مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی
omid-p30
18-10-2014, 23:42
خوندمشون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mani6606
22-10-2014, 19:19
سلام دوستان کسی فایل های صوتی übungen کتاب Studio d B1 رو داره ممنون میشم لینک دانلود بدین ظاهرا در CD نیست.
سلام دوستان
من به فایل صوتی کتاب aspekte2 احتیاج دارم کتابی که خریدم سی دیش درست نیست ممنون میشم اگر کسی سی دی رو داره برای دانلود اینجا قراز بده من به شدت احتیاح دارم
mani6606
24-10-2014, 12:40
سلام دوستان کسی فایل های صوتی übungen کتاب Studio d B1 رو داره ممنون میشم لینک دانلود بدین ظاهرا در CD نیست.
پس از جستجو فراوان در نت یافتم کسی خواست بگه.
command19
31-10-2014, 18:54
با سلام
دوستان عزیز لینک دانلود کتاب Studio D سطح B1 رو نیاز داشتم. ممنون میشم برام اینجا بذارید.
(البته توی این تاپیک بود ولی ظاهرا لینک هاش غیرفعال شده)
مرسی
دوستان کسی دیکشنری مناسب المانی به المانی واسه اندروید سراغ داره! جالبه واسه ایفون هست اما واسه اندروید خوب وجود نداره!
:n13:
omid-p30
03-11-2014, 11:51
دوستان کسی دیکشنری مناسب المانی به المانی واسه اندروید سراغ داره! جالبه واسه ایفون هست اما واسه اندروید خوب وجود نداره!
Duden Deutsches Universal_v2.8.13.apk
سلام امید چان رمز فایل Prüfungstraining DaF TestDaFچی هست من از سرور اولین لینک دانلود کردم لطفا رمز فایل بذارید با تشکر
omid-p30
03-11-2014, 14:09
سلام امید چان رمز فایل Prüfungstraining DaF TestDaF
چی هست من از سرور اولین لینک دانلود کردم لطفا رمز فایل بذارید با تشکر
langacademy.net
command19
03-11-2014, 17:57
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیده ؟؟
خیلی لازم دارم... STUDIO D - B1
ممنون
omid-p30
03-11-2014, 21:24
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیده ؟؟
خیلی لازم دارم... STUDIO D - B1
ممنون
لینک های ifile رو چک کردم سالم هستند :
سلام دوستان،
لینک پی دی اف کتاب کار نمیکنه یا ریدیرکت میشه به جای دیگه؟
miladhesari
29-11-2014, 04:23
سلام میشه لطفن یه لینک برای کتاب های زیر بدید
übungsgrammatik für die überstufe
Mittelpunkt b2
سلام به دوستان گلم .... وقتتون بخیر
میشه بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود کتاب MENSCHEN برای سطح A2.1 رو هم اینجا قرار بدید ؟؟؟ ممنون میشم
در ثانی ،همین کتاب رو (بصورت اورجینال) از کجا میشه خریداری کرد ؟ من انتشارات زبانکده تماس گرفتم اما قیمت رو خیلی بالا گفتن ...
pro_translator
07-12-2014, 16:22
سلام به دوستان گلم .... وقتتون بخیر
میشه بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود کتاب MENSCHEN برای سطح A2.1 رو هم اینجا قرار بدید ؟؟؟ ممنون میشم
در ثانی ،همین کتاب رو (بصورت اورجینال) از کجا میشه خریداری کرد ؟ من انتشارات زبانکده تماس گرفتم اما قیمت رو خیلی بالا گفتن ...
سلام دوست عزیز...
خدمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما...
سلام...
من مدتیه زبان آلمانی رو شروع کردم...تا دو ماه پیش کلاس می رفتم...اما دیگه نشد برم..الآن دوباره می خوام خودم شروع کنم...هم از اول مرور کنم و هم اینکه به صورت Self-Study همراه با کسی که صفر هست بخونم...
توی کلاس کتاب Themen neu 1 رو تا اواخر درس 8 خوندم...
حالا برای شروع دوباره:
1- چه کتابی پیشنهاد می شه؟...
2- به غیر از کتاب پیشنهادی سوال قبل، چه کتاب ها و منابع دیگه ای رو کنار اون مطالعه کنم؟...
3- به چه روشی مطالعه کنم؟...
4- هر توضیح و یا پیشنهاد و راهنمایی برای یادگیری این زبان به صورت خود آموز دارید...
یه سوال خارج از بحث هم دارم، اونم اینکه توی زبان آلمانی آیا کتابی مشابه "504 واژه" انگلیسی، هست؟...
سلام...
من مدتیه زبان آلمانی رو شروع کردم...تا دو ماه پیش کلاس می رفتم...اما دیگه نشد برم..الآن دوباره می خوام خودم شروع کنم...هم از اول مرور کنم و هم اینکه به صورت Self-Study همراه با کسی که صفر هست بخونم...
حالا برای شروع دوباره:
2- به غیر از کتاب پیشنهادی سوال قبل، چه کتاب ها و منابع دیگه ای رو کنار اون مطالعه کنم؟...
4- هر توضیح و یا پیشنهاد و راهنمایی برای یادگیری این زبان به صورت خود آموز دارید...
یه سوال خارج از بحث هم دارم، اونم اینکه توی زبان آلمانی آیا کتابی مشابه "504 واژه" انگلیسی، هست؟...
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید...خصوصا در مورد شماره یک...چون می خوام کتاب رو هر چه زودتر تهیه کنم و دوباره شروع کنم...
omid-p30
09-12-2014, 20:31
سلام...
حالا برای شروع دوباره:
Menschen خوبه.
نرم افزار rosseta stone و کتاب klip und klar رو هم در کنارش میتونید کار کنید.
برای خود آموز خوندن توصیه خاصی به ذهنم نمیرسه.
کتاب دقیقا مشابه 504 نه من نمیشناسم.
Menschen خوبه.
نرم افزار rosseta stone و کتاب klip und klar رو هم در کنارش میتونید کار کنید.
برای خود آموز خوندن توصیه خاصی به ذهنم نمیرسه.
کتاب دقیقا مشابه 504 نه من نمیشناسم.
ممنونم...(متاسفانه دکمه تشکر برای من فعال نیست...)...
نظرتون درباره Berliner Platz و Studio D چیه؟...بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید...(نسخه کاغذی اینا رو دارم...)
omid-p30
10-12-2014, 10:31
ممنونم...(متاسفانه دکمه تشکر برای من فعال نیست...)...
نظرتون درباره Berliner Platz و Studio D چیه؟...بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید...(نسخه کاغذی اینا رو دارم...)
هر دو شون خوبند. زیاد درگیر انتخاب کتاب نباشید، همشون از انتشاراتی های معتبر آلمان هستند و همشون خوبند. چیزی که مهمتر هست برای یادگیری آلمانی تلاش خود یادگیرنده هست. انتخاب کتاب هم سلیقه ای هست، هر کدوم رو بیشتر دوست دارید همون رو کار کنید.
هر دو شون خوبند. زیاد درگیر انتخاب کتاب نباشید، همشون از انتشاراتی های معتبر آلمان هستند و همشون خوبند. چیزی که مهمتر هست برای یادگیری آلمانی تلاش خود یادگیرنده هست. انتخاب کتاب هم سلیقه ای هست، هر کدوم رو بیشتر دوست دارید همون رو کار کنید.
ممنون بابت راهنمایی...
ممنون از اینکه آدرس لینک دانلود کتاب MENSCHEN برای سطح A2.1 رو قرار دادید...اما میشه لطف کنید و لینک رو بررسی کنید ؟؟؟
آخه لینک دانلود خرابه و فایل موجود نیست...سپاس
در ثانی من لینک دانلود کتاب MENSCHEN سطح A2.1 رو خدمتتون عرض کردم اما آدرسی که شما به من دادید لینک دانلود برای سطح A1.2 بود نه A2.1 ....
خیلی ممنونم ...
سلام،
اگه کسی ورژن جدید این کتاب که جلدش زرد رنگ هستش داره، لطفا رو سایت قرار بده!
ممنون.
ashkan_reshad
24-12-2014, 12:27
سلام، پسورد فایل چیه؟
:n02::n02:
ashkan_reshad
24-12-2014, 12:40
سلام، ببخشید پسورد این فایل rar چیه؟ مرسی
Hallo liebe Freunde und Freundinnen. Ich habe B1 Prüfung gemacht und auch bestanden. Lieber Omid-p30, ich wollte dir eine Nachrichte schicken aber ich kann nicht! trotzdem wollte ich sagen, dass ich auf Deutsch helfen kann
mani6606
27-12-2014, 15:36
عزيز AABB
ميشه كمى در مورد امتحان b1 توضيح بدب بخصوص بخش sprechen
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام. من سیستم telc امتحان دادم ولی مثل این که سیستم های زبان ایران اکثرا با متود گویته هستن ولی من هر دوشون رو دیدم، ساختار یه چیزه ولی طرز نمره دادنشون فرق می کنه. مثلا توی تلک فقط مکالمه از صد نمره هست، بقیه شون نمره های مختلفی دارن. خوب مکالمه سه قسمت داره. قسمت اول که خودتون رو معرفی می کنید، قسمت دوم درباره یه تصویر توضیحات می دین و قسمت سوم درباره یه موضوع با پارتنر تون صحبت می کنید. راستی اشکالی نداشت به فارسی نوشتم؟!!:n13:
mani6606
27-12-2014, 15:50
سلام. من سیستم telc امتحان دادم ولی مثل این که سیستم های زبان ایران اکثرا با متود گویته هستن ولی من هر دوشون رو دیدم، ساختار یه چیزه ولی طرز نمره دادنشون فرق می کنه. مثلا توی تلک فقط مکالمه از صد نمره هست، بقیه شون نمره های مختلفی دارن. خوب مکالمه سه قسمت داره. قسمت اول که خودتون رو معرفی می کنید، قسمت دوم درباره یه تصویر توضیحات می دین و قسمت سوم درباره یه موضوع با پارتنر تون صحبت می کنید. راستی اشکالی نداشت به فارسی نوشتم؟!!:n13:
من دو هفته ديگه b1 امتحان ميدم، پس شما در المان امتحان داديد
فارسى نوشتن جز قوانين انجمنه
من دو هفته ديگه b1 امتحان ميدم، پس شما در المان امتحان داديد
فارسى نوشتن جز قوانين انجمنه
موفق باشید. کاش زودتر می گفتید. چون من یه گروه مکالمه آلمانی تو واتس اپ درست کردم ولی نمی دونم واسه دو هفته فکر نکنم زیاد براتون تاثیری داشته باشه. براتون دعا می کنم. موفق باشید
omid-p30
27-12-2014, 16:28
Hallo liebe Freunde und Freundinnen. Ich habe B1 Prüfung gemacht und auch bestanden. Lieber Omid-p30, ich wollte dir eine Nachrichte schicken aber ich kann nicht! trotzdem wollte ich sagen, dass ich auf Deutsch helfen kann
Hallo
Ich bin froh, dass du deine Prüfung bestanden hast
Ja, wir freuen uns über deine Hilfe
acmilan3
28-12-2014, 01:10
سلام دوستان ، لینک دانلود کتابهای منشن Menschenرو میخوام ، اینا که هست فقط دی وی دی شه.
papalohrasb
03-01-2015, 17:39
سلام
لینک دانلود فیلمهای کتابهای Menschen رو میخواستم.
متاسفانه کتابایی که تو ایران هست، فیلم از روی نرم افزارشون حذف شده.
لطفا راهنمایی کنید.
omidaskari69
03-01-2015, 22:31
سلام
وقت بخیر
چند بار دیکشنری duden رو نصب کردم اما متاسفانه کتابخانه ها رو شناسایی نمیکنه. حتی فایل های indexdaten رو هم شناسایی نمیکنه.
