PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

omid-p30
17-07-2013, 19:26
سلام دوستان
کسی‌ لینکی‌ برای دانلود کتابberliner platz 2

داره؟
خیلی‌ فوریه

ممنون

لینک هایی که چند جا دیدم رو در این پست گذاشتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

peggypez
22-07-2013, 18:03
من لینک ندارم اما خود کتابش را دارم.( کپی) اگه بخوای میتونم برات بفرستم. کتاب برلینر پلاتز 1,2 و 3 را دارم.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

چه خوب ممنون میشم،چطوری میتونم ازتون بگیرم؟

فقط گویا باید جدیدش باشه ک زیرش نوشته nue

peggypez
22-07-2013, 18:06
لینک هایی که چند جا دیدم رو در این پست گذاشتم :

اینارو دانلود کردم پسوندشmdf بود که با power iso بازش کردم ولی‌ نتونسرتم پی‌ دی افشو پیدا کنم اصلا سر در نیاوردم چی‌ شد:n13:

alireza20
22-07-2013, 23:00
دوستان سلام
این جمله برگردانش به آلمانی چی میشه
"بلند آسمان جایگاه من است"
البته تلفظش رو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم

khaledjaberi
23-07-2013, 06:28

بفرما داداش من اینم برای تو که گلی
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راستی به این سایت سر بزن حتماً کتاب و مجله هایی که لازم داری اینجا پیدا میکنی p30zaban.blogfa.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A.M.D.D.E.V.I.L
23-07-2013, 21:18
سلام دوستان عبارت ، به یاد روز هایم در وین ، چی میشه ؟
in memoriam der tagen in wien?

omid-p30
23-07-2013, 21:49
دوستان سلام
این جمله برگردانش به آلمانی چی میشه
"بلند آسمان جایگاه من است"
البته تلفظش رو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم

خیلی ادبیه، بلد نیستم ترجمش کنم.

سلام دوستان عبارت ، به یاد روز هایم در وین ، چی میشه ؟
in memoriam der tagen in wien?

In Erinnerung an meine Tage in Berlin

یا

In Erinnerung an meine Zeit in Berlin

alireza20
24-07-2013, 21:16
خیلی ادبیه، بلد نیستم ترجمش کنم.

این رو با GoogleTranslate در آوردم درسته به نظرتون؟
Meine Position ist hoch am Himmel

omid-p30
24-07-2013, 21:52

نه.

این طور شاید بشه گفت :

Hoch am Himmel ist mein Raum

artii
25-07-2013, 22:02
من از زحمات شما دوستان واقعا تشکرمیکنم مطالب بسیار مفیدن

navid_pmb
29-07-2013, 15:08

در این جمله بلندا به صورت اسم آمده پس باید بگید
Hoches Himmel ist meine Raum

navid_pmb
29-07-2013, 15:10
دوستان این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک دیکشنری آلمانی به فارسی و آلمانی به آلمانیه که دیتاشو از wiktionary در اوردم تا الان یکم مشغول بودم وقت نکردم امکانات زیادی روش بزارم اگه شماها کمک کنید و نظرتتونو بگید که بتونم تکمیلش کنم ممنون میشم

mehrdad_joon
30-07-2013, 23:52
سلام
خسته نباشيد
من ٣سال آلمان بودم و زبانشون رو كامل ياد گرفتم.ولي از اون زمان ٧سال ميگذره و توي اين چندسال زبان آلماني اصلا كار نميكردم.
چند وقت پيش رفته بودم آزمون تعيين سطح گوته و بهم گفتم بايد بري A2.1 بشيني.
مشكل اصلي من توي آرتيكل ها بود ،چون امتحانش واقعا آسون بود.
كتابها رو نگاهي كردم،B2.1 نسبتا كتاب خوبيه براي شروع كلاسها.
قصد دارم دوباره تعيين سطح بدم ولي قبلش گرامر رو تسلط پيدا كنم.
اساتيد مرجع خوبي سراغ دارن؟
يا كتابهاي studio رو از A1.1 شروع كنم؟

Mehrdad Sh.

jeyms
31-07-2013, 01:49
با سلام و خسته نباشید، ؛ میشه خواهش کنم که روش نصب دیکشنری Langenscheidt رو داخل duden-biblithek بگید،متاسفانه وقتی اضافه اش می کنم error می ده برام ؛ ممنون از لطفتون

saeedmafia
01-08-2013, 13:38
با سلام خدمت دوستان عزیز :
می خواستم ببینم کسی کتابهای معلم شقیته رو نداره واسه دانلود بزاره؟؟؟
یا احیانا خود کتاب ها رو سراغ ندارید جائی بفروشن؟؟؟؟
فقط کتاب اولش رو تونستم پیدا کنم
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه فروش گذاشته ولی قیمتش وحشتناکه !!!!
مرسی از همه تون...
راستی تکست های فایل های صوتیش هم برام کافیه اگه داشتید دریغ نکنید دوستان
:n27:

