ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mint

صفحه ها : 1 [2] 3

Thor God
10-05-2013, 18:36
دوستان چطور میشه که تو مینت تم نصب کرد ؟

saeediranzad
11-05-2013, 12:52
دوستان چطور میشه که تو مینت تم نصب کرد ؟
سلام
الان تو مینت نیستم. ولی باید با کلیک راست روی صفحه و انتخاب change desktop background در پنجره بازشده تب theme هم باشه که آیکون اینستال هم داره.
(اینها در Manjaro هست)

Thor God
11-05-2013, 21:25
اصلا همچین چیزهایی وجود نداره که ؟

من یه تم دانلود کردم تو پوشش اینها هست
cinnamon
gnome-shell
gtk-۲.0
gtk-3.0
metacity-1
unity
و
index.theme

میشه به صورت دستی نصب کرد مثل بخش لوگین که هم دستی میشه انجام داد و هم همین جوری که شما می گی

من اینستال ندیدم

saeediranzad
12-05-2013, 03:02
این برای مینت:
Cinnamon setting>Themes>Get New themes
که به شکل یک لینک در پایین پنجره است.

Thor God
12-05-2013, 13:25
اون لینک که میره تو یه سایت و قالب ها رو دانلود می کنیم ! نمی شه با اون قالب رو نصب کرد !

1376MAXIMUM
12-05-2013, 22:55
سلام من دوباره اومدم با اون سوالام:n02: اومدم خستتون کنم
من مینت14 رو نصب کردم حلا توی سیستم اینفرمیشن فرکانس سی پی یو رو ۱۶۰۰ میزنه ولی الان سی پی یو من روی ۴۲۰۰ اورکلاک شده قضیه چیه چرا کم نشون میده و کارت گرافیکم رو هم دوباره نمیشناسه:n02:
نرم افزار مثل cpu-zویندوز نداره لینوکس اگه داره لطفا معرفی کنید

saeediranzad
13-05-2013, 07:21
اون لینک که میره تو یه سایت و قالب ها رو دانلود می کنیم ! نمی شه با اون قالب رو نصب کرد !
من مدتی است که کمتار از مینت استفاده میکنم.
الآن با مینت اومدم و یک قالب دانلود کردم. فایل زیپ بود که با Archive mzanger بازش کردم. extract
بعد در قسمت Cinnamon setting>themes رفتم و دیدم که نصب شده. همین!
حالا اگر نشد دیگه کار اجنه است.
چون برای من هم با کلیک راست روی صفحه و انتخاب change desktop background ؛ system setting را باز میکنه!
واین کار کسی نیست بجز جنی که به لینوکس وارد باشه.

Thor God
13-05-2013, 17:52
خوب حالا من چی کار کنم ؟
اساتید کسی بلد نیست که چجوری میشه قالب نصب کرد ؟saeediranzad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خان شما که فایل فشرده رو اکسترکت کردی چه فایل هایی توش بود ؟ فقط یه پوشه به اسم Cinnamon ؟

saeediranzad
14-05-2013, 12:39
خوب حالا من چی کار کنم ؟
اساتید کسی بلد نیست که چجوری میشه قالب نصب کرد ؟saeediranzad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خان شما که فایل فشرده رو اکسترکت کردی چه فایل هایی توش بود ؟ فقط یه پوشه به اسم Cinnamon ؟
خوب؛ بار اول گمون کنم تمی را دانلود کردم که خودش رو سیستم بود. (وقتی چیزی را نمیخوام پیگیرش نمیشم)
ولی شما بعد از آنزیپ کردن فولدر هر تم را (نه فولدری که دو یا چند تم را دربرمیگیره)
در این مسیر کپی کنید. /usr/share/themes
1- show hidden files را فعال کنید. از منوی view
2-فولدر مقصد را در حالت روت باز کنید. کلیک راست روی نام فولدر در پنل سمت چپ و انتخاب open as root
با این کار تم تازه باید در منوی تمها پیدا بشه.
خودم دوتا تم را همنیجوری نصب کردم. (که البته نیازی نداشتم)

saeediranzad
27-05-2013, 04:54
ارتقاء مینت 14 نادیا به مینت15 اولیویا بدون نصب دوباره
How to Update / Upgrade from Linux Mint 14 Nadia to Linux Mint 15 Olivia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

only number one
27-05-2013, 22:23
سلام
نمیدونم سواالم مطرح شده یا نه ولی من یه مشکل دارم .
تو مینت وقتی با کانکشن وصل میشم بعد از 15 دقیقه یا کمتر قطع میشه
بعد کلا دیگه مودم رو نمیشناسه
میگه
No network devices detected
چیکار کنم ؟
در ضمن من هیج چی بلد نیستم از لینوکس /

hosseingrami
11-07-2013, 01:09
سلام به دوستان خوبم.
ببخشید من رشتم فناوری اطلاعاته و برا درس پروژم قرار شده که دو تا سیستم که هر دو روشون مینت(الان 14.1 نصبه) نصبه رو با هم شبکه کنم.
من از شبکه کردن اونم توی لینوکس چیز خاصی نمیدونم.اصلا نمیدونم که سمبا نیاز هست یا نیست.
اگه ممکنه هر چه سریعتر یک آموزش قدم به قدم و تصویری بهم بدین تا بتونم دو سیستم مجهز به سیستم عامل مینت رو با هم شبکه کنم و بعد فلدری پرینتری چیری هم به اشتراک بذارم.
اول میخواستم تاپیک جدید بزنم.اگه کسی اینا رو ندید و جواب درسی دریافت نکردم اون موقع یک تاپیک جدید میزنم.
این دو سیستم ترجیحا دو تا لبتابه که با لن میخوان به هم وصل شن

پیشاپیش از زحمات شما ممنونم

hosseingrami
12-07-2013, 14:34
سلام به دوستان خوبم.
ببخشید من رشتم فناوری اطلاعاته و برا درس پروژم قرار شده که دو تا سیستم که هر دو روشون مینت(الان 14.1 نصبه) نصبه رو با هم شبکه کنم.
من از شبکه کردن اونم توی لینوکس چیز خاصی نمیدونم.اصلا نمیدونم که سمبا نیاز هست یا نیست.
اگه ممکنه هر چه سریعتر یک آموزش قدم به قدم و تصویری بهم بدین تا بتونم دو سیستم مجهز به سیستم عامل مینت رو با هم شبکه کنم و بعد فلدری پرینتری چیری هم به اشتراک بذارم.
اول میخواستم تاپیک جدید بزنم.اگه کسی اینا رو ندید و جواب درسی دریافت نکردم اون موقع یک تاپیک جدید میزنم.
این دو سیستم ترجیحا دو تا لبتابه که با لن میخوان به هم وصل شن

پیشاپیش از زحمات شما ممنونم

سلام دوستان.
اپین پست من بی جواب موند اگه تونستین حتما سریعتر جواب بدین که تا آخر امشب وقت دا

saeediranzad
13-07-2013, 10:30
سلام دوستان.
اپین پست من بی جواب موند اگه تونستین حتما سریعتر جواب بدین که تا آخر امشب وقت دا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir rza
14-07-2013, 21:15
سلام بر شما.
میخواستم ببینم در آخرین نسخه مینت(15) بین 3 نسخه Cinnamon و MATE و Xfce کدوم بهتره؟
مد نظرم سبکتر بودن سیستم و راحتی کار هم محیطی هم ساپورت هست.
و اینکه همین نسخه 15 خوبه یا نسخه های قبل بهتره؟(من خودم نسخه 7 رو دارم فکر کنم...:n02:)
ممنون:n16:

saeediranzad
15-07-2013, 08:48
سلام
مینت 15 (اولیویا) خیلی خوبه و روان و کاربرپسند هست.
انگار تلاش شده همه ویژگیهای ویندوز را داشته باشه. مثلاْ راحت با آندروید کانکت میشه.
ولی دسکتاپ یک چیز سلیقه ایه. من ماته را دوست دارم. ولی xfce سبکتره.
کسانی که زرق و برق را دوست دارند kde را بیشتر میپسندند.
در نسخه های قبلی سینامون بنظرم باگ داشت.

mohammad_87
19-07-2013, 00:16
سلام
مینت 15 (اولیویا) خیلی خوبه و روان و کاربرپسند هست.
انگار تلاش شده همه ویژگیهای ویندوز را داشته باشه. مثلاْ راحت با آندروید کانکت میشه.
ولی دسکتاپ یک چیز سلیقه ایه. من ماته را دوست دارم. ولی xfce سبکتره.
کسانی که زرق و برق را دوست دارند kde را بیشتر میپسندند.
در نسخه های قبلی سینامون بنظرم باگ داشت.
فکر کنم xfce کلا برای سیستمهای ضعیف طراحی شده و از همه سبکتر هستش.
------------------------
برای نسخه 15 میزکار kde هنوز نیومده؟
من میخوام مینت رو با چند میز کار داشته باشم(cinnamon,kde,mate).اگه یکی از نسخه های 15 مثلا cinnamon رو داشته باشم میتونم mate و kde رو هم روش نصب کنم؟

saeediranzad
19-07-2013, 05:17
فکر کنم xfce کلا برای سیستمهای ضعیف طراحی شده و از همه سبکتر هستش.
------------------------
برای نسخه 15 میزکار kde هنوز نیومده؟
من میخوام مینت رو با چند میز کار داشته باشم(cinnamon,kde,mate).اگه یکی از نسخه های 15 مثلا cinnamon رو داشته باشم میتونم mate و kde رو هم روش نصب کنم؟
بله ـــــKDE MINT 15____________ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله؛ البته که میشه. سابق سینامون با گنوم و یونیتی همراه بود.
الآن نمیدونم.
من با سیناپتیک پکیج منیجر ماته را روی سینامون زدم و سینامون را پاک کردم. ولی اگه با سافتویر منیجر بشه پکیج کامل یک دسکتاپ را زد بهتره.
خودم امتحان نکردم.

mohammad_87
19-07-2013, 16:16
بله ـــــKDE MINT 15____________ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله؛ البته که میشه. سابق سینامون با گنوم و یونیتی همراه بود.
الآن نمیدونم.
من با سیناپتیک پکیج منیجر ماته را روی سینامون زدم و سینامون را پاک کردم. ولی اگه با سافتویر منیجر بشه پکیج کامل یک دسکتاپ را زد بهتره.
خودم امتحان نکردم.
ممونم
پکیجهای دسکتاپ رو میشه از داخل ویندوز دانلود کرد و در لینوکس نصب کرد؟و معمولا یک دسکتاپ حدودا چقدر حجم داره؟

saeediranzad
19-07-2013, 17:35
درواقع شما باید تعدادی از پکیجهای مورد نیاز خودتون را ست کنید.
معلومه که KDE حجمش بیشتره و xfceکمتر.
ولی با Software manger من یک ست استاندارد KDE پیدا کردم که 248 مگ بود.
اگر با package manager هم بخواهید در قسمت Sections و یا سرچ میتونید دونه دونه پکیج یا فایلهای مورد نیاز را نصب کنید.

Thor God
19-07-2013, 23:17
چه جوری میشه یه محیط کاربری رو شخصی سازی کرد ( در ابعاد زیاد ) و به اسم خودمون پخش کنیم ؟ یا اصلا تو کامل شدن اون پروژه شرکت کنیم
من طرح های گرافیکی زیبایی دارم که می شه یه دسکتاپ زیبا ساخت اما بلد نیستم این کار رو بکن. نرم افزار خاصی کتابی فیلمی چیزی هست ؟

saeediranzad
20-07-2013, 10:01
چه جوری میشه یه محیط کاربری رو شخصی سازی کرد ( در ابعاد زیاد ) و به اسم خودمون پخش کنیم ؟ یا اصلا تو کامل شدن اون پروژه شرکت کنیم
من طرح های گرافیکی زیبایی دارم که می شه یه دسکتاپ زیبا ساخت اما بلد نیستم این کار رو بکن. نرم افزار خاصی کتابی فیلمی چیزی هست ؟
خوب؛ البته برای شخصی سازی یا زیباسازی دسکتاپ نرم افزار هست مثل Compiz
ولی اینکه خودتون در ساخت دسکتاپ شرکت کنید بلدی میخواد.
این برنامه برای درست کردن والپیپر و تم زمینه ای استفاده میشه. Blender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thor God
20-07-2013, 13:40
خیلی ممنون بابات راهنماییتون !
خب پس تا چند وقت آینده باید دور این جریان رو خط بکشم. حوصله یادگیری هم ندارم .اینقدر کتاب خوندم که مخم پوکیده.
اما اگه منبع خوب ایرانی یا خارجی بلدید معرفی کنید سره فرصت میخونم. (سایت ، فیلم ، صدا ، کتاب ، ویکی و ... )

باز هم ممنون از توجهتون

saeediranzad
21-07-2013, 07:08
قابل نداره.
اگه منظور شما ایجاد دسکتاپ از پایه باشه؛ مطلب زیاده. ولی من چون بلد نیستم دنبالش هم نیستم.
شما میتونید مثلاْ از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شروع کنید یا خودتون جستجو کنید از دسکتاپهای دیگه.

mohammad_87
23-07-2013, 01:45
...........
نسخه کامل هم ارائه شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir rza
29-07-2013, 13:34
سلام بر شما.
میخواستم ببینم در آخرین نسخه مینت(15) بین 3 نسخه Cinnamon و MATE و Xfce کدوم بهتره؟
مد نظرم سبکتر بودن سیستم و راحتی کار هم محیطی هم ساپورت هست.
و اینکه همین نسخه 15 خوبه یا نسخه های قبل بهتره؟(من خودم نسخه 7 رو دارم فکر کنم...:n02:)

ممنون از پاسختون!
میشه از هر کدوم از این desktop (یا همون میز کار ها:n02:) یه تصویر یا بیشتر بذارید ببینم چطوریه؟
سیستمم اونقدا هم ضعیف نیس ولی برای مثال 7 رو کمی کند میاره ولی xp رو خیلی روان میاره

saeediranzad
29-07-2013, 16:06
سلام
تصویر دسکتاپ که روی وب فراوونه. حتا وبسایت اختصاصی دارند.
شما یک گیگ رم داشته باشید برای مینت کافیه. (میتونید 2 گیگ هم سوآپ داشته باشید.)
من مینت 64بیتی را با 4 گیگ رم استفاده میکنم.

Amir rza
29-07-2013, 23:00
سلام
تصویر دسکتاپ که روی وب فراوونه. حتا وبسایت اختصاصی دارند.
شما یک گیگ رم داشته باشید برای مینت کافیه. (میتونید 2 گیگ هم سوآپ داشته باشید.)
من مینت 64بیتی را با 4 گیگ رم استفاده میکنم.

ممنون.
چند تا سوال :
میشه رو یه dvd دو یا چند تا مینت رو رایت کرد برا نصب؟
میشه در کنار xp و 7 این رو هم نصب کرد؟
نسخه دبیان مینت چه خوبی و بدی هایی نسبت به اوبنتو مینت (یا همون 15) داره؟
ببخشید زیاد شد.:11:
(سرعت دانلود شبانه ام از 30 میاد 100 کیلوبایت گفتم هدر نره!:n02:)

Thor God
30-07-2013, 02:11
ممنون.
چند تا سوال :
ببخشید زیاد شد.:11:
(سرعت دانلود شبانه ام از 30 میاد 100 کیلوبایت گفتم هدر نره!:n02:)

البته ببخشید که دخالت می کنم :n26:
چرا باید همچین کاری کرد ؟ منظورم اینه که چرا باید چند تا مینت رو با هم رایت کرد ؟
بله به راحتی میشه کناره ویندوز ها نصب کرد اما باید دقت کنی که به پارتیشن وبندوزی آسیب نزنی.
نمیدونم چه فرق های داره :n02:

پ.ن:
پیشنهاد من اینه که ابتدا یه دور لینوکس رو تو نرم افزارمجازی سازی مثله Vmware نثب کنید بعد که با اساس کار آشنا شدید و یه کم با لینوکس کار کردید برید برای نصب روی هاردیسک و بوت جداگانه.

delta7
30-07-2013, 02:43
مینت مثل اولونتو wubi داره که به راحتی بدون نیاز به پارتیشن بندی در کنار ویندوز نصب میشه

saeediranzad
30-07-2013, 12:49
سلام
1- میدونم منظورت چیه. آدم زورش میاد روی دی وی دی 4.38 گیگ فقط یه سیستم 1 گیگی بزنه. ولی چاره ای نیست.
راه ارزونتر اینه که فایل ایزو را روی هاردت دخیره کنی (برای نگهداری) و روی فلش مموری بزنی. یعنی بجای دی وی دی و بعد از نصب پاکش کنی. (با برنامه Unetbootin)
2-بله؛ مشکلی نیست.
3-LMDE نسخه دراز مدت هست. یعنی شبیه نشر غلتان ولی با مدت محدود. من باش کار نکردم.

Amir rza
30-07-2013, 13:29
ممنون.
این برنامه خیلیه مگه نصبش live نیست اونجا هم میشه امتحان کرد:n01:
من امروز برنامه yumi رو که برای بوت سیستم عامل رو usb هست گرفتم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
ولی متاسفانه تو لیست سیستم عاملاش مینت kde و xfce رو نداره فعلا فقط mate و cinnamon رو داره...:n03:
منتظرم این دو تا هم اضافه کنه بشه رو usb نصبش کرد.
اگه برنامه ای مشابه این رو دارید لطف کنید اسمشو بگید.:n16:

Thor God
30-07-2013, 15:00
Virtual CloneDrive
با این نرم افزار میتونید یه درایو مجازی بسازید و فایل ایزو خودتون رو باهاش چنج کنید. انگار که تو سی دی رایت کردی ...
این عکس رو ببینید:

Amir rza
30-07-2013, 20:56
سلام
1- میدونم منظورت چیه. آدم زورش میاد روی دی وی دی 4.38 گیگ فقط یه سیستم 1 گیگی بزنه. ولی چاره ای نیست.
راه ارزونتر اینه که فایل ایزو را روی هاردت دخیره کنی (برای نگهداری) و روی فلش مموری بزنی. یعنی بجای دی وی دی و بعد از نصب پاکش کنی. (با برنامه Unetbootin)
2-بله؛ مشکلی نیست.
3-LMDE نسخه دراز مدت هست. یعنی شبیه نشر غلتان ولی با مدت محدود. من باش کار نکردم.

ممنون.:n16:
اینو ندیدم وگرنه پست نمیزدم...:n01:
من clone CD ندارم ولی با demon tools و برنامه ای که سعید معرفی کردند امتحان میکنم امیدوارم جواب بده.:n12:

Amir rza
31-07-2013, 17:53
سلام.
من امروز امتحان کردم.
با درایو مجازی که امتحان کردم تو بوت لیست هیچی نیاورد.(من هیچی از تنظیمات بوت سردر نمیارم اگه تنظیمات خاصی میخواد بگید انجام بدم.:n15:)
با Unetbootin که امتحان کردم بوت شد ولی همون اول رو آرم لینوکس مینت گیر میکنه و نمیره جلو...:n13:
(البته Alt+Ctrl+Del میزنم (البته مطمئن نیستم چی رو زدم:n02:) یه سری وضعیت هایی نشون میده که همشون ok هست به غیر از یکی که fail هست فکر کنم IDE بود اگه اسم کامل میخواید بگید دوباره نگاه کنم.)

mohammad_87
02-08-2013, 00:42
سلام.
من امروز امتحان کردم.
با درایو مجازی که امتحان کردم تو بوت لیست هیچی نیاورد.(من هیچی از تنظیمات بوت سردر نمیارم اگه تنظیمات خاصی میخواد بگید انجام بدم.:n15:)
با Unetbootin که امتحان کردم بوت شد ولی همون اول رو آرم لینوکس مینت گیر میکنه و نمیره جلو...:n13:
(البته Alt+Ctrl+Del میزنم (البته مطمئن نیستم چی رو زدم:n02:) یه سری وضعیت هایی نشون میده که همشون ok هست به غیر از یکی که fail هست فکر کنم IDE بود اگه اسم کامل میخواید بگید دوباره نگاه کنم.)
درایو مجازی رو اگه در ویندوز ساختید در همون ویندوز قابل استفاده هستش و به لیست بوت اضافه نمیشه
اگه در مرحله آرم مینت گیر میکنه برمیگرده به سخت افزار شما.باید صبور باشید و چیزی نزنید
برنامه Universal-USB-Installer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم برای ساخت usb bootable هست که میتونید فایل iso رو روی اون بریزید و با usb بوت کنید(مثل همون unetbootin هستش و چون خودم از این برنامه استفاده کرده بودم معرفی کردم)

Amir rza
02-08-2013, 13:01
ممنون ولی فرقی نکرد...
وقتی 2 ساعت منتظر میمونم بالا نمیاد حتما مشکلی داره...(قفط این سیستم نبود رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطوری بود.)
بخشی که fail بود این بود: Starting MDM Disply Manager
من حدس میزنم مال این سیستم عامل باشه(Xfce)
اگه راه حلی براش نیس بگید ناچار mate بگیرم.
بازم ممنون.

پ.ن: ببخشید تو این تایپک فعلا فقط سوالای منو جواب میدید. امیدوارم درست بشه از خجالتتون در بیایم...:n02:

saeediranzad
03-08-2013, 13:31
ممنون ولی فرقی نکرد...
وقتی 2 ساعت منتظر میمونم بالا نمیاد حتما مشکلی داره...(قفط این سیستم نبود رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همینطوری بود.)
بخشی که fail بود این بود: Starting MDM Disply Manager
من حدس میزنم مال این سیستم عامل باشه(Xfce)
اگه راه حلی براش نیس بگید ناچار mate بگیرم.
بازم ممنون.

پ.ن: ببخشید تو این تایپک فعلا فقط سوالای منو جواب میدید. امیدوارم درست بشه از خجالتتون در بیایم...:n02:
سلام
خوب؛ اینطور که من فهمیدم شما مینت با دسکتاپ xfce گرفتی؛ درسته؟
شاید نسخه ناقص گرفتید. MD5 چک کردید؟
MDM همون display manager مخصوص مینت هست که باید با همه دسکتاپها کار کنه.

Amir rza
03-08-2013, 16:07
آره.من از سایت اصلی گرفتم از یه لینک آلمانی...
منظور از md5 چیه؟
نمیدونم اگه شما از لینک خاصی گرفتید بدید من بگیرم...(من شنیدم cinnamon یه سری باگ هایی داره و سنگین تر از mate هست گفتم mate بگیرم.)

saeediranzad
04-08-2013, 09:08
MD5 یک شماره است که پس از دانلود نرم افزار چک میشه و اگر تأیید بشه یعنی نرم افزار کامل و سالم دانلود شده.
روش چک کردنش برای هر سیستم فرق میکنه که آموزشش در وب هست.
ولی اگر شما با دانلود منیجر مطمئن گرفته باشید معمولاْ فایل سالمه و نیازی به چک نیست.
سینامون باگ داشته؛ ولی هر روز برنامه نویسها دارند برنامه ها را بهتر میکنند.
شما اگر اینطوری پیش بروید و باز هم مشکل داشتید دوباره دانلود کنید. (هر نسخه ای که خواستید.)
1-درست کردن یک پارتیشن مجزا (از 10 تا 20 گیگ)
2- دانلود فایل iso و حکburn بر روی دی وی دی یا فلش مموری
3- اجرای زنده و سپس نصب در درایو مجزا
من با این روش هیچ مشکلی نداشتم.

Amir rza
04-08-2013, 16:39
ممنون.
دیشب mate رو دانلود و بوت کردم با کمال تعجب بالا اومد...:n02:
فقط به خاطر این که هنوز پارتیشن براش نسلختم نصب نکردم.
به نظرتون این پارتیشنو در ویندوز بسازم و تو نصب فایل سیستم رو عوض کنم یا تو همون نصب بسازم و نصب کنم:n13:
:n12:

saeediranzad
04-08-2013, 18:01
درست نفهمیدم چی گفتید. من پارتیشن بندی لپتاپم اینجوریه.
1- درایو فایلهای سیستمی که خود ویندوز میسازه.350مگ
2- درایو ویندوز 50 گیگ
3- درایو آرشیو 200 گیگ
4- لینوکس 1
5- لینوکس2
6- سوآپ
4و5و6 در واقع mbr هستند و روی هم کمتر از 50 گیگ هستند.
هر سیستم عاملی را که عوض کنم یا خراب بشه درایو آرشیوم دست نخورده میمونه و مشکلی نداره و همه سیستمها به فایلهاش دسترسی دارند مثلاْ فایلهای موسیقی.
اگر شما میخواهید لینوکس را نگهدارید حتماْ پارتیشن براش بسازید. ولی اگر استفاده موقت دارید یا ماشین مجازی در ویندوز میشه استفاده ش کرد.

Http://Admin
18-09-2013, 08:36
سلام به دوستان
کسی میدونه نسخه ی 16 مینت که فکر کنم عنوانشم این باشه Linux Mint 16 “Petra” کی عرضه میشه؟!؟!؟:n13:

MrGee
18-09-2013, 13:14
کافیه یه سر به صفحه ویکیپیدا توزیع بندازید
اونجا نوشته آخر November 2013

21-09-2013, 16:42
چند روزیه مینتو نصب کردم اما خیلی کرش میکنه دو سه تا کار ساده با هم بکنم صفحه و موس قفل میشه و هیچ کاری به جز ری استارت نمیشه کرد

یه چیزی مثل Task Manager ویندوز نداره که در حالت هنگ کامل هم اجرا میشه؟!

