مشاهده نسخه کامل
: Mint
H A M A S
22-08-2012, 21:22
به نام خدا
به دنیای لینوکس نعنایی خوش آمدید!
پیش گفتار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کاربرای رایانه توی ایران دوست دارند سیستم عاملشون(ویندوز!) رو عوض کنن تا هم یه تجربه جدیدی براشون باشه و هم در کنارش مطالبی رو یاد بگیرن
گزینه اول)مکینتاش:با کلی دردسر شاید روی PC یا لپ تاپ غیر اپلی بشه نصبش کرد که اونم با استفاده از اکرک و پچ و.... که مطمئنن سیستم عامل رو از اون پایداری خودش دور میکنه در ثانی کسانی هستند که علاقه دارند سیستم عاملشون رو شخصی سازی کنند که مکینتاش تا حدود زیادی از انجام این کار عاجزه
گزینه دوم) گنو/لینوکس:سیستم عاملی آزاد و رایگان.اما این سیستم عامل چه ویژه گی های نسبت به مک و ویندوز داره؟ در اینجا اشاره وار به چند نکته اشاره میکنیم
1- ثبات سیستم: Linux OS بسیار باثبات است و خیلی دیر به دیر خراب می شود و هنگ می شود. همین آن را به یک سیستم عامل محبوب تبدیل کرده است.
2- رابط گرافیکی: رابط گرافیکی جدید در این سالهای اخیر خیلی زیبا شده است. و اصطلاحا Friendly شده و همچنین کار با آن ساده شده است.
3-امنیت: بیشتر ویروسها برای ویندوز ساخته می شوند. و برای همین در لینوکس احتیاجی به آنتی ویروس نداریم و امنیت بالایی دارد. لینوکس از همان ابتدا (بهتر است بگوییم جد لینوکس یعنی Unix ) کارش را با پایه ی امنیت شروع کرد.
4-توزیع های مختلف گنولینوکس: بر خلاف ویندوز گنولینوکس در توزیع های مختلفی ارایه شده است. چون لینوکس کد باز است kernel یا هسته ی اصلی را در اختیار همه قرار می دهد. عده ای از برنامه نویسان و دانشجویان روی آن کار می کنند و توزیعی از لینوکس را به وجود میباورند.
5-سازگاری بالا با سخت افزارها:چز مودم های دایال آپ از رده خارج که اونها هم اصولا با چیپ Win modem ساخته شدند سخت افزار دیگه ای وجود ندارد که در گنو لینوکس شناخته نشود!
البته مزایای بیشتری رو میشه نامبرد اما همین ها کفایت میکنه.تنها عیبی رو هم که میشه به لینوکس گرفت تعداد کمتر app هاش به نسبت ویندوز و مک هست که اونم این چندساله پیشرفت قابل توجهی داشته
خب حالا گنولینوکس رو انتخاب کردیم.کدوم توزیع رو نصب کنیم؟
طبق تجربه شخصیم توی این چندساله اونم با نصب انواع و اقسام توزیع ها به این نتیجه رسیدم بهترین توزیع برای کسی که از ویندوز به گنولینوکس مهاجرت میکنه توزیع مینت هست.چون بسیاری از نرم افزارهای مورد نیاز یه کاربر رو از قبیل کدک ها-پلیرها-لیبره آفیس رو درون خودش داره و از همه مهمتر سادگی استفاده از اون هست!
خب از اونجا که این توزیع رتبه اول دیسترو واچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو در اخیتار داره به جاست یه تاپیک مخصوص داشته باشه و از مدیران محترم میخوام برای جلوگیری از تعدد تاپیک های پیرامون این توزیع این تاپیک رو پیوست کنن
[/COLOR]
معرفی مینت
لینوکس مینت یکی از توزیعهای گنو/لینوکس است که برای کاربرد شخصی و در ویرایشهای مختلفی در دسترس است و براساس توزیعهای مختلفی ساخته شده که همگی نهایتا به دبیان باز میگردند. تمرکز مینت بر روی کاربردی بودن (استفادهی آسان) و سادگی نصب برای کاربرانی که تا کنون تجربهای با لینوکس نداشتهاند میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ørrebo.dk/wp-content/uploads/mint13_2.jpg
لینوکس مینت از چندین بستهی نرمافزاری مختلف تشکیل شده که غالب آن تحت یکی از مجوزهای آزاد منتشر شدهاند. مجوز اصلی مینت، اجازهنامهی عمومی همگانی گنو است که همراه با الجیپیال به صراحت بیان میدارند که کاربران آزادند نرمافزار را اجرا، رونوشت برداری، توزیع، مطالعه، تغییر، یا گسترش دهند. لینوکس مینت شامل برخی نرمافزارهای اختصاصی همچون افزونهی ادوبی فلش نیز میشود. در ضمن بخشی از کد کرنل مینت به صورت باینری عرضه شده و دسترسی به سورس آن وجود ندارد.
لینوکس مینت به وسیلهی جامعهی کاربریاش پایهگذاری شده است. کاربران انفرادی و شرکتهایی که از لینوکس مینت استفاده میکنند به عنوان اهداکنندگان، حامیان مالی و همکاران توزیع شناخته میشوند. کمکهای مالی از طرف جامعهی کاربری و تبلیغات روی وبگاه کمک میکنند تا لینوکس مینت رایگان و متنباز باقی بماند. در سپتامبر ۲۰۱۰ لینوکس مینت نگارش جدید LMDE را ارایه کرد که مستقیم از نگارش لینوکس دبیان منشعب شده است از ویژگی های این نگارش می توان از انتشار غلطان آن نام برد. بدین معنی که به طور پیوسته بروز می شود و به نصب مجدد برنامه ها نیازی نیست. این نگارش بسیار سریعتر از نگارش بر پایهی اوبونتو است
توسعهدهنده(ها) =====> گروه لینوکس مینت
شرکت سازنده =====> linuxmint.com
خانواده ===> شبه-یونیکس
نوع هسته ===> یکپارچه (هسته لینوکس)
نوع منبع ===> نرمافزار آزاد و متنباز و نرمافزار مالکیتی
پلاتفرم ===> IA-32, x86-64
تاریخ اولین انتشار ===> ۲۷ آگوست ۲۰۰۶
روش بروزرسانی ===> APT
برنامه مدیریت بستهها ===> dpkg
واسط کاربری ===> گنوم، کیدیای، اکسافسیای، الاکسدیای، فلاکسباکس
اجازهنامه ===> به طور عمده جیپیال / به علاوهٔ مجوزهای مختلف
وضعیت ===> جاری
وبگاه ===> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت پشتیبانی ===> فعال
صفحه اصلی دانلود لینوکس مینت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود راهنمای فارسی لینوکس مینت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منابع و سایت های مفید
H A M A S
22-08-2012, 21:33
بررسی میزکار های گنو لینوکس مینت
۱-Cinnamon(دارچین):
تاریخچه:
پس از عرضه گنوم ۳ که شاهد تغییرات بنیادین زیادی در آن بودیم، انتقاداتی نسبت به رابط گرافیکی جدید دسکتاپ گنوم با نام GNOME Shell مطرح شد که منجر به شکلگیری انشعاباتی از گنوم گردید. یکی از این پروژههای جدید که توسط توسعهدهندگان توزیع لینوکسمینت آغاز شد، Cinnamon نام داشت که ظاهری همانند گنوم ۲ به گنوم شل میبخشید
بررسی ویژه گی ها(آخرین نسخه در حال حاضر ۱٫۴)
Cinnamon 1.4 با بیش از ۲۶۰ تغییر (commits)، ویژگیهای جدید و پیشرفتهای زیادی را به ارمغان آورده است که در ادامه به طور خلاصه بهمرور آنها میپردازیم:
Cinnamon 1.4 دارای دو حالت “Scale” و “Expo” برای مدیریت آسانتر محیط کاری است. در حالت scale که از نظر ظاهری مشابه ابزارک Compiz Scale بوده و در نسخههای قبلی Cinnamon نیز وجود داشت، تمامی پنجرهها بروی صفحه نمایش داده شده و امکان انتخاب راحت آنها وجود دارد.
حالت scale در Cinnamon 1.4
حالت جدید Expo در Cinnamon 1.4 عملکردی مشابه ابزارک Compiz Expo دارد. در این حالت تمامی محیطهای کاری (virtual desktops) از نمای خارجی نمایش داده شده و امکان جابجایی آسان بین آنها وجود دارد. همچنین در حالت Expo امکان مدیریت آسان محیطهای کاری از جمله ایجاد/حذف میزکارهای مجازی دلخواه وجود دارد.
حالت Expo در Cinnamon 1.4
یکی از ویژگیهای جدید Cinnamon 1.4 ابزارک جدیدی با نام “Settings applet” هست که از طریق آن کارهای مختلفی را بهراحتی و با سرعت بیشتر میتوان انجام داد که از جمله این امور میتوان به راهاندازی مجدد cinnamon بدون خروج از نشست (session) فعلی، بازگردانی تنظیمات پیشفرض، دسترسی سریع به تنظیمات و … اشاره نمود. یکی دیگر از ویژگیهای جدیدی که از طریق این ابزارک رونمایی شده، قابلیت “Panel Edit Mode” میباشد که با فعال کردن آن امکان جابهجایی آسانتر ابزارکها بروی پنل فراهم شده و بدین ترتیب مشکلات نسخه قبلی cinnamon در این زمینه برطرف شده است!
ابزارک جدید "Settings applet"
Cinnamon 1.4 با پشتیبانی از ۳۹ زبان و بهبود پشتیبانی از زبانهای راست به چپ (RTL)، بومیسازی بهتری را به ارمغان آورده است.
بهبود پشتیبانی از زبانهای راست به چپ (RTL)
از دیگر تغییرات این نسخه از Cinnamon، پیشرفتهای صورت گرفته در منوی اصلی میباشد که از جمله آنها میتوان به پشتیبانی کامل از ویژگی drag & drop و ابزار ویرایشگر جدید menu که به طور کامل با Cinnamon یکپارچه و هماهنگ شده، اشاره نمود.
ابزار ویرایشگر جدید Main Menu
لیست پنجرهها که یکی از اجزای اصلی دسکتاپ میباشد در Cinnamon 1.4 پیشرفتهایی داشته و ویژگیهای جدیدی به آن اضافه شده است که از جمله این موارد میتوان به امکان مرتب نمودن دوباره پنجرهها با استفاده از قابلیت drag & drop، امکان کلیک راست بروی پنجرهها و انتقال آنها به میزکارهای دیگر و … اشاره نمود.
ابزارکهای مختلف (Applets) در Cinnamon 1.4 شاهد پیشرفتهای زیادی بوده و عملکرد آنها بهبود یافته است که در این میان میتوان به ابزارکهای Keyboard ، Network ، Calendar ، Sound و Workspace Switcher اشاره نمود.
بهبود بخش تنظیمات میزکار (Cinnamon Settings) و اضافه شدن گزینههای جدید از دیگر موارد قابل ذکر در Cinnamon 1.4 میباشد.
علاوه بر موارد فوق دهها تغییر و پیشرفت دیگر در Cinnamon 1.4 صورت گرفته و ایرادات بسیاری نیز نسبت به نسخههای پیشین رفع شدهاند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ================================================== =======
2-Mate
یکی از ویژگی های بارز نرم افزارهای آزاد امکان تغییر و شخصی سازی آنها می باشد و همین موضوع باعث می شود که یک کاربر یا گروهی از کاربران و توسعه دهندگان بنابر نیاز و سلیقه خود یا عدم رضایت از روند توسعه و تغییرات ایجاد شده در یک نرم افزار یا یک پروژه آزاد ، اقدام به ایجاد پروژه ای جدید و انجام تغییرات مورد نظر خود نمایند. نمونه های زیادی از این اتفاقات نیز در دنیای نرم افزارها و پروژه های آزاد رخ داده که به عنوان مثال می توان به انشعاب پروژه Libreoffice از openOffice.org ، تولد توزیع Mageia و انشعاب آن از مندریوا و … اشاره نمود.
و حال نوبت میزکار گنوم ۲ هست که پس از پایان توسعه و پشتیبانی آن توسط تیم GNOME ، به وسیله یکی از کاربران Arch Linux مجددا توسعه داده شود و این موضوع می تواند مورد علاقه کاربرانی باشد که به پوسته ی Unity در اوبونتو و همچنین GNOME 3 و پوسته آن با نام گنوم شل علاقه ای ندارند. اسم این پروژه جدید دسکتاپ Mate نام دارد که منشعب شده از GNOME 2 بوده و در سایت آن به عنوان “یک دسکتاپ غیر جذاب و غیر بصری برای کاربرانی که به کارهای سنتی می پردازند” تعریف شده است! هر چند فعالیت این پروژه در حال حاضر تنها محدود به رفع ایرادات و بهینه سازی بسته های نرم افزاری GNOME 2 می باشد ، اما صحبت هایی برای توسعه ابزارها و پیاده سازی ویژگی های جدید در آینده نیز شده است. هم اکنون تنها کاربران آرچ لینوکس می توانند از طریق مخازن aur این دسکتاپ را بروی توزیع خود نصب نمایند.
نسخه ی ۱.۲ این دسکتاپ به تازگی منتشر شده است و به گفته ی توسعه دهندگان آن قدمی بزرگ به پیش است و پایداری آن را بیشتر از همیشه کرده است.
تغییرات مهم این نسخه به شرح زیرند:
امکان Undo/Redo به Caja مدیر فایل این دسکتاپ که انشعابی از Nautilus 2 است اضافه شده است.
بسته های جدیدی مانند Mozo (انشعابی از Alacarte) و python-caja و caja-gksu و Caja Image Convertor که معادل آن ها پیشتر برای Nautilus وجود داشت منتشر شده است.
mate-open بسیار سریع تر عمل می کند.
Mate Settings Daemon حال از PulseAudio و GStreamer Backend پشتیبانی می کند.
آیکون ها و نام های جدید در Mate برای جلوگیری از اختلال کار گنوم
و رفع بسیاری از باگ ها
برای اطلاعات بیشتر وبسایت اصلی این دسکتاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidmir2000
26-08-2012, 18:25
قبل از هرچیز تشکر میکنم از احداث این تاپیک که واقعا لازم بود. در تایید صحبتهای دوست خوبمون من هم به عنوان کاربر این نسخه از لینوکس باید خدمت همه ی علاقه مندان و مشتاقان ورود به دنیای گنو لینوکس عرض کنم که مینت یکی از بهترین نسخه های لینوکس هستش و من در مدت دو هفته ای که مینت رو در کنار ویندوز اکس پی نصب کردم خیلی کم پیش اومده که با ویندوز بالا بیام و تقریبا تمامی کارهای روزانه ی خودمو ( گشت زنی در اینترنت ، چت ، فیس بوک، پخش ویدئو و موزیک ، کار با اسناد آفیس ، ویرایش عکس و...) رو با مینت انجام میدم. اصلا نیازی به سیستم قوی هم نیست من با پردازشگر سلرون 2 گیگاهرتز و 512 مگابایت رم دارم ازش استفده میکنم و هیچ مشکلی نیست. بعد از نصب این سیستم عامل تقریبا نیاز به نصب هیچ برنامه ی خاصی ندارین، مگر برنامه ی ویژه ای که به طور پیش فرض نصب نباشه. نصب سیستم عامل هم بسیار ساده است و کلا هیچ مساله ی خاصی در مورد مینت تا به حال پیش نیومده که بخوام دوباره به ویندوز برگردم. امیدوارم دوستان بیشتری به سمت این نگارش جذاب بیان و این تاپیک رونق بگیره، اگر سوالی بود (البته سوالهای ابتدایی و ساده) من در خدمتم
Hapoofesgeli
27-08-2012, 02:28
من باز هم به سرم زد که لینوکس نصب کنم...(هر بار نصب میکنم بعد یه مدت... :دی )
الآن هم mint رو نصب کردم و بعدش از طریق Additional Drivers درایور گرافیک رو نصب کردم منتهی بعد از نصب سرعت اینترفیس(Cinnamon) به شدت پایین اومده...مثلا موقع جابجا کردن یه پنجره فیرم به فریم میشه کاملا...کارتم هم ۵۷۷۰ هست.اضافه کنم که قبلا هم این مشکل رو تو اوبونتو هم داشتم.
دوستان راه حلی هست؟
--------------
الآن درایور رو پاک کردم سرعت به حالت عادی برگشت:19: حالا این درایور رو چطور نصب کنم که مشکل ایجاد نکنه؟
vahidmir2000
27-08-2012, 03:58
الآن هم mint رو نصب کردم و بعدش از طریق Additional Drivers درایور گرافیک رو نصب کردم منتهی بعد از نصب سرعت اینترفیس(Cinnamon) به شدت پایین اومده...مثلا موقع جابجا کردن یه پنجره فیرم به فریم میشه کاملا...کارتم هم ۵۷۷۰ هست.اضافه کنم که قبلا هم این مشکل رو تو اوبونتو هم داشتم.
دوستان راه حلی هست؟
--------------
الآن درایور رو پاک کردم سرعت به حالت عادی برگشت:19: حالا این درایور رو چطور نصب کنم که مشکل ایجاد نکنه؟
اگر مینت 13 رو نصب کردین باید بگم نصب کارت گرافیک و فعال کردنش در اوبونتو و مینهای جدید (دقیقا یادم نیست از چه نسخه ای به بعد) یکم کار داره. یعنی بعد از نصب اولیه باید درایور قبلی (که با نصب مینت نصب شده) رو غیر فعال کنید یا اصطلاحا بلک لیست کنید. البته اگه کار خاصی با گرافیکتون انجام نمیدین با همون درایور اولیه ی مینت هم میشه فیلم دید و ...
Hapoofesgeli
27-08-2012, 04:26
اگر مینت 13 رو نصب کردین باید بگم نصب کارت گرافیک و فعال کردنش در اوبونتو و مینهای جدید (دقیقا یادم نیست از چه نسخه ای به بعد) یکم کار داره. یعنی بعد از نصب اولیه باید درایور قبلی (که با نصب مینت نصب شده) رو غیر فعال کنید یا اصطلاحا بلک لیست کنید. البته اگه کار خاصی با گرافیکتون انجام نمیدین با همون درایور اولیه ی مینت هم میشه فیلم دید و ...
ممنون،طبق آموزش این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه پیش رفتم و مشکل مثل اینکه حل شده...اون یکم کاهش سرعتی هم که هنوز هست فکر کنم به خاطر Cinnamon باشه...چون با gnome classic که وارد میشم تقریبا هیچ افت سرعتی رو تو جابجا کردن پنجره ها و اینجور چیزا نمیبینم...
مباحث و سوالات مربوط به لینوکس مینت رو تو این تاپیک مطرح کنید.
ممنون،طبق آموزش این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه پیش رفتم و مشکل مثل اینکه حل شده...اون یکم کاهش سرعتی هم که هنوز هست فکر کنم به خاطر Cinnamon باشه...چون با gnome classic که وارد میشم تقریبا هیچ افت سرعتی رو تو جابجا کردن پنجره ها و اینجور چیزا نمیبینم...
من هم کارت لپ تاپم mobility 5730 هست و اعصاب برا من نگذاشت این درایورهاش. این additional drivers هم بدرد نخورد. مجبور شدم خاموشش کنم با اینتل کار کنم. درباره نسخه مینت هم من 12 رو با گنوم بیشتر میپسندم. Cinnamon یکم سنگینه.
vahidmir2000
28-08-2012, 02:14
Cinnamon یکم سنگینه.
بله سینامون روی سیستم منم درست جواب نداد ( سیستمم قدیمیه)
راستی یه سول : من دیروز مینت برپایه ی دبیان رو نصب کردم ولی یه نکته ی کوچولو و البته مبتدیانه پیش اومد : برای مونت کردن پارتیشنهای هارد هردفه ازم پسورد میخواد. اینو چیکارش میتونم بکنم؟ ممنون میشم جواب بدین
H A M A S
28-08-2012, 09:16
دوستان راه حلی هست؟
--------------
من هم کارت لپ تاپم mobility 5730 هست و اعصاب برا من نگذاشت این درایورهاش. این additional drivers هم بدرد نخورد. مجبور شدم خاموشش کنم با اینتل کار کنم. درباره نسخه مینت هم من 12 رو با گنوم بیشتر میپسندم. Cinnamon یکم سنگینه.
لازم نیست اون درایور کارت گرافیک قسمت additional drivers رو نصب کنید....مگر اینکه واقعا برای کار با یه برنامه گرافیکی شدیدا مشکل داشته باشید که غالبا این اتفاق نادره....خود مینت به صورت اتوماتیک بدون نصب هیچ داریوری کارت گرافیک رو میشناسه ولازم نیست کاربر کاری انجام بده
لازم نیست اون درایور کارت گرافیک قسمت additional drivers رو نصب کنید....مگر اینکه واقعا برای کار با یه برنامه گرافیکی شدیدا مشکل داشته باشید که غالبا این اتفاق نادره....خود مینت به صورت اتوماتیک بدون نصب هیچ داریوری کارت گرافیک رو میشناسه ولازم نیست کاربر کاری انجام بده
سلام
اگر لازم نبود که نصب نمی کردم. مرتب کرش می کرد. فقط وقتی کارت ATI رو خاموش و از اینتل استفاده می کردم کرش نمی کرد. یعنی چی؟ یعنی با کارت ATI من مشکل داشت. بعضی اوقات کرشی می کرد که دیگه حتما باید ریستارت سخت افزاری میکردم. در این حد
راستی یه سول : من دیروز مینت برپایه ی دبیان رو نصب کردم ولی یه نکته ی کوچولو و البته مبتدیانه پیش اومد : برای مونت کردن پارتیشنهای هارد هردفه ازم پسورد میخواد. اینو چیکارش میتونم بکنم؟ ممنون میشم جواب بدین
مشخصات درایوهاتون رو تو فایل /etc/fatab وارد کنید.
vahidmir2000
28-08-2012, 19:42
مشخصات درایوهاتون رو تو فایل /etc/fatab وارد کنید.
مرسی از پاسخ ، جالبه که روی نت بوک دیگه پسورد نمیخواست. فقط روی پی سی برای مونت کردن پسورد میخواست :)
مینت نسخه دبیان را برای ساختش از هسته اوبونتو استفاده کردن یعنی انقدر قوی بوده که بخوان از ان استفاده کنند. ان ملاک که سایت دیسترو واچ قرار داده فقط بر اساس تعداد بازدید از صفحاتش است که رتبه اول را بهش دادن وگر نه لینوکس آرچ اوله بعد اوبونتو دومه. :دی
برای کاربر مبتدی شروع کار با اوبونتو خوبه بعد مینت و فدورا و اوپن سوزی و... .
vahidmir2000
29-08-2012, 14:06
مینت نسخه دبیان را برای ساختش از هسته اوبونتو استفاده کردن
دوست عزیز بیشتر توضیح میدین؟ تا جایی که من میدونم نسخه ی دبیان مینت از روی لینوکس دبیان ساخته شده و نسخه های دیگه از ابونتو...
