ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Fedora

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Ahmad-Ra
27-09-2006, 15:09
سلام. ممنون اقا محمود.
بله اقا محمود. چند تا درياور از همين لينك دانلود كردم كه كار نكرد برام.
اقا majrix عزيز، من رفتم readme خود درايور رو خوندم. فقط همين كارا رو نوشت بود:
make clean
make 536
make install

راستي اگر make رو كه بزنم ميگه بايد اپشن هاي مجود رو با make اجرا كنم. يعني منظورم اينه كه خود make چيزي معني نميده؟ يا شايدم من غلط ميگم؟!

Bayazee
27-09-2006, 18:39
سلام
در مورد بسته devel باید بگم ظاهرا در سی دی ها نیست ! چرا نمی دونم !
اما در دی وی دی ظاهرا هست !! باباقوری عزیز یه سری به این دو تا لینک زیر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بنظرم فدورا ۴ از فدورا ۳ هم بهتر هست و مشکلات وفدورا ۵ رو نداره !
یا شاید بهتر گفت راحتتری باهاش (بعید می دونم فدورا ۵ مشکل داشته باشه !! برخی روش ها شاید عوض شده و ما خبر نداریم !)
در مورد نصب درایور موردم بطور کامل مستنداتشو بخونید و از روی مستنداتش عمل کنید (رو فدورا ۴ یا ۳)
موفق باشید

mahmood-gt2
27-09-2006, 19:59
با سلام....
1- ببینم تو قبلاً بدون devel هم سعی کردی نصب کنی؟ چی شد که به این نتیجه رسیدی که باید devel اول بذاری. از اون جایی که می گی توی سی دی نیست (که البته بهتر) پس من چه جوری تونستم توی 3 نصب کنم. من فکر می کنم همه چیز زیر سر این devel هست. به عنوان یه راه حل بی پایه و اساس!!، اگه تا حالا بدون devel سعی نکردی، یه بار هم این جوری تلاش کن.

2- لینوکست full نصب شده، یا این که package ها رو customize انتخاب کردی؟

3- در مورد دستور ها هم من دقیقاً همون سه تا دستور رو اجرا کردم و شد. خیالت راحت باشه دستور ها درستن.

4- فایل readme رو دقیقاً خوندی؟ اونجا نوشته که این فایل مال کدوم کرنله. اگه یکی نباشه طبیعتاً نصب نمی شه. حواست به این مورد بوده؟

mahmood-gt2
27-09-2006, 21:33
ببین این جور که من فهمیدم بعد از اجرای make 536 یه فایل به نام intel536.ko می سازه. من این فایلو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برات می ذارم.

بعد از این که استخراجش کردی توی مسیر /lib/modules/2.6.9-1.667smp/kernel/drivers/char بذارش. وقتی این فایل رو گذاشتی دستور make install رو اجرا کن.

می دونم که این راه حل به احتمال 90 درصد جواب نمی ده ولی حالا امتحان کن شاید شد.

m a j r i x
27-09-2006, 21:58
سلام. ممنون اقا محمود.
بله اقا محمود. چند تا درياور از همين لينك دانلود كردم كه كار نكرد برام.
اقا majrix عزيز، من رفتم readme خود درايور رو خوندم. فقط همين كارا رو نوشت بود:
make clean
make 536
make install

راستي اگر make رو كه بزنم ميگه بايد اپشن هاي مجود رو با make اجرا كنم. يعني منظورم اينه كه خود make چيزي معني نميده؟ يا شايدم من غلط ميگم؟!
متن فایل readme یجای آپلود کن

Ahmad-Ra
27-09-2006, 22:02
سلام.
بله. بدون دول هم سعي كردم. با راهنمايي اقاي بياضي و ديگر دوستان مثل majrix و rootnt گفتن كه بايد اون نصب باشه. تا جايي كه من ميدونم kernel-devel خوب نصبه. فقط ظاهرا درايور ها مشكل دارن. من اين احتمال رو 75 درصد ميدم.

من لينوكس رو به طور به صورت كاستومايز نصب كردم يعني تقريبا 80 درصد بسته ها رو كلا خودم با تيك زدن و هم انتخاب شده نصبش كردم.(فكر نميكنم به اين چيزا ربط داشته باشه)

اقا محمود من در موقع اجراي دستور make 536 مشكل دارم و اررو ميده و چطور انتظار داريد تا مرحله اخر يعني make install رو هم بزنم. خودتون هم ميدونيد اگر دستور make از زير مجموعه هاش موقع نصب اشكال داشته باشه دستور هاي ديگه مثل make install رو جواب نميده و اررو ميده. ولي باز هم كپيش ميكنم. چشم.

mahmood-gt2
27-09-2006, 22:15
باید دید کدام بسته ها رو گذاشتی.... development و legacy رو گذاشتی؟ این دو تا خیلی مهم هستند.

من گفتم به جای این که بیای و ارور و رفع کنی تا فایل ko. رو برات بسازه، به اصطلاح پیش دستی کن و اون فایلو بذار براش بعد make install رو اجرا کن. شاید هم نشه ولی بالاخره تجربس دیگه...

Ahmad-Ra
27-09-2006, 22:19
راستش اصلا يادم نيست. ولي بسته develpment رو يادمه گذاشتم.
legacy رو فكر نميكنم.

Ahmad-Ra
27-09-2006, 22:31
جدا از اين مباحث يك سوال. اگر ميشه يكي اين lib ها رو برام پيدا كنه. ممنون.

libstdc++.so.5
(libstdc++.so.5(CXXABI_1.2
(libstdc++.so.5(GLIBCPP_3.2

راستي فايلهاي اجراي با پسوند run و bin در لينوكس راحت اتوماتيك نصب ميشن و نياز به دستور نويسي نيست؟
ممنون.

mahmood-gt2
28-09-2006, 10:44
به خاطر همون legacy هست که این lib ها رو نداری. باید اونو بذاری... من همینو مصیبت رو برای نصب فایرفاکس داشتم.

Ahmad-Ra
28-09-2006, 11:47
چطور ميتونم از طريق خود فدورا نصب كنمش؟ يه قسمت داره ولي هر وقت ميرم يه پيغامهاي ارروري ميده!؟

mahmood-gt2
28-09-2006, 13:26
این ارور به خاطر منطق مسخره ایه که توی 5 پیاده سازی شده :angry: . قسمت add/remove software توی 5 این جوریه که وقتی شما اجراش می کنی می خواد بره وصل شده سایت فدورا و ببینه آیا بسته ای آپدیت شده یا نه و اون ارور مال اینه که نتونسته به اینترنت وصل شه!! این قسمت 5 به نظرم بی ربط ترین قسمتشه. :angry:

توی 3 اصلاً این جوری نیست. وقتی برنامه مزبور رو اجرا می کنی دقیقاً همون صفحه ای رو می آره که توی setup بود و قشنگ و ترو تمیز می تونی تیک بزنی (یا تیک ها رو برداری) و بعد از اون می گه فلان سی دی رو بذار. :cool:

اما راه حل ;) .... همه سی دی ها رو توی یه فولدر یه جای هارد کپی کنی و توی یه فایل بهش بگی بجای این که به اینترنت وصل شه بیاد و بره اون فولدر رو بخونه. حدوداً 2 یا 3 گیگ فضا لازم داری. اگه توی پارتیشن های لینوکست این قدر جای خالی نداری می تونی توی درایو های ویندوز کپیشون کنی و بعد مسیر /mnt/… رو بدی.

حالا اگه توی لینوکست جا داری:
1-یه فولدر به نام base توی /var بساز.

2-همه محتویات سی دی 1 رو توی این فولدر کپی کن
3-وقتی مرجله 2 رو انجام دادی، از سی دی های 2و 3و 4و 5، فقط فایل های RPMشون رو توی /var/base/fedora/rpms کپی کن.

4-برو به فولدر /etc/yum/repos.d و یه فایل به نام fedora-core.repo می سازی و توش اینو می نویسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5-یه سری فایل تحت عنوان fedora-******.repo توی همون فولدر وجود داره. بازشون می کنی و هر جا که دیدی enable = 1 هست تبدیل می کنی به enable = 0.

اگه خواستی می تونی به جای base هر اسم دیگه ای استفاده کنی و لزومی نداره که حتماً /var باشه. مهم اینه که یه جا کپیشون کنی و مسیر شو بهش بدی.

Ahmad-Ra
28-09-2006, 13:45
سلام. اقا محمود نميتونم اون فايل Intel536.ko رو در اون مسير كپي كنم. Access Denied ميده؟!
در ضمن من realplayer 10gold رو دانلود كردم. يعني پسوندش bin هست. نميتون تو لينوكس اجراش كنم چيكار كنم؟

اقا majrix عزير. اينم متن readme درايور > اينجا رو كليك كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m a j r i x
28-09-2006, 15:52
سلام
Ahmadra جان این موضوع حل میشه بهت قول میدم
این دستور بزن چون فکر کنم gcc که درایور اینتل با اون کامپایل شده فرق
The softmodem binary was compiled with gcc version 3.2

majrix@linux:~> gcc --version
مورد بعدی بنوشته readme این اسکریپت برای فدورا نوشته نشده حرفی از فدورا نیست
mandrake-release
SuSE-release
redhat-release
debian_version (including Corel)
slackware-version
conectiva-version
bluepoint-release
redflag-release
Unknown distributions install modules and utilities but
will not install boot scripts!.
ولی من فکر کنم مشکل اصلی همون ناسازگاری gcc هست

Ahmad-Ra
28-09-2006, 16:18
سلام. ممنون. دستور رو ميزنم.
راستي درسته كه از فدورا نامي به ميان نياورده شده ولي نوشته redhat-release. فكر كنم منظورش ملحقات رد هت هم باشه.

راستي اگر ميشه در مورد اين سوال هم كمك كنيد:
من realplayer 10gold رو دانلود كردم. پسوندش bin هست. نميتون تو لينوكس اجراش كنم چيكار كنم؟

Ahmad-Ra
28-09-2006, 17:17
خروجي دستور gcc --version:
(gcc(GCC) 4.1.0 20060304(Red Hat 4.1.0-3
Copyright(c) 2006 Free software Foundation Inc
This is free software; see the source for copying conditions. There is NO warranty;not even for MERCHANTABILITY or FITNESS for A PARTICULAR PURPOSE

اقا محمود عزيز. يه راه ديگه بگو من اينقدر جا نه تو لينوكس دارم نه در ويندوزم.

mahmood-gt2
28-09-2006, 17:40
اول سلام...

دوم... آهان... پس ورژن GCC فرق می کنه. تازه شده مثل پروژه ای که من چند وقت پیش تحت لینوکس روش کار می کردم. گفته بودم به خاطر ناسازگاری ورژن های GCC، مجبور شدم از 5 به 3 بیام! تقصیر GCCیه :evil: . مطمئن باش....

کد درایور رو توی gcc3.2 کامپایل کرده بودند ولی دلیل نمی شه توی gcc4 به همون شکل کامپایل بشه. ورژن جدیده gcc از لحاظ syntaxی خیلی سخت گیره. من چند وقت پیش برای این که مجبور نشم از 5 به 3 بیام خیلی دنبال این موضوع بودم که این gcc رو بر دارم و قبلی رو به جاش بذارم ولی نشد من هم کوتاه اومدم. :sad:

بعید می دونم این یکی قابل انجام باشه. یعنی اگه تونستی.... آخر خفنی !!! :cool:

در مورد اون یکی هم باید بگم باور کن هیچ راه دیگه ای نداره. این کاری رو که گفتم اگه انجام بدی حتماً add/remove درست می شه ولی اگه نمی تونی دیگه مطمئن نیستم... بیا و به جای این که همه سی دی ها رو بریزی، فقط سی دی اول رو بذار.
وقتی این کار رو کردی و اون فایل رو ساختی و بقیه رو disable کردی، یه بار add/remove رو اجرا کن. اگه بدون ارور نشون داد یعنی این که درست شده ولی بعداً موقع نصب بسته های اضافی می گه فلان سی دی رو بذار.. که همینش هم خوبه. ولی اگه باز ارور داد یعنی واقعاً راه دیگه ای وجود نداره... یعنی 3 گیگ روی هارد خالی نداری؟

راستی درباره ko.... مگه با root کپی نکردی؟

babaghori
28-09-2006, 17:41
[با سلام به همه گي
اقا من از 5 سي دي فدوراكور 5 ايميج گرفتم حالا ميخوام همه ايميجهامو بريزم تو يه دي وي دي و به صو رت دي وي دي رايتش كنم چطور ميتونم اين كارو بكنم لطفا راهنماييم كنيين با تشكر

mahmood-gt2
28-09-2006, 17:42
من realplayer 10gold رو دانلود كردم. پسوندش bin هست. نميتون تو لينوكس اجراش كنم چيكار كنم؟

اول این دستور رو بزن:
chmod a+x RealPlayer10GOLD.bin

بعد RealPlayer10GOLD.bin/.

ببین ردیف میشه....

mahmood-gt2
28-09-2006, 17:46
[با سلام به همه گي
اقا من از 5 سي دي فدوراكور 5 ايميج گرفتم حالا ميخوام همه ايميجهامو بريزم تو يه دي وي دي و به صو رت دي وي دي رايتش كنم چطور ميتونم اين كارو بكنم لطفا راهنماييم كنيين با تشكر

فکر نکنم بشه.... لینک های dvd image هم هست منتها 3.3 گیگ هستش

Ahmad-Ra
28-09-2006, 20:05
سلام مجدد.
1. نه اينقدر فضا ندارم. ميخواستم داشته باشم. يعني ميخواستم در شاخه روت اين فولدر رو درست كنم كه باز هم همون پيغام دسترسي محدود مياد.

2. گفتيد "راستی درباره ko.... مگه با root کپی نکردی؟" من ابتدا در پنجره ترمينال با دستور su وارد روت شدم و وقتي كپي ميخوام بكنم نميشه؟

3. اين gcc اصلا چي هست؟

Bayazee
28-09-2006, 20:40

مجوزش رو اجرایی کن و اجراش کن !

