ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13

صفحه ها : [1] 2 3 4

M E S S I
29-09-2012, 19:02
سلام;
مشکلات خودتون رو در زمینه نصب و کرک و اجرای بازی Fifa 13 در این تاپیک مطرح فرمائید.
ممنون...

ye adam
29-09-2012, 19:34
ما که هرجا میریم میگن فردا میاد ولی بازم نمیاد
اخر سرم گیج شدیم عرضه شده یا نه =)):دی

*عیسی*
29-09-2012, 22:27
ما که هرجا میریم میگن فردا میاد ولی بازم نمیاد
اخر سرم گیج شدیم عرضه شده یا نه =)):دی

سلام دوست عزیز. عرضه شده ولی هنوز کرک نشده .

و اما سوال خودم:

من تو نسخه دمو این مشکل رو داشتم ، امروز که نسخه اصلی رو هم خریدم باز این مشکل وجود داره:
وقتی میخوام برم توبازی یه دفعه میپره بیرون ولی اگه قبل از اون Alt+Tab رو بزنم و برم تو محیط ویندوز و برگردم میره تو بازی و خارج نمیشه. مشکل از کجاست ؟ درایور گرافیک ؟ دایرکت ایکس و ... ؟
تو فیفا 12 چنین مشکلی ندارم اما ...

ye adam
29-09-2012, 22:42
سلام دوست عزیز. عرضه شده ولی هنوز کرک نشده .

و اما سوال خودم:

من تو نسخه دمو این مشکل رو داشتم ، امروز که نسخه اصلی رو هم خریدم باز این مشکل وجود داره:
وقتی میخوام برم توبازی یه دفعه میپره بیرون ولی اگه قبل از اون Alt+Tab رو بزنم و برم تو محیط ویندوز و برگردم میره تو بازی و خارج نمیشه. مشکل از کجاست ؟ درایور گرافیک ؟ دایرکت ایکس و ... ؟
تو فیفا 12 چنین مشکلی ندارم اما ...

داداش تو خیلی موارد مربوط به وصل بودن به نت هست تو خیلی وقت ها کرک و کم پیش میاد که گرافیکو dx و ... باشه
اول نتو قطع کن برو تو بازی اگه اومد بیرون کرک اگه نبود بقیه ی جیزارو اپدیت کن

*عیسی*
30-09-2012, 01:11
بچه ها تو تاپیک فیفا جوابمو دادن. مال درایور کارت گرافیک بود. آپدیتش کردم حل شد

ye adam
30-09-2012, 15:39
بچه ها تو تاپیک فیفا جوابمو دادن. مال درایور کارت گرافیک بود. آپدیتش کردم حل شد

حدارو شکر :دی

esi222
30-09-2012, 20:35
سلام بچه ها
چندین و چند روزه که FIFA 13 رو از میهن دانلود،دانلود کردم اما کرک ندارم نمیشه برم تو بازی :45:
من که هرچی سرچ زدم همه جا گفتن تو همین چندروز میاد اما خبری نیست :41:
پس اینایی که تو سایتا واسه فروش گزاشتن کرکشو از کجا آوردن چجوری میرن تو بازی؟
کسی کرکشو داره؟

M E S S I
30-09-2012, 20:53
سلام بچه ها
چندین و چند روزه که FIFA 13 رو از میهن دانلود،دانلود کردم اما کرک ندارم نمیشه برم تو بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

من که هرچی سرچ زدم همه جا گفتن تو همین چندروز میاد اما خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

پس اینایی که تو سایتا واسه فروش گزاشتن کرکشو از کجا آوردن چجوری میرن تو بازی؟
کسی کرکشو داره؟

هیچ کرکی نیومده و فکر نکنم اگه بازی رو هم از اینترنت سفارش بدی تا کرک بیاد برات بفرستن یا اگرم الان بفرستن 100% کرک نداره!

omid07
30-09-2012, 21:17
یکی لطف کنه لینک بازیو بده تا مام دانلودش کنیم

M E S S I
30-09-2012, 21:33
یکی لطف کنه لینک بازیو بده تا مام دانلودش کنیم

تو اینترنت سرچ کن پر از لینکه اما صبر کن کرک بیاد تا بعد مطمئن دانلود کنی چون ممکنه کرک نیاد!!

ye adam
30-09-2012, 23:40
راس میگه منم هی سوال میکنم از پاساژ ها میگن
بازی اومده ولی کرک نشده

esi222
30-09-2012, 23:53
صبر کن کرک بیاد تا بعد مطمئن دانلود کنی چون ممکنه کرک نیاد!!

یعنی چی کرک نیاد!؟
موضوع جنجال برانگیز شد!!!
اون دوستمون آقا *عیسی* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چجوری بدون کرک رفته تو بازی پس!؟

mohsen_gh1991
01-10-2012, 20:36
دوستان این کرکو از یه سایت پیدا کردم
هر کی خواست یه تست بکنه ببینه جواب میده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ye adam
01-10-2012, 23:21
دوستان این کرکو از یه سایت پیدا کردم
هر کی خواست یه تست بکنه ببینه جواب میده یا نه

فک نکنم درست باشه چون نسخه سورس فقط اومده
نمیدونم شایدم درست باشه :دی

TimeWarp
04-10-2012, 01:03
این که نوشته ویندوز xp سرویس پک 3 ، هیچ راهی نداره که بشه تو 2 اجراش کرد؟من خودم طرفدار فیفا بودم اما خیلی افت کرده.

Masоud
04-10-2012, 03:00
سلام

دوستان نسخه SKIDROW نصب نمیخواد ؟

کی این کرک بیاد خدا میدونه !

B3HZ@D
05-10-2012, 00:34
فقط امیدوارم حقیقت نداشته باشه.اصلا حوصله ندارم 2 هفته دیگه صبر کنم!

این خبر الکیه . طرف در قسمت کامنت ها یک آدرس الکی سایت گذاشته بود تا نام کاربریش رنگش تغییر کنه .
وگرنه جزو مدیران سایت نیست .
هنوز تاریخ دقیقی برای کرک مشخص نشده.

سلام

دوستان نسخه SKIDROW نصب نمیخواد ؟

کی این کرک بیاد خدا میدونه !

نه مثل این که نصبی نیست . تاریخ انتشار کرک هنوز مشخص نشده .

ye adam
05-10-2012, 08:09
این خبر الکیه . طرف در قسمت کامنت ها یک آدرس الکی سایت گذاشته بود تا نام کاربریش رنگش تغییر کنه .
وگرنه جزو مدیران سایت نیست .
هنوز تاریخ دقیقی برای کرک مشخص نشده.

نه مثل این که نصبی نیست . تاریخ انتشار کرک هنوز مشخص نشده .
اگه اینجوری که شما میگی باشه خدا میدونه کرک کی بیاد:دی

saeed-aria
05-10-2012, 10:50
با عرض سلام من مشکل نصب فیفا 13 دارم بر رو fifa.exe میزم error origin میده نمیتونم نصب کنم من رو راهنمایی کنید

sam09ft
05-10-2012, 11:22
با عرض سلام من مشکل نصب فیفا 13 دارم بر رو fifa.exe میزم error origin میده نمیتونم نصب کنم من رو راهنمایی کنید
این مشکل شما نیست مشکل همست هنوز کرک بازی نیومده ما هم منتظر اومدن کرکیم

B3HZ@D
05-10-2012, 15:13
اگه اینجوری که شما میگی باشه خدا میدونه کرک کی بیاد

دقیقا مشکل همینه . اصلا مشخص نیست چه تاریخی قراره کرک منتشر بشه ! شاید یک ماه دیگه بیاد , شاید هم فردا بیاد .
بصورت حدودی و تقریبی هم نمیشه حدس زد . تیمی هم که قصد داره بازی رو کرک کنه از ارائه هر گونه تاریخی خودداری میکنه . چون که به اندازه کافی بدقولی کردن . :31:

AlexMercer
05-10-2012, 15:14
دمو واسه من اجرا نمیشه درست. ویندوزم ۸ ه . تا kick off رو میزنم و مطالبشو میخونم میپره بیرون

B3HZ@D
05-10-2012, 16:12
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین مشکلتون برطرف میشه.

AlexMercer
05-10-2012, 17:44
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین مشکلتون برطرف میشه.

اپدیته اخرین ورژن

mehdy.z
05-10-2012, 17:44
قسمت جالب و البته دردناک ماجرا اینه که الان تنها پلتفرمی که نمیشه روش بازی رو به صورت کپی اجرا کرد همین pc زبون بسته_ست که صبح تا شب تو سری خور این بود که همه روش بازی رو پایرت خور میکنند:hmm:

ye adam
05-10-2012, 18:03
قسمت جالب و البته دردناک ماجرا اینه که الان تنها پلتفرمی که نمیشه روش بازی رو به صورت کپی اجرا کرد همین pc زبون بسته_ست که صبح تا شب تو سری خور این بود که همه روش بازی رو پایرت خور میکنند:hmm:

ای
خدا از دهنت بشنوه :دی
پی سی زبون بسته همه جا سرش کلاه میره :دی

black.assassin
05-10-2012, 23:23
عب نداره این صبر کردنمون هم تلافی اون همه بازی که روی PC کرک شد و آنلاین زدیم :دی

mohsengolshan
06-10-2012, 15:10
دوستان این فایلنوت پد دسته fifa 12 واسه دمو رو می خواستم. tnx

ali_agha1981
06-10-2012, 19:21
این تاپیک واسه چی زده شده ..؟
تا جایی که من میدونم تا وقتی بازی کرک نشده باشه تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا بازی هم نباید زده بشه...
اینجوری فقط پست های بی مورد و بیهوده داده میشه که چرا کرک نشد ؟ کی کرک میشه ؟ و....
عجب مگه عجله دارین هر موقع کرک شد اونموقع تاپیک میزدین..

plsboy
06-10-2012, 19:53
عزیز معنی فروم رو دریاب...
فروم واسه تبادل اطلاعات هستش...
ایت تاپیک هم زدن الان دوستان دارن اطلاعات میریزن بیرون...

ali_agha1981
06-10-2012, 21:13
عزیز معنی فروم رو دریاب...
فروم واسه تبادل اطلاعات هستش...
ایت تاپیک هم زدن الان دوستان دارن اطلاعات میریزن بیرون...

این چیزی که من میگم چه ربطی داره به فروم و تبادل اطلاعات ؟!!:13:
من میگم تا بازی کرک نشده براش تاپیک حل مشکلات نزنین..
وقتی بازی کرک نشده چه مشکل نصبی هست که بخواین تو تاپیک مطرح کنین ؟ جز پست هایی مثل کی کرک میشه ؟ چرا کرک نمیشه و...

milad_takjoo
06-10-2012, 22:57
درسته ولی اونقدر ما نارحت و منتظریم یه جا باید خالی کنیم دیگه.....
فیفا واسه من به شخصه خیلی ارزش داره...
اگه مشکل مالی و صدالبته اینترنت کند و با قطعی زیاد نبود اریج می گرفتم...

Behnam_o2
07-10-2012, 19:50
اینم آخرین خبر از اسکیدرو
FIFA 2013 Announcement:

We are already working on FIFA 2013 Crack & trying with our full potential . Problem in FIFA 13 crack is game is buggy by itself and having launching problems. I think we should wait for a game update.

No ETA & do not ask. It will be out as soon as FIFA 13 is cracked. PLEASE BE PATIENT !

Stop with your rude & amatuer comments on skidrowgames.com, we will not tolerate this kind of attitude and abusers will be permanent banned.

Please note that Skidrowgames.com is a no-profit making site i.e no profit is being made. We do not have Ads or popups, we DO NOT ask for donation. It has been opened just for the sake of sharing, nothing else.

AlirezaLamLam
08-10-2012, 00:35
بچه ها کرک اومد کرک اومد
رسما کرک شد

balloon
08-10-2012, 02:57
خدا رو شکر سلام به همگی

بله تبریک میگم به خودم و به شما بلاخره بازی کرک شد و بدون اشکال هم من یکی تونستم اجراش کنم حالا دیگه ... به قول دنیل برایان Yes, Yes, Yes
یه تشکر ویژه هم از دوست خوبمونم آقای علیرضا که این آدرس کرک رو برامون گذاشت دارم. مرسی

راستی کرکی که دان کردم رو تو یکی از سایتا آپ کردم تا راحتر بتونن بقیه هم دانلود کنند. اینم لینک دانلود: کرک سالم فیفا 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Locker
08-10-2012, 04:34
ورژن فایل fifa13.exe کرک 1.1.0.0 هست ، معمولا باید 1.0.0.0 باشه ، کسی اطلاع نداره که EA پچ داده یا نه ؟

Konami_Pc
08-10-2012, 06:17
نه پچ نداده کرکر ها هم واسه همین دیر کرک دادن منتظر پچ بودن بعد کرک رو بدن بیرون که کارشون بی نفص باشه ولی چون دیگه هم دیر شد هم سر و صدای همه در اومد اخرش هم به بی عرضگی کرکرها داشت تموم شد مجبور شدن کرک رو بدون پچ اپدیت شده بدن بیرون باید منتظر پچ و کرک جدید باشیم فعلا با همین کرک بازی مشکلی نداره مگه اینکه بعضی قسمت ها مشکل دار باشه

alex-sina
08-10-2012, 11:38
دوستان لطفا کمکم کنید. بعد انتخاب زبان از بازی میپره بیرون. اینستالرها رو نصب کردم. کارت گرافیکمم آپدیت کردم ولی فایده ای نداره.
لطفا کمک کنید!!!

