ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اصفهاني ها

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19

007saeed
14-08-2008, 13:01
شما ؟ ندیده بودمتون تا الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کله ملنگ دیگه چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز قرار نيست كه همه را ببيني يا بشناسي!!!:21:
منظور از كله ملنگ يعني كسي كه پيشكسوت شده نبايد كاري كنه
كه بن شه چون يه الگو شده برا تازه واردها و بقيه.اگه اشتباه ميگم بگو اشتباه ميگي؟

007saeed
14-08-2008, 13:37
خوبی مریم جون؟:31:

حیف که متفرقه از این دکمه ها........> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره :31:

الان اینا رو با لهجه تایپ کردین یعنی؟:31:...من عاشق لهجه ی اصفهانیم..:31::31:

من اونو نگفتم كه تشكري بشه.

007saeed
14-08-2008, 13:37
Maj€€d جان امضام را بخون تا متوجه شي منظورم چيه:

ريشه های شادی خود را در غم ديگران قرار نده.
:46:

Sharim
16-08-2008, 02:07
از کوچه پس کوچه های متفرقه بعد از شیش شاعت گشتن این تاپیک رو جستم کشوندمش بالا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی کجاس ؟

--------------

آوااااااا پارسال دوست امسال آشنا :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ورا ؟
خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

Optimus Prime
16-08-2008, 09:03
به! چه عجب! سرکار Sharim! پارسال دوست امسال هیچی! پس چی شد این مهمونی که قرار بدین؟ من دارم میرم تا یک هفته دیگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
16-08-2008, 19:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samanajan
16-08-2008, 21:28
چه خبر خوش می گذره

Optimus Prime
16-08-2008, 22:33
امشب جاتون خالی بود خاقانی! ترکوندیم!!!

satttanism
16-08-2008, 23:48
امشب جاتون خالی بود خاقانی! ترکوندیم!!!

این چه ترکوندنیه که ساعت 10:30 خونه بودی؟
مرداویج دیگه از بس شلوغ شد ساعت 11:15 آخرش این بسیجیا (...) ریختن با اسپری فلفل و باتوم برقی این بچهام از بس نترس بودن همه جیم شدن!
قبلشم یه درخت آتیش زدن!!!

AaVaA
17-08-2008, 00:02
مرداویج دیگه از بس شلوغ شد ساعت 11:15 آخرش این بسیجیا (...) ریختن با اسپری فلفل و باتوم برقی این بچهام از بس نترس بودن همه جیم شدن!

به به ..چه فرهنگی ...درخت آتیش میزنن..به به به به :31:

satttanism
17-08-2008, 00:13
به به ..چه فرهنگی ...درخت آتیش میزنن..به به به به :31:

آره دقیقا البته فکر نکنم مال خود مرداویج بودن ما که رسیدیم در حال سوختن بود بعدم می گفتن آتیش زدن و جیمفنگ شدن

Moh3en_DDD
17-08-2008, 00:14
چقدر چیزه مجانی خوردیم امشب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچیزی برمی داشتیم , می گفتیم یکی هم برا هوشنگ بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gmuosavi
17-08-2008, 00:16
من امشب نرفتم بیرون
کلا از شلوقی خوشم نمیاد

Optimus Prime
17-08-2008, 00:31
خونمون اینجاست! تازه هی بازم رفتم بیرون میگفتن صلوات بفرستید بقیه میزدن میرقصیدن . . . درخت بیچاررو چرا آتیش زدن؟؟؟ نکنه تو آتیشش زدی؟؟؟

satttanism
17-08-2008, 01:48
خونمون اینجاست! تازه هی بازم رفتم بیرون میگفتن صلوات بفرستید بقیه میزدن میرقصیدن . . . درخت بیچاررو چرا آتیش زدن؟؟؟ نکنه تو آتیشش زدی؟؟؟
آره دیگه به کسی نگیا
تازه می خواستیم برجم آتیش بزنیم ولی نفتمون کم اومد
پس تو بودی هی می گفتی صلوات یه ۱ ۲ جا بقلت بودم

AaVaA
17-08-2008, 02:57
سلام علیکم جمیعا :دی

دوستان مسئلتن ...:دی
این مرداویج یعنی چه؟معنی لغوی پلیز:دی...جدا مینویسن؟سرهمه؟چه جوریاست؟..تنکس :دی
خدا قسمت کنه بیایم از نزدیک ببینیم میگن محله ی باکلاسیه و اینا ...:دی

MAJ€€D
17-08-2008, 03:16
سلام علیکم جمیعا :دی

دوستان مسئلتن ...:دی
این مرداویج یعنی چه؟معنی لغوی پلیز:دی...جدا مینویسن؟سرهمه؟چه جوریاست؟..تنکس :دی
خدا قسمت کنه بیایم از نزدیک ببینیم میگن محله ی باکلاسیه و اینا ...:دی

عزیز جان شما تاریخ چند گرفتی بابایی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرداویج اسم یه شخصیت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAJ€€D
17-08-2008, 03:24
جهت افزایش بار علمی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مردآویج یکی از سرداران بزرگ‌ تاریخ ایران بشمار میرود. وی حدود یکقرن پس از سرکوبی جنبشهای ایرانیان نظیر جنبش سرخ جامگان و جنبش سپیدجامگان، فرماندهی تیره‌های گیل و دیلم را بدست گرفت و با در هم شکستن قشون المقتدر، خلیفه عباسی، فرمانروایی دودمان ایرانی زیار را از طبرستان در شمال تا خوزستان در جنوب برپا ساخت.

مردآویج در پی گشودن اصفهان دستور داد، تاج و تخت زرین پادشاهی برای وی ساخته شود و خواستار شد که تاج پادشاهی وی همانند تاج خسرو انوشیروان، شاهنشاه ایران ساسانی باشد. مردآویج همچنین فرمان داد تا تختگاه تیسفون یا همان ساختمان معروف به طاق کسری برای برگزاری جشن پادشاهی وی به شکل نخست خود بازسازی شود. کار دیگر مردآویج تلاش وی برای برپایی پرشکوه جشن سده بود.

پس از پایان دوران فرمانروایی ساسانیان که نزدیک به پانصد سال بود، سرداران ایرانی بسیاری کوشیدند تا آزادی ایران را بدست آورند و دین زرتشت را دگرباره برپا سازند. در این میان، مردآویج از سرداران و چه بسا از فرمانروایانی بشمار میرود که توانست به این هدف بسیار نزدیک شود.

تصویر وی نظیر حکایت سایر سرداران آزادیخواه ایرانی در چند قرن اولیه پس از ساسانیان، بدست مورخین متعصب مخدوش شده است.

مرداويج بن زيار بن وردان‌شاه گيلی، بنيادگذار سلسله زياری در سده چهارم هجری / دهم ميلادی است. وی پايه‌های حکومتی را پی نهاد که فرمان‌روايانش ميان سال‌های 316 تا 470 هجری/ 928 تا 1077 ميلادی بر بخش‌هايی از سرزمين‌های گرگان، قومس، طبرستان، ديلم، گيلان، قزوين، ری، اصفهان و خوزستان فرمان راندند. زياريان به همراه ديگر شاخه‌های ديلمی در غرب و شرق ايران به ياری گروهی از سلسله‌های محلی کوچک و بزرگ ايرانی، حدود دو سده بر ايران فرمان‌روايی کردند. دو سده‌ای که به سان پلی عصر چيره‌گی اعراب را به حکومت ترکان پيوند می‌داد، در تاريخ ايران جنبش‌های استقلال‌خواهی اين حکومت‌های محلی ارزشی ويژه دارد.

از اوائل زندگی مرداويج اطلاعات روشنی در دست نيست. تبار وی از سوی پدر به فرمان‌روايان گيلان و از جانب مادر به اسپهبدان رويان می‌رسد، گويا وردان‌شاه جد مرداويج در ميان گيل‌ها از قدرت بسياری برخوردار بوده است. زياريان همانند ديگر خاندان‌های ايرانی، تبار خود را به شاهنشاهان پيش از اسلام می‌رساندند و بر اين ادعا بودند که نواده‌گان ارغش فرهادان، شاه گيلانند.

زيار پدر مرداويج دوران فرمان‌روايی او را درک کرده و سال‌ها پس از کشته شدن مرداويج در محرم 337 هجری/ ژوئيه 948 ميلادی درگذشته است. آغاز شهرت مرداويج در سال‌های نخست فرمان‌روايی نصربن احمد سامانی (301-330/913-942) بود. وی ابتدا در خدمت قراتکين، يکی از اميران احمدبن اسماعيل و نصربن احمد در خراسان به سر می‌برد. سپس به خدمت اسفاربن شيرويه درآمد و بعدها سپهسالار وی شد. اسفار، نخست در خدمت ماکان بن کاکی بود و پس از او به حکومت ری رسيد. بنابه رای ابواسحاق صابی پس از آن‌که حسن بن قاسم داعی، هروسندان بن تيرداد، شاه گيلانيان را (که دايی مرداويج بود) به همراه شش تن ديگر از بزرگان گيل و ديلم به قتل رسانيد، بزرگان ديلم بر داعی شوريدند و اسفاربن شيرويه را به رياست خويش برگزيدند و به اطاعت فرمان‌روای خراسان درآمدند و از او برای غلبه بر حسن‌بن قاسم ياری خواستند. با کشته شدن سران ديلم کار داعی آشفته شد و از گرگان به طبرستان رفت، سپس به ماکان بن کاکی پيوست. اسفار پس از کسب قدرت همانند ديگر رهبران ديلمی از علويان روی گردانيد و علیه حسن بن قاسم داعی و ماکان بن کاکی به نبرد پرداخت. سرانجام اسفار داعی را در دروازه آمل شکست دادو داعی در اين نبرد به قتل رسيد. با کشته شدن او، اسفار بر طبرستان و ديلم دست يافت و در سال 315 هجری/927 ميلادی به ياری سپاهيان سامانی آهنگ گرگان کرد و بر آن نواحی چیره شد و مرداويج را به فرماندهی سپاه خويش برگزيد، بدین سان کار مرداويج بالا گرفت.

اسفار، پس از چندی، مرداويج را به ياری مهدی‌بن خسرو فيروز که در نبردی از محمدبن‌مسافر شکست خورده بود، فرستاد. مرداويج در طارم، محمدبن‌مسافر را در محاصره گرفت و او را به اطاعت از اسفار فراخواند. محمد در حال محاصره به مرداويج پيام داد و او را از بيدادگری‌های اسفار آگاه ساخت و ستم‌های او را در شهر قزوين ياداور شد. بنابه رای مسعودی (346/957) اسفار نماز را مردود شمرد و مساجد را تخريب کرد و حتا به فرمان او مؤذنی را هنگام اذان از بالا به زير انداختند. محمدبن‌مسافر هم‌چنين از مرداويج درخواست کرد که به ياری سپاهيان او، لشکريان اسفار را از دم تيغ بگذراند و بر سرزمين او چيره شود. مرداويج پذيرفت، آن‌گاه به سران سپاه اسفار نامه نوشت و مقصود خود را بر آنان آشکار ساخت و به ياری محمدبن‌مسافر به جانب اسفار برتاخت.

سرانجام اسفار در حدود 319 هجری/ 931 ميلادی به قتل رسيدو مرداويج بر سرزمين‌های زير فرمان وی یعنی ری، قزوين، ابهر، گرگان و طبرستان چيره شد. مرداويج پس از اين پيروزی ماکان بن کاکی را شکست داد و سرزمين‌های زير سلطه او را نيز ضميمه متصرفات خود کرد. اگرچه ماکان با کمک متحدانش دوبار کوشيد تا طبرستان را بازستاند، اما موفق نشد و شکست خورد و به خراسان پناهنده شد. بنابر نظر نويسنده لب‌التواريخ ماکان به دست قرمطيان کشته شد. در اتعاظ الحنفا آمده است که قرمطيان پس از کشته شدن اسفار به اوج قدرت و شکوفايی خود رسيدند، درحالی که بغدادی و خواجه نظام‌الملک می‌نويسند: هنگامی که که ابوحاتم رازی فرمان‌روای اسماعيليان و قرمطيان شد، اسفاربن‌شيرويه و مرداویج زير نفوذ او قرار گرفتند و مدتی بر آيين اسماعيليان ماندند.