لطفا راهنمایی کنید. :n35:
mani6606
07-01-2015, 12:01
كسى چت روم به زبان المانى سراغ داره؟
براى سطح studio d, b2 بهتره يا schritte؟
papalohrasb
07-01-2015, 14:10
salam
in linka chera baz nemikone hichkodooom?!?!?!?!?!
papalohrasb
07-01-2015, 14:13
Studio D B1
Publication date: 2007
Number of pages: 261
Size: 5.58GB
Contents:
1-VIDEO_TS
2-Audio
3-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv.iso
4-studio d B1 DVD.pdf
5-studio d B1 Kurs- und Uebungsbuch Loesungen.pdf
6-studio d B1 Kurs- und Uebungsbuch.pdf
7-studio d B1 Sprachtraining Loesungen.pdf
8-studio d B1 Sprachtraining.pdf
9-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv.pdf
10-studio d B1 Unterrichtsvorbereitung.pdf
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
in linka hamashoon gheire faal shodan.
kasi hast linke jadid dashte bashe?
baraie ketabe Studio d B1 mikham
lotfan komak konid doostan
papalohrasb
07-01-2015, 14:18
لینک های ifile رو چک کردم سالم هستند :
bazam in linka moshkel daran
ifile kollan eror mide
Shahrzad368
07-01-2015, 18:49
Hallo
بچه ها لينكهاي كتاباي schritte از كار افتادن!همشون...
لطفا رسيدگي بشه
حداقل كتاب ٥
Vielen Dank:n40:
omid-p30
07-01-2015, 19:43
كسى چت روم به زبان المانى سراغ داره؟
براى سطح studio d, b2 بهتره يا schritte؟
schritte برای b2 نداره
Hallo
بچه ها لينكهاي كتاباي schritte از كار افتادن!همشون...
لطفا رسيدگي بشه
حداقل كتاب ٥
Vielen Dank:n40:
Shahrzad368
07-01-2015, 20:56
مرسي :n16:
به جز blogspot جاي ديگه سراغ ندارين؟فيلتره آخه :|
فرهنگ لغت آلمانی به فارسی چی پیشنهاد می شه؟...
omid-p30
12-01-2015, 12:35
مرسي :n16:
به جز blogspot جاي ديگه سراغ ندارين؟فيلتره آخه :|
دیگه الان کل اینترنت فیلطره، خواستید بگید قند شکن بفرستم براتون.
فرهنگ لغت آلمانی به فارسی چی پیشنهاد می شه؟...
فرامرز بهزاد
Shahrzad368
12-01-2015, 18:30
مث اينكه چاره اي نيست، باشه
مرسي
omid-p30
12-01-2015, 20:11
مث اينكه چاره اي نيست، باشه
مرسي
habe gesendet
Shahrzad368
13-01-2015, 12:32
Vielen Dank
mani6606
13-01-2015, 18:06
کتاب امادگی ازمون TestDaf چی خوبه؟
omid-p30
16-01-2015, 13:12
کتاب امادگی ازمون TestDaf چی خوبه؟
اینا خوبند :
سلام دوستان
اسم و ادرس چندتا کتابخونه توی تهران میگردم برای کتاب های اموزش المانی کسی میتونه راهنماییم کنه یا برام پ.خ کنه؟(دنبال کتاب3 Aspekte هستم)
ممنون
sobhan26
26-01-2015, 15:34
انتشارات زبانکده، همون نزدیکی های انقلاب، داخل یه پاساژ کوچیکه، همه ی کتابای آلمانی رو داره.
omid-p30
27-01-2015, 09:20
سلام دوستان
اسم و ادرس چندتا کتابخونه توی تهران میگردم برای کتاب های اموزش المانی کسی میتونه راهنماییم کنه یا برام پ.خ کنه؟(دنبال کتاب3 Aspekte هستم)
ممنون
برای خرید که همون زبانکده و همچنین زبان آفرین در خیابون دانشگاه.
کتابخونه هم موسسه گوته در خیابون یخچال و انجمن فرهنگی ایران و اتریش، OKF
mmostajab
03-02-2015, 19:57
سلام
کتاب aspekte c1 رو دارید؟
sobhan26
04-02-2015, 22:58
سلام
کسی کتاب Wortschatz und Grammatik A2 رو از انتشارات Hueber داره؟
کتاب Wortschtaz und Grammatik A1 خیلی عالی بود، اما دومی رو پیدا نکردم.
یا اگه کتاب تمرین لغت و گرامر برای A2 سراغ دارین معرفی کنین.
ممنون
gute Nacht zu allen
?Gibt es hier iregendjemanden,der Deutsch sprechen kann
Ich wollte nur noch ein bißchen Deutsch üben. Wenn es geht, werde ich mich darauf freuen mit dem zu reden. Vielen Dank bis bald
omid-p30
05-02-2015, 12:03
سلام
کتاب aspekte c1 رو دارید؟
Download
| Separated version |
Lehrbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arbeitsbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lehhanderichungen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aufgaben ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CD_ROM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Audio CD Part 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVD Part 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
| Packaged Version |
Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pass : langacademy.net
سلام
کسی کتاب Wortschatz und Grammatik A2 رو از انتشارات Hueber داره؟
کتاب Wortschtaz und Grammatik A1 خیلی عالی بود، اما دومی رو پیدا نکردم.
یا اگه کتاب تمرین لغت و گرامر برای A2 سراغ دارین معرفی کنین.
ممنون
deutsch uben - Lesen und Schreiben A2 (2012)
die zum Lesen anregen, Ubungen zum Leseverstehen und zum schriftlichen Ausdruck trainieren gezielt die Fertigkeiten Lesen und Schreiben anhand der wichtigsten alltaglichen Themen und Sprechanlasse – besonders fur lernungewohnte Deutschlerner geeignet.
Rar'd PDF ( 16.9 Mb) , 112 pages
pass : langacademy.net
gute Nacht zu allen
?Gibt es hier iregendjemanden,der Deutsch sprechen kann
Ich wollte nur noch ein bißchen Deutsch üben. Wenn es geht, werde ich mich darauf freuen mit dem zu reden. Vielen Dank bis bald
Hallo
Sie sprechen aber gut Deutsch
Leider hab ich persönlich nicht so viel Zeit
Hoffe , dass Sie irgendwann einen Sprechpartner finden kann
Hallo
Sie sprechen aber gut Deutsch
Leider hab ich persönlich nicht so viel Zeit
Hoffe , dass Sie irgendwann einen Sprechpartner finden kann
Aber das macht nichts mein lieber Freund. Ich werde doch in kurzem zum Wehrdienst.
Ich lerne selbst fast erst seit einigen Monaten und ich bin nicht so fließend in Deutsch.
Natürlich machen wir alle am Anfang viele Fehler, es ist nur die Essenz von Sprachen oder.
Könnten Sie bitte mir sagen warum Sie Deutsch lernen wollten? Und seit wann haben Sie beim Lernen angefangen?
Danke vielmals
mani6606
05-02-2015, 20:33
Hallo Drik
Herzlich Willkommen bei uns
Ich hoffe , dass du der gute Wehrdienst hätte.
:n16:
Hallo Drik
Herzlich Willkommen bei uns
Ich hoffe , dass du der gute Wehrdienst hätte.
Danke mein Freund. Das hoffe ich auch. Obwohl es nichts gibt, was ich dagegen tun kann.
Immerhin hoffe ich, daß ich in meiner eigenen Stadt(das heißt Tehran) dienen könnte.
Ich sehe du bist eher aktiv im Gebiet ´´ Beratung auf den Wehrdienst´´ und versuchst auf die fragen deine ehrlichen Antworten zu geben. ich freue mich darauf mit dir hier über iregendetwas weiterzusprechen .
Bis spät mein Kumpel
Meine Anmeldungsgeschichte!s
Ich war gestern vormittag in einer Filiale der Polizei +10. Da hatten viele Leute schon lange schlangegestanden und wie Sie wissen, donnerstags die staatliche Büros früher geschloßen werden. Allerdings bin ich dorthin gegangen und um gegen halb zwölf war ich schon dort. Das Büro würde offensichtlich in eineinhalb Stunden schließen. Aber alles wurde schlimmer als der Meisterbehörde, der wohl für das Büro zuständig war, sagte wir nur eine halbe Stunde Zeit haben. Die Zeit ging immer vorbei aber die Schlange bewegte sich überhaupt nicht. Schließlich beschloßen ich und mein Bruder wegzulaufen und als der Behörde bereits gesagt hatte die nächste Woche uns noch mal wieder anzumelden.Ach
Immer noch niemand?Schade
Haben Sie schon ein Geschichtchen gelesen?Schreiben Sie es hier.Oder haben Sie sich neulich einen Film angesehen?Erzählen Sie ihn so gut wie Sie können, egal wie einfal es ist.Tschau
:n39:
sepehr8868
21-02-2015, 17:43
از دوستان کسی میتونه فایل صوتی کتاب fit fur zertifikat a2 رو برا دانلود بذاره ؟
خواهشا هرکی داره لطف کنه لینکشوبذاره. یک عالمه گشتم فقط یه لین پیدا کردم ک با وی پی ان دانلود میشه ولی هی وسطش قطع میشه
این لینکیه که پیدا کردم
sobhan26
23-02-2015, 22:30
Zippyshare همین مشکل رو داره. منم چند بار تلاش کردم تا بالاخره دانلود شد.
دوست خوبم خسته نباشی نمونه سوالات start deutsch a2رو کجا میشه پیدا کرد یا دانلود کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
omid-p30
01-03-2015, 00:28
دوست خوبم خسته نباشی نمونه سوالات start deutsch a2رو کجا میشه پیدا کرد یا دانلود کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنونم دوست عزیز اما کلیه سوالات شو میخوام کتابشو یه هفته است سفارش دادم اما نیومده برام خیلی هم گشتم فقط 2 .3 نمونه سوال پیدا کردم. بازم ممنونم
omid-p30
01-03-2015, 06:21
ممنونم دوست عزیز اما کلیه سوالات شو میخوام کتابشو یه هفته است سفارش دادم اما نیومده برام خیلی هم گشتم فقط 2 .3 نمونه سوال پیدا کردم. بازم ممنونم
فایل های Modellsatz و Übungssatz رو که دانلود کنید هر کدوم یک نمونه سوال کامل هستند.
امروز به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برخوردم اما تعجب میکنم چرا نوشته Der Brief...:blink:
Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache
e-Grosswoerterbuch Deutsch als Fremdsprache v5.0
Size: 20 MB
Password : forum.p30world.com
بهترین دیکشنری آلمانی به آلمانی برای یادگیرندگان زبان آلمانی
(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه Duden-Bibliothek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب و اجرا کنید.)
sallam chetori in barname ro dowenlod konam lotfan rahnamayikonid
omid-p30
05-03-2015, 14:12
امروز به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برخوردم اما تعجب میکنم چرا نوشته Der Brief...:blink:
Brief مذکر هست دیگه، میشه der
Brief مذکر هست دیگه، میشه der
Schreiben اکوزات هست دیگه پس میشه den:n09:
omid-p30
06-03-2015, 10:56
Schreiben اکوزات هست دیگه پس میشه den:n09:
Schreiben یک فعل Akkusativ هست، یعنی این که مفعول خودش رو در حالت Akkusativ قرار میده، مثل جمله زیر :
Ich schreibe den Brief من نامه را مینویسم.
جملاتی که اما در اون صفحه بودند مجهول هستند، یعنی مفعول ندارند :
Der Brief wird geschrieben نامه نوشته میشود.