Konami_Pc
08-10-2012, 11:47
دوستان لطفا کمکم کنید. بعد انتخاب زبان از بازی میپره بیرون. اینستالرها رو نصب کردم. کارت گرافیکمم آپدیت کردم ولی فایده ای نداره.
لطفا کمک کنید!!!

قسمت ستینگ بازی برو و تنظیمات گرافیک رو کمتر کن اگه دسته بازی هم وصل داری در بیار با بعضی دسته ها اینجوری میشه معمولا

Konami_Pc
08-10-2012, 11:48
دوستان واسه فیفا از این مدل دسته بازی کی داره هر کی از دوستان این مدلی داره یا شبیه این خواهشن تنظیماتش رو مثل Pes مچ کنه فایل تنظیم دسته رو بزاره واسه دانلود هر کاری میکنم باز بهم میریزه شوک سمت راست هم که واسه تکنیک هستش اصلا کار نمیکنه مرسی

italodance
08-10-2012, 11:55
دوستان واسه فیفا از این مدل دسته بازی کی داره هر کی از دوستان این مدلی داره یا شبیه این خواهشن تنظیماتش رو مثل Pes مچ کنه فایل تنظیم دسته رو بزاره واسه دانلود هر کاری میکنم باز بهم میریزه شوک سمت راست هم که واسه تکنیک هستش اصلا کار نمیکنه مرسی

عزیزم پول میدادی بیشتر جویستیک خود اورجینال ماکروسافت همون xbox360 پی سی شو خوب میخریدی دیگه

مگه بازیها ماله ویندوز نیستند همه شون
خود ماکروسافت هم جویستیک خوش رو بیرون داده واسه همشون
مگه نمیخوای همه %100 بازیها باش کار کنه

پس میخریدیش دیگه

ما که اورجینال خود ماکروسافت یعنی ایکس باکسی رو د ارم قبل این داستاهای ارزی تا بهمن ما سال پیش 80 تومان خریدم (فقط تکی هست)

الان هم راضیم تازه باطری هم زیاد نمیخوره هر روز هم باش ور میرم :sq_24: اصلا هر بازی که بش وصل میکنم یک ضرب علایم جویستیک و دکمه هاش ظاهر میشه

این هم سایت ماکرو سافت:

black.assassin
08-10-2012, 12:12
عزیزم پول میدادی بیشتر جویستیک خود اورجینال ماکروسافت همون xbox360 پی سی شو خوب میخریدی دیگه

مگه بازیها ماله ویندوز نیستند همه شون
خود ماکروسافت هم جویستیک خوش رو بیرون داده واسه همشون
مگه نمیخوای همه %100 بازیها باش کار کنه

پس میخریدیش دیگه

ما که اورجینال خود ماکروسافت یعنی ایکس باکسی رو د ارم قبل این داستاهای ارزی تا بهمن ما سال پیش 80 تومان خریدم (فقط تکی هست)

الان هم راضیم تازه باطری هم زیاد نمیخوره هر روز هم باش ور میرم :sq_24: اصلا هر بازی که بش وصل میکنم یک ضرب علایم جویستیک و دکمه هاش ظاهر میشه

این هم سایت ماکرو سافت:

من خودم دسته PS2 دارم. خیلی خیلی بیشتر از دسته xbox برای بازی هایی مثل فوتبال خوبه. از این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B3%D8%AA%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)استف ده کنید برای تبدیل دسته به دسته xbox . یه تنظیماتی رو روی برنامه انجام میدی. ( دکمه های دستت رو میشناسونی ) بعد 2 تا فایل dll میده. این دو فایل رو هر جایی که فایل اجرایی بازی هست کپی کنی دستت رو به عنوان دسته xbox یا هر دسته معروفی که میخوای میشناسه. تا حالا هیچ بازی نبوده که با این فایل مشکل داشته باشه و دسته رو نخونه.

Konami_Pc
08-10-2012, 12:27
مشکل پولش نیست مشکل من اینه از دسته ایکس باکس و طرز دکمه هاش خوشم نمیاد عادت کردیم با مدل دسته PS حالا هم هر کی از دوستان از این مدل دسته داره وفیفا بازی میکنه مثل تنظیمات PES فایل تنظیمات دستش رو بزاره ممنونش میشم

Gregar
08-10-2012, 13:09
مشکل پولش نیست مشکل من اینه از دسته ایکس باکس و طرز دکمه هاش خوشم نمیاد عادت کردیم با مدل دسته PS حالا هم هر کی از دوستان از این مدل دسته داره وفیفا بازی میکنه مثل تنظیمات PES فایل تنظیمات دستش رو بزاره ممنونش میشم

اره واسه فوتبال همون دسته PS بخر . البته من خودم دسته ایکس باکس دارم اما حس میکنم واسه فوتبال خیلی خوب نیست ولی واسه بازی های دیگه فقط دسته ایکس باکس .

hamed_dij
08-10-2012, 13:12
سلام
من بازیو دان کردم پارت 3 و 4 مشکل داره چندتا از فایل ها رو اکسترکت(کپی) نمیکنه ولی با این حال وارد بازی میشه ٰوقتی وارد بازی میشم چمن رو زمین نیست و یه صفحه سیاهه رو سکوها تماشاگر نیست و کلا خیلی از جزئیات وجود ندارن حتی بازیکن ها هم نیستن
به نظرتون مشکل از کارت گرافیکه یا فایل هایی که کپی نمیشن.فایل هایی که کپی نمیشن پسوندشون big هست حجمشون هم حدودا 600 مگ هست
فایل هایی که کپی نمیشن مربوط به پوشه گیم هست و فکر کنم data3.big و data6.big و data5.big باشن.
لطفا یه نفر این فایل ها رو کات کنه جای دیگه ببینه این مشکل براش پیش میاد
با تشکر

88mohammad
08-10-2012, 13:55
:sq_11:سلام. رفقا من بازی رو از P30WORLD دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارجش کردم . کرک هم رفتم توی پوشه گیم کپی کردم ولی بازی اجرا نمیشه . میشه راهنمایی کنید. کلا حالمون گرفتس بعد از این همه انتظار حالا بازی اجرا نمیشه

mojicr
08-10-2012, 14:27
سلام دوستان من این بازیرو دانلود کردم 2 تا مشکل دارم اول اینکه چجوریه این بازی یعنی از حالت فشرده که خارجش کردم اینجوریه فایلهای توش!!!

این الان نصب شده ست یا باید نصب کنم:sq_14:؟؟؟ و دوم اینکه کرکی که امروز اومد رو کجا باید بریزم؟؟؟:sq_6:

saeedsh7j
08-10-2012, 15:01
سلام بچه ها
حالا که حرف دسته شد، سایتی رو نمیشناسید که دسته xbox pc رو بفروشه? تو شهر ما پیدا نمیشه!

balloon
08-10-2012, 15:01

سلام دوسته عزیز اینم فایلهای تنظیم دسته برای بازی فقط بعد از دانلود که حجمشم خیلی کم هست باید کپی کنی تو قسمت Documents ویندوز و اگرم خواستی که راه رفتن بازیکنا با جهت ها باشه فقط تویه تنظیمات بازی فیفا ستینگ باید شما جای move رویه دسته رو بزاری رویه جهت... اوکی.

لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
08-10-2012, 15:13
سلام بچه ها
حالا که حرف دسته شد، سایتی رو نمیشناسید که دسته xbox pc رو بفروشه? تو شهر ما پیدا نمیشه!

من براتون یک جستجویی کردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA-Microsoft-XBOX360-Wireless-Controller-For-Windows

mohsengolshan
08-10-2012, 15:15
سایتی رو معرفی میکنید که نسخه
Multi Language داشته باشه و با این کرک relouded که تازه اومده کار کنه.خواهشن اگه خودتون تست کردید بگین TNX

sam09ft
08-10-2012, 15:32
سایتی رو معرفی میکنید که نسخه
Multi Language داشته باشه و با این کرک relouded که تازه اومده کار کنه.خواهشن اگه خودتون تست کردید بگین TNX
s o f t 9 8 .ir

Kamyar_AnathemA
08-10-2012, 16:39
واسه بازی مخصوصا فوتبال هیچی دسته مایکروسافت نمیشه
البته اگه با آنالوگ بازی کنی نه پد
آنالوگ های این دسته فوق العاده دقیق و حساس هست و قابلیت 360 درجه داره اما دسته پی ای باید با پد بازی کنی که ...

saeedsh7j
08-10-2012, 17:15
من براتون یک جستجویی کردم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA-Microsoft-XBOX360-Wireless-Controller-For-Windows

مرسی ولی قیمتاش خیلی بالاست. سایتی که با سیم pc شو بفروشه نمیشناسین؟

ye adam
08-10-2012, 17:18
مرسی ولی قیمتاش خیلی بالاست. سایتی که با سیم pc شو بفروشه نمیشناسین؟

داداش این همه سایت
یه سرچ کنی واست میاره :دی

saeedsh7j
08-10-2012, 17:22
داداش این همه سایت
یه سرچ کنی واست میاره :دی

حاجی سرچیدم یا وایرلس بود یا باسیم xbox واسه pc پیدا نکردم:sq_11:

rose_cute720
08-10-2012, 17:56
من توی فیفا 12 هم این مشکل رو داشتم نزدیک دروازه ها توی ویندوز 7 سرعت بازی کم میشه ولی وسط زمین معمولیه توی فیفا 12 و ویندوز ایکس پی این مشکل حل می شد ولی فیفا 13 توی ویندوز ایکس پی اجرا نمیشه (نسخه پی سی ورلد ) روی آیکون بازی که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ اروری هم نمیده ولی توی ویندوز 7 مشکلی نداره اجرا میشه . من تو ویندوز 7 نرم افرار ارجین نصب شده دارم . برای اجرا باید نرم افزار ارجین نصب باشه ؟

Konami_Pc
08-10-2012, 18:54
سلام دوستان من این بازیرو دانلود کردم 2 تا مشکل دارم اول اینکه چجوریه این بازی یعنی از حالت فشرده که خارجش کردم اینجوریه فایلهای توش!!!

این الان نصب شده ست یا باید نصب کنم:sq_14:؟؟؟ و دوم اینکه کرکی که امروز اومد رو کجا باید بریزم؟؟؟:sq_6:

این نسخه احتیاچ به نصب نداره فقط کافیه کرک بزاری تو پوشه Game بازی اجرا میشه

mohsen_gh1991
08-10-2012, 19:17
دوستان نسخه ای که تو قسمت دانلود نرم افزار اینجا گذاشته شده سالمه؟ بدون مشکل بازی اجرا میشه؟

Konami_Pc
08-10-2012, 19:36
دوستان نسخه ای که تو قسمت دانلود نرم افزار اینجا گذاشته شده سالمه؟ بدون مشکل بازی اجرا میشه؟

همه نسخه های تو نت یکی هستش با این تفاوت که نسخه اسکیدرو نصب نمیخواد ولی نسخه ریلودد رو باید نصب کنی هر دوتا سالمه فقط کرک رو باید کپی کنی تمام لذتشو میبری

SevenCity
08-10-2012, 21:54
همتون از سی پی یو های 3 هسته ای به بالا استفاده میکنید؟
مطمئنم 2 هسته ای جواب نمیده
set priority هم که دیگه کار نمیکنه

mehdy.z
09-10-2012, 00:22
من توی فیفا 12 هم این مشکل رو داشتم نزدیک دروازه ها توی ویندوز 7 سرعت بازی کم میشه ولی وسط زمین معمولیه توی فیفا 12 و ویندوز ایکس پی این مشکل حل می شد ولی فیفا 13 توی ویندوز ایکس پی اجرا نمیشه (نسخه پی سی ورلد ) روی آیکون بازی که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ اروری هم نمیده ولی توی ویندوز 7 مشکلی نداره اجرا میشه . من تو ویندوز 7 نرم افرار ارجین نصب شده دارم . برای اجرا باید نرم افزار ارجین نصب باشه ؟
برای رفع این مشکل اول از همه باید گرافیکت رو آپدیت کنی....
اگه با این کار مشکلت برطرف نشد وقتی داری بازی میکنی درست در لحظه ای که چنین انفاقی میفته باید task manager رو باز و در قسمت process روی fifa کلیک و در قسمت set affinity تموم cpu-ها رو درگیر کنی وبعد از ok برنامه task manager رو هم نبند احتمالا با این کار مشکلت تا حد زیادی رفع میشه....

