ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اصفهاني ها

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

wordist
14-05-2008, 10:13
سلام

اشتباه به عرضتون رسوندن :27:

افت سرعت به خاطر بستن پورت ها ميباشد چون بازرس بهشون گير داده و نه به خاطر اضافه كردن پورت.......

سرعت 64 هم ميفروشند..

همونطور كه ميدونيد اين سرعت ها تفاوتشون توي ترافيك ماهيانه هست فقط
سلام امين جان

اينطوريا كه ميگي نيست

گير دادن بازرسها بوده قبلا هم بوده ولي اگر الان هم باشه هيچ وقت 20 روز طول نكشيده و نميكشه

سرعت من يه بار با اومدن بازرسها چهار پنج روزي افت داشت ولي دوباره خوب شد

بستن پورت خودت ميدوني مقطعي هست و دوباره درست ميشه

در ضمن اگه براي بستن پورت باشه سرعت تو ساعات مختلف شبانه روز بايد كم باشه در صورتيكه اينطور نيست و من خودم امروز صبح ساعت 6 با سرعت 55 تا 60 كيلوبايت با دانلود منيجرم دانلود كردم

و يه مورد ديگه هم اينكه بعضي از دوستاي من سرعتشون افت نكرده در صورتيكه بازرسي بعيده كه به يه مركز مخابراتي خاص بياد گير بده

پس پورتها بازه

ولي وقتي ترافيك زياد ميشه سرعت مياد پايين

به نظر من حرف اون منبعي كه من بهش اطمينان دارم و برام موثق هم هست درست تره

البته با كمال احترام و ارادتي كه نسبت بهت دارم

قربانت :40::11:

S A A M
14-05-2008, 10:21
اصفهان موزيك را ديدين ؟ حتما ببينيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin123
14-05-2008, 13:45
سلام امين جان

اينطوريا كه ميگي نيست

گير دادن بازرسها بوده قبلا هم بوده ولي اگر الان هم باشه هيچ وقت 20 روز طول نكشيده و نميكشه

سرعت من يه بار با اومدن بازرسها چهار پنج روزي افت داشت ولي دوباره خوب شد

بستن پورت خودت ميدوني مقطعي هست و دوباره درست ميشه

در ضمن اگه براي بستن پورت باشه سرعت تو ساعات مختلف شبانه روز بايد كم باشه در صورتيكه اينطور نيست و من خودم امروز صبح ساعت 6 با سرعت 55 تا 60 كيلوبايت با دانلود منيجرم دانلود كردم

و يه مورد ديگه هم اينكه بعضي از دوستاي من سرعتشون افت نكرده در صورتيكه بازرسي بعيده كه به يه مركز مخابراتي خاص بياد گير بده

پس پورتها بازه

ولي وقتي ترافيك زياد ميشه سرعت مياد پايين

به نظر من حرف اون منبعي كه من بهش اطمينان دارم و برام موثق هم هست درست تره

البته با كمال احترام و ارادتي كه نسبت بهت دارم

قربانت :40::11:

آقاي خاكپور از دوستان بنده هستند.........(از آشنايان)

فكر نكنم دليلي داشته باشه به من ديگه دروغ بگه:46:

قبل از عيد هم از 25 بهمن تا نزديك هاي عيد سرعت افت شديدي پيدا كرده بود....

اين هم كه ميگيد شبانه سرعت بالا هست درسته،

شما اگر با اشتراك شبانه دانلود كنيد سرعتتون بالا هست...

ولي اگر مثلا در همون ساعت (ساعت 5 يا 6 صبح) با اشتراك خودتون دانلود كنيد ميبينيد كه سرعتتون پايين هست.....

باز بودن سرعت هم در اشتراك شباهنه محدوديت نداره.....

نمونه بارزش همين "فن آوا"

خوش باشيد

amin123
14-05-2008, 13:49
سلام امین جان
خوبی شما

یه سوالم در مورد مودمش داشتم ... چقدر تاثیر داره رو سرعت ؟
من الان زیاد دانلود نمیخوام بکنم می گم که همین سرچ عکسه .... همون 64 را بگیرم خوبه ؟

سلام...

مودم؟؟؟؟؟؟؟ خيليييييييييي

مثلا مودمي كه به صورت LAN وصل هست سرعتش و پايداريش بهتر ارز مودمي هست كه به صورت USB وصل هست......

مودم شما چي هست؟

همچنين فاصله شما تا مركز مخابراتي هم تاثير داره، مگر انكه از ADSL2+ استفاده كنيد........

sarina_sh
14-05-2008, 13:55
ممنون از راهنماییت
من هنوز مودم نگرفتم و موندم خودم برم بگیرم یا همون شرکت برام بیاره
اگه یه مودم خوب هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

wordist
14-05-2008, 13:56
آقاي خاكپور از دوستان بنده هستند.........(از آشنايان)

فكر نكنم دليلي داشته باشه به من ديگه دروغ بگه:46:

قبل از عيد هم از 25 بهمن تا نزديك هاي عيد سرعت افت شديدي پيدا كرده بود....

اين هم كه ميگيد شبانه سرعت بالا هست درسته،

شما اگر با اشتراك شبانه دانلود كنيد سرعتتون بالا هست...

ولي اگر مثلا در همون ساعت (ساعت 5 يا 6 صبح) با اشتراك خودتون دانلود كنيد ميبينيد كه سرعتتون پايين هست.....

باز بودن سرعت هم در اشتراك شباهنه محدوديت نداره.....

نمونه بارزش همين "فن آوا"

خوش باشيد
بازم سلام

ولي من نگفتم با اشتراك شبانه

با اشتراك معمولي و هميشگي توي اون ساعتي كه گفتم

amin123
14-05-2008, 18:46
ممنون از راهنماییت
من هنوز مودم نگرفتم و موندم خودم برم بگیرم یا همون شرکت برام بیاره
اگه یه مودم خوب هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

ASUS AM 602 و يا LEVEL ONE و يا ASUS AM 604

samanajan
14-05-2008, 19:41
شاتل الان قیمتهاش را آورده پایین برو شاتل بگیر

جادوگر جوان
15-05-2008, 09:23
سلام دوستان
من شنفتم
فن آوا شبانش کلا رایگانه از ساعت 2 تا 6 صبح
ولی روزانش نامحدود نیست
خوب فن آوا مورد خوبیه نه؟
از شبانش آدم برا دانلود استفاده کنه خیلی توپه:21:
نه آبی
نه قرمز
فقط زرد طلایی
چه حالی میده دوباره سپاهان دماق این پرسپولیس را بماله به خاک
این جام مختص سپاهان است و بس
راستی نوکر برو بچ سپاهانی

wordist
15-05-2008, 09:27
سلام دوستان
من شنفتم
فن آوا شبانش کلا رایگانه از ساعت 2 تا 6 صبح
ولی روزانش نامحدود نیست
خوب فن آوا مورد خوبیه نه؟
از شبانش آدم برا دانلود استفاده کنه خیلی توپه:21:
سلام

صبانت هم رايگان داره كه شبانه هم هست

با يوزر و پسورد خاص

كه البته يه تاپيك هم ديدم تو انجمن براش

اما الان تو ذهنم نيست

Sharim
15-05-2008, 11:48
سلام

صبانت هم رايگان داره كه شبانه هم هست

با يوزر و پسورد خاص

كه البته يه تاپيك هم ديدم تو انجمن براش

اما الان تو ذهنم نيست

صبا نت :

meshkiposh2200
15-05-2008, 12:51
چه کسانی دور و اطراف ملک شهر هستند

من هستم چطور

samanajan
15-05-2008, 21:34
کجایی ملک شهر هستی

Sharim
15-05-2008, 21:39
lمن هم ملک شهری نیستم !! ولی ملک شهر را دوست دارم !

M_Abieteh
15-05-2008, 22:16
سلام دوستان من می خوام با اینترنت ماهواره ای کار کنم .اطلاعاتم هم صفر.اگه میشه راهنمایی کنید.

meshkiposh2200
16-05-2008, 00:41
کجایی ملک شهر هستی

آخرای بهارستان

Sharim
16-05-2008, 11:16
سلام دوستان من می خوام با اینترنت ماهواره ای کار کنم .اطلاعاتم هم صفر.اگه میشه راهنمایی کنید.

توی صفحات قبلی دوستان مخصوصا amin جان کامل توضیح دادن
برای استفاده از adsl اول باید ببینی مخابرات منطقه شما امکانش رو داره یا نه بعد اگه داشت توی یکی از شرکت های سرویس دهنده مشترک بشی مثلا جهان روی خط - صبا نت - فراتاز و ...
یک مودم adsl هم نیاز داری که اون رو هم خود شرکت بهت میده یا میتونی خودت بخری (قیمتش هم متوسط حدود 30-40) بعد هم ماهیانه هزینه اشتراکت رو میدی که با توجه به سرعت و نوع سرویسی که گرفتی و شرکت ارائه دهنده بین ماهی 10 تومان تا حدود 30 تومان (البته برای استفاده خانگی معمولی) باید بدی ...

:10:

samanajan
16-05-2008, 11:28
maryampaezi202000

ببین من یک چیزی سراغ دارم

90 پول دستگاه و 20 تومان برای اکانت سرعت 4mb چیزی در حدود 300 برابر خانگی

لوازم مورد نیاز : دیش ماهواره و دستگاه و کامپیوتر

به خط تلفن و ... نیازی نیست
ولی این را بگیرند ازت غیرقانونی است

خواستی بگو

Nasser_ZRE
16-05-2008, 12:23
توی صفحات قبلی دوستان مخصوصا amin جان کامل توضیح دادن
برای استفاده از adsl اول باید ببینی مخابرات منطقه شما امکانش رو داره یا نه بعد اگه داشت توی یکی از شرکت های سرویس دهنده مشترک بشی مثلا جهان روی خط - صبا نت - فراتاز و ...
یک مودم adsl هم نیاز داری که اون رو هم خود شرکت بهت میده یا میتونی خودت بخری (قیمتش هم متوسط حدود 30-40) بعد هم ماهیانه هزینه اشتراکت رو میدی که با توجه به سرعت و نوع سرویسی که گرفتی و شرکت ارائه دهنده بین ماهی 10 تومان تا حدود 30 تومان (البته برای استفاده خانگی معمولی) باید بدی ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

ببین من یک چیزی سراغ دارم

90 پول دستگاه و 20 تومان برای اکانت سرعت 4mb چیزی در حدود 300 برابر خانگی

لوازم مورد نیاز : دیش ماهواره و دستگاه و کامپیوتر

به خط تلفن و ... نیازی نیست
ولی این را بگیرند ازت غیرقانونی است

خواستی بگو

دوستان عزیز من که گفتم می خوام از
اینترنت ماهواره ای استفاده کنم. اطلاعاتم هم صفر.اگه میشه راهنمایی کنید.

--- دیش و غیره... همه چیز هست.فقط می خوام بدونم چطوری باید وصل بشم!!

amin123
16-05-2008, 15:08

دوستان عزیز من که گفتم می خوام از
اینترنت ماهواره ای استفاده کنم. اطلاعاتم هم صفر.اگه میشه راهنمایی کنید.

--- دیش و غیره... همه چیز هست.فقط می خوام بدونم چطوری باید وصل بشم!!

