مشاهده نسخه کامل
: Fedora
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
دوست عزیز شما چه مارکی خریدی؟
D-Link مدل DFM-562E
مودم خوبیه:46:
با سلام
من امروز رفتم توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سی دی fedora بخرم ولی نمیدونم کدومشو باید انتخاب کنم یعنی کدومش برای من که مبتدیم بهتره در ضمن اینم بگم که من میخوام نصبش کنم یعنی سیدی لایو نمیخوام دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.
لطفا یکی یه راهنمایی چیزی بکنه من میخوام بخرم ولی واقعا نمیدونم کودومش بهتره؟؟؟
ممنون
لطفا یکی یه راهنمایی چیزی بکنه من میخوام بخرم ولی واقعا نمیدونم کودومش بهتره؟؟؟
ممنون
خوب بهترين نسخه 8.0 هست كه جديده .
فكر مي كنم بهتره حتما سي دي لايو بخرين چون نصبش براي مبتديان راحت تر از بوت هست .
hamzeaziz
14-03-2008, 15:26
سلام به همه من یه مشکل با لینوکسم داشتم
من یه برنامه از اینترنت دانلود کردم (ndiswrapper-1.52.tar.gz ) ولی موقع نصب 2 error میده
هم gunzip ش کردم و tar از حالته تار بون خارجش کردم و به یه folder تبدیل شد و رفتم تو یه فولدر و نوشتم
configure /. اصلا نمیشناسه میگه bad command
وقتی مینویسم make میگه
root@local (root@local) host ndiswrapper-1.52] # make
make -c drive
Make[1] : Entering directory '/home/hmh/download/ndiswrapper-1.52/drive '
Make file :35 : *** cannot find version in /lib/modules/2.6.22.9.laptop-imdv/build, is it configured ? stop
Make[1] : leaving directory '/home/hmh/download/ndiswrapper-1.52/drive
make : *** [all] Error 2
اگه ممکنه کمکم کنید بگین اشکال از کجایه کاره؟
وقتی توی همون فلدر رفتی یه فایل هست به نام install یا readme که تو اون توضیحات لازم برا نصب رو داده در ضمن برای make و make install حتما باید با کاربر ریشه یعنی روت وارد شی (دستور su)
hamzeaziz
15-03-2008, 11:54
دوست من با ریشه وارد شدم و نوشتم make ولی بازم error بالایی رو میده در ضمن
من فایل ریدمی رو خوندم اونم میگه برو بنویس make ولی نمیشه واقعا نمیدونم چکار کنم
تو رو خدا به من کمک کنید ممنون میشم.
hamzeaziz
15-03-2008, 18:54
اقا کمک کنید فرمان ls تو یه لایه ریشه کار نمیکنه این خطارو میده
bash : ls : bad command-
تویه alias نگاه کردم ls موجود بود
کمک کنید اشکال از کجاست
hamzeaziz
16-03-2008, 16:57
رفتم ریدمیرو خوندم همه چیز درست شد الا در اخر بک error جدید میده
VirtualBox catnot operate in VMX root omde.please disable the KVM kernel extension
recompile your kernel and reboot
box status code
-4011 ( VERR - VMX - IN - VMX - ROOT - MODE(
لطفا کمک کنید
3dartmaster
16-03-2008, 20:02
سلام دوستان
من واسه باره اول میخوام لینوکس fedora8 رو نصب کنم .
همه چی خوب پیش میره تا وقتی که سیستم واسه باره اول رست میشه اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقته رست میشه دوباره میاد بالا هیچی بوت نمیشه ÷یغام :
INSERT BOOT DISK
اشکال کار کجاس :41:
احتمالا grub رو نصب نکردید 2 باره نصب کنید ببینید grub رو فراموش نکردید اگه نصب نباشه command prompt لینوکس اجرا میشه
3dartmaster
16-03-2008, 21:43
فکر کنم نصبه چون command prompt لینوکس هم اجرا نمیشه...
انگار نه انگار که سیستم عامل هست میگه دیسک بوت بزارین:2:
hamzeaziz
16-03-2008, 23:41
من یه برنامه از اینترنت دانلود کردم (ndiswrapper-1.52.tar.gz ) ولی موقع نصب 2 error میده
هم gunzip ش کردم و tar از حالته تار بون خارجش کردم و به یه folder تبدیل شد و رفتم تو یه فولدر و نوشتم
وقتی مینویسم make میگه
make -c drive
Make file :35 : *** cannot find version in /lib/modules/2.6.22.9.laptop-imdv/build, is it configured ? stop
وقتی توی همون فلدر رفتی یه فایل هست به نام install یا readme که تو اون توضیحات لازم برا نصب رو داده در ضمن برای make و make install حتما باید با کاربر ریشه یعنی روت وارد شی (دستور su)
VirtualBox catnot operate in VMX root omde.please disable the KVM kernel extension
box status code
لطفا کمک کنید
فکر کنم نصبه چون command prompt لینوکس هم اجرا نمیشه...
انگار نه انگار که سیستم عامل هست میگه دیسک بوت بزارین:2:
نسختون رو از خوده سایت فدورا دانلود کردید چون به قسمته reboot که میرسید یعنی نصب مشکلی نداشته مطمئنا حین نصب اشتباهی کردید تیک grub به صورت پیش فرض تیک خورده
3dartmaster
17-03-2008, 11:07
نسختون رو از خوده سایت فدورا دانلود کردید چون به قسمته reboot که میرسید یعنی نصب مشکلی نداشته مطمئنا حین نصب اشتباهی کردید تیک grub به صورت پیش فرض تیک خورده
تیک grub رو تو کدوم مرحله و کجا باید بزنم ؟؟؟؟؟؟
اصلا همچین تیکی نیست تو نصبش که !
hamzeaziz
17-03-2008, 11:45
اقا یه نفر نیست به سوال من جواب بده
چرا هست اصلا لازم نیست کاری کنید قبلا هم گفتم به صورت پیشفرض نصب میشه شاید نسخه ای که دارید مشکل داره
وقتی مینویسم make میگه
make -c drive
box status code
لطفا کمک کنید
اصلا این ارور ربطی به ndiswrapper نداره
مربوط به شبیه ساز virtualboxه
شفاف تر بگو چی کار کردی
بعد این دستور رو اجرا کن خروجیشو بذار اینجا:
lsmod | grep kvm
ولی درکل بهتره از بسته های باینری (rpm)برای این کار استفاده کنید
تیک grub رو تو کدوم مرحله و کجا باید بزنم ؟؟؟؟؟؟
اصلا همچین تیکی نیست تو نصبش که !
قبلش راهنمای نصب رو مطالعه کنید و نصب رو از روی راهنما انجام بدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سوالی از دوستان گرامی داشتم. آیا مشابه برنامه System Restore ویندوز در لینوکس Fedora وجود دارد یا خیر.
در ضمن بنده هنگام باز كردن درایو های با فرمت fat32 در فدورا با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم.
org.freedesktop.hal.storage.mount.fixed
auth_admin_keep_always < --(action,result)
علت این پیغام خطا چیست.
با تشکر
با سلام
سوالی از دوستان گرامی داشتم. آیا مشابه برنامه System Restore ویندوز در لینوکس Fedora وجود دارد یا خیر.
در ضمن بنده هنگام باز كردن درایو های با فرمت fat32 در فدورا با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم.
org.freedesktop.hal.storage.mount.fixed
auth_admin_keep_always < --(action,result)
علت این پیغام خطا چیست.
با تشکر
چیزی شبیه به system restore ویندوز من ندیدم شاید چون اصلا احتیاج نیست
ولی شاید بشه یه شل اسکریپت بنویسیم که مثلا هفته ای یه بار به صورت اتوماتیک بک آپ بگیره و بعد هر موقع خودتون خواستید برگردونیدش
سوال بعدی تون هم مشخص نیست
بنظرم اشتباهی کردید
دقیق بگیر چی کار کردید
سلام
امکان اجرای دیکشنری Babylon با WIne تو لینوکس هست؟
این برنامه(Wine) چطور کار میکنه؟
این برنامه(Wine) چطور کار میکنه؟
مطالب مربوط به Wine رو در تایپیک خودش پیگیری کنید .
ali zi zeperto
25-03-2008, 11:05
من وقتی تایپ فارسی می کنم و بینش می خوام انگلیسی هم بنویسم ترکیب خط به هم می خوره و انگلیسی هاش جایی که باید باشه نیست.لطفا کمک کنید
من وقتی تایپ فارسی می کنم و بینش می خوام انگلیسی هم بنویسم ترکیب خط به هم می خوره و انگلیسی هاش جایی که باید باشه نیست.لطفا کمک کنید
تایپ فارسی در کدوم برنامه دوست من . شاید نرم افزاری که استفاده می کنی تنظیم نیست .
من شخصا با open office.org writer این مشکلی که شما می گید رو ندارم
این کار رو انجام دادید؟
tools-->options ---> Language Settings ---> Languages
تیک Enable For complex text layout (CTL) رو بزارید و در بالای اون (روبری CTL ) گزینه Farsi رو انتخاب کنید
ali zi zeperto
25-03-2008, 16:38
والا هم توی openoffice و هم kedit امتحان کردم همینطوری بود.
شما این مشکل رو تو فدورا ندارید یا اطلاع دارید که هست یا نه؟
شاید هم از تنظیمات برنامه باشه.اگه مطمئن باشم که مشکل از خود لینوکس نباشه بالاخره هرطور شده پیداش می کنم.فقط شما یه لطفی کن بگو که این مشکل رو فقط من دارم یا اینکه مثلا فدورا 8 این مشکل رو با زبان فارسی داره؟
فقط من بین تمام دوستان و اطرافیانم لینوکس کار می کنم و بالطبع برای هر مشکل کوچیکی باید از شما دوستان کمک بگیرم.
باز هم ممنون. :6:
به اصل لینوکس که ربطی نداره
شما باید تنظیمات فارسی و فونت رو درست کنید و بقیش مربوط به خود برنامه می شه
من پارسیکس دارم
اون کارهایی که گفتم رو انجام دادی؟
ali zi zeperto
25-03-2008, 22:57
اوخ اوخ اوخ.آقا واقعا متاسفم.:45:
شما که نوشتی اون کارهایی که گفتم رو انجام دادی؟ پیش خودم گفتم مگه قرار بود من کاری بکنم.یه سری به پست های قبلی زدم تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره.من اون پست رو فکر کرده بودم که در جواب بقیه دوستان نوشتید و از روس رد شده بودم.تنبلی و هزار دردسر.:blush:
ممنون درست شد. :6:
سلام
چرا اینقدر سرعت کامپایلر Gcc لینوکس فدورا کمه؟
یه برنامه 10 خطی C++ تو ویندوز تو جیک ثانیه:8: اجرا میشه ولی در لینوکس کمی طول میکشه دلیلش چیه راه حلی داره یه توضیحی بدین
ممنون
سلام
کتاب آموزشی C++ لینوکس وجود داره ؟ اگه نداره منابع فارسی و En بدرد بخوری وجود داره؟
درضمن کتاب جعفر نژاد رو دارم میتونه کمکی کنه(من که فکر نمیکنم):31:
ali zi zeperto
05-04-2008, 18:04
1-من با kppp کار می کنم و الان می خوام که با این اشتراک هایی که مخابرات می ده و username , password ندارند کانکت بشم ولی موفق نمی شم.خیلی هم سعی کردم که راهش رو پیدا کنم ولی نشد.اگه کسی می دونه چطوریه لطفا کمک؟
2- چطوری می تونم kde رو حذف کنم و gnome نصب کنم.:6:
ali zi zeperto
06-04-2008, 17:01
من می خوام xine رو نصب کنم و به مشکل خوردم.قضیه اینه که من 2 تا فایل از سایتش دانلود کردم که اسماشون اینه:
xine-lib-1.1.11.1.tar.bz2
xine-ui-0.99.5.tar.gz
اولی رو که نصب می کنم و تموم می شه و همه کارها برای کامپایلش رو بدون پیغام خاصی تموم می کنه(./configure , make , make install( و حدود نیم ساعت هم طول می کشه اما واسه نصب xine-ui-0.99.5.tar.gz موقعی که دستور ./configure را وارد میکنم بعد از یه کم که میگذره و یه کارایی میکنه بعد پیغام زیر رو میده.
checking for XINE... configure: error: Package requirements (libxine >= 1.1.0) were not met:
No package 'libxine' found
Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.
Alternatively, you may set the environment variables XINE_CFLAGS
and XINE_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details.
فکر کردم که شاید xine-lib-1.1.11.1.tar.bz2 درست نصب نشده و این پکیج (xine-lib-1.1.8-4.fc8.i386.rpm)رو دانلود کردم و خواستم که نصب کنم اما پیغام داد که این بسته قبلا نصب شده.یه نفر بگه مشکلم کجاست ؟ :6:
والله من یکی میونه ی خوبی با لینوکس های RedHat based ندارم اما تا جایی که می بینم این دوتا فایلی که شما دانلود کردید ، اولی که پسوند lib داره و در واقع نوعی library هست . شاید بهتره این برنامه رو از این آدرس بگیرین :
به بخش File Releases نگاه کنین . معمولا بالاترین ردیف ، جدیدترین ورژن برنامه هست . ضمنا قبلش بخش های نصب شده ی قبلی رو پاک کنین .
بچه ها من آخرین نسخه Fedora رو چند روز پیش از اینترنت دانلود کردم .
همون ایمیج برای Live cd و میزکار گنوم . اما با سی دی بالا نمیاد و خطا میده .
خطای :
Buffer I/0 error on device sr0 logical block 178438چند تا خط مثل این
SQUASHFS error : sb-bread failed reading blockچند تا هم مثل این
و بعدشم این ارور
squashfs/LIVEOS/ext3fs.img:Input/output error
Bug in initramfs /init detected. Dropping to shell.Good luck!
bash : no jub control in this shell
bash-3.2#
md5 هم درست بود . نمی دونم چیکار کنم . دو روز معطل دانلودش بودم .
