ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

Yi Yi
12-08-2013, 21:02
در پایان جا داره اشاره کنم haters gonna hate

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداییش بد نیست از طرفدارای تیمای دیگه هم یاد بگیریم.

kkkaktoos
12-08-2013, 23:11
انگار باز دوباره شایعه برگشتن رونالدو قوت گرفته.

این بازار شایعه های خرید های یونایتد کی قراره تموم بشه؟پس کی قراره شایعه ها به حقیقت بپیونده؟ داریم به اواخر فصل نقل و انتقالات نزدیک میشیم اما هنوز یه خرید خوب نداشتیم. اگه این طوری پیش بریم اون افتی که همه بعد از اومدن مویز ازش حرف میزدیم خیلی فجیع تر رخ خواهد داد. امیدوارم تو چند وقت باقیمونده چند تا شاه ماهی صید بکنیم.

manxxx
13-08-2013, 06:37
انگار باز دوباره شایعه برگشتن رونالدو قوت گرفته.
اره مثل اینکه تو فرودگاه لندن دیدنش. چشم ما که آب نمی خوره ولی تصورشو بکنید مثلث رونی و رابین و کریس. مو به نیم فصل نرسیده از جزیره فرار میکنه:n02:
17 سال پیش بیل و رئیس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5fv

رئیس معرکه هست.

pcforlife
14-08-2013, 10:00
:Carragher
.I certainly don’t think Jose (Mourinho) will come out with those comments about Rooney if Sir Alex Ferguson was still there

جای دیگه هم گفته بود که وقتی رکورد گلزنی باشگاه منچستر برای رونی قابل دسترسه، نباید یونایتد رو ترک کنه...
(واقعا حرفای درستی زده، کاری ندارم لیورپولیه)
.
.
+
روی کین:n12: هم که از سکوت و اداهای رونی حوصلش سر رفته، گفته که اگه رونی واقعا تصمیم داره بره باید به بهترین پیشنهاد (بین 30 تا 40 میلیون پوند) به هر تیمی حتی چلسی بفروشه. التماس بازیکن رو برای موندن در باشگاه نمیشه کرد و در پایان گفته:

.United have lost great players over the years and they’ve always recovered and continued to win trophies

.
منبع: fb
باید ببینیم وضعیت و سطح آمادگی رونی تو بازی اسکاتلند چجوریاس و چند دقیقه بازی میکنه.

Abdolreza2012
14-08-2013, 13:19

گیگز: خریدهای سیتی و چلسی، ما را نگران نمی کندیونایتدها در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا و سسک فابرگاس ناکام ماندند اما گیگز مطمئن است که تیمش با همین بازیکنان می تواند قهرمان لیگ برتر شود
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، تاکید کرد که خریدهای تابستانی منچسترسیتی و چلسی، باعث نگرانی تیمش نشده است.
چلسی که در این تابستان بار دیگر ژوزه مورینیو را به خدمت گرفت، بازیکنانی مانند آندره شورله ومارکو فن خینکل را خرید و منچسترسیتی هم بعد از معرفی پیگرینی به عنوان جانشین مانچینی، با بازیکنانی مانند نگردو، فرناندینیو، ناواس و یووتیچ قرارداد امضا کرد.
اما یونایتدها که بعد از 27 سال، شاهد تغییر سرمربی شان بودند، در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا و سسک فابرگاس ناکام ماندند اما گیگز مطمئن است که تیمش با همین بازیکنان می تواند قهرمان لیگ برتر شود.
او به دیلی میرر گفت:" چلسی مورینیو را برگرداند و سیتی هم پول زیادی خرج کرد اما اینها چیزهایی نیستند که ما را نگران کند.
تیم از کیفیت بالایی برخوردار است. ما این را فصل گذشته نشان دادیم و باید این فصل هم آن را تکرار کنیم. ما با همین بازیکنان قهرمان لیگ شدیم و اکنون منتظر فصل جدید هستیم.
اگر بتوانیم بازیکن جدیدی بخریم، فوق العاده خواهد بود؛ اگر هم نه، با همین بازیکنان کار را آغاز می کنیم."

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MoJtaBa.R
14-08-2013, 22:31
:Carragher
.I certainly don’t think Jose (Mourinho) will come out with those comments about Rooney if Sir Alex Ferguson was still there

جای دیگه هم گفته بود که وقتی رکورد گلزنی باشگاه منچستر برای رونی قابل دسترسه، نباید یونایتد رو ترک کنه...
(واقعا حرفای درستی زده، کاری ندارم لیورپولیه)
.
.
+
روی کین:n12: هم که از سکوت و اداهای رونی حوصلش سر رفته، گفته که اگه رونی واقعا تصمیم داره بره باید به بهترین پیشنهاد (بین 30 تا 40 میلیون پوند) به هر تیمی حتی چلسی بفروشه. التماس بازیکن رو برای موندن در باشگاه نمیشه کرد و در پایان گفته:

.United have lost great players over the years and they’ve always recovered and continued to win trophies

.
منبع: fb
باید ببینیم وضعیت و سطح آمادگی رونی تو بازی اسکاتلند چجوریاس و چند دقیقه بازی میکنه.

کین داره مث دوران بازیگریش حرف میزنه !! : سکوت رونی چرا ولی اداش کجا بود ؟! به این راحتی هم بگیم بازیکن موثرمون بره دیگه هیچی این فصل رو از نیمه جدول به اونور باید دونست که ! درسته التماس نباید کرد ولی الان دیگه سر نیست که تیم رو با بضاعت پایینش بالا جدول نگه داره !! تیمای دیگه خرج کردن و تقویت شدن : ما پسرفت داشتیم : جای نگرانی نیست؟؟؟ مترجم یا بد ترجمه کرده یا گیگز شوخی کرده !

دفاع نسبت به فصل قبل تقویت نشده که هیچ ... میانی هم به همچنین . یه خط حمله داشتیم فصل قبل که سوتیهای دفاعیمون رو جبران میکرد که الان اونم وضعیتش روز به روز مبهم تره ! از وقتی سر رفت تا الان هرروز شایعه پشت شایعه : یکی توی تیم نیست که هنوز فصل نشده این حرفارو جمع کنه دیگه وای به حال طول فصل

pcforlife
14-08-2013, 23:18
بازیکنان ملی پوش یونایتد در بازی های انجام شده یا در حال انجام امشب:
آپدیت:

بلژیک - فرانسه:
پاتریس اورا (کلا نیمکت نشین بود)

شیلی - عراق:
آنجلو هنریکوئز (زننده گل ششم تیمش به عراق)

انگلیس - اسکاتلند:
تام کلورلی (پاس گل اول به والکات رو داد)
فیل جونز
وین رونی (قابل توجه دوستان که وین تو ترکیب اصلی بود و 67 دقیقه بازی کرد)
کریس اسمالینگ (تنها بازیکن یونایتدی انگلیس که بازی نکرد)
دنی ولبک (یه گل زد، گویا بهترین بازیکن هم بوده و 90 دقیقه خاضر بود)
ولفرد زاها

ژاپن - اروگوئه:
شینجی کاگاوا (که یکی از گل های ژاپن رو در باخت تیمش زد)

پرتغال - هلند:
رابین ون پرسی (کاپیتان هلند)

+ali
15-08-2013, 00:48
رونی رو باید نگه دارن روی کین نباید اینجوری مصاحبه کنه اونم توی این شرایط همه ستاره ها برای تیماشون ناز میکنن
رونالدو با رئال حتی ستاره های بارسا هم موقع تمدید به فکر جیبشون هستن رونی هم کسی هست که میتونه توی منچستر تاریخ ساز بشه پس باید سعی کنن حفظش کنن
الان لیورپولم سوارز رو با هر ترفندی بود حفظ کردن لیگ امسال جوری شده که نباید ستاره هامونو مفت مفت از دست بدیم

Abdolreza2012
15-08-2013, 08:36

ویدیچ: نگران تمدید قرارداد نیستم این ملی پوش صربستانی آخرین سال قراردادش با شیاطین سرخ را سپری می کند اما هنوز مذاکراتی برای تمدید قرارداد او صورت نگرفته است.
سایت گل- نمانیا ویدیچ، کاپیتان منچستریونایتد، اعلام کرد علی رغم اینکه هنوز تمدید قراردادش با این باشگاه نهایی نشده، نگران آینده اش نیست.
این ملی پوش صربستانی آخرین سال قراردادش با شیاطین سرخ را سپری می کند اما هنوز مذاکراتی برای تمدید قرارداد او صورت نگرفته است.
این مدافع باتجربه در چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده و مصدومیت زانو موجب شد تا نتواند فصل گذشته بازی های زیادی برای تیمش انجام بدهند.
با این وجود، او مطمئن است که می تواند جایگاه ثابتی در برنامه های دیوید مویس، سرمربی جدید منچستریونایتد داشته باشد.
ویدیچ به نشریه سان گفت:" من منتظر چیزی نیستم. تنها می خواهم بهترین بازی هایم را برای تیم ارائه بدهم و بعد ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. من نگران نیستم. هرگز نمی خواهم در مورد تعداد بازی هایی که می توانم انجام بدهم، قولی بدهم؛ هرچند شرایط خوبی دارم.
من مصدومیت هایی داشتم، به ویژه از ناحیه زانو. مشکل سیاتیکم جدی نبود اما برایم بهتر بود که همراه تیم به تور پیش فصل نروم و در عوض با تیم ذخیره ها تمرین کنم.من چند سال است که در تورهای پیش فصل حضور ندارم اما تمرینات خیلی خوبی با ذخیره ها داشتم. من دو بازی 90 دقیقه ای انجام دادم و کاملا آماده هستم."

MoJtaBa.R
15-08-2013, 21:04
هافبک تیم فوتبال بارسلونا بار دیگر تاکید کرد از این تیم جدا نمی شود.
به گزراش رویترز ، سسک فابرگاس در واکنش به شایعات ماه اخیر و پیشنهاد منچستریونایتد برای خرید او گفت :« این نظر که من به زودی از بارسا جدا می شوم صحت ندارد.»
دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد بارها تاکید کرده می خواهد هافبک ملی پوش اسپانیایی را به اولدترافورد ببرد.
فابرگاس که تا سال 2011 در تیم آرسنال عضویت داشت ، گفت :« هیچ چیز عوض نشده است.من از حضور در بارسا خوشحالم و آرزو دارم با این تیم در فصل جدید به موفقیت های بیشتری برسم. من هرگز به جدایی از بارسا فکر نکرده ام.داشتن چنین پیشنهادهایی باعث افتخار است اما من هرگز با هیچ نماینده ای از یونایتدها مذاکره نکرده ام.»
فابرگاس هنوز نتوانسته در ترکیب اصلی بارسلونا جایگاه ثابتی پیدا کند.وی افزود‌:« آمدن مارتینو به عنوان سرمربی جدید باعث نگرانی من نیست و در این مورد با او و ساندرو روسل رییس بارسلونا مشورت کرده ام.این موضوع هم صحت ندارد که من خواهان امضا قرارداد جدید با شرایط بهتری شده ام.»
فابرگاس در مورد اضافه شدن نیمار برزیلی به خط میانی بارسا گفت :«‌من می دانم که مارتینو از من چه می خواهد و آمدن نیمار جا را برای حضور من تنگ تر نخواهد کرد.اما باید سخت تلاش کنم تا در ترکیب اصلی جایی داشته باشم.»

خوب انشاا... دیگه شایعه جدیدتری نشنویم ازش

......

رونی بیشتر هفته های تور پیش فصل منچستریونایتد را به دلیل مصدومیت از دست داد اما شب گذشته در پیروزی 3-2 انگلیس مقابل اسکاتلند، 70 دقیقه بازی کرد.

سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، بار دیگر تاکید کرد که وین رونی این باشگاه را ترک نخواهد کرد و مطمئن است که می توانند پیش از پایان فصل نقل و انتقالات، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرن.
رونی بیشتر هفته های تور پیش فصل منچستریونایتد را به دلیل مصدومیت از دست داد اما شب گذشته در پیروزی 3-2 انگلیس مقابل اسکاتلند، 70 دقیقه بازی کرد.
مویس تاکید کرد که این بازیکن از نظر بدن شرایط خوبی دارد و مطمئنا در الدترافورد خواهد ماند.
او به خبرنگاران گفت:" هیچ پیشرفتی در انتقال رونی صورت نگرفته زیرا ما نمی خواهیم چنین پیشرفتی حاصل شود. ما قبلا هم گفته بودیم که او فروشی نیست.

من بازی دیشب را تماشا کردم و فکر می کنم در 70-65 دقیقه ای که رونی بازی کرد، عملکرد خوبی داشت. او خوب دوید و آمادگی اش را نشان داد. این اولین بازی جدی او پیش از آغاز فصل بود."
منچستریونایتد تاکنون در به خدمت گرفتن بازیکنانی مانند تیاگو آلکانتارا، سسک فابرگاس و مارونه فلینی ناکام مانده اما مویس اعلام کرد که به سختی کار می کنند تا پیش از آغاز فصل جدید چند خرید تازه داشته باشند.
" من مطمئنم که پیش از آغاز فصل جدید چند خرید خواهیم داشت. ما به دنبال چند بازیکن هستیم و تلاش مان را ادامه می دهیم.

آیا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات آنها را به خدمت خواهیم گرفت؟ امیدوارم. ما به سختی در تلاش هستیم."

ادامه دادن تلاش یعنی چی ؟ چندروز دیگه بازیا شروع میشه !

rz21
16-08-2013, 16:21
شماره ی بازیکن ها به طور رسمی معرفی شد و همچنان شماره ی 7 بدون نام!
1. De Gea (GK); 2. Rafael; 3. Evra; 4. Jones; 5. Ferdinand; 6. Evans; 8. Anderson; 10. Rooney; 11. Giggs; 12. Smalling; 13. Lindegaard (GK); 14. Chicharito; 15. Vidic; 16. Carrick; 17. Nani; 18. Young; 19. Welbeck; 20. v. Persie; 21. Henríquez; 22. Fabio; 23. Cleverley; 24. Fletcher; 25. Valencia; 26. Kagawa; 27. Macheda; 28.Büttner; 29. Zaha; 30. Varela; 31. Wootton; 32. Powell; 33.Bébé; 34. Cole; 35. Lingard; 36. Vermijl; 38. M.Keane; 39. Thorpe; 40. Amos (GK); 42. Blackett; 44. Januzaj; 45. Petrucci; 48. W.Keane; 50. Johnstone (GK).

eman619rv
16-08-2013, 16:45
مویس:باورم نمی شود که قرعه کشی بازیها، دستکاری نشده باشد؛ این بدترین برنامه بازی یونایتددر20 فصل اخیر است

سرمربی منچستریونایتد در صحبت هایی قرعه کشی رقابتهای این فصل لیگ برتر را زیر سوال برد و گفت که باورش سخت است که این برنامه بازیها نتیجه قرعه کشی با توپها باشند

سایت گل- دیوید مویس سرمربی جدید باشگاه منچستریونایتد براین باور است که برنامه بازیهای منچستریونایتد، بدترین برنامه شروع این تیم در بیست سال اخیر است.

او با زیر سوال بردن قرعه کشی برنامه بازیهای لیگ برتر در گفتگو با بی بی سی گفت:« برای من باورش سخت است که توپها درنتیجه قرعه کشی این طوری از گوی درآمده باشند. این بدترین برنامه بازیها برای شروع یونایتد در بیست سال اخیر است.»

مویس که از امسال به عنوان جانشین سرالکس فرگوسن هدایت منچستریونایتد را در دست گفرته گفت:« منچستریونایتد ، مدافع عنوان قهرمانی و قهرمان فصل گذشته لیگ برتر در 5 هفته ابتدایی رقابت های این فصل لیگ برتر باید مقابل چلسی، لیورپول و منچسترسیتی به میدان برود.»

مویس در ادامه صحبت هایش گفت:« امیدوارم که به خاطر آنکه یونایتد در فصل گذشته به سادگی به قهرمانی رقابتهای لیگ برتر رسید، برنامه بازیهای این فصل علیه یونایتد دست کاری نشده باشد.»

طبق گزارش منتشره در رسانه های اسپانیایی، این سرمربی 50 ساله و اسکاتلندی از برنامه بازیهای تیمش در هفته های ابتدایی لیگ برتر به شدت عصبانی است. دراین میان مسئولان برگزاری رقابت های لیگ برتر بارها اذعان کرده اند که قرعه کشی برنامه بازیها به صورت کاملا تصادفی و رندوم صورت گرفته است.

این اولین فصل منچستریونایتد از سال 1986 به بعد است که شیاطین سرخ سرالکس فرگوسن را روی نیمکت مربیگری شان نمی بینند. آنها در هفته اول رقابتهای این فصل در ولز به مصاف سوانسی خواهند رفت.

__________________________________________________ _________________

خیلی بازی هامون با لیورپول و چلسی زود هست!!!:n27: با من سیتی هم همینطور!!

مسلما اونا امادگی بیشتری دارند!! شاید سرنوشت قهرمانی تو همین 5 هفته اول تغییر کنه!! :n29:

rz21
16-08-2013, 17:10
ولز به مصاف سوانسی خواهند رفت.
من اشتباه می دونم و اطلاع کافی ندارم یا خبر اشتباهی زده؟مگه خود ولز لیگ نداره؟؟
عجیبه برام!اگر اینطوره اسکاتلند هم بیاد اینجا دیگه!:n13:

eman619rv
16-08-2013, 17:37
من اشتباه می دونم و اطلاع کافی ندارم یا خبر اشتباهی زده؟مگه خود ولز لیگ نداره؟؟
عجیبه برام!اگر اینطوره اسکاتلند هم بیاد اینجا دیگه!:n13:

نه درسته سوانزی باشگاه ولزی هست ، اسکاتلند لیگ خوبی داره اتفاقا! اما خب ولز فوتبالش و سیاستش نسبت به بقیه کشور های بریتانیا بیشتر از همه به انگلیس وابسته هست. :n06:

ضمن اینکه کاردیف هم ولز هستش.

ولز لیگ برتر هم داره اما به خاطر عوامل سفر و جا به جایی انگار خیلی از قسمت های ولز با هم سخت در ارتباطند واسه همین راحت ترند که بیان انگلیس تا اینکه تو خود ولز بازی کنن!:n13: البته خب یه بخشیش هم اعتباره فوتباله

The nature of the governance of the game in the United Kingdom, with four separate associations, has led to the anomaly of clubs based in one of the four nations playing in competitions run by another. At present, this encompasses the following clubs playing senior football

:

England ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) → [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Scotland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Berwick Rangers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
England[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) → [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wales ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - The New Saints ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wales[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) → [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] England ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Cardiff City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Swansea City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Newport County ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Wrexham ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Northern Ireland[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) → [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ireland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Derry City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Berwick Rangers, The New Saints and Derry City are members of the association that runs the competitions in which they participate. As a consequence, Berwick is classed as a Scottish club, TNS as Welsh and Derry as Irish. This distinction is important especially where European competition is concerned, and both TNS and Derry City have represented Wales and Ireland several times in Europe. However, the Welsh clubs playing in England were more difficult to define, as, although they played almost exclusively in English competitions (with the exception of the Welsh Cup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])), they were members of the Football Association of Wales, leading to the question of their status. In 2008, Cardiff City reached the final of the FA Cup, which meant they would have been eligible for one of England's places in Europe had they won. The question was only resolved in 2011, when it was decided that Welsh clubs playing in the Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Football League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) would be subject to governance by England's FA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) rather than the FAW. Clubs playing in English competitions below the Football League remain under the purview of the FAW.[1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-1) As of the 2013-14 season ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Cardiff City, Swansea City and Newport County play in either the Premier or Football League, while Wrexham remain outside in the Football Conference ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
16-08-2013, 18:34
یونایتد و پیشنهاد 48 میلیون یورویی برای فابرگاس

این طور به نظر می رسد که سران باشگاه منچستر یونایتد هنوز از تلاش برای جذب کاپیتان سابق آرسنال دست نکشیده اند

سایت گل – با وجودی که سسک فابرگاس اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده که می خواهد در بارسلونا فوتبالش را دنبال کند، اما سران یونایتد هنوز از تلاش برای جذب او ناامید نشده اند.

آنها حالا در نظر دارند تا با پیشنهاد هنگفتی برای جذب او دست به کار شوند و کاپیتان سابق آرسنال را برای انتقال به اولدترافورد وسوسه نمایند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه تلگراف، سران یونایتد پیشنهادی 48 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن سسک فابرگاس آماده کرده اند. این رقم، به مراتب بیشتر از رقمی است که بارسایی ها برای خریداری سسک به آرسنال پرداخت کرده بودند . آنها بدین ترتیب قصد دارند تا سران بارسلونا را نیز وسوسه کنند تا با فروش سسک، بتوانند از نظر مالی سود کرده و به نحوی فروش ارزان ستاره هایی مثل ویا یا زلاتان که با فروش آنها به تیمهای دیگر، باشگاه کاتالان متحمل ضرر شد را جبران کنند.

شیاطین سرخ برای خط میانی شان به یک بازیکن خلاق نیاز دارند و سران این باشگاه معتقدند که سسک فابرگاس گزینه خوبی برای این هدف است.

پیش از این یونایتدی ها دو پیشنهاد 35 میلیون یورویی و 40 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن سسک را به نوکمپ ارسال کرده بودند که هر دو پیشنهاد با پاسخ منفی سران بارسلونا روبرو شده بود

2013/8/16

REZAHOSEYNGANI
16-08-2013, 19:55
دیلی میرور:منچستر خواهان اتوئو!
:n08:
آدم شاخ در میاره واقعا
با این همه مهاجم خوب چطوری باید این اتوئو 30 ساله رو بخریم!

rz21
16-08-2013, 21:09
میگم فرگی که اسکولز رو دوباره آورد،بد نیست مویز این بار بره بکام رو بیاره شماره 7 رو بهش بده!ایده بدی نیستا؟؟بهتر از اینه که بدون شماره هفت باشیم!:n21:(می دونم حداحافظی کرده :دی)

REZAHOSEYNGANI
16-08-2013, 21:21
میگم فرگی که اسکولز رو دوباره آورد،بد نیست مویز این بار بره بکام رو بیاره شماره 7 رو بهش بده!ایده بدی نیستا؟؟بهتر از اینه که بدون شماره هفت باشیم!:n21:
برای بازی کردن نمیارنش!
خاحافظی کرده
ولی اگر این رئیسای منچستر آدم بودن مثل رئال می اومدن بکهام مدیر ورزشی چیزی میکردن
توی انتقال بازیکن تاثیر زیادی داره

HoseinKing
17-08-2013, 12:24
ويديچ: به مربي کمک مي‌کنيم
کاپيتان تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است «شياطين سرخ» با اتکا به بازيکنان خوبش مي‌تواند بازهم قهرمان شوند.

نمانيا ويديچ گفتک‌: تيم خوبي داريم، صاحب کادر بازيکن قوي و گسترده‌اي بوده و البته قهرمان هستيم. همچنين يکسري بازيکن خوب در تيم داريم که در دو سال گذشته زياد پيشرفت کرده‌اند که براي باشگاه و تيم اساسا نکته‌اي مهم است.

به نقل از فارس،وي افزود: معتقدم به قدر کافي قوي هستيم که براي کسب تمام جام‌ها، رقابت کنيم. عقد قرارداد با يکي، ‌دو بازيکن ديگر خوب است اما با همين نفرات هم مي‌توانيم برنده شويم.

ويديچ ادامه داد:‌ سسک فابرگاس بازيکن خوبي است اما او به اينجا نخواهد آمد که بگويد چه بازيکني لازم داريم يا نه. هر بازيکن تازه‌واردي که به اولدترافورد بيايد، مورد پذيرش است همانگونه که من موقعي که آمدم مورد استقبال قرار گرفتم.

او ادامه داد: البته اين نکته‌اي نيست که لازم باشد زياد درباره‌اش فکر کنيم. تلاش ما اين است که روي بازي خود تمرکز کرده و به سرمربي کمک کنيم که به آنچه خواهانش است،‌ برسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%8A_%DA%A9%D9%85%DA%A9_%D9%8 5%D9%8A%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%8A%D9%85

+ali
17-08-2013, 13:53
مویس:باورم نمی شود که قرعه کشی بازیها، دستکاری نشده باشد؛ این بدترین برنامه بازی یونایتددر20 فصل اخیر است
من واقعا نگران این فضایی هستم که داره مویس رو اذیت میکنه
اینکه خب منچستر به اندازه کافی قهرمان شده یا برای مویس بودن در جمع چهار تیم در فصل اول هم خوبه از این تفکرات خیلی بدم میاد:n23:
امیدوارم مویس هم مثل فرگوس بتونه حق منچستر رو بگیره واقعا قرعه کشی خیلی سختیه اونم در سالی که ما بدون رئیس شروع میکنیم

سلطان قلبهای منچستر یعنی عالیجناب رونی هم انگار موندنی شده:n20:
چاکرشم به جان خودم:n12: وقتی توی اودترافورد پا به توپ میشه انگار کانتونا دوباره با اون غرور خاصش به زمین برگشته:n12:
اگه میرفت چلسی نمیدونم چجوری باید لیگ رو تماشا میکردیم

MoJtaBa.R
17-08-2013, 14:55
دیلی میرور:منچستر خواهان اتوئو!
:n08:
آدم شاخ در میاره واقعا
با این همه مهاجم خوب چطوری باید این اتوئو 30 ساله رو بخریم!

البته یه جا دیگه هم گمانه زنی شده مورینیو بین رونی و سامی یکی رو میخواد . اینا همش شایعست

============
شیاطین سرخ در حالی برای دفاع از عنوان قهرمانی خود تلاش می کند که دیگر سر الکس فرگوسن بر روی نیمکت سرمربیگری این تیم حضور ندارد.

سایت گل-منچستر یونایتد برای نخستین بار بدون سر الکس فرگوسن با دیوید مویس سرمربی سابق اورتون لیگ برتر جزیره را شروع خواهد کرد.یونایتد در نخستین هفته شنبه عصر به میهمانی سوانسی می رود

فرگوسن سرانجام با قهرمانی دیگر در لیگ برتر جزیره به سلطنت 27 ساله اش در اولدترافورد پایان داد و هدایت این تیم را به هم وطن اش یعنی دیوید مویس واگذارد کرد کسی که تقریبا 11 سال هدایت اورتون را بر عهده داشت.

هر چند که انتظار نمی رود دیوید مویس اسکاتلندی کار آسانی در باشگاه شیاطین سرخ داشته باشد اما او باید در نخستین گام خود به در ورزشگاه لیبرتی به مصاف قوهای ولزی برود.

دیدار اخیر این دو تیم در این ورزشگاه با نتیجه تساوی 1-1 به پایان رسید،بازی که در آن پاتریس اورا گل نخست را زد اما توسط میچو مهاجم گلزن سوانسی پاسخ داده شد.

پسران مایکل لادروب در بازی های پیش فصل عملکرد بسیار خوبی داشته اند.آنها از سری رقابت های مقدماتی لیگ اروپا از سد مالمو عبور کردند و هر هفت بازی پیش فصل خود را با زدن 28 گل با پیروزی پشت سر گذاشتند.

اما دیوید مویس از زمانی که سوانسی به لیگ برتر جزیره صعود کرده در این ورزشگاه عملکرد خوبی داشته جایی که فصل گذشته به همراه اورتون در این ورزشگاه موفق به دو برد 3-0 و 2-0 شدند.

برای یونایتد مایکل کریک و خاویر ارناندس هر دو به دلیل مصدومیتی که داشتند دیدار دوستانه تیم ملی کشورشان را از دست دادند در حالی که نانی و اشلی یونگ در پیروزی 2-0 برابر ویگان غایب بودند.

اینکه از وین رونی مهاجم انگلیسی منچستر یونایتد در این بازی استفاده شود بسیار بعید به نظر می رسد با توجه به اینکه او تقریبا تمام بازی های پیش فصل تیمش را به دلیل مصدومیت از دست داده است.

در عین حال سوانسی تنها یک نگرانی از بابت مصدومیت جدید بازیکنانش دارد که ان هم مربوط به مصدومیت جاناتان گوزمان می شود که در جریان تمرینات تیم ملی هلند مصدومیت گریبانگیرش شد.

هر چند که باشگاه سوانسی چندین بازیکن جدید را به تازگی خریداری کرده اما مایکل لادروپ سرمربی دانمارکی به شاگردان تازه واردش هشدار دارد که انتظارات زیادی از آنها دارد.

................

