مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014
REZAHOSEYNGANI
08-12-2013, 23:00
اگر مویس بره کنار یه توهین بزرگ به فرگوسن هست.چون مویس انتخاب فرگوسن هست.به نظرم تا نیم فصل صبر میکنن وبازیکن جدید میگیرن.اگر بازم نتایج ضعیف کسب کردن اونوقت شاید کاری کنن
پارسال با اقتدار قهرمان شدیم و اروپا هم حقمون فینال بود و همه میدونن اگه داور ترک نبود ....
باز کردن دوباره اون بحث های قدیمی زیاد جالب نیست اما بهتره همه واقعیت ها رو بگیم.
اگه همه تصمیمات داوری بازی رفت و برگشت بین رئال و یونایتد صحیح می بود یونایتد نه در بازی رفت (کرنری که واضحا کرنر نبود و کاملا بر خلاف جریان بازی گرفته شد)
و نه برگشت (آفساید درست قبل از صحنه منجر به گل) گل سالمی رو به ثمر نرسونده بود و فارغ از اون اخراج، تا زمانی که تیمی گلی به ثمر نرسونه صعود نمی کنه.
وقتی به داوری نگاه می کنیم باید همه تصمیم های اشتباه رو با هم در نظر بگیریم.
بایرلورکوزن تیمی که منچستریونایتد تونسته بود در مجموع رفت و برگشت 9 گل بهش بزنه دیروز مقابل دورتموند که در حال حاضر یکی از زیباترین فوتبال در سطح اروپا ارایه میده تونست 0-1 دورتموند در زمین خودش شکست بده
البته وقتی که دورتموند تیم کاملی رو در اختیار داشته باشه مدعی جدی هست (مثل اوایل همین فصل که دورتموند بالاتر از بایرن صدرنشین بود)
اما توی شرایط فعلی چهار مدافع اصلی دورتموند + گوندوگان حضور ندارن و اخیرا بندر و شاهین به این لیست اضافه شدن و اینجور مقایسه ها دید درستی رو از واقعیت های موجود نمیده.
باز کردن دوباره اون بحث های قدیمی زیاد جالب نیست اما بهتره همه واقعیت ها رو بگیم.
اگه همه تصمیمات داوری بازی رفت و برگشت بین رئال و یونایتد صحیح می بود یونایتد نه در بازی رفت (کرنری که واضحا کرنر نبود و کاملا بر خلاف جریان بازی گرفته شد)
و نه برگشت (آفساید درست قبل از صحنه منجر به گل) گل سالمی رو به ثمر نرسونده بود و فارغ از اون اخراج، تا زمانی که تیمی گلی به ثمر نرسونه صعود نمی کنه.
وقتی به داوری نگاه می کنیم باید همه تصمیم های اشتباه رو با هم در نظر بگیریم.
ممنون به خاطر نگرانیتون بابت باز شدن مباحث داوری در گذشته و البته احساس مسئولیت شما و بازتر کردن مسائل داوری
فارغ از تمام نکات داوری که شما کنار هم قرار دادین چیزی که من در بازی برگشت دیدم این بود که رئال و مورینیو رسما در دام فرگوسن گیر افتاده بودن
11 رئالی به بن بست خورده بودن و عملا هیچ مسئله تاکتیکی از نیمکت رئال به بازیکنا تزریق نمیشد
فارغ از درست یا اشتباه بودنش فقط سوت داور بود که گره بازی رو برای رئال باز کرد
البته وقتی که دورتموند تیم کاملی رو در اختیار داشته باشه مدعی جدی هست (مثل اوایل همین فصل که دورتموند بالاتر از بایرن صدرنشین بود)
اما توی شرایط فعلی چهار مدافع اصلی دورتموند + گوندوگان حضور ندارن و اخیرا بندر و شاهین به این لیست اضافه شدن و اینجور مقایسه ها دید درستی رو از واقعیت های موجود نمیده.
دورتموند یک تیم فوتبال هست که باید با طبیعت فوتبال یعنی مصدومیت بازیکنانش کنار بیاد
یعنی شما فکر میکنید تفاوت دورتموند کامل با دورتموندی که چند مصدوم داره فینال سی ال و باخت به لورکوزن در بوندس لیگا باشه؟!!!
حقیقت این نیست حقیقت اینه که دورتموند افت کرده که البته باز هم طبیعت فوتبال هست
البته شاید برای شما درکش سخت باشه اما مثلا من طرفدار تیمی هستم(منچستر) که با مصدومیت ستارگانش هم هیچ خللی در نظم کلی تیمیش وارد نمیشد
ممنون به خاطر نگرانیتون بابت باز شدن مباحث داوری در گذشته و البته احساس مسئولیت شما و بازتر کردن مسائل داوری
فارغ از تمام نکات داوری که شما کنار هم قرار دادین چیزی که من در بازی برگشت دیدم این بود که رئال و مورینیو رسما در دام فرگوسن گیر افتاده بودن
11 رئالی به بن بست خورده بودن و عملا هیچ مسئله تاکتیکی از نیمکت رئال به بازیکنا تزریق نمیشد
فارغ از درست یا اشتباه بودنش فقط سوت داور بود که گره بازی رو برای رئال باز کرد
چیزی که هنوز بعد از گذشت یک سال اون رو نادیده می گیرین و حتی در همین پست آخر(یا شاید در پست های آینده؟) مثل یک مانع از روی اون عبور میشه، گل هایی هست که چه در بازی رفت و چه در بازی برگشت
در درجه اول اشتباهات داوری در به ثمر رسیدنشون دخیل بوده و اون "دام 60 دقیقه ای" خودش معلول گل های قبل از خودش هست، شرایط از این دو حالت خارج نیست:
سناریو 1: داوری به شکلی که اتفاق افتاد؛ بازی رفت 1-1، بازی برگشت 2-1
سناریو 2: داوری ایده آل؛ یونایتد بدون گل در بازی های رفت و برگشت
اگه واقعا نکته جدیدی مد نظرتون هست خوشحال میشم بشنوم، اما اگه قرار هست که به طرز جالبی دوباره "مبدا شروع داوری درست" رو درست از بعد از اون دو گل بگذاریم، این مطمئنا ما رو به جایی نمی رسونه.
دورتموند یک تیم فوتبال هست که باید با طبیعت فوتبال یعنی مصدومیت بازیکنانش کنار بیاد
یعنی شما فکر میکنید تفاوت دورتموند کامل با دورتموندی که چند مصدوم داره فینال سی ال و باخت به لورکوزن در بوندس لیگا باشه؟!!!
حقیقت این نیست حقیقت اینه که دورتموند افت کرده که البته باز هم طبیعت فوتبال هست
البته شاید برای شما درکش سخت باشه اما مثلا من طرفدار تیمی هستم(منچستر) که با مصدومیت ستارگانش هم هیچ خللی در نظم کلی تیمیش وارد نمیشد
تفاوت عمده ای که دورتموند با بقیه تیم های بزرگ (یونایتد/بایرن/بارسا/رئال...) داره عمق کم نیمکت این تیم هست، هر فوتبال دوستی که بازی های دورتموند رو دنبال کرده باشه باید به خوبی بدونه که تفاوت کیفیت 11
الی 13 نفر اصلی با نیمکت نشین های این تیم کاملا محسوسه و علت اصلی اون تفاوت توان اقتصادی این تیم با بقیه تیم های بزرگ اروپایی هست که امکان داشتن یک تیم خوب دیگه روی نیمکت رو به این تیم نمیده.
حالا برای همچین تیمی، تیمی که در سه جبهه بازی می کنه، وقتی از اون ترکیب تقریبا 13 نفره اصلی در مقاطعی 5 الی 7 نفر مصدوم بودند (در حال حاضر 7 نفر شامل هر 4 مدافع اصلی، گوندوگان، بندر و شاهین)
بدیهی هست که نتونه با این تعداد از مصدومیت ها کنار بیاد. مصدومیت در این ابعاد حتی برای اون تیم های بزرگ قابل کنترل نیست، البته با همه اینها نتایجی که دورتموند تا به اینجای فصل گرفته اونقدرها هم بد نبوده
اما نقطه شروع بحث یعنی مقایسه نتیجه بازی اخیر دورتموند با لشکری از مصدومین مقابل لورکوزن و قراردادن اون در کنار بازی های سال قبل این تیم، در حالی که در اوج به سر می برد، و مقایسه دوباره اون با نتیجه
اخیر یونایتد مقابل لورکوزن نمی تونه مقایسه نادرستی باشه.
MoJtaBa.R
09-12-2013, 18:49
بحث مویس و نتیجه نگرفتن تیمه که با بحث نخ نما شده داوری داره ادامه پیدا میکنه : اینجور بحثها کسی رو از دو طرف راضی نمیکنه ! تمومش کنین ! بیربط با موضوع اسمش اسپم بود دیگه یا من اشتباه میکنم ؟؟!
Abdolreza2012
09-12-2013, 19:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرگرم شدن فلائینی با موبایلش در شب باخت یونایتد خیلی ها مروانه فلائینی را به بی علاقگی به تیم باشگاهی اش متهم کرده اند
سایت گل- این روزها مد شده که افراد با سرگرم شدن با گوشی های موبایل هایشان به موضوعات مهمی بی توجهی کنند. حالا اگر سوژه مورد بی مهری، همسر فرد باشد ، یا کارش و یا مسابقه تیمش.
روز شنبه در جریان بازی منچستریونایتد مقابل نیوکاسل هم شاهد اتفاق مشابهی بودیم. در جریان بازی روز شنبه یونایتد مقابل نیوکاسل، مروانه فلائینی بازیکن شیاطین سرخ با موبایلش مشغول بود. او که نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده برای این بازی نمی دید از روی سکوها بازی را دنبال می کرد و در لحظه ای که شکار دوربین های تلویزیونی شد، مشخص شد که او مشغول کار کردن با موبایلش است.این تصویر انتقادات زیادی را در مورد رفتار او به همراه داشته و خیلی ها حالا به انتقاد از این بازیکن بلژیکی در شرایطی که هم تیمی هایش در زمین درحال تلاش برای کسب امتیاز از این بازی بودند و درنهایت مغلوب حریف شدند پرداخته اند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _TS_2)
REZAHOSEYNGANI
09-12-2013, 19:54
شایعه شده بارسا میخواد 38 میلیون پوند واسه ون پرسی پیشنهاد بده!
اگر رابین بره و فابرگاس بیاد من راضیم:n02:
10 بازيکني که مويس به دنبال آنها است
روزنامه انگليسي ديليميل نام 10 بازيکني که در تيررس شياطين سرخ هستند را معرفي کرد.
منچستريونايتد در فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر آنقدر فرازونشيب داشته که صداي طرفداران صبور اين تيم پرافتخار هم درآمده است.
مسئولان باشگاه منچستريونايتد اما براي حل اين مشکل و اينکه شياطين سرخ را از بحران فعلي خارج کنند، قصد دارند پول لازم را در اختيار ديويد مويس قرار دهند تا بازيکنان مورد نيازش را در نقلوانتقالات زمستاني و تابستان سال آينده جذب کند.
اين مربي اسکاتلندي به دنبال جذب بازيکنان طراز اول در تمامي پستها است ولي اولويت او بيشتر جذب هافبکهاي خلاق و بازيساز است.
به گزارش تسنيم، روزنامه «ديلي ميل» انگليس در گزارشي اقدام به معرفي 10 بازيکني که به احتمال فراوان در ليست خريد منچستريونايتد قرار دارند، کرده است. اين فهرست به شرح زير است:=
1- ايلکاي گوندوگان آلماني از بورسيا دورتموند (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر در فصل تابستان هم به دنبال جذب اين هافبک بازيساز بود ولي در اين راه رقيبي همچون رئال مادريد داشته و دارد.
2- يوهان کابايه فرانسوي از نيوکاسل (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - رقباي سرخپوشان در جذب وي پاريسنژرمن و آرسنال هستند.
3- سسک فابرگاس اسپانيايي از بارسلونا (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - البته بعيد است که بارسا با جدايي هافبک خود موافقت کند.
4- لوکا مودريچ کروات از رئال مادريد (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - به نظر نميرسد که رئال با جدايي وي موافقت کند.
5- آندر هررا اسپانيايي از اتلتيک بيلبائو (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - سرخپوشان منچستر در نقلوانتقالات تابستاني هم به دنبال جذب اين بازيکن بودند.
6- رمي کابلا فرانسوي از مونپوليه (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 4 از 5) - با علاقهاي که اين هافبک نفوذي براي ملحق شدن به تيمي بزرگ از خود نشان داده، احتمال پيوستن او به سرخپوشان اولدترافورد بسيار است.
7- اورتون ريبيرو برزيلي از کروزيرو برزيل (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - اين هافبک نفوذي 24 ساله ميتواند گزينهاي خوب براي بازي در کنار روبين فنپرسي در خط حمله شياطين سرخ باشد.
8- کوکه اسپانيايي از اتلتيکومادريد (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 3 از 5) - اين بازيکن 21 ساله در کنار بازيکنان بزرگي همچون رادامل فالکائو، ديهگو کاستا و داويد ويا بازي کرده است و گزينه خوبي براي بازي کردن در پست تام کلورلي است.
9- وسلي اسنايدر هلندي از گالاتاسراي (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - حضور اين مهاجم هلندي در کنار هموطنش، روبين فنپرسي ميتواند خط حملهاي خطرناک را براي شياطين سرخ شکل دهد.
10- کوين استروتمان از رم (احتمال پيوستن به منچستريونايتد 2 از 5) - اين هافبک بازيساز خريدش براي جالوروسي 17 ميليون دلار آب خورده است، براي همين رميها در صورتي موافق جدايي وي خواهند بود که سود خوبي برايشان داشته باشد.
شاگردان مويس در حال حاضر با 22 امتياز در مکان نهم جدول ردهبندي ليگ برتر هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A_%DA%A9%D9%87_%D9%85%D9%88%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D9% 87_%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A2%D9%86%D9% 87%D8%A7_%D8%A7%D8%B3%D8%AA
///
نمیدونم معیار انتخاب این 10 نفر چی بوده ؟!!!
ولی چنتا از این انتخاب ها غیر ممکن به نظر میاد
خرید بازیکن از دورتموند تو این وضعیت رفتن گوتزه و احتمال رفتن بعضی بازیکن های دیگه فکر کنم کمی به دورتموند ضربه بزنه و سخت باشه که دورتموند باهاش موافقت کنه
خرید فابرگاس هم از بارسلونا هم یه جورایی سخت هست و تقریبا غیر ممکن -- بارسلونا به همین راحتی بازیکنی مثل فابرگاس رو که فکر کنم حدود 50 میلیون از آرسنال خریدن رو از دست نمیده
و در آخر خرید مودریچ از رئال -- با رفتن اوزیل یکی از مهاجم ای اصلی رئال کم شد و رئال به همین راحتی ها با رفتن مودریچ فکر نکنم موافقت کنه (( البته از سیاست پول پرستانه پرز بعضی مواقع باید شاهد اتفاقات عجیب و غریب بود ))
و شاید هم خرید اسنایدر از گالا !!!
+
نمیدونم هدف خرید بازیکن واسه منچستر چی هست
فرگوسن با همین تیم و بازیکن ها منچستر رو با اختلاف 11 امتیازی قهرمان لیگ کرد !!!!!
پس فکر نکنم مشکل از بازیکن های منچستر باشه !!!! (( البته فقط نظرمو گفتم چون بازی های منچستر رو دنبال نمیکنم و فقط از رو نتیجه گفتم))
powerslave
09-12-2013, 20:34
سرگرم شدن فلائینی با موبایلش در شب باخت یونایتد
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _TS_2)
:31:
آن اول فکر کردم یه بازیکن نمیدونم یه بلایی سر صورتش اومده یا .. که دارن صورتش رو سانس..ور میکنن. بعد فهمیدم موهاشه و سرش پائینه :27:.
++
من بازی های منچستر رو دنبال نمیکنم و برای همین نمیدونم چقدر داوری به ضررش بود و .. ولی چون چکیدۀ بازیزها رو دانلود میکنم و میبینم میتونم بگم تا اینجا خیلی بدشانسی آوردن. چندین و چند بار توپ رو به تیر زدن و چندین مو.رد هم دروازه بانهای حریف واکنش های مبهوت کننده ای داشتن. البته خوب قطعاً یه جای کار میلنگه که این اتفاقها میفته ولی با یخورده خوش شانسی میتوننستن در جایگاه خیلی بهتری تو جدول باشن.
MoJtaBa.R
09-12-2013, 21:13
فرگوسن با همین تیم و بازیکن ها منچستر رو با اختلاف 11 امتیازی قهرمان لیگ کرد !!!!!
عموجان : فرق بین دو نفره که تفاوت خیلی زیادی بینشون هست !! فرگی بازیکن آث هم نداشت میتونست ازش خوب بازی بگیره : مویس داره روان هوادارارو بازی میگیره !
mohammad_87
09-12-2013, 22:03
سلام
مدتی بحث هایی در اینجا شد که باز بدنبال نتایج بد تیم بود
قطعا همه ما از وقتی طرفدار منچستر بودیم فرگوسن رو مربی این تیم دیدیم و در شرایطی نبودیم که زمان اومدن فرگوسن رو تجرربه کرده باشیم.
درسته که مویس و فرگوسن به هیچ وجه قبل مقایسه نیستند اما با شناختی که از برادران گلیزر داریم،اینه که به هیچ وجه به تغییرات زودهنگام فکر نمیکنند و با توجه به همین مسئله،امید دارم که حداقل تا پایان فصل به مویس فرصت داده میشه،حداقل
همین بس که در مصاحبه سر الکس که در انجمن گذاشته بودم درباره خانواده گلیزرها گفته بود:در این مدت اونها به هیچ وجه در کار من دخالت نکردند و حتی با من تماس مستقیم هم نداشتند!
بودجه بسیار خوبی هم برای تیم در نظر گرفتن،و باید منتظر انتخابهای دییو مویس و تیم نقل و انتقالات باشیم تا بهترین خریدها در ژانویه و سپس در تابستان صورت بگیره.
درسته که تیم وضعیت خوبی نداره،این وضعیت هزار علت داره و به شخصه من امید دارم و این طور به تیم نگاه میکنم که ممکنه امسال قهرمانی لیگ جزیره رو از دست بدیم،اما مطمئنا در پایان دوم یا سوم خواهیم بود و سهمیه لیگ قهرمانان رو خواهیم داشت.
در اروپا هم که فعلا تیم از داخل خیلی بهتر نتیجه گرفته و پس از ژانویه انتظار بیشتری از تیم دارم.
بعد از شکست مقابل نيوکاسل؛
هوادار منچستريونايتد خودکشي کرد
يک هوادار منچستريونايتد در کنيا، بعد از شکست اين هفته شياطين سرخ مقابل نيوکاسل، خودکشي کرد.
پليس کنيا تاييد کرد که جان جيمي ماچاريا ي 23 ساله پس از شکست 1-0 منچستريونايتد، خود را از طبقه هفتم ساختمان محل سکونتش به پايين پرت کرد.
به گزارش گل، بنسون کيبوئه، پليس نايروبي، تاييد کرد که ماچاريا به دوستانش گفته بود نمي تواند ببيند که تيم محبوبش در يک هفته، دو بار شکست مي خورد:" همه شواهد نشان مي دهد که اين اتفاق به دليل شکست منچستريونايتد بوده است. البته تحقيقات در اين مورد ادامه دارد. اين اولين بار نيست که يک جوان به خاطر فوتبال انگليس خودش را مي کشد. آنها بايد درک کنند اين تنها يک بازي است."
منچستريونايتد چند روز قبل از شکست مقابل نيوکاسل، مقابل اورتون هم در الدترافورد شکست خورده بود. شاگردان مويس در حال حاضر با 13 امتياز اختلاف نسبت به آرسنال، در رتبه نهم جدول قرار دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8 %A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF_%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8% B4%D9%8A_%DA%A9%D8%B1%D8%AF
//////
:n04::n04::n04::n04::n04:
MoJtaBa.R
09-12-2013, 23:56
درسته که تیم وضعیت خوبی نداره،این وضعیت هزار علت داره و به شخصه من امید دارم و این طور به تیم نگاه میکنم که ممکنه امسال قهرمانی لیگ جزیره رو از دست بدیم،اما مطمئنا در پایان دوم یا سوم خواهیم بود و سهمیه لیگ قهرمانان رو خواهیم داشت.
میشد با مهره چینی بهتر توی یه سری از بازیا ورق رو برگردوند !! نمیشد ؟! ترکیبی که مویس تو بازیاش میچینه زیاد به برد نمیخوره !
shakerifar
10-12-2013, 19:49
به نظر میاد جو دوباره داره اروم می شه:n02:
یه چیزی که به ذهنم رسید بگم اینه که درسته مویز کم اشتباه نداشته اما این که صرفا همه تقصیرا بیفته گردن مویز جالب نیست
ترکیب بد چیدن و اینا همه می تونه عوامل یه نتیجه بد باشه اما هیچ موقع ممکن نیست تو سبک بازی و روحیه تیم تاثیر داشته باشه
به هر حال اینم یه دوره ای که مطمئنا می گذره فقط باید صبر کرد ...
manya-atashin
10-12-2013, 20:00
زندگينامه «آلکس فرگوسن» فارسی شد
زندگينامه سر آلکس فرگوسن، مربی پيشين تيم فوتبال منچستر يونايتد انگلیس با ترجمه ياسين قاسمي روانه بازار كتاب ميشود.-
قاسمی، مترجم این کتاب، در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ايران(ايبنا)، اظهار کرد: کتاب زندگینامه «الکس فرگوسن» كه پس از انتشار در كشور بريتانيا رکورد سریعترین فروش کتاب را شکست، به زودي از سوي انتشارات البرز منتشر خواهد شد. اين كتاب كه از 25 فصل تشكيل شده است، حتي ظرفيت جلب مخاطبان غيرفوتبالی را دارد زيرا مخاطب در مطالعه اين اثر با بسیاری از مسايل دنیای پر رمز و راز فوتبال از زاویهای جدید روبهرو خواهد شد.
«دلایل اخراج و شکافتن ابروی بکهام»، «دلایل اخراج روی کین و یاپ استام»، «دلایل مانایی و تمام نشدنی بودن رایان گیگز»، «عوامل پیشرفت کریس رونالدو»، «دلایل شکست منچستر از بارسلونا در دو فینال لیگ قهرمانان»، «مقایسه دقیق رونالدو و مسی از زبان فرگوسن و اشمایکل»، «ماجراهای درگیری رونی و رونالدو در جام جهانی 2010»، «چرایی عدم قبول مربیگری تیم ملی انگلیس از سوی فرگوسن»، «خصوصیات منحصر به فرد کارلوس کیروش از زبان فرگوسن و دیگر بزرگان فوتبال»، «محبوبیت سلطان اولدترافورد؛ اریک کانتونا در نزد هواداران»، «فن نیستلروی، یک بازیکن معمولی اما یک گلزن مادرزاد»، «پل اسکولز، بهترین هافبک تاریخ انگلیس»، «یک شب در لندن، جدال فینال لیگ قهرمانان با چلسی» و «چرخ و فلک بارسلونا، نابودکننده بازی هر تیمی» از فصلهاي اين كتاب به شمار میآیند.
ياسين قاسمی، مترجم این کتاب، متولد سال 1367 زاهدان و فارغالتحصيل رشته مديريت دولتی در مقطع كارشناسي است. «رازهای موفقيت شغلی» و «رازهای موفقيت فردی» آثار اين مترجم محسوب میشوند.
shakerifar
12-12-2013, 13:12
مویز دیشب تماشاگر بازی اتلتیکو و پورتو بوده دلیلش هم که تقریبا واضحه احتمالا داشته
بازی Koke رو نگاه می کرده... اگه بشه گرفتش خیلی خوبه چون اولا کاملا با سیستم ما همخونی داره دوما که جوونه و جای پیشرفت داره
و مهمتر از همه اینه که تو خط هافبک تو چند پست می تونه بازی کنه
MoJtaBa.R
13-12-2013, 18:26
-وین رونی- در صدر فهرست ثروتمندترین بازیکنان انگلیس قرار گرفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وین رونی ستاره 28 ساله منچستریونایتد که هفته ای 250 هزار پوند دستمزد دریافت می کند در حالی در صدر فهرست ثروتمندترین بازیکنان فوتبال انگلیس قرار دارد که فاصله ای 8 میلیون پوندی با هم تیمی اش ریو فردیناند نفر دوم این فهرست دارد.
فردیناند که این هفته کتاب خود را منتشر کرده با 37 میلیون پوند سرمایه در رده دوم این فهرست که توسط Wealth-X تهیه شده قرار دارد. فرانک لمپارد با 31 میلیون پوند در رده سوم قرار دارد و جان تری هم تیمی اش در چلسی در رده چهارم قرار گرفته است.
استیون جرارد کاپیتان تیم ملی انگلیس با 29 میلیون در رده پنجم قرار دارد و جو کول در عین ناباوری با 22 میلیون پوند سرمایه در رده ششم ایستاده است. اشلی کول مدافع چپ چلسی نیز با 20 میلیون پوند سرمایه در رده هفتم قرار دارد.
منچستریونایتد دو نماینده دیگر در بین 10 بازیکن ثروتمند انگلیس دارد که طی آن مایکل کریک با 16 میلیون پوند در رده هشتم و اشلی یانگ در رده نهم قرار دارد. جیمز میلنر تنها بازیکن منچسترسیتی در این فهرست 10 نفره است که با 13 میلیون پوند در رده نهم قرار گرفته است.
فهرست 10 فوتبالیست ثروتمند انگلیس:
1- وین رونی (منچستریونایتد): 45 میلیون پوند
2- ریو فردیناند (منچستریونایتد): 37 میلیون پوند
3- فرانک لمپارد (چلسی): 31 میلیون پوند
4- جان تری (چلسی) و استیون جرارد (لیورپول): هر دو 29 میلیون پوند
6- جو کول (وستهام): 22 میلیون پوند
7- اشلی کول (چلسی): 20 میلیون پوند
8- مایکل کریک (منچستریونایتد): 16 میلیون پوند
9- اشلی یانگ (منچستریونایتد) و جیمز میلنر (منچسترسیتی): هر دو 13 میلیون پوند
3..........
خبر بد برای منچستریونایتد؛ غیبت یک ماهه فن پرسی
این ستاره هلندی ماه گذشته به دلیل مصدومیتی مشابه، چهار بازی تیمش را از دست داد اما در شکست هفته گذشته شیاطین سرخ مقابل نیوکاسل، 90 دقیقه بازی کرد
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که رابین فن پرسی، مهاجم تیمش، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، برای یک ماه از میادین دور خواهد بود.
این ستاره هلندی ماه گذشته به دلیل مصدومیتی مشابه، چهار بازی تیمش را از دست داد اما در شکست هفته گذشته شیاطین سرخ مقابل نیوکاسل، 90 دقیقه بازی کرد.
فن پرسی در دیدار سه شنبه شب مقابل شاختار دونتسک هم به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت و پاس گل پیروزی بخش تیمش را به فیل جونز داد اما در پروسه گرفتن همان کرنر، دچار آسیب دیدگی شد.
مویس لحظاتی پیش به خبرنگاران گفت:" رابین فن پرسی برای یک ماه از میادین دور خواهد بود. او روی ضربه کرنری که به گل ما مقابل شاختار انجامید، از ناحیه ران آسیب دید."
این مصدومیت به معنای این است که بهترین گلزن فصل قبل لیگ برتر، دیدارهای حساس تیمش در حوالی کریسمس از جمله دیدار حساس مقابل تاتنهام که روز 1 ژانویه برگزار می شود، را از دست خواهد داد.
منچستریونایتد این هفته بدون فن پرسی باید مقابل استون ویلا قرار بگیرد و مویس امیدوار است که تیمش در لیگ برتر به مسیر پیروزی برگردد.
" ما می خواهیم خوب بازی کنیم. ما در لیگ خوب کار نکرده ایم و باید روی این مسئله کار کنیم. ما می خواهیم شرایط را به مسیر درست برگردانیم.
هنوز دیدارهای زیادی در پیش است و ما می توانیم امتیاز بگیریم. این کاری است که باید در زمین انجام بدهیم، نه اینکه فقط در مورد آن حرف بزنیم."
MoJtaBa.R
15-12-2013, 01:03
خشم اشمایکل از عملکرد شیاطین سرخ
سنگربان سابق شیاطین سرخ به انتقاد از بازیکنان این تیم پرداخت. او گفت دیوید مویس باید چند بازیکن این تیم را اخراج کند!
عرش نیوز: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منچستریونایتد در فصل جاری لیگ برتر انگلیس ناامیدکننده ظاهر شده است و با ۲۲ امتیاز در رده نازل نهم جدول ردهبندی قرار دارد.
پیتر اشمایکل، سنگربان سابق شیاطین سرخ به انتقاد از بازیکنان این تیم پرداخت و از سرمربی این تیم خواست تا به جای جذب بازیکن در اندیشه فروش چند بازیکن کنونی این تیم باشد.
اشمایکل در گفتوگویی که با روزنامه "دیلی میل" انگلیس داشت، گفت: بازیکن منچستریونایتد باید بزرگ باشد. بازی برای تیم بزرگی همچون منچستریونایتد برای هر بازیکنی افتخار است. کسی که پیراهن این تیم را بپوشد، باید از جان مایه بگذارد. متاسفانه این تیم در فصل جدید در شرایط خوبی به سر نمیبرد. پنج، شش بازیکن کنونی منچستریونایتد در سطح این تیم نیستند و درک نمیکنند که برای چه تیم بزرگی بازی میکنند. در طول تاریخ بازیکنی را ندیدهایم که قدر بازی در اولدترافورد را نداند.
او افزود: منچستر ۵۶۰ میلیون هوادار دارد. یک بازیکن وقتی که در ترکیب اصلی این تیم بازی میکند باید بداند که مسئولیت ۵۶۰ میلیون هوادار روی دوش او است. او نباید با بیتوجهی در زمین راه برود و به راحتی شکست را قبول کند. این نتایج بد برای تیم بزرگی همچون منچستریونایتد قابل قبول نیست.