با اجازه بزرگتر ها

براي استفاده از اينترنت ماهواره اي شما دردسر هاي زيادي داريد،اما واقعا اگر خواستار آن هستيد.... مواد لازمش:

سرويس متقارن (همون اينترنت ماهواره اي) ساختار و تجهيزاتش به كلي با سرويس هاي تنها دريافت متفاوت است

1-Vsat Antenna
2-مودم مورد نظر و يا همون Satellite Modem(iDirect ,LinkStar,Datum,Spl...)
3-ال ن بي
4-OMT و BUC

طرز کار این سرویسها بدین صورت است که ارسال ودریافت اطلاعات تماما از طریق ماهواره صورت می گیرد و احتیاج به هیچ گونه خطوط اینترنتی و یا مخابراتی محلی ندارند. . در این نوع از اینترنت ماهواره ای دریافت و ارسال اطلاعات از طریق دیش انجام می شود به اینصورت که اطلاعات شما از طریق LNB مخصوص دریافت می شود

همونطور كه ميبينيد به صرفه نيست ولي سرعت بالايي داريد،علاوه بر اون غير قانوني هست......(بيشتر به درد اداره ها و يا سازمان ها ميخوره كه ميتونند مجوز بگيرند و به درد مصرف خونگي نميخوره)

يك گزينه بهتر داريد كه اين دردسر ها را نداشته باشيد،و اون DOWNLOAD OFFLINE هست كه بدون هيچ هزينه اي ميتونيد با سرعت واقعي 900KB/S اطلاعات دانلود كنيد،فقط يك طرفه هست.....

ولي ميتونيد با نرم افزار ها و ترفند هايي به گزينه دلخواه برسيد...

براي دانلود آفلاين مي‌توان از ماهواره‌هاي: Express AM 22 53.0°E Turksat 1C/2A 42.0°E Arabsat 2B 30.5°E Astra 19.2°E Eutelsat W6 21.6°E Eutelsat W1 10.0°E Eutelsat W3 07.0°E و چند ماهواره ديگراستفاده نمود ولي معمولاً از ماهواره Eutelsat W3 7.0°E و Turksat 1C/2A 42.0°E كه سرعت زيادي هم دارند استفاده مي‌شود.

بهترين نرم افزار هم همون SkyGrabber (البته كرك شدش :31: ) هست كه تنظيمات خوب و مختلفي داره

در آخر هم بگم كه DOWNLOAD OFFLINE كاملا رايگان هست

خوش باشيد:40:

Royce
16-05-2008, 16:47
با اجازه بزرگتر ها

براي استفاده از اينترنت ماهواره اي شما دردسر هاي زيادي داريد،اما واقعا اگر خواستار آن هستيد.... مواد لازمش:

سرويس متقارن (همون اينترنت ماهواره اي) ساختار و تجهيزاتش به كلي با سرويس هاي تنها دريافت متفاوت است

1-Vsat Antenna
3-ال ن بي
4-OMT و BUC

طرز کار این سرویسها بدین صورت است که ارسال ودریافت اطلاعات تماما از طریق ماهواره صورت می گیرد و احتیاج به هیچ گونه خطوط اینترنتی و یا مخابراتی محلی ندارند. . در این نوع از اینترنت ماهواره ای دریافت و ارسال اطلاعات از طریق دیش انجام می شود به اینصورت که اطلاعات شما از طریق LNB مخصوص دریافت می شود

همونطور كه ميبينيد به صرفه نيست ولي سرعت بالايي داريد،علاوه بر اون غير قانوني هست......(بيشتر به درد اداره ها و يا سازمان ها ميخوره كه ميتونند مجوز بگيرند و به درد مصرف خونگي نميخوره)

يك گزينه بهتر داريد كه اين دردسر ها را نداشته باشيد،و اون DOWNLOAD OFFLINE هست كه بدون هيچ هزينه اي ميتونيد با سرعت واقعي 900KB/S اطلاعات دانلود كنيد،فقط يك طرفه هست.....

براي دانلود آفلاين مي‌توان از ماهواره‌هاي: Express AM 22 53.0°E Turksat 1C/2A 42.0°E Arabsat 2B 30.5°E Astra 19.2°E Eutelsat W6 21.6°E Eutelsat W1 10.0°E Eutelsat W3 07.0°E و چند ماهواره ديگراستفاده نمود ولي معمولاً از ماهواره Eutelsat W3 7.0°E و Turksat 1C/2A 42.0°E كه سرعت زيادي هم دارند استفاده مي‌شود.

بهترين نرم افزار هم همون SkyGrabber (البته كرك شدش :31: ) هست كه تنظيمات خوب و مختلفي داره

آقا امین همونطور که خودتون گفتین چون این کار lnb و دیش مخصوص می خواد فکر کنم یه راه دیگه ای هم که بعضیا ازش استفاده می کنند اینه که آپلود کردنو از طریق dial up انجام میدند وreceive رو با همون دیش معمولی و این کار عملا همون اینترنت ماهواره ای اسمشه.مثلا شما وقتی بخواید یه فایل mp3 رو دان کنید اولش فقط باید در حد چند بایت درخواستتونو برای سرور بفرستید که این کار با کم سرعت ترین اینترنت هم ممکنه.ولی موقعی که فایل شروع به دانلود شد دیگه اینجا با بالاترین سرعت توسط همین دیش و lnb دان میشه.البته برای این کار فکر کنم باید پول بدین و اشتراک اینترنت ماهواره ای بگیرین.

در مورد دانلود آفلاین هم به نظرم SkyGrabber فقط استفاده ازش راحته و بهترین نیست.من خودم حدود 2 سال پیش یه skystar 2 داشتم.یه دوستی هم داشتم که اطلاعاتش بیشتر از شما نباشه تو این ضمینه ها خیلی حالیش بود.خودش یه skynet نوشته بود که خودم دیدم یه بار فایل 2 گیگ دان کرد.
البته آقا امین شما استاد بنده اید

amin123
16-05-2008, 17:17
آقا امین همونطور که خودتون گفتین چون این کار lnb و دیش مخصوص می خواد فکر کنم یه راه دیگه ای هم که بعضیا ازش استفاده می کنند اینه که آپلود کردنو از طریق dial up انجام میدند وreceive رو با همون دیش معمولی و این کار عملا همون اینترنت ماهواره ای اسمشه.مثلا شما وقتی بخواید یه فایل mp3 رو دان کنید اولش فقط باید در حد چند بایت درخواستتونو برای سرور بفرستید که این کار با کم سرعت ترین اینترنت هم ممکنه.ولی موقعی که فایل شروع به دانلود شد دیگه اینجا با بالاترین سرعت توسط همین دیش و lnb دان میشه.البته برای این کار فکر کنم باید پول بدین و اشتراک اینترنت ماهواره ای بگیرین.

در مورد دانلود آفلاین هم به نظرم SkyGrabber فقط استفاده ازش راحته و بهترین نیست.من خودم حدود 2 سال پیش یه skystar 2 داشتم.یه دوستی هم داشتم که اطلاعاتش بیشتر از شما نباشه تو این ضمینه ها خیلی حالیش بود.خودش یه skynet نوشته بود که خودم دیدم یه بار فایل 2 گیگ دان کرد.
البته آقا امین شما استاد بنده اید

سلام قربان...
خواهش ميكنم شما لطف داريد.......

در رابطه با اين موضوع كه ميگيد سند از طريق تلفن باشه ( dial up و يا adsl ) درسته.. اين روش هم هست ولي به خاطر هزينه بالا زياد طرفدار نداره ( هزينه شارژ ماهانش 120 تومان هست كه توي ايران هم تا اونجا كه من ميدونم يك نمايندگي داره كه اون هم توي همدان هست) برا همين كمتر كسي سراغش ميره ولي در عوض سرعت هيجاني داره:27:

در رابطه با skygrabber علاوه بر اينكه استفاده ازش راحت هست در نسخه كرك شده اش، بدون اينكه فايل را از بين ببره و خراب كنه خيلي عالي كار ميكنه.....

اگر با download offline كار كرده باشيد،احتمالا با ديسكانكتي هاي زيادي برخورد كرديد ، اين ديسكانكتي ها بر خلاف حرفايي كه شايعه شده كه مثلا مال فركانس ضعيف و يا..... اين ها دليلش نيست،دليل اصليش crystal generator بر روي كارت رسيور هست كه مثلا از فركانس 66mhz به بالا را توانايي نداره و ديسكانكتي ايجاد ميكنه،اين برنامه به خوبي ميتونه اين كريستال را مديريت كنه و اطلاعات را بر اساس فركانس اين كريستال تطبيق بده....

(اگر دوست داشتيد بحث را بازتر ميكنيم)

برنامه skynet هم يك برنامه ميشه گفت open sourse هست كه كد باز هست و هركي به دلخواه ميتونه تغييراتي توش بده و......

samanajan
16-05-2008, 19:25
رای اینترنت ماهواره ای به این زنگ بزن

-----------

جادوگر جوان
17-05-2008, 09:27
امروز سپاهان قهرمان میشه
وای دارم میمیرم:31:
یک بار دیگه پرسپولیس از سپاهان می بازه
همه دعا کنید سپاهان اول بشه
:40::10:
سپاس گذارم سارینا جان قوت قلب من رو نوشتی

sarina_sh
17-05-2008, 09:37
بازم مثله همیشه سپاهان قهرمان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A A M
17-05-2008, 09:54
سپاهان امروز ميبره اينو مطمئن باشين اونم با نتيجه 4بر1 حالا ببينيد:46:

h_zaman06
17-05-2008, 10:36
هر چند من خودم طرفدار سپاهان هستم .... اما واقعیت اینه که اگه سپاهان بخواد مثله بازی صنعت نفت جلوی پرسپولیس بازی کنه حتما میبازه اونم با اختلاف ( حمله پرسپولیس واقعا قویه ) .... امیدوارم امروز ویرا یه فکری به حال سپاهان بکنه ..... ( من خودم فکر میکنم دفاعی بازی میکنه و چشم به ضد حمله داره )

MAJ€€D
17-05-2008, 11:14
سپاهان میبره 100%
شک نکنید

wordist
17-05-2008, 11:18
هر چند من خودم طرفدار سپاهان هستم .... اما واقعیت اینه که اگه سپاهان بخواد مثله بازی صنعت نفت جلوی پرسپولیس بازی کنه حتما میبازه اونم با اختلاف ( حمله پرسپولیس واقعا قویه ) .... امیدوارم امروز ویرا یه فکری به حال سپاهان بکنه ..... ( من خودم فکر میکنم دفاعی بازی میکنه و چشم به ضد حمله داره )
به به آقاي زمان (ي)

رسيدن به خير

نيستين چند وقته

------------------------------------

من هم دوست سپاهان امروز ببره و اعتقاد دارم كه ميتونه و همين طور هم ميشه

S A A M
17-05-2008, 11:30
سپاهان در مقابل صنعت نفت تمام توان خودش را به كار نگرفت!

pandemonium
17-05-2008, 11:31
منم امیدوارم سپاهان ببره .
یا حداقل مساوی کنه .

البته پرسپولیس به نظر با انگیزه تر میاد ...سپاهان باید بیشتر از بازی های قبلش مایه بذاره .

h_zaman06
17-05-2008, 12:28
به به آقاي زمان (ي)

رسيدن به خير

نيستين چند وقته

قربونه شما :40:.... ( به قول یکی از همکلاسی ها زیر سایه تون داریم می چریم :31:)

چه کنیم دیگه در حال دست و پا زدن میان امتحانات میان ترم ام ( خدا خودش به خیر بگذرونه )
:11:

ژولی لسکو
17-05-2008, 14:25
خداجون یه کاری کن سپاهان ببره
راستی سپاهان نوین هم شانس اومدن به لیگ برتر رو داره
اگه بیاد چی میشه

Rude Boy
17-05-2008, 14:50
و سپاهان ....

