مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014
flatrish
22-04-2014, 11:07
رسما از طرف باشگاه تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت:
اینم هست
SunSport Now @SunSportNow ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Manchester United confirm Ryan Giggs will take charge of the first team until the end of the season
از همون چیزی که میترسیدیم داره سرمون میاد.....
عوش شدن مربی ها بعد از یک یا چند سال و نداشتن ثبات.....
Abdolreza2012
22-04-2014, 14:45
مویس اخراج شد
سه شنبه 2 اردیبهشت ساعت 12:13
باشگاه منچستریونایتد خبر جدایی مویس، سرمربی اسکاتلندی خود را تایید کرد.
آی اسپورت - دیوید مویس توسط سران باشگاه منچستر یونایتد اخراج شد. دقایقی پیش "اد وودوارد" مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد در کارینگتون محل برگزاری کنفرانس خبری این باشگاه حاضر شد و رسما اعلام کرد دیوید مویس سرمربی منچستر اخراج شده است.
پیشتر سران یونایتد به مویس تذکر داده بودند که راه نیافتن این تیم به جمع تیم های حاضر در رقابت های لیگ اروپا غیرقابل توجیه خواهد بود.
همچنین توئیتی روی اکانت رسمی باشگاه در سایت توئیتر به این مضمون قرار دارد: «فوری: باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرد دیوید مویس این باشگاه را ترک کرده است. باشگاه به این وسیله از مویس به خاطر سختکوشی، صداقت و شخصیتی که در دوران حضورش به باشگاه آورد، تشکر می کند.»
روز دوشنبه اعلام شد که خانواده ی گلیزر ها صبر وبردباریشان را پس از شکست های نا امید کننده ی یونایتد و قرار گرفتن این تیم در رده ی هفتم لیگ برتر در این فصل از دست داده اند. منچستر یونایتد در حال حاضر 13 امتیاز با منطقه ی حضور در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.
باخت 0-2 یونایتد در برابر اورتون و بازی بی برنامه و ضعیف این تیم در این مسابقه هم مزید بر علت شد که کاسه ی صبر گلیزرها لبریز شود و تصمیم به اخراج این مربی اسکاتلندی بگیرند.
به نظر می رسد گزینه ی اصلی جایگزینی مویس برای پست سرمربی گری در باشگاه منچستر یونایتد لوئیس فن خال هلندی باشد.
گفته می شود تا پایان این فصل رایان گیگز مسئولیت سرمربی گری را در تیم منچستر یونایتد بر عهده خواهد گرفت.
رايان گيگز پتانسيل يه سرمربى خيلى خوب و دايمى براى منچستر رو داره و به نظر از گزينه هاى ديگه اى که مطرح شده بود خيلى بهتره.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
THe DARk NighT .98
22-04-2014, 16:59
دوس دارین کیروش مربی منچستر بشه؟!
من که دوست ندارم هیچ وقت بلایی که سر مادرید آورد رو فراموش نمیکنم. کروش فقط به عنوان دستیار خوبه
باید یورگن کلوپ یا سیمئونه رو بیارن
eman619rv
22-04-2014, 19:20
پایان این horror movie ...یا شروع قسمت دوم؟!!!
فدم به فدم ، قدم به قدم این فصل رو اشتباه برداشتیم و همه تنها نظاره گر .
بیشترین تلاش ها هم در این باتلاق فایده ای نداشت، چه مربی چه مسئولین باشگاه چه بازیکنان.
واقعآ سخته صحبت از این فصل و اتفاقاتی که بر ما و تیم گذشت. چی بگم و چجوری بگم که هر چی هم گفته بشه تکرار و تکرار حرف های قبل خودمون و همین جمع طرفداری منچستر در این تاپیک
چون سخت بود که همه تاپیک رو مرور کنم و صحبت های فوق العاده دوستان در مورد اتفاق ها و مشکلات تیم رو گلچین کنم ، تنها به چند تا نوشته های قبلیی خودم بسنده میکنم.
راستش اول که شروع کردم این پست رو بنویسم فکر نمیکردم که انقدر جالب بشه ، اما پیشنهاد میکنم همه دوستان بخونن..تنها نگرانیم اینه که دوستان فکر نکنن که آدم خود چیز پنداریم :دی که خب دوستانی که منو میشناسن میدونن از این نوع رفتار ها چقدر بدم میاد:n11:
این فقط یه مرور از فصلی که شاید فراموشمون نشه.
اوایل فصل :
16-08-2013... نارضایتی مویس از جدول بازی های لیگ برتر.
مویس:باورم نمی شود که قرعه کشی بازیها، دستکاری نشده باشد؛ این بدترین برنامه بازی یونایتددر20 فصل اخیر است
30-08-2013... قرعه خوب در CL و از دست دادن پشت سر هم بهترین فرصت های بازار نقل و انتقالات..
گروه مون نه خیلی سخته و نه خیلی آسون ، حقیقتا گروهیه که تقریبا سید بندیش از نظر قدرت واقعا رعایت شده و 4 تیم با 4 درجه متفاوت در این گروه قرار دارن.
بعد از تلاش های نا موفق بسیار ، یه بازیکن دیگه و یه استعداد خوب دیگه هم مقابل چشمامون داره به یه تیم دیگه میره ، اریکسن که 2سال مشتریان بزرگی داشته حالا داره به تاتنهام نزدیک میشه و ما هنوز تو فکر مودریچ و فابرگاسیم!!
از اون طرف کاکا که همیشه فرگی علاقه خاسی بهش داشت و چندبار تلاش کرد که اونو به من یونایتد بیاره رسما اعلام کرد که میخواد از رئال جدا بشه:n28: ....درسته که سنش یکم بالاست و صد البته دستمزدش اما به نظرم خیلی خوبه که بتونیم بخریمش!
03-09-2013....شروع کابوس...فاجعه تراسنفر مارکت!
افتضاح به تمام معنا!!
حالا دیگه کار به جایی رسیده که آرسنال که همیشه در تقل و انتقالات مورد هجمه همه ورزشی ها قرار میگرفت به خاطر عملکرد ضعیفش اوزیل رو میخره و ما هیچ!!
عدم مدیریت درست بازار کاملا به چشم میخورد!!
در 10 سال گذشته هیـــــــچ فصلی رو یادم نمیاد که انقدر بازار نقل و انتقالات داغ باشه و این تعداد بازیکن ستاره جا به جا بشند!
و بازنده اصلی هم ماییم!!
تیمی که به دلیل تغییر مربی میخواد با خرید های خوب دست به بالا کشیدن وضعیت خودش بزنه و از یه سری بازیکنا راحت بشه عملا ناموفق عمل میکنه!
همون موقع که اشلی یانگ رو خریدیم قرار بود از تعداد وینگر های رو به افول مون کم بشه! یونایتد با وینگر هاش زنده ست و ما هم در حال حاضر وینگر هامون کیفیت خوبی ندارن!
این همه گزینه خوب رو نتونستیم بخریم... فروش خوب هم که نداشتیم! قرار داد هامونم که با ضرر بستیم!
فله یینی رو همون موقع با قیمت پایین تر باید میخریدیم! و نه با این قیمت کاذب!
14-09-2013.... بعد از برد! مقابل کریستال پالاس. اولین شک به مویس در روز برد و نگرانی در مورد آینده.
راستش یه مدت درگیرم با خودم که یه بحثی رو مطرح کنم یا نه؟! در مورد اینکه ثبات یه مربی واسه باشگاهی مثه من یونایتد یه فاکتور لازم هست شکی نیس ، اما فاکتور کافی هم هست؟ حقیقتا من از نظر فنی و تاکتیکی یکم نسبت به مویز نگرانی دارم ...توی بازی های امسال تا اینجا فعلا زیاد از نظر فنی قوی نبودیم هر چند واسه قضاوت بهتر یه چند هفته دیگه هم منتظر می مونیم ، اما در واقع مویز به نظرتون از نظر فنی در چه جایگاهی هست؟ آیا دانش و مهارتش در برنامه طولانی مدت میتونه به من یونایتد کمک کنه؟قابل مقایسه و رقابت با بهترین مربیان هست ؟ علمش برای مقابله با تاکتیکی ترین بازی ها کافیه؟
به نظرم از نظر ثبات مویز برای تیم جز بهترین هاست اما هنوز از نظر فنی من هنوز تردید دارم که بتونه سال ها ساپورت کنه تیم رو.در واقع هنوز برام اثبات نشده خوب بودنش در این زمینه که امیدوارم این فصل به کلی این نگرانی هامو از بین ببره مویز.
به هر حال قله های افتخار منتظر منچستر هستن و هواداران هم انتظاراتشون بالاست اینجا باید در بهترین سطح باشی و بهترین کیفیت رو ارائه بدی .
22-09-2013... باخت به من سیتی. دلتنگی برای فرگی کبیر و نداشته های مویس...
اما یه مشکل اصلی دیگه هم هست که کسی بهش توجه نمیکنه. ولی به نظرم این مورد تاثیر زیادی داره رو بازیکنا.
اونم فشار مربی روی بازیکناست، منظورم فشار مثبته...
بازیکنا نباید از حضورشون در ترکیب مطمئن باشند همیشه موقعیتشون باید در تهدید باشه. همیشه باید یه فشار مثبت روشون باشه که بهترین عملکردشون رو نشون بدن.
کاری که بزرگترین مربی های جهان میکنن همینه.
اما واسه اینکار یه مشکل هست، اونم اینه که بازیکنا اون قدرت رو حس نمیکنن!در واقع مویز به خاطر شرایطش خودش در ناحیه ضعف قرار داره و نمیتونه اون قدرت مربی رو نشون بده.
احساس میکنم که هر موقع بازیکنا از زختکن میخوان خارج بشن مویز فقط با یه نطق که اخرش به دست زدنش ختم میشه تیم رو میفرسته زمین.
انقدر شل میزنن که انگار خبری از تهییج بازیکنا نیس:n27:
امیدوارم یه سشوار خیلی بزرگ و چند صد واتی امروز بعد بازی توی رختکن روشن شده باشه!
26-09-2013...بعد از برد مقابل لیورپول با ترکیبی ناقص .
ولی به هر حال به نظرم من یونایتد مثه اینتر و میلان 2 سال پیش طی یک روندی از بازیکنان سطح بالا و تاپ فوتبال خالی شده واگه دیر بجنبه سرنوشت اونا رو در پیش خواهد داشت.
باید حتما چندین بازیکن تاپ خریداری بشه و از یه سری بازیکنا خلاص شد
اگه یادتون باشه سال 2009-2008 همین بحث ها بود که خب با خرید هایی به فراموشی سپرده شد ام هنوز تیم انچنان مجموعه بازیکن های خوبی رو نداره.
اواسط فصل...
14-11-2013...تنها بردمون مقابل مدعیان...نزدیک شدن ژانویه.
با یک تاخیر شدید برد مقابل آرسنال رو تبریک میگم :n02: به هر حال یک هفته هم که بگذره از شیرینی این برد چیزی کم نمیشه ، واقعا واسه بازیابی روحیه و اعتماد به نفس چه بازیکنا و چه سرمربی این برد لازم بود
بهتره که زیاد واسه نقل و انتقالات دلمون رو صابون نزنیم! اول فصل که اونقدر گزینه مناسب و بودجه مناسب و البته اعتبار بیشتری در مارکت داشتیم ، اون شد وای به حال ژانویه که دیگه هیچ تیمی نمیخواد ستاره هاشو وسط فصل از دست بده.
ما البته باید به فکر دستمزد ها هم باشیم ، تعداد هافبک های گوشمون که فرم خوبی ندارن بسیار زیاده در حالی که دستمزد های زیادی هم میگیرن، تاکید همیشه من در این چند سال به بال های من یونایتد بوده که علت افت تیم در این چند سال اخیر بوده، والنسیا و نانی بازیکنان سابق نیستن ، یانگ بیشتر مواقع نا امیدمون میکنه و شینجی با اون چیزی که توی دورتموند ارائه میداد خیلی فاصله داره، به زاها هم که متاسفانه بازی نمیرسه.
پلن مناسبی واسه نقل و انتقالاتمون در اول فصل اجرا نشد واسه همین شرایط زنجیره واری به وجود اومده که نمیشه تغییرات زیادی داشت ، شاید نهایتا یک بازیکن در سطح کلاس جهانی بهمون اضافه بشه.
05-12-2013...اولین باخت به اورتون ... به نظرم بزرگترین ناکامی مویس.
با احترام به نظر همه دوستان دیگه که حمایت بی چون و چرا از مویس میکنن فکر کنم الان دیگه وقتشه ، وقته انتقاده..
من هر بازی ای که در این فصل بگین انتظار باختش رو داشتم جز این بازی!!هر بـــــــــازی!!اگه به کاردیف میباختیم تو زمینش واسه من قابل هضم تر بود!!
اورتون ، تیمی که 10 سال مویس سرمربیش بوده میاد بعد 20 سال من یونایتد رو در OT شکست میده ، دونه دونه این بازیکن های اورتون توسط مویس توی تیم شکل گرفتن ، کوچکترین اطلاعات رو هم در موردشون داشت ، سیستم بازی اورتون هم که تفاوت چندان بنیادینی پیدا نکرده بود ، پس چرا انقدر مویس ضعیف عمل کرد ؟؟
چرا میگم نقش اول این باخت مویس بود ، چون دلیل دارم....
-تا حدودی تونستم ایده مویس رو از چینش ابتدایی فلاینی- گیگز درک کنم ، اما اصرارش بعد از اینکه دید شرایط و جو بازی به شکلی پیشرفت که جواب نمی داد این ترکیب چرا تغییر نداد این ترکیب رو؟
-میرسیم به تعویض هایی که انجام داد! تعویضی که یک گل به خودی بود! صحنه گل رو بار ها دیدم و فقط تنها یه دلیل بود برای این گل، فرار رویدو از منطقه ای که رافائل رو کشیده بود بیرون. از نظر روان شناسی ، تغییر ناگهانی وظایف تهاجمی به دفاعی خیلی سخت تر از تغییر وظایف دفاعی به تهاجمی هست که اون هم به دلیل فشار های ذهنی دفاع کردن و تطبیق با ساختار دفاعی هست .
در واقع والنسیا اگر از ابتدا مدافع راست بود و بعد به وینگر راست تغییر پست میداد خیلی مفید تر و موثر تر بود تا برعکسش که امروز اتفاق افتاد ، حتی فرگی کبیر هم بیشتر مواقع هم اینکار رو میکرد و میدیدم در کمال تعجب زمانی که تیم نیاز به فشار تهاجمی داشت یک مدافع رو میاورد به زمین! چرا که میخواست والنسیا رو به جلو بیاره ولی خودم مزیت این کار رو اون موقع درک نمیکردم ولی الان متوجه میشم.
سینوسی بودن فرم بازیکن ها رو من عامل دیگه عدم موفقیت من یوتایتد در سال های اخیر
استارت کار هم اگه یادتون باشه 3 سال پیش خورد که اون موقع بحث فرم متغییر نانی - والنسیا داغ بود. حالا که دیگه جمعشون جمعه ، از یانگ بگیر تا ولبک !
یه روز ولبک ستاره تیمه یه روز هم نقطه ضعف تیم ، نسبت به اوایل هم واعقا سرعتش کم شده ، توعیضش با چیچا هم زدوتر میتونست رقم بخوره
15-12-2013...مصدومیت های متعدد بازیکنان کلیدی و بد شناسی ها..
تکرار یک ماجرای غم انگیز ، مصدومیت RVP .
یک ماه دیگه فان پرسی نمیتونه بازی کنه ، اون هم در چه برهه زمانی مهم و بدی !! بازی های فشرده سال نو !
9 بازی بدون رابین فان پرسی!!7 تا در لیگ با تیم های سوانسی-چلسی--تاتنهام-هال-استون ویلا- وست هام -نوریج و دو بازی هم در کپیتال وان و fa cup!
امیدوارم واسه تیم مشکل ساز نشه، باید امید داشته باشیم به یه معجزه که فرم همه بازیکنای نا آماده و بد تیم به طور استثنایی عالی بشه:n27:
یک شایعه عجیب هم به وجود اومده که رابین از سیستم فعلی تمرینات مویس ناراضی هست و به مربی هم اظهار ناراحتی کرده ، چرا که معتقده به خاطر تمرینات نا مناسب مصدومیت هاش در این فصل زیاد شده!
هر چند فکر کنم موضوع واقعیت نداشته باشه ، رابین کلا یکم در سال های قبل هم زیاد مصدوم میشده.
06-01-2014... باخت به سوانزی.. یکی از نا امید کننده ترین بازی ها فصل... و عدم تغییر شرایط تیم .
اینقدر شرایط تیم از اول فصل گفته شده و مشکلات رو بیان کردیم واقعا دیگه چیزی نیس که جدید یا پوشیده باشه، مشکلات و شرایط همونیه که از اول فصل گفته شد ، هر کدوم از مسائل بهشون بار ها تو همین تاپیک پرداخته شد ، دیگه تکرار مکرراته تا زمانی که این مشکلات قدمی برای بهبودیش برداشته نشه.
یه نگاه که به پست های قبلیم از اول فصل انداختم دیدم همه شو که کنار هم بذاری یه طومار غم زده از مشکلات تیمه که حتی یه دونه حتی یه دونه اش هم حل نشده، حل نشدن هیچی حتی گامی مثبت هم در اون راه برداشته نشده.
دوران گذاره ، قبول . شرایط تیم نسبت به زمان ساف فرق کرده، قبول. ولی باور کنین همه چیز نیاز به بازه زمانی چند ساله نداره ها ! بعضی تغییرات حتی تو چند بازی هم میتونه اتفاق بیافته چه برسه به نیم فصل. اینکه تیم افت کرده اصلا و ابدا غیر قابل انتظار نبوده و چیزی بود که همه میدونستن اتفاق می افته اما اینکه از روزی که مویس اومده تا این لحظه تغییری رو مشاهده نکردن و بهبود پیدا نکردنه که مشکله.
البته بگم که همه ماجرا هم مشکلات مویس نیس، کیفیت بازیکن ها و عدم مدیریت مناسب این دوره هم عامل های خیلی مهم دیگه ای هست.
اگه اون برنامه ریزی که واسه بازنشسته شدن ساف بوده این بوده که میبینیم واقعا باید بگیم برنامه درستی نبوده ، این چند سال اخیر تحولات تیم به سکلی پیش رفت که تیم خالی از بازیکن های تاپ شده ، جوری که ما واقعا الان 3-4 بازیکن تاپ واقعا تو تیم بیشتر نداریم ، سیستم نقل و انتقالات هم که به اون نتیجه فاجعه امیز میرسه خب واقعا چجوری انتظار تحول وضعیت رو داریم..
باید اعتراف کنم که انگار خیلی خوش خیال بودم که اوایل فکر میکردم شاید دوره جدید باشگاه ، دوره ای با تحولات رو به جلویی باشه که تیم رو حتی چندین لول از جایگاه قبلی بالا تر ببره و یه روح جدید تاکتیکی به تیم اضافه شه . اما فعلا انگار همون شرایط قبلی هم آرزوست .
نکته دیگه اینکه دوستان همه مون جایگاه ساف برامون مشخصه ، اصلا اینکه مویس خوب یا بد رو بذاریم کنار ولی اینکه بگیم چون انتخاب سر الکس هست پس فقط به همین دلیل حمایت میکنیم به نظرم اشتباه ست ، سر الکس هم مثه همه آدمای دیگه و مثه همه مربی های دیگه اشتباهاتی داشته من نمیگم که مویس یکی از اون تصمیم های اشتباه بوده اما نمیشه هم صرف اینکه ساف انتخاب کرده اون رو کامل درست دونست.
31-01-2014... چالش های چند سال آینده مویس.
ما یکی از بین المللی ترین و گسترده ترین سیستم های استعداد یابی و آکادمی جهان رو داریم ، باید شرایط برای استفاده فراهم بشه .در کنار 2-3 بازیکن خوب روی نیمکت ،بجای یه بازیکن 28-29 ساله بهتره یه بازیکن جوون 18-17 ساله رو نیمکت واسه کسب تجربه و استفاده از فرصت های پیش رو و تبدیل به یه بازیکن سطح بالا بشینه.
مثال ما مثه کسیه که داره تو رودخونه دنبال طلا، سنگ ریزه الک میکنه ،ما تا تیممون فیلتر کیفیتی مناسب نشه و الک نشه نمیشه بیش از این انتظار گیر کردن اون طلا دونه درشت ها رو توی توری مون داشته باشیم، اره بعضیا حیف میشن اما ما دنبال طلاییم! همین میشه که گاهی تیم بازیکنایی مثه بکام و گیگز و اسکولز و بقیه تربیت میکنه ولی گاهی هم کسایی مثه پوگبا و پیکه از دستمون رها میشن. اندرسونی که همه بهش امید داشتیم ولی اونی نشد که باید!
این هاست که چالش های پیش روی مویس هست وگرنه که این نتایج و دوران گذار که اسمش روشه.. میگذره .
28-02-2014...بدترین روز های باشگاه... الد ترافورد دیگه ترسناک نیست! و ابهت تیمی که کم کم ریزش کرد...
First home defeat by West Brom since 1978
First home defeat by Newcastle since 1972
First home defeat by Everton since 1992
First home defeat by Swansea
Three defeats in a row for first time since 2001
First league defeat by Stoke since 1984
First defeat by a Greek club - losing to Olympiakos
David Moyes has broken more records than Messi this season,
__________________________________________________ ________________________________________________
من بیشتر از اینکه از نتایج و شکست ها ناراحت باشم ، نگران این هستم که چهره جهانی باشگاه منچستر یونایتد خدشه دار شه.
اینکه تیم شهرت و شخصیتیش خراب بشه از همه چیز ها بد تره ! طبعاتی بسیار سنگین اقتصادی و فوتبالی خواهد داشت!
واقعا به نظر شما مویس آره یا نه؟
Masoud King
22-04-2014, 19:52
رايان گيگز پتانسيل يه سرمربى خيلى خوب و دايمى براى منچستر رو داره و به نظر از گزينه هاى ديگه اى که مطرح شده بود خيلى بهتره.
یعنی گیگز از فن خال و کلوپ و پپ خیلی بهتره؟ :دی
البته فعلا کلوپ و پپ دست رد به سینه منچستر زدن و احتمال زیاد فن خال بیاد
flatrish
22-04-2014, 19:56
راستش من بعد از خرید ماتا و برگشتن یکی دو بازیکنمون از مصدومیت فکر میکردم مویس بتونه برگردونه اوضاع رو، بد شانس هم بودیم آخه ولی دیگه باخت 2-1 به استوک بعدشم تساوی 2-2 با فولام توی زمین خودمون
با اون بازی افتضاح که رکورد سانتر کردن رو شکستیم واقعا من یکی که تمام اعتمادم به مویس رو از دست دادم. هیچ نشانه ای از بهتر شدن نبود، یک بازی خوب بودیم دو بازی گند میزدیم.
من که خوشحالم رفت، شخصیت خوب و قابل احترامی داشت ولی واسه ما جواب نداد این مربی.
بهترین انتخاب برای منچستر در درجه اول پپ هست برای طولانی مدت مثلا ۱۰ سال و بعد از اون مورینیو برای حدودا ۴ سال چون خودشم نشون داده بیشتر از این جایی نمیمونه
اما خب اومدن هر دو شون تقریبا غیر ممکنه
ای کاش بایرن مقابل رئال ببازه مقابل دورتموند در فینال حذفی هم همینطور:n02:
هر چند آرزوی نامردانه ایه اما باور کنید آلمانیا مربی غیر آلمانی رو زیاد تحمل نمیکنن
اون موقع بهترین فرصت برای منچستر هست که برای طولانی مدت صاحب یه مربی خوب بشه
ولی خودمم میدونم اینا تقریبا محاله
در غیر این صورت ونگال بهترین انتخابه چون کلوپ هم فعلا قصد جدایی از دورتموند نداره
ونگال پایه های دو تیم رویایی رو بنا گذاشت
هم یک بارسای خوب تحویل رایکارد داد هم یه بایرن آماده تحویل هاینکس
ونگال میتونه منچستر رو احیا کنه هم تجربه زیادی داره هم انگیزه خوبی برای کار در منچستر
هم خوب از بازیکنای با تجربه خوب بازی میگیره هم بازیکنای جوون رو خیلی خوب به تیم اصلی تزریق میکنه
بعد اخراج مویس ارزش سهام باشگاه به بالاترین حدش طی 11 ماه اخیر رسید:n04:
امیدوارم با بودجه 100 ملیون پوندی که طبق خبرایی که تو سایتا بود مدیرای منچستر یونایتد برای فصل نقل و انتقالات کنار گذاشتن تیم ایده الی برای فصل جدید شکل بدیم:n16:
mohsen_gh1991
22-04-2014, 23:00
از همون چیزی که میترسیدیم داره سرمون میاد.....
عوش شدن مربی ها بعد از یک یا چند سال و نداشتن ثبات.....
اتفاقا یکی از عواملی که باعث شد منچستر امسال نابود بشه همین بیش از حد مربی محور بودنش بود.اینو راحت میشد پیشبینی کرد که بعد از 27 سال وقتی اولین تغییر تو مربی گری تیم اتفاق بیفته مین وضع میشه. مسلما بدون فرگوسن دیگه این سیستم مربی محوری جواب نمیده چون دیگه مربی نیست که مث فرگوسن یا ارسن ونگر حاضر شن سالها مربی یه تیم باقی بمونن.
arashsard
23-04-2014, 00:42
سلام دوستان ... به عنوان یه طرفدار چلسی از اخراج مویس ناراحت شدم و دلم براش سوخت ... خداوکیلی این فصل مهره خوب هم نداشت ... اکثر بازیکنای منچستر این فصل متوسط بودن و اصلا در حد باشگاه منچستر نبودن ... اگه منچستر نخواد چند بازیکن تاپ در حد جهانی بگیره هر مربی بیاد بالای سر تیم همین وضع هست ... مربیای کمی هستن که بتونن با بازیکنای معمولی تیم یکدستی درست کنن که فرگوسن یکی از اوناس .. فرگوسن چرا بزگه چون با بازکنی در حد متوسط تیم در حد قهرمانی داشت ... بنظرم پپ در صورتی واسه منچستر مناسبه که مهره های که لازم داره هم جذب کنن .... پپ چند بازی با ذخیره هاش بازی کرد همش هم باخت و مساوی کرد ...ولی بنظرم گلیزها زیاد ریختو پاش نکنن و به یکی دو بازیکن قناعت کنن ... اگه اینطور باشه بنظرم باید کلوپ رو جذب کنن ... کلوپ گزینه واقعا ایده عالی واسه منچستره ... من به شخصه خیلی دوسش دارم و اومدنش میتونه لیگ جزیره رو جذاب کنه ...
THe DARk NighT .98
23-04-2014, 17:56
بيانيه مويس پس از اخراج از منچستريونايتد
مربي برکنار شده منچستريونايتد با صدور بيانيهاي شخصي، کارکردن در اولدترافورد را بسيار دشوار تلقي و از هواداران تشکر کرد.
يک روز پس از آنکه مربي اسکاتلندي 50 ساله از مقام سرمربيگري تيم نخست شهر منچستر عزل شد، بيانيه صادر کرد.
وي گفت: پس از يک دوره کاري تقريبا موفقيتآميز مشخص بود که چالش بزرگي به وجود خواهد آمد. در منچستر خواستهها از مربي بسيار زياد و همه از طرف باشگاه است. من نيز در دوراني که مسئوليت داشتم، سعي کردم سخت کار کنم. همين روال را همکارانم درپيش گرفتند. من از همه به خاطر حس همراهي در فصل جاري تشکر ميکنم.
وي ادامه داد: بديهي است که منچستر در دوره من، در اصل دوره گذر را طي ميکرد. با اين شرايط توانمنديها و نتايج گاهي آن چيزي نبود که باشگاه و هواداران به آن عادت داشته و بپذيرند.
مويس که تابستان گذشته جانشين سرآلکس فرگوسن، مربي معروف، پرسابقه و بازنشسته شد، به علت کسب نتايج ضعيف از کار عزل شد.
هدايت اين تيم اکنون به صورت موقت تا پايان فصل در اختيار رايان گيگز خواهد بود.
shakerifar
23-04-2014, 18:08
پل اسکولز و نیکی بات هم به جمع فیل نویل و رایان گیگز در کادر فنی اضافه شدن
..........................................
مویس هم یه بیانیه داده که خوندنش خالی از لطف نیست یه سری صحبتایی هم می شه که شاید بازیکنا کم کاری کردن و به نظر منم کاملا درسته شاید بشه گفت بازیکنا باعث اخراج مویس شدن
جالبه که تو بیانیش اصلا حرفی از بازیکنا نزده و همین شاید این شایعاتو تایید کنه به هرحال امیدوارم هر جا رفت موفق باشه چون مربی خوبی هست اگرچه تو یونایتد ناموفق بود
بیانیه مویس:
انتخاب شدن به عنوان مربی منچستریونایتد، یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا ،چیزی است که من به ان افتخار کردم و خواهم کرد .
به عهده گرفتن هدایت تیم بعد از همچین زمان طولانی در ثبات و موفقیت چالش بسیار بزرگی بود اما من از این چالش استقبال کردم و هیچ مکثی در قبول این چالش نکردم .
مربیگری منچستریونایتد و وظایفی که این فرد دارد بسیار بزرگ و وسیع است . من هیچ وقت دست از تلاش نکشیدم و این در مورد کادرم هم صادق است . من از کادرم بخاطر وفاداری و از خود گذشتگی شان تشکر میکنم .
ما کاملا روی ساختن اساس تیمی که مناسب این باشگاه است متمرکز بودیم. این کار باید در کنار نتیجه گرفتن در لیگ برتر و لیگ قهرمانان بدست می امد . در هر حال در طی این دوران گذار نتایج و نمایش ها چیزی نبود که باشگاه و هواداران انتظار داشتند و من این را درک میکنم و در احساس ناامیدی شان شریک هستم .
در مدت زمان کوتاهم در باشگاه فهمیدم که الدترافورد و کارینگتون چه مکان های خاصی هستند . دوست دارم که از کادر باشگاه بابت اینکه کاری کردند که از همان روز اول احساس کنم عضوی از خانواده یونایتد هستم تشکر کنم .از هوادارانی هم که من را در طول فصل حمایت کردند تشکر میکنم. برای شما و باشگاه بهترین ارزوها را در اینده دارم .
من همیشه باور داشتم که یک مربی هیچ وقت نباید دست از درس گرفتن در طی دوران کاریش بردارد و میدانم که درس های ارزشمندی در طی حضورم در منچستریونایتد فرا گرفتم . افتخار میکنم که تیم را به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان رساندم و همچنان از سر الکس فرگوسن بابت باور داشتن به من و توانایی هایم و دادن شانس هدایت منچستریونایتد قدردان هستم .
ترجمه: کانون هواداران منچستر یونایتد
یعنی گیگز از فن خال و کلوپ و پپ خیلی بهتره؟ :دی
البته فعلا کلوپ و پپ دست رد به سینه منچستر زدن و احتمال زیاد فن خال بیاد
گزينه در دسترس منظورم بود. مساله مربى هم مثل شايعات پنجره نقل انتقالات ميمونه, گزينه هاى واقعى در دسترس طيف خيلى کمترى نسبت به گزينه هاى مطلوب داره : )
ایکاش مویس این دوره ی گذار رو با کادر فنی سرالکس سپری میکرد تا بعد از کسب نتایج مطلوب تر ، اون موقع اقدام به انقلاب در کادر فنی باشگاه میکرد ، و چه کسی هست که ندونه که انقلابها همیشه هزینه دارند ...
به نظر من باشگاه هم در این زمینه شتابزده عمل کرد ، ما عملا در فصلی که بختی برای مقام نداریم ای کاش مویس رو حداقل تا آخر فصل حفظ میکردن .
