ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13

صفحه ها : 1 [2] 3 4

sabar
16-10-2012, 18:11
من که با برنامه
x360ce تنظیم کردم همین حالت میشه یعنی توپ زیاد فاصله میگیره درست نمیدونم چجوری میشه با توپ تکنیک زد

منم مشکلم شبیه شماست
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟

mehdy.z
16-10-2012, 21:44
خوب محض اطلاع دوستان باید بگم که طبق تحقیقات و تستهایی که خود من روی بازی انجام دادم به این نتیجه رسیدم که:
این بازی برای اجرا گرافیک قدرتمندی رو نمیخواد یعنی شما حتی با یه 9600gt هم میتونید بازی رو به راحتی توی تنظیمات HIGH توی یه رزولوشن خوب اجرا کنید...
ولی از لحاظ CPU برای اجرای بازی بدون لگ حتما به یه چهارهسته ای احتیاج هست یعنی حتی اگه یه AMD X3 هم داشته باشید ممکنه توی بازی در حرکات سریع دوربین لگ داشته باشید دیگه دو هسته ای که یه نیمچه لگ دائمی روی سیستم ایجاد میکنه...البته این نکته رو بگم که شما ممکنه توی بازی به یه دو هسته ای قدرتمند به طور دائم 60 فریم هم داشته باشید ولی همینطور که گفتم این لگهای میکرو ثانیه ای هم توی بازی دارید که بیشتر به خاظر بهینه نشدن بازی با دو هسته ای ها هست!!
البته برای رفع این مشکل میتونید از نرم افزارهای تنظیم فریم نظیر FPS LIMITER یا MOD_هایی که باعث کاهش برخی فشارهای اضافی CPU(نظیر انیمیشنهای تماشاگرها که تقریبا به طور خاص باید توسط هسته چهارم پردازش بشه)استفاده کنید که تا حد زیادی میتونه این مشکل رو برای شما رفع کنه!
خلاصه اینکه بیشتر مشکلاتی که بچه ها توی بازی دارند به خاطر ضعف سیستمی هست و خود بازی به شرطی که از یه ناشر مطمئن و سالم بازی رو گرفته باشید تقریبا مشکل خاصی نداره!!!

Meysam Raz
16-10-2012, 23:45
من با گرافیک مجتمع 3570k یا همون hd4000 این بازی و pes روی high و با رزولیشن 1280*1024 تقریبا بدون تیک بازی کردم:31:
اون تقریبا هم که میگم چون توی شادی بعد از گل کمی افت فریم داشت
برام خیلی جالب بود

gadogar13
17-10-2012, 10:43
با سلام
من سی دی کی بازی رو خریدم.و میخواستم که انلاین بازی کنم.برای نصب فیفا توی اریجین هم فایل های نصبی فیفا رو(از دی وی دی بازی که خریدم)توی پوشه اریجین ریختم بعد اریجین حدود 70% از فایل ها رو برای نصب شناخت که گذاشتم بقیش رو خودش دانلود کنه.ولی مشکلم اینجاست که وقتی وارد بازی میشم بعد از چک کردن کانکشن گیر میکنه و جلوتر نمیره.کسی از دوستان هست که بدونه مشکل از کجاست؟

adel0098711
17-10-2012, 12:00
سلام من نسخه شرکت newtech رو دیشب خربدم بازی نصب شد و به خوبی اجرا شد ولی بعد از یک بازی دوستانه از بازی پرید بیرون
ممنون میشم کمک کنید که اگه مشکل داره بازی رو پس بدم

ye adam
17-10-2012, 16:15
من با گرافیک مجتمع 3570k یا همون hd4000 این بازی و pes روی high و با رزولیشن 1280*1024 تقریبا بدون تیک بازی کردم:31:
اون تقریبا هم که میگم چون توی شادی بعد از گل کمی افت فریم داشت
برام خیلی جالب بود
دقیقا منم همین جوری گذاشتم ولی برای من افت فریم نداره
گرافیکم هم hd5450 هست و با همین رزولیشن بازی میکنم :دی

rmahdi11
17-10-2012, 16:55
آقا من بازی رو از پی سی ورلد خودمون دانلود کردم:دی
حالا وقتی می خوام نصب کنم ، یه open with ویندوز میاد و پسوندی با نام origin رو نشون میده حالا چیکار کنم؟

pedy1990
17-10-2012, 17:39
منم مشکلم شبیه شماست
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟

دوست عزیز من اون قدرا حرفه ای نیستم ولی برای تنظیم سانتم L1 رو نگه میدارم و سانتر رو به مقدار جایی که می خوام توپ رو سانتر کنم پر می کنم، شما بری قسم آموزشش خودش به صورت کامل یاد داده و هدف گذاشته

BAHRAM GOOR
17-10-2012, 18:19
دوست عزیز من اون قدرا حرفه ای نیستم ولی برای تنظیم سانتم L1 رو نگه میدارم و سانتر رو به مقدار جایی که می خوام توپ رو سانتر کنم پر می کنم، شما بری قسم آموزشش خودش به صورت کامل یاد داده و هدف گذاشته
شما برنامه شبیه ساز رو طبق این عکس تنظیم و سیو کن دقت کن دسته انالوگ دار باشه و چراغ انالوگ دسته حتما روشن باشه برای دریپل زدن این عکس
برای سانتر کوتاه هم شما دو دایره رو بزنید برای متوسط یک دایره بلند L1 دایره جهت یاد گرفتن بیشتر, شما به بخش تمرینی برید و با امتیاز بیشتر گرفتن گلد میگیرید و به مرحله بعد میرید.
این هم عکس اگر چراغ انالوگ خاموش باشه دریپل کار نمیکنه و توپ از پا فاصله میگیره. L1 را گرفته و انالوگ سمت چپ رو بچرخانید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pay_man_utd
17-10-2012, 22:14
سلام دوستان
شما همه تون میگین با برنامه x360ce دسته رو تنظیم کنید ولی این برنامه اصلا دسته منو نمیشناسه و فقط آمار ارور های زیرش بالا میره
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/

rezakhan007
17-10-2012, 23:36
سلام دوستان

من بازی رو نصب میکنم ، وقتی رو آیکون بازی که کلیک میکنم که بره تو بازی ، هیچ اتفاقی نمیفته ! حتی ارور هم نمیده ، مشکل از چیه ؟!

Amir-Ho3ein
18-10-2012, 08:46
سلام دوستان

من بازی رو نصب میکنم ، وقتی رو آیکون بازی که کلیک میکنم که بره تو بازی ، هیچ اتفاقی نمیفته ! حتی ارور هم نمیده ، مشکل از چیه ؟!

1-گرافیکتا باید آپدیت کنی
2-برنامه هایی که تو پوشه بازیه را باید نصب کنی
3-کرک مشکل داره

urumchi
18-10-2012, 11:57
منم مشکل rezakhan007 را داشتم ، با نصب دانت نت فریم ورک 3.5 مشکلم حل شد اما حالا یه مشکل وحشتناک دارم !!!

وقتی میخوام بازی کنم ، بازی بسته میشه !!! یعنی تا حالا من حتی 1 دقیقه هم نتونستم بازی کنم
_______

پ.ن:

نسخه BlackBox

rezakhan007
18-10-2012, 12:50
1-گرافیکتا باید آپدیت کنی
2-برنامه هایی که تو پوشه بازیه را باید نصب کنی
3-کرک مشکل داره

سلام

1- آخرین آپدیت نصبه

2- هر سه تاشو نصب کردم

3- 3-4 تا کرک مختلف رو امتحان کردم

بازم همینطوریه

cescjoon
18-10-2012, 13:08
سلام

1- آخرین آپدیت نصبه

2- هر سه تاشو نصب کردم

3- 3-4 تا کرک مختلف رو امتحان کردم

بازم همینطوریه

منم مشکل شما رو داشتم روی یک سیستم دیگه که پائین تر هم بود امتحان کردم و جواب داد.
بعد رفتم ویندوز سیستم خودم رو عوض کردم و دوباره همون مراحل قبلی رو انجام دادم و جواب گرفتم.
ویندوز قبلیم که بازی رو اجرا نمیکرد 64 بود ولی این یکی 32 هست.

ramin92003
18-10-2012, 14:41
با سلام

میخواستم بدونم گیم پد Farassoo FGP-575 با فیفا 13 سازگار است و یا باید با نرم افزار Xbox 360 Controller Emulator تنظیم شود و یا کلا گیم پد فراسو خوب هست؟

ممنون می شم من را راهنمایی کنید

Behnam_o2
18-10-2012, 14:53
کسایی که بازیشون لگ داره ،فیفا فقط سی پیو قوی میخواد ربطی به کارت گرافیک نداره!! اگه تو تنظیمات بازیتون تیک لیمیت رو 60fp زده نیس حتمآ تیکشوبزنین تا بازی لگ نداشته باشه.

saeedsh7j
18-10-2012, 19:51
با سلام

میخواستم بدونم گیم پد Farassoo FGP-575 با فیفا 13 سازگار است و یا باید با نرم افزار Xbox 360 Controller Emulator تنظیم شود و یا کلا گیم پد فراسو خوب هست؟

ممنون می شم من را راهنمایی کنید

حاجی امید به دادن جواب نباش منم اینو چند با پرسیدم

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

ye adam
18-10-2012, 20:57
یه مورد رو بگم
معمولا خیلی از بازیا و نرم افزار ها روی 64 نصب نمیشه
رو 32 نصب میشه
منم خودم همیشه رو 32 نصب میکنم
معمولا همه به عددش که بیشتر توجه میکنن(شاید :دی)
و این درست نیست

sabar
18-10-2012, 22:23
سلام
طبق گفته اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون کارها رو کردم ولی بازم نشد ضمن اینکه برای من با پسوند ini نیست بعد در پوشه بازی که نصب کردم کجاش باید بریزم ؟
مگه نباید در my document کپیش کنم؟
تازه من HookMode رو هم ندارم
میدونم نباید اینجا میپرسیدم ولی اینجا بیشتر جواب میدن تا در پرسش و پاسخ
شرمنده همه عزیزان

Memcoo
19-10-2012, 05:44
سلام دوستان
من واسه اجرای فیفا خیلی مشکل داشتم و واقعا دیگه جون به لب شده بودم ولی با نصب این لیست از برنامه ها مشکلم حل شد
AiO-Runtimes-x64-v1.3.4
Microsoft Visual C++ 2010
NET Framework 4
OpenAL
البته دایرکت ایکس و جدیدترین درایور کارت گرافیک هم لازمه
تبلیغ میشه ولی خب,نسخه سرزمین رایانه رو خریدم و همه این برنامه ها توش بود و نصب کردم...
گرافیکم انویدیا 8600 هست و اخرین نسخه درایور واسش 306.96 هست که البته با 306.23 هم بازی اجرا میشه
حالا یه سوال دارم: چطوری میشه توپ رو از حریف گرفت ؟ من هرچی میدوم دنبال بازیکنا اصلا بهشون نزدیک نمیشه !!! مثل Pes نیست چرا که دکمه پاس رو نگه داری و خودش توپ رو بگیره از حریف !!!

bluemeysam
19-10-2012, 09:09
سلام
طبق گفته اینجا
من همون کارها رو کردم ولی بازم نشد ضمن اینکه برای من با پسوند ini نیست بعد در پوشه بازی که نصب کردم کجاش باید بریزم ؟
میدونم نباید اینجا میپرسیدم ولی اینجا بیشتر جواب میدن تا در پرسش و پاسخ
شرمنده همه عزیزان
my document نه ! باید در محل نصب بازی کپی کنید

sabar
19-10-2012, 09:57
my document نه ! باید در محل نصب بازی کپی کنید

تو کدوم قسمتش fifa 13 یا game
اینای دیگه رو چطور حل کنم

bluemeysam
19-10-2012, 11:00
تو کدوم قسمتش fifa 13 یا game
اینای دیگه رو چطور حل کنم
همون جا که تمام فایلهای نصب شده بازی هست پوشه game
یه فایله نوت پد هست داخل برنامه x360ce همون فایل ini هست
HookMode هم در تب option هست
همه تنظیمات دسته رو انجام بده بعد save کن و تمام فایل های x360ce رو در پوشه game کپی کن

sabar
19-10-2012, 19:12
همون جا که تمام فایلهای نصب شده بازی هست پوشه game
یه فایله نوت پد هست داخل برنامه x360ce همون فایل ini هست
HookMode هم در تب option هست
همه تنظیمات دسته رو انجام بده بعد save کن و تمام فایل های x360ce رو در پوشه game کپی کن

سلام
میدونم خسته شدید ولی چکار کنم برای من شوک راست درست نشده
وقتی هم برنامه فیفا 11 رو میریزم اگر آنالوگ رو روشن کنم و شوک راست رو همینجوری تکون بدم توپ رو با فاصله زیاد به چپ یا راست میندازه این یعنی شوک راست درسته یا نه؟:sq_11:

TimeWarp
20-10-2012, 00:06
من به یه مشکل عجیب برخوردم. الان نزدیک یه هفته هست بازی نصب کردم. تمام تایپک رو هم خوندم و خودم زیاد تو نصب مشکل نداشتم . بازی هم راحت اجرا می شد و بازی هم کردم.
اما از امروز وقتی میرم تو بازی بدون اینکه به دسته دست بزنم به صورت خودکار منوها باز میشن و شروع به حرکت بین گزینه ها میکنه.( با سرعت زیاد عین زمانی میمونه که خودتون از عمد با دکمه های جهتی ، هی بین گزینه ها جابه جا بشین ) در این صورت هیچ گزینه ای رو نمیشه انتخاب کرد. تو بازی هم بری بازیکنه در اختیار من نیستن .
همه چی آپدیته. کسی چیزی رو دستکاری نکرده .

