PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اصفهاني ها

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

amin123
17-02-2008, 16:37
سلام امین جان....یه لپ تاپ در حد 400 تومان...البته برنامه خاصی نمیخوام روش نصب کنم.فقط سرعت اتصال بهاینترنتش واسم مهمه...

يه TOSHIBA هست با CPU 2.4 تميز هست...........

سرعت اينترنت كه ربطي به CONFIGURE لپ تاپ نداره...........:46:

Asalbanoo
17-02-2008, 19:54
سلام
امین جان دادا
رفتم همان پاساژ پگاه که گفتی dvd گرفتم
datawrite بود..دونه ای 250

ممنون بابت راهنماییت

Royce
17-02-2008, 20:35
تازه‌وارده! :46:

بالروگ عكستو ديدم ولي نشناختمت
تو چي؟برو يه نيگا بنداز.

amin123
17-02-2008, 21:25
سلام
امین جان دادا
رفتم همان پاساژ پگاه که گفتی dvd گرفتم
datawrite بود..دونه ای 250

ممنون بابت راهنماییت

خواهش ميكنم.........

totia kh
18-02-2008, 00:04
مرسی امین جان.....فعلا وضاع جوری شد که بین انتخاب لپ تاپ و imate واسه اتصال به اینترنت موندم....نمیدونم والا...آخه سرعت اتصال به اینترنتimate چه جوریه؟

به نظر شما کدوم بهتره؟تازه با سیم کارت معمولی وصل میشه یا باید ایرانسل بخرم؟

pandemonium
18-02-2008, 01:13
سلام

ميخوام يك بحثي رو مطرح كنم كه بارها و بارها شاهدش بوديم و بخاطر بي توجهي -تبديل به يك رويه در صداوسيما شده /

نظر ديگران رو هم ميخوام بدونم...
اگر شركت ميكنيد در اين بحث لطفا جدي باشيد ...
حالش هم نداريد ديگه لااقل با عبارات "بي خيال بابا ..." و ... جواب نديد .

امشب كه در تلويزيون و در اين سريال جديد "بخاطر من" كه در اصفهان پر شده باز شاهد اين قضيه بودم گفتم اينجا هم مطرح كنم .

چيزي كه شما در تئاترهاي اصفهاني "رشيد" و سريال هاي بسيار سطح پايين كه اين آقا توش شركت داره ومتاسفانه در شبكه هاي سراسري تلويزيون براي همه ايران پخش ميشه هميشه شاهدش هستيد:

-هميشه آدمهاي متشخص - تحصيل كرده - باكلاس - يا صاحب ثروت و مكنت حتما تهراني هستند (يا حتما بايد تهراني صحبت كنند! - به هيچ وجه اصفهاني صحبت نميكنند) -حتي اگر در خود اصفهان زندگي كنند !!

-هر چي دلقك - آدم بيخود و امل و ...هست اصفهاني هست و خيلي هم اصفهاني غليظ صحبت ميكنند ...

واقعا اين چه رويه اي هست كه سال ها اين آقا و رفقاش در پيش گرفتند ؟؟؟

واقعا فكر ميكنيد كه ايشون مثلا براي اصفهاني ها خوش نامي مياره ؟؟

به نظر من لطمه اي كه سريال هاي اين آقا به مردم اصفهان و برداشت ديگر مردم ايران از اصفهاني ها ميزنه در طي چندين سال شايد راحت قابل جبران نباشه ...

يعني در اصفهان هيچ آدم درست و حسابي پيدا نميشه كه براي نقش هاي تحصيلكرده - باشخصيت و ... حتما طرف بايد تهراني باشه ؟؟ و حتما بايد بازيگر از تهران بيارند !!

در همين سريال "به خاطر من" شاهد هستيم كه شخص ثروتمند و صاحب بزرگترين كارخانه اصفهان !! خود و دختر با كمالش !! و خانوادش اصلا اصفهاني صحبت نميكنند در حالي كه ساكن اصفهان هستند و قاعدتا صاحب كارخانه عمرش رو روي چنين كارخانه اي در اصفهان بايد گذاشته باشه .

چرا؟ چون اينا آدم حسابيند ! و صاحب ثروت ...!

نبايد اصفهاني صحبت كنند . افت داره براشون !!

حالا تو خونه همون آقا - كلفت شون كه براي اين خانواده چايي و ... مياره اصفهاني غليظ صحبت ميكنه ...

در تئاترهاي رشيد هم هميشه شاهد اين رويكرد هستيد ...
دكتر و مهندس -آدم فهميده - باكلاسشون به هيچ وجه لهجه نداريد ...
و هرچي امل و دلقك و زبون نفهمه ميشه اصفهاني - شهرضايي و... صحبت ميكنه...

دقيقا نگرش اين آقا مشخص هست : " اصفهاني صحبت كردن براي يك آدم متشخص و باكلاس افت داره . كلاس طرف پايين مياد..."

اصفهاني ها معرفي ميشند به عنوان دلقك براي خندوندن ملت ايران ؟؟!

درسته كه ميگند لهجه اصفهاني شيرينه - با نمكه ...
ولي نه اينكه يك سري بياند كل ماهيت و رفتارها و صحبت كردن مردم اصفهان رو عجين بكنند با دلقك بازي و مسخره بازي ...

الان طوري شده بعضي وقتها يك اصفهاني جدي هم داره صحبت ميكنه ديگران جوري گوش ميدند انگار ميخواند يه جك از دهنش بشنوند ...!

به نظر من اين "رشيد" و همراهانش دارند خيانت ميكنند به مردم اصفهان ...

آيا نياز هست كه "به هر قيمتي" مردم رو خندوند ؟؟!!

نظر شما چيه ؟؟

بايد همينطور ساكت موند و شاهد اين اتفاقات بود ؟؟
يا با يكم خنديدن به ادا اطفارهاي اينها همه چيز رو فراموش كرد ؟؟!!!

pandemonium
18-02-2008, 01:32
تاپيك تكراري دوست عزيز دل.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هيچ هم تكراري نيست .

به مديريت گزارش شد ... تا در اسرع وقت تكليف آيدي تو رو مشخص كنند .

تابلو

Balrog
18-02-2008, 03:31
بالروگ عكستو ديدم ولي نشناختمت
تو چي؟برو يه نيگا بنداز.
نشناختم، وگرنه مى‌گفتم.

سلام

ميخوام يك بحثي رو مطرح كنم كه بارها و بارها شاهدش بوديم و بخاطر بي توجهي -تبديل به يك رويه در صداوسيما شده /

امشب كه در تلويزيون و در اين سريال جديد "بخاطر من" كه در اصفهان پر شده باز شاهد اين قضيه بودم گفتم اينجا هم مطرح كنم .

چيزي كه شما در تئاترهاي اصفهاني "رشيد" و سريال هاي بسيار سطح پايين كه اين آقا توش شركت داره ومتاسفانه در شبكه هاي سراسري تلويزيون براي همه ايران پخش ميشه هميشه شاهدش هستيد:

-هميشه آدمهاي متشخص - تحصيل كرده - باكلاس - يا صاحب ثروت و مكنت حتما تهراني هستند (يا حتما بايد تهراني صحبت كنند! - به هيچ وجه اصفهاني صحبت نميكنند) -حتي اگر در خود اصفهان زندگي كنند !!

-هر چي دلقك - آدم بيخود و امل و ...هست اصفهاني هست و خيلي هم اصفهاني غليظ صحبت ميكنند ...

به نظر من لطمه اي كه سريال هاي اين آقا به مردم اصفهان و برداشت ديگر مردم ايران از اصفهاني ها ميزنه در طي چندين سال شايد راحت قابل جبران نباشه ...

يعني در اصفهان هيچ آدم درست و حسابي پيدا نميشه كه براي نقش هاي تحصيلكرده - باشخصيت و ... حتما طرف بايد تهراني باشه ؟؟ و حتما بايد بازيگر از تهران بيارند !!

در همين سريال "به خاطر من" شاهد هستيم كه شخص ثروتمند و صاحب بزرگترين كارخانه اصفهان !! خود و دختر با كمالش !! و خانوادش اصلا اصفهاني صحبت نميكنند در حالي كه ساكن اصفهان هستند و قاعدتا صاحب كارخانه عمرش رو روي چنين كارخانه اي در اصفهان بايد گذاشته باشه .

حالا تو خونه همون آقا - كلفت شون كه براي اين خانواده چايي و ... مياره اصفهاني غليظ صحبت ميكنه ...

دقيقا نگرش اين آقا مشخص هست : " اصفهاني صحبت كردن براي يك آدم متشخص و باكلاس افت داره . كلاس طرف پايين مياد..."

ولي نه اينكه يك سري بياند كل ماهيت و رفتارها و صحبت كردن مردم اصفهان رو عجين بكنند با دلقك بازي و مسخره بازي ...

الان طوري شده بعضي وقتها يك اصفهاني جدي هم داره صحبت ميكنه ديگران جوري گوش ميدند انگار ميخواند يه جك از دهنش بشنوند ...!

نظر شما چيه ؟؟

سلام از ماست محمد جون! :10:
متاسفانه هميشه در سريال‌ها و فيلم‌ها وضع به همين صورت بوده و بحث به اصفهانى و غير اصفهانى بودن هم نيست. مثلا كى شده كه يه شخصيت درست و حسابى تو فيلم يا سريالى لحجه‌ى آذرى داشته باشه؟!

Balrog
18-02-2008, 04:11
ــــــــــ

Asalbanoo
18-02-2008, 07:28
سلام

نظر شما چيه ؟؟

سلام از ماست محمد جون! :10:
متاسفانه هميشه در سريال‌ها و فيلم‌ها وضع به همين صورت بوده و بحث به اصفهانى و غير اصفهانى بودن هم نيست. مثلا كى شده كه يه شخصيت درست و حسابى تو فيلم يا سريالى لحجه‌ى آذرى داشته باشه؟!

سلام خدمت دوستان
من هم کاملا با صحبتهای محمد جان موافقم..حالم ز این مردک کوچولو همراهانش بهم می خوره....مخصوصا وقتی مثلا نمایش های این از شبکه سراسری هم پخش می شه..
درسته که بایستی هوای محله های قدمی را هم داشت.اما بد نیست موقعی لوکیشن ها از محله های نسیتا جدید اصفهان هم باشه...همونجور که اغلب گزارش ها محدود می شه به میدون انقلاب به بعد..البته با گفته علی جان هم موافقم...
اینکه ادم با کلاس بدون لهجه است یا احیانا لهجه تهرانی داره تنها محدود به اصفهان نمی شه.همین هم وطن های آذری یا حتی شما دیدی در سریالی کسی مشهدی باشه و لهجه مشهدی داشته باشه؟

حالا خوبه توی اصفهان و هنرمند هیا اصفهانی کسی مانند رضا ارحام صدر را داریم...که وقتی نمایش هاش رو می بینیم ضمن اینکه لهجه داره...برخی رسم و رسوم های اصفهانی هارو هم انجام می ده..اما به هیج وجهه لوده نیست.یا حتی همون سریال های مجید...

من فکر میکنم از اونجایی که همیشه مردم اصفهان به بذله گویی و به اصطلاح مجلس گرم کنی مشهور بوده اند،این دار و دسته ایزدی هم مثلا می خوان همین کار بکنند..اما مرز بین هنر و ابتذال از مو باریکتر..و کاری که اینها می کنند کاملا در حیطه ابتذال است.

درباره لهجه من هم واقعا دلم خونه از این وضعیت.....می بینی طرف هنوز 10 کیلومتری تهران است.اولین چیزی که عوض شده لهجه است.به زور می خواد لهجه را از بین ببره.جالب اینکه خوشبختانه ما اصفهانیا هر کاری کنیم اخر ته لهجه داریم.....یکی هم هست مثل افتخاری یا جهانبخش سلطانی که وقتی باهاشون مصاحبه می شه با همان لهجه قشنگ اصفهانی حرف می زنند.

totia kh
18-02-2008, 10:42
سلام خدمت دوستان
من هم کاملا با صحبتهای محمد جان موافقم..حالم ز این مردک کوچولو همراهانش بهم می خوره....مخصوصا وقتی مثلا نمایش های این از شبکه سراسری هم پخش می شه..
درسته که بایستی هوای محله های قدمی را هم داشت.اما بد نیست موقعی لوکیشن ها از محله های نسیتا جدید اصفهان هم باشه...همونجور که اغلب گزارش ها محدود می شه به میدون انقلاب به بعد..البته با گفته علی جان هم موافقم...
اینکه ادم با کلاس بدون لهجه است یا احیانا لهجه تهرانی داره تنها محدود به اصفهان نمی شه.همین هم وطن های آذری یا حتی شما دیدی در سریالی کسی مشهدی باشه و لهجه مشهدی داشته باشه؟

حالا خوبه توی اصفهان و هنرمند هیا اصفهانی کسی مانند رضا ارحام صدر را داریم...که وقتی نمایش هاش رو می بینیم ضمن اینکه لهجه داره...برخی رسم و رسوم های اصفهانی هارو هم انجام می ده..اما به هیج وجهه لوده نیست.یا حتی همون سریال های مجید...

من فکر میکنم از اونجایی که همیشه مردم اصفهان به بذله گویی و به اصطلاح مجلس گرم کنی مشهور بوده اند،این دار و دسته ایزدی هم مثلا می خوان همین کار بکنند..اما مرز بین هنر و ابتذال از مو باریکتر..و کاری که اینها می کنند کاملا در حیطه ابتذال است.

درباره لهجه من هم واقعا دلم خونه از این وضعیت.....می بینی طرف هنوز 10 کیلومتری تهران است.اولین چیزی که عوض شده لهجه است.به زور می خواد لهجه را از بین ببره.جالب اینکه خوشبختانه ما اصفهانیا هر کاری کنیم اخر ته لهجه داریم.....یکی هم هست مثل افتخاری یا جهانبخش سلطانی که وقتی باهاشون مصاحبه می شه با همان لهجه قشنگ اصفهانی حرف می زنند.

با سلام خدمت همه دوستان عزیز...

خوب منم حرفای شماروقبول دارم.ولی عزیزان من آخه این درسته که یه باره کل شخصیت و سابقه هنری همشهریامونو اینطوری زیر سوال ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:13:

اگه یادتون باشه یه زمانی...یعنی اون وقتا که یه کم ایرانی جماعت خاکی تر بودند..و دیگه اینقدر تهرانی بودن و تهرانی حرف زدن رو به رخ هم نمی کشیدن..همون تهرونیها به همین رشید ما حسودیشون میشد..

به هر حال هر چیزی باید همراه با تحول عرصه اش به روز بشه..ولی انتقاد وقتی سازنده اس که همه جوانب و خوبیها و بدیهارو با هم ببینه...

من از همه شما به خاطر این ظریف بینی تون ممنونم..ولی امیدوارم روزی برسه که ایرانی جماعت تو هر مقوله ای خودشو با هموطناش شریک بدونه و واسه اصلاح هر چیزی اول خودشو مسئول بدونه...

به نظر من واسه شروع,این خود ما هستیم که باید نگاهمونو اصلاح کنیم و از لهجه مون واسه طنز یا شوخی سواستفاده نکنیم..و سعی کنیم به همه بفهمونیم که لهجه هیچکس نمادی از شخصیتش نیست..اون وقته که میتونیم از بقیه انتظار داشته باشیم....یا حق

amin123
18-02-2008, 15:24
مرسی امین جان.....فعلا وضاع جوری شد که بین انتخاب لپ تاپ و imate واسه اتصال به اینترنت موندم....نمیدونم والا...آخه سرعت اتصال به اینترنتimate چه جوریه؟

به نظر شما کدوم بهتره؟تازه با سیم کارت معمولی وصل میشه یا باید ایرانسل بخرم؟

خوب ظاهرا مهمترين پارامتر براي شما اتصال به اينترنت و سرعت مناسب هست........

