ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4

صفحه ها : 1 [2] 3

Stream
07-03-2013, 16:15
:n13: خب مشکلش چی بود ؟! وسط هزاران سوال مارو رها نکنید :دی

عجب شانس بدی !
مشکلش تو دو مورد چی بوده حالا ؟

بار اول مشکل صفحه بود که لرزش داشت. بار دوم ایراد از Tray سیم کارت بود، و بار سوم هم الان امروز گوشی سوم رسید اشکال اسپیکر گوشی بود. دیگه منتظرم ببینم مشکل این یکی چیه :n02:

MOHAMMAD2010
07-03-2013, 17:01
بار اول مشکل صفحه بود که لرزش داشت. بار دوم ایراد از Tray سیم کارت بود، و بار سوم هم الان امروز گوشی سوم رسید اشکال اسپیکر گوشی بود. دیگه منتظرم ببینم مشکل این یکی چیه :n02:

یعنی الان دفعه سوم هم باز اسپیکر مشکل داره !؟
این اشکال ها رو میشه با تست همون موقع خرید فهمید یا بعدا ایجاد شدن واسه شما ؟

Pami
07-03-2013, 17:04
پیام کلاتو بنداز هوا رو جینجر برد عرضه نکرد : ))))))))
خیلی رام اروپا باشه ولی نتونی فلش بزنی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا میشه فلش زد لینک دانلود رام رسمی با بوت لودر باز گذاشته شده ، تو موبایلستان انجام شده و نتایج عالی بوده
سرعت + دوربین + کیفیت صدا + باتری بهبود بی نظیری داشته

h!tman
07-03-2013, 20:46
اتفاقا میشه فلش زد لینک دانلود رام رسمی با بوت لودر باز گذاشته شده ، تو موبایلستان انجام شده و نتایج عالی بوده
سرعت + دوربین + کیفیت صدا + باتری بهبود بی نظیری داشته
آره دیدم،
سرعت که تو جلی بین بهتر میشه :دی اینقدر ندیدی:-"
خلاصه به مراد دلت رسیدی: )))))

supermax15
07-03-2013, 22:22
سلام
اگه این گوشی حافظه کم اورد میشه از طریق کابل usb-onto go بهش فلش مموری وصل کرد؟

aliaghil
07-03-2013, 22:57
سلام
اگه این گوشی حافظه کم اورد میشه از طریق کابل usb-onto go بهش فلش مموری وصل کرد؟

بله میشه، مشکلی نداره، موندم چرا گوگل اصرار داره گوشیاش مموری نخورن

h!tman
07-03-2013, 23:02
بله میشه، مشکلی نداره، موندم چرا گوگل اصرار داره گوشیاش مموری نخورن
پایین آوردن هزینه .
همچنین ترغیب به استفاده از فضای ابری مثل گوگل درایو

MOHAMMAD2010
14-04-2013, 15:58
با تمام این اوصاف بنده تصمیم به خریدش گرفتم امیدوارم دلار پایینتر بیاد یا حداقل همین قیمت بمونه
شما خریدی این گوشی رو ؟
-----------------------------------------------------
متاسفانه قیمت این گوشی هنوز کاذبه ! 16 گیگ 1800 !
در صورتی که قیمت 16 گیگ با قیمت الان درهم 1600 در میاد !
( تو یه فروم هم این قیمت میفروشن ! )

h!tman
14-04-2013, 16:00
کلا یک ماه از حضور این گوشی در بازار قیمتش میرزید،دیگه تفاوت قیمتش با گوشی های FHD کم شد.

MOHAMMAD2010
14-04-2013, 16:08
کلا یک ماه از حضور این گوشی در بازار قیمتش میرزید،دیگه تفاوت قیمتش با گوشی های FHD کم شد.
کلا شما با این گوشی مشکل داری :n06:
-----------------------------------------
اتفاقا الان با گوشی های FHD قیمتش خیلی تفاوت داره !
میگم که قیمت واقعیش با همین ارز الان 1450 و 1600 هست برای 8 و 16 گیگ باید باشه ولی ...
با این قیمت هم به نظرم واقعا ارزش داره

30vil
14-04-2013, 16:49
کلا شما با این گوشی مشکل داری :n06:

کلا با ال جی مشکل داره :n02:

اتفاقا الان با گوشی های FHD قیمتش خیلی تفاوت داره !
میگم که قیمت واقعیش با همین ارز الان 1450 و 1600 هست برای 8 و 16 گیگ باید باشه ولی ...
با این قیمت هم به نظرم واقعا ارزش داره

دوست عزیز منم منتظرم یکم دیگه افت کنه بعد برم سراغش

با گوشی های FHD که خیلی تفاوت داره شکی نیست

یدونه پیدا کردم از کانادا آوردن 1600 میفروشه اما خوب گارانتی نداره و احتمالا از گوگل استور خریده که بخوای حساب کنی با دلار خودمون میشه 1400 که باز داره 200 بیشتر میده

amin148
14-04-2013, 17:29
یدونه پیدا کردم از کانادا آوردن 1600 میفروشه اما خوب گارانتی نداره و احتمالا از گوگل استور خریده که بخوای حساب کنی با دلار خودمون میشه 1400 که باز داره 200 بیشتر میده

دوست گلم قیمت نهاییش اینطوری نیست که شما حساب میکنی.خود گوگل استور کانادا 359 میفروشه ولی مالیات و هزینه حمل هم بهش اضافه میشه.

یکی از اقوام نزدیک من کبک هست بهش گفتم یه قیمت برام بگیرن وقتی پیش فاکتورشو برام فرستاد دیدم 430 دلار شده (اونم دلار کانادا) . اول دیدم قیمت این گوشی تو کانادا 359 هست (تو آمریکا 349 هست) و چون گوشی از آمریکا فرستاده میشه 20 دلار هم هزیته حملش میشه و 15 درصد هم که ایالت کبک نامرد مالیات بر ارزش افزوده میگیره . خلاصه سرتو درد نیارم که با قیمت روز دلار دیدم 1550 پام در میاد .

شما هم اگه این گوشی رو میخوای 1600 قیمت خوییه براش.

البته من خودم نتونستم با 16 گیگ حافظش کنار بیام و چون قیمت های s4 و one هم احتمالا فضایی هستند منتظر optmius G هستم که مدیا پردازش گفته آخرای اردیبهشت وارد میکنه .

30vil
14-04-2013, 18:08
دوست گلم قیمت نهاییش اینطوری نیست که شما حساب میکنی.خود گوگل استور کانادا 359 میفروشه ولی مالیات و هزینه حمل هم بهش اضافه میشه.

البته من خودم نتونستم با 16 گیگ حافظش کنار بیام و چون قیمت های s4 و one هم احتمالا فضایی هستند منتظر optmius G هستم که مدیا پردازش گفته آخرای اردیبهشت وارد میکنه .

شما درست میگید اما فکر نمیکنم طرف برای 50 تومان سود کردن گوشی بیاره احتمالا خیلی کمتر براش دراومده

بله قیمت S4 که فعلا 3300 فروخته شده خیلی فضاییه و ارزش نداره باید صبر کنیم ببینیم Optimus G را چقدر وارد میکنند که فکر نمیکنم از نکسوس 4 کمتر باشه

mnik7
14-04-2013, 18:53
واقعا 16 گیگ هم خیلی کمه چه برسه به مدل 8 گیگش:n04:
10 دقیقه فیلم فول اچ دی بگیریم
بازی مثل نوا 3 هم نصب کنیم دیگه باید بگردیم دنبال فلش و حافظه جانبیو از این چیزا
الان گوشی خودم 16 گیگ حافظه داخلیشه یه کارت 16 دیگه هم انداختم روش الان پشیمونم چرا 32 ننداختم:n03:

Pami
14-04-2013, 19:29
این سیاست گوگل هست که بتونه فضای گوگل درایو رو بفروشه و قیمت نهایی گوشی پایین بیاد
به درد ایران نمیخوره که سرعت و دسترسی به اینترنت داغونه

MOHAMMAD2010
14-04-2013, 19:35
آقا بیخیال این حافظه بشین
تا حرف این گوشی میاد یه عده شروع میکنن !
هر کی این گوشی رو میخره یه سری چیزای دیگه براش مهمه اگه نه با این پول میتونه گزینه های دیگه رو هم بخره
-------------------------------------------------

دوست عزیز منم منتظرم یکم دیگه افت کنه بعد برم سراغش

مثل منی پس

30vil
14-04-2013, 20:33
هر کی این گوشی رو میخره یه سری چیزای دیگه براش مهمه اگه نه با این پول میتونه گزینه های دیگه رو هم بخره

مثل منی پس

دقیقا حالا همین افراد میبینی گالکسی نکسوس 16 گیگ دارند و خیلی هم ازش تعریف میکنند:n02:

mnik7
14-04-2013, 21:21

اگه یه مقدار دیگه بیاد پایینتر نسبت به بقیه مدلا از نظر امکانات یه سرو گردن بالاتره
ولی فقط 11 گیگ در اختیار دارین
در طول مدت شاید اذیت کنه ،از روی قصد و غرض که حرفی نمیزنم تجربه کردم ولی میشه باهاش کنار اومد :n11:
مشکلش فقط همینه

Pami
14-04-2013, 22:20

مثل منی پس

من خودم هنوز معتقدم با 1500 بهترین گوشی که میشه خرید نکسس 4 هست
از نظر من هم 8 یا 16 گیگ بودن ایراد نیست ، تو ایران محدودیت حساب میشه ولی اونور اصلا محدودیت نیست
طرف 60 دلار میده سالی 100 گیگ فضا در اختیار میگیره که اصلا 60 دلار پولی براش محسوب نمیشه
4xhd خودم 16 گیگ حافظه داخلش برای من کفایت میکنه و تا حالا اصلا نیاز به حافظه sd احساس نشده
قرار نیست گوشی بشه انباری که !

hamed999
16-04-2013, 11:07
دوستان دوربین این گوشی در چه حدیه ؟؟؟؟ تو مقایسه ها که خیلی بد میگفتن با اپدیت بهتر شده یا نه ؟؟؟
واقعا سری نکسوس حرف نداره

MOHAMMAD2010
16-04-2013, 13:52
ایران دلیور 8 گیگ : فقط 1420 !

MOHAMMAD2010
18-04-2013, 12:48
قیمت جدید آل دیجیتال :

16 گیگ با گارانتی : 1750
16 گیگ بدون گارانتی : 1700
8 گیگ بدون گارانتی : 1550

البته به نظر میرسه قیمت های بدون گارانتی بازم پایین بیاد چون فاصله قیمت بین بدون گارانتی و با گارانتی خیلی کمه

Pedram_mrn
18-04-2013, 23:52
قیمت جدید آل دیجیتال :

16 گیگ با گارانتی : 1750
16 گیگ بدون گارانتی : 1700
8 گیگ بدون گارانتی : 1550

البته به نظر میرسه قیمت های بدون گارانتی بازم پایین بیاد چون فاصله قیمت بین بدون گارانتی و با گارانتی خیلی کمه

مث اینکه شما بدجوری این گوشی رو میخوای:n02:

من میخواستم بخرم ولی چنتا چیز پشیمونم کرد مشکلات سری اول مث وزوز کردن ال سی دی گوشی و کیفیت بد اسپیکر و این چیزا که زیاد شایع بود
و اینکه باتریش منو نگران میکنه

شما چه چیزای دیگه ای میدونید ازش؟
کلا دارم مشورت میکنم:n02:

MOHAMMAD2010
19-04-2013, 00:43
مث اینکه شما بدجوری این گوشی رو میخوای:n02:

من میخواستم بخرم ولی چنتا چیز پشیمونم کرد مشکلات سری اول مث وزوز کردن ال سی دی گوشی و کیفیت بد اسپیکر و این چیزا که زیاد شایع بود
و اینکه باتریش منو نگران میکنه

شما چه چیزای دیگه ای میدونید ازش؟
کلا دارم مشورت میکنم:n02:

اره میخوام مشکلیه!؟
والا مشکل خاصی نداشته اون مشکل ال سی دی شایع نبود و فقط تو چند تا بوده و اسپیکر هم تو بعضیا نویز موقع مکالمه داشته ( و حتی مواقعی که مکالمه نبوده ) که بازم اون تو همه نبود و مشکل خاصی نبوده
باتریشم اتفاقا خوبه. از نکسوس قبلی خیلی بهتره
و در اخر هم من قیافه این گوشی رو با هیچ گوشی دیگه ای عوض نمیکنم :n02:

h!tman
23-04-2013, 18:17
این همه تایپیدم پرید.آقا تاق زدیم گرفتیم کار کردیم پس دادیم.خلاصش.
باتریش نسبت به اس 3 که تاق زده بودیم بد بود کنار نیومدیم. بقیه چیزا راصی کننده. ای تف تو روح وی بالتین

MOHAMMAD2010
23-04-2013, 18:41
این همه تایپیدم پرید.آقا تاق زدیم گرفتیم کار کردیم پس دادیم.خلاصش.
باتریش نسبت به اس 3 که تاق زده بودیم بد بود کنار نیومدیم. بقیه چیزا راصی کننده. ای تف تو روح وی بالتین

آقا واضح بگو ببینیم چی میگی :n02:
باتری که 100 درصد آره
باتری S3 جز بهترین ها هست
---------------------------------
البته از اون باتری درپیت گالکسی نکسوس خیلی بهتره باتریش ! ( با اون تونستی کنار بیای چند ماه!:n09: )

h!tman
23-04-2013, 19:44
نکسوس با پارانوید و فرانکو عالیه.اینو تست نکردم. برای پدرم بود.
صداش هم یکم کم بود. ال سی دی هم در حد اکسپریا تی و البته بهتر. ولی امولد کلا چیز دیگه ایه.از نظرم ال سی دی ها کلا از او ال ای دی ها خیلی عقبند
دوربینم معمولی. کیفیت صدا فیلم یکم پایین
ولی گوشی شکیل و بسیار خوش دستیه. خلاصه رفت پی کارش

Mohammad Yek110
25-04-2013, 12:44
سلام
این گوشی که 4.7 اینچ هست ، قسمتی از این 4.7 اون سه تا کلید لمسی پایینیه؟

.:PAR3A:.
25-04-2013, 14:46
سلام
این گوشی که 4.7 اینچ هست ، قسمتی از این 4.7 اون سه تا کلید لمسی پایینیه؟
بهله. :دی مقداری از صفحه که استفاده میشه کمتر از ۴.۷ هست.

Mohammad Yek110
25-04-2013, 17:23
بهله. :دی مقداری از صفحه که استفاده میشه کمتر از ۴.۷ هست.
مرسی آقای تارگریان :دی
انتخاب شما چیه بین این و SIII ؟

25-04-2013, 17:41
مرسی آقای تارگریان :دی
انتخاب شما چیه بین این و SIII ؟
من از اونجایی که ۱. از سامسونگ خوشم نمیاد و ۲. از دیوایس های اندرویدی فقط با نکسس ها کنار میام ٬ این رو ترجیح میدم. هر چند از نظر باطری و صفحه نمایش و دوربین اس ۳ بهتره. ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش. :دی

Mohammad Yek110
25-04-2013, 17:56
منم با صفحش مشکل دارم ، چون زیاد از موتورولا خوشم نمیاد بیخیال نکسوس بعدی میشم و احتمالا همینو بگیرم
اس3 اگه بیفته کار ال سی دیش تمومه ، این که اونقد ظریف نیست؟؟؟؟
و اینکه میگن سامسونگ ساپورت نرم افزاری و... داره و روت کردنش و ... آسونه مشکلی پیش نمیاد؟چون نکسوسه:دی

h!tman
25-04-2013, 17:59
به نظر من! پشت گوشی خودش استایلیش هست.اون بیل بیلک ها( دیجیت ها) بیریختش میکنن

Mohammad Yek110
25-04-2013, 18:00
پشتشم GSMARENA نوشته بود گلاس گوریلی :دی داره
اینجوری باشه خیلی عالیه

MOHAMMAD2010
25-04-2013, 18:10
ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش.
آخ گفتی ! مخصوصا اون برق برقیا :n02:
----------------------------------------
صفحه هم gsmarena گفته از s3 بهتره !

