ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4

صفحه ها : 1 2 [3]

(^_^)
10-12-2013, 19:54
البته تغییر اصلی اضافه شدن RAW توی دوربینه

biostar
12-12-2013, 14:56
البته تغییر اصلی اضافه شدن RAW توی دوربینه

raw اضافه شده؟
کجاشه؟

4.4.2 نصب اپلیکشن هامو not support کرده
روت هم پروند

MOHAMMAD2010
12-12-2013, 15:00
raw اضافه شده؟
کجاشه؟

4.4.2 نصب اپلیکشن هامو not support کرده
روت هم پروند

نصب یا نصف ؟
روت هم دوباره SuperSU رو بزن ، روت میشه

biostar
12-12-2013, 15:06
نصب یا نصف ؟
روت هم دوباره SuperSU رو بزن ، روت میشه

سر کار بودم به هیچی دسترسی نداشتم
الان روتش کردم

اما اپلیکیشن هام بعضی هاشون که نابود شدن ، بعضی های دیگه هم ارور unsupported میدن

حوصله ریکاوری اپلیکیشن هام هم ندارم.

(^_^)
12-12-2013, 16:38
raw اضافه شده؟
کجاشه؟

توی کیفیت تصاویر :n02:

MOHAMMAD2010
12-12-2013, 17:04
سر کار بودم به هیچی دسترسی نداشتم
الان روتش کردم

اما اپلیکیشن هام بعضی هاشون که نابود شدن ، بعضی های دیگه هم ارور unsupported میدن

حوصله ریکاوری اپلیکیشن هام هم ندارم.

آره خب بعضی اپ ها هنوز با 4.4.2 سازگار نیستن
mx player یه نمونش

Pedram_mrn
12-12-2013, 19:27
بعد آپدیت از ۴.۴ به ۴.۴.۲ پردازش های بکگراند همشون بسته میشن مجبورم هر اپلیکیشنی که میخوام رو بیارمش تو نوتیفیکشن بار تا بسته نشه، راه حلی داره؟ شما هم این مشکل رو دارین؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

h!tman
12-12-2013, 19:33
تو دولاپر آپشن dont keep activites تیک نخورده؟

Pedram_mrn
12-12-2013, 23:31
نه کلا دولوپر آپشن آفه...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

biostar
13-12-2013, 12:24
مصرف باتریش هم بنظرم بد تر شده

:n04:

MOHAMMAD2010
13-12-2013, 13:11
مصرف باتریش هم بنظرم بد تر شده

:n04:

بعضیا میگن بهتر شده که !!!

d.b23
13-12-2013, 15:15
تو گوشی من که باتری بهتر شده؛شاید برنامه ای چیزی داری که باتری می خوراه یا با 4.4 سازگار نیست :n13:
نمیدونم چرا انقدر اتفاق های عجیب میوفته بعد آپدیت؛ نتیجه هرکسی فرق داره :|

1376MAXIMUM
13-12-2013, 16:55
بچه هامن جدیدا خیلی باتریم زود خالی میشه حتی قبل از این که بیام به اندروید ۴.۴ متوجه شدم داره زود تر از معمول خالی میشه به نظرتون بدم گارانتی باتری رو عوض کنن مثلا تو ۱۰دقیقه اینترنت گردی با وای فای با کروم و حد اکثر هم ۳تا تب بازه تقریبا ۱۰ درصد شارژ کم میشه ممکنه کابل یو اس بی روش تاثیر گذاشته باشه چون به نظرم اومد کابلش زود خراب میشه یه نوکیا داشتم از اون استفاده میکنم البته یه مدت اولای کار از کابل خودش استفاده میکردم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
13-12-2013, 20:04
مثلا تو ۱۰دقیقه اینترنت گردی با وای فای با کروم و حد اکثر هم ۳تا تب بازه تقریبا ۱۰ درصد شارژ کم میشه

اونقدر هم زیاد نیست !
وب گردی یکی از سنگین ترین چیزا واسه گوشیه !
از داغ شدن گوشی هم موقع وب گردی میشه اینو فهمید

1376MAXIMUM
14-12-2013, 00:03
اونقدر هم زیاد نیست !
وب گردی یکی از سنگین ترین چیزا واسه گوشیه !
از داغ شدن گوشی هم موقع وب گردی میشه اینو فهمید