با اين حساب به نظر من چرا شما ADSL استفاده نميكنيد؟

IMATE هم خوبه ( POCKET PC) و فعلا براي اتصال به اينترنت نياز به ايرانسل داريد،همراه اول فعلا اينترنت ندارد..........

البته سرعت اينترنت ايرانسل هم خوب نيست و بيشتر به درد چت ميخوره تا مرور صفحات وب.........

براي اتصال به اينترنت به صورت همراه حتما نيازي به POCKET PC نيست،با همين گوشي هاي نوكيا هم به راحتي ميتوان به اينترنت وصل شد،تفاوت عمده POCKET PC با بقيه گوشي ها در اين است كه داراي سيستم عامل WINDOWS MOBILE است.........

ولي بازم ميگم،اگر مهمترين پارامتر براي شما اينترنت هست..... ADSL ميتونه بهترين انتخاب باشه و نيازي به بودجه آنچناني هم نداره كه LAPTOP و يا POCKET PC ميخواهند.......

nkhdiscovery
18-02-2008, 15:50
خب......
من تقریبا با هر دو دسته ی مخالف وموافق ، موافقم!

محمد جون یه هو بیا دعوا دیگه!......عسل بانو....کارد و دشنه بدم خدمتتون؟؟؟ توتیا ...نکنه از فامیلای ایزدی بودی ما خبرنداشتیم؟؟؟؟

.......خلا صه،اگه میخواین بیاین واقعا اعتراض کنیم و به صدا سیما و یا جای دیگه یا کس دیگه اعتراض کنیم...نه به رشید یا کس دیگه ای بلکه به کل موضوع و قضیه لهجه...(من کنکوری هم سرم درد میکنه واسه این کارا!...مسلمه چون خودم کمک نمیکنم این راهو گفتم دیگه!....)

بالا بری پایین بیای،لهجه شیرین اصفهانی رو همه حال میکنن بشنون،برا همین خودمونم بلید مواظب باشیم تا این خوش اومدن با مسخرگی ها قاطی نشه...من خیلی ها رومیشناسم که اصفهانی هستند ولی لهجه شون خیلی کم رنگه، اما تا میخوان یه مسخره بازی یا کار خنده دار انجام بدن لهجه غلیظ غلیظ میشه!...خب حالا میتونیم اولین گام روبرداریم و خودمون این کارو نکنیم و به بقیه هم تذکر بدیم(مرسی از همه کسایی که تو بحث شرکت کردند چون من خودم از الان حواسم رو به این موضوع جمع میکنم تا اگه قبلا اشتباه کردم دیگه تکرار نکنم)

راستی....نظر ملت راجع به اصفهانی ها خیلی هم بد نیست و تحت تاثیر این امر هم قرار نگرفته،حداقل اونقدر کمه که قابل بحث نیست.اما خب کار خوبیه که حواسمون باشه چون پیشگیری بهتر از درمانه! . ویادمون نره ، خیلی آدمای بزرگ اصفهانی رو به خصوص در پست های مملکتی و علمی نشون میده که با همون لهجه قشنگ صحبت میکنن...ما باید از این فرصتا برای افتخار کردن به شهر و مردممون استفاده کنیم!

pandemonium
18-02-2008, 15:53
سلام از ماست محمد جون!

سلام خدمت دوستان

حرف هاتون درست .
اينكه اين روند فقط مربوط به اصفهان نميشه و بقيه شهرستان ها و اقوام هم از اين موضوع رنج ميبرند ...

ولي ببينيد يك فرق هايي هست ...كه موضوع رو -به نظر خودم- قابل بررسي ميكنه ...

متاسفانه جنبه بدتر قضيه اين هست كه يك جماعتي از "خود اصفهان" دارند اين كارها را دامن ميزنند ...

بله ايني كه شما ميگيد زياد هست ..كه مثلا سريال يا فيلمي در خود تهران ساخته بشه كه در اون بعضي كاراكترهاي ضايع به لهجه يا زبان مردم شهرستان هاي مختلف صحبت كنند . تركي - لري و ...

ولي اينكه از خود اصفهان پاشند برنامه براي كل ايران بفرستند كه آره اصفهاني ها اينجوريند و ... اين ديگه غير قابل اغماض هست ...
اصلا كي گفته حالا چون اين بابا اصفهاني حرف ميزنه بشه نماد اصفهاني ها در ذهن مردم ايران ...الان اين داره با اين كارهاش تقريبا جا ميندازه ...

ولي نكته ديگش اينكه بخاطر همين قضيه -يعني از خود اصفهان بودن اين برنامه ها- شايد بشه اون رو قابل كنترل و رسيدگي دونست ...شايد !
مثلا اين كه اين قضيه رو به صدا و سيماي خود اصفهان گوشزد كرد ...

البته خود صدا و سيماي اصفهان هم ميشه گفت همين روند رو در پيش گرفته ...شما شاهد هستيد كه در طول راه اندازي شبكه اصفهان همواره مجري خيلي از برنامه ها رو از تهران ميارند ...مجري هاي پروازي با چه هزينه هنگفت و دستمزد هاي بسيار بالاتر از حد شغلي شون رو به اصفهان ميارند...و تازه مگر چه آش دهن سوزي هستند ؟! اين مجري هايي كه ميارند ...

مشكل اينا ريشه اي تر از اين حرف هاست ... مشكل فرهنگي هست ...

به هر حال منظور من اينه كه اگه اين سريال ها مال ديگر جاهاي ايران بود مهارش سخت تر ميشد ..چون اونها به فكر خودشون هستند ولي در اينجا شايد ته مانده اي مردانگي در مسولين و سياستگذاران فرهنگي استان اصفهان و صدا و سيما باقي مونده باشه .

اين هم كه ميگيد همه مناطق كشور همين طور هست ...
خب هر استاني بايد در درجه اول به فكر اصلاح و رسيدگي به امور خودش باشه ...

ببينيد اين قضايا مثلا با قضيه جك گفتن آدمها در مرود اقوام و شهر ها ...خيلي فرق داره ...

اين مثل جك گفتن نيست كه بگيم همه جاي ايران و حتي دنيا اين قضيه هست و كاريش نميشه كرد ...
بله جك گفتن در مورد قوم ها ريشه جامعه شناسي -فرهنگي و تاريخي داره و تازه در دل خود مردم كوچه و بازار و ...به گردش در مياد و بدبهيه كه غير قابل كنترل هست و كاريش نميشه كرد ...

ولي اينكه در اينجا يك عده آدم مدام لودگي در بيارندو خودشون رو نماد مردم اصفهان بدونند -قرائن كارهاشون كاملا اين رو نشون ميده كه چنين ذهنيتي دارند - و با رفتارهاشون تيشه به ريشه اصفهان بزنند خيلي فرق داره . ميشه و بايد يك جوري جلو رفتارهاشون رو گرفت . حداقل مسير بيراهه كه انتخاب كردند رو كمي تغيير داد .

Royce
19-02-2008, 10:40
خوب من هم با حرفهاي شما موافقم
ولي مهم اينه كه من و شما هيچ كاري نميتونيم بكنيم

در ضمن ايزدي هم خدائيش تئاترش بد نيست فقط به درد شبكه ي سراسري نمي خوره
يا علي

mndst
19-02-2008, 22:37
سلام

نظر شما چيه ؟؟

اینا تابع عرف هستن (یا نکنه ارف بود). خلاصه معمولا چیزی رو که در جامعه بیرون انتظار میره به نمایش می‌زارن.

این تاپیک مثکه ادغام شده....

isbn84
20-02-2008, 03:36
ببخشید من دانشگاه نجف اباد اصفهان دانشگاه قبول شدم .. می خواستم اگر کسی اطلاعاتی راجب به این شهر داره به من بگه...مثلا ایا اونجا Adsl اومده ...هواش چه جوره.... امنه یا خطریه ....خونه مجردی به دانشجو میدن؟؟؟؟؟

Asalbanoo
20-02-2008, 08:22
ببخشید من دانشگاه نجف اباد اصفهان دانشگاه قبول شدم .. می خواستم اگر کسی اطلاعاتی راجب به این شهر داره به من بگه...مثلا ایا اونجا Adsl اومده ...هواش چه جوره.... امنه یا خطریه ....خونه مجردی به دانشجو میدن؟؟؟؟؟

سلام
تبریک می گم
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم(خواهرم توی این دانشگاه درس می خونه)دانشجویان توی خود شهر نجف آباد خونه نمی گیرند.اغلب اصفهان خونه می گیرن.اگر هم بخوایین نزدیک دانشگاه باشه،بایستی توی ویلا شهر خونه بگیرید.

wordist
20-02-2008, 08:39

سلام

خوش اومدي به اصفهان و به تاپيك و تبريك بابت قبولي دانشگاه

من خودم چهار سال نجف‌آباد درس خوندم بچه‌ها معمولا اونجا خونه نمي‌گرفتن و همونطور كه مژگان جون گفت يا توي ويلاشهر و يا اصفهان خونه مي‌گرفتن

فكر كنم يكي از دلايلش هم ناسيوناليستي برخورد كردن نجف‌آبادي هاست كه البته توي دانشگاه خودت خواهي ديد كه بسيار مشهوده

موفق باشي

totia kh
20-02-2008, 12:58
خوب ظاهرا مهمترين پارامتر براي شما اتصال به اينترنت و سرعت مناسب هست........

با اين حساب به نظر من چرا شما ADSL استفاده نميكنيد؟

IMATE هم خوبه ( POCKET PC) و فعلا براي اتصال به اينترنت نياز به ايرانسل داريد،همراه اول فعلا اينترنت ندارد..........

البته سرعت اينترنت ايرانسل هم خوب نيست و بيشتر به درد چت ميخوره تا مرور صفحات وب.........

براي اتصال به اينترنت به صورت همراه حتما نيازي به POCKET PC نيست،با همين گوشي هاي نوكيا هم به راحتي ميتوان به اينترنت وصل شد،تفاوت عمده POCKET PC با بقيه گوشي ها در اين است كه داراي سيستم عامل WINDOWS MOBILE است.........

ولي بازم ميگم،اگر مهمترين پارامتر براي شما اينترنت هست..... ADSL ميتونه بهترين انتخاب باشه و نيازي به بودجه آنچناني هم نداره كه LAPTOP و يا POCKET PC ميخواهند.......

مرسی امین جان از راهنماییت..ولی مشکل من اینه که مجبورم واسه کارم برم یه جایی که adsl نداره و .... باید یه چیز قابل حمل بخرم که بتونم با خودم ببرم و بیارم...پس باید بین imate و لپ تاپ یکی رو انتخاب کنم...پس سرعت اینترنت این دو تا رو میخوام فرقشو بدونم...یعنی اتصال با ایرانسل با خط تلفن عادی چه فرقی داره؟

totia kh
20-02-2008, 13:12
اگه یه گوشی هم بهم معرفی کنین که با سیم کارت عادی اینتر نت وصل بشه..ممنون میشم

مرسی....:13::5:

isbn84
20-02-2008, 17:42
سلام
تبریک می گم
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم(خواهرم توی این دانشگاه درس می خونه)دانشجویان توی خود شهر نجف آباد خونه نمی گیرند.اغلب اصفهان خونه می گیرن.اگر هم بخوایین نزدیک دانشگاه باشه،بایستی توی ویلا شهر خونه بگیرید.

سلام

خوش اومدي به اصفهان و به تاپيك و تبريك بابت قبولي دانشگاه

من خودم چهار سال نجف‌آباد درس خوندم بچه‌ها معمولا اونجا خونه نمي‌گرفتن و همونطور كه مژگان جون گفت يا توي ويلاشهر و يا اصفهان خونه مي‌گرفتن

فكر كنم يكي از دلايلش هم ناسيوناليستي برخورد كردن نجف‌آبادي هاست كه البته توي دانشگاه خودت خواهي ديد كه بسيار مشهوده

موفق باشي

خیلی ممنون از شما
چند تا سوال ئاشتم
ویلا شهر چه قدر از نجف اباد فاصله داره ؟
ایا خونه با ماهی 100 ..150 هزار تومان میشه پیدا کرد..؟
ADSL توی ویلا شهر داره...؟یا فقط اصفهان داره.....؟

Asalbanoo
20-02-2008, 17:53
خیلی ممنون از شما
چند تا سوال ئاشتم
ویلا شهر چه قدر از نجف اباد فاصله داره ؟
ایا خونه با ماهی 100 ..150 هزار تومان میشه پیدا کرد..؟
ADSL توی ویلا شهر داره...؟یا فقط اصفهان داره.....؟

سلام
می دونید فاصله ویلاشهر تا خود نجف آباد مهم نیست.چون دانشگاه درون خود شهر واقع نشده.اما فاصله ویلاشهر با دانشگاه 5 دقیقه راه است.(با سرویس)درباره اینترنت و قیمت کرایه ها هم می گم خواهرم بپرسه بهتون می گم.

amin123
20-02-2008, 18:22
مرسی امین جان از راهنماییت..ولی مشکل من اینه که مجبورم واسه کارم برم یه جایی که adsl نداره و .... باید یه چیز قابل حمل بخرم که بتونم با خودم ببرم و بیارم...پس باید بین imate و لپ تاپ یکی رو انتخاب کنم...پس سرعت اینترنت این دو تا رو میخوام فرقشو بدونم...یعنی اتصال با ایرانسل با خط تلفن عادی چه فرقی داره؟

سرعت اينترنت ايرانسل بدي نيست...... البته بعضي وقت ها خيلي افتضاح ميشه طوري كه حتي توي ياهو مسنجر هم LOG IN نميشه،اما در كل خوبه...... هر 1 مگا بايت هم 1000 ريال هست..... ولي زياد به درد وب گردي حرفه اي و يا وب گردي زياد نميخوره......

انتخاب گوشي هم آنچنان در اينترنت تاثيري نداره به طوري كه شما مثلا با گوشي N95 نوكيا هم ميتونيد به خوبي به اينترنت وصل بشيد و پول زيادي هم براي POCKET PC نداديد.......

اگه یه گوشی هم بهم معرفی کنین که با سیم کارت عادی اینتر نت وصل بشه..ممنون میشم

مرسی....:13::5:

براي وصل شدن به اينترنت هم گوشي مهم نيست،مهم اون اپراتوري هست كه خط شما متعلق به آن است.....

در حال حاظر هم همراه اول GPRS (اينترنت) را راه نينداخته...... فعلا فقط ايرانسل هست كه GPRS داره و ميتونيد به اينترنت وصل بشيد......

totia kh
20-02-2008, 20:15
مرسی امین جان...کاملا جوابمو گرفتم...ممنون از اینکه اینقدر قشنگ موضوع رو واسم باز کردی.