omid-p30
01-08-2013, 15:28
سلام
خسته نباشيد
من ٣سال آلمان بودم و زبانشون رو كامل ياد گرفتم.ولي از اون زمان ٧سال ميگذره و توي اين چندسال زبان آلماني اصلا كار نميكردم.
چند وقت پيش رفته بودم آزمون تعيين سطح گوته و بهم گفتم بايد بري A2.1 بشيني.
مشكل اصلي من توي آرتيكل ها بود ،چون امتحانش واقعا آسون بود.
كتابها رو نگاهي كردم،B2.1 نسبتا كتاب خوبيه براي شروع كلاسها.
قصد دارم دوباره تعيين سطح بدم ولي قبلش گرامر رو تسلط پيدا كنم.
اساتيد مرجع خوبي سراغ دارن؟
يا كتابهاي studio رو از A1.1 شروع كنم؟

Mehrdad Sh.

کتاب های گرامر خوبی وجود دارند :

Hueber : Artikel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deusch üben - Band 08: Der, Die oder das (übungen zum Artikel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Schritte Übungsgrammatik A1-B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik (aktuell) mit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])CD-ROM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer A2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متد هم در کنارشون خواستید کار کنید، schritte برای کار کردن بدون معلم از Studio مناسب تر هست.

با سلام و خسته نباشید، ؛ میشه خواهش کنم که روش نصب دیکشنری Langenscheidt رو داخل duden-biblithek بگید،متاسفانه وقتی اضافه اش می کنم error می ده برام ؛ ممنون از لطفتون

یونیکد سیستم رو به انگلیسی تغییر بدید.

با سلام خدمت دوستان عزیز :
می خواستم ببینم کسی کتابهای معلم شقیته رو نداره واسه دانلود بزاره؟؟؟
یا احیانا خود کتاب ها رو سراغ ندارید جائی بفروشن؟؟؟؟
فقط کتاب اولش رو تونستم پیدا کنم
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه فروش گذاشته ولی قیمتش وحشتناکه !!!!
مرسی از همه تون...
راستی تکست های فایل های صوتیش هم برام کافیه اگه داشتید دریغ نکنید دوستان
:n27:

گویا فقط برای جلد اولش در نت هست. برای خرید با تهران- انتشارات زبانکده تماس بگیرید.

AABB
03-08-2013, 11:59
سلام به همه دوستان. می خواستم بدونم حالا که چت روم ها در ایران اکثرا بلاک شدن، راه دیگه ایی هست که من بتونم به صورت صوتی به زمان آلمانی با مثلا آلمانی زبان ها و یا کسانی مثل خودم که در حال یادگیری آلمانی هستن صبحت کنم تا مکالمه ام بهتر بشه؟ سطح خودم ابتدایی هست، ولی می خوام روی مکالمه زیاد کار کنم.
با تشکر

Facon_Archi
03-08-2013, 13:10
Hueber : Starke Verben

Unregelmäßige Verben des Deutschen zum Üben & Nachschlagen

Niveau: A2 - C2

Dieses Übungsbuch trainiert die wichtigsten unregelmäßigen Verben der deutschen Sprache und zeigt sie in ihren verschiedenen Bedeutungsvarianten. Zahlreiche Übungen helfen, den Gebrauch zu sichern.
Eine umfangreiche Verbliste mit authentischen Beispielsätzen hilft beim Lernen und Nachschlagen.
Ein Übungsbuch für die Grund-, Mittel- und Oberstufe

year of publication: 2003
pages :169 Seiten
Format : pdf
Size : 2.99 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
قسمت loesung کتاب نیس همراش در صورتی که توی فهرست اول کتاب نوشته فلان صفحه
نمیشه جدا پیدا کرد loesung واسش؟

sami146
04-08-2013, 05:47
سلام دوستان

كسي سي دي هاي كتاب Berliner Platz 1 رو نداره برا دانلود؟

omid-p30
04-08-2013, 11:30
سلام به همه دوستان. می خواستم بدونم حالا که چت روم ها در ایران اکثرا بلاک شدن، راه دیگه ایی هست که من بتونم به صورت صوتی به زمان آلمانی با مثلا آلمانی زبان ها و یا کسانی مثل خودم که در حال یادگیری آلمانی هستن صبحت کنم تا مکالمه ام بهتر بشه؟ سطح خودم ابتدایی هست، ولی می خوام روی مکالمه زیاد کار کنم.
با تشکر

افرادی که اون ها هم مایل به انجام این کار هستند رو میتونید از طریق سایت های دوست یابی (pen pal) یا سایت های تبادل زبانی (language exchnage ) پیدا کنید و با نرم افزار های
skype یا Beyluxe Messenger صحبت کنید.

