مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13
این مشکل معمولا مربوط به Windows Media Player میشه . برای رفع مشکل بهتره WMP رو یک بار Reset کنید .
به این آدرس برین : Control Panel/Program and Features/Turn Windows Features on or Off و می بینید که یک پنجره جدید برای شما باز میشه . گزینه Media Features رو با زدن دکمه ی + گسترش بدین و تیک گزینه Windows Media Player رو بردارین و سیستم رو ریستارت کنید .
بعد از ریستارت سیستم همون مراحل بالا رو طی کنید و این بار تیک Windows Media Player رو فعال کنید .
سلام
من 2-3 ساله ک فیفا بازی میکنم...
تو نسخه 2013 یه مشکل عجیب دارم...
اینکه وقتی میرم تو CAREER یا همون مسترلیگ خودمون بعد از اینکه چند فصل بازی کردم وقتی میرسم ب حدود سال 2017 یا 2018 موقعی ک داره تو CALENDAR زمان جلو میره یهو از بازی میپره بیرون رو دسکتاپ کامپیوتر...
وقتی هم ک از سیو دوباره لود میکنم بازم فرقی نداره و دقیقا در همون تاریخ از بازی میپره بیرون...
ضمنا تا حالا با 3 تا تیم مستر لیگ رفتم اما تو همشون دقیقا همین اتفاق میفته...
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی ضد حاله بعد از اینکه کلی زور زدم و کلی بازیکن شاخ خریدم و یه تیم خفن درست کردم یهو همه چی فرت میشه و راه حلی ندارم جز اینکه از اول NEW GAME بزنم....
ضمنا حتی ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد...
منتظر کمکتون هستم دوستان...
مرسی...
seeaxvin
09-12-2012, 00:25
بهتر بود از dvd طرف ایمیج میگرفتی بعد به کمک نرم افزارهایی نظیر daemon tools بازی رونصب میکردی....
سلام
من با nero از dvd ها ایمیج گرفتم .هم جداگانه هم با هم .هم تو یه فلش ریختم هم تو فلش جداگانه .بعدش با برنامه daemon tools ایمیج ها رو amuont image زدم. دیسک اول رو اجرا می کنه ولی وقتی میگه دیسک 2 رو وارد کن وقتی amuont image رو می زنم دیسک 2 ران میشه ولی نمیتونه ادامه شواز اون بخونه .ممنون میشم کمکم کنید.
masudtak
09-12-2012, 19:35
من بعد از انتخاب تیم ها موقع شورع بازی میاد بیرون چیکار کنم؟؟؟
گرافیک:
NVIDIA GeForce 9500 GT
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید مشکلتون برطرف میشه
alone_boy
10-12-2012, 10:19
تو ویندوز 7 64 بیت وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این ارور رو میده :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
younes.b.1367
10-12-2012, 19:46
خواهشا یکی کمک کنه
من توی قسمت creed فصل اول رو به راحتی بازی کردم و راحت نقل و انتقالات رو انجام و هر بازیکنی رو که می خواستم می خریدم و یا می فروختم . ولی فصل دوم هر وقت وارد قسمت buy یا sell میشم و روی بازیکنی کلیک میکنم که اون رو بخرم یا بفروشم از بازی میاد بیرون . لطفا یکی راهنمایی کنه
ممنون
دوست عزیز صفحه قبل خدمتتون گفتم که این مشکل مربوط به باگ بازیه و تا الان و در بین کسانی که از نسخه کرک شده استفاده میکنن حل نشده باقی مونده.
مگر این که خوش شانس باشین و به همچین موردی برخورد نکنین .
راه حلی براش پیدا نشد؟ :n30:
سلام
اینکه وقتی میرم تو CAREER یا همون مسترلیگ خودمون بعد از اینکه چند فصل بازی کردم وقتی میرسم ب حدود سال 2017 یا 2018 موقعی ک داره تو CALENDAR زمان جلو میره یهو از بازی میپره بیرون رو دسکتاپ کامپیوتر...
وقتی هم ک از سیو دوباره لود میکنم بازم فرقی نداره و دقیقا در همون تاریخ از بازی میپره بیرون...
آخه خیلی ضد حاله بعد از اینکه کلی زور زدم و کلی بازیکن شاخ خریدم و یه تیم خفن درست کردم یهو همه چی فرت میشه و راه حلی ندارم جز اینکه از اول NEW GAME بزنم....
مرسی...
آقا یکی ب داد من برسه...
خدا وکیلی هیشکی نمیدونه مشکل کجاست؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
mohammad.asghari
10-12-2012, 20:49
آقا یکی ب داد من برسه...
خدا وکیلی هیشکی نمیدونه مشکل کجاست؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
پچی چیزی نصب کردی ؟
نه بابا مگه فیفا پچ هم داره؟؟؟؟؟!!!!!!
هیچ جاشو انگولک نکردم ک بخواد اینجوری شه...
راه حلی براش پیدا نشد؟ :n30:
نه متاسفانه راه حلی برای این مشکل ارائه نشده . خیلی از کاربران هستن که از این موضوع عصبانی شدن و میگن که EA باید پولمون رو پس بده .
یا این که میگن EA دزدی کرده :n02:
ولی راه حل 100% که مشکل رو رفع کنه ارائه نشده.
چرا؟
شما کرک بازی رو کامل کپی کردی ؟! به غیر از fifa13 یک فایل دیگه هست بنام rld.dll که اون هم باید توی فولدر بازی کپی بشه .
هر دو فایل رو کپی کردین ؟!
چرا؟
کلیک راست Run as administrator رو امتحان کردی؟
سلام من فیفا 13 نصب کردم اما تو فیفا کانفیگ که میرم هیچی تنظیمات نداره ممنون می شم یکی راهنمایی کنه
اصلان میخوام بازی کنم هم نمیره تو بازی کیک اف میاد اما جلوتر نمیره
این برنامه ماله دسته رو هم امتحان کردم جهتاش کار نمی کونه اگه میخوام برم چپ میده راست تو تنظیماتشم ور رفتم :n10::n03:نشدددددددددددد
شما آخرین آپدیت کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنید مشکل مربوط به Kick Off برطرف میشه.
برای تنظیمات جوی استیک طبق روش زیر پیش برین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم همین مشکلو داشتم که net.frameware که توش پوشه بازی هست را اجرا کردم و گزیته دانلود و زدم حدود 100 مگ دانلود کرد بعد بازی و پاک کردم و دوباره نصب کردم و enjoy :n20::n20:
چرا؟
شرمنده من هنوز یکم ناشیم.نظر بالاییه را بخونید:n26::n26:
سلام
مرسی...
آقا دقیقا منم همین مشکلو دارم تو سال 2017-2018 هستم که یهو تو calendar می پره بیرون.یکی کمک کنه
دوست عزیز راه حلی برای این مشکل اعلام نشده و کمپانی EA هم کار خاصی برای رفع مشکل صورت نداده .
حداقل اونطوری که توی اینترنت و سایت های مختلف میشه دید , اکثر کاربران فیفا 13 همین مشکل رو دارن و بشدت ناراحت هستن .
البته یک سری راه ها اعلام شد ولی هیچ کدام جواب 100% نداده.
سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )
اینجا کسی نیست جواب مارو بده ؟
bacheha yeki javabe mane bichararo bede :n28:
VBYOFSKI
18-12-2012, 21:16
من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
VBYOFSKI
19-12-2012, 13:01
من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
مشکل حل شد.
DirectX نداشتم واس همین نمیشناخت دسته رو.
بچه ها یه سوال...
من لپتاپ del 5110 core i5 دارم با گرافیک
NVIDIA GeForce GT 525M هستش...
وقتی داخل بازی میشم همه چی خوبه اما وقتی تیم اینارو انتخاب میکنم و بازی شروع میشه می پره؟؟؟
مشکل از چیه؟؟؟؟
وقتی با گرافیک اولم بازی میکنم (همون گرافیک بیخوده :n02:
) میاره اما با گرافیک افتضاح...
حالا چیکار کنم با بهترین گرافیک بازی کنم؟؟؟؟
سلام
دوستان ببخشید من بازی رو امروز گرفتم و نصبش کردم وقتی میخاد بازی شروع بشه میزنه بیرون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل رو دارم کمممممممممممممممک:n30: :n28::sq_3:
میره تو بازی ولی بعد از انتخاب لباس و زدن پلی گیم از بازی میاد بیرون!
اگر میشه راهنمای کنید؟
منم همین مشکل رو دارم :n28:
این پلی گیم رو میزنیم میاد بیرون!!
باید چیکار کرد؟
آقا ما گرافیک بروز رسانی کردیم ولی باز همین مشکل رو داره
وقتی می پره بیرون یه پیام خطا 21 مگا بایتی کنار باز ی می سازه این پیغامشه
موقع نصب اینترنت قطع کردم آنتی ویروس غیر فعال کردم
لپ تاپم دو گرافیک است اینتل و جی فورس که سویچ هم کردم رو جی فورس که قوی تره
قطعاتشم
cpu core i7
ram 6gig
graphic 2gig
رو لپ تاپ دوستم بالا اومد ولی روی مال من این مشکل رو داره
فایر وال هم بستم کل سیستم امنیتی از دم نابود کردم بخاطرش
نمی دونم چشه موقع strat match می پره بیرون
دوستان منم همین مشکلو دارم کمکککککککککککک
منم همین مشکل رو دارم :n28:
مشکل منم همینه..فکر کنم از آپدیت گرافیکه
دوستانی که مشکل پریدن دارن یه دور درایور قبلی کارت گرافیکشون رو Uninstall کنن بعد ورژن جدید رو نصب کنن ببینن حل میشه
بچه ها من Update 1.6 رو ریختم ولی کرک آپدیتش رو ندارم !
کسی لینک کرک 1.6 رو داره ؟؟ ( rld-fifa1316 )
arash-king
27-12-2012, 12:19
دوستان من کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی وقتی روی آیکون بازی میزنم مینویسه که rldea.dll حذف شده
آنتی ویروس را خاموش کردم و یه بار دیگه آیکون را زدم صفحه مشکی شد بعد بدون هیچ اروری اومد تو صفحه دسکتاپ
حسین لیجان
27-12-2012, 23:40
سلام جون مادرتون جواب بدین
من کل فایلارو دان کردم حالا از اول مرحله به مرحله بگید چی کار کنم انگار خودتون می خاین نصب کنین
اینم شمارم اس ام اس بدین خودم زنگ بزنم 09352252071
arash-king
29-12-2012, 20:31
دوستان من کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی وقتی روی آیکون بازی میزنم مینویسه که rldea.dll حذف شده
آنتی ویروس را خاموش کردم و یه بار دیگه آیکون را زدم صفحه مشکی شد بعد بدون هیچ اروری اومد تو صفحه دسکتاپ
دوستان کسی هست جواب بده ؟!
Iman-Emperatour
30-12-2012, 04:59
دوستان کسی هست جواب بده ؟!
بله ، rldea.dll حذف شده
کرک بازی رو پاک و دوباره در محل نصب بازی بریزید
پ.ن آنتی ویروس رو زمان کرک کردن غیر فعال کنید تا کرک ریخته بشه
بچه ها من Update 1.6 رو ریختم ولی کرک آپدیتش رو ندارم !
کسی لینک کرک 1.6 رو داره ؟؟ ( rld-fifa1316 )
من هم آپدیت 1.6 رو ریختم اما کرک همراهش بود ، اگه کرک رو ندارید از آدرس زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 v1.6 [MULTI3] Fixed Files
سلام به همه دوستان
من فیفا 2013 رو نصب کردم تازه ، ولی یه مشکل دارم اینکه کانفیگ بازی باز نمیشه و ارور میده ، به همین خاطر نمیتونم تنظیمات گرافیک رو انجام بدم و در نتیجه بازی خیلی کند و بد اجرا میشه !! قبلا با میکل اینچنینی برخورد نکردم . یه بار بازی پاک کردم از اول نصب کردم ولی تفاوتی نکرد .کسی مشکل مشابه داشته و کسی میتونه کمک کنه ؟! ممنون میشم . :n25:
farzadsmc
03-01-2013, 15:32
سلام
برای من کلا اجرا نمیشه ..