Pami
25-04-2013, 18:21
منم با صفحش مشکل دارم ، چون زیاد از موتورولا خوشم نمیاد بیخیال نکسوس بعدی میشم و احتمالا همینو بگیرم
و اینکه میگن سامسونگ ساپورت نرم افزاری و... داره و روت کردنش و ... آسونه مشکلی پیش نمیاد؟چون نکسوسه:دی

نکسس 5 فعلا در کار نیست منتظرش نباشین شاید در ماههای آینده همین مدل به ورژن 32 گیگ ارتقا پیدا کنه
در مورد صفحه نمایش سخت در اشتباهی :n02: فقط میشه گفت بی نظیره ، حیف نیست رنگهای طبیعی و واقعی رو بخوای با کیفیت رنگ دستکاری شده و مصنوعی عوض کنی ؟ ( اصلا تابلو نیست امولد منظورمه ها !! )
شیشه پشت گوریلا گلاس هست ولی باز هم شیشه اس و اگه ضربه شدید بخوره میشکنه ، فقط در مقابل خط و خش در امانه

Mohammad Yek110
25-04-2013, 18:28
اینا بنچمارکن یا.... ؟ :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معیارای من برای انتخاب گوشی:
1.صفحه بزرگتر : اس3
2.دوربین بهتر : اس3
3.اینترفیس خوب : اس3 ( این امر سلیقه ایه ، ویدئو های زیادی دیدم از اس3 بیشتر خوشم اومد )
4.باتری بهتر : همه میگن اس3
و اینکه اصلا با 13.7 گیگ فضا نمیتونم کنار بیام ، فکر کنم آخرش انتخابم همون اس3 بشه ، قیمتشم پایین تره
تنها مزیت نکسوس اندروید استاک بودنشه ، ولی همین اس2 که دوسال پیش اومده JB براش اومد !!! فکر نکنم ساپورت اندروید گوشی های غیر نکسوس انقد افتضاح باشه !

MOHAMMAD2010
25-04-2013, 18:35

3.اینترفیس خوب : اس3 ( این امر سلیقه ایه ، ویدئو های زیادی دیدم از اس3 بیشتر خوشم اومد )
و اینکه اصلا با 13.7 گیگ فضا نمیتونم کنار بیام ، فکر کنم آخرش انتخابم همون اس3 بشه ، قیمتشم پایین تره
تنها مزیت نکسوس اندروید استاک بودنشه ، ولی همین اس2 که دوسال پیش اومده JB براش اومد !!! فکر نکنم ساپورت اندروید گوشی های غیر نکسوس انقد افتضاح باشه !

با این شرایط برو همون s3 رو بخر !!! ( نکسوس رو باید کسی قدرشو بدونه نه اینکه شما از الان به خاطره دوربین داری میزنی تو سرش ! )
یکی از دوستان حرف خوبی زد ! همون قیافه و کیفیت ساختش 100 تای s3 ارزش داره !

30vil
25-04-2013, 18:44
ه

نکسوس بعدی هم احتمالا ال جی میزنه پس برو همون S3 بگیر:n02:

Mohammad Yek110
25-04-2013, 18:45
با این شرایط برو همون s3 رو بخر !!! ( نکسوس رو باید کسی قدرشو بدونه نه اینکه شما از الان به خاطره دوربین داری میزنی تو سرش ! )
یکی از دوستان حرف خوبی زد ! همون قیافه و کیفیت ساختش 100 تای s3 ارزش داره !

بله سامسونگ مشکل کیفیت ساخت و ظاهر داره ولی ظاهرش در حد خیلی خیلی افتضاحم نیست ، ظاهر نسبتا متوسط رو به بالایی داره
خودم یه زمانی گلکسی نکسوس میخواستم ! اندروید استاک بودنشم برام خیلی مهمه ( قبلا یه پست توی همین تاپیک دادم در همین مورد ) ولی اس3 برام بهتره ، مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!

نکسوس بعدی هم احتمالا ال جی میزنه پس برو همون S3 بگیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس قضیه Motorola X چیه؟
من مشکلی با ال جی ندارم الانم گوشیم LG KC910ــه :دی غول هشت مگاپیکسلی های زمان خودش ...!!

Pami
25-04-2013, 19:00
بله سامسونگ مشکل کیفیت ساخت و ظاهر داره ولی ظاهرش در حد خیلی خیلی افتضاحم نیست ، ظاهر نسبتا متوسط رو به بالایی داره
خودم یه زمانی گلکسی نکسوس میخواستم ! اندروید استاک بودنشم برام خیلی مهمه ( قبلا یه پست توی همین تاپیک دادم در همین مورد ) ولی اس3 برام بهتره ، مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!

بعضی ها هستن مثل من که اولین فاکتورشون برای خرید گوشی دیزاین و کیفیت ساخت اش هست ، برای همین دسته کاربراس که HTC داره روی بدنه و کیفیت ساخت One مانور میده ، چیزی که اس 4 نداره
صفحه اس 3 کمتر از 0.1 اینچ بزرگتر هست ولی رزولوشن نکسس 4 بیشتر از اس 3 هست و این ارزشش بیشتره

X Phone موتورولا هنوز اخبارش در حد یه تلفن مفهومیه و فعلا خبری ازش نیست و خبری هم بشه مدتها طول میکشه به ایران برسه !

MOHAMMAD2010
25-04-2013, 19:01
مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!
یعنی فقط به خاطر 0.1 !!!?

30vil
25-04-2013, 19:07
پس قضیه Motorola X چیه؟
من مشکلی با ال جی ندارم الانم گوشیم LG KC910ــه :دی غول هشت مگاپیکسلی های زمان خودش ...!!

احتمال اینکه ال جی بسازه بیشتره حتی چندتا عکسم ازش اومده:n02:

The source already reported, Google plans to launch a Nexus 5 smartphone later this year (Expt. October 2013). Now the latest report says, the “LG-built Nexus 5.” (anonymous)The LG Nexus 5, reportedly features a 5.2-inch OLED Display with 1080p full HD resolution screen, a Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3GB of RAM, a 16-megapixel rear camera and Android “Key Lime Pie,” the next version of Google’s mobile operating system.
Specifications (Rumoured) :

PLATFORM : Android Key Lime Pie
Display : 5.2″ OLED Display with 1920×1080px resolution
CPU : 2.3GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800
RAM : 3GB LPDDR3
MEMORY : 16/32/64GB Internal Storage
REAR CAMERA : 16MP autofocus, with LED flash (1080p Video Recording)
FRONT CAMERA : 2.1MP camera (1080p video recording @30FPS)
BATTERY : 3,300mAh Lithium Polymer
NETWORK : 2G/3G/4G – Qualcomm RF360 (LTE 150 Mbps & HSPA+)
EXTRA FEATURES : Integrated ----T / ATSC-antenna – Wi-Fi, Bluetooth, GPS, navigation, zoom, etc!

25-04-2013, 19:40
صفحش اونجوری که من گفتم ضعیف تره هم ضعیف تر نیستاا!!! من خودم صفحه این رو ترجیح میدم به اس ۳. ولی بیشتر از ۸۰٪ مردم رنگ های AMOLED ها رو می پرستن.
مثل اس ۳ نیست. اس ۳ آمار شکستگی صفحش زیادی بالا بود. :|
این گوشی بهترین ساپورت نرم افزاری رو داره. خیالت راحت.

به نظر من! پشت گوشی خودش استایلیش هست.اون بیل بیلک ها( دیجیت ها) بیریختش میکنن
بی سلیقه ای دیگه. :| :دی
اون مشق شبی که پشتش نوشتن فقط رو اعصاب منه. :|

پشتشم GSMARENA نوشته بود گلاس گوریلی :دی داره
اینجوری باشه خیلی عالیه
فقط در برابر خط و خش (اونم تجربه من ثابت کرده نه خیلی ٬ اونم برای پشت گوشی که خیلی می سابه به اینور اونور) مواظبتش میکنه. حتما به یک کیس برای ضربه / اسکرین شیلد برای خش نیاز دارید.

ضعف بنچمارک اینجا به نظرم برای این باشه که احتمالا اپلیکیشن ها با ۴.۲ سازگاری کامل نداشتن زمان این ریویو. میتونه هم دلیلش ضعف اولین رام باشه! این تاپیک که نتایج متفاوتی رو نشون میده :
صفحه بزرگتر؟! او ام جی دابلیو تی اف..! تفاوت اندازه صفحه رو اصلا متوجه نمیشی.
دوربین رو نمیشه کاریش کرد دیگه. :دی
اینترفیس هم برای بار ۲ هفته ٬ واسه اس ۳ گرافیکی تر و خوشگل تره. ولی بعد یک مدت خیلی لوس میشه + امکانات شخصی سازی درستی نداره و اندروید یوزر ها عموما شخصی سازی واسشون مهمه ٬ پس میرن سراغ اپکس و نووا. یه سری هم به فروم تم های اکس دی ای برای نکسس ۴ بزن. اینترفیس نکسس چیز ثابتی نیست. :دی
دو مورد بعدی خوب مشکل عمیقین.

پس قضیه Motorola X چیه؟
باور کن جفتشونو کنار هم بزاری ٬ اس ۳ رو شبیه یه کوربی بزرگ میبینی. :دی
اون قضیه صفحه بزرگ هم بیخیال شو جون من. :دی
X-Phone هم احتمالا یه پروژه جدا از نکسس ۵ هست.

h!tman
25-04-2013, 20:57
منظور دوستموم از صفحه بزرگتر . وجود دکمه نرم افزاریه. حالا هی بزنید تو سر و کله هم. من این وسط چی بگم با کیبورد سونی تایپ میکنم:| از نکسس 4 تو اون زمان بدی زیادی ندیدم.از دیجیتا زیاد خوشم نیومد و باتری و یکمم دوربین چون زندگانی تو اینستا میچرخه:دی اینجوری که پیام خودزنی کرد بگه واقعیه و اینا:دی سلیقه ایه و البته پنل های امولید بعد از اس2 به واقعیت خیلی نزدیک شدن و تو ریویو ها رنگ های پنل اس 4 رو واقعی عمیق گفتن.در هر صورت من به خاطر بعضی چیزا که نمیشه گفت:دی امولید رو به ال سی دی ترجیح میدم

AryanLand
25-04-2013, 22:48
سلام.

یک کم هم در مورد نقدها و بررسی هامون جانب انصاف رو بگیریم بد نمیشه.:11:

h!tman
25-04-2013, 23:00
احتمال اینکه ال جی بسازه بیشتره حتی چندتا عکسم ازش اومده:n02:

اینا البته رویا پردازی یک گیک ه. خیلی از قسمتاش

30vil
26-04-2013, 00:56
اینا البته رویا پردازی یک گیک ه. خیلی از قسمتاش

به نظر من به واقعیت نزدیکتره

امروز یکی از مدیران ال جی گفت که تا پایان 2013 یک گوشی با صفحه OLED ال جی میده بیرون اینم که صفحه اش همینه احتمال زیاد خودش باشه:n02:

h!tman
26-04-2013, 18:29
به نظر من به واقعیت نزدیکتره

امروز یکی از مدیران ال جی گفت که تا پایان 2013 یک گوشی با صفحه OLED ال جی میده بیرون اینم که صفحه اش همینه احتمال زیاد خودش باشه:n02:

این که نزدیک به این باشه درست. ولی این شایعه یک ماه پیش اومد و گفتن آخر اپریل میاد در حالی که الان تاریخ رو عوض کردن. در مورد صفحه هم ال جی نمیاد او ال ای دی رو روی این بزاره.بیشتر نظر رو جی 2 هست.دوربین هم گفته میشه ساخت نیکون ه. و البته چیزی که شایعه رو انگولک میکنه اندروید 5 هست. اون 10-15 روز دیگه میاد

(^_^)
29-04-2013, 16:43
دندون به جیگر بگیرین Optimus GK به زودی عرضه جهانی میشه : دی

30vil
13-05-2013, 18:57
ال جی داره روی نسخه سفید نکسوس 4 هم کار میکنه :n02:

واقعا زیباست:n16:

h!tman
13-05-2013, 20:22
اینی کع پایین علادین بود اشتباه دیدم؟ نکس سفید بود انگار.شو روم ال جی

30vil
13-05-2013, 20:27
اینی کع پایین علادین بود اشتباه دیدم؟ نکس سفید بود انگار.شو روم ال جی

نه هنوز عرضه جهانی نشده:n02:

h!tman
13-05-2013, 20:54
دفعه بعدی سر بزن.تقریبا مطمینم که ال جی داشت

Pedram_mrn
14-05-2013, 20:19
تو فروم ا سفیدشو واسه فروش دیدم قیمتش یکیه با مشکی...

(^_^)
15-05-2013, 13:04
حتما نسخه Dev اومده ایران برای تست : ))

15-05-2013, 13:24
تو پی تی یکی گفته ۸ سفید دارم!
اس ۴ هم این قبل عرضه جهانی داشت. :دی یه حسی بهم میگه اینو واسه اینکه ملت بگن عجب کارشو درسته همینطوری الکی زده. :دی اس ۴ هم زده بود سفارش بدین چک کنم ببینم میتونم بفروشم و ... ! :دی

30vil
17-05-2013, 18:36
White Nexus 4 and Android 4.3 allegedly coming on June 10
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

30vil
26-05-2013, 21:49
دیگر مطمئن هستیم که گوگل نسخه سفید رنگ نکسوس 4 را ارائه خواهد کرد، شایعات می‌گویند که در روز 10 ژوئن (20 خرداد) این گوشی در کنار نسخه بعدی اندروید معرفی خواهد شد. به گزارش جی اس ام شاید نتوان به این تاریخ‌ها به صورت قطعی اعتماد کرد اما امروز سه عکس خبری از این گوشی منتشر شده است که کد آن نیز E960W است، در حالی که کد نکسوس اصلی که رنگ سیاه دارد کد E960 را دارد. همیشه عکس‌های خبری نشان دهنده این موضوع هستند که آن گجت به زودی ارائه خواهد شد. اما منبع خبری این عکس‌ها اعلام کرده که نسخه 32 گیگابایتی از این گوشی در کار نیست و نسخه سفید این گوشی هم تنها در ظرفیت‌های 8 و 16 گیگابایت ارائه خواهد شد. مشخصات دیگر گوشی مانند همان نسخه قبلی است و حتی نمی‌توان به طور قطعی تایید کرد که این گوشی با نسخه جدید اندروید یعنی نسخه 4.3 ارائه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: androidpolice

1376MAXIMUM
27-05-2013, 08:24
سلام بچه ها من دیشب یه دونه از این گوشی رو خریدم ولی از شب تا صبح هیچی شارژش کم نشده بود حتی یک درصد ولی وقتی داری باهاش کار میکنی اگه حتی همین طوری هم تو صفخاتش بچرخی خیلی زود شارژ خالی میکنه مثلا همون دیشب که تستش میکردم 30 درصد شارژش توی 3 ساعت تموم شد و خیلی هم زود گرم میشه مشکلی داره که این طوریه یا همشون همین طور هستند ولی خیلی کیف کردم خیلی روونه یه نفر در مورد شارژش یه توضیح بده ببینیم عادیه یا نه

Ali_Best
27-05-2013, 11:25
دیدن مداوم فیلم و یازی و استفاده از وای فای خیلی زود شارژ رو کم میکنه. طبیعیه برای این دیوایس ها
مثلا مکس با استفاده سنگین نهایتا یک، یک و نیم روز دووم میاره
وای فای خیلی باطری مصرف میکنه

MOHAMMAD2010
27-05-2013, 11:37
شب تا صبح هم معمولا 4-5 درصدی باتریش کم میشه !
اون 30 درصد هم طبیعی هست و همینطور گرم شدن

1376MAXIMUM
27-05-2013, 19:07
اوه خیالم راحت شد گفتم نکنه منم شانس ندارم یکی از اونا که باطریش مشکل داره خریدم
برای انتقال فایل نرم افزار خاصی چیزی داره اخه خیلی کند هست و خیلی هم به فایل ها گیر میده؟

h!tman
27-05-2013, 21:01
انتقال گوشی به گوشی؟ از وایفای دایرکت استفاده کنید
Apk هم نمیزاره.