موندم مشکل از کجاست . یعنی از ویندوزه؟

Lord Farshad
20-10-2012, 00:09
من به یه مشکل عجیب برخوردم. الان نزدیک یه هفته هست بازی نصب کردم. تمام تایپک رو هم خوندم و خودم زیاد تو نصب مشکل نداشتم . بازی هم راحت اجرا می شد و بازی هم کردم.
اما از امروز وقتی میرم تو بازی بدون اینکه به دسته دست بزنم به صورت خودکار منوها باز میشن و شروع به حرکت بین گزینه ها میکنه.( با سرعت زیاد عین زمانی میمونه که خودتون از عمد با دکمه های جهتی ، هی بین گزینه ها جابه جا بشین ) در این صورت هیچ گزینه ای رو نمیشه انتخاب کرد. تو بازی هم بری بازیکنه در اختیار من نیستن .
همه چی آپدیته. کسی چیزی رو دستکاری نکرده .

موندم مشکل از کجاست . یعنی از ویندوزه؟

از ویندوز که نیست.

از دسته برای بازی استفاده میکنید یا کیبورد؟ اخیرا تنظیم خاصی برای دسته ها انجام دادید؟

مشکل فکر میکنم از دسته باشه.

B3HZ@D
20-10-2012, 00:10
احتمالا ایراد از Joystick باشه . برای من هم یک بار همچین مشکلی پیش اومد ولی وقتی که Joystick رو از PC قطع کردم مشکل برطرف شد.
شما هم یک تستی بکنین .

TimeWarp
20-10-2012, 01:22
از ویندوز که نیست.

از دسته برای بازی استفاده میکنید یا کیبورد؟ اخیرا تنظیم خاصی برای دسته ها انجام دادید؟

مشکل فکر میکنم از دسته باشه.

احتمالا ایراد از Joystick باشه . برای من هم یک بار همچین مشکلی پیش اومد ولی وقتی که Joystick رو از PC قطع کردم مشکل برطرف شد.
شما هم یک تستی بکنین .

از دسته استفاده می کنم.از فایل x360ce استفاده کردم. خوب اولش خوب بود چرا یکدفعه اینجوری شده؟

هر کاری فکرشو بکنید انجام دادم
1- دسته رو جدا کردم
2- از بازی اومدم بیرون و بدون نصب دسته وارد شدم .
3- سیستم ری استارت کردم
4- بازی رو پاک و دوباره نصب کردم

ولی نشد که نشد. موندم چی کار کنم.

reza5784
20-10-2012, 08:26
دوستان منم این مشکل واردنشدن به بازی روداشتم عوض کردن ویندوز و آپدیت گرافیم نشد تا بالاخره فهمیدم بازی با یکی از usbها مشکل داشت که با جدا کردن اون از سیستم مشکل حل شد و وارد بازی شدم. usb هم دسته بازی لاجیتک اتک 3 بود

mehdy.z
20-10-2012, 08:39
کسانی هم که cpu دو یا سه هسته ای دارند و توی بازی کمی لگ دارند وقتی یه مسابقه شروع شد درست پس از سوت داور،بازی رو با کلیدهای ALT+ENTER از حالت full screen خارج کنند لگشون به احتمال زیاد کمی بهتر میشه....

bluemeysam
20-10-2012, 09:24
سلام
میدونم خسته شدید ولی چکار کنم برای من شوک راست درست نشده
وقتی هم برنامه فیفا 11 رو میریزم اگر آنالوگ رو روشن کنم و شوک راست رو همینجوری تکون بدم توپ رو با فاصله زیاد به چپ یا راست میندازه این یعنی شوک راست درسته یا نه؟:sq_11:
باید تو برنامه x360ce شوک رو روشن بزاری و تنظیمات دسته رو انجام بدی
در x360ce گزینه DPad مربوط به شوک میشه . شوک رو روشن کن و این گزینه را به DPad1 تغییر بده
تو پنالتی اگر دروازه بان با شوکه راست شیرجه زد درسته

SevenCity
20-10-2012, 13:39
اونایی که 60 فریم ثابت دارند ولی لرزشهای خیلی ریز دارند که باعث میشه بازی نرم نباشه:
همه چیز تنظیماتی که در پنل گرافیکتون تاحالا تغییر دادید دیفالت کنید
1- فریم ریت رو با کانفیگ فیفا لاک نکنید
2- با FPS_Limiter_0.2 فریم رو روی 60 لاک کنید (من گذاشتم روی 62)
3- Set Priority رو هم مثل سابق بزارید روی high (این یکی به لرزشهای ریز کاری نداره برای رفع لگ های بزرگتره!)

نتیجه: بازی بسیار نرم میشه و سرعت هم واقعی میشه

TimeWarp
20-10-2012, 22:02
از دسته استفاده می کنم.از فایل x360ce استفاده کردم. خوب اولش خوب بود چرا یکدفعه اینجوری شده؟

هر کاری فکرشو بکنید انجام دادم
1- دسته رو جدا کردم
2- از بازی اومدم بیرون و بدون نصب دسته وارد شدم .
3- سیستم ری استارت کردم
4- بازی رو پاک و دوباره نصب کردم

ولی نشد که نشد. موندم چی کار کنم.

این جور دسته ها (اگر دسته خراب باشه) قابل تعمیر نیستن دیگه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

THE CORRE
21-10-2012, 14:00
دوستان من وقتی توی مستر هستم وقتی که داره روی تقویم جلو میره یه دفعه گیر میکنه و میاد بیرون.کسی میدونه چی کار باید کنم؟؟؟باید بگم که من مشکل رفتن توی بازی داشتم که با اپدیت گرافیک لب تابم 5110 درست کردمش

RAGA20
21-10-2012, 23:22
با سلام من وقتی بازی فیفا 13 رو اجرا می کنم و وقتی می خوام وارد مسابقه بشم از بازی میاد بیرون به صورت کامل و سریع لطفا راهنماییم کنید

amirkhan_0o0
22-10-2012, 00:53
این جور دسته ها (اگر دسته خراب باشه) قابل تعمیر نیستن دیگه؟

تقریبا اکثر محصولات مهندسی(اگه نخواهیم بگیم همه) قابل تعمیر هستند. چه برسه به دسته بازی اما مسأله ارزش داشتنه!
اگه بحث کار کردن و یا نکردن کلید ها باشه که می شه یه کارهاییش کرد اما اگه بحث شناختن باشه اینها پکیج آیسی ش جوریه که نمی شه عوضش کرد! و تعمیرش ممکن اما غیرممکن!! هست! (یه جور تولید هست!)

black years
22-10-2012, 10:57
دوستانی که دسته شوک دار دارند،ویبره دسته کار میکنه ؟؟؟
برای من شوک کار میکنه،اما ویبره کار نمیکنه.

zeos
22-10-2012, 14:43
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم. باره اولی که بازی رو نصب کردم بدون مشکل و بدون گیر داشتن وسط بازی بازی اجرا میشد ولی الان که مجبور شدم بازی رو چند بار پاک کنم و دوباره نصب کنم از همون اول که داور سوت میزنه بازی دچاره گیره. تصویر هی گیر میکنه زیاد بازی روان نیست.یا به قول معروف لوگ داره. چیکار کنم باز بازی روان شه ؟ اینم عکسه تنظیماتمه که قبلا هم همین طوری بود ولی بازی خوب اجرا میشد

SevenCity
22-10-2012, 15:54
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم. باره اولی که بازی رو نصب کردم بدون مشکل و بدون گیر داشتن وسط بازی بازی اجرا میشد ولی الان که مجبور شدم بازی رو چند بار پاک کنم و دوباره نصب کنم از همون اول که داور سوت میزنه بازی دچاره گیره. تصویر هی گیر میکنه زیاد بازی روان نیست.یا به قول معروف لوگ داره. چیکار کنم باز بازی روان شه ؟ اینم عکسه تنظیماتمه که قبلا هم همین طوری بود ولی بازی خوب اجرا میشد

فریم ریت رو روی 60 لاک کن

zeos
22-10-2012, 20:53
ممنون خیلی بهتر شد. در عجم چرا قبلا مشکل نداشت

4umbaz
22-10-2012, 23:04
سلام دوستان حین اجرا fifa 13 به این مشکل برخوردم لطفا کمک کنید..

B3HZ@D
23-10-2012, 01:39
شما فایل rldea.dll که به همراه کرک Reloaded هست رو در محل نصب بازی کپی کنین تا مشکلتون برطرف بشه.

saeid127
23-10-2012, 12:23
سلام دوستان.

من دوبار این بازی رو دانلود کردم!

با انواع کرک ها تست کردم. تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کردم. درایور رو آپدیت کردم بازم مشکلم حل نشد!

وقتی که به قسمت انتخاب زبان میرسه و انگلیسی رو انتخاب میکنم کلا بسته میشه و میاد بیرون!

انی آیدیا؟

ممنون.

4umbaz
23-10-2012, 14:29
شما فایل rldea.dll که به همراه کرک Reloaded هست رو در محل نصب بازی کپی کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!

B3HZ@D
23-10-2012, 15:40
سه 4 تا کرک رو امتحان کردم مشکلم حل نشد...!!

شما اون کرکی که دانلود کردید به غیر از فایل fifa 13.exe , باید یک فایل dll هم به نام rldea داشته باشه که بوسیله اون کرک اجرا میشه.
پیغامی که شما دریافت کردین در رابطه با عدم وجود این فایله.

4umbaz
23-10-2012, 15:47
شما اون کرکی که دانلود کردید به غیر از فایل fifa 13.exe , باید یک فایل dll هم به نام rldea داشته باشه که بوسیله اون کرک اجرا میشه.
پیغامی که شما دریافت کردین در رابطه با عدم وجود این فایله.

نه جفت فایل ها رو هم داره
منتها یه ارور دیگه میده
یه پنجره دیگه باز میشه که روش نوشته E0001

B3HZ@D
23-10-2012, 16:17
کارت گرافیکتون باید Shader model 3.0 رو ساپورت کنه. بهتره تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین و ببینید بازی اجرا میشه یا نه.

به فیفا کانفیگ برین و ببینید رزولوشنی که انتخاب شده است رو کمتر کنین.

گزینه Vsync رو هم از فیفاکانفیگ غیر فعال کنید و تست کنید ببینید جواب میده.

nokia6630X
23-10-2012, 16:19
دوستان سلام
برای رفع تمامی مشکلات یه ویندوز xp نصب کنید

javad01234
23-10-2012, 18:12
دوستان یکی به ما کمک کنه....2 بار بازی رو دان کردم یک بار از همین سایت یکی از سایت دانلودها....بازی رو نصب کردم تمام نرم افزار ها رو هم نصب کردم اپدیت گرافیکمم نصب کردم چندتا کرک رو هم دان و ریختم تو پوشه گیم....مشکل همون اول که روش کلیک میکنم باز میشه و عکس مسی میاد و میمونه تا اینکه یهو میپره بیرون و کرش میشه.......نمیدونم اپدیت گرافیکم مشکل ذاره...مشخصات سیستمم و لب تاپم اینه geforce GT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])630
اون یکی گرافیکمم هم intel2350 cpu 2.30 هستش...کرای 3 هم هست و 3 هستست.....گرافیکم 2 هستش...خواهشن اگه کسی اپدیت جدید رو داره برا من بزاره ممنون میشم....

B3HZ@D
23-10-2012, 20:27
احیانا موقع نصب بازی به اینترنت متصل نیستین ؟! برای اجرای بازی بهتره ارتباط رو قطع کنین
یا این که بوسیله تنظیمات فایروال ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو با اینترنت بلاک کنین

بهتره ویندوز رو هم آپدیت کنین و یا این که Directx موجود در پوشه بازی رو نصب کنین

javad01234
24-10-2012, 09:31
احیانا موقع نصب بازی به اینترنت متصل نیستین ؟! برای اجرای بازی بهتره ارتباط رو قطع کنین
یا این که بوسیله تنظیمات فایروال ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو با اینترنت بلاک کنین

بهتره ویندوز رو هم آپدیت کنین و یا این که Directx موجود در پوشه بازی رو نصب کنین

سلام دوست من ...مرسی...نه به اینترنت متصل نیشتم Directx رو نصب کردم ولی بازهم نمادش....پس برم برا تعویض ویندوز

vahid_defy
25-10-2012, 02:26
سلام من یه بار این بازیو نصب و خیلی راحت اجرا کردم بعد مجبور شدم وینوزمو عوض کنم حالا که نصب کردم دیگه وقتی آیکون بازیو میزنم به بازی نمیره، صفحه سیاه میشه و میندازه بیرون
مشکل از کجا میتونه باشه!؟ لطفا راهنمایی کنین!!!

B3HZ@D
25-10-2012, 03:16
دوست عزیز اول از هر چیزی آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو از سایت مرتبط با اون کمپانی دریافت کنین.
ویندوز رو آپدیت کنین .
از پوشه Installer موجود در بازی این فایل ها رو نصب کنین : DirectX , vcredist
ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو بوسیله فایروال با اینترنت بلاک کنین
گزینه Vsync رو در فیفا کانفیگ غیرفعال کنین .

