مشاهده نسخه کامل
: Mint
Ali_RNT
سلام دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین
بله متاسفانه کار من یه کم عجولانه بوده در موقع پارتیشن بندی، و به احتمال زیاد هارد فرمت شده.
منم البته که از خدامه هاردم ریکاوری بشه و محتویات داخلش برگرده.
فقط قبلش یکی دو تا سوال داشتم
۱-اینکه برای بازیابی اطلاعات، یه شخصی که به لینوکس مسلط هست باید هارد رو برگردونه یا اینکه به هر کدوم از مراکز سخت افزاری و تعمیراتی مراجعه کنم اونها خودشون به این کار واردن؟
۲-احتمالاً چه مقدار (درصد)از فایلها بازتعمیر میشن--امیدی به این هست که هر ۱۰۰۰ گیگ تعمیر بشه؟
من که با خودم عهد بستم دیگه پشت دستمو داغ کنم و از روی کنجکاوی بی مورد کاری رو نکنم،
هر چند هارد مال خودمه و نباید از الان به این سهل انگاریها عادت کنم
چون من حدوداً چند سالی با ویندوز کار میکردم و جز کارهای سرگرمی چیز زیادی نخواستم ازش یاد بگیرم ولی به حمد خدا حالا که وارد دنیای متن باز شدم،تصمیم دارم بیشتر وقتمو بهش اختصاص بدم.
و این نکته ::::اگه شما کسی یا جایی که این کار رو تضمینی انجام میده میشناسید ،معرفی کنید،خیلی ممنونت میشم.**
ایشالا در عوضش تا جایی که بتونم از سایت حمایت میکنم(درسته لینوکس و انجمنهای مربوط به اون اکثراً آزادانه فعالیت میکنن-ولی با این خبر که اطلاعات بازیابی میشن یه دلگرمی خاصی به من دادید.)
چون من شهرستانم و باید واسه این کار هارد رو ببرم مرکز استان.
حالا که قرار به اینه،،تهرانم لازم باشه،اونو میفرستم.
مچکر میشم این موضوع رو هم جواب بدید.
ببخش که سرتونو درد آوردم داداش. حرف برا گفتن زیاده و وقت هم غنیمت.
Ali_RNT
بله متاسفانه کار من یه کم عجولانه بوده در موقع پارتیشن بندی، و به احتمال زیاد هارد فرمت شده.
۱-اینکه برای بازیابی اطلاعات، یه شخصی که به لینوکس مسلط هست باید هارد رو برگردونه یا اینکه به هر کدوم از مراکز سخت افزاری و تعمیراتی مراجعه کنم اونها خودشون به این کار واردن؟
۲-احتمالاً چه مقدار (درصد)از فایلها بازتعمیر میشن--امیدی به این هست که هر ۱۰۰۰ گیگ تعمیر بشه؟
من که با خودم عهد بستم دیگه پشت دستمو داغ کنم و از روی کنجکاوی بی مورد کاری رو نکنم،
چون من حدوداً چند سالی با ویندوز کار میکردم و جز کارهای سرگرمی چیز زیادی نخواستم ازش یاد بگیرم ولی به حمد خدا حالا که وارد دنیای متن باز شدم،تصمیم دارم بیشتر وقتمو بهش اختصاص بدم.
و این نکته ::::اگه شما کسی یا جایی که این کار رو تضمینی انجام میده میشناسید ،معرفی کنید،خیلی ممنونت میشم.**
ایشالا در عوضش تا جایی که بتونم از سایت حمایت میکنم(درسته لینوکس و انجمنهای مربوط به اون اکثراً آزادانه فعالیت میکنن-ولی با این خبر که اطلاعات بازیابی میشن یه دلگرمی خاصی به من دادید.)
ممنون دوست عزیز. برای ریکاوری چون هارد وایپ نشده خودتون هم حتی میتونید این کار رو انجام بدید. البته ممکنه ۲۰ گیگ ابتدای هارد بازیابی نشه چون لینوکس روی اون کپی شده. چون بازیابی اطلاعات برای همه ی سیستم ها یه روش عمومی نداره و ارتباطی هم به تاپیک نداره، میتونید به من پیغام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم.
اگر هم نیاز داشتید برای بازیابی به شخصی تحویل بدید، فرقی نداره لینوکس بلد باشه یا نه، فقط بگید پارتیشن ها رو به همون شکلی که بود بازیابی کنه (البته باز هم ممکنه پارتیشن اول بازیابی نشه)
بعد برای نصب به همین تاپیک پست جدید ارسال کنید و راهنماییتون میکنیم.
نیازی به این کار نیست احتمالا، به شرطی که بعد از مشکلی که در نصب پیش اومد از هارد استفاده نکرده باشید یا پارتیشن بندی نکرده باشید و ... . در این صورت حتی مکنه یه کافی نت هم کارتونو راه بندازه ولی بهتره به مراکز بازیابی یا تعمیرات نرم افزاری ببرید (فک کنم الان توی هر شهرستانی باشه. اینجا که هست :n02:)
V i r u s e r
24-11-2016, 11:02
Ali_RNT
سلام. چون گزینه پاک کردن هارد و رمزگذاری هارد رو با هم انتخاب کرده بودید کل هارد پاک شده و به هیچوجه قابل بازیابی نیست.. پیشنهاد میکنم هزینه ای برای بازیابی نپردازید چون شدنی نیست. علتش این هست که برنامه نصب به صورت پیشفرض برای افزایش امنیت قبل از رمزگذاری کل هارد رو با اطلاعات رندوم پر میکنه که به اصطلاح بهش wipe کردن میگن.
برای وارد شدن به پارتیشن های هارد هم ازتون رمز خواسته میشه که موقع نصب تعریف کردید اما مسلما پارتیشن ها خالی هستند
سلام. چون گزینه پاک کردن هارد و رمزگذاری هارد رو با هم انتخاب کرده بودید کل هارد پاک شده و به هیچوجه قابل بازیابی نیست.. پیشنهاد میکنم هزینه ای برای بازیابی نپردازید چون شدنی نیست. علتش این هست که برنامه نصب به صورت پیشفرض برای افزایش امنیت قبل از رمزگذاری کل هارد رو با اطلاعات رندوم پر میکنه که به اصطلاح بهش wipe کردن میگن.