1376MAXIMUM
28-05-2013, 11:39
انتقال گوشی به گوشی؟ از وایفای دایرکت استفاده کنید
Apk هم نمیزاره.
کامپیوتر به گوشی
برای گوشی به گوشی از ان اف سی و بلوتوث استفاده میکنم:n18:

28-05-2013, 15:30
کامپیوتر به گوشی
برای گوشی به گوشی از ان اف سی و بلوتوث استفاده میکنم:n18:
تقریبا به همه فایل های ویدیویی گیر میده. :دی اهمیت ندین. در مورد سرعت اطلاعی ندارم. سرعت انتقال چه قدره؟

1376MAXIMUM
28-05-2013, 18:20
تقریبا به همه فایل های ویدیویی گیر میده. :دی اهمیت ندین. در مورد سرعت اطلاعی ندارم. سرعت انتقال چه قدره؟
فقط زمان رو مینویسه مثلا 1 گیگ حودا 20 دقیقه طول میکشه
وایفای دایرکت که گفتند چجوری هست من فقط توی گوشی پیداش کردم

h!tman
28-05-2013, 22:17
اون که گوشی به گوشیه
از airdroid استفاده کنید فکر کنم سریعتر بشه

1376MAXIMUM
29-05-2013, 20:38
بچه ها دارم میمیرم دیگه نمی زاره هیچ هایلی رو بردارم از رو گوشی هیچی مثلا با دوربین عکس گرفتم نمیزاره بردارم عکسارو

h!tman
29-05-2013, 21:26
از airdroid استفاده کنید

1376MAXIMUM
31-05-2013, 22:45
سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد

Ali_Best
04-06-2013, 22:07
سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد

یه نمه طول میکشه تا اعمال بشه
نامردا یکی دو تا نیست که تحریم کردند و ضمنا کلیدی هم برای همه تحریما نذاشتند که با زدنش یهو همه برداشته بشه !

1376MAXIMUM
08-06-2013, 08:20
سلام بچه ها من یه جا دیدم نوشتن که این گوشی otgساپورت نمیکنه ولی یه جای دیگه دیدم نوشتن ساپورت میکنه خودمم فکر میکردم که ساپورت کنه حالا ساپورت میکنه یا نمیکنه

Ariadne
22-06-2013, 15:52
سلام
دوستان چطوری با این گوشی اس ام اس فارسی می فرستید؟ برای خوندن اس ام اس فارسی مشکل ندارم اما کیبرد برام فارسی نمی شه.
سئوال دیگه اینکه Check Spell رو توی Setting غیر فعال کردم اما بازم موقع تایپ اس ام اس کلمه های پیشفرض رو میاره. راهی هست که غیر فعال شه؟

sAeEd_kHaAn
22-06-2013, 19:53
سلام
دوستان چطوری با این گوشی اس ام اس فارسی می فرستید؟ برای خوندن اس ام اس فارسی مشکل ندارم اما کیبرد برام فارسی نمی شه.
سئوال دیگه اینکه Check Spell رو توی Setting غیر فعال کردم اما بازم موقع تایپ اس ام اس کلمه های پیشفرض رو میاره. راهی هست که غیر فعال شه؟

از smart keyboard استفاده کن

titanium_zarin
18-07-2013, 13:12
دیدین این رو میدن 1080 ؟؟

18-07-2013, 17:44
دیدین این رو میدن 1080 ؟؟
فعلا که تموم شده. ما که ۱۳۵۰ خریدیم خوشحالم بودیم تا الان. :|

19-07-2013, 13:34
دوربین رو من شنیدم در حد اس3 هست. و باتری گویا ضعیفه
اما با این وجود آیا ارزش خرید نداره؟
راستی دوستان اگر تمامی گوشی ها تحت نظارت الجی و با استاندارد های این شرکت تولید بشه تفاوتی می کنه که برای کجا باشه؟
ممنون
با قیمت فعلی ارزش خرید بالایی داره. مثل اینکه ۱۱۰۰ و خورده ای - ۱۲۰۰ پیدا میشه. خیلی از اس ۳ ارزون تره و در عین حال خیلی هم چیزی کم نداره.
دوربینش در حد اس ۳ نیست. مخصوصا توی Indoor اصلا خوب نیست. ولی باتریش خیلی خوبه. (هر چند از اس ۳ ضعیف تره)
از نظر من تفاوتی نداره و تا الان هم توی تمام گوشی هایی که دیدیم هیچ فرقی نبوده بین محل ساخت ها. توی ایران اکثرا کره عرضه شده.

amirkhan_0o0
19-07-2013, 15:02
سلام بچه ها من یه جا دیدم نوشتن که این گوشی otgساپورت نمیکنه ولی یه جای دیگه دیدم نوشتن ساپورت میکنه خودمم فکر میکردم که ساپورت کنه حالا ساپورت میکنه یا نمیکنه
تتا جایی که من می دونم ساپورت نمی کنه! اما با ریختن کاستوم رام، otg هم مثل هلو ساپورت می شه!

mnocountrey
19-07-2013, 15:05
بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم اون هم این که گفته میشه این گوشی خیلی سریع داغ میکنه حتی تو وب گردی های ساده و اینکه صفحه پشت گوشی مستعده خط و شکستنه آیا حقیقت داره ؟
چون به شدت علاقه مند به خریدش شدم و اولش میخواستم Xperia SP بخرم .
نظرتون چیه؟

19-07-2013, 15:29
بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم اون هم این که گفته میشه این گوشی خیلی سریع داغ میکنه حتی تو وب گردی های ساده و اینکه صفحه پشت گوشی مستعده خط و شکستنه آیا حقیقت داره ؟
چون به شدت علاقه مند به خریدش شدم و اولش میخواستم Xperia SP بخرم .
نظرتون چیه؟
خیر اصلا داغ نمیکنه. چیزی که برای من خیلی جالب بود همین بود که ۴ هسته کریت از گوشی های ۲ هسته ای که داشتم کمتر داغ میشه. توی لود کامل داغ میشه ولی باز هم نسبت به بقیه گوشی هایی که باهاش کار کردم کمتر.
صفحه پشت گوشی هم به هر حال چون شیشه ایه ریسکش بالاتر از بقیه گوشی هاست. :| البته از جعبه که در میارید پشتش یه برچسب نسبتا خوب چسبونده شده که کیفیتش از خیلی از اسکرین پروتکتور های ۱۵ تومنی که توی ایران هست بالاتره. من فعلا همون برچسب رو گذاشتم بمونه.
راجع به ضربه هم هر گوشی ای آسیب پذیره و به نظر من به خاطر ظاهر پشت گوشی که کل ارزش گوشی به اونه٬ یه بامپر خود ال جی رو تهیه کنید که قسمت پشتش پوشش نداره + برچسبی که روی خود گوشی هست یا اینکه یه شیلد با کیفیت برای پشتش بگیرید٬ یا اینکه یه مدل بامپر بگیرید که پشتش شفاف باشه.

mnocountrey
19-07-2013, 16:33
خیر اصلا داغ نمیکنه. چیزی که برای من خیلی جالب بود همین بود که ۴ هسته کریت از گوشی های ۲ هسته ای که داشتم کمتر داغ میشه. توی لود کامل داغ میشه ولی باز هم نسبت به بقیه گوشی هایی که باهاش کار کردم کمتر.
صفحه پشت گوشی هم به هر حال چون شیشه ایه ریسکش بالاتر از بقیه گوشی هاست. :| البته از جعبه که در میارید پشتش یه برچسب نسبتا خوب چسبونده شده که کیفیتش از خیلی از اسکرین پروتکتور های ۱۵ تومنی که توی ایران هست بالاتره. من فعلا همون برچسب رو گذاشتم بمونه.
راجع به ضربه هم هر گوشی ای آسیب پذیره و به نظر من به خاطر ظاهر پشت گوشی که کل ارزش گوشی به اونه٬ یه بامپر خود ال جی رو تهیه کنید که قسمت پشتش پوشش نداره + برچسبی که روی خود گوشی هست یا اینکه یه شیلد با کیفیت برای پشتش بگیرید٬ یا اینکه یه مدل بامپر بگیرید که پشتش شفاف باشه.

خیلی خیلی ممنون. اولین بارم هستش که یکی اینقدر به تفضیل جوابم رو میده ممنون.
پشتیبانیش تو تهران چجوریه . منظورم اینه که اگه به مشکلی بربخوره میشه قطعاتش رو به راحتی پیدا کرد ؟
تا چند روز پیش شدیدا میخواستم Xperia SP بگیرم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چشمم به این گوشی خورد و دیوونم کرد . نظرتون در مورد SP چیه؟
و فقط تنها ایرادی که بود همون داغ کردنش و صفحه اش برام بود . چون برای من 13 گیگ حافظه خیلی هم کافیه . 3 سال با 1.5 گیگ دارم سر میکنم . چون میخواستم یه گوشی بگیرم که حداقل تا 3 سال داشته باشمش فکر کنم این بهترین گزینه نسبت به قیمتش باشه . البته شاید منتظر بمونم تا بازم پایین تر هم بیاد.

19-07-2013, 17:50
خیلی خیلی ممنون. اولین بارم هستش که یکی اینقدر به تفضیل جوابم رو میده ممنون.
پشتیبانیش تو تهران چجوریه . منظورم اینه که اگه به مشکلی بربخوره میشه قطعاتش رو به راحتی پیدا کرد ؟
تا چند روز پیش شدیدا میخواستم Xperia SP بگیرم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چشمم به این گوشی خورد و دیوونم کرد . نظرتون در مورد SP چیه؟
و فقط تنها ایرادی که بود همون داغ کردنش و صفحه اش برام بود . چون برای من 13 گیگ حافظه خیلی هم کافیه . 3 سال با 1.5 گیگ دارم سر میکنم . چون میخواستم یه گوشی بگیرم که حداقل تا 3 سال داشته باشمش فکر کنم این بهترین گزینه نسبت به قیمتش باشه . البته شاید منتظر بمونم تا بازم پایین تر هم بیاد.
قطعاتش نسبت به گوشی ای مثل اس ۳ مطمئنا سخت تر گیر میاد. ولی به خاطر اینکه نماینده رسمی داره تو ایران٬ بعید میدونم مشکلی باشه.
SP یه سری مشکل تاچ داره مثل اینکه. اونا رو هم در نظر نگیریم باز هم نکسس ۴ به نظر من انتخاب بهتریه٬ مخصوصا برای شما که میخواین مدت طولانی نگه دارید (ساپورت قوی گوگل تا احتمالا ۲ سال دیگه + ساپورت قوی دولوپر ها تا ۳-۴ سال دیگه). صفحه نمایش و سخت افزار بسیار قوی تری هم داره. ولی از نظر باتری و دوربین ضعیف تره.

supermax15
19-07-2013, 19:26
منم فقط به خاطر صفحه نمایش نکسوز 4 شک دارم بخرم
مقایسه سکسوز 4 با xperia sp رو دیدم sp خیلی صفحش بهتر بود تو عکس دیدن
ولی توی بازی nexuz بهتر بود

19-07-2013, 21:09
صفحش که خیلی بهتره! TFT کجا و IPS+ کجا...

MOHAMMAD2010
19-07-2013, 22:05
منم فقط به خاطر صفحه نمایش نکسوز 4 شک دارم بخرم
مقایسه سکسوز 4 با xperia sp رو دیدم sp خیلی صفحش بهتر بود تو عکس دیدن
ولی توی بازی nexuz بهتر بود

عزیز صفحه نکسوس 4 عالیه ( من شخصا صفحهشو از گالکسی نکسوس که قبلا داشتم بیشتر میپسندم )

Ali_Best
20-07-2013, 02:39
من خودم همیشه موتورولا انتخابمه!
ولی این گوشی رو هم شدیدا دوست دارم!
بدم نمیومد یکی کادو بهم میدادش! :n01:

شخصا برند ال جی رو مبتکرتر و خلاق تر از سامسونگ میدونم

mnocountrey
21-07-2013, 15:36
قطعاتش نسبت به گوشی ای مثل اس ۳ مطمئنا سخت تر گیر میاد. ولی به خاطر اینکه نماینده رسمی داره تو ایران٬ بعید میدونم مشکلی باشه.
SP یه سری مشکل تاچ داره مثل اینکه. اونا رو هم در نظر نگیریم باز هم نکسس ۴ به نظر من انتخاب بهتریه٬ مخصوصا برای شما که میخواین مدت طولانی نگه دارید (ساپورت قوی گوگل تا احتمالا ۲ سال دیگه + ساپورت قوی دولوپر ها تا ۳-۴ سال دیگه). صفحه نمایش و سخت افزار بسیار قوی تری هم داره. ولی از نظر باتری و دوربین ضعیف تره.

دیروز بعد از مقایسه SP و نکسوس 4 نظرم به کل در مورد SP عوض شد (به عنوان یه علاقه مند به برند سونی ) واقعا در مقابل نکسوس 4 حرفی برای گفتن نداشت . صفحه نمایش نکسوس عالی بود . اندروید خالص هم که خیلی بهتر از رابط کاربری واقعا ابتدایی سونی بود . دوربین نکسوس بازم بهتر بود (البته به نظر من) . درکل به نظرم داره به برند ال جی جفا میشه . واقعا گوشی هاش فوق العاده ان
فقط نمیدونم سطح پشت نکسوس چقدر مقاومه؟

1376MAXIMUM
26-07-2013, 17:42
اندروید 4.3 کی میاد از فوضولی مُردم
رو نموم سایت ها نوشتن که برای این گوشی و تبلت ها7 و10 اومده ولی هر چی میزنم چیزی نمیاد برام
:n14::n22::n23::n27::n29:

26-07-2013, 21:55
رو نموم سایت ها نوشتن که برای این گوشی و تبلت ها7 و10 اومده ولی هر چی میزنم چیزی نمیاد برام
میتونید این رو با فستبوت یا با تولکیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فلش کنید.