سلام
قسمت loesung کتاب نیس همراش در صورتی که توی فهرست اول کتاب نوشته فلان صفحه
نمیشه جدا پیدا کرد loesung واسش؟

این نسخه Lösung داره :

سلام دوستان

كسي سي دي هاي كتاب Berliner Platz 1 رو نداره برا دانلود؟

Facon_Archi
04-08-2013, 18:26
این نسخه Lösung داره :

سلام
مرسی چک کردم داشت خداروشکر:n02:
نیازی به پسوورد نداشت البته

+یه سوال داشتم
شما عضو این سایت هستی که لینک راحت میتونی بدی؟
انگار محدودیت دانلود داره و فقط با هر ip یه بار میتونی یه لینک ببینی و دانلود کنی!
چجوریه قضیه: )

omid-p30
04-08-2013, 19:04
سلام
مرسی چک کردم داشت خداروشکر:n02:
نیازی به پسوورد نداشت البته

+یه سوال داشتم
شما عضو این سایت هستی که لینک راحت میتونی بدی؟
انگار محدودیت دانلود داره و فقط با هر ip یه بار میتونی یه لینک ببینی و دانلود کنی!
چجوریه قضیه: )

بله باید عضو بود و الان هم پولی شده عضویتش.

دو سایت زیر هم خوبند :

Amir-Persian
05-08-2013, 12:54
سلام

در فرم برای اطلاعات زبانی خواسته تا چه سطحی خوندید که باید بزنم niveaustufe B1 و پایینش کلمه (abschlusszeugnis(se را نوشته. چی باید براش بنویسم؟

:n16:

AABB
05-08-2013, 22:17
افرادی که اون ها هم مایل به انجام این کار هستند رو میتونید از طریق سایت های دوست یابی (pen pal) یا سایت های تبادل زبانی (language exchnage ) پیدا کنید و با نرم افزار های
skype یا Beyluxe Messenger صحبت کنید.

این نسخه Lösung داره :

بیلوکس که روم هاش خیلی وقته برای ایران بلاک شده و فقط با وی پی ان باز می شه که من ندارم! از بابت اسکایپ هم که باید نفر رو به صورت انفرادی اضافه کرد به لیست که اکثرا شاید قبول نکنند که شما رو اضافه کنند و چت کردن را شروع کنید. در رابطه با language exchange می شه بیشتر توضیح بدید.

omid-p30
06-08-2013, 22:21
سلام

در فرم برای اطلاعات زبانی خواسته تا چه سطحی خوندید که باید بزنم niveaustufe B1 و پایینش کلمه (abschlusszeugnis(se را نوشته. چی باید براش بنویسم؟

فکر میکنم مدارک تحصیلی و آموزشی.

بیلوکس که روم هاش خیلی وقته برای ایران بلاک شده و فقط با وی پی ان باز می شه که من ندارم! از بابت اسکایپ هم که باید نفر رو به صورت انفرادی اضافه کرد به لیست که اکثرا شاید قبول نکنند که شما رو اضافه کنند و چت کردن را شروع کنید. در رابطه با language exchange می شه بیشتر توضیح بدید.

language exchange یعنی شما به کسانی که میخواید زبانی که شما بلدید رو یاد بگیرند کمک میکنید و بالعکس.

negin17h
08-08-2013, 20:28
سلام
میخواستم بدونم شما لینکی از کتب (دیکشنری) دودن در مباحث تخصصی ندارید؟ مثل هنر، کامپیوتر و ... برای هریک از این ها جداگانه دیکشنری داره. کسی لینک این دیکشنری ها رو داره؟

artii
11-08-2013, 17:37
با سلام و خسته نباشی به شما دوستان عزیز .کتابهای تانگرام 2a فایل صوتی و پی دی اف چیزش ازش هست

hadymk
17-08-2013, 12:30

omid-p30
17-08-2013, 21:18
سلام
میخواستم بدونم شما لینکی از کتب (دیکشنری) دودن در مباحث تخصصی ندارید؟ مثل هنر، کامپیوتر و ... برای هریک از این ها جداگانه دیکشنری داره. کسی لینک این دیکشنری ها رو داره؟

اسم دقیق دیکشنری مورد نظر رو بگید تا جستجو کنم.

با سلام و خسته نباشی به شما دوستان عزیز .کتابهای تانگرام 2a فایل صوتی و پی دی اف چیزش ازش هست

Amir-Persian
28-08-2013, 17:31
سلام
میشه یه توضیحی درباره n- Deklination بدید؟

omid-p30
28-08-2013, 20:41
سلام
میشه یه توضیحی درباره n- Deklination بدید؟

این پدیده در مورد گروه هایی زیر از اسامی Maskulin رخ میده. یعنی به غیر از حالت Nominativ در سه حالت دیگه یعنی Akkusativ ، DAtiv و Genitiv :

به اون دسته از اسامی Maskulin که به حرف e ختم میشند، یک حرف n اضافه میشود و به اون دسته از اسامی Maskulin که به حروف and، ant و ent ختم میشند، حروف en اضافه میشوند.

