مشاهده نسخه کامل
: LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4
Mohammad King
26-10-2012, 17:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG Nexus 4 E960
مشخصات عمومی
شبکه نسل دو : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه نسل سه : HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
شبکه نسل چهار : LTE
پشتیبانی فقط از مینی سیم کارت
تاریخ معرفی : اکتبر 2012
بدنه
ابعاد : 133.9x68.7x9.1
وزن : 139g
صفحه نمایش
نوع : True HD-IPS + LCD صفحه نمایش لمسی خازنی، با 16,777,216 میلیون رنگ
اندازه : 768x1280 پیکسل، 4.7 اینچ (در حدود 318 پیکسل در هر اینچ)
قابلیت چند لمسی : دارد
زنگ و صدا
انواع زنگ : ویبریشن; MP3 ، WAV زنگ
بلندگو : دارد
3.5mm jack : دارد
حافظه
کارت حافظه : پشتیبانی نمی شود
حافظه داخلی : 8 گیگابایت و 16 گیگا بایت
Ram:2048MB
امکانات ارتباطی
GPRS :دارد
EDGE : دارد
سرعت : HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
شبکه بی سیم : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot
بلوتوث : دارد، v4.0 with A2DP
NFC : دارد
USB : دارد، microUSB (MHL) v2.0
دوربین
دوربین اصلی : 8 مگاپیکسل
اندازه تصاویر :2448 × 3268
قابلیت ها : ثبت اطلاعات مکانی (geo-tagging)، تشخیص چهره، تثبیت کننده تصویر (image stabilization)، فوکوس اتوماتیک، فلش LED
فیلم برداری : دارد، فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه، نور فیلم برداری LED
دوربین ثانویه : دارد، 1.3 مگاپیکسل
سایر قابیلت های دوربین:
قابلیت فوکوس لمسی ( Touch Focus )
دارای قابلیت تشخیص چهره (Face Detection)
قابلیت ثبت موقعیت مکانی و زمانی عکسها و فیلمهای گرفته شده بر روی آنها (Geo-Tagging)
قابلیت عکاسی Panorama
قابلیت عکاسی پیاپی
دیگر امکانات
سیستم عامل اندروید، v4.2
Qualcomm APQ8064 Snapdragon : Chipset
Quad-core 1.5 GHz Krait : CPU
Adreno 320 : GPU
حسگرها : شتاب سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورتی، قطب نما، فشارسنج
پیغام رسانی : SMS(threaded view)، MMS، Email، Push Mail، IM، RSS
مرورگر وب : HTML5
رادیو : ندارد
موقعیت یاب (GPS) : دارد، with A-GPS support و GLONASS
جاوا : دارد، via جاوا MIDP emulator
رنگ بندی : مشكی
- Active noise cancellation with dedicated mic
- TV-out (via MHL A/V link)
- MP4/H.264/H.263 player
- MP3/WAV/eAAC+/AC3 player
- Organizer
- Image/video editor
- Document viewer
- Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input
باتری
2100 میلی آمپر ساعت
Standard battery, Li-Ion
زمان مکالمه : تا 15 ساعت(3G)
زمان انتطار:390ساعت
سایر قابلیتها
قابلیت از بین بردن نویز و سر و صداهای اضافی با استفاده از میکروفن اختصاصی برای مکالمهای بهتر (Active Noise Cancellation with Dedicated Mic)
پشتیبانی از DLNA
SNS integration
دارای خروجی TV-Out
دارای برنامه ویرایش عکس (Photo Editor)
قابلیت نمایش و ویرایش مستندات (Document Editor)
دارای سازمان دهنده (Organizer)
دارای برنامه های Google Search, Maps, Gmail,YouTube,Calendar, Google Talk, Picasa به صورت پیش فرض
Mohammad King
26-10-2012, 17:53
پست رزرو شد...
گوشی که معرفی نشده براش تاپیک نمی زنن محمد جان تاپیک شایعات داریم :sq_25:
Mohammad King
26-10-2012, 19:05
گوشی که معرفی نشده براش تاپیک نمی زنن محمد جان تاپیک شایعات داریم :sq_25:
گوشی دیگه در حد شایعه نیست پیش فروششم شروع شده...شرکت ال جی هم تاییدش کرده...
در هر صورت من با رویه انجمن موبایل آشنایی ندارم شما فعال قدیمی این انجمن هستید آشنایی بیشتری دارین اگر ناظر بخش صلاح بدونن اقدامات لازم رو انجام بدن
ممنون
دیگه فکر نمیکنم Rumor محسوب بشه وقتی از طرف مدیر برنامه ریزی کمپانی تایید شده و پیش فروشش هم آغاز شده
امیدوارم این مسئله 8 گیگابایت حافظه داخلی یه جوری حل بشه ، تنها ایرادی که تا به این لحظه ازش گرفتن همین بوده و منطقی نیست همچین چیزی
:|
چرا LG اینو 1.7Ghz کلاک نمی کنه ؟ :|
+
این 4.2 چه فرقی با 4.1 داره ؟ :-؟
MOHAMMAD2010
26-10-2012, 20:58
:|
چرا LG اینو 1.7Ghz کلاک نمی کنه ؟ :|
مطمئنا همین 4 هسته ای Krait با فرکانس 1.5 هم غولیه
باور کنید اگه به ال جی بود گوگلم زور میکرد بوت لودر رو لاک کامل کنه : ))
milad_gasemi
27-10-2012, 08:32
وای این گوگل چیکار داره میکنه!!!!!ولی بازم حیف که حافظه داخلیش کمه مثل کالکسی نکسوس!!!!
Punisher_2008
27-10-2012, 10:32
سلام..
این گوشی هنوز به طور رسمی معرفی نشده 2 روز دیگه معرفی میشه.
ولی مشخصاتش همینه..
در ضمن با حافظه 16گیگ هست.. گفته شده اون 8گیگ دقت کنید نسخه ازمایشی و غیر قابل فروش گوشی هست...
Mohammad King
27-10-2012, 14:07
در ضمن فکر میکنم کارت حافظه هم بخوره
Mohammad King
27-10-2012, 14:14
الان خوندم که قیمت گوشی 400 دلاره!!!
اگر این باشه من گلگسی نکسوزمو میفروشم!
درود
الجی کیفیتش از سام و سونی و ... بیشتره؟
نمیدونم چرا از ال جی بدم میاد نمیرم طرفش
نکسوس سام حافظه داخلش چنده؟
Mohammad King
27-10-2012, 15:21
درود
الجی کیفیتش از سام و سونی و ... بیشتره؟
نمیدونم چرا از ال جی بدم میاد نمیرم طرفش
نکسوس سام حافظه داخلش چنده؟
عزیز این گوشی درسته ساخت ال جی هست اما گوشی مال گوگله که این باعث میشه دیگه هیچ حرفی باقی نمونه...
گلکسی نکسوز هم 16 گیگ و 32 گیگ داره که بیشتر توی آسیا 16 گیگ موجود هست...پیدا کردن 32 گیگ مشکله و شایدم غیر ممکن
عزیز این گوشی درسته ساخت ال جی هست اما گوشی مال گوگله که این باعث میشه دیگه هیچ حرفی باقی نمونه...
مال گوگل هم نبود باز هم دلیلی بر بی کیفیتی برند نمیشه ، برید یه Optimus 4xhd رو بگیرید تا ببینید کیفیت ساختش چطوریه تا نظرتون عوض شه :دی
Gsmarena خبری منتشر کرده مبنی بر اینکه این گوشی هم مثل آیفون 4 توی یه بار جا گذاشته شده !! عجب حکایتیه ! من نمیدونم چرا گوشی هایی که قراره بمب خبری باشن همه تو بار جا گذاشته میشن !
درود
طرح هاش تو بار جا گذاشتن یا نسخه ازمایشی گوشی میسازند تو بیرون با خودشون میبرن؟
خوردن نوشیدنی همین میشه دیگه:31:
گلکسی نکسوز هم 16 گیگ و 32 گیگ داره که بیشتر توی آسیا 16 گیگ موجود هست...پیدا کردن 32 گیگ مشکله و شایدم غیر ممکن
نکسوس نسخه 32 گیگ نداشت ، مطمئنم ،
فقط نسخه sprint که فقط CDMA هست و در امریکا و اون ورا جواب میده 32 گیگ بوده
این جدیده هم
گویا کارت حافظه نداره ! و نسخه ی 8 گیگی هم داره
واقعا با عقلم جور در نمیاد که یه گوشی 8 گیگی تولید بشه !!! طرف 3 تا آهنگ هم نمیتونه بندازه روش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد قیمت هم ، چون نسخه خاور میانه نداره
مطمئن باش قیمتش بالای اس 3 خواهد بود
میخوره که قیمتش مثل optimus g باشه ، اون حدود 2،800 تومنه !!!!
کنفرانس کنسل شد :|
Mohammad King
28-10-2012, 00:35
شانسه... بیصبرانه منتظره 4.2 بودم ببینم چیه که طوفان زد تو حالمون
مال گوگل هم نبود باز هم دلیلی بر بی کیفیتی برند نمیشه ، برید یه Optimus 4xhd رو بگیرید تا ببینید کیفیت ساختش چطوریه تا نظرتون عوض شه :دی
منظور دوستمون ساپورت گوگله نه کیفیت ساخت
همین الان یه سر به پرشین تولز بزنید می بینید که هر کی 4x خریده داره می فروشه
milad_gasemi
28-10-2012, 07:47
دوستان به نظرتون اگه یه زمانی بیاد ایران قیمتش چند میشه؟میصرفه با این وضعیت گالکسی نکسوس رو بفروشیم و این و بخریم؟
ویژگی محتملی که به نظر میرسد در نسخه ۴.۲ اندروید از آن رونمایی خواهد شد ویژگی Gesture Typing نام دارد. به کمک این ویژگی میتوان روی کیبورد مجازی انگشت را از روی حرفی به حرف دیگر کشید و متن مورد نظر را تایپ نمود.
سلام این قابلیت رو توی گوشی های سامسونگ میتونید با اندروید 2.1 داشته باشید.
قابلیت جدیدی نیست
دوستان به نظرتون اگه یه زمانی بیاد ایران قیمتش چند میشه؟میصرفه با این وضعیت گالکسی نکسوس رو بفروشیم و این و بخریم؟
از ارزیدن خرید که میارزه اما فکر کنم قیمت ها تا یه چند وقت دیگه ثابت بمونه پس عجله نکنید/
الان خوندم که قیمت گوشی 400 دلاره!!!
اگر این باشه من گلگسی نکسوزمو میفروشم!
خوب خریدارم چقدر میفروشی؟
منظور دوستمون ساپورت گوگله نه کیفیت ساخت
همین الان یه سر به پرشین تولز بزنید می بینید که هر کی 4x خریده داره می فروشه
من دو روز پیش optimus 4x hd رو فروختم
در مورد کیفیت ساختش ، یک کلام عالی و فوق العاده بود ، باتری غولی داشت و از هر نظر کیفیتش عالی بود ، خیلی راحت بگم one x رو میخورد ، تجربه هر دو گوشی رو داشتم
ولی بوت لودر بسته بود و ال جی هم گویا قرار نیست بازش کنه.
به خاطر همین فروختمش ،
از طرفی آپدیت 4.1.1 هم هنوز براش معلوم نبود ، بخاطر همین ریسک نکردم و فروختمش
ال جی رو بخوام تعریف کنم میگم : سخت افزار خوب + ساپورت آشغال
امیدوارم این نکسوس بتونه رویه شرکت ال جی رو تغییر بده
BEHZAD2007
28-10-2012, 11:12
من دو روز پیش optimus 4x hd رو فروختم
در مورد کیفیت ساختش ، یک کلام عالی و فوق العاده بود ، باتری غولی داشت و از هر نظر کیفیتش عالی بود ، خیلی راحت بگم one x رو میخورد ، تجربه هر دو گوشی رو داشتم
ولی بوت لودر بسته بود و ال جی هم گویا قرار نیست بازش کنه.
به خاطر همین فروختمش ،
از طرفی آپدیت 4.1.1 هم هنوز براش معلوم نبود ، بخاطر همین ریسک نکردم و فروختمش
ال جی رو بخوام تعریف کنم میگم : سخت افزار خوب + ساپورت آشغال
امیدوارم این نکسوس بتونه رویه شرکت ال جی رو تغییر بده
درود دوست گرامی به نظرت هکرها نمیتونن بوت لودر رو باز کنن؟ چون الان بیشتر گوشیها هکرها بوت لودر رو باز میکنن
درود دوست گرامی به نظرت هکرها نمیتونن بوت لودر رو باز کنن؟ چون الان بیشتر گوشیها هکرها بوت لودر رو باز میکنن
خیر ، باز کردن بوت لودر کار خیلی سختی هست..
اگر هم بتونن ، متاسفانه از این گوشی استقبالی نشده که توقع این موضوع رو بشه داشت...
نه این که نشه ، ولی فکر نکنم هکری پیدا بشه
فعلا کاری که داریم انجام میدیم ، میل زدن به شرکت ال جی برای این موضوع هست ، و جمع آوری امضای دیجیتال برای باز شدن بوت لودر ، تا الان 1250 نفر کمک کردن برای جمع اوری این امضا
ولی ال جی هنوز جوابی نداده
Mohammad King
28-10-2012, 13:45
ولی این گوشی رویه دیگر گوشیهای ال جی رو پیش نمیگیره چون گوگل پشتشه...
در مورد قیمت هم دوستان سوال کردن فکر میکنم دیگه از ۲ میلیون ۵۰۰کمتر نباشه!
shahabprince
28-10-2012, 16:21
عجب چیزی میشه این گوشی اولین نفر خودم میخرمش
Agame.Arash
28-10-2012, 17:01
ببخشید کسی change log اندروید 4.2 که رو این گوشی هست رو داره؟
خب رسما معرفی شد
فکر کنم ایران نسخه 8 گیگی بیاد که فقط 5 گیگش در اختیار شماست :دی
Agame.Arash
29-10-2012, 22:57
کسی که جوابمو نداد خب خودم میزارم ، اینم تغییرات کامل:
Multiple user accounts
Android 4.2 Jelly Bean for tablets adds multiple user-support to the OS. This way everyone in the household can have an account, which once logged in, welcomes them to their own homescreen, background, widgets and apps. Even the games keep the individual high scores and levels.
Settings center in the notifications drawer
The expandable notifications were a welcomed addition in Android 4.1, but now in Android 4.2, you can also take various actions like toggling Wi-Fi, adjusting screen brightness, go to Airplane mode, and more.
To do so, just tap on the icon on the top right once you have the notification drawer on. It took Google a while to copy the time-saving feature that TouchWiz, SenseUI and many other manufacturer Android skins implemented a while ago. Still, it's good to have it backed in right into the OS.
Photo Sphere
With Android 4.0, Google introduced the Panorama capturing mode, and now with Android 4.2 Jelly Bean users will get a cool feature dubbed Photo Sphere. It's a panorama mode on steroids and allows you to capture photos in multiple directions (up, down, left, right).
After they've been captured and saved as JPEG files you can view them and navigate around the whole image. You can share the image on Google+ or, if you feel like it, contribute the Photo Sphere to Google Maps.
The feature itself was inspired by Street View, as the Product Management Director for Android Hugo Barra points out. He adds that the photos pack embedded XML metadata in them allowing you to easily share them on Google+ and put them in Google+ photo albums, where your friends can view them as well.
Google Now is updated
Google has added a lot of new cards to its Google Now service. It now can feed data directly from Gmail, which will provide new cards, such as package shipments info.
Google Now also got cards for events, restaurant reservations, hotels, and flights. Some of them, like hotels and flights will be location specific. There are also new cards like movie screenings, concerts, stocks, public alerts and developing stories & breaking news.
Naturally, most of them won't be available world-wide at launch, but make sure that Google will work hard to bring them to more and more places in the future.
Gesture Typing
Forget about Swype, Android's very own Gesture typing is the new cool kid on the block. It works in a manner very similar to Swype -- you just Swipe your finger over the letters you want to type, lifting after each word is complete.
Naturally, the Gesture Typing feature benefits from the already existing Android word prediction, so you can just click on the words the keyboard suggests. This comes in addition to the offline voice typing service that Google offers, which makes for an all-round great messaging experience.
Wireless TV integration
Better late than never, finally in this version of Android Google has allows you to wirelessly share the screen of your phone or display with a big screen TV set.
All you need to do is connect a wireless display adapter to an HDMI-enabled TV and then it'll start mirroring whats on your screen using DLNA. The new feature uses the Miracast protocol for streaming.
It's another feature most customs launchers had, but is only now making its way to the platform itself.
Widgets on the lock screen
Widgets are a major part in Android and now you can assign a widget on the lockscreen as well. Think of the Music player widget on the lockscreen, but now you can assign another one there, so it's always just a click away.
Daydream
Android 4.2 Jelly Bean isn't just business and no play. Google has integrated a little feature called Daydream, which is simply a sort of a screensaver. Once turned on, you can set it up to show photo albums, latest news from Google Currents and more when the device is either docked or idle.
Various improvements
Android 4.2 Jelly Bean has a lot going for it, including some minor additions. You can now use pinch-to-zoom in Gmail for enhancing reading, triple-tap to magnify the entire homescreen and the pan and zoom with two fingers, as well as added speech output and gesture mode navigation for the visually impaired users.