از این رام هم میتونید استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی استاک هست٬ فقط روت هم شده.

=CYBER=
26-07-2013, 22:56
از روش تغییر آیپی استفاده کنید .

1376MAXIMUM
26-07-2013, 23:37
گرفتم گرفتم اندروید 4.3 رو گرفتم:n19::n19::n19::n20::n20::n20::n20:

Eblis 2011
26-07-2013, 23:54
قیمت این گوشی چنده؟

Ali_Best
27-07-2013, 00:22
حول حوش 1.400
1.300 هم یکی تو پی تی می فروخت

گوشیه خوبیه

Eblis 2011
27-07-2013, 00:23
حول حوش 1.400
1.300 هم یکی تو پی تی می فروخت

گوشیه خوبیه

تشکر. ارزش خرید داره؟
تا چند سال پشتیبانی میشه و اینکه معایب و مزایا؟

h!tman
27-07-2013, 19:03
راستی یک چیزی
چرا عنوان تاپیک زده اولین همکاری گوگل و ال حی؟
اپتیموس وان چیه پس؟

h!tman
27-07-2013, 19:20
1170 تو پرشین تولز بدون گارانتی میدن

MOHAMMAD2010
27-07-2013, 21:38
راستی یک چیزی
چرا عنوان تاپیک زده اولین همکاری گوگل و ال حی؟
اپتیموس وان چیه پس؟

همکاری مستقیم گوگل و شرکت های مختلف فقط تو سری نکسوس هست دیگه !

Ali_Best
27-07-2013, 23:02
تشکر. ارزش خرید داره؟
تا چند سال پشتیبانی میشه و اینکه معایب و مزایا؟

ارزش خرید داره مخصوصا با این قیمت

مزایا:
طراحی خوب و دلنشین
صفحه عالی
ساپورت نرم افزاری عالی
سخت افزار قوی

معایب:
باطری یه نمه ضعیف
دوربین یه نمه ضعیف
حافظه شاید برات کم بیاد (حدود 13 گیگ) در نسخه 16 گیگی

من بین این و رقباش مثل اس3 و وان پلاس اینو انتخاب میکنم
(در حالی که قیمتشم پایین تره)

لاری پیج چیزی به من نگفته که تا چند وقت دیگه ساپورت میشه :دی
اما همیشه زودتر و بیشتر از گوشی های دیگه ساپورت میشه
قاعدش باید این باشه کهک تا جایی که سخت افزار بکشه باید ساپورت بشه
ولی یهو دیدی سیاست گوگول تغییر کرد دیگه آپدیت نداد! مثل کاری که با بعضی محصولاتش کرد
مثلا زد گودرو نابودش کرد!

biostar
30-07-2013, 15:20
حجم عکس هاش چقدره ؟

h!tman
30-07-2013, 16:46
همکاری مستقیم گوگل و شرکت های مختلف فقط تو سری نکسوس هست دیگه !
تا اونجایی که یادمه اپتیموس وان اولین همکاریشون بوده
برای اندروید 2.1 یا 2.2
اگر اینطور نیست اشتباه از منه

30vil
30-07-2013, 17:28
تا اونجایی که یادمه اپتیموس وان اولین همکاریشون بوده
برای اندروید 2.1 یا 2.2
اگر اینطور نیست اشتباه از منه

اپتیموس وان اولین گوشی اندرویدی ال جیه

h!tman
30-07-2013, 17:38
آها.مرسی...

fk_u
30-07-2013, 18:27
درود...
گوگل گوشی جدید معرفی نمیکنه؟ خبری نشده؟
این نسخه 4 کی معرفی شد ؟ چند وقت بعد با گارانتی اصل وارد شد؟
باتریش خیلی کم شارژ میده؟
مشکل نویز تو اسبیکر بود یا مکالمه یادم نیس سخت افزاری بود؟
رنگ سفیدش دیگه تولید نمیشه؟ با گارانتی الجی بیاد. نظر یکی تو سایت ال دیجیتال گفته بود تولید نمیشه این رنگ درستی مطلب نمیدونم
ممنون

MOHAMMAD2010
30-07-2013, 18:42
حجم عکس هاش چقدره ؟

حدود 2 تا 2.5

درود...
گوگل گوشی جدید معرفی نمیکنه؟ خبری نشده؟
این نسخه 4 کی معرفی شد ؟ چند وقت بعد با گارانتی اصل وارد شد؟
باتریش خیلی کم شارژ میده؟
مشکل نویز تو اسبیکر بود یا مکالمه یادم نیس سخت افزاری بود؟
رنگ سفیدش دیگه تولید نمیشه؟ با گارانتی الجی بیاد. نظر یکی تو سایت ال دیجیتال گفته بود تولید نمیشه این رنگ درستی مطلب نمیدونم
ممنون

نه باتریش به نظرم خوبه
نمیدونم من که نویزی ندارم
تولید میشه ( اتفاقا جدید تر هم هست )

fk_u
30-07-2013, 19:42
راضی هستید ؟ sony sp انتخاب کرده بودم بعد دیم میگن مشکل تاچ داره اینا نمیدونم راسته یا نه
الان دیجی کالا 1320 میده با گارانتی بایینتر که فک نکنم دیگه بیاد
تو تهران با گارانتی الجی نمیدونید چند میدن؟
گارانتی تاثیری هم داره؟ گارنتی الجی باشه یا برشین همین اسم ها بود یادم نیس فرق میکنه ؟
کدوم رنگ باحال هست؟ خودم مشکی بیشتر میبسندم . ولی سفیدم خوشگله :n02:
ممنون

MOHAMMAD2010
30-07-2013, 20:09
راضی هستید ؟ sony sp انتخاب کرده بودم بعد دیم میگن مشکل تاچ داره اینا نمیدونم راسته یا نه
الان دیجی کالا 1320 میده با گارانتی بایینتر که فک نکنم دیگه بیاد
تو تهران با گارانتی الجی نمیدونید چند میدن؟
گارانتی تاثیری هم داره؟ گارنتی الجی باشه یا برشین همین اسم ها بود یادم نیس فرق میکنه ؟
کدوم رنگ باحال هست؟ خودم مشکی بیشتر میبسندم . ولی سفیدم خوشگله :n02:
ممنون

آره من که راضیم
والا قیمت هاشو زیاد نمیدونم الان ولی به نظرم زیاد پول بابت گارانتی نده
نظر منم به مشکی نزدیکه :n01:

30-07-2013, 23:11
سفیدش به خاطر فلیک های پشتش واسه ی آقایون خوب نیست. مشکی بهتره.
گارانتی هم به نظر من بگیرید بد نیست. آمار خرابی نکسس ۴ یه مقدار بالا بوده.
۱۳۲۰ هم گرون میده. تو پرشین تولز یه دوری بزنید حدودای ۱۲۰۰ باید گیر بیاد.
گارانتیش مدیا پردازش هست.
موقع خرید فقط حواستون باشه که ۴ کاراکتر اول سریال نامبر 303K یا بالاتر باشه. پایین تر از ۳۰۳ بهتره نخرید.
گوگل هم یکی دو هفته دیگه اکس-فون رو معرفی میکنه که از این ضعیف تره. نکسس بعدی توی مهر معرفی میشه و اینکه نکسس ها معمولا دیر با قیمت خوب وارد بازار ایران میشن.

amirkhan_0o0
31-07-2013, 02:04
سفیدش به خاطر فلیک های پشتش واسه ی آقایون خوب نیست. مشکی بهتره.
گارانتی هم به نظر من بگیرید بد نیست. آمار خرابی نکسس ۴ یه مقدار بالا بوده.
۱۳۲۰ هم گرون میده. تو پرشین تولز یه دوری بزنید حدودای ۱۲۰۰ باید گیر بیاد.
گارانتیش مدیا پردازش هست.
موقع خرید فقط حواستون باشه که ۴ کاراکتر اول سریال نامبر 303K یا بالاتر باشه. پایین تر از ۳۰۳ بهتره نخرید.
گوگل هم یکی دو هفته دیگه اکس-فون رو معرفی میکنه که از این ضعیف تره. نکسس بعدی توی مهر معرفی میشه و اینکه نکسس ها معمولا دیر با قیمت خوب وارد بازار ایران میشن.
من تو دیجی**کالا با گارنتی ال جی دیدم که نمی دونم چی هست این گارانتی ال جی؟
اکس فون لامصب خیلی خوش پوشه! و دلربا! ولی نمی دونم نکسس هست یا نه؟ برای ساپورت گوگل از نظر آپگرید عرض می کنم!

1376MAXIMUM
31-07-2013, 09:12

من الان سریال گوشیم 302kهست مشکلش چیه؟

31-07-2013, 10:18
من تو دیجی**کالا با گارنتی ال جی دیدم که نمی دونم چی هست این گارانتی ال جی؟
اکس فون لامصب خیلی خوش پوشه! و دلربا! ولی نمی دونم نکسس هست یا نه؟ برای ساپورت گوگل از نظر آپگرید عرض می کنم!
ایده ای ندارم. :دی ولی وارد کننده و گارانتی رسمی این گوشی مدیاپردازش هست. احتمالا منظورشون همون بوده.
اکس-فون هم اگه آپدیت ها رو همزمان با نکسس ها نگیره٬ بیشتر از ۲-۳ هفته بعد از اون ها دریافت نمیکنه. اما تا موقعی که با قیمت مناسب بیاد تو بازار ایران بیشتر از ۶ ماه فکر کنم طول بکشه. :|

من الان سریال گوشیم 302kهست مشکلش چیه؟
مشکلی نداره٬ فقط از سری ۳۰۳ به بعد لنز دوربین یه مقدار بهتر شده٬ کیفیت بدنه مثل اینکه یه کم بالا رفته و پشت گوشی ۲ تا زائده اضافه شده که وقتی گوشی به پشت روی میزه صدای اسپیکر شنیده بشه.

fk_u
31-07-2013, 13:12
درود...
بس دیجی کالا 100 تومنی از بازار تهران بیشتر میده نامردا:n01:
کاربرایی که تو برشینتولز میفروشن مثلا محصولات ابل میدن قابل اعتماد هستن ؟
نکسوس تو برشین تولز چطور میفروشن مغازه دار بیج باز کرده؟
ممنون

Ali_Best
31-07-2013, 17:16
درود...
بس دیجی کالا 100 تومنی از بازار تهران بیشتر میده نامردا:n01:
کاربرایی که تو برشینتولز میفروشن مثلا محصولات ابل میدن قابل اعتماد هستن ؟
نکسوس تو برشین تولز چطور میفروشن مغازه دار بیج باز کرده؟
ممنون

دیجی کالا که بــــــــــــله
بدتر از اون آل دیجیتال!

کاربران پرشین تولز رو سعی کنید از اینایی که امتیاز مثبت زیادی دارند خرید کنید
و ضمنا ترجیحا کالاهای آکبند بگیرید و نه دست دو
و اینکه فروش تو اون تاپیک رو هم بررسی کنید. + نظرات کاربران مختلف
رسید پول پرداختی و قول و قرارهایی که طرف میذاره رو هم همه رو به عنوان سند پیش خودتون نگه دارید

اینایی که تو پی تی میفروشن بیشتر کسانی هستند که کالای دست یک رو میگیرند (نه دست به دست چرخیده) و بیشتر مثلا از مناطق جنوبی هستند
اینا پول اضافی مغازه داران تهرانی رو نمیدن واسه همین دارند به قیمت خوبی میفروشند

مشکلی نداره خرید از اینا اگه جوانب احتیاط رو رعایت کنید
خودمم خرید داشتم از اونجا. البته تا الآن گوشی نبوده ولی فرقی هم نمیکنه

mostafa.a.m
04-08-2013, 14:42
من دیروز این گوشی خریدم با گارنتی.
متاسفانه پیکسل مرده داره. یک نقطه سیاه. و در کمال تاسف گارانتی مدیا تنها ال سی دی تعویض میکنه که بیشتر از سه پیکسل مرده داشته باشه. فروشنده ام تنها هنگام خرید اگر متوجه شدید تعویض می کنند. پیکسل مرده تو پس زمینه سفید قابل تشخیص.
دوستان حتما موقع خرید دقت کنن تا گوشی خراب رو دستشون نمونه.

MOHAMMAD2010
04-08-2013, 14:54
من دیروز این گوشی خریدم با گارنتی.
متاسفانه پیکسل مرده داره. یک نقطه سیاه. و در کمال تاسف گارانتی مدیا تنها ال سی دی تعویض میکنه که بیشتر از سه پیکسل مرده داشته باشه. فروشنده ام تنها هنگام خرید اگر متوجه شدید تعویض می کنند. پیکسل مرده تو پس زمینه سفید قابل تشخیص.
دوستان حتما موقع خرید دقت کنن تا گوشی خراب رو دستشون نمونه.

این گارانتی مدیا عجب نامردیه !!! بیشتر از 3 تا !!! خب همینم عوض نمیگرد دیگه

Pami
04-08-2013, 21:53
این گارانتی مدیا عجب نامردیه !!! بیشتر از 3 تا !!! خب همینم عوض نمیگرد دیگه

این قانون بیشتر از سه پیکسل مربوط به مدیا پردازش نیست ، تمام برندها همچین قانونی رو توی EULA خودشون نوشتن ، من حتی تلویزیون های سونی رو هم دیدم که همچین موردی رو دارن
باز جای شکرش باقیه ال سی دی رو عوض میکنه براتون ، خیلی ها تعویض ال سی دی رو به شرط سه پیکسل گذاشتن

afshin b
08-08-2013, 11:30
دوستان گوشی شما چقدر طول میکشه شارژ کامل بشه؟
و معمولا هر چند وقت شارژش تموم میشه؟

و اینکه شارژر من وقتی خالی به برق وصله صدای عجیبی میده. طبیعیه؟

08-08-2013, 12:24
دوستان گوشی شما چقدر طول میکشه شارژ کامل بشه؟
و معمولا هر چند وقت شارژش تموم میشه؟

و اینکه شارژر من وقتی خالی به برق وصله صدای عجیبی میده. طبیعیه؟
من با کارکرد متوسط ۲ روز - ۲ روز و نیم شارژ میکنم.
شارژر منم همین صدا رو میده. خیلی هم رو اعصابه. :| گوشی قبلیمم همین صدارو میداد شارژرش٬ فکر کردم مشکل از اونه ولی اینم این صدارو میده. :|

h!tman
09-08-2013, 14:16
اکسپریا تی رو رد کردم
200سر دادم
نکسوس نو از یکی از فامیلا گرفتم :دی
چه حالی داد
یارو 1ساعت خریده بود

09-08-2013, 17:34
اکسپریا تی رو رد کردم
200سر دادم
نکسوس نو از یکی از فامیلا گرفتم :دی
چه حالی داد
یارو 1ساعت خریده بود
دقت کردی هر سری یه نکسس میاد٬ اول کلی سر و تهشو به هم میچسبونی و اقوام مدیر شرکت سازنده رو هوا میکنی٬ بعدش من هم با استرس میرم میخرم٬ بعدش خودت هم میری میخری؟ :دی پارسال سر گلکسی نکسس هم گفتی بیخوده و برو اس ۲ بگیر و اینا٬ آخر جفتمون خریدیم به خوبی و خوشی. :دی

h!tman
09-08-2013, 19:14
دقت کردی هر سری یه نکسس میاد٬ اول کلی سر و تهشو به هم میچسبونی و اقوام مدیر شرکت سازنده رو هوا میکنی٬ بعدش من هم با استرس میرم میخرم٬ بعدش خودت هم میری میخری؟ :دی پارسال سر گلکسی نکسس هم گفتی بیخوده و برو اس ۲ بگیر و اینا٬ آخر جفتمون خریدیم به خوبی و خوشی. :دی
نه دیگه . گرفته بودم جی نکسو. گفتم باتریش تو 4 اذیتت میکنه. نکرد خداییش؟:|
اینم دیدم معامله خوبیه. تی رو ازم 700 میخریدن. نکسوس این یارو هم که نو بود
تنور هم که داغ بود
اصن شرایط اکازیون.
باتری اینم هنوز:|
اینم دفعه دومیه که ان 4 گرفتم. قبلیه با اس3 طاق زده بودم دیدم اصن جواب نمیده

MOHAMMAD2010
09-08-2013, 21:28
واقعا تو 4.3 باتری عالی شده

h!tman
09-08-2013, 22:49
باتریش 2100هست. نباید اینقدر نگه داره
عجیبه کلا

biostar
10-08-2013, 09:58
الان باتری خوب شده یا بد ؟

چند تا از دوستام به شدت ناراضی بودن ..
امتیاز GSMARENA هم به شدت افتضاحه برای باتریش

یکی از دلایلی که نخریدم همین بود + نبود پول کافی :n08:

10-08-2013, 10:40
الان باتری خوب شده یا بد ؟

چند تا از دوستام به شدت ناراضی بودن ..