Konami_Pc
09-10-2012, 01:14
لیست مشکلات کرش کردن فیفا و اموزش فیکس کردن ارورها و کرش کردن ها

#1 FIFA 13 Crashes – No Windows Media Players

Before the issue gets patched up officially, you should make sure that Windows Media Player is installed in your OS to avoid the crashes

#2 FIFA 13 Free Kick Problem – Players Cluttered Together
The issue has been noted by the developer, and they are working on the fix.

#3 FIFA 13 Freezes With Custom Keyboard Controls
The problem existed in the demo but with the latest patch, it should not be present in the full release.

#4 FIFA 13 Invisible Man Free Kick Bug
The issue was noted in the demo and should be fixed in the full release. Just make sure that you are using the latest version of video card drivers.

#5 FIFA 13 Crashes After the Game Logo
It may be due to some peripherals connected to the PC, including your controller. If the game works fine after you disconnect the controller (Xbox 360), you should try disabling and then enabling it. Updating the drivers to the latest can also resolve the issue for you.
You can also try the following work around to fix the problem:

Go to your documents folder and then the FIFA 13 folder
In the folder, open the file fifasetup with notepad
Change the aspectratio to 1 instead of 1,33336.

#6 FIFA 13 Crashes On Choosing Play Match
It seemsrunning the game as administrator can fix your problem. Furthermore, try the workaround mentioned in #5.

#7 FIFA 13 – Career Load Crash issue Xbox 36
Try loading the career after installing the game on to the hard drive of your console. This can fix the issue for you.

#8 FIFA 13 – Connection Bugs
If you are sure that your internet connection is not a problem and are still being disconnected from the online game modes, you better contact support.

#9 FIFA 13 Stuck on the Loading Screen
If you are using EA’s central app, delete it to resolve the issue.

#10 FIFA 13 Password/Account Locked Issue
If you are having issues related to your account, you can find a detailed solution here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

#11 FIFA 13 Audio – Commentary Fix
Run the game in stereo. You can set the sound to stereo by going into the settings of your audio control panel. FIFA 13 seems to have troubles with 5.1 surround system.

#12 FIFA 13 – Career Mode Crash
The problem seems to be related to a game face bug. If you delete it and don’t load a new one, the career mode can load up for you. Furthermore, make sure that you have deleted everything related to FIFA 12 (except for the save games) on your system.

saeeddavidvilla
09-10-2012, 13:10
سلام دوستان من بازیو نصب کردم..کرکشم ریختم..اما نمیتونم برم داخل بازی..دایرکست هم نصب کردم :sq_3: کسی میتونه منو راهنمایی کنه تا منم بتونم لذت بازی فیفا رو بچشم؟؟

Kamyar_AnathemA
09-10-2012, 13:15
سلام دوستان من بازیو نصب کردم..کرکشم ریختم..اما نمیتونم برم داخل بازی..دایرکست هم نصب کردم :sq_3: کسی میتونه منو راهنمایی کنه تا منم بتونم لذت بازی فیفا رو بچشم؟؟

پیغام خطایی چیزی میده ؟

Lamanta
09-10-2012, 13:22
واسه منم اینجوریه
کلا اجرا نمیشه Error هم نمیده

Kamyar_AnathemA
09-10-2012, 13:26
نمیدونم والا من از پی سی دی گرفتم درسته مشکلی هم نیست
نسخه 6 گیگ

saeeddavidvilla
09-10-2012, 13:28
نه عزیز..هیچ پیغامی نمیده..حتی رفتم تو ستینگ رزولیشن و ... هم تغییر دادم

saeeddavidvilla
09-10-2012, 13:28
پیغام خطایی چیزی میده ؟

نه عزیز..هیچ پیغامی نمیده..حتی رفتم تو ستینگ رزولیشن و ... هم تغییر دادم

Lamanta
09-10-2012, 13:29
هنگام نصب برای من 9GB هست
وقتی روش کلیک می کنم فقط مثل لود کردن اون لوگو کنار موس می چرخه ولی وارد بازی نمیشه.....

jigilee70
09-10-2012, 13:30
سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.خواهشمندم اگه کسی راه حلی داره کمک کنه...
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته. اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه...

saeeddavidvilla
09-10-2012, 13:35
هنگام نصب برای من 9GB هست
وقتی روش کلیک می کنم فقط مثل لود کردن اون لوگو کنار موس می چرخه ولی وارد بازی نمیشه.....

ایشالا که کسی بتونه این مشکل ما رو حل کنه...

Amir-Ho3ein
09-10-2012, 13:39
این روشی که میگما امتحان کنید شاید جواب بده اما تضمینی نیست
در my documents/fifa 13 یک فایل به اسمه instance0 باید باشه
اگه همچین فایلی نیست باید به صورت دستی یک فایل درست کنی
شما یک فایل txt درست میکنی و اسمشا میزاری replay0.txt
و سپس پسوند txt را به bin تغیر میدی تا نتیجه بشه replay0.bin
در آخر هم روش کلیک راست میکنی و تیک گزینه read only را میزنی
امیدوارم ک جواب بده واستون

Lamanta
09-10-2012, 13:47

اگه واسه شما داره میشه برامون آپ اش کنی ؟

saeeddavidvilla
09-10-2012, 14:00
من ویندوزم سون هست..کلیک راست که میکنم همچین گزینه ای نداره!

88mohammad
09-10-2012, 14:01

واسه منم اینجوریه
کلا اجرا نمیشه Error هم نمیده

سلام. منم همین مشکل رو داشتم. داداش شما برو توی پوشه__Installer اونجا سه تا پوشه هست به اسامیdirectx-dotnet-vc برو نرم افزارهای داخلشونو نصب کن بعدش یه ریست کن به امید خدا که مشکلتون حل میشه. ضمنا موقع نصب کرک باید اتصال به اینترنت رو قطع کنید .اگه انتی ویروس دارین غیر فعالش کنید.

Lamanta
09-10-2012, 14:09
سلام. منم همین مشکل رو داشتم. داداش شما برو توی پوشه__Installer اونجا سه تا پوشه هست به اسامیdirectx-dotnet-vc برو نرم افزارهای داخلشونو نصب کن بعدش یه ریست کن به امید خدا که مشکلتون حل میشه. ضمنا موقع نصب کرک باید اتصال به اینترنت رو قطع کنید .اگه انتی ویروس دارین غیر فعالش کنید.

ممنونم
با نصب شدن اونها اومد....با اینکه به اینترنت وصل هستم هم بازی اجرا میشه
ممنون

88mohammad
09-10-2012, 14:13
ممنونم
با نصب شدن اونها اومد....با اینکه به اینترنت وصل هستم هم بازی اجرا میشه
ممنون
از این که مشکلت حل شد خوشحالم .

saeeddavidvilla
09-10-2012, 14:30
متاسفانه برای من درست نشد..اون 3 تا نرم افزارو نصب کردم..ریستارت هم کردم اما نشد:41: این همه منتظر کرکش بودم حالا هم که اومده اینجوری........

italodance
09-10-2012, 15:01
متاسفانه برای من درست نشد..اون 3 تا نرم افزارو نصب کردم..ریستارت هم کردم اما نشد:41: این همه منتظر کرکش بودم حالا هم که اومده اینجوری........

این کرک کامل و عیار نبود تو ان تاپیک توضیح دادم منتظر نسخه proper باشید من خودم منتظر ان هستم

black years
09-10-2012, 16:37
سلام دوستان،چرا توی فیفا 13 سرعت دوندگی بازیکن ها با نگه داشتن کلید R2 زیاد نمیشه ؟؟؟ توی تنظیمات رفتم برای سرعت کلید R2 زده و اما نگه میدارم تاثیری نداره .

saeedsh7j
09-10-2012, 16:59
سلام با توجه به قیمت بالای دسته XBOX (بالای صد تومن) ارزش داره مدل فراسو FGP-660 که طرح دسته XBOX قیمتشم 20 تومنه بگیرم؟

ببخشید اینجا میگم چون تو تاپیک مخصوص دسته کسی جواب نمیده!

black years
09-10-2012, 17:03
سلام دوستان،چرا توی فیفا 13 سرعت دوندگی بازیکن ها با نگه داشتن کلید R2 زیاد نمیشه ؟؟؟ توی تنظیمات رفتم برای سرعت کلید R2 زده و اما نگه میدارم تاثیری نداره .

دوستان مشکل از دسته بازی بود .tnx

saeeddavidvilla
09-10-2012, 17:09
دوستان بنظر شما میتونه ایراد از اپدیت نبودن کارت گرافیک باشه؟؟(همون قضیه بالا نیومدن بازی)چون اینترنت من 128 هستش و یکم سخته برام دانلود با حجم زیاد..یه جورایی ریسکه!

Abas1100
09-10-2012, 18:21
سلام
دوستان ببخشید من بازی رو امروز گرفتم و نصبش کردم وقتی میخاد بازی شروع بشه میزنه بیرون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

shiraz_2010
09-10-2012, 18:29
right stick دسته بازی کار نمی کنه!!چی کار کنم!!؟
با دو تا دسته امتحانش کردم!!

ye adam
09-10-2012, 19:15
دوستان اگه میشه دکمه های کیبورد رو هم بزارین
من واقعا قاتی کردم
اولش که با موس بود
درستش کردم
حالا wasd شده جا به جا کردن بازیکن
الان دکمه ی شوت و سرعت و پاس رو میدونم
بقیه نا معلومه

hesam 63
09-10-2012, 20:08
دوستان بنظر شما میتونه ایراد از اپدیت نبودن کارت گرافیک باشه؟؟(همون قضیه بالا نیومدن بازی)چون اینترنت من 128 هستش و یکم سخته برام دانلود با حجم زیاد..یه جورایی ریسکه!
احتمال زیاد به خاطر آپدیت گرافیکه ... اگه تو بازی می ره ولی تا play می زنی از بازی میاد بیرون باید گرافیک رو آپدیت کنی. حدود 7 ساعت هم طول می کشه با اینترنت 128

saeeddavidvilla
09-10-2012, 20:21
احتمال زیاد به خاطر آپدیت گرافیکه ... اگه تو بازی می ره ولی تا play می زنی از بازی میاد بیرون باید گرافیک رو آپدیت کنی. حدود 7 ساعت هم طول می کشه با اینترنت 128
داداش اصلا نمیره داخل بازی..کلیک که میکنم این دایره کنار نشانگر موس چند ثانیه میچرخه و بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته..گرافیکمم 512 هستش....:sq_3:
در ضمن من بازی و دانلود نکردم!دیروز رفتم خریدم..واسم رایت کرد دو تا دیوی..نصب که میکنم حجمش 6 گیگ میشه..داخل دی وی دی ها فایلی بنام کرک نبود..به ناچار من خودم دانلود کردم و کرک رو همراه با یه فایل دیگه که همراهش بود کپی و جایگزین کردم..

shiraz_2010
09-10-2012, 21:20
دوستان تو رو خدا من هنوز گیر مشکل right stick ام.....میشه فایل buttonDataSetup رو واسم بذارین!!؟یا اگه راه حل دیگه ای داره!!؟
من دو تا دسته رو امتحان کردم...جفتشون همین مشکل رو دارن

Amir-Ho3ein
09-10-2012, 22:34
اگه واسه شما داره میشه برامون آپ اش کنی ؟

شرمنده واقعا نمیشه چون حجمش 1 گیگ میشه!!!!
این کاری که گفتما بکنید و بعد داخل my documents/fifa 13 یک فولدر بسازید به اسم instance0
و فایل replay0.bin ک ساختین را داخلش کپی کنید،ایشالا مشکلتون حل بشه!!!

Amir-Ho3ein
09-10-2012, 22:41
من ویندوزم سون هست..کلیک راست که میکنم همچین گزینه ای نداره!

امکان نداره که نداشته باشه
به عکس زیر توجه کن:

این کاری که گفتما بکنید و بعد داخل my documents/fifa 13 یک فولدر بسازید به اسم instance0
و فایل replay0.bin ک ساختین را داخلش کپی کنید،ایشالا مشکلتون حل بشه!!!

Kamyar_AnathemA
09-10-2012, 23:06
سلام با توجه به قیمت بالای دسته XBOX (بالای صد تومن) ارزش داره مدل فراسو FGP-660 که طرح دسته XBOX قیمتشم 20 تومنه بگیرم؟

ببخشید اینجا میگم چون تو تاپیک مخصوص دسته کسی جواب نمیده!