اصلا داغ نمیشه ولی شارژ خیلی کم میکنه با جی پی ار اس که دیگه هیچی خوره داره

h!tman
14-12-2013, 01:23
GPRS تمامی آنتن ها رو تقریبا روشن میکنه
طبیعیه مصرف بالاش
ولی باتریش بدک نیست

omid81
14-12-2013, 12:14
سلام بچه ها ا ا اا ا امروز داشتم با گوشي ور ميرفتم يه دفه ديدم پيام داده به اين مضمون: "به روز رساني سيستم دانلود شد." منو ميگي O_O رفتم ديدم آپه 4.3 رو دان كرده . (واسه من موقه اي گرفتم 4.2 بود) لحظاتي متعجب شديم كه اين طفلك با GPRS ذاغارت موجود چه زجري كشيده (مييگم چرا سرعت نتم كم شده بود!!! ) اين اسكرين شات مربوطه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --------- حالا: اينو نصب كنم اطلاعاتم سره جاش ميمونه يا پاك ميشه؟ گارانتي-ش ساقط(!) ميشه؟ (يا نميشه؟) !! بخوام از اين به بعد آپ نكنه از كجا بايد آفش كنم؟ آقا 4.4-م ميشه به همين سبك و صياق گرف؟ تشكرات بسي همي

MOHAMMAD2010
14-12-2013, 12:24
منم حرف دوستمون رو تایید میکنم باتری مصرفش تو 4.4.2 به نظرم خیلی بیشتر شده !
( من که هنوز میگم بهترین ، کم باگ ترین و کم مصرف ترین اندروید 4.1.2 بود ! )

d.b23
14-12-2013, 17:15
سلام بچه ها ا ا اا ا امروز داشتم با گوشي ور ميرفتم يه دفه ديدم پيام داده به اين مضمون: "به روز رساني سيستم دانلود شد." منو ميگي O_O رفتم ديدم آپه 4.3 رو دان كرده . (واسه من موقه اي گرفتم 4.2 بود) لحظاتي متعجب شديم كه اين طفلك با GPRS ذاغارت موجود چه زجري كشيده (مييگم چرا سرعت نتم كم شده بود!!! ) اين اسكرين شات مربوطه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) --------- حالا: اينو نصب كنم اطلاعاتم سره جاش ميمونه يا پاك ميشه؟ گارانتي-ش ساقط(!) ميشه؟ (يا نميشه؟) !! بخوام از اين به بعد آپ نكنه از كجا بايد آفش كنم؟ آقا 4.4-م ميشه به همين سبك و صياق گرف؟ تشكرات بسي همي
همه اطلاعاتت سرجاش میمونه، گارانای هم سر جاش هست.
خاموش کردنشو من نمیدونم.فقط میدونم تو DATA USAGEمیتونی بعصی از برنامه هایی که می خوای مو موقع استفاده از اینترنت سیم کارت بلاک کنی که مصرف بیاد پایین تر.
همه آپدیت ها همینطوره.
دم GPRS شمام گرم :)) خدا نگهش داره معلوم نیست حاصل چند شبانه روز تلاشه.

omid81
14-12-2013, 17:33
همه اطلاعاتت سرجاش میمونه، گارانای هم سر جاش هست.
خاموش کردنشو من نمیدونم.فقط میدونم تو DATA USAGEمیتونی بعصی از برنامه هایی که می خوای مو موقع استفاده از اینترنت سیم کارت بلاک کنی که مصرف بیاد پایین تر.
همه آپدیت ها همینطوره.
دم GPRS شمام گرم :)) خدا نگهش داره معلوم نیست حاصل چند شبانه روز تلاشه.
الان دیگه نت نمیره؟!؟!؟!؟! نمیدونم چرا؟ .. 4.4 -م اومده الان همینجوری؟

omid81
16-12-2013, 09:11
آقا من با 4.3 مشكل دارم!‌ گوشي با زبان فارسي سازگاري نداره(البته فك ميكنم). زبانه گوشي انگليسي باشه موردي نيس ولي فارسيش ميكنم گوشي چپه ميشه!!! عكسو ببينيد: (دكمه هاي home و back رو نيگا كنين-علامت باتري و آنتن-منو و جاهاي ديگه...)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط واسه منه يا كلا همينجوريه؟