برای وارد شدن به پارتیشن های هارد هم ازتون رمز خواسته میشه که موقع نصب تعریف کردید اما مسلما پارتیشن ها خالی هستند
سلام داداش،، نگو تورو خدا این حرفو
قبلاً شنیده بودم یه جاهایی هست که حتی هارد سوخته رو اطلاعاتشو بازیابی میکنن.
من یه دویست گیگ فقط فیلم توش داشتم، همه ام خودم دانلود کرده بودم:n27:
اگه انقد مطمئنین که نمیشه کاریش کرد،من بیخیال همه چی بشم و یه زندگی تازه رو با هاردم
شروع کنم.؟
V i r u s e r
24-11-2016, 22:57
سلام داداش،، نگو تورو خدا این حرفو
قبلاً شنیده بودم یه جاهایی هست که حتی هارد سوخته رو اطلاعاتشو بازیابی میکنن.
من یه دویست گیگ فقط فیلم توش داشتم، همه ام خودم دانلود کرده بودم:n27:
اگه انقد مطمئنین که نمیشه کاریش کرد،من بیخیال همه چی بشم و یه زندگی تازه رو با هاردم
شروع کنم.؟
سلام. بازیابی هارد سوخته راحت تر از هارد وایپ شده هست. و البته هزینه چندین برابر هارد نو رو در بر داره
پیشفرض برنامه نصب برای رمزنگاری وایپ اطلاعات هست. البته ممکنه نصاب مینت کمی فرق داشته باشه. ممکنه بهتون اخطار داده باشه که اطلاعات هارد قراره از بین برن و ..
اگر هارد واقعا وایپ شده باشه هیچ راهی وجود نداره.. ولی
برای اینکه یادتون بیان که وایپ شده یا نه باید به خاطر بیارید که مراحل نصب چقدر طول کشید؟ چون وایپ کردن هارد خیلی طول میکشه.. اگر کل زمان نصب در حد یک ساعت یا کمتر بوده یه امیدی به وایپ نشدن هست ولی باز هم ریکاور شدنش مشخص نیست.
در کل اگر اطلاعاتتون خیلی با ارزش نبوده بهتره بیخیالش بشین. خود من تاحالا چندین بار به خاطر سهل انگاری و یک بار هم به خاطر باگ نرم افزاری اطلاعاتم از بین رفته :n14:
دیگه اطلاعات مهممو توی دی وی دی بکاپ میگیرم
سلام. بازیابی هارد سوخته راحت تر از هارد وایپ شده هست. و البته هزینه چندین برابر هارد نو رو در بر داره
پیشفرض برنامه نصب برای رمزنگاری وایپ اطلاعات هست. البته ممکنه نصاب مینت کمی فرق داشته باشه. ممکنه بهتون اخطار داده باشه که اطلاعات هارد قراره از بین برن و ..
اگر هارد واقعا وایپ شده باشه هیچ راهی وجود نداره.. ولی
برای اینکه یادتون بیان که وایپ شده یا نه باید به خاطر بیارید که مراحل نصب چقدر طول کشید؟ چون وایپ کردن هارد خیلی طول میکشه.. اگر کل زمان نصب در حد یک ساعت یا کمتر بوده یه امیدی به وایپ نشدن هست ولی باز هم ریکاور شدنش مشخص نیست.
در کل اگر اطلاعاتتون خیلی با ارزش نبوده بهتره بیخیالش بشین. خود من تاحالا چندین بار به خاطر سهل انگاری و یک بار هم به خاطر باگ نرم افزاری اطلاعاتم از بین رفته :n14:
دیگه اطلاعات مهممو توی دی وی دی بکاپ میگیرم
میگم که لینوکس به طور کامل نصب نشد و شاید دلیل اینکه الان رمز رو ازم قبول نمیکنه واسه باز شدن هارد،همین باشه که هارد وایپ کامل نشده.
تا جاییکه یادم میاد کلاً از لحظه ای که گزینه های نصب رو تیک زدم و رمز و مشخصات و یوزر نیم رو بهش دادم تو اون صفحه، یه چند دقیقه ای بشتر طول نکشید، بعدش شروع به ارور دادن کرد، حتی به انتخاب نتوورک ( دستی یا معمولی) و حتی نصب بسته نرم افزاری حین نصب هم نرسید.
من نرم افزار خاصی در این رابطه روی سیستمم ندارم وعلم کافی هم تو این زمینه ندارم( پیشنهاد خودم این بود که یه تیم ویوور نصب کنیم بعد با کمک دوستای خوب انجمن، هر کدوم که تجربه بیشتری دارن،یه امتحانی رو هارد بزنیم)
راه دیگه م این بود که هاردو ببرم یکی دو جا نشونش بدم و به قولاً برآورد هزینه کنیم ببینیم چقد واسمون آب میخوره.
بازم از اینهمه لطف و ارادتی که دارین ممنون و سپاسگذارم.
Love:n12: Love:n12: Love
saeediranzad
26-11-2016, 06:19
سلام
من هم دوسه روزه زدم هارد را پاک کردم. دوباره ازنو همه سیستمها را نصب کردم. برای بازیابی اطلاعات هم خیلی جستجو کردم.
بهترین چیزی که پیدا کردم (از recuva هم بهتر) اسمش dmde. بصورت پرتابل احرا میشه و روی پارتیشن آسیب دیده هم کار میکنه. (Recuva نمیتونه)
ولی در لینوکس photorec خوبه. بهتره از سیستم روی حافظه خارجی اجرا بشه. مثل partedmagic که الان پولی شده. گمون کنم knoppix بدرد این کار بخوره.