Expect Android 4.2 Jelly Bean to start its roll-out once the new Nexus family of devices goes on sale on November 13.
mohsenslr
29-10-2012, 22:58
قیمتش فوق العادست !!!!
hamed1297
29-10-2012, 23:01
خداوکیلی قیمتش خیلی خوبه البته واسه غیر ایران
Sent from my X10i using Tapatalk 2
چند اعلام شده؟
یک جا خوندم نسخه 8 گیگ حدود 300 دلار؟؟؟
البته برای ما خیلی بیشتر در میاد..
ولی در کل برام قابل حضم نیست یه گوشی داشته باشم که 5 گیگ بهم بده !
Mohammad King
30-10-2012, 00:09
قیمتش که عالیههههه!!!
دوستان تو ایران چقد در میاد به نظرتون؟
قیمتش که عالیههههه!!!
دوستان تو ایران چقد در میاد به نظرتون؟
تبلت 199 دلاری اینجا 1 تومنه
دیگه بقیش رو حساب کن
قیمتش در فرانسه حدود 350 یورو اعلام شده
نسخه 16 گیگ
یعنی برای ما ایرانی ها میشه :1500 حداقل !!!!
فکر نکنم کسی حاضر باشه نسخه 8 گیگ بخره .. شاید برای کسانی که در کشور هایی با اینترنت پرسرعت زندگی میکنن و cloud storage دارن بد نباشه !
Punisher_2008
30-10-2012, 13:41
قیمتش در فرانسه حدود 350 یورو اعلام شده
نسخه 16 گیگ
یعنی برای ما ایرانی ها میشه :1500 حداقل !!!!
فکر نکنم کسی حاضر باشه نسخه 8 گیگ بخره .. شاید برای کسانی که در کشور هایی با اینترنت پرسرعت زندگی میکنن و cloud storage دارن بد نباشه !
سلام..
ظاهرا نسخه 16 گیگش 350 دلاره و 8 گیگش 290 دلاره قیمت جهانیش.( مثل گالکسی نکسوس!)
ما ایرانیا که کلا حسابمون جداست.. میدونید که چی میگم.. انرژی هسته ای حق مسلم ما ماست.
گوگل میخواسته با این کار فضای های مجازی رو بیشتر رواج بده هامون Cloud ..(بازم در ایران...)
البته از اگه 32گیگ میخواست بزنه احتمالا lg باهاش مخالفت میکرد چون واسه optimus G رقیب میشد..
البته این گوشی ها مثل گالکسی نکسوس otg رو ساپورت میکنه. میشه فلش یا هار اکسترنال بهش وصل کرد.
سلام..
ظاهرا نسخه 16 گیگش 350 دلاره و 8 گیگش 290 دلاره قیمت جهانیش.( مثل گالکسی نکسوس!)
ما ایرانیا که کلا حسابمون جداست.. میدونید که چی میگم.. انرژی هسته ای حق مسلم ما ماست.
گوگل میخواسته با این کار فضای های مجازی رو بیشتر رواج بده هامون Cloud ..(بازم در ایران...)
البته از اگه 32گیگ میخواست بزنه احتمالا lg باهاش مخالفت میکرد چون واسه optimus G رقیب میشد..
البته این گوشی ها مثل گالکسی نکسوس otg رو ساپورت میکنه. میشه فلش یا هار اکسترنال بهش وصل کرد.
درسته ، ولی با این قیمت ها و امکانات یه جورایی شریکای گوگل به خطر می افتن
این محدودیت ها هم به این دلیله شاید
یه نکته ی جالب اینه که به صورت قراردادی توسط اپراتور ها ارائه میشه ، یادم میاد قبلا فقط نسخه ی آنلاک فکتوری میداد... این باز باعث ضربه خوردن شرکا میشه
نکسوس ما الان 330 دلاره ، یعنی تولید متوقف میشه یا قیمتش میاد پایین؟ :دی
در کل بدبخت میشیم ! باید مهاجرت کنیم به نکسوس جدید
Mohammad King
30-10-2012, 14:21
دوستان بد گزینه ایی نیست برای تعویض اگر گلکسی نکسوز افت میکنه بفروشم این آمد بخرمش؟
Mohammad King
30-10-2012, 14:50
درسته ، ولی با این قیمت ها و امکانات یه جورایی شریکای گوگل به خطر می افتن
این محدودیت ها هم به این دلیله شاید
یه نکته ی جالب اینه که به صورت قراردادی توسط اپراتور ها ارائه میشه ، یادم میاد قبلا فقط نسخه ی آنلاک فکتوری میداد... این باز باعث ضربه خوردن شرکا میشه
نکسوس ما الان 330 دلاره ، یعنی تولید متوقف میشه یا قیمتش میاد پایین؟ :دی
در کل بدبخت میشیم ! باید مهاجرت کنیم به نکسوس جدید
نه عزیز نکسوز ما الان $385.90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Agame.Arash
30-10-2012, 15:19
جل الخالق !
تو GSMARENA یکی نوشته بود 8 گیگ 299 دلار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_14:
Pedram_mrn
30-10-2012, 15:30
قیمت گذاری رو حال کردم با این قیمتا آدم باید دیوونه باشه بره طرف های اند های شرکت های دیگه اونم با قیمتای 500 600 دلاری...
8 گیگ که ستمه ولی 16 گیگ کاملا کافیه و مناسب...
خیلیا گوشیاشون الان 16هه و مشکلی ندارن... بیشتر از این واسه آرشیو نگه داشتنه که دیگه میتونی بریزی تو فلش...
وان ایکسی که الان دستمه 12 13 گیگش خالیه که این یعنی هزینه ی اضافی... کلی ام آتاشغال روش دارم که هنوز وقت نکردم پاک کنم...
MOHAMMAD2010
30-10-2012, 17:33
یعنی با این حسابی که شما میگین اگه الان گالکسی نکسوس خودمون رو بفروشیم میتونم 8 گیگ اینو بخریم دیگه !؟ درسته ؟
پشتش خیلی خوشگله ها :
Mohammad King
30-10-2012, 18:02
یعنی با این حسابی که شما میگین اگه الان گالکسی نکسوس خودمون رو بفروشیم میتونم 8 گیگ اینو بخریم دیگه !؟ درسته ؟
پشتش خیلی خوشگله ها :
اگر اینطور باشه من نکسوزمو میدم یدونه ۸گیگشو میگیرم...
MOHAMMAD2010
30-10-2012, 18:05
اگر اینطور باشه من نکسوزمو میدم یدونه ۸گیگشو میگیرم...
منم همینطور :sq_25:
Mohammad King
30-10-2012, 18:11
حالا ببینیم بنچ مارکاش چه طوره ...
اما در کل به نظر من ارزش داره بگیریمش
Mohammad King
30-10-2012, 18:58
ohmygod2
30-10-2012, 19:37
استثناءً قشنگه :31:
ولی بازم فکر نکنم خیلی قیمتش فضایی بشه! به هر حال الجیه و مردم اینجا مثل سامسونگ بهش نیگا نمیکنن oO و خیلی طرفش نمیرن:|
من امیدوارم 8گیگش زیر 1تومن بشه!
یعنی قیمتش نصف gs3 در میاد...شایدم کمتر:دی
NaughtyCat
31-10-2012, 01:13
ولی بازم فکر نکنم خیلی قیمتش فضایی بشه! به هر حال الجیه و مردم اینجا مثل سامسونگ بهش نیگا نمیکنن oO و خیلی طرفش نمیرن:|
من امیدوارم 8گیگش زیر 1تومن بشه!
یعنی قیمتش نصف gs3 در میاد...شایدم کمتر:دی
امکان نداره! با این وضع بازار و دلار حتی 8گیگش هم بالای 1 تومنه 100%. کلا هم که میدونید گوشی های سری Nexus اینجا تخیلی قیمتگذاری میشه نسبت به بقیه!
بعد بنظرم 8گیگش هم بخاطر اینکه امکان افزایش حافظه نداره خیلی کم باشه...
MOHAMMAD2010
31-10-2012, 12:18
خب دوستمون کاملا درست میگه
تبلت 8 گیگ نکسوس 7 که 200 دلاره اینجا 950 تومنه 16 گیگش که 250 دلاره اینجا 1 میلیون 50 تومنه !
با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید این اگه بیاد در کمترین حالت 8 گیگش 1 میلیون و 150 تومنه !
Agame.Arash
31-10-2012, 18:46
تبلت 8 گیگ نکسوس 7 که 200 دلاره اینجا 950 تومنه 16 گیگش که 250 دلاره اینجا 1 میلیون 50 تومنه !
با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید این اگه بیاد در کمترین حالت 8 گیگش 1 میلیون و 150 تومنه !
اگه یه سال زودتر میومد قیمتش زیر 600 تومن بود!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
اگه یه سال زودتر میومد قیمتش زیر 600 تومن بود!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
اگه 600 تومن بود کسی نمیخرید !
وقتی اس 2 حدود 600 بود همه میگفتن چه گرونه نمی ارزه و... وقتی شد 1200 همه رفتن خریدن :دی
والا اون زمان که مک بوک حدود 2 تا 3 تومن بود کسی نمی خرید الان که 5 تومنه همه کرم خریدش رو دارند!
همچین ملتی هستیم ما !
گرافیکش Adreno 320 در چه حدیه؟ من با تنها چیزی که نتونستم کنار بیام باسن گلکسی نکسوس هست! مثل اینکه فقط 4G از اون کم داره.
mehdi30nema
02-11-2012, 15:31
اگه 600 تومن بود کسی نمیخرید !
وقتی اس 2 حدود 600 بود همه میگفتن چه گرونه نمی ارزه و... وقتی شد 1200 همه رفتن خریدن :دی
والا اون زمان که مک بوک حدود 2 تا 3 تومن بود کسی نمی خرید الان که 5 تومنه همه کرم خریدش رو دارند!
همچین ملتی هستیم ما !
این حرفتونو کاملا قبول دارم که دقیقا هم حکایت خودمه ، :31:
اس 2 رسیده بود به 670 نخریدم گفتم گرونه ، نکسوس رسیده بود به 720 بازم نخریدم گفتم گرونه ، اکسپریا اس رسیده بود به 800 بازم نخریدمش و حالا که قیمت ها سر به فلک کشیده رفتم همون اکسپریا اس رو خریدم یک میلیون .
shahabprince
02-11-2012, 16:54
بچه ها ولی من بر عکس شما هستم
اون موقع که اس3 قیمتش 1300 بود من سریع رفتم خریدمش اصلا یه لحظه به این فکر نکردم که گرونه
نمیدونم شاید من ایرانی نیستم:sq_13:
hamed1297
02-11-2012, 17:24
یه مساله تعیین کننده داشتن یا نداشتن پول هست یکی هم احتیاج به خرید گوشی جدید.وقتی چشم انداز به شکلی هست که امیدی به ارزونی نیست،پس آدم پیش خودش میگه خوب بخرم تا گرونتر نشده.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
.:PAR3A:.
02-11-2012, 17:44
گرافیکش Adreno 320 در چه حدیه؟ من با تنها چیزی که نتونستم کنار بیام باسن گلکسی نکسوس هست! مثل اینکه فقط 4G از اون کم داره.
GPU از قدرتمند ترین های بازاره و اگه SGX543 رو به حساب نیاریم میشه گفت قدرتمند ترینه.
منظورتونو از باسن گلکسی نکسس نفهمیدم! :دی
Pedram_mrn
02-11-2012, 18:31
TI OMAP 4470 Dual-core 1.5 GHz
PowerVR SGX544
قدرت این چیپ چقدره اونوقت؟ چیپ 544 از 543 قویتره؟
الان این رو پریمیره... که قرار بود نکسوس بعدی باشه بر اساس شایعات...........
TI OMAP 4470 Dual-core 1.5 GHz
PowerVR SGX544
قدرت این چیپ چقدره اونوقت؟ چیپ 544 از 543 قویتره؟
الان این رو پریمیره... که قرار بود نکسوس بعدی باشه بر اساس شایعات...........
544 بسیار خرکی قویه! بسیار
SOC TI omap 4470 و SGX 544 به طرز قجیعی قویه!
البته نسخه 4 هسته ای و همینطور کلاک 384!
در نسخه 2هسته ای و کلاک 200 در حد Mali 400 به کار رفته توی نوت 2 هست!
MOHAMMAD2010
03-11-2012, 13:10
یعنی سخت افزار این گوشی از one x و note 2 قوی تر هستش یا نه ؟
silent-assassin
03-11-2012, 14:44
به طور کاملا واضح و روشن و بدون ضره ای شک و شبهه!!!
shahabprince
03-11-2012, 15:14
note 2 رو که قورت میده چه برسه به one x
ولی من همچنان منتظر میمونم تا 4 هسته ای های مبتنی بر معماری A-15 بیان اون موقع هست که Nexus 4 فورت داده میشه
note 2 رو که قورت میده چه برسه به one x
ولی من همچنان منتظر میمونم تا 4 هسته ای های مبتنی بر معماری A-15 بیان اون موقع هست که Nexus 4 فورت داده میشه
بحث هزینه هم هست. مثلا Optimus G میاد با قیمت 900ذلار که ققط برا خندیدن خوبه
حالا شایعات GS IV با معماری Exynous 5 Quad وجود داره.
اگر اینطور باشه تقریبا تلفن های همراه یک نسل از کنسول ها پیشی میگیرن
Mohammad King
03-11-2012, 17:29
عجیب منتظر ورودش به ایران هستم ببینم چه قیمتی داره...
اما یکم برند LG برام قابل اعتماد نیست ...
mohsenslr
03-11-2012, 18:29
اینقدر قدرت اونوقت به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟ من نوت 1 داشتم . الانم نوت 2 دارم ، از لحاظ پخش وبدئوهای 1080 با بیت ریت بالا ، بازی های گرافیکی سنگین و روون بودن گوشی هیچ فرقی باهم ندارن !! اینا همش بساطی شده برای جذب مشتری !
mohsenslr
03-11-2012, 18:46
نکسوس 7 فقط توی آمریکا با این قیمت عرضه میشه . توی اروپا همین رقم ها تبدیل به یورو میشه . توی دوبی قیمت کف 16GB حدود 270 دلار گیر میاد که اگر در قیمت روز دلار ضرب کنید دقیقا همین قیمتی در میاد که اینجا فروش میره.
بنابراین قیمتهای ایران کاملا منطقیه . این ارزش پول ملی هست که باعث بالا رفتن قیمت میشه.
من با یکم محاسبه به این رسیدم که قیمت nexus 4 16GB در ایران بعد از یک ماه اول عرضه حدود 1250000 تومان خواهد بود ! (با نرخ ارز فعلی)
MOHAMMAD2010
03-11-2012, 18:53
من با یکم محاسبه به این رسیدم که قیمت nexus 4 16GB در ایران بعد از یک ماه اول عرضه حدود 1250000 تومان خواهد بود !
خب منم که همینو گفتم دیگه !!!
mohsenslr
03-11-2012, 19:16
خب منم که همینو گفتم دیگه !!!
منظورم این بود که قیمت خاورمیانه نکسوس 7 گرونتره. وگرنه راجع به قیمت حق با شماست.
فکر نکنم بتونه میزان تولید این گوشی رو با ال جی بیش از گالاکسی اس 3 کنه...
Pedram_mrn
04-11-2012, 16:25
544 بسیار خرکی قویه! بسیار
SOC TI omap 4470 و SGX 544 به طرز قجیعی قویه!
البته نسخه 4 هسته ای و همینطور کلاک 384!
در نسخه 2هسته ای و کلاک 200 در حد Mali 400 به کار رفته توی نوت 2 هست!
رضا فک کنم منظورت 554ـه نه 544...
تو همین لینکی که دادی 544 زیره 543ـه...
554 همونیه که رو IPad 4 ــه دیگه...؟
--------------------------------------------------------------
حتی اگه قیمتش 1400 هم باشه میارزه...که امیدوارم کمتر باشه 1100 تا 1200 هم راضی ایم ما....
میدونید حتی با این قیمت ها ام باز از خود اپتیموش جی با اون قیمت خنده دارش و اس 3 و وان ایکس ارزونتره... با اینکه هم از اون دوتا خیلی قوی تره هم اینکه نکسوسِ یعنی راحت تا 3 4 سال هر وقت آپدیت بیاد نهایتا 4 روز دیگه شما گوشیت آپدیته...
الان من وان ایکس دارم هنوز که هنوزه رام 4.1.1 روش نشده بریزم منتظر رام RUU ام...
درصورتی که الان 4.2 اومده...
به نظر من تا اومد بخرید:31:
آره سوتی بود :دی منظورم 534 ه :دی
NaughtyCat
04-11-2012, 20:21
حتی اگه قیمتش 1400 هم باشه میارزه...که امیدوارم کمتر باشه 1100 تا 1200 هم راضی ایم ما....
واقعا دوستان چه انتظاری دارید... من امروز علاءالدین و بازار موبایل بودم، Galaxy S Advance (یه گوشی متوسط) 1100 بود. Nexus S رو میدادن 900 :دی
اینا رو میگم قیمتش اومد شوکه نشین. وضع خیلی خرابه...