یکی از دلایلی که نخریدم همین بود + نبود پول کافی :n08:
من هنوز ۴.۲.۲ پارانوییدم. باتریش که خیلی خوبه. :|

h!tman
10-08-2013, 10:49
باتری 4.3 رسمی به نظرم زیاد چنگی به دل نمیزنه
امروز میرم تو کار کاستوم
پارانویدم اولویت اولمه
بعد اسلیم بین
بعد هم یکی دیگه که اسمش یادم نیست.
امیر سود رو حال کردی؟:دی

MOHAMMAD2010
10-08-2013, 15:27
باتری تو 4.3 به نسبت 4.2.2 بهتر شده
اصلا یکی از مزایای 4.3 به نسبت 4.2.2 باتری بهتر هست تو سایت های خارجی هم همه گفتن !

الان میشه گفت این گوشی اصلا مشکل باتری نداره
تو باتری گوشی نگاه میکردم دیروز صفحه 6 ساعت روشن بوده ( بازی - فیلم اینترنت ) ( 2 رو به شارژ نزده بودم 5 درصد شارژ داشت )

زیاد بهش اعتمادی نیست تو عمل باتریش خوبه
حتی دیدم تو یه نظر ستجی این گوشی از نظر باتری سوم یه چهارم شده بود !

h!tman
10-08-2013, 21:07
پارانوید 4.3 رو تست کنید
آخ.دلم برا پارانوید تنگ شده بود :دی

afshin b
11-08-2013, 10:53
سلام
اینجا کسی از تبدیل HDMI برای این گوشی استفاده کرده؟ اگه آره چه مدلی هست؟

Amir-Rainman
11-08-2013, 12:54
با سلام
دوستم میخواد این گوشی رو بخره، از من سوال کرد در موردش
من یکم بررسی هاش رو با پنجمارکای مختلف رو که دیدم،تو بیشترشون نتایج ضعیفی گرفته ولی بعد متوجه شدم، این نتایج ضعیف به خاطر مشکلاتی بود که موقعی که تازه عرضه شده بود داشت و بعد گوگل حل کرد مشکلات رو!
تو یکی از نظرات خوندم که شخصی با AnTuTu امتیاز 18000 رو گرفته ازش!
میشه یه لطفی کنید و دو تا پنجمارک بزارید، ببینیم کدوم درسته؟ اون نتایج ضعیف یا این 18000 !!!

MOHAMMAD2010
11-08-2013, 13:11
این امتیاز با رام رسمی 4.3 هست ( در ضمن با عوض کردم کرنل میشه راحت بالای 22 هزار گرفت ، کلا سخت افزار این گوشی قویه )

11-08-2013, 13:58
با سلام
دوستم میخواد این گوشی رو بخره، از من سوال کرد در موردش
من یکم بررسی هاش رو با پنجمارکای مختلف رو که دیدم،تو بیشترشون نتایج ضعیفی گرفته ولی بعد متوجه شدم، این نتایج ضعیف به خاطر مشکلاتی بود که موقعی که تازه عرضه شده بود داشت و بعد گوگل حل کرد مشکلات رو!
تو یکی از نظرات خوندم که شخصی با AnTuTu امتیاز 18000 رو گرفته ازش!
میشه یه لطفی کنید و دو تا پنجمارک بزارید، ببینیم کدوم درسته؟ اون نتایج ضعیف یا این 18000 !!!
18,000 رو که راحت میده. با کرنل فرانکو و رام پارانویید ۱۸۴۰۰ گرفتم ازش.

h!tman
12-08-2013, 23:47
سی پی یو و جی پی یو رو یکم اور کنید میشه تا 25کی هم گرفت. ولی ارزش نداره و همینطور نیازی هم بهش نیست. باتری مهم تره
الان رو رام لیکوئید اسموت و کرنل ماتریکس . با 4ساعت و خوردی اسکرین آن، وایفای کلا روشن و .... تو سیکل اول شارژ،15 ساعت دووم آورده
(رقم اسکرین آن برای اچ تی سی وان حدود 3.5ساعته،فوقش 4)
یکی دو بار هم ریست دادم (اینا یهو از شارژ 10درصد کم میکنه!

MOHAMMAD2010
13-08-2013, 20:06
اینم تست باتری من 4.3 رسمی ( واقعا باتری عالی شده دیگه )

mostafa.a.m
23-08-2013, 00:18
آپدیت جدید دریافت کردم به صورت ota حجم 1.8MB بیلد نامبر JWR66Y . اولین تغییری که دیدم اضافه شدن developer options به settings .

h!tman
23-08-2013, 20:46
آپدیت جدید دریافت کردم به صورت ota حجم 1.8MB بیلد نامبر JWR66Y . اولین تغییری که دیدم اضافه شدن developer options به settings .
این که بوده از اول:دی مثل این که یکسرش کردن

(^_^)
25-08-2013, 18:09
اینم تست باتری من 4.3 رسمی ( واقعا باتری عالی شده دیگه )
38 ساعت ؟؟
چقدر خوب دووم میارین شما ، من با L7 و Cm 10.2 نهایتا 18 ساعت بتونم نگه دارم : دی

MOHAMMAD2010
25-08-2013, 19:27
38 ساعت ؟؟
چقدر خوب دووم میارین شما ، من با L7 و Cm 10.2 نهایتا 18 ساعت بتونم نگه دارم : دی

آره تازه 5 ساعت 20 دقیقه هم صفحه روشن بوده ( باهاش حدود 2 ساعت فیلم دیدم - دو ساعت هم چت کردم )

d.b23
08-09-2013, 19:50
فقط مشکل اینه تو استند بای یکم مصرفش بالاس.و گرنه در کل خوبه. آقا این گوگل قصد نداره تو 4.3 مصرف استفاده از چراغ نوتیفیکشن بیشتر کنه؟ :n02:

h!tman
08-09-2013, 19:57
فقط مشکل اینه تو استند بای یکم مصرفش بالاس.و گرنه در کل خوبه. آقا این گوگل قطد ندار تو 4.3 مصرف استفاده از چراغ نوتیفیکشن بیشتر کنه؟ :n02:
من از صبح تا شب برام 1یا 2 کم میکرد. کرنل عوض کنید یا رام

hamed malekpour
13-09-2013, 20:55
یه سوال من قصد خرید این وشی را دارم می شه بگید نقاط ضعفش چییه و می خواهم دست دومش را بخرم؟

velvet revoulver
14-09-2013, 23:36
یه سوال من قصد خرید این وشی را دارم می شه بگید نقاط ضعفش چییه و می خواهم دست دومش را بخرم؟

اشکالاتی که من در موردش کمی اطلاعات دارم :1.دوربینش در حد 8 مگاپیکسلی های تاپ بازار نیست ( البته ظاهرا با اپدیت کمی بهتر شده اما اینجور که شنیدم هنوز در حد بقیه نیست ) 2.باتری گوشی ضعیف بود که اینم ظاهرا با اپدیت درست شده 3. اما مهمترین مساله ای که باید در نظر بگیرید: حافظه پایین ( فقط 8 و16 گیگ ) که البته بستگی به استفاده شخص داره و ممکنه برای بعضی کافی باشه و مشکل محسوب نشه.
البته من این گوشی رو ندارم و احتمال داره اطلاعاتم غلط باشه , دوستان قطعا بهتر میتونن راهنمایی کنن...

d.b23
15-09-2013, 17:51
اینم بامپر اصل که گرفتم.عکس ها رو گذاشتم که ببینید چجوری میشه.2 تا عکس هم همینجوری جهت زیبایی هست. :n12:کسی هم خواست میتونم بفرستم.ولی بگم که خیلی ارزون نیست.منم صرفا جهت اینکه کمکی کرده باشم میگم.چون میدونم سخت پیدا میشه. :n11:

در مورد اشکالات هم که پرسیدید از نظر من تنها ایراد دوربین هست که خوبه ولی به S3 که رقیب زمان خودش هست نمیرسه شاید 20% تا 30% ضعیف تر باشه.خودم نوت 2 دارم و راحت میتونم مقایسه کنم.عکس هم اینجا از مقایسه دوربین میزارم.

باتری هم از نظر من مثل آیفون 4S مصرف میکنه.در کل خوبه.گرچه من اینجا دارم 3G استفاده میکنم و اینترنت همیشه روشنه ( تو خونه همیشه Wi-Fi) ..
توی ایران چون 2G هست و اینترنت ها اکثر اوقات خاموشه پس باید وصعیت خیلی خیلی بهتر باشه و یه مسدله دیگه اینکه حتما برنامه Snapdragon BatteryGuru بریزید خیلی تو صرفه جویی و مصرف باتری تاثیر میزاره.فراموش نکنید.

و مورد آخر اینکه این گوشی با این قیمت فوق العادست.مدل 16 گیگ هم به شما 12GB برای مصرف خودتون میده و مدل 8 گیگ هم 5 گیگ و خورده ای. من خودم با تخفیف 80 پوندی از گوگل پلی خریدم و البته 10 پوند هم برای هزینه پست دادم که یک روزه و امضا دار فرستادن و حق انتخابی هم برای نوع پست نداشتم.

velvet revoulver
15-09-2013, 23:30
خودم نوت 2 دارم و راحت میتونم مقایسه کنم

از لحاظ کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟ ایا با نوت 2 قابل مقایسه هست یا ازش خیلی ضعیف تره ؟

joseph.n
15-09-2013, 23:36
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟ ایا با نوت 2 قابل مقایسه هست یا ازش خیلی ضعیف تره ؟

میشه گفت در یک سطح هستند . چون من بابام نوت 2 داشت من نکسوس 4 . زیاد نمیشه مشخص کرد ولی من نکسوس 4 رو ترجیح می دم .

d.b23
16-09-2013, 00:37
من شخصا رنگ و کنتراست نوت 2 رو بیتشر دوست دارم.ولی خوب یه جاهایی که میخوای بدونی واقعا رنگ طبیعی چی هست اذیت میکنه وخیلی اوقات برای آپلود عکس تو اینستا به مشکل میخورم چون بقیه چیزه دیگه ای میبینن.ولی برای استفاده خودم صفحه نوت و رنگش رو ترجیه میدم.
جدا از مقایسه با نوت 2 ،نکسوس 4 صفحه خیلی خوبی داره ولی شاید بشه گفت 10% رنگ هاش نسبت به بقیه IPS ها بی حال تره.ولی وقتی به قیمتش نگاه کنی دیگه حرفی باقی نمیمونه.در کل به ضفحه از 100 نمره 95 میدم.
فردا هم مقایسه دوربین ها رو میزارم .چون برای مقایسه باید رام نوت 2 رو عوض کنم به رام اصلی.الان رام MIUI روش هست.مقایسه عادلانه نیست :n02:

1376MAXIMUM
16-09-2013, 11:24
خوب من هیچی پیدا نکردم خودمم این گوشی رو دارم ولی باطری رو اگه بازی کنید با گوشی باید روزی یک بار شارژ کنید مصرف هم همش مال صفحه هست عالیه هیچ حرفی توش نیست همه کار میکنه همه چی میخونه عالیه 20

h!tman
16-09-2013, 11:27
خوب من هیچی پیدا نکردم خودمم این گوشی رو دارم ولی باطری رو اگه بازی کنید با گوشی باید روزی یک بار شارژ کنید مصرف هم همش مال صفحه هست عالیه هیچ حرفی توش نیست همه کار میکنه همه چی میخونه عالیه 20
کلا شما از یک فعل استفاده کنی کافیه ها!

معایبش دوست عزیز:
اسلات مموری نداره
یکم دوربینش ضعیفه
عملکرد صفحش زیر نور آفتاب یکم بده
جنس شیشه پشتش خش برداریش زیاده

d.b23
18-09-2013, 19:03
اینم مقایسه عکس های نوت 2 و نکسوس 4 که گرفتم. :n25:

تو عکس ها مشخضه که لنز نوت 2 واید تره و محیط بیشتری رو پوشش میده و نکته دیگه اینکه فوکوس نوت 2 فوق العاده سریع تر و راحت تر از نکسوس 4 بود.
به نظر خودم هم رنگ های نوت 2 یه مقدار بهتره.

عکس اول

نکسوس 4 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوت 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس دوم ( مثلا توی این عکس وقتی روی پنجره های پایینی ،دومی از سمت راست زوم کنید روی کرکره های زرد کاملا متوجه تفاوت جزئیات میشد)

نکسوس 4: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سوم

عکس شب هم به زودی تو همین پست.(امشب)

Eblis 2011
18-09-2013, 19:09
این یعنی چی ؟

خداحافظی Nexus 4 گوگل با بازار جهانی موبایل

بر اساس گزارش جدید منتشر شده، گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل که در شرکت ال‌جی به تولید رسیده است به پایان حضور خود در بازار آمریکا نزدیک می‌شود و به زودی از این بازار خداحافظی می‌کند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، این گوشی هوشمند هم‌اکنون با فروشگاه اینترنتی Play Store مخصوص ابزارهای اندرویدی سازگاری ندارد و این طور که منابع آگاه توضیح داده‌اند، گوگل هیچ برنامه‌ای برای عرضه مجدد آن ندارد.

طرح متوقف کردن عرضه گوشی هوشمند Nexus 4 در حالی دنبال می‌شود که شرکت گوگل طی ماه‌های اخیر قیمت آن را به میزان قابل ملاحظه کاهش داده است.

این گوشی هوشمند هم‌اکنون توسط گوگل در برخی کشورها فروخته می‌شود، اما اگر گوشی‌های موجود در بازار فروخته شوند تولید مجدد برای آن‌ صورت نخواهد گرفت.

