مشاهده نسخه کامل
: Fedora
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
undertaker_ss
02-06-2010, 11:25
اینطور که شما میگین اصلا این دو تا به هم شبکه نیستن.چون اگه باشن باید بتونید ping انجام بدین.
ممنون حل شد
مشکل از نسخه لایو بود
یه بار کامل نصبش کردم مشکلم حل شد
sltavakoli
08-06-2010, 21:15
دوستان ظاهرا فدورا 13 هم اومده.البته مطمین نیستم.
ولی اگه اومده یه ریویو براش بزارید بدک نیست.
مرسی
sltavakoli
08-06-2010, 21:24
راستی دوستان جریان این Gnome shell که جدیدا حرفش همه جا ! هست چیه؟
undertaker_ss
08-06-2010, 23:01
دوستان ظاهرا فدورا 13 هم اومده.البته مطمین نیستم.
ولی اگه اومده یه ریویو براش بزارید بدک نیست.
مرسی
بله فکر کنم حدود 2 هفته ای هست اومده
فدورا 13 خیلی خوبه
بخصوص سرعتش عالی شده
و یه سوال
من مجبور شدم بعد لینوکس یه ویندوز نصب کنم و حالا grub شهید شد :دی
کسی میدونه چطور میتونم بدون اینکه کوچکترین اختلالی در ویندوز ها بودجود بیاد دوباره grub رو بزنم (نمیخوام لینوکس رو از اول بزنما)
فدورا 13 نسخه 64 بیت
danial_848
10-06-2010, 10:48
من مجبور شدم بعد لینوکس یه ویندوز نصب کنم و حالا grub شهید شد :دی
کسی میدونه چطور میتونم بدون اینکه کوچکترین اختلالی در ویندوز ها بودجود بیاد دوباره grub رو بزنم (نمیخوام لینوکس رو از اول بزنما)
فدورا 13 نسخه 64 بیت
در محیط متنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در محیط گرافیکی:
روش متنی توضیه میشه چون روی همه نسخهها جواب میده.
sltavakoli
10-06-2010, 12:00
دوستان من رفتم فدورا 13 رو از سی تو بخرم چند تا ویرایش محتلف داشت:
Fedora 13 Game
Fedora 13 Design
و . . . . . .
میخواستم بدونم که این نسخه ها رسمی هستند؟ و اینکه مثلا در نسخه ی Game چه بازی هایی هست که تو نسخه ی معمولی
نیست؟کلا نسخه ی گیم چه زیت هایی داره؟
در محیط متنی:
در محیط گرافیکی:
روش متنی توضیه میشه چون روی همه نسخهها جواب میده.
من دی وی دیشو ندارم .....
فقط لیو سی دی دارم
وستان من رفتم فدورا 13 رو از سی تو بخرم چند تا ویرایش محتلف داشت:
Fedora 13 Game
Fedora 13 Design
و . . . . . . در مورد رسمی بودن که بله همه رسمی هستن و تو سایت فدورا هم بره دانلود هست
ولی اینکه چه فرقی داره رو نمیدونم
danial_848
11-06-2010, 10:06
من دی وی دیشو ندارم .....
فقط لیو سی دی دارم
با liveCD نمیشه. ولی با DVD هر توزیع دیگری میشه.
pooriya_hp
11-06-2010, 22:44
سلا به همه ی دوستان
خسته نباشید
حقیقت من از لینوکس سر در نمیارم،فقط یه خواهش داشتم که:
یه لینک دانلود از فدوار 13 قرار بدید،بهتره نسخه Design،تور خدا امیج باشه چون من الان دست به دامن dial-up هستم/
نهایت حجم تا 5.5 مگابایت باشه.
ممنون
undertaker_ss
11-06-2010, 23:03
دوستان کسی تا حالا transparent proxy راه انداخته؟
نمی دونم چرا هر چی امتحان می کنم جواب نمی ده
کانفیگ های که توی نت هست جواب نمی ده
sltavakoli
12-06-2010, 13:42
سلا به همه ی دوستان
خسته نباشید
حقیقت من از لینوکس سر در نمیارم،فقط یه خواهش داشتم که:
یه لینک دانلود از فدوار 13 قرار بدید،بهتره نسخه Design،تور خدا امیج باشه چون من الان دست به دامن dial-up هستم/
نهایت حجم تا 5.5 مگابایت باشه.
ممنون
سلام دوست من !
فدورا 13 نسخه ی لایو 700 مگ هست.
شما با حجم 5 مگ tinyCore هم نمیتونی دانلود کنی. !!
pooriya_hp
12-06-2010, 16:33
من فقط ایمیج می خوام. شما لطف کنید یه نسخه جدید لینوکس رو بزارید
که حجمش کم باشه
ممنون
با liveCD نمیشه. ولی با DVD هر توزیع دیگری میشه.
نشد نداریم ...
sin2x=2sinxcosx
15-06-2010, 20:29
سلام .
من فدورا 13 رو دانلود کردم . بعد با Unetbootin فلشم رو بوتیبل کردم و می خوام از رو فلش نصب کنم . ولی تو مراحل آخر اونجا که می خواد بوت لودر رو نصب کنه اونجا یه ارور میده و از نصب میاد بیرون و ریستارت می شه .
سلام .
من فدورا 13 رو دانلود کردم . بعد با Unetbootin فلشم رو بوتیبل کردم و می خوام از رو فلش نصب کنم . ولی تو مراحل آخر اونجا که می خواد بوت لودر رو نصب کنه اونجا یه ارور میده و از نصب میاد بیرون و ریستارت می شه .
برای نصب از روی یو اس بی بهتر هست از نرم افزار خود فدورا استفاده کنید:
منبع:
سلام من به تازگی سیستم عامل اوبونتو رو نصب کردم. و نحوه اتصال به اینترنت (dial up) رو نمی دونم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
sin2x=2sinxcosx
16-06-2010, 20:13
برای نصب از روی یو اس بی بهتر هست از نرم افزار خود فدورا استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:
ممنون.
ولی اون سایت fedorahosted بالا نمیاد . از جای دیگه نمی تونم دانلود کنم ؟
sin2x=2sinxcosx
17-06-2010, 18:41
سلام .
من با live usb creator هم امتحان کردم حل نشد .
کارم بدجور گیره . لطفا کمک کنین .
این ارور رو می ده :
Missing ISO 9660 Image
The installer has tried to mount image #1, but cannot find it on the hard drive.
Please copy this image to the drive and click Retry. Click Exit to abort the installation.
سلام من به تازگی سیستم عامل اوبونتو رو نصب کردم. و نحوه اتصال به اینترنت (dial up) رو نمی دونم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
دوست عزیز شما این سوالتون را داخل انجمن مودم یا ابونتو مطرح کنید.
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
سلام .
من با live usb creator هم امتحان کردم حل نشد .
کارم بدجور گیره . لطفا کمک کنین .
این ارور رو می ده :
Missing ISO 9660 Image
The installer has tried to mount image #1, but cannot find it on the hard drive.
Please copy this image to the drive and click Retry. Click Exit to abort the installation.
الان روی فدورا چند هستی که می خوای این کار را انجام بدی؟؟؟؟؟
فایل سیستم فلشت چیه و سایزش چقدر است؟؟؟؟؟؟
با سلام.
من چند ماه پیش Fedora Core 10 رو ریختم رو سیستم دومم ولی حالا که میخوام پاکش کنم یه مشکلی دارم.
زمانی که سیستم رو روشن میکنم و سی دی ویندوز رو توش قرار میدم و بوت میکنم صفحه سیاه میشه و بالا نمیاد.
یه سری فرمان ها رو هم با روت امتحان کردم ولی باز هم جواب نداد. یکی از افراد بهم گفت که کمی صبر کنم شاید بالا بیاد ولی من بیشتر از یه روز صبر کردم و باز هم همون صفحه سیاه. برنامه Gparted رو هم روش تست کردم ولی جواب نمیده.
یکم راهنماییم کنید لطفا.
danial_848
23-07-2010, 19:59
با سلام.
من چند ماه پیش Fedora Core 10 رو ریختم رو سیستم دومم ولی حالا که میخوام پاکش کنم یه مشکلی دارم.
زمانی که سیستم رو روشن میکنم و سی دی ویندوز رو توش قرار میدم و بوت میکنم صفحه سیاه میشه و بالا نمیاد.
یه سری فرمان ها رو هم با روت امتحان کردم ولی باز هم جواب نداد. یکی از افراد بهم گفت که کمی صبر کنم شاید بالا بیاد ولی من بیشتر از یه روز صبر کردم و باز هم همون صفحه سیاه. برنامه Gparted رو هم روش تست کردم ولی جواب نمیده.
یکم راهنماییم کنید لطفا.
بعد از گذاشتن دیسک نصب کننده XP، بالای صفحه سیاه جملهای درباره بررسی هارد دیسک نوشته میشه بعد کل صفحه سیاه میشه؟
بعد از گذاشتن دیسک نصب کننده XP، بالای صفحه سیاه جملهای درباره بررسی هارد دیسک نوشته میشه بعد کل صفحه سیاه میشه؟
بله..........
danial_848
23-07-2010, 21:24
این مشکل رو مدتی داشتم و پس از کلی سرچ و ... به یک تاپیک رسیدم که آخرش هیچ کس جواب نگرفته بود و بعدها چندنفر وضعیت پارتیشنبندی شون رو گذاشتند و بعد اینکه نحوه پارتیشنبندی رو با هم مقایسه کردیم و نقاط مشترک نحوه پارتیشن بندی مون رو دیدیم تازه فهمیدیم قصه از چه قرار است حالا سرت رو درد نیارم:
اشکال اصلی از نصّاب مایکروسافت هست که نمیتونه پارتیشنها رو درست بررسی کنه یک راه حل اینست که همهٔ پارتیشنهای لینوکس و هر پارتیشنی که ویندوز فایل سیستم اون رو میشناسه اعم از FAT و NTFS وامثالهم که بین این پارتیشن ها هست رو پاک کنید. اما اگر این حرکت ممکن نیست و نمیخواید اطلاعاتتون از دست بره خروجی از fdisk -l برای من بگذارید تا داستان رو بگم. دستور رو هم با دسترسی کاربر ریشه اجرا کنید. اگر لینوکس بوت نمیشه از LiveCD استفاده کنید.
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد نصب فدورا 13
اول یه توضیحاتی در مورد سیستم خودم میدم من می خوام فدورا رو روی لپ تاپ اچ پی 2170ee نصب کنم
در حال حاضر من ویندوز 7 یولتیمیت دارم 64 بیت که میخوام هم فدورا رو نصب کنم و البته ویندوز 7 رو داشته باشم
البته می خوام ویندوز 7 رو هم یه بار دیگه نصب کنم (داغوون شده!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راستی اینم بگم من 5 درایو دارم که یه درایوم که 50 گیگ میشه خالی هستش من برای ویندوز 7 حدود 127 گیگ کنار گذاشتم
خوب سوالاتم :
1.من برای نصب فدورا چقدر فضا کنار بذارم؟
2.به نظرتون به غیر از فدورا چه توزیع دیگه ای از لینوکس خوبه؟
3.با چه برنامه ای از اطلاعاتم پشتیبان بگیرم که مشکای پیش نیاد(البته خودم Acronis رو انتخاب کردم)؟
ممنون
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد نصب فدورا 13
اول یه توضیحاتی در مورد سیستم خودم میدم من می خوام فدورا رو روی لپ تاپ اچ پی 2170ee نصب کنم
در حال حاضر من ویندوز 7 یولتیمیت دارم 64 بیت که میخوام هم فدورا رو نصب کنم و البته ویندوز 7 رو داشته باشم
البته می خوام ویندوز 7 رو هم یه بار دیگه نصب کنم (داغوون شده!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راستی اینم بگم من 5 درایو دارم که یه درایوم که 50 گیگ میشه خالی هستش من برای ویندوز 7 حدود 127 گیگ کنار گذاشتم
خوب سوالاتم :
1.من برای نصب فدورا چقدر فضا کنار بذارم؟
2.به نظرتون به غیر از فدورا چه توزیع دیگه ای از لینوکس خوبه؟
3.با چه برنامه ای از اطلاعاتم پشتیبان بگیرم که مشکای پیش نیاد(البته خودم Acronis رو انتخاب کردم)؟
ممنون
بستگی داره که می خواید چی کار باهاش انجام بدید اگر کارای اصلی شما توی ویندوز انجام میشه نیازی به حجم زیاد نیست . البته خودتون باید بسنجید ....
توزیع ubuntu نسخه های مبتنی بر این توزیع همانند MINT و ...
شما اگه به پارتیشن ویندوز و ریکاوری دست نزنید هیچ اتفاقی نمی افته ....
ولی بازم برای احتیاط بک آئ بد نیست ...
شما 3 پارتیشن احتیاج خواهید داشت ...
سلام
این فایرفاکس من تو فدورا 13 مرتبا سیاه میشه و 1 دقیقه هم طول میکشه تا درست شه
معمولا موقعی هست که میخوام از یه تب برم تب دیگه
به نظرتون مشکل چیه؟؟ واقعا اعصابمو خورد کرده
سلام
این فایرفاکس من تو فدورا 13 مرتبا سیاه میشه و 1 دقیقه هم طول میکشه تا درست شه
معمولا موقعی هست که میخوام از یه تب برم تب دیگه
به نظرتون مشکل چیه؟؟ واقعا اعصابمو خورد کرده
آپدیتش کردید ؟
فایرفوکس متاسفانه resourceزیادی میگیره...
باید ببینید چه چیزی در system monitor سی پی یو زیاد میگیره.
آپدیتش کردید ؟
فایرفوکس متاسفانه resourceزیادی میگیره...
باید ببینید چه چیزی در system monitor سی پی یو زیاد میگیره.
هر موقع میخوام تب عوض کنم یه بار سیاه میشه
دیگه واقعا داره از فدورا بدم میاد ...
چراغ هارد شما آیا گاه و بیگاه و به صورت مدت زمان طولانی روشن است ؟
آیا وقتی به سایت های فلش می رید سی پی یو در حالت کاری زیاد میشه؟
آپدیت فلش پلیر بد نیست ...
چه ربطی به فدورا داره !!؟؟
به تایپیکی که داخل انجمن فدورا زدی یه سر بزن
babak12_124
26-08-2010, 12:01
سلام نمیدونم این سوال و کجا بپرسم ! من تازه لینوکس نصب کردم و مشکل کارت صوتی دارم درایورش رو دانلود کردم اما بلد نیستم نصبش کنم این درایوریه که من دانلود مردم realtek-linux-audiopack-4.06a.tar.bz2
دریور کارت صوتی از داخل کرنل تنظیم میشند.