Meysam Raz
25-10-2012, 12:38
سلام من یه بار این بازیو نصب و خیلی راحت اجرا کردم بعد مجبور شدم وینوزمو عوض کنم حالا که نصب کردم دیگه وقتی آیکون بازیو میزنم به بازی نمیره، صفحه سیاه میشه و میندازه بیرون
مشکل از کجا میتونه باشه!؟ لطفا راهنمایی کنین!!!
راهنمایی آقا بهزاد رو انجام بدید فقط یک سوال
نسخه بلک باکس هستش؟

amirkhan_0o0
25-10-2012, 13:01
راهنمایی آقا بهزاد رو انجام بدید فقط یک سوال
نسخه بلک باکس هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*3*0*d*o*w*nload.com/fa/entry/40830/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* های لینک بالا رو بردار

Meysam Raz
25-10-2012, 13:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*3*0*d*o*w*nload.com/fa/entry/40830/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* های لینک بالا رو بردار
شاید جملم ایهام داشت:31:
ممنون من قبلا دانلود کردم
فقط میخواستم به ایشون بگم اگر نسخه بلک باکس هستش باید بازی رو از داخل پوشه با fifaconfig.exe اجرا کنن نه از روی دکستاپ

Iman-Emperatour
25-10-2012, 21:14
بازی رو نصب کردم
تو بازی میرم و تیمها و لباس بازیکنان رو انتخاب می کنم ولی دکمه play match زو میزنم بازی میاد بیرون!
مشکلم از اپدیت گرافیک یا چیز دیگه ای؟؟!!

B3HZ@D
26-10-2012, 01:28
معمولا این مشکل به آپدیت کارت گرافیک مربوط میشه .

دوست عزیز اول از هر چیزی آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو از سایت مرتبط با اون کمپانی دریافت کنین.
ویندوز رو آپدیت کنین .
از پوشه Installer موجود در بازی این فایل ها رو نصب کنین : DirectX , vcredist
ارتباط فایل های FIFA 13.exe و FIFA Config.exe و ActivationUI رو بوسیله فایروال با اینترنت بلاک کنین
گزینه Vsync رو در فیفا کانفیگ غیرفعال کنین .

Iman-Emperatour
27-10-2012, 02:09
بازی رو نصب کردم
تو بازی میرم و تیمها و لباس بازیکنان رو انتخاب می کنم ولی دکمه play match زو میزنم بازی میاد بیرون!
مشکلم از اپدیت گرافیک یا چیز دیگه ای؟؟!!

این سوال ما بی جواب موند! :sq_7:
لطفا کسی میدونه جواب بده

B3HZ@D
27-10-2012, 02:33
گفتم که دوست عزیز مشکل از گرافیکه و باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنین

Behnam_o2
27-10-2012, 15:13
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.7 رو نصب کرده؟؟ چرا وسط بازی میپره بیرون؟ چه باید کرد؟

neko5089
27-10-2012, 15:16
خیلی ممنون میشم اگر بتونید به من کمک کنید
من از ایران DVD فیفا خریدم ۳ DVD بود
ولی outorun DVD1 نبود
۱۴ فیله zip بود unzip کردم الان نمیدونم باید چجوری نصب کنم یا به کدوم FILE برام
لطفآ کمک کنید
ممنونم

matashu
27-10-2012, 18:50
سلام به شما دوستان میگم با کارت گرافیکgt610 1g ddr3 بازی فیفا13 اجرا میشه ؟رم کامپیوتر هم 4gوcpu3ghz هستش.سریع بهم بگید چون میخام این کارت گرافیک رو بخرم حتما.....ممنون

B3HZ@D
27-10-2012, 20:50
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.7 رو نصب کرده؟؟ چرا وسط بازی میپره بیرون؟ چه باید کرد؟

من نصب کردم ولی با همچین مشکلی روبرو نشدم . این فایل رو نصب کنین ببینید مشکلتون برطرف میشه!

$$$milad
29-10-2012, 13:21
سلام دوستان , من روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته , این لپ تاپ من2 تا گرافیک داره گرافیک چیفرسش رو آپدیت کردم , اینتل رو هم باید آپدیت کنم ؟ آیا احتمال داره که کلن بازی روی همون اینتل اجرا بشه ؟ راهی هست که انتقال بدم گرافیک رو روی همون جیفرس؟

B3HZ@D
29-10-2012, 14:34
نیازی به آپدیت کارت گرافیک اینتل نیست.شما اگه روی آیکن بازی کلیک راست کنین همونجا گزینه ای هست که میتونین انتخاب کنین که بازی رو با کارت گرافیک قوی تر یا همون جیفورس اجرا کنین.

amirkhan_0o0
29-10-2012, 16:13
دوستان من خیلی حرفه ای نیستم . این پچ هایی که ننصب می کنین چیکار می کنه؟

B3HZ@D
29-10-2012, 19:41
منظورتون کدام پچ هاست ؟!
پچ های زیادی برای فیفا 13 ارائه شده که هر کدام ویژگی های جدیدی به بازی اضافه میکنه .
مثلا پچ moddingway یک سری فیس - کفش - کیت - تبلیغات کنار زمین و ... رو به بازی اضاهف میکنه . یک سری پچ ها هم یک سری لیگ و تیم رو به بازی اضافه میکنن.
یکی دو تا نیست و انواع مختلفی از این پچ ها هست.

$$$milad
29-10-2012, 23:43
نیازی به آپدیت کارت گرافیک اینتل نیست.شما اگه روی آیکن بازی کلیک راست کنین همونجا گزینه ای هست که میتونین انتخاب کنین که بازی رو با کارت گرافیک قوی تر یا همون جیفورس اجرا کنین.

این کارو کردم بازم انگار نه انگار که دارم کلیک میکنم روش , هیچ اتفاقی نمی افته . کارت گرافیک هم آپدیت کردم پوشه اینستالر رو هم نصب کردم :sq_10:

B3HZ@D
30-10-2012, 00:05
شما روی دستکاپ سیستمتون راست کلیک کنید و از منوی ظاهر شده گزینه Nvidia Control Panel رو انتخاب کنین.
بعد به پنجره کنترل پنل انویدیا منتقل میشین . در منوی سمت چپ ظاهر شده از زیر مجموعه های 3D Setting بر روی Manage 3D Setting کلیک کنین.

در پنجره ظاهر شده در سمت راست سربرگ Global Setting در منوی کشویی باید گزینه High-Performance NVIDIA processor رو انتخاب و Apply کنین.
در این حالت انویدیا از نهایت ظرفیت کارت گرافیک استفاده میکنه.

حالا روی ایکن بازی راست کلیک کنین و از منوی ظاهر شده Run with Graphics processor و بعد از اون (High-Performance NVIDIA processor (default رو انتخاب کنید .
در این حالت بازی شما با کارت گرافیک قوی تر اجرا میشه .

amirkhan_0o0
30-10-2012, 00:11
دوستان خرابه فروم فعلا می شه خودتون یه منبع دیگه بگذارید؟؟

$$$milad
30-10-2012, 00:30
شما روی دستکاپ سیستمتون راست کلیک کنید و از منوی ظاهر شده گزینه Nvidia Control Panel رو انتخاب کنین.
بعد به پنجره کنترل پنل انویدیا منتقل میشین . در منوی سمت چپ ظاهر شده از زیر مجموعه های 3D Setting بر روی Manage 3D Setting کلیک کنین.

در پنجره ظاهر شده در سمت راست سربرگ Global Setting در منوی کشویی باید گزینه High-Performance NVIDIA processor رو انتخاب و Apply کنین.
در این حالت انویدیا از نهایت ظرفیت کارت گرافیک استفاده میکنه.

حالا روی ایکن بازی راست کلیک کنین و از منوی ظاهر شده Run with Graphics processor و بعد از اون (High-Performance NVIDIA processor (default رو انتخاب کنید .
در این حالت بازی شما با کارت گرافیک قوی تر اجرا میشه .

نه داداش بازم نیمد
مشکل من کارت گرافیک نیست اصلآ
گرافیک من 2 جیفرس 610 هست.
دکتر جون خوب میشم یا همین روزا رفتنی ام ؟ :41:

B3HZ@D
30-10-2012, 00:33
راستش با عرض شرمندگی کار دیگه ای از دست من بر نمیاد .
توی انجمن لپ تاپ مشکلتون رو مطرح کنین . دوستانی که واردتر هستن میتونن کمک بیشتر و بهتری به شما ارائه کنن.

$$$milad
30-10-2012, 00:58
راستش با عرض شرمندگی کار دیگه ای از دست من بر نمیاد .
توی انجمن لپ تاپ مشکلتون رو مطرح کنین . دوستانی که واردتر هستن میتونن کمک بیشتر و بهتری به شما ارائه کنن.

دکتر جون حالا اون هیچی
من با پی سی قبلا بازی میکردم امروز اومدم بیخیال لپ تاپ شم برم سر پی سی که دیدم تا قسمت ترکیب ریختن میره بعد که میزنم بره تو بازی میپره بیرون :sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:

B3HZ@D
30-10-2012, 01:29
باید کارت گرافیک سیستم رو آپدیت کنین . به سایت مربوطه میرین و آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.

MahdiX
30-10-2012, 01:43
نه داداش بازم نیمد
گرافیک من 2 جیفرس 610 هست. :sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:

داداش اگر بازیت نسخه بلک باکس هستش باید از توی فولدرش بازی رو ران کنی
برید به پوشه:
x:\Program Files\FIFA 13\Game\fifasetup
و بازی رو با فایل fifaconfig.exe اجرا کنید

MahdiX
30-10-2012, 01:45
نه داداش بازم نیمد
گرافیک من 2 جیفرس 610 هست. :sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:

برید به پوشه:

$$$milad
30-10-2012, 02:26
برید به پوشه:
جناب مهندس من نمی دونم نسخه بلک باکس چیه ولی نسخه من دانلودی از همین سایت هست , نصب نمیکنم همین طوری کلیک میکنم که بیاد ولی .........
از قسمت فیفا کانفیگ هم اتفاق خاصی نمی افته بازم یه چیزی بقل موس میچرخه مثلا داره زور میزنه فیفا رو بیاره ولی اتفاقی نمی افته ....

$$$milad
30-10-2012, 02:31
باید کارت گرافیک سیستم رو آپدیت کنین . به سایت مربوطه میرین و آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.

آپدیته به جان خودم :ی اگه آپدیت نبود پس چرا قبلآ می اومد؟ ولی فک کنم چون اینترنت وصل بود اون اول بازی هم چک کرد واسه اینکه ببینه اصلیه یا نه, واسه همین پرید بیرون :ی

B3HZ@D
30-10-2012, 08:23
راستش قبلا هم چندین بار اعلام کرده بودم که هنگام اجرای بازی باید دسترسی به اینترنت قطع بشه یا این که با فایروال مناسب ارتباط فایلها با اینترنت رو بلاک کرد.
بهتره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنین و در تنظیمات فایروال دسترسی اون رو محدود کنید

mafr07
30-10-2012, 13:38
سلام به همگی من وقتی میخوام وارد محیط بازی بشم ؛ از بازی میپره بیرون(بدون هیچ اروری ) ؛ حالا باید چکار کنم

MahdiX
30-10-2012, 13:55
pes 13 بدون لگ و افت فریم میاد بالا
نمیدونم چرا این اینطوریه!!! توپ که میاد وسط زمین 55 فریم دارم اما طوری تیک میزنه انگار 25 فریم دارم
پچی چیزی برای ابن بازی نیومده ما استفاده کنیم تا فریم بهتر بگیریم؟

B3HZ@D
30-10-2012, 15:34
سلام به همگی من وقتی میخوام وارد محیط بازی بشم ؛ از بازی میپره بیرون(بدون هیچ اروری ) ؛ حالا باید چکار کنم

منظورتون از محیط بازی چیه ؟! وقتی Play match رو میزنین خارج میشه ؟! یا این که اصلا توی بازی نمیره ؟!

بدون لگ و افت فریم میاد بالا
نمیدونم چرا این اینطوریه!!! توپ که میاد وسط زمین 55 فریم دارم اما طوری تیک میزنه انگار 25 فریم دارم
پچی چیزی برای ابن بازی نیومده ما استفاده کنیم تا فریم بهتر بگیریم؟

توی فیفا کانفیگ فریم ریت رو بر روی 60 قرار بدین و گزینه Vsync رو هم غیر فعال کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه.

mafr07
30-10-2012, 16:20
نه؛وقتی پلی مچ رو میزنم میپره بیرون

B3HZ@D
30-10-2012, 16:33
برای رفع این مشکل باید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
صفحات قبلی رو هم بخونین خیلی از دوستان مشکلشون همین بوده . در اصل دوستان دو سه صفحه قبل رو بخونن با توجه به مطالب میتونن مشکلشون رو رفع کنن و احتیاجی به پرسش نیست.
شما کارت گرافیک رو آپیدت کنین اگه مشکل حل نشد همچنان در خدمتیم :sq_25:

mafr07
30-10-2012, 18:07
نه؛وقتی پلی مچ رو میزنم میپره بیرون

mafr07
30-10-2012, 22:08
برای رفع این مشکل باید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه. صفحات قبلی رو هم بخونین خیلی از دوستان مشکلشون همین بوده . در اصل دوستان دو سه صفحه قبل رو بخونن با توجه به مطالب میتونن مشکلشون رو رفع کنن و احتیاجی به پرسش نیست. شما کارت گرافیک رو آپیدت کنین اگه مشکل حل نشد همچنان در خدمتیم :sq_25: آقا دستت درد نکنه ؛ مشکل حل شد

norooz1345
01-11-2012, 22:22
با سلام .
چند وقتی بازی fifa13رو روی کامپیوتر نصب کردم وقتی وارد بازی می شوم روی عکس مسی گیر میکنه و تکون نمی خوره.بازی کرک هم نداشت که بخوام بریزم.بقیه نرم افزارهایی که توی dvdبود هم نصب کردم.ولی اجرا نشده. سیستم هم مشکل کارت گرافیک ورم و... ندارد .راستی تا یادم نرفته حتی بازی fifa12هم همین مشکل را را تازی پیدا کرده لطفا هرچه زود تر بهم کمک کنید. یک ماه fifa بازی نکردم. با تشکر.