سلام
من هم دوسه روزه زدم هارد را پاک کردم. دوباره ازنو همه سیستمها را نصب کردم. برای بازیابی اطلاعات هم خیلی جستجو کردم.
بهترین چیزی که پیدا کردم (از recuva هم بهتر) اسمش یادم رفت. الان هم تو ویندوز نیستم.
ولی در لینوکس photorec خوبه. بهتره از سیستم روی حافظه خارجی اجرا بشه. مثل partedmagic که الان پولی شده. گمون کنم knoppix بدرد این کار بخوره.
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت و معرفی برنامه ها
والا با اون افتضاحی که بار آوردم دیگه فکر نکنم بتونم خودم دست بهش بزنم
نمیخوام بگم ادمیم که به محتویات داخلش وابسته بودم و اینحرفا...ولی خب همیشه سعی میکردم با احتیاط قدم بردارم
اونشب هم که این اتفاق افتاد خسته بودم و خیلی هیجان داشتم واسه نصب و کار با لینوکس ..چون دفعه اولم بود:n26:
دیگه به هر حال شده و کاریش نمیشه کرد .. یا لا اقل من اینجوری فکر میکنم.
موفق و مؤید باشی
vahidmir2000
10-12-2016, 17:44
سلام دوستان. به تازگی مودم 4G دانگل گرفتم. در ویندوز سرعت خیلی خوبی دارم (در حدود 10 مگابیت) ولی در مینت سرعت خیییلی پایینه ( در حد 128 کیلوبیت هم نیست) . باید برنامه یا بسته خاصی رو برای پشتیبانی کامل دانگل های 4G نصب کنم . ممنون میشم جواب بدین.
vahidmir2000
10-12-2016, 17:52
سلام
فایل var/log/Xorg.0.log/ رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و شب بخیر دوباره
مشکل هارد من حل شد و هارد برگشت به حالت اولیه.:n11:
تشکر و سپاس از دوستانی که تو این مدت وقت گذاشتن و راه حل ارائه دادند.
به امید دیدار مجدد.:n16:
سلام خسته نباشید
من قدیما روی لپتاپ خودم تجربه ی نصب همزمان ویندوز ۸.۱ و اوبنتو رو داشتم و اون موقع گنو گریب(درست گفتم؟) همون صفحه بنفشه بطور خودکار نصب شده بود و موقع روشن کردن بین دو سیستم عامل میتونستم سوییچ کنم...
الان روی لپتاپ برادرم اومدیم باز دو سیستم عامل نصب کنیم وین۱۰ و مینت... اون صفحه ای که گفتم هم نمیاد... تا روشن یا ری استارت بشه فقط مینت اجرا میشه... کلید f9 رو هم امتحان کردم دو گزینه داره برای بوت یکی ای اف آی که خالیه و دومی هارد وقتی هارد رو هم انتخاب کنی باز هم مینت میاد... چجوری میشه بریم ویندوز؟
V i r u s e r
02-02-2017, 22:42
سلام
به نظر میاد موقع نصب ویندوز 10 شناسایی نشده
اول مطمئن بشید که اشتباهی پارتیشن ویندوز 10 رو فرمت نکرده باشید و فایلاش سر جاش باشه.
اگر ویندوز رو پاک نکرده باشید احتمالا مشکل به خاطر قابلیت fast boot ویندوز پیش اومده و باید این قابلیت رو غیر فعال کنید.
اول دیسک ویندوز رو بوت کنید و سیستم رو repair کنید تا بتونید وارد ویندوز بشید. بعد این قابلیت رو خاموش کنید.
بعد میتونید grub رو دوباره نصب کنید که اموزشش تو اینترنت هست، یا اینکه برای راحتی خودتون کلا mint رو از اول نصب کنید
سلام
به نظر میاد موقع نصب ویندوز 10 شناسایی نشده
اول مطمئن بشید که اشتباهی پارتیشن ویندوز 10 رو فرمت نکرده باشید و فایلاش سر جاش باشه.
اگر ویندوز رو پاک نکرده باشید احتمالا مشکل به خاطر قابلیت fast boot ویندوز پیش اومده و باید این قابلیت رو غیر فعال کنید.
اول دیسک ویندوز رو بوت کنید و سیستم رو repair کنید تا بتونید وارد ویندوز بشید. بعد این قابلیت رو خاموش کنید.
بعد میتونید grub رو دوباره نصب کنید که اموزشش تو اینترنت هست، یا اینکه برای راحتی خودتون کلا mint رو از اول نصب کنید
پارتیشن بوت هم قبلا تعریف نکرده بودیم احیانا ربطی به این قضیه نداره؟
V i r u s e r
04-02-2017, 21:15
پارتیشن بوت هم قبلا تعریف نکرده بودیم احیانا ربطی به این قضیه نداره؟
نباید مشکلی باشه. ولی اگر لپتاپتون از uefi استفاده میکنه باید پارتیشن grub_boot تعریف شده باشه که با توجه به این که مشکلی توی بوت کردن مینت نداشتید احتمالا این پارتیشن تعریف شده یا از uefi استفاده نمیکنید
نباید مشکلی باشه. ولی اگر لپتاپتون از uefi استفاده میکنه باید پارتیشن grub_boot تعریف شده باشه که با توجه به این که مشکلی توی بوت کردن مینت نداشتید احتمالا این پارتیشن تعریف شده یا از uefi استفاده نمیکنید
دوبار یک دور از ابتدا ویندوز ۱۰ رو روی پارتیشن خودش نصبیدم/ فست بوت رو غیرفعال کردم/ دوباره مینت هم نصبیدم/ حتی پارتیشن برای بوت هم تعریف کردم / اما همچنان به حالت سابق ماند....
V i r u s e r
04-02-2017, 22:24
دوبار یک دور از ابتدا ویندوز ۱۰ رو روی پارتیشن خودش نصبیدم/ فست بوت رو غیرفعال کردم/ دوباره مینت هم نصبیدم/ حتی پارتیشن برای بوت هم تعریف کردم / اما همچنان به حالت سابق ماند....