البته جنس سی دی هم زیاد خوب نیست . امکان داره مال سی دی باشه ؟ یعنی سی دی همون موقع رایت خط روش افتاده باشه و الان بعضی فایل ها را نتونه بخونه ؟
خطای :
SQUASHFS error : sb-bread failed reading blockچند تا هم مثل این
و بعدشم این ارور
squashfs/LIVEOS/ext3fs.img:Input/output error
Bug in initramfs /init detected. Dropping to shell.Good luck!
bash : no jub control in this shell
bash-3.2#
md5 هم درست بود . نمی دونم چیکار کنم . دو روز معطل دانلودش بودم .
البته جنس سی دی هم زیاد خوب نیست . امکان داره مال سی دی باشه ؟ یعنی سی دی همون موقع رایت خط روش افتاده باشه و الان بعضی فایل ها را نتونه بخونه ؟
مطمئنا مشکل یا از cdه یا از درایور cdrom
توی یه سیستم دیگه یا cdrom دیگه امتحان کنید
همون اولش یه قسمت داره که cdها یا dvd رو تست می کنه ،از اون قسمت می تونید امتحان کنید ببینید cd سالمه یا نه
خطای :
من موقع نصب Open BSD با همچين خطايي مواجه شده ام . اين خط در واقع داره از يكي از سكتورهاي هارد شما ايراد مي گيره
اما بقيه اش مربوط به سي دي هست . ممكنه نسخه ي مورد نظرتون در هنگام دانلود آسيب ديده باشه . من يه بار با VMWare نسخه ي 6.0 همچين بلايي سرم اومده .
برای cd live میز کار گنوم سه تا گزینه بود :
i686
x86-64
ppc
من اولی رو دانلود کردم . خب اولی برای چی هست ؟ یعنی سخت افزار خاصی می خواد ؟ اگه می خواد چه جوری بفهمم من اون سخت افزار رو دارم یا نه ؟
Farahmand Farshidy
09-04-2008, 13:43
سلام دوستان عزیز!
من خیلی علاقه دارم یه ورژن لینوکس که مانند ویندوز رومیزی باشه نصب کنم.چند هفته پیش رفتم یه دی وی دی Fedora Core 6 Redhat 10.0 خریدم خاستم روی Virtual PC در محیط ویندوز نصبش کنم اما بعد از اینکه نصبش تمام شد و بعد ریستارت شد، یه جای بند میمونه و میگه پاسورد Local host رو بده.اما من برای هیچی پسورد نذاشتم و وقتی بدون دادن پسورد اینتر میزنم وارد نمیشه.
اصلاً این Fedora Core 6 چجوری هستش؟ یعنی مثل ویندوز گرافیکش خوبه و ویزاردی هست یا با خط فرمان کار میکنه؟
اگر معلومات مختصری بدید، ممنون میشم.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام دوستان
من چه طور می تونم مخرن سایت rpm.pbone.net را به مخازن خودم اضافه کنم منظورم اینکه rpm چیزی هست که این کار رو بکنه اگه نیست تو قسمت location برای add کردن این سایت چه آدرسی رو باید وارد کنم ممنون می شم دوستان کمکم کنید
آقا من رفتم یه سی دی اعلا گرفتم فدورا رو روش رایت کردم و حسابی حالش رو بردم . البته به صورت لایو استفاده کردم . تجربه ی خوبی بود ولی لایو پارسیکس رو بیشتر ترجیح میدم .
ali zi zeperto
22-04-2008, 20:32
من برای نصب smplayer احتیاج به libqt4-dev دارم ولی این فایل رو جایی پیدا نکردم که بتونم دانلود کنم.اگه کسی سراغ داره یه لینکی بده ممنون می شم.برای suse و ubuntu پیدا کردم ولی فدورا نه.
خیلی ممنون :6:
من برای نصب smplayer احتیاج به libqt4-dev دارم ولی این فایل رو جایی پیدا نکردم که بتونم دانلود کنم.اگه کسی سراغ داره یه لینکی بده ممنون می شم.برای suse و ubuntu پیدا کردم ولی فدورا نه.
خیلی ممنون :6:
سعی کنید با yum نصب کنید که این مشکلات پیش نیاد
qt4-devel رو نصب کنید
ali zi zeperto
22-04-2008, 22:34
خیلی ببخشید ولی دیگه داره امیدم به ناامیدی تبدیل میشه.من واسه یه نرم افزار مولتی مدیا الان دو سه هفته است که علافم.اول کلی با xine سر و کله زدم که دیگه آخرش گفتم ولش کن.حالا هم mplayer .حیف از این همه وقت هرچند کم کم بوده ولی باز هم وقت رفته پاش.هر سایتی هم که می رم همه انتظار دارن که من تازه کار تو این دنیای خر تو خر لینوکس با سرچ کردن به جواب برسم.منظورم اصلا شخص خاص و سایت خاصی نیست . دوستان مدیر این سایت رو خیلی هم دوستشون دارم و به نظر من آخرشن .دارم اینجا چغلی می کنم که عقده هام خالی شه.والا قربون ویندوز همون اول که نصبش می کنی حداقل یه media player داره که کارت رو همه جوره راه میندازه ولی این فدورا اینهمه نرم افزار مولتی مدیا روش نصبه ولی یه فایل vcd و mp3 ارزه نداره بخونه.به چه دردی می خوره .اصلا وقتی این طوریه چرا وجود داره. :6:
خیلی ببخشید ولی دیگه داره امیدم به ناامیدی تبدیل میشه.من واسه یه نرم افزار مولتی مدیا الان دو سه هفته است که علافم.اول کلی با xine سر و کله زدم که دیگه آخرش گفتم ولش کن.حالا هم mplayer .حیف از این همه وقت هرچند کم کم بوده ولی باز هم وقت رفته پاش.هر سایتی هم که می رم همه انتظار دارن که من تازه کار تو این دنیای خر تو خر لینوکس با سرچ کردن به جواب برسم.منظورم اصلا شخص خاص و سایت خاصی نیست . دوستان مدیر این سایت رو خیلی هم دوستشون دارم و به نظر من آخرشن .دارم اینجا چغلی می کنم که عقده هام خالی شه.والا قربون ویندوز همون اول که نصبش می کنی حداقل یه media player داره که کارت رو همه جوره راه میندازه ولی این فدورا اینهمه نرم افزار مولتی مدیا روش نصبه ولی یه فایل vcd و mp3 ارزه نداره بخونه.به چه دردی می خوره .اصلا وقتی این طوریه چرا وجود داره. :6:
wow
داغ کردی ها
ببین
شما باید قلق کار دستت بیاد
برای کار کردن با فدورا حتما مطالب سایت زیر رو کامل بخون:
vcd بخاطر اینکه دیگه قدیمی شده توی همه توزیع ها مشکل داره و لی در آدرس زیر یه مقاله هست که می تونه کمکت کنه:(حتما هم احتیاج نیست که بسته های معرفی شده رو از روی کد منبع نصب کنی)
برای پخش mp3 هم فقط کافیه کدک مربوط به هر برنامه نصب بشه:
توزیعهایی مثل پارسیکس هستند که از همون اول بدون هیچ مشکلی میتونن فایلهای صوتی و تصویری رو پخش کنند (vcd رو فاکتور بگیر)
سلام
آقا چطور ميشه داخل فدورا 8 كدد هاي mp3 رو نصب كرد .
تو رو خدا به صفحات انگليسي لينك ندين. آخه يه خورده گيج كننده است.
خيلي ممنون
سلام
آقا چطور ميشه داخل فدورا 8 كدد هاي mp3 رو نصب كرد .
تو رو خدا به صفحات انگليسي لينك ندين. آخه يه خورده گيج كننده است.
خيلي ممنون
باشه
نوشته اول باید yum رو راه اندازی کنید
بعد با کاربر root این دستورات رو اجرا کنید:
اگر از Rhythmbox or Totem استفاده می کنید:
yum install gstreamer-plugins-ugly
یعنی باید بسته gstreamer-plugins-ugly رو نصب کنید
اگر از audacious استفاده می کنید
yum install audacious-plugins-nonfree-mp3
و اگر هم از پلیر های kde استفاده می کنید:
yum install kdemultimedia-extras-nonfree
سلام
مرسی از کمکتون.
من می خوام با Amarok و Kaffeine فایلهای mp3 و dat و avi رو پخش کنم.یعنی در کل اول با کاربر ریشه در ترمینال وارد میشم و بزنم yum install kdemultimedia-extras-nonfree خوبه دیگه ؟؟؟
با یه اتصال دایل آپ این کار چقدر طول میکشه؟؟
منظور از اینکه اول باید yum رو راه اندازی کنی چیه ؟؟
لطفا میشه در این مورد به صورت کامل منو راهنمایی کنید.
با تشکر
برای تنظیم yum اول به اینترنت کانکت شو و بعد یه ترمینال باز کن و بعد با su وارد کاربر روت شو
با دستور زیر بسته yum-priorities رو نصب کن
این کار که تموم شد با یک ویرایشگر (vi,gedit,or etc) فایل تنظیمات yum رو باز کنید
توی این فایل دنبال این عبارات بگردید:
و زیرش check_obsoletes = 1 رو اضافه کنید مثل:
و بعد save کن و بیا بیرون
سپس این ۲ تا بسته رو بگیر و با دستور rpm نصبشون کن:
تموم شد
حالا برای استفاده از yum می تونی هم از دستور yum همراه با آپشن ها و آرگومانهاش در ترمینال یا کنسول استفاده کنی هم از برنامه add/remove programs
فدورا ۹ منتشر شد !
برای مشاهده اطلاعات کامل در مورد این نسخه به لینک زیر مراجعه کنید:
برای مشاهده تصاویری از این نسخه به لینک زیر مراجعه کنید:
برای دانلود این نسخه ( DVD یا KDE LiveCD یا Gnome LiveCD ) به لینک زیر مراجعه کنید:
P A R M I S
14-05-2008, 06:23
سلام
کارت صدام با لینوکس مشکل داره
ولینوکس فدورا رو همزمان با ویندوز تونستم روی سیستمم نصب کنمولی یه مشکل دارم واون این که نمی تونم درمحیط لینوکس صدایی داشته باشم وقسمت تنظیمات صدا می گه نیست کارت صدا اینجا detected
چه فرمی نصبش کنم????خیلی ممنون میشم جواب سوالمو بدیدکارت صدام امبورده
فدورامو هفته پیش از نمایشگاه کتاب خریدم البته دی وی دیه
ودرصفحه اول که دوتا سیستم عامل بالا میاد این مشخصات روداد
fedora core(2.4.22-1-2115.nptl)
grub version 0.93
ازچه راهی متوجه بشم فدروا چند رونصب کردم؟
مادربوردم jetway ومانیتورم f700b LG وهاردم ata80گیگ کارت گرافیک nvidia geforse fx 5200و سی پی یوم اینتل سلرون 2.53گیگاهرتز
دوتا دستور زیر درفدورای من ناشناس بود
asoundconf list
aplay -l
واین پیغام رومی داد
command not found
دستوراول این اطلاعات روبهم داد
lspci
14-05-2008, 12:31
سلام
-تا جایی که من متوجه شدم فدورای شما از هستهی 2.4 استفاده میکنه و خیلی قدیمیه. سعی کنید نسخههای جدیدتر لینوکسها رو استفاده کنین.
-با فدورا کار نکردم اما فرمان config صدا alsaconf هست.
-اگه کمی شانس بیارین با کامپایل آخرین درایور alsa باید مشکلتون حل بشه که اونم با احتمال اینکه فدورای شما قدیمیه(حدس میزنم!) بعید به نظر میاد جواب بده.
-در کل پیشنهاد میکنم از نسخهی جدید فدورا 9 که تازه منتشر شده یا از پارسیکس و اوبونتو استفاده کنین.
موفقباشین.
سلام
-تا جایی که من متوجه شدم فدورای شما از هستهی 2.4 استفاده میکنه و خیلی قدیمیه. سعی کنید نسخههای جدیدتر لینوکسها رو استفاده کنین.
-با فدورا کار نکردم اما فرمان config صدا alsaconf هست.
-اگه کمی شانس بیارین با کامپایل آخرین درایور alsa باید مشکلتون حل بشه که اونم با احتمال اینکه فدورای شما قدیمیه(حدس میزنم!) بعید به نظر میاد جواب بده.
-در کل پیشنهاد میکنم از نسخهی جدید فدورا 9 که تازه منتشر شده یا از پارسیکس و اوبونتو استفاده کنین.
موفقباشین.
کاملا تایید میشه !! نسخه شما خیلی قدیمیه. هسته لینوکس از نسخه 2.6 خیلی کامل شده و اکثر سخت افزار ها رو تشخیص میده. با نصب توزیع های جدید همونطور که دوستمون degree24 گفت, به احتمال ۹۸ ٪ مشکل شما حل خواهد شد. اگر امکان دانلود ندارید میتونید از یکی از فروشگاه های زیر سفارش بدید تا براتون بیارن !
دقت کنید که نسخه مناسب سیستم خودتون رو تهیه کنید. نسخه i386 برای سیستم های با سی پی یو ۳۲ بیتی و نسخه amd64 برای سیستم های جدیدتر با سی پی یو ۶۴ بیتی هست !