[ویرایش] کشاکش مردآويج با خليفه

مرداويج خواهرزاده خود ابوالکراديس را با لشکر بسيار به فتح همدان گسيل داشت. حکومت همدان از طرف خلیفه به ابوعبدالله محمدبن خلف واگذار شده بود و او عده‌ای از لشکريان خليفه را در اختيار داشت. در نبردی که ميان اين دو نيرو درگرفت مردم همدان به سبب ناخرسندی از سپاه گيل و ديلم به یاری عامل خليفه شتافتند، در نتيجه سپاه مرداويج شکست خورد و خواهرزاده او همراه چهارهزار تن ديگر به قتل رسيدند. پس از کشته شدن ابوالکراديس بازمانده سپاه مرداويج بازگشتند. وی برای انتقام از مردم ری با سپاهی عازم همدان شد و آن‌جا را به تصرف درآورد و گروه بی‌شماری را به سبب کمک به نماينده خليفه کشت. بنابه روايت مسعودی، در نخستين روز نبرد در حدود چهل هزار مرد کشته شدند. کشتار سه روز به درازا کشيد و شهر نيز تاراج گشت. مرداويج پس از گشوده شدن شهر، خون مردم را مباح کرد و به زنان‌شان دست يازيد و هرکه را در شهر بود نابود کرد. تاجايی که گفته‌اند فرمان داد تا بند پاجامه هر يک از کشته‌های ديلمی را بردارند و سی‌هزار بند پاجامه گرد آمد. فرياد اين بيداد به بغداد رسيد و مقتدر، خليفه عباسی در سال 319 هجری/931 ميلادی سپاهی به فرماندهی هارون بن غريب به جنگ مرداويج فرستاد، ولی اين سپاهيان در محلی ميان قزوين و همدان شکست خوردند.

[ویرایش] سرانجام مردآويج

درباره انگيزه کشته شدن مرداويج آرای گوناگونی توسط مورخان معاصر او، از آن ميان مسعودی و صولی بیان شده است. کامل‌ترين شرح ازآن نويسنده تجارب‌الامم است. ابوعلی مسکويه می‌گويد: او ترکان را خوار می‌شمرد و به آنان اعتماد نداشت و ياران ديلمی خويش را می‌نواخت و برعکس به غلامان ترک سخت می‌گرفت. ابوعلی مسکويه شرح مارجرا را آن‌سان که از استادش ابوالفضل‌بن عميد شنيده بود نقل می‌کند. در شمار لشکريان او گذشته از مزدوران، غلامان زرخريد ترک نيز يافت می‌شدند. يک بار تنی چند از اين غلامان که تا پاسی از شب سرگرم تيمار اسبان بودند با همهمه‌ای مرداويج را از خفتن بازداشتند. مرداويج بر انان خشمناک شد و به فرمان وی انان را افسار زدند و همانند اسبان در طويله بستند. اين توهين سبب تحريک غلامان ترک شد، پس برای کشتن او هم‌آواز شدند. هنگامی که مرداويج وارد گرمابه شد، از نگهبان ويژه او خواستند تا سلاح او را به درون نبرد (او بر اين عادت بود که هميشه يک دشنه در دستمال به درون گرمابه می‌برد)، سپس خود به گرمابه رفته به مرداويج حمله‌ور شده و او را به قتل رسانيدند.

در الاوراق صولی انگيزه کشته شدن مرداويج به گونه ديگر آمده است. مرداويج سپاهيان خود را به دو گروه کرده بود. گيليان و ديلميان هم‌ميهنان و ويژه‌گان او بودند که ری را به دست ايشان گشوده بود. ديگر ترکان خراسان بودند. پس گروهی از ترکان را برکشيد و درنتيجه ديلميان از او گله‌مند شدند، او در پاسخ می‌گفت من ترکان را برای پشتيبانی از شما آورده‌ام تا پيشاپيش شما بجنگند. شما ويژه‌گان من هستيد. من از شما و برای شما هستم. چون اين سخنان به ترکان رسيد، برای کشتن او هم‌داستان شدند و او را در گرمابه کشتند.

داستان خاک‌سپاری مرداويج را ابومخلد عبدالله بن يحيی که از خدمت‌گزاران و دولت‌مردان مرداويج بود چنين ياد کرده است: هنگامی که تابوت مرداويج را به ری بردند من روزی پرجوش‌تر از آن روز نديدم، همه گيليان و ديلميان چهار فرسنگ راه را پای برهنه پيمودند. او می‌گفت برادر مرداويج نيز با ايشان پياده آمد. می‌گفت: من هيچ سپاه نديده بودم که پس از مرگ فرمان‌روا، بی هزينه درم و دينار مردان و سربازانش اين‌چنين به او وفادار بمانند که ايشان بدين شکل به برادرش وُشمگير پيوستند. کشته شدن مرداويج به دست ترکان نمونه کوچکی از شورش‌های محلی ترکان و پيش‌درآمد چيره‌گی ايشان بر آذربايجان بود. آنان مرداويج را با الهام گرفتن از بغداد به نام ملحد کشتند. بنابر نظر صولی می‌توان نتيجه گرفت که کشتن مرداويج يک مسأله اجتماعی بوده است، مسعودی نيز تاييد می‌کند که هنگامی که مرداويج می‌خواست به بغداد رود و خليفه را دستگير کند به قتل رسيد. ابوعلی مسکويه و مسعودی هردو، خليفه را در کشتن مرداويج سهيم می‌دانند. اينان و دو تن از غلامان او بجکم و توزون را نام می‌برند. اين دو بودند که از کينه ترکان نسبت به مرداويج بهره جستند و پس از کشته شدن مرداويج به عراق گريختند و در شمار سپاهيان خليفه درامدند و اندک زمانی به مقام اميرالامرايی رسيدند. هم اكنون پس از سالها به دليل محبوبيت مرد آويج زياري در ميان ايرانيان و براي زنده نگه داشتن ياد و خاطره اين بزرگمرد ايران زمين، پس از قرنها برخي از ايرانيان نام فرزندان خود را به اين اسم مي خوانند و حتي بسياري از شهرها محله هائي به اسم مردآويج را بر تارك خود دارند كه در اين زمينه، محله مردآويج اصفهان بسيار مشهور است. از جمله اسامي متفكريني كه به اين نام معروف است پرفسور جوان، مردآويج بابائي ميباشد كه در زمينه علوم سياسي و خصوصا تاريخ سياسي ايران صاحب نظر هستند و كتاب مرد آويج زياري و خلافت اسلامي به زبان انگليسي از اثار مشهوراو ميباشد.

MAJ€€D
17-08-2008, 03:25
تکراری........

satttanism
17-08-2008, 11:53
زيار پدر مرداويج دوران فرمان‌روايی او را درک کرده و سال‌ها پس از کشته شدن مرداويج در محرم 337 هجری/ ژوئيه 948 ميلادی درگذشته است. آغاز شهرت مرداويج در سال‌های نخست فرمان‌روايی نصربن احمد سامانی (301-330/913-942) بود

باورت نمیشه زنگ بزن از خودش بپرش اونم شمارشه!

M_Abieteh
17-08-2008, 11:54
تکراری........

ماشالله فهمیدن پس. اخطارها : 0/64 (17)

sarina_sh
20-08-2008, 22:09
به تگ بنگرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

befermatooo
20-08-2008, 22:13
به تگ بنگرید

Moh3en_DDD
20-08-2008, 22:19

fuse
21-08-2008, 01:26
به به برو بکس گل همشهری . دمتون گرم . امیدوارم خوب باشین . نمیدونم منو یادتون هست یا نه من همون فیوزم که داستانهای عبرت اموزو میزاشتم . اره دیگه . از اینورا رد میشدم گفتم یه سلامی عرض کنم . بعد از یه سری مساول دیگه اصلا حوصله اومدن تو این سایتو نداشتم حالا هر کی خواست واسش تو خصوصی تعریف میکنم :دی
خلاصه اینجووریاست دیگه حوصله داستان گذاشتن هم ندارم . دلم براتون خیلی تنگ شده بوود دیگه داشت دلم محو میشد که اومدم . بقیه بچه ها کجان ؟ یه چند تا رفیق داشتیم اینجا مثه سارینا و داش امین گل . خلاصه امیدوارم که همیشه خوب باشین . ایدیم تو پروفایل فکر کنم باشه خوشحال میشم رفقا ادد کنن این ایدیمه fusestreet

M_Abieteh
21-08-2008, 01:34
من میشناسمت..........:دی.

wordist
21-08-2008, 11:05
به تگ بنگرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سارينا چقدر پول دادي اينو محسن برات بذاره اونجا

ها !!

sarina_sh
21-08-2008, 11:53
سارينا چقدر پول دادي اينو محسن برات بذاره اونجا

ها !! _____

باز هم به تگ بنگرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پولم کجا بود من آه نداریم سودا کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
21-08-2008, 12:05
من آه نداریم سودا کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من....نداریم.... کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordist
21-08-2008, 12:15
باز هم به تگ بنگرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پولم کجا بود من آه نداریم سودا کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما كه Designer هستي ديگه چرا

در هر صورت من ارزون تر محسن سه تا دي حساب ميكنم

2 تا :دي

من....نداریم.... کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
21-08-2008, 12:15
چرا ادبیاتتون ضعیفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله اینطوری بوده دانشجویان عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولم کجا بود من ، آه ندارم سودا کنیم البته با ناله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تگ را عشق است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
21-08-2008, 12:24
شما كه Designer هستي ديگه چرا

در هر صورت من ارزون تر محسن سه تا دي حساب ميكنم

2 تا :دي

ما دیزاینر ها از همه بدبخت تریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسممون بد در رفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما واقعا می خوای پول بگیری از همشهریت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از خجالت آب شدی دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordist
21-08-2008, 12:26
ما دیزاینر ها از همه بدبخت تریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسممون بد در رفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما واقعا می خوای پول بگیری از همشهریت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از خجالت آب شدی دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حرف پول نزدم

گفتم ارزون تر از محسن حساب ميكنم

ميتوني بگي محسن پول نگرفت

اون موقع من خودم يه پولي هم دستي بهت ميدم

:دي

Moh3en_DDD
21-08-2008, 12:27
من حرف پول نزدم

من دعای خیر براش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordist
21-08-2008, 12:29
من دعای خیر براش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه دعايي هم در حق ما بكن محسن

البته خير باشه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moh3en_DDD
21-08-2008, 12:31
يه دعايي هم در حق ما بكن محسن

البته خير باشه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالـ...ـه بخت شما هم باز میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
21-08-2008, 12:38
من حرف پول نزدم

خوب دستی بده پولو
بده دیگه
عجب خسیسیه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fuse جان بازگشت غرور آفرینت به انجمن رو تبریک می گم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بچه ها سوارش کنید می خوایم گل گردنش بندازیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما باز هم تگ است که همه را محو تماشای خود نموده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Royce
21-08-2008, 13:20
و همچنان حرفها خاله زنک ادامه داره

Moh3en_DDD
21-08-2008, 14:04
شرمنده درباره انرژی هسته ای اطلاعاتی نداریم دربارش حرف بزنیم

sarina_sh
21-08-2008, 14:08

دوباره این آقا بد اخلاقه اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Havbb
21-08-2008, 14:42
درباره انرژی پوسته ای صحبت کن

wordist
21-08-2008, 16:14
شما یه بحث به متفرقه و اصفهان بخور رو پیدا کن و بگو تا اگه خوشمون اومد صحبت کنیم

بالاخره همیشه نباید جدی حرف زد که بعضی وقتا شوخی هم لازمه که نیان بگن این اصفهانیا بد اخلاقن و دگم

Royce
21-08-2008, 22:39
پس مجبور نیستید حرف بزنید

دوباره این آقا بد اخلاقه اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه با با ترو خدا اینطوری فکر نکنید سارینا خانم
دلیل حرفمو پایین می گم

شما یه بحث به متفرقه و اصفهان بخور رو پیدا کن و بگو تا اگه خوشمون اومد صحبت کنیم

بالاخره همیشه نباید جدی حرف زد که بعضی وقتا شوخی هم لازمه که نیان بگن این اصفهانیا بد اخلاقن و دگم

اگه یادتون باشه من خودم قدیما زیاد توی بحثهای این تاپیک شرکت می کردم چون اون موقع حرفها واقعا پر محتوا بودن ولی الان خدائیش ببین از 10 تا پست که توی هر صفحه هست چند تاش واقعا به درد بقیه می خوره.اگه دقت کنید تاپیک اصفهانی ها تنها تاپیکیه از بین شهرستا نیها که همیشه توی صفحه ی اول متفرقه اونم در صدر قرار داره.از روی کنجکاوی هم که شده بچه های دیگه میان ببینن ما چی می گیم توی این تاپیک که همیشه بالاست.(نمونشو چند وقته دارین می بینید)وقتی ببینن این حرفا داره بینمون رد و بدل می شه خدائیش چه فکری می کنن؟
دقت کردین دیگه بچه های قدیمی این تاپیک اینورا نمیان؟فکر می کنید چرا؟
ببخشید اگه زیاد نوشتم
در کل مخلص همه ی بچه های اصفهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
22-08-2008, 00:32
بورکینافاسو Burkina Faso

پرچم بورکینافاسو

نقشه جغرافیایی بورکینافاسو

نقشه سیاسی بورکینافاسو

مشخصات آماری بورکینافاسو

نام رسمی
بورکینافاسو ( ولتای علیای سابق)(Burkina Faso)

عضو
سازمان ملل متحد ،سازمان وحدت افریقا،جامعه اقتصادی کشورهای غرب افریقا

مساحت
274200 کیلو متر مربع

خط ساحلی
خط ساحلی ندارد

مختصات جغرافیایی
13 درجه شمالی و 2 درجه غربی

جمعیت
13574820 نفر

پایتخت
آواگادوگو

شهرهای عمده
بوبودیولاسو،کودوگو ،اهیگویا ،بانفورا

زبان
فرانسوی (رسمی) ، موسی، فولانی

مذهب
عقاید محلی،اسلام

امید طول عمر
2/47 سال

رشد سالانه جمعیت
2.57% درصد

واحد پول

فرانک Communaute Financiere Africaine franc

حکومت

در قانون اساسی انتخابات با رای تمامی افراد بالغ برای مجمع 77 نفره هر چهار سال و برای ریاست جمهوری هر هفت سال تصریح شده است. اعضای مجلس نمایندگان به طور غیر مستقیم انتخاب می شوند.
حرب عمده سیاسی (ائتلاف) جبهه مردمی (FP) است.