در این دسته دکمه های LT و RT با هم کار نمیکنن
نمیشه Running Jockey انجام داد و یکسری حرکان دیگه هم نمیشه
مشگل دیگه ای نداره
یکسال ازش استفاده کردم
به نسبت پولی که میدی بد نیست

mohsen_gh1991
09-10-2012, 23:50
دوستان چطوری میشه تنظیمات رزولوشن بازی و کلا تنظیمات گرافیکش رو تغییر داد؟
ممنون

aliranaa
10-10-2012, 01:34
سلام
ببخشید من یع مشکل خیلی ساده دارم

هم در فیفا 12 و الان در 13 موقع زدن پنالتی دروازبانم حرکت نمیکنه.
مشکلش چیه؟ دسه هام از این معمولی هاست و ازشم راضی هسم.
مرسی

masoud_r_14
10-10-2012, 02:07
سلام
دوستان تمام موارد زیر رو انجام بدین تا مشکلتون رفع بشه و بازیتون اجرا بشه:

1-بعضی ها پارتای دانلودشون خراب بوده و مقداری فایل اکستراکت نشده براشون : اونا اگه بتونن بازی رو هم اجرا کنن با مشکلات زیر روبرو خواهند شد: زمین سیاه هست،بازیکن و تماشاگرا هم نیستند...
>>> این افراد یا باید اون پارتایی که ارور میده رو در درجه اول ریپر کنن(توی محیط winrar روی همون پارت alt+r بزنن) یا باید پارتهایی که ارور میده رو دوباره دانلود کنن.

2-فایل هایی که در فلدر __Installer هست رو حتمااااااااا باید نصب کنی از قبیل:Cleanup ، Touchup ،directx ، dotnet، vc (اگه نصب نشه میره تو بازی و میپره بیرون)

3-کرک هم که حتما بریزید (برای اون دسته از افراد که مبتدی هستند : فایل های کرک رو باید جایگزین فایل های همنامی که تو فلدر گیم هست بشه)

4-در صورتی که بازم مشکل داشتید میرسیم بر سر کارت گرافیکتون که باید آپدیتش کنین...
تمام
only fifa

javad01234
10-10-2012, 08:46
تنظیم دسته در fifa13

سلام می خوام تنظیمات دسته رو که باعث میشه انالوگ سمت راست دسته ها کار کنه براتون بزارم
اینم لینک برنامه:
x360ce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرمنده که پسوردو نزاشتم اینم پسوردش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایلو از حالت فشرده خارج کنید بعد تو مسیر FIFA 13\Game جایی که کرکو ریختین بریزین بعد برنامه رو اجرا کنین دسته تونو تنظیم کنید.

منبع : تقریبا میشه گفت :سایت آموزش پارسیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amir-Ho3ein
10-10-2012, 08:48
سلام
ببخشید من یع مشکل خیلی ساده دارم

هم در فیفا 12 و الان در 13 موقع زدن پنالتی دروازبانم حرکت نمیکنه.
مشکلش چیه؟ دسه هام از این معمولی هاست و ازشم راضی هسم.
مرسی

منم همینطوریم،تا این جا ک من میدونم با این دسته معمولیا نمیشه دروازه بان موقع پنالتی حرکت داد
شما باید موقع پنالتی کیبورد را انتخاب کنی و با استفاده از قسمت ماشین حساب کیبورد دروازه بانا حرکت بدی
البته جهش دروازه بان ی تغییراتی نسبت به فیفا 12 داره ک من هنوز سر در نیاوردم ولی تنها راهش همینه

farid_1
10-10-2012, 09:28
لیست مشکلات کرش کردن فیفا و اموزش فیکس کردن ارورها و کرش کردن ها

#12 FIFA 13 – Career Mode Crash
The problem seems to be related to a game face bug. If you delete it and don’t load a new one, the career mode can load up for you. Furthermore, make sure that you have deleted everything related to FIFA 12 (except for the save games) on your system.

این face bug چیه .و چطوری پاکش کنیم؟

noshanaeo
10-10-2012, 09:39
سلام دوستان يه سوال داشتم .توي مستر ليگ يا همون career چطوري ميشه قبل بازي روحيه بازيكنا رو ديد.

saeeddavidvilla
10-10-2012, 12:59
سلام
دوستان تمام موارد زیر رو انجام بدین تا مشکلتون رفع بشه و بازیتون اجرا بشه:

1-بعضی ها پارتای دانلودشون خراب بوده و مقداری فایل اکستراکت نشده براشون : اونا اگه بتونن بازی رو هم اجرا کنن با مشکلات زیر روبرو خواهند شد: زمین سیاه هست،بازیکن و تماشاگرا هم نیستند...
>>> این افراد یا باید اون پارتایی که ارور میده رو در درجه اول ریپر کنن(توی محیط winrar روی همون پارت alt+r بزنن) یا باید پارتهایی که ارور میده رو دوباره دانلود کنن.

2-فایل هایی که در فلدر __Installer هست رو حتمااااااااا باید نصب کنی از قبیل:Cleanup ، Touchup ،directx ، dotnet، vc (اگه نصب نشه میره تو بازی و میپره بیرون)

3-کرک هم که حتما بریزید (برای اون دسته از افراد که مبتدی هستند : فایل های کرک رو باید جایگزین فایل های همنامی که تو فلدر گیم هست بشه)

4-در صورتی که بازم مشکل داشتید میرسیم بر سر کارت گرافیکتون که باید آپدیتش کنین...
تمام
only fifa

اقا مسعود من در مورد بند یک باید گم که منبازی و خریدم..یعنی پریروز واسم کپی کرد و داد 4 تومن..
بند 2 رو هم که انجام دادم قبلا..
بند 3..فایلی بنام کرک داخل محتوی 2 دی وی دی نبود..بناچار من خودم دانلود کردم و همراه با یه فایل دیگه کپی و جایگزین کردم...
اما بند چهار..گرافیک من 512 هستش و تاریخ اپدیتش هم برای 7/2009 هست..بنظر شما ایراد قطعا از همینه که اپدیتش کنم؟؟چون فایل اپدیت حدود 175 مگ هستش و با اینترن 128 برام سخته..میخوام بگم کافی نتی یا کسی برام دانلود کنه...

! R E Z A
10-10-2012, 13:50
با سلام خدمت دوستان عزیز

من تو دسته بازی مشکل دارم اگه ممکنه کمکم کنید زمانی که می خوام تو قسمت بازیکن سازی برم بازیکن رو که ساختم اول اینکه تو بازی که می خوام برم از بازی میپره بیرون بعد تو اون قسنت سمت راست که BREAKING NEWS -- WORLD NEWS -- CLUB NEWS -- TRANSFER NEWS اینا رو نوشته زمانی که دسته وصله این قسمت هی الکی پایینو بالا اما زمانی که دسته وصل نیست درسته میشه بعد تو بازی که میرم وقتی هم تیمیا پاس می دند توپ رو هی میندازه جلو یعنی پاس که میدند به جای اینکه عادی استوپ کنه چند متر توپو میندازه جلو بدون اینکه می دکمه ای رو بزنم خواهش می کنم کمکم کنید من تو 2012 هم این مشکل رو داشتم

! R E Z A
10-10-2012, 15:43
با سلام خدمت دوستان عزیز

من تو دسته بازی مشکل دارم اگه ممکنه کمکم کنید زمانی که می خوام تو قسمت بازیکن سازی برم بازیکن رو که ساختم اول اینکه تو بازی که می خوام برم از بازی میپره بیرون بعد تو اون قسنت سمت راست که BREAKING NEWS -- WORLD NEWS -- CLUB NEWS -- TRANSFER NEWS اینا رو نوشته زمانی که دسته وصله این قسمت هی الکی پایینو بالا اما زمانی که دسته وصل نیست درسته میشه بعد تو بازی که میرم وقتی هم تیمیا پاس می دند توپ رو هی میندازه جلو یعنی پاس که میدند به جای اینکه عادی استوپ کنه چند متر توپو میندازه جلو بدون اینکه می دکمه ای رو بزنم خواهش می کنم کمکم کنید من تو 2012 هم این مشکل رو داشتم

کسی نیست جواب بده کمک

alexjojo
10-10-2012, 17:04
سلام خدمت بچه های گل انجمن:sq_8:
کسی نیست این جا Cd Key Generator بازی فیفا 2013 رو داشته

چند تا سایت گشتم حتی آموزش هاشم تو Youtube هست ولی نمی تونم خود اون فایل رو دانلود کنم

اینم سایت هایی که رفتم

بااستفاده از این cd key می تونه از تمام امکانات بازی استفاده کنی از جمله ویراش بازی کن ها تو مستر لیگ آپدیدت بازی کنها و فیس ها و............

ye adam
10-10-2012, 17:12
دوستان چطوری میشه تنظیمات رزولوشن بازی و کلا تنظیمات گرافیکش رو تغییر داد؟
ممنون

داداش مگه گرافیکش بده
خوب fifaconfig رو بزن گرافیکو تغییر بده دیگه :دی

wr10
10-10-2012, 18:51
بچه ها خواهشا کمک کنید!!
چه جوری میشه جهت حرکت بازیکن ها رو توی کیبورد بزاری روی دکمه های جهت؟؟

ye adam
10-10-2012, 19:13
بچه ها خواهشا کمک کنید!!

داداش منم همین مشکلو دارم ولی کسی جواب گو نیست :41:

The master
10-10-2012, 19:59
میره تو بازی ولی بعد از انتخاب لباس و زدن پلی گیم از بازی میاد بیرون!

اگر میشه راهنمای کنید؟

saminem
10-10-2012, 20:28
توی بازی افت فریم دارم . کسی راه حلی داره ؟ (ویندوز 7)

mehdi_vsgh
10-10-2012, 20:53
تو خود تاپیک فیفا 13 هم مطرح کردم
یک دسته خوب برای بازی میخوام!! (میگن دسته های xbox خوب هستش!!! درسته یا نه؟) قیمتشون چنده؟؟؟ (البته دسته های دوقولو میخوام باشه حتما)

SevenCity
10-10-2012, 21:34
بچه ها خواهشا کمک کنید!!

فیفا امسال تمام کمال به کیبوردبازها حال داده!
تو تنظیمات به جای classic بزار alternate بعد تنظیمات دلخواه رو ذخیره کن
همه چیز واضحه

farid_1
10-10-2012, 21:56
توی بازی افت فریم دارم . کسی راه حلی داره ؟ (ویندوز 7)

MSAAOPTIONS رو کم کن

! R E Z A
10-10-2012, 22:22
با سلام خدمت دوستان عزیز

اقا تورو خدا کمک

The master
10-10-2012, 22:41
این پلی گیم رو میزنیم میاد بیرون!!
باید چیکار کرد؟

masoud_r_14
10-10-2012, 23:20
بیشتر مشکلات برای عدم آپدیت گرافیکه.
منم مشکل شماها رو داشتم
اما با آپدیت کارت گرافیک درست شد...

masoud_r_14
10-10-2012, 23:24
نرم افزارای جانبی هم حتما باید نصب بشه
مشکل من با نصب اونا و آپدیت گرافیکم حل شد

masoud_r_14
10-10-2012, 23:26

توی تنظیمات کیبورد برو و با زدن دکمه e تنظیمات دیگه میاد که شما ظاهرا اونارو ندیدی...انارو تغییر بده:sq_25:

masoud_r_14
10-10-2012, 23:27
اقا مسعود من در مورد بند یک باید گم که منبازی و خریدم..یعنی پریروز واسم کپی کرد و داد 4 تومن..
بند 2 رو هم که انجام دادم قبلا..
بند 3..فایلی بنام کرک داخل محتوی 2 دی وی دی نبود..بناچار من خودم دانلود کردم و همراه با یه فایل دیگه کپی و جایگزین کردم...
اما بند چهار..گرافیک من 512 هستش و تاریخ اپدیتش هم برای 7/2009 هست..بنظر شما ایراد قطعا از همینه که اپدیتش کنم؟؟چون فایل اپدیت حدود 175 مگ هستش و با اینترن 128 برام سخته..میخوام بگم کافی نتی یا کسی برام دانلود کنه...

سلام
قطعا برای گرافیکته...
منم مشکل شماها رو داشتم
تا مورد 3 انجام دادم اما نشد اما با آپدیت کارت گرافیک درست شد...

masoud_r_14
10-10-2012, 23:29
کسی نیست جواب بده کمک

تنظیماتش رو حذف کن
توی Documents
همه محتویات رو حذف کن

The master
11-10-2012, 00:50
دوستان برای آپدیت کارت گرافیک مجبور شدم از 32 بیتی ویندوز رو به 64 بیتی تغییر بدم!
اما حالا وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم،وارد بازی نمیشه فقط دایره کنار موس یه چند لحظه هست بعد میره!
این همه سختی کشیدم حالا دیگه اصن وارد بازی هم نمیشه!!!