هنوز ترکیب بازی معلوم نیست ؟

eman619rv
17-08-2013, 20:44
تا رسیدیم خونه حمله ور شدم به کنترل واسه دیدن بازی:n19: تا گشتم کانال ها رو و بازی رو پیدا کردم یکم طول کشید، با اجازتون انچنان پا قدمی داشتم انچنان پا قدم داشتم که 5 شانیه نگذشته گل اول رو زدیم 1-2 دقیقه بعد هم گل دوم رو:n20:

در عرض 3 دقیقه نگاه کردن دوتا گل دیدم ، زدم رو دست روحانی:n02:

REZAHOSEYNGANI
17-08-2013, 20:51
تا رسیدیم خونه حمله ور شدم به کنترل واسه دیدن بازی:n19: تا گشتم کانال ها رو و بازی رو پیدا کردم یکم طول کشید، با اجازتون انچنان پا قدمی داشتم انچنان پا قدم داشتم که 5 شانیه نگذشته گل اول رو زدیم 1-2 دقیقه بعد هم گل دوم رو:n20:

در عرض 3 دقیقه نگاه کردن دوتا گل دیدم ، زدم رو دست روحانی:n02:
بازی رو کجا پخش میکنه؟

MoJtaBa.R
17-08-2013, 21:28
بازی رو کجا پخش میکنه؟

6’Eren (den) / HD
Al Jazeera Sport +10
Al Jazeera Sport +9
Al Jazeera Sport HD 1
Al Jazeera Sport HD 6
AzTV (azerbaijan)
Benfica TV / HD
C+ Family 2 (poland) / HD
C+ Fútbol (esp) / HD
C+ Sport (france) / HD
Digi Sport 1 (hun) / HD
Fox Sports (italy) / HD
Fox Sports 2 HD (ned)
MTV 3 Max Sport 1 / HD
Nova Sport (bulgaria) / HD
NTV Plus Futbol 2 / HD
OTE Sport 1 / HD
Rah-e-Farda
SK Prime / HD
Sky 2 (uk/ireland)
Sky Sport 1 (germany) / HD1
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Slovak Sport TV2
Sport 1 (israel) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za) / HD
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 Sport Premium HD
TV3+ (denmark) / HD
Viasat Football (swe) / HD
~ AUS: Fox Sports 1HD
~ BAN: Star Cricket
~ BAN: Star Sports
~ BEL: Be Sport 1 / HD
~ BEL: Sporting HD2
~ BRA: Fox Sports / HD
~ BUL: Nova Sport Play
~ CAN: Sportsnet
~ CAN: Sportsnet World [online]
~ CHN: Guangdong Sports
~ CYP: LTV Sports 1
~ DEN: nutv.dk [online] $
~ DEN: ViaPlay / HD
~ ESP: GOL Stadium
~ GER: Sky Go [online] $
~ INA: beIN Sport 3 Premier
~ IND: Star Cricket
~ IND: Star Cricket HD
~ IND: Star Sports
~ ISL: Stöd 2 Sport 2 / HD
~ JPN: J Sports 4
~ MEX: Planeta Fútbol / HD
~ MLT: GO Sports 2 / HD
~ NED: GO Fox Sports [online] $
~ NOR: TV2sumo.no
~ NZL: PremierLeaguePass $
~ PAK: Star Sports
~ SIN: Mio Stadium HD [online]
~ SUI: TeleClub Sport 2 / HD
~ SUI: TeleClub Sport PPV
~ SWE: ViaPlay / HD
~ UAE: Al Jazeera Sport.tv $
~ UK: Pick TV (freeview)
~ UK: Sky Go [online] $
~ UK: YouView [online]
~ UKR: OLL TV [online]
~ USA: Mun 2
~ USA: NBC
~ USA: NBC Sports Live Extra
‡ Sky 3D (uk/ireland)

REZAHOSEYNGANI
17-08-2013, 21:39
6’Eren (den) / HD
Al Jazeera Sport +10
Al Jazeera Sport +9
Al Jazeera Sport HD 1
Al Jazeera Sport HD 6
AzTV (azerbaijan)
Benfica TV / HD
C+ Family 2 (poland) / HD
C+ Fútbol (esp) / HD
C+ Sport (france) / HD
Digi Sport 1 (hun) / HD
Fox Sports (italy) / HD
Fox Sports 2 HD (ned)
MTV 3 Max Sport 1 / HD
Nova Sport (bulgaria) / HD
NTV Plus Futbol 2 / HD
OTE Sport 1 / HD
Rah-e-Farda
SK Prime / HD
Sky 2 (uk/ireland)
Sky Sport 1 (germany) / HD1
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Slovak Sport TV2
Sport 1 (israel) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za) / HD
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 Sport Premium HD
TV3+ (denmark) / HD
Viasat Football (swe) / HD
~ AUS: Fox Sports 1HD
~ BAN: Star Cricket
~ BAN: Star Sports
~ BEL: Be Sport 1 / HD
~ BEL: Sporting HD2
~ BRA: Fox Sports / HD
~ BUL: Nova Sport Play
~ CAN: Sportsnet
~ CAN: Sportsnet World [online]
~ CHN: Guangdong Sports
~ CYP: LTV Sports 1
~ DEN: nutv.dk [online] $
~ DEN: ViaPlay / HD
~ ESP: GOL Stadium
~ GER: Sky Go [online] $
~ INA: beIN Sport 3 Premier
~ IND: Star Cricket
~ IND: Star Cricket HD
~ IND: Star Sports
~ ISL: Stöd 2 Sport 2 / HD
~ JPN: J Sports 4
~ MEX: Planeta Fútbol / HD
~ MLT: GO Sports 2 / HD
~ NED: GO Fox Sports [online] $
~ NOR: TV2sumo.no
~ NZL: PremierLeaguePass $
~ PAK: Star Sports
~ SIN: Mio Stadium HD [online]
~ SUI: TeleClub Sport 2 / HD
~ SUI: TeleClub Sport PPV
~ SWE: ViaPlay / HD
~ UAE: Al Jazeera Sport.tv $
~ UK: Pick TV (freeview)
~ UK: Sky Go [online] $
~ UK: YouView [online]
~ UKR: OLL TV [online]
~ USA: Mun 2
~ USA: NBC
~ USA: NBC Sports Live Extra
‡ Sky 3D (uk/ireland)

هیچ کدوم رایگان نیست؟
فرکانس
روی کدوم ماهواره؟ممنون

kkkaktoos
17-08-2013, 21:52
گام اول رو محکم برداشتیم.

21 اماده باش ما داریم میآییم

MoJtaBa.R
17-08-2013, 21:55
تبببببرریییکککککککک : 4-1 !!! عمو ویل ویل با فن جفتشون دبل کردن ! یه جورایی مغرور میشویم :دی هفته اول رو که عالی گذروندیم انشاا... توی بادش نخوابیم و ضعفهای تیم نادیده گرفته نشن

shakerifar
17-08-2013, 21:58
سوانسی رو 4-1 له کردیم تا به همگان ثابت بشه فکر نکنن با رفتن رئیس همه چیز تموم شده
رابین که مثله همیشه عالی...وین هم که 30 دقیقه بازی کرد یه پاس گل هم داد
چیپ قشنگ ولبک هم جالب بود
تبریک

REZAHOSEYNGANI
17-08-2013, 21:58
ما هرچی خودمونو پاره کردیم یه شبکه Free پیدا کنیم بازی رو ببینیم نشد
تبریک:n12:
ولی من میترسم این برد از آموزه های رئیس باشه!

Ali*Reza
17-08-2013, 21:59
من هم اولین برد در اولین بازی و در خارج از خانه رو تبریک میگم. :n16:
برد شیرین و با ارزشی بود. واقعا این برد خیلی لارم بود ، تیم تقریبا بخاطر عملکرد تقریبا ضعیفش در نقل و انتقالات تحت فشار بود.
گام اول رو خیلی محکم و پر قدرت برداشتیم و تقریبا کسانیکه میگفتن یونایتد بعد از رفتن سر الکس افت میکنه و امیدی بهش نیست ساکت شدن.
یونایتد :n12:

MoJtaBa.R
17-08-2013, 22:08
من هم اولین برد در اولین بازی و در خارج از خانه رو تبریک میگم. :n16:
برد شیرین و با ارزشی بود. واقعا این برد خیلی لارم بود ، تیم تقریبا بخاطر عملکرد تقریبا ضعیفش در نقل و انتقالات تحت فشار بود.
گام اول رو خیلی محکم و پر قدرت برداشتیم و تقریبا کسانیکه میگفتن یونایتد بعد از رفتن سر الکس افت میکنه و امیدی بهش نیست ساکت شدن.
یونایتد :n12:

نه عمو کافیه تا چند شماره بشمری دوباره میان و میگن ....

..............

سه کارت زرد و یه گل خورده توی اولین بازی .

clau
17-08-2013, 22:08
تبریک به همه دوستان بابت پیروزی مقتدرانه 1-4 خارج از خونه مقابل سوانسی:n16:رابین فن پرسی موتور گلزنیش با این 2گلی که به ثمر رسوند روشن شد امیدوارم امسال هم آقای گل لیگ بشه و بتونه به تیم در رسیدن به 21 قهرمانی لیگ برتر کمک کنه:n12:بیصبرانه منتظرم هایلایت بازی بیاد رو سایت ببینم تیم چیکار کرده:n05:

rz21
17-08-2013, 22:33
به لطف برنامه خنده بازار و زمین ورزش :n21: و از همه مهم تر قطعی آسیاتک سر ساعت 9 :دی نتونستیم بازی رو ببینیم..
تبریک به همه.ولبکی که چند بازی یک گل می زد توی این بازی دو گل زده!تبریک!:n16:

Alireza.M67
17-08-2013, 22:40
خیلی خوب بود، از دیدن بازی لذت بردیم، مویس اولین قدم رو خوب برداشت، تبریک میگم
طبق معمول همیشه چند تا نکته کوچیک :
- باز در عمق و پاس ها کوتاه در تیم بیشتر دیده میشد که این قضیه می تونه بازی تیم رو چشم نواز تر کنه .
- گل اول رابین و گل دوم ولبک واقعا عالی بودن، نشون میدن که ما مهاجم های آماده و سطح بالایی داریم .
- رونی بازی کرد و 2 تا پاس گل که واقعا خوشحالم کرد.
- خیلی دلم می خواست بازی زاها رو ببینم ولی نشد.
- بازی تیمی خیلی خوب بود. دست مویس درد نکنه.

ما هرچی خودمونو پاره کردیم یه شبکه Free پیدا کنیم بازی رو ببینیم نشد
تبریک:n12:

من بازی رو از دقیقه 15 به بعد از شبکه راه فردا افغانستان دیدم .

REZAHOSEYNGANI
17-08-2013, 22:47
خیلی خوب بود، از دیدن بازی لذت بردیم، مویس اولین قدم رو خوب برداشت، تبریک میگم
طبق معمول همیشه چند تا نکته کوچیک :
- باز در عمق و پاس ها کوتاه در تیم بیشتر دیده میشد که این قضیه می تونه بازی تیم رو چشم نواز تر کنه .
- گل اول رابین و گل دوم ولبک واقعا عالی بودن، نشون میدن که ما مهاجم های آماده و سطح بالایی داریم .
- رونی بازی کرد و 2 تا پاس گل که واقعا خوشحالم کرد.
- خیلی دلم می خواست بازی زاها رو ببینم ولی نشد.
- بازی تیمی خیلی خوب بود. دست مویس درد نکنه.

من بازی رو از دقیقه 15 به بعد از شبکه راه فردا افغانستان دیدم .
راه فردا؟
روی کدوم ماهوارست؟
فارسی گزارش میکنه؟:n02:

HoseinKing
17-08-2013, 22:54
تبریکپيروزي پرگل منچستريونايتد در نخستين گام
تيم فوتبال منچستريونايتد در نخستين ديدار خود در چارچوب رقابت‌هاي ليگ برتر اين کشور، سوانسي ميزبان را در هم کوبيد.

به گزارش ورزش سه ، تيم منچستريونايتد موفق شد در هفته نخست اين رقابت‌ها با نتيجه چهار بر يک به پيروزي دست يابد.

فان پرسي (34 و 72)، ولبک (36 و 2+90) گل‌هاي منچستريونايتد را به ثمر رساندند. تنها گل سوانسي نيز توسط بوني در دقيقه 82 به ثمر رسيد.

همچنين داور مسابقه به والنسيا ، کريک و کلورلي از منچستر و کاناس از سوانسي کارت زرد نشان داد .

منچستريونايتد با اين برد به صدر جدول رسيد . البته بازي هاي اين هفته تمام نشده و چلسي ، منچسترسيتي و تاتنهام ديگر مدعياني هستند که مي توانند صدر جدول را از آن خود کنند .

Yi Yi
17-08-2013, 23:07

● ولبک و چیپ؟؟؟؟!!!!
باورم نمیشه! شوکه شدم! شانس اینکه ایران قهرمان کشتی زنان بشه بیشتر از شانس چیپ زدن ولبکه!

● ولبک پارسال فقط دو تا گل زده بود!

● رونی نیم ساعت بازی کرد. دو تا پاس گل داد. یونایتد به رونی نیاز داره. چلسی برو گمشو!

● ولبک نباید گل چهارم رو می زد! چون گلش باعث شد آرسنال از رتبه ی 20 ام صعود کنه به 18 ام!

● یونایتد هنوز به شیوه ی فرگی بازی می کنه. بازی سازی کند + پاس های بلند بی دقت + از دست دادن زیاد توپ + نبود سرعت در حمله + تاخیر زیاد در پاس دادن.
به طور خلاصه سرعت یونایتد برای سلیقه ی من خییییییلییییییییی کنده. لیورپول و آرسنال خیلی سریع تر اند در بازی سازی.

● وسط زمین یونایتد ضعیفه. هزار بار اینو گفتم کو گوش شنوا. سوآنسی مثل آب خوردن از هافبک های یونایتد رد می شد.

● والنسیا تغییر کرده. خیلی هم تغییر کرده. یونایتد انگار یه وینگر جدید خریده.

● هفتاد وپنج میلیون آدم. یک شبکه ورزش و نصفی. خجالت بکشید.
شبکه ورزش پر شده از برنامه زنده ی دو سه ساعته که هیچ کس هم نگاه نمی کنه. مهم اینه که یه عده که پشت صحنه کار می کنند نون بخورند. چه اهمیتی داره اولین بازی مویس.
ترسوها جرات راه اندازی شبکه های خصوصی رو هم ندارند.

Alireza.M67
17-08-2013, 23:11
راه فردا؟
روی کدوم ماهوارست؟
فارسی گزارش میکنه؟:n02:

روی ماهواره ترک هست در جهت 42 درجه شرقی ...
بله فارسی گزارش می کنه، برای افغانستانه، گزارشگر لهجه افغانی داره...
البته من پیشنهاد می کنم ماهواره آذر بایجان رو بگیری که 46 درجه شرقیه .

REZAHOSEYNGANI
17-08-2013, 23:15
روی ماهواره ترک هست در جهت 42 درجه شرقی ...
بله فارسی گزارش می کنه، برای افغانستانه، گزارشگر لهجه افغانی داره...
البته من پیشنهاد می کنم ماهواره آذر بایجان رو بگیری که 46 درجه شرقیه .
متاسفانه ما فقط بدر و هاتبرد رو داریم
اگر کانالی هست که رایگان پخش میکنه بگید!

+ali
17-08-2013, 23:30
ای ول اینجا چقدر منچستری داره :n12:
فداتون... تبریک:n16:

سلام صدر جدول :n18:
دلت برای منچستر تنگ شده بود؟ ولی ما اینقدر باوفاییم که همون هفته اول اومدیم سراغت:n02:
با رئیس بی رئیس تو مال مایی به خدا:n10:
فن پرسی و ولبک چیکار کردن اول کاری
پشت سر اینا رونی باشه کولاک میکنیم
به جان خودم خیلی به این تیم امیدوارم عجیب دلم با اولین بازی روشن شده
خیلی نگران بودم اینقدر این تابستونی مسخره کردن مارو که دیگه دورانتون تموم شده:n23:
ولی حالا دوباره ماییم که حریف میطلبیم:n24:
چلسی آماده باش:n02:

MoJtaBa.R
18-08-2013, 00:02
دانلود کامل مسابقه لینک کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود گلهای بازی: | کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MoJtaBa.R
18-08-2013, 00:13
.

.
پایگاه هواداران منچستر یونایتد در ایران - شاگردان دیوید مویس در این دیدار با ترکیب ۴۴۲ کلاسیک متشکل از ; دخیا – ویدیچ – فردیناند – اورا – جونز – گیگز – والنسیا – کلورلی – کریک – ولبک و ون پرسی به میدان رفتند . در ابتدای دیدار تیم سوانسی با استفاده از شرایط میزبانی توانست کمی تیم منچستر یونایتد را تحت فشار قرار دهد ولی موقعیت چندان خطرناکی ایجاد نکردند .
در دقیقه ی ۸ کرنر رایان گیگز از سمت راست در محوطه ی جریمه به فیل جونز رسید که این بازیکن با یک شوت بسیار محکم دروازه ی حریف را مورد هدف قرار داد ولی میشل ورم با یک واکنش بسیار دیدنی توپ را روانه ی کرنر کرد.
پس از این موقعیت بازیکنان سوانسی چندین حمله را روی دروازه ی یونایتد ترتیب دادند که با مقاومت خط دفاع یونایتد مواجه شدند تا اینکه در دقیقه ی ۳۴ بر خلاف جریان بازی رابین ون پرسی موفق شد از روی سانتر رایان گیگز یک گل فوق العاده زیبا و دیدنی را به ثمر برساند و شیاطین سرخ را یک گل در زمین حریف پیش بیاندازد.
هنوز دو دقیقه از گل ون پرسی نگذشته بود که دنی ولبک موفق شد روی سانتر انتونیو والنسیا گل دوم شیاطین سرخ را نیز وارد دروازه ی میزبان کند تا از فشار موجود بر روی دیوید مویس و شاگردانش بکاهد.
در نیمه ی اول دیگر گلی رد و بدل نشد و دو تیم با نتیجه ی ۲-۰ به رختکن رفتند ولی در اغاز نیمه ی دوم این تیم سوانسی بود که با تعداد نفرات زیاد به سمت دروازه ی منچستر یونایتد هجوم می برد. بازیکنان سوانسی از هر جا که می توانستند توپ را بر روی دروازه ی یونایتد سانتر می کردند و در حدود ۲۰ دقیقه ی اغازین نیمه ی دوم انها ۱۵ بار توپ را روی دروازه ی یونایتد سانتر کردند که مدافعین مرکزی تنومند یونایتد یعنی نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند اکثر توپ ها را دور میکردند و در مواقعی نیز موفق به ایجاد خطر های بسیار جدی شدند که دیوید دخیا با چند عکس العمل خوب مقابل انها مقاومت کرد.
در دقیقه ی ۶۱ دیوید مویس دست به تغییر ترکیب خود زد و وین رونی را به جای رایان گیگز به میدان فرستاد تا هم از فشار موجود بر روی تیم خود کم کند و هم به نوعی به تمامی شایعات پیرامون وضعیت وین رونی پایان دهد.
وین رونی ۱۰ دقیقه پس از ورودش اثر خود بر بازی را گذاشت و در حالی که تیم سوانسی به فکر حمله بود وین رونی توانست توپ را به رابین ون پرسی برساند و ون پرسی یک گل زیبای دیگر وارد دروازه کند . وی با تکنیک خوب خودش توانست از سد دو مدافع تیم سوانسی عبور کند و با یک ضربه ی دقیق توپ را به طاق دروازه ی سوانسی بچسباند که میشل ورم دروازه بان سوانسی هیچ شانسی برای مهار این توپ نداشت .
مهاجم جدید تیم سوانسی ،ویلفرد بونی، که در نیمه ی دوم به میدان امده بود پس از انکه چند موقعیت خوب را از دست داد در نهایت در دقیقه ی ۸۲ موفق شد یکی از گل های خورده را جبران کند.
اما این پایان کار نبود و همکاری وین رونی و ولبک یک گل دیگر برای یونایتد به همراه داشت . وین رونی با یک پاس عالی توانست ولبک را در موقعیت خوبی قرار دهد و ولبک نیز با یک ضربه ی چیپ دروازه ی میشل ورم را برای بار چهارم باز کرد تا اولین بازی منچستر یونایتد در لیگ برتر تحت هدایت دیوید مویس به یک روز بسیار دلپذیر و دلچسب تبدیل شود.

.

.

......

هایلایت بازی " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.........

مویز بعد بازی آماده نبودن کامل رونی رو عامل اصلی کم بازی کردن امشبش دونست و گفت هر کسی اینجور بازیکنارو میخواد و ما هم میخوایمش

MoJtaBa.R
18-08-2013, 00:48
گلها که یکی از دیگری فوق العاده تر بودن : سوانسی بر عکس اسمش حریف ضعیفی نیست توی جزیره ! گلی که خوردیم نتیجه تعلل دفاع و غرور بیخودی و هزار چیز دیگه که توی یه کلمه سه حرفی میشه گفتش

دریبل کشویی و گل ! قیچی برگردون و گل ! پاس تودر و گل ! چیپ و گل ! 4 گل که هر کدومش متفاوت و زیبا ! توی گل اول هم گیگزی کارش فراتر از بیست بود حیف که الان سنش بالارفته

هایلایت رو دوستانی که ندیدن بازی رو بگیرن شاید دیگه از اینجور ورایتی گلا نبینیم تو فصل !

mosi_alfa
18-08-2013, 01:07
با سلام و تبریک به شما دوستان ارتش سرخی بخاطر این شروع قاطع در فصل جدید.
لطفا چندتا از سایتایی که کاملتیرین و با کیفیت ترین هایتلایت ها رو سریع میذارن معرفی بفرمایید

manxxx
18-08-2013, 02:08
یه شروع طوفانی برای شیاطین، من بازیو ندیدم و نمیدونم اگر این سوانسی همون تیم فصل پیش باشه که شکست دادنش خیلی سخت بود، باید اعتراف کنم که مویس قدم بزرگی تو همین اول فصل برداشته.
رونی دو تا پاس گل داد ولی بعد از گلها خوشحالی نکرد عکسهای زیر خودش گویای همه چی هست :

آقای ناراحت :

فقط میتونم بگم افسوس :

این عکس ها هم به نظرم زیباست :

rz21
18-08-2013, 09:10
آقای ناراحت :

دیشب هایلایت بازی رو که دیدم دو گل آخری که زده شد منتظر رونی بودم بیاد خوشحالی کنه ولی اصلا ندیدمش.گفتم شاید دوربین نگرفته..ولی این عکس ها بد جوری ناراحت کننده هست.
یک نکته ی دیگه ای که دیدم خوشحالی های مویز بود!خیلی اشتیاق و با انگیزه بود و مطمئنا بازی بعد توی الدترافورد بازی خیلی سختی برای چلسی هست.
خداکنه مویز با این پیروزی ها نگه که ما به خریدی نیاز نداریم و جو گیر بشه!!
هفته ی بعد دوشنبه ساعت 23.30 بازی داریم که آقای فردوسی پور و برنامه نودش نمیزارن از شبکه سه بازی پخش بشه...می مونه ورزش که اونجا احتمال زیاد پخش می کنند اگر بارسا یا رئال بازی نداشته باشن :دی

Raـــــ Hـــــ Za
18-08-2013, 09:18
گیگز: می‌خواهم روزی مربی ولز شوم

رایان گیگز می‌گوید دوست دارد روزی با شایستگی هدایت تیم ملی ولز را بر عهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، منچستریونایتد فصل جدید لیگ برتر انگلیس را با پیروزی پر گل چهار بر یک برابر سوآنسی آغاز کرد.

در این دیدار رایان گیگز به صورت ثابت برای تیمش به میدان رفت و در دقیقه‌ 62 جای خود را به وین رونی داد.

رایان گیگز، بازیکن - مربی منچستریونایتد پس از پیروزی در هفته‌ اول لیگ برتر گفت: از پیروزی به دست آمده برابر سوآنسی خوشحالیم زیرا همیشه بازی در هفته‌ نخست سخت

است و پیروزی در این دیدار روحیه تیم شما را برای ادامه فصل بالا می‌برد. هدف من فعلا بازی برای تیمم است. هیچ چیز را رد نمی‌کنم اما وقتی شما برای تیم ملی کشورتان بازی

کردید و سپس هدایت تیم ملی کشورتان را برعهده می‌گیرید، حس بسیار خوبی است که دوست دارم آن را تجربه کنم. این دقیقا مثل این است که بازیکنی برای حضور در ترکیب

تیمش آماده می‌شود. مربی شدن نیز دقیقا مثل آغاز دوران بازیگری است. احمق نیستم. به این خاطر که در تیم ملی ولز فوتبالیست بودم، نمی‌خواهم که مربی تیم ولز هم شوم،

بلکه می‌خواهم با شایستگی به این جایگاه برسم، زیرا هدایت تیم ملی ولز برای من نهایت افتخار است.

گیگز که این فصل به عنوان بازیکن - مربی در منچستریونایتد فعالیت می‌کند تاکنون 64 بازی برای ولز انجام داده و قراردادش در پایان فصل با منچستریونایتد به پایان می‌رسد.

REZAHOSEYNGANI
18-08-2013, 09:35
تیم خیلی خوب و روان بازی کرد
بازی با چلسی بسیار سخت هست
امیدوارم تا اون موقع یه هافبک بگیریم
کوئنترائو هم درخواست خروج داده به رئال
اون رو هم واسه دفاع چپ بگیریم بد نیست

+ali
18-08-2013, 13:45
من بازی رو ندیدم فکر نمیکردم اصلا رونی بازی کرده باشه
خیلی خوشحال شدم که بازی کرده ولی چرا اینجوری میکنه:n03:
چرا خوشحالی نکرده:n03:
خدا کنه دوباره بشه رونی سابق که با تعصب بازی میکرد
بابا جون من بچسب به تیمت امسال ایشالا سه گانه رو میزنیم
دلیل دارم آخه
منچستر با فرگوسن این اواخر دیگه شناخته شده بود درسته که رئیس هیچوقت دچار تکرار نشد اما این دو سه سال اخیر همیشه جاهای حساس توی لیگ قهرمانان مشخص بود که تیم و تاکتیکاش شناخته شدن
ولی امسال مویس میتونه منچستر رو تبدیل به یه تیم جدید و تا حدودی ناشناخته کنه که میتونه ما رو به موفقیت برسونه
رونی هم اگه دیگه بیخیال بشه خیلی خوب میشه
شاید از دست تماشاگرا نارحت شده باشه شایدم از دست اونایی که بهش گفتن بی تعصب

pcforlife
18-08-2013, 16:52
منم تبریک میگم برد رو...:n12: این برد تقدیم به مخالفین مویز (بهتره بگم مخالفین یونایتد) :n09:
نباید مغرور شد به برد...تازه شروع کاره... درسته سوانسی تیم ضعیفی نبود که ما در خونش اونو بردیم، ولی تیمیه که مویز فصل قبل در اوایل فصل، همین سوآنسی رو تو خونش 3-0 برده بوده.
4 گل فوق العاده شاهد بودیم... یکی از یکی قشنگتر، پاس گل دیدنی رایان و قیچی رابین... پاس گل تک ضرب عالی والنسیا از توپی سرگردان (یعنی تو ایران بود و همین صحنه پیش میومد بازیکن پاس دادن رو فراموش میکرد و از زاویه بسته مستقیم شوت میزد) و حرکت عالی ولبک و حضورش تو محوطه جریمه... (بازی سازی اولیه رو خودش انجام داد). گل سوم و چهارم هم حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... + میتونستیم یکی دو گل دیگه هم بزنیم./
+
تو گل سوم هم به نظرم رونی از اینکه فن پرسی بهش پاس نداد (و تو خوشحالی شرکت نکرد) ناراحت شده بود و توقع یک و دو داشت... اما منصفانه نگاه کنیم رابین بهترین کار رو انجام داد + تو گل چهارم هم بعد از پاسش تکل زدن بهش یه نمونه مصدوم شد و بعد بلند شدن لنگ میزد... واسه همین تو خوشحالی گل چهارم شرکت نکرد./
در کل برد عالی ای بود...
+
خلاصه بازی با دو کیفیت از motd:

HD
SD

+
یه هفته داریم تا بازی چلسی و پشت بندش بازی با لیورپول. چلسی هم زور آخرش رو داره میزنه و 40 میلیون پوند واسه رونی میخواد پیشنهاد بده. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] البته به نظر میرسه خبر رسانه ها باشه ولی به هر حال باید دید تصمیم رونی چیه... چون باشگاه و کادر فنی بارها اعلام کردند با حضور رونی در OT مشکلی نداره و اونو میخوان...
امیدوارم با حضور رونی چلسی رو در خونه ببریم.:n12:

Raـــــ Hـــــ Za
18-08-2013, 17:33
زبان حال رونی

دوربین‌های تلویزیونی نشان می‌دهند وین رونی علاقه‌ای به ماندن در جمع شیاطین سرخ ندارد.

به گزارش ایسنا، وین رونی در نیمه دوم دیدار نخست یونایتدها در لیگ برتر انگلیس به میدان رفت و روی دو گل پایانی این تیم تاثیرگذار بود. با این حال به نظر می‌رسد که او هنوز بر تصمیم قبلی خود به جدایی از شیاطین سرخ اصرار دارد.

رونی در دیدار برابر سوآنسی از روزهای اوج خود به دور بود ولی با این حال تاثیرگذار ظاهر شد. دوربین‌های تلویزیونی صحنه‌ای را از رونی شکار کردند که نشان می‌دهد، او به حضور در شیاطین‌ سرخ راضی نیست. در صحنه گل چهارم منچستریونایتد همه بازیکنان در کنار زمین به شادی پرداختند اما رونی بی‌توجه به شادی هم‌تیمی‌هایش به طرف وسط زمین
در حال حرکت است. گویا زبان حال او می‌گوید که دیگر تمایلی برای حضور در شیاطین سرخ ندارد.

رونی حتی پس از به ثمر رسیدن گل اول و دوم منچستریونایتد در حالی که روی نیمکت بود، واکنشی نداشت. چلسی با هدایت ژوزه مورینیو علاقه زیادی به جذب رونی دارد. خود این بازیکن چندین بار اعلام کرد که دوست دارد شیاطین سرخ را ترک کند. این در حالی است که مویس سرمربی این فصل منچستریونایتد پس از پیروزی برابر سوآنسی در هفته نخست لیگ برتر انگلیس تاکید کرد که رونی در اولدترافورد می‌ماند و به چلسی نخواهد رفت.

REZAHOSEYNGANI
18-08-2013, 18:00
رونی بالاخره به حرف اومد
میخواد بیشتر بازی کنه!

HoseinKing
18-08-2013, 18:22
روني: براي آمادگي کامل بايد بيشتر بازي کنم
مهاجم منچستريونايتد اعلام کرد براي رسيدن به فرم ايده‌‌آل بايد در بازي‌هاي بيشتري به ميدان برود.