biostar
17-12-2013, 00:17
آقا من با 4.3 مشكل دارم!‌ گوشي با زبان فارسي سازگاري نداره(البته فك ميكنم). زبانه گوشي انگليسي باشه موردي نيس ولي فارسيش ميكنم گوشي چپه ميشه!!! عكسو ببينيد: (دكمه هاي home و back رو نيگا كنين-علامت باتري و آنتن-منو و جاهاي ديگه...)

فقط واسه منه يا كلا همينجوريه؟

خب برادر من فارسی راست به چپه دیگه !
توقع داری همون چب به راست بمونه؟

الان درسته ، با فارسی همه چی rtl میشه

M £ H D I
17-12-2013, 00:41

نه اینطور نیست .. شما ناتیفیکشن رو نیگاه کن... !
آیکون های بالا نباید سمت چپ باشه تا اونجایی که من اطلاع دارم ... یعنی قسمت ساعت و باتری و وای فای و ... نباید بیاد سمت چپ ... !
به نظرم مشکلی وجود داره ! در زبان فارسی و انگلیسی آیکون های بالا ، سمت راست میمونه به طور معمول

omid81
17-12-2013, 13:56

شما عكسو نيگا كردي؟
وقتي 4.2 بود فرقي نداش كه زبان گوشي فارسي باشه يا انگليسي. جاي آيكونا يكي بود نه اينكه الان زبانو تغيير ميدي دكمه بك پايين ميپره ميره اونور.
عكسو ببين شما

Pedram_mrn
18-12-2013, 19:10
منم امتحان کردم اینطوری شد... مثل اینکه تغییر کرده دیگه

biostar
23-12-2013, 13:33
شما عكسو نيگا كردي؟
وقتي 4.2 بود فرقي نداش كه زبان گوشي فارسي باشه يا انگليسي. جاي آيكونا يكي بود نه اينكه الان زبانو تغيير ميدي دكمه بك پايين ميپره ميره اونور.
عكسو ببين شما

نه درسته ، باید همینجوری باشه

لنوو و ایسوس هم فارسی شون همینجوریه ، بقیه گوشی های ال جی نیز هم !

d.b23
01-01-2014, 16:40
بچه ها یه لطفی میکنید. کسایی که نکسوس 4 دارن

3 تا عکس از کابل USB میگیرین به من بدین؟
یه عکس کامل
یه عکس هم از سر و ته کابل.

اگر بتونید عکس اصلی که میگیرید برام آپلود کنید بهتره.بازم ممون.

Pedram_mrn
01-01-2014, 18:48
بچه ها یه لطفی میکنید. کسایی که نکسوس 4 دارن

3 تا عکس از کابل USB میگیرین به من بدین؟
یه عکس کامل
یه عکس هم از سر و ته کابل.

اگر بتونید عکس اصلی که میگیرید برام آپلود کنید بهتره.بازم ممون.

تو گوگل سرچ کن خب

d.b23
01-01-2014, 18:51
تو گوگل سرچ کن خب
فدات شم میدونم.
ولی عکسو می خوام بفرستم به پشتیبانی خود گوگل.نمی خوام عکس اینترنتی باشه.
اگر روی گوگل درایو یا دراپ باکس هم اپلود کنین که اطلاعات عکس هم پاک نشه عالیه.
کابل خودم گم شده.
شما داری عکش بدی ؟

Pedram_mrn
03-01-2014, 23:54
فدات شم میدونم.
ولی عکسو می خوام بفرستم به پشتیبانی خود گوگل.نمی خوام عکس اینترنتی باشه.
اگر روی گوگل درایو یا دراپ باکس هم اپلود کنین که اطلاعات عکس هم پاک نشه عالیه.
کابل خودم گم شده.
شما داری عکش بدی ؟

برات میل کردم عزیز

Temple Of Doom
08-01-2014, 20:58
دوستانی که این موبایل رو دارن لطفاً بگن این گوشی از لحاظ شفافیت و Clarity پخش موسیقی در چه حدی هستش