HHosseinKHG
11-10-2012, 01:55
من هم همین مشکل رو دارم، وقتی رو بازی کلیک می کنم، چند لحظه دایره موس می چرخه بعد وارد بازی نمی شه، کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم، همه برنامه های مورد نیاز هم نصب کردم
ولی هیچ فرقی نکرد. لطفا راهنمایی کنید.

dvm_hrk
11-10-2012, 01:57
با سلام،
دوستان کسی میدونه چه جوری میشه رزولوشن بازی رو عوض کرد ... رزولوشن پیش فرض بازی روی 720*1280 تنظیم شده که غیر فابل تغییر است. لطفاً راهنمایی کنید.

mehdi_vsgh
11-10-2012, 05:54
اقا نگفتین دسته ایکس باکس بخرم بهتره یا ps؟ قیمت هم اگه بدین ممنون میشم

saeeddavidvilla
11-10-2012, 07:41
سلام قطعا برای گرافیکته... منم مشکل شماها رو داشتم تا مورد 3 انجام دادم اما نشد اما با آپدیت کارت گرافیک درست شد... دستت درد نکنه..اپدیتش میکنم.ایشالا که اوکی بشه

knight_72
11-10-2012, 11:55
میگم بچه ها من بازی رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی اومد ولی بازی اینگاری کدر هست ( مثلا نوشته هاش) بعد توی قسمت کریر مود منوهاش کوچیکه( مثلا اون لودینگ ) ولی تو بازی مشکلی نداره تو بازی هم پایینش میبینید اسمارو نوشته اونجا یه جوریه . کسی نمیدونه چشه ؟ مشکلش چیه؟

▓KiNg LeO▓
11-10-2012, 12:21
دوستان من هم مشکل دارم
وقتی میخوام مثلا رئال بارسا بزنم میپره بیرون

Elendil1
11-10-2012, 13:25
دوستان من هم مشکل دارم
وقتی میخوام مثلا رئال بارسا بزنم میپره بیرون

باید کارت گرافیک آپدیت بشه . منم همین مشکلو داشتم الان درست شد

▓KiNg LeO▓
11-10-2012, 13:43
امیدوارم مرسی از جوابت

Lamanta
11-10-2012, 14:50
بازی من موقعی که CPU می خواد زد حمله بزنه لگ میزنه
چیکار کنم ؟
آخرین درایور Nvidia هم نصب کردم ؛ کارت گرافیکم هم GTS 250 1GB

Lamanta
11-10-2012, 14:53
آقا نگفتین دسته ایکس باکس بخرم بهتره یا ps؟ قیمت هم اگه بدین ممنون میشم

من دسته ی اصلی Xbox رو برای PC خریدم بی سیم هست و دانگل هم داره.....97 تومان

بچه ها من یه مشکلی دارم :

بازی من موقعی که CPU می خواد زد حمله بزنه لگ میزنه
چیکار کنم ؟
آخرین درایور Nvidia هم نصب کردم ؛ کارت گرافیکم هم GTS 250 1GB

Arrowtic
11-10-2012, 15:01
مشکل این که میگفتم کریر فصل 2 کرش میکنه برطرف شده؟

aliranaa
11-10-2012, 15:46
سلام. آقا کسی میدونه چطور میشه فیفا 13 رو آنلاین بازی کرد؟
من فقط فیفا 11 رو تونسم آنلاین بازی کنم ولی 12 و حالا 13 نمیشه
قبلا یکی گفت باید اورجینال بخرم سی دی رو ولی کسی نداشت.
مرسی بابت جوابتون

SevenCity
11-10-2012, 16:24
تا حالا شده وقت بازی و name bar لود نشده باشه براتون؟
نمیدونم مشکل از کرکه یا بازی

sabar
11-10-2012, 16:52
سلام
من مشکلم اینه که وقتی بازی هستم کمی لرزش داره مثلا مثل اینکه موبایل کنار مانیتور باشه صفحه میلرزه همونطوری کمی خفیفتر؟
این همون لگ هستش ؟
چکار کنم؟
در ضمن کارت گرافیکم هم بروز هست

alexjojo
11-10-2012, 17:07
یه سوال من وقتی گل میزنم بازیکن ها که خوشحالی می کنن دوربین اینا رو از دور نشون میده نمیاد از نزدیک که ما قیافه های بازیکن ها رو ببینیم ولی تو فیفا قبلی اینطوری نبود می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟

jalal_rg
11-10-2012, 18:52
سلام به همگی
من وقتی میرم تو فیفا نه دسته هام رو میشناسه نه کیبورد؟ کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

sabar
11-10-2012, 19:10
مثل اینکه امسال این قابلیت رو از روش برداشتن و نمیشه کاریش کرد
جواب منو کسی نمیدونه؟

sabar
11-10-2012, 19:11
یه سوال من وقتی گل میزنم بازیکن ها که خوشحالی می کنن دوربین اینا رو از دور نشون میده نمیاد از نزدیک که ما قیافه های بازیکن ها رو ببینیم ولی تو فیفا قبلی اینطوری نبود می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟

مثل اینکه امسال این قابلیت رو از روش برداشتن و نمیشه کاریش کرد
جواب منو کسی نمیدونه؟

alone_boy
11-10-2012, 19:19
هر دفعه که وارد بازی میشم باید دوباره تنظیمات کیبرد و زمان بازی رو ست کنم.کسی همچین مشکلی داره؟!

SevenCity
11-10-2012, 19:27
سلام
من مشکلم اینه که وقتی بازی هستم کمی لرزش داره مثلا مثل اینکه موبایل کنار مانیتور باشه صفحه میلرزه همونطوری کمی خفیفتر؟
این همون لگ هستش ؟
چکار کنم؟
در ضمن کارت گرافیکم هم بروز هست

رزولوشن رو بیار پایین
کیفیت گرافیک رو بزار رو مدیوم
فریم ریت رو روی 60 بزار

بدسلیقگی فیفا13

هر دفعه که وارد بازی میشم باید دوباره تنظیمات کیبرد و زمان بازی رو ست کنم.کسی همچین مشکلی داره؟!

این مشکل دمو بودا!
خود بازی که auto save میکنه اما برای اطمینان از منوی اصلی تنظیمات رو انجام بده بعد بیا بیرون دوباره برو تو
اگر نمیشه که کلا یکبار fifa 13 رو از داکیومنتت حذف کن

mantan
11-10-2012, 20:58
salam agha man fifa 13 nasb kardam bazi bala miyad team entekhab mikonam tanzimat anjam midam ta play match mizanam mipare biron kasi nemidone moshkelesh chiye ?

Lord Farshad
11-10-2012, 21:05
درود.

salam agha man fifa 13 nasb kardam bazi bala miyad team entekhab mikonam tanzimat anjam midam ta play match mizanam mipare biron kasi nemidone moshkelesh chiye ?

دوست عزیز، ضمن تبریک ورودتون به انجمن، لطفا مطابق با قوانین، پارسی بنویسید.

درایور کارت گرافیک خودتون رو به روز رسانی کنید، احتمل بسیار زیاد مشکل حل خواهد شد.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

pes1374
11-10-2012, 22:30
اقا ما یه مشکل داریم اون اینه که FIFACONFIG واسه من باز نمیشه داخل ویندوز 7 STOP WORKING میده و نمیتونم تنضیمات رزولیشن و بقیه رو تغییر بدم .داخل بازی هم میره.الانم که گرافیک واقعا افتضایه . .اکه کسی میدونه بگه .در ضمن من پوشه INSTALER نداشتم .اگه نیازی به نرم افزار هست .اسمشو ذکر کنید .با تشکر

TimeWarp
11-10-2012, 23:22
سلام

آقا مشخصات سیستم بنده اینه . میشه فیفا 2013 رو به راحتی روش اجرا کرد. در اجرای فیفا 12 مشکلی نداشتم.

سی پی یو : dual core - E6600 3.06 gh

رم 2 گیگ
کارت گرافیک : geforce gt 440
1 گیگ

SevenCity
12-10-2012, 05:32
سلام

آقا مشخصات سیستم بنده اینه . میشه فیفا 2013 رو به راحتی روش اجرا کرد. در اجرای فیفا 12 مشکلی نداشتم.

سی پی یو : dual core - E6600 3.06 gh

رم 2 گیگ
کارت گرافیک : geforce gt 440
1 گیگ

بخاطر اسپید سی پی یوت بازی کردن رو که صد در صد میشه بازی کرد اگر هم بخاطر فقط دو هسته ای بودن یا C2D نبودن (حداقل سیستم فیفا) لگی چیزی داشت باید تنظیمات رو دستکاری کنی

اقا ما یه مشکل داریم اون اینه که FIFACONFIG واسه من باز نمیشه داخل ویندوز 7 STOP WORKING میده و نمیتونم تنضیمات رزولیشن و بقیه رو تغییر بدم .داخل بازی هم میره.الانم که گرافیک واقعا افتضایه . .اکه کسی میدونه بگه .در ضمن من پوشه INSTALER نداشتم .اگه نیازی به نرم افزار هست .اسمشو ذکر کنید .با تشکر

NET Framework 3.5
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور

ye adam
12-10-2012, 08:12
اقا راهی نیست بتونم دکمه های کیبورد رو تغییر بدم؟
خیلی مذخرفه دکمه هاش :دی

delpiero107
12-10-2012, 09:13
بچه ها من فیفا 13 روی سیستم پسر داییم نصب کزدم فقط تا ایکون مسی میاد بالا حتی تا اونجا که زبان انتخاب میکنی هم نمیرسه چرا اینجوری شده. رو کامپیوتر خودم کار کرد.لطفا راهنمایی کنید

amir_p30world
12-10-2012, 10:07
سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟

pes1374
12-10-2012, 10:46
NET Framework 3.5
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور
اونم هم نصب هست ولی بازم نمیاد .امکان نداره مشکل از جای دیگه باشه .بدجور رو مخم هست :sq_10:

▓KiNg LeO▓
12-10-2012, 11:45
دوستان سیستم بنده اینه
رم 2 گیگ
گرافیک GeForce 9500 GT
درایور کارت گرافیکمم آپدیت کردم اما باز هم میپره بیرون تو رو خدا کمکم کنید اعصابمو ریخته بهم

مانی 22
12-10-2012, 11:56
آقا مال همه انگار میپره بیرون . کسی نمیدونه مشکل چیه /؟؟؟؟

251251
12-10-2012, 12:25
سلام به همگی
دوستان عزیز من دارم نسخه ی FIFA.13.INTERNAL- RELOADED رو دانلود میکنم . آیا این لگی که اکثر کاربرا باهاش دست و پنجه نرم میکنند برای همین نسخه اس !؟ هنوز Fixایی چیزی ارائه نشده برای کرک بازی که این مشکلات برطرف بشه ؟

reza.8
12-10-2012, 13:04
بچه ماله من علاوه بر پریدن بیرون...سیو هم نمیکنه...هربار باید تنظیمات دسته و سیتینگ رو از اول انجام بدم...یا اصلا کریر رو نمیتونم سیو کنم...چندتا فایل پیش فرض سیو شده هست که البته نه لود میشه و نه روشون میشه سیو کرد...displayName0 تا4
تو داکیومنت هم نیستن...پوشه فیفا 13 که تو داکیومنت بود رو هم پاک کردم ولی اینا نرفتن!!! کسی همچین مشکلی نداره

▓KiNg LeO▓
12-10-2012, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86+nVIDIA+GeForce+Driver/
مژده
مژده♥
مشکل بیرون پریدن فیفا حل شد
این لینک رو دان کنید و اینیستال کنید صد در صد جواب میده به عشق همه فیفا بازا برید بازی کنید دعاشو به جون ما کنید
♥Amir 0 Omid♥

reza.8
12-10-2012, 14:04
جای خط تیره ها چی باید گذاش؟!!

Arrowtic
12-10-2012, 14:34
برای بیرون پریدن باید گرافیکو آپدیت کنید.
اون سایتی که لینک دادن هم از آدرس ناقصش اینو میشه برداشت کرد که درایور بوده.

مشکل فصل 2 کریر درست نشده؟

mantan
12-10-2012, 14:41
آقا ما گرافیک بروز رسانی کردیم ولی باز همین مشکل رو داره
وقتی می پره بیرون یه پیام خطا 21 مگا بایتی کنار باز ی می سازه این پیغامشه
موقع نصب اینترنت قطع کردم آنتی ویروس غیر فعال کردم
لپ تاپم دو گرافیک است اینتل و جی فورس که سویچ هم کردم رو جی فورس که قوی تره
قطعاتشم
cpu core i7
ram 6gig
graphic 2gig
رو لپ تاپ دوستم بالا اومد ولی روی مال من این مشکل رو داره
فایر وال هم بستم کل سیستم امنیتی از دم نابود کردم بخاطرش
نمی دونم چشه موقع strat match می پره بیرون

mantan
12-10-2012, 14:49
آقاین خودم حلش کردم هرکی مشکلش مثل منه بیاد سویتچ کنه رو اینتل درست می شه منظورم گرافیکه

▓KiNg LeO▓
12-10-2012, 15:20
دوستان
برید سایت سافت 98 دات آی آر
متاسفانه اسم سایت به انگلیسی نمایش داده نمیشه

اونجا قسمت نرم افزار و بعد قسمت درایور ها
دانلود کنید و حالشو ببرین
/SOFTWARE/DRIVERS

برید و با توجه به بیتی ویندوزتون دان کیند

▓KiNg LeO▓
12-10-2012, 15:29
....................