نکته ای که هست اینه که بدون فرصت دادن و با سیاستهایی که رئال و چلسی در این سالها پیش گرفتن ، ما نمیتونیم سرالکس دیگه ای داشته باشیم ، بلکه این نحوه ی مدیریتها فقط باعث میشه تا به قهقرایی که تا حدودی چلسی و در مقیاس بسیار گسترده تر رئال درش غوطه ور شده در این سالها ، بریم .
و در سبک مدیریتی شتابزده ی رئال و چلسی ، نشانه هاییست برای اهل یقین ، شاید رستگار شویم ...
به هرحال من امیدوارم گیگز گزینه ی مربیگری فصل بعدمون نباشه حداقل ، اگر موفق نشه میشه یکی مثل علی دایی خودمون که هر روز اعتبار خودش رو کمتر کرد با اصرار روی اینکه حتما کار مربیگری انجام بده .
اسطوره ها لزوما مربیان خوبی نمیشن ، کم هستن بازیکنهایی در سطح و لول گیگز که تونسته باشن مربیان فوق العاده ای باشن . مشخصا بارز ترین نمونه ها بکن باوئر و کرویف و رابسون در سطح جهانی و علی پروین در سطح داخلی هستند ، اما تا دلمون بخواد نمونه ی ناموفق داریم : کلینزمن ، سیدورف ، لیت بارسکی ، زیکو ، بابی چارلتون ، دایی ، آلن شیرر ، لئوناردو و ...
Amir-Rainman
24-04-2014, 12:44
وقتی شنیدم مویس اخراج شد، بااینکه دوست داشتم بره، ولی نمیدونم چرا دلم سوخت (!) از طرفی این خبرایی که این چند روزه از حواشی داخل تیم در طول فصل بیرون اومده، اصلا اون چیزی که آدم فکر میکرد نیست !
اگه واقعا این حواشی ها درست باشه، باشگاه کار درستی کرد ، وقتی اون احترامی که باید بین مربی و بازیکن باشه، بشکنه، دیگه فاتحه تیم خونده س
درست چیزی که این فصل سر منچستر اومد :n27: وقتی بزرگ ترا تو تیم همچین رفتاری داشتن، دیگه آدم از جوونا چه انتظاری داره
البته بیشترین تقصیر ُ مویس داره ، وقتی اون اتفاق تو بازی با المپیاکوس افتاد، فرقی نمیکنه کدوم بازیکنه، باید از باشگاه اخراج بشه، بازی ندادن و جریمه چیزی رو درست نمیکنه :|
در حال حاظر محتمل ترین گزینه مربیگری فن خال ِ ،هر چند که سبک کلوپ خواهان بیشتری داره، انتظاری هم نمیشه داشت یه مربی مدت طولانی تو تیم بمونه،الآن دیگه خیلی وضعیت خوب باشه، 5 ساله!
بااین وضعیت 200 میلیونم برا جذب بازیکن کمه :| چون اکثر بازیکنا باید برن، منچستر براشون خیلی بزرگه
صحبت هایی عجیب که از حواشی داخلی تیم درز کرده است. از اختلاف مربی با بازیکنان تا …
گزیده ای از مطالب امروز دیلی میل و تایمز
زمانی که تیم برای اردوی کوتاهی به دوبی رفت مویس یک شب به بازیکنانش اجازه داد که از اردو خارج شوند . بعضی از بازیکنان ساعت ۵ صبح در حالیکه خیلی از مهمان های هتل را بیدار کردند برگشتند.
مویس از بنر “چوزن وان” { آقای برگزیده } متنفر بوده چون احساس میکرده، که القا میکند که این شغل به او هدیه داده شده است، نه اینکه با شایستگی آن را بدست آورده است.
اخیرا در یکی از بازی ها سه تا از بازیکنان که در سکوها نشسته بودند، با هم راجع به اینکه مربیشان چقدر دوام می آوردف شرط بندی کردند.
برای خیلی از بازیکن ها مربی سابق اورتون فرد مناسب این شغل نبود .
مویس میخواست که خودش را زود تثبیت کند و نشان دهد که رئیس چه کسی هست ولی قبول دارد که برای اینکار زود بود و باید رویه آرامتر و دوستانه تری را در پیش میگرفت بازیکن ها خیلی زود از تمرینات سرخورده شدند و بنظرشان خسته کننده بود .
یکی از دستیاران مویس بین بازیکن ها به نام ” فاک اف *** ” شناخته میشده است( استیو راند )
در بازی رفت با المپیاکوس مویس با داور چهارم بحث میکند و در همین حال یکی از بازیکنان روی نیمکت بلند میگوید ” اخراجش کن داور . ما بدون او بهتریم ” همه افراد روی نیمکت از جمله دستیاران مویس این را میشنوند.
ابتدای فصل خبرنگار میرور ترکیب تیم را زودتر از حد معمول منتشر میکرد . مویس فهمید که یکی از بازیکنان جوان تیم ترکیب را لو میدهد و او را جریمه کرد ولی لو رفتن ترکیب کما بیش ادامه یافت .
در رختکن بعضی از بازیکن ها به صحبت های مویس گوش نمیدادند . برای کسانی که مدت زیادی در یونایتد بودند مشخص بود که این زیر نظر فرگوسن رخ نمیداد . برای مثال کایران ریچاردسون یکبار با کلاه در فردوگاه حاضر شد و فرگوسن جلوی همه ان کلاه را پاره کرد . یا دو فصل پیش به لو رفتن ترکیب تیم شک کرد و برای همین همراه داشتن موبایل در روز بازیها را ممنوع کرد .
در رسانه ها مویس خراب شدن رابطه اش با فردیناند و ون پرسی را تکذیب کرد، ولی بعد از یکی از بازیها با مربی تیم حریف که صحبت میکرد از هر دو نفر انتقاد شدیدی کرد. فردیناند متوجه این مکالمه شد و از انجا رابطه اش با مویس خراب شد .
دو تن از هافبک های تیم در ژانویه پیش مویس رفتند و از کمبود زمان بازی شکایت کردند و به آنها گفته شد که اگر دوست دارند میتوانند باشگاه را ترک کنند . تا به امروز یکی از ان ها از باشگاه رفته ( اندرسون)
چند هفته پیش باشگاه از بازیکنان تیم خواست که به خیاطی مخصوصی مراجعه کنند تا سایزشان برای کت و شلوارهای مخصوصی را که باید در تور تابستانی بپوشند ، بگیرند. ۸ نفر به خیاطی مراجعه نکردند و به باشگاه گفتند ” اگر مویس در یونایتد بماند ان ها خواهند رفت .”
mohammad_87
24-04-2014, 13:07
چیزی که منتظرش بودیم اتفاق افتاد
مویس نشون داد که بدون ابزار نمیتونه برای منچستر مربی خوبی باشه و لیست خروجی 10 نفره ای هم که تحویل داده بود این رو نشون میداد
بنظر من مویس اگر میموند باز هم در یک سال نمیتونست شرایط رو کاملا دگرگون کنه و نیاز بود تا حداقل سه سال انتظار کشید
البته تنها چند مربی بزرگ میتونن در "دوره گذرا" موفق باشن و هر مربی دیگری نیاز به زمان داره
حالا که باشگاه ترجیح داد به زمان دادن روی نیاره،پس فقط باید سراغ مربی بزرگی بره که بتونه تیم رو هم از لحاط روانی و هم از لحاظ فنی کاملا مدیریت کنه
یکی دو سال قبل که میتونستن خیلی راحت پپ رو بگیرن نظاره گر بودن حالا با یه پیشنهاد غیر حرفه ای،دنبال گواردیولا هستن
کلوپ گزینه بسیار خوبیه چون با استعدادیابی هاش و جوانگرایی میتونه سر الکس دوم برای یونایتد باشه اما اون هم پیشنهاد یونایتد رو رد کرد
گزینه هایی مثل گیگز و کیروش تنها نکته مثبتشون شناخت خوب از منچستر هست و قابلیت فنی اونها شاید حتی به مویس هم نرسه چون مویس منهای امسالش،جزو بهترینهای لیگ جزیره بوده که آمارش رو قبلا گذاشته بودم
بنظر من مویس باید در یونایتد در خیلی کارها با سیاست کار میکرد و اینقدر مهربون رفتار نمیکرد.به هر حال مویس رفت و برایش آرزوی موفقیت میکنم
فعلا باشگاه باید با درایت کار کنه و انتخاب مربی جدید قضیه افتادن از چاله به چاه نشه
اد وودوارد (معاون اجرایی یونایتد) گفته فعلا نزدیکترین گزینه ها،فن خال و آنجلوتی هستند
سوای بحث مربی،یونایتد فعالیت خودش در نقل و انتقالات رو آغاز کرده و اکثرا نام هایی به زبان آورده مشه که قبلا هم یونایتد به دنبال اونها بوده
در اولین اقدام ها به دنبال کاوانی،فابرگاس و شاو هستند
برای شاو پیشنهاد 30 میلیون یرویی داده شده.البته چلسی هم شدیدا به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع ساوت همپتون هست
یک پیشنهاد 72 میلیون یورویی هم برای کاوانی به psg داده شده
و در نهایت پیشنهاد احتمالی 35 میلیونی برای فابرگاس
وودوارد علاوه بر گزینه های بالا،گفته که همچنان رویس،گوندوگان،کروس و ویلیام کاروالیو هم تحت بررسی هستند
اگه خاویر هرناندز حفظ کنن با وجود رونی و فان پرسی نیازی به کاوانی نیست که اینقد پول بخوان بابتش بدن:n13:
Sh-Meteor
24-04-2014, 14:49
تفاوت ها را خودتان دریابید!
دوستان مویس دیگه رفته و به نظر من منطقی ترین نظر رو خودش توی بیانیه اش گفته
این دوره گذار بود که از بخت مویس با اون سپریش کردیم
در مورد پپ دیدین چی گفتم
با اینکه هنوز حذف نشدن ولی فشارها بر علیه اش توی آلمان شروع شده حتی بکن بائر
حالا در نظر بگیرید حذف بشه فینال حذفی رو هم به دورتموند ببازه
باور کنید فشار اینقدر زیاد میشه که خودش استعفا میده
من 99 درصد انتقادهایی که به پپ میشه رو قبول ندارم همونطور که 99 درصد انتقادهایی که به مورینیو میشه رو هم قبول ندارم
جفتشون نابغه فوتبالی هستن و در درجه اول مربیگری با دو سبک متفاوت و اونقدر هم با این دو سبک موفقیت بدست آوردن که اصلا بحثی توش نیست
باقی مربیا مثل کلوپ فن خان ونگر هیدینگ هاینکس و... در درجه بعدی هستن
بعضیا هنوز این جمله مسخره توی دهنشون میچرخه که پپ جلوی تیمای دفاعی همیشه مشکل داشته
عزیزان کارشناس کمی با تفکر حرف بزنید پس اینهمه موفقیت پپ در بارسا چی بوده؟؟؟
تا جایی که ما نگاه کردیم 99 درصد تیما جلوی پپ دفاعی کار کردن
اما توی بارسا 14 تا جام آورد یکی هم امسال با بایرن آورد
پس در مورد چی حرف میزنید؟؟؟
نکنه زبونم لال دارین در مورد همیشه برنده بودن در فوتبال حرف میزنید؟
پپ فقط به درد خودمون میخوره فلسفه حمله و حمله چه توی خونه خودمون چه خونه حریف بدون توجه به نتیجه فقط بدرد منچستر میخوره
رئیس هم اینجوری بود دفاع کردن توی ذاتش نبود
چیزی که ما نمیخوایم قبول کنیم اینه که هر مربیی سبکی داره و سعی میکنه توی اون سبک رشد کنه
به نظر من وقتی ما نمیتونیم یکی از دو نابغه فوتبال یعنی مورینیو رو داشته باشیم صبر کردن برای مشخص شدن وضعیت پپ در بایرن اصلا ضرری نداره
ویرایش: تمام بحثی که من دارم با توجه به نظر دوستان هست که همگی دنبال کسی هستن که برای طولانی مدت هدایت تیم رو به عهده بگیره
ما بعد از رئیس دوست نداریم مثل تیمای دیگه هر سال مربی عوض کنیم
با توجه به تمام این مسائل نظر من روی گواردیولا هست البته اگر بایرن توی باخت و حذف از جامها توی این یک ماهه دبل بشه:n02:
shakerifar
24-04-2014, 18:05
در دسترس ترین گزینه فن خال هستش یه سری ویژگی های خوب داره یه سری ویژگی های بد ویژگی های خوبش اینه که خیلی به تیم های پایه اهمیت می ده
و اصلا به ستاره ها باج نمی ده...یکی از کسایی که وقتی مربی بایرن بود باهاش کار میکرد چندتا از خصوصیت های اخلاقیش رو گفته که کلا ادم جالبیه... از اون حرکت معروفش تو تمرین گرفته تا... ولی نکات منفی هم کم نداره سن بالا-خودخواهی و ...
کلوپ که نهایت ارزوی همست ولی خودش گفته نمی تونه بیاد پس فعلا حرفی در موردش نمی زنیم
گواردیولا و انچلوتی هم لینک شدن که من واقعا امیدوارم پپ مربی تیم نشه ( علتش هم فکر می کنم واضحه دیگه بازی دیشب بایرن رئال همه چیو نشون داد )
ویرایش: تمام بحثی که من دارم با توجه به نظر دوستان هست که همگی دنبال کسی هستن که برای طولانی مدت هدایت تیم رو به عهده بگیره
ما بعد از رئیس دوست نداریم مثل تیمای دیگه هر سال مربی عوض کنیم
با توجه به تمام این مسائل نظر من روی گواردیولا هست البته اگر بایرن توی باخت و حذف از جامها توی این یک ماهه دبل بشه
منم مثل خیلی ها دوست دارم یه فرگوسن دیگه ظهور کنه اما دوران مویس نشون داد این کار فوق العاده سخته ... من پپ رو خیلی نمی پسندم شخصیت خیلی خوبی داره
ولی اصلا انعطاف پذیر نیست وقتی شما تو چندین بازی از یه سوراخ گزیده می شی و بازهم بازی بعدی میای همون کارو تکرار می کنی نشون می ده یه جای کار می لنگه...
به نظر من وقتی ما نمیتونیم یکی از دو نابغه فوتبال یعنی مورینیو رو داشته باشیم صبر کردن برای مشخص شدن وضعیت پپ در بایرن اصلا ضرری نداره
اتفاقا یه خبرای خیلی جالبی داره به گوش می رسه ...خبرنگار اسکای ایتالیا که خبرنگار معتبری هم هست 2 روز پیش گفت یونایتد به دنبال مورینیو هستش و مورینیو هم داره به پیشنهاد یونایتد فکر می کنه
از طرفی مورینیو به صورت علنی اعلام کرده که برای بازی با لیورپول می خواد به بازیکنای اصلی استراحت بده و از چندتا جوون استفاده کنه یعنی عملا داره لیگ رو فدای لیگ قهرمانان می کنه
چیزی که قضیه رو فوق العاده تر می کنه اینه که مورینیو بارها گفته تنها کار ناتمامی که با چلسی داره بردن لیگ قهرمانان هستش ... دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید( هرچند بازم خیلی بعیده )
منم مثل خیلی ها دوست دارم یه فرگوسن دیگه ظهور کنه اما دوران مویس نشون داد این کار فوق العاده سخته ... من پپ رو خیلی نمی پسندم شخصیت خیلی خوبی داره
ولی اصلا انعطاف پذیر نیست وقتی شما تو چندین بازی از یه سوراخ گزیده می شی و بازهم بازی بعدی میای همون کارو تکرار می کنی نشون می ده یه جای کار می لنگه
من دقیقا حرفتو تایید میکنم اما به همین خاطر با اومدن کسی مثل پپ موافقم
اگر دقت کرده باشین فرگوسن هم انعطاف زیادی نداشت
اصولش تغییر ناپذیر بود
منچستر همیشه برای بردن وارد زمین میشد چیزی که مویس نداشت
از طرفی آمار باختهای پپ در برابر سبک بسته تیمهای رقیب در برابر آمار بردش ناچیزه
در ثانی شما یه تیم به من معرفی کن که در مقابل دفاع بسته حریف مشکل نداشته باشه
جدای از همه این مسائل به نظر من سر آمد دو سبک فعلی دنیا که به تناوب دارن بر دنیای فوتبال حکومت میکنن مورینیو و پپ هستن
من در درجه اول از اومدن هر کدومشون استقبال میکنم چون فکر میکنم منچستر جایی برای مربیهای درجه دوم و مصرف کننده تفکرات دیگران نیست
ما تقریبا ۳ دهه بهترین مربی دنیا رو داشتیم الان هم اگر میخوایم هر دو سه سال یه مربی عوض کنیم باید بهترین مربیهای دنیا رو بیاریم
مثلا همین آنچلوتی دقیقا در برابر بایرن از سبک مورینیو تقلید کرد
منچستر اگر میخواد دوران شبه فرگوسن داشته باشه باید بره سراغ بهترینها که به نظر من فعلا با فاصله پپ و مورینیو هستن
من قبلا اصلا به اومدن مورینیو و پپ امیدوار نبودم اما با چیزایی که شما از مورینیو گفتین و فشارهایی که با اولین باخت بایرن به پپ اومده به اومدن هر دوشون امیدوار شدم
بذارین شرایط اومدنشون رو ببینیم
اگر بایرن مقابل رئال و دورتموند ببازه پپ احتمال زیاد جدا میشه
من هم از باخت تیمهای آلمانی همیشه استقبال میکنم پس دعا میکنم این اتفاق بیفته:n02:
چلسی هم اگر قهرمان CL بشه باز هم ممکنه جدا بشه
خوشبختانه من باز هم نهایت آرزوم قهرمانی یک تیم انگلیسیه
پس باز هم دعا میکنم چنین اتفاقی بیفته
pcforlife
24-04-2014, 19:58
به عنوان یه هوادار تحت هیچ شرایطی تو کتم نمیره مورینیو مربی یونایتد بشه... مربی با کلاس و با شعوری هست، در بعد روانی و کاریزما لول بالایی داره. همیشه تلاش میکنه که جام بگیره... ولی من فکر میکنم به درد یونایتد نمیخوره. ما باید مربی ای بیاریم که حداقل 5 الب 10 سال بتونه تو یونایتد باشه. مورینیو سوای سبقش با یونایتد، کلا تو این مورد نمرش خیلی پایینه.
حسین داداش مورینیو از نظر روحیه جنگندگی و تلاشش برای برنده شدن تفاوت چندانی با فرگوسن نداره
فقط سبکش با فرگوسن متفاوته که اونم قرار نیست هر مربیی بیاد مثل فرگوسن فکر کنه
مورینیو میتونه چهار سال توی تیم بمونه توی رئال اونهمه تحت فشار بود و با بازیکنا اختلاف داشت اما بازم سه چهار سال موند
مورینیو واقعا میتونه با سبک منچستر و روحیه اولدترافورد هماهنگ بشه
مورینیو حتی نشون داده اگر ابزارش رو هم داشته باشه هجومی هم بازی کنه
در هر صورت امیدوارم یه مربی صاحب سبک و بزرگ به منچستر بیاد
Amir-Rainman
24-04-2014, 21:46
ما باید مربی ای بیاریم که حداقل 5 الب 10 سال بتونه تو یونایتد باشه. مورینیو سوای سبقش با یونایتد، کلا تو این مورد نمرش خیلی پایینه.
الآن دیگه هر چقدرم باشگاه ها یه وضعیت مناسبی رو برای تیمشون تضمین کنن، خودِ مربیا نمیخوان بیشتر از 4-5 سال تو تیمی باشن !!!
مورینیو هم مربی حرفه ای هست و غیر ممکنه چلسی رو ول کنه بیاد منچستر، که اگه اینکار ُ انجام بده شک نکنین رکورد خودشو میشکونه و بیشتراز 5 سال تو منچستر میمونه :n02:
eman619rv
24-04-2014, 22:11
دوستان بیخیال:n04:
یکم واقع گرایانه نگاه کنیم حداقل 10-12 مربی تاپ مورد علاقه هواداران جوابشون نه خواهد بود.چندتا گزینه شاخصش رو با دلایلش میگم که حساب بقیه رو هم بکنین اول دو تا فکت :
1. هیچ مربی یک تیمی که شرایط استیبلی رو داره رو رها نمیکنه تا به یه تیم بحران زده بیاد.
2. هیچ مربی یک تیمی که از نظر کیفیت بازیکنان در سطح بالاتری هست رو ول نمیکنه تا با یه تیم با مهره کم کیفیت تر کار کنه(در یه سطح فوتبالی)
حالا دلایل رد:
پپ:
مربی که قراردادش رو با بایرن خیلی زودتر و در فصل قبلش میبنده ، مربی که به گفته خودش مدت ها و ماه ها چه قبل شروع سرمربیگریش برای بایرن چه بعدش رو صرف آموزش فرهنگ آلمان و بایرن و زبان کرده حالا همه این زحماتی که کشیده و برنامه ریزی که قطعا دورنمای چند ساله ای رو پپ براش طراحی کرده به همین اسونی رها میکنه؟
فکت 1و 2 به شدت در مورد پپ صدق میکنه ، بایرن یه تیم که از نظر بازیکنان در بالاترین سطحه ، از نظر پایداری وضعیت هم که این چندساله فوق العاده بود.
چرا باید همه این مورد های عالی رو پپ ول کنه و بیاد و شرایط بدتری رو بپذیره؟؟؟؟
همین الان گواردیولا یکی از بالاترین دستمزد ها رو در کنار مزایای عالی داره.
مورینیو:
فکت 1و2 در مورد خوزه هم صدق میکنه، جلسی انقدر از نظر بازیکنان با کیفیت جوان در بعضی از پست ها خیالش راحته که هیچ نگرانی تا 6-7 سال آینده نداره!!
هواداران به شدت دوستش دارن، اونم چلسی رو دوست داره ، مدیریت حسابی باهاش راه میاد ، و نیاز هاشو براورده میکنه، خانواده اش هم خوشحالند. دیگه یه مربی بیشتر از این چی میخواد؟؟
دستمزد هم که جز بهترین ها.
آنچلوتی:
فکر اینکه آنچلو رئالی رو که باهاش در یه قدمی خوشبختیه رو ول کنه کمی خنده داره، تو این 1سال همه در مادرید راضی هستن.فکت 1و 2 هم ایضآ.بیخیال شاهکار هایی که میشه با رونالدو و بیل کرد شی تا بیای با یانگ و رفقا سر و کله بزنی!!
این 2تا سرمربی که اسمشون آوردین احتمال اومدنشون به یونایتد خیلی ضعیفه یا به قولی غیر ممکنه
مورینیو که آبراموییچ باید عقلش از دست داده باشه تا از دستش بده تو این قحطی سرمربی درست حسابی
گواردیولا شاید اگه بایرن نرسه به فینال و جام حذفی به دورتموند ببازه احتمالش هست برکنارش کنن همین الان هم خیلی ها از سبک بازی بایرن راضی نیستن دیگه از بکن بائر که بزرگتر تو آلمان نداریم
طرفداری بایرن که از خداشونه پپ برکنار بشه هاینکس دوباره بشه سرمربیشون :n02:
اگه یک بودجه درست حسابی برای فصل نقل و انتقالات برای تیم در نظر بگیرن تیم در نقاطی کمبود داره تقویت بشه بقیه چیزا حله
فن خال هم که در بایرن تا آستانه کسب 3جام رفت تو بارسا هم عملکرد خوبی داشت باید دید با هلند در جام جهانی چه نتیجه ای میگیره
من به شخصه کلوپ به 2تا سرمربی که بالا اسمش ذکر کردین ترجیح میدم هر چند اونم اومدنش محاله- با فوتبال زیبایی که تیمش ارایه میده اگر یک دهم بودجه ای که پاری سن ژرمن داره دورتموند در اختیار داشت کلوپ با دورتموند هر چی جام بود درو میکرد
mohammad_87
25-04-2014, 00:02
من علاقه ای به حضور پپ و مورینیو ندارم و از بین گزینه های مطرح شده فقط سبک کلوپ رو دوست دارم
از طرفی دیگه نباید توقع داشت که یک مربی یا بازیکن بیش از 5 سال در یک تیم بمونه مگر در موارد خاص
به قول ایمان عزیز باید واقع بین باشیم و تمام این گزینه ها با وضعیت موجود،کاملا دور از دسترس هستند
طبق اخبار رسانه ها که فعلا محتمل ترین گزینه،فن خال هست
تلگراف هم نوشته که فن خال خیلی به یونایتد نزدیک هست
در بین گزینه های در دسترس،فن خال میتونه بهترین گزینه باشه که البته باید تا پایان جام جهانی صبر کرد تا به تیم منتقل بشه
جدای رفتارهای عجیب و غریب فن خال مخصوصا با رسانه ها،مربی ای هست که باید بهش زمان داد تا کاملا با باشگاه منطبق بشه
آمار نسبتا خوبی هم داره که عموما به دوران حضور در آژاکس برمیگرده
یکی از گزینه هایی که میتونه مدنظر قرار بگیره،مانچینی هست
مانچینی در اینتر سه قهرمانی پیاپی در لیگ بدست آورد و در من سیتی هم که کاملا این تیم رو احیا کرد
ضمنا هر چقدر موفقیت اش در لیگ قهرمانان کمه اما در جام های حذفی با تیم های مختلف قهرمانی های زیادی داشته
بنظرم در یونایتد میتونه در اروپا هم موفق بشه اگه چند سالی تیم رو در اختیار داشته باشه
تیم های رقیب هم فعالیت های نقل و انتقالاتی خودشون رو آغاز کردند و طبق گفته تلگراف،چلسی با دیگو کاستا و من سیتی با فرناندو و مانگالا به توافقاتی رسیده اند
گیگز: فلسفه من این است؛ حمله کردن، گل زدن و لذت بردن
هافبک باتجربه یونایتدها از لحظاتی پیش اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی منچستریونایتد را آغاز کرد
آی اسپورت- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد که از چند روز قبل جانشین دیوید مویس در این باشگاه شد، امروز برای اولین بار به عنوان سرمربی شیاطین سرخ مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
کنفرانس مطبوعاتی او را به طور لحظه به لحظه از آی اسپورت دنبال کنید:
اولین جملات: مهم ترین لحظات زندگی من است. نمیتوانم تا ساعت 5:30 روز شنبه صبر کنم.
پس از دوران مویس... کار راحت تر است؟ : پیغام من به بازیکنان این است که به آنها اعتماد دارم. به آنها گفتم که حمله کنند و گل بزنند و لذت ببرند. این فلسفه ی من است.
اخبار تیم پیش از دیدار مقابل نوریچ: رافائل و فن پرسی مصدوم هستند و به این بازی نمیرسند. اولدترافورد یک صدا مارا تشویق خواهد کرد. میخواهیم هر 4 بازی باقی مانده را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
حضور در رقابتهای اروپایی برای منچستریونایتد، بسیار مهم است.
بدون تردید قبول کردم: وقتی اد وودوارد به من گفت که قصد دارند هدایت تیم در 4 بازی آینده را به من بسپارند، هیچ شکی در قبول کردن آن نداشتم.
باید بگویم که زیباترین لحظات عمرم را سپری مینم. این باشگاه از 14 سالگی، بزرگترین بخش زندگی من است.
هواداران: میخواهم لبخند را به صورت هواداران بازگردانم.
برنامه ی کوتاه مدت: تنها به این 4 بازی فکر میکنم. مانند بازیکنان. نمیتوانم برای بازی شنبه صبر کنم.
میدانم که استادیوم ما را تشویق خواهد کرد، بازیکنان در تمرینات بسیار خوب کار کردند و همه هیجان زده هستند.
به خود افتخار میکنم: این هفته برای من لذت بخش بوده است. مطمئنا این لحظات، بیشتر از هر چیزی به خود افتخار میکنم و میخواهم از این دو و نیم هفته ی باقی مانده لذت ببرم.
میخواهم بگویم که چقدر به این که در 4 بازی آینده سرمربی یونایتد هستم، افتخار میکنم.
یونایتد باشگاهی است که در تمام طول عمرم هوادارش بودم و 25 یا 26 سال است که در آن حضور دارم، این زیبا ترین لحظات زندگی من است و از آن لذت میبرم.
شوخ طبعی گیگزی: با خودم به مدت 5 سال تمدید خواهم کرد !
تشکر از مویس: میخواهم از دیوید برای اینکه اجازده داد اولین تجربه ی مربی گری را لمس کنم، تشکر کنم.
وقتی تابستان با من تماس گرفت و از من خواست که در کادر فنی حضور داشته باشم، بسیار خوشحال شدم. مشخصا من هنوز بازیکن بودم ولی او برای اولین بار به من فرصت تجربه کردن مربی گری را داد.
سبک جدید یونایتد: میخواهم تیمم با شور و شوق، سرعت بالا، پاس های سریع و شجاعت بازی کند. این چیزی است که از یونایتد انتظار دارم و البته در راس همه ی اینها، لذت بردن از بازی.
به عنوان بازیکن، میدانم که وقتی از بازی کردن لذت ببرم، میتوانم بیشتر به تیم کمک کنم و این کاریست که فردا از بازیکنانم انتظار دارم.
فصل جاری: فصل اسفناکی برای همه بود. وقتی میبریم در کنار هم هستیم و وقتی شکست میخوریم هم همینطور و در چهار بازی باقی مانده، میخواهم پیروزی را برگردانم. 3 بازی خانگی در اولدترافورد، جایی که خوب نتیجه نگرفته ایم. میخواهم گلزنی و جنگندگی را تماشا کنم تا هواداران، از صندلی ها بلند شوند و تیم را تشویق کنند.
هفته ی گذشته: هفته ی سختی برای باشگاه بود و برای من وقتی روز سه شنبه، اد وودوارد به من گفت که دیوید باشگاه را ترک میکند و تو جای او را میگیری، بسیار تعجب آور بود
هفته ی عجیبی برای من بود ولی از آن لذت بردم. کمی بی نظم بودم ولی کم کم در چهارمین روز مربی گریام، طعم این کار را میچشم.
هیچگاه نمیتوانستم تصور کنم که به عنوان سرمربی منچستریونایتد، شما مستلزم به انجام چه کارهایی هستید.
تنها به کوتاه مدت فکر میکنم، چهار بازی باقی مانده ، ذهن من تنها روی آن متمرکز خواهد شد و بازی روز شنبه مقابل نوریچ، بازی سختی برای ما خواهد بود ولی با تمام وجود خواهیم جنگید.
ترکیب یونایتد برای بازی فردا: کار خاصی در این هفته انجام ندادم و هنوز بازیکن نیز محسوب میشوم.
این هفته به خوبی تمرین کردم و آماده ام، البته در حقیقت، هر 20 بازیکن کاملا آماده هستند و شانس مساوی دارند.
بازیکنان باید لذت ببرند: به بازیکنها میگویم که از بازی کردن لذت ببرند و تلاش خود را انجام دهند. نمیدانم که آیا این را به عنوان سرمربی ، هفته ی پیش میگفتم یا خیر زیرا نتایج خوب نبود، ولی حالا میگویم.
اولین هدف من این است که بازی شنبه را با پیروزی پشت سر بگذاریم و حس کردم برای این کار فکر کردم که اگر بازیکنان از تمرینات هم لذت ببرند، به این هدف خواهیم رسید.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
من عاشق فلسفتم:n12:
منچستر رو تعریف کردی توی یک جمله
حمله کردن گل زدن و لذت بردن:n12:
منچستر باید و باید فقط برای خودش احترام قائل باشه
هجومی بودن یعنی قبل از هر تیمی برای خودت احترام قائل باشی
حقا که شاگرد رئیسی:n12:
اخراج مویس به نظر من نه در شان تیم بود و نه در شان شخصیت دیوید مویس.
دیگه قرار بود تو این چند هفته چه اتفاق بیفته؟
می گذاشتن بعد از اتمام فصل، کاملا آبرومندانه، یا اخراج یا با استعفای اجباری تیم رو ترک کنه.