با اقتدار می بره.

pandemonium
17-05-2008, 17:44
خرشانسی محض

MAJ€€D
17-05-2008, 17:45
و سپاهان با اون بازی مزخرف 15 دقیقه ی آخرش باخت
واقعا خاک تو سرشون که 15 دقیقه فقط دفا کردند اه اه اهههههههه دارم آتیش میگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اینم زمان گل خوردن بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_zaman06
17-05-2008, 18:02
هر کاری کردن تا پرسپولیس قهرمان بشه ..... اون از تلویزیون و روزنامه ها که از یه هفته پیش هی دارن میگن پرسپولیس قهرمان ................ اینم از تو بازی ......... آخه این بازی کجاش هففتتتتتتتتتتت دقیقه وقت اضافی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته سپاهان هم زیاد خوب بازی نکرد ( هرچند من بهشون حق میدیم مگه این ها اسبند که هر 3روز یه بار بازی کنند ........ کاملا درکشون میکنم .... چون امروز خودم امروز امتحان تربیت 1 داشتم آخره کار خون بالا آوردم اوضام بیریخت شد )

ژولی لسکو
17-05-2008, 18:46
وای خدای من
7 دقیقه وقت اضافه
گل در دقیقه 96 .................................................. ..........
خداجون دوستت دارم
ولی چرا اینجوری شد؟

Royce
17-05-2008, 18:58
و سپاهان هم باخت.

به خاطر خورد بودن اعصاب

.........مرگ بر پیروزی.

این چه حرفیه؟
زود باش پستتو ویرایش کن

Sharim
17-05-2008, 19:32
با اجازه بزرگتر ها

1-Vsat Antenna
3-ال ن بي
4-OMT و BUC

ممنون
من توجه نکردم فکر کردم منظور این دوستمون adsl هست
البته من همه راه ها رو بررسی کردم و به نظرم بهترین و منطقی ترین گزینه برای استفاده خانگی همون adsl هست هم سرعتش خوبه و هم قیمتش نظر شما چیه ؟

Šepehr
17-05-2008, 20:05
با اینکه اصفهان نیستم ولی چون اونجا به دنیا اومدم دوست داشتم سپاهان برنده بشه
اما متاسفانه اینطور نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samanajan
17-05-2008, 20:58
طوری نیست

آخه مگر چقدر می تواند یک تیم بازی کند

MAJ€€D
17-05-2008, 21:05
طوری نیست

آخه مگر چقدر می تواند یک تیم بازی کند

آری . مگر چقدر توان در آنها بوده است آیا؟

Sharim
17-05-2008, 22:49
اشکال نداره بابا
اگه برده بود خوشحال میشدیم اما حالا که نبرده با این شرایط زیاد هم عجیب نیست بهشون حق بدید !

-----------------------
سلام مجید خان تا کی توقیفی ؟

MAJ€€D
17-05-2008, 23:07
سلام
با منی؟
1 ماه ناقابل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
17-05-2008, 23:16
آره پس با کی ام ؟!
غصه نخور :دی
این نیز بگذرد ...
:46:

007saeed
17-05-2008, 23:28
والا به پير به پيغمبر اگه همون اول بازي مي گفتن
ما بايد قهرمان ليگ شيم كسي بشون چيزي نمي گفت.
ديگه احتياجي هم نبود 7 دقيقه كشش بدن؛به خدا!!!

MAJ€€D
17-05-2008, 23:30
آره پس با کی ام ؟!
غصه نخور :دی
این نیز بگذرد ...
:46:

فدای تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا : این نیز بگذرد ... :دی

wordist
18-05-2008, 07:46
خبر قديمي خبر قديمي

بالاخره با تلاش شبانه روزي فدراسيون ، گزارشگران ، داوران ، صدا و سيما و ....

در دقايق آخر پرسپوليس قهرمانانده شد :41::41::41::41:

smohs
18-05-2008, 08:23
اخبار داغ داغ
به گزارش خبرگذاري خرزو پرس، تيم پرسپوليس با سپاهان تباني كرده است.
اين خبرگزاري به نقل از يك منبع آگاه گفت: به دليل احتمال آشوب و جنجال در صورت عدم قهرماني تيم پرسپوليس و به خطر افتادن امنيت ملي كشور:31:، تيم سپاهان حاضر شد در قبال پذيرفتن مبلغي از قهرماني در ليگ صرفنظر كند.
اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش بشود افزود: تيم پرسپوليس در طول فصل نيز به طور مكرر با شانس! تباني كرده و بردهايي حساس در دقايق پاياني رقم زده است
گفتني است تمامي مسئولان ورزش كشور و رسانه ها و ديگر ارگانهاي ورزشي كشور بسيج گسترده اي را براي قهرماني اين تيم پر طرفدار شكل دادند در حالي كه هنگام بازي هاي تيم ملي معمولا" با تفرقه افكني ها مانع نتيجه گيري صحيح اين تيم مي شوند.

wordist
18-05-2008, 08:58
چرا اصفهانيا اينقدر بن ميشن

maryampaezi202000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OSTAD-GAME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:41:

چيكار مي كنن اينا

flatrish
18-05-2008, 10:01
خوب دیگه بازی تموم شده اینجا هم بخش ورزش نیست اما باید گفت سپاهان حرفه ای کار نکرد.
تیمی که نتیجه دلخواهش رو گرفته و دفاع میکنه توپ رو نگه میداره نه مثل سپاهانیا چه دروازبان چه بازیکنا توپ رو فقط
شوت میکردن تو زمین پرسپولیس.
بعدشم بازیهای تیمهای اروپایی رو ببینید. تو کل مسابقه هم به زور تو اون منطقه خطرناک خطا میکنن.

جادوگر جوان
18-05-2008, 10:24
دوستان نگران نباشید
ایشالا سال دیگه سپاهان اول سپاهان نوین دوم ذوب آهن سوم
نه آبی نه قرمز
فقط خودم:31:
نوکر برو بچ خیلی می خوامتون:10::40: همراه با سپاهان

Nasser_ZRE
18-05-2008, 14:03

maryampaezi202000

OSTAD-GAME

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

چيكار مي كنن اينا

همش به خاطر تهرانیهای عزیز هست.

samanajan
18-05-2008, 15:35
حالا از اینا بگذریم

کسسی پایه بیرون آمدن هست

Šepehr
18-05-2008, 16:36
هی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتید سر پل خواجو جای منو هم خالی کنین
دلم لک زده واسه اونجا و پارک های اطراف زاینده رود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی وقته اصفهان نرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samanajan
18-05-2008, 16:46
هی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتید سر پل خواجو جای منو هم خالی کنین
دلم لک زده واسه اونجا و پارک های اطراف زاینده رود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی وقته اصفهان نرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب تو هم پاشو بیا مگه کجا هستی

اگر شاهین شهر هستی میخواهی میرویم شهدا

Sharim
18-05-2008, 19:46
من هم دلم لک زده برای کنار رودخونه ...
خونمون هم تا رودخونه 5 دقیقه راهه !!
ولی اون جا با کسی خاطره دارم که نمیتونم بدون اون رودخونه رو ببینم
اعصابم خورد میشه !
توی هر گوشه این شهر ...
:دی !
بیخیال

MAJ€€D
18-05-2008, 20:16
من هم دلم لک زده برای کنار رودخونه ...
خونمون هم تا رودخونه 5 دقیقه راهه !!
ولی اون جا با کسی خاطره دارم که نمیتونم بدون اون رودخونه رو ببینم
اعصابم خورد میشه !
توی هر گوشه این شهر ...
:دی !
بیخیال

همش از تو یادگاره .... :دی

Sharim
18-05-2008, 20:19
توی هر گوشه این شهر دارم از عشق تو یادی
میسوزونه منو یاده دلی که به من ندادی
(قمیشی)
-------------------------------------------------

رو در و دیوار این شهر همش از تو یادگاره
توی این گوشه تاریک منو تنها نمیذاره
(اگه گفتی !)
--------------------
اشتباه گفتی ! :دی

MAJ€€D
18-05-2008, 20:22
توی هر گوشه این شهر دارم از عشق تو یادی
میسوزونه منو یاده دلی که به من ندادی

-------------------------------------------------

رو در و دیوار این شهر همش از تو یادگاره
توی این گوشه تاریک ...

--------------------
اشتباه گفتی ! :دی

نه اینی که من گفتم جدید خونده ...

میگه توی هر گوشه ی این شهر / همش از تو یادگاره
رو در و دیوار این شهر / دارم از عشق تو یادی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAJ€€D
18-05-2008, 20:29
تازه
همینه که هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
18-05-2008, 21:15
آقا بابک ... بیا این عمو مجید رو ban کن ... خیلی اسپم میده !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه نه خیر همینه که نیست ! اگه بود که غصه نداشتم !

MAJ€€D
18-05-2008, 21:19
غصه نخور ... اسپم بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ستاد ترویج فرهنگ اسپم پرانی :دی

Sharim
18-05-2008, 21:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه بد میخندی !!!

mndst
18-05-2008, 21:34

maryampaezi202000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OSTAD-GAME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:41:

چيكار مي كنن اينا

تازه امضای منم نگاه من.

ببین کار به کجا رسیده بوده که باید خود Super Moderator میومده حذفش می‌کرده. بعدم اینو اعلام می‌کرده....با رنگ نارنجی.. که یعنی نکن جیزه!

Sharim
18-05-2008, 22:14
با اجازه آقا مجید ...
کسی میدونه 3 راه حکیم نظامی چه خبره ؟ برای مترو دارن حفاری میکنن ؟

007saeed
18-05-2008, 22:21
آقا اين برنامه بيرون رفتن را جورش كنين ديگه؛
يعني هيشكي حالشو نداره؟

MAJ€€D
19-05-2008, 00:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه بد میخندی !!!

به این نازی میخندم ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اجازه آقا مجید ...
کسی میدونه 3 راه حکیم نظامی چه خبره ؟ برای مترو دارن حفاری میکنن ؟

خواهش میکنم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه . تقاطع غیر هم سطح - پل

Šepehr
19-05-2008, 11:34
خب تو هم پاشو بیا مگه کجا هستی

اگر شاهین شهر هستی میخواهی میرویم شهدا

نه بابا من خیلی از اصفهان دورم ..........
خوش بگذره بهتون:10:

جادوگر جوان
19-05-2008, 13:35
آقا اين برنامه بيرون رفتن را جورش كنين ديگه؛
يعني هيشكي حالشو نداره؟
چرا من که حالش رو دارم
یکی دو بار هم با سامان بیرون رفتیم
ولی جز ما دوتا دیگه هیچ کس حالش رو نداشت از خونشون بیاد بیرون:31:
اگه خواستی بگو تا بیایم:11:

H I D D E N
19-05-2008, 15:27
سلام !

من حدود 2 ماهه که مطالب اینجا را دنبال مب کنم !
آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
تمام حرف هاش با منطق و دلیل هست ...
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟

wordist
19-05-2008, 15:52
سلام !

آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! :31:

ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست :13::13:

آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو :20:

چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني :46::27:

شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي :5:

چه جالب و البته خدا داند

در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي :10:

H I D D E N
19-05-2008, 15:56
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه جالب و البته خدا داند

در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي

من مطالب بازیهای کامپیوتری - گالری عکس (که OSTAD-GAME اونجا یه تاپیک عکس خانم ها داشت) - موسیقی
را می دیدم !
من تا حالا اینجا را ندیده بودم ....

MAJ€€D
19-05-2008, 16:12
من حدس میزنم تو خود استاد گیم باشی

wordist
19-05-2008, 16:19
سلام !

....

...

حرفهاي متضاد .......

قابل تامل است ....

البته فكر كنم الان كه اين حرفو زدي بايد معني اون پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منو فهميده باشي

و همچنين اين جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودتو

:31::31::18::11:

...

بگذريم چون :

به قول بعضيا اين نيز بگذرد ...

Nasser_ZRE
19-05-2008, 16:34
سلام !

زیادی ضایع هست.

Sharim
19-05-2008, 16:52

منم حدس میزنم که درست حدس میزنی !
(در ضمن درست متوجه شدم !)