نمی شه ! (یا حداقل به این سادگی ها نمی شه ! )

Ahmad-Ra
28-09-2006, 20:59
سلام. به به اقاي بياضي عزيز. كم پيدايي!
اين يعني چه؟؟!! " مجوزش رو اجرایی کن و اجراش کن !"
در ضمن اقا من اون دستور رو زدم ولي متاسفانه باز ميگه libstdc++.so.5 رو ميخواد!

Ahmad-Ra
28-09-2006, 21:01
منظورم دستور زير هستا:
chmod a+x RealPlayer10GOLD.bin
RealPlayer10Gold.bin/.

m a j r i x
28-09-2006, 23:00
اين gcc اصلا چي هست؟
مجوعه کامپایلرهای گنو
خب در واقع gcc یکی از اعضای حیاتی لینوکس هست یعنی برنامه توسط gcc کامپایل میشه حتی اپل و BSD family از gcc استفاده میکنن و از کتابخانه glibc استفاده میکنه
در ضمن هیچ وقت این موضوع به فکرت خطور نکن که بخواهی gcc رو down grade بکنی
اگر اطلاعات بیشتر میخواهی ویکی

Bayazee
29-09-2006, 02:10
سلام. به به اقاي بياضي عزيز. كم پيدايي!
اين يعني چه؟؟!! " مجوزش رو اجرایی کن و اجراش کن !"

سلام
شرمنده كمي سرم شلوغ شده ! منظورم همون دستوراتي بود كه پست بعديت نوشتي !

Ahmad-Ra
29-09-2006, 12:59
كسي ميتونه در رابطه با همين قضيه درايور مودم به اينتل ميل بزنه و بگه اينرو؟ و يا بگه درايور فدورا 5 رو هم درست كنن؟

mahmood-gt2
29-09-2006, 14:21

گفتم دیگه... باید یه جوری legacy رو نصب کنی. اگر فقط یکی بود میشد اسمشو پیدا کرد ولی فکر کنم 5 -6 تا library هست که تحت عنوان legacy software شناخته میشن.

حداقل سی دی 1 شو بذار ببین اون ارور رفع می شه یا نه... یعنی 600 مگ جای خالی هم نداری... عجب بابا :blink: ... دیگه باور کن راهی نداره مگر این که یه بار دیگه فدورا رو نصب کنی و اون موقع حوست باشه که از همون اول بذاریش :happy:

mahmood-gt2
29-09-2006, 14:24
يا بگه درايور فدورا 5 رو هم درست كنن؟

باید صبر کنی... شاید دارن روش کار می کنن

Ahmad-Ra
29-09-2006, 17:30
سلام. من زد به سرم و دوباره فدورا رو نصب كردن. قضيه lib ها هم درست. شد.
فقط چند چيز:

1. چرا وقتي ميخوام وارد پوشه روت بشم يا بخوام بعضي از فايلها رو پاك كنم (كه روي اكثرا اين فولدر ها شكل قفل هست) پيغام access denied ميده؟ حتي قبلش در ترمينال با كاربر روت وارد شده بودم. چيكار كنم؟
2. وقتي فلاپي رو در داخل فلاپي درايو ميگذارم ميخوام فايلي كپي كنم همش مينويسه: Malformed URL
بايد چيكار كرد؟ بايد كلا درايو فلاپي رو مانت كنم؟
3. چطور براي ديدن محتويات درايور هاي فت 32 ويندوزم در لينوكس اونها رو مانت كنم؟
4. من REALPLAYER10GOLD رو نصب كردم ولي نميتونم فايلهاي نصويري DAT رو پخش كنم. چيكار كنم؟

ممنون. ميبينيد ديگه. از خير اينترنت در لينوكس گذشتم. حالا با بقيه چيزها سرم رو گرم ميكنم!

Bayazee
29-09-2006, 18:29
سلام
۱.چون احتمالا مجوز دسترسی برای اون عمل خاص رو نداری ! با کاربر روت وارد شو و بیشترین دسترسی برا فایل هارو به روت بده ! از پارامتر R هم برای اعمال مجوز واسه فایل های زیر مجموعه فولدر در دستور chmod استفاده کن
۲.بلی باید فلاپی هم مانت بشه
۳. مانت کردن fat بصورت مفصل در فروم هست !مثال :
mount /dev/hda1 /mnt/win_c
۴. احتمالا پلاگین مربوطه نصب نیست ! از اینترنت جستجو ، پیدا ، دانلود و نصب کن ...
موفق باشی

Ahmad-Ra
29-09-2006, 20:21
سلام. ممنون از جوابها.
ميشه در مورد جواب سوال 1 بيشتر بگي. يعني چي يعني بزنم chmod R?
در مورد جواب2 هم ميشه بگي چطور مانت كنم؟
در مورد جواب 4 هم هر چي گشتم نبود ميشه لطف كني؟

Bayazee
29-09-2006, 22:09
سلام
1. دستور زير رو ببين
chmod 777 -R /home

با اين دستور home و همه زير شاخش مجوز هاي rwx (خوندن/نوشتن/اجرا) رو دريافت مي كنند

2. اول بايد سخت افزارت رو شناسايي كني . اگر مثلا مي خواي از هارد مستر اصلي (hda) و درايو D رو مانت كني به آدرس /mnt/win_d/ كه قبلا ايجاد شده از اين دستور استفاده كن :

mount /dev/hda5 /mnt/win_d

3. من از mplayer استفاده مي كنم و بر همگان هم توضيه مي كنم (mplayer + amarok)

mahmood-gt2
30-09-2006, 10:39
در مورد جواب2 هم ميشه بگي چطور مانت كنم؟

اول fdisk -l بزن تا ببینی که پارتیشن هات hda چند هستند. مثلاً درایو C معمولاً hda1 هست.

Ahmad-Ra
30-09-2006, 15:24
برا دسترسي به فلاپي چي؟ چطور مانت كنم؟

Ahmad-Ra
30-09-2006, 15:25
چطوري اينو درست كنم؟

mnt/win_d/

mahmood-gt2
30-09-2006, 16:09
برا دسترسي به فلاپي چي؟ چطور مانت كنم؟

فدورا 5 اتوماتیک مانت می کنه. وقتی فلاپی رو گذاشتی روی دسکتاپ، یه my computer هست. بازش که بکنی آیکون فلاپی داره....

چطوري اينو درست كنم؟
mnt/win_d/

می زنی su، بعد cd /mnt بعد از اون می نویسی:
mkdir win_d

Ahmad-Ra
30-09-2006, 16:19
اهان. اخه من از محيط گرافيكي kde استفاده ميكنم قسمت فلاپي نداره. بايد برم به ديفالت سيستم.
فقط يه چيز. اين كه من درايو هاي ويندوز رو مانت ميكنم در لينوكس طبق همين دستورات. اونوقت هميشگي هست و براي دفعه بعد كه وارد لينوكس شدم احتياجي دوباره به اين كارا نيست؟ يا نه؟

Ahmad-Ra
30-09-2006, 17:11
يك مشكل:
من mplayer رو نصب كردم. همراه با احتياجاتش. راحت نصب شد. ولي اصلا در منوي multimedia نيست.
حتي از دستور whereis هم استفاده كردم ولي وقتي ميرم به مسيرش رو ايكونش ميزنم هيچي نميشه.
چيكار بايد كرد؟
بسته اسمش اينطوري بود. از خود سايتش اصليش گرفتم. به صورت rpm:

mahmood-gt2
30-09-2006, 20:05
فقط يه چيز. اين كه من درايو هاي ويندوز رو مانت ميكنم در لينوكس طبق همين دستورات. اونوقت هميشگي هست و براي دفعه بعد كه وارد لينوكس شدم احتياجي دوباره به اين كارا نيست؟ يا نه؟

نه برای این که همیشه set کنی باید بهش بگی موقع بوت شدن مانت کنه. فایل fstab در etc/ رو باز می کنی و اون جا دستورات مانت رو مثل کد زیر اضافه میکنی. برای همه درایو ها می نویسی. مثلاً این جوری:

NTFS داری؟

mahmood-gt2
30-09-2006, 20:09
درباره mplayer در ترمینال بزن mplayer/. ببین باز میشه یا نه

Ahmad-Ra
30-09-2006, 21:30
سلام. ممنون امتحان ميكنم اين دستور بالا رو.
درضمن من فت 32 دارم اقا محمود.

Ahmad-Ra
30-09-2006, 21:38
نه برای این که همیشه set کنی باید بهش بگی موقع بوت شدن مانت کنه. فایل fstab در etc/ رو باز می کنی و اون جا دستورات مانت رو مثل کد زیر اضافه میکنی. برای همه درایو ها می نویسی. مثلاً این جوری:

NTFS داری؟

در اين دستوران فقط درايو هاي e و d هست. لطفا نمونه اين دستورات رو با درايوهاي c و f هم بگذاريد.

Bayazee
30-09-2006, 23:56
c == 1
d == 5
e ==6
f == 7
و ...
البته در حالت معمول !
هرد اول (IDE و نه sata) برابر است با hda
هارد بعدی hdb و ...

Ahmad-Ra
01-10-2006, 13:18
سلام و ممنون اقاي بياضي.
من همچنان در مورد mplayer مشكل دارم. حتي با زدن دستور mplayer/. اين پيغامو ميگرم:

Bash: ./mplayer : No such file or directory

mahmood-gt2
01-10-2006, 13:55
احمد آقا... مشکل مانت حل شد؟

Bayazee
01-10-2006, 15:01
mplayer خالی رو بزن
اگر نشد mplayer توی مسیرت نیست
updatedb و سپس whereis یا locate مسیر mplayer رو پیدا کن و اونو به متغیر PATH قرار بده ... یا از همون مسیر اجراش کن

Ahmad-Ra
01-10-2006, 15:21
سلام. اقا محمود هنوز نه ولي امتحان ميكنم.
اقا بياضي من كه گفتم تو مسيرش طبق دستور where is رفتم ولي هر چي روي ايكونش ميزنم هيچي نميشه!
اين يعني چي؟
اونو به متغیر PATH قرار بده .

Bayazee
01-10-2006, 17:04
دوست من mplayer یک برنامه متنی هست نه گرافیکی ! وقتی روش کلیک می کنید اجرا می شه ! اما چیزی واسه نشون دادن نداره !
البته می شه فایل های تصویری و فیلم رو تنظیم کنید که هنگام کلیک شدن توسط این نرم افزار باز بشند .
از طریق ترمینال به محل فایل تصویری رفته و بنویسید
* mplayer یا mplaye filename.dat یا ...

Ahmad-Ra
01-10-2006, 17:09
پس يعني اصلا خودش يه برنامه كه محيط گرافيكي داشته باشه نيست؟
مثلا مثل xmovie يا همون real?
مثلا من يه فايل تصويري به نام aaa.dat دارم در ترمينال اينو بنويسم:
mplayer aaa.dat
?

Ahmad-Ra
01-10-2006, 17:10
راستي چطور به محل فايل تصويري برم؟

Bayazee
01-10-2006, 21:03
خوب اگر از KDE استفاده می کنی تو کامکرور و در همون جایی که فیلم هات هست F4 بزن . اگر گنومی یه ترمینال باز کن و با دستور cd به مسیر دلخواهت برو ...

Ahmad-Ra
01-10-2006, 22:02
سلام. اقا من ترمينال رو باز كردم و در شاخه home يه فيلم و موسيقي كپي كردم و زدم:
mplayer AVSEQ12.DAT و يه پنجره واز شد كه پخش كرد. تقريبا يه چيزهاي ديگه هم فهميدم كه اينجا نميگنجه.......
پس يعني mplayer محيط پخش مثل real نداره؟ نه؟ و بايد يه محيط پخش مثل amarok براش نصب كرد؟ اينطوري هست؟ تا جايي كه من فهميدم اينوطوره.

فقط يه چيز. با مانت ها مشكل دارم. fstab رو بازم يكنم و پايين پارتيشن هاي ديگه لينوكس اون سطر ها رو ميزنم ولي قسمت users,extec,rw,auto,umask=00 بيشتر ميشه و از اون تريتيب بالايي ها خارج ميشه و حالا اون هيچي وقتي ميخوام سيو كنم اين پيغام مياد:
This document could not be saved as it's wan not possible to write to file :///etc/fstab
Check that you have write access to this file or that enough disk spae is availabe

اقاي بياضي اين كامكرو چي هستو يعني چي f4 رو بزن? در مورد اينم توضيح بديد ممنون.