آموزش

میزان با سوادی: 2/18% (1990).
سنین تحصیل اجباری: (فرضا ) 7 تا 14 سال.
تعداد دانشگاه : 1.

دفاع

کل نیروهای مسلح : 700/8(1991).
خدمت سربازی ندارد.

جغرافی

این کشور فقیر که در جنوب صحرا واقع شده است. کشوری است محصور در خشکی ، که دشتهای پهناور آن، فاقد هرگونه پوشش گیاهی مناسب است.این کشور متشکل از فلاتهای با ارتفاع تقریبی 500 متر میباشد.
رود های مهم: موهون (ولتای سیاه) ، ‌ناکامیه ( ولتای سفید) ، نازینون ( ولتای سرخ)
بلند ترین نقطه: قله تما با ارتفاع 749 متر
آب و هوا: آب و هوا خشک و داغ است و فقط در علفزار استوایی جنوب میزان بارندگی (1000میلیمتر ) کافی است. شمال کشور نیمه کویری است.

اقتصاد

خشکسالی بسیاری از مردان را برای یافتن کار مجبور به مهاجرت میکند

بور کینافاسو یکی از فقیر ترین کشورهای جهان، در دو دهه گذشته گرفتار خشکسالی شدید بوده است .
دامداران چادرنشین و کشاورزانی که در حد معیشت زراعت می کنند،عمدتا کشت ذرت خوشه ای نیشکر و ارزن را انجام میدهند ، قسمت اعظم جمعیت را تشکیل می دهند .بور کینافاسو اقتصاد خود را برپایه کشاورزی و دامپروری بنا نهاده است.
بور کینافاسو نیز پنبه و منگنز و روی صادر می‌شود

تاریخ معاصر

بورکینافاسو در گذشته مستعمره فرانسه بود . در دوران مستعمراتی ، این کشور نقش ذخیره نیروی کار برای مستعمرات توسعه یاقته تر جنوب را داشت . از زمان کسب استقلال در 1960، این کشور، که در 1984 نامش را به بورکینافاسو تغییر داد ، تاریخ سیاسی متلاطمی با یک سری کودتاهای نظامی داشته است.
پس از فشار برای آزادی ( 1990 و 1991 ) قانون اساسی جدیدی در 1991 وضع شد و در 1992 نظام چند حزبی دوباره بر قرار گشت.

Sharim
22-08-2008, 00:33
مقصود شوخی بود ولا غیر !
جدی نگیرید :دی

MORINIO
22-08-2008, 11:03
هـــــــــــــــان؟؟ :دی

این یه نکتش جالب بود:
خدمت سربازی ندارد.

frnsh
22-08-2008, 11:20
اگه یادتون باشه من خودم قدیما زیاد توی بحثهای این تاپیک شرکت می کردم چون اون موقع حرفها واقعا پر محتوا بودن ولی الان خدائیش ببین از 10 تا پست که توی هر صفحه هست چند تاش واقعا به درد بقیه می خوره.اگه دقت کنید تاپیک اصفهانی ها تنها تاپیکیه از بین شهرستا نیها که همیشه توی صفحه ی اول متفرقه اونم در صدر قرار داره.از روی کنجکاوی هم که شده بچه های دیگه میان ببینن ما چی می گیم توی این تاپیک که همیشه بالاست.(نمونشو چند وقته دارین می بینید)وقتی ببینن این حرفا داره بینمون رد و بدل می شه خدائیش چه فکری می کنن؟
دقت کردین دیگه بچه های قدیمی این تاپیک اینورا نمیان؟فکر می کنید چرا؟
ببخشید اگه زیاد نوشتم
در کل مخلص همه ی بچه های اصفهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به نظر من اگه میخواست مفید باشه که توی متفرقه نمیزدنش!!! اما در مقایسه با شهرهای دیگه راست میگی!:11:

بورکینافاسو Burkina Faso

خیلی قشنگ اومدی این تیکه رو!!!!:11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

007saeed
23-08-2008, 13:32
كسي مي دونه چرا كانالهاي تلويزيون جديدا هي پيغام مي دن "وبا در كمين است"؟

MORINIO
23-08-2008, 13:37
وبا در كمين است

جدی میگی؟ من که ندیدم:27: خوب لابد در کمینه! ولی بی شوخی اگه هم تو کمین باشه هوا که سرد بشه (حدود یه ماه دیگه) این بیماری از بین میره

ولی میگن وبا زیاد شده ها! مواظب باشید بیرون چیزی نخورید(ساندویچ و آبمیوه و این چیزا) سبزی هارو هم ضد عفونی کنین و خیار رو با پوست نخورید!

frnsh
23-08-2008, 21:27
سبزی هارو هم ضد عفونی کنین

بچه ها دیگه با مایع ظرفشویی نشوریدشون. با یه ماده ضد عفونی کننده که بیرون اومده و مخصوص سبزیه بشوریدش!

Sharim
24-08-2008, 14:12
اوهوم !
وبا در کمین است
تا حالا هم ظاهرا توی اصفهان 16 نفر رو کشته
توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی اصلا سبزی جات نخرید و نخورید . چون کاری به شسته بودن یا نبودنش نداره . به علت کمبود آب و خشکسالی توی مزارع اطراف اصفهان سبزیجات رو با آب خیلی آلوده آبیاری میکنند برای همین سبزیجات آلوده به وبا شدن . شستن هم فایده نداره ...

wordist
24-08-2008, 14:16
اوهوم !
وبا در کمین است
توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی اصلا سبزی جات نخرید و نخورید . چون کاری به شسته بودن یا نبودنش نداره . به علت کمبود آب و خشکسالی توی مزارع اطراف اصفهان سبزیجات رو با آب خیلی آلوده آبیاری میکنند برای همین سبزیجات آلوده به وبا شدن . شستن هم فایده نداره ...

يعني ميخواي بگي سبزيها نميفهمن كه چه قسمتي از آب رو جذب كنن و چه قسمتيش رو نه :31::46::27:

نگووووو

Army Ranger
24-08-2008, 14:22
علاوه بر سبزی و خیار همه ی میوه ها و صیفیجات رو باید ضد عفونی کنید. از دستشویی های عمومی هم استفاده نکنید از تو پارک هم آب نخورید البته چون مسافر زیاد هست خطر شیوع و ابتلا ش هم زیاد می شه دیگه مواظب باشید!!!

sarina_sh
24-08-2008, 14:57
يعني ميخواي بگي سبزيها نميفهمن كه چه قسمتي از آب رو جذب كنن و چه قسمتيش رو نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبزی ها هوشمند شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
24-08-2008, 15:31
يعني ميخواي بگي سبزيها نميفهمن كه چه قسمتي از آب رو جذب كنن و چه قسمتيش رو نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگووووو

آره اتفاقا دقیقا همینو میخوام بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا فهمیدی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر رو من از منابع آگاه شنیدم که علت شیوع وبا آبیاری اون ها با آب آلوده است ...

AOM
24-08-2008, 17:55
خیلی بحث جالبیه ((: موفق باشید
اینجا کسی از بهارستان نیست؟

Sharim
24-08-2008, 19:30
دوستان
همشهریان
همراهان !

دارم میسوزم از نوع علمی :دی
سوالی بود روی صندلی داغ علمی در خدمتیم :

frnsh
24-08-2008, 23:00
پس دیگه بریم بمیریم دیگه. همه چی که ممنوعه یا تورمه. بانکا پول نمیدن. برق زرت و زرت میره حتی برق چراغ راهنمایی ها هم میره!!! حالا سبزی هم نخورید چون وبا در کمینه!!!

Moh3en_DDD
24-08-2008, 23:36
خوشبختانه هنوز اجازه نفس کشیدن داریم

فکرشو بکن
سهمیه بندیش کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 نفس در روز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
25-08-2008, 00:00

فکرشو بکن
سهمیه بندیش کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 نفس در روز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط دستشویی رو سهمیه بندی نکنن دیگه چیزی نمی خوایم

wordist
25-08-2008, 06:51
آقايون و خانمهاي محترم اصفهاني

آيا در قبض موبايل اخير كه براتون اومده يا از طريق اس ام اس براتون ارسال شده تغيير مبلغ شگفتي نسبت به قبل حس نمي كنيد؟؟؟

برا من كه دو برابر حد معمول گذشته اومده !!

AOM
25-08-2008, 10:14
پس اینجا بهارستانی نداریم نه؟

wordistجان این انجمنتون خیلی سوت و کوره ها.یه سوال میپرسی 40سال بعد یکی میاد جواب میده.معلومه سر مدیر ها و همکارها خیلی شلوغه.

satttanism
25-08-2008, 12:12

آيا در قبض موبايل اخير كه براتون اومده يا از طريق اس ام اس براتون ارسال شده تغيير مبلغ شگفتي نسبت به قبل حس نمي كنيد؟؟؟

از من که نصف شده چون گفته بودن ما به تفاوت sms های فارسی از اسفند تا تیر در این قبض اعمال میشه

دوستان دیدید جدیدا در قبض برق قیمت برق بدون یارانه رو هم میزنند؟
از ما که پول برقمون شده 7500 تومن فکر میکنید بدون یارانه چند بشه؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
49000 تومن ناقابل!

Royce
25-08-2008, 12:58
پس دیگه بریم بمیریم دیگه. همه چی که ممنوعه یا تورمه. بانکا پول نمیدن. برق زرت و زرت میره حتی برق چراغ راهنمایی ها هم میره!!! حالا سبزی هم نخورید چون وبا در کمینه!!!

دقیقا امروز داشتم به این نکته فکر میکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم به جز کشور ما دیگه واقعا کجای دنیا برق چراغهای راهنماییشون با برق مصرفی شهر یکیه.تازه اونجا اگه یکی هم باشه فرقی نداره چون اصلا قطعی ندارن
بای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
25-08-2008, 13:49

نه تو رو خدا نمیرید یه وقت! تو این دوره زمونه مردن هم کلی خرج داره !!! :31:

پس دور مردن رو خیط بکشید!:27:

hermione
25-08-2008, 13:58
اوهوم !
وبا در کمین است

ما ایرانیا عادت داریم هر دفعه به یه چیزی گیر بدیم یکی نیست بگه ما تصادفات جاده ای که سالی 200 هزار نفر کشته میده ( روزی 800 نفر ) رو بیخیال شدیم گیر دادیم به وبا که تا حالا 40 نفرو کشته !!!!!

frnsh
25-08-2008, 14:25

فکرشو بکن

بعید نیست!!!:18::19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط دستشویی رو سهمیه بندی نکنن دیگه چیزی نمی خوایم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگ اومدی!!! :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از من که نصف شده چون گفته بودن ما به تفاوت sms های فارسی از اسفند تا تیر در این قبض اعمال میشه

دوستان دیدید جدیدا در قبض برق قیمت برق بدون یارانه رو هم میزنند؟
از ما که پول برقمون شده 7500 تومن فکر میکنید بدون یارانه چند بشه؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
49000 تومن ناقابل!