بلاخره تعداد بازدید هم ملاک بدی نیست :)
برای شروع هم معمولا هر کاربری چند نسخه رو تست میکنه. من چند سال پیش از ردهت شروع کردم ٫ بعد فدورا که البته خیلی کم باهاشون کار کردم. وقتی اوبونتو رو شناختم دیگه نتونستم بی خیال لینوکس بشم و الان هم با مینت خیلی راحتم. در کل هدف اصلی استفاده ار لینوکسه...
نقل از ویکیپیدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidmir2000
01-09-2012, 13:11
دوستان من با پخش بعضی از فیلمها با فرمت MKV در مینت ۹ مشکل دارم. تصویر فیلم فریز میشه و به زور شاید یکی دو فریم به جلو بره و... در صورتی که در محیط ویندوز روی همین سیستم بدون اشکال پخش میشن. با vlc و movie player امتحان کردم در هر دو وضعیت نتونستم موفق بشم. دوستان تجربه ای در این زمینه دارن؟
H A M A S
01-09-2012, 13:38
دوستان من با پخش بعضی از فیلمها با فرمت MKV در مینت ۹ مشکل دارم. تصویر فیلم فریز میشه و به زور شاید یکی دو فریم به جلو بره و... در صورتی که در محیط ویندوز روی همین سیستم بدون اشکال پخش میشن. با vlc و movie player امتحان کردم در هر دو وضعیت نتونستم موفق بشم. دوستان تجربه ای در این زمینه دارن؟
پیشنهاد میشه از آخرین ورژن این توضیع استقاده کنید
نسخه 9 خیلی قدیمی هست
saeediranzad
01-09-2012, 15:11
سلام
مبارکه! پس اینجا جمع شدید.
من تو تاپیک شروع کار پیشنهاد کردم همه حرفها در یک تاپیک مطرح بشه؛ به دو علت:
1- تعدادمون کمه و بهتره در تاپیکهای مختلف تقسیم نشویم.
2- هر مشکل و راه حلش محدود به یک توزیع نمیشه و به درد دیگران هم میخوره.
راهنمای انجمن گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر سوال شما مربوط به توزیع خاصی ( مانند اوبونتو و یا پارسیکس و یا جنتو است) در تاپیک آن توزیع بپرسید، اگر سوالتان مربوط به مسایل ابتدایی (مانند کدام توزیع برای من مناسب است و غیره) در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرج کنید و اگر به هر شکلی سوال شما در این قالب ها نمی گنجد سوال را به صورت تاپیک جداگانه ای مطرح کنید.
H A M A S
01-09-2012, 19:02
سلام
مبارکه! پس اینجا جمع شدید.
من تو تاپیک شروع کار پیشنهاد کردم همه حرفها در یک تاپیک مطرح بشه؛ به دو علت:
1- تعدادمون کمه و بهتره در تاپیکهای مختلف تقسیم نشویم.
2- هر مشکل و راه حلش محدود به یک توزیع نمیشه و به درد دیگران هم میخوره.
انشالله کم کم تعدادمون رو به ازدیاد میره:31:
در ضمن این بخش گنولینوکس زیاد شلوغ نیست...میشه کنترلش کرد
vahidmir2000
01-09-2012, 22:42
پیشنهاد میشه از آخرین ورژن این توضیع استقاده کنید
نسخه 9 خیلی قدیمی هست
مرسی دوست من ٫ اتفاقا مینت ۱۳ رو هم دارم ولی از ۹ به این دلیل که درایور open GL کارت گرافیک nvidia رو بدون مشکل پشتیبانی میکنه بیشتر خوشم میاد ضمن اینکه تا آپریل ۲۰۱۳ هم ساپورت میشه و کلا توضیع بدون مشکل و سبکی هستش.
vahidmir2000
02-09-2012, 02:14
مشکل حل شد : جالبه با deactive کردن درایور nvidia و استفاده از درایور پیش فرض مینت مشکل پخش ویدیو حل شد. منتظر مشکلهای بعدی باشین :)
H A M A S
02-09-2012, 13:59
مشکل حل شد : جالبه با deactive کردن درایور nvidia و استفاده از درایور پیش فرض مینت مشکل پخش ویدیو حل شد. منتظر مشکلهای بعدی باشین :)
ببین من که قبلا توی همین تاپیک گفتم :31:
vahidmir2000
02-09-2012, 16:06
ببین من که قبلا توی همین تاپیک گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته رفیق ولی فکرم کار نمیکرد درست دیشب٫ به پیشنهادت مینت ۱۳ رو دوباره ریختم :)
حالا یه مشکل دیگه ( ماشالله هرروز که با لینوکس کار میکنی یه مشکلی هست :) ))
من وقتی میخوام فایلی رو از درایوهای ntfs بفرستم به trash پیغام میده که امکانش نیست و فقط میتونید فایل رو به طور کامل پاک کنید. دلیل این مشکل از کجاست؟
ضمنا درایوهای من اتو مونت هستن ( فایل fstab رو ویرایش کردم)
H A M A S
02-09-2012, 16:47
درسته رفیق ولی فکرم کار نمیکرد درست دیشب٫ به پیشنهادت مینت ۱۳ رو دوباره ریختم :)
من وقتی میخوام فایلی رو از درایوهای ntfs بفرستم به trash پیغام میده که امکانش نیست و فقط میتونید فایل رو به طور کامل پاک کنید. دلیل این مشکل از کجاست؟
احتمالا مشکل همون auto mount هست...یه بار غیر فعالش کنید و یه فعال رو بفرستید به trash
پارتیشن های من auto mount نیست و مشکلی هم ندارم....توصیه میشه زیاد وقتتون رو صرف اینجور موارد نکنید...:31::46:
vahidmir2000
02-09-2012, 17:16
این مشکل هم حل شد. در یکی از سایتهای خارجی نوشته بود باید جلوی اسم درایوها در فایل fstab کد UUID رو وارد کنید و خودش هم یک کد نوشته بود. منم اون کد رو جلوی اسم هر سه درایو خودم وارد کردم و موضوع حل شد. حالا یه سوال : مگه این کد UUID برای هر درایوی در هر کامپیوتری نباید خاص باشه. پس چطور با کدی که در اون سایت بود هر سه درایو من مونت میشن؟ ببخشید زیاد سوال میکنم . کنجکاویه دیگه
فایل fstab تون رو اینجا بزارید.
vahidmir2000
02-09-2012, 17:51
# /etc/fstab: static file system information.
#
# Use 'blkid' to print the universally unique identifier for a
# device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices
# that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
# / was on /dev/sda8 during installation
UUID=fb6f8639-d4be-4d40-a7d2-340571dcb6b7 / ext4 errors=remount-ro 0 1
# /boot was on /dev/sda6 during installation
UUID=c2ccfe37-d0f4-45ea-902d-5454c5df0a6a /boot ext4 defaults 0 2
# swap was on /dev/sda7 during installation
UUID=84550023-5e09-4dde-9673-bf107fd64536 none swap sw 0 0
UUID=01CB76F7C2628FB0 /dev/sda1 /media/sda1 ntfs defaults 0 0
UUID=01CB76F7C2628FB0 /dev/sda5 /media/sda5 ntfs defaults 0 0
UUID=01CB76F7C2628FB0 /dev/sdb5 /media/sdb5 ntfs defaults 0 0
الان ظاهرا هیچ مشکلی نیست ولی برام سواله که چطور با uuid یکسان برای همه ی درایوها اتومونت انجام میشه در ضمن وقتی uuid اصلی درایوها مو قرار میدم اینجا درایوها مونت نمیشه...
احتمالا به خاطر invalid بودن uuid هاست در حالت عادی یا باید با uuid به یه پارتیشن اشاره بشه یا با آدرسش(/dev/sda1) و چون این uuid ها صحیح نیستن نادیده گرفته می شن و پارتیشنها با آدرسشون مونت می شن.
Thor God
03-09-2012, 16:23
دوستان عزیز یه مقاله ی جامع و کامل و در عین حال ساده در رابطه با طریقه ی نصب سیستم عامل لینوکس مینت وجود داره ! اگه هست لطفا برام بزارید ! ممنون !
نصب کردن لینوکس کار سختی نیست برای اوبونتو هم راهنما موجوده ولی برای مینت نه هر چند طریقه نصبشون تفاوت چندانی با هم نمی کنه.
فقط تو قسمت پارتیشنبندی باید دقت کنید که اونم با خوندن مطلب زیر فکر کنم حل بشه
نحوه پارتیشن بندی در لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم خوبه
Partition Table Structure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Thor God
03-09-2012, 17:33
راستی دو تا سوال دیگه !
نصب لینوکس کناره سون (در یک درایو ) آیا مشکلی ایجاد می کنه ؟! یا نه ؟! یعنی من سون و مینت رو تو درایو c:/ نصب کنم مشکلی ایجاد نمی شه ؟!
می شه از همون پارتیشن بندی که باره اول بار تو سون انجام دادم استفاده کنم و دیگه پارتیشن بندی نکنم ؟!برای نصب لینوکس حتما باید پارتیشن بندی کنیم ؟! چون من اطلاعاتی دام که نمی خوام پاک بشن !
H A M A S
03-09-2012, 17:40
راستی دو تا سوال دیگه !
نصب لینوکس کناره سون (در یک درایو ) آیا مشکلی ایجاد می کنه ؟! یا نه ؟! یعنی من سون و مینت رو تو درایو c:/ نصب کنم مشکلی ایجاد نمی شه ؟!
می شه از همون پارتیشن بندی که باره اول بار تو سون انجام دادم استفاده کنم و دیگه پارتیشن بندی نکنم ؟!برای نصب لینوکس حتما باید پارتیشن بندی کنیم ؟! چون من اطلاعاتی دام که نمی خوام پاک بشن !
لازمه چندتا نکته رو بگم
اول:توی مینت خود نصاب میاد از بیشترین پارتیشن ویندوزی شما یه حجم خالی رو برای خودش بر میداره و گنولینوکس رو اونجا نصب میکنه. به طور پیش فرض کاربر لازم نیست هیچ کاری انجام بده
دوم اگر نصب رو از طریق این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام بدید به هیچ وجه مشکلی پیدا نمیکنید...نصب مینت از ویندوز هم ساده تره:46:
mohammadi_4u
03-09-2012, 18:00
سلام
نمیشه منیت رو مثل اوبونتو در حالت wbui نصب کرد؟
H A M A S
03-09-2012, 18:20
سلام
نمیشه منیت رو مثل اوبونتو در حالت wbui نصب کرد؟
من خودم تا به حال حتی برای تست هم با ووبی نصب نکردم!! ...اگر شما سیستم پایدار میخواید نصب از طریق ووبی توصیه نمیشه
اگر هدف تست کردن یه توضیع هست که بازم گزینه lLive هست. بدون اینکه تغییری در اطلاعات سیستم شما بده
mohammadi_4u
03-09-2012, 18:45
ممنون
برای منیت 12 swap چقد حجمش باشه و خود پارتیشنش چقدر خوبه؟
H A M A S
03-09-2012, 18:52
ممنون
برای منیت 12 swap چقد حجمش باشه و خود پارتیشنش چقدر خوبه؟
به صورت پیش فرض برای یه کاربر معمولی همه اینها تنظیم شده...اصلا خودتون رو درگیر این مسائل نکنید....از کتابی که توی پست 34 معرفی کردم استفاده کنید...این کتاب نسخه فارسی ایبوک رسمی مینت هست...یعنی مولفش خود سازندگان مینت هستند...پس کتاب جامع و کاملیه و خوندنش توصیه میشه!:12:
younes_ysf
19-09-2012, 09:35
سلام دوستان
من یه لپتاپ ایسر دارم به تازگی مینت رو نصب کردم
مشکل اینه که بلتوث دستگاه رو نمیشناسه وایر لس هم نداره.
واسه بلوتث میگه اداپتور پیدا نشد
واسه وایرلس هم ظاهزا نصب شده ولی چیزی نشون نمیده جایی
من ویندوز ایکس پی دارم میتونم این سیستم عامل رو کنارش داشته باشم؟
saeediranzad
28-09-2012, 14:10
سلام
بله، میتونید. اگه یه درایو را به لینوکس مینت اختصاص بدهید، کاری نداره که روی درایو دیگه چی نصب شده.
من خودم سه درایو سیستم دارم و دو درایو دخیره فایل. خود مینت بوت منیجر هم داره.
سلام
بله، میتونید. اگه یه درایو را به لینوکس مینت اختصاص بدهید، کاری نداره که روی درایو دیگه چی نصب شده.
من خودم سه درایو سیستم دارم و دو درایو دخیره فایل. خود مینت بوت منیجر هم داره.
خوب چجوری باید شروع کنم لطفا بیشتر راهنمایم کنین
saeediranzad
29-09-2012, 06:20
البته در حضور استادان بی ادبیه!
ولی من یه درایو خالی کردم. مثلاً شما 500 گیگ هارد دارید، یه درایو 30 گیگی برای مینت بسازید (با خود ویندوز). بعد مینتی را که دانلود کردیده اید روی DVD بزنید. (Burn)
با همین DVD مینت را نصب کنید. موقع نصب هم درایو خالی را انتخاب کنید. برای Swap هم یک و نیم برابر Ram بگذارید. مثلاً اگر 4 گیگ رم دارید، سواپ را 6 گیگ بگذارید.
لینوکس مینت میتونه همه درایوها را بخونه؛ ولی ویندوز نمیتونه درایو مینت را بخونه.
البته در حضور استادان بی ادبیه!
ولی من یه درایو خالی کردم. مثلاً شما 500 گیگ هارد دارید، یه درایو 30 گیگی برای مینت بسازید (با خود ویندوز). بعد مینتی را که دانلود کردیده اید روی DVD بزنید. (Burn)
با همین DVD مینت را نصب کنید. موقع نصب هم درایو خالی را انتخاب کنید. برای Swap هم یک و نیم برابر Ram بگذارید. مثلاً اگر 4 گیگ رم دارید، سواپ را 6 گیگ بگذارید.
لینوکس مینت میتونه همه درایوها را بخونه؛ ولی ویندوز نمیتونه درایو مینت را بخونه.
من هاردم 160 هست و رمم 3 گیگ
knight_rak
29-09-2012, 09:29
شما یک درایو رو مثل بالا که دوستمون گفتن فرمت کنید و آماده باشه البته خودم پیشنهاد میکنم درایو رو پاک کنید delete تا جز دسته free space بشه اینطوری راحت تر میشه موقع پارتیشن بندی نصب مینت یا هر توزیع دیگه ای پیداش کرد بعدش دو برابر رم کمتر و بیشتر زیاد هم فرقی نداره چون برای کارای معمولی سیستم عامل چیزی رو swap نمیکنه حالا بگذریم یه پارتیشن برای swap میسازی که وقتی swap و انتخاب کنی باقی پارامتر ها همه غیر فعال میشن پس خیالت جمع بعدش یدونه / میسازی با فرمت ext4 حجمش هم هرچقدر دلت میخواد فقط یه چیز یادت باشه تمامی برنامه هایی که بعدن نصب میکنی + خود سیستم عامل که داره نصب میشه + تمامی فایل هایی که توی فولدر home هر کدوم از یوزر ها نگهداری میشه در صورتی که فقط یه پارتیشن / بسازین مشترک میشن و از این پارتیشن فضا کم میشه میتونید برای هر کدوم یه پارتیشن جدا بسازید ولی خوب زیاد هم مهم نیست
این ساده ترین روش پارتیشن بندی بود
ویندوز هم بطور پیشفرض فرمت ext4 رو با اکسپلورری که داره نشون نمیده ولی شما با نصب برنامه هایی میتونید اون سری از پارتیشن هارو هم ببینید و توی ویندوز ازشون استفاده کنید
موفق باشید /./.
powerslave
11-10-2012, 00:42
سلام.
من همین نیم ساعت \یش بعد از چند روز استفاده از حالت لایو بالاخره مینت 13 رو نصب کردم.
این چند روزه متوجه شدم که چقدر سعی شده که یوزر فرندلی باشه و کارهای معمولی باهاش چقدر راحته و یه نکته که الان کوچیک به نظر میرسه اینه که تمام فرمت های مولتیمدیایی که رو هاردم بود رو میشناسه و اجرا میکنه و احتیاجی به دانلود و .. نداشت. تمام سخت افزار ها رو هم راحت شناخته.
اولین باره که لینوکس های جدیدتر رو نصب کردم. تا حالا که از مینت خیلی بیشتر از اوبونتو خوشم اومده.
امیدوارم سریعتر بتونم نرم افزار های کاربردی pیشرفته تر رو هم بیابم:31:
الان این مشکل مشخص شد. حرف p ندارم:31: نه راست و نه اونور:31: ویرگول هم \یداش نیست. شیفت +ف بود. حالا تا لی آوت درست کیبرد رو \یدا کنم.
چرا ندارید. کیبورد لینوکس همون کیبورد استاندارد فارسیه.
عکسهای این پست رو ببینید:
کیبورد استاندارد فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeediranzad
11-10-2012, 16:17
سلام
حرف "پ" یا روی M یا N. ویرگول فارسی نداره. ولی سمیکولون روی اینه(").
vahidmir2000
16-10-2012, 19:24
سلام دوستان. من با پخش فیلمهای 720P در مینت 13 مشکل دارم. روی اکس پی میتونم با همین سیستم و نرم افزارهای معمولی مثل JetAudio و ... این فایلها رو پخش کنم ولی در مینت به سختی و با گیر و فریم، فریم پخش میشن. در مینت VLC رو استفاده میکنم و واقعا بد پخش میکنه. تنظیمات یا روش خاصی رو میتونید بهم پیشنهاد کنید؟ مرسی پیشاپیش
Thor God
22-10-2012, 17:11
دوستان من می خوام لینوکس مینت 13 رو بخرم (فقط از سایت های خارجی ) نسخه ی64 بیت ! :sq_25::sq_8:
تو این دو تا سایت می فروشه ! کدوم یکی نسخش رو بخرم ؟! چون خیلی زیادن قاطی کردم !:sq_11::sq_7::sq_14::sq_12:
لینک 1! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو سایت ebay و آمازون هم گشتم یه سری چیز ها دستگیرم شد ! شما برید تو قسمت سرچ linux mint 13 رو سرچ بزنید ... اگه لینوکس مینت 13 نسخه 64 بیت پیدا کردین بگین تا بریم بخریم فیضشو ببرم !
یه لینوکس مینت 13 !همونی که خودتون هم استفاده می کنید !
خیلی ببخشید اگه سوالم خیلی سطحه پاین بود !:sq_3:
من نمی دونم شما چرا می خوایید لینوکس رو بخرید در حالی که می تونید اون رو به راحتی از سایت خود توزیع دانلود بکنید.
دوم نمی دونم با این وضع دلار و تحریم چرا می خوایید از یه سایت خارجی بخرید در حالی که سایتهای داخلی با انواع روشهای دریافت و پرداخت امکانات خوبی دارند.
ولی اگه اصرار دارید که از سایتهای خارجی بخرید باید بگم که لینک اولی تقریبا پرت بود ولی لینک دومی آخرین نسخه این توزیع رو همراه با دسکتاپهای مختلف داره.
می تونید اول اطلاعاتتون رو راجع به دسکتاپ های لینوکس بیشتر کنید و بعد اونی مناسبتون هست رو بخرید. اگه حوصله این کارها رو هم ندارید می تونید همون نسخه Linux Mint 13 Cinnamon رو سفارش بدید.
والا بنظر من که خرید لینوکس خیلی بی مورد هست قبلا ها مثلا دو تا سه سال پیش که حتی به سایتهای خارجی سفارش میدادید به صورت رایگان پست میکردند
معمولا لینوکس نسخه های خاص مثل سرور پولی هست و بقیه رایگان و راحت میشه دانلود کرد
در ضمن اگر خیلی دوست دارید محصولات لینوکس را یخرید این سایتهای معتبر ایرانی را معرفی میکنم که در خاورمیانه شاید اول هستند
در ضمن یک لینوکس جدید اومده که ایرانی و بومی هست به نام جیکس gix که برای اطلاعات بیشتر به
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
powerslave
22-10-2012, 19:48
دوستان من می خوام لینوکس مینت 13 رو بخرم (فقط از سایت های خارجی ) نسخه ی64 بیت ! :sq_25::sq_8:
تو این دو تا سایت می فروشه ! کدوم یکی نسخش رو بخرم ؟! چون خیلی زیادن قاطی کردم !:sq_11::sq_7::sq_14::sq_12:
77777777777777777777
لینک 1! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک 2! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو سایت ebay و آمازون هم گشتم یه سری چیز ها دستگیرم شد ! شما برید تو قسمت سرچ linux mint 13 رو سرچ بزنید ... اگه لینوکس مینت 13 نسخه 64 بیت پیدا کردین بگین تا بریم بخریم فیضشو ببرم !
یه لینوکس مینت 13 !همونی که خودتون هم استفاده می کنید !
خیلی ببخشید اگه سوالم خیلی سطحه پاین بود !:sq_3:
سلام.
برای چی میخوای بخریش؟ این صفحۀ دانلود سایت رسمیشه:
هر کدوم که به دردت میخوره رو دانلود کن.
البته لینک های 1 و 3 تمام کدک های مولتی مدیا رو هم با خودش داره. لینک ها و شرایطشون رو بررسی کن و بعد انتخاب کن. فکر کنم یه فایل تورنت بهت میده که دانلودش کنی.
اندازش هم حدود 830 مگ هست.
+
من از مایا استفاده میکردم (در کنار ویندوز 7) و مشکلی هم نبود. اما بعدش در کنار این دو تا و برای تست کردن یه نسخۀ MaC os x رو هم نصب کردم. البته نسخۀ دستکاری شده که ریلیز iATKOS باشه. از اون موقع مایا بوت نمیشه و ارور میده.
ترتیب بوت هم اینطویریه که اول داروین (بوت منیجر مک) هستش و بعد بوت منیجر مشکی خود ویندوز که با Easy BCD تنظیمش کرده بودم. کار با Grub رو بلد نیستم. وقتی سعی میکنم بوت کنم ارور میده و Grub Rescue میاد که هیچ دستوری (Help یا ؟) رو هم نمیشناسه.
برای نصب مایا هم 4 درایو استفاده کردم. BOOT، Root، Home و Swap.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
Thor God
23-10-2012, 19:38
از دوستانی که راهنمایی کرده بودن خیلی ممنونم !
یه نکته ای که هست اینه که سرعت و حجم دانلود من این اجازه رو بهم نمی ده که برم 1 GB دانلود بکنم !
این یه مورد !
مورد بعدی هم اینه که من رفتم تو شهر گشتم (بندرعباس ) لینوکس مینت نبود ! فدورا و اوبونتو و چند تا دیگه بودن ولی این یه دونه نبود یا هم اگه بود نسخه ی قدیمی بود ! بین دوستام هم کسی از مینت استفاده نمی کنه !
فقط یه راه واسم مونده که اون هم خرید از سایت های اینترنتی هست !