پایان عرضه رسمی گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل به این معنی خواهد بود که به زودی مدل بعدی این دستگاه وارد بازار می‌شود. منابع آگاه توضیح داده‌اند Nexus 5 که در شرکت ال‌جی ساخته شده است در نیمه دوم اکتبر به صورت رسمی وارد بازار خواهد شد.

nourbakhsh
18-09-2013, 19:38
دوستان کسی از این بامپر های نکسوس خواست به این سایت مراجعه کنه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی پک بامپر یک برچسب محافظ پشت دستگاه و یک برچسب صفحه موجوده هزینه ارسالش هم رایگانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

d.b23
18-09-2013, 19:42
ممنون ولی Fake که مثل این زیاده .اصلی جایی ندیدی؟
البته برای ارسال به شهرستان خوبه.

18-09-2013, 19:51
فیکشم گرون میفروشن. :| اینا فکر نمیکنم بیشتر از ۴-۵ دلار قیمتش باشه که ۶۰ تومن میفروشن اینا...

Eblis 2011
18-09-2013, 19:52
این یعنی چی ؟

خداحافظی Nexus 4 گوگل با بازار جهانی موبایل

بر اساس گزارش جدید منتشر شده، گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل که در شرکت ال‌جی به تولید رسیده است به پایان حضور خود در بازار آمریکا نزدیک می‌شود و به زودی از این بازار خداحافظی می‌کند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، این گوشی هوشمند هم‌اکنون با فروشگاه اینترنتی Play Store مخصوص ابزارهای اندرویدی سازگاری ندارد و این طور که منابع آگاه توضیح داده‌اند، گوگل هیچ برنامه‌ای برای عرضه مجدد آن ندارد.

طرح متوقف کردن عرضه گوشی هوشمند Nexus 4 در حالی دنبال می‌شود که شرکت گوگل طی ماه‌های اخیر قیمت آن را به میزان قابل ملاحظه کاهش داده است.

این گوشی هوشمند هم‌اکنون توسط گوگل در برخی کشورها فروخته می‌شود، اما اگر گوشی‌های موجود در بازار فروخته شوند تولید مجدد برای آن‌ صورت نخواهد گرفت.

پایان عرضه رسمی گوشی هوشمند Nexus 4 گوگل به این معنی خواهد بود که به زودی مدل بعدی این دستگاه وارد بازار می‌شود. منابع آگاه توضیح داده‌اند Nexus 5 که در شرکت ال‌جی ساخته شده است در نیمه دوم اکتبر به صورت رسمی وارد بازار خواهد شد.

بی پاسخ موند!

d.b23
18-09-2013, 19:57
فیکشم گرون میفروشن. :| اینا فکر نمیکنم بیشتر از ۴-۵ دلار قیمتش باشه که ۶۰ تومن میفروشن اینا...
دقیقا موافقم ،آره بین 5 تا 8 دلاره.
اصلش رو فقط و فقط فروشگاه گوگل پلی داره که میده 16 پوند + 6 پوند دلیوری.من خودم فقط یه نفر که تو شرکت کار میکرد پیدا کردم و ازش چند تا خریدم بدون هزینه ارسال. وگرنه همه fake بود یا باید پول پست به گوگل میدادم.
امثال این افراد که اینجوری بفروشن هستن ولی خیلی کم.حتی بعد از اینکه ازش خریدم قیمت بیشتر کرد.

بی پاسخ موند!

ابلیس جان پاسخ نداره که.یعنی اینکه گوگل موجودی انبار رو حراج کرد و الا تموم شده تو آمریکا.8 گیگ هم تو انگلیس تموم شد. ( خدا خیرش بده با این حراج،خیرش به ما رسید :n02:) و تقریبا یک ماه دیگه نکسوس 5 جدید جایگزین نکسوس 4 میشه.یه اتفاق کاملا طبیعی.:n26:

nourbakhsh
18-09-2013, 20:09
Fake که مثل این زیاده .اصلی جایی ندیدی؟

این نمونه با اصلی کاملا برابر هستش چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ ظاهر
این فروشگاه برای ما هستش . و خیالتون راحت باشه از اون نمونه های 5-6 دلاری که میفرمایید نیست... خیلی بیشتر از اون 5-6 دلاریا برای ما آب خورده. فکر هم نمیکنم این نمونه با این کیفیت که کاملا مشابه اصلی هستش داخل بازار پیدا بشه. اگر دارید با اون جنسی که آل دیجیتال به قیمت 18 تومان میفروخت مقایسه میکنید و میگید قیمتش زیاده باید خدمتتون بگم که حتی 1% هم از لحاظ ظاهری و کیفیت به اون نمونه شبیه نیست. کافیه کامنت های زیر محصولشون رو بخونید...
به غیر از اون روی پک این محصول یک برچسب محافظ پشت دستگاه و یک برچسب محافظ صفحه هم روی پک هست که خودش داخل بازار قیمت کمی نخواهد داشت و نکته ی دیگه اینکه هیچ هزینه ارسالی هم از شما گرفته نمیشه و با پست پیشتاز ارسال میشه خدمتتون
برای اعتماد بیشتر دوستان اولین نفری که از این انجمن قصد خرید این محصول رو داشته باشه یه تخفیف خیلی خیلی خوب به عنوان حسن نیت تقدیمش میکنیم و با شرط اینکه اگر 1 درصد از کیفیت این محصول راضی نبودن و کوچکترین تفاوتی با نمونه اصلی دیدن چه ظاهری چه کیفیتی بدون چون چرا برامون با هزینه خودمون برگشت بزنن... و اگر هم راضی بودن همراه با عکس داخل همین تاپیک عنوان کنن
اگر کسی مایل بود بنده در خدمتش هستم...

d.b23
18-09-2013, 20:14
این نمونه با اصلی کاملا برابر هستش چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ ظاهر
این فروشگاه برای ما هستش . و خیالتون راحت باشه از اون نمونه های 5-6 دلاری که میفرمایید نیست... خیلی بیشتر از اون 5-6 دلاریا برای ما آب خورده. فکر هم نمیکنم این نمونه با این کیفیت که کاملا مشابه اصلی هستش داخل بازار پیدا بشه. اگر دارید با اون جنسی که آل دیجیتال به قیمت 18 تومان میفروخت مقایسه میکنید و میگید قیمتش زیاده باید خدمتتون بگم که حتی 1% هم از لحاظ ظاهری و کیفیت به اون نمونه شبیه نیست. کافیه کامنت های زیر محصولشون رو بخونید...
به غیر از اون روی پک این محصول یک برچسب محافظ پشت دستگاه و یک برچسب محافظ صفحه هم روی پک هست که خودش داخل بازار قیمت کمی نخواهد داشت و نکته ی دیگه اینکه هیچ هزینه ارسالی هم از شما گرفته نمیشه و با پست پیشتاز ارسال میشه خدمتتون
برای اعتماد بیشتر دوستان اولین نفری که از این انجمن قصد خرید این محصول رو داشته باشه یه تخفیف خیلی خیلی خوب به عنوان حسن نیت تقدیمش میکنیم و با شرط اینکه اگر 1 درصد از کیفیت این محصول راضی نبودن و کوچکترین تفاوتی با نمونه اصلی دیدن چه ظاهری چه کیفیتی بدون چون چرا برامون با هزینه خودمون برگشت بزنن... و اگر هم راضی بودن همراه با عکس داخل همین تاپیک عنوان کنن
اگر کسی مایل بود بنده در خدمتش هستم...

100% از لحاظ قیمت هم میشه فهمید که جنس خوبه.بازم دستتون درد نکنه که همینا رو هم آوردین.یه مدل دیگه هم هست اگر بیارید خوبه.گرچه یکم دیره.

Nexus 4 Ringke Fusion پشتش محافط خوبیه. ایشالا سری بعد برای نکسوس 5

d.b23
19-09-2013, 12:00
اینم مقایسه عکس های نوت 2 و نکسوس 4 که گرفتم.:n25: دوباره همه لینک ها رو باهم گذاشتم یک جا باشه.

نکسوس 4 Android 4.3
نوت 2 » 4.1.2 Android

تو عکس ها مشخضه که لنز نوت 2 واید تره و محیط بیشتری رو پوشش میده و نکته دیگه اینکه فوکوس نوت 2 فوق العاده سریع تر و راحت تر از نکسوس 4 بود.
به نظر خودم هم رنگ های نوت 2 یه مقدار بهتره. در کلا فکر میکنم نکسوس بیشتر ضعف نرم افزاری داره و اگر گوگل بخواد خیلی راحت میتونه راندمان دوربین رو ببره بالا.

عکس اول

نکسوس 4 :

نوت 2 :

عکس دوم ( مثلا توی این عکس وقتی روی پنجره های پایینی ،دومی از سمت راست زوم کنید روی کرکره های زرد کاملا متوجه تفاوت جزئیات میشد)

نکسوس 4:

نوت 2 :

عکس سوم ( عکس شب )

نکسوس 4 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوت 2 در حالت Low light ( در این حالت خیلی عکس های نوت 2 فرق میکنه) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pedram_mrn
26-09-2013, 23:16
بچه ها کسی میدونه نسخه 8 گیگ رو هم مدیاپردازش گارانتی کرده بود یا نه؟

26-09-2013, 23:48
بله گارانتی کرده بود.

supermax15
27-09-2013, 07:03
اینم مقایسه عکس های نوت 2 و نکسوس 4 که گرفتم.:n25: دوباره همه لینک ها رو باهم گذاشتم یک جا باشه.

نکسوس 4 Android 4.3
نوت 2 » 4.1.2 Android

به نظر خودم هم رنگ های نوت 2 یه مقدار بهتره. در کلا فکر میکنم نکسوس بیشتر ضعف نرم افزاری داره و اگر گوگل بخواد خیلی راحت میتونه راندمان دوربین رو ببره بالا.

عکس اول

نکسوس 4 :

نوت 2 :

نکسوس 4:

نوت 2 :

عکس سوم ( عکس شب )

نوت 2 در حالت Low light ( در این حالت خیلی عکس های نوت 2 فرق میکنه) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم
اگه وقت داشتی مقایسه صفحه نمایش این 2 گوشی هم بزار

Milad4171
28-09-2013, 19:16
دوستان میشه یه مقایسه ای بکنید.
این بهتره یا اس 4 مینی ؟
از نظر یه سری امکانات این بهتره
من فقط نگران قاب باطری اش هستم که باز نمیشه! اگه یه روز احتیاج شد چی؟ !!!!

MOHAMMAD2010
28-09-2013, 19:22
این بهتره یا اس 4 مینی ؟

اصلا قابل مقایسه با اون نیست ! خیلی بهتره !
دوست عزیز الان هیچ گوشی شاخی پشتش باز نمیشه ! آیفون - آخرین مدل های سونی - آخرین مدل های HTC و ... هیچ کدوم از اینا باز نمیشن !

Milad4171
28-09-2013, 19:35
من تا همین نیم ساعت پیش میخواستم S4 mini بگیرم. بعد دیدم نکسوس هم ارزونتره هم از نظر پرفورمنس قوی تره. که یکدفه رو آوردم به این گوشی
خواستم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
من گوشی قبلیم مموری 8 گیگ بود. فک نکنم مموری 12 گیگی که به قول بعضی ها مموری قابل دسترس هست کم بیاد!

Milad4171
28-09-2013, 19:36
یه سری ها میگن باطریش ضعیفه؟؟ ولی من فک نکنم 2100 میلی آمپر واسه این گوشی ضعیف باشه! به صورت کلی چطور هست این گوشی؟؟

h!tman
28-09-2013, 21:48
نه باتریش زیاد بدک نیست.
4.2 بد بود،4.3 عالی

MOHAMMAD2010
28-09-2013, 22:34
من تا همین نیم ساعت پیش میخواستم S4 mini بگیرم. بعد دیدم نکسوس هم ارزونتره هم از نظر پرفورمنس قوی تره. که یکدفه رو آوردم به این گوشی
خواستم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
من گوشی قبلیم مموری 8 گیگ بود. فک نکنم مموری 12 گیگی که به قول بعضی ها مموری قابل دسترس هست کم بیاد!

یه سری ها میگن باطریش ضعیفه؟؟ ولی من فک نکنم 2100 میلی آمپر واسه این گوشی ضعیف باشه! به صورت کلی چطور هست این گوشی؟؟

نه داداش باتریش خوبه تو 4.3 خیلی خوب شده دیگه
خیلی خیلی هم این گوشی شیکه و خوشگله - کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره

Milad4171
28-09-2013, 22:44
من عادت بدی دارم که در مورد هر چیزی تحقیقات میکنم:n02:
الان ورژن 4.3 اومده واسه این گوشی؟ بعد به صورت ارجینال هست؟ چون من شنیدم اولین نسخه ی اندروید واسه ی نسخه ی نکسوس تنظیم میشه .این درسته؟؟
خیلی گوشی ها با آپدیت کردن به نسخه ی جدید اندورید به مشکل میخورن . آیا اینم همچین موضوعی رو داره یا نه!؟

MOHAMMAD2010
28-09-2013, 22:50
من عادت بدی دارم که در مورد هر چیزی تحقیقات میکنم:n02:
الان ورژن 4.3 اومده واسه این گوشی؟ بعد به صورت ارجینال هست؟ چون من شنیدم اولین نسخه ی اندروید واسه ی نسخه ی نکسوس تنظیم میشه .این درسته؟؟
خیلی گوشی ها با آپدیت کردن به نسخه ی جدید اندورید به مشکل میخورن . آیا اینم همچین موضوعی رو داره یا نه!؟

ببین این گوشی و کلا گوشی های سری نکسوس گوشی های خود گوگل هستن و به صورت رسمی از طرف گوگل ساپورت میشن
و رامی که برای این گوشی میاد همیشه پایدار ترین رامه و هیچ مشکلی نداره ، و همیشه اولین رامی که گوگل بیرون میده برای سری نکسوس هست
تا چند وقت دیگه هم 4.4 رسمی براش میاد

korkoochire
29-09-2013, 14:46
سلام بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید،قسمت daydreamیا همون محافظ صفحه برای من فعال میشه ولی وقتی گوشی بخواب میره نمیاد رو صفحه باید چیکار کنم خواهشا جواب بدید

d.b23
29-09-2013, 17:56
دمت گرم
اگه وقت داشتی مقایسه صفحه نمایش این 2 گوشی هم بزار
خواهش میکنم .امیدوارم به درد دوستان خورده باشه.
چشم وقت بشه حتما و امیدوارم تو عکسا معلوم باشه.

این بهتره یا اس 4 مینی ؟

باز کردن و عوض کردن باتری هیچ کاری نداره. 2تا پیچ پایین باز میشه و قاب در میاد باطری رو از سیم جدا میکنی و جایگزین میکنی.اصلا مشکلی نیست.
حتی اموزش تعوض شیه پشت هم تو اینترنت هست.
شیشه پشت هم اینجا تقریبا 17-18 پوند میفروشن.( فقط شیشه ،نه کل قاب پشت)
بقیه سوالاتم دوستان جواب دادن.منم تایید میکنم تو 4.3 باتری خیلی بهتر شده .البته من اینجا همیشه رو 3G و با اینترنت روشن هستم.
100% اونجا بهترم هست.
در ضمن گوشی دقیقا بهت 12.92 GB فضا میده.
تو خریدش شکن نکن با اینکه خودم سامسونگیم و نوت 2 خودمم دارم ولی از روونی نکسوس خیلی بیشتر لذت میبرم.S4 مینی برای رقابت با این ساخته نشده.در ضمن واقعا سامسونگ یه جاهایی تاچ ویزش اذیت میکنه و لگ زیاد ایجاد میکنه و رم زیادی پر میکنه.برنامه ها هم خیلی تو Background توی تاچ ویز باتری میخورن.
تازه با اندروید خام میفهمی project butter یعنی چی.نمیگم اصلا لگ نیست ولی چندین برابر از سامسونگ و HTC و سونی کمتره.