اما من فکر میکنم فارسی و انگلیسی (فینگلیش) یک قیمت بشه. آخه با فارسی کلمه ها بیشتر میشه تا با انگلیسی.:27:
تایید میشه!!! :19:

دقیقا امروز داشتم به این نکته فکر میکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم به جز کشور ما دیگه واقعا کجای دنیا برق چراغهای راهنماییشون با برق مصرفی شهر یکیه.تازه اونجا اگه یکی هم باشه فرقی نداره چون اصلا قطعی ندارن
بای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:27::19: کاملا تایید میشه!!!

نه تو رو خدا نمیرید یه وقت! تو این دوره زمونه مردن هم کلی خرج داره !!! :31:

پس دور مردن رو خیط بکشید!:27:

قبر فکر کنم 20 میلیون باشه! درسته؟:19:

ما ایرانیا عادت داریم هر دفعه به یه چیزی گیر بدیم یکی نیست بگه ما تصادفات جاده ای که سالی 200 هزار نفر کشته میده ( روزی 800 نفر ) رو بیخیال شدیم گیر دادیم به وبا که تا حالا 40 نفرو کشته !!!!!

آخه مشکل اینجاست که مثبتها کمتر از منفیهاس. اونوقت میخوای مثبت نگر باشیم وقتی اینقدر بهمون انرژی منفی میرسه؟ :18::19:
اما خب. چون نمیتونیم تغییرش بدیم نباید غصه بخوریم!!! (به امضام رجوع شود!!)

meshkiposh2200
25-08-2008, 19:29

1.مال من که اعتباریه
2.یه با ادرس یه دکتر پوست خوب توی اصفهان را پرسیدم یه نفر هم جواب داد ولی توی مخم سیوش نکردم و هالا دوباره خواهشا اون ادرس را بنویسید

Balrog
26-08-2008, 01:04
خبر فوری: زمین‌لرزه(؟) در شاهین‌شهر!

satttanism
26-08-2008, 01:36

چییییی!!!!!!!!!
لطفا درست توضیح بده

Ladan
26-08-2008, 09:14
1.مال من که اعتباریه
2.یه با ادرس یه دکتر پوست خوب توی اصفهان را پرسیدم یه نفر هم جواب داد ولی توی مخم سیوش نکردم و هالا دوباره خواهشا اون ادرس را بنویسید

دكتر اصيليان اول 4 باغ بالا از سمت دروازه شيراز
اولين يا دومين كوچه سمت راست اگه اشتباه نكنم
دكتر مريم ملكي :مجتمع پارك طبقه دوم

پس اینجا بهارستانی نداریم نه؟

wordistجان این انجمنتون خیلی سوت و کوره ها.یه سوال میپرسی 40سال بعد یکی میاد جواب میده.معلومه سر مدیر ها و همکارها خیلی شلوغه.

خوب حتما كسي نيس ديگه :cool:

آره واسه منم نجومي بود
البته مصرف اس ام اسم بالا بودا :16:

من تا حالا 3-4 بار پيش اومده طرفاي 9 شب انقلاب بودم و برق رفته بود
واقعا ديدني بود
نه كه خطوط عابر پياده تو شب معلوم نبود :39: هر كي راهه خودشو ميرفت و چهره مامورين نيروي ... ديدني :24:

Royce
26-08-2008, 12:17

تائید میشود
اگه اشتب نکنم حدود 4.5 ریشتر بود
راستی علی این کاراکتره که واسه قرتی بازی زیر پستهات می ذاری عوض شده نه؟:31:
چاکریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharim
26-08-2008, 12:54

وردیست جان من این بار برای بستن دهان آشنایان برای توجیه قبض های نجومی قبلیم کلا توی دوره 70 تا دونه Sms فرستادم ( همش توی sent گوشی هست هنوز) و نهایتا هم حدود 1 ساعت هم مکالمه داشتم قبضم اومد 24600 تومان !! اینا دیگه کفر منو در آوردن !! :19: رفتم Adsl گرفتم که هزینه تلفن کم بشه دو برابر شد !! تلفن خونمون اومده 90000 تومان !! اصلا دارم دیوونه میشم :19: رفتم توی مخابرات میگم مگه میشه آدم این همه با تلفن حرف بزنه اونم داخل شهری !!! میگه ماله اینترنته :13:شما شاهدید که من کی adsl گرفتم ! الان بیش از 2 ماهه یعنی توی این دوره اصلا همش adsl داشتم ! بعد که به یارو میگم adsl دارم باز میگه باشه مال اینترنته !! میخواستم بزنم تو دهنش ! هیچی حالیش نیست نشسته پشت میز واسه خودش خدایی میکنه ! هرچی بهش میگم بابا adsl هزینه تلفن نداره ! میگه برید پرداخت کنید بیاید تا بعد شاید رسیدگی بشه !
نمیدونم چطور باید توی این مملکت زندگی کنیم !! خونمون رو دارن توی شیشه میکنن دیگه !:19:

satttanism
26-08-2008, 22:38
وردیست جان من این بار برای بستن دهان آشنایان برای توجیه قبض های نجومی قبلیم کلا توی دوره 70 تا دونه Sms فرستادم ( همش توی sent گوشی هست هنوز) و نهایتا هم حدود 1 ساعت هم مکالمه داشتم قبضم اومد 24600 تومان !! اینا دیگه کفر منو در آوردن !! :19: رفتم Adsl گرفتم که هزینه تلفن کم بشه دو برابر شد !! تلفن خونمون اومده 90000 تومان !! اصلا دارم دیوونه میشم :19: رفتم توی مخابرات میگم مگه میشه آدم این همه با تلفن حرف بزنه اونم داخل شهری !!! میگه ماله اینترنته :13:شما شاهدید که من کی adsl گرفتم ! الان بیش از 2 ماهه یعنی توی این دوره اصلا همش adsl داشتم ! بعد که به یارو میگم adsl دارم باز میگه باشه مال اینترنته !! میخواستم بزنم تو دهنش ! هیچی حالیش نیست نشسته پشت میز واسه خودش خدایی میکنه ! هرچی بهش میگم بابا adsl هزینه تلفن نداره ! میگه برید پرداخت کنید بیاید تا بعد شاید رسیدگی بشه !
نمیدونم چطور باید توی این مملکت زندگی کنیم !! خونمون رو دارن توی شیشه میکنن دیگه !:19:

پرینتش رو بگیر من که این همه تو اینترنتم اومده 35 هزار تومن!

senator mj
27-08-2008, 01:29
تائید میشود

میشه بیشتر توضیح بدین؟

Balrog
27-08-2008, 01:42
لطفا درست توضیح بده
برا یه لحظه زمین لرزید و صدای مهیبی هم به گوش رسید (عین صدای انفجار بمب بود)...
این لرزش خسارتی در پی نداشت.

راستی علی این کاراکتره که واسه قرتی بازی زیر پستهات می ذاری عوض شده نه؟:31:
اخبار استان اعلام کرد 3/4 ریشتر بود.

به کوری چشم دشمنان، خیر! :31:

مخلصیم.

Sharim
27-08-2008, 08:56
پرینتش رو بگیر من که این همه تو اینترنتم اومده 35 هزار تومن!

گرفتم ولی پرینت داخل شهری و اینترنت رو که نمیدن
فقط تماس های موبایل و خارج شهر رو میدن که اون هم 11 تومان بیشتر نیست !

wordist
27-08-2008, 15:45
گرفتم ولی پرینت داخل شهری و اینترنت رو که نمیدن
فقط تماس های موبایل و خارج شهر رو میدن که اون هم 11 تومان بیشتر نیست !
ايني كه گفتي برا موبايل هست يا تلفن خانگي!؟

™M ™
27-08-2008, 23:10
ايني كه گفتي برا موبايل هست يا تلفن خانگي!؟

نمیدونم....:21::31:

ژولی لسکو
28-08-2008, 08:31
رسم عاشقی با صدای قمرالملوک وزیری و همایون شجریان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Havbb
28-08-2008, 13:21
رسم عاشقی با صدای قمرالملوک وزیری و همایون شجریان

چه ربطی داشت به این تاپیک؟؟ باید توی بخش موسیقی میذاشتی

ژولی لسکو
28-08-2008, 18:05
اینجا مشتری داره دی:

sagh_moha
29-08-2008, 00:47
پرینت شهری هم می دند اما هزینه داره .. به نظر من که بده و حالشون رو بگیر ....
دوست من اصلا سیم کارتش رو جمع کرده بود چون گوشی نداشت بعد از 2 ماه واسش قبض اومده بود 89 هزار تومان ... رفت مخابرات براش درست کرده بودند 3 هزار تومان ... واقعا مسخره است ...

هر روز اجناس داره گرون تر میشه ... آبلیمو یک و یک شده 1600 تومان کوچک - رب گوجه اروم آدا و یک و یک شده 2500 تومان ...

نمی دونم والا چه خبره ؟ من تو سوپر مارکتم .. الان هرکی میاد جنس میخره اگه 2 تا پلاستیک شد بدونید که بالای 10 هزار میشه ...

wordist
30-08-2008, 06:52
چه ربطی داشت به این تاپیک؟؟ باید توی بخش موسیقی میذاشتی
عزيز جان حالا بده براي همشهرياي هنر دوست اينجا هم يه لينك گذاشته

مرسي عزيزجان بازم از اين كارا بكن

Ladan
30-08-2008, 11:42
بچه ها كسي تو اصفهان جايي سراغ نداره كه كار آموز شبكه بخوان ؟

Havbb
30-08-2008, 12:32
عزيز جان حالا بده براي همشهرياي هنر دوست اينجا هم يه لينك گذاشته

مرسي عزيزجان بازم از اين كارا بكن
ببخشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif نه خوب کاری کردس![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif از این به بعد هم بذار همینجا مخصوصا" آهنگهایی که توی دستگاه بیات اصفهان هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saha Software
30-08-2008, 15:03
بچا سلام

نظرتون راجع به پلی که دارن تو بزرگمهر میزنن چی یه؟؟

به نظر شما تموم میشه تا آخر سال؟؟

h_zaman06
30-08-2008, 18:31
بچا سلام

نظرتون راجع به پلی که دارن تو بزرگمهر میزنن چی یه؟؟

به نظر شما تموم میشه تا آخر سال؟؟

پل نیست ... تونل هست .........

این پروژه اول قرار بود فقط روی چهارراه هشت بهشت ایجاد بشه ... زمان پروژه هم 15 ماه بود یعنی تا بهمن امسال ... اما در وسط پروژه تصمیم به گسترش اون گرفتن و چهارراه نورباران هم وارد پروژه شد ... حالا با وجود اینکه طول پروژه 2برابر شده ولی باز هم توی همین مدت می خواند درستش کنند ... البته زمان پروژه تا پایان تابستان سال دیگه هست ... اما با این سرعتی که اینا کار میکنند و به گفته خودشون تا پایان سال تموم میشه ... الان شبها تا ساعت 11 کار میکنند (3 شیفت)

Havbb
02-09-2008, 01:23
1. اهم اهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](151).gif

2.یه تاپیک توهین آمیز زدند نتونستم تحمل کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif

3. تاپیک بیاد بالا

satttanism
02-09-2008, 04:16
1. اهم اهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](151).gif

2.یه تاپیک توهین آمیز زدند نتونستم تحمل کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif

3. تاپیک بیاد بالا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز باید به قول شما یه چنتا فحش آبدار راننده تاکسیی بدیم تا حال کنن
من نمیدونم چرا همه گیر لحجه اصفانین بابا این همه لحجه

Rude Boy
02-09-2008, 04:33
می گم بچه ها کسی از شما شماره موبایل حمید شفیعی که طبقه زیر زمین مجتمع چارباغ Cd می فروشه را داره ؟
اگه دارین بگین چون کار مهمی باهاش دارم ...

Havbb
03-09-2008, 00:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز باید به قول شما یه چنتا فحش آبدار راننده تاکسیی بدیم تا حال کنن
من نمیدونم چرا همه گیر لحجه اصفانین بابا این همه لحجه
آره ده. ولی راننده تاکسیا قضیشون حقیقت داره

lindows
03-09-2008, 09:34
سلام
از بر بچه هاي اصفهان كسي DVD هاي اين سريال گمشدگان يا Lost را با زير نويس فارسي داره ؟ ميگن 22 dvd هستش
ممنون ميشم

gmuosavi
03-09-2008, 09:45
می گم بچه ها کسی از شما شماره موبایل حمید شفیعی که طبقه زیر زمین مجتمع چارباغ Cd می فروشه را داره ؟

من داشتم ولی پاکش کردم
دیدم خیلی دارم خرج می کنم !
می گم هر کسی که داشت تو پ.خ بده شاید مشکلی براش پیش بیاد

Havbb
03-09-2008, 14:30
شاید مشکلی براش پیش بیاد
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gmuosavi
03-09-2008, 14:36
خب می دونی که کارش غیر غانونیه
چند روز پیش هم چند تا مامور اونجا بودند فوری مغازشو بست و رفت
اگه بگیرنش که ...
ما هم دیگه فیلمهای روز رو نمی بینیم !

samanajan
03-09-2008, 16:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عکس ها خود را از طريق اينترنت چاپ کنيد

Havbb
04-09-2008, 00:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عکس ها خود را از طريق اينترنت چاپ کنيد
توضیح بیشتر لطفا"

gmuosavi
04-09-2008, 00:18
توضیح بیشتر لطفا"

عزیز یه سری به سایت می زدی متوجه می شدی !