مثلا :

Schreiben Sie Ihren Namen

Ich helfe dem Studenten

ضمنا غیر از اسامی بالا اسامی مذکر دیگه ای هم هستند که باید همینطوری یاد گرفت، مثلا Mensch

viktory
02-09-2013, 05:03
سلام کسی کتاب دیکشنری آلمانی به فارسی دودن رو داره؟

artii
02-09-2013, 12:28
مرسی از شما دوست عزیز

lpiccol
04-09-2013, 16:11
سلام ، کتاب wortschatz & grammatik A2 hueber برای دانلود نيست؟ من هرچی گشتم فقط A1 بود

Amir-Persian
04-09-2013, 18:07
بهترین سایت های دیکشنری آلمانی-فارسی و آلمانی-آلمانی را میشه معرفی کنید؟

pro_translator
05-09-2013, 00:16
Ist dieser Satz richtig؟

.Ich mache deutsch sprache lernen, weil diese sprache in der polyglot gemeinschaft sehr beliebt ist

omid-p30
05-09-2013, 18:23
بهترین سایت های دیکشنری آلمانی-فارسی و آلمانی-آلمانی را میشه معرفی کنید؟

Ist dieser Satz richtig؟

.Ich mache deutsch sprache lernen, weil diese sprache in der polyglot gemeinschaft sehr beliebt ist

.Ich möchte die deutsche Sprache lernen, weil sie in der polyglotten Gemeinschaft sehr beliebt ist

polyglotten Gemeinschaft میشه جامعه چند زبانی، اگر همین منظورت بوده

pro_translator
05-09-2013, 18:27

.Ich möchte die deutsche Sprache lernen, weil sie in der polyglotten Gemeinschaft sehr beliebt ist

polyglotten Gemeinschaft میشه جامعه چند زبانی، اگر همین منظورت بوده

منظورم این بوده:

من می‌خوام (که نمی‌دونم چرا نوشتم mache به جای will!) آلمانی یاد بگیرم چون این زبان توی جامعه‌ی polyglot خیلی پرطرفداره...

Ich will deutsch sprache learnen...

نه، منظورم جامعه‌ی Polyglot هستش...

مثل انجمن P30World...

پس درسته؟

omid-p30
05-09-2013, 21:29
منظورم این بوده:

من می‌خوام (که نمی‌دونم چرا نوشتم mache به جای will!) آلمانی یاد بگیرم چون این زبان توی جامعه‌ی polyglot خیلی پرطرفداره...

Ich will deutsch sprache learnen...

نه، منظورم جامعه‌ی Polyglot هستش...

مثل انجمن P30World...

پس درسته؟

آره میشه گفت :

Ich will Deutsch lernen, weil diese Sprache in der Gemeinschaft "Polyglot" sehr beliebt ist

spehr
07-09-2013, 10:20
درود
آیا کتاب های berniler platz neu 1 چاپ 2009 را دارید؟
هرچه در اینترنت گشتم نتوانستم دانلود شان کنم.

Facon_Archi
07-09-2013, 10:57
دوستان کتاب یا سایتی رو میشناسید که تیکه کلام یا اسلنگ های آلمانی رو یاد داده باشه ؟

hadymk
07-09-2013, 13:42
درود

قبلا معرفی شده اینجا رو مطالعه بفرمایید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hadymk
07-09-2013, 14:23
دوستان کتاب یا سایتی رو میشناسید که تیکه کلام یا اسلنگ های آلمانی رو یاد داده باشه ؟

.Ich empfehle dir diese Seite zu lesen, Du kannst nach Autor oder andere kategorien die deutsche Zitate lesen

Deutsche Zitate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Facon_Archi
07-09-2013, 14:35
.Ich empfehle dir diese Seite zu lesen, Du kannst nach Autor oder andere kategorien die deutsche Zitate lesen

Deutsche Zitate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lieber hadymk,
was ich meinte ist anders als Zitate
Ich meinte Umgangssprache nicht "Deutsche Zitate"!
wie :Le*k mich am Ar*** usw
sowieso Danke dir!

sheyda.arian
08-09-2013, 01:14
salam.man mikham zaban almaniyo shoru konam.ketab schritte ro gereftam ama cd amuzeshisho gom kardam.mishe file download cd ketabo baram bezarin.mamnoon az lotfetun

omid-p30
08-09-2013, 09:32
درود

از نسخه neu کتابش رو هنوز ندیدم اومده باشه.