Tashanoj
03-11-2012, 00:56
سلام.
خواهشا یکی کمک کنه ببینیم مشکل چیه؟
همچیو نصب کردم از آپدیت کارت گرافیک تا بقیه آپدیتای دیگه...
ولی رو آیکون بازی که کلیک میکنم صفحه سیاه میاد با نشانگر موس دیگه قفل میکنه...
(من کرک بازیو هم نصب کردم درست نشد)

kazemyosof
03-11-2012, 13:18
سلام
من باری فیفا 13 رو نصب کردم (نسخه بلک ب***)ولی اجرا که میکنم صفحه سیاه میاد بالا و ارور زیر نشون داده میشد لطفا کمک کنید
این هم اضاف کنم که کارت گرافیک هم ابدیت کردم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tashanoj
03-11-2012, 20:44
چرا هیشکی نیست جواب بده ...؟ دوستان عزیز کجایید؟

B3HZ@D
04-11-2012, 00:32
به غیر از آپدیت گرافیک ...
باید ویندوز رو هم آپدیت کنین .
فایل های موجود در پوشه نصب بازی رو هم نصب کنین FIFA 13/_installer folder/directx/redist
رزولوشن و گرافیک بازی رو در فیفا کانفیگ یک مقدار کمتر کنین . شاید سیستم شما توانایی اجرا در بالاترین حد گرافیکی رو نداشته باشه.

kazemyosof
04-11-2012, 15:15
به غیر از آپدیت گرافیک ...
باید ویندوز رو هم آپدیت کنین .
فایل های موجود در پوشه نصب بازی رو هم نصب کنین FIFA 13/_installer folder/directx/redist
رزولوشن و گرافیک بازی رو در فیفا کانفیگ یک مقدار کمتر کنین . شاید سیستم شما توانایی اجرا در بالاترین حد گرافیکی رو نداشته باشه.
کارایی که گفتید رو انجام دادم نشد

B3HZ@D
04-11-2012, 15:34
شما ویندوز رو هم آپدیت کردین ؟!
در فیفا کانفیگ گزینه Disable Windows Aero Theme رو تیک بزنین .
فیفا رو هم از روی Shortcut بر روی دسکتاپ اجرا نکنین . از طریق فیفا کانفیگ اجرا کنین .
گزینه Vsync رو غیر فعال کنید .
دسترسی فایل فیفا 13 و فیفا کانفیگ به اینترنت رو بوسیله فایروال قطع کنید

majid322
04-11-2012, 19:52
بچه ها من درایور 12.10 ati رو دانلود کردم ..بعد از نصب درایور 12.10 بازیم به شدت تیک داره و خیلی افتضاح شده...بقیه بازیا مشکلی ندارم و قبل از نصب این درایور هیچ مشکلی نبود..کسی میدونه مشکل از کجاست؟

atlas-m
05-11-2012, 09:55
بچه ها من درایور 12.10 ati رو دانلود کردم ..بعد از نصب درایور 12.10 بازیم به شدت تیک داره و خیلی افتضاح شده...بقیه بازیا مشکلی ندارم و قبل از نصب این درایور هیچ مشکلی نبود..کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اگه واقعا مشکل دارین میتونید درایور رو حذف کنید وبه حالت اولیه برگردونید :
1. راست کلیک روی my computer و انتخاب properties
2. انتخاب manage
3. انتخاب گزینه device manager
4. انتخاب کارت گرافیک و راست کلیک روی آن و انتخاب properties
5. انتخاب تب Driver و زدن گزینه Roll back driver

atlas-m
05-11-2012, 10:02
سلام.
من FIFA را نصب کرده ام. (البته از حالت زیپ خارج کردم، نصب شده تحویل گرفتم) نمی دانم کدام نسخه است ولی شامل دو DVD بود.
همه نصبیات داخل پوشه FIFA، از DX گرفته تا VC و... را نصب کرده ام. کارت گرافیکم را یک ماه پیش آپدیت کردم و آخرین ورژن کامل DX را هم نصب کرده ام. ولی بازی اجرا نمی شود. یعنی وقتی رو بازی کلیک میکنم اصلا نه خطا می دهد نه هنگ می کند و نه هیچ چیز دیگه ای!
آنتی ویروسم ندارم.
از config هم اجرا میگیرم همین مشکل هست. اصلا همه فایلهای اجرایی را اجرا کردم ولی هیچی! فقط 10 ثانیه کنار نشانگر موس یه چی میچرخه و بدشم هیچ!!!

majid322
05-11-2012, 10:23
اگه واقعا مشکل دارین میتونید درایور رو حذف کنید وبه حالت اولیه برگردونید :
1. راست کلیک روی my computer و انتخاب properties
2. انتخاب manage
3. انتخاب گزینه device manager
4. انتخاب کارت گرافیک و راست کلیک روی آن و انتخاب properties
5. انتخاب تب Driver و زدن گزینه Roll back driver

اخه این درایور fps بیشتری تو بازیهای دیگه بهم میده..ولی فقط تو فیفا این مشکل هست واقعا نیمدونم دلیلش چیه...هر چی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد...

atlas-m
05-11-2012, 12:57
سلام.
من FIFA را نصب کرده ام. (البته از حالت زیپ خارج کردم، نصب شده تحویل گرفتم) نمی دانم کدام نسخه است ولی شامل دو DVD بود.
همه نصبیات داخل پوشه FIFA، از DX گرفته تا VC و... را نصب کرده ام. کارت گرافیکم را یک ماه پیش آپدیت کردم و آخرین ورژن کامل DX را هم نصب کرده ام. ولی بازی اجرا نمی شود. یعنی وقتی رو بازی کلیک میکنم اصلا نه خطا می دهد نه هنگ می کند و نه هیچ چیز دیگه ای!
آنتی ویروسم ندارم.
از config هم اجرا میگیرم همین مشکل هست. اصلا همه فایلهای اجرایی را اجرا کردم ولی هیچی! فقط 10 ثانیه کنار نشانگر موس یه چی میچرخه و بدشم هیچ!!!
کمک، دارم دیونه میشم... .

majid322
05-11-2012, 14:48
کمک، دارم دیونه میشم... .

از یه کرک دیگه استفاده کن..مثلا این:

mgh90
05-11-2012, 17:33
سلام دوستان. من بازی رو بدون مشکل اجرا می کنم. ولی توی career mode چند تا فصل که رد میکنم یه دفعه میپره از بازی بیرون. کسی میدونه مشکل از کجاس؟

B3HZ@D
05-11-2012, 17:46
این باگ خود بازی است . اگر نسخه اورجینال رو دارین میتونین اون رو آپدیت و مشکل رو حل کنین . اگر نسخه کرک شده رو استفاده میکنین باید بگم راهی نیست .

3RiaLbaZ
05-11-2012, 21:48
این باگ خود بازی است . اگر نسخه اورجینال رو دارین میتونین اون رو آپدیت و مشکل رو حل کنین . اگر نسخه کرک شده رو استفاده میکنین باید بگم راهی نیست .

منم همیم مشکل تو فصل 4 دارم :(( ... واقعا هیچ کاری نمیشه کرد؟
چطوری اوریجینال بخریم؟ ارزش داره؟

B3HZ@D
05-11-2012, 22:01
اورجینال قیمت بالایی داره . از مزیت های اون میشه به آپدیت هایی که EA ارائه میده اشاره کرد و طی همین آپدیت ها مشکلات بازی هم برطرف میشه.
نکته دیگه هم اینه که خیلی از قابلیت های فیفا 13 در حالت آنلاین اون گنجانده شده . و در ضمن میتونین با کاربران دیگه ای که آنلاین هستن رقابت کنین که واقعا جذابه .

3RiaLbaZ
05-11-2012, 22:17
اورجینال قیمت بالایی داره . از مزیت های اون میشه به آپدیت هایی که EA ارائه میده اشاره کرد و طی همین آپدیت ها مشکلات بازی هم برطرف میشه.
نکته دیگه هم اینه که خیلی از قابلیت های فیفا 13 در حالت آنلاین اون گنجانده شده . و در ضمن میتونین با کاربران دیگه ای که آنلاین هستن رقابت کنین که واقعا جذابه .

ممنون .. من فیفا 12 رو تا فصل 2019 رفتم هر جا کرش میشد از آتوسیو قبلی می رفتم درست میشد ولی اینجا همه سیوها با هم کرش میشن (!) .... پس چاره ای نداریم بریم همون فیفا 12 بازی کنیم (خیلیم فرق نمی کنه)

B3HZ@D
05-11-2012, 22:50
البته توی نسخه های اورجینال اکثر مشکلات برطرف شده . ولی نسخه های کرک شده همچنان اذیت میکنن .
البته فیفا 12 و فیفا 13 که فرق زیادی دارن که میشه اون رو توی گیم پلی و گرافیک و صداگذاری مشاهده کرد . من از وقتی 13 رو بازی کردم دستم به فیفا 12 نمیره :sq_11:

jr07
07-11-2012, 13:26
آپدیت بازی منتشر شده که مشکلات بازی رو به طور کامل حل میکنه و حجمش 1.9 گیگه
کافیه تو محل نصب بازی کپیش کنید
part1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|44...ar|1342177|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|44p1|1645969470|451147841FFF13UP15C.par t1.rar|1342177|0|0)
part2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|58...rar|745642|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|580p9|3283772696|451147841FFF13UP15C.pa rt2.rar|745642|0|0)

pass:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرک کامل ریلودد بازی هم اومده(این یکی اینترنال نیست)

Arsenal-4ever
07-11-2012, 13:58
رزولوشن مانیتور من 1920x1080 هست و رززلوشن فیفا13 رو 1600x900 گذاشتم. ولی وقتی میرم تو بازی سمت راست و بالای تصویر یه نوار سیاه هست و تصویر رفته سمت چپ مانیتور.
راه حلش چیه که تصویر کامل بشه؟ دیروز فیفا13 رو نصب کردم. قبل از آپدیت درایور گرافیک با همون 1600x900 تصویر فول اجرا میشد اما بعد از آپدیت اینجوری شد.
از فایل fifaconfig.ini رزولوشن و aspect ratio 1.7777 رو هم وارد کردم اما درست نشد

ممنون

B3HZ@D
07-11-2012, 20:15
part1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|44...ar|1342177|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|44p1|1645969470|451147841FFF13UP15C.par t1.rar|1342177|0|0)
part2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|58...rar|745642|0|0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|580p9|3283772696|451147841FFF13UP15C.pa rt2.rar|745642|0|0)

مطمئنی که فقط باید این دو تا فایل رو دانلود کنیم ؟1 توی همه سایت ها نسخه کامل بازی رو بعلاوه آپدیت گذاشتن !

jr07
07-11-2012, 22:00
مطمئنی که فقط باید این دو تا فایل رو دانلود کنیم ؟1 توی همه سایت ها نسخه کامل بازی رو بعلاوه آپدیت گذاشتن !
نیازی به دانلود نسخه ی کامل نیست
همین آپدیتو باید تو محل نصب بازی کپی کنی
تو این سایت هم هست

1. Unrar this cracked update into the <install> dir of the initial release.
2. Play the game.
3. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

B3HZ@D
07-11-2012, 22:40
اگه فقط آپدیت رو نصب و کرک کنیم که عالی و واقعا به صرفه است . من یکی که اصلا حوصله دانلود دوباره 7 گیگ فایل رو ندارم .

jr07
07-11-2012, 22:49
اگه فقط آپدیت رو نصب و کرک کنیم که عالی و واقعا به صرفه است . من یکی که اصلا حوصله دانلود دوباره 7 گیگ فایل رو ندارم .
آره بابا مطمئن باش نیازی به دانلود دوباره نیست
اصلا با عقل هم جور در نمیاد واسه آپدیت کردن یه بازی فایل های اصلی رو دوباره دانلود کنی

B3HZ@D
07-11-2012, 22:56
فقط موندم چرا حجم آپدیت اینقدر زیاده ؟! 2 گیگ برای آپدیت ؟! :sq_6: به هر حال ارزشش رو داره . مخصوصا اگه مشکل کریر مود و کرش اون رو برطرف کنه .

Locker
07-11-2012, 23:58
کسی آپدیت 1.5 و کرک رو دانلود کرده ؟
لطفا توضیح بده چه مواری بهبود پیدا کرده.

jr07
08-11-2012, 08:49
کسی آپدیت 1.5 و کرک رو دانلود کرده ؟
لطفا توضیح بده چه مواری بهبود پیدا کرده.