اشمایکل سالها چهره محبوب اولدترافورد بود در پایان سخنان خود به مویس توصیهای هم کرد. او گفت: مویس بهتر است به جای جذب بازیکنان جدید در اندیشه اخراج چند بازیکن از تیمش باشد که در ترکیب منچستریونایتد قرار میگیرند و شایستگی پوشیدن این تیم را ندارند. معتقدم که تنظیم لیست فروش بهتر از دادن لیست جدید جذب بازیکنان است. منچستریونایتد باید به روزهای اوج خود برگردد جایگاه نهم اصلا شایسته این تیم نیست.
منچستریونایتد در هفته شانزدهم لیگ برتر انگلیس یکشنبه در ورزشگاه خانگی آستونویلا به میدان میرود. شاگردان دیوید مویس هفته گذشته در اولدترافورد با یک گل برابر نیوکاسل تن به شکست دادند. آنها برای جبران این شکست چارهای جز پیروزی ندارند.
eman619rv
15-12-2013, 13:53
تکرار یک ماجرای غم انگیز ، مصدومیت RVP .
یک ماه دیگه فان پرسی نمیتونه بازی کنه ، اون هم در چه برهه زمانی مهم و بدی !! بازی های فشرده سال نو !
9 بازی بدون رابین فان پرسی!!7 تا در لیگ با تیم های سوانسی-چلسی--تاتنهام-هال-استون ویلا- وست هام -نوریج و دو بازی هم در کپیتال وان و fa cup!
امیدوارم واسه تیم مشکل ساز نشه، باید امید داشته باشیم به یه معجزه که فرم همه بازیکنای نا آماده و بد تیم به طور استثنایی عالی بشه:n27:
یک شایعه عجیب هم به وجود اومده که رابین از سیستم فعلی تمرینات مویس ناراضی هست و به مربی هم اظهار ناراحتی کرده ، چرا که معتقده به خاطر تمرینات نا مناسب مصدومیت هاش در این فصل زیاد شده!
هر چند فکر کنم موضوع واقعیت نداشته باشه ، رابین کلا یکم در سال های قبل هم زیاد مصدوم میشده.
pcforlife
15-12-2013, 18:59
دوستان تبریک...:n12: از دقیقه 65 دیدم بازی رو... سوای نتیجه عالی , و عملکرد عالی ولبک در غیاب رابین، اختلاف با صدر هم به 10 رسید و یه پله اومدیم بالا و چسبیدیم به تاتنهام. برد آتی مون مقابل وستهام و توقف رقبا، خیلی میتونه کمک کنه به بهبود جایگاهمون برای اتمام نیم فصل. ضمن اینکه بازی خارج از خانه مقابل استوک در لیگ کاپ رو هم نباید فراموش کرد./
همه اینا به کنار، بازگشت درن :n28: چقدر انرژی مثبت داد بهم...:n12:
REZAHOSEYNGANI
15-12-2013, 20:30
دوستان تبریک...:n12: از دقیقه 65 دیدم بازی رو... سوای نتیجه عالی , و عملکرد عالی ولبک در غیاب رابین، اختلاف با صدر هم به 10 رسید و یه پله اومدیم بالا و چسبیدیم به تاتنهام. برد آتی مون مقابل وستهام و توقف رقبا، خیلی میتونه کمک کنه به بهبود جایگاهمون برای اتمام نیم فصل. ضمن اینکه بازی خارج از خانه مقابل استوک در لیگ کاپ رو هم نباید فراموش کرد./
وستهم?? بازی با استون ویلا بود:d
Sent from my MT25i using Tapatalk
pcforlife
15-12-2013, 20:34
وستهم?? بازی با استون ویلا بود:d
Sent from my MT25i using Tapatalk
مطالعه شود واژه بولد شده در نقل قول :n02::n11:
تبریک:n01:
آستون رو توی خونه خودش زدن واقعا سخته
این تیم یه سقفی داره که وقتی به اون میرسه بیرون از خونه هم حریفای چغر و سخت کوش رو گلبارون میکنه
اما وقتی ازش دور میشه توی خونه هم شکست میخوریم
اینکه چرا نمیتونیم آمادگی خودمون رو حفظ کنیم و خودمون رو نزدیک به سقف بازی تیم نگه داریم سوالیه که برای من هنوز جوابش به طور مشخص روش نشده
اما فکر میکنم یکی از جواباش این باشه که مویس هنوز با روح باشگاه منچستر هماهنگ نشده
به قول معروف هنوز نه نیمکت مویس رو میشناسه نه مویس نیمکت منچستر رو
که انشاالله اینم هر چه زودتر درست بشه
eman619rv
15-12-2013, 21:24
تبریک برای 3 امتیاز.
خوب اون معجزه ای که درباره اش گفتم رو لااقل امروز در ولبک دیدم بر خلاف دو بازی اخیرش امروز خوب بازی کرد ، هر چند من یکی که میدونم فرم سینوسیش همینجوری ادامه داره.
کلورلی و یانوزای جز خوب های تیم بودن ، تقریبا یه جورایی عدنان در بازی های کوچک تر تیم ، شرایط رمزی در آرسنال رو داره و میل به گلزنیش به شدت افزایش پیدا میکنه و خیلی خوب به مهاجمین اضافه میشه
آستون رو توی خونه خودش زدن واقعا سخته
علی جان به نظرم این بازی یکی از اسون ترین بازی های فصلمون بود ، استون فرم خوبی نداره و حسابی در بحران قرار داره ، واقعا نمیشه از رو این بازی نظر داد که تیم روند صعودیش آغاز شده یا نه من ترجیح میدم تا دوبازی پیش رو صبر کنم ببینم آیا واقعا تحول مثبتی در تیم رخ خواهد داد و یا نه .
هر چند این چیزی از ارزش این بردمون توی این شرایط سختی که برا مویس به وجود اومده(سوای اینکه سزاوارش هست یا نیس) کم نمیکنه.
علی جان به نظرم این بازی یکی از اسون ترین بازی های فصلمون بود ، استون فرم خوبی نداره و حسابی در بحران قرار داره ، واقعا نمیشه از رو این بازی نظر داد که تیم روند صعودیش آغاز شده یا نه من ترجیح میدم تا دوبازی پیش رو صبر کنم ببینم آیا واقعا تحول مثبتی در تیم رخ خواهد داد و یا نه .
هر چند این چیزی از ارزش این بردمون توی این شرایط سختی که برا مویس به وجود اومده(سوای اینکه سزاوارش هست یا نیس) کم نمیکنه.
ایمان عزیز منم منظورم این نبود که تیم روند صعودی داره
تیم فعلا همون روند سینوسی گذشته رو داره اشاره کردم که گاهی به سقف خودش نزدیک میشه و گاهی دور میشه
اما باز هم معتقدم آستون ویلا رو بردن سخته اونم توی خونه خودش
به نظرم بر اساس یک بازی نباید در مورد تیمی که شکست میخوره قضاوت کرد
مثلا لورکوزن هم توی خونه خودش 5 تا از ما خورد اما لورکوزن رو هم توی خونه خودش بردن همیشه سخته
......
میگم این لیورپول انگار بازیا رو جدی گرفته:n02:
مثل اینکه تصمیم نداره بیاد پایین باید خودمون دست به کار بشیم:n02:
تبریک بابت برد و کسب 3 امتیاز بازی- امیدوارم در 2بازی آیندمون مقابل وستهام و هال سیتی بتونیم 3امتیاز کامل از این 2بازی بگیریم کمی به وضعیتمون در جدول سر و سامان بدیم:n16:درباره لیست خریدهای احتمالی منچستریونایتد که در سایتا منتشر شده بازیکنایی قرار دارن که جذبشون خیلی سخته مثل همین کوکه بازیکن اتلتیکو مادرید که با شرایط ایده الی که امسال اتلتیکو مادرید در لیگ اسپانیا و چمپیونز لیگ داره خیلی سخت بشه جذبش کرد:n29:مویس که مصاحبه ای ازش منتشر شده که باشگاه در آستانه جذب بازیکنی بزرگه -باید دید چه بازیکنایی به تیم تزریق میشن:n01:
mohammad_87
15-12-2013, 22:30
سلام
تبریک بابت برد،ام باید میبردیم،هم این بازی و هم دو بازی آینده مقابل وستهام و هال سیتی که بمراتب آسانتر از بازی امروز خواهند بود
در هفته های قبل زیاد امتیاز از دست دادیم و چون همه مدعیان خوب دارن امتیاز میگیرن تیم نباید در چنین بازیهایی راحت امتیاز از دست بده
اختلاف یکم زیاده،باقی مدعیان اختلاف 1 امتیازی با هم دارن اما با صبر میشه رسید به بالای جدول و بعد صدر
خبر خوب اینکه در هفته هفدهم آرسنال - چلسی و در هفته هجدهم من سیتی - لیورپول با هم بازی دارن و با هر نتیجه ای اختلاف با اونها کمتر میشه
تیم باید هفته نوزدهم و نیم فصل دوم رو با دست پر شروع کنه اما مهمتر از اون نقل و انتقالات زمستانی خواهد بود که امیدواریم خبرهای خوبی بشنویم
shakerifar
15-12-2013, 22:56
مویس که مصاحبه ای ازش منتشر شده که باشگاه در آستانه جذب بازیکنی بزرگه -باید دید چه بازیکنایی به تیم تزریق میشن
مویز تو مصاحبش گفته بود تو تابستون یه خرید خیلی بزرگ تقریبا انجام شده بود که خود بازیکن تصمیم گرفت بره یه تیم دیگه
خیلی از منابع معتبر از جمله اسکای گفتن منظور مویز بیل بوده که یونایتد پیشنهاد 100 میلیون پوندی داده بوده :n04:
---------------------------------------------------------
برد رو هم تبریک می گم این 2 هفته بهترین فرصت برای کم کردن اختلاف هست بازی های سخت رقبا بهترین موقعیته واسه ما
mohammad_87
16-12-2013, 15:03
قرعه کشی مرحله 1/8 نهایی،لیگ قهرمانان اروپا
المپیاکوس -- منچستر یونایتد :n20:
حریف متوسطیه اما اصلا نباید دست کم گرفته بشه،وضعیت دفاعی بسیار خوبی هم در مرحله گروهی داشت
در کل تیمی نیست که منچسر رو اون هم در این مرحله بخواد متوقف کنه
فقط زنیت حریف آسانتری بود که قسمت نشد :n02:
المپیاکوس همونجور که از اسمش مشخصه در حد و اندازه های رقابت با یونایتد کبیر نیست من که از همین الان منچستریونایتد در 8 تیم برتر اروپا میبینم:n06:
REZAHOSEYNGANI
16-12-2013, 21:46
امیدوارم بازیکنا المپیاکو رو دست کم نگیرن:n02:
بزنیم بترکونیم این المپیاکو رو
قرعه خوبی آوردیم
خدا رو شکر انشاالله با یه بازی خوب بریم توی 8 تا
اما خیلی باید حواسشون باشه المپیا بازیکنایی داره که که با کمی غفلت میتونن خطرناک باشن
فرگوسن جايزه الماس خود را دريافت کرد
سرمربي پيشين منچستريونايتد که به عنوان شخصيت ورزشي برتر انتخاب شد، جايزه خود را دريافت کرد.
«سر الکس فرگوسن» 71 ساله که در پايان فصل گذشته از دنياي مربيگري کناره گيري کرد، توسط شبکه BBC به عنوان شخصيت برتر ورزشي در سال گذشته انتخاب شد و جايزه خود را از دست «سر بابي چارلتون» دريافت کرد.
به گزارش فارس،فرگوسن که 26 سال در منچستريونايتد مربيگري کرد، با اين تيم دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا، 13 قهرماني در ليگ برتر انگليس، پنج قهرماني در جام حذفي و چهار قهرماني در جام اتحاديه را به دست آورد.
فرگوسن در اين مراسم و در سخنراني خود گفت: اين يک افتخار بزرگ براي من است. از همه ممنونم. زندگي خوبي داشتهام. دوران کاري من فوق العاده بود. دوست نداشتم کناره گيري کنم اما ميدانيد، زمان خوبي را براي بازنشستگي انتخاب کردم. باز هم از همه ممنونم.
در اين مراسم «لي هافپني»، بازيکن ولزي تيم راگبي کارديف و «توني مک کوي»، قهرمان اسب سواري اهل ايرلند شمالي نيز جايزههاي دوم و سوم را دريافت کردند.
توني مک کوي که هوادار آرسنال است به شوخي به فرگوسن گفت: امسال اين تنها جامي است که به دست ميآوري!
در اين مراسم کريستيانو رونالدو، بازيکن پيشين منچستريونايتد نيز از طريق ارتباط ويديويي صحبتهايي انجام داد و به تمجيد از سرمربي پيشين خود پرداخت.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pcforlife
18-12-2013, 00:33
چند نقل قول در کنفرانس مطبوعاتی بعد از اکران فیلم "کلاس 92":
خبرنگار: اگر تیم فعلی یونایتد جلوی تیم کلاس 92 بازی کند چیکار میکند ؟
رایان گیگز: ما با تیم 92 میبریمشان
فیل نویل: خب با این حرف هفته دیگه تو ترکیب نیستی!
-
خبرنگار: آیا دوست داشتید در خارج از انگلیس بازی کنید ؟؟
فیل نویل: برای من فقط یک باشگاه وجود دارد
پل اسکولز: آیا چند بار آرم اورتون رو بوس نکردی !؟:n02:
-
خبرنگار: هر کدوم اگه فوتبالیست نمیشدین چیکاره میشدین؟؟
دیوید بکهام: لوله کش گاز
نیکی بات: خلبان ولی اگه واقع بین باشیم راننده کامیون :n02:
رایان گیگز: بازیکن راگبی
گری نویل: بازیکن کریکت
فیل نویل: راننده کامیون
پل اسکولز: گلف باز ، کریکت بالاخره ورزشکار میشدم
.
.
منبع: فیس بوک
پ.ن:
نمیدونم جدی بود یا شوخی، تو فیس زده بود بازی رفت با المپیاکوس در ورزشگاه خالی این تیم برگدار میشه (بابت توهین هواداراش محرومن). صحت داره این موضوع؟
نمیدونم جدی بود یا شوخی، تو فیس زده بود بازی رفت با المپیاکوس در ورزشگاه خالی این تیم برگدار میشه (بابت توهین هواداراش محرومن). صحت داره این موضوع؟
مثل اینکه قراره قسمتی از ورزشگاه خالی باشه.
Olympiakos, who take on David Moyes' men at the Karaiskakis Stadium on February 25, will have to close the lower tier of the north stand of the ground, while they have also been fined €30,000.
mohammad_87
18-12-2013, 02:29
چند نقل قول در کنفرانس مطبوعاتی بعد از اکران فیلم "کلاس 92":
خبرنگار: هر کدوم اگه فوتبالیست نمیشدین چیکاره میشدین؟؟
دیوید بکهام: لوله کش گاز
دیوید بکهام با اون ظاهرش بره لوله کش بشه،فکر کن :n13:
کدوم صفحه گذاشته بود؟
من نمیدونم چرا هر وقت میخوام فوتبال نگاه کنم یا تلویزیون اون بازی رو نشون نمیده یا ابر و ماه مه و خورشید دست و تو دست هم میدن که بازی کنسل بشه !!!
بازی های اروپایی یکی پس از دیگری دارن کنسل میشن
بازیکن استوک بیرون نمیرفت -- مجری میگه آرزو داشتن منچستر رو ببرن و واسه همین زمین رو ترک نمیکنن :n02:
تبریک بابت برد و صعود به نیمه نهایی جام اتحادیه :n16:در مرحله بعد با ساندرلند بازی داریم حریف احتمالیمون در فینال اگه اتفاق خاصی رخ نده من سیتی خواهد بود که با وستهام بازی داره- در بازی دیشب اشلی یانگ بعد مدتها یک حرکت مفید از خودش نشون داد تونست گل اول بازی به ثمر برسونه:n02:
shakerifar
19-12-2013, 15:19
منم بردو تبریک می گم من کلا اشلی یانگ رو به عنوان یه بازیکن در حد یونایتد قبول ندارم اما خوشحالی بعد از گلش نشون داد بنده خدا چقدر تحت فشار بود
و خیلی خوشحال شدم نه فقط به خاطر این که داشتیم می بردیم بلکه به خاطر یانگ
REZAHOSEYNGANI
19-12-2013, 19:24
سلام.برد رو تبریک میگم:n12:
در مورد نقل و انتقالات
---------------------
قضیه گوندوغان بسیار جدی میشه.گوندوغان قرار دادش رو تمدید نکرده و رئیس دورتموند هم گفته اگر پیشنهاد خوب براش بیاد میفروشنش.به نظرم کاگاوا به علاوه مقداری پول میتونه دورتموند رو راضی کنه.
---------------------
رویس هم یک بند 35 میلیون یورویی داره که میتونیم فعالش کنیم و بیاریمش.اما من بعید میدونم.
--------------------
به گوارین هم لینک شدیم.یعنی هرناندز رو بدیم و گوارین رو بگیریم که حماقت محض هست.گوارین قیمت 15 یا نهایتا 18 میلیون یورو هست.هرناندز حداقل 25 تا می ارزه.سطح بازی گوارین هم پایین هست.
-------------------
پورتو هم گفته برای مانگالا 40 میلیون پوند(!)میخواد!:n08:
----------------
پرز هم گفته برای دیماریا پیشنهادی دریافت نکرده.دیماریا هم بگیریم خیلی خوبه.ولی این امکانش 1 درصد هست
---------------
ماتوییدی هافبک فرانسوی و ملی پوش PSG که هافبک دفاعیه اخر این فصل قراردادش تموم میشه و گویا تمایلی به تمدید قرار داد نداره.برای همین هم با 10 میلیون میشه تو ژانویه خریدش
-------------
درکل من نظرم روی گوندوغان هست که میتونه تو اروپا هم برامون بازی کنه.یه وینگ مثل رویس و دیماریا هم کارمون رو راه میندازه.کوئنترائو رو هم بگیریم دیگه تیممون کامل میشه:n02:
REZAHOSEYNGANI
19-12-2013, 19:45
روی کین در حال دلجویی از رونی:n30:
pcforlife
20-12-2013, 00:13
دیوید بکهام با اون ظاهرش بره لوله کش بشه،فکر کن :n13:
کدوم صفحه گذاشته بود؟
این صفحه:
اینم یه نقل قول دیگه از پیچ مذکور:
پل اسکولز: یکی از تمرینات من برای بهتر کردن پاس هایم زدن توپ به پشت کله فیل نویل بود.:n09:
mohammad_87
20-12-2013, 18:57
سلام.برد رو تبریک میگم:n12:
درکل من نظرم روی گوندوغان هست که میتونه تو اروپا هم برامون بازی کنه.یه وینگ مثل رویس و دیماریا هم کارمون رو راه میندازه.کوئنترائو رو هم بگیریم دیگه تیممون کامل میشه:n02:
امسال که نه.مگه تو لیست دورتموند اسم گوندوگان رد نشده؟
هافبک منچستريونايتد مصدوم شد
ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد، تاييد کرد که ناني، هافبک تيمش، به دليل آسيب ديدگي از ناحيه همسترينگ، براي چند هفته از ميادين دور خواهد بود.
اين ملي پوش پرتغالي آخرين بار در شکست 1-0 تيمش مقابل نيوکاسل که دو هفته قبل برگزار شد، براي شياطين سرخ به ميدان رفت.
به تازگي شايعاتي در مورد انتقال ناني به يوونتوس در بازار نقل و انتقالات زمستاني منتشر شد اما اگر قرار باشد اين انتقال صورت بگيرد، او ابتدا بايد به آمادگي صد در صد برسد.
به گزارش گل، مويس به خبرنگاران گفت:" ناني دچار مصدوميت همسترينگ شده که اندکي از آنچه ما فکر مي کرديم، شديدتر است. او احتمالا يکي دو هفته ديگر بيرون خواهد بود."
يونايتدها پيش از اين رابين فن پرسي را به دليل مصدوميت از ناحيه ران، در اختيار نداشتند.
وين روني هم يک آسيب ديدگي جزئي دارد که حضورش در ديدار اين هفته مقابل وستهم را در هاله اي از ابهام قرار داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9 %8A%D8%AA%D8%AF_%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85_%D8 %B4%D8%AF
//
خط اخر هم بخونید
رونی هم مصدوم !!!!
قوز بالای قوز که میگن اینه !! :n02:
pcforlife
20-12-2013, 21:23
تو فیس بوک دیدم زده رونی مصدومیتش زیاد جدی نیست و میرسه به بازی... ولی نانی رو دو هفته ای از دست دادیم...:n27:
REZAHOSEYNGANI
20-12-2013, 22:11
حالا نانی هم زیاد تو ترکیب نبود که مصدومیتش نگرانمون کنه:n02:
king of the kings
21-12-2013, 10:32
تو فیس بوک دیدم زده رونی مصدومیتش زیاد جدی نیست و میرسه به بازی... ولی نانی رو دو هفته ای از دست دادیم...:n27:
دیوید مویس تایید کرد که وین رونی به علت مصدومیت بازی امشب را از دست ولی هنوز میزان مصدومیت مشخص نیست اما امید داریم که تا کریسمس آماده شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کاربران/متن/53153/مصدومیت-رونی
mohammad_87
21-12-2013, 19:25
نیمه اول بازی با وستهام رو 2-0 بردیم
گل اول رو رونی پاس داد و ولبک زد
گل دوم رو ولبک ساخت و یانوزای به ثمر رسوند
بازی کاملا در اختیار منچستره و میشد گل های بیشتری هم زد
یانوزای چه خوب داره بازی میکنه اما باید تجربه اش رو در همه چیز بیشتر کنه
توی یه صحنه یه دایو زد که روی حسین کعبی رو سفید کرد :دی کارت هم گرفت
سر الکس هم در ورزشگاه حضور داره :n12:
در نیمه دوم احتمال زدن گل های بیشتر هست ..............
---------------------
بازی 3-1 تموم شد
گل سوم رو هم رونی پاس داد و اشلی یانگ با یک ضربه زیبا گل سوم رو زد
در نیمه دوم و بخصوص در دقایق پایانی چند موقعیت خوب دیگه هم داشتیم
در زمان مصدومیت فن پرسی،تیم خوب گلزنی کرد.خبر خوب حضور رونی بود اما
خبر بد اینکه در ابتدای نیمه دوم،ولبک هم مصدوم شد و هرناندز به بازی اومد.
حالا باید منتظر خبرهای جدید از مصدومیت ولبک باشیم الته اگه جدی باشه
تازه خود چیکاریتو هم توی یک صحنه بد مصدوم شد :n02: ولی به بازی برگشت
پیروزی امروز رو هم تبریک میگم :n16:
فعلا به رده هفتم رفتیم و فقط اگر فردا تاتنهام ساوت همپتون رو ببره میاد بالای یونایتد
صدر جدول هم که پس از هفته ها به لیورپول رسید و آرسنال تا بازی با چلسی در رده سوم خواهد بود.
تبریک
شاید زیاد به چشم نیاد اما تیم هنوز هم مثل دوران فرگوسن میتونه با مصدومیت بعضی بازیکناش کنار بیاد و جاشونو پر کنه
ولبک واقعا خوب بازی کرد یانوزای واقعا داره بازی به بازی بهتر میشه
سلطان با دو پاس گل کمک زیادی به بردمون توی این بازی کرد
گل اول خیلی قشنگ بود یه کار دو نفره بین ولبک و سلطان که البته سهم ولبک با دادن یه پاس پشت پای عالی و زدن ضربه نهایی بیشتر بود
تیم چند بازی پشت سر هم ببره خیلی از نظر روحی پیشرفت میکنه و به نوعی شخصیت خودش رو پیدا میکنه
pcforlife
22-12-2013, 11:36
منم برد رو تبریک میگم... اگه آرسنال نبره چلسی رو، اختلافمون با صدر میشه 8 امتیاز میمونه که خیلی خوبه و امیدوار میشیم به کاهش اختلاف در بازی های آتی...
بزرگترین مشکل فعلی تیم اینه که مصدوم خیلی داریم... کریک، فلینی، نانی، ویدیچ، رابین و البته ولبک. جالبه که هر دو دربازه بان ذخیرمون هم مصدومن...
باید تو روزهای آتی هم منتظر برگشت مصدوم ها و هم منتظر خرید های جدید باشیم... هم در خط دفاعی و خط حمله. تیم های صدر نشین هم در بحث حجومی هم در خط دفاعی عالی بودند... در صورتی که ما هم زیاد گل خوردیم و هم کم گل زدیم. در کل یک خرید بزرگ و آوردن یک بازیکن چهره میتونه مثل دوپینگ باشه برای یونایتد. بازی بعدی با هال هست (خارج از خانه) و شاید بتونیم یکی دو پله جایگاهمون رو با برد در این بازی بهتر کنیم تو جدول.
REZAHOSEYNGANI
22-12-2013, 11:55
سلام.منم برد رو تبریک میگم:n02:
گرچه وستهام قوی نبود ولی خیلی خوب بازی کردیم
این عدنان هم یه خرده روی دایو هاش کار کنه!خیلی ضایع دایو میزنه:n02:
REZAHOSEYNGANI
22-12-2013, 19:36
این چی میگه؟:n24:
فليني 6 هفته خانه نشين ميشود
هافبک بلژيکي منچستريونايتد براي سپري کردن دوران ريکاوري پس از عمل جراحي مچ دستش تا 6 هفته قادر به همراهي شياطين سرخ نخواهد بود.
يک منبع نزديک به باشگاه منچستريونايتد اعلام کرد مروان فليني براي سپري کردن دوران ريکاوري خود پس از عمل جراحي مچ دستش تا 6 هفته قادر به همراهي شياطين سرخ نخواهد بود.
به نقل از تسنيم، هافبک بلژيکي منچستريونايتد از 4 دسامبر (13 آذر)، زماني که يونايتد با يک گل به تيم پيشين او، اورتون باخت ديگر به ميدان نرفته است. اکنون گفته ميشود که خانهنشيني او براي 6 هفته ديگر تمديد ميشود چرا که وي تحت عمل جراحي قرار گرفته است. طبق گفته يکي از منابع نزديک به باشگاه منچستريونايتد، سران تيم در ابتدا با عمل جراحي فليني موافق نبودند اما آسيب ديدگي اين هافبک بلژيکي از ناحيه کمر که او را براي مدتي خانهنشين کرد پزشکان باشگاه را متقاعد کرده که مجوز عمل جراحي دست ستاره پيشين اورتون را هم صادر کنند.
اين منبع اظهار داشت: فليني از ناحيه کمر دچار درد شديدي شده و به همين دليل کادر پزشکي باشگاه فکر ميکند اکنون بهترين زمان براي عمل جراحي مچ دست او است. يونايتد نميخواست تا تابستان هيچ عمل جراحي روي فليني صورت بگيرد اما بازيکن بلژيکي به مسئولان باشگاه فشار آورده و به آنها يادآوري کرده که او نميخواهد جام جهاني را از دست بدهد.
وي افزود: با شرايط موجود و با توجه به اين موضوع که مايکل کريک تنها 7 تا 10 روز با بازگشت به تمرينات تيم فاصله دارد، باشگاه تصميم گرفته با عمل جراحي فليني موافقت کند.
فليني، بازيکني که ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد او را با خود از اورتون به اولدترافورد آورد به خاطر نمايش ضعيفش در ترکيب منچستريونايتد به شدت مورد انتقاد واقع شده و به عقيده بسياري او هنوز نتوانسته در حد 27.5 ميليون پوندي که شياطين سرخ براي خريد او پرداختهاند، بازي کند.
دوران حضور فليني در اولدترافورد از بدو ورود او به جمع شياطين سرخ دستخوش مصدوميتهاي گاه و بيگاه بوده است. طبق نظرسنجي که اخيرا يکي از سايتهاي انگليسي انجام داده، فليني بدترين خريد در ميان باشگاههاي بزرگ اروپا در بازار نقل و انتقالات تابستان بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%D8%AA%D9%87_%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%86%D8%B 4%D9%8A%D9%86_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8 %AF
/////
فکر کنم تو تاپیک لیگ انگلیس یکی از مدیر ها خبر زده بود منچستر 6 تا مصدوم داره
هفته قبل که نانی مصدوم شد الان هم این
نیمکت نشین های منچستر هم بعد از بازیکن های اصلی دارن مصدوم میشن
اون از نانی
اینم از فلینی
همینجوری ادامه پیدا کنه مویس واسه لیست 18 نفره به مشکل میخوره :n02:
pcforlife
24-12-2013, 12:49
دقیت کردین :n01::
:Last 2 PL games
Cleverley scored after 12 months
Welbeck scored at OT after 14 months
Young scored after 19 months
Januzaj 1st OT goal
shakerifar
25-12-2013, 19:34
فردا یه بازی سخت مقابل هال داریم موقعیت خوبی تو جدول داره برای تیمی که تازه به لیگ برتر صعود کرده (دوازدهمه)
یه نکته جالب در موردشون اینه که تو خونه خیلی خوب نتیجه می گیرن از 8 تا بازی که تا حالا تو خونه انجام دادن فقط یکیو باختن
امار خط دفاعیشون تو خونه هم جالبه فقط 3 گل خوردن...
بازی فردا رو حتما باید ببریم تا با توجه به بازی سیتی -لیورپول اختلافمون با تیم های بالای جدول کمتر بشه
خبر خوب اینه که مایکل این دو روز رو با تیم تمرین کرده احتمال داره فردا بازی کنه ولی احتمالا تو هفته بعد اماده بشه
مویز هم گفته بود وضعیت رابین خوبه اما نمی خوایم بهش فشار بیاریم تا زود برگرده و دوباره مصدوم بشه
مرسی بازگشت:n19:
مرسی سلطان:n12:
تبریک:n16:
چه حالی داد بهمون کریسمس:n02:
حرفای کارشناسی تا لحظاتی دیگر:n02:
eman619rv
26-12-2013, 18:58
خب توی یه بازی پایاپای هالی سیتی رو 3-2 بردیم، یه جورایی به خیر گذشت!:n02: اون تیرکه و فشار آخر بازی بویی از این نداشت که قهرمان فصل گذشته داره با تیم تازه صعود کرده اینجوری بازیش پیش میره... واقعا تو خونه هال خیلی خوب بازی میکنه ، اما امروز اشتباهاتشون به کمک مون اومد و خب توی گل ها کامل میشد ضعف های کیفیتی بازیکناشون رو دید.