وين روني که بيشتر تمرين‌هاي پيش فصل تيمش را از دست داده بود، در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال انگليس مقابل اسکاتلند که به برتري سه بر دو انگليس انجاميد در ترکيب ثابت قرار داشت ولي در نخستين ديدار منچستريونايتد در فصل جديد مقابل سوانسي روي نيمکت نشست و به عنوان يار جانشين وارد زمين شد.

به گزارش فارس، از زمان حضور وي در زمين، شيوه بازي يونايتدها تغيير کرد و اين بازيکن با دادن دو پاس گل، تاثير زيادي روي پيروزي چهار بر يک تيمش داشت. روني بر اين باور است که تا حدودي توانسته آسيب ديدگي را پشت سر بگذارد ولي هنوز به هوشياري پيشين خود نرسيده است.

«بايد ميزان هوشياري که پيش از آسيب ديدگي داشتم را بازيابي کنم. تمرين‌هاي زيادي در اردوي پيش فصل منچستريونايتد نداشتم زيرا آنها خارج از کشور اردو زده بودند. براي به دست آوردن شادابي گذشته بايد در چندين ديدار ديگر شرکت کنم تا بتوانم به آمادگي بالايي دست يابم.»

مهاجم منچستريونايتد که در طول فصل نقل و انتقال‌‌هاي تابستاني به شدت مورد توجه چلسي قرار داشت از اينکه تابستان را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بسيار ناراحت است.

«همواره دوست داريد که تمرين‌هاي پيش فصل را به خوبي سپري کنيد. خيلي مهم است که پيش فصل خوبي داشته باشيد. از اينکه به دليل آسيب ديدگي رباط پا و پس از آن آسيب ديدگي کتف بيشتر تمرين‌هاي پيش فصل را از دست دادم ناراحتم. نااميد کننده است ولي بايد با آن کنار بياييد.»

messi77
18-08-2013, 18:39
لمپارد: اميدوارم روني به چلسي بيايد
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسي، اميدوار است که اين باشگاه پيش از پايان بازار نقل و انتقالات تابستاني بتواند وين روني، مهاجم منچستريونايتد را به خدمت بگيرد.

آبي ها تاکنون دو پيشنهاد براي خريد اين مهاجم ملي پوش انگليسي ارائه دادند که هر دو آنها رد شد؛ از سوي ديگر، روني در اولين ديدار فصل جديد منچستريونايتد به عنوان بازيکن جانشين به ميدان رفت و دو پاس گل داد اما لمپارد همچنان به بازي در کنار اين بازيکن در فصل پيش رو است.

او در گفتگو با اسکاي نيوز، در پاسخ به اين سوال که مورينيو هميشه در بازار نقل و انتقالات بازيکنان مورد نظرش را به دست مي آورد، گفت:" بله، همين طور است. فکر مي کنم او قبلا اين را نشان داد اما اگر در مورد تيم ما صحبت مي کنيم، بايد بگويم بازيکنان زيادي داريم, 4-3 مهاجم در تيم ما حضور دارند.

فکر مي کنم چلسي مشخص کرده که به دنبال چه بازيکني است. تصميم نهايي با آنهاست که وين بيايد يا نه. ما مي خواهيم فصل را مقتدرانه آغاز کنيم اما اگر مربي مي خواهد بازيکن جديد بخرد، ما اميدواريم که بتواند بازيکن مورد نظرش را به دست بياورد."

لمپارد و روني هفته گذشته در ديدار دوستانه انگليس مقابل اسکاتلند به ميدان رفتند اما هافبک باتجربه آبي ها تاکيد کرد که هيچ صحبتي با هم تيمي اش در مورد انتقال به استمفوردبريج نداشت.

" من وقتي هفته گذشته در اردوي انگليس بودم، هيچ صحبتي با روني در مورد اين مسئله نداشتم. او روي تمرينات تمرکز کرده بود. من مسئول نقل و انتقالات نيستم. اين مسئوليت باشگاه است. من يک بازيکن هستم؛ بايد دهانم را ببندم و تمرين کنم."

messi77
18-08-2013, 18:40
آخرين تلاش چلسي براي خريد وين روني
به زودي باشگاه چلسي با پيشنهاد مبلغي گزاف به دنبال آزمودن آخرين بخت خود براي خريد مهاجم منچستريونايتد مي‌رود.

بر اساس خبرهايي که در بسياري از رسانه‌هاي انگليسي منتشر شده است، باشگاه چلسي خود را براي پيشنهادي 40 ميليون پوندي جهت خريد وين روني آماده مي‌کند.

به گزارش فارس، ژوزه مورينيو، سرمربي آبي‌هاي لندن چندي پيش در گفت‌وگويي از روني به عنوان حلقه گمشده تيمش ياد و اعلام کرد تا روز پاياني نقل و انتقال‌هاي تابستاني براي خريد مهاجم ملي پوش انگليس تلاش خواهد کرد.

گفته مي‌شود رومن آبراموويچ، مالک روس چلسي براي اغوا کردن روني براي حضور در استمفورد بريج قبول کرده که دستمزد هفتگي 300 هزار پوند به روني پرداخت شود.

اين در حالي است که ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد بارها اعلام کرده به هيچ وجه روني را به تيم ديگري واگذار نخواهد کرد. اين بازيکن در پيروزي چهار بر يک تيمش مقابل سوانسي سيتي در هفته نخست ليگ برتر انگليس و وقتي از دقيقه 62 به جاي رايان گيگز وارد زمين شد، دو پاس گل به رابين فان پرسي و دني ولبک داد.

اگر چلسي نتواند سران يونايتد را براي خريد روني متقاعد کند، آنگاه به دنبال خريد رابرت لواندوفسکي، مهاجم لهستاني بورسيا دورتموند خواهد رفت.

pcforlife
18-08-2013, 18:46
:n02::n02:
فرگی vs مویز
کوتاه و کم حجمه.. حتما دانلود کنید:

HoseinKing
19-08-2013, 12:59
..........................

REZAHOSEYNGANI
19-08-2013, 13:02
معلومه قبول نمیکنن
فلایینی حادقل 20 میلیون پوند می ارزه

Alireza.M67
19-08-2013, 13:30
معلومه قبول نمیکنن
فلایینی حادقل 20 میلیون پوند می ارزه

احتمالا پیش خودشون فکر کردن که اگه عمده بخرن باید تخفیف بگیرن ارزون تر در بیاد :n02:
احتمالا بعدشم به این فکر می کنن که اورتون فروش "دو تا بخر یکی ببر" داره یا نه ؟ مثلا فلاینی و بینز رو بخرن، بارکلی رو مجانی ببرن :n02:

MoJtaBa.R
19-08-2013, 17:47
ست کردن بکهام رو : دی :

تصویر متعلق به 20 سال پیش است که دیوید بکام تازه به یونایتد پیوسته بود.

h-blade
19-08-2013, 22:09
تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......

همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........

REZAHOSEYNGANI
19-08-2013, 22:56
تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......
همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........
خب دوست من باید رییس باشگاه پول بیشتری خرج کنه تا بازیکن رو بفروشن!

manxxx
20-08-2013, 01:11
Manchester City 4 - 0 Newcastle United
لعنتی امسالم داره موی دماغ میشه، مارو از صدر کشید پایین.

احتمالا پیش خودشون فکر کردن که اگه عمده بخرن باید تخفیف بگیرن ارزون تر در بیاد :n02:
احتمالا بعدشم به این فکر می کنن که اورتون فروش "دو تا بخر یکی ببر" داره یا نه ؟ مثلا فلاینی و بینز رو بخرن، بارکلی رو مجانی ببرن :n02:
خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.

MoJtaBa.R
20-08-2013, 22:36
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - هریسون ۷۵ ساله همان کسی است که مربی کلاس ۹۲ مشهور یونایتد بوده است, مربی بازیکنان جوانی همچون دیوید بکهام, نیکی بات, پل اسکولز, رایان گیگز و برادران نویل بوده است, بازیکنانی که پس از پرورش یافتن زیر نظر هریسون به تیم اصلی راه یافتند و در ترکیب سرآلکس فرگوسن, مبدل به اسطوره های باشگاه شدند.
اکنون هریسون تحت تاثیر استعداد تازه یونایتد, یانوزای قرار گرفته است و عملکرد او در تور پیش فصل تیم, توجه این مربی کهنه کار را جلب کرده است.
این بازیکن جوان بلژیکی با مهارت های خیره کننده اش و پاهای سریعی که دارد در بازی قدردانی از ریو فردیناند در اویال ماه جاری, هواداران حاضر در الدترافورد را هیجان زده کرد و هریسون در آن بازی, سایه هایی از بازیکن سابق یونایتد, رونالدو را در بازی این بازیکن ۱۸ ساله دیده است.
هریسون به Manchester Evening News گفت: یانوزای بی نظیر است و من فکر می کنم بازی او شبیه به کریستیانو رونالدو است. او همچون ویلفرد زاها می تواند مدافعان را دریبل بزند, من فکر می کنم کیفیتی بی نظیر در این بازیکن وجود دارد.
پس از به نمایش گذاشتن عملکردی تاثیرگذار در تور پیش فصل با به نمایش گذاشتن, تعادل, قدرت شوتزنی و اعتمادبه نفس در کنترل توپ, با ستاره پرتغالی مورد مقایسه قرار گرفته است. تنها او شباهت هایی با رونادو ندارد, در روزی که این بازکن متولد شده است یعنی ۵ فوریه, ستاره بارسلونا نیمار نیز متولد شده است.

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
. جسی لینگارد نیز بازیکن جوان دیگری بود که تحت هدایت دیوید مویز نمایش درخشانی در تور پیش فصل تیم داشت, با بازی در پست هافبک هجومی برترین گلزن تیم با ۴ گل زده در تور پیش فصل تیم در آسیا و استرالیا بود, هریسون نیز امیدوار است, این بازیکن ۲۰ ساله شانس درخشش در رقابت های لیگ برتر در فصل جاری را داشته باشد.
“به نظر من, جسی از همه جلوتر است, از لحاظ تکنیک, او نابغه است. او می تواند توپ را کنترل کند و او همیشه در مکان درستی قراردارد که شاخص بسیار مهمی در لیگ برتر محسوب می شود. او ویژگی های بی نظیری دارد و بازیکن خوبی است که مشخصه بسیار مهمی می باشد.”

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
. “من فکر می کنم, بدون شک سرمربی جدید به ستارگان جوان فرصت خواهد داد. من با رایان گیگز و فیل نویل صحبت کرده ام و همه تحت تاثیر مربیگری او قرار گرفته اند. ما همه برای او آرزوی موفقیت می کنیم, همانطور که می دانیم فشار در یونایتد به سرعت ایجاد می شود ام من فکر می کنم او به فرصت دادن به جوانان ادامه خواهد داد.”

Alireza.M67
21-08-2013, 08:38
خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.

خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...
دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.

manxxx
22-08-2013, 13:03
خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...
دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.
مسئولین باشگاه اگر واقعا بازیکنی مثل فلاینی رو بخواهند بگیرند، باتوجه به اینکه تیم مقابل چراغ سبز نشون داده و فقط منتظر پیشنهاد ایده آلیه، ولو شده دقیقه ی نود قرارداد میبندن.
در مورد سه چهار تا بازی آینده هم، اگر باشگاه قصد داشت بازیکنی رو در خط هافبک یا دفاع برای این بازی ها جذب کنه، باید قبل از تور پیش فصل اقدام میکرد نه الان یا یه هفته پیش.
کلا من فکر میکنم با این رفتاری که اینا از خودشون نشون میدن، خرید بازیکن جزو اولویت های اول مویز و وودوارد نباشه.

HoseinKing
23-08-2013, 11:26
منچستريونايند به دنبال جذب ماتا است

براساس گزارش‌هاي منتشرشده، باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن هافبک اسپانيايي چلسي است.

باشگاه چلسي اين روزها به دنبال جذب يک مهاجم کارآمد است و هدف اصلي آنها در اين زمينه وين روني مهاجم ناراضي شياطين سرخ است ولي باشگاه منچستريونايتد نه تنها حاضر به فروش مهاجم ملي‌پوشش نيست بلکه قصد دارد هافبک اسپانياي چلسي را نيز به خدمت بگيرد.

به نقل از تسنيم، منابع نزديک به چلسي به شبکه تلويزيوني «ESPN» خبر دادند که منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن خوان ماتا، هافبک تيم فوتبال چلسي است ولي مشخص نيست که انتقال اين بازيکن اسپانيايي بخشي از انتقال وين روني به چلسي خواهد بود يا خير!

خوان ماتا يکي از بازيکنان مورد علاقه رومن آبراموويچ، مالک روسي باشگاه چلسي است و آبي‌پوشان لندني هم در فصل نقل‌و‌انتقالات تابستاني اعلام کردند که هافبک 25 ساله تيمشان فروشي نيست.

ژوزه مورينو سرمربي پرتغالي چلسي هم پيش از اين اعلام کرده بود، ترجيح مي‌دهد در سيستمي که در اين تيم استفاده خواهد کرد خوان ماتا در پست رو به جلوتري بازي کند.

در سويي ديگر، منچستريونايتد قصد دارد پيش از اينکه نقل‌و‌انتقالات تابستاني به اتمام برسد مروان فلايني و ليتون باينس را از اورتون به خدمت بگيرد و اميد زيادي به عملي شدن اين انتقال‌ها دارد ولي انتقال لوکا مودريچ، هافبک رئال‌مادريد به اولدترافورد منتفي است.

کارلو آنچلوتي، سرمربي کهکشاني‌ها پيش از اين اعلام کرده مودريج بازيکن کليدي مادريدي‌ها است و با وجود مصدوميت دوباره ژابي آلونسو قطعا اين انتقال عملي نخواهد شد.

+ali
23-08-2013, 14:48
این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه:n16:

eman619rv
23-08-2013, 15:12
این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه:n16:

در مورد مو موافقم و قطعا با شناختی که ازش دارم مطمئنم که همه جوانب رو برای تیمش مثبت میبینه تا دست به یه کاری بزنه!
الان هم کاملا با این پا فشاری روی خرید رونی داره چندین فاکتور رو به نفع خودش در میاره! که بازی دو سر برد هست براش!

یا رونی از تیم جدا میشه و به چلسی میره که این یعنی تضعیف حریف ، تقویت خودی ! یه جورایی شبیه همون مَثل بازی 6 امتیازی میشه!!
یا اینکه رونی توی من یونایتد میمونه ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده و دلسردی خودش نسبت به باشگاه و هوادارا نسبت به رونی باز هم جریان به ضرر یونایتد میشه و غیر مستقیم به اصلی ترین حریفش مورینیو ضربه میزنه!

حقیقتا مورینیو اگه طرف آدم باشه و مربی تیم محبوبت باشه برات تو دنیا بهترین میشه، اما امان از اون روزی که مقابلت وایسته:n02::n29:

اما در مورد مقایسه رونی با رونالدو و اریک بزرگ... به نظرم اشتباهه این مقایسه وضعیت ها

رونالدو همیشه با احترام رفتار کرده نسبت به پرز و باشگاه و هیچ وقت بی احترامی از سوی اون حس نشد تو این جریان!

اما رونی چی؟ ایا مدیرا ازش دلسرد نشدن ؟ اشک هوادارا رو در نیاورد؟ ..... رونی در قبال من یونایتد و هواداراش خیلی بی انصافی کرد! نه یکبار بلکه دوبار داره این ماجرا رو تکرار میکنه

در منچستر فعلی بیشترین بازیکنی رو که میپسندم رونی هست و واقعا عاشق سبک بازیش هستم و عقیده دارم باید با تیم بمونه! اما این رفتاراش ادم رو دو دل و شرمنده میکنه:n27:

با اریک بزرگ هم که هنوز خیلی فاصله داره، از خودگذشتگی و اون تفکری که کانتونا داشت رو هیچ وقت در رونی ندیدم ، فقط یکم توی رفتار سطحیشون شبیه هم هستن

rz21
23-08-2013, 21:21
جواب مویس به خبرنگاران برای پیشنهاد های متعدد چلسی به رونی:
"چند بار باید بهتون بگم؟؟؟قبلا هم بهتون گفتم.دیگه نیازی نیست که دوباره تکرار کنم!"

REZAHOSEYNGANI
23-08-2013, 21:27
انتقال بیل هم به رئال تقریبا قطعی شده
اگر بتونیم اوزیل یا دیماریا رو بگیریم خیلی خوب میشه!:دی

Abdolreza2012
24-08-2013, 01:23

پیشنهاد 35 میلیون پوندی منچستریونایتد برای فلینی و بینز باشگاه اورتون پیشنهاد قبلی برای این دو بازیکن که مجموعا 28 میلیون پوند بود، را توهین آمیز توصیف کرده بود.
سایت گل- باشگاه منچستریونایتد امروز برای خرید مارونه فلینی و لیتون بینز، دو ستاره اورتون، پیشنهادی 35 میلیون پوندی ارائه داد.
براساس این پیشنهاد، یونایتدها آماده تا برای فیلینی 20 میلیون پوند و برای بینز، 15 میلیون پوند بپردازند. این در حالی که باشگاه اورتون پیشنهاد قبلی برای این دو بازیکن که مجموعا 28 میلیون پوند بود، را توهین آمیز توصیف کرده بود.
براساس بندی که در قرارداد فلینی وجود داشت، او می توانست تا پایان جولای، با انتقالی 23.5 میلیون پوندی، راهی باشگاه دیگری شود اما گفته می شود که یونایتدها حاضر نیستند بیش از 20 میلیون پوند برای این ستاره بلژیکی بپردازند.
روبرتو مارتینس، سرمربی اورتون، به تازگی اعلام کرد که می خواهد هر دو بازیکن را حفظ کند اما اکنون مایل است هرچه زودتر تکلیف این بازیکنان مشخص شود تا در صورت نیاز، جانشینان مناسبی برای آنها پیدا کند.
دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، علاقه زیادی به فلینی و بینز، شاگردان سابقش دارد و به مدیران باشگاه اعلام کرده که حتی اگر انتقال فلینی به بن بست رسید، تلاش شان را برای خرید بینز ادامه بدهند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%84%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%B2)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

منچستریونایتد آماده به خدمت گرفتن اوزیل نشریه بیلد به تازگی اعلام کرد که با پیوستن قریب الوقوع گرت بیل به رئال، اوزیل نگران جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم است.
سایت گل- به گزارش نشریه دیلی میل، باشگاه منچستریونایتد آماده است تا در صورت تمایل رئال مادرید برای فروش مسوت اوزیل، این ستاره آلمانی را با انتقالی 38 میلیون پوندی به خدمت بگیرد.
نشریه بیلد به تازگی اعلام کرد که با پیوستن قریب الوقوع گرت بیل به رئال، اوزیل نگران جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم است.
با توجه به خریدهایی که رئال در تابستان انجام داده و آمادگی مودریچ، اکنون کارلو آنچلوتی برای انتخاب ترکیب اصلی اش دچار مشکل شده و این اوزیل را در فصلی که منتهی به جام جهانی است، نگران کرده است.
از سوی دیگر، مویس سخت به دنبال به خدمت گرفتن یک هافبک جدید است و بعد از ناکامی در به خدمت گرفتن سسک فابرگاس و مارونه فلینی، اوزیل می تواند همان خریدی باشد که سرمربی یونایتدها در انتظار آن بوده است.
منچستریونایتد پیش از این برای خرید مودریچ پیشنهادهایی به رئال ارائه داده بود اما با توجه به مصدومیت ژابی آلونسو، باید پرونده این انتقال را بسته شده دانست.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84)

kkkaktoos
24-08-2013, 15:59
بازی منچستر چلسی رو هم شبکه ورزش نشون میده.

HoseinKing
24-08-2013, 16:03
درخواست سرمربي منچستريونايتد از اورتون

سرمربي منچستريونايتد درخواستي از سران تيم پيشين خود براي جذب بازيکن داشت که رد شد.
منچستريونايتد به تازگي پيشنهاد 28 ميليون پوندي‌ براي خريد ماروانه فلاييني و ليتون بينز به باشگاه اورتون ارائه کرد که رد شد.

به گزارش فارس،ديويد مويس که به شدت براي اضافه کردن بازيکن جديد به ترکيب تيم خود تلاش مي‌کند، قصد دارد تا هر طور شده فلاييني را به اولدترافورد بياورد.

مويس در اين مورد گفت: در نقل و انتقال‌ها همه چيز پيچيده است. هيچکس به درستي نمي‌داند قيمت درست يک بازيکن چقدر است. پيشنهادهايي از سوي برخي باشگاه‌ها براي برخي از بازيکنان تيم داشتيم که فکر مي‌کنم مبلغ ارائه شده آنها بسيار کم بود. شايد برخي از باشگاه‌ها نيز همين فکر را در مورد بازيکنانشان داشته باشند.

وي در ادامه افزود: البته از سويي با روبرتو مارتينز (سرمربي اورتون) نيز احساس همدردي مي‌کنم. از سويي بايد بگويم که اگر من هنوز در اورتون بودم و الکس فرگوسن به عنوان سرمربي منچستريونايتد به دنبال فلاييني و بينز مي‌آمد نمي‌توانستم آنها را در تيم نگه دارم. به اورتون احترام مي‌گذارم ولي بايد بگويم دوست دارم اين دو بازيکن را به تيمم بياورم.

rz21
25-08-2013, 16:25
کسی سایتی رو میشناسه که هایلایت بازی های کلاسیک چه معروف و چه غیر معروف رو داشته باشه؟؟خیلی ضروریه نیاز دارم.:n16:

HoseinKing
25-08-2013, 16:47

رونالدو مي‌خواهد در منچستر خداحافظي کند
روزنامه انگليسي مدعي شد که ستاره پرتغالي رئال مادريد قصد دارد فوتبالش را در منچستريونايتد به پايان برساند.
گاردين گزارش داده است که کريستيانو رونالدو تمايلش براي بازگشت به اولدترافورد در آينده و پايان دادن به فوتبالش در اين تيم را به منچستريونايتد اعلام کرده است. گمانه‌زني‌ها ستاره پرتغالي را در مسير برگشت به منچستريونايتد در تابستان جاري قرار داده بودند (قراردادي که عدم تلاش مادريد به تمديد قرارداد وي را به اين کار تشويق مي‌کرد) و روزنامه انگليسي تأکيد مي‌کند که کريستيانو رونالدو به اين باشگاه اعلام کرده که براي اينکه روزي به باشگاه برگردد آماده است، روزي که ممکن است در سال 2014 اتفاق بيفتد.

به نقل از فارس، بازيکن 28 ساله در حال حاضر در مذاکره با مادريد براي تمديد قرارداد فعلي‌اش گير افتاده است؛ قراردادي که او را با وجود حضور گرت بيل در مادريد بازيکن کليدي تيم کارلو آنچلوتي مي‌داند. با اين وجود گاردين معتقد است که کريستيانو مصمم است که بار ديگر در آينده پيراهن منچستريونايتد را بر تن کند.

به هر حال روزنامه انگليسي همچنين اشاره کرده است که قهرمانان انگليس مي‌دانند که امضاي قرارداد با رونالدو کار آساني نيست و اين بازيکن مادريد را جايي برا ي کسب افتخاراتي مي‌داند که او آرزويشان را دارد و در حال حاضر تمايلي به ترک باشگاه ندارد. وضعيت رونالدو مي‌تواند در آينده تغيير کند اما باشگاه ليگ برتري همچنين پذيرفته است که متقاعد کردن مادريد براي اجازه خروج بازيکن پرتغالي کار دشواري خواهد بود.

eman619rv
25-08-2013, 17:40
خب داریم به بازی حساس امشب نزدیک میشیم ، یکم تخریب روحیه لازمه:n09:
اندر حکایت سوانزی....

تاکتیک اخرین بازی دو تیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7WI_fqLlZz9C_iSYAHs

واسه یاد آوری فصل قبل :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F29%2Fchelsea-2-3-manchester-united-two-goals-a-dangerous-lead-two-men-a-significant-advantage%2F&ei=xAEaUvDFMsaz4ATut4GQBA&psig=AFQjCNE_lQtem_vvvuWeY9ZbCxBMnwC9oA&ust=1377522500878068):n29:

shakerifar
25-08-2013, 20:44
خب داریم به بازی حساس امشب نزدیک میشیم ، یکم تخریب روحیه لازمه:n09:

اندر حکایت سوانزی....

فردا شب دیگه:n02:
جنگ لفظی مویز و مارتینز شدید شده و احتمال این که حداقل یک نفر از بین بینز و فلینی بیاد قوت گرفته
مورینیو هم که همش داره در مورد منچستر صحبت می کنه
فکر کنم مویز اینقدر در مورد یونایتد صحبت نکرده که مورینیو کرده

MoJtaBa.R
25-08-2013, 21:52
هفته کم گل و جالبی بوده تا الان : شاخ بازی کاردیف جلو سیتی از جذابیتهای جزیرست

بازی فوق العاده حساسی داریم : خوزه بعد قرنی برگشته به جزیره جایی که رئیس دیگه نیست حالش رو بگیره :دی متاسفانه باز هم باید پناه برد به امواج اجنبی و خبری از پخش بازی نیست انگاری . مورینیو هم طبق معمول بیشتر از نتیجه گیری دنبال حرافیه : بهتر توی زمین دنبال نتیجه باشه اونم از نوع فوتبالیش

REZAHOSEYNGANI
25-08-2013, 22:03
هفته کم گل و جالبی بوده تا الان : شاخ بازی کاردیف جلو سیتی از جذابیتهای جزیرست

بازی فوق العاده حساسی داریم : خوزه بعد قرنی برگشته به جزیره جایی که رئیس دیگه نیست حالش رو بگیره :دی متاسفانه باز هم باید پناه برد به امواج اجنبی و خبری از پخش بازی نیست انگاری . مورینیو هم طبق معمول بیشتر از نتیجه گیری دنبال حرافیه : بهتر توی زمین دنبال نتیجه باشه اونم از نوع فوتبالیش
فکر کنم شبکه ورزش نیشان میده
بارسا تی وی(شبکه سه)هم که قربونش برم برنامه نود رو داره

MoJtaBa.R
25-08-2013, 22:24
فکر کنم شبکه ورزش نیشان میده
بارسا تی وی(شبکه سه)هم که قربونش برم برنامه نود رو داره

بله الان شبکه ورزش گفت پخ شمیشه : جالبه توی کنداکتور نبود پخشش!

....

manxxx
26-08-2013, 01:32
خوب به سلامتی سیتی سه تا از کاردیف خورد تا حساب کار دستش بیاد.
البته من میدونم کسی از شکست رقیب خوشحال نمیشه:n02:

مورینیو هم که همش داره در مورد منچستر صحبت می کنه
فکر کنم مویز اینقدر در مورد یونایتد صحبت نکرده که مورینیو کرده
حرف حقو زدی. خوبه خودشم میدونه جدی ترین رقیبش کیه.
آقا اومده میگه ما تا قبل از بازی دوشنبه به خاطر احترام به یونایتد در مورد رونی حرکتی انجام نمیدیم. یکی نیست بهش بگه تو اگه احترام حالیت میشد با این ترافیک بازیکن تو خط حمله دنبال رونی نمیفتادی. من فکر میکنم فقط قصدش درست کردن تشنج تو تیم هست و بس.

Ali*Reza
26-08-2013, 02:17
در مورد پخش بازى از شبکه ورزش خبر خوبى بود. البته بازيهاى ليورپول و من سيتى و آرسنال رو پخش کردن ، انتظار ميرفت که اين بازى هم از شبکه ورزش پخش بشه.
امسال فصل سختى روبرومون هست. تيمهاى نيمچه مدعى! مثل ليورپول ويا تاتنهام فصل رو خيلى خوب شروع کردن. چلسى هم بعنوان جدى ترين رقيب هم خوب شروع کرده. همه اينها نشون دهنده فصلى سخت براى يونايتد در اولين فصل خروج سر الکس هست.
به نظر من بازيهاى چند هفته ابتدايى برامون خيلى حساس و تقريبا سرنوشت سازه ، بويژه بازى امشب با چلسى.
حداقل با برد در مقابل چلسى فشار احتمالى روحى روانى که مربى چلسى قصد درست کردنش رو داره کاهش پيدا ميکنه و بازيکنانى مثل رونى ميتونه فشار از روشون برداشته بشه.
همچنين مويز ميتونه با اين برد به همه حرف حديثها در مورد افت يونايتد بعد از رفتن سرالکس پايان بده.
البته يادمون نره که هنوز در ميانه ميدان کمبود احساس ميشه.
اميدوارم عملکرد تقريبا نا مناسب و ضعيف تيم در فصل نقل و انتقالات در آينده برامون مشکل ساز نشه و حسرت بعضى چيزها رو نخوريم . . .
به اميد پيروزى يونايتد . . .