اینها مواردی هستن که تو آپدیت اول بازی اضافه شدن
حالا آپدیت 1.5 مسلما موارد بیشتری رو خواهد داشت
WHAT’S BEING FIXED?ULTIMATE TEAM FIXES

Items in the FIFA Ultimate Team watch list and trade pilegetting stuck and not being available to use.
You now can’t lower the difficulty settings in a Ultimate Team Seasons match.
On PS3, the freeze in the Ultimate Team Online Tournament HUB.
Planned work on the Auction House in FIFA Ultimate Team. (Additional server outage and update scheduled)
Changes to error messaging in FIFA Ultimate Team web app and the EA SPORTS Football Club app. (Additional server outage and update scheduled)

HEAD TO HEAD SEASONS FIXES

Duplicate match results in Seasons and Online Friendlies.
In Seasons, you will no longer be relegated from Division 1 whilst you still have matches remaining.
Made Online Seasons connections more stable when finding an opponent in the Arena, and at kick-off.

CAREER MODE FIXES

Career Mode freeze while starting a new career with free agents.
Stopped Career Mode hanging when using Game Face.
Increased stability in Career Mode when players retire or are being bought back from loan.
The Manager Mode screen was not properly reflecting the changes made in the National Squad.

GENERAL FIXES

Napoli will finally get authentic kits and badges in FIFA and FIFA Ultimate Team.
Freeze while retrieving Hospitality Settings. (PC Only)
Leaderboards not displaying the correct gamertag. (Additional server outage and update scheduled)

PRO CLUBS FIXES

Legacy defending and passing assistance options removed in Pro Clubs.
Freeze in Pro Clubs Results screen.
“ANY” and “Match Keeper” matchmaking settings in Pro Clubs will now work.

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B3HZ@D
08-11-2012, 11:30
توی یک سری فروم های خارجی گفته شده وقتی این پچ رو نصب کردن اسم تیم ها نمایش داده نمیشده !
حالا موندم با این وضعیت پچ رو دانلود کنم یا نه ؟! :sq_19:
میترسم آخرش مجبور بشیم کل بازی رو از اول دانلود کنیم .

Behnam_o2
08-11-2012, 17:17
کسی پچو دانلود کرده؟ ما که ازاین لینکای اسکیدرو نتونستیم دان کنم!!!1

B3HZ@D
08-11-2012, 19:19
لینک درست و حسابی فعلا برای دانلود در دسترس نیست . لیچری هم پیدا نکردیم که 1.5 گیگ رو مستقیم کنه وگرنه تا حالا دانلودش کرده بودم.
فعلا دنبال راهی برای دانلودش هستیم . :sq_8:

mehdi_vsgh
08-11-2012, 19:58
سلام...من بازی ریلودد رو گرفتم و داشتم...فقط کرک رو کپی نکردم
بعد یه اکانت اوریجن از یکی از دوستان خریدم بعد از اینکه خواستم بازی رو اجرا کنم گفت باید 200 مگ اپدیت کنی...اپیدت که کردم بازی اجرا نمیشه....دلیلش چیه؟؟
(وقتی بازی میاد اون اول که checking connection میزنه یه دفعه مپره بیرون از بازی!!)
توضیح اینکه چند باری در حین اپیدت بازی رو اجرا کردم

ba maram
09-11-2012, 10:20
دوستان چطوری میشه کانکشن این بازی رو بته یرور متصل کرد ؟
اینترنتم فعاله اما نمی دونم چطوری باید به سرور فیفا وصل شه !

Siyavash3Dot
09-11-2012, 12:26
part1
part2

ببخشید لینک پارت ها مشکل داره دانلود نمیشه !
من نتونستم دانلود کنم خراب شد !

اگه میشه تعداد پارت هارو بیشتر کنین تا راحت تر دانلود بشه و لینکارم تصحیح کنین .

یه سوالم داشتم کسی تا حالا این پچ رو دانلود کرده ؟ معتبره ؟ درست میشه مشکلات ؟

majid322
09-11-2012, 14:10
من که هنوز مشکل لگ رو دارم...نمیدونم مشکلش چیه..بزای به شدت تیک داره اصلا نمیشه بازی کرد بازیهای دیگه هیچ مشکلی ندارن ولی فیفا خیلی تیک داره...
جالبش اینه که داشتم بازی میکردم..یه بار دیگه که بازی رو اجرا کردم بازی کنم دیدم این مشکل پیش اومده..کسی راه حلی نداره؟

jr07
09-11-2012, 14:18
مثل این که لینک آپدیت مشکل داره
لینک تورنت و بدون مشکل آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] itle=[kat.ph]fifa.13.update.1.5.reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

251251
09-11-2012, 15:06
دوستان من 3 تا آپدیت رو نصب کردم ولی تغییر خاصی رو تو بازی ندیدم !

1 ) از کجا میشه فهمید که آپدیت های بازی نصب شده و ممشکلی بابت نصب وجود نداره !؟
2 ) من پوشه ی نصب آپدیت ها رو همون مسیر پوشه ی بازی انتخاب کردم ( C:/GAMES/FIFA13 ) . آیا همین درسته یا من هم باید ORIGIN رو دانلود کنم و آپدیت ها رو توی اون نصب کنم !!!!!!؟
3 ) بعد از نصب آپدیت ها باید با Fifa Setup بازی رو بالا بیاریم یا با خود آیکون FIFA 13 واقع در پوشه ی اصلی ؟
4 ) من نسخه ی INTERNAL RELOADED رو دارم . باید کرک جدید رو هم بعد از نصب آپدیت ها دانلود کنم بریزم یا ربطی نداره ؟ چون من پچ رو نصب میکنم نیازی به کرک ریزون ! دوباره نداره و بازی بالا میاد

makan.net
09-11-2012, 15:18
لینک مستقیم پچ 1.5 به حجم تقریبا 2 گیگ

part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پچ کرک شدست و نیاز به کرک نداره.

creed_m3hr
09-11-2012, 15:34
دوستان من یه مشکلی دارم
اونم اینه که وقتی روی fifa.exe کلیک می کنم، صفحه سیاه میشه و بعد از چند لحظه از بازی می پره!!! همین..
در ضمن قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم، بازی راحت اجرا می شد، ویندوز قبلیم هم 7 بود.
اینم بگم که گرافیک رو جدیدا آپدیت کردم و dotnetfx و Directx رو هم نصب کردم،
Win7-x64

makan.net
09-11-2012, 16:05
دوستان من یه مشکلی دارم
اونم اینه که وقتی روی fifa.exe کلیک می کنم، صفحه سیاه میشه و بعد از چند لحظه از بازی می پره!!! همین..
در ضمن قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم، بازی راحت اجرا می شد، ویندوز قبلیم هم 7 بود.
اینم بگم که گرافیک رو جدیدا آپدیت کردم و dotnetfx و Directx رو هم نصب کردم،
Win7-x64

خوب بازیو از اول نصب کن

saeedsh7j
09-11-2012, 16:34

part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رو بلک باکس جواب میده؟
من الان مشکل خاصی ندارم با بازی. ارزش داره اپدیت رو بگیرم؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

reza.8
09-11-2012, 17:28

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه من نتونسم دانلود کنم...

B3HZ@D
09-11-2012, 17:47
دوستمون درست میگه . من هم الان خواستم دانلود کنم ولی مثل این که نمیتونم .

makan.net
09-11-2012, 17:48
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه من نتونسم دانلود کنم...

دوستمون درست میگه . من هم الان خواستم دانلود کنم ولی مثل این که نمیتونم .

دوستان توجه کنین که حتما رو لینکهاکلیک کنین.download with idm نزن( اگه با IDM دانلود میکنی ).فقط روشون کلیک کنین.همین الان تست کردم

Siyavash3Dot
09-11-2012, 18:18
مثل این که لینک آپدیت مشکل داره
لینک تورنت و بدون مشکل آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] itle=[kat.ph]fifa.13.update.1.5.reloaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید اما از اینجا هم نمیشه دانلود کرد یه بار امتحان کنید خودتون !

Siyavash3Dot
09-11-2012, 18:20

من هم امتحان کردم اما نمیاد !

jr07
09-11-2012, 19:16
ببخشید اما از اینجا هم نمیشه دانلود کرد یه بار امتحان کنید خودتون !
اونو امتحان کردم کار میکنه
اما دیگه اینو مطمئن باش که سالمه

251251
09-11-2012, 19:31
یعنی 1 نفر نبود جواب ما رو بده !؟ این مدیران و کاربران فعال تالار فکر کنم رو یه حساب دیگه ای درجه گرفتن تا رو حساب معلومات و کمک به کاربران دیگر .... !

Armin 7
09-11-2012, 19:33

دادا اینم متاسفانه خــرابه !!!

Siyavash3Dot
09-11-2012, 19:35

ببخشید اما وقتی روش کلیک میکنم این میاد

Error #754

It seems that you are trying to download "shared" link. This link was not generated by you in your personal ZbigZ account.
Maybe somebody sent this link to you or you copied it somewhere. Such links does not work.

Please contact the Support team (support@zbigz.com) if it is not like this. Send us the following information:
1. The link to the file which caused you this error.
2. What device do you use to download from ZbigZ (PC, Mac, any kind of mobile device)?
3. Do you use any download manager (IDM, FDM etc)?

We will analyze your issue and find a solution.

jr07
09-11-2012, 19:55
ببخشید اما وقتی روش کلیک میکنم این میاد

Error #754

It seems that you are trying to download "shared" link. This link was not generated by you in your personal ZbigZ account.
Maybe somebody sent this link to you or you copied it somewhere. Such links does not work.

Please contact the Support team (support@zbigz.com) if it is not like this. Send us the following information:
1. The link to the file which caused you this error.
2. What device do you use to download from ZbigZ (PC, Mac, any kind of mobile device)?
3. Do you use any download manager (IDM, FDM etc)?

We will analyze your issue and find a solution.

دادا اینم متاسفانه خــرابه !!!

ببخشید از این لینک فقط خودم می تونستم دانلود کنم!!
حالا من این فابل تورنتو همین الان خودم آپلود و امتحان کردن بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][kat.ph]fifa.13.update.1.5.reloaded.rar.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][kat.ph]fifa.13.update.1.5.reloaded.rar.html)
حالا هم می تونید از تورنت دانلود کنید و هم با مراجعه به این سایت
با آپلود فایل دانلودی لینک مستقیم و پرسرعت ازش بگیرید
کار باهاش خیلی آسونه فقط تو صفحه اصلی گزینه ی آپلود رو بزنید و فایل رو انتخاب کنید
بعد روی لینک go کلیک کنید و حدود 30 ثانیه منتظر بمونید تا لینک فایل مستقیم بشه
بعد هم رو لینک zip کلیک کنید و چند ثانیه منتظر بمونید
همین
این دیگه باید کار کنه

Siyavash3Dot
09-11-2012, 20:02
ببخشید از این لینک فقط خودم می تونستم دانلود کنم!!
حالا من این فابل تورنتو همین الان خودم آپلود و امتحان کردن بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][kat.ph]fifa.13.update.1.5.reloaded.rar.html
این دیگه باید کار کنه

این فایل حجمش 20 کیلو بایت هست.
نمیتونین لینک مستقیم بدین چون دانلود کردن این حجم با مرور گرا یکم اذیت میکنه ممکنه نت قطع بشه و اونایی که دانلود کردیم بپره.

jr07
09-11-2012, 20:04
این فایل حجمش 20 کیلو بایت هست.
نمیتونین لینک مستقیم بدین چون دانلود کردن این حجم با مرور گرا یکم اذیت میکنه ممکنه نت قطع بشه و اونایی که دانلود کردیم بپره.
من فقط لینک تورنت داشتم که با روشی که اضافه کردم می تونید مستقیمش کنید
حالا چرا اذیتتون می کنه؟

Siyavash3Dot
09-11-2012, 20:11
من فقط لینک تورنت داشتم که با روشی که اضافه کردم می تونید مستقیمش کنید
حالا چرا اذیتتون می کنه؟

من لینکی که گذاشتینو امتحان کردم اما حجمش 20 کیلو بایت هست !

با مرور گر ها احتمال داره نت قطع بشه و هرچی دانلود کردی بپره .

اما با دانلود منیجر ها راحت هر وقت بخوای ادامشو دانلود میکنی که لینک مستقیم میخواد

Siyavash3Dot
09-11-2012, 20:16
ببینید من با بقیه جاها مشکل ندارم میتونین اون قسمت از پچ ها که مربوط به کارر مود هست رو جدا بدین ؟

مشکل من فقط کراش شدن کارر مود هست همین.

اگه بتونین این کارو کنین ممنون میشم

jr07
09-11-2012, 20:19
من لینکی که گذاشتینو امتحان کردم اما حجمش 20 کیلو بایت هست !

با مرور گر ها احتمال داره نت قطع بشه و هرچی دانلود کردی بپره .