نامه در این جمله دیگه مفعول فعل نوشته شدن نیست، بلکه خودش فاعل این جمله هست، و فاعل هم در آلمانی همیشه Nominativ هست بنابراین میشه همون Der Brief
sobhan26
07-03-2015, 02:27
سلام وقت بخیر
مشکلی دارم که میخواهم از دانشمندان مجلس بازپرسم :)
فعل lassen معناهای زیاد و حتی متضادی داره، در یک مورد هم به صورت انعکاسی استفاده میشه. کسی هست که ساده موضوع رو توضیح بده.
omid-p30
07-03-2015, 11:10
سلام وقت بخیر
مشکلی دارم که میخواهم از دانشمندان مجلس بازپرسم :)
فعل lassen معناهای زیاد و حتی متضادی داره، در یک مورد هم به صورت انعکاسی استفاده میشه. کسی هست که ساده موضوع رو توضیح بده.
sich + lassen به عنوان یک حالت جایگزین برای فعل können در جمله های مجهول به کار میره. مثلا جمله مجهول زیر به همراه فعل Können رو در نظر بگیرید :
Diese Situation kann leicht geändert werden
یعنی : این وضعیت به آسانی میتواند تغییر داده شود، به آسانی قابل تغییر است.
همین جمله رو میتونیم با همین معنی به صورت زیر هم بگیم :
Diese Situation lässt sich leicht ändern
مثال دیگه :
Die Fenster können geöffnet werden.
یا
Die Fenster lassen sich öffnen.
یعنی : پنجره ها میتوانند باز شوند، قابل باز شدن هستند
sobhan26
07-03-2015, 12:23
ممنون خوب بود.
حالا معنی فعل lassen تو این دو جمله چیه؟
1- Ich musste mir eine neue Karte ausstellen lassen.
2-Reparierst du dein Fahrrad selbst oder lässt du es reparieren?
omid-p30
07-03-2015, 12:47
ممنون خوب بود.
حالا معنی فعل lassen تو این دو جمله چیه؟
این جا به معنای اجازه دادن،گذاشتن یا دادن هست. (ماشینم رو دادم تعمیر کنند)
در این حالت lassen با فعل veranlassen قابل جایگزینی هست،
یا
Ich musste veranlassen, dass mir eine neue Karte aussgestellt wird
یعنی : باید اجازه میدادم، میگذاشتم، میدادم یک کارت جدید برام صادر کنند.
یا
Reparierst du dein Fahrrad selbst oder veranlässt du, dass es repariert wird ?
یعنی : دوچرخه ات رو خودت تعمیر میکنی یا میدی تعمیر کنند ؟
masimaso
09-03-2015, 11:08
با سلام و تشکر فراوان از سایتتون
من این کتاب را لازم دارم ولی لینک ذیل کار نمیکند .آیا کسی از دوستان لینک جدید تری دارد.
Deutsch üben Bd 11: Woerter und Saetze ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache
e-Grosswoerterbuch Deutsch als Fremdsprache v5.0
Size: 20 MB
Password : forum.p30world.com
بهترین دیکشنری آلمانی به آلمانی برای یادگیرندگان زبان آلمانی
(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه Duden-Bibliothek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب و اجرا کنید.)
سلام، من هم duden و هم فایل این دیکشنری رو دانلود کردم. اما تو فولدر این دیکشنری فایلی با پسوند dbb وجود نداره که بتونم توسط duden بازش بکنم. چیکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید.
ممنون
omid-p30
09-03-2015, 15:40
سلام، من هم duden و هم فایل این دیکشنری رو دانلود کردم. اما تو فولدر این دیکشنری فایلی با پسوند dbb وجود نداره که بتونم توسط duden بازش بکنم. چیکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید.
ممنون
ورژن 5 رو نصب کنید :
ورژن 5 رو نصب کنید :
مرسی درست شد
DogForum.ir
11-03-2015, 14:41
با سلام
میشه لطف کنید PDF و فایل های صوتی این کتاب ها رو بذارین ؟
Hören-Sprechen A2
Hören-Sprechen B1
با تشکر فراوان
Amir-Persian
17-03-2015, 01:19
امید عزیز، فایل کتاب برلینر پلاتز 1 را برای یکی از دوستان میخواستم اما فکر کنم فایلی که قرار دادید کل کتاب نباشه. درسته؟
nazari_smeir
29-03-2015, 18:43
سلام. یه سایتی هست که ویدیو های اموزشی با زیرنویس میزاره که خیلی خوبن.
چند تاش رو رایگان گذاشته. من میخوام اکانتش رو بخرم که به طور کامل بشه استفاده کرد. اگه کسی میخواد بم خبر بده که شریکی بخریم تا ارزونتر بشه. سایتش اینه:
mani6606
04-04-2015, 18:17
Prüfungstraining DaF
TestDaF
Übungsbuch mit autorisiertem Modelltest und CDs
آمادگی برای آزمون TestDaf
Das Buch bietet eine gründliche Vorbereitung auf den Test-DaF und trainiert systematisch die vier Fertigkeiten Lesen, Hören, Schreiben und Sprechen. Darüber hinaus vermittelt es Lernstrategien und prüfungsgerechtes Zeitmanagement. Neben Übungstests enthält es einen vom TestDaF-Institut autorisierten Modelltest der Prüfung. Zwei CDs mit den Hörtexten sowie Transkripte und Lösungen liegen bei
<<< اطلاعات بیشتر>>> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Publisher: Cornelsen
Publication date: 2008
ISBN: 978-3-06-020311-6
Number of pages: 128
Format / Quality: PDF+MP3 / Sehr gut
Size: 81 MB + 57 MB
امید جان پسوردش چیه؟
DogForum.ir
04-04-2015, 18:48
با سلام
میشه لطف کنید PDF و فایل های صوتی این کتاب ها رو بذارین ؟
Hören-Sprechen A2
Hören-Sprechen B1
با تشکر فراوان
کسی این دو کتاب رو نداشت لطف کنه لینک دانلودش رو بذاره ؟
omid-p30
04-04-2015, 23:08
امید جان پسوردش چیه؟
langacademy.net
کسی این دو کتاب رو نداشت لطف کنه لینک دانلودش رو بذاره ؟
برا A1 هستش، اون دو نا ولی پیدا نکردم
DogForum.ir
05-04-2015, 00:24
langacademy.net
برا A1 هستش، اون دو نا ولی پیدا نکردم
ممنونم اما برای A1 رو دارم ..
اگر اتفاقی جایی دیدین ممنون میشم لطف کنید و لینکش رو بذارین چون فکر نکنم کتابش در ایران باشه.
omid-p30
05-04-2015, 09:00
ممنونم اما برای A1 رو دارم ..
اگر اتفاقی جایی دیدین ممنون میشم لطف کنید و لینکش رو بذارین چون فکر نکنم کتابش در ایران باشه.
با انتشارات زبانکده و زبان آفرین تماس بگیرید احتمالا دارند.
كتاب خیلی خوبیه دقیقا مثل كتاب tactic for lestining زبان انگلیسیه اما لینك پاینش رو یعنی لینك صوتش رو هر كاری كردم نشد كه پیاده كنم گشتم این لینك رو پیدا كردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم كه به درد بخوره
سلام.
دوستان من دنبال یه سریال (ترجیحا سیتکام) آلمانی برای تقویت زبانم هسنم. پیشنهاد شما چیه؟
ممنون.
سلام خیلی ممنون از مطالب فوق العاده شما
من هرچه سعی کردم نتونستم این فایلهای مربوطه رو باز کنم
میشه کمکم کنید
به نظرم این فایلها خیلی خوبند
Hallo Zusammen. Hat jemanden ''Sicher B1!'' ?! Ich hab für Lehrbuch und Arbeitsbuch gesucht aber war nicht erfolgreich. Danke im Voraus
parisa kh
18-05-2015, 23:07
سلام و ممنون از راهنماییتون
ولی اگه بهم نخندین طرز استفاده از این تایپیکها رو بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنن :n13:
parisa kh
18-05-2015, 23:38
سلام
من باید چند روز دیگه امتحان A1 بدم اگه میشه کمکم کنین من با کتاب studio A1 یاد گرفتم ولی میخواستم کتاب گوته رو هم ببینم ممنون میشم کمکم کنید
ضمنن اصلن بلد نیستم از این تاپیکها استفاده کنم و اصلن نمیدونم چی هست
سلام و ممنون از راهنماییتون
ولی اگه بهم نخندین طرز استفاده از این تایپیکها رو بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنن :n13:
سلام
من باید چند روز دیگه امتحان A1 بدم اگه میشه کمکم کنین من با کتاب studio A1 یاد گرفتم ولی میخواستم کتاب گوته رو هم ببینم ممنون میشم کمکم کنید
ضمنن اصلن بلد نیستم از این تاپیکها استفاده کنم و اصلن نمیدونم چی هست
سلام. منظور شما از استفاده تاپیک ها چیه؟ سوال که می تونید مطرح کنید. دیگه فکر نکنم چیز خاص دیگه ای داشته باشه! منم زیاد بلند نیستم. هاهاها.
در مورد گویته فکر کنم کمی سوالاتش سخت تر از استودیو آ یک باشه. تو وب سایت خود گویته دو تا نمونه تست هست، به دوستان توصیه کردم، خوب جواب داد براشون
هر دوتاتون موفق باشید
parisa kh
19-05-2015, 00:47
سلام
من چند روز دیگه امتحان A1 گوته دارم اگه ممکنه کمکم کنید با امتحانش آشنا بشم البته آشنایی دار م اما میخواستم نمونه سوالات رو ببینم و همینطور کتاب start DU A1
م
parisa kh
19-05-2015, 00:50
ممنونم
من یکبار توو امتحان شرکت کردم اما متاسفانه برام استرس زیادی داشت البته فکر میکنم آمادگیم برای امتحان کم بود
سلام
من چند روز دیگه امتحان A1 گوته دارم اگه ممکنه کمکم کنید با امتحانش آشنا بشم البته آشنایی دار م اما میخواستم نمونه سوالات رو ببینم و همینطور کتاب start DU A1
م
ممنونم
من یکبار توو امتحان شرکت کردم اما متاسفانه برام استرس زیادی داشت البته فکر میکنم آمادگیم برای امتحان کم بود
راستش من این روزا گرفتار یه ترجمه هستم، فورس ماژور هست. باید هرچه زودتر تمومش کنم و تحویل بدم. امتحان شما کی هست؟ من با یکی دوتا از دوستان اون وقت هایی که بیشتر وقت آزاد داشتم قبل امتحان همراشون کار می کردم، ولی بستگی به این داره که شما چقدر آماده باشین و این که چقدر وقت دارین. اگه وقت مناسب دارین که یه برنامه ریزی می شه روش کرد. حالا شما اون نمونه سوال های گویته رو ببینید چطورن.