Bayazee
02-10-2006, 02:12
سلام
چرا می شه برای mplayer ظاهر گرافیکی نصب کرد .
amarok جدا از mplayer هست . اماروک یه نرم افزار فوق العاده واسه پخش فایل های صوتی هست و mplayer واسه تصویری ها ! هر دو از نظر خیلی ها در زمینه خودشون بهترینند
در مورد فایل fstab با کاربر روت تغییرش بده
در مورد کامکرور یه اشتباه چاپیه !! منظورم کانکرور بود ! (konqueror)

mahmood-gt2
02-10-2006, 11:36
فقط يه چيز. با مانت ها مشكل دارم. fstab رو بازم يكنم و پايين پارتيشن هاي ديگه لينوكس اون سطر ها رو ميزنم ولي قسمت users,extec,rw,auto,umask=00 بيشتر ميشه و از اون تريتيب بالايي ها خارج ميشه و حالا اون هيچي وقتي ميخوام سيو كنم اين پيغام مياد:
This document could not be saved as it's wan not possible to write to file :///etc/fstab
Check that you have write access to this file or that enough disk spae is availabe

این که ستون هاش با بالایی نمی خونه اشکال نداره. این ها optionهایی هستند که به یوزر ها امکان نوشتن توی درایوهای وینودوز می ده. حتماً به درد تو هم می خوره. آخه وقتی که کامپیوتر مال خود آدمه چرا برای paste کردن باید رفت سراغ root؟ اون option ها به این خاطره

برای ویرایش این فایل هم باید با root وارد شی (همون su)

Ahmad-Ra
02-10-2006, 11:55
لطفا درمورد اين كه چطور براي mplayer ظاهر گرافيكي نصب كنم توضيح بديد.
راستي من فكر كنم به دليل اينكه يه مقدار در پارتشين هام بي نظمي هست hda1 درايو c نباشه. در ترمينال درستور fdisk -l رو زدم ولي ميگه همچين دستوري وجود نداره و....
چيكار بايد كرد؟

Ahmad-Ra
02-10-2006, 11:57
ولي اين بده كه وقتي رو ايكون mplayer در مسير user/bin ميزنم هيچي نميشه و بايد حتما در ترمينال يه جوري بازش كرد و فيال رو نشون بده.
نميشه كاري كرد؟

mahmood-gt2
02-10-2006, 11:58
اینو همیشه یادت باشه اگر گفت همچین دستوری وجود نداره یعنی این که باید su کنی. حالا با root بزن ببین چی میگه

Ahmad-Ra
02-10-2006, 12:59
اتفاقا با كاربر روت اين دستور رو زدم. حالا چي؟

وقتي رو ايكون mplayer در مسير user/bin ميزنم هيچي نميشه و بايد حتما در ترمينال يه جوري بازش كرد و فيال رو نشون بده.
نميشه كاري كرد؟

Bayazee
02-10-2006, 15:45
سلام
اینو بزن
sbin/fdisk/
در مورد فیلم هات فایل با پسوند خاصت رو از بخش تنظیمات (راست کلیک) طوری تنظیم کن که با mplayer باز بشه. مسیر mplayer رو بده

Bayazee
02-10-2006, 15:53
سلام
اینو بزن
sbin/fdisk/
در مورد فیلم هات فایل با پسوند خاصت رو از بخش تنظیمات (راست کلیک) طوری تنظیم کن که با mplayer باز بشه. مسیر mplayer رو بده

Ahmad-Ra
02-10-2006, 16:13
ممنون.
چطور ميشه برنامه هايي كه پسوند bin داشتن و نصب كردم رو پاك كنم؟

Bayazee
02-10-2006, 17:01
نیاز به نصب نیست !
مجوزش رو اجرایی بکنو اجراش کن

Ahmad-Ra
02-10-2006, 17:32
نه ميخوام پاكش كنم. مثلا من real10 رو نصب كردم با پسوند bin. تو ترمينال يه چيزهايي انجام شد و به صورت درصدي رفت و نصب شد.

ميخوام پاكش كنم. چطور؟ بالاخره اين real10 ايكونش در ليست مالتي مديا هاي من اتوماتيك قرار گرفته.

mahmood-gt2
02-10-2006, 19:45
بستگی داره که rpm شو نصب کرده باشی یا tar.gz. این real رو به چه صورتی نصب کردی؟

mahmood-gt2
02-10-2006, 19:53
در مورد fdisk هم می تونی sbin/fdisk/ استفاده کنی هم این که به جای su از - su استفاده کنی. اگر از -su استفاده کنی باعث می شه که path ها حالیش بشه.

اگر هم نمی خوای از fdisk استفاده کنی می تونی از hardware browser استفاده کنی (system tools) :happy:

Ahmad-Ra
02-10-2006, 20:10
محمود جان گفتم كه فايل رو به صورت bin گرفتم!

mahmood-gt2
02-10-2006, 22:08
اگه bin گرفتی، باید bin پاک کنی چون یه فایل منفرده. چیزی extract نشده.

Ahmad-Ra
03-10-2006, 14:43
اتفاقا چرا شده. در زير فولدر هاي root.
چون موقع نصب ازم خواست جا براي نصبش تعيين كنم. بلافاصله هم ايكونش در منوي Multimedia قرار گرفت.

mahmood-gt2
04-10-2006, 11:11
برو به usr/local/ و دایرکتوری real player رو پاک کن. بعد از اون برای پاک کردن لینک ها این دوتا دستور رو بزن.

ببین درست میشه؟...

Ahmad-Ra
04-10-2006, 11:12
سلام.
اقا من دستور /sbin/fdisk رو زدم ولي اينها رو مينويسه:
Usage: fdisk [-l][e-b SSZ][-u] device
E.g: fdisk /dev/hda
or : fdisk /dev/sdc
و...

كه ميبينيد كه اپشن fdisk -l موجوده . ولي نميدونم چرا براي من جواب نميده اين دستور.

حتي man fdisk رو ميزنم توش اپشن fdisk -l مجوده و توضيحشو داده.
چيكار كنم؟

Ahmad-Ra
04-10-2006, 11:13
ممنون. امتحان ميكنم.
فقط يه چيز.

اقا من دستور /sbin/fdisk رو زدم ولي اينها رو مينويسه:
Usage: fdisk [-l][e-b SSZ][-u] device
E.g: fdisk /dev/hda
or : fdisk /dev/sdc
و...

كه ميبينيد كه اپشن fdisk -l موجوده . ولي نميدونم چرا براي من جواب نميده اين دستور.

حتي man fdisk رو ميزنم توش اپشن fdisk -l مجوده و توضيحشو داده.
چيكار كنم؟

mahmood-gt2
04-10-2006, 11:35
یعنی شما sbin/fdisk -l/ رو زدید و همچین جوابی گرفتید؟ به نظر میآد شما دستور خالی sbin/fdisk/ رو زدید.... درسته؟

اگر می خواهید اطلاعات پارتیشن رو ببینید یکی از این دو کار رو بکنید:

یا

Ahmad-Ra
04-10-2006, 11:56
سلام. من دستور sbin/fdisk -l/ رو زنده بود. چون نه شما گفتي اينو بزنم نه اقاي بياضي. اولين پست صفحه قبل مربوط ميشد به اقاي بياضي كه گفتن:
""
سلام
اینو بزن
sbin/fdisk/
""

و شما هم گفتيد:
""
در مورد fdisk هم می تونی sbin/fdisk/ استفاده کنی هم این که به جای su از - su استفاده کنی. اگر از -su استفاده کنی باعث می شه که path ها حالیش بشه.
""

به هر حال مهم نيست. ميرم امتحان ميكنم.
ممنون.

Ahmad-Ra
04-10-2006, 13:01
سلام. دوباره خواستم فايل fstab رو سيو كنم همراه با تغييرات حتي با اينكه با su وارد شده بود نشد. به فكرم زد از دستور
chmod 777 /etc/fstab استفاده كنم خوشبحتانه شد و سيو شد. حالا اومدم ويندوز تا نحوه دستور مانت كردن رو در صفحات پيش پيدا كنم. اخه جايي ننوشته بود.

EMPERATOUR
04-10-2006, 17:02
دوستان من fedora 5‌نصب كردم ولي هنگ ميكنه . چيكار كنم؟‌من تازه با لينوكس آشنا شدم.
تازه بعدشم بوت رو بهم ريخت

mahmood-gt2
04-10-2006, 19:48
میشه بیشتر توضیح بدی؟ همین جوری یه دفعه میزنه هنگ می کنه؟ بالا می آد؟ موقع اجرای برنامه خاصی این طور میشه؟

بوت رو بهم ریخت یعنی چی؟ :blink: چه اروری میده؟

Ahmad-Ra
04-10-2006, 22:30
سلام. منظورتون از اينكه بوت رو بهم ريخت چيه؟ يعني اينكه مثل قبل مستقيم وارد سيستم عامل ويندوزمتون نميشيد؟
اگر اره خوب اين رو بايد موقع نصب فدورا مشخص ميكرديد كه مقصد بوت شد از روي hda1 يعني درايو c (محل معمول نصب ويندوز) باشه.
اگرم نه كه بگيد چي؟

Ahmad-Ra
07-10-2006, 15:25
سلام. اقا امروز 5 تا سي دي اوبونتو ويرايش 6 به دستم رسيد(البته هر توزيعش يك سي دي هست ولي 6 تا جلدش رو گرفتم). طبق همون لينك كه در انجمنهاي لينوكس معرفي كردم.
پيشنهاد ميكنم شما هم ثبت نام كنيد.
اقاي بياضي شما استفده كرديد تا حالا از اوبونتو؟
راستش من به صورت ليو اجراش كردم تفاوتي چندان از لحاظ ابزار و محيط دسكتاپش با فدوراي 5 خودمون نداشت.
حتي يكسري محاسن هم داشتم. مثلا خوش مستقيم برنامه هاي xmms و amarok رو داشت. ولي فدورا كه نداره.
در كل شما در مقايسه با فدورا چه رايي بهش ميديد؟ همه بگن.

Bayazee
08-10-2006, 00:46
سلام
من یه چند ماهی با ابونتو کار کردم و خیلی خوشم اومده ! و تا جایی که کار کرده بودم از هر نظر کمی نسبت به بقیه نداشت !
و حتی تصمیم جدی دارم که ازش استفاده کنم (سیستم اصلی) تنها مشکلش کمی بسته ها و نیاز به اینترنت سریع می تونه باشه !
(یکی از دوستان مخازنش رو دانلود کرده !) ولی ازش کار نکشیدم و زیاد ور نرفتم (نصب سخت افزار ، کامپایل های سنگین و ...)
ولی فکر می کنم سیستم بی نقصی هست ! در یک کلام دبینی با نرم افزار های جدید و بروز و کلی کار بیشتر و ... شده ابونتو !
ترجمش هم خوب داره پیش میره و فکر می کنم با زحماتی که دوستانی چون آقای اسفهبد و ... می کشند (منم سعی می کنم تا جایی که از دستم بر بیاد کمکشون کنم ) بزودی از نظر فارسی سازی و بومی شدنش هم از خیلی از سیستم ها سرتر باشه ...

mahmood-gt2
08-10-2006, 13:00
دیدمش ولی خودم باهاش سر و کاری نداشتم. ظاهراً از همه لحاظ بهتر از فدورا هست :cool: ولی خوب... هم با فدورا بیشتر عادت کردم و هم این که به خاطر کارم مجبور هستم با فدورا کار کنم

Ahmad-Ra
08-10-2006, 13:05
پس موفق باشيد در فارسي سازي.
منم شايد بعد از يه مدت كار كردن با فدورا 5 اوبونتو 6 رو نصب كنم.

siyanor
17-10-2006, 01:30
لينوكس من فارسي رو ساپورت نميكنه رفتم تو پانل فارسي رو اضافه كردم ولي ديدم باز هم همين مشكل رو دارم نميدمونم بايد چه كار كنم تو موزيلا هم اين مار رو كردم ولي نتيجه همون بود يه چي. جالب ديگه اينكه سرعت نت تو لينوكس خيلي پايين تر از ويندوز بود (خودايش كمتر بود)
حالا واسه اينكه من زياد حرف نزنم كسي ميتونه يه كتابه خوب واسه فدورا 4 به من لينك بده
اينو تو بحث مودم نوشته بودم گفتم بيارم اينجا شايد فرجي بشه

m a j r i x
17-10-2006, 05:02
book fedora ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

manoxpwin
07-11-2006, 06:41
how i can install firefox 2.0 in fedora
i down load the file but i dont now how too install it
thank you if u help me

manoxpwin
07-11-2006, 12:42
hi my prob.. is solve thank u

M.Z.Y
08-11-2006, 00:46
من از فدورا 4 استفاده مي كنم ولي پس از نصب فقط به مدت 1الي 2روز دارمش بعدش بالا نمياد (البنه دركنار ويندوز)
به كمك نياز دارم؟

M.Z.Y
08-11-2006, 01:07
من از فدورا 4 استفاده مي كنم ولي پس از نصب فقط به مدت 1الي 2روز دارمش بعدش بالا نمياد (البنه دركنار ويندوز)من رو راهنمايي كنيد؟

Bayazee
08-11-2006, 13:31
سلام
اگر می شه بیشتر توضیح بده . چی می شه ؟ چه خطایی می ده ؟ تا کجا بالا می یاد . اگر خطا یا متنی نشون می ده کلا (یا ۱۰ سطر آخرشو) اینجا کپی کن

vorojax
29-11-2006, 20:54
سلام
دوستان من مي خام با kpdf يه فايل pdf رو ببينم اما اين ارور كه تو عكسه ميده
ممكنه كمكم كنيد؟

mahmood-gt2
30-11-2006, 00:03
توی خود فدورا بجز kpdf می تونی از gpdf و xpdf هم استفاده کنی.

در ضمن adobe acrobat reader برای لینوکس هم وجود داره که می تونی از اینجا دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنی :cool:

vorojax
30-11-2006, 09:23
gpdf و xpdf كه مي گي كجا هستن تو گرافيك كه نبودن كجا بايد دنبالشون بگردم؟

vorojax
30-11-2006, 11:20
يا رفيق با adobe acrobat reader بازش مي كنم اين ارورو رو ميده
اين عكسو ببين

mahmood-gt2
30-11-2006, 12:22
این جور که از ارور من فهمیدم... فایلت encrypt شده و ظاهراً باز نمی شه. توی ویندوز امتحان کردی ببینی باز می شه یا نه؟

xpdf و gpdf رو من توی منویهای gnome دیدم. رفتم لیتوکس مسیر دقیقشو می گم. می تونی از توی ترمینال هم بزنی:

vorojax
30-11-2006, 13:00
دوست عزيز با gpdf پس مي خاد xpdf رو ندارم با kpdf هم ديدي كه چه اروري ميده تو ويندوز اجرا مي كنم فقط با اكروبات 6 به بالا اين فايل اجرا ميشه؟

mahmood-gt2
30-11-2006, 17:52
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_pdf) نوشته که به خاطر پایین بودن ورژن آکروبات هست (توی ویندوز). برای لینوکس چیزی ننوشته ولی فکر می کنم این فایل توی لینوکس تحت هیچ شرایطی باز نشه....