اما با دانلود منیجر ها راحت هر وقت بخوای ادامشو دانلود میکنی که لینک مستقیم میخواد
من هنوزم منظورتونو نفهمیدم
این فایل حجمش 20 کیلوبایت هست که دانلودش دقیقا یک ثانیه طول می کشه!!
بعدشم که یا با تورنت دانلود می کنی یا مستقیمش می کنی که هر رو روش قابلیت ادمه دانلود دارن
+

اون قسمت از پچ ها که مربوط به کارر مود هست رو فکر نکنم بشه جدا کرد

Siyavash3Dot
09-11-2012, 20:27
من هنوزم منظورتونو نفهمیدم
این فایل حجمش 20 کیلوبایت هست که دانلودش دقیقا یک ثانیه طول می کشه!!
بعدشم که یا با تورنت دانلود می کنی یا مستقیمش می کنی که هر رو روش قابلیت ادمه دانلود دارن
+

اون قسمت از پچ ها که مربوط به کارر مود هست رو فکر نکنم بشه جدا کرد

من دانلود کردم فایلو وقتی میذارمش تو مرور گر یه فایل میاد برا دانلود که 63 مگا بایته.

تا حالا اینجوری چیزی دانلود نکردم یکم مشکل دارم .

jr07
09-11-2012, 21:06
من دانلود کردم فایلو وقتی میذارمش تو مرور گر یه فایل میاد برا دانلود که 63 مگا بایته.

تا حالا اینجوری چیزی دانلود نکردم یکم مشکل دارم .
اگه اولین بارتونه از تورنت دانلود می کنید به این تایپیک مراجعه کنید

ba maram
09-11-2012, 22:07
دوستان چطوری میشه کانکشن این بازی رو بته یرور متصل کرد ؟
اینترنتم فعاله اما نمی دونم چطوری باید به سرور فیفا وصل شه !
جواب منم بدید فیفا بازا لطفا

B3HZ@D
09-11-2012, 22:36
دوستان من 3 تا آپدیت رو نصب کردم ولی تغییر خاصی رو تو بازی ندیدم !

1 ) از کجا میشه فهمید که آپدیت های بازی نصب شده و ممشکلی بابت نصب وجود نداره !؟
2 ) من پوشه ی نصب آپدیت ها رو همون مسیر پوشه ی بازی انتخاب کردم ( C:/GAMES/FIFA13 ) . آیا همین درسته یا من هم باید ORIGIN رو دانلود کنم و آپدیت ها رو توی اون نصب کنم !!!!!!؟
3 ) بعد از نصب آپدیت ها باید با Fifa Setup بازی رو بالا بیاریم یا با خود آیکون FIFA 13 واقع در پوشه ی اصلی ؟
4 ) من نسخه ی INTERNAL RELOADED رو دارم . باید کرک جدید رو هم بعد از نصب آپدیت ها دانلود کنم بریزم یا ربطی نداره ؟ چون من پچ رو نصب میکنم نیازی به کرک ریزون ! دوباره نداره و بازی بالا میاد

1 - روش خاص و بخصوصی برای نصب این پچ اعلام نشده . فقط گفته شده که باید فایل ها رو در مسیر بازی کپی کنین و از این بابت نباید مشکلی باشه.
2 - نیازی به اورجین نیست و شما فقط باید فایل ها رو در مسیر بازی کپی کنین.
3 - فرقی نمیکنه . اگه منظورتون فیفاکانفیگه که توی اون قسمت تنها مزیتی که داره اینه که شما میتونین تنظیمات بازی رو تغییر بدین و بعد وارد بازی بشین وگرنه فرقی بین لانچر فیفا کانفیگ و فیفا 13 نیست.
4 - بهتره از کرک جدید استفاده کنین . چون فکر کنم این کرک به همراه آپدیت جدید منتشر شد .

به نظر من بهتره بازی رو پاک کنین و از اول نصب کنین و این پچ رو بر اون اعمال کنین :sq_25:

korokodil_avareh
09-11-2012, 23:04
حل مشکل آنالوگ راست

دوستان منم این مشکلو داشتم و طبق روش فیفا12 رفتم و درست شد.فایل زیر رو دانلود کنید:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)
حالا دانلود و Unzip کنید و فقط اون فایل .exe رو (x360ce) توی محل بازی کپی و اجرا کنید.حالا توی برنامه دسته رو تنظیم کنید.(موقع اجرا دو تا پیغام میده هر دو رو yes بزنید)
حالا که تنظیم کردید Save رو بزنید و برید تو بازی.چون اون فایلایی که این برنامه ساخت همراه با تنظیمات دستتون هستن کنار محل اجرا دیگه آنالوگ راستو میشناسه.

محل کپی کردنشم منظورم پوشه Game هستش تو محل نصب بازی که فایل اجرایی بازی توشه.
پسورد هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من از این برنامه ای که گذاشته بودید استفاده کردم و تونستم تمام جهتها و دکمه ها رو تنظیم کنم بجز تریگر چپ و راست
مشکل اینه که وقتی تریگر چپ و راست رو تنظیم میکنی مثل این میمونه که ااین دکمه ها گیر می کنند و توی بازی تریگر چپ و راست گرفته هستند. راه حلی برای این مشکل نیست؟

B3HZ@D
09-11-2012, 23:22
از طریق این تصویر تنظیمات رو انجام بدین تا مشکلتون برطرف بشه .

Armin 7
10-11-2012, 00:21
اقایون اینجا یه پچ گذاشته . که سه بخشه. ولی خیلی کم حجمه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-2738

حجمش دوروبره 87 مگه .

تاریخ اپلودش هم 15 ابانه .

به نظرتون این ربطی به اون پچ 2 گیگی نداره ؟

arash-king
10-11-2012, 11:16
سلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد

mohammad1350
10-11-2012, 11:42
سلام دوستان من فیفا 13 رو از یکی از سایتها دان کردم بعد از اکسترکت کردن فایل SETUP عمل نکرد یعنی خطا می ده میگه فایلهای شما مشکل داره ولی من کل فایلهای دانلود شده رو در یک درایو کپی کردم و بعد از زدن FIFA13.EXE وارد بازی شدم و همه قسمتاش (البته بجز قسمت آنلاین) اجرا میشه الان در هفته دهم فصل دوم کریر هستم آیا به نظر شما امکان داره بعدا کرش کنه اگه آره چاره اش چیه من چجوری می تونم اونو ازطریق فایل SETUP نصب کنم ممنون میشم جواب بدین

Siyavash3Dot
10-11-2012, 13:17
سلام دوستان من فیفا 13 رو از یکی از سایتها دان کردم بعد از اکسترکت کردن فایل SETUP عمل نکرد یعنی خطا می ده میگه فایلهای شما مشکل داره ولی من کل فایلهای دانلود شده رو در یک درایو کپی کردم و بعد از زدن FIFA13.EXE وارد بازی شدم و همه قسمتاش (البته بجز قسمت آنلاین) اجرا میشه الان در هفته دهم فصل دوم کریر هستم آیا به نظر شما امکان داره بعدا کرش کنه اگه آره چاره اش چیه من چجوری می تونم اونو ازطریق فایل SETUP نصب کنم ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز منم کراش شدن توی کرر مور رو دارم قسمت مربی گری مثل اینکه تو پچ جدید این مشکل برطرف شده اما من هنوز نتونستم دانلودش کنم.

اگه کسی میتونه پچ کراش شدن کرر مود رو لینکشو بذاره خیلی خوبه چون مشکل دیگه ای تو بازی ندارم !

B3HZ@D
10-11-2012, 15:28
سلام به همه
آقایون این بازی رو تازه نصب کردم اما می خوام وارد بازی بشم میپره بیرون
اما تو منو هیچ مشکلی پیش نمیاد

درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کردین ؟! به سایت مرتبط با کارت گرافیکتون برین و اون رو آپدیت کنین
توی فولدر اصلی بازی از طریق فولدر Installer اقدام به نصب DirectX , Dot Net , VC کنین .

arash-king
10-11-2012, 17:44
درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کردین ؟! به سایت مرتبط با کارت گرافیکتون برین و اون رو آپدیت کنین
توی فولدر اصلی بازی از طریق فولدر Installer اقدام به نصب DirectX , Dot Net , VC کنین .

همین کار را کردم نشد ....... بازی را هم روی لپ تاپ هم روی PC نصبیدم که روی 2 سیستم هم همین مشکلو داره
توی منو و قسمت Practice Arena میتونم برم حتی میتونم ترکیب هم بچینم ولی تا Play Game میزنم میپره بیرون

B3HZ@D
10-11-2012, 18:16
نام اکانت ویندوز شما به انگلیسیه ؟! به غیر از این که نام اکانت ویندوز که باید انگلیسی باشه , از هیچ کارکتر خاصی مثل @#$%^ و ... استفاده نکرده باشید.
خیلی معولی باید باشه . مثل تصویر زیر.

به غیر از نام اکانت ویندوز اسمی که موقع نصب ویندوز ( PC Name ) استفاده کردین هم باید انگلیسی باشه . اگر نام انگلیسی نیست در منوی استارت و قسمت رسچ تایپ کنید sysdm.cpl و کلید Enter رو بزنین . بعد یک نام انگلیسی انتخاب کنین.

بهتره که ویندوز رو هم آپدیت کنین .
از طریق فیفا کانفیگ تنظیمات بازی رو کمتر کنین و گزینه Vsync رو غیر فال کنین . تیک Aero disable رو هم بزنین .

arash-king
10-11-2012, 19:33
آقا همینکارم کردم بازم نشد
هیچ تغییری ایجاد نشد

B3HZ@D
10-11-2012, 19:45
توی My Documents و فولدر فیفا 13 ,باید یک فولدر دیگه با نام instance0 داشته باشین و فایلی به نام replay0 داخل اون باشه . این فایل رو دارین ؟!
اگر همچین فایلی رو ندارین بوسیله Notepad یک فایل با همین نام ایجاد کنید .

اگر همه این راه ها جواب نداد باید قبل از این که Play Match زو کلیک کنید , با کلیدهای Alt + Tab از بازی خارج بشین و دوباره وارد بازی بشین و Play Match رو بزنین .

atlas-m
11-11-2012, 14:13
سلام.
آنتی ویروسم ندارم.

سلام.
از یه کرک دیگه استفاده کردم ولی نشد. کرک نسخه reload بود. من نمیدونم از کدوم نسخه استفاده می کنم.

chooli joon
11-11-2012, 16:26
سلاممن امروز عضو شدم تا مشکلمو حل کنممن سی دی شرکتیه این بازیو خریدمو نصب کردم اما موقع بازی که میشد پرتم میکرد بیرونرفتم یه اورجینالشو خریدم حالا این اوکیه ولی مشکل اینجاست که اون سی دی قبلیه رو ریجستریه لب تابم نشسته و تنها راهش اینه که ویندورمو عوض کنمولی الان دکمه alt + tab رو که میزنم میتونم بازی کنمتورو خدا راهنماییم کنید

B3HZ@D
11-11-2012, 20:06
برای این که نسخه قبلی کلا از رجسیتری سیستم حذف بشه بهتره از نرم افزار Revo Uninstaller Pro استفاده کنین تا اثری از اون روی سیستم نمونه .
برای این مشکلتون بهتره کارت گرافیک رو آپدیت کنین . پست های قبلی رو هم یک نگاه بندازین و اون کارهایی که گفته شده رو انجام بدین شاید مشکلتون برطرف بشه.

hamed_gh
11-11-2012, 23:16
دوستان سلام من 2تا مشکل دارم 1) الان ویندوز 8 نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد یعنی اون دایره دور نشانگر موس میاد و نشون میده داره لود میکنه ولی بعد 5 تانیه دیگه نمیره تو بازی کرک reload رو هم دانلود و تست کردم ولی نرفت تو بازی ایا فقط رو ویندوز 7 جواب میده فیفا13؟؟؟؟؟ ویا راهی هست که رو 8 جواب بده و من مشکلم حل شه؟؟ 2) قبلا ویندوز 7 داشتم با همون کرک رو cd کار میکرد ولی یه مشکل که داشتم لگ میزد بازی مشخصات سیستمم رو مینویسم cpu: core I7 720 1.60 Hrz و کارات گرافیک هم ati 5870 GDDR5 و رم 4GIG DDR3 1333 وهمین دیگه ... تمام تنظیمات هم دستکاری کردم ولی بازم لگ داشتم به نظرتون مشکلم چیه؟ ممنون میشم هر 2تا رو جواب بدین اخه فیفا رو حرفهای دنبال میکنم و WCG سال قبل تا 32تا رفتم بعد سرباز شدم.....

B3HZ@D
12-11-2012, 03:32
طبق مطالبی که عنوان شده فیفا 13 با ویندوز 8 مشکلی نداره . شما بهتره قبل از هر چیزی کارت گرافیک رو آپدیت کنین و DirectX , VC , Dot netframe work موجود در پوشه بازی رو نصب کنین .
از طریق Adminastor بازی رو اجرا کنین .
ارتباط فایل های فیفا 13 - فیفا کانفیگ رو بوسیله فایروال با اینترنت قطع کنین یا این که موقع اجرای فیفا اتصال به اینترنت رو قطع کنید .

برای برطرف کردن لگ هم بهتره AA رو از فیفا کانفیگ غیر فعال کنین . فریم ربت رو بر روی Lock 60 قرار بدین . Vsync رو هم غیرفعال کنید . تیک گزینه Disable Aero windows رو فعال کنید.

atlas-m
12-11-2012, 10:22
سلام.
آنتی ویروسم ندارم.

سلام.
از یه کرک دیگه استفاده کردم ولی نشد. کرک نسخه reload بود. من نمیدونم از کدوم نسخه استفاده می کنم.
من همیشه با PES بازی می کردم. یه بار اومدیم این FIFA رو امتحان کنیم. نشد که نشد!