TurkOglu1993
12-10-2012, 16:54
fifa 13 BlackBox رو نصب کردم وقتی اجرا میکنی یه صفحه سیاه میاد و همونطوری میمونه

ye adam
12-10-2012, 17:16
دوستان جوون من یکی دکمه های کیبوردشو بزاره:sq_3:

Lord Farshad
12-10-2012, 17:34
دوستان جوون من یکی دکمه های کیبوردشو بزاره:sq_3:

آقا ، کیبورد که خیلی ساده هست!

خودت داخل بازی تغییرش بده. اونجایی که باید select side رو انتخاب کنی ، اول برو روی آلترناتیو ، بعدش هم d رو بزن و برو تغییر بده. تبدیل میشه به کاستوم و بعد از اون هم سیوش کن ؛ دیگه واسه همیشه راحتی.

ye adam
12-10-2012, 17:38
آقا ، کیبورد که خیلی ساده هست!

خودت داخل بازی تغییرش بده. اونجایی که باید select side رو انتخاب کنی ، اول برو روی آلترناتیو ، بعدش هم d رو بزن و برو تغییر بده. تبدیل میشه به کاستوم و بعد از اون هم سیوش کن ؛ دیگه واسه همیشه راحتی.

خیلی گلییییی

ehsan-amir
12-10-2012, 18:33
با سلام خدمت دوستان

در هنگام بازی با فیفا 13 بازی کمی لگ دارد می خواستم ببینم با مشخصات سیستمم می تونم بازی کنم یا باید بی خیال فیفا 13 بشم.

مشخصات سیستم:

لپ تاپ سونی fw dfb 490

سی پی یو: core 2 dou 2.8

کارت گرافیک : ati mobility hd 4650 1g up to 2 g

رم : 4 gig

ویندوز 7 ، 64 بیتی آلتیمیت

ضمنا تمام تنظیمات بازی روی very low گذاشتم و باز هم تو بازی کمی لگ داره.

SevenCity
12-10-2012, 20:11
با سلام خدمت دوستان

در هنگام بازی با فیفا 13 بازی کمی لگ دارد می خواستم ببینم با مشخصات سیستمم می تونم بازی کنم یا باید بی خیال فیفا 13 بشم.

مشخصات سیستم:

لپ تاپ سونی fw dfb 490

سی پی یو: core 2 dou 2.8

کارت گرافیک : ati mobility hd 4650 1g up to 2 g

رم : 4 gig

ویندوز 7 ، 64 بیتی آلتیمیت

ضمنا تمام تنظیمات بازی روی very low گذاشتم و باز هم تو بازی کمی لگ داره.

هرچند که مدل سی پی یو رو تگفتی ولی صد در صد میشه بازی کرد
درایور گرافیک رو اپدیت کن
فریم ریت رو روی 60 لاک کن این موضوع برای کارتهای ATI خیلی مهمه و صد در صد باید لاک باشه این قضیه توی فیفا 12 هم بود
باز مشکل بود برنامه ati رو از کنار ساعت exit کن ببین بازی چطور پیش میره
set priority رو هم روی high بزار fifa13.exe توی تسک منجر در پروسز

سلام به همگی
دوستان عزیز من دارم نسخه ی FIFA.13.INTERNAL- RELOADED رو دانلود میکنم . آیا این لگی که اکثر کاربرا باهاش دست و پنجه نرم میکنند برای همین نسخه اس !؟ هنوز Fixایی چیزی ارائه نشده برای کرک بازی که این مشکلات برطرف بشه ؟

اینی که شما میگی کرک (لودر) هست و کرک کارساز دیگه ای هم نیومده و همه نسخه های فیفا 13 یکی هست برخی ستاپ داره برخی هم حالت پرتابل هیچ کدوم با هم فرقی ندارند
لگ هم از خود فیفا نیست از سخت افزارهاست که باید درایورهارو آپدیت کرد
هیچ پچی هم نیومده ولی میگن قراره بیاد
مشکلات هم زیاد نیست فقط میمونه کرش در فصل دو کریر که اون هم شخصا هنوز به فصل دو کریر نرسیدم
خلاصه اینکه بهرحال باید همین نسخه دان بشه

reza.8
12-10-2012, 20:41
کسی مشکل منو نداره؟

بچه ماله من علاوه بر پریدن بیرون...سیو هم نمیکنه...هربار باید تنظیمات دسته و سیتینگ رو از اول انجام بدم...یا اصلا کریر رو نمیتونم سیو کنم...چندتا فایل پیش فرض سیو شده هست که البته نه لود میشه و نه روشون میشه سیو کرد...displayName0 تا4
تو داکیومنت هم نیستن...پوشه فیفا 13 که تو داکیومنت بود رو هم پاک کردم ولی اینا نرفتن!!! کسی همچین مشکلی نداره

mohammad_tezar
12-10-2012, 20:56
بچه ها من نسخه 4 گیگی black box نصب کردم تو پوشه __Installer فایل نصبی نیست که نصب کنم میشه لطفا بگید چه برنامه هایی با چه ورژنی باید نصب بشه تا فیفا اجرا شه؟؟؟
و اینکه اپدیت جدید کارت گرافیکو از کجا دانلود کنم؟

m.1887
12-10-2012, 21:34
سلام به دوستان. ببخشید یک سوال دارم. من تا حالا چند تا دی وی دی Fifa13 گرفتم واسه Xbox از چند جای مختلف. ولی هربار که دیسک رو میگذارم میگه
disc is Unreadble[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست. fifa12 رو به راحتی اجرا میکنم ولی این اجرا نمیشه. آپدیتم هم LT3+ است. خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. ممنون.

jigilee70
12-10-2012, 22:55
خواهشا یکی به منم کمک کنه.
دیگه مغزم کار نمیده.لطفا دوستان کمک کنین.

وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته.
وقتی چند alt +tab را میزنم و دوباره می رم توی بازی اون صفحه که عکس پرچم انگلیس داره میاد ولی بازم هنگ میکنه و یه 20 دقیقه که دست نمی زارم صفحه سیاه میشه و اتفاقی نمی افته.خواهشن اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه
خصوصیات سیستم
ram :4gig
vga :9500 1gig
cpu dule cure 2.67

pouyasony
12-10-2012, 23:06
دوستان من شوک سمت راست دستم کار نمیکنه تو بازی چیکار کنم ؟اینجوری اصلا نمیتونم تکنیک بزنم

Konami_Pc
13-10-2012, 04:38
واسه منم همینجوریه تو pes کار میکنه تو فیفا شوک سما راست واسه تکنیک کار نمیکنه همه دکماها رو هم تنظیم کردم به غیر این که کار نمیده ممنوم میشم کسی کمک کنه:sq_3:

pay_man_utd
13-10-2012, 08:37
سلام دوستان
من هم مثل خیلی از دوستان مشکل کار نکردن شوک سمت راست رو دارم البته اول سعی کردم تمام پست ها رو بخونم بعدش بیام اینجا پست بدم ولی متوجه شدم اکثر سوالا بی جواب مونده
در مورد دسته هم یکی از دوستان یه فایل واسه دانلود گذاشتن که اونو دانلود کردم و ریختم ولی تنظیمات دسته بازی رو به کل به هم ریخت
با این وضعیت وقتی دسته بازی کار نکنه علاوه بر تکنیک نزدن موقع پنالتی ها هم نمیتونیم دروازه بان رو حرکت بدیم
خواهشا اگه کسی ستینگ سالم واسه دسته داره بذاره

ehsan-amir
13-10-2012, 10:17
هرچند که مدل سی پی یو رو تگفتی ولی صد در صد میشه بازی کرد
درایور گرافیک رو اپدیت کن
فریم ریت رو روی 60 لاک کن این موضوع برای کارتهای ATI خیلی مهمه و صد در صد باید لاک باشه این قضیه توی فیفا 12 هم بود
باز مشکل بود برنامه ati رو از کنار ساعت exit کن ببین بازی چطور پیش میره
set priority رو هم روی high بزار fifa13.exe توی تسک منجر در پروسز

با تشکر از شما

مدل سی پی یو : intel(R) core(TM)2 duo T9600 2.80GHZ

در مورد نکته دوم درایور کارت گرافیک، یه برنامه Catalyst Control Center هست و یه درایور خود کارت گرافیک در قسمت manager کامپیوتر. برنامه Catalyst Control Center آپدبت هست، در مورد درایور کارت گرافیک هم از سایت ati و هم از سایت سازنده لپ تاپ که رفتم چیز خاصی به جز همان برنامه نداد.

aliranaa
13-10-2012, 10:20
سلام. آقا کسی میدونه چطور میشه فیفا 13 رو آنلاین بازی کرد؟
من فقط فیفا 11 رو تونسم آنلاین بازی کنم ولی 12 و حالا 13 نمیشه
قبلا یکی گفت باید اورجینال بخرم سی دی رو ولی کسی نداشت.
مرسی بابت جوابتون

کسی نیس جواب بده؟

pouyasony
13-10-2012, 10:37
واسه منم همینجوریه تو pes کار میکنه تو فیفا شوک سما راست واسه تکنیک کار نمیکنه همه دکماها رو هم تنظیم کردم به غیر این که کار نمیده ممنوم میشم کسی کمک کنه:sq_3:

ماله منم تو pes کار میکنه فقط تو فیفا کار نمیکنه.متاسفانه هیشکی کمک نمیکنه

pedy1990
13-10-2012, 11:06
با عرض سلام خدمت دوستان
من بازی رو ریختم گرافیکمم آپدیت کردم ، فایل های مورد نیازشم نصب کردم ولی هنوز وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم چند ثانیه دایره موس میچرخه بعد هیچ اتفاقی نمیوفته تو نظرات جلوترم یکی دو مورد به این حالت اشاره کرده بودن ولی جواب درستی نبود ممنون میشم راهنمایی کنید

B3HZ@D
13-10-2012, 11:06
البته این که کسی کمک نمیکنه معنیش این نیست که نمیخوان کمک کنن . در اصل کسی راه حلی برای رفع این مشکل سراغ نداره.
برای من هم همین مشکل با آنالوگ سمت راست وجود داره و نه میتونم دریبل و حرکات تکنیکی بزنم و نه توی پنالتی ها میتونم دروازه بان رو کنترل کنم.
فعلا فقط یک پچ اومده که میشه با اون کیبورد رو تنظیم کرد و برای جو استیک چیزی نیومده.

farhad07
13-10-2012, 11:31
ماله منم اجرا نمیشه هیچ اتفاقی نمیفته ویندوزم 7 64 بیت هستش.

desham
13-10-2012, 13:05
با سلام خدمت ذوستان
تازه بازی fifa 13 رو از همین سایت دانلود کردم ولی وقتی میخام اکسترکتش کنم مثلا پارت اولش تا 100 میره و پیغام پسورد اشتباه رو میده در حالی که پسوردو همونی که تو سایت گفته وارد کردم.
اگه ممکنه کمک کنید.

amirpers
13-10-2012, 13:09
دوستان آخرش کسی نگفت بلک باکس کار کرده یانه.
من دانلود کردم و الان که اجراش می کنم صفحه سیاه میشه و موس هم میاد اما همین . دیگه اتفاقی نمیفته.
وقتی میام بیرون می بینم که ارور داده. باید چکار کرد ؟

راستی ظاهرا یه اپدیت هم اومده برای بازی.

nimpond
13-10-2012, 15:32
سلام نسخه 6 گیگ رو دانلود کردم و کرک رو هم کپی کردم، و بازی اجرا شد! ولی وقتی تنظیمات اولیه رو رد میکنه و صفحه ای که منو اصلی بازی بیاد از بازی خارج میشه! چیکارش کنم؟

Lord Farshad
13-10-2012, 15:47
درود.

دوستان این شوکر که میگید چی هست !؟ :دی

من از این دسته های ارزون دارم (خیلی وقته) همینا که شبیه دسته های پلی های قدیمی هست.
دسته رو تنظیم کردم؛ وقتی دکمه ی شوک رو میزنم، فلش هام غیر فعال میشه و باید با همون دکه ی گرد برآمده :دی روی دسته به بازیکن ها جهت بدم، ولی با سمت راستی همون که فکر کنم شوت و اینا میزنه رو نه تنظیم کردم و نه کار میده.

حالا نمیدونم مشکلی چیه، اگر همینه که خب دسته رو توی بازی تنظیم کنید و حالش رو ببرید :) اگر نه که من چیزی به ذهنم نمیرسه.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

Arrowtic
13-10-2012, 15:57
حل مشکل آنالوگ راست

دوستان منم این مشکلو داشتم و طبق روش فیفا12 رفتم و درست شد.فایل زیر رو دانلود کنید:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)
حالا دانلود و Unzip کنید و فقط اون فایل .exe رو (x360ce) توی محل بازی کپی و اجرا کنید.حالا توی برنامه دسته رو تنظیم کنید.(موقع اجرا دو تا پیغام میده هر دو رو yes بزنید)
حالا که تنظیم کردید Save رو بزنید و برید تو بازی.چون اون فایلایی که این برنامه ساخت همراه با تنظیمات دستتون هستن کنار محل اجرا دیگه آنالوگ راستو میشناسه.