که با خودم گفتم من که می خوام بخرم بهتره از یه سایت خارجی سفارش بدم ( دلیلی هم ندارم برای این کار ... شاید خنده دار بیاد )
اون دوستمون هم که گفت در مورده توضیع های مختلف تحقیق کنم ... شما منبعی دارید یا من برم خودم تو گوگل تحقیق کنم ؟!
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم !
saeediranzad
24-10-2012, 11:20
سلام
دوست بندری! بهتره اینترنتی بگیری. اگر اصرار بر مینت داری، هیچ راهی بهتر و آسانتر از آن وجود نداره.
شما اگر اشتراکتون، ساعت رایگان داره، با تورنت بگیرید، یک شبه تموم میشه.
اگر بخواهید بخرید، شرکت پست دبیان را اینترنتی روسایتش داره. یعنی میخرید، میفرسته خونه.
Thor God
25-10-2012, 15:21
سلام
دوست بندری! بهتره اینترنتی بگیری. اگر اصرار بر مینت داری، هیچ راهی بهتر و آسانتر از آن وجود نداره.
شما اگر اشتراکتون، ساعت رایگان داره، با تورنت بگیرید، یک شبه تموم میشه.
اگر بخواهید بخرید، شرکت پست دبیان را اینترنتی روسایتش داره. یعنی میخرید، میفرسته خونه.
اصلا قید دانلود از اینترنت رو باید بزنم ! در اون حد !
حالا سفارش دادم یه ADSL تمیز تا چند وقت آینده میاد ! اما نمی تونم صبر کنم !
از همون سایت های ایرانی می خرم !
از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر ی کنم @
این مینت 14 کی میاد پس. نوامبر هم شد دیگه:دی
Honradez
11-11-2012, 11:48
سلام.
من Linux Mint 13 KDE 32-bit رو نصب کردم از طریق USB.
اما هر بار برای بوت شدن، نیاز داره که USB در دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق USB انتخاب بشه.
ممکنه راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم، طوری که بصورت عادی (بدون نیاز به بودن فلش USB داخل کامپیوتر) نصب بشه؟
متشکر.
saeediranzad
11-11-2012, 16:26
ببخشید، اشتباه شد.
Oops!
Thor God
16-11-2012, 10:42
این پست پاک بشه !
Thor God
19-11-2012, 16:05
دوستان به نظر شما برای شروع کار کدوم میز کار لینوکس مینت بهتره ؟! کی دی ای ؟! گنوم ؟! ایکس اف سی ای ؟! کدوم یکی ؟!
بعد بر پایه ی دبیان بهتره یا اوبونتو ؟! اصلا اینها با هم فرقی هم می کنن ؟!
vahidmir2000
25-11-2012, 06:29
دوستان به نظر شما برای شروع کار کدوم میز کار لینوکس مینت بهتره ؟! کی دی ای ؟! گنوم ؟! ایکس اف سی ای ؟! کدوم یکی ؟!
بعد بر پایه ی دبیان بهتره یا اوبونتو ؟! اصلا اینها با هم فرقی هم می کنن ؟!
سلام دوست من. در مورد میزکار این بستگی به سیستم شما و سلیقه ی شما داره. میز کار xfce ساده ترین و KDE زیباترین و سنگین ترین میزکارهای لینوکسی هستن. گنوم هم یک میزکار نرمال و متوسط و طبیعتا عمومی تر نسبت به دو تای قبلی به شمار میاد. اگر سیستمتون قوی هستش KDE رو امتحان کنید که واقعا زیباست...
در مورد توضیع های دبیان و اوبونتو هم باید بگم که ویرایش دبیان یک ویرایش غلطان هست. به این معنا که مثل ویرایش اوبونتو نسخه های شماره ای نداره و به قولی شما یک نسخه رو برای یک عمر نصب میکنید و مرتب آپدیت میکنید. و مشخصا در سایت مینت ذکر شده که ویرایش دبیان نسبت به اوبونتو سریعتره ...
Honradez
25-11-2012, 19:46
دوستان کسی نیست بتونه منو کمک کنه؟ (مشکل پست دو تا بالاتر)
danial_848
25-11-2012, 21:12
سلام.
من Linux Mint 13 KDE 32-bit رو نصب کردم از طریق USB.
اما هر بار برای بوت شدن، نیاز داره که USB در دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق USB انتخاب بشه.
ممکنه راهنماییم کنید که چطور این مشکل رو حل کنم، طوری که بصورت عادی (بدون نیاز به بودن فلش USB داخل کامپیوتر) نصب بشه؟
متشکر.
توضیحات کمی مبهمه
USB منظورت کول دیسک یا فلش هست درسته؟
یعنی مینت روی کولدیسک بوده بعد سیستم رو از روی کولدیسک بوت کردی بعد مینت رو روی هارددیسک ریختی؟ یا نه، مینت رو از جای دیگه (CD یا DVD) داشتی بعد نصبش کردی روی یه کولدیسک؟
اگه مینت الان روی هارد نصب شده باشه اصلاً نیازی به چیز دیگه نیست برای بالا آوردنش، احتمالاً مشکل از جای دیگه است که نمیتونی بوتش کنی مثلاً از بوتلودر.
Honradez
25-11-2012, 23:46
بله منظورم فلش هست. (شرمنده :biggrin: )
هدفم این بود که بریزمش روی هارد.
فایلهای نصب رو از طریق unetbootin روی فلش ریختم. بعد فلش رو (به جای CD یا DVD) داخل دستگاه قرار دادم تا نصب کنم.
موقع انتخاب پارتیشنها هم کل هاردم رو اختصاص دادم به لینوکس و گفتم قبلش فرمتش کنه.
یعنی درواقع لینوکس روی هارد نصب هستش. منتها برای بالا اومدن، باید فلش داخل دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق فلش مموری رو انتخاب کنم وقتی لپ تاپ روشن میشه. بعدش که بالا اومد، اگر فلش رو خارج کنم هیچ اتفاقی نمی افته و میشه به کار با لینوکس بدون هیچ مشکلی ادامه داد.
بسیار متشکر از اینکه کمکم میکنید.
فایلهای نصب رو از طریق unetbootin روی فلش ریختم. بعد فلش رو (به جای CD یا DVD) داخل دستگاه قرار دادم تا نصب کنم.
موقع انتخاب پارتیشنها هم کل هاردم رو اختصاص دادم به لینوکس و گفتم قبلش فرمتش کنه.
یعنی درواقع لینوکس روی هارد نصب هستش. منتها برای بالا اومدن، باید فلش داخل دستگاه باشه و گزینه ی بوت از طریق فلش مموری رو انتخاب کنم وقتی لپ تاپ روشن میشه. بعدش که بالا اومد، اگر فلش رو خارج کنم هیچ اتفاقی نمی افته و میشه به کار با لینوکس بدون هیچ مشکلی ادامه داد.
من که با YUMI مینت نصب میکنم و کامل نصب میشه و همچین مشکلی هم نداره. نیازی به بودن فلش داخل دستگاه هم نیست.
danial_848
26-11-2012, 11:51
نه بابا این حرفا چیه
UNetbootin کولدیسک لایو میسازه، یعنی شما بدون نیاز به انجام مراحل نصب هم میتونید با اون کولدیسک روی هر کامپیوتری لینوکس رو بالا بیارید و ازش استفاده کنید. درواقع ظاهراً چیزی که شما دارید بوت میکنید اون لینوکس لایوه که توی کولدیسک هست.
اما اینکه چرا نمیشه اون لینوکس روی هارددیسک رو بالا بیارید این برمیگرده به مرحله نصب (راستی موقع بوت کردن از روی هارد مطمئن بشید اولویت بوت توی تنظیمات بایوس روی هارده)
سلام یه لینک از بهترین نسخه این مینیت میدین واسه نصب کنار ویندوز میخوام
H A M A S
26-11-2012, 17:03
آخرین نسخه مینت 14 هست که میتونید از سایت خودش دانلود کنید
danial_848
26-11-2012, 17:08
۳۲ بیتی با دسکتاپ MATE:
۳۲بیتی با دسکتاپ Cinnamon:
برای دانلود روی لینک mirror یکی از کشورهای نزدیک به ایران کلیک کنید
دسکتاپ MATE اینه:
Cinnamon هم این:
H A M A S
26-11-2012, 18:44
با تشکر از جناب danial_848 که زحمت ما رو کم کردن باید بگم که اگر دسکتاپ بدون باگ و تر تمیز میخواد MATE گزینه مناسبیه و اگر یکم اهل ریسک باشید و طالب زیبایی بیشتر سینامون:sq_15:
۳۲ بیتی با دسکتاپ MATE:
۳۲بیتی با دسکتاپ Cinnamon:
برای دانلود روی لینک mirror یکی از کشورهای نزدیک به ایران کلیک کنید
دسکتاپ MATE اینه:
Cinnamon هم این:
خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟
danial_848
26-11-2012, 22:35
خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟
بستگی به خودتون داره، همونطور که HAMAS گفتند MATE پایدارتر ولی قدیمیتره (انشعاب گنوم ۲ هست) ولی Cinnamon ممکنه بیشتر کرش کنه ولی زیباتر و جدیدتره (انشعاب گنوم ۳)
من اگه باشم Cinnamon رو انتخاب میکنم
بستگی به خودتون داره، همونطور که HAMAS گفتند MATE پایدارتر ولی قدیمیتره (انشعاب گنوم ۲ هست) ولی Cinnamon ممکنه بیشتر کرش کنه ولی زیباتر و جدیدتره (انشعاب گنوم ۳)
من اگه باشم Cinnamon رو انتخاب میکنم
حجم این سینامون چنده؟میتونه سخت افزارها رو خوب بشناسه مخوصا مودمم رو؟
vahidmir2000
26-11-2012, 23:49
حجم این سینامون چنده؟میتونه سخت افزارها رو خوب بشناسه مخوصا مودمم رو؟
حجمش حدود ۹۰۰ مگابایت هست و در شناسایی قطعات سخت افزاری میزکار مهم نیست. یعنی همه ی میزکارها قطعات رو به یک شکل میشناسن. لینوکسهای امروزی در شناخت سخت افزار مشکل خاصی ندارن. موفق باشین
saeediranzad
27-11-2012, 02:23
سلام
من لینوکس مینت 13 mate را کامل فارسی کرده ام. یعنی حتا منوی لاگین
ولی متاسفانه زیرنویس فیلم را فارسی نشون نمیده. (کاراکترهای بیمعنی نشون میده)
راه حل؟
vahidmir2000
27-11-2012, 03:02
سلام
راه حل؟
سعیدجان encoding زیرنویس رو بذار روی Arabic Windows حل میشه
H A M A S
27-11-2012, 08:06
سلام
راه حل؟
شما لازم نبود کل مینت رو فارسی کنید فقط فایل زیرنویس srt رو باید انکودینگش رو تغییر بدید...اینجا کمکتون میکنه
Honradez
27-11-2012, 20:21
نه بابا این حرفا چیه
UNetbootin کولدیسک لایو میسازه، یعنی شما بدون نیاز به انجام مراحل نصب هم میتونید با اون کولدیسک روی هر کامپیوتری لینوکس رو بالا بیارید و ازش استفاده کنید. درواقع ظاهراً چیزی که شما دارید بوت میکنید اون لینوکس لایوه که توی کولدیسک هست.
اما اینکه چرا نمیشه اون لینوکس روی هارددیسک رو بالا بیارید این برمیگرده به مرحله نصب (راستی موقع بوت کردن از روی هارد مطمئن بشید اولویت بوت توی تنظیمات بایوس روی هارده)
اما وقتی فلش رو خارج میکنم هم باز میشه فایلها رو ریخت روی هارد و اینها. ضمن اینکه یکسری فایل هم هستن روی هارد که بنظر میرسه مال لینوکسن.
تنظیمات بایوس رو عوض نکردم راستش و از اول روی هارد بوده.
یعنی میفرمایید چیکار کنم بهتره؟ چه نرم افزاری میتونه مناسب باشه بجای Unetbootin باشه؟
بازهم تشکر.
vahidmir2000
27-11-2012, 21:26
اما وقتی فلش رو خارج میکنم هم باز میشه فایلها رو ریخت روی هارد و اینها. ضمن اینکه یکسری فایل هم هستن روی هارد که بنظر میرسه مال لینوکسن.
تنظیمات بایوس رو عوض نکردم راستش و از اول روی هارد بوده.
یعنی میفرمایید چیکار کنم بهتره؟ چه نرم افزاری میتونه مناسب باشه بجای Unetbootin باشه؟
بازهم تشکر.
دوست من احتمال داره شما بوت لودر GRUB رو روی کول دیسکتون نصب کرده باشین. به این خاطر کامپیوتر برای بوت احتیاج به فلش پیدا میکنه.
توضیح تکمیلی : GRUB برنامه ی مدیریت بوت لینوکس هستش که در مرحله ی پارتیشن بندی شما تعین میکنید که کجا (یعنی روی کدام هارد دیسکتون ) نصب بشه. احتملا در هنگام نصب به صورت پیش فرض کول دیسک جهت نصب GRUB انتخاب شده بوده به این خاطره که برای بوت سیستم به کول دیسک احتیاج هست. البته این در حد دانش و تجربه ی اندک منه ...
vahidmir2000
28-11-2012, 04:42
دوستان وقتی از طریق apt-fast و دستور upgrade سعی میکنم مینت رو آپدیت کنم گاهی در اواسط آپدیت و وسط دانلود یک پکیج پروسه متوقف میشه و گیر میکنه. در این حالت چیکار باید بکنم؟ و آیا اگر پروسه رو کنسل کنم و دوباره شروع کنم بسته هایی که دریافت شدن و هنوز نصب نشده بودن دوباره باید از اول دریفات بشن یا سیستم تشخیص میده و پروسه ی آپدیت از ادامه ی مسیر شروع میشه؟
900 مگابایت خیلی زیاده واسه دانلود میشه یه سایت خوب واسه خرید پستیش معرفی کنین
saeediranzad
28-11-2012, 13:59
سلام
پیرو درخواست پیشین این انکودینگ را کجا تغییر بدهم؟ توی متعلقات لینوکس گشتم نبود.
ولی برای هر برنامه هست. تو لیستش هم انکودینگ عربی نیست. بلکه اینها ست: unicode; UTF; ISO; Big که با شماره به تعداد زیاد هستند.
اون اینک جناب حماس برای دانلود هم کانکشن را رد میکنه.github
H A M A S
28-11-2012, 17:51
سلام
پیرو درخواست پیشین این انکودینگ را کجا تغییر بدهم؟ توی متعلقات لینوکس گشتم نبود.
ولی برای هر برنامه هست. تو لیستش هم انکودینگ عربی نیست. بلکه اینها ست: unicode; UTF; ISO; Big که با شماره به تعداد زیاد هستند.
اون اینک جناب حماس برای دانلود هم کانکشن را رد میکنه.github
داخل تنظیمات vlc برید و مطابق این عکس عمل کنید
ترجیحا فونت رو هم tahoma بزارید و بعدش vlc رو ببندید و دوباره اجرا کنید
vahidmir2000
28-11-2012, 22:41
900 مگابایت خیلی زیاده واسه دانلود میشه یه سایت خوب واسه خرید پستیش معرفی کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeediranzad
29-11-2012, 04:10
داخل تنظیمات vlc برید و مطابق این عکس عمل کنید
ترجیحا فونت رو هم tahoma بزارید و بعدش vlc رو ببندید و دوباره اجرا کنید
ممنون.
ولی جایی نداره که مثل ویندوز انکودینگ همه باهم تغییر کنه؟
من تو Gnome Mplayer این کودینگ را ندیدم. حالا برم ببینم تو VLC هست؟
H A M A S
29-11-2012, 09:18
ممنون.
ولی جایی نداره که مثل ویندوز انکودینگ همه باهم تغییر کنه؟
من تو Gnome Mplayer این کودینگ را ندیدم. حالا برم ببینم تو VLC هست؟
اگر یه بار پلیر رو درست تظیم کنید انشالله برای زیرنویس های بعدی رو هم نباید مشکلی پیش بیاد
اگر پست منو با دقت خونده باشید میفهمید که گفته بودم توی VLC برید سراغ این تظیمات:sq_15
پ.ن:SM PLAYER رو هم یه تستی بکنید
منظورتون از ویروس نگرفتن یعنی اینکه یه بار این سیستم عامل رو بنصبیم دیگه تا مدتها نیازی به نصبش نیس؟
H A M A S
29-11-2012, 19:02
منظورتون از ویروس نگرفتن یعنی اینکه یه بار این سیستم عامل رو بنصبیم دیگه تا مدتها نیازی به نصبش نیس؟
اغلب ویروس ها برای سیستم عامل ویندوز نوشته شدند و از اونجا که گنولینوکس ویندوز نیست(!) پس اون ویروس ها هم خود به خود توی این سیستم عامل خنثی هستند
اغلب ویروس ها برای سیستم عامل ویندوز نوشته شدند و از اونجا که گنولینوکس ویندوز نیست(!) پس اون ویروس ها هم خود به خود توی این سیستم عامل خنثی هستند
خوب شما میگیم اغلب ویروسها
یعنی ممکنه ویروسی هم برای لینوکس باشه یا بعدا براش نوشته بشه
siyasiya
30-11-2012, 02:59
دوستان و مدیران عزیز
من میخوام Mint 14 رو دانلود کنم، در سایتش دو نوع Cinnamon و Mate داره. کدوم بهتره؟ آیا از نظر عملکرد هم تفاوتی با هم دارن؟
کامپیوتر من ویندوز 7 داره و مشخصات سخت افزاریش هم نسبتاً بالاست. میخوام برای چند تا نرم افزار تخصصی که فقط در لینوکس اجرا میشه، مینت رو دانلود کنم
و با VMware هم اونرو نصب خواهم کرد، به صورت مجازی
حالا توصیه شما دوستان گل چی هست؟
saeediranzad
30-11-2012, 03:44
اگر یه بار پلیر رو درست تظیم کنید انشالله برای زیرنویس های بعدی رو هم نباید مشکلی پیش بیاد
اگر پست منو با دقت خونده باشید میفهمید که گفته بودم توی VLC برید سراغ این تظیمات:sq_15
پ.ن:SM PLAYER رو هم یه تستی بکنید
سلام
ممنون. در VLC درست شد. البته نیازی به بقیه ندارم. ولی محض یادگرفتن میگم:
در Gnome Mplayer نه انکودینگ عربی داره نه فارسی.
در KMPlayer اصلاً نتونستم تنظیمات انکودینگ را پیدا کنم.
در Movie Player فارسی داره؛ ولی با فارسی درست نشون نمیده؛ ولی با عربی درست میشه.
حالا یه مشکل: من نمیخوام اعداد فارسی باشند؛ ولی متأسفانه همه جا فارسی نشون داده میشوند. همه جا یعنی حتا ورژن نرم افزارها.
vahidmir2000
30-11-2012, 04:45
دوستان و مدیران عزیز
من میخوام Mint 14 رو دانلود کنم، در سایتش دو نوع Cinnamon و Mate داره. کدوم بهتره؟ آیا از نظر عملکرد هم تفاوتی با هم دارن؟
کامپیوتر من ویندوز 7 داره و مشخصات سخت افزاریش هم نسبتاً بالاست. میخوام برای چند تا نرم افزار تخصصی که فقط در لینوکس اجرا میشه، مینت رو دانلود کنم
و با VMware هم اونرو نصب خواهم کرد، به صورت مجازی
حالا توصیه شما دوستان گل چی هست؟
سینامون و میت دو میز کار برای لینوکس مینت هستند و ظاهرشون باهم فرق میکنه. سینامون زیباتره و میت ساده تر . از لحاظ کارایی کلی هیچ فرقی باهم ندارند و شما میتونید از هر دو استفاده کنید. موفق باشید
vahidmir2000
30-11-2012, 04:47
ببینید دوست من لینوکس سیستم عامل جدیدی نیست و چندین ساله که در ورژن ها (توزیع ها) ی مختلف داره منتشر میشه و وقتی تا امروز هیچ نیازی به آنتی ویروس رد اون احساس نمیشه به دلیل پایداری و امنیت بالای اونه نه جدید بودنش و اینکه هنوز ویروسی نشده... لینوکس رو از این بابت با خیال راحت نصب کنید. در هیچ فرومی تا به حال مشکلی در مورد ویروسی شدن (حداقل من) نخوندم.
H A M A S
30-11-2012, 09:23
بله...هر سیستم هوشمندی امکان داره براش بد افزار و ویروس بنویسن...اما از اونجا که توی گنولینوکس سطوح امنیتی بشدت بالاتر از ویندوزه و همچنین بحث مجوزها و... رو داریم بالفرض محال اگر ویروس گنولینوکسی هم بیاد نمیتونه آنچنان کار خاصی بکنه
زیاد در گیر و بند این مسائل نباشید و از گنولینوکس لذت ببرید:sq_15:
saeediranzad
30-11-2012, 15:42
سلام
حالا یه مشکل: من نمیخوام اعداد فارسی باشند؛ ولی متأسفانه همه جا فارسی نشون داده میشوند. همه جا یعنی حتا ورژن نرم افزارها.
راه حل نداره؟
H A M A S
30-11-2012, 16:47
راه حل نداره؟
شما احتمالا بعد از فارسی کردن محیط مینت یادتون رفته که سیستم اعداد و واحد پولی و... رو انگلیسی کنید
فکر کنم توی تنظیمات کیبورد باشه
danial_848
30-11-2012, 18:56
لینوکس ویروس نمیگیره. اما بدافزار (malware)های دیگه مثل rootkitها رو چرا
درکل نگرانی ای از این جهت در لینوکس وجود نداره
vahidmir2000
30-11-2012, 20:32
دوستان برنامه ی APTon CD در مینت گاهی پکیجهای نصب شده روی سیستم رو شناسایی نمیکنه . چیکار باید کرد؟
vahidmir2000
01-12-2012, 00:09
دوستان برنامه ی APTon CD در مینت گاهی پکیجهای نصب شده روی سیستم رو شناسایی نمیکنه . چیکار باید کرد؟
ظاهرا مشکل رو خودم درست کرده بودم. چند روز پیش یک برنامه نصب کردم که کارش پاکسازی سیستم بود و الان در تنظیماتش دیدم که جلوی گزینه ی Cash برنامه های نصب شده هم تیک داشت :)
saeediranzad
01-12-2012, 15:26
شما احتمالا بعد از فارسی کردن محیط مینت یادتون رفته که سیستم اعداد و واحد پولی و... رو انگلیسی کنید
فکر کنم توی تنظیمات کیبورد باشه
نه. این که شما میگید در Language support هست که انجام دادم. ولی فایده نداره. اون فرمت را مثلاً آمریکایی میکنه ولی اعداد فارسی میماند.
تو قسمت کیبورد هم چیزی نداره. هرجا به فکرم میرسید گشتم.
Honradez
02-12-2012, 00:38
دوست من احتمال داره شما بوت لودر GRUB رو روی کول دیسکتون نصب کرده باشین. به این خاطر کامپیوتر برای بوت احتیاج به فلش پیدا میکنه.