به احتمال قوی به خطر افتادن منافع مالی گلیزرهای منفور دلیل اصلیش بوده.
امیدوارم در سال های آینده یه همچین اتفاقات دور از انتظاری برای تیم مورد علاقم نیفته.
چیزی که منو هوادار این تیم کرده افتخارات بی شمارش نیست، شخصیت این تیم هست که مربی و بازیکن منحصر به فردی مثل فرگی و گیگز داخل این تیم آفریده میشن. چیزی که تیم های تازه به دوران رسیده از به دست آوردنش عاجزن.
اخراج مویس به نظر من نه در شان تیم بود و نه در شان شخصیت دیوید مویس.
دیگه قرار بود تو این چند هفته چه اتفاق بیفته؟
می گذاشتن بعد از اتمام فصل، کاملا آبرومندانه، یا اخراج یا با استعفای اجباری تیم رو ترک کنه.
به احتمال قوی به خطر افتادن منافع مالی گلیزرهای منفور دلیل اصلیش بوده.
امیدوارم در سال های آینده یه همچین اتفاقات دور از انتظاری برای تیم مورد علاقم نیفته.
چیزی که منو هوادار این تیم کرده افتخارات بی شمارش نیست، شخصیت این تیم هست که مربی و بازیکن منحصر به فردی مثل فرگی و گیگز داخل این تیم آفریده میشن. چیزی که تیم های تازه به دوران رسیده از به دست آوردنش عاجزن.
حرف شما در مورد اخراج صحیحه.. مویس نباید اخراج میشد ولی خب از یه طرف هم خوب شد چون تو این چند بازی مونده معلوم میشه که مثلا گیگز در حد مربی گری هست یا نه......
king of the kings
26-04-2014, 20:31
اخبار کوتاه نقل و انتقالات: فن خال با مربیگری منچستر موافقت کرد
* گزارش ها در انگلستان حاکی از آن است که لوئیز فن خال با مربی گری تیم منچستر یونایتد موافقت کرده است و او فصل آینده بعد از جام جهانی سرمربی این تیم می شود.
منبع: De Telegraaf
asghar taraghe
26-04-2014, 21:32
کل فصل یه بارم به این قشنگی بازی نکردیم :n02: گیگز :n12::n12::n12:
بازیکنا رها شده بودن
گیگز حمله کرد گل زد و لذت برد:n12:
فقط همین
asghar taraghe
27-04-2014, 13:51
مویز 3-0 از لیور عقبه فردیناند و میاره تو :n21: بعد گیگز وقتی تیم 2-0 جلو هست هرناندز و ماتا رو میاره که حریف و بترکونه :n12: اصلا سبک دفاعی مویز به یونایتد نمیخورد ما فقط میتونیم تهاجمی بازی کنیم، حالا که رفته ون پرسی و کاگاوا که میخواستن برن میمونن
مثل اینکه امید های تیم رقیب با شکستی که دیروز خوردن، داره کم رنگ میشه. حداقل از این لحاظ آخر فصلی عذاب نمی کشیم.
فکر نمی کنم بشه تو این چهار تا بازی گیگز رو واقعا محک زد ولی حتما یه چیزایی تو بازی با ساندرلند مشخص میشه.
هر چند مثل اینکه فن خال داره قطعی میشه.
mohammad_87
29-04-2014, 01:33
مثل اینکه امید های تیم رقیب با شکستی که دیروز خوردن، داره کم رنگ میشه. حداقل از این لحاظ آخر فصلی عذاب نمی کشیم.
فکر نمی کنم بشه تو این چهار تا بازی گیگز رو واقعا محک زد ولی حتما یه چیزایی تو بازی با ساندرلند مشخص میشه.
هر چند مثل اینکه فن خال داره قطعی میشه.
درسته که لیورپول بزرگترین دشمن یونایتد تلقی میشه اما من فکر میکنم باید همه تیمهای 4 رده اول رو در یک رده بدونیم و مسلما دوست نداریم هیچکدوم اونها قهرمان بشن یعنی یا یونایتد یا هیچکس دیگه
////////////////////////
در رابطه با مربیگری گیگز که خیلی زوده که بخواهیم با یک بازی بگیم که گیگز باید بمونه،بنظر من اگه گیگز چند سالی به عنوان مربی در تیم بمونه اون موقع میتونه یکی از گزینه های مهم برای سرمربی گری به حساب بیاد
انتخاب فن خال تقریبا داره قطعی میشه و گفته میشه که کلایورت و احتمالا روی کین رو به عنوان دستیاران اول و دومش انتخاب خواهد کرد
همچنین وودوارد هم گهفته به محض اینکه فن خال به تیم بپیونده،بودجه 200 میلیون یورویی در اختیارش قرار خواهد گرفت
فن خال هم کروس و رویس رو خواسته
ضمنا اگه تمام این بودجه در نقل و انتقالات خرج بشه به رکورد بیشترین بودجه یک تیم برای نقل و انتقالات تبدیل میشه
در آخر ریو فردیناند گفته که در پایان فصل بازنشسته نخواهد شد و دوست داره که فصل بعد هم در یونایتد باشه
mehrdadb3
29-04-2014, 12:07
مثل اینکه فابرگاس هم امسال از بارسا میاد بیرون اگه منچستر بگیره فابرگاس خیلی خوب میشه
REZAHOSEYNGANI
29-04-2014, 12:37
مثل اینکه فابرگاس هم امسال از بارسا میاد بیرون اگه منچستر بگیره فابرگاس خیلی خوب میشه
اگر فن خال بیاد گزینه های اصلیش برای خرید استروتمن و کروس هستن
فعلا که خبری در این مورد نیست و احتمال خیلی زیاد میمونه
mehrdadb3
29-04-2014, 16:33
فعلا که خبری در این مورد نیست و احتمال خیلی زیاد میمونه
طبق خبر زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7_%D 8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF_%D 8%B1%D8%A7%D9%85%D9%8A%D8%B1%D8%B3_%D8%A7%D8%B2_%D A%86%D9%84%D8%B3%D9%8A
چه خبر در موردش باشه چه نباشه، فعلا به درد یونایتد نمی خوره، اونموقع که باید میومد نیومد، حالا میخوان به زور بندازنش بیرون.
ماتا، هم بازیکن با اخلاقی هست و هم از لحاظ فنی به نظرم خیلی بیشتر از فابرگاس برا تیم ارزشمنده.
اگر بتونن این مدیرهای بی عرضه یه دفاع وسط و یه هافبک بازی ساز ایده آل بگیرن به نظرم کافیه.
البته بعلاوه ی چندتا بازیکن جوون آینده دار.
دیگه فقط همین مونده فابرگاس که چند سال قبل پیراهن منچستر یونایتد بعد اتمام بازی به زمین پرت کرده بود جذب بشه
تو دوران اوجش چی بوده که الانش باشه :n23:
mehrdadb3
30-04-2014, 10:46
دیگه فقط همین مونده فابرگاس که چند سال قبل پیراهن منچستر یونایتد بعد اتمام بازی به زمین پرت کرده بود جذب بشه
تو دوران اوجش چی بوده که الانش باشه :n23:
دیگه بی انصافی نکنید بازیکن خوبی هستش ولی حالا بخاطر دوستان باهاش صحبت میکنم بیخیال منچستر بشه :n24:
Sh-Meteor
30-04-2014, 15:35
کسی متن کامل مصاحبه پدر رایان گیگز رو نداره؟؟؟
مثل اینکه گفته: " پسر من، حتی یک حمام هم نمی تواند اداره کند. "
mohammad_87
01-05-2014, 01:15
کسی متن کامل مصاحبه پدر رایان گیگز رو نداره؟؟؟
مثل اینکه گفته: " پسر من، حتی یک حمام هم نمی تواند اداره کند. "
یه چیزایی گفته :n02:
البته %70 هواداران در یک نظر سنجی خواهان سرمربیگری گیگز بوده اند:
Ryan Giggs chances of being appointed the next Manchester United manager on a full-time basis have been dealt a blow as his own father admitted he wouldn’t trust him to run the club.
The 40-year-old, who was appointed interim manager at Old Trafford last week following the sacking of David Moyes, got his managerial career off to the perfect start with a 4-0 thrashing of Norwich.
A poll on Match of the Day revealed that almost 70 per cent of United fans are keen for him to get the job permanently.
But it seems that not everyone is so keen for him to land the role.
The former Wales international’s own dad, Danny Wilson, dismissed his son’s chances, telling the Sun on Sunday: ‘I wouldn’t trust him to run a bath — let alone Manchester United.’
کاوانی در حالیکه بجز منچستر حالا چلسی و من سیتی رو هم به عنوان خواهانش میبینه گفته که دوست داره به منچستر بیاد چون یونایتد همیشه جزو تیم های مورد علاقه اش بوده
از طرفی رونی گفته که دوست نداره فن خال به یونایتد بیاد و ممکنه با هم به مشکل بخورند
اگه این اتفاق بیفته که باز جریان دو سال پیش تکرار میشه و باز حاشیه رونی-مربی
با اینکه این بازیکن رو خیلی دوست دارم اما باید بدونه که بازیکنه و نباید در کار مربی و این حاشیه ها دخالت کنه.یجورایی مثل علی کریمی که خودشو دوست داریم اما حاشیه هاش رو نه
یاد این جمله میفتم که سرالکس گفته بود: نباید اجازه بدی بازیکن از تو (مربی تیم) بزرگتر بشه
REZAHOSEYNGANI
01-05-2014, 10:04
رونی از موقعیت بد ما استفاده کرد و حسابی باشگاه رو سرکیسه کرد.طوری که بعد از بازیش هم توی باشگاه یک سمت میگیره.
حالا قرار نیست بیاد توی همه چیز دخالت بکنه که!
یک کمی اقتدار تو باشگاه باشه بد نیست.
لوییز فن خال تا هفته ی آینده در منچستر یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش اسکای فوتبال، مقامات منچستر در حال رسیدن به توافقات اولیه با لوییز فن خال سرمربی فعلی تیم ملی هلند برای هدایت تیمشان هستند.
این روز ها بعد از شکست چلسی و انتقاد از آقای خاص،خبر سرمربی گری منچستر یونایتد به تیتر اول روزنامه های بریتانیا تبدیل شده است. انتظار می رود که تا هفته ی آینده وی به عنوان سرمربی باشگاه برای فصل بعد معرفی شود. همچنین لوییز فن خال خواهان ماندن رایان گیگز به عنوان دستیارش می باشد. گیگز هم اکنون به عنوان سرمربی موقت انتخاب شده و می تواند کمک زیادی به فن خال بکند. رایان گیگز در اولین دیدار خود با نووریچ توانست تیمش را به پیروزی ۴بر۰ برساند. سوال مهم این است که آیا او تمایلی برای کار کردن در کنار لوییز فن خال دارد یا نه؟
اگر فن خال با سران یونایتد به توافق برسد باید از همین الان به فکر خرید بازیکن برای این تیم باشد و این یعنی تداخل در سرمربی گری وی در تیم ملی هلند! ضعف خرید بازیکن بود که دیوید مویز را از الد ترافورد خارج کرد و فن خال مطمئنا نمی خواهد این مسئله را تکرار کند.
منبع:روزنامه های بریتانیا
SA3EDLORD
01-05-2014, 22:14
فن خال قبلا سرمربی چه تیمایی بوده؟
فن خال قبلا سرمربی چه تیمایی بوده؟
بارسلونا- بایرن مونیخ معروف ترین تیم هایی بودن که فن خال سرمربیشون بود:n01:
SA3EDLORD
01-05-2014, 22:20
بایرن مونیخ معروف ترین تیم هایی بودن که فن خال سرمربیشون بود:n01:
چه سالهایی>؟
سبکش چطوریه؟ هجومیه؟ اگه بخواید با یکی تشبیه کنید به کی تشبیه میکنید؟
چه سالهایی>؟
سبکش چطوریه؟ هجومیه؟ اگه بخواید با یکی تشبیه کنید به کی تشبیه میکنید؟
سال ۲۰۰۰-۱۹۹۷ سرمربی بارسا بود که سال 1998 تونست قهرمانی لیگ و جام حذفی اسپانیا بدست بیاره-
2قهرمانی لیگ اسپانیا و یک قهرمانی جام حذفی با بارسا به دست آورد
۲۰۰۹-۲۰۱۱سرمربی بایرن بود که تا آستانه کسب 3جام هم پیش رفت که فینال به اینتر مورینیو واگذار کرد
زمانی که سرمربی بارسا بود تیمش بازی زیبایی از خودش ارایه میداد
سال 99 که منچستریونایتد قهرمان چمپیونز لیگ شد 2بار با بارسا که فن خال سرمربیشون بود بازی کردن که رفت و برگشت هر 2تا بازی 3-3 مساوی شد
عجب بازی بود یادش بخیر:n01:
لوئیس فان خال قرار است هفته آینده به عنوان سرمربی منچستر یونایتد معرفی شود. گزارش های تایید نشده نشان می دهد که دستیار او پاتریک کلایورت در تیم ملی قرار است در الدترافور به وی ملحق می شود.
همچنین انتظار می رود مربی دروازه بان ها Frans Hoek ، Jos van Dijk مسئول پزشکی و Max Reckers تحلیل گر ویدئو نیز همراه این مربی به منچستر یونایتد بیایند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).JPG
مهاجم سابق هلند، پاتریک کلایورت، که در باشگاه های آژاکس، بارسلونا، آث میلان و نیوکاسل حضور داشته است در سال 1998 به دلیل اینکه از سوی سر الکس فرگوسن متهم شد که اندازه (قدر و قیمت) باشگاه را نمی داند، پیشنهاد حضور در منچستر یونایتد را رد کرد.
فرگوسن با Dwight Yorke قرارداد امضا کرد که وی به یونایتد کمک کرد تا آن فصل منچستر یونایتد موفق به کسب سه گانه شود. کلایورت به بارسلونا پیوست، شش سال را در آنجا سپری کرد و یک بار قهرمانی لیگ را به دست آورد.
Mirror
ترحمه: Rebecca
وین رونی تمرین روز پنجشنبه را به دلیل ناراحتی معده از دست داد و ممکن است برای بازی روز شنبه مقابل ساندرلند در دسترس نباشد. مهاجم انگلیس احساس ناراحتی می کرد و گیگز از او خواست از هم تیمی هایش دوری کند که بیماری به آنها منتقل نشود.
Mirror
ترجمه :Rebecca
eman619rv
02-05-2014, 15:52
باشگاه هم تایید کرد که رونی به بازی مقابل ساندرلند نخواهد رسید.
Rooney hit by illness and groin injury.
در مورد سرمربی باید در نظر داشت که فن خال به توجه به شرایطش گزینه کوتاه مدت 2-3 ساله ست ، ما باید به نظرم سراغ گزینه های رو به رشد بریم، مربی هایی که کار های خاص کردن و به موفقیت های نسبی خوبی رسیدن ، البته در عین جوانی ، موفقیت و ایده های نو رو هم داشته باشند. فرگی کبیر زمانی که به یونایتد اومد که در اون سال ها یه موفقیت خیلی خوب و خاص کسب کرده بود ، انحصار چندین ساله لیگ اسکاتلند رو شکوند و خودش رو اثبات کرده بود که ایده های نو و چیز های جدیدی برای ارائه داره.
با احترام به همه من نیاز میبینم نگاه به آینده و گذشته باشگاه توامان باشه و نه تنها به گذشته و جوری که بودیم نگاه کنیم و خواهان اون باشیم، باید من یونایتدی بسازیم برای سلطه 25 ساله آینده مون.
گزینه پیشنهاد نمیدم اما به مربیانی از دسته گارسیا که رم رو احیا کرد ، سیموئنه اتلتیک و کلووپ دورتموند احتیاج داریم. به نظرم ما از این جنس مربی ها رو لازم داریم ، کسایی که جان دوباره باشند.
امروز تولد 39 سالگی یکی از خاص ترین بازیکنان جهان فوتبال هست، دیوید بکهام عزیز تولدت مبارک:n12:
جمله اخرش عالیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آمار-بازی ساندرلند -من یونایتد :
Abdolreza2012
02-05-2014, 17:31
گزارش رسانه های انگلیسی؛ تمایل توماس مولر برای پیوستن به منچستر یونایتد
رسانه های بریتانیایی امروز گزارشاتی پیرامون نارضایتی بازیکنان بایرن مونیخ منتشر کردند و در نهایت به این جمع بندی رسیدند که آن ها می توانند فصل آینده را در منچستر یونایتد حاضر باشند
جمعه 12 اردیبهشت ساعت 18:22
آی اسپورت- به گزارش روزنامه ی میرور بریتانیا، توماس مولر از نیمکت نشینی های مداوم و دور ماندن از ترکیب اصلی بایرن ناراضی است و می خواهد این باشگاه را ترک کرده تا در فصل اینده به منچستر یونایتد بیاید.
کیکر از نارضایتی توماس مولر از شرایط خود در باشگاه بایرن مونیخ خبر می دهد مولر که تحت هدایت لوئیس فن خال شرایط ایده آلی را در باشگاه بایرن تجربه کرده بود تمایل دارد تا دوباره زیر نظر سرمربی هلندی بازی کند و به این منظور راهی اولدترافورد شود.
لوئیس فن خال که نزدیک ترین گزینه برای هدایت شیاطین سرخ است نقش بسزایی در درخشش توماس مولر داشت تا همین مسئله مهاجم ملی پوش بایرن را یکی از مهمترین گزینه های سرمربی فصل اینده ی منچستر بدل کند.
با وجود نارضایتی مولر از نیمکت نشینی او توانست در 42 بازی که برای بایرن مونیخ در این فصل به میدان رفته 28 گل به ثمر برسانده که آمار قابل توجهی است.
shakerifar
02-05-2014, 20:24
در مورد سرمربی باید در نظر داشت که فن خال به توجه به شرایطش گزینه کوتاه مدت 2-3 ساله ست ، ما باید به نظرم سراغ گزینه های رو به رشد بریم، مربی هایی که کار های خاص کردن و به موفقیت های نسبی خوبی رسیدن ، البته در عین جوانی ، موفقیت و ایده های نو رو هم داشته باشند. فرگی کبیر زمانی که به یونایتد اومد که در اون سال ها یه موفقیت خیلی خوب و خاص کسب کرده بود ، انحصار چندین ساله لیگ اسکاتلند رو شکوند و خودش رو اثبات کرده بود که ایده های نو و چیز های جدیدی برای ارائه داره.
با احترام به همه من نیاز میبینم نگاه به آینده و گذشته باشگاه توامان باشه و نه تنها به گذشته و جوری که بودیم نگاه کنیم و خواهان اون باشیم، باید من یونایتدی بسازیم برای سلطه 25 ساله آینده مون.
گزینه پیشنهاد نمیدم اما به مربیانی از دسته گارسیا که رم رو احیا کرد ، سیموئنه اتلتیک و کلووپ دورتموند احتیاج داریم. به نظرم ما از این جنس مربی ها رو لازم داریم ، کسایی که جان دوباره باشند.
اتفاقا این چیزیه که خیلی ها بهش معتقدن اما مشکل اینه که ما در حال حاضر خیلی جای ریسک کردن نداریم ...از طرفی خیلی از گزینه ها در دسترس نیستن
به نظرم یه قرارداد کوتاه مدت 2-3 ساله خوبه و تا اون موقع هم احتمالا گزینه های بهتری در دسترس خواهند بود ...
همه دوستان نظر منو در مورد بهترین گزینه برای منچستر میدونن
اما الان که خوب فکر میکنم و با توجه به دور از دسترس بودن گواردیولا ونگال بهترین گزینه هست
کسی که به نوعی توی توتال فوتبال بزرگ شده برای یک مدت دو سه ساله گزینه خوبیه
اینجوری ونگال میتونه مثل زمانی که در بایرن و بارسا بود پایه های یک تیم آماده رو بنا کنه و تحویل مربی بعدی بده
و اون مربی هم میتونه پپ باشه برای طولانی مدت که از نظر ذهنی بسیار به ونگال نزدیکه و اون موقع پخته تر هم شده
manchester fan
02-05-2014, 21:34
بدترین اتفاق ممکن اینه که پپ با اون سبک فوتبال اعصاب خوردکنش تو منچستر ببینیم :n02:
بعدش هم سبک فوتبال یونایتد و لیگ برتر زمین تا آسمون با سبک بازی گواردیولا فرق داره و همون اتفاقی که داره تو بایرن برای پپ میفته
قطعا بدترش تو اولترافورد براش پیش میاد
به شخصه کادر فعلی از همه بیشتر دوست دارم
فقط در یه صورت دوست دارم این کادر تغییر کنه اونم دیگو سیمئونه هست
بدترین اتفاق ممکن اینه که پپ با اون سبک فوتبال اعصاب خوردکنش تو منچستر ببینیم :n02:
بعدش هم سبک فوتبال یونایتد و لیگ برتر زمین تا آسمون با سبک بازی گواردیولا فرق داره و همون اتفاقی که داره تو بایرن برای پپ میفته
قطعا بدترش تو اولترافورد براش پیش میاد
به شخصه کادر فعلی از همه بیشتر دوست دارم
فقط در یه صورت دوست دارم این کادر تغییر کنه اونم دیگو سیمئونه هست
این رو در نظر داشته باش که بین توتال فوتبال که کسی مثل ونگال یکی از نمایندگان اونه و سبک پپ یک خط باریک فاصله هست
یعنی در اجرای فوتبال با حوصله و ریسکی حمله نکردن تفاوت چندانی با هم ندارن
در مورد سبک خسته کننده پپ هم شاید به خاطر باخت بایرن در این فصل اینجور به نظر اومده باشه
این سبک چه دوست داشته باشیم چه نه از نظر آماری در چند سال اخیر موفق ترین بوده
آمار میگه سبک گواردیولا 90 درصد موفقیت به همراه داره
و باز این رو هم فراموش نکن که انتخاب اول فرگوسن هم پپ بود
manchester fan
02-05-2014, 23:48
این رو در نظر داشته باش که بین توتال فوتبال که کسی مثل ونگال یکی از نمایندگان اونه و سبک پپ یک خط باریک فاصله هست
یعنی در اجرای فوتبال با حوصله و ریسکی حمله نکردن تفاوت چندانی با هم ندارن
در مورد سبک خسته کننده پپ هم شاید به خاطر باخت بایرن در این فصل اینجور به نظر اومده باشه
این سبک چه دوست داشته باشیم چه نه از نظر آماری در چند سال اخیر موفق ترین بوده
آمار میگه سبک گواردیولا 90 درصد موفقیت به همراه داره
و باز این رو هم فراموش نکن که انتخاب اول فرگوسن هم پپ بود
تو ظاهر بله ولی بین توتال فوتبال و تیکی تاکا خیلی فرقه
الان سبکی که بایرن امسال بازی میکنه به توتال فوتبال نزدیک تره یا بایرن هاینکس ؟؟؟
بعدش هم گفتم که فوتبال انگلیس و بالاخص منچستر زیاد تناسبی با تیکی تاکا نداره
همون جور که بایرن نداره و با این نتایج خوبی که پپ گرفته بازم ازش ناراضین
آمار میگه پپ همیشه بهترین تیما در اختیار داشته :n02:
و هر موقع یه تیم خوب پلن A تیمش از کار بندازه تیکی تاکا رسما میره تو مخت
اون موقعست که داور باید بیاد به دادت برسه
فرگوسن مویس هم انتخاب کرد و نتیجش هم دیدیم
من به شخصه عاشق گیگز هستم و دوست دارم یه روزی گیگز با منچستر بهترین تیم دنیا بشه
حالا هر چی زودتر بهتر
بعدش هم گفتم که فوتبال انگلیس و بالاخص منچستر زیاد تناسبی با تیکی تاکا نداره
همین اصل بحث ماست
توی تاپیک همسایه هم گفتم اصلا پپ قرار نیست تیکی تاکا بازی کنه کما اینکه توی بایرن فعلی هم چنین اتفاقی نیفتاد
پپ یه سبک داره و توی اون به حفظ توپ اصرار داره و سعی میکنه این حفظ توپ رو بر اساس بازیکنایی که داره یا میخره توی تیمش جا بندازه
آمار میگه پپ همیشه بهترین تیما در اختیار داشته :n02:
بارسایی که از رایکارد تحویل گرفت بهترین تیم بود؟
من حرفی ندارم چون نتایج اون موقع بارسا هست
و هر موقع یه تیم خوب پلن A تیمش از کار بندازه تیکی تاکا رسما میره تو مخت
سبک گواردیولا تنها مشکلش بازی با تیمهایی هست که بسته بازی میکنن که توی اون موارد هم 80 درصد برنده بوده
اون موقعست که داور باید بیاد به دادت برسه
با احترام این بحث هم که کلا بچه بازیه
فرگوسن مویس هم انتخاب کرد و نتیجش هم دیدیم
مشکل، انتخاب دوم فرگوسن نبود عوامل زیادی باعث نتیجه نگرفتن مویس شد
مربی باید بتونه با تماشاگرا ارتباط برقرار کنه کاری که مویس نتونست انجام بده
من به شخصه عاشق گیگز هستم و دوست دارم یه روزی گیگز با منچستر بهترین تیم دنیا بشه
حالا هر چی زودتر بهتر
من از خدامه یکی از مکتب منچستر مثل گیگز اینقدر خوب باشه که منچستر رو برای 20 سال دیگه دست بگیره
تنها چیزی که باعث میشه من پپ رو در حال حاضر ترجیح بدم(فعلا که مربی بایرن هست و احتمالا هم میمونه بحث ما نظریه) نگاهی هست که به فوتبال هجومی و تا جای ممکن حمله کردن داره
چیزی که با روح یونایتد کاملا همخونی داره
eman619rv
03-05-2014, 14:31
بازی امروز فن پرسی و رونی نیستن به احتمال زیاد ، باید ببینیم حالا به این چلنج گیگز چه واکنشی نشون میده و چه ترکیب و استراتژی انتخاب میکنه... ساندرلند خیلی فرم خوبی داره این روز ها.
اتفاقا این چیزیه که خیلی ها بهش معتقدن اما مشکل اینه که ما در حال حاضر خیلی جای ریسک کردن نداریم ...از طرفی خیلی از گزینه ها در دسترس نیستن
به نظرم یه قرارداد کوتاه مدت 2-3 ساله خوبه و تا اون موقع هم احتمالا گزینه های بهتری در دسترس خواهند بود ...
دقیقا موافقم ، منم پیرو پست های قبلیم اون صحبت رو کردم ، یعنی با در نظر گرفتن اینکه حتما یه سرمربی اثبات شده 2-3 سال شرایط تیم رو استیبل کنه و در این مدت سرمربی اینده کنارش باشه تا تیم رو قسمت به قسمت تحویل بگیره.فن خال به نظرم گزینه خوبیه، اما یکم نگرانم با برگشتش به انگلیس با ادمای زیادی به مشکل بر بخوره .
در مورد سرمربیگری گیگزی فعلا نتیجه گیری خاصی نمیشه کرد تا ببینیم این بازی های باقی مونده هم به خوبی نوریچ پیش میره یا نه. نکته مثبت گیگزی اینه که چون خودش دوران بازیگریش با دوران سرمربی گریش زیاد فاصله نگرفته (یعنی اصلا نداره:دی) ارتباطش با بازیکنا ، درکش از مسائل بازیکنا و خواسته هاشون رو به خوبی میدونه .همون اتفاقی که واسه اکثر مربی های جوون می افته از جمله پپ. این خودش یه نکته کلیدی هست.
همین الان جلو تیم های فیزیکی کم به مشکل بر نمیخوره ، بازی با من سیتی رو که یادتون هست؟ حالا فکر کن بخواد با 19 تا تیم انگلیسی بازی کنه. شاید توی یکی دو مسابقه که در مسابقات حذفی با این نوع تیم ها داشته ، به موفقیت رسیده باشه ، ولی وقتی بحث استمرار و لیگ پرفشاری مثه لیگ جزیره که تو ژانویه هم دست بردار نیس میشه، مطمئنم که کم میاره تیم هاش.
پپ نشون داده که به بازیکنای با فیزیک کوچک تر و فانتزی تر و با میانگین قد کوتاه علاقه داره، پپ نشون داده زیاد به وینگر ها اتکا نمیکنه ، بازی پر فشار رو دوست نداره ، و همیشه به هر قیمتی میخواد ریتم دلخواهش در زمین پیاده شه چه ببره چه ببازه...
اینا همه اش در تعارض با فوتبال انگلیسیه، مهمترینشم همون بحث فرسایشی هست که مطمئنم کم میاره.
اینجا سرزمین جوی بارتون هاست ، نه مسی ها و روبینیو ها!
ایمان عزیز من نمیخوام بحث رو کش بدم
ولی واقعا نمیتونم این حرفو قبول کنم که هر لیگی سبک خودش رو داره
اینکه مثلا در انگلیس باید انگلیسی بازی کرد در اسپانیا اسپانیایی
الان اتلتیکو مادرید بر اساس سبک معمول اسپانیایی بازی نمیکنه
کما اینکه قبلش والنسیا هم اینجوری بود یا تیمهای هکتور کوپر
توی انگلیس هم تیمهایی مثل سیتی یا حتی چلسی بر اساس سبک معمول انگلیسی یا اون چیزی که توی ذهن ماست بازی نمیکنن
یووه در ایتالیا اصلا بر اساس اون چیزی که ما در مورد فوتبال دفاعی ایتالیا فکر میکنیم بازی نمیکنه حتی رم یا تیمهای زدیک زمان که هجومی ترین تیمهای عصر خودشون بودن
جدای از بحث پپ یا ونگال یا گیگز
من این نگاه کلی رو به کشورها و لیگهاشون و اینکه هر کدوم سبک خاص خودشون رو دارن نمیتونم قبول کنم
بخصوص بعد از پایان قرن بیستم
سرمربی موقت منچستر یونایتد رایان گیگز لوئیس فن خال را تحسین کرد و گفت: " شهرت درخشانی دارد.
"او سرمربی موفقی در کشورهای مختلف است. واضح است که او هلند را به جام جهانی برد. یک کارنامه فوق العاده دارد.
"تمرکز من روی سه بازی باقیمانده است و بعد از آن به اتفاقات پایان فصل خواهم پرداخت.
"باید تصمیم بگیرم می خواهم بازی کنم یا نه، بنابراین هیچ نظری در مورد اینکه می خواهم کمک مربی باشم یا در جای دیگری سرمربی باشم ندارم.
"چیزهای زیادی وجود دارد که باید در مورد آنها فکر کنم اما تمام اینها در آینده است. صادقانه بگویم نمی دانم چه کاری
انجام خواهم داد."
sky SPORTS
مترجم: Rebecca
shakerifar
03-05-2014, 19:37
اگه یه درصد هم شک داشتیم خیالمون راحت شد گیگزبراش خیلی زوده سرمربیگری یونایتد
نانی که بد کار نمی کرد روکشید بیرون ولی یانگ مدت زمان بیشتری تو زمین بود بعدش هم که با سه تا مهاجم بازی کردیم ولی خط هافبک تعطیل
حداقل خیالمون راحته فن خال تو بازسازی تیمها خوب کار می کنه
Abdolreza2012
04-05-2014, 17:06
یونایتد سر کیسه را شل کرد ؛ 55 میلیون برای جذب فابرگاس
یکشنبه 14 اردیبهشت ساعت 16:25
پس از ناکامی در خرید این بازیکن در دو فصل گذشته ، شیاطین سرخ به هیچ وجه نمی خواهند که در فصل آینده نیز این ستاره اسپانیایی از دست آنها فرار کند.
آی اسپورت - نزدیک به دو سال است که علاقه منچستر یونایتد به جذب فابرگاس علنی شده است.
پس از ناکامی در خرید این بازیکن در دو فصل گذشته ، شیاطین سرخ به هیچ وجه نمی خواهند که در فصل آینده نیز این ستاره اسپانیایی از دست آنها فرار کند.