FIFACrashDump_CL1184026
گرافیکمم آپدیت کردم، ولی حل نشد!
عصبانیم!
h_loyali
04-01-2013, 10:39
دوستان این رزولیشن بازی رو کجا میشه تغییر داد ؟ ماله من خیلی بد ــه!
من یه سوال داشتم تو فیفا 13 چیکار کنم میرم تیم ها رو انتخاب می کنم بعد ترکیب می زنم بعد اون دکمه ای که می ره تو بازی رو میزنم از بازی می پره بیرون چیکار کنم
Mohammad Yek110
04-01-2013, 12:19
دوستان این رزولیشن بازی رو کجا میشه تغییر داد ؟ ماله من خیلی بد ــه!
سلام
پوشه بازی
پوشه Game
پوشه fifasetup
فایل fifaconfig.exe
peyman101
09-01-2013, 14:22
سلام
من بازی Fifa13 Reloaded رو از پی سی دانلود دانلود کردم ، موقع نصب (زمانی که مسیر نصب بازی رو میخواد)Error میده ، به این صورت:
Extracting game files
The system cannot find the file specified
چه کنیم؟؟؟؟
:n16:
سلام خدمت داداشای گلم
من بازی رو از مغازه گرفتم اسم شرکت Newtech!!!!
نصب کردم وقتی میخوام تنظیمات کیبورد رو درست کنم میندازه بیرون.
بعدش که گرافیکو آپدیت کردم وقتی که عکس بازی میاد میندازه بیرون.
همه ی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم + Origin رو هم نصب کردم اکانت هم ساختم
اینم ارور:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fifa13.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 02b0b040
Fault Module Name: fifa13.exe
Fault Module Version: 1.1.0.0
Fault Module Timestamp: 02b0b040
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 01f324ba
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 519d
Additional Information 2: 2bd307534989a366683ffe6b192b188d
Additional Information 3: 4727
Additional Information 4: f26369f1d8cce1351b2c1e32dab13ae3
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین ;)
M0hsen3D
10-01-2013, 10:37
سلام
دوستان بازی واسه من وقتی وارد میشی بعد از چند لحظه میپره بیرون مشکل چیه؟
m031n.dedo
10-01-2013, 19:34
کسی نمی دونه مشکل R3 رو تو فیفا 13 چطور باید حل کرد؟ دیوونه شدم.
سلام
دوستان فیفا 13 رو از سایت دانلودها دانلود کردم.کرک رولدد رو دان کردم.میره توی بازی و تیم انتخاب میکنی.اما بعد که میخای بری توی زمین قطع میشه و برمیگرده توی مای کامپیوتره.لطفا راهنمایی کنید؟
majid322
11-01-2013, 13:06
اقا من خیلی وقته فیفا رو سر این مشکل گذاشتم کنار..بعد نصب درایور 12.10 ati بازی به شدت کند شده و اصلا نمیتونم بازی کنم...
.
کسی این مشکلو نداره ؟ کل فرومهای خارجی رو زیر و رو کردم هیچ راه حلی پیدا نکردم..
اقا من خیلی وقته فیفا رو سر این مشکل گذاشتم کنار..بعد نصب درایور 12.10 ati بازی به شدت کند شده و اصلا نمیتونم بازی کنم...
.
کسی این مشکلو نداره ؟ کل فرومهای خارجی رو زیر و رو کردم هیچ راه حلی پیدا نکردم..
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟
درست بعد از نصب درایور 12.10 اینجوری شده؟؟
سلام خدمت داداشای گلم
همه ی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم + Origin رو هم نصب کردم اکانت هم ساختم
اینم ارور:
Problem signature:
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین ;)
آقا کسی نیست منو کمک کنه؟
majid322
12-01-2013, 00:38
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟
درست بعد از نصب درایور 12.10 اینجوری شده؟؟
اره مهدی جان درست بعد از نصب این درایور این مشکل درست شد...درایور رو هم نمیخوام به ورژن قبلی برکردونم وگرنه فکر کنم درست بشه با اینکار..
مشخصات سیستم هم : cpu : amd 1090 vga : 5770 ram : 4g 1600
اره مهدی جان درست بعد از نصب این درایور این مشکل درست شد...درایور رو هم نمیخوام به ورژن قبلی برکردونم وگرنه فکر کنم درست بشه با اینکار..
مشخصات سیستم هم : cpu : amd 1090 vga : 5770 ram : 4g 1600
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!
سلام خدمت داداشای گلم
اینم ارور:
Problem signature:
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین
عزیز جان این مشکل دقیق معلوم نیست از کجاست!!
بابت تنظیمات بازی شاید بشه خارج از بازی یه کاریش کرد...ولی فعلا بهتون توصیه میکنم که این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرک رو دانلود کنید ببیند جواب میده....
عزیز جان این مشکل دقیق معلوم نیست از کجاست!!
بابت تنظیمات بازی شاید بشه خارج از بازی یه کاریش کرد...ولی فعلا بهتون توصیه میکنم که این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرک رو دانلود کنید ببیند جواب میده....
بازم همون ارور رو میده!!!!!!
بازم همون ارور رو میده!!!!!!
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟
majid322
12-01-2013, 17:10
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!
درایور جدیدم گرفتم نصب کردم درست نشد..نمیدونم این مشکل کوفتی چیه...مخمو ترکونده :دی
درایور جدیدم گرفتم نصب کردم درست نشد..نمیدونم این مشکل کوفتی چیه...مخمو ترکونده :دی
میگم cap 2 مربوط را این داریور رو هم دانلودی کردی؟؟
اگه نکردی اون رو هم دانلود کن و توی قسمت gaming\ 3d profile application\amd pre defined مربوط به برنامه catalyst center اگه fifa هست رو انتخاب و سیو کن ببین جواب مبده یا نه اگه نداد،دیگه احتمالا باید برگردی به همون درایور اولت!!
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟
رم 2 / گرافیک 1 gt 440/ سی پی یو 2 هسته ای 2.4 فکر کنم
رم 2 / گرافیک 1 gt 440/ سی پی یو 2 هسته ای 2.4 فکر کنم
سیستمت که مشکل خاصی نداره...
این نرم افزارها رو هم باید نصب کنی:
vc++2005،2008،2010) ،dx9.c،nvidia phsyx،(Microsoft NET Framework 3.5،4)4)
و ضمنا حتما گرافیکت رو هم آپدیت کنی...
ضمنا یادت باشه یه آنتی ویرسو آپدیت شده روی سیستم داشته باشی....چون نوعی ویروس کامپیتوری هست که خودش رو به بعضی فایلهای .EXE میچسبونه و اونها رو از کار میندازه(این بلا سر خودم اومد یه بار!!) که باعث میشه وقتی روی آیکون بازی کلیک کنی یه همچین اخطاری بده!!!
سیستمت که مشکل خاصی نداره...
این نرم افزارها رو هم باید نصب کنی:
vc++2005،2008،2010) ،dx9.c،nvidia phsyx،(Microsoft NET Framework 3.5،4)4)
و ضمنا حتما گرافیکت رو هم آپدیت کنی...
ضمنا یادت باشه یه آنتی ویرسو آپدیت شده روی سیستم داشته باشی....چون نوعی ویروس کامپیتوری هست که خودش رو به بعضی فایلهای .EXE میچسبونه و اونها رو از کار میندازه(این بلا سر خودم اومد یه بار!!) که باعث میشه وقتی روی آیکون بازی کلیک کنی یه همچین اخطاری بده!!!
من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.
من همه ی اینا نصبه رو کامپیوترم ولی بازم نمیشه / همون ارور رو میده.
البته اگه چنین امکانی نداری برای آخرین راه حل این آپدیت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم دانلود کن ببین جواب میده اگه نداد بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کن چون ممکنه بازی یا کلا ویندوزت یه مشکل خاصی داشته باشه!!
sinashan
15-01-2013, 21:54
با سلام fifa 13 رو من نصب کردم داخل بازی هم میشه ولی وقتی که می خوام شروع کنم به بازی کردن(مثلا وقتی دو تا تیم برا بازی بر میدارم)از بازی خارج میشه،سیستمم هم میکشه و مشکلی نداره از اون لحاظ به نظر شما مشکل از کجاست؟ممنون
البته اگه چنین امکانی نداری برای آخرین راه حل این آپدیت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم دانلود کن ببین جواب میده اگه نداد بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کن چون ممکنه بازی یا کلا ویندوزت یه مشکل خاصی داشته باشه!!
بدون نصب این برنامه ها نمیدونم یکاری کردم بازی رفت داخل ولی اونجایی که میخوام تنظیماات کیبرد رو درست کنم انداخت بیرون.
بعدش یه کرک 1.6 ریختم + آپدیت 1.6 >>>>> حالا وقتی تیم هارو انتخاب میکنم میندازه بیرون
حالا چیکار کنم؟
آقا این مشکل فیفای من درست شد / الان فقط نمیتونم با کیبرد بازی کنم + لگ زیادی دارم / به طوری که بازی 2-3 ثانیه وایمیسته
کسی میتونه کمکم کنه؟
آقا این مشکل فیفای من درست شد / الان فقط نمیتونم با کیبرد بازی کنم + لگ زیادی دارم / به طوری که بازی 2-3 ثانیه وایمیسته
کسی میتونه کمکم کنه؟
لگ دیگه به خاطر ضعیف بودن cpu هست....البته مدلش رو کاملا مشخص نکردی ولی از فرکانس کاریش معلومه که خیلی مدلش بالا نیست!
این بازی برای اجرای کامل و بدون لگ حتما به یه چهار هسته حقیقی یا مجازی احتیاج داره...البته یه سری پچ براش اومد که لگ رو تا حد کمی دستکاری کنه ولی کلا توفیق چندانی نمیکنه!!
بهت پیشنهاد میکنم توی منوی fifaconfig بازی رو روی 30 فریم قفل کنی،احتمال داره فریمت بهتر شه...
البته با زدن کلیدها ALT+ENTER و خارج کردن بازی از حالت full screen توی بعضی از سیستمها هم لگ تا حدی از بین رفته ولی خوب برای رفع کامل مشکل باید cpu رو ارتقاء بدی....
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم فیفا 13 با گرافیک انبرد اینتل اچ دی 2500 اجرا میشه و با چه کیفیتی
سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم فیفا 13 با گرافیک انبرد اینتل اچ دی 2500 اجرا میشه و با چه کیفیتی
مشخصات دقیق لپ تاپ مخصوصا dedicated memory گرافیک و مدل لپ تاپ چیه؟؟
لگ دیگه به خاطر ضعیف بودن cpu هست....البته مدلش رو کاملا مشخص نکردی ولی از فرکانس کاریش معلومه که خیلی مدلش بالا نیست!
این بازی برای اجرای کامل و بدون لگ حتما به یه چهار هسته حقیقی یا مجازی احتیاج داره...البته یه سری پچ براش اومد که لگ رو تا حد کمی دستکاری کنه ولی کلا توفیق چندانی نمیکنه!!
بهت پیشنهاد میکنم توی منوی fifaconfig بازی رو روی 30 فریم قفل کنی،احتمال داره فریمت بهتر شه...
البته با زدن کلیدها ALT+ENTER و خارج کردن بازی از حالت full screen توی بعضی از سیستمها هم لگ تا حدی از بین رفته ولی خوب برای رفع کامل مشکل باید cpu رو ارتقاء بدی....
ممنون ;)
وقتی میرم تو بازی کیبردم اصلا کار نمیکنه/چیکار کنم؟
تنظیماتش رو هم درست میکنم (جهت هارو نمیتونم عوض کنم) ولی در کل هیچ کاری نمیتونم با کیبرد بکنم
ممنون میشم کمکم کنین.
ای بابا / این فیفا دوباره نمیره داخل
بازم همون ارور رو میده ;(
چیکار کنمش اینووو؟
ای بابا / این فیفا دوباره نمیره داخل
بازم همون ارور رو میده ;(
چیکار کنمش اینووو؟
بهتون اکیدا توصیه میکنم که سیستم رو از نظر ویروسی بودن چک کنید!!