عجیبه.. توی مینت یک ترمینال باز کنید و اینو بزنید:
sudo os-prober
خروجیش رو بزارید تا بررسی کنیم
No volume groups found
/dev/sada1:windows Recovery Environment (loader)
[windows:chain
دوستان بررسیتون به نتیجه ای نرسید؟ همچنان منتظرم.
در مورد مشتقات اوبونتو مثل مینت مطمئن نیستم، ولی کاربران دبیان هم مشکل مشابهی رو داشتن (شناسایی نشدن یا به اشتباه شناسایی شدن ویندوز ۱۰)
اول مشخص کنید که هنگام نصب ویندوز، پارتیشن کم حجمی تحت عنوان System Reserved یجاد شد یا خیر؟ هنگام نصب روی هارد خالی یا بعضی موارد دیگر این مورد رخ میدهد.
علاوه بر آن، در لینوکس این دستور را اجرا کنید و خروجی آنرا بفرستید (لطفا از تگ کد برای فرستادن استفاده کنید.):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مشتقات اوبونتو مثل مینت مطمئن نیستم، ولی کاربران دبیان هم مشکل مشابهی رو داشتن (شناسایی نشدن یا به اشتباه شناسایی شدن ویندوز ۱۰)
اول مشخص کنید که هنگام نصب ویندوز، پارتیشن کم حجمی تحت عنوان System Reserved یجاد شد یا خیر؟ هنگام نصب روی هارد خالی یا بعضی موارد دیگر این مورد رخ میدهد.
علاوه بر آن، در لینوکس این دستور را اجرا کنید و خروجی آنرا بفرستید (لطفا از تگ کد برای فرستادن استفاده کنید.):
سلام.
جالبه من از یکی شنیدم با خود اوبونتو هم همین مشگل را داشته!
خیر پارتیشن کم حجمی ایجاد نشده
با اجازه از نتیجه دستوری که گفتید عکس میندازم چون امکان کپی نبود و طولانی هم بود برای نوشتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
جالبه من از یکی شنیدم با خود اوبونتو هم همین مشگل را داشته!
خیر پارتیشن کم حجمی ایجاد نشده
با اجازه از نتیجه دستوری که گفتید عکس میندازم چون امکان کپی نبود و طولانی هم بود برای نوشتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پارامتر رو اشتباه دادید، اون حرف L کوچک هست نه یک
پارامتر رو اشتباه دادید، اون حرف L کوچک هست نه یک
همین حدسو زدم خودم پس حدسم درست بوده
ببخشید
بفرمایید:
پارتیشن هاتون خیلی به هم ریخته هستند و احتمالا به همین خاطر هست که ویندوز رو اتوماتیک شناسایی نکرده. در هر صورت توصیه میشه پارتیشن هاتون رو مرتب کنید (سه تا پارتیشن کافیه برای یه سیستم)
به هر حال چون os-prober ویندوز رو شناخته شاید بشه به طور دستی اضافش کرد.
ابتدا ترمینال رو باز کنید و بنویسید:
حالا این خطوط رو به انتهای فایل اضافه کنید:
حالا کلید های ctrl و x رو بزنید. Y را برای تایید وارد کنید و اینتر بزنید. اگر خواستید میتونید در دستور اول به جای نانو ویرایشگر متنی دیگری مثل leafpad یا gedit رو وارد کنید اگر نصب باشه. به هر حال، حالا دستور زیر رو بنویسید (بعد از ذخیره فایل و خارج شدن):
و ریست کنید ببینید گزینه ی win 10 بوت میشود یا خیر.
سلام و درود.
متشکرم خیلی لطف کردید.
مشکل حل شد...
در مورد ایرادات پارتیشن بندی میشه بیشتر توضیح بدید؟ من وقتی سرچ کردم این مدل پارتیشن بندی پیشنهاد شده بود... البته اون بوت رو خودم اضافه کردم چون روزهای گذشته حدس زدم شاید اون لازمه برای بوت دوگانه... شما هم گفتید اگر نصب uefi داشته باشیم لازمه... یعنی برای پارتیشن تبلت gpt باید این پارتیشن بوت تعریف بشه؟
شاید هم اون پارتیشن home هم اضافه باشه از نظرتون ؟
و در مجموع آیا به جز تعداد پارتیشن ها ایراد دیگه هم داشت؟
سلام و درود.
متشکرم خیلی لطف کردید.
مشکل حل شد...
در مورد ایرادات پارتیشن بندی میشه بیشتر توضیح بدید؟ من وقتی سرچ کردم این مدل پارتیشن بندی پیشنهاد شده بود... البته اون بوت رو خودم اضافه کردم چون روزهای گذشته حدس زدم شاید اون لازمه برای بوت دوگانه... شما هم گفتید اگر نصب uefi داشته باشیم لازمه... یعنی برای پارتیشن تبلت gpt باید این پارتیشن بوت تعریف بشه؟
شاید هم اون پارتیشن home هم اضافه باشه از نظرتون ؟
و در مجموع آیا به جز تعداد پارتیشن ها ایراد دیگه هم داشت؟
اینمدل پارتیشن بندی یرادی نداره ولی نمیدونم که چرا من همیشه روی لینوکس با پارتیشن Extended مشکل داشتم (و خیلی های دیگه)، شما مشکل خاصی ندارید فقط به طور خودکار ویندوز رو اضافه نکرده، ولی برای من اصلا پارتیشن ها رو نمیشناخت. در هر صورت اگر مشکلی با حالت فعلی ندارید نگهش دارید چون مشکلی پیش نمیاد و تغییر دادنش دردسر داره.
البته من هنوز به طور قطع نمیتونم بگم که مشکل شمااز Extended بوده یا کلا از هارد، شاید اصلا ربطی به پارتیشن بندی نداشته باشه. ولی احتمالش بالاست.
در مورد حالت UEFI و Legacy بنده اطلاعاتی هنوز ندارم بنابراین نمیدونم وجود پارتیشن بوت ضروریه یا نه،
پارتیشن سواپ فکر نکنم نبودش روی سیستم هایی با رم نسبتا بالا مشکلی ایجاد کنه.