مقاله جالبه engadget راجبه قیمت دستگاه های جدید گوگل و آمازون
و ضربه ای که ممکنه به دیگر شرکت ها بخوره
قیمت متفاوت ال جی نکسوس 4 در کشورهای مختلف
بعضی از گزارشهای نگران کننده میگویند که قیمت گوشی نکسوس 4 بر اساس جایی که گوشی را خریداری میکنید بسیار متفاوت خواهد بود.
به گزارش جی اس ام به نظر میرسد که فروشگاه گوگل تنها فروشگاهی است که آخرین گوشی نکسوس (یعنی نکسوس 4) را با قیمت بسیار عجیب 300 یورو ارائه میدهد، در جاهای دیگر که شرکت ال جی فراهم آورنده گوشی باشد قیمت بسیار بیشتر از آن چیزی خواهد بود که شرکت گوگل به فروش میرساند. این گزارشها میگویند که ال جی قیمت پیشنهادی گوشی نکسوس 4 را 599 یورو تعیین کرده است که دقیقا 2 برابر قیمت پیشنهادی توسط گوگل است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مسئله به این معنی است که اگر شما در یک کشوری که گوگل فروش سخت افزاری ندارد زندگی کنید و قصد خرید گوشی نکسوس 4 را داشته باشید مجبور به پرداخت مبلغ بیشتری از کسانی هستید که در کشور خود فروشگاه سخت افزاری آنلاین گوگل را دارند. در حال حاضر گوگل نکسوس 4 خود را توسط فروشگاه خود میتواند در کشورهای زیر به فروش برساند: استرالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، کانادا، انگلیس، آمریکا و... کسانی که در این کشورها زندگی نمیکنند مجبور به پرداخت هر مبلغی که ال جی پینهاد بدهند هستند، یا شاید راهی بتوانند پیدا کنند که از کشورهایی که این فروشگاه گوگل را دارند خرید خود را انجام دهند.
این که نشد او وقت تو ایران قیمتش سر یه فلک میکشه.
شاید هم از برج میلاد بالا تر رفت.
آرزو به دلمو موند که یه گوشی بخریم و قیمت مننصفانه پاش بدیم
MOHAMMAD2010
05-11-2012, 14:56
قیمت متفاوت ال جی نکسوس 4 در کشورهای مختلف
بعضی از گزارشهای نگران کننده میگویند که قیمت گوشی نکسوس 4 بر اساس جایی که گوشی را خریداری میکنید بسیار متفاوت خواهد بود.
به گزارش جی اس ام به نظر میرسد که فروشگاه گوگل تنها فروشگاهی است که آخرین گوشی نکسوس (یعنی نکسوس 4) را با قیمت بسیار عجیب 300 یورو ارائه میدهد، در جاهای دیگر که شرکت ال جی فراهم آورنده گوشی باشد قیمت بسیار بیشتر از آن چیزی خواهد بود که شرکت گوگل به فروش میرساند. این گزارشها میگویند که ال جی قیمت پیشنهادی گوشی نکسوس 4 را 599 یورو تعیین کرده است که دقیقا 2 برابر قیمت پیشنهادی توسط گوگل است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مسئله به این معنی است که اگر شما در یک کشوری که گوگل فروش سخت افزاری ندارد زندگی کنید و قصد خرید گوشی نکسوس 4 را داشته باشید مجبور به پرداخت مبلغ بیشتری از کسانی هستید که در کشور خود فروشگاه سخت افزاری آنلاین گوگل را دارند. در حال حاضر گوگل نکسوس 4 خود را توسط فروشگاه خود میتواند در کشورهای زیر به فروش برساند: استرالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، کانادا، انگلیس، آمریکا و... کسانی که در این کشورها زندگی نمیکنند مجبور به پرداخت هر مبلغی که ال جی پینهاد بدهند هستند، یا شاید راهی بتوانند پیدا کنند که از کشورهایی که این فروشگاه گوگل را دارند خرید خود را انجام دهند.
این یعنی همه خوشحالیمون از بابت قیمت ارزون این گوشی تموم شد !
Mohammad King
05-11-2012, 15:05
منتظر قیمت بالای 2 میلیون گوشی باشیم...
متأسفانه بله . حالمون گرفته شد :sq_11::sq_3::sq_10:
05-11-2012, 21:24
کژ ندین قضیه رو. یه طوری میشه حالا. :دی
مشکل اینه که اکثر گوشی ها از دبی میان و گوگل هم توی دبی فروش نداره!
Reza_994
05-11-2012, 23:53
دلار هم یخرده اومده بود پایین دوباره رفت بالا !!
hormozan m
06-11-2012, 00:17
سلام اين خبر كه هنوز تاييد نشده !!! اگر تاييد شد من ميرم همون g nexus رو ميخرم ! ( اولين گوشي اندرويديم )
در ضمن اگر قيمتش دوبرابر باشه همه ميرن ميخرن بعد ميرن تو ebay ميفروشن !!! :D
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
Pedram_mrn
06-11-2012, 00:24
بله خلاصه باید عوض این Optimus G ها رو یه جور بکنه تو پاچه ملت...
تو روحشون...
دلم روشنه ولی هنوز:31:
یه سوال انحرافی
این 3 تا دکمه پایین جزو صفحه نمایش به حساب میان؟تو عکسا یه طوریه آخه:sq_6:
یه سوال انحرافی
این 3 تا دکمه پایین جزو صفحه نمایش به حساب میان؟تو عکسا یه طوریه آخه:sq_6:
بله ، مثل Gnexus جزوی از صفحه نمایش هست .
بله خلاصه باید عوض این Optimus G ها رو یه جور بکنه تو پاچه ملت...
تو روحشون...
دلم روشنه ولی هنوز:31:
به هر حال بقیه هم باید گوشی هاشون رو بفروشن!
مثل اینکه قیمتش تو فرانسه 599 یورو هست که خیلی زیاده..
اوضاع احوال ما ایرانی ها هم که مشخصه....
من که دیگه از اندروید بریدم gnexus رو میدم یه ویندوز فون میگیرم ، شاید به اون امیدی باشه!!!
به هر حال بقیه هم باید گوشی هاشون رو بفروشن!
مثل اینکه قیمتش تو فرانسه 599 یورو هست که خیلی زیاده..
اوضاع احوال ما ایرانی ها هم که مشخصه....
من که دیگه از اندروید بریدم gnexus رو میدم یه ویندوز فون میگیرم ، شاید به اون امیدی باشه!!!
پیشاپیش میگم اونور اوضاع خیلی خرابه :(
PersiAndroid
13-11-2012, 23:27
General
2G Network ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
SIM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Micro-SIM
Announced ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2012, October
Status ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Available. Released 2012, November
Body
Dimensions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
133.9 x 68.7 x 9.1 mm (5.27 x 2.70 x 0.36 in)
Weight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
139 g (4.90 oz)
Display
Type ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
True HD IPS Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
768 x 1280 pixels, 4.7 inches (~318 ppi pixel density)
Multitouch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Corning Gorilla Glass 2
Sound
Alert types ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
3.5mm jack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
Memory
Card slot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
No
Internal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8/16 GB storage, 2 GB RAM
Data
GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
Speed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DC-HSDPA, 42 Mbps; HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, v4.0 with A2DP
NFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes
USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, microUSB (MHL) v2.0
Camera
Primary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash
Features ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Touch focus, geo-tagging, face detection, photo sphere
Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, 1080p@30fps
Secondary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, 1.3 MP
Features
OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
Chipset ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Qualcomm APQ8064 Snapdragon
CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quad-core 1.5 GHz Krait
GPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adreno 320
Sensors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Messaging ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
Browser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HTML5
Radio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
No
GPS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yes, via Java MIDP emulator
Colors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Black
- SNS integration
- Active noise cancellation with dedicated mic
- TV-out (via MHL A/V link)
- MP4/H.264/H.263 player
- MP3/WAV/eAAC+/AC3 player
- Organizer
- Image/video editor
- Document viewer
- Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input
Battery
Standard battery, Li-Po 2100mAh
Stand-by ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(2G) / Up to 390 h (3G)
Talk time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(2G) / Up to 15 h (3G)
Misc
SAR US ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
0.55 W/kg (head) 1.27 W/kg (body)
این گوشی تاپیک داشت....
بدترین حالت هاشه
آخ جون :دی N4 ( I am Coming For U ):دی
21-11-2012, 23:37
رضا اینی که از ای بی دادی مزایدس ! قیمتای فروش واسه ۱۶ گیگ از فروشنده های معتبر بالای ۶۰۰ بود. صبر کنیم درست درمون عرضه کنه گوگل عالیه. ته تهش میدیم ایران دلیور بیاره. :|
Pedram_mrn
21-11-2012, 23:39
باز بهتر از 599 یوروهه...
رضا اینی که از ای بی دادی مزایدس ! قیمتای فروش واسه ۱۶ گیگ از فروشنده های معتبر بالای ۶۰۰ بود. صبر کنیم درست درمون عرضه کنه گوگل عالیه. ته تهش میدیم ایران دلیور بیاره. :|
اوهوم
ولی شروعش از این قیمت خوبه!
چون کمیابه اینطوریه
هر چند نظر خودم رو s3 شد. ولی گفتم شما شاد شید:دی
johnypersian1656
06-12-2012, 23:05
دوستان به زودی ریویو این گوشی در سایت فارنت خواهد بود .اگه سوالی دارین یا میخواین قسمت خاصی بررسی بشه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b82503e708a7f84g.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هنوز وارد بازار خاور میانه نشده؟
هنوز وارد بازار خاور میانه نشده؟
داداش هنوز تو آمریکا و کانادا در دسترس نیست و out of stock هست ، حالا حالاها مونده وارد خاورمیانه بشه ، اگه تک وتوکی هم بیاد قیمتش نجومیه .
silent-assassin
07-12-2012, 20:07
بر بالهای فرشته! (بررسی تخصصی نکسوس ۴)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بر-بالهای-فرشته-بررسی-تخصصی-نکسوس-4.html
خیلی باحاله
سایت های ایرانی از Gsmarena زودتر ریویو کردن =))
خوب. ریویو آرنا هم اومد
به دلیل مچ نبودن سخت افزار توی بنچ ها ... زده :دی
بقیه چیزاش خوب بوده.کیفیت دوربینم چنگی به دل نمیزنه
از نظر تئوری باید 2-3برابری حداقل از s3 قوی تر باشه.ولی نه این و نه Optimus G اونقدر تفاوت رو نشون نمیدن! مخصوصا چیزی مثل Adreno 320 !
johnypersian1656
08-12-2012, 13:17
اشتباه.لطفا حذف شود.
08-12-2012, 15:29
خیلی باحاله
سایت های ایرانی از Gsmarena زودتر ریویو کردن =))
خوب. ریویو آرنا هم اومد
به دلیل مچ نبودن سخت افزار توی بنچ ها ... زده :دی
بقیه چیزاش خوب بوده.کیفیت دوربینم چنگی به دل نمیزنه
از نظر تئوری باید 2-3برابری حداقل از s3 قوی تر باشه.ولی نه این و نه Optimus G اونقدر تفاوت رو نشون نمیدن! مخصوصا چیزی مثل Adreno 320 !
بیشتر از مساله مچ نبودن سخت افزار مشکل اینه که نرم افزارای بنچمارکینگ مثل اینکه با ۴.۲ سازگار نیستن. تست ها خیلی جاها غیر منطقی پایینه و خیلی جا ها پایین تر از آپتیمس جی.
فقط درست درمون عرضه نمیشه بیشرف. :-(
پرچم الجی بالاس ، 4x رو بر خلاف تمام اظهارات کینه توزانه دشمنان الجی خریدیم و بسی داریم لذت می بریم ! :دی دیگه نکسس 4 که بحثش جداس !
آخ آخ روزی رو میبینم که میگی غلط کردم : ))
یــنی اون روز !!
ایشون یکی از همون مزدوران ضد الجی هستن ! :دی
والا بلا تمام اون چیزایی که در موردش شنیدم چرت بود
نه لگ داره ، نه تو فوکس دوربین ایراد داره ، نه صدای بدی داره
من هم اصلا اهل کاستوم رام نیستم ، تمام نیازهامو الان برطرف میکنه ، Q1 سال بعد هم JB میاد ، درسته دیرتر از بقیه هست ولی خب بالاخره میاد
باتری هم راحت 2 روز برام کار میکنه
پس چه دلیلی میمونه
Mohammad King
08-12-2012, 23:29
حالا صبر کن
مونده هی پیام بیاد بگه پس کی برا گوشی من آپدیت میاد!!!!:n19:
در حدی که دکمه ی Check Now آپدیت گوشیش از کار بیفته چون قراره روزی 10000 بار بزنش:دی
صبر کنید:n09:
برای O2x تازه ICS اومده :دی
فقط به ساپرت همین N4 میشه اعتماد کرد
livedesktop.ir
08-12-2012, 23:54
چجوری هست ؟
کسی داره ؟
من با این گوشی کار کردم و بررسیش هم در آی تی رسان هست
به نظر من گوشی فوقالعاده خوبیه، نمایشگر عالی، تاچ بینظیر و از همه بهتر اندروید خالص 4.2!
اگر با قیمت مناسب وارد بشه واقعا ارزش خرید رو داره
ravani_13
10-12-2012, 01:33
ایشون یکی از همون مزدوران ضد الجی هستن ! :دی
والا بلا تمام اون چیزایی که در موردش شنیدم چرت بود
نه لگ داره ، نه تو فوکس دوربین ایراد داره ، نه صدای بدی داره
من هم اصلا اهل کاستوم رام نیستم ، تمام نیازهامو الان برطرف میکنه ، Q1 سال بعد هم JB میاد ، درسته دیرتر از بقیه هست ولی خب بالاخره میاد
باتری هم راحت 2 روز برام کار میکنه
پس چه دلیلی میمونه
مگر اینکه همین امثال تو برن بخرن
چطوری اش خور سابق :)
فقط و فقط وان ایکس +
Pedram_mrn
13-12-2012, 23:27
شرمندمون کرد واقعا ما که راضی نبودیم....
talk time 14h
Video playback 4h?
:| آق گوگل عزیزم ! جانم
بده همون سامی بسازه :|
Pedram_mrn
14-12-2012, 12:43
چرا سامی خودش موتورولا دستشه دیگه بده اون هر جور که عشقشه براش بسازه...
سری قبلی ام که سامی زد باتریش همین بود دیگه...
تهه مقاله نوشته بیشتر چشم گیری داشته گوگل نسبت به سال گذشته در گلکسی نکسوس و عمر باتری یک ساعت بیشتر شده...:n02:
دیگه گوگلم از پلاستیک های سامسونگ خسته شده .
در ضمن باتریش تو هر سه موردی که امتحانش کرده از G nex بهتره .
سامسونگ برا نکسوس ها کم فروشی میکرد. هم توی سی پی یو، هم باتری هم صفحه نمایش.
talk time 14h
Video playback 4h?
ایندفعه میگیم مدیر گوگل با شما مشورت کنه برای انتخاب سازنده نکسوس:n02:
دیگه گوگلم از پلاستیک های سامسونگ خسته شده .
در ضمن باتریش تو هر سه موردی که امتحانش کرده از G nex بهتره .
سامسونگ برا نکسوس ها کم فروشی میکرد. هم توی سی پی یو، هم باتری هم صفحه نمایش.
وای وای . چقدر دکتر مهندس پیدا شده تو پی سی : ))
شما نسخه پروتوتایپی که باهاش ریویو شده رو با نسخه نهایی فعلی موجود در جی اس ام آرنا مقایسه کنید. بـــــــــعد. البته شایدم نکسس دستتون گرفته باشید.بعد آپدیت نتایج تست باتری کاملا متفاوت بوده،نه مثل الان که روی اخرین آپدیت باشه. ال جی همیشه اولین ها توی خیلی چیزا بوده،ولی بلد بوده مزخرفترین تو خیلی چیزای دیگه هم باشه!
به علاوه این که در زمان Gnex گوشی با صفحه HD بسیار کم و نایاب بود و ته رقیبش رو میگفتن Razr ه! اون زمان انتخاب بهتری نسبت به S2، Xperia S ، Sensation و Razr بود! و البته در تمام زمینه های سخت افزاری به جز Gpu از فلگشیپ خودش یعنی S2 جلوتر بود
شما میخوای باور کن یا نکن،همون پلاستیک یکی از خوش ساخت ترین گوشی های سامسونگه . و وزن کمش هم به خاطر همون پلاستیکه.
یا نمونه دیگرش نکسس S! قوی ترین سخت افزار همون موقع رو روش بکار برد و چندین سری اول تولید هم با S amoled بود! مثل فلگشیپ خودش
البته توی XDA هم مطرح شده،با آپدیت بعضی اپلیکیشن های بنچمارک برای جلی بین جدید،تفاوت چشمگیری با نرم افزار های نسخه قدیم نداشته،ال جی بگیم کم فروشی نکرده،ولی خوب تو ساخت سنسیشن بازی دراورده
امیدوارم نیازی به توضیح این که پروتوتایپ چیه و امثالهم براتون نداشته باشم :)
ایندفعه میگیم مدیر گوگل با شما مشورت کنه برای انتخاب سازنده نکسوس:n02:
کار خوبی میکنید :)
چرا سامی خودش موتورولا دستشه دیگه بده اون هر جور که عشقشه براش بسازه...