سلام بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید،قسمت daydreamیا همون محافظ صفحه برای من فعال میشه ولی وقتی گوشی بخواب میره نمیاد رو صفحه باید چیکار کنم خواهشا جواب بدید

اگر گذاشتی موقع شارژ کردن روشن بشه.
وقتی گوشی رو میزنی به شارژ نباید خودت صفحه رو با دکمه Lock خاموش کنی. ولش کن که خودش خاموش بشه،اونوقت daydream کار میکنه.

Pedram_mrn
30-09-2013, 18:47
کسی قیمت 16 گیگ بدون گارانتی و با گارنتی رنگ مشکی رو داره؟ علاالدین؟

Pedram_mrn
01-10-2013, 14:35
کیبورد خود نکسوس مثل اینکه خودش قابلیت prediction برای فارسی نداره درسته؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

korkoochire
01-10-2013, 21:32
سلام بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید،قسمت daydreamیا همون محافظ صفحه برای من فعال میشه ولی وقتی گوشی بخواب میره نمیاد رو صفحه باید چیکار کنم خواهشا جواب بدید،گذاشتم رو شارژ رو قفلم نزدم اما فعال نمیشه،اندرویدم4.3
لطفا کمک کنید بچه ها

mostafa.a.m
03-10-2013, 13:18
خبری از وبگاه AnandTech مخابره شده که چشم ها را گرد می کند: «به استثنای اپل ، موتورولا و محصولات برند نکسوس، بنچمارک های تمام دستگاه های شرکت ها یا حداقل یکی از آنها» دستکاری شده است.
منبع. نارنجی

Ali_Best
03-10-2013, 16:05
دوستان

قیمت 16 گیگش رو در اختیار دارید؟

و اینکه انگار سری های جدید که عرضه شدن یه سری اشکالات تو تولید سری قبل رو برطرف کردند
میتونید بگید سری ساخت چیه و موقع خرید به چی باید دقت کرد؟

Pedram_mrn
03-10-2013, 19:23
توی سری های جدید لنز + صفحه نمایش بهبود پیدا کرده. دو عدد زائده به قول بچه ها نیپل :cool: اضافه شده که موقع گذاشتن روی سطح جلوی گرفته شدن اسپیکر رو میگیره... SoC هم میگن تغییراتی داشته که ۴ نوع داره slow normal fast fastest که تفاوت زیادی باهام ندارن فقط بد نامگذاری شدن.
شما سعی کن گوشی ای که میخری سری ۳۰۳ و جدید تر باشه. بیشتر rev مهمه که اونم تا دستگاه روشن نشه نمیشه فهمید.
رنگ سفید سری ۳۰۶ هه اکثرا...
قیمت بدون گارانتی ۱۱۵۰ با گارانتی ۱۲۴۰ سفید هم ۵۰ گرون تره...

Pedram_mrn
03-10-2013, 20:56
راستی بچه ها بهترین کاستوم رام واسه نکسوس چیه... رام اودکس چیزی هست؟ دئودکس ها پایداریشون خیلی پایینه دوماهه به فنا میرن...

Ali_Best
04-10-2013, 01:13
توی سری های جدید لنز + صفحه نمایش بهبود پیدا کرده. دو عدد زائده به قول بچه ها نیپل :cool: اضافه شده که موقع گذاشتن روی سطح جلوی گرفته شدن اسپیکر رو میگیره... SoC هم میگن تغییراتی داشته که ۴ نوع داره slow normal fast fastest که تفاوت زیادی باهام ندارن فقط بد نامگذاری شدن.
شما سعی کن گوشی ای که میخری سری ۳۰۳ و جدید تر باشه. بیشتر rev مهمه که اونم تا دستگاه روشن نشه نمیشه فهمید.
رنگ سفید سری ۳۰۶ هه اکثرا...
قیمت بدون گارانتی ۱۱۵۰ با گارانتی ۱۲۴۰ سفید هم ۵۰ گرون تره...

rev چیه؟!

...............

04-10-2013, 12:19
راستی بچه ها بهترین کاستوم رام واسه نکسوس چیه... رام اودکس چیزی هست؟ دئودکس ها پایداریشون خیلی پایینه دوماهه به فنا میرن...

ParanoidAndroid من دارم از اولی که خریدم٬ عالیه.

avator20002000
05-10-2013, 16:20
بعد از relock کردن bootloader میشه با ota update کرد؟

h!tman
05-10-2013, 23:00
بعد از relock کردن bootloader میشه با ota update کرد؟
با بوتلودر انلاک هم فکر کنم میشه ها!

omid81
06-10-2013, 09:45
سلام به بچه ها :n20:
من امروز-فرداس كه اين گوشي رو بگيرم.

1.گوشي اصل و فرع كه نداره از اصل بودنش مطمئن شم هان؟
2.بعدش شما هنذفري چي پيشنهاد ميديد؟
3.واسه كاور چي؟ كيف؟ قاب؟
4.آقا ميگن اثر انگشت خيلي ميمونه روي قاب شيشه ايش راسته؟
5. به نظر شما واستم اندرويد 4.4 بياد يا برم اول 4.3ش كنم؟

سوال زياده! :n02: بقيش باشه بعدن...
مرسي

Pedram_mrn
06-10-2013, 11:28
سلام به بچه ها :n20:
من امروز-فرداس كه اين گوشي رو بگيرم.

1.گوشي اصل و فرع كه نداره از اصل بودنش مطمئن شم هان؟
2.بعدش شما هنذفري چي پيشنهاد ميديد؟
3.واسه كاور چي؟ كيف؟ قاب؟
4.آقا ميگن اثر انگشت خيلي ميمونه روي قاب شيشه ايش راسته؟
5. به نظر شما واستم اندرويد 4.4 بياد يا برم اول 4.3ش كنم؟

سوال زياده! :n02: بقيش باشه بعدن...
مرسي

شما که انقد حساسی با گارانتی مدیاپردازش بگیر... ۷۰ تومن اینا گرونتر از بدون گارانتیِ.
نه چربی خیلی نمیگیره. تو سفیدش معلوم نمیشه لکه ها.
فرقی نداره کی بگیری...

avator20002000
07-10-2013, 17:07
با بوتلودر انلاک هم فکر کنم میشه ها!
امتحان کردم با bootloader relock شده هم اپدیت گرفت .ممنون:n16:

avator20002000
12-10-2013, 19:58
کسی اینجا به 4.3 اپدیت کرده؟
یه سری مشکل تو وایرلس و تلفن می گن به وجود امده با اپدیت به 4.3.رفع شده اینا؟
چقدر کلا تغییر داشته براتون؟
ممنون:n16:

12-10-2013, 21:04
کسی اینجا به 4.3 اپدیت کرده؟
یه سری مشکل تو وایرلس و تلفن می گن به وجود امده با اپدیت به 4.3.رفع شده اینا؟
چقدر کلا تغییر داشته براتون؟
ممنون:n16:
۴.۳ مشکلی نداره. فقط اگه میخواین کاستوم رام ۴.۳ بریزین مستقیم از روی ۴.۲.۲ باید رادیو رو هم فلش کنید.

Ali_Best
28-10-2013, 12:48
rev چیه؟!

...............

و چی رو نشون میده؟

Pedram_mrn
30-10-2013, 01:46
بچه ها شما هم تو فوکس کردن تو نور کم(فاصله های نزدیک)و فلش زدن اتوماتیک واسه فوکس کردن مشکل دارین؟

1376MAXIMUM
31-10-2013, 20:51
اندروید 4.4 کی میاد؟

d.b23
31-10-2013, 21:46
بچه ها شما هم تو فوکس کردن تو نور کم(فاصله های نزدیک)و فلش زدن اتوماتیک واسه فوکس کردن مشکل دارین؟

دوست عزیز این مطلب رو بخون

بله این گوشی کلا تو فوکوس یکم کند و بد عمل میکنه.

اندروید 4.4 کی میاد؟

فعلا گوگل داره شیطونی میکنه ولی نهایت دیگه تا 5 نوامبر میاد.

mbadboy7
31-10-2013, 23:30
سلام به همه ی دوستان گل :n12:
امشب هم که نکسوس 5 معرفی شد بسیار خوب و عالی ، خوش بحال دوستانی که میخرندش

آقا من تصمیم گرفتم نکسوس 4 بگیرم و یکمی دو دل هستم نمیدوم تو حول و حوش قیمت نکسوس 4 چیز بهتر هست یا نه ؟
بعد من چون زیاد گوشی عوض نمیکنم میخوام ببینم عمر این گوشیا هوشمند (بار اولمه میخوام اسمارت فون بگیرم) چقدره ؟ یه 3 - 4 سالی کار میکنه یا نه ؟
نکات ریزی برای خرید این گوشی هست ، به ما بگید مثلا سری ساخت و اینا ، کلا" موقع خرید به چه چیزایی توجه کنیم ؟

خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.

Mohammad King
08-11-2013, 18:37
دوستان 4.4 رو دریافت کردن؟؟؟

d.b23
08-11-2013, 19:55
دوستان 4.4 رو دریافت کردن؟؟؟
هنوز نیومده . گفتن حداکثر تا 2 هفته بعد از معرفی نکسوس 5 برای بقیه نکسوس ها میاد.الان یه هفتش رفته.
حالا که ما نکسوس گرفتیم گوگل یادش افتاده امکانات اضافه بزاره روی نکسوس 5 با لانچر اختصاصی جدید :|
هیچ وقت هم انقدر برای آپدیت طول نمیکشید.

Mohammad King
08-11-2013, 22:40
اگر 4.4 بیاد این لانچر اختصاصی برای بقیه نکسوس ها میاد؟

h!tman
09-11-2013, 00:34
تغییرات ظاهری اصلا اهمیتی نداره
این که تو دولاپر آپشن میتونید Android Runtime رو اکتیو کنید مهمه
من الان روی کاستوم 4.4ام،درسته کامل نیستو بعضی برنامه ها فورس کلوز میده ،ولی خودمونیم، مصرف رو بهتر میکنه و همه چی رو سریعتر !

d.b23
09-11-2013, 00:59
فعلا که گوگل میگه فقط برای نکسوس 5 هست. شاید بعدا بیاد.
یهو دیدی تو آپدیت نکسوس 4 سورپرایز کرد و اومد. :n02:

تغییرات ظاهری اصلا اهمیتی نداره
این که تو دولاپر آپشن میتونید Android Runtime رو اکتیو کنید مهمه
من الان روی کاستوم 4.4ام،درسته کامل نیستو بعضی برنامه ها فورس کلوز میده ،ولی خودمونیم، مصرف رو بهتر میکنه و همه چی رو سریعتر !

به هر حال ظاهر هم مهمه.حذف شدن حاشیه بالا و پایین و همینطور سبک تر بودن لانچر جدید و حتی بزرگ تر شدن آیکون ها
منظور من اینه هیچوقت تو نکسوس های قبلی این حرکت انجام نداده بود که تفاوت بزاره.

مگه برنامه ها بر اساس runtime جدید نوشته شدن که بخواد کامل جواب بده؟

(^_^)
09-11-2013, 13:13
قابلیت جدیدی به اسم ART هستش ، برای تست برنامه نویس ها ، به طور آزمایشی توی 4.4 هست

h!tman
09-11-2013, 20:59
فعلا که گوگل میگه فقط برای نکسوس 5 هست. شاید بعدا بیاد.
یهو دیدی تو آپدیت نکسوس 4 سورپرایز کرد و اومد. :n02:

به هر حال ظاهر هم مهمه.حذف شدن حاشیه بالا و پایین و همینطور سبک تر بودن لانچر جدید و حتی بزرگ تر شدن آیکون ها

تمامی برنامه هایی که آپدیت دادن بعد عرضه 4.4 ،مثلا ویچت ،واتز اپ،اینستا و ... میتونن تو Art اجرا بشن

MOHAMMAD2010
09-11-2013, 21:06

حالا شما مطمئنی 4.4 که برای نکسوس 4 قراره بیاد اینجوری نیست ؟

09-11-2013, 21:46
مهم نیست٬ تا حداکثر ۲ هفته دیگه چیزی ازش نیست که پورت نشده باقی بمونه.

5ajad
09-11-2013, 22:24
همین الانش هم این لانچر رو روی گوشی های با اندروید 4.2 به بالا میتونی نصب کنی:n02:

biostar
09-11-2013, 23:46
برای تجربه 4.4 فعلا بهترین رام crdroid هست
بسیر خوب و روون کار میده

MOHAMMAD2010
10-11-2013, 12:24
منظور من رام رسمی خود گوگل بود اگه نه خب همه چیز برای نکسوس پورت میشه !

(^_^)
10-11-2013, 13:49
رام رسمی هم میاد ، فقط انتظار داشتم برای Nexus 4 زودتر از S4 GPE و HTC One GPE بیاد ش که گویا همه با هم میاد ...

d.b23
11-11-2013, 01:44
قابلیت جدیدی به اسم ART هستش ، برای تست برنامه نویس ها ، به طور آزمایشی توی 4.4 هست
بله اینو میدونم.سوال منو ب دقت نخوندید.سوال من چیز دیگه ای بود که Hitman جان جواب داد.
از شما هم ممنون :7:

حالا شما مطمئنی 4.4 که برای نکسوس 4 قراره بیاد اینجوری نیست ؟

متاسفانه تا اونجا که من تو چند تا خبر از phonearena دیدم.گوگل گفته بود قعلا فقط برای نکسوس 5.
حالا میگم که ممکنه سورپرایز کنه و برای نکسوس 4 هم بده.که امیدوارم همینطور باشه.
این متن بود :

Google has confirmed that at least for now, the Google Experience launcher will stay as a Nexus 5 exclusive
And, to be clear, Google wasn't saying it would be a Nexus exclusive, but specifically exclusive to the Nexus 5 itself. The idea is that Google wants to give users a reason to upgrade to the new phone and not just wait on the software update to get the feature on an older device. Of course, Google also left the door open, and said that the Google Experience launcher could be brought to the Nexus 4 and could even be released into the Play Store eventually.

h!tman
11-11-2013, 12:01
آخه تغییر جالبی که داره ، رسما دیگه GoogleHome.apk نرم افزار جدایی نیست و بخواید از رام نکسوس 5 استخراج و نصب کنید وجود خارجی نداره
کلا صفحه اصلی تبدیل شده به مشتقی از Google Now و دیگه G home وجود خارجی نداره

5ajad
11-11-2013, 13:36
آخه تغییر جالبی که داره ، رسما دیگه GoogleHome.apk نرم افزار جدایی نیست و بخواید از رام نکسوس 5 استخراج و نصب کنید وجود خارجی نداره
کلا صفحه اصلی تبدیل شده به مشتقی از Google Now و دیگه G home وجود خارجی نداره
چقدر بد ... :n02:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

h!tman
11-11-2013, 13:45
البته پورت لانچر ربطی به حرفی که زدم نداره در اصل
توی اندروید 4.4 هوم ای پی کی دیگه هوم اسکرین اندروید نیست

5ajad
11-11-2013, 14:36
البته پورت لانچر ربطی به حرفی که زدم نداره در اصل
توی اندروید 4.4 هوم ای پی کی دیگه هوم اسکرین اندروید نیست
نه خب اینو که پورت نکردن!
فقط از نکسوس5 apk هاشو استخراج کردن....
فکر کنم googleHome.apk به تنهایی کافی نیست.....