یک
بذارید...
babak12_124
26-08-2010, 18:41
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بفرماییند !
m a j r i x
28-08-2010, 18:01
سلام
کافیه از طریق کنسول یا ترمینال با یوزر روت لاگین کنید
بعدش دستور alsaconf رو اجرا کنید
دریور کارت صوتی از داخل کرنل تنظیم میشند.
یک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبذارید...
ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بفرماییند !
من گفتم که شما یک lspci بذارید ....
یا کار دوستمون رو انجام بدید...
Ahmad-Ra
01-09-2010, 12:31
البته دستور alsaconf خروجي نميده تو فدورا بيشتر دستور lspci كاربرد داره.
sltavakoli
06-09-2010, 20:41
دوستان یه سوال:
قرار بود که فدورا یه پروژه شروع کنه که از .deb هم پشتیبانی کنه !
چی شده این پروژه ؟
من به شخصه از فدورا خیلی بیشتر از اوبونتو خوشم میاد.ولی با RPM بیس بودنش به شدت مشکل دارم !
اضافه کردن پکیج های precompiled هیچ تاثیری روی کارایی بسته ها ندارند.
این پکیج نیاز به بهینه سازی دارند و تا وقتی این کار انجام نشه هیج موقع نمی تونه بسته به هر سیستم بالاترین کارایی رو روش داشته باشه.
پشتیانی هم باید بر روی سورس باشه که تقریبا همشون دارند! ولی بسته های precompiled بیشتر محبوبند!
thelastblack
13-09-2010, 23:44
یکم در مورد fedora spins توضیح میدین؟ یه نگاهی کردم فهمیدم توزیع های خاصی هستن که واسه کارای خاصن - مثل بازی یا شبیه سازی نرم افزاری یا ....
کلا این spin ها فقط همون پکیج های خاص رو دارن یا پکیج های عادی هم دارن توشون؟
یه چیزه دیگه... من میخوام یه توزیع خوب انتخاب کنم ... فدورا چه جور توزیعیه؟ تو چه کارایی تخصص داره؟ این تخصص یعنی اینکه ادعای چی میکنه؟ مثلا راحتی یا پشتیبانی قوی یا زیبایی یا هرچی .....
کلا میخوام قید ویندوز رو بزنم واسه همین دنبال یه توزیع مناسب میگردم...
sltavakoli
15-09-2010, 23:20
یکم در مورد fedora spins توضیح میدین؟ یه نگاهی کردم فهمیدم توزیع های خاصی هستن که واسه کارای خاصن - مثل بازی یا شبیه سازی نرم افزاری یا ....
کلا این spin ها فقط همون پکیج های خاص رو دارن یا پکیج های عادی هم دارن توشون؟
یه چیزه دیگه... من میخوام یه توزیع خوب انتخاب کنم ... فدورا چه جور توزیعیه؟ تو چه کارایی تخصص داره؟ این تخصص یعنی اینکه ادعای چی میکنه؟ مثلا راحتی یا پشتیبانی قوی یا زیبایی یا هرچی .....
کلا میخوام قید ویندوز رو بزنم واسه همین دنبال یه توزیع مناسب میگردم...
فدورا همه کارس.تقریبا مث اوبونتو.
هیچ کس نمیتونه بگه فلان توزیع بهتره.اگه تازه کاری بین اوبونتو و فدورا یکی رو انتخاب کن.
Ahmad-Ra
29-09-2010, 14:08
اطلاع رساني :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توزيع پارسيدورا.
پارسیدورا یک سیستم عامل بر پایه گنو/لینوکس است که شامل مجموعه ای از آخرین نرم افزارهای آزاد و منبع باز میباشد. پارسیدوار نسخه ترکیبی و منبعث شده از فدورا است. این توزیع کاملا سازگار با فدورا است. در این توزیع سعی شده است که نیاز های کاربران فارسی زبان و ایرانیان به طور مناسبی پاسخ داده شود. پارسیدورا همیشه برای هر کسی برای هر استفاده, ویرایش و پخش آزاد است. پارسیدورا توسط افرادی از سراسر جهان که بصورت یک انجمن به نام پارسیدورا با هم کار میکنند ایجاد شده:پارسیدورا به روی همه کسانی که بخواهند به آن بپیوندند باز است و به آنها خوش آمد میگوید.
آنچه در پارسیدورا ۱۳ خواهید یافت:
مجموعهای از قلمهای فارسی متداول
فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی startdict
پشتیبانی از قالبهای معمول صوتی و تصویری
برنامههای پخش موسیقی و فیلم مانند VLC, MPlayer, Miro, Bunshee
درایورهای سختافزاری موجود در مخازن RPMFusion از جمله درایور کارتهای گرافیکی nVidia و ATI
برنامک تقویم شمسی Jalali Calendar
بستههای تکمیلی Compiz Fusion برای داشتن محیطی جذابتر
محیط رومیزی سبک و سریع LXDE
اطلاعات بيشتر در :
جشن انتشار پارسيدورا :
زمان : ساعت 3 بعد از ظهر الي 6 بعد از ظهر.
==============
دوستان فدورايي و غير فدورايي، هر كي ميتونه و علاقمند بود حتما شركت كنه. ممنون.
undertaker_ss
14-10-2010, 11:20
سلام دوستان
می خواستم ببینم واسه نصب فدورا 12 فقط پارتیشن روت کافیه یا باید swap و boot رو هم ایجاد کرد
شنیدم که انگار فقط بوت کافیه جدیدا
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیز دیگه این که من اگه توی یکی از logical drive هام که عضو یه extended partition هست Linux نصب کنم کل Extended partition ام می پره؟
من یه پارتیشن primary دارم یه Extended که توی اون extended پنج تا logical drive دارم
ممنون
danial_848
14-10-2010, 11:31
سلام دوستان
می خواستم ببینم واسه نصب فدورا 12 فقط پارتیشن روت کافیه یا باید swap و boot رو هم ایجاد کرد
شنیدم که انگار فقط بوت کافیه جدیدا
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما هیچکدوم هم ایجاد نکنید مشکلی پیش نمیاد. SWAP اگر باشه بد نیست. برای جزئیات بیشتر جستجو کنید قبلاً توضیح داده شده.
یه چیز دیگه این که من اگه توی یکی از logical drive هام که عضو یه extended partition هست Linux نصب کنم کل Extended partition ام می پره؟
من یه پارتیشن primary دارم یه Extended که توی اون extended پنج تا logical drive دارم
ممنون
همون logicalها رو دستکاری کنید مشکلی نیست.
undertaker_ss
14-10-2010, 12:22
شما هیچکدوم هم ایجاد نکنید مشکلی پیش نمیاد. SWAP اگر باشه بد نیست. برای جزئیات بیشتر جستجو کنید قبلاً توضیح داده شده.
همون logicalها رو دستکاری کنید مشکلی نیست.
خیلی خیلی ممنون
راجع به پارتیشن ها توضیح داده شده یا swap؟
راستی swap بهتره اندازه Ram باشه؟
gnulinux
14-10-2010, 15:52
خیلی خیلی ممنون
سلام اگه رمت کمتر از 4 گیگ هست دو برابر مقدار رم اگه 4 گیگ و یا بالاتر همون مقدار رم :46:
undertaker_ss
15-10-2010, 11:21
دوستان ممنون بابت پاسخ ها تون
یه سوال دیگه: اگه محیط گرافیکی قبلا نصب نشده باشه راهی هست بشه موقع لود شدن لینوکس محیط گرافیکی رو لود کرد؟
اگه init 5 بزنم محیط گرافیکی خودش نصب میشه؟
به غیر از استفاده از محیط گرافیکی چه طوری میشه یه فایل شیر شده از ویندوز رو توی لینوکس دید؟
سلام اگه رمت کمتر از 4 گیگ هست دو برابر مقدار رم اگه 4 گیگ و یا بالاتر همون مقدار رم :46:
این مورد قبلا توضیح داده شده است ... نیازی نیست به دو برابر مقدار رم... حتی یک یا 2 گیگ فضا نیز برای swap کافی است.
خیلی خیلی ممنون
اقا این و تو
Oracle Database Preinstallation Requirements
گذاشتن منم از همین فرمول استفاده می کنم
سلام.
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
اموزش نصب فدورا 13 رو میخواستم.
مرسی
اقا این و تو
Oracle Database Preinstallation Requirements
گذاشتن منم از همین فرمول استفاده می کنم
یکبار کامل توضیح دادم، سیستم های مدیریت دیتابیس، به swap نیاز دارند، خیلی واضح هم هست چرا، حالا شما فکر کنید Oracle که قوی ترین اینها هم هست خوب معلوم هست برای خودش swap رو حتی در 16 gb هم در نظر می گیره، ولی یک کاربر خانگی با رم حتی 4 گیگ هم نیازی به swap نداره، چرا که اصولا swap جایی است که برنامه های در حال اجرا که به صورت خیلی کم و یا کلا idle شده هستند، برای بیشتر شدن حافظه بروی اون فضا می روند، حالا شما با 4 گیگ رم چه کار می خواهید بکنید که swap نیاز باشه.
قبلا کامل در مورد اینکه چه برنامه هایی ممکن هست به swap نیاز داشته باشند توضیح دادم که DBMS ها یکی از اونها بودند به دلیل حجم داده ای که ممکن هست ارائه کنند!
یکبار کامل توضیح دادم، سیستم های مدیریت دیتابیس، به swap نیاز دارند، خیلی واضح هم هست چرا، حالا شما فکر کنید Oracle که قوی ترین اینها هم هست خوب معلوم هست برای خودش swap رو حتی در 16 gb هم در نظر می گیره، ولی یک کاربر خانگی با رم حتی 4 گیگ هم نیازی به swap نداره، چرا که اصولا swap جایی است که برنامه های در حال اجرا که به صورت خیلی کم و یا کلا idle شده هستند، برای بیشتر شدن حافظه بروی اون فضا می روند، حالا شما با 4 گیگ رم چه کار می خواهید بکنید که swap نیاز باشه.
قبلا کامل در مورد اینکه چه برنامه هایی ممکن هست به swap نیاز داشته باشند توضیح دادم که DBMS ها یکی از اونها بودند به دلیل حجم داده ای که ممکن هست ارائه کنند!
من فکر کردم ایشون هم می خوان تخصصی کار کنند شما حتی 4GB هم رم داشته باشین یک دیتا بیس اوراکل با یک applictaion server راه اندازی کننین برای تست هم یک virtual فکر کنم 4GB کافی نخواهد بود . در ثانی اگر لینوکس هایی نظیر ole رو بخواین نصب کنیین اگر swap اختصاص ندین به شما اخطار خواهد داد.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
سلام.
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
اموزش نصب فدورا 13 رو میخواستم.
مرسی
سلام
یکی از دوستام فدورا 13 رو تازه نصب کرده... سی پی یوش پنتیوم 4 ، 2.8 اینتل هست... میگه توی system monitor سی پی یو همیشه روی 90% - 100% هست... مشکل از چیه؟
تو قسمت processes نشون داده چه برنامه هایی در حال اجرا هستن و جزئیات دیگه
اونجا باید ببینه کدوم برنامه داره از cpu زیاد استفاده می کنه و اگر می شه end process
HAMEDROBOT1370
02-11-2010, 10:55
سلام من می خوام شبیه سازی فوتبال رو کامل یاد بگیرم تا در مسابقات شرکت کنم ولی الان 1 شبیه سازی اماده می خوام تا در مسابقات شرکت کنم د
pooriya_hp
13-11-2010, 15:21
دوستانی که آخرین نسخه فدورا رو دارند لطف کنند بزارند..
بطفا لایو باشه......
ضمنن سیستم مناسب برای نصب فدورا چی هست ؟؟؟
سیستم من :
cpu: intel celeron 2.4
ram: 768
vga: 128
hdd: 80
m a j r i x
13-11-2010, 20:42
از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداری
لینک فدورا 14 لایو
mojanimator
05-12-2010, 17:02
سلام برو بچز!!
امروز جو گرفتم رفتم لینوکس بخرم بدون اینکه کمترین اطلاعی از لینوکس داشته باشم فروشنده بهم FEDORA CORE 10 رو داد منم به خیال اینکه مثل ویندوز ایکس پی نصب میشه بوت کردمو دیدم بابا عجب نصبش راحته! خلاصه سرتونو درد نیارم! یکی یکی مراحل نصبو با اشتیاق رفتم جلو رسیدم به قسمت محل نصب. دیدم اصلا اسم درایوامو ننوشته و فقط با یه سری شماره بعد از (hda)مرتبشون کرده منم گفتم مثلا درایو C میشه همون اولیو بقیشونم به ترتیب میان پایین! ولی هرکار کردم از این مرحله جلو تر نمیرفت که نمیرفت! یه ارور میداد با همچین محتوایی که باید چیزی مثل root درست کنم! من هیچی نوفهمم!!! کمک!:19:
سلام برو بچز!!
امروز جو گرفتم رفتم لینوکس بخرم بدون اینکه کمترین اطلاعی از لینوکس داشته باشم فروشنده بهم FEDORA CORE 10 رو داد منم به خیال اینکه مثل ویندوز ایکس پی نصب میشه بوت کردمو دیدم بابا عجب نصبش راحته! خلاصه سرتونو درد نیارم! یکی یکی مراحل نصبو با اشتیاق رفتم جلو رسیدم به قسمت محل نصب. دیدم اصلا اسم درایوامو ننوشته و فقط با یه سری شماره بعد از (hda)مرتبشون کرده منم گفتم مثلا درایو C میشه همون اولیو بقیشونم به ترتیب میان پایین! ولی هرکار کردم از این مرحله جلو تر نمیرفت که نمیرفت! یه ارور میداد با همچین محتوایی که باید چیزی مثل root درست کنم! من هیچی نوفهمم!!! کمک!:19:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی مرحله انتخاب پارتیشن باید دقت کنید، اگه اشتباه کنید ممکنه هاردتون به کل فرمت بشه! چند سال پیش منم دقیقاً مثل شما فدورا رو خریدم و اومدم نصب کنم که اشتباهی زدم کل هارد فرمت شد و همه اطلاعاتم پرید!
قبل از نصب باید یک فضای خالی برای نصب فدورا کنار بزارید
مراحل رو مثل آموزش زیر برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهم: وقتی که به صفحه زیر رسیدید از منوی بازشو create custom layout رو انتخاب کنید... بعد رو next کلیک کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی صفحه زیر باید یک پارتیشن لینوکسی بسازید...
مراحل:
{1}» بعد در زمان نصب اون فضای خالی رو انتخاب کنید
{2}» روی new کلیک کنید
{3}» از منوی بازشوی mount point گزینه / رو انتخاب کنید ( / در لینوکس یعنی root (روت))
{4}» در قسمت file system type یک فایل سیستم لینوکس رو انتخاب کنید. ext3 یا ext4 رو انتخاب کنید
{5}» حجم پارتیشن(به مگابایت) هم در قسمت size بدید...
{6}» روی OK کلیک کنید...