+ali
26-08-2013, 02:26
در مورد پخش بازى از شبکه ورزش خبر خوبى بود. البته بازيهاى ليورپول و من سيتى و آرسنال رو پخش کردن ، انتظار ميرفت که اين بازى هم از شبکه ورزش پخش بشه.
امسال فصل سختى روبرومون هست. تيمهاى نيمچه مدعى! مثل ليورپول ويا تاتنهام فصل رو خيلى خوب شروع کردن. چلسى هم بعنوان جدى ترين رقيب هم خوب شروع کرده. همه اينها نشون دهنده فصلى سخت براى يونايتد در اولين فصل خروج سر الکس هست.
به نظر من بازيهاى چند هفته ابتدايى برامون خيلى حساس و تقريبا سرنوشت سازه ، بويژه بازى امشب با چلسى.
حداقل با برد در مقابل چلسى فشار احتمالى روحى روانى که مربى چلسى قصد درست کردنش رو داره کاهش پيدا ميکنه و بازيکنانى مثل رونى ميتونه فشار از روشون برداشته بشه.
همچنين مويز ميتونه با اين برد به همه حرف حديثها در مورد افت يونايتد بعد از رفتن سرالکس پايان بده.
البته يادمون نره که هنوز در ميانه ميدان کمبود احساس ميشه.
اميدوارم عملکرد تقريبا نا مناسب و ضعيف تيم در فصل نقل و انتقالات در آينده برامون مشکل ساز نشه و حسرت بعضى چيزها رو نخوريم . . .
به اميد پيروزى يونايتد . . .
نگران نباش
لیورپول که عمرا بالاتر از منچستر جاش باشه اونا چند هفته دیگه خدا بخواد یواش یواش میرن پایین:n02:
سیتی هم که امروز وا داد اونا امسال با پلگرینی نوسانشون توی نتیجه گیری خیلی بالا میره

از طرفی من مطمئنم سر آلکس این تیم رو یه هو تنها نمیذاره حتما در مواقع لزوم به مویس مشاوره میده و کمک میکنه این یعنی ما با چنتا مشاوره از طرف رییس همینجوری چند قدم جلوتر از تیمای دیگه هستیم

در مورد مقایسه رونی و کانتونا یه توضیح بدم
شاید من درست منظورمو نگفتم چون کاملا قبول دارم که رونی هنوز قابل مقایسه با کانتونای بزرگ نیست اما منظورم این بود که شخصیتش به کانتونا نزدیکه و اگر تا آخر فوتبالش توی منچستر بمونه میتونه پا جای پای کانتونا بذاره

*M!L4D*
26-08-2013, 12:35
مطمئنید شبکه ورزش پخش میکنه ؟
آخه تو سایت ورزش 3 که چیزی ننوشته :n29:

REZAHOSEYNGANI
26-08-2013, 12:40
این شبکه ورزش یه سایت درست و درمون نداره؟!

MoJtaBa.R
26-08-2013, 13:38
مطمئنید شبکه ورزش پخش میکنه ؟
آخه تو سایت ورزش 3 که چیزی ننوشته :n29:

دیشب بعد بازی بارسا از هوادارای رئال کلی مرتیکه عذرخواهی کرد ( انگاری فینال سی ال رو بازی داره !! ) گفت امشب به خاطر اعتراضات هوادارای منچستر بازی حساس با چلسی رو رو آنتن میبرن : یعنی میخواستند رئال رو نشون بدن تا قبلش !

REZAHOSEYNGANI
26-08-2013, 16:07
آقا کسی ماهواره ای رو هاتبرد و نایلست نمیشناسه بازی رو رایگان پخش کنه؟

Alireza.M67
26-08-2013, 18:11

دوست عزیز اگه اهل فوتبال هستی Azerspace رو بگیر خیال خودتو راحت کن...

REZAHOSEYNGANI
26-08-2013, 18:15
دوست عزیز اگه اهل فوتبال هستی Azerspace رو بگیر خیال خودتو راحت کن...

نمیتونم!:n03:
آذر اسپیس مگه همه بازیهارو پخش میکنه؟

aluminum
26-08-2013, 18:18
این شبکه ورزش یه سایت درست و درمون نداره؟!

دیشب که مجری برنامه میگفت که پخش میشه و بعید میدونم تغییر بدن برنامه هاشون رو
چون توی این دو روز سه بازی لیگ انگلیس رو نشون دادن
ولی به نظر مبرسه شبکه 3 به خاطر مشکلاتی که داره(شاید روی ماهواره بودنش و... البته نمیدونم چرا بقیه لیگ ها را پخش میکنن) تا اینجا بازی رو پخش نکرده
شاید هم در راستای تجریم اخبار لیگ انگلیس، پخش بازیهاش هم تحریمه

vahidgame
26-08-2013, 18:21
بازی رو صد در صد شبکه ورزش نشون میده
از همون بازی چلسی و استون ویلا که چهارشنبه نشون داد خود مجری اون شبکه گفتنش که هفته دیگه این بازی رو پخش می کنه و دیگه طبیعیه حساس ترین بازی این هفته اروپا رو نشون بدن!

+

در مورد مورینیو مدتیه می بینم توی این تاپیک گفته میشه که پیشنهادش به رونی الکیه و فقط می خواد منچستر رو تخریب کنه که اصلا موافق نیستم!
چلسی ترافیک خط حمله داره ولی خب آیا اونا مهاجمای درجه یک و کاملین؟! مطمئنا یه تیم برای مقابله با تیم های قدرتمند فعلی اروپا باید حداقل یه مهاجم تراز اول داشته باشه که چلسی گزینه هایی رو در نظر داشت که نتونست بگیره و رونی هم یه گزینه دیگست که برای گرفتن اون تلاش می کنه

جنگ روانی که همیشه همه جا وجود داره و قبلا هم بین فرگوسن و مورینیو بین هم دو طرف وجود داشت
ولی جنگ روانی با تخریب و حرکت ناجوانمردانه فرق داره!
چلسی هنوز پیشنهاد جدیدش رو برای رونی نداده و مورینیو هم اشاره کرده که بعد از بازی با منچستر پیشنهاد آخرش رو برای رونی به منچستر ارائه می کنه
به نظر من منچستر بدون رونی هم اون چنان تضعیف نمیشه ولی چلسی در شرایط فعلی به رونی نیاز داره
خط حمله دو تیم رو مقایسه کنیم چلسی تورس ، دمبابا و لوکاکو رو داره و در مقابل منچستر ون پرسی ، رونی ، ولبک و هرناندز
خب مشخصه توی خط حمله چلسی مهاجمی مثل ون پرسی وجود نداره و با خرید رونی این ضعف می تونه برطرف بشه و یکی از مهاجم ها مثل دمبابا هم از چلسی به یه تیم دیگه میرن
حالا در این شرایط که مثلا رونی به چلسی بیاد آیا باز خط حمله دو تیم با هم فرق خاصی دارن و این وسط هدف این بوده که منچستر تضعیف بشه؟!
البته پستای دیگه غیر از خط حمله رو کاری ندارما :دی

30vil
26-08-2013, 18:22

اگر ترکست دارید میتونی از راه فردا و ایدمان رایگان ببینی

REZAHOSEYNGANI
26-08-2013, 18:25
اگر ترکست دارید میتونی از راه فردا و ایدمان رایگان ببینی

ما فقط نایلست و هاتبرد دو داریم:n21:

MoJtaBa.R
26-08-2013, 19:38

...........

امشب که رافائل به دلیل مصدومیت نیست, اگه هم بود واسه محرومیت نمیشد بیاد تو ترکیب .اشلی , نانی و چیچاریتو هم که مشکل مصدومیت دارن مث اینکه نیستن : مویز باید نشون بده میتونه یه سر دیگه باشه برامون یا نه ! کار مشکلیه بردن چلسی توی این وضعیت : به امید پیروزی

Alireza.M67
26-08-2013, 21:36
نمیتونم!:n03:
آذر اسپیس مگه همه بازیهارو پخش میکنه؟

آذر اسپیس یه پکیج داره که توش 4 تا کانال از جمله Idman که دوستمون اشاره کرد (از ترکست رفته) داره ... تقریبا همه بازیها رو پخش می کنن، مخصوصا لیگ انگلیس.
جهتشم 46 درجه شرقیه یعنی از ترکست که 42 درجه شرقی هست باید به اندازه 5 سانت ماهواره رو بدی به طرف شرق.
من گرفتم واقعا خوبه ...
امشب هم ظاهرا ایدمان بازی رو پخش می کنه ...

Alireza.M67
26-08-2013, 21:39
خبر خوب برای کسایی که واسه دیدن بازی مشکل دارن
اینو از سایت هوادارا برداشتم :
هر اینترنتی داشته باشید کار می کنه
لینک پخش بازی
اگه کار نکرد به لینک پایینی بروید و شبکه ورزش را انتخاب و کلیک کنید
اگه این لینک هم کار نکرد به لینک پایینی بروید و پایین تصویر بر روی پخش زنده کلیک کنید و از لیستی که می آید شبکه ورزش را انتخاب کنید

shakerifar
26-08-2013, 22:04
ترکیب غیرمنتظره نبود رونی که از ابتدا تو زمینه جونز هم دفاع راسته ولبک هم که هافبک چپه بقیه هم که سرجاشونن
Manchester United starting XI: De Gea; Jones, Vidic, Ferdinand, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Welbeck; Van Persie
Substitutes: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Giggs, Young, Kagawa

REZAHOSEYNGANI
26-08-2013, 22:22
من نیمدونم چرا این یانگ رو دوست دارم!:n02:
کاگاوا چرا نیست تو زمین؟!

rz21
26-08-2013, 23:21
بازی بدی نبود.دفاع مستحکم و هافبک های بازی نساز و مهاجمان همیشه آماده!
این نیمه باید ابتکار مویز رو ببینیم و باید خودشو نشون بده.
فیل جونز و رونی از بد ها بودن و بقیه در حد خودشون,ظاهر شدن.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

MoJtaBa.R
27-08-2013, 00:22
بازی کم نقص توی خطوط مختلف : متاسفانه با بی دقتی های ولبک نشد شکستشون بدیم . وین داره کم کم آماده میشه و نشونی از نارضایتی توی بازیش نیست تلاش بی وقفه و وصف تاپذیری داشت که تا نیمه زمین خودمون میومد و توپ پخش میکرد ولی هنوز آمادگیش کمه . از خطاها و هندهای چلسی ها و داوری بگذریم در کل نمایش قابل قبولی داشتیم . یه جورایی چه خوب که پاشنه آشیل بازیای مهم فصل قبل محروم بازی بود و نبود توی ترکیب !

.....

بحث در مورد رونی با اون ادله مال کساییه که جزیره رو با مورینیوش نمیشناسن !

rz21
27-08-2013, 00:26
تیم شاخی نبودن و راحت قابل شکست.میتونستیم یک گل بزنیم ولی بازیساز توی تیم نبود.
رونی خوب کار کرد و انگیزش هم برای گل زدنش دیدیم.نمیدونم چرا به کاگاوا بازی نداد.کلورلی توی نیمه دوم کاری نکرد.

clau
27-08-2013, 00:35
بازی خوبی بود ای کاش ولبک قدر اون موقعیت گل میدونست و به راحتی از دستش نمیداد -مویس چرا تو این بازی از زاها و شینجی کاگاوا استفاده نکرد؟ کاگاوا فصل قبل هم زمانی که سر آلکس فرگوسن بهش بازی میداد خوب بازی میکرد مثل یک بازی مونده به بازی دور برگشت با رئال تو اولدترافورد که فیکس بازی کرد و هتریک هم کرد امیدوارم مویس ازش استفاده کنه عملکردش تو دورتموند خیلی عالی بود ولی تو منچستر یونایتد بهش فرصت چندانی برای بازی نرسیده-امیدوارم تو این چند روز باقی مانده به اتمام نقل و انتقلات 2-3تا بازیکن جدید به تیم اضافه بشه تا دست مویس در انتخاب بازیکن یکم بازتر باشه:n29:

eman619rv
27-08-2013, 01:19
باورم نمیشه اون صحنه چجوری خطای هند لمپارد رو داور نگرفت!!:n04:
یه دستش جلو صورتش گرفته بود و اون دست دیگه اش باز بود و کاملا وقتی پرید هوا معلوم بود که استایل بدنش جوری شکل گرفت که از دستش به عنوان جلو گیرنده استفاده کرد.:n03:

زیاد بازی چنگی به دل نزد ، حرفه ای و حساب شده بود اما جذاب و پرموقعیت نبود!
نکته تعجب بر انگیز بازی استفاده از مهاجم کاذب توسط مورینیو بود! فکر کنم در مقابل بد تیمی از این سیستم استفاده کرد! قطعا میدونست که در الد ترافورد نبض بازی در دست من یونایتد خواهد بود و باید چشم به ضد حملات بدوزه اما عملا سیستم برعکس این رو انتخاب کرد!
فکر نمیکردم روزی برسه که تیمی که بیش از همه تیم های جزیره در این چند سال اخیر وابسته به مهاجمین نوک قدرتمند و پایه گذاری بازی بر اساس مهاجم هدف بوده با این سبک بیاد و بازی کنه.. که خوب لااقل واسه این بازی خوب از پآب در نیومد.

بهترین بازیکنای تیم هم ویدیچ و کلورلی بودن ، کلا عادت دارم همیشه تو یه بازی رو یه بازیکن بیشتر زوم کنم که اینبار نوبت تام کلورلی بود. :n06:

تام بازی خوبیرو انجام داد درصد موفقیت پاس هاش خوب بود و در حرکات دفاعی هم به خوبی با کریک همکاری میکرد، اما مشکل اصلیش اینکه همیشه خودش رو در سایه قرار میده! یه جورایی فکر کنم کمبود ریسپکت داره نسبت به خودش و تو زمین اون حد تشخصی رو که باید حس نمیکنه که فکر کنم با بازی های بیشتر و بالا رفتن سنش تو این مورد بهتر بشه ...
به جای اینکه وقتی پاس داد بره تو یه موقعیتی قرار بگیره که باز دوباره صاحب توپ بشه خودش رو میبره تو سایه .:n29:

اما در کل تو این بازی خوب بود به نظرم ولی خب بازیش به چشم نمیاد حق میدم به دوستان.
ولبک هم که هر موقع ما بهش امیدوار شدیم زد و نا امیدمون کرد:n27:

*M!L4D*
27-08-2013, 02:33
خب برای اولین بازی تو OT زیادم بد نبود . نبود یک هافبک میانی خوب واقعا احساس میشه . امیدوارم فلینی رو تو این چند روز باقیمونده بگیریم ( که نمی گیریم : دی )
به نظرم یانگ باید جای ولبک میومد چون سمت راست والن داشت خوب کار میکرد و قلق اشلی کول هم دستش بود هردفعه راحت ازش رد میشد و موقعیت های خوبی ایجاد می کرد .
وین هم خوب بود یقینا بهتر هم میشه .
داوری هم فاجعه ... 4 تا هند ــو واسه یونایتد نگرفت آخرش برای جبران یه صحنه که هند نبود ــو الکی هند گرفت : دی . کارت دادن هاش هم خیلی عجیب بود حتی کسی مثل مزدک هم تعجب کرده بود . 1 کرنر هم برای هر دوتیم گرفته نشد .
GGMU :n12:

و جا داره قدردانی کنیم از داور چهارم بازی مایک دین ( اگه اشتباه نکنم ) که گلایه های بعضا" بی مورد مو رو کنار زمین تحمل میکرد :دی

+ali
27-08-2013, 06:07
داوری واقعا بد بود بازم شروع شد مطمئن باشید فشار مورینیو روی داورا خیلی جاها به کمکش میاد

اما خب این منچستر هنوز کار داره دقیقا مشکلش مثل پرسپولیس هست توی دفاع خوب شده ولی هافبک نداره
خیلی بده که هنوز تیم جا نیفتاده اما بازیهای مهممون اول فصل هست
اگر یکی دوتا بازی ساده تر بهمون میخورد اونا رو میبردیم تیم جا میفتاد در ادامه مطمئن باشید همین چلسی رو هم تو خونه خودمون میبردیم

همینکه رونی توی این بازی واقعا زحمت کشید و مایه گذاشت خودش خیلی دل گرم کننده هست

کسی میدونه بعد از چند سال توی هفته دوم پایینتر از لیورپول هستیم؟
فکر کنم به اندازه یه قهرمانی براشون ارزش داشته باشه:n09:
باید طرفدار منچستر باشی بعد از حدود سه دهه رهبرت رو از دست داده باشی و توی اولین سال مربی جدید توی هفته دوم پایینتر از لیورپول قرار گرفته باشی تا نگرانی منچستریها رو درک کنی
ولی خدا بخواد هیچ تیمی شخصیت قهرمانی ما رو نداره
شک نکنید
ما فقط زمانی قهرمان نمیشیم که بخوایم برای مدتی مثلا یک فصل خستگی در کنیم

shakerifar
27-08-2013, 07:38
بازی خوبی ارائه دادیم. با این خط هافبک ناقص 60 درصد مالکیت توپ خیلی خوبه
امان از ولبک که اگه اون توپو گل می کرد الان بازیو برده بودیم...
در مورد بازیکنا به نظرم بهترین بازیکنامون ویدیچ و رونی بودن که به شخصه با کاپیتان خیلی حال کردم هیچ توپی ازش رد نشد
رونی هم فکر کنم تلافی اون صحنه ای که تو بازی با سوانسی رابین گل دومشو زد وبه رونی پاس نداد رو این سری سر رابین در اورد ...
اون شوتی که از پشت محوطه زد می تونست با یه پاس معمولی رابین رو تک به تک کنه
رونی هم که دیگه الان بهونه ای واسه نموندن نداره و بهترین واکنش ممکن رو از الدترافورد گرفت...

REZAHOSEYNGANI
27-08-2013, 11:01
نتونستم بازی رو ببینم
اما خلاصه رو دیدم
بیشتر بازی دست منچستر بود
نبود هافبک خوب حس میشه
اما رونی هم بسیار خوب عمل کرد
نتیجه عادلانه ای نبود زیاد:n02:
این مویس هم خوشتیپ هست ها!!

rz21
27-08-2013, 12:14
الان توی صفحه های اجتماعی و و بقیه جاها همه دارن از رونی حمایت میکنند و به عنوان بهترین بازیکن میدان هم از نظر هواداران شناخته شد.:n12:
دیگه فکر کنم باید منتظر اومدن یک هافبک و خارج نشدن هیچ کدوم از بازیکنانمون باشیم.
بازی بعد هم با لیورپول هست و مطمئنم که بالاتر بودن اون ها توی جدول بعد از یک عمر :دی فقط تا هفته ی بعد طول می کشه و با یک برد در آنفیلد کارشون ساخته هست.
راستی این اتوبوس مورینیو چرا هیچ وقت پنچر نمیشه؟؟؟

MoJtaBa.R
27-08-2013, 15:08
بازی بدی نبود.دفاع مستحکم و هافبک های بازی نساز و مهاجمان همیشه آماده!
این نیمه باید ابتکار مویز رو ببینیم و باید خودشو نشون بده.
فیل جونز و رونی از بد ها بودن و بقیه در حد خودشون,ظاهر شدن.

الان توی صفحه های اجتماعی و و بقیه جاها همه دارن از رونی حمایت میکنند و به عنوان بهترین بازیکن میدان هم از نظر هواداران شناخته شد.:n12:
دیگه فکر کنم باید منتظر اومدن یک هافبک و خارج نشدن هیچ کدوم از بازیکنانمون باشیم.
بازی بعد هم با لیورپول هست و مطمئنم که بالاتر بودن اون ها توی جدول بعد از یک عمر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط تا هفته ی بعد طول می کشه و با یک برد در آنفیلد کارشون ساخته هست.
راستی این اتوبوس مورینیو چرا هیچ وقت پنچر نمیشه؟؟؟

آقا من یکم گیج شدم :دی دیشب وقتی گفتی رونی از بدها بوده فک کردم من خوب بازی رو ندیدم ! الان حال کردی از اینکه هوادارا راضی هستن از همین رونی نصفه و نیمه ! :n27: خدایی اونقدرها هم بد عمل نکرد ( البته گزارشگر سه نقطه بازی خودش رو داشت میکشت برای کوبیدن رونی ولی در کل برای کسی که قبل فصل رو مصدوم بوده و تازه داره برمیگرده بد کار نکرد

کلا هر تیم که این آقا رفته گند زده به فرپلی و بازی فوتبالی اون تیم !! دیشب اکثرآ داشتن هندبال یا راگبی بازی میکردن شاگرداش و داور بازی هم نظاره گر ماجرا

rz21
27-08-2013, 19:44
آقا من یکم گیج شدم :دی دیشب وقتی گفتی رونی از بدها بوده فک کردم من خوب بازی رو ندیدم ! الان حال کردی از اینکه هوادارا راضی هستن از همین رونی نصفه و نیمه ! :n27: خدایی اونقدرها هم بد عمل نکرد ( البته گزارشگر سه نقطه بازی خودش رو داشت میکشت برای کوبیدن رونی ولی در کل برای کسی که قبل فصل رو مصدوم بوده و تازه داره برمیگرده بد کار نکرد

کلا هر تیم که این آقا رفته گند زده به فرپلی و بازی فوتبالی اون تیم !! دیشب اکثرآ داشتن هندبال یا راگبی بازی میکردن شاگرداش و داور بازی هم نظاره گر ماجرا

اون پست برای نیمه اول بود..توپ زیاد لو داد مثل فیل جونز ،خودخواهی هم زیاد کرد..توی نیمه دوم هم خودخواهی زیاد کرد با یک پاس می تونست فن پرسی رو تک به تک کنه ولی شوت زد،عالی نبود ولی همین که هوادارن ازش حمایت کردند خیلی خوب بود.
به قول آقای خاص این یک باشگاه ویژه ای هست که با رونی با توجه به مشکلات پیش اومده این طوری رفتار کردند.:n12:
پ.ن:امضا رو حال می کنید؟:دی

MoJtaBa.R
27-08-2013, 21:47
اون پست برای نیمه اول بود..توپ زیاد لو داد مثل فیل جونز ،خودخواهی هم زیاد کرد..توی نیمه دوم هم خودخواهی زیاد کرد با یک پاس می تونست فن پرسی رو تک به تک کنه ولی شوت زد،عالی نبود ولی همین که هوادارن ازش حمایت کردند خیلی خوب بود.
به قول آقای خاص این یک باشگاه ویژه ای هست که با رونی با توجه به مشکلات پیش اومده این طوری رفتار کردند.:n12:
پ.ن:امضا رو حال می کنید؟:دی

عمو انتظار بالایی داری ازش : هنوز آماده نیست خوب ! ارنج تیم نسبت به حریف روی کاغذ ضعیف بود : ولی مث همیشه یونایتد پیشبینیهارو بهم زد : کلا جو منفی تاپیک و اون یه مورد من میدونم ما موفق نمیشیم چند وقتیه خدارو شکر دست از سر تاپیک برداشته ! یکی از بازیای مهم این فصل رو گرچه توی زمین خودمون بود ولی تونستیم با امتیاز ازش در بیایم . در نبود رافائل تیم آسوده تر بازی میکنه انگار !

REZAHOSEYNGANI
28-08-2013, 10:11
:n28:

pcforlife
28-08-2013, 22:24
بازی با چلسی رو متاسفانه ندیدم... با اینکه منتظرش بودم، به دلیل روز کاری خسته کننده حوالی 11 خوابم برد جلو تی وی!:n27:
امروز صبح خلاصه بازی رو دیدم... بازی تدافعی خیلی خوب چلسی باعث شد که مورینیو با یک امتیاز شیرین برگرده لندن... هر چند همونطور که دوستان گفتند بازی چندان دلچسبی نبود و البته شاید اگه خوش شانس بودیم سر صحنه ولبک یا پاس ندادن رونی به رابین میتونستیم گل هم بزنیم... صحنه لمپارد هم خیلی خیلی مشکوک بود و به نظرم بالای 75 درصد پنالتی./
+
بازی سختی با لیورپول تو آنفیلد داریم... به هیچ وجه نباید دست خالی برگردیم... خصوصا اینکه لیورپول تو فصل نقل و انتقالات خیلی عاقلانه بازیکن جذب کرد و تیم یکدستی هست. شرایط یونایتد هم الان واقعا خوبه، ما جلوی چلسی با این همه خرج خیلی خوب ظاهر شدیم، باید روند رو به رشدمون رو حفظ کنیم./
+
لینک خلاصه بازی از motd با دو کیفیت:

HD

SD

pcforlife
28-08-2013, 22:27
:n28:
آخه این چه طراحی ای هست...:n29::n27: مگه دور از جونشون مردن آخه!!:blink:

rz21
29-08-2013, 09:52
خب قرعه کشی جام باشگاه ها امشب برگزار میشه و قرعه کشی سختی رو حتما خواهیم دید.مطمئنم!همونطور که دیشب قرعه کشی سختی رو دیدیم و در الدترافورد در تاریخ 23 سپتامبر باید مقابل لیورپول در جام اتحادیه بازی کنیم..انصافا بدترین قرعه کشی های تاریخ باشگاه داره رقم میخوره و امیدوارم حداقل امشب اینطوری نشه!

United v Liverpool
Sunderland v Peterborough
West Ham v Cardiff
Man City v Wigan
Burnley v Nottingham Forest
Newcastle v Leeds
Southampton v Bristol City
West Brom v Arsenal
Swindon v Chelsea
Tranmere v Stoke
Watford v Norwich
Aston Villa v Tottenham
Hull v Huddersfield
Leicester v Derby
Birmingham v Swansea
Fulham v Everton

Abdolreza2012
29-08-2013, 15:54

رونی سکوتش را شکست: واکنش هواداران یونایتد باورنکردنی بود مهاجم انگلیسی که در جریان تساوی بدون گل تیمش مقابل چلسی مورد تشویق هواداران یونایتد قرار گرفت از آنها تشکر کرده است

سایت گل- وین رونی ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد از هواداران این تیم به خاطر «واکنش باورنکردنی شان» در جریان بازی دوشنبه شب یونایتد مقابل چلسی در اولدترافورد که با تساوی بدون گل پایان یافت تشکر کرده است.
رونی دراین بازی برای اولین بار در طول این فصل در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت و مقابل تیمی به میدان رفت که بی صبرانه خواهان به خدمت گرفتن اوست. در این بازی رونی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت و مورد تشویق و حمایت هواداران یونایتد قرار گرفت.
گل دات کام چندی پیش در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که رونی نگران آن است که در صورت انجام نشدن انتقالش به استمفورد بریج، با واکنش تند هواداران یونایتد مواجه شود ولی بعد از حمایت هواداران اولدترافورد از رونی، حالا این ستاره انگلیسی از طرفداران تیمش تشکر کرده است.
رونی در صفحه فیس بوکش نشود:« واکنش باورنکردنی ای از هواداران یونایتد را شاهد بودم. از شما متشکرم. واقعا از حمایت شما متشکرم. این برای من معنا و مفهوم زیادی داشت.»
درجریان دیدار دوشنبه شب که با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید رونی یکسره مورد تشویق هواداران قرار می گرفت و البته هنوز مشخص نیست که آیا او درطول این فصل در یونایتد ماندگار خواهدبود و یا اینکه در روزهای پایانی بازار تابستانی یا در بازار زمستانی به تیم دیگری خواهد پیوست.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

کمپین طرفداران دورتموند: شینجی را آزاد کنید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rz21
29-08-2013, 20:12
یونایتد،شاختار،لورکوزن،سو سیداد!گروهی نسبتا آسون!

MoJtaBa.R
29-08-2013, 20:48
این یه دفعه رو شانس آوردیم ! روی کاغذ به نسبت آسونه بازیا ولی میشه سخت بشه برامون : انشاا... جدی تر بشن سر موضوع پوشش ضعفای تیم !

سامی هم رفت انگاری به چلسی ! دیگه پیرتر از این نبود بگیرن !؟

manchester fan
29-08-2013, 20:58
مجتبی اتفاقا گروه سختیه ....
شاختار که تیم بسیار خوبیه ولی سوسیه داد و لورکوزن علاوه بر اینکه تیم های خوبی هستن غیر قابل پیش بینی هم هستن
یهو دیدی همین لورکوزن شاخ شد مثل 2002 اومد فینال :دی
سوسیه داد هم اونجوری که دیشب بازی کرد و اومد بالا معلومه که تیم خوبیه

clau
29-08-2013, 21:08
گروه نسبتن سختیه - سوسیه داد که دیشب تونست لیون حذف کنه تیمهای اسپانیایی کلن خطرناکن-باید امسال حال این بایر لورکوزن بگیریم هنوز اون بازی تو چمپیونز لیگ که با خوش شانسی محض با گل زده بیشتر تو اولدترافورد تونستن مارو حذف کنن از یادم نرفته بخصوص اون شوتی که دیگو فورلان تو بازی برگشت زد و مدافع لورکوزن از روی خط دروازه توپ برگردوند :n15:شاختار هم که سال قبل نمایش خوبی در مرحله گروهی چمپیونز لیگ داشت بعضی ها رو فرستاد لیگ اروپا:n09:به امید موفقیت منچستر یونایتد در چمپیونز لیگ امسال

MoJtaBa.R
29-08-2013, 21:27
مجتبی اتفاقا گروه سختیه ....
شاختار که تیم بسیار خوبیه ولی سوسیه داد و لورکوزن علاوه بر اینکه تیم های خوبی هستن غیر قابل پیش بینی هم هستن
یهو دیدی همین لورکوزن شاخ شد مثل 2002 اومد فینال :دی
سوسیه داد هم اونجوری که دیشب بازی کرد و اومد بالا معلومه که تیم خوبیه

میشد سخت تر هم بشه اونجوری که همه تیمها میتونن شاخ بشن:دی به هر حال از گروه بریم بالا هم سخت تر میشه : با منتفی شدن موضوع چلسی و رونی انگاری دنیا به کام ما شده : دیگه خبری از شایعات هم نیست که میخوایم این و اون رو بگیریم !

clau
29-08-2013, 21:31
سامی هم رفت انگاری به چلسی ! دیگه پیرتر از این نبود بگیرن !؟

دیدن نمیتونن رونی به خدمت بگیرن گفتن یکی بگیرن که قبلن سابقه کار با مورینیو داشته باشه اتوئو هم زمان بازیش در اینتر شاگرد مورینیو بود

REZAHOSEYNGANI
29-08-2013, 22:47
توی لیگ قهرمانان هم گروه خوبی بهمون خورد!:n02:

pcforlife
29-08-2013, 22:58
کلا قضیه رونی - چلسی؛ از اولش هم بیشتر از خرید رونی (تیری تو تاریکی زدن) جنبه آسیب زدن به یونایتد با مربی جدیدش رو داشت... متاسفانه وین این وسط به احتمال زیاد به خاطر مسائل مالی، بازیچه دست مورینیو شد تا شاید فرجی بشه... اما واکنش منطقی باشگاه (همینکه گفتن به هیچ وجه فروشی نیست) باعث شد یه چند وقتی کل یوم شایعه بشنویم! متاسفانه رفتار رونی بیش از حرکت چلسی و مورینیو به تیم در فصل نقل و انتقالات ضربه زد... با یه پست تو اف بی و تشکر از هوادارا این ناراحتی از بین نمیره... رونی باید اینو بفهمه.
+
خرید و قرار داد با اتوئو برای یک فصل خیلی برای چلسی خوبه. اتوئو واقعا جنگندگی و فینیشینگ و فیزیک عالی ای داره، حتی تو 32 سالگی. ولی من فقط موندم سوای ترنسفر فی، درآمد سالیانش در چلسی قراره اندازه مبلغ دریافتیش تو آنژی باشه؟! یاد ایامی که میشنیدیم (و پشت بندش =:n02: ) که یونایتد بیشتر از چلسی خرج میکنه!
.
گروهمون گروه ساده ای نیست، ولی خدایی جوری نیست که از پسش بر نیایم یا نگران باشیم... + کسی برنامه بازی های گروه (تاریخ + میزبانی) رو داره؟ اصلا اعلام شده؟

REZAHOSEYNGANI
29-08-2013, 23:08
نه
دستمزدش کاهش یافته یه سالی 5 میلیون پوند

+ali
29-08-2013, 23:17
آقایون نظر همه برای من قابل احترامه اما هر کی میگه گروه منچستر آسونه نمیگم هیچی اما زیاد از فوتبال چیزی نمیدونه
لورکوزن و کلا تیمهای آلمانی تماشاگر نیستن و حال هر تیمی رو میتونن بگیرن
سوسیداد هم هیچ چیزی از بیلبائویی که دو سال پیش ما رو حذف کرد نداره
تیمای اسپانیایی خیلی خطرناکن و واقعا فوتبال تک ضربی بازی میکنن اگه بازیشون بگیره هر تیمی رو ممکنه ببرن حتی رئال و بارسا رو
شاختار هم که خودشو توی فصول قبل نشون داده
هیچ بازی آسونی توی این گروه نیست من تعجب میکنم بعضیا میگن گروه ساده و منچستر خوش شانس
ساده یعنی اینکه منچستر خیلی راحت به عنوان تیم اول میره بالا در صورتی که من هر چی نگه میکنم بازی ساده ای برای منچستر توی این گروه نمیبینم

با این حال منچستر با موندن رونی و هماهنگ شدن با تفکرات مویس قطعا یکی از مدعیان گرفتن جام هست:n12:

MoJtaBa.R
29-08-2013, 23:34
زمان بازیا تا اولین بازی با لور :

Sun 01/09/13 PRL Liverpool 17 : 00 Manchester United
Sat 14/09/13 PRL Manchester United 16 : 15 Crystal Palace
Tue 17/09/13 UCL Manchester United 23 : 15 Bayer Leverkusen
Sun 22/09/13 PRL Manchester City 19 : 30 Manchester United

آمار دو تیم در 5 بازی اخیر :

DWWLD Manchester United --------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bayer Leverkusen

.................................................. .................................................. .................................................. .................