parisa kh
20-05-2015, 01:03
امتحانم 11خرداده سه ماه 40جلسه معلم خصوصی داشتم نمره امتحانم 57بود
بعد از امتحان فهمیدم استرس بیخود فرصت رو ازم گرفت
هیچ وقت توو امتحاناتی که معلمم میگرفت منظورم همون تستای گوته هستش کمتر از 90 نمیگرفتم البته توو لیزن و شرایبن
فقط دنبال تستهای بیشترم از گوته البته کمترین امتیازم از شنیداری و شپرشن بود
parisa kh
20-05-2015, 01:04
هیچ وقت توو امتحاناتی که معلمم میگرفت منظورم همون تستای گوته هستش کمتر از 90 نمیگرفتم البته توو لیزن و شرایبن
پس وقت اندازه کافی دارین. راستش شنیداری و صحبت کردن همیشه از بخش های سخت تست هر زبانی هست. البته حالا که شما نقطه ضعف تون رو می دونی، باید روی اونا اول تمرکز کنی و مرتفع اش کنی. من اتفاقا با دوستام همین دوتا بخش رو زیادتر کار می کردم چون گویا همه همین قسمت ها مشکل دارن. باید چند تا تست گویته رو تست های دیگه رو کار کنید که دست تون بیاد. من که الان رو ترجمه بودم، تاپیک تون اومد، گفتم جواب بدم و برگردم رو ترجمه دوباره. حالا اگه من وقت آزاد پیدا کردم، خبرتون می دم ولی زیاد روی من حساب نکنید. چون خودمم الان دارم برای تست ب2 و بعدش تست دف آمادگی می گیرم اگه خدا بخواد، زیاد معلوم نیست وقت آزاد پیدا کنم. حالا ببینید دوستان دیگه تو گروه هستن همرای شما همکاری کنن؟ من یه گروه واتس اپ دارم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه، اونجا بچه ها به آلمانی صحبت می کنن و می نویسن ولی همون طوری که گفتم، من هر چند ادمین اش هستم، ولی اصلا نیستم! ولی چون کاربر زیاد داره، معمولا چند نفری پیدا می شن که باهاشون بشه چت کرد و اینا. یه چت روم هم داشتم که اون رو به خاطر این که وقت نداشتم، کلا متوقف اش کردم چند وقتی. اونجا بچه های ب2 و س1 جمع می شدیم. الان برنامه هام و وقت ام کمی نامرتبه. به خاطر همین وقت آزاد به کسی نمی تونم قول بدم. ولی پیدا شد، حتما خبرتون می دم
موفق باشید
پس وقت اندازه کافی دارین. راستش شنیداری و صحبت کردن همیشه از بخش های سخت تست هر زبانی هست. البته حالا که شما نقطه ضعف تون رو می دونی، باید روی اونا اول تمرکز کنی و مرتفع اش کنی. من اتفاقا با دوستام همین دوتا بخش رو زیادتر کار می کردم چون گویا همه همین قسمت ها مشکل دارن. باید چند تا تست گویته رو تست های دیگه رو کار کنید که دست تون بیاد. من که الان رو ترجمه بودم، تاپیک تون اومد، گفتم جواب بدم و برگردم رو ترجمه دوباره. حالا اگه من وقت آزاد پیدا کردم، خبرتون می دم ولی زیاد روی من حساب نکنید. چون خودمم الان دارم برای تست ب2 و بعدش تست دف آمادگی می گیرم اگه خدا بخواد، زیاد معلوم نیست وقت آزاد پیدا کنم. حالا ببینید دوستان دیگه تو گروه هستن همرای شما همکاری کنن؟ من یه گروه واتس اپ دارم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه، اونجا بچه ها به آلمانی صحبت می کنن و می نویسن ولی همون طوری که گفتم، من هر چند ادمین اش هستم، ولی اصلا نیستم! ولی چون کاربر زیاد داره، معمولا چند نفری پیدا می شن که باهاشون بشه چت کرد و اینا. یه چت روم هم داشتم که اون رو به خاطر این که وقت نداشتم، کلا متوقف اش کردم چند وقتی. اونجا بچه های ب2 و س1 جمع می شدیم. الان برنامه هام و وقت ام کمی نامرتبه. به خاطر همین وقت آزاد به کسی نمی تونم قول بدم. ولی پیدا شد، حتما خبرتون می دم
موفق باشید
Wie können wir also in dieser Gruppe Mitglied werden?
mani6606
20-05-2015, 10:59
Bitte achten sie:
Wie Lieber AABB gesagt hat., hat diese Gruppe gelöscht .
mani6606
20-05-2015, 10:59
-----------------
Bitte achten sie:
Wie Lieber AABB gesagt hat., hat diese Gruppe gelöscht .
Bitte achten Sie darauf
Ich meinte die Whatsappgruppe und nicht die andere.
Schicken Sie mir gerne Ihre Whatsapp Nummer per PN, damit kann ich Sie hinzufügen.
سلام
من در آلمان هستم و در حال حاضر B2 می خونم. من فقط A1 رو اونم نصفه نیمه تو ایران خوندم. امتحان رو بار اول تونستم پاس کنم البته بهم خیلی فشار اومد
البته در زمینه امتحان A1 تجربه زیاد دارم و چند نفر هم تونستم طوری باهاشون کار کنم که پاس کنن. من چند تا سوال دارم خدمتتون.
1- برای چه کاری A1 لازم دارین؟
2- آیا امتحان دادین و اگر بلی نمرتون در هر Teil چقدر شده؟
3- چه کتاب درسی منظورم Studio D
یا Menschen
و چه کتاب تستی خوندید؟
Fit fürs
Zertifikat deutsch
prufüngtraing
مثل همه امتحانات دیگه تست زدن جواب میده گرچه سوالات جدیده ولی بانک سوالات محدوده ولی چون سوال بیرون نمیدن امنیت آزمون حفظ
میشه. یعنی سوال امتحان عینا تو هیچ امتحانی نیست به جز Sprechen که فقط از کتاب میاد!!!! یعنی همون کارت ها که عینا از کتاب Cornelsen
داده میشه. کارت ها محدوده و میشه نمره کامل گرفت.
mahdiiii
07-06-2015, 17:46
Hallo zusammen
ein Freund von mir bräuchte "Schritte 1" und ich habe ihm den Link von diesem Forum mitgeteilt. Aber wahrscheinlich funktioniert der Link nicht mehr.
Könnt ihr bitte einen Gefallen tun und mir sagen, wo ich PDF des Buches "Schritte 1" und seine CD finden kann.
Vielen Dank
mani6606
07-06-2015, 17:55
Hallo zusammen
ein Freund von mir bräuchte "Schritte 1" und ich habe ihm den Link von diesem Forum mitgeteilt. Aber wahrscheinlich funktioniert der Link nicht mehr.
Könnt ihr bitte einen Gefallen tun und mir sagen, wo ich PDF des Buches "Schritte 1" und seine CD finden kann.
Vielen Dank
Almanii.blogspot.com
ich haben den Link Probiert aber es sieht aus, dass er nicht mehr funktioniert Mahdi. Vielleicht hat Omid einen neuen Link dafür. Du musst dich danach erkundigen
Hallo zusammen
Vielen Dank
Zielgruppe: Erwachsene und Jugendliche ab 16 Jahren in allen Grundstufenkursen (A1 bis B1) weltweit.
Lernziel: Schritte international orientiert sich genau an den Vorgaben des Gemeinsamen Europنischen Referenzrahmens: Jeweils zwei Bنnde des sechsbنndigen Lehrwerks führen zu den Niveaustufen A1, A2 und B1 und bereiten auf die Prüfungen Start Deutsch 1 und 2 sowie das Zertifikat Deutsch vor.
Konzeption:
Gehِrt. Gesehen. Gelernt.
Um den Einstieg zu erleichtern, beginnt jede Lektion mit einer unterhaltsamen Foto-Hِrgeschichte. Mit interessanten Themen, frِhlichen Geschichten und viel Landeskunde zum Miterleben.
Erfolg in jedem Tempo!
Schritte international bietet viele Mِglichkeiten zur Binnendifferenzierung. Dadurch kِnnen Sie gezielt auf unterschiedliche Bedürfnisse in Ihren Lerngruppen eingehen.
Alles klar!
Der transparente Aufbau und die klaren Lernschritte in den kurzen Lektionen machen Lernen und Unterrichten leicht.
Spielend lernen.
Zwischenspiele zu jeder Lektion fِrdern den spielerisch-leichten Umgang mit interkulturell interessanten Lese- und Hِrtexten.
Alles im Rahmen!
Die Sprachhandlungen, der Grammatikstoff und der Wortschatz in Schritte international entsprechen genau den Vorgaben des Europنischen Referenzrahmens.
Das integrierte Arbeitsbuch bietet
– ـbungen und Aufgaben zu allen Seiten im Kursbuch in verschiedenen Schwierigkeitsstufen
– ein ausführliches Phonetikprogramm
– ein Lerntagebuch, das wichtige Lernstrategien vermittelt
– Lernwortschatzseiten
– ein Schreibtraining
– Aufgaben zur Selbstevaluation
– eine komplette Grammatikübersicht
– Wiederholungsübungen und -stationen
Die integrierte Audio-CD bietet
– interaktive Wiederholungsübungen für den PC zu allen Lektionen
– die Hِrtexte und Phonetikübungen des Arbeitsbuchs.
Schritte international 1
Publication date: 2007
Format : pdf (excellent) + mp3 (128 kBit/s, 44 kHz, Stereo)
Code:
**Kursbuch und Arbeitsbuch**
**Lehrerhandbuch **
**Glossary XXL Deutsch-Englisch German-English**
**2 Audio-CDs zum Kursbuch**
Audio CD 1
Audio CD 2
**Audio-CD zum Arbeitsbuch und interaktiven Uebungen**
**Schritte international 1+2 CD-ROM**
**Schritte international 1+2 Intensivtrainer mit Audio-CD**
Das Buch
Audio CD
mahdiiii
07-06-2015, 18:18
Danke für die schnelle Antwort, aber hier wurde es auch entfernt! Der Link funktioniert nicht!
Danke für die schnelle Antwort, aber hier wurde es auch entfernt! Der Link funktioniert nicht!
biite bitte
doch! ich habe den probiert und auch heruntergeladte und es ging einfach
mahdiiii
07-06-2015, 18:38
biite bitte
doch! ich habe den probiert und auch heruntergeladte und es ging einfach
also es kann sein, dass es hier in Deutschlang gesperrt wurde!
kannst du vielleicht mir das File per Email senden? oder irgendwo anders (z.B. Googledrive) hochladen und mir den Link mitteilen?
Vielen Dank
mani6606
07-06-2015, 18:40
Kursbuch
Lehrerhandbuch[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CD1
CD2
mahdiiii
07-06-2015, 19:04
Kursbuch
Lehrerhandbuch
CD1
CD2
diese sind 100% in Ordnung! danke sehr!!! :n01:
mani6606
07-06-2015, 19:07
diese sind 100% in Ordnung! danke sehr!!! :n01:
Bitte schön
masimaso
08-06-2015, 16:06
سلام
این لینکها قابل دانلود نیستند لطفا ی بازبینی بفرمایید.مرسی
masimaso
08-06-2015, 16:14
سلام
میشه لطف کنید مجددا لینکهای مربوط به منبع test daf بگذارید بعضی از انها کار نمیکنند .مرسی
mani6606
08-06-2015, 16:32
سلام
میشه لطف کنید مجددا لینکهای مربوط به منبع test daf بگذارید بعضی از انها کار نمیکنند .مرسی
دوست عزيز شما به وبلاگ زير مراجعه كنيد تمام لينك ها انجاست البته ممكنه اين وبلاگ قي لتر شده باشه
Almanii.blogspot.com
khaledjaberi
09-06-2015, 22:40
سلام
یه لینک زیر برو
sobhan26
13-06-2015, 22:53
سلام
وقت بخیر
لینک های کتاب Berliner Platz 3 کار نمیکنه یا شاید برای من اینطوره.
لطفا لینکها رو چک کنید یا لینک جدید بذارید.
ممنون
khaledjaberi
14-06-2015, 03:45
سلام
وقت بخیر
لینک های کتاب Berliner Platz 3 کار نمیکنه یا شاید برای من اینطوره.
لطفا لینکها رو چک کنید یا لینک جدید بذارید.
ممنون
به لینک زیر برو
سلام
نمیدونم جرا a1,2دانلود نمیشه
:n30:
khaledjaberi
01-07-2015, 19:07
سلام
نمیدونم جرا a1,2دانلود نمیشه
:n30:
SNOW PATROL
01-07-2015, 19:16
دوستان یه سوال فایل های صوتی درس های 1 schritte رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
.......
یک سی دی همراه خود کتاب هست اما فقط practice ها رو میگه خود متن درس رو داخلش نداره
تو کلاس خود استاد یه فایلی رو گذاشت که کل درس رو داخلش گفته بود اما داخل سی دی که به ما دادن نیست
یکی از دوستان لطف کرد یه لینکی رو بهم داد اما گویا برای ویرایش های دیگه هست استوری لاین درس اول در مورد یه شخص به نام Nikolaj Miron هست
ایا اصلن این سی دی رو باید بهمون میدادن؟
pro_translator
01-07-2015, 20:07
دوستان یه سوال فایل های صوتی درس های 1 schritte رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
.......