این آموزش ها رو هم نگاه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک آموزش های دیگه هم توی صفحه اول همین تاپیک هست...
آخرین نسخه فدورا هم 14 هست...
موفق باشید...
hotshotbabol
23-12-2010, 21:23
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
یه سوال داشتم
برای حذف یک سرویس (system=>administration=>services) در فدورا 13 باید چه دستورانی رو در ترمینال وارد کنیم ؟
اگه جواب بدید یه دنیا ممنونتون میشم .
M i L @ D
26-12-2010, 18:18
سلام دوستان ... !
من میخوام Codec رو نصب کنم ... در ترمینال این رو میزنم :
yum install vlc
بیفام میده که :
Existing lock /var/run/yum.pid: another copy is running as pid 3271.
Another app is currently holding the yum lock; waiting for it to exit...
ممنون میشم راهنمایی کنید !
M i L @ D
26-12-2010, 19:49
سلام دوستان ... !
من میخوام Codec رو نصب کنم ... در ترمینال این رو میزنم :
yum install vlc
بیفام میده که :
Existing lock /var/run/yum.pid: another copy is running as pid 3271.
Another app is currently holding the yum lock; waiting for it to exit...
ممنون میشم راهنمایی کنید !
خـــودم یافتم ... برای کسانی هم که این مشکل توضیح میدم :
Terminal را باز کنید و به Root بروید !
متن ها زیر را تایپ کنید : ( بعد از هر خطی که تایپ کردید Enter بزنید )
مــشکل حل شد !
farshadtizhoosh
31-12-2010, 14:44
با سلام
من fedora 8 را نصب كردم يه 2 ماه پيش
اْان ميخاستم پاكش كنم
اول اومدم با Partition Wizard فرمت درايوش را ntfs كردم
بعدش كه ريست كردم ديگه هيچي بالا نيومد و ميره مستقيما تو صفحه زير:
اين چيه؟ چيكار بايد بكنم؟ ويندوز 7 هم نصب بودش!!!
borderlessboy
23-01-2011, 11:39
شما باید با استفاده از سی دی ویندوز بوت گراب را دوباره نصب کنید.
mj.nosratzadeh
16-04-2011, 13:46
سلام
چرا وقتی فدورا نصب میکنم ویندوز 7 من میپره؟ لطفا راهنمایی کنید
mj.nosratzadeh
16-04-2011, 17:03
بچه ها چرا وقتی فدورا رو با یه سیستم عامل دیگه مثل7 ،ویندوزم میپره؟تو نصب فدورا دقیقا نمیدونم کجا ازم می پرسه که آیا سیستم عمل دیگه هم داری یا نه یعنی من تاحالا پیدا نکردم
mj.nosratzadeh
16-04-2011, 17:05
باید فقط MBR رو تصحیح کنی.
که برای این کار چندین روش هست.
1- با داس بالا بیا و دستور زیر رو در خط فرمان داس وارد کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- سی دی ویندوز xp رو بزار و باهاش بالا بیا. بعد برو قسمت Recover (البته فکر کنم این باشه.) و بعد با یوزر Administrator وارد شو و بعد دستور زیر رو بزن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددست آخر ریست کن و وقتی ویندوز بالا اومد، پارتیشنهای لینوکس رو پاک کن.
به همین راحتی!
موقع وارد کردن فرمان مهمه که تو کدام درایو باشه? مثلc:/---d;\
خیر مهم نیست، البته اصولا در قسمت ریکاوری شما ابتدا ازتون سوال میشه که روی کدام ویندوز می خواهید کار کنید، و البته این روش، روش xp هست و در 7 و vista تعمییر mbr متفاوت هست.
سلام....
ببخشید می خواستم بدونم کسی با پیجین کار کرده؟؟؟
بذارید این طوری توضیح بدم...
وقتی که آدی یک نفر عکس نداره...و اون برای اولین بار یه عکس برای آیدی خودش انتخاب می کنه... عکس تویه پیجین قرار میگیره... ولی وقتی برای بار دوم عکس رو عوض می کنه... دیگه اون عکس تغییر نمیکنه.....یعنی عکس اول باقی می مونه....
ممنون میشم که توضیح بدید...
با تشکر....
mj.nosratzadeh
24-04-2011, 19:40
مرسی درست شد:31::46:
سلام....
ببخشید می خواستم بدونم کسی با پیجین کار کرده؟؟؟
بذارید این طوری توضیح بدم...
وقتی که آدی یک نفر عکس نداره...و اون برای اولین بار یه عکس برای آیدی خودش انتخاب می کنه... عکس تویه پیجین قرار میگیره... ولی وقتی برای بار دوم عکس رو عوض می کنه... دیگه اون عکس تغییر نمیکنه.....یعنی عکس اول باقی می مونه....
ممنون میشم که توضیح بدید...
با تشکر....
سلام :)
برا من که اینجوری نیست! یه خورده باش ور برو ببین چی میشه!؟
موفق باشین
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من می خوام از نرم افزار هام بک آپ بگیرم و یه وقت اگه فدورا خراب شد یا خواست پاکش کنم
دیگه نرم برنامه ها رو از اول نصب کنم چه نرم افزارهایی که از طریق add or remove یا yum نصب شدند؟
در ضمن من و parted , fstool ,partimage رو هم دارم ولی کار کردن باهاشون رو بلد نیستم؟
ممنون
با سلام
من حدود یک سال پیش فدورا رو تو ی فضای مجزای پارتیشن نشده که بعد موقع نصب فدورا پارتیشن بندیش کردم نصب کردم ولی بعد از اینکه یه ویندوز جدید نصب کردم دیگه به فدورا دسترسی نداشتم و یه درایو جدید توی درایوام به اسم I
ظاهر شده که نه میتونم فرمتش کنم و نه سایزش رو ببینم هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم.
این درایو چیه ؟
یعنی همونه که لینوکس توش نصب شده؟؟
من الان باید پی کار کنم بازم میخواستم فدورا رو نصب کنم ولی فضای خالی ندارم .
با تشکر
به طور معمول پارتیشنهای لینوکس در ویندوز قابل مشاهده نیست
شما سیستمتو با یک livecd بوت کن
توی این livecdها معمولا نرمافزارهای پارتیشن بندی به نام gparted یا qtparted وجود داره که تقریبا همه نوع فرمتی رو بهت نشون میدن
با اونها میتونید پارتیشنهای هارد دیسک رو بررسی کنید
به طور معمول پارتیشنهای لینوکس در ویندوز قابل مشاهده نیست
شما سیستمتو با یک livecd بوت کن
توی این livecdها معمولا نرمافزارهای پارتیشن بندی به نام gparted یا qtparted وجود داره که تقریبا همه نوع فرمتی رو بهت نشون میدن
با اونها میتونید پارتیشنهای هارد دیسک رو بررسی کنید
خیلی ممنون از توضیحتون ولی من الان livecd ندارم. و خریدنش هم این جا یکم مشکل.
ولی یه نکته ای من این قسمت رو خوندم که اقای Ahmad-Ra توضیح داده بودند..(فکر میکنم فدورا هنوز وجود داره و گرنه همچین درایوی نشون نمیداد!؟)
راهنمای ترمیم مدیر بوت گراب با استفاده از دیسک عمومی فدورا
در این راهنما نحوه ترمیم مدیر بوت گراب را بدون احتیاج به وارد کردن دستورات شل و استفاده از دیسک های زنده یاد میگیرید.
مقدمه کوتاه :
در اکثر توزیع های کنونی لینوکس برای راحتی کاربران در صورت داشتن چند سیستم عامل مختلف مدیر بوتی به نام گراب ( Grub) در نظر گرفته شده تا کاربران بتوانند از میان سیستم عامل های موجود در سیستم خود به راحتی یکی را انتخاب کنند.
درصدی از افراد تازه وارد در دنیای لینوکس معمولا به سیستم عامل قبلی خود مانند MS Windows احتیاج دارند و بنابر این هم سیستم عامل لینوکس را نگهداری میکنند هم ویندوز را. به دلایل مختلفی اگر چنانچه مجبور به نصب مجدد ویندوز شوند( با توجه به داشتن لینوکس از قبل) ویندوز بوت اصلی سیستم را(MBR) را بازنویسی کرده و تنظیمات گراب از بین میرود و کاربر مثل قبل قادر به انتخاب سیستم عامل مختلف نخواهد بود.
این مقاله به منظور ترمیم مدیر بوت گراب برای کاربر های توزیع فدورا روش این کار را در اختیار شما قرار میدهد.
روش کار:
1. سیستم خود را یکبار Reboot کرده وارد تنظیمات بایوس سیستم شوید و First boot device خود را روی cd-rom تنظیم کنید.
2. حال دی وی دی توزیع خود را داخل دستگاه بگذارید و منتظر شوید تا بوت شود سپس در صفحه جدید باز شده Install or upgrade را انتخاب کنید تا صفحه گرافیکی نصب فدورا نمایان شود.
3. صفحه های موجود را Next کرده تا به صفحه ای برسید که حاوی دو آپشن یعنی Install fedora و Upgrade fedora باشد.
4. دراین مرحله تیک را روی دومین آپشن یعنی Upgrade fedora زده و کلید Next را فشار دهید و در صفحه بعدی بسته ها برای نصب را هم به تنظیماتش کاری نداشته باشید و Next کنید.
5. در این مرحله فدورا سیستم مدیر بوت گراب پاک شده را شناسایی میکند و در این مرحله ۲ انتخاب دیگر میدهد. آپگرید فدورا بدون نصب مدیر بوت گراب و گزینه دوم یعنی فقط نصب مدیر بوت گراب. توجه کنید فقط نصب مدیر بوت گراب را انتخاب کنید.
6. بنا بر این گزینه دوم را تیک زده و Next کنید.
7. این مرحله Image گذاری سیستم شروع میشه و در مدتی کمتر از 10 ثانیه گراب نصب خواهد شد و دی وی دی بیرون می آید و در صفحه از شما درخواست میشود که گزینه Reboot را فشار دهید. این کار را انجام دهید تا سیستم یکبار راه اندازی شود.
کار به اتمام رسید و مدیر بوت گراب نصب شد.
من این قسمت رو خوندم ولی بعد از رفتن به مرحله 2 وبعد از تنظیم زبان و ساعت و پسورد یهصفحه ای میاد که گزینه هاش به این طریق
use entir drive
Replace excisting linux system
Shrink current system
Use free space
Create custom layout
و گزینه ای به اسم upgradeنداره الان من این جا باید چی کار کنم؟
من فدورا ندارم و در مورد اونی که میگی هم اطلاعی ندارم
اما اگر یه لایو سی دی داشته باشی هر کاری میتونی راحت انجام بدی
میتونی دانلود کنی
اگر اینترنت خوب داری دیسک زنده فدورا رو دانلود کن - میتونی فدورای قبلی رو برگردونی و اصلا میتونی همینو نصب کنی:
اگر سرعت اینترنتت پایینه دیسک زنده gparted رو بگیر که 130m هستش و خیلی هم کاربرد داره و میتونی براحتی فدورای قبلی رو برگردونی:
اگر دیگه سرعت اینترنتت خیلی افتضاحه یه دیسک زنده هست به اسم tiny core که خیلی حجمش کمه (حدود 10m) اما برگردوندن فدورای قبلی یخورده سخت تر میشه:
البته میتونی هر کدوم از اینها رو که خواستی رو سیستمت نصب کنی
این است قدرت گنو/لینوکس
danial_848
04-07-2011, 23:31
خیلی ممنون از توضیحتون ولی من الان livecd ندارم. و خریدنش هم این جا یکم مشکل.
ولی یه نکته ای من این قسمت رو خوندم که اقای Ahmad-Ra توضیح داده بودند..(فکر میکنم فدورا هنوز وجود داره و گرنه همچین درایوی نشون نمیداد!؟)
من این قسمت رو خوندم ولی بعد از رفتن به مرحله 2 وبعد از تنظیم زبان و ساعت و پسورد یهصفحه ای میاد که گزینه هاش به این طریق
use entir drive
Replace excisting linux system
Shrink current system
Use free space
Create custom layout
و گزینه ای به اسم upgradeنداره الان من این جا باید چی کار کنم؟
Replace excisting linux system رو بزن
یا راه مطمئن تر اینکه Create custom layout رو بزن، توی صفحه ای که میاد همه پارتیشنهات رو میتونی بررسی کنی و پارتیشنی که لینوکس روش هست رو خیلی راحت می تونی پیدا کنی و اگه خواستی حذفش کنی و مجددا ایجادش کنی
64data512
05-07-2011, 15:23
سلام دوستان عزیز. یه سری از مفاهیم برا من واقعأ مبهمه! خواهش میکنم منو روشن کنید!
من الآن ویندوز ایکس پی دارم و میخوام فدورا 14 رو هم نصبش کنم و همچنین میخوام موقع استارت آپ، ازم سوال کنه که توی کدوم سیستم عامل(یعنی فدورا یا ایکس پی) میخوام برم. حالا باید چیکار کنم؟
danial_848
05-07-2011, 16:24
سلام دوستان عزیز. یه سری از مفاهیم برا من واقعأ مبهمه! خواهش میکنم منو روشن کنید!
من الآن ویندوز ایکس پی دارم و میخوام فدورا 14 رو هم نصبش کنم و همچنین میخوام موقع استارت آپ، ازم سوال کنه که توی کدوم سیستم عامل(یعنی فدورا یا ایکس پی) میخوام برم. حالا باید چیکار کنم؟
این رو لینوکس موقع نصب اتوماتیک انجام میده
با سلام
من با دستور yum خواستم بسته kernel-PAE-devel رو از رو دی وی دی نصب کنم که فکر کنم نصبم شد ولی این ارور اخری دیگه چیه؟
public key not found یعنی چی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام و خسته نباشید
من نسخه redhat linux server 6.1 x86_64 رو نصب کردم و با اتصال به اینترنت رجیستر هم کردم.
حالا وقتی میخوام با add/remove software کار کنم پیغام Error: Cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository: base. Please verify its path and try again رو میده قبلا تو فدورا همچین مشکلی داشتم البته تو نسخه های ۹و۱۰ ولی با چند تا دستور ساده yum clean all , yum update و غیره درست میشد.
ولی اینجا کار نمیکنه.
چی کار کنم؟
MasterGeek
13-07-2011, 12:43
مشکل شما در یعید هست کش یام باشه. مسئله برمیگرده به آدرس های مخزن، یا مسئله ی ------ و ارتباط
دسترسیتون به اینترنت از چه طریقی هست؟ خودتون سرور دارین؟
شاخه ی /yum/etc و /etc/yum.repo.d رو چک کنید ببینین تنظیمات چطوره
من حدس میزنم سیستم شما چون سرور هست به طور پیشفرض تنظیمات خاص خودشو داره و مثل فدورا یه توزیع کابری معمولی نیست. بهترین راه اینه که مثل یه گیک برین مستندات رو بخونین، اینترنت رو بخونین و مشکل رو پیدا کنید و بعد رفعش کنین (کلی هم چیز یاد میگیرین) ولی اگه راه سریع می خواین بهتره به فروم مرتبط با ردهت مراجعه کنید. اونجا احتمالا نیازی هم به سوال کردن ندارین چون قبلا پرسیده شده ...