Mostafa_Kaveh
18-01-2013, 09:05
دوستان سلام
من تو ویندوز 8 وقتی فیفا بازی میکنم هی لگ میزنه وسط بازی
نمیدونم مشکل از کجاست
5770 گرافیک
9400 سی پی یو
4 گیگ رم
از سیستم مشکلی ندارم
دایرکت ایکس و غیره همگی نصب و بروزه
درایور ها هم همگی نصبه
نکنه از کرکش باشه؟
دوستان سلام
من تو ویندوز 8 وقتی فیفا بازی میکنم هی لگ میزنه وسط بازی
نمیدونم مشکل از کجاست
5770 گرافیک
9400 سی پی یو
4 گیگ رم
از سیستم مشکلی ندارم
دایرکت ایکس و غیره همگی نصب و بروزه
درایور ها هم همگی نصبه
نکنه از کرکش باشه؟
شما توی تنظیمات fifaconfig فریم رو روی 60 قفل کن...بعد از هر بار ورود به match در هر بازی هم یه بار بازی رو با کلیدهای ALT+enter از حالت full screen خارج کن ببین فریم بهتر نمیشه...
Mostafa_Kaveh
18-01-2013, 14:12
شما توی تنظیمات fifaconfig فریم رو روی 60 قفل کن...بعد از هر بار ورود به match در هر بازی هم یه بار بازی رو با کلیدهای ALT+enter از حالت full screen خارج کن ببین فریم بهتر نمیشه...
ممنون بردم رو 60 بهتر شد
من نسخه انگلیسی بازی رو از p30world خودمون دانلود کردم ولی اصلا نمیدونم چجوری باید نصبش کنم؟
یه فایل fifa13 پیدا کردم ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
اگه میشه لطف کنید اموزش کامل نصب این بازی رو واسم بزارید مرسی
mehdi_vsgh
18-01-2013, 23:03
به محض ورود به بازی از بازی میپره بیرون
گرافیکم رو هم اپدیت کردم (قبلا با همین درایور بازی اجرا میشد)
نکته ویندوزم رو از 7 به ویندوز 8 تغییر دادم......یعنی بازی با ویندوز 8 مشکل داره؟؟؟؟؟
من نسخه انگلیسی بازی رو از p30world خودمون دانلود کردم ولی اصلا نمیدونم چجوری باید نصبش کنم؟
یه فایل fifa13 پیدا کردم ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
اگه میشه لطف کنید اموزش کامل نصب این بازی رو واسم بزارید مرسی
شما احتمالا یا بازی رو درست کرک نکردی یا اینکه کرکت مشکل داره!!
به محض ورود به بازی از بازی میپره بیرون
گرافیکم رو هم اپدیت کردم (قبلا با همین درایور بازی اجرا میشد)
نکته ویندوزم رو از 7 به ویندوز 8 تغییر دادم......یعنی بازی با ویندوز 8 مشکل داره؟؟؟؟؟
بله مثل اینکه این بازی با ویندوز 8 مشکل داشته...ولی از قرار معلوم EA با دادن یه پچ مشکل رو برطرف کرده،به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید..
Mostafa_Kaveh
19-01-2013, 03:40
من الان رو 8 بازی میکنم مشکلی هم ندارم
آپدیت 1.6 رو هم نصب کردم مشکل لگ زدن هم حل شد
3RiaLbaZ
19-01-2013, 04:49
دوستان برای آپدیت کردن به ورژن 1.6 حتما باید آپدیت 1.5 هم نصب شده باشه؟
mehdi_vsgh
19-01-2013, 19:05
من الان رو 8 بازی میکنم مشکلی هم ندارم
آپدیت 1.6 رو هم نصب کردم مشکل لگ زدن هم حل شد
شما اورژینال داری بازی میکنی یا کرک شده؟
mehdi_vsgh
19-01-2013, 21:05
شما احتمالا یا بازی رو درست کرک نکردی یا اینکه کرکت مشکل داره!!
بله مثل اینکه این بازی با ویندوز 8 مشکل داشته...ولی از قرار معلوم EA با دادن یه پچ مشکل رو برطرف کرده،به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید..
تو این سایت هم چیز خاصی پیدا نکردم...همچنان مشکل پابرجاست!!!!
سلام دوستان
بعد از 5 فصل career تموم شده تو نقل و انتقالا بعد از زدن دکمه advance می پره بیرون از بازی!
لطفا راهنمایینم نید تا درستش کنم
تو این سایت هم چیز خاصی پیدا نکردم...همچنان مشکل پابرجاست!!!!
اگه ذقت کنید توی پایان صفحه اول شاره شده با آپدیت جدید EA(دقیق نمیدونم کدوم یکی)که مشکل رو در ویندوز 8 حل کرده چند تا پست بعد هم این مسئله رو تائید کردند!!
سلام دوستان
بعد از 5 فصل career تموم شده تو نقل و انتقالا بعد از زدن دکمه advance می پره بیرون از بازی!
لطفا راهنمایینم نید تا درستش کنم
این مشکل با اولین آپدیت EA حل شد....مشکل تقریبا همگانی بود!!!
Mostafa_Kaveh
20-01-2013, 20:59
شما اورژینال داری بازی میکنی یا کرک شده؟
داداش کرک شده
یعنی یه بازی بود که اصلاً کرک اینا نخواست فقط ایکسترکت شد همین
بعدش لگ داشت که بردم رو 60 حل شد با آپدیت 1.6 که از سایات رایان ... برداشتم کامل حل شد مشکل
sina1100
22-01-2013, 18:55
سلام، آقا این جریان کلید های جهت چجوریه ؟ من چرا نی تونم ست کنم ؟ من عادت دارم با کیبورد بازی کنم فیفا رو ...
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟
joopiter23
22-01-2013, 22:57
دوستان این آپدیت 1.6 که میگن مشکل اجرا بر روی ویندوز 8 رو برطرف میکنه همون فایل 436 مگابایتی هست دیگه؟! .... واسه نصبش ، دانلودش کنم و کلش رو بریزم تو جایی که بازی نصب شده ؟
به آپدیت های قبلی هم که نیازی نیست ؟! نسخه کرک شده rld.dll رو دارم :n13:
منظورم اینه که کرکم همون کرک اولیه است که تو خود بازی بود . کرک جدیدی هم باید بگیرم؟
sina1100
23-01-2013, 15:19
سلام، آقا این جریان کلید های جهت چجوریه ؟ من چرا نی تونم ست کنم ؟ من عادت دارم با کیبورد بازی کنم فیفا رو ...
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟
یعنی تا حالا هر کی نصب کرده تونسته این کلیدا را تنظیم کنه تو کنترل؟ هیچ کس این مشکلو نداشته تاحالا؟
خیلی عجیبه ... چرا یه سری مشکلات رو دقیقاً همون نسخه ای که ما می گیریم فقط باید داشته باشه آخه...
یعنی تا حالا هر کی نصب کرده تونسته این کلیدا را تنظیم کنه تو کنترل؟ هیچ کس این مشکلو نداشته تاحالا؟
خیلی عجیبه ... چرا یه سری مشکلات رو دقیقاً همون نسخه ای که ما می گیریم فقط باید داشته باشه آخه...
آخه مشکل خاصی نداره که دوست من!!
شما در قسمت تنظیمات کیبورد هر کلیدی رو که میخوای عوض کنی روش دوبار کلیک میکنی بعد کلید مورد نظر رو میزنی و سیو و خارج....
البته در قسمت buttonDataSetup.ini موجود توی my document هم می تونی کلیدها رو عوض کنی ولی به نظر من اصلا احتیاجی نیست که اونجا بری!
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که
این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم و راحت اجراش میکنم
اما روی pc که چندین و چند برابر قوی تر از لپ تاپه نمیتونم بیارمش
یعنی تا صفحه انتخاب لباس و اینا میره
اما زمانی که میزنم Play Match یهو از بازی میپره بیرون
ایراد از کجاست
orgin همخ نصب هستش
amir_p30world
24-01-2013, 16:59
سلام...من تو کریر (لیگ انگلستان) و جام حذفی یا همون FA Cup با تیم آرسنال، با استوک سیتی مساوی کردم 3-3 و بازی مجدد هم 2-1 بردم...اما استوک سیتی جای من میره بالا :n04:
چن بار دیگه هم بازی رو تکرار کردم...اما فایده نداره با این که بازی مجدد رو میبرم بازم استوک میاد بالا...چرااااااا؟؟؟:n04:
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟؟؟یعنی باگه؟؟؟:n04:
سلام
من ویندوز 8 x64 دارم، نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم اما تا اجرا می کردم بعد از لوگو از بازی بیرون می اومد. حالا هم آپدیت ورژن 1.6 رو دانلود کردم اما بعد از اکسترکت در پوشه ی نصب، اما این ارور رو میده:
the dynamic library “rld.dll” failed to initialize (E1103)
حالا چه کنم؟
SevenCity
26-01-2013, 20:04
عحیبه من فیفارو رو یه ویندوز نصب کردم اچرا میشد بعد از مدتی هرکاری کردم اجرا نشد یعنی رو ایکون بازی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد فکر کردم از ویندوزه عوض کردم باز اجرا نمیشه
SevenCity
28-01-2013, 10:09
سلام
من ویندوز 8 x64 دارم، نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم اما تا اجرا می کردم بعد از لوگو از بازی بیرون می اومد. حالا هم آپدیت ورژن 1.6 رو دانلود کردم اما بعد از اکسترکت در پوشه ی نصب، اما این ارور رو میده:
حالا چه کنم؟
مشکل شما حل نشد؟
ویندوز لپتاپ یک نفر رو عوض کردم و به این مشکل خوردم
با کرک لودر (کرک اولیه) که میخوام اجرا کنم اصلا اجرا نمیشه
با آپدیت و کرک 1.5 میزنم دقیقا همین اررور رو میده
با 1.6 هم همینطور
تمام تایپیک های ایرانی و خارجی رو سرچ کردم همه میگن اننی ویروس فایل rld.dll رو حذف میکنه
آنتی ویروس رو پاک کردم دوباره کرک ریختم باز همون آش و همون کاسه
سلام دوستان
من بازی رو از همین سایت دانلود کردم
اما متاسفانه یه مشکلی داره .
تو قسمت کریر از بازی میپره بیرون
3 بار از اول شروع کردم و باز هم همین اتفاق بعد از گذشت زمان می افته .
درایور کارت گرافیکو آپدیت کردم ، 3 نرم افزار لازم رو نصب کردم اما باز هم درست نشد .
خیلی رو اعصابه خواهشن راهنمایی کنید :n12:
راستی اگه میشه لطف کنین و لینک آخرین اپدیت فیفا رو هم بهم بدید
ممنون :n12:
bobo_ali
28-01-2013, 16:28
با سلام.
دوستان من تازه بازی رو خریدم یه جوری اسباب کشی دارم میکنم از pes به فیفا ! :n26:
بازی از شرکت سریر هست.
نصب کردم بازی رو و اجرا هم شد ولی وقتی وارد زمین می خواد بشه قطع میشه و کرش میکنه بیرون، play game رو که میزنم این حالت ایجاد میشه
گرافیک رو آپدیت کردم ، Run as administrator ، برنامه های جانبیش رو هم نصب کردم
سیتم خودم:
CPU: Cori7-2630QM
VGA: Geforce GT 540M (1GB DDR3
Ram : 8 GB
فک نمیکنم از سخت افزار باشه...........
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه
سپاس
اینو که نمیشه دانلود کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86+nVIDIA+GeForce+Driver/
مژده
مژده♥
مشکل بیرون پریدن فیفا حل شد
این لینک رو دان کنید و اینیستال کنید صد در صد جواب میده به عشق همه فیفا بازا برید بازی کنید دعاشو به جون ما کنید
♥Amir 0 Omid♥
اینو که نمیشه دانلود کرد؟
bobo_ali
30-01-2013, 20:24
مشکل من حل شد.