کاری که به نظرم می رسه اینه که بری تو ویندوز و با آکروبات 6 به بالا بازش کنی و اونجا compatibleش کنی با نسخه های پایین تر آکروبات.

mahmood-gt2
30-11-2006, 23:18
من میگم اول به کمک این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پسوردشو بردار بعد توی لینوکس امتحان کن

همین برنامه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست

vorojax
30-11-2006, 23:39
دوست عزيز تو ويندوز اجرا ميشه البته فقط با اكروبات 6 به بالا ولي تو لينوكس پس مي خاد
+
برانامه wine ر ونصب كردم اما اين ارور رو مي ده ميشه كمكم كنيد.
دوست عزيز اين عكس اون اروري هست كه ويني ميده ميگه يه فايل بازي نميشه در حالي كه گشتم اون فايلو داشت
يكي از بچه ها گفت بد نصبش كردي من 3 بار ديگم نصبش كرد اما باز فرق نكرد
+

چه جوري با لينوكس بيام تو نت؟
مودمم اينه
genius
gm56pci-sa

vorojax
01-12-2006, 09:27
راستي دوستان در كنار سوال هايه بالا اينم بگيد دمتون گرم
از كجا بفهمم لينوكسم چه ور‍زني هست

vorojax
02-12-2006, 08:44
بابا كسي نيست به كمك كنه؟!!!
دفه قبلم همينجوري شد بي خيال لينوكس شدم بابا دمتون گرم ايندفعه نا اميدم نكنيد.

mahmood-gt2
02-12-2006, 11:53
برادر عزیز گفتم که ... فایلت encrypt شده است و توی لینوکس نمی تونی اجراش کنی. توی ویندوز با این برنامه هایی که پسورد شو ور می دارن اول بازش کن بعد برو تو لینوکس

در ضمن منظورت از ورژن لینوکس چیه؟ اگه می خوای ببینی کدوم فدورا هستی که همون اولی که می آد بالا می نویسه. اگر می خوای ببینی ورژن کرنلت چیه دستور uname -a رو بزن

vorojax
02-12-2006, 15:53
اقا قبول دستت درد نكنه بابا با معرفتا يك تون بگه من چه جوري بايد اين wine رو بندازم 100 بار پاك كردم نصب كردم ولي باز همون ارور رو ميده

vorojax
02-12-2006, 18:02
دوستان من رفتم تو لينوكس و 2 ساعت واي ويني ور رفت ولي ياز هيچ نتيجه اي نگرفتم تا اين كه يه سر به ريد مي فايل زدم
نوشت بود اگه اون ارورو رو داد اين كارو بكنيد ولي باز نفهميدم چيكار كنم ريدمي رو ميازرم ببينم شما مي تونيد كمكم كنيد
اين يتكه رو ميگم ارور منم شبيح اين بود
In case of library loading errors
(e.g. "Error while loading shared libraries: libntdll.so"), make sure
to add the library path to /etc/ld.so.conf and run ldconfig as root.
__
اينم متن كامل ريمي1

. INTRODUCTION

Wine is a program which allows running Microsoft Windows programs
(including DOS, Windows 3.x and Win32 executables) on Unix. It
consists of a program loader which loads and executes a Microsoft
Windows binary, and a library (called Winelib) that implements Windows
API calls using their Unix or X11 equivalents. The library may also
be used for porting Win32 code into native Unix executables.

Wine is free software, released under the GNU LGPL; see the file
LICENSE for the details.

2. QUICK START

Whenever you compile from source, it is recommended to use the Wine
Installer to build and install Wine. From the top-level directory
of the Wine source (which contains this file), run:

./tools/wineinstall

Run programs as "wine [options] program". For more information and
problem resolution, read the rest of this file, the Wine man page,
the files in the documentation directory of the Wine source
(see "DOCUMENTATION"), and especially the wealth of information
found at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. REQUIREMENTS

To compile and run Wine, you must have one of the following:

Linux version 2.0.36 or above
FreeBSD 5.3 or later
Solaris x86 2.5 or later
NetBSD-current

As Wine requires kernel-level thread support to run, only the operating
systems mentioned above are supported.
Other operating systems which support kernel threads may be supported
in the future.

Linux info:
While Linux 2.2.x should still work and Linux 2.0.x may still work
(older 2.0.x versions had thread-related crashes),
it's best to have a current kernel such as 2.4.x.

FreeBSD info:
Wine should build on FreeBSD 4.x and FreeBSD 5.x, but versions before
FreeBSD 5.3 will generally not work properly.

More information can be found in the FreeBSD ports tree at
<ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/ports/ports/emulators/wine/>.

Solaris info:
You will most likely need to build Wine with the GNU toolchain
(gcc, gas, etc.). Warning : installing gas does *not* ensure that it
will be used by gcc. Recompiling gcc after installing gas or
symlinking cc, as and ld to the gnu tools is said to be necessary.

NetBSD info:
Make sure you have the USER_LDT, SYSVSHM, SYSVSEM, and SYSVMSG options
turned on in your kernel.

Supported file systems:
Wine should run on most file systems. However, Wine will fail to start
if umsdos is used for the /tmp directory. A few compatibility problems have
also been reported using files accessed through Samba. Also, as NTFS
can only be used safely with readonly access for now, we recommend against
using NTFS, as Windows programs need write access almost everywhere.
In case of NTFS files, copy over to a writable location.

Basic requirements:
You need to have the X11 development include files installed
(called xlib6g-dev in Debian and XFree86-devel in RedHat).

Build tool requirements:
On x86 Systems gcc >= 2.7.2 is required.
Versions earlier than 2.7.2.3 may have problems when certain files
are compiled with optimization, often due to problems with header file
management. pgcc currently doesn't work with Wine. The cause of this problem
is unknown.

Of course you also need "make" (most likely GNU make).

You also need flex version 2.5 or later and bison. If you are
using RedHat or Debian, install the flex and bison packages.

Optional support libraries:
If you want CUPS printing support, please install both cups and cups-devel
packages.

For requirements in case you intend to build the documentation yourself,
see "DOCUMENTATION" section.

4. COMPILATION

In case you chose to not use wineinstall, run the following commands
to build Wine:

./configure
make depend
make

This will build the program "wine" and numerous support libraries/binaries.
The program "wine" will load and run Windows executables.
The library "libwine" ("Winelib") can be used to compile and link
Windows source code under Unix.

To see compile configuration options, do ./configure --help.

To upgrade to a new release by using a patch file, first cd to the
top-level directory of the release (the one containing this README
file). Then do a "make clean", and patch the release with:

gunzip -c patch-file | patch -p1

where "patch-file" is the name of the patch file (something like
Wine-yymmdd.diff.gz). You can then re-run "./configure", and then
run "make depend && make".

5. SETUP

Once Wine has been built correctly, you can do "make install"; this
will install the wine executable, the Wine man page, and a few other
needed files.

Don't forget to uninstall any conflicting previous Wine installation
first. Try either "dpkg -r wine" or "rpm -e wine" or "make uninstall"
before installing.

If you want to read the documentation supplied with the Wine source,
see the "DOCUMENTATION" section.

Wine requires a configuration file named named "config" in your
~/.wine directory. The format of this file is explained in the config file
man page (documentation/wine.conf.man).
The file documentation/samples/config contains an example configuration file
which has to be adapted and copied to the location mentioned above.

See the Support area at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further
configuration hints.

In case of library loading errors
(e.g. "Error while loading shared libraries: libntdll.so"), make sure
to add the library path to /etc/ld.so.conf and run ldconfig as root.

6. RUNNING PROGRAMS

When invoking Wine, you may specify the entire path to the executable,
or a filename only.

For example: to run Solitaire:

wine sol (using the search Path as specified in
wine sol.exe the config file to locate the file)

wine c:\\windows\\sol.exe (using DOS filename syntax)

wine /usr/windows/sol.exe (using Unix filename syntax)

wine sol.exe /parameter1 -parameter2 parameter3
(calling program with parameters)

Note: the path of the file will also be added to the path when
a full name is supplied on the commandline.

Wine is not yet complete, so several programs may crash. Provided you set up
winedbg correctly according to documentation/debugger.sgml, you will be dropped
into a debugger so that you can investigate and fix the problem.
For more information on how to do this, please read the file
documentation/debugging.sgml.

You should backup all your important files that you give Wine access
to, or use a special Wine copy of them, as there have been some cases
of users reporting file corruption. Do NOT run Explorer, for instance,
if you don't have a proper backup, as it renames/cripples several
directories sometimes. Not even other MS apps such as e.g. Messenger are safe,
as they launch Explorer somehow. This particular corruption (!$!$!$!$.pfr)
can at least partially be fixed by using

7. DOCUMENTATION

Some documentation (various Wine Guides etc.) can be found in the
documentation/ directory (apart from also being available on WineHQ).

If you want to process the SGML files in there, then you can run "make doc"
in the documentation/ directory.
Doing so requires the sgml tools package (for db2html, db2ps, db2pdf) named:
Debian: docbook-utils
Mandrake: sgml-tools-A.B.C-DDmdk
SuSE: docbktls-A.BB.C-DD

8. GETTING MORE INFORMATION

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A great deal of information about Wine is available from WineHQ at
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : various Wine Guides, application database,
bug tracking. This is probably the best starting point.

FAQ: The Wine FAQ is located at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Usenet: You can discuss Wine-related issues and get help
on comp.emulators.ms-windows.wine.

Bugs: Report bugs to Wine Bugzilla at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please search the bugzilla database to check whether your
problem is already found before posting a bug report. You can
also post bug reports to comp.emulators.ms-windows.wine.
Please read the file documentation/bugs.sgml to see what
information is required.

IRC: Online help is available at channel #WineHQ on irc.freenode.net.

CVS: The current Wine development tree is available through CVS.
Go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information.

Mailing lists:
There are several mailing lists for Wine developers; see
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information.

If you add something, or fix a bug, please send a patch (in 'diff -u'
format) to wine-patches@winehq.org list for inclusion in the next
release.

--
Alexandre Julliard
julliard@winehq.org

mahmood-gt2
02-12-2006, 18:39
فایل libntdll.so منطقاً باید در مسیر /usr/local/lib باشه. یه نگاه بکن.... اگر بود که هیچی اگر هم نبود یه جستجو توی کل / ها بکن ببین کجا هست و بعد کپی کن بیارش توی همین دایرکتوری که گفتم.

بعدش فایل /etc/ld.so.conf رو باز کن و توش /usr/local/lib رو اضافه کن سپس دستور ldconfig رو اجرا کن (باید root باشی)

امیدوارم کمک کنه...

vorojax
02-12-2006, 19:03
اقا ممنون رفتم يه تستي كنم
راستي تو لينوكس چه جوري ميشه سرچ كرد؟

mahmood-gt2
02-12-2006, 23:08
توی همون منوی های پایین (که مثل start) هستن وجود داره. search for files فکر کنم باشه... توی ترمینال هم می تونی با دستور locate سرچ کنی...

vorojax
03-12-2006, 19:16
اقا دمت گرم ويني درست شد فقط يه چيزي اين برنامه رابط گرافيكي نداره؟؟؟
بازم به معرفت شما محمد جان
__
و اينكه اگه ميشه كمك كن مودم و سخت افزار هامو بهش بشناسونم مثل گرافيك و صدا

vorojax
04-12-2006, 10:21
محمد جان من مي خام با ويني اكروبات 7 رو باز كنم ولي اين ارور رو ميده ؟
مشكل از كجاست؟!

mahmood-gt2
04-12-2006, 15:35
من محمود هستم... :happy:
در مورد wine، نیابد انتظار اجرا شدن همه برنامه های ویندوز رو داشته باشی. این نسخه ای که free هست برنامه های محدودی در حد notepad و این چیزها رو می تونه که اجرا کنه :puke: (البته winrar رو هم اجرا می کنه).

در مورد سخت افزارها...
اگر از فدورا 3 به بالا استفاده کنی نباید با کارت گرافیک و صدا مشکل داشته باشی (مگر این که خیلی جدید باشن). یه تست صدا داره که اگر کار کنه می فهمی کارت صدا رو می شناسه. امتحان کردی؟

اگر مودمت conexant باشه توی تاپیک مودم به تفصیل دربارش صحبت شده. اگر هم که مارک دیگه ای هست اونجا بگو بالاخره دوستان هستن...

vorojax
05-12-2006, 07:58
محود جان ممنون
از كجا مي تونم نسخه اصلي wine رو گير بيارم
اون اول يه تست صدا داشت كه هر كاري كردم هيچ صدايي از تو اسپيكرم در نيومد
گرافيكم نمي شناسه چون يه بازي تويه اين لينوكس هست(پنگوئنه)كه تيك تيك اجرا مي كنه در حالي كه گرافيكم 128
مودمم مشخصاتش اينه تو اون تايپيكه نيست درسته؟
مودمم اينه
genius
gm56pci-sa
_

rootnt
05-12-2006, 13:40
سلام
فکر می کنم آکروبات ریدر نسخه لینوکسی هم داره
نصب درایور کارت گرافیک که کاری نداره (در گوگل سرچ کنید)
در مورد مودمتون هم به اینجا مراجعه کنید:
البته این مدلی که شما در مورد مودم دادید کافی نیست
بارها گفتم نوع چیپست مهمه
نمی خوام اینجا در مورد مودم بحث کنم
تاپیک modems faq هم فقط برای مودمهای conexant نیست
بحثهای بیشتر در مورد مودم در همون تاپیک

mahmood-gt2
05-12-2006, 16:34
حقیقتش نمی دونم از کجا باید گیر آوردش... خودم دنبالش نبودم تازه اگر هم گیر بیاد باید به فکر کرکش هم بود که کرک برنامه های لینوکس هم حیلی کمه! بهتره بی خیالش بشی

در مورد صدا... اگر می دونی چه مارک و مدلی هست (توی ویندوز معلومه) بهترین کار اینه که بری تو سایت سازنده و ببینی که درایور برای لینوکس داره یا نه.