MAJ€€D
19-05-2008, 18:07
البته فكر كنم الان كه اين حرفو زدي بايد معني اون پست منو فهميده باشي

و همچنين اين جواب خودتو

حالا هی با اون URL ات فخر بفروش :31:

wordist
19-05-2008, 18:14
حالا هی با اون Url ات فخر بفروش :31:
منو فخر فروشي بدور باد

نزن مجيد جان اين حرفا رو

خوب بود حالا از اين قابليت استفاده نميكردم و براي اشاره به اون پستت يا پستم آدرس كامل ميذاشتم تا مجبور به كپي و پيست بشي

ها ! ها !! ها !!!

مخلصيم

H I D D E N
20-05-2008, 10:20
اگه من خود OSTAD-GAME بودم که نمیومدم اینجا ...
مثل خودش می رفتم تو انجمن بازی و گرافیک . من چون اولین بار بود متفرقه را می دیدم اومدم پست دادم !

نقل قول:
نوشته شده توسط H I D D E N [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام !

....

نقل قول:
نوشته شده توسط H I D D E N [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...

در پست اول به معنی انجمن های P30world و در پست دوم به معنای انجمن متفرقه....

اصلا یکی نیست به من بگه برو پی کارت ! اصلا به من چه ربطی داره که کی اخراج شده و چرا اخراج شده؟ حالا یه کاری می کنم هنوز 10 تا پست نداده خودمم اخراج کنند ....

--------------------------------------

یه سوال : شما چطوری از تگ های Url استفاده می کنید؟ من که هرچی زور زدم نشد...

wordist
20-05-2008, 10:23
اگه من خود OSTAD-GAME بودم که نمیومدم اینجا ...
مثل خودش می رفتم تو انجمن بازی و گرافیک . من چون اولین بار بود متفرقه را می دیدم اومدم پست دادم !

نقل قول:
سلام !

....

نقل قول:
...

در پست اول به معنی انجمن های P30world و در پست دوم به معنای انجمن متفرقه....

اصلا یکی نیست به من بگه برو پی کارت ! اصلا به من چه ربطی داره که کی اخراج شده و چرا اخراج شده؟ حالا یه کاری می کنم هنوز 10 تا پست نداده خودمم اخراج کنند ....

--------------------------------------

یه سوال : شما چطوری از تگ های Url استفاده می کنید؟ من که هرچی زور زدم نشد...

:31::31::31::31::31:

اون تگ مخصوص همكاران و مديران هست

samanajan
20-05-2008, 10:33
از کلیه کاربران و مدیران و همکاران در خواست می شود
روزهای که پایه بیرون رفتن چه دختر و پسر

اینجا روز را به ما بگویند

تا من اقا سعید یکجا توپ مشخص کنیم که برای همه راحتر باشد

H I D D E N
20-05-2008, 10:33

به چی می خندی؟

آهان ! اگه مال مدیر و این مزه هاست که من بیخیالش بشم....
چون من تا نهایتا تا 3/4 روز دیگه مهمونتونم و بعدشم می خوام درس بخونم و بعدم تو تابستون برم شمال کار کنم.

H I D D E N
20-05-2008, 10:35
از کلیه کاربران و مدیران و همکاران در خواست می شود
روزهای که پایه بیرون رفتن چه دختر و پسر

اینجا روز را به ما بگویند

تا من اقا سعید یکجا توپ مشخص کنیم که برای همه راحتر باشد

باشه !
من هر موقع به غیر از یکشنبه بگین میام !
مکانش هم اگه نزدیک حکیم نظامی و اونورا باشه بهتره !

samanajan
20-05-2008, 10:40
باشه !
من هر موقع به غیر از یکشنبه بگین میام !
مکانش هم اگه نزدیک حکیم نظامی و اونورا باشه بهتره !

در مورد ساعت و صبح و عصر مشکلی نداری

mndst
20-05-2008, 11:12
چرا شمال؟ مگه جا قهطیه؟

Nasser_ZRE
20-05-2008, 11:42
چرا شمال؟ مگه جا قهطیه؟

کجا بهتر از شماله بگین تا بریم.

mndst
20-05-2008, 11:50
کجا بهتر از شماله بگین تا بریم.

برای یه سفر به هفته ای خوبه ولی برای کار کردن جای مزخرفیه...به نظر من.

MAJ€€D
20-05-2008, 12:07

بازم ؟ :31:

wordist
20-05-2008, 12:58
بازم ؟ :31:
ها !!!؟؟

نه اون خنده برا چيز ديگه بود

و خط بعدي هم توضيح در مورد سوالي كه كرده بود :31:

samanajan
20-05-2008, 13:05
هر کی موتور داره مواظبه باشه

دم انقلاب و شهدا و داروزه دولت و حتی ملک شهر بگیر بگیر

samanajan
20-05-2008, 13:07
برنامه ای سراغ ندارید که متن انگلیسی را به فراسی ترجمه کند

در ضمن آدرس خانه خودمان را میسخواهم به انگلیسی بنویسم برنامه ای هست که فارسی را به انگلیسی تبدیلل کند

جادوگر جوان
20-05-2008, 13:17
سلام چرا به نیشخندهای هم دیگه گیر می دید
حالا بخندید تا منم بهتون بخندم
راستی دیشب 90 حال کردید ساکت
چه جوری حالشونو گرفت
ایول
دوستان کسی مزاحم تلفنی نمی خواد
می خوام مزاحم بشم!!!
راستی از عسل با نو ، امین خان ، سارینا، مجید خان خبری نیست کوجان
دلمون براشون تنگ شده

MAJ€€D
20-05-2008, 13:37
من عسل بانو رو میدونم از غم نبود enter the love غمباد گرفته و دیگه نمیاد

mndst
20-05-2008, 16:45
سلام چرا به نیشخندهای هم دیگه گیر می دید
حالا بخندید تا منم بهتون بخندم
راستی دیشب 90 حال کردید ساکت
چه جوری حالشونو گرفت
ایول
دوستان کسی مزاحم تلفنی نمی خواد
می خوام مزاحم بشم!!!
راستی از عسل با نو ، امین خان ، سارینا، مجید خان خبری نیست کوجان
دلمون براشون تنگ شده

آره مسلط حالشونو گرفت. تاحالا دیده بودید تو برنامه 90 کسی تا این حد موفق عمل بکنه!

wordist
20-05-2008, 17:03
من عسل بانو رو میدونم از غم نبود enter the love غمباد گرفته و دیگه نمیاد

هر كي ندونه عسل بانو ميدونه مجيد كجاست :18::18::31::31:

:5::5:

راستي مجيد تو اون مجيدو رو نميشناسي

خبري ازش نداري :46::46:

samanajan
20-05-2008, 18:25
از کاربران کسی نمیداند

از این چاقوهای همه کاره سوسیسی کجا می فروشند

و قیمتش چند است

MAJ€€D
20-05-2008, 19:27
هر كي ندونه عسل بانو ميدونه مجيد كجاست :18::18::31::31:

:5::5:

راستي مجيد تو اون مجيدو رو نميشناسي

خبري ازش نداري :46::46:

نه ولی تعریفش رو خیلی شندیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Army Ranger
20-05-2008, 20:20
p1قیمت ندارین تو اصفهان؟

Sharim
20-05-2008, 21:02

در ضمن آدرس خانه خودمان را میسخواهم به انگلیسی بنویسم برنامه ای هست که فارسی را به انگلیسی تبدیل کند

سلام رفقا ..
برنامه مترجم پدیده و همچنین pars translator چنین میکنند که نسخ اصلی قیمتی بس گزاف دارند و اما زنده باد کرک !!

یه آدرس دادن که برنامه نمیخواد
ولی آدرس انگلیشی رو باید فکر کنم برعکس بدی پلاک - کوچه - خیابان - شهر ...
طبقه: Floor
کوچه -= Alley
خیابان = Avenue
شهر : City

amin123
20-05-2008, 21:32

در ضمن آدرس خانه خودمان را میسخواهم به انگلیسی بنویسم برنامه ای هست که فارسی را به انگلیسی تبدیلل کند

ميتونيد از GOOGLE TRANSLATOR استفاده كنيد كه واقعا عالي هست.........

amin123
20-05-2008, 21:34
p1قیمت ندارین تو اصفهان؟

بدون گارانتي 320 تومان

wordist
21-05-2008, 06:49
نه ولی تعریفش رو خیلی شندیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فكر ميكني اونطوري كه ازش تعريف مي كنن همونطور باشه :27::27::31::31:

:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

MAJ€€D
21-05-2008, 08:55
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فكر ميكني اونطوري كه ازش تعريف مي كنن همونطور باشه :27::27::31::31:

:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

والا دیشب اتفاقی یه برخورد باهاش داشم وااای خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم :31::31::31::31::31::31:

جادوگر جوان
21-05-2008, 10:56
سلام
راستی بچه ها
این دی دی که می نویسند یعنی چه؟
اگه بگید سپاس گذار می شوم دی دی!!

wordist
21-05-2008, 11:12
سلام
راستی بچه ها
این دی دی که می نویسند یعنی چه؟
اگه بگید سپاس گذار می شوم دی دی!!
سلام :دي

خوبي :دي

وعده جور شد !!؟؟ :دي :دي

شما مسنجر كار كردي :دي

وقتي ميخواي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدي چيكار ميكني :دي

اگه كار كرده باشي توي چت و تازه كار باشي ميري و از عكسا اينو ميزني :دي

و اگه حرفه اي تر بشي مي بيني كه با زدن :دي همون شكل فرستاده ميشه :دي :d:d:d:d:d = :دي :دي :دي :دي

MAJ€€D
21-05-2008, 13:03
............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H I D D E N
21-05-2008, 13:10
برنامه بیرون رفتن چی شد؟

راستی من ps3 دارم و می خوام xbox360 هم بخرم! قیمت 360 چنده؟
کجا می فروشند؟ من خودم تو مجتمع پارک دیدم اما نرفتم سوال کنم چون یارو به قیافش نمی خورد چیزی بارش باشه.
راستی اینجا همه مسلمان هستند؟

جادوگر جوان
21-05-2008, 14:31
:d
سلام میدونستم تو یاهو هم میشه ولی اینجا نمی دونستم
تازشم بعضیا به ایرونی می نویسن گیج شدم
برنامه بیرون رفتنو باید بگید کی پایه هستید ساعت و عصر و یا صبح باشه؟
به نظر من میدون نقش جهان بهترین جاهست
اگه خوبه بگید تا وقت را بهتر تنظیم کنم
البته آقا سامان هم میان نظر ایشون هم ملاک هستD::40:دی :دی

samanajan
21-05-2008, 15:30
:d
سلام میدونستم تو یاهو هم میشه ولی اینجا نمی دونستم
تازشم بعضیا به ایرونی می نویسن گیج شدم
برنامه بیرون رفتنو باید بگید کی پایه هستید ساعت و عصر و یا صبح باشه؟
به نظر من میدون نقش جهان بهترین جاهست
اگه خوبه بگید تا وقت را بهتر تنظیم کنم
البته آقا سامان هم میان نظر ایشون هم ملاک هستD::40:دی :دی

اختیار دارید هر کجا که باشه من هستم

samanajan
21-05-2008, 15:32
ميتونيد از GOOGLE TRANSLATOR استفاده كنيد كه واقعا عالي هست.........

دوست من رفتم ولی فایده ای نداشت

فارسی به انگلیس
این ایراد را میگیرید
We are not yet able to translate from Persian into English.

جالب اینجاست که عربی را ساپورت می کند

amin123
21-05-2008, 19:23
دوست من رفتم ولی فایده ای نداشت

فارسی به انگلیس
این ایراد را میگیرید
We are not yet able to translate from Persian into English.