لب تاپ ها اکثرن دوتا کارت گرافیک دارن برا اینکار باید اول سویچ کرد رو اون یکی و با اونی که آپدیت شده نصبش کرد. کسی مشکل داشت بگه براش توضیح بدم
ali_n2011
31-01-2013, 14:41
من نسخه بدون نصب فیفا رو دارم تو ویندوز 7 راحت اجرا می شه ولی تو 8 اصلا اجرا نمیشه دوستان راه حل برای اجرا تو ویندوز 8 چیه؟
alexjojo
01-02-2013, 17:21
سلام خدمت همه دوستان و اساتید:
من امروز به یه مشکلی بر خوردم الان کاملا هنگم
تا 2 ساعت پیش داشتم فیفا بازی میکردم یهو کامپیوتر ریستارت شد دوباره که رفتم تو بازی دیدم گزینه ادامه کریر خاموش شده و انگار همه چی بهم ریخته وقتیم میرم تو بازی همه چی تاریکه و تصویر خیلی زومه ولی تو منو مشکلی نیست ممنون میشم اگه راهنماییم کنید راستی مشکل لگ زدن و افت فریم تو فیفا حل نشد؟
اطلاعات سیستمم:
cpu: pentium dual core e5700 3.00ghz
vga: nvidia geforce gt 630
ram: 3gig
windows: 8 32bit
alexjojo
03-02-2013, 15:32
من در تعجم این بازی رو من 2ماه پیش راحت بدون هیچ تیکی بازی می کردم الان بازی تو روزهای بارونی تیک داره هرچی ویندوزم هم عوض می کنم تاثیرنداره الانم تو ویندوز 8 هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشحصات لب تابم:
i5-2430m 2.4 turbo boost 3.0ghz
nvida 2gb 540m
ram 6g
درضمن آخرین نسخه کارت گرافیک هم دانلود کردم
دایرکتیس هم همین طور
ممنون میشم راهنماییم کنید
کسی لینک این آپدیت های رسمی برای فیفا رو نداره بشه دانلود کرد؟
این آپدیت ها برای بازی های کرکی هم جواب میده یا نه؟ حتما باید اریجینال باشه بازی؟
denzelmovie
03-02-2013, 20:44
بچه ها من امروز ویندوز عوض کردم الان هرچی فیفا رو نصب میکنم تا میخوام اجراش کنم
یه صفحه ی سیاه میاد بعد خودش از بازی میره بیرون، توی ویندوز قبلی اصلا مشکل نداشتم (ویندوز 7 هست)
نمیدونم چرا اینطوری شده؟ کسی میتونه کمک کنه؟
denzelmovie
04-02-2013, 19:35
کسی اینجا نیست کمک کنه؟
اگه کسی جوابگو نیست خب تاپیک رو ببندید دیگه
بچه ها من امروز ویندوز عوض کردم الان هرچی فیفا رو نصب میکنم تا میخوام اجراش کنم
یه صفحه ی سیاه میاد بعد خودش از بازی میره بیرون، توی ویندوز قبلی اصلا مشکل نداشتم (ویندوز 7 هست)
نمیدونم چرا اینطوری شده؟ کسی میتونه کمک کنه؟به احتمال زیاد یکی از این نرم افزارها رو یا نصب نکردی یه بروز نیست:
++vc نسخه 2005،2008،2010
nvidia phsyx ،آپدیت داریور گرافیک،آخرین ورژن dx
net framework ورژن 3.5 و 4...
sina1100
05-02-2013, 11:48
این مشکل کوفتی کرش تو فصل سوم یا چهارم تو Career Mode هنوز حل نشده ؟! چه فایده ، من فیفا رو فقط به خاطر مربی گریش می گیرم!
denzelmovie
05-02-2013, 13:40
به احتمال زیاد یکی از این نرم افزارها رو یا نصب نکردی یه بروز نیست:
++vc نسخه 2005،2008،2010
nvidia phsyx ،آپدیت داریور گرافیک،آخرین ورژن dx
net framework ورژن 3.5 و 4...
همه ی این نرم افزارها رو نصب کردم ولی بازم نمیشه
جدیدا میره توی قسمتی که تنظیمات رو لود میکنی ولی بعد لود شدن که میخواد بره توی منو دوباره میاد بیرون
همه ی این نرم افزارها رو نصب کردم ولی بازم نمیشه
جدیدا میره توی قسمتی که تنظیمات رو لود میکنی ولی بعد لود شدن که میخواد بره توی منو دوباره میاد بیرون
نمیدونم خوب ممکنه کرک هم مشکل داشته باشه از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوضش کن ببین گره ای از کارت باز میکنه!
denzelmovie
06-02-2013, 01:33
نمیدونم خوب ممکنه کرک هم مشکل داشته باشه از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوضش کن ببین گره ای از کارت باز میکنه!
داداش ممنون درایو کارت گرافیک قبلی رو نصب کردم درست شد
فکر کنم با این آپدیت جدیده مشکل داشته
من فیفا 13 رو از اینجا میخوان دانلود کنم.احیانا کسی از اینجا دانلود کرده؟
موقع اکسترکت کردن این پیغامو میده
! G:\Fifa.Soccer.13.En.part3.rar: Packed data CRC failed in FIFA.13.En\Game\data6.big. The volume is corrupt
silverman86
07-02-2013, 20:27
عرض سلام و خسته نباشید
در هنگام نصب بازی fifa 13 در دیسک 1، یه پیغام میده که فایل setup-1c.bin در دیسک 1 موجود نیست.
با قرار دادن دیسک 2 هم این مشکل رفع نمی شود و پیغام plaese insert disk 1 تکرار می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکر
ali_n2011
08-02-2013, 01:28
من سخه بدون نصب فیفا رو رو ویندوز 8 راحت اجرا می کنم ولی تو ویندوز 8 اصلا اجرا نمی شه یعنی وقتی رو آیکنش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته رو حالت ویندوز 7 هم اجرا می کنم باز می کنه ولی دو ثانیه بعد بسته می شه برای رزیدنت اویل 8 هم مشکل xlive هست در حالی که تو 7 اونم بدون مشکل اجرا می شه دوستان راه حل ویندوز 8 برای این مشکلات چیه؟
ali_n2011
08-02-2013, 01:29
من سخه بدون نصب فیفا رو رو ویندوز 8 راحت اجرا می کنم ولی تو ویندوز 8 اصلا اجرا نمی شه یعنی وقتی رو آیکنش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته رو حالت ویندوز 7 هم اجرا می کنم باز می کنه ولی دو ثانیه بعد بسته می شه برای رزیدنت اویل5 هم مشکل xlive هست در حالی که تو 7 اونم بدون مشکل اجرا می شه دوستان راه حل ویندوز 8 برای این مشکلات چیه؟
سلام.
من امروز یه جفت دسته برای pc گرفتم از این مدلهای xbox.
وقتی وصلشون میکنم و میرم تو بازی فیفا (13) بازی لگ میندازه و کلا خیلی سنگین میشه.لگشم طوریه که کلا میگیره و اصلا حتی 1 ثانیه هم روون نمیشه.
البته توی pes مشکلی نداره ولی من فیفا بازم و متاسفانه نمیتونم الان با این دسته ها بازی کنم.
اگه کسی میدونه مشکل از چیه ممنون میشم راهنمایی کنه.
و یه مشکل کوچیک دیگه اینکه قبلا که بازی رو باز میکردم زود میرفت تو بازی ولی از وقتی کارت گرافیکم رو آپدیت کردم بازی رو که باز میکنم حدود 3 4 دقیقه رو عکس مسی قفل میشه بعد 1 دقیقه صفحه سیاه میشه بعد میره تو بازی که حوصلمو سر برده.
alexjojo
09-02-2013, 20:39
کسی می تونه بگه این مشکل fifa2013 چی؟
من هرکاری می کنم بازی تیک داره خواهشا یکی کمکم کنه
کارایی که واسه بازی انجام دادم شامل موارد زیر
مشخصات سیستم لب تابم:
intel i5 2430m 2.4 turbo boost 3.0
nvidia 540m 2g
ram 6
1.گرافیک رو اپدیت کردم
2.دایرکتیس هم همینطور
3.از fps limter هم استفاده کردم و 45 52 62 رو هم تست کردم
4.در داخل پوشه باری هم lock 60 fps و no limit fbs هم گذاشتم
5.ویندوز رو پاک و هم64 bit و 32bit ویندوز 7 و 8 رو هم نصب کردم والان دارم با ویندوز 8 32bit کار می کنم
6.رجستری هم تعمیر کردم با آنتی ویروس norton کامل scan کردم
7.وفتی بازی رو هم اجرا می کنم وقتی تیک می زنه وارد task maneger هم میشم و چیزخاصی نمی بینم که حجم cpu و ram منو گرفته باشه
8.و از طریق task maneger وقتی دارم بازی می کنم set affinity رو هم دست کاری کردم
9.تا الان هم دو نسخه ازش دانلود کردم هم black box هم reloaded و کرک های مختلف
10.از game booster هم استفاده کردم
دیگه راه حلی به ذهنم نمی رسه با توجه به این که من این بازی رو جند ماه راحت بدون هیچ مشکلی داشتم بازی می کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید دیگه دارم دیونه میشم
afshin1990
12-02-2013, 05:05
سلام
من بازی رو از همین سایت دانلود کردم و کرک هم کپی کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم که اجرا بشه دایره انتظار یه چند ثانیه میچرخه و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته :n03:
صفحه های قبلی رو هم چک کردم و دوستانی رو دیدم که همین مشکل رو داشتند ولی جوابی نبود... خواهشا اگه اطلاعی دارین کمک کنین.
Konami_Pc
12-02-2013, 08:57
اپدیت جدید
FIFA 13 Update v1.7 Reloaded
در FIFA 13 Update v1.7 برخی از امکانات از جمله امکانات زیر اضافه شده اند :
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش حمله ی تهاجمی بازیکنان
- قدرتمند تر شدن توانایی تجزیه و تحلیل بازیکنان در حین بازی
- سخت تر شدن شکستن دفاع تیم حریف
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش ساخت کانال های تدافعی بازیکنان
- بهبود شرایط بازی و سخت تر شدن بازی در وضعیت یک به یک
- اضافه شدن دیریبل های جدید و کامل
- اضافه شدن سیستم توانایی کنترل و حفظ توپ
- اصلاح بیش از ۳۵۰ چهره
- افزایش ضریب هوش داوری
- چندین تغییر کوچک دیگر
- و فیکس کردن لگ بازی
پسورد فایل : s o f t 9 8 . i r
برای دانلود خط های فاصله رو بردارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirhoseiyn
13-02-2013, 17:00
سلام........
من تا حالا فیفا رو اپدیت نکردم...........من اگه بخوام اپدیت ورزن 7 رو بریزم حتما حتما باید اپدیتهای قبلی رو بریزم یا لازم نیست؟
Konami_Pc
15-02-2013, 04:15
نه لازم نیست اپدیت قبلی داشته باشی همین اپدیت رو میگیری فایلهاش رو کپی میکنی تو فایل بازی تمام میزنی بازی اجرا میشه خود اپدیت کرک شده هستش
Behnam_o2
15-02-2013, 16:21
چرا تو ویندوز 8 بازی اجرا نمیشه فقط دایره ماوس چند ثانیه میچرخه و اتفاقی نمیفته!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
alishjun
15-02-2013, 17:45
چرا تو ویندوز 8 بازی اجرا نمیشه فقط دایره ماوس چند ثانیه میچرخه و اتفاقی نمیفته!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اجرا میشه . من تو نسخه 32 بیت ویندوز 8 بازی میکردم . ولی الن 64 بیت نصب کردم . ارور میده . کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
Behnam_o2
15-02-2013, 18:29
اجرا میشه . من تو نسخه 32 بیت ویندوز 8 بازی میکردم . ولی الن 64 بیت نصب کردم . ارور میده . کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
راحت اجرا میشد؟ کار خاصی نکردی؟؟ من رو 32بیت تست نکردم. رو 64 وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!