میشه یه راهنمایی کنید وقتی اینطور میشه درستش کنم؟

MrGee
22-09-2013, 02:45
من با مینت کار نکردم نمی دونم چرا این جوری میشه، یحتمل مشکل از کارت گرافیک باشه به هر حال
KDE یه Task Manager داره که با Ctrl+Esc اجرا می شه، تو مینت نمی دونم همچین چیزی هست یا نه
شما می تونید یه گزینه رو تو تنظیمات X سرور فعال لکنید که با وارد کردن کلید‌های Ctrl+Alt+Backspace کل X سرور ریستارت میشه و دوباره به صفحه لاگین بر می گردید
راهی که رایجه استفاده از ترمینال های دیگه‌اس، یکی از کلیدهای Ctrl+Alt+F1 تا F6 رو می زنید و بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور می تونید برنامه‌ای که هنگ کرده رو kill کنید یا هر کار دیگه‌ای که دوست داشتین
راه بعدی استفاده از کلید به اصطلاح جادویی SysRq هست که به صورت سطح پایین با خود کرنل در ارتباطه و میشه سیستم رو به صورت امن ریست کرد و یه سری کاری دیگه
برای اطلاع از جزئیات این روش‌ها از گوگل استفاده کنید.

saeediranzad
22-09-2013, 18:09
1-در صورت هنگ کامل ویندوز؛ تسک منیجر هم باز نمیشه. خودم بارها دیده ام.
2- ننوشته اید که چه نسخه ای با چه دسکتاپی دارید. ولی همه دسکتاپها system monitor دارند.
3-Alt+Ctrl+Del یا Alt+Ctrl+Esc دسکتاپ را ریست میکنه. (بدون ریبوت)

23-09-2013, 12:24
1-در صورت هنگ کامل ویندوز؛ تسک منیجر هم باز نمیشه. خودم بارها دیده ام.
2- ننوشته اید که چه نسخه ای با چه دسکتاپی دارید. ولی همه دسکتاپها system monitor دارند.
3-Alt+Ctrl+Del یا Alt+Ctrl+Esc دسکتاپ را ریست میکنه. (بدون ریبوت)

شاید باز نشه ولی 3 , 4 سالی میشه که من ویندوز رو از دکمه ی روی کیس ریستارت نکردم
ولی چند باری تو مینت مجبور شدم موس قفل میشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد حتی بعد از گذشت زمان طولانی
از این نسخه و دسکتاپ استفاده میکنم mint 15 cinnamon
مورد 3 که فرمودیدفکر کنم مثل ری استارت کردن پروسس explorer از توی تسک منیجر ویندوز باشه؟
دوست قبلی یه اشاره ای به SysRq کردند میشه یکم در مورد اینم توضیحاتی بدید

ممنون از راهنمایی هاتون :n12:

MrGee
23-09-2013, 12:49
استفاده از SysRq زیاد رایج نیست و معمولا یا با کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+Backspace سرور X رو ریست می کنن یا اینکه از ترمینال‌های دیگه استفاده می کنند.
Use the Magic SysRq Key on Linux to Fix Frozen X Servers, Cleanly Reboot, and Run Other Low-Level Commands ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Safe Reboot Of Linux Using Magic SysRq Key ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

27-09-2013, 11:46
متاسفانه با این کار های که استاتید محترم گفتید مشکلم حل نشد:n28:
یه چیزی هم هست حدود 1 ماه پیش هم اوبونتو نسخه ی 11.4 اش رو نصب کرده بودم اونم همین مشکل رو داشت پرسیدم گفتن 11.4 اوبونتو باگ زیاد داره و پشتیبانی نمیشه و از این حرفها اومدم آخرین نسخه ی مینتو گرفتم میبینم اینم همین مشکل رو داره :n27:
ممکن ه از سخت افزار باشه ؟!؟این مشخصات سیستمم هست:

saeediranzad
27-09-2013, 17:41
شما نسخه چندبیتی نصب میکنید؟
سوآپ چقدر میگذارید؟

27-09-2013, 20:32
شما نسخه چندبیتی نصب میکنید؟
سوآپ چقدر میگذارید؟

نشخه ی 32 بیتی سواپ هم دو گیگ

27-09-2013, 23:02
میتونم از دستور Alt+SysRq+r استفاده کنم!؟
میگن با این دستور کیبورد از محیط گرافیکی جدا میشه و میتونین ازش استفاده کنید
درسته؟!

saeediranzad
29-09-2013, 04:48
اون دستور را من نمیدونم.
ولی شما مشکل سخت افزاری ندارید.
احتمالاْ یکجای کار اشتباه میکنید یا درایورهاتون همخوانی نداره.
من که تسلیم شدم. لپتاپ من هرچی تا حالا خواستنم روش نصب شده. (از آندروید تا freeBSD)

29-09-2013, 11:43
اون دستور را من نمیدونم.
ولی شما مشکل سخت افزاری ندارید.
احتمالاْ یکجای کار اشتباه میکنید یا درایورهاتون همخوانی نداره.
من که تسلیم شدم. لپتاپ من هرچی تا حالا خواستنم روش نصب شده. (از آندروید تا freeBSD)

این پارتیشن هایی هست که من ساختم

مشکل از اینا نیست؟!؟

sda10 روت سیستمه
sda11 swap
sda12 هم home
برای بوت پارتیشن نساختم آیا لازمه؟؟؟
اگه مشکلی دارن دوباره میسازم

saeediranzad
29-09-2013, 17:20
من تا حالا برای home پارتیشن نساخته ام و تمام نسخه (توزیع) را روی یک پارتیشن نصب میکنم و حتا Grub را.

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 2048 718847 358400 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2 718848 107214847 53248000 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3 107214848 526645247 209715200 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda4 526647294 625142447 49247577 5 Extended
/dev/sda5 526647296 558149631 15751168 83 Linux
/dev/sda6 558151680 565118975 3483648 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda7 565121024 625141759 30010368 83 Linux

الآن شما گراب را کجا نصب کرده اید؟
متن ارور را هنگام بوت کردن اینجا بگذارید.

29-09-2013, 20:24
مگه برای Grub هم نیاز به پارتیشن هست!؟؟!

تا اونجا که اطلاع دارم یه روت بود با یه swap درایو home هم که اختیاریه:n13:

Hapoofesgeli
29-09-2013, 22:55
مگه برای Grub هم نیاز به پارتیشن هست!؟؟!

تا اونجا که اطلاع دارم یه روت بود با یه swap درایو home هم که اختیاریه:n13:

اگر پارتیشن boot رو نساخته باشین فایل های مربوطه تو همین شاخه و توی روت ریخته میشن و ایجاد /boot اختیاریه.
شما از cinnamon استفاده میکنین درسته؟
اگر آره پیشنهاد میکنم یک DE سبک تر مثل XFCE رو هم نصب و تست کنید ببینید چی میشه چون cinnamon خیلی هم سبک نیست، شما هم که یک گیگ رم دارید، شاید مشکل از این باشه...

29-09-2013, 23:32
اگر پارتیشن boot رو نساخته باشین فایل های مربوطه تو همین شاخه و توی روت ریخته میشن و ایجاد /boot اختیاریه.
شما از cinnamon استفاده میکنین درسته؟
اگر آره پیشنهاد میکنم یک DE سبک تر مثل XFCE رو هم نصب و تست کنید ببینید چی میشه چون cinnamon خیلی هم سبک نیست، شما هم که یک گیگ رم دارید، شاید مشکل از این باشه...

آره دسکتاپم همون سینامونه
XFCE رو نصب میکنم ببینم چی میشه
داداش پارتیشن هایی که ساختم مشکلی نداره؟!؟!

Hapoofesgeli
30-09-2013, 00:15
آره دسکتاپم همون سینامونه
XFCE رو نصب میکنم ببینم چی میشه
داداش پارتیشن هایی که ساختم مشکلی نداره؟!؟!

من که مشکلی نمیبینم توی پارتیشن بندی. اگر هم مشکلی تو پارتیشن بندی باشه به احتمال زیاد توی همون اجرای سیستم عامل به مشکل بر میخورین.....
در واقع حتی یدونه روت سیستم هم درست باشه کافیه.(البته برای رم های پایین بهتره حتما swap رو هم داشته باشین)
من احتمال میدم مشکلتون از همون کمبود رم باشه که با یه DE سبکتر به احتمال زیاد رفع میشه...(البته اگر با برنامه های خاصی مشکل دارین بر میگرده به برنامه ها به احتمال زیاد...)

havzhini
03-10-2013, 20:15
دوستان چند سوال

1-با چه روشی میشه مینت رو کنار ویندوز8.1 طوری نصب کرد که ویندوز به عنوان سیستم دفولت موقع ریستارت بالا بیاد و فقط وقتی لازم داشتیم روی مینت سویچ کنیم؟
این روش رو خوندم ولی متوجه نشدم ایا میشه طوری تنظیم کرد که صفحه بوت نیاد و اتوماتیک وارد وبندوز بشه
و این روش خوبی برای نصب هست؟

2-ایا این نسخه درایوهای فرمت NTFS ویندوز و هاردهای اکسترنال و فایلهای داخلشون رو میخونه و میشه از این درایو توی لینوکس استفاده کرد برای کپی فایل و اجراشون؟

3-چقدر فضا بهترین حالت هست که از هارد جدا کنیم و مینیت رو نصب کنیم؟
20گیگ خوب هست؟

4-اگر این فضایی که به مینت اختصاص دادیم پر بشه ایا میشه دوباره فضا بهش اختصاص داد؟
مثلا چند نرمافزار سنگین نصب کردیم فضا پر بشه و احتیاج باشه بازم چیزی نصب کرد

saeediranzad
04-10-2013, 07:50
سلام
1- این روش از بوت لودر ویندوز8 استفاده میکنه و درواقع گراب را به اون لینک میکنه.
معمولاْ اگر اول ویندوز و بعد لینوکس را نصب کنید گراب سیستم را براساس آخرین جلسه قبلی انتخاب میکنه و کافیه شما زمان انتظار را کم کنید. (پیشفزض 5 ثانیه است)
ولی من درست نمیدونم اگر اول لینوکس و بعد ویندوز را نصب کنید آیا بوت لودر ویندوز فعال میشه یا نه. اگر بشه گمون کنم یک سیستم را اصلی میگیره و یکی را فرعی که باید انتخاب بشه.
2- کدوم نسخه؟ اگر منظور مینت باشه که همیشه همه درایو ها را میخونه؛ فقط باید ماونت بشن.
اگر منظور روشی که لینک دادید باشه که فرق نمیکنه. اون فقط بوت لودر را عوض میکنه.
3- اگر مثل من همه فایلهای آرشیوی (فیلم و عکس و موسیقی) را روی یک درایو جدا ذخیره کنید و نرم افزارهای سنگین هم نخواهید نصب کنید 10 گیگ هم کافیه.
4- خود نرمافزار زیاد جاگیر نیست. کش فضا را پر میکنه. مثلاْ من گوگل ارث دارم که بیشتر از یک گیگ کش داره که فقط یکبار کمی جهانگردی کردم.
بعد کش مرورگر هم هیست که خیلی جاگیره.
بعد نرم افزارهایی که نصب میکنید که یک نسخه اش روی سیستم میماند. (الآن روی مانجارو بیشتر از 4گیگ کش مربوط به آپدیتها دارم.)

havzhini
04-10-2013, 08:24
ممنون از توضیحاتتون
بله من مینت15 سینامون میخوام نصب کنم

2-پس من حالا یه درایوntfs برای فایلهام دارم که تمام فایلهام مولتی مدیا و کاربریم توشه همون روی لینوکس هم خونده میشه و فقط یه درایو برای خوده لینوکس کافیه

4-خب منم مشکلم همینه که مثلا من الان برنامه های متلب و انسیس روی لینوکس باید استفاده کنم که حجمشون خیلی بالاست مثلا 6 7گیگ
برنامه تخصصی دیگه هم دارم اونم 5گیگ حجمشه
حالا من 20گیگ به مینت میدم و 3تا برنامه 6گیگی نصب کنم دیگه فضایی نمیمونه
اگر بخوام یه برنامه 6گیگی دیگه نصب کنم چه اتفاقی میفته؟و باید چیکار کنم؟

و یه سوال دیگه اینکه موقع نصب واجبه حتما به اینترنت وصل باشیم تا اپدیت بشه یا اینترنت خیلی هم واجب نیست مثل نصب ویندوز که میشه بعدا ابدیت کرد

saeediranzad
05-10-2013, 07:53
خوب؛ این حجم را بیشتر میکنه.
شما بهتره home و root را روی دو پارتیشن جدا نصب کنید. چون در صورت نیاز به نصب دوباره مینت میتونید هوم را نگهدارید و نیازی به نصب دوباره نرم افزارهاتون نیست و دیتاهاشون هم از دست نمیره.
کار بهتر اینه که شما یک توزیع لاغرتر نصب کنید. چون استفاده شما عمومی نیست و فقط برای نرم افزار خاص هست.
اگر واردتر بودید میگفتم آرک Arch نصب کنید. ولی در مورد شما گمون کنم یک توزیع از شاخه دبیان مناسبتر باشه.
دوستان باتجربه تر نظر بدهند.
آپدیت اجباری نیست. ولی هر آپدیتی بی علت نیست. یعنی سبب بهبود میشه.

H A M A S
06-10-2013, 07:15
مینت بهترین توزیع برای شروع لینوکس هست
ساده-بسته های نصب شده کافی-سهولت در نصب-تیم پشتیبانی قوی.بیخود نیست رتبه اول دیستروواچ شده:n26:

havzhini
06-10-2013, 08:53
مینت بهترین توزیع برای شروع لینوکس هست
ساده-بسته های نصب شده کافی-سهولت در نصب-تیم پشتیبانی قوی.بیخود نیست رتبه اول دیستروواچ شده:n26:
دقیقا درسته واقعا سیستم عامل خوب با امکانات عالی و سرعت بالایی هست و کاملا میتونه جایگزین ویندوز برای استفاده روزمره باشه

ولی یه چیزی که منو دلزده کرد شباهت بسیار زیاد به ویندوز هست که یه احساس کپی بودن به ادم میده
انگار داری با ویندوز xp کار میکنی از لحاظ ظاهری و گرافیکی که برای یه استفاده کننده ویندوز 8.1 یه مقدار ناامید کننده هست

06-10-2013, 09:39
دقیقا درسته واقعا سیستم عامل خوب با امکانات عالی و سرعت بالایی هست و کاملا میتونه جایگزین ویندوز برای استفاده روزمره باشه

ولی یه چیزی که منو دلزده کرد شباهت بسیار زیاد به ویندوز هست که یه احساس کپی بودن به ادم میده
انگار داری با ویندوز xp کار میکنی از لحاظ ظاهری و گرافیکی که برای یه استفاده کننده ویندوز 8.1 یه مقدار ناامید کننده هست

چیزی که لیتوکس داره و ویندوز نداره قابلیت شخصی سازی خیلی قوی تر نسبت به ویندوزه میتونید دسکتاپ های دیگه رو نصب کنید و اونا رو تا حدی که میخواین شخصی سازی کنید
اما به نظر من ظاهر دیفالت مینت خیلی قشنگ تر از ویندوز هست

میتونید تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انواع واقسام چیزهای قشنگ رو واسه سیستمتون بگیرید تا ظاهرش قشنگ تر بشه از جمله میتونید آیکون های سیستم رو عوض کنید تم نصب کنید
کانکی نصب کنید که مثل گجت های ویندوزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل سرچ کنید خیلی اطلاعات به دست میارید:n12:

Ahmad24
06-10-2013, 12:38

ببینید لینوکس از خانواده یونیکسه و محیط گرافیکی اصولا یه frontend برای نرم افزارهای اصلیه.یعنی محیط اصلی تو پس زمینه قرار داره و کاملا متنیه.
ظاهر چیزیه که شما انتخاب میکنید.باید با لینوکس بیشتر آشنا بشید تا متوجه بشید.من ظاهر برام مهمه و فقط از kde استفاده میکنم.

لینوکس یه دنیا با ویندوز فرق داره و اصلا چیزی برای مقایسه بین این دو نیست که بشه یکی رو کپی از اون یکی دونست.یعنی کل پیاده سازی هسته و نرم افزارها از مفاهیم کاملا متفاوتی استفاده میکنند.
ویندوز فعلا از لحاظ گرافیکی از لینوکس سرتره.چون گرافیک با هسته ویندوز یکپارچه هست.اما در لینوکس گرافیک خودش یه نرم افزار userspace هست و X که بیش از 30سال از ظهورش میگذره و مشکلات شناخته شده بسیاری داره فعلا زیر ساخت اصلی گرافیکی لینوکسه.لینوکس ناسازگاریهایی با درایورهای اختصاصی کارتهای گرافیکی عمده nvidia و ati داره و ...

اما گروه های توسعه نرم افزار بیکار نبودند و wayland و mirr میخوان جایگزین X بشند.در آینده نزدیک لینوکس تو گرافیک هم از ویندوز پیشی میگیره.لینوکس تو توسعه و رفع مشکلات مثل خودروی فراری میمونه و ویندوز مثل پیکان خودمون !!!

شما میتونی از چندین هسته برای لینوکس استفاده کنی و کرنل لینوکس رو مطابق نیاز خودت بهینه کنی.این تو ویندوز اصلا امکانپذیر نیست.اگر من یه پردازنده 4 هسته ای دارم و 8 گیگ رم باید از هسته متفاوتی استفاده کنم تا کسی که یه پردازنده سلرون داره و ...

فقط لینوکس همچنان پیچیدس(یه نقطه ضعف از دید کاربر نهایی).بعضیها فکر میکنند mint و ubuntu لینوکس رو مثل ویندوز ساده کردند.اما این یه اشتباهه که با با تجربه تر شدن بهش پی میبرید.لینوکسهای کاربر پسند سعی کردن پیچیدگیها رو مخفی کنند.اما نمیتونند پیچیدگی رو از بین ببرند.همین پیچیدگیه که قدرت و انعطاف پذیری میاره.اگر کسی کامپیوتر رو با لینوکس یاد بگیره و نه با ویندوز این پیچیدگی رو حس نمیکنه.این پیچیدگی برای کاربرای سابق ویندوز و مک مشکل سازه چون تغییر عادت موجب مرضه.

بعضیها فکر میکنند لینوکس امنه و نیازی به نرم افزارهای امنیتی نیست.گوشیهای اندرویدی نشان دادند که این یه فکر اشتباه هست.یه تروجان نشان داد که حتی برخی نرم افزارهای امنیتی لینوکس مثل selinux هم نفوذ پذیرند و امنیت بدون تلاش یه وهم و خیاله.فعلا لینوکسهای دسکتاپ که ما ازش استفاده میکنیم امنه چون توجه هکرها و بدافزار نویسها رو به خودش جلب نکرده(و البته به خاطر مخازن اختصاصی نرم افزارها) اما در آینده نزدیک که لینوکس به اندازه کافی فراگیر بشه وضعیت فرق میکنه.

havzhini
06-10-2013, 13:26
من از لحاظ کارایی و کارکرد در ضمینه پاسخگویی به نیازهای کاربر چیزی کم ندیدم توی مینت و خیلی عالی روی سیستم سوار میشه و میشه باهاش کارد
پس اصلا از این لحاظ مشکلی نیست و اتفاقا خیلی هم خوشم اومد

از لحاظ پیچیدگی هم اتفاقا دوست دارم سیستم طوری باشه ادم باهاش ور بره و هیچوقت چیزهای جدید برای یادگیری و سر کله زدن با سیستم تموم نشه
پس از این لحاظ هم من از لینوکس توی همین چندروز استفاده خوشم اومد

ولی از لحاظ محیط کارکرد و محیط گرافیکی مثل دسکتاپ و منو مای ماپیتور زیاد خوشم نیومد که اینقدر شبیه ویندوز بود
البته اینم تا اونجا که من فهمیدم کاملا عمدی بوده برای اینکه کسانی که ویندوز استفاده میکنن راحت بتونن به لینوکس مهاجرت کنن
و همین سیر افزایشی تعداد استفاده کنندگان دقیقا بهمین دلیل هست که موفقیت این سیاست رو نشون میده

من الان دارم توی نسخه های دیگه لینوکس میگردم که نسخه ای رو پیدا کنم که کارایی و امکانات و روانی مینت رو داشته باشه ولی محیطی متفاوت و برای منه ویندوزی جدید و قابل کشف داشته باشه
کلا هم دوست دارم همه چیز اورجینالش باشه نه خودم شخصا بخوام تغییرات ایجاد کنم وگرنه فکر میکنم همین مینت رو میشه خیلی تغییرات روش ایجاد کرد

Ahmad24
06-10-2013, 15:00
کلا هم دوست دارم همه چیز اورجینالش باشه

اگر میخواید اوریجینال استفاده کنید به هیچ وجه اغنا نخواهید شد.اوریجینال تمام کاربران رو هدف میگیره.من(من نوعی) تمام کاربران نیستم.
ضمنا اگر واقعا بخواید اوریجینال استفاده کنید باید خودتون کرنل رو دریافت و نرم افزارهای گنو رو دریافت و نصب کنید.خیلی از این نرم افزارها تنها به صورت source هستند و باید کامپایل بشند.لینوکس x(مثلا mint) یعنی مجموعه گنو لینوکسی که یه نفر یا یه گروه اونو تغییر و customize کردند.هیچ ۲ آدمی با یه سلیقه یا یه عقیده پیدا نمیشند.

اگر لینوکس خام میخواید که به نظر من اوریجینالترین حالت ممکن و قابل استفادس فعلا اوریجینالتر از arch نداریم که البته باید کاربر باتجربه گنولینوکس باشید تا بتونید از arch استفاده کنید.تو arch خود کاربر همه چیز رو میسازه.نه اینکه یکی دیگه براش بسازه سلیقه یکی دیگه نظر یکی دیگه اهداف نامعلوم یکی دیگه ... تو آرچ یه بار بنای لینوکسی خودتون رومیسازید و برای همیشه ازش استفاده میکنید.توی آرچ ورژن جدید نداریم هیاهو نداریم

تا اینجایی که من فهمیدم شما یه ویندوز توی لینوکسها میخواید. من دیستروهای زیادی از linux و bsd رو تست و تجربه کردم.bsd از لینوکس بسیار بهتره ولی ناسازگاریهای سخت افزاری و عدم توزیع خیلی از نرم افزارها برای bsd استفاده ار اون رو برای غیر برنامه نویسایی مثل من مشکل میکنه.ضمنا bsd سخت افزارهای جدید رو دیرتر از لینوکس ساپورت میکنه.در هر حال اسپین kde لینوکس فدورا رسانه dvd رو تجربه کنید.ubuntu studio هم خیلی جالبه.

havzhini
06-10-2013, 15:32
اگر میخواید اوریجینال استفاده کنید به هیچ وجه اغنا نخواهید شد.
به نظرم این حرفتون خیلی قشنگ بود
ترغیب شدم خودم برم شروع به شخصی سازی کنم

تا اینجایی که من فهمیدم شما یه ویندوز توی لینوکسها میخواید.

اتفاقا دقیقا برعکس
من یه چیز نو و کاملا جدید و مستقل میخوام
ااینطوری مثال بزنم که اگر ویندوز رو قطار در نظر بگیریم من دنبال یه هواپیما هستم
یعنی یه چیز کاملا متفاوت و جدید

ولی به نظرم اینکه خودم کار کنم همونطور که گفتین لذتش بیشتره

saeediranzad
06-10-2013, 16:02
1-چرا BSD از لینوکس بهتره؟ دلیلش؟
یک نفر هست که یه تئوری توطئه درباره ‌BSD داره. اگر بگردید سایتش را پیدا میکنید. نمیدونم دیوونه است یا حرف حساب میزنه.
2- آرک ساده و روان درحد مینت میشه مانجارو. Manjaro
3- اگر کسی بخواد توزیع خودش را بسازه باید لینوکس از سرخط (یا از اساس) را امتحان کنه. LFS= linux from scratch
البته آدم وارد میخواد. یعنی گمون کنم حتا پارسیکس هم از LFS ساخته نشده؛ بلکه دبیان را به سلیقه خودش درآورده.
4- ویندوز آزاد هم هست؛ البته من امتحان نکردم. ReactOSاصل که نیست. شبیه اش هست.