محل کپی کردنشم منظورم پوشه Game هستش تو محل نصب بازی که فایل اجرایی بازی توشه.
پسورد هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Meysam Raz
13-10-2012, 17:20
بلک باکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کردم مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه

TurkOglu1993
13-10-2012, 17:29
دوستان آخرش کسی نگفت بلک باکس کار کرده یانه.
من دانلود کردم و الان که اجراش می کنم صفحه سیاه میشه و موس هم میاد اما همین . دیگه اتفاقی نمیفته.
وقتی میام بیرون می بینم که ارور داده. باید چکار کرد ؟

راستی ظاهرا یه اپدیت هم اومده برای بازی.

همین مشکل برای منم هست

wr10
13-10-2012, 18:16
من وقتی که از بازی میام بیرون،بازی هنوز تو قسمت Processes تو Task Manager بازه!
دوباره که میخوام برم تو بازی دیگه نمیاد.
مشکلش چیه؟

mehdy.z
13-10-2012, 20:10
خوب دوستان منم امروز بازی رو گرفتم...محض اطلاع نسخه ناشر newteck.....دیگه کاری به تبلیغ شدن یا نشدنش ندارم چون دیدم خیلی از بچه ها گفتن که از چه ناشری بگیریم که نسخه سالم بازی رو داشته باشه همینجا اعلام کردم، بازی به طور اتوماتیک حین نصب خودش کرک شد و تا الان هم که حدود یه ساعتی بازی کردم(هر دو حالت career و kick off)کوچکترین مشکلی نه با فریم نه با کنترل و نه با سیاه و سفید شدن بازی نداشتم و بازی کاملا روون و متعادل بوده:5:
سیستم منم محض اطلاع:
athlone x4 640
AMD 5970 (که میشه نتیجه گرفت بازی با cross fire و احتمالا SLI هم مشکلی نداره)
3GB DDR3 RAM
Windows 7 32 bit
موفق باشید:sq_25:

الشراوی
13-10-2012, 20:29
salam dustan mishe lotf konid daghigh tozih bedid chegune karte grafica update kard grafic man invidia geforse ENG T220 hastesh to saitesham raftam pichidas:sq_3: mamnun manam nemitunam dakhele bazi besham:sq_3:

Milandj
13-10-2012, 20:40
سلام من تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيستم مورد نياز بازي رو حداقل نوشته بود cpu pentium 4 3ghz, يعني روي اين سي پي يو قابل اجراست ؟؟؟

newahwaz
13-10-2012, 20:40
من گیم پد تکی دارم تنظیم نمیشه ، این برنامه هم کار نداد...

amirpers
13-10-2012, 20:41
همین مشکل برای منم هست

من با شورت کاتی که روی دسکتاپ ایجاد کرده بود اجرا می کردم مشکل داشتم.
الان که رفتم تو پوشه بازی و از اون جا اجرا کردم کار کرد.

reza.8
13-10-2012, 20:58
دوستان سیو بازی کجا میره؟
من هرکار میکنم نمیتونم سیو کنم...اعصابم خورد شده...هیچکی راهی نمیدونه؟؟؟

Arrowtic
13-10-2012, 21:37
من گیم پد تکی دارم تنظیم نمیشه ، این برنامه هم کار نداد...
واسه منم تکیه ولی کار میده!

درضمن من از Newtech خریدم و کاملا سالمه و بدون مشکل اجرا شد.فقط آنالوگ سمت راست بود که با این برنامه درست شد.

newahwaz
13-10-2012, 21:43
واسه منم تکیه ولی کار میده!

درضمن من از Newtech خریدم و کاملا سالمه و بدون مشکل اجرا شد.فقط آنالوگ سمت راست بود که با این برنامه درست شد.

اگه لطف بکنی فایل buttonDataSetup رو برام آپلود کنی ممنونت میشم...

TurkOglu1993
13-10-2012, 22:11
من با شورت کاتی که روی دسکتاپ ایجاد کرده بود اجرا می کردم مشکل داشتم.
الان که رفتم تو پوشه بازی و از اون جا اجرا کردم کار کرد.

ممنون برا منم کار کرد

Arrowtic
13-10-2012, 22:11
چنین فایلی ندارم!اینا رو دارم که آپ کردم براتون.3 تا فایلن توی پوشه Game بودن.

masoodbr
13-10-2012, 22:19
سلام بچه ها کارت گرافیک من nvidia geforce gt 240m هستش هر چی سرچ کردم اخرین نسخه اش رو پیدا نکردم یکی هم که پیدا کردم باهاش مچ نبود کسی میتونه برام سرچ کنه ادرس رو بهم بده منم بتونم بازی کنم خسته شدم از بس انتظار کشیدم

newahwaz
13-10-2012, 22:27
چنین فایلی ندارم!اینا رو دارم که آپ کردم براتون.3 تا فایلن توی پوشه Game بودن.

دوست عزیز فایل buttonDataSetup که گفتم تو my documents / fifa13 هستش ...

Arrowtic
13-10-2012, 22:36
خدمت شما:

cordi
13-10-2012, 22:37
دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟

الان حرکت بازی کنها با w a s d

هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه

راهی هست؟

و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟

ممنونم

naim697
13-10-2012, 22:45
سلام فیفا 2013 را از سایت دانلودها گرفتم ولی نصب نمیشه نسخه ریلود هم گرفتم 7 گیگ هستش

اینستال میزنم فلودر ایجاد نمیکنه ؟ تو هر درایوی ؟ مشکل کجاست ؟

Amir-Ho3ein
13-10-2012, 23:09
یه مشکل عجیبی دارم من،هرکاری میکنم سرعت بازی تغییر نمیکنه واسم
ی دفعه تونستم سرعتشا روی slow بزارم و سرعت بازی کم شد
ولی چند روزه هرکاری میکنم و رو هر سه حالت slow - normal - fast میزارم هیچ فرقی نمیکنه
و سرعت بازی خیلی خیلی زیاده!!!
خواهشن راهنمائی کنه یکی از دوستان!!

cescjoon
13-10-2012, 23:30
دوستان بازی واسه من اجرا نمیشه!
روی لپ تاپ نصب کردم هیچ مشکلی موقع نصب ایجاد نشد ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته!
فولدر کرک هم توی DVD بازی نبود ولی خودم کرک Reloaded رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم همون شرایط بود.
کسی این اتفاق واسش افتاده؟! راه حلی داره؟!

black years
13-10-2012, 23:42
دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟

الان حرکت بازی کنها با w a s d

هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه

راهی هست؟

و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟

ممنونم

به محل نصب بازی برید،وارد پوشه ی Game بشید،وارد پوشه ی fifasetup بشید و fifaconfig رو اجرا کنید و تنظیمات و رزولیشن رو تغیییر بدید تا گرافیک بازی بهتر بشه .
دوربین بازی رو وقتی بازی رو اجرا کردی میتونی تغییر بدی.

Amir-Ho3ein
14-10-2012, 00:09
حل مشکل آنالوگ راست

دوستان منم این مشکلو داشتم و طبق روش فیفا12 رفتم و درست شد.فایل زیر رو دانلود کنید:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)
حالا دانلود و Unzip کنید و فقط اون فایل .exe رو (x360ce) توی محل بازی کپی و اجرا کنید.حالا توی برنامه دسته رو تنظیم کنید.(موقع اجرا دو تا پیغام میده هر دو رو yes بزنید)
حالا که تنظیم کردید Save رو بزنید و برید تو بازی.چون اون فایلایی که این برنامه ساخت همراه با تنظیمات دستتون هستن کنار محل اجرا دیگه آنالوگ راستو میشناسه.

پسورد هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز ممنون از راهنمائیت،ولی اگه امکان داره یه عکس از قسمتی که دسته را تنظیم کردی بزار
تا بدونیم کدوما باید اختصاص بدیم به کدوم تا آنالوگ سمت است کار کنه
من که همه دکمه هام ریخته بهم

omid_juve
14-10-2012, 00:16
دوستان بازی واسه من اجرا نمیشه!
روی لپ تاپ نصب کردم هیچ مشکلی موقع نصب ایجاد نشد ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته!
فولدر کرک هم توی DVD بازی نبود ولی خودم کرک Reloaded رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم همون شرایط بود.
کسی این اتفاق واسش افتاده؟! راه حلی داره؟!

یه پوشه ساپورت هست ک داخلش پند تا فایل نصب مثل direct x . چند تای دیگه هست اونا رو نصب کن من با همین کار مشکلم حل شد

cescjoon
14-10-2012, 00:28
یه پوشه ساپورت هست ک داخلش پند تا فایل نصب مثل direct x . چند تای دیگه هست اونا رو نصب کن من با همین کار مشکلم حل شد

یه پوشه هست به اسم UPDATE که directx توش هست با چند فایل دیگه مثل vrcredist و dontnetfx که همه رو نصب کردم ولی بازم همونطوریه.
راستی ویندوزم 7 هست نسخه 64

pedy1990
14-10-2012, 01:14
دوستانی که بعد از نصب درایورها و آپدیت کارت گرافیک و آپدیت خود بازی یا کپی کرک بازی همچنان بعد از پودینگ موس هیچ اتفاقی نمی افته براشون و بازی اجرا نمیشه میتونه مشکل از ویندوز باشه من این مشکل رو داشتم ولی با نصب مجدد ویندوز حل شد

ehsan-amir
14-10-2012, 09:56
سلام فیفا 2013 را از سایت دانلودها گرفتم ولی نصب نمیشه نسخه ریلود هم گرفتم 7 گیگ هستش

اینستال میزنم فلودر ایجاد نمیکنه ؟ تو هر درایوی ؟ مشکل کجاست ؟

دوست گرامی نسخه بازی من دقیقاً همین طوری بود و همین مشکل را داشت. شما نباید از طریق Installer بازی را نصب بلکه باید وارد پوشه game شده ، در آن جا پارتها از حالت فشرده خارج کنید (مسیر هم هر جایی که دوست داشتید بدهید) و وارد پوشه crack شده و محتویات پوشه را دقیقاً جایی کپی کنید که فایلهای فشرده را در آنجا ریختید (منظور همان جایی است فایلها را حالت فشرده خارج کردید) و سپس به راحتی می تونید از بازی لذت ببرید.

** در کل بازی احتیاجی به نصب ندارد بلکه باید پارتها را فقط از حالت فشرده خارج کنید **

delpiero107
14-10-2012, 11:48
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟

reza.8
14-10-2012, 14:13
جای خط چین و ط ن دانلود بذارید
نسخه بلک باکس هم دانلود کزدم ولی باز این مشکل رودارم به صورت پیش فرض اینا ذخیرن و هیچی هم نمیتونم ذخیره کنم نه کریر و نه سیتینگ رو!!!

black years
14-10-2012, 16:24
دوستان چرا در پنالتی دروازه بان به سمت توپ ها شیرجه نمیره ؟؟؟

bluemeysam
14-10-2012, 17:05
دوستان چرا در پنالتی دروازه بان به سمت توپ ها شیرجه نمیره ؟؟؟
اگه با دسته بازی می کنی دروازه بان با شوک سمت راست شیرجه میزنه
با برنامه x360ce شوک رو درست کن

amirkhan_0o0
14-10-2012, 17:48
دوستان این نسخه BlackBox غیر از حجم، تفاوت دیگه ای هم با نسخه عادی داره؟؟
من از فیفا 11 دارم می پرم به 13! با این دسته های بدون شوک نمی شه فیفا 13 پنالتی گرفت؟؟(بدون کیبورد)
یعنی پنالتیاش ایکس باکسی شده؟

pedy1990
14-10-2012, 17:50
حل مشکل آنالوگ راست

پسورد هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دست درد نکنه برای من آنالوگ سمت راستم کار افتاد.
دوستان نحوه چیدن دکمه ها تو برنامه در این سایت تصویری نمایش داده شده میتونین مثل همون تنظیم کنین جواب میده.

cescjoon
14-10-2012, 17:54
دوستان من بازی رو اجرا کردم.
حق با شما بود باید ویندوز رو عوض می کردم.
مجبور شدم بازی روی PC خونه اجرا کنم.
CPU دو هسته ای هست و گرافیک هم 9600 GSO یکی دو بار بازی کردم لگ زیادی نداشت و خوب بود.
اما از بازی سوم دیگه توی بازی نمیره تا Start Match رو میزنم خارج میشه.
آیا راهی واسه رفع این مشکل وجود داره؟!
با تشکر

m.a97
14-10-2012, 22:56
سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.خواهشمندم اگه کسی راه حلی داره کمک کنه...
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته. اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه...
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی یک ماه آخر اینجوری شد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

aliranaa
14-10-2012, 22:59

چطوری با برنامه x360ce درس کنم ؟ میشه راهنمایی کنید

black years
15-10-2012, 00:12
چطوری با برنامه x360ce درس کنم ؟ میشه راهنمایی کنید

black years
15-10-2012, 00:20

دسته ی بازی من وقتی دارم بازی رو اجرا میکنم هر 2 شوک کار میکنند،اما توی پنالتی فقط شوک چپ کار میکنه .