در کل بین HTC One Mini، Nexus 4 و S4 کدوم به نظرتون بهتره

ضمناً من کیفیت پخش موسیقی برام خیلی مهمه

با تشکر

d.b23
08-01-2014, 21:09
برات میل کردم عزیز
خیلی خیلی ممنون لطف کردی دوست عزیز

دوستانی که این موبایل رو دارن لطفاً بگن این گوشی از لحاظ شفافیت و Clarity پخش موسیقی در چه حدی هستش

در کل بین HTC One Mini، Nexus 4 و S4 کدوم به نظرتون بهتره

ضمناً من کیفیت پخش موسیقی برام خیلی مهمه

با تشکر

منم مثل شما کیفیت خروجی هدفون خیلی برام مهمه.
تو این گزینه ها که گفتی

به نظر من کیفیت و شفافیت و تفکیک صدای S4 عالیه ولی بلندی صدای one mini تو هدفون بالاتره.

Nexus 4 هم به نسبت این دو تا معمولی تره ولی کلا شفافیت و کیفیت صداش خوبه.

و آخر اینکه هدفونی که استفاده میکنی از همه مهم تره.

اگر Bose و Bowers & Wilkins یا AKG استفاده کنی که عالی میشه :n05:

1376MAXIMUM
30-01-2014, 00:08
سلام بچه ها من یه دونه هدست بلوتوث از سامسونگ دارم مدلش هم sbh500هست نمیدونم چجوری به گوشیم وصلش کنم پیداش نمیکنه
کسی میتونه راهنماییم کنه

nourbakhsh
30-01-2014, 12:18
دوستان یکسری لوازم جانبی به تعداد محدود از جمله کابل OTG Y موجوده
کسی هست که این کابل رو روی گوشیش تست کرده باشه و جواب گرفته باشه؟

biostar
31-01-2014, 10:59
دوستان یکسری لوازم جانبی به تعداد محدود از جمله کابل OTG Y موجوده
کسی هست که این کابل رو روی گوشیش تست کرده باشه و جواب گرفته باشه؟

otg جواب نمیده

مگر اینکه کرنل ساپورتش رو بریزید و به یک هاب برای تامین ولتاژ وصلش کنید

omid81
31-01-2014, 18:20
پلیری که روی کیت کت 4.4.2 جواب بده کدومه؟

Ali_Best
18-02-2014, 12:45
سلام
هنوز این گوشی ارزش خرید داره؟

سری های جدید تو بازار که مشکلی ندارند؟

amirkhan_0o0
13-03-2014, 23:24
سلام
هنوز این گوشی ارزش خرید داره؟

سری های جدید تو بازار که مشکلی ندارند؟
مگه هست هنوز آک بندش؟
اگه هست چنده حدوداً؟
از طرفی من شنیدم نکسوس 5 باتری داغونی داره و با توجه به اختلاف کم قیمت با جی 2 ارزش خرید نداره.

Pedram_mrn
14-03-2014, 14:46
دست دوم زیاد هست، با قیمت 800 اینا چیزی بهتر نمیتونید پیدا کنید. تو فروشگاهای آنلاین که نوش دیگه پیدا نمیشه.

1376MAXIMUM
11-06-2014, 18:47
بچه ها این گوشی تا کی ساپورت گوگل رو داره و اخرین ورژن اندروید چنده بعد از یک ماه که گوشیم خاموش بوده امروز صبح برام اپدیت ۴.۴.۳ اومد

.:PAR3A:.
11-06-2014, 18:52
بچه ها این گوشی تا کی ساپورت گوگل رو داره و اخرین ورژن اندروید چنده بعد از یک ماه که گوشیم خاموش بوده امروز صبح برام اپدیت ۴.۴.۳ اومد

فکر میکنم کیت کت آخرش باشه.
آخرین ورژن همین ۴.۴.۳ هست که تو یه هفته اخیر اومد.

omid81
12-06-2014, 12:06
فکر میکنم کیت کت آخرش باشه.
آخرین ورژن همین ۴.۴.۳ هست که تو یه هفته اخیر اومد.