1234567
22-02-2008, 12:17
سلام
من میخام ADSL بگیرم و تحقیق کردم صبانت به نظر مناسبه
در سایت اصلی صبانت نمایندگان زیر رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرده :
نداگستر:
ققنوس انفورماتیک: -
جلفا رایانه سپاهان : -
آقای اکابری : -
سحر رسانه خورشید : -
فراتاز : -
ارتباطات کیهان پیام : -
رایانو : -
رایانه نحل سپاهان :
ایران رایان :
همانطور که مشخصه بعضی به صورت شرکت و برخی به صورت مغازه کامپیوتری هستند
که نمایندگی گرفتن و برخی سایت دارن . من به سایتها سر زدم و قیمتها همه یکسان است
و شخصا جلفارایانه و کاندید(نداگستر) رو پسندیدم.
1-لطفا بگید کدومشون پشتیبانی بهتری دارن و آیا مودم را باید از خودشون خرید و نصب اجباریه؟
2-یعنی برای نصب خودم نمیتونم انجام بدم که هزینه ام بیاد پایین؟
--------
سرویس مورد نظر من A1 هست یعنی 64k ماهانه
مودم Asus602 هم میخام
3-این مودم حدودا چنده؟
4-آیا Adsl-2 هست؟
ببخشید هزار تا سوال رو یه جا میپرسم
میخام سریع اقدام کنم که تا عید وصل بشه

amin123
22-02-2008, 14:31
سلام
نداگستر:
رایانه نحل سپاهان :
ایران رایان :
1-لطفا بگید کدومشون پشتیبانی بهتری دارن و آیا مودم را باید از خودشون خرید و نصب اجباریه؟
--------
مودم Asus602 هم میخام
3-این مودم حدودا چنده؟
4-آیا Adsl-2 هست؟

ندا از نظر خدمات و پشتيباني بهتره....

مودم را هم بايد از خودشون بگيري.......

مودمي كه شما انتخاب كرديد (ASUS AM602) قابليت ADSL2+ را هم داره و روتر هم هست.......

قيمت مودم هم حدود 67 تومان است (با گارانتي)

اگر خودتون مودم داريد پ.خ بديد تا راهنمايي كنم چكار كنيد........ تازه ازتون هزينه نصب هم ميگيرند....اگر خواستيد ميتونم كاري كنم واستون كه اين هزينه براتون كسر بشه.....

خوش باشيد

1234567
22-02-2008, 16:51
امین جان ممنونم
فقط قیمت مودم رو درست نوشتین؟

amin123
22-02-2008, 22:43
امین جان ممنونم
فقط قیمت مودم رو درست نوشتین؟

سلام.بله

Asus Am 602====53000 بدون گارانتي

Asus Am 602====67000 با گارانتي

h_zaman06
22-02-2008, 23:59
سلام
نداگستر:
رایانه نحل سپاهان :
ایران رایان :
--------
مودم Asus602 هم میخام
3-این مودم حدودا چنده؟
4-آیا Adsl-2 هست؟

راستش من پشتیبانی بقیه شرکت ها رو نمیدونم ولی پشتیبانی جلفا فقط در حد اینه که بهت بگه چقدر از یوزرت باقی مونده و یا اینکه اگه برای پورتت مشکلی پیش اومد مشکلت رو گزارش کنه ( اینو میگم چون خودم پشتیبانشونم :46::31: )

فکر کنم بقیه شرکت ها هم در همین حد باشه ... چون معمولا قطعی و یا کندی اینترنت دست اینجا نیست و همش با تهرانه
مودم هم می تونی خودت بگیری ویا از شرکت تهیه کنی
هزینه نصب هم در واقع سود نمایندگی هاست و همچین هزینه ای وجود نداره ... بنابراین اگه یه آشنایی... چیزی ( مثل امین جون :20:) نداشته باشی مجبوری این پول که 10000 تومان هست را بدی

1234567
23-02-2008, 09:21
زمان جان و امین عزیز از شما ممنونم
فقط مونده در مورد مودم تصمیم بگیرم
آخه من فکر میکردم Asus602 مودم خوبیه
ولی میگن رو 7 ساعت قفل میکنه
تاپیک هم زدم تایید شده

amin123
23-02-2008, 11:04
تاپیک هم زدم تایید شده

اصلا اينطور نيست.... من خودم همين مودم را دارم و همچنين دو تا از دوستام دارند اين مودم را و چنين مشكلي نداريم

1234567
23-02-2008, 14:35
منم چون شک داشتم تاپیک هم زده بودم
به من اینطور گفتن
اگه شما شخصا دارین که دیگه حرفی نمیمون
در هر صورت از راهنماییتون ممنونم

h_zaman06
23-02-2008, 21:05
تاپیک هم زدم تایید شده

راستش من با این مودم کار نکردم ولی تعریفش را شنیده بودم .... حالا چطور میگید قفل میکنه نمیدونم ؟؟؟

کلا خودم اعتقادی به این حرف ها ندارم آخه من خودم قبلا یه مودم Corecess داشتم که قیمتش 60 تومنه واقعا عالی بود الان هم یه مودم planet دارم که قیمتش 35 تومنه ولی با این حال تا حالا اصلا قفل نکرده ( با اینکه خیلی ها میگن زیاد مودم خوبی نیست ) و در کل من تفاوت چندانی با مودم قبلی حس نکردم :5:

حالا نمیدونم شاید در طول زمان این تفاوت قیمت خودشو نشون بده و این مودم planet دچار مشکل بشه ولی تا حالا که حدود 4 ماه هست همچین اتفاقی نیوفتاده

1234567
23-02-2008, 21:55
من داشتم تو اینترنت دنبال مودم خوب میگشتم که اکثرا این مدل رو پیشنهاد داده بودن
ولی در فروم به این مشکل اشاره شده بود منم فقط سوال کردم
ولی وقتی دوستمون میگن قفل نمیکنه حتما همینطوره
اینو با شناختی که از امین عزیز پیدا کردم میگم
من خیلی وقت اینجا رو میخوندم ولی هیچوقت نمیدونم چرا نمیتونستم تو بحثها شرکت کنم
ولی الان میبینم چه قدر خوب میشه دوستای خوب پیدا کرد
از شما هم زمان جان ممنونم که از بچه های خوب اینجایی

amin123
23-02-2008, 22:18
من داشتم تو اینترنت دنبال مودم خوب میگشتم که اکثرا این مدل رو پیشنهاد داده بودن
ولی در فروم به این مشکل اشاره شده بود منم فقط سوال کردم
ولی وقتی دوستمون میگن قفل نمیکنه حتما همینطوره
اینو با شناختی که از امین عزیز پیدا کردم میگم
من خیلی وقت اینجا رو میخوندم ولی هیچوقت نمیدونم چرا نمیتونستم تو بحثها شرکت کنم
ولی الان میبینم چه قدر خوب میشه دوستای خوب پیدا کرد
از شما هم زمان جان ممنونم که از بچه های خوب اینجایی

شما لطف داريد...........

يه نكته من بگم:

در مودم اصلا مفهومي به نام قفل كردن (hang) وجود نداره،اين كه بعضي وقت ها مودم به اصطلاح از كار مي ايستد به خاطر ايجاد نقض و مشكل در Communication اي است كه با پورت موجود در مخابرات پيدا ميكنه كه با ريست دستي مودم اين مشكل برطرف ميشه.........

مهمترين پارامترهايي كه در انتخاب مودم ميشه در نظر گرفت:
1- Stable بودن مودم
2-روتر بودن يا نبودن مودم
3-چگونگي اتصال با Pc
4-تعداد پورت ها

كه به نظر من مهمترين پارامتر ها 1 و 4 هستند.......

خوش باشيد

mahdi7610
23-02-2008, 23:37
سلام برو بچ گل اصفهانی
راستش من اصفهانی نیستم اما یه بار اومدم اصفهان . خیلی بهم خوش گذشت . به خاطر همین گفتم بیام به شماها یه سلامی عرض کرده باشم .

موفق باشید .

fuse
24-02-2008, 01:29
با سلام خدمت همشهریان عزیز :
میخواستم ببینم کسی تو پی سی رپر هست ؟ حالا فرقی نمیکنه از اصفهان یا جایی دیگه
هرکی اینجا رپ میخونه پیغام خصوصی بده یا همینجا جوابم رو بده .چند تا سوال فنی ازش دارم . درباره قیمت و استدیو و ....

اینجا سوال کردم چون نمیخواستم یه تاپیک الکی بزنم .

amin123
24-02-2008, 10:44
سلام برو بچ گل اصفهانی
راستش من اصفهانی نیستم اما یه بار اومدم اصفهان . خیلی بهم خوش گذشت . به خاطر همین گفتم بیام به شماها یه سلامی عرض کرده باشم .

موفق باشید .

سلام آقا مهدي.........

بازم از اين طرفا بيايند....... قبلش هم يه خبري بدين....
مخصوصا عيد كه اصفهون گلستونه ولي خيلي شلوغ ميشه.........:46::10:

Balrog
25-02-2008, 02:27
مشكل اينا ريشه اي تر از اين حرف هاست ... مشكل فرهنگي هست ...

ولي اينكه در اينجا يك عده آدم مدام لودگي در بيارندو خودشون رو نماد مردم اصفهان بدونند -قرائن كارهاشون كاملا اين رو نشون ميده كه چنين ذهنيتي دارند - و با رفتارهاشون تيشه به ريشه اصفهان بزنند خيلي فرق داره . ميشه و بايد يك جوري جلو رفتارهاشون رو گرفت . حداقل مسير بيراهه كه انتخاب كردند رو كمي تغيير داد .
جا داره يه بحث مفصلى راه بندازيم كه چرا تهرانى‌ها همه جا تافته‌ى جدا بافته حساب مى‌شن...

كاملا موافقم.
متاسفانه اين رويه ذهنيت نازيبايى نسبت به مردم اصفهان در ذهن مخاطبان ساير استان‌ها ايجاد كرده...

mahdi7610
25-02-2008, 03:07
سلام آقا مهدي.........

بازم از اين طرفا بيايند....... قبلش هم يه خبري بدين....
مخصوصا عيد كه اصفهون گلستونه ولي خيلي شلوغ ميشه.........:46::10:
سلام amin123 جان

خوبی دادا ؟

اگه عمری باشه و گرفتاری اجازه بده حتما بازم میام .

من از پل خواجو بیشتر از همه جا خوشم اومد . واقعا که اصفهان بهشت هستش . تا وقتی که نیومده بودم باورم نمی شد ولی وقتی که اومدم ، دیدم که واقعا شماها دارین اونجا زندگی می کنین . مثل ما اینجا فقط زنده نیستید .

سعی کنید شما که امکانات دارین ازش استفاده کنید . ما که چیزی اینجا نمی بینیم .

موفق باشی دوست نازنینم .

shahshahani
25-02-2008, 11:53
سلام به همگی.
منم زاده ی خاک پاک نصف جهانم.از فامیلم هم که اسم آی دی هست معلومه.اما متاسفانه از وطن دور افتادم و در تهران ساکنم.
مدام میام سر میزنم چون خیلی از کس و کارمون اونجا هستن.اگه کسی از همشهریای عزیز اینجا یعنی تهران کاری داشت بگه خودم مخلصش هم هستم.
خوشحال شدم.فعلا خداحافظ

mndst
25-02-2008, 13:04
اینو بخونید:

خیلی بده که ما تو اصفهان از این چیزا نداریم... :(

lindows
25-02-2008, 17:39
دوستان اگه توجه كرده مخابرات اصفهان هم همت به خرج داده و سرويس مكان ياب را فعال كرده !
اما قضيه اين كدهائي كه بعد از مكان ها مياد چيه ؟
مثل 220f10

hashem
25-02-2008, 18:37
دوستان همشهری سلام
لطفا فرکانس شبکه اصفهان را در ماهواره به من بدهید.چون مدتیست که دیگر آنرا دریافت نمیکنم.
ممنون.

komail
27-02-2008, 13:10
کجای اصفهان نوت بوک قسطی با شرایط خوب میدن؟
یه فروشگاه که نوت بوک های اصلی بده نه تقلبی

amin123
27-02-2008, 17:37
دوستان اگه توجه كرده مخابرات اصفهان هم همت به خرج داده و سرويس مكان ياب را فعال كرده !
اما قضيه اين كدهائي كه بعد از مكان ها مياد چيه ؟
مثل 220f10

اين مكان ياب نيست..........

اين اسمي كه مي افته بر روي گوشي شما مكان آنتن فعلي شما را نشان ميدهد. كه در گوشي ها به نام CELL INFO هست.....

مكان ياب همان GPS هست كه براي اين مورد هم بايد گوشي شما GPS داشته باشد.........

کجای اصفهان نوت بوک قسطی با شرایط خوب میدن؟
یه فروشگاه که نوت بوک های اصلی بده نه تقلبی

اگر خواستيد ما در خدمتيم........

amin123
29-02-2008, 23:51
سلام به اصفهاني ها...........

دوستان يه خبر خيلي خوب...........

مژگان جان (asalbanoo) مدير انجمن فيلم شده..............

همگي به افتخار مژگان يه كف مرتب:33::33::33::33::33::26::26::26::26::26:

Balrog
01-03-2008, 00:27
تبريك مى‌گم خانم مدير! :31: :11:

hoka2006
01-03-2008, 06:37
تیریک میگم و به امید موفقیت روزافزون .

sarina_sh
01-03-2008, 06:40
سلام به همه همشری های گلم:11:
دوستای گلم من جمعه کنکور دادم نتیجش تا قبل از اسفند میاد ... خیلی دعام کنید:20:

مژگان جان تبریک :11: واقعا مدیریت انجمن فیلم فقط مخصوص خودته :10:

lindows
01-03-2008, 07:02
اين مكان ياب نيست..........

اين اسمي كه مي افته بر روي گوشي شما مكان آنتن فعلي شما را نشان ميدهد. كه در گوشي ها به نام CELL INFO هست.....

مكان ياب همان GPS هست كه براي اين مورد هم بايد گوشي شما GPS داشته باشد.........

اگر خواستيد ما در خدمتيم........

سلام

ميدونم اسم آنتني كه ازش داره ميگيره - ميخوام بدونم اون كدهاي آخرش چيه ؟

wordist
01-03-2008, 08:11
سلام مژگان جان

من هم مديريت انجمن فيلم رو بهت تبريك ميگم

انشاءالله تو كارت موفق باشي

Asalbanoo
01-03-2008, 08:24
سلام به اصفهاني ها...........

دوستان يه خبر خيلي خوب...........

مژگان جان (asalbanoo) مدير انجمن فيلم شده..............

همگي به افتخار مژگان يه كف مرتب:33::33::33::33::33::26::26::26::26::26:

سلام
امین جان دادا چرا شرمنده ام می کنی؟

بی نهایت ممنونم که به فکر هستی.

امیدوارم همیشه خوش و خرم باشی.

تبريك مى‌گم خانم مدير! :31: :11:

سلام
ممنون علی جان
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی

تیریک میگم و به امید موفقیت روزافزون .

سلام دوست عزیز
متشکرم..امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی.

سلام به همه همشری های گلم:11:
دوستای گلم من جمعه کنکور دادم نتیجش تا قبل از اسفند میاد ... خیلی دعام کنید:20:

مژگان جان تبریک :11: واقعا مدیریت انجمن فیلم فقط مخصوص خودته :10:

سلام سارینا جان
اول ممنونم...

دوم امیدوارم در کنکور قبول بشی و پست بعدی که اینجا می دی خبر قبولیت را بگی.

سلام مژگان جان

من هم مديريت انجمن فيلم رو بهت تبريك ميگم

انشاءالله تو كارت موفق باشي

سلام
مرسی دوست عزیز
امیدوارم شما هم همیشه سرافراز باشی.

h_zaman06
01-03-2008, 20:58
با اینکه دیر رسیدم .... اما منم بهت تبریک میگم :46::11:

h_zaman06
01-03-2008, 21:00
کسی میدونه توی اصفهان کجا هواپیمای مدل میفروشند ؟؟؟

mndst
02-03-2008, 12:51
ما هم از خیلی قبل این را پیش بینی میکردیم. تبریک تبریک

کسی میدونه توی اصفهان کجا هواپیمای مدل میفروشند ؟؟؟

اصفهان ندیدم. این چیزا بیشتر توی تهران و مشهد و شیراز گیر میاد.

mndst
04-03-2008, 17:15
تا حالا این توریستهای خارجیو تو اصفهان موقع عبور از خیابون دیدید؟ من هروقت یکیشونو می‌بینم روحم شاد می‌شه.