تا حالا هم نشده اصلا ویبرش توی بازی ها کار کنه .

delpiero107
15-10-2012, 00:36
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟

amirkhan_0o0
15-10-2012, 00:58
خوب این برای دسته هایی که دگمه های اضافی رو ندارن هم کار می کنه؟؟
چجوری؟

bluemeysam
15-10-2012, 09:25
دسته ی بازی من وقتی دارم بازی رو اجرا میکنم هر 2 شوک کار میکنند،اما توی پنالتی فقط شوک چپ کار میکنه .

تا حالا هم نشده اصلا ویبرش توی بازی ها کار کنه .
شما باید شوک رو روشن کنی و با شوک راست با دروازه بان شیرجه بزنی

bluemeysam
15-10-2012, 09:26
خوب این برای دسته هایی که دگمه های اضافی رو ندارن هم کار می کنه؟؟
چجوری؟
فقط با دسته شوک دار کار می کنه

aliranaa
15-10-2012, 12:53

مرسی

آقا چطور میشه آنلاین بازی کرد. یکی کمکم کنه.

kkkaktoos
15-10-2012, 13:10
دوستان من با تنظیمات فعلی کیبرد نمیتونم بازی کنم. اگه کسی تنظیمات رو عوض کرده و به حالت فیفا 12 برده بی زحمت یه عکس از تنظیماتش برام بزاره تا ما هم همون جوری تنظیم کنیم و بازی کنیم ممنون

alexjojo
15-10-2012, 13:12
با سلام :
من چند ساله دارم بازی میکنم و ملاک من برای خرید بازی همیشه نوع مموری گرافیک بوده (همون 1گیگ یا 256 مگ) چون گرافیکی که من دارم بازی های هم چون

Max Payne 3 - که حداقل گرافیکش Nvidia 8600 Gt 512mb vram بوده

یا Sleeping Dog (512mb-g8400

یا Assassins creed revelations گرافیک 512mb-g8400 راحت و روان بازی کردم

و در تعجبم که بازی fifa 2013 که از گرافیک 256 برخورداره رو نمیکشه در صورتی که بازی هایی که من نتونستم اجرا بکنم و دچار تیک و گیر کردن در بازی میشدم شامل این بازی ها و این قدرت cpu بوده است:

FIFA 2012 - CPU p4 2.8 Ghz

Battlefield 3 -ATHLON X2 2.7 GHZ

ghost recon future soldier - Intel® Pentium® D 3GHz

Sniper Elite V2 : Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
که حداقل cpu مورد نیازه

و cpu بازی هایی که اجرا شد:
max payne 3: intel dual core 2.4 ghz,amd dual core 2.6 ghz
Assassins creed revelations : intel p4 3.2ghz or amd athlon 4000
Sleeping Dog : intel p4 3.2 ghz or amd athlon 4000

معیار واسه انتخاب گرافیک چیه؟ ؟

و مهمتر اینکه میخوام بدونم cpu من ضعیفه یا گرافیکم؟؟ کدومو باید عوض کنم؟؟
مشخصات سیستم:
CPU 2 Core E4600 2.4Ghz
ATI Radeon HD 5450
Ram 3GIG

pouyasony
15-10-2012, 13:18
با سلام :
من چند ساله دارم بازی میکنم و ملاک من برای خرید بازی همیشه نوع مموری گرافیک بوده (همون 1گیگ یا 256 مگ) چون گرافیکی که من دارم بازی های هم چون

و در تعجبم که بازی fifa 2013 که از گرافیک 256 برخورداره رو نمیکشه در صورتی که بازی هایی که من نتونستم اجرا بکنم و دچار تیک و گیر کردن در بازی میشدم شامل این بازی ها و این قدرت cpu بوده است:

Sniper Elite V2 : Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
که حداقل cpu مورد نیازه

مشخصات سیستم:
CPU 2 Core E4600 2.4Ghz
ATI Radeon HD 5450
Ram 3GIG

فیفا بازی هستش که بیشتر از اینکه از گرافیک استفاده کنه از cpu استفاده میکنه و cpu شما واسه این بازی خیلی ضعیفه

amirkhan_0o0
15-10-2012, 13:23
با سلام :

که حداقل cpu مورد نیازه

مشخصات سیستم:
CPU 2 Core E4600 2.4Ghz
ATI Radeon HD 5450
Ram 3GIG
توی این لینک مشخصات سیستمت رو بزن:

alexjojo
15-10-2012, 14:19
توی این لینک مشخصات سیستمت رو بزن:
[/SIZE][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این سایت که زده بازی با این مشخصات بالا میاد همون تیک سبز سی پی یو 4 گرافیک 3 رم 5 پس چرا تیک داره بازی؟؟

bluemeysam
15-10-2012, 14:25
مرسی

آقا چطور میشه آنلاین بازی کرد. یکی کمکم کنه.
باید cd key بخری

RESPINA006
15-10-2012, 16:21

فایل buttonDataKeyBoardMouse رو از فیفا 12 به فیفا 13 انتقال بده

RESPINA006
15-10-2012, 16:55
تنظیمات کی بورد من کلا بهم ریخته تکلیف چیه حتی پاس هم نمیده شوت نمیکنه s که پاسه فعال نیست

ye adam
15-10-2012, 17:53
تنظیمات کی بورد من کلا بهم ریخته تکلیف چیه حتی پاس هم نمیده شوت نمیکنه s که پاسه فعال نیست

داداش فیفا 13 S پاس نیست
دکمه هاش کلا تغییر کرده
L - K - J -Space - shift
اینا دکمه هاشن
wasd هم بازیکن رو move میده :دی

sabar
15-10-2012, 18:54
دست درد نکنه برای من آنالوگ سمت راستم کار افتاد.
دوستان نحوه چیدن دکمه ها تو برنامه در این سایت تصویری نمایش داده شده میتونین مثل همون تنظیم کنین جواب میده.

داداش من طبق همین عکس انجام دادم ولی آنالوگ راستم کار نمیکنه نمیدونم چکار کنم
ولی مال 12 رو میریزم کار میکنه فقط بدیش اینه که اگر ال 1 رو نگیرم و آنالوگ راست رو بزنم توپ رو با فاصله زیاد پرت میکنه که توپ به راحتی لو میره
دسته ام هم دسته پلی 2 هست که با کانورت شناسونده شده
چکار کنم؟

aaasadi
15-10-2012, 19:16
career که بازی میکنم موقع شروع بازی میپره بیرون

m.a97
15-10-2012, 19:20
سلام .من یه مشکلی دارم
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته.بعد 3-4 دقیقه هم صفحه سیاه میشه
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی نمی دونم چرا یک ماه آخر اینجوری شد.
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
خواهشا کمکم کنید.

black years
15-10-2012, 19:27
چکار کنم که ویبره دسته بازی کار کنه ؟؟؟

طبق گفته دوستان از نرم افزار استفاده کردم اما سیستم کند شد و موقع اجرای بازی سرعت اجرا شدن به طرز شدیدی افت کرد.

amirkhan_0o0
15-10-2012, 19:48
تو این سایت که زده بازی با این مشخصات بالا میاد همون تیک سبز سی پی یو 4 گرافیک 3 رم 5 پس چرا تیک داره بازی؟؟
درسته ولی امتیازاتتون از 10 خیلی پائینه!
معمولا برای امتیاز های پائین تر از 5 باید تنظیمات رو آورد پائین!
البت من هنوز فرصت نکردم فیفا رو دی ال کنم ببینم رو سیستم من جواب می ده یا نه!
اما با اکس باکس که عالی بود!

RESPINA006
15-10-2012, 20:26
چه جوری تغییرش بدم جانم ؟

RESPINA006
15-10-2012, 20:27
داداش فیفا 13 S پاس نیست
دکمه هاش کلا تغییر کرده
L - K - J -Space - shift
اینا دکمه هاشن
wasd هم بازیکن رو move میده :دی

چه جوری تغییرش بدم جانم ؟

و چی رو به چی تغییر بدم که بشه مث 12
با تشکر

lordsajad
15-10-2012, 23:50
سلام دوستان..
مثل اینکه شما واقعا استاد هستید اونطور که جوابهاتون رو خوندم.دست مریزاد.
میتونید بی زحمت بگید مشکل من چیه؟
لپ تاپ من بازی Fifa 13 رو با لگ میاره.
مشخصات:
Nvidia geforce GT 425m 2gb
cpu core i5
ram 4gb
پل تاپ من همونجوریه که در صورت نیاز به گرافیک زیاد به گرافیک دوم سوئیچ میکنه و در این هنگام یه جراغی تو لپ تاپ رنگش عوش میشه که یعنی به گرافیک دوم سوئیچ شده.ولی برای فیفا 13 اصلا سوئیچ نمیشه.حتی وقتی که خودم هم به صورت دستی با گرافیک دوم اجراش میکنم بازی نویز پیدا میکنه و تماشاگر ها هم اصلا نیستند!
کارت گرافیکم هم آپدیته دوستان.
خیلی متشکرم

RESPINA006
16-10-2012, 07:18
کیبورد تو فیفا 13 تغییر کرده
چه جوری تغییرش بدم؟

و چی رو به چی تغییر بدم که بشه مث 12
با تشکر

pedy1990
16-10-2012, 11:51
داداش من طبق همین عکس انجام دادم ولی آنالوگ راستم کار نمیکنه نمیدونم چکار کنم
ولی مال 12 رو میریزم کار میکنه فقط بدیش اینه که اگر ال 1 رو نگیرم و آنالوگ راست رو بزنم توپ رو با فاصله زیاد پرت میکنه که توپ به راحتی لو میره
دسته ام هم دسته پلی 2 هست که با کانورت شناسونده شده
چکار کنم؟

من که با برنامه
x360ce تنظیم کردم همین حالت میشه یعنی توپ زیاد فاصله میگیره درست نمیدونم چجوری میشه با توپ تکنیک زد

RESPINA006
16-10-2012, 12:57
کسی نیست جواب بده

میخوام بدونم به جای مثلا k چی بذارم و به جای l چی ؟؟

ye adam
16-10-2012, 16:10
کسی نیست جواب بده

میخوام بدونم به جای مثلا k چی بذارم و به جای l چی ؟؟

داداش مثل اینکه متوجه نشدی
کلا دکمه ها تغییر کرده
و نمیشه تغییرش داد (شاید بشه ولی من بلد نیستم)
و همونایی هست که بهت گفتم
نمیشه تغییرش داد

ye adam
16-10-2012, 16:12
سلام دوستان..
مثل اینکه شما واقعا استاد هستید اونطور که جوابهاتون رو خوندم.دست مریزاد.
میتونید بی زحمت بگید مشکل من چیه؟
لپ تاپ من بازی Fifa 13 رو با لگ میاره.
مشخصات:
Nvidia geforce GT 425m 2gb
cpu core i5
ram 4gb
پل تاپ من همونجوریه که در صورت نیاز به گرافیک زیاد به گرافیک دوم سوئیچ میکنه و در این هنگام یه جراغی تو لپ تاپ رنگش عوش میشه که یعنی به گرافیک دوم سوئیچ شده.ولی برای فیفا 13 اصلا سوئیچ نمیشه.حتی وقتی که خودم هم به صورت دستی با گرافیک دوم اجراش میکنم بازی نویز پیدا میکنه و تماشاگر ها هم اصلا نیستند!
کارت گرافیکم هم آپدیته دوستان.
خیلی متشکرم

داداش شما که سیستمت خوبه
احتمالا یا بازی یا یکی از درایوراتون ایراد داره

mehdi388
16-10-2012, 17:37
تنظیمات کیبورد قابل تعویض هست همه جهت رو هنوز نتونسم عوض کنم

mehdi388
16-10-2012, 17:39
با سلام :

که حداقل cpu مورد نیازه

مشخصات سیستم:
CPU 2 Core E4600 2.4Ghz
ATI Radeon HD 5450
Ram 3GIG
رم کارت گرافیکی مهم هست، اما خیلی چیزای دیگه هم مهم هست، که بعضی از دوستان خبر دارن.....
مثلاً رم کارت گرافیکی GDDR3 یا GDDR5 ؟
FSB خودم رمت چقدرت؟
کارت Nvdia یا ATi
مثلاً کارت من 550 GT از Nvdia هست 5 سری تولید رو می گه، و 50 که بعدش اومده قدرت کارت رو نشون می ده، کارت زیر 40 کارت های ضعیف low rang با قابلیت کمتر هست، کارن های 40 و 50 کارت های متوسط mid rang و کارت ها بالاتر از اینا high performance یا high rang هست
ATi هم همین داستان تقریباً، اینکه می گن بیا کارت 2 مگ دارم مهم نیست، اگه حرفه ای باشی دنبال مدل می گردی، هستن کارت های 2 مگی که قد یه کارت 512 هم کار نمی کنن، پیشنهاد می کنم معیارت رو عوض کنی دوست من