سایت عکس پرینت سرویس اینترنتی ذخیره، اشتراک و چاپ عکسهای دیجیتال است که توسط شرکت مهندسی داده بان سامانه از گروه شرکتهای خانه چاپ و طرح ارائه می شود. همه عملیات توسعه و نگهداری سایت و همچنین چاپ و ارسال عکسهای چاپ شده توسط شرکت داده بان سامانه و در محل شرکت انجام می شود.
این سرویس اول بار در سال ۱۳۸۰ راه اندازی شد و نسخه ای که هم اکنون در دسترس است در فروردین سال ۱۳۸۷ ارائه گردیده است. در این سالیان ما آموختیم تا مشکلات پرداخت الکترونیک و اینترنت پرسرعت نباید مانع ارائه سرویس به مشتریان عزیز شود. امروز دیدگاه ما بالاخره ثابت شد و با در دسترس بودن زیرساختهای مورد نیاز مصمم شده ایم تا خدمتی در خور خاطرات زیبای شما که در قاب عکس ها ثبت شده است ارائه دهیم.
ما می خواهیم نگهداری و اشتراک عکس با دوستان و خانواده را به یک تجربه ساده، لذت بخش و حتی سرگرم کننده تبدیل کنیم و در این تجربه همراه شما باشیم. شما می توانید از این روش برای در تماس بودن با دوستانتان استفاده کنید. تصویر لبخند یک کودک شیرین برای مادر بزرگ یا تصاویر سفر کوهستان برای همکلاسی ها خاطراتی است از لحظات ناب زندگی. شاید بشر از اولین روزها باخلق تصاویرمی کوشید این لحظات را جاودانه کند. امروز با توسعه حیرت آور تکنولوژی عکاسی دیجیتال میلیونها نفر در سراسر جهان لحظات ناب را ثبت می کنند. امیدواریم بتوانیم وسیله ای را فراهم کنیم که شما با اشتراک این خاطرات و لحظات، دل دوستان و خانواده را شاد و خرم کنید.

ما بی اندازه وامدار مشتریانی هستیم که در این سالها با وجود نقایص زیاد در سرویس دهی که عمدتا بدلیل ضعف زیر ساختار بود با ما همراه بودند. امیدواریم اکنون که عمده مشکلات برطرف شده است بتوانیم رضایت خاطرشان را فراهم کنیم.
لطفا با ما تماس بگیرید و نظرات خود را در میان بگذارید. برای ارتباط با ما از صفحه تماس با ما استفاده کنید.

عکس پرینت چیست ؟

سایت عکس پرینت سرویس اینترنتی ذخیره، اشتراک و چاپ عکسهای دیجیتال است که توسط شرکت مهندسی داده بان سامانه از گروه شرکتهای خانه چاپ و طرح ارائه می شود.
روال استفاده از سایت عکس پرینت به ترتیب زیر است:

1. آپلود: ابتدا باید عکسهای خود را آپلود کنید. آپلود یعنی ارسال از طریق اینترنت. با امکاناتی که ما در سایت ایجاد کرده ایم صدها عکس را بدون دردسر می توانید آپلود کنید. وقتی عکسها را آپلود میکنید، می توانید آنهارا در یک سری آلبوم یا همان فولدر دسته بندی کنید و به هر یک اسم بدهید. ما عکسهای شما را بدون هیچ محدودیت زمانی و یا حجمی به مطمئن ترین روش نگهداری میکنیم.

2. اشتراک: شما می توانید دوستان و خانواده را به سایت دعوت کنید و به طور اختصاصی یک آلبوم را با آنها به اشتراک بگذارید. اینگونه در یک فضایی امن و مطمئن از خاطرات خود لذت ببرید.

3. سفارش دادن: در این مرحله با فراغ بال می توانید سایز، نوع و تعداد مورد نظر خود از عکس های خودتان و یا عکس هایی که دوستانتان برای شما به اشتراک گذاشته اند را انتخاب کنید و سفارش خود را ثبت کنید.

4. پرداخت: در حال حاضر تنها روش پرداخت، پرداخت اینترنتی از طریق کارتهای عضو شبکه شتاب است. اگر کارت بانکی ندارید بهترین را تهیه کارتهای بدون نام -خرید هدیه- است که توسط بانک سامان صادر می شود. سایت -ایران پین- از توابع بانک سامان یکی از مراکز صدور است. اگر هم حوصله این دردسر ها را ندارید یک ایمیل به ما بزنید، خودمان ترتیب ارسال کارت را خواهیم داد. برای خرید اینترنتی توسط کارت های عضو شتاب شما باید رمز اینترنتی کارت خود را از دستگاه های ای تی ام و یا شعب بانک صادر کننده کارت بگیرید.

5. ارسال: عکسهای شما در ظرف بیست و چهار ساعت تحویل پست پیشتاز می شود. کد رهگیری مرسوله را در حسابتان وارد میکنیم تا در قسمت پیگیری سفارش بتوانید مرحله به مرحله محموله خود را رهگیری کنید.

عکس پرینت به کاربران جدید ده عکس مجانی هدیه می دهد. عکس پرینت را به دوستان خود معرفی کنید و از ما به ازای هر مشتری جدید ده عکس مجانی هدیه بگیرید. بله درست است، ده مشتری جدید یعنی صد عکس مجانی برای شما!!

Y.O.U.S.E.F.P.3.0
06-09-2008, 22:42
سلام خدمت همشهریهای عزیزم :)

از دوستان فردی هست آدرس انجمن انفورماتیک اصفهان رو داشته باشه ؟

با تشکر ویژه 3>

lindows
07-09-2008, 11:17
سلام
از بر بچه هاي اصفهان كسي DVD هاي اين سريال گمشدگان يا Lost را با زير نويس فارسي داره ؟ ميگن 22 dvd هستش
ممنون ميشم

كسي از دوستان نداشت ؟

چرا اين تاپيك اينقدر خلوته

gmuosavi
07-09-2008, 16:10

بالاخره پیدا کردی یا نه؟
من ازش گرفتم اگه می خوای پ.خ بده تا بهت بدم

كسي از دوستان نداشت ؟

چرا اين تاپيك اينقدر خلوته

شما هم برو پیش حمید شفیعی حتما داره
باید قبلش بری بهش سفارش بدی تا برات رایت کنه و بیاره

lindows
08-09-2008, 10:05
شما هم برو پیش حمید شفیعی حتما داره
باید قبلش بری بهش سفارش بدی تا برات رایت کنه و بیاره

ديشب رفتم سراغش قيمتش 2 برابر نت بود ميگفت هر دي وي دي 1200 تومن !!

Havbb
11-09-2008, 00:43
اهم اهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Havbb
11-09-2008, 00:55
این تاپیک با داشتن حدود 51 هزار مشاهده و حدود 3900 پست دارای رتبه ی ممتازی در انجمن متفرقه هست. شک دارید خودتون ببینید

Havbb
12-09-2008, 01:56
دوتا مجید داریم هر دو اسفندیند

amini_bio
12-09-2008, 15:06
اقا نمی دونم اینجا بحث سر چیه.
ولی اومدم بگم فقط سپاهان

Aminzikzak
12-09-2008, 22:44
سلامی از دور دستها به اصفهان ...
•♥•

frnsh
13-09-2008, 00:22
سلام به همه دوستان.
امروز با خواهرم ساعت 4 رفتیم دنبال جمعه بازار اما سرجاش (دروازه دولت پارک هشت بهشت) نبود. میشه بگین جدیدا کجا تشکیل میشه؟ و از ساعت چند تا چند هست؟
ممنون

onemohsen
13-09-2008, 00:35
سلام به همه دوستان.
امروز با خواهرم ساعت 4 رفتیم دنبال جمعه بازار اما سرجاش (دروازه دولت پارک هشت بهشت) نبود. میشه بگین جدیدا کجا تشکیل میشه؟ و از ساعت چند تا چند هست؟
ممنون

رفته اول طالقانی تو یه پارکینگ !!

satttanism
13-09-2008, 01:08

بیشتر از 1سال که تغییر مکان داده!

wordist
13-09-2008, 08:19
دوتا مجید داریم هر دو اسفندیند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلامی از دور دستها به اصفهان ...
•♥•

سلام امين جان

از اين ورا ...

تاييد ميشه

معلومه دوستمون خيلي وقته كه سر نزده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جادوگر جوان
13-09-2008, 10:38
سلام العلیک الا جمیع اصفهان

amini_bio
15-09-2008, 08:27
آقا موج های رادیو های مختلف Fm در اصفهان را کسی داره؟

frnsh
15-09-2008, 11:50

ممنون.:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معلومه دوستمون خيلي وقته كه سر نزده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا! :11::11: 3 ساله نرفتم!:31:

Siavash_S500
15-09-2008, 20:08
اینترنت Adsl2 رایگان برای اصفهانی ها

به آدرس زیر برین همه توضیحات داده شده. اين اينترنت توسط يك كافي نت در اصفهان به كساني كه عضوش بشن داده مي شه.

p 3 0 world
15-09-2008, 20:15
به نظر شما چچرا اینقدر گروه اصفهانی ها سوت و کوره ؟

arashf
15-09-2008, 22:27
سلام دوستان
تا به حال به این فکر کردید که ما اصفهانی ها از جاهای دیدنی - تاریخی و .. شهر مون چقدر اطلاعات داریم ؟
گاهی مواقع پیش میاد که افرادی از شهر های دیگه به اصفهان میان اطلاعاتشون خیلی بیشتر از ماست یا حتی از چیزهایی صحبت می کنند که ما هیچوقت به اون چیزها توجهی نکردیم !
بهتر نیست بیایم و شهرمون رو اون طور که باید بشناسیم ؟

Havbb
16-09-2008, 00:32
چرا خوشحال شدی ورد لیست جان؟

wordist
16-09-2008, 07:39
چرا خوشحال شدی ورد لیست جان؟
اولا كه ورد ليست خودتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ثانيا اون خنده رو من نبايد توضيح بدم

استثناءا يكي از مجيدان بايد بياد توضيح بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Havbb
18-09-2008, 00:31
اولا كه ورد ليست خودتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صالح بود اسمت؟

ثانيا اون خنده رو من نبايد توضيح بدم

استثناءا يكي از مجيدان بايد بياد توضيح بده
چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام العلیک الا جمیع اصفهان
علیک سلام

آقا موج های رادیو های مختلف Fm در اصفهان را کسی داره؟
بله من دارم . کدوم رادیو را میخوای؟

تا به حال به این فکر کردید که ما اصفهانی ها از جاهای دیدنی - تاریخی و .. شهر مون چقدر اطلاعات داریم ؟

بله من تا بحال منار جنبان را نرفته ام

Aminzikzak
18-09-2008, 04:23

سلام امين جان

از اين ورا ...