B3HZ@D
12-11-2012, 16:05
قبلا هم گفته بودم ولی قبل از اجرا بهتره از فایروال استفاده کنین و اجازه دسترسی به اینترنت رو از فایل های فیفا 13 و فیفا کانفیگ بلاک کنید .
یا این که موقع اجرا به اینترنت متصل نباشین . ترجیحا ویندوز رو هم آپدیت کنین .

farryad
13-11-2012, 17:21
داخل بلزی میره اما موقع شروع یهو میاد بیرون.
مشکل چیه

B3HZ@D
13-11-2012, 20:03
باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.

Hojjat07
13-11-2012, 22:22
چه طوری میشه تنظیمات کیبورد رو عوض کرد ؟این کاستوم فیفا کجاست ؟چیه ؟

B3HZ@D
14-11-2012, 12:21
از داخل بازی میتونین تنظیمات کیبورد رو انجام بدین . به Setting برین و از قسمت Controller وارد تنظیمات کیبورد بشین و کلیدهای مورد نظرتون رو جایگزین کنین.

alone_boy
14-11-2012, 14:20
من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟

sina-2008
14-11-2012, 18:21
آقا یکی این فایل کاملشو برای دانلود قرار بده
منظورم آپدیت 1.5

B3HZ@D
14-11-2012, 19:01
من ورژن 1.5 رو از سایت اسکیدرو دانلود کردم(فایل نصبی نبود و اکسترکتش کردم) ولی اجرا نمیشه.برای اجراش باید نسخه قبلی رو حذف کنم؟

نسخه قبلی رو تونسته بودید اجرا کنید ؟! نسخه قدیمی رو هم بهتره حذف کنید . کرک نسخه جدید رو هم دانلود کنید .
آخرین نسخه DirectX و آپدیت کارت گرافیک و ویندوز رو هم انجام بدبد. احتمالا مشکلتون برطرف میشه.

alone_boy
14-11-2012, 19:39
نسخه قبلی رو تونسته بودید اجرا کنید ؟! نسخه قدیمی رو هم بهتره حذف کنید . کرک نسخه جدید رو هم دانلود کنید .
آخرین نسخه DirectX و آپدیت کارت گرافیک و ویندوز رو هم انجام بدبد. احتمالا مشکلتون برطرف میشه.
نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیرون

FCBarcelona.ir
14-11-2012, 23:12
دیگه کلافه شدم! از وقتی ویندوز رو عوض کردم به نسخه نهایی 8 (پرو با مدیا پلیر) و اوریجین بازی رو آپدیت کرد، دیگه نتونستم اجراش کنم. موقع رسیدن به منوی اصلی (بعد لود پروفایل و Hospitality setting) کرش می کنه!

همه چی هم آپدیت و به روزه. آدم انقدر از دست بازی که کلی پول براش داده زجر بکشه نوبره واقعا!

تو خود سایت EA هم نوشتم. گفتم اینجا هم بنویسم شاید کسی ایده ای داشت!

B3HZ@D
15-11-2012, 00:21
نسخه قبلی رو الانم بدون مشکل اجرا میکنم ولی نسخه 1.5 به محض اینکه اجراش میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میاد و از محیط بازی میاد بیرون

راستش روش های زیادی برای رفع مشکل گفته شده .
یکی آپدیت کارت گرافیک - آپدیت ویندوز - نصب DirectX , VC , Net Framework - پایین آوردن رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بازی .
پاک کردن مدیاپلیر و نصب دوباره اون .
انگلیسی بودن اکانت ویندوز و نام PC .

ahmad72
15-11-2012, 07:25
سلام

من بازی رو توی ویندوز 8 نصب کردم اما اجرا نمیشه ...
کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ...
جالب اینجاست که میرم توی وین 7 اجرا میشه !!!

مشکل از کجاست ؟

edris4004
18-11-2012, 19:22
آقا من هیچ مشکلی با اجرا واین چیزا ندارم فقط مشکل رو دسته بازیه دسته بازی شناسایی میشه تو بازی میتونی بازی کنید ولی میخواید مثلا تکنیک اجرا کنید نمیشه تکنیک هم مثل فیفا 12 هستش یا فرق کرده فک نکنم فرقی کرده باشه با همینه دسته فیفا 12 تمام تکنیکهاشو اجرا میکنم ولی این فیفا 13 نمیدونم چرا اجرا نمیکنه فقط تکنیکهارو اجرا نمیکنه و گرنه همه چیز ساپورت میکنه

B3HZ@D
18-11-2012, 22:08
از این نرم افزار برای تنظیم Joystick و آنالوگ سمت راست استفاده کنین .

حجم : 574 کیلوبایت

x360ce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیمات آنالوگ راست رو هم طبق تصویر زیر انجام بدین .

edris4004
18-11-2012, 23:51

x360ce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میشه دقیق باید چیکار کنم اخه طبق عکس هم تنظیم کردم ولی باز اثری نداشت انگار نه انگار؟

B3HZ@D
19-11-2012, 00:30
اول از هر چیزی فایلEXE رو توی پوشه گیم فیفا 13 کپی کنین . بعد از اون طبق تصویر تنظیمات رو انجام بدین .
مورد خاص دیگه ای نداره :20:

SevenCity
19-11-2012, 15:48
سلام

من بازی رو توی ویندوز 8 نصب کردم اما اجرا نمیشه ...
کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ...
جالب اینجاست که میرم توی وین 7 اجرا میشه !!!

مشکل از کجاست ؟

محتویات پوشه __Installer هم نصب میکنید؟

SevenCity
20-11-2012, 11:20
اپدیت 1.5 رو ریختم ولی FPS Limiter دیگه fifa.exe رو اجرا نمیکنه اما وقتی کرک قبلی رو میریزم اجرا میکنه
دلیلش چیه؟

B3HZ@D
20-11-2012, 17:48
خوب اون آپدیت هم باید با کرک اجرا بشه . البته یک کرک 40 - 50 مگابایتی جدید برای این آپدیت منتشر شده .

SevenCity
20-11-2012, 18:55
اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره

bolka
20-11-2012, 20:12
وقتی تو کریر مود هستم وقتی گزینه آوَنس رو میزنم از کل محیط بازی میاد بیرون علتش چیه؟

esi222
20-11-2012, 20:36
سلام به بچه های فیفا باز
لینک آپدیت رو یک بزاره لطفا (فقط آپدیت یا همون پچ)
ممنون

FCBarcelona.ir
21-11-2012, 03:06
دیگه کلافه شدم! از وقتی ویندوز رو عوض کردم به نسخه نهایی 8 (پرو با مدیا پلیر) و اوریجین بازی رو آپدیت کرد، دیگه نتونستم اجراش کنم. موقع رسیدن به منوی اصلی (بعد لود پروفایل و Hospitality setting) کرش می کنه!

همه چی هم آپدیت و به روزه. آدم انقدر از دست بازی که کلی پول براش داده زجر بکشه نوبره واقعا!

تو خود سایت EA هم نوشتم. گفتم اینجا هم بنویسم شاید کسی ایده ای داشت!
واقعا مسخرس! رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و بازی (با کرک) عین مشکلی رو داشت که نسخه اوریجینال رو PC م داره! خسته شدم انقدر سرچ زدم. واقعا اشتباه کردم این همه پول دادم برای این شرکت بی مسئولیت که همیشه بازیهاش هزار جور عیب و ایراد داره! :41:

B3HZ@D
21-11-2012, 04:10
اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره

راستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.

کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین

FIFA 13 Crack 1.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SevenCity
21-11-2012, 10:24
راستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.

کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین

FIFA 13 Crack 1.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله این همون کرکی هست که همراه FIFA 13 Update 1.5-RELOADED وجود داره
در واقع همونطور که میدونید اون فایل های ضمیمه برای این هست که یوزرها برای یک کرک چند مگابایتی دو گیگ به سایت موردنظر فشار نیارند

مشکل ما هم که همچنان پابرجاست
fps limiter بسیار برای اجرای نرم بازی مفیده اما این کرک رو اجرا نمیکنه ولی کرک اینترنال رو اجرا میکنه

esi222
21-11-2012, 14:31
چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:

SevenCity
21-11-2012, 16:58
چندمین باره دارم میپرسم:
آپدیت جدا واسه دانلود هستش؟
یکی جواب ماروهم بده لطفا :44:

من لینک مستقیم رو نتونستم پیدا کنم یعنی لینکی که حاوی اپدیت دو گیگاباتی باشه نه کل بازی...
فایل تورنت اپدیت رو دادم به سایت zbigz مستقیم کرد و دانلود کردم مشکلی نداشت
اگه متوجه نشدی یه نگاهی به پست 389 بنداز

esi222
21-11-2012, 17:07
من لینک مستقیم رو نتونستم پیدا کنم یعنی لینکی که حاوی اپدیت دو گیگاباتی باشه نه کل بازی...
فایل تورنت اپدیت رو دادم به سایت zbigz مستقیم کرد و دانلود کردم مشکلی نداشت
اگه متوجه نشدی یه نگاهی به پست 389 بنداز
ممنون
پس همین فایل تورنت جواب میده دیگه؟
فقط آپدیت بازی بصورت جداگانه هستش،درسته؟

SevenCity
21-11-2012, 18:34
ممنون
پس همین فایل تورنت جواب میده دیگه؟
فقط آپدیت بازی بصورت جداگانه هستش،درسته؟

بله جدا هست و بعد از اکسترکت فقط کافیه محتویات رو کپی کنید
از هرجایی هم که خواستید بگیرید حدود 2 گیگ هست
سافت 98 هم بازی کامل رو گذاشته که اپدیت شده هست و متاسفانه اپدیت جدا رو نزاشته

esi222
21-11-2012, 19:06
بله جدا هست و بعد از اکسترکت فقط کافیه محتویات رو کپی کنید
از هرجایی هم که خواستید بگیرید حدود 2 گیگ هست
سافت 98 هم بازی کامل رو گذاشته که اپدیت شده هست و متاسفانه اپدیت جدا رو نزاشته
ممنون
همون تورنت رو زدم 1.88گیگه.
آره میدونم همه جا بازی رو با آپدیت کامل گزاشتن،دنبال آپدیت بصورت جداگانه بودم که خوشبختانه اینجا پیدا شد :20:
من اینو 10گیگی (همه زبونارو داره) دانلود کردمو تا الان بدون کوچکترین کرشی با تمام جزئیات بازی کردمو میکنم،فقط دنبال آپدیتش بودم که اونم حل شد:20::11:
ممنون :11:

negar13
22-11-2012, 22:20
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟

ahmad72
23-11-2012, 03:19
محتویات پوشه __Installer هم نصب میکنید؟
بله ، نصب کردم ، اما نمیاد ...

B3HZ@D
23-11-2012, 13:48
سلام
من career قسمت مربی رو بازی می کنم، یه مقداری که بازی کردم به یه تاریخی که میرسه بدون این که ارروری بده از بازی خارج میشه
مشکل از چیه؟

مشکل از خود بازیه و باگ داره . قرار بوده که با پچ از طرف EA برطرف بشه ولی همچنان مشکل پابرجاست .
اونایی که خوش شانس هستن به این مشکل برخورد نمیکنن ولی اکثر کاربران این مشکل رو دارن .

AKBARPARS
23-11-2012, 16:14
دوستان بازی نصب کردم و گرافیک رو هم به 306.97 اپدیت کردم .
اما نمیدونم چرا بازی (حتی در کمترین جزئیات و رزولیشن ) بیشتر از 10 الی 15 فریم اجرا نمیشه.که تو فیفا 2012 هم من این مشکل داشتم که بیشتر از 25 تا نمیداد و بعضی موقع ها کمتر هم میشد.
عزیزان سایت این سیستم منه به نظرتون مشکل از کجاست .

Cpu : Intel PentiumDual-Core E5200 (45nm) 2.5Ghz \ 2MbCashe \ Bus800Mhz
VGA : XFX (Fatal1ty) 9600GSO \ 768mb DDR2 \ 192bit
Main : Asus P5QL¬-PRO Chipset P43+ICH10 \ FSB-1600Mhz \ DDR2-1066Mhz
Ram : UMAX 4GB Bus800
Hard : Maxtor 15OOGB \ 32mbuffer \ 7200rpm (Sata2)
Power : Green 535wattReal (Model : 535AD)
DVD\RW : Suzuki 22X Sata

با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....

B3HZ@D
23-11-2012, 17:48
شما در فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . و همچنین تیک Windows Aero Disable رو فعال کنید .
این بازی بصورت معمولی به 2 گیگ رم احتیاج داره و خود ویندوز Se7en هم 2 گیگ رم احتیاج داره .
پس ... برنامه هایی که با استارت آپ ویندوز فعال میشن رو در صورت غیر ضروری بودن , بسته یا غیر فعال کنید .

AKBARPARS
23-11-2012, 21:02
شما در فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . و همچنین تیک Windows Aero Disable رو فعال کنید .
این بازی بصورت معمولی به 2 گیگ رم احتیاج داره و خود ویندوز Se7en هم 2 گیگ رم احتیاج داره .
پس ... برنامه هایی که با استارت آپ ویندوز فعال میشن رو در صورت غیر ضروری بودن , بسته یا غیر فعال کنید .