يني 4.4.4 نيومده براش؟! :n03:

بچه ها شما ميتونين كمك كنين؟‌:

من نكسوس چهارمو ميخواستم به 4.4.3 آپديت كنم اين مياد:
كسي تماسم ميگيره اين پيغام مياد!! منظورش چيه ؟ چجوري درست ميشه؟

AryanLand
12-06-2014, 12:13
يني 4.4.4 نيومده براش؟! :n03:

بچه ها شما ميتونين كمك كنين؟‌:

من نكسوس چهارمو ميخواستم به 4.4.3 آپديت كنم اين مياد:
كسي تماسم ميگيره اين پيغام مياد!! منظورش چيه ؟ چجوري درست ميشه؟

سلام.
دوست عزیز 4.4.4 هنوز واسه هیچی نیومده.
برای مشکلتون آخرین نسخه Gapps رو نصب کنید به احتمال زیاد حل میشه و در غیر اینصورت یک بکاپ از اطلاعاتتون بگیرید و گوشی رووایپ کنید.(بعد از آپدیت برای اینکه مشکلاتی از این دست نداشته باشید باید وایپ کنید).:11:

1376MAXIMUM
04-10-2014, 15:59
سلام کسی تا الان تو نسته اندروید ال رو بگیره؟

MOHAMMAD2010
04-10-2014, 17:50

هنوز خود گوگل L رو برای هیچ گوشی منتشر نکرده

Mr.World.Wide
04-10-2014, 18:48
من دو روز روی نکسوزم فلش زدم
سریع بود و زیبا
مشکلش این بود که به قند شکن وصل نمیشد

فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk

1376MAXIMUM
04-10-2014, 23:30
هنوز خود گوگل L رو برای هیچ گوشی منتشر نکرده

جدی من فکر میکردم منتشر کرد اخه خبرش بود روی سایتش برای نکسوس 5 و 4 و تبلت هاش میاد خیلی هم میترسیدم نگیریم اپ دیت رو که نوشته بود میگیریم خیالم راحت شد ولی الان سوالم اینه که تا کی گوگل هوامونو داره

h!tman
04-10-2014, 23:37
جدی من فکر میکردم منتشر کرد اخه خبرش بود روی سایتش برای نکسوس 5 و 4 و تبلت هاش میاد خیلی هم میترسیدم نگیریم اپ دیت رو که نوشته بود میگیریم خیالم راحت شد ولی الان سوالم اینه که تا کی گوگل هوامونو داره
احتمالا همین L آخریش خواهد بود

1376MAXIMUM
05-10-2014, 07:37
احتمالا همین L آخریش خواهد بود
بعدش اگر خواستیم اندروید ها بعدی رو بگیریم راهی هست که خالص پیدا کنیم؟ یا باید از سیانوژن استفاده کرد؟

h!tman
05-10-2014, 13:05
بعدش اگر خواستیم اندروید ها بعدی رو بگیریم راهی هست که خالص پیدا کنیم؟ یا باید از سیانوژن استفاده کرد؟
سیانوژن و اینجور رام ها
سیانوژن و پارانوید نکسوس ها بی نقصن
من الان رو گوشی پدرم پارانوید دارم تا حالا نه کرش داشته نه لگ

MOHAMMAD2010
05-10-2014, 21:10

حالا شما فعلا بزار همین L رسمی براش بیاد ! البته به احتمال 99 درصد براش میاد

1376MAXIMUM
06-10-2014, 00:11
حالا شما فعلا بزار همین L رسمی براش بیاد ! البته به احتمال 99 درصد براش میاد
روی سایت اندروید فکر کنم نوشته بود که میگیریم همون طور که گفتم قبلا نکسوس۴٫۵ و تبلت ها هست لینکش رو هم میگردم دوباره پیدا میکنم میزارم

1376MAXIMUM
06-10-2014, 00:23
روی سایت اندروید فکر کنم نوشته بود که میگیریم همون طور که گفتم قبلا نکسوس۴٫۵ و تبلت ها هست لینکش رو هم میگردم دوباره پیدا میکنم میزارم
اشتباه کردم روسایت اندروید نبود و حدس بود قطعی هم ننوشته بود

NaughtyCat
06-10-2014, 00:27
احتمالش هست که L برای Nexus 4 هم بیاد. اگر 1درصد هم این اتفاق نیفتاد مطمئن باشید با رام های دیگه جبران میشه.