P A R M I S
14-05-2008, 16:50
به نمایشگاهی ها نمی شه اعتماد کرد
توشهرخودمون لینوکس هیچ نسخه ایش پیدانمی شد به همین دلیل اومدم نمایشگاه کتاب وخریدم وسرم کلاه رفت
این خیلی بدشانسیه
ممنون از لطفتون که به سوال من جواب دادید
باید دوباره بخرم
این سایتها کلاه سرم نذارند وباز نسخه ی قدیمی برام بفرستند
اگه قبلا ازشون خریدید بگیدمن هم بخرم وگرنه باید روز ازنو روزی از نو دوباره برم تهران
به نمایشگاهی ها نمی شه اعتماد کرد
توشهرخودمون لینوکس هیچ نسخه ایش پیدانمی شد به همین دلیل اومدم نمایشگاه کتاب وخریدم وسرم کلاه رفت
این خیلی بدشانسیه
ممنون از لطفتون که به سوال من جواب دادید
باید دوباره بخرم
این سایتها کلاه سرم نذارند وباز نسخه ی قدیمی برام بفرستند
اگه قبلا ازشون خریدید بگیدمن هم بخرم وگرنه باید روز ازنو روزی از نو دوباره برم تهران
متاسفانه اکثر فروشگاهها از کمبود آگاهی و اطلاعات مردم سو استفاده می کنند و نسخه های قدیمی رو با قیمت های بالا می فروشند ! در حال حاضر فقط به این دو سایت میشه اعتماد کرد !
سلام من فدورا و Xp رو با هم دارم میتونم تمام کارهایی که تو ویندوز انجام میدم تو لینوکس هم انجام بدم؟
اگه میشه کلا برم تو لینوکس
P A R M I S
15-05-2008, 15:37
سلام
چه طوری می شه فونت نستعلیق فارسی تو لینوکس فدورا نصب کرد؟؟؟؟
سلام
چه طوری می شه فونت نستعلیق فارسی تو لینوکس فدورا نصب کرد؟؟؟؟
روش نصب فونت نستعلیق
این روش در تمام توزیع های لینوکس قابل اجراست:
۱- فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید:
۲- کلیدهای Alt + F2 را به صورتی ترکیبی فشار دهید و دستور زیر را اجرا کنید:
۳- فایل IranNastaliq.ttf را در پوشه باز شده کپی کنید.
هم اکنون می توانید در برنامه OpenOffice.org و ... از این فونت استفاده کنید !
P A R M I S
15-05-2008, 17:49
ممنون اقا حسین
سوال بعدی
این که چه طوری می شه پس ورد ریشه رو تولینوکس برداشت
یعنی برای ورود به rootنیازبه پس وردنداشت؟
ببخشید که این قدرسوال می پرسم ولی باید یه سی دی اموزش برای پایان نامه تحویل بدم وهیچی از لینوکس نمی دونم وهرروز استاد یه چیز جدیدی از لینوکس ازم می خواد
شرمنده وبازهم تشکر
ممنون اقا حسین
سوال بعدی
این که چه طوری می شه پس ورد ریشه رو تولینوکس برداشت
یعنی برای ورود به rootنیازبه پس وردنداشت؟
ببخشید که این قدرسوال می پرسم ولی باید یه سی دی اموزش برای پایان نامه تحویل بدم وهیچی از لینوکس نمی دونم وهرروز استاد یه چیز جدیدی از لینوکس ازم می خواد
شرمنده وبازهم تشکر
اولا اگر در انجمن کمی جستجو می کردید کلی مطالب آموزشی در مورد لینوکس پیدا می کردید ! به عنوان مثال تاپیکهای زیر:
در مورد سوالتون هم تا اونجایی که میدونم همچین کاری امکان نداره ! درضمن شما برای کارهای عادی و روزانه باید با یک کاربر غیر رووت وارد سیستم بشید زیرا کار کردن با کاربر رووت خطرات امنیتی زیادی داره ! مخصوصا برای یک کاربر مبتدی و تازه کار ...
فایل های 3gp در فدورا ۸ صدا ندارند . لطفا کمک کنید . یک سوال دیگه . برای ارتقای فدورا ۸ به ۹ چه راه هایی وجود داره ؟ پیشاپیش ممنونم
فایل های 3gp در فدورا ۸ صدا ندارند . لطفا کمک کنید . یک سوال دیگه . برای ارتقای فدورا ۸ به ۹ چه راه هایی وجود داره ؟ پیشاپیش ممنونم
من توی کوبونتو ۸.۰۴ با smplayer فایل های 3gp رو همراه با صدا پخش می کنم. برای اینکار باید آخرین نسخه نرم افزار های mplayer و smplayer رو نصب کنی. جالب اینجاست که با خود mplayer صدای فایل های 3gp پخش نمیشه ولی با smplayer میشه !!!!
upgrade به فدورا ۹ فقط از طریق DVD این توزیع امکان پذیره و با LiveCD های فدورا ۹ فقط می تونید فدورا رو از نو نصب کنید و امکان ارتقا وجود نداره. در ضمن فایل زیر راهنمای کامل نصب و ارتقای فدورا ۹ هست:
P A R M I S
16-05-2008, 08:46
صبح بخیر
ازدیشب تاحالا تمام مقالات اون دوتا پیوند رودانلودکردم وخوندم
خیلی عالی بود ولی چند تا سوال
درمورد فیلمبرداری درمحیط فدورا با ابونتا فرقی وجود نداره؟
وایا باید همو ن توضیحات اونجارومثل راه اندازی سرورvncروراه اندازی کنیم؟؟
واین سرورچی هست؟
چون برای ساخت سی دی اموزشی نیاز به فیلمبرداری از محیط کارلینوکس داریم
مرسی وروز خوبی داشته باشید
صبح بخیر
ازدیشب تاحالا تمام مقالات اون دوتا پیوند رودانلودکردم وخوندم
خیلی عالی بود ولی چند تا سوال
درمورد فیلمبرداری درمحیط فدورا با ابونتا فرقی وجود نداره؟
وایا باید همو ن توضیحات اونجارومثل راه اندازی سرورvncروراه اندازی کنیم؟؟
واین سرورچی هست؟
چون برای ساخت سی دی اموزشی نیاز به فیلمبرداری از محیط کارلینوکس داریم
مرسی وروز خوبی داشته باشید
فکر نمی کنم دیگه به اون کارا نیازی داشته باشی. شما میتونی از طریق dvd فدورا یا از طریق اینترنت با برنامه package manager موجود در فدورا برنامه xvidcap رو که برای فیلم برداری از دسکتاپ در لینوکس هست نصب کنی.
شما فدورا رو نصب کردی ؟
m a j r i x
16-05-2008, 10:13
P A R M I S
16-05-2008, 11:29
فدورای قبلی مو دارم جدیده رو می خوام بخرم
مرسی عزیز
سوال جدید:
فدورای i386جدیده؟؟؟؟
خوبه بخرمش؟
فدورای قبلی مو دارم جدیده رو می خوام بخرم
مرسی عزیز
سوال جدید:
فدورای i386جدیده؟؟؟؟
خوبه بخرمش؟
i386 نوع معماری پردازنده هست شما باید با توجه به cpu تون اونو انتخاب کنید
آخرین ورژن فدورا نسخه ۹ هستش که همین چند روز پیش منتشر شده
مثلا فدورا ۹ i386 یا فدورا ۹ x86_64 یا ...
راستی فکر نکنم هنوز فدورا ۹ به محصولات فروشگاهها اضافه شده باشه
P A R M I S
16-05-2008, 13:42
می شه یه لینوکس فدورایی معرفی کنید که بشه اینترنتی خرید وجدید باشه؟
ویا ادرس یه مغازه مطمئن روتومشهدبدید وازطریق دوستام تهیه ش کنم؟
سلام
ممنون از کمکتون.
من وقتی این دستور:
yum -y install yum-priorities
رو با کاربر ریشه میزنم اینجوری میشه :
# yum -y install yum-priorities
livna 100% |=========================| 2.1 kB 00:00
primary.sqlite.bz2 100% |=========================| 24 kB 01:33
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [Errno 4] Socket Error: timed out
Trying other mirror.
primary.sqlite.bz2 100% |=========================| 24 kB 01:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [Errno 4] Socket Error: timed out
Trying other mirror.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [Errno 12] Timeout: <urlopen error timed out>
Trying other mirror.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [Errno 12] Timeout: <urlopen error timed out>
Trying other mirror.
primary.sqlite.bz2 100% |=========================| 0 B 00:44
Trying other mirror.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [Errno 4] IOError: [Errno ftp error] timed out
Trying other mirror.
Error: failure: repodata/primary.sqlite.bz2 from livna: [Errno 256] No more mirrors to try.
آیا این دستور کامل اجرا شده ؟؟ چون شک دارم که درست انجام شده.
خیلی ممنون
نه درست اجرا نشد
ماشاالله به isp تون با این اینترنت درپیتش
سعی کنید با یه سرویس دهنده دیگه وصل بشید و دوباره امتحان کنید
می شه یه لینوکس فدورایی معرفی کنید که بشه اینترنتی خرید وجدید باشه؟
ویا ادرس یه مغازه مطمئن روتومشهدبدید وازطریق دوستام تهیه ش کنم؟
نظر منو بخواهید یکی دو روز صبرکنید فدورای ۹ بیاد توی فروشگاهها بعد اقدام به خرید کنید
خرید بصورت پستی انجام میشه
P A R M I S
18-05-2008, 09:18
چشم
و
مرسی
دوستان سلام
من کلی rpm از طریق yum دانلود کردم ولی خوب نمی دونم کجا دانلود شدن میشه بگید این فایل های rpm کجا دانلود می شن آخه با اینترنت درپیت درست نیست دوباره اونا رو دانلود کرد.
ممنون
فدورا ۹ پس از یک هفته ...
بعد از گذشت تقریبا یک هفته از انتشار فدورا ۹ , نظرات و دیدگاههای کاربران در سراسر جهان حاکی از ابراز نارضایتی از این نسخه جدید هست ! خیلی از کاربران این نسخه را ناپایدارترین نسخه منتشر شده از فدورا نامیده اند. دلیل اصلی این نارضایتی, وجود جدیدترین , آزمایشی ترین و ناپایدارترین بسته های نرم افزاری و سیستمی در این توزیع است. در حالی که آخرین نسخه پایدار هسته لینوکس در حال حاضر ۲.۶.۲۵.۴ هست, یکی از ابتدایی ترین نسخه های آن یعنی ۲.۶.۲۵.۱ در فدورا ۹ استفاده شده است. همچنین میزکار KDE 4 در فدورا ۹ نسخه 4,0,3 هست در حالی که از خیلی وقت پیش نسخه 4.0.4 منتشر شده بود. و مهمتر از همه اینها وجود نسخه آزمایشی و شدیدا ناپایدار X.Org 7.4 ( !!!!! ) در فدورا ۹ هست ! همه این موارد باعث شده که خیلی از کاربران در همان ساعات اولیه پس از نصب فدورا ۹ با ناپایداری ها و crash هایی مواجه شوند. هرچند در چند روز اخیر آپدیت های هسته لینوکس ( به نسخه ۲.۶.۲۵.۳ ) و میزکار KDE 4 ( به نسخه ۴.۰.۴ ) برای فدورا ۹ آمده و تا حدودی اوضاع را بهتر کرده است ولی من شخصا به کاربران تازه کار و کسانی که می خواهند یک سیستم پایدار داشته باشند, فدورا ۹ را توصیه نمی کنم !!
مرجع دستورات فدورا(ترجیحا توضیح فارسی) رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
من فدورا و XP رو داشتم XPم خراب شد عوضش کردم حالا فقط xp بوت میشه و خبری ازgrub نیست
چطور میتونم گراب رو بیارم شنیدم وقتی سی دی فدورا رو boot کنی تو قسمت rescue یه دستوری هست که میشه این کارو کرد اون چیه و آیا راه دیگه ای هم هست؟
موقع نصب فدورا من به روت پسوورد دادم و یه کاربر دیگه تعریف کردم ولی به کاربر دیگه پسوورد ندادم و اینتر زدم یه پیغام اومد پیغام رو نخونده yes زدم حالا برای وارد شدن به اون حساب پسوورد میخواد چه کار کنم؟
موقع نصب فدورا من به روت پسوورد دادم و یه کاربر دیگه تعریف کردم ولی به کاربر دیگه پسوورد ندادم و اینتر زدم یه پیغام اومد پیغام رو نخونده yes زدم حالا برای وارد شدن به اون حساب پسوورد میخواد چه کار کنم؟
با root برو درستش کن خوب
برای دو سوال دیگه به فهرست تاپیک مقالات فارسی مراجعه کن
با root برو درستش کن خوب
خوب چه جوری؟؟؟
خوب چه جوری؟؟؟
اونجایی که می خوای لوگین کنی ، یوزر نیم root رو وارد کن و پسوردشم که احتمالا می دونی
بعد وارد محیط لینوکس که شدی یه ترمینالی چیزی باز کن و با دستور passwd username پسورد یوزری که می خوای رو عوض کن
به جای 'username' اسم یوزر نیم خودتو بزار
P A R M I S
24-05-2008, 07:33
صبح بخیر
سوال تکراری
بهترین فدورایی که توبازار هست ومی تونم از طریق اینترنت ویا شهر مشهد تهیه کنم چه اسمی ومشخصاتی داره وادرس مکان تهیه اش روهم لطف کنید بدید.