Cool German

Want to show some street cred? Here is our essential guide to young German people's slang
by Andrea Hoffmann, presenter of our beginners' online course German Steps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

We've divided up the expressions so you know what to say and what not to say.
These contain some examples of vulgar language.

Dirty German: Everyday Slang

Product Description
GET D!RTY
Next time you’re traveling or just chattin’ in German with your friends, drop the textbook formality and bust out with expressions they never teach you in school, including:

•Cool slang
•Funny insults
•Explicit --- terms
•Raw swear words

Dirty German teaches the casual expressions heard every day on the streets of Germany:

salam.man mikham zaban almaniyo shoru konam.ketab schritte ro gereftam ama cd amuzeshisho gom kardam.mishe file download cd ketabo baram bezarin.mamnoon az lotfetun

Facon_Archi
09-09-2013, 09:15
سلام
من این کتاب رو قبلا دانلود کرده بودم
Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik aktuell. Die Gelbe aktuell
الان دیدم Lösung نداره!
میشه پیدا کرد Lösung اش رو؟
یا یه ورژنی ازش باشه که تهش Lösung داشته باشه اگه جدا پیدا نمیشه
مرسی:n12:

omid-p30
09-09-2013, 09:32
سلام
من این کتاب رو قبلا دانلود کرده بودم
Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik aktuell. Die Gelbe aktuell
الان دیدم Lösung نداره!
میشه پیدا کرد Lösung اش رو؟
یا یه ورژنی ازش باشه که تهش Lösung داشته باشه اگه جدا پیدا نمیشه
مرسی:n12:

hadymk
11-09-2013, 09:26
سلام
من دیکشنری Duden را نصب کردم (طبق عکس پیام موفقیت در نصب هم اومد=شماره 1)
اما وقتی کتاب رو روش نصب میکنم هیچ عکسی ازش در دیکشنری نمیاد و مهمتر اینکه دیکشنریDeutsches Universalwoerterbuch را نصب کردم اما هیچ تلفظی نداره!!!!!!!(حجم دیکشنری 270 مگ بود)
لطفا راهنمایی بفرمایید:n12:

omid-p30
11-09-2013, 10:17
سلام
من دیکشنری Duden را نصب کردم (طبق عکس پیام موفقیت در نصب هم اومد=شماره 1)
اما وقتی کتاب رو روش نصب میکنم هیچ عکسی ازش در دیکشنری نمیاد و مهمتر اینکه دیکشنریDeutsches Universalwoerterbuch را نصب کردم اما هیچ تلفظی نداره!!!!!!!(حجم دیکشنری 270 مگ بود)
لطفا راهنمایی بفرمایید:n12:

در پایین ستون سمت چپ، در قسمت installierte Bücher ، روی آیکون مربوط به دیکشنری نصب شده کلیک کنید تا فعال بشه.

برای تمام لغات هم تلفظ صوتی نداره. روی مثلا Buch که کلیک کنید تصویر یک یلندگو رو می بینید که برای تلفظ هست.

hadymk
11-09-2013, 10:37
در پایین ستون سمت چپ، در قسمت installierte Bücher ، روی آیکون مربوط به دیکشنری نصب شده کلیک کنید تا فعال بشه.

برای تمام لغات هم تلفظ صوتی نداره. روی مثلا Buch که کلیک کنید تصویر یک یلندگو رو می بینید که برای تلفظ هست.

ممنون امید جان از جواب سریعت اما بازم نشد (عکس رو هم مجددا اپلود کردم-طبق عکس از تلفظ خبری نیست :n03:)

اول فکر کردم چون در درایو C‌نصب کردم این مشکل رو داره (قبلا این مشکل واسه دیکشنری لانگنشاید داشتم که اصلا اجرا نمیشد و با تغییر درایو مشکل حل شد) اما با اینکه اونو در درایو دیگه نصب کردم همچنان نه عکسی از کتاب نصب شده واسم میاد و نه تلفظ!!!!!!!!!

omid-p30
11-09-2013, 11:08
ممنون امید جان از جواب سریعت اما بازم نشد (عکس رو هم مجددا اپلود کردم-طبق عکس از تلفظ خبری نیست :n03:)

اول فکر کردم چون در درایو C‌نصب کردم این مشکل رو داره (قبلا این مشکل واسه دیکشنری لانگنشاید داشتم که اصلا اجرا نمیشد و با تغییر درایو مشکل حل شد) اما با اینکه اونو در درایو دیگه نصب کردم همچنان نه عکسی از کتاب نصب شده واسم میاد و نه تلفظ!!!!!!!!!

از منوی بالا سمت چپ صفحه، از قسمت Hilfe و بعد Info ورژن کامل برنامه و تاریخ مربوط به اون که کنارش نوشته رواگر ممکنه بگید.

hadymk
11-09-2013, 11:39
از منوی بالا سمت چپ صفحه، از قسمت Hilfe و بعد Info ورژن کامل برنامه و تاریخ مربوط به اون که کنارش نوشته رواگر ممکنه بگید.

omid-p30
11-09-2013, 12:07
ورژن 2013 رو نصب کردید که همین ماه پیش اومده. امشب دانلودش میکنم و امتحان میکنم. اگر به خاطر اون بود ورژن 2011 که الان دارم رو آپلود میکنم.