H A M A S
06-10-2013, 17:46
به نظرم این حرفتون خیلی قشنگ بود
ترغیب شدم خودم برم شروع به شخصی سازی کنم

اتفاقا دقیقا برعکس
من یه چیز نو و کاملا جدید و مستقل میخوام
ااینطوری مثال بزنم که اگر ویندوز رو قطار در نظر بگیریم من دنبال یه هواپیما هستم
یعنی یه چیز کاملا متفاوت و جدید

ولی به نظرم اینکه خودم کار کنم همونطور که گفتین لذتش بیشتره
شما حداقل یک ماه با همین مینت و ترمینال لینوکس کار کن
بعد برو آرچ رو نصب کن.دیگه معمولا خوره های لینوکس روی همین آرچ توقف میکنن

Ahmad24
06-10-2013, 23:50
1-چرا BSD از لینوکس بهتره؟ دلیلش؟

میدونید کاری به دلایل فنی ندارم.فقط کافیه از خودتون بپرسید چه چیزی تو bsd جذابه که تیم debian و arch رفتن سراغش.
در هر حال تفاوتها(ونه لزوما مزایا و معایب) تو یه لینک به صورت تیتروار

و یه جورایی ترجمه اون:

این خط خیلی برا من جالبه :

saeediranzad
07-10-2013, 07:21
میدونید کاری به دلایل فنی ندارم.فقط کافیه از خودتون بپرسید چه چیزی تو bsd جذابه که تیم debian و arch رفتن سراغش.
در هر حال تفاوتها(ونه لزوما مزایا و معایب) تو یه لینک به صورت تیتروار

و یه جورایی ترجمه اون:
این خط خیلی برا من جالبه :

ممنون؛ ولی این به تفاوتها اشاره داره؛ نه مزیتها یا معایب.
اون خط نقل قول را هم جای دیگه خونده بودم.
بند10 سیستمها را برحسب سادگی و مهارت کاربر رده بندی کرده که BSD یک مونده به آخر یعنی یونیکس جاگرفته.
در نهایت انگار نتیجه گیری را به خودت واگذار میکنه.

mohammad varaste
09-10-2013, 00:16
کسی میتونه واسم لینک دانلود لینوکس مینت رو بفرسته ؟

H A M A S
09-10-2013, 10:46
کسی میتونه واسم لینک دانلود لینوکس مینت رو بفرسته ؟
خیلی سخت نبود!

GHAGHALEELEE
23-11-2013, 02:14
سلام
اقا همین تصویری که تو شروع تاپیک گذاشته شده متعلق به کدوم نسخه Mint هست ؟ KDE , Cinnamon , OLIVIA

saeediranzad
23-11-2013, 08:11
سلام
اقا همین تصویری که تو شروع تاپیک گذاشته شده متعلق به کدوم نسخه Mint هست ؟ KDE , Cinnamon , OLIVIA

سلام
این سینامون نسخه 13 باید باشه.
چند روز صبر کنید نسخه 16 پترا درمیاد. الآن نسخه RC ش درآمده.

GHAGHALEELEE
25-11-2013, 02:44
درود مجدد دوستان
من linuxmint-15-cinnamon-dvd-64bit رو از یکی از میرورهای امریکا دانلود کردم ، توی vmware برای سیستم عامل لینوکس توزیعی از مینت نداشت ، حالا من دبیان 64 بیت رو انتخاب کنم یا غیره رو؟ اخه خود غیره هم چند تا ورژن داره.
راستی من برای درایور هم لازم هست چیزی دانلود کنم؟
سپاس

Ali_RNT
25-11-2013, 16:08
برای مینت باید دبیان رو انتخاب کنید.64 یا 32 بیت هم بستگی به نسخه دانلود شده داره.از لحاظ درایور من که توی ویرچوال باکس نصبیدم مشکلی نداشتم.کمتر دیدم که لینوکس با درایور مشکلی داشته باشه...

saeediranzad
01-12-2013, 07:41
Linux Mint 16 'Petra' ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در دو نسخه سینامون و ماته درآمد.

Ali_RNT
17-12-2013, 16:48
سلام دوستان.لینوکس مینت رو میشه بدون نصب مجدد آپگرید گرد؟من الان ۱۵ دارم و میخوام به ۱۶ آپ کنم...

saeediranzad
18-12-2013, 07:43
سلام دوستان.لینوکس مینت رو میشه بدون نصب مجدد آپگرید گرد؟من الان ۱۵ دارم و میخوام به ۱۶ آپ کنم...
سه جور آپدیت در مینت داریم
1- معمولی که خودش برنامه ها را آپدیت میکنه.
2- آپدیت با زدن تیک Backport که نرم افزارهای نسخه جدید را روی نسخه قدیمی آپدیت میکنه.
3- آپدیت نسخه قدیمی به جدید بدون نصب تازه با فرمان apt. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این وجود من نصب تازه را توصیه میکنم. آپدیت درجا روی نسخه قدیمی مشکل درست میکنه.

روانپریش
26-12-2013, 21:07
سلام دوستان من میخوام بیام سمت این سیستم عامل به خاطر رایگان بودنش
ولی هیچی ازش نمیدونم یکم ساده راهنماییم میکنین حداقل سخت افزار برای کار کردن باهاش چیه؟

FerineFast
27-12-2013, 02:55
Minimum
Recommended

Processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (x86 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
600 MHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 GHz

Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 GB

Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (free space)
5 GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10 GB

Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Resolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
800×600
1024×768

روانپریش
27-12-2013, 12:53
بعدش نیازه که درایورهای سخت افزارم رو بهصورت لینکوس دانلود کنم؟

Ali_RNT
27-12-2013, 13:45
خیر.لینوکس با درایور معمولا هیچ مشکلی نداره.با اکثر سخت افزار ها هم سازگاره.به خاطر همین قابل حمل هست...

روانپریش
27-12-2013, 14:52
خیر.لینوکس با درایور معمولا هیچ مشکلی نداره.با اکثر سخت افزار ها هم سازگاره.به خاطر همین قابل حمل هست...

اخه دوستم نصب کرده بود کارت صداشو نمیشناخت و صدا نداشت:n13:

Ahmad24
27-12-2013, 15:45
لینوکس برخی از سخت افزارها رو به صورت پیشفرض پشتیبانی نمیکنه(درایورش تو هسته لینوکس ممکنه موجود باشه اما کامپایل نشده باشه).یا درایور موجود لینوکس ناکارآمده.مثلا خود من یه پرینتر canon دارم که درایورش رو به طور جداگانه نصب کردم.بسیاری از کارتهای --- و کپچرها
چه تو ویندوز چه تو لینوکس(بخصوص لینوکس) پدر آدم رو در میارن تا نصب بشن.بحث firmware یه مبحث اعصاب خورد کن میتونه باشه.
به عنوان یه مثال درایور آزاد nouveau ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینوکس از تکنولوژی optimus کارتهای گرافیکی nvidia پشتیبانی نمیکنه.با وجود اینکه تو گرافیک ۲ بعدی از درایور اختصاصی nvidia هم سریعتر و بهتره.

در مورد نصب لینوکس یه جمله معروفی هست که میگه نصب لینوکس یا خیلی سادس(تو بیشتر موارد) یا خیلی مشکل.
بخصوص سخت افزارهای قدیمی که برای ویندوز ساخته شدند مثل winmodem ها خیلی اذیت میکنند.
اگر شما مثل من از adsl برای ارتباط اینترنتی استفاده میکنید احتمالا فقط از درگاه شبکه میتونید اونو به کامپیوتر متصل کنید.درگاه usb برای خیلی از روترهای dual port شناسایی نمیشه.به همین دلیل من نمیتونم تو لینوکس به تنظیمات روتر دسترسی داشته باشم.
و ...

البته همه این دردسرهای احتمالی(و نه قطعی) چیزی از ارزش لینوکس کم نمیکنه.باید باهاش سروکله بزنید تا متوجه بشید.
بیشتر مشکلات لینوکس به این برمیگرده که واردکنندگان قطعات و کامپیوتر فقط ویندوز رو دیده و میبینند.اگر شما از ابتدا با دید لینوکس سخت افزار خرید کنید هیچ مشکلی پیدا نمیکنید.بلعکس سخت افزاری که سازگار با لینوکس باشه با ویندوز هم کارایی بالاتری ارایه میده (معمولا) !!!

vissoto
28-12-2013, 12:41
اخه دوستم نصب کرده بود کارت صداشو نمیشناخت و صدا نداشت:n13:

ممکن است نسخه 64بیت نصب نموده باشند .معمولا ویندوز یا لینوکس 64بیتی با کارت صداهای قدیمی مشکل دارند!

روانپریش
28-12-2013, 13:22
ممکن است نسخه 64بیت نصب نموده باشند .معمولا ویندوز یا لینوکس 64بیتی با کارت صداهای قدیمی مشکل دارند!

پس نسخه 32 بیت خیلی بهتر هست درسته؟

vissoto
28-12-2013, 13:43
برای کامپیوترهای قدیمی و برای شروع کار با لینوکس بله بهتر است.

vissoto
28-12-2013, 13:57
پس نسخه 32 بیت خیلی بهتر هست درسته؟
حجم اخرین نسخه از mint حدودا 1گیگ است ولی می توانید نسخه های قدیمی تر را دانلود کنید که حجم پایین تری دارند من تا کنون از نسخه زیر استفاده می کردم که عالی بود.

روانپریش
28-12-2013, 14:09
حجم اخرین نسخه از mint حدودا 1گیگ است ولی می توانید نسخه های قدیمی تر را دانلود کنید که حجم پایین تری دارند من تا کنون از نسخه زیر استفاده می کردم که عالی بود.

این مشخصات سیستم منه:

Ali_RNT
28-12-2013, 14:16
712:لینوکس مینت با سخ افزار شما سازگار هست...

vissoto
28-12-2013, 14:19
مشخصات خوبی داره و مشکلی نیست .

یک نسخه 32 بیت تهیه کنید و سپس رایت کنید (با نرم افزارهای مخصوص رایت ایمیج) سپس با لینوکس بوت شوید و برای مدتی به صورت live( بدون نصب بر روی هارددیسک ) از امکانات ان استفاده کنید و در صورت رضایت بر روی هارد نصب کنید که مرحله خطرناکی! است و باید حتما از اساتید لینوکس راهنمایی بخواهید .

روانپریش
28-12-2013, 14:25
مشخصات خوبی داره و مشکلی نیست .

یک نسخه 32 بیت تهیه کنید و سپس رایت کنید (با نرم افزارهای مخصوص رایت ایمیج) سپس با لینوکس بوت شوید و برای مدتی به صورت live( بدون نصب بر روی هارددیسک ) از امکانات ان استفاده کنید و در صورت رضایت بر روی هارد نصب کنید که مرحله خطرناکی! است و باید حتما از اساتید لینوکس راهنمایی بخواهید .

بعدش این لینوکس همه کارهای روز مره رو مث ویندوز انجام میده؟:n13:

Ali_RNT
28-12-2013, 14:28
712:بله.ولی نرم افزار هایی که تو ویندوز داشتید اونجا اجرا نمیشه.آفیس دیگه نیست.ولی به جای اون نرم افزاری به اسم لیبره آفیس هست.برای اکثر نرم افزار ها یه جایگزین وجود داره.از Wine هم برای اجرای برنامه های ویندوز روی لینوکس استفاده کنید...

پ.ن:آوزش تصویری نصب نسخه 15 رو فردا اینجا میذارم...

vissoto
28-12-2013, 14:35
بیشتر انها را انجام میدهد و نرم افزارهای زیر از اول روی ان نصب هستند!

مرورگر
پخص صوت و تصویر

office

adobe readerو.....

بهتر است در کنار ویندوز نصب کنید تا به عنوان سیستم عامل اصلی .ورژن Gloria که قبلا روی سیستم من نصب بود براحتی مانند یک نرم افزار هنگام کلیک بر روی فایل اجرایی ان نصب می شد و سیستم دارای 2 سیستم عامل می شد ولی در اخرین ورژن از این خبرها نیست !و باید با linux بوت شوید و از انجا نصب کنار ویندوز را انتخاب کنید .نکته مهم این که گزینه ای به نام فرمت همه هارددیسک در میان گزینه های نصب وجود دارد با نامی فریبنده البته!!!!(برای من که مبتدی هستم به معنای فرمت درایو c بود!!!!)

Ali_RNT
28-12-2013, 16:39
712:شما بعد از دانلود لینوکس البته من نسخه 15 رو دانلود کردم کنار فایل های نصب یک فایل به اسم mint4win.exe رو اجرا کنید.در این روش نه پارتیشن ها به هم میخوره نه گروب نصب میشه.میتونید با ویندوز دوال بوت کنید.روی هر درایوی که بخواهید میتونید نصبش کنید.این امن ترین روشه...

saeediranzad
29-12-2013, 14:21
این همه ترس و لرز نداره. یک پارتیشن جدا براش بگذارید کنار و موقع نصب روی آن نصب کنید.
میتونه پارتیشن Logical هم باشه. خودش هم گراب (بوت منیجر) را نصب میکنه. مرورگر فایرفاکس و مدیا پلیر VLC را هم داره.

روانپریش
29-12-2013, 21:26
من میخوام یه مدت آزمایشی کار کنم با این سیستم عامل بعد اگه خوب نصب کنم ایا سایتی هست انلاین این کارو انجام بده؟

vissoto
30-12-2013, 11:08
ازمایشی همان استفاده به صورت live می باشد . فایل ایزو را با نرم افزارهای مخصوص رایت ایمیج رایت کنید و سپس ان را در dvd ram قرار دهید و ترتیب بوت را ابتدا بر روی dvd قرار دهید (مانند هنگامی که می خواهید ویندوز نصب کنید) حالا لینوکس به طور خودکار بوت می شود و پس از چند دقیقه desktop لینوکس را مشاهده می کنید و همه امکانات ان قابل استفاده است و نصب هم نمی شود و کاری با ویندوز شما ندارد.

روانپریش
31-12-2013, 12:32
ازمایشی همان استفاده به صورت live می باشد . فایل ایزو را با نرم افزارهای مخصوص رایت ایمیج رایت کنید و سپس ان را در dvd ram قرار دهید و ترتیب بوت را ابتدا بر روی dvd قرار دهید (مانند هنگامی که می خواهید ویندوز نصب کنید) حالا لینوکس به طور خودکار بوت می شود و پس از چند دقیقه desktop لینوکس را مشاهده می کنید و همه امکانات ان قابل استفاده است و نصب هم نمی شود و کاری با ویندوز شما ندارد.

شما راضی هستید از این سیستم عامل؟مشکلی باهاش ندارین؟بعدش نرم افزار های مثل فایرفکس هم برای این سیستم عامل تولید میشن؟و نسخه های جدیدشون میاد؟

Ali_RNT
31-12-2013, 13:07
712:اصلا دوشواری باهاش نداریم!!!اتفاقا به طور پیش فرض مرور گر فایرفاکس روش نصب هست و مرور گر کروم و اپرا هم براش موجوده.ولی اگه کارتون شدیدا به نرم افزار های ویندوزی وابسته هست پیشنهاد میکنم ویندوز رو هم کنارش داشته باشید.در ضمن پیشنهاد میکنم رابط کاربری Cinnamon و نسخه 32 بیت رو نصب کنید و بعد از نصب تم رو به Cinnamon تغییر بدید که محیط زیباتری هم داره...

روانپریش
31-12-2013, 14:37
712:اصلا دوشواری باهاش نداریم!!!اتفاقا به طور پیش فرض مرور گر فایرفاکس روش نصب هست و مرور گر کروم و اپرا هم براش موجوده.ولی اگه کارتون شدیدا به نرم افزار های ویندوزی وابسته هست پیشنهاد میکنم ویندوز رو هم کنارش داشته باشید.در ضمن پیشنهاد میکنم رابط کاربری Cinnamon و نسخه 32 بیت رو نصب کنید و بعد از نصب تم رو به Cinnamon تغییر بدید که محیط زیباتری هم داره... فقط مشکل من نداشتن اینترنت پرسعت برای دانلودش هست بهترین نسخه رو کجا میتونم بخرم؟یا درنهایت کسی هست سی یدش رو چند روزی به من قرض بده

Ali_RNT
31-12-2013, 14:40
712:شما کجا هستید؟؟؟

روانپریش
31-12-2013, 20:07
712:شما کجا هستید؟؟؟ خرم آباد هستم

kases
31-12-2013, 21:56
فقط مشکل من نداشتن اینترنت پرسعت برای دانلودش هست بهترین نسخه رو کجا میتونم بخرم؟یا درنهایت کسی هست سی یدش رو چند روزی به من قرض بده

سلام

میتونید از فروشگاه سی تو لینوکس mint خریداری کنید.

روانپریش
31-12-2013, 22:17
سلام

میتونید از فروشگاه سی تو لینوکس mint خریداری کنید.

العان بهترین توزیع لینوکس مینت هستش؟

Ahmad24
31-12-2013, 23:07

بهترین توزیع لینوکس به سطح دانش کاربر و استفاده ای که از کامپیوتر میکنه بستگی داره.ولی خوب به عنوان یه جواب فله ای بهترین دبیان خالص هست.
مینت با واسطه از دبیان مشتق شده مثل اوبونتو.

یکسری از دیستروها مشتق شده از دیستروهای دیگه هستند یه چند تایی هم هستند که سر سلسله هستند.دبیان - ردهت - اسلکویر و آرچ از لینوکسهای سرسلسله هستند و بیشتر توزیعها با یک یا چند واسطه به این لینوکسها منتسب هستند.

برای شما همین مینت هم فعلا خوبه اما اپن سوزه و فدورا شاید بهتر باشه.بیشتر کاربرای ایرانی الان دارن میرن به سمت اوبونتو اگر میخواید تابع جمع باشید اوبونتو بهتر از مینته چون مطالب و راهنمای فارسی بیشتری داره.
اوبونتو در هر حال سرشناستر از مینته.(کلا اونایی که dvd دارن بهتر از اونایی هستند که فقط به ظرفیت cd هستند)

من با ردهت و بعد فدورا کار کردم.دبیان و اوبونتو و کالی و چند تای دیگه رو هم کارکردم.مینت رو هم برای ۲ نفر نصب و پیکربندی کردم.الان از livecd مینت استفاده میکنم.همینطور با netbsd و freebsd هم کار کردم.الان هم دبیان هم آرچ رفتن سراغ هسته bsd (در کنار هسته لینوکس) لینوکس فوق العده پایدار و امنه ولی bsd از لینوکس هم پایدارتر و سریعتره و مخازن غنی هم دارد ولی کمتر شناخته شده است و نرم افزارها کمتر توسط توسعه دهندگان اصلی برای bsd پورت میشوند.

من خودم الان با آرچ کار میکنم.تا حدی به علایق شخصی بستگی داره.همه دیسترهای عمده همه نرم افزارهای عمده و مهم رو تو مخازنشون دارن و از این لحاظ تفاوت معناداری با هم ندارن.

kases
31-12-2013, 23:37

همینجور که دوستمون در پست بالا عرض کردند : به سطح دانش کاربر و استفاده ای که از کامپیوتر میکنه بستگی داره

اما برای یه تازه کار به نظر من مینت برای شروع خوبه چون کدک های مالتی مدیا و یه سری نرم افزارهای عمومی تو خودش داره

من با اوبونتو شروع کردم و در حال حاظر از فدورا استفاده میکنم طبق تجربیاتی که از توزیع های مختلف بدست اوردم به نظرم فعلا با مینت شروع کنید

raeesi
01-01-2014, 00:24

دوستان نظرشونو گفتن و من هم باهاشون موافقم.
خودم از دبیان Wheezy استفاده می‌کردم تا همین امروز که به Squeeze آپگرید کردم ولی راستش بخاطر یکی دوتا از نرم‌افزارها شاید بخوام توزیعم رو عوض کنم.
اخیرا با مشکلات زیادی توی دبیان مواجه شدم که نه می‌تونم به دبیان خرده بگیرم بابتشون و نه هم میتونم هر دفعه برای چنین مشکلاتی این‌همه راهو برم!
برای نصب Team Viewer کلی بدبختی کشیدم مثلا!
بعد از یک هفته سر و کله زدن هنوز موفق به اجرای وایبر نشدم!
برای نصب اسکایپ هم کلی از بسته‌های ۳۲بیت مجبور شدم نصب کنم و مواردی از این دست که با وجود علاقه شدیدی که به دبیان دارم، منو واداشته که بفکر یه توزیع جایگزین باشم!

همینجور که دوستمون در پست بالا عرض کردند : به سطح دانش کاربر و استفاده ای که از کامپیوتر میکنه بستگی داره

اما برای یه تازه کار به نظر من مینت برای شروع خوبه چون کدک های مالتی مدیا و یه سری نرم افزارهای عمومی تو خودش داره

من با اوبونتو شروع کردم و در حال حاظر از فدورا استفاده میکنم طبق تجربیاتی که از توزیع های مختلف بدست اوردم به نظرم فعلا با مینت شروع کنید

Kases عزیز باتوجه باینکه من قبلا 3ds max کار می‌کردم و اخیرا شرکت Autodesk یکم روی خودشو به لینوکس نشون داده و شروعش هم از ردهت بوده، یه نیم‌نگاهی به توزیع فدورا دارم (هرچند توی rpm baseها از opensuse بیشتر خوشم میاد)، خوشحال میشم یکم از تجربه خودت رو در مورد کار با فدورا بهم بگی
من آخرین باری که فدورا استفاده کردم نسخه اگه اشتباه نکنم ۱۱ بود و اصلا ازش خوشم نیومد. کلا بعد از اینکه redhat به redhat enterprise تغییر نام داد و فدورا رو بعنوان نسخه مجانی جایگزین اون توزیع محشر کرد، دیگه نتونستم با ردهت کنار بیام.
الآن بنظرت انقدر تغییرات مثبتی کرده که بتونه نظر منو جلب کنه؟
میزکار پیش‌فرضش هم KDE درسته؟
میز کار خودم الآن توی دبیان KDE و هر توزیعی بخوام نصب کنم هم مسلما با KDE کار می‌کنم.

saeediranzad
01-01-2014, 08:05
برای کاربر دسکتاپ مهمتر از خود توزیع هست.
یعنی نوع توزیع برای انبار ابزار (repository) و ثبات سیستم اهمیت داره.
ولی آنچه که کاربر میبینه و باش سروکار داره دسکتاپ هست.
بهترین کار نصب هر توزیع با دسکتاپ پیشفرضش هست.(مثلاْ من برای تجربه کردن Enlightenment رفتم Bodhi Linux نصب کردم)

روانپریش
02-01-2014, 22:39
دوستان من بعد از تحقیقات زیادی که کردم تصمیم گرفتم بیام سمت مینت لطفا یه نسخه خوب و پایدار 32 بیتی رو برام بذارید دانلود کنم فقط لینک قابلیت رزیوم داشته باشه تا کم کم دانلودش کنم

raeesi
02-01-2014, 23:39
دوستان من بعد از تحقیقات زیادی که کردم تصمیم گرفتم بیام سمت مینت لطفا یه نسخه خوب و پایدار 32 بیتی رو برام بذارید دانلود کنم فقط لینک قابلیت رزیوم داشته باشه تا کم کم دانلودش کنم

یه طومار برات نوشته بودم ولی این براوزر KDE کرش کرد و همه‌ش به فنا رفت :))
تا من باشم و به براوزرای از راه نرسیده اعتماد نکنم D-:

اینم لینک نسخه ۱۶ مینت ۳۲ بیت با میز کار Cinammon

روانپریش
03-01-2014, 06:56
یه طومار برات نوشته بودم ولی این براوزر KDE کرش کرد و همه‌ش به فنا رفت :))
تا من باشم و به براوزرای از راه نرسیده اعتماد نکنم D-:

اینم لینک نسخه ۱۶ مینت ۳۲ بیت با میز کار Cinammon

مچکرم:n12:
بعد من چون سرعتم پایینه این لینک رو هی استپ کنم بعد دوباره که پی سی روشن کردم دوباره دانلود کنم فایل خراب نمیشه؟

raeesi
04-01-2014, 20:50
مچکرم:n12:
بعد من چون سرعتم پایینه این لینک رو هی استپ کنم بعد دوباره که پی سی روشن کردم دوباره دانلود کنم فایل خراب نمیشه؟

نه آقا هیچ مشکلی وجود نداره
سرور resume support و بدون مشکل از همون جاییکه دانلود متوقف شده ادامه میده.

kases
05-01-2014, 23:24
Kases عزیز باتوجه باینکه من قبلا 3ds max کار می‌کردم و اخیرا شرکت Autodesk یکم روی خودشو به لینوکس نشون داده و شروعش هم از ردهت بوده، یه نیم‌نگاهی به توزیع فدورا دارم (هرچند توی rpm baseها از opensuse بیشتر خوشم میاد)، خوشحال میشم یکم از تجربه خودت رو در مورد کار با فدورا بهم بگی
من آخرین باری که فدورا استفاده کردم نسخه اگه اشتباه نکنم ۱۱ بود و اصلا ازش خوشم نیومد. کلا بعد از اینکه redhat به redhat enterprise تغییر نام داد و فدورا رو بعنوان نسخه مجانی جایگزین اون توزیع محشر کرد، دیگه نتونستم با ردهت کنار بیام.
الآن بنظرت انقدر تغییرات مثبتی کرده که بتونه نظر منو جلب کنه؟
میزکار پیش‌فرضش هم KDE درسته؟
میز کار خودم الآن توی دبیان KDE و هر توزیعی بخوام نصب کنم هم مسلما با KDE کار می‌کنم.