Tapatalked

1376MAXIMUM
07-10-2014, 09:40
اقا کسی مدیاپردازش رو ازش ادرس داره تو اصفهان من هر چی زنگیدم برای گوشیم جواب ندادن دکمه کم کردن صداش داره از کار میوفته

NaughtyCat
16-10-2014, 00:33
Android 5.0 Lollipop برای Nexus 4 هم میاد.

خوشحال باشید! :n09:

1376MAXIMUM
08-11-2014, 20:05
کی میاد پس من پیرشدم از بس انتظار کشیدم اپ دیت کوفتی حتما سرور ها هم ترافیک روشون میوفته بعد یه یک هفته هم باید دانلودش کنیم

NaughtyCat
08-11-2014, 20:28
کی میاد پس من پیرشدم از بس انتظار کشیدم اپ دیت کوفتی حتما سرور ها هم ترافیک روشون میوفته بعد یه یک هفته هم باید دانلودش کنیم
یه کم تاخیر خورده. از 12 نوامبر کم کم میاد.

اول هم گویا برای دستگاه های WiFi میدن آپدیت رو. مثل Nexus 7 ها. یه کم دیگه باید صبر کنید...

Tapatalked

1376MAXIMUM
14-11-2014, 23:44
کسی گرفته اودیت رو؟ برای من هنوز نیومده

Mohammad King
17-11-2014, 17:34
اندروید 5.0 آبنبات چوبی برای نکسوس 4 منتشر شد

1376MAXIMUM
24-11-2014, 00:07
اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟

24-11-2014, 21:44
اقا این اندروید جدید هنوز برای من نیومده کسی گرفته؟ برای شما اومده؟
میتونین فکتوری ایمیج رو با فستبوت نصب کنین. توی نت بگردین لینک و آموزش پیدا میکنین.
برای من که از اندروید 4.0 به اینور دارم از اندروید خالص استفاده میکنم، این تغییر رنگ بندی ها و انیمیشن ها و ظواهر خیلی لازم بود. :دی

1376MAXIMUM
25-11-2014, 00:27
میتونین فکتوری ایمیج رو با فستبوت نصب کنین. توی نت بگردین لینک و آموزش پیدا میکنین.
برای من که از اندروید 4.0 به اینور دارم از اندروید خالص استفاده میکنم، این تغییر رنگ بندی ها و انیمیشن ها و ظواهر خیلی لازم بود. :دی
خدارو شکر همین الان اومد برام ساعت ۱۲:۴۵ شب یکی دو دقیقه هست

25-11-2014, 00:43
من اخرش نفهمیدم اومده براتون یا نه؟
آخه من اصلا برای OTA صبر نکردم که ببینم اومده یا نه. :دی همون اولین ساعتی که فکتوری ایمیج اومد با فستبوت فلش کردم.

omid81
27-11-2014, 09:49
بچه ها سلام. آقا من به اندرويد 5 آپ كردم ولي يه سري چيزاش همون كيت كته! مثه سايز آيكونا و اينكه وقتي منو رو ميزني (drawer) توي اندرويد 5 پس زمينه سفيده ولي واسه من مثه همون كيت كته !!‌

چجورياس ؟

omid81
27-11-2014, 11:25
بچه ها سلام. آقا من به اندرويد 5 آپ كردم ولي يه سري چيزاش همون كيت كته! مثه سايز آيكونا و اينكه وقتي منو رو ميزني (drawer) توي اندرويد 5 پس زمينه سفيده ولي واسه من مثه همون كيت كته !!‌

چجورياس ؟

سلام.حل شد!
جوابه خودمو ميدم واسه اونايي كه سوال منو دارن!