فدورای ۹ در فروشگاه لینوکس (linuxshop.ir) موجوده
فکر کنم یکی از بچه ها می گفت مرکزشم تو مشهده
با توجه به توضیحاتی که Hosein-mec داد ، می تونید نسخه ۸ یا ۹ رو تهیه اکنید
P A R M I S
25-05-2008, 17:56
فرض کنید فدورا نصب شده وبخوایم درایوهای مثل cکه تو ویندوز هست وفرمت fat رو بخوایم تو محیط لینوکس بینیم چی کارباید کرد>؟؟
ویا اصلا می شه یه اهنگ یا فایل از محیط ویندوز رو زمانی که تو لینوکس فدوراهستیم رو ببینیم؟؟؟/
P A R M I S
25-05-2008, 20:22
سوال بعدی که مهمتر ازهمه سوالهان تا الانه
کدهای لینوکسه
کدهایی که لینوکس روبااون نوشتن رومی خواستم
توهیچ کتابی پیدا نکردم توسایت فارسی پیدانکردم وسایتهای انگلیسی با سوادمن همخوانی نداره
اگه ما این کدها رودارد به من هم بدید
هرچند که هیچی ازشون فعلا سردرنمیارم ولی نیاز دارم تا 4تیر
اخر امتحاناتم
m a j r i x
25-05-2008, 20:55
سوال بعدی که مهمتر ازهمه سوالهان تا الانه
کدهای لینوکسه
کدهایی که لینوکس روبااون نوشتن رومی خواستم
توهیچ کتابی پیدا نکردم توسایت فارسی پیدانکردم وسایتهای انگلیسی با سوادمن همخوانی نداره
اگه ما این کدها رودارد به من هم بدید
هرچند که هیچی ازشون فعلا سردرنمیارم ولی نیاز دارم تا 4تیر
اخر امتحاناتم
سلام
بصورت پیش فرض در مسیر زیر قرار داره
usr/src/linux2.6.x.x/
مستندات مخصوص کرنل در مسیر زیر قرار داره
/usr/src/linux-2.6.22.5-31/Documentation/
حدود ۷۰٪ کدها به زبان C هستش
سميه سليمي
25-05-2008, 22:07
چه جوري ميتونم پسوورد root رو پيدا كنم اگه يه وقت فراموشش كردم.
سميه سليمي
28-05-2008, 06:02
من ميخوام fedora core رو نصب كنم اما وقتي به سي دي سوم ميرسه ميگه كه package hdtig رو نميتونه باز كنه بايد چيكار كنم؟
mahmouddmxh
28-05-2008, 12:20
آقا سلام
شرمنده ام چون تعداد پستها زياده نمي تونم همش رو بخونم. چند تا سوال داشتم كه اگه قبلا جواب داده شده لطفا آدرس پستشو بزارين
1.براي پخش multimedia چه كار كنم
2.يه مدم اينتل دارم مدل 536 ولي وقتي درايورش رو نصب ميكنم خطا ميده.ميشه راهنماييم كنيد چون سيستم عامل بدون اينترنت مهني نداره
غافل مباش ار عاقلی دریاب گر صاحبدلی
باشد که نتوان یافتن دیگر چنین ایام را
من ميخوام fedora core رو نصب كنم اما وقتي به سي دي سوم ميرسه ميگه كه package hdtig رو نميتونه باز كنه بايد چيكار كنم؟
احتمالا cd مشکل داره
cdها رو چطور تهیه کردید؟
آقا سلام
شرمنده ام چون تعداد پستها زياده نمي تونم همش رو بخونم. چند تا سوال داشتم كه اگه قبلا جواب داده شده لطفا آدرس پستشو بزارين
1.براي پخش multimedia چه كار كنم
2.يه مدم اينتل دارم مدل 536 ولي وقتي درايورش رو نصب ميكنم خطا ميده.ميشه راهنماييم كنيد چون سيستم عامل بدون اينترنت مهني نداره
غافل مباش ار عاقلی دریاب گر صاحبدلی
باشد که نتوان یافتن دیگر چنین ایام را
1- برنامه Codeina رو بهت معرفی می کنم:
۲- در تاپیک Modems FAQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بارها در موردش بحث شد
من هم مثل شما باید بگردم
حالا برو اونجا رو بگرد اگر پیدا نکردی بگو
سلام به همه
من یه مشکل دارم اون هم اینکه من نمیدونم چرا kaffeine و xine برای من کار نمیکنند (بعد از ارتقا سیستم به fc9)(من که ازش راضیم تا حالا واقعا ترکونده ) حالا شما هر کار بگید من کردم . من کدک های mplayer رو تو تمام شاخه ها نصب کردم (/usr/lib/codec &win32 /usr/lib/local /sin32 & codecs) راستش رو بخواهید تو نسخه 7 نمیدونم چه کار کردم که کار کرچ تو فورم ها هم همشون یا یه برنامه دیگه پیشنهاد میدند یا میگند که ازکدک هست
ممنون میشم کمکی به این بینوا بنمایید
m a j r i x
01-06-2008, 18:43
سلام به همه
من یه مشکل دارم اون هم اینکه من نمیدونم چرا kaffeine و xine برای من کار نمیکنند (بعد از ارتقا سیستم به fc9)(من که ازش راضیم تا حالا واقعا ترکونده ) حالا شما هر کار بگید من کردم . من کدک های mplayer رو تو تمام شاخه ها نصب کردم (/usr/lib/codec &win32 /usr/lib/local /sin32 & codecs) راستش رو بخواهید تو نسخه 7 نمیدونم چه کار کردم که کار کرچ تو فورم ها هم همشون یا یه برنامه دیگه پیشنهاد میدند یا میگند که ازکدک هست
ممنون میشم کمکی به این بینوا بنمایید
سلام
برنامههای مورد نظر از طریق ترمینال اجرا کنید تا بفهمید چه پیغامی میده
inux:/home/majrix # xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.6cvs.
(c) 2000-2007 The xine Team.
linux:/home/majrix # kaffeine
kbuildsycoca running...
mahmouddmxh
04-06-2008, 16:58
آفا سپاس از جوابت ولي من نمي تونم پيداش كنم اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاري
مودم هم رو كه پيدا نكردم.اگه پيدا كردي به ما هم خبرشو برسون
شرمنده كه سرتونو درد ميارم
س پ ا س
sms يعتن سايت ما سالاره
سلام
کلیه درایو های مودم در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد تنها کافی است که نوع مودم رو بفهمید که hcf یا hsf است و در سمت راست سایت بر روی دانلود کلیک کرده و سپس i agree و بعد نوع سیستم عامل و نوع کرنل سیستم عامل.
برای پیدا کردن کرنل سیستم عامل از دستور uname -r استفاده کنید.
صفحه مستقیم برای دانلود مودم های hsf: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای مودم های hcf: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه که تو فدورا9 چه طور میشه repository رو غیر فعال کرد (من به اینترنت دسترسی ندارم )من دارم ار منوی add/remove program این کار رو میکنم ((یعنی دارم اونا رو غیر فعال میکنم ولی باز هم نمیتونم از دیسک فدورا چیزی نصب کنم
حتی بسته های rpm رو هم نمیاونم نصب کنم !!!!! کسی میدونه باید چه کار کنم
چه جوري ميتونم پسوورد root رو پيدا كنم اگه يه وقت فراموشش كردم.
سلام
با دستور passwd username --stdin میشه پسورد جدید داد
سلام
با دستور passwd username --stdin میشه پسورد جدید داد
دوست عزیز برای پسورد رووت این مو ضوع کاملا فرق داره
یکی از راههاش اینه که سیستم رو ریستارت کنید >>> بعد اگه شما دارید از LILO استفاده میکنید وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم )رو دیدید >>> دگمه های Ctrl+x رو فشار بدید و بنویسید linux single >>>الان دگمه ی enter رو فشار بدید شما الان با همان صلاحيت هاي رووت وارد سیستم شده اید الان با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
برای اونای که از GRUB استفاده میکنند وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم) رو دیدید دگمه ی e رو فشار بدید بعد کرنل مربوطه رو انتخاب کرده و در اخر اون خط کلمه ی single رو به صورت یه کلمه ی جدا بنویسید الان وارد شل بشید و با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
ببخشید بهتر از این نتونستم براتون ترجمه کنم
منبع
دوستان کسی میدونه که تو فدورا9 چه طور میشه repository رو غیر فعال کرد (من به اینترنت دسترسی ندارم )من دارم ار منوی add/remove program این کار رو میکنم ((یعنی دارم اونا رو غیر فعال میکنم ولی باز هم نمیتونم از دیسک فدورا چیزی نصب کنم
حتی بسته های rpm رو هم نمیاونم نصب کنم !!!!! کسی میدونه باید چه کار کنم
اگه نظر من رو می خوای بهتره با حالت متنی کار کنی چون من هم با حالت گرافیکی خیلی مشکل داشتم اما برا فعال و غیر فعال کردن مخازن تو fc9 می ری به system > adminstration > software sources
سلام
ممنون بابت جواب
ولی اون کار رو هم کرده بودم ولی همون مشکل باقیه فکر کنم بهتره اون پیام رو اینجا بزارم
فعلا بای
و اما فدورا !!!!!!!!:31:
سئوال اول :
من بعد از نصب هيچيك از پارتيشن هاي غير EXT رو نمي بينم .
با دستكاري در فايل fstab و افزودن يك خط به انتهاي اون ، الان در زير مجموعه ي media پارتيشني به نام sda1 دارم اما خالي است .
كجاي كار را يادم رفته انجام بدم ؟
راستي خطي كه اضافه كردم متنش اينه :
/mnt/sda1 mnt/ntfs ntfs defaults 0 0
ممنون از راهنمايي
و اما فدورا !!!!!!!!:31:
سئوال اول :
من بعد از نصب هيچيك از پارتيشن هاي غير EXT رو نمي بينم .
با دستكاري در فايل fstab و افزودن يك خط به انتهاي اون ، الان در زير مجموعه ي media پارتيشني به نام sda1 دارم اما خالي است .
كجاي كار را يادم رفته انجام بدم ؟
راستي خطي كه اضافه كردم متنش اينه :
ممنون از راهنمايي
سلام
اول اینکه توی اون خط mnt/ntfs و mnt/sda/ اشتباهه
با این دستور درستش کنید(اگر sda1 درست باشه
بعدش شما باید با دستور mount /dev/sda1 رو اجرا کنید و بعد دنبال پارتیشن مورد نظر در mnt/ntfs/ بگردید
perjixen
18-06-2008, 19:59
بچه ها......................
من میخوام ، این توزیع رو بگیرم.............. گویا سه مدل ، برای سه تا پلتفرم داره................!!!! میشه درباره x86_64 و ppc کمی توضیح بدید. سی پی یو ، دستگاه من 4100 AMd ، همون 2.4 dual هست.
اگر cpu پردازش 64 بیتی رو پشتیبانی می کنه می تونی X86_64 رو بگیری
در هر صورت نسخه 32بیتی هم می تونی بگیری
perjixen
18-06-2008, 22:14
آقا مرسی.
ولی پی پی سی چیه........؟؟؟؟ بابت اطلاعات عمومیم میپرسم.........!!!!
m a j r i x
18-06-2008, 23:12
آقا مرسی.
ولی پی پی سی چیه........؟؟؟؟ بابت اطلاعات عمومیم میپرسم.........!!!!
اجازه می خوام که بعد از حدود ده روز کار کردن با فدورا 7 یک سری نتایج کلی رو گزارش کنم .
نکته ی اول : باگ نرم افزارها نسبت به پارسیکس بسیار کمتره . من برای اجرای compiz در محیط پارسیکس خیلی تلاش کردم اما موفق نشدم در حالی که beryl در فدورا بسیار عالی کار می کنه . علاوه بر اون ، نرم افزاری مثل amule که در پارسیکس واقعا بد و پر از باگ بود ، در فدورا بسیار بهتره ( به شرح ایضا چند تا نرم افزار دیگه )
نکته ی دوم : کامپایل کردن سورس ها بسیار راحت تره . می دونم که این عجیب به نظر میاد چون فرامین یکی هست اما من هرگز به راحتی فدورا در پارسیکس نتونستم این کار رو انجام بدم و انواع و اقسام گیرهای عجیب و غریب به سراغم می اومد .
نکته ی سوم : فرمان Yum که در حقیقت معادل فرمان apt-get در دبیان هست ، کارکرد خیلی خوبی داره و از اون گذشته ، این رو بی هیچ تردیدی میگم که سرورهای فدورا stability بهتری نسبت به سرورهای debian داره .
نکته ی چهارم : علیرغم این محاسن ، زیبایی محیط پارسیکس ( البته بدون در نظر گرفتن تم های Emerald ) بیشتر بود. پارسیکس با فارسی مشکلات کمتری داشت و یک نسخه ی خوب از open office هم روش نصب شده بود که جاش در فدورا خالیه ( البته فردا این رو هم نصب خواهم کرد )
یک مشکل در فدورا 7 :
علیرغم این که گزینه ی Alt+Shift رو برای تغییر زبان کیبرد فعال کرده ام ، متاسفانه این کلیدها کار نمی کنه و برای تغییر زبان باید روی نشانگر اون در تسک بار کلیک کنم .
شورتکات ها رو به کلیدهای دیگه هم تغییر دادم اما مشکل حل نشد . کسی میدونه چه کار باید کرد ؟
دوست من شما چرا از فدورا 9 استفاده نمی کنید درضمن alt + shift سمت چپ تو سیستم من کار می کنه و سمت راست کار نمی کنه :10:
دوست من شما چرا از فدورا 9 استفاده نمی کنید درضمن alt + shift سمت چپ تو سیستم من کار می کنه و سمت راست کار نمی کنه :10:
خطاط جان فعلا سی دی فدورا 7 رو داشتم و ناگفته هم نمونه که راضی هستم . کلا بعد از کار کردن با اوپن سوزه 10.3 و پارسیکس فکر می کنم که در لینوکس برای استفاده از آخرین ورژن ها باید احتیاط کرد چون عملا مدتی طول می کشه تا نسخه ی جدید با تغییرات و اصلاحات کاملا Stable بشه .
مشکل رو به شکل دیگری حل کردم . در قسمت Control Center وارد بخش regional & Accessebility شدم و بعد در بخش Keyboard Shortcuts و در قسمت Global Shortcuts بخش پایین رو که برای تغییر زبان بود فعال کردم .
ناگفته نماند که در این منو ، کلیدهای Ctrl+Alt+K به طور پیش فرض این کار رو بر عهده دارد اما برای این که تغییر زبان قابل چرخش باشد و از یک زبان به زبان دیگر و بالعکس کار کند ، باید در همین منو در قسمت Keyboard Layout منویی را که نوشته Include Latin Layout را تیک بزنید در غیر این صورت تغییر فقط از یک زبان به زبان دیگر صورت خواهد گرفت و دوباره قابل بازگشت نخواهد بود .