سلام

فدورا یه توزیع پیشرو هست از جدیدترین تکنولوژیها استفاده میکنه

من بعد از عوض کردن چندین توزیع بالاخره رو فدورا موندگار شدم به هر حال شرکت redhat پشتیبانش هست

من از نسخه 17 با فدورا اشنا شدم از سوابق فدورا اطلاع چندانی ندارم من که راضی هستم تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم پایداری خوبی داره

میز کار پیشفرض گنوم هست

vahidmir2000
03-02-2014, 23:10
سلام دوستان. اولا بگم که دارم از نسخهء ۱۶ مینت استفاده میکنم و خیلی هم عالیه. البته یک سری نکاتی داشت که برای مثال : برنامه APTOnCD بی دلیل حذف شده و یا مثلا آیکنهای منوی مینت گاهی اوقات دیر لود میشن که البته اینا ایرادای بزرگی نیست . در کل سیستم عامل بسیار پایدار و خوبیه.

حالا سوال

دوستان سوال من در مورد تمامی نسخه های مینت از ۹ به بالا هستش.

سیستم من پنتیوم ۴ با یک گیگ رم و گرافیک ۲۵۶ هستش . گرافیکم هم انویدیا جی فورس ۵۵۰۰ . مشکل من که البته مشکل بزرگی نیست اینه که اسپلاش اسکرین مینت (همون لوگوی مینت موقع بوت) در سیستم من به صورت تمام صفحه نشون داده نمیشه و فقط یک چهارم صفحهء مونیتور رو از قسمت بالا سمت چپ اشقال میکنه. ضمن اینکه قبل از ورود به دسکتاپ روی اون صفحهء سیاه رنگ تصویر مونیتور یکم پر پر میکنه و بعد وارد دسکتاپ میشه. ولی در کل سیستم مشکل گرافیکی نداره و هر دو مشکل قبل از ورد به دسکتاپ پیش میان.

از دوستان کسی تجربهء مشابه داشته؟ مونیتور من CRT هستش. ممنون میشم اگر تجربه و راه حلی براش داشتین منو راهنمایی کنید

vahidmir2000
14-02-2014, 11:58
سلام دوباره. سوال قبلیم که بی جواب موند حالا یه سوال دیگه :)

دوستان چجوری میتونم منوی GRUB رو ادیت کنم و یکی از آیتم هاشو کم کنم. آخرین باری که مینت رو نصب کردم در منوی GRUB دو گزینه ء ویندوز اکس پی اومده در حالی که من یک ویندوز اکس پی دارم ولی منوی GRUB یکی دیگه از درایوهامم به عنوان درایو ویندوزی شناخته و ... حالا چطوری میتونم این آیتم رو حذف کنم؟ مرسی پیشاپیش

saeediranzad
15-02-2014, 05:12
ساده ترین روش استفاده از نرم افزار Grub Customizer هست.
ولی دستی هم میشه. گمون کنم:
sudo gedit /boot/grub/grub.cfg

vahidmir2000
15-02-2014, 11:04
مرسی سعیدجان. این برنامه GRUB Customizer را از طریق پکیج منیجر و به چه نامی دقیقاً میتونم نصب کنم؟ بازم مرسی

raeesi
15-02-2014, 12:09
مرسی سعیدجان. این برنامه GRUB Customizer را از طریق پکیج منیجر و به چه نامی دقیقاً میتونم نصب کنم؟ بازم مرسی

این دستورهارو توی خط فرمان بزن:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Thor God
18-02-2014, 18:42
دوستان وقتی با مینت کار می کنم فن خیلی زیاد کار می کنه. اما در ویندوز اینطور نیست !
چی کار کنم ؟

vahidmir2000
23-02-2014, 12:14
دوستان وقتی با مینت کار می کنم فن خیلی زیاد کار می کنه. اما در ویندوز اینطور نیست !
چی کار کنم ؟

این باگ یا ایراد یا ناهماهنگی بین قطعات و مینت رو من جایی تا به حال درموردش نخوندم. اگر اطلاعات بیشتری در مورد سیستمتون بدین شاید بشه علت رو فهمید ولی تجربهء شخصی من تفاوتی با ویندوز از لحاظ کارکرد فن ندارد.

حالا سوال خودم :) : دوستان من یه گوشی ساده دارم که با کابل به سیستم وصل میشه. در ویندوز خیلی راحت در حالت Mass Storage ازش استفاده میکنم. ولی در مینت شناخته نمیشه. فقط گاهی وقتی سیستم رو تازه روشن کردن گوشی رو یکبار میشناسه و اگر کابل رو در بیارم و دوباره وصل کنم دیگه نمیشناسه تا ری استارت کنم. کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ پیشاپیش ممنون.

توضیح تکمیلی : گوشی ایراد نداره چون در ویندوز شناخته میشه. کابل ایراد نداره چون گوشی دیگری رو در مینت باهاش تست کردم
درضمن : تجربهء چند هفتهء اخیر با مینت ۱۶ بی نظیره :)

saeediranzad
24-02-2014, 06:07
چی کار کنم ؟
فن زیاد کار میکنه؛ یعنی cpu درگیر میشه.
system monitor را باز کنید و ببینید کدوم برنامه cpu را اشغال میکنه.

partdoors
11-03-2014, 22:10
سلام دوستان من از لینوکس مینت 16 استفاده می کنم و دسکتاپم سینامون هستش کمی تنظیمات بهم ریخته یعنی بهم ریختم چطور حالت اولیه رو برگردونم؟

Ali_RNT
12-03-2014, 10:35
712:چه تنظیماتی؟؟؟فونت؟؟؟پنجره ها؟؟؟

capitan black
15-03-2014, 23:44
سلام دوستان...ایا امکانش هست که مینت رو همانند اوبونتو در کنار ویندوز نصب کنم بدون تغییر در پارتیشنها ؟
اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید..سپاس :n12:

1376MAXIMUM
16-03-2014, 01:09
دانلودش کن رو ویندوز مثل ابونتو مبشه نصبش کرد(مثل نرم افزار های معمولی بهش دارس میدی و نصب میکنی) حالا نمیدونم میشه دوتاش رو هم باهم نصب کرد یا نه

1376MAXIMUM
16-03-2014, 01:18
درضمن : تجربهء چند هفتهء اخیر با مینت ۱۶ بی نظیره :)
تازه با دبیان کار نکردی اپن خیلی خوبه همش ۳۰۰ مگ رم مصرف میکنه اینقدر سریع و روونه که من هیچ وقت تاحالا سیستم عامل به این سریعی نداشتم و پایداریش هم که ازبین بردنش با حضرت فیله ۳ بار هسته شو کامپایل کردم نگرفت هیچیش نشد خیلی سگ جونه من رو ابونتو همچین کاری بکنم عمرا بالا بیاد البته ابونتو دارم الان ابونتو رو با یک بار کامپایل درستش کردم اخرین ورژن کرنل رو نداشتم ۳.۱۱.۱رو زدم

vahidmir2000
16-03-2014, 01:25
تازه با دبیان کار نکردی اپن خیلی خوبه همش ۳۰۰ مگ رم مصرف میکنه اینقدر سریع و روونه که من هیچ وقت تاحالا سیستم عامل به این سریعی نداشتم و پایداریش هم که ازبین بردنش با حضرت فیله ۳ بار هسته شو کامپایل کردم نگرفت هیچیش نشد خیلی سگ جونه من رو ابونتو همچین کاری بکنم عمرا بالا بیاد البته ابونتو دارم الان ابونتو رو با یک بار کامپایل درستش کردم اخرین ورژن کرنل رو نداشتم ۳.۱۱.۱رو زدم

مینت دبیان منظورته یا خود دبیان رفیق؟

1376MAXIMUM
16-03-2014, 07:27
مینت دبیان منظورته یا خود دبیان رفیق؟

خود دبیان. مینت دبیان هم هست؟ من کم کم یه کلکسیون جمع میکنم همه توضیع های معروف رو دارم همشون هم خصوصیات و جذابیت های خودشون رو دارن مثلا مینت راحتیی که داره البته توصیه نمیکنم همش محاجرت کنید بین توضیع ها فعلا با مینت یه خورده که راه افتادید بعد برید روی بقیه توضیع ها من بعد از همه کارایی که کردم برگشتم روی ابونتو با این که یه سری مشکلات داره با سیستمم مثلا از مینت ضاهرش رو دوست ندارم ولی ابونتو راحتیش بدک نیست و ظاهری که داره هم قشنگه و جدید برای همین برگشتم

vahidmir2000
16-03-2014, 10:45
خود دبیان. مینت دبیان هم هست؟ من کم کم یه کلکسیون جمع میکنم همه توضیع های معروف رو دارم همشون هم خصوصیات و جذابیت های خودشون رو دارن مثلا مینت راحتیی که داره البته توصیه نمیکنم همش محاجرت کنید بین توضیع ها فعلا با مینت یه خورده که راه افتادید بعد برید روی بقیه توضیع ها من بعد از همه کارایی که کردم برگشتم روی ابونتو با این که یه سری مشکلات داره با سیستمم مثلا از مینت ضاهرش رو دوست ندارم ولی ابونتو راحتیش بدک نیست و ظاهری که داره هم قشنگه و جدید برای همین برگشتم

آره رفیق مینت دبیان بیس هم داریم که اتفاقا ریلیز جدیدش به تازگی اومده. توزیع خوبی هم هست. امتحانش کن. من فعلا روی مینت چادر زدم :)

vahidmir2000
01-05-2014, 14:24
دوستان علت اینکه گاهی اوقات موقع عقب/جلو بردن فایلهای تصویری در VLC صدای فیلم قطع میشه چیه؟ تنظیم خاصی باید انجام داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

vahidmir2000
11-05-2014, 09:14
دوستان لطفا به عکس ضمیمه دقت کنید. گاهی موقع روشن کردن سیستم٬ دسکتاپ من اینجوری لود میشه. همینطور که میبینید بکگراند به درستی لود نشده و اطراف شورتکاتهای دسکتاپ هم ... این به چه علت میتونه باشه؟ ممنون میشم اگر تجربه ای دارین با من در میون بذارین:

Milad4171
15-05-2014, 13:41
وحید جان در این سایت
نسخه هایی که ریلیز شده مشخص هستن
الان معادل نسخه Desktop چی هست؟ و کلا تفکیک ها مبنای خاصی دارن؟؟؟
از استایلش خوشم اومد
اما نمیدونم برتری نسبت به ابونتو داره یا نه ! اوبنتو خیلی معروف تر هست به نظرم:n13:

tufan2010
15-05-2014, 13:55
دوستان لطفا به عکس ضمیمه دقت کنید. گاهی موقع روشن کردن سیستم٬ دسکتاپ من اینجوری لود میشه. همینطور که میبینید بکگراند به درستی لود نشده و اطراف شورتکاتهای دسکتاپ هم ... این به چه علت میتونه باشه؟ ممنون میشم اگر تجربه ای دارین با من در میون بذارین:

من مشکل شبیه این رو با کارت گرافیک nvidia و درایور nouveau داشتم درایور متن بسته اش رو نصب کردم مشکل حل شد.

vahidmir2000
15-05-2014, 13:58
من مشکل شبیه این رو با کارت گرافیک nvidia و درایور nouveau داشتم درایور متن بسته اش رو نصب کردم مشکل حل شد.

مرسی از پاسخ. اتفاقا من الان با درایور خود Nvidia گاهی این مشکل رو دارم. مشکل بزرگی نیست ولی یجورایی ضدحاله وقتی دسکتاپت اینجوری لود میشه :) بازم مرسی.

Milad4171
17-05-2014, 21:52
سلام
وحید جان راهنمایی نکردی.
نسخه ی Desktop در اوبنتو برابر با چه نسخه ای در مینت است؟ چون من داخل سایت که رفتم نسخه های مختلفی درونش وجود داشت
اگه امکانش هست آخرین نسخه مینت لینکش رو قرار بده
:n16:

Ali_RNT
18-05-2014, 07:44
712:رابط کاربری لینوکس مینت با اوبونتو متفاوته.ولی بین رابط های کاربری که توی سایت قرار داره من Cinnamon رو به شما پیشنهاد میدم...

دانلود نسخه 16 سینامون - 32 بیت (با سرور هند که نزدیک تره!!!):

دانلود نسخه 16 سینامون - 64 بیت (با سرور هند):

در ضمن اگه رابط کاربری با گرافیک بالا دوست دارید من نسخه KDE رو به شما پیشنهاد میکنم.صفحه دانلود نسخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])16.تو این لینک همه ی رابط های کاربری لیست شدن...

vahidmir2000
23-05-2014, 17:47
سلام
وحید جان راهنمایی نکردی.
نسخه ی Desktop در اوبنتو برابر با چه نسخه ای در مینت است؟ چون من داخل سایت که رفتم نسخه های مختلفی درونش وجود داشت
اگه امکانش هست آخرین نسخه مینت لینکش رو قرار بده

میلاد عزیز ببخشید یک مدت نبودم. کلا مینت بر اساس نسخه های دسکتاپ اوبونتو منتشر میشه و همیشه مدتی بعد از انتشار آخرین نسخهء اوبونتو، نسخهء جدید مینت هم منتشر میشه. در مورد لینکها هم دوست عزیزی زحمتش رو کشیده بودند.

vahidmir2000
01-06-2014, 23:07
نسخهء هفدهم از سیستم عامل محبوب لینوکس مینت با اسم رمز " کیانا" منتشر شد. این نسخه دارای پشتیبانی طولانی مدت ۵ ساله بوده و فعلا در دو ورژن با میزکارهای Mate و Cinnamon منتشر شده است.

توضیحات بیشتر در صفحهء اختصاصی :

vahidmir2000
02-06-2014, 23:52
نسخهء هفدهم از سیستم عامل محبوب لینوکس مینت با اسم رمز " کیانا" منتشر شد. این نسخه دارای پشتیبانی طولانی مدت ۵ ساله بوده و فعلا در دو ورژن با میزکارهای Mate و Cinnamon منتشر شده است.

توضیحات بیشتر در صفحهء اختصاصی :

امروز نصبش کردم. عالیه. البته مثل همیشه یکم دردسر برای نصب گرافیک داشتم ولی خیلی بهتر شده. محیطش خیلی خوش اب و رنگ تر و تمیز تر شده. خیلی از ایرادهای کوچولو و بد سلیقه گی های ظاهری اصلاح شده و در کل آپدیت خیلی خوبیه.

Milad4171
03-06-2014, 00:39
سلام
میشه چند تا عکس ازش بگیری؟
یه عکس هم از صفحه انجمن بگیر میخوام ببینم انجمن رو چطوری از تو مینت می بینی
:n11:

vahidmir2000
03-06-2014, 10:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متاسفانه این نسخه هم ایرادات خودش رو داره. از همه بدتر اینکه برای فایلهای ویدئویی Thumbnail نمیسازه! و روی سیستم من Loguot هم نمیشه!!!! ۱۷ ورژن از یک سیستم عامل منتشر شده و هنوز ایراد پشت ایراد. من طرفدار لینوکسم ولی هنوز استندبای مینت درست کار نمیکنه. هر دفه یک سری ایرادا حل میشه و یک سری ایرادا اضافه میشه. این یعنی تا ابد لینوکس همه گیر نخواهد شد. وقتی منی که انقدر عاشق لینوکسم اینجوری اعصابم خرد میشه به نظر شما کاربر عادی که یه چیز شسته رفته میخواد اینهمه دردسر الکی رو تحمل میکنه؟ فلسفهء لینوکس عالیه ولی نتایج این فلسفه در عمل هنوز لنگی داره. دیروز ۵ ساعت طول کشید تا تونستم کارت گرافیکمو نصب کنم. نابلد نبودم ولی در هر ورژن روش نصب فرق میکنه (کارت گرافیک Nvidia fx 5500( خب کدوم کاربر تازه واردی این کارو میکنه؟ یکم داشتم ذوق میکردم که خوشگل تر شده که کم کم ایراداش اومدسراغم... سخن کوتاه.

vahidmir2000
04-06-2014, 02:15
متاسفانه این نسخه هم ایرادات خودش رو داره. از همه بدتر اینکه برای فایلهای ویدئویی Thumbnail نمیسازه! و روی سیستم من Loguot هم نمیشه!!!! ۱۷ ورژن از یک سیستم عامل منتشر شده و هنوز ایراد پشت ایراد. من طرفدار لینوکسم ولی هنوز استندبای مینت درست کار نمیکنه. هر دفه یک سری ایرادا حل میشه و یک سری ایرادا اضافه میشه. این یعنی تا ابد لینوکس همه گیر نخواهد شد. وقتی منی که انقدر عاشق لینوکسم اینجوری اعصابم خرد میشه به نظر شما کاربر عادی که یه چیز شسته رفته میخواد اینهمه دردسر الکی رو تحمل میکنه؟ فلسفهء لینوکس عالیه ولی نتایج این فلسفه در عمل هنوز لنگی داره. دیروز ۵ ساعت طول کشید تا تونستم کارت گرافیکمو نصب کنم. نابلد نبودم ولی در هر ورژن روش نصب فرق میکنه (کارت گرافیک Nvidia fx 5500( خب کدوم کاربر تازه واردی این کارو میکنه؟ یکم داشتم ذوق میکردم که خوشگل تر شده که کم کم ایراداش اومدسراغم... سخن کوتاه.

تونستم مشکل thumbnail ویدئوها رو با نصب پکیج های tumbler و ffmpegthumbnailer حل کنم. در مورد مشکل Logout کسی نظری نداره؟ وقتی سیستم رو لاگ اوت میکنم به جای ظاهر شدن پنجره مربوط به وارد کردن پسورد و ... صفحه سیاه میشه و در محیط شل ازم یورزنیم و پسورد میخود و بعد از وارد کردنشون در محیط متنی لایگین میشم و وارد دسکتاپ نمیشم!!!

raeesi
01-07-2014, 21:26
تونستم مشکل thumbnail ویدئوها رو با نصب پکیج های tumbler و ffmpegthumbnailer حل کنم. در مورد مشکل Logout کسی نظری نداره؟ وقتی سیستم رو لاگ اوت میکنم به جای ظاهر شدن پنجره مربوط به وارد کردن پسورد و ... صفحه سیاه میشه و در محیط شل ازم یورزنیم و پسورد میخود و بعد از وارد کردنشون در محیط متنی لایگین میشم و وارد دسکتاپ نمیشم!!!

همونطور که میدونین mint توی ورژن ۱۷ برای صفحه ورودش از mdm استفاده کرده و مشکلی هم که شما بهش اشاره کردین باحتمال خیلی قوی مربوط به همین مورده و بنظرم یبار با نصب مجدد mdm سعی کنین مشکل رو رفع کنین.

در مورد ایرادهای گنو/لینوکس فکر نمی‌کنم درست باشه که ایرادهای یک توزیع رو بخوایم به کل گنو/لینوکس تعمیم بدیم. mint یک توزیع رو به رشده که تازه پا به این عرصه گذاشته و داره تلاش می‌کنه یک توزیع صاحب‌نام بشه. هنوز راه درازی داره تا بخواد جای پاشو وی این مسیر محکم کنه و بنظرم این ایرادها اصلا در حدی نیستن که از بزرگی کار این تیم چیزی کم کنند.
من بشخصه توزیع مینت رو الآن که در حال گذار از یک فورک به یک توزیع صاحب‌نامه، به هیچ کاربری که نمیخواد با مشکلات دست و پنجه نرم کنه توصیه نمی‌کنم.
مینت تازه داره سعی میکنه که بجای یک فورک از اوبونتو، تبدیل به رقیبی قدر بشه و حرفی برای گفتن داشته باشه و کاری رو که اوبونتو با پشتیبانی کنونیکال و جامعه کاربری بزرگش بعد این‌همه سال انجام داده، مینت در اول راه انجام داد (میز کار اختصاصی و ...). بنظر من مینت خیلی حساب‌شده‌تر از توزیع‌هایی مثل اوبونتو و ... داره پیش میره. الآن داره آزمون و خطاشو می‌کنه تا بعد که جامعه کاربری واقعی خودش رو دست و پا کرد مثل زمانی نشه که اوبونتو بیکباره یونیتی رو آورد و کلی کاربر ناراضی روی دست گذاشت که خیلی‌هاشون کوچ کردن به توزیع‌های دیگه!

vahidmir2000
02-07-2014, 16:24
همونطور که میدونین mint توی ورژن ۱۷ برای صفحه ورودش از mdm استفاده کرده و مشکلی هم که شما بهش اشاره کردین باحتمال خیلی قوی مربوط به همین مورده و بنظرم یبار با نصب مجدد mdm سعی کنین مشکل رو رفع کنین.

در مورد ایرادهای گنو/لینوکس فکر نمی‌کنم درست باشه که ایرادهای یک توزیع رو بخوایم به کل گنو/لینوکس تعمیم بدیم. mint یک توزیع رو به رشده که تازه پا به این عرصه گذاشته و داره تلاش می‌کنه یک توزیع صاحب‌نام بشه. هنوز راه درازی داره تا بخواد جای پاشو وی این مسیر محکم کنه و بنظرم این ایرادها اصلا در حدی نیستن که از بزرگی کار این تیم چیزی کم کنند.
من بشخصه توزیع مینت رو الآن که در حال گذار از یک فورک به یک توزیع صاحب‌نامه، به هیچ کاربری که نمیخواد با مشکلات دست و پنجه نرم کنه توصیه نمی‌کنم.
مینت تازه داره سعی میکنه که بجای یک فورک از اوبونتو، تبدیل به رقیبی قدر بشه و حرفی برای گفتن داشته باشه و کاری رو که اوبونتو با پشتیبانی کنونیکال و جامعه کاربری بزرگش بعد این‌همه سال انجام داده، مینت در اول راه انجام داد (میز کار اختصاصی و ...). بنظر من مینت خیلی حساب‌شده‌تر از توزیع‌هایی مثل اوبونتو و ... داره پیش میره. الآن داره آزمون و خطاشو می‌کنه تا بعد که جامعه کاربری واقعی خودش رو دست و پا کرد مثل زمانی نشه که اوبونتو بیکباره یونیتی رو آورد و کلی کاربر ناراضی روی دست گذاشت که خیلی‌هاشون کوچ کردن به توزیع‌های دیگه!

دوست من مرسی از پاسخت. ببخش اگه سوتفاهمی با حرفام ایجاد کردم. من کاربر گنولینوکسم و طرفدار این فلسفه و هرگز قصد ایرادگیری ندارم. نقد من فقط و فقط سر یک سری مسائله که متاسفانه جلوی پیشرفت جامعه کاربری رو گرفته و هنوز نمیشه لینوکس رو به خیلی از کاربران پیشنهاد کرد. من با اینکه یک سیستم عامل ایراد یا کمبودی داشته باشه مشکلی ندارم نقد من به اینه که این ایرادا نباید انقدر گل درشت و از لحظه اول خودشو نشون بده. همین قضیه لاگ اوت و استنبای خیلی قضایای ریشه ای و مهمی هستن. یعنی من باید قید استنبای رو بزنم؟ مث این میمونه که بگی این سیستم عامل قابلیت خاموش شدن نداره. نقد من به هفدهمین شماره هم به این دلیله که در دنیای لینوکس به نظر من همین اعدادن که بلای جون شدن. چه لزومی داره هر 6 ماه یکبار یک نسخهء ناقص منتشر بشه که از لحظهء اول نصب میبینیم کاربرا از باگهاش صحبت میکنن. خب یک توزیع خوب مثل مینت میتونه به جای انتشار شش ماهه بیاد و هر 3-4 سال یه توزیع قدرتمند و خیلی شسته رفته تر ارائه بده. من درایور کارت گرافیکم رو روی مینت 13 بدون دردسر نصب کردم ولی روی 17 نصب نشد که نشد. خب این یعنی هر شماره یک داستان جدید. نمیگم این مشکلات حل نمیشه فقط میگم چرا باید اصلا باشه؟

پر حرفی کردم ببخشید. من عاشق لینوکسم. خواهش میکنم حرفامو به حساب گلایه و انتقاد بگذارید.

ضمنا من از دست و پنجه نرم کردن با لینوکس بدم نمیاد فقط این دست و پنجه نرم کردن نباید معنیش تلاش برای فعال کردن استندبای سیستم باشه! یا بازگردانی پنجره لاگین. اینا اصلا چیزایی نیست که بخواد تبدیل به مشکل بشه.

vahidmir2000
03-07-2014, 21:54

مرسی از راهنماییت دوست خوبم. با آپدیت mdm مشکل پنجره لاگین حل شد.

raeesi
06-07-2014, 20:06
دوست من مرسی از پاسخت. ببخش اگه سوتفاهمی با حرفام ایجاد کردم. من کاربر گنولینوکسم و طرفدار این فلسفه و هرگز قصد ایرادگیری ندارم. نقد من فقط و فقط سر یک سری مسائله که متاسفانه جلوی پیشرفت جامعه کاربری رو گرفته و هنوز نمیشه لینوکس رو به خیلی از کاربران پیشنهاد کرد. من با اینکه یک سیستم عامل ایراد یا کمبودی داشته باشه مشکلی ندارم نقد من به اینه که این ایرادا نباید انقدر گل درشت و از لحظه اول خودشو نشون بده. همین قضیه لاگ اوت و استنبای خیلی قضایای ریشه ای و مهمی هستن. یعنی من باید قید استنبای رو بزنم؟ مث این میمونه که بگی این سیستم عامل قابلیت خاموش شدن نداره. نقد من به هفدهمین شماره هم به این دلیله که در دنیای لینوکس به نظر من همین اعدادن که بلای جون شدن. چه لزومی داره هر 6 ماه یکبار یک نسخهء ناقص منتشر بشه که از لحظهء اول نصب میبینیم کاربرا از باگهاش صحبت میکنن. خب یک توزیع خوب مثل مینت میتونه به جای انتشار شش ماهه بیاد و هر 3-4 سال یه توزیع قدرتمند و خیلی شسته رفته تر ارائه بده. من درایور کارت گرافیکم رو روی مینت 13 بدون دردسر نصب کردم ولی روی 17 نصب نشد که نشد. خب این یعنی هر شماره یک داستان جدید. نمیگم این مشکلات حل نمیشه فقط میگم چرا باید اصلا باشه؟

پر حرفی کردم ببخشید. من عاشق لینوکسم. خواهش میکنم حرفامو به حساب گلایه و انتقاد بگذارید.