یک سی دی همراه خود کتاب هست اما فقط practice ها رو میگه خود متن درس رو داخلش نداره
تو کلاس خود استاد یه فایلی رو گذاشت که کل درس رو داخلش گفته بود اما داخل سی دی که به ما دادن نیست
یکی از دوستان لطف کرد یه لینکی رو بهم داد اما گویا برای ویرایش های دیگه هست استوری لاین درس اول در مورد یه شخص به نام Nikolaj Miron هست
ایا اصلن این سی دی رو باید بهمون میدادن؟
منظورتون اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟ :n13:
SNOW PATROL
01-07-2015, 21:10
منظورتون اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟ :n13:
!ja, Danke :n16:
سلام چرا این آدرس ها دیگه ابدیت نمیشه هیچ کدوم از لینک ها کار نمیکنه. با تشکر
kostemadiri
22-07-2015, 12:34
Prüfungstraining DaF
TestDaF
Das Buch bietet eine gründliche Vorbereitung auf den Test-DaF und trainiert systematisch die vier Fertigkeiten Lesen, Hören, Schreiben und Sprechen. Darüber hinaus vermittelt es Lernstrategien und prüfungsgerechtes Zeitmanagement. Neben Übungstests enthält es einen vom TestDaF-Institut autorisierten Modelltest der Prüfung. Zwei CDs mit den Hörtexten sowie Transkripte und Lösungen liegen bei
<<< اطلاعات بیشتر>>> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n29:سلام.آقا پسوود فایل چیه؟؟؟
pro_translator
22-07-2015, 15:03
almanii.blogspot.com رو تست کن ببین درسته؟
nana_713
01-08-2015, 13:43
سلام من نمی تونم این فایل رو دان کنم...
لطفا راهنمایی بفرمایید...
nana_713
01-08-2015, 13:46
[QUOTE=omid-p30;7163657]
Schritte 2
Hueber Verlag | 2006 | MP3 + PDF | 304 MB
ifile.it
Hotfile
Depositfiles
[CODE]Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Part 2
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان میخواستم ببینم اگه امکانش هست 2-3 منبع خوب برای آموزش زبان آلمانی معرفی کنید ( از پایه )
شاید هیجی مثل کلاس نشه اما علاقه دارم و میخوام تو خونه فعلا مطالعه کنم
نرم افزار ، مجموعه های ویدیویی که گرامر و آموزش مکالمه بدن
ممنون
سلام
دوستان میخواستم ببینم اگه امکانش هست 2-3 منبع خوب برای آموزش زبان آلمانی معرفی کنید ( از پایه )
شاید هیجی مثل کلاس نشه اما علاقه دارم و میخوام تو خونه فعلا مطالعه کنم
نرم افزار ، مجموعه های ویدیویی که گرامر و آموزش مکالمه بدن
ممنون
سلام.فایلهای صوتی و متن آلمانی چرا که نه.از سایت دویچه وله بگیرید.همچنین radio dرا.آموزش آلمانی به شیوه نصرت هم خوبه.کتاب menschen هم خیلی خوبه
doostan salam
man jadid omadam inja , in ketab studio d B1 ro ham shadidan lazem daram albate be sharti k ya ghesmat dovomesh bashe ya kole ketab ham ghesmat 1 ham 2 vali nemitoonam down konam yeki maram bezare ye komaki dar rahe khoda bokoneh :n09::n09:
hosseind017
28-08-2015, 09:13
برای شروع یادگیری زبان المانی من بهتون پیشنهاد میکنم اگه گوشی اندروید دارید از اپ Duolingo استفاده کنید اپ کارآمد و خوبی است
دوستان من این کتابو یا به صورت کامل یا قسمت دومشو یعنی b1-2 نیاز دارم ولی اینجا نمیتونم دانلود کنم کسی میتون راهنمایی کنه؟
A_dashtak
05-09-2015, 17:51
پسورد میخواد فایلش!
hosseind017
06-09-2015, 11:30
بچه ها یه سوال فنی من کتاب Tangram Aktuell A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دالود کردم ولی در قسمت
Kursbuch فایل های mp3 ش موجود نبود کسی میتونه فایل های صوتی شو در اینجا برای من بذاره ؟
satttanism
13-09-2015, 14:00
سلام دوستان
توی تاپیک یکمی گشتم چیزی دستگیرم نشد
من می خوام زبان آلمانی رو از صفر شروع کنم
الان 3 تا آموزشگاه پرس و جو کردم که هر کدوم یه کتابی رو تدریس می کنن
Tangram
studio d
schritte
می خوام ببینم که کدوم بهتره و چه نکاتی هست که باید در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
توی تاپیک یکمی گشتم چیزی دستگیرم نشد
من می خوام زبان آلمانی رو از صفر شروع کنم
الان 3 تا آموزشگاه پرس و جو کردم که هر کدوم یه کتابی رو تدریس می کنن
Tangram
studio d
schritte
می خوام ببینم که کدوم بهتره و چه نکاتی هست که باید در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
هیچکدوم خوب و کامل نیستند.الان تو گوته و أموزشگاه های معتبر menschen تدریس میشه و خیلی کامله
.:PAR3A:.
14-09-2015, 16:10
دوستان کسی تجربه ای از دوره های فوق فشرده گوته داره؟
ممنون
SNOW PATROL
14-09-2015, 16:53
هیچکدوم خوب و کامل نیستند.الان تو گوته و أموزشگاه های معتبر menschen تدریس میشه و خیلی کامله
چرا خوب نیستند؟ مشکلشون چیه؟
نظر شخصی من اینه که بلاخره کتاب های هستند که خیلی جاها دارن تدریس میشن اینجوری نمیشه روشون خط بطلان کشید.. البته من فکر میکنم استاد خوب خیلی مهم تر از کتابه و اگر مشکل اساسی دارند لطفن بفرمایید تا ماهم بدونیم... چون در گوته Menschen تدریس میشه دلیلی برای بد بودن سایر کتاب ها نیست
mani6606
14-09-2015, 17:11
چرا خوب نیستند؟ مشکلشون چیه؟
نظر شخصی من اینه که بلاخره کتاب های هستند که خیلی جاها دارن تدریس میشن اینجوری نمیشه روشون خط بطلان کشید.. البته من فکر میکنم استاد خوب خیلی مهم تر از کتابه و اگر مشول اساسی دارند لطفن بفرمایید تا ماهم بدونیم... چون در گوته Menschen تدریس میشه دلیلی برای بد بودن سایر کتاب ها نیست
من خودم تا سطح c1 كتابهاي studio d رو خوندم و به نظرم كتاب كامايه ، هر فردي با يك جور كتاب و نحوه تدريس موضوع را مى گيرد و درك مى كند اما نقش استاد نيز در اين ميان كم نيست
سلام دوستان. من دنبال کتابهای menschen b1-1 b1-2 میگردم. ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه و لینکشو بذاره.
negin17h
19-09-2015, 09:55
سلام دوستان. من دنبال کتابهای menschen b1-1 b1-2 میگردم. ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه و لینکشو بذاره.
Menschen B1: Deutsch als Fremdsprache
Kursbuch
turbobit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
filefactory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
depositfiles ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arbeitsbuch
turbobit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
filefactory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
depositfiles
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sobhan26
23-09-2015, 00:45
سلام
وقت همگی بخیر
یه سوال در سطح B1 دارم. برای ساختن اسم از صفت روشهای متعددی وجود داره. یه روش به صورت زیر انجام میشه.
برای مثال:
صفت: lang اسم: die Länge
صفت: half اسم: die Hälfte
در این موارد اسمها آرتیکل مونث میگیرند، اما سوالم اینجاست که چرا صفت gesund تبدیل به اسم با آرتیکل خنثی میشه Das Gesunde ؟؟؟
omid-p30
24-09-2015, 16:24
سلام
وقت همگی بخیر
یه سوال در سطح B1 دارم. برای ساختن اسم از صفت روشهای متعددی وجود داره. یه روش به صورت زیر انجام میشه.
برای مثال:
صفت: lang اسم: die Länge
صفت: half اسم: die Hälfte
در این موارد اسمها آرتیکل مونث میگیرند، اما سوالم اینجاست که چرا صفت gesund تبدیل به اسم با آرتیکل خنثی میشه Das Gesunde ؟؟؟
کجا دیدید که میشه Das Gesunde ?
sobhan26
25-09-2015, 00:49
کافیه یه سرچ توی گوگل بکنید تا کلی متن براتون بیاد. یا توی این سایت linguee.de که کلی مقاله به دو زبان آلمانی و انگلیسی داره سرچ کنید.
این لینک رو نگاه کنید:
mani6606
25-09-2015, 06:19
کافیه یه سرچ توی گوگل بکنید تا کلی متن براتون بیاد. یا توی این سایت linguee.de که کلی مقاله به دو زبان آلمانی و انگلیسی داره سرچ کنید.
این لینک رو نگاه کنید:
شما دقت نكرديد!
يك اصل د گرامري ر هر زبانى است كه به ان صفت و موصوف مى گويند ، در زبان المانى صفت بسته به نوع موصوف از لخاظ جنس ( مذكر ، مونث ، خنثى ) و همچنين موقيعت گرامرى ان يعنى Nominativ , Akkusativ, Dativ , Genitiv در انتهاى صفت حروفى اضافه مى شود در اين جمله هايي كه از اين سايت قرار داديد در پراگراف اول دوم و سوم موصوف داراي ارتيكل Das است بالطبع صفت در حالت Nominativ و Akkusativ در انتهاى ان حرف e مى گيرد.
* توصيه مى كنيم براى يادگيرى زبان المانى حتما يك كتاب و مرجع خوب داشته باشيد و هيچ گاه المانى را از انگليسى فرا نگيريد
موفق باشيد
Hosseinden
25-09-2015, 12:04
من از خیلی ها شنیدم بهترین متد اموزش زبان المانی منشن ست
Hosseinden
02-10-2015, 12:09
بچه ها من با استفاده از دو فعل در یک جمله رو مشکل دارم
ایا اگه دو تا فعل در یه جمله استفاده کنیم باید فعل دوم باید در اخر جمله قرار بگیره و بعد چطور صرف میشه ؟
قانونش چطوریه؟
shahab_f
02-10-2015, 12:24
بچه ها من با استفاده از دو فعل در یک جمله رو مشکل دارم
ایا اگه دو تا فعل در یه جمله استفاده کنیم باید فعل دوم باید در اخر جمله قرار بگیره و بعد چطور صرف میشه ؟
قانونش چطوریه؟
اگر منظورتون از ۲ فعل در جمله رو درست متوجه شده باشم> فعل اول صرف میشه و فعل دوم انتهای جمله به صورت مصدر میاد٬ یه سری چیزها هم بستگی به فعل اول داره. مثلا
Wir mussen nach Hause gehen
که فعل اول صرف میشه و فعل دوم به صورت infinitiv میاد.
بعضی از افعال هم که احتیاج به zu برای فعل دوم دارند. مثال:
Ich habe vor, nach Deutschland zu gehen
ممکنه اشتباه گفته باشم که در این صورت دوستان تصحیح میکنند
Hosseinden
07-10-2015, 19:03
کسی لینکی از این دو تا کتاب داره نیاز مبرمی به این دو کتاب دارم سپاس
Lehr-ubungsbuch der deutschen grammatic
grundwortschatz deutsch
sobhan26
08-10-2015, 03:52
سلام به همه هموطنای عزیزم
امیدوارم حال همه خوب باشه. مخصوصا امید خان یا همون omid-p30 که گرداننده این فروم هستن.
به زودی دارم سطح B2 آلمانی رو شروع میکنم، اما چند تا متود آموزشی هستن که نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم. میخواستم نظر شما رو در مورد این سه کتاب بدونم. ممنون
1- Aspekte - Langenscheidt
2- Sicher - Heuber
3- Mittelpunkt - Klett
کتاب sicher خیلی عالیه. من کتابای دیگه رو خودم ندیدم، اما شنیدم که این کتاب بهتره. خودم از روی این میخونم و تو موسسه ÖKF هم همین تدریس میشه.