البته این هات کی با انتخاب گزینه ی Custom با کلیدهای دلخواه شما قابل تغییر خواهد بود اما کلا XKB زیاد ثبات نداره و بعد از چند بار دستکاری دیگر عمل نکرد . به همین دلیل ، فعلا از همان گزینه ( Ctrl + Alt + K ) استفاده می کنم . به هر حال از کلیک کردن روی نشانگر زبان که راحت تره !!
دوستان گرامی ،
یک پرسش مشورتی دارم !
یک بار پارسیکس رو با فرمان apt-get update اپدیت کردم و نتیجه این شد که دیگه گنوم بالا نیومد .
آیا این روش برای فدورا نتایج بدی نداره ؟ دیروز فرمان yum install update رو چک کردم . حدود 439 مگ دانلود می کنه و اکثر پکیج ها به روز میشن ( آیا این تغییرات من رو به فدورا 9.0 می رسونه ؟ ) . آیا از این روش استفاده کنم ؟ دلم نمیخواد فدورا هم خراب بشه . تا همین جا کلی روش کار کرده ام .
پیشنهاد شما چیه ؟
punisher 007
29-06-2008, 21:53
من در فدورا كور 6 چطوري ميتونم اكانت واير لس بسازم؟
كارت شبكه را شناخته......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P A R M I S
30-06-2008, 10:08
سلام
من فدوراي جديد روخريدم ولي بازهم صداتو لينوكس نداشتم
كارت صدا دوتا امتحاني ازيه مغازه گرفتم ولي هيچ كدوم رو پشتيباني نمي كنه
يه بنده خدايي گفت بايد مادربردت درايور لينوكس داشته باشه كه بتوني تو لينوكس كارت صدات پشتيباني بشه ولي نه تو سي دي مادربردم درايور لينوكس بود نه تو سايت اصلي مادربردومادربردم من jetway intel socket 478 processor a 353 dms
اينها هم مشخصات كلي مادربردم
<LI class=style17>ATI RADEON 9100 PRO IGP& IXP 150 <LI class=style17>support Socket478 Pentium 4 CPU 400/533/800MHz F.S.B <LI class=style15>Integrated ATI 9000 PRO GFX <LI class=style15>Support ATA133 <LI class=style15>USB 2.0 Support <LI class=style15>On-board 10/100 LAN <LI class=style15>Onboard Serial ATA150 Port چي كاركنم تا تو فدورا صداداشته باشم؟؟؟؟؟؟؟
ننوشته اید که کدام ورژن از فدورا را نصب کرده اید اما به هر حال ، نداشتن صدا الزاما به معنای شناخته نشدن کارت صدا نیست ( فدورا در شناسایی سخت افزارها بسیار قوی است ) .
من از فدورا 7 استفاده می کنم و مشخصات سخت افزار صدای خودم رو در این مسیر مشاهده می کنم :
KDE Menu ----------- Administartion ---------- soundcard detection
ابتدا باید مطمئن شوید که فدورا کارت صدا را نشناخته .
punisher 007
30-06-2008, 12:02
من در فدورا كور 6 چطوري ميتونم اكانت واير لس بسازم؟
كارت شبكه را شناخته......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نيست جواب بده؟
P A R M I S
30-06-2008, 12:09
ننوشته اید که کدام ورژن از فدورا را نصب کرده اید اما به هر حال ، نداشتن صدا الزاما به معنای شناخته نشدن کارت صدا نیست ( فدورا در شناسایی سخت افزارها بسیار قوی است ) .
.
من فدوراي 8 ونه رو امتحان كردم هيچ كدوم فايده نداشت بازهم ممنون والان با فدورا بالا ميام وراه حل شما روامتحان مي كنم
ننوشتید که موفق شدید یا نه ؟
كسي نيست جواب بده؟
اگر منظورتون وصل شدن به اینترنت از طریق adsl هست این پست رو ببینید :
punisher 007
30-06-2008, 18:00
اگر منظورتون وصل شدن به اینترنت از طریق adsl هست این پست رو ببینید :
نه wireless اينترنت بي سيم
بی سیم کار اینجا خیلی کم داریم
انشاالله این بهت کمک کنه:
خوب ، من یک پرسش جدید دارم .
وقتی می خواهم فایل هایی با پسوند 3gp را باز کنم ، باید از گزینه ی open with استفاده کرده و در این منو از فرمان vlc استفاده کنم .
چکار می توان کرد که سیستم خود به خود برای باز کردن این نوع فایل ها از برنامه ی vlc استفاده کند و هر بار نیاز به اجرای این فرمان نباشد ؟
tux-world
01-07-2008, 16:47
دستور alsaconf رو بزنید و مراحل و به صورت پیش فرض جلو برید . اگه کارت صدا رو نوشت معلومه که ساپورت می کنه و مشکل از جای دیگست .
و هم اینکه ببینید یوزرتون اجازه دسترسی به کارت صدا رو داره یا نه ؟
P A R M I S
01-07-2008, 18:17
ننوشتید که موفق شدید یا نه ؟
كارت صدام نصب نيست نوشته نات ديتكت
يعني هيچ راهي نداره كه تو فدورا صدا داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:44::44:
m a j r i x
01-07-2008, 21:37
خوب ، من یک پرسش جدید دارم .
وقتی می خواهم فایل هایی با پسوند 3gp را باز کنم ، باید از گزینه ی open with استفاده کرده و در این منو از فرمان vlc استفاده کنم .
چکار می توان کرد که سیستم خود به خود برای باز کردن این نوع فایل ها از برنامه ی vlc استفاده کند و هر بار نیاز به اجرای این فرمان نباشد ؟
اگر از KDE استفاده به طریق زیر
برای اجرا شده یک فایل توسط یک برنامه خاص
راست کلیک روی فایل مورد نظر
گزینه properties
برگه general قسمت edit file type( عکس آچار فرانسه )
بعد برو application perference oreder
حالا هر برنامهی که خواستی add کن
بعدش میتونی با move یا down ترتیب اجرای برنامه رو مشخص کنی
punisher 007
01-07-2008, 21:39
من wireless رو تنظيم كردم حالا براي اتصال به سرور چكار كنم؟ --- است l2tp و pptp
m a j r i x
01-07-2008, 21:39
كارت صدام نصب نيست نوشته نات ديتكت
يعني هيچ راهي نداره كه تو فدورا صدا داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:44::44:
اگر یه خوره دقت میکردی یکی از دوستان جواب دادند
با کاربر root لاگین کن
دستور alsaconf رو اجرا کن
Ahmad-Ra
02-07-2008, 00:19
سلام به همه بچه های عزیز.
بچه ها در حال حاظر اخرین نسخبه فدورا کر چه ورژنی هست؟ که amd athlon 6400 x2 که 64 بیتی هست رو هم ساپورت کنه؟
میخوام دوباره لینوکس شروع کنم. مرسی
سلام به همه بچه های عزیز.
بچه ها در حال حاظر اخرین نسخبه فدورا کر چه ورژنی هست؟ که amd athlon 6400 x2 که 64 بیتی هست رو هم ساپورت کنه؟
میخوام دوباره لینوکس شروع کنم. مرسی
تا جایی که من می دونم آخرین نسخه باید فدورا کور 9.0 باشه .
معمولا هر ورژن نسخه ی مخصوص amd 64 رو داره .
اگر قصد دانلود دارید :
punisher 007
02-07-2008, 10:24
من wireless رو تنظيم كردم حالا براي اتصال به سرور چكار كنم؟ --- است l2tp و pptp
ميخوام وصل شم به اينترنت:19::37::45:
اگر از KDE استفاده به طریق زیر
برای اجرا شده یک فایل توسط یک برنامه خاص
راست کلیک روی فایل مورد نظر
گزینه properties
برگه general قسمت edit file type( عکس آچار فرانسه )
بعد برو application perference oreder
حالا هر برنامهی که خواستی add کن
بعدش میتونی با move یا down ترتیب اجرای برنامه رو مشخص کنی
ممنون از راهنمایی شما
ميخوام وصل شم به اينترنت:19::37::45:
مشکل چیه؟
ip ها رو بده و بسم الله
یا نکنه حتما باید به --- وصل بشی؟
اگر آره قبلا در مورد اتصال به --- بحث شده
صبر کن واست پیداش می کنم
punisher 007
02-07-2008, 11:24
مشکل چیه؟
ip ها رو بده و بسم الله
یا نکنه حتما باید به --- وصل بشی؟
اگر آره قبلا در مورد اتصال به --- بحث شده
صبر کن واست پیداش می کنم
آره رووت جان:41:
192.168.200.65
255.255.255.0
192.168.200.1
آره رووت جان:41:
192.168.200.65
255.255.255.0
192.168.200.1
منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
P A R M I S
02-07-2008, 12:08
اگر یه خوره دقت میکردی یکی از دوستان جواب دادند
با کاربر root لاگین کن
دستور alsaconf رو اجرا کن
مرسي ازجواب ايشون وشما ولي اصلا تو ترمينال kdeوهمچنين gnome با ريشه شناساي نشد وپيغام دستور ناشناخته همراه بود
كل دستور روپشت سرهم نوشتم من با سي دي زنده بالانيومدم لينوكس روكامل نصب كردم كنا ر ويندوزم
راه حل ديگه لطفا
-------------
من براساس راهنمايي يه بنده خدايي تونستم درايور صداي امبوردم روپيداكنم ولي نمي دونم چه فرمي تولينوكس نصب كنم.
درايورمخصوص لينوكس منظورمه
توروخداكمك كنيد
punisher 007
02-07-2008, 12:13
منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
من اول بايد به وي پي ان وصل شم V P N
punisher 007
02-07-2008, 12:15
من با وايرلس از طريق v p n بايد به شركت متصل شم حالا طريقه ي ساخت كاننكشن v p n را بلد نيستم
Ahmad-Ra
02-07-2008, 12:19
تا جایی که من می دونم آخرین نسخه باید فدورا کور 9.0 باشه .
معمولا هر ورژن نسخه ی مخصوص amd 64 رو داره .
اگر قصد دانلود دارید :
تشکر دوست خوبم.
باید pptp رو نصب کنی و تنظیماتشو انجام بدی
قبلا هم همین معرفی شده بود
P A R M I S
04-07-2008, 14:04
مرسي ازجواب ايشون وشما ولي اصلا تو ترمينال kdeوهمچنين gnome با ريشه شناساي نشد وپيغام دستور ناشناخته همراه بود
كل دستور روپشت سرهم نوشتم من با سي دي زنده بالانيومدم لينوكس روكامل نصب كردم كنا ر ويندوزم
راه حل ديگه لطفا
-------------
من براساس راهنمايي يه بنده خدايي تونستم درايور صداي امبوردم روپيداكنم ولي نمي دونم چه فرمي تولينوكس نصب كنم.
درايورمخصوص لينوكس منظورمه
توروخداكمك كنيد
كسي نيست راهنماييم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
سلام دوستان
من فدورا رو بنا بر توصیه ی خودش آپدیت کردم و حدود 430 پکیج آپدیت شد .
حالا تعداد گزینه های من برای ورود به فدورا دو تا شده ( که طبعا یکی مربوط به همان وضعیت قبلی و یکی اش جدید است ) اما مشکلی که الان دارم ، این است که فونت هایی که قبلا نصب کرده بودم عمل نمی کند .
وقتی می خواهم دوباره نصب کنم ، متوجه می شوم که همه ی آن فونت ها وجود دارد اما با این وجود مثلا پی سی ورلد یا فاروم های دیگر فارسی را به ریخته می بینم .
راه حلی سراغ دارید ؟
سلام دوستان
من فدورا رو بنا بر توصیه ی خودش آپدیت کردم و حدود 430 پکیج آپدیت شد .
حالا تعداد گزینه های من برای ورود به فدورا دو تا شده ( که طبعا یکی مربوط به همان وضعیت قبلی و یکی اش جدید است ) اما مشکلی که الان دارم ، این است که فونت هایی که قبلا نصب کرده بودم عمل نمی کند .
وقتی می خواهم دوباره نصب کنم ، متوجه می شوم که همه ی آن فونت ها وجود دارد اما با این وجود مثلا پی سی ورلد یا فاروم های دیگر فارسی را به ریخته می بینم .
راه حلی سراغ دارید ؟
fc-cach -f رو اجرا کردی؟
fc-cach -f رو اجرا کردی؟
نه ، الان اجرا می کنم .
ضمنا ، دو گزینه ی ورود من یکی 6.21 هست و دیگری 6.23 . آیا ممکنه که دو تا کرنل داشته باشم ؟ راهی برای یکی کردنشون هست ؟
بله ، بله الان ۲ تا کرنل داری هر کدوم رو که نمی خوای می تونی پاک کنی
باس لام
من26.32 گیگا فضای ازاد توی ram دارم که پارتیشن نشده است می خوام هم پارتیشن بندیش کنم و هم fedora core که فک کنم ورژن 10 باشه رو نصب کنمولی مشکل این جاست که نمیدونم چه طوری باید پارتیشن بندی کنم؟چند تا پارتیشن کافیه؟نوعشون چی باشه ؟ و از این چیزا که برای نصب لینوکس لازمه لطفا اگه کسی میدونه که حتما این جور هست یه جوری توضیح بده که منی که مبتدیم بفهمم.
با تشکر
باس لام
من26.32 گیگا فضای ازاد توی ram دارم که پارتیشن نشده است می خوام هم پارتیشن بندیش کنم و هم fedora core که فک کنم ورژن 10 باشه رو نصب کنمولی مشکل این جاست که نمیدونم چه طوری باید پارتیشن بندی کنم؟چند تا پارتیشن کافیه؟نوعشون چی باشه ؟ و از این چیزا که برای نصب لینوکس لازمه لطفا اگه کسی میدونه که حتما این جور هست یه جوری توضیح بده که منی که مبتدیم بفهمم.
با تشکر
خب اگه منظور از ram همون Hard Disk هستش باید عرض کنم که برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount point
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ایجاد کنید. البته برای شرو همین ها کافیه.