طرف از بزرگترین شهر دنیا (توکیو) اومده. اونوقت نمی‌تونه از خیابون روبرو هتل پل رد شه. فکر کنم ایران براشون خیلی هیجان انگیز باشه....

mndst
09-03-2008, 13:54
مگه من بیام اینجا پست بدم. اصفهان که خبری نیست . Echo Echo

sarina_sh
09-03-2008, 14:00
آره راست می گی ها
تاپیک افتاده بود پایین
خوب چه خبرا خوبید ؟ خوش می گذره ؟
راستی کسی میدونه از اینجا تا زرین شهر چند کیلومتره ؟

Asalbanoo
09-03-2008, 15:11
آره راست می گی ها
تاپیک افتاده بود پایین
خوب چه خبرا خوبید ؟ خوش می گذره ؟
راستی کسی میدونه از اینجا تا زرین شهر چند کیلومتره ؟

سلام
بین 30 تا 35 کیلومتر

sarina_sh
09-03-2008, 16:12
ممنون مژگان جان من خودم حدس می زدم 32 کیلومتر باشه
اصفهانی ها انگار کم شدن
دوستان کجایید در سلامتی کامل به سر می برید ؟

fuse
09-03-2008, 16:15
سلامی به گرمی cpu کامپیوترتون
سلام بر هرچی اصفهانی با مرامه
افتخار میکنم قاطی این همه اصفهانی میلولم

sarina_sh
09-03-2008, 16:40
علیک سلامی به گرمی قابلمه روی اجاق :31:
خوب بالاخره یکی یکی دارن اصفهانی ها پیدا میشن :8:

amin123
09-03-2008, 18:47
:31::31::31:

سلام.............

همه خوب هستند ايشالااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ؟:27::27:

دوستان بنده تا قبل از اينكه جناب رييس جمهور محترممون آقاي دكتر محمود احمدي نژاد (واي چقدر خودشيريني كردم :31: ) اينترنت را سهميه بندي نكردند :)،پيشاپيش سال 1387 را به شما تبريك ميگم.....

ايشالا كه همگي سالي پربار،پر از موفقيت،خوبي،خوشي،زيبايي و هرچي صفت خوب تو دنيا هست را داشته باشيد......:10:

خوش باشيد

sarina_sh
09-03-2008, 18:51
سلام امین جان
کمتر میای اینجا
ممنون از آرزوی خوبت
راستی یادتون نره منم دعا کنید کنکور قبول بشم
آواتار جدیدت مبارک امین جان

fuse
09-03-2008, 18:55

این کنکور هم شده یه موضعل ؟؟؟!!!
منم تو فکرشم برم کنکور بدم ولی مطئنم قبول نمیشم چون حوصله خوندنو ندارم

sarina_sh
09-03-2008, 18:58
این کنکور هم شده یه موضعل ؟؟؟!!!
منم تو فکرشم برم کنکور بدم ولی مطئنم قبول نمیشم چون حوصله خوندنو ندارم

یه چیزی بدتر از معضل
البته قبول نشدیم هی تا سال 90 کنکور میدیم تا بالاخره کنکور را بردارن :31:

fuse
09-03-2008, 19:02
یه چیزی بدتر از معضل
البته قبول نشدیم هی تا سال 90 کنکور میدیم تا بالاخره کنکور را بردارن :31:
باید تشویق بشی به خاطر این امیدت و البته اعتماد بنفس(تا سال 90):33:
بله شما که نمیخوای بری خدمت ما پسرا بدبختیم:9:

sarina_sh
09-03-2008, 19:07
نه بابا من شوخی کردم دارم به خودم امید میدم
آره واقعا تو تاپیک کاردانی به کارشناسی تازه فهمیدم پسرا چه اذیتی میشن بابت سربازی
اما دعا کنید برام

fuse
09-03-2008, 19:12
انشاا... قبول میشی بعد دکتر یا مهندس میشی بابا مامانت بهت افتخار کنند ...دی:

sarina_sh
09-03-2008, 19:17
دکتر مهندسمون کجا بود
با اجازتون گرافیست میشیم

amin123
09-03-2008, 20:21
سلام امین جان
کمتر میای اینجا
ممنون از آرزوی خوبت
آواتار جدیدت مبارک امین جان

سارينا جان ممنون......

به قول مژگان ممنون از توجهت....:31:

ايشالا كه به حق 124000 پيامبر قبولي.........:46:

اونوقت ميباس بچه هاي اين تاپيك را يه سور اساسي بدي.......:27::27::46:

اگر پايه هستي من ميشينم صبح تا شب دعات ميكنم......:31:

ايشالا كه قبولي و سال 86 با خوبي و خوشي و موفقيت برات به پايان برسه....
ما هم واست دعا ميكنيم......

خوش باشيد

sarina_sh
09-03-2008, 20:32
دمت گرم چه با حال و حسابی دعا کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو چشمم من قبول بشم همه پی سی ورلد را مهمون می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به قول مژگان جون ممنون از توجهت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امیدوارم سال خوبی را پیش رو داشته باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی امین جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fuse
09-03-2008, 20:34
دکتر مهندسمون کجا بود
با اجازتون گرافیست میشیم

وای ی ی ی ی ی دی:
پس با هم هم رشته ایم....

sarina_sh
09-03-2008, 20:42
وای ی ی ی ی ی دی:
پس با هم هم رشته ایم....

eeee
امروز من چند تا گرافیست را کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چه مقطعی خوندید ؟

fuse
09-03-2008, 21:49
eeee
امروز من چند تا گرافیست را کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چه مقطعی خوندید ؟

تا نزدیکای دیپلم ...:31:
یعنی دو تا تجدید داشتم ...عربی و شبکه های کامپیوتری:20:
ازشانس ما عربی تکماده کردم ولی شبکه درس تخصصی:2: بود و دیگه مجبور شدم شهریور امتحان بدم:19: ...
خلاصه شهریور امتحان دادم ولی هنوز نرفتم ببینم قبول شدم یا نه ؟؟؟؟:13::41:

sarina_sh
09-03-2008, 21:55
انشالا که حتما قبول میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم شما گرافیک کامپیوتری خوندین

fuse
09-03-2008, 22:01
انشالا که حتما قبول میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم شما گرافیک کامپیوتری خوندین
ممنونم...:11:
درسته گرافیک کامپیوتری خوندم ...شما چطور ؟؟؟؟

sarina_sh
09-03-2008, 22:08
نه من گرافیک خالی خوندم اما به گرافیک کامپیوتری هم خیلی علاقه دارم الان همین کنکوری که دادم گرافیک کامپیوتریه دعا کنید قبول بشم

dizgah
09-03-2008, 22:16
سلام خدمت عزیزان اصفهونی
ببخشید نزدیک ترین بازار درست و حسابی به خوابگاه دانشگاه اصفهان کجاست؟
سوال دوم برای خرید سوغاتی ها و اجناس دیگه ارزان ترین بازار شهر کجابید؟
3- بازار قطعات الکترونیکی( منظورم دیود و ترانزیستور و Ic و ... هست نه لوازم برقی ) شهر کجاست ؟
ممنون بیدم پیشاپیش
( ولی خدا وکیلی اجناس تو شهرتون خیلی گران بیدند از البسه تا میوه جات )
باز نیز ممنون

amin123
09-03-2008, 22:25
سلام خدمت عزیزان اصفهونی
ببخشید نزدیک ترین بازار درست و حسابی به خوابگاه دانشگاه اصفهان کجاست؟
سوال دوم برای خرید سوغاتی ها و اجناس دیگه ارزان ترین بازار شهر کجابید؟
3- بازار قطعات الکترونیکی( منظورم دیود و ترانزیستور و Ic و ... هست نه لوازم برقی ) شهر کجاست ؟
ممنون بیدم پیشاپیش
( ولی خدا وکیلی اجناس تو شهرتون خیلی گران بیدند از البسه تا میوه جات )
باز نیز ممنون

1-يه بازارچه همون نزديك خوابگاه هست......فكر كنم بعديش هم ميباس همون مجتمع پارك باشه

2-ميدان شاه (ميدان امام سابق :31: ) و اطرافش اما مواظب باش كه نفهمند اصفهاني نيستي،كه اگر بفهمند قيمت ها را بهت دوبل و سوبل ميگن:27:

3-خيابان طالقاني بازار اينجور چيزا هست.....

ميگم خدا خير بده اون كسي را كه اين تاپيك را بالا آورد.ببين توي 5-6 ساعته ،دوستان چند تا پست دادند.......:46::31:

Asalbanoo
09-03-2008, 22:52
سلام به همه همشهریا
خوبید که اشنالله؟
می گم آب این زنده رود را چی کار کردن؟
شهر چندی شلوغ شده؟

ایول به نظره من عید اصفهان بهشته..خوده بهشته
اینقده من خوشم میاد از عیدهای شهرمون که نگو

Rude Boy
09-03-2008, 22:54
بچه ها می دونین بهترین محله برای آتیش بازی تو 4شنبه سوری کجاست ؟
اگه مشتاق هستید بدونید بهم بگید....

Rude Boy
09-03-2008, 23:00
شهر چندی شلوغ شده؟

یه سوال دارم :
شما اهل خمینی شهر(همایون سیتی-سه ده) نیستی؟

آخه چندی را بیشتر اونجا می گن....

M_Abieteh
09-03-2008, 23:04
سلام خدمت همشهریا پیشاپیش ساله جدید رو تبریک میگم.

زود تبریک گفتم نه؟

راستی قیمت پلی استیشن 2 چنده .چه مارکش خوبه_اصلا مارکهای مختلفی داره؟

یه ادرس خوب واسه خریدش بدین.:11:

Asalbanoo
09-03-2008, 23:06
یه سوال دارم :

سلام
خیر بچه اصفهانم
بچه محله فرح آبادم و الان ساکن حکیم نظامی...همه اقوامم هم اهل همین دو محله بوده و هستند....خلاص:31:

amin123
10-03-2008, 00:02
سلام به همه همشهریا
خوبید که اشنالله؟
شهر چندی شلوغ شده؟

سلام مژگان جان

آب زنده رود را فكر كنم فعلا قطع كردند كه براي عيد پر آب باشه و زيبا.....

آره شهر هم شلوغ شده و شلوغ تر هم ميشه:46:

بچه ها می دونین بهترین محله برای آتیش بازی تو 4شنبه سوری کجاست ؟
اگه مشتاق هستید بدونید بهم بگید....

بفرما.......

یه سوال دارم :

نه عزيز....

مژگان ماشالا چون كارش درسته حرفاش را با لحجه ها و مليت ها و.... مختلف ميزنه تا تنوع در صحبت هاش از بين نره..... واسه همينه كه P30WORLD دوسش داره :46:

سلام خدمت همشهریا پیشاپیش ساله جدید رو تبریک میگم.

زود تبریک گفتم نه؟

راستی قیمت پلی استیشن 2 چنده .چه مارکش خوبه_اصلا مارکهای مختلفی داره؟

یه ادرس خوب واسه خریدش بدین.و قیمتش چنده؟

زود كه فكر نكنم... ما هم چند تا پست پيش تبريك گفتيم :46:

قيمت playstation2 هم الان 140 هست و چينيش هم توي بازار هست.......

منظورتون را هم از مارك هاي مختلف نفهميدم؟؟؟؟؟؟

M_Abieteh
10-03-2008, 00:09
منظورم از مارک اینه که اصلی و غیر اصل هم داره؟

Balrog
10-03-2008, 01:16
آب زنده رود را فكر كنم فعلا قطع كردند كه براي عيد پر آب باشه و زيبا.....
بلى، دريچه‌هاى سد فعلا موقتا بسته شده.

sarina_sh
10-03-2008, 07:04
سلام به همه همشهریا
خوبید که اشنالله؟
شهر چندی شلوغ شده؟

واقعا موافقم ... اصفهان زیباترین شهر ایرانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دم عید را هم که دیگه نگو

djmiladrock
10-03-2008, 07:35
سلام دوستان بهترین پاتوق برای 4شنبه سوری کجاست؟

amin123
10-03-2008, 11:29
منظورم از مارک اینه که اصلی و غیر اصل هم داره؟

بله 100%

ولي در حال حاظر هرچي هست توي بازار چيني هست......

سلام دوستان بهترین پاتوق برای 4شنبه سوری کجاست؟

باغ... اگر هم خودتون باغ نداريد ميتونيد چتر بشيد سر يكي از فاميلاتون :)

wordist
10-03-2008, 11:40
سلام به همه دوستان گل اصفهاني

من هم پيشاپيش عيد رو به همه تبريك مي گم (البته خيلي وقته كه توي امضام تبريك گفتم)

راستي راستي كه عيد اصفهان يه چيز ديگه اس

همگي خوش باشين دوستان

fuse
10-03-2008, 12:09
سلام بر اصفهانی های عزیز:
امروز دوربین برنامه پیک هفته ساعت 15:30 میاد ضلع جنوبی سی و سه پل برای انتخابات مصاحبه کنند و بعد تو برنامه نشون بدند.
دلم خیلی پره ولی حالش رو ندارم برم ...
گفتم اگه کسی خواست بره ...

t-tanha
10-03-2008, 12:53
اره دادا خوبس ما هم هستیم:31:

Balrog
10-03-2008, 14:11
امروز دوربین برنامه پیک هفته ساعت 15:30 میاد ضلع جنوبی سی و سه پل برای انتخابات مصاحبه کنند و بعد تو برنامه نشون بدند.
من اگه برم مصاحبه كنم به طور قطع مصاحبه‌ى من پخش نخواهد شد!

M_Abieteh
10-03-2008, 14:47
بله 100%

ولي در حال حاظر هرچي هست توي بازار چيني هست......

سلام اگه میشه مشخصات اصلش رو بنویسین.:11:

M_Abieteh
10-03-2008, 14:50
سلام دوستان یه سری بزنین.

sedeh
10-03-2008, 16:39
یه سوال دارم :

درود بر امپراطوری کبیر سده

سده ایه این تاپیک منم! امری بود در خدمتیم.

Rude Boy
10-03-2008, 17:17
[بهترین جا برای انجام 4شنبه سوری فقط خیابان ملاصدرا توی سعادت آباد هست ...
من که این 5سالی که اومدم اصفهان (ایران) همش اینجا بودم ....

بهترین جا برای خرید پلی استیشن هم :
1- مجتمع پارک - طبقه همکف - دوتا مغازه تو این کارن .
2- میدان احمد آباد - ابتدای خ احمد آباد - مغازه ای به نام مبین

درود بر امپراطوری کبیر سده

سده ایه این تاپیک منم! امری بود در خدمتیم.

جای با حالی هست ، مخصوصا اون لهجه باحالشون .
من برای یه پروژه عمرانی اونجا بودم ....

dizgah
10-03-2008, 17:22
1-يه بازارچه همون نزديك خوابگاه هست......فكر كنم بعديش هم ميباس همون مجتمع پارك باشه

2-ميدان شاه (ميدان امام سابق :31: ) و اطرافش اما مواظب باش كه نفهمند اصفهاني نيستي،كه اگر بفهمند قيمت ها را بهت دوبل و سوبل ميگن:27:

3-خيابان طالقاني بازار اينجور چيزا هست.....