پارتیشن home هم برای مرتب کاریه، اگر بخواهید فایل های شخصیتون تو یه پارتیشن جدا باشن و هنگام نصب مجدد یا تعویض لینوکس پاک نشن از این پارتیشن استفاده میکنید.
SADEGH 7
09-04-2017, 19:10
سلام
یه لپتاپ با cpu تک هسته ای هست که معمولا تو ویندوز گیر می کنه و باز شدن صفحات وب توش طول می کشه. یا فیلم ها رو صحنه آهسته اجرا می کنه و تقریبا همیشه cpuش تو حالت full load هستش.
مدل دقیقش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification
به همین دلیل گفتم شاید نصب یه سیستم عامل سبک تر بتونه راه حلی برای مشکلات ذکر شده باشه.
قدیم ubuntu داشتم که سرعتش نسبت به ویندوز خیلی کمتر بود.
امروز یه سرچی کردم رسیدم به mint Xfce که گویا با رم 512 هم کارش راه می افته.
حالا به نظر شما که استفاده از این توزیع رو تجربه کردین، این توزیع می تونه مشکلات ذکر شده رو حل کنه؟
استفاده ها: کروم (وبگردی)، open office (writer.draw)، gimp
ممنون
سلام
یه لپتاپ با cpu تک هسته ای هست که معمولا تو ویندوز گیر می کنه و باز شدن صفحات وب توش طول می کشه. یا فیلم ها رو صحنه آهسته اجرا می کنه و تقریبا همیشه cpuش تو حالت full load هستش.
مدل دقیقش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification
به همین دلیل گفتم شاید نصب یه سیستم عامل سبک تر بتونه راه حلی برای مشکلات ذکر شده باشه.
قدیم ubuntu داشتم که سرعتش نسبت به ویندوز خیلی کمتر بود.
امروز یه سرچی کردم رسیدم به mint Xfce که گویا با رم 512 هم کارش راه می افته.
حالا به نظر شما که استفاده از این توزیع رو تجربه کردین، این توزیع می تونه مشکلات ذکر شده رو حل کنه؟
استفاده ها: کروم (وبگردی)، open office (writer.draw)، gimp
ممنون
دسکتاپ XFCE نسبتا سبک هست و سرعت خیلی بیشتری رو نسبت به گنوم خواهید داشت، گرچه دسکتاپ های سبک تر هم وجود دارند ولی فکر کنم تنها مورد که میشه واقعا به صورت روزمره استفاده کرد همین باشه. و چون قبلا با اوبونتو کار می کردید پس با مینت راحت تر کنار میاید پس مینت XFCE انتخاب خوبیه. برنامه هایی که اشاره کردید هم به راحتی اجرا میشن، فقط ممکنه به خاطر حافظه کم با مرورگر (چه کروم چه فایرفاکس) به مشکل بر بخورید. اگر سرعت وبگردیتون پایین اومد میتونید از مرورگر های سبکی مثل Midori استفاده کنید. نسبت به اون مرورگر ها که خیلی امکاناتش کمتره ولی با این حال از پس کارای معمولی بر میاد.
Meysam_9476
04-05-2017, 23:04
سلام
من مدتی هست که Minit 18.1 نصب کردم ! مشکلی بابت دانلود فایل ها و تصاویر و.... تلگرام یا چت ندارم ولی از همون اول نمیتونم حتی یک کیلوبایت تو تلگرام اپلود فایل یا عکس و .... داشته باشم ! تنظیمات شبکه رو چک کردم مشکلی نداشت و همین اکانت هم مشکلی نداره ! تلگرام هم از طریق ترمینال نصب کردم ! حتی نسخه پرتابل رو چک کردم اونم همین مشکل رو واسم داشت ! راستی کسی نمیتونه از طریق تیم ویور به سیستم من کانکت بشه
روانپریش
30-06-2017, 14:03
دوستان كدوم نسخه مينت رو دانلود كنم كه دسكتاپش سبك تر باشه بعدش ميشه مينت روي فلش نصب كرد؟منظورم نصب كامله نه به صورت زنده يعني يه جوري كه همه تغيرات ذخيره بشن
اين نسخه ها توي سايت بود كدوم رو دانلود كنم ميخوام يه نسخه كامل با پشتيباني باشه و سنگين هم نباشه
كدوم از اين نسخه ها:
Cinnamon
32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
An edition featuring the Cinnamon desktop
MATE
32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
An edition featuring the MATE desktop
Xfce
An edition featuring the Xfce desktop
KDE
An edition featuring the KDE desktop
دسکتاپ XFCE نسبت به بقیه سبک تر هست
میشه روی فلش نصب کرد ولی به شدت کنده (مگر اینکه USB 3 باشه)
یه راه دیگه این هست که از persistence استفاده کنین که یه بخشی از فلش رو برای ذخیره تغییرات رزرو میکنه.
برای اینکار میتونید فلش قابل بوت رو از طریق نرم افزار Linux Live USB Creator ایجاد کنید و این حافظه رو اختصاص بدید.
روانپریش
04-07-2017, 22:18
دسکتاپ XFCE نسبت به بقیه سبک تر هست
میشه روی فلش نصب کرد ولی به شدت کنده (مگر اینکه USB 3 باشه)
یه راه دیگه این هست که از persistence استفاده کنین که یه بخشی از فلش رو برای ذخیره تغییرات رزرو میکنه.
برای اینکار میتونید فلش قابل بوت رو از طریق نرم افزار Linux Live USB Creator ایجاد کنید و این حافظه رو اختصاص بدید.
پس سبكترينشون همينه؟
نه تصميم گرفتم خمون كنار ويندوزم نصبش كنم
فقط موندم كدوم نسخه رو دانلود كنم
farzad_alavi
04-07-2017, 22:43
سلام
من یه سیستم am2 دارم که متاسفانه هم با مینت و هم با اوبونتو مشکل داره و بعد چند وقت بالا نمیاد و سیستم عامل خراب میشه
روی لپ تاپ وقتی نصب میکنم مشکلی وجود نداره اما روی اون سیستم مشکل داره.