جالب اینجاست که عربی را ساپورت می کند

من فكر كردم براي انگليسي به فرانسوي ميخواستيد (درست توجه نكردم كه نوشتيد فراسي، فكر كردم نوشتيد فرانسه )

H I D D E N
22-05-2008, 09:08
میدان نقش جهان دیگه چیه ؟ یه جایی باشه که به خونه ما نزدیک باشه ( خیلی پر رو هستم نه؟)
همون جا که از اول گفتم .(حکیم نظامی)
البته این فقط نظر من هست...

جادوگر جوان
22-05-2008, 11:08
میدان نقش جهان دیگه چیه ؟ یه جایی باشه که به خونه ما نزدیک باشه ( خیلی پر رو هستم نه؟)
همون جا که از اول گفتم .(حکیم نظامی)
البته این فقط نظر من هست...

مهندس حکیم نظامی به شما نزدیکه
به بعضی بچه ها خیلی دوره
میدون امام وسط قرار می گیره و خیلی خوبه نه دوره نه نزدیک:5:

Arman_awn
22-05-2008, 11:25
من اصفهانی نیستم شرمنده که بیخود دخالت می کنم،
اما اعتراف می کنم شهر خیلی خیلی قشنگی دارین،
خوش به حالتون. هر وقت میام اصفهان خستگی یه سال
کار و تحصیل و ... از تنم در میره...

bluetooth
22-05-2008, 14:48
سلام!!!!
منم بیام؟
بیان درواز شیراز!!!!!
چون از همه جا راحت میشه رسید بش!!!!!

H I D D E N
22-05-2008, 15:09
بیان درواز شیراز!!!!!
چون از همه جا راحت میشه رسید بش!!!!!
آره دروازه شیراز هم خیلی خوبه !
اما میدون دوره !!! اصلا می خواین بیایین محله ما؟ فقط اگه مسلمون باشید باید نصف شب بیایید چون اینجا تیریپ ما اینه که اگه دعوامون شد می زنیم طرف را له و په می کنیم.

samanajan
22-05-2008, 15:17
آره دروازه شیراز هم خیلی خوبه !
اما میدون دوره !!! اصلا می خواین بیایین محله ما؟ فقط اگه مسلمون باشید باید نصف شب بیایید چون اینجا تیریپ ما اینه که اگه دعوامون شد می زنیم طرف را له و په می کنیم.

اگه قرار به این باشه شما جرات داری

چه روز چه شب بیا ملک شهر تا بهت بگم ببرمت محله عربها و مارچین دیگه جرات نمی کنی

صحبت کنی

Nasser_ZRE
22-05-2008, 15:23
حرف از جرات شد.هر کس جرات داره بیاد بریم یه جایی در خمینی شهر هست.یه چشمه هم داره.

H I D D E N
22-05-2008, 15:34
هه هه هه !!!
درسته که من الان بچه جلفا هستم ! اما ته فامیلم « خوزانی» هست (قابل توجه سه ده ای ها)
منا از مارچین می ترسونین ؟؟؟؟ من بابابزرگم تو مارچین اونم تو خونه(نه بیمارستان) به دنیا اومده....

حالا نبینید ما رفتیم اینجا زندگی می کنیم (که دلیلش هم تغییر مذهب هست)

bluetooth
22-05-2008, 16:57
Nasser_zre ای ول خیلی اواتارت باحاله!!!!
اگه لینکش رو داری بذار !!!

Nasser_ZRE
22-05-2008, 17:01
خوب باباجون منم تو خونه به دنیا اومده.هزاران نفر دیگه هم تو خونه به دنیا اومدن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل اصفهان یه سری از محل هایی سده رهنان مارچین جم پائین تو زینبیه هم محله ی DARK و... لات و لوت زیاد هست ولی هیچ جا مثل سده و رهنان نمیشه. میگین نه امتحان کنید.

Nasser_ZRE
22-05-2008, 17:03
Nasser_zre ای ول خیلی اواتارت باحاله!!!!
اگه لینکش رو داری بذار !!!

این عکسارو از ابیته دات کام گرفتم میتونی از اونجا بگیری.بزرگتر و باحال تر. عکسهای زیادی هم داره.

Army Ranger
22-05-2008, 17:16
دنبال لات و لوت با مرام می گردین؟!!!!!!!!!
فقط خیابون حسین آباد!!!!!!!!!!!

007saeed
22-05-2008, 17:34
دنبال لاتا مي گردين؛فقط شمس آباد.
جرات دارين بشون چپ نگاه كنين بعدشا خدا مي دونه!!!

bluetooth
22-05-2008, 17:58
این عکسارو از ابیته دات کام گرفتم میتونی از اونجا بگیری.بزرگتر و باحال تر. عکسهای زیادی هم داره.

دمت گرم دادا

Sharim
22-05-2008, 18:04
من اصفهانی نیستم شرمنده که بیخود دخالت می کنم،
اما اعتراف می کنم شهر خیلی خیلی قشنگی دارین،
خوش به حالتون. هر وقت میام اصفهان خستگی یه سال
کار و تحصیل و ... از تنم در میره...

خوب هر وقت تونستی بیا اصفهان
قدمت روی چشم ...
:10:

جادوگر جوان
22-05-2008, 18:37
این حرفا ینی چی
شما خجالت نمی کشید بحث را به اینجا کشوندین
این تایپیک برای گسترش فرهنگ ماست
نه این که بی فرهنگی رو ترویج کنیم
اگه قرار به دعوا کردن باشه چرا اومدین تو نت
اصلا قرار بود همدیگه رو ببینیم با هم دوست باشیم نه این که دعوا راه بندازیم
اگه دوستان قدیمی این تایپیک این بحثها را ببینن می دونید چقدر ناراحت میشن
واقعا که!!!!!!!

Nasser_ZRE
22-05-2008, 18:47
این حرفا ینی چی
شما خجالت نمی کشید بحث را به اینجا کشوندین
این تایپیک برای گسترش فرهنگ ماست
نه این که بی فرهنگی رو ترویج کنیم
اگه قرار به دعوا کردن باشه چرا اومدین تو نت
اصلا قرار بود همدیگه رو ببینیم با هم دوست باشیم نه این که دعوا راه بندازیم
اگه دوستان قدیمی این تایپیک این بحثها را ببینن می دونید چقدر ناراحت میشن
واقعا که!!!!!!!

شما بچها رو ببخشین بحث سر این بود که لات های کجا خفن تر هستن. همین.کسی نمی خواد با کسی دعوا کنه.

sarina_sh
22-05-2008, 19:38
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزی نتونستم به انجمن و این تاپیک سر بزنم بدلیل درس و پروژه و تحویل کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم امتحانای همه بر و بچ خوب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که تازه ترممون شروع شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif

MAJ€€D
22-05-2008, 21:18
سلام سارینا خوبی؟
اشکال نداره چیز خاصی پیش نیومده مهمترین اتفاق این بوده که من خودمونی شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samanajan
22-05-2008, 21:36
کسی نمیداند از این چاقوهای همه کاره سوسیسی کجا میفروشند

meshkiposh2200
23-05-2008, 08:27
اگه قرار به این باشه شما جرات داری

چه روز چه شب بیا ملک شهر تا بهت بگم ببرمت محله عربها و مارچین دیگه جرات نمی کنی

صحبت کنی

همه ی مارچینی ها که مثل هم نیستند من رفیق توی مارچین زیاد دارم خودم هم نزدیکای مارچین میشینم ولی درسته به محله ی الواتها معروف است

جادوگر جوان
23-05-2008, 09:41
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند روزی نتونستم به انجمن و این تاپیک سر بزنم بدلیل درس و پروژه و تحویل کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم امتحانای همه بر و بچ خوب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که تازه ترممون شروع شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif
آخه اشکال نداره بالاخره یه روز تموم میشه نگران نباش

جناب سامان فک کنم اون چاقو ها رو تو میدون امام بفروشن:10:
راستی اینجا بین شما ها کسی وبلاگ نداره؟
اگه داره بگین تا بهتون بسریم

samanajan
23-05-2008, 11:35
منظورم چاقوهای همه کاره سوسیسی

است تبییغش راب سال پیش دیدم

H I D D E N
23-05-2008, 12:15
من یه مدت عشق ویلاگ بودم و 7/8 تا ویلاگ داشتم که همشون هر روز آپ می شدند ، اما الان کسی دیگه زیاد سراغ وبلاگ نمی ره .... بیشتر میان تو انجمن . همونجوری که وقتی 3/4 سال پیش وبلاگ نویسی مد شده بود کسی زیاد سراغ چت نمی رفت .

sarina_sh
23-05-2008, 12:43
سلام سارینا خوبی؟
اشکال نداره چیز خاصی پیش نیومده مهمترین اتفاق این بوده که من خودمونی شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجید خوفی؟
ممنون منم خوبم
به به ....خودمونی هم شدی
مبارکا باشه
پس دیگه میشه واست پیغام روانه کنیم
فقط جون من این آواتار رو عوض کن یه جورایی بهت نمیاد

آخه اشکال نداره بالاخره یه روز تموم میشه نگران نباش

جناب سامان فک کنم اون چاقو ها رو تو میدون امام بفروشن:10:
سلام جادوگر جان
آره تموم که میشه ... ولی تابستون دانشگاه رفتن یکم سخته ...گرمی هوا آدم رو کلافه می کنه
راستی اسمه یوزرت رو چرا جادوگر جوان گذاشتی ؟ جالب بیده

bluetooth
23-05-2008, 13:03
منظورم چاقوهای همه کاره سوسیسی

است تبییغش راب سال پیش دیدم

من تو مجتمع پارک و مغازه های رو بروی مدرسه چهارباغ تا دمه درواز دولت (میدان امام حسین) دیدم !!!! آدرس دقیق ندارم اما یکم اونجا هارو بگردی پیدا می کنی!!!!!
اما فکر نمی کنم ساخت سویس باشه بهش می گن 18 کاره!!!

MAJ€€D
23-05-2008, 13:18
سلام مجید خوفی؟
ممنون منم خوبم
به به ....خودمونی هم شدی
مبارکا باشه
پس دیگه میشه واست پیغام روانه کنیم
فقط جون من این آواتار رو عوض کن یه جورایی بهت نمیاد

آره دیگه روانه کنید :31:

اتفاقا الان میخواستم عوضش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
23-05-2008, 18:47
سلام جادوگر جان
آره تموم که میشه ... ولی تابستون دانشگاه رفتن یکم سخته ...گرمی هوا آدم رو کلافه می کنه
راستی اسمه یوزرت رو چرا جادوگر جوان گذاشتی ؟ جالب بیده
ممنون راستش جادوگر جوان یه حس
تنفر در عین خام بودن و سبک مغز بودن یک جوان را هر گاه این اسم را به کار می بردم به من دست می داد
گفتم اگه ازش استفاده کنم این حس شاید با من بمونه آخه من احساسات متضاد را در کنار هم دوست دارم
همون طور که آواتارامم یه عکس عاشقانس ولی حالت تنفر هم درش رخنه کرده
:10:ممنون از توجهت

Sharim
23-05-2008, 19:39
آره دیگه روانه کنید :31:

اتفاقا الان میخواستم عوضش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا دیگه انقدر ها هم خودمونی نشو خوب نیست این لوله تفنگتو بگیر اون ور کار دستمون میدیا !!! :27:

حرف تابستون و درس و اینا شد یه وقت ترم تابستونه نگیرید ها !!
از من گفتن بود
تابستون میرید 5 واحد عمومی پاس میکنید عمومی هاتون میپره بعد موقع دانشگاه که شد 20 واحد میگیرید 12 تاشو به زور پاس میکنید
میگید نه امتحان کنید !!:21:

Havbb
24-05-2008, 13:57
آبمون الان از كوجا داره تامين ميشه؟

Army Ranger
24-05-2008, 17:51
آبمون الان از كوجا داره تامين ميشه؟

از زاینده رود دیگه؟!!!
البته بعضی ها هنوز برای آشامیدن آب معدنی تهیه می کنن.

siya22
24-05-2008, 23:25
سلام بچه ها کسی میدونه نمایندگی فروش ماشین هیوندا تو اصفهان کجاست؟

M_Abieteh
24-05-2008, 23:34
از زاینده رود دیگه؟!!!
البته بعضی ها هنوز برای آشامیدن آب معدنی تهیه می کنن.