بنا بر خبری که امروز دیلی میل منتشر کرد ؛ یونایتد حاضر است تا 55 میلیون یورو برای خرید فابرگاس به بارسلونا بپردازد.
نمایش های نه چندان خوب فابرگاس در فصل جاری حتی صدای طرفداران بارسا را هم در آورده و بعید نیست که این بازیکن از لیست بازیکنان فصل آینده بارسا خارج شود.
قرمزهای شهر منچستر که این روزها مشغول پیدا کردن مربی برای فصل آینده خود و بازگشت هر چه سریعتر به لیگ قهرمانان هستند ؛ روی لوئیس فن خال برای جانشینی مویس به توافق رسیده اند و طبق اطلاعات دریافتی این مربی هلندی اعلام کرده که یکی از بازیکنان مورد علاقه او برای حضور در منچستر سسک فابرگاس است.
بدین ترتیب در صورت محقق شدن این امر فابرگاس سالانه بالغ بر 12.5 میلیون یورو از یونایتد دریافت خواهد کرد.
موندو دپورتیوو
REZAHOSEYNGANI
04-05-2014, 17:14
چه خبره 55 میلیون!!!
40 تا کافیه
چه خبره 55 میلیون!!!
40 تا کافیه
اگه میخوایم بخریم با این بازاری که روز به روز به لطف تیمهای اسکناسی خرابتر میشه باید سر کیسه رو شل کنیم
فابرگاس واقعا توی پست هافبک وسط یه چیز دیگه اس
بازی دیشب بارسا رو دیدم از وقتی فابرگاس اومد وسط جای ژاوی
بارسا یه شکل دیگه بازی کرد
منم دوست دارم با قیمت خیلی مناسب به تیم بیاد اما اگر راضی بشن به فروشش به نظر من این قیمت براش خوبه
قیمت کاوانی و فالکائو رو ببین اونم فصل پیش همه چیز دستت میاد
فابرگاس و ماتا پشت سر رونی و فن پرسی مربع خوف ناکی میشه:n10:
REZAHOSEYNGANI
04-05-2014, 19:18
اگه میخوایم بخریم با این بازاری که روز به روز به لطف تیمهای اسکناسی خرابتر میشه باید سر کیسه رو شل کنیم
فابرگاس واقعا توی پست هافبک وسط یه چیز دیگه اس
بازی دیشب بارسا رو دیدم از وقتی فابرگاس اومد وسط جای ژاوی
بارسا یه شکل دیگه بازی کرد
منم دوست دارم با قیمت خیلی مناسب به تیم بیاد اما اگر راضی بشن به فروشش به نظر من این قیمت براش خوبه
قیمت کاوانی و فالکائو رو ببین اونم فصل پیش همه چیز دستت میاد
فابرگاس و ماتا پشت سر رونی و فن پرسی مربع خوف ناکی میشه:n10:
درسته.اما خب باید کاروالیو و کروس رو هم بگیریم.خیلی خط هافبک غولی میشه:n02:
---
شایعه شده نانی با 5 میلیون(!!) راهیه یوونتوس میشه!
مضخرفترین بازیکن الان 10 میلیون پولشه بعد نانی 5 میلیون؟
به لطف مویس به تیمی تبدیل شدیم که باید منت یه بازیکن متوسط مثل فابرگاس بکشیم و با قیمتی که لیاقتش رو نداره بخری....
این همه بازیکن جوون و با استعداد بودن پارسال براشون خرج نکرد و ضررشو هم دید حالا امسال ببینیم مربی جدید چیکار میکنه.....
ولی به نظرم فابرگاس به دردمون نمیخوره....
مدیر نقل و انتقالات منچستر در حال حاضر چه شخصیه ؟ مگه میخوان لوکا مودریچ بخرن که 55 تا میخوان بابتش بدن:n04:اون از شاهکارشون در خرید فلایینی با قیمتی که اصلن ارزشش نداشت اینم از جریان سسک:n29:کاوانی هم که خبرش بود اونم قیمتش خیلی بالا بود با خرید همین 2تا بازیکن بودجه تیم تمام میشه که هر چند احتمال خرید کاوانی خیلی ضعیفه-حتمن خط دفاعی تیم هم نیاز به هیچ تقویتی نداره:n02:
مدیر نقل و انتقالات منچستر در حال حاضر چه شخصیه ؟ مگه میخوان لوکا مودریچ بخرن که 55 تا میخوان بابتش بدن:n04:اون از شاهکارشون در خرید فلایینی با قیمتی که اصلن ارزشش نداشت اینم از جریان سسک:n29:کاوانی هم که خبرش بود اونم قیمتش خیلی بالا بود با خرید همین 2تا بازیکن بودجه تیم تمام میشه که هر چند احتمال خرید کاوانی خیلی ضعیفه-حتمن خط دفاعی تیم هم نیاز به هیچ تقویتی نداره:n02:
جالبه هر دوتاشون هم بالای 27 سال سن دارن و با توجه به پستی که بازی می کنن، نهایت تا 30 سالگی بتونن در سطح بالا بازی کنن تازه اگر مصدومیت تو این مدت سراغشون نیاد.
آزارد مثل اینکه میخواد از چلسی جدا بشه، گزینه ی خوبی هست به نظرم.
Amir-Rainman
05-05-2014, 19:41
کلا از موقعی که وودوارد شده مدیر نقل و انتقالات، باشگاه خیلی تو نقل و انتقالات ضعیف عملکرده !!
اون از فصل پیش که فقط فلینی رو خریدن و آخرشم بدلیل خراب بودن دستگاه فکس :n29::n02: کونترائو نیومد !!
این فصلم برای خرید بازکنای جدید، قیمتای فضایی در نظر گرفتن به جای دادن 50 تا برا کاوانی یا 55 تا برا فابرگاس، 50 تا بدن هازارد رو بگیرن !
این قیمت فروش نانی هم شاهکاریه واسه خودش !
تیم فصل بعد منچستراز دیدگاه دیلی میل
king of the kings
05-05-2014, 20:15
خیلی رویایی به نظر میرسه این دیدگاه دیلی میل
خرید کاوانی و مولر و کوروس و هوملس به همین راحتی ها هم نیست . مگه بودجه باشگاه چقدره
به نظرم برای فصل بعد از این لیست در بهترین حالت لوک شاو و مولر و هوملس و شاید کاوالهو به تیم اضافه بشن . کاوانی و کروس اگر قرار باشه به فروش برسن تیمای دیگه هم حتمآ دست به جیب خواهند شد
هر چند با وجود رونی خرید مولر توصیه نمیشه و مولر هم دوارن افتشو سپری می کنه به جاش می توننن دراکسلر شالکه رو با قیمت کمتر خرید. همچنین لوک شاو که اورا هست و حداقل یه فصل دیگه رو جا داره . هوملس و کوروس عالین و قطعآ به درد تیم می خورند
mohammad_87
05-05-2014, 22:33
درسته که تمام این خریدها ممکنه رخ نده اما درنظر بگیرید که با بودجه 200 میلیونی میشه یه همچین تیمی درست کرد.
خرید فلینی هم تقصیر ایجنتهای یونایتد نبود و خود مویس میخواستش اما از عدم توفیق در سایر نقل و انتقالات،کاملا تقصیر مسئولان بود هرچند که خرید ماتا یکمی جبرانش کرد
فن خال هم فقط جام جهانی رو باید از یونایتد دور باشه و پس از اون دیگه با هاند کاری نخواهد داشت
چیزی که قبلا هم گفته بودم احتمال رخ دادنش زیاده یعنی انتخاب کلایورت به عنوان دستیار اول و گیگز به عنوان دستیار دوم
بنظر من گیگز نباید یونایتد رو ترک کنه و پس از رفتن فن خال میتونه یه مربی رویایی برای منچستر بشه
متاسفانه ر هر سه خط باید خریدهای خوبی داشته باشیم.دفاع وسط که از نون شب همک واجب تر شده،در دفاع چپ،اگه شاو رو بخریم عالیه چون مطمئنا در آینده به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد
هافبکها هم که نیاز به تحول کلی دارن
در خط حمله هم باید دو مهاجم آماده و سطح اول داشته باشیم.با فرض بازگشت فن پرسی به اوج،نیاز به یک مهاجم دیگه هم هست که البته صرفا نباید مهاجم ایستا باشه و باید قابلیت این رو داشته باشه که در خط هافبک هم موثر باشه
REZAHOSEYNGANI
05-05-2014, 22:50
البته شاو دفاع چپه!!
Sent from my MT25i using Tapatalk
Ali*Reza
06-05-2014, 16:11
:n12: ویدیچ امشب با هواداران منچستریونایتد خداحافظی میکند :n12:
کاپیتان منچستریونایتد امشب در آخرین حضور خود در اولدترافورد با هواداران خداحافظی خواهد کرد.
نمانیا ویدیچ که ژانویه 2005 از اسپارتاک مسکو راهی منچستریونایتد شد، هشت سال و نیم در این تیم ماند تا پنج قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در کارنامهاش ثبت شود.
ویدیچ در گفتوگو با دیلی اکسپرس گفت: به هیچ وجه پشیمان نیستم. همواره صد در صد توانم را در همه دیدارها برای منچستریونایتد گذاشتم.
بدون شک حضور در این باشگاه بهترین دوران فوتبال حرفهای من است. هشت سال فوق العاده داشتم. البته بهتر است بگویم هفت سال فوق العاده چون امسال به هیچ وجه خوب نبودیم.
پس از پایان قراردادم با منیچستریونایتد دیگر علاقهای برای ماندن در لیگ انگلیس ندارم زیرا در این کشور تنها باشگاهی که دوست دارم برای آن به میدان بروم یونایتد است.
خوش شانس بودم که سالها عضوی از این باشگاه بودم. خاطرههای خوبی دارم. فکر نمیکردم بتوانم در دوران حضورم در این باشگاه 15 جام قهرمانی کسب کنم.
وی افزود: با الکس فرگوسن که بزرگترین مربی است کار کردم. چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. نه تنها در داخل زمین بلکه در خارج از زمین نیز از او آموختم.
باشگاه به شکلی است که شما حس میکنید اعضای یک خانواده هستید. این یک تجربه عالی برای من بود.
ویدیچ با حضور در دیدار هال سیتی، بازی شماره 299 خود با پیراهن منچستریونایتد را انجام خواهد داد.
او امشب در اولدترافورد با هواداران این تیم خداحافظی خواهد کرد و در دیدار هفته آینده این تیم مقابل ساوتهمپتون آخرین بار با پیراهن شیاطین سرخ در میدان حضور مییابد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MANUTD News ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان فقط باید تمرکزشون بزارن رو هوملز و کاوانی مخصوصا کاوانی که عالی به نظر میرسه....
flatrish
06-05-2014, 19:48
:n12: ویدیچ امشب با هواداران منچستریونایتد خداحافظی میکند :n12:
یادش بخیر. فصل 08-2007 چه دفاعی داشتیم. زوج فردیناند- ویدیچ:n28: کلا 28 گل خوردیم در بازی های لیگ + CL
نکته انحرافی:
الان داشتم جدول اون سال رو می دیدم سیتی نهم شده بود، یک باخت 8 -1 به میدلزبورو هم داشت. بعد بیاین بگین پول بده!:n02:
eman619rv
07-05-2014, 01:36
تبریک بابت برد.:n16:
ترکیب اولیه همه رو شگفت زده کرد.. با 7-8 تغییر نسبت به بازی قبل و بازی دادن به لاورنس و ویلسون جوان . خوان ماتا ، رابین فن پرسی، وین رونی (با کمی مصدومیت) ، ویدیچ و اورا و سایر بازیکنان روی نیمکت!!
نیمه اول رو درست نتونستم ببینم ، اما تیم ضرب آهنگ خوبی رو داشت ، بازیکن ها ممارست بیشتری انجام میدادن و برای هر توپ میجنگیدن .
به نظرم گیگز ایده های خوبی داره ، اینو میشد در ترکیب اولیه ، تغییر پست های مدوام بازیکنان از جمله به کناره ها اومدن فن پرسی ، و نوک رفتن گاها فلاینی و کاواگا مشاهده کرد. استفاده از بازیکنای جوون . به نظرم ذره کمی از خصلت های فرگی رو پیاده کرد ، به خصوص صلابت تنبیه بازیکنان و قاطع بودن در تصمیم گیری هاش که این تعداد بازیکنای بزرگ رو جریمه کرد!
صحنه مصدومیت جونز هم وقتی ویدیج داشت گرمکن هاش رو در میاورد با یه حالت ناراضی که چرا از اول در روز بازی خداحافظیش بهش بازی نداده باهاش صحبت میکرد.
یه صحنه هم شانس اوردیم که پای عدنان نشکست واقعا میلر بد پاگذاشت روی ساقش!
کریک هم امروز چندان خوب نبود و روی گل هم مقصر بود، نکته جالب اینکه بازی امشب حتی یه دونه هم ضد حمله نداشت و به این برمیگرده که در فاز انتقال هر دو تیم مشکل داشتن، که در من یونایتد این ضعف بر دوش کریک و فلائینی هست ، که متاسفانه از نظر سرعت انتقال و تصمیم گیری هر دو ضعف شدید دارن. بعد یه دفاع وسط صد در صد مهم ترین پستیه که نیاز به یه بازیکن تراز اول داریم.
اما بازیکن 18 ساله تیم ویلسون در اولین بازیش در ترکیب ثابت دو گل به ثمر رسوند و با توجه به وضعیتش و سنش خوب کار کرد. با این وجود توی حرکات بدون توپش که دقت میکردم کمی دچار مشکل بود که امیدوارم با بیشتر شدن تجربه اش و بالا رفتن سنش در جایگیری ها هم بهتر عمل کنه.:n06:
لاورنس هم بازی خوبی انجام داد ولی کمی باید فیزیکی تر بازی کنه و کار با توپش رو بهتر کنه ، خیلی جا ها توپ رو نمیتونست کنترل کنه.
عدنان هم که عالی بود ، به نظرم فعلا بهترین دریبل زن فعلی لیگ جزیره ست ، که خب بخشیش هم به جوانیش برمیگرده چرا که نمونه موردی داشتیم مثه کریس رونالدو که زمانی چندین نفر رو پشت سر هم دریبل میزد ولی الان یکیش رو هم به سختی جا میگذاره.
عدنان دور زدن هاش ، ریزه کاری هاش و البته در خدمت تیم بودنش خیلی خوب بود ، ضمن اینکه از نظر نفس هم خیلی خوب بود دقایق اخر بازی هم حتی میدیدم که استارت های خوبی رو میزد.
از این ها بگذریم بازی خیلی خوب گیگز بود که بسیار انگیزه داشت و تو این سن عالی استارت زد دو بار . پاس گلش هم که بی نظیر بود ، امیدوارم فلائینی ازش درس گرفته باشه که پاس خلاق رو باید لحظه ای داد ، چند صدم دیر تر بازیکن بلاک میکنه ، چند صدم هم زودتر بازیکن خودی بهش نمیرسه . حیف که ضربه آزادش گل نشد..:n29:
ویدیچ که خداحافظی کرد ... اما گیگز رو متوجه نشدم اره یا نه.
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
mohammad_87
07-05-2014, 01:44
تبریک،بازی مقابل هال سیتی رو بردیم
متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم اما نکته جالب،گلزنی جیمز ویلسن 18 ساله هست که پیش از این،خیلی ها درموردش گفته بودند.
یکی از محصولات آکادمی یونایتد که اولا باید دو دسی بهش چسبید و حفظش کرد تا جریان پیکه و پوگبا تکرار نشه و دوما بیش ا اینها بهش میدون داد.
مویس یکبار جیمز رو روی نیمکت آورد و در بازی 4-0 مقابل نیوکاسل بهش بازی داد و گیگز حالا خیلی بیشتر داره بهش اعتماد میکنه
البته،بازیکن دیگری بنام تام لاورنس هم آینده درخشانی در انتظارش هست.
اینها میتونن همانند یانوزای،روح جوانگرایی به یونایتد بدهند
پ.ن:
داشتم میرفتم آمار بازی رو ببینم،که وقتی پست رو ارسال کردم دیدم ایمان جان،تحلیل بازی رو نوشته
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
مطمئنا بزودی در ویدئوی ورزش 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خواهند گذاشت.
shakerifar
07-05-2014, 07:21
بازی عجیبی بود... اصلا حال و هوای یه مسابقه لیگ برترو نداشت ببیشتر شبیه مراسم قدردانی بود...
کاشکی می شد گیگز هم گل بزنه ولی خب متاسفانه نشد...:n12:
خیلی دلم واسه کاپیتان تنگ می شه:n12:
بهترین بازیکن زمین با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه عدنان بود... این پسر دریبل هاش عالیه
درمورد ویلسون شاید بشه گفت در حال حاضر بهترین بازیکن اکادمی باشگاه هستش امارش هم خیلی خوبه تو18 بازی 14گل زده
در اخر صحبت پایان بازی گیگزی هم جالب بود که البته من فقط اخرشو تونستم ببینم
Keep supporting us and the good times will come back soon
REZAHOSEYNGANI
07-05-2014, 10:48
خداحافظ دیوار صربی...
خداحافظ گیگز.....
king of the kings
07-05-2014, 16:30
گیگز کلآ خدافظی کرد ؟ دیگه بازی نمی کنه ؟
You never know what is going to happen with your emotions
You can try to predict but I wasn’t emotional before and I haven’t cried yet
You know what I mean, I haven’t cried yet but we will see what happens after the last game. It is going to be sad
واقعا دفاع فوق العاده ای بود با اینکه قیافه ی جالبی نداشت ولی دوست داشتنی بود.
از جمله دفاع های معدود بود که هم دفاع معرکه ای داشت و هم گل های حیاتی خاصی میزد.
رئیس یه جا تو کتابش می نویسه یه بار ویدی میاد پیشش و ازش میخواد به خاطر جنگ اجازه بده برگرده به کشورش.
هر چند ایکاش آخر یک فصل جالبتر خداحافظی میکرد.
به امید موفقیتش هر جا که خواهد بود.
گیگز کلآ خدافظی کرد ؟ دیگه بازی نمی کنه ؟
تو صحبتای آخر بازیش که حرفی در این مورد نزده.
فکر کنم قرار بود یه سال دیگه هم تمدید کنه.
mohammad_87
08-05-2014, 00:55
فنخال هفته آينده سرمربي منچستر ميشود
يک سايت انگليسي ادعا کرد باشگاه منچستريونايتد شروط سرمربي تيم ملي هلند را براي هدايت شياطين سرخ پذيرفته است و او هفته آينده رسماً به عنوان سرمربي جديد شياطين سرخ معرفي ميشود.
سايت گل انگليس اعلام کرد لوئيز فن خال ماه گذشته پذيرفته جانشين ديويد مويس در منچستريونايتد شود اما آن را علني نکرده تا زماني که همه چيز جنبه رسمي پيدا کند.
به گزارش اين سايت، باشگاه منچستريونايتد که ماه گذشته مويس را اخراج کرد هفته آينده به طور رسمي فنخال را به عنوان سرمربي جديد خود معرفي ميکند و اين مربي هلندي در ماه جولاي با پايان ماموريتاش براي هدايت تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 شغل جديد خود را آغاز خواهد کرد.
مدافع منچستر يونايتد در بيمارستان بستري شد
فيل جونز مدافع منچستر يونايتد در پي آسيب ديدگي کتف در ديدار سه شنبه شب برابر هال سيتي در بيمارستان بستري شد.
رايان گيگز سرمربي موقت منچستر يونايتد گفت: «جونز به بيمارستان منتقل شده و ما بايد وضع را بررسي کنيم. البته وضع اين بازيکن خوب به نظر نمي رسيد ولي بايد صبر کنيم تا همه چيز مشخص شود.»
جونز 22 ساله در اواسط نيمه نخست در يک نبرد هوايي با مينور فيگوئرا بازيکن حريف دچار اين آسيب ديدگي شد و با کمک يکي از اعضاي کادر پزشکي منچستر يونايتد زمين را ترک کرد.
اين خبر براي روي هاجسون سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس نيز نگران کننده است زيرا وي قصد دارد روز دوشنبه فهرست 23 نفره اين تيم را براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل اعلام کند.
جونز که از بازيکنان با استعداد انگليس به حساب مي آيد تاکنون 9 بار در تيم ملي بازي کرده است و پيش بيني مي شد براي جام جهاني به اردو دعوت شود.
از قرار معلوم شايعاتي که درباره حضور فنخال در اولدترافورد منتشر شده است چندان با حقيقت فاصله ندارند و منچستريها از مدتها پيش با سرمربي پيشين تيمهاي بايرن مونيخ و بارسلونا به توافق رسيدهاند اما منتظرند تا رقابتهاي ليگ برتر به پايان برسد و آن گاه اين توافق را علني کنند.
در حال حاضر رايان گيگز، هافبک ولزي منچستريونايتد به عنوان مربي - بازيکن هدايت شياطين سرخ را برعهده دارد و در سه بازي که به عنوان سرمربي موقت شياطين سرخ روي نيمکت اين تيم نشسته است دو پيروزي و يک شکست در کارنامه خود ثبت کرده است.
لوئیس فن خال در گفتگویی که در اردوی تیم ملی هلند انجام گرفت، گفت: "باید صبر کنید و ببینید باشگاه چه تصمیمی می گیرد، همیشه روال همین است، یک پروسه دارد و باید صبر کنید. رسانه ها همیشه سرعت زیادی دارند. "
در پاسخ به اینکه درباره یونایتد چه می داند، فن خال گفت: "فکر می کنم سوال احمقانه ای است. منچستر یونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. شما درباره منچستر یونایتد چه می دانید؟"
"باید از باشگاه بپرسید نه از من. من عاشق این شغل هستم. باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد."
درباره امکان پیوستن پاتریک کلایورت به وی در سمت سرمربیگری منچستر، او گفت: "می دانید که نمی توانم به این سوال جواب بدهم.
"چالش فوق العاده ای است و امیدوارم آن فرد من باشم، اما باید صبر کنید و ببینید چه می شود."
او در حال حاضر مشغول آماده سازی تیم ملی هلند برای جام جهانی برزیل است و تاکید کرد که پیشنهاد ها تاثیری بر تمرکز او نخواهد داشت.
فن خال گفت: "باید روی حرفه ام تمرکز کنم. مربی تیم ملی هلند هستم، مدت زیادی برای بودن در جام جهان صبر کرده ام. در سال 2000 برای آن تلاش کردم. چهار سال سرمایه گذاری کرده ام تا در جام جهانی باشم. همچنین اهمیت زیادی دارد.
"تاثیری روی من ندارد زیرا همیشه پیشنهادهایی دارم. دنیای فوتبال را می شناسم و می دانم چگونه باید آن را مدیریت کنم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
eman619rv
08-05-2014, 20:25
عجب روزیه امروز!!
در چنین روزی اخرین بازی کپیتان فراموش نشدنی ، برایان رابسون:n12:
در چنین روزی اولین بازی گری نویل برای منچستر یونایتد.
و بلاخره یک سال گذشت ...یک سال از روزی که فرگی کبیر خبر بازنشستگیش رو اعلام کرد! چه بر سر ما که نگذشت این یک سال!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%201/19.png
یه سری عکس بی نظیر از سر الکس که کمتر دیده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/1.jpg
1963؛ مهاجم سنت جانسون؛ توی روزنامه درباره هت تریکی که جلوی گلاسکو رنجرز کرده، می خواند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/2.jpg
1967؛ مدت کوتاهی پس از پیوستن به رنجرز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/3.jpg
مربی آبردین؛ روی نقشه آلمان را نشان می دهد، قبل از بازی تیمش با بایرن در یک چهارم نهایی جام برندگان جام اروپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/4.jpg
پس از بردن رئال در فینال، قهرمان جام برندگان جام اروپا در 1983 شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/5.jpg
جشن قهرمانی در اروپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/6.jpg
جشن قهرمانی در اروپا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/7.jpg
همان سال در کنار خانواده اش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/8.jpg
دسامبر 1986 در منچستر یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C/9.jpg
در کنار برایان رابسون، کاپیتانش و باب پیسلی، مربی سابق لیورپول
بیشتر: ورزش ایرانی: عکس: 27 سال با الکس فرگوسن در منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pcforlife
08-05-2014, 22:47
وین رونی ساعتی قبل به سوالات متفرقه هواداران در فیسبوک پاسخ های جالبی داده:
+ بهترین مدافعی که مقابلش بازی کردی؟
- میخوام بگم جان تری، خیلی قد بلند و مستحکمه
+ اگه تو یک جزیره تنها بشی و بتونی فقط 3 چیز با خودت ببری چیا میبری؟
- گوشی Glaxy S5 ، فوتبال و یک بالش!
+ اگه میتونستی یکی از اعضای تیم سامسونگ گلکسی رو بیاری یونایتد، اون کی بود؟
- احتمالا کریستیانو
+ وین با خودت چند جفت کفش به برزیل میبری؟!
- احتمالا بین 10 تا 20 جفت.
+ وقتی بازنسته بشی به مربیگری روی میاری؟
- صراحتا بخوام بگم نمی دونم؛ مربیگری یـ سری نکات داره، این بستگی داره به شرایط زندگیم و وضعیت خانوادم
+ آیا انگلیس قهرمان جام جهانی میشه؟
- فکر می کنم که می تونیم . باید به خودمان باور داشته باشیم
+ اسطورت تو بچگی کی بوده؟
- مایک تایسون (قهرمان ورزش بوکس در دهه 80 و 90)، از دیدن بازیاش لذت می بردم. او حریفان خودش رو نابود میکرد! باور نکردنی بود. البته آلن شیرر هم عالی بود. دیدن گل زنی های شیرر عالی بود!
+ دوست داری کای (پسرت) هم فوتبال بازی کنه؟
- نمی دونم؛ کای به چیزهای زیادی علاقه منده، فوتبال رو هم دوست داره. شخصیت منحصر به فرد خودشو داره!
+ نصیحتت به بازیکنای جوون چیه؟
- تمرین!این خیلی مهمه. من هر روز تمرین می کردم. اگه به حد کافی کار کنید به بهترین ها می رسید.
+ اگه فوتبالیست نمیشدی چیکار میکردی؟!
- نمیدونم. من وقتی بچه بودم بوکس و فوتبال رو دوست داشتم.
+ بهترین بازیکن دنیا در حال حاضر؟
کریستیانو و احتمالا بعد اون لوییس سوارز
+ بهترین همبازیت کی بوده؟
- بین دو نفر شک دارم؛ کریس رونالدو و پل اسکولز. اسکولزی خیلی خوب بازی رو کنترل می کرد و پاس های او عالی بودن .کریس هم می تونست کاری کنه برنده بازی بشیم!
+ کدوم گلت رو دوس داری؟
- گلم به منچسترسیتی و گلم به هلند در بازیهای ملی
.
منبع: فیسبوک
pcforlife
09-05-2014, 06:07
تبریک به همشون:n12: خصوصا داوید عزیز:n12:.... کسی لینکی داره از مراسم؟ (حتی تورنت)
گیگز در مراسم بهترین های سال منچستر یونایتد جایزه ی یک عمر فعالیت درخشان فوتبالی را دریافت کرد
mohammad_87
09-05-2014, 19:27
تبریک به همشون:n12: خصوصا داوید عزیز:n12:.... کسی لینکی داره از مراسم؟ (حتی تورنت)
حتی در تورنت هم چیزی پیدا نشد.شاید چند رو دیگه در تورنت یه چیزایی پیدا بشه.
این مراسم چون اختصاصی از شبکه mutv پخش میشه زیاد در دسترس نیست.
فعلا به عکس های مراسم بسنده میکنیم.
چون تعداد عکسها زیاد بودند دیگه عکسی در انجمن قرار ندادم.برای دیدن تمام عکسها به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید.(همراه با ابزار فیلی...تری)
البته در تورنت مراسم پارسال رو پیدا کردم که متاسفانه سید کمی داره.وقتی مستقیم شد میذارم اینجا.
pcforlife
09-05-2014, 20:06
آقا ویدئوی جایزه Lifetime Achievement که برای رایان گیگز بود رو از یوتیوب مستقیم کردم... بــــــــــیـــنظیـــــــ ـر بود:n12:
لذت بردم... :n12: حتما ببینید:
لینک مستقیم (مدت اعتبار کمتر از یک هفته):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ag18%5D.mp4
حجم: حدودا 66 مگ
+
بخشی از صحبت هایی که بازیکنان و مربیان مختلف در ویدئو راجع به رایان مطرح کردند:
پله، پل اسکولز، الساندرو دلپیرو، سر الکس فرگوسن، اریک کانتونا، استیو بروس، دیوید بکهام، اوله گونار سولشایر، برایان رابسون، گری نویل، فیل نویل، نیکی بات، میشل پلاتینی و... دیشب در پیام های ویدئویی جداگانه کسب جایزه ای که به پاس زحمت های رایان گیگز در باشگاه به وی اهدا شد رو به وی تبریک گفتند:
- پل اسکولز: "رایان، کسب این عنوان را به تو تبریک می گویم."
- آلساندرو دل پیرو: "رایان، تبریک می گویم بهت؛ کاملا شایسته کسب این عنوان بودی. امیدوارم به زودی ببینمت اسطوره."
- فیل نویل: "کسب این عنوان را به تو تبریک می گویم."
- اوله گونار سولشایر: "تبریک می گویم رایان؛ کاملا شایسته این عنوان بودی. لحظات خوبی را به عنوان یک دوست و هم تیمی در کنارت گذراندم. با آرزوی بهترین ها و به امید دیدار."
- دیوید بکهام: "گیگزی، کسب این عنوان را تبریک می گویم؛ کاملا مستحق دریافت این جایزه بودی. هواداران منچستر یونایتد تو را دوست دارند و ما همگی به تو افتخار می کنیم."
- گری نویل: "کارت فوق العاده بود. کاری که تو در باشگاه کردی فوق العاده و عالی بود و کاملا شایسته کسب این عنوان بودی."
- نیکی بات:" رایان، کاملا شایسته کسب این عنوان بودی؛ تبریک می گویم."
- پله: "دوست من، گیگز، موفق باشی. امیدوارم روزی برسد که تو را ببینم و در آغوش بگیرم. متاسفانه الان نمی توانم چون در برزیل هستم. اما این پیام را برای تو می فرستم چرا که تو خاص هستی. مثل من که تمام عمرم را در سانتوس گذراندم تو هم زندگی خود را در یونایتد گذراندی، امیدوارم روزی تو را ببینم. موفق باشی!"
- اریک کانتونا: "سلام رایان، تو بهترین دوست، هم تیمی و بازیکن بودی. تو بهترینی."
- میشل پلاتینی: "رایان، تبریک مرا پذیرا باش؛ تو فوق العاده ای و قطعا شایسته کسب این عنوان هستی."
- سرآلکس فرگوسن: "رایان، تبریک می گویم. هیچکس به غیر از تو لایق این جایزه نبود. در طول 26 سال حضور من در یونایتد تو کمک به من کمک کردی و همیشه یار جوانان باشگاه بودی. موفق باشی، عالی بود. "
- کریستیانو رونالدو: "سلام رایان، همبازی شدن با تو افتخار بزرگی بود که تو 18 سالگی نصیب من شد. تو فوق العاده ای اما شاید الان کمی پیر شده باشی! (همراه باخنده)"
.
منبع و ترجمه: از پیج We Are United ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
ادیت: سایت طرفداری هم بخشی از این ویدئو رو با زیرنویس فارسی قرار داده که میتونید از آدرس پایین تماشا یا دانلودش کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B2-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87
Alireza.M67
11-05-2014, 21:07
تبرییک میگم به همه طرفدارای منچستر یونایتد به دلیل به پایان رسیدن این فصل زجر آور ...
امیدوارم فصل بعد با یه پیرهن و اسپانسر جدید، یه تیم متفاوتی هم داشته باشیم.