امیدوارم روند برد ها همینجوری ادامه داشته باشه و البته بازی تیم هم بهبود پیدا کنه.
رافائل و فیل جونز هم مصدومان جدید تیم هستن ، با اون حرکت بچگانه والنسیا که منجر به اخراج شد ، بازی بعدی اوضاع خوبی در اون جناح نداریم ، احتمالا اسمالینگ دفاع راست تیم خواهد بود.
Ali*Reza
26-12-2013, 19:00
تبـــریک. برد خارج از خانه خوبی بود. بازی 2-0 باخته رو 2-3 بردیم! :n16:
بعد از دریافت گل دوم واقعا تیم به خودش اومد و بازی فوق العاده ای رو به نمایش گذاشتن.
گل دوم بازی توسط رونی واقعا زیبا بود.
نکته جالب و خوب بازگشت و حضور کریک بود.
امیدوارم فشردگی بازیهای سال نو و مصدومیتهای بازیکنها برامون مشکل ساز نشه.
به نظر من با توجه به اینکه خارج از خونه بازی میکردیم و حریف هم تیم چغری بود و در دقایق ابتدایی هم با دو گل غیر منتظره غافلگیر شدیم در مجموع خوب بازی کردیم و تونستیم به بازی برگردیم
بدون تعصب دو گل واقعا بچگانه خوردیم اولی که اصلا کرنر نبود توی تصاویر آهسته کاملا مشخص بود
گل دوم هم که چیزی نگم بهتره ابر و باد مه و خورشید توپو کردن توی گل:n02:
اما واکنشمون بعد از این دو گل خیلی خوب بود و یادآور تیم رئیس
سلطان دوباره یکی از اون سانترهای فوق العاده خودش رو انجام داد(سرعت زیاد همراه با کات و فرود توپ بدون افت سرعت روی سر بازیکن)
گل دومم که از اون گلای روپای دشمن شکن بود:n02:
در کل خوب بودیم ولبک به نظر من بازم خوب بود با برگشت فن پرسی میشه از ولبک رونی و فن پرسی همزمان بازی گرفت و به نظر من اینجوری خط حمله عالی میشه
اگر یه هافبک پاسور خلاق توی زمستون به تیم اضافه بشه که بهتر هم میشه این ترکیب
خط دفاعی هم به جز دقایق ابتدایی در مجموع خوب بود
اگه خدا کمک کنه و گردنه زمستانی پریمیر رو با چنتا برد پیاپی پشت سر بذاریم کم کم میتونیم امیدوار بشیم که به رتبه های بالای جدول نزدیک بشیم
mohammad_87
27-12-2013, 00:09
سلام
برد امروز رو تبریک میگم،رونی هنوز ستاره اول تیم هستش و در همه بازیها داره تاثیر خودش رو میذاره
خوشبختانه امروز بالاخره یکی از رقبا پایین اومد
تاتنهام مساوی کرد و یونایتد،با تفاضل بهتر بالاتر قرار گرفت
بازی من سیتی لیورپول هم باعث شد اختلاف تیمهای بالاتر همچنان در امتیاز 1 و پلکانی باقی بمونه
هفته پایانی دور رفت،شنبه و یکشنبه برگزار میشه
واقعا بازیها فشرده هستن و تیمهای لیگ برتر،نسبت به دیگر لیگهای اروپایی باید آمادگی بیشتری داشته باشند و همچنین باید در یک جام بیشتر هم بازی کنند
اونوقت دوستان،این لیگ رو با برخی لیگهای فوتسالی مقایسه میکنند
شنبه با نورویچ بازی داریم،یک تیم در نیمه دوم جدول
اما اینکه بازی خارج از خانه هست کمی نگران کننده هست،باید این بازی رو هم ببریم
نکته جالب اینکه اینبار دو بازی مهم در بالای جدول داریم:
نیوکاسل - آرسنال
چلسی - لیورپول
+
اورتون - ساوتهمپتون
تساوی دو بازی اول و پیروزی ساوت همپتون بهترین نتیجه خواهد بود
با پیروزی احتمالی مقابل نورویچ،میشه اختلاف امتیازها رو در هفته 19 کمتر هم کرد.خوشبختانه فعلا روند خوبی داره پیش میره
و در دو-سه هفته دیگه شاهد حضور منچستر در بین 4 تیم اول لیگ خواهیم بود :n12:
pcforlife
27-12-2013, 03:27
تاتنهام مساوی کرد و یونایتد،با تفاضل بهتر بالاتر قرار گرفت
باخت امروز اورتون هم خیلی به نفع ما شد... کلا مرسی ساید امروز اوضاع جالبی نداشت.
.
.
در کل منم تبریک میگم... لذت بردم از گل وین و البته پرفکت کامبک تیم... فقط اخراج والنسیا ضد حال بود.
آخرین بازی نیم فصل مون با نوریچه (آخرین بازی تو سال 2013) که امروز باخت خیلی بدی رو جلو فولهام دادن و تو خونشون بازی 1-0 برده رو در دقایق پابانی با باخت 2-1 عوض کردند. از لحاظ روحی اوضاع ما برای شنبه خیلی بهتره... ولی اونا هم میخوان در آخرین بازی خونگیشون در نیم فصل اول امتیاز بگیرن.
در تکمیل صحبت های محمد عزیز کمی خوش شانس باشیم میتونیم نیم فصل پر فراز و نشیب مون رو با رتبه پنجم و با اختلاف 7 امتیاز با صدر تموم کنیم...
pcforlife
27-12-2013, 10:41
:n02::n02:
eman619rv
28-12-2013, 19:34
نخیر، تا تیم اومد جون بگیره یه ترکیب استثنایی باز یکم کار تیم رو مشکل کرد! با این شرایط کریک ، ویدیچ به هر دو بازی داده ، از اون طرف در خط حمله هم رونی روی نیمکت هست و عملا با اون ترکیب نا همگون تهاجمی دیدیم که تا دقیقه 37 حتی تیم یک موقعیت رو هم نداشت در حالی که نوریچ 7 موقعیت داشت تا اون لحظه!!
این نوع ترکیب چیدن واقعا خوب نیس ، تیم درسته که به ریکاوری و تقسیم انرژی نیاز داره ، اما اینکار فقط با مدیریت نیرو هست که درست انجام میشه.
یه لحظه با اون سیستم و سبک بازی که داشتیم انجام میدادیم فکر کردم داریم با بایرن، رئال یا بارسا داریم بازی میکنیم!!
خدا نیمه دوم رو به خیر بگذرونه!
یانگ هم آمار پاس های اشتباهش فاجعه آمیز بود ، بالای 6-7 پاس بد داشت.
تبریک بابت برد :n16:مهم کسب 3امتیاز بازی بود بازیهایی زیادی این فصل بوده مثل اورتون و ساوهتهمپتون که حقمون برد بود بازی خوبی انجام دادیم توپامون به تیر خورد با بدشانسی نتوستیم امتیاز کامل بگیریم:n01:4شنبه این هفته بازی حساسی در اولدترافورد با تاتنهام داریم امیدوارم رونی به اون بازی برسه-راستی فان پرسی ازکی میتونه به ترکیب اصلی تیم برگرده:n13:
یه برد خوب دیگه خارج از خونه
تبریک
اگر ولبک از اول بازی میکرد بهتر بود
منم با ترکیب اولیه موافق نبودم اما خب شاید مربی قصد داره به خاطر فشرده بودن بازیا به بعضی بازیکنا استراحت بده و به نوعی انرژی رو توی اکثر بازیکنا تقسیم کنه
به قول عباس توی این شرایط حساس مهم سه امتیاز بازی بود
که خدا رو شکر بدست اومد
.................
نتیجه ای که هال سیتی مقابل فولام به دست آورد قابل توجه بود قابل توجه دوستان:n01:
REZAHOSEYNGANI
28-12-2013, 23:15
سلام.خدا رو شکر بردیم:n02:
گوندوغان هم به رئال نزدیک شده.امیدوارم بیاد یونایتد.البته خرید کوکه واجب تره
M E S S I
28-12-2013, 23:42
جالبه یونایتد الان تو جدول خارج از خانه اوله، تو داخل خانه نهم! در کل هم ششم :n02:
به نظر من فعلا وقت قشنگ بازی کردن و لوله کردن نیست. الان فقط امتیاز گرفتن مهمه. سه روز یه بار بازی دارن معلومه حالی واسه بازی کردن نمیمونه خب.همین منچسترسیتی که چند هفته قبل 4-5 تا گل به حریفاش میزد، امروز به زور تو خونه خودش تیم قعر جدولی کریستال پالاس رو 1-0 برد, فردا بازی لیورپول چلسی هم هست, لیورپول احتمال زیاد نمیتونه مثل بازی با سیتی قشنگ بازی کنه.
اگه بخواد و اعتماد بنفسش رو بدست بیاره میتونه نیم فصل دوم رو برای خودش و ما رویایی کنه:n12:
من موندم چطور این پریمیر رو توصیف کنم
لیورپولی که دو هفته پیش صدرنشین بود الان فاصلش با ما فقط دو امتیاز هستش
هر چند بازیهای برگشت امتیازی که لیورپول داره اینه که بازیهای حساس رو توی خونه انجام میده
اما در کل احساس میکنم فضا برای ما مهیا شده که بریم توی چهار تیم
ویرایش: دور رفت تموم شد و دور برگشت بدون فاصله چهارشنبه شروع میشه و ما بازی حساسی با تاتنهام توی خونه خودمون داریم
باید بردن توی خونه رو از همین بازی اول دور برگشت شروع کنیم دیگه موقع جمع کردن امتیازات هست
چرا بازیهای دور برگشت لیگ برتر انگلیس طبق برنامه بازیهایی که تیمها در نیم فصل اول برگزار کردن برگزار نمیشه خیلی برام جای سواله این مساله:n13:
چرا بازیهای دور برگشت لیگ برتر انگلیس طبق برنامه بازیهایی که تیمها در نیم فصل اول برگزار کردن برگزار نمیشه خیلی برام جای سواله این مساله:n13:
لیگ برتر کجاش طبق برنامه انجام میشه که این بخواد طبق برنامه باشه :n02:
کلا همه چیز تو لیگ برتر برعکس هست (( از بازی های فشرده کریسمس بگیرید تا بقیه چیز ها ...... ))
کلا هر چیزی که تو لیگ برتر رو دیدی تعجب نکن
عادیه :n02:
دقیقا اطلاع ندارم اما فکر کنم توی انگلیس هر دو نیم فصل جداگونه قرعه کشی میشن
به نظر من این هم از امتیازات لیگ برتر هستش
mohammad_87
30-12-2013, 05:26
سلام دوستان
خوشبختانه فعلا از لحاظ امتیاز داریم خوب کار میکنیم
البته نتیجه دیگر بازیها اینبار به نفع ما نبود،اختلاف ها باقی موند.مثلا اگه چلسی به لیورپول میباخت یا مساوی می شدند و یا اورتون هم نمیبرد بهتر بود
چند هفته ای یونایتد بازیهای آسانتری نسبت به حریفان داشت
اما در بازی روز اول سال 2014،با تانهام بازی داریم که نسبت به بقیه بازی سخت تری خواهد بود
برای باقی موندن در کورس قهرمانی باید فقط ببریم
فن پرسی تمرینات سبک رو آغاز کرده اما فعلا نمیشه تخمین زد کی به تیم برمیگرده
از طرفی رونی مصدومیت کشاله ران داره
مویس گفته برای بازی چهارشنبه رونی با تیم خواهد بود اما بهبودی کاملش دو-سه هفته طول میکشه و در این مدت باید مراقب رونی بود
ژانویه 8 تا بازی خواهیم داشت،تقریبا هر هفته 2 بازی
مهمترین ها بازی با تاتنهام و چلسی هست
دوبار با سوانسی در لیگ و fa cup بازی داریم
دو بار با ساندر لند در نیمه نهایی لیگ کاپ،که در صورت صعود در فینال با برنده وستهام-من سیتی روبرو میشیم
در فوریه کمی کار سبکتر میشه
6 بازی داریم که مهمترینش بازی با آرسنال در لیگ خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقدام خیرخواهانه بازیکنان منچستریونایتد
بازیکنان تیم فوتبال منچستریونایتد در آستانه فرا رسیدن کریسمس با حضور در بیمارستانی در شهر منچستر با بیماران به ویژه کودکان بیمار ملاقات کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچستریونایتد چهارشنبه در رقابتهای جام اتحادیه مقابل استوک به برتری رسید و یک روز پس از آن با حضور در بیمارستان کودکان "رویال منچستر" با کودکان بستری دیدار و هدایای کریسمس را به آنها تقدیم کردند.
"دارن فلچر" در خصوص این ملاقات گفت: میخواستیم بچهها احساس بهتری داشته باشند.
هیچکس دوست ندارد کریسمس را در بیمارستان سپری کند. این برای ما افتخار بزرگی است که به اینجا بیاییم و با بیماران ملاقات کنیم و هدایایی را به آنها تقدیم کنیم.
"رایان گیگز" هم در خصوص این ملاقات گفت: میدانیم که این بازدید برای بیماران خیلی مهم است. مخصوصا آنهایی که نمیتوانند کریسمس در خانه باشند. خیلی خوب است که در این شرایط دشوار به آنها روحیه بدهیم.
این چیزی است که بچه های ما امیدوار به انجام آن هستند.
REZAHOSEYNGANI
31-12-2013, 19:18
اخباری از نقل و انتقالات
منچستر 48 میلیون یورو واسه رویس پیشنهاد داده.اما پیش بینی میشه25 میلیون + کاگاوا رو هم پیشنهاد بده.همچنین رویس تابستون بیاد به منچستر
----------
یه پیشنهاد 50 میلیون پوندی هم واسه راس بارکلی هافبک هجومی اورتون دادیم.اگر بیاد خیلی خوبه.20 سالش هست.یه تنه اورتون رو کشیده بالا.
----------
کوئنترائو هم میخواد جدا بشه.بهترین گزینه واسه دفاع چپ همینه.تا 6-7 سال سمت چپمون رو بیمه میکنه
----------
گویا ما اخر همین بارکلی و کوئنرائو رو میگیریم.تاحدود زیادی مشکلاتمون رفع میشه.
توی هافبک دفاعی که فلایینی و جونز هستن.کریک هم هست.هافبک هجومی هم که بارکلی.
-------
منچستر هم گفته نانی رو زیر 22 میلیون نمیفروشه.امیدوارم نره و به روزهای اوجش برگرده:n27: خیلی دوستش دارم
فعلا همینا:n02:
Ali*Reza
31-12-2013, 19:59
Happy Birthday, Sir Alex Ferguson
:n12::n12::n12:
در ادامه پست آقا علیرضا برای تشکر از زحمات رئیس و تقدیم به طرفدارای عزیز منچستر:n12:
خیلی زیباست
فرگوسن.MP3 - 369 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم لینک مستقیمش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpb4n2/فرگوسن.MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpb4n2/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86.MP3)
Ali*Reza
01-01-2014, 13:20
منچستر .... تاتنهام
در یک نگاه
محل برگزاری: اولدترافورد، منچستر
ساعت برگزاری: 21:۰۰ به وقت تهران - 17:30 به وقت محلی
داور: کریس فوی
ترکیب احتمالی منچستریونایتد(۴-۲-۳-۱): لیندگارد، رافائل، فردیناند، ایونز، اورا، کریک، کلورلی، نانی، رونی، ولبک و فن پرسی.
ترکیب احتمالی تاتنهام هاتسپر(۴-۲-۳-۱): فریدل، کایل واکر، گالاس، کاولکر، ورتونگن، ساندرو، دمبله، لنون، دمپسی، بیل، دفو.
تاریخچه نبرد دو تیم
تعداد نبرد های رسمی دو تیم: ۱۷۶ بازی
تعداد برد های منچستریونایتد: ۸۴ بازی
تعداد مساوی های دو تیم: ۴۶ بازی
تعداد برد های تاتنهام: ۴۶ بازی
در لیگ برتر یونایتد ۲۹ بازی را مقابل تاتنهام با برد پشت سر گذاشته، ۸ بازی به تساوی کشیده شده است و تنها ۳ بازی با پیروزی تیم لندنی به اتمام رسیده است.
یونایتد در تمام بازی هایی که برابر تاتنهام انجام داده است ۲۸۴ گل را به ثمر رسانده در صورتی که این آمار برای تاتنهام ۲۲۷ گل می باشد.
بهترین پیروزی منچستریونایتد در برابر تاتنهام به فصل ۱۹۱۰-۱۹۰۹ باز می گردد، جایی که شیاطین سرخ با حساب پنج بر صفر از سد حریف خود گذشتند.
بهترین پیروزی تاتنهام برابر یونایتد هم به فصل ۱۹۳۳-۱۹۳۲ باز می گردد، جایی که سفیدپوشان شهر لندن با حساب ۶ بر یک از سد حریف خود گذشتند.
...............
دوستان از این سایت آمار بازی و گزارش دقایق بازی رو بگیرید خیلی معتبر و دقیقه
به امید اولین برد در دور برگشت:n12:
یکی از خاطره انگیزترین بازیهای منچستر یونایتد مقابل تانتهام برمیگرده به چندین سال قبل و بازی که منچستر یونایتد بازی 0-3 باخته در نیمه اول در زمین تاتنهام با بازگشت رویایی که در نیمه دوم داشت 3-5 برد(با 5گلی که اندی کول- لورن بلان-نیستلروی- ورون و دیوید بکهام ) در نیمه دوم به ثمر رسوندن:n05:
به امید پیروزی در بازی امشب:n16:
asghar taraghe
01-01-2014, 23:03
چقدر بیخودئ باختیم باز :n21: کلن سه باختی که به تاتنهام و نیو کاسل و اورتون تو خونه دادیم باید میبردیم :n14:
امسال رویای این تیم شده که حداقل به اورتون برسه واقعا هم کار سختی در پیش داره :n21:
امسال اگه منچستریونایتد نتونه سهمیه چمپیونز لیگ برای فصل بعد بگیره باشگاه از نظر مالی خیلی ضررمیکنه:n29:ای کاش فرگی کبیر برمیگشت تا اخر فصل تا یک سرمربی درست حسابی بیاد تیم به دست بگیره از مویس آبی گرم نمیشه:n27:رفتن فرگوسن هرچقد برای منچستر یونایتد و هواداراش سخت بود برای هواداری تیمای دیگه لیگ برتر خیلی خوشحال کننده بود که بعد سالها انتظار بتونن یک جامی در لیگ برتر کسب کنن:n09:
Iman-Emperatour
01-01-2014, 23:44
با اینکه یه طرفدار بارسایی ام ولی چقدر از باختهای این فصل یونایتد ناراحتم:n29:یعنی چه به روز تیم فرگوسن بزرگ اومده که داره مویس رکوردهای که تاحالا تیمهای حریف یونایتد جلشون سالها بدست نیاورده بودند رو یکی یکی دارن میشکنن!
دوستان یونایتدی تا حالا از خود فرگوسن به این سوال جواب داده؟
تا کی میخواد ناکامی های مویس ادامه داشته باشه؟!
REZAHOSEYNGANI
02-01-2014, 00:00
عجب باخت بدی بود.یه روزی همه تیم ها آرزوشون بود ما رو تو خونمون ببرن...
هر دروازه بانی هم که به ما میرسه میشه واکاشیزوما
تقصیر مویس هست که تیم به این وضع افتاده
اگر چند تا بازیکن میخرید تو تابستون الان به این نکبت نمی افتادیم
اگر ژانویه چندتا بازیکن تاپ نخریم صد در صد سهمیه نمیگیریم
فعلا
دوره گذارمون رو داریم به بدترین شکل ممکن میگذرونیم
مشکل من باختن نیست
مشکل من افت تیم نیست
فوتبال پر از برد و باخت هست و پر از فراز و نشیب
فقط ای کاش حرمت و شخصیت اولدترافورد رو نگه داریم
کاش این باختا توی خونه نبودن...
shakerifar
02-01-2014, 10:05
هر چی می گذره بیشتر به این نتیجه می رسم که فرگوسن عجب حرکتی زد... تصمیم برای بازنشستگیش فوق العاده بود اگه فرگوسن می خواست یه فصل دیگه هم بمونه مجبور بود یه پروسه بازسازی
دیگه رو هم انجام بده و این یعنی 4-5 سال اضافه تر...
الان تیم وضعیتی داره که در بهترین حالت یکی دو فصل طول می کشه تا به اوج برگرده یه چیزی تو مایه های یونایتد 2004 2003...
از طرفی الان فرصت داریم 2 تا بازیکن به تیم اضافه کنیم ... اخرین بازی که که ما تو ژانویه خرید زیاد کردیم ویدیچ و اورا رو گرفتیم که خرید های موفقی بودن
امیدوارم یه دفاع چپ و یه هافبک خوب بخریم اگر نتونیم سهمیه اروپا رو بگیریم پروسه بازسازی مون خیلی سخت تر می شه
منم با اینکه طرفدار چلسی هستم اما از این وضع یونایتد اصلا خوشحال نیستم و دوست دارم همیشه یونایتد مقتدر را در لیگ جزیره ببینم
دیروز بازی را به دقت دیدم ایراداتی که بعضی از دوستان از مویس میگیرند منصفانه نیست دست مربی واقعا خالیه و از نظر مهره تیم خیلی کمبود داره
دیروز تو بازی چلسی وقتی بازی مساوی بود مورینیو شورله و ماتا را بیرون کشید و اسکار و ویلیان را وارد بازی کرد که هر دو گلزنی کردند و اسکار 3 پاس گل داد
اما چنین وضعیتی را یونایتد داشت و مویس کاگاوا و چیچاریتو را وارد زمین کرد ! باید قبول کنیم از نظر کیفیتی این بازیکنان اصلا قابل قیاس با هم نیستند و دست مربی بسته است
در هر صورت امیدوارم در نقل انتقالات ژانویه با گرفتن چند بازیکن در حد یونایتد دوباره شاهد روزهای خوب یونایتد هم باشیم
Alireza.M67
02-01-2014, 11:23
انقدر ایراد الکی به اون مویس بدبخت نگیرید ...
دیگه می خواید براتون چیکار کنه ؟
این تیمی که الآن می بینید تیم فرگوسنه، زمان می خواد تا مویس تیم خودشو بسازه، شما مطمئن باشید که هیچ مربی ای بجز فرگوسن نمی تونه با این بازیکنا نتیجه بگیره.
به نظر من که مویس تا همینجاشم نتایج بدی نگرفته، نباید از مربی جدید انتظار قهرمانی داشت ...
همین که جرات بازی دادن به جوونا رو داره واقعا خوبه.
brad pitt
02-01-2014, 11:24
جسارت نشه خدمت طرفداران یونایتد
من طرفدار چلسی ام اما دوست دارم رقیبمون منچستر یونایتد باشه .
نه لیورپول و اورتون و تاتنهام
همیشه چلسی و یونایتد و سیتی و دوس دارم رقیمون باشه
منم با صحبتهای 30vil موافقم . دست مربی بسته ست
اون هم فرگوسن قهرمانی ها رو کسب میکرد از لحاظ بازیکن در یه سطح بالاتر بودند . به نظر مویس هم مربی خوبی ست . اما سران منچستر هم باید یکم سرکیسه رو شل کنند . همونطور که پس از سالها آرسنال هم اینکارو کرد و اوزیل و گرفتند و نتیجه شو دارند میبینند
من واقعن ممکنه طرفدار یونایتد نباشم اما دوست هم ندارم سیتی و بالا سره یونایتد ببینم
arashsard
02-01-2014, 13:16
به عنوان طرفدار چلسی دوست داشتم فرگی بمونه ... وقتی فهمیدم فرگی رفت حالم خیلی گرفته شد ... چون دوست داشتم باز کل کلای فرگی و مووو رو ببینم ... توو تیم های مدعی به نظرم یونایتد از نظر مهره از همه ضعیفتره .... حتی از تاتنهام هم مهره ها ضعیفترن ...
همین پیگرینی یه زمانی مربی تاتنهام بود چون مهره خوب نداشت نتونست نتیجه بگیره و اخراجش کردن ... توو لیگ جزیره قضیه فرق میکنه ... اینجا اگه مهره کم داشته باشی بد جور کم میاری ... مطمئنا یونایتد بالا بود بیشتر خوش میگذشت و لیگ جذابتر بود ...
--------------------
طفلی حاج رضایی بعد بازی چه حالش گرفته بود ... کلا تحلیل هاش یادش رفت ... زود میخواست برنامه تموم بشه بره ... خیلی فرگوسن رو دوست داره .... :n12:
Sepehr SS
02-01-2014, 13:50
به عنوان طرفدار چلسی دوست داشتم فرگی بمونه ... وقتی فهمیدم فرگی رفت حالم خیلی گرفته شد ... چون دوست داشتم باز کل کلای فرگی و مووو رو ببینم ... توو تیم های مدعی به نظرم یونایتد از نظر مهره از همه ضعیفتره .... حتی از تاتنهام هم مهره ها ضعیفترن ...
همین پیگرینی یه زمانی مربی تاتنهام بود چون مهره خوب نداشت نتونست نتیجه بگیره و اخراجش کردن ... توو لیگ جزیره قضیه فرق میکنه ... اینجا اگه مهره کم داشته باشی بد جور کم میاری ... مطمئنا یونایتد بالا بود بیشتر خوش میگذشت و لیگ جذابتر بود ...
پیگرینی کی مربی تاتنهام بوده که ما خبر نداریم؟!!!!!!!!!!
اتفاقا مهره کم نداره یونایتد، فقط بعضی پست ها نیاز به تقویت داره مخصوصا یه هافبک وسط خلاق میخواد. خط حمله که فن پرسی و رونی عالین، دفاعشم خوبه، دروازه بان هم خوبه. فقط باید اشلی یانگ و والنسیا و نانی رو بفروشن و دو تا هافبک خوب بگیرن. مویس هم مربی خیلی خوبیه، به زمان احتیاج داره. طرفدارهای چلسی هم لازم نیست بیان اینجا اشک تمساح بریزن. خود چلسی مگه یادتون رفته که دو سال پیش، ششم شد و حتی سهمیه هم نگرفته بود یا فصل قبل اختلاف چلسی و یونایتد رو مگه فراموش کردین؟!! یونایتد فصل بعد صد در صد مدعی قهرمانیه. فرگوسن هم باید بالاخره یک روز میرفت، مویس هم بهترین جایگزین براشه. فقط کاش میشد به کاگاوا تو پست اصلیش یعنی پشت مهاجم بازی بده تا اینجوری استعدادش هدر نره.
arashsard
02-01-2014, 20:10
پیگرینی کی مربی تاتنهام بوده که ما خبر نداریم؟!!!!!!!!!!
اتفاقا مهره کم نداره یونایتد، فقط بعضی پست ها نیاز به تقویت داره مخصوصا یه هافبک وسط خلاق میخواد. خط حمله که فن پرسی و رونی عالین، دفاعشم خوبه، دروازه بان هم خوبه. فقط باید اشلی یانگ و والنسیا و نانی رو بفروشن و دو تا هافبک خوب بگیرن. مویس هم مربی خیلی خوبیه، به زمان احتیاج داره. طرفدارهای چلسی هم لازم نیست بیان اینجا اشک تمساح بریزن. خود چلسی مگه یادتون رفته که دو سال پیش، ششم شد و حتی سهمیه هم نگرفته بود یا فصل قبل اختلاف چلسی و یونایتد رو مگه فراموش کردین؟!! یونایتد فصل بعد صد در صد مدعی قهرمانیه. فرگوسن هم باید بالاخره یک روز میرفت، مویس هم بهترین جایگزین براشه. فقط کاش میشد به کاگاوا تو پست اصلیش یعنی پشت مهاجم بازی بده تا اینجوری استعدادش هدر نره.
اشتباه شد ... اون سرومربی سابق سویا بود اومد تاتنهام ... اشتپ کردم ... کمبود مهره داشت نتیجه نگرفت اخراجش کردن...
asghar taraghe
02-01-2014, 21:02
من از روزی که به دنیا اومدم یونایتدی بودم :n12: اما روزی که به دنیا اومدم همون فصل فرگی یونایتد رو قهرمان لیگ کرد :n02: پس این 20 و اندی سن من همش با فرگی بوده و از وقتی فوتبال و دیدم و به یونایتد علاقه مند شدم مربیمون فرگی بوده، برا من تیم و فرگی فرقی نداشتن، یه چیز بودن و هر دو رو یه مقدار دوس داشتم برا همین امسال سال ناراحت کننده ای بود برام. یک قسمت بزرگی از باشگاهی که دوس داشتم از بین رفت. با شروع فصل و نتایج ضعیف من همش از مویز انتقاد میکردم اما حالا که یه مدت از جدا شدن فرگی از باشگاه گذشته دیگه احساسی به موضوع نگاه نمیکنم. به نظرم بی انصافیه مویز رو مقصر دونست، من رو مویز حساس نیستم و مثل فرگی که عنصری از باشگاه بود همایتش نمیکنم اما به عنوان مربی تیم باید ازش همایت کرد، حس جدیدیه چون همیشه همایت از مربی برام همون همایت و طرفداری از باشگاه بود اما باید قبول کرد شرایط عوض شده و ما باید به مویز جور دیگه ای نگاه کنیم. دوس ندارم مثل بقیه باشگاه ها هر فصل مربی عوض کنیم و بابت همه چی به مویز حق میدم اما اگه به جایی رسید که مویز به باشگاه صدمه میزد باید به فکر افتاد و چاره اندیشی کرد، دیگه فرگی نیست که گزینه تعویض مربی وجود نداشته باشه
mosi_alfa
03-01-2014, 12:08
بازی با تاتنهام واقعا غم انگیز تموم شد، جقد تیم تلاش کرد، اما نتونس جلو طرفداراش...:n14:
تاتنهام هم خیلی از بالهای ما میترسید، نمیدونم دقت کردید یا نه اما دو نفری مارک بودن روی وینگهای ما
---------------
به نظر من، همونطور که سالها به فرگوسن اعتماد کردیم و ضرر ندیدیم هیچ، شدیم پر افتخار ترین تیم جزیره، حالا هم به انتخابش اعتماد کنیم، بذاریم یه منچستر جدید متولد بشه، حتی اگه به قیمت افت چند ساله باشه، بذاریم فرگوسن جدیدی پا به عرصه بذاره
mohammad_87
04-01-2014, 14:51
علاوه بر رونی،اشلی یانگ هم به علت مصدومیت شانه بازی برابر سوانسی رو از دست داد.