سری قبلی ام که سامی زد باتریش همین بود دیگه...
تهه مقاله نوشته بیشتر چشم گیری داشته گوگل نسبت به سال گذشته در گلکسی نکسوس و عمر باتری یک ساعت بیشتر شده...:n02:
چرا با موتو لجه این گوگل؟:|
آقا دعوا نکنین:n02:
تو فروم گوشیستان تاپیک قیمت یکی 8گیگ رو آورده به قیمت 1150
همه ریختن که آقا من اول گفتم ، منم میخوام ، کنجدی(16) میخوام و از این حرفا:n09:
وای وای . چقدر دکتر مهندس پیدا شده تو پی سی : ))
اونوقت شما که پستات زیاده چی هستی؟
از این لحنتون و این دست و پایی که میزنید که بگید چقد سامسونگ خوبه کاملا معلومه چقد بی طرفین.
والا هر کی پنج تا از پست های شما رو خونده باشه میفمهمه شما فن بوی سامسونگ هستید و شما فن بوی های سامسونگ و اپل هم همه میدونن چقد با منطق بحث میکنید.
توی تموم رویوهایی که من خوندم و دیدم همه گفتن که G nex یه گوشیه متوسط بود ولی nexus 4 یه فلگ شیپ هست .
و من قدیما (:n01: ) خودم حدود 3 روز هم s2 هم G nex دستم بود . صفحه گلکسی نکسوز اسما HD بود ولی هم فوق العاده کم نورتر از s2 بود هم واقعا تفاوت پیکسلیشون به چشم نمیومد و نوشته واقعا اونقدری که باید شارپ نبودن با این که اسم HD رو با خودش یدک میکشید
توی اکثر بنچ مارک هایی مهم که من خودم گرفتم گلکسی نکسوز جز browser از s2 پایین تر بود و میشد نتیجه گرفت هم توی سی پی یو از s2 پایین تر بود هم جی پی یو. (توی جی اس ام آرنا هم بنچ مارک هاش هست که احتمالا خودت دیدی)
کیفیت دروبین افتضاح گلکسی نکسوز هم که دیگه شهره آفاقه .
در ضمن فعلا که تقاضایی که برا این گوشی وجود داره و هیجانی که نکسوس4 توی وب ایجا کرد و در پایان آمار فروش این دو گوشی کاملا مشخص می کنه که کدوم موفق تر بوده.
و یه نکته جالبی که توی ریویوی یکی از سایتا گفته بود که وقتی گلکسی نکسوس عرضه شد جز s2 هیچ رقیب جدی ای نداشت .htc که با سنسیشن هش خودشو تا مرز ورشکستگی پیش برد ، optimus 2x هم که آشغاله تمام عیار بود و سونی خاک بر سر هم که اصلا می ترسید دو هسته ای بزنه ولی بازم گلکسی نکسوس خوب نفروخت .
ولی الان با وجو s3 ، onex، optmus G ، note 2 و حتی droid DNA این گوشی این همه طرفدار داره .
لطفا بحث قیمتو هم وسط نکشید که میدونم قیمت این گوشی تو فروش فوق العادش تاثیر زیادی داشته و داره ولی گلکسی نکسوز هم قیمتش 400 دلار بود و 50 دلار اختلاف اونقدر ها تاثیر گذار نیست .
آخر سر هم بگم من طرفدار هیچ کدوم از ابن دو برند نیستم ولی انصاف داشته یاشید و وقتی میبینید نکسوس ال جی به نسبت زمان و در مقایسه با رقبای فعلی خودش، از نکسوس سامسونگ (اونم به نسبت زمان خودش) خیلی سر تره بهتون بر نخوره و حقیقا و کتمان نکنید.
Mohammad King
16-12-2012, 01:01
از این لحنتون و این دست و پایی که میزنید که بگید چقد سامسونگ خوبه کاملا معلومه چقد بی طرفین.
والا هر کی پنج تا از پست های شما رو خونده باشه میفمهمه شما فن بوی سامسونگ هستید و شما فن بوی های سامسونگ و اپل هم همه میدونن چقد با منطق بحث میکنید.
توی تموم رویوهایی که من خوندم و دیدم همه گفتن که G nex یه گوشیه متوسط بود ولی nexus 4 یه فلگ شیپ هست .
و من قدیما (:n01: ) خودم حدود 3 روز هم s2 هم G nex دستم بود . صفحه گلکسی نکسوز اسما HD بود ولی هم فوق العاده کم نورتر از s2 بود هم واقعا تفاوت پیکسلیشون به چشم نمیومد و نوشته واقعا اونقدری که باید شارپ نبودن با این که اسم HD رو با خودش یدک میکشید
توی اکثر بنچ مارک هایی مهم که من خودم گرفتم گلکسی نکسوز جز browser از s2 پایین تر بود و میشد نتیجه گرفت هم توی سی پی یو از s2 پایین تر بود هم جی پی یو. (توی جی اس ام آرنا هم بنچ مارک هاش هست که احتمالا خودت دیدی)
در ضمن فعلا که تقاضایی که برا این گوشی وجود داره و هیجانی که نکسوس4 توی وب ایجا کرد و در پایان آمار فروش این دو گوشی کاملا مشخص می کنه که کدوم موفق تر بوده.
و یه نکته جالبی که توی ریویوی یکی از سایتا گفته بود که وقتی گلکسی نکسوس عرضه شد جز s2 هیچ رقیب جدی ای نداشت .htc که با سنسیشن هش خودشو تا مرز ورشکستگی پیش برد ، optimus 2x هم که آشغاله تمام عیار بود و سونی خاک بر سر هم که اصلا می ترسید دو هسته ای بزنه ولی بازم گلکسی نکسوس خوب نفروخت .
ولی الان با وجو s3 ، onex، optmus G ، note 2 و حتی droid DNA این گوشی این همه طرفدار داره .
لطفا بحث قیمتو هم وسط نکشید که میدونم قیمت این گوشی تو فروش فوق العادش تاثیر زیادی داشته و داره ولی گلکسی نکسوز هم قیمتش 400 دلار بود و 50 دلار اختلاف اونقدر ها تاثیر گذار نیست .
آخر سر هم بگم من طرفدار هیچ کدوم از ابن دو برند نیستم ولی انصاف داشته یاشید و وقتی میبینید نکسوس ال جی به نسبت زمان و در مقایسه با رقبای فعلی خودش، از نکسوس سامسونگ (اونم به نسبت زمان خودش) خیلی سر تره بهتون بر نخوره و حقیقا و کتمان نکنید.
اینو بگم که اگر بحث طرفدار باشه h!tman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز طرفدار موتورولاس...این از این
دوم اینکه از پست شما این بر میاد که گلگسی نکسوز دستت نگرفتی تا حالا...
فلن فقط جواب همینا رو میدم چون الان وقت ندارم...
16-12-2012, 09:10
توی فروم های ایرانی کلا سخت میشه بحث منطقی کرد. تاپیک آیفون رو بخونید روده بر میشید از خنده.
به شخصه امیدی به ایران و ایرانی جماعت ندارم بُخدا. :دی
1-هر چی باشم ادعای الکی ندارم! رو چیزی حرف میزنم که براش مدرکی داشته باشم.
2-متاسفانه شما فرق برند نکسس با سامسونگ رو نفهمیدید هنوز.
3-ریویو هایی که خوندید احتمالا محدود به Gsm.ir و امثالهم بوده.
4-HD مفهوم شارپنس رو نمیرسونه. رزولوشن و پیکسل در هر اینچ رو میرسونه. هیچ ربطی هم به تکنولوژی Samoled plus و ساب پیکسل هاش نداره . هیچ ربطی به روشناییش هم نداره.
5-قدیما (!)
6-شما کاملا اثبات کردید که Gnex دستتون نگرفتید و از ریویوی مثل GsmAria و نمیدونم امثالهم حرف میزنید. فقط از نظر پردازش گرافیکی از s2 عقب تر بوده!
And the first benchmark, BenchmarkPi, shows a promising result - the Galaxy Nexus bested the Galaxy Note (1.4GHz). But then, in Linpack the Galaxy Nexus fell behind the S II. Overall, the Galaxy Nexus is a strong performer in CPU performance, among the best, though it doesn’t leave current dual-cores in the dust.[/COLOR]
7-کیفیت دوربین نکسس بد بود؟! یکی از معدود دوربین هایی که تمام سایت های ریویو ازش تعریف کردند!
Blah blah blah! لول
-با این که ویدئوی نسخه اولیه ICS 24فرم ضبط میکرد . اما :
Even with less than the ideal framerate, the 1080p videos produced by the Galaxy Nexus are top-notch with correct exposure, good colors, and excellent resolved detail.
8-نکته سایت تو حلق خود نویسنده سایت. ریزر رقیب اصلی اون موقعش بود که جفتشون خوب فروختند. اما شما متاسفانه هدف تولید گوشی نکسس ی قبل از نکسس4 رو نمیدونید!
9-Note 2 که اصلا تو رده گوشی ها حساب نمیشه. One X به خاطر مشکلاتش از چشم مردم افتاده و Droid DNA هم گوشی قراردادیه.هیچ ربطی به هم دیگه ندارند! فقط S3 هست که فعلا پرفروش ترینه . دلیل فروش خوب نکسوس قیمتشه! قیمت گلکسی نکسوز هم موقع عرضه 650دلار بوده و بعد از 1سال الان 400دلاره! یکم مطالعه کنید بد نیست;)
9-کسی بهش برنخورد. معلومه گوشی یک سال بعد گوگل اونم با تغییر سیاست کلی برای رو آوردن به سخت افزار نکسسی ،گوشی بهتری رو ایجاد میکنه. اما صحبت های شما هیچکدوم نه به صحبت های خودتون و نه به موضوع ربطی نداشت.مثلا فکر میکنید Snapdragon S4 رو خود ال جی نشسته طراحی کرده ؟یا کل مجتمع SOC رو؟! یا مثلا دوربینش ساخت خودشه ؟ یا ... ! ولی قرار دادن تمام اجزایی که خریداری شده توسط ال جی انجام شده و از همون Optimus G 700دلاریش هم نتایج بهتری رو نگرفته.مانور فقط روی قیمته و این که SOC های چهار هسته ای مثل S4 الان به قیمت ایده آلی رسیدن و این باعث نمیشه این گوشی فلگشیپ بازار بشه،اصلا برای این هدف تولید و راه اندازی نشده و اصلا هم دنبال این هدف نیست.مثل نکسس 7 که اونم با این که ماهی 1میلیون نسخه میفروشه باز هم دنبال این هدف نبوده و نیست!
-اینم تفاوت لنز هایی که سامسونگ میسازه! برند مورد علاقه من موتورولاس ولی وقتی سامسونگ بهترین ها رو روی گوشیش میزاره. چرا نباید ازش خوشم بیاد؟
تفاوت توی یک سال !فقط همینقدره اونم به خاطر رزولوشن دوربین!
اینو بگم که اگر بحث طرفدار باشه
h!tman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز طرفدار موتورولاس...این از این
دوم اینکه از پست شما این بر میاد که گلگسی نکسوز دستت نگرفتی تا حالا...
فلن فقط جواب همینا رو میدم چون الان وقت ندارم...
آخه از کجا میدونی؟ یعنی گلکسی نکسوس اینقد گوشی خاص و کمیابیه ؟
مثه این که این اخلاق که جواب دادن همراه توهین همراه باشه اینجا رایجه .
2-متاسفانه شما فرق برند نکسس با سامسونگ رو نفهمیدید هنوز.
مگه فرق میکنن ؟ واقعا :n09:
دوست عزیز این که هی با گفتن این جمله ها بخوای بگی تو چیزی نمیفهمی احساس رضایت بهتون دست میده؟
3-ریویو هایی که خوندید احتمالا محدود به Gsm.ir و امثالهم بوده.
باور کن فقط خودتون نیستین که میری سایتای انگلیسی ریویو میخونی .
HD مفهوم شارپنس رو نمیرسونه. رزولوشن و پیکسل در هر اینچ رو میرسونه. هیچ ربطی هم به تکنولوژی Samoled plus و ساب پیکسل هاش نداره . هیچ ربطی به روشناییش هم نداره.
همه میدونن HD مفهم شارپنس رو نمیرسونه (ولی بالاتر بودن پیکسل باعث شارپنش بیشتر نوشته ها و تصاویر میشه ) ،مفهوم روشنایی و اینا رو هم نمیرسونه حرف شما متین، ولی وفتی یه صفحه HD داریم که برایتنس بالایی نداره و با اینکه پیکسل هاش بیشترن به خاطر آرایش پنتایل فرق خیلی کمی با S2 دارن فلسفه وجودیش زیر سوال میره.
شما کاملا اثبات کردید که Gnex دستتون نگرفتید و از ریویوی مثل GsmAria و نمیدونم امثالهم حرف میزنید. فقط از نظر پردازش گرافیکی از s2 عقب تر بوده!
همون جوابی که به دوستتون دادم . :n09:
بازم همون جواب بالا چرا هی میخواین به زور به طرف مقابل چیزای نادرست نسبت بدین؟ من الان برا اولین با اسم همین سایتی رو که نوشتی شنیدم. فکر کنم، فک میکینی سایتای انگلیسی رو فقط خودتون بلدین؟ یاد بگیرین بدون تحقیر و توهین بحث کنین.
حتی اگه هیچ سایت انگیسی رو باد نباشم به نظرتون خیلی سخته که توی گوگل به کلمه سرچ کنم و 1000 تا سایت بیاد؟
کیفیت دوربین نکسس بد بود؟! یکی از معدود دوربین هایی که تمام سایت های ریویو ازش تعریف کردند!
من خودم دروبین گلکسی نکسوس رو با s2 (با اینکه دو تاشو دست نگرفتم :n02: ) مقایسه کردم و عکسای s2 به نظر من از لحاظ داینامیک رنج و نویز توی نور کم و ثبت دیتیل سر بود. و عکاسی هم یه کم بلدم و عکسای هر دو رو هم با همدیگه مقایسه نکردم و کیفیت عکس ها رو نسبت به D7000 سنجیدم .
اما شما متاسفانه هدف تولید گوشی نکسس ی قبل از نکسس4 رو نمیدونید!
طبق معمول .
قیمت گلکسی نکسوز هم موقع عرضه 650دلار بوده و بعد از 1سال الان 400دلاره! یکم مطالعه کنید بد نیست
شما درست میگین و حق با شماست .من معذرت میخوام .
ولی مطالعه میکنم.
.مثلا فکر میکنید Snapdragon S4 رو خود ال جی نشسته طراحی کرده ؟
چی بگم والا ، نه فقط شما میدونید.
این باعث نمیشه این گوشی فلگشیپ بازار بشه
احتمالا من اینو هم نمیدونم که هدف ساخت سری نکسوس این نیست فلگ شیپ باشن و مستقیم با شرکای گوگل رقابت کنن ولی به هر حال با این چیپ و رم و امکانات هر چقدر هم با کلمات بازی کنیم این گوشی فلگ شیپ محسوب میشه .
اینو هم بگم شما منظور من رو بد برداشت کردین ، من اصلا نمیگم گلکسی نکسوس گوشیه بدیه ، من میگم در مقایسه با گوشی های زمان خودش به اندازه نکسوس 4 خوب عمل نکرد و به نظر من و با توجه به ریویوهایی که خوندم (که از نظر شما همش هم از سایتای فارسی بوده احتمالا ) نکسوس 4 خیلی محصول موفق تریه .
من دیگه هم تمایلی به ادامه بحث ندارم چون دوباره خودتون و دوستاتون میخواین بیاین هی توهین کنید و بگد میدونی فلان چیز چیه؟ میدونی بهمان چیز چیه و ازین حرفا . و نتیجه میگیرین و میگین تو اصلا اسمارن فون دست گرفتی؟
آخر سر هم یه سایت فارسی داغون دیگه پیدا کنید و بگید من دارم از روی اون حرف میزنم و هی توهین پشت توهین .
اون دوستت تازه وقت نداشته احتمالا وقت پیدا کنه ناسزا هم میگه.
Mohammad King
16-12-2012, 16:25
amin148 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کسی به شما توهین نکرده...
اگر
دوم اینکه از پست شما این بر میاد که گلگسی نکسوز دستت نگرفتی تا حالا...اینگونه حرف ها از دید شما توهینه فکر شما و دید شما قابل بحث هست!!!
اون دوستت تازه وقت نداشته احتمالا وقت پیدا کنه ناسزا هم میگه.
نه من رفتم بچه محلامونو جمع کنم بیام دعوا!!!
منم دیگه تمایلی به پست دادن ندارم...فکر نمیکنم کسی هم تمایلی داشته باشه...
ممنون
Pedram_mrn
16-12-2012, 20:18
به شخصه امیدی به ایران و ایرانی جماعت ندارم بُخدا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این یه تیکه خیلی حال کردم حرف دل مارو زدی...:n02:
یکی بیاد این پستارو پاک کنه حالا:n02:
johnypersian1656
17-12-2012, 12:38
بررسی nexus 4 در فارنت
Nexus 4 من هم رسید.