ما یه 2 یا 3 هفته ای از اب معدنی استفاده کردیم. بعد اب زلال و خوب شد دیگه از همون اب شیر استفاده کردیم.

MAJ€€D
25-05-2008, 00:12

خیابان امام خمینی هست .

جادوگر جوان
25-05-2008, 10:33
سلام این چه اواتاراییه گذاشتی خواهشا عوضش کن
حال آدم گرفته میشه
به خدا سرم درد گرفت اینو دیدم:41:

siya22
25-05-2008, 17:50
خیابان امام خمینی هست .

ممنون عزیز:11:

samanajan
25-05-2008, 17:58
کی پای است تو این هفته بریم بیرون

MAJ€€D
25-05-2008, 21:19

من پای نیست

جادوگر جوان
26-05-2008, 09:39
داش سامان به نظر من ما که تا حالا صبر کردیم بزار بعد از امتحانات بروبچ بریم
که دیگه بونه ای نداشته باشن:5::10::27:

H I D D E N
26-05-2008, 13:33
چرا نمی رید؟
حوصله آدم سر می ره وقتی نره بیرون !!!!!
راستی یه سوال داشتم !!!! : کدوم شرکت تو اصفهان adsl با سرعت 128 را ارزونتر از بقیه می ده ؟(بدون محدودیت دانلود)

samanajan
26-05-2008, 16:55
داش سامان به نظر من ما که تا حالا صبر کردیم بزار بعد از امتحانات بروبچ بریم
که دیگه بونه ای نداشته باشن:5::10::27:

چشم هر جی شما بگویید

sarina_sh
27-05-2008, 06:54
ممنون راستش جادوگر جوان یه حس
تنفر در عین خام بودن و سبک مغز بودن یک جوان را هر گاه این اسم را به کار می بردم به من دست می داد
گفتم اگه ازش استفاده کنم این حس شاید با من بمونه آخه من احساسات متضاد را در کنار هم دوست دارم
همون طور که آواتارامم یه عکس عاشقانس ولی حالت تنفر هم درش رخنه کرده
:10:ممنون از توجهت

چه جالب
آره احساسات متضاد در کنار هم خیلی جالب میشن مخصوصا تو کارای تبلیغاتی که ما انجام میدیم خیلی جواب میده

بابا دیگه انقدر ها هم خودمونی نشو خوب نیست این لوله تفنگتو بگیر اون ور کار دستمون میدیا !!! :27:

حرف تابستون و درس و اینا شد یه وقت ترم تابستونه نگیرید ها !!
از من گفتن بود
تابستون میرید 5 واحد عمومی پاس میکنید عمومی هاتون میپره بعد موقع دانشگاه که شد 20 واحد میگیرید 12 تاشو به زور پاس میکنید
میگید نه امتحان کنید !!:21:
شونصد درصد تایید میشه
ترم تابستونه اصلا خوب نیست
مخصوصا بچه هایی که اطراف اصفهان میرن دانشگاه

سلام این چه اواتاراییه گذاشتی خواهشا عوضش کن
حال آدم گرفته میشه
به خدا سرم درد گرفت اینو دیدم:41:
تایید میشه
حالا شما بیا آواتار منو نگا کن روحیه ات عوض شه:31:

امین کجاست ؟ خبری نیست ازش

مجید تو چطوری خوفی ؟ این آوارتاتم زشته :13::31:
کلا آواتار سیاه و سفید بیشتر بهت میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAJ€€D
27-05-2008, 10:20
مجید تو چطوری خوفی ؟ این آوارتاتم زشته :13::31:
کلا آواتار سیاه و سفید بیشتر بهت میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خوبم
خوبی تو ؟
از تو خیلی خشنگتره :29:
IQ قبلی سیاه سفید بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
27-05-2008, 10:40
چه جالب
آره احساسات متضاد در کنار هم خیلی جالب میشن مخصوصا تو کارای تبلیغاتی که ما انجام میدیم خیلی جواب میده

کار تبلیغاتی؟؟
چه کاری بگید ماهم درک کنیم:27:

sarina_sh
27-05-2008, 11:01
سلام خوبم
خوبی تو ؟
از تو خیلی خشنگتره :29:
IQ قبلی سیاه سفید بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون قبلی وحشت بود خیلی
اون که تو برف بود دستاش رو باز کرده بود اینطوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون خوشگل بود
ولی هیچ کدوم به قشنگی آوارتار من نیستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار تبلیغاتی؟؟
چه کاری بگید ماهم درک کنیم:27:
طراحی پوستر ، کارت ویزیت ، بسته بندی و.... که زیر شاخه رشته گرافیکه:20:

جادوگر جوان
27-05-2008, 11:08
طراحی پوستر ، کارت ویزیت ، بسته بندی و.... که زیر شاخه رشته گرافیکه:20:

جدی کوجا ؟
منم از این نمونه کارهای گرافیکی خوشم میاد
میشه گفت بلد هم هستم ولی خجالت می کشم برم سر کار
حتی تو یه آتولیه عکاسی می خواستنم ولی روم نشد برم
از بسکی برای خودم کارت ویزیت و عکس به سبک ایتالیای و اسپانیایی و...
درست کردم دارم خفه میشم
خوشبحالتون
راستی این مجید همون اینتر د لاو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
اگه هست بگید لطفا:19:

wordist
27-05-2008, 12:00
راستی این مجید همون اینتر د لاو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هست بگید لطفا:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:

amin123
27-05-2008, 12:26
امین کجاست ؟ خبری نیست ازش

سلام سارينا جان....

ممنون كه سراغ گرفتي...

خوشحالمون كردي...

ما هم هستيم، در خدمت دوستان توي انجمن.............

باز هم ممنون.....

خوش باشيد

Sharim
27-05-2008, 21:25
آفتاب مهربانی ....
سایه تو بر سر ما ....
ای که فریاد تو پیچید ....
سایه نیلوفر ما ....
تاپیک ما رفته پایین ...
میاریمش ما به بالا !!!!

ASHKAN_DGH
27-05-2008, 22:45
Salam Bacheha Mikhastam Bebinam Kasi Ye Pirayeshgahe Toop To Esf Soragh Dare Ke Modelaye Jadid Va Fation Bezane Man To Sepahan Shahr Mishinam Age Soragh Darin Begin Mer30 Azatoon

amin123
27-05-2008, 22:56
Salam Bacheha Mikhastam Bebinam Kasi Ye Pirayeshgahe Toop To Esf Soragh Dare Ke Modelaye Jadid Va Fation Bezane Man To Sepahan Shahr Mishinam Age Soragh Darin Begin Mer30 Azatoon

سلام عزيز.......

عضويتت را تبريك ميگم....

فينگليش نوشتن خلاف قوانني هست........

لطفا از اين به بعد فارسي تايپ كنيد...

در مورد سوالتون هم: خيابان نظر،مجتمع نگين،طبقه دوم

جادوگر جوان
28-05-2008, 08:57
سلام دیروز تو محله ما چند نفر می اومدن زنگ خونه ها رو می زدند و کتابهای
کامپیوتری می دادند روز اول به عنوان امانت به ما دادن
امروز می خوان بیان اگه خوشمان ازشون اومده پولشون رو بگیرن
اتفاقا کتابهای فوق العاده ای هم بودن
جدا سطح فرهنگی و کتاب خوانی ایرانی ها هم رو به رشد است
راستی تو محله های شما ها این طرح اجرا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟:10:

noia
28-05-2008, 12:46
سلام، به همه همشهری های گل! :31:

آقا ما می خواستیم گوشی بگیریم (P1i) ، یه جای معتبر بگید، یارو با انصاف باشه ها!

samanajan
28-05-2008, 15:22
این برق چرا اینطوری شده

Sharim
28-05-2008, 21:51
این برق چرا اینطوری شده

400 مگابایت دانلود من رو به گند کشید !!
عجب مملکتیه !!

جادوگر جوان
28-05-2008, 21:55
برق سهمیه بندی هم جالبه!!!!!!!!!!!

Sharim
28-05-2008, 22:05
امروز دومین تعجب انگیز ترین روز زندگیم بود !!
عجیب ...
و فعلا در بحر تفکر مستغرقیم !!

ساقیا امشب ... ؟؟؟ (یادم رفته !)
یا که من مست می ام یا که سازت ساز نیست

MAJ€€D
29-05-2008, 01:08
ج

اینتر د لاو کیه ؟

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجیب ...

چرا؟

جادوگر جوان
29-05-2008, 07:57
اینتر د لاو کیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو برو مارو سیاه نکن
اولا از طریق پست دادنت میشه فهمید تو اینتر د لاو هستی
دوما وقتی اومدی تولد واسه عسل بانو گرفتی در صورتی که تازه وارد بودی( با یوزر پسورد جدید)
سوما سارینا و عسل بانو و وردیس کاملا می شناختنت
اسم جفتتون مجیده
بازم بگم
حالا شما هم اینقدر Iq ما رو زیر سوال نبر دیگه!!!!!!!
:27::27::31:

Asalbanoo
29-05-2008, 08:28
برو برو مارو سیاه نکن
اولا از طریق پست دادنت میشه فهمید تو اینتر د لاو هستی
دوما وقتی اومدی تولد واسه عسل بانو گرفتی در صورتی که تازه وارد بودی( با یوزر پسورد جدید)
سوما سارینا و عسل بانو و وردیس کاملا می شناختنت
اسم جفتتون مجیده
بازم بگم
حالا شما هم اینقدر Iq ما رو زیر سوال نبر دیگه!!!!!!!
:27::27::31:

take it easy dude:31:

wordist
29-05-2008, 09:02
عجیب ...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H I D D E N
29-05-2008, 11:44
راستی تو محله های شما ها این طرح اجرا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟
آره چند روز پیش در خونه ما هم آوردند ! یه خانومی بود که آورد .....!!!!!
مجموعه کتاب های 72 دقیقه ای ! که به نظر من مفتش گرون بود!
آخه یه کتاب درباره میکس بود که با مووی میکر و پاور دایرکتوری توضیح داده بود ! درحالی که برنامه هایی مثل ییولید ویدیو استدیو یا برنامه معروف ادوبی (پری مایر) خیلی گسترده تر و بهتره ....

Havbb
29-05-2008, 12:21
آره چند روز پیش در خونه ما هم آوردند ! یه خانومی بود که آورد .....!!!!!
مجموعه کتاب های 72 دقیقه ای ! که به نظر من مفتش گرون بود!
آخه یه کتاب درباره میکس بود که با مووی میکر و پاور دایرکتوری توضیح داده بود ! درحالی که برنامه هایی مثل ییولید ویدیو استدیو یا برنامه معروف ادوبی (پری مایر) خیلی گسترده تر و بهتره ....
به هر حال كتاب ارزشمنده

جادوگر جوان
29-05-2008, 12:50
به به
چه عجب راه گم کردین ؟ دلمون براتون تنگ شده بید کجا بیدید نبیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی به شخصیت ما چرا گیر میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Havbb
29-05-2008, 13:47
به به
چه عجب راه گم کردین ؟ دلمون براتون تنگ شده بید کجا بیدید نبیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همينو ميخواستم بگم

samanajan
29-05-2008, 18:29
مواظب خودتان باشید اگر ماشین 206 دارید

چون آتش می گیرند

MAJ€€D
29-05-2008, 21:11

oh yes yes , i am a book

MAJ€€D
29-05-2008, 21:33
مواظب خودتان باشید اگر ماشین 206 دارید

چون آتش می گیرند

بهتره الکی شایعه درست نکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
29-05-2008, 21:41
بهتره الکی شایعه درست نکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAJ€€D
29-05-2008, 21:49

Havbb
29-05-2008, 22:43
اسپم؟؟؟؟؟؟؟

MAJ€€D
29-05-2008, 22:43
آره ........