توضیح تکمیلی : GRUB برنامه ی مدیریت بوت لینوکس هستش که در مرحله ی پارتیشن بندی شما تعین میکنید که کجا (یعنی روی کدام هارد دیسکتون ) نصب بشه. احتملا در هنگام نصب به صورت پیش فرض کول دیسک جهت نصب GRUB انتخاب شده بوده به این خاطره که برای بوت سیستم به کول دیسک احتیاج هست. البته این در حد دانش و تجربه ی اندک منه ...
متشکر از راهنماییتون.
آیا راهی وجود داره که بشه بدون نیاز به نصب و این حرفها مشکل رو حل کرد؟
vahidmir2000
02-12-2012, 09:11
متشکر از راهنماییتون.
راهی وجود داره ولی دوستان حرفه ای تر باید راهنمایی کنن. البته آموزش نصب GRUB در تالار شروع کار با لینوکس هم گفته شده بود. با جستجو میتونی پیدا کنی دوست من.
saeediranzad
02-12-2012, 15:00
متشکر از راهنماییتون.
سلام
من چندان وارد نیستم. ولی این فکر را مطرح میکنم تا استادان هم نظر بدهند.
شما یکبار که بوت کردید، سعی کنید همه فلش مموری را روی درایوی که لینوکس را نصب کرده اید، کپی کنید. فایلهای مشابه را رد کنید تا فایلهای کمبود کپی بشه.
vahidmir2000
02-12-2012, 15:19
سلام
من چندان وارد نیستم. ولی این فکر را مطرح میکنم تا استادان هم نظر بدهند.
شما یکبار که بوت کردید، سعی کنید همه فلش مموری را روی درایوی که لینوکس را نصب کرده اید، کپی کنید. فایلهای مشابه را رد کنید تا فایلهای کمبود کپی بشه.
سعید جان فکر نکنم با کپی کردن فایلها مشکل حل بشه چون قطعا احتیاج به یکسری تنظیمات هم هست.
آیا میشه این سیستم عامل رو از روی سی دی یا حافظه فلش اجرا کرد و باهاش کار کرد؟
آیا میشه این سیستم عامل رو از روی سی دی یا حافظه فلش اجرا کرد و باهاش کار کرد؟
نه نمیشه !
Agame.Arash
12-12-2012, 15:40
نه نمیشه !
مطمینی داداش؟...من زیاد لینوکس نداشتم ولی یه ابونتو 10 داشتم رو هر چی نصب میکردم بالا میومدا... این فرقی با بقیه لینوکسا داره که نمیشه؟
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
saeediranzad
12-12-2012, 15:44
مطمینی داداش؟...من زیاد لینوکس نداشتم ولی یه ابونتو 10 داشتم رو هر چی نصب میکردم بالا میومدا... این فرقی با بقیه لینوکسا داره که نمیشه؟
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
سلام
البته که میشه. ایشون میتونند Live CD تهیه کنند یا از اول روی فلش مموری نصب کنند و از روی همون بوت کنند.
سلام
البته که میشه. ایشون میتونند Live CD تهیه کنند یا از اول روی فلش مموری نصب کنند و از روی همون بوت کنند.
من میخوام کلا روی یه فلش نصبش کنم که هر وقت فلش رو زدم و سیستم رو آوردم بالا کار کنه آیا میشه؟
Agame.Arash
12-12-2012, 17:48
من میخوام کلا روی یه فلش نصبش کنم که هر وقت فلش رو زدم و سیستم رو آوردم بالا کار کنه آیا میشه؟
بله میشه ... فقط توصیه میکنم اگه نمیخواین باهاش کار سنگین کنید و میخواین سبک و سریع باشه و حتی رو کامپیوتر های قدیمی و ضعیف هم اجرا شه به جا این یه xp portable نصب کنید ... من رو سی دی دارم خیلی به کار میاد...
بله میشه ... فقط توصیه میکنم اگه نمیخواین باهاش کار سنگین کنید و میخواین سبک و سریع باشه و حتی رو کامپیوتر های قدیمی و ضعیف هم اجرا شه به جا این یه xp portable نصب کنید ... من رو سی دی دارم خیلی به کار میاد...
ایکس پی العان دارم دوست دارم یه سیستم عمال غیر از ویندوز هم داشته باشم مک که رو سیستمم جواب نداد
بله چرا نشه.
با YUMI روی فلش مینت رو بریزین.(دقیقا اسم نسخه ای که دانلود کردین یا دارین رو انتخاب کنین) موقع بوت هم گزینه اول. Start Mint رو بزنین و از محیط مینت لذت ببرید.
sheytan666
18-12-2012, 12:38
سلام دوستان -- مچكر بخاطر زحامت بي وقفه اتونميخواستم ببينم اين نسخه با ابونتو چه فرقي داره؟ كدوم بهتر هست؟ براي ما كه تازه كار لينوكس هستيم كدوم بهتره؟و اينكه من روي سيستمم ويندوز اكس پي و ويندوز 7 و 8 رو تو درايور سي نصب كردم--ميخواستم ببينم ميشه اين نسخه لينوكس هم كنار آنها نصب كنم بدون اينكه آنها پاك بشن؟ يعني بايد چيكار كنم كه درايوم فرمت نشود؟
H A M A S
18-12-2012, 18:28
سلام دوستان -- مچكر بخاطر زحامت بي وقفه اتونميخواستم ببينم اين نسخه با ابونتو چه فرقي داره؟ كدوم بهتر هست؟ براي ما كه تازه كار لينوكس هستيم كدوم بهتره؟و اينكه من روي سيستمم ويندوز اكس پي و ويندوز 7 و 8 رو تو درايور سي نصب كردم--ميخواستم ببينم ميشه اين نسخه لينوكس هم كنار آنها نصب كنم بدون اينكه آنها پاك بشن؟ يعني بايد چيكار كنم كه درايوم فرمت نشود؟
این سوال شما به دفعات پاسخ داده شده
بله مینت برای تازه کارها راحت تره تا ابونتو و راحت و بدون هیچ دردسری کنار ویندوز نصب میشه
saeediranzad
19-12-2012, 03:02
سلام
برنامه Gshutdown روی مینت کار نمیکنه. کسی چنین برنامه ای برای مینت سراغ داره؟
Open-Source
19-12-2012, 12:37
سلام
اگه برا زمانبندی خاموش شدن سیستم میخوای، از crontab استفاده کند.
vahidmir2000
19-12-2012, 15:06
سلام
بدون نصب برنامه ی خاصی هم در مینت از طریق ترمینال و مجموعه ی دستورهای shutdown میتونید سیستم رو در زمان بخصوصی خاموش کنی سعید جان.
saeediranzad
19-12-2012, 15:12
بدون نصب برنامه ی خاصی هم در مینت از طریق ترمینال و مجموعه ی دستورهای shutdown میتونید سیستم رو در زمان بخصوصی خاموش کنی سعید جان.
چطور؟ با دستور man میشه؟
دوستانی که مینیت دارن لطف میکنین چندتا عکس از دکستاپهاتون بذارین؟
salar moghaddam
27-12-2012, 10:38
دوستانی که مینیت دارن لطف میکنین چندتا عکس از دکستاپهاتون بذارین؟
چرا؟ شخصی سازی خاصی نداره مگر اینکه کی دی ای بنصبی که اونم کلا با دیباین بیس ها ترکیب جالبی نمیشه ...
فرق خاصی نداره در واقع همونه فقط یکم آماده ترش کردن مثلا کدک ها و ی میزکار دیگه به اسم سینامون نصب کردن اما اگه بخواین پیشرفت کنید من پیشنهاد میکنم از اوبونتو استفاده کنید تا کم کم با ترمینال آشنا بشید و در انتها آرچ بنصبید تا به ی کاربر حرفه ای تبدیل بشید
Thor God
30-12-2012, 14:49
یه تبریک به بنده بگین دوستان ! :D
از امروز یعنی 10 دی سال 91 بنده هم به کاربران لینوکس مینت اضافه شدم !
وای چه قدر باحاله این لینوکس ! از این ویندوز دارم زده می شم !
با تشکر از اشخاصی که تو انتخابم به من کمک کردن !
Thor God
30-12-2012, 16:16
..............
پست پاک بشه !
Thor God
31-12-2012, 14:08
وای چه قدر برای من سوال پیش میاد !
یاده اون موقع افتادم که می خواستم تازه ویندوز رو از داداشم یاد بگیرم !:n07:
چند تا سوال بود که می خواستم بپرسم !
1- چه جوری تو محیط مینت زبان رو به فارسی تغییر بدم ؟!
shift + ctrl که کار نمی کنه !
2- یه دانلود منیجر خوب برای لینوکس وجود داره ؟! ( یا اگر هم نیس می شه با ترمینال دانلود کرد خوده فایر فاکس که به درد نمی خوره ! )
3- دوستان عزیز یه مس+دود+ش+کن خوب وجود داره ؟!
تو این لینک یه آموزش گزاشته ولی چیزی متوجه نشدم ؟! می شه یه توضیح بدید ؟! غیر ممکنه من فیسژوپ نرم ... @
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم یه عکس از محیط مینت برای مهرسا خانوم !
به دلیل بزرگ بودن عکس روی لینک زیر کلیک کنید و تو صفحه ی جدید عکس رو ببینید !
Thor God
02-01-2013, 13:42
یعنی کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟!
Open-Source
02-01-2013, 18:06
وای چه قدر برای من سوال پیش میاد !
یاده اون موقع افتادم که می خواستم تازه ویندوز رو از داداشم یاد بگیرم !:n07:
چند تا سوال بود که می خواستم بپرسم !
1- چه جوری تو محیط مینت زبان رو به فارسی تغییر بدم ؟!
shift + ctrl که کار نمی کنه !
2- یه دانلود منیجر خوب برای لینوکس وجود داره ؟! ( یا اگر هم نیس می شه با ترمینال دانلود کرد خوده فایر فاکس که به درد نمی خوره ! )
3- دوستان عزیز یه مس+دود+ش+کن خوب وجود داره ؟!
تو این لینک یه آموزش گزاشته ولی چیزی متوجه نشدم ؟! می شه یه توضیح بدید ؟! غیر ممکنه من فیسژوپ نرم ... @
این هم یه عکس از محیط مینت برای مهرسا خانوم !
به دلیل بزرگ بودن عکس روی لینک زیر کلیک کنید و تو صفحه ی جدید عکس رو ببینید !
۱. زبان صفحه کلید؟ از چه دسکتاپی استفاده میکنی؟
۲. برا ترمینال زیاده. wget - axel - prozilla , ... تو فایرفاکس هم از افزونه downthemall استفاده کن.
۳. از انواع کلاینت های v p n میتونی استفاده کنی. (اون لینک هم مرحله به مرحله دنبال کن احتمالا به نتیجه میرسی:n13:)
یعنی کسی نبود یه راهنمایی بکنه ؟!
آخه اینجور چیزا n بار پرسیده شدن.
چاره اش فقط یه سرچه...
:n22:
Thor God
02-01-2013, 21:35
۱. زبان صفحه کلید؟ از چه دسکتاپی استفاده میکنی؟
سینامون !
۲. برا ترمینال زیاده. wget - axel - prozilla , ... تو فایرفاکس هم از افزونه downthemall استفاده کن.
این افزونه که گفتید اولین بارمه که می شنوم ! خوبه ؟! به پای IDM و DAP و ORBIT می رسه ؟!
راستی من تو کار با محیط ترمینال و دستوراتش 0 کیلومترم ! برای استفاده از اون مرورگر ها تو محیط ترمینال باید از چه دستوری استفاده کرد ؟!
۳. از انواع کلاینت های v p n میتونی استفاده کنی. (اون لینک هم مرحله به مرحله دنبال کن احتمالا به نتیجه میرسی:n13:)
خب باشه اشکال نداره !
آخه اینجور چیزا n بار پرسیده شدن.
چاره اش فقط یه سرچه...
:n22:
حالا شما به دل نگیر ... !:n06:
.................................................. .........................
سلام دوستان یه سوالی دارم؟
میشه کنار یه سیستم که ویندوز 7 و ویندوز 8 روش نصبه(هر کدوم روی یک درایو) سیستم عامل مینت رو همزمان به عنوان سیستم عامل سوم داشت؟ فقط اینو فهمیدم که برای نصب کنار ویندوز باید از ورژن 64بیتی استفاده کنم(سینامون) فقط خواهشا نگین از این مجازی سازا(وم ویر و ویرچوال باکس استفاده کنم) میخوام 3 سیستم عامله بشم! میشه؟ اگه میشه چه طور؟
saeediranzad
04-01-2013, 14:24
سلام
االبته که میشه. یه درایو مثلاً 30 گیگ را خالی کنید و مینت را در آن نصب کنید.
fireboy8766
06-01-2013, 20:54
من هم میخوام کنار ویستا روی لپتاپ نصب کنم. حالا یا مینت یا اوبونتو / 2بار قبلا تست کردم منوی بوت من از بین رفته و کاری نتونستم بکنم
پیشنهادتون برای اینکه ویستای فعلیم رو داشته باشم و در کنارش، مینت یا اوبونتو داشته باشم و منوی بوتم از بین نره چیه؟ (2بار ویستام پرید)
amirkhan_0o0
16-01-2013, 23:58
نمی دونم چرا هر چقدر خواستم برم سراغ لینوکس موفق نشدم. یه مشکلی که توی لینوکس هست آپدیت ها و نسخه های گیج کنندشه! آدم تکلیف خودش رو نمی دونه و روز به روز ورژن جدید میاد.
Thor God
17-01-2013, 00:24
بله دیگه ! من هم اول همین مشکل رو داشتم ! به شدت گیج شده بودم و داشتم دیوونه می شدم که کدوم نسخه رو انتخاب کنم ! یا کدوم ورژن کدوم دسکتاپ و .......
شما لینوکس مین 14 سینامون رو دان کن نصب کن کارت راه میفته اگه بخوای بیشتر تحقیق کنی بیشتر گیج میشی !
این رو من تجربه کردم که دارم میگم !
amirkhan_0o0
17-01-2013, 00:59
بله دیگه ! من هم اول همین مشکل رو داشتم ! به شدت گیج شده بودم و داشتم دیوونه می شدم که کدوم نسخه رو انتخاب کنم ! یا کدوم ورژن کدوم دسکتاپ و .......
شما لینوکس مین 14 سینامون رو دان کن نصب کن کارت راه میفته اگه بخوای بیشتر تحقیق کنی بیشتر گیج میشی !
این رو من تجربه کردم که دارم میگم !
الان ورژن بالاترش نیومده؟؟ :-)
نصب بعضی نرم افزارها و درایورهاش هم سخت بود. به هر حال بعد از یه مدت یاد می گیرم. ممنون
Thor God
17-01-2013, 01:59
الان ورژن بالاترش نیومده؟؟ :-)
نصب بعضی نرم افزارها و درایورهاش هم سخت بود. به هر حال بعد از یه مدت یاد می گیرم. ممنون
تو این صفحه میتونید آخرین آپدیت ها + مدت اعتبار و ساپورتشون رو ببینید !
بله دیگه سیستم عاملِ ، نرم افزاره ساده نیس که راحت یاد بگیریم ! لینوکس یعنی ترمینال ! وگرنه فرقی با ویندوز نداره ( به غیر از امنیت )
saeediranzad
17-01-2013, 13:41
سلام
من که اصلاً از ترمینال استفاده نمیکنم. انگار یه جور ویندوزه. (لینوکس مینت با mate)
دیشب بالاخره بعد از تست سه برنامه برنامه اتوشات داون برای مینت mate پیدا کردم. Qshutdown
همه کارها را با نرم افزار های خودش انجام میدهم. ترمینال بلد نیستم.
Thor God
17-01-2013, 13:52
من خودم خیلی دوست دارم که ترمینال رو یاد بگیرم (یدونه کتاب هم گرفتم ) ! خودم هم تو محیط ویندوز با cmd کار می کردم و بلد بودم ! ولی به نظرم این ترمینال خیلی گسترده تره !
کلا خیلی حال می کنم با ترمینال و cmd !
به شما هم پیشنهاد میدم که یک بار استفاده کنید ! مطمئنم خوشتون میاد !
Thor God
17-01-2013, 22:40
دوستان یه مشکل تو نصب مینت !
این عک رو ببینید :
اینجا دو تا درایو اصلی دارم یه دونه هم درایو ریکاوری ! 50 گیگ هم اصلا پارتیشن بندی نشده !
اما اینجا رو ببینید :
چرا اینجا سه تا فضای خالی جدا جدا دارم ؟! قضیش چیه ؟! چه طوری میشه اینا رو یه دونه کرد ؟!
بعد وقتی من تو اون نوار پایین جایی که قراره نصب بشه رو / انتخاب می کنم یه ارور میده ! از چیه ؟! ( یه عکسی که از همون هم گرفته بودم الان آپلود نمیشه نمیدونم چرا ! فکر کنم به خاطره اسمش باشه )
saeediranzad
19-01-2013, 16:23
دوستان یه مشکل تو نصب مینت !
این عک رو ببینید :
اینجا دو تا درایو اصلی دارم یه دونه هم درایو ریکاوری ! 50 گیگ هم اصلا پارتیشن بندی نشده !
اما اینجا رو ببینید :
چرا اینجا سه تا فضای خالی جدا جدا دارم ؟! قضیش چیه ؟! چه طوری میشه اینا رو یه دونه کرد ؟!
بعد وقتی من تو اون نوار پایین جایی که قراره نصب بشه رو / انتخاب می کنم یه ارور میده ! از چیه ؟! ( یه عکسی که از همون هم گرفته بودم الان آپلود نمیشه نمیدونم چرا ! فکر کنم به خاطره اسمش باشه )
سلام
جون کسی جواب نداد، من میگم. اون دوتا که میبینی کم حجم هستند، بین دو درایو افتاده اند و زیاد مهم نیست. اون 53.7 گیگ لینوکس هم همون 50 گیگ ویندوز هست. مقیاسها باهم فرق میکنه.
ارور را بگو تا راه حل بگیری.
---------------------------------------------------
دوستان! کسی از Transmissionاستفاده میکنه؟ انگار چیز بی خاصیتیه! فقط برای تورنت هست یا عمومیه؟
دانلود منیجر خوب که مثل ویندوز اینترفیس گرافیکی داشته باشه، چی سراغ دارید؟ من زیرکاریها را دارم: Wget و یکی دیگه که اسمش یادم نیست.
Thor God
19-01-2013, 20:36
سلام
جون کسی جواب نداد، من میگم. اون دوتا که میبینی کم حجم هستند، بین دو درایو افتاده اند و زیاد مهم نیست. اون 53.7 گیگ لینوکس هم همون 50 گیگ ویندوز هست. مقیاسها باهم فرق میکنه.
ارور را بگو تا راه حل بگیری.
---------------------------------------------------
دوستان! کسی از Transmissionاستفاده میکنه؟ انگار چیز بی خاصیتیه! فقط برای تورنت هست یا عمومیه؟
دانلود منیجر خوب که مثل ویندوز اینترفیس گرافیکی داشته باشه، چی سراغ دارید؟ من زیرکاریها را دارم: Wget و یکی دیگه که اسمش یادم نیست.
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ! اون 50 گیگ رو هم خودم از پارتیشن D کم کرده بودم برا نصب لینوکس ! پس بی خیال اون 400 مگا بشم دیگه ؟!
برا سوالی که خودتون پرسید ( البته تازه کار تر از اونیم که سوال جواب بدم اگه اشکال داشت بگید ) ! میتونید برا دانلود منیجر هم از افزونه فایر فاکس استفاده کنید یا هم تو دانلود سنتر مینت یه چرخی بزنید شاید چیزه خوب پیدا کردید ولی اون افزونه فایر فاکس پیشنهاد می شه !
برا ارور ها هم من دو تا ارور میبینم !
لطفا هر کدوم رو توضیح بدید ( ببخشید ها ) :
saeediranzad
20-01-2013, 06:55
ممنون دوست عزیز که جواب دادی ! اون 50 گیگ رو هم خودم از پارتیشن D کم کرده بودم برا نصب لینوکس ! پس بی خیال اون 400 مگا بشم دیگه ؟!
برا سوالی که خودتون پرسید ( البته تازه کار تر از اونیم که سوال جواب بدم اگه اشکال داشت بگید ) ! میتونید برا دانلود منیجر هم از افزونه فایر فاکس استفاده کنید یا هم تو دانلود سنتر مینت یه چرخی بزنید شاید چیزه خوب پیدا کردید ولی اون افزونه فایر فاکس پیشنهاد می شه !
برا ارور ها هم من دو تا ارور میبینم !
لطفا هر کدوم رو توضیح بدید ( ببخشید ها ) :
400مگ نیست. اگر اون 345 تای اول را میگی، مربوط به 200 تایی که خود ویندوز برای سیستم جدا کرده. شما فقط یه 1 مگ و یه 515 کیلو هرز رفته داری.
افزونه فلشگات فایرفاکس را دارم، ولی یه دانلود منیجر میخوام که مثه ویندوز انجام کار را نشون بده.
خطای اول میگه که پارتیشن ها باید از دسترسی خارج بشوند. شما بزن yes وادامه بده.
خطای دوم میگه یه پارتیشن دستکم یه مگی برای بوت لودر درست کن.
شما در روند نصب، یه پارتیشن دو مگی درست کن و ادامه بده. (یعنی باید به مرحله پارتیشن بندی برگردی)
Thor God
20-01-2013, 11:04
ممنون از اینکه جواب دادی دوست من !
از دسترس خارج بشن یعنی چی ؟! یعنی چی کارشون کنم ؟×
میشه بگی پارتیشن بوت لودر رو چه جوری بسازم ؟!من یه پارتیشن سواپ + / و /home میسازم ! حالا بوت باید با چه فرمتی باشه ؟! اسمش چی باشه ؟!
بازم ممنون !
saeediranzad
20-01-2013, 16:43
ممنون از اینکه جواب دادی دوست من !
از دسترس خارج بشن یعنی چی ؟! یعنی چی کارشون کنم ؟×
میشه بگی پارتیشن بوت لودر رو چه جوری بسازم ؟!من یه پارتیشن سواپ + / و /home میسازم ! حالا بوت باید با چه فرمتی باشه ؟! اسمش چی باشه ؟!
بازم ممنون !
شما فقط yes را که میزنی، هر مرحله را بخون و انجام بده.
خودش همه کارها را میکنه. فرمت را هم خودش تعیین میکنه. فقط وقتی در پارتیشن بندی یه پارت 2 مگ جدا کن که اگر بعد خواست همون را برای بوت بگذاری.
البته موقع نصب از من نخواست. فقط سواپ جدا کردم که چندان هم نیاز نبود. (چون زیاد رم اشغال نمیکنه و 4 گیگ رم که دارم براش زیاد هم هست)
فقط دستور هر مرحله را بخوان.
Thor God
20-01-2013, 21:35
شما فقط yes را که میزنی، هر مرحله را بخون و انجام بده.
خودش همه کارها را میکنه. فرمت را هم خودش تعیین میکنه. فقط وقتی در پارتیشن بندی یه پارت 2 مگ جدا کن که اگر بعد خواست همون را برای بوت بگذاری.