اين لانچرو بايد نصب كني:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1376MAXIMUM
13-01-2015, 11:18
اقا من باتریم خیلی ضعیف شده ۲۱ میلی امپرش که اصلا شارژ نمیشه یا اگر هم میشه خیلی طول میکشه من نمیزارم دیگه بعدم زود خالی میشه تقریبا روزی ۲ بار باید شارژش کنم بعد از اندروید ۴.۳ خیلی باتری زود خالی میکنم برای شما هم همین طوره یا باتریم خراب شده مخصوصا اینترنت گردی شارژم رو مثل چی میخوره فکر کنم ۳-۳.۵ بیشتر نکشه برای اینترنت گردی اونم با وای فای نکته قابل توجه هم اینه که اصلا گوشی گرم نمیشه گاها
چیکار کنم بفرستم گارانتی برام درست کنن چون دکمه کم کردن صدا هم حساسیتش رو تا حد زیادی از دست داده تا اسفند همین ماه هم بیشتر گارانتی ندارم
ممنون از دوستانی که مشاوره میدن و راهنمایی میکنن

shengo_k
13-01-2015, 11:51
اقا من باتریم خیلی ضعیف شده ۲۱ میلی امپرش که اصلا شارژ نمیشه یا اگر هم میشه خیلی طول میکشه من نمیزارم دیگه بعدم زود خالی میشه تقریبا روزی ۲ بار باید شارژش کنم بعد از اندروید ۴.۳ خیلی باتری زود خالی میکنم برای شما هم همین طوره یا باتریم خراب شده مخصوصا اینترنت گردی شارژم رو مثل چی میخوره فکر کنم ۳-۳.۵ بیشتر نکشه برای اینترنت گردی اونم با وای فای نکته قابل توجه هم اینه که اصلا گوشی گرم نمیشه گاها
چیکار کنم بفرستم گارانتی برام درست کنن چون دکمه کم کردن صدا هم حساسیتش رو تا حد زیادی از دست داده تا اسفند همین ماه هم بیشتر گارانتی ندارم
ممنون از دوستانی که مشاوره میدن و راهنمایی میکنن
داداش مصرف باطری به عوامل زیادی مربوط میشه از جمله بهینه بودن سیستم عامل نرم افزارهای همیشه در حال اجرا مانند وایبر لاین آنتی ویروس ها نرم افزار های پر مصرف باطی بازی های دیتا دار و بازی های آنلاین پر بدن رام گوشی نور بالای صفحه نمایش و ویبره گوشی همچنین روشن بودن مداوم باتری باعث مصرف زیاد باطری گوشی میشن پیش نهاد من استفاده از نرم افزارهایی مانند clean master برای حافظه رام گوشی و DU Battery server برای کنترل نصرف باطری گوشی که مواردی که مطرف باتری رو افزایش میدن خاموش میکنه اگه با این موارد مشکل حل نشد باید باتریتون ایراد پیدا کرده باشه که اگه گارانتی دارید میتونید ببرید به نمایاندیگی و باتری رو براتون تعویض میکنند(در گوشی های پرسی هم باتری تعویض میشه)

1376MAXIMUM
13-01-2015, 12:11
داداش مصرف باطری به عوامل زیادی مربوط میشه از جمله بهینه بودن سیستم عامل نرم افزارهای همیشه در حال اجرا مانند وایبر لاین آنتی ویروس ها نرم افزار های پر مصرف باطی بازی های دیتا دار و بازی های آنلاین پر بدن رام گوشی نور بالای صفحه نمایش و ویبره گوشی همچنین روشن بودن مداوم باتری باعث مصرف زیاد باطری گوشی میشن پیش نهاد من استفاده از نرم افزارهایی مانند clean master برای حافظه رام گوشی و DU Battery server برای کنترل نصرف باطری گوشی که مواردی که مطرف باتری رو افزایش میدن خاموش میکنه اگه با این موارد مشکل حل نشد باید باتریتون ایراد پیدا کرده باشه که اگه گارانتی دارید میتونید ببرید به نمایاندیگی و باتری رو براتون تعویض میکنند(در گوشی های پرسی هم باتری تعویض میشه)
منم دارم یه نرم افزار برای بهیته کردن مصرف باتری مال خود cm هست اسمش هم باتری دکتر هست نور هم کمه همیشه کمتر از نصف هست رام هم رام اصلیه و بازی که اصلا نمیکنم از مال دنیا هم فقط یه فیض بوک و یه وایبر دارم و cm security و cm cleaner که همه دارنش ولی تقریبا همیشه ۷۰ درصد رم گوشی پره