مارکو رویس پیشنهاد منچستر رو رد کرده و می خواد در دورتموند بمونه.
The Guardian
shakerifar
12-05-2014, 18:33
به نظر میاد مسئولین خیلی زود دست به کار شدن و گفته میشه انتقال 25-27 میلیون پوندی شاو به یونایتد تقریبا قطعیه...
راحت دفاع چپمون10-15 سال تضمینه
علاوه بر این که خیلی بازیکن خوبیه من به خاطر واکنشش بعد از دعوت به تیم ملی هم خیلی دوسش دارم
mohammad_87
12-05-2014, 20:37
به نظر میاد مسئولین خیلی زود دست به کار شدن و گفته میشه انتقال 25-27 میلیون پوندی شاو به یونایتد تقریبا قطعیه...
راحت دفاع چپمون10-15 سال تضمینه
علاوه بر این که خیلی بازیکن خوبیه من به خاطر واکنشش بعد از دعوت به تیم ملی هم خیلی دوسش دارم
گفته میشه فقط توافقات نهایی با خود شاو باقی مونده که اون هم نهایی خواهد شود و قبل از جام جهانی،قرارداد رسمی امضا خواهد شد.
عکس العملش چی بود؟
...................
گیگز هم گفته که بزودی تصمیمش خودش رو برای فصل بعد خواهد گرفت.اگر پیشنهادی برای مربیگری در تیم داشته باشه باید بررسی کنه و شاید در کنار سرمربی آینده،مربیگری کنه و شاید یکسال دیگه هم بازی کنه.
..................
روی هاجسون،اسامی تیم ملی انگلیس رو برای جام جهانی و اردوی های قبل از اون اعلام کرد.
فیل جونز(ستاره آینده دار یونایتد)،اسمالینگ،ولبک و رونی از منچستر در فهرست نهایی قرار گرفته اند.(شاو هم به این جمع باید اضافه بشه :n02: )
همچنین کریک و کلورلی هم در لیست انتظار قرار گرفتند.پس اشلی یانگ در جام جهانی نخواهد بود
پیش از این نیز،خاویر هرناندز و کاگاوا در لیست نهایی مکزیک و ژاپن قرار گرفته بودند.
shakerifar
12-05-2014, 21:23
عکس العملش چی بود؟
بعد از اولین دعوتش به تیم ملی گریه می کرد... خیلی حرفه با این همه پول ها کلانی که وارد فوتبال می شه ببینی یه جوون 18 ساله اینجوری واسه دعوت به تیم ملی کشورش خوشحال می شه
shakerifar
13-05-2014, 08:56
این فصل بد داره بدتر و بدتر می شه
ریو :n12: اعلام کرد در اخر فصل از یونایتد جدا می شه:n03:
نمیدونم فصل بعد چی بشه ولی اینجوری خالی شدن تیم از بازیکنای با تجربه حتی اگه بهترین های جهان هم به جاشون بیان زیاد خوب نیست چون بازیکن های جدید طول می کشه
تا به محیط عادت کنن
چه ترکیبی بود ترکیب ویدیچ و اورا و فردیناند و فن درسار:n28:
متن نامه خداحافظی ریو:
ریو فردیناند که سابقه 12 سال حضور در یونایتد را دارد و گرانقیمت ترین مدافع این تیم محسوب میشود، با انجام 454 بازی و 8 گل ، به پایان دوران خود در یونایتد رسید.
قرارداد این مدافع با تجربه در پایان فصل اخیر به پایان رسید و باشگاه تصمیم گرفته است قرارداد جدیدی به وی ارائه نکند.
فردیناند در این باره گفته است :
" من در طی ماه های گذشته ، مدت طولانی و به سختی در مورد آینده ام فکر کردم، و بعد از 12 سال به یادماندنی برای باشگاهی که ان را بهترین باشگاه دنیا میدانم، تصمیم گرفتم که زمان جدایی فرا رسیده است"
" من برای کسب موفقیت و جام به یونایتد پیوستم، و در خوشبینانه ترین حالت ممکن در رویاهایم نیز نمیوانستم این چنین کارنامه موفقی را متصور باشم.
" لحظات به یاد ماندنی و فوق العاده ای در کنار بازیکنان بزرگ رقم خورد که بعضا دوست های خوبی نیز از آب در آمدند. من همیشه اولین قهرمانی در لیگ برتر و آن شب به یاد ماندنی در مسکو را گرامی میدارم "
" شرایط اجازه نمیدهند تا آنطور که میخواهم و دوست دارم خداحافظیم را بیان کنم ولی این فرصت را دارم از تمام هم تیمی هایم، عوامل باشگاه و مربیان برای این 12 سال فوق العاده تشکر کنم. هرگز این دوران را فراموش نمیکنم، مثل کودکی که رویای قهرمانی دارد، "
" من اماده و سالم هستم تا چالش جدیدی را تجربه کنم، و خوشبین به آینده تا ببینم مرا به کجا میبرد"
منبع :کانون هواداران منچستریونایتد
خب ترکیب تیم ملی فوتبال اسپانیا هم مشخص شده و ماتا و دخیا عزیز هم به تیم دعوت شدند.
ترکیب تیم ملی فوتبال اسپانیا برای جام جهانی اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش اسکای فوتبال، دقایقی پیش ترکیب تیم ملی فوتبل اسپانیا اعلام شد که مهم تریت تغییران آن بازگشت ماتا می باشد.
هشت بازیکن از لیگ برتر جزیره به تیم ملی اسپانیا دعوت شده اند.هفت بازیکن هم فقط از بارسلونا در تیم حضور دارند این در حالیست که فقط ۴ بازیکن از رئال مادرید را در لیست می بینید.اولین حضور دیوید دخیا هم در ترکیب تیم دیدنی خواهد بود.
دروازه بانان:ایکر کاسیاس،پپه رینا،دیوید دخیا
مدافعان:کارواخال،راموس،پی ه،آلبا،ژاوی مارتینز،خوانفران،آزپلیکوت ا،رائول آلبیول،آلبرتو مورنو
هافبک ها:فابرگاس،بوسکتس،ژاوی،ای یستا،ژابی آلونسو،آندر ایتوراپسه،سانتی کازورلا،داوید سیلوا،کوکه،تیاگو آلکانترا،خوان ماتا،جسوس ناواس
مهاجمان: دیگو کاستا،داوید ویا،آلوارو نگردو،پدرو رودریگز،فرناندو یورنته،فرناندو تورس
اینم ویدیویی از رایان گیگز که هنگام دیدن قهرمانی سیتی از خبرنگارا خواست که تی وی رو خاموش کنند!
یادداشت روز: خداحافظی با اسطوره ای به نام ریو فردیناند
بازیکنان بزرگ منچستر یونایتد یکی یکی این تیم را ترک می کنند. باید سفر کوتاهی به اولدترافورد داشته باشید و نام ها و مجسمه ها را ببینید تا متوجه این موضوع شوید. دوران سر الکس فرگوسن پر از نام های بزرگی بود، که موفقیت را در این تیم تبدیل به یک سنت کرده بود.
یکی از این افراد ریو فردیناند مدافع مستحکم شیاطین سرخ است. او که یکی از ارکان موفقیت شاگردان سر الکس در منچستر بود، پس از فصلی فاجعه بار قصد ترک این تیم را دارد.
فردیناند در سال 2002 توسط فرگوسن به منچستر یونایتد آمد در زمان خود گران ترین بازیکن تاریخ منچستر بود و 455 بار پیراهن منچستریونایتد را بر تن کرد. فقط 16 نفر بازی های بیشتری نسبت به او برای منچستر انجام داده اند. حتی اگر روزی مجسمه ای از او ساخته نشود، هواداران منچستر از یاد نخواهند برد که ریو فردیناند در کسب 10 عنوان قهرمانی برای تیمشان سهیم بوده است.
فردیناند که به خاطر توانایی بالا در کنترل توپ و سرعتش در ریکاوری زبانزد خاص و عام بود از محصولات آکادمی جوانان باشگاه وستهم است. توانایی او در عبور از یار مستقیم و اعتماد به نفس بالایش او را به یکی از شاخص ترین مدافعان دورانش تبدیل کرده است.
همکاری بی نظیر او در قلب دفاع با بازیکنی چون نمانیا ویدیچ و در پشت این دو غولی به نام ادوین فن درسار خط دفاع منچستر یونایتد را تقریبا نفوذ ناپذیر کرده بود. حضور رونالدو و رونی در پیکان خط حمله نیز روحیه شکست ناپذیری را به منچستر القا کرده بود.
دوران حضور این بازیکن 35 ساله برای منچستر نقاط تاریکی هم داشت. از جمله محرومیت هشت ماهه اش در سال 2004 به دلیل عدم شرکت در تست دوپینگ پس از یک مسابقه. پس از این اتفاق روزهای خوب فردیناند آغاز شد.
او که می دانست در این مدت نباید بیکار بنشیند، به خوبی خود را برای حضور در تیم ملی انگلیس و باشگاهش آماده کرد و نشان داد اتفاقات بد نباید یک بازیکن را از مسیر پیشرفت دور کند. او نشان داد چگونه یک بازیکن می تواند نقطه ی اوج دوران حرفه ای اش را طولانی تر کند.
شاید هیچگاه مجسمه ای از فردیناند در باشگاه منچستر یونایتد ساخته نشود چرا که نحوه ی خداحافظی اش با باشگاه خیلی جای بحث دارد. اما آیندگان همواره از او به عنوان یکی از بهترین بازیکنان دورانش یاد خواهند کرد.
مثل این که باید با فیل نویل و کریس وودس هم خداحافظی کنیم..ولی گیگز احتمالا به عنوان دستیار فصل آینده می بینیمش.:n12:
اینقدر جو خداحافظی از منچستر زیاد شده میترسم دخیا و یانوزای هم جو گیر بشن خداحافظی کنن......
فانخال رسماً سرمربي منچستريونايتد شد
سرمربي حال حاضر تيم ملي هلند پس از جام جهاني هدايت شياطين سرخ را بر عهده خواهد گرفت.
سايت باشگاه منچستريونايتد عصر امروز (دوشنبه) لوئيز فان خال را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي کرد.
فان خال در حال حاضر هدايت تيم ملي هلند را بر عهده دارد اما قراردادش با فدراسيون فوتبال اين کشور پس از جام جهاني 2014 به پايان ميرسد و او از آن زمان به طور رسمي هدايت شياطين سرخ را بر عهده ميگيرد. به اين ترتيب منچستريونايتد اولين تيم ليگ برتري خواهد بود که فان خال هدايت آن را بر عهده خواهد گرفت.
فان خال که سابقه هدايت تيمهايي همچون بارسلونا، بايرن مونيخ و فاينورد را در کارنامه دارد رايان گيگز، هافبک ولزي کهنهکار شياطين سرخ را به عنوان دستيار خود انتخاب کرده است.
طبق اعلام سايت باشگاه منچستريونايتد فن خال 62 ساله با اين تيم قراردادي سه ساله بسته است.
به نقل از تسنيم
shakerifar
19-05-2014, 18:24
رایان گیگز به طور رسمی بازنشست شد:n27:
حالا باز خوبیش اینه به عنوان دستیار اول کنار فن خال هستش
Abdolreza2012
19-05-2014, 18:51
رایان گیگز اعلام بازنشستگی کرد
دوشنبه 29 اردیبهشت ساعت 19:09
او بعد از اخراج دیوید مویس، به عنوان مربی موقت شیاطین سرخ انتخاب شد و در آخرین بازی فصل مقابل هال سیتی، از هواداران باشگاه خداحافظی کرده بود.
آی اسپورت- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، بعد از معرفی به عنوان کمک مربی فصل آینده این باشگاه، اعلام بازنشستگی کرد و به دوران 23 ساله بازی اش پایان داد.
او که اولین بازی رسمی اش برای منچستریونایتد را در مارس 1991 انجام داد، در 23 سالی که برای این باشگاه به میدان رفت، 963 بازی انجام داد و 168 گل به ثمر رساند. او تا پیش از فصل اخیر، در همه فصول لیگ برتر از سال 1992 موفق به گلزنی شده بود.
او بعد از اخراج دیوید مویس، به عنوان مربی موقت شیاطین سرخ انتخاب شد و در آخرین بازی فصل مقابل هال سیتی، از هواداران باشگاه خداحافظی کرده بود.
گیگز یکی از ارکان اصلی منچستریونایتد در همه سال هایی بود که سرالکس فرگوسن هدایت این تیم را برعهده داشت و دو بار در سال های 1999 و 2008 قهرمانی در اروپا را تجربه کرد.اناجالب اینکه او رکورد بازی در منچستریونایتد را که در اختیار سر بابی چارلتون بود را در فینال سال 2008 لیگ قهرمانان مقابل چلسی شکست.
گیگر در سال های 1992 و 1993 به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ برتر انتخاب شد و در سال های 1991 و 1992 عنوان بهترین بازیکن جوان باشگاه منچستریونایتد را از آن خود کرده بود.
او در سال 2009 به عنوان شخصیت ورزشی سال بی بی سی انتخاب شد و جایزه بهترین بازیکن باتجربه لیگ برتر را از آن خود کرد. او همچنین 6 بار نیز در تیم منتخب سال یگ برتر قرار گرفت.
گیگز 64 بازی نیز برای تیم ملی ولز انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
فن در سار: رسوندن یک تیم از رده ی هفتم به رده ی اول کار سختیه، ولی لیورپول تونست این کار رو انجام بده پس من مطمئنم یونایتد این کار رو راحت تر انجام می ده. :دی
Abdolreza2012
22-05-2014, 15:36
مثله اینکه تونی کروس با منچستر یونایتد به توافق رسیده
* گفته می شود دو باشگاه منچستر و بایرن مونیخ برای انتقال تونی کروس با مبلغ 25 میلیون یورو به توافق رسیده اند و در حال حاضر برای انتقال روبن مذاکره می کنند.
منبع: Daily Mail
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
معرفی 10 هدف منچستر یونایتد برای پنجره نقل و انتقالات تابستانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طرفداری - لوییس فن خال برای احیا و بازسازی منچستر یونایتد در اولین فصل حضور خود در الدترافورد 150 میلیون یورو را در اختیار خواهد داشت. اکنون قصد داریم به 10 هدف احتمالی منچستر یونایتد در فصل نقل و انتقالات را بررسی کنیم.
10) دانته؛ بایرن مونیخ؛ 30 میلیون پوند
یکی از مدافعانی که در رادار منچستر یونایتد قرار دارد. این مدافع برزیلی هرچند دو ماه پیش با قراردادی جدید احتمال ماندن خود در آلیانز را بیشتر کرد اما ممکن است به منچستر یونایتد بپیوندند. یونایتد در ماه ژانویه نیز برای به خدمت گیری وی تلاش هایی را انجام داد.
9) مانگالا؛ پورتو؛ 35 میلیون پوند
مدافع ملی پوش پورتو که به احتمال زیاد این تیم را در تابستان آینده ترک خواهد کرد. باشگاه های منچستر سیتی و چلسی از جدی ترین رقیبان یونایتد در راه به خدمت گیری از مدافع 23 ساله هستند. منچستر سیتی از شانس بیشتری برای به خدمت گیری این مدافع برخوردار است.
8) کریم بنزما؛ رئال مادرید؛ 30 میلیون پوند
به ثمر رساندن هفده گل در سی و چهار مسابقه و احتمال انتقال سوارز به رئال مادرید باعث شده است باشگاه های زیادی از جمله آرسنال به دنبال این مهاجم 26 ساله و فرانسوی رئال مادرید باشند. با توجه به حضور وین رونی، رابین فن پرسی، دنی ولبک و سایر مهاجمان منچستر یونایتد وی احتمالا به الدترافورد نخواهد آمد اما نام او در میان اهداف منچستر یونایتد برای فصل نقل و انتقالات دیده می شود.
7) فابرگاس؛ بارسلونا؛ 35-40 میلیون پوند
این هافبک اسپانیایی اخیرا به پای ثابت اهداف منچستر یونایتد تبدیل شده است و منچستر یونایتد در تابستان گذشته به شدت خواهان وی بود. فابرگاس در این فصل 28 بار از ابتدا برای بارسلونا به میدان رفت و ممکن است به توسط سران کاتالونیا به فروش برسد. فابرگاس و تونی کروس دو تن از جدی ترین اهداف منچستر یونایتد به شمار می روند.
6) مارکو رویس؛ دورتموند؛ 35 میلیون پوند
مدافع بایرن مونیخ، دانته در مورد او می گوید: "او توانایی تبدیل شدن به ده بازیکن برتر جهان را دارد." دانته در بروسیا مونشن گلادباخ هم تیمی رویس بوده است؛ اگر قرار باشد اشلی یانگ، آنتونیو والنسـیا و لوییس نانی منچستر یونایتد را ترک کنند، مارکو رویس به احتمال زیاد جزو اهداف اصلی منچستر یونایتد به شمار خواهد رفت.
5) توماس مولر؛ بایرن مونیخ؛ 35 میلیون پوند
یکی دیگر از بازیکنان بایرن مونیخ که در سبد خرید منچستر یونایتد قرار دارد. این بازیکن 24 ساله آلمانی تا پیش از آمدن لوییس فن خال جزو اهداف منچستر یونایتد به حساب نمی آمد، اما گفته می شود فن خال که در بین سال های 2009 تا 2011 با او کار کرده است، خواهان بازیکن پست شماره 9 باوارایی ها است. مولر در 25 بازی این فصل از ابتدا کار را آغاز کرد و موفق شد 13 گل را به ثمر برساند.
4) آرین روبن؛ بایرن مونیخ؛ 30 میلیون پوند
بازیکن هم وطن لوییس فن خال که پس از جدایی از رئال مادرید در سال 2009 و پیوستن به بایرن مونیخ توسط همین مربی احیا شد. رابطه بسیار خوب فن خال با روبن ممکن است این فوق ستاره بایرن مونیخ را متقاعد کند که آلیانز آرنا را به مقصد الدترافورد ترک کند.
3) تونِــی کروس؛ بایرن مونیخ؛ 30 میلیون پوند
یک بازیکن بسیار تاثیر گذار و تمام کننده برای بایرن مونیخ که حالا ظاهرا قصد دارد از بایرن مونیخ جدا شود و جدی ترین مشتری او منچستر یونایتدِ لوییس فن خال است. حضور کروس در کمربند خط میانی شیاطین سرخ می تواند کمک زیادی را به فن خال بکند. یونایتد پیش از این به شدت به دنبال به خدمت گیری کروس بود.
2) متس هوملز؛ دورتموند؛ 27 میلیون پوند
لوییس فن خال که حالا در قلب دفاع منچستر یونایتد فیل جونز و جانی اوانز را در اختیار دارد، امیدوار است با اضافه کردن هوملز به منچستر یونایتد بتواند خط دفاعی این تیم را تقویت کند. هوملز 25 ساله بهترین جایگزین برای نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند است.
1) لوک شاو؛ ساوتهمپتون؛ 30 میلیون پوند
یک مدافع چپ بسیار جوان که توانایی اضافه شدن به خط حمله را نیز دارد. آمدن این بازیکن جوان به الدترافورد می تواند باعث بیمه شدن جناح چپ دفاع یونایتد برای 15 سال آینده باشد. توانایی کار کردن فن خال با جوانان می توان از وی یک فوق ستاره بسازد.
همین الان چند تا خبر روی خبرگزاری های مختلف اومده که میگه خود فن خال تونی کروس رو نمیخواد!
REZAHOSEYNGANI
22-05-2014, 20:16
کروس هم پَـــــــــــــــــــر...و قعا که بی عرضه هستن.
Masoud King
22-05-2014, 21:07
معرفی 10 هدف منچستر یونایتد برای پنجره نقل و انتقالات تابستانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این لیست دانته که تمدید کرده عملا نمیاد.
مولر و رویس گفتن جایی نمیرن.
کروس هم خود فن خال انگار خدا رو شکر منصرف شد :دی از اون طرف اسکولز گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که فن باید به عنوان خریدش، کروس رو بگیره.
جالبه فابرگاس 40 تا اونوقت کروس 20 تا :دی
هوملز هم اگه بره احتمالا با توجه به علاقش به بارسا میره.
REZAHOSEYNGANI
22-05-2014, 21:47
کروس هم خود فن خال انگار خدا رو شکر منصرف شد :دی از اون طرف اسکولز گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که فن باید به عنوان خریدش، کروس رو بگیره.
کروس رو فن خال نخواسته؟دروغه.دوتا باشگاه به توافق نرسیدن.وگرنه همون اول فن خال میگفت نمیخوامش.
romantic
22-05-2014, 22:29
تو قیمت بازیکن ها توانایی بازیکن اونقدرها هم تاثیر نداره. (هرچند سسک از نظر توانایی تو پست هافبک بازیساز چیزی کم نداره) عواملی که خیلی تو این قیمت مهمتر هستن، اینان
1) مدت زمان باقیمانده از قرارداد. قیمت تقریبی رو میشه از ضرب تعداد سالهای باقیمونده در حقوق سالانه بازیکن درآورد
2) حقوق سالانه بازیکن در تیم مبدا
3) ارزش بازاری بازیکن. هرچی بازیکن جا افتاده تر باشه و Fan Base بزرگتری داشته باشه قیمتش هم بیشتر میشه. (البته این بیشتر در میزان حقوقی که باشگاه مقصد قراره بده موثره)
4) سن بازیکن (بازیکن بین 23تا29 سال در اوج قدرت فیزیکی و عضلانی خودشه و تقریبا اکثر ستاره ها این دوره 6-7ساله رو از نظر بدنی پیشرفت میکنن و این ارزش رو بالا میبره)
پ.ن: نمیدونم با من چقدر موافقید. بنظرم ساختار پیشرفته اقتصادی فوتبال اروپا بجایی رسیده که امروزه نقل و انتقال ستاره ها بین تیمهای بزرگ رو خیلی سخت کرده. یعنی اگر یک ستاره ای در تیم بزرگی باشه و اونقدر ستاره باشه که خواهان داشته باشه، تقریبا خریدنش از تیم مبدا غیرممکن شده. تیم ها چون میتونن خیلی خوب از ستاره درآمدزایی کنن، با افزایش حقوقش مشکلی ندارن و اون رو نگه میدارن.
از طرفی هم وجود تیم های متمولی مثل سیتی و پاریس باعث شده خرید ستاره های جوون تر برای باشگاه های بزرگ یا ممکن نباشه یا خیلی گرونتر از اون چیزی دربیاد که میخوان. بنابراین ترجیح میدن هرچه بیشتر ستاره هاشون رو حفظ کنن و ریسک از دست دادنشون رو نپذیرن.
البته جنبه مثبتش هم اینه که تیمهای بزرگتر با ساختار قوی ورزشی و مدیریتی ای که دارن، بیشتر به سمت استفاده از استعدادهای پرورش خودشون میرن ولی به هرحال هرچند وقت یکبار تیمی مجبوره که حسابی بازیکن بخره و وضعیت فعلی بازار نقل و انتقالات، مجبورش میکنه حسابی خرج کنه.
REZAHOSEYNGANI
22-05-2014, 23:00
90]خوب كروس هم مصاحبه كرده و يه جورايي جواب سران بايرن رو داده گفته:من صحبت هاي بايرن را ميپذيرم و به ان احترام ميزارم،موقعي كه پيشنهاد تمديد انها را رد كردم انتظار واكنش و اظهار نظر را داشتم
pcforlife
22-05-2014, 23:36
تو فیس بوک دیدم:
.
سرمربی تیم ملی مکزیک :
" اگر چیچاریتو میخواهــد برای تیم ملــی بطور مداوم به عنوان یار اصلی بازی کند بــاید منچســـتر یونایتد را ترک کند "
چیچاریتو :
" من و ایجنتم هنوز تصمیمی قطعی برای آینده نگرفته ایم و تمام تمرکز من اکنون بر روی جام جهانی است . ممکن فردا یا حتی 3 ماهه دیگر تصمیم بگیرم ممکن است بمانم یا بروم !! هیچ چیز قطعی نیست "
منبع : Sky Sports
Masoud King
23-05-2014, 00:07
کروس رو فن خال نخواسته؟دروغه.دوتا باشگاه به توافق نرسیدن.وگرنه همون اول فن خال میگفت نمیخوامش.
گاردین نوشته که کروس جز بازیکنای مد نظر مویس بوده ولی فن خال قضیه رو کنسل کرده. اینطور که شما میگی یا گاردین دروغ نوشته یا فن خال دروغ گفته نمی خوادش یا منچستر نخواسته به رسانه ها بگه شکست خوردن فعلا تو خرید کروس.
Louis van Gaal has cancelled Manchester United's plans to sign Bayern Munich playmaker Toni Kroos. The 24-year-old had been a target of David Moyes but the club's new Dutch boss has vetoed any deal for the German midfielder.
+
تو قیمت بازیکن ها توانایی بازیکن اونقدرها هم تاثیر نداره. (هرچند سسک از نظر توانایی تو پست هافبک بازیساز چیزی کم نداره) عواملی که خیلی تو این قیمت مهمتر هستن، اینان
1) مدت زمان باقیمانده از قرارداد. قیمت تقریبی رو میشه از ضرب تعداد سالهای باقیمونده در حقوق سالانه بازیکن درآورد
2) حقوق سالانه بازیکن در تیم مبدا
3) ارزش بازاری بازیکن. هرچی بازیکن جا افتاده تر باشه و Fan Base بزرگتری داشته باشه قیمتش هم بیشتر میشه. (البته این بیشتر در میزان حقوقی که باشگاه مقصد قراره بده موثره)
4) سن بازیکن (بازیکن بین 23تا29 سال در اوج قدرت فیزیکی و عضلانی خودشه و تقریبا اکثر ستاره ها این دوره 6-7ساله رو از نظر بدنی پیشرفت میکنن و این ارزش رو بالا میبره)
بازیکنی که تو شایعات قراره مطرح بود تو منچستر قراره 200 هزارتا هفته ای دستمزد بگیره مطمئنا رقم 20 میلیون پوند یکم غیر عادی هست.
مطمئنا بازیکنی که توانایی نداشته باشه این موارد هم پشت سرش نمیاد. آره اگه کروس تو هانوفر یا گلادباخ بازی می کرد حرفت درست بود ولی الان منچستر می خواد بازیکن فیکس یکی از بهترین تیم های اروپا رو بخره و این رقم هیچ جوره هم خوانی نداره. اگرم اینا به توافق نرسیدن خب خیلی عادیه چون بایرن مثلا لوا رو 50 میلیون یورو میده براش اونوقت ستاره ی خودش رو 20 میلیون پوند بده؟!
از اونطرف بالاخره بارسا هست که رو بازیکنش قیمت میزاره و مثلا فابرگاسی که 40 میلیون دلار خریده خب شاید نمیخواد زیر همون قیمت بده.
آخه تو باشگاه به این بزرگی آدم قحطی اومده این وودوارد بی مصرف شده مدیر نقل و انتقالات تیم:n24:
ای کاش موقع اخراج مویس اینم از باشگاه پرت میکردن بیرون یکی از مسببین اصلی نتایج امسال منچستر همین شخص بود با بی کفایتی که در زمینه خرید بازیکن در فصل نقل و انتقالات از خودش نشون داد :n21:
romantic
23-05-2014, 01:50
بازیکنی که تو شایعات قراره مطرح بود تو منچستر قراره 200 هزارتا هفته ای دستمزد بگیره مطمئنا رقم 20 میلیون پوند یکم غیر عادی هست.
مطمئنا بازیکنی که توانایی نداشته باشه این موارد هم پشت سرش نمیاد. آره اگه کروس تو هانوفر یا گلادباخ بازی می کرد حرفت درست بود ولی الان منچستر می خواد بازیکن فیکس یکی از بهترین تیم های اروپا رو بخره و این رقم هیچ جوره هم خوانی نداره. اگرم اینا به توافق نرسیدن خب خیلی عادیه چون بایرن مثلا لوا رو 50 میلیون یورو میده براش اونوقت ستاره ی خودش رو 20 میلیون پوند بده؟!
از اونطرف بالاخره بارسا هست که رو بازیکنش قیمت میزاره و مثلا فابرگاسی که 40 میلیون دلار خریده خب شاید نمیخواد زیر همون قیمت بده.
دستمزد بالا برگ برنده منچستر برای راضی کردن کروس به این انتقال بود. تنها چیزی که تو باشگاه فعلیش نداره و تو منچستر میتونستن بهش بدن. تو قیمت پرداختی به بایرن موثر نیست.
بایرن میتونه نفروشه. ولی اگر بخواد بفروشه، وقتی فقط یک سال از قراردادش مونده نمیتونه انتظار چیزی بیشتر از 25-30 میلیون یورو رو داشته باشه. مگه خود بایرن تابستون 2013 برای خرید لوا که بهترین شماره 9 اروپا بود چقدر حاضر بود بده؟
فرضا اگر مسی یا رونالدو هم فقط یک سال دیگه از قراردادشون مونده باشه و نخوان تمدید کنن بیشتر از 40-50 میلیون به فروش نمیرن (الان زیر 200تا نیستن)
البته شکی نیست که حرف نهایی رو باشگاه مبدا میزنه و میتونه با این قیمت ها نفروشه. اما هیچ باشگاهی هم نمیاد بازیکن با این شرایط رو با قیمت بالا بخره (شاید فقط پاریس و موناکو و سیتی)
در طول فصل خبرهای زیادی از علاقه یونایتد به استروتمن اومد. الان چی؟ اصلا دنبالش هستن؟
shakerifar
23-05-2014, 07:51
بایرن میتونه نفروشه. ولی اگر بخواد بفروشه، وقتی فقط یک سال از قراردادش مونده نمیتونه انتظار چیزی بیشتر از 25-30 میلیون یورو رو داشته باشه. مگه خود بایرن تابستون 2013 برای خرید لوا که بهترین شماره 9 اروپا بود چقدر حاضر بود بده؟
دقیقا حرف شما درسته یه مثال دیگش انتقال فن پرسی بود که با وجود این که اون زمان قطعا جزو دو تا مهاجم برتر دنیا بود با 24میلیون پوند اومد یونایتد چون سال اخر قراردادش بود
در طول فصل خبرهای زیادی از علاقه یونایتد به استروتمن اومد. الان چی؟ اصلا دنبالش هستن؟
گفته می شه هنوز هم دنبالش هستیم اما خب هنوز خبرهاش در حد کروس و شاو جدی نشده...(البته به نظرمن که کروس تقریبا منتفیه)
بایرن برای این که حداقل به بقیه بازیکناش ثابت کنه تو بایرن از این خبرا نیست و کسی نمی تونه سرپول با ما چک و چونه بزنه به نظرم کروس را نگه می داره و فصل بعد به صورت ازاد ولش می کنه
romantic
23-05-2014, 14:30
دقیقا حرف شما درسته یه مثال دیگش انتقال فن پرسی بود که با وجود این که اون زمان قطعا جزو دو تا مهاجم برتر دنیا بود با 24میلیون پوند اومد یونایتد چون سال اخر قراردادش بود
گفته می شه هنوز هم دنبالش هستیم اما خب هنوز خبرهاش در حد کروس و شاو جدی نشده...(البته به نظرمن که کروس تقریبا منتفیه)
بایرن برای این که حداقل به بقیه بازیکناش ثابت کنه تو بایرن از این خبرا نیست و کسی نمی تونه سرپول با ما چک و چونه بزنه به نظرم کروس را نگه می داره و فصل بعد به صورت ازاد ولش می کنه
قبلا هم تو تاپیک بایرن گفتم، بایرن مونیخ هیچ وقت بازیکن درست و حسابی به تیم های دیگه نمی فروشه. بهترین بازیکنی که از بایرن تو 10سال گذشته خارج شده بالاک پا به سن گذاشته بود
اینقدر هم تو بستن قرارداد با بازیکن هاشون کاردرستن که کروس رو راضی به تمدید میکنن.