مویس گفته است که احتمالا در بازی سه شنبه مقابل ساندرلند،رونی رو در اختیار خواهیم داشت اما مدت زمان مصدومیت اشلی مشخص نیست.
بازی فردا مقابل سوانسی،میتونه اولین قدم در راه دوازدهمین قهرمانی یونایتد در fa cup باشه
عکس هایی از اولین قهرمانی منچستر در fa cup در فصل 1908/09:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8448472&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8011745&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9105977&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0037706&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9506453&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7495336&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9243792&mw=500
ديليميل:
کيروش جانشين احتمالي مويس در پايان فصل
يک روزنامه انگليسي از سرمربي تيم ملي کشورمان به عنوان گزينه احتمالي جانشيني ديويد مويس نام برد.
سرالکس فرگوسن با 26 سال سابقه در منچستريونايتد با کسب 38 جام نام خود را در اين باشگاه جاودان ساخت و در پايان فصل گذشته پس از کسب سيزدهمين عنوان قهرماني ليگ برتر با شياطين سرخ اعلام بازنشستگي کرد.
به گزارش تسنيم،با جدايي فرگوسن، ديويد مويس اسکاتلندي بود که تکيه بر جاي او زد ولي نتايجي که منچستريونايتد در فصل جاري با اين مربي 50 ساله کسب کرده آنقدر فراز و نشيب داشته که نشاني از آن منچستر با صلابت 2 دهه گذشته نيست.
منچستريونايتد در هفته بيستم ليگ برتر انگليس در حاليکه در ورزشگاه اولدترافورد پذيراي تاتنهام بود 2 بر يک مغلوب ميهمان خود شد تا انتقادات از ديويد مويس ادامه داشته باشد.
روزنامه «ديليميل» انگليس در گزارشي مدعي شد اگر ديويد مويس به همين روند کسب نتايج ادامه دهد و در پايان فصل جاري تيمش جز 4 تيم برتر ليگ برتر نباشد قطعا جايگاهش در اين تيم به خطر خواهد افتاد اما چه کسي ميتواند گزينه احتمالي جانشيني اين مربي اسکاتلندي باشد؟ نويسنده اين روزنامه انگليسي معتقد است کارلوس کيروش، سرمربي فعلي تيم ملي ايران و دستيار پيشين سرالکس فرگوسن گزينه احتمالي احراز اين پست است.
سرخپوشان اولدترافورد پس از گذشت 20 هفته از رقابتهاي ليگ برتر 10 پيروزي، 4 تساوي و 6 شکست در کارنامه خود دارند و با 34 امتياز در مکان هفتم جدول ردهبندي هستند. شاگردان مويس در حال حاضر با آرسنال صدرنشين 11 امتياز اختلاف دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%8A%D9%86_%D8%A7%D8%AD%D8%A A%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A_%D9%85%D9%88%D9%8A%D8%B3 _%D8%AF%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%A7%D9%86_%D9%8 1%D8%B5%D9%84
:n02::n02:
asghar taraghe
05-01-2014, 21:59
چقدر تو خونه میبازیم ما :n04: جهنم سرخ جای اینکه برا حریفا جهنم باشه برا خودمون جهنم شده، مویز داره هدیه سال نو میده به حریفامون:n10: یادش بخیر یه زمانی همه تیما از اولدترافورد میترسیدن حالا دیفالت برا برد میان خونمون!!!
منچستر از جام حذفی حذف شد ؟ :n29::n04:
لیگ رو که فکر نکنم بتونه بگیره شاید میتونست جام حذفی رو بگیره که از اینم حذف شد !!
این فصل اینجوری پیش بره سهمیه هم فکر نکنم بتونه بگیره
که اگه سهمیه رو نگیره ضرر زیادی میکنه !
یاد شیاطین سرخ قدیم بخیر !!!!!!!
الان نتیجه بازی دیدم به سوانسی هم در اولدترافورد 1-2 باختیم:n29:لیگ که باید نتایج عجیب غریبی رخ بده سهمیه چمپیونز لیگ سال بعد بگیریم جام اتحادیه هم برسیم فینال میخوریم به من سیتی که صد در صد باختمون حتمیه- اینم از جام حذفی:n24:
pcforlife
05-01-2014, 22:52
شرایط ژانویه به شکلی شده تا میام امیدوار بشم، تا میام فراموش کنم و بازسازی کنم شرایط روحی خودم رو، تیم مجددا میبازه اونم تو خونه!! اونم دقیقه 90!! ده نفره هم میشیم دقیقه 80! جلو سوآنسی...
خبری موثقی هم از خرید نیست... اه اه:n27:
به خدا ما شرایط مویز و بازیکنا و مسئولین باشگاه رو درک میکنیم.... ولی آیا اونا شرایط ما هوادارا رو درک می کنن؟! سوای مصدوم های فعلی، به خدا سر الکس همین تیم رو قهرمان لیگ کرد! تیم فرگی فصل پیش همین موقع 49 امتیاز گرفته بود! از صدرنشین همین الان که آرسنال باشه 4 امتیاز بیشتر...این اختلاف 15 امتیازی با فصل پیش در چیه؟ اختلاف اورتون هفته 20 ام فصل پیش با منچستریونایتد هفته 20 این فصل فقط باید 1 امتیاز مثبت بزای یونایتد باشه؟
چندمین بازی دقایق آخر گل میخوریم؟ چند بازی شده گل اول رو دریافت کردیم؟ کی باید این مشکلا حل بشه... ما به انتخاب رئیس اعتماد داریم، تا آخر این فصل و هر وقت سر الکس بخواد حمایت میکنیم از دیوید... ولی کی این مشکلا حل میشه...؟
این شرایط منچستر رو با تمام سختیش میپذیریم
و ایمان داشته باشید که برمیگردیم
به بعضیا نشون میدیم که هر چی در ذهن دارن یک مشت توهم تو خالیه
درسته فرگوسن بزرگ در موفقیتهای منچستر نقش زیادی داشت اما اون پیرمرد افسانه ای تنها و تنها بخشی از موفقیتهای منچستر بود و نباید فکر کنیم منچستر بدون فرگوسن یک تیم معمولی هست
منچستر بزودی به جایگاه اصلی خودش برمیگرده تا این افراد بفهمن منچستر رو نمیفهمن
آقایون این هواپیما سقوط نکرده فقط برای سوخت گیری و عوض شدن خلبانش نشسته
shakerifar
05-01-2014, 23:22
نمی دونم کیا بازی رو دیدن ولی من خیلی ناراحتم که بازی رو دیدم چون واقعا داشتم عذاب می کشیدم
این تیم مشکل بازیکن نداره منظورم این نیست که بازیکن ها خیلی خوبن و اینجور چیزا ...ولی بردن این سوانزی فوق العاده راحت بود ..
سوانزی که نه پرس می کرد نه توپ رو در اختیار داشت و نه اصلا موقعیت درست حسابی داشت ...
این تیم و بهتره بگم کل باشگاه مشکل روحی دارن ... من هیچوقت یادم نمیاد الدترافورد اینجوری بوده باشه... انگار که استادیوم خالیه...
بازیکن ها اصلا شور و اشتیاق ندارن ... خیلی ها می گن مویز کاریزماتیک نیست در جواب فقط می شه گفت خوب شد وضعیت امروزشو ندیدین...
امیدوارم این وضعیت تغییر کنه :n03:
asghar taraghe
05-01-2014, 23:25
آقایون این هواپیما سقوط نکرده فقط برای سوخت گیری و عوض شدن خلبانش نشسته
یعنی قراره مویز عوض شه؟ :n02:
یعنی قراره مویز عوض شه؟ :n02:
:n02:
نه داداش خلبانمون رو عوض کردیم قبل از شروع فصل
اما هنوز سوخت گیریمون تموم نشده:n02:
..................
باور کنید امروز اینقدر بهم فشار اومد که احساس کردم کمرم شکسته
اما دوستان پشت تیم رو خالی نکنید تا آخر فصل تمام انرژی مثبت خودتونو بذارین پشت تیم
انشاالله موفق میشیم
REZAHOSEYNGANI
06-01-2014, 12:38
شاهکاری دیگر از مویس و دوستان.
eman619rv
06-01-2014, 12:45
اینقدر شرایط تیم از اول فصل گفته شده و مشکلات رو بیان کردیم واقعا دیگه چیزی نیس که جدید یا پوشیده باشه، مشکلات و شرایط همونیه که از اول فصل گفته شد ، هر کدوم از مسائل بهشون بار ها تو همین تاپیک پرداخته شد ، دیگه تکرار مکرراته تا زمانی که این مشکلات قدمی برای بهبودیش برداشته نشه.
یه نگاه که به پست های قبلیم از اول فصل انداختم دیدم همه شو که کنار هم بذاری یه طومار غم زده از مشکلات تیمه که حتی یه دونه حتی یه دونه اش هم حل نشده، حل نشدن هیچی حتی گامی مثبت هم در اون راه برداشته نشده.
دوران گذاره ، قبول . شرایط تیم نسبت به زمان ساف فرق کرده، قبول. ولی باور کنین همه چیز نیاز به بازه زمانی چند ساله نداره ها ! بعضی تغییرات حتی تو چند بازی هم میتونه اتفاق بیافته چه برسه به نیم فصل. اینکه تیم افت کرده اصلا و ابدا غیر قابل انتظار نبوده و چیزی بود که همه میدونستن اتفاق می افته اما اینکه از روزی که مویس اومده تا این لحظه تغییری رو مشاهده نکردن و بهبود پیدا نکردنه که مشکله.
البته بگم که همه ماجرا هم مشکلات مویس نیس، کیفیت بازیکن ها و عدم مدیریت مناسب این دوره هم عامل های خیلی مهم دیگه ای هست.
اگه اون برنامه ریزی که واسه بازنشسته شدن ساف بوده این بوده که میبینیم واقعا باید بگیم برنامه درستی نبوده ، این چند سال اخیر تحولات تیم به سکلی پیش رفت که تیم خالی از بازیکن های تاپ شده ، جوری که ما واقعا الان 3-4 بازیکن تاپ واقعا تو تیم بیشتر نداریم ، سیستم نقل و انتقالات هم که به اون نتیجه فاجعه امیز میرسه خب واقعا چجوری انتظار تحول وضعیت رو داریم..
باید اعتراف کنم که انگار خیلی خوش خیال بودم که اوایل فکر میکردم شاید دوره جدید باشگاه ، دوره ای با تحولات رو به جلویی باشه که تیم رو حتی چندین لول از جایگاه قبلی بالا تر ببره و یه روح جدید تاکتیکی به تیم اضافه شه . اما فعلا انگار همون شرایط قبلی هم آرزوست .
نکته دیگه اینکه دوستان همه مون جایگاه ساف برامون مشخصه ، اصلا اینکه مویس خوب یا بد رو بذاریم کنار ولی اینکه بگیم چون انتخاب سر الکس هست پس فقط به همین دلیل حمایت میکنیم به نظرم اشتباه ست ، سر الکس هم مثه همه آدمای دیگه و مثه همه مربی های دیگه اشتباهاتی داشته من نمیگم که مویس یکی از اون تصمیم های اشتباه بوده اما نمیشه هم صرف اینکه ساف انتخاب کرده اون رو کامل درست دونست.
REZAHOSEYNGANI
06-01-2014, 15:03
مویس رو باید پرت کنن بیرون
آدم قیافشو میبینه از زندگی سیر میشه
بازیکنا امید ندارن
انگار تیم از پیش باخته میره تو زمین.
کم مونده به الاتحاد عربستان ببازیم:n08:
Pessimist
06-01-2014, 17:25
به عنوان یه آرسنالی دوست دارم منچستر با این وضع خرابش قهرمان جام اتحادیه حداقل بشه تا جام به من سیتی نرسه! امیدوارم!
راستی فان پرسی کی برمیگرده من فکر میکنم بزرگترین مشکل منچستر در حال حاضراینه که به یه بازیکنی وابسته شده که همش مصدومه یه جانشین درست و حسابی هم واسش ندارن! یادم میاد فان پرسی به غیر از فصل آخر که تو آرسنال بود همش مصدوم بود و اصلا درست و حسابی بازی نمیکرد اون فصل آخر هم که مصدوم نشد به خاطر این بود که ونگر با سرمربی تیم هلند صحبت کرده بود تا تو بازی هایی که اهمیت کمتری داره از فان پرسی کمتر استفاده کنه !
در این قضیه ناکامی منچستر یونایتد تا اینجای فصل علاوه بر سهم زیاد مویس به عنوان سرمربی در وهله اول مدیرای باشگاه مقصر هستن
الکس فرگوسن هفته آخر لیگ برتر سال قبل مویس به عنوان سرمربی به باشگاه پیشنهاد داد دیگه این همه وقت برای خرید بازیکن داشتن رفتن سراغ بازیکنایی مثل تیاگو و فابرگاس که خریدنشون با این سابقه درخشانی که طی چند سال گذشته در نقل وانتقالات داشتیم محال به نظر می رسید اخر سر هم فلایینی با یک مبلغ گزاف خریدیم تا اینجای فصل هم که کوچکترین تاثیری برای تیم نداشته غیر اون غیبت چند هفته ای که با مصدومیتش نصیب باشگاه کرد -تاتنهام با فروش گرت بیل یک دوجین بازیکن خرید معلوم نیست پولی که بابت فروش کریس رونالدو به باشگاه رسید درکجا هزینه شده فقط در مقام حرف منچستریونایتد ثروتمندترین باشگاه جهانه موقع خرید که میشه هیچی :n23:واقعن سر آلکس فرگوسن جواهری بود برای یونایتد با یک سری بازیکن جوان 2تا نایب قهرمانی چمپیونز لیگ طی سالهای اخیر برای تیم آورد گر چه اگه تیم پر مهره تری دستش بود مطمئنن آمار قهرمانی های یونایتد در چمپیونز لیگ خیلی بیشتر از 3تا میشد-بازی برگشت منچستر یونایتد مقابل رئال مادرید در اولدترافورد به یاد بیارین تا قبل از اخراجی که یونایتد داد رئال یک توپ نتونست روی دروازمون بیاره اونجا هم همین بازیکنا داخل زمین بودن دیگه:n29:
REZAHOSEYNGANI
07-01-2014, 12:12
گویا به کوئنترائو خیلی نزدیک شدیم.یه منبع آگاه هم گفته همه چیز تموم شدست ولی آنجلوتی راضی نیست.امیدوارم بیاد
manya-atashin
07-01-2014, 15:05
الکس فرگوسن با این سرفصلها به تهران آمد فرهنگ > کتاب - کتاب زندگینامه و خاطرات سر الکس فرگوسن سرمربی اسطوره ای منچستر یونایتد شامل 25 فصل پر هیجان روانه بازار کتاب شد.
یاسین قاسمی مترجم این کتاب در گفتگو با خبرآنلاین گفت: کتاب خاطرات سرمربی سابق شیاطین سرخ در 320 صفحه هفته دوم دی ماه توسط انتشارات البرز در کتابفروشی های تهران و شهرستان ها پخش و با استقبال مخاطبان هم همراه شد. وی افزود: این کتاب پر از رمز و رازهای دنیای شخصی و فوتبالی بازیکنان و مربیان مشهور جهان است که خواندن آن همانقدر که برای جوانان فوتبال دوست ایرانی جالب توجه خواهد بود، برای مربیان ایرانی هم بسیار مفید و حائز اهمیت است. قاسمی مترجم کتاب که از 7 سالگی یکی از طرفداران متعصب شیاطین سرخ بوده درباره آلکس فرگوسن می گوید: سرمربی سابق باشگاه یونایتد برای کسب پیروزی و بدست آوردن جام ها فوق العاده جاه طلب بوده. او شیوه مدیریتی و رهبری منحصر به فردی داشت. فرگوسن فقط سرمربی نبود ... او پدر منچستر یونایتد بود! بنابراین گزارش، سرفصل های این کتاب خواندنی بدین شرح است: فصل اول: واکنش ها شامل «آخرین بازی سر الکس فرگوسن، جشنواره گل در بازی خداحافظی فرگوسن، ماجرای استعفای دیوید گیل، انتخاب دیوید مویس به عنوان سرمربی جدی، خصوصیات اسکاتلندی ها، هدیه جالب خبرنگاران: یک کیک با سشوار!» فصل دوم: ریشه های گلاسکویی شامل «سرگذشت الکس فرگوسن، اولین تیم فوتبال فرگوسن، الکس فرگوسن و سیاست! ، فرگوسن و مدیریت چندین میخانه، خریدهای خنده دار الکس فرگوسن، ازدواج و جدایی از دوستان، آواز خواندن الکس فرگوسن، جدیت در مربیگری، هدایت منچستریونایتد.» فصل سوم: انصراف از بازنشستگی شامل «تعلام بازنشستگی در 60 سالگی، اریکسون جانشین فرگوسن، کارلوس کیروش یک نابغه، منچستریونایتد رویایی، فینال لیگ قهرمانان 2002 گلاسکو، منصرف شدن از بازنشستگی.» فصل چهارم: یک شروع تازه شامل «عملکرد ضعیف و فشار رسانه ها، اهمیت مدافعان مرکزی، صداقت با هواداران، نمایش قدرت و قهرمانی مجدد.» فصل پنجم: دیوید بکهام شامل «اعتماد به نفس بالای بکهام، ماجرای پرتاب لنگه کفش، شهرت طلبی بکهام، دیوید بکهام و دنیای مدلینگ، خداحافظی دیوید بکهام.»
فصل ششم: ریو فردیناند شامل «ماجرای دوپینگ فردیناند، استقامت فردیناند، ماجرای نژادپرستی.» فصل هفتم: دوران افت شامل «مصدومیت های پی در پی، اشتباهات بازیکنان در بازی، فشار رسانه ای به تیم، مرگ بازیکن جوان تیم.» فصل هشتم: رونالدو شامل «جادوگری به نام کریس رونالدو، تلاش مادرید برای جذب رونالدو، استعدادهای درخشان رونالدو، گل های رویایی و حساس رونالدو، نظر فرگوسن در مورد رونالدو و مسی.»
فصل نهم: روی کین شامل «بازیکنی با غیرت اما پرخاشگر، انتقادهای تند کین از بازیکنان، بهانه جویی های روی کین، رفتن روی کین از تیم، انتقاد های کین از فرگوسن، سرزنش بازیکنان جوان توسط کین.»
فصل دهم: علایق بیرونی شامل «علاقه به کتاب و اسب سواری، فعالیت های سیاسی در جوانی، ماجرای ترور جان اف کندی، سخت کوشی در زندگی و کار، بیماری قلبی الکس فرگوسن.» فصل یازدهم: فن نیستلروی شامل «نیستلروی یک گلزن حرفه ای، درگیری نیستلروی و رونالدو، مهاجمان حرفه ای در یونایتد، عذرخواهی نیستلروی از فرگوسن.»
همچنین عناوین سایر فصل های کتاب نیز بدین شرح است: «رقابت با ونگر، کلاس 92 ، لیورپول، دنیای استعداد، یک شب در مسکو ، روانشناسی، بارسلونا، رسانه ها، نوزدهمین قهرمانی یونایتد، من سیتی، خانواده، رونی، آخرین فصل رقابت» ترجمه خاطرات فرگوسن با قیمت 15 هزار تومان روانه بازار نشر شده است.
hoomi_gta
07-01-2014, 17:27
مویس داره کمک می کنه به تیم های حریف که رکوردشون و بشکونن
اولین برد سوانی در اولد ترافرد! باخت به وست بروم و اورتون و نیوکاسل بعد از بیش از 20 سال در اولد ترافرد! وست بروم که 40 سالی بود نبرده بود! اولین باخت در یک ژانویه بعد از 20 سال!!
مویس بد ترین انتخاب سر فرگی در طول دوران مربی گریش بود.
من بیشتر از نتیجه ها از بازی دادن رونی و فان پرسی مصدوم به زور تزریق مسکن و نتیجه مصدومیت بیشترشون عصبانیم!! تعویض هاش هم که فاجعس! کلا برای یونایتد خیلی مربی کوچکی بود.
این فصل جزو چهار تیم نشیم اوضاع طولانی مدت تیم بدجوری بهم میریزه!
eman619rv
07-01-2014, 18:45
الدترافورد؛ تئاتر بی ستاره!
وقتی در آسمان شب هنگام بدنبال ستاره ات می گردی، بدان که برخی از ستارگانی که اکنون نورشان را می بینی، میلیون ها سال پیش مرده و دیگر وجود ندارند،پس تو خود ستاره باش و نورافشانی کن
سایت گل – ... اما در زمین فوتبال باید بدنبال ستارگان گشت. مردانی که وجودشان نور آرزوی هواداران است و بودن شان تغییر دهنده ی نتیجه بازی و نمایش مهارت هایشان نوازنده ی دیده هاست. با نگاهی به بیشتر باشگاه های بزرگ فوتبال در می یابیم وجود بازیکنان ستاره و ابرستاره در یک تیم چگونه بر گرفتن نتایج و نوع بازی آنها تاثیرگذار است. کمتر باشگاه و مربی بزرگ فوتبال است که بدون حضور چهره های پر فروغ در خطوط مختلف تیم موفق شده باشد، حال چه بازیکن ساز و یا بازیکن مصرف باشد. برخی مربیان همچون مورینیو، گواردیولا، آنچلوتی و ... معمولا به باشگاه هایی می پیوندند که بازیکنان گرانقیمتی در اختیار دارند و بدنبال کسب قهرمانی اند و بعضی دیگر همچون آرسن ونگر، روبرتو مارتینز و دیوید مویس ستاره سازی می کنند و در جستجوی افتخارند. اما این مورد اخیر یعنی دیوید مویس ...
نا امید
پس از پایان بازی منچستریونایتد و سوانزی سیتی در اِف اِی کاپ (یکشنبه 15 دی ماه 92)، برنامه ی تلویزیونی ویژه پخش بازی های لیگ برتر انگلستان با حضور تِرِوِر فرانسیس و دنیس وایز برگزار شد. در این برنامه گوشه هایی از لحظات ناامیدی دیوید مویس به نمایش درآمد و کارشناسان به بحث درباره ی ریشه های روانی این واکنش ها پرداختند. نتیجه ی این گفتمان هرچه باشد، چهره ی مایوس جانشین یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ فوتبال جهان یعنی سرالکس فرگوسن باعث می شود تا پرسشی به ذهن فوتبالدوستان خطور کند: چرا کاشف وِین رونی، سازنده ی مروانه فلینی و لیتون بینز و ... در اورتون، در باشگاه یونایتد آنقدر مستاصل به نظر می آید؟ آیا مربی که خود ستاره نبوده است می تواند رهبری جنگ ستارگان را بر عهده بگیرد؟ آیا بهتر نبود فرگوسن جانشین خود را از بین مربیانی انتخاب می کرد که افتخار را تجربه کرده اند و بقول معروف قِلِق قهرمان شدن را می دانند؟ حداقل آیا نمی توانستند با درایت بیشتر در بازار نقل و انتقالات تابستانی یا همین ژانویه ی جاری، بازیکانانی را به تیم اضافه کنند که بی تعادلی فعلی در تیم جبران شود؟ و هزاران پرسش دیگر...؛ که اگر مویس نتیجه ی دیگری غیر از وضع فعلی گرفته بود، اکنون بازار تعریف و تمجیدها از وی داغِ داغ بود.
همیشه باید شرایط مربی در یک تیم را با سطح توقعات از وی بسنجند. اگر مویس توانسته با اورتون یازده سال در لیگ برتر دوام بیاورد پس می تواند در یونایتد هم اینچنین باشد. این استدلال سرالکس برای برگزیدن مویس بوده است اما شرایط یونایتد فرسنگ ها از موقعیت اورتون دورتر است. تافی ها (لقب تیم اورتون) اگر در بین ده تیم اول لیگ برتر قرار بگیرند، بهترین نتیجه را برای هواداران اکثراً لیورپولی خود گرفته اند ولی منچستریونایتد تیمی است که در دو دهه ی اخیر در سه حالت قهرمان، نایب قهرمان و گاهی سوم شدن بوده است و به شهادت آمار و بررسی های بعمل آمده اگر پرطرفدارترین باشگاه فوتبال جهان نباشد، حداقل شاملِ ترین ها در این زمینه است و هواداران بین المللی فراوانی از گوشه و کنار جهان نتایج این تیم را دنبال می کنند، پس از دست رفتن موقعیت شیاطین سرخ زیان های فراوانی به پرستیژ باشگاه وارد خواهد کرد و در این میان ضررهای اقتصادی هنگفتی نیز برای مالکان باشگاه خواهد داشت. به این تیره روزی ها این نکته هم اضافه می شود که اگر یونایتد نتواند در پایان فصل در گروه بیگ فور قرار بگیرد، در نقل و انتقالات تابستان آینده دچار مشکل های فراوانی خواهد شد زیرا بازیکنان بزرگ ترجیح می دهند در چمپیونزلیگ حاضر باشند و از طرفی ادامه ی همکاری بقایای ستارگان کم شمار یونایتد همچون رونی و فن پرسی نیز در پرده ی ابهام قرار خواهد گرفت، همانگونه که دیوید مویس در مصاحبه ی اخیرش با شبکه اسکای اسپورتس صراحتاٌ گفت که نمی تواند ماندن رونی را در صورت عدم حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل آینده، گارانتی کند! یکی دیگر از عوامل چهره ی نا امید مویس، مصدومیت های بی شمار بازیکنان اصلی تیم است: ویدیچ، رافائل، جونز، نانی، کریک، فلینی، رونی، فن پرسی و اخیراً فردیناند یعنی 9 مصدوم درست در مقطع پرفشار و متراکم فصل فوتبال انگلیس در سال نوی میلادی. بازیکنان باقی مانده نیز از کیفیت یا تجربه ی کافی برخوردار نیستند و به نظر می آید تنها مربی که می توانسته با این وضعیت تیم را ثابت نگهدارد و حتی قهرمان شود، همان فرگوسن بوده است.
بی ستاره
اما جدا از نکات گفته شده، با بررسی دسته ی بازیکنان تیم اول منچستریونایتد و مقایسه آنان با رقبای لیگ برتری بویژه ارسنال، مَن سیتی، چلسی، لیورپول و حتی تاتنهام، بر اهمیت کار فرگوسن در گذشته ی نزدیک و سختی ماموریت فعلی مویس می افزاید:
- داوید دخه آ دروازبانی آینده دار که قابلیت بهترین شدن را داراست. ضریب اشتباهاتش پایین آمده و در مهار توپ های تک به تک و شوت های سهمگین تبحر خاصی دارد اما هنوز در توپ های هوایی تردیدآمیز ظاهر می شود. با این وجود، مویس می تواند مدیون درخشش خیره کننده ی دخه آ باشد که شاید اگر اینگونه نبود، گل های بیشتری دریافت می کردند.
- خط دفاعی کاملاً متزلزل یونایتد تا اینجای لیگ برتر (هفته 20) 24 گل خورده دارد که در مقایسه با مدت مشابه در فصول گذشته، عمق فاجعه تدافعی تیم نمایان می شود که البته سرآغاز آن از یکی دو فصل قبل و در زمان سرالکس بوده است اما همیشه قدرت تهاجمی تیم، این نقیصه را پوشش می داد که در زمان مویس اینگونه نیست. رافائل داسیلوا همیشه مصدوم، اسمالینگ بدون استانداردهای یک مدافع در حدّ کلاس جهانی، فردیناند پا به سن گذاشته و پر اشتباه، ایونز کم خطا اما بی ثبات، جونز نسبتاً امیدوارکننده اما دایم در حال تغییر پُست و مصدوم، ویدیچ گاه هست و بیشتر نیست، اِورا کُند و جا مانده بر روی حملات حریف، بوتنر هلندی کم تجربه و فابیو داسیلوا نیز که اصولاً به بازی گرفته نمی شود...؛ این ترکیب سازمان دفاعی تیمی است که فرگوسن برای مویس به ارث گذاشته است. ازهنگامیکه مویس سرمربی یونایتد شده، در کمتر بازی توانسته یک ترکیب ثابت دفاعی را دوبار استفاده کند!
- و اما مهمترین نقطه قوت همیشگی یونایتد که اخیراً بسیار ضعیف شده است یعنی خط هافبک: انتونیو والنسیا مردی پر نوسان که گاه ستاره وار می جنگد و گاهی دیگر حتی توپی ساده هم نمی تواند برای همبازیانش ارسال کند، ویلفرد زاها با امید زیاد توسط فرگوسن خریداری شد اما مویس ظاهراً هیچ اعتقادی به وی ندارد، نانی آنقدر مصدوم شده که بازی های خوب وی فراموش شده است، اشلی یانگ جرقه هایی از گذشته ها ی پر فروغ و بی مصدومیتش نشان داده ولی وینگری تمام وقت نیست، عدنان یانوزای شاید یکی از بهترین های این فصل یونایتد بوده است با 18 سال سن، رایان گیگز 40 سال سن دارد، کریک مُسّن شده و میزان مصدومیت هایش نیز بالا رفته، فلینی اورتون کجا و فلینی یونایتد کجاست؟، فلچر پس از دو سال مصدومیت هنوز برای 90 دقیقه بازی کردن کامل آماده نیست، اندرسون به نظر می رسد با کیفیت پایین بازی اش به درهای خروجی اولدترافورد نزدیک است، کاگاوا هنوز بلاتکلیف است و نه خودش و نه مربی سابق و نه مربی فعلی هیچکدام نمی دانند کجای تاکتیک های تیم قرار دارد و این سرگردانی به شدت کیفیت این بازیکن را پایین آورده است، تام کلورلی گاه عالی و گاهی سردرگم است و این است داستان خط هافبک نا امیدکننده ی دیوید مویس.