Behnam_o2
15-02-2013, 18:40
من فیفا 13 رو از اینجا میخوان دانلود کنم.احیانا کسی از اینجا دانلود کرده؟
موقع اکسترکت کردن این پیغامو میده
! G:\Fifa.Soccer.13.En.part3.rar: Packed data CRC failed in FIFA.13.En\Game\data6.big. The volume is corrupt
یک بار فایلو با همون برنامه وین رر repair کن
shayan5800
16-02-2013, 02:17
دوستان واقعا نمیفهمم...اولا بازیم درست بود با بالاترین گرافیک بدون لگ بازی میکردم...ویندوز عوض کردم بازیو 2 باره نصب کردم...بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد..اما وقتی برنامه های مورد نظرمو نصب کردم وحشتناک لگ میده..باید گرافیکشو بیارم پایین
گفتم حتما یکی از برنامه ها مشکل ایجاد کرده...دونه دونه uninstall کردم ولی فرفی نکرد..گیر میکنه..3 بار ویندوز عوض کردم..اولش خوبه همه چی بعد نصب چند تا برنامه و ری استارت داغون میشه..2 تا dvd بازی هم امتحان کردم مشکل از بازی نیست..
چی کار کنم؟؟ راهنمایی کنین تورو خدا
face_2_faces
16-02-2013, 10:18
سلام
من بازی رو از همین سایت دانلود کردم و کرک هم کپی کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم که اجرا بشه دایره انتظار یه چند ثانیه میچرخه و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته :n03:
صفحه های قبلی رو هم چک کردم و دوستانی رو دیدم که همین مشکل رو داشتند ولی جوابی نبود... خواهشا اگه اطلاعی دارین کمک کنین.
سلام به همه عزيزان
مشكل منم مثل دوستانه
من بازي كرك شده فيفا 13 رو دان كردم.نصب هم شد كامل ولي الان كه ميخوام برم تو بازي اول صفحه دايره شكل مياد بعدش كه ميخوام بره تو بازي يك صفحه سياه مياد و از بازي خارج ميشه.نميدونم چكار كنم كل درايور هامو بروز كردم.كرك جديد ريختم.و هرچي فكر ميكردم انجام دادم ولي نشد كه نشد ديگه دارم ديوونه ميشم اگه دوستان ميدونن مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنن(pc-win7-در ضمن بازي pes13 رو همين الان دارم بازي ميكنم وسيستمم هم مشخصاتش نصبت به بازي بالاتره)
amirhoseiyn
16-02-2013, 17:57
اپدیت جدید
FIFA 13 Update v1.7 Reloaded
در FIFA 13 Update v1.7 برخی از امکانات از جمله امکانات زیر اضافه شده اند :
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش حمله ی تهاجمی بازیکنان
- قدرتمند تر شدن توانایی تجزیه و تحلیل بازیکنان در حین بازی
- سخت تر شدن شکستن دفاع تیم حریف
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش ساخت کانال های تدافعی بازیکنان
- بهبود شرایط بازی و سخت تر شدن بازی در وضعیت یک به یک
- اضافه شدن دیریبل های جدید و کامل
- اضافه شدن سیستم توانایی کنترل و حفظ توپ
- اصلاح بیش از ۳۵۰ چهره
- افزایش ضریب هوش داوری
- چندین تغییر کوچک دیگر
- و فیکس کردن لگ بازی
پسورد فایل : s o f t 9 8 . i r
برای دانلود خط های فاصله رو بردارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.......
من اپدیت رو در محل نصب ریختم و جایگزین کردم اما هیچ تغییری صورت نگرفت......کار خاصی باید کرد؟
Konami_Pc
17-02-2013, 08:33
تمام تغییراتی که نوشته تو فیفا اجرا شده واسه خودم بخصوص نرم شدن بازی خیلی به چشم میاد
دوباره فایلها رو از اول کپی کن و قبلش تنظیمات یا فولدر ستینگ بازی فیفا رو از تو داکومنت ویندوز پاک کن Documents\FIFA 13
face_2_faces
18-02-2013, 09:42
سلام به همه عزيزان
مشكل منم مثل دوستانه
من بازي كرك شده فيفا 13 رو دان كردم.نصب هم شد كامل ولي الان كه ميخوام برم تو بازي اول صفحه دايره شكل مياد بعدش كه ميخوام بره تو بازي يك صفحه سياه مياد و از بازي خارج ميشه.نميدونم چكار كنم كل درايور هامو بروز كردم.كرك جديد ريختم.و هرچي فكر ميكردم انجام دادم ولي نشد كه نشد ديگه دارم ديوونه ميشم اگه دوستان ميدونن مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنن(pc-win7-در ضمن بازي pes13 رو همين الان دارم بازي ميكنم وسيستمم هم مشخصاتش نصبت به بازي بالاتره)
يعني واقعا مشكل من قابل حل نيست؟
Behnam_o2
18-02-2013, 15:56
منvc++ sp1 هم x86 و هم x64 رو نصب کردم مشکلم حل شد.شمام ی تست کن.
اول روی ویندوز 7 ریدیف اجرا میشد، بعد یه روز آنتی ویروسم گفت یه فایل توی اپ دیتا هست به نام فلان، تروجانه، پاکش کنم؟ گفت چمیدونم والا خودت میدونی! گفت پـَ پاکش میکنم، منم گفتم ریدیفه... از اون روز به بعد دیگه اجرا نشد که نشد، گفتم ویندوز عوض کنم به احتمال بالای 120 درصد درست میشه، ولی بازم نشد که نشد، البت من ویندوز 8 ریختم، ولی وضعیتش هیچ فرقی نمیکنه، و همون دامپ لاگ ها رو میسازه...!
چه میشه کرد به نظرت...؟!؟:n27:
MJ assassins creed
21-02-2013, 13:21
سلام دوستان.
من بع علت کنکور خیلی بازی نمیکنم و پای نت نیستم چند وقت پیش اومدم کریر خیلی وقت پیشمو بازی کنم سال دوم هی تا به تاریخ 18 میرسه کرش میکنه میاد بیرون.
کرکم همون کرک اولی هست و هیچ چیز دیگه ای روی فیفل نصب نکردم.خاستم راهنمایی کنید.
با تشکر
MJ assassins creed
23-02-2013, 12:22
کسی نیست جواب بده نیست
ذوستان این پچ 1.7 رو من دانلود کردم اما تو نصبش موندم یکی کمک کنه لطفا:n01:
یکی از دلایلی هم که تا الان Pes باز بودم هم همین ویرایش و تغییراتی هستن که به
آسونی میتونی انجام بدی
اما چه کنیم از گرافیک و طبیعی تر بودن فیفا نمیشه گذشت:n02:
farazsaman
25-02-2013, 09:38
با سلام میشه یه نفر به من بگه که به غیر از لیگهای کشورهای مختلف تیم ملی کشورهای مختلف رو باید از کدوم قسمت بازی کنم آخه من تازه دارم فیفا رو بازی میکنم ممنون
black years
25-02-2013, 14:43
سلام .
چرا هرکاری میکنم نمیتونم دکمه های دسته رو اونطوری که میخوام تغییر بدم.اصلا تغییر نمیکنه.
نحوه ی تغییر دادن رو بلدم،کیبورد تغییر میکنه اما دسته نه .
behzadbento
25-02-2013, 21:55
من آنالوگ راستو فعال كردم اما جهتا افتاد رو انالوگ چپ چيكار كنم كه جهتا ثابت بمونه و فقط انالوگ راست فعال بشه؟
سلام خسته نباشید
امروز نقل و انتقالات فیفا رو به روز کردم ولی یه مشکلی که هر ساله هست برام پیش اومد
Career Mode دیگه لود نمیشه فایل رو کپی کردم یه جای دیگه ولی بازم توی بازی میزنم لود بشه میزنه سیو خراب است
راه حلی داره که بتونم Career Mode رو ادامه بدم؟
ممنون:n12:
behzadbento
02-03-2013, 12:09
سلام خسته نباشید
امروز نقل و انتقالات فیفا رو به روز کردم ولی یه مشکلی که هر ساله هست برام پیش اومد
Career Mode دیگه لود نمیشه فایل رو کپی کردم یه جای دیگه ولی بازم توی بازی میزنم لود بشه میزنه سیو خراب است
راه حلی داره که بتونم Career Mode رو ادامه بدم؟
ممنون:n12:
نقل و انتقالات تنها چيزيه كه سيوارو خراب ميكنه و هيچ كاريش هم نميشه كرد بايد از نو شروع كني
من خودم اصلا پچ نقل وا نتقالات به بازي اضافه نميكنم
behzadbento
02-03-2013, 12:14
سلام .
چرا هرکاری میکنم نمیتونم دکمه های دسته رو اونطوری که میخوام تغییر بدم.اصلا تغییر نمیکنه.
نحوه ی تغییر دادن رو بلدم،کیبورد تغییر میکنه اما دسته نه .
برنامه x360ceدانلود كن بعدش تو پوشه گيم نصبش كنو باهاش هر جور دوس داري تنظيم كن البته از تو بازيم ميشه ولي اين برنامه خيلي كاربردي ساده و مفيده
panther99
02-03-2013, 13:28
آقا من مشخصلت کامپیوترم اینه
CPU : Intel Pentume Dual Core 1.8 GHZ
RAM : 1GIG
Graphic : Gainward Nvidia 8500 GT. 512 DDR2 . 128 Bit
میخوام بدونم میتونم این بازی رو روون اجرا کنم بدون مشکل ؟؟؟؟ فقط زود جوابمو بدید . ممنون .
behzadbento
02-03-2013, 14:00
من زياد از سخت افزار سر در نميارم فقط ميدونم فيفا بيش از اينكه گرافيك بالا بخواد cpuخيلي بالا ميخواد
black years
02-03-2013, 15:53
برنامه x360ceدانلود كن بعدش تو پوشه گيم نصبش كنو باهاش هر جور دوس داري تنظيم كن البته از تو بازيم ميشه ولي اين برنامه خيلي كاربردي ساده و مفيده
قبلا از این برنامه استفاده کردم،بازی رو دچار مشکل میکنه و گیر مینه .
از توی بازی هرکاری میکنم تغییر نمیکنه ، اما کیبورد تغییر میکنه .
delpiero107
03-03-2013, 09:20
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 Update v1.7 Reloaded رو دانلود کرده و استفاده کرده چه تغییراتی به وجود میاد؟ اگه این پچ رو بزارم سیوهای career mode خراب میشه؟ لطفا سریع بهم بگید چون میخوام نصبش کنم
delpiero107
04-03-2013, 20:46
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدید نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
behzadbento
08-03-2013, 01:33
قبلا از این برنامه استفاده کردم،بازی رو دچار مشکل میکنه و گیر مینه .
از توی بازی هرکاری میکنم تغییر نمیکنه ، اما کیبورد تغییر میکنه .
شما وقتي تغييراتو انجام ميدي بايد سيو كني مثلا a,b,cو...
وقتي ميخواي بري تو بازي قبل از انتخاب تيم كه دسته ها مياد كه ميهمان يا ميزبان بوندتو انخاب ميكني با يكي از كليدهاي (دقيق يادم نيست L1بود يا R1 يا L2ياR2 :n13:) بايد تنظيمات دسته رو از كلاسيك برداري و رو سيواي خودت مثلا aبزاري
black years
08-03-2013, 13:58
شما وقتي تغييراتو انجام ميدي بايد سيو كني مثلا a,b,cو...
وقتي ميخواي بري تو بازي قبل از انتخاب تيم كه دسته ها مياد كه ميهمان يا ميزبان بوندتو انخاب ميكني با يكي از كليدهاي (دقيق يادم نيست L1بود يا R1 يا L2ياR2 :n13:) بايد تنظيمات دسته رو از كلاسيك برداري و رو سيواي خودت مثلا aبزاري
داداش اصلا تغییر نمیکنه . از کلاسیک خارج کردم و رو حالت دستی گذاشتم اما تغییر نمیکنه،حالت تغییر رو میزنم و میخوام به حالت دیگه تغییر بدم اما هرچی میزنم انگار که دکمه دسته ی کار نکنه،هیچ اتفاقی نمیافته .
alishjun
08-03-2013, 21:09
سلام
حالا چه کنم؟منم مشکل تورو داشتم . برنامه steam رو نصب کن
delpiero107
10-03-2013, 20:10
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدیدModdingWay Mod نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
alishjun
15-03-2013, 11:15
سلام دوستان . کسانی که بازیشون رو عکس مسی گیر میکنه و بعد صفحه سیاه میاد باید نرم افزار x360c رو که برای تنظیم گیم پد هست رو پاک کنن . ببینن مشکلشون حل میشه . من این کارو کردم حل شد . کسنی هم که موقع کلیک کردن رو ایکن بازی ارور the dynamic library “rld.dll” failed to initialize (E1103 رو میده رو باید انتی ویروس روغیر فعال کنین و دوباره دایرکست ها رو نصب کنین . همه دایرکستها به خصوص ورژن 11 رو . همه ورزن های Microsoft Visual C++ رو هم نصب کنین . بعدش steam رو نصب کنین و راحت بازی کنین . من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی رو دارم . الان دیگه راحت بازی میکنم. موقعی که میخواین بازی کنین انتی ویروس رو حتما غیر فعال کنین . بعد بازیتون فعالش کنین ....:n01:
MJ assassins creed
15-03-2013, 21:46
سلام دوستان.