Tue 17/09/13

Manchester United 23 : 15 Bayer Leverkusen
Real Sociedad 23 : 15 Shakhtar Donetsk
Wed 02/10/13
Shakhtar Donetsk 22 : 15 Manchester United
Bayer Leverkusen 22 : 15 Real Sociedad

Wed 23/10/13
Bayer Leverkusen 22 : 15 Shakhtar Donetsk
Manchester United 22 : 15 Real Sociedad

Tue 05/11/13
Shakhtar Donetsk 23 : 15 Bayer Leverkusen
Real Sociedad 23 : 15 Manchester United

Wed 27/11/13
Bayer Leverkusen 23 : 15 Manchester United
Shakhtar Donetsk 23 : 15 Real Sociedad

MoJtaBa.R
29-08-2013, 23:41
بیشتر از دو هفته مونده تا اولین بازی سی ال !

منچستر باید با لیور توی زمین خودش و با کریستالپالاس به عنوان میزبان ظاهر بشه : لورکوزنیها هم اول میهمان شالکه 04 هستند و بعدش میزبان ولفسبورگ . این بازیا تا دو تیم به هم برسن .

----------------------

تقویت تیم و هماهنگ شدنشنون تنها چیزیه که ضروریه و دیگه هر چی شایعه بود بسه : الان باید رونی برگرده به روزای اوجش تا بتونه کنار فن تیم رو توی حمله موفق کنن ! ضعف دفاعی فصل یش هم بیداد میکرد که با قوی ظاهر شدن خط حمله سرپوش گذاشته شد روش : ولی امسال خیلی وضع فرق میکنه . همه تقویت شدن الا ما !

MoJtaBa.R
30-08-2013, 00:03
اگه ریز بشیم توی جدول بازیای هفته اول سی ال : شاختار 4 برد و یک باخت توی 5 بازی اخیرش کسب کرده که سوسیداد مقابلش 3 برد و یک باخت و یک مساوی : فشردگی بازیای شاختار برای بازی اولش جلوی سوسیداد به عدد سه بازی میرسه ! که سوسیداد همون دوبازی رو پیش رو داره واسه اولین بازی سی الش : اول میزبان تیم خشن اتلتیکویه هفته بعدش با لوانته بازی داره

.................................................. ..............................

تا الان وضع جدولیه لیگهای تیمها :

منچستر یونایتد : از 2 بازی 4 امتیا رده چهارم

لورکوزن: از 3 بازی 9 امتیاز رده سوم

شاختار : از 7 بازی 18 امتیاز رده دوم

سوسیداد : از 2 بازی 4 امتیا رده هفتم

.................................................. ..............................

افتخارات باشگاههای گروه A : .

: Manchester United

Premier League 20
UEFA Champions League 3
Championship 2
UEFA Cup Winners' Cup 1
UEFA Super Cup 1
FA Cup 11
League Cup 4
Community Shield 20
FIFA Club World Cup 1
Inter Continental Cup 1

: Bayer Leverkusen

Bundesliga 1
UEFA Europa League 1
DFB Pokal 1

: Real Sociedad

Primera División 2
Segunda División 3
Copa del Rey 1
Super Cup 1

: Shakhtar Donetsk

Premier League 8
UEFA Europa League 1
Cup 9
Super Cup 5

......................................
..........
....

گلزنترین بازیکنای تیمها در بازیهای لیگ کشورشون :

R. van Persie 2 : Manchester United

S. Sam 3 : Bayer Leverkusen

C. Vela 2 : Real Sociedad

Luiz Adriano 5 : Shakhtar Donetsk

eman619rv
30-08-2013, 04:22
بچه ها بیاید با هم صادق باشیم،حقیقتا من یکی کهوقتی نتایج قرعه کشی رو دیدم خوشحال شدم بقیه رونمی دونم!فکر کنین به چه تیم هایی که میشد بخوریم!!

گروه مون نه خیلی سخته و نه خیلی آسون ، حقیقتا گروهیه که تقریبا سید بندیش از نظر قدرت واقعا رعایت شده و 4 تیم با 4 درجه متفاوت در این گروه قرار دارن.

بعد از تلاش های نا موفق بسیار ، یه بازیکن دیگه و یه استعداد خوب دیگه هم مقابل چشمامون داره به یه تیم دیگه میره ، اریکسن که 2سال مشتریان بزرگی داشته حالا داره به تاتنهام نزدیک میشه و ما هنوز تو فکر مودریچ و فابرگاسیم!!

از اون طرف کاکا که همیشه فرگی علاقه خاسی بهش داشت و چندبار تلاش کرد که اونو به من یونایتد بیاره رسما اعلام کرد که میخواد از رئال جدا بشه:n28: ....درسته که سنش یکم بالاست و صد البته دستمزدش اما به نظرم خیلی خوبه که بتونیم بخریمش!

MoJtaBa.R
30-08-2013, 14:06
United's 2013/14 Champions League fixture dates have been confirmed. First up: Bayer Leverkusen at home on Tuesday 17 September

...............................

shakerifar
30-08-2013, 14:46
به نظرم گروه مون به هیچ وجه آسون نیست هر چند می تونست سخت تر هم باشه
تو جام اتحادیه گویا خوردیم به لیورپول ... کلا امسال قرعه کشی هم شدن برامون کابوس
اما خیلی جای گلایه نیست و تیمی که هدفش کسب جام هست دیگه از قرعه و اینجور چیزا نباید ناراحت باشه

rz21
30-08-2013, 21:05
فردا آخرین روز نقل و انتقالاته درسته؟؟فکر کنم امسال هیچ خبری نباشه..

MoJtaBa.R
30-08-2013, 21:26
فردا آخرین روز نقل و انتقالاته درسته؟؟فکر کنم امسال هیچ خبری نباشه..

گفته امیدواره واسه اضافه کردن بازیکن تا 23 شب دوشنبه ولی تضمینی نمیده : منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

David Moyes admits he still hopes to add to his Manchester United squad before the transfer window shuts at 23:00 BST on Monday night
"I don't know how busy it's going to be but it's a busy football market," he said. "It might be busy in the next few days and I hope we do a little bit of business but I couldn't guarantee that.".

در مورد رونی هم که به صراحت موضع خودش و باشگاه رو گفته و نمیخوان جفتشون رونی رو از دست بدن

.........................

یه جا هم اومده که امشب منچستر یونایتد پیشنهادی به ارزش 30 میلیون یورو به بازیکن اتلتیکو بیلبائو آندره هررا داده که پاسور فوق العاده ایه

اینم لینک خبری :::

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - اواخر روز گذشته خبر رسید که باشگاه منچستریونایتد در صدد ارائه پیشنهادی برای خریدن هافبک تیم اتلیتک بیلبائو, آندره هررا می باشد, پیشنهادی که امروز از سوی این باشگاه اسپانیایی رد شد.
باشگاه اتلتیک بیلبائو شب پنجشنبه بلافاصله این پیشنهاد را که با بند آزاد سازی قرارداد این بازیکن همخوانی نداشت, رد کردند و اعلام کردند که هیچ جایی برای مذاکره وجود ندارد.
رئیس باشگاه, خوسو اوروتیا در کنفرانس خبری که روز جمعه برگزار می شد, گفت که هر بازیکنی می تواند این باشگاه را ترک کند, به شرطی که تمایل به جدایی از این باشگاه را اعلام کند و رقم پیشنهادی با بدن آزاد سازی آن بازیکن همخوانی داشته باشد.
گفته می شود این رقم در مورد آندره هررا, ۳۶ میلیون یورو(۳۰/۷۵ میلیون پوند) مشخص شده است.
اوروتیا به این مسئله نیز اشاره کرد که باشگاه تمایل دارد تا این بازیکن را حفظ کند, بازیکنی متولد باسک که دوران حرفه ای بازی خود را در رئال زاراگوزا آغاز کرده است.
اوروتیا روز جمعه گفت: بله, ما پیشنهادی شب گذشته دریافت کردیم, پیشنهادی رسمی از سوی منچستریونایتد. هنگامی که اتفاقی بیافتد من آن اتفاق را تایید خواهم کرد.
“باشگاه ما, باشگاه متفاوتی است, باشگاه ما, باشگاه خاصی است, اساس این باشگاه بر پایه احساسات بنا نهاده شده است.”
“هدف ما در مقام یک باشگاه, کسب پول از طریق بازیکن نمی باشد, بلکه گرفتن بهترین عملکرد ممکن از بازیکن ها است.”
“برای فسط یک قرارداد با اتلتیک بیلبائو, اول, آنها باید به ما بگویند که می خواهند این باشگاه را ترک کنند و در همین لحظه چنین چیزی را آندره درخواست نکرده است. سپس آنها باید رقم درج شده در بند آزادسازی قرارداد آن بازیکن را پرداخت کنند, چنین اتفاقی نیز در پیشنهادی که برای هررا رسیده, لحاظ نشده است.”
“در حقیقت پیشنهادی که به اندازه رقم بند آزاد سازی آندره باشد تا این لحظه ارائه نشده است.”
“ما شب گذشته پیشنهادی از سوی منچستریونایتد دریافت کردیم و حرفی که به آنها زدیم این بود که ما نمی خواهیم درباره بازیکنانمان وارد مذاکره شویم.”
گفته می شود پیشنهاد یونایتد برای این بازیکن جوان ۲۵ میلیون پوند بوده است. اکنون باید منتظر ماند و عکس العمل باشگاه یونایتد را در قبال این سخنان رئیس باشگاه اسپانیایی دید.
آیا یونایتد رقم پیشنهادی باشگاه اتلتیک بیلبائو را برای خرید این بازیکن ۲۴ ساله پرداخت می کند. فرصت چندانی تا پایان مهلت نقل و انتقالات نمانده است, باید دید حرکت باشگاه در این روزهای آخر چه خواهد بود.

REZAHOSEYNGANI
31-08-2013, 19:06
::.این هم آخرین بازی های منچستر یونایتد با لیورپول::.

Abdolreza2012
31-08-2013, 22:03

مویس: می دانم در آنفیلد چه استقبالی از من می شود مویس که سال ها در اورتون، رقیب دیرینه لیورپول، مربیگری کرد، می داند در آنفیلد چندان محبوب نیست
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که در دیدار فردا مقابل لیورپول، در انتظار یک استقبال تند از سوی هواداران قرمزهاست.
مویس که سال ها در اورتون، رقیب دیرینه لیورپول، مربیگری کرد، می داند در آنفیلد چندان محبوب نیست. او هرگز نتوانست با اورتون در آنفیلد به پیروزی برسد اما مطمئن است که با منچستریوایتد می تواند این روند را تغییر بدهد.
او به خبرنگاران گفت:" همه با من در مورد رقابت منچستریونایتد و لیورپوا صحبت می کنند. این شرایط در زمان حضور من در اورتون هم وجود داشت. فکر می کنم آنها همان طور از من پذیرایی می کنند که در زمان حضورم در اورتون بود.
بازی در آنفیلد همیشه دشوار است اما من در انتظار بازگشت به این ورزشگاه هستم."
سرمربی شیاطین سرخ همچنین در مورد شرایط وین رونی، گفت:" فکر می کنم او مقابل چلسی خیلی خوب کار کرد. او در شرایط خوبی به نظر می رسد و فکر می کنم از نظر ذهنی هم در شرایط خوبی دارد.
ما هر کاری می توانیم انجام می دهیم تا او را در همین شرایط حفظ کنیم تا بازی های خوبی برای ما ارائه بدهد. در حال حاضر، او در شرایط خوبی قرار دارد."

REZAHOSEYNGANI
01-09-2013, 10:28
یعنی من عاشق این لیورپولی هام
تو این صحنه جرارد تکل میره رو نانی

پای نانی شدیداً آسیب میبینه
بعد تو این صحنه جرارد داره میگه نانی تمارض کرده!:n08:

REZAHOSEYNGANI
01-09-2013, 10:46
سرمربی اتلتیکو بیلبائو اذعان کرد هافبک خلاق تیمش آندر هررا هنوز تصمیم خودش برای ترک بیلبائو و پیوستن به منچستر یونایتد را نگرفته است و کماکان در حال بررسی اوضاع می باشد.

باشگاه اتلتیکو بیلبائو روز جمعه رسما اعلام کرد پیشنهاد شیاطین سرخ برای جذب این هافبک خلاق را رد کرده است اما انتظار می رود منچستر یونایتد در روزهای آینده با پیشنهاد بهتری سران بیلبائو را پای میز مذاکرات بکشد.
با این حال ارنستو والورد اذعان کرد این بازیکن ۲۴ ساله در بازی مقابل رئال مادرید در ترکیب بیلبائو قرار خواهد داشت.
" او برای بازی کردن شرایط بسیار خوبی دارد و یکی از بهترین بازیکنان ما به حساب می آید.
" آندر حق دارد که فکر کند و برای آینده خود تصمیم بگیرد، با صحبتی که با او داشتم هنوز تصمیمی برای ترک بیلبائو نگرفته است و باید دید در آینده چه اتفاقی رخ می دهد."

اینم داره ناز میکنه!

rz21
01-09-2013, 11:21
رونی از ناحیه ی سر مصدوم شده و ممکنه امروز بازی نکنه...:n03:

REZAHOSEYNGANI
01-09-2013, 11:39
رونی از ناحیه ی سر مصدوم شده و ممکنه امروز بازی نکنه...:n03:

این فیل جونز زده مصدومش کرده

MoJtaBa.R
01-09-2013, 13:29
تا اینجا که مویز به کاگاوا بازی نداده خداکنه نیمکت نشین صرف نباشه برامون . اینجوری از لحاظ روحی افت میکنه ! دو تا از خوبهای پیش فصل کاگاوا و زاها بودن که فعلا توی ترکیب نیستن

آخرین خبر درمورد هررا اینکه شاید ۳۸ میلیون یورو براش به اتلتیکو بیلبائو بدیم . دیگه کم کم داریم میرسیم به آخرای زمان نقل و انتقالات . یه جا هم اومده که اورتون تنها در صورت دریافت پیشنهادی ۵۰ میلیون پوندی حاضر به فروش ماروئن فلاینی و لیتون بینز به ما هستند : همه چیز تا ساعات آینده معلوم میشه

*M!L4D*
01-09-2013, 13:59
یعنی من عاشق این لیورپولی هام
تو این صحنه جرارد تکل میره رو نانی

اونی که تکل میره جرارد نیست کاراگر ــــه :n21:

shakerifar
01-09-2013, 14:26
تا اینجا که مویز به کاگاوا بازی نداده خداکنه نیمکت نشین صرف نباشه برامون . اینجوری از لحاظ روحی افت میکنه ! دو تا از خوبهای پیش فصل کاگاوا و زاها بودن که فعلا توی ترکیب نیستن

به نظرم تصمیم درستی گرفته چون کاگاوا نسبت به بقیه استراحت کمتری داشته چون تو جام کنفدراسیون ها بازی کرده و در واقع مویز داره پیشگیری می کنه از این که کاگاوا دوباره مصدوم بشه
احتمالا تو بازی های اینده و ادامه فصل خیلی بیشتر بهش بازی می رسه
----------------------------------------
در مورد نقل و انتقالات هم واقعا هیچ چیز قابل پیشبینی نیست اما امیدوارم یه حرکتی بکنیم تو این چند ساعت

rz21
01-09-2013, 14:34
به نظرم تصمیم درستی گرفته چون کاگاوا نسبت به بقیه استراحت کمتری داشته چون تو جام کنفدراسیون ها بازی کرده و در واقع مویز داره پیشگیری می کنه از این که کاگاوا دوباره مصدوم بشه
----------------------------------------
در مورد نقل و انتقالات هم واقعا هیچ چیز قابل پیشبینی نیست اما امیدوارم یه حرکتی بکنیم تو این چند ساعت

به نظرم کاگاوا کلورلی و زاها امروز فیکس باشن،خود مویس گفته میخواد بهشون فرصت بده!
پیش بینیتون چیه؟؟
من میگم یا مساوی می شه یا 2-1 میبریم!

clau
01-09-2013, 14:37
پیش بینیتون چیه؟؟
من میگم یا مساوی می شه یا 2-1 میبریم!

فکر کنم 0-1 یا 1-2 ببریم فقط امیدوارم فان پرسی این بازی هم گل بزنه تا امتیاز فوتبال فانتزیم بالاتر بره:n02:

rz21
01-09-2013, 18:00
لیورپول:تیمی که نود دقیقه با دفاع به سبک مورینیو و یک اتوبوس دیگه تونست جلوی یونایتد رو بگیره.:n21:
یونایتد:تیمی که با وینگر های ضعیف مثل نانی و یانگ و از همه مهمتر ولبک به یک بازیکن جدید نیاز داره.چه توی گوشه ها و چه هافبک ها..
نمیدونم کاگاوا و زاها چه ایرادی دارن که بهشون بازی نمیده..به خدا این دو تا بیشتر از بقیه انگیزه دارن..

clau
01-09-2013, 18:30
خیلی مفت 3امتیاز بازی از دست دادیم تنها موقعیتشون فقط همون ضربه کرنر بود که متاسفانه به گل تبدیل شد- یک شوت از راه دورم اواخر بازی داشتن که دخیا توپ کرنر فرستاد همین:n15:زاها - کاگاوا هم معلوم نیست مویس برای چی ازشون در ترکیب اصلی استفاده نمیکنه :n29:چند ساعت به اتمام نقل و انتقالات مونده هیچ خبری هم از خرید بازیکن جدید نیست:n27:خدا نسل این خاندان گلیزر از روی زمین برداره که اصلن به فکر باشگاه نیستن:n21:

*M!L4D*
01-09-2013, 18:51
یونایتد:تیمی که با وینگر های ضعیف مثل نانی و یانگ و از همه مهمتر ولبک به یک بازیکن جدید نیاز داره.چه توی گوشه ها و چه هافبک ها..

یانگ قبول ولی نانی چرا ؟ تو همین چند دقیقه ای که بازی کرد از یانگ موثر تر بود مخصوصا شوتش و پاس قشنگش به چیچا . مطمئنم اگه فیکس باشه و روحیشو بدست بیاره سمت راست مشکلی نخواهیم داشت .
اما یانگ :n15: واقعا فاجعس حتی یک حرکت رو به جلو نداره و پاساش همه رو به عقب هست . یه بازی هم خیلی خوب بازی کرد اونم 8-2 جلو آرسنال

Ali*Reza
01-09-2013, 19:18
باخت بدى بود!! خوب بازى نکرديم.
متاسفانه قرعه نامناسب و بدشانسى براى فشردگى و بازيهاى سخت در ابتداى فصل داره کار دستمون ميده ، همچنين عملکرد ضعيف در فصل نقل و انتقالات . . .
به نظر من خيلى نتونستيم موقعيت خوب و حسابى خلق کنيم.
در واقع مهاجمين اصلا خوب تغذيه نشدن. حالا هرچقدر هم مهاجم توى زمين داشته باشيم ولى نتونن تغذيه بشن چه فايده داره!! ( تعويض سوم )
همه اينها ضعف تيم در ميانه ميدان و نبود بازيکنهاى خلاق و بازى ساز رو نشون ميده.
نانى هم به نظر من همچنان در دوران افت خودش هست و هنوز به آمادگى نرسيده. و تا حدودى مشکل نبود وينگر خوب هم احساس ميشه.
به نظر من ليورپول شروع فوق العاده اى در اين فصل داشته و اين نشان دهنده عملکرد خوب و هوشمندانه اين تيم در نقل و انتقالات و خريد بازيکن هست.
واقعا چند هفته ابتدايى فصل خيلى حساس و مهم هست. اميدوارم اين چند بازى اول رو ديگه امتياز از دست نديم و آخر فصل حسرت اين امتيازهاى از دست رفته رو نخوريم.
نبود رونى هم تقريبا احساس ميشد در اين بازى.
اميدوارم در ساعات آخر نقل و انتقالات اتفاقهاى خوبى بيافته.

mohammad.asghari
01-09-2013, 21:00

REZAHOSEYNGANI
01-09-2013, 21:54
واقعا باخت مضحکی بود
اگر یه هافبک بازیساز داشتیم میتونستیم راحت ببریمشون
کل بازی دست منچستر بود

manchester fan
01-09-2013, 22:30
کاری به بازی بد تیم و برد مفت لیورپول ندارم
ولی ثابت شده که منچستر هر فصلی شروع بدی داره اون فصل قهرمانه :دی

REZAHOSEYNGANI
01-09-2013, 22:56
خب بیل هم رفت رئال
شایعه شدیدی شده که یه پیشنهاد تپل از یه تیم انگلیسی واسه اوزیل اومده
که بیشتریا میگن از آرسنال هست
ولی فکر نمیکنم
امیدوارم منچستر باشه
اگر اوزیل بیاد و رونی و ونپرسی برن نوک اونوقت ببینم این لیورپول چی میخواد بگه تو بازی fa cup:n02:

MoJtaBa.R
01-09-2013, 22:58
حیف شد : از دستمون پریدن !!

موقعش امروز نبود ؟؟؟؟ حتی روی نیمکت ؟ حتی چند دقیقه ؟

arashsard
01-09-2013, 23:46
کاری به بازی بد تیم و برد مفت لیورپول ندارم
ولی ثابت شده که منچستر هر فصلی شروع بدی داره اون فصل قهرمانه :دی

ولی فکر کنم اون منچستر فرگوسن بود که اوایل ریپ میزد بعد یهو راه میوفتاد ... :n02: این منچستر فکر کنم اول ریپ بزنه بعد یهو خاموش بشه :n16:

manxxx
02-09-2013, 01:35
پست قبلیم حذف شد! ماشالا چه سرعت عملی دارن دوستان.
لیورپول با بازی بدش مثل این تیمای عربی کاری کرد که تیم ما هم بد بازی کنه .
بازیکنامونم هم که وقتی میرسیدن به پشت هیجده قدم شروع میکردن به تکروی. تیم یه گل عقبه افتادن دنبال حرکات نمایشی. فیل جونز داشت نقش کریس رونالدو رو ایفا میکرد!
فکر میکنم مشکل اصلی، نداشتن تاکتیک برنامه ریزی شده برای حمله بود وگرنه لیورپول با اون بازی مسخرش حقش بود حداقل سه تا بخوره.
اگه این یکی پاک بشه دیگه تو این تاپیک پست نمیزارم

+ali
02-09-2013, 01:59
درسته زیاد خوب نبودیم ولی بازم لیورپول لیاقت برد رو نداشت
یه گل غافلگیر کننده و شانسی زدن بلافاصله بعدش فن پرسی با کم دقت میتونست گل بزنه

دیگه دارن شورشو در میارن تیم رسما داره به خاطر یه هافبک این فصلشو نابود میکنه
مدیرای تیم با نخریدن هافبک دارن خیانت میکنن

مویس دیگه رسما گفته اگر هافبک نگیرن نگران میشه نده خدا چجوری بگه بازیکن میخوام
آقایون یه پیشنهاد خوب بدین این اوزیل رو بیارین دیگه بابا وقتی میدونم پولشو دارن که بیارن زورم میگیره به خدا

لیورپول صدرنشین شده:n09:
ولی آخر فصل جدول وارونه میشه باور کنید(منظورم اینه جای منچستر لیورپول عوض میشه:n05:)

manxxx
02-09-2013, 02:03
اینو تو یکی از کامنتای دوستان دیدم .قضاوت با دوستان :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
02-09-2013, 07:35
بازی رو ندیدم...صحنه های مهم بازی رو از varzesh3 گرفتم.. چه موقعیت هایی رو خراب کردیم...:n27:
باخت به لیورپول تحت هر شرایطی رو اعصابه، ولی یه سری کامنت های احمقانه آدم این ور اون ور میخونه که فقط تاسف میخوره... ما زمان فرگی هم کم به لیورپول نباختیم... دربی و بازی های مهم همیشه 50/50 بوده... بازی کردن تو انفیلد هم ساده نیست... به هر حال اینکه نا امید بشیم از همین شروع فصل، هیچ خوب نیست... 5 امتیاز با صدر فاصله گرفتیم... به خورده زیاده ولی تیم میتونه با همت خودش کاری کنه که تا نیم فصل، تیم دوم جدول 5 امتیاز با ما فاصله داشته باشه. بازی با کریستال پالاس رو تو خونه پرگل ببریم، دوباره به ریتم خودمون بر میگردیم./

rz21
02-09-2013, 09:45
اون گلی هم که خوردیم از روی خودخواهی یانگ و علاقه ی زیاد دریبل زنی او در کنار محوطه جریمه بود که تبدیل به کرنر شد و.....
گلشون هم که آفساید بوده::n13:

MoJtaBa.R
02-09-2013, 12:15
عجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :

پیشنهاد 40 میلیونی آرسنال برای اوزیل

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shakerifar
02-09-2013, 12:46
عجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :

پیشنهاد 40 میلیونی آرسنال برای اوزیل

از امروز صبح گفته می شد فقط ارسنال پیشنهاد داده
اما تو این دو سه ساعت سایت های معتبری مثل اسکای خبر دادن که یونایتد هم وارد کورس شده تا اوزیل رو بگیره
اما اینقدر از این خبر ها شنیدم من خودم تا یه بازیکنو با پیراهن یونایتد نبینم این خبر ها رو باور نمی کنم:n02:

MoJtaBa.R
02-09-2013, 13:02
میگن اینکه گفته میشه یه روز خوب میاد مختص ماست و غیر ماها روز خوب رو میارن !! فک کنم به مرض ما دچار شدند !!

خدایی خسته کنندست این اوضاع . سی ال چند روز دیگه شروع میشه و با امثال ولبک میخوایم بریم تو بازیها ! ولبک زمان رئیس کجا الان کجا !؟

B3HZ@D
02-09-2013, 13:30
منچستر یوناتید و اورتون برای انتقال 24 میلیونی فلاینی به توافق رسیدن .

Manchester United & Everton agree £24m Fellaini fee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ezel
02-09-2013, 13:33
سلام .

به نظرم وقتشه با حقیقت تلخ رفتن همیشگی سرالکس کنار بیایم ؛ و نباید 3-4 هفته ی یونایتد مویس رو با سالهای با شکوه رئیس مقایسه کنیم /

کمااینکه خود رئیس هم شروع خوبی با یونایتد نداشت اما ثباتی که وجود داشته همیشه برای مربیان باشگاه یونایتد در طول تاریخ ، خیلی میتونه امیدوار کنه ماها رو به آینده .