اگه بخوایم نسبت به قیمت گوگلش نگاه کنیم (299$)٬ محصول خوبیه و کاملا به قیمتش می ارزه ولی در کل به عنوان فلگشیپ جدید اندروید طی این دو سه روز، پایین تر از سطح انتظاراتم بوده (البته اکثرش مربوط به نرم افزاره، نه سخت افزار گوشی).
سر فرصت یه بررسی کامل تر می نویسم، ولی اگه سوالی هست یا چیزی رو می خواید چک کنم که بگید.
مرسی :n16:
من که تو بررسی هایی که ازش دیدم اینطور به نظر میرسید که دوربینش مالی نیست مخصوصا فیلمبرداریش ،
عکسا وفیلمای گرفته شده چطوره؟
velvet revoulver
21-12-2012, 01:14
Nexus 4 من هم رسید.
اگه بخوایم نسبت به قیمت گوگلش نگاه کنیم (299$)٬ محصول خوبیه و کاملا به قیمتش می ارزه ولی در کل به عنوان فلگشیپ جدید اندروید طی این دو سه روز، پایین تر از سطح انتظاراتم بوده (البته اکثرش مربوط به نرم افزاره، نه سخت افزار گوشی).
سر فرصت یه بررسی کامل تر می نویسم، ولی اگه سوالی هست یا چیزی رو می خواید چک کنم که بگید.
سلام مبارکه....
منتظر بررسی کاملتر شما هستیم ..اما عجالتا یکی دو تا سوال : بنظرتون چرا این گوشی تو بنچمارکها اینقدر ضعیف عمل کرده ؟ سخت افزارش تقریبا مشابه اپتیموس جی هست و اگه بهتر از optimus G نباشه دستکم رو کاغد که باید عملکردش در همون حد باشه ...بنظرتون این نتایج کمی عجیب وغیر عادی نیستند ؟
در مورد صفحه نمایش نظرتون چیه ؟ ایا در حد رقبا بوده ؟
Pedram_mrn
21-12-2012, 14:34
Nexus 4 من هم رسید.
ایشالا که که مبارکتون باشه 3 4 تا سوال دارم اگه زحمتی نیست...
باتریه گوشی چجوریاس؟ یه بار با استفاده ی معمئلی وقتی باتری به 15 درصد اینا رسید تو قسمت باتری یوز چک کنید ببینید Displayچند ساعت روشن بوده...
دوربینش تو حالت ماکرو چقد قویه؟ در حد اس 3 و نوت 2 هست؟
USB OTG رو هم اگه کابل دم دستتون هست یه چک کنید چون شنیدم خیلی از کاربرا میگن که کار نمیکنه....
و درآخر شما گوشی رو از کجا و به چه قیمتی تهیه کردین.
خیلی ممنون...
Nexus 4 من هم رسید.
سلام مبارکتون باشه
میگن گوشی مشکل تاچ داره و بعضی موقع ها لگ میزنه شما به همچین چیزی بر خوردید؟
از نظر صفحه نمایش چطوره؟
///
دوستان اینم فک کنم مثل نکسوز قبلی ها دکمه سخت افزاری نداره درسته؟ حالا تو این باتری هم در نمیاد هنک کنه تکلیف چیه؟
MOHAMMAD2010
21-12-2012, 21:32
دوستان اینم فک کنم مثل نکسوز قبلی ها دکمه سخت افزاری نداره درسته؟ حالا تو این باتری هم در نمیاد هنک کنه تکلیف چیه؟
هنگ !؟
من گالکسی نکسوس دارم تا حالا هیچ وقت هنگ نکرده که مجبور بشم باتری رو دربیارم !
هنگ !؟
من گالکسی نکسوس دارم تا حالا هیچ وقت هنگ نکرده که مجبور بشم باتری رو دربیارم !
منم گالکسی نکسوس دارم تا حالا 5 6 بار هنگ کرده مجبور شدم باتری رو در بیارم !
milad_gasemi
22-12-2012, 09:00
منم گالکسی نکسوس دارم تا حالا 5 6 بار هنگ کرده مجبور شدم باتری رو در بیارم !
دوست عزیز اندروید گوشی شما مشکل داره..من گوشی های زیادی عوض کردم تنها گوشی که هنگ ندیدم همین گوشیه..اصلا سرعتش فوقالعادس مخصوصا اندروید 4.1.2
فکر کنم منظورمو درست نرسوندم
یعنی برای کسی پیش نیومده که مجبور بشه باتری در بیاره؟!
اومدیم قبل از نصب کاستوم یادمون رفت وایپ ها رو انجام بدیم اونوقت وقتی کاستوم رو نصب کردیم گوشی بوت نشه در این مواقع چه کار میشه کرد؟!!؟
بعدشم من اهل بازی ام همه بازی هارو تست میکنم تا الان یک بار هم تو بازی هنگ کرده
یا اصلا بعضی کاستوم ها باگ دارن که هنگ میکنن و ...
پ.ن: بخدا هنگ هم میکنه اینکه بعضی ها خیلی وارِدَن و گوشی رو دستشون هنگ نمیکنه دیگه من تقصیری ندارم :|
22-12-2012, 14:50
اومدیم قبل از نصب کاستوم یادمون رفت وایپ ها رو انجام بدیم اونوقت وقتی کاستوم رو نصب کردیم گوشی بوت نشه در این مواقع چه کار میشه کرد؟!!؟
پ.ن: بخدا هنگ هم میکنه اینکه بعضی ها خیلی وارِدَن و گوشی رو دستشون هنگ نمیکنه دیگه من تقصیری ندارم :|
کمتر پیش میاد چنین مواردی که مجبور شی باطری رو در بیاری.
با این حال مسئله ای هم نیست. گفتیم گوشی روی صفحه دکمه نداره. ولی دکمه Volume و Power که داره. :دی
کمتر پیش میاد چنین مواردی که مجبور شی باطری رو در بیاری.
با این حال مسئله ای هم نیست. گفتیم گوشی روی صفحه دکمه نداره. ولی دکمه Volume و Power که داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اون دکمه پاور هم به صورت نرم افزاری کار میکنه ، درسته؟ اگه کل سیستم عامل هنگ کنه جوری که نشه سوویچ آف کرد فک کنم باید بایستی باطریش تموم شه ، نه؟ :دی
راهی داره؟
دکمه ولوم پایین یا بالا(یادم نیست دقیق) با پاور مثل باطری در آوردن عمل میکنه
24-12-2012, 20:14
اون دکمه پاور هم به صورت نرم افزاری کار میکنه ، درسته؟ اگه کل سیستم عامل هنگ کنه جوری که نشه سوویچ آف کرد فک کنم باید بایستی باطریش تموم شه ، نه؟ :دی
راهی داره؟
توی GNex که Bootloader Menu با Power + Vol. Up + Vol. Down بالا میومد. :دی
velvet revoulver
28-12-2012, 01:47
میگم این صاحاب گوشی (Stream) نیومد ؟ بدجوری تو کفیم ! رفته گل بچینه ؟:n02:
سلام دوستن من بین این گوشی و گوشی lg 4x hd موندم
نمی دونم کدومرو انتخاب کنم .
دوستان اگه میشه نظر شونو بدن
کسی نمی دونه این گوشی کی میخواد وارد ایران بشه
سلام دوستان باتری این گوشی قابل تعویض هست یا نه؟
30-12-2012, 19:42
سلام دوستن من بین این گوشی و گوشی lg 4x hd موندم
نمی دونم کدومرو انتخاب کنم .
دوستان اگه میشه نظر شونو بدن
کسی نمی دونه این گوشی کی میخواد وارد ایران بشه
نکسس ۴ هم از نظر سخت افزار سر تره هم از نظر ساپورت. بحث قیمت به شدت پایین نکسس ۴ هم فراموش نشه. اما مهم ترین نکتش اینه که پیدا میشه آیا یا نه !
اگه بتونین پیدا کنین که عالیه. حیف که اصلا گیر نمیاد.
باطریش هم قابل تعویض نیست.
نکسس ۴ هم از نظر سخت افزار سر تره هم از نظر ساپورت. بحث قیمت به شدت پایین نکسس ۴ هم فراموش نشه. اما مهم ترین نکتش اینه که پیدا میشه آیا یا نه !
اگه بتونین پیدا کنین که عالیه. حیف که اصلا گیر نمیاد.
باطریش هم قابل تعویض نیست.
الان چنده تقریبا؟
سلام دوستان
این که باتریش اصلا قابل تعویض نیست مشکل پیش نمیاره ؟
آخه چرا اینکارو میکنن ؟
اگه باتری خراب شد باید چقدر هزیته کنی تا باتری رو درست کنن.
خراب نمیشه عزیز من
این حرفها خیلی زیاد در مورد آیپد قبلا زده شده و مشکلی پیش نیومده
اتفاقا به نظر من بهتره ، اینطوری به سازنده اجازه ساخت فشرده تر و با کیفیت تر داده میشه
یعنی بعد از چند سال استفاده هم خراب نمیشه.
اصلا امکان تعویض باتری وجود نداره؟
اگه باتری که استفاده میکنن li-plo باشه که همین جوره که شما میگی!!
01-01-2013, 23:55
یعنی بعد از چند سال استفاده هم خراب نمیشه.
اصلا امکان تعویض باتری وجود نداره؟
اگه باتری که استفاده میکنن li-plo باشه که همین جوره که شما میگی!!
باطری Li-Ion هست که به این سادگی ها طوریش نمیشه.
به فرض محال هم طوریش شد میشه عوض کرد. توی ایران تضمینی نمیدم :دی ولی بقیه جا ها موردی نداره.
به فرض محال هم طوریش شد میشه عوض کرد. توی ایران تضمینی نمیدم :دی ولی بقیه جا ها موردی نداره.
سلام دوسته من شما از کجا میگی باتریش li-on هست منبعی یا عکسی از گوشی داری؟
میشه اریه یدین
adrenalin
03-01-2013, 14:43
اگه بخواید اینجوری فک کنید نمی تونید گوشی بخرید که الان کاربرای اپل به نظر شما اگه اینجوری فک می کردن کلا اپل فروش نداشت که
پارسا جان لیتیوم پلیمره.
که البته عمر بهتری داره،یعنی بعد مدت بیشتری نسبت به لی یون ها خراب میشه ، اما یک چیز جالب در مورد اینا اینه که ،اگر چیپ قطع کننده شارژ بعد از فول شدنش خراب بشه، امکان انفجار باتری هست:دی
پارسا جان لیتیوم پلیمره.
که البته عمر بهتری داره،یعنی بعد مدت بیشتری نسبت به لی یون ها خراب میشه ، اما یک چیز جالب در مورد اینا اینه که ،اگر چیپ قطع کننده شارژ بعد از فول شدنش خراب بشه، امکان انفجار باتری هست:دی
خب اگه این چیپ قطع کننده قطع بشه سایر باتری ها مشکل ساز نمیشن؟
03-01-2013, 19:23
بله اشتباه از من بود.
اینطور که من گشتم دنبالش مثل اینکه برای جلوگیری از Over-charging برای هر سلول به طور مستقل شارژ اندازه گیری میشه.
برای اینکه شارژ باطری هم به طور کامل به 0% نرسه یه مقداری از باطری به صورت رزرو قرار میگیره که استفاده نمیشه.
توی آیفون و آیپد و آیپاد ها و مک بوک ها هم از این باطری ها استفاده میشه و اگه قرار بود خطر جدی باشه با وجود جمعیت به شدت زیاد این محصولات عملا صحنه ای مثل جبهه جنگ رو شاهد بودیم. :دی
البته مثل اینکه بدجور هم آتیش میگیرن اینا. :دی یه طوری باطری آتیش میگیره و میترکه که روی هر چیزی بیافته آتیش میزنه. :دی مثلا یه باطری میترکه بعد فرش آتیش میگیره بعد مبل آتیش میگیره یهو کل خونه میره هوا. :))
(فک کنم فروش Nexus 4 تو ایرانو نصف کرده باشم. :دی)
خب اگه این چیپ قطع کننده قطع بشه سایر باتری ها مشکل ساز نمیشن؟
نه بقیه مشکلی ندارند.مشکل اورشارژ فقط تو لیتیوم پلیمر ها هست
البته مثل این که ازین نظر مشکلی نیست و همینطور یک جور پروتوکل تعیین کردن که میزان شارژ از مقداری بیشتر نشه
MOHAMMAD2010
03-01-2013, 19:36
وقتی گوشی به دست ایرانی جماعت نمیرسه مجبوره در مورد این چیزا بحث کنه !
Li-Po یه عمره رو محصولات اپله اتفاقی نیفتاده حالا شما نگران این گوشی هستین !؟
نگران پولش باشین که گوشی 300 دلاری رو معلوم نیست چند میدن !
Pedram_mrn
03-01-2013, 20:22
تازه باتری ای که تو این گوشی به کار رفته از همون تکنولوژی ای استفاده میکنه که تو Optimus G هست الجی کلی روش مانور داده بودو اینا که توش از یه ترکیب خاصی استفاده کردن که به هنگام گرم شدن و اور هیت شدن اون گازی که تو سلول های باتری متصاعد میشه میزانش به شدت کم شده و به همین دلیل عمر باتری بیش از 700 سایکل شده (400تا500 تو باتری های دیگه س این مقدار)
این خودش سه سال میکشه تازه اونوقت عمر باتری میشه 70 تا 80 درصد روز اولش... که فک نمیکنم کسی تو این دوره زمونه وقتی دنبال این گوشی میاد اونو بیشتر از دوسال نگه داره.
تنها مشکلی که ایجاد میکنه اونم واسه یه سری از کاربراس که باتریه زاپاس یا با ظرفیت بیشتر میخرن که میخوام اصلا نخرن:n02:
البته اونم با این گارد های باتری دار حل میشه
03-01-2013, 20:43
البته اونم با این گارد های باتری دار حل میشه
؟!
ازونا که وصل میشه به پورت گوشی مث شارژر کار میکنه؟
یا مثلا پشتشو بکنی اینو بزاری پشتش؟! :|
عجب سوال بحث بر انگیزی پرسیدم
راستی گوگل نگفته که کی میخواد این پیش فروش ها شو تحویل بده
فکر کنم یکم یکم داره میاد تو ایران.
؟!
ازونا که وصل میشه به پورت گوشی مث شارژر کار میکنه؟
یا مثلا پشتشو بکنی اینو بزاری پشتش؟! :|
آره :دی البته گوشیت کلفت میشه،ولی عمر باتری نکسس 4 ...:|
titanium_zarin
07-01-2013, 11:02
و حالا این گوشی با قیمت خیلی عالیه 2900000 تومان در بازار ایران ...
دوستانی که هی ضرب و تقسیم می کردن قیمت دلار و درهم رو حالا ممنون میشم فرمول این رو هم برای ما اعلام کنند که چه جوری با 600 دلار و 1200 درهم و به قرار دلاری 3500 و درهمی 1100 تومن این گوشی اینقدر خوش قیمت شده !!
دیشب موقعی که تو تاپیکش زد تعجب مرا فرا گرفتندی:دی
Droid DNA هم به قیمت زیبای 3میلیون تومان!
MOHAMMAD2010
07-01-2013, 15:43
و حالا این گوشی با قیمت خیلی عالیه 2900000 تومان در بازار ایران ...
دوستانی که هی ضرب و تقسیم می کردن قیمت دلار و درهم رو حالا ممنون میشم فرمول این رو هم برای ما اعلام کنند که چه جوری با 600 دلار و 1200 درهم و به قرار دلاری 3500 و درهمی 1100 تومن این گوشی اینقدر خوش قیمت شده !!
حالا پست صفحه قبل منو درک کردین !
وقتی گوشی به دست ایرانی جماعت نمیرسه مجبوره در مورد این چیزا بحث کنه !
Li-Po یه عمره رو محصولات اپله اتفاقی نیفتاده حالا شما نگران این گوشی هستین !؟
نگران پولش باشین که گوشی 300 دلاری رو معلوم نیست چند میدن !
شایعات میگه که ال جی زیر نکسس 4 زایـــــــــیده !
احتمالا بخواد تولیدشو متوقف کنه.
بعد ما میگیم بده همون سامی بزنه همه برا ال جی قاطی می کنند :-J
مثل این که خود گوگل از Android 4.2 راضی نیست و می خواد برای MWC نسخه 5 ( شاید 4.3 ) رو معرفی کنه !
جالب اینجاست خود LG گفته تمرکز روی همکاری بعدی هستش
و جالب تر از همه اینا که این خبر در حد یه شایعست !
11-01-2013, 20:50
مثل این که خود گوگل از Android 4.2 راضی نیست و می خواد برای MWC نسخه 5 ( شاید 4.3 ) رو معرفی کنه !
از عمه گوگل چه خبرا راستی؟! :دی
LG که رسما دستشویی کرد با N4 ٬ بگذریم از یه سری مشکلاتش ٬ مشکل من با عرضشه. :|
نکسس بعدی هم اگه دست LG باشه چه خاکی بریزیم سرمون؟! :((
راضی نیست ؟ C'mon!
LG هر دفعه میگه داریم تولید رو افزایش میدیم،داریم میدیم،داره میده و ...
هم LG و هم Google دارن ضرر میدن سر فروش هر یدونه Nexus 4 !