مشکل حرف ی که به صورت جداگانه در مرورگرهای firefox and chrome نوشته میشه چیه؟
ممنون
MasterGeek
20-07-2011, 09:10
مشکل از فونتت هست، بهتره از فونت های استاندارد استفاده کنی، الان اسمشون یادم نیست ولی همون نازنین و ... هستن ولی B رو اولشون ندارن....تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی...
danial_848
06-10-2011, 21:33
بهترین: DejaVuSans
با نام خدا و سلام
دوستان من مجبور به استفاده از لینوکس شدم که واسه ی کاری که میخام انجام بدم فدورا رو معرفی کردن ...
الان که نصبش کردم انگار گرافیکم رو دیتکت نکرده !!! چه طوی باید درایور گرافیکم رو بش بشناسونم ؟؟؟
thelastblack
20-10-2011, 20:58
با نام خدا و سلام
دوستان من مجبور به استفاده از لینوکس شدم که واسه ی کاری که میخام انجام بدم فدورا رو معرفی کردن ...
الان که نصبش کردم انگار گرافیکم رو دیتکت نکرده !!! چه طوی باید درایور گرافیکم رو بش بشناسونم ؟؟؟
مدل گرافیکتون چیه؟ میتونید از سایت سازندهی گرافیکتون درایور لینوکسشو دانلود کنید......
مدل گرافیکتون چیه؟ میتونید از سایت سازندهی گرافیکتون درایور لینوکسشو دانلود کنید......
سپاس
نمیدونستم که درایور لینوکس هم داریم :دی
مدل گرافیکم ATI HD Radeon 5730 ...
danial_848
21-10-2011, 14:13
سپاس
فدورا چند؟
احتمالا نسخه ات قدیمیه
thelastblack
21-10-2011, 19:24
سپاس
شما برو به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجا میتونی هرچه که میخوای گیر بیاری.
فقط دقت کن اونجا چیزی به اسم فدورا نیست. درایور لینوکس رو دانلود کن(۳۲ یا ۶۴، هرکدوم که مناسب سیستمت هست)
aftab_azad20
03-12-2011, 09:54
سلام دوستان من fc14دارم میخوام سرویس سامبا رو به صورت کامل از طریق اینترنت نصب کنم،که swatهم باهاش نصب بشه،اگه میشه راهنمایی کنید،اخه هر چی پکیچ swatرو از اینترنت دانلود میکنم موقع نصبش ایراد میگیره.fedora core 14 32bit,kde desktop
aftab_azad20
04-12-2011, 10:19
یعنی هیچ کس نمیدونه با کدوم دستور میتونم از طریق اینترنت یه سرویس رو به صورت کامل نصب کنم:19:
Ahmad-Ra
29-02-2012, 20:23
مطالعه کنید :
سلام خدمت اساتید
من فدورا 16 نصب کردم اما رو صفحه دسکتاپ نمیتونم راست کلیک کنم اولین بارمه که فدورا نصب کردم ر توزیهای دیگه میشد راست کلیک کرد
فکر کنم فدورا 16 از گنوم 3 استفاده می کنه. در این صورت این اتفاق طبیعی هست چون تو گنوم 3 نمی شه رو دسکتاپ راست کلیک کرد.
فکر کنم فدورا 16 از گنوم 3 استفاده می کنه. در این صورت این اتفاق طبیعی هست چون تو گنوم 3 نمی شه رو دسکتاپ راست کلیک کرد.
ممنون استاد
حالا راهی نداره این محدودیتو دور بزنم؟
با یه برنامه با اسم GnomeTweakTool می شه یه کارایی کرد.
سلام..
فدورا 15 دارم..دنبال بسته های مالتی مدیا هستم پخش MP3 و حالا تصویری ها زیاد مهم نیست خیلی باشن همون کادک های رایج کفایته.. باید پکیج رو از کجا گیر بیارم..؟
تشـــــــــکر..
جدیدترین نسخه ۱۶ هست. توصیه می کنم اون رو نصب کنی.
فکر کنم با نصب vlc همه چیزها رو می تونی ببینی.
اینجا رو هم ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fhow-play-music-and-video-fedora)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fwiki%2FForbidden_items)
امروز تو کتابخانه یه کتابی دیدم به اسم اموزش Fedora 9 که قدیمیه میخوام بدونم ایا ارزش خرید وخوندن داره ویا نه چون نسخه قدیمی را اموزش میده ارزش نداره براش وقت بزارم
اگه کتاب جدیدتری دردسترس نیست خوندنش بد نیست
امروز تو کتابخانه یه کتابی دیدم به اسم اموزش Fedora 9 که قدیمیه میخوام بدونم ایا ارزش خرید وخوندن داره ویا نه چون نسخه قدیمی را اموزش میده ارزش نداره براش وقت بزارم
سلام..
فدورای جدید و فدورای قدیم دارای بیس یکسان هستند...
تغیرات چندانی در پیکربندی و استفاده ندارند...( ضمنا اگه کتاب در کتابخانه هست و نیازی به پیاده شدن پول شما نیست بخون درغیر این صورت .... :دی )
برای یادگیری فدورا از نظر من سایت fedorafans.com منبع خوبی هستش
resident2011
28-04-2012, 22:31
من با liveusb-creator-3.8.7 فدورا 16 live رو روی فلش ریختم ولی بوت نمیشه .فلش روی توی قسمت بایوس انتخاب می کنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته
من با liveusb-creator-3.8.7 فدورا 16 live رو روی فلش ریختم ولی بوت نمیشه .فلش روی توی قسمت بایوس انتخاب می کنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته
سلام..
فلش رو باید روی USB-HDD بزارین.
همینطور یک قسمت دیگه هم هست ( درمادربوردهای گیگا ) که بوت پیشفرض رو روی هارد گذاشته ، دوتا گزینه هم بیشتر نیست
اون رو هم باید تغییر بدین تا از USB لود کنید.
میخواین روی فلش به صورت Live استفاده کنید لینوکس رو یا فقط میخواین نصبش کنید ؟
resident2011
29-04-2012, 14:58
ممنون مشکل از نسخه liveusb-creator بود نسخه جدید رو دانلود کردم و از Rau as administrator واسه اجراش استفاده کردم مشکل حل شد .
فدورا 17 به نظرم شاهکاره تا حالا از هر نسخه ای استفاده کردم یه مشکل داشته ولی این نسخه بدجور به دلم نشسته خیلی سبک و رون کار میکنه بدون کرش
دریافت فدورا 17 فاینال دسکتاپهای Gnome , KDE , LXDE , XFce
32 بیت و 64 بیت
بهترین آرزوها..
سلام..
من همیشه عادت داشتم روی فایرفاکس با دکمه ی وسط ماوس اسکرول میکردم ِ این چندوقت این قابلیت روی فایرفاکس فدورا انجام نمیشد رفته بود روی اعصابم.
اگه شما هم همچین عادتی دارین ازین راه درستش کنین :
فایرفاکس رو باز کنید در آدرس بار کپی کنید : about:config
و پیام رو اوکی کنید.
بعد داخل قسمت Search وارد کنید : general.autoScroll
گزینه اش میاد خودش؛ روش دابل کلیک کنید تا مقدارش به True تغییر کنه.
حالا میتونید اسکرول رو با کلید وسطی ماوس انجام بدین.
با آرزوی بهترینها..
سلام..
میخواستم بدونم راهی برای repair فدورا هست ؟ بدون از دست دادن اطلاعات قبلی ، برنامه های نصب شده ، آپدیت ها و ....
با آرزوی بهترینها..
چرا می خوای repair کنید؟
فکر نمی کنم ولی اگه پارتیشن home جدا باشه و از بستههای دانلود شده بکاپ بگیری بعد از نصب مجدد مشکل زیادی نداری.
چرا می خوای repair کنید؟
فکر نمی کنم ولی اگه پارتیشن home جدا باشه و از بستههای دانلود شده بکاپ بگیری بعد از نصب مجدد مشکل زیادی نداری.
منم فک نمیکنم راهی باشه. پارتیشن لینوکس من کلا یه 50 گیگ بیشتر نیست!
مشکل اینه که با نصب کارت درایور کارت گرافیک ، کرنل هم آپدیت شده.. حالا باز میرم یه تست بزنم ببینم با کرنل قبلیم میتونم بالا بیام یا نه. در غیر اینصورت باید یه راهی پیدا کنم که گرافیک رو روی کرنل جدید هم نصب کنم.
با آرزوی بهترینها..
neopersia
08-06-2012, 11:10
سلام
من فدورا ۱۷ دارم. دیشب گذاشتم آپدیت بشه. الان که روشن کردم یه مشکل کوچیک پیدا کرده.
ماوس که به هاب usb مانیتور وصل میکنم بعد از ۵ ثانیه استفاده نکردن خاموش میشه. دیگه هم کار نمیکنه تا وقتی که فیش ماوس رو از مانیتور در بیارم و دوباره وصل کنم.
ماوس رو به پورتهای کیس که وصل میکنم بدون مشکل کار میکنه. جالب اینجاست که هدست usb رو که به هاب مانیتور وصل میکنم مرتب کار میکنه و قطع نمیشه.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
منم فک نمیکنم راهی باشه. پارتیشن لینوکس من کلا یه 50 گیگ بیشتر نیست!
از پوشه home کپی بگیر.
مشکل اینه که با نصب کارت درایور کارت گرافیک ، کرنل هم آپدیت شده.. حالا باز میرم یه تست بزنم ببینم با کرنل قبلیم میتونم بالا بیام یا نه. در غیر اینصورت باید یه راهی پیدا کنم که گرافیک رو روی کرنل جدید هم نصب کنم.
بیشتر توضیح بده.
ماوس که به هاب usb مانیتور وصل میکنم بعد از ۵ ثانیه استفاده نکردن خاموش میشه. دیگه هم کار نمیکنه تا وقتی که فیش ماوس رو از مانیتور در بیارم و دوباره وصل کنم.
ماوس رو به پورتهای کیس که وصل میکنم بدون مشکل کار میکنه. جالب اینجاست که هدست usb رو که به هاب مانیتور وصل میکنم مرتب کار میکنه و قطع نمیشه.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه بتونید بفهمید چه بستههایی آپدیت شدن یا لاگ آپدیت رو پیدا کنید خیلی خوب می شه.
از طرفی با مانیتور کردن فایلهای لاگ سیستم موقع خاموش شدن موس شاید بشه علت مشکل رو پیدا کرد.
neopersia
10-06-2012, 13:50
مرسی اون قضیه ماوس رو دیگه پیگیری نکردم٫ چون مانیتور یه مشکل دیگه هم که داشت که جلوی استند بای و هایبرنیت رو میگرفت دیگه کلاً کابلش رو کشیدم :دی
الان یه مورد دیگه هست که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
من برای سایتهایی که کار میکنم یک پارتیشن جدا کردم و سورس سایتها رو به همراه تنظیمات virtualhost های آپاچی و یک سری تنظیمات دیگه توی همین پارتیشن نگه میدارم تا در صورت تغییر سیستم چیزی از دست نره.
مشکلی که الان با فدورا دارم اینه که selinux اجازه دسترسی به این پارتیشن رو به آپاچی نمیده
نمیخوام selinux رو غیر فعال کنم. راهی هست که بشه تنظیمش کرد که به این پارتیشن که مانت کردم اجازه دسترسی بده؟
thelastblack
12-06-2012, 15:45
معمولا اگه بخوای کاری کنی که selinux اجازه نده خودش یه پیغام میاره توش هم نوشته که اگه میخوای درست شه این کار رو بکن. واست چیزی نمیاره؟
neopersia
13-06-2012, 15:39
نه توی پیغام چیزی نمیاد. فقط وقتی که میخوام سرویس آپاچی رو استارت کنم ارور میده و اجرا نمیشه. یک ریپورت هم میاد که میگه selinux جلوی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفته.
فعلاً selinux رو غیر فعال کردم و مشکل حل شده اما دلم میخواد که فعال باشه.
Open-Source
13-06-2012, 18:45
نه توی پیغام چیزی نمیاد. فقط وقتی که میخوام سرویس آپاچی رو استارت کنم ارور میده و اجرا نمیشه. یک ریپورت هم میاد که میگه selinux جلوی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفته.
فعلاً selinux رو غیر فعال کردم و مشکل حل شده اما دلم میخواد که فعال باشه.
میتونی بوسیله SELinux Administration مشخص کنی که کدام سرویس یا پروسس اجازهٔ اجرا شدن را داشته باشد یا نداشته باشد. (برای SELinux Administration یه GUI هم موجوده که کارت رو راحت تر میکنه) .
موفق باشید...
من تازه فدورا نصب کردم. ولی دو تا مشکل دارم، علاوه بر هزارتای دیگه که فعلا مهم نیستن:
کلیک کردن با تاچپد لپتاپ رو پشتیبانی نمیکنه! چیکار باید بکنم؟
واسه سویچ کردن بین فارسی و انگلیسی باید از موس استفاده کنم! مشکل از کجاست؟
در ضمن، این SELinux چی هست؟
thelastblack
15-06-2012, 14:30
واسه کلیک تاچ پد گاهی tap to click فعال نمیشه. تو تنظیمات موس درستش کنید.
واسه سوییچ کردن هم باید خودتون تنظیم کنید (گنوم یا کیدیای) هر جا که تنظیمات زبان رو درست کردید همونجا گزینهی کلید تغییر زبان هست
se linux هم یه نرمافزار امنیتی هست... خودم هم دقیقا نمیدونم چیه ولی نمیزاره هر برنامه هر کاری که خواست بکنه (به root بودن یا نه کاری نداریم)
تاچپد درست شد. ولی هرچقدر گشتم اصلا جایی پیدا نکردم واسه سویچ کردن. کامندی هست که این کارو بکنه؟ اونوقت میشه یه کلید خودم تعریف کنم
thelastblack
15-06-2012, 15:10
دسکتاپت چیه؟ هر دسکتاپی واسه این کار تنظیمات داره...
فعلا گنومه. درست کردم، ممنون.
ادیتوری که من توی مینت استفاده میکردم ایمکس بود. ولی توی فدورا، سرعتش فوقالعاده کمه. طوری که حدود 10 ثانیه طول میکشه یه فایل رو باز کنه! توی مینت، سرعت ایمکس با vim تفاوتی نداشت! ولی اینجا، یا نسخه ایمکسش جدیدتر/قدیمیتره و باگ داره، یا مشکل از خود فدوراست.