کتاب DaF Kompakt که در موسسه ÖKF تدریس میشه بسیار عالیه. من واقعا راضی بودم. حجم کتاب زیاد نیست، اما در کنار درس دادن خوب، مسائل مختلف رو راجع به آلمان یاد میگیرید. دایره لغاتش هم خیلی خوبه. از یکی دو نفر که قبل از این کتاب های منشن رو خونده بودن یا دیده بودن شنیدم که daf kompakt کامل تره.
omid-p30
15-10-2015, 08:53
سلام به همه هموطنای عزیزم
امیدوارم حال همه خوب باشه. مخصوصا امید خان یا همون omid-p30 که گرداننده این فروم هستن.
به زودی دارم سطح B2 آلمانی رو شروع میکنم، اما چند تا متود آموزشی هستن که نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم. میخواستم نظر شما رو در مورد این سه کتاب بدونم. ممنون
1- Aspekte - Langenscheidt
2- Sicher - Heuber
3- Mittelpunkt - Klett
این ها همشون خوب هستند و سلیقه ای هست تا حدودی.
شخصا sicher رو میپسندم چون جدیدتر هست و این هم مساله مهمیه. در کل انتشارات hueber کتاب هاش عالیند.
sobhan26
19-10-2015, 19:47
سلام
یه سوال فنی دارم.
برای شروع نامه به کسی که میشناسیم از عبارت Sehr geehrte Frau X/ Herr Y استفاده میکنیم. اما برای نوشتن نامه به مخاطبی که نمی دونیم کیه چی بنویسیم؟
توی سایت دانشگاهها شماره و ایمیل یه دانشجو یا یه مسئول رو به عنوان مشاور گذاشتن و اسمی هم ازش نبردن. تو این موارد از چه عبارتی استفاده کنیم؟
ممنون از همه
omid-p30
20-10-2015, 10:53
سلام
یه سوال فنی دارم.
برای شروع نامه به کسی که میشناسیم از عبارت Sehr geehrte Frau X/ Herr Y استفاده میکنیم. اما برای نوشتن نامه به مخاطبی که نمی دونیم کیه چی بنویسیم؟
توی سایت دانشگاهها شماره و ایمیل یه دانشجو یا یه مسئول رو به عنوان مشاور گذاشتن و اسمی هم ازش نبردن. تو این موارد از چه عبارتی استفاده کنیم؟
ممنون از همه
Sehr geehrte Damen und Herren
hosseindh_90
23-10-2015, 12:22
Hallo aus Berlin Full Course
Hallo aus Berlin Full Course
Publication BBC
date: 1996
Format: AVI
Size: 1,59 GB
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vartan101
27-10-2015, 16:56
Prüfungstraining DaF
TestDaF
سلام
کسی پسورد ایم فایل رو میدونه؟
ممنون
avesta1358
29-10-2015, 10:19
درود دوستان
من دو تا نرم افزار دیکشنری واسه آندروید دارم کد رجیستر می خواهند کسی می تونه کمک کنه
Brockhaus Wahrig
Duden Wörterbücher 10 Bande
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
SNOW PATROL
08-11-2015, 20:59
..........
arashk999
08-11-2015, 23:07
درود بر شما ، اگر ممکنه فایل های ubungen های کتاب studio d b1 برای من ارسال کنید. نیاز مبرم دارم. سپاس
arashk999
08-11-2015, 23:14
درود به همگی نیاز فوری دارم به فایل های صوتی ubungen کتاب studio d b1
miliufo1
10-11-2015, 00:33
langacademy.net
hamed_vb
13-11-2015, 11:33
سلام لینک های دانلود کار نمی کند
hamed_vb
13-11-2015, 11:35
لینک های قسمت studio b A1 کار نمی کند اگر می تونید لطف کنید درست کنید ممنون
satttanism
20-11-2015, 11:53
سلام دوستان
کسی لینکی از Lehrerhandbuch های کتاب های Schritte نداره ؟
من فقط واسه Schritte international پیدا کردم که متفاوت هست از کتاب های Schritte
سلام. این لینکها دانلود نمیشن (خطای gateway میده). وقتی هم که لینک رو تبدیل میکنم میگه روی هاست نیست. لینک دیگه ای ازشون نیست؟
SNOW PATROL
27-11-2015, 20:57
Hallo zusammen
?Wie kann ich meinen Wortschatz erweitern
?Was haben Sie für ihren Wortschatz gemacht
pro_translator
28-11-2015, 12:29
Hallo zusammen
?Wie kann ich meinen Wortschatz erweitern
?Was haben Sie für ihren Wortschatz gemacht
Hier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... und hier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])... und vielleicht hier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
pro_translator
28-11-2015, 12:30
سلام دوستان
کسی لینکی از Lehrerhandbuch های کتاب های Schritte نداره ؟
من فقط واسه Schritte international پیدا کردم که متفاوت هست از کتاب های Schritte
توی امضای من یه ورژنش هست... ببین به دردت میخورن؟ امتحانهاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
satttanism
29-11-2015, 11:33
توی امضای من یه ورژنش هست... ببین به دردت میخورن؟ امتحانهاش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
خیلی ممنون اما لینکاش حذف شدن!
و ظاهرا هم همون نسخه international بودن
SNOW PATROL
29-11-2015, 11:58
خیلی ممنون اما لینکاش حذف شدن!
و ظاهرا هم همون نسخه international بودن
برای شریته ی چند میخواید ؟
sobhan26
30-11-2015, 10:54
سلام
من در حال حاضر سطح B2 میخونم و منبع درسیم هم کتاب Sicher هست.
مشکلم اینه که نمیتونم اشرایبن حرفه ای بنویسم. سعی میکنم از redemittel هم استفاده کنم اما بازم احساس میکنم یه چیزی کمه.
کسی میتونه راهنمایی کنه.
ممنون
satttanism
03-12-2015, 10:59
برای شریته ی چند میخواید ؟
هر کدوم پیدا بشه اما فعلا 2
سلام دوستان،
کسی امکانشو داره لینک ها رو بروز رسانی کنه مخصوصا برای B2 چون کار نمی کنن.
سپاسگزارم.
Amir.Hbn
01-01-2016, 17:49
سلام
چطور میتونم کتاب A2 رو دانلود کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون میشم اگر جواب رو برام ایمیل کنید
SNOW PATROL
15-01-2016, 16:31
Hallo
Ich habe ein problem mit Den Präpositionen
? was ist der unterschied zwischen auf und bei
zum Beispiel ich war auf der Arbeit oder ich war bei der Arbeit
vielen dank
nazari_smeir
15-01-2016, 18:30
کسی کتابای menchen A2.2 va B1 رو داره؟
omid-p30
19-01-2016, 23:45
Hallo
Ich habe ein problem mit Den Präpositionen
? was ist der unterschied zwischen auf und bei
zum Beispiel ich war auf der Arbeit oder ich war bei der Arbeit
vielen dank
hallo
bei یعنی هنگام، زمان، مثلا
bei der Arbeit höre ich oft Musik
موقع کار کردن اغلب موسقی کوش میکتم.
auf معنی در به معنای مکان میده، مثلا
wo bist du
ich bin noch auf der Arbeit, in 33 Minuten bin ich zu Hause
هوز سر کارم، نیم ساعت دیگه میام خونه
.:PAR3A:.
20-01-2016, 23:15
دوستان Interaktives Kursbuch منشن A1.1 رو کسی لینکی ازش داره؟
ممنون
shadmehrbaz
24-01-2016, 17:25
سلام دوستان
کسی لینک دانلود برای کتاب Klipp und Klar داره ؟
sobhan26
10-02-2016, 15:30
سلام
وقت همگی به خیر
من سطح B2 رو تموم کردم و برای C1 از آلمان پذیرش گرفتم. اما قبل کلاس زبان باید امتحان تعیین سطح بدم. دوستم که اونجاس میگه امتحان تعیین سطح اینقدر سخته که باید
B2 رو از اول بخونی. نوع امتحانش هم Lücke Test یا همون جا خالی هست. کسی تجربه ای در این زمینه داره؟ یا منابعی برای این تست ها میشناسین؟
ممنون
hatami65mehdi
21-02-2016, 09:52
درود برشما . یه خواهشی داشتم . میشه تکست هورن های کورس بوخ شیریته 1 رو برام بزارید؟خیلی ممنون میشم
saeedmafia
26-02-2016, 15:33
سلام لینک این کتاب رو میشه مجددا بزارید چون حذف شده :
Hueber :
Starke Verben
مرسی
saeedmafia
26-02-2016, 17:42
سلام دوستان
کسی لینک دانلود برای کتاب Klipp und Klar داره ؟
خدمت شما دوست عزیز...
SNOW PATROL
21-03-2016, 20:56
دوستان استفاده از کلمه geil چقدر رسمیه(در جایگاه awesome) ؟ میشه مثلن سر کلاس گفت ؟ :n02: نندازنمون از کلاس بیرون :؟
خودشون که خیلی استفاده میکنند :/
بعد برای ابراز خوشحالی از دیدن مجدد کسی
Ich freue mich sehr Sie wiederzusehen
oder
Ich freue mich sehr zu Sie wieder sehen
تفاوتی با هم دارند ؟ روی جایگاه zu شک دارم
nazari_smeir
29-03-2016, 17:51
geil غیر رسمی ، تازه از نوع شدیدش. برخی جاها معنی horny هم داره. پس حسابی مراقب باشین :n02:
دوستان استفاده از کلمه geil چقدر رسمیه(در جایگاه awesome) ؟ میشه مثلن سر کلاس گفت ؟ :n02: نندازنمون از کلاس بیرون :؟
خودشون که خیلی استفاده میکنند :/
بعد برای ابراز خوشحالی از دیدن مجدد کسی
Ich freue mich sehr Sie wiederzusehen
oder
Ich freue mich sehr zu Sie wieder sehen
تفاوتی با هم دارند ؟ روی جایگاه zu شک دارم
-
سلام. آره من تست اش رو دو سه بار دادم. سخته ولی اگه کلمه بلد باشی، اصلا مشکلی نیست. در اصل دامنه لغات ات رو محک می زنه. فکر کنم بهش سی تست می گفتن. یه سرچ کنی، گیرت میاد وگرنه تو کانال های زبان آلمانی تلگرام درخواست بدی، بچه ها هست که برات نمونه ارسال کنن
saeedmafia
31-03-2016, 14:35
سلام دوستان
کتاب Sicher C1/2 که در موسسه گوته تدریس میشه رو کسی داره؟؟
DVD های سطح های قبلشم رو دنبالش میگردم هنوز پیدا نکردم...:n03:
Golbarg01
20-04-2016, 13:21
سلام
لطفا یه سری مجموعه تصویری (کلیپ یا فیلم) برای آموزش زبان آلمانی که در نت هم برای دانلود موجود باشه معرفی می کنید؟
حالا یا فارسی به آلمانی باشه یا انگلیسی به آلمانی
البته فارسی به آلمانی باشه خیلی بهتره
پ.ن: فیلم یا سریال آموزشی که زیرنویس فارسی داشته باشه هم خوبه
سلام دوستان
کتاب Sicher C1/2 که در موسسه گوته تدریس میشه رو کسی داره؟؟
DVD های سطح های قبلشم رو دنبالش میگردم هنوز پیدا نکردم...:n03:
نام کتاب :Sicher! C1/1
نویسنده گان:Michaela Perlmann-Balme, Magdalena Matussek, Susanne Schwalb
تعداد صفحات :200
حجم دانلود:197مگابایت
زبان تشریحی کتاب: آلمانی
انتشارات: Hueber
فرمت:PDF+Mp3
سال انتشار:2015
Kurs- und Arbeitsbuch mit CD-ROM zum Arbeitsbuch, Lektion 1–6Kursbuchteil:
– transparenter Aufbau
– trainiert die vier Grundfertigkeiten sowie „Sehen und Hören“, „Wortschatz“ und „Grammatik“
– Checkliste zur Lernzielkontrolle am Ende jedes Bausteins
– interessante Themen aus den Bereichen Alltag, Beruf, Studium und Ausbildung
– abwechslungsreiche und fundierte Aufgaben- und Übungstypologie
– Vermittlung von Lernstrategien durch gezielte Aufgabenstellungen und praxisnahe Tipps
– Infos zur Landeskunde
Arbeitsbuchteil:
– vertiefende Übungen zu Wortschatz, Grammatik und allen Fertigkeiten
– zu Beginn jeder Lektion Wiederholung wichtiger Wortfelder aus den vorhergehenden Stufen
– Vorentlastung komplexer Grammatikthemen durch wiederholende Aufgaben
– Selbsttest am Ende jeder Lektion
– mit integrierter CD-ROM
– enge Verzahnung mit einem breiten und vielfältigen Übungsangebot im Internet über Zugangscode im Buch
دانلود قسمت اول (AB, KB, Lösungen, audio AB): ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ogsky_com_.rar.html)
دانلود قسمت دوم(audio KB, transkriptionen, unterrichtspläne): ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C3%A4ne_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
viel Erfolg
saeedmafia
22-04-2016, 22:41
نام کتاب :Sicher! C1/1
نویسنده گان:Michaela Perlmann-Balme, Magdalena Matussek, Susanne Schwalb
تعداد صفحات :200
حجم دانلود:197مگابایت
زبان تشریحی کتاب: آلمانی
انتشارات: Hueber
فرمت:PDF+Mp3
سال انتشار:2015
Kurs- und Arbeitsbuch mit CD-ROM zum Arbeitsbuch, Lektion 1–6Kursbuchteil:
– transparenter Aufbau
– trainiert die vier Grundfertigkeiten sowie „Sehen und Hören“, „Wortschatz“ und „Grammatik“
– Checkliste zur Lernzielkontrolle am Ende jedes Bausteins
– interessante Themen aus den Bereichen Alltag, Beruf, Studium und Ausbildung
– abwechslungsreiche und fundierte Aufgaben- und Übungstypologie
– Vermittlung von Lernstrategien durch gezielte Aufgabenstellungen und praxisnahe Tipps
– Infos zur Landeskunde
Arbeitsbuchteil:
– vertiefende Übungen zu Wortschatz, Grammatik und allen Fertigkeiten
– zu Beginn jeder Lektion Wiederholung wichtiger Wortfelder aus den vorhergehenden Stufen
– Vorentlastung komplexer Grammatikthemen durch wiederholende Aufgaben
– Selbsttest am Ende jeder Lektion
– mit integrierter CD-ROM
– enge Verzahnung mit einem breiten und vielfältigen Übungsangebot im Internet über Zugangscode im Buch
دانلود قسمت اول (AB, KB, Lösungen, audio AB): ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ogsky_com_.rar.html)
دانلود قسمت دوم(audio KB, transkriptionen, unterrichtspläne): ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C3%A4ne_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
viel Erfolg
دوست عزیز من جلد دوم این کتاب رو میخوام یعنی Sicher C1-2 که شامل درسهای 7 تا 12 هست....