هر چند بعیده به خاطر ورژن جدید باشه. تونستید روی یک سیستم دیگه هم امتحان کنید.

به هر حال تا فردا خبر میدم.

hadymk
11-09-2013, 12:29
اره امید جان دقیقا مشکل ورژن جدیدش(2013) بود...:n12:
ورژن 2011 رو داشتم ولی مثل شما اصلا فکرش نمیکردم بخاطر اون باشه....

بعد از اینکه ورژن 2011 را نصب کردم درست شد....

ممنون:n16:

lolli
13-09-2013, 16:55
سلااااام
میشه cd kursbuch schritte1 رو بذاریییییییییید:n14:

lolli
13-09-2013, 17:01
cd kursbuch schritte1 رو بذاریییییییییید

omid-p30
15-09-2013, 09:10
سلااااام
میشه cd kursbuch schritte1 رو بذاریییییییییید:n14:

Amir-Persian
15-09-2013, 17:12
سلام
بخوام بگم آیا حداقل نمره معدل برای پذیرش جزو شرایط لازم برای پذیرش هست یا نه چی باید بگم؟
خودم متن پایین را نوشتم اما فکر کنم درست نباشه!
Können Sie bitte mir sagen, dass mindestens Notendurchschnitt eine notwendige Bedingung ist oder nicht?

ممنون

omid-p30
15-09-2013, 17:54
سلام
بخوام بگم آیا حداقل نمره معدل برای پذیرش جزو شرایط لازم برای پذیرش هست یا نه چی باید بگم؟
خودم متن پایین را نوشتم اما فکر کنم درست نباشه!
Können Sie bitte mir sagen, dass mindestens Notendurchschnitt eine notwendige Bedingung ist oder nicht?

ممنون

Würden Sie mir bitte mitteillen, ob für die Aufnahme einen bestimmten minimalen Notendurchschnitt benötigt wird

sami146
15-09-2013, 20:02
سلام من Duden Bibliothek رو دانلود کردم. همه ی Woerterbuch ها رو هم همین طور. بار اول چندتا از کتابا رو روش نصب کردم و اکرا شد. ولی بعدا که دوباره Duden Bibliothek رو باز کردم، کتابا دیگه روش نصب نبودن و هرچی میزنم برا نصب، این پیغام رو میده:
چاره چیه؟

sami146
15-09-2013, 20:03
راستی
omid-p30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!

شما آلمانی رو کجا یاد گرفتید؟ هنوزم دارید آلمانی می خونید؟

omid-p30
16-09-2013, 14:05
سلام من Duden Bibliothek رو دانلود کردم. همه ی Woerterbuch ها رو هم همین طور. بار اول چندتا از کتابا رو روش نصب کردم و اکرا شد. ولی بعدا که دوباره Duden Bibliothek رو باز کردم، کتابا دیگه روش نصب نبودن و هرچی میزنم برا نصب، این پیغام رو میده:

چاره چیه؟

مسیری که فایل های دیکشنری رو اونجا قرار دادید نباید umlaut داشته باشه. فولدر Wörterbuch رو تغییر نام بدید.

من دانشگاه خوندم. بله خودم هنوز میخونم.

S0R3N4
20-09-2013, 10:52
سلام دوستان
معادل آلمانی این جمله دقیقا چی میشه دوستان؟

hadymk
20-09-2013, 14:19
سلام دوستان
معادل آلمانی این جمله دقیقا چی میشه دوستان؟

برخلاف اینکه میگن این گفته هیتلر هست اما مربوط به وینستون چرچیل میشه! نمیدونم روی چه حساب کتابی فقط به زبان فارسی تو اینترنت گفته شده که از هیتلره!
در واقع را با سخنرانی کوبنده خود را به منظور جلب ملت انگلیسی انجام داد.

"I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat."
اطلاعات بیشتر: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به المانی هم میشه:
"Ich habe nichts anzubieten außer Blut, Mühe, Tränen und Schweiß"
Winston Churchill am 10. Mai 1940, dem Tag, an dem die Deutschen Frankreich

Amir-Persian
21-09-2013, 13:30
یکی از دوستام میخواد کنکور زبان آلمانی کارشناسی شرکت کنه. در چه حد باید آلمانی بلد باشه؟ ب1 کافیه؟

pro_translator
23-09-2013, 18:45
Also ich will mich auch auf deutsch mit anderen unterhalten, weil diese Sprache in der Polyglot-Gemeinschaft sehr beliebt ist.