من بع علت کنکور خیلی بازی نمیکنم و پای نت نیستم چند وقت پیش اومدم کریر خیلی وقت پیشمو بازی کنم سال دوم هی تا به تاریخ 18 میرسه کرش میکنه میاد بیرون.
کرکم همون کرک اولی هست و هیچ چیز دیگه ای روی فیفل نصب نکردم.خاستم راهنمایی کنید.
با تشکر
آقا کسی جواب نمیده؟لطفا کمک کنید.
alireza015174
16-03-2013, 17:14
سلام
من آپدیت 1.7 فیفا 13 رو دانلود کردم و بعد از اکسترک کردنش چند تا پوشه به همراه چند تا فایل به وجود اومد .خب من هم اونا رو تو پوشه ی بازی کپی کردم تا بازی رو آپدیت کنم
اما بعد از کپی کردن هیچ تغییری به وجود نیومد . نه بازی کنی انتقال پیدا کرد نه قدرت بازیکنا بیشتر شد آپدیت 1.6 رو هم که دانلود کرده بودم همینطور بود
میخواست کمکم کنید اگه کسی بلده آپدیته فیفا رو چطوری نصب کنم
ایمیلم alireza015174@yahoo.com
سلام . سیستم من CPU PENTIUM 4 3,2 GHZ داره و میخام کارت گرافیک قویتری یگیرم . سوالم اینه که این CPU قدرت اجرای بازی رو داره یا نه ؟؟
sivan2012
26-03-2013, 15:47
سلام دوستان من دسته رو طبق شکل صفحه 50 با نرم افزار x360ce تنظیم میکنم وسپس سیو میکنم اما زمانی که دوباره x360ce را باز میکنم مشاهده میکنم که dpad ها دوباره نشان داده نمیشن با clear هم تنظیماتو انجام میدم لطفا راهنمایی کنید
دوستدار شما سیوان
sivan2012
26-03-2013, 19:45
دوستان کسی نمیتونه مشکل بالا روحل کنه:n01:
saman.ariaman
27-03-2013, 00:26
سلام بچه ها بعد مدت ها تو تعطیلات نوروز سرم خلوت شد و نسخه ی کامل FIFA 13 را از سایت (دانلودها) دانلود کردم پس از اکسترکت فایل ها فشرده اولیه و بعد هم فایل فشرده Fifa 13 realoaded وقتی میخوام بازی را نصب کنم از آیکون inistaller این ارور را میده
چی کار کنم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فیفا دوستان عزیز
می خواستم ببینم بهترین تنظیمات واسه گیم پلی بازی چیه ؟؟ همون بخشی که قدرت شوت و پاس و ... رو تعیین میکنن الان مال من همش روی 50 هستش که معمولیه
درضمن یک سوال دیگه طریقه دریبل زنی چطوریه ؟؟؟
من تازه گرافیک رو یک گیگ ارتقا دادم قبل این لگ میزد ولی الان فوق العاده شده مرسی دوستان
با تکشر که واقعا جواب سوال رو دادید ولی من خودم یکم درصدای گیم پلی رو تغییر دادم بازی شده خدا واقعا عالیه تنها ایرادی که تا حالا دیدم یکیش خروج از دوروازبان هستش که دیر بیرون میاد یکی هم ضربه ازاد باقی قضایا حله
Adib10-11
01-04-2013, 23:39
سلام دوستان من هنگام اجرا برنامه این مشکلو دارم چیکار کنم؟!
خواهش میکنم کمکم کنید!
میدونم باید فایل ridea.dll رو دانلود کنم!
ولی دانلود کردم این فایلو تغییری نکرد!
من چیکار کنم؟
سلام دوستان من هنگام اجرا برنامه این مشکلو دارم چیکار کنم؟!
خواهش میکنم کمکم کنید!
میدونم باید فایل ridea.dll رو دانلود کنم!
ولی دانلود کردم این فایلو تغییری نکرد!
من چیکار کنم؟
کرکت رو به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عوض کن ببین درست میشه...
alexjojo
08-04-2013, 12:31
با سلام چرا هنگامی که تو کریر بعد از اتمام فصل اول روی بازیکنی کلیک میکنم بازی کرش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
alironald0
16-04-2013, 15:57
سلام
من با اجرای fifa 13 در ویندوز 8 مشکل دارم،هر بار ارور e1103 رو میده که متنش این هست:
fatal error:
"The dynamic library "rld.dll" failed to initialize.E1103"
همه ی درایورها نصبه؛ویندوز هم pro هست.
کارهایی مثل پاک کردن آنتی ویروس و استفاده از فایلهای مختلف rld.dll و استفاده از compatibility رو هم انجام دادم ولی تاثیری نداشتن.
بازی هم به ورژن 1.7 آپدیت شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
juventus_1985
16-04-2013, 20:14
سلام
من با اجرای fifa 13 در ویندوز 8 مشکل دارم،هر بار ارور e1103 رو میده که متنش این هست:
fatal error:
کارهایی مثل پاک کردن آنتی ویروس و استفاده از فایلهای مختلف rld.dll و استفاده از compatibility رو هم انجام دادم ولی تاثیری نداشتن.
با تشکر
مشکل منم همینه ممنون میشه کسی بتونه راهنمایی کنه!
amirkhan_0o0
18-04-2013, 23:02
مشکل من در نصب فیفا 11 و 13 در وین 8 اینه که دات نت 3 می خواد در حالیکه روی وین 8 دات نت 4 نصبه.
کسی از دوستان کمکی نداره؟
alex winson
18-04-2013, 23:06
سلام
ارور 0xc0000022 میده
The application unable to start correctly
مشکل چیه؟
alironald0
19-04-2013, 09:17
دوستان بتونن ما رو هم راهنمایی کنن،ثواب کردن.
shahrooz ferdinand
20-04-2013, 03:59
salam, khaste nabashid, man baziye fifa 13 ro download kardam ama vaghti az tooye barnameye winrar ejrash mikonam behem error mide ke origin nasb nist rooye sistemeton, chikar bayad bekonam, avalin bare ke bazi download mikonam komakam konid lotfan, mersi:n12:
amirkhan_0o0
20-04-2013, 06:53
salam, khaste nabashid, man baziye fifa 13 ro download kardam ama vaghti az tooye barnameye winrar ejrash mikonam behem error mide ke origin nasb nist rooye sistemeton, chikar bayad bekonam, avalin bare ke bazi download mikonam komakam konid lotfan, mersi:n12:
کرک رو نصبیدین؟؟
EngineeR EhsaN
21-04-2013, 14:00
دوستان برای درست کردن آنالوگ راست تو فیفا باید چیکار بکنم؟
alironald0
21-04-2013, 14:39
سلام
fatal error:
با تشکر
کسی نیست راهنمایی کنه؟
mehran041
21-04-2013, 15:07
کارت گرافیک رو اپدیت کردید.کرک رو یه بار دیگه جایگزین کنید.برای تنضیمات دسته و ... بر روی FIFACONFIG کلیک کنید.
mehran041
21-04-2013, 15:12
اقا من الان می رم کلاس ساعت 7:30 میام انلاین باشید تا بیشتر در مورد مشکلات بتونم کمک کنم .بای
mehran041
21-04-2013, 18:39
سلام
fatal error:
با تشکر
DirectX رو نصب کنید.نسخه ی بازیتون چیه؟
amirkhan_0o0
21-04-2013, 19:00
مشکل من در نصب فیفا 11 و 13 در وین 8 اینه که دات نت 3 می خواد در حالیکه روی وین 8 دات نت 4 نصبه.
کسی از دوستان کمکی نداره؟
راه حل مشکل من رو می دونین؟؟
ممنون
alironald0
21-04-2013, 19:03
DirectX رو نصب کنید.نسخه ی بازیتون چیه؟
ممنون ولی این کارهای معمولی رو انجام دادم،در پست هم ذکر کردم بازیو به نسخه 1.7 آپدیت کردم.
alironald0
21-04-2013, 19:06
راه حل مشکل من رو می دونین؟؟
ممنون
در سایت سافت98 که برید،میتونید آموزش فعالسازی آفلاین دات نت 3 رو پیدا کنید.
من هر کاری که کردم که لینک رو بزارم در پست،نتوستم،اون قسمت سافت98 به صورت ----- میشه!
البته من الان دقت کردم دیدم هرجا که اسم سایت رو به انگلیسی و با دات آی آر مینویسم،اینجوری نمایش داده میشه!
دلیل خاصی داره؟
mehran041
21-04-2013, 19:20
ممنون ولی این کارهای معمولی رو انجام دادم،در پست هم ذکر کردم بازیو به نسخه 1.7 آپدیت کردم.
همه یه عکس از ارور شون بزارن لطفا
alironald0
21-04-2013, 19:23
همه یه عکس از ارور شون بزارن لطفا
من الان سیستمی که روش وین 8 نصبه،دمه دستم نیست.
ولی متن دقیق ارور رو هم ذکر کرده بودم در پست:
fatal error:
The dynamic library "rld.dll" failed to initialize.E1103
mehran041
21-04-2013, 19:26
نرم افزارهای DirectX و vcredist و dotnetfx35 رو روی سیستمتون نصبه؟( این نرم افزارها در محل نصب بازی مسیر زیر موجود هستن Game/__Installer)
اگه تو پوشه نبود از اینجا دانلود کنید.
DirectX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f8%2f4%2fA%2f84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14%2fdirectx_Jun2010_redist.exe)
vcredist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f1%2f1%2f1%2f1116b75a-9ec3-481a-a3c8-1777b5381140%2fvcredist_x86.exe)
dotnetfx35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alironald0
21-04-2013, 19:30
بله،همه این برنامه ها نصب هستن.
اکثر بازیها اجرا میشن.مثل : bioshock,hitman,tomb raider,...
من فیفا 12 هم نصب کردم و به راحتی اجرا شد ولی نمیدونم چرا این فیفا 13 اجرا نمیشه!
کل نت هم که گشتم،چیزی پیدا نکردم.
اگر کرکی غیر از اونی که گروه reloaded داده بیرون میشناسید،ممنون میشم معرفی کنید.
چون فایل rld.dll برای کرک بازی هست.
ممنون
mehran041
21-04-2013, 19:40
سلام
fatal error:
با تشکر
ببخشید من تو پوشه ی بازی فایلی به نام rld.dll ندارم واسه همین می گم یه عکس بذارید از پوشه بازی و ارور و پو شه ای که توش فایل rld.dll هست.می تونید تو قسمت Search تو ویندوز بنویسید Snipping tool میاره با اون عکس بگیرید.
alironald0
21-04-2013, 19:48
ببخشید من تو پوشه ی بازی فایلی به نام rld.dll ندارم واسه همین می گم یه عکس بذارید از پوشه بازی و ارور و پو شه ای که توش فایل rld.dll هست.می تونید تو قسمت Search تو ویندوز بنویسید Snipping tool میاره با اون عکس بگیرید.
عجیبه!
یا بازیتون رو اورجینال تهیه کردید یا از کرک دیگه ای استفاده میکنید.
من فعلا به کامپیوترم دسترسی ندارم،در اولین فرصت یک عکس قرار میدم.
شما روی ویندوز 8 بازیو اجرا کردید؟
اگر بله،چه ورژنی؟
بازم ممنون که وقت میزارید.
mehran041
21-04-2013, 20:00
عجیبه!
یا بازیتون رو اورجینال تهیه کردید یا از کرک دیگه ای استفاده میکنید.