اگر یادتون باشه چند سال پیش ماجرایی مشابه برای ریبری پیش اومده بود. حتی ریبری از تمایلش برای رفتن به مادرید گفته بود اما بایرن با قرارداد جدید نگهش داشت. (جالبه اون موقع خیلی ها میگفتن ریبری ارزش نداره بایرن اینقدر برای نگه داشتنش زور بزنه)
Masoud King
23-05-2014, 19:16
بهترین بازیکنی که از بایرن تو 10سال گذشته خارج شده بالاک پا به سن گذاشته بود
البته بالاک رو 29-30 سالش که بود فروختن و بایرن خودش ضرر کرد چون بازیکنی که راحت 4 سال بعدش می تونست هافبک کلیدی باشه رو تو اون شرایط از دست داد. انگار قول و قرارهایی بوده مبنی بر ترانسفرش با خارج از آلمان که البته دقیق یادم نیست. مال 8 سال پیشه.
در مورد قضیه کروس، رئیس جدید بایرن هم گفته بیشتر از رقم پیشنهادی به کروس نمی تونن بهش بدن و پیشنهاد بایرن عملا همون قبلی هست. چون بالاخره ساختار های مالی باشگاه سر یک بازیکن قرار نیست بهم بخوره.
کروس هم صحبت های جالبی داشته:
"I would be very surprised [if Bayern let me leave before end of my contract in 2015]," he told Bild. "The club was very clear and told me that a transfer in 2014 would not be possible."
"There have been many speculations, but Manchester United was never an issue and is no issue right now."
REZAHOSEYNGANI
23-05-2014, 19:35
خیلی جالبه...کروس قبل از این خبرها اصلا صحبتی نکرده بود...بعد که همه چیز منتفی شد مصاحبه کرد!
تنها بازنده اصلی این اتفاقات کروس هست...نه پول زیادی گیرش میاد...نه دیگه نزد هوادارای بایرن محبوب هست!!
مگر اینکه بعد جام جهانی بایرن بفروشتش.
این موقعیتی که برای ما پیش اومده یه دلیلش وجود تیم هایی هستند که به قول معروف بازار خراب کن هستند به طور مثال هر بازیکنی که منچستر روش یه قیمتی میزاره سریع هزار تا تیم میان روش قیمت بیشتری میذارن و این باعث میشه دیگه کمتر بازیکنی بخواد بیاد منچستر....
و منظور از تیم های بازار خراب کن فقط سیتی و فلان تیم نیست امروزه اکثر باشگاه های اروپا به این درد دچار شدن ......
سیتی - مادرید- بارسلونا- پاریس-چلسی و خیلی تیم های دیگه
به تعداد انگشتان دست تیم هایی هستند مثل منچستر که نمیخوان پول بیخودی خرج کنن
Masoud King
23-05-2014, 20:19
تنها بازنده اصلی این اتفاقات کروس هست...نه پول زیادی گیرش میاد...نه دیگه نزد هوادارای بایرن محبوب هست!!
اتفاقا وقتی اون حرف رو زده که منچستر هیچ وقت موضوعی براش نبوده خودش دلگرمی هست برای هوادارن و با چنتا بازیه خوب همه چیز فراموش میشه.
مشخصا فقط از نظر مالی ضرر کرده وگرنه تو بایرن می تونه در سی ال بازی کنه ولی تو منچستر شاید فقط پول بشتر گیرش بیاد.
خبر رسمی: پاتریس اورا یک سال دیگه تمدید کرد.:n12:
اون دوست عزیز که گفته چلسی بازار خراب کنه:دی
داداش من تو این چند ساله که بزرگترین خرید ما تورس بوده که گرچه زیاد موثر نبوده ولی سود خوبی هم داشته برای باشگاه
مهم زیاد خرج کردن نیست مهم تراز مالی مثبته:دی
مثل رئال که خیلی رقم های نجومی میده ولی همیشه ترازش مثبته
تیم هایی که فقط پول میدن فعلا پاریس و سیتی هستن که وحشتناک دارن خرج میکنن
پ.ن:قضیه فابرگاس چی شد جدیه؟
فکر کنم اگه کروس بیاد نیازی به فابرگاس نداشته باشین
REZAHOSEYNGANI
23-05-2014, 20:55
اتفاقا وقتی اون حرف رو زده که منچستر هیچ وقت موضوعی براش نبوده خودش دلگرمی هست برای هوادارن و با چنتا بازیه خوب همه چیز فراموش میشه.
مشخصا فقط از نظر مالی ضرر کرده وگرنه تو بایرن می تونه در سی ال بازی کنه ولی تو منچستر شاید فقط پول بشتر گیرش بیاد.
اتفاقا من نظرم کاملا برعکس هست....کروس وقتی دید یونایتد نمیخوادش یا بایرن نمیفروشه اومد این مصاحبه رو کرد.
درحالی که خیلی قبل تر میتونست همه چیز رو تکذیب کنه.
اون دوست عزیز که گفته چلسی بازار خراب کنه:دی
داداش من تو این چند ساله که بزرگترین خرید ما تورس بوده که گرچه زیاد موثر نبوده ولی سود خوبی هم داشته برای باشگاه
مهم زیاد خرج کردن نیست مهم تراز مالی مثبته:دی
مثل رئال که خیلی رقم های نجومی میده ولی همیشه ترازش مثبته
تیم هایی که فقط پول میدن فعلا پاریس و سیتی هستن که وحشتناک دارن خرج میکنن
پ.ن:قضیه فابرگاس چی شد جدیه؟
فکر کنم اگه کروس بیاد نیازی به فابرگاس نداشته باشین
دوست عزیز ممکنه بازیکنی نخره ولی صد در صد بازار خراب میکنه چون قیمت یه بازیکن با ویشنهاد الکی میبره بالا در صورتی که قصد خرید نداره فقط میخواد اخلال ایجاد کنه......
دوست عزیز ممکنه بازیکنی نخره ولی صد در صد بازار خراب میکنه چون قیمت یه بازیکن با ویشنهاد الکی میبره بالا در صورتی که قصد خرید نداره فقط میخواد اخلال ایجاد کنه......
میشه مثال بزنی؟
لوک شاو رو که چلسی خواست ماشالا شما یه پیشنهاد نجومی دادین براش:دی
پارسالم که تموم مهاجمای خوب دنیا اسمشون اومد جلو چلسی که موناکو و پاریس دوباره زدن رو هوا
pcforlife
24-05-2014, 00:15
آقا تبریکات... بابت تمدید پاتریس.:n12: البته امیدوارم تاثیری روی خرید شاو رو نذاره.:n01:
+ درباره صحبت اخیر:
stealer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان چلسی هنوز خوب دست به نقده.
ویلیان 30 میلیونی یا نمانیا ماتیج 21 میلیون پوندی همین برای فصل قبل هستند یا هزارد و اسکار که رو هم پنجاه و یکی دو تا آب خورد. خود ماتایی که ما ازتون خریدیم و چندین خرید ریز درشت دیگه.
چلسی هنوز هم خیلی راحت دست به نقد میشه...
مشخصا باشگاه های بزرگ برای بزرگ موندن و بزرگتر شدن باید خرج کنن... اما خرج ها و دست به جیب شدن راحت چلسی بعد از اومدن آبراموویچ برای ارتقای سطح فنی و کیفی باشگاه هنوز هم با کاهش دوز نسبی ادامه داره و اینجوری نیست که با خرید تورس تموم شده باشه. البته اینم باید گفت که چلسی خداییش خیلی معقولانه تر داره خرج میکنه و به یه ثباتی بعد از قهرمانی CL رسیده. بر خلاف فصل قبل ما که افتضاح بودیم تو ترنسفر، فلینی رو قشنگ 2 برابر قیمتش خریدیم و به خاطر احتیاج زیادمون به هافبک هجومی خلاق و گرون بودن خرید در نقل و انتقالات زمستانی، ماتا رو 10 میلیونی گرونتر خریدیم.
+
به جناب h-blade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتید مثال بزن، من چون حضور ذهن دارم، یه مثال بزنم: مثلا سر خرید هزارد، یونایتد قبل اینکه بیفته دنبال کاگاوا، شدیدا دنبال هزارد بود... توافقاتی هم داشت به وجود میومد، اما چلسی با قیمت پیشنهادیش به لیل، یونایتد رو از گردونه رقابت خرید هزارد کنار زد (یونایتد گیل و سر الکس افراط و تفریط نداشت، کلا برای بازیکن تاپ و درجه یک بین 20 تا 30 میلیون پوند هزینه میکردن).
درباره شاو باید اشاره کنم به واسطه ماهیت فوتبال لیگ برتر، کلا فول بک ها و وینگر ها نقش ویژه ای دارن. برای پست تخصصی ای مثل دفاع چپ هم گزینه زیاد نیست و هم شرایط فعلی یونایتد اینه که چاره برای خرید به هر قیمتی ندارن. افت هفت پله ای نسبت به فصل قبل، عدم حضور در بازی های اروپایی و نبردن جام و تعویض مربی، فکر کنم قانع کننده باشه که یونایتد بعد از سال ها بخواد برای یک فصل هم شده مثل چلسی یا رئال خرید کنه.
آقا تبریکات... بابت تمدید پاتریس.:n12: البته امیدوارم تاثیری روی خرید شاو رو نذاره.:n01:
+ درباره صحبت اخیر:
stealer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان چلسی هنوز خوب دست به نقده.
ویلیان 30 میلیونی یا نمانیا ماتیج 21 میلیون پوندی همین برای فصل قبل هستند یا هزارد و اسکار که رو هم پنجاه و یکی دو تا آب خورد. خود ماتایی که ما ازتون خریدیم و چندین خرید ریز درشت دیگه.
چلسی هنوز هم خیلی راحت دست به نقد میشه...
مشخصا باشگاه های بزرگ برای بزرگ موندن و بزرگتر شدن باید خرج کنن... اما خرج ها و دست به جیب شدن راحت چلسی بعد از اومدن آبراموویچ برای ارتقای سطح فنی و کیفی باشگاه هنوز هم با کاهش دوز نسبی ادامه داره و اینجوری نیست که با خرید تورس تموم شده باشه. البته اینم باید گفت که چلسی خداییش خیلی معقولانه تر داره خرج میکنه و به یه ثباتی بعد از قهرمانی CL رسیده. بر خلاف فصل قبل ما که افتضاح بودیم تو ترنسفر، فلینی رو قشنگ 2 برابر قیمتش خریدیم و به خاطر احتیاج زیادمون به هافبک هجومی خلاق و گرون بودن خرید در نقل و انتقالات زمستانی، ماتا رو 10 میلیونی گرونتر خریدیم.
+
به جناب h-blade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتید مثال بزن، من چون حضور ذهن دارم، یه مثال بزنم: مثلا سر خرید هزارد، یونایتد قبل اینکه بیفته دنبال کاگاوا، شدیدا دنبال هزارد بود... توافقاتی هم داشت به وجود میومد، اما چلسی با قیمت پیشنهادیش به لیل، یونایتد رو از گردونه رقابت خرید هزارد کنار زد (یونایتد گیل و سر الکس افراط و تفریط نداشت، کلا برای بازیکن تاپ و درجه یک بین 20 تا 30 میلیون پوند هزینه میکردن).
درباره شاو باید اشاره کنم به واسطه ماهیت فوتبال لیگ برتر، کلا فول بک ها و وینگر ها نقش ویژه ای دارن. برای پست تخصصی ای مثل دفاع چپ هم گزینه زیاد نیست و هم شرایط فعلی یونایتد اینه که چاره برای خرید به هر قیمتی ندارن. افت هفت پله ای نسبت به فصل قبل، عدم حضور در بازی های اروپایی و نبردن جام و تعویض مربی، فکر کنم قانع کننده باشه که یونایتد بعد از سال ها بخواد برای یک فصل هم شده مثل چلسی یا رئال خرید کنه.
داداش منظور من سود هست همین الان هازارد یکی از بهترین بازیکنای لیگ جزیرس و نسبت به سنش بهترین بازیکن جزیره
قیمتش هم حداقل حداقل 2 برار قبل شده
همین ماتیچ از وقتی اومد وسط چلسی تضمین شده و سنش هم مناسبه
لوئیز رو هم 50 میل دادن به پی اس جی که رکورد شکن بود:دی
به نظرم مهم ثبات مالی هست و در زمان مناسب پول خرج کردن
اینا همه مثال بود که بگم خیلی تیما کمتر پول خرج میکنن ولی باز هم ضرر میکنه تیم
خیلی ها هم هستن دو برابر اون تیم خرج میکنن ولی سود اوریش همه ی اون خرج هارو جبران میکنه
Masoud King
24-05-2014, 13:42
روبن هم گفته منچستر براش گزینه ای نیست و درصد رفتنش به منچستر صفر هست و اینکه نمی تونه تصور کنه بایرن بخواد اونو بفروشه.
+
دیلی استار هم گفته که فابرگاس هدف اول فن خال برای خرید هست
کین و ویرا : بهترین دشمنان
دانلود مستند با زیرنویس فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
manchester fan
25-05-2014, 00:37
این دوستان رئالی دقیقه 93 بازی مساوی کردن چقدر خوشحال بودن و چه حسی داشتن
حالا حساب کنید فینال نیوکمپ 98-99 ما چه حسی داشتیم :n02:
Abdolreza2012
25-05-2014, 15:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y-l.jpg?itok=QkR2uRTB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y-l.jpg)
11تصویر به یاد ماندنیِ 11 محبوب؛ فوتبال رایان گیگز به روایت خودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طرفداری - رایان گیگز دوشنبه گذشته به شکل رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و دیگر نمی توانیم او را در پیراهن قرمز منچستر یونایتد ببینیم. به همین بهانه قصد داریم 11 تصویر به یاد ماندنی دوران فوتبال گیگز را مرور کنیم.
1) کلاس 92
در تصویر تیم محبوب و مشهور جوانان منچستر یونایتد را می بینید. اریک هریسن بعدها پس از حضور همه این بازیکنان در ترکیب اصلی نمچستر یونایتد از کارلینگ جایزه گرفت. این بازیکنان در سال 1991 به قهرمانی جام حذفی جوانان رسیدند و تنها 8 سال بعد موفق به کسب اولین سه گانه تاریخ یونایتد شدند. اریک یکی از بهترین مربیان منچستر یونایتد بود. او مرد پیر مدرسه بود، یک مرد اصیل یورکشایری. در کنار او اشتباه معنایی نداشت. او بیش از حد خوب بود. این تیم فوق العاده بود و به نظر من تیمی مانند این تیم دیگر به وجود نخواهد آمد. فکر می کنم شش نفر از این تیم به حداقل 50 بازی ملی رسیدند و هریک صدها بار برای یونایتد به میدان رفتند.
2) قویتر در مســــــکو
فکر می کنم یکی از اولین سفرهای اروپایی من به همراه یونایتد بود. باید با تورپدو مسکو در جام یوفا بازی می کردیم. به میدان سرخ رفتیم و از آنجا دیدن کردیم. گروه عکاس از من خواستنند تا این کلاه را روی سرم بگذارم. فکر می کنم در این زمان 18 ساله بودم. واقعا دوران فوق العاده ای بود که دیگر نمی توانم آن را تجربه کنم.
3) دَبِل
این اولین قهرمانی حذفی من بود. ما لیگ را نیز برده بودیم و دبل کردن برای ما فوق العاده بود. من با دیدن بازی های جام حذفی رشد کرده بودم و بالا رفتن از پله های قهرمانی یکی از آرزوهای من بود. قسمت کردن این لحظه با اریک فوق العاده بود. چراکه او تاثیر مثبت زیادی را روی دوران حرفه ای من داشت. زمانی که به باشگاه آمد 26 ساله بود و یک بازیکن سطح بالا به حساب می آمد. در تیم جوانان ما همیشه بسیار زیاد تمرین می کردیم تا به تیم اصلی برسیم. اما زمانی که شما اریک را ملاقات می کردید متوجه می شدید که همیشه باید در حال پیشرفت باشید.
4) افتضاح در برابر تافی ها (اورتون)
این تصویر زمانی که گرفته شد که من یکی از نا امید کننده ترین لحظات زندگی ام را پشت سر می گذاشتم. اورتون ما را در فینال جام حذفی شکست داد و این یکی از بدترین لحظات زندگی من بود. من به علت مصدومیت چند هفته غائب بودم و در نیمه دوم به عنوان بازیکن ذخیره آمدم و نتوانستم تاثیر گذار باشم. همین موضوع عاملی شد که افسوس من دوچندان شود، چراکه نه تیم خوب کار کرده بود و نه من؛ لیگ را به بلکبرن واگذار کرده بودیم و جام حذفی را به اورتون، بدتر از این نمی شد. بدترین چیز در مورد جام حذفی این است که زمانی که شما در فینال شکست می خورید، تمام تابستان ذهنتان مشغول شکست است. اگر در یک بازی لیگ شکست بخورید همیشه فرصتی برای جبران هست، اما این موضوع در مورد جام حذفی صدق نمی کند.
5) دیدار با پرنس چارلز
من اینجا خیلی جوان بودم. در الدترافورد بودیم و به همراه چهار یا پنج بازیکن و مربی؛ ما به تنهایی نزد پرنس رفتیم. دیدار پرنس چارلز یک افتخار بزرگ بود، مخصوصا که او پرنس ولز است. این برای اولین بار بود که من او را ملاقات می کردم. او به فوتبال علاقه داشت و تحت تاثیر جو الدترافورد قرار گرفته بود. این یکی از مزایای حرفه ای شدن من بود، دیدن پرنس چارلز افتخار بزرگی بود.
6) رستوران Sticky Finger
این تصویر در افتتاحیه یک رستوران از ما گرفته شد. زمانی که یک فوتبالیست هستید به مکان های زیادی دعوت می شود و این یکی از جاهایی بود که من تصمیم گرفتم بروم و دعوت را قبول کنم. اسم رستوران Sticky Finger (انگشت چسبناک) بود؛ رستورانی که حالا دیگر در آنجا نیست.
7) گل زدن به آرسنال و لخت شدنم
این قطعا پس از گل من به آرسنال است؛ در نیمه نهایی جام حذفی. فکر کنم اگر از بیشتر بازیکنان بپرسید حس گل زدن چیست، جواب دادن به آن سخت باشد. اما گاهی اوقات این اتفاق رخ می دهد و باید خودتان را کنترل کنید، البته کنترل کردن خودتان کار سختی است. زمانی که یک گل مهم را به ثمر می رسانید، احساس شما غیر قابل توصیف است. لحظه فوق العاده ای بود و من تصمیم گرفتم با در آوردن پیراهنم آن را جشن بگیرم. این تصویر یکی از نقاط برجسته زندگی من است که شاید در خاطر بسیاری از علاقه مندان فوتبال نقش بسته باشد. اما این گل واقعا برای من و منچستر یونایتد مهم بود.
8) آن شب، در بارسلونا
یکی از بهترین شب های زندگی ام بود. باشگاه به دنبال قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود و ما موفق به انجام این کار شدیم. بهترین شخصی که می توانستم شادی ام را با او قسمت کنم "بکس" بود؛ دیوید خیلی تیپیکال و خاص بود و ما با یکدیگر رشد کرده بودیم و به اینجا رسیده بودیم. دیوید معمولا در سمت راست بازی می کرد و من در سمت چپ، بنابراین یک زوج را تشکیل می دادیم. در کل، آن شب فوق العاده بود. زمانی که به هتل رسیدیم. تا صبح خوشحالی کردیم.
9) یک زمانی در رم
یکی از ناامید کننده ترین شب های زندگی ام. همه چیز در دست ما بود؛ ما سال قبل بارسلونا را شکست داده بدیم. می توانستیم برای دومین سال متوالی به قهرمانی لیگ قهرمانان برسیم اما در آن فینال سنگین این اتفاق رخ نداد. باختن در فینال لیگ قهرمانان هم مانند باختن در فینال جام حذفی است. تمام تعطیلات شما را تحت شعاع قرار می دهد. در ساحل به آن فکر می کنید، در کنار خانواده تان به آن فکر می کنید و لحظات آن از ذهن شما بیرون نمی رود. آن شب واقعا شب بدی بود.
10) در بهترین نقطه
نوبت به پنالتی من در مسکو رسید. فکر می کنم این آخرین پنالتی ما در آن شب بود؛ چرا که پس از آن آنلکا پنالتی خود را از دست داد و ما قهرمان شدیم. اگر بخواهم صادقانه بگویم، روند گل شدن آن پنالتی را نفهمیدم، فشار بیش از حد زیاد بود و به پاهای ژله ای ام (از فرط خستگی) اعتماد نداشتم. اما گل کردن آن پنالتی روحیه بخش بود. میان قهرمانی 1999 و 2008 تفاوت وجود دارد و برای من دومین قهرمانی ارزشمند تر است. یک شب ویژه را پشت سر گذاشتیم چراکه من موفق شدم رکورد سربابی چارلتون را در حضور خودش بشکنم.(رکورد بیشترین حضور برای منچستر یونایتد)
11) ساکت کردن همسایه های پر سروصدا
زمانی که من اولین گل را در نیمه نهایی لیگ کاپ به ثمر رساندم، در واقع ما بازی را باختیم. اما در بازی دوم موفق شدیم در الدترافورد آن ها را شکست دهیم. واقعا پیروزی در برابر منچستر سیتی همیشه لذت بخش بوده است. من در بین سال های 11 تا 13 سالگی در میان آن ها بودم و از بودن در آنجا لذت بردم. اما رقابت با سیتی در سال های اخیر برای من بسیار تغییر کرد؛ مخصوصا زمانی که آن ها توانستند با پول عرب ها تیم خود را ارتقا دهند و رشد کنند. فکر می کنم در 20 دربی اولم من به سیتی نباختم؛ پس از آن چند بار در مین رود به آن ها باختیم اما همچنان ما برتر بودیم. اما سال های اخیر برای ما فاجعه بار بوده است.
منبع : طرفداری
Amir-Rainman
27-05-2014, 16:24
مثل اینکه تیمای اوکراینی از حضور در جام های اروپایی منع شدن ( بخاطر مسائل سیاسی) واسه همین اورتون میره لیگ قهرمانان و منچستر میره لیگ اروپا !!!!
هنوز کامل معلوم نیست چی میشه، همون در حد شایعه ست :n02: ولی فک کنم به جای تاتنهام اشتباهی نوشتن منچستر :|
پ.ن : تاتنهام بخاطر قهرمانی سیتی تو جام حذفی، مستقیم رفته لیگ اروپا
mohammad_87
27-05-2014, 20:56
گری نویل در مصاحبه ای اعلام کرده که باشگاه ریسک بزرگی کرده که اجازه خروج همزمان ویدیچ و فردیناند رو داده و ممکنه به ستون دفاعی تیم ضربه بزنه.
در مورد نقل و انتقالات،پس از شایعاتی در مورد کروس،روبن،فابرگاس و .... حالا نام دو گزینه جدید شنیده میشه که اینبار سوپراستار نیستند.
فن خال قصد داره دو هافبک فاینورد به نامهای bruno matrins indi و jordy clasie رو بخدمت بگیره.
gordy clasie 22 سال داره و کاپیتان فاینورد هم هست و سابقه بازی در تیمهای پایه تیم ملی هلند و بزرگسالان رو داره.
indi هم 22 ساله هست و یکی از ستاره های جوان فاینورد بشمار میره که در تمام رده های سنی و بزرگسال تیم ملی هلند بازی کرده.
پست indi در واقع هافبک میانی هستش اما توانایی بالایی برای بازی در خط دفاع و دفاع چپ رو داره و اگه انتقال شاو منتفی بشه،میتونه جانشین خوبی برای اورا باشه. و همچنین یک گزینه خوب برای پر کردن جای ویدیچ و فردیناند خواهد بود.
همچنین این شایعه هستش که فن خال شاید اندرسون رو از فیورنتینا به یونایتد برگردونه.
خرید این دو ستاره جوان کاملا با سیاستهای باشگاه که سرمایه گذاری روی جوانان و پرورش اونهاست مطابقت داره.
اما دوست ندارم مثل ونگر که یه زمانی داشت آرسنال رو تیم ملی فرانسه میکرد،فن خال هم یونایتد رو به تیم ملی هلند تبدیل کنه.اینکه چند بازیکن انگلیسی در تیم باشند مهم نیست اما اینکه "تم" انگلیسی یونایتد حفظ بشه مهمه.
مستند روی کین در مقابل ویرا رو که میبینی تازه متوجه میشی که چرا همیشه الکس فرگوسن و منچستر high بودن اونم دلیلش این بود که فرگوسن به هیچ بازیکنی باج نمیداد حتی در این چند ساله ای که کل فوتبال داره به بعضی بازیکن ها باج های زیادی میده.....
manchester fan
28-05-2014, 23:43
خبر فوری : ملکوم گلیزر مالک اصلی باشگاه منچستر یونایتد امشب ، در سن 85 سالگی در گذشت .
REZAHOSEYNGANI
29-05-2014, 10:01
خب به سلامتی یکی از اینا مرد
امیدوارم باشگاه رو بفروشن و برن
Abdolreza2012
29-05-2014, 13:05
مالکوم گلیزر، مالک منچستریونایتد، درگذشت
پنجشنبه 8 خرداد ساعت 01:03
آی اسپورت- مالکوم گلیزر تاجر آمریکایی و مالک باشگاه منچستر یونایتد که مالک تیم فرنچایز تامپا بی بوکانیرز هم بود، دقایقی پیش در سن 85 سالگی درگذشت.
در بیانیه ای که روی سایت تامپا بی بوکانیزر منتشر شده آمده است:
"با ناراحتی خبر مرگ مالکوم گلیزر، مالک باشگاه را اعلام می کنیم. او در هنگام مرگ 85 سال داشت."
گلیزر یونایتد را در سال 2005 خریداری کرد و باشگاه در دوران ریاست او به پنج قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان و یک قهرمانی در رقابت های جام باشگاه های جهان رسید.
در آغاز دوره ی زمامداری او در باشگاه منچستر یونایتد هواداران شدیدا از ریاست او بر باشگاه ناراحت بودند، اما با کسب افتخارات بین المللی و داخلی این سوء تفاهمات برطرف شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA
Sepehr SS
29-05-2014, 13:27
خب به سلامتی یکی از اینا مرد
امیدوارم باشگاه رو بفروشن و برن
واقعا متاسفم که چنین پست های چندش آوری تو این تاپیک هستش. شما میدونی همین گلیزر چقدر توی NFL موفق بوده و چه تحولی توی همون تیم Tampa Bay ایجاد کرده؟ یا مگه برای یونایتد کم گذاشته هیچ وقت؟ باشگاه رو هم نمیفروشن، پسرهاش قرص و محکم هستن.
REZAHOSEYNGANI
29-05-2014, 13:38
واقعا متاسفم که چنین پست های چندش آوری تو این تاپیک هستش. شما میدونی همین گلیزر چقدر توی NFL موفق بوده و چه تحولی توی همون تیم Tampa Bay ایجاد کرده؟ یا مگه برای یونایتد کم گذاشته هیچ وقت؟ باشگاه رو هم نمیفروشن، پسرهاش قرص و محکم هستن، امیدوارم طرفدارهای جهان سومی مثل شما دست از این تیم بکشن.
خب به ما چه چقدر موفق بوده تو nfl
اینقدر وام گرفتن روی باشگاه که مقروض ترین باشگاه شدیم.500 میلیون پوند قرض داره باشگاه!!
سره خریدن بازیکن کلی زجر میدن آدم رو.
بیشتر سود باشگاه به جای اینکه صرف خرید بازیکن بشه میره توی جیب اینا!!!
اگر سرالکس نبود باشگاه تا الان به سرنوشت اینتر و میلان دچار میشد
امیدوارم اون دنیا حالش جا بیاد
shakerifar
29-05-2014, 16:36
واقعا متاسفم که چنین پست های چندش آوری تو این تاپیک هستش. شما میدونی همین گلیزر چقدر توی NFL موفق بوده و چه تحولی توی همون تیم Tampa Bay ایجاد کرده؟ یا مگه برای یونایتد کم گذاشته هیچ وقت؟ باشگاه رو هم نمیفروشن، پسرهاش قرص و محکم هستن، امیدوارم طرفدارهای جهان سومی مثل شما دست از این تیم بکشن.
موفقیت هاش توNFL چه ربطی به یونایتد داره؟؟؟؟؟؟نمیدونم تو این زمینه اطلاعی داری یا نه ولی سال 2005 منچستریونایتد هیچ بدهکاری نداشت ایشون کلا قرضاشونو دایورت کردن رو باشگاه خیلی داستانش طولانیه و یه سرچ بکنی همه جا هست فقط اینکه این اقای گلیزر که شما خیلی سنگشونو به سینه می زنی ایشون تا سال 2012 حدود 700میلیون پوند از باشگاه بیرون بردن...و در عوض مقدار سرمایه گذاری تو باشگاه رو کاهش دادن..
ایشون یه بار تا حالا الدترافورد تشریف نبردن و عملا فقط از یونایتد برای پول در اوردن استفاده کردن بعد شما می گی هیچی کم نذاشتن؟؟؟؟؟؟؟
انتقادى داريد با لحن مناسب و بدون توهين مطرح کنيد.
ممنون
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بررسی 9 سال حضور گلیزرها در یونایتد؛ موفقیت در عین عدم محبوبیت
خانواده ی گلیزرها در منچستر محبوب نیستند و هواداران همیشه صورتکهای آنها را آتش میزنند و تظاهرات زیادی علیه آنها میشود.
ولی این موضوع نمیتواند 9 سال حضور موفقیت آمیز آنها در یونایتد را زیر سوال ببرد.
دیوید مویس فصل گذشته را به بدترین فصل منچستر در 20 سال اخیر تبدیل کرد و در پایان فصل، لوییس فن خال که یکی از بزرگترین مربیان اروپاست، جایگزین او شد.
با درگذشت مالکولم گلیزر در روز چهارشنبه، و حضور لوییس فن خال روی نیمکت یونایتد، به نظر دوران جدیدی در این تیم شروع خواهد شد.
در اینجا قصد داریم حضور 9 ساله ی آنها در این تیم را بررسی کنیم.
خانواده ی گلیزرها با سردستگی مالکوم در سال 2003، خرید یونایتد را شروع کردند و در سال 2005 با 790 میلیون پوند، رسما باشگاه را خریدند.
این اتفاق با مخالفت شدید هواداران یونایتد همراه شد به طوری که آنها اعتراضات بزرگی در سطح شهر برگزار کردند.
بیش از 2000 هوادار یونایتد پس از اعلام این خبر در اطراف اولدترافورد جمع شدند و صورتکهای مالکوم گلیزر را آتش زده و بلیطهای فصل را سوزاندند. آنها پلاکاردهایی در دست داشنتد که روی آن عبارت "فروشی نیست" نوشته شده بود.
5 نفر دستگیر شدند و 2 نفر به اتهام تخریب اموال عمومی محکوم شدند.
نیک تاول، رئیس باشگاه در آن زمان گفت: " بسیار ناراحت هستم زیرا منچستر را دوست دارم و قصد نداشتم حتی یک پنی هم وارد باشگاه شود. فکر میکنم که به جز من، 20 هزار هوادارا یونایتد نیز این باشگاه را ترک خواهد کرد."
شروع به کار در باشگاه
در آوریل 2006، تنها یک سال پس از حضور گلیزرها، مالکوم سکته کرد و گرداندن باشگاه بر گردن دو پسشر جویل و آورام افتاد.
پسران مالکوم در هیچ بازی برای تماشای بازی تیمشان در اولدترافورد حاضر نشدند.
مالکوم از همان ابتدا هیچ کاری با گرداندن باشگاه نداشت و 6 فرزندش، جویل، آورام، برایان، کوین، ادوارد و دراسی بر 90% سهم پدرشان بر باشگاه نظارت داشتند. 10% باقی نیز به یک شرکت در نیویورک اختصاص داشت.