ميگم خدا خير بده اون كسي را كه اين تاپيك را بالا آورد.ببين توي 5-6 ساعته ،دوستان چند تا پست دادند.......:46::31:

ممنون جوون خدا خیرت بده
اون بازارچه نزدیک خوابگاه را میشناختم گفتم شاید جز اون هم موجود باشه ولی در مورد دو تای دیگه واخعا ممنون
و واقعا هم باید مواظب بود که نفهمند اصفهانی نیستم ( 3 تا هم خوابگاهی مازندرانی دارم هرچی بخوان بگیرن براشون دوبل حساب میکنن )
باز نیز ممنون

mndst
10-03-2008, 17:58

خیر از جوونیت ببینی.

meshkiposh2200
10-03-2008, 19:36
سلام بر اصفهانی های عزیز:

اول:سلام بر همه ی همش هری های خودم این اولین پست من تو این تاپیک با اینکه خیلی وقت ه دارم به این تاپیک سر میزنم دوم:من امروز اونجا بودم یه کم مردم حرف زدند و اکثر هم گفتند رای نمیدهیم!!بعد مردم این قدر شلوغ بازی دراوردند که تعطیل کردند و رفتند

sarina_sh
10-03-2008, 19:57
ایول مردم همیشه در صحنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

esool
10-03-2008, 22:16
بچه ها شنيدم چايخونه ها رو باز كردن .
كسي چيزي ميدونه؟

amin123
10-03-2008, 23:36
بچه ها شنيدم چايخونه ها رو باز كردن .
كسي چيزي ميدونه؟

ها دادا............
باز كردند..........

اما قيمت خونشون را ميگيرند........

البته همشون باز نكردند.....
يه تعداد خاصشون

fuse
10-03-2008, 23:44
ها دادا............
باز كردند..........

اما قيمت خونشون را ميگيرند........

البته همشون باز نكردند.....
يه تعداد خاصشون

از یکیشون پرسیدم چرا انقدر گرون میدید ؟؟؟
گفت میخوایم پول این چند وقت که بسته بودیم رو در بیاریم ...

ژولی لسکو
11-03-2008, 21:19
نمایشگاه بهاره!
پل شهرستان ساعت 3 تا 9 شب

™Enter_The_Love
11-03-2008, 21:35
نمایشگاه بهاره!

چی داره؟......

sarina_sh
11-03-2008, 21:37
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ... بدرد هم نمی خوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوباره تفلدت مفارکا باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin123
11-03-2008, 22:51
امسال به نظر من توي بازار براي عيد هيچي واسه خريد نبود...... ببخشيدا ،انگار يه مشت آشغال آورده بودنند فروشنده ها،مخصوصا بازار پوشاك كه افتضاح بود..........

حالا فكر كنم اين نمايشگاه هم همينطور باشه......مسلما بهتر نيست.........

sarina_sh
11-03-2008, 22:54
حرفای امین تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
11-03-2008, 23:00
سلام
کلا به نظرم جالب نیست دمه عید خرید کنم
چون هرچی جنس بنجل هست که در طول سال کسی نخریده را به مشتری قالب می کنند.

راستی بچه ها کسی پیتزا گارنی خورده؟دوست دارید؟

amin123
11-03-2008, 23:27
سلام

سلام

نه آخه مشكل اينجاست كه كلا امسال همه چيز بنجل بود........ البته به نظر بنده.......

ها؟اي كه اين آخر گفتي يعني چه؟:27: پيزتا گارني ؟؟؟؟؟؟؟؟:31: چي هس؟

amin123
11-03-2008, 23:30
ها:31: راسي سارينا نتايجتون را پس كي ميزنند؟؟بابا عيد شد.......... :5:

ميخوايم قبل عيد با قبوليت اينجا را بتركونيم:8::8::8:

wordist
12-03-2008, 07:20
نمایشگاه بهاره!
سلام ژولي جون

رسيدن به خير

كجايي چند وقته

راستي همونطور كه دوستمون گفت برا چي هست اين نمايشگاه

نكنه برا خريد اجناس شب عيده

حالا كه ديگه مردم همه رو خريدن !!!

sarina_sh
12-03-2008, 08:07
سلام

سلام مژگان جون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بنجلیجات هم درست می گی ... به قول امین امسال کلا مشکل داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بریم واسمون بخر تا بخوریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ها:31: راسي سارينا نتايجتون را پس كي ميزنند؟؟بابا عيد شد.......... :5:

ميخوايم قبل عيد با قبوليت اينجا را بتركونيم:8::8::8:

سلام امین جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم خیلی منتظرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همشهری های گلم هم هستم مخصوصا امین جان .... خیلی دعا کنید واسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mndst
12-03-2008, 13:29
امسال به نظر من توي بازار براي عيد هيچي واسه خريد نبود...... ببخشيدا ،انگار يه مشت آشغال آورده بودنند فروشنده ها،مخصوصا بازار پوشاك كه افتضاح بود..........

دقیقا

چند وقت پیش با بچه ها حرفش بود، همه همین را می‌گفتن.

البته در مورد لباس که ،ممنوعیت واردات پوشاک از ترکیه کار خودشو کرده....

سلام

سلام منم همین فکرو می‌کنم.

در تمام طول سال خرید می‌کنم، بجز شب عید. البته من بیشتر به خاطر تغییرات قیمتها..

ولی خوب همه بهم ایراد می‌کیرن که لباسای عیدت کو؟

amin123
12-03-2008, 15:27
سلام امین جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم خیلی منتظرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همشهری های گلم هم هستم مخصوصا امین جان .... خیلی دعا کنید واسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ها آبجي دعات ميكنيم،پ چي چي!!!!!!!!!!!!! :46::46:

ضمنا خدمت دوستاني كه با DIAL UP به اينترنت وصل ميشوند:

شركت انديشمندان برق اصفهان براي عيد امسال،تخفيف ويژه اي براي استفاده از اينترنت گذاشته و براي دانشجويان گرامي،اين تخفيف بيشتر هست........

ميتونيد با اين شركت تماس بگيريد و از اين تخفيف استفاده كنيد........

اميدوارم كه همه دوستان هر چه زودتر به ADSL مجهز بشوند و از شر اين DIAL UP راحت بشوند..........:11::11:

خوش باشيد

mndst
12-03-2008, 20:32
:31::31:
---------------------------

hoka2006
13-03-2008, 06:06

شركت انديشمندان برق اصفهان براي عيد امسال،تخفيف ويژه اي براي استفاده از اينترنت گذاشته و براي دانشجويان گرامي،اين تخفيف بيشتر هست........

اميدوارم كه همه دوستان هر چه زودتر به ADSL مجهز بشوند و از شر اين DIAL UP راحت بشوند..........:11::11:

خوش باشيد

گفتی adsl و دلمو کبــــــات کردی .چشامو گریــــوون کردی . حالمو پریشــــــون کردی . ....:31::27:

wordist
13-03-2008, 08:00

خوش باشيد
سلام

من هم براي همه دعا ميكنم كه هم ADSL دار بشين الهي و هم قبول بشين :31:

راستي كه حالي ميده اين ADSL

مخصوصا براي ما ها كه طعم بد Dial up رو چشيديم

البته حالا كه خوب شده من زماني از اين ديال آپ لعنتي استفاده ميكردم كه مركز مخابرات محله‌مون هم ديجيتال نبود :41::41:

خدا را شكر حالا هم محل رو عوض كرديم و هم مدل اتصال رو :46:

™Enter_The_Love
13-03-2008, 10:32
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ... بدرد هم نمی خوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوباره تفلدت مفارکا باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آها مرسی :31:

ممنونم ازت ایشالله کنکور قبول شی شام دعوتمون کنی خان گستر بهت تبریک بگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lindows
13-03-2008, 11:17
آقا كسي نفهميد اين قضيه كد هاي كه روگوشي ميوفته چيه ؟ ؟ :mellow:

Asalbanoo
13-03-2008, 11:34
سلام
منم بااینکه گوشیم قطع است هروقت روشنش می کنم می بینیم یه کد می نویسه و اسم جایی که هستم را می ذارم.

Sharim
13-03-2008, 12:03
سلام اصفهانی های گل
این سرویس جدید مخابراته و اون کدی که مینویسه کد آنتنی هست که ازش سرویس میگیرید و اون آدرس هم آدرس محل استقرار آنتی هست که دارید توی اون لحظه ازش سرویس میگیرید

sarina_sh
13-03-2008, 12:05

خوش باشيد
دمت گرم داداش امین که آبجی را دعا میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعا دیال آپ خیلی سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آها مرسی :31:

ممنونم ازت ایشالله کنکور قبول شی شام دعوتمون کنی خان گستر بهت تبریک بگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/

دمتون گرم حسابی این چند روزه منو دعا کنید .. اون هفته حتما نتایجمون میاد ... کلهم جمیعا انجمن را شیرینی میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی بازم تفلدت مبارک:31:

سلام
منم بااینکه گوشیم قطع است هروقت روشنش می کنم می بینیم یه کد می نویسه و اسم جایی که هستم را می ذارم.

آره بعضی موقع ها هم اشتباه میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mndst
13-03-2008, 23:03
زنده باد انتخابات

امشب یه دونه نیروی انتظامی هم توی نظر ندیدم.

اگه میشه وقتشو بیشتر کنید.

M_Abieteh
13-03-2008, 23:20
گفتی adsl و دلمو کبــــــات کردی .چشامو گریــــوون کردی . حالمو پریشــــــون کردی . ....:31::27:

همدرد هستیم.:21:

sarina_sh
13-03-2008, 23:20
بچه ها نمیدونید فردا اینترنت چطوره ؟ برقراره ؟ نیست ؟

M_Abieteh
13-03-2008, 23:22
فکر نکنم قطع کنند.

amin123
13-03-2008, 23:33
سلام

ها.. خو اگه دوست نداري اين باشه،برو توي setting گوشي و قسمت network و cell info را off كن.......:46:

ايشالا كه همه ADSL دار بشويد...........

ها،بازم من مجدد عيد را پيشاپپيش به همه برو بچ تبريك ميگم..........

هفته ديگه همچين موقعي (البته الان ديگه يكم دير شده :31: ) خونه مادر بزرگاتون،داريد از خاله و دايي و عمو و عمه و..... عيدي ميگيريد........:46:

بچه ها نمیدونید فردا اینترنت چطوره ؟ برقراره ؟ نیست ؟

با اينكه رسما اعلام شده... اما من ميگم قطع نميشه..... :)

اگه بشه كه روز جمعه دق ميكنيم....... :41::41:

خوش باشيد........

Asalbanoo
13-03-2008, 23:35
سلام
ما که با همه یه طبقه فاصله داریم
........
دو روز اول همه چیز تموم می شه
:دی

Hamid139
14-03-2008, 11:24
سلام.من امسال قراره کنکور بدم.کسی هست که دانشگاه نجف آباد اصفهان رشته ی مهندسی نرم افزار باشه.
اگه کسی هست لطفاٌ درصد های مورد نیاز را بنویسه و اگه امکانش هست درصدهایی که خودش زده را هم بذاره.
ممنون.

mndst
14-03-2008, 12:33
اینترنتو که قطع نکردن

ولی اینجا برقو قطع کردن!

siya22
14-03-2008, 12:35
عید همگی پیشاپیش مبارک

Asalbanoo
14-03-2008, 19:05
سلام
منم پیشاپیش سال نو را به همگی تبریک می گم.
امیدوارم امسال سالی سراسر از اتفاقات خوب و پر از شادی و موفقیت باشه واسه همه بلاخص شما همشهری های گل

amin123
14-03-2008, 19:30
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااي معصيت................:31::31::31::31:

رفتيم راي داديم............ :18::18:

اما برگه را خالي داديم..........:10:

فقط براي مهرش رفتيم.........:5:

hoka2006
15-03-2008, 06:22
با اینکه خیلی دوست داشتم رای بدم ولی ظاهرا تقدیر چیزه دیگه ای رو برام رقم زده بود !!! @

Asalbanoo
15-03-2008, 08:11
سلام
ما هم رای ندادیم
راستی کی شد نماینده اصفهان؟

wordist
15-03-2008, 08:21
دمتون گرم حسابی این چند روزه منو دعا کنید .. اون هفته حتما نتایجمون میاد ... کلهم جمیعا انجمن را شیرینی میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

پس كي اين نتايجتون رو اعلام مي‌كنن

تو كه دو هفته است تو امضات زدي تا چند روز ديگه

زود باش خبر بده ببينيم دعامون گيرا هست يا نه

ما منتظر قبولي (البته با شيريني) هستيم ....... هيچ جا ......... :31:

فکر نکنم قطع کنند.

از ما هم كه خدا را شكر قطع نشد

راستي ايول به اين امضا :31:

سلام
منم پیشاپیش سال نو را به همگی تبریک می گم.
امیدوارم امسال سالی سراسر از اتفاقات خوب و پر از شادی و موفقیت باشه واسه همه بلاخص شما همشهری های گل

سلام و مرسي مژگان جان

من هم دوباره و سه باره و ... و هزار باره اين عيد رو به همه بر و بچ اصفهاني پي سي پيشاپيش تبريك مي‌گم

سلام
ما هم رای ندادیم
راستی کی شد نماینده اصفهان؟

خبرها حاكي از اونه كه دوباره اين يارو و زنش شدن جزء اوليها :41::41::41:

سرم نره بالا دار :18::27:

™Enter_The_Love
15-03-2008, 09:22
سلام به همه بچه ها

آقا ما یه سایتی راه اندازی کردیم که بانک اطلاعات خرید و فروش خودرو هست . Base کار برای همشهریای گله یعنی 90% ماشینها اصفهان هستند .
خوشحال میشم ببینید و نظراتتون رو بگید .

sarina_sh
15-03-2008, 09:32
سلام

پس كي اين نتايجتون رو اعلام مي‌كنن

تو كه دو هفته است تو امضات زدي تا چند روز ديگه

زود باش خبر بده ببينيم دعامون گيرا هست يا نه

ما منتظر قبولي (البته با شيريني) هستيم ....... هيچ جا ......... :31:

سلام دوست جون گلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جون اودم خودم هم نمیدونم کی میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهمون گفتن تا آخر اسفند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا بگم چیکارشون کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
دمتون گرم که دعا می کنید ... انشالا جبران کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی عیدتون هم پیش پیش مبارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم که ندادیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mndst
15-03-2008, 11:46
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااي معصيت................:31::31::31::31:

شما که رای دادین حداقل به یکی رای میدادین.

رای سفید در هر صورت شمارش می‌شه.

mndst
15-03-2008, 11:53
سلام به همه بچه ها

آقا ما یه سایتی راه اندازی کردیم که بانک اطلاعات خرید و فروش خودرو هست . Base کار برای همشهریای گله یعنی 90% ماشینها اصفهان هستند .

من یه نگاه گذرا انداختم. خوبه هر چی بیشتر از این سایتا باشه بهتر. چون به شفاف سازی کمک می‌کنه.

این سایت چند وقته که راه اندازی شده؟ چقدر ماشین توش هست! فقط به نظرم قیمتا بالاست.

در ضمن کاشکی می‌شد توی سرچ سایت مثلا وقتی شهر اصفهان رو سرچ می‌زنم بتونم تمام ماشینهای شهرستانهای اطراف را هم انتخاب کنم. یاشاید کل چندتا شهر رو با هم.

amin123
15-03-2008, 13:38
شما که رای دادین حداقل به یکی رای میدادین.