شاید جفتشون انتظار همچین استقبالی نداشتن ...
احتمالا باید منتظر یه محصول کم هزینه تر برای هر 2 شرکت با کارایی بهتر از Nexus 4 باشیم ...
velvet revoulver
11-01-2013, 23:54
دوستان دلیل اینکه میگید نکسوس 4 خوب نبوده و ال جی خراب کرده چیه ؟
چند وقت پیش که میگفتن دیر به دست خریدارا رسیده و گوگل عذر خواهی کرده...الانم میگن شاید کلا تولیدشو متوقف کنن!
دوربینشم یکم مشکل داشته میگن:n02:
هیچی دلیلش تعصب بی دلیل یک عده به سامسونگ چون الجی زده چشم دیدنشو ندارند :n02:
هیچ مشکلی نداره عزیز شما نظرات اینجا را نخون برو این سایت که معرفی کردم اگر یک همچین نظراتی دیدی منم خبر کن
12-01-2013, 02:41
هیچی دلیلش تعصب بی دلیل یک عده به سامسونگ چون الجی زده چشم دیدنشو ندارند :n02:
هیچ مشکلی نداره عزیز شما نظرات اینجا را نخون برو این سایت که معرفی کردم اگر یک همچین نظراتی دیدی منم خبر کن
LG از پس تولید Nexus 4 بر نمیاد. تقاضای نکسس ۴ بسیار بالاست و LG اصلا نتونسته از پسش بر بیاد.
اینکه هر ۲-۳ هفته یه بار ٬ با مدت تحویل ۷-۸ هفته ٬ به یه تعداد محدود تحویل بدن یعنی فاجعه. اینکه امثال من و شما نتونیم خوابشم ببینیم یعنی فاجعه.
LG از پس تولید Nexus 4 بر نمیاد. تقاضای نکسس ۴ بسیار بالاست و LG اصلا نتونسته از پسش بر بیاد.
اینکه هر ۲-۳ هفته یه بار ٬ با مدت تحویل ۷-۸ هفته ٬ به یه تعداد محدود تحویل بدن یعنی فاجعه. اینکه امثال من و شما نتونیم خوابشم ببینیم یعنی فاجعه.
دوست عزیز مطمئنا مسئولان گوگل و الجی از من و شما بسیار آینده نگر تر هستند و اگر فکر میکردند از پسش بر نمیومدن هیچوقت سراغ تولیدش نمی رفتند
گوشی تازه عرضه شده و چون قیمت خیلی خوبی داره و تقریبا بهترین گوشی سال هم هست تقاضا خیلی بالاست
در مورد ایران هم شما میدونی که شرایط اینجا فرق میکنه و گوگل اینجا نمایندگی نداره الجی هم نمایندگی هاش گوشی های معمولی را دیرتر از بازار جهان وارد ایران میکردند دیگه چه برسه به این گوشی
الان تو فیلیپین و اندونزی طرف زندگی میکنه گوشی دستشه اما ایران شرایطش فرق میکنه
همونطور که گفتم . ال جی زیر نکسس 4 زاییده!
نکسس 7 ،فقط 2 هفته تاخیر خورد و ماهی 1میلیون میفروشه،در برابر 500هزار نکسس 4
Nexus 10 هم 3هفته تاخیر خورد. از اون به بعد Available بود و تو انگجت ببینید 350هزار تا میفروشه .
هرچند که هزینه ساخت نکسس10 خیلی بیشتر از نکسس 4 هست! Soc گرون،صفحه نمایش گرون و... ولی چون تولید خود سامسونگه،از پسش بر اومده
همونطور که گفتم . ال جی زیر نکسس 4 زاییده!
الجی نزاییده این چیزایی که میگید زاییده فکر شماست:n02:
همچین میگید تولید خود سامسونگ انگار پلاستیک تولید کردن هم کاری داره:n02:
silent-assassin
12-01-2013, 11:02
خب خداییش الان پلاستیکا سامسونگ فوق العاده با کیفیت هستن!
واضح و مسلم هست که ال جی توانایی ساپورت کاربرای نکسوس 4 را نداره (به لحاظ تولید) که البته عمده دلایلش به خاطر قیمت گذاری و استقبالی که ازش شد هست.
درسته هر دو کمپانی آینده نگر هستن اما هر2تا هم اعلام کردن انتظار چنین استقبالی را نداشتن.
خب خداییش الان پلاستیکا سامسونگ فوق العاده با کیفیت هستن!
واضح و مسلم هست که ال جی توانایی ساپورت کاربرای نکسوس 4 را نداره (به لحاظ تولید) که البته عمده دلایلش به خاطر قیمت گذاری و استقبالی که ازش شد هست.
درسته هر دو کمپانی آینده نگر هستن اما هر2تا هم اعلام کردن انتظار چنین استقبالی را نداشتن.
خداییش باید ببینیم کیفیت را چطور تعریف میکنیم :n02:
قیمت گذاری هم اشتباه گوگل بوده که حالا این بلا سرش اومده وگرنه الجی سر تولید صفحه نمایش آیفون هم با این استقبال مواجه شد اما سربلند بود
silent-assassin
12-01-2013, 11:25
خداییش باید ببینیم کیفیت را چطور تعریف میکنیم :n02:
قیمت گذاری هم اشتباه گوگل بوده که حالا این بلا سرش اومده وگرنه الجی سر تولید صفحه نمایش آیفون هم با این استقبال مواجه شد اما سربلند بود
من شخصا نوت 2 دست گرفتم فوق العاده بود. واضح بود صنعت ساخت پلاستیک فشرده سامسونگ خیلی پیشرفت کرده!! (آخرش پلاستیک هست اما نسبت به پلاستیک 2 سال پیشش آلومینیومه!!!)
البته به نظرم این قضیه نکسوس 4 هم اینقد دیگه فاجعه نیست که الان داریم میگیم اما خب ال جی تا حدودی کم آورده. شایدم میخواد بیشتر مردم را سوق بده به فروشگاه های خودش تا با قیمت 2 برابر بفروشه . ما نمیتونیم بگیم دقیقا چه خبره اما توی ساپورت گوگل پلی کم آورده
من شخصا نوت 2 دست گرفتم فوق العاده بود. واضح بود صنعت ساخت پلاستیک فشرده سامسونگ خیلی پیشرفت کرده!! (آخرش پلاستیک هست اما نسبت به پلاستیک 2 سال پیشش آلومینیومه!!!)
البته به نظرم این قضیه نکسوس 4 هم اینقد دیگه فاجعه نیست که الان داریم میگیم اما خب ال جی تا حدودی کم آورده. شایدم میخواد بیشتر مردم را سوق بده به فروشگاه های خودش تا با قیمت 2 برابر بفروشه . ما نمیتونیم بگیم دقیقا چه خبره اما توی ساپورت گوگل پلی کم آورده
درسته دوست عزیز انصافا نوت 2 خیلی خوبه در این شکی نیست کیفیت ساختش خیلی پیشرفت کرده
نکسوس هم همینطوره الان ebay و خیلی سایتها فروش آنلاین دارن اما انقدر تقاضا زیاد بوده که انتظارش دور از ذهن این کمپانی بوده
LoL
SoC و صفحه نمایش و بُرد و رم و ... هم جزوی از همون پلاستیک تولید کردنه؟!
چطور ایسوز تبلت! نه گوشی! تبلت 200دلاری رو با حاشیه سود 0.1 دلار میتونه 1میلیون در ماه تولید کنه؟! چون ال جی شرکت دسته سوم حساب میشه و نمیتونه از پس تولید بالا بر بیاد!
LoL
SoC و صفحه نمایش و بُرد و رم و ... هم جزوی از همون پلاستیک تولید کردنه؟!
چطور ایسوز تبلت! نه گوشی! تبلت 200دلاری رو با حاشیه سود 0.1 دلار میتونه 1میلیون در ماه تولید کنه؟! چون ال جی شرکت دسته سوم حساب میشه و نمیتونه از پس تولید بالا بر بیاد!
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفت :n02: شرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
کل تولیدات سامسونگ به تولید الجی دیسپلی نمیرسه بعد شما میگی از پس تولید بر نمیاد حالا صبر کن و ببین نکسوس 4 میتونه رکورد آیپد را بشکونه یا نه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-L-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C.jpg
12-01-2013, 14:05
دوست عزیز مطمئنا مسئولان گوگل و الجی از من و شما بسیار آینده نگر تر هستند و اگر فکر میکردند از پسش بر نمیومدن هیچوقت سراغ تولیدش نمی رفتند
گوشی تازه عرضه شده و چون قیمت خیلی خوبی داره و تقریبا بهترین گوشی سال هم هست تقاضا خیلی بالاست
در مورد ایران هم شما میدونی که شرایط اینجا فرق میکنه و گوگل اینجا نمایندگی نداره الجی هم نمایندگی هاش گوشی های معمولی را دیرتر از بازار جهان وارد ایران میکردند دیگه چه برسه به این گوشی
الان تو فیلیپین و اندونزی طرف زندگی میکنه گوشی دستشه اما ایران شرایطش فرق میکنه
تمام کشور های دنیا این مشکل رو دارن. هر ۲-۳ هفته سفارش میگیرن به تعداد خیلی محدود ٬ درصد بالایی از سفارش ها هم گوگل کنسل میکنه ٬ تحویل هم ۷-۸ هفتست.
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفت
شرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
اونوخ اون تمام نکسس ۴ چند تا بود دقیقا؟! ;;)
LG از پس تقاضای بالا بر نمیاد. تمام..! یعنی نمیخواد زیاد خودشو واسه نکسس ۴ یی که اونچنان سودی واسش نداره اذیت کنه. اونم فقط واسه ی من خریدار مشکل ایجاد میکنه.
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفت :n02: شرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
کل تولیدات سامسونگ به تولید الجی دیسپلی نمیرسه بعد شما میگی از پس تولید بر نمیاد حالا صبر کن و ببین نکسوس 4 میتونه رکورد آیپد را بشکونه یا نه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-L-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C.jpga
شما تصورت از فروخته شدن تو یک ساعت ،مثل آیفونه که 1میلیون تا 5میلیون آیفون تو 1روز فروش میرن
ال جی تو انگلیس موجودی 200هزار و کنسل شدن order ها تا 1ماه الی 2ماه رو داده!
این فرق یک شرکت ضعیف از نظر تولید قطعاته با یک شرکت قویه.
همون اپل هم Pre order هاش یک هفته تا 10روز طول میکشه،نه 2ماه و هیچ جا هم عرضه نشه
اون وقت فروش 10میلیونی 7گوشی میخواد چیزی رو نشون بده ؟: )) این که ال جی شاخ شده ؟
نه عزیزم. با نکسس یا بدون نکسس،ال جی هنوز همون ال جی هست!
در مورد خط آخر هم یکم فکر کن:). کل تولیدات سامسونگ اندازه ال جی دیسپلی نمیشه ? :- J
تمام کشور های دنیا این مشکل رو دارن. هر ۲-۳ هفته سفارش میگیرن به تعداد خیلی محدود ٬ درصد بالایی از سفارش ها هم گوگل کنسل میکنه ٬ تحویل هم ۷-۸ هفتست.
اونوخ اون تمام نکسس ۴ چند تا بود دقیقا؟! ;;)
LG's Nexus 4 phone sells out within 30 minutes in UK
تعدادش مشخص نیست :n02:
a
شما تصورت از فروخته شدن تو یک ساعت ،مثل آیفونه که 1میلیون تا 5میلیون آیفون تو 1روز فروش میرن
ال جی تو انگلیس موجودی 200هزار و کنسل شدن order ها تا 1ماه الی 2ماه رو داده!
این فرق یک شرکت ضعیف از نظر تولید قطعاته با یک شرکت قویه.
همون اپل هم Pre order هاش یک هفته تا 10روز طول میکشه،نه 2ماه و هیچ جا هم عرضه نشه
اون وقت فروش 10میلیونی 7گوشی میخواد چیزی رو نشون بده ؟: )) این که ال جی شاخ شده ؟
در مورد خط آخر هم یکم فکر کن:). کل تولیدات سامسونگ اندازه ال جی دیسپلی نمیشه ? :- J
مگه اپل همه قطعاتشو خودش تولید میکنه که شما میگی شرکت قوی از نظر قطعات و شرکت ضعیف همین اپل صفحه نمایششو الجی دیسپلی داره میزنه:n02:
در مورد سری L هم 7تا گوشی نیست بعد شما که انقدر سنگ سامسونگ را به سینه میزنی میدونی که پرفروش ترین گوشی سامی با اینهمه تبلیغ 18 میلیون فروخته حالا 10 میلیون به نظرت کمه!!
دیروز داشتم یک کانال افغانی را میدیدم مستند میداد دیدم اول برنامه گفت این برنامه تقدیم میشون توسط نوت 2 :n19: دیگه کجا مونده که تبلیغ نکنه:n08:اما الجی بدون هیچ تبلیغی 10 میلیون فروخته به نظر من که عالیه
مطمئنا الجی از پس نکسوس 4 هم بر میاد و روسیاهی میمونه برای کسانی که با این کمپانی مشکل دارند
در مورد خط آخر هم شما یکم تحقیق کن
البته خیلی خوب شد این گوشی تو عرضه نتونست موفق بشه ،
بقیه شرکت ها از جمله خود ال جی یه نفس راحت کشیدن :دی
بنظرم بهترین نکسوس و البته نا موفق ترین نکسوس همین بود !!!!
من که ال جی رو به سامسونگ ترجیح میدم .
الان مشکل بحث شما همین تموم شدن موجودی ها و نبودن برای عرضه هست ؟!
با همین مورد کل سابقه یه کمپانی رو زیر سوال میبرین : دی ، سیستم مموتی همینه دیگه !
بحث غیر حرفه ای و آماتور جایی شروع میشه که عده ای سر نام برند مورد علاقه شون بحث راه بندازن که این بده اون خوبه ، این فروم هم پره از این موارد !
فلان برند پلاستیک سازه فلان برند عرضه ساخت و عرضه یه گوشی رو نداره و ...
تمام این مقایسه ها و ارزیابی های سطحی اندکی ارزش ندارن و متاسفانه سطح سنجش افراد داخل بازار ایران پر شده از این حرفها
میری گوشی بخری طرف زرتی کل سابقه یه کمپانی رو تا سطح جوب کنار خیابون میاره پایین ! بدون اینکه اندکی سواد داشته باشه
یکم عمیق تر بسنجید و فکر کنید
علاقه به برند خوبه اما نباید به عقاید بقیه توهین بشه
درسته سامسونگ داره یه یه غول مهار نشدنی تبدیل میشه ولی جرات و جسارت الجی تو ساخت این گوشی بی نظیر بود
mohammadx6
31-01-2013, 23:42
سلام
گوگل توی آلمان فروشگاه داره؟
e mahmoudi
03-02-2013, 21:52
عزیز من کجایی تو اس 3 که 40 میلیون فروش داشته :n05:
تازه الجی کل سری ال رو 10میلیون فروخته ینی فقط اس3 4 برابر کل سری ال فروش داشته عزیز من:n07:
اطلاعات غلط نده
شرکت مدیا پردازش ( نمایندگی ال جی تو ایران ) تو همایشی که امروز داشته گفته هفته آینده Nexus 4 رو با قیمتی حدود 1600 تا 1800 تو ایران عرضه می کنن .
شرکت مدیا پردازش ( نمایندگی ال جی تو ایران ) تو همایشی که امروز داشته گفته هفته آینده Nexus 4 رو با قیمتی حدود 1600 تا 1800 تو ایران عرضه می کنن .
اگه واقعا قیمتش این باشه می ارزه
ولی الان با 2500 قیمت بنظرم اصلا نمی ارزه
milad_gasemi
05-02-2013, 14:58
اگه واقعا قیمتش این باشه می ارزه
ولی الان با 2500 قیمت بنظرم اصلا نمی ارزه
چطور باطرفلای با این قیمتش میارزه!!!!!خیلیا هم پیشنهاد میدن که برین باترفلای بخرین یا اصلا همین آیفون 5 مگه چیش از نکسوس سرتره که این همه قیمت گرفته؟ولی نکسوس که خیلی ارزونتره نمیارزه؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من نکسوس چیزی کمتر از باترفلای نداره!!
05-02-2013, 15:20
به شخصه دلم نمیاد واسه گوشی ۳۵۰ دلاری ٬ ۲۵۰۰ بدم. به این دلیل نمیارزه. :دی
چطور باطرفلای با این قیمتش میارزه!!!!!خیلیا هم پیشنهاد میدن که برین باترفلای بخرین یا اصلا همین آیفون 5 مگه چیش از نکسوس سرتره که این همه قیمت گرفته؟ولی نکسوس که خیلی ارزونتره نمیارزه؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من نکسوس چیزی کمتر از باترفلای نداره!!