موفقیت
با وجود عدم محبوبیت گلیزرها، بخش بسیاری از ویترین افتخارات یونایتد به دوران آنها اختصاص دارد.
در 9 سال حضور مالکان آمریکایی، شیاطین سرخ موفق شد 10 جام را به اولدترافورد ببرد.
5 لیگ برتر، یک لیگ قهرمانان، 3 لیگ کاپ و یک جام باشگاههای جهان.
تا فصل فاجعه بار اخیر به همراه مویس، که در رده ی هفتم جدول به پایان رسید، آنها هیچگاه پایین تر از رده ی دوم قرار نگرفته بودند.
اولین سال پس از حضور آنها، یونایتد کمی ضعیف کار کرد و با قرار گرفتن در قعر جدول گروهش در لیگ قهرمانان، از این رقابتها حذف شد.
آنها در لیگ نیز دوم شدند ولی با قهرمانی در لیگ کاپ، بدون جام فصل با به اتمام نرساندند.
اولین قهرمانی لیگ در فصل دوم حاصل شد و همچنین آنها موفق شدند به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کنند و همچنین در جام حذفی نایب قهرمان شوند.
فصل بعد دو جام دیگر به دست آمد، لیگ برتر و چمپیونزلیگ.
فصل بعد نیز آنها در نزدیک ترین رقابت برای قهرمانی نیز بار دیگر قهرمان شدند و سومین لیگ پیاپی را به دست آوردند. در لیگ قهرمانان نایب قهرمان شدند و همچنین در جام حذفی نیز دوم شدند.
در دو فصل بعد از آن نیز یونایتد موفق شد یک بار قهرمان لیگ و یک بار قهرمان لیگ کاپ شود تا اینکه فرگوسن از مربی گری خداحافظی کرد و مویس بر سر کار آمد.
خرید و فروشها
بزرگترین نقل و انتقالی که در دوره ی گلیزرها رخ داد، فروش کریستیانو رونالدو به رئال مادرید بود. مهاجم پرتغالی با 92 میلیون یورو ( رکورد گران ترین بازیکن) در سال 2009 به سپیدپوشان پیوست.
ولی در مورد خریدها، آنها مانند فردی بودند که به طرز عجیبی درست موقعی که نیاز است، کیف پولش را پیدا نمیکند.
یونایتد رابین فن پرسی را با 24 میلیون پوند از آرسنال خرید و دیمیتار برباتوف را با 30 میلیون پوند سال 2008 از تاتنهام خرید که 4 سال بعد با 5 میلیون پوند از این تیم رفت.
خریدن بربا تا فصل پیش، گران ترین خرید یونایتد بود تا اینکه خوان ماتا با 37 میلیون پوند از چلسی به یونایتد پیوست. آنها همچنین 27 میلیون بابت فلایینی پرداختند.
گلیزرها بازیکنان مهمی نظیر نمانیا ویدیچ، پاتریس اورا، ادوین فن در سار و دیوید دخهآ را نیز به خدمت گرفته بودند.
مایکل اوون که مهاجم مورد ستایش فرگی بود، با 7.4 میلیون به این تیم پیوست ولی هیچگاه نتوانست به اوون لیورپول تبدیل شود.
البته گلیزرها هیچگاه موفق نبوده اند که جلوی انتقال بهترین بازیکنانشان به تیمهای دیگر را بگیرند.
سال 2005 روی کین از یونایتد رفت، سپس رود فن نیستلروی و فیل نویل از شیاطین سرخ رفتند.
سولسشر، گری نویل، رایان گیگز و پل اسکولز همگی در یونایتد خداحافظی کردند ولی اسکولز یک بار خداحافظی خود را پس گرفت و به میادین باز گشت.
یکی از اشتباهات بزرگ آنها، فروش پیکه به بارسلونا بود که این مدافع در بارسا به یکی از بهترینهای جهان تبدیل شد.
کارلوس تبس در سال 2007 به یونایتد پیوست ولی دوسال بعد به رقیبت همشهری یعنی سیتی رفت و از عوامل مهم قهرمانی آنها بود.
اشتباهات در انتخاب سرمربی
بدون شک بزرگترین اشتباه گلیزرها در انتخاب مربی این بود که بگذارند فرگوسن جایگزین خود را مشخص کنند.
با وجود این که فرگی یکی از بزرگترین سرمربی های تاریخ است، ولی جایگزینش به هیچ وجه در یونایتد خوب کار نکرد.
مویس ، 11 ماه پس از حضورش در منچستر، اخراج شد.
مربی اسکاتلدنی در اولین حضورش روی نیمکت یونایتد موفق شد کامیونیتی شیلد را برای این تیم بدست آورد.
ولی حذف در یک چهارم لیگ قهرمانان، نیمه نهایی لیگ کاپ و دور سوم جام حذفی و حتی عدم کسب سهمیه ی لیگ اروپا، باعث شد تا گلیزرها تصمیم نهایی خود برای اخرج مویس را بگیرند.
حالا با انتخاب لوییس فن خال به عنوان سرمربی فصل بعد یونایتد، مالکان آمریکایی امیدوارند که بار دیگر به روزهای خوب بازگردند و خاطره ی بد مویس از ذهن هواداران پاک شود.
Sepehr SS
29-05-2014, 20:09
موفقیت هاش توNFL چه ربطی به یونایتد داره؟؟؟؟؟؟نمیدونم تو این زمینه اطلاعی داری یا نه ولی سال 2005 منچستریونایتد هیچ بدهکاری نداشت ایشون کلا قرضاشونو دایورت کردن رو باشگاه خیلی داستانش طولانیه و یه سرچ بکنی همه جا هست فقط اینکه این اقای گلیزر که شما خیلی سنگشونو به سینه می زنی ایشون تا سال 2012 حدود 700میلیون پوند از باشگاه بیرون بردن...و در عوض مقدار سرمایه گذاری تو باشگاه رو کاهش دادن..
ایشون یه بار تا حالا الدترافورد تشریف نبردن و عملا فقط از یونایتد برای پول در اوردن استفاده کردن بعد شما می گی هیچی کم نذاشتن؟؟؟؟؟؟؟
همه مالکین تیمها البته به جز عربها، به فوتبال به عنوان بخشی از Business خودشون نگاه میکنن و هدف اصلیشون ضرر نکردن و به دست آوردن سوده. همین آبرامویچ مگه مغز خر خورده که میاد برای چلسی کلی خرج میکنه، مطمئن باش که کلی هم سود میبره از این کار. ضمنا همه کاره پسرهاش هستن و اینکه این آقا با 85 سال سن نرفته الدترافورد رو من عیب نمیبینم. نتایج یونایتد هم که تو این مدت فکر نکنم بد بوده باشه، الانم که به ون خال بودجه زیادی دادن برای خرید بازیکن. البته من سنگشو به سینه نمیزنم ولی چون اخبار لیگ های آمریکا مثل NBA و NFL رو تا حدی دنبال میکنم، دیدم که اونجا ازش به خوبی یاد کردن، حالا نمیدونم شما اگه بدتون میاد ازش، به من ربطی نداره، هر چی میخواید فحش بدید بهش، پسرهاش با اون ثروتشون عشق دنیا رو میکنن اونوقت من چرا ناراحت بشم براش؟!:n02:
اینم اون لینک مقاله درباره تاثر گلیزر تو NFL هستش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REZAHOSEYNGANI
29-05-2014, 20:32
همه مالکین تیمها البته به جز عربها، به فوتبال به عنوان بخشی از Business خودشون نگاه میکنن و هدف اصلیشون ضرر نکردن و به دست آوردن سوده. همین آبرامویچ مگه مغز خر خورده که میاد برای چلسی کلی خرج میکنه، مطمئن باش که کلی هم سود میبره از این کار. ضمنا همه کاره پسرهاش هستن و اینکه این آقا با 85 سال سن نرفته الدترافورد رو من عیب نمیبینم. نتایج یونایتد هم که تو این مدت فکر نکنم بد بوده باشه، الانم که به ون خال بودجه زیادی دادن برای خرید بازیکن. البته من سنگشو به سینه نمیزنم ولی چون اخبار لیگ های آمریکا مثل NBA و NFL رو تا حدی دنبال میکنم، دیدم که اونجا ازش به خوبی یاد کردن، حالا نمیدونم شما اگه بدتون میاد ازش، به من ربطی نداره، هر چی میخواید فحش بدید بهش، پسرهاش با اون ثروتشون عشق دنیا رو میکنن اونوقت من چرا ناراحت بشم براش؟!:n02:
اینم اون لینک مقاله درباره تاثر گلیزر تو NFL هستش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم...اما فقط من مخالف نیستم...توی خوده منچستر به شدت ناراضی هستن و چندوقتی یک بار هم اعتراض میکنن.
اون تیم های دیگشون رو هم با سود یونایتد و وام گرفتن روی باشگاه سر و سامون دادن
pcforlife
29-05-2014, 21:53
تو موضوع گلیزر ها موارد زیادی دخیله... چیزی که من این ور اون ور خوندم اینه که گلیزر ها برای دریافت وام های کلان از بانک ها برای پروژه های غیر مرتبط با باشگاه، یونایتد رو که یکی از پرارزش ترین باشگاه های جهان هست (اگه نگیم با ارزش ترین) وثیقه و تضمین قرار دادند و در کنارش از درآمد های باشگاه، بهره وام همون بانک ها رو پرداخت میکنن.یعنی بدهی پشت بدهی برای باشگاه و هزینه نشدن درآمد باشگاه برای خود باشگاه. مثال واضحش درآمد باشگاه از فروش رونالو بود که فکر کنم تازه با این خرید های یکی دو فصل اخیر یر به یر شد. در کنارش شاید برای سر الکس در گذشته و کادر فنی قدیم و جاری عدم دخالت حتی غیر مستقیم گلیزر ها برای گیل، وودوارد، مویز، فن خال یه پوئن مثبت باشه، ولی برداشت هوادار اینه که یونایتد برای مالک اهمیت نداره. غیر انگلیسی بودن مالکین هم مزید بر علت بوده.
ضمنا افتخارت زیاد یونایتد پس از حضور گلیزر ها رو صرفا نمیشه به پای گلیزر ها نوشت یا حضور مستمر سر الکس و اختیارات بالاش روی نیمکت یونایتد. چون من فکر میکنم بار فنی تیم زیاد ربطی به مدیریت درست باشگاه نداشته. در کنارش قدرت و اعتماد سازی سر الکس به عنوان سر مربی، عملا باعث شده بود که مالکین باشگاه خیالشون از جهت سر مربی راحت باشه و حداقل کاری که میتونستند بکنند این بوده که مزاحمش نشن. واسه همین هم سر الکس همیشه قدر دان اونا بوده در صورتی که به نظر من به قولی خوبی از خود فرگوسن بوده.
اما در کل این وسط یه سری افراطی گری ها هم از جانب هوادارا بوده که همه جا هست... در پایان به شخصه میگم روحش شاد، ولی تشخیص شاد بودن روحش با خدا.
در پایان به شخصه میگم روحش شاد، ولی تشخیص شاد بودن روحش با خدا.
طرف با چهار میلیارد و کلی نفرین و فحش هوادارا رفته زیر خاک، دیگه پیشبینی داستانش تو اون دنیا خیلی سخت نیست.
خیلی امیدوارم خانوادش سهام رو بفروشن. یقینا اگر این کار رو بکنن آینده ی یونایتد دسخوش تغییرات مثبتی خواهد شد.
THe DARk NighT .98
03-06-2014, 18:12
پیشنهاد 34 میلیون پوندی منچستریونایتد برای خرید فابرگاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فابرگاس این فصل نتوانست در ترکیب بارسا چندان نمایش های درخشانی ارائه بدهد و به همین دلیل، باشگاه کاتالانی آماده است تا او را بفروشد.
به گزارش نشریه میرر، منچستریونایتد آماده است تا با ارائه پیشنهادی 34 میلیون پوندی، سسک فابرگاس، هافبک ملی پوش بارسلونا، را به خدمت بگیرد و او را از چنگ چلسی و آرسنال در بیاورد.
فابرگاس این فصل نتوانست در ترکیب بارسا چندان نمایش های درخشانی ارائه بدهد و به همین دلیل، باشگاه کاتالانی آماده است تا او را بفروشد.
با توجه به بندی که در قرارداد او وجود دارد، آرسنالی ها می توانند اولین پیشنهاد را برای خرید فابرگاس بدهند اما اکنون دو باشگاه چلسی و منچستریونایتد پیشنهادهای بالاتری ارائه داده اند.
در حالی که پیشنهاد آرسنال 29 میلیون پوند است، چلسی پیشنهادی 32 میلیون پوندی ارائه داده و منچستریونایتد هم اعلام کرده حاضر است برای خرید این بازیکن 34 میلیون پوند بدهد.
بارسا آماده است تا فابرگاس را به بهترین پیشنهاد بفروشد و حالا یونایتدها ابتکار عمل را در این انتقال در دست دادند. فابرگاس مایل بود پیش از جام جهانی وضعیتش مشخص شود اما به نظر این اتفاق به این زودی رخ نخواهد داد.
منبع : آی اسپورت
THe DARk NighT .98
03-06-2014, 18:12
مرگ مالکوم گلیزر و تاثیر آن بر آینده منچستر یونایتد/ وارثان با شیاطین سرخ چه میکنند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرگ مالکولم گلیزر در سن هشتاد و پنج سالگی این سوال اجتناب ناپذیر را به وجود آورده که حالا سه پسر او با میراث وی که منچستر یونایتد است چه کار خواهند کرد
سال 2005 گلیزر بزرگ خودش باشگاه را خرید اما از سال 2006 عملا کار ریاست باشگاه و رسیدگی به امور روزانه را به پسرانش واگذار کرد و خودش هرگز پا به اولدترافورد نگذاشت. آورام، جوئل و برایان گلیزر به طور مرتب در ورزشگاه دیده شده اند اما سه نفر دیگر این خانواده یعنی کوین، ادوارد و خواهرشان دارسی گلیزر کاسویتز کمتر در اولدترافورد حضور یافتند.
خانواده گلیزر صاحب 90 درصد سهام یونایتد هستند و طبق سهامی که در بورس نیویورک ثبت شده هر کدام ده درصد سهم دارند. به این ترتیب کوین، ادوارد و دارسی هم حالا که پدرشان درگذشته می توانند به اندازه سه برادر دیگران در امور باشگاه مشارکت داشته باشند. احتمال این که در این میان کسی بخواهد سهم خودش را بفروشد اندک است چرا که اتحاد خانوادگی گلیزرها بالاست.
باشگاه یونایتد اعلام کرده که امورشان درست به روال سابق ادامه دارد اما مرگ نفر اول این خانواده می تواند سلسله مراتب را در باشگاه به هم بریزد. آورام و جوئل که از فعال ترین گلیزرها هستند مدیریت اجرایی را بر عهده دارند. آورام در میان شش فرزند این خانواده بزرگ ترین است و سال 2005 مسئولیت اصلی را در خریدن باشگاه داشت. او و برادرش جوئل از روز اول که پدرشان یونایتد را خرید در کارهای مدیریتی یونایتد مشارکت داشتند و آن ها بودند که حرف آخر را در مورد به خدمت گرفتند لوئیس فان خال زدند. جوئل در عین حال با «اد وودوارد» نایب رییس اجرایی باشگاه در تماس مستقیم است و اغلب روزی سه بار از طریق ویی از احوال باشگاه جویا می شود.
وودوارد هم از اعضای مهم و تاثیر گذار یونایتد است. او سال 2005 به عنوان مشاور خانواده گلیزر که باشگاه را به مبلغ 790 میلیون پوند خریدند منصوب شد. او فورا درگیر برنامه های اقتصادی باشگاه شد و بعد وظیفه کارهای تجاری و رسانه ای را از سال 2007 به او سپردند. سال 2012 مدیر شد و نقش مهمی را درعرضه 1.37 میلیارد پوندی باشگاه در بورس نیویورک ایفا کرد. جای تعجب نداشت که کمی بعد جای دیوید گیل را به عنوان مدیر اجرایی که از باشگاه جدا شد، گرفت .
سر الکس فرگوسن همیشه حضور نمادین خودش را در باشگاه داشته و تعیین کننده ترین فرد در انتصاب دیوید مویس به عنوان جانشین خودش بود. در مورد انتخاب فان خال هم از او نظرخواهی شد. مشخص نیست که با ورود مربی هلندی ، فرگوسن باز هم به طور مرتب در اولدترافورد نظاره گر بازی ها باشد یا نه.
منبع : خبرآنلاین
THe DARk NighT .98
04-06-2014, 15:48
اينتر پس از تورس به سراغ چيچاريتو رفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باشگاه اینتر با پیشنهادی خواهان به خدمت گرفتن مهاجم مکزیکی از تیم فوتبال منچستریونایتد شد.
روزنامه دیلی میل نوشت اینتری ها برای به خدمت گرفتن چیچاریتو 10 میلیون پوند پیشنهاد دادند.
این روزنامه تاکید کرد یونایتدها تقریبا موافقت خود را برای این انتقال اعلام کرده اند. باشگاه اینتر پس از آنکه فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی چلسی اعلام کرد در این تیم می ماند به فکر استخدام چیچاریتو افتادند.
چیچاریتو در سال 2010 به منچستریونایتد پیوست و در 101 بازی لیگ برتر 37 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
منبع : واحد مرکزی خبر
هنوز هیچ بازیکنی با تیم قرارداد نبسته:n29:
یک خبرایی از اومدن میراندا مدافع اتلتیکو بود که معلوم نیست جریانش به کجا رسید
یعنی اینا میخوان بعد جام جهانی که رقم قراردادها سر به فلک میزنه برن دنبال خرید بازیکن
pcforlife
04-06-2014, 21:38
:n12:پانزده یونایتدی جام جهانی:n12:
آرزوی موفقیت برای همشون
eman619rv
10-06-2014, 12:30
خبر فوری:
Luke Shaw has agreed personal terms in principle with Manchester United on a deal worth an astonishing £160,000-a-week. Goal
خرید بسیار عالی هست. امیدوارم شروعی برای این پوست اندازی تیم باشه. هر چند بعد جام جهانی بازیکن خوب گرفتن خیلی سخته
Abdolreza2012
10-06-2014, 13:31
منچستر یونایتد مشتاق است تا مروان فلینی را تابستان امسال به فروش برساند، هافبک بلژیکی فصل قبل از اورتون به منچشتر آمد، یونایتد حاضر نیست به پیشنهاد کمتر از 12 میلیون پوند گوش دهد.
منبع: Daily Star
خرید خوبی برای منچستر نبود ، البته این خریدم به نظرم فقط برای اینکه نشون بدن اونام خرید داشتن انجام دادن
eman619rv
11-06-2014, 16:02
باشگاه ابراز تمایل کرده به باستین شواین اشتایگر . گفته میشه شاید هم بشه بایرن رو راضی به این انتقال کرد.
من اسمش رو میذارم بهترین خرید ممکن.:n12: واقعا شواینی همون چیزیه که منچستر وسط زمین کم داره ، بعد از اسکولز ما دیگه بازیکنی نداشتیم که بتونه وسط زمین نبض بازی و نوع جریان بازی تیم رو مشخص کنه.
منچستر یونایتد مشتاق است تا مروان فلینی را تابستان امسال به فروش برساند، هافبک بلژیکی فصل قبل از اورتون به منچشتر آمد، یونایتد حاضر نیست به پیشنهاد کمتر از 12 میلیون پوند گوش دهد.
منبع: Daily Star
خرید خوبی برای منچستر نبود ، البته این خریدم به نظرم فقط برای اینکه نشون بدن اونام خرید داشتن انجام دادن
اینجوریام نیس، فلایینی دو فصل پیش جز برترین های لیگ جزیره بود و بهترین بازیکن اورتون ، بازی های خیلی خوبی رو اون فصل انجام داد ولی خب در قیاس با خرید های لازم تیم و اسم هایی که مطرح میشد اوایل یه خرید ناموفق عنوان میشد. هر چند بازی های متوسطش برای من یونایتد بود که حالا دلیل ناموفق بودن این خرید عنوان میشه
خرید لوک شاو قطعی شده یا اونم در حد گمانه زنی مطرح شده؟
فان پرسی زیر نظر فن خال عالی تورنومنت شروع کرده اون گلی که با ضربه سر به اسپانیا زد واقعا محشر بود:n04:
باید یک فصل رویایی در یونایتد در انتظار رابین فان پرسی باشه:n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34c.jpg
Hamid Hamid
20-06-2014, 18:40
سلام ...
دوستان از هلندی هایی که اسامی اون ها به عنوان خرید های احتمالی بیان می شه به نظرتون کدوم ها به منچستر میان؟
چیزی که به نظرم میاد اینه که منچستر حداقل 4 تا مدافع و 2 تا هافبک وسط لازم داره ... لوک شاو خرید خیلی خوبی هستش و شاید بشه از این سه تا هلندی 2 تای اون ها رو هم به خط دفاع اضافه کرد ( مارتینز ایندی + دی واری + یانمات ( که صحبت هایی از پیوستن 2 مورد آخر هستش )) و به جز این ها مت هوملز ( هیوملس :n02: ) رو هم بگیرن دیگه عالی می شه.
Alireza.M67
20-06-2014, 19:21
باشگاه ابراز تمایل کرده به باستین شواین اشتایگر . گفته میشه شاید هم بشه بایرن رو راضی به این انتقال کرد.
من اسمش رو میذارم بهترین خرید ممکن.:n12: واقعا شواینی همون چیزیه که منچستر وسط زمین کم داره ، بعد از اسکولز ما دیگه بازیکنی نداشتیم که بتونه وسط زمین نبض بازی و نوع جریان بازی تیم رو مشخص کنه.
به شخصه ترجیح می دم با یه بازیکن کمتر بریم تو زمین تا اینکه یه آلمانی توی تیممون باشه ...
سلام ...
دوستان از هلندی هایی که اسامی اون ها به عنوان خرید های احتمالی بیان می شه به نظرتون کدوم ها به منچستر میان؟
چیزی که به نظرم میاد اینه که منچستر حداقل 4 تا مدافع و 2 تا هافبک وسط لازم داره ... لوک شاو خرید خیلی خوبی هستش و شاید بشه از این سه تا هلندی 2 تای اون ها رو هم به خط دفاع اضافه کرد ( مارتینز ایندی + دی واری + یانمات ( که صحبت هایی از پیوستن 2 مورد آخر هستش )) و به جز این ها مت هوملز ( هیوملس :n02: ) رو هم بگیرن دیگه عالی می شه.
از بین بازیکن های حاضر توی تیم ملی هلند به احتمال زیاد بلیند و کلاسیه برای فن خال در اولویت هستن... آرین روبن هم یه صحبت هایی شده ولی فکر نکنم اون بیاد .
البته بعد از بازی دوم اون مدافعی که به عنوان یار تعویضی اومد و گل زد (اسمش یادم نمیاد) هم لینک شده به تیم.
Hamid Hamid
20-06-2014, 22:53
البته بعد از بازی دوم اون مدافعی که به عنوان یار تعویضی اومد و گل زد (اسمش یادم نمیاد) هم لینک شده به تیم.
Memphis Depay ؟ فکر کنم دیپای رو میگی ... دفاع نیستش ، وینگر چپ بازی می کنه ، وقتی برونو مارتینز ایندی ( یکی از 3 دفاع وسط هلند ) مصدوم شد ، فن خال به جای مارتینز آوردش و کلا سیستم رو عوض کرد و به 3-3-4 تغییر داد. و یه مهاجم اضافه کرد ( همین دیپای ) که یه گل زده و یه پاس گل هم داد . اتفاقا به نظرم خیلی آینده دار هستش ... خیلی جوونه . امروز سایت Goal می خوندم که تاتنهام قراره با پیشنهاد 20 میلیونی جذبش کنه ... این یعنی اگه منچستر به دنبالش هست باید زود بجنبه. کلاسی هم که گفتی خیلی بازی ساز خوبیه و لقبش Dutch Xavi هسش و خیلی هم جوونه و اگه بیاد منچستر راحت 10 سال بازی می کنه. امیدوارم 3-4 تا از هلندی ها بیان منچستر ... منچستر به نیروی جوون نیاز داره واقعا.
mohammad_87
21-06-2014, 01:59
اگه شاو قطعی بشه با وجود اورا دیگه نیازی به خرید در دفاع چپ نیست.در روزهای گذشته چند خرید احتمالی برای این پست بر زبانها بود.
بنظر من هم از میان هلندی ها،خرید ایندی و کلاسیه محتمل تر هست که قبل از جام جهانی درباره پیوستن اونها به منچستر خبرهایی شنیده شد.
البته کمی بعیده که هم ایندی و هم هوملز خریداری بشن چون الان اسمالینگ،جونز و ایوانز هم هستند.مخصوصا جونز که استعدادیه برای خودش
بحث هلندی هاست،باتنر گفته که از منچستر جدا خواهد شد.باتنر گفته که فن خال در هلند به او اعتماد نکرده و حالا که اون هم به یونایتد اومده،قصد داره از منچستر بره چون میدونه که فن خال به اون اعتمادی نداره.
خب این هم از اولین خرید فصل
shakerifar
26-06-2014, 19:54
هررا گزینه خوبی بود ولی فکر می کنم هنوز کافی نیست و یه هافبک دیگه هم می خوایم
ولی خوشحالم که اولین خریدمون رو انجام دادیم
مبارکه
Luke خوش شانس هم خریداری شد. دومین خرید یونایتد.
عجب پنج شنبه ای!
Sepehr SS
27-06-2014, 00:18
واقعا خرید های خوبی کرد یونایتد. آندر هررا عالیه. لوک شاو هم با اینکه گرون خریدنش ولی خرید خوبیه. فن خال هم که عالیه. سال خوبی در انتظار یونایتده.
SA3EDLORD
27-06-2014, 02:14
هررا همینی که برا مکزیکه؟
shakerifar
27-06-2014, 07:43
هررا همینی که برا مکزیکه؟
نه...اون هررا که فکر می کنم تو پورتو بازی می کنه
ولی این اندر هرراست که اسپانیاییه و تو بیلبائو بازی می کرد
Alireza.M67
27-06-2014, 10:47
چه عجب بلاخره 2 تا بازیکن بدون ضرب و زور و شاخ غول شکستن خریدیم :)
شاو عالیه و احساس می کنم بهترین دفاع چپ ممکن رو خریدیم.
هررا هم با اینکه آمارش در قیاس بازیسازهای مطرح ضعیف تره ولی حداقل از بازیکنهای خودمون بهتر به نظر میاد.
pcforlife
27-06-2014, 11:45
Alexander Büttner: "Thanks for everythings! Had a amazing 2 years at the beautyful club Manchester United! Thanks to all my fans for supporting me!
+
دیروز خر شدم :n02: تو منیریه 130 تومن دادم پیراهن دوم فصل پیش رو خریدم! اورجینال (از لحاظ طراحی و احتمالا جنس پارچه)؛ ساخته شده (وارد شده) از تایلند.
DEAL WITH IT
REZAHOSEYNGANI
27-06-2014, 18:19
تبریک به بچه ها:n02: چرا با دیوار آجری عکس ننداختن؟:n09:
pcforlife
27-06-2014, 21:14
خوب به افتخار این دو خرید یه مرور و بررسی کنیم ترکیب نفرات تیم رو تا الان.
.
.
.
دربازه بان (سه بازیکن):
توضیح خاصی نداره. گوش شیطون و چشم بدخواه ها کر و کور:n02:، داوید با قدرت دربازه بانه و لیندگارد و ایموس هم ذخیره هاشن.
داوید دخه آ | آندرس لیتدگارد | بن ایموس
وضعیت این پست: اوکی
.
.
دفاع راست (دو بازیکن):
به صورت کاملا تخصصی ما رافائل رو داریم. و البته وارلایی که امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه. در کنار اینها ما از کریس اسمالینگ و فیل جونز بارها در سمت راست خط دفاعی استفاده کردیم. پس میتونیم نتیجه بگیریم که این پست به مرحله نگران کننده نرسیده.
رافائل داسیلوا | گیلرمو وارلا
.
.
دفاع چپ (دو بازیکن):
با خرید لوک شاو، خیالمون از دفاع چپ راحت شد، با سنی که شاو داره میشه گفت برای سال ها خیالمون راحته. در کنارش کاپیتان اورا هم هست و همیشه هرموفع دو عنصر جوونی و تجربه کتار هم بودن، نهایتا رضایت مندی به دست اومده. ضمن اینکه ما بوتنر رو هم داشتیم که فن خال قبولش نداشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (عجیبه به واسطه هلندی بودن جفتشون). فقط نفهمیدیم چند فروختیمش به دینامو.
پاتریس اورا | لوک شاو
.
.
دفاع میانی (چهار بازیکن):
بزرگترین چالشی که ما در فرصت باقیمانده نقل و انتقالات داریم، خرید دفاع میانی برای تیمه. ما زمان مویز هم با وجود حضور ریو و نمانیا، خیلی ضربه خوردیم از ضعف این پست. الان ما به صورت تخصصی فیل جونز، جانی اوانز، کریس اسمالینگ و اگه بخوایم به جوانانمون فرصت بدیم مایکل کین رو داریم! با ارفاق هم شاید کریک و پاتریس هم بتونن بازی کنن در پست دفاع وسط... ولی اصلا کافی نیست و ما جدا نیاز داریم که دو مدافع وسط باکیفیت بخریم.
فیل جونز | جانی اوانز | کریس اسمالینگ | مایکل کین
وضعیت این پست: شدیدا نیاز به خرید بازیکن داریم
.
.
وینگر (چهار بازیکن):
ما برای سمت راست و چپ خط هافبکمون، وینگر های خیلی خوبی داریم که اگه همشون در نقطه اوجشون باشن، به جرات میتونم بگم که گل های زیادی ساخته میشن از این بخش. در سمت راست به صورت تخصصی والنسیا رو داریم. (مطمئنا والنسیا سمت چپ بازی نمیکنه). ولی سایر بال هامون تجربه بازی در هر دو سمت رو دارن یعنی: نانی، یانگ و یانوزای. ضمن اینکه ماتا و شینجی رو میشه به صورت غیر تخصصی اضافه کرد به این لیست، من فکر میکنم بد نیست یه وینگر رو به این لیست اضافه کنیم. ولی خیلی فکر نکنم تو اولویت هامون باشه خصوصا اگه فن خال بخواد فرمیشن 4-3-3 رو پیاده کنه. اگر فرض کنیم که زاها رو دیگه قرض ندیم، این لیست تبدیل میشه به 5 بازیکن.
آنتونیو والنسیا | لوئیز نانی | اشلی یانگ | ادنان یانوزای
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
.
خط میانی (10 بازیکن)
در خط میانیمون نیاز داره یه خورده بیشتر زوم کنیم. به همین خاطر من هافبک های وسط رو به سه بخش هافبک دفاعی (تخریبی) ، هافبک بازی ساز، هافبک هجومی
هافبک دفاعی (دو بازیکن):
به صورت تخصصی ما میتونیم اینجا فقط از فیل جونز برای این پست اسم ببریم، ولی به شخصه فلینی رو هیچ وقت یه هافبک بازیساز ندونستم. زمان مویز هم به شدت در خط میانی اگرسیو بود و با وجود انتقاد ها بهش، من احساس میکنم با اومدن فن خال میتونه عملکرد بهتری در خط میانی داشته باشه. خصوصا در وظایف دفاعی با وجود قد و قدرت بدنی خوبش. کاش ما کسی مثل یایا توره رو داشتیم ولی اونقدر اوضاع بد نیست که باشگاه انرژیشو بزاره یه هافبک دفاعی بخره.
فیل جونز | مارونه فلینی
.