در مورد گرافیک... اون بازیه ملاک درایور و این چیز ها نیست. من روی لپ تاپم که 64 share هست بدون هیچ مشکلی بازیه اجرا می شه ولی توی دسکتاپ با radeon 9200 که 128 هست صفحه هی می پره! در صورتی که موقع نصب تشخیص داد که کارت گرافیکم چیه و به راحتی رزولوشن رو می تونم توی لینوکس تغییر بدم. باز هم بهترین کار مراجعه به سایت سازنده هست

vorojax
06-12-2006, 08:25
محمود جان شبيح ساز ديگه اي برايه لينوكس نيست كه باهاش بشه برنامه هايه ويندوز رو اجرا كرد؟!
_
من تو لينوكس خيلي تازه كارم اصلا نمي دونم كجا بايد برم تا مثلا بدوتنم يه چيزي رو نصب كنم تو لينوكس يه جا مثله ويندوز نداره كه نوشته باهشه هاردور؟

mahmood-gt2
06-12-2006, 10:03
اگر می خوای توی لینوکس همش برنامه های ویندوز اجرا کنی خوب چرا لینوکس؟.... از ویندوز استفاده کن. بعضی برنامه ها کلاً توی لینوکس معادل دارن مثلاً برنامه gimp یه چیزی مثل فتوشاپ هست که خیلی امکانات داره :cool: ...

اگر منظورت برنامه خاصی هست بگو...

برنامه های دیگه ای هم هستند که شبیه سازی می کنند مثل vmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , win4lin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . منتها این ها خود ویندوز رو توی لینوکس اجرا می کنند در نتیجه خیلی کند هستند.

جمله دومت هم اصلاً مفهوم نبود!.. :blink:

vorojax
07-12-2006, 09:53
محمود جان نمي دونم مثلا كجا باد برم تاببينم چه كارت صدايي رو شنخاته تا من عوضش كنم!
راستي لينوكس مگه اوپن سورس نيست!
خاب برايه اينكه به سورسش دسترسي داشته باشي بايد چه نوع زيبان برنامه نويسي رو بلد باشي

m a j r i x
09-12-2006, 07:09
خاب برايه اينكه به سورسش دسترسي داشته باشي بايد چه نوع زيبان برنامه نويسي رو بلد باشي
برای سفارشی و یا ---- کردن کرنل باید C رو بلد باشیو بعدش میتونی patch کنی

vorojax
09-12-2006, 09:08
c خالي يا c# بشه مورد موردي نداره چون من مي خام c# ياد بگيرم؟!

mahmood-gt2
09-12-2006, 15:57
محمود جان نمي دونم مثلا كجا باد برم تاببينم چه كارت صدايي رو شنخاته تا من عوضش كنم!
راستي لينوكس مگه اوپن سورس نيست!

حقيقتش من يه خاطر يه مشكل الان لينوكس ندارم كه مسير دقيقشو بگم. ولي توي sytem tool يه قسمت داره به نام sound card detection. يه نگاه بكن..

hushang
18-12-2006, 07:42
سلام و خسته نباشید.
چه جوری میشه یه کرنل جدید دانلود شده رو بتپونیم تو سی دی نصب فدورا 5 تا با کرنل جدید نصب بشه؟ یعنی اینکه کرنل داخل سی دی رو با کرنل جدید عوض کرد. اصلا میشه اینکار؟ عجیبه. ولی خوب سواله دیگه!!!

m a j r i x
20-12-2006, 06:57
c خالي يا c# بشه مورد موردي نداره چون من مي خام c# ياد بگيرم؟!
برای اینکار باید C یا ++C یا فورتون بایستی بلد باشی چون بیش از ۷۰درصد کرنل با C نوشته شده پس بهترین اینه که C رو بلد باشی
در ضمن از فکر #C مسخره بیا بیرون این زبان مخصوص دنیای ماکروسافت هست بدرد لینوکس نمیخوره

m a j r i x
20-12-2006, 07:01
سلام و خسته نباشید.
چه جوری میشه یه کرنل جدید دانلود شده رو بتپونیم تو سی دی نصب فدورا 5 تا با کرنل جدید نصب بشه؟ یعنی اینکه کرنل داخل سی دی رو با کرنل جدید عوض کرد. اصلا میشه اینکار؟ عجیبه. ولی خوب سواله دیگه!!!
سلام
کرنل رو میشه ارتقا داد
ولی نمیشه کرنل قبلی با کرنل جدید در دیسک عوض کرد چون با همون کرنل توزیع ساخته میشه
کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که فدورا نصب کنی بعدش با کرنل جدید اون کامپایل و ارتقا بدی

hushang
20-12-2006, 07:30
ممنون دوست عزیز!
برای این میخواستم اینکارو بکنم چون فدورا 5 هارد منو نمیشناسه چون کرنلش قدیمیه. اما سوزه میشناسدش.
و من هم هنوز از فدورا 6 مطمئن نیستم که بتا هست یا نه. در ثانی سیستم من AMD 64 است و من دنبال نسخه bit 64 هستم . در کجای تهران میشه اونو پیدا کرد؟ ممنون از لطف شما.

hushang
20-12-2006, 07:31
سلام
ممنون دوست عزیز!
برای این میخواستم اینکارو بکنم چون فدورا 5 هارد منو نمیشناسه چون کرنلش قدیمیه. اما سوزه میشناسدش.
و من هم هنوز از فدورا 6 مطمئن نیستم که بتا هست یا نه. در ثانی سیستم من AMD 64 است و من دنبال نسخه bit 64 هستم . در کجای تهران میشه اونو پیدا کرد؟ ممنون از لطف شما.

rootnt
21-12-2006, 00:27
اگر هم شدنی باشه کرنلی که برای suse کامپایل شده رو نمی شه در توزیع دیگری به کار برد
بارها گفتیم که توزیع های لینوکس رو از قسمت فروش سایت technotux بخواهید (بهترین جا)

Lord_theOne
23-12-2006, 07:50
مي گم ردهت ديگه توليد نمي شود بجاش فدورا مي ايد؟
يكم توضيح مي خواهم ايا فدورا هم مثل ردهت در دنيا اعتبار دارد؟
آموزش نصبشم كامل مي خواستم اموزش پارتيشن بنديش منظورم هست كامل باشد در مورد همه قسمتهاش
من فدورا 4 نصب كردم ولي فارسي را پشتيباني نمي كند چكار كنم
فدورا 6 فارسي ساپورت مي كند؟
ممنون

Bayazee
23-12-2006, 13:49
سلام
پروژه رد هد تا رد هت 9 ادامه داشت . بعد شرکت رد هت تصمیم گرفت توزیع جدید و حرفه ای برای کارای سرور و اینترپرایس ارائه کنه . اسمشو گذاشت ردهت اینترپرایس که ادامه رد هد بود . این نسخه پولی هست که این پول به خاطر پشتیبانی و ضمانت و تست دقیقی هست که روی سیستم اعمال می شه . اما برای اینکه تعهدش رو به دنیای نرم افزار آزاد رو زیر پا نگذاره توزیع دیگه ای رو به نام فدورا ظروع کرد که یه جورایی اسپانسر یا حمایت کنندش هست ! فدورا یک هم بعد از رد هت 9 ریلیز شد که برای همین خیلی ها به اشتباه همون اسم گذاری رو ادامه دادند و به فدورا 1 لینوکس 10 یا ... گفتند که کاملا اشتباه هست و اینا خیلی باهم فرق دارند .
منظورت از پشتیبانی فارسی چی هست ؟
می تونی فارسی بنویسی یا .. حتی خیلی از قسمتها به فارسی ترجمه شده که می تونی نصبشون کنی ! برای فارسی سازی به تنظیم و نصب فونت و بسته های مورد نیاز احتیاج داری ...
خواستی توزیع های دیگه رو هم یه تستی بکن

rootnt
23-12-2006, 14:11
راهنماي فارسي كردن فدورا 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش گام به گام نصب فدورا 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينها براي فدورا 5 هستش ولي فكر نمي كنم فرق زيادي با نسخه 6 يا 4 داشته باشه

Lord_theOne
24-12-2006, 07:27
ممنون از دوستان من كتاب لينوكس گرفتم خيلي خوبه
Bayazee جان موقع نصب فارسي ندارد من لنگويچ را انگليسي مي زنم
rootnt جان منو راهنمايي كرد ممنون از همه

Bayazee
24-12-2006, 11:36
من زیاد اهل فارسی سازی و ... نیستم ! اما توی خود سی دی هاش می تونی فایل های لازم برای فارسی سازی محیط های کی دی ای یا گنوم رو پیدا کنی ! اگر نبود تو اینترنت دنبالش باش . برای مثال برای کی دی ای باید اسمی شبیه به kde-i18n-fa باشه .
اینجا در مورد کی دی ای می تونه کمکت کنه :

Lord_theOne
28-12-2006, 08:14
مي گم كسي اطلاعات جامعه اي در مورد / و /home و \boot و \var و.... قسمتهاي ديگشو كسي نمي دونه براي ساختن اينها بايد چقدر حجم گذاشت ؟

m a j r i x
29-12-2006, 18:31
سلام
/home
خب میشه گفت مکان یا خونه شما در لینوکس هست که به شما اختصاص داده میشه خب اگر فایلهای شخصی زیادی داری خب باید نسبت به اون حجمش تعیین کنی
/var
این پارتیشن بیشتر برای سرورها و ادمینش کاربرد داره تا به بررسی فایلهای log و چک کردن سیستم بپردازن کمتر از ۵ گیگ کافیه
/boot
مستقل بودن این پارتیشن برای یه لینوکس کار یه خوبی داره که اگر خواست یک توزیع دیگه به سیستم اضافه کنه با خیال راحت اینکارو انجام میده حجم ۱ گیگ کافیه
موفق باشی

Lord_theOne
31-12-2006, 08:08
ممنون عزيز سايتي نداري
چون يك جا ديدم VAR را 3 گيگ گفته بود من كمتر تعيين كردم هرچي كردم نشد و لينوكس نصب نمي كرد تا اينكه بيخيال Var شدم

ممنون

nightmare
04-01-2007, 18:48
سلام دوستان لینوکس باز حرفه ای خودم ....

دوستان من ایمیج سیدی لایو فدورا 6 رو دانلود کردم ( من هیچ تجربه ای از کار با لینوکس ندارم اما شبکه های مایکروسافت رو یه چیزایی بلدم )

بعد از اینکه باهاش بوت شدم و بالا اومدم ، به خیلی از تنظییماتش تونستم مسلط بشم و واقعا خوشم اومد .
فقط یه مشکلی بود که هر جایی رو گشتم تو منو ها راه حلی ندیدم .

به راحتی کارت شبکه ی متصل به اینترنت منو شناسایی کرد اما نتونستم بهش Ip بدم ... کلی هم گشتم تو تنظیمات ولی ...

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه ....

تا بعد ....

Bayazee
04-01-2007, 21:24
ifconfig eth0 192.168.0.1
اطلاعات بیشتر :
man ifconfig

hushang
24-01-2007, 07:41
سلام
آفا این فدورا اعصاب منو داغون کرده
برای مودمش که پدرم دومد نصبش کردم(بدون اشکال)
خودمو کشتم تا kaffaine xine رو نصب کردم اما لعنتی هیچی اجرا نمیکنه. هی error میده که xine نتونست فایل رو بخونه و...
لطفا کمکم کنید چی کار کنم. نگید برو نمیدونم totem بریز و فلان. همینو اگه ممکنه راهنمایی کنید.

fedora 6 64bit

error403
24-01-2007, 12:40
سلام
من میخوام کتاب آموزش فدورا کور4 رو بگیرم ولی روی سیستمم فدورای 5 نصبه میخواستم بدونم این دو تا ورژن چه تفاوتهایی باهم دارند و آیا مشکلی برام پیش میاد یا نه
در ضمن یه سوال دیگه : آیا امکانش هست من فدورا کور 6 رو جایگزین فدورا کور5کنم بدون اینکه آسیبی به ویندوزم برسه . اگه امکانش هست چه جوری باید این کار رو بکنم
مرسیخ!!

rootnt
24-01-2007, 20:56
QUOTE=hushang;823277]سلام
آفا این فدورا اعصاب منو داغون کرده
برای مودمش که پدرم دومد نصبش کردم(بدون اشکال)
خودمو کشتم تا kaffaine xine رو نصب کردم اما لعنتی هیچی اجرا نمیکنه. هی error میده که xine نتونست فایل رو بخونه و...
لطفا کمکم کنید چی کار کنم. نگید برو نمیدونم totem بریز و فلان. همینو اگه ممکنه راهنمایی کنید.

fedora 6 64bit[/QUOTE]

فکر کنم مشکل از اینه که کدکهای مربوطه رو نصب نکردی
yum -y install gstreamer-plugins*
yum -y install lame
yum -y install ffmpeg
yum -y install mjpegtools
yum --enablerepo=atrpms install w32codec
gst-register-0.8

sudotux
25-01-2007, 13:49
من live cd فدورا6 kde رو دانلود کردم , وقتی میاد بالا مشکلی نیست .بعد از اینکه یوزرنیم و پسورد تعریف می کنم , یه صفحه سیاه میاد که یوزر و پسورد می خواد . بعد از وارد کردن یوزر و پسورد , هیچ محیط گرافیکی نداره و توی همون صفحه سیاه میمونه . چه دستوری باید بزنم تا وارد دسکتاپ . محیط گرافیکی بشه ؟ من هیچی در مورد لینوکس نمی دونم , لطفا یه جوری راهنمایی کنید که متوجه بشم ........... با تشکر

rootnt
25-01-2007, 17:26
startx اگر در محیط خط فرمان باشی
فکر می کنم با کارت گرافیکتون مشکل داشته باشه ( حالا به هر صورت)
اگر مشکلی نداشت به صورت معمولی بالا میومد و دیگه احتیاج به کار دیگه ای نداشت
من خودم هم با بعضی توزیعها همین مشکل رو داشتم
مشکل این بود که کارت گرافیکم nvidia بود و درایور پیش فرض در اون توزیع لایو vesa
کاری که کردم این بود که تنها درایور رو گذاشتم روی nv

hushang
27-01-2007, 08:12
سلام علیکم
۱. ما نتوانستیم با فذورا ۶ و ۵ کنار بیاییم. از این رو همان فدورا ۳ را نصب کردیم و الان به احتی مشغول به کا هستیم همه چیز درست است الا چند سوال:
۱ بنده روی amd 64 نسخه ۳۲ بیتی را ریخته ام آیا مجلی دارد؟
۲. چه تور کاری کرد تا یوزر معمولی هم بتواند فایل های دراوهای فت۳۲ را تغییر دهد؟ این امکان فقط برای رووت است و نمیشود با تغییر premissions آن را درست کرد.
۳. ما فدورا ۵ را و فدورا ۶ را(dvd) و سوزه 10.1 را داریم. اگر کسی میخواهد بیاید به او بفروشیم. (لطفا بیاید)

hushang
01-02-2007, 07:52
سلام
آقا کمک کمک. یه مشکل دیگه
اون مشکل kppp برای من هم هست من از فدورا 6 بهره میبرم ( 3 رو باز هم پاک کردم). مودم نصب است. و شماره گیری میکند. صداهم میدهد. اما ییگهو یک بوق ممتد وفرت!!!. و: NO CARRIER . و gnome network هم همینطور.مشکل ازISP هم نیست چون از ویندوز بی مشکل است.