رای سفید در هر صورت شمارش می‌شه.

:18::18::18::18:

سفيد دادم.... يعني هيچي ننوشتم... اخه براي كي حساب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

wordist
15-03-2008, 13:58
:18::18::18::18:

سفيد دادم.... يعني هيچي ننوشتم... اخه براي كي حساب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امين جان راي سفيد جزء ‌اراي مأخوذه حساب ميشه ولي باطل هست

يعني تو شمارش مجموع آراء مياد

amin123
15-03-2008, 18:32
امين جان راي سفيد جزء ‌اراي مأخوذه حساب ميشه ولي باطل هست

يعني تو شمارش مجموع آراء مياد

ها.. من نودونستم.........

طوري نيست،بشنارند تا ..... (جونشون) دراد......:31:

ممنون كه گفتي دادا.... تجربه اي شد براي آينده:27:

wordist
17-03-2008, 11:48
سلام به همه بچه ها

سلام

برا من سايت رو باز نميكنه :(

fuse
17-03-2008, 11:56
سلام بر هرچی اصفهانیه ... چاکر تمام برو بچ اصفهانی هم هستم...
من هم که رای ندادم (نمیخواستم شریک ساخت سد سیوند بعدی باشم یا شریک تقسیم دریای خزر و ...)
عید نوروز هم به تمام همشهریها و هموطنام تبریک میگم ...
یکسال دیگه هم گذشت ولی نمیدونم چرا کوروش بزرگ از خواب بیدار نمیشه ...

™Enter_The_Love
17-03-2008, 12:47
من یه نگاه گذرا انداختم. خوبه هر چی بیشتر از این سایتا باشه بهتر. چون به شفاف سازی کمک می‌کنه.

این سایت چند وقته که راه اندازی شده؟ چقدر ماشین توش هست! فقط به نظرم قیمتا بالاست.

در ضمن کاشکی می‌شد توی سرچ سایت مثلا وقتی شهر اصفهان رو سرچ می‌زنم بتونم تمام ماشینهای شهرستانهای اطراف را هم انتخاب کنم. یاشاید کل چندتا شهر رو با هم.

سلام مرسی
این سایت الان حدود 1 هفته o چند روزه که راه انذازی شده ، ماشین هم فعلا حدود یه 500 تایی هست که به مرور زیاد خواهد شد . قیمت ها هم والا دست ما نیست فروشنده میزاره ، که بعد خریدار تماس میگیره و به توافق میرسن

اون سرچ هم یه همه ی موازد بیاد فک کنم حله

سلام

برا من سايت رو باز نميكنه :(

سلام
شاید اون موقع یه مشکلی داشته الان که درسته باز امتحان کنید شما

sarina_sh
17-03-2008, 13:35
سلام به همه دوستان گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره معلوم شد این نتایج ما کی میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسابی التماس دعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی اینتر جان به سایتت هم سر زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sedeh
17-03-2008, 21:03
ما هم رای ندادیم

رای هم که ندادیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم که رای ندادم (نمیخواستم شریک ساخت سد سیوند بعدی باشم یا شریک تقسیم دریای خزر و ...)

روشنفکر کم نداریم تو تاپیک!

امین خان مُهرش به چه کار میاد عزیز؟!

با اینکه خیلی دوست داشتم رای بدم ولی ظاهرا تقدیر چیزه دیگه ای رو برام رقم زده بود !!! @
تا باشه از این تقدیرا باشه!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رفقا ! میگند چارشنبه سوری کوه صفه خیلی حال میده راسته؟

amin123
18-03-2008, 00:35
/SIZE]

امین خان مُهرش به چه کار میاد عزیز؟!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

واسه كار واسه استخدام شدن اينور،اونور.......

گرفتي چي ميگم دادا........

نميشه اينجا درست گفت..........

ox3blue
18-03-2008, 07:41
سلام دوستان
حال تون چیطوره؟ امسال عید کجاین؟ هر جا که هستین انشا الله بدون استرس باشین:31:

دلم بر همه دود خواهد کرد

تا سال بعد خداوند نگهدارتان باد

:40:

WooKMaN
18-03-2008, 08:34
بعد از كلي بحث مفيد و سازنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بر اين شد براي تعطيلات عيد به ولايت شما كوچ نماييم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتان را براي مهمان نوازي آماده بنماييد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
18-03-2008, 09:52
بعد از كلي بحث مفيد و سازنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بر اين شد براي تعطيلات عيد به ولايت شما كوچ نماييم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودتان را براي مهمان نوازي آماده بنماييد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

100% خوش میگذره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Asalbanoo
18-03-2008, 10:00

سلام روکمن جان
تشریف بیاورید.خوشی و صفا می آورید.
امیدوارم بهتون خیل خوش بگذره...
از بریونی غافل نشی دادا:31:

wordist
18-03-2008, 10:13

به اصفهان خوش اومدي بعدا

مطمئن باش خوش ميگذره

شهر خيلي زيبايي داريم

از حليم بادمجان و گز و خيلي چيزاي ديگه هم كه مخصوص شهرمونه غافل نشي

lindows
18-03-2008, 12:03
پيشاپيش سال نو را به همه بر وبچه هاي اصفهان تبريك ميگم :11:

sarina_sh
18-03-2008, 15:12
سلام به همه همشهری های گل دوست جونا قبول شدم . همونجا که می خواستم .....یه دنیا ممنون از اینکه دعام کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin123
18-03-2008, 15:16
سلام به همه همشهری های گل دوست جونا قبول شدم . همونجا که می خواستم .....یه دنیا ممنون از اینکه دعام کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ايييييييييييييييييييي ووووووووووووووووووووووولل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللل:26::26::26::26::26::26:

دست..
دست.....
:33::33::33::33::33:
دستا شله......

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

سارينا بايد....... از هيشكي هم نترسه.....:31::31:

من از طرف خودم بهت تبريك ميگم..........

خدا را شكر كه سال 86 هم واست خيلي توپ تمام شد......

تبريييييييييككككككككك

sarina_sh
18-03-2008, 15:40
قربون تو امین آقای گل همش به خاطر دعای شما دوستان گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تخلیه شادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم ممنونم از همگی تون که منو دعا کردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راه كوير
18-03-2008, 15:50
سلام سلام عيد شومامبارك
برين خوشحال باشين شايد شايد يه عروسي داريم ده فروردين يه سفر بيايم اصفهان :دي :دي

™Enter_The_Love
18-03-2008, 17:09

به به مبارک باشه سارینا جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول شامو افتادیم :27:

™Enter_The_Love
18-03-2008, 17:10
سلام سلام عيد شومامبارك
برين خوشحال باشين شايد شايد يه عروسي داريم ده فروردين يه سفر بيايم اصفهان :دي :دي

خدایا ...
عجب گیری کردیم
همه رو برق میگیره مارو چراق نفتی
نمیشه نیای؟
جون ستاره ، بزار هوا خوب بمونه

sarina_sh
18-03-2008, 18:28
اینتر جان ممنون از تبریکت و اینکه دعام کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شام که هیچی به مدت هفت شبانه روز جشن و پایکوبی و... برگزار می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-b
18-03-2008, 22:00
سلام ما هم اصفهانيم

fuse
19-03-2008, 00:13
وای قبول شدی ...
خیلی خوشحال شدم:40::40::8: :46:(انشا... ما هم یه روزی به دانشگاه راه بدن:40:)

انشا... تاپیک برنده شدن جایزه نوبلتو ببینیم:18: :31::11:

fuse
19-03-2008, 00:16
سلام سلام عيد شومامبارك

حالا میای قدمت روی چشم:40::10: اما چرا خوشحال باشیم ؟؟؟؟؟:13:

fuse
19-03-2008, 00:20
خدایا ...
عجب گیری کردیم
نمیشه نیای؟
کاش چراغ نفتی بود (ننه ادیسون:10::40::10: ):31:

™Enter_The_Love
19-03-2008, 01:40
کاش چراغ نفتی بود (ننه ادیسون:10::40::10: ):31:

:31:
چه فرقی میکنه چراغ با چراق

Balrog
19-03-2008, 02:50
ما قرار بود تو تابستون اسباب‌كشى كنيم، اما وقتى‌ اين پست رو خوندم تاريخ اسباب‌كشى موكول شد به 9 فروردين!

eshghe eskate
19-03-2008, 03:03
ما اومدیم خیلی حال کردیم
دمتون گرم یکی از همشهریاتون زیر پل خاجو میخوند.....بیچاره فکر میکرد چون گفتن اونجا صدا خوب میشه هر صدای نکره ای خوب میشه
اقا جاتون خالی کلی خندیدیم..
ولی خیلی باحالید.دمتون گرم
راستی جلوی پاساژ مریم بود فکر کنم(اسمش یادم نی)یکی از این خواهرا بهم گیر داد....

Ali_k
19-03-2008, 08:00
من یه مدت نبودم دوباره اومدم
خوشحالم که پیش همشهریام هست

بروبچ دیشب چهارشنبه سوری کجا بودید ؟
ما که رفتیم کوه صفه
جاتون خالی

sarina_sh
19-03-2008, 08:34
وای قبول شدی ...
خیلی خوشحال شدم:40::40::8: :46:(انشا... ما هم یه روزی به دانشگاه راه بدن:40:)

انشا... تاپیک برنده شدن جایزه نوبلتو ببینیم:18: :31::11:

سلام دوست گلم :20:... ممنون :10: ... منم امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشی:11:

بچه ها دقت کردین همه دوست دارن عید بیان اصفهان :27: .... به شهر زیبایمان افتخار می کنیم :27::27::40::40:

راه كوير
19-03-2008, 10:11
خدایا ...
عجب گیری کردیم
نمیشه نیای؟

اي بابا كجاگيركردي مجيد ، يكي بهش كمك كنه :31:
خدايامارو به راه راست هدايت كن ، اون از مهمون دعوت كردنشون ، اون از ادرس دادنشون ، ....:27::27:
نه راه نداره :31:، فاميل عروس التماس ميكنن ، وگرنه مامانم زياد خوشش نمياد بياد اصفهان :27:

حالا میای قدمت روی چشم:40::10: اما چرا خوشحال باشیم ؟؟؟؟؟:13:

مرسي ، :18: اين اولين باري كه از يه اصفهاني اينو ميشونم :27::27::27:( دركل فاميلاي مامان بابام تواصفهان ، خدايي توي مهمونياشون كم نميذارن ، ولي مردم شهر ، يوهاهاهاها :31:)

ما قرار بود تو تابستون اسباب‌كشى كنيم، اما وقتى‌ اين پست رو خوندم تاريخ اسباب‌كشى موكول شد به 9 فروردين!

اين پست دقيقا" اشاره ميكنه به پاسخم به پست بالا :27::21::21::21:
نه بابا راحت باش ، ماميريم خودشهر اصفهان نه شاهين شهر ، :31:

موفق باشين ، :11:

sedeh
19-03-2008, 11:23
من یه مدت نبودم دوباره اومدم
خوشحالم که پیش همشهریام هست

بروبچ دیشب چهارشنبه سوری کجا بودید ؟
ما که رفتیم کوه صفه
جاتون خالی

ما بعداز اینکه سده رو به اتیش کشیدیم....اومدیم مرداویج یه حالی به اونجا دادیم!

fuse
19-03-2008, 12:39
آقایون / خانمهای اصفهانی یه سوال خیلی خیلی فوری :
انجمن ماهواره بسته بود مجبور شدم اینجا بپرسم ...:
میخوام یه کارت دی وی بی بگیرم ...
یه کارت عالی قیمتش چنده ؟؟
درسته که هم میشه ماهواره باهاش دید هم به صورت آفلاین با سرعت بالا فیلم دانلود کرد ؟؟
دیش هم میخواد دیگه ؟؟
و ... ؟؟؟؟؟؟

لطفا فوری جوابمو بدید خیلی عجله دارم ...

با تشکرات فراوان

fuse
19-03-2008, 14:27
درسته که هم میشه ماهواره باهاش دید هم به صورت آفلاین با سرعت بالا فیلم دانلود کرد ؟؟
دیش هم میخواد دیگه ؟؟
و ... ؟؟؟؟؟؟

با تشکرات فراوان

خواهشا یکی جواب منو بده خیلی خیلی فوریه ...:41::19::40:

Balrog
19-03-2008, 14:48
نه بابا راحت باش ، ماميريم خودشهر اصفهان نه شاهين شهر ، :31:
نگرفتى؛ به خاطر اومدنت ما كلا مى‌خوايم از اين استان بريم! :tongue:

mndst
19-03-2008, 16:30
ما اومدیم خیلی حال کردیم
دمتون گرم یکی از همشهریاتون زیر پل خاجو میخوند.....بیچاره فکر میکرد چون گفتن اونجا صدا خوب میشه هر صدای نکره ای خوب میشه
راستی جلوی پاساژ مریم بود فکر کنم(اسمش یادم نی)یکی از این خواهرا بهم گیر داد....

جشنواره؟؟؟

آره دیگه مردم وقتی میان به این شهرهای بزرگ، چیزایی می‌بینن که حیران می‌مونن.:31:
حالا کی اومدین؟ خوش گذشت......:20:

wordist
19-03-2008, 16:39
سلام سارينا جون

امروز كه اومدم ديدم قبول شدي كلي شاد شدم

نه ، مثل اينكه دعاهاي ما هم گيرا ميشه و خودمون خبر نداشتيم

نهايتا مباركا باشه

شام رو بگو كي و كجا بيام بخوريم !!؟؟؟؟

حالا ......

همگي دست ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordist
19-03-2008, 16:43
سلام سلام عيد شومامبارك

سلام ما هم اصفهانيم

ما اومدیم خیلی حال کردیم

سلام

همگي خيلي خيلي خوش اومدين :11::11:

قدم روي چشم

زيبايي و قشنگي شهر رو حال مي كنين ها ........ :31::31::31:

ژولی لسکو
19-03-2008, 16:57
دیش هم میخواد دیگه ؟؟
و ... ؟؟؟؟؟؟

با تشکرات فراوان

کارتهای اینترنال که معمول هستند 70 تا 100 تومن
کارتهای اکسترنال کمیاب و فکر کنم حدود 300 تومن باشند
اینترنال کار زیادی از سیستم میکشه و فکر کنم Cpu زیر 3 و رم زیر 2گیگ یه خورده کند بشه
آقلاین هم هرچی دیگران که پول دادن و براشون میذارن روی ماهواره ، شما با استفاده از برنامه های خاصی میتونین مجانی دانلود کنین .
فکر نکنم بدرد بخوره طوری که توی یه سایت میخوندم اکثرا فیلمهای مستهجن و اینجور چزاس
من خودم میخاستم بخرم
این اطلاعات از اون موقع یادمه
همین بود ببخشید کم بود

fuse
19-03-2008, 17:29
کارتهای اینترنال که معمول هستند 70 تا 100 تومن
کارتهای اکسترنال کمیاب و فکر کنم حدود 300 تومن باشند
اینترنال کار زیادی از سیستم میکشه و فکر کنم Cpu زیر 3 و رم زیر 2گیگ یه خورده کند بشه
آقلاین هم هرچی دیگران که پول دادن و براشون میذارن روی ماهواره ، شما با استفاده از برنامه های خاصی میتونین مجانی دانلود کنین .
فکر نکنم بدرد بخوره طوری که توی یه سایت میخوندم اکثرا فیلمهای مستهجن و اینجور چزاس
من خودم میخاستم بخرم
این اطلاعات از اون موقع یادمه
همین بود ببخشید کم بود
خیلی خیلی ممنون

کسی نیست اطلاعات بیشتری در مورد --- داشته باشه ؟؟؟

amin123
19-03-2008, 17:49
خیلی خیلی ممنون

کسی نیست اطلاعات بیشتری در مورد --- داشته باشه ؟؟؟

با اجازه بزرگتر ها:

الان چند مدل كارت --- در بازار موجود است كه تو بورس ترينشون SKYSTAR2 و SKYSTAR3 هست..........