تیک Vsync رو برداشتم تیک Windows Aero Disable رو هم زدم و MSSAOPTION رو هم OFF کردم رزلیشن رو 800*600 گذاشتم و جزئیات رو HIGH گذاشتم اما بازم زیر 10 فرم بهم میده.
بعدشم بعید میدونم گرافیکم و CPU ضعیف باشه چون با همین سیستم NFS جدید رو با جزئیاتHIGH و رزلیشن600*800 بالای 25 فرم بازی میکنم . فقط نمیدونم چرا تو این بازی افت فرم شدید دارم.

با تشکر فراوان :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....

javad6978
24-11-2012, 15:08
دوستان من fifa2013 را از سایت p30world دانلود کردم بعد از حالت زیپ هم خارجش کردم اما گزینه setup یا install را پیدا نمیکنم یکی راهنمایی کنه

ALIAFSHARI77
24-11-2012, 17:21
سلام;
مشکلات خودتون رو در زمینه نصب و کرک و اجرای بازی Fifa 13 در این تاپیک مطرح فرمائید.
ممنون...
آقا تورو خدا مشکل منو حل کنید من بازی میکردم سالم بود اما امروز وقتی وارد بازی میشم تیم انتخاب میکنی میرم به بازی صفحه بازی سیاهه یه چیزایی از بازیکنا معلومه اما اصلا نمیشه بازی کرد تو رو خدا مشکل منو حل کنید به جاهای حساس بازی رسیدم:41:

B3HZ@D
25-11-2012, 09:02
دوستان من fifa2013 را از سایت p30world دانلود کردم بعد از حالت زیپ هم خارجش کردم اما گزینه setup یا install را پیدا نمیکنم یکی راهنمایی کنه

دوست عزیز این بازی نیاز به نصب نداره . فقط کافیه که فایل های رو Extrac کنید

a1ireza20
25-11-2012, 09:30
دوست عزیز این بازی نیاز به نصب نداره . فقط کافیه که فایل های رو Extrac کنید
من خیلی وقته بازی نصب نکردم,بعد از اکسترکت دقیقا چیکار کنیم؟ :sq_24:

B3HZ@D
25-11-2012, 12:43
مورد خاصی نداره . فقط کافیه پوشه بازی رو از داخل فایل rar توی هم درایوی که میخواین Extrac کنین.
بعدش هم کرک بازی رو در داخل فولدر گیم کپی کنین و بازی رو اجرا کنین .

a1ireza20
25-11-2012, 15:30
مورد خاصی نداره . فقط کافیه پوشه بازی رو از داخل فایل rar توی هم درایوی که میخواین Extrac کنین.
باتشکر,ولی منم همین کارو کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم این یارو روی موس میچرخه ولی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته...

B3HZ@D
25-11-2012, 18:09
آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنین
توی فولدر FIFA 13 یک فولدر دیگه وجود داره با نام installer_ که باید محتویات اون رو نصب کنید که شامل DirectX , VC , .Net Framework میشه .

gigi_alex
26-11-2012, 02:10
درورد
دوستان این بازی مشکل خاصی (کرک ، فریز کردن و ...) نداره ؟
بریم بخریم؟

B3HZ@D
26-11-2012, 09:07
تنها مشکلش مربوط به کریر مود میشه که کرش میکنه ولی بازی مشکل دیگه ای نداره :20:

javad6978
26-11-2012, 10:38
من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میده
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem

خواهش میکنم راهنمایی کنید

javad6978
26-11-2012, 10:41

من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میده
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem

خواهش میکنم راهنمایی کنید

B3HZ@D
26-11-2012, 10:45
فایل کرک رو کامل کپی نکردین . توی پوشه نصب بازی یک پوشه دیگه باید باشه با نام Crack که داخل اون دو فایل با نام های FIFA 13.exe و rldea.dll وجود داره.
این دو فایل رو در در پوشه گیم کپی کنین تا مشکل برطرف بشه

YNWA
26-11-2012, 12:09
تو بازی نمیره . همه کاراشو میکنم لود میشه که بازی شروع شه بسته میشه کلا . اینم سیستمم . مشکل از کجاس ؟

B3HZ@D
26-11-2012, 12:21
شما وارد بازی میشین و Play Match میزنین و خارج میشه ؟! یا این که لوگوی فیفا میاد ولی توی بازی نمیره ؟!

YNWA
26-11-2012, 17:44
کاملن تو بازی میرم تیم انتخاب میکنم و ترکیب هم درست میکنم اما وقتی لود تموم میشه و باید بره تو مسابقه نمیاد .

B3HZ@D
26-11-2012, 18:37
شما آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از سایت مربوطه بگیرین و نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.

YNWA
26-11-2012, 23:09
آپدیت کردم و بازم جواب نداد :sq_3:

B3HZ@D
27-11-2012, 13:59
درود
دوست عزیز صفحات قبل همین تاپیک رو هم یک دور مرور کنید . یک سری توضیحات در صفحات قبل دادم.
اونا رو انجام بدید . شاید مشکلتون رو برطرف کنه.

Ahmad-Ra
27-11-2012, 22:56
بچه ها سلام.. وقتی بازی رو کلیک میکنیم و هیچ اتفاقی نمی افته مشکلش از چی هست ؟

B3HZ@D
27-11-2012, 23:36
شما نرم افزارهای موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟!

niegrau
28-11-2012, 13:15
دوستان من فایل های مربوط به گزارش زبان آلمانی رو میخوام....هرچی سرچ زدم پیدا نکردم...ممکنه 2 تا فایل های big.* و bh.* رو به من بدید ؟

فیفا 13 - پی سی

esi641
29-11-2012, 15:14
با سلام خدمت تمام دوستای گلم و با تشکر از سایت خوبتون
آقا من همین الان تمام فایل های بازی fifa13 رو دانلود کردم ولی نمیدونم چهطور نصب میشه
اصلا انگار فایل setupرو نداره؟؟.............
میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟

B3HZ@D
29-11-2012, 16:06
نصبی نیست دوست عزیز . کافیه پوشه فیفا 13 رو در یکی از درایو های مورد نظرتون Extrac کنین و بعد از اون اقدام به کپی کرک کنین .
موفق باشید.

niegrau
30-11-2012, 01:42
ويبره ي گيم پد شما فعال هست توي بازي؟

مال من نيست چرا؟
مدل گيم پد من PS TO PC CONVERTER
وايرلس دؤال شوك

با برنامه x360 هم فايل ini طراحي كردم روي hook هاي مختلف از ٠ تا ٣ اما باز نشد كه نشد.

اميدي هست؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

seeaxvin
30-11-2012, 11:53
سلام
من برای نصب فیفا13 مشکل دارم.چند وقتیه dvd rom ام مشکل پیدا کرده ور دی وی دی ها رو نمی خونه.برای همین از کامپیوتر دیگه دی وی دی های بازی فیفا رو روی فلش ریختم .دی وی دی اول رو نصب کردم ولی وقتی می گه دی وی دی 2 رو وارد کن از انجایی که browse وجود نداره نمیتونه دی وی دی 2 رو که رو فلش ریختم بخونه .باید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید!!! :41:

B3HZ@D
30-11-2012, 14:05
این جور Setup ها که فایل های بازی رو قسمت بندی میکنن رو نمیشه با کپی فایل های DVD رو فلش کپی کرد .

mehdy.z
30-11-2012, 20:06
سلام
من برای نصب فیفا13 مشکل دارم.چند وقتیه dvd rom ام مشکل پیدا کرده ور دی وی دی ها رو نمی خونه.برای همین از کامپیوتر دیگه دی وی دی های بازی فیفا رو روی فلش ریختم .دی وی دی اول رو نصب کردم ولی وقتی می گه دی وی دی 2 رو وارد کن از انجایی که browse وجود نداره نمیتونه دی وی دی 2 رو که رو فلش ریختم بخونه .باید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید!!! :41:
بهتر بود از dvd طرف ایمیج میگرفتی بعد به کمک نرم افزارهایی نظیر daemon tools بازی رونصب میکردی....

hts1369
02-12-2012, 13:00
سلام دوستان عزیز
من تایپیک رو دنبال نمیکنم اگه سوالم تکراریه ببخشید
دسته های من رو بازی میشناسه ولی انالوگ راستم کار نمیکنه
یعنی نمیتونم حرکت تکنیکی انجام بدم دروازبانم هم موقع پنالتی نمیپره
باید چیکا کنم
دستم هم سالمه

B3HZ@D
02-12-2012, 15:03

Zlatan_ibra
03-12-2012, 09:05
دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیرهتازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم

younes.b.1367
03-12-2012, 11:40
خواهشا یکی کمک کنه
من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون

B3HZ@D
03-12-2012, 13:18
این مشکل مربوط به خود فیفا 13 است و از فصل دوم در کریر مود شما با کرش مواجه میشین . البته این مشکل شامل حال اکثر افراد میشه.
کاریش هم نمیشه کرد.

4daneshjo
03-12-2012, 13:40
سلام ابن مشکل که از بازی میپره بیرون رو چه جوری میشه حل کرد ؟

B3HZ@D
03-12-2012, 14:09
توی کدام قسمت از بازی میپره بیرون ؟! زمانی که Play Match رو میزنین ؟! یا وسط بازی ؟!

4daneshjo
03-12-2012, 14:44
همون اول که پلی مچ رو میزینم ! البته من با کرک skidrow بازی رو اجرا می کنم

B3HZ@D
03-12-2012, 15:16
این مشکل از درایور کارت گرافیک شماست . کافیه به سایت مربوطه برین و آخرین آپدیت رو دانلود و نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.

Zlatan_ibra
03-12-2012, 19:45
دوستان یه مشکل دارم خواهش میکنم جواب بدین من تو قسمت تنظمات فیفا که کلیک میکنم ارور میده و تو قسمت اول بازی تو صفحه ای که عکس مسی هست گیر میکنه و نمیره تازه اینطوری شده قبلا قشنگ بازی میکردم
مال منم جواب بدین دیگه

sabar
03-12-2012, 21:33
سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdy.z
03-12-2012, 22:02
مال منم جواب بدین دیگه
شما تاریخ ویندوز رو یه کم به عقب برگردون اگه جواب نداد احتمالا یه بلایی یا سر بازی یا ویندوز آوردی!!

B3HZ@D
03-12-2012, 23:03
سلام دوستان ویندوز رو هم عوض کردم و حالا این پیغام رو میده علتش چیه تا حالا فیفا رو نصب میکردم و بازی میکردم ولی حالا چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما فایل های موجود در پوشه Installer_ رو نصب کردین ؟! VC , .Net Framework رو نصب کنین فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .

RAMB0o0
04-12-2012, 13:54
سلام اساتید من یه مشگلی با دسته دارم اونم اینکه وقتی میخوام شوک سمت راستی رو تو برنامه x360ce تنظیم کنم شوک سمت راستس تو بازی اشتباهش عمل میکنه و موقعی که چراخ انالوگ رو روشن میکنم درست کار میکنه ولی اینبار جهت ها عمل نمیکنن و باید با شوک یمت چپی بازیکن رو هدایت کنم ولی ماله رفیقم اینطوری نیس و سالم داره کار میکنه مشگله من چیه کسی میتونه کمکم کنه که چراخ انالوگ رو خاموش کنم و بطونم با انالوگه دسته راستی دریبل هم انجام بدم ممنون میشم کسی کمکم کنه

B3HZ@D
04-12-2012, 14:45
شما وقتی از برنامه X360ce استفاده میکنین اگه دقت کنین اون پایین یک منوی کشویی داره که لیست یک سری از joystick ها رو داره .
از اون منوی کشویی گزینه Clear رو انتخاب کنین و دوباره اقدام به تنظیم کلیدها کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه .

younes.b.1367
05-12-2012, 00:36
خواهشا یکی کمک کنه
من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون

بابا یکی کمک کنه یعنی هیچ راه حلی نداره . خب از فیفا 13 فقط همین درسته و بازیه دو نفره . امکانات دیگه ی فیفا 13 هم که همه ش تحت شبکه و اینترنته .
خواهشا یکی پیگیری کنه ببینه درست میشه یا نه . یعنی امسال باید قید فیفا رو بزنیم :sq_10::sq_3:

B3HZ@D
05-12-2012, 05:36
دوست عزیز صفحه قبل خدمتتون گفتم که این مشکل مربوط به باگ بازیه و تا الان و در بین کسانی که از نسخه کرک شده استفاده میکنن حل نشده باقی مونده.
مگر این که خوش شانس باشین و به همچین موردی برخورد نکنین .

seeaxvin
05-12-2012, 21:59
سلام

ممنون.
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.

seeaxvin
05-12-2012, 22:02
بهتر بود از dvd طرف ایمیج میگرفتی بعد به کمک نرم افزارهایی نظیر daemon tools بازی رونصب میکردی....

سلام

ممنون.

من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.

saadat68
06-12-2012, 23:04
نمیدونم چرا بازی شروع کرده به لگ زدن

مشکلی نداشت

کسی میدونه باید چی کار کنم :41:

B3HZ@D
07-12-2012, 08:26
یک راهش اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین .
دوم این که از فیفا کانفیگ گزینه Vsync رو غیر فعال کنید . همچنین تیک گزینه Disable Aero Mode رو فعال کنید .
برنامه هایی که بی جهت در حال اجرا هستن رو ببندین .

goldenmember
08-12-2012, 18:26
تو بلک باکس بعد از انتخاب زبان دیگه بازی نمیاد همونجا میمونه

جواب بدین لطفا
کرک زدم بی فایده بود
Origin بی فایده بود
بازیو از دو جای مختلف باز کردم بی فایده بود