Ich lerne Deutsch seit einigen Monaten, vielleicht acht Wochen und ah... ja, ich finde es toll ...

Es ist natürlich nicht so schwer wie asiatische Sprachen. Aber die Grammatik ist nicht leicht.

Und ja, ich bringe mir selbst Deutsch bei... ich lerne Deutsch zu Hause mit Hilfe von Büchern, Lernsoftwaren und so weiter.

Und ja, als ich in Frankreich war, habe ich vielen deutschsprachigen Menschen begegnet.

Aber ich wollte nur mein Französisch verbessern.

Jetzt habe ich abereinen Freund in Polyglot, der Robert heißt und in Österreich wohnt.

Und ja, er hilft mir mit meinem Deutsch .

Ich glaube, dass es sehr wichtig ist, beim Lernen keinen Stress zu haben .

خیلی خیلی ممنون امید جان...:n16:

خیلی استفاده کردم...:n11:

می‌تونی چند تا مکالمه در سطح پایه اینجا بذاری؟

omid-p30
25-09-2013, 13:09
خیلی خیلی ممنون امید جان...:n16:

خیلی استفاده کردم...:n11:

می‌تونی چند تا مکالمه در سطح پایه اینجا بذاری؟

مرسی.

نه چیزی به ذهنم نمیرسه. فرصتش رو هم البته ندارم.

همون متدهای مختلف، درس های اولشون پر از مکالمه های پایه ای هستند.

archiver
05-10-2013, 21:33
سلام دوستان
من دنبال کتابی هستم که مختص آموزش آرتیکل ها با تمرین های مختلف باشه. این دو تا رو دیدم هست :
که ظاهرا از A1 تا C1 رو شامل میشه ولی لینکی ازشون پیدا نکردم
دوستان لینکی از اینها دارن؟
ممنون

Amir-Persian
09-10-2013, 22:49
سلام دوستان
من دنبال کتابی هستم که مختص آموزش آرتیکل ها با تمرین های مختلف باشه. این دو تا رو دیدم هست :
ممنون

آموزش فقط مختص آرتیکلها؟ آرتیکل خیلی گرامرش ساده هست. تنها مشکل حفظ کردن آرتیکل کلمات هست که اون را هم با یه دیکشنری خوب میشه فهمید.

hadymk
11-10-2013, 20:32
سلام دوستان
ممنون

دوست عزیز به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه بفرمایید: کتاب اما ورژن قدیمی تر ولی محتوی یکسان هست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

archiver
16-10-2013, 01:40
خیلی ممنون از شما
بله گرامر آرتیکل ساده هست ولی حفظ کردنش توی نمرین راحت تره چوت در قالب جمله بهتر توی ذهن میمونه

archiver
16-10-2013, 01:45
من هفته آینده امتحان B1 دارم و اخیرا شکل و محتوای امتحان به کلی عوض شده. دوستان به جز نمونه سوالی که توی سایت گوته هست نمونه سوال دیگه ای با فورمت جدید سراغ دارن؟
ممنون

navid_pmb
18-10-2013, 14:30
Hueber Lektüren

Die Räuber

کتاب داستان آلمانی مخصوص سطح A2

همراه با فایل صوتی و تمارین

Publication date: 2012
Number of pages: 52
Format / Quality: PDF+MP3
Level A2
Size: 44.4MB

Password این چیه کسی می دونه؟ :n14:

Facon_Archi
19-10-2013, 09:43
احتمالا این باشه:

Amir-Persian
21-10-2013, 13:17
سلام و وقت بخیر
در بحث آلمانی برای یک کلمه ای مثل Hoffnung باید بدانیم که: Hoffnung+auf+etwas Akk
حالا می خواستم بدونم کتابی در این باره هست که در سطح ب1 یا ب2 لغاتی که باید بلد باشیم را به این صورت دسته بندی کرده باشد؟

سپاس

omid-p30
21-10-2013, 20:25

سلام و وقت بخیر
در بحث آلمانی برای یک کلمه ای مثل Hoffnung باید بدانیم که: Hoffnung+auf+etwas Akk
حالا می خواستم بدونم کتابی در این باره هست که در سطح ب1 یا ب2 لغاتی که باید بلد باشیم را به این صورت دسته بندی کرده باشد؟

سپاس

دیکشنری langenschedit deutsch als fremdsprache تموم لغاتش رو با ذکر همین موارد آورده.

negin17h
22-10-2013, 00:12
سلام
می خواستم بدونم کسی لینک دانلود این کتاب رو نداره؟

Großes Übungsbuch Deutsch - Wortschatz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Niveau A2-C1

Amir-Persian
23-10-2013, 22:31
سلام
به جز کتاب die Gelbe aktuell چه کتابی بری تمرین گرامر پیشنهاد میکنید؟

سپاس:n16:

sami146
26-10-2013, 07:21
سلام.