ها ... رد میشدم گفتم سلام بدم ...
تو اصفهانی بودی هی آمار ما رو میدادی؟:31:

•♥•

amini_bio
18-09-2008, 08:36

سلام عزیز.
بازم خوبه یکی جواب ما را داد.
همشو بذار دیگه.
ممنون

amini_bio
18-09-2008, 08:44

سلام عزیز.
بازم خوبه یکی جواب ما را داد.
همشو بذار دیگه.
ممنون

wordist
18-09-2008, 08:48
ها ... رد میشدم گفتم سلام بدم ...
تو اصفهانی بودی هی آمار ما رو میدادی؟:31:

•♥•

آري اصفهاني هستم و مي بالم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمار هم چيز خوبي مي باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نیز بگذرد...
18-09-2008, 13:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استثناءا يكي از مجيدان بايد بياد توضيح بده

جانم عزیزم ؟ چیو باید توضیح بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ladan
21-09-2008, 09:53

جانم عزیزم ؟ چیو باید توضیح بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب شد
اين نيز بگذرد (مجيد) جان ، دلبندم ، اعتراف كن :دي

wordist
21-09-2008, 14:10

يكي نبود

دوتا شد

صل علي سه تا شد

يكي از اون مجيدا بياد

Saha Software
21-09-2008, 15:09
سلام بچه ها

من از سفر به یاد ماندنی کربلا باز گشتم
جای همگی خالی
خیلی کیف کردم

wordist
21-09-2008, 15:18
سلام بچه ها

من از سفر به یاد ماندنی کربلا باز گشتم
جای همگی خالی
خیلی کیف کردم
زيارت قبول

attractive_girl
21-09-2008, 16:53
only 4 bagh up

ژولی لسکو
21-09-2008, 18:17
سلام
اگه کسى فیلم "دروازه هاى پاریس" رو داره خریدارم.
اگر میدونین کجا میتونم گیر بیارم لطفا بگین.
ممنون

gmuosavi
21-09-2008, 21:44
ژولی لسکو جان شما برو سراغ همون شفیعی

amini_bio
21-09-2008, 22:52
سلام
اگه کسى فیلم "دروازه هاى پاریس" رو داره خریدارم.
اگر میدونین کجا میتونم گیر بیارم لطفا بگین.
ممنون

من دروازه های پاریس را ندارم.
ولی شعله های پارس را دارم!!!
چه ربطی داشت خودمم نمی دونم.:27:

این نیز بگذرد...
22-09-2008, 14:47
يكي نبود

دوتا شد

صل علي سه تا شد

يكي از اون مجيدا بياد

الان طی تماسی که با مجید داشتم میگفت دسترسی نداره به اینجا من فعلا جای اون در خدمت هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نیز بگذرد...
22-09-2008, 14:50
جالب شد
اين نيز بگذرد (مجيد) جان ، دلبندم ، اعتراف كن :دي

چیو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما قرار بود خرما ببری بیای چی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meshkiposh2200
23-09-2008, 17:04

راستی ادرس مغازش را اگه زحمتی نیست پ.خ بده

gmuosavi
23-09-2008, 17:21
راستی ادرس مغازش را اگه زحمتی نیست پ.خ بده

آدرسش دیگه مشکلی نداره :31:
پاساژ جهارباغ - طبقه زیرزمین - از پله ها که رفتی پایین برو پشت پله ها - مستقیم برو آخر - کنارش هم کتاب فروشیه
اون طرفش هم مغازه دیر مغان (توکار موسیقی )

M_Abieteh
23-09-2008, 17:48
از اینجا رد شدیم گفتیم یه عرض ادب خدمت همشهریای گل بکنیم.

سلام به همگی.

fuse
23-09-2008, 22:54
سلاممممممممممممممممممم دلم براتون خیلی تنگ شده بوود (در واقع دلم محو شد دیگه !)
خیلی دوووووستون دارم .

amini_bio
24-09-2008, 05:05
همشهری استقلالی؟!!!!!
شما چه جوری اصفهانی هستی اون وقت طرفدار سپاهان نیستی؟؟؟!!:41:
جای بسی تاسفه

sarina_sh
24-09-2008, 09:03
سلین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
24-09-2008, 12:35
همشهری استقلالی؟!!!!!
شما چه جوری اصفهانی هستی اون وقت طرفدار سپاهان نیستی؟؟؟!!:41:
جای بسی تاسفه

با منی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه چیه.

سلین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلین حالت خوفه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amini_bio
24-09-2008, 13:51
با منی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه چیه.
[/IMG]

خیلیم چیه :13:

جادوگر جوان
24-09-2008, 14:57
اسلام العلیک یا جمیع الاصفهان

amini_bio
24-09-2008, 15:09
سلام عزیز
خوبی؟

gmuosavi
24-09-2008, 16:38
باور کنین غیر از سلام کردن مطالب بهتری هم هست که بنویسیم !
سلام ! :31:

Ladan
24-09-2008, 21:17
باور کنین غیر از سلام کردن مطالب بهتری هم هست که بنویسیم !
سلام ! :31:

دوستان حق با ايشونه
اخ يادم رفت ، سلام :دي

amini_bio
24-09-2008, 22:47
خب بگید.
راجب چی تبادل نظر و بحث کنیم؟

sarina_sh
24-09-2008, 22:51
سلین حالت خوفه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین از همه مودب تر بودی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saha Software
24-09-2008, 23:57
سلام بچه ها

نماز و روزه ها قبول
شبهای احیا کجا بودید؟

من که گلستان شهدا بودم
خیلی حال داد.کنار مزار جهادگر بسیجی شهید سید محمد علی شاهزیدی.

شما کجا بودید؟

fuse
25-09-2008, 00:14
با اجازه بنده رو پشت بوم بودم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amini_bio
25-09-2008, 04:50
منم که کلی ثواب کردم.
9 گرفتم خوابیدم سحر پا شدم!!!

*hamedkhatar*
25-09-2008, 14:07
سلام
بچه ها خوبید؟
چاکرم
میخواستم بپرسم اینترنت کارتی ساعتی چقدر روی خط تلفن پول میندازه؟ (لطفا ساعتی بگید نه دقیقه ای)
ممنون

amini_bio
25-09-2008, 15:28
کارتی که فقط پول تلفن بین شهری میفته
یعنی دقیقه ای بین 1 تا 2 تومن

fuse
25-09-2008, 16:39
میگم که یه بحثی بندازین وسط حرف بزنیم حوصلمون سر رفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gmuosavi
25-09-2008, 16:47
میگم که یه بحثی بندازین وسط حرف بزنیم حوصلمون سر رفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این همه بحث خوب خودت یکیشو انتخواب کن بگو دیگه !
1- متروی اصفهان
2- قرار ملاقات با بچه های فروم
3- فرار کاظم شفیعی به کشور دوست و همسایه !
4- امنیت شهر
5- تحصیل
6- کار
7- ورزش اصفهان
8- ماه رمضان در اصفهان
9- وضعیت ساختمانهای فرسوده شهر
10- زاینده رود
11- بهداشت اصفهان
12- تاکسی و اتوبوس
13- بازارها
14- و ...
بسه ؟

samanajan
25-09-2008, 20:36
آقا با سلام

کسی جای کاری نیمه وقت سراغ نداره

gmuosavi
25-09-2008, 22:01
آقا با سلام

کسی جای کاری نیمه وقت سراغ نداره

آقا علیک سلام !
عزیزم اگه داشتیم که خودمون می رفتیم :31:
البته شاید افراد از خود گذشته هم پیدا بشن

Saha Software
25-09-2008, 23:24
سلام بچه ها
یه سوال
به نظر شما تو اصفهان بهترین فروشنده ی سخت افزار کیه؟
منظورم از بهترین از همه نظر بود!!!
از نظر انصاف ، کیفیت،روابط عمومی و خیلی معیار های دیگه؟!!

frnsh
26-09-2008, 01:33
1- متروی اصفهان
4- امنیت شهر
5- تحصیل
6- کار
7- ورزش اصفهان
8- ماه رمضان در اصفهان
10- زاینده رود
11- بهداشت اصفهان
12- تاکسی و اتوبوس
13- بازارها
14- و ...
بسه ؟

من موارد 1 و 2 و 4و 7 رو تایید میکنم. بقیه هم لطف کنن باقی رو بگن.
ممنون:11:

samanajan
26-09-2008, 12:50
آقایان و خانم ها ببخشید

اگه میشه خودشان را معرفی کنند

هر کی دوست داره اجباری نیست

تا از این طریق بتوانیم به هم کمک کنیم

بازم می گم هر کی دوست داره

اسم : سامان

شغل : دانشجو ، بیکار

در اینجا کار می کنم : ..........

محل زندگی : خود اصفهان

علاقه ها :
به اینترنت ،

با تشکر

007saeed
26-09-2008, 13:12
1- متروی اصفهان
4- امنیت شهر
5- تحصیل
6- کار
7- ورزش اصفهان
8- ماه رمضان در اصفهان
10- زاینده رود
11- بهداشت اصفهان
12- تاکسی و اتوبوس
13- بازارها
14- و ...
بسه ؟

1.نه به ماها قد ميده نه به نوه هامون.
2.تابستون خودمون را كشتيم آخرشم به آنتي فمينيسم محكوممون كردن.
3.عجب زندانهاي با مزه اي داره اين ايران!هر كي را ميندازن توش خود به خود در مي آد.
4.يكيش موقع گذاشتن ماشين بيرونه كه اگه حواستون نباشه ماشين را هاپولي ميكنن.
5.فقط خوراسگون؟؟؟
6.مگه كاري هم هست؟
7. ...
8.ما كه همش خوابيديم.
9.فعلا در حال خراب شدن جهت ساخت مجتمع هستند تا بعد.
10.جديدا دوباره آب را زياد كردن.وقتي از پهلوش رد ميشي بوي .... مياد!!!
11.گفتي بهداشت ياد وبا تو سبزيها افتادم.
12.خودتون ديگه مي دونين چه خبره!
13.به خدا ضعيف تر از اين صنف بازاري جايي سراغ دارين؟:19:
14. ...

ژولی لسکو
26-09-2008, 22:13

ممنون سر میزنم :11:

gmuosavi
28-09-2008, 20:36
هیچی بابا !
حرفمو پس گرفتم !

meshkiposh2200
02-10-2008, 18:52
و همچنان تاپیک خاک میخورد . . .

ژولی لسکو
03-10-2008, 11:36
سلام
خريدار نسخه آزمايشي "نرم افزار حسابداري نوآوران"
خريدار نسخه آزمايشي "نرم افزار حسابداري همکار ان سيستم"
کسي داشت Pm بده
اگه جايي ميشناسين راهنمايي کنين
ممنون

shelman77
03-10-2008, 13:11
سلام

منم هستم.

نظرتون راجع به شهردار و استاندارمون چیه؟ با اون کلاه کلکی مشکیه.......

Saha Software
03-10-2008, 20:44
سلام به تمامی بچه های اصفهان
من با یکی از دوستان می خوام انجمنی تشکیل بدیم برای شکایت از شرکت نداگستر(صبانت) که خدمات اینترنت پرسرعت ارائه می کند.
بچه ها هر کدوم که از این شرکت اشتراک دارید می تونید به جمع ما بپیوندید.
منتظر نظراتتون هستم

meshkiposh2200
03-10-2008, 22:57
سلام به تمامی بچه های اصفهان
من با یکی از دوستان می خوام انجمنی تشکیل بدیم برای شکایت از شرکت نداگستر(صبانت) که خدمات اینترنت پرسرعت ارائه می کند.
بچه ها هر کدوم که از این شرکت اشتراک دارید می تونید به جمع ما بپیوندید.
منتظر نظراتتون هستم

یکی از دوستام هستش بشش! میگیم

amini_bio
04-10-2008, 01:47
بچه ها تیم های اصفهانی را حال کردید؟
ای ول به سپاهان و ذوب آهن.

ENTEZAR
04-10-2008, 16:22
آقا من اطراف فلکه شهدا یه خونه خریده ام که اونجا با مخابرات شهید مدرس است که خط تلفن ثابت نداره و باید بصورت آزاد از مشاور املاکی ها بخریم

کسی اون اطراف خط تلفن ثابت سراغ نداره . آخه حتی املاکی ها هم ندارند.

ممنون

Amin_0913
04-10-2008, 18:45
آقا من اطراف فلکه شهدا یه خونه خریده ام که اونجا با مخابرات شهید مدرس است که خط تلفن ثابت نداره و باید بصورت آزاد از مشاور املاکی ها بخریم

ممنون
خوب برو درخواست بده احتمالا 100 تومن هست

bersam
04-10-2008, 21:20

ممنون

تا جایی که من می دونم شهدا مال مخابرات شهید رجایی هست !!!

ولی خب به هر حال بهتره که بری یه خط ثبت نام کنی !!!! :27:

Royce
04-10-2008, 21:59
hi
این عکسو دیشب از کنار 33پل گرفتم

bersam
05-10-2008, 16:04
hi
این عکسو دیشب از کنار 33پل گرفتم

بابا یه عکس باحال میگرفتی !!! 500 درده(همون در صد ) !!! با گوشی گرفتی !!! بابا عکس های هنری بندازین !

Saha Software
06-10-2008, 21:25
سلام بروبچ اصفهانی

داغترین اخبار از استان اصفهان:

بازاریان اصفهان در حرکتی بی سابقه دست به اعتصاب همگانی زدند...

دلیل اعتصاب : مالیات بر ارزش افزوده.

مصاحبه ی اختصاصی گروه نرم افزاری سها با یکی از بازاریان:

......
اینجانب ع.ن حدود 20 سالی است که در حرفه ی طلاسازی حضوری فعال دارم،اما فکر می کنم امسال سال آخری باشد که در این حرفه هستم؟؟؟

چرا؟؟؟؟

سازمان مالیاتی کل کشور اعلام داشته که 3 درصد از قیمت تمام شده ی کالاها بابت مالیات می بایست احتساب شود.من در ازای هر کیلو طلا باید مبلغ 700 هزار تومان بابت مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنم.