صفحه و دوربین و باتری و اینا رو کم داره
adrenalin
05-02-2013, 20:00
مموری هم که نمی خوره یه خورده واسه ما ایرانیا بدرد نمیخوره :n10:
حتی تو نسخه 16 گیگ شما دروبر 11.3 خالی دارید اون با اون دم تشکیلات فیلم برداری فول اچ دی و ... به نظر من کمه :n30:
مموری هم که نمی خوره یه خورده واسه ما ایرانیا بدرد نمیخوره :n10:
حتی تو نسخه 16 گیگ شما دروبر 11.3 خالی دارید اون با اون دم تشکیلات فیلم برداری فول اچ دی و ... به نظر من کمه :n30:
از این نظر که بله
الان همه بازی ها حدود 1.5 گیگ فضا میگیرند ، یعنی کافیه 3 تا بازی بریزی روی گوشی تا نصف حافظت بپره
من نکسوس 7 32 گیگی دارم داره اذیتم میکنه !!!
به شخصه دلم نمیاد واسه گوشی ۳۵۰ دلاری ٬ ۲۵۰۰ بدم. به این دلیل نمیارزه. :دی
دوست عزیز از شما بعیده با این سابقه همچین حرفی زده بشه
خوب میدونید که پخش خاورمیانه بر عهده ال جی هست نه گوگل ، قیمت گوگل برای اروپا 350 دلاره اما قیمت ال جی 650 دلاره :n02:
06-02-2013, 13:25
دوست عزیز از شما بعیده با این سابقه همچین حرفی زده بشه
خوب میدونید که پخش خاورمیانه بر عهده ال جی هست نه گوگل ، قیمت گوگل برای اروپا 350 دلاره اما قیمت ال جی 650 دلاره :n02:
عزیزم شما اگه یه چیپس ۸۰۰ تومنی رو توی محله خودتون فقط ۳۰۰۰ تومن بفروشن میری بخری؟!
عزیزم شما اگه یه چیپس ۸۰۰ تومنی رو توی محله خودتون فقط ۳۰۰۰ تومن بفروشن میری بخری؟!
عزیزم چه ربطی داره!! اینجا ایرانه گوگل استور وجود نداره که بری 350 دلار بدی نکسوس بخری باید از نمایندگی ال جی بخری که قیمتشو 650 تا گذاشته حالا این میشه چیپس سر کوچه:n02:
حکایت پژو 207 که پژو فول آپشنشو داره میفروشه 19000$ اما ایرانخودرو میده .... اگر پژو اینجا نمایندگی داشت میرفتی با اون قیمت میخریدی:n02:
milad_gasemi
06-02-2013, 16:06
صفحه و دوربین و باتری و اینا رو کم داره
البته شما استادین...بنده خودم تو خرید بیشتر حرف شما رو ملاک قرار دادم...ولی
به جز باطری تفاوت های دیگه زیاد محسوس نیست....در ضمن قیمت این کجا و آن کجا!!!!!:n04:هنوز قیمت ایرانی باترفلای حدود 500 یا 600 تومنی از نکسوس زیادتره که نمیصرفه.....
در ثانی ساپورتی که نکسوس داره هیچ گوشی نداره..این به اون در....به نظر من تو گوشی های اندرویدی حرف اول روو ساپورت میزنه تا چیزای دیگه(البته نکسوس تو باطریش خراب کرده که یکی از فاکنورهای انتخاب باطریه خوب هستش)
06-02-2013, 16:53
عزیزم چه ربطی داره!! اینجا ایرانه گوگل استور وجود نداره که بری 350 دلار بدی نکسوس بخری باید از نمایندگی ال جی بخری که قیمتشو 650 تا گذاشته حالا این میشه چیپس سر کوچه:n02:
حکایت پژو 207 که پژو فول آپشنشو داره میفروشه 19000$ اما ایرانخودرو میده .... اگر پژو اینجا نمایندگی داشت میرفتی با اون قیمت میخریدی:n02:
اگه پژو ۲۰۷ هم تنها ماشینی بود که خیلی اختلاف قیمت داشت نمی خریدمش.
قیمت آیفون ۵ و باترفلای و غیره ٬ برابر با همون قیمتیه که یه امریکایی میخرتش (با تبدیل ارز منظورمه) ٬ ولی نکسس ۴ اینطوری نیست. صفحات قبل رو هم بخونین به همین دلیل فحش رو کشیدم به ال جی و رسما اعلام کردم با این قیمت نمیخرم. :دی (ال جی ورشکس نشه یه وخ. :دی)
خوبی ال جی اینه که قیمت گوشی هاش تو بازار ایران خیلی منصفانست. پارسال یادمه تنها گوشی که قیمتش عالی بود O3D بود و الان هم پرادا ۳.۰ . با قیمت ۱۶۰۰ هم بیاد بی درنگ میخرمش.
قیمت آیفون ۵ و باترفلای و غیره ٬ برابر با همون قیمتیه که یه امریکایی میخرتش (با تبدیل ارز منظورمه) ٬ ولی نکسس ۴ اینطوری نیست. صفحات قبل رو هم بخونین به همین دلیل فحش رو کشیدم به ال جی و رسما اعلام کردم با این قیمت نمیخرم. :دی (ال جی ورشکس
حالا گوگل یه خبطی کرده توش مونده انصافا این گوشی خیلی بیشتر از 350 تا میارزه اگر ال جی همون 650 تا که میگه به ایران بده من میخرمش شما هم بخر ضرر نمیکنی:n02: البته با قیمت ارز مرجع:n06:
بابا دیگه دوران این گوشی به سر رسید!
اینقدر دیر اومد که چند ماه دیگه نکسوس جدید میاد بازار!!!
اسفند گالاکسی اس 4 معرفی میشه ، M7 از HTC دو هفته دیگه معرفی میشه ! xperia Z اومده بازار و ...
velvet revoulver
13-02-2013, 02:02
اسفند گالاکسی اس 4 معرفی میشه ، M7 از HTC دو هفته دیگه معرفی میشه ! xperia Z اومده بازار و ...
هر چند که معتقدم دوران این گوشی هنوز به سر نرسیده . اما حتی اگرم اینطور باشه که شما میگید پس چه بهتر ! با اومدن گلکسی 4 و اکسپریا زد و غیره , این گوشی قدیمی میشه و اونوقت شاید بتونیم امیدوار باشیم که قیمتش افت کنه و پایین بیاد و تو این اشفته بازار اقتصادی, یکی مثل من که خواب داشتن این گوشی رو هم نمیتونه ببینه بتونه بخردش !!!
شرکت مدیا پردازش قراره این گوشی را با گارانتی رسمی و قیمت زیر 1500 وارد کنه من که منتظر ورودش هستم فقط امیدوارم اونایی که ادعا کردن این گوشی نمیارزه و مفت هم بدن نمیخرن ، مرد باشن و نخرن:n02: و منتظر پلاستیکهای بعدی برای خرید باشن:n13:
شرکت مدیا پردازش قراره این گوشی را با گارانتی رسمی و قیمت زیر 1500 وارد کنه من که منتظر ورودش هستم فقط امیدوارم اونایی که ادعا کردن این گوشی نمیارزه و مفت هم بدن نمیخرن ، مرد باشن و نخرن:n02: و منتظر پلاستیکهای بعدی برای خرید باشن:n13:
حداقل اطمینان از این هست که میتونه عرضه کنه توی بازار!
مدیا پردازش توی کنفرانس که زمان دلار 3500 بود یک لاف اومد و گفت از 1600تا 1800
الان همون قیمتی ک تو بازار هست رو با 200تومن پایین تر و به اسم گارانتی دوباره 200بالاتر میدن
سرو کله S IV هم پیدا شده ،نسخه غیر جهانیش تو GLbenchmark 41 فرم بر ثانیه گرفته . با این که Adreno 320 همین Nexus 4 رو داره!!
الان همون قیمتی ک تو بازار هست رو با 200تومن پایین تر و به اسم گارانتی دوباره 200بالاتر میدن
سرو کله S IV هم پیدا شده ،نسخه غیر جهانیش تو GLbenchmark 41 فرم بر ثانیه گرفته . با این که Adreno 320 همین Nexus 4 رو داره!!
رضا خودت هم میدونی تا موقعی که گوشی عرضه نشه این بنچ مارک ها ارزشی نداره ، خیلی از گوشی ها هم بعد از عرضه نتایج شون عوض شد
قیمت نکسس 4 هم وقتی ایران بیاد نه 2.600 الان میشه نه 1.600 که گفتن ، حدس من روی 1.900 اینطورا هست
رضا خودت هم میدونی تا موقعی که گوشی عرضه نشه این بنچ مارک ها ارزشی نداره ، خیلی از گوشی ها هم بعد از عرضه نتایج شون عوض شد
قیمت نکسس 4 هم وقتی ایران بیاد نه 2.600 الان میشه نه 1.600 که گفتن ، حدس من روی 1.900 اینطورا هست
Xperia Z هم همچین چیزایی عرضه داده.
اصلا امکان نداره Gpu روی دیفالت نباشه!، مثل نکسوس من و 4ایکس تو!:دی
و البته نکسوس نسل بعدی بود! ولی تو زمان خودش. الان که همه مثل نقل و نبات ADreno 320 میزنن و باترفلای هم 1ماهی هست داره فروش میره!
مثل حکایت سونی ه که اونقدر عرضه رو لفتش میده بخوره به معرفی S IV و X phone
گوشی خوبیه ... عَمَم دیروز یکی ازشون خرید :n12:
MOHAMMAD2010
13-02-2013, 20:54
اینجوری هم که شما میگی دیگه نیست !
تولید این گوشی تا حالا خیلی کم بوده اون وقت دورانش به پایان رسید !!!؟
Mohammad Yek110
13-02-2013, 21:52
هرچی باشه نکسوسه و داشتن ساپورت گوگل ( فکر کنم میگن آندروید استاک ) مهمه ، حتی اگه آندروید استاک نبود ما نمیتونیم بگیم دیگه کسی طرفدار Galaxy S نیست
همونطور که Nexus S از بهترین تک هسته ای هاست و قدیمی هم هست ، هنوزم داره خرید و فروش میشه...چه برسه به گلکسی نکسوس و نکسوس 4
هرچی باشه نکسوسه و داشتن ساپورت گوگل ( فکر کنم میگن آندروید استاک ) مهمه ، حتی اگه آندروید استاک نبود ما نمیتونیم بگیم دیگه کسی طرفدار Galaxy S نیست
همونطور که Nexus S از بهترین تک هسته ای هاست و قدیمی هم هست ، هنوزم داره خرید و فروش میشه...چه برسه به گلکسی نکسوس و نکسوس 4
استوک رو میدونم
ولی به قول دوستمون این گوشی فقط 400000 تا شیپ داشته ! یعنی خیلی خیلی کم
و به همین خاطر هست که دولوپر ها ازش ساپورت خوبی ندارند
ساپورت دولوپر ها هم مهم هست.
الان مثلا اوبونتو میخواد وارد بازار بشه ! گوشی که انتخاب شده برای این موضوع galaxy nexus هست و نه نکسوس 4
نمیشه گفت چون ساپورت گوگل هست ، پس نبود دولوپر ها نقشی نداره..
استوک رو میدونم
ولی به قول دوستمون این گوشی فقط 400000 تا شیپ داشته ! یعنی خیلی خیلی کم
و به همین خاطر هست که دولوپر ها ازش ساپورت خوبی ندارند
ساپورت دولوپر ها هم مهم هست.
الان مثلا اوبونتو میخواد وارد بازار بشه ! گوشی که انتخاب شده برای این موضوع galaxy nexus هست و نه نکسوس 4
نمیشه گفت چون ساپورت گوگل هست ، پس نبود دولوپر ها نقشی نداره..
امیر یه چی میگیا !
اوبونتو سیستم عامل خوبیه ولی قبول کن همچین آش دهن سوزی هم نیست که بخوایم در نظر بگیریم
مطمئنم اگه اوبونتو اول روی نکسس 4 عرضه میشد الان نظرت این بود که ای بابا چرا رو نکسس 4 ساپورت کردن و ... !
غیر از اینه ؟!
بحث فروش بر سر عدم پیش بینی از قیمت بود که متاسفانه دیر به فکرش افتادن ولی به نظر من حتی تا آخر امسال هم باز با همین قیمت بی رقیبه ..
امیر یه چی میگیا !
اوبونتو سیستم عامل خوبیه ولی قبول کن همچین آش دهن سوزی هم نیست که بخوایم در نظر بگیریم
مطمئنم اگه اوبونتو اول روی نکسس 4 عرضه میشد الان نظرت این بود که ای بابا چرا رو نکسس 4 ساپورت کردن و ... !
غیر از اینه ؟!
بحث فروش بر سر عدم پیش بینی از قیمت بود که متاسفانه دیر به فکرش افتادن ولی به نظر من حتی تا آخر امسال هم باز با همین قیمت بی رقیبه ..
نه دیگه
قضیه رو اشتباه گرفتی
این که ابونتو سیستم عامل رو برا Gnex میده! اینو نشون میده که نکسس 4دیوایسی نیست که دولاپر ها به جای Gnex جایگزین کنن .
مهم ابونتو نیست،مهم اینه که نشون میده اصلا کسی رنگ نکسس 4 رو ندیده،برا همین برا بنیاد ابونتو اونقدر ارزش وقت نداشته
امیر یه چی میگیا !
غیر از اینه ؟!
من اصلا کاریبه خوب یا بد بودنش ندارم ، به هر حال اوبونتو برای گالاکسی نکسوس انتخاب شد چون الان گوشی اول گوگل هست !
من نمیگم این گوشی بده ، میگم وقتی اینقدر استقبال ازش کم باشه نتیجش اینه که حرکتی هم روش انجام نمیشه !
مثلا گالاکسی اس 3 رو در نظر بگیر ! به خاطر فروش بیش از حدش همه توجه ها به سمتشه و به نوعی شده معیار گوشی های اندرویدی!
گالاکسی نکسوس فروش خیلی خیلی بیشتری داشته ! و جالب اینجاست ، فروش گالاکسی نکسوس تو امریکا باز شروع شده !!!!!!!!!!!(چون اپل بن کرده بود فروشش رو ، ولی مثل اینکه شکایتش رو پس گرفت)
اینجوری هم که شما میگی دیگه نیست !
تولید این گوشی تا حالا خیلی کم بوده اون وقت دورانش به پایان رسید !!!؟
این خبر های گوگل هست که کار تولید نکسوس بعدی شروع شده و به زودی عرضه میشه
چرا ؟ چون نکسوس 4 موفق نبود
این گوشی هنوز تو خیلی از مارکت ها ورود نکرده اما داره جایگزینش میاد!
گوگل هر 1 سال یک بار گوشی میداد بیرون و توی اون یک سال مانور خیلی خوبی میداد روی گوشی ها و کلی هم فروش عالی داشت
تبلت نکسوس 7 هر ماه نزدیک به یک میلیون فروش داره !!!
milad_gasemi
14-02-2013, 12:24
آخه چرا کسی به این نکته اشاره نمیکنه که چون خوده گوگل این گوشی رو با قیمت خیلی ارزون حدود 230 یورو شروع کرد و خیلی خیلی خواهان داشت ولی به علت مناسب بودن قیمتش به مقدار تقاضای خواهان فراهم نشد!!!!برای ال جی هم صرف نمیکنه یه همچین گوشیه آسی رو با این قیمت کم بفروشه و سرمایه گذاری بکنه!!همه فقط گیر دادن به عیب های این گوشی...
آخه چرا کسی به این نکته اشاره نمیکنه که چون خوده گوگل این گوشی رو با قیمت خیلی ارزون حدود 230 یورو شروع کرد و خیلی خیلی خواهان داشت ولی به علت مناسب بودن قیمتش به مقدار تقاضای خواهان فراهم نشد!!!!برای ال جی هم صرف نمیکنه یه همچین گوشیه آسی رو با این قیمت کم بفروشه و سرمایه گذاری بکنه!!همه فقط گیر دادن به عیب های این گوشی...
ال جی دیده این و اپتیموس جی کپی همن ، خواسته سود کنه و یکی از بدترین همکاری های تاریخ رو با گوگل انجام داده،
آیفون به اون آیفونیش هزینه ساختش هیچوقت بالاتر از 200دلار نرفته! 4s فکر کنم 115 و 5 حدود 150(دقیق یادم نیست )
ولی این حاشیه سود پایینه که ال جی رو اینجوری کرده. وگرنه مگه Gnex قیمتش بالاست؟
تنها تفاوتشون توی لنز دوربین و SOC هست که تفاوت قیمت رو پنل Samoled جبران میکنه! ولی توی خرده فروشی ها 360 دلار فروش میره. این که فکر کنید SOC اسنپدراگون چیز گرونیه کاملا اشتباهه
قیمت S4 pro حدود 20 دلار و قیمت Ti omap 4460 حدود 14 دلار.
برا همین قیمت ارزون احتمالا نسل بعدی نکسوس 7 از Snapdragon 800استفاده میکنه،چون ایسوز توان تولید با قیمت پایین رو داره و اینو توی نکسس 7 قبلی هم ثابت کرد. ماهی 1فروختن با سود 10-15دلار کار راحتی نیست!و البته خیلی بیشتر از این تولید میکنه چون تو هر بازار ننه قمری مثل ایران موجوده. آمار فروشش به همین خاطر دقیق نیست
ولی نکته ای که اینجاست،یک شرکت میتونه با حاشیه سود پایین تولید کنه و یک شرکت دیگه نمیتونه!