البته موقع نصب از من نخواست. فقط سواپ جدا کردم که چندان هم نیاز نبود. (چون زیاد رم اشغال نمیکنه و 4 گیگ رم که دارم براش زیاد هم هست)
فقط دستور هر مرحله را بخوان.
اوکی باشه !
من با این روش که گفتی انجام دادم کامل لینوکس رو نصب کردم ولی یه مشکلی هست ! کلا بوت رو ویندوز مونده ! تو بایوس هم وقتی میرم بوت رو بررسی کنم میبینم که فقط یدونه ویندوز ( هارد کامپیوتر ) و یدونه هم سی دی هست ! چیزه دیگه ای وجود نداره که به نظر لینوکس باشه ! وقتی هم که سیستم رو روشن می کنم ازم نمی پرسه که با کدوم سیستم عامل بوت کنم ؟!
الان من دقیقا مشکلم کجاست ؟! به نظرم رو همین درایو بوت مشکل دارم نه ؟! جایی رو برای بوت مشخص نکردم فکر کنم ؟!
saeediranzad
21-01-2013, 09:19
اگه بعد از نصب لینوکس، سیستم دیگه ای نصب نکرده باشی، اول باید بوت منیجر لینوکس بیاد بالا و چند گزینه داره که شما انتخاب میکنی با لینوکس بیای یا با ویندوز.
بوت منیجر لینوکس نامش Grub هست که در همون مینتی که دانلود کردی باید باشه.
درایو بوت را هم که قرار بود درست کنید و وقتی خواست بهش مسیر بدی.
-----------------------------------------
فعلاً وضع خودم بدتره. ویندوز8 خریدم؛ نصب کردم. حالا بوت منیجر لینوکس را از دست دادم.
یه چند روزی هم لابد گرفتار همینم. تازه، وین8 بعد از آپدیت هنگ کرده!
خوشبختانه وین7 دارم؛ فعلاً با همون آمدم.
Thor God
21-01-2013, 22:42
اگه بعد از نصب لینوکس، سیستم دیگه ای نصب نکرده باشی، اول باید بوت منیجر لینوکس بیاد بالا و چند گزینه داره که شما انتخاب میکنی با لینوکس بیای یا با ویندوز.
بوت منیجر لینوکس نامش Grub هست که در همون مینتی که دانلود کردی باید باشه.
درایو بوت را هم که قرار بود درست کنید و وقتی خواست بهش مسیر بدی.
-----------------------------------------
فعلاً وضع خودم بدتره. ویندوز8 خریدم؛ نصب کردم. حالا بوت منیجر لینوکس را از دست دادم.
یه چند روزی هم لابد گرفتار همینم. تازه، وین8 بعد از آپدیت هنگ کرده!
خوشبختانه وین7 دارم؛ فعلاً با همون آمدم.
نه چیزه دیگه ای نصب نکردم !ولی نمیاد ! مشکلم هم همین جاست ! نمیدونم چرا بوت فقط رو ویندوز مونده ؟!
نه متاسفانه یا خوش بختانه دانلود نکردم از رو سی دی نصب کردم ( یعنی سی دیش آماده بود دیگه فایل ISO و این جریان ها در کار نبود )
من درایو بوت رو درست کردم ( 100 مگا ) ولی نخواست ؟! فقط همون ارور اومد و من اوکی کردم رد شد رفت !
خب همین دیگه همه ی زمین و زمان دارن می گن قبل از نصب لینوکس ویندوز نصب کن ! چون یه سری مشکلات ایجاد میکنه ویندوز !
saeediranzad
22-01-2013, 06:54
نه چیزه دیگه ای نصب نکردم !ولی نمیاد ! مشکلم هم همین جاست ! نمیدونم چرا بوت فقط رو ویندوز مونده ؟!
نه متاسفانه یا خوش بختانه دانلود نکردم از رو سی دی نصب کردم ( یعنی سی دیش آماده بود دیگه فایل ISO و این جریان ها در کار نبود )
من درایو بوت رو درست کردم ( 100 مگا ) ولی نخواست ؟! فقط همون ارور اومد و من اوکی کردم رد شد رفت !
خب همین دیگه همه ی زمین و زمان دارن می گن قبل از نصب لینوکس ویندوز نصب کن ! چون یه سری مشکلات ایجاد میکنه ویندوز !
خوب، شما هم که میگی ویندوز داشتی که لینوکس نصب کردی؛ پس نباید مشکلی باشه.
نمیدونم. حالا شاید مشکل خودم را که حل کردم، بفهمم مشکل شما از کجاست.
استادان لینوکس نظری ندارند؟
saeediranzad
23-01-2013, 07:09
سلام
من با وین8، درایو لینوکس را پاک کردم و دوباره نصب کردم.
پسورد لینوکس را قاطی کردم. هرکار کردم نتونستم ریست کنم.
تو ریکاوری که میرم نمیدونم خط کرنل کدومه.
هر جا هم که حرفe را میزنم فایده نداره.
black.assassin
24-01-2013, 13:39
دوستان من یه کاربر آماتور لینوکسم.
به نظر شما کدوم عرضه mint برای من مناسبتره ؟
Mate
Cinnamon
KDE
Xfce
با توضیحاتی که اینجا بود فهمیدم cinnamon بهتره. اما دوتای دیگه رو هیچ اطلاعاتی در موردش نبود.
ممنون
Mate
Cinnamon
KDE
Xfce
با توضیحاتی که اینجا بود فهمیدم cinnamon بهتره. اما دوتای دیگه رو هیچ اطلاعاتی در موردش نبود.
ممنون
همین Cinnamon برای شما خوبه. بعدا که مسلط شدین می تونین بقیه رو هم تست کنین.
tufan2010
24-01-2013, 16:48
Mate
Cinnamon
KDE
Xfce
ممنون
تفاوت این چهار تا در میزکارها و احتمالا در برخی از بسته های فرعی هست که در کنارشون نصب شده است وگرنه در استخوان بندی اصلی که همون توزیع mint باشه یکی هستند
یکی از تفاوت های اصلی ویندوز و لینوکس در ممزوج بودن هسته سیستم عامل و محیط گرافیکی هست در حالی که در لینوکس کرنل از محیط گرافیکی جداست و توسط نرم افزاری به نام xserver با هم ارتباط برقرار می کنند البته برای این که اساتید ازم ایراد نگیرند باید به wayland هم اشاره کنم ولی به هر صورت الان صحبت یک معرفی ساده است.بنابراین این چهار اسم که شما گفتید اسم چهار تا دسکتاپ هست که روی سیستم اصلی نصب شده اند و هرکس بنا بر مقتضیات خودش از یکی از اونا استفاده میکنه حالا ی توضیح ساده هم راجع به هر محیط میدهم
xfce یک دسکتاپ هست که یک زمانی سبکترین دسکتاپ قابل استفاده لینوکس طبقه بندی میشد که الان هم با این که توی این لیست سبکترین هست اما به طور کلی سبکترین نیست.منظورم از سبکترین از لحاظ منابع پردازشی هست که خود دسکتاپ مصرف میکنه. ایت دسکتاپ با gtk نوشته شده اخرین نگارش انتشار داده شده اون 4.10 هست
mate این میزکار هم با gtk نوشته شده اما داستان خودش رو داره و اون هم به زمانی بر میگرده که gnome2 تموم شد:n14: و gnome3 بعد از کلی تاخیر با گند زدن به محیط دسکتاپ کار خودش رو آغاز کرد:n24: این دسکتاپ در حقیقت ادامه گنوم2 هست
cinanemon این میزکار هم با gtk نوشته شده و بر اساس گنوم 3 هست و تلاش کرده اون رو کاربر پسندتر کنه
kde این دسکتاپ یا qt نوشته شده و از لحاظ قدمت با گنوم برابری میکنه اگر درست یادم باشه فکر کنم قدیمی ترین
خوب به هر صورت استخوان بندی سیستم عامل هرچه قدر هم قوی باشه کاربر اکثر ارتباطاتش رو از طریق دسکتاپ انجام میده
xfce و mate از نظر قیافه به هم شبیه تر هستند چون هر دو از نگارش gtk2 استفاده میکنند
cinanemon از gtk3 استفاده کرده بنابراین قیافه مدرن تری داره
kde هم که چون از qt استفاده میکنه محیط زیباتری نسبت به بقیه ارایه میده و برای برنامه هایی که با gtk رابط کاربری شون ایجاد شده و در محیط kde استفاده میشه برای پوسته از gtk-qute-engine استفاده میکنه که به نطر من قیافه قشنگتری به برنامه ها میده
اما از نظر فلسفه کاری هم هر دسکتاپ تلاش کرده تا کاربر راحتتر بتونه با سیستم عامل کار کنه
به نظر من kde و cinanemon در این بین پیشرفته ترین میزهای کار هستند و انتخاب یکی از اونها سلیقه ای هست به هر صورت شما هر کدام رو که انتخاب کنی باید یاد بگیری پس توی این مورد سخت نگیر
تفاوت این چهار تا در میزکارها و احتمالا در برخی از بسته های فرعی هست که در کنارشون نصب شده است وگرنه در استخوان بندی اصلی که همون توزیع mint باشه یکی هستند
یکی از تفاوت های اصلی ویندوز و لینوکس در ممزوج بودن هسته سیستم عامل و محیط گرافیکی هست در حالی که در لینوکس کرنل از محیط گرافیکی جداست و توسط نرم افزاری به نام xserver با هم ارتباط برقرار می کنند البته برای این که اساتید ازم ایراد نگیرند باید به wayland هم اشاره کنم ولی به هر صورت الان صحبت یک معرفی ساده است.بنابراین این چهار اسم که شما گفتید اسم چهار تا دسکتاپ هست که روی سیستم اصلی نصب شده اند و هرکس بنا بر مقتضیات خودش از یکی از اونا استفاده میکنه حالا ی توضیح ساده هم راجع به هر محیط میدهم
xfce یک دسکتاپ هست که یک زمانی سبکترین دسکتاپ قابل استفاده لینوکس طبقه بندی میشد که الان هم با این که توی این لیست سبکترین هست اما به طور کلی سبکترین نیست.منظورم از سبکترین از لحاظ منابع پردازشی هست که خود دسکتاپ مصرف میکنه. ایت دسکتاپ با gtk نوشته شده اخرین نگارش انتشار داده شده اون 4.10 هست
mate این میزکار هم با gtk نوشته شده اما داستان خودش رو داره و اون هم به زمانی بر میگرده که gnome2 تموم شد:n14: و gnome3 بعد از کلی تاخیر با گند زدن به محیط دسکتاپ کار خودش رو آغاز کرد:n24: این دسکتاپ در حقیقت ادامه گنوم2 هست
cinanemon این میزکار هم با gtk نوشته شده و بر اساس گنوم 3 هست و تلاش کرده اون رو کاربر پسندتر کنه
kde این دسکتاپ یا qt نوشته شده و از لحاظ قدمت با گنوم برابری میکنه اگر درست یادم باشه فکر کنم قدیمی ترین
خوب به هر صورت استخوان بندی سیستم عامل هرچه قدر هم قوی باشه کاربر اکثر ارتباطاتش رو از طریق دسکتاپ انجام میده
xfce و mate از نظر قیافه به هم شبیه تر هستند چون هر دو از نگارش gtk2 استفاده میکنند
cinanemon از gtk3 استفاده کرده بنابراین قیافه مدرن تری داره
kde هم که چون از qt استفاده میکنه محیط زیباتری نسبت به بقیه ارایه میده و برای برنامه هایی که با gtk رابط کاربری شون ایجاد شده و در محیط kde استفاده میشه برای پوسته از gtk-qute-engine استفاده میکنه که به نطر من قیافه قشنگتری به برنامه ها میده
اما از نظر فلسفه کاری هم هر دسکتاپ تلاش کرده تا کاربر راحتتر بتونه با سیستم عامل کار کنه
به نظر من kde و cinanemon در این بین پیشرفته ترین میزهای کار هستند و انتخاب یکی از اونها سلیقه ای هست به هر صورت شما هر کدام رو که انتخاب کنی باید یاد بگیری پس توی این مورد سخت نگیر
سلام.توضیحات خوبی دادین فقط یه نکته من عرض میکنم.:n01:
برای یک کاربر آماتور نیازی به این همه توضیحات زیاد نیست کافیه از ویژگی های هر دسکتاپ توضیح خلاصه و مفیدی بدین. همین کفایت میکنه. همه که مثل شما حرفه ای نیستند ممکنه کسی هم باشه مثل من توی لینوکس آماتور باشه و مطالب سطح پایین باید براش گفته بشه.
تشکر از وقتی که می گذارین.:n12:
دستت درد نکنه داداش خیل مفید بود :n12:
black.assassin
24-01-2013, 18:50
خیلی ممنونم دوستان
یه نکته : خیلی بده لینک روی سایت مینت مستقیم نیست و مجبور شدم مستقیمش کنم.
بله آماتور هستم. اما کسی نیستم که وقتی اصطلاحات عجیب غریب بشنوم نا امید شم. خیلی خوبه یه چیزایی تو ذهنم باشه که ندونم.
خلاصه خیلی خوشحالم که وارد جمعی میشم که همه هدفشون کمکه. :n12:
خیلی ممنونم دوستان
یه نکته : خیلی بده لینک روی سایت مینت مستقیم نیست و مجبور شدم مستقیمش کنم.
بله آماتور هستم. اما کسی نیستم که وقتی اصطلاحات عجیب غریب بشنوم نا امید شم. خیلی خوبه یه چیزایی تو ذهنم باشه که ندونم.
خلاصه خیلی خوشحالم که وارد جمعی میشم که همه هدفشون کمکه. :n12:
من منظورم به خودم بود. نه به شما. جسارت نباشه.
بحث نا امید شدن نیست بحث مرحله به مرحله با لینوکس آشنا شدن هست.
موفق باشید.:n12:
Thor God
24-01-2013, 19:50
دوستان من همچنان این مشکل رو دارم ! درایو بوت رو هم که می سازم باز هم لینوکس بالا نمیاد ! اصلا هیچ گزینه ای مبنی بر اینکه سیستم با ویندوز یا لینوکس بالا بیاد وجود نداره (تو بوت منیجر )
چی کار کنم ؟! یکی یه توضیح بده ! ( اساتید به دادم برسید )
saeediranzad
25-01-2013, 03:35
سلام
جناب تور! شما هنوز درگیرید؟ با ویندوز یه درایو را پاک کنید و مینت را توی اون نصب کنید.
خودم همین کار را کردم و اصلاً درایو بوت یا حتا سواپ درست نکردم.خودش بوت منیجر را نصب میکنه.
--------------------------------------------------------------------
من امروز با xchat پرسیدم که میشه برای دو مرورگر یک کش درست کرد که از کش همدیگه استفاده کنند؟
گفتند نمیشه. فرمت کشها باهم فرق میکنه.
استادان نظری ندارند؟
Thor God
25-01-2013, 13:28
سلام
جناب تور! شما هنوز درگیرید؟ با ویندوز یه درایو را پاک کنید و مینت را توی اون نصب کنید.
خودم همین کار را کردم و اصلاً درایو بوت یا حتا سواپ درست نکردم.خودش بوت منیجر را نصب میکنه.
--------------------------------------------------------------------
من امروز با xchat پرسیدم که میشه برای دو مرورگر یک کش درست کرد که از کش همدیگه استفاده کنند؟
گفتند نمیشه. فرمت کشها باهم فرق میکنه.
استادان نظری ندارند؟
سلام !
توی نصب لینوکس سه تا گزینه هست ! نصب کناره ویندوز ، فرمت کردن هارد و نصب لینوکس و گزینه ی آخر هم پارتیشن بندی دستی ! منظورتون اینه که من یکی از درایو ها رو پاک کنم و گزینه اول رو بزنم انتخاب کنم ؟!
من الان یه دونه درایو دارم 50 گیگ کم کردم برای نصب لینوکس ! حالا اگه نصب کناره لینوکس رو انتخاب کنم مشکلی از نظر پارتیشن بندی و پاک شدن درایوم به وجود نمیاد ؟! اگه پاک بشه برفنا میرم هاااا :دی
خیلی مواظب باش
من اولین بار که لینوکس نصب کردم هاردم با 400 گیگ اطلاعات فرمت شد
شما گزینه دستی انتخاب کنید
پارتیشن انتخابی خودتون رو بهش بدین تا اونجا نصب بشه
نحوه پارتیشن بندی سرچ بزنی وجود داره
Thor God
25-01-2013, 14:14
ممنون دوست عزیز ولی خودم هم پارتیشن بندی رو بلدم : :n02:
مشکلم رو بوتِ مینت هستش ! نمی دونم چرا وقتی نصب می کنم بوت نمی شه !:n04:
saeediranzad
25-01-2013, 14:55
سلام !
توی نصب لینوکس سه تا گزینه هست ! نصب کناره ویندوز ، فرمت کردن هارد و نصب لینوکس و گزینه ی آخر هم پارتیشن بندی دستی ! منظورتون اینه که من یکی از درایو ها رو پاک کنم و گزینه اول رو بزنم انتخاب کنم ؟!
من الان یه دونه درایو دارم 50 گیگ کم کردم برای نصب لینوکس ! حالا اگه نصب کناره لینوکس رو انتخاب کنم مشکلی از نظر پارتیشن بندی و پاک شدن درایوم به وجود نمیاد ؟! اگه پاک بشه برفنا میرم هاااا :دی
شما ویندوز هم دارید. درسته؟
با ویندوز بیایید بالا و بعد با Disk management یک درایو 30 گیگ
(بنظر من زیاد هم هست؛ ولی اگه قصد دارید نرم افزارهای خاصی با حجم بالا نصب کنید؛ حجم درایو را بیشتر بگیرید)
را پاک کنید. کلیک راست روی فریم درایو و انتخاب Delete .
بعد موقع نصب لینوکس همون درایو خالی را انتخاب کنید. سواپ هم میل خودتان که بخواهید جدا کنید یا نه.
هیچ چیز دیگه دست نمیخوره جز همون درایوی که پاک کرده اید. خود لینوکس به میل خودش فرمت میکنه.
اگه نوع فرمت را پرسید Ext4 را بزنید. خیلی فراموش میکنم. دقیق یادم نیست 3 یا4 . شما بالاترین عدد را انتخاب کنید.
Thor God
25-01-2013, 15:10
نه اینجوری نمیشه ! انگار باید یه راه دیگه ای رو در پیش بگیرم !:n01:
دوست عزیز من هم همین کارها رو کامل انجام دادم 50 گیگ هم اختصاص دادم برا لینوکس با جی پارتد هم پارتیشن بندی رو انجام دادم ( تو همون دیسک لایو بود ) فرمتی هم که گفتید درسته ext 4 هست که باید / و اگر هم خواستید /home بسازیم ! من کلا مشکل با نصب ندارم نصب کامل انجام میشه ولی بوت نمیشه ! لینوکس بالا نمیاد !:n03:
saeediranzad
25-01-2013, 15:17
یعنی شما با دیسک منیجمنت ویندوز، یک درایو را پاک کردید و وقتی خواستید لینوکس را در آن درایو نصب کنید بازم مشکل داشت؟
Thor God
25-01-2013, 15:24
نه درایوی رو پاک نکردم بلکه مقدار 50 گیگ شیرینگ کردم !
بعدش به پارتیشن لینوکس تبدیل کردم !
بعد لینوکس رو نصب کردم !
بعد لینوکس بالا نمیاد !:n14:
saeediranzad
25-01-2013, 15:30
شیرینگ واسه چی؟
شما که این همه دردسر کشیدید؛ این کار را هم که گفتم بکنید.
ببینید من سه تا سیستم روی لپتاپ نصب کردم. ولی تقریباً همه فایلهام (موزیک، فیلم، کتاب، نرم افزار، عکس) را روی یک درایو جداگانه دخیره کردم.
حالا با هر سیستم بیام بالا، میتونم اون درایو را باز کنم و مشکلی نیست. البته درایو را با ویندوز ساختم؛ ولی لینوکس هم اون را میخونه.
fireboy8766
25-01-2013, 16:33
من هم میخوام کنار ویستا روی لپتاپ نصب کنم. حالا یا مینت یا اوبونتو / 2بار قبلا تست کردم منوی بوت من از بین رفته و کاری نتونستم بکنم
پیشنهادتون برای اینکه ویستای فعلیم رو داشته باشم و در کنارش، مینت یا اوبونتو داشته باشم و منوی بوتم از بین نره چیه؟ (2بار ویستام پرید)
دوستان کسی نظری در این رابطه نداره؟
Thor God
25-01-2013, 17:30
شیرینگ واسه چی؟
شما که این همه دردسر کشیدید؛ این کار را هم که گفتم بکنید.
ببینید من سه تا سیستم روی لپتاپ نصب کردم. ولی تقریباً همه فایلهام (موزیک، فیلم، کتاب، نرم افزار، عکس) را روی یک درایو جداگانه دخیره کردم.
حالا با هر سیستم بیام بالا، میتونم اون درایو را باز کنم و مشکلی نیست. البته درایو را با ویندوز ساختم؛ ولی لینوکس هم اون را میخونه.
ببخشیدا ولی این چه ربطی به مشکل من داشت ؟!
من هم دقیقا همین کار رو انجام دادم ! یعنی کله فایل هام رو تو یه درایو گزاشتم ( به غیر از نرم افزار ها و setup هاشون ) بقیه فایل های تصویری و صوتی و کتابا و عکس رو تو یه درایو گزاشتم !
حالا این که مشکله من رو حل نمی کنه چه جوری بوت رو درست کنم ؟!:n14::n28::n30: کمک :n18:
Thor God
25-01-2013, 17:32
دوستان کسی نظری در این رابطه نداره؟
شما مشکلتون اینه که وقتی مینت رو نصب می کنید بوت میاد رو مینت ؟×
من مشکلم اینه که اصلا بوت مینت بالا نمیاد ! چه جوری نصب می کنید که بوت میفته رو مینت ؟!
saeediranzad
26-01-2013, 09:51
نه درایوی رو پاک نکردم بلکه مقدار 50 گیگ شیرینگ کردم !
من منظورم پاک کردن درایو توسط ویندوز و بعد نصب لینوکس از روی سی دی بود.
پستهای قبلی که نوشتم یکبار بخونید.
یکبار امتحان کنید، ضرر نداره.
یعنی شما با دیسک منیجمنت ویندوز، یک درایو را پاک کردید و وقتی خواستید لینوکس را در آن درایو نصب کنید بازم مشکل داشت؟
black.assassin
26-01-2013, 13:57
منم نصب کردم کنار win 7 به فضاي 10 گيگي داخل يکي از درايوها بهش اختصاص دادم. خيلي راحت بالا مياد و استفاده مي کنم.
الان يه مشکلي دارم. من روي اون درايوي که مينت رو ريختم برام داخل مينت نشون نميده. ممنون میشم یه راه حل خوب معرفی کنید.
fireboy8766
27-01-2013, 21:53
شما مشکلتون اینه که وقتی مینت رو نصب می کنید بوت میاد رو مینت ؟×
من مشکلم اینه که اصلا بوت مینت بالا نمیاد ! چه جوری نصب می کنید که بوت میفته رو مینت ؟!