تعویض پیاپی مربی اگر نتیجه میداد الان رئال حسرت دهمین قهرمانی اروپاییش ده ساله نمیشد ! یا نگاهی به دیگر تیم های جزیره میتونیم ببینیم از بابت تغییرهای پیاپی مربی کدومشون موفق بوده در این سالها /

ضمن اینکه تازه ابتدای فصل هستیم و اختلاف پنج امتیازی با صدر خیلی اذیت کننده نیست ، مخصوصا که دو بازی سختمون با چلسی و لیورپول رو هم پشت سر گذاشتیم و مسیر در ادامه هموار تر به نظر میرسه .

mohammad_87
02-09-2013, 14:44
خب خوشبختانه منچستر هم در نقل و انتقالات شرکت کرد.فلاینی که یک خرید بسار خوب حساب میشه.به شخصه دوست داشتم تیاگو نیاد اما فابرگاس بیاد.واقعا بازی سازیش عالیه.اما فلاینی هم که زیردست خود مویس بوده یکی از بهترین هافبکهای جزیره هستش.

rz21
02-09-2013, 15:56
خب خوشبختانه منچستر هم در نقل و انتقالات شرکت کرد.فلاینی که یک خرید بسار خوب حساب میشه.به شخصه دوست داشتم تیاگو نیاد اما فابرگاس بیاد.واقعا بازی سازیش عالیه.اما فلاینی هم که زیردست خود مویس بوده یکی از بهترین هافبکهای جزیره هستش.

هنوز که قطعی نشده...خود سایت باشگاه هم چیزی رو ثبت نکرده...
ساعت 3/.15 به وقت ایران:

12:48 Talks are continuing between United and Everton but there has been no breakthrough, according to The Times. Marouane Fellaini and Leighton Baines are said to be the subject of the discussion.

moh3en_sh
02-09-2013, 16:32
فلاینی بازیکن خوبیه خیلی بدرد تیم میخوره.امیدوارم اوزیل رو هم بخریم تا خط هافبک هم عالی بشه:n01:

REZAHOSEYNGANI
02-09-2013, 17:28
اگر اوزیل می اومد بهتر بود
ولی فلایینی هم خوبه
این هررا هم میگن خوبه.اونم بیاد بدک نیست
یه وینگر هم میگرفتیم خوب بود
مثلا دراکلسر!:n02:

rz21
02-09-2013, 18:53
اگر اوزیل می اومد بهتر بود
ولی فلایینی هم خوبه
این هررا هم میگن خوبه.اونم بیاد بدک نیست
یه وینگر هم میگرفتیم خوب بود
مثلا دراکلسر!:n02:

اگر رونالدو هم میومد خوب بود..اگر اوزیل و بیل هم میومدن خوب بود!!همش اگر!کی میشه این اگر ها تبدیل به واقعیت بشه..
الان احتمال اومدن فلیینی و هررا خیلی زیاد شده...فقط 6 ساعت دیگه مونده...:n27:

REZAHOSEYNGANI
02-09-2013, 19:08
اگر رونالدو هم میومد خوب بود..اگر اوزیل و بیل هم میومدن خوب بود!!همش اگر!کی میشه این اگر ها تبدیل به واقعیت بشه..
الان احتمال اومدن فلیینی و هررا خیلی زیاد شده...فقط 6 ساعت دیگه مونده...:n27:
فلایینی اومدنش قطعیه
اینو بهتون قول میدم
هررا هم شاید بیاد
پاسور بسیار خوبیه

pcforlife
02-09-2013, 19:16
امیدوارم تو این ساعات پایانی از اوزیل غافل نشیم و اگه اوزیل قراره تو لیگ برتری بازی کنه، بیاد یونایتد ... یونایتد به خرید بازیکنی چهره تر از فلینی احتیاج داره...:n05:

REZAHOSEYNGANI
02-09-2013, 19:19
دیگه همه سایتها دارن میگن قرارداد اوزیل با آرسنال قطعی شده
این بیل زلیل مرده اگر یه دو روز زودتر میرفت رئال این همه بدبختی نمیکشیدیم!

h-blade
02-09-2013, 19:41
به نظر من فلایینی بهتر از اوزیله چون با لیگ جزیره آشنا تره و کیفیت بازیش هم فکر نکنم از اوزیل کمتر باشه......

البته من دوست داشتم مودریچ میومد چون واقعا مهره ایه که به درد منچستر میخورد.....

shakerifar
02-09-2013, 20:28
دیگه رفتن اوزیل به ارسنال تقریبا قطعیه
با وجود این که سبک بازیش رو خیلی دوست دارم و واقعا هم دوست داشتم بیاد یونایتد اما اگه یکم واقع بینانه نگاه کنیم
یونایتد جای مناسبی براش نبود به چند دلیل
اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)
دوما که تو کناره ها خیلی نمی تونه خوب بازی کنه(دقیقا مثل کاگاوا)
در واقع اگر این انتقال انجام می شد مشکل خط هافبک ما حل نمی شد فقط ترافیک بازیکنا تو یه پست خیلی زیاد می شد
امیدوارم تو این چند ساعت هررا رو بگیریم چون قدرت بازی سازی خوبی داره و کاملا می تونه مکمل کریک باشه
فلینی هم خوبه اما به نظرم هررا بهتره هر چند به نظر میاد فلینی قطعی باشه
فدراسیون فوتبال بلژیک به فلینی اجازه داده تا یکم دیرتر به اردوی تیم ملی ملحق بشه(این دیگه نشون می ده 99 درصد قطعیه)

REZAHOSEYNGANI
02-09-2013, 20:31
از این هررا ویدئویی چیزی هست؟
من اصلا بازیشو ندیدم
تو بازی با رئال هم نبود تو زمین!

rz21
02-09-2013, 22:32
19:54 The BBC's Juliette Ferrington has Tweeted a picture of Marouane Fellaini leaving Finch Farm.7
به نظر میرسه فلیینی زمین تمرین رو ترک کرده و فکر کنم می خواد بیاد منچستر،فاصله ی لیورپول تا منچستر هم که زیاد نیست!:دی باید سریعتر گاز بده!!

REZAHOSEYNGANI
02-09-2013, 22:36
19:54 The BBC's Juliette Ferrington has Tweeted a picture of Marouane Fellaini leaving Finch Farm.7
به نظر میرسه فلیینی زمین تمرین رو ترک کرده و فکر کنم می خواد بیاد منچستر،فاصله ی لیورپول تا منچستر هم که زیاد نیست!:دی باید سریعتر گاز بده!!

هواپیما رو واسه همین کارا گذاشتن دیگع:دی

manxxx
03-09-2013, 00:36
باورم نمیشه اوزیل داره میره آرسنال:n04:
یا این وسط مدیرامون خیلی بی عرضه هستند یا بازیکنا بعد از رفتن فرگی میترسن بیان یونایتد.
دیگه خرید فلینی خوشحالی داره، ناسلامتی پر افتخارترین تیم جزیره ایم.
این فصل هیچ چیزش شبیه فصل پیش نیست، همه ی تیما بعد از رفتن فرگی برا قهرمانی فصل، انگیزه پیدا کردن ببینید چه جنب و جوشی دارن.
اوزیل معرکه بود. اون از دیروز، اینم از امروز.

اول این که پست تخصصیش پشت مهاجم هست و ما الان دو تا بازیکن تو اون پست داریم (رونی و کاگاوا)
به نظرت کاگاوا فصل پیش درخشید و امسال هم اعتماد مویس رو جلب کرده؟ یا رونی از بازی تو این پست راضیه؟

rz21
03-09-2013, 00:57
نیم ساعت بیشتر نمونده و خسته شدم از بس که سایت باشگاه رو رفرش کردم.
فلینی که تا حدود زیادی قطغی شده.ولی فلینی تمامی مشکلات رو میتونه حل کنه؟؟
نیک پاول هم به صورت قرضی به ویگان رفت..
ارسنال هم اوزیل رو تایید کرد.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

manchester fan
03-09-2013, 01:34
پنجره نقل و انتقالات بسته شد و یونایتد نتوانست حتی یک بازیکن درجه 2 هم نخرید.
با این وضع امسال باید برا سهمیه بجنگیم
سیتی و آرسنال و چلسی و تاتنهام تا دندون مسلح شدن ما ....

clau
03-09-2013, 01:59
واقعن یک تبریک و خسته نباشید به مدیرای زحمتکش باشگاه میگم با خریدای عالی که انجام دادن تمامی نقاط ضعف تیم ترمیم شد:n24:طرف اومده تیم موناکو گرفته بازیکن تاپی مثل فالکائو از روی دست رئال و چلسی زده جذب کرده با یک سری دیگه از بازیکنای تاپ اون مدیر باشگاهه این گلیرزهای بیخاصیت هم:n21: - به شخصه هر نتیجه ای مویس در این فصل در تمامی جام ها کسب کنه 1درصد هم مقصرش نمیدونم

MORINIO
03-09-2013, 02:04
فلاینی و کونترائو رو خریدین که !! :n01:

rz21
03-09-2013, 02:08
فلاینی و کونترائو رو خریدین که !! :n01:

کونتراو؟؟کجا دیدی شما؟

MORINIO
03-09-2013, 02:13
کونتراو؟؟کجا دیدی شما؟

دیلی میل

یه صورت قرضی البته
:n01:

manchester fan
03-09-2013, 02:18
مث اینکه یه سری قراردادها بسته شده ولی اعلام نشدن هنوز
کلا باید صبر کرد
البته بی بی سی اسپرت و دیلی میل فلاینی و کونترائو تایید کردن

Deadqt
03-09-2013, 02:20
۲۷.۵ میلیون واسه فلاینی ؟! امیدوارم ارزششو داشته باشه:n27:

pcforlife
03-09-2013, 02:31
درسته فلینی و کوئنترائو رو گرفتیم، اما متاسفانه سران باشگاه و در راسش وودوارد رسما گند زدن! فلینی ای که میتونیستیم با مبلغی پایینتر هفته ها پیش قرمز پوشش کنیم رو با 27.5 میلیون پوند که مبلغ بالایی هست گرفتیم... اوزیل، گارای، فابرگاس، تیاگو، بیل، مودریچ و... رو از دست دادیم تا کوئنترائو رو قرضی بگیریم! حریفامون به قول دوستمون تا دندون مسلحن، اون وقت باشگاه به جای اینکه این فصل برای مربی جدید سنگ تموم بزاره، یکی از بدترین عملکرد ها رو داشت و این یکی دو خرید نصف و نیمه هفته ها زمان میخوان که با تیم هماهنگ بشن...
باز حالا خوبه تیم خوبی از فصل گذشته برامون مونده (خدا خیرش بده فرگی رو).
به هر حال باز از هیچی بهتره... تبریک بابت خرید ها...:n12: تابستون و خریداش که تموم شد... امیدوارم تیم زمستان هم تقویت بشه./

B3HZ@D
03-09-2013, 07:47
البته انتقال کونترائو انجام نشد و در رئال ماندنی شد .
طبق گفته خبرگزاری AS کارهای اداری کونترائو به موقع انجام نشده و به دلیل کمبود زمان برای ثبت , این انتقال منتفی شده و کونترائو در رئال ماندگار شد .

Man Utd fail in Coentrao bid

Man United's attempts for force through a deadline day loan deal for Real Madrid left-back Fabio Coentrao fell through as they did not complete the paperwork on time.

shakerifar
03-09-2013, 08:08
واقعا مسخرست 27.5میلیون پوند دادیم برای فلینی یعنی حدودا 5 میلیون پوند بیشتر از چیزی که ارزششه
اون وقت هررا بند فسخ قراردادش 31 میلیون پوند بوده یونایتد حدود 27 میلیون پوند پیشنهاد داده خب 4 میلیون دیگه هم می ذاشتین روش دیگه یعنی ما لنگ این 4 میلیونیم؟؟؟؟؟؟؟
هررا حتی حاضر شده بود حقوقش کمتر بشه تا یونایتد بتونه مبلغ جداییشو بده
وقتی یه آماتور می شه مدیر اجرایی همینه دیگه
------------------------
قضیه کوئنترائو هم هنوز معلوم نیست نه می شه گفت قطعا اومده نه می شه گفت قطعا نمیاد:n02:
------------------------------
پ.ن: منظورم از اماتور وودوارد بودا

REZAHOSEYNGANI
03-09-2013, 09:41
بالاخره فلایینی اومد
خوب شد
خدا کنه واسه نیم فصل این هررا رو بگیریم
به نظر بازیکن جالبی هست
مویس هم ثابت کرد که تجربه خرید های بزرگ رو نداره
وگرنه ما دو هفته پیش باید انتقال فلایینی رو نهایی میکردیم
هررار تو آخرین لحظات میگرفتیم!

h-blade
03-09-2013, 12:28
دوستان به نظر من این جالب نیست که هی به مویس خرده بگیریم و اونو با سر الکس مقایسه کنیم و یه جورایی به نظرم در حقش اجحاف شده.....

به هر حال مویس تا الان با یه باشگاه کار میکرده که از نظر بسیار با منچستر فرق میکرده و مطمئنا عادت به زیاد پول خرج کردن نداره و این به نظرم یکی از حسن هاییه که داره چون اگه ما هم رویه رئال رو در پیش بگیریم به جایی نمیرسیم.......

دوم اینکه الان مویس تحت فشار و تصمیمی نمیگیره که به ضررش تموم بشه به عنوان مثال اگه بیاد یه بازیکن گرون قیمت بخره و اون بازیکن موفق نباشه نیره زیر منگنه مطبوعات مردم و سران باشگاه پس باید این فصل حساب شده خرید کنه تا یه کم با فضای باشگاه آشنا بشه....

البته من نمیدونم این هررا چقدر خوب بوده ولی خب اگه ارزش 5 میلیون داشته اشتباه کردن که نگرفتنش......

Deadqt
03-09-2013, 13:40
کونتراو همون بهتر که نیومد ... بازیکن خوبیه ولی تو پستش بازیکن داریم به اندازه کافی
فلاینی هم گرون خریدن ولی خوبیش اینه مویس باهاش کار کرده میتونه سریع تو ترکیب جا بیفته
در کل هم اگر خرید خوب نکردیم تقصیر مویس نیست به خاطر اینه که باشگاه میخواد بدهیاشو کم کنه در نتیجه از بودجه ترانسفر کم کردن :n03:

eman619rv
03-09-2013, 16:31
افتضاح به تمام معنا!!
حالا دیگه کار به جایی رسیده که آرسنال که همیشه در تقل و انتقالات مورد هجمه همه ورزشی ها قرار میگرفت به خاطر عملکرد ضعیفش اوزیل رو میخره و ما هیچ!!

عدم مدیریت درست بازار کاملا به چشم میخورد!!

در 10 سال گذشته هیـــــــچ فصلی رو یادم نمیاد که انقدر بازار نقل و انتقالات داغ باشه و این تعداد بازیکن ستاره جا به جا بشند!
و بازنده اصلی هم ماییم!!

تیمی که به دلیل تغییر مربی میخواد با خرید های خوب دست به بالا کشیدن وضعیت خودش بزنه و از یه سری بازیکنا راحت بشه عملا ناموفق عمل میکنه!

همون موقع که اشلی یانگ رو خریدیم قرار بود از تعداد وینگر های رو به افول مون کم بشه! یونایتد با وینگر هاش زنده ست و ما هم در حال حاضر وینگر هامون کیفیت خوبی ندارن!

این همه گزینه خوب رو نتونستیم بخریم... فروش خوب هم که نداشتیم! قرار داد هامونم که با ضرر بستیم!

فله یینی رو همون موقع با قیمت پایین تر باید میخریدیم! و نه با این قیمت کاذب!

هررا هم انچنان بازیکن خیلی خوبی نبود و در واقع کمی از سطح کریک بالاتر بود و در واقع تو یه سطحند البته با قابلیت پاسوری بهتر!

کونتراو همون بهتر که نیومد ... بازیکن خوبیه ولی تو پستش بازیکن داریم به اندازه کافی
فلاینی هم گرون خریدن ولی خوبیش اینه مویس باهاش کار کرده میتونه سریع تو ترکیب جا بیفته
در کل هم اگر خرید خوب نکردیم تقصیر مویس نیست به خاطر اینه که باشگاه میخواد بدهیاشو کم کنه در نتیجه از بودجه ترانسفر کم کردن :n03:

دوست عزیز اطلاعاتتون کمی غلط هست،:n06: باشگاه بودجه 100 میلیون یورویی رو برای نقل و انتقالات این فصل در نظر گرفته بود!!!!!!

Deadqt
03-09-2013, 19:24
دوست عزیز اطلاعاتتون کمی غلط هست،:n06: باشگاه بودجه 100 میلیون یورویی رو برای نقل و انتقالات این فصل در نظر گرفته بود!!!!!!

والا منم شنیدم ... در هر صورت نقل و انتقالات تموم شد و منچستر 30 میلیون بیشتر خرج نکرد

REZAHOSEYNGANI
03-09-2013, 19:29
آقا میگن هررا رو تو نیم فصل میگیریم
این ادوورادو هم تر زد با این کارش
دیوید گیل خیلی بهتر وبد!
مسخره خاص و عام شدیم
بعد از خبر رفتن اوزیل 40 میلیون پیشنهاد دادیم واسه خدیرا
دقیقا مثل فابرگاس!

Mohammad King
03-09-2013, 23:54
متاسفانه

بازم مثل همیشه خرید های یونایتد راضی کننده نبودن!!

نمیدونم چی بگم دیگه

فکر میکردم این خرید ها از سیاست فرگوسن هست اما با رفتن فرگوسن هم بازم خریدها خوب نشدن!

Ali*Reza
04-09-2013, 01:37

Abdolreza2012
04-09-2013, 12:21

فلینی: یونایتد بزرگترین باشگاه دنیاست ستاره بلژیکی در روز پایانی بازار تابستانی با قراردادی 32.5 میلیون یورویی به یونایتد پیوست

سایت گل- مروانه فلینی، ستاره بلژیکی دنیای فوتبال در روز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 32.5 میلیون یورویی از اورتون به منچستریونایتد منتقل شد. این درحالی بود که در طول یک ماه اخیر سران یونایتد درخواست های متعددی را برای جذب او به دفتر باشگاه اورتون ارسال کرده بودند که با پاسخ منفی سران این باشگاه مواجه شده بود.
حالا فلینی بازیکن یونایتد است و در صحبت هایی اعلام کرده که انتقالش به این تیم به او کمک کرده تا رویای کودکی اش که پیوستن به بزرگترین باشگاه دنیا بود را محقق شده ببیند.
این ستاره جوان در ادامه صحبت هایش در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه یونایتد گفت:« من خیلی خیلی خوشحالم. لحظات بزرگی را پشت سرمی گذارم. من برای مدتی طولانی منتظر این لحظات بودم و برای رسیدن به این خواسته به شدت تلاش کردم و واقعا خوشحالم که به این باشگاه بزرگ منتقل شده ام و امیدوارم که همه چیز دراین باشگاه خوب پیش برود.»
این ستاره بلژیکی ادامه داد:« یونایتد بزرگترین باشگاه دنیاست و قطعا دوست داشتم تا به این تیم بیایم. من هرکاری کردم تا به یونایتد منتقل شوم. روز دوشنبه روز طولانی و سختی بود و تا پایان روز صبر کردم تا انتقالم قطعی شود. من شرایط را می دانم ولی روز دوشنبه برایم خیلی طولانی گذشت.وقتی کوچک بودم، بازی کردن در منچستریونایتد رویایم بود. الان اینجا هستم و تلاش می کنم تا بهترین بازیهای ممکن را برای تیمم انجام دهم. می خواهم به جامهای قهرمانی برسم. این مهمترین چیز است.»
فلینی در حال حاضر در اردوی تیم ملی بلژیک به سرمی برد و در سال 2008 از استاندارد لیژ بلژیک به اورتون منتقل شده بود.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

گزارش روز: منچستریونایتد و بررسی دلایل ناکامی در تابستان مقامات این باشگاه قصد دارند در روزهای پیش رو بررسی جامعی انجام دهند تا دریابند در تابستان بر آنها چه گذشت.
سایت گل – مقامات منچستریونایتد، از جمله دیوید مویس و اد وودوارد تحقیقی داخلی انجام خواهند داد تا تابستان فاجعه‌بار این باشگاه را دقیق‌تر بررسی کنند.
یونایتد در آخرین دقایق پنجره نقل و انتقالات با 27.5 میلیون پوند مروانه فلینی را به خدمت گرفت. این تنها خرید بزرگ آنها در تابستان بود.
اما این که یونایتد نتوانست خریدهای بزرگ دیگری داشته باشد باعث شده مقامات باشگاه تحقیقی غیررسمی انجام دهند تا دریابند که چه مشکلاتی پیش آمده است. یونایتد سه بازیکن اسپانیایی را می‌خواست؛ تیاگو، سسک فابرگاس و آندر اررا را. آنها حتی در روز آخر انتقالات اوضاع اررا را از اتلتیک بیلبائو پرسیدند.
به نظر می‌رسد باشگاه از فرصت تعطیلات دیدارهای ملی استفاده خواهد کرد تا انتقالات تابستانی را بررسی کند. یعنی پیش از آن که بازیکنان به تمرینات برگردند و برای میزبانی از کریستال پالاس آماده شوند.
مویس تا اواخر دوشنبه‌شب در مرکز تمرینی کارینگتون ماند تا مطمئن شود فلینی پیش از ساعت 23، یعنی آخرین فرصت برای ثبت انتقالات، خریداری شود. مویس در ماه‌های اخیر بازیکنان بسیاری را می‌خواسته و در نهایت به این بازیکن بلژیکی بسنده کرده است.
تیاگو به بایرن مونیخ رفت تا با مربی سابقش، پپ گواردیولا همراه باشد. یونایتد و بارسا در ماه جولای بر سر او با هم مذاکره کردند. یونایتد این بازیکن را می‌خواست تا با او جای خالی پل اسکولز بازنشسته، و دارن فلچر را پر کند که انگار مریضی‌اش بهبود نمی‌یابد.
مویس همچنین علنا گفت که فابرگاس را می‌خواهد اما این ستاره سابق آرسنال به بارسا تعهد داد و دو پیشنهاد یونایتد برای خرید او رد شد.
قهرمان لیگ برتر در آخرین روز انتقالات برای خرید لیتون بینز از اورتون وارد عمل شد که بیل کنرایت، رییس هیئت مدیره باشگاه مانع این انتقال شد و گفت این مدافع چپ فروشی نیست.
یونایتد به این ترتیب تنها دو بازیکن در تابستان خرید: گی‌یرمو وارلا، مدافع 20ساله اروگوئه‌ای، و البته فلینی.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)

h-blade
04-09-2013, 13:05
فقط عشق است مو های فلینی.....:n19:

+ali
04-09-2013, 14:02
خدارو شکر یه بازیکن گرفتیم ایشالا فلینی بخشی از مشکلاتمونو رفع میکنه
ولی واقعا حسرت اوزیل رو میخورم فقط تیمی مثل رئال از روی شکم سیری میتونه اوزیل رو از دست بده و فقط تیمی مثل منچستر از روی بیخیالی میتونه این بازیکن رو نخره
من مطمئنم اگر با پیشنهاد خوب میرفتن جلو اوزیل منچستر رو انتخاب میکرد
با این حال حتما خرید زمستانه هم خواهیم داشت ایشالا تا اون موقع تیم هماهنگ شده
مهمتر از خرید بازیکن هماهنگ شدن تیم با همین بازیکناس و اگه این اتفاق بیفته همین بازیکنای منچستر هم توانایی غلبه بر هر تیمی رو دارن

rz21
04-09-2013, 18:00
کتاب سرالکس هم در راه هست:

shakerifar
04-09-2013, 20:11
رونی از مصدومیت خودش عکس گذاشته

REZAHOSEYNGANI
04-09-2013, 20:16
این جونز چه کار میکنه تو تمرین؟:n04:
---------------------------------------
یه کلیپ از آندره هررا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کلیپ هم از فلایینی

+ali
04-09-2013, 21:50
:n04:
ای درد و بلات بخوره تو سر جونز
مردک نفهم
ببین چیکار کرده عشقمو:n28:

Deadqt
04-09-2013, 23:18
امیدوارم بازی بعدی بهش بازی برسه
هافبک به این خوبی ... به نظر من که از هررا خیلی بهتره

wooooow
04-09-2013, 23:30

:n04::n04:

تو تمرینات منچستر حمل ساتور مجازه ؟؟ :n02:

arashsard
05-09-2013, 02:20

برای اولین بار دلم برای رونی سوخت .... حالا به چی چی زدتش ؟؟؟ مجهز به سلاح گرم بوده یا سرد ؟؟؟؟

Abdolreza2012
05-09-2013, 14:32

کاریکاتور: اعتراض هواداران به نقل و انتقالات ضعیف منچستریونایتد
قهرمان فصل قبل لیگ برتر البته مارونه فلینی را در آخرین ساعات به خدمت گرفت اما هواداران اصلا از فعالیت این باشگاه در بازار تابستانی راضی نیستند
سایت گل- بازار نقل و انتقالات تابستانی برای منچستریونایتد در حالی به پایان رسید که پیشنهادهای این باشگاه برای سامی خدیرا، فابیو کوئنترائو و آندر ارره را در آخرین روز رد شد.
قهرمان فصل قبل لیگ برتر البته مارونه فلینی را در آخرین ساعات به خدمت گرفت اما هواداران اصلا از فعالیت این باشگاه در بازار تابستانی راضی نیستند.
به ویژه اینکه، مسوت اوزیل، بازیکنی که بسیاری از هواداران منچستریونایتد دوست داشتند او را در الدترافورد ببیند، سر از آرسنال درآورد.

:n08::n08::n08:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D9%81)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

فن پرسی: کار کردن با مویس فوق العاده است
ستاره هلندی تاکید کرد که یکی از طرفداران تاکتیک های این مربی اسکاتلندی است و اعلام کرد شیوه کاری مویس، جو خوبی در الدترافورد به وجود آورده است
سایت گل- رابین فن پرسی، مهاجم منچستریونایتد، با تکذیب شایعات، اعلام کرد که از کار کردن با دیوید مویس در الدترافورد کاملا راضی است.
به تازگی شایعاتی در مورد مشکل فن پرسی برای سازگار شدن با شیوه کاری مویس منتشر شد و گفته می شد که این ستاره هلندی معتقد است که مویس جانشین مناسبی برای فرگوسن نیست.
اما فن پرسی تاکید کرد که یکی از طرفداران تاکتیک های این مربی اسکاتلندی است و اعلام کرد شیوه کاری مویس، جو خوبی در الدترافورد به وجود آورده است.
او به خبرنگاران گفت:" کار کردن با مربی جدید، دیوید مویس، فوق العاده است. او سبک و متد کاری خودش را دارد و من آن را دوست دارم.
ما از روزی که تور آسیا و استرالیای مان را آغاز کردیم، به سختی کار کردیم. این باعث خواهد شد تا بازی های خوبی به نمایش بگذاریم. جو بسیار خوبی در باشگاه وجود دارد.
من از سبک کاری مویس راضی هستم. او جلسات تمرینی را به شیوه خودش برگزار می کند. او به بازیکنان نزدیک است و به کمک سایر اعضای کادر فنی، ما را برای رویارویی با حریف بعدی به خوبی آماده می کند. خوشبختانه قهرمانی سال گذشته، همچنان اشتیاق ما را برای رسیدن به جام های بیشتر را حفظ کرده است."

REZAHOSEYNGANI
05-09-2013, 21:16

وینگر پرتغالی تمدید کرد
منچستر یونایتد خوشحال است که اعلام کند نانی قراردادش را تا سال 2018 تمدید کرده است .

دیوید مویز میگوید :" من واقعا خوشحالم که نانی قراردادش را تمدید کرده است . او توانایی بالایی دارد و در 26 سالگی در اوج دوران بازیش قرار دارد . من از توجهش به تمرینات تحت تاثیر قرار گرفته ام و مشتاق همکاری با وی در فصلهای اینده هستم . "

نانی ، وینگر پرتغالی میگوید :" بازی برای یونایتد تجربه فوق العاده ای برای من بوده است . وقتیکه به این باشگاه امدم تصور دست یافتن به همچین موفقیت هایی را نمیکردم . تمرین کردن روزانه با بازیکنان درجه یک که میخواهند هر سال جام ببرند محرک بسیار بزرگی برای من است . من بسیار خوشحالم که مربی جدید به من باور دارد و مشتاق کمک کردن به تیم برای کسب موفقیت های بیشتر در این فصل هستم . "

--------------------------------------------

روزنامه نگار اگاه گاردین درباره تابستان یونایتد میگوید

دنیل تیلور گاردین که یکی از بهترین روزنامه گارها هست درباره تابستان یونایتد در تازه ترین مقالش توضیحاتی داده ....