ضمنا من از دست و پنجه نرم کردن با لینوکس بدم نمیاد فقط این دست و پنجه نرم کردن نباید معنیش تلاش برای فعال کردن استندبای سیستم باشه! یا بازگردانی پنجره لاگین. اینا اصلا چیزایی نیست که بخواد تبدیل به مشکل بشه.

حرف‌های شما کاملا متین و منطقیه و من هم قبول دارم ایراداتی به خیلی از توزیع‌های گنو/لینوکس وارده و گلایه‌های شما هم کاملا بجاست متأسفانه این شیوه انتشار زود به زود که با اوبونتو شروع شد، گریبان خیلی از توزیع‌هارو داره می‌گیره و مینت از اونجاییکه یک فورک از اوبونتو هست، طبیعیه که این مورد رو خیلی واضح به تصویر می‌کشه. من توصیه‌ام اینه که شما اگه نمیخوای با چنین مشکلاتی روبرو بشی، از توزیع‌هایی مثل دبیان استفاده کن که بعد از این‌همه سال که از انتشارشون میگذره، تازه به ورژن ۷ رسیدن. یادمون نره که خیلی از توزیع‌های موجود در واقع فورکی از دبیان هستند که معروف‌ترینشون اوبونتو هست که خودش زیرمجموعه‌هایی داره ولی مشکلی که ممکنه بعد از نصب توزیع‌های مادر که این‌همه دیر بدیر نسخه جدید ارایه می‌کنند خیلی به چشم بیاد، نداشتن آخرین نسخه بسته‌های نرم‌افزارهاست. مثلا دبیان wheezy الآن با اینکه آخرین نسخه دبیانه و همیشه داره آپدیت‌های امنیتی رو دریافت میکنه، اما بسته‌هایی مثل فایرفاکس آخرین نسخه توش وجود نداره و همیشه زمان انتشار توزیع جدید هم نسخه‌ای از بسته (نرم‌افزار) رو توش قرار میدن که امتحان خودش رو پس داده باشه و مطمئن باشند هیچ‌گونه ناپایداری توش وجد نداره.

البته دبیان هم توزیع انتشار غلطان (rolling) داره که همیشه آخرین نسخه بسته‌هارو توی خودش داره ولی ممکنه توی اون هم با مشکل عدم سازگاری یا پایداری مواجه بشین.
در کل توصیه من برای افرادی که نمیخوان با مشکلات اینچنینی مواجه بشن، استفاده از توزیع‌هایی مثل دبیانه که یک‌جورهایی به مرجع تبدیل شدند طی این سال‌ها و عملا گنولینوکس گسترش خودش رو در لایه‌های زیرین به این توزیع‌ها مدیونه.

مرسی از راهنماییت دوست خوبم. با آپدیت mdm مشکل پنجره لاگین حل شد.

خوشحالم که مشکلتون حل شد. با کمی وقت گذاشتن همیشه میشه راه حل‌هایی ساده و مفید برای مشکلات به ظاهر بزرگ پیدا کرد.

1376MAXIMUM
19-08-2014, 22:33
سلام دوستان
من یه ویندوز داشتم کنازش مینت نصبیدم و بوت لودرش رو هم همون گراب گذاشتم و تعمیر نکردم بوتلودر ویندوز رو حالا مجبور شدم ویندوز عوض کنم که باعث شد گراب گم گور بشه و خوب بوتلودر ویندوز هست فقط و از اونجایی که رو دوتا هارد مختلف هستن سیستم عامل ها ویندوز شناسایی نمیکنه و اگرم میگرد بالا نمیومد مینت حالا میخواهم دوباره گراب رو برگردونم و ویندوزم رو بهش بدم و مثل قبل از گراب هم لینوکس و هم ویندوز رو بالا بیارم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟ بدون این که سیستم عامل هام پاک بشه و دوباره بخواهم نصب کنم دارم کاملا میرم تو لینوکس حتی برنامه نویسی هم که میخواهم انجام بدم میخواهم برم روی لینوکس لطفا راه نماییم کنید که چجوری گراب رو برگردونم و اگر لازمه ویندوز جدید رو بهش بشناسونم چطوری این کار رو انجام بدم؟ یه برنامه هم به نام گراب کاستومایزر دارم رو مینت ولی یادم نمیاد این امکان رو داشت یا نه؟

vahidmir2000
20-08-2014, 19:03
سلام دوستان
من یه ویندوز داشتم کنازش مینت نصبیدم و بوت لودرش رو هم همون گراب گذاشتم و تعمیر نکردم بوتلودر ویندوز رو حالا مجبور شدم ویندوز عوض کنم که باعث شد گراب گم گور بشه و خوب بوتلودر ویندوز هست فقط و از اونجایی که رو دوتا هارد مختلف هستن سیستم عامل ها ویندوز شناسایی نمیکنه و اگرم میگرد بالا نمیومد مینت حالا میخواهم دوباره گراب رو برگردونم و ویندوزم رو بهش بدم و مثل قبل از گراب هم لینوکس و هم ویندوز رو بالا بیارم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟ بدون این که سیستم عامل هام پاک بشه و دوباره بخواهم نصب کنم دارم کاملا میرم تو لینوکس حتی برنامه نویسی هم که میخواهم انجام بدم میخواهم برم روی لینوکس لطفا راه نماییم کنید که چجوری گراب رو برگردونم و اگر لازمه ویندوز جدید رو بهش بشناسونم چطوری این کار رو انجام بدم؟ یه برنامه هم به نام گراب کاستومایزر دارم رو مینت ولی یادم نمیاد این امکان رو داشت یا نه؟

دوست من برگردوندن گراب کار سختی نیست. ولی چون سیستم عاملهای شما روی دو هارد مختلف نصب هستن نمیدونم برای شما جواب بده یا نه.

به طور کلی در محیط لینوکس یا محیط لایو لینوکس با دستور زیر میتونید گراب رو نصب کنید:

و بعد هم دستور زیر را جهت آپدیت گراب و شناسایی سیستم عاملها انجام میدین:

البته بازم میگم چون سیستم عاملهای شما در دو هارد مختلفه نمیدونم این روش جواب بده یا نه...
با برنامه گراب کاستومایزر میشه آیتم به گراب اضافه کرد . ابتدا گراب رو برگردونید و بعد با گراب کاستومایزر یکم تلاش کنید شاید نتیجه داد.

Milad4171
20-08-2014, 19:29
سلام
اگر میشه یه لینک معتبر از مینت بدین واسه نصب
من یه لینک گرفته بودم از سرور هند هم دانلود کردم. ولی مشکل داشت !!!
:n15:

1376MAXIMUM
20-08-2014, 19:36
سلام
اگر از روی فلش نتونستید بالا بیارید این مشکل رو منم داشتم از فلش بالا نیومد ولی رو دی وی دی که زدم بالا اومد و درست بود الان هم دارم استفاده میکنم من همیشه از سرور های المان انگلیس و امریکا استفاده میکنم به طور خاص از یک سرور نمیگیرم یادمم نیست کدومش رو انتخاب کردم شما هم یکی از این گشور ها رو انتخاب کن و دانلود کن چین هم فکر کنم سرور هاش خوب باشه تاحالا چیزی نگرفتم ازش ولی

SETIZEN
20-08-2014, 20:22
سلام دوستان
چون شما رو دوهارد مختلف اینا رو نصب کردید پس نباید مشکلی باشه. کافیه هارد پیش فرض رو از بایوس ( معمولا گزینه برای این مورد داره ) روی هاردی که مینت روش نصب هست بزارید و با اون بوت کنید.
اگه گراب درست باشه با همون دستور آپدیت گراب ویندوز شناسایی میشه.( من خودم چندین هارد دیسک روی سیستم دارم )
اگه گراب خراب باشه میتونید اینکار رو انجام بدید. در حالت لایو یه نرم افزار به اسم بوت ریپیر هست که باید نصب کنید و از اونجا با اون گراب رو تعمیر کنید.( با مینت امتحانش نکردم ولی نباید مشکلی داشته باشه )
این راهنما رو ببین:

vahidmir2000
20-08-2014, 23:26
سلام

دوست من سعی کنید از طریق تورنت لینوکس رو دانلود کنید. در این حالت احتمال خرابی فایل دانلود شده خیلی کمتره. در سایت مینت و در همون صفحهء دانلود لینک فایلهای تورنت هم هست.

pcsoft
19-09-2014, 17:58

سلام دوست عزیز
بنده شاید یکی دو ساله با مساله درایورهای کارت گرافیک در مینت دست و پنجه نرم میکنم و مثل شما مشکلات زیادی داشتم که واقعا مشکل خود مینت بود.
مخصوصا نسخه های 12 و 13 که اعصاب خوردکن ترین نسخه ها در زمینه درایور برای من بودن. و وقتی درایور درست نصب نمیشد دسکتاپ می پرید!:n04:
ولی این نسخه 17 که نصب کردم میتونم بگم شگفت زده شدم! مینت بدون نصب کوچک ترین درایوری از طرف من، خودش کارت گرافیک من رو شناخت و بحران بزرگی رو از پیش چشم من برداشت.
این نسخه واقعا یک نسخه برای کسی هست که حوصله عوض کردن سیستم عاملش رو هر 6 ماه نداره! پشتیبانی چند ساله واقعا نکته مثبتی برای این نسخه هست.

البته مشکلات مینت و کلا گنو/لینوکس با NVIDIA بیشتر از ATI هست. ولی خب نسخه های قبلی با هر دو مشکل داشت مینت.

vahidmir2000
19-09-2014, 21:12
سلام دوست عزیز
بنده شاید یکی دو ساله با مساله درایورهای کارت گرافیک در مینت دست و پنجه نرم میکنم و مثل شما مشکلات زیادی داشتم که واقعا مشکل خود مینت بود.
مخصوصا نسخه های 12 و 13 که اعصاب خوردکن ترین نسخه ها در زمینه درایور برای من بودن. و وقتی درایور درست نصب نمیشد دسکتاپ می پرید!:n04:
ولی این نسخه 17 که نصب کردم میتونم بگم شگفت زده شدم! مینت بدون نصب کوچک ترین درایوری از طرف من، خودش کارت گرافیک من رو شناخت و بحران بزرگی رو از پیش چشم من برداشت.
این نسخه واقعا یک نسخه برای کسی هست که حوصله عوض کردن سیستم عاملش رو هر 6 ماه نداره! پشتیبانی چند ساله واقعا نکته مثبتی برای این نسخه هست.

البته مشکلات مینت و کلا گنو/لینوکس با NVIDIA بیشتر از ATI هست. ولی خب نسخه های قبلی با هر دو مشکل داشت مینت.

وقت بخیر دوست من . منم اهل ایراد گرفتن از لینوکس و مخصوصا مینت نیستم ولی برعکس شما ، برای من از همون ابتدا مشکلات پیدا شدن. کارت گرافیک من جی فورس 5500 هستش و طبق گفتهء خود سایت که در بخش مشکلات نوشته بود از همون ابتدا و برای ورود به حالت لایو هم باید عبارت nomodeset رو در پارامترهای بوت وارد میکردم (این خیلی مسالهء ساده ای برای من و شماست که اهل لینوکسیم ولی باور کنید همین مساله میتونه یه تازه وارد رو فراری بده) بعد از نصب هم باید با دستکاری grub وارد محیط مینت بشم و درایور غیر آزاد رو نصب کنم که سیستم وارد محیط نرمالش بشه. سوال کلی من اینه که چرا توسعه دهنده ها به این فکر نمیکنن که همهء کسانی که این نسخهء خاص رو نصب میکنن تجربهء لینوکسی ندارن و ممکنه کوچکترین مساله ای باعث دلزدگیشون بشه. البته این اعتراض من به این خاطره که همهء ما لینوکسی ها مدعی هستیم لینوکس سیستم عامل خوبیه و دوست داریم عمومی تر بشه ولی عمومی شدن مستلزم برداشتن این سدهای به ظاهر خیلی کوچک برای ما و خیلی بزرگ برای تازه واردهاست. وگرنه اگر دوستان میخوان بگن لینوکس سیستم عامل خاصیه و قراره خاص بمونه من دیگه هرگز نقدی بر این سیستم عامل نمینویسم :) زنده باشی دوست من. من لینوکس رو دوست دارم

V i r u s e r
19-09-2014, 22:15
وقت بخیر دوست من . منم اهل ایراد گرفتن از لینوکس و مخصوصا مینت نیستم ولی برعکس شما ، برای من از همون ابتدا مشکلات پیدا شدن. کارت گرافیک من جی فورس 5500 هستش و طبق گفتهء خود سایت که در بخش مشکلات نوشته بود از همون ابتدا و برای ورود به حالت لایو هم باید عبارت nomodeset رو در پارامترهای بوت وارد میکردم (این خیلی مسالهء ساده ای برای من و شماست که اهل لینوکسیم ولی باور کنید همین مساله میتونه یه تازه وارد رو فراری بده) بعد از نصب هم باید با دستکاری grub وارد محیط مینت بشم و درایور غیر آزاد رو نصب کنم که سیستم وارد محیط نرمالش بشه. سوال کلی من اینه که چرا توسعه دهنده ها به این فکر نمیکنن که همهء کسانی که این نسخهء خاص رو نصب میکنن تجربهء لینوکسی ندارن و ممکنه کوچکترین مساله ای باعث دلزدگیشون بشه. البته این اعتراض من به این خاطره که همهء ما لینوکسی ها مدعی هستیم لینوکس سیستم عامل خوبیه و دوست داریم عمومی تر بشه ولی عمومی شدن مستلزم برداشتن این سدهای به ظاهر خیلی کوچک برای ما و خیلی بزرگ برای تازه واردهاست. وگرنه اگر دوستان میخوان بگن لینوکس سیستم عامل خاصیه و قراره خاص بمونه من دیگه هرگز نقدی بر این سیستم عامل نمینویسم :) زنده باشی دوست من. من لینوکس رو دوست دارم
سلام.
لینوکس سیستم عامل نیست.
مشکل اینجاست که که کارت گرافیک شما خیلی خیلی قدیمیه و هیچ توصعه دهنده ای وقتش رو صرف ساپورت کردن از یک کارت گرافیک مال دهه پیش نمی کنه. صرفا بخاطر این که اولا بالای چند هزار سخت افزار تولید شده. ساپورت کردن همه ی این ها حجم خیلی زیادی می طلبه. بنابراین با گذشت زمان توصعه دهنده ها سخت افزار های قدیمی رو از رده خارج می کنن تا جا برای درایور های جدید باز بشه. وگرنه لینوکس الان به جای ۱۰۰ مگابایت بالای ۵۰۰ مگابایت میشد.
ولی برای شما که سخت افزار قدیمی دارید خوب طبیعی هست که کار کمی براتون مشکل بشه. به هر حال همون طور که خوتون فرمودید شما با درایور Vesa وارد محیط شدید و درایور انویدیا رو نصب کردید. کاربر معمولی هم که سخت افزار قدیمی داره یا از سیستم عامل قدیمی استفاده می کنه مثل ویندوز ایکس پی یا لینوکس ۲.۶ که به مشکل نخوره.

سیستم عامل گنو/لینوکس برخلاف ویندوز خیلی ماژولار هست. یعنی سیستم عامل از قطعات ریز تشکیل شده که همه به هم پیچ میشن یک سیستم عامل رو تشکیل میدن. خوبیش اینه که هر قطعه ای که برای شما مشکل ساز بود رو میتونید با یک قطعه ی دیگه تعویض کنید.
نکته ی بعدی این که من به شما قول میدم بیشتر از ۷۰٪ کاربرا و توصعه دهنده های گنو/لینوکس هیچ اهمیتی به این که سیستم عاملشون عمومی بشه یا نشه نمی دن. چون عمومی شدن گنو/لینوکس هیچ فرقی به حال اونا نداره. فک کنم فقط شرکت سازنده ی اوبونتو (که منفورترینشونم هست) از این قاعده مستثنی باشه چون وارد این بازار شده تا پول دربیاره. این موضوع ربطی به خاص بودن یا نبودنش هم نداره. همیشه کاربرای قدیمی گنو/لینوکس کاربران جدیدو تا حد توان راهنمایی می کنن ولی از کاربرای جدید هم انتظار می ره از خودشون پشتکار نشون بدن. نه این که یک kali linux نصب کنن به خیال این که الان هکر میشن و بعد با برخورد به اولین مشکل میان می گن لینوکس بدرد نمیخوره!! اتفاقا به نظرم ما اینجور کاربر ها رو نمی خوایم

vahidmir2000
19-09-2014, 23:04
سلام.
لینوکس سیستم عامل نیست.
مشکل اینجاست که که کارت گرافیک شما خیلی خیلی قدیمیه و هیچ توصعه دهنده ای وقتش رو صرف ساپورت کردن از یک کارت گرافیک مال دهه پیش نمی کنه. صرفا بخاطر این که اولا بالای چند هزار سخت افزار تولید شده. ساپورت کردن همه ی این ها حجم خیلی زیادی می طلبه. بنابراین با گذشت زمان توصعه دهنده ها سخت افزار های قدیمی رو از رده خارج می کنن تا جا برای درایور های جدید باز بشه. وگرنه لینوکس الان به جای ۱۰۰ مگابایت بالای ۵۰۰ مگابایت میشد.
ولی برای شما که سخت افزار قدیمی دارید خوب طبیعی هست که کار کمی براتون مشکل بشه. به هر حال همون طور که خوتون فرمودید شما با درایور Vesa وارد محیط شدید و درایور انویدیا رو نصب کردید. کاربر معمولی هم که سخت افزار قدیمی داره یا از سیستم عامل قدیمی استفاده می کنه مثل ویندوز ایکس پی یا لینوکس ۲.۶ که به مشکل نخوره.

سیستم عامل گنو/لینوکس برخلاف ویندوز خیلی ماژولار هست. یعنی سیستم عامل از قطعات ریز تشکیل شده که همه به هم پیچ میشن یک سیستم عامل رو تشکیل میدن. خوبیش اینه که هر قطعه ای که برای شما مشکل ساز بود رو میتونید با یک قطعه ی دیگه تعویض کنید.
نکته ی بعدی این که من به شما قول میدم بیشتر از ۷۰٪ کاربرا و توصعه دهنده های گنو/لینوکس هیچ اهمیتی به این که سیستم عاملشون عمومی بشه یا نشه نمی دن. چون عمومی شدن گنو/لینوکس هیچ فرقی به حال اونا نداره. فک کنم فقط شرکت سازنده ی اوبونتو (که منفورترینشونم هست) از این قاعده مستثنی باشه چون وارد این بازار شده تا پول دربیاره. این موضوع ربطی به خاص بودن یا نبودنش هم نداره. همیشه کاربرای قدیمی گنو/لینوکس کاربران جدیدو تا حد توان راهنمایی می کنن ولی از کاربرای جدید هم انتظار می ره از خودشون پشتکار نشون بدن. نه این که یک kali linux نصب کنن به خیال این که الان هکر میشن و بعد با برخورد به اولین مشکل میان می گن لینوکس بدرد نمیخوره!! اتفاقا به نظرم ما اینجور کاربر ها رو نمی خوایم

سلام دوست خوبم. قضیه اصلا مربوط به ساپورت نیست. همونطور که گفتم درایور در مخازن موجوده و قابل نصب و من فکر میکنم هیچ کار سختی نبود که توسعه دهنده ها بیان و یه کاری بکنن که احتیاج به نوشتن اون یه کلمه در منوی بوت نباشه و مثل ورژن 16 مینت براحتی در حالت لایو بوت بشه. من منظورم شلختگی و ... است. با بخشی از حرفهای شما هم کاملا مخالفم.حداقل توزیع هایی مثل مینت ادعای عمومی کردن لینوکس رو دارن و اینو در تبلیغاتشون میبینیم ولی عملا با این شلختگی ها دارن شاخه ای که روش نشستن رو قطع میکنن. ضمنا ساپورت سخت افزاری و مخصوصا سخت افزارهای قدیمی همیشه یکی از تبلیغهای دنیای لینوکس بوده. مثل اینکه ما بگیم لینوکس امنه بعد یکی بیاد و بگه سیستم من ویروسی شد بعد ما بگیم توسعه دهنده ها براشون مهم نیست لینوکس امن باشه یا نه. منم میدونم لینوکس سیستم عامل نیست و یک فرهنگه ولی عمومی ترین بخشش همین سیستم عاملهای لینوکسیه که میتونه ویترین این فرهنگ باشه. بازم ممنونم و امیدوارم در کنار هم تجربه های کامپیوتری خوبی داشته باشیم.

V i r u s e r
19-09-2014, 23:26
سلام دوست خوبم. قضیه اصلا مربوط به ساپورت نیست. همونطور که گفتم درایور در مخازن موجوده و قابل نصب و من فکر میکنم هیچ کار سختی نبود که توسعه دهنده بیان و یه کاری بکنن که احتیاج به نوشتن اون یه کلمه در منوی بوت نباشه و مثل ورژن 16 مینت براحتی در حالت لایو بوت بشه. من منظورم شلختگی و ... است. با بخشی از حرفهای شما هم کاملا مخالفم.حداقل توزیع هایی مثل مینت ادعای عمومی کردن لینوکس رو دارن و اینودر تیلیغاتشون میبینیم ولی عملا با این شلختگی ها دارن شاخه ای که روش نشستن رو قطع میکنن. ضمنا ساپورت سخت افزارهای و مخصوصا سخت افزارهای قدیمی همیشه یکی از تبلیغهای دنیای لینوکس بوده. مثل اینکه ما بگیم لینوک امنه بعد یکی بیاد و بگه سیستم من ویروسی شد بعد ما بگیم توسعه دهنه ها براشون مهم نیست لینوکس امن باشه یا نه. منم میدونم لینوکس سیستم عامل نیست و یک فرهنگه ولی عمومی ترین بخشش همین سیستم عاملهای لینوکسیه که میتونه ویترین این فرهنگ باشه. بازم ممنونم و امیدوارم در کنار هم تجربه های کامپیوتری خوبی داشته باشیم.