راهی بلدین که درستش کنم؟
تاچپد درست شد. ولی هرچقدر گشتم اصلا جایی پیدا نکردم واسه سویچ کردن. کامندی هست که این کارو بکنه؟ اونوقت میشه یه کلید خودم تعریف کنم
مگه دسکتاپش گنوم نیست؟
خب تو تنظیماتش باید عوض کردن زبان باشه
مگه دسکتاپش گنوم نیست؟
خب تو تنظیماتش باید عوض کردن زبان باشه
درستش کردم. توی عمق تنظیماتش بود! :31:
درستش کردم. توی عمق تنظیماتش بود!
عمق؟؟
گنوم مگه اصلا تنظیمات داره؟؟
اگه تنظیمات kde رو ببینی چی می گی:21:
neopersia
16-06-2012, 13:37
بازم سلام خدمت دوستان عزیز :)
من یه مشکل کوچولو با آیکن لانچر هایی که خودم ایجاد میکنم پیدا کردم. برای مثال این لانچر رو برای زند استودیو ساختم و در آدرس /usr/share/applications کپی کردم:
آیکن مورد نظرم رو هم توی پوشه icons. در home خودم کپی کردم. یه نسخه از آیکن رو هم توی پوشه آیکنها در usr/share کپی کردم
اما هنوز برای لانچر آیکن نمایش داده نمیشه! قبلاً کار میکرد ولی نمیدونم چی شد از کار افتاد با ریستارت و تغییر تم آیکن ها و... هم درست نشد
اگه zend رو به صورت استاندارد نصب کرده باشی باید یه فایل هم نام برنامه و با پسوند desktop تو پوشه usr/share/applications/ باشه.
اون فایل رو باز کن و توش دنبال icon بگرد و مقدارش رو تو فایل خودت بزار.
البته می تونی همون فایل دسکتاپ رو هم می تونی به هرجا که می خوای کپی کنی.
neopersia
16-06-2012, 20:08
مرسی٫ زند نصبی نیست همینطوری اجرا میشه. لانچرها رو خودم براش ساختم.
بعد از کلی سرچ فهمیدم kde یکی دو تا پوشه دیگه هم برای آیکنها داره :دی آیکنها رو کپی کردم به آدرس زیر و درست شد:
مشکل بعدیم با virtualboxه :دی. نصبش میکنم اما اجرا نمیشه. موقعی که میخوام اجراش کنم این آیکن virtualbox سی چهل ثانیه زیر ماوس بالا و پایین میپره ولی بعدش قطع میشه و برنامه هم اجرا نمیشه. تنها اروری که تونستم پیدا کنم که بهش مرتبط باشه این بود:
من فدورا رو آپدیت کردم و کرنل ۳.۴ داره. میشه مشکل از همین باشه؟
از این ارور که چیزی نمیشه فهمید. VirtualBox رو از ترمینال اجرا کن ببین اروری چیزی نمی ده؟
matin724
11-07-2012, 12:54
سلام
من کنار xp sp3 یه فدورا 14 نصب کردم . ولی تو انتخاب os فقط ویندوز اکس پی هست
قبلا همین فدورا را بصورت جدا نصب کردم و مشکلی نداشته . اما حالا که کنار یه xp نصب کردم . هیچی نیست
مشکل از کجاست؟
ممنون
thelastblack
11-07-2012, 12:56
شما چطوری نصبش کردی؟ با فلش یا سیدی؟
بعدش هم الان چرا ۱۴ نصب کردی؟ ۱۷ اومده برو اونو بگیر نصب کن.
خوب چون xp اومده بوت لودر خودشو روش گذاشته. باید grub رو نصب بکنین. درضمن، جدیدترین ورژن فدورا 17 هست :46:
با سلام.
به قول دوستان بهتره که نسخه ی 17 رو بگیرین، البته اگه مشکل درایورها رو با این نسخه ندارین.
البته میز کار فدورا 14 برای گنوم ورژن 2 بود، همچنین باید بگم این فدورا 14 دیگه پشتیبای و بروزرسانی نمیشه
حتی اعبار پشتیبانی فدورا 15 یک ماه بعد از انتشار فدورا 17 اعلام شده بود که البته الان تقریبا 2ماهی میگذره .
نسخه ی میز کار گنوم فدورا 17 ، 3.4 هستش،
برای تعمیر گراب هم بهتره که کلا فدورا 17 نصب کنید در حین نصب هم گزینه ی Use existing linux partition رو انتخاب کنید.
در غیر اینصورت Install disk فدورا رو وارد کنید و به قسمت
linux rescue بوت کنید ، اونجا آپشن برای اینکار هستش. احیانا اولین آپشن.
فدورا 18 هم در راه هستش ماه گذشته در مورد ویژگی های این نسخه اجلاسی برگذار شده بود:
matin724
11-07-2012, 15:51
با سی دی نصب کردم
ببخشید grub جیه؟ میشه بدون نصب فدورا 17 این مشکلو حل کنم؟
لطفا راهنمایی کنین
ممنون:11:
grub یه بوت لودر هست. بوت لودر یه چیزی (برنامهای؟) هست که سیستم عامل رو اجرا میکنه.
بله میتونین، فکر کنم حتی میتونین برین خود grub رو برای ویندوز دانلود کنین و حل کنین مشکلو. یا احتمال داره حتی نسخه live هم داشته باشه.
matin724
11-07-2012, 18:42
ببخشد میشه ساخت اکانت vpn را بگین
http هم میشه ساخت؟
این لینکا رو ببینین
mmehrzad
25-07-2012, 18:40
دوستان ممنون از زحماتتون در اين تاپيك و تاپيك هاي مشابه
یا سلام دوستان من امروز پارسیدورا 15 رو نصب کردم. ولی بعد از نصب یه اشتباه بزرگ کردم اینکه پنجره ای که برای ساخت یه اکانت برای ورود به سیستم عامل میاد رو next زدم والان نمیتونم وارد پارسیدورا بشم . اون پنجره ورود username و pass میاد که باید یوزر وارد کنیم و من نمیدونم الان باید چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پسورد روت رو که میدونین؟ یوزرنیم رو بزنین root و پسورد رو اونی که گذاشتین. بعد برین یوزر جدید رو براساس هزار تا آموزشی که توی اینترنت هست اضافه کنین. توجه کنین که حتما یه یوزر جدید اضافه کنین و از root برای کاراتون استفاده نکنین! غیر از مواقعی که لازم میشه که اونجا هم دستور sudo به سراغتون میاد.
پسورد روت رو که میدونین؟ یوزرنیم رو بزنین root و پسورد رو اونی که گذاشتین. بعد برین یوزر جدید رو براساس هزار تا آموزشی که توی اینترنت هست اضافه کنین. توجه کنین که حتما یه یوزر جدید اضافه کنین و از root برای کاراتون استفاده نکنین! غیر از مواقعی که لازم میشه که اونجا هم دستور sudo به سراغتون میاد.
یوزر رو زدم root و پسورد رو هم زدم نشد!
thelastblack
28-07-2012, 13:40
دوست عزیز
تو صفحهی لاگین ctrl+alt+f2 روبزن و با روت لاگین کن.
حالا از دستور adduser استفاده کن و یه کاربر اضافه کن (بنویس adduser و اینتر کن)
بعد با دستور reboot سیستم رو ریبوت کن و ببین که کاربر جدید کار میکنه یا نه؟
با دستور، نام کاربری adduser یه یوزر ایجاد میکنه ولی بعد از ریبوت شدن اسم کاربر ایجاد شده میاد ولی پسورد میخواد نمیدونم باید چی وارد کنم ؟ پسورد روت رو دادم قبول نکرد ،هیچی هم ندادم اینتر زدم بازم نمیشه.
thelastblack
29-07-2012, 10:45
خب دستور adduser ازت پسورد هم میخواد! چی دادی بهش؟ همونو بزن لاگین کن!
اگه هم چیزی ندادی دوباره بیا تو ctrl+alt+f2 با روت لاگین کن و دستور زیر رو بزن
به جای <username> هم اسم کاربری که ساختی بزن. بعد ازت پسورد جدید میخواد بهش بده و پسورد کاربرت رو عوض کن.
ولی خودمونیم، شما که تازه نصب کرده بودی، حالا دوباره نصب میکردی که بتونی از همون اول درستش کنی! چرا نکردی؟
با سلام
خیلی ممنون از جوابتون
ولی خودمونیم، شما که تازه نصب کرده بودی، حالا دوباره نصب میکردی که بتونی از همون اول درستش کنی! چرا نکردی؟
اتفاقا خواستم از اول نصب کنم ولی عجله ای نداشتم به خاطر همین گفتم ببینم چه طور میشه مشکلش رو حل کرد . و باز هم مثل همیشه جوابم رو توی این سایت گرفتم.
خیلی ممنون از همه دوستان
thelastblack
29-07-2012, 14:16
کارت درسته!
واقعا عشق یاد گرفتن لینوکس داری! :46:
گنو/لینوکس ویندوز نیست که برای هر مشکلی لازم باشه دوباره نصبش کنید.:46:
mmehrzad
22-08-2012, 01:55
sسلام
یه hp 1020 دارم که فدورا اونو شناخته ولی هیچ چیز نمیتونم پیرینت کنم
از نظر کابل و غیر هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم
اون نرم افزاری که با خود فدورا هست در مورد پیرینتر های hp هم خواستم آپگرید کنم که گفت آخرین ورژن
دیگه نمیدونم چیکار کنم
مشکل از قدیمی بودن پیرینتر هستش یا من یا ...؟
thelastblack
22-08-2012, 03:15
منم با پرینتر hp مشکل دارم رو فدورا 17...
mmehrzad
05-09-2012, 22:52
سلام
ببخشید بازم من
من فدورا ۱۶ دارم
تا حالا دست به ستینگ پورت ها نزدم یعنی روی دیفالت هستش
مشکلم این که هر دستگاهی به pc میزنم پس از چند دقیقه این device حالت read only پیدا میکنه و دیگه نمیتونم ازش فایل کپی کنم
چیکار باید بکنم ؟
ممنون
خودتون می تونید به طور دستی حافظه رو با صورت read/wirte مونت کنید.
thelastblack
06-09-2012, 16:01
احتمالا با یه آپدیت این مشکل حل شه. ماله منم اینجوری شده بود (فدورا ۱۷) ولی آپدیت کردم ریست کردم درست شد.
آیا میشه فدورا رو کنار ویندوز 8 داشت ؟ اگه میشه چگونه ؟
MicrosoftH
18-09-2012, 16:42
من الان دارم از ویندوز 8 استفاده میکنم و فدورا هم نصب هستش اول ویندوز 8 و نصب کن بعد فدورا رو
سوال از دوستان این فدورا میخوام به ADSL وصل بشم Username & Password و وارد میکنم نمیزاره میگه Service خالیه خب اوبونتو هم خالی میزاشتم مشکلی نبود الان چیکار کنم؟
من الان دارم از ویندوز 8 استفاده میکنم و فدورا هم نصب هستش اول ویندوز 8 و نصب کن بعد فدورا رو
سوال از دوستان این فدورا میخوام به ADSL وصل بشم Username & Password و وارد میکنم نمیزاره میگه Service خالیه خب اوبونتو هم خالی میزاشتم مشکلی نبود الان چیکار کنم؟
یه چیزی وارد کنن مثل pppoe ببین چی میشه!؟؟
samasara
25-10-2012, 18:14
سلام کسی کتاب fedora core 4 all in one از انتشارات sams رو داره هر چی می گردم پیدا نمی کنم ...
البته می دونم مال سال 2005 و الان سال 2012 !!!!!!!!!!!!!
samasara
31-10-2012, 19:20
پیداش کردم ...شاید دوستانی باشند که دنبال اون کتاب می گشتند:
siyasiya
18-01-2013, 09:43
دوستان عزیز
من فدورا 18 نسخه 32 بیتی (فرمت CD) رو دانلود کردم و میخوام روی VMware workstation 9 نصب کنم.
چند بار هم ماشین مجازی رو با همون حالت پیش فرض برای Fedora حالت 32 بیتی که توی نرم افزار VMware هست ساختم. اولش خیلی خوب شروع میشه و یه چیزایی مثل صفحه DOS میاد.
بعد از حدود 1 دقیقه به یه صفحه آبی طرحدار میرسه و دیگه میره توی فکر و بیرون بیا هم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه اینکه توی همین صفحه میمونه و دیگه هیچ کاری انجام نمیشه
اگر میشه من رو راهنمایی کنید
ممنون
siyasiya
18-01-2013, 13:33
دوستان عزیز
راهنمایی نمیکنید؟
Open-Source
18-01-2013, 16:06
دوستان عزیز
من فدورا 18 نسخه 32 بیتی (فرمت CD) رو دانلود کردم و میخوام روی VMware workstation 9 نصب کنم.
چند بار هم ماشین مجازی رو با همون حالت پیش فرض برای Fedora حالت 32 بیتی که توی نرم افزار VMware هست ساختم. اولش خیلی خوب شروع میشه و یه چیزایی مثل صفحه DOS میاد.
بعد از حدود 1 دقیقه به یه صفحه آبی طرحدار میرسه و دیگه میره توی فکر و بیرون بیا هم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه اینکه توی همین صفحه میمونه و دیگه هیچ کاری انجام نمیشه
اگر میشه من رو راهنمایی کنید
ممنون
siyasiya
18-01-2013, 20:39
دوست عزیز
من این صفحه که شما گذاشتین رو قبلاً دیدم، اما نمیدونم مفهومش چی هست و دقیقاً باید چکار کنم.
میشه لطفاً با توضیح و شرح راهنمایی کنید
البته لطفاً
مرسی
siyasiya
19-01-2013, 10:50
روی VirtualBox نصبش کرم، بدون هیچ مشکلی
فکر میکنم VMware یه مقداری اسم و رسم الکی پیدا کرده، VirtualBox خیلی بهتر هست، از جمله اینکه مجانی هم هست
siyasiya
21-01-2013, 23:18
نه راستش.......
نظرم عوض شد، VMware بی نهایت بهتره. Ubuntu رو روی VMware نصب کردم روی VirtualBox هم نصب کردم
از نظر سرعت اجرا قابل مقایسه نیستند. توی VMware مخصوصاً در حالت Full Screen فکر میکنی واقعاً داری با سیستم لینوکسی کار میکنی. اصلاً نمیشه متوجه شد که حالت مجازی هست
چند سال پیش زمان دانشجویی، کنار هم گذاشتن و کار کردن با لینوکس و ویندوز همزمان چیزی در حد فاجعه بود. اما الان با نسخه های جدید vmware و خود سیستم عامل ها میشه چندین سیستم عامل رو در کنار هم داشت و با یک کلیک از یکی به دیگری رفت.