m a j r i x
02-02-2007, 11:40
سلام
احتمالا در تعریف authentication مشکل هست روی PAP/CHAP تنظیم کن در ضمن فایل log اینجا بذار

amie hossein
02-02-2007, 13:06
نصب لينوکس red hat linux 12 fedora core 3
---
سلام دوستان.
من تازه ميخوام از نصب لينوکس شروع کنم ولي طريقه نصبش رو بلد نيستم همين ورژن بالايي(red hat linux 12) که گفتم .آخه يه بار که نصبش کردم کل هاردمو با پسوند هاي خودش فرمت کرد و تمام اطلاعاتم پريد:sad: :sad: ولي الان ميخوام رو سيستمم هم ويندوز و هم لينوکس داشته باشم.ويندوز رو درايو c هستش و مي خوام لينوکس رو هم رو درايو d نصب کنم ولي بلد نيستم مي ترسم کل اطلاعاتم مثل دفعه پيش پاک بشه!!!! پس خواهش ميکنم طريقه نصب اين ورژن رو بطوريکه فقط تو درايو d نصب بشه به طور کامل(و اگه ممکنه با کمي عکس ) بهم ياد بدين
در ضمن اين پک 4 تا cd داره.

rootnt
02-02-2007, 18:54
این ورژن قدیمی شده
راهنمای نصب فدورا ۵ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amie hossein
02-02-2007, 21:13
حالا میگم نصبشون خیلی با هم فرق می کنه؟؟؟؟
یعنی می تونم با همین ورژن 3 و با استفاده از اون توضیحات و شکلا اینو نصب کنم؟؟؟؟

rootnt
03-02-2007, 11:14
والا شکل و شمایل و ظاهرش عوض شده ولی در اصل فرق زیادی نداره
اگر هم بر فرض کسی بخواد آموزش نصب درست کنه می ره برای ورژن ۶ فدورا رو درست می کنه
چرا برای ورژن قدیمی (۳) این کار رو انجام بده
به شما هم توصیه می کنم ورژن جدید نصب کنید
البته به زبان انگلیسی هستش
اگر جستجو کنید پیدا می کنید

amie hossein
11-02-2007, 01:27
سلام دوستان
می بخشید من خیلی خیلی تازه کارم و 2 تا سوال دارم و اولیش اگه بی ربط بود بهم نخندین!!!:rolleye:
1- آیا adobe acrobat تو لینوکس فدوراکور 3 نصب میشه و اصلا نسخه ای از این نرم افزار برای لینوکس هست؟
2- این خیلی مهمه ! میخوام از محتویات درایوهای ویندوزم تو لینوکس استفاده کنم آیا راهی وجود داره که بتونم پارتیشن های ویندوز رو تو لینوکس ببینم؟
و در ضمن من کتاب الکترونیکی لینوکس یه چند تا دارم ولی می خواستم ببینم شما برای من تازه کار که با redhat fedoracore3 کار میکنم چه کتابی پیشنهاد میکنید ؟ لطفا اگه میشه لینکشم اینجا بذارید.
خیلی ممنون

hushang
11-02-2007, 05:26
سلام َ
اولا پیشنهاد میکنم برای شمای تازه کار این کارا زوده. اول یه نسخه لایو (cd بدون نیاز به نصب) بگیر. کار کن ببین میتونی. یا نه...
دیما : adobe reader لینوکسش هم هست. میتونی بدانلودی!
سیما: بحثش طولانیه میتونی سرچ کنی.... مثلا: fat32 in linux
چهارما: کتاب الکترونیکی فایده یوخه. شما بورو کتاب معمولی بگیر.

amie hossein
15-02-2007, 12:40
سلام
می گم هوشنگ جان من خیلی گشتم ولی در کل اکثر کتابها چه الکترونیکی چه کتابهای توی بازار در مورد shell script یا فکر کنم همون محیط برنامه نویسی و text لینوکس هستن. ولی من یه کتاب کامل در مورد آموزش محیط های گرافیکی لینوکس مثل گنو و kde مخوام تا اول اونا رو یاد بگیرم و بعد برم سراغ برنامه نویسی اگه یه کتاب الکترونیکی هم در این مورد بهم معرفی کنید ممنون میشم.

hushang
16-02-2007, 07:59
سلام!
اگه دنبال اینا هستی بهترین راهش رفتن به سایت اصلی اونها و استفاده از منابه! انگلیسیه. یا جستجوی فارسی.
اما cd آموزشیش است. اما مفت گرونه. بهترین چیز اینترنته اونم انگلیسی. در زمن! لینوکس بدون محیط متنی معنی نداره. بابلاخره مجبوری استفادش کنی. کتابی هم به فارسی الکترونیکی نیست که بگیم. اما انگلیسیش تا دلت بخاد! گوگل کن! مسلن! learning fedora.pdf و.......

Bayazee
16-02-2007, 14:10
سلام
یه لینوکس نصب کن و شروع کن به استفاده ! اکثر ما ها هم همینطوری یاد گرفتیم . خو تو ویندوز رو از کتاب خوندی !!
تازه هر دو این محیط ها و نیز اکثر نرم افزار ها مستنداتی کافی دارند که می تونند بهت کمک کنند .

amie hossein
17-02-2007, 00:43
دوستان سلام
hushang وBayazee جان ممنون از راهنمایی هاتون . این همه سوال رو بذارین به حساب ذوق و شوق!!! چون تازه با دنیای لینوکس آشنا شدم و خیلی دوست دارم زود کار کردن باهاشو یاد بگیرم خوب پس سعی میکنم که آروم آروم برم جلو!!
ممنون

Linux Learner
04-03-2007, 13:26
سلام
من هر كاري ميكنم fedora 5 رو كامپيوترم نصب نميشه
چيكار كنم؟
همش بعد از صفحه انتخاب نوع نصب هنگ ميكنه به غير از حالت text كه وسط نصب گير ميده
لطفا" كمك كنيد

Bayazee
04-03-2007, 16:14
خوب اگر اروري مي ده اينجا بذار .
شايد از سيدي يا ديويديت باشه ! شايد هم نمي تونه يك يا چند سخت افزارو شناسايي كنه ! يا شايدم در پارتيشن بندي مشكلي وجود داره و ... بايد بيشتر توضيح بدي تا بتونيم كمكت كنيم

mammad_visual
06-03-2007, 04:47
دوستان ببخشید...
میخواستم بپرسم بهترین نسخه Linux کدومه؟
Red Hat, Fedora,...
و اینکه بهترین و یا اخرین نگارششون کدومه؟!
با تشکر...
-------------------
دوستان واقعا ببخشید! اصلا حواسم نبود...
میخواستم پستو پاک کنم تو تاپیک مربوطه بدم ولی مثه اینکه همچین قابلیتی نداره...
شرمنده..

Linux Learner
08-03-2007, 17:39
هیچ اروری نمیده فقط تا یه جایی میره بعد قفل میکنه ودو ساعت بعد هم نمیره
بمحض امکان عکس میزارم
z_v
08-03-2007, 20:51
سلام
من نمی تونم فایلهای صوتی با پسوند mp3 رو تو fedora core 6 اجرا کنم
هرکی می تونه کمک کنه
ممنون میشم

Arthas
10-03-2007, 16:08
Failed To Activate C_Name With Error 8
دوستان این اصل ماجراست:
من اول فدورا کر زدم.(6)
بعد با هیچ اینترنالی کنار نیومد.
یه اکسترنال وی نود راکول پیدا کردم.(بزور).
بعد تونستم با فدورا به نت وصل بشم.
ولی :
بعد یه ویندوز زدم.
تو ویندوز بسیار سخت مشکل مودم رو حل کردم.(شناختنش)
یه بار دیگه فدورا زدم.
ولی دیگه این بار فدورا ارور شماره هشت رو می ده.
حالب اینجاست: پارسیکس تونست مودم رو پیدا کنه و باهاش به نت وصل شدم.
ولی فدورا هر کاری کردم همین ارور رو داد.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لازم به ذکره که همین چند دق پیش که با ویندوز مودم رو تست می کردم.
ویندوز م موندم رو نشناخت(علارغم اینکه تا همین دیروز شب باهاش به اینترنت وصل می شدم تو ویندوز)
تو ویندوز ارور 797
و تو فدورا 6 ارور 8 رو می ده
تو پارسیکستم به به اینترنت وصل می شه و الان تو پارسیکسم.
کسی می دونه این ارور واسه چیه و چطوری م یشه حلش کرد؟؟

من این مورد خیلی برام مهمه.
چون باید خیلی سریع درستش کنم.
هرکی راه حلی به ذهنش رسید بگه.
چطوری این ارور رو حلش کنیم؟
از وقتی ویندوز فدورا رو پاک کرد و من مجبور شدم دوباره فدورا بزنم اینطوری شد.
(مودمم پورت سریاله)
یه چندتا لینک پیدا کردم
ولی زبانم ضعیفه و نتونستم کاری بکنم
تو لینک دوم فقط فهمیدم این بابا هم قبلا مشکل من رو داشته.
ولی نفهمیدم چطوری حلش کرده.
پیشاپیش ممنون

m a j r i x
10-03-2007, 22:04
سلام
از چه برنامه‌ای برای کانکت شدن استفاده کردی
فایل log رو حتما بذار

SuB
22-03-2007, 13:47
آقا آخرین کرنل برای فدورا کور 6 رو از کجا دانلود کنم؟
من خودم این کرنل رو دارم.(رو خود فدورا کور 6 بود) : 1.2798-2.6.18

Bayazee
22-03-2007, 15:35
آقا آخرین کرنل برای فدورا کور 6 رو از کجا دانلود کنم؟
من خودم این کرنل رو دارم.(رو خود فدورا کور 6 بود) : 1.2798-2.6.18

سلام
آخرین نسخه تا این لحظه 2.6.20.3 هستش . اما نسخه کرنل شما هم خوبه ؟ چرا می خوای کرنلت رو عوض کنی ؟
ممکنه سیستم یا خراب بشه یا کاراییش کم بشه .

Bayazee
22-03-2007, 15:36
دوستان ببخشید...
میخواستم بپرسم بهترین نسخه Linux کدومه؟
Red Hat, Fedora,...
و اینکه بهترین و یا اخرین نگارششون کدومه؟!
با تشکر...
-------------------
دوستان واقعا ببخشید! اصلا حواسم نبود...
میخواستم پستو پاک کنم تو تاپیک مربوطه بدم ولی مثه اینکه همچین قابلیتی نداره...
شرمنده..

خوب بستگی داره به شما !‌و سلیقه شما ! سایت زیر رو ببین . تقریبا همه نسخه های مختلف گنو/لینوکس رو می تونی پیدا کنی با کلی اطلاعات :

setareh kocholo
22-03-2007, 18:11
سلام.
میتونید روش نصب لینوکس فدورای رو اینجا بذارید . یا لینکی چیزی در این مورد معرفی کنید.
برای یه پروژه میخوام .

setareh kocholo
22-03-2007, 18:14
سلام.
میتونید روش نصب لینوکس فدورای رو اینجا بذارید ؟؟
برای یه پروژه میخوام..

setareh kocholo
22-03-2007, 18:20
سلام.
میتونید روش نصب لینوکس فدورای رو اینجا بذارید.؟؟ یا لینک فارسی معرفی کنید.
برای یه پروژه میخوام.

SuB
23-03-2007, 09:38
سلام
آخرین نسخه تا این لحظه 2.6.20.3 هستش . اما نسخه کرنل شما هم خوبه ؟ چرا می خوای کرنلت رو عوض کنی ؟
ممکنه سیستم یا خراب بشه یا کاراییش کم بشه .

آخه براي نصب مودمم نياز دارم يكي ديگه از كرنل ها رو نصب كنم. اون درايوري كه تو خود سايت لينوكس هست با اين نسخه از كرنل من سازگار نيست.
در ضمن ديگه لينك رو نمي خوام چون خودم پيداش كردم. اينجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فقط يه چيزي. شما گفتيد ممكنه سيستم خراب بشه يا كاراييش كم بشه توي همين سايتي كه گفتم نوشته نسخه stable هست. فكر كنم ديگه اين كرنل مشكلي نداشته باشه؟ درسته؟
راستي توي همين سايتي كه گفتم براي دانلود كرنل نوشته F V VI C. بايد كدوم رو دانلود كنم؟

m a j r i x
23-03-2007, 12:35
F = full source
B = patch baseline
V = view patch
VI = view incremental
C = current changesets
اگر نسخه فول میخواهی دانلود کنی لینک زیر

SuB
25-03-2007, 13:36
ممنون
حالا می دونی چطوری می تونم فدورا رو از روی هاردم نصب کنم؟
البته فایلهای iso فدورا توی درایوی هست که سییستم فایلش ntfs هست.

mammad_visual
28-03-2007, 09:53
خوب بستگی داره به شما !‌و سلیقه شما ! سایت زیر رو ببین . تقریبا همه نسخه های مختلف گنو/لینوکس رو می تونی پیدا کنی با کلی اطلاعات :

دوست عزیز خیلی لطف کردی, من فکر کردم کسی جواب نمیده, بخاطر همین تازه دیدم!!!