shengo_k
13-01-2015, 12:45
منم دارم یه نرم افزار برای بهیته کردن مصرف باتری مال خود cm هست اسمش هم باتری دکتر هست نور هم کمه همیشه کمتر از نصف هست رام هم رام اصلیه و بازی که اصلا نمیکنم از مال دنیا هم فقط یه فیض بوک و یه وایبر دارم و cm security و cm cleaner که همه دارنش ولی تقریبا همیشه ۷۰ درصد رم گوشی پره
پس به احتمال زیاد باتریتون مشکل پیدا کرده
شما وقتی گوشی رو آپدیت کردید به 4.3 باتریش اینجوری شد؟؟؟ چون رام 4.3 برای گوشی های سامسونگ هم اگه اومد با مصرف زیاد باطری هم راه بود که بعد سامسونگ با بهینه سازی نرم افزاری درستش کرد چرا گوشیتون رو به 4.4 ارتقا نمیدید؟
بع نظر من یه سر به نمایندگی بزنید اگه باتری رو براتون تعویض کردن و درست شد که وبه وگرنه باید نسخه آندرویدتون رو تغییر بدید و از یک رام کم مصرف استفاده کنید

1376MAXIMUM
13-01-2015, 14:18
پس به احتمال زیاد باتریتون مشکل پیدا کرده
شما وقتی گوشی رو آپدیت کردید به 4.3 باتریش اینجوری شد؟؟؟ چون رام 4.3 برای گوشی های سامسونگ هم اگه اومد با مصرف زیاد باطری هم راه بود که بعد سامسونگ با بهینه سازی نرم افزاری درستش کرد چرا گوشیتون رو به 4.4 ارتقا نمیدید؟
بع نظر من یه سر به نمایندگی بزنید اگه باتری رو براتون تعویض کردن و درست شد که وبه وگرنه باید نسخه آندرویدتون رو تغییر بدید و از یک رام کم مصرف استفاده کنید
الان که ۵.۰.۱ هست ولی از اون موقع دیدم مصرف زیاد شده ۲۱ میلی امپر باتری هم پر نمیشه و باتری رو همیشه میزنه ۹۹ یعنی ۱۰۰ نمیشه اتفاقا رو ۴.۳ هم خیلی باتری خوب شد و مدت شارژش خوب شد از اون به بعد دیدم کم کم داره کم میشه تا الان حالا میخواهم یه ریست فکتوری بزنم ببینم بهتر میشه یا نه

shengo_k
13-01-2015, 15:14
الان که ۵.۰.۱ هست ولی از اون موقع دیدم مصرف زیاد شده ۲۱ میلی امپر باتری هم پر نمیشه و باتری رو همیشه میزنه ۹۹ یعنی ۱۰۰ نمیشه اتفاقا رو ۴.۳ هم خیلی باتری خوب شد و مدت شارژش خوب شد از اون به بعد دیدم کم کم داره کم میشه تا الان حالا میخواهم یه ریست فکتوری بزنم ببینم بهتر میشه یا نه
اگه با ریست فکتوری درست نشد فقط دو راه داره
1مشکل از باتری و باید باتری رو تعویض کنید
2اگه درست نشد مشکل از سیستک عامل و باید منتظر آپدیت بعدی براش باشید یا از رام های کوک شده استفاده کنید که من رام های کوک شده رو پیشنهاد میکنم شاید رسمی نباشند اما امکانات بساید بالایی دارن

1376MAXIMUM
04-04-2015, 11:08
اقا بوت لودر ها رو کی بستن قبلا باز بود الان که بسته هست هر چی خوستم برم نشد:n35:

mostafa.a.m
22-04-2015, 20:02
اندروید 5.1 با حجم حدود 175 ota امروز دریافت شد.:n02:

1376MAXIMUM
05-05-2015, 08:39
اقا یه سوال برای خرید اهنگ از گوگل پلی اگر گیفت کارت بگیریم و بزنیم باز میشه برامون؟
چون اصلا نمیاره برای خرید اهنگ رو و نمیشه اهنگ و ... خرید بازی های خوب رو هم نمیاره مثل اسفالت و ....
راه حلی داره که بشه قانونی خرید و کرکی و .... نباشه