آخرین نسخهی فدورا ۹ هستش!
خب اگه منظور از ram همون Hard Disk هستش باید عرض کنم که برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount point
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ایجاد کنید. البته برای شرو همین ها کافیه.
آخرین نسخهی فدورا ۹ هستش!
بله همون hard disk اشتباه لفظی بود
این mount point یعنی چی ؟ چه جوری با mount point پارتیشن ایجاد کنم?
واین کد یعنی چی کجا باید نوشته بشه؟
با تشکر
بله همون hard disk اشتباه لفظی بود
این mount point یعنی چی ؟ چه جوری با mount point پارتیشن ایجاد کنم?
واین کد یعنی چی کجا باید نوشته بشه؟
با تشکر
نه عزیزم! لازم نیست مونت پوینت پارتیشن ایجاد کنی (این جمله اشتباه هستش)
بزار یکم باز تر بگم. هارد دیسک به پارتیشن های مختلف تقسیم میشه. توی ویندوز برای هر کدوم یه آدرس در نظر میگیریم و به اون ها سر شاخه میگیم. مثل:
اما سیستم های شبیه یونیکس اینطور نیستن. یک پوشهی ریشه (root) دارن که آدرس مطلق اون یه اسلشه (/) و توی این پوشه، پوشه های دیگهای وجود داره. حالا ما میایم برای یه پارتشن یه مونت پوینت در نظر میگیریم که در حقیقت آدرسیه که برای اون پارتیشن در نظر گرفتیم. مثلا برای پوشهی خانگی، معمولا یا پارتیشن در نظر میگیرن با مونت پوینت:
از این به بعد این آدرس به این پارتیشن رجوع میکنه. شما توی مراحل نصب به mount point بر میخوری که اونجا میتونی این رو تست کنی.
راستی اول سعی کن با یه ماشین مجازی آزمایش کنی:
و اگر هم خواستی نصب کنی، حتما از اطلاعاتت یه پشتیبان تهیه کن.
این ---------- هم p30 download هستش که آتوماتیک اینجور میشه!
SadeghPM
10-07-2008, 09:15
آقا قرض از مزاحمت : من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!:18::18::18: فقط 1 DVD !!! بابا چه خبره مگه !!! نا سلامتی OpenSource هست !!! نه؟ حالا شرکتش بماند...توی بازار که همه می گفتن که فقط ورژن 8 هست(البته توی بازار) بعد از یکم گشتن این گیرم اومد!!!
آقا قرض از مزاحمت : من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!:18::18::18: فقط 1 DVD !!! بابا چه خبره مگه !!! نا سلامتی OpenSource هست !!! نه؟ حالا شرکتش بماند...توی بازار که همه می گفتن که فقط ورژن 8 هست(البته توی بازار) بعد از یکم گشتن این گیرم اومد!!!
خوب اگه میخواستین سی دی ویندوز XP اوریجینال ( غیر دزدی ) را بخرین که مربوط به پنج شش سال پیش هست چقدر باید پول می دادین .
نگفتین کجا خریدین ؟
بهت انداختن داداش!
من DVD ۹ رو رایگان دانلود کردم!
تازه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نسخهی ۹ و البته DVD رو ۱۰۰۰ تومن میفروشه! همین طور فروشگاه sito.ir ببین:
danial_848
11-07-2008, 13:57
سلام
برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount point
پس بوت چی ؟ میشه ایجادش نکنی؟
من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!
من بدبخت از همه چی بیخبر فدورا 6 رو بهم انداختن 5 تومن! (البته هولوگرام دار و... بود)
سلام
پس بوت چی ؟ میشه ایجادش نکنی؟
من بدبخت از همه چی بیخبر فدورا 6 رو بهم انداختن 5 تومن! (البته هولوگرام دار و... بود)
بله... می تونی برای بوت پارتیشنی ایجاد نکنی... فکر کنم اولین پارتیشن اولین هارد فلگ بوت میخوره.
راستی یه سوال؟!! اون هولوگرام به چه دردت می خوره مگه؟
danial_848
11-07-2008, 20:15
راستی یه سوال؟!! اون هولوگرام به چه دردت می خوره مگه؟
مگه قراره به دردی بخوره؟!
مگه قراره به دردی بخوره؟!
مگه شما 6 تومن پول اون رو ندادی؟!! هی چی... بی خیال... اینجا جای این بحث ها نیست.
SadeghPM
12-07-2008, 08:35
این یه تجربه شد که دیگه نرم از بازار خرید کنم... نتیجه اخلاقی اینکه : همیشه سعی کنم Online خرید کنم...
بعد اینکه همه که امکان دانلود 4 GB ایمیج DVD رو ندارن که !!! اینیم که من گفتم : ناسلامتی OpenSource هست ...منظورم این بود که شرکت توزیع کننده که هیچ کاری انجام نمی ده!!! فقط مثله دوستمون میره دانلود میکنه و بعدش روی یه DVD کیفیت خوب(البته شاید!!!) رایتش میکنه !!! همین... حالا اینو باید بیاد تو بازار بده 6000 تومن!!!اسم شرکت توزیع کننده هم کیمیا گستر نصر!!! هستش...فکر نمی کنم که ذکر اسمش تبلیغ باشه!!! (فعلا که تبلیغ منفیه:) ) من DVD شیراز گرفتم... تازه آقا مغازه های دیگه ورژن 8 تشو می دادن 5000 تومن..ببینید چه مملکت بنداز بندازیه!!!
این یه تجربه شد که دیگه نرم از بازار خرید کنم... نتیجه اخلاقی اینکه : همیشه سعی کنم Online خرید کنم...
بعد اینکه همه که امکان دانلود 4 GB ایمیج DVD رو ندارن که !!! اینیم که من گفتم : ناسلامتی OpenSource هست ...منظورم این بود که شرکت توزیع کننده که هیچ کاری انجام نمی ده!!! فقط مثله دوستمون میره دانلود میکنه و بعدش روی یه DVD کیفیت خوب(البته شاید!!!) رایتش میکنه !!! همین... حالا اینو باید بیاد تو بازار بده 6000 تومن!!!اسم شرکت توزیع کننده هم کیمیا گستر نصر!!! هستش...فکر نمی کنم که ذکر اسمش تبلیغ باشه!!! (فعلا که تبلیغ منفیه:) ) من DVD شیراز گرفتم... تازه آقا مغازه های دیگه ورژن 8 تشو می دادن 5000 تومن..ببینید چه مملکت بنداز بندازیه!!!
البته جای این بحث اینجا نیست ! ولی برای خرید توزیع های لینوکس بهتره از دو تا فروشگاه اینترنتی که در ایران فعالیت می کنند خرید کنید.
mohammad110
19-07-2008, 09:36
سلام
چند جا خوندم كه براي اينكه بتونم پارتيشن هاي ويندوز رو توي لينوكس ببينيم بايد فلان كار رو بكنيم اما نشده.
كسي ميتونه در اين زمينه كمك كنه؟
تشكر
سلام
چند جا خوندم كه براي اينكه بتونم پارتيشن هاي ويندوز رو توي لينوكس ببينيم بايد فلان كار رو بكنيم اما نشده.
تشكر
برای این که پاسخ درست و حسابی ای دریافت کنید ، ابتدا نام توزیع و ورژنی را که از آن استفاده می کنید بنویسید ( مثلا فدورا 7 یا اوپن سوزه 10.3 و یا اوبونتو 8.04 )
موفق باشید
mohammad110
19-07-2008, 11:54
برای این که پاسخ درست و حسابی ای دریافت کنید ، ابتدا نام توزیع و ورژنی را که از آن استفاده می کنید بنویسید ( مثلا فدورا 7 یا اوپن سوزه 10.3 و یا اوبونتو 8.04 )
موفق باشید
فدوراي 9
2.6.25
14fc9.i686
بسته ی ntfs-3g نصب شده یا نه ؟
اگر نصب نشده آن را نصب کنید .
mohammad110
20-07-2008, 11:58
بسته ی ntfs-3g نصب شده یا نه ؟
اگر نصب نشده آن را نصب کنید .
من درايورهاي ويندوزم fat32 هست.
در ثاني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس عرض كردم. مثلا ميگن مونت پوينت رو روي mnt/win/ بگذاريد اما براي من اصلا همچين پيشفرضي نداره !!!
با تشكر
mohammad110
20-07-2008, 12:01
سوال بعديم اينه كه من مودمم رو با كنسول نصب كردم. فقط وقتي دوباره ميخوام كانكشن بسازم ميگه مودمي وجود نداره.
دوستان گفتند از kppp و يا pconfig استفاده كن اما اينها اصلا توي كنسول من run نميشن.
از فدوراي 9 هم استفاده مي كنم. ممنون مي شم اگر آموزش كانكشن ساختن فدورا رو بگيد.
تشكر
Ahmad-Ra
20-07-2008, 13:49
سلام.
در فدورا 9، اگر قبلا بسته ای رو از روی سورس نصب کرده باشم چطور میتونم با چه دستوری اگر نسخه ای جدید از همان برنامه رو داشته باشم به روز کنم یا upgrade کنم؟
سلام
تشكر
دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:
mohammad110
20-07-2008, 19:15
دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:
يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟
مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟
در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
با تشكر
يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟
مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟
با تشكر
بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .
الان هم اگر محتوای فایل etc/fstab را برای ما بذاری , میشه درستش کرد ...
در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!
mohammad110
20-07-2008, 22:05
بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .
در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!
باشه ممنون محتوياتش رو اگر پيدا كردم ميذارم.
پس از اونجايي كه من هنوز نتونستم كانكشن براي فدورا بسازم 100 درصد مشكل همون اما من قبلا به راحتي مي تونستم در فدوراي قبلي پاكتهاي مورد علاقه رو اضافه يا حذف كنم. الآن مثلا نياز به پاكت g++ دارم طبق گفته دوستان كه نميتونم اينكار رو بكنم. از سي دي هم كه اجرا نميشه وقتي ميزنم تو سرش. دستور configure هم كه اجرا نميشه
دارم كلافه ميشم.
بازم ممنون
Ahmad-Ra
21-07-2008, 14:30
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونست؟
در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
با تشكر
با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )
mohammad110
21-07-2008, 18:33
با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )
دقيقا با root وارد مي شم. من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه فدورا رو به خدا بسپارم !!
Mehrdad-bx
21-07-2008, 18:52
صبور باش ...
فوقش یه توزیع بهتر انتخاب میکنی ولی اونقدر ها هم بد نیست، مگه چی شده چند تا مشکل قابل حله دیگه.
دوستان برای ++g چی گفتن؟ بستشو دانلود کردی؟
mohammad110
21-07-2008, 20:00
صبور باش ...
فوقش یه توزیع بهتر انتخاب میکنی ولی اونقدر ها هم بد نیست، مگه چی شده چند تا مشکل قابل حله دیگه.
دوستان برای ++g چی گفتن؟ بستشو دانلود کردی؟
تشكر/
بستش توي dvd خود فودرا هست وقتي ميخوام نصبش كنم ميگه قبلا نصب شده !!! كجاست نميدونم!
mohammad110
21-07-2008, 20:03
!
خواستم محتواي فايل مورد نظر رو بذارم فدورا فرمودند :
There is no application installed for this file type
Mehrdad-bx
21-07-2008, 20:17
مهم نیست ++g کجا نصب شده، مهم اینه که نصب شده باشه
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونست؟
البته تا اونجا ای که من یادمه و اگه اشتباه نکنم:
رو توی همون جا که
رو زدی، بزن. اگه پشتیبانی شده باشه پاک میشه. البته اطمینان ندارم ها! ولی فکر کنم یه جا در این مورد خونده بودم.
Ahmad-Ra
21-07-2008, 23:39
دسوت خوبم Blossom تشکر. ولی انجام دادم و طبق معمول ارور داد.
من یک سوال دیگه هم دارم. این پیغام که نوشته میشه /lib/moduls فایل autoconf وجود نداره منظورش چی هست؟ چطور باید فایل رو بسازم؟
البته cd دادم به این شاخه و دستور autoconf رو هم زدم منتها بازم نتیجه نداد!
mohammad110
22-07-2008, 09:28
آقا من هر برنامه اي رو حتي اگر فرمتش rpm باشه، حتي از برنامه هاي خود dvd فدورا كه ديگه خودشون دادن بيرون!! رو اجرا ميكنم error ميده. ميخواستم ببينم تا حالا كسي همچنين مشكلي داشته؟
دسوت خوبم Blossom تشکر. ولی انجام دادم و طبق معمول ارور داد.
من یک سوال دیگه هم دارم. این پیغام که نوشته میشه /lib/moduls فایل autoconf وجود نداره منظورش چی هست؟ چطور باید فایل رو بسازم؟
البته cd دادم به این شاخه و دستور autoconf رو هم زدم منتها بازم نتیجه نداد!
فایل autoconf نه دستور autoconf ....
شما می خواین چیزی رو کامپایل کنید ؟
خواستم محتواي فايل مورد نظر رو بذارم فدورا فرمودند :
There is no application installed for this file type
فایل fstab یک فایل متنی است . این فایل رو می توانید با برنامه های text editor باز کنید و محتویاتش رو ببینید و می توانید محتویاتش ( نوشته ها ) رو اینجا کپی کنید .
آقا من هر برنامه اي رو حتي اگر فرمتش rpm باشه، حتي از برنامه هاي خود dvd فدورا كه ديگه خودشون دادن بيرون!! رو اجرا ميكنم error ميده. ميخواستم ببينم تا حالا كسي همچنين مشكلي داشته؟
1. چه اروری ؟ لطفا متنش رو اینجا بگذارید
2. ری استارت کنید و با کاربر روت لاگین کنید . ببینید با دسترسی روت هم همین مشکل را دارید ؟
3. همزمانی باز بودن بعضی از برنامه ها موجب جلوگیری از کار ناتیلوس می شود . قبل از اقدام برای نصب پکیج های جدید هر برنامه ای را که برای ورود به آن پسپرد روت را زده اید ببندید .