فقط میخواستم یه تفاوت کلیشون رو از زبان کسی که تجربه کرده نسخه های مختلفش رو بشنوم.
خیلی ممنون.

Naser_helboy
30-03-2007, 11:56
برای نصب برنامه های جانبی لینوکس باید در منوی اصلی Gnome بر روی Add/Remove software کلیک کنید..
اما من وقتی کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم، لطفا کمک کنید.

unable to retrieve software information
unable to retrieve software information
This could be caused by not having a network connection available
cannot find a valid baseurl for repo:core

اینم عکسش

mahmood-gt2
30-03-2007, 19:54
صفحه 27 پست 262 در همین تاپیک... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...:20:

mhpdesign
31-03-2007, 19:50
با سلام . من اونجایی که چندتا گزینه میاد گیر کردم ( عکس زیر ) . اینجا من همون گزینه ی آخر رو می زنم ولی وقتی که می زنم یک اروری میده . می نویسه : No Drives Found
مشکل چیه ؟؟؟

m a j r i x
01-04-2007, 12:31
سلام
من تا حالا با VM ware کار نکردم
ولی فکر کنم باید گزینه سومی انتخاب کنی
use free space on selected drives
راستی چرا با لایو دیسک کار نمیکنید تجریه اون بهتره

mhpdesign
01-04-2007, 12:46
سلام
من تا حالا با VM ware کار نکردم
ولی فکر کنم باید گزینه سومی انتخاب کنی
use free space on selected drives
راستی چرا با لایو دیسک کار نمیکنید تجریه اون بهتره

نه . من خودم می دونم گزینه ی سوم رو باید بزنم . وقتی می زنم یک مشکل غیر عادی می گیره . می نویسه : No Drives Found . این برا چیه ؟؟؟

mahmood-gt2
01-04-2007, 19:29
ویندوزت XP هست یا vista؟ (البته سئوال خیلی مربوطی نیست...)

mahmood-gt2
02-04-2007, 11:33
با سلام...
می خواستم ببینم چه جوری میشه فدورا را uninstall کرد بدون این که ویندوز صدمه ببینه؟

mahmood-gt2
02-04-2007, 11:39
با سلام...
می خواستم ببینم چه جوری میشه فدورا را uninstall کرد بدون این که ویندوز صدمه ببینه؟

SuB
02-04-2007, 12:26
با سلام...
باید فقط MBR رو تصحیح کنی.
که برای این کار چندین روش هست.
1- با داس بالا بیا و دستور زیر رو در خط فرمان داس وارد کن.

2- سی دی ویندوز xp رو بزار و باهاش بالا بیا. بعد برو قسمت Recover (البته فکر کنم این باشه.) و بعد با یوزر Administrator وارد شو و بعد دستور زیر رو بزن.

دست آخر ریست کن و وقتی ویندوز بالا اومد، پارتیشنهای لینوکس رو پاک کن.
به همین راحتی!

mahmood-gt2
09-04-2007, 22:09
من راه حل دوم را خواستم اجرا كنم ولي وقتي fix mbr زدم يه پيغام داد كه ممكنه همه پارتيشن ها به هم بريزه. من هم گفتم بيخيال بابا... حالا مي خوام بپرسم كه براي همه اين warning رو مي ده يا مال من يه چيزيش بوده كه گفته...

SuB
11-04-2007, 13:54
من خودم راه اول رو رفتم و راه دوم رو نرفتم چون اون موقع که می خواستم لینوکس رو پاک کنم، پسورد Administrator ویندوز رو فراموش کرده بودم و بدون این پسورد اجازه هیچ کاری نمیده.
در مورد پیغام هم اگه پیغام رو نوشته بودی بهتر بود. ولی فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد. احتمالاً منظور از به هم ریختن پارتیشن ها, پارتیشنهای غیر ویندوزی مثل پارتیشن ex2 و ex3 هست.
همون راه اول رو برو و خودت رو راحت کن.

سوالی هست در خدمتیم.

mahmood-gt2
16-04-2007, 10:20
بله... من هم راه اول را رفتم و درست شد... ممنون

Cris_Y
20-04-2007, 19:48
salam
ye soal
too linux che joori mishe ye archive e rar ro exract kard
mamnoon

siyanor
20-04-2007, 21:27
سلام به همه
با اجازه ی همه ی اساتید
سلام عضو جدید امیدوارم که هیچ وقت قدیمی نشی !! یخمک
شما نگفتید که چه لینوکسی دارید
اگه دبیان دازی از این دستور استفاده کنید
apt-get install unrar
اگه فدورا و لینوکس دارید هم از دستور
yum install unrar
برای فری بیسدی
pkg_add -v -r unrar
اگه هم که هیچکدوم نبود یا نشد میتونید این کار رو بکنید

cd /tmp
$ wget [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون رو از حالت فشرده بیرون میاریم
$ tar -zxvf rarlinux-3.6.0.tar.gz
الان هم دستور رار و هم unrarدر دایرکتوری رار هستند
$ cd rar
$ ./unrar
هر دو دستور رو به دایرکتوری bin منتقل میکنیم
cp rar unrar /bin
نصب شد (روش اخر یه کم وقت گیره )
برای unrar کردن کافیه بنویسد
unrar e filename.rar

Cris_Y
21-04-2007, 11:55
salam
man fc6 daram
yum install ham ke mizanam mige package i ba in nam vojood nadare
merC

Cris_Y
21-04-2007, 11:57
dar zemn fakr nakonam moshkel az computer bashe chon roo chand ta computer emtehan kardam

siyanor
21-04-2007, 12:06
u can use the third way
that surely will work

Cris_Y
21-04-2007, 12:17
kardam vali not found mide!

Cris_Y
21-04-2007, 12:17
hichi dorost shod
merci

Cris_Y
21-04-2007, 12:29
vaghean mazerat
vali shared lib not found mide!!

Cris_Y
21-04-2007, 12:35
vaghean sharmande
emrooz ye kam gij mizanam
dorost shod
"e" ro ja andakhtam!
bazam mazerat
kheili kheili mamnoon
merC

rootnt
21-04-2007, 15:59
سلام
لطفا فارسي تايپ كنيد و پست هاي پشت سر هم نديد

Cris_Y
23-04-2007, 11:49
salam
kasi midoone ke too linux (fc6) che joori mishe wireless be internet vasl shod?
dar zemn az babate englisi type kardan motasefam vali emkan type farsi nadaram!
merci

mahmood-gt2
23-04-2007, 12:09
چرا امكان فارسي تايپ كردن نيست؟ اگر توي لينوكس داريد اين پست ها را مي نويسيد كه خوب... توي ويندوز بنويسيد و اون هم فارسي...

در هر حال، اول بايد ببيني كه كارت وايرلس چه ماركي هست؟ intel 2100 يا 2200 يا ...

بعد درايور مربوطه را دانلود كني و بعد بقيه كارها كه توي readme هست. در نهايت وقتي سرويس network manager را راه انداختي و از روي كيبورد وايرلس را روشن كردي، خودش مي فهمه و كارهاي لازم رو انجام ميده

Cris_Y
23-04-2007, 14:55
khob driver ro az koja mitoonam download konam?
site e khasi hast?
bad ham man too fc6 am
tamam modat ham too linux kar mikonam nemitoonam daeman bearam too linux!
bazham az komaketoon mamnoom

rootnt
23-04-2007, 16:10
سلام
خوب شما يه اطلاعاتي در مورد مودمتون بديد ببينيم چي مي شه
اضافه كردن امكانات فارسي در فدورا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Cris_Y
23-04-2007, 17:36
bebinid age mishod az khodam bood
labod nemishe ke migam!!!!
ta hade emken age windows giram biad miram too windows
vali kheili vaghta baram momken nist
bazham az in babat motasefam

Cris_Y
24-04-2007, 15:12
salam
mishe yeki be man bege ke che joori mishe drive e ntfs ro too fc6 mount kard!
merci

Cris_Y
24-04-2007, 15:50
salam
2 soal:
1)mahdoodeye kare wget ta che hadie? akhe bazi az linkha ro download nemikone . makhsoosan vaghti az -r estefadeh koni. dar hali ke oon file ha dar halate addi kamelan ghabele download an!
2)dastoore whereis che darbareye che joor file haii e?
az komaketoon mamnoon

mahmood-gt2
24-04-2007, 18:39
1- درباره وايرلس: در دفترچه لپ تاپتان نگاه كنيد كه مارك و شماره وايرلس چيست؟ بعد به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد و بسته به نوع كارت وايرلس دستورات را دنبال كنيد. حواستان به ورژن كرنل باشد چون اگر اين درايوري كه دانلود مي كنيد اگر با كرنل شما جور نباشد ابداً كار نخواهد كرد.

2- بعضي سايت ها و اينك ها با wget كار نمي كنن. دلايلش هم مختلفه: redirect كردن به سايت هاي ديگر، جلوگيري از گرفتن پهناي باند زياد (مخصوصاً براي سايت هاي rapidshare و ...) و ...

3- براي ntfs در فدورا 6 بايد به اين جا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بري و با انتخاب ورژن كرنل rpm مربوطه را دانلود كني. فقط حواستان باشه كه امكان write وجود ندارد. فقط مي توانيد در لينوكس فايل هاي ntfs را كپي كنيد.

Cris_Y
25-04-2007, 15:07
dastoore digari nadarim ke manande wget kar koni vali mahdoodiat hash kamtar bashe?

rootnt
26-04-2007, 14:54
سلام
باز هم كه داريد فينگليش پست مي ديد
چرا فارسي امكانات فارسي رو اضافه نمي كنيد؟

Cris_Y
26-04-2007, 17:43
salam
baz ham motasefam
vali goftam ke moshkele process daram
hamin joorish firefox be zoor baze!
vaghean mazerat
say mikonam age shod too farsi bezanam
age kheili mazaheme begid ta dige chizi nafrestam ta baghie ham rahat tar bashan
bazam mazerat

siyanor
26-04-2007, 19:05
سلام
من نمیدونم این ستاره چرا به جای این همه معذرت خواستن یه دقیقه نمیشینه که فارسی رو به لینوکسش اضافه کنه خدایش دیال اب هم داشته باشی 5 مین میشه در ضمن کسی با شما دشمنی نداره
Rules R Rules!!!!

Cris_Y
28-04-2007, 10:02
bebin age mishod dorostesh mikardam
moshkele man ba sorate internet o ... nist
mazerat khahi mikonam chon midoonam karam khalaf e ghavanine
baraye rahatie baghue ham dige inja soal o javab nemikonam
yani dige chizi nemifrestam
darzemn ghabl az chenin javabe tondi lotfan payam haye ghabli ro bekhoon]
bye

mahmood-gt2
28-04-2007, 10:31
آقا صلوات بفرستيد....

من فكر كنم بهتره به جاي حل بقيه مسائل (wget، ntfs و ...) اول به مشكل نبود فارسي در لينوكس شما بپردازيم...

شما درست توضيح نميديد فقط ميگوييد كه نميشه!! آيا در حين اضافه كردن فارسي و يا فارسي نوشتن پيغام خطايي مي ده؟ آيا حروف فارسي و در هم و برهم نشان مي ده؟ آيا كارهايي كه جناب مدير گفتن و انجام داديد؟....

براي فدورا 6 اين جا هم rpm هاي مربوط به زبان ها از جمله فارسي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siyanor
28-04-2007, 11:55
hi all
mahmood where r u ?i didnt see u for last 5 days i guess
well , as my friend said,i dont wanna continue this argue but dear setareh u can type in english i know that u know english very well
(i diidnt mean that , i hope that i didnt hurt ur feeling)

Cris_Y
28-04-2007, 12:40
hi
i dont undrestand you
i will supose that i have undrestood your meaning badly... but i dont know what you think about me
and its not important at all!
dont get annoyed
but it seems that you really want to anoy me!
i will supose that you didnt meant that
and you meant sth else

Cris_Y
28-04-2007, 12:47
salam
bebinid moshkele man ba nasbe pakage e farsi nist
moshkelam ine ke daeman ba narmarzafi kar mikonam ke process ro be 100 miresoone
va mamoolan ham ziad pish miad ke majboor sham firefox ro forceQuit konam
pakage haye farsi ham process e balaii mibaran
bekhosoos dar zamane estefade
vaseye hamin ham age hata say konam farsi type konam tarjihan bayad ba computeram khodahafezi konam
yeki az doostam bekhatere chenin moshkeli ram e computeresh sookht!!!!!!
age rahe hali darin begin, vali man dige hata donbale rahe hal nemigardam!
bazam mamnoon

tux-world
28-04-2007, 12:50
شما که انگلیسیتون اینقدر خوبه چرا از منبع انگلیسی استفاده نمی کنین ؟ اضافه کردن زبان بسیار بسیار راحت هست سعی کردن یکی از اولین کارایی هستش که باید تو لینوکس یاد بگیرید
اول خودتون بعد ما . ?Ok

Cris_Y
28-04-2007, 14:34
bashe
ye dore dige ham bahash kalanjar miram
vali tahala hezaran bar in karo kardam va aghebate khoobi nadashte!
az hamatoon ham mamnoon ke be fekr hale moshkelate baghie hastin!

tux-world
28-04-2007, 17:02
برین کنترل سنتر - زبان رو انختب کنین . یه قسمت هست که باید تیک دار بشه وقتی شد زبانهای زیرش فعال میشن اونجا فارسی رو ادد کنین . همین !

siyanor
30-04-2007, 10:39
hi dudes
i dont think that works for setareh , dear tux, because she has to install some packages on her linux

Cris_Y
30-04-2007, 11:05
hi
dear tux
i didnt find anything useful
i think siyanor is right
i must have some other packages
where should i find them?