به نظرتون میتونم از نسخه های دیگه لینوکس استفاده کنم یا اینکه نمیشه؟
جالب اینجاست که وقتی روی اون سیستم ویندوز نصب میکنم بدون مشکل کار میکنه:n35:
پس سبكترينشون همينه؟
نه تصميم گرفتم خمون كنار ويندوزم نصبش كنم
فقط موندم كدوم نسخه رو دانلود كنم
Mate هم سبکه ولی XFCE سبک تره. اگر سیستمتون ضعیف هست به نظر من XFCE رو بگیرید، اگر خیلی ضعیف نیست (یک گیگ رم به بالا و پردازنده دو هسته ای) میتونید به جز KDE هر کدوم از اون سه تا رو بگیرید. البته هنوز هم تفاوت سرعت دارن.
روانپریش
05-07-2017, 13:44
Mate هم سبکه ولی XFCE سبک تره. اگر سیستمتون ضعیف هست به نظر من XFCE رو بگیرید، اگر خیلی ضعیف نیست (یک گیگ رم به بالا و پردازنده دو هسته ای) میتونید به جز KDE هر کدوم از اون سه تا رو بگیرید. البته هنوز هم تفاوت سرعت دارن.
زيبايي برام ملاك نيست مهم انجام كارها و سرعت هستش
راستي هسته مينت با اوبونتو يكيه ؟
يعني مشكلي داشتم از كسي كه اوبونتو داشته باشه ميتونه راهنماييم كنه؟
زيبايي برام ملاك نيست مهم انجام كارها و سرعت هستش
راستي هسته مينت با اوبونتو يكيه ؟
يعني مشكلي داشتم از كسي كه اوبونتو داشته باشه ميتونه راهنماييم كنه؟
بله تفاوت زیادی ندارن. من که اون زمان همیشه از انجمن اوبونتو استفاده میکردم و با مینت مشکلی نداشت. فقط شاید در یک موارد خاص (مثلا ۵٪) مخزنی که میخواید اضافه کنید با مینت سازگار نباشه که برای خودم به ندرت پیش اومد و با یه سرچ ساده حل شد. پس اصلا نگران نباشید.
سلام .یک لبتاپ قدیمی را یک هفته پیش دوست ما با لینوکس مینت ۱۷ راه انداخت خدا وکیلی از ویندوز هم بهتر از همه نظرعالی.امروز من لبتاپ را روشن کردم مثل روزهای قبل با صفحه مینت بالا نیامد و بجاش صفحه صورتی اوبونتو ۱۴.۰۴ بالا آمد و صفحه ای که پسورود میخواست هم عوض شده با رنگ آبی وبا صفحه درخواست پسورود مینت فرق میکرد .پسورد را وارد و بدون هیچ مشکلی لبتاپ شروع بکار کرد . در صورت امکان لطفا راهنمایی بقرمایید چکار کنم به حالت اول برگردد . از لینوکس مینت یا غیره به هیچ عنوان آگاهی ندارم ..ممنون
Meysam_9476
17-06-2018, 09:13
سلام .یک لبتاپ قدیمی را یک هفته پیش دوست ما با لینوکس مینت ۱۷ راه انداخت خدا وکیلی از ویندوز هم بهتر از همه نظرعالی.امروز من لبتاپ را روشن کردم مثل روزهای قبل با صفحه مینت بالا نیامد و بجاش صفحه صورتی اوبونتو ۱۴.۰۴ بالا آمد و صفحه ای که پسورود میخواست هم عوض شده با رنگ آبی وبا صفحه درخواست پسورود مینت فرق میکرد .پسورد را وارد و بدون هیچ مشکلی لبتاپ شروع بکار کرد . در صورت امکان لطفا راهنمایی بقرمایید چکار کنم به حالت اول برگردد . از لینوکس مینت یا غیره به هیچ عنوان آگاهی ندارم ..ممنون
سلام. تنظیمات قسمت سافت ویر سورس و درایور گرافیک رو ببیند رو چی هست... در مورد صفحه لاگین ببینید از کدوم استفاده میکنید شاید چون گرافیک اپدیت شده لاگین منیجر gdm شده ولی در مورد بوت لوگو چیزی نمیدونم
Meysam عزیز ایول داری چون شب قبل دیدم یک چیزی اون پایین اومده و در رابطه با آپدیت بود منم زدم آپدیت که روز بعد اینطوری شد . دوست عزیز یک بزرگی کن بگو از کجا باید شروع کنم من هیچ چیزی از لینوکس مینت نمیدانم و مصیبت اینکه با سن بالا و ندانستن زبان اینگلیسی نمیدانم از کجا باید شروع کنم .شما یک لطفی کن و بنویس شماره ۱ اینکار را کن شماره ۲ اینجا فلان کن شماره ۳ اینو بنویس و تا آخر .......خیر ببینی دوست عزیز
Meysam خان نصف اش درست شد اون کلمه gdm کپی کردم توی اون خونه خالی که توی استارت و این اومد Login window preferences و اون صفحه آبی که پسورود میخواست رو اونجا دیدم و دلیت کردم و یک صفحه قشنگ با نام Elegance رو تیک زدم و خیلی خوشم آمد . بعد از ریستارت صفحه صورتی اوبونتو ۱۴.۰۴بالا اومد و زود رفت .ولی صفحه آبی رنگ که پسورود میخواست درست شد . نمیخوام صفحه صورتی اوبونتو ۱۴۰۴ بالا بیاد یک راهنمایی بکن . دست و پنجه ات درد نکند .ممنون
CafeNet999
17-06-2018, 19:17
@big W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول اینکه لینوکس مینت 17 خیلی قدیمیه آخرین نسخه رو نصب کنید.نسخهی xfce رو نصب کنید که سبک هستش و برای سیستمهای قدیمی مناسب هستش.