Golbarg01
23-04-2016, 14:03
سلام دوستان چند تا چیز می خواستم که معرفی کنید یا لینک دانلودش رو بذارید یعنی تو نت موجود باشه
-دیکشنری جامع آلمانی به فارسی و پی دی اف. در واقع می خوام معتبرترین و کامل ترینش رو که موجود هست معرفی کنید. Farhangnevis Materialien zu einem Persisch-Deutschen Woerterbuch رو دارم ولی فارسی به آلمانی هست من آلمانی به فارسی هم مشابه همین رو میخوام.
- یک کتاب پی دی اف اموزش زبان آلمانی به فارسی
-دیکشنری صوتی که کلمات آلمانی رو آفلاین تلفظ کنه ماشینی یا صدای خود انسان که ترجیحا صدای خود انسان باشه بهتره. برای babylon و lingoes و گوگل ترنسلیت تلفظ آفلاین آلمانی رو پیدا نکردم. برای ویندوز یا اندروید یا ios
کتاب دیجیتال و نرم افزار کمکی (تمرین های اضافه) متد Menschen ( جدید ترین متد Huebe
دوستان سلام من نمیتونم از این لینک استفاده کنم به نظر غیر فعال هستش
لینک دیگه ای نداره؟
ممنونم
سلام
عذر میخوام کتاب Hueber Wortschatz & Grammatik A1 از لینکی که قرار دادید، قابل دانلود نیست. ممنون میشم اگه لینکشو بذارید.
من لینک دانلود این کتاب Spielerisch Deutsch lernen. Wortschatz und Grammatik رو هم پیدا نکردم. میشه لینک دانلودش رو بذارید؟
لینک دانلود صوت کتاب Hören Sie mal هم نبود!
آقا لینک دانلود کتاب Hören und Sprechen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم که کار نمی کنه!!
green-mind
24-05-2016, 04:42
سلام
دوستان چقدر زمان میبره تا کسی زبان المانی رو فول بشه ؟
ایا با تکرار و تمرین بیشتر از یک سال زمان میبره ؟
- - - Updated - - -
سلام
SNOW PATROL
24-05-2016, 06:12
سلام
- - - Updated - - -
سلام
برای سطح b2 (که البته فول نیست معمولی هست )به نظرم اگر. خیلی خوب کار کنید و وقت بگذارید دو سال جوابگو است..
یک سال چندان راه به جایی نخواهید برد...
اما برای سطوح بالاتر مثل c2 تا سه سال و بیشتر هم وقت میگیره ....
مشکل ترین چیز هم از نظر من در المانی شبیه بودن بسیاری از افعال و اسم ها از نظر نوشتاری هست که کار رو برای حفظ کردنشون سخت میکنه و بعد هم سخت بودن افزایش قدرت شنیداری هست ... تند حرف میزنند و بعضی ایالت ها شون لهجه بخصوصی دارند که واقعن فهمش سخته حتی برای لول های b2 و بالاتر
green-mind
24-05-2016, 08:49
برای سطح b2 (که البته فول نیست معمولی هست )به نظرم اگر. خیلی خوب کار کنید و وقت بگذارید دو سال جوابگو است..
یک سال چندان راه به جایی نخواهید برد...
اما برای سطوح بالاتر مثل c2 تا سه سال و بیشتر هم وقت میگیره ....
مشکل ترین چیز هم از نظر من در المانی شبیه بودن بسیاری از افعال و اسم ها از نظر نوشتاری هست که کار رو برای حفظ کردنشون سخت میکنه و بعد هم سخت بودن افزایش قدرت شنیداری هست ... تند حرف میزنند و بعضی ایالت ها شون لهجه بخصوصی دارند که واقعن فهمش سخته حتی برای لول های b2 و بالاتر
ممنون از پاسخ کاملتون
یعنی حتی با روزی 4 ساعت وقت گذاشتن هم طی یک سال یا نهایت یک سال و نیم نمیشه به سطح b2 رسید ؟
SNOW PATROL
24-05-2016, 08:53
ممنون از پاسخ کاملتون
یعنی حتی با روزی 4 ساعت وقت گذاشتن هم طی یک سال یا نهایت یک سال و نیم نمیشه به سطح b2 رسید ؟
قصد دارید کلاس هم برید ؟
اگر واقعا روزی چهار ساعت وقت بگذارید فکر کنم بتونید توی یک سال نیم به سطح b2 برسید .... توجه کنید که المانی حداقل در لول های اولیه به هیچ عنوان (البته نمیشه گفت به هیچ عنوان بهتر بگم راحت نیست !) زبان خود خوانی نیست وحتما سعی کنید کلاس یا معلم خصوصی بگیرید...
در اخر همه چیز به انگیزه شما برمیگرده تو کلاس ما هستند کسانی که یکسال از شروع یادگیری المانی شون گذشته و هنوز در مسائل اولیه و بسیار پایه گیر هستند
sobhan26
05-06-2016, 00:47
سلام به همگی
یه سوال فنی دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید. کدام یک از دو جمله زیر درسته؟
1- Mir ist nicht ganz klar, dass wo finden diese Kurse statt
2- Mir ist nicht ganz klar, dass wo diese Kurse stattfinden
از طرفی wo قید (adv) هست و بعدش باید verb بیاد، از طرف دیگه dass همیشه فعل رو به آخر میفرسته.
SNOW PATROL
05-06-2016, 15:04
سلام به همگی
یه سوال فنی دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید. کدام یک از دو جمله زیر درسته؟
1- Mir ist nicht ganz klar, dass wo finden diese Kurse statt
2- Mir ist nicht ganz klar, dass wo diese Kurse stattfinden
از طرفی wo قید (adv) هست و بعدش باید verb بیاد، از طرف دیگه dass همیشه فعل رو به آخر میفرسته.
اگر اشتباه نکنم :
Mir ist nicht ganz klar, wo diese Kurse stattfinden
اینجا wo یه حالت nebensatz داره
sobhan26
05-06-2016, 19:43
اگر اشتباه نکنم :
اینجا wo یه حالت nebensatz داره
ممنون از جوابتون. منم احساس میکنم dass اضافیه اما به نظرم این طوری درستتره.
Mir ist nicht ganz klar, wo finden diese Kurse satt
SNOW PATROL
05-06-2016, 20:04
ممنون از جوابتون. منم احساس میکنم dass اضافیه اما به نظرم این طوری درستتره.
Mir ist nicht ganz klar, wo finden diese Kurse satt
من کماکان مصرم که فعل میره اخر ولی حقیقتن چراشو مطمئن نیستم./:.... اگر نهایتن از کسی پرسیدید یا خودتون متوجه شدید لطفن همینجا اعلام کنید..
این چیزی که شما نوشتید حالت سوالی داره وانگار میخواهید سوال کنید ولی جمله و منظور شما relativsatz هست...
omid-p30
omid-p30
05-06-2016, 20:41
سلام.
همونطور که دوستمون گفتند wo اینجا یکrelativsatz میسازه که یکی از nebensatz ها و یا جمله های پیرو هست و در این طور جملات فعل همیشه به صورت مصدر میبره آخر جمله.
سلام. بنده هم اطمیان میدم که این جمله:
درسته
maryam.ra
15-06-2016, 16:14
سلام و وقت بخیر. می خواستم بپرسم احیانا کتاب یا پی دی اف هست که تاپیکای غالب sprechen امتحان B1 رو داشته باشه ؟
sobhan26
21-06-2016, 21:40
سلام به همه
من سطح C1 رو تموم کردم. به نظرتون چه کتاب ها یا مجلات یا حتی برنامه های تلویزیونی هست که کمک کنه زبان آلمانی رو بهتر بفهمم؟
ممنون
alish3834
24-06-2016, 13:39
من لازم دارم لطفا لینک بدین
SNOW PATROL
24-06-2016, 13:49
من لازم دارم لطفا لینک بدین
چه چیزی لازم دارید ؟
peymaaaaan
05-07-2016, 19:38
سلام....کسی فایل صوتی برای Studio D B1 übung اگه داره لطفا ارسال کنه.....توی سی دی های کتاب دیده نمیشه!!!!!!!
lizkarma
13-07-2016, 00:03
سلام
امکانش هست که این پست رو دوباره آپلود کنین (Langenscheidt - Phonothek interaktiv CD-ROM):
ممنون:n16:
sobhan26
17-07-2016, 11:48
این جمله به آلمانی در زبان اداری چی میشه.
مدارک به صورت اسکن شده در ضمیمه ی ایمیل قرار دارد.
mirbakhsh
01-08-2016, 13:56
سلام کتاب studio d a2 sprachtraining teilband2 را میشه برام upload کنین pdf اش رو
این جمله به آلمانی در زبان اداری چی میشه.
مدارک به صورت اسکن شده در ضمیمه ی ایمیل قرار دارد.