- خط حمله ی یونایتد نام های ترسناکی همچون روبین فن پرسی و وین رونی را معرفی می کند اما اولی مدت هاست مصدوم است و دومی نیز علی رغم نمایش فوق العاده اش در این فصل هنوز درگیر مصدومیت و البته تمدید قرارداد با یونایتد است. دنی ولبک اگر در نوک خط حمله بکار گرفته شود، برای حریفان خطرناک است، هرچند که فرصت های زیادی نیز از دست می دهد که البته از این حیث به پای چیچاریتو نخواهد رسید! مهاجم مکزیکی یونایتد در بازی اخیر تیمش با سوانزی سیتی 8 موقعیت صد در صد گل یا پاس گل بدست آورد که فقط یکی از آنها به ثمر رسید که اگر آن هم گل نمی شد جای شگفت داشت.
برآیند تمام این مشکلات برشمرده شده نشان می دهد که دیوید مویس با چه سختی هایی روبروست و شاید اگر مربی دیگری هم در این دوران انتقالی پس از فرگوسن قرار می گرفت، نتایج بهتر از این نمی توانست بدست آورد. به هرحال مویس مربی نیست که بتواند از هیچ، همه چیز بسازد، چه اینکه فرگوسن هم 5 سالی طول کشید تا قلق قهرمان شدن را کسب کند ولی امروز، سال 1986 نیست و یونایتد هم تیم سیزدهم جدول و متوسط آن زمان نیست. منچستر هنوز مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر و پر افتخارترین تیم فوتبال بریتانیاست. پس چه باید کرد؟ دو راه برای باشگاه و هواداران وجود دارد: راه چلسی و منچسترسیتی یعنی اخراج مویس و تعویض سرمربی یا راه ارسنال و لیورپول و صد البته خود منچستریونایتد یعنی صبر و زمان دادن به مویس برای ساختن تیم خودش، نه ترمیم تیم سرالکس فرگوسن که هم اکنون به تاریخ پیوسته است. با شناختی که از فرهنگ باشگاه یونایتد داریم، راه دوم متصور است و هواداران نیز باید قید قهرمانی را برای این فصل بزنند و شکیبایی پیشه کنند، چه اینکه شیاطین سرخ بنا به دلایلی که برشمرده شد، باز خواهند گشت، این را بارها در تاریخ طولانی این باشگاه دیده ایم. در حال حاضر و با توجه به اینکه در فصل نقل و انتقالات ژانویه بازیکن مطرحی برای خرید در دسترس نیست، بهترین راه ادامه برای یونایتد، تکیه بیشتر به جوانان موفقش است و حتی بازگرداندن تعدادی از بازیکنان جوان قرض داده شده به تیم های دیگر مانند نیک پاول، لینگارد و ... و خرید حداقل یک هافبک و یک مدافع برای ترمیم ضعف های فعلی تیم در همین ژانویه است.
به هرحال همانگونه که گفته شد، یونایتد نیاز به چند ستاره و ابرستاره در اولدترافورد دارد تا به رقابت قهرمانی بازگردد و باید به انتظار بنشینیم و ببینیم باز هم بدنبال ستاره خواهند بود یا تصمیم دارند مانند گذشته، خود ستاره شوند و نور افشانی کنند.
با احترام به دوستان منچستری ولی وضعیت حال حاضر منچستر من رو یاد یه ضرب و المثل انداخت !!
یه گله گوسفند به رهبری یک شیر میتونه یه گله شیر به رهبری یک گوسفند رو شکست بده ...
واقعا فرگوسن همون شیره بود که یک گله گوسفند هم بهش میدادی برنده میشد :n02:
دوستان بد برداشت نکنید یه ضرب و المثل بود به ذهنم اومد و دیدم واقعا وضعیت حال حاضر منچستر گذشته با حال همین هست :n01:
147milad
07-01-2014, 22:19
به نظر من باید با همین شرایط ساخت و حمایت های خودمون رو از تیم انجام بدیم.با مشکلات این فصل هم همه میدونستیم که با رفتن ساف شرایط خیلی سخت میشه.از طرفی مویس مربی تاپ و حرفه ای مثل مربی های دیگه در لیگ (مورینیو و ونگر) نیست و به زمان نیاز داره تا بتونه تغیرات اساسی که میخواد در تیم اعمال کنه.از طرفی برخی بازیکن های یونایتد خیلی سن بالا هستند و برخی خیلی کم تجربه و جوان.الان همه ما شرایط رو درک میکنیم اما فقط با 1 نکته نمیتونیم کنار بیاییم اونم سهمیه لیگ قهرمانان هست.تا انتهای فصل باید ببینیم میشه سهمیه گرفت یا نه.مویس هم باید 2سالی تو منچستر باشه تا بتونه موفقیت کسب کنه یعنی از نظر من فصل بعد هم اگه مویس باشه نباید خیلی روی لیگ حساب کنیم چون چلسی و سیتی خیلی شرایط بهتری دارن.
Reza31001
07-01-2014, 23:38
بدی ماجرا از نظر من اینه که این منچستر اصلا اون ابهت قبل رو نداره
تو این فصلهای اخیر عادت کرده بودم که با بررسی بازیکن به بازیکن منچستر رو درجه یک نبینم ولی وقتی میگفتیم منچستر با رئال بازی داره؛ با چلسی بازی داره یه تیم بزرگ و تو ذهنم تشکلی میشد و که توانایی بردن هر تیم رو داره
این تغییر خلبان (به تعبیر دوستمون) خوب افت قابل پیش بینی رو به همراه داشت ولی از طرف دیگه داریم درباره منچستری صحبت میکنیم که با ثبات ترین تیم لیگ برتر بوده پس این سردرگمی در بازیها -یکی ببر دو تا نبر- اون هم بعد از 20 هفته قابل توجیه نیست
مشکل جذب بازیکن هم موضوع عجیبی شده برای منچستر
فلینی کاگاوا و یانگ برای پر کردن جای امثال اسکولز و گیگز اومدن اما چه اومدنی که به قول گل: "کاگاوا هنوز بلاتکلیف است و نه خودش و نه مربی سابق و نه مربی فعلی هیچکدام نمی دانند کجای تاکتیک های تیم قرار دارد"
شاید برگشت سرالکس به اولترافورد (البته نه کنار زمین و بیشتر برای مشاوره) بتونه گره کار رو باز کنه
asghar taraghe
08-01-2014, 00:11
دوباره گل خوردیم که :n28:
pcforlife
08-01-2014, 06:53
باختیم و حرفی نیست:n27:...خوبه بازی برگشت دو هفته بعدشه و چندین روز دیگه نیست!!
REZAHOSEYNGANI
08-01-2014, 10:36
الان حذف شدیم؟
اشکال نداره...
فقط تمرکزمون باید روی لیگ باشه
shakerifar
08-01-2014, 11:15
الان حذف شدیم؟
اشکال نداره...
فقط تمرکزمون باید روی لیگ باشه
نه حذف نشدیم بازی رفت و برگشته
و بازی برگشت 2 هفته دیگه تو اولدترفورد هستش
درمورد بازی هم دیگه حرفی نمونده امیدوارم برگشت جبران کنیم چون رسیدن به فینال هر تورنمنتی خیلی واسه روحیه خوبه
نه حذف نشدیم بازی رفت و برگشته
و بازی برگشت 2 هفته دیگه تو اولدترفورد هستش
درمورد بازی هم دیگه حرفی نمونده امیدوارم برگشت جبران کنیم چون رسیدن به فینال هر تورنمنتی خیلی واسه روحیه خوبه
اگه وضعیت تیم در صورت رسیدن به فینال جام اتحادیه خوب بشه یک چیزی
ولی اگه برفرض بریم فینال با وضعیت فعلی بخوریم به من سیتی آماده این روزا که کار زاره:n27:
فرگی کبیر که چند ماه قبل گفته بود مویس اگه بتونه در اولین فصل حضورش یک جام کسب کنه عملکردش میشه قابل قبول توصیف کرد
تنها فرصتش هم برای بردن جام جام اتحادیس:n23:
مويس: ناکامي جزئي از فوتبال است
سرمربي منچستريونايتد با وجود شکست برابر ساندرلند در نيمه نهايي جام اتحاديه باشگاههاي انگليس آرام به نظر ميرسد و به آينده تيمش اميدوار است.
منچستريونايتد در دور رفت نيمه نهايي جام اتحاديه انگليس با نتيجه دو بر يک برابر ساندرلند تن به شکست داد تا مويس خطر اخراج را احساس کند.
سرمربي منچستريونايتد با وجود نتايج کابوس وار تيمش در فصل جاري به آينده اميدوار است. او پس از شکست برابر ساندرلند گفت: احساس ميکنم که همه چيز در حال بهتر شدن است. به زودي روند نتايج ما بهتر خواهد شد. تنها چيزي که در حال حاضر به آن احتياج داريم کمي شانس است. منچستريونايتد در ديدارهاي اخير بدشانس بوده است. همواره در رختکن احساس ميکنم که بازيکنان براي بهتر شدن نتايج تيم از جان مايه ميگذراند. درست است که ما بازي برابر ساندرلند را واگذار کرديم اما ديدار برگشت هم باقي مانده است. بي صبرانه در انتظار ديدار برگشت هستم.
او افزود: از يک مربي آن هم در تيم منچستريونايتد همواره پيروزي خواسته ميشود. منچستر در ديدارهاي اخير خود با هدايت من موفق نبوده است، اما اين جزئي از فوتبال است. نميتوان به راحتي چيزي را به دست آورد. مربي منچستريونايتد همواره در چالش به سر ميبرد. درست است که بازي را برابر ساندرلند واگذار کرديم، اما بازيکنان بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و اين مرا خوشحال ميکند. واکنش بازيکنان در زمين برايم بسيار مهم است. ما گل اول را دريافت کرديم و بلافاصله گل تساوي را به ثمر رسانديم. بر اين باورم که بازيکنان منچستريونايتد در ديدار امشب به جز دقايق ابتدايي خوب ظاهر شدند. هنوز ديدار برگشت باقي مانده است و ما به پيروزي اميدوار هستيم.
مويس ادامه داد: ساندرلند بازي خوبي را به نمايش گذاشت، بايد به ستايش از بازيکنان اين تيم بپردازيم. با اين حال اين را هم بايد بگويم که بازيکنان ميزبان تنها در پانزده دقيقه اول بازي تيم برتر ميدان بودند، بعد از آن اين ما بوديم که توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم. آنچه در ديدار امشب برايم خيلي جالب بود، حمايت تماشاگران منچستريونايتد بود. ميخواهم از همه آنها تشکر کنم. تشويق آنها در ديدار امشب بينظير بود. همه حاضران از من و تيمم حمايت کردند. آنها مي دانند که مرحله سختي را پشت سر ميگذاريم. چه بسا تا الان منچستريونايتد را در چنين روزهاي سختي نديده باشند. با اين حال بايد بگويم که براي بهتر شدن نتايج تيم تمام تلاش خود را ميکنم. در ديدار امشب پنج هزار هوادار منچستريونايتد حضور داشتند. آنها قانع شدند که تيم شان با وجود شکست بازي خوبي را به نمايش گذاشت. به همين خاطر دست از تشويق برنداشتند. تنها چيزي که من و بازيکنان منچستر ميتوانيم بگويم اين است که هواداران ما بينظير هستند.
سرمربي منچستريونايتد به عملکرد داوري در ديدار تيمش برابر ساندرلند معترض است. او گفت: داور يک ضربه آزاد به نفع ساندرلند گرفت که باعث گل اول آنها شد. اين در حالي بود که اصلا خطايي بر روي بازيکن حريف انجام نداديم. آن صحنه اصلا خطا نبود. در حالي که بازي يک بر يک بود و در آستانه زدن گل دوم بوديم داور به سود ميزبان ضربه پنالتي گرفت. آن صحنه هم بسيار مشکوک بود. داور به خوبي اين صحنه را نديد اما کمک داور با قاطعيت ضربه پنالتي را نشان داد. من شگفت زده شده بودم. پذيرفتن چنين تصميمي سخت است.
آنها قانع شدند که تيم شان با وجود شکست بازي خوبي را به نمايش گذاشت:n13:
پ.ن: من موندم با چه رویی میاد مصاحبه میکنه بازی قبل که گفت به اندازه کافی تلاش نکردیم - اینم از مصاحبه جدیدش:n02:
از نظر من بهترین کار اینه که به موفقیت تیم در این فصل دل نبندیم اما برای موفقیتش دعا کنیم
اینجوری اعصابمون کمتر اذیت میشه
من فکر میکنم هنوز هم نتایج تیم و افتش کاملا طبیعی و نرمال هستش
دلایلم
1- تیمهایی بودن که با ثبات سه چهار ساله مربیشون و موفقیتهای زیاد بعد از رفتن اون مربی کاملا سقوط کردن یا نتایجون ضعیفتر شد
مثلا مورینیو از هر تیمی رفته اون تیم افت کرده
گواردیولا از بارسا رفت بارسا دیگه اون بارسا نشد
پس وقتی کسی مثل سر آلکس حدود 3 دهه مربی یه تیم باشه طبیعیه که بعد از رفتنش اون تیم افت کنه
2- اغلب بازیکنای تیم دوران فرگوسن رو تجربه کردن و این کار مویس رو سخت تر میکنه
چون حالا مویس همزمان باید دو کار انجام بده هم ذهنیت خودش رو به بازیکنا منتقل کنه هم ذهنیت فرگوسن رو از بازیکنا جدا کنه
در صورتی که مربیهای تازه وارد در تیمهای دیگه معمولا فقط باید زمانی رو برای منتقل کردن ذهنیت خودشون به بازیکنا صرف کنن
اگر لیست بازیکنا با اومدن مویس تغییرات حداقل 40 درصدی داشت میشد از مویس انتظار داشت که زودتر در تیم تفکرش رو جا بندازه
در اصل اغلب بازیکنای ما هم با بازیکنای دیگر تیمها متفاوت هستن درست مثل تفاوت فرگوسن و ثباتش در منچستر با سایر مربیها
اونها تا حالا منچستر رو با بکگراند سر آلکس دیدن اما حالا به یکباره همه چیز تغییر کرده
مویس اگر به سیتی یا چلسی میرفت 70 درصد مشکلات فعلی رو نداشت اما توی منچستر به خاطر مسائلی که گفتم به زمان بیشتری احتیاج داره
3- موفق نبودن تیم در فصل نقل و انتقالات تابستانی پیش از فصل که یکی از مهمترین دلایل نتیجه نگرفتن تیم هست هم دلایل زیادی داشت که یکیش شاید برگرده به انتخابهای اشتباه مویس
ولی ما نباید فراموش کنیم که با رفتن فرگوسن بیش از 50 درصد انگیزه ستاره ها برای اومدن به منچستر از بین رفته و این دیگه تقصیر مویس نیست
شما مطمئن باشید اگر فرگوسن بود هم تیاگو میومد هم فابرگاس اما باید به اونها حق داد که از اومدن به تیمی که متحول شده و ثبات همیشگیش رو از دست داده و بازی در اون با ریسک زیادی همراهه هراس داشته باشن
ما با کمک خدا سالها از وجود نعمتی مثل فرگوسن بهره مند شدیم و آقایی کردیم
حالا هم باید صبور باشیم و به جای گیر دادن به این و اون و دنبال مقصر گشتن کاری کنیم که تیم احساس نکنه بدون حامی شده
براتون جالب نیست که با وجود این نتایج بسیار بد هنوز اولدترافورد پر از تماشاگر میشه...
Iman-Emperatour
10-01-2014, 02:42
باشگاه ما اونقدر افتخار بی حرف و حدیث داره که حالا حالا ها کسی دلش براش نمی سوزه.
این اوضاع باید چند سال ادامه داشته باشه تا دل متنفرا سیر بشه.
گرچه من فکر نمی کنم این اوضاع اونقدر دووم بیاره و دوباره عقده ای ها به وضعیت زمان رئیس برمیگردند.
REZAHOSEYNGANI
11-01-2014, 11:09
برای بازی امشب رونی و ونپرسی رو نخواهیم داشت
حالا کی میخواد موقعیت سازی کنه؟!
Iman-Emperatour
11-01-2014, 13:40
باشگاه ما اونقدر افتخار بی حرف و حدیث داره که حالا حالا ها کسی دلش براش نمی سوزه.
این اوضاع باید چند سال ادامه داشته باشه تا دل متنفرا سیر بشه.
گرچه من فکر نمی کنم این اوضاع اونقدر دووم بیاره و دوباره عقده ای ها به وضعیت زمان رئیس برمیگردند.
ما هم دوست داریم منچستر به سطح اول فوتبال برگرده اونم با رکوردهای خارق العاده اش که فرگوسن یکی یکی پشت سر هم کسب میکرد.
ما هم دوست داریم منچستر به سطح اول فوتبال برگرده اونم با رکوردهای خارق العاده اش که فرگوسن یکی یکی پشت سر هم کسب میکرد.
من درجه ی تعصبم اونقدر بالاست که معمولا پست های هوادارای غیر یونایتد رو تشکر نمی کنم. قدر خودتو بدون:n06:
ولی جدی همینجوری هوادارای یونایتد اعصابشون خطخطیه، دیگه وقتی شما میای ترول میزاری، مثل نمکیه که رو زخم می پاشی. البته میدونم شما قصد خیر داشتی.
برای بازی امشب رونی و ونپرسی رو نخواهیم داشت
حالا کی میخواد موقعیت سازی کنه؟!
دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست، رفتن رئیس خودش مصیبت کمی نیست حالا ناداوری و مصدومیت هم قوزبالاقوز شده. خدا آخر عاقبت این فصل رو ختم به خیر کنه.
shakerifar
11-01-2014, 23:17
پیروزی 2-0 مقابل سوانزی رو تبریک میگم ...
نیمه اول معمولی بودیم هرچند بازم هم می تونستیم تو همین نیمه گل بزنیم ولی نیمه دوم تیم خیلی خوب بازی کرد
خیلی راحت این نتیجه می تونست 4-0 یا 5-0 باشه
همه امروز خوب بودن ولی واقعا عدنان فوق العاده بود :n12: خیلی پتانسیل داره خیلی...
REZAHOSEYNGANI
11-01-2014, 23:28
برد رو تبریک میگم
عدنان عالی بود..فوق العاده یعنی.والنسیا خوب.اورا هم خوب بود.همه خوب بودن:n02:
کاگاوا هم تو پست اصلیش بازی کرد و خیلی خوب هم جواب داد
معلوم نیست مویس چرا همیشه از یانوزای به عنوان بازیکن فیکس استفاده نمیکنه- خیلی عالیه بازیش :n01:
گزارشگر بازی میگفت اخر این فصل احتمال زیاد فردیناند از فوتبال خداحافظی میکنه ویدیچ هم تو سایتا خبرش بود احتمال اینکه قراردادش برای فصل بعد تمدید نکنه وجود داره :n27:
Reza31001
12-01-2014, 19:21
مویس گزارشات مربوط به مصدومیت RVP را قبول ندارد!
از نظر دیوید مویس گزارشات مربوط به مصدومین فن پرسی که بیانگر دوری او از میادین برای 6 هفته آینده می باشد اشتباه است
فن پرسی اکنون برای ادامه معالجاتش در هلند به سر می برد و مویس بعد از پیروزی مقابل سوانسی گفت: نمیدانم این حرف از کجا آمده مصدومیت ران روبین مشابه مصدومیتش در آرسنال هست
ما تمام سعیمان را میکنیم تا هرچه سریعتر او را برگردانیم با این حال نمی خواهم زمان خاصی را برای برگشتش تعیین کنم
skysport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مویس گزارشات مربوط به مصدومیت RVP را قبول ندارد!
از نظر دیوید مویس گزارشات مربوط به مصدومین فن پرسی که بیانگر دوری او از میادین برای 6 هفته آینده می باشد اشتباه است
فن پرسی اکنون برای ادامه معالجاتش در هلند به سر می برد و مویس بعد از پیروزی مقابل سوانسی گفت: نمیدانم این حرف از کجا آمده مصدومیت ران روبین مشابه مصدومیتش در آرسنال هست
ما تمام سعیمان را میکنیم تا هرچه سریعتر او را برگردانیم با این حال نمی خواهم زمان خاصی را برای برگشتش تعیین کنم
skysport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رسانه ها واقعا بی رحمن.
به تیم زخمی هم رحم نمیکنن. خودش قضیه ی تمرینارو تکذیب کرده، اینا شدن کاسه ی داغ تر از آش.
حالا هم گیر دادن به مدت زمان مصدومیتش. لابد رابین برگرده تمرکز میکنن رو تمدید قرارداد رونی.
اگه گذاشتن این فصل رو یونایتد با آرامش تموم کنه:n27:
asghar taraghe
13-01-2014, 20:49
این یانوزای با این سنش واقعا عالیه، استعداد خیلی خوبیه تازه 18 سالشه همش فصل اولشم هست داره تو لیگ بازی میکنه، همه تیم بازی قبل روی این میچرخید. فک کنین یکم تجربه بدست بیاره چی میشه. امیدوارم دوباره تا اوج گرفت مادرید و برو بچه ها نبرنش :n27: کسی میدونه چند سال قرارداد داره؟
این یانوزای با این سنش واقعا عالیه، استعداد خیلی خوبیه تازه 18 سالشه همش فصل اولشم هست داره تو لیگ بازی میکنه، همه تیم بازی قبل روی این میچرخید. فک کنین یکم تجربه بدست بیاره چی میشه. امیدوارم دوباره تا اوج گرفت مادرید و برو بچه ها نبرنش :n27: کسی میدونه چند سال قرارداد داره؟
خوشبختانه قرارداد جدیدی به مدت 5سال با یونایتد امضاء کرده تا سال 2018 در اولدترافورد هستش:n16:
فرگوسن به دنبال کونته براي نيمکت منچستر
"GIVEMESPORT" مدعي شد سرآلگس فرگوسن به دنبال بردن آنتونيو کونته به منچستريونايتد است.
منچستريونايتد با هدايت ديويد مويس در اين فصل جايي در بين مدعيان ليگ برتر انگليس نداشته و در حال حاضر در رده هفتم قرار گرفته است.
پايگاه اينترنتي "GIVEMESPORT" مدعي شد سرآلکس فرگوسن که يکي از سفيران تيم منچستريونايتد محسوب ميشود در تلاش است تا آنتونيو کونته ، سرمربي يوونتوس را جانشين ديويد مويس در تيم منچستريونايتد کند. اين در حالي است که کونته در حال حاضر به همراه يوونتوس در صدر جدول سري A قرار دارد و بعيد ميرسد که بخواهد ايتاليا را ترک کند.
نمايش منچستريونايتد در اين فصل ليگ برتر بدترين نمايش اين تيم از سال 2001 تاکنون محسوب ميشود که باعث شده است علاوه بر قرار گرفتن در رده هفتم جدول و حذف از جام حذفي ديدار رفت جام اتحاديه را نيز واگذار کند. اين نتايج باعث اعتراض شديد هواداران منچستريونايتد در بازيهاي اخير به ديويد مويس شده است که باعث شده منچستريونايتد يازده امتياز از آرسنال صدرنشين فاصله داشته باشد.
ديويد مويس که در تيم اورتون توانسته بود نتايج خوبي را کسب کند، در ابتداي فصل با نظر سرآلکس فرگوسن به عنوان سرمربي منچستريونايتد انتخاب شد.
منچستريونايتد يکشنبه هفته آينده در هفته بيست و دوم ليگ برتر انگليس در ديداري حساس در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن مهمان چلسي خواهد بود.
pcforlife
17-01-2014, 11:24
گویا اندرسون در ایتالیاست و یونایتد با فیورنتینا سر انتقال اندرسون به توافق رسیده (که فکر میکنم قرضی باشه). البته یه جاهایی دیدم که شاید هم قرضی منتقل نشه... در کل به نفع اندرسونه... مدت هاست انگیزه رقابت با کریک و اسکولز و حالا کلورلی و کاگاوا و حتی فلینی رو نداشت و نداره... بهبود درن فلچر هم مساوی رقیبی جدید در پستش بود. البته امیدوارم انتقالش قرضی باشه... چون اندرسون مجموعا بازیکن خوبی هست...
+
یاد پنالتیش در فینال مسکو (البته یکی دو تا پنالتی حساس دیگه هم زده بود) و حرکاتش موقع ضربه کاشته های رونی تو بازی 8-2 مقابل آرسنال بخیر.:n12:
REZAHOSEYNGANI
19-01-2014, 12:36
سلام
امشب بازی حساسی برابر چلسی داریم.رابین و رونی نمیرسن.جونز و فلایینی همراه تیم رفتن به لندن.
حس خوبی به بازی دارم.امیدوارم ببریم:n16:
147milad
19-01-2014, 13:38
بازی به وقت ایران ساعت چنده؟ایا پخش میشه؟
REZAHOSEYNGANI
19-01-2014, 13:39
بازی به وقت ایران ساعت چنده؟ایا پخش میشه؟
ساعت 7.30 هست
شبکه سه پخش میکنه
manchester fan
19-01-2014, 20:18
هر چقدر هم خوب بازی کنیم ولی هر توپی میاد روی دربازه گل میشه !!!!!!!!
چه جلو ساندرلند بازی کنیم چه چلسی
داوری هم زیاد تعریی نداشت ... پای ستون ولبک جان تری زد و کاملا پنالتی بود .... لوئیز هم کاملا مستعد اخراج شدن
نیمه دوم چیجا حتما باید بیاد توپایی که عدنان میفرسته خوراکه چیچاست
...............................
بازی تموم شد و باختیم
تو بدترین دقایق بازی و بدون اینکه فشاری روی دربازه باشه گل خوردیم
اورا هم مصدوم شد و برنامه های نداشته مویس برای ادامه بازی ریخت بهم
چیچا هم طبق معمول گلش به چلسی زد
چقدر یه داور میتونه افتضاح باشه
نیمه اول که تاثیرش کاملا رو بازی گذاشت ... نیمه دوم هم خیلی خطاها ندید و سوت های اعصاب خوردکن زد .... اخراج هم که شاهکارش بود ( جالبه بازی اورتن - لیورپول این استاد اون خطا روی سوارز کارت زرد داد )
ویدیچ هم 3 بازی نداریم کلا گل بود به سبزه نیست آراسته شد
به امید روزهای بهتر برای تیم مویس
درسته که خط دفاعیمون اوضاع خوبی نداره اما کمی هم بدشانسی گریبان تیم رو گرفته
واقعا بعد از گل اول که کاملا شانسی بود خیلی خوب بازی کردیم
یانوزای هر کاری دلش خواست کرد و قطعا اگر رونی و فن پرسی رو در پایان حرکاتش جلوی خودش میدید نتیجه چیز دیگه ای میشد
داور پر رنگترین نقش رو در بازی داشت
یه پنالتی اخراج صد در صد کاملا واضح رو نگرفت برعکس حرف مزدک خیلی هم مشخص بود
این پنالتی اخراج با توجه به سوار بودن منچستر بر بازی کاملا میتونست نتیجه رو تغییر بده
من جدای از ضعف دفاع از بازی تیم مخصوصا یانوزای اونم در غیاب مهره های اصلی هجومی تیم واقعا راضی هستم
فعلا روزگار با ما سر ناسازگاری داره وگرنه چلسی که الان مدعی قهرمانی هستش هیچ چیز خاصی برتر از منچستر نداشت
این روزا هم تموم میشه
انشاالله نیمه دوم
اینکه داور چه کار کرد بهونه بیش نیست و بعضی دوستان خیلی امید الکی به خودشون میدن فرگوسن اشتباه کرد اونم آدمه اشتباه میکنه
تا زمانی که سرمربی تیم عوض نشه همین هست این روزا اون زمان عوض میشه کم مونده از قندرهار یونایتد هم ببازیم
چلسی برای زدن سه گل سه موقعیت هم نداشت
چون دو تا از گلاشون رو واقعا نمیشد گفت موقعیت
داور با نگرفتن پنالتی و اخراج ویدیچ رسما هم این بازی رو خراب کرد هم بازی بعدی رو
داور فوتبال مدرسه ای ما توی کلاس پنجم ابتدایی هم میفهمید که این تکل اخراج نداره
بیشتر از چلسی حمله کردیم
بیشتر از چلسی توپ روی دروازه ریختیم
بیشتر از چلسی از کنار حرکت کردیم و دفاعشون رو دور زدیم
اما توی 18 کسی رو نداشتیم
این مشکل حتی از ضعف خط دفاعیمون هم بیشتر در باختمون تاثیر داشت
همچنان امیدوار به آینده و در انتظار سر و سامون گرفتن تیم
زنده باد منچستر
pcforlife
19-01-2014, 21:35
خسته نباشید به تیم داوری خصوصا فیل داد که قبلا هم تصمیمات ضعیفش رو دیده بودیم!!:n21:
برای همچین بازی مهمی که گیگز میتونست حاضر باشه، جای خالی عنصر با تجربه ای مثل اون کاملا احساس میشد... به نظرم تیم با فاکتورگیری از خط دفاع خوب بازی کرد...بدشانس بودیم و البته یه خورده هم بیش از اندازه نزدیک و داخل محوطه جریمه حریف پاس میدادیم... شوت زمانی که تیم حریف یارگیری نفر به نفر میکنه در خط دفاع جواب داده همیشه... دیگه نیاز نیست با پاس موقعیت 80 درصدی رو تبدیل کنیم به صد درصدی... خصوصا پاسایی که معلوم هم نیست برسن به حریف.
من فقط خوشحالم تو این شرایط نابه سامان استعدادی مثل یانوزای داره تو تیم بزرگی میکنه... ولبک و چیچا در غیاب مهاجمین اصلی دونده و زحمتکش ظاهر میشن... این برای من طرفدار یونایتد به شدت ارزشمنده...:n12:
این باختا هیچی نداشته باشه کمک میکنه که باشگاه تلاشش رو برای خرید بازیکن بیشتر کنه.