نصب لینوکس برای دفعهی اول کار راحتی نیست اگه خودتون بلد نیستید نصب کنید از دوستتون بخواید اینکار رو براتون انجام بده.
دوم در مورد شروع کردن لینوکس کار خاصی لازم نیست بکنید.همونطوری که ویندوز رو مرحله به مرحله یاد گرفتید اینجا هم همینکار رو بکنید.
اول یاد بگیرید چطوری نرمافزار نصب و حذف کنید.جطوری توی دسکتاپ تغییرات ایجاد کنید (مثل عوض کردن wallpaper و ...)
بعد برید سراغ ترمینال/terminal و دستورات ساده مثل cd , cp ,rm و ... رو یاد بگیرید.
مهم اینه که نترسید و شروع کنید.هز جا هم به مشکلی برخوردید توی همین بخش لینوکس مطرح کنید دوستان کمکتون میکنن.
CafeNet999 دوست عزیز ممنون از راهنمایی .
عرض ادب خدمت دوستان و سروران عزیز Meysam و CafeNet999 دوستان یک راهی نشان دهید موقع لاگین کردن اون صفحه اوبونتو ۱۴۰۴ نیاد بالا یک ضرب صفحه ایی که پسورود میخواد بیاد بالا .. آخه مینت ۱۷ که نباید اولش اوبونتو بیاد بالا و دوم اینکه چطور بفهمم آبدیت لازم داره .. ممنون
CafeNet999
20-06-2018, 19:06
من اصلا متوجه منظورتون نمیشم. صفحه اوبونتو ۱۴۰۴ دیگه چیه؟ مگه مینت نصب نیست؟
واسه آپدیت کردن روی دکمهی منو کلیک کنید و از بخش Administration یا System (با توجه به نوع دسکتاپ) برنامهی Update Manager رو اجرا کنید.
سلام و عرض ادب . و اینکه مینت ۱۷ نصب شده . من که بلد نیستم یک چیزی اومد بالا گوشه سمت راست پایین گفت آپدیت من اون رو زدم وقتی تمام شد . اون صفحه اوبونتو۱۴۰۴ شروع کرد به آمدن و صفحه پسورود خواستن هم شده بود آبی رنگ اصلا فرق میکرد با مینت و اونم شده بود مال ابونتو که خدا خیر بده به Meysam گفت برو توی
gdm و رفتم اونجا و عوض کردم و صفحه پسورود خواستن اوبونتو رو عوض کرده و مینت را گذاشتم . ولی حالا تا لبتاپ را روشن میکنم اون صفحه صورتی اوبونتو میاد بالا یک چیزهایی در رابطه با اوبونتو هم نوشته و خیلی سریع میره .. و در ضمن توی منو کلیک کردم توی System فقط upload manager بود ..
Administration رو توی منو پیدا نکردم
Meysam_9476
21-06-2018, 10:39
عرض ادب خدمت دوستان و سروران عزیز Meysam و CafeNet999 دوستان یک راهی نشان دهید موقع لاگین کردن اون صفحه اوبونتو ۱۴۰۴ نیاد بالا یک ضرب صفحه ایی که پسورود میخواد بیاد بالا .. آخه مینت ۱۷ که نباید اولش اوبونتو بیاد بالا و دوم اینکه چطور بفهمم آبدیت لازم داره .. ممنون
سلام وقت بخیر
بهتر چک کنید ببینید توی این دایرکتوری فایل لوگو بوت رو دارید ؟
بعد اینکه به قول دوستمون دیگه باید اپدیت کنید ! اینطوری تجربه خوبی میتونید پیدا کنید اخه خیلی چیزا از مینت 14 به بعد تغییر کرده :)
اگه دایرکتوری رو داشتید اونو با یه عکس دیگه عوض کنید و برای اپدیت شدن با دسترسی روت تو ترمینال
bash: /usr/bin/mint-fortune: No such file or directory
user@user-Compaq-Presario-C700-Notebook-PC ~ $ sudo update-initramfs -u
[sudo] password for user:
update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-3.13.0-149-generic
Warning: No support for locale: en_AU.utf8
user@user-Compaq-Presario-C700-Notebook-PC ~ $
....عزیز Meysam اون دومی رو زدم یک همچین چیزی اومد . و اون اولی رو نمیدانم از کجا دنبالش بگردم توی ترمینال زدم این اومد..
user@user-Compaq-Presario-C700-Notebook-PC ~ $ /usr/share/plymouth/themes/mint-logo
bash: /usr/share/plymouth/themes/mint-logo: No such file or directory
ولی خدا وکیلی عجب چیز با حالی این لینوکس مینت خیلی سریع عمل میکنه غلط کرد ویندوز . خدا پدرش رو رحمت کنه دوست ما این لبتاپ قدیمی ما رو زنده کرد
CafeNet999
21-06-2018, 19:17
و در ضمن توی منو کلیک کردم توی System فقط upload manager بود ..
Administration رو توی منو پیدا نکردم
من مینت رو قبلا استفاده میکردم و الان روی سیستم ندارم که دقیق راهنماییتون کنم در ضمن من نمیدونم از چه دسکتاپی استفاده میکنید (xfce,mate,cinnamon)
توی منو یعنی همون چیزی که شبیه منوی استارت ویندوز هست آپدیت رو سرچ کنید میتونید پیداش کنید.