راستش دقیقا منظورم حالا مینت نیست. هر نسخه ای!
مثلا برای ویندوز میگن اول ویندوز قدیمی رو بریزید اول بعد وین جدید. برای لینوکس و ویندوز نمیدونم اولیت با کدومه و اینکه مثلا من یه فضایی رو با برنامه های پارتیشن اول اختصاص بدم واسه لینوکس،بعد ویندوز فعلیم رو میخوام نگهدارم و بعد لینوکس بریزم. حالا با این شرایط چطور منوی بوت ویندوز و لینوکسم رو با هم میتونم داشته باشم؟ همونطور که گفتم 2بار این مشکل بوجود اومد و بوتم از بین رفت + ویندوز و فایلهام
black.assassin
28-01-2013, 00:48
راستش دقیقا منظورم حالا مینت نیست. هر نسخه ای!
مثلا برای ویندوز میگن اول ویندوز قدیمی رو بریزید اول بعد وین جدید. برای لینوکس و ویندوز نمیدونم اولیت با کدومه و اینکه مثلا من یه فضایی رو با برنامه های پارتیشن اول اختصاص بدم واسه لینوکس،بعد ویندوز فعلیم رو میخوام نگهدارم و بعد لینوکس بریزم. حالا با این شرایط چطور منوی بوت ویندوز و لینوکسم رو با هم میتونم داشته باشم؟ همونطور که گفتم 2بار این مشکل بوجود اومد و بوتم از بین رفت + ویندوز و فایلهام
شما از نرم افزار easy bcd استفاده کردی؟ با این نرم افزار می تونی هر سیستم عاملی که بوتش مشکل داره بشناسونی. خیلی هم کار باهاش راحته. فقط اول آموزشش رو بخون بعد انجام بده.
saeediranzad
28-01-2013, 10:04
سلام
به تجربه به من ثابت شده که کامپیوتر را باید با ویندوز ستآپ کرد. (متأسفانه!)
یعنی همه درایوها را اول با ویندوز ردیف کنید و بعد لینوکس را نصب کنید.
مگه اینکه اصلاً ویندوز نخواهید که دیگه از اول با لینوکس کامپیوتر را ستآپ میکنید.
saeediranzad
29-01-2013, 13:25
سلام
1- کسی تقویم فارسی Jcal را داره؟ من نصب کردم. ولی فقط تو ترمینال خوانده میشه. میخوام روی دسکتاپ دیده بشه.
2-کسی با Squid کار کرده؟ چطوری باید ستش کرد؟ با دستورهای ترمینال؟
انجمنی که تعداد اعضاش کمه، نباید زیاد شاخه شاخه بشه.
این که ما اینجا مطرح میکنیم بدرد اوبونتو هم میخوره و حتا توزیعهای دیگه.
black.assassin
29-01-2013, 14:10
دوستان سوال قبلی من هنوز پاسخ داده نشده . + یه سوال جدید دارم:
من درایور لپ تاپمو برای لینوکس دانلود کردم. البته برای suse هستش. اما می خوام روی mint نصب کنم. پسونداش .rpm هست. چطوری باید نصبشون کنم ؟
vahidmir2000
31-01-2013, 05:14
دوستان سوال قبلی من هنوز پاسخ داده نشده . + یه سوال جدید دارم:
من درایور لپ تاپمو برای لینوکس دانلود کردم. البته برای suse هستش. اما می خوام روی mint نصب کنم. پسونداش .rpm هست. چطوری باید نصبشون کنم ؟
دوست من سلام. درایوی که لینوکس روی آن نصب شده است در بخش پارتیشنها با نام System File قرار دارد. (نام پارتیشن system file هستش)
برای تبدیل بسته های یک توضیع به توضیع دیگر هم برنامه هایی هست که اسمشون رو باید بپرسین.
black.assassin
31-01-2013, 11:13
دوست من سلام. درایوی که لینوکس روی آن نصب شده است در بخش پارتیشنها با نام System File قرار دارد. (نام پارتیشن system file هستش)
برای تبدیل بسته های یک توضیع به توضیع دیگر هم برنامه هایی هست که اسمشون رو باید بپرسین.
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ .
داخل فایل سیستم فقط محتویات پوشه linux min که داخل درایو d قرار داره رو نشون میده ولی خبری از خود درابو نیست.
دوست عزیز داخل لینوکس لپ تاپم خیلی داغ میکنه. نمیدونم چرا. داخل ویندوز اصلا اینطور نیست حتی روی بازی های سبک. ممنون بازم :n12:
----------------------
امکان داره مشکل از درایوهام باشه ؟ اونی که نشون داده نمیشه با رنگ سبز مشخص شده :
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ .
داخل فایل سیستم فقط محتویات پوشه linux min که داخل درایو d قرار داره رو نشون میده ولی خبری از خود درابو نیست.
دوست عزیز داخل لینوکس لپ تاپم خیلی داغ میکنه. نمیدونم چرا. داخل ویندوز اصلا اینطور نیست حتی روی بازی های سبک. ممنون بازم :n12:
احتمالا شما دو تا کارت گرافیک ندارین؟ یا حتی کارت ATI که درایورش درست نصب نشده باشه. میتونه از اینها باشه. اگر دو تا کارته هستین میتونین کارت ATI رو خاموش کنید و از اینتل استفاده کنید.
black.assassin
31-01-2013, 12:54
احتمالا شما دو تا کارت گرافیک ندارین؟ یا حتی کارت ATI که درایورش درست نصب نشده باشه. میتونه از اینها باشه. اگر دو تا کارته هستین میتونین کارت ATI رو خاموش کنید و از اینتل استفاده کنید.
بله دوتا گرافیک دارم اما فکر کنم گرافیک اصلی غیر فعال باشه
یه سوال دیگه هم داشتم. بهترین نرم افزار دانلود چیه ؟ uget رو گرفتم. اما با ۸ تا کانکشن روی ۱۳ دانلود می کرد. اما با idm همیشه روی ۳۲ دانلود می کنم.
و یه مشکل دیگه: خیلی روی waiting گیر میکنه نرم افزارام. مجبور میشم ببندمشون. فکر می کنم لینوکس بهینه نیست روی سخت افزارم.
بله دوتا گرافیک دارم اما فکر کنم گرافیک اصلی غیر فعال باشه
یه سوال دیگه هم داشتم. بهترین نرم افزار دانلود چیه ؟ uget رو گرفتم. اما با ۸ تا کانکشن روی ۱۳ دانلود می کرد. اما با idm همیشه روی ۳۲ دانلود می کنم.
و یه مشکل دیگه: خیلی روی waiting گیر میکنه نرم افزارام. مجبور میشم ببندمشون. فکر می کنم لینوکس بهینه نیست روی سخت افزارم.
اگر غیرفعال بود که نباید داغی احساس می کردید! داغی ناشی از کارت گرافیک قوی تر ATI حالا یا NVIDIA هست. ولی این کارت چون Default نیست مورد استفاده قرار نمیگیره.
راهنمای غیرفعال سازی کارت گرافیک ثانویه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tufan2010
31-01-2013, 16:00
- کسی تقویم فارسی Jcal را داره؟ من نصب کردم. ولی فقط تو ترمینال خوانده میشه. میخوام روی دسکتاپ دیده بشه.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا چنین کاری را پیشنهاد نمیکنم چون این درایور برای اون توزیع با نگارش کتابخانه هایی که بر روی آن نصب است ساخته شده است. ساده ترین مثال برای توضیح این موضوع می تواند تفاوت نگارش کرنل در این دو نگارش توزیع باشد حالا از کتابخانه های دیگر بگذریم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد این درایور اصلا لود نشده و حتی ممکن است به بالا نیامدن سیستم عامل منجر شود
اگر غیرفعال بود که نباید داغی احساس می کردید! داغی ناشی از کارت گرافیک قوی تر ATI حالا یا NVIDIA هست. ولی این کارت چون Default نیست مورد استفاده قرار نمیگیره.
حق با شماست (البته من بیشتر درباره nvidia صحبت میکنم ولی ATI هم همین طور است) nvidia برای کارتهای گرافیکی که در لپ تاپ قرار میدهد از فن آوری اپتیموس استفاده میکند که یعنی تا زمانی که به کارت نیازی نیست در حالت خاموش می ماند و وقتی نیاز شد آن را روشن میکند. اما این فن آوری تنها برای ویندوز هفت به بالا در دسترس است و برای لینوکس نیست
فرض کن که انویدیا داری و درایور متن بسته آن را هم نصب نکرده ای با این که سیستم اعلام میکند که گرافیک اینتل در حال استفاده است ولی خروجی دستور زیر
نشان میدهد که درایور انودیا هم لود شده پس در نتیجه کارت انویدیا هم برق مصرف میکند که نتیجه اش می شود تولید حرارت
برای کارتهای انویدیا راه حل موجود استفاده از پروژه bumblebee است و آدرس آن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که لینک زیر آموزش خوبی برای آن داده است
بعد از نصب دیگر کارت انویدیا به صورت پیش فرض خاموش است و اگر خواستید برنامه یا بازی را با کارت انویدیا راه اندازی کنید با دستور
این کار را انجام میدهید
البته اگر کسی خواست برای سیستم 64بیت این کار را انجام بدهد یا این که مثل من lenovo داشت و می خواست روی آن این نرم افزاررا نصب کند این آموزش چند نکته گنگ دارد که بگوید تا من برایش توضیح بیشتری بدهم
یک نکته دیگر هم بگویم که این نرم افزار دقیقا خود اپتیموس نیست و تنها یک راه حل است تا زمانی که هم xserver و هم درایور انویدیا بستر لازم برای اجرای واقعی این فناوری را آماده کند باز هم اگر کسی علاقه مند بود بگوید تا توضیح بیشتری بدهم
black.assassin
31-01-2013, 16:26
با روشی که دوست گلم pcsoft گفته بودند نتونستم انجام بدم.
گرافیک من ati هست و درایورش هم نصب نیست. شاید به همین دلیل این دایرکتوری موجود نیست :
/sys/kernel/debug/vgaswitcheroo
به همین دلیل روش کارساز نبود.
درایور رو تونستم به deb تبدیل کنم اما همونطور که دوست خوبم توفان گفته جواب نداد و فقط اپلیکشن نصب شده که حتی اجرا هم نمیشه و ارور میده. در ضمن در قسمت software manager هم نیست که بتونم حذفشون کنم. چطور با ترمینالرایرو این کارو انجام بدم ؟
راستی این لیست درایورهای لود شده :[LEFT]
black.assassin
31-01-2013, 16:40
دوستان از دستور lspci | grep VGA استفاده کردم. بله گرافیک اصلی هم روشن بود :
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Thames [Radeon 7500M/7600M Series]
black.assassin
31-01-2013, 17:26
دوستان این درایور درست انتخاب شده یا نه ؟؟؟
black.assassin
04-02-2013, 16:02
بالاخره تونستم گرافیک رو خاموش کنم. مینت رو هم دستی نصب کردم. با ۳ تا پارتیشن. از راهنمایی دوستان هم ممنون ولی فروم های خارجی خیلی کمکم کردن
Thor God
07-02-2013, 12:55
دوست عزیز شما که نصب کردی لینوکس بوت شد ؟! بالا اومد ؟! میشه دقیقا توضیح بدی که چه جوری نصب کردی ؟! یعنی وقتی سیستم رو روشن میکنی یه صفحه سیاه میاد که انتخاب می کنی کدوم سیستم عامل بالا بیاد ؟! تو بوت منیجر چی ؟! اونجا هم لینوکس دیده میشه یا فقط هارد هست ؟!
black.assassin
07-02-2013, 13:28
دوست عزیز شما که نصب کردی لینوکس بوت شد ؟! بالا اومد ؟! میشه دقیقا توضیح بدی که چه جوری نصب کردی ؟! یعنی وقتی سیستم رو روشن میکنی یه صفحه سیاه میاد که انتخاب می کنی کدوم سیستم عامل بالا بیاد ؟! تو بوت منیجر چی ؟! اونجا هم لینوکس دیده میشه یا فقط هارد هست ؟!
بله. اگه دستی نصب می کنی این نکات رو توجه کن بهش.
1- برای لینوکس حداقل 2 پارتیشن یا 3 پاتیشن ( توصیه شده ) باید داشته باشی
یکیش برای swap
یکیش برای root
یکیش برای home
موقع نصب سعی کن درایو های لینوکستو به ext4 یا ... تغییر بدی.
2- تو قسمت نصب دستی باید اعمال تنظیمات بوت رو روی کل هارد بزاری نه روی اون درایوی که نصب می کنی.
من یک بار موقع نصب فکر کردم اگه کل هارد رو انتخاب کنم هارد رو فرمت می کنه. به خاطر همین بعد از نصب بوت لینوکس نمیومد. اگه باز راهنمایی بیشتر خواستی بگو تا برات از نصب عکس بذارم.
Thor God
07-02-2013, 13:48
اين درايو هايي كه گفتيد رو ميسازم باز هم بوت نميشه ! اشكمو در آورده ! يعني حاضرم MS dos نصب كنم ولي اين لينوكس بد اعصابمو به هم ريخته :n30::n14:
تو فروم هاي خارجي هم به نتيجه اي نرسيدم !
راستي براي نصب بايد به اينترنت وصل باشيم يا نه ؟ اگه وصل نباشم مشكلي ايجاد ميشه ؟
اگه زحمتي نيست يه عكس از بوت منيجر و يه عكس از منوي بوت تو تنظيمات بايوس بزاريد نياز به عكس از مراحل نصب نيست!
black.assassin
07-02-2013, 14:29
اين درايو هايي كه گفتيد رو ميسازم باز هم بوت نميشه ! اشكمو در آورده ! يعني حاضرم MS dos نصب كنم ولي اين لينوكس بد اعصابمو به هم ريخته :n30::n14:
راستي براي نصب بايد به اينترنت وصل باشيم يا نه ؟ اگه وصل نباشم مشكلي ايجاد ميشه ؟
اگه زحمتي نيست يه عكس از بوت منيجر و يه عكس از منوي بوت تو تنظيمات بايوس بزاريد نياز به عكس از مراحل نصب نيست!
نه بهتره وصل نباشی. چون خودش رو آپدین میکنه و نصب طولانی میشه.
خب چطور می تونم از بوت منیجر عکس بگیرم ؟
من فلش bootable ساختم و با کلید esc وارد بوت منو شدم و فلش رو بوت کردم و از این طریق نصب کردم خیلی راحت.
نمی دونم مشکل شما دقیقا کجاست ؟
Thor God
07-02-2013, 17:18
بهتره با موبايل يه عكس بگيري از بوت منيجر و منوي بوت داخل تنظيمات بايوس
من از منوي بوت ، بوت رو روي سي دي قرار دادم بعد كه لايو أجرا كردم نصب مي كنم بعدش بوت نمي شه
tufan2010
07-02-2013, 18:34
اگر مایل باشی میتونیم با هم مرحله به مرحله بریم جلو تا شاید تونستیم اشکال رو پیدا کنیم دو تا سوال داشتم اول از همه این که بعد از اون دیالوگ که اینترنت و حجم رو چک میکنه یک دیالوگ میاد که می پرسه چه طوری می خوای نصب کنی که سه تا گزینه داره شما کدام گزینه را میزنی ؟ سوال دوم این که چند تا هارد دیسک روی دستگاهت نصب است؟ gparted را اجرا کن و از وضعیت درایوهای هرکدام از هاردهایت یک عکس بگدار.
Thor God
07-02-2013, 19:58
اگر مایل باشی میتونیم با هم مرحله به مرحله بریم جلو تا شاید تونستیم اشکال رو پیدا کنیم دو تا سوال داشتم اول از همه این که بعد از اون دیالوگ که اینترنت و حجم رو چک میکنه یک دیالوگ میاد که می پرسه چه طوری می خوای نصب کنی که سه تا گزینه داره شما کدام گزینه را میزنی ؟ سوال دوم این که چند تا هارد دیسک روی دستگاهت نصب است؟ gparted را اجرا کن و از وضعیت درایوهای هرکدام از هاردهایت یک عکس بگدار.
خب خيلي ممنون دوست عزيز حتما با اين روش پيش ميريم اميدوارم به نتيجه برسيم
بله درسته اون جا ها رو كه رد كردم روش نصب رو ميپرسه كه گزينه آخر همون تنظيمات دستي رو انتخاب مي كنم
يه دونه هارد ١ ترابايت !
براي گزينه آخر فكر نمي كنم نيازي به اين كار باشه يك هارد هست كه به يك پارتيشن ٣٠٠ گيگي براي ويندوز ، يك ٥٠٠ گيگي براي مالتي مديا ١٠٠ گيگ پارتيشن بندي نشده و ٣٠ گيگ هم ريكاوري ! اگه مايل باشيد عكس بگيرم بزارم ؟
tufan2010
07-02-2013, 20:43
بسیار خوب
برای مرحله پارتیشن بندی من به جای خوب برنامه نصب بهت gparted رو پیشنهاد میدم خیلی راحت است اون رو اجرا کن (اگر از usb بوت کرده باشی بهت درباره usb گیر الکی میده گزینه ignore رو بزن) یک درایو برای swap بساز حجمش رو هم حدود دو گیگ بگدار البته حجمش در مورد قضیه شما تاثیری نداره. یک درایو رو هم برای سیستم عاملت بساز فرمتش رو هم ext4 پیشنهاد میدم حجم اون هم بستگی به خودت داره که چقدر بعدا توش فایل بریزی
حالا توی اون صفحه که باید درایو برای نصب رو اختصاص بدی پارتیشن سیستم عاملت رو فقط اختصاص بده با mount point برابر / و در قسمت پایین صفحه که محل نصب bootloader رو می خواهد حواست باید باشه که به صورت زیر باشد یعنی در آن هیچ عددی نباشد اگر غیر از این بود اصلاح کن. فکر میکنم با این کار مشکلت حل شود
مثلا برای من چند تا گزینه است
ولی باید اولی را انتخاب کنی تا grub اصطلاحا در MBR نصب شود
Thor God
07-02-2013, 23:02
بسیار خوب
برای مرحله پارتیشن بندی من به جای خوب برنامه نصب بهت gparted رو پیشنهاد میدم خیلی راحت است اون رو اجرا کن (اگر از usb بوت کرده باشی بهت درباره usb گیر الکی میده گزینه ignore رو بزن) یک درایو برای swap بساز حجمش رو هم حدود دو گیگ بگدار البته حجمش در مورد قضیه شما تاثیری نداره. یک درایو رو هم برای سیستم عاملت بساز فرمتش رو هم ext4 پیشنهاد میدم حجم اون هم بستگی به خودت داره که چقدر بعدا توش فایل بریزی
حالا توی اون صفحه که باید درایو برای نصب رو اختصاص بدی پارتیشن سیستم عاملت رو فقط اختصاص بده با mount point برابر / و در قسمت پایین صفحه که محل نصب bootloader رو می خواهد حواست باید باشه که به صورت زیر باشد یعنی در آن هیچ عددی نباشد اگر غیر از این بود اصلاح کن. فکر میکنم با این کار مشکلت حل شود
مثلا برای من چند تا گزینه است
ولی باید اولی را انتخاب کنی تا grub اصطلاحا در MBR نصب شود
بله درسته من هم با جي پارتد پارتيشن بندي كردم ! از رو سي دي اجرا كردم به همچين مشكلي بر نخوردم
اين داريو ها رو ساختم شنيده بودم سواپ بايد دو برابر رم باشه درسته ؟
اون درايو ext4 كه گفتيد دقيقا بايد با چه اسمي باشه روت يا هووم ؟
منظورتون از درايو نصب همون بوت هستش ديگه چون لينوكس كه تو درايو رووت نصب ميشه من خودم هم موقع نصب رو هارد اصلي قرار ميدم
اين شبهات كه حل شد دوباره نصب مي كنم
Thor God
08-02-2013, 00:15
خب با اين روش هم به نتيجه اي نرسيدم با تشكر از دوستاني كه كمك كردن
tufan2010
08-02-2013, 00:23
اين داريو ها رو ساختم شنيده بودم سواپ بايد دو برابر رم باشه درسته ؟
سواپ معادل رم مجازی ویندوز هست امروزه که که رمهای سیستمها عدد بزرگی هست دیگر به این کار نیازی نیست شما اگر سیستمتون از دو گیگ بیشتر رم داشته باشد همان را بزنید کافی است.
اون درايو ext4 كه گفتيد دقيقا بايد با چه اسمي باشه روت يا هووم ؟
ایجاد پارتیشن جدا برای هووم اجباری نیست
ext4 در حال حاضر جدیدترین سیستم فایل پایدار لینوکس هست تا زمانی که btrfs پایدار بشه برای همین به نظر من بهترین گزینه هست
توی gparted نیازی نیست به درایو اسمی بدید(اگر منظورتون این هست)
بعد در مرحله نصب اون پارتیشن رو انتخاب کنید و روی دکمه change کلید کنید . بعد گزینه مقابل use as را به ext4 partition تغییر بدید و گزینه مقابل mount point را به / تغییر بدید (معنیش این میشه که این درایو میشه روت شما) swap خودکار تخصیص داده میشه پس عملا نیازی نیست تنظیم بشه. اگر خواستید و برای هووم هم پارتیشنی ایجاد کرده بودید اینجا میتونید تخصیص بدید مزیتش این هست که اگر مجبور شدید از اول این پارتیشن رو فرمت کنید و دوباره روی اون حالا هر توزیع لینوکسی نصب کنید اطلاعاتتون از بین نمیره
منظورتون از درايو نصب همون بوت هستش ديگه چون لينوكس كه تو درايو رووت نصب ميشه من خودم هم موقع نصب رو هارد اصلي قرار ميدم
منظورم منوی آبشاری زیر برچسب Device for boot loader instalation هست این گزینه میگه من grub رو کجا نصب کنم شما باید یک بوت لودر مناسب روی MBR سیستمتون داشته باشید MBR مخفف master boot record هست و برای این کار باید این گزینه روی dev/sda بدون هیچگونه عددی باشد
من خودم هم موقع نصب رو هارد اصلي قرار ميدم
میشه بگید این گزینه به صورت پیش فرض روی دستگاه شما روی چه گزینه ای است چون به صورت پیش فرض برای نصب روی MBR است.
Thor God
08-02-2013, 01:14
منظورم منوی آبشاری زیر برچسب Device for boot loader instalation هست این گزینه میگه من grub رو کجا نصب کنم شما باید یک بوت لودر مناسب روی MBR سیستمتون داشته باشید MBR مخفف master boot record هست و برای این کار باید این گزینه روی dev/sda بدون هیچگونه عددی باشد
میشه بگید این گزینه به صورت پیش فرض روی دستگاه شما روی چه گزینه ای است چون به صورت پیش فرض برای نصب روی MBR است.[/QUOTE]
اين بوت لودر مناسب كه گفتيد قضيش چيه ؟ من روي همون هارد تنظيم مي كنم ( dev/sda )
منوي آبشاري رو هارد تنظيم شده
راستي الان متوجه شدم كه بوت روي ويندوز تنظيم شده و گزينه مبني بر اينكه بوت از روي هارد صورت بگيره تو منوي بوت در تنظيمات بايوس وجود نداره !