Thor God
23-02-2013, 18:57
من هم به کاربران فدورا پیوستم ! الان هم نصبه رو سیستم
در فکر اینم که خودکفا شده و ویندوز رو به زودی پاک کنم :n10:
راستی چرا فایل های صوتی mp3 و فایل های تصوری رو اجرا نمی کنه ؟! ولی فایل های متن باز مثله ogg رو اجرا می کنه ! چی کار کنم خیلی رو اعصابمه ! من یه رپ گوش ندم نمی شه !
راستی یه چیز دیگه . وقتی که فدورا 17 رو نصب کردم دیگه ویندوز بوت نمیشه چی کار کنم ؟!
thelastblack
23-02-2013, 23:21
در فکر اینم که خودکفا شده و ویندوز رو به زودی پاک کنم :n10:
راستی چرا فایل های صوتی mp3 و فایل های تصوری رو اجرا نمی کنه ؟! ولی فایل های متن باز مثله ogg رو اجرا می کنه ! چی کار کنم خیلی رو اعصابمه ! من یه رپ گوش ندم نمی شه !
راستی یه چیز دیگه . وقتی که فدورا 17 رو نصب کردم دیگه ویندوز بوت نمیشه چی کار کنم ؟!
الان یادم نیست ولی تو گوگل بزن
واسه اینکه بتونی دوباره ویندوز رو بیاری باید بوتلودرش رو درست کنی. ولی معمولا باید خودش بشناسه و تو منوی اول بیاره.
اگه نیورد باید یه دیسک ویندوز گیر بیاری باهاش بوت کنی بری تو بخش repair و start up repair .
اگه نتونست درست کنی باید یکم تو cmd کد بزنی. الان دقیقا یادم نیست ولی تو گوگل سرچ کنی گیر میاد راحت:
سلام
تازه فدورا 18 نصب کردم بوت میشه ولی روی صفحه لوگین هنگ میکنه، سیستم کامل فریز میشه یعنی حتی دکمه Capslock هم روشن خاموش نمیشه
چیکار کنم؟ میتونم با nomodset بیارمش ولی نمیدونم چیکار کنم که درست بشه عادی هم لود بشه
با textmode هم مشکلی نداره، فقط توی حالت عادی گرافیکی روی صفحه لوگین هنگ میکنه
thelastblack
01-03-2013, 18:29
سلام
تازه فدورا 18 نصب کردم بوت میشه ولی روی صفحه لوگین هنگ میکنه، سیستم کامل فریز میشه یعنی حتی دکمه Capslock هم روشن خاموش نمیشه
چیکار کنم؟ میتونم با nomodset بیارمش ولی نمیدونم چیکار کنم که درست بشه عادی هم لود بشه
با textmode هم مشکلی نداره، فقط توی حالت عادی گرافیکی روی صفحه لوگین هنگ میکنه
با nomodeset چی میشه؟ دقیقا نمیدونم چیکار میکنه این گزینه، ولی قبلا هم به دردم خورده (آرچم بوت نمیشد، اینو میزدم میومد).
ولی به نظرم یه بار سیستم رو هرطور که میشه بالا بیار یه آپدیت کن، خصوصا دقت کن کرنل آپدیت شه، احتمال داره درست بشه.
اگه هم نشد بهتره بری تو فروم رسمی فدورا بپرسی، اونجا خیلی بهتر جواب میگیری.
ولی با یکم گشتن این رو پیدا کردم، شاید بدرد بخوره:
در ضمن، امکان داره تو فدورا ۱۸ یه درایوری چیزی عوض شده باشه و مشکلی پیدا شده باشه، بهتره مدل سختافزارت رو هم بگی (تو فروم رسمی)
Devil Persian
09-03-2013, 12:49
در فکر اینم که خودکفا شده و ویندوز رو به زودی پاک کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vlc برنامه خوبی برای باز کردن فایل هی صوتی و تصویری است .
su
rpm -ivh [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yum install vlc
و همچنین می تونین برنامه smplayer رو هم نصب کنید
yum install smplayer
Thor God
16-03-2013, 21:26
عاغا یه مشکل جدید
من رو لپ تاپ هم فدورا رو نصب کردم . معمولا جاهایی که میرم اینترنت نیست و به اینترنت احتیاج پیدا می کنم یه بسته gprs ایرانسل میگیرم و کارم رو راه می اندازه ! ( البته با ویندوز )
الان تو فدورا این مشکل رو دارم که وقتی میخوام کانکشن بسازم با بلوتوث موبایل رو پیدا نمی کنه ! فایل هم خواستم ارسال کنم پیدا نکرد ! با مینت ( دیسک زنده ) امتحان کردم راحت بلوتوث رو پیدا می کنه ولی تو فدورا نه ...
من که هیچ وقت از بلوتوث خاطره خوشی نداشتم
از usb چرا استفاده نمی کنید؟
neopersia
12-04-2013, 18:53
سلام
من روی لپتاپم که ایسر 5755G هست فدورا نصب کردم. الان چند تا مشکل برام پیش اومده که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
اول اینکه کارت وایرلس رو نمیشناسه. توی تنظیمات شبکه فقط کارت lan رو تشخیص میده.
دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه :دی)
سیستمم دو تا کارت گرافیک داره. کارت پیشفرض intel هست و کارت دوم هم nvidia 630M.
مشکل بعدی هم که احتمالا مربوط به همون مشکل اول میشه چراغ وایرلسه. همیشه این چراغ توی محیط لینوکس خاموشه. قبل از بوت میتونم با کلید فانکشن، آداپتور وایرلس رو روشن کنم و چراغش هم روشن میشه اما همین که وارد فدورا میشه چراغ خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه.
فکر میکنم هر دو مشکل یه جورایی مربوط به درایورها باشه. جایی هست که بتونم درایورهای مناسب سیستمم رو انتخاب کنم؟ سایت ایسر فقط درایور ویندوزی داره:(
H A M A S
12-04-2013, 19:42
سلام
من روی لپتاپم که ایسر 5755G هست فدورا نصب کردم. الان چند تا مشکل برام پیش اومده که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
اول اینکه کارت وایرلس رو نمیشناسه. توی تنظیمات شبکه فقط کارت lan رو تشخیص میده.
دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه :دی)
مشکل بعدی هم که احتمالا مربوط به همون مشکل اول میشه چراغ وایرلسه. همیشه این چراغ توی محیط لینوکس خاموشه. قبل از بوت میتونم با کلید فانکشن، آداپتور وایرلس رو روشن کنم و چراغش هم روشن میشه اما همین که وارد فدورا میشه چراغ خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه.
فکر میکنم هر دو مشکل یه جورایی مربوط به درایورها باشه. جایی هست که بتونم درایورهای مناسب سیستمم رو انتخاب کنم؟ سایت ایسر فقط درایور ویندوزی داره:(
تا حالا تجربه کار با کارت های وایرلس رو نداشتم ولی اینو میدونم به جز مودمهای دایال آپ عصر بوق بوق میرزا هیچ سخت افزاری نباید با لینوکس مشکلی داشته باشن
فعلا شما این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخون ببین درست میشه یا نه
اگر شناخت که فبها و گرنه یه فکر دیگه ای مکنیم
ولی اگر یه توزیعی مثل مینت رو هم به صورت لایو(بدون پاک کردن فدورا) امتحان کنید ببینید وایرلس رو میشناسه یا نه..فدورا با توجه به سیاستش همچین یکم ناپایداره...
دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه )
این مشکل شما و داریور انویدیا مشکلی هست که توی فرنگ سرش چاقو کشی به راه انداختن و انواع فحش و الفاظ رکیک به همدیگه دادند:n02:
فعلا بهترین راه حل استفاده از BumbleBee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است
neopersia
13-04-2013, 00:14
تا حالا تجربه کار با کارت های وایرلس رو نداشتم ولی اینو میدونم به جز مودمهای دایال آپ عصر بوق بوق میرزا هیچ سخت افزاری نباید با لینوکس مشکلی داشته باشن
فعلا شما این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخون ببین درست میشه یا نه
اگر شناخت که فبها و گرنه یه فکر دیگه ای مکنیم
ولی اگر یه توزیعی مثل مینت رو هم به صورت لایو(بدون پاک کردن فدورا) امتحان کنید ببینید وایرلس رو میشناسه یا نه..فدورا با توجه به سیاستش همچین یکم ناپایداره...
این مشکل شما و داریور انویدیا مشکلی هست که توی فرنگ سرش چاقو کشی به راه انداختن و انواع فحش و الفاظ رکیک به همدیگه دادند:n02:
فعلا بهترین راه حل استفاده از BumbleBee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است
خیلی ممنونم :11:
کارت وایرلس با همین مقاله که آدرس دادید درست شد.
کارت گرافیک به نظر میرسه بیشتر کار داشته باشه. فردا تست میکنم.
الان گذاشم آپدیت شه تا بعد مشکلاتش رو چک کنم. اما سرعت دانلود بعضی از فایلها در حد دایال آپه! یه فایل ۸ مگی رو الان نیم ساعته داره دانلود میکنه. اینو نمیشه درست کرد؟ اینجوری که آدم پیر میشه! (yum-plugin-fastestmirror هم نصبه)
thelastblack
13-04-2013, 09:56
خیلی ممنونم :11:
کارت وایرلس با همین مقاله که آدرس دادید درست شد.
کارت گرافیک به نظر میرسه بیشتر کار داشته باشه. فردا تست میکنم.
الان گذاشم آپدیت شه تا بعد مشکلاتش رو چک کنم. اما سرعت دانلود بعضی از فایلها در حد دایال آپه! یه فایل ۸ مگی رو الان نیم ساعته داره دانلود میکنه. اینو نمیشه درست کرد؟ اینجوری که آدم پیر میشه! (yum-plugin-fastestmirror هم نصبه)
واسه افزایش سرعت yum، بخش مربوطه رو توی مقاله زیر بخون. تو آخرین خطهای مقاله اشاره شده:
من فدورا 18 با محیط kde نصب دارم.مشکل من با Kickoff Application Launcher هست یا راحترم بگم منوی استارت فدورا.
وقتی تازه فدورا رو نصب کردم تب leave شامل تمام آیکونهای پیشفرض بود.پس از مدت کوتاهی آیکون Turn off پرید.حالا هم یکباره آیکونهای Sleep و Hibernate پریده.
shutdown که با یه شل اسکریپت کوچولو انجام میشد اما برای sleep باید دستور pm-suspend با مجوز ریشه اجرا بشه که آزاردهندس.چطوری آیکونهای پیشفرض رو برگردونم؟
danial_848
04-06-2013, 14:10
من فدورا 18 با محیط kde نصب دارم.مشکل من با Kickoff Application Launcher هست یا راحترم بگم منوی استارت فدورا.
وقتی تازه فدورا رو نصب کردم تب leave شامل تمام آیکونهای پیشفرض بود.پس از مدت کوتاهی آیکون Turn off پرید.حالا هم یکباره آیکونهای Sleep و Hibernate پریده.
shutdown که با یه شل اسکریپت کوچولو انجام میشد اما برای sleep باید دستور pm-suspend با مجوز ریشه اجرا بشه که آزاردهندس.چطوری آیکونهای پیشفرض رو برگردونم؟
KDE چه ورژنی؟ KDE کلا stable نیست... امکان داره باگ یز کارت باشه. اگه پوشه .kde تو مسیر خانگی رو پاک کنی همه چی به حالت قبل باید برگرده و احتمال داره اینم حل شه.
kalagh500
01-07-2013, 08:41
سلام خسته نباشید
من تازه کارم در باره لینوکس یه چیزایی شنیدم و میخوام نصبش کنم ولی تو قسمت پارتیشن بندیش مشکل دارم
هارد من 300 گیگه 6 تا پارتیشن تو ویندوز دارم حالا موقع نصب لینوکس اگه یکی از این پارتیشن هارو بهش معرفی نکنم نمیشناسدتش؟؟؟؟؟؟؟:n03:
بهم گفتن باید 4 تا پارتیشن داشته باشی اون دوتارا با بقیه مخلوطش کنم ولی یه مشکلی هست اندازه این 4 تا پارتیشن رو باید چجوری بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه اوبونتو بهتره یا فدورا؟؟؟؟
سلام خسته نباشید
من تازه کارم در باره لینوکس یه چیزایی شنیدم و میخوام نصبش کنم ولی تو قسمت پارتیشن بندیش مشکل دارم
هارد من 300 گیگه 6 تا پارتیشن تو ویندوز دارم حالا موقع نصب لینوکس اگه یکی از این پارتیشن هارو بهش معرفی نکنم نمیشناسدتش؟؟؟؟؟؟؟:n03:
بهم گفتن باید 4 تا پارتیشن داشته باشی اون دوتارا با بقیه مخلوطش کنم ولی یه مشکلی هست اندازه این 4 تا پارتیشن رو باید چجوری بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه اوبونتو بهتره یا فدورا؟؟؟؟
سلام
نیازی به شناساندن بقیه پارتیشن ها به لینوکس نیست. خودش میشناسه.
4 پارتیشن بله باید بسازید اما چطور ساختنش دست خودتون هست. میتونید حدود 20 گیگ از یه پارتیشن قرض بگیرید و بدید به این چهار تا. با تقسیم مقدار پارتیشن ها. یا اینکه خود لینوکس این کار رو انجام بده که من پیشنهاد میکنم خودتون انجام بدین. ذره ای نزارین اتوماتیک انجام بشه.
آموزش نصب اوبونتو هم موجوده
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال:
پس کی قراره سینامون به فدورا اضافه بشه؟ چرا اینقدر دست دست میکنن؟
kalagh500
01-07-2013, 09:43
20 گیگ واسه لینوکس کافیه؟ سرعتش رو کم نمیکنه که؟؟
Thor God
02-07-2013, 00:18
من تو بحثتون فضولی نمی کنم اما نکته ای که مد نظرمه، اینه که برای شروع لطفا از توضیع هایی که لقمه آماده هستن ( مثله مینت) و توضیع هایی که خیلی سخت هستن مثله آرچ استفاده نکنین.
من توضیع اپن سوزه رو پیشنهاد میدم که برای شروع عالیه.
البته برای لینوکس اینترنت خوب هم لازمه چون خیلی از آموزش ها تو اینترنته و سوالات هم تو اینترنت جواب داده میشه. از نرم افزار ها هم نمیشه گزشت که حتما باید از اینترنت دانلود کنی
این کتاب رو بخون و حالشو ببر همه چیز رو کامل توضیح داده
لینک دانلود با فرمت PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود با فرمت ZIP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای شروع 20 گیگ زیاد هم هست با 10 گیگ هم میتونی کارِت رو راه بندازی. مثلا 8 گیگ روت 1 گیگ هوم و 1 گیگ هم سواپ ( البته اگه رم بالا داری فکر نکنم نیازی به سواپ باشه ) 250 مگ هم بووت.