سلام
لینوکس واقعا سیستم عامل نیست. یک پکیج نرم افزاری هستش. اخرین نسخش هم ۳.۱۶.۳
عرض کردم خدمتتون. با گذشت زمان برای کاهش حجم سیستم عامل. درایور سخت افزار های قدیمی از پکیج های پیشفرض سیستم عامل خذف میشن تا جا برای درایور های جدید باز بشه
فرض کنید اگر لینوکس مینت ۱ میلیون کاربر داشته باشه.. شاید ۱۰۰۰ نفرشون از کارت ۵۵۰۰ شما استفاده کنن. بالای ۲۰ هزار نفرشون هم از کارت های سری ۷۰۰ استفاده می کنن. حالا اگر شما جای توضیع کننده باشید کدوم درایور رو روی پکیج خودتون به صورت پیشفرض نصب می کنید؟ حالا این مقایسه ۲ سری سخت افزار بود. توضیع کننده باید بالای ۵۰۰ تا درایور برای سخت افزار های مختلف توی یک دی وی دی جا بده. پس طبیعی هست که درایور های سخت افزار های غیر معمول به صورت پیشفرض نصب نباشه
نکته ی بعدی این که شما که سخت افزارتون بروز نیست لازم نیست حتما از جدید ترین نسخه های نرم افزار ها استفاده کنید. در پست قبلی هم گفتم وقتی مایکروسافت پشتیبانی از سی پی یو های قدیمی رو از سیستم عاملش حذف می کنه کسی صداش در نمیاد و میرن ویندوز قدیمی رو نصب می کنن. ولی توی گنو/لینوکس این مشکل به حساب میاد؟
یک مثال دیگه میزنم.. الان به نظر شما چند درصد کاربرای کامپیوتر از کیبورد PS/2 استفاده می کنن؟ ۱٪؟ ارچ لینوکس تصمیم گرفت که پشتیبانی از این کیبورد ها رو در لینوکس به صورت ماژولار در بیاره. یعنی دقیقا همین زدن کلمه ی اضافه موقع بوت (که البته بعد از اولین بوت کاربر اونو به پیشفرض ها اضافه می کنه). به نظر شما ۹۹٪ بقیه کاربر ها باید یک لینوکس سنگین تر اجرا کنن تا اون ۱٪‌ لازم نباشه این کلمه رو استفاده کنن؟

در ضمن گنو/لینوکس هنوز از سخت افزار های قدیمی پشتیبانی می کنه. ولی نه به صورت پیشفرض و نه در جدید ترین نسخه ها! مثلا بعد از نسخه ی ۲.۴ لینوکس پشتیبانی از خیلی از سخت افزار ها قطع شد. در نسخه ی ۳ هم کلی از سخت افزار ها خارج شدن. کاربرای این سخت افزار ها ۲ راه دارن:
۱. کامپیوتر خودشونو ارتقاع بدن
۲. از نرم افزار قدیمی استفاده کنن. مثلا لینوکس ۲.۶ یا ۲.۴ که هنوز هم اپدیت های امنیتی براشون میاد

GHAGHALEELEE
20-09-2014, 00:05
من خودم بارها میخواستم بیام سراغ یکی از توزیع های لینوکس تا حداقل حداقل یک تجربه ای کرده باشم (امنیت و قدرت شخصی سازی و ... بماند).اما پیش خودم میگم وقتی من قرار از همون ابتدا با نصب درایوها به مشکل بخورم و برای هم مساله ای کلی وقت مجبور بشم بگذارم برای چی تست کنم . من همین چند روز پیش داشتم دنبال نرم افزارهای معادل میگشتم بعد دیدم برای ----S اصلا پلیر قدرتمندی وجود نداره (سرچ کردم و مشکل یکی از کاربران ایرانی در فروم خارجی هم بود) حالا چه برسه که بخواد کار DVBVIEWER در ویندوز رو برام انجام بده.یا همینطور potplayer در مقابل vlc.
کلا هم اینجور که متوجه شدم و از نوع مصرف کاربران هم پیدا هست لینوکس بیشتر برای مصارف سازمانی و تخصصی هست تا کاربران خانگی.فراموش نکنید سادگی و عدم استفاده از خط فرمان یکی از اولویتهای اصلی یک کاربر خانگی هست.(تعریف از خود نباشه حالا من همچین هم کاربر مبتدی نیستم).
خلاصه دیدم بجای این همه مشکلات و زمانی که میخوام برای لینوکس بگذارم برم نرم افزارهای تخصصی تر ویندوز رو یاد بگیرم بهتر هست.هر چند که خیلی دوست دارم یکبار یک شخصی سازی اساسی در یکی از توزیع های با میزکار KDE یا xfce کنم.:n16:

V i r u s e r
20-09-2014, 00:43
من خودم بارها میخواستم بیام سراغ یکی از توزیع های لینوکس تا حداقل حداقل یک تجربه ای کرده باشم (امنیت و قدرت شخصی سازی و ... بماند).اما پیش خودم میگم وقتی من قرار از همون ابتدا با نصب درایوها به مشکل بخورم و برای هم مساله ای کلی وقت مجبور بشم بگذارم برای چی تست کنم . من همین چند روز پیش داشتم دنبال نرم افزارهای معادل میگشتم بعد دیدم برای ----S اصلا پلیر قدرتمندی وجود نداره (سرچ کردم و مشکل یکی از کاربران ایرانی در فروم خارجی هم بود) حالا چه برسه که بخواد کار DVBVIEWER در ویندوز رو برام انجام بده.یا همینطور potplayer در مقابل vlc.
کلا هم اینجور که متوجه شدم و از نوع مصرف کاربران هم پیدا هست لینوکس بیشتر برای مصارف سازمانی و تخصصی هست تا کاربران خانگی.فراموش نکنید سادگی و عدم استفاده از خط فرمان یکی از اولویتهای اصلی یک کاربر خانگی هست.(تعریف از خود نباشه حالا من همچین هم کاربر مبتدی نیستم).
خلاصه دیدم بجای این همه مشکلات و زمانی که میخوام برای لینوکس بگذارم برم نرم افزارهای تخصصی تر ویندوز رو یاد بگیرم بهتر هست.هر چند که خیلی دوست دارم یکبار یک شخصی سازی اساسی در یکی از توزیع های با میزکار KDE یا xfce کنم.:n16:

سلام
دی وی بی رو اطلاعی ندارم ولی شما mPlayer را امتحان کنی بد نیست. قدرتمند ترین پلیر در حال حاضر هست که روی ویندوز هم پورت شده میتونید smplayer رو دانلود کنید که از mplayer استفاده می کنه.
یکی از خوبی ها یا بدی های گنو/لینوکس اینه که برنامه های گنو/لینوکس برای ویندوز پورت میشن ولی برنامه های ویندوز روی گنو/لینوکس نه. چون ازاد نیستن
در ضمن دوست عزیز بازار هدف گنو/لینوکس همونطور که گفتید برنامه نویس ها؛ سرور ها و کاربرای حرفه ای هست و دقیقا این بازار رو تخته کرده و ویندوز جلوی گنو/لینوکس در حال حاضر حرفی برای گفتن نداره
هدف گنو/لینوکس اصلا کاربر های معمولی نبوده. حالا یه سری توزیع اومدن کاربر های دسکتاپ رو هدف قرار دادند که کسی هم شاکی نیست. ولی دلیل نمیشه که همه ی توصعه دهنده ها همه ی کاراشونو تعطیل کنن و کار کاربرای دسکتاپ رو راه بندازن و مشکلات اونا رو برطرف کنن

vahidmir2000
20-09-2014, 01:52
یک مثال دیگه میزنم.. الان به نظر شما چند درصد کاربرای کامپیوتر از کیبورد PS/2 استفاده می کنن؟ ۱٪؟ ارچ لینوکس تصمیم گرفت که پشتیبانی از این کیبورد ها رو در لینوکس به صورت ماژولار در بیاره. یعنی دقیقا همین زدن کلمه ی اضافه موقع بوت (که البته بعد از اولین بوت کاربر اونو به پیشفرض ها اضافه می کنه). به نظر شما ۹۹٪ بقیه کاربر ها باید یک لینوکس سنگین تر اجرا کنن تا اون ۱٪‌ لازم نباشه این کلمه رو استفاده کنن؟

دوست من این تیکه از حرفاتون خیلی به دلم نشست و منطقی اومد. ممنونم که وقت گذاشتی و به حرفهام اهمیت دادی . در کل لینوکس رو دوست دارم و تا همیشه کاربر این مجموعه خواهم بود. بازم ممنون.

همینطور potplayer در مقابل vlc.

دوست من در زمینهء پلیر ، چه موزیک و چه فیلم هیچ کمبودی در دنیای لینوکس حس نخواهید کرد. همونطور که دوستمون هم فرمودند smplayer بسیار کامل و دوست داشتنیه.

Ali_RNT
22-09-2014, 10:45
سلام دوستان.از اونجا که مینت 17 LTS هستش میخوام بدونم تا کی ساپورت میشه؟؟؟

vahidmir2000
22-09-2014, 11:28
سلام دوستان.از اونجا که مینت 17 LTS هستش میخوام بدونم تا کی ساپورت میشه؟؟؟

سلام دوست من. تا آپریل 2019

Ali_RNT
30-09-2014, 16:00
سلام من یه مشکل کوچولو دارم.مینت ۱۷ kde روی سیستم من (نه روی همه سیستم ها) با صدا مشکل داره.صدا مدام قطع و وصل میشه (مثل اینکه یه سی دی کثیف رو پخش کنید!).ولی وقتی فیش اسپیکر رو به جلوی کیس میوصلم اینطور نیست.چند جا گفتن که درایور باید نصب شه.چیپ من ALC662 هست این نوشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم رفتم ولی ارور داد که تو عکس آوردم.میشه راه حلی ارايه بدید؟؟؟

vahidmir2000
30-09-2014, 16:15
ولی وقتی فیش اسپیکر رو به جلوی کیس میوصلم اینطور نیست.چند جا گفتن که درایور باید نصب شه.چیپ من ALC662 هست این نوشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم رفتم ولی ارور داد که تو عکس آوردم.میشه راه حلی ارايه بدید؟؟؟

جالبه فیش جلو و عقب هیچ فرقی با هم ندارن و تازه فیش های جلوی کیس گاهی ممکنه مشکل دار بشن. در ویندوز مشکلی ندارین با صدا؟

V i r u s e r
30-09-2014, 16:29
سلام من یه مشکل کوچولو دارم.مینت ۱۷ kde روی سیستم من (نه روی همه سیستم ها) با صدا مشکل داره.صدا مدام قطع و وصل میشه (مثل اینکه یه سی دی کثیف رو پخش کنید!).ولی وقتی فیش اسپیکر رو به جلوی کیس میوصلم اینطور نیست.چند جا گفتن که درایور باید نصب شه.چیپ من ALC662 هست این نوشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم رفتم ولی ارور داد که تو عکس آوردم.میشه راه حلی ارايه بدید؟؟؟

سلام
این مشکل توی سیستم عامل های دیگه نیست؟ ممکنه باگ لینوکس باشه. با ورژن های قدیمی تر یا جدید تر تست کنید ببینید که برطرف می شه یا نه
در مورد مشکل بعدی تون هم به نظر میاد کامپایلر نصب نیست.
توی مینت نمیدونم اسم پکیجش چیه ولی باید یه چیز تو مایه های binutils یا build-essential باشه. تو ارچ میدونم base-devel هست
اگر نشد می تونید پکیج های gcc و make رو نصب کنید. ۹۹٪‌ برنامه ها با همین ۲ تا کامپایل میشن
البته درایور های صدای خود لینوکس خوبن نباید احتیاج به درایور جدید باشه
اگر نشد OSSv4 رو نصب کنید شاید بهتر عمل کرد

Ali_RNT
30-09-2014, 17:53
روی ۱۵ سینامون هم همین مشکل هست...

راستی برای لینوکس هم فیل** شکن هست؟؟؟

V i r u s e r
30-09-2014, 19:31
روی ۱۵ سینامون هم همین مشکل هست...

راستی برای لینوکس هم فیل** شکن هست؟؟؟

به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست
بودن که هست. بستگی پروتکل مد نظرتون داره. پیشنهاد می کنم از پروتکل های ازاد استفاده کنید. مثل ssh و openVpn . حتما از یک پروتکل ایمن استفاده کنید
در کل به نظرم تور برای کار های عادی خیلی خوبه. اگر می خواید هزینه کنید خیلی اطلاع ندارم. خودم شخصا یک سرور مجازی دارم با SSH میرم که امنیتش بالا باشه

Ali_RNT
01-10-2014, 14:27
build-essential رو نصب کردم درایور نصب شد ولی تاثیری نداشت.OSS رو نصب کردم صدا کلا قطع شد.روی ویندوز این مشکل نبود نمیدونم چرا؟؟؟

V i r u s e r
01-10-2014, 17:19
build-essential رو نصب کردم درایور نصب شد ولی تاثیری نداشت.OSS رو نصب کردم صدا کلا قطع شد.روی ویندوز این مشکل نبود نمیدونم چرا؟؟؟

سلام
جدیدا تست کردید؟ خیلی عجیبه.. اصولا نباید خروجی جلو با عقب تفاوتی داشته باشه مگر اینکه یه پورت خراب باشه

Ali_RNT
01-10-2014, 19:44
جالبش اینه که اوبونتو رو هم که گرفتم مشکل مشابه ای رو داشت.سخت افزاری نیست.من فکر میکنم چیپم توسط ALSA ساپورت نمیشه...

Ali_RNT
03-10-2014, 12:35
راستی در مورد فیل*ر شکن هم تحقیق کردم دیدم کریو موجوده.براتون اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپلود کردم.بعد از دانلود:

فایل رو به پوشه ی Downloads کپی کنید.(به طور پیش فرض بعد از دانلود میره همونجا)

ترمینال رو باز کنید.

بنویسید:

و پسورد رو وارد کنید.

بنویسید

به جای ### شماره نسخه رو بنویسید.برای مثال فایلی که از لینک دانلود میکنید هست:

حالا شروع به نصب میکنه.بعد از نصب همونجا ازتون سرور و یوزر و پسورد رو میپرسه.تمام!

------------------------------------------------------------------

اگه خواستید تنظیمات رو عوض کنید توی ترمینال به ترتیب دستورات زیر رو بنویسید:

====================================

در ضمن دوست عزیز SETIZEN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تور رو معرفی کردند.برای نصب مرور گر تور به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و پس از دانلود فایل های آنرا استخراج کنید و در پوشه ای که فایل ها را استخراج کرده اید برنامه ی start-tor-browser را اجرا کنید...

behnamy01
01-02-2015, 16:17
دوستان میخوام mint رو نصب کنم، Cinnamon اینجا هم دقیقا مثل میزکار Cinnamon هستش که برای اوبونتو ارائه شده؟ چون از اون رو قبلا روی اوبونتو نصب کردم زیاد خوشم نیومد. سوال دومم هم اینه که Mint بر پایه debian بهتر نیست نصب کنم؟ چه فرقی داره؟ نرم افزارهاش بیشتر نیست؟

vahidmir2000
01-02-2015, 19:11
دوستان میخوام mint رو نصب کنم، Cinnamon اینجا هم دقیقا مثل میزکار Cinnamon هستش که برای اوبونتو ارائه شده؟ چون از اون رو قبلا روی اوبونتو نصب کردم زیاد خوشم نیومد. سوال دومم هم اینه که Mint بر پایه debian بهتر نیست نصب کنم؟ چه فرقی داره؟ نرم افزارهاش بیشتر نیست؟

سینامون همون سینامون هستش با مقداری شخصی سازی مخصوص مینت. مینت برپایهء دبیان اگر تجربه و شناخت کافی از دبیان دارید و ویژگی هاشو میشناسید میتونه براتون مناسب باشه ولی در کل مینت معمولی (بر پایهء ابونتو) سرراست تر و خودمونی تره ( کاربرپسندتر).

Milad4171
04-02-2015, 21:29
سلام مشکل کوچیک بودن فونتا و ناشناخته بودن فونت تاهوما تو مینت حل شدنی هست یا نه ؟

+
یه توضیح در مورد ویژه گی های ورژن های میمنت میتونید توضیح بدید؟
Cinnamon.
MATE
KDE
Xfce

مرسی

V i r u s e r
04-02-2015, 21:59
سلام مشکل کوچیک بودن فونتا و ناشناخته بودن فونت تاهوما تو مینت حل شدنی هست یا نه ؟

+
یه توضیح در مورد ویژه گی های ورژن های میمنت میتونید توضیح بدید؟
Cinnamon.
MATE
KDE
Xfce

مرسی
پروژه Wine یه فونت ازاد برای Tahoma داره
ولی اگر حوصلشو ندارید راحت ترین کار اینه که کل پوشه ی فونت های ویندوز رو در دایرکتوری زیر کپی کنید

در مورد نسخه های مینت عرض کنم که تفاوت اصلیشون در محیط کاربری پیشفرض هست
اگر اسم محیط ها رو در image search سرچ کنید میتونید تفاوت هاشونو ببینید و هرکدوم که نظرتونو جلب کرد نصب کنید.
بعد از نصب هم میتونید محیط کاربری رو عوض کنید

Milad4171
04-02-2015, 22:21
سلام ممنون بابت پاسخ.
به نظر شما از نظر رابط کاربری برتری ای نسبت به اوبونتو داره ؟ چون من اوبونتو قبلا کار کردم. خیلی راضی بودم.
نظرتون چیه؟

V i r u s e r
04-02-2015, 22:28
سلام ممنون بابت پاسخ. به نظر شما از نظر رابط کاربری برتری ای نسبت به اوبونتو داره ؟ چون من اوبونتو قبلا کار کردم. خیلی راضی بودم. نظرتون چیه؟ والا من نظری ندارم. تابحال با Unity کار نکردم. خودم با XFCE و KDE راحتم٬‌ با این که هیچکدوم تمام امکاناتی که می خوام رو ندارن. محیط دسکتاپ یه چیز سلیفه ای هست و باید خودتون راجع به این موضوع تصمیم گیری کنید. ولی همه ی محیط ها قابلیت های معمولی و Basic رو دارن

Milad4171
05-02-2015, 21:35
سلام
من الان ویندوز دارم و میخوام مینت رو نصب کنم! ( قبل اوبونتو داشتم )

میخوام ببینم باید پارتیشن هام رو یکی کنم یا لازم نیست ؟
بعد اینکه من هارد اکسترنال دارم میخوام ببینم داخل گنو / لینوکس هارد من شناخته میشه.
احتمال زیاد NTFS باید باشه. ولی اینکه میگید درست فرمت nTFS رو نمیخونه یعنی چی ؟ یعنی من در ارتباط با اطلاعات داخل هاردم به مشکل میخورم؟
از طرفی اگر بخوام فرمت اونم عوض کنم واسه انتقال اطلاعات در سیسیتم های دیگه به مشکل میخورم.
راه حل چیه ؟
+
برنامه ای مثل HYPER-V داریم داخل گنو/ لینوکس. مثل VMWARE
میخوام ببینم اگر لازم بشه یه موقعی سیستم عاملی رو مجازی اجرا کنم برنامه ای تو این زمینه موجود هست یا خیر ؟
مرسی

V i r u s e r
05-02-2015, 22:26
سلام
من الان ویندوز دارم و میخوام مینت رو نصب کنم! ( قبل اوبونتو داشتم )

میخوام ببینم باید پارتیشن هام رو یکی کنم یا لازم نیست ؟
بعد اینکه من هارد اکسترنال دارم میخوام ببینم داخل گنو / لینوکس هارد من شناخته میشه.
احتمال زیاد NTFS باید باشه. ولی اینکه میگید درست فرمت nTFS رو نمیخونه یعنی چی ؟ یعنی من در ارتباط با اطلاعات داخل هاردم به مشکل میخورم؟
از طرفی اگر بخوام فرمت اونم عوض کنم واسه انتقال اطلاعات در سیسیتم های دیگه به مشکل میخورم.
راه حل چیه ؟
+
برنامه ای مثل HYPER-V داریم داخل گنو/ لینوکس. مثل VMWARE
میخوام ببینم اگر لازم بشه یه موقعی سیستم عاملی رو مجازی اجرا کنم برنامه ای تو این زمینه موجود هست یا خیر ؟
مرسی

اگر منظورتون اینه که کلا میخواید ویندوز رو پاک کنید و فقط گنو/لینوکس داشته باشید. بله روش درستش اینه که هارد رو کاملا پارتیشن بندی کنید و با استاندارد های گنو/لینوکس پیش برید
ولی اگه فقط دنبال دوال بوت با ویندوز هستید٬‌ نیازی به این کار نیست و فقط کافیه یه پارتیشن رو خالی کنید تا روی همون پارتیشن نصبش کنید
هارد شما صد در صد شناخته میشه ولی من یه توضیحی راجع به NTFS میدم
فایل سیستم NTFS چون دست ساخته ی مایکروسافت هست و کد باز هم نیست٬ تمام درایور هایی که براش نوشته شده با استفاده از روش های مهندسی معکوس کشف و نوشته شده. به خاطر همین درایور های NTFS برای لینوکس وجود داره و استفاده ازشون برای خوندن اطلاعات هم هیچ مشکلی نیست چون به اطلاعات هارد دست نمیزنه. ولی اگر بخواید اطلاعات رو روی هارد بنویسید٬ با این که میتونید این کار رو انجام بدید ولی به نظر من بهتره که از یک فایل سیستم مطمئن تر استفاده کنید. چون ممکنه باگ هایی در درایور باشه که باعث خراب شدن اطلاعات بشه
فایل سیستم exFat هم ساخته ی مایکروسافت هست و در ویندوز ویستا به بعد پشتیبانی میشه٬‌ ولی به خاطر شباهت ساختاری که به Fat32 داره ساخت درایور براش راحت تر و مطمئن تر هست. به خاطر همین درایور exFat در لینوکس پایداری بیشتری داره. علاوه بر این٬‌ exFat محدودیت های Fat32 رو نداره. از طرفی در سیستم عامل گنو/لینوکس امکانات فایل سیستم NTFS برای شما غیر قابل استفاده هست.
اگر نیاز به نوشتن اطلاعات روی هاردتون دارید٬‌ بد نیست فایل سیستمشو به exFat تغییر بدید که در هر دو سیستم عامل به خوبی پشتیبانی میشه. اگر نه که همون NTFS هم براتون پاسخگو هست

--
راجع به مجازی سازی عرض کنم که اتفاقا در بحث مجازی سازی٬‌ سیستم عامل گنو/لینوکس به خاطر قابلیت های لینوکس حرف اول و اخر رو در این زمینه میزنه. برنامه مجازی ساز معمولی برای کاربر خانگی VirtualBox هست که هم ساده هست و هم امکانات قابل قبولی داره. ولی مجازی ساز های پیشرفته تر مثل KVM XEN QEMU VMWare و .. هم براش وجود داره

--
اما راجع به نصب. توصیه من به شما این هست که اولا از پارتیشن بندی اتوماتیک برنامه نصب استفاده نکنید. دوما اگر میخواید گنو/لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنید حتما از اطلاعات مهمتون کامل بکاپ بگیرید. و مرحله ی اخر اینه که حجم اون پارتیشنی رو که می خواید توش سیستم عامل رو نصب کنید یادداشت کنید که تو محیط نصب راحت تر بتونید پیداش کنید. کل اون پارتیشن هم برای ریشه اصلی سیستم عامل در نظر بگیرید و قطعه قطعه اش نکنید.

اگر می خواید فقط سیستم عامل گنو/لینوکس داشته باشید. حداقل ۳ پارتیشن به این ترتیب ایجاد کنید
۱. پارتیشن روت حدود ۲۰ الی ۵۰ گیگ
۲. پارتیشن Swap به مقدار رم موجود در سیستم + یک یا دو گیگابایت
۳. بقیه هارد برای دایرکتوری home/

سوالی بود در خدمتم

Milad4171
06-02-2015, 11:51
اگر منظورتون اینه که کلا میخواید ویندوز رو پاک کنید و فقط گنو/لینوکس داشته باشید. بله روش درستش اینه که هارد رو کاملا پارتیشن بندی کنید و با استاندارد های گنو/لینوکس پیش برید
ولی اگه فقط دنبال دوال بوت با ویندوز هستید٬‌ نیازی به این کار نیست و فقط کافیه یه پارتیشن رو خالی کنید تا روی همون پارتیشن نصبش کنید
هارد شما صد در صد شناخته میشه ولی من یه توضیحی راجع به NTFS میدم
فایل سیستم NTFS چون دست ساخته ی مایکروسافت هست و کد باز هم نیست٬ تمام درایور هایی که براش نوشته شده با استفاده از روش های مهندسی معکوس کشف و نوشته شده. به خاطر همین درایور های NTFS برای لینوکس وجود داره و استفاده ازشون برای خوندن اطلاعات هم هیچ مشکلی نیست چون به اطلاعات هارد دست نمیزنه. ولی اگر بخواید اطلاعات رو روی هارد بنویسید٬ با این که میتونید این کار رو انجام بدید ولی به نظر من بهتره که از یک فایل سیستم مطمئن تر استفاده کنید. چون ممکنه باگ هایی در درایور باشه که باعث خراب شدن اطلاعات بشه
فایل سیستم exFat هم ساخته ی مایکروسافت هست و در ویندوز ویستا به بعد پشتیبانی میشه٬‌ ولی به خاطر شباهت ساختاری که به Fat32 داره ساخت درایور براش راحت تر و مطمئن تر هست. به خاطر همین درایور exFat در لینوکس پایداری بیشتری داره. علاوه بر این٬‌ exFat محدودیت های Fat32 رو نداره. از طرفی در سیستم عامل گنو/لینوکس امکانات فایل سیستم NTFS برای شما غیر قابل استفاده هست.
اگر نیاز به نوشتن اطلاعات روی هاردتون دارید٬‌ بد نیست فایل سیستمشو به exFat تغییر بدید که در هر دو سیستم عامل به خوبی پشتیبانی میشه. اگر نه که همون NTFS هم براتون پاسخگو هست

--
راجع به مجازی سازی عرض کنم که اتفاقا در بحث مجازی سازی٬‌ سیستم عامل گنو/لینوکس به خاطر قابلیت های لینوکس حرف اول و اخر رو در این زمینه میزنه. برنامه مجازی ساز معمولی برای کاربر خانگی VirtualBox هست که هم ساده هست و هم امکانات قابل قبولی داره. ولی مجازی ساز های پیشرفته تر مثل KVM XEN QEMU VMWare و .. هم براش وجود داره

--
اما راجع به نصب. توصیه من به شما این هست که اولا از پارتیشن بندی اتوماتیک برنامه نصب استفاده نکنید. دوما اگر میخواید گنو/لینوکس رو در کنار ویندوز نصب کنید حتما از اطلاعات مهمتون کامل بکاپ بگیرید. و مرحله ی اخر اینه که حجم اون پارتیشنی رو که می خواید توش سیستم عامل رو نصب کنید یادداشت کنید که تو محیط نصب راحت تر بتونید پیداش کنید. کل اون پارتیشن هم برای ریشه اصلی سیستم عامل در نظر بگیرید و قطعه قطعه اش نکنید.