هافبک بازی ساز (چهار بازیکن)
با خرید هررا اوضاع این خط به مراتب بهتر شد. الان سوای هررا ما مایکل کریک، کلورلی، فلچر رو هم داریم که میشه فلینی رو هم اضافه کرد. شاید اولویت ما بعد از خط دفاعی خرید یک هافبک دیگه باشه (با توجه به سن فلچر و کریک). ضمن اینکه نباید فراموش کنیم ما اندرسون و نیک پاول رو هم قرضی دادیم به باشگاه های دیگه.
مایکل کریک | آندر هررا | تام کلورلی | درن فلچر
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
هافبک هجومی (چهار بازیکن)
خدا رو شکر هافبک هجومی های خوبی داریم. ماتا، کاگاوا و جسی لینگارد سه بازیکنی هستند که دست فن خال رو باز گذاشتن برای پست هافبک هجومی. البته لینگارد رو هم ممکنه قرض بدیم.
خوان ماتا | شینحی کاگاوا | جسی لینگارد
.
.
مهاجم (چهار بازیکن)
خب... حضور رونی و رابین حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... حالا به این لیست ولبک و چیچاریتو رو هم اضافه کنیم که دیگه واویلاست. در کنارش ما جوون هایی مثل جیمز ویلسون و تام لارنس داریم و ضمنا دو عدد مهاجم رو هم فصل قبل قرض دادیم یعنی ببه و آنجلو هنریکوئز. پس نهایتا شرایط فوروارد هامون هم مساعده.
وین رونی | رابین فن پرسی | خاویر هرناندز | دنی ولبک
.
.
جمع بندی:
از بررسی بالا میشه این نتیجه رو گرفت که:
- ما باید یک (دو بازیکن چه بهتر) مدافع وسط عالی بخریم.
- در اولویت بعدی یک هافبک بازیساز دیگه خوب چذب کنیم
- و در اولویت پایانی یک وینگر سمت راست جذب کنیم.
.
مسلما خیلی خیلی بعیده که ما بتونیم در هر سه پست بازیکن جذب کنیم، ولی قطعا فصل نقل و انتقالات با خریدن هررا و شاو برای ما تموم نشده./
eman619rv
27-06-2014, 21:39
مصاحبه های کوتاه لوک شاو و رایان گیگز
لوک شاو :
"از پیوستن به منچستر یونایتد خوشحال و هیجان زده ام. من از 8 سالگی در ساوتهمپتون بوده ام و می خوام از باشگاه و هواداران برای تمام کارهایی که برای من کردن تشکر کنم. می خوام به پیشرفت در دوران ورزشیم ادامه بدم و پیوستن به منچستر یونایتد مکانی ایده آل برای این پیشرفته. بیصبرانه منتظر رسیدن فصل بعدی از داستان زندگی خود هستم و همچنین چشم به آینده و یادگیری از بازیکنانی با کلاس جهانی و سرمربیگری باشگاه دارم."رایان گیگز:
"لوک مدافع چپی بسیار با استعداده که پتانسیلی عالی داره. در دوران حضورش در ساوتهمپتون شدیدا پیشرفت داشته و تمامی ویژگیهای لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی تاپ رو داره. من خوشحالم که او به منچستر یونایتد ملحق شده چرا که باور دارم این باشگاه بهترین مکان برای ادامۀ پیشرفتش به عنوان یک بازیکن جوان و محقق کردن تمامی پتانسیلش هست."
REZAHOSEYNGANI
27-06-2014, 21:56
من به همین مدافعان هم اطمینان دارم.اگر هم مدافع بخریم فرمالن یا اون مدافع هلندی رو میخریم که زیاد خرج ندارن.
توجه داشته باشید ما مدافع چپ خوب و هافبک دفاعی خوب نداشتیم و این بلا سره دفاع وسط هامون اومد.
قطعا یک هافبک دفاعی باید بخریم.چون اصا چنین کسی رو نداریم.به احتمال زیاد استروتمن رو میخریم که خیلی هم خوبه.
soheilnouri
28-06-2014, 00:46
هم شاوً هم اررا اينقدر نميارزن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Nike بد سلیقه
هم شاوً هم اررا اينقدر نميارزن
حسادت ؛ آثار و راههاي درمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.................................................. .................................................. .................................................. ....
فایبر گلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3) در مقابل هررا
هررا انتخاب بهتریه برای یونایتد چون :
• در دفاع کردن و تکل زدن بهتره.
• در ایجاد موقعی و شانس گل فرقی نداره با فایبر گلاس
• کمبود گل و پاس گل مهم ترین ضعف هافبک های یونایتد نیست.
و پاس گل بالاتر فابرگاس به خاطر بهتر بودن مهاجمین بارسلونا هم هست.
• قدرت دریبل هررا بالاتره.
یونایتد به یک هافبک عالی نیاز داشت. فابرگاس یک شماره ی 10 عالی و یک هافبک معمولیه.
.................................................. .................................................. .................................................. ....
Ander Herrera: Only Cesc Fábregas (48) attempted more through balls in La Liga last season than @anderherrera8 (41
Ander Herrera: Was fouled more times than any other player in La Liga last season (107)
Ander Herrera attempted 104 dribbles in La Liga 2012-2013 season; more than any Man Utd player tried in the Premier League.
Ander Herrera made 115 tackles in 2012-2013 season in La Liga; more than any Manchester United midfielder managed
Ander Herrera created more league chances last term (53) than Carrick, Cleverley, Fletcher & Fellaini combined (50).
Ander Herrera completed more through balls last season (13) than Carrick, Rooney, Kagawa, Fletcher, Cleverley & Fellaini combined (10).
)
Hamid Hamid
02-07-2014, 11:53
اگر هم مدافع بخریم فرمالن یا اون مدافع هلندی رو میخریم که زیاد خرج ندارن
کدوم؟
Stefan De Vrij ؟
قیمتش حدود 25 میلیون یورو هستش ... اینو تو قسمت transfer Talk سایت Goal.com نوشته بود.
Martins Indi رو هم فکر نکنم منظورت باشه چون اون 8 میلیون قیمتشه و احتمال زیاد می ره پورتو پرتغال .
اینجا هم یه کم در مورد شایعات صحبت کرده :
Abdolreza2012
02-07-2014, 14:24
یونایتد در حال تدارک پیشنهادی 20 میلیون پوندی برای هوملس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طرفداری - به نظر میرسد متس هوملس یکی از اهداف اصلی یونایتد در پنجره نقل و انتقالات تابستانی میباشد.
به گزارش مترو، مدافع 25 ساله تیم ملی آلمان که اکنون به همراه این تیم در برزیل به سر میبرد بعد از جام جهانی با پیشنهاد 20 میلیون پوندی یونایتد روبرو خواهد شد تا در مورد ماندن یا رفتن از دورتموند تصمیم بگیرد. منابع آلمانی خبر میدهند که اگرچه هوملس بارها اعلام کرده است که در وستفالن خوشحال است اما یک پیشنهاد خوب برای وی میتواند معادلات رو به گونه ای دیگر عوض کند و زنبورها را، راضی به فروش وی نماید.
یونایتد بعد از رفتن نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند نیاز به یک مدافع با تجربه و تمام عیار دارد و اگرچه گفته میشود فرمایلن و دی فری به زودی به الدترافورد میآیند، لوئیس فن خال همچنان به تقویت خط دفاعی یونایتد میاندیشد.
پیش از این تیم های رئال مادرید و بارسلونا برای جذب هوملس تمایل نشان داده بودند.
منبع : طرفداری
Iman-Emperatour
02-07-2014, 19:56
چند وقت یه کلیپ 10 دقیقه ای به نام فک "هررا مرواید نسل بعد اسپانیا" بود که واقعا منو با هنرنمایی عالیش منو واقعا مجذوب خودش کرد...
این هررا فوق العاده ست و میتونه هافبک قابل اعتمادی در آینده ش ازش یاد کرد
بازکنی که به عقیده خیلیها در یورو 2016 به یه بازیکن قابل معتمد ازش در تیم ملیش ازش یاد کرد
تبریک
vahidgame
02-07-2014, 20:08
یونایتد در حال تدارک پیشنهادی 20 میلیون پوندی برای هوملس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی جالبه
برای شاو 18 ساله 30 میلیون دادین و حالا برای یکی از بهترین مدافعان دنیا 20 میلیون؟!
حالا چون آلمانیه باید اینجوری ضایعش کنید؟ :دی
فکر کنم با همچین مبلغی خرید هوملس غیر ممکن باشه
مگر اینکه مثلا توی قراردادش یه بندی وجود داشته باشه که اونم بعیده و اگه وجود داشت تیمای دیگه الان گرفته بودنش
کی داده کی گرفته؟!!
مترو بدترین منبع خبره. اصلا مهم نیست مطالبش.
نه bbc نه skysports نه telegraph نه هیچ فروم یونایتد چیزی نگفته در این مورد.
چند وقت یه کلیپ 10 دقیقه ای به نام فک "هررا مرواید نسل بعد اسپانیا" بود که واقعا منو با هنرنمایی عالیش منو واقعا مجذوب خودش کرد...
این هررا فوق العاده ست و میتونه هافبک قابل اعتمادی در آینده ش ازش یاد کرد
بازکنی که به عقیده خیلیها در یورو 2016 به یه بازیکن قابل معتمد ازش در تیم ملیش ازش یاد کرد
تبریک
کلیپ 10 دقیقه ای از لحظات هیجان انگیز اندرسون هم بسازن تبدیل میشه به بهترین هافبک برزیل.
هررا 24 سالشه. اگه عالی بود تا الان دعوت شده بود.
Iman-Emperatour
02-07-2014, 23:31
کلیپ 10 دقیقه ای از لحظات هیجان انگیز اندرسون هم بسازن تبدیل میشه به بهترین هافبک برزیل.
هررا 24 سالشه. اگه عالی بود تا الان دعوت شده بود.
آمار عملکردش در مقابل فابرگاس نشون دهنده یه بازیکن عالی و باهوش رو نشون میده
شما کی دیدین این دلبوسکه داره به جوونا واسه یه تورنمنت بزرگ مثله (همین) جام جهانی از جوون ترها استفاده کنه؟!! امثال کوکه هافبک آینده دار اسپانیا در همون چند دقیقه بازیش نشون داد پتانسیل بیشتر از اینها رو داره ولی بازم به جوونتر بازی نداد!! امیدورام در یورو 2016 این بازیکن جوون به تیم ملیش دعوت بشه تا شاهد هنرماییش باشیم:n06:
اینجور که تو سایتا نوشته فن خال فلینی برای فصل بعد نمیخواد خواسته در لیست فروش قرارش بدن
امروز هم یک خبری رو سایتا اومده بود از مذاکره یوونتوس برای جذب پاتریس اورا که البته نظر نهایی در این رابطه با فن خاله
در خط دفاع هم صحبت از جذب فرمالن مدافع تیم ملی بلژِیک و باشگاه آرسنال هست
Heaven sent us Louis Van Gaal
.................................................. .................................................. ........
هررا برابر رئال مادرید.
کاملا مشخصه که در سطح بهترین های دنیا نیست.
تیم هفتم لیگ چندان مقصد ایده آلی نیست برای ستاره ها.
هررا برابر رئال مادرید.
کاملا مشخصه که در سطح بهترین های دنیا نیست.
تیم هفتم لیگ چندان مقصد ایده آلی نیست برای ستاره ها.
ملاک شما برای خوب بودن یک بازیکن در لیگی مثل لالیگا فقط درخشش در بازیهای مقابل بارسا یا رئاله:n29:
تیم هفتم لیگ:n13:پرافتخارترین تیم لیگ برتر انگلیس از نظر تعداد قهرمانی در لیگ جزیره
ستاره های تیم های دیگه باید از خداشون باشه برای منچستریونایتد بازی کنن :n29:
ملاک شما برای خوب بودن یک بازیکن در لیگی مثل لالیگا فقط درخشش در بازیهای مقابل بارسا یا رئاله:n29:
تیم هفتم لیگ:n13:پرافتخارترین تیم لیگ برتر انگلیس از نظر تعداد قهرمانی در لیگ جزیره
ستاره های تیم های دیگه باید از خداشون باشه برای منچستریونایتد بازی کنن :n29:
نه. ملاک من این نیست. کی من این حرفو زدم؟
اون ویدیو کافی نیست واسه تحلیل به تنهایی. ادعای من هم فقط بر اساس اون ویدیو نیست.
بعد از دیدن کلی ویدیو ازش میگم در سطح بهترین ها نیست.
اون لینک هم فقط یک نمونه بود.
هررا یک آپگریده نسبت به کلورلی و فلچر و کریک. ولی الکی بزرگش نکنیم.
لیورپول هم همین چیزها رو صبح تا شب میگه به بقیه. چند تا نام بزرگ جذب اش میشن هر سال؟
shakerifar
06-07-2014, 16:26
بعد از دیدن کلی ویدیو ازش میگم در سطح بهترین ها نیست.
اون لینک هم فقط یک نمونه بود.
هررا یک آپگریده نسبت به کلورلی و فلچر و کریک. ولی الکی بزرگش نکنیم.
لیورپول هم همین چیزها رو صبح تا شب میگه به بقیه. چند تا نام بزرگ جذب اش میشن هر سال؟
کلا نمی شه اینجوری قضاوت کرد با دیدن ویدئو ها...حالا چه بخوایم با دیدن ویدئو ها بگیم خیلی خوبه چه بخوایم بگیم بازیکن معمولی هستش
ولی اینو مطمئن باشید اگر هررا همون هررایی باشه که جلوی یونایتد بازی کرد تو یورولیگ خیلی حرف برای گفتن داره و از یه اپگرید معمولی بیشتره
-------------------------------------------
مقایسه ما با لیورپول هم درست نیست چون وضعیت ما اصلا شبیه لیورپول نیست بعد از سالها این اولین باریه که ما تو چمپینزلیگ نیستیم
این یه امتیاز منفیه ولی باشگاه داره سعی می کنه با پیشنهاد های وسوسه برانگیزتر هدف های خودشو به خدمت بگیره
درواقع اگه امسال هم ناکام باشیم تازه میریم در مسیری که لیورپول قبلا اونو طی کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما هم غیر قابل دسترسه؟
Mohammad
07-07-2014, 13:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما هم غیر قابل دسترسه؟
نه، مشکلی نداره
عکس روز: رونمایی رسمی از پیراهن های فصل آینده منچستریونایتد
باشگه منچستریونایتد از پیراهن های فصل بعدش به طور رسمی رونمایی کرد.
روی این لباس ها که توسط کمپانی نایک تولید می شود، آرم کمپانی خودروسازی شورلت دیده می شود.
منچستریونایتد تور تابستانی اش را از روز 23 جولای آغاز خواهد کرد و هواداران آمریکایی این باشگاه، اولین نفراتی خواهند بود که ستاره های مورد علاقه شان را با این لباس های جدید می بینند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)
آخرین لباس Nike برای یونایتد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فصل بعد امیدوارم آدیداس باشه.
pcforlife
08-07-2014, 22:54
تبریک بابت پیراهن و اسپانسر جدیدمون.. ایشالا با این پیراهن و اسپانسری شورلت جام های زیادی رو بالای سر ببریم.:n12:
.
اینو تو فیس بوک دیدم:
"سر الکس به BBC : ما در حال برگردوندن یکی از چهره های خوب به الدترافورد هستیم!"
.
حالا این چهره شاید به کادر فنی اضافه بشه و یا شاید به جمع بازیکنا.
تو بازیکنا پوگبا و رونالدو سر زبون ها هستندو در کادر فنی فن درسار و بکهام به عنوان شایعه مطرح شدن.
.
البته خود نقل قول رونمیدونم رسمیه یا نه، ولی خیلی خوبه همه یونایتدی ها نزدیگ به هم باشن.
pcforlife
09-07-2014, 21:18
در ادامه اخبار لباس:
.
..
کمپانی نایک دیروز به طور رسمی اعلام کرد که با باشگاه منچستریونایتد برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده است و فصل 2014/15 آخرین سال همکاری این کمپانی با پرطرفدارترین تیم فوتبال دنیا خواهد بود بود.
نایک دلیل عدم توافق پس از 13 سال همکاری را درخواست درآمد 60 میلیون پوندی در سال از سوی مدیران یونایتد عنوان کرده است. هم اکنون کمپانی های آدیداس و واریور در حال مذاکره با مدیران شیاطین سرخ برای عقد قراردادی جدید هستند.
پ.ن: :n27:
.
توضیحات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پیراهن جدید رو به همه تبریک میگم. انشالله خوش یوم باشه!
از نظر من همه ی پیراهن های یونایتد خوشکل و زیبا هستن :دی ولی این یکی کمتر خوشکله!!!
mohammad_87
10-07-2014, 02:51
تبریک بابت پیراهن و اسپانسر جدیدمون.. ایشالا با این پیراهن و اسپانسری شورلت جام های زیادی رو بالای سر ببریم.:n12:
.
اینو تو فیس بوک دیدم:
"سر الکس به BBC : ما در حال برگردوندن یکی از چهره های خوب به الدترافورد هستیم!"
.
حالا این چهره شاید به کادر فنی اضافه بشه و یا شاید به جمع بازیکنا.
تو بازیکنا پوگبا و رونالدو سر زبون ها هستندو در کادر فنی فن درسار و بکهام به عنوان شایعه مطرح شدن.
.
البته خود نقل قول رونمیدونم رسمیه یا نه، ولی خیلی خوبه همه یونایتدی ها نزدیگ به هم باشن.
پوگبا که همش از منچستر بد گفته و میگفت تحویلم نمیگرفتند و این چیزا...
فکر نمیکنم پوگبا بیاد
صحبتهایی که در مورد رونالدو میشه چقدر حقیقت داره؟
منچستر بازیکنانی مثل رونالدو رو میسازه و میفروشه و بازیکن ساخته شده رو تا حالا نخریده
اما خیلی دوست دارم رونالدو برگرده،کلا از بازی رونالدو خیلی لذت میبرم اما فکر نمیکنم چنین انتقالی صورت بگیره
میشناسید دیگه؟ :دی درست حدس زدید! فلاینی!
امیدوام بازیش با زدن موهاش بهتر بشه و باد بیشتری بهش برسه!
میگن پاتریس اورا کارش برای رفتن به یوونتوس تمام شده صحت داره این قضیه ؟
mohammad_87
11-07-2014, 03:32
میگن پاتریس اورا کارش برای رفتن به یوونتوس تمام شده صحت داره این قضیه ؟
اورا به باشگاه اعلام کره که پیشنهاداتی از یووه و دو تیم دیگه داره و درخواست خروج از تیم رو کرده
فعلا باشگاه پاسخی نداده
با توجه به خرید شاو،اورا دوست نداره که در سال های پایانی فوتبالش نیمکت نشین باشه و به دنبال این خروج هست.
pcforlife
11-07-2014, 04:10
به نظرم رفتن اورا خیلی به ضرر تیم هست... ما این فصل به مهره های دفاعی حتی با به سن گذاشته تیممون شدیدا احتیاج داریم، اما بعد از رفتن فردیناند و ویدیچ، از دست دادن اورا واقعا اوضاع رو سخت تر میکنه. ضمن اینکه جوونی شاو هم ممکنه لطمه بزنه به تیم.
البته چون بحث ویدال مطرح است، امکانش خیلی زیاده که اورا + پول رو بدن، ویدال رو بگیرن.
Abdolreza2012
11-07-2014, 13:27
به نظر رفتن اورا قطعی شده :
روزنامه توتواسپرت چاپ کشور ایتالیا :
اورا و موراتا قطعی شد، آنها به یووه پیوستند
موراتا دوشنبه برای پیوستن به یووه وارد تورین میشود
اورا آماده ترک منچستریونایتد شد
اوربانو کایرو ریاست باشگاه تورینو : کوالیارلا یکی از اهدافمان در نقل و انتقالات خواهد بود
مسی - مولر، کدام یک قهرمانی را تضمین میکنند
اینزاگی: شیوه و سبک سیمئونه در اتلتیکو را میپسندم و برای میلان جدید در نظر میگیرم
shakerifar
11-07-2014, 15:08
قضیه اورا یکم پیچیدست
میگن خودش دلش نمیخواسته بره ولی خانمش اصرار داشته که برن
فن خال هم نمیخواسته اورا رو از دست بده و حتی بهش پیشنهاد حقوق بالاتر همدادن ولی به دلایل خانوادگی اورا تصمیم گرفته بره یوونتوس
خیلی بده تیم یهو از مهره های با تجربه تو دفاع خالی شد
Alireza.M67
12-07-2014, 19:03
از بابت رفتن اورا متاسفم ...
در مورد نقل و انتقالات هم ظاهرا یونایتد با دو بازیکن بزرگ یعنی آنخل دیماریا و آرتور ویدال به توافق رسیده و احتمالا تا هفته دیگه هر دو رو با 80 میلیون پوند ( در مجموع) بخره.
shakerifar
14-07-2014, 15:58
باشگاه طی بیانیه ای اعلام کرد از فصل بعد برای 10سال ادیداس اسپانسر تیم خواهد بود مبلغ قرارداد هم فوق العادست 75 میلیون پوند در سال
بیشتر از دوبرابربقیه باشگاه ها
مبالغی که باشگاه های دیگه می گیرن به این ترتیبه
رئال (31 میلیون پوند در سال) چلسی (30میلیون پوند در سال)ارسنال (30میلیون پوند در سال)
آدیداس عالیه. از همه بهتر طراحی میکنه. ( به جز لباس رئال! )
مبلغش عجیبه در مقایسه با بهترین های دنیا. آدیداس تا شش سال دیگه به رئال حدود 30 میلیون پوند میده!
نایک یوونتوس رو هم از دست میده از فصل بعد. جالبه آدیداس به یوونتوس از فصل بعد 18 ملیون پوند میده.
Hamid Hamid
15-07-2014, 11:03
سلام ...
منچستر اگه دی ورای رو نخره خیلی خرید خوبی و با آینده ای رو از دست داده ... این بازیکن راحت واسه 10 سال دفاع وسط خوبیه. چقدر عالی بود تو جام .. این اواخر من به ندرت می دیدم کسی ازش رد بشه.
خبری ندارید ازش؟
Mohammad
15-07-2014, 11:43
آخرین خبرها در مورد دی ماریا و ویدال هست ظاهرا و احتمال انتقال دی ماریا افزایش یافته. دو انتقال عالی خواهند بود!
البته به دی ماریا و ویدال هم باید هوملس و ورمالین رو هم اضافه کرد.
romantic
15-07-2014, 14:15
منچستر یونایتد در سال چقدر فروش پیراهن و البسه داره؟ اگر آمار فروش مقایسه ای با بقیه تیمهای لیگ برتر و اروپایی دارید ممنون میشم قرار بدید.
منچستر یونایتد در سال چقدر فروش پیراهن و البسه داره؟ اگر آمار فروش مقایسه ای با بقیه تیمهای لیگ برتر و اروپایی دارید ممنون میشم قرار بدید.
از آماری که بعد از یک مطالعه به دست اومده باشه، منبع مشخصی داشته باشه و تقریبا بشه بهش اتکا کرد، این مورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو پیدا کردم (مربوط به دو سال پیش میشه) که فروش پیراهن رو در باشگاه های مطرح اروپا در یک بازه 5 ساله (از 2007 تا 2012) به طور میانگین محاسبه کرده، که چون میانگین هست و اسپانسرها هم بر اساس همین میانگین و عیار باشگاه ها قرارداد تنظیم می کنند، قاعدتا نباید در عرض دو سال تفاوت چشمگیری داشته باشیم.
طبق این آمار یونایتد و رئال مشترکا بیشترین فروش رو داشتند (میانگین سالانه 1.4 میلیون)
البته در اینجا صرفا آمار فروش باشگاه های طرف قرارداد آدیداس و نایک آورده شده. باشگاه هایی مثل دورتموند که بزرگترین طرف قرارداد پوما هست و ... در رده های بعدی جا می گیرند.
در قراردادی که بین یونایتد و آدیداس امضا شده، مبلغ قرارداد فوق العادست و می تونه در بازار نقل و انتقالات کمک زیادی به یونایتد بکنه. به شرطی که گلیزرها بگذارند:n02:
فقط موردی که در زمینه این قراردادها وجود داره اینکه به خاطر ماهیت بلند مدت بودن این قراردادها (اغلب 10 ساله) معمولا باشگاه های مثل یونایتد و رئال همیشه
در زمان به امضا رسوندن قرارداد، بیشترین مبلغ رو دریافت کردند، چون این مبلغ دیگه در طول 10 سال ثابت هست و تورمی نداره. البته توی این مورد خاص احتمالا
رقابتی که بین نایک و آدیداس برای تصاحب این قرارداد به وجود اومد بی تاثیر نبوده و جهش بیشتر از انتظار بوده.
نباید محدود کنیم به فروش لباس این قرارداد رو.
این قرارداد بیشتر برای افزایش اعتبار آدیداس و تبلیغ برندشه.
مثلا از این بعد طرفداران یونایتد هنگام خرید وسایل ورزشی مثلا کیسه بوکس! بیشتر به برند آدیداس توجه می کنند.
و آرم آدیداس رو هر جا که آرم منچستر یونایتد باشه خواهیم دید. مثلا جایگزین آرم نایک در ورزشگاه میشه. در تور تابستانی ، در سایت و توییتر و فیسبوک یونایتد هم آدیداس بارها تبلیغ میشه.
این قرارداد بیشتر شبیه قرارداد با شورلت می مونه.
جالبه قرارداد اسپانسر هم مبلغش خیلی بالاتر از بقیه است:
Manchester United - Chevrolet - £53m
Barcelona - Qatar Airways - £26m
Bayern Munich - Deutsche Telekom - £23m
Real Madrid - Emirates - £23m
Liverpool - Standard Chartered - £18m
Sunderland - Invest in Africa - £18m
کنفرانس خبری فن خال :
خلاصه ی مطلب:
کریک مصدوم هست برای مدت طولانی!
هنوز تصمیمی برای خرید بازیکن نگرفته و می خواد اول همین بازیکنای خودمون رو ببینه!
کاپیتان هنوز معلوم نیست!
پل اسکولز نیکی بات و فیل نویل توی تیم یک نقشی رو خواهند داشت!
یکی از دوستان لطف کنه تاپیک منچستریونایتد برای فصل جدید بزنه:n16:
pcforlife
17-07-2014, 20:48
کنفرانس مطبوعاتی لوییس فن خال:
"در ابتدا ابراز افتخار میکنم که با سر بابی چارلتون وارد اولدترافورد شدم."
"این باشگاه بزرگترین باشگاه دنیاست و همین 2 روز کافی بود که به اهمییت یونایتد پی ببرم"
"همه بازیکنان احتمال بستن بازوبند کاپیتانی تیم را دارند، برای من کاپیتان تیم نقش بسیار مهمی دارد و برای انتخابش به وقت نیاز دارم."
"مالکان باشگاه از فلسفه مربیگری من شگفت زده شده اند به همین دلیل است که من اینجام"
" هر فصل باید ثابت کنی که بهترین هستی. هواداران توقعات بسیاری از ما دارند، این یک رقابت بزرگ است."
درباره تعطیلات بعد جام جهانی که از آن منصرف شده است گفت: " وقتی از بزرگترین باشگاه دنیا پیشنهاد داشته باشی نمیتونی بیخیالش بشی! "
"نیکی بات هم اکنون هم به عنوان دستیار در کنار ماست و به دنبال پستی برای نویل و اسکولز نیز میگردیم"
"می خواهم در 3 و 4 هفته اول لیگ بازیکنان تیمم را ارزیابی کنم و بعد برای خرید بازیکن جدید تصمیم خواهم گرفت"
"مطمئنا موفقیت ساده نخواهد بود ولی من نهایت تلاشم را خواهم کرد، اگر به گذشته شغلی من نگاه کنید موفقیت های من را خواهید دید این تنها چیزی است که میتوانم بگویم ، آینده این موضوع را مشخص خواهد کرد( که آیا میتوانم موفقیت های گذشته را تکرار کنم) "
فن خال مصدومیت کریک در تمرینات را تایید کرد. (10 الی 12 هفته مصدوم شده :n27: یعنی حدود 3 ماه)
"می خواهم در 3 و 4 هفته اول لیگ بازیکنان تیمم را ارزیابی کنم و بعد برای خرید بازیکن جدید تصمیم خواهم گرفت"
:n13:
یعنی قراره یونایتد با همین بازیکنا لیگ برتر شروع کنه هیچ بازیکن دیگه ای قرار نیست جذب بشه:n29:
به لیست بازیکنای تیمهای دیگه نگاه کرده در هر پست چند تا بازیکن تراز اول دارن:n27:
تا ون گال بخواد کیفیت این همه بازیکن آشغال رو بسنجه، همه ی بازیکنان خوب منتقل شدن به تیم های دیگه.
Biggest Club In the World !!! اونقدر بازیکن بد جمع کرده در سالیان اخیر و اونقدر تمدید قرارداد کرده با آشغال ترین بازیکنان دنیا که هفتم شدن این روزا بالاترین انتظاره.
این بی کفایت ها باور کنید نمیدونن چه بازیکنی خوبه چه بازیکنی بد. حتی آرسنال هم تیم بهتری جمع کرده نسبت به یونایتد.
حتی آرسنال هم تیم جذاب تریه واسه ستاره ها.
یونایتد پول داره. ولی نمیتونه درست خرجش کنه.
Mohammad
17-07-2014, 21:19
کریک که ماشالا همش مصدومه !
تا ون گال بخواد کیفیت این همه بازیکن آشغال رو بسنجه، همه ی بازیکنان خوب منتقل شدن به یه تیم دیگه.
دقیقا ! الان همه تیم ها دارن بازی های دوستانه پیش از فصل برگزار می کنن، یعنی ما نمی تونیم از این بازی ها داشته باشیم ؟!
shakerifar
17-07-2014, 22:09
دقیقا ! الان همه تیم ها دارن بازی های دوستانه پیش از فصل برگزار می کنن، یعنی ما نمی تونیم از این بازی ها داشته باشیم ؟!
داریم به خدا:n02:
بازی های پیش فصلمون از هفته دیگه شروع می شه
با لس انجلس گلکسی-رم-اینتر و رئال بازی داریم
Mohammad
17-07-2014, 22:45
خب با این تفاسیر دست فن خال برای شناخت بازیکنان باز هست، فرصت نقل و انتقالات رو نباید از دست بدیم. بخصوص اینکه بعد جام جهانی هست و ستاره های خوبی رو میشه به خدمت گرفت.
عکس روز : رابین فن پرسی روی دیوارهای ریو
بدون شک گل رابین فن پرسی به اسپانیا در اولین بازی هلند در جام جهانی یکی از زیباترین گل های جام بود.
یک هنرمند برزیلی تصویر چند گل زیبای جام را روی یکی از دیوارهای شهر ریودوژانیرو نقاشی کرده، بطوریکه کار او تحسین جهانی را باعث شده است.
رابین فن پرسی با گذاشتن این عکس در توئیترش ضمن تشکر از این نقاش ماهر نوشته است : " از اینکه گل من به یک نقاشی هنری در برزیل تبدیل شده احساس غرور می کنم. باید به این نقاش هنرمند تبریک بگویم بابت خلق این اثر منحصر به فرد "
Amir-Rainman
18-07-2014, 10:58
وضعیت فصل پیش؛ الآن موقعیتی رو فراهم کرده برا طرفدارای سایر تیما، که بیانُ کُری بخونن
مهم نیست، خلاصه آرزوی چندین و چند سالشونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------
با این اردو آمریکا و مسابقات دوستانه، فن خال همه چی میاد دستش و شروع میکنه به بازیکن خریدن
ویدال مطمئنا نمیاد، جنجال رسانه هاست
فقط پیرلو که مطمئنا از یووه جدا میشه، میتونه خرید خوبی باشه
سنش بالاست ولی یکی دو فصل خوب جواب میده :n02: جوونا هم پیشش بازی میکننُ آب بندی میشن :n02:
اطلاع نداشتن فن خال از کیفیت بازیکنان: (فقط جنبه فان)
=>
تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2015 - 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.