شاید خیلی زود باشه، ولی امروز در مصاف تیم بزرگی مثل چلسی مشخص شد که تیم به یکی دو دفاع میانی و یک هافبک دفاعی و هجومی نسبتا جوون و باتجربه احتیاج داره./
پ.ن: یکی دیگر از آنتی یونایتدی های صداو سیما = مزدک میرزایی:n21:
اینکه داور چه کار کرد بهونه بیش نیست و بعضی دوستان خیلی امید الکی به خودشون میدن فرگوسن اشتباه کرد اونم آدمه اشتباه میکنه
تا زمانی که سرمربی تیم عوض نشه همین هست این روزا اون زمان عوض میشه کم مونده از قندرهار یونایتد هم ببازیم
اگه با عوض کردن مربی درست نشد چی؟
برای تیمی که حدود 3 دهه با یک مربی کار کرده زشته که تحمل یه مربی رو برای یک فصل نداشته باشه
این نظر من هست اگر مربی هم عوض بشه بازم طرفدار تیمم هستم
اما انصاف داشته باش و اوضاع رو از تمام ابعاد ببین
مصدومیت داره بازیکنامون رو گلچین میکنه یعنی رفته سراغ ستاره هامون
بخشی از فوتبال شانس هم هست حالا شما هر درصدی میخوای براش قائل باش در هر صورت اینروزا منچستر اونم نداره
مشکلات تاکتیکی به خصوص در دفاع تیمی هم مشهوده که باز برای سال اول یک مربی توجیه میشه
بازیکنم که نگرفتیم
کمی صبور باش داداش
این تیم اینقدر بهمون داده که حالا بشه بدون هیچ چشمداشتی حداقل یک فصل فقط حمایتشون کرد
خسته نباشید به تیم داوری خصوصا فیل داد که قبلا هم تصمیمات ضعیفش رو دیده بودیم!!:n21:
برای همچین بازی مهمی که گیگز میتونست حاضر باشه، جای خالی عنصر با تجربه ای مثل اون کاملا احساس میشد... به نظرم تیم با فاکتورگیری از خط دفاع خوب بازی کرد...بدشانس بودیم و البته یه خورده هم بیش از اندازه نزدیک و داخل محوطه جریمه حریف پاس میدادیم... شوت زمانی که تیم حریف یارگیری نفر به نفر میکنه در خط دفاع جواب داده همیشه... دیگه نیاز نیست با پاس موقعیت 80 درصدی رو تبدیل کنیم به صد درصدی... خصوصا پاسایی که معلوم هم نیست برسن به حریف.
من فقط خوشحالم تو این شرایط نابه سامان استعدادی مثل یانوزای داره تو تیم بزرگی میکنه... ولبک و چیچا در غیاب مهاجمین اصلی دونده و زحمتکش ظاهر میشن... این برای من طرفدار یونایتد به شدت ارزشمنده...:n12:
این باختا هیچی نداشته باشه کمک میکنه که باشگاه تلاشش رو برای خرید بازیکن بیشتر کنه.
شاید خیلی زود باشه، ولی امروز در مصاف تیم بزرگی مثل چلسی مشخص شد که تیم به یکی دو دفاع میانی و یک هافبک دفاعی و هجومی نسبتا جوون و باتجربه احتیاج داره./
مرسی داداش حسین عزیز
ممنون که در کنار انتقاد از تیم همیشه حمایت هم میکنی
برای من یکی باعث دلگرمی هستی:n16:
147milad
19-01-2014, 21:45
شاید مقایسه ای که من انجام میدم بین دوبازی زیاد درست نباشه از نظر سطح و کیفیت اما میخوام بازی امروز رو با بازی ایران و کره که با گل گوچی ما برنده شدیم و تیم اول رفتیم جام جهانی.
ببینین ما تیمموم شرایط خوبی نداره و در زمین حریف و تیمی که شرایط قهرمانی داره و میاد که 3 امتیاز رو بگیره داریم بازی میکنیم.ما باید توپ و زمین رو به چلسی میدادیم و از ولبک و عدنان برای ضد حمله خظرناک استفاده میکردیم مخصوصا عدنان که تکنیک خوبی داره و میتونه حریف رو به رو رو دریبل و رد کنه اما دقیقا این کارو چلسی انجام داد در نیمه اول و توپ و زمین رو به یونایتد داد و رو ی یک حمله با برخورد توپ به دفاع و تغییر مسیر گل زد.
از طرف دیگه نبود رونی و ون پرسی به شدت احساس میشد اگه این بازیکنان بودن ما امروز نمیباختیم.تو نیمه دوم ما اصلا به عمق دفاع چلسی نزدیم و مثل منچستر قدیم که ویگنرهای خوب و اماده داشتیم توپ رو به کناره های محوطه میبردیم و بعد سانتر بی هدف و نبود بازیکن در محوطه برای همین میگم نبود رونی و ون پرسی احساس میشد این دو هم به عمق دفاع میزنن و هم رو سانترها عالی کار میکنن و یک نکته شوت پشت محوطه خیلی خوب میزنن.
به نظرم در زمان فرگوسن ما در خط حمله همیشه چند بازیکن ستاره و نمیکت نشین خوب داشتیم که با یه خط هافبم میشه گفت نیمه اماده هم نتیجه خوب میگرفتیم یادمه زمانی رونی توز برباتف اینا همه تو منچستر بودن و حتی نیمکت نشین.حالاهم همینجوری هستیم ولی خط هافبک خیلی بدی دارین الان چیچا رونی ون پرسی ولبک(عدنان در این بازی)در نقش مهاجم هستن اما خط هافبک نا کار امد.
عدنان بازم خیلی خوب بازی کرد واقعا اگه حفظ بشه بازیکن خیلی عالی هستش حیف که پوگبا رو از دست دادیم.
من امروز والنسیا و یانگ رو در نیمه اول خوب دیدم ولی نیمه دوم خوب کار نکردن.به نظرم تیم بدون برنامه بازی میکنه بردن توپ به کناره و ساتر بدون هدف.
اختلاف زیاد شد و اگه سهمیه نگیریم موقع خرید بازیکن هم دچار مشکل میشیم بهتره در پایان فصل خط هافبک و دفاع رو تقویت کنیم.
بازم میگم فعلا باید از مویس حمایت کنیم.
pcforlife
19-01-2014, 21:51
ضمنا کسانی که اینقدر میگن مویز باید بره، بیزحمت آلترناتیوش رو هم ارائه بدن و آیا تضمینی وجود داره تا انتهای فصل مربی جدید با این بازیکنان مصدوم و نبود هوای تازه بابت فصل نقل و انتقالات ضعیف، میتونه نتیجه بگیره؟
ما الان لیگ و حذفی رو از دست دادیم... لیگ قهرمانان هم ماکسیمم تا یک چهارم بریم بالا...
هدف نهاییمون تو این فصل حضور بین 4 تیم و قهرمانی در اتحادیه هست. شما که میگید مویز کاری نمیتونه بکنه، خوب الان مربی جدید بیاریم، میتونه همین هدف یا چیزی بیشتر از حضور بین 4 تیم و قهرمانی در لیگ کاپ به ما ارائه بده؟
چلسی برای زدن سه گل سه موقعیت هم نداشت
زنده باد منچستر
دوست عزیز در پایان بازی تعداد موقعیت های گل را شما دیدید؟
چند تا چلسی داشت چند تا یونایتد؟
REZAHOSEYNGANI
19-01-2014, 22:02
سلام
مربی افتضاح!ترکیب چیدن افتضاح!
کاگاوا باید پشت مهاجم باشه،یانوزای سمت چپ!چیچاریتو هم نوک
این چی بود آخه
دفاع افتضاح
سمت چپ که اتوبان دو بانده شده
ده خیا معلوم نیست چی زده بود!
یه ذره خلافیت تو تیم نیست
فقط سانتر،سانتر،سانتر!
من فاتحه این تیم رو خوندم،شما هم بخونید
والسلام
manchester fan
19-01-2014, 22:07
حالا این به کنار این استاد عاشق ییا توره هست و فک کنم ایشون برترین بازیکن تاریخ میدونه
مضحک ترین قسمتش این بود که خریدای منچستر داشت با السیتی مقایسه میکرد و میگفت سیتی موفق تره ... فک میکنم ایشون اطلاع نداره که السیتی بیشترین خرج تو تیمای اروپایی میکنه و قبل از رفتن رئیس هم نتایج دوتیم کاملا مشخصه و بازیکنایی که میخره و نیمکت نشینشون میکنه
ولی شاید امیدمون تو لیگ از دست داده باشیم و ساندرلند هم ببریم بازم فینال کار سختی جلو السیتی داریم ولی میشه به چمپینز لیگ امید داشت
تیم اونجا شخصیت متفاوتی داره و قطعا با این نتایج تمرکز کامل تیم میره برای اونجا
pcforlife
19-01-2014, 22:20
مرسی داداش حسین عزیز
ممنون که در کنار انتقاد از تیم همیشه حمایت هم میکنی
برای من یکی باعث دلگرمی هستی:n16:
لطف داری دادا... مخلصیم:n11:
.
.
.
در اینکه عملکرد فنی ضعیف تیم،شرایط باشگاه و کلا نبود فرگی و این فصل عجیب غریب دست به دست هم داده که ما چیزی رو تجربه کنیم که تا حالا تجربه نکردیم، قابل توجیه نیست... اما فرصت دادن و صبور بودن بحثش جداست... من چند وقته نسخه ترجمه شده کتاب سر الکس (اتوبیوگرافی من) رو گرفتم و میخونم... بعضی از مطالبش مربوط به زمان الان ماست... سوای اینکه پیشنهاد میکنم حتما مطالعه این کتاب رو از دست ندید، دعوت میکنم بخش زیر که از پیشگفتارش که تایپ کردم رو بخونید:
پس از خداحافظی در ماه می 2013،خاطرات زیادی از مقابل چشمانم عبور کرد.مثل دور سوم جام حذفی باشگاه های انگلیس در مقابل ناتینگهام فارست در ژانویه 1990 که آن گل مارک رابینز هنگامی که شغل من در معرض خطر قرار داشت، راه ما را به مسابقات نهایی هموار ساخت، چرا که یک ماه کامل را بدون برد در تمامی بازی ها به سر برده بودیم و اعتماد به نفس من کمی کاهش پیدا کرده بود.
بدون پیروزی من در جام حذفی بر کریستال پالاس پس از قریب چهار سال از حضور من، شک های جدی نسبت به شایستگی من برای این شغل ابراز میشد. هرگز نفهمیدم تا چه حد به اخراج شدن نزدیک بودم، چرا که این تصمیم هیچ گاه در هیئت مدیره منچستریونایتد مورد پافشاری قرار نگرفت. ولی بدون آن پیروزی در ومبلی، از حجم جمعیت کاسته میشد و بی علاقگی میتوانست بر باشگاه غالب شود.
بردن جام حذفی باشگاه های انگلیس به ما فرصت نفس کشیدن داد و این احساس مرا عمق بخشید که این باشگاه، یک باشگاه خارق العاده برای بردن جام هاست. برده شدن در مسابقات اف ای کاپ در ومبلی سرآغاز موفقیت های زیادی شد که از پی یکدیگر می آمدند. ولی صبح روز بعد از پیروزی ما، یک روزنامه این مطلب را نوشت که من هرگز فراموش نکردم: "بسیار خوب، ثابت کردی که میتوانی از پس مسابقات حذفی بربیایی. حالا به اسکاتلند برگرد."
دوست عزیز در پایان بازی تعداد موقعیت های گل را شما دیدید؟
چند تا چلسی داشت چند تا یونایتد؟
دوست من شما آمار آخر بازی رو نگاه میکنید یا خود بازی رو؟
توصیه میکنم یک بار دیگه خود بازی رو ببینید نه آمار آخر بازی رو که به جای تشخیص و محاسبه موقعیتهای جدی گل تعداد شوتها رو حساب میکنن
سلام
اواخر نیمه ی دوم مزدک حرف جالبی زد ؛ این تیم درون زمین فقط لباسهاش شبیه منچستر یونایتده !
اشتباه اول رو مویس وقتی انجام داد که خیلی سریع خواست تا به همه بفهمونه که رئیس جدید اون هست ، و برای این کار هم کل کادر فنی سرالکس رو به سمت درب خروجی هدایت کرد ، کادری که اگر میموندن در کنار مویس مطمئنا اوضاع بهتری داشت یونایتد به نسبت الان در زمان مشابه .
مربی هایی در اشل مورینیو ، هیدینک ، کاپلو ، کارلتو و ... اگر همچین تغییری ایجاد کنن به محض ورود به تیم جدید ، مشکل چندانی پیش نمیاد چون تجربه ی زیادی دارند و وزن زیادی هم دارند به تنهایی ، اما همچین حرکتی از طرف مویس به نظر من خیلی زود بود ، کما اینکه خود سرالکس هم بعد از مدتی اقدام به ایجاد تغییرات در تیم و بازیکنها کرد .
توی بازی امروز که من دیدم ، طرح و برنامه ی مشخصی وجود نداشت برای حمله و اصرار های بیجا برای بردن بازی به کناره ها هم نتیجه ای نداشت اون هم در برابر خط دفاع مستحکم و سرزن چلسی .
البته اگر اون اشتباه وحشتناک چک منجر به گل میشد شاید یونایتد میتونست به بازی برگرده و یه بازگشت یونایتدی رو شاهد باشیم ، اما متاسفانه تیم فعلی اون قدر خوب نیست که حتی بتونیم بهش امیدواری صد در صدی داشته باشیم .
در کل من فکر میکنم پرونده ی لیگ برتر امسال برای یونایتد بسته شده ، و حالا مویس باید روی گرفتن سهمیه تمرکز بکنه تا تجربه ی بیشتری بدست بیاره در تیم و بتونه تیم بهتری رو برای فصل آینده راهی مسابقات بکنه .
در مورد اخراج ویدیچ هم به نظرم اگر اخراج هم نمیشد اتفاق خاصی در نتیجه ی بازی حاصل نمیشد .
REZAHOSEYNGANI
20-01-2014, 12:18
با رفتن مربی دروازه بانهامون ده خیا خیلی افت کرده
به نظر من اگر دو مهاجم اصلیمون بازی میکردن، اونوقت اینجا از ضعف های کلیدی چلسی صحبت می کردیم.
متاسفانه از زمان شروع فصل سه تا مصیبت دست از سرمون برنداشته : بد شانسی،مصدومیت،اشتباهات داوری،که این آخری کم کم داره از حالت عادی خارج میشه.
مهم نیست. داستان حالا حالاها ادامه داره به نظر من آینده تو مشت یونایتده.
shakerifar
21-01-2014, 12:59
از دیشب که تلگراف( یکی از معتبرترین روزنامه های انگلستان ) خبر پیشنهاد یونایتد برای ماتا رو گذاشت تقریبا کل شبکه های اجتماعی پر شده از نظرات در مورد این انتقال
و کلا خیلی شایعه زیاد شده در مورد ماتا مسئولین یونایتد هم خیلی سریع تکذیب کردن پیشنهاد رسمی رو ولی در مورد این که پیشنهاد می دن یا نه جوابی ندادن
امیدوارم مثله قضیه فابرگاس و ... نشه هرچند مستقیما به سیستممون نمی خوره ولی می تونه همون تاثیری رو داشته باشه که اوزیل تو آرسنال داشت
از طرفی برای چلسی هم معامله بدی نیست پول خوبی گیرشون میاد و یونایتد هم این فصل رقیب مستقیم محسوب نمی شه
REZAHOSEYNGANI
21-01-2014, 13:59
اینقدر خرید نکردیم از هر خریدی استقبال میشه
Ali*Reza
22-01-2014, 12:05
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
نمانیا ویدیچ که در دیدار این هفته منچستریونایتد مقابل چلسی از زمین مسابقه اخراج شد نمیتواند در سه دیدار آینده تیمش به میدان برود.
یونایتدها برای بخشش وی درخواستی را به اتحادیه فوتبال انگلیس فرستاده بودند اما این درخواست رد شد
تا ویدیچ بازی با ساندرلند در نیمه نهایی جام اتحادیه و دیدار با تیمهای کاردیف سیتی و استوک سیتی رد لیگ برتر انگلیس را از دست بدهد.
************************************************** **
منچستریونایتد به خرید ماتا نزدیکتر شد
خوان ماتا که از زمان حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت مربیگری چلسی، جایگاه ثابت خود در این تیم را از دست داده است به احتمال زیاد راهی منچستریونایتد خواهد شد.
آقای خاص چندی پیش در مصاحبهای گفته بود هیچ بازیکنی را به فروش نمیرساند مگر اینکه خود بازیکن این را از باشگاه بخواهد.
در حال حاضر ماتا به دلیل بازیهای کمی که در ترکیب آبیهای لندن انجام میدهد نگران این است که جایگاه خود در ترکیب تیم ملی فوتبال اسپانیا در جام جهانی پیش رو را نیز از دست بدهد.
منچستریونایتد هم که از تابستان به دنبال خرید ماتا بوده با توجه به شرایط پیش آمده قدم دیگری برای خرید این بازیکن برداشته است.
ماتا سال 2011 با قراردادی 23.5 میلیون پوندی از والنسیا به چلسی آمد اما اکنون سران این تیم برای صادر کردن اجازه خروج این بازیکن 45 میلیون پوند درخواست کردهاند.
به نظر میرسد منچستریونایتد هم با انتقال ماتا با این مبلغ مشکل چندانی ندارد.
نمایندههای این باشگاه طی دو روز گذشته در لندن حضور داشتهاند و برای نهایی کردن قرارداد ماتا در پنجره نقل و انتقالهای ژانویه تلاش میکنند.
گفتنی است ماتا پیش از آمدن مورینیو و در دو فصلی که در ترکیب چلسی به میدان رفت موفق شد عنوان بهترین بازیکن فصل این تیم را از آن خود کند.
REZAHOSEYNGANI
22-01-2014, 12:18
خبر اومده خوده سرالکس واسه خرید ماتا وارد عمل شده.
فلایین و رونی و ونپرسی به تمرینات بازگشتند...
ان شالله بازیکنانمون برگردن و یکی دو تا خرید خوب هم داشته باشیم میتونیم جز چهارتا باشیم.
امشب هم به امید پیروزی پرگل باید بریم توی زمین...من هنوز پای امضام هستم و مطمئنم که مشکلاتمون به زودی حل میشه.کاشکی جای ماتا یک هافبک وسط و طراح رو میخریدن..ولی خب ماتا هم به کارمون میاد.
147milad
22-01-2014, 15:01
به نظر من ماتا در این زمان به کار ما نمیاد.ما مهاجم زیاد داریم و باید هافبک و بازی ساز بگیریم ماتا بازیکنی هست که میل به گل زنی داره و زیاد میکشه جلو.منم امیدوارم ماتا اگه اومد تو تیم بتونه کمک کنه اما فکر نمیکنم به کار ما بیاد(البته هنوز قطعی نشده)
Sepehr SS
22-01-2014, 15:30
باید آرزوتون باشه که چلسی ماتا رو بفروشه به منچستر، فوق العادست ماتا. ضمنا ماتا بازی سازه و در این زمینه هم یکی از بهترین هاست، حیف که مورینیو قدرشو ندونست.
147milad
22-01-2014, 17:47
باید آرزوتون باشه که چلسی ماتا رو بفروشه به منچستر، فوق العادست ماتا. ضمنا ماتا بازی سازه و در این زمینه هم یکی از بهترین هاست، حیف که مورینیو قدرشو ندونست.
دوست عزیز اگه فوق العاده بود نیمکت نشین نمیشد و به فکر خروج نمی افتاد.با توجه به شرایط منچستر باید هافبک بازی ساز و طراح مثل اوزیل نیاز داره.
ماتا بازیکن خوبی هست
میتونه بخشی از مشکلاتمون رو هم حل کنه
اما به نظر من منچستر بیش از هر چیز دیگه ای به یه هافبک دفاعی در سطح بالا نیاز داره
یه هافبک دفاعی مقتدر و دونده در عین حال پاسور
یه چیزی مثل یحیی توره یا بوسکتس
منچستر برای اینکه بتونه توی لیگ قهرمانان مدعی باشه به سه بازیکن خوب نیاز داره
یک دفاع میانی
یک هافبک دفاعی
یک هافبک مهاجم مثل اوزیل یا فابرگاس حتی همین ماتا هم بد نیست
REZAHOSEYNGANI
22-01-2014, 19:47
اقا این فلایینی خوبه واسه هافبک دفاعی.فقط باید بهش زمان داد
vahidgame
22-01-2014, 20:07
کاشکی جای ماتا یک هافبک وسط و طراح رو میخریدن..ولی خب ماتا هم به کارمون میاد.
درسته پست ماتا هافبک وسط یا همون CM نیست ولی میشه گفت هم پستی بازیکنایی مثل اوزیل هست یعنی هافبک وسط هجومی یا CAM که در زمینه بازیسازی هم فوق العاده ست و حتی از خیلی بازیکنایی که توی همون پست CM بازی می کنن در زمینه بازیسازی به مراتب بهتره
توی چلسی هم بیشتر شاید به خاطر این نیمکت نشین شد که یه کسی مثل اسکار توی پست اون وجود داره
در هر صورت امیدوارم این انتقال صورت نگیره :دی
همون طور که شاید طرفداران یونایتد دوس ندارن رونی رو توی لباس چلسی ببینن طرفدارای چلسی هم دوس ندارن ماتا رو توی لباس یونایتد ببینن...
REZAHOSEYNGANI
22-01-2014, 20:18
اقا قضیه رونی و ماتا رو با هم یکی نکنید
ماتا 2 سال هست رفته چلسی ولی رونی 8 ساله که منچستری هست
رونی یه نماد هست واسه منچستر
Sepehr SS
22-01-2014, 20:19
دوست عزیز اگه فوق العاده بود نیمکت نشین نمیشد و به فکر خروج نمی افتاد.با توجه به شرایط منچستر باید هافبک بازی ساز و طراح مثل اوزیل نیاز داره.
ماتا دقیقا پستش همون پست اوزیله. اصلا دیدی بازی های ماتا رو؟!!!!
دلیل نیمکت نشینی ماتا هم حضور بازیکن فوق العاده ای به نام اسکار تو چلسی هستش که خیلی امسال خوب بوده و اینکه مورینیو لجبازی کرد با ماتا و زیاد بازی بهش نداد.
Sepehr SS
22-01-2014, 20:20
اقا قضیه رونی و ماتا رو با هم یکی نکنید
ماتا 2 سال هست رفته چلسی ولی رونی 8 ساله که منچستری هست
رونی یه نماد هست واسه منچستر
ماتا هم 2 فصل پشت سر هم، بهترین بازیکن فصل چلسی شد و یکی از محبوب ترین بازیکن های چلسیه.
Reza31001
22-01-2014, 20:56
محرومیت ۳ جلسهای ویدیچ پابرجا ماند
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟
شبکه بی بی سی اعلام کرده که ماتا به خانوادش گفته داره به الد ترافورد میره و یک جورایی کم کم داره قطعی میشه! ولی 42 میلیون یکم زیاد نیست؟؟واقعا بهتر از ماتا نمیشد گیر بیاد؟؟رکورد نقل و انتقالات باشگاه هم زده میشه.
این موضوع خودش تاییدی بر اخراج درست ویدیچ نیست؟
متاسفانه بله!!
پ.ن: بقیه دوستان طرفدار تیم دیگه لطفا اینجا پست ندن که باعث بحثی بشه...
amirharry
23-01-2014, 01:56
یعنی ما پنالتی هم بلد نیستیم بزنیم
البته برده بودیم هم با این وضع شیتی لهمون می کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
حق به حقدار رسید پنالتی زن های یوناید واقعا جای خنده داشت چه کسانی بودن :n21: جونز ؟ اصلا یکی استایل این بازیکن رو ببینه حس
میکنه که گل نمیشه و رافائل :n02: اصلا حرفی نمیزاره تیم که معنی برد رو یادش رفته پس باخت تیم رو تبریک میگم اینگار داشیم مقابل
بارسلونا یا رئال بازی میکردیم همش تو فشار بودیم و خدا رو شکر که نرفتیم فینال با این شکل بازی که 6 7 تا گل
جلو سیتی می خوردیم
شبکه بی بی سی اعلام کرده که ماتا به خانوادش گفته داره به الد ترافورد میره و یک جورایی کم کم داره قطعی میشه! ولی 42 میلیون یکم زیاد نیست؟؟واقعا بهتر از ماتا نمیشد گیر بیاد؟؟رکورد نقل و انتقالات باشگاه هم زده میشه.
به نظر من اینقدر ارزش نداره، حتی اگر اینقدر هم این بازیکن ارزش داشته باشه، برا یونایتد اینقدر ارزش نداره.
یادم میاد مورینیو اول فصل همین مبلغو برا رونی پیشنهاد داده بود، به نظر من 30 تا بیشتر نمی ارزه.
متاسفانه بعد از ترک رئیس باید شاهد شکست رکورد های زیادی باشیم.
نمی خوام باختمونو توجیه کنم ولی ساندرلند یه ضربه تو چارچوب تو 120 دقیقه و یه گل داشت اونم دقیقه ی 119. یعنی یونایتد هنوز داره به روند خوش شانسیهاش ادامه میده؟:n13:
سوال بعدی که مطرحه اینه که آیا از این مزخرفتر هم می شد ترکیب پنالتی چید؟
asghar taraghe
23-01-2014, 02:08
دخیا چقدر خنگه، این فصل فقط داره سوتی میده و زحمت بقیه رو به گند میکشه. یکم به لیندگارد بازی بدن شاید ازین بهتر باشه. بیچاره مویز از دست اینا چیکا کنه دیگه بدبخت، ایشالا همه چی با بازگشت رونی و ون پرسی بهتر شه. من هنوز به این فصل امید دارم، ما باید تو این روزای سخت تیم رو همایت کنیم :n16:
redevil6990
23-01-2014, 02:19
یعنی منچستر تو این بازی هیچی از تیم نوزدهم لیگ بیشتر نداشت !
دروازه بان که سوتی های فوتبال محله میده!!
بازیکنام مثل اینکه اومدن یه مدت زمانی رو تلف کنن... جوری پنالتی میزنن انگار ارث باباشونو طلب دارن
اینا همش به خاطر ترکیدن اون حباب و جوی هست که SAF درست کرده بود... منچستر یه اکوسیستم بود که مهمترین جزئش رفت..هنوز وقتی چهره شو میبینم دلم می سوزه که ای بابا ابن چیکار کرده بود ما خبر نداشتیم.
با همین عتیقه ها قهرمان می شد !
اصلا دقت کردین لیگ انگلیس الان یه چیزی کم داره؟! منچسترو کم نداره فرگوسنو کم داره... چقدر دیدن بازیای منچستر با هر تیمی (هر تیمی!) تو لیگ لذت بخش بود :n03:
به امید روزای بهتر :n15:
mosi_alfa
23-01-2014, 03:10
ینی هومن افاضلی بهتر میتونس ترکیب پنالیتی بچینه، کلا از مویز نا امید شدم
REZAHOSEYNGANI
23-01-2014, 12:48
یعنی من هنوز تو کفه پنالتی زن هام!
یعنی دفاع راست و هافبک دفاعی باید پنالتی بزنن؟
حالا خوبه به ده خیا ندادن بزنه
shakerifar
23-01-2014, 13:20
بازی رو که باختیم و انصافا ساندرلند بهتر از ما بود و می شه گفت شایستگیش رو داشتن
اما در مورد ماتا شاید دقیقا اون چیزی نباشه که لازمش داریم ولی بازیکنی که نمی شه به سادگی از کنارش گذشت
pcforlife
23-01-2014, 13:20
میگم دوستان مگه تو لیگ کاپ مگه گل تو خونه حریف مطرح نیست؟ مثل بازی رفت و برگشت cl؟
+
اگه بازی با همون نتیجه 1-0 نود دقیقه تو دو وقت اضافه تموم میشد، باز بازی به پنالتی میرفت؟
.
.
درکل واقعا جای سوال داره، در حضور اورا و والنسیا، چرا جونز و رافائل باید پنالتی بزنن؟! خداییش دخه آ سوای اشتباهش، تو ضربات پنالتی همه زورش رو زد...
.
.
بزرگترین خوبی ای که فرگوسن داشت، ناامید نشدنش بود... تحت هر شرایطی... تیم بعد باخت 6-1 به سیتی تو ot پنج بازی بعد اون رو پیاپی برد و اون موقع نشون داد که فرگوسن و یونایتد خودشون رو نباختن... اما متاسفانه الان سوای همه مسائل به حقی که گریبانگیر تیمه، یونایتد اصلا اون روحیه گذشته رو نداره... این موضوع واقعا آدم رو آزار میده...:n27:
REZAHOSEYNGANI
23-01-2014, 13:24
میگم دوستان مگه تو لیگ کاپ مگه گل تو خونه حریف مطرح نیست؟ مثل بازی رفت و برگشت cl؟
نخیر.هر کی بیشتر گل بزنه میبره.فرقی نمیکنه تو خونه باشه یا بیرون خونه
Amir-Rainman
23-01-2014, 14:13
Juan Mata's £37million transfer to Manchester United accepted by Chelsea :n17::n02:
مثل اینکه امروز تو تست پزشکی هم شرکت میکنه و قردادش 4.5 ساله با دستمزد هفتگی 150 هزار پونده
اینم شایعه نباشه، خیلی خوب میشه : Manchester United Transfer Rumours: Arturo Vidal Eyed After Juan Mata
کنترائو هم که داره کم کم نزدیک میشه
------------------------------------------------------------------------------------
دیشب دکتر صدر قبل بازی یه حرف خیلی قشنگی در مورد اینکه باید به مویس وقت داد، زد
گفت : مویس 11 سال تو اورتون بود، هیچ وقت نتونست تو اولدترافورد منچستر رو شکست بده یا تو این 11 سال اورتون بالاتر از رده پنجم نبود
---
تا این جای فصل (اصن مسائل فنی رو کار ندارم) انگیزه ای که تو بازی کردن تیم فرگوسن بود رو تو تیم مویس ندیدم و فک نمیکنم تو بقیه فصل هم اون انگیزه دیده بشه
+
اگه بازی با همون نتیجه 1-0 نود دقیقه تو دو وقت اضافه تموم میشد، باز بازی به پنالتی میرفت؟
.
.
درکل واقعا جای سوال داره، در حضور اورا و والنسیا، چرا جونز و رافائل باید پنالتی بزنن؟! خداییش دخه آ سوای اشتباهش، تو ضربات پنالتی همه زورش رو زد...
.
.