اگر می خواید فقط سیستم عامل گنو/لینوکس داشته باشید. حداقل ۳ پارتیشن به این ترتیب ایجاد کنید
۱. پارتیشن روت حدود ۲۰ الی ۵۰ گیگ
۲. پارتیشن Swap به مقدار رم موجود در سیستم + یک یا دو گیگابایت
۳. بقیه هارد برای دایرکتوری home/

سوالی بود در خدمتم

خوب . چون من تصمیم واسه انتقال کامل به گنو / لینوکس جدی هست در حال انتقال اطلاعاتم روی هارد اکسترنال هستم.
موضوعی این مطرح هست من یک بار روی وی ام نصب کردم که اگر مشکلی در نصب دارم حل بشه که مشکلی نبود فقط بعد از ریست شدن یک پیغام خطا واسه نشناختن مودم داد . من یک بار سیستم رو ریست کردم مشکل حل شد.
داخل مینت هم رفتم مودم و تمام قطعات رو راحت شناخت و خوشبختانه ارتباط خیلی خوبی باهاش برقرار کردم. به قول معرف خیلی کاربر پسند تر هست واسه من که میخوام کامل کوچ کنم به سمت لینوکس مطمئناً شروع خوبی رو تجربه میکنم.

یک سوال که مطرح هست اینه که کد های جاوا داخل فایل های متنی مثل ویندوز قابلیت اجرایی داره؟

مثلا بخوام یه فایل اسکریپت با new text بسازم. این قابلیت رو میشه در گنو / لینوکس انجام داد یا نیاز به برنامه های جانبی داره؟ چون چک کردم قابلیت تغییر فرمت فایل رو ندارم واسه Save as گرفتن از یک فایل متنی.
+
الان میخوام فونت تاهوما رو جایگزین فونت فارسی پیشفرض کنم. فونت رو دانلود کردم ولی اگر فقط بخوام در فولدر فونت بریزم فکر نکنم جایگزین بشه !!؟؟
بعد وقتی من وارد فولدر کامپیوتر میشم تب مربوطه به حالت نقره ای و سرد رنگ تبدیل میشه که یکم دلمو زد . مطمئناً میشه تغییرات داد . میخوام ببینم حالت ویزارد مثل تغییر رنگ در ویندوز وجود داره که من یک کم رنگ تب ها رو گرم تر کنم ؟

V i r u s e r
06-02-2015, 12:39
خوب . چون من تصمیم واسه انتقال کامل به گنو / لینوکس جدی هست در حال انتقال اطلاعاتم روی هارد اکسترنال هستم.
موضوعی این مطرح هست من یک بار روی وی ام نصب کردم که اگر مشکلی در نصب دارم حل بشه که مشکلی نبود فقط بعد از ریست شدن یک پیغام خطا واسه نشناختن مودم داد . من یک بار سیستم رو ریست کردم مشکل حل شد.
داخل مینت هم رفتم مودم و تمام قطعات رو راحت شناخت و خوشبختانه ارتباط خیلی خوبی باهاش برقرار کردم. به قول معرف خیلی کاربر پسند تر هست واسه من که میخوام کامل کوچ کنم به سمت لینوکس مطمئناً شروع خوبی رو تجربه میکنم.

یک سوال که مطرح هست اینه که کد های جاوا داخل فایل های متنی مثل ویندوز قابلیت اجرایی داره؟

مثلا بخوام یه فایل اسکریپت با new text بسازم. این قابلیت رو میشه در گنو / لینوکس انجام داد یا نیاز به برنامه های جانبی داره؟ چون چک کردم قابلیت تغییر فرمت فایل رو ندارم واسه Save as گرفتن از یک فایل متنی.
+
الان میخوام فونت تاهوما رو جایگزین فونت فارسی پیشفرض کنم. فونت رو دانلود کردم ولی اگر فقط بخوام در فولدر فونت بریزم فکر نکنم جایگزین بشه !!؟؟
بعد وقتی من وارد فولدر کامپیوتر میشم تب مربوطه به حالت نقره ای و سرد رنگ تبدیل میشه که یکم دلمو زد . مطمئناً میشه تغییرات داد . میخوام ببینم حالت ویزارد مثل تغییر رنگ در ویندوز وجود داره که من یک کم رنگ تب ها رو گرم تر کنم ؟

سلام
سوالتون رو راجع به جاوا متوجه نشدم. اگر منظورتون همون Java هست من تا جایی که اطلاع دارم کد قبل از اجرا باید کامپایل بشه.. نه؟ تاحالا ندیدم کدی که که کامپایل به jar نشده اجرا بشه. شاید اشتباه می کنم. در کل جاوا امکاناتی کمتر از ویندوز نداره. هر کاری که با جاوا ویندوز می کردید در گنو/لینوکس هم باید بتونید انجام بدید
برای نوشتن اسکریپت بازم متوجه منظورتون نشدم. منظورتون چه جور اسکریپتی هست؟ همه ی اسکریپت ها با text editor های معمولی نوشته میشن٬‌ برای ذخیره کردن با هر پسوندی که دوست دارید کافیه به اخر اسم فایل اون پسوند رو اضافه کنید. مثلا file.sh
فرمت همه ی فایل های متنی یکیه و فرقی با هم ندارن. در ویندوز هم همینطوری هست
برای اجرای فایل اسکریپت باید قبل از اجرا بهش اجازه ی اجرا بدید. در ترمینال با دستور chmod +x file میشه به اون فایل اجازه ی اجرا داد. در حالت پیشفرض فایل هایی که کاربر میسازه اجازه ی اجرا ندارن

نیازی به جایگزین کردن فونت نیست. بعد از این که فونت رو کپی کنید خود مرورگر فونت رو پیدا می کنه و در سایت هایی که لازم دارن استفاده می کنه. در text editor ها هم اگر می خواهید فارسی بنویسید می تونید از تنظیماتشون فونت رو انتخاب کنید

در مورد رنگ ها هم شما باید Theme مورد علاقتون رو پیدا کنید. برای همه ی محیط های دسکتاپ تم ها٬‌ ایکون ها و ویجت های مختلفی وجود داره که می تونید توی اینترنت سرچ کنید و پیدا کنید
به صورت پیشفرض هم یه سری تم نصب شده و میتونید از توی تنظیمات عوضشون کنید

Milad4171
06-02-2015, 12:46
ممنون بابت پاسختون.
من معمولا یه سری برنامه ها رو تو new text مینویسم بعد به فرمت مورد نظرم سیو میکنم خودش تبدیل به اون برنامه میشه . بله مطمئناً این موضوع وجود داره احتمالا من دقت نکردم .
معمولا یه سری فایل اسکریپت تو سیستم عامل دارم که داخلش یک سری دستور العمل هستن واسه اجرا یا حل یک سری کارا ( برنامه نویسی ) . که هر وقت احتیاج بهشون داشته باشم اجراشون میکنم.
پس موارد مثل هم هست فقط باید قبلش اجازه اجرا رو بدم ! این اجازه اجرا برای یک بار اجرا هست یا خیر ؟ ( یعنی با این کد اجزاره اجرای فایل هایی که میسازم رو کلا به سیستم عامل میدم ؟

V i r u s e r
06-02-2015, 12:54
ممنون بابت پاسختون.
من معمولا یه سری برنامه ها رو تو new text مینویسم بعد به فرمت مورد نظرم سیو میکنم خودش تبدیل به اون برنامه میشه . بله مطمئناً این موضوع وجود داره احتمالا من دقت نکردم .
معمولا یه سری فایل اسکریپت تو سیستم عامل دارم که داخلش یک سری دستور العمل هستن واسه اجرا یا حل یک سری کارا ( برنامه نویسی ) . که هر وقت احتیاج بهشون داشته باشم اجراشون میکنم.

منظورتون اسکریپت های batchfile و vbscript هست؟
در گنو/لینوکس اینجور اسکریپت ها به فراوانی استفاده میشن. Shell script ها که پسوند sh. دارن همون دستورات ترمینال توی یک فایل هستن که پشت سر هم اجرا میشن. معادل batchfile در ویندوز هست.
انواع دیگه اسکریپت مثل python perl و .. هم پرطرفدار هستن

پس موارد مثل هم هست فقط باید قبلش اجازه اجرا رو بدم ! این اجازه اجرا برای یک بار اجرا هست یا خیر ؟ ( یعنی با این کد اجزاره اجرای فایل هایی که میسازم رو کلا به سیستم عامل میدم ؟
بله فقط برای بار اول باید یک بار به اون فایل اجازه ی اجرا داده بشه. این برای افزایش امنیت هست تا فایل هایی مثل عکس و غیره که دلیلی برای اجرا شدن ندارن توسط بدافزار ها اجرا نشن

Milad4171
06-02-2015, 16:10
سلام دوباره.
سیستم عامل به خوبی نصب شد و خیلی هم خوب داره کار میکنه. فقط من یک اشتباهی کردم. موقع نصب اشتباهاْ به جای کیبورد فارسی سیستم عامل رو فارسی کردم. یعنی الان منوها و متن ها بعضی هاشون فارسی هست و صفحات هم راست چین شدن ! گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
مشکلات دیگه ای هم که فعلا باهاش درگیر هستم

۱- چطور باید فونت تاهوما رو به لیست فونت ها اضافه کنم ؟‌
۲- در قسمت زبان ها قسمت System Local باز نمیشه. فکر کنم زبان سیستم رو باید اونجا عوض کنم ولی هرچی پسورد رو میزنم بازش نمیکنه !

ویرایش :‌ مشکل شماره ۲ با ریست کردن حل شد ./

V i r u s e r
06-02-2015, 18:01
سلام دوباره.
سیستم عامل به خوبی نصب شد و خیلی هم خوب داره کار میکنه. فقط من یک اشتباهی کردم. موقع نصب اشتباهاْ به جای کیبورد فارسی سیستم عامل رو فارسی کردم. یعنی الان منوها و متن ها بعضی هاشون فارسی هست و صفحات هم راست چین شدن ! گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
مشکلات دیگه ای هم که فعلا باهاش درگیر هستم

۱- چطور باید فونت تاهوما رو به لیست فونت ها اضافه کنم ؟‌
۲- در قسمت زبان ها قسمت System Local باز نمیشه. فکر کنم زبان سیستم رو باید اونجا عوض کنم ولی هرچی پسورد رو میزنم بازش نمیکنه !

ویرایش :‌ مشکل شماره ۲ با ریست کردن حل شد ./

با فرض اینکه فونت ها در مسیر home/user/fonts/ باشن٬ دستورات زیر رو باید بزنید

Milad4171
08-02-2015, 21:31
سلام.
من به یک مشکلی برخوردم.
متاسفانه فلش من فرمتش exfat هست و داخل سیستم نمیشناسه. میخوام فرمتش کنم به fat32 که لااقل داخل لینوکس بشناسه. ولی ارور زیر رو میده

میتونم فرمت کنم فلشم رو؟؟ یا باید بزنم به ویندوز با اون فرمت کنم؟؟:n27:

V i r u s e r
08-02-2015, 21:42
سلام.
من به یک مشکلی برخوردم.
متاسفانه فلش من فرمتش exfat هست و داخل سیستم نمیشناسه. میخوام فرمتش کنم به fat32 که لااقل داخل لینوکس بشناسه. ولی ارور زیر رو میده

میتونم فرمت کنم فلشم رو؟؟ یا باید بزنم به ویندوز با اون فرمت کنم؟؟:n27:
سلام
باید exfat-utils و exfat-fuse رو نصب کنید تا بتونید فایل سیستم exfat رو باز کنید.
برای فرمت کردن هم دستور زیر رو با دسترسی روت بزنید تا فلش با فرمت fat32 فرمت بشه. برای فرمت کردن پارتیشن نباید مونت بشه

حواستون باشه به جای sdc1 پارتیشن درست رو انتخاب کنید. وگرنه ممکنه یه درایو دیگه رو فرمت کنید. برای دیدن لیست همه ی پارتیشن ها میتونید از fdisk -l استفاده کنید

Milad4171
08-02-2015, 22:00
یه سوال
من چندین و چند دستور رو میزنم ولی همش پیغام خطا میده . احتمال داره دسترسی رووت نداشته باشم. درسته ؟
چطور متوجه بشم که یوزرم دسترسی رووت رو داره ؟؟
ببخشید اگر سوالام خیلی ابتدایی هست :n02:

V i r u s e r
08-02-2015, 22:09
برای اینکه بفهمید دسترسی روت دارید یا نه٬ کافیه به اخرین حرف روی prompt نگاه کنید. # یعنی روت. $ یعنی غیر روت
مثلا:

میشه دسترسی غیر روت

میشه دسترسی روت
اگر دقت کنید من قبل از هر دستوری که مینویسم یک علامت # یا $ قبل از دستور میزارم تا مشخص بشه که دستور با چه سطح دسترسی باید اجرا بشه
برای گرفتن دسترسی روت ۲ راه هست
دستور su:

بعد از زدن این دستور باید رمز کاربر روت رو وارد کنید
استفاده از دستور sudo که یک دستور رو با سطح دسترسی روت اجرا میکنه:

برای استفاده از sudo اولا نام کاربری شما باید اجازه ی استفاده از sudo رو قبلا داشته باشه. برای اینکه به کاربری اجازه ی استفاده از sudo داده بشه میشه اون کاربر رو به گروه sudo (یا در بعضی توزیع ها گروه wheel) اضافه کرد

دستور sudo از کاربر رمز خودش رو میخواد نه رمز روت رو

behnamy01
09-02-2015, 10:40
دوستان هر نرم افزاری که روی اوبونتو نصب میشه، روی مینت اوبونتویی هم نصب میشه؟

vahidmir2000
09-02-2015, 12:37
دوستان هر نرم افزاری که روی اوبونتو نصب میشه، روی مینت اوبونتویی هم نصب میشه؟

بله. کاملا با هم هماهنگن :)

ghdc
11-02-2015, 09:37
سلام
چرا کیبورد مینت یه دفعه گیر میکنه
مثلااااااااااااااا
این ججججوری میشه
چه طوری این کیبورد رو مثل کیبورد ویندوز کنم

دوم
تاچ پد نت بوک م کار نمیکنه اصلا و توی xfce-mouse-settings من اصلا هیچ اسم و تیک toch pad ندارم

شرکت شم اصلا توی سایت ش نداره لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو فقط ویندوز داره

مدل ش

Milad4171
12-02-2015, 21:02
سلام . واسه تنظیم فونت تاهوما روی مینت با توضیحات دوستان عملا لقمه رو دور سرم گردوندم.
با باز کردن فونت و اینستال کردنش به لیست فونت ها اضافه شد
فقط موضوع اینه که من در فایرفاکس فونت پیش فرض رو تغییر دادم الان که تاهوما رو انتخاب میکنم تغییری نمیکنه. راهکار چی هست که کلا تمام فونت های فارسی در سیستم تاهوما بشن؟

milad_gta
12-02-2015, 21:11
سلام . واسه تنظیم فونت تاهوما روی مینت با توضیحات دوستان عملا لقمه رو دور سرم گردوندم.
فقط موضوع اینه که من در فایرفاکس فونت پیش فرض رو تغییر دادم الان که تاهوما رو انتخاب میکنم تغییری نمیکنه. راهکار چی هست که کلا تمام فونت های فارسی در سیستم تاهوما بشن؟

خوبی میلاد جان ؟ :n02:

مرورگر ها یک سری تنظیمات پیشفرض برای style دادن به ساختار سایت ها دارند، این تنظیمات وقتی اعمال میشه که طراح سایت برای بخش خاصی تنظیمات پیشفرض تعیین نکرده باشه. با این حال تو فایرفاکس جایی که فونت هات رو انتخاب میکنی، رو advanced کلیک کن، تو پنجره ای که باز میشه تیک allow pages to choose their own fonts ... رو بردار باید درست بشه.

vahidmir2000
12-02-2015, 23:23

برای نصب فونت در گنو/لینوکس کافیه در دایرکتوری Home یک پوشه به نام fonts. بسازین و هر فونتی رو خواستین توش کپی کنید و تمام... به همین راحتی. البته روش خودتون هم برای نصب تک تک فونتها عملی هستش.

در قسمت Appreances یک بخش هم برای تنظیم فونت قسمتهای مختلف سیستم داره که خود فونت و سایز و ... رو میتونید تنظیم کنید.

Milad4171
13-02-2015, 21:54
با سلام.
با مشکل جدید در خدمتتون هستم :n02:
سیستم من درایور گرافیکم رو شناخته بود ولی روال حالت پیشفرض نبود من روی حالت پیشفرض گذاشتمش ( Nvidia ) اما به نظر میرسه برنامه ی وینه رو غیر فعال کرده من فکر کردم نصب نشده ولی مطمپن بودم که نصبه. وقتی روی برنامه کلیک میکنم این اخطار رو میده

V i r u s e r
13-02-2015, 22:12
confirm رو بزنید
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

Milad4171
16-02-2015, 23:59
سلام
یک مشکل جدید.
من وقتی برنامه ای (‌یا بازی )‌ رو باز میکنم به به حالت فول اسکرین هست . وقتی از اون برنامه خارج میشم یک چهارم از صفحه من فعاله. مجبورم ریست کنم تا مشکل برطرف بشه. (‌ تمام صفحه در گوشه ی چپ بالا قرار میگیره )

Ali_RNT
17-02-2015, 05:55
سلام
یک مشکل جدید.
من وقتی برنامه ای (‌یا بازی )‌ رو باز میکنم به به حالت فول اسکرین هست . وقتی از اون برنامه خارج میشم یک چهارم از صفحه من فعاله. مجبورم ریست کنم تا مشکل برطرف بشه. (‌ تمام صفحه در گوشه ی چپ بالا قرار میگیره )

منظورتون اینه که رزولوشن تغییر میکنه یا فقط یک چهارم ضفحه رو نشون میده؟ یا بهتر بگم، بعد از بازی شما همه ی جزئیات دسکتاپ و منو ها رو میبینید؟

توی یه سری سایت ها سرچ کردم و گفتن که این یه باگه. کارت گرافیکتون چیه؟

یه راه برای اینکه راحت درستش کنید:

روی دسکتاپ راست کلیک کنید و یه فایل متنی ایجاد کنید. اسمشو هر چی خواستید بذارید.

فایل رو باز کنید و دو خط زیر رو توش بنویسید:

و اونو ذخیره کنید. حالا روش راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید. بعد به تب permission برید و کنار is executable یا چیزی شابه اون تیک بذارید. از این به بعد میتونید با دوبار کلیک روی این فایل، رزولوشن صفحه رو به بهترین حالت برگردونین.

موفق باشید...

behnamy01
18-02-2015, 09:22
دوستان من شنیده بودم یک قسمت هایی از کدهای mint که با اوبونتو تفاوت ایجاد کرده رو کد بسته کردن و دیگه اون قسمت ها اوپن سورس نیست. میخواستم بپرسم این مساله میتونه باعث بشه اون اعتمادی که ما به اوبونتو از لحاظ نداشتن کد مخرب داریم رو به Mint نداشته باشیم؟

Milad4171
18-02-2015, 18:48
سلام دوستان.
من فلش پلیر رو با خود فایرفاکس دانلود کردم و یک فایل زیپ شده واسم دانلود کرد. حالا موضوع اینه که من این فایل رو چطور میتونم نصب کنم روی مرورگرم ؟

1376MAXIMUM
18-02-2015, 22:18
سلام دوستان.
من فلش پلیر رو با خود فایرفاکس دانلود کردم و یک فایل زیپ شده واسم دانلود کرد. حالا موضوع اینه که من این فایل رو چطور میتونم نصب کنم روی مرورگرم ؟
دستور زیر رو رو حالت سوپر یوزر بزنید ببینید نصب میشه
apt-get install flash-plugin
این دستور که از مخازن apt احتمالا نصب میکنه براتون
اون فایل دانلودی خودتون چیه توش؟ اکسترکتش کنید اگر یک فایل با پسوند deb بود که بزنید روش مثل ویندوز نصب میشه اگر نبود احتمالا باید کامپایلش کنید

Milad4171
20-02-2015, 11:35
سلام.
من میخوایم ببینم آخرین برنامه هایی که نصب کردم کجا میشه پیداشون کرد. تو ویندوز با تفکیک رنگ در منو استارت وجود داشت یا مثلا شرتکات میشد در دسکتاپ

من یه برنامه نصب کردم. ولی نه تو منو میتونم پیداش کنم نه جای دیگه.
رو برنامه نصب نشده دوباره که کلیک میکنم میگه این برنامه نصب شده ولی موضوع اینه که من از کجا این برنامه رو پیدا کنم؟؟؟:n13:

V i r u s e r
20-02-2015, 11:41
سلام.
من میخوایم ببینم آخرین برنامه هایی که نصب کردم کجا میشه پیداشون کرد. تو ویندوز با تفکیک رنگ در منو استارت وجود داشت یا مثلا شرتکات میشد در دسکتاپ

من یه برنامه نصب کردم. ولی نه تو منو میتونم پیداش کنم نه جای دیگه.
رو برنامه نصب نشده دوباره که کلیک میکنم میگه این برنامه نصب شده ولی موضوع اینه که من از کجا این برنامه رو پیدا کنم؟؟؟:n13:

با دستور زیر میتونید بفهمید که اسم فایل اجرایی برنامه چیه

Milad4171
20-02-2015, 12:40
با دستور زیر میتونید بفهمید که اسم فایل اجرایی برنامه چیه

درود .
بسیار ممنون
من داشتم تاپیک مک رو میخوندم این پست شما رو دیدم
به نظر شما امکان داره لب تاپ من هم واسه لینوکس بهینه نشده باشه.
من حس میکنم مصرف باطری من بسیار زیاد شده. یعنی من قبلا حدودا ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت بعد از فول شارژ استفاده میکردم تا ۱۰ درصد که شارژش کنم.
اما الان حس میکنم این مصرف خیلی زیاد شده و شاید به کمتر از ۱ ساعت و نیم هم رسیده باشه .
امکان داره بخاطر نوع سخت افزار باشه.
سوال من اینه که اصلا ما سیستمی داریم که مطابق با گنو لینوکس تهیه شده باشه ؟؟؟ :n13:

V i r u s e r
20-02-2015, 13:17
درود .
بسیار ممنون
من حس میکنم مصرف باطری من بسیار زیاد شده. یعنی من قبلا حدودا ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت بعد از فول شارژ استفاده میکردم تا ۱۰ درصد که شارژش کنم.
اما الان حس میکنم این مصرف خیلی زیاد شده و شاید به کمتر از ۱ ساعت و نیم هم رسیده باشه .
سوال من اینه که اصلا ما سیستمی داریم که مطابق با گنو لینوکس تهیه شده باشه ؟؟؟ :n13:

سلام
درایور های لینوکس خیلی بهتر از مک هست٬ ولی خوب به خوبی ویندوز هم نیست.
برای افزایش باطری راه کار هایی هست..
میتونید laptop-mode-tools رو نصب و کانفیگ کنید ولی من این رو به تازه کار ها پیشنهاد نمی کنم٬ چون اگر درست تنظیم نشه اذیت میکنه٬ مثلا موس بعد از ۱۰ ثانیه از کار میافته یا وایرلس قطع می شه و .. خودمم ازش استفاده نمیکنم
یک روشی که خودم استفاده می کنم از کار انداختن یکی از هسته های پردازنده هست٬ چون با لپتاپ کار سنگین انجام نمیدم خیلی وجود دو هسته مهم نیست. ولی بدیش اینه که بعضی وقت ها که کار های سنگین دارم باید سیستم رو ریستارت کنم که هسته ی دوم رو فعال کنم
در کل گنو/لینوکس نسبت ویندوز مصرف باطریش یه مقداری بیشتره ولی در حد ۱۰ تا ۲۰ دقیقه باید تاثیر داشته باشه نه ۲ ساعت

shengo_k
20-02-2015, 15:00
درود .
بسیار ممنون

به نظر من کرنل (هسته) لینوکستون رو عوض کنید تا مشکلتون حل بشه یکی از دوستای منم همین مشکل براش ایجاد شده بود هسته رو عوض کرد مشکلش برطرف شد

shengo_k
20-02-2015, 15:01
درود .
بسیار ممنون

به نظر من کرنل (هسته) لینوکستون رو عوض کنید تا مشکلتون حل بشه یکی از دوستای منم همین مشکل براش ایجاد شده بود هسته رو عوض کرد مشکلش برطرف شد

u-cant30me
29-03-2015, 20:09
با سلام خدمت اساتید گرامی من میخوام با لینوکس آشنا بشم و با توزیع مینت میخوام شروع کنم البته در کنار ویندوز
ولی دوتا مشکل داشتم
1.مینت با DVD تو لپ تاپ بوت نشد فکر کنم گیر از UEFI باشه...
2.تونستم مشکل اول رو با ایجاد فلش بوت حل کنم اما در حین نصب پارتیشن بندی هاردم رو در کل حجم هاردم نشون داد و فهمیدم که اگه ادامه بدم یعنی فرمت کردن کل هاردمو باقی قضایا

رفتم سراغ توزیع کوبونتو و نصب اون با موفقیت اما خیلی پیچیده شد کار و دلم رو زد

الان یک فکری به سرم زده اونم اینکه با کوبونتو پارتیشن مربوطه رو آماده نصب منم(آماده سازی بوت و سواپ و...)و در آخر نصب توزیع مینت تو لپ تاپ...
به نظر شما موفق میشم یا نه؟؟؟
اگه جواب نه هستش چی کار کنم که بتونم توزیع مینت رو تو لپ تاپ در کنار ویندوز نصب کنم...:n36:

ممنونم از شما ببخشید که سرتون رو درد آوردم...:n16:

V i r u s e r
29-03-2015, 23:14
با سلام خدمت اساتید گرامی من میخوام با لینوکس آشنا بشم و با توزیع مینت میخوام شروع کنم البته در کنار ویندوز
ولی دوتا مشکل داشتم
1.مینت با DVD تو لپ تاپ بوت نشد فکر کنم گیر از UEFI باشه...
2.تونستم مشکل اول رو با ایجاد فلش بوت حل کنم اما در حین نصب پارتیشن بندی هاردم رو در کل حجم هاردم نشون داد و فهمیدم که اگه ادامه بدم یعنی فرمت کردن کل هاردمو باقی قضایا

رفتم سراغ توزیع کوبونتو و نصب اون با موفقیت اما خیلی پیچیده شد کار و دلم رو زد

الان یک فکری به سرم زده اونم اینکه با کوبونتو پارتیشن مربوطه رو آماده نصب منم(آماده سازی بوت و سواپ و...)و در آخر نصب توزیع مینت تو لپ تاپ...
به نظر شما موفق میشم یا نه؟؟؟
اگه جواب نه هستش چی کار کنم که بتونم توزیع مینت رو تو لپ تاپ در کنار ویندوز نصب کنم...:n36:

ممنونم از شما ببخشید که سرتون رو درد آوردم...:n16:
یه عکس از disk management توی ویندوز بزارید ببینیم وضعیت پارتیشن بندی هاردتون چطور بوده
این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که پارتیشن ها به صورت dynamic باشه.
البته اوبونتو هم نباید بتونه روی dynamic نصب بشه.. شاید در ورژن های جدید ساپورتش رو اضافه کردن

u-cant30me
02-04-2015, 18:53
یه عکس از disk management توی ویندوز بزارید ببینیم وضعیت پارتیشن بندی هاردتون چطور بوده
این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که پارتیشن ها به صورت dynamic باشه.
البته اوبونتو هم نباید بتونه روی dynamic نصب بشه.. شاید در ورژن های جدید ساپورتش رو اضافه کردن

اینم تصویری که خواسته بودین...