حالا ما که 4.2 نداریم....شما نکسوس4 دار ها نصب کنین حالشو ببرین:دی

mbadboy7
12-11-2013, 00:58
سلام به همه ی دوستان گل :n12:
امشب هم که نکسوس 5 معرفی شد بسیار خوب و عالی ، خوش بحال دوستانی که میخرندش

آقا من تصمیم گرفتم نکسوس 4 بگیرم و یکمی دو دل هستم نمیدوم تو حول و حوش قیمت نکسوس 4 چیز بهتر هست یا نه ؟
بعد من چون زیاد گوشی عوض نمیکنم میخوام ببینم عمر این گوشیا هوشمند (بار اولمه میخوام اسمارت فون بگیرم) چقدره ؟ یه 3 - 4 سالی کار میکنه یا نه ؟
نکات ریزی برای خرید این گوشی هست ، به ما بگید مثلا سری ساخت و اینا ، کلا" موقع خرید به چه چیزایی توجه کنیم ؟

خیلی ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.

رو دیوار پست میزاشتم بهتر بود :| :n29::n29:

d.b23
12-11-2013, 03:21
رو دیوار پست میزاشتم بهتر بود :| :n29::n29:
دوست گل نکته خواستی نداره چون سری های آخری هست که تو بازاره
.تو این رنج نکسوس با توجه به پشتیبانی خوب بهترینه.از لحاظ کار کردن هم میتونه 4-5 سال هم کار کنه ولی مسئله اینجاست که نهایت پشتیبانی نرم افزاری و آپدیت گوشی های اندرویدی 2 ساله (بترکونه:n02:).
دلیل اینکه کسی کمتر جواب میده اینه که شما یه لطفی بکنی صفحات بیشتری از این فروم مطالعه کنی در زمان کمتر اطلاعات خیلی زیادی به دست میاری.
میتونی نمونه بنچ مارک و دوریین و ایرادات و نکات مثبت و غیره که یچه ها گذاشتن پیدا کنی و حتی جواب سوالات شما هم توش هست.
بهترین قیمت تو اینرنت هم من دیدیم الان دیجی کالا میده با 2 سال گارانتی طلایی ال جی 1099.
باتری و دوربینش هم معمولیه رو به خوبه.تو بقیه موارد هم عالیه.

mbadboy7
12-11-2013, 13:05
دوست گل نکته خواستی نداره چون سری های آخری هست که تو بازاره
.تو این رنج نکسوس با توجه به پشتیبانی خوب بهترینه.از لحاظ کار کردن هم میتونه 4-5 سال هم کار کنه ولی مسئله اینجاست که نهایت پشتیبانی نرم افزاری و آپدیت گوشی های اندرویدی 2 ساله (بترکونه:n02:).
دلیل اینکه کسی کمتر جواب میده اینه که شما یه لطفی بکنی صفحات بیشتری از این فروم مطالعه کنی در زمان کمتر اطلاعات خیلی زیادی به دست میاری.
میتونی نمونه بنچ مارک و دوریین و ایرادات و نکات مثبت و غیره که یچه ها گذاشتن پیدا کنی و حتی جواب سوالات شما هم توش هست.
بهترین قیمت تو اینرنت هم من دیدیم الان دیجی کالا میده با 2 سال گارانتی طلایی ال جی 1099.
باتری و دوربینش هم معمولیه رو به خوبه.تو بقیه موارد هم عالیه.

والا همه ی صفحه های تاپیک رو خونده بودم :D
ولی خب دوست داشتم یه بار دیگه از زبون یه نفر دیگه بشنومم که بیشتر مطمئن بشم ، بهرحال ممنون از جوابتون ، خیالم راحت شد

Mohammad King
13-11-2013, 14:39
4.4 نیومد؟؟؟

درسته که g2 زود تر از نکسوز4 آپدیت میشه؟؟؟

چرا ال جی اینطوری کرد؟

5ajad
14-11-2013, 12:54
4.4 نیومد؟؟؟

چرا ال جی اینطوری کرد؟
آپدیت نکسوس ها دست گوگله!
یقه گوگل رو باید بگیری:n02:

h!tman
14-11-2013, 13:07
4.4 نیومد؟؟؟

چرا ال جی اینطوری کرد؟

ال حی مال اینجور آپدیتا نیست:دی
برای نکسوس های سیم کارت نخور( نکسوس 10 و 7 ) اومده
S4 GPE و ONE GPE و نکسوس 7 سلولار و نکسوس 4 تا آخر این هفته میلادی

MOHAMMAD2010
14-11-2013, 13:29
متاسفانه آپدیتی که برای نکسوس 7 اومده شکلش مثل همون 4.3 بوده پس احتمالا برای نکسوس 4 هم رام همون شکل قدیمی رو داره

R e Z a
15-11-2013, 12:00
اندروید 4.4 برای نکسوس 4 هم از راه رسید، میتونید فکتوری ایمیج رو از لینک زیر دانلود کنید. از OTA هنوز خبری نیست

1376MAXIMUM
15-11-2013, 21:37
اندروید 4.4 برای نکسوس 4 هم از راه رسید، میتونید فکتوری ایمیج رو از لینک زیر دانلود کنید. از OTA هنوز خبری نیست

این اپ دیتی که گذاشتی با اپ دیتی که گوگل میده با خود گوشی دانلود میکنیم فرقی داره و بعد گارانتی رو که باطل میکنه ؟

h!tman
16-11-2013, 02:01
من رفتم روی رسمی 4.4
آرت اینجا بدون مشکله ، فورس کلوز نداره تقریبا.
عالیم هست !
فاصله کلیک تا باز شدن برنامه دیگه قابل محاسبه نیست

R e Z a
16-11-2013, 15:58
این اپ دیتی که گذاشتی با اپ دیتی که گوگل میده با خود گوشی دانلود میکنیم فرقی داره و بعد گارانتی رو که باطل میکنه ؟

من مسئولیتی در شرکت مدیا پردازش دارم به نظرت ؟ :n13:

1376MAXIMUM
16-11-2013, 18:38
من مسئولیتی در شرکت مدیا پردازش دارم به نظرت ؟ :n13:

اپ دیت رو که با خود گوشی میگیریم کی میاد؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Mohammad King
17-11-2013, 00:57
دوستانی که 4.4 دارن الان

شکلش با 4.3 فرق داره آیا؟

h!tman
17-11-2013, 11:03
منو ها ، نوتیفیکیشن و بعضی آیکن ها بله
نوار پایینی شفاف نشده

R e Z a
17-11-2013, 13:44
خیلی خوب شده تو اندروید 4.4، به نظرم تو عملکرد باطری بهبود های چشم گیری داشته

R e Z a
17-11-2013, 13:48
اپ دیت رو که با خود گوشی میگیریم کی میاد؟

تو این هفته میادش احتمالا

1376MAXIMUM
19-11-2013, 16:12
تو این هفته میادش احتمالا

مثل این که نمیاد چجوری باید با ایمیج فکتوری اپ دیت کنم که نرم افزار ها .... پاک نشه

h!tman
19-11-2013, 16:45
من روز اول با فکتوری ایمیج زدم ، باو آنلاک کنید،روت کنید ، با تیتانیوم بک آپ از همه چی! همه چی بک آپ بگیرید و ریستور کنید
بعد اگر خواستید کانتر رو صفر کنید، آنروت کنید و ریلاک کنید

afshin b
20-11-2013, 11:12
Android 4.4 Kitkat for Nexus 4

occam-krt16o-factory-75ccae7a.tgz - 426.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

password: afshinb

R e Z a
20-11-2013, 12:42

منبع: نارنجی و xda

Pedram_mrn
23-11-2013, 19:11
واسه من که هنوز نیومده چرا انقد لفتش میده گوگل...
من گوشیم آنلاک نیست زندگیم به فنا میره... دیگه نه حال و حوصله این جنگولک بازیا رو دارم نه وقتشو...

d.b23
23-11-2013, 19:15
واسه من که هنوز نیومده چرا انقد لفتش میده گوگل...
من گوشیم آنلاک نیست زندگیم به فنا میره... دیگه نه حال و حوصله این جنگولک بازیا رو دارم نه وقتشو...

برای منم هنوز نیومده .خدا ئکیلی این سری گوگل با آپدیتاش گند زده.
من فقط رو حساب همین پشتیبانی خوب نکسوس 4 گرفتم.
همیشه سری های قبل نهایتا 2-3 روز بعد معرفی آپدیت هم برای بقیه میومد.
این همه مدت داشته روی 4.4 کار میکرده انگار خبر نداشته بقیه دستگا های نکسوسی هم وجود دارن.
فقط برای نکسوس 5 وقت گذاشته.

h!tman
23-11-2013, 22:25
OTA که اومده ، یک هفتس تقریبا.
چطور نتونستید آپدیت کنید؟

d.b23
23-11-2013, 22:31
OTA که اومده ، یک هفتس تقریبا.
چطور نتونستید آپدیت کنید؟
میزنی چک کنه چیزی نمیاد.
خود مهندس گوگل هم تو فون آرنا گفته بود باید صبر کنید و از شب دومی که ota اومد گفت تازه 1% مردم تونستن ota بگیرن.
گفته بود با زدن check for updates هم خودتونو خسته نکنید.
واقعا این کارا از گوگل بعید بود.

mostafa.a.m
25-11-2013, 03:31
بالاخره بعد از چند روز تلاش ناموفق دانلود نیمه کاره امشبب ساعت دو نیم آپدیت 4.4 ota گرفتم.

25-11-2013, 17:26
کسی رام جدید چیزی تست نکرده؟ من از چیز خاصی تو کاستوم رام ها استفاده نمی کنم ولی اعتیاد عجیبی به پارانوید دارم. :دی ولی فعلا که خبری نیست...

amirkhan_0o0
25-11-2013, 18:17
دوستام یه سوال ART (ران تایم جدید ) هم در اندروید مربوط به نکسوس 4 فعال می شه؟؟
ممنون

MOHAMMAD2010
25-11-2013, 18:24
کسی رام جدید چیزی تست نکرده؟ من از چیز خاصی تو کاستوم رام ها استفاده نمی کنم ولی اعتیاد عجیبی به پارانوید دارم. :دی ولی فعلا که خبری نیست...

نه فعلا که همون KRT16S رسمی داریم به نظرم از KRT16O خیلی بهتره !

دوستام یه سوال ART (ران تایم جدید ) هم در اندروید مربوط به نکسوس 4 فعال می شه؟؟
ممنون

آره فعال میشه فقط هنوز خیلی نرم افزار ها باهاش سازگار نیستن و وقتی فعالش کنی باز نمیشن

amirkhan_0o0
25-11-2013, 22:18
نه فعلا که همون KRT16S رسمی داریم به نظرم از KRT16O خیلی بهتره !

آره فعال میشه فقط هنوز خیلی نرم افزار ها باهاش سازگار نیستن و وقتی فعالش کنی باز نمیشن
خوب روی نکسوس 5 هم همینطوره؟
یعنی این دو تا نکسوس از لحاظ نرم افزاری با هم تفاوتی ندارن؟
ممنون

d.b23
25-11-2013, 22:36
خوب روی نکسوس 5 هم همینطوره؟
یعنی این دو تا نکسوس از لحاظ نرم افزاری با هم تفاوتی ندارن؟
ممنون
از نظر ظاهر ممکنه یکم فرق داشته باشن ولی از نظر ساختار و پایه و همه چیز یکی هستن.

من که هوز OTA رو نگرفتم.بچه ها کسی راه خاصی داره؟
Google Play Service رو هم Clear Cache کردم ولی نشد.

MOHAMMAD2010
26-11-2013, 13:51
Google Play Service رو هم Clear Cache کردم ولی نشد
ایمیج اصلی رو بگیر نصب کن
من دنبال یه نرم افزار media scanner هستم که روی 4.4 کار کنه کسی سراغ داره ؟

Pedram_mrn
26-11-2013, 23:33
از نظر ظاهر ممکنه یکم فرق داشته باشن ولی از نظر ساختار و پایه و همه چیز یکی هستن.

Google Play Service رو هم Clear Cache کردم ولی نشد.

به جای گوگل پلی سرویس باید گوگل فریمورک رو کلیردیتا و فورس استاپ کرد. من کردم جواب داد...

d.b23
27-11-2013, 00:50
به جای گوگل پلی سرویس باید گوگل فریمورک رو کلیردیتا و فورس استاپ کرد. من کردم جواب داد...
پدرام جان دمت گرم انجام دادم جواب داد. :n20::n02:
من زنگ زده بودم Customer serive گوگل گفتم شاید یه راهی بگه.دیدم گفت تنها کاری که میتونم بگم اینه که RESET FACTORY کنی :| :))
آخه نمی خواستم گارانتی باطل بشه.
بازم دمت گرم.:n16:

بچه ها اینم لانچر اصلی Nexus 5 آپلود کردم،دوست داشتین دانلود کنید، خیلی هم خوب کار میکنه.
حجم : 12MB

1376MAXIMUM
27-11-2013, 13:32

منم انجام دادم جواب داد دمت گرم فقط این کرنلش اپدیت نمیشه؟ من هنوز روی ۳.۴هست

Pedram_mrn
28-11-2013, 18:39
نه همون 3.4 می مونه... دارن رو کرنل 4 لینوکس کار میکنن ایشالا سال دیگه...

omid81
05-12-2013, 09:44
مردم ايران سلام!‌ :n02: آقا كسي ميدونه چيا گارانتي رو فسق(!) ميكنه؟ آپديت اندرويد و روت و نصب لانچر و اينام جزوه شه ؟

d.b23
05-12-2013, 13:00
مردم ايران سلام!‌ :n02: آقا كسي ميدونه چيا گارانتي رو فسق(!) ميكنه؟ آپديت اندرويد و روت و نصب لانچر و اينام جزوه شه ؟
فقط رون کردن و انلاک کردن بوت لودر گارانتی از بین میبره،همین

mostafa.a.m
10-12-2013, 03:35
سلام به روز رسانی از 4.4 به 4.4.2 برام اومد حجم 52 مگابایت.

MOHAMMAD2010
10-12-2013, 13:08
این گوگل هم که هر روز داره آپدیت میده واسه نکسوس 4

4.4
4.4.1
4.4.2

d.b23
10-12-2013, 13:29
این گوگل هم که هر روز داره آپدیت میده واسه نکسوس 4

4.4
4.4.1
4.4.2
خوبه خب ايراداش بر طرف ميشه،
منم الان اپديت كردم،نوشته بودن دكمه ها شفاف ميشه ولي بازم تغييري نكرده كه (فقط لاك اسكرين شفاف شده) !!!!
البته مشكل بزرگي هم نيست لانچر نكسوس ٥ خيلي خوب كار ميكنه