لطفا نتیجه رو اعلام بفرمایید
mohammad110
22-07-2008, 12:28
1. چه اروری ؟ لطفا متنش رو اینجا بگذارید
2. ری استارت کنید و با کاربر روت لاگین کنید . ببینید با دسترسی روت هم همین مشکل را دارید ؟
3. همزمانی باز بودن بعضی از برنامه ها موجب جلوگیری از کار ناتیلوس می شود . قبل از اقدام برای نصب پکیج های جدید هر برنامه ای را که برای ورود به آن پسپرد روت را زده اید ببندید .
لطفا نتیجه رو اعلام بفرمایید
عزيز جان ممنون از راهنمايي هاي خوبت.
من فكر كنم مشكل دقيقا همين جاست. من كاربر روت رو با اسم خودم يكي گذاشتم و براي هر دوتا كه username هاشون يكي هست يك password گذاشتم و شايد بخاطر همينه كه با root لاگين نميشه و error ميده و مجبور ميشم با يوزر كاربر لاگين كنم. :13: (دكترم ديگه) ميرم دوباره نصبش ميكنم و برميگردم...
مطمئنا سخت تر از CCNA نيست اينم ياد ميگيريم ان شاء الله با كمك خدا و شما دوستان خوب ...
منتظرم باشيد :11:
عزيز جان ممنون از راهنمايي هاي خوبت.
من فكر كنم مشكل دقيقا همين جاست. من كاربر روت رو با اسم خودم يكي گذاشتم و براي هر دوتا كه username هاشون يكي هست يك password گذاشتم و شايد بخاطر همينه كه با root لاگين نميشه و error ميده و مجبور ميشم با يوزر كاربر لاگين كنم. :13: (دكترم ديگه) ميرم دوباره نصبش ميكنم و برميگردم...
مطمئنا سخت تر از CCNA نيست اينم ياد ميگيريم ان شاء الله با كمك خدا و شما دوستان خوب ...
منتظرم باشيد :11:
شما با ورود به منوی Administration و انتخاب گزینه ی Root Password میتوانید بی دردسر پسورد روت را عوض کنید .
mohammad110
22-07-2008, 12:54
دقيقا داشتم با همين كلنجار ميرفتم.
راستي ميتونه مشكل از اين باشه؟ يا باز داستان داريم.
چون من فقط ميخوام با ردهت كار كنم نه با توزيع ديگه اي. چون شنيدم اوبونتو خيلي هلو هست؟
Mehrdad-bx
22-07-2008, 17:41
هلوووو! جیگر! مامان!
تهشه! امتحانش کن.
این خط آخر رو میگی یعنی چی؟ فقط با ردهت کار کنی که اوبونتو چیه؟
Ahmad-Ra
22-07-2008, 18:39
فایل autoconf نه دستور autoconf ....
شما می خواین چیزی رو کامپایل کنید ؟
جفتش درسته.
یه جا با دستور autoconf تو فولدری فایلش رو ساختم طبق install.txt خود برنامه!
بله.
mohammad110
22-07-2008, 21:21
هلوووو! جیگر! مامان!
تهشه! امتحانش کن.
این خط آخر رو میگی یعنی چی؟ فقط با ردهت کار کنی که اوبونتو چیه؟
آره یکم بد نوشتم.
منظورم این بود که من علاقه به redhat دارم و دوست دارم مدرک اون رو یاد بگیرم RHCE
mohammad110
22-07-2008, 21:23
شما با ورود به منوی Administration و انتخاب گزینه ی Root Password میتوانید بی دردسر پسورد روت را عوض کنید .
من پسورد رو درست کردم اما مشکل حل نشد.
یکی از دوستان که با فدورا کار میکنه اگه میشه لطف کنه و بگه چطوری نرم افزاری مثل یک player رو نصب میکنه
از اینکه چه فرمتی رو دانلود میکنه تا الا آخر
(فدورا 9)
یکی از دوستان که با فدورا کار میکنه اگه میشه لطف کنه و بگه چطوری نرم افزاری مثل یک player رو نصب میکنه
از اینکه چه فرمتی رو دانلود میکنه تا الا آخر
(فدورا 9)
yum install vlc
yum install ffmpeg
mohammad110
22-07-2008, 23:05
از کمک دوستان واقعا ممنون ...
فکر کنم این کمک کنه به اساتید.
وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده ...
شما باید همه این کتابخانه ها و بسته mplayer رو نصب کنی
بهتره که با yum کار کنی
پس باز بهتره که اول مودمتو راه بندازی
danial_848
22-07-2008, 23:49
سلام
وقتی سیستم به صورت متنی بالا میاد چطوری بدون ریبوت وارد محیط
گرافیکی شم؟
یه چیزه دیگه من قدیما با kde کار میکردم محیطش خیلی شبیه گنوم (درست نوشتم؟) بود (مثلاً آیکون هام) بعد از این که یه ویزارد (اسمش یادم نیست فکر کنم تو بخش setting باشه) که مربوط به configuration محیط کارم بود رو اجرا کردم با اینکه هیچ تغییری تو هیچ چیز انجام ندادم همه چی کلاً عوض شد مثلاً اون پایین بجای لوگوی فدورا , kde اومد و کلاً همه چی شد kde.
حالا من یه سوال دارم اونی اول باهاش کار میکردم یعنی بعد از نصب پس اون چی بود؟ (گنوم نبود kde هم نبود...)آخه من خیلی از ظاهر این محیط بدم میاد(برخلاف قبلی) تقریباً همه ی تنظیمات مربوطه رو چک کردم ولی هیچی به هیچی...
جواب سوال اول:
با دستور startx
جواب سوال دوم:
خوب این فقط یه پوسته هست
دیده بودم توی kde یه همچین ویزاردی رو ، معمولا هم برای اولین بار که وارد محیط kde می شید این ویزارد براتون باز می شه
با همون برنامه می تونی همه چیز رو به حالت اولش برگردونی
انشاالله دوستان kde کار بیشتر کمکتون می کنند
mohammad110
23-07-2008, 08:09
شما باید همه این کتابخانه ها و بسته mplayer رو نصب کنی
بهتره که با yum کار کنی
پس باز بهتره که اول مودمتو راه بندازی
باشه اول میرم با مودم سر و کله میزنم بعد player این عقلانی تر هم هست.
ممنون
P A R M I S
23-07-2008, 09:01
سلام
در ترمينال فدورا در ويرايشگر vi وقتي كه فرامين shell را ميخوايم اجرا كنيم ابندا بايد علامت تعجب را برنيم و بعد دستور را ذكر كنيم ولي در زمان اجرا كه enter را فشار ميدهيم هيچ اتفاقي نميافتد مشكل كار كجاست؟
سلام
در ترمينال فدورا در ويرايشگر vi وقتي كه فرامين shell را ميخوايم اجرا كنيم ابندا بايد علامت تعجب را برنيم و بعد دستور را ذكر كنيم ولي در زمان اجرا كه enter را فشار ميدهيم هيچ اتفاقي نميافتد مشكل كار كجاست؟
البته جای سوال اینجا نیست ولی شما اول یک بار ESC رو بزن بعد یه : بعد ! و بعد دستور. البته بعد از ! یه فاصله هم بذار
من سعی کردم Gparted نصب کنم ولی نتونستم لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید..........
ممنونم
دستور و ارور رو بزارید
از کجا بفهمیم مشکل شما چی بوده؟
از طریق yum نباید مشکلی پیش بیاد
اول دانلودش کردم
بعد extract کردم
بعد ./configure
بعد که زدم make خطا داد
خوب معمولا به کتابخانه ای چیزی احتیاج داره
اون خطا رو اینجا بزار (چند خط آخر)
همونه که مهمه
رو سیستمی که دارم این کارو انجام می دم الان دسترسی ندارم یعنی وقتی IP رو در Putty میزنم اینو مینویسهnetwork error:connection time out
میشه از اول تمام مراحل نصب GPARTED رو بنویسد اگه ممکنه از طریق rpm هم توضیح بدید
ممنونم
اگر به اینترنت دسترسی داری
yum install gparted
اگر نه باید بسته rpm رو از جای دیگه دانلود کنی و بعد با دستور rpm -i نصبش کنی
که در این مورد هم به احتمال زیاد به مشکل بسته های وابسته برخواهید خورد
yum install gparted
اگر این دستورو بزنم Gparted نصب میشه؟؟؟؟
خوب چه جوری ازش استفاده کنم؟؟
بله به همین سادگی
البته قبلش همونطور که گفتم باید به اینترنت وصل باشید و همینطور با فرمان su به روت لوگین کنید
بعد از اینکه نصب شد آیکونش میاد توی منو
توی ترمینال تایپ کن gparted باز می شه
اگه بخوام گرافیکی صفحه رو ببینم چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
gparted همون اطلاعاتی رو می ده که با زدن
|- fdisk
بهمون میده؟؟؟؟/
gparted کلا یه برنامه گرافیکیه
باید خودتون ببینید
عکسهاشو توی گوگل سرچ کنید
عکساشونو دیدم می خواستم بدونم با تایپ gparted همون صفحه باز می شه یا نه؟؟
به همین راحتی که گفتید می شه این کار و انجام داد؟/؟
اول تایپ کنم yum install gparted
بعد هم تایپ کنم gparted
بله
بله
بله البته اگر به اینترنت وصل باشید و فرض کنیم که سیستم yum رو قبلا تنظیم کردید و بصورت سوپر یوزر این فرمان رو اجرا کنید
بله
چه جوری می شه سیستم yum رو تنظیم کرد؟
قبلا در موردش توضیح داده شده
برای فدورا ۹
بعد فایل زیر رو با دستور زیر باز کن:
و دنبال این خطها بگرد:
و اونو بصورت زیر تغییر بده:
بعد save کن
سپس دستور زیر رو اجرا کن:
از اولش باید به اینترنت متصل باشید
تموم شد
موفق باشید
من دیگه چشمام از بی خوابی داره منفجر می شه انشاالله فردا
P A R M I S
24-07-2008, 08:27
البته جای سوال اینجا نیست ولی شما اول یک بار ESC رو بزن بعد یه : بعد ! و بعد دستور. البته بعد از ! یه فاصله هم بذار
براي سوالهاي بعدي مشابه اين كجابايد بنويسم؟؟؟
من اين كارهاروانجام مي دادم ولي از vi خارج مي شد ووارد خود ترمينال مي شه وبعدازاجرا يه پيغام مي ده براي ورود يا ادامه vi كه بايد enter روبزنم
ايا اين به اين معني است كه دستورات در vi اجرا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستتون درد نکنه gparted رو راه انداختم
الان می خوم web server راه بندازم رو همون cache server
اینو می دونم می تونم با تایپ service [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] start راه اندازی کنم ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور ازش استفاده کنم
ممنون می شم راهنماییم کنید
برای تست اینکه آیا کار می کنه یا نه توی فدورا از دستور زیراستفاده کن:
pgrep [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب اگر می خوای کار کنه شماباید صفحه اینترنتی با نام index.html در آدرس /var/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدید
باید کلی مطالعه کنید:
mohammad110
25-07-2008, 15:18
برای اینکه تو فدورا(9) میز کارم رو عوض کنم باید کجا برم ؟ میخوام از gnome به kde تغییرش بدم. قبلا تو فدورای قبلی راحت صورت میگرفت اما الآن اصلا آیکون هاش فرق میکنه و من نمی بینمشون
25-07-2008, 15:32
برای اینکه تو فدورا(9) میز کارم رو عوض کنم باید کجا برم ؟ میخوام از gnome به kde تغییرش بدم. قبلا تو فدورای قبلی راحت صورت میگرفت اما الآن اصلا آیکون هاش فرق میکنه و من نمی بینمشون
همون اولش که اسمت نوشته شده و باید پسوورد روت رو وارد کنی اون پایین صفحه نوشته Session، اونجا مشخص کن که gnome رو میخوای یا kde.
mohammad110
25-07-2008, 16:53
همون اولش که اسمت نوشته شده و باید پسوورد روت رو وارد کنی اون پایین صفحه نوشته Session، اونجا مشخص کن که gnome رو میخوای یا kde.
توی فدورای 9 خبری از session نیست. جالب نیست ؟
P A R M I S
25-07-2008, 17:10
نمي دونم درست باشه يانه ول تو يكي از لينوكسهاي كه من نصب كردم گزينهoptian (املاش احتمالا غلطه) وجود داره اون رو كه انتخاب مي كني گزينه session وجود داشت
شايد لينوكس شما مثل مال من باشه
جون؟!
P A R M I S
25-07-2008, 17:22
براي سوالهاي بعدي مشابه اين كجابايد بنويسم؟؟؟
من اين كارهاروانجام مي دادم ولي از vi خارج مي شد ووارد خود ترمينال مي شه وبعدازاجرا يه پيغام مي ده براي ورود يا ادامه vi كه بايد enter روبزنم
ايا اين به اين معني است كه دستورات در vi اجرا شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماييم كنيد
لطفا راهنماييم كنيد
معنی دیگهای میتونه داشته باشه؟ نکنه انتظار دارین که ترمینال رو دوباره پیاده سازی کنه؟ میشه منظور و خواستهی خودتون رو روشن تر بگین؟
mohammad110
25-07-2008, 19:08
جون؟!
جونت سلامت!
دوست من اینقدر هم دیگه گلابی نیستیم. اونقدر گلابی هستیم :13:
مشکل همین جاست که نداره . نه در هنگام لاگین و نه در خودش
برای من هنگام نصب سوال نکرد که چه package هایی رو نصب کنه! جالب نیست.
کجا میتونم اضافه یا پاک کنم این بسته ها رو و مخصوصا بتونم KDE رو نصب کنم ؟
Ahmad-Ra
25-07-2008, 21:00
جالبه و عجیب.