توضیحات تکیمیلی تو همین کتابی که دادم هست.
سوالی بود بفرمایید
لینوکس هنوز یه درایور درست و حسابی نداره
امروز فدورا 19 دانلود کردم و از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت نحوه نصب کارت گرافیک پیش رفتم بعد از نصب ,سیستم رو ریستارت کردم اما دیگه فدورا بالا نیومد:n08:
حیف این همه اپدیت و نصب نرم افزار کل حجمم به باد رفت:n03:
masoud71
15-07-2013, 09:22
سلام
من روی سیستمم ویندوز 7 دارم
حالا اگر فدورا رو نصب کنم آیا بوت سیستمم بهم میریزه؟
اگر بهم ریخت چه کنم؟
Thor God
15-07-2013, 20:39
نه بوت بهم نمیریزه.
یه صفحه سیاه بالا میاد که گراب نام داره و دو تا گزینه هست یکی فدورا و یکی هم ویندوز 7 که راحت میتونی به هر کدوم بوت بشی.( البته توضیع های دیگه مثله مینت ، گزینه هایی مثله تست هارد هم دارن )
بهم نمیریزه شما درست نصب کن. هیچ اتفاق بدی نمی افته.
کتابی که تو چند پست بالا تر معرفی کردم رو دانلود کن و بخون:
لینک دانلود با فرمت ZIP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان چجوری میتونم تو فدورا 19 کانکشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازم خودتون میدونید که بعضی از برنامه هابه خاطر ت ح ر ی م نمیشه دانلودشون کرد حالا یه اکانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم می خوام با استفاده از این اکانت ت ح ر ی م ها رو دور بزنم اکانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو ویندوز به خوبی کار میکنه اما تو فدورا نمیتونم راه اندازیش کنم لطف کنید راهنمای کنید با تشکر:n16:
yasidevil
28-08-2013, 00:55
سلام دوستان چجوری میتونم تو فدورا 19 کانکشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازم خودتون میدونید که بعضی از برنامه هابه خاطر ت ح ر ی م نمیشه دانلودشون کرد حالا یه اکانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم می خوام با استفاده از این اکانت ت ح ر ی م ها رو دور بزنم اکانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو ویندوز به خوبی کار میکنه اما تو فدورا نمیتونم راه اندازیش کنم لطف کنید راهنمای کنید با تشکر:n16:
اگه منظورت سا/کس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با استفاده از نرم افزار proxychains می تونی ازش استفاده کنی.
بعد از نصب این فایل رو ویرایش کن و طبق مثال خودش اطلاعاتت رو وارد کن:
etc/proxychains.conf
sajjads24
28-09-2013, 03:11
سلام دوست عزیز عافیه ولی اگه میخوای از مخازن برنامه های زیادی نصب کنی و . . . ده تا دیگه اضافه کن .
sajjads24
28-09-2013, 03:14
نیاز به برنامه ی خاضی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر فایرفاکس وارد کن بعد هم در برنامه ی دانلودمنیجرتون اگه هم از دانلودر های تحت ترمینال مثل aria2c استفاده میکنید و یا با یام میخوایید از مخازن دانلود کنید میتونید برنامه ی tsocks را نصب کنید .
musican33
25-10-2013, 17:01
سلام
فدورا 19 دی وی دی رو به صورت مجازی با vm ware نصب کردم
همین طور که می دونید داخل دی وی دی پکیج های برای نصب قرار داره که موقع نصب خود فدورا می تونید انتخاب کنید که کدوم برنامه نصب بشه
منتها وقتی به صورت مجازی فدورا رو نصب کردم اون صفحه نیومد
حالا می خوام ببینم چجوری برنامه هایی که داخل دی وی دی فدورا هست رو در فدورای مجازی نصب کنم
sajjads24
25-10-2013, 21:17
سلام
فدورا 19 دی وی دی رو به صورت مجازی با vm ware نصب کردم
همین طور که می دونید داخل دی وی دی پکیج های برای نصب قرار داره که موقع نصب خود فدورا می تونید انتخاب کنید که کدوم برنامه نصب بشه
منتها وقتی به صورت مجازی فدورا رو نصب کردم اون صفحه نیومد
حالا می خوام ببینم چجوری برنامه هایی که داخل دی وی دی فدورا هست رو در فدورای مجازی نصب کنم
شما باید دیسک فدورا را مخزن کنید و با yum بسته های دلخواهتون را نصب کنید یا در حالت گرافیکی از kpackagekit استفاده کنید .
sajjads24
25-10-2013, 21:29
لینوکس هنوز یه درایور درست و حسابی نداره
امروز فدورا 19 دانلود کردم و از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت نحوه نصب کارت گرافیک پیش رفتم بعد از نصب ,سیستم رو ریستارت کردم اما دیگه فدورا بالا نیومد:n08:
حیف این همه اپدیت و نصب نرم افزار کل حجمم به باد رفت:n03:
دوست عزیز شما برای ذخیره ی بسته ها و بروز رسانی ها باید در etc/yum.conf بری و بایک ویرایش گر متنی مثل gedit یا kwrite با استفاده از دسترسی روت بازش کنی و مقدار keep cache را برابر با 1 قرار بدی تا یک کپی از بسته ها در مسیر var/cache/yum ذخیره میشن که میتونید اون ها را ذخیره کنید تا در صورت بروز چنین مشکلاتی و نصب دوباره یک مخزن محلی درست کنید و بدون اینترنت اون ها را نصب کنید .
اصلا روش نصب دیگه اینطوری نیست .
B3(-)n4M
03-01-2014, 17:12
سلام
برای فرمت درایو c توسط fedora live با کلیک راست و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
و بعد از تغییر type در عکس بالا و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
اگه فرمت کنم برای درایو های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟ (فرمت نمیشن؟؟)
میخوام بعد فرمت درایو c ویندوز نصب کنم. نوع type ای که انتخاب کردم درسته؟؟
ممنون
B3(-)n4M
05-01-2014, 00:13
لطفا یکی جواب بده.
کارهایی که بعد از نصب فدورا 20 باید انجام دهیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajjads24
21-11-2014, 12:28
سلام
برای فرمت درایو c توسط fedora live با کلیک راست و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
و بعد از تغییر type در عکس بالا و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
اگه فرمت کنم برای درایو های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟ (فرمت نمیشن؟؟)
میخوام بعد فرمت درایو c ویندوز نصب کنم. نوع type ای که انتخاب کردم درسته؟؟
ممنون
دوست عزیز برای کلیه کارهای مربوط به پارتیشن بندی از برنامه ی Gparted و یا parted magic در فدورا میتونید استفاده کنید .
موفق باشید /.
♥
1376MAXIMUM
09-02-2015, 21:11
سلام دوستان من یه پکیج هست دانلود کردم موقع کاموایل این ارور ها رو میده من تا حالا بسته کامپایل نکردم بلد نیستم و با این ارور ها هم اشنایی ندارم
میشه راهنماییم کنید
V i r u s e r
09-02-2015, 21:35
سلام
رو سیستم شما کامپایلر نصب نیست. متاسفانه بدون کامپایلر نمیشه چیزی کامپایل کرد.
یه وردی بلدم ولی خیلی قدیمیه. نمیدونم جواب میده یا نه. ولی یه تست کنید بد نیست
1376MAXIMUM
09-02-2015, 22:22
سلام
رو سیستم شما کامپایلر نصب نیست. متاسفانه بدون کامپایلر نمیشه چیزی کامپایل کرد.
یه وردی بلدم ولی خیلی قدیمیه. نمیدونم جواب میده یا نه. ولی یه تست کنید بد نیست
یه سری چیز نصب کرد اما بازم همون ارور ها دقیقا همون
با فایل های ویدیویی هم مشکل دارم و اجرا نمیشه میگه کدک هاش نیست سرچ که میکنم و موقع نصب میگه قبلا نصب شده چیزی که جواب بده پیدا نکردم
V i r u s e r
10-02-2015, 11:53
یه سری چیز نصب کرد اما بازم همون ارور ها دقیقا همون
با فایل های ویدیویی هم مشکل دارم و اجرا نمیشه میگه کدک هاش نیست سرچ که میکنم و موقع نصب میگه قبلا نصب شده چیزی که جواب بده پیدا نکردم
والا من اسم های پکیج های YUM رو بلد نیستم. تو سایتشم لیست پکیج ها رو نتونستم پیدا کنم
اون ارور به شما می گه که gcc نصب نیست
راهش این نیست ولی با yum install gcc make می تونی نصبش کنی
بعدش هردفعه که configure رو اجرا می کنی یه ارور دیگه بهت میده میگه که چه چیزایی به غیر از gcc لازم داری
وقتی که تمام پیش نیاز ها رو نصب کردی اسکریپت configure کارش تموم مشه و می تونی make کنی
1376MAXIMUM
10-02-2015, 12:26
والا من اسم های پکیج های YUM رو بلد نیستم. تو سایتشم لیست پکیج ها رو نتونستم پیدا کنم
اون ارور به شما می گه که gcc نصب نیست
راهش این نیست ولی با yum install gcc make می تونی نصبش کنی
بعدش هردفعه که configure رو اجرا می کنی یه ارور دیگه بهت میده میگه که چه چیزایی به غیر از gcc لازم داری
وقتی که تمام پیش نیاز ها رو نصب کردی اسکریپت configure کارش تموم مشه و می تونی make کنی
میگه نصب شده اینم اسکرین شات
V i r u s e r
10-02-2015, 15:03
خب اگه نصب شده باشه configure نباید همون ارور رو بده
مطمئنی همونو میگه؟
یه بار دیگه خروجیشو بزار
لازم نیست عکس بگیری٬ خروجیشو کپی کن و تو تگ code بزار
این دستور:
و بعد فایل file.txt رو بزار اینجا
1376MAXIMUM
10-02-2015, 15:17
خب اگه نصب شده باشه configure نباید همون ارور رو بده
مطمئنی همونو میگه؟
یه بار دیگه خروجیشو بزار
لازم نیست عکس بگیری٬ خروجیشو کپی کن و تو تگ code بزار
این دستور:
و بعد فایل file.txt رو بزار اینجا
منظورتون رو متوجه نشدم
درست انجام دادم؟
یا متن داخل فایل config.logرو بزارم
V i r u s e r
10-02-2015, 15:20
منظورتون رو متوجه نشدم
درست انجام دادم؟
یا متن داخل فایل config.logرو بزارم
نباید این ارور رو بده.. ببین دستور g++ --version کار می کنه
اگه نکرد ببین پکیج ++g وجود داره نصبش کنی
1376MAXIMUM
10-02-2015, 15:34
نباید این ارور رو بده.. ببین دستور g++ --version کار می کنه
اگه نکرد ببین پکیج ++g وجود داره نصبش کنی
نداشت دارم نصب میکنم
با دستور
نصب شد بعد دوباره کانفیگ رو زدم اینا رو داد make رو که زدم باز ارور داد به ترتیب خروجی های ترمینال
V i r u s e r
10-02-2015, 15:43
سلام
ببین پکیج هایی که لازمه رو برات لیست کرده. باید اونا رو نصب کنی
1376MAXIMUM
10-02-2015, 15:51
سلام
ببین پکیج هایی که لازمه رو برات لیست کرده. باید اونا رو نصب کنی
الان این قسمت رو اون وسط چطوری پیدا کردی قاطی این همه متن من کلی زور زدم تا پیداش کردم ۴ دور متنه رو نگاه کردن بعد اون اخر دیدم اینا رو نوشته
این \کیج ها اسم خاصی دارن که همشون با هم باشه یا تک تک باید پیداش کنم چون تو مخازن که زدم میزنه نیست
1376MAXIMUM
11-02-2015, 22:16
من دوباره گند زدم
مخزن های اسکایپ رو اضافه کردم حالا همش این ارور رو میگیرم موقع نصب نرم افزار با ترمینال جچوری درستش کنم؟
V i r u s e r
12-02-2015, 12:55
به نظر میاد مشکل از فرستنده باشه.
حالا اسکایپ میخوای چیکار. نرم افزار کد بسته هست :n01:
1376MAXIMUM
12-02-2015, 15:28
به نظر میاد مشکل از فرستنده باشه.
حالا اسکایپ میخوای چیکار. نرم افزار کد بسته هست :n01:
من فقط نصبش کردم که مخزن هام کامل تر باشه اگر نرم افزاری رو زدم برای نصب امکان وجود داشتنش بیشتر باشه حالا که نمیشه میخواهم پاکش کنم چون باعث شده که کلا دیگه با یام نتونم کار کنم
V i r u s e r
12-02-2015, 15:42
تا وقتی که نرم افزار خاصی رو لازم نداری٬ بهتره که مخزنشو اضافه نکنی. همون rpmfusion کافیه
فکر کنم باید این فایلو پاک کنی
file:///etc/yum.repos.d/skype.repo
1376MAXIMUM
23-02-2015, 21:53
من دوباره مشکل دارم اما خیلی هم مشکل نیست
اقا من ویژوال باکس رو نصب کردم و بعد یک سری ارور داد موقع اجرا که خودش راهنما داشست و منم نخونده زدم تو ترمینال ویک سری چیز نصب کردم حالا یه کرنل کانفیگ نشده جدید هم برام نصب کرده فکر کنم ۳.۱۸ و اون رقم اخرش رو هم یادم نیست ولی خوب الان روی اون کرنلی که ویژوال باکس نصب کرده خیلی بده سیستم گرافیک رو نمیشناسه فکر کنم چون مانیتور و ... همه تنظیماتش یه هم ریخته و خیلی بده گرافیکش قابل تحمل نیست برام خوشم نمیاد ازش ولی خوش بختانه کرنل خود فدورا ۲۱ هنوز هست رو سیستم و بوت هم میشه و تو بوت لودرش هم هست
اون کرنله رو چطوری درستش کنم میشه از کرنل سالمم درستش کنم؟
V i r u s e r
23-02-2015, 22:13
من دوباره مشکل دارم اما خیلی هم مشکل نیست
اقا من ویژوال باکس رو نصب کردم و بعد یک سری ارور داد موقع اجرا که خودش راهنما داشست و منم نخونده زدم تو ترمینال ویک سری چیز نصب کردم حالا یه کرنل کانفیگ نشده جدید هم برام نصب کرده فکر کنم ۳.۱۸ و اون رقم اخرش رو هم یادم نیست ولی خوب الان روی اون کرنلی که ویژوال باکس نصب کرده خیلی بده سیستم گرافیک رو نمیشناسه فکر کنم چون مانیتور و ... همه تنظیماتش یه هم ریخته و خیلی بده گرافیکش قابل تحمل نیست برام خوشم نمیاد ازش ولی خوش بختانه کرنل خود فدورا ۲۱ هنوز هست رو سیستم و بوت هم میشه و تو بوت لودرش هم هست
اون کرنله رو چطوری درستش کنم میشه از کرنل سالمم درستش کنم؟
ویرچوال باکس فکر نکنم یه لینوکس جدید نصب کنه..