من فعلا به کامپیوترم دسترسی ندارم،در اولین فرصت یک عکس قرار میدم.
شما روی ویندوز 8 بازیو اجرا کردید؟
اگر بله،چه ورژنی؟
بازم ممنون که وقت میزارید.
خواهش می کنم من ویندوز 7
64 بیت این عکس فوادر بازی منه.
نگران نباش.من می دونم یه بازی رو نصب کنی یه ارور بده و کلی کلافت کنه چه حسی داره پس تا مشکلت حل نشه دست نمی کشم.
mehran041
21-04-2013, 20:04
راستی ریلودد دو تا کرک داده یکی 25 مگه یکی 48 مگ امشب برات یه جا اپ می کنم.
alironald0
21-04-2013, 20:05
من قبلا بازیو تو win 7 64-bit به راحتی اجرا میکردم،ولی وقتی که win 8 ریختم اینجوری شده.
من بازیو آپدیت کردم و باید از کرکی که مخصوص همون آپدیت هست استفاده کنم.
البته من هر دو کرکی که شما گفتید رو تست کردم،ولی نتیجه یکیه.
بازم ممنون
amirkhan_0o0
21-04-2013, 20:29
در سایت سافت98 که برید،میتونید آموزش فعالسازی آفلاین دات نت 3 رو پیدا کنید.
من هر کاری که کردم که لینک رو بزارم در پست،نتوستم،اون قسمت سافت98 به صورت ----- میشه!
البته من الان دقت کردم دیدم هرجا که اسم سایت رو به انگلیسی و با دات آی آر مینویسم،اینجوری نمایش داده میشه!
دلیل خاصی داره؟
علی جان می شه لینک رو بگذاری؟
خودم سافت 98 رو بهش اضافه می کنم!
ممنون
alironald0
21-04-2013, 21:17
علی جان می شه لینک رو بگذاری؟
خودم سافت 98 رو بهش اضافه می کنم!
ممنون
خدمت شما:
software/drivers/14040-Microsoft-NET-Framework-Windows-8.html
سلام به همه دوستان
واسه من مشکل عجیبی در این بازی پیش اومده
من لیگ اسپانیا رو با بارسا شروع کردم اما هنوز 4- 5 تا بازی مونده به پایان لیگ، لیگ تموم شده و نمیشه بازی بعدی رو شروع کرد!!
توی Calendar هم بازی بعد رو می نویسه اما وقتی next میزنم به جای Play match میزنه End tournement و اونو که میزنم میاد منوی اصلی بازی !!!
میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که یک لیگ رو تا آخرش رفته باشه ؟
Meisam.apk
08-05-2013, 21:58
بازی فیفا مثل pes پچ یا آپدیت داره؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
ماشالا چقدر بچه های اینحا تحویل میگیرن آدم شرمنده میشه !
بازی فیفا مثل pes پچ یا آپدیت داره؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
باید آپدیت های گروه RELOADED رو واسش بگیری سه تاس 1.5 و 1.6 و 1.7 لینکاش سخت گیر میاد ولی توی تورنت هست 100%
من وقتی می خوام برم توی بازی نرم افزار origin اجرا میشه و نیاز به یوزر پس ورد داره چیکار باید کرد؟ اریجین رو هم که می بندی فیفا بسته میشه؟
بازی برای صبا کامپیوتره!
سلام...من بازی fifa 2013 رو از همین سایت دانلود کردم...به همراه کرک و نرم افزار origin.ولی نمیتونم نصبش کنم
meysamsh
06-06-2013, 18:51
اونا که باویندوز 8 و 64 bit مشکل دارن لازمه بگم آخرین پچ رو روش بریزید و دایرتکس 9 و 10 و 11 رو بترتیب نصب کنید. مشکل حل میشه
virastar29
10-06-2013, 15:34
من مشکل ارور rldea.dll رو دارم.باید چه کار کرد؟:n27:
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی هنگامی که تیم انتخاب می شه از بازی میاد بیرون . حالبه که بعضی از موقع وارد بازی می شه بدون هیچ مشکلی ولی از هر 10 بار 1 بار وارد بازی می شه . کارت گرافیک رو اپدیت کردم. بازی رو دوباره نصب کردم .
بازی که گرفتم فایل کرک نداره فکر کنم نیاز نداشته باشه .
DirectX رو هم نصب کردم
مشکل چی هست ؟؟:n03:
درود آقا من این 7870 2g sapphire رو خریدم, تو بازی فیفا 13 تیک داره مشکل چیه؟
دوستان یک راهنمایی بکنید، تو این وضع خراب 900 هزار تومن پول بی زبون رو ریختم پای این کارت 7870 آشغال که یه فیفا 13 رو نمیتونه درست اجرا کنه...
این سیستم منه Core i5 2400 3.1GHz و رم 8G DDR3 و 7870 2G Sapphire DDR5 ویندوز 8 64B EnterPrise درایور 13.6 Beta2
کارت گرافیک قبلیم 550ti بود رو همین سیستم و هیچ مشکلی نداشتم بعد از نصب کارت جدید ویندوز رو عوض کردم، با هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم مثلا Grid2 رو فول گرافیک 75 فریم دارم و زیر 53 نمیاد... و فریم فیفا هم زیر 59-60 نمیاد. و بازی هم اورجیناله...
تیک هم به این شکله مثلا دروازه بان توپ رو شوت میکنه یه گیر نیم ثانیه میکنه و رد میشه البته تو بازی هم این گیر رو داره یا وقتی پشت محوطه جریمه میخوام کاشته بزنم یه سختی به چپ و راست میره تصویر... آپدیت 1.7 هم با کرکش زدم همینه...
** بهترین راهکار **
درایور کارت گرافیکتونو پاک کنید، سیستمو ریست کنید و دوباره اونو نصب کنید.
** خدمات دانشجو - 7213280-0311 **
majidadib
16-07-2013, 13:23
سلام آقا فیفا 13 ترکیب ها رو آپدیت نمیکنه؟ منظورم نقل و انتقالات و قدرت بازیکناس ممنون
MJ assassins creed
21-07-2013, 17:51
سلام.
من توی کریر مد وقتی به موقع ترنسفر می رسم سر 29 می کرش میکنه و میپره بیرون.این دومین باره که این اتفاق میفته.اول با تیم دورتموند بعد الان با من سیتی.کسی راه حلی نداره؟تو فروم های خارجی که چیز بدرد بخوری ندیدم.
ممنون میشم کمک کنید.
alironald0
21-07-2013, 21:14
سلام.
من توی کریر مد وقتی به موقع ترنسفر می رسم سر 29 می کرش میکنه و میپره بیرون.این دومین باره که این اتفاق میفته.اول با تیم دورتموند بعد الان با من سیتی.کسی راه حلی نداره؟تو فروم های خارجی که چیز بدرد بخوری ندیدم.
ممنون میشم کمک کنید.
از patch استفاده میکنید؟
اگر نه که باید بازی رو اپدیت کنید.
denzelmovie
04-08-2013, 12:22
بچه ها من چند هفته پیش هاردم از بین رفت، الان روی هارد با فضای کمتر فیفا رو نصب کردم ولی وقتی واردش میشم یه صفحه سیاه میاد
بعد هم خودش میاد بیرون، کلا اجرا نمیشه، در صورتیکه توی هارد قبلی راحت اجرا میشد
کارت گرافیک کامل نصبه، direct x هم نصبه و c++ هم همین طور و physX هم نصبه
ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم
denzelmovie
05-08-2013, 09:28
کسی نبود کمک کنه؟
elshaarawy
07-08-2013, 16:11
ممکنه از آنتی ویروس خود ویندوز یاشه .البته رو ویندوز 7 رو میگم . روی 64 بیت هم این مشکل وچود داره . یه مقدار اطلاعات بیشتری از ویندوز و فرمت درایور بده تا بیشتر بتونم کمکت بکنم .
denzelmovie
08-08-2013, 13:02
ممکنه از آنتی ویروس خود ویندوز یاشه .البته رو ویندوز 7 رو میگم . روی 64 بیت هم این مشکل وچود داره . یه مقدار اطلاعات بیشتری از ویندوز و فرمت درایور بده تا بیشتر بتونم کمکت بکنم .
ویندوز 7 نسخه 32 بیتی هست، درایوها هم ntfs هست
elshaarawy
08-08-2013, 13:18
ببين دوست من فايروال و آننتي وويروس خود ويندوز رو ميگم بايد خاموش كني اگه خوب نشد ويندوز xpرو نصب كن شايد مشكل ويندوز باشه.
denzelmovie
08-08-2013, 14:30
ببين دوست من فايروال و آننتي وويروس خود ويندوز رو ميگم بايد خاموش كني اگه خوب نشد ويندوز xpرو نصب كن شايد مشكل ويندوز باشه.
هم فایروال و هم آنتی ویروس خود ویندوز و هم کسپراسکای که خودم نصب کردم رو غیر فعال کردم ولی نشد
ویندوز هم قبلا همین 7 بوده و مشکلی نداشته، فقط هاردم چون از بین رفت روی یک هارد دیگه ویندوز نصب کردم الان دیگه فیفا اجرا نمیشه
ویندوز xp هم اصلا خوشم نمیاد و کلا مشکل داره، به نظرت چکار کنم؟
elshaarawy
08-08-2013, 19:32
تنظیمات بازی رو روی حالت windows mod قرار بده . اگه اجرا نشد دیگه مشکل سخت افزاری و به احتمال زیاد هارد مشگل داره . بازی رو cut بکن تو یه درایو دیگه شاید مشگل سگمنت داشته باشه هاردت .
دوستان براي اينكه بشه توي بازي دريبل زد، حتما بايد از دسته هاي xbox يا لاجيتك استفاده كرد؟ يعني حتما بايد حداقل ١٠٠ تومن پول دسته داد؟ كار با همين دسته هاي فراسو راه نمي افته؟ مثل FGP-565 كه ٦٠ تومنه؟
ممنون
Eblis 2011
14-08-2013, 19:58
دوستان خسته نباشید
یکی از دوستان ، تنظیمات شوک رو بلد نیست انجام بده ، از اونجایی که من اصلا فیفا بازی نکردم اطلاعی ندارم
میشه کمکش کنید؟
چطوری باید تنظیمات شوک رو از داخل بازی فیفا انجام بده؟! ( مثل اینکه مشکلش با تنظیم کردن شوک سمت راسته )
به نقل از دوستم :
وقتی توی فیفا(داخل بازی)توی ستینگ میرم.همه کلید هارو میتونم تنظیم کنم،ولی خیلی جالبه چون اصلا 4گزینه ای که مال شوک سمت راست هست وجود نداره!
alironald0
14-08-2013, 23:18
اگر از گیم پد معمولی استفاده میکنن نمیشه داخل خود بازی آنالوگهای دسته رو تنظیم کرد.
باید از برنامه Xbox 360 Controller Emulator استفاده کنید که کارش اینه که گیم پد معمولی رو بعنوان دسته ایکس باکس به ویندوز میشناسونه.
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!) میتونید دانلود کنید.
Eblis 2011
15-08-2013, 13:39
اگر از گیم پد معمولی استفاده میکنن نمیشه داخل خود بازی آنالوگهای دسته رو تنظیم کرد.
باید از برنامه Xbox 360 Controller Emulator استفاده کنید که کارش اینه که گیم پد معمولی رو بعنوان دسته ایکس باکس به ویندوز میشناسونه.
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!) میتونید دانلود کنید.
ممنون
دوستم میگفت دسته بازیش شوک داره ... حتی شوک دار هم باشه باید از همین طریق تنظیمش کنه؟
alironald0
15-08-2013, 17:03
ممنون
دوستم میگفت دسته بازیش شوک داره ... حتی شوک دار هم باشه باید از همین طریق تنظیمش کنه؟
همون طور که میدونید شوک یعنی همون ویبره که در بازیها برای هیجان بیشتر استفاده میشه و این هم بدونید که شوک دار بودن یا نبودن دسته برای تنظیم یا شناسایی توسط ویندوز تاثیری نداره
اگر دسته شوک داشته باشه دستور ویندوز رو برای ویبره اجرا میکنه اگر نداشته باشه هم که هیچ.