M_Abieteh
29-05-2008, 23:36

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ox3blue
30-05-2008, 08:46
سلام خوبید؟

مزاحم شدم ، یه سوال داشتم در رابطه با سرعت Adsl ؟ و قیمتش ؟

samanajan
30-05-2008, 10:03
باشه فکر کنید ما شایعه درست می کنیم صبر کنید

اولش 405 هم می گفتند آتش نمی گیرد

صبر کنید اولش بود فکر می کنید

اون چیزهای که عوض کرده بودند 405 آتش می گرفت
قطعات کجا هستند

دارند روی بعضی از ماشین ها نصب می کنند

amin123
30-05-2008, 12:27
سلام خوبید؟

مزاحم شدم ، یه سوال داشتم در رابطه با سرعت Adsl ؟ و قیمتش ؟

سرعت adsl بين 7 تا 53 هست........

قيمتش هم بستگي به ISP داره كه ميگيريد

p 3 0 world
30-05-2008, 12:39
سلام دوستان
اگه موافقید اونایی که ایرانسل دارن بگن تا گروه اس ام اسی راه بندازیم

Havbb
30-05-2008, 13:58
چه جوري؟؟؟؟

p 3 0 world
30-05-2008, 14:09
چه جوري؟؟؟؟با مني جي ججوري اكه 5-6 نفر شديم شماره هامون را به هم ديكه.مديم بعد هم به امر مقدس اس ام اس يازي ميبردازيم
ببخشيد فونت فارسي ندارم

Sharim
30-05-2008, 14:09
سلام بچه ها

حالا یادم اومد ...
ساقیا امشب هوایت با دلم همساز نیست ...
یا که من مست می ام یا که سازت ساز نیست ...

دوستان توی وضعیت خیلی بدی هستم , میخوام برم ...
نمیدونم تا کی شاید تا همیشه ...
اگه برنگشتم حلالم کنید ...
اگه میخواید برگردم برام دعا کنید تا مشکلاتم حل شه ...
فعلا بدجوری تحت فشارم ...
دارم دیوونه میشم ...

فعلا توی قسمت آخر امضام به سر میبرم ...

زندگی دفتری از خاطره هاست ...
خاطراتی شیرین ...
خاطراتی مغشوش ...
خاطراتی که ز تلخی رگ جان میگسلد...

مخلص همه بر وبچ شهرام ...

MAJ€€D
30-05-2008, 14:16
سلام بچه ها

حالا یادم اومد ...

دارم دیوونه میشم ...

خاطراتی شیرین ...
خاطراتی مغشوش ...

خوب چی شده ؟
اگه دوست داری بگو ببینیم چت شده یهو

Sharim
30-05-2008, 14:22
خوب چی شده ؟
اگه دوست داری بگو ببینیم چت شده یهو

هنوز اینجام ...
یهو نیست مجید جان , مدتیه اما الان دیگه غیر قابل تحمل شده برام
یه مرگم شده که هیچی نمیتونم بگم فقط باید بسازم ...
...
دیگه رفتیم ...

MAJ€€D
30-05-2008, 14:40
هنوز اینجام ...
...
دیگه رفتیم ...

ای بابا
حداقل یه نشونه ای چیزی بده اینطوری که میمیریم از دلنگرانی

عشق و اینا ؟

sarina_sh
30-05-2008, 15:41
جدی کوجا ؟
منم از این نمونه کارهای گرافیکی خوشم میاد
میشه گفت بلد هم هستم ولی خجالت می کشم برم سر کار
حتی تو یه آتولیه عکاسی می خواستنم ولی روم نشد برم
از بسکی برای خودم کارت ویزیت و عکس به سبک ایتالیای و اسپانیایی و...
درست کردم دارم خفه میشم
خوشبحالتون
فعلا که بیشتر کارای دانشگاهمون همیناست
خوب نمونه کارات رو بزار تا ببینیم
رو شدن نداره ... مهم این چند تا چیزه که بهت میگم : استعداد ، علاقه ، تمرین

سلام سارينا جان....

ممنون كه سراغ گرفتي...

خوشحالمون كردي...

ما هم هستيم، در خدمت دوستان توي انجمن.............

باز هم ممنون.....

خوش باشيد

سلام امین جان
چون من خودم کمتر میام فکر می کنم بچه ها هم کمتر سر میزنن:31:
شاد باشی امین جان :11:

آفتاب مهربانی ....
سایه تو بر سر ما ....
ای که فریاد تو پیچید ....
سایه نیلوفر ما ....
تاپیک ما رفته پایین ...
میاریمش ما به بالا !!!!
ایول نزارین تاپیکمون بهر صفحه دو :27:

راستی تو محله های شما ها این طرح اجرا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
چرا واسه ما نیاوردن .. میدونستن من کتابخون نیستم :31::27:

اینتر د لاو کیه ؟

چرا؟
اینتر دلاو کیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینتر دلاو درختی است که در جزیره آدمخواران می روید و میوه ای شبیه به گلابی دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hello honey :40:

سلام بچه ها

حالا یادم اومد ...

دارم دیوونه میشم ...

خاطراتی شیرین ...
خاطراتی مغشوش ...

چی شده شهرام
بیا درد و دل کن شاید بهتر شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
30-05-2008, 18:33
سلام بچه ها

حالا یادم اومد ...

دارم دیوونه میشم ...

خاطراتی شیرین ...
خاطراتی مغشوش ...

نکنه دلت درد میکنه اگه می کنه ببرمت دکتر هان؟:31:

wordist
31-05-2008, 08:05
هنوز اینجام ...
...
دیگه رفتیم ...

سلام بچه ها

حالا یادم اومد ...

دارم دیوونه میشم ...

خاطراتی شیرین ...
خاطراتی مغشوش ...

بسي ناراحت شديم

جادوگر جوان
01-06-2008, 10:16
داش سامان نگفتید چطوری عضو بشم
راهنماییم کنید

Rude Boy
01-06-2008, 10:21
بالاخره من هم از Ban در اومدم.

با مني جي ججوري اكه 5-6 نفر شديم شماره هامون را به هم ديكه.مديم بعد هم به امر مقدس اس ام اس يازي ميبردازيم
ببخشيد فونت فارسي ندارم
حالا حتما باید ایرانسل باشه ؟
یه سوال :
بهترین مکان برای یادگیری زبان برنامه نویسی توی اصفهان کجا هست؟
اگه جنبه تبلیغاتی داره با پیام خصوصی روشنم کنید.....

راستی کسی مغازه تو طبقه همکف مجتمع پارک سراغ نداره؟(اگه داره یه ندایی بده)

wordist
01-06-2008, 10:25

یه سوال :

برا سلامتي تازه از بن در اومده

................

خوش اومدي دوباره

جادوگر جوان
01-06-2008, 10:39
نفهمیدیم این گروه اصفهانیها با
این اصفهانیها چه فرقی داره هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

wordist
01-06-2008, 10:57
نفهمیدیم این گروه اصفهانیها با
این اصفهانیها چه فرقی داره هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين عزيز من

خوب دقت كن

اون گروه هستش كه به انگليسي ميشه Group

و اين يكي تاپيك هستش كه به انگليسي اصطلاحا ميگن Thread

و بسي فرق هست بين اين دو

:27::27::31::31::31:

M_Abieteh
01-06-2008, 10:58
سلام دوستان کسی ادرس سایت دانشگاه پیام نور گلپا یگان رو نداره!!

Sharim
01-06-2008, 11:01
سلام بچه ها

یکی از دوستان من رو دعوت کرده بود به گروه اصفهانی ها ... تشکر
اون جا عضو شدم .
هرچند به نظرم همین تاپیک هم کافی بود
دوستان امشب منتظر خبری هستم که از زندگیم برام مهمتره . برام دعا کنید که هون طوری که میخوام بشه که اگه نشه ...خودکشی میکنم و دیگه هم هیچوقت نمیام ... ولی اگه بشه ...اول یدونه پست میدم تا 4 ستاره بشم بعد هم تا p30 برجاست این جا میمونم چون مشکل بزرگتر از این غیر ممکنه برام پیش بیاد ... تا امشب...!

جادوگر جوان
01-06-2008, 11:53
سلام بچه ها

اون جا عضو شدم .
دوستان امشب منتظر خبری هستم که از زندگیم برام مهمتره . برام دعا کنید که هون طوری که میخوام بشه که اگه نشه ...خودکشی میکنم و دیگه هم هیچوقت نمیام ... ولی اگه بشه ...اول یدونه پست میدم تا 4 ستاره بشم بعد هم تا p30 برجاست این جا میمونم چون مشکل بزرگتر از این غیر ممکنه برام پیش بیاد ... تا امشب...!

تو هم ما رو پکوندی با این رفتن و نرفتنت:27:

ببين عزيز من

خوب دقت كن

اون گروه هستش كه به انگليسي ميشه Group

و اين يكي تاپيك هستش كه به انگليسي اصطلاحا ميگن Thread

و بسي فرق هست بين اين دو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خیلی فرق داره شما درست میگید
ببخشید اشتباه از من بود
:31:

wordist
01-06-2008, 12:00
سلام بچه ها

اون جا عضو شدم .
سلام

مخلصيم اقا شهرام

انشاءالله كه حله مشكل

دعا مي كنيم

البته كاش گيرا باشه و بشه

اون يه نفر كه دعوتت كرده بود اسمش معلوم نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ميخواي پستت 1000 تا نشه با جواب دادن به اين پست توي پي ام خصوصي بده :27::27:

به اميد حل مشكلت

قربانت

Sharim
01-06-2008, 12:53
تو هم ما رو پکوندی با این رفتن و نرفتنت

حالا کمت میاد تو هم برا ما یه دعایی بکنی ؟ من که خودم دلم نمیخواد برم . اگه هم برم به اجباره
اگه درک میکردی چه وضعی دارم اینو نمیگفتی . من دیشب اونقدر حالم بد بود که تا صبح 3-4 تا دیازپام خوردم .خوانوادم ساعت 3 نصفه شب میخواستن ببرنم بیمارستان . خودم نگذاشتم الان هم به زور همون ها این جا نشستم . امیدوارم هیچ وقت چنین وضعی برای هیچ کدومتون پیش نیاد که بخواید درک کنید ...

سلام

مخلصيم اقا شهرام

انشاءالله كه حله مشكل

دعا مي كنيم

البته كاش گيرا باشه و بشه

اون يه نفر كه دعوتت كرده بود اسمش معلوم نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ميخواي پستت 1000 تا نشه با جواب دادن به اين پست توي پي ام خصوصي بده

به اميد حل مشكلت

قربانت

سلام

ما بیشتر مخلصیم

شما بودی ؟ من اصلا حواسم سر جاش نیست . شرمنده . دمت هم گرم . ممنون .

فعلا که سر گیجه داره میکشتم ...

خدایا کمکم کن ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به خدا شرمنده دوستان . مشکل خصوصیه نباید این جا میگفتم و شما رو هم ناراحت میکردم . فقط میخواستم بگم که دیگه نمیام و الا نمیگفتم .

wordist
01-06-2008, 14:20
سلام

من براي چندتايي از دوستان دعوتنامه عضويت در گروه اصفهاني‌ها رو دادم

اگه كسي هست كه فكر ميكنيد با دعوتنامه بياد خودتون يا من براش دعوتنامه بفرستين

samanajan
01-06-2008, 14:29
اقایان کسی آشنا در موبایل فروشی نداره

M_Abieteh
01-06-2008, 15:19
سلام دوستان کسی ادرس سایت دانشگاه پیام نور گلپا یگان رو نداره!!