سلام. اگه بخوای اون طوری به شکل فارسی یا انگلیسی اش بنویسی یک کمی توی آلمانی غریب می شه.
die Eingescannte Unterlagen wurden mit dieser Email angehängt.
ولی من خودم این طوری می نویسم:
ich hänge Sie die Eingescannte Unterlagen (mit dieser Email) an.
موفق باشی
سلام و وقت بخیر. می خواستم بپرسم احیانا کتاب یا پی دی اف هست که تاپیکای غالب sprechen امتحان B1 رو داشته باشه ؟
یه سری ویدئو توی یوتوب هست ولی به نظر من واسه تمرین مکالمه باید مکالمه کرد! دنبال یه پارتنر بگردید توی زبان آلمانی. من واسه یادگیری کلمات و صحبت کردن موثر در زبان آلمانی دو سری مشاوره در کانال تلگرامم دادم. نمی دونم اینجا اجازه گذاشتنش هست یا نه. اگر نه که بیاید خصوصی بهتون آدرسش رو می دم خیلی مفید هست.
SNOW PATROL
05-08-2016, 15:10
سلام. اگه بخوای اون طوری به شکل فارسی یا انگلیسی اش بنویسی یک کمی توی آلمانی غریب می شه.
die Eingescannte Unterlagen wurden mit dieser Email angehängt.
ولی من خودم این طوری می نویسم:
موفق باشی
ببخشید یه سوال دارم اینجا
چرا Sie مگه داتیو نیست ؟ نباید اینطوری باشه ؟
ich hänge Ihnen die Eingescannte Unterlagen an
این جمله درسته ؟
Ich habe die eingescannten unterlagen an die E-Mail angehängt
اون دوستی که در مورد تاپیک های اشپغشن و شغایبن سوال کرده بود تو کتاب Fit fürs Goethe-Zertifikat b1 نمونه های خوبی پیدا میشه..من همین کتاب ولی a2 ش رو دارم چیز خوبیه
این جمله درسته ؟
اون دوستی که در مورد تاپیک های اشپغشن و شغایبن سوال کرده بود تو کتاب Fit fürs Goethe-Zertifikat b1 نمونه های خوبی پیدا میشه..من همین کتاب ولی a2 ش رو دارم چیز خوبیه
که گفته فعلش داتیو ساز هست؟ هر کی گفته اشتباه گفته!
jdn etw anhängen
SNOW PATROL
05-08-2016, 21:00
که گفته فعلش داتیو ساز هست؟ هر کی گفته اشتباه گفته!
jdn etw anhängen
تشکر کسی نگفته به نظرم اینجوری اومد !
بعد در مورد
die eingescannte Unterlagen
مگه تو حالت bestimmter Artikel وقتی اسم جمع هست صفت en نمیگیره؟ یا من دارم اشتباه میکنم ؟
die eingescannten Unterlagen
تشکر کسی نگفته به نظرم اینجوری اومد !
بعد در مورد
die Eingescannte Unterlagen
مگه تو حالت bestimmter Artikel وقتی اسم جمع هست صفت en نمیگیره؟ یا من دارم اشتباه میکنم ؟
die Eingescannten Unterlagen
همون طوری که اشاره کردم اون جمله غریب میاد به آلمانی.
۱. حتی اگه حرف شما رو هم درست در نظر بگیریم بازم در حالت آکوزاتیوی پایانه e می گیره
۲. من اون رو به حالت Substantiv نوشتم بعد تبدیلش کردم به صفت که یادم رفت حرف اولش رو کوچیک بنویسم. و چون مدارک جمعه بازم پایانه e می گیره.
۳. نباید جملاتی که به آلمانی می خواهیم بنویسیم به فارسی یا انگلیسی فکر کنین چون گیج تر می شیم.
maryam.ra
06-08-2016, 22:33
ببخشید. بهم اجازه نمی دن پیغام خصوصی بفرستم. اگه می شه برام بفرستین ؟؟
یه سری ویدئو توی یوتوب هست ولی به نظر من واسه تمرین مکالمه باید مکالمه کرد! دنبال یه پارتنر بگردید توی زبان آلمانی. من واسه یادگیری کلمات و صحبت کردن موثر در زبان آلمانی دو سری مشاوره در کانال تلگرامم دادم. نمی دونم اینجا اجازه گذاشتنش هست یا نه. اگر نه که بیاید خصوصی بهتون آدرسش رو می دم خیلی مفید هست.
SNOW PATROL
07-08-2016, 16:57
همون طوری که اشاره کردم اون جمله غریب میاد به آلمانی.
۱. حتی اگه حرف شما رو هم درست در نظر بگیریم بازم در حالت آکوزاتیوی پایانه e می گیره
۲. من اون رو به حالت Substantiv نوشتم بعد تبدیلش کردم به صفت که یادم رفت حرف اولش رو کوچیک بنویسم. و چون مدارک جمعه بازم پایانه e می گیره.
۳. نباید جملاتی که به آلمانی می خواهیم بنویسیم به فارسی یا انگلیسی فکر کنین چون گیج تر می شیم.
اول بگم که هدف یادگیری هست سوء برداشت نشه :n16:
تا اونجایی که من میدونم تحت هر شرایطی در حالت bestimmter artikel برای اسم جمع صفت en میگیره ..
Kasus
Maskulinum
Femininum
Neutrum
Plural
Nominativ
der gute Mann
die gute Frau
das gute Kind
die guten Leute
Akkusativ
den guten Mann
die gute Frau
das gute Kind
die guten Leute
Dativ
dem guten Mann
der guten Frau
dem guten Kind
den guten Leuten
Genitiv
des guten Mannes
der guten Frau
des guten Kindes
der guten Leute
نباید جملاتی که به آلمانی می خواهیم بنویسیم به فارسی یا انگلیسی فکر کنین چون گیج تر می شیم
موافقم
اول بگم که هدف یادگیری هست سوء برداشت نشه :n16:
تا اونجایی که من میدونم تحت هر شرایطی در حالت bestimmter artikel برای اسم جمع صفت en میگیره ..
Kasus
Maskulinum
Femininum
Neutrum
Plural
Nominativ
der gute Mann
die gute Frau
das gute Kind
die guten Leute
Akkusativ
den guten Mann
die gute Frau
das gute Kind
die guten Leute
Dativ
dem guten Mann
der guten Frau
dem guten Kind
den guten Leuten
Genitiv
des guten Mannes
der guten Frau
des guten Kindes
der guten Leute
موافقم
سلام. بله حق با شماست اما دقت کنید من تو جمله ام حرف تعریف رو هم آوردم!!! یه کمی دقت بد نیست ها!
:)
SNOW PATROL
07-08-2016, 17:25
سلام. بله حق با شماست اما دقت کنید من تو جمله ام حرف تعریف رو هم آوردم!!! یه کمی دقت بد نیست ها!
:)
:n13: Das kapiere ich nicht
خب من به دلیل اینکه شما اومدی نوشته die eingescannte Untelagen میگم die eingescannten Untelagen درسته
وگرنه eingescannte Untelagen که خودش درسته.. یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم :n16:
omid-p30
10-08-2016, 10:57
این جمله درسته ؟
بله داتیو هست این فعل در این جا و باید بشه لذا ich hänge Ihnen
مثال های زیادی از کاربرد این فعل در حالت داتیو رو در گوگل و صفحات آلمانی میتونید ببینید.
جمله دوم هم به نظرم درست میاد.
بعد در مورد
die eingescannte Unterlagen
die eingescannten Unterlagen
بله این جا هم به همین دلیلی که اشاره کردید حرفتون صحیح هست.
سلام وقت یخیر لینک دانلود کتاب Schritte مشکل دارن :n14:
SNOW PATROL
15-08-2016, 13:16
سلام وقت یخیر لینک دانلود کتاب Schritte مشکل دارن :n14:
سلام کدام کتابش رو میخواید ؟
سلام.ببخشید Lehrerhandbuch schritte 3 رو دارید؟ فایل pdf
سلام دوستان
لینک menschen a1.1 lehrerhandbuch و menschen a1.2 lehrerhandbuch را کسی داره؟
سلام من میخواستم بدونم زبون آلمانی چطوریه یادگیریش ؟ از انگلیسی سخت تره ؟ بعد توی تهران جایی که خوب باشه رو میشناسید که بتونیم بریم ثبت نام کنیم برای یادگیری
SNOW PATROL
21-10-2016, 10:47
سلام من میخواستم بدونم زبون آلمانی چطوریه یادگیریش ؟ از انگلیسی سخت تره ؟ بعد توی تهران جایی که خوب باشه رو میشناسید که بتونیم بریم ثبت نام کنیم برای یادگیری
زبان راحتی نیست و اگر انگیزه قوی نداشته باشید نمیشه به راحتی از پسش بر اومد... از انگلیسی که طبیعتن سخت تر هست.... توی تهران هم اموزشگاه زیاده
گوته که زیر نظر گوته المان هست
ÖKF اتریش
کانون زبان ایران و......
کلاس و استاد تا یه حدودی مهم هست در حد 20-30 درصد بقیش به خودتون بستگی داره
alirezahaghighat
25-10-2016, 18:39
سلام خدمت دوستان
من سطح A2 هستم و می خواستم بدونم برای تقوییت شنیداری چی رو توصیه میکنید؟
ice_reza64
02-11-2016, 11:35
سلام دوستان
لینک کتاب برلینر پلاتز 3 مشکل داره اگه میشه لینک صحیحش رو بگذازید
با سپاس فراوان:n12::n16:
میشه لطفا لینک دانلود کتاب اشتودیو د سطح B1 رو برای دانلود بذارید.
NiMa.TrueWay
16-12-2016, 13:48
عجب تاپیک فوقالعادهای ! واقعا دستتون درد نکنه.
دیکشنری Duden خیلی عالی هستش.
فقط یک مسئلهی کوچیکی من داشتم. من برنامهنویس هستم و سیستم عامل اصلی که استفاده میکنم لینوکس هست و همسرم هم مکاواس داره. رفتم سایت اصلی Duden (duden.de/support/servicepacks) ولی نسخهای که روی سایت قرار داره ۶ هست و Buchهایی که روی سایت هست روی نسخهی ۵ کار میکنه. میخواستم ببینم نسخهی Ubuntu / MacOS دیکشنری Duden5.1 رو کسی از دوستان داره ؟
farzad.mes
28-01-2017, 21:48
آقا من سعی میکنم از برنامه بیبلییوتک اینو اینستال کنم ولی آخرای اینستال ارور میده
parastou_pishro
30-01-2017, 02:12
بچه ها کسی Lösung کتاب die Gelbe رو داره ؟
ممنون
SNOW PATROL
30-01-2017, 14:53
بچه ها کسی Lösung کتاب die Gelbe رو داره ؟
ممنون
همین نسخه رو میخواید ؟
parastou_pishro
30-01-2017, 21:51
من لینک رو نمیتونم باز کنم ولی مشخصاتش این هست. جلدش هم که زرد هست (یکمی هم قرمز)
Die Gelbe aktuell
Dreyer . Schmitt
A practice grammar of German
New edition - Hueber
parastou_pishro
30-01-2017, 21:52
[QUOTE=SNOW PATROL;8926420]همین نسخه رو میخواید ؟
من لینک رو نمیتونم باز کنم ولی مشخصاتش این هست. جلدش هم که زرد هست (یکمی هم قرمز)
Die Gelbe aktuell
Dreyer . Schmitt
New edition - Hueber
SNOW PATROL
30-01-2017, 22:01
[QUOTE=SNOW PATROL;8926420]همین نسخه رو میخواید ؟
Die Gelbe aktuell
Dreyer . Schmitt
New edition - Hueber
این لینک رو امتحان کنید
saeediranzad
31-01-2017, 05:04
سلام
تو پست اول یه سری دیکشنری گذاشتید. میخوام بدونم کدومش برای شروع خوبه؟
من زبان انگلیسیم خوبه. ولی آلمانی هیچ. usage هم داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.