هررا

یونایتد میدونه که فدراسیون فوتبال اسپانیا به رسانه ها اعلام کرده که ان 3 وکیل یک شرکت حقوقی اسپانیایی تحت استخدام یونایتد بودن و به درخواست ان ها به فدراسیون رفتن اما با این حال این موضوع را رد میکنن و موضعشان این هست که فقط خود یونایتد این صلاحیت را دارد که تایید کند این 3 وکیل از طرف ان ها بودن و یا نه ( شرکت حقوقی که 3 وکیل کارمند انجا بودن میگن بدلیل مفاد قراردادشان نمیتونند بگن که نماینده چه کسی بودن ، هررا هم میگه که نماینده خودش و وکیلش نبودن )

یونایتد اما تایید میکند که راجع به وضعیت حقوقی پیچیده قرارداد با چند وکیل و فرد اگاه صحبت کرده اما هیچ موقع قصد نداشتن که مبلغ بند جدایی ( 30 میلیون پوند ) رو بدن چون بازیکن رو حدود 20 میلیون پوند ارزش گذاری کرده بودن

یونایتد بعد از بازی 2 سال پیش با بیلبائو چند بازیکنشون از جمله هررا را زیر نظر داشتن و پیشنهادی به اندازه مقدار ارزش گذاریشون روی بازیکن دادن ولی بعد تاکید باشگاه بیلبائو مبنی بر پرداخت بند جدایی از خرید منصرف شدن و از اینکه حضور ان 3 وکیل و هیاهوی بعدیش باعث شده که این برداشت بشه که قصد خرید و پرداخت بند جدایی را داشتن ولی در اینکار شکست خوردن عصبانی اند

اوزیل

یونایتد همچنین از ادعاهای اخیر مبنی بر اینکه ارسنال ان ها را بر سر خرید اوزیل شکست داده متعجبند

اوزیل حدود 3 هفته پیش توسط پدر و کارگزارانش به یونایتد و بعد سیتی پیشنهاد داده شد ... یونایتد این پیشنهاد را رد کرد چون در ان موقع تصمیم قطعیشان را گرفته بودن که اجازه خروج به رونی نمیدن و با حضور رونی و کاگاوا در ان پست نیازی نمیبینند که بازیکنی با قیمت و دستمزد بالا در ان پست خریداری کنند

کاگاوا

کاگاوا علی رغم بازی نکردن در این فصل تا به اینجا کاملا در برنامه های مویز حضور دارد

مشکل تنها 2 چیز است : تابستان پرمشغله که با حضور در جام کنفدراسیون ها و حضور نصفه و نیمه در تور تابستانی بخاطر مسائل اسپانسرینگ تکمیل شد باعث شده که کادر فنی تصمیم به استفاده از شینجی موقعی که امادگی کامل بدنی و روانی دارد بگیرد تا از مصدومیت شدید ، ضربه خوردن اعتماد بنفسش و طولانی شدن زمان جا افتادنش جلوگیری کنند

یونایتد همچنین در خواست اتلتیکو مادرید برای خرید و یا قرض گرفتن کاگاوا رو فورا رد کرد است

رونی

یونایتد در پشت صحنه از اینکه انچنان تمرکز رسانه ای مبنی بر موفقیتشان در نگه داشتن رونی در حالیکه زمان و تلاش زیادی روی این موضوع که به عقیده شان میتواند فاکتور تعیین کننده در کورس قهرمانی باشد صرف کردن نشده ناراحت است

خواست رونی مبنی بر ترک باشگاه ، فعالیت پشت پرده پل استرتفورد مدیر برنامش که روابط خوبی با یونایتد و بخصوص سر الکس فرگوسن ندارد و تمایل شدید چلسی برای جذب رونی یکی از مسائل بزرگ این تابستان الدترافورد بوده و بیشتر از نصف زمانیکه مقامات یونایتد صرف خرید و فروش بازیکن در این تابستان کردن روی این موضوع گذاشته شده است ... یونایتد مصمم بود که اراده اش برای نگه داشتن رونی را نشان بدهد ... این ماجرا همچنان در جریان است و هر دو طرف قبول دارند که حل و فصل کلی مشکل اسان نخواهد بود اگر چه یونایتد نگه داشتن رونی در این تابستان و جلوگیری از تقویت چلسی را به عنوان یک پیرروزی برای خود میبینند

فابرگاس

یونایتد از چند ماه قبل با مدیر برنامه فابرگاس در ارتباط بوده و بهشان اطمینان داده شده بود که وی از ایده پیوستن به ان ها استقبال میکند و از اینکه در سال قبل جام جهانی چندان بهش فرصت بازی در پست دلخواه نرسد شدیدا احساس نگرانی میکند اما در نهایت این انتقال عملی نشد و یونایتد این را یک شکست میداند و عقیده دارد که ازشون توسط فابرگاس و کمپش برای اطمینان گرفتن از بارسا مبنی بر زمان بازی بیشتر و ارزش نهادن بیشتر استفاده شده است

تیاگو

ماجرای تیاگو اینجوری بازتاب داده شده که وی پیشنهاد یونایتد را بخاطر بایرن و گواردیولا رد کرده است در حالیکه این همه حقیقت نیست ... دلیل اصلی که یونایتد علی رغم توافق بر سر مسائل شخصی حاضر به دادن پیشنهاد نشد این بود که مویز کاملا باور نداشت که وی میتواند بازیکن مناسبی برای یونایتد و سیستمش باشد . یونایتد در زمان سر الکس حدود 3 سالی تیاگو را زیر نظر داشت و در ماه های اخر حضور سر الکس حتی مقدمات ترانسفر را فراهم کرد اما مویز همانجوری که تمام افراد داخل باشگاه اورتون شهادت میدهند دوست دارد که اطلاعات بسیار وسیعی از تمام جوانب بازیکن و سابقه اش داشته باشد و حتما مدت نسبتا طولانی بازی بازیکن را بطور دقیق زیر نظر داشته باشد تصمیم گرفت که بنا به همین دلایل علی رغم گزارش مثبت استعدادیاب های یونایتد دستور پیشنهاد رسمی برای تیاگو را صادر نکند.

این ماجرا بخوبی نخستین تجربه حضور مویز در یک بازار نقل و انتقالات کاملا جدید و متفاوت به نسبت ان بازاری که اورتون در ان حضور داشت و همچنین زمان کمش در این تابستان بدلیل قرارداد سر الکس که تا 1 جولای اعتبار داشت و خواست اورتون که وی تا پایان رسمی قراردادش که همان 1 جولای است نباید بطور رسمی در یونایتد مشغول بکار شود و در انجا حضور یابد را نشان میدهد .

نانی

یونایتد نمیخواست که چیزی را به مویز تحمیل کند به همین دلیل به وی قول دادن که بهش فرصت میدهند تا ترکیب بازیکنان فعلی را در فصل اول بررسی کند و بازیکنی را برخلاف نظرش نمیفروشند و به همین دلیل پیشنهاد تاتنهام برای خاویر هرناندز و همچنین درخواست 5 باشگاه مختلف برای صحبت بر سر نانی را رد کردند .

مویز در این تابستان خواهان 2 هافبک و همچنین یک دفاع چپ برای رقابت با اورا بود اما به دلایل مختلف تنها موفق به جذب فلاینی شدن و به همین خاطر مسئولان یونایتد در بین خود این موضوع که تابستان چندان موفقی نداشتند را قبول دارند .

یونایتد همچنین به اطلاع چندین رسانه رسانده است که از اینکه این موضوع مطرح میشود که باشگاهی با عظمت و تجربه اون ها در زمینه ترانسفرها 3 وکیل اسپانیایی که ادعا میکنند نمیشناسنشان استخدام کرده چون اطلاعی از وضعیت حقوقی و مالیاتی قراردادها در اسپانیا نداشته عصبانی و خشمگین است .

MoJtaBa.R
08-09-2013, 19:10
وین رونی در آستانه تمدید قرارداد با منچستریونایتد

اتفاقات تابستان امسال در مهلت نقل و انتقالات سرانجام به جایی ختم شده که وین رونی در آستانه تمدید قراردادش با شیاطین سرخ قرار گرفته است.

به نوشته روزنامه انگلیسی تلگراف، باشگاه منچستریونایتد قصد دارد یک قرارداد بلند مدت دیگر به وین رونی مهاجم ملی پوش این تیم ارائه دهد که شاید او را تا پایان دوران فوتبال در این باشگاه نگه دارد.
قرارداد فعلی رونی در سال 2015 وقتی او 30 ساله شده به پایان خواهد رسید اما سران یونایتد مشتاق هستند این بازیکن تا بعد از آن زمان نیز در اولدترافورد بماند و برای شیاطین سرخ بازی کند. رونی در تابستان از چلسی و پاری سن ژرمن پیشنهاد داشت و گفته می‌شد قصد ترک اولدترافورد را دارد اما در نهایت در این تیم ماند. اخبار مبنی بر جدایی احتمالی رونی به دلیل اختلاف او با سرالکس فرگوسن در پایان فصل گذشته و استخدام دیوید مویس به عنوان سرمربی جدید بود. رونی در اورتون هم شاگرد مویس بود و به نظر اختلافاتی نیز با هم داشتند. آخرین باری که رونی قرارداد خود را با یونایتد تمدید کرد، سال 2010 بود که تقریبا همین شرایط پیش آمده بود و اختلاف رونی با فرگوسن باعث شده بود او به دنبال ترک باشگاه باشد اما سرانجام قرارداد خود را تا سال 2015 تمدید کرد.

REZAHOSEYNGANI
08-09-2013, 19:58
همون 250 هزار پوند در هفته رو میخوان بهش بدن؟:n13:

REZAHOSEYNGANI
08-09-2013, 21:23
این ریوی دوست داشتنی!:n11:

+ali
08-09-2013, 23:16
همون 250 هزار پوند در هفته رو میخوان بهش بدن؟:n13:
شما مخالفی؟!!!
یه نگاه به قیمت بیل بندازین قیمت رونی اتوماتیک دستتون میاد
فوتبال فعلا بر مدار پول میچرخه درست یا غلطش رو کار ندارم اما وقتی قرار باشه یه ستاره رو توی تیمت حفظ کنی باید بهاشو بدی دیگه

باید حفظش کنیم چون این منچستر بدون رونی دیگه واقعا دیدن داره

Abdolreza2012
09-09-2013, 01:02
شما مخالفی؟!!!
یه نگاه به قیمت بیل بندازین قیمت رونی اتوماتیک دستتون میاد
فوتبال فعلا بر مدار پول میچرخه درست یا غلطش رو کار ندارم اما وقتی قرار باشه یه ستاره رو توی تیمت حفظ کنی باید بهاشو بدی دیگه

باید حفظش کنیم چون این منچستر بدون رونی دیگه واقعا دیدن داره

چرا میزنی؟؟:n02:
سوال پرسید دیگه
بعد اون قیمت خرید بیل بود ، نه مقدار دست مزد
یه نکته ی دیگه جالب شده تازگیا هر تاپیکی بحث ارزش و مقدار پول دستمزد بازیکن میشه مبلغ قرارداد بیل رو مثال میزنه

+ali
09-09-2013, 07:41
چرا میزنی؟؟:n02:
سوال پرسید دیگه
بعد اون قیمت خرید بیل بود ، نه مقدار دست مزد
یه نکته ی دیگه جالب شده تازگیا هر تاپیکی بحث ارزش و مقدار پول دستمزد بازیکن میشه مبلغ قرارداد بیل رو مثال میزنه
نه داداش زدن چیه من چاکر دوستمونم هستم
آخه تو دوره ای که تیمایی مثل سیتی و... میان خیلی راحت ستاره ها رو میخرن
تو دوره ای که تیمایی مثل موناکو یه شبه پر از بازیکن تاپ میشن
نگه داشتن رونی توی تیمی مثل منچستر خواسته زیادیه؟

بی احترامی به بیل و رئال هم نباشه من اصلا کاری به قیمت بیل ندارم فقط منظورم این بود که رونی برای من و خیلی از طرفدارای منچستر قیمتش خیلی بیشتر از بیل هست
فالکائو داره خداتومن در هفته پول میگیره دیگه این پولا برای رونی چیزی نیست

اگه احساس میشه بد حرف زدم از دوستمون عذر میخوام ولی به جان خودم من خیلی روی رونی حساسم
99 درصد دوستام روی موبایل و اتاق و... عکس مسی و رونالدو رو زدن ولی من همیشه رونی همیشه
یه بار بابام تازه سمند گرفته بود هنوز پلاکش نیومده بود رفتم روی در راننده نوشتم رونی وقتی دیدش من بدو اون بدو دور ماشین:n09: آخه لامصب چسب حروفش قوی بود:n09: راحت کنده نمیشد
اون گل قیچی معروفش رو اگه قبل از خواب نگاه نکنم شبم روز نمیشه توی موبایلم گذاشتم تا میگیرم دستم و هدفون میذارم رو گوشم اولین کاری که میکنم اونو پلی میکنم
اونم با گزارش اون یارو انگلیسیه که دهنش باز مونده بود نمیدونست چی بگه زبونش برای لحظاتی فلج شده بود:n02:

هر چی پول در هفته میگیره حلالش:n06:

joseph.n
11-09-2013, 14:30
نامگذاری خیابانی به نام سرآلکس فرگوسن
به گزارش ایسنا، هر چند فرگوسن از هدایت منچستریونایتد پس از نزدیک به سه دهه خداحافظی کرد اما یاد و خاطر او هنوز در اذهان هواداران این تیم باقی است؛ چرا که دستاوردهای او با این تیم بزرگ فراموش‌نشدنی است.

شورای منطقه ترافورد شهر منچستر برای پاسداشت و قدردانی از مرد بزرگ شیاطین‌سرخ خیابانی را که به ورزشگاه اولدترافورد منتهی می‌شود، به نام سرآلکس فرگوسن نامگذاری کرد. نام کنونی این خیابان ووتر ریچ است که از این به بعد به نام چهره محبوب اولدترافورد خواهد بود. همچنین شورای منطقه ترافورد در مراسمی از فرگوسن قدردانی خواهد کرد.
فرگوسن 71 ساله از این اقدام بسیار خوشحال است. او گفت: از این که چنین افتخاری را به دست آوردم، خوشحال هستم. وقتی در سال 1986 برای نخستین بار از این خیابان گذشتم انتظار چنین سفر طولانی را نداشتم.
فرگوسن در سال 1986 هدایت قرمزپوشان شهر منچستر را برعهده گرفت و توانست با این تیم به قدرت نخست لیگ برتر انگلیس تبدیل شود. او پس از قهرمانی تیمش در فصل قبل لیگ برتر انگلیس به ماراتن طولانی خود با این تیم پایان داد و پس از 27 سال نشستن بر روی نیمکت شیاطین‌سرخ جای خود را به هموطنش دیوید مویس داد.

Ezel
12-09-2013, 10:41
فرگوسن رازهای مدیریتش را بازگو می‌کند: نگذار بازیکن قوی‌تر از تو شود / هیچ گزینه‌ای به جز بردن برای من وجود نداشت / ماجراجو بودیم و ریسک‌پذیر / هرگز نباید درجا زد

سر الکس فرگوسن در گفتگویی بسیار خواندنی با مجله هاروارد بیزنس ریویو روش مدیریت خود در منچستریونایتد را شرح داده است. در این مطلب گزیده هایی از صحبت های سر الکس را می خوانید.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی اسطوره‌ای منچستریونایتد متدها و ذهنیتی را فاش کرده که باعث شد او در 26 سال مربی‌گری 28 قهرمانی بزرگ به دست بیاورد.

مربی اسکاتلندی اجازه داد اساتید دانشکده بازرگانی هاروارد متدهای او را در آخرین فصل حضورش در اولدترافورد زیر نظر گرفته و بررسی کنند. او همچنین در بازدید از دانشگاه هاروارد متدهایش را برای دانشجویان بیشتر توضیح داده است.

فرگوسن در مصاحبه‌ای مفصل با مجله هاروارد بیزنس ریویو گفته که اولین کارش پس از پیوستن به شیاطین سرخ تمرکز روی جوانان بود.

هراس و ستایش

هیچ کس دوست ندارد از او انتقاد شود. آدم‌های کمی هستند که با نقد بهتر شوند؛ اکثرا با تشویق بهتر می‌شوند. پس تلاش کردم که زمانی که می‌توانستم از تشویق استفاده کنم. برای یک بازیکن – یا برای هر انسانی – هیچ چیز بهتر از این نیست که بشنود: "کارت عالی بود". این بهترین کلماتی است که تاکنون ساخته شده. نیازی نیست که از صفات تفضیلی استفاده کنید.

اما در همین حین باید در رختکن زمانی که بازیکنان انتظارات را برآورده نمی‌سازند به اشتباهاتشان اشاره کنید. این‌جا تنبیه مهم می‌شود. من این کار را دقیقا بعد از بازی انجام می‌دادم. تا آغاز هفته بعد صبر نمی‌کردم. سریع انجامش می‌دادم و تمام می‌شد و می‌رفت. سپس به بازی بعدی می‌پرداختم. هیچ دلیلی ندارد بخواهید یک بازیکن را تا ابد زیر سوال ببرید.

به آنها می‌گفتم که اخلاق کاری بسیار مهم است. این کار انگار غرورشان را افزایش می‌داد. به آنها یادآوری می‌کردم که برای ساخت کاراکتر تیم باید به یکدیگر اعتماد داشته باشند، نه این که پشت آنها را خالی کنند.

در جلسات تمرینی تلاش می‌کردیم تیمی بسازیم از ورزشکاران برتر که از نظر تاکتیکی هم هوشمند بودند. اگر روش شما بیش از حد آسان‌گیرانه باشد نمی‌توانید به این هدف برسید. باید از فاکتور ترس استفاده کنید اما ممکن است زیاده‌روی کنید. اگر بازیکنان تمام مدت بترسند هم خوب کار نخواهند کرد. پیرتر که شده‌ام دریافته‌ام که اگر در تمام مدت خشم بگیرید جواب نمی‌دهد. باید لحظات را دریابید. به عنوان مربی باید نقش‌های متفاوتی را در زمان‌های مختلف بازی کنید. گاهی باید دکتر باشید. گاهی معلم. گاهی هم پدر.

از لحظه‌ای که به منچستریونایتد آمدن تنها به یک چیز فکر می‌کردم: این که باشگاهی برای فوتبال بسازم. می‌خواستم از پایین‌ترین سطح شروع به ساختن کنم.

می‌دانستم تمرکز روی جوانان هم برازنده تاریخ باشگاه است و هم این که تجربه قبلی مربی‌گری من نشان می‌داد بردن با بازیکنان جوان شدنی است و من هم خوب بلدم با آنها کار کنم. پس اعتماد به نفس لازم را داشتم و مطمئن بودم که اگر یونایتد قرار است باز هم معنایی بیابد باید حتما ساختار جوانان را بازسازی کرد. می‌توانید بگویید کار من شجاعانه بود. اما بخت و اقبال هم با شجاعان است.

در برخی باشگاه‌ها تنها کافی است سه بازی پیاپی را ببازید تا اخراجتان کنند. در دنیای امروز فوتبال با مدیران و مالکان جدید مطمئن نیستم باشگاهی وجود داشته باشد که صبر کند تا مربی تیمش را در طول چهار سال بسازد.

بردن بازی تنها سودی کوتاه‌مدت است. ممکن است بازی بعدی را ببازید. اما ساخت یک باشگاه با خود استمرار و ثبات به همراه می‌آورد.

همیشه تلاش می‌کردم ثابت کنم این موضوع صحیح نیست. اما با این حال باور دارم که چرخه یک تیم موفق شاید چهار سال طول بکشد و سپس تغییراتی لازم است. پس تلاش کردم سه، چهار سال آینده تیم را به تصویر بکشم و بر اساس آن تصمیم بگیرم.

چون برای مدتی چنین طولانی در یونایتد بودم می‌توانستم پیشاپیش نقشه بکشم. هیچ کسی انتظار نداشت من جایی بروم. از این نظر بسیار خوش‌شانس بوده‌ام.

هر کاری که کردم برای این بود که استانداردهایی که به عنوان یک باشگاه فوتبال قرار داده بودیم را حفظ کنیم. این شامل تمامی مراحل ساخت تیم و آماده‌سازی آن، صحبت‌های انگیزی و صحبت‌های تاکتیکی می‌شد. من باید انتظارات بازیکنان را بالا می‌بردم. آنها هرگز نباید تسلیم می‌شدند.

همیشه به آنها می‌گفتم: یک بار که تسلیم شوید دفعه دوم هم تسلیم خواهید شد. به نظر می‌رسید روحیه کاری و انرژی را در تمام باشگاه پخش می‌کردم.

فوق ستاره‌ها با غرورشان برخلاف آن‌چه برخی فکر می‌کنند مشکل‌ساز نیستند. آنها نیاز دارند برنده باشند چون این کار غرورشان و آن "من"شان را ماساژ می‌دهد و هر کاری لازم باشد برای برنده شدن انجام می‌دهند. می‌دیدم رونالدو، بکام، گیگز، اسکولز و بقیه ساعت‌ها تمرین می‌کنند.

اگر روزی می‌آمد که بازیکنان مربی منچستریونایتد را کنترل کنند – مثلا بازیکنان بگویند تمرین چگونه باشد، چه روزهایی تعطیل باشد، انضباط چگونه حاکم باشد و تاکتیک‌ها چه باشد – منچستریونایتد دیگر آن منچستریونایتدی نمی‌شد که اکنون می‌شناسیم.

پیش از آن که به یونایتد بیایم به خود گفتم قرار نیست به احدی اجازه بدهم قوی‌تر از من باشد. شخصیت شما باید بزرگ‌تر از آنها باشد. این نکته ضروری است.

بردن با گل‌های دیرهنگام

بردن در ذات من است. من استانداردهایم را در این مدت طولانی چنان تنظیم کرده‌ام که هیچ گزینه دیگری برایم نمانده است. من مجبورم پیروز شوم. انتظار داشتم هر گاه که بازی می‌کنیم برنده شویم. حتی اگر پنج نفر از مهم‌ترین بازیکنانم هم مصوم بودند انتظار برد داشتم.

من انسان ریسک‌کننده‌ای هستم. دیدید که در دقایق پایانی مسابقاتمان چگونه بازی می‌کردیم. اگر در بین دو نیمه عقب بودیم پیام من ساده بود: وحشت‌زده نشوید. تنها روی انجام وظیفه تمرکز کنید.

اگر 15 دقیقه تا پایان مسابقه مانده بود و هنوز عقب بودیم، مثلا با نتیجه دو بر یک، آماده ریسک بیشتر می‌شدم. حتی اگر سه بر یک می‌باختیم هم کاملا راضی می‌بودم چون در این صورت معنایش این بود که ما فرصت خوبی برای تساوی یا برد برای خود ساخته بودیم. پس در 15 دقیقه پایانی تلاشمان را انجام می‌دادیم. بازیکن تهاجمی دیگری به زمین می‌فرستادم و کمتر نگران دفاع می‌شدم. می‌دانستیم که اگر در نهایت سه بر دو پیروز شویم احساسی رویایی خواهیم داشت و اگر سه بر یک می‌باختیم هم فرقی نمی‌کرد چون باخت، باخت بود دیگر.

سبک ما این بود: مثبت باشید و ماجراجو و ریسک‌پذیر. ما می‌خواستیم بازی را ببریم. طرفدارانمان این را درک می‌کردند و از این موضوع حمایت می‌کردند. تماشای بازی ما در 15 دقیقه پایانی حسی عالی داشت. ما محوطه جریمه را بمباران می‌کردیم. بازیکنان را همه‌جا می‌دیدید. آنها نبردی واقعی را به نمایش می‌گذاشتند. البته خب ممکن بود ضدحمله‌ای انجام شود و کار تمام شود. اما لذت پیروزی، آن هم زمانی که فکر می‌کردید باخت در راه است، وصف‌ناپذیر است.

لحظاتی پیش می‌آید که باید از خود بپرسید آیا بازیکنان خاصی هستند که روی جو رختکن، عملکرد تیم و کنترل شما بر بازیکنان و کارکنان اثر می‌گذارند یا نه. اگر بودند باید سیمشان را قطع می‌کردید.

مطلقا هیچ راه حل دیگری وجود نداشت. حتی اگر او بهترین بازیکن دنیا بود هم اهمیتی نداشت. دید بلندمدت باشگاه مهم‌تر از هر بازیکنی است. مربی باید مهم‌ترین فرد باشگاه باشد.

برخی باشگاه‌های انگلیسی مربیانشان را به حدی عوض می‌کنند که بازیکنان در رختکن قدرت می‌گیرند. این بسیار خطرناک است. اگر مربی کنترلی نداشته باشد که دوام نمی‌آورد. باید به جایگاهی برسید که کنترلتان فراگیر باشد.

بازیکنان باید بفهمند که به عنوان مربی در موضع کنترل رویدادها هستید. اگر از خود بپرسید: "آیا بازیکنان دوستم دارند؟" زندگی را بر خود بسیار سخت می‌سازید. اگر کارم را درست انجام دهم بازیکنان به من احترام می‌گذارند و این تنها چیزی است که نیاز دارید.

زمانی که بازیکنی اثر منفی می‌گذاشت به‌سرعت اقدام می‌کردم. برخی می‌گویند حرکات من غیرارادی بود. اما به نظرم مهم بود که سریع در ذهن خود به نتیجه برسم. چرا باید شب‌ها با شک و تردید می‌خوابیدم؟ پس فردا صبح بیدار می‌شدم و گام‌های لازم برای برقراری انضباط را برمی‌داشتم.

مشاهده بخش آخر ساختار مربی‌گری من بود. زمانی که کار مربی‌گری را آغاز کردم به چندین اصل اساسی اتکا کردم: این که خوب بازی کنم، مهارت‌های فنی برای موفقیت در بالاترین سطح را داشته باشم، بتوانم بازیکنان را هدایت کنم، و بتوانم تصمیم بگیرم.

اگر می‌دیدم عادات یک بازیکن تغییر کرده یا شور و شوق او ناگهان فروکش کرده اوضاعش را بیشتر زیر نظر می‌گرفتم. نکند مشکل خانوادگی دارد؟ آیا از نظر مالی در مضیقه است؟ خسته شده است؟ چه حس و حالی دارد؟ گاهی حتی می‌توانستم مصدومیت بازیکنان را تشخیص دهم. آن هم زمانی که خودشان فکر می‌کردند مشکلی ندارند!

فکر نمی‌کنم اکثر مردم ارزش زیر نظر گرفتن را کاملا درک کنند. اما این کار بخشی کلیدی از مهارت‌های مدیریت من بود. توانایی دیدن مسائل نکته‌ای است کلیدی. یا دقیق‌تر بگویم، توانایی دیدن چیزهایی که انتظار دیدنشان را نداری.

زمانی که شروع کردم خبری از ایجنت‌ها نبود و هرچند مسابقات پخش تلویزیونی می‌شدند رسانه‌ها بازیکنان را تا حد هنرپیشگان بالا نمی‌بردند و مرتبا دنبال ماجراهای جدیدی درباره‌شان نبودند. ورزشگاه‌ها بهتر شده‌اند، اوضاع زمین‌ها عالی است و علم ورزش اثر بسیاری در آماده‌سازی تیم‌ها گذاشته است.

مالکانی از روسیه، خاورمیانه و نقاط دیگر پول بسیاری به این بازی آورده‌اند و به مربیان فشار می‌آورند. بازیکنان زندگی تحت حفاظت بیشتری دارند و به این دلیل نسبت به 25 سال پیش بسیار شکننده‌تر و حساس‌تر شده‌اند.

یکی از چیزهایی که در طول این سال‌ها عالی انجام دادم مدیریت تغییر بود. بر این باورم که با پذیرش تغییر است که آن را کنترل می‌کنید. این همچنین یعنی به بازیکنانی که استخدام می‌کنی باید اعتماد کنی. از همان لحظه‌ای که کارکنان را استخدام می‌کنی باید به این که آنها کارشان را انجام می‌دهند اعتماد کنی. اگر بخواهی مدیریت در سطح خُرد انجام دهی و به افراد بگویی دقیقا چه کاری انجام دهند پس چرا استخدامشان کرده‌ای؟

مهم‌ترین نکته این است که درجا نزنی. چند سال قبل به دیوید گیل گفتم: تنها راهی که می‌توانیم بازیکنان را در منچستریونایتد نگاه داریم این است که بهترین زمین تمرین اروپا را داشته باشیم. از آن زمان بود که مرکز پزشکی را به راه انداختیم. نمی‌شد دست روی دست بگذاریم و بنشینیم.

اکثر افرادی که سابقه‌ای مانند من دارند به دنبال تغییر نیستند. اما من همیشه حس می‌کردم نمی‌شود تغییر نکنی. ما باید موفق می‌بودیم. چون هیچ گزینه دیگری برای من وجود نداشت. پس من هر ابزاری را برای بهبود بررسی می‌کردم. من به سخت‌کوشی ادامه می‌دادم. برایم هر موفقیتی انگار اولین موفقیتم بود. کار من این بود که بهترین فرصت ممکن برای پیروزی را در اختیارمان قرار دهم. این چیزی بود که من را به پیش راند.»

Abdolreza2012
13-09-2013, 16:31

اهدا کلید منطقه الترافورد به سرالکس فرگوسن این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد،در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد، به پاس افتخارات فوق العاده ای که در دوران حضورش در این باشگاه کسب کرد، کلید منطقه ترافورد را دریافت خواهد کرد. همچنین قرار است یک جاده در اطراف ورزشگاه الدترافورد به نام او شود.
این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد، در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد. او در مجموع 38 جام مختلف برای این باشگاه به دست آورد و بسیاری او را بزرگترین مربی تاریخ فوتبال می دانند.
فرگوسن پیش از این کلید شهر آبردین را هم به خاطر دستاوردهایی که با باشگاه این شهر داشت، دریافت کرده بود. اکنون قرار است شورای منطقه ترافورد به افتخار او در روز 14 اکتبر (32 روز دیگر) مراسمی برگزار کرده و کلید این منطقه را او به اهدا کنند.
فرگی به خبرنگاران گفت:" اینکه این نشان را از شورای منطقه ترافورد دریافت کنم، باعث خوشحالی ام خواهد شد. وقتی در سال 1986 به الدترافورد آمدم، کمترین ایده ای در مورد روزهایی که در انتظارم خواهد بود، نداشتم. کمتر از ربع قرن بعد، به دست آوردن کلید منطقه ترافورد و بودن یک خیابان به اسم من، واقعا غرورانگیز است."
مت کالج، رئیس شورای منطقه ترافورد هم گفت:" سرالکس فرگوسن نقش مهمی در توسعه این منطقه در دوران هدایت قدرتمندانه اش در باشگاه منچستریونایتد داشت. دادن این نشان به او و تغییر نام یکی از خیابان منطقه، تقدیر مناسبی می تواند از او باشد."
پیش از این باشگاه منچستریونایتد بخشی از جایگاه ورزشگاه الدترافورد را به نام فرگوسن نام گذاری کرده بود و یک مجسمه از او نیز مقابل یکی از ورودی های این ورزشگاه نصب شده است. در دیگر ورودی ورزشگاه الدترافورد، مجسمه سرمت بازبی، دیگر مربی اسطوره ای شیاطین سرخ قرار دارد.