Meysam_9476
21-06-2018, 20:16
user@user-Compaq-Presario-C700-Notebook-PC ~ $ sudo update-initramfs -u
[sudo] password for user:
update-initramfs: Generating /boot/initrd.img-3.13.0-149-generic
Warning: No support for locale: en_AU.utf8
....عزیز Meysam اون دومی رو زدم یک همچین چیزی اومد . و اون اولی رو نمیدانم از کجا دنبالش بگردم توی ترمینال زدم این اومد..
user@user-Compaq-Presario-C700-Notebook-PC ~ $ /usr/share/plymouth/themes/mint-logo
bash: /usr/share/plymouth/themes/mint-logo: No such file or directory
ولی خدا وکیلی عجب چیز با حالی این لینوکس مینت خیلی سریع عمل میکنه غلط کرد ویندوز . خدا پدرش رو رحمت کنه دوست ما این لبتاپ قدیمی ما رو زنده کرد
از ls برای دیدن محتویات استفاده کن مثلا
سلام بر بزرگان لینوکس مینت ..Meysam خان میترسم به ترمینال دست بزنم . اصلا از کامپیوتر حالا لینوکس مینت یا ویندوز چیزی سرم نمیشه و بلدم که برم اخبار و روزنامه ها رو ببینم .حالا اگر جایی را سراغ داری این ترمینال را خیلی آسون یاد بده به منم بگو ... یک زحمت دیگه برای شما و دیگر بزرگان لینوکس مینت دارم ..این را چکار کنم که دیگه نیاید ..
VBoxClient :theVirtualBox Kernel service is not running . Exiting
موقع روشن کردن میاید اون گوشه بالا سمت راست . و بعد از چند لحظه میره ..
CafeNet999
22-06-2018, 22:09
چرا سیستم شما انقدر عجیب غریبه.آخه چرا باید virtualbox رو سیستم شما باشه:n41:
متاسفانه من با این سیستم عجیب غریب راهنمایی خاصی نمیتونم بکنم چون میترسم بگم چیزی رو حذف یا اضافه کنید دیگه سیستم بالا نیاد.:n02:
امیدوارم دوستان دیگه بتونن راهنماییتون کنن.:n39:
ممنون CafeNet999 عزیز اگر بشه فهمید این کجا سیو شده از اونجا آدم پست کنه توی سطل آشغال.VBoxClient :theVirtualBox Kernel service is not running . Exiting
سلام و عرض ادب .. به سلامتی همه شما عزیزان و گوش شیطان کر این رفت VBoxClient :theVirtualBox Kernel service is not running . Exiting .. رفتم اینجا هر چه نوشته بود انجام دادم . فقط دو تا دستور اول و دوم را بقیه ترسیدم گفتم با شما صلاح مصلحت کنم بعدا . این هم آدرس
یادتان هست میگفتم موقع لوگین کردن اول اوبونتو-۱۴۰۴ میاد بالا بعد این حرفها حالا ابونتو ۱۷ میاد خیلی سزیع میره بعد مینت میاد .
در ضمن اگر شما دوستان صلاح میدانید بقیه دستورات را هم انجام بدم ... ممنون
CafeNet999
25-06-2018, 19:11
اون 3تا دستور اول واسه آپدیت سیستم و چک کردن نرمافزارها هستش.
دستورات بعد از خطوط آبی رنگ برای نصب،حذف،آپدیت و .. هستش که شما فعلا احتیاجی ندارید ولی برای کار با لینوکس مینت باید یاد بگیرید.
با سلام و عرض ادب خدمت بزرگان و اینکه رفتم به آدرس زیر لینوکس مینت ۱۷ را آپ دیت کردم به لینوکس مینت ۱۷.۳ ..الآن تمام مشکلات برطرف شد .
با سلام و عرض ادب .. دوستان راهنمایی بفرمایید .. این جریان root توی ترمینال چی هست که بعضی وقت ها میپرسه و از کجا و چطور باید اون ردیف کرد . .. ممنون
CafeNet999
29-06-2018, 23:59
root یا کاربر ریشه یعنی کسی که به تمام قسمتهای سیستم دسترسی کامل داره.معمولا وقتی میخوای بخشهای حساس سیستم رو دستکاری کنی میگه پسورد کابر root رو وارد کن تا اجازه بدم کارتو انجام بدی چون کاربر معمولی اگه قرار باشه قسمتهای حساس رو دستکاری کنه سیستم یهو به فنا میره :\
مدل کار کردن لینوکس و ویندوز فرق میکنه ولی شما کاربر admin ویندوز رو همون کاربر root لینوکس در نظر بگیر تا متوجه حساسیت ماجرا بشی
ممنون از راهنمایی ..دوست عزیز حالا من باید در جواب اون چی بنویسم وقتی میپرسه ..آیا
root هستی ؟
CafeNet999
30-06-2018, 21:31
متن پیغام چیه؟ اگه پسورد root رو میخواد باید همون پسوردی که موقع نصب وارد کردید رو وارد کنید.
CafeNet دوست عزیز حل شد . ممنون از راهنمایی ..
دوستان یک مشکل جدید ..وقتی میخوام لبتاپ رو خاموش کنم این پیغام میاید . یک پنجره کوچولو باز میشه ونوشته .
Aprogram is still running gnome - keyring -daemon under this say not responding ,
عکس توی این آدرس .
Sara Kia
11-04-2021, 06:02
من تازگی از کاربران لینوکس مینت شدم.
چند پرسش دارم-
یک ابزاری داره برای بک آپ گرفتن از کل سیستم عامل بنام تایم شیفت. روش کارش را بلد نیستم چطور بک آپ بگیرم و در صورت لزوم چطور بک آپ را وقتی اشکالی در سیستم عامل پیش آمد ازش استفاده کنم.
چون فضای کافی برای بک آپ گرفتن روی هارد ندارم آیا میشه بک آپ را روی حافظه فلش ذخیره کرد؟ و اگر جواب مثبته برای استفاده از این بک آپ کار خاصی باید انجام بدم یا وقتی فلش را به رایانه وصل کنم خودش فایل بک آپ را پیدا کرده و عملیات نصب را انجام میده.
ونکته دیگر اینکه دیدم در تایم شیفت میشه تعیین کرد که بک آپ گیری روزانه باشه یا هفتگی یا ماهانه. حالا اگر بک آپ را روی فلش گرفتم و تنظیم بک آپ گیری را روی هفتگی گذاشتم باید درست سر هفته فلش را وصل کنم یا اگر شد ده روز هم اشکالی نداره و هروقت فلش را به رایانه متصل کردم میشه عملیات بک آپ گیری انجام بشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.