بزرگترین خوبی ای که فرگوسن داشت، ناامید نشدنش بود... تحت هر شرایطی... تیم بعد باخت 6-1 به لیورپول تو ot پنج بازی بعد اون رو پیاپی برد و اون موقع نشون داد که فرگوسن و یونایتد خودشون رو نباختن... اما متاسفانه الان سوای همه مسائل به حقی که گریبانگیر تیمه، یونایتد اصلا اون روحیه گذشته رو نداره... این موضوع واقعا آدم رو آزار میده...:n27:
قانونش اینه که توی 90 دقیقه گل خورده و زده مطرح نیست..اما توی وقت اضافه گل خورده و زده مطرح میشه..یعنی اگر 1.0 بود الان فینال بودیم.
REZAHOSEYNGANI
24-01-2014, 17:53
مورینیو تو کنفرانس خبریش اعلام کرد ماتا به منچستر میاد:n12::n02:
eman619rv
24-01-2014, 19:45
با در نظر گرفتن برآیند فاکتور ها به نظرم خرید خوان ماتا خرید خیلی خوبی هست و به شدت از چنین خرید هایی استقبال میکنم.
درسته که ماتا وینگر هست و ما در پست های دیگه ضعف های بیشتری داریم ولی تیم به شدت نیاز به بازیکنای سطح A داره ، الان واقعا تیم 3-4 تا بازیکن ناپ نداره و به نظرم این خرید ها به رشد بازیکنای دیگه و بالا بردن کیفیت بازی تیم خیلی تاثیر داره.
هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن .. حالا والنسیا با توجه به وظایفش که یکم متفاوت تره توی تاکتیک تیم رو بهتره که فعلا نگه داشته بشه.
کاش همون اول فصل دست به نقد تر بودن! جایی که اوزیل ، استروتمن ، اریکسن و خیلی های دیگه منتقل شدن ولی دست ما خالی موند.
دخیا هم انگار باز یکم بی رقیب شده داره شل میزنه ، خب به هر حال سنش کم شرایط تیم و اتفاقات توی استادیوم واقعا روی روحیه و انگیزه اش تاثیر میذاره.
بگذریم... به هر حال فکر کنم ترکیب ماتا و رونی و اون خلاقیت و هوش بالاشون خیلی زود موفق بشه . انتظار کار های ترکیبی خیلی خوبی رو از این دوتا دارم ، در عین اختلاف خیلی بهم شباهت دارند.
شایعات در مورد کنترائو ادامه داره ، اگه بخواد رئال رو ترک کنه امیدوارم که به تیمی جز منچستر یونایتد نپیونده ، واقعا عالیه و همون چیزیه که ما توی سمت چپ نیاز داریم ، هم میتونه وظایف والنسیا در سمت راست و در سمت چگ اجرا کنه هم میتونه تاکتیک ها رو داینامیک تر کنه با توجه به چند پسته بودنش و بازیش در هافبک دفاعی.
امیدوارم تیم پوست بندازه هر چه سریع تر!کیفیت تیم اصلا قابل رضایت نیس
REZAHOSEYNGANI
24-01-2014, 20:01
ماتا که اصلا وینگر نیست.یعنی پست اصلیش پشت مهاجم و هافبک تهاجمیه ولی وینگر راست هم میتونه بازی کنه.
یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!:n04:
یعنی این دوتا برن کلی بار مالی سبک میشه.اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
کوئنترائو رو هم بخریم خوبه.بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
در کل تیم ما یه هافبک وسط خوب مثل استروتمن،گوندوغان و یه دفاع وسط مثل هوملز،سوبوتیچ،گارای یا مانگالا هم نیاز داره.
pcforlife
25-01-2014, 00:04
منم خرید ماتا رو تبریک میگم (البته هنوز تو تست پزشکیه!):n02:...
من که خیلی به خرید ماتا امید دارم... کاش این انتقال ابتدای فصل صورت میگرفت... ولی برای ژانویه هم خوبه، به خصوص اینکه ماتا به واسطه نیمکت نشینی در تیم مورینیو، انگیزه زیادی داره برای اثبات خودش. کلا خط حمله یونایتد به واسطه بدشانسی، مصدومیت و در کل عملکرد متوسطش، نیاز به هوای تازه داشت... درست مثل اومدن رابین که اولش همه به سر الکس خرده گرفتن، ولی یکی از بهترین خرید های یونایتد بود.
ماتا یه جورایی میتونه فیل جونزه هجومی تیم باشه...!!:n02: کاری که مدت های رونی و کما بیش ولبک مجبور بود انجام بده. درسته پست ماتا هافبک هجومیه (مثل شینجی). ولی میشه ازش هم به عنوان وینگر (که تجربش رو در چلسی داشته) و حتی مهاجم هم استفاده کرد. گلزن بودن ماتا، سرعت و تکنیک و قدرت ضربات ایستگاهیش فاکتورهای مثبتشه که کاملا نشون میده به درد یونایتد میخوره. البته فکر کنم ماتا نمیتونه تو لیگ قهرمانان برای یونایتد بازی کنه... مطمئن نیستم ولی فکر کنم نمتونه.
مجموعا اگه بتونیم تو فرصت باقیمونده یه مدافع وسط بخریم، فکر کنم در ادامه فصل امیدوار بشیم به حضور در بین 4 تیم و حتی ادامه با انگیزه تره لیگ قهرمانان.
+
هر چند به نظرم بهتره اگه یکی میخریم دوتا بفروشیم!به هر حال دستمزد ها و شرایط مالی و تعداد سال های باقی مانده قرارداد های بقیه بازیکنا رو هم باید در نظر گرفت. یانگ و نانی واقعا بهترین موقع هست که به فروش برن ..
یانگ و نانی دارن در حضور یانوزای، والنسیا و حتی کاگاوا نیمکت نشین میشن (سوای مصدومیت و این صحبت ها) مطمئنا خود این بازیکنا هم راضی نیستن و شاید رقابت با هم تیمی های دیگه سختشون باشه. اضافه شدن ماتا مشخصا کاری میکنه که به احتمال فراوون تابستون ما یه وینگر رو از دست بدیم. ولی اگه باشگاه بتونه تمامی بازیکنان رو حفظ کنه و مویز بتونه با کاریزما زمان فرگی، از همه این بازیکنا بازی بگیره، شاید این از دست دادن بازیکن در دیرترین زمان ممکن و البته با بالاترین سود دهی برای باشگاه رخ بده. ضمن اینکه به وجود اومدن رقابت هم همیشه خوب بوده.
یانگو واندرسون در سال 19 میلیون پوند حقوق میگیرن!:n04:
حالا خوشبختانه برای یه نیم فصل حقوق اندرسون رو فیورنتینا میده.:n02:
اورا هم میره و فردیناند هم بازنشسته میشه.
اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.
بعد از ژانویه هم تمرکزمون باید روی تمدید قرارداد رونی باشه.
دقیقا... باید قبل جام جهانی باشگاه تکلیف رونی رو مشخص کنه.:n01:
eman619rv
25-01-2014, 01:21
ماتا که اصلا وینگر نیست.یعنی پست اصلیش پشت مهاجم و هافبک تهاجمیه ولی وینگر راست هم میتونه بازی کنه.
.
پست اصلیش بود، اما الان مدت زیادیه که هافبک راست ببازی میکنه ...ماتا به دلیل تعداد زیاد بازیکنای خوب تیم ملی اسپانیا در مرکز زمین بیشتر در گوش ها به کار گرفته میشه همین اتفاق هم براش در چلسی با حضور اسکار افتاد . همین فصل هم از 12 بازی که به میدان رفته 8 تاشو هافبک راست بازی کرده و فقط 4 تا بازی هافبک تهاجمی بود. پس در واقع الان به جورایی با بازی در گوش بیشتر خو گرفته این 1-2 سال.
اضافه کنم که باز این مسئله برمگیرده به تاکتیک ها که رونی در کنار فن پرسی قرار خواهد گرفت یا نه مهاجم کاذب یا هافبک تهاجمی. من که خودم به شخصه بر خلاف اصرار خودش بیشتر دوس دارم عقب تر بازی کنه و بازی رو رو به جلو هدایت کنه اینجوری احتمالا ماتا گوش قرار میگیره . اما اگه رونی هم فوروارد بازی کرد که خب شاید ماتا هافبک تهاجمی استفاده بشه.
ماتا یه جورایی میتونه فیل جونزه هجومی تیم باشه...!!:n02:
اخ که چقدر من به این فیل جونز امیدوارم 21 سال سن و راه طولانی داره و خیلی به کارمون خواهد اومد در آینده.
یانگ و نانی دارن در حضور یانوزای، والنسیا و حتی کاگاوا نیمکت نشین میشن (سوای مصدومیت و این صحبت ها) مطمئنا خود این بازیکنا هم راضی نیستن و شاید رقابت با هم تیمی های دیگه سختشون باشه. اضافه شدن ماتا مشخصا کاری میکنه که به احتمال فراوون تابستون ما یه وینگر رو از دست بدیم. ولی اگه باشگاه بتونه تمامی بازیکنان رو حفظ کنه و مویز بتونه با کاریزما زمان فرگی، از همه این بازیکنا بازی بگیره، شاید این از دست دادن بازیکن در دیرترین زمان ممکن و البته با بالاترین سود دهی برای باشگاه رخ بده. ضمن اینکه به وجود اومدن رقابت هم همیشه خوب بوده.
:n01:
اگه که این اتفاق بیافته که عالیه:n02: ولی به نظرم با شرایط فعلی در واقعیت این اتفاق نمی افته و همین روند نزولی ارزش بازیکنا در پیش خواهد بود. یه چیز جالبی که الان رفتم که افت ارزش بال های تیم رو توی این چند سال نگاه کنم این بود که همگی کل هم اجمعین نمودار سالیانه سیر قیمتشون با هم دیگه یکیه:n02: و در حال حاضر شیب نزولی شدیدی داره. من حقیقتا از بین این 4 بازیکن فقط به شینجی خوش بین هستم که قیمتش باز بالا بره وگرنه یانگ و نانی و والنسیا در سیر نزولی خواهند ادامه داد.
الان بررسی میکنیم که نقط اوج ارزش مالی هر کدوم از بازیکنا و در حال حاضرشون چقدر هست و این تفاوت فاحش نشون دهنده افت شون و در نتیجه کاهش درامد باشگاه از فروش احتمالیشون هست...
بالاترین ارزش شنجی در سال 2012 بوده و به ارزش 20 میلیون پوند اما در حال حاضر....
the current market value of Shinji Kagawa is 15.000.000 £
اشلی یانگ در سال 2012 ارزشش در حدود 20 میلیون پوند اما در حال حاضر !!!!
the current market value of Ashley Young is 12.500.000 £
نانی در سال 2012 ،32 میلیون پوند قیمت گذاری شد و باشگاه پیشنهاد یووه رو براش در اون سال رد کرد! اما در حال حاضر..
the current market value of Nani is 14.000.000 £
والنسیا در سال 2012 ، 24 میلیون پوند و حالا..
the current market value of Antonio Valencia is 14.000.000 £
من بیشتر به ضرب المثل جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته موافقم ، البته این به معنای مفت فروختن بازیکنا نیس.
اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.
اورا که واقعا یه وزنه ست واسه تیم، اما این چند سال انتقاداتی بهش وارد میکردن.. فابیو که فکر کنم در حد ذخیره بمونه و از توانایی های بالاش نتونه به اندازه برادرش استفاده کنه ، اما بونتر هنوز امتحانشو پس نداده دو بازی ازش تا حالا دیدم یکی خیلی خوب بود و دگیری خیلی پر اشتباه ! امیدوارم پیشرفت کنه.
اما اورا اول فصل با بازی های خوبش واقعا من یکی رو امیدوار کرد ولی رفته رفته کمی خنثی شد . به هر حال شرایط سنیش با 32 سال سن ایجاب میکنه که تیم در این گست یه نگاهی هم به اینده داشته باشه. کاری که بایرن رئال من سیتی و چلسی دارند انجام میدن. یه بازیکن روی فرم و یه بازیکن در حال رشد . این وضع تا اونجایی پیش خواهد رفت که بازیکن جوان به حد بازیکن اصلی برسه و اونو نیمکت نشین کنه.
در اخر یه نکته اضافه کنم که به کیفیت ماتا به خاطر نیمکت نشینی فعلیش کسی شک نکنه! به هر حال باید بازی های پارسال هم یادمون بیاریم که بهترین بازیکن فصل چلسی بود و جز سه بازیکن برتر فصل لیگ بود. عالی بودش .
eman619rv
25-01-2014, 03:23
داغه داغ....خبر رسمی سایت باشگاه...:n11::n16:
Reds agree deal for Mata
Manchester United is pleased to announce it has reached agreement with Chelsea Football Club for the transfer of Juan
Mata for a club-record fee. The deal is subject to a medical and the agreement of personal terms.
سایت گل – منچستریونایتد اعلام کرد که بر سر انتقال خوان ماتا با چلسی به توافق رسیده است و ماتا گرانترین بازیکن تاریخ منچستریها خواهد شد. انتقال 37 میلیون پوندی خوان ماتا از چلسی به منچستریونایتد تقریبا به پایان رسیده است.
البته هنوز آزمایشهای پزشکی و توافق بر سر دستمزد شخصی ماتا مانده است.
قرار بود ماتا پنجشنبه با بالگرد به کرینگتون برود اما مذاکرات چلسی با محمد صلاح باعث شد این انتقال کمی به تعویق بیفتد.
ژوزه مورینیو جمعه عصر اعلام کرد که ماتا در آستانه پیوستن به یونایتد است: «از او پرسیدم: واقعا راضی هستی که بروی؟ او هم گفت واقعا راضیام که بروم.
او بازیکنی رویایی است. برای ما زیاد بازی نکرد اما به نظرم میتوانست هنوز برای ما مفید باشد. این انتقال خوبی برای خوان و لیگ برتر است و پیشنهاد خوبی هم برایش داشتیم.»
25-01-2014, 09:41
واقعا تبریک میگم به همه طرفدارهای منچستر. یه خرید فوق العادست ماتا. من هنوزم باورم نمیشه که بهترین بازیکن دو فصل اخیر چلسی رو فروختن اونم به منچستر!!!! این مورینیو خیلی آدم دروغگو و پر روییه، حاضر نبود به ماتا حتی به صورت ذخیره تو این چند بازی اخیر بازی بده بعد اومده میگه میتونست برای ما مفید باشه. فقط هر وقت به مشکل میخورد ماتا رو می آورد که نجاتش بده مثل بازی با تاتنهام که ماتا نیمه دوم اومد و فوق العاده بود.
REZAHOSEYNGANI
25-01-2014, 11:38
خدا وکیلی اورا دیگه نمیتونه.بدنش نمیکشه.توی کورس ها همش جا میمونه.خیلی واجب هست خرید دفاع چپ:n02:
خوش اومدی ماتای عزیز
آرزوی موفقیت برات داریم:n16:
ای کاش یه هافبک دفاعی هم بگیریم
اگر فن پرسی و رونی آماده برگردن فکر کنم بتونیم 4.2.3.1 بازی کنیم
این سیستم میتونه به خاطر دو هافبک دفاعی تا حدودی ضعفهای خط دفاعی رو پوشش بده توی حمله هم نفراتش رو داریم
رونی..........ماتا.........یانوزای
...............فن پرسی...............
به نظر من این ترکیب در صورت هماهنگی در حد فینال لیگ قهرمانان هست
تا نظر دوستان چی باشه
hoomi_gta
25-01-2014, 14:17
واقعا خرید فوق العاده ای بود. هرچقدر این مدت از عمرمون کم شد با بازی های فاجعه تیم با اومدن ماتا عشق کردیم. ایول. امیدوارم رونی هم تمدید کنه که دیگه عالی بشه
Sepehr SS
25-01-2014, 14:41
شایعه هم شده که مویس برای دیدن بازی تونی کروس رفته بوده آلمان، عالیه کروس. یعنی اگه کروس رو هم بگیره، خط هافبک و حمله کامل و عالی میشه با وجود ماتا، کروس،رونی، فن پرسی و کاگاوا. کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
REZAHOSEYNGANI
25-01-2014, 16:57
شایعه هم شده که مویس برای دیدن بازی تونی کروس رفته بوده آلمان، عالیه کروس. یعنی اگه کروس رو هم بگیره، خط هافبک و حمله کامل و عالی میشه با وجود ماتا، کروس،رونی، فن پرسی و کاگاوا. کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
این ده خیا خوبه حاجی!بازی با رئال تو برنابئو معجزه کرد
Amir-Rainman
25-01-2014, 17:01
کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
دخیا دروازه بان خیلی خوبیه ؛ 19-20 سالش بود که اومد تو لیگ انگلیس و تیمی مثل منچستر ولی خیلی زود خودشو هم با لیگ و هم تیم وقف داد، پارسال داشت به بلوغ کافی میرسید و میتونست امسال این بلوغ رو تکمیل کنه، ولی به نظر من اشتباه کار اونجا بود که مویس وقتی اومد ، کادر فنی قبلی رو بیرون کرد ، اگه دخیا با همون مربی دروازه بانا ادامه میداد، این فصل به مراتب بهتر خودشو نشون میداد ولی باز من به دخیا اطمینان کامل دارم.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
فرگوسن: اخراج مویس به نظر من احمقانه است
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی پیشین منچستریونایتد، تاکید کرد اگر مویس را از این تیم اخراج کنند کاری احمقانه انجام دادهاند.
الکس فرگوسن در پایان فصل گذشته و پس از 26 سال نشستن روی نیمکت مربیگری منچستریونایتد از دنیای مربیگری کناره گیری کرد.
دیوید مویس بنا به پیشنهاد فرگوسن هدایت یونایتدها را به دست گرفت اما تاکنون نتوانسته در این تیم نتیجههای خوبی بگیرد. قرار گرفتن در رتبههای میانه جدول در لیگ برتر انگلیس، حذف از جام اتحادیه و جام حذفی و شکستهای خانگی چیزی نیست که هواداران منچستریونایتد آن را دوست داشته باشند.
این نتیجهها زمزمه اخراج مویس را بیش از پیش به گوش میرساند اما فرگوسن نظر دیگری دارد. سرمربی پیشین منچستریونایتد در این زمینه گفت:" نمیتوانم درک کنم چطور برخی باشگاهها مربیان خود را خیلی زود عوض میکنند. اعضای هیئت مدیره پیش از انتخاب یک مربی باید در مورد کیفیت مربیگری، شخصیت، فلسفه فوتبالی، شیوه کاری و رزومه او بحث کنند. اگر آنها همه این موارد را مورد توجه قرار دادهاند، پس چرا پای انتخابی که داشتهاند نمیایستند؟ اگر تیمی چنین کاری انجام دهد به نظر من احمقانه میآید.
نیاز به چنین کاری نیست. منچستریونایتد هم میتواند در ادامه فصل کارهای زیادی انجام دهد. آنها فلسفه فوتبالی و تاریخ بزرگی دارند و همواره باشگاه خوبی بودهاند."
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
نمیدونم والا حتما فرگوسن یه چی تو مویس دیده که این حرفا رو میزنه، ولی از نظر من شاید فرگوسن تو آخرین تصمیمی که برای منچستر گرفت، اشتباه کرد، اشتباهی مثل بازی ندادن توز تو فینال چمیونز لیگ 2009 !!
هیچ وقت خوشم نمیاد از مویس بد بگم، ولی منچستر وقتی دو دهه با مربی مثل فرگوسن میمونه، بعد اون نمیشه با کسی کمتر از فرگوسن ادامه بده !
من مویسُ از نظر فنی نقد نمیکنم، به 2 دلیل : 1- مربی نیستم 2- این فصل نتونستم همه بازیای منچستر رو ببینم تا قضاوت کنم، ولی هموناییم که دیدم، چیزی از نظر فنی ندیدم، جز اینکه والنسیا توپُ از سمت راست برمیداره میره تو زمین حریف، آخرشم چیزی نمیشه، یا اینکه عدنان خودشو به آب و آتیش میزنه و این ور اون ور میدوِ ...!!! هر چند که گلای زیادی از نظر فنی چشم نواز بودن، خورده !!
مویس میتونه تو تیم دیگه ای موفق باشه، نمونه پیگرینی تو رئال نتونست موفق باشه ولی تو همین فصل، منچستر سیتی رو ببینین!
خیلیا میگن این دوره، دوره انتقاله، شایدم باشه؛ شایدم اگه فرگوسن بود، بازم یه همچین نتایجی رقم میخورد(!) ولی بهتره با بازی با کلمات آدم خودشو فریب نده!
هر چند معلومه که فصل آینده هم به مویس وقت داده میشه، مطمئنم مویس تیمی که میخواد رو میسازه !
آرزوی هر red devils موفقیت منچستره، منم آرزوم همینه :n12:
shakerifar
25-01-2014, 19:42
امروز بعدازظهر سایت رسمی عکس های ورود ماتا رو به کرینگتون گذاشته ...مبارکه
Amir-Rainman
25-01-2014, 22:19
ستاره جدید شیاطین سرخ، از آسمان وارد شد! :n02:
سایت گل- خوان ماتا، ستاره ملی پوش اسپانیایی، که در آستانه پیوستن به منچستریونایتد است، امروز با هلیکوپتر به تمرینات این تیم رفت و برای دقایقی با دیوید مویس به گتگو پرداخت.
هم مویس و هم ماتا در نیم فصل اول روزهای کابوس واری را سپری کردند. آیا این انتقال می تواند آغاز روزهای خوب برای هر دو باشد؟ چهره خندان آنها نشان می دهد که به این همکاری امید زیادی دارند.
به نظرم این هلیکوپتر گرفتن و اینچزا حرکت جالبی بود! نشون میده که بازیکن چقدر برای باشگاه اهمیت میده و شاید زمینه ساز انتقالای دیگه بشه :n02: ( ایشالا)
بازیکنایی که وسط فصل به تیم اضافه میشن، میتونن تو مسابقات چمپیونز لیگ هم بازی کنن؟! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9013304&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0257888&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2046195&mw=500
eman619rv
25-01-2014, 23:19
بازیکنایی که وسط فصل به تیم اضافه میشن، میتونن تو مسابقات چمپیونز لیگ هم بازی کنن؟! :n13:
اگر برای تیم قبلی به میدان نرفته باشن ،بله ولی ماتا در هفته اول و دوم چمپیونز 83 دقیقه مقابل استوا بخارست به میدان رفته و 23 دقیقه هم مقابل بازل پس واسه من یونایتد نمیتونه به میدان بره.
چه بد:n03:
بابا این که اصلا بازی بهش نمیرسید چطور توی لیگ قهرمانان بازی کرده
خیلی خورد توی ذوقم
REZAHOSEYNGANI
26-01-2014, 12:00
خوشامدگویی ستارگان یونایتد به ماتا در تویتر
دیوید مویز در کمپ تمرینی تیم به استقبال خوان ماتا رفته بود, اما در همین حین ریو فردیناند, دیوید دخیا, رابین فان پرسی و فیل نویل در حساب تویتر خود انتقال ماتا به یونایتد را به او تبریک گفتند.
.
.
ماتا روز شنبه با مبلغ ۳۷ میلیون پوند از چلسی به منچستریونایتد ملحق شد
.
.
رابین فان پرسی در پیام خود نوشت: خوش آمدی خوان ماتا, سه شنبه می بینمت
.
.
دخیا نیز نوشت: به برادرم خوشامد می گم, فقط یک چیزی….بهترین لباسهایت نبود
.
.
فیل نویل نیز ورود ماتا به یونایتد را به او خوشامد گفت
.
.
ریو فردیناند نیز نوشت: به دوستم(آمیگو) خوان ماتا خوشامد میگم! امیدوارم از بودن در اینجا لذت ببری و کمک کنی تا باشگاه به موفقیت های خود ادامه دهد.
به نقل از کانون هواداران
از یه طرف خوشحالم منچستر خرید خوبی داشته و از یه طرف ناراحت که دقیقا وقتی خرید کرد که بازی هاش با چلسی انجام داده
به هر حال باید زودتر از اینا خرید میکردن و امیدوارم وضعیت منچستر خوب پیش بره و بالای جدول ببینیمش
pcforlife
27-01-2014, 22:23
اوکی! شماره 8 هم به ماتا رسید! به نظرم بهترین شماره بین شماره های خالی... بعد از تغییر شماره وین، اندرسون واقعا در حد 8 یونایتد ظاهر نشد. خوشحالم ماتا رو با این پیراهن میبینم.:n12: امیدوارم شماره 7 به یکی از استعداد های جوون باشگاه برسه... مثل یانوزای... البته خداییش حق یانوزای فراتر از 7 هست.... لیاقتش پیراهن سلطانه! 11:n12:
shamsoddin
27-01-2014, 23:42
بازیکن خوفناکیه این یانوزای ،به نظر میاد از امثال پوگبا و دراکسلر و اینا هم بهتر باشه
pcforlife
28-01-2014, 07:17
دوستان رفتن زاها و فابیو به کاردیف قطعی شد؟ قراردادشون قرضیه یا دائمی؟
Amir-Rainman
28-01-2014, 08:19
دوستان رفتن زاها و فابیو به کاردیف قطعی شد؟ قراردادشون قرضیه یا دائمی؟
آره قطعیه، چند روز پیشم تو معاینات پزشکی شرکت کردن و احتمالا امروز بتونن جلو منچستر بازی کنن!
قرداد داد فابیو دائمی و زاها قرضیه .:n12:
دیروز دیلی میل خبری گذاشته بود که اولیور کان گفته : اگر شوان اشتایگر پیشنهادی از سوی منچستریونایتد در یافت کرد ، باید بپذیرد (دمش گرم:n02:)
دیلی تلگراف هم مدعی شده یونایتد یه پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای کروس میخواد ارائه کنه.
pcforlife
28-01-2014, 23:19
ترکیب جلو کاردیف:
دخه آ
اورا - اوانز - اسمالینگ - رافائل
یانگ - گیگز - جونز - والنسیا
ماتا
رابین فن پرسی
ذخیره ها:
لیندگارد -گلورلی - فلچر - کاگاوا - یانوزای - رونی - هرناندز
به امید یه بازی خوب و برد پرگل. + به دلم افتاده گیگز گل می زنه... امیدوارم که این اتفاق بیفته.
+ گوش شیطون کر!:n02: بعد مدت ها یه نیمکت و لاین آپ عالی داریم.:n12: فک کنید فلینی هم به زودی به این جمع اضافه بشه!
تبریک
مشخص بود روحیه تیم خیلی بهتر شده
بازگشت فن پرسی واقعا شادابی رو در تیم و خط حمله خیلی بیشتر کرده بود
سر گل اول رمسا دهنمون سرویس شد تا توپ رفت توی گل:n02:
من فهمیدم جنس گل میز مبلمون خیلی خوبه وگرنه روی این صحنه خورد خاک شیر میشد:n02:
بخوبی ضربات سهمگینم رو تحمل میکرد:n02:
چه شوتی زد یانگ:n04:
چه سرعتی
چه کات زیبایی
چه ارتفاع دلنشینی:n02:
ماتا هم نسبتا خوب بود برای اولین بازی
اگر بازیکنامون مصدوم نباشن به راحتی میشه انرژی رو بین بازیکنان تقسیم کرد
میشه چرخشی از بازیکنا استفاده کرد تا جلوی خستگیشونو گرفت و صد البته جلوی مصدومیت رو
به طور کلی احساس میکنم به لیگ برگشتیم
انشاالله نتایج روز به روز بهتر و درخشانتر بشه
mosi_alfa
29-01-2014, 05:21
یک بازگشت عالی
یک شروع دوباره
سلام به لیگ جزیره
ترس بر اندام رقیبان
نگاه امیدوار کننده به قهرمانی
در بازگشت ستارگان...
:n12::n12::n12::n12:
MANUTD is Rising again
منم این برد رو تبریک میگم..البته موفق به دیدن بازی نشدم.
به نظر من بعد از یک برد این همه امیدوار نشید و بعد از یک باخت هم ناامید نشید!
به امید برد های محکمتر و بازی قشنگتر..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
147milad
29-01-2014, 11:35
سلام.منم تبریک میگم.دوستان رونی هنوز مصدوم هست؟با بازگشت ستاره ها بازم تیم ضعف داره و باید در دفاع و هافبک بازیکن بگیریم.ترکیب الانمون برای تیم های درجه 2 لیگ خوبه و نتیجه میده اما بازم در مقابل سیتی و تیم های بالای جدول باید کارمون سخت باشه.فقط امیدوارم بتونیم سهمیه رو بگیریم.
eman619rv
30-01-2014, 21:25
خوشحالی سولسشر از استقبال هواداران منچستریونایتد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت.سایت گل – اوله گنار سولسشر از هواداران باشگاه منچستر به دلیل استقبال گرم از او در جریان بازی تیم های کاردیف و منچستر یونایتد تشکر کرد اما تاکید کرد که تمرکز او فعلا روی تیم کاردیف است.
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت . قهرمان فینال لیگ قهرمانان سال 1999 شیاطین سرخ به گرمی مورد اسقبال هواداران یونایتد قرار گرفت .
" شما احساس احترام و افتخار می کنید وقتی حاضران از شما قدردانی می کنند اما من برای کاردیف کار می کنم. در حال حاضر شغل من این است."
سولسشر همچنین در ادامه در خصوص گل روبن فن پرسی در بازی دیشب نیز صحبت کرد و به خبرنگاران گفت : " گل فن پرسی یک گل زیبا بود.او سه بار به سمت دروازه ضربه زد .او یک گل زن است.تین چیزی بود که ما نیاز داشتیم. ما تلاشمان را کردیم اما نتوانستیم دلربا باشیم. "
" در ماه گذشته ما بازی های خارج از خانه برابر آرسنال ، منجستر سیتی و منچستر یونایتد داشتیم. شما می توانید ببینید که تیم چقدر پیشرفت داشته است. حالا زمان آن رسیده که امنتیاز بگیریم. "
" ما احتمالا هر 18 امتیاز بعدی را نیاز خواهیم داشت ما باید از بازی های خانگی امتیاز بگیریم. "
eman619rv
31-01-2014, 20:18
سلام.منم تبریک میگم.دوستان رونی هنوز مصدوم هست؟.