Bayazee
01-05-2007, 15:37
قرو قاطي شد ! مشكل چي هست ؟!؟
زبان اين فروم فارسي با حرف عربي هست ! پس بجز اين و بجز موارد خاص از ساير زبانها و حروف استفاده نكنيد . اگر مي خواييد انگليسي بپرسيد كلي فروم خارجي هست كه بسيار هم فعال هستند . اونجا مطرح كنيد .
مشكل رو به زبان فارسي بگيد تا كمكتون كنيم .

Cris_Y
08-05-2007, 15:31
سلام
من اونجا چیزی پیدا نکردم
فکر کنم حق با سیانور ه
ممکنه بیشتر توضیح بدین کجا برم، شاید من دارم اشتباه میرم!
از کمک همه ممنون

siyanor
10-05-2007, 22:37
سلام Cris_Y

فکر کنم شما گفتید که فدورا6 رو دارید . ببینید این لینک رو rootnt جان داده بودند نمیدون این روش رو رفتید یا نه این لینک

دیگه نیازی به توضیح نداره فکر نکنم که با نسخه ی شما مشکلی داشته باشه اگه هم مشکلی بود بگید دقیقا در کدوم مرحله این مشکل رو دارید (انشالله که حل میشه )
اگه در دان کردن با wget مشکل دارید این لینک ها رو با مرورگر تون دان کنید
اولین بسته بسته ی fpf.zip رو با این لینک دان کنید
بسته های دوم و سوم رو از این لینک
بسته ی چهارم رو هم از این لینک
بعد از دان تمام بسته ها از همون لینک اول ادامه بده و اونا رو نصب کن
امیدوارم که مشکل شما حل بشه

jsz
11-05-2007, 16:40
سلام

من یه مشکل دارم که نیاز به کمک فوری شما دارم.
من فدورا نسخه 4 و 5 و 6 را نصب کردم اما همشون در اواخر نصب یه دفعه ریست می شن و وقتی سیستم بوت می شه فقط همون ویندوز قبلی خودمو نشون می ده و فدورا در گزینه های بوت وجود نداره من خیلی سریع نیاز به کمک دارم کسی می تونه بگه چکار کنم؟

siyanor
12-05-2007, 09:50
سلام
دوست عزيز ميشه بفرماييد كه دقيقا از كجا ريست ميشه و ايا دراز يك تمام نسخه هاي كه فرموديد دقيقا از يك جا ريست ميشه ؟

Cris_Y
12-05-2007, 10:40
in karo kardam
natijash in shod ke fonte farsi dorost shod vali narmafzare man shoro kard be error dadan
darnatije ba gereftarie besyar faravan pakesh kardam
albate hanooz ham warning migiram vali dige mesle dafe ghabl hang nemikone!
matne warning: Warning: Cannot convert string "nil2" to type FontStruct

Cris_Y
13-05-2007, 12:03
kasi bejoz oon ravesh raveshe digei nemishnasi?
aslan dalile in warning chie?
va chera barnameye man error mide va hang mikone?
age bedoonam moshkel chie ke injoori mishe shayad betoonam yakarish konam
masalan motmaen besham ke felan barname moghe kar ba oon barname baz nist va ...
az komaketoon mamnoon

mahmood-gt2
14-05-2007, 10:37
اسم اين نرم افزار كه انقدر مشكل ايجاد ميكنه چيه؟

Cris_Y
14-05-2007, 12:40
salam
barnameye mashhoori nist
kernele ye joor barnamast! albate na az oon kernelhaii ke ye jooraii backup linux an!
dalile in warning chie?
va font farsi mamoolan ba che chizhaii dardesar dorost mikone?

mahmood-gt2
14-05-2007, 21:36
اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جسته گريخته يه چيزايي نوشته (من كامل نخوندم...) و نوشته كه ايراد از Xserver هست. اين طور كه به نظر مي آيد فونت هاي شما براي اين كرنل مناسب نيست.
به نظر من (فعلاً) شما يا بايد از ورژن قديمي تر فدورا مثل 5 با همين فونت هاي فعلي استفاده كنيد يا اين كه منتظر بمانيد تا پكيج جديدي از فونت ها كه سازگار با فدورا 6 هست منتشر بشه

Cris_Y
15-05-2007, 07:47
khob age entezar darin ke fc5 nasb konam kamelan dar eshtebahin! :D
khob kasi pishnehade digari nadare ke ye joori beshe font ro farsi kard?

mahmood-gt2
15-05-2007, 18:59
پس صلاح مملكت خويش خسروان دانند......

Cris_Y
16-05-2007, 10:13
baba in joori barkhord nakonin!
bayed ye rahe dige i bashe
man zendigim too fc6 e
age beram be fc5 bichare misham!!!!

SuB
18-05-2007, 14:07
سلام
من Fedora Core 6 رو با تمام پکیج هاش نصب کردم.
حالا که می خوام kickstart رو اجرا کنم، اول پنجره kickstart باز میشه و بعد بسته میشه.
با ترمینال وقتی دستور

رو برای باز کردن kickstart می زنم، پیغام زیر رو نمایش میده

(system-config-kickstart.py:3775): libgnomevfs-WARNING **: Failed to open session DBUS connection: Unable to determine the address of the message bus (try 'man dbus-launch' and 'man dbus-daemon' for help)
Volume monitoring will not work.
Loading "installonlyn" plugin
Cannot open logfile /tmp/tmpsgj4jP/var/log/yum.log
Could not retrieve mirrorlist [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] error was
[Errno 4] IOError: <urlopen error (-3, 'Temporary failure in name resolution')>
Could not retrieve mirrorlist [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] error was
[Errno 4] IOError: <urlopen error (-3, 'Temporary failure in name resolution')>
system-config-kickstart requires either the base or development yum repository enabled for package selection. Please enable one of these in /etc/yum.repos.d and restart the program.
باید چکار کنم؟؟؟
خیلی فوریه

hrgh2
24-05-2007, 19:51
لينوكس من fedora core 6 است.
1-زماني كه مي خوام يه بسته rpm رو نصب كنم يا add or remove را باز كنم پيغام زير مي ياد باهاش چه كار كنم؟

unable to retrieve software information.
unable to retrieve software information.this could be caused by not having a network connection available.
details
cannot find a valid baseurl for rep : core

Jalal
03-06-2007, 11:53
فدورا ۷ منتشر شد

rootnt
08-06-2007, 16:47
لينوكس من fedora core 6 است.
1-زماني كه مي خوام يه بسته rpm رو نصب كنم يا add or remove را باز كنم پيغام زير مي ياد باهاش چه كار كنم؟

unable to retrieve software information.
unable to retrieve software information.this could be caused by not having a network connection available.
details
cannot find a valid baseurl for rep : core

سلام
شخصا خيلي وقته كه از فدورا كار نكردم
ولي فكر كنم در ورژنهاي جديد چون از سيستم yum استفاده مي كنه اين مشكل براي شما پيش مياد

soodeh
25-06-2007, 11:34
سلام
من راهنما ی نصب fedora 6 می خواهم
cbt nugget یا learnkey چیزی دارید؟
یک سوال هم دارم
نرم افزار squid با fedora خوب کار می کنه؟
سیستم برای نصب fedora 6 در چه حد باشه جواب می دهد؟

Cris_Y
26-06-2007, 08:29
salam
nasb fc6 taghriban ba nasbe version haye ghabli farghi nadare.
dar morede system ham man ta hala nadidam basystemi moshkel dashte bashe. faghat masale cd (ys dvd) hast ke age kochektarin lakeii ham rooshoon bashe ya cd(dvd)drive mitarke ya cd!
fc6 az versionhaye ghabli behtar ba system ha kenar miad man khodam ye dorani rooye pentium 3 ba ram e 128 nasb karde boodam o moshkeli ham nadashtam.

soodeh
26-06-2007, 11:57
یعنی من یک راهنمای نصب fedora 1 دارم میشه از روش fedora 6 نصب کرد.
می ترسم windows ام بپره

m a j r i x
26-06-2007, 19:58
از لینک زیر راهنمایی رسمی نصب مرور نگاه کن
در مورد خراب شدن اطلاعات شما اگر اطلاعات مهمی دارید از سیستم back up بگیرید

Tornado2800
27-06-2007, 21:15
سلام دوستان خندتون نگیره ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی لینک راپید فدورا 7 رو داره ؟
آخه تمامی میرور هایی که داره لینک مستقیم از خود فدورا ای اس پی که استفاده میکنم مشکل داره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی اگه کمک کنید

m a j r i x
27-06-2007, 22:52
سلام
من روش پیدا کردن یک فایل مخصوص در راپید نمیدونم ( اگر یکی میدونه با ما بگه خوشحالم میشم )
ولی با گوگل میتونید میرورهای دیگر تست کنید

The_matrix
28-06-2007, 20:30
سلام
چه جوری میشه زبان Cرو در فدورا کوری 4 راه اندازی کرد

Bayazee
29-06-2007, 02:25
برنامتو توی یک فایل بنویس و با استفاده از دستور cc filename.c کامپایلش کن و از ابزار هایی چون KDevelop هم می تونی استفاده کنی . راستی یه چرخی تو انجمن بزنی رو این موضوع کلی بحث شده قبلا

The_matrix
30-06-2007, 01:18
برنامتو توی یک فایل بنویس و با استفاده از دستور cc filename.c کامپایلش کن و از ابزار هایی چون KDevelop هم می تونی استفاده کنی . راستی یه چرخی تو انجمن بزنی رو این موضوع کلی بحث شده قبلا
آقا ممنوندستتون درد نکنه ولی من که چیزی نمیبینم.........

soodeh
01-07-2007, 12:08
سلام
دستتون درد نکنه
امروز حتماً نصب می کنم
فقط من شنیدم برای استفاده از squid باید پارتیشن بندی خاصی کرد.
کسی چیزی می داند؟
من اصلاً نمی دونم از چه نسخه ی squid استفاده کنم؟
کمککککککککککککککککککک

rootnt
01-07-2007, 19:30
می گن بهتره var/ رو جدا کنید
به نظر من بستگی به حجم سرورتون داره

soodeh
15-07-2007, 14:56
سلام
بچه ها من بالاخره با موفقیت fedora نصب کردم
حالا یک مشکل بزرگتر دارم
چجوری توی محیط kde نرم افزار نصب کنم.
فونت فارسی هم می خواهم نصب کنم
یک سری ttf گرفتم بردم تو مسیر usr/shared/font یک folder به اسم ttf ساختم ریختم توش
همین
کمکککککککک

soodeh
17-07-2007, 09:31
یکی به من کامل بگه این نرم افزارایی که download کردم کجا کپی کنم.چه جوری نصب کنم.
بابا فوری است به خدا

rootnt
18-07-2007, 14:19
سلام
بارها گفته شده چطوري مي شه توي لينوكس نرم افزار نصب كرد
حالا شما چي دانلود كردي؟
پسوندش چيه؟

mhkg_ir
21-07-2007, 15:40
به نام خدا
این روش عملی برای نصب فونت فارسی در FC5 که اگه جواب نمی داد الان من نمی تونستم این پست رو بنویسم
اول در محیط Gnome توی فایل منجر این آدرس رو تایپ fonts:/// کنید و بعد هر فونتی که دلتون خواست رو اونجا کپی کنید و ازش استفاده کنید.
لازمه که بگم اگه فونت های arabic رو اونجا کپی کنید مشکل فارسی لینوکس شما حل خواهد شده و دیگه به مربع هایی که داخل اونها کد نوشته شده برخورد نمی کنید.

Ship Storm
23-07-2007, 05:30
دوستان سلام
بنده یک نسخه از نرم افزار لینوکس فدورا کور 3 رو رو سیستم اومدم نصب کنم و Cd هایم را نیز چک کردم و هیچ مشکلی ندارن ولی نمیدونم چرا بعد از چک کردن Cd و بعد از شناختن مانیتور و ماوس وکارت گرافیک مانیتورم خاموش میشه کارت گرافیک من Fx 5500 هستش ولی وقتی درایورش رو میشناسه میزنه Vesa .
دوستان هاردم هم ساتا هستش و سی پی یو 2000 اینتل
به نظر شما باید چکار کنم

m a j r i x
23-07-2007, 14:31
سلام
۱- از نسخه ۷ یا ۶ فدورا استفاده کنید
۲- متن خطا رو موقعی که نصب نمیشه رو اینجا بذارید

Ship Storm
23-07-2007, 19:35
سلام
۱- از نسخه ۷ یا ۶ فدورا استفاده کنید
۲- متن خطا رو موقعی که نصب نمیشه رو اینجا بذارید

نسخه 6 هستش و اصلا مانیتور خاموش میشه خطایی هم نمیده میگم میشه از گرافیکم باشه
گرافیکم: Nvidia Geforce Fx 5500 هستش

m a j r i x
23-07-2007, 23:57
بار اولین بار میبینم که موقع نصب مانیتور خاموش میشه
سیستم رو اگر میتونی با دیسک زنده live disk تست بکن ببین تو حالت لایو سیستم بالا میاد
راستی مانیتورت چیه ؟

Ship Storm
24-07-2007, 07:44
بار اولین بار میبینم که موقع نصب مانیتور خاموش میشه
سیستم رو اگر میتونی با دیسک زنده live disk تست بکن ببین تو حالت لایو سیستم بالا میاد
راستی مانیتورت چیه ؟

دوست عزیز ممنون
مانیتورم F700B LG هستش و اون رو میشناسه ولی دقت کردم گرافیک رو میزنه VESA (GENERIC) این به نظر شما مشکلی نداره آخه کارت گرافیک من Nvidia Geforce Fx 5500 128BIT 256MB AGP 8X هستش