این که ابونتو سیستم عامل رو برا Gnex میده! اینو نشون میده که نکسس 4دیوایسی نیست که دولاپر ها به جای Gnex جایگزین کنن .
اوبنتو از اول برای Galaxy Nexus طراحی شده بود ، حالا که Nexus 4 معرفی شد باید دوباره برای Nexus 4 بهینه سازی شه !
این موضوع هم زمان میبره ، چون طراحی سری Karit با TI OMAP خیلی متفاوت ـــه !
supermax15
15-02-2013, 18:48
گوشی 300 دلاری تو ایران هست 2میلیون 700
روز به روز گوشی ها دارن قدرت مند تر میشن ولی قدرت ما برای خریدشون کمتر میشه
این همه مستند می سازن تو ایران یکی نمیاد مستند گرانی بسازه
اوبنتو از اول برای Galaxy Nexus طراحی شده بود ، حالا که Nexus 4 معرفی شد باید دوباره برای Nexus 4 بهینه سازی شه !
این موضوع هم زمان میبره ، چون طراحی سری Karit با TI OMAP خیلی متفاوت ـــه !
عزیزم خبرش مال 4هفته پیشه
نکسس 4 حدود 3-4ماهه معرفی شده . همینطور خیلی قبل تر معلوم شده بود از S4 استفاده میکنه. دلیلی که آوردید منطقی نیست یا بنیاد ابونتو تعطیله!:)
ال جی دیده این و اپتیموس جی کپی همن ، خواسته سود کنه و یکی از بدترین همکاری های تاریخ رو با گوگل انجام داده،
آیفون به اون آیفونیش هزینه ساختش هیچوقت بالاتر از 200دلار نرفته! 4s فکر کنم 115 و 5 حدود 150(دقیق یادم نیست )
ولی این حاشیه سود پایینه که ال جی رو اینجوری کرده. وگرنه مگه Gnex قیمتش بالاست؟
تنها تفاوتشون توی لنز دوربین و SOC هست که تفاوت قیمت رو پنل Samoled جبران میکنه! ولی توی خرده فروشی ها 360 دلار فروش میره. این که فکر کنید SOC اسنپدراگون چیز گرونیه کاملا اشتباهه
قیمت S4 pro حدود 20 دلار و قیمت Ti omap 4460 حدود 14 دلار.
برا همین قیمت ارزون احتمالا نسل بعدی نکسوس 7 از Snapdragon 800استفاده میکنه،چون ایسوز توان تولید با قیمت پایین رو داره و اینو توی نکسس 7 قبلی هم ثابت کرد. ماهی 1فروختن با سود 10-15دلار کار راحتی نیست!و البته خیلی بیشتر از این تولید میکنه چون تو هر بازار ننه قمری مثل ایران موجوده. آمار فروشش به همین خاطر دقیق نیست
ولی نکته ای که اینجاست،یک شرکت میتونه با حاشیه سود پایین تولید کنه و یک شرکت دیگه نمیتونه!
رضا قیمت SoC ها رو لینک یا منبع بده ببینم از کجا آوردی :دی
ببین تفاوت قیمت آنچنانی بین GNex تو و نکسس 4 الجی نیست ! ولی فک میکنی چرا اینهمه از این گوشی تقاضا شد و کمبود پیش اومد ؟
معلومه ارزش خرید این محصول خیلی بیشتر از gnex هست ، یا حتی بخوایم با نکسس 7 که تبلت هم هست مقایسه کنیم از اون هم بیشتره ! در کل از تمام گجت هایی که تا الان به تولید و فروش رسمی رسیدن بیشتره
خب معلومه همچین اتفاقی میفته
اتفاقا این خودش یه نکته مثبته که منفی دارین جلوه میدین ، همین محصول رو هنوز کمپانی دیگه ای با این حاشیه قیمت پایین نتونسته تولید کنه
باز هم دلیل رد کردن این گوشی رو از سوی شما دوستان چیزی جز تعصب نمیبینم قبول کن :n16:
رضا قیمت SoC ها رو لینک یا منبع بده ببینم از کجا آوردی :دی
ببین تفاوت قیمت آنچنانی بین GNex تو و نکسس 4 الجی نیست ! ولی فک میکنی چرا اینهمه از این گوشی تقاضا شد و کمبود پیش اومد ؟
معلومه ارزش خرید این محصول خیلی بیشتر از gnex هست ، یا حتی بخوایم با نکسس 7 که تبلت هم هست مقایسه کنیم از اون هم بیشتره ! در کل از تمام گجت هایی که تا الان به تولید و فروش رسمی رسیدن بیشتره
خب معلومه همچین اتفاقی میفته
اتفاقا این خودش یه نکته مثبته که منفی دارین جلوه میدین ، همین محصول رو هنوز کمپانی دیگه ای با این حاشیه قیمت پایین نتونسته تولید کنه
باز هم دلیل رد کردن این گوشی رو از سوی شما دوستان چیزی جز تعصب نمیبینم قبول کن :n16:
توی Endgadget زده بودن قیمت نکسس 4 چقدر برای ال جی در میاد. اسم دقیق تاپیک رو یادم نیست. ولی قیمتاشو دقیق یادمه .
همینطور توی اسلش گیر قیمت Gnex
و البته خیلی ها روی آیفون هم زووم اند. میتونی قیمت اونم در بیاری که طبیعتا به خاطر لنز جدید و Cpu با معماری خیلی جدید سی پی یو !:دی از نکسس 4 گرونتر در میاد! برای آیفون قیمت SOC 25 تا 28 دلاره!و البته همیشه اسنپدراگون به تولید SOC ارزون معروف بوده. پیدا کردم لینکو ویرایش می کنم
در مورد تفاضا و کمبودی که میگی. عزیزم کدوم کمبود؟! تولید نشده! 400هزار نسخه از گوگل استور خارج شده! مساله نتونستن تولید با حاشیه قیمت پایینه،وگرنه بازار ت... از ایران داریم که میاد با قیمت جهانی اینجا معرفی میکنه ؟!
موضوع اینجاست که ال جی نمیتونه با سود پایین تولید کنه، توانشو نداره،ولی سامسونگ هم همونطور که میگی ! هنوز داره گوشی با حاشیه قیمت پایین تولید میکنه چون همه چیش مال خودشه،Memory،Ram،Cpu،OLed و حتی اسپیکر ! مثل S2 که از یاماها اجازه نامه تولید اسپیکر گرفته بود!
ولی چیزی که ال جی داره ارائه میده،خودش تو راه سنگ میندازه که با سود بالا گوشی رو بفروشه، عزیزم میخواستی بعد 1سال ، جهش سخت افزاری نداشته باشه؟
موقعی که Gnex اومد ،کدوم گوشی رو دستش بود؟! از نظر گرافیکی آره،مثل نکسس 4 از بقیه پایین تر بود. مثل حکایت الان Xperia Z و Nexus 4 که از همه نظر ازش ضعیف تره. و تفاوت قیمتشون هم مثل Gnex و S2 توی زمان عرضه بود
یا موقعی که اومد صفحه HD تو بازار بود؟! فقط نوت بود که اونم فبلت بود نه گوشی
یا موقعی که نکسس 7 اومد، کدوم تبلت 7 اینچی رو دستش بود؟ یا نکسس 10
انتظار داری بعد 1سال و اندی ،گوشی استاپ بشه و هیچ پیشرفتی نداشته باشه؟! معلومه که بر اساس مقتضی زمانی پیشرفت میکنه
و در مورد حاشیه قیمت.
عزیزم شما به Nexus 10 توجه نکردی ها . با کیفیت ترین صفحه نمایش، قوی ترین SOC بعد آیپد 4 ،باتری 9000میلی آمپری و البته احتساب این که 10اینچه! و هیچوقت هم Out Of stock نبوده (به جز 1هفته اول) و تو همه شاپ ها و خرده فروش ها با تفاوت قیمت 30-40دلاری فروخته میشه. مثل ال جی بازار سیاه راه ننداخته .الان نکسس 4 توی هیچجا یک قیمت درست حسابی نداره ،توی گوگل استور 349. توی ebay بین 500 و تو خاور میانه 600 دلار ! و البته تو گوگل Play گزینه Shop now داره ولی موقع سفارش در دسترس خیلی نقاط نیست و فقط توی استور انگلستان و چند ایالت امریکا هست.
در مورد خط آخرت . کسی گوشی رو رد نکرد، مشکل عرضه دولا پهنای ال جی، بهونه های الکیش و البته در دسترس نبودنشه.وگرنه کی بدش میاد گوشی 300دلاری با سخت افزار خوب بگیره دستش؟! :)
خیالتون راحت شد ؟ : دی
اين گوشي توي ده روز اول اسفند توسط شركت مديا پردازان وارد ميشه با قيمت١.٦ اگه سوالي دارين زنگ بزنين شركتش ٤٢٩٤٠ در ضمن اين گوشي بعد M7 اچ تي سي بهترين سخت افزار بازارو داره
MOHAMMAD2010
19-02-2013, 21:25
قیمتی که این شرکت میخواد وارد کنه عالیه ( البته در مقایسه با قیمت های گوشی های دیگه تو ایران )
MOHAMMAD2010
24-02-2013, 18:34
آل دیجیتال : 16 گیگ 2300 - 8 گیگ 1800 !
اختلاف قیمت بین 16 و 8 گیگ واقعا عجیبه !!!
آل دیجیتال : 16 گیگ 2300 - 8 گیگ 1800 !
اختلاف قیمت بین 16 و 8 گیگ واقعا عجیبه !!!
8 گیگش 500 هزار تومن هم باشه نمی خرمش !
حداقل دیتایی که روی گوشیم دارم 16 گیگه ! MP3 پلیر که ندارم میخرم ...:n02: تازه از این 8 گیگ فقط 5.3 گیگش در اختیار کاربره !!!!!!
MOHAMMAD2010
24-02-2013, 22:25
8 گیگش 500 هزار تومن هم باشه نمی خرمش !
حداقل دیتایی که روی گوشیم دارم 16 گیگه ! MP3 پلیر که ندارم میخرم ...:n02: تازه از این 8 گیگ فقط 5.3 گیگش در اختیار کاربره !!!!!!
من که اگه 8 گیگ ارزون بشه 100 در میخرمش حدود 1300-1400
دوستان
قیمت این گوشی الان چنده؟
پیش بینیتون چیه برای برج 2-3 ی سال 92؟
تا اون موقع به نظرت تا چه حدودی میشه قیمتش؟
25-02-2013, 15:40
علاالدین قیمت زده ۲ تومن. معلوم نیس ۱۶ گیگه یا ۸.
MOHAMMAD2010
25-02-2013, 15:57
علاالدین قیمت زده ۲ تومن. معلوم نیس ۱۶ گیگه یا ۸.
اگه 8 گیگ بشه که 200 تومن از آل دیجیتال بیشتره ! اگه 16 گیگ باشه که 300 تومن از آل دیجیتال کمتره !
آقا گوشی اومد پایین قیمتی که وعده داده بودن
آل دیجیتال 1695
MOHAMMAD2010
06-03-2013, 14:24
آقا گوشی اومد پایین قیمتی که وعده داده بودن
آل دیجیتال 1695
8 گیگه !
قیمتی که وعده داده بودن بین 1600 تا 1800 برای 16 گیگ بود ! 16 الان 2170 هست !
نه تعیین نشده بود 8 یا 16 گیگ ، متن کنفرانس اون روز رو کامل خوندم
تنها گفته شده بود قیمت بین 1600 الی 1800
ماه پیش همین مدل 8 گیگ 2700 قیمت داشت
نه تعیین نشده بود 8 یا 16 گیگ ، متن کنفرانس اون روز رو کامل خوندم
تنها گفته شده بود قیمت بین 1600 الی 1800
ماه پیش همین مدل 8 گیگ 2700 قیمت داشت
توی سایتشون زده بودن 16 گیگ تو این قیمته .
MOHAMMAD2010
06-03-2013, 21:08
خب دوستان :
16 گیگ بدون گارانتی 1900
16 گیگ با گارانتی 1990
8 گیگ بدون گارانتی 1695
که البته 8 قیمتش الکی بالاست ! چون تو این یه هفته گذشته اختلاف قیمت 8 گیگ و 16 گیگ حدود 400 -500 تومن بود ! الان هم فروشنده دیده بخواد با توجه به اختلاف قیمت چند روز پیش اینو روی 1400 بزاره دیگه خیلی ضایعه ! ولی مطمئن باشین با همین وضع دلار هم قیمت 8 گیگ روی 1400-1500 هست
توی سایتشون زده بودن 16 گیگ تو این قیمته .
سایتشون رو ول کن
کسی تو سایت اونا نمیره خبر رو بخونه ، مرجع اینجور اخبار نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-287704) هست
باز هم برای 8 گیگ این قیمت جدید عالی هست
06-03-2013, 23:53
قیمت ۱۶ هنوز بالاست. من ۱۶ میخوام. :((
MOHAMMAD2010
06-03-2013, 23:54
سایتشون رو ول کن
کسی تو سایت اونا نمیره خبر رو بخونه ، مرجع اینجور اخبار نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-287704) هست
باز هم برای 8 گیگ این قیمت جدید عالی هست
اصلا هم عالی نیست شما انگار پستای منو اصلا نمیخونی ! گفتم همین 5-6 روز پیش اختلاف قیمت 8 و 16 500 تومن بود یعنی الان 8 باید 1400 باشه !
اصلا هم عالی نیست شما انگار پستای منو اصلا نمیخونی ! گفتم همین 5-6 روز پیش اختلاف قیمت 8 و 16 500 تومن بود یعنی الان 8 باید 1400 باشه !
برداشت شما متفاوت از برداشت من هست
مقایسه ی ساده ای بین قیمت 8 گیگ فعلی با خیلی از گوشی های برندهای دیگه انجام بدید منظور منو از " عالی " میفهمید
در ضمن عرض کردم همین 8 گیگ ماه پیش 2700 بود که 1 میلیون دراپ داشته تا الان ، یه مثال بزنید از مدل دیگه ای که توی یک ماه از ماه پیش تا الان 1 میلیون دراپ داشته باشه
حالا اجباری هست که پستای شما رو حتما بخونیم ؟
MOHAMMAD2010
07-03-2013, 00:17
برداشت شما متفاوت از برداشت من هست
مقایسه ی ساده ای بین قیمت 8 گیگ فعلی با خیلی از گوشی های برندهای دیگه انجام بدید منظور منو از " عالی " میفهمید
در ضمن عرض کردم همین 8 گیگ ماه پیش 2700 بود که 1 میلیون دراپ داشته تا الان ، یه مثال بزنید از مدل دیگه ای که توی یک ماه از ماه پیش تا الان 1 میلیون دراپ داشته باشه
حالا اجباری هست که پستای شما رو حتما بخونیم ؟
درسته منو شما داریم دو تا چیزو میگیم
منم ادعایی نکردم از پستم
فقط منظورم اینه داستان یه تناسب ساده هست :
وقتی 16 گیگ 2300 بود ( حدود 1 هفته پیش ) 8 گیگ 1800 بود !
حالا که 16 گیگ 1900 شده 8 گیگ باید 1400 باشه !
همین
تناسب شما خطا داره !
نسبت قیمت اون موقع ( 16 به 8 ) که داری میگی 2300/1800 بوده پس میشه = 1.27
نسبت قیمت الان هم باید با تناسب اون موقع بسته بشه ، الان 16 هست 1900 تقسیم کنیم به 1.27 میشه 1496 ، 96 هزار تومن خطا داشتید :دی
پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن
با تمام این اوصاف بنده تصمیم به خریدش گرفتم امیدوارم دلار پایینتر بیاد یا حداقل همین قیمت بمونه
پیام از بین نمیرود
بلکه از ال جی به ال جی بعدی منتقل می شود : ))
از بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
تناسب شما خطا داره !
نسبت قیمت اون موقع ( 16 به 8 ) که داری میگی 2300/1800 بوده پس میشه = 1.27
نسبت قیمت الان هم باید با تناسب اون موقع بسته بشه ، الان 16 هست 1900 تقسیم کنیم به 1.27 میشه 1496 ، 96 هزار تومن خطا داشتید :دی
پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن
با تمام این اوصاف بنده تصمیم به خریدش گرفتم امیدوارم دلار پایینتر بیاد یا حداقل همین قیمت بمونه
گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد :n02:
:n13: خب مشکلش چی بود ؟! وسط هزاران سوال مارو رها نکنید :دی
از بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
آقا جلی برای 4x اومد
رام اروپا اومد رام خاورمیانه تا 1-2 هفته دیگه
MOHAMMAD2010
07-03-2013, 12:24
گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد
عجب شانس بدی !
مشکلش تو دو مورد چی بوده حالا ؟
آقا اصلا 1500 باید باشه 8 گیگ الان نه 1695 با توجه به نسبت قیمت قدیم راضی شدی دیگه ؟ :n02:
:n13: خب مشکلش چی بود ؟! وسط هزاران سوال مارو رها نکنید :دی
آقا جلی برای 4x اومد
رام اروپا اومد رام خاورمیانه تا 1-2 هفته دیگه
پیام کلاتو بنداز هوا رو جینجر برد عرضه نکرد : ))))))))
خیلی رام اروپا باشه ولی نتونی فلش بزنی؟:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.