از طرف دیگر صنف طلاسازان و طلا فروشان هر گونه افزایش قیمت طلا و کارمزد(کار دست) را خلاف قانون اعلام داشته و طی بیانییه ای اعلام کرده که با متخلفین برخورد قانونی می شود
.....

شما بفرمایید ما بجز اعتصاب دیگه می تونیم چیکار کنیم؟؟؟؟!!!

تا اخبار بعدی ...

gmuosavi
06-10-2008, 21:32
آره اتفاقا امروز دیدم بازار ملت بسته بود
یه اطلاعیه هم زده بود که نتونستم بخونم (جمعیت زیاد و مشغله کاری ! )
طلافروشهام اکثرا بسته بودند

shelman77
07-10-2008, 10:01
لازم به ذکر چند شهر دیگه هم از اقدام اصفهانی ها استقبال کردن و دست به اعتراض زدن.مشهد و .......

amini_bio
07-10-2008, 10:39
خب اینا اینقدر سود می کنند که با این پولا چیزیشون نمیشه.

Saha Software
07-10-2008, 12:44
آخرین اخبار از خبرنگار گروه نرم افزاری سها::

صنف لوازم برقی فروشان هم امروز 16 مهرماه به جمع اعتصابگران پیوستند
....
امروز توی خیابون فردوسی که قدم میزدم هیچ مغازه ی لوازم برقی فروش ( کابل،اتصالات ،تجهیزات و... ) باز نبود
و همه لب خیابان شهید موحدیان با موتور ایستاده بودند.

کم کم تمام اصناف اصفهان به جمع کثیر معترضین به قانون مالیات بر ارزش افزوده اضافه می شوند

تا اخبار بعدی.....

amini_bio
07-10-2008, 13:10
خب بیاید ما هم اعتصاب کنیم.
مثلا دیگه اینجا نیایم!!!

sagh_moha
08-10-2008, 22:03
اوه ... بچه ها بازار اصفهان چند روز تعطیله ... امروز خیابون وحشتناک بود ... تظاهرات ... وای ...

Royce
08-10-2008, 22:41
آره اصفهان امروز تظاهرات بود

بابا یه عکس باحال میگرفتی !!! 500 درده(همون در صد ) !!! با گوشی گرفتی !!! بابا عکس های هنری بندازین !
همین عکسم توش نکته ی هنری هست.خوب باید دقت کنی.نکته ی هنریش اینه که عکاسش منم.با دوربین کا هفتصدو جواد:31:

خب اینا اینقدر سود می کنند که با این پولا چیزیشون نمیشه.
به به به آقای :31:amini
ما هم ولایتی بودیم و خبر نداشتیم؟
آقا امین(امیدوارم درست گفته باشم)توی یک کلمه خرید n78 رو پیشنهاد میکنی یا نه؟
چاکریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
08-10-2008, 23:17
امشب نظر و مجتمه پارکم کامل تعطیل کردن!

frnsh
09-10-2008, 00:05
من مجتمع پارک رفتم باز بود. مجتمع کوثر هم باز بود. اما همه جاهای دیگه بسته بودن.

amini_bio
09-10-2008, 00:20
آره اصفهان امروز تظاهرات بود

همین عکسم توش نکته ی هنری هست.خوب باید دقت کنی.نکته ی هنریش اینه که عکاسش منم.با دوربین کا هفتصدو جواد:31:

به به به آقای :31:amini
ما هم ولایتی بودیم و خبر نداشتیم؟
آقا امین(امیدوارم درست گفته باشم)توی یک کلمه خرید n78 رو پیشنهاد میکنی یا نه؟
چاکریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چاکرتیم.
من فامیلم امینی هست.
می تونی محمدرضا صدام کنی.

در مورد n78 هم به نظر من بهترین گوشی تو رنج 300 تا 350 هستش.
البته اگه از p1 مثل من خوشت نمیاد.

007saeed
09-10-2008, 14:26
3٪ دارن براي هر معامله اي كه ميشه مي گيرن.
يعني 3٪ از طلا سازا.3٪ از سرويس خر.3٪ از كيف فروشا.
3٪ از بنكدارها.3٪ از طلا فروشا.خوب حالا حساب كني ميشه
15% كه همش را يكجا ميان رو جنسي كه ميره دست مشتري ميكشن.
حالا خودتون فكرشا بكنين چند درصد تورم مياد رو تورم الآن؟

™M ™
09-10-2008, 14:35
دیشب که توی اخبار اعلام کرد دولت تسلیم یه سری صنف ها مثل همین طلا فروشیا شد
فک کنم دیگه باز کردن

satttanism
09-10-2008, 14:39
فعلا که تسلیم شدن و این طرح 3% مالیات رو معلق کردن
انگار تا 3 ماه دیگه!

amini_bio
09-10-2008, 14:41
تو voa گفت که به دلیل اعتصاب اصفهانی ها و این که بازاری های تهران هم کم کم داشتند هم صا می شدند، این طرح را دولت 3 ماه به عقب انداخته

h_zaman06
09-10-2008, 19:03
3٪ دارن براي هر معامله اي كه ميشه مي گيرن.
يعني 3٪ از طلا سازا.3٪ از سرويس خر.3٪ از كيف فروشا.
3٪ از بنكدارها.3٪ از طلا فروشا.خوب حالا حساب كني ميشه
15% كه همش را يكجا ميان رو جنسي كه ميره دست مشتري ميكشن.
حالا خودتون فكرشا بكنين چند درصد تورم مياد رو تورم الآن؟

اینطوری نیست ... یعنی اگه مثل کشورهای اروپایی باشه اینطوری نباید باشه ... اونجا فقط از جنس نهایی مالیات میگیرند (البته در این مورد) اونم نه 3% ... 15% ...

من با یکی از این مغازه دارها حرف میزدم میگفت مشکل ما این 3 % نیست مشکل ما اینه که با این کار تمام اطلاعات خرید و فروشمون رو میشه .. اون وقت برای مالیاتی که باید خودمون بدیم ... باید مقدار واقعی شو بدیم

چون در واقع تو این مالیات فروشنده هیچ مالیاتی نمیده بلکه خریدار میده (توی فاکتور خرید هم باید ذکر بشه)
این مالیاتی هست که در تمام کشورها وجود داره و مقدارشم از این بیشتره (چون یه منبع درآمد ثابت برای دولت ایجاد میکنه)

میزان مالیات هم در صورتی که در جنس تغییری ایجاد نشه فقط یک بار گرفته میشه ... مثلا اگه یکی بره یه ماشین بخره اونجا 3 درصد میده بعد حالا که میاد بفروشه باید با همون قیمتی که خریده بفروشه و در واقع 3درصد را منی که خریدار نهایی هستم میدم و بقیه واسطه انتقال مالیات میشوند

این مشکلی که به وجود اومده متاسفانه به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح هست ... (که اینم دیگه عادی شده .. تو همه کارها همینطوری هستن :13:)

sarina_sh
09-10-2008, 19:13
به به سلام علیکم به همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™M ™
09-10-2008, 19:21
به به سلام آواتار خشنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sagh_moha
09-10-2008, 22:17
اینطوری نیست ... یعنی اگه مثل کشورهای اروپایی باشه اینطوری نباید باشه ... اونجا فقط از جنس نهایی مالیات میگیرند (البته در این مورد) اونم نه 3% ... 15% ...

من با یکی از این مغازه دارها حرف میزدم میگفت مشکل ما این 3 % نیست مشکل ما اینه که با این کار تمام اطلاعات خرید و فروشمون رو میشه .. اون وقت برای مالیاتی که باید خودمون بدیم ... باید مقدار واقعی شو بدیم

چون در واقع تو این مالیات فروشنده هیچ مالیاتی نمیده بلکه خریدار میده (توی فاکتور خرید هم باید ذکر بشه)
این مالیاتی هست که در تمام کشورها وجود داره و مقدارشم از این بیشتره (چون یه منبع درآمد ثابت برای دولت ایجاد میکنه)

میزان مالیات هم در صورتی که در جنس تغییری ایجاد نشه فقط یک بار گرفته میشه ... مثلا اگه یکی بره یه ماشین بخره اونجا 3 درصد میده بعد حالا که میاد بفروشه باید با همون قیمتی که خریده بفروشه و در واقع 3درصد را منی که خریدار نهایی هستم میدم و بقیه واسطه انتقال مالیات میشوند

این مشکلی که به وجود اومده متاسفانه به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح هست ... (که اینم دیگه عادی شده .. تو همه کارها همینطوری هستن :13:)

همین اطلاع رسانی و کارهای خیلی خوب و بزرگ دولت محبوب دکتر احمدی نژاد باعث شد دیشب مغازه من رو اصلاح طلب ه آتش بزنند ... واقعا ممنونم ...

sarina_sh
09-10-2008, 22:21
به به سلام آواتار خشنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چشماتون قشنگ می بینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین اطلاع رسانی و کارهای خیلی خوب و بزرگ دولت محبوب دکتر احمدی نژاد باعث شد دیشب مغازه من رو اصلاح طلب ه آتش بزنند ... واقعا ممنونم ...

مغازه چی داری ؟ کجاست ؟ یعنی نابود شد زکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sagh_moha
09-10-2008, 23:37
چشماتون قشنگ می بینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مغازه چی داری ؟ کجاست ؟ یعنی نابود شد زکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا رو شکر زود آتش نشانی اومد ... یه 200 ضرر خوردیم اما 1 روز مغازه تعطیل بود یعنی 1 میلیون ضرر ...

amini_bio
10-10-2008, 02:17
آقا تاسف صمیمانه من را پذیرا باشید.
بازم خوبه بلا فقط به مالت زده.
لن شاءالله برمی گرده.

™M ™
10-10-2008, 03:14
مغازه چی بود ؟

Royce
10-10-2008, 12:30
Hi guys
یه سوال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه توی اصفهان کجا اینترنت وایرلس رایگان پخش می کنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز نمایشگاه بین المللی کامپیوتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نمایشگاه کامپیوتر کی برگذار میشه؟هر سال همین موقع ها بود دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری ندارین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

007saeed
10-10-2008, 13:03

مغازه چي هست؟بگو يوهو به دردمون خورد مشتري شديم.

007saeed
10-10-2008, 13:18

خوب خودت داري ميگي فروشنده نميده ولي خريدار ميده.يعني همين خطي كه گفتم
را مثلا يه سرويس طلا بايد بگذره تا به دست طلا فروش برسه.
حالا اين مالياتي كه از قبليها گرفته شده را بايد يا طلا فروشا بدن كه رفتن جلو استانداري
يا من و تو كه سرويس مي خوايم.نتيجه به هر حال يكي بايد اين ماليات را بده.
در مورد اين كه اين ماليات تو همه كشور ها هستش من قبول دارم و
ميگم بايد باشه ولي نه اينكه شب بخوابن صبح بيدار شن بگن بايد براي
هر معامله اي كه ميشه 3٪ ماليات ارزش افزوده داده شه.

h_zaman06
10-10-2008, 13:43
Hi guys
یه سوال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه توی اصفهان کجا اینترنت وایرلس رایگان پخش می کنن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز نمایشگاه بین المللی کامپیوتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نمایشگاه کامپیوتر کی برگذار میشه؟هر سال همین موقع ها بود دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری ندارین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمایشگاه امسال 14 آبان هست ... (البته اگه زمان بندیش تغییر نکنه) :46:

h_zaman06
10-10-2008, 13:50
خوب خودت داري ميگي فروشنده نميده ولي خريدار ميده.يعني همين خطي كه گفتم
را مثلا يه سرويس طلا بايد بگذره تا به دست طلا فروش برسه.
حالا اين مالياتي كه از قبليها گرفته شده را بايد يا طلا فروشا بدن كه رفتن جلو استانداري
يا من و تو كه سرويس مي خوايم.نتيجه به هر حال يكي بايد اين ماليات را بده.
در مورد اين كه اين ماليات تو همه كشور ها هستش من قبول دارم و
ميگم بايد باشه ولي نه اينكه شب بخوابن صبح بيدار شن بگن بايد براي
هر معامله اي كه ميشه 3٪ ماليات ارزش افزوده داده شه.

منم حرفت را قبول دارم ... ولی بحث قبلیم ماله این بود که این 3درصد فقط یکبار داده میشه نه چند بار (البته گفتم اگه قانون را درست وضع کرده باشند)

و در نهایت یه محصول هر چند بار هم که دست به دست بشه در واقع فقط بار اول 3درصد داده میشه و در دفعات بعدی همینطور میچرخه تا به آخرین نفری که محصول را خریده برسه ...
در کل منظورم این بود که فقط خریدار نهایی هست که داره 3درصد را میده و بقیه واسطه انتقال این مالیات میشوند :31:

Royce
10-10-2008, 14:17
نمایشگاه امسال 14 آبان هست ... (البته اگه زمان بندیش تغییر نکنه) :46:

مرسی
:11:

AKBAR132
10-10-2008, 15:46
امروز رفتم و امتحان ورودی ذوب آهن رو دادم .... دانشجو هستم و برای همین توی مقطع دیپلم امتحان دادم ..... اصلا فکرشم نمیکردم سوالا ت اینقدر سخت باشه ، همش مساله بود .... اگه کسی تو این امتحان قبول بشه واقعا حقشه بره ذوب آهن .