شما باید شوک رو بعنوان یک قابلیت اضافه فقط برای خود گیم پد بدونید مثل یک دکمه اضافه،شما هر دسته معمولی که بخواید تنظیم کنید رو باید با اون روش تنظیم کنید
Eblis 2011
15-08-2013, 17:04
همون طور که میدونید شوک یعنی همون ویبره که در بازیها برای هیجان بیشتر استفاده میشه و این هم بدونید که شوک دار بودن یا نبودن دسته برای تنظیم یا شناسایی توسط ویندوز تاثیری نداره
اگر دسته شوک داشته باشه دستور ویندوز رو برای ویبره اجرا میکنه اگر نداشته باشه هم که هیچ.
شما باید شوک رو بعنوان یک قابلیت اضافه فقط برای خود گیم پد بدونید مثل یک دکمه اضافه،شما هر دسته معمولی که بخواید تنظیم کنید رو باید با اون روش تنظیم کنید
ممنون . میگه شوک سمت راست تو بازی تنظیم نمیشه و هیچ کاری نمیکنه
ولی طبیعتا باید تکنیک بزنه شوک سمت راست
یعنی شما میگی با همون روش مشکلش حل میشه؟
alironald0
15-08-2013, 19:18
بله،در اصل به اون قسمت، انالوگ سمت راست میگن ولی خب اکثرا میگن شوک.
شوک یعنی ویبره ای که دسته میده نه اون قسمتی که شما مدنظرتون هست.
از همون برنامه استفاده کنید مشکل حل میشه.
realmadrid lover
22-08-2013, 21:05
سلام به متخصص هاي عزيز فروم
فيفاي من به سال ٢٠٢١ كه ميرسه همش ميپره بيرون،اگه واسه كرك باشه ممنون ميشم واسم كركشو اپ كنين،اگرم دليل ديگه اي داره لدفا كمك كنين
ممنون
iranmobile
24-08-2013, 09:33
با سلام من فیفا 2013 رو از سایت.p30world.com دانلود کردم الان اجرا نمیشه کرک رو هم ریختم ارور msvcr100.dll میده این فایل رو هم تو پوشه فیفا کپی کردم ولی بازم ارور همین فایل رو میگیره لطفا راهنمایی کنید 10 روز زمان کشیده که این بازی رو دانلود کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iranmobile
24-08-2013, 21:48
آقا صاحب اینجا کیه یکی بیاد جواب بده:n24:
دوستان.پچی واسه این لگ لعنتی وجودنداره؟؟:n13:
mohammad varaste
26-08-2013, 12:22
چجوری میشه جای دکمه های بازی رو عوض کرد مثلا جای پاس و شوت رو عوض کرد ؟
چجوری میشه جای دکمه های بازی رو عوض کرد مثلا جای پاس و شوت رو عوض کرد ؟
خب تویx360ceمعلومه دیگه.روهرکدوم که بزنی می تونی جاشونو تغییربدی.
دوستان هنوز منتظرپچم ها.نبود؟؟؟
mohammad varaste
26-08-2013, 14:46
من رو pc بازی میکنم
میخوام مثل pes213 بشه چون به اون عادت دارم
من رو pc بازی میکنم
میخوام مثل pes213 بشه چون به اون عادت دارم
توگاگول سرچ کن <دانلودxbox360ce>بعددقیقامثل pesمی تونی بازی کنی.
mohammad varaste
26-08-2013, 16:35
نمیشه از تو خود بازی تنظیم کرد ؟
توPES13 میشه
نمیشه از تو خود بازی تنظیم کرد ؟
توPES13 میشه
اگه هم میشه من نمی دونم.ولی بااین متونی همه بازی هارو بدون مشکل وهمراه ویبره باگیم پدانجام بدی.:n01:
mohammad varaste
26-08-2013, 18:11
DL کردم باید حالا چیکارش کنم ؟
DL کردم باید حالا چیکارش کنم ؟
اول گیم پدووصل کن به سیستم وبعداون فایلی که علامت دسته روش هست رواجراکن .الان اگه خواستی میتونی تغییراتی ایجادکنی.حالا saveروبزن وازبرنامه خارج شو.
حالا دوتافایلی که به نام هایx360ceوxinput1_3.dllهستندرو منتقل کن به پوشه ی gameبازی کن وحالشوببر:n02:خواستم عکس مراحلوقراربدم که سوادم قدنداد.:n02:
دوستان کرش شدن بازی وسط Career راه حلی نداره ؟!
ویرایش : انگار باید بازی ــو آپدیت کنم
من تا حلا بازی رو آپدیت نکردم . اگه به 1.7 آپدیت کنم این مشکل حل میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
مرسی :40:
XxScorpionxX
04-09-2013, 12:42
سلام دوستان این حرف من ربطی به این تاپیک نداره من تو بازی Devil may cry 5 این ارور برای بازی می ده اگه می شه کمک کنید
realmadrid lover
04-09-2013, 20:12
سلام به متخصص هاي عزيز فروم
فيفاي من به سال ٢٠٢١ كه ميرسه همش ميپره بيرون،اگه واسه كرك باشه ممنون ميشم واسم كركشو اپ كنين،اگرم دليل ديگه اي داره لدفا كمك كنين
ممنون
کسی جواب مارو نمیده؟
کسی جواب مارو نمیده؟
والا این مشکل رو داداش من روی fifa 12 داشت!!
فکر کنم بعد 9-10 سال به این مشکل برخوردولی چون بلافاصله fifa13 اومد بیخالش شدیم:n02:،بهتون پیشنهاد میکنم کرک باز رو عوض و اگه براتون مقدوره بازی رو به آخرین پچ ها آپدیت کن....
البته ممکنه ایراد از خود بازی(مخصوصا گروه کرک کننده) باشه چون واقعا کمتر کسی این باز رو تا این حد جلو میره!!
سلام من فیفا 13 رو خریدم کرکش هم کردم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور fifa13 has stopped working میده با آپدیت کارت گرافیک درست میشه؟:n28:
دوستان عزیز من آموزش آنلاین فیفا رو می خواستم اگه لینک هست لطف کنید پیدا نکردم ممنون
73_POUYA
06-09-2013, 23:47
سلام به همه دوستان
من این بازی رو امروز نصب کردم و pach تابستونیرو هم بهش اضافه کردم و کارت گرافیکی ورژن آخرش رو سیستمه به داخل بازی میرم. تیممو انتخاب میکنم وقتی میخام بازی رو شروع کنم خود به خود سیستم از بازی بیرون میاد ضمن اینکه کرک اسکیدرو رو هم رو بازی ریختم لطفا هر کی میدونه مشکلو راهنماییم کنه؛خیلی ممنون.
73_POUYA
07-09-2013, 15:39
اشکال از pach بازی بود.
hasanangola
07-09-2013, 20:00
برای اجرای بازی باید origin را اجرا کرد که من برای ایجاد حساب در آن نمی توانم پسورد خود را وارد کنم
تقاضای کمک دارم
mohammadi9
15-09-2013, 10:37
Ram:4
Graphic:1
Windows 7 64bit
نمی تونم نصب کنم بازی رو
فایل ستاپ باز نمیشه و گیر میکنه
کمک کنید
مرسی
دوستان من یه مشکلی دارم، موقعی که میخوام بازی کنم این اِرور رو میده:
ممنون میشم کمک کنید.
دوستان من یه مشکلی دارم، موقعی که میخوام بازی کنم این اِرور رو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون میشم کمک کنید.دوستان ممنون میشم زودتر کمک کنید.
دوستان من یه مشکلی دارم، موقعی که میخوام بازی کنم این اِرور رو میده:
ممنون میشم کمک کنید.
شما باید نسخه های Visual C++ 2008 2005 2010 رو نصب کنید!!!
شما باید نسخه های Visual C++ 2008 2005 2010 رو نصب کنید!!!
ممنون من که کاملا پاکش کردم و الانم که مدارس باز شده دیگه بیخیالش شدم.
ممنون من که کاملا پاکش کردم و الانم که مدارس باز شده دیگه بیخیالش شدم.
خواهش میکنم،ولی فقط محض اطلاعتون باید بگم که اصل اخطار MSVCP به این نرم افزار بر میگرده:46:
ساشاشذ22
29-09-2013, 12:08
واسه من هم راحت نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟چرا؟
zanyar.sew
09-10-2013, 12:33
دوستان من fifa 13 رو از پی سی خونه کپی کردم تو درایو غیر ویندوزم(نوتبوک). باهاش بازی میکردم راحت. تو ویندوز سون. یه بارم ویندوز عوض کردم همون سونو بازم درست بود. طبیعیه چون فقط تنظیمات میره تو درایو ویندوز. خب بعدش ویندوز 8 نصب کردم بازم مشکلی نداشتم و چندین بار هم بازی کردم! ولی یه دفعه بدون هیچ دلیل الان بعد اینکه زبان رو انتخاب میکنم میاد بیرون. تنظیمات گرافیکی هم تغییر دادم باز مشکل حل نشد. کسی میدونه چیکار کنم؟ دانلودم دگ نمیتونم بکنم. 14 رو گرفتم منتظر کرکم واسه دو هفته که نمیشه! تا بگیرمش کرکه میاد.
امکان داره وقتی بازی کردم به اینترنت وصل بودم کرکه از کار افتاده باشه؟ من همون نسخه اولیه رو دارم چندتا کرکم واسش گرفتم جواب نداد. یه کاری بکنن کسایی که تجربشو دارن! دارم تو خماری میمیرم خدا شاهده.
zanyar.sew
09-10-2013, 22:01
کسی نیس جواب بده؟ بابا هر کاری کردم نشد که نشد. یه نسخه هم گرفتم جدید با آپدیتاش بازم نشد. directx رو نصب کردم همونی که تو بازیه. فقط dotnetfix که بعضیا گفتن باید نصبش کنی نصب نمیشه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته. گرافیکمم که مشکلی نداره همون ورژنیه که قبلا باهاش بازی کردم. یوزر جدید ساختم. همه اطلاعات رو پاک کردم. رستورپوینت زدم به موقعی که کار میکرد. نشد که نشد یه روز از صبح علافمون کرده لعنتی.
zanyar.sew
10-10-2013, 01:09
دوستان حل ! فقط جهت اطلاع میگم ها! باید غیر از همه کارایی که گفتم ویندوز مدیا پلیر رو هم داشته باشید. که من بنا به دلایلی uninstall کرده بودم. همین فقط. واسه کسایی هم که کرش دارن چیزایی که گفته بودم تو پست قبلی انجام دادن کارسازه.
mehdi_vsgh
18-10-2013, 13:35
کسی میدونه فیفا13 رو تو ویندوز 8.1 چطوری میشه اجرا کرد؟
zanyar.sew
31-10-2013, 05:11
کسی میدونه فیفا13 رو تو ویندوز 8.1 چطوری میشه اجرا کرد؟
منظورت چیه دوست عزیز ؟
روی ۸.۱ هم اجرا میشه. فولدر بازی رو هر جا دلت خواست بریز فقط دایرکت ایکس و .netframework و ... رو که مسلما همراه بازی هست نصبش کن. غیر از ریلدد نیس که احیانا بازیت ؟
Sent from my Ascend G510 using Tapatalk
mehdi_vsgh
31-10-2013, 07:36
منظورت چیه دوست عزیز ؟
روی ۸.۱ هم اجرا میشه. فولدر بازی رو هر جا دلت خواست بریز فقط دایرکت ایکس و .netframework و ... رو که مسلما همراه بازی هست نصبش کن. غیر از ریلدد نیس که احیانا بازیت ؟
Sent from my Ascend G510 using Tapatalk
دوست عزیر برای من اورژینال هست بله ورژن کرک شدش خیلی خوب اجرا میشه ولی با اوریژین اجرا نمیشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مشکلی که من با اجرا بازی دارم بازی در حالت 4:3 اجرا میشه widescreen نیست
حتی رزولوشن رو هم عوض کردم اما تغییری نکرد
sahar3671
13-02-2014, 16:56
سلام لطفا کمکم کنید. من این بازی و از این سایت دانلود کردم تو اکسترکت مشکلی نداشت ولی نمیدونم چجوری باید نصبش کنم. هیچ جاش اتوران نداره .:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.