Milad4171
12-04-2015, 19:27
سلام
من دو سه بار هاردمو فول فرمت کردم. بایوس رو ریست کردم اما بوت اوبونتو همچنان هست.
کسی نمیدونه موضوع چیه؟
:n13:

V i r u s e r
12-04-2015, 20:15
سلام
من دو سه بار هاردمو فول فرمت کردم. بایوس رو ریست کردم اما بوت اوبونتو همچنان هست.
کسی نمیدونه موضوع چیه؟
:n13:

سلام
به احتمال زیاد درست فرمت نکردید.
اگر منظورتون فول فرمت یعنی اینکه دوباره از نو پارتیشن بندی کردن باشه باید بوت لودر هم باهاش پاک بشه. اصلا وقتی ویندوز نصب می کنید باید بوت لودر خودش رو نصب کنه.
اگر مشکلی برای پارتیشن بندی مجدد ندارید میتونید از محیط لایو این دستور رو اجرا کنید تا اطلاعات پارتیشن بندی هارد کاملا پاک بشه تا بتونید دوباره پارتیشن بندی کنید:

به جای x باید حرف مربوط به هارد رو بزارید. اگر فقط یک هارد دارید معمولا حرف a هست.
دقت کنید با این کار تمام اطلاعات روی هارد پاک میشه و باید دوباره ویندوز نصب کنید

----
اگر هم منظورتون از فول فرمت فقط پارتیشن اوبونتو بود در اون صورت منطقیه که بوت لودر پاک نشه چون توی یک پارتیشن جدا نصب شده.
روش درست بازسازی mbr توسط دیسک ویندوز هست که تو بخش ویندوز بپرسید راهنماییتون میکنن

اینم تصویری که خواسته بودین...
طبق اینجا نباید مشکلی باشه. البته باید نوع پارتیشن رو به primary تغییر بدید
اگر مطمئنید که مراحل نصب رو درست پیش رفتید پیشنهاد من اینه که تنظیمات بوت کامپیوتر رو از uefi به bios تغییر بدید و هارد رو مجددا با روش mbr پارتیشن بندی کنید.
نصب گنو/لینوکس روی هارد های gpt یک مقدار پیچیده هست که برای تازه کار ها ممکنه یکم دردسر درست کنه.

animo
19-05-2015, 08:32
سلام دوستان ،
اول : خدایی دمتون گرم ، وقت میذارید و کمک میکنید
دوم : به امام زمان قاطی کردم ، یک سوال :
ببینم توی فضای لینوکس اگه بخواهیم کاری بکنیم ، باید دستور اون رو بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من الان حدود 3 روزه که دارم مطالب رو میخونم ، هر کسی که میاد فقط یکسری دستورات رو میگه که باید نوشته و عمل بشه!!!!
اگه اینطوره که خدایی دم ویندوز گرم ، بمولا اولین نفره که وارد بهشت میشه
ببخشیدا، خیلی حرفیدم اخه گیج شدم

1376MAXIMUM
19-05-2015, 09:57
سلام دوستان ،
اول : خدایی دمتون گرم ، وقت میذارید و کمک میکنید
دوم : به امام زمان قاطی کردم ، یک سوال :
ببینم توی فضای لینوکس اگه بخواهیم کاری بکنیم ، باید دستور اون رو بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من الان حدود 3 روزه که دارم مطالب رو میخونم ، هر کسی که میاد فقط یکسری دستورات رو میگه که باید نوشته و عمل بشه!!!!
اگه اینطوره که خدایی دم ویندوز گرم ، بمولا اولین نفره که وارد بهشت میشه
ببخشیدا، خیلی حرفیدم اخه گیج شدم
خوب میخواهی چیکار کنی گیجی نداره خیلی راحته
بستگی داره میخواهی چیکار کنی
اتفاقا لینوکس مینت راحته خیلی شبیه ویندوز
خیلی از کار ها هم مثل ویندوز انجام میشه
مثلا نصب نرم افزار خیلی تفاوت ندازه شما نیاز نداری همه نرم افزار ها تو با ترمینال نصب کنی میتونی مثل گوشی مثلا از اپ استورش نصب کنی البته اسمشو یادم نیست چی بود ولی یه قسمت مثل اون داره

animo
21-05-2015, 05:27
سلام دوستان عزیز ،
من مینت رو دانلود کردم ، بعدش رایت کردم روی دی وی دی ، تا اینجاش حل ؛
حالا میخام ببینم بصورت لایو چطوری میشه؟؟
والا من هر چی گشتم توش ، چیزی تو این مایه ها ندیدم !!!!
در صورت امکان ، لطف کنین راهنماییم کنین
دمتون گرم

animo
21-05-2015, 05:32
اینم فایلهای درون دی وی دی :

1376MAXIMUM
21-05-2015, 07:46
اینم فایلهای درون دی وی دی :
دی وی دی تون مشکلی نداره و اوکی هست
برای لایو مینت کاری لازم نیست انجام بدید فقط دی دو دیو بزارید و بوتش کنید خودش سیستم عامل رو بالا میاره بعد اون گوشه براتون ایکن نصب داره بزنید روش میتونید نصبش هم بکنید فقط مواضب باشید که کل هاردتون رو فرمت نکنید حتما اول رو ویژوال باکسی چیزی نصبش کنید که اشنایی داشته باشید اما لایو خطری نداره همین جوری بوتش کنید حله میاره خودش
تو لایو ممکنه یه مقدار کند باشه چون داره از دی وی دی میخونه و سرعتش خوب به طبع خیلی پایین تر از هارد هست طول میکشه یه خورده
اگر نصبش کنید درست میشه
هیچ کدی هم نمیخواهد راحته همین بود که گفتم
بدون کد هست
ترمینال که توش کد ها رو مینویسیم معمولا خیلی استفاده نمیشه فعلا براتون تا نصبش بکنید و یه خورده باهاش کار بکنید یه جوری مثل سی ام دی ویندوز هست نیازی نیست حتما با اون کار کنید ولی با اونم میشه کار انجام داد مثل سی ان دی گاهی وقتا راحت تره یه کاری رو با ترمینال انجام بدیم در حالت عادی استفاده چندانی نداره

animo
21-05-2015, 18:29
داداشهای گلم ، دست همتون درد نکنه ،
دست به خاک بزنین طلا بشه ،
حل شدش ؛
فقط ببخشیدا ، ببخشیدا ، ببخشیدا
جان مولا یکم ساده تر بگین ، بخدا کپ کرده بودم ، گفتم چی هستش این!!!
بابا خبری نیستش؛
یکی مثل من که تازه میخاد شروع کنه ، بمولا می گرخه !!!
ولی نوکر همتونم دمتون گرم

animo
21-05-2015, 18:33
عذر میخوام ، حرفم یادم رفت ؛
خب داداشهای گلم ،
من برای برنامه نویسی از کجاش شروع کنم؟
برنامه نویسی تحت سیستم ؟ یا تحت وب؟
خلاصه مطلب
ریش و قیچی دست شماست
من تصادفیدم ، حداقل حداقل 1 سال خنه نشینم !!!

طبق معمول ، بزرگواری کنین راهنماییم کنین ، بمولا خیلی انسان شرافتمندی هم هستین ، شما

animo
24-05-2015, 01:06
salam doostan
bebakhshid bekhatere tayp
chetori farsish konam ino?>
ba menit oomadam

animo
24-05-2015, 03:33
سلام مجدد ،
بابت پیغام بالا عذر میخوام ، با لینوکس بود فارسی نداشت !!!
دوستان من میخوام این فایل رو روی فلاش بریزم و بعد روی سیستم نصبش کنم
منظورم همون لینوکس هستش
اصلا امکانش هست؟
اگر ممکنه میشه راهنماییم کنین
بازم ممنون از کمکهاتون

1376MAXIMUM
24-05-2015, 09:02
سلام مجدد ،
بابت پیغام بالا عذر میخوام ، با لینوکس بود فارسی نداشت !!!
دوستان من میخوام این فایل رو روی فلاش بریزم و بعد روی سیستم نصبش کنم
منظورم همون لینوکس هستش
اصلا امکانش هست؟
اگر ممکنه میشه راهنماییم کنین
بازم ممنون از کمکهاتون
هاااا
چه فایلی رو؟
اگر نصب لینوکس روی فلش منظورتونه اره میشه منم کردم یه فلش از ۸ به بالا میخواهید من توصیه میکنم ۱۶ بردارید قیمتش هم زیاد نباشه و حافظه هم کافی باشه فکر کنم با ۳۰-۳۵ میشه یه فلش ۱۶ خرید فکر کنم یو اس بی ۳ هم باشه
به هر حال فلشتون رو میزنید به سیستم موقعی که انتخاب میکنید روی کدوم فضا میخواهید نصب کنید سیستم عامل رو ادرس دهی رو روی فلش میزنید و بوت لودرش یادتون نره حتما روی فلش باید نصب بشه همراه سیستم عامل
البته رو سیستم های دیگه تست نکردم ولی احتمال میدم یه سری مشکلات به دلیل درایور ها و بهینه سازی باشه ولی خوب چیز چندان مهمی فکر نکنم اتفاق بیوفته
نکته: روی فلش از روی هارد بسیار کند تره حتی اگر یو اس بی ۳ باشه و این که عمر فلش رو کم میکنه سیستم عامل نیاز به خوندن و نوشتن مداوم داره فلش زیر فشار میره
توصیه میکنم رو همون هارد بزارید باشه فعلا دستکاریش نکنید یه خورده اشنا بشید باسیستم عامل بعد این کار ها رو انجام بدید فعلا همون امکانات رو یه مقدار استفاده کنید که استرس هیجان سیستم جدید و محیط متفاوتش بخوابه بعد
اون فارسی کردن رو هم برید تو تنظیمات همون تو استارت فکر کنم باشه رو تنظیمات زبان و کشور یا منطقه هست کشور رو همین ایران بزنید چون ساعت رو هی به هم میریزه و تفاوتی هم نداره که کجا بزنید تحریم وجود نداره تو لینوکس جزو قوانین مجوزش هست بخونید متوجه میشید
دیگه برای زبون برنامه نویسی میتونید از سی و جاوا و پایتون استفاده کنید هم تو ویندوز کاربرد داره هم لینوکس البته پایتون خیلی خیلی کم رو ویندوز هست بیشتر وب و اینا هست

V i r u s e r

Ali_RNT
24-05-2015, 09:26
درود دوستان،

برای برنامه نویسی من خودم از برنامه نویسی سیتم شروع کردم و به عنوان اولین زبان C رو یاد گرفتم، حالا هم دارم C++ و پایتون رو یادمیگیرم.برای شروع سی هم میتونین کتاب جعفرنژاد رو بخونین، برای سی پلاس من خودم دارم دیتل رو میخونم (انگلیسیه)

برای نصب لینوکس از طریق فلش:

مواد مورد نیاز: YUMI، فلش چهار گیگ به بالا، فایل iso توزیع مورد نظر که اینجا لینوکس مینت هستش

۱.فلش رو فرمت کنید.

۲.نرم افزار yumi رو اجرا کنید و گزینه ی I agree رو انتخاب کنید.

۳.در منوی کشویی اول فلش مموری خود را انتخاب کنید.

۴.در منوی کشویی دوم توزیع مورد نظر (در اینجا لینوکس مینت) رو انتخاب کنید. دقت کنید اون که نوشته Linux mint رو انتخاب کنید.

۵.حالا روی دکمه ی browse کلیک کنید و فایل iso را انتخاب کنید.

۶.حالا روی create کلیک کنید.

۷.اکنون فلش را بوت کنید و اقدام به تست یا نصب لینوکس مینت نمایید.

//----------------------------------------------------------------

اگر در مورد نصب لینوکس یا انتخاب دسکتاپ مناسب راهنمایی نیاز داشتید در خدمتیم.

V i r u s e r
24-05-2015, 21:28
سلام مجدد ، بابت پیغام بالا عذر میخوام ، با لینوکس بود فارسی نداشت !!! دوستان من میخوام این فایل رو روی فلاش بریزم و بعد روی سیستم نصبش کنم منظورم همون لینوکس هستش اصلا امکانش هست؟ اگر ممکنه میشه راهنماییم کنین بازم ممنون از کمکهاتون سلام. با unetbootin میشه این کارو کرد

animo
29-05-2015, 01:30
سلام. با unetbootin میشه این کارو کرد
سلام مجدد
ممنون داداشی ، لطف کردین
منکه کتوجه نشدم ولی بازم دمت گرم جواب دادی
موفق باشید

elvish
08-06-2015, 15:00
سلام مجدد
ممنون داداشی ، لطف کردین
منکه کتوجه نشدم ولی بازم دمت گرم جواب دادی
موفق باشید

برنامه زیر رو دانلود کنید

سپس ایزو لینوکس مینت رو بهش بدین و اوکی کنین تا فلش رو فرمت کنه(دقت کنین که فلش رو حتما انتخاب کنین)

البته این برنامه واسه ویندوز هست

واسه ساخت usb نصب لینوکس مینت در خود لینوکس به لینک زیر برید

متاسفانه یا خوشبختانه کمی انگلیسی لازمه واسه دنگ و فنگ اوایل لینوکس

G.D.ragon.Ir
01-09-2015, 18:19
سلام. میشه این سیستم عامل رو از توی محیط ویندوز نصب کرد؟ یا باید حتمآ روی DVD و یا فلش ریخت؟

Ali_RNT
02-09-2015, 07:12
من نسخه ۱۵ با دسکتاپ سینامون رو داشتم و میشد توسط یه فایل اجرایی که همراهش بود از داخل ویندوز اون رو نصب کرد. تو این روش پارتیشن ها هم تغییر نمیکنن و یه فایل روی پارتیشن انتخابی درست میشه و لینوکس مینت روی اون نصب میشه. به نظر من برای افراد مبتدی بهترین روشه.

فایل اجرایی wubi.exe یا mint4win.exe هست که داخل فایل iso قرار داره و باید کل فایل iso رو استخراج کنید تا نصب کنید.

البته مطمئن نیستم که هنوز هم هست یا نه ولی احتمال زیاد باید باشه. من نسخه ی KDE استفاده میکنم و این فایل رو نداره.

G.D.ragon.Ir
02-09-2015, 09:52
ممنون. بین دسکتاپهای 17.2 کدوم رو دانلود کنم؟

Ali_RNT
02-09-2015, 12:52
لینوکس مینت با دسکتاپ های KDE, XFCE, Cinnamom, Mate منتشر میشه. گرچه شما میتونید بعد از نصب یکی از اونا یه دسکتاپ دیگه هم نصب کنید و چندین دسکتاپ داشته باشید.

XFCE:

به نظر من از این دسکتاپ در صورتی که کامپیوتری با سخت افزار ضعیف دارید استفاده کنید. وگرنه mate و Cinnamon میتونن انتخاب های بهتری باشن.

KDE:

اگه بیشتر دنبال یک محیط گرافیکی هستید KDE انتخاب عالی هست. البته قابلیت های بسیار زیادی داره و به نظرم برای کسی که تازه از ویندوز به لینوکس میاد کار کردن با KDE راحت تره.

Mate و Cinnamon:

در مورد این دو دسکتاپ در صفحه اول تاپیک توضیح داده شده.

روانپریش
22-03-2016, 11:17
من روی سیستمم یه ویندوز ایکس پی دارم یه اوبونتو 13.10
حالا میخوام مینیت رو هم کنار این دوتا داشته باشم آیا امکانپذیره؟
بعدش سیستم از گراب 2 واسه انتخاب گزینه ها بین ویندوز و اوبونتو استفاده میکنه مشکلی پیش نمیاد بره نصب مینت؟

banii
24-06-2016, 15:09
ممنون میشم اگر بطور خلاصه تفاوتهایCinnamon و MATE را بگویید.

vahidmir2000
24-06-2016, 15:26
ممنون میشم اگر بطور خلاصه تفاوتهایCinnamon و MATE را بگویید.

دوست عزیز این دو ، میزکارهای مختلف توزیع مینت هستند. در کل شما برای نصب سیستم عامل های لینوکسی اختیار انتخاب میزکار (محیط کاربری ) خودتون رو دارین و میتونین طبق سلیقه و سخت افزار سیستمتون هرکدوم رو که براتون بیشتر کارایی داره نصب کنید.

fea1845
04-07-2016, 23:54
سلام دوستان
در توزیع مینت من موفق به اتصال به اینترنت نشده ام، اصلا وای فای شناسایی نمیشه!
وقتی که گوشه راست پایین صفحه قسمت کانکشن ها رو نگاه میکنم روبروی wired نوشته کابل آنپلاگد و پایین هم نتورک سیتینگ و نتورک کانکشن... خبری از وایفای نیست؟ چه کار باید بکنم؟ با تشکر.

Ali_RNT
05-07-2016, 08:58
سلام دوستان
وقتی که گوشه راست پایین صفحه قسمت کانکشن ها رو نگاه میکنم روبروی wired نوشته کابل آنپلاگد و پایین هم نتورک سیتینگ و نتورک کانکشن... خبری از وایفای نیست؟ چه کار باید بکنم؟ با تشکر.

بر اساس ویرایش مینت خودتون به قسمت Driver Manager بروید و ببینید که درایور آداپتر وای فای نصب هست یا خیر. لطفا اگر جواب نداد نسخه و دسکتاپ لینوکس مینت خوتون رو هم اعلام کنید.

fea1845
06-07-2016, 13:30
بر اساس ویرایش مینت خودتون به قسمت Driver Manager بروید و ببینید که درایور آداپتر وای فای نصب هست یا خیر. لطفا اگر جواب نداد نسخه و دسکتاپ لینوکس مینت خوتون رو هم اعلام کنید.

سلام و تشکر.
linuxmint-17.3-cinnamon-64bit

به قسمت درایور منیجر نگاهی انداختم و متوجه شدم باید یا به اینترنت متصل باشم که امکانش نبود و یا با usb فایل سورس مینت را به لپتاپ متصل کنم... و همین کارو کردم و ایرادش گرفته شد.
اما الان متوجه مساله ی دیگری شدم!
بنده در تنظیمات مودم تغییراتی ایجاد نموده ام تا به منظور حفاظت و امنیت بیشتر نام وایفای مشاهده نگردد ... در ویندوز و ios آیفون هم مشگلی نبود ... قسمتی بود برای هیدن نتورک ها... اما در مینت برای این منظور چیزی نیافتم. از کجا باید به این قسمت برم ؟

Ali_RNT
07-07-2016, 12:58
تا حالا اینکارو انجام ندادم، منتظر پاسخ بقیه دوستان هم باشید

V i r u s e r
07-07-2016, 17:01
سلام دوستان

سلام
پکیج linux-firmwares رو در سیستم نصب کنید
مدل کارت وایرلستون چیه؟

vahidmir2000
14-08-2016, 15:53
دوستان سلام. امروز یه مانیتور ال ای دی ایکس ویژن دستم رسید و وصلش کردم به سیستم. رزولوشن مانیتور 1366x768 هستش که در ویندوز به راحتی تنظیم شد. ولی در مینت نهایت رزولوشن رو 1024x768 نشون میده و طبیعتا صفحه کشیده شده و دفرمه هستش. دلیل این وضعیت چیه و راه حلش اگر دوستان تجربه دارن...

گرافیک من Intel HD هستش.

V i r u s e r
14-08-2016, 22:13
سلام
فایل var/log/Xorg.0.log/ رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست

dual
21-11-2016, 16:12
سلام من تازه میخواستم لینوکس مینت رو نصب کنم(از طریق USB)
بعد از انتخاب زبان و رد کردن صفحه Preparing to install Linux Mint
وارد این صفحه شدم
installation type
گزینه اول به اضافه دو تا گزینه دیگه رو تیک زدم
1-Erase disk and install Linux Mint
2- Encrypt the new Linux Mint installation for security
3-use LVM with the new Linux Mint installation
بعدکه مشخصات و رمز عبور رو بهش دادم شروع به نصب کرد

البته در حین نصب از بوت لودر(bootloader )ایراد گرفت
و من به ناچار سیستم رو ریست کردم
فکر میکنم مینت ناقص نصب شده باشه
(که یه جورایی مطمئنم -چون الان فقط با USB که ایمیج داخلش هست -سیستمم بوت میشه و بالا میاد --بدون اینکه رمز عبوری و چیزی بخواد.)
الان که میخوام وارد درایو های هارد دیسک بشم
این اراور رو میده :

Error unlocking /dev/sda5: Command-line `cryptsetup luksOpen "/dev/sda5" "luks-3f2bce8b-0f4a-451a-a1f5-92786037fc53" ' exited with non-zero exit status 2: No key available with this passphrase.
هاردم یک ترا هست
و یک رمز براش تعریف کرده بودم در ابتدای شروع نصب
اما الان چیزی ازش سر در نمیارم
نمیدونم فرمت شده یانه --اصلا؛ نمیشه واردش شد -جراتم نمیکنم دوباره فرمتش کنم --میگم شاید شانسی مونده باشه برام-
ممنون میشم کمکم کنین.
با تشکر

Ali_RNT
22-11-2016, 21:11
(که یه جورایی مطمئنم -چون الان فقط با USB که ایمیج داخلش هست -سیستمم بوت میشه و بالا میاد --بدون اینکه رمز عبوری و چیزی بخواد.)

شما دارید لینوکس مینت رو احتمالا به طور لایو از روی دیسک بوت بالا میارید. این لینوکس نصب شده روی هارد نباید باشه. در هر صورت الان مهم نیست. پیغامی که موقع دسترسی به هارد میده ممکنه به خاطر یک باگ در برنامه باشه که با اپگرید کردنش حل میشه. اما مشکل اساسی تر،

1-Erase disk and install Linux Mint

با انتخاب این گزینه در حین نصب کل هارد شما فرمت شده (تمامی پارتیشن ها حذف و جدول پارتیشن رونویسی شده)

برای برگرداندن هاردتون هر چه سریع تر باید از یک برنامه ریکاوری استفاد کنید (اگر میخواید پارتیشن ها برگردن)

بهتره دفعه بعدی که لینوکس نصب میکنید از گزینه encrypt و LVM استفاده نکنید.

از اونجایی که این مراحل زیاد آسون نیست پیشنهاد میشه که به یه نفر که به پارتیشن بندی مسلط باشه سیستم رو بدید تا اول فایل هاتون رو بازیابی کنه، بعد هارد رو از نو پارتیشن بندی کنه. بعد اینجا پیام بدید تا برای نصب لینوکس راهنماییتون کنیم. بهتر بود قبل از اقدام به نصب آموزش نصب مینت رو میخوندید. توی نصب لینوکس یا هر سیستم عامل کوچکترین اشتباه میتونه آخرین اشتباه باشه.