نسخه فدوراتون معتبره؟
Ahmad-Ra
25-07-2008, 21:02
جونت سلامت!
دوست من اینقدر هم دیگه گلابی نیستیم. اونقدر گلابی هستیم :13:
مشکل همین جاست که نداره . نه در هنگام لاگین و نه در خودش
برای من هنگام نصب سوال نکرد که چه package هایی رو نصب کنه! جالب نیست.
کجا میتونم اضافه یا پاک کنم این بسته ها رو و مخصوصا بتونم KDE رو نصب کنم ؟
پس یعنی موقع نصب بسته ها که باید تیک Cusomize now رو میزدی نداشت یا اگر داشت توش میز کار gnome نبود. آره؟
پس لینوکست ناقصه.
Ahmad-Ra
25-07-2008, 21:07
دوستان سوال دارم.
1. برای پاک کردن بسته های نرم افزاری به صورت bin باید چیکار کنم؟
2. من RealPlayer 10 Gold رو قبلا نصب کرده بودم که فایلهای mp3 من رو میخوند. حالا امروز نسخه 11 رو از سایتش دانلود کردم و اون نسخه جدید رو نصب کردم. حالا اصلا این نسخه 11 هیچ فایل mp3 رو پخش نمیکنه. یعنی وقتی میزنم open with real player صفحه real واز میشه و خیلی سریع در عرض چند ثانیه بسته میشه!! چیکار کنم؟
3 .بعدی اینکه، من mplayer نسخه قدیم رو داشتم یعنی 1rc. منتها نسخه جدید رو هم دانلود کردم یعنی 1r.1 و با دستور make unistall خواستم قبلی رو پاک کنم که اصلا میگفت چنین path ای وجود نداره و خلاصه پاک نشد. منم گفتم بیخیال. جدیده رو نصب کردم و بخش هم میکنه هم ,p3 و فرمت تصویری. منتها اصلا نوشته ها معلوم نیست. در toolbar اصلا انگار هیچ فونتی وجود نداره و به جای حروف خط های باریک زیاد به صورت عمودی هستند. یعنی اصلا انگار font نداره. هیچی معلوم نیست چی هست!
این یکی رو چیکار کنم؟
mohammad110
25-07-2008, 22:33
پس یعنی موقع نصب بسته ها که باید تیک Cusomize now رو میزدی نداشت یا اگر داشت توش میز کار gnome نبود. آره؟
پس لینوکست ناقصه.
اصلا گزینه ای برای تیک زدن نداشت. چه برسه به داشتن یا نداشتن gnome و kde
دوستان میگن مگه می شه !! آره بابا میشه من قبلا با فدورا کار کردم و داشت این یکی اصلا چنین چیزی نداره و احتمال میدم تمام مشکلات نصب نشدن هیچ برنامه ای و نداشتن برنامه ای برای کانکت شدن برای همین باشه.
توی اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چندتا فدورای 9 معرفی کرده اما فقط یکیش زده با kde که اون هم live هست. چه کنم باید کدوم رو بخرم من نسخه اصلی رو میخوام. در ضمن الآن از 9 استفاده می کنم و 9 هم میخوام
ممنون از همه دوستان
برای پاک کردن بسته های نرم افزاری به صورت bin باید چیکار کنم؟
توی گوگل سرچ کن برنامه مورد نظرتو اگر راهی باشه پیدا می کنی
آخه وقتی rpm هست چرا bin?
. من RealPlayer 10 Gold رو قبلا نصب کرده بودم که فایلهای mp3 من رو میخوند. حالا امروز نسخه 11 رو از سایتش دانلود کردم و اون نسخه جدید رو نصب کردم. حالا اصلا این نسخه 11 هیچ فایل mp3 رو پخش نمیکنه. یعنی وقتی میزنم open with real player صفحه real واز میشه و خیلی سریع در عرض چند ثانیه بسته میشه!! چیکار کنم؟
توی ترمینال اجرا کن ببین چه اروری می گیره
.بعدی اینکه، من mplayer نسخه قدیم رو داشتم یعنی 1rc. منتها نسخه جدید رو هم دانلود کردم یعنی 1r.1 و با دستور make unistall خواستم قبلی رو پاک کنم که اصلا میگفت چنین path ای وجود نداره و خلاصه پاک نشد. منم گفتم بیخیال. جدیده رو نصب کردم و بخش هم میکنه هم ,p3 و فرمت تصویری. منتها اصلا نوشته ها معلوم نیست. در toolbar اصلا انگار هیچ فونتی وجود نداره و به جای حروف خط های باریک زیاد به صورت عمودی هستند. یعنی اصلا انگار font نداره. هیچی معلوم نیست چی هست!
شاید اون فونت مورد نظر رو نداری
فونت نصب کنی درست می شه
از system --> preferences --> apearance برگه fonts هم می تونی نوع فونت ها رو تغیر بدی
اصلا گزینه ای برای تیک زدن نداشت. چه برسه به داشتن یا نداشتن gnome و kde
دوستان میگن مگه می شه !! آره بابا میشه من قبلا با فدورا کار کردم و داشت این یکی اصلا چنین چیزی نداره و احتمال میدم تمام مشکلات نصب نشدن هیچ برنامه ای و نداشتن برنامه ای برای کانکت شدن برای همین باشه.
توی اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چندتا فدورای 9 معرفی کرده اما فقط یکیش زده با kde که اون هم live هست. چه کنم باید کدوم رو بخرم من نسخه اصلی رو میخوام. در ضمن الآن از 9 استفاده می کنم و 9 هم میخوام
ممنون از همه دوستان
شما کدوم رو گرفته بودی که اینطوریه؟
mohammad110
25-07-2008, 22:57
شما کدوم رو گرفته بودی که اینطوریه؟
این سایت رو تو همین پی سی ورد تبلیغش رو دیدم
من از علاء الدین گرفتم 5000 تومن ناقابل
الآن کدومش رو بردارم که همه رو داشته باشه ؟
بیا اینو بگیر:
mohammad110
25-07-2008, 23:12
بیا اینو بگیر:
اوامر شما انجام شد و سفارش دادم. ان شاء ا... که خودش باشه و بیشتر از این شما و دیگر دوستان رو اذیت نکنم.
ممنون.
(جان من نگید دکمه تشکر اون پایین بود چرا نوشتی، دنبال رکورد باشیم خوبه اما نه تو هر چی ...)
danial_848
25-07-2008, 23:12
با دستور startx
ارور میده....
حدود یه صفحه
جان من نگید دکمه تشکر اون پایین بود چرا نوشتی، دنبال رکورد باشیم خوبه اما نه تو هر چی ...
تشکر تشکره دیگه چه فرقی داره تازه آسون تر هم هست واسه شخص من هم هیج فرقی نمیکنه
خودتون رعایت کنید
ممنون وظیفم بود
ارور میده....
حدود یه صفحه
باید بهرحال خروجی رو بزارید
خروجی این دستور رو بزارید:
cat /var/log/Xorg.0.log | grep EE
میخوام linux رو تبدیل به server کنم یه مطلبی پیدا کردم می شه ببینید خوبه یا نه؟؟؟؟
صرفا برای راه اندازی اولیه
اگر تو یه جاش به مشکل بخورید توش می مونید
به نظر شما این مطلب چه طوره؟؟؟؟
Ahmad-Ra
26-07-2008, 11:40
توی گوگل سرچ کن برنامه مورد نظرتو اگر راهی باشه پیدا می کنی
آخه وقتی rpm هست چرا bin?
توی ترمینال اجرا کن ببین چه اروری می گیره
شاید اون فونت مورد نظر رو نداری
فونت نصب کنی درست می شه
از system --> preferences --> apearance برگه fonts هم می تونی نوع فونت ها رو تغیر بدی
تو گوگل دقیقا چی سرچ کنم؟
من خودم طرفدار rpm هستم والا ولی برنامه ای که میخواستم یعنی real فقط bin بود!
توی ترمینال باید چه دستوری رو تایپ کنم که ببینم چه اروری میده؟
سومی رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرد!:41:
-----------------------------------------------------
راستی یه چیز دیگه.
هر کاری میکنم فلاپی درایوم تو لینوکس خونده نمیشه! چیکار کنم؟
يه سؤال داشتم.
ميخواستم بدونم من كه فدورا دارم كجاش ميتونم با c برنامه نويسي كنم و كامپالش كنم؟
بايد برنامه نصب كنم؟
ممنون
تو گوگل دقیقا چی سرچ کنم؟
من خودم طرفدار rpm هستم والا ولی برنامه ای که میخواستم یعنی real فقط bin بود!
توی ترمینال باید چه دستوری رو تایپ کنم که ببینم چه اروری میده؟
سومی رو هم انجام دادم ولی فرقی نکرد!:41:
-----------------------------------------------------
راستی یه چیز دیگه.
هر کاری میکنم فلاپی درایوم تو لینوکس خونده نمیشه! چیکار کنم؟
آدرس برای دانلود realplayer 11.0
برای یافتن بسته های مورد نیاز خود با پسوند RPM می توانید در سایت های زیر جست و جو کنید :
... و مطمئنا خودتان هم با جستجوی کلید واژه ی Download rpm در گوگل نتایج خیلی بیشتری را خواهید یافت .
تذکر : در هنگام انتخاب پکیج ها برای دانلود ، خیلی در مورد معماری و ورژن بسته دقت کنید تا دقیقا موردی را که برای توزیع شما مناسب است دانلود کنید .
Mehrdad-bx
26-07-2008, 13:22
به آبتین جان هم که لینوکسی شدن ...
نه، فکر نکنم(اگه نصب نباشه بله!! ولی نصبه)
تو یه فایل برنامتو بنویس، .c سیوش کن(میتونی تو هر ادیتوری بنویسی، از gedit گرفته تا kate که من باهاش مینویسم)
بعد تو ترمینال بزن:
cc <filename>.c
(اینو امروز یه جا دیدم)
من خودم برنامه های ++c رو با ++g کامپایل میکنم، حالا منظور تو سی بود یا سی++؟
بعد تو همون ترمینال میزنی:
./<filename>
(اول . ، بعد / و بعد اسم فایل!! اینجا اشتباه شد! مرتب نمینویسه)
Ahmad-Ra
26-07-2008, 13:24
[SIZE=2]آدرس برای دانلود realplayer 11.0
تشکر. منتها من هنوز گیر اینم که چه جوری نسخه که با پسوند bin هست رو پاک کنم که هنوز حتی با سرچ تو گوگل نتیجه حتمی پیدا نکردم!
Mehrdad-bx
26-07-2008, 13:52
ahmadra جان این مشکلتو حل نمیکنه؟ برای پاک کردن این فایلها:
به خاطر این گفتم توی گوگل سرچ کن که راه خاصی نداره
مثلا اینو ببین:
cc <filename>.c
gcc <filename>.c -o file
Ahmad-Ra
26-07-2008, 15:06
ahmadra جان این مشکلتو حل نمیکنه؟ برای پاک کردن این فایلها:
امتحان میکنم
Mehrdad-bx
26-07-2008, 15:37
امتحان کن، ولی به یه نکته دقت کردی؟ مال این تاپیک بود!! یه جستجو حتی تو این تاپیک تو رو به ای میرسوند.
Ahmad-Ra
26-07-2008, 15:55
امتحان کن، ولی به یه نکته دقت کردی؟ مال این تاپیک بود!! یه جستجو حتی تو این تاپیک تو رو به ای میرسوند.
در حاله از ابهام!
Mehrdad-bx
26-07-2008, 16:19
نتیجه نداد؟ راستی یه نکته دیگه:
این موقعی نوشته شده بود که تو مدتی لینوکس رو پاک کردی اینجا نیومدی، بعد دوباره اومدی! یعنی تو اون 4 صفحه که در نبود تو اضافه شده!!!
Ahmad-Ra
26-07-2008, 16:35
نه!:13:
نمیدونم والا. کجا نوشته شده بود؟
ولی پایه گذاری فدورا کر در P30WORLD بنده بودم فکر کنم با کمک و همراهی rootnt در زدن تاپیکش! :31::31:
Mehrdad-bx
26-07-2008, 16:58
باورت میشه من کل این تاپیکو از دیشب با دقت خوندم؟! یه جا خسته شدی از فدورا 5 پاک کردیش، بعد تابستون همون سال برگشتی تا کامل یاد بگیری!!گفتی مشغلت کم شده(من از تو بهتر میدونم!) تو این مدت اینو یکی گفت، فکر کنم یکی به اسم محمود(که میشناسیش احتمالا، اگه آلزایمر نداشته باشی یادته!!)، که دیگه تو سایت نیومد. و اتفاق مهم دیگه اینکه حسین به سایت اومد و... !!! در اون زمان آقای بیاضی زیاد تو این قسمت فعال بودن.
(یه نکته بیربط! : من اولین پست حسین رو در یه جایی تو یه تاپیک فسیل پیدا کردم! اولین پست لینوکسیشو البته!! خیلی جالبه باید بهش بدم، مطمئا یادشه)
Ahmad-Ra
26-07-2008, 17:06
درسته. عجب حوصله ای داری تو مهرداد.
اره یادمه نه دیگه الزایمر ندارم به اون حد! :دی
ولی یه چیزی مهرداد. من واقعا نمیتونم لینوکس رو اونم فقط فدورا رو کناربذارم. عاشق لینوکس هستم. فقط اگه بتونم خوب یاد بگیرمش واس همیشه ویندوز رو میبوسم میذارم کنار. الانم خدا رو شکر یه چیزایی بلدم. البته با کمک بچه های خوب انجمن اینجا. کسائی مثل rootnt، majrix، bayazee و کمی هم محمود. از همشون تشکر میکنم.
راستی از rootnt هم بابت اینکه بیربط به تاپیک بحث شد عذر میخوام . یه بحث کوچولو بود فقط.
Mehrdad-bx
26-07-2008, 17:21
منم همینطور! ولی من بیشتر با اوبونتو انس گرفتم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.