فقط باید یه ماژول نصب کنه. البته من نمیدونم توی فدورا چجوری هست
الان مشکل دقیقا چی هست؟ پیغام خطایی دریافت می کنی؟ نمیشه بری تنظیماتشو خودت درست کنی؟
از درایور کارت گرافیک غیر ازاد استفاده می کنی؟
میتونی به جای virtualbox از virt-manager هم استفاده کنی ولی تنظیماتش یکم پیچیده تره و بعضی امکاناتو در ویندوز نداره. در عوض احتیاجی به ماژول نداره
1376MAXIMUM
24-02-2015, 09:37
ویرچوال باکس فکر نکنم یه لینوکس جدید نصب کنه..
فقط باید یه ماژول نصب کنه. البته من نمیدونم توی فدورا چجوری هست
الان مشکل دقیقا چی هست؟ پیغام خطایی دریافت می کنی؟ نمیشه بری تنظیماتشو خودت درست کنی؟
از درایور کارت گرافیک غیر ازاد استفاده می کنی؟
میتونی به جای virtualbox از virt-manager هم استفاده کنی ولی تنظیماتش یکم پیچیده تره و بعضی امکاناتو در ویندوز نداره. در عوض احتیاجی به ماژول نداره
یه کرنل جدید نصب کرده الان گرافیک این کرنل جدید اصلا قبل تحمل نیست و تنظیماتش هم نمیشه کاریش کرد
لینوکس جدید نصب نکرده فقط کرنل هست که روش فدورا میاد(همون فدورا خودم فقط بادو تا کرنل الان هست رو سیستم) کرنلی که ویژوال باکس تصب کرده مشکل داره الان
درایور هم من چیزی نصب نکردم خودش هر چی نصب کرده
Public Enemy
27-03-2016, 17:46
با سلام .
دوستان توزیعی از fedora هست که پیش فرض درونش development tools داخلش باشه ؟ خودتون وضعیت اینترنت ایران رو میدونین که . بنده برای صرفه جویی در ترافیک توزیع هارو از طریق اینترنت دانشگاه میگیرم سپس توی خونه نصب می کنم . لذا تا الان از یه سری توزیع های debian که اکثر ابزارهای لازم رو درون اونها قرار داده بودن استفاده می کردم دیگه بسیاری از اون ابزارها نیاز به دانلود و نصب نداشتن . اگر یه توزیع خاص از fedora هستش که کار مشابهی انجام بده کار منو راه میندازه .
( دقیقا دنبال یه چیزی مثل everything iso توی centos برای fedora هستم )
ممنون
V i r u s e r
27-03-2016, 20:04
نه متاسفانه.
کاری که میتونید بکنید اینه که همه ی پکیج ها رو دانلود کنید
با wget میتونید همه ی پکیج های دایرکتوری رو دانلود کنید
Public Enemy
27-03-2016, 21:01
نه متاسفانه.
کاری که میتونید بکنید اینه که همه ی پکیج ها رو دانلود کنید
با wget میتونید همه ی پکیج های دایرکتوری رو دانلود کنید
ممنون . عجیبه centOS طرفدار نداره اینجا ( تاپیک مهمی نداره ) . عذرخواهی از ناظر و مدیر و سایر کاربران بخش که اگر سوالم رو اینجا مطرح می کنم .
توی عکس های نصب fedora دیدم که در هنگام نصب میشه بین نسخه server , workstation و نصب سفارشی یک گزینه رو انتخاب کنی . ( در واقع در هنگام نصب یک گزینه میانبر برای نصب سریع پکیج هایی تحت عنوان workstation و غیره داشت که نیاز نبود پکیج ها رو دستی انتخاب کنی و در کنارش گزینه نصب سفارشی داشت که بتونی پکیج هارو انتخاب کنی ) حال من می خوام centOS با تمام پکیج های عادیش ( فایل 4.3 گیگی ) رو نصب کنم و فایل everything iso رو هم برای یک local mirror برای نصب پکیج هایی که در آینده ممکنه مورد نیازم قرار بگیره نگه دارم . خوب دوست ندارم دو تا iso مختلف دانلود کنم یکی 4 گیگ که فقط واسه نصب کاربرد داشته باشه . می خوام فقط همون 7 گیگی رو دانلود کنم موقع نصب پکیج های پیش فرض موجود در فایل iso چهار گیگی رو نصب کنه و بعدا اون فایل 7 گیگی به عنوان mirror هم استفاده بشه. آیا چنین موردی رو در centos همانند fedora دیدن ؟
V i r u s e r
28-03-2016, 12:09
سلام. برای centos میتونید همون everything iso رو دانلود کنید و با همون سیستم عامل رو نصب کنید. موقع نصب به شما انتخاب های بیشتری میده که نصب کنید. دیگه نیازی به dvd چهار گیگی نیست.
من روی لپتاپم centos دارم ولی توزیع مضخرفیه به نظر شخصیه بنده.. باهاش ارتباط برقرار نکردم
کلا yum با aptitude قابل مقایسه نیست
Public Enemy
28-03-2016, 14:29
سلام. برای centos میتونید همون everything iso رو دانلود کنید و با همون سیستم عامل رو نصب کنید. موقع نصب به شما انتخاب های بیشتری میده که نصب کنید. دیگه نیازی به dvd چهار گیگی نیست.
من روی لپتاپم centos دارم ولی توزیع مضخرفیه به نظر شخصیه بنده.. باهاش ارتباط برقرار نکردم
کلا yum با aptitude قابل مقایسه نیست
با سلام . از اوایل 2013 تا همین امروز روی لپ تاپ بنده debian نصب بوده . خیلی نسبت به سایر توزیع ها به نظرم پایدار و مناسب بود . اگر هم نرم افزار خاصی نیاز داشتم که توی repo های اصلیش نبود ، توی سایر repo ها میشد پیداش کرد از نظر نرم افزاری مشکلی ندارم .
اما مشکل جدی من با debian و زیرمجموعش ubuntu همین پکیج ها هستن ! توی repo های اصلیش :
1 - یا پکیجی که هست بسیار قدیمی هستش ، ورژن جدیدش رو می خوای باید خودت کمپایل کنی
2 - یا اگر پکیج نیست که باید خودت کمپایل کنی
یعنی برای من مسیر یک طرفه هستش :n27: اوضاع اونجا بدتر میشه که وقتی سورس یک پکیج رو برای کمپایل میگیرم ، برای کمپایل یه سری نیازمندی ها داره . خوب مشکل اینجاست که نیازمندی هایی که سورس پکیج اعلام می کنه همنام با پکیج های موجود در repo های debian نیستند . مثلا make میگه نیاز به python-devel هستش ، چنین پکیجی توی repo های دبیان اسمش python-dev هستش . خوب حال این یک مثال سادش بود ، اما برای کمپایل سورس پکیجی که مثلا 10 تا نیازمندی داره ، حال حساب کن باید 10 بار تو گوگل جستجو کنی تا اسم پکیج صحیح رو برای debian پیدا کنی ، توی debian 8 هم که دیگه حداقل برای بنده اوضاع بدتر شده برخی پکیج ها همنام پکیج های موجود در repo های نسخه های قبلی debian نیستند .
واقعا برام جای سوال داره چرا موقع کمپایل سورس پکیج هام دقیقا آدرس پکیجی رو برا دانلود میدن که درون repo های fedora و rhel هستش .:n29: اگرم به مشکلی برمی خورم تو گوگل سرچ می کنم می بینم مشکل در گروه های redhat مطرح شده قبلا .
-------------------------
بگذریم . نگاهی به مخازن centos انداختم دیدم خیلی از پکیج هایی که درونش هست نسخه ی قدیمی ولی در عوض پایدار هستند . از اونجا که من برای کامپایل آخرین سورس پکیج هارو دانلود می کنم می ترسم سر همین قضیه با centos به مشکل بر بخورم . فدورا هم که هر 6 ماه یک بار نسخه جدید میده بیرون پشتیبانیش هم فقط 13 ماهه . این وسط یه توزیع میانه رویی نیست که مانند debian پایداری خوبی داشته باشه اما بشه به راحتی مخازن جدید اضافه کنم و درگیر مشکلات کمتری باشم ؟
V i r u s e r
28-03-2016, 14:47
با سلام . از اوایل 2013 تا همین امروز روی لپ تاپ بنده debian نصب بوده . خیلی نسبت به سایر توزیع ها به نظرم پایدار و مناسب بود . اگر هم نرم افزار خاصی نیاز داشتم که توی repo های اصلیش نبود ، توی سایر repo ها میشد پیداش کرد از نظر نرم افزاری مشکلی ندارم .
اما مشکل جدی من با debian و زیرمجموعش ubuntu همین پکیج ها هستن ! توی repo های اصلیش :
1 - یا پکیجی که هست بسیار قدیمی هستش ، ورژن جدیدش رو می خوای باید خودت کمپایل کنی
2 - یا اگر پکیج نیست که باید خودت کمپایل کنی
یعنی برای من مسیر یک طرفه هستش :n27: اوضاع اونجا بدتر میشه که وقتی سورس یک پکیج رو برای کمپایل میگیرم ، برای کمپایل یه سری نیازمندی ها داره . خوب مشکل اینجاست که نیازمندی هایی که سورس پکیج اعلام می کنه همنام با پکیج های موجود در repo های debian نیستند . مثلا make میگه نیاز به python-devel هستش ، چنین پکیجی توی repo های دبیان اسمش python-dev هستش . خوب حال این یک مثال سادش بود ، اما برای کمپایل سورس پکیجی که مثلا 10 تا نیازمندی داره ، حال حساب کن باید 10 بار تو گوگل جستجو کنی تا اسم پکیج صحیح رو برای debian پیدا کنی ، توی debian 8 هم که دیگه حداقل برای بنده اوضاع بدتر شده برخی پکیج ها همنام پکیج های موجود در repo های نسخه های قبلی debian نیستند .
واقعا برام جای سوال داره چرا موقع کمپایل سورس پکیج هام دقیقا آدرس پکیجی رو برا دانلود میدن که درون repo های fedora و rhel هستش .:n29: اگرم به مشکلی برمی خورم تو گوگل سرچ می کنم می بینم مشکل در گروه های redhat مطرح شده قبلا .
-------------------------
بگذریم . نگاهی به مخازن centos انداختم دیدم خیلی از پکیج هایی که درونش هست نسخه ی قدیمی ولی در عوض پایدار هستند . از اونجا که من برای کامپایل آخرین سورس پکیج هارو دانلود می کنم می ترسم سر همین قضیه با centos به مشکل بر بخورم . فدورا هم که هر 6 ماه یک بار نسخه جدید میده بیرون پشتیبانیش هم فقط 13 ماهه . این وسط یه توزیع میانه رویی نیست که مانند debian پایداری خوبی داشته باشه اما بشه به راحتی مخازن جدید اضافه کنم و درگیر مشکلات کمتری باشم ؟
شما احتمالا debian testing یا ubuntu رو میخوای. این مشکلاتی که گفتی رو کمتر دارن. gentoo و archlinux هم خوبن توی این مسئله ولی gentoo پایداریش بیشتر از archlinuxه
خوبی جنتو اینه که در 90٪ مواقع شما همه ی پیشنیاز های کامپایل کردن رو داری و دیگه نیازی نیست پیش نیاز ها رو نصب کنی
Public Enemy
28-03-2016, 14:58
شما احتمالا debian testing یا ubuntu رو میخوای. این مشکلاتی که گفتی رو کمتر دارن. gentoo و archlinux هم خوبن توی این مسئله ولی gentoo پایداریش بیشتر از archlinuxه
خوبی جنتو اینه که در 90٪ مواقع شما همه ی پیشنیاز های کامپایل کردن رو داری و دیگه نیازی نیست پیش نیاز ها رو نصب کنی
ممنون . از همون 2013 از ubuntu به debian سویچ کردم به خاطر ناپایداری ها و ایراداتی که روی سیستمم داشت .
فعلا همون دارم fedora رو دانلود می کنم.
Public Enemy
08-04-2016, 02:47
با سلام و عرض خسته نباشید .
یکی از دوستان بنده توزیع fedora رو نصب کرده . یه مشکلی عجیبی داره . بعد از روشن شدن سیستم در صفحه ی ورود ، هنگامی که پسوردش رو وارد می کنه تا وارد سیستم بشه ، پس از زدن اینتر چند ثانیه صفحه حالت شطرنجی پیدا می کنه . مثل عکس :
البته بعد از چند ثانیه دسک تاپ به حالت عادی برمیگرده .دوستان نظری برای رفع ایراد در این رابطه دارن ؟
کارت گرافیک amd هستش و درایور ها پیشفرض متن باز
Public Enemy
07-05-2016, 21:57
الان این قسمت رو اون وسط چطوری پیدا کردی قاطی این همه متن من کلی زور زدم تا پیداش کردم ۴ دور متنه رو نگاه کردن بعد اون اخر دیدم اینا رو نوشته
این \کیج ها اسم خاصی دارن که همشون با هم باشه یا تک تک باید پیداش کنم چون تو مخازن که زدم میزنه نیست
با سلام . هرچند گفتنش دیره و تقریبا ارتباطی به پست نداره . اما ترجیح دادم برای تکمیل آموزش ها این نکات رو بگم چون ممکنه برخی دوستان در آینده قصد کامپایل برخی پکیج های مورد نیازشون رو داشته باشند .
اگر قصد دارید یک پکیجی که در مخازن فدورا هست رو از سورس کامپایل کنید ، برای دریافت نیازمندی های کامپایلش از builddep کمک بگیرید .
مثلا من می خوام kernel رو کامپایل کنم :
خود dnf تمامی پکیجهایی که برای کامپایل kernel لازمه رو دانلود و نصب می کنه
sajjads24
19-01-2017, 02:45
با سلام و عرض خسته نباشید .
یکی از دوستان بنده توزیع fedora رو نصب کرده . یه مشکلی عجیبی داره . بعد از روشن شدن سیستم در صفحه ی ورود ، هنگامی که پسوردش رو وارد می کنه تا وارد سیستم بشه ، پس از زدن اینتر چند ثانیه صفحه حالت شطرنجی پیدا می کنه . مثل عکس :
البته بعد از چند ثانیه دسک تاپ به حالت عادی برمیگرده .دوستان نظری برای رفع ایراد در این رابطه دارن ؟
کارت گرافیک amd هستش و درایور ها پیشفرض متن باز
برای منم همینطوریه چون فدورا 25 از xorg مهاجرت کرده به wayland نصب نبودن درایور کارت گرافیک ati.amd این حالت پیش میاد که البته زیاد اهمیت بهش ندید ...چون فعلا روی wayland نمیشه درایور گرافیک رو نصب کنید !.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.