Abdolreza2012
14-09-2013, 02:49

ویدیچ: مویس هنوز در رختکن تیم نیاز به استفاده از سشوار پیدا نکرده است بسیاری از بازیکنان منچستریونایتد در طول دوران حضور سرالکس فرگوسن، عصبانیت و فریادهای بلند او که به سشوار معروف شده بود را تجربه کرده بودند
سایت گل- نمانیا ویدیچ، کاپیتان منچستریونایتد، اعلام کرد که هیچ یک از بازیکنان این تیم تاکنون با رفتار "سشواری" دیوید مویس روبرو نشده است.
بسیاری از بازیکنان منچستریونایتد در طول دوران حضور سرالکس فرگوسن، عصبانیت و فریادهای بلند او که به سشوار معروف شده بود را تجربه کرده بودند اما ویدیچ اعلام کرد که مویس هنوز در رختکن تیم عصبانی نشده؛ هرچند این تیم در سه هفته ابتدایی فصل جدید 5 امتیاز از دست داد.
او به خبرنگاران گفت:" تا حالا او واقعا نیازی به آن رفتاری که شما به آن سشوار می گوئید یا فریاد زدن بر سر بازیکنان نیاز پیدا نکرد زیرا در حال حاضر همه چیز به خوبی پیش می رود.
بازیکنان به خوبی تمرین می کنند و تا زمانی که شرایط به همین ترتیب باشد، او نیازی به این کارها پیدا نمی کند. امیدوارم شرایط همین طور باقی بماند."
ویدیچ همچنین تایید کرد که با حضور مویس، اوضاع در تیم منچستریونایتد اندکی نسبت به قبل تغییر کرده و تاثیر حضور کادر فنی جدید را مثبت ارزیابی کرد.
" تمرین ها متفاوت ها است. ما هر روز تمرینات متفاوتی را نسبت به قبل انجام می دهیم که با توجه به حضور مربی جدید، کاملا طبیعی است.
واضح است که او کادر فنی خودش را آورده و آنها دو ماه است که با کار می کنند. ما کم کم شناخت بیشتری از یکدیگر پیدا می کنیم.
همه چیز خوب و مثبت است و فکر می کنم ما در فرم خوبی قرار داریم.
تغییر زیادی نبوده؛ بازیکنان تقریبا همان ها هستند اما او تلاش می کنم تا به بازیکنان چیزهای متفاوتی یاد بدهد."

Ali*Reza
14-09-2013, 14:43
امروز بازی مهم و حساسی و خانگی رو مقابل کریستال پالاس داریم که البته فکر نمیکنم خیلی برامون بازی مشکلی باشه.
روز سه شنبه هم اولین بازیمون در CL هست که با برد امروزمون با روحیه ای خوب میتونین به سراغ اون بازی هم بریم.
در جدول پخش برنامه های شبکه ورزش که نگاه میکردم ، ظاهرا این بازی امروز از شبکه ورزش پخش میشه.
روالی که یونایتد در چند فصل اخیر با فرگوسن داشته این بوده که معمولا در مقابل تیمهای غیر مدعی امتیاز از دست نمیداده و همین امر یکی از عاملهای موفقیت یونایتد در آخر فصل میشده.
به امید پیروزی یونایتد . . .:n12:

rz21
14-09-2013, 17:19
بازی بدی نبود..چند تا نکته داشت.
یانوراژ رو حتما باید بیشتر بهش بازی بده..خیلی خوب کار کرد و پر انگیزه.فلایینی هم خوب بود،هم توی کارای دفاعی کار کرد و هم توی کارای هجومی.
الان سه هفته هست که گلی رو از خلاقیت بازیکنانمون نزدیم،شانس آوردیم یانگ اخراج نشد،میتونست پنالتی نباشه و تصمیم مشکوکی بود.
تیم باید بهتر بشه و مویز دست از لج بازی برداره و به بازیکنای جوون بیشتر بازی بده.

fandak
14-09-2013, 17:33
دانلود گل زیبای وین رونی ( گل دوم منچستر ) :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali*Reza
14-09-2013, 19:34
من هم این برد رو تبریک میگم. :n16:
میتونستیم بازی رو با گلهای بیشتری ببریم. مخصوصا با ده نفره شدن تیم حریف!! ولی به نظر من هنوز برای قضاوت کردن زوده وباید به تیم و مویس بیشتر فرصت بدیم.
به نظر من یانگ برخلاف بازیهای گذشته بازی بدی ارائه نکرد و تقریبا عملکرد خوب و موثری داشت.
اندرسون هم بعد از مدتها بازی کرد و جزو ترکیب اولیه بود ولی به نظر من بازهم بازی خوبی ارائه نکرد و پراشتباه ظاهر شد و بهتر بود فلایینی از همون اول توی ترکیب میبود!
بخصوص در نیمه اول بیشتر کار تاکتیکی تیم بنابر ارسال سانتر از جناحین بود که موفقیتی هم حاصل نشد.
سه شنبه بازی خیلی مهمی رو پیشرو داریم . . .
به امید موفقیت یونایتد . . . :n12:

Abdolreza2012
14-09-2013, 20:57
تبریک بابت برد خوب منچستر
__________________________________________________ __________________________________________________ ________

عکس: خوش آمدی سرالکس

مربی اسطوره ای شیاطین سرخ حالا از روی سکوها بازی های این تیم را تماشا می کند
سایت گل- دیدار امروز منچستریونایتد یک دیدار بسیار ویژه داشت. سرالکس فرگوسن که به دلیل عمل جراحی روی لگن خاصره اش در دیدارهای قبلی شیاطین سرخ غایب بود، در دیدار امروز در الدترافورد حاضر شد تا بازی شاگردانش را از نزدیک تماشا کند.
او که گفته بود حالا می تواند بدون حرص خوردن از بازی منچستریونایتد لذت ببرد، مطمئنا از نمایش شاگردان موس در نیمه اول لذت برد.

عکس:فلینی و بدلهایش در اولدترافورد

برخی هواداران منچستر یونایتد با سرکردن کلاه گیس شبیه به موهای فلینی به این بازیکن تازه وارد خوشامد گفتند
سایت گل - مارونه فلینی ، ستاره سابق اورتون حالا رسما منچستری است . او که امروز در اواسط نیمه دوم به بازی آمد از سوی هواداران منچستر یونایتد به شدت تحویل گرفته شد .با این کلاه های بانمک که انگار از کله مروانه بلندش کرده اند!

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%B1%D8%AF)

rz21
14-09-2013, 22:20
ازاین کلاها جایی نمیشناسید بریم بخریم؟؟
میترسم برم بخرم گشت ارشاد بیاد بگیرتمون :n08:

eman619rv
14-09-2013, 22:57
از شانس ما دوتا از بازی های امسال رو خواب موندم و نتونستم ببینم :n02: بازی ها خیلی زوده ادم اون موقع خوابه :دی

به هر حال تبریک میگم بابت برد، به نظرم با توجه به کیفیت حریف و اخراج بازیکنشون بهتر بود واسه روز مبادا تفاضل گل بیشتری ذخیره میکردیم!

راستش یه مدت درگیرم با خودم که یه بحثی رو مطرح کنم یا نه؟! در مورد اینکه ثبات یه مربی واسه باشگاهی مثه من یونایتد یه فاکتور لازم هست شکی نیس ، اما فاکتور کافی هم هست؟ حقیقتا من از نظر فنی و تاکتیکی یکم نسبت به مویز نگرانی دارم ...توی بازی های امسال تا اینجا فعلا زیاد از نظر فنی قوی نبودیم هر چند واسه قضاوت بهتر یه چند هفته دیگه هم منتظر می مونیم ، اما در واقع مویز به نظرتون از نظر فنی در چه جایگاهی هست؟ آیا دانش و مهارتش در برنامه طولانی مدت میتونه به من یونایتد کمک کنه؟قابل مقایسه و رقابت با بهترین مربیان هست ؟ علمش برای مقابله با تاکتیکی ترین بازی ها کافیه؟

به نظرم از نظر ثبات مویز برای تیم جز بهترین هاست اما هنوز از نظر فنی من هنوز تردید دارم که بتونه سال ها ساپورت کنه تیم رو.در واقع هنوز برام اثبات نشده خوب بودنش در این زمینه که امیدوارم این فصل به کلی این نگرانی هامو از بین ببره مویز.
به هر حال قله های افتخار منتظر منچستر هستن و هواداران هم انتظاراتشون بالاست اینجا باید در بهترین سطح باشی و بهترین کیفیت رو ارائه بدی .

Abdolreza2012
15-09-2013, 13:12

رونی با سلاحی ویژه در مصاف با کریستال پالاس وین رونی که اخیرا درجلسه تمرینی تیمش از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بود با یک محافظ ویژه در بازی دیشب تیمش به میدان رفت
سایت گل- وین رونی که اخیرا در یکی از جلسات تمرینی یونایتد در پی برخورد با یکی از هم تیمی هایش از ناحیه سر مصدوم شده بود ودچار شکافتگی سرش شده بود، بعد از چند جلسه غیبت در بازیهای یونایتد وتیم ملی انگلیس، با یک محافظ ویژه در بازی با کریستال پالاس به میدان رفت.
او نقش موثری در برد 0-2 تیمش مقابل کریستال پالاس داشت

+ali
16-09-2013, 07:35
فرصت نشد بعد از بازی نظرمو بدم

جانم رونی جانم پیشونی بند جانم گل جانم خوشحالی بعد از گل:n12:
وقتی میگم مثل کانتوتا میمونه منو مورد هجمه قرار ندید:n02: کانتونا هم اینجوری درجا خوشحالی میکرد

فلینی بد نبود اما صد در صد بهترم میشه
میشد 6 تاییشون کرد ولی شانس نبود
چه استپ سینه ای کرد فن پرسی و چه توپی رو زد به تیر از اون گلای خوشکل میشد

یواش یواش بردا شروع میشه و صدر جدول شیطانی میشه:n02:

:n16:

clau
16-09-2013, 10:44
ديويد مويس: فرگوسن به من هشدار داد

سرمربي منچستريونايتد مي‌گويد سرآلکس فرگوسن قبل از بازي اين تيم با بايرلورکوزن در ليگ قهرمانان اروپا به او هشدار داده است که تيمش بازي سختي را پيش رو دارد.

منچستريونايتد در اولين ديدار خود در ليگ قهرمانان اروپا با هدايت ديويد مويس فردا شب در ورزشگاه اولدترافورد به ديدار بايرلورکوزن مي‌رود.

ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد درباره گروه تيمش در ليگ قهرمانان اروپا گفت: وقتي با تيم‌هايي از آلمان، اسپانيا و اوکراين همگروه مي‌شويد، نشان مي‌دهد در گروه سختي قرار گرفته‌ايد. به نظرم قرار گرفتن در اين گروه انگيزه بازيکنان را بالا برده است تا بتوانيم با بازي‌هاي زيبا به عنوان تيم نخست از گروه خود صعود کنيم.

مويس در ادامه گفت: بازي با بايرلورکوزن بازي سختي براي ما خواهد بود. مي‌دانم انتظارات زيادي از ما وجود دارد که تا مراحل پاياني ليگ قهرمانان اروپا صعود کنيم. پس از قرعه‌کشي ليگ قهرمانان اروپا با سرآلکس فرگوسن به صورت تلفني صحبت کردم و او به من هشدار داد و گفت منچستر يونايتد در يکي از سخت‌ترين گروه‌هاي خود در تاريخ ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است و بايد با قدرت کامل به مصاف حريفان خود برويم.

سرمربي منچستريونايتد در پايان گفت: ليگ قهرمانان اروپا با آن چيزي که مردم فکر مي‌کنند، تفاوت دارد. خيلي تيم‌ها مدعي قهرماني در اين رقابت‌ها هستند. فصل گذشته رئال‌مادريد و بارسلونا اميد زيادي براي قهرماني داشتند اما هر دو در مرحله نيمه‌نهايي برابر تيم‌هاي آلماني شکست خوردند. اکنون زمان قدرت‌نمايي فوتبال آلمان است. بايرلورکوزن حريف سختي براي ماست اما مي‌خواهيم با قدرت به مصاف آنها برويم.

hoomi_gta
16-09-2013, 14:22
گلی به جمال غیرت رونی. مصدوم بود، اونم مصدومیت سر، با این حال بدون ترس بازی میکرد یجا هم نزدیک بود سرش بخوره به تیرک! کیف می کردم وقتی با شجاعت تمام میرفت که هد بزنه. چه گلی هم زد ایول.
تا قبل از 10 نفره شدن پالاس بازی خیلی سخت بود، خطا هم به نظر بیرون محوطه جریمه بود و یجورایی شانس اوردیم سر گل اول. ولی خوب موقعیت های خوبی هم داشتیم که یکی رابین به تیرک زد، نیمه دوم با اومدن فلینی و ادنان تیم جون گرفت و گل دوم و زدیم و کار و تموم کردیم. ادنان 18 ساله عالی بود و نوید رونالدوی نو ظهور و میده. امیدوارم همینطوری پیشرفت کنه
از همه چیز بیشتر دیدن سر فرگی روی سکو ها فاز داد.

manxxx
17-09-2013, 01:57
مثل اینکه لیورپول هم با سوانسی مساوی کرد 2-2.
بشخصه امیدوارم این روند(وا دادن تیمهای حریف) ادامه پیدا کنه و به زودی تیم به جایگاه همیشگیش برگرده.
عشقست رونی:n06:

+ali
17-09-2013, 03:02
مثل اینکه لیورپول هم با سوانسی مساوی کرد 2-2.
بشخصه امیدوارم این روند(وا دادن تیمهای حریف) ادامه پیدا کنه و به زودی تیم به جایگاه همیشگیش برگرده.
در مورد لیورپول که گفته بودم اینا کم کم برای مکانهای مورد علاقشون تو جدول که بین پنجم تا هفتم هست خیز برمیدارن:n02:
و منچستر هم کم کم به جایگاه اصلیش میرسه
این روند ادامه خواهد داشت بنشینید و لذت ببرید:n02:

shakerifar
17-09-2013, 21:28
امشب بازی سختی داریم لورکوزن تیم خوبیه نتایج خوبی هم گرفته
اینم ترکیب تیم نکته قابل توجه بازی کردن کاگاوا و فلینی از ابتداست
De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Fellaini, Kagawa; Rooney, Van Persie

subs: Lindegaard, Fabio, Evans, Anderson, Cleverley, Young, Hernandez

manchester fan
17-09-2013, 22:21
24 ساعت داریم بازی های بارسا از تلویزیون ملی :n13: تماشا میکنیم . تک و توک هم رئال
بازی های اروپایی بازم بارسا و رئال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لورکوزن واقعا تیم خوبیه خیلی هم امادست
به خدا بازی های تیم های آلمانی - انگلیسی همیشه جذابه

Facon_Archi
17-09-2013, 22:33
24 ساعت داریم بازی های بارسا از تلویزیون ملی :n13: تماشا میکنیم . تک و توک هم رئال
بازی های اروپایی بازم بارسا و رئال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لورکوزن واقعا تیم خوبیه خیلی هم امادست
به خدا بازی های تیم های آلمانی - انگلیسی همیشه جذابه

منم فکر میکردم بازی منچستر رو نشون بدن !
نمیدونم چرا دارن رئال رو پخش میکنند!

pcforlife
17-09-2013, 23:12
نیمه اول بازی بسیار روونی رو به نمایش گذاشتیم... کلا لورکوزن جلومون تو نیمه اول حرف خاصی برای گفتن نداشت، همکاری فلینی و کریک هر چقدر بازی میرفت جلو بهتر میشد، و نفوذ های والنسیا و اورا چشم نواز بود. و ماشالا رونی هم خیلی پر انگیزه بود.:n12:
+
گل هم خیلی مشکوک بود... ولی در کل نباید به یکی دو گل راضی بشیم... باید استارت CL رو پرگل بزنیم... به نظرم تیم، قابلیت اینو داره که به این لورکوزن 2 گل دیگه بزنه.
این محصص شبکه ورزش هم مشخصا یه آنتی منچستری اساسیه! یه سری حرفای تکراری و قدیمی و سوخته رو تحویل مردم میدن فکر میکنن کسی فوتبال اروپا رو دنبال نمیکنه.:n15:
به امید برد در پایان بازی.:n12:

pcforlife
18-09-2013, 00:11
آقا چه دربازه خالی هایی رو رونی رو رابین نزدن!!:n04: در کل تبریک:n20:... برد خوبی بود... کاملا مشخص بود که میتونیم پرگل ببریم + چه گلی زد رابین :n12: کاملا به موقع بود.
البته گل اول لورکوزن هم خیلی زیبا بود، خصوصا کات توپش.
رونی عالی بود! سوای سوتیش، 2 گل و یه پاس گل عملکرد عالیش رو تو این بازی میرسونه. ضعیفترین بازیکنمون هم شینجی بود و فکر کنم طرفدارای کاگاوا دلیل بازی ندادن مویز به کاگاوا رو متوجه شدن.:n01:
دیگه باید آماده شیم برای بازی با سیتی... اونا هم خیلی خوب CL رو شروع کردن.

Deadqt
18-09-2013, 00:15
خوشم میاد فن پرسی توپی رو که هیچکی فکرشو هم نمیکنه گل بشه رو گل میکنه بعد گل خالی رو میزنه بیرون :n02:

*M!L4D*
18-09-2013, 01:11
تبریک
حالا موقعیت آر وی P که مشخص بود توپ به پاش نگرفت اما موقعیت رونی خیلی عجیب بود پاس داد یا میخواست گل بزنه ؟ :n13: :d
نمی دونم واقعا چرا مویس اصلا به نانی بازی نمیده ؟ مصدوم ــه آیا ؟ فقط 20 مین جلو لیورپول بازی کرد که خوب بود اما دیگه خبری نشد ازش .
فلینی هم معمولی .

mohammad_87
18-09-2013, 01:19
به به تبریک میگم.اولین بازی در مقابل مهمترین حریف رو با قاطعیت بردیم.
امشب چه بازیهای پرگلی بود.بازی منچستر هم میتونست پرگل تر باشه.امشب رونی ترکوند،دو گل و یک پاس گل،رونی با این دو گل تعداد گلهایی که برای یونایتد زده رو به 200 رسوند.
در سایت گل دات کام،رونی با 4.5 امتیاز بهترین بازیکن زمین شد و والنسیا،فن پرسی،کریک و اورا نمره 3.5 گرفتند.
.
.
.
این هم تحلیل این سایت:
سایت گل- امشب در اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، در گروه A این رقابت ها دو بازی برگزار شد.
در بازی اول، منچستریونایتد میزبان بایرلورکوزن بود وتوانست با نتیجه 2-4 از سد میهمانش عبور کند
این بازیکنان درترکیب اصلی یونایتد قرارداشتند: دخه آ، اورا، فردیناند، رونی، اسمالینگ، ویدیچ، کریک، فان پرسی، والنسیا، کاگاوا و فلینی و در سوی دیگر میدان هم لنو، رینارتز، سپاهیچ، رولفس، هئونگ مین سون، کان، کیسلینگ، بونیسچ، سام، توپراک، دوناتی هم در ترکیب اصلی تیم هیپیا به میدان رفتند.
نکته جالب توجه حضور مروانه فلئینی ،خرید تابستانی شیاطین سرخ درترکیب اصلی یونایتد بود و شینجی کاگاوا هم در ترکیب اصلی بود
بازیکنان یونایتد در دقایق ابتدایی کنترل بازی را در دست داشتند و در جریان ده دقیقه ابتدایی چندین فرصت خلق کردند. این حملات همچنان ادامه داشت، تا اینکه در دقیقه 22 بازی، این وین رونی بود که توانست اولین گل بازی را با بهره گیری از پاس اورا به ثمر برساند تا تیم مویس به اولین گلش دراین بازی برسد. با این گل بازیکنان بایرلورکوزن با عصبانیت بیشتری بازی را دنبال می کردند و درفکر جبران گل خورده بودندرونی با گلی که به ثمر رساند با 199 گل زده برای یونایتد درتمامی تورنمنت ها، حالاتنها یک گل با 200 گله شدن فاصله دارد
در دقایق پایانی نیمه اول یونایتدی هم چند فرصت خوب توسط رونی و فان پرسی خلق کردند که ثمری نداشت و نیمه اول با برتری 0-1 یونایتد به پایان رسید.
شیاطین سرخ که برای هجدهمین فصل متوالی دراین رقابتها حضور یافتند، طولانی ترین رکورد ممکن را درمقایسه با تمام تیمهای حاضر دراین تورنمنت دارند.
تنها ده دقیقه بعد از شروع نیمه دوم بود که سیمون رولفس بازی را به تساوی کشاند. پاس گل او را هئونگ مین سون داد تا رولفس بتواند دروازه دخه آ را گشوده و بازی را به تساوی بکشاند. اما روبین فان پرسی خیلی سریع خیال هواداران یونایتد را راحت کرد و در دقیقه 59 بازی با پاس والنسیا، ضربه ای آکروباتیک و تماشایی به توپ زد و دروازه حریف را باز کرد و یونایتد را پیش انداخت.
این پایان کار برای تیم میزبان نبود؛ در دقیقه 70 وین رونی دوباره برای تیمش به گل رسید تا تعداد گلهایش با پیراهن یونایتد درتمامی تورنمنت ها را به عدد 200 برساند.
در دقیقه 71 شینجی کاگاوا جایش را به اشلی یانگ داد. یک نکته آماری جالب و جذاب دیگر درمورد این بازی این است که روبین فان پرسی در سیزده بازی اخیر یونایتد در تمامی تورنمنت ها 13 گل برای این تیم به ثمر رسانده
آنتونیو والنسیا هم در دقیقه 79 نامش را به لیست گلزنان تیمش اضافه کرد و گل چهارم تیمش را به ثمر رساند.پاس گل را وین رونی به او سپرد.
در دقیقه 80 مروانه فلئینی از زمین خارج و تام کلورلی به جای او به زمین آمد و درنهایت در دقیقه 86 هم وین رونی جایش را به چیچاریتو داد.
اما این پایان کار برای تیم میهمان نبود. عمر توپراک در دقیقه 88 بازی توانست یکی دیگر از گلهای خورده را جبران کند و بازی را 2-4 نمود. بازی درنهایت باهمان نتیجه 2-4 به نفع یونایتد به پایان رسید تا سه امتیاز دوست داشتنی در یک بازی خانگی به حساب شیاطین سرخ واریز شود.
در دیگر بازی این گروه هم شاختار دونتسک که میهمان رئال سوسیداد بود، موفق شد تا با دو گل از الکس ته سیرا که در دقیقه 65 و 87بازی از راه رسید، از سد میزبانش عبور کند.

Ali*Reza
18-09-2013, 01:31
منم تبريک ميگم.
برد خيلى خوبى بود. تقريبا ليگ اروپا رو با قدرت شروع کرديم. البته بازى ميتونست پر گل تر هم باشه.
به نظر من والنسيا واقعا امشب خيلى خوب بازى کرد و جزو بهترينها بود. در کل به نظر من اکثر بازيکنها امشب خوب بودن. به نظرمن اسمالينگ و کاگاوا خيلى خوب نبودن. فکر ميکنم بخصوص کاگاوا به مرور بهتر از اين ميتونه بشه واقعا پتانسيلشو داره.
يانگ هم در چند دقيقه اى که بازى کرد عملکرد خوبى داشت و در گلى که والنسيا زد موثر بود.
سيتى هم با برد خوبى که امشب داشته روحيه خوبى داره و بازى سختى رو مقابلش داريم.
به اميد پيروزى . . .

shakerifar
18-09-2013, 06:21
تبریک بابت برد
تو فاز هجومی که خوب بودیم و می تونستیم 2-3 تا دیگه هم بزنیم اون توپ رابین که خیلی عجیب بود و ساده حتی از توپی که وین از دست داد هم بدتر بود
ولی دو تا گل مفت خوردیم (البته گل اول لورکوزن خیلی قشنگ بود) فردیناند اصلا خوب نبود چند تا سوتیه بدم داد
در کل می شه گفت شروع خوبی تو UCL داشتیم
امیدوارم سیتی رو هم شکست بدیم

+ali
18-09-2013, 08:33
چه میکنه این رونی:n12:
روی گل اولش چقدر قشنگ ضربه رو چکشی کرد دروازبان گیج شد
روی گل دومشم 99 درصد مهاجما دنیا حتی رونالدو و مسی این توپا رو میزنن زاویه مخالف ولی سلطان رونی جایی زد که عقل ریش سفید جن ها هم بهش نمیرسه:n02:
چه پاس گلی داد:n12:
اینه رونی به همین خاطر بود که میگفتم هر جوری شده باید تو فصل نقل و انتقالات حفظش کنیم
الان مورینیو چقدر حسرت رونی رو میخوره:n09:

فن پرسی هم خیلی گل قشنگی زد
والنسیا هم انصافا توی حرکت و سرعت سانتر رو به بیرون معرکه ای کرد

به نظر من تیم یه دست تر از فصل پیشه یعنی نقطه ضعف خاصی احساس نمیکنم فقط فلینی جا بیفته دیگه مشکل خاصی نداریم
دفاعم ضعفش تیمی نیست مشکلات فردی هست که خدا بخواد حل میشه

REZAHOSEYNGANI
18-09-2013, 11:42
سلام
برد رو تبریک میگم
بسیار بازی زیبایی بود
رونی هم نشون داد به تیم وفاداره و ارزشش بیش از 50 میلیون یورو هست!(قابل توجه بعضی ها که پیشنهاد 25 میلیون پوندی میدن!)
والنسیا که عالی بازی کرد
فلایینی هم خوب بود
در کل همه خوب بودن:n02:

clau
18-09-2013, 11:42
روني گلزن‌ترين انگليسي در ليگ قهرمانان اروپا
وين روني با دو گلي که در بازي شب گذشته (سه‌شنبه ) برابر باير لورکوزن به ثمر رساند، جمع گل‌هاي خود را براي منچستر يونايتد به 200 گل رساند

منچستر يونايتد شب گذشته در ليگ قهرمانان اروپا موفق شد با نتيجه‌ چهار بر دو باير لورکوزن را شکست داد.

وين روني که به تازگي از بند مصدوميت رها شده، موفق شد در اين ديدار دو گل به ثمر برساند. اولين گل وين روني براي منچستر يونايتد باعث شد تا اين بازيکن به گلزن‌ترين بازيکن تاريخ بريتانيا در ليگ قهرمانان اروپا تبديل شود. گل دوم وين روني نيز باعث شد تا دويستمين گلش را براي منچستر يونايتد زده باشد تا در رده چهارم برترين گلزنان تاريخ اين باشگاه قرار گيرد.

روني پس از بابي چارلتون، دنيس لاو و جک رولي در رده چهارم برترين گلزنان باشگاه منچستر قرار گرفت.

** برترين گلزنان تاريخ منچستر

1- بابي چارلتون، 758 بازي، 249 گل

2- دنيس لاو ، 404 بازي، 237 گل

3- جک رولي ، 424 بازي، 211 گل

4- وين روني، 406 بازي ، 200 گل

5- جورج بست ، 470 بازي، 179 گل

clau
18-09-2013, 12:10
رونی هم نشون داد به تیم وفاداره و ارزشش بیش از 50 میلیون یورو هست!(قابل توجه بعضی ها که پیشنهاد 25 میلیون پوندی میدن!)

اون جریان 25 میلیون پوند که خیلی تابلو بود با این مبالغ باید برن پیتر کراچ بخرن نه یکی از تاپ ترین مهاجم های حال حاضر فوتبال اروپا:n02:

pcforlife
19-09-2013, 14:48
با چرخی در فیس بوک دو خبر جالب رو یافتم:n02::
اولی:

عصبانیت رونی (در مصاحبه پس از بازی با لورکوزن) وقتی خبرنگار درباره درخواست ترانسفرش سوال میکنه و رونی در جواب میگه :
"Listen, I’ve just told you. I am concentrating on my football which I’ve been doing all summer."
"گوش کن ،بهت الان گفتم من فقط تمرکزم روی فوتبالم هست و این کاری بود که تمام تابستان داشتم انجام میدادم"
و دومی:

باشگاه منچستر یونایتد درآمد سالیانه اش تا تاریخ 30 ژوئن 2013 را اعلام کرد که طبق این گزارش میزان سوددهی سالانه ی باشگاه با افزایش 13.4% به 363.2 میلیون پوند رسیده و در آمد تبلیغاتی باشگاه نیز با افزایش 29.7% به 152.5 میلیون پوند رسیده است. لازم به ذکر است که بدهی های باشگاه نیز با نزول10% ی به 389.2 میلیون پوند کاهش یافته است. این خبر درست در روزی اعلام شد که باشگاه با قرارداد های همکاری دیگری با دو بانک قطری و اماراتی به موافقت رسید.

با وجود قرارداد های یونایتد با اسپانسر های مختلف در سال جاری، این افزایش درآمد جای هیچ تعجبی ندارد. اد وودوارد، مدیر اجرایی یونایتد با اعلام این خبر گفت مشتاقانه منتظر موفقیت های بیشتر یونایتد در فصل 2013-14 چه در خارج از زمین و چه در داخل زمین است.

pcforlife
19-09-2013, 15:59
هاوارد وب هم به عنوان داور دربی انتخاب شد:
+
آخرین باری که وب برامون داوری کرد 1-0 به چلسی باختیم (فصل پیش) و رافائل هم اخراج شد.
آخرین باری که دربی منچستر رو سوت زد همون بازی ای بود که رونی دقیقه 90 با ضربه سر دربازه سیتی رو تو جام اتحادیه، در OT باز کرد.
ضمن اینکه اونایی که میگن وب به نفع یونایتد سوت میزنه، توجه کنند که سیتی در 11 بازی اخیرش که هاوارد وب داور بازیشون بوده، نباختن.
آخرین بازی ای که این داور در لیگ سوت زده، بازی چلسی - اورتون بوده.