ممنون از همه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فقط می خواستم ببینم تاریخ امتحاناتش کی هست.

جادوگر جوان
01-06-2008, 17:16
حالا کمت میاد تو هم برا ما یه دعایی بکنی ؟ من که خودم دلم نمیخواد برم . اگه هم برم به اجباره
اگه درک میکردی چه وضعی دارم اینو نمیگفتی . من دیشب اونقدر حالم بد بود که تا صبح 3-4 تا دیازپام خوردم .خوانوادم ساعت 3 نصفه شب میخواستن ببرنم بیمارستان . خودم نگذاشتم الان هم به زور همون ها این جا نشستم . امیدوارم هیچ وقت چنین وضعی برای هیچ کدومتون پیش نیاد که بخواید درک کنید ...

سلام

ما بیشتر مخلصیم

شما بودی ؟ من اصلا حواسم سر جاش نیست . شرمنده . دمت هم گرم . ممنون .

فعلا که سر گیجه داره میکشتم ...

خدایا کمکم کن ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به خدا شرمنده دوستان . مشکل خصوصیه نباید این جا میگفتم و شما رو هم ناراحت میکردم . فقط میخواستم بگم که دیگه نمیام و الا نمیگفتم .
ترو خدا بگو مشکلت رو دارم دیوونه میشم :19:

Rude Boy
01-06-2008, 17:26
سلام

من براي چندتايي از دوستان دعوتنامه عضويت در گروه اصفهاني‌ها رو دادم

اگه كسي هست كه فكر ميكنيد با دعوتنامه بياد خودتون يا من براش دعوتنامه بفرستين

حالا این گروه اصفهانی ها چی هست ؟
می شه ما را روشنمون کنی ؟

سوالم قبلی من هم که کسی جواب نداد ....

Rude Boy
01-06-2008, 18:16
خودم فهمیدم و عضو هم شدم !
ممنون!

جادوگر جوان
01-06-2008, 19:56
خودم فهمیدم و عضو هم شدم !
ممنون!
سلام محسن جون خوشحالم دوباره تو انجمن ها می بینمت
ولی این آواتارات یکم حال آدم رو می گیره:13:
کسی از جناب royce خبر نداره دلم براش تنگ شده:10:

Sharim
01-06-2008, 21:06
خدایاااااااااااااااااا دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت داررررررررررممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم........
خیلیییییییییییییییییییییی یییییی باااااااااااااااااااا حالیییییییییییییییییییییی ییییییییییی...............:42::42::42:: 42::42::42::42::42:
:42::42::42::42::42::42::42::42:

بچه ها اگه بدونید چقدر خوشحالم

.. :26::26::26::26::26::26::26:
:26::26::26::26::26::26::26:

مشکلم حل نشد ولی خیلی وخامتش از اونی که بود کمتر شد
خدایا شکرت .. .

خدا گفت اگه مردی بسم الله . حالا حد اقل دست خودمه که درستش کنم خدایا قول هایی که دادم یادم نمیره سرش می ایستم تا آخرش ...

خدایا نامردم اگه کوتاه بیام ...

بچه ها هیچ وقت نا امید نشید و هیچ وقت خدا رو فراموش نکنید ...

بچه ها دم همتون گرم ........:10:

واییییییییییییییییییییییی چقدر توپه این p30 ...:15:

noia
01-06-2008, 22:30
خدایاااااااااااااااااا دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت داررررررررررممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم........
خیلیییییییییییییییییییییی یییییی باااااااااااااااااااا حالیییییییییییییییییییییی ییییییییییی...............:42::42::42:: 42::42::42::42::42:

خدایا شکرت .. .

خدا گفت اگه مردی بسم الله . حالا حد اقل دست خودمه که درستش کنم خدایا قول هایی که دادم یادم نمیره سرش می ایستم تا آخرش ...

خوشحالم که مشکلت حل شد.
امیدوارم موفق باشی! همیشه. :10:

p 3 0 world
01-06-2008, 23:59

یه سوال :

ترجیحا اگه هم نبود که نبود هدیگه چاره ای نیست

MAJ€€D
02-06-2008, 00:53
Sharim جون خیلی خوشحالم که خوشحالی

™Enter_The_Love
02-06-2008, 01:21
HI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
02-06-2008, 01:36

HI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بن در اومدی چرا اینقدر بنت میکنن.!!!!:21:

wordist
02-06-2008, 07:10

خدایا شکرت .. .

تبريك بابت حل مشكل هرچند نصفه نيمه

يه جورايي اين حالت نصفه نيمه رو درك ميكنم

wordist
02-06-2008, 07:17
اسپمر خوش اومدي
اسپمر خوش اومدي
اسپمر خوش اومدي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
02-06-2008, 09:53
دوست عزیز تبریکات اینجانب را پذیرا باشید:31:

Havbb
02-06-2008, 14:22
به به به سلام
يه كلمه گفتي و اينهمه جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
02-06-2008, 18:54
HI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بن در اومدی چرا اینقدر بنت میکنن.!!!!:21:

سیاسیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسپمر خوش اومدي
اسپمر خوش اومدي
اسپمر خوش اومدي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فدای شما
اسپمر چه ؟ همین شماهایید که اسم منو بد در مکنید دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده کاربر فعال کلوپ گوشی ها هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز تبریکات اینجانب را پذیرا باشید:31:

ممنون از شما ساحر جوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به به سلام
يه كلمه گفتي و اينهمه جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . این کلمه دریایی از حرف توش بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salman24h
02-06-2008, 22:43
سلام به همه
کلاس عکاسی خوب کجا سراغ دارین؟

sarina_sh
03-06-2008, 06:05
به به
مجید آزادیت رو تبریک میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم انفرادی بودی یا همگانی
ما با بچه ها یه روز اومدیم ملاقاتت ولی راهمون ندادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خیلی سخت بود این مدت ها

™Enter_The_Love
03-06-2008, 10:28
سلام به همه

توی شیخ صدوق بازار ارمغان یه مغازه هست که خوراکس دوربین دیجیتال هست و کلاسهای آموزسی هم داره

به به
مجید آزادیت رو تبریک میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم انفرادی بودی یا همگانی
ما با بچه ها یه روز اومدیم ملاقاتت ولی راهمون ندادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خیلی سخت بود این مدت ها

به به
سلام مرسی سارینای عزیز

من نه انفرادی نبودم بودن یه 2-3 تا بچه ها دیگه :31:

خوب میگفتی ما میومدیم بیرون :31:

نه زیادم سخت نبود یکی از بچه ها رو فرستاده بودم جای خودم هوای کارها رو داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin123
03-06-2008, 12:43
سلام به همه

نگارستان امام خميني، فلكه فيض

AaVaA
03-06-2008, 14:45
سلام ما نیز اصفهانی نیستم ولی نصف جهان را دوست داریم( نصفه ی دیگشو :دی ) خوشا اصفهان و وصف بی مثالش؟:31:

میگم از این Ray Ban ها تو بن به همه میدادن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
03-06-2008, 14:49
سلام ما نیز اصفهانی نیستم ولی نصف جهان را دوست داریم( نصفه ی دیگشو :دی ) خوشا اصفهان و وصف بی مثالش؟:31:

میگم از این Ray Ban ها تو بن به همه میدادن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به آوا خانم میگفتید گاری گوسفنری فیلی چیزی میکشتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه من اینو خودم با خودم برده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
03-06-2008, 14:51
به به آوا خانم میگفتید گاری گوسفنری فیلی چیزی میکشتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه من اینو خودم با خودم برده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعداد غلط املایی رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاری
گوسفنر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AaVaA
03-06-2008, 15:03

خیلی ممنون زیاد نمیمونیم:دی
:11: :31:

تعداد غلط املایی رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاری
گوسفنر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله خب طبیعیه، لرزش دست و دل و:27:

™Enter_The_Love
03-06-2008, 15:06
خیلی ممنون زیاد نمیمونیم:دی
:11: :31:

بله خب طبیعیه، لرزش دست و دل و:27:

Asalbanoo
03-06-2008, 16:01
مجید ولت کردن؟:دی

جادوگر جوان
03-06-2008, 17:42
چه عجب بعد از مدتها
مگر اینکه این اسپمر رو ببینید این طرفا بیین:31:
در ضمن لطفا درست تایپ کنید
ولت کردن=رهایت کردن:27::27::31:

samanajan
03-06-2008, 17:54
آقایان با سلام

ما که تعطیل هستیم کسی پای هست بریم بیرون

البته هر چی اقا سعید گل بفرمایند

Moh3en_DDD
03-06-2008, 18:16
سلام .

این تاپیک را من ندیده بودم ! آیا .

وخصید برید بیرون . من که دارم جم و جور می کنم با رفیقا بزینیم تو جاده خاکی .

خدا امام خمینی را عمرش بده :d

سلام ما نیز اصفهانی نیستم ولی نصف جهان را دوست داریم( نصفه ی دیگشو :دی ) خوشا اصفهان و وصف بی مثالش؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجی تو چرا برعکسی ؟
خون به مغزت نمی رسه . نکن بچه .:D

™Enter_The_Love
03-06-2008, 22:28

خیلی بی ادبی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن لطفا درست تایپ کنید
ولت کردن=رهایت کردن:27::27::31:

نمیفهمه که :13:

d

حجی تو چرا برعکسی ؟

اینکه حجی نیست حچ خانومس

Havbb
03-06-2008, 23:25
سلام .

این تاپیک را من ندیده بودم ! آیا .

وخصید برید بیرون . من که دارم جم و جور می کنم با رفیقا بزینیم تو جاده خاکی .

خدا امام خمینی را عمرش بده :d

حجی تو چرا برعکسی ؟
بيذار تيكه تيكه جوابيدا بدم:

سلام .
عليكم

وخصید برید بیرون . من که دارم جم و جور می کنم با رفیقا بزینیم تو جاده خاکی
كوجا داري ميري؟ بوگو تا ماهم بيايم.( تو پرانتز: ميموندي يه چاي ميخورديم :دي )

خدا امام خمینی را عمرش بده :
مثكه تو خون به مغزد نيميرسد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکن بچه
چه ربطي داشت به رحلت امام؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Havbb
03-06-2008, 23:28
نوشته شده توسط Asalbanoo

گرفتي مارو؟

Havbb
03-06-2008, 23:31
كسي از شروع كننده تاپيك خبر نداره؟

M_Abieteh
03-06-2008, 23:32
دوستان شبکه IPN رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما ببینید.

M_Abieteh
03-06-2008, 23:35
عجب حرفایی میزنه این بابک.

Havbb
03-06-2008, 23:36
دوستان شبکه IPN رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما ببینید.
چه خبره؟؟ (ما كه ماهوارمون طعطيله)

Havbb
03-06-2008, 23:37
عجب حرفایی میزنه این بابک.
چيچي ميگد؟

M_Abieteh
03-06-2008, 23:46
حرفای سیاسی.بدجور.بعضاشو سانسور میکنن.

خلاصه نبینی ضرر کردین الان شب دومه.

این مجریه هم اقای داوره نمیدونم چیه.من اشتباه گفتم بابک.

™Enter_The_Love
03-06-2008, 23:49
حرفای سیاسی.بدجور.بعضاشو سانسور میکنن.

خلاصه نبینی ضرر کردین الان شب دومه.

این مجریه هم اقای داوره نمیدونم چیه.من اشتباه گفتم بابک.

آها من دیدم دیشب
دیوانس این
همه هم زنگ میزنند فوش میدن :دی