رونی 28دقیقه بازی قبلی بازی کرد و به شرایط بازی برگشته امیدوارم فاز تهاجمیمون با برگشت فن پرسی و رونی و اضافه شدن ماتا به روزای خوبش برگرده.
_________
خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
pcforlife
31-01-2014, 20:53
خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
والا من اینتر رو شنیده بودم... حتی تو فیس بوک فارسی اینتر خونده بودم که از قول دوستان نزدیک نانی گفته شده که ژانویه تو اینتره.
البته من که طرفدار اینتر هستم دوست دارم نانی اگر قراره از یونایتد بره، به اینتر ملحق بشه... ولی کلا رفتن نانی خیلی ناراحت کنندس...:n27: امیدوارم بمونه
REZAHOSEYNGANI
31-01-2014, 21:24
منم دوست ندارم نانی بره.ولی دیگه خیلی افت کرده.امیدوارم بره و برگرده به اوج.البته قرضی میره:n02:
mohammad_87
31-01-2014, 22:16
هم اینتر و هم میلان برای نانی پیشنهاد دادند
البت مثل اینکه پیشنهاد میلان رو مسئولان باشگاه منچستر گفتند که چون دیر به ما رسیده فرصتی برای بررسی نداریم.
پیشنهاد اینتر رو نمیدونم در چه وضعی قرار داره.
و البته من دوست دارم که اگه بره بیاد میلان،چون سیستم جدید میلان کاملا براش عالیه
به نظر من نیمکت تیم اصلا نباید دست بخوره و نباید یک بازیکن هم از دست بدیم
همین نانی میتونه در مواقعی که روی تیم فشار هست یا محرومیتها و مصدومیتها سراغمون اومدن بهترین کمکها رو به تیم بکنه
وقتی بازیکن روی نیمکت باشه به بازیکنای اصلی هم فشار کمتری میاد
eman619rv
31-01-2014, 23:56
والا من اینتر رو شنیده بودم... حتی تو فیس بوک فارسی اینتر خونده بودم که از قول دوستان نزدیک نانی گفته شده که ژانویه تو اینتره.
البته من که طرفدار اینتر هستم دوست دارم نانی اگر قراره از یونایتد بره، به اینتر ملحق بشه... ولی کلا رفتن نانی خیلی ناراحت کنندس...:n27: امیدوارم بمونه
اره حسین جان اینتر هم پیشنهاد داده بود . قضیه دقیقا جوری بود که محمد جان توضیح دادن ، هر دو تیم پیشنهاد دادن.
به نظر من نیمکت تیم اصلا نباید دست بخوره و نباید یک بازیکن هم از دست بدیم
همین نانی میتونه در مواقعی که روی تیم فشار هست یا محرومیتها و مصدومیتها سراغمون اومدن بهترین کمکها رو به تیم بکنه
وقتی بازیکن روی نیمکت باشه به بازیکنای اصلی هم فشار کمتری میاد
اره علی جان نانی بهترین نیمکت نشینمون هست بعد فلاینیی ولی بقیه بازیکنای درجه دو تیم اگر بخوایم تیم رو بازسازی کنیم باید یواش یواش تیم رو ترک کنن تا جای خرید بازیکنای بهتر حالی بشه.
این رو فقط واسه اینکه تیم بهتری رو میخوایم نمیگم این رو میگم چون باید شرایط برای مویس فراهم بشه تا کلاس 92 خودش رو بسازه ، باید شرایط فراهم بشه تا مویس از این به بعد تغییرات و روش خودش رو اجرا کنه البته در راستای ساختار باشگاه.
ما یکی از بین المللی ترین و گسترده ترین سیستم های استعداد یابی و آکادمی جهان رو داریم ، باید شرایط برای استفاده فراهم بشه .در کنار 2-3 بازیکن خوب روی نیمکت ،بجای یه بازیکن 28-29 ساله بهتره یه بازیکن جوون 18-17 ساله رو نیمکت واسه کسب تجربه و استفاده از فرصت های پیش رو و تبدیل به یه بازیکن سطح بالا بشینه.
مثال ما مثه کسیه که داره تو رودخونه دنبال طلا، سنگ ریزه الک میکنه ،ما تا تیممون فیلتر کیفیتی مناسب نشه و الک نشه نمیشه بیش از این انتظار گیر کردن اون طلا دونه درشت ها رو توی توری مون داشته باشیم، اره بعضیا حیف میشن اما ما دنبال طلاییم! همین میشه که گاهی تیم بازیکنایی مثه بکام و گیگز و اسکولز و بقیه تربیت میکنه ولی گاهی هم کسایی مثه پوگبا و پیکه از دستمون رها میشن. اندرسونی که همه بهش امید داشتیم ولی اونی نشد که باید!
این هاست که چالش های پیش روی مویس هست وگرنه که این نتایج و دوران گذار که اسمش روشه.. میگذره .
Amir-Rainman
01-02-2014, 15:14
چیچا قرضی رفت والنسیا :n27:
شاید امروز جلو بارسا هم بازی کنه
استرومن هم از الآن برا تابستون لینک شد! شایعه شم قشنگه بنظرم :n02:
shakerifar
01-02-2014, 15:30
چیچا قرضی رفت والنسیا
:n27:
شاید امروز جلو بارسا هم بازی کنه
این خبر درست نیست
هرناندز از هفته پیش مدیر برنامه هاش تاکید کرد حداقل تا پایان فصل تو یونایتد می مونه
کلا نقل و انتقالات بدی نداشتیم هرچند شاید بهتر هم می شد ولی به هرحال تو ژانویه گرفتن بازیکن خیلی سخته
همین ماتا رو هم گرفتیم باید کلی خوشحال باشیم
mohammad_87
01-02-2014, 17:15
توضیح مویس در مورد بازیکنان قرضی
دیوید مویس توضیح داده است که چرا تعداد زیادی از بازیکنان در روز جمعه آخرین روز نقل و انتقالات ژانویه باشگاه را به صورت قرضی ترک کرده اند.
۹ بازیکن جوانی که باشگاه را به صورت قرضی ترک کرده اند شامل : ویلفرد زاها (کاردیف سیتی) , فدریکو ماکدا , تام ثورپ و تایلر بلکت (همگی به بیرمنگام سیتی) و چارنی اکانگمنه و سم بیرنه (هر دو به کارلیسل یونایتد) می باشند.
مویس در مصاحبه با شبکه MUTV گفت : “ما می خواهیم آنها مقداری تجربه از فوتبال بزرگ سالان داشته باشند. آنها بازی های زیادی را برای تیم ذخیره انجام دادند ولی من امیدوارم که یکشنبه در مسابقات لیگ به آنها بازی برسد. خوشبختانه تعدادی از آنها فرصت شرکت در تمرین مسابقه را خواهند داشت.
“برای بخشی از پیشرفت آنها زمانی که در تیم جوانان بازی می کنند باید در قدم بعدی آنها را به تیم ذخیره ها فرستاد و اکنون شما می خواهید آنها را به تیم اصلی بیاورید. ولی این روزها فاصله میان تیم ذخیره ها و تیم اصلی زیاد است.
“در واقع برنامه ی بازی ها در این کشور برنامه خوبی نیست. تفاوت بین بازی های زیر ۲۱ ساله ها با بازی های لیگ برتر بسیار زیاد است و این بازیکنان دوست دارند بازی کنند و از شما می پرسند که: آیا ما می توانیم به صورت قرضی برویم ؟
این کار این شانس را به ما می دهد که عملکرد این بازیکنان را در مسابقات لیگ تماشا کنیم.
ما افرادی را داریم که بازی های آنها را می بینند و عملکرد آنها را به ما گزارش می کنند. این بخشی از پروسه پیشرفت آنهاست. اگر برنامه ی بازی ها متفاوت بود در این صورت ممکن بود ما اجازه ندهیم که آنها باشگاه را به صورت قرضی ترک کنند.
بنقل از کانون هواداران یونایتد
Amir-Rainman
01-02-2014, 17:57
این خبر درست نیست
هرناندز از هفته پیش مدیر برنامه هاش تاکید کرد حداقل تا پایان فصل تو یونایتد می مونه
کلا نقل و انتقالات بدی نداشتیم هرچند شاید بهتر هم می شد ولی به هرحال تو ژانویه گرفتن بازیکن خیلی سخته
همین ماتا رو هم گرفتیم باید کلی خوشحال باشیم
بله درسته، چیچاریتو پیشنهاد والنسیا رو رد کرد
1 هیچ عقبیم که!!!!:n22::n22::n22::n22:
گل به خودی کریک! گل خیلی بدی خوردیم و بدشانسی پشت بدشانسی..اوانز و جونز هم مصدوم شدن...کریک رفته دفاع!!!
به امید بازی بهتر در نیمه دوم..
تاتنهام و اورتون هم دارن میبازن!
shakerifar
01-02-2014, 20:54
امسال عجیب بخت به ما پشت کرده...
بله درسته، چیچاریتو پیشنهاد والنسیا رو رد کرد
تاریخ خبرو نگاه کنید ماله ماه آگوسته یعنی تابستون
pcforlife
01-02-2014, 21:11
امسال عجیب بخت به ما پشت کرده...
تو 7 دقیقه وقت اضافه که من دیدم (آنلاین از اینترنت) قشنگ میتونستیم 3-2 ببریم یا حداقل بازی رو 2-2 کنیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza.M67
02-02-2014, 18:53
من اگه بفهمم این مویس چی توی یانگ و کلورلی و اسمالینگ دیده که فیکس بهشون بازی میده واقعا خوشحال میشم .
یانوزای 90 دقیقه روی نیمکته اونوقت یانگ 90 دقیقه بازی می کنه.
فن پرسی رو میکشه بیرون به جاش چیچاریتو رو میاره ...
آخه به کی بگم ؟
mosi_alfa
03-02-2014, 11:38
ایمان اوردم مشکل از مربی عزیز هست، والا........:n13:
در اینکه مویس در حد و اندازه های نشستن روی نیمکت پرافتخارترین تیم لیگ جزیره نیست که شکی نیست
این فصل که برای یونایتد تمام شد فقط تنها امیدمون به رقابت های چمپیونز لیگ هستش که سقفش با این سرمربی رسیدن به 8 تیم برتر اروپا هستش
منتظر میمونیم فصل بعد مویس اگه در منچستر موندنی شد تیم دلخواهش ببنده تا ببینیم با تیم دلخواهش چه گلی به سرش میزنه- اینقد تو این سالها با فرگی کبیر:n12:قهرمانی در لیگ برتر کسب کردیم که با یک سال افت تیم مشکل خاصی پیش نمیاد-
امیدوارم آخر فصل جام قهرمانی لیگ برتر به تیم های لندنی نرسه
گيگز: ماتا ميتواند اسطوره منچستر شود
هافبک کهنهکار منچستريونايتد بر اين باور است که بازيکن جديد اين تيم ميتواند به زودي به اسطوره باشگاه بدل شود.
خوان ماتا در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه با 37.1 ميليون پوند از چلسي راهي منچستريونايتد شد تا رکورد جديدي در تاريخ خريد بازيکن توسط شياطين سرخ به ثبت برسد.
رايان گيگز که از سال 1991 در منچستريونايتد حضور دارد و 959 بار هم با پيراهن اين تيم به ميدان رفته و در فصل جاري نيز به عنوان بازيکن - مربي مشغول به فعاليت است تاکيد کرده هافبک جديد و اسپانيايي اين تيم روزي به اسطوره باشگاه بدل خواهد شد.
گيگز در اين زمينه گفت: نميخواهم با اين حرفها روي ماتا فشار بياورم. او ميتواند روزي اسطوره باشگاه شود. توانايي اين کار را هم دارد. حضور در منچستريونايتد و همچنين بازي کردن براي تيم ملي فوتبال اسپانيا او را در شرايط خوبي قرار خواهد داد. اگر هر هفته به ميدان برود و نمايش خوبي هم داشته باشد، به زودي اين اتفاق خواهد افتاد.
گيگز در ادامه گفت: اسپانيا تيم قدرتمندي است. اگر بازيکني بتواند در اين تيم و منچستريونايتد بازي کند عالي خواهد بود. او ميتواند اين کار را انجام دهد و موفق بشود.
Ali*Reza
06-02-2014, 12:14
امروز ششم فوریه سالگرد حادثه ای تلخ :
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+
ظاهرا باشگاههایی مثل اینتر به دنبال خرید ویدیچ بخاطر اتمام قراردادش هستند.
مذاکره برای پیوستن کروس به یونایتد هم ظاهرا نتیجه ای نداشته !
pcforlife
07-02-2014, 10:16
تو این فصل سخت، بدترین خبر جدایی کاپیتان در انتهای این فصله... داغون شدم..:n28:
ممنون کاپیتان:n12:... بابت همه زحماتت... هیچ وقت صحنه باشکوه قهرمانی شماره 19 که با غرور و افتخار جام رو بالای سر بردی یادم نمیره و البته فصل پیش.
shakerifar
07-02-2014, 11:05
ممنون کاپیتان به خاطر 8 سال زحماتت... به خاطر مصدومیت هایی که در این مسیر متحمل شدی... به خاطر روزایی که به داشتن بهترین مدافع جهان افتخار می کردیم ... به خاطر فینال فوق العاده مسکو
ویدیچ:در انگلستان در هیچ باشگاه دیگری به جز یونایتد بازی نخواهم کرد و در پایان فصل به باشگاهی خارجی می رم:n12:
امیدوارم هرجا می ره موفق باشه:n12:
pcforlife
07-02-2014, 11:36
ویدیچ:در انگلستان در هیچ باشگاه دیگری به جز یونایتد بازی نخواهم کرد و در پایان فصل به باشگاهی خارجی می رم:n12:
شنیدم که تابستون اینتر جزء الویت هاش هست.
خیلی حیف شد نمانیا ویدیچ و فردیناند یک زمانی بهترین خط دفاع اروپا بودند جدایی ویدیچ که قطعی شد فردیناند هم که تو خبرا بود که این فصل اخرین فصل حضورش در یونایتد هستش:n27:معلوم نیست فصل اینده چه بازیکنایی میخوان جایگزین این مدافعامون بشن:n29:
با این خبر هایی که اومده باید منتظر خرید های زیادی از باشگاه توی تابستون باشیم..حداقل 2 3 تا خرید خیلی خوب نیاز داریم..
احتمال رفتنش به اینتر هست ولی خب موفقیتی که اینجا به دست آورده رو هیچ وقت دیگه نمیتونه تکرار کنه. :n12:
REZAHOSEYNGANI
07-02-2014, 22:18
به شدت ناراحت شدم:n30:چه کاپیتانی بود واسمون.....چه ضربات سری میزد...گلش به اینتر...گلش به چلسی.....تعصبش......
تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای نداره باز از سرمربی محترم حمایت کنید و تا اخر فصل که هیچی اگر دسته پایین تر هم رفتیم
باز بیان بگین باید از سرمربی تیم حمایت کرد :n21:
pcforlife
09-02-2014, 21:39
از تلخی قضیه خندم گرفته!!:n19: کمپلت کلویوم!! حمله بودیم! من این همه سال که بازی یونایتد رو میبینم انگشت شمار بود بازی هایی که اینقدر تیم هجومی باشه! تا حالا ندیده بودم ویدیچ بشه پلی میکر!! ببین چقدر جلو اومده بود! این فصل شانس نداریم اصلا و ابدا. اوج بدشانسی بود این بازی. فولهام کلا سه موقعیت داشت دوتاش گل شد. ما با خلوار تا موقعیت به زور دو گل زدیم.:34: فن پرسی سوتی دربازه بان رو دو دقیقه قبل گل مساوی اونا تو مصاف تک به تک میزنه بیرون. بعد تو یه موقعیت نصفه نیمه اونا دقیقه 95 گل میزنن! موندم چجوریاس.:blink:
اگه 3 دقیقه آخر وقت اضافه که متاسفانه تیم قشنگ تو فاز بیخیالی و جو برد بود رو فاکتور بگیریم، حتی اگه امروز 2-0 میباختیم، هم کل تیم به نظرم عالی بودن:n12: و هیچ اشکالی بهشون وارد نیست. خداییش واقعا بدشانسیم.:n27:
+
داور هم که یه پنالتی مسلم موقعی که 1-0 عقب بودیم واسمون نگرفت./
pcforlife
09-02-2014, 21:44
تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای نداره باز از سرمربی محترم حمایت کنید و تا اخر فصل که هیچی اگر دسته پایین تر هم رفتیم
باز بیان بگین باید از سرمربی تیم حمایت کرد :n21:
دوست من، با تبمی که 10 نفر از 11 تاشون تو دفاعه، چجوری باس بازی کرد؟
وقتی مویز هرچی مهاجم و وینگر که داره رو میاره تو، یعنی میخواد این دفاع رو بشکنه و این کارم کرد! دقیقه 95 گل نمیخوردیم، شما این پست رو ارسال میکردی؟ دادا منصف باش :n16:
دوست عزیز کجای این بازی عالی بودیم چون همش حمله میکردیم ؟ تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای داشت ؟ شما شک نکن
این بازی رکورد بیشترین سانتر در یک بازی در لیگ برتر داشت کجای این مساله برای شما جالبه که تاکتیک تیم فقط سانتر
کردن باشه و بدون برنامه و احساسی حمله کنیم
...................................
دوست من مگه هر تیمی 11 نفره دفاع کنه تنها راه حلش سانتر کردنه؟ شما شک نکن اگر تیم میبرد من همین حرف رو میزدم
شما قبول کن که سرمربی محترم ما هر بازی کارش همینه فقط برنامه تیم سانتر کردنه 90 % بازی های این فصل رو دیدم
از شما بعیده بازی های قبل هم تیم ها 11 نفره تو دفاع بودن ؟ چی بگم والا نظر شما اینه و محترم اما این راهی که ما در
پیش بردیم به جایی نمیرسیم
Ali*Reza
09-02-2014, 21:49
بازی رو کامل ندیدم و از دقیقه 70 تونستم ببینم !
واقعا به نظر من هم تیم خیلی خوب بازی کرد. فکر میکنم با اومدن ماتا و برگشتن و رونی و فن پرسی اوضاع بهتر شده.
فکر نمیکنم تیم و ترکیب هجومی تر از بازی امشب بشه بست ! از مهاجمان فقط ولبک تو زمین نبود !!!
بعد از گل دوم که زدیم ، تیم یه مقدار عقب کشید و توی یک بدشناسی . . .
فکر میکنم که این چندمین بازی باشه که تیم در دقایق پایانی داره گل میخوره و امتیاز از دست میده !
برای کسب سهمیه ، بازیهای ماه فوریه و مارچ فوق العاده برامون مهمه و حتی تک امتیازها هم موثرن. بخصوص روز چهارشنبه مقابل آرسنال.
pcforlife
09-02-2014, 21:57
دوست عزیز کجای این بازی عالی بودیم چون همش حمله میکردیم ؟ تیم جز سانتر کردن برنامه دیگه ای داشت ؟ شما شک نکن
این بازی رکورد بیشترین سانتر در یک بازی در لیگ برتر داشت کجای این مساله برای شما جالبه که تاکتیک تیم فقط سانتر
کردن باشه و بدون برنامه و احساسی حمله کنیم
دادا، تو فشردگی دفاعی مثلا توقع داری تیم چی کار کنه، پشت محوطه جریمه مثل بازی بارسا - اینتر پاسکاری کنن که وقت بگذره؟ یا تو اون تجمع دفاعی با یه پاس تو عمق یا پاس اشتباه، ضد حمله بدیم به تیم (که دیدیم یکی از ضد حمله هاشون رو نیمه اول). سانتر کردن حداقل چیزی داشت که دفاع منسجم فولهام رو به هم میریخت و همین هم شد. جفت گل ها از همین به هم ریختگی به دست اومد.
+ منچستر کم پاسکاری تو این بازی کرد که شما سانتر رو برای خودتون تابو کردید؟ یکی از روش های رسیدن به گل از روی ارسال ها و بازی مستقیمه. سوای این موضوع 593 پاس کوتاه 67 پاس بلند و البته 82 سانتر هم جزء همون آماره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REZAHOSEYNGANI
09-02-2014, 22:30
سلام.دیگه ایمان دارم مویس اصلا مربی نیست.یه مربی وقتی میبینه نمیتونه از طریق سانتر کردن گل برسه یه تاکتیک دیگه رو امتحان میکنه
بازی با المپیاکوس رو بشینید خوب ببینید چون امسال اخرین سال حضورمون توی لیگ قهرمانان هست
اشتباه از مویس نبود، اشتباه از کریک بود..مویس که نمیتونه بره تو بازی و جلوی ضربه ی سر بد ویدیج و اشتباه کریک بگذره؟
وقتی 11 نفره توی دفاع میچپن راهی به غیر از سانتر هم هست؟؟ دیدید که با همین سانتر ها و برگشت توپ به گل رسیدیم،تیم خوب بازی کرد ولی دفاع خیلی کار داره و ان شالله تابستون امسال با یک خونه تکونی درست میشه.
eman619rv
10-02-2014, 00:30
عجب بازی دراماتیکی...
وقتی گل رو خوردیم مطمئن بودم که یا باید تو همون 5 دقیقه بعد از گلشون به گل برسیم ، یا اینکه اونا انسجام دفاعی رو به دست خواهند آورد که شکستنش به این آسونی ها نیس... این متفاوت ترین فولامی بود که در این فصل دیده بودم باورم نمیشد این همون تیمیه که جلوی هال سیتی دیدم و 6 تا خورد!
تا دقیقه 78 حال عجیبی داشتم ، از نظر فنی این 60 دقیقه همون چیزی بود که همه دیدیم ولی از نظر احساسی هر دقیقه که به پایان بازی نزدیک میشدیم خود خوری عجیبی توی وحودم شدت میگرفت! گل رو که زدیم نفسی عمیق کشیدم که انگار این 60 دقیقه به زور زیر اب نگه ام داشته بودن ، و با اون کف های مرتبی که داشتم میزدم که تیم بازم به گل برسه...
گل دوم رو که زدیم بغضم نه با گریه بلکه با خنده ترکید انگار پنالتی اخرمون توی فینال 2008 رو گل کرده باشیم ..یه طعم موفقیت و بلاخره رسیدن به هدف داشتم... مویس مشت هاش گره کرده داشت فریاد میزد ، ساف داشت با خوشحالی با کناری هاش حرف میزد و همه هوادارای ورزشگاه خوشحال بودن.
راستش رو بخواین طعم اون خوشحالی رو گل دقیقه اخر هم ،اونقدر ها خراب نکرد! برام عجیب بود، باز چیزی رو که اون همه براش تلاش کردیم از دست دادیم ولی انگار مزه همون چند لحظه خوشحالی زیاد از بین نرفته بود.
شاید به خاطر این بود که محق این بودیم که به گل برسیم ولی به خاطر اشتباهتمون محق همون گل دقیقه اخر هم بودیم.اینی یه درس بزرگ بود واسه من یونایتد مویس که تا سوت پایان یه لحظه هم دست از تلاش بر ندارن.
تعویض های مویس از نظر من عالی بود ، از دقیقه 50 دقیقا همین تعویض ها رو به همین شکل توی ذهنم میگفتم که ای کاش مویس انجام بده و اتفاقا هر سه تا شو انجام داد. ای کاش که از همون اول ترکیب اولیه رو بهتر میچید . در کل در این بازی عملکرد خوبی داشت و ایرادی به مویس در این بازی زیاد وارد نیس به جز یه مورد که بعدا خواهم گفتم.
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
ویدیچ متاسفانه این فصل افت عجیبی داشته و خیلی صحنه ها عملکرد مناسبی نداشته ، این خبر چند روز پیش هم انگار روی بازیش تاثیر گذاشته یود . کمی هم اون رو شل گرفتنش در تعقیب و فشار روی بازیکن روی گل دوم مقصر میدونم.
دارن متاسفانه از جو فوتبال روز دنیا انگار خارج شده و این مصدومیت ها و دوریش ،انگار اون ذهنیت فوتبالیش رو از بین برده کمی. در واقع یه چیزی هست به نام ضمیر ناخوداگاه فعلی فرد که روی حرکات فوتبال بسیار تاثیر گذار هست که به نظرم فلچر در این مورد اسیب زیادی دیده .
تنها ایراد هایی که به مویس وارده دو مورد کوچیک هست:
1.به نظرم بین اون همه سانتر های پشت سر هم یانگ در اون 60 دقیقه ،بهتر بود برای غافل گیری و پخش شدن بهتر مدافعان حریف چندین بار هم از گوش به داخل محوطه جریمه زده و پاس های رو به عقب(به سمت پشت محوطه) داد تا با شوت زنی هم شانس گل زدن مون رو هم امتحان کرد.کاری که یانوزای و والنسیا خیلی خوب بلدن ، اتفاقا هر دو گلمون هم یه جورایی به همین شکل زده شد یعنی پاس زمینی یانوزای و شوت پشت محوطه کریک!
2. ایراد دوم که کمی مهم تره عدم توضیح مناسب تیم و بازیابی و مدیریت شرایط بازی بعد از رسیدن به گل برتری! ما نه زمان بازی رو مدیریت کردیم که نتیجه ایی که این هم براش سختی کشیدیم رو حفظ کنیم( صحنه کرنری که یانوزای اومده بود کنار ماتا که توپ رو همون جا نگه دارن ولی بعد پلن عوض شد رو به یاد بیارید) و نه ترکیبی رو که این همه به دلیل نیاز به گل تهاجمی کرده بودیم رو کمی متعادل تر تبدیل کنیم .
2.
دادا، تو فشردگی دفاعی مثلا توقع داری تیم چی کار کنه، پشت محوطه جریمه مثل بازی بارسا - اینتر پاسکاری کنن که وقت بگذره؟ یا تو اون تجمع دفاعی با یه پاس تو عمق یا پاس اشتباه، ضد حمله بدیم به تیم (که دیدیم یکی از ضد حمله هاشون رو نیمه اول). سانتر کردن حداقل چیزی داشت که دفاع منسجم فولهام رو به هم میریخت و همین هم شد. جفت گل ها از همین به هم ریختگی به دست اومد.
+ منچستر کم پاسکاری تو این بازی کرد که شما سانتر رو برای خودتون تابو کردید؟ یکی از روش های رسیدن به گل از روی ارسال ها و بازی مستقیمه. سوای این موضوع 593 پاس کوتاه 67 پاس بلند و البته 82 سانتر هم جزء همون آماره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما نکنه انتظار داری جلو تیم اخر جدول تیمی که به معنای واقعی تو بحرانه 200 تا پاس بدیم ؟ شما کاری به امار نداشته باش بازی رو که
تماشا کردی تیم حریف پرس فقط تو محوطه خودشون میکردن و وسط زمین و تو نیمه خودمون بازیکن ها راحت تر میتونستن پاسکاری کنن تیم فولام
جلو منچستر سیتی . چلسی . ارسنال . لیورپول هم نمیاد با تعداد کم دفاع کنه بعد او تیم ها با سانتر کردن فقط جلو میرن ؟ اصلا بیخیال این بازی
شما بازی های قبل از این رو مگه ندیدین؟ یکم منصف باشیم بهتره تو بازی های قبلی هم برنامه ای جز سانتر نداشتیم و یک پیشنهاد میکنم گل های
سالهای گذشته اورتون دقیقا در دسترس هست سرمربی گرامی ما همون افکاری که تو تیم سابق داشته همین جا هم داره پیاده میکنه فکر نمیکنم
سخت باشه بازی های یونایتد امسال رو که دنبال کرده باشین به این موضوع پی میبرین خیلی جالب نیست ادم سعی کنه ضعف های تیم رو نبینه
وقتی تیم 90 % هم مالکیت داشته باشه 800 900 تا پاس هم بده اما بی برنامه باشه فایده ای نداره من نمیگم حتما سرمربی تیم عوض بشه
اما تاکتیک تیم باید عوض شه تاکید میکنم بحث من فقط این بازی نیست بازی های قبل هم به همین صورت بوده این بازی شدتش بیشتر شده
به هر حال این نظر منه و امیدوارم کسی دلگیر نشه من و خیلی ها دیگه هم از خدامونه تیم با ثبات باشه فرقی نمیکنه چه کسی سرمربی تیم باشه
shakerifar
10-02-2014, 07:36
گل اول رو به نظرم مقصر اصلی فلچر بود ، یارگیری نامناسب و غیره فشرده باعث شد که بازیکنی که باید اون کنترل کنه راحت به پشت مدافعان بزنه و گل رو بزنه.
ایمان جان به نظرم شاید فلچر مقصر اصلی نبوده باشه هرچند تقصیر داشت اما در درجه اول دوتا مدافع وسط نباید یه همچین فضایی بدن به حریف که حالا هافبک ما بخواد بیاد پوشش بده
---------
یهو بازی رو شل کردیم و همین باعث شد گل مساوی رو بخوریم
با این وضعیت و فرمی که لیورپول داره شاید نتونیم سهمیه رو بگیریم که اگه اینجوری بشه امیدوارم همین 7 بمونیم چون شرکت در یورولیگ کاملا تلف کردن وقت هستش و می تونیم فصل دیگه تمرکزمون رو کامل بزاریم رو لیگ...
در مورد مویز هم خیالتون راحت باشه به احتمال بسیار زیاد تا اخر فصل بعد هیچ اتفاقی برای مویز نمیوفته
Amir-Rainman
10-02-2014, 10:14
گل اولی که منچستر خورد بسیار قشنگ بود ! گل دومم از رو پاس تو عمق بود، این گل خوردنا از عمق فک کنم تعدادش تو این فصل از تعداد انگشتای دست و پا هم بیشتره !!!
چرا باید کریک و ویدیچ رو بگیم خوب بازی نکردن؟ چرا باید آدم بگه این دو نفر که جز ارکان اصلی دفاع تیم تو فصلای پیش بودن ( مخصوصا کریک تو فصل پیش ) جز مقصرای اصلی گل خوردن تیم َن ؟!!
این تفکر دفاعیِ تیم که خرابه !
ولی دیگه اینطور که معلومه باید فعلا به این جور بازی کردن منچستر عادت کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، این تیم با پر کردن بازیکنای ستاره هم درست نمیشه !
تیم نه بلده درست حمله کنه، نه درست دفاع کنه :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.