007saeed
10-10-2008, 23:49
منم حرفت را قبول دارم ... ولی بحث قبلیم ماله این بود که این 3درصد فقط یکبار داده میشه نه چند بار (البته گفتم اگه قانون را درست وضع کرده باشند)

و در نهایت یه محصول هر چند بار هم که دست به دست بشه در واقع فقط بار اول 3درصد داده میشه و در دفعات بعدی همینطور میچرخه تا به آخرین نفری که محصول را خریده برسه ...
در کل منظورم این بود که فقط خریدار نهایی هست که داره 3درصد را میده و بقیه واسطه انتقال این مالیات میشوند :31:

حالا كه فعلا طرحا منحل كردن تا 3 ماه ديگه.
امشب هم آيت الله رهبر تو اخبار 8:45 اصفهان گفت:
ما از تمام بازاريها درخواست مي كنيم تا فردا دوباره مغازه هاي خود را باز كنند.:19:
خيليها كه بگن بياين باز كنين!!!!!!!!!!!!!...:21::21::21:

™Enter_The_Love
11-10-2008, 00:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gmuosavi
11-10-2008, 15:56
به به ! جناب مجید خان !
نبودی دلمون برات تنگ شده بود !
نبودی ؟!

wordist
11-10-2008, 16:35
چقدر مجيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو اصفهان زياد شده تازگي

gmuosavi
11-10-2008, 16:38
چقدر مجيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو اصفهان زياد شده تازگي

مخصوصا تو فروم هاش ! :31:

alizshah
11-10-2008, 16:47
حالا كه فعلا طرحا منحل كردن تا 3 ماه ديگه.
امشب هم آيت الله رهبر تو اخبار 8:45 اصفهان گفت:
ما از تمام بازاريها درخواست مي كنيم تا فردا دوباره مغازه هاي خود را باز كنند.:19:
خيليها كه بگن بياين باز كنين!!!!!!!!!!!!!...:21::21::21:

چی چیو باز کنن :27:
تازه داریم به قیافشون حال میکنیم منظورم اقای احمد هستش

gmuosavi
11-10-2008, 16:56
چی چیو باز کنن :27:

:27:

-------------------

آخرش ما نفهمیدیم تو اصفهانی هستی یا نه !

frnsh
12-10-2008, 01:15

ایشون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان هنوز مغازه ها باز نشده؟

Royce
12-10-2008, 13:48
ایشون؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزار من این بابکو ببینم:21:

satttanism
12-10-2008, 14:48

ببینیشم فایده نداره دیگه بازنشسته شد رفت

h_zaman06
12-10-2008, 18:10
امروز بیلبورد بزرگی توی بزرگمهر زده بودن و خبر از پایان پروژه زیر گذر بزرگمهر تا 10 هفته دیگه داده بودن یعنی تا 30 آذر
در واقع حدود یک ماه زودتر از موعد مقرر

satttanism
12-10-2008, 18:21
امروز بیلبورد بزرگی توی بزرگمهر زده بودن و خبر از پایان پروژه زیر گذر بزرگمهر تا 10 هفته دیگه داده بودن یعنی تا 30 آذر
در واقع حدود یک ماه زودتر از موعد مقرر

می شه گفت تمام پروژه های جدید دیگه همینطور شدن و زودتر از موعدشون به پایان می رسند که اینم یه سیاست کاریه برای شرکتی که او پروژه رو در دست داشته اینجوری هم اعتبارش بالاتر میره هم پولی که تو جیبش می ره البته خدایی کارشنوم درسته سرعت ساخت پروژه ها واقعا سریع شده

amini_bio
12-10-2008, 21:19
غلط کردند.

با این پروژه متروی اصفهانشون چند ساله که خیلی ببخشید ریدند تو شهر.

هر روز این طرف را می بندند اون طرف را باز می کنند، اون طرف را می بندند این طرف را باز می کنند.
هر روز هم اوضاع بدتر از قبل میشه.
امروز من بیشتر از نیم ساعت از کاوه تا انقلاب با ماشین شخصی تو ترافیک این گنده کاریا (ببخشید کنده کاریا) این احمقا بودم.
برگشتنه 1 ساعت و نیم با اتوبوسا از توحید تا کاوه تو راه بودم!!!

چند ساله مردم را این طوری الاف کردند و وقت و اعصاب و رفاه مردم هم اصلا براشون مهم نیست.

خداییش مردم ایران خوب مردم مظلوم و بی صدا و توسری خوریند.

sarina_sh
12-10-2008, 21:42
غلط کردند.

هر روز این طرف را می بندند اون طرف را باز می کنند، اون طرف را می بندند این طرف را باز می کنند.
امروز من بیشتر از نیم ساعت از کاوه تا انقلاب با ماشین شخصی تو ترافیک این گنده کاریا (ببخشید کنده کاریا) این احمقا بودم.

چند ساله مردم را این طوری الاف کردند و وقت و اعصاب و رفاه مردم هم اصلا براشون مهم نیست.

تایید میشه ....

Ladan
12-10-2008, 21:50
غلط کردند.

عزيزم بهتر نيس يه كم اينده نگر باشين
دير رسيدن بهتر از .... :دي
اما نه منم تا حدي با شما موافقم

satttanism
12-10-2008, 22:38
غلط کردند.

بحث مترو فرق داره
عقب موندگی مترو بخاطر تحریم بیشتر (البته نه اینکه بخور بخور توش نباشه!) شما مثلا 4باغ بالا رو نگاه کنید اصلا کارگر توش نیست!

™Enter_The_Love
12-10-2008, 23:03
به به ! جناب مجید خان !
نبودی دلمون برات تنگ شده بود !
نبودی ؟!

سام علیک

آره دیگه مدتی خارج بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره میگن زیاد ترم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
12-10-2008, 23:05
غلط کردند.

مترو کاملا بحثش با این پروژه های رو گذر فرق فوکوله

frnsh
12-10-2008, 23:28

:41::31:

ببینیشم فایده نداره دیگه بازنشسته شد رفت

:21::27:

غلط کردند.

کاملا تایید میشه! مترو که دیگه اصلا آفسایده کامله! معلوم نیس زیرش چه خبره! من که فکر نمیکنم این کارا برای مترو باشه! :27:
اتفاقا منم راهم از کاوه هست. جونم در میاد تا برسم اونور آب! :19:
مردم ایران وقتی یکی بزنه تو یه ور صورتشون اونورش رو هم میارن که بزنه!! :27:

بحث مترو فرق داره
عقب موندگی مترو بخاطر تحریم بیشتر (البته نه اینکه بخور بخور توش نباشه!) شما مثلا 4باغ بالا رو نگاه کنید اصلا کارگر توش نیست!

اینم تایید میشه! :27:
اگه هم بخوان واقعا مترو رو بسازن بس که خسیسن و بودجه رو هافولو میکنن دیگه فکر کنم مترو به نوه نتیجه هامون میرسه! :27:

PLAΨMID
13-10-2008, 00:28
لامصب تاريخ تاسيس شركت مترو كاوه سال 70 بوده . ميخوام بدونم همه جاي دنيا پروژه ها اينجوري انجام ميشه ؟ ملتو بيچاره كردن .

amini_bio
13-10-2008, 08:09
واقعا زجر آوره این وضع شهر.
شما یه نگاه بکنید. 3 ردیف ماشین را مثل قیف!!!! می کنند تو یه لاین.
و پشتش یه کوه ترافیک درست می کنند.

از اون وضعیت ورزشگاه نقش جهان هم بهتره که حرفی نزنم.
تو خارج 9 ماهه یه ورزشگاه می سازند.
اون وقت تو اصفهان!!! بازسازی یه ورزشگاه 3 سال طول میکشه!!!!!!!

™Enter_The_Love
13-10-2008, 16:43
همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .

sarina_sh
13-10-2008, 16:47
بچه ها دیدین شهرام خدافظی کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینشم توی این کشور خیلی زیاده کدوم یک از شهر های ایران بجز تهران یه دونه اتوبان داخل شهری داره ؟ یه دونه پل درست حسابی توی بقیه شهر ها نیست .
شمام خسته نباشی از یونی اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
13-10-2008, 16:55
بچه ها دیدین شهرام خدافظی کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شمام خسته نباشی از یونی اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه کجا خدافظی کرد ؟

ممنونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
13-10-2008, 16:59
توی پروفایلش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saha Software
14-10-2008, 21:48
سلام بچه ها

یه مقدار حرف درست و حسابی بزنید... وفقط پست اضافه نکنید.....

--------------------------------

بیاییم همه با هم برای ظهور امام زمان دعا کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج

™Enter_The_Love
14-10-2008, 22:05

007saeed
14-10-2008, 22:42
سلام بچه ها

یه مقدار حرف درست و حسابی بزنید... وفقط پست اضافه نکنید.....

--------------------------------

بیاییم همه با هم برای ظهور امام زمان دعا کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج

دادا تو متفرقه شمارش پست نداريم.اين 100 دفعه!!! :13:

Damian
15-10-2008, 02:18
آقا من شنیدم طرف ورزشگاه 22 بهمن یک مجموعه تفریحی افتتاح شده که پیست کارتینگ و پوینت بال داره کسی تا حالا رفته چه جوری بوده؟

™Enter_The_Love
15-10-2008, 12:06
آره اون که خیلی وقته

پوینت بال نه ، پینت بال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینت بالش که زیاد تعریفی نداره اما کارتینگ که خوب آخر عشق و حاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

007saeed
15-10-2008, 16:59
آره اون که خیلی وقته

پوینت بال نه ، پینت بال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینت بالش که زیاد تعریفی نداره اما کارتینگ که خوب آخر عشق و حاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو رفتي؟
به نظرت ارزش رفتن داره؟

™Enter_The_Love
15-10-2008, 17:58
تو رفتي؟
به نظرت ارزش رفتن داره؟

اینجا نرفتم اما تهران و کیش رفتم
خیلی حال میده 100% ارزش رفتن رو داره

Saman
15-10-2008, 19:33
.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tags:
sarina_sh , esfahan , aavaaaaa, اصفهان

Saman
15-10-2008, 19:33
..............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گTags:

Saman
15-10-2008, 19:34
.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
15-10-2008, 19:37
مرگ
حیف دستم بنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چخه چخه

sarina_sh
15-10-2008, 19:47
گTags:

ay چشم حسود باباقوری شه ایشالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman
15-10-2008, 20:09
پدرم هميشه ميگه ، سامان يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اصفهاني ؛ كه نه ابرن ، نه پرندن . توي بازي هم ببازن ، توي عشقشون برندن

وا‌، كه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ay چشم حسود باباقوری شه ایشالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اي تو روحش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
16-10-2008, 00:01
آره اون که خیلی وقته

کارتینگ هر 5 دقیقه 6 هزار تومنه پس باید خیلی حال بده هم به خودت هم به جیبت

AaVaA
16-10-2008, 12:32
مرگ
حیف دستم بنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چخه چخه
دستت به چی بنده شما ؟بیایم کمک؟:31:

بشمر:31:
از اینکه در تگ همجار شما عزیز دل هستم بسی سعادتمندم بانو:40::11::31:

پدرم هميشه ميگه ، سامان يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اصفهاني ؛ كه نه ابرن ، نه پرندن . توي بازي هم ببازن ، توي عشقشون برندن

وا‌، كه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
خارج از اسپم:
اصفهانیا از اعتصاب خارج شدن آخر؟

mohandes
16-10-2008, 13:04
..........

M_Abieteh
16-10-2008, 13:20
دستت به چی بنده شما ؟بیایم کمک؟:31:

بشمر:31:
از اینکه در تگ همجار شما عزیز دل هستم بسی سعادتمندم بانو:40::11::31:

+
خارج از اسپم:
اصفهانیا از اعتصاب خارج شدن آخر؟

:31:منم میخواستم......

sarina_sh
16-10-2008, 13:24
بشمر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه در تگ همجار شما عزیز دل هستم بسی سعادتمندم بانو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نفس من بیدی بانو آوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تگ هم جای با صفاییه خداییش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا قسمتتون کنه برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™Enter_The_Love
16-10-2008, 13:57
عزیز دل خودمه آوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]