يعني دو تا گزينه هست يه دونه بوت از رو سي دي و اون يكي بوت ويندوز چيزي به اسم بوت از روي هارد يا لينوكس وجود نداره ! آيا إمكان داره مشكل از اينجا باشه ؟
Thor God
08-02-2013, 01:17
درواقع مشكل اصلي اينه كه بوت هارد وجود نداره ؟ چه جوري ميتوني برش گردونم
اي بابا چه قدر پيچ در پيچ شد !
درواقع مشكل اصلي اينه كه بوت هارد وجود نداره ؟ چه جوري ميتوني برش گردونم
اي بابا چه قدر پيچ در پيچ شد !
سلام. من متوجه نشدم. بوت از روی ویندوز در بایوس مادربرد! چه معنی میتونه داشته باشه؟
شما سیستم رو ریستارت می کنین گراب میاد بالا یا بوت منیجر ویندوز؟
اگر MBR درست تنظیم نمیشه میتونین اگر سون دارین که بوت منیجر رو Repair کنین تا اقلا برای ویندوز درست بشه. بعد بیاین موقع نصب مینت. گراب رو بریزین برای MBR کل هارد.
tufan2010
08-02-2013, 08:46
ين بوت لودر مناسب كه گفتيد قضيش چيه ؟
وقتی سیستم بالا می یاد اول فرایند راه اندازی رو از این منطقه شروع میکنه خوب وقتی شما بوت لودر که همون grub و در برخی از توزیع ها lilo هست رو در این منظقه نصب میکنید سیستم اون رو اجرا میکنه که باعث میشه منوی انتخاب سیستم عامل بالا بیاد و شما سیستم عاملی رو که می خواهید رو انتخاب کنید و باقی کارها
بنابراین حتما نیازی نیست که شما گراب رو نصب کنید دست بالاش شما میتونید یک برنامه بوت لودر نصب کنید حتی از طریق ویندوز نصب بشه و این کار رو برای شما به عهده بگیره قدیما acronis os selector بود حالا رو نمی دونم اگر دیگه هیچ راهی نداشتید این گزینه می تونه میان بر مناسبی باشه
عني دو تا گزينه هست يه دونه بوت از رو سي دي و اون يكي بوت ويندوز چيزي به اسم بوت از روي هارد يا لينوكس وجود نداره ! آيا إمكان داره مشكل از اينجا باشه ؟
نمی دونم بعید می دونم به تنظیمات بایوس ربطی داشته باشه در این مورد تجربه ای ندارم
می تونید دقیقا گزینه های این منو رو و همین طور منوی Device for boot loader instalation اینجا بنویسید (کامل و انگلسیییش منظورم هست)
یک سوال دیگه هم داشتم شما به تنظیمات گزینه Device for boot loader instalation در این بارهای گذشته دست می زدید یا این که اون رو به حال خودش باقی میگذاشتید؟
black.assassin
08-02-2013, 09:47
سواپ معادل رم مجازی ویندوز هست امروزه که که رمهای سیستمها عدد بزرگی هست دیگر به این کار نیازی نیست شما اگر سیستمتون از دو گیگ بیشتر رم داشته باشد همان را بزنید کافی است.
ببخشید جسارت می کنم ولی برای hibernate لازمه.
میشه یه توضیح مختصر بدین که چرا از مینت استفاده می کنیم به جای اوبونتو ؟ در صورتی که ابونتو فراگیرتر هست و پشتیبانی قوی داره. نمی خوام زیر سوال ببرم مینت رو ولی خب سواله دیگه.
اینم بوت منیجر :
حتی تو بوت منیجر هم اسم اوبونتو هست ؟!!!!
tufan2010
08-02-2013, 10:51
ببخشید جسارت می کنم ولی برای hibernate لازمه.
اختیار دارید بله حق با شما است ولی حتی اگر کسی هم بخواد از این قابلیت استفاده کنه باز هم حجم سواپ باید حداکثر به اندازه رم باشه
میشه یه توضیح مختصر بدین که چرا از مینت استفاده می کنیم به جای اوبونتو ؟ در صورتی که ابونتو فراگیرتر هست و پشتیبانی قوی داره. نمی خوام زیر سوال ببرم مینت رو ولی خب سواله دیگه.
مینت از اوبونتو مشتق شده است شما میتونید تقریبا از 100 در 100 اسناد و راه حل های و نرم افزارهای اوبونتو برای مینت هم استفاده کنید (مثلا مینت 14 از ابونتو 12.10 مشتق شده) نظر شخصی من این هست که توسعه دهندگان مینت افراد با ذوق تری نسبت به اوبنتو هستند و سیستم رو به چیزی که مورد دلخواه من باشه نزدیکتر میکنند که البته این یک نظر شخصی هست
Thor God
08-02-2013, 12:11
می تونید دقیقا گزینه های این منو رو و همین طور منوی Device for boot loader instalation اینجا بنویسید (کامل و انگلسیییش منظورم هست)
یک سوال دیگه هم داشتم شما به تنظیمات گزینه Device for boot loader instalation در این بارهای گذشته دست می زدید یا این که اون رو به حال خودش باقی میگذاشتید؟
به ترتيب
/dev/sda كه همون هارد اصلي هست
/dev/sda1
/(dev/sda2 windows 7 ( loader
/dev/sda3 Linux mint 14 Nadia
/dev/sda6
/dev/sda7
/dev/sda4
/dev/sda5 windows recovery environment
اينها همشون بود البته بعد از نصب لينوكس
چندين بار نصب كردم انواع اقسام رو امتحان كردم هم رو گزينه اول كه هارد اصلي هستش قرار دادم و هم رو گزينه هاي ديگه مثله درايو بوت
tufan2010
08-02-2013, 13:07
سی دی زنده رو بالا بیار
این برنامه رو نصب کن
و
bootinfoscript رو در ترمینال اجرا کن و خروجی اش را اینجا بگذار شاید بشه فهمید گرابت رو کجا نصب کرده و توی هاردتون چه خبر هست؟:n13:
راستی گزینه های منوی بایوس رو هم بنویسید
Thor God
08-02-2013, 15:02
سلام. من متوجه نشدم. بوت از روی ویندوز در بایوس مادربرد! چه معنی میتونه داشته باشه؟
شما سیستم رو ریستارت می کنین گراب میاد بالا یا بوت منیجر ویندوز؟
اگر MBR درست تنظیم نمیشه میتونین اگر سون دارین که بوت منیجر رو Repair کنین تا اقلا برای ویندوز درست بشه. بعد بیاین موقع نصب مینت. گراب رو بریزین برای MBR کل هارد.
منوی بوت در تنظیمات بایوس ! اونجا فقط بوت از طریق سی دی و ویندوز هست چیزی به اسم هارد وجود نداره ( چون من گراب رو تو درایو خاص نصب نکردم بلکه هارد اصلی رو انتخاب کردم )
فقط ویندوز بوت میشه ! نه گراب میاد و نه بوت منیجر !
نه ویندوز که دارم مشکل لینوکس هست !
سی دی زنده رو بالا بیار
این برنامه رو نصب کن
و
bootinfoscript رو در ترمینال اجرا کن و خروجی اش را اینجا بگذار شاید بشه فهمید گرابت رو کجا نصب کرده و توی هاردتون چه خبر هست؟:n13:
راستی گزینه های منوی بایوس رو هم بنویسید
ای بابا باز هم سی دی زنده رو بای بالا بیارم ! :n29:
حجم این نرم افزار چه قدره ؟!
باشه سره فرصت نصب می کنم و نتیجه رو می گم
تو منوی بایوس دو تا گزینه هست بوت برای سی دی و ویندوز ! همین دو تا !
حالا یه چیزی ! من با EASY BSD که بوت جدید ساختم با این ارور ها مواجه شدم :
danial_848
08-02-2013, 17:31
منوی بوت در تنظیمات بایوس ! اونجا فقط بوت از طریق سی دی و ویندوز هست چیزی به اسم هارد وجود نداره ( چون من گراب رو تو درایو خاص نصب نکردم بلکه هارد اصلی رو انتخاب کردم )
فقط ویندوز بوت میشه ! نه گراب میاد و نه بوت منیجر !
نه ویندوز که دارم مشکل لینوکس هست !
ای بابا باز هم سی دی زنده رو بای بالا بیارم ! :n29:
حجم این نرم افزار چه قدره ؟!
باشه سره فرصت نصب می کنم و نتیجه رو می گم
تو منوی بایوس دو تا گزینه هست بوت برای سی دی و ویندوز ! همین دو تا !
حالا یه چیزی ! من با EASY BSD که بوت جدید ساختم با این ارور ها مواجه شدم :
تاپیک رو نخوندم و نمیدونم داستان مشکل شما از چه قراره ولی:
منظورش از "Windows Boot Manager" که خب همون هارد هست که بوت منیجر نصب شده روش رو داره نشون میده (که در حاضر بوت لودر ویندوزه). شما وقتی لینوکس رو نصب کنی این بوت لودر حذف میشه و بوت لودر گراب یا هر چیزی که انتخاب کردید نصب میشه
Thor God
08-02-2013, 20:29
خب هیمن دیگه مشکل اینه که بوت گراب نمیاد ! :n07:
دوستان لطفا راهنمایی کنید ! هم چنان دارم بیشتر عاشق لینوکس می شم ! حتی به صورت دیسک زنده کار می کنم بلکه اعصابم راحت بشه ...:n12::n14:
black.assassin
08-02-2013, 21:22
شما روی لپ تاپ نصب می کنید و این لپ تاپ همراهش ویندوز داشته ؟
Thor God
09-02-2013, 12:23
بله رو لپ تاپ نصب می کنم و ویندوز هم 7 هست !
tufan2010
09-02-2013, 12:57
مدل لپ تاپت رو میگی؟
راستی اون برنامه رو هم که گفتم امتحان کنی و خروجی اش را بگذاری بد نیست حداقل میگه که چی روی mbr نصب است و گرابت رو کجانصب کردی
black.assassin
09-02-2013, 12:58
بله رو لپ تاپ نصب می کنم و ویندوز هم 7 هست !
ببینید تو بایوس قسمت add new boot option می تونید یه بوت به اسم هارد ایجاد کنید؟!
Thor God
09-02-2013, 13:05
مدل لپ تاپت رو میگی؟
راستی اون برنامه رو هم که گفتم امتحان کنی و خروجی اش را بگذاری بد نیست حداقل میگه که چی روی mbr نصب است و گرابت رو کجانصب کردی
ASUS N56VZ !
والا دیشب که اصلا با لینوکس بوت نشدم الان هم که سیستم روشنه در اولین فرصت ممکن ( چند دقیقه دیگه که کارم تموم شد ) میرم تو لینوکس !
ببینید تو بایوس قسمت add new boot option می تونید یه بوت به اسم هارد ایجاد کنید؟!
نه متاسفانه نتونستم ! قبلا هم خودم انجام دادم ( یعنی به ذهنم رسید )
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم. من هر برنامه ای میخوام نصب کنم به یه سری کنابخونه احتیاج داره. خب طبیعی هست. ولی دانلود این کتابخانه ها و نصبشون یه وقتا مشکل سازه. مثلا من اومدم گوگل کروم نصب کنم روی مینت. یه سری کتابخانه خواست که موقع نصب ارور داد نمیدونم بخاطر تحریم بود بخاطر چی بود. خب این کتابخانه ها رو ما چطوری باید یکجا بگیریم تا مجبور نشیم این همه تک تک دانلود کنیم؟
یه سوال دیگه.سای-فون 3 نسخه لینوکسی هم داره؟
Thor God
23-02-2013, 18:49
خب خیلی ممنون از کسایی که تو این راه کمکم کردن ! متاسفانه نتونستم مینت رو نصب کنم ... ( یعنی نصب میشه ولی بوت نمی شه ) :n13:
به فدورا پناه بردم ولی بازهم دلم پیشه مینت مونده ... :n14: در حال حاضر هم فدورا رو نصب کردم بوت منیجر گراب هم میاد بالا ... :n19:
در حال حاضر هم دارم تلاش می کنم تا مینت رو نصب کنم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم...
شرمندم به خدا:n16:
amir68.m
25-02-2013, 13:35
سلام
هرچی خواستم لینوکس و اندروید را در vmware و امثالهم نصب کنم نشد که نشد
بی زحمت راهنمایی کنید
باتشکر
hipatalamos
25-02-2013, 18:56
سلام
بعد از ست کردن پسورد در هنگام نصب مینت 14 و اتمام فرآیند نصب، تصمیم گرفتم از قسمت تنظیمات نسبت به حذف پسورد هنگام ورود به سیستم عامل اقدام کنم. در حال حاضر هر جا از من برای انجام فرآیندی پسورد می خواهد (مثل نصب بسته زبان)، پسورد قبلی کار نمی کنه و من نمی دونم باید چه پسوردی بزنم.
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید
باتشکر
saeediranzad
28-02-2013, 16:52
سلام
کسی میدونه چطور میشه system monitor را باریکتر کرد؟
یعنی بجای ۶۰ ثانیه فقط ۱۰ ثانیه را نشون بده. خیلی پت و پهنه.
saeediranzad
03-03-2013, 14:24
سلام
کسی تا حالا Window maker را روی مینت نصب کرده؟
هرچی با Synaptic package manager و Software manager وررفتم نتونستم نصبش کنم.
H A M A S
03-03-2013, 21:33
سلام
هرچی خواستم لینوکس و اندروید را در vmware و امثالهم نصب کنم نشد که نشد
بی زحمت راهنمایی کنید
باتشکر
چه توزیع لینوکسی رو میخواستید نصب کنید؟
توزیع مینت نصب بسیار راحتی داره و احتمالا مشکل شما توی تنظیمات VMware هست
سلام
بعد از ست کردن پسورد در هنگام نصب مینت 14 و اتمام فرآیند نصب، تصمیم گرفتم از قسمت تنظیمات نسبت به حذف پسورد هنگام ورود به سیستم عامل اقدام کنم. در حال حاضر هر جا از من برای انجام فرآیندی پسورد می خواهد (مثل نصب بسته زبان)، پسورد قبلی کار نمی کنه و من نمی دونم باید چه پسوردی بزنم.
باتشکر
خب این طبیعیه.توی لینوکس بحث مجوزها رو داریم.حذف پسورد هنگام لاگین باعث نمیشه لینوکس ازتون هنگام نصب برنامه ها و سایر کارهای سیستمی پسورد نخواد
شما باید پسورد صحیح رو وراد کنید.احتمالا یادتون رفته
سلام
کسی میدونه چطور میشه system monitor را باریکتر کرد؟
یعنی بجای ۶۰ ثانیه فقط ۱۰ ثانیه را نشون بده. خیلی پت و پهنه.
این برنامه رو ندیدم تنظیم خاصی داشته باشه
برای نمایش وضعیت cpu و ram شما میتونی از کانکی های زیبا و جالب و متنوع استفاده کنید
سلام
کسی تا حالا Window maker را روی مینت نصب کرده؟
هرچی با Synaptic package manager و Software manager وررفتم نتونستم نصبش کنم.
چه خطایی داده؟
H A M A S
03-03-2013, 21:37
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم. من هر برنامه ای میخوام نصب کنم به یه سری کنابخونه احتیاج داره. خب طبیعی هست. ولی دانلود این کتابخانه ها و نصبشون یه وقتا مشکل سازه. مثلا من اومدم گوگل کروم نصب کنم روی مینت. یه سری کتابخانه خواست که موقع نصب ارور داد نمیدونم بخاطر تحریم بود بخاطر چی بود. خب این کتابخانه ها رو ما چطوری باید یکجا بگیریم تا مجبور نشیم این همه تک تک دانلود کنیم؟
یه سوال دیگه.سای-فون 3 نسخه لینوکسی هم داره؟
این کتابخونه ها خیلی مفیدن
مثلا برنامه فایرفاکس به سه تا کتابخونه a ,b,f نیاز داره.سیستم عاملتون ۲ تاش داره.نصاب برنامه هوشمنده و میره فقط اون کتابخونه که نیست رو دانلود میکنه اما توی ویندوز اینطوری نیست برای همینه که حجم نرم افزار های ویندوزی بالاست
برای نصب هم از سافت ور سنتر استفاده کنید.قاعدتا نباید مشکلی باشه.من خودم قبلا از اونجا نصب میکردم.اگر خطایی داده بگید تا یه کاریش کنیم:n18:
saeediranzad
04-03-2013, 05:54
این برنامه رو ندیدم تنظیم خاصی داشته باشه
برای نمایش وضعیت cpu و ram شما میتونی از کانکی های زیبا و جالب و متنوع استفاده کنید
چه خطایی داده؟
سلام
۱−کانکی چه باشد؟
۲−خطا نداده. ولی اول Xorg میخواست نصب کردم. بعد یه چیز دیگه؛ باز هم نصب کردم. خودش هم که نصب شده بود.
ولی در نهایت ندیدم چیزی روی صفحه بیاد.
به یه چیزهایی نیاز داره که نمیدونم چی هستند. یغنی نتونستم پیشنیازهاش را کامل کنم.
H A M A S
04-03-2013, 09:30
سلام
۱−کانکی چه باشد؟
۲−خطا نداده. ولی اول Xorg میخواست نصب کردم. بعد یه چیز دیگه؛ باز هم نصب کردم. خودش هم که نصب شده بود.
ولی در نهایت ندیدم چیزی روی صفحه بیاد.
به یه چیزهایی نیاز داره که نمیدونم چی هستند. یغنی نتونستم پیشنیازهاش را کامل کنم.
اینم عکس دسکتاپ خودمه.سمت راست اون برنامه که ساعت و وضعیت سیستم رو نشون میده اسمش کانکی هست
saeediranzad
04-03-2013, 15:08
سلام و سپاس!
اصلاْ دنبال همچین چیزی بودم. دیگه به ویندوز میکر هم نیازی نیست.
شما تا حالا ArchLinux کار کرده اید؟
H A M A S
04-03-2013, 15:53
سلام و سپاس!
اصلاْ دنبال همچین چیزی بودم. دیگه به ویندوز میکر هم نیازی نیست.
شما تا حالا ArchLinux کار کرده اید؟
بله توزیع قبلیم آرچ بود
کار کردن باهاش کاری نداره.مهم نصبشه که اونم به نظر سخت میاد ولی آسونه
بعد از نصب تنها چیز مهم نحوه کار با مدیر بسته اش یعنی pacman هست که قول میدم بعد از چند روز شیفته اش بشید
آرچ همچنین مخازن نرم افزاری خیلی قوی هم داره.هرچیزی که فکرشو کنید حتی تم و والپیر و ... هم توش هست
saeediranzad
05-03-2013, 09:20
سلام
من که تو همین هم موندم. همه دستورها را که توی وب و فایل ReadMe بود دنبال کردم تا رسیدم به نصب؛
ولی ترمینال همینجور موند و فرمان را تمام نکرد و با اینکه کانکی روی صفحه ظاهر شد؛ ولی ثبات نداشت و با بستن ترمینال اون هم رفت.
یعنی اینجوری لینوکس همه گیر نمیشه. اگر یک نقطه را پس و پیش بگذاری دستور اجرا نمیشه.
برای کسی که برنامه نویس نباشه حوصله و طاقت زیاد میخواد.
یه را «منو و کلیک» نداره؟
Arch چقدر حجم درایو نیاز داره؟ (کمترین حد)
H A M A S
05-03-2013, 14:00
سلام
من که تو همین هم موندم. همه دستورها را که توی وب و فایل ReadMe بود دنبال کردم تا رسیدم به نصب؛
ولی ترمینال همینجور موند و فرمان را تمام نکرد و با اینکه کانکی روی صفحه ظاهر شد؛ ولی ثبات نداشت و با بستن ترمینال اون هم رفت.
یعنی اینجوری لینوکس همه گیر نمیشه. اگر یک نقطه را پس و پیش بگذاری دستور اجرا نمیشه.
یه را «منو و کلیک» نداره؟
بسته conky-all نصبه؟
بعد از بستن ترمینال دوباره نشون میده
اگر میخوای توی استارپ باشه یه فایل درست کن توش اینا رو بنویس
بعد برو startup app یه new بزن بعد توی قسمت command اینو بزن
/bin/sh /home/username/.conkystart
فقط به جای username نام کاربری سیستم رو بزنی
H A M A S
05-03-2013, 14:01
بستگی به میزکار و بسته هایی که نصب میکنی ولی در حالت کلی توزیع مینیمال و سبکی هست زیاد فضا نمیخواد
tufan2010
05-03-2013, 14:34
سلام
این مخزن یک سری کانکی ها رو آماده داره میتونی از اون استفاده کنی
این لینک هم یک نصب یکی از بسته های اون رو گفته که آموزش خوبی هست
برای دیدن لیست کامل بسته هایی که دارند هم این لینک مفید هست
لینک زیر هم آموزش نصب conky-cronograph-station رو از یک مخزن دیگه داده(کانکی که خودم از اون استفاده می کنم ) که به غیر از این کانکی چند تا کانکی دیگه هم داره
saeediranzad
05-03-2013, 16:39
بسته conky-all نصبه؟
بعد از بستن ترمینال دوباره نشون میده
اگر میخوای توی استارپ باشه یه فایل درست کن توش اینا رو بنویس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برو startup app یه new بزن بعد توی قسمت command اینو بزن
/bin/sh /home/username/.conkystart
فقط به جای username نام کاربری سیستم رو بزنی
البته که نصب شده. اگه نبود چطور اجرا میشد.
میبیند فرمان را تمام نمیکنه. اینبار اصلاْ روی صفحه هم نیومد.
اضافه کردنش به استارتآپ یه راه آسون هم داره.
این سینامون باگ هم زیاد داره.
مثلاْ تو بعضی دسکتاپها پنجره ها قفل میشه و مجبور میشم آیکونهای توی پنل را غیرفعال کنم یا دسکتاپ را دیفالت کنم.
پنل بار هم که یا باید بالا باشه یا پایین. توی mate میتونستم سمت چپ و راست هم بگذارم.
H A M A S
05-03-2013, 19:59
البته که نصب شده. اگه نبود چطور اجرا میشد.
میبیند فرمان را تمام نمیکنه. اینبار اصلاْ روی صفحه هم نیومد.
اضافه کردنش به استارتآپ یه راه آسون هم داره.
این سینامون باگ هم زیاد داره.
مثلاْ تو بعضی دسکتاپها پنجره ها قفل میشه و مجبور میشم آیکونهای توی پنل را غیرفعال کنم یا دسکتاپ را دیفالت کنم.
پنل بار هم که یا باید بالا باشه یا پایین. توی mate میتونستم سمت چپ و راست هم بگذارم.