چون با اكثر نرم افزارهاي پخش سازگاري دارند........

اگر ميخواهيد بخريد ميتونيد SKYSTAR2 را با چيپست B2C2 خريداري كنيد،البته اين كارت توليدش از اواسط سال 2007 ديگه DISCONTINUE شده و اگر بتونيد يه دست دومش با اين چيپست را بگيريد خوبه........

اصلش ساخت آلمان هست (B2C2) ولي با چيپست TECHNISAT هم موجود ميباشد كه كره اي هست...... اونا هم بد نيستند...

اين چيپست را ميتونيد با برنامه PC WIZARD تست كنيد.....

دانلود آفلاين هم ميتونيد داشته باشيد ولي اصلا روش سرمايگذاري نكن،چون مفت نمي ارزه.....

اكثر فايل هايي كه ميگيره خراب هست و بيشتر وقت ها PID هاي دانلود نيز DOWN شدند وهمچنين در يك ساعت خاص شما بايد كار كنيد......

پس اصلا به صرفه نيست......

سوالي بود در خدمتم

fuse
19-03-2008, 17:59
با اجازه بزرگتر ها:

الان چند مدل كارت --- در بازار موجود است كه تو بورس ترينشون SKYSTAR2 و SKYSTAR3 هست..........

اگر ميخواهيد بخريد ميتونيد SKYSTAR2 را با چيپست B2C2 خريداري كنيد،البته اين كارت توليدش از اواسط سال 2007 ديگه DISCONTINUE شده و اگر بتونيد يه دست دومش با اين چيپست را بگيريد خوبه........

اصلش ساخت آلمان هست (B2C2) ولي با چيپست TECHNISAT هم موجود ميباشد كه كره اي هست...... اونا هم بد نيستند...

دانلود آفلاين هم ميتونيد داشته باشيد ولي اصلا روش سرمايگذاري نكن،چون مفت نمي ارزه.....

اكثر فايل هايي كه ميگيره خراب هست و بيشتر وقت ها PID هاي دانلود نيز DOWN شدند وهمچنين در يك ساعت خاص شما بايد كار كنيد......

سوالي بود در خدمتم

آی دمت گرم ...
قیمتش چنده ؟؟
فرکانس ماهواره رو میگیره دیگه ؟؟؟
دیش هم که حتما میخواد دیگه ؟؟؟
سرعت دانلود آفلاینش چقدره ؟؟؟

amin123
19-03-2008, 18:12
آی دمت گرم ...
قیمتش چنده ؟؟
فرکانس ماهواره رو میگیره دیگه ؟؟؟
دیش هم که حتما میخواد دیگه ؟؟؟
سرعت دانلود آفلاینش چقدره ؟؟؟

قيمتش هم 60 تومان هست........

البته چينيش هم هست كه اون 52-53 هست........

شما براي دانلود آفلاين جهت W3 يا W6 را لازم داريد.......

ديش هم كه 100% ميخواد دادا

سرعت واقعي دانلود هم بين 500 تا 600KB/S هست.....

fuse
19-03-2008, 18:15
قيمتش هم 60 تومان هست........

البته چينيش هم هست كه اون 52-53 هست........

شما براي دانلود آفلاين جهت W3 يا W6 را لازم داريد.......

ديش هم كه 100% ميخواد دادا

سرعت واقعي دانلود هم بين 500 تا 600KB/S هست.....

میشه این قسمت قرمز رنگ رو واضحتر بگی ؟؟

amin123
19-03-2008, 18:47
میشه این قسمت قرمز رنگ رو واضحتر بگی ؟؟

ببين براي دانلود آفلاين شما نميتونيد روي هر جهت اين كار را انجام بدهيد.......

مثلا روي جهات HOTBIRD يا ARABSAT و يا NILESAT شما نميتوني دانلود آفلاين داشته باشي...... روي HOTBIRD يك فركانس وجود داره كه اون هم اصلا كسي سراغش نميره......

بايد LNB كه ميخواي تنظيم كني بر روي جهت W3 و يا W6 باشه....

البته علاوه بر اين دو جهت،جهات ديگه اي هم هست ولي اين دو از بهترين ها هستند......

fuse
19-03-2008, 22:58
ببين براي دانلود آفلاين شما نميتونيد روي هر جهت اين كار را انجام بدهيد.......

مثلا روي جهات HOTBIRD يا ARABSAT و يا NILESAT شما نميتوني دانلود آفلاين داشته باشي...... روي HOTBIRD يك فركانس وجود داره كه اون هم اصلا كسي سراغش نميره......

بايد LNB كه ميخواي تنظيم كني بر روي جهت W3 و يا W6 باشه....

البته علاوه بر اين دو جهت،جهات ديگه اي هم هست ولي اين دو از بهترين ها هستند......

خیلی خیلی تشکر از اطلاعاتی که دادین:10: :40::46:

sarina_sh
20-03-2008, 06:58
سلام سارينا جون

امروز كه اومدم ديدم قبول شدي كلي شاد شدم

نه ، مثل اينكه دعاهاي ما هم گيرا ميشه و خودمون خبر نداشتيم

نهايتا مباركا باشه

شام رو بگو كي و كجا بيام بخوريم !!؟؟؟؟

حالا ......

همگي دست ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون شما.... خداییش به خاطر دعای شما بود :20::10:
شیرینی قبولی بهتون ندادم ولی برای تک تکتون دعا می کنم که سال خیلی خوب و خوشی را داشته باشین:11:

با اجازه بزرگتر ها:

سوالي بود در خدمتم
ممنون امین جان از اطلاعاتت:46:
واقعا امین دائرالمعارف انجمنه:8:
از هر زمینه ای اطلاع داره:27:

سال نو رو به همشهری های گلم تبریک می گم:11::40::10:

fuse
20-03-2008, 07:20
میخوام قبل از تحویل سال عید رو به تمام همشهری های دوستداشتنی و گلم تبریک بگم ...
نوروزتان پیروز باد

Ali_k
20-03-2008, 08:16
من لازم دیدم یه سری اطلاعات به دوست عزیزمون بدم در مورد --- :
اولا کارتای --- مثل همه ی اجناس مارکهای مختلفی داره که مروفترین اونا Skystar است و بهترین ساپورت نرم افزاری را داره ، آخرین ورژنی هم که اومده 2.8a میباشد که قیمتش چیزی بین 60 تا 70 هزار تومان است و در کل کارت خوبی است
یه چیز دیگه که باید بگم اینه الان اکثرا میگن نمیدونم چیپستش باید آلمانی باشه و از این حرفا ، در صورتیکه آلمان ( که صاحب اصلیش بود ) دیگه کارت تولید نمیکنه و امتیازش به کره فروخته تحت نام Technisat !
حالا شما دوست عزیز (fuse) اگه میخای کارت بخری به نظر من skystar بخری خیلی بهتره اونم با چیپست technisat

برای داشتن دانلود آفلاین هم همینطور که امین عزیز فرمودند باید روی یکی از دو ماهواره ی w3 یا w6 دان داشته باشی که در حال حاضر دومی هم از لحاظ فایلها و هم از لحاظ سرعت دریافت خیلی بهتره
یه چیز دیگه تا یادم نرفتم بگم اونم اینکه اینجوری که یکی از دوستان گفتنم نیست که همش فایلای مستهجن تو دانلود آفلاین بیاد خیر
با وجود گروههای دانلود آفلاین ( که یه سریشون پولی هستند و فقط یکیشون رایگان کار میکنه) شما میتونید جدیدترین فیلمهای روز و نرم افزارهای معروف و ... را بدون پرداخت هیچگونه پولی دانلود کنید اونم با سرعتی حدود 200 تا 300 کیلوبایت در ثانیه !
همچنین میتونید کانالای ماهواره ای را تماشا کنید و با یه تیر دو تا نشون بزنید

نمونه لیست دانلود سایت مورد نظر برای دیشب :

آموزش کامل مایا 2008 = Lynda.com Maya 2008 Essential Training
به حجم 1.1 گیگ

آموزش نقاشی دیجیتال در photoshop --توسط یک طراح هالیوودی
به حجم 784 مگابایت

چطور با لهجه‌ی متعارف آمریكایی حرف بزنیم (Book and CD edition)
300 mb

آموزش افتر افکت 3 = Lynda.com - After Effects CS3 Professional Essential Training
1419 mb

نگاه کن و یاد بگیر×آموزش حقه ها و کلک های فوتوشاپ
1.1 GB

Jennifer.Lopez.Puerto.Rico.DVDRip
1.1 GB

دانلود آلبوم جدید Darren Hayes
117 MB

و یه سری فایلهای دیگه که اگه آدرس سایت را خواستید بگید تا تو پ . خ بهتون بدم

PLAΨMID
20-03-2008, 08:22
سلام دوستان . عيدتون مبارك .
ما اينجا ساعت 8 صبح از خواب بيدار شديم ، ديديم سورپرايزمون كردن يعني آب قطعه و ما مونديمو سر و صورت نشسته قبل از تحويل سال .
خدا امسالو به خير بگذرونه.اينجا تو " كاوه " آب قطع شده. ميگم آب شما هم قطعه ؟

sedeh
20-03-2008, 10:09
نوروزتون شاد و خرم باشه رفقا.

ژولی لسکو
20-03-2008, 11:37
داداشا و آبجیا سال نو مبارک
خوش بگذره

Asalbanoo
20-03-2008, 11:57
سلام
دوستان و همشهری های عزیز
سال نو مبارک...

Moh3en_DDD
20-03-2008, 13:54
سال نو مبارک ...
خیابون ها سر سال تحویل چقدر خلوت بودند ... ما هم عجله داشتیم می خواستیم تا سال تحویل نشده خونه باشیم با سرعت مافوق نور می رفتیم .... حتما تجربه کنید ...

راستی یه سوال : کسی برنامه فیلم های نوروزی را نداره ؟

mndst
20-03-2008, 14:03
سال نو مبارک ...
خیابون ها سر سال تحویل چقدر خلوت بودند ... ما هم عجله داشتیم می خواستیم تا سال تحویل نشده خونه باشیم با سرعت مافوق نور می رفتیم .... حتما تجربه کنید ...

اگه جسمی با سرعت نور حرکت کنه تبدیل به انرژی می‌شه:31::31:

lindows
20-03-2008, 15:21
سال نو مبارک ...

جدول پخش فيلم را يه دوستان گذاشته بود توي انجمن از اينجا ميتونيد بگيريد البته بصورت جاوا براي گوشي

fuse
20-03-2008, 18:49
اولا کارتای --- مثل همه ی اجناس مارکهای مختلفی داره که مروفترین اونا Skystar است و بهترین ساپورت نرم افزاری را داره ، آخرین ورژنی هم که اومده 2.8a میباشد که قیمتش چیزی بین 60 تا 70 هزار تومان است و در کل کارت خوبی است
یه چیز دیگه که باید بگم اینه الان اکثرا میگن نمیدونم چیپستش باید آلمانی باشه و از این حرفا ، در صورتیکه آلمان ( که صاحب اصلیش بود ) دیگه کارت تولید نمیکنه و امتیازش به کره فروخته تحت نام Technisat !
حالا شما دوست عزیز (fuse) اگه میخای کارت بخری به نظر من skystar بخری خیلی بهتره اونم با چیپست technisat

برای داشتن دانلود آفلاین هم همینطور که امین عزیز فرمودند باید روی یکی از دو ماهواره ی w3 یا w6 دان داشته باشی که در حال حاضر دومی هم از لحاظ فایلها و هم از لحاظ سرعت دریافت خیلی بهتره
یه چیز دیگه تا یادم نرفتم بگم اونم اینکه اینجوری که یکی از دوستان گفتنم نیست که همش فایلای مستهجن تو دانلود آفلاین بیاد خیر
با وجود گروههای دانلود آفلاین ( که یه سریشون پولی هستند و فقط یکیشون رایگان کار میکنه) شما میتونید جدیدترین فیلمهای روز و نرم افزارهای معروف و ... را بدون پرداخت هیچگونه پولی دانلود کنید اونم با سرعتی حدود 200 تا 300 کیلوبایت در ثانیه !

به حجم 1.1 گیگ

به حجم 784 مگابایت

300 mb

آموزش افتر افکت 3 = Lynda.com - After Effects CS3 Professional Essential Training
1419 mb

1.1 GB

1.1 GB

117 MB

خیلی خیلی ممنون ...:40::11:
توضیحاتتون کامل بود ...:10::40:
راستی اگه میشه یکمی در مورد سایت ها توضیح بدید (در کل من شنیدم وارد سایتی نمیشی بلکه با برنامه باید فقط فرمت فایل رو انتخاب کنی تا هر چی بود دانلود کنه ولی حالا که شما اینجوری گفتی یکمی قاطی کردم و فیوز پروندم)
حالا اگه میشه در موردش کمی توضیح بده و آدرسشم قربون دستت تو پ . خ بده بهم ....
بازم تشکرات فراوان نثار شما (:31:)

amin123
20-03-2008, 19:53
عيد همگان مبارك........ شرمنده كه دير شد.......:40::40:

ايشالا كه امسال به همه آرزوهاتون برسيد.....

همه آرزوهاتون هم براورده بشه،حالا همش هم نشد اون بزرگاش براوده بشه......:46:

ممنون امین جان از اطلاعاتت:46:
واقعا امین دائرالمعارف انجمنه:8:
از هر زمینه ای اطلاع داره:27:

ممنون آبجي،شما لطف داري به ما..........:11:

خوش باشيد

Balrog
21-03-2008, 03:09
خير، بلكه جرمش به سمت بينهايت ميل مى‌كنه...

hoka2006
21-03-2008, 06:44

خير، بلكه جرمش به سمت بينهايت ميل مى‌كنه...

در ضمن زمان براش کند میشه !!!! ( بعد چهارم ):21:

:5::10:

Balrog
21-03-2008, 07:04
يكى از دوستاى من با دوستاش مى‌خواد بياد اصفهان و براى اقامت مى‌خوان چادر بزنن... من شنيدم تو بعضى پارك‌ها اين اجازه رو نمى‌دن. درسته؟ اصلا اگه شما جاشون بودين كجا رو براى چادر زدن انتخاب مى‌كردين؟

amin123
21-03-2008, 13:52
يكى از دوستاى من با دوستاش مى‌خواد بياد اصفهان و براى اقامت مى‌خوان چادر بزنن... من شنيدم تو بعضى پارك‌ها اين اجازه رو نمى‌دن. درسته؟ اصلا اگه شما جاشون بودين كجا رو براى چادر زدن انتخاب مى‌كردين؟

پارك غدير.........

توي پارك ها چادر زدن ممنوع شده بنا به دلايل.........:31:

*hamedkhatar*
22-03-2008, 10:17
سلام خدمت همشهری های عزیز
سال نو مبارک

وای بچه های صبح ساعت 9 رفتم بیرون یعنی رفتم دروازه شیراز ، بانک کار داشتم خیابونها خلوت بود کلی حال کردم
ولی وقتی برگشتم چشمتون روز بد نبینه این غیر اصفهانی ها حمله کرده بودند و یک ترافیکی راه انداخته بودند که بیا و ببین
پلاک ها رو که نگاه میکردم اصلا 13 توشون نبود:19:
بابا جون خداییش اصفهان خبری نیست برید شهرهایی مثل مشهد که هم قشنگه هم زیارت و اینا داره:31:
(حال میکنید من چقدر مهمون نوازم؟)
البته حالا میاند هم خوش اومدند ولی حد اقل تو رانندگی یکم مراعات نمیکنند اومدم برم تو یه خیابون یارو همچین پیچید جلوم انگار خونه باباشه :31: (حالا انگار این شهر مال بابامه :27:)
خوب همین دیگه خیلی چاکرم بای
:20:

tabriz-info
22-03-2008, 10:40
سلام

خواستم سال نو رو خدمت اصفهانیای گل تبریک بگم

واقعا شهر زیبایی دارید

خوب شهر زیبا = مسافر زیاد = ترافیک بالا

شهر ما هم تبدیل شده به شهر مردگان همه رفتن مسافرت من که هر دو سه سال یک بار میام اصفهان

قربان شما محمد

eshghe eskate
22-03-2008, 10:53
جشنواره؟؟؟

آره دیگه مردم وقتی میان به این شهرهای بزرگ، چیزایی می‌بینن که حیران می‌مونن.:31:
حالا کی اومدین؟ خوش گذشت......:20:
جشنواره چیه دیگه؟
خوبه حالا تهران پیشرفته تر و با کلاس تره اینقد پزشو میدی:27:
تابستون قبل اومدیم
به من که خیلی خوش گذشت

سلام

همگي خيلي خيلي خوش اومدين :11::11:

قدم روي چشم

زيبايي و قشنگي شهر رو حال مي كنين ها ........ :31::31::31:

سلام
مرسی
قشنگه
با حاله
ایول به بامرامی شما:11:

Moh3en_DDD
22-03-2008, 11:12
سلام خدمت همشهری های عزیز
سال نو مبارک

وای بچه های صبح ساعت 9 رفتم بیرون یعنی رفتم دروازه شیراز ، بانک کار داشتم خیابونها خلوت بود کلی حال کردم
ولی وقتی برگشتم چشمتون روز بد نبینه این غیر اصفهانی ها حمله کرده بودند و یک ترافیکی راه انداخته بودند که بیا و ببین
پلاک ها رو که نگاه میکردم اصلا 13 توشون نبود:19:
بابا جون خداییش اصفهان خبری نیست برید شهرهایی مثل مشهد که هم قشنگه هم زیارت و اینا داره:31:
(حال میکنید من چقدر مهمون نوازم؟)
البته حالا میاند هم خوش اومدند ولی حد اقل تو رانندگی یکم مراعات نمیکنند اومدم برم تو یه خیابون یارو همچین پیچید جلوم انگار خونه باباشه :31: (حالا انگار این شهر مال بابامه :27:)
خوب همین دیگه خیلی چاکرم بای
:20:

دوباره تو کلید ماشین بابات را از تو جیبش برداشتی ؟

----
پارسال اصفهان جزو 3 تا شهر پر مسافر نبود ... ولی امسال ...

Royce
22-03-2008, 14:45
سلام دوستان
عيدتون مبارك

يه چيزو دقت كردين؟انجمنهاي مختلف p30world رو دست بچه هاي اصفهان مي چرخه.تو هر انجمني كه بريد مديراش يا كاربراي فعالش بچه هاي اصفهانن

sarina_sh
22-03-2008, 15:08
سلام دوستان
عيدتون مبارك

يه چيزو دقت كردين؟انجمنهاي مختلف p30world رو دست بچه هاي اصفهان مي چرخه.تو هر انجمني كه بريد مديراش يا كاربراي فعالش بچه هاي اصفهانن

ایول اینو خوب اومدی :8:

™Enter_The_Love
22-03-2008, 15:12
سلام عید همه مبارک :11:

سلام دوستان
عيدتون مبارك

خواهش میکنیم دیگه :31:

*hamedkhatar*
22-03-2008, 17:03
دوباره تو کلید ماشین بابات را از تو جیبش برداشتی ؟

----
پارسال اصفهان جزو 3 تا شهر پر مسافر نبود ... ولی امسال ...

به سلام پسر بابا
به بابا بزرگ تبریک گفتی؟

آره دیگه کلید بابایه رو کش میریم میرم چیز چرخ :31:

Royce
22-03-2008, 18:05

فكر كنم تو مدرسه ها بتوني يه جا براشون بگيري

سلام

خواستم سال نو رو خدمت اصفهانیای گل تبریک بگم

واقعا شهر زیبایی دارید

شهر ما هم تبدیل شده به شهر مردگان همه رفتن مسافرت من که هر دو سه سال یک بار میام اصفهان

قربان شما محمد
سلام
ممنون مرسي ما هم به شما تبريك ميگيم.
اتفاقا يكي از همشهرياي خودت يه آپارتمان 5 واحدي رو داده دست منو يه دوتا از بچه هاي ديگه و خودش رفته تبريز تا 13 بدر هم نمياد.اين يكي از نكات مثبت عيد امسال بود:21:.از خ.خ ديگه حالم به هم مي خوره

ایول اینو خوب اومدی :8:
حقيقته ديگه
راستي يه چيزي برام سوال شده:
اين اسمايله كه توي پستت دادي داره چيكار ميكنه؟
مشكوك ميزنه

سلام عید همه مبارک :11:

خواهش میکنیم دیگه :31:

منم همينطور:31:

Balrog
22-03-2008, 21:15
پارك غدير.........

توي پارك ها چادر زدن ممنوع شده بنا به دلايل.........:31:
تو باغ فدك هم انگار مى‌ذارن.
بنا به چه دلايلى؟!

ديروز از سمت اتوبان كاوه داشتم مى‌يومدم اصفهان، به قدرى ترافيك زياد بود كه بيشتر از 70 تا نمى‌شد برى! تا حالا اتوبان رو اين اندازه شلوغ نديده بودم.

فكر كنم تو مدرسه ها بتوني يه جا براشون بگيري
اون مال فرهنگى‌هاست عزيز.

amin123
22-03-2008, 23:55
تو باغ فدك هم انگار مى‌ذارن.
بنا به چه دلايلى؟!

روم به ديوار،ببخشيدا........

به اين دليل كه يه عده سود جو و فرصت طلب ميرفتن و توي اين چادر ها محفل ميگرفتند...........:46:

البته من از همه عذر ميخوام.....

شما به بزرگيتون بنده را ببخشيد:11:

wordist
24-03-2008, 09:19
سلام

دير رسيدم

دسترسي به نت هم چند وقت نداشتم

خلاصه باز هم عيد همه مبارك

واقعا كه شهر فوق العاده شلوغه

مخلص همه بر و بچ اصفهاني هم هستيم

WooKMaN
24-03-2008, 10:08
100% خوش میگذره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا را شكر خوش نيز بگذشت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif

سلام روکمن جان
تشریف بیاورید.خوشی و صفا می آورید.
امیدوارم بهتون خیل خوش بگذره...
از بریونی غافل نشی دادا:31:

تشكرات مينماييم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif

توفيقي شد زادگاه مدير انجمن فيلم را زيارت بنماييم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gif

به اصفهان خوش اومدي بعدا

مطمئن باش خوش ميگذره

شهر خيلي زيبايي داريم

از حليم بادمجان و گز و خيلي چيزاي ديگه هم كه مخصوص شهرمونه غافل نشي

بسيار عالي ، فرصت كم بيد وگرنه بيشتر مستفيض ميشديم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif

--------------------------

در كل خداييش اصفهان نصف جهانه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](126).gif

پاپوش درست كردن ميگن اصفهانيا چييييزن هم دروووخه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
24-03-2008, 11:47
سلام دوستان
عيدتون مبارك

راست میگه دیگه !!!
میاید اعتصاب کنیم بگیم 2 دنگ p30 رو باید بدن به اصفهانی ها !!!

fuse
24-03-2008, 16:32

به حجم 1.1 گیگ

به حجم 784 مگابایت

300 mb

1419 mb

1.1 GB

1.1 GB

117 MB

خیلی خیلی ممنون ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
توضیحاتتون کامل بود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
راستی اگه میشه یکمی در مورد سایت ها توضیح بدید (در کل من شنیدم وارد سایتی نمیشی بلکه با برنامه باید فقط فرمت فایل رو انتخاب کنی تا هر چی بود دانلود کنه ولی حالا که شما اینجوری گفتی یکمی قاطی کردم و فیوز پروندم)
حالا اگه میشه در موردش کمی توضیح بده و آدرسشم قربون دستت تو پ . خ بده بهم ....
بازم تشکرات فراوان نثار شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif)

آقای Ali_k خواهشا جوابمو بده ...

*hamedkhatar*
28-03-2008, 12:58
سلام بچه ها
انجمن ماهواره که تعطیله برای همین اینجا میپرسم
ما شبکه استانی ها رو همه رو با ماهواره گرفتیم اصفهان هم داشتیم ولی الان حدود یک ماهی میشه که پخش نمیکنه
آیا فرکانسش عوض شده یا مشکل از خودمه؟
آخه خیلی از استانی ها رو دارم و سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند فقط اصفهان اینطوری هستش
باید چکار کنم؟
ممنون

sarina_sh
28-03-2008, 13:15
سلام به همشهری های گل .... کجایین نیستین ؟ ..... حامد جان احتمالا فرکانسش عوض شده ... الان بچه ها میان بیشتر راهنماییت می کنن

amin123
28-03-2008, 14:46
سلام بچه ها
انجمن ماهواره که تعطیله برای همین اینجا میپرسم
ما شبکه استانی ها رو همه رو با ماهواره گرفتیم اصفهان هم داشتیم ولی الان حدود یک ماهی میشه که پخش نمیکنه
آیا فرکانسش عوض شده یا مشکل از خودمه؟
آخه خیلی از استانی ها رو دارم و سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند فقط اصفهان اینطوری هستش
باید چکار کنم؟
ممنون

سلام با اجازه بزرگترا...........

فركانس جديد:

frequency:11093

polarisation:Vertical

symbol rate:3600

قدرت سيگنال هم خيلي بهتر شده.

M659
28-03-2008, 16:24
به عجب تاپیکیه،خوشم اومد آقا منم هستم.

sarina_sh
28-03-2008, 16:31
این چند روزه عید اصفهان خیلی شلوغ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش اومدی دوست عزیز

samanajan
29-03-2008, 18:18
بيش از 2 ميليون مسافر اصفهان داشته

اصلا آدم دم اين ژاركها مثل سي و سه و ژل و ژل خواجو نمي توان نشست

Asalbanoo
29-03-2008, 20:38
امشب حدود نیسم ساعت یا بیشتر طول کشید تا از روی سی و سه پل رد شدم.

Benygh
29-03-2008, 20:42
من هم رفتم اصفهان برای اطلاعات بیشتر به امضام مراجعه کنید اصفهانی ها ... :دی

sarina_sh
29-03-2008, 20:52
بنی جون خوش اومدی به اصفهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امشب سرعتم خیلی پایینه اومدم تو تاپیک نتونستم عکسا رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در اولین فرصت یه سر می زنم به تاپیکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها کسی فرکانس شبکه نیومکس را داره ؟

Benygh
29-03-2008, 21:07
سارینا تو هم اصفهانی هستی ؟
من عسل بانو رو میدونستم ولی شما رو نه ...
تابستون میرم ایرانگردی ... میام اون موقع ... :دی

sarina_sh
29-03-2008, 21:20
بله دیگه اصفهانی نباشیم کجا باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداییش شهر خیلی قشنگی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ه ... به به ایرانگردی هم که می خوای بری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Royce
29-03-2008, 22:04
].... بچه ها کسی فرکانس شبکه نیومکس را داره ؟

خدمت شما
البته اسمش شده tv persia

11054 h 27500 5/6

sarina_sh
29-03-2008, 22:11
دست گل شما درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیدم خبری ازش نیست ها .... نگو اسمش عوض شده بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه چند وقت بود هاتبرد نداشتیم ... بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
30-03-2008, 00:25
سلام بچه های گل همشهری :11:
میگم دنبال یدونه از این خدمات مسافرتی ها که بلیط قطار بفروشه میگردم البته اینترنتی هم میشه بلیط خرید ولی کار دیگه ای دارم
من هرچی گشتم پیدا نکردم کسی آدرس نداره
تا خود راه آهن هم که میدونید چقدر راهه _ جاده اصفهان شیراز - نرسیده به شیراز !!

Royce
30-03-2008, 21:47
دست گل شما درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیدم خبری ازش نیست ها .... نگو اسمش عوض شده بید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه چند وقت بود هاتبرد نداشتیم ... بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش ميكنم:11:
كاري نكردم كه

sarina_sh
30-03-2008, 21:53
چرا دیگه روشنمون کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این تاپیک اصفهانیا هی قل می خوره میره پایین چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه خبرا ؟ خوش می گذره همگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_zaman06
30-03-2008, 23:10
فکر کنم بچه ها هنوز تو کف پیروزی درخشان تیم های اصفهانی در مقابل این تهرانی ها هستند :)

hoka2006
31-03-2008, 06:52
واقعا لذت بردیم به خصوص از بازیه سپاهان . تبریک میگم به همه برو بچزززز

M_Abieteh
31-03-2008, 13:30
سلام دوستان گل همشهری

همه میدونن که بخش --- حذف شده. منم چند روز پیش هارد کامپیوترم فرمت شد.

حالا دنبال برنامه dvbdream میگردم.

اگر کسی لینک دانلود این برنامه رو داره همین جا یا تو پ.خ بزاره.

با تشکر

amin123
31-03-2008, 14:13
سلام دوستان گل همشهری

همه میدونن که بخش --- حذف شده. منم چند روز پیش هارد کامپیوترم فرمت شد.

حالا دنبال برنامه dvbdream میگردم.

اگر کسی لینک دانلود این برنامه رو داره همین جا یا تو پ.خ بزاره.

با تشکر

از اينجا ميتوني به راحتي آخرين ورژنش را دانلود كني:

M_Abieteh
31-03-2008, 14:38
امین جان اینجا prog --- هست ولی dvbdream نیست.

S A A M
31-03-2008, 15:24
سلام به همشهري ها ي گل

ميخواستم تبريك بگم ديروز پوز اين تهراني ها را به خاك ماليديم.(منظورم بازي ها ي سپاهان وذوب آهن با استقلال و پيروزي هست) چه خوبس:31:

S A A M
31-03-2008, 15:28
من تاپيك را سرچ كردم ديم واوووو تمام مخاي P30world اصفهاني هستند دم همتون گرم.:46:

amin123
31-03-2008, 15:45
امین جان اینجا prog --- هست ولی dvbdream نیست.

اين هم آخرين ورژنش:

اگه ميتونيد از پلير progdvb استفاده كنيد......

progdvb انعطاف پذيرتر هست

samanajan
31-03-2008, 15:51
نمايندگي intel در اصفهان كجاست ؟

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من ميخواستم يك مادربورد و cpu اينتل بخرم

حالا دنبال يك جاي مي گردم كه نمايندگي اينتل باشد

با تشكر اگر ميشه سريعتر ژاسخ دهيد

آيا مي دانيد به غير از بازار بزگ طالقاني براي خريد قطعات كامپيوتر

ديگر كجا هست آدرس را كامل بدهيد با تشكر

M_Abieteh
31-03-2008, 16:11
اين هم آخرين ورژنش:

اگه ميتونيد از پلير progdvb استفاده كنيد......

progdvb انعطاف پذيرتر هست

ممنون امین جان.