ببین اونی که میگی فرمان کامل نشده به خاطر اینه که با کنسول یه برنامه رو اجرا کردی
فایرفاکس رو هم توی کنسول بزن تا وقتی که نبندیش هم همینجوریه
کانکی اصلا چیز پیچیده ای نیست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی ابتدایی و راحت نصبشو توضیح داده
در مورد سینامون هم جدیده باگ داره.توی پست اول هم گفتم این قضیه رو
هرکس یه سلیقه ای داره ولی به نظرم یونیتی واقعا میزکار خوبیه
گنوم با اون گنوم شل و حذف کردن خیلی چیزها داره بیراه میره
kde هم زیباست اما سنگین و تا حدودی ناپیداره
اما یونیتی چون قراره به عنوان رابط کاربری توی گوشی و تبلت و تلوزیون های ابونتو استفاده بشه و با رقبای گردن کلفتی مثل اندروید و ios و W8 رقابت کنه برای همین سریع باگ هاش رو میگیرن و کلا زیاد هواشو دارند
tufan2010
05-03-2013, 22:11
موضوع گنوم شل رو من هم کاملا با شما موافقم
اما درباره کا دی ای من حدود دو ماه و نیم هست که دارم از اون استفاده میکنم و محیط اون خیلی پایدار هست البته نمیگم در محیط کار کرش نداره ولی خیلی کم رخ داده که تازه اون رو هم باید علت یابی کرد که آیا این قفل کردن مال خود میز کار یا ناپایداری هایی که ناشی از بخش های دیگه سیستم عامل هست ولی خودش رو در عملکرد میز کار نشون میده تنها بخشی از کا دی ای که من رو اذیت کرده این هست که بعضی وفتها دلفین یکدفعه شروع به استفاده زیاد از پردازنده میکنه که مجبور میشم اون و ببندم و دوباره باز کنم البته ممکن این یک پردازش پس زمینه باشه که مواقع بیکاری سیستم عامل شروع به کار کنه نمیدونم البته من همون طور که گفتم در کا دی ای تازه کارم و قبل از اون از گنوم و xfce استفاده میکردم
در خصوص سنگینی عملکرد این یک موضوع کاملا نسبی هست که بسته به قدرت پردازنده برای هر دستگاه متفاوت هست ولی اگر بخوام مقدار پردازش و مصرف باطری رو به هم ربط بدم من یکبار عمر باطری لپ تاپم رو در کا دی ای امتحان کردم که فرقی با ویندوز نداشت البته عمر باطری رو با xfce و ... چک نکردم که بخوام با اونها مقایسه اش بکنم
در کل اگر بخوام این میز کار رو با مزایا و معایبش در کنار هم قرار بدم ازش راضی هستم و به استفاده از اون ادامه میدم:n01:
و همین طور هم که hamas عزیز گفت و من هم باهاش موافقم و در پستای قبلیم هم گفتم انتخاب میز کار یک چیز سلیقه ای هست و بهترین راه هم برای انتخاب اون هم امتحانشون توسط خود کاربر هست
H A M A S
05-03-2013, 22:17
kde یه بعدی هم داره اینه که آدمه خیلی هوایی میکنه.چون شخصی سازیش فوق العاده زیاده آدم همش دنبال تم و کالر اسکیما و... است.آخرش هم با کلی مکافات یه میزکار فضایی درست کردی میگی ای بابا قربان همون میزکار ساده مون:n02:
hipatalamos
07-03-2013, 01:21
خب این طبیعیه.توی لینوکس بحث مجوزها رو داریم.حذف پسورد هنگام لاگین باعث نمیشه لینوکس ازتون هنگام نصب برنامه ها و سایر کارهای سیستمی پسورد نخواد
شما باید پسورد صحیح رو وراد کنید.احتمالا یادتون رفته
ممنون از پاسخ تون
من هنوز مشکلم حل نشده
جالبه هنگام استفاده از چی پی ان هم از من پسورد می خواد و من همون پسورد اولیه رو وارد می کنم و بدون مشکل پسورد به چی پی ان وصل می شه اما هنگام نصب بسته نرم افزاری اون پسورد به هیج وجه کار نمی کنه که این منو گیج کرده
به هر حال ممنون
H A M A S
07-03-2013, 18:24
ممنون از پاسخ تون
من هنوز مشکلم حل نشده
جالبه هنگام استفاده از چی پی ان هم از من پسورد می خواد و من همون پسورد اولیه رو وارد می کنم و بدون مشکل پسورد به چی پی ان وصل می شه اما هنگام نصب بسته نرم افزاری اون پسورد به هیج وجه کار نمی کنه که این منو گیج کرده
به هر حال ممنون
یه نرم افزار رو از طریق کنسول نصب کنید ببینید چی میگه.مثلا برای نصب vlc
tufan2010
07-03-2013, 19:13
اگر اشتباه نکنم این gnome keyring و یا kde wallet هست که از شما گذرواژه می خواد که شما در اولین استفاده خودتون از یک برنامه که از اون استفاده میکنه (مثل network manager) اون رو تنظیم کردید و ربطی به پاسورد روت نداره
اما درباره کا دی ای من حدود دو ماه و نیم هست که دارم از اون استفاده میکنم و محیط اون خیلی پایدار هست البته نمیگم در محیط کار کرش نداره ولی خیلی کم رخ داده که تازه اون رو هم باید علت یابی کرد که آیا این قفل کردن مال خود میز کار یا ناپایداری هایی که ناشی از بخش های دیگه سیستم عامل هست ولی خودش رو در عملکرد میز کار نشون میده تنها بخشی از کا دی ای که من رو اذیت کرده این هست که بعضی وفتها دلفین یکدفعه شروع به استفاده زیاد از پردازنده میکنه که مجبور میشم اون و ببندم و دوباره باز کنم البته ممکن این یک پردازش پس زمینه باشه که مواقع بیکاری سیستم عامل شروع به کار کنه نمیدونم البته من همون طور که گفتم در کا دی ای تازه کارم و قبل از اون از گنوم و xfce استفاده میکردم
سلام. kde میتونه کاملا پایدار باشه بشرطی که به قولی خیلی بزک دوزک نشه!
اون مشکل شما هم به نظرم مربوط میشه به سرویسی به نام Nemopuk که کارش ایندکس کردن فایلها روی دیسک سخت هست. این سرویس رو در system setting غیر فعال کن ببین آیا اون حالت از بین میره یا نه
saeediranzad
11-03-2013, 06:42
سلام
من با Synaptic Package manager خواستم روی سینامون؛ میت نصب کنم.
خودش گفت که سینامون را پاک میکنه. راحت نصب کرد.
ولی ریستارت که کردم صفحه سیاه و توخالی بود. مجبور شدم در حالت ریکاوری دوباره سینامون را نصب کنم.
راهی نداره که مشکل حل بشه؟ یعنی بجای سینامون میت نصب کنم؟ بدون نصب کامل؛ فقط ذسکتاپ عوض بشه.
انگار پورتهای XChat IRC را هم بسته اند.
tufan2010
11-03-2013, 22:20
اون مشکل شما هم به نظرم مربوط میشه به سرویسی به نام Nemopuk که کارش ایندکس کردن فایلها روی دیسک سخت هست. این سرویس رو در system setting غیر فعال کن ببین آیا اون حالت از بین میره یا نه
نه اون بخش غیر فعال بود. ولی به نظرم یک جور باگ بود چون توی 4.9.5 تا حالا این مشکل رو نداشتم
hipatalamos
27-03-2013, 17:24
یه نرم افزار رو از طریق کنسول نصب کنید ببینید چی میگه.مثلا برای نصب vlc
سلام
عیدتون مبارک
من هر موقع از دستور sudo استفاده می کنم ازم پسورد می خواد که پسورد رو قبول نمی کنه
ممنون
hipatalamos
27-03-2013, 17:32
اگر اشتباه نکنم این gnome keyring و یا kde wallet هست که از شما گذرواژه می خواد که شما در اولین استفاده خودتون از یک برنامه که از اون استفاده میکنه (مثل network manager) اون رو تنظیم کردید و ربطی به پاسورد روت نداره
سلام
عیدتون مبارک
دقیقا نمی دونم اینایی که گفتید یعنی چی ؟ ولی هر وقت از دستور sudo استفاده می کنم ازم پسورد می خواد که با پسوردی که من دارم کار نمی کنه
ممنون
saeediranzad
28-03-2013, 15:56
سلام
عیدتون مبارک
دقیقا نمی دونم اینایی که گفتید یعنی چی ؟ ولی هر وقت از دستور sudo استفاده می کنم ازم پسورد می خواد که با پسوردی که من دارم کار نمی کنه
ممنون
پس چطوری لاگین میکنید؟
همون پسورد لاگین را میخواد. دقت کنید صفحه کلید انگلیسیه یا فارسی.
hipatalamos
28-03-2013, 21:32
پس چطوری لاگین میکنید؟
همون پسورد لاگین را میخواد. دقت کنید صفحه کلید انگلیسیه یا فارسی.
سلام
مشکل من دقیقا به صورت زیر است:
سلام
باتشکر
یعنی شما بدون وارد کردن پسورد لاگین می کنید؟
اگه آره این مطلب رو بخونید و باهاش پسورد رو حذف کنید، یا اینکه یه لینوکس رو دوباره نصب کنید
اگر رمز رو فراموش کردیم چه کنیم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فراموش کردن username & passwd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا راه برای این کار زیاده اگه سرچ کنید پیدا می کنید.
saeediranzad
06-04-2013, 12:38
معرفی دو نرم افزار
(دیگه صرف نمیکرد تاپیک جدا بزنم)
Font Manager اگر از فونتهای مزخرف بی ربط هندی و چینی و غیره خسته هستیدُ این برنامه امکان ویرایش آسان مجموعه فونتهای لینوکس را به شما میدهد.
Screenlets چقدر دنبال همچین چیزی بودم.
معادل گجتهای ویندوز7؛ بنظر من بهتر از کانکی.
البته باگ داره. ولی بازهم خوبه.
Thor God
12-04-2013, 11:59
یه خبر خوب
تونستم مینت رو نصب کنم
الان خیلی حال می کنم
اول که بهتون گفتم به فدورا پناه بردم خیلی حال نکردم باهاش میخواستم با اوبونتو عوضش کنم ( کسی هم اینجا بهم جواب نداد ولی فدورا مشکل اینترنت داشت وصل نمی شد به نت البته برای من) کلا یستم عامل یه جو بدی داشت ...
دیشب از بچه ها اوبونتو گرفته بودم که نصب کنم ... اونقدر که مینت رو دوست دارم گفتم بزار یه بار دیگه هم امتحان کنم ببینم شاید نصب بشه
تو قسمت نصب مینت همه درایو های فدورا رو پاک کردم و به جاش دوباره درایو برای مینت ساختم
و بالاخره گراب لینوکس مینت بالا اومد ویندوز هم سالمه و بالا میاد :n02::n10::n05::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n20::n18::n19::n12:
حالا خودم دقیقا نمیدونم مشکل قبلیم از کجا بود و چه طوری حل شد ؟ آخه به دو چیز شک دارم یکی اینکه از قبل گراب فدورا تو سیستم نصب بود و حالا هم مینت روش نصب شده دومی هم اینکه یه دور کامل هارد فرمت شد چند وقت پیش ( ۸۵۰ گیگ اطلاعاتم از قبیل فیلم و عکس و آهنگ دود شد رفت هوا )
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
خب حالا اینها به کنار من یه سری خرابکاری ها کردم که خیلی هم شیرین بود برام ! مثله خراب کاری های ویندوز حوصله آدم سر نمیره. اینجا خیلی حال میده ...
این نوار وظیفه ( تو ویندوز این بود اسمش اینجا چیه ؟ ) رفته بالا و رو هر کدوم از گزینه ها که کلیک می کنم تاثیری نداره
خواستم ببینم چطوری میشه تمام تنظیمات رو دیفالت کرد ؟
سوال بعدی هم اینکه چند تا تم خوشگل هست ؟ ( سایت ندین گلچینی از خوشگل ترین هایی که خودتون دیدید باشه )
سوال بعدی اینکه با این کیبرد زیاد اخت نیستم جا حرف ::پ:: عوض شده جای صدا های فارسی و رو نمیدونم کجاست تو ویندوز شیفت با ش و س و ی و ب حروف صدا دار بور اینجا چیه ؟ مورد بعدی هم اینکه ویرگول کجاست ؟ اصلا میشه تنظیمات رو تبدیل به کیبرد تو ویندوز کرد ؟
سوال بعدی اینکه سویچ به زبان های دیگه تو لینوکس چیه ؟ تو ویندوز که شیفت کنترل بود ....
ببخشید فکر کنم زیادی داستان گفتم یه کتاب مثله آی سی دی ال اکس پی یا مثلا ویندوز سون نیست که لینوکس رو کامل یاد بده ؟
پیشا پیش ممنون از راهنماییهاتون
H A M A S
12-04-2013, 15:39
یه خبر خوب
تونستم مینت رو نصب کنم
الان خیلی حال می کنم
اول که بهتون گفتم به فدورا پناه بردم خیلی حال نکردم باهاش میخواستم با اوبونتو عوضش کنم ( کسی هم اینجا بهم جواب نداد ولی فدورا مشکل اینترنت داشت وصل نمی شد به نت البته برای من) کلا یستم عامل یه جو بدی داشت ...
دیشب از بچه ها اوبونتو گرفته بودم که نصب کنم ... اونقدر که مینت رو دوست دارم گفتم بزار یه بار دیگه هم امتحان کنم ببینم شاید نصب بشه
تو قسمت نصب مینت همه درایو های فدورا رو پاک کردم و به جاش دوباره درایو برای مینت ساختم
و بالاخره گراب لینوکس مینت بالا اومد ویندوز هم سالمه و بالا میاد :n02::n10::n05::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20::n20::n18::n19::n12:
حالا خودم دقیقا نمیدونم مشکل قبلیم از کجا بود و چه طوری حل شد ؟ آخه به دو چیز شک دارم یکی اینکه از قبل گراب فدورا تو سیستم نصب بود و حالا هم مینت روش نصب شده دومی هم اینکه یه دور کامل هارد فرمت شد چند وقت پیش ( ۸۵۰ گیگ اطلاعاتم از قبیل فیلم و عکس و آهنگ دود شد رفت هوا )
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
خب حالا اینها به کنار من یه سری خرابکاری ها کردم که خیلی هم شیرین بود برام ! مثله خراب کاری های ویندوز حوصله آدم سر نمیره. اینجا خیلی حال میده ...
این نوار وظیفه ( تو ویندوز این بود اسمش اینجا چیه ؟ ) رفته بالا و رو هر کدوم از گزینه ها که کلیک می کنم تاثیری نداره
سوال بعدی هم اینکه چند تا تم خوشگل هست ؟ ( سایت ندین گلچینی از خوشگل ترین هایی که خودتون دیدید باشه )
سوال بعدی اینکه با این کیبرد زیاد اخت نیستم جا حرف ::پ:: عوض شده جای صدا های فارسی و رو نمیدونم کجاست تو ویندوز شیفت با ش و س و ی و ب حروف صدا دار بور اینجا چیه ؟ مورد بعدی هم اینکه ویرگول کجاست ؟ اصلا میشه تنظیمات رو تبدیل به کیبرد تو ویندوز کرد ؟
سوال بعدی اینکه سویچ به زبان های دیگه تو لینوکس چیه ؟ تو ویندوز که شیفت کنترل بود ....
ببخشید فکر کنم زیادی داستان گفتم یه کتاب مثله آی سی دی ال اکس پی یا مثلا ویندوز سون نیست که لینوکس رو کامل یاد بده ؟
پیشا پیش ممنون از راهنماییهاتون
اگر راهنمایی فارسی نصب لینوکس مینت رو میخوندید اون همه اطلاعات تون نمی پرید
از چه میزکاری استفاده میکنید؟سینامون؟گنوم؟
بستگی داره تنظیمات کدوم قسمت رو بخواید برگردونید
ولی در حالت کلی با بک آپ گیری و ریستور کردن!
تم در لینوکس با میزکار رابطه مستقیم داره و همچنین انواع تم های مختلف هست که بخشی از محیط لینوکس رو تحت الشعاع قرار میده
شما فلا یکم با لینوکس کار کنید بعد که راه افتادید تم های سوپر فانتزی هم معرفی میکنیم
اینا رو نمیدونم:n01:
توی Setting و قسمت کیبرد و change layout و option میتونید روی alt+shift تنظیم کنید
لینوکس نسخه های متعددی داره و ترمینال مشترکه بین تمام توزیع ها
پیشنهاد میکنم ترمینال لینوکس رو یاد بگیرید
Thor God
12-04-2013, 21:16
اگر راهنمایی فارسی نصب لینوکس مینت رو میخوندید اون همه اطلاعات تون نمی پرید
نه به خاطر نصب لینوکس پاک نشد به خاطر نصب ویندوز اطلاعاتم پاک شد ... حالا بماند که چه اتفاقی افتاد.
از چه میزکاری استفاده میکنید؟سینامون؟گنوم؟
سینامون
بستگی داره تنظیمات کدوم قسمت رو بخواید برگردونید
ولی در حالت کلی با بک آپ گیری و ریستور کردن!
نه در اون حد نمی خوام برگرده ... فقط میخواستم اون نوار وظیفه بیاد پایین که خوشختانه خودم تونستم درستش کنم
راستی طریقه بک آپ گیری در لینوکس چه جوریه ؟
تم در لینوکس با میزکار رابطه مستقیم داره و همچنین انواع تم های مختلف هست که بخشی از محیط لینوکس رو تحت الشعاع قرار میده
شما فلا یکم با لینوکس کار کنید بعد که راه افتادید تم های سوپر فانتزی هم معرفی میکنیم
باوشه اشکال نداره پس بمونه برای بعد
راستی برای اینکه تخصصی لینوکس رو یاد بگیرم یعنی از همون تاریخچه تا میزکار ها و توضیع ها و هسته ها و تمام رمز و رموز لینوکس باید چی کار کنم ؟ منبع یا کتابی هست ؟
توی Setting و قسمت کیبرد و change layout و option میتونید روی alt+shift تنظیم کنید
خیلی ممنون مشکلم حل شد. راحت درستش کردم
لینوکس نسخه های متعددی داره و ترمینال مشترکه بین تمام توزیع ها
پیشنهاد میکنم ترمینال لینوکس رو یاد بگیرید
یه کتاب تو فروشگاه سی تو به اسم خط فرمان لینوکس بود ... یه کتابه سیاه رنگی هم بود خوبه اونو بگیرم ؟
راستی ترمینال ها چه قدر به هم نزدیکن ؟ تو ویندوز ها که یکی بودن یعنی mkdir همه جا یکی بود. تو لینوکس چه طور ؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون تو نوشته های بالا قسمت های قرمز جوابه منه ممنون میشم باز هم بررسی کنین
H A M A S
12-04-2013, 21:42
راستی طریقه بک آپ گیری در لینوکس چه جوریه ؟
بسته به نوع توزیع -نرم افزارهایی هستن که میان تمام تنظیمات و برنامه های نصب شده و... لینوکس شما رو توی مثلا یه dvd ذخیره میکنن ...در صورت هر مشکلی شما به جای نصب دوباره برنامه ها و... میتونن اون dvd رو نصب کنید
راستی برای اینکه تخصصی لینوکس رو یاد بگیرم یعنی از همون تاریخچه تا میزکار ها و توضیع ها و هسته ها و تمام رمز و رموز لینوکس باید چی کار کنم ؟ منبع یا کتابی هست ؟
لازم نیست به اون صورت...خیلی از مفاهیم اصلی توی لینوکس حتی اسمش (لینوکس یا گنولینوکس؟) مورد مناقشه و دارای قرائت های مختلف هست.برید توی دل این قضایا گیج می شید
ولی برای درک کلی فیلم revolution os رو ببینید
یه کتاب تو فروشگاه سی تو به اسم خط فرمان لینوکس بود ... یه کتابه سیاه رنگی هم بود خوبه اونو بگیرم ؟
راستی ترمینال ها چه قدر به هم نزدیکن ؟ تو ویندوز ها که یکی بودن یعنی mkdir همه جا یکی بود. تو لینوکس چه طور ؟
و الله کتابش رو نخوندم ولی با کمی حوصله میتونید زیر و بم ترمینال لینوکس رو از توی همین اینترنت دربیارید
کتاب های pdf و فیلم های فارسی خوبی در این زمینه منتشر شده
saeediranzad
13-04-2013, 16:52
بروید در Keyboard layout>layout
و پس از انتخاب زبان روی آیکون کیبورد کلیک کنید. ترتیب کاراکترهای کیبورد را نشون میده.
----------------------------------------------------------------
این را جستجو کنید. مطلب بسیاره:Linux terminal for beginners
یا Linux command reference
Thor God
25-04-2013, 08:47
من این سوال ها رو تو یه تاپیک پرسیدم اما کسی جواب نداد و اون جور که معلومه باید برای هر کدوم تاپیک میزدم ! حالا اگه میشه شما هم بهش یه نگا بندازید ! مربوط به مینت و برنامه نویسی میشه اگه لازم باشه برای تک تکشون یه تاپیک میزنم ولی فکر نکنم نیازی باشه
اول به من بگید ببینم چه جوری میشه تو محیط ترمینال وب گردی کرد ؟
دوم اینکه آیا میشه فایل های متنی رو تو لینوکس ویرایش کرد یامثلا دستوری هست که بشها ین فایل ها رو با اون اجرا کرد؟مثلا با دستور ls داخل یه پوشه رو بررسی می کنیم بعد یه فایل متنی هست به اسم ۱ ! حالا با چه دستوری بتونم این فایل رو اجرا کنم !
این سوال بالاییم برای نوع فایل های تصویری و موسیقی و مالتی مدیا هم هست. آیا می شه با دستور اونها رو اجرا کرد یا فقط باید به صورت گرافیکی دستور اجرا رو بدیم ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو بیان کنم یا نه.
سومین سوال هم اینکه تو ویندوز وقتی دستورات cmd رو تو یه فایل ذخیره میکردیم با پسوند .bat و اجرا می کردیم اون موقع همه دستورات پشت سر هم اجرا میشد حالا تو لینوکس آیا همچنین کاری میشه کرد؟
چهارمین سوال اینکه من کد های زبان برنامه نویسی پایتون رو در یک فایل با پسوند .py ذخیره کردم اما وقتی اجرا کردم همون کد ها رو تو یه فایل متنی دیدم که اصلا نه نرم افزاری اجرا شد و نه تغییری به وجود اومد
مورد بعدی هم اینکه چه جوری میشه تو محیط گرافیکی یا ویژوال با پایتون برنامه نویسی کرد ؟ یعنی تب و گزینه و لینک و نوشته رو کاملا مثله یک برنامه معمولی به وجود بیاریم مثل ویژوال بیسیک
نوع و ورژن هم : لینوکس مینت ۱۳
میدونم خیلی زیاد شد اما ممنون میشم حداقل به یک دونه از سوال هام جواب بدید ! باز هم هست البته ...
saeediranzad
25-04-2013, 15:57
اول به من بگید ببینم چه جوری میشه تو محیط ترمینال وب گردی کرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.