ممنونم آقا امید از جوابتون. راستش وقت نمی کردم بیام جوابمو ببینم. اما الان که لازمش داشتم و یادم اومد، به فرومتون سر زدم. خیلی ممنون. بله درست شد. متشکرم. موفق باشید.

sami146
26-10-2013, 07:23
سلام
به جز کتاب die Gelbe aktuell چه کتابی بری تمرین گرامر پیشنهاد میکنید؟

سپاس:n16:

سلام.

کتاب Übungsgrammatik که در سطح های مختلف هست. من C1 -ش رو کامل خوندم و کتاب خیلی خوبیه.

sami146
26-10-2013, 08:21
راستی، چرا کتاب هایی رو که توی Duden-Bibliothek نصب می کنم، جلدشون رو نشون نمیده؟ یعنی شکلشون معلوم نیست؟ :worried:

و چیکار کنم که کتاب هایی رو که install کردم، همیشه installiert باشه؟ آخه هر وقت Duden-Bibliothek رو اجرا می کنم، باید از اول دوباره کتاب ها رو install کنم!:n13:

hadymk
26-10-2013, 19:30
راستی، چرا کتاب هایی رو که توی Duden-Bibliothek نصب می کنم، جلدشون رو نشون نمیده؟ یعنی شکلشون معلوم نیست؟ :worried:

و چیکار کنم که کتاب هایی رو که install کردم، همیشه installiert باشه؟ آخه هر وقت Duden-Bibliothek رو اجرا می کنم، باید از اول دوباره کتاب ها رو install کنم!:n13:

میشه بفرمایید ورژن دیکشنریتون چنده؟

Amir-Persian
26-10-2013, 21:17
سلام.

کتاب Übungsgrammatik که در سطح های مختلف هست. من C1 -ش رو کامل خوندم و کتاب خیلی خوبیه.
ممنون، این کتاب در بازار موجود هست یا باید دانلود کرد؟

hadymk
27-10-2013, 22:48

این کتاب رو واستون اپلود کردم:

لینکهای دانلود:

Amir-Persian
29-10-2013, 12:56
سلام
دوستان کسی لینک دانلود یا خود این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][backPID]=3&tx_ttproducts_pi1[product]=1&tx_ttproducts_pi1[sword]=%25FCbungsgrammatik%2520f%25FCr%2520die%2520grund stuf)را داره؟

ممنون

omid-p30
29-10-2013, 21:17
سلام
دوستان کسی لینک دانلود یا خود این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][backPID]=3&tx_ttproducts_pi1[product]=1&tx_ttproducts_pi1[sword]=%25FCbungsgrammatik%2520f%25FCr%2520die%2520grund stuf)را داره؟

ممنون

Facon_Archi
29-10-2013, 23:07
سلام دوستان
شما احیانا لینکی از دیکشنری duden- Langenscheidt ندارید که واسه مکینتاش باشه؟ Deutsch als Fremdsprache باشه یعنی Deutsch-deutsch
به صورت کرک شده البته!
ممنون میشم اگه لینکی داشتید معرفی کنید.

sami146
31-10-2013, 16:32
میشه بفرمایید ورژن دیکشنریتون چنده؟

از همون لینکی که توی این سایت گذاشتید دانلود کردم دیگه!

sami146
31-10-2013, 16:38

توی بازار که باید باشه. البته احتمالا فقط تهران یا اصفهان! لینک دانلودش نمی دونم باشه یا نه. ولی جلدش اینه:

dilma
01-11-2013, 02:47
سلام به همگی دوستان و خصوصا آقا امید گل ؛

از دوستان کسی هست که فایل PDF دیکشنری "Oxford-Duden pictorial German" یا معادل آلمانیش "Oxford-Duden bildwörterbuch" رو داشه باشه؟؟؟؟

اگه کسی هست ممنون میشم آپلودش کنید...

باتشکراز همگی دوستان.

Amir-Persian
09-11-2013, 14:48
سلام
دوستان چندتا شبکه خوب آلمانی را میشه معرفی کنید؟ اگه شبکه کودک هم باشه خیلی خوبه.

pro_translator
09-11-2013, 16:42
سلام
دوستان چندتا شبکه خوب آلمانی را میشه معرفی کنید؟ اگه شبکه کودک هم باشه خیلی خوبه.

Public broadcasting in Germany/Television channels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

List of German-language television channels
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
List of television stations in Germany

Amir-Persian
11-11-2013, 21:04
Public broadcasting in Germany/Television channels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

List of German-language television channels
List of television stations in Germany

خیلی ممنون
فرکانس هاشون هم هست؟ من چک کردم چیزی پیدا نکردم.
مثلا فرکانس شبکه Arte را میخوام.

pro_translator
12-11-2013, 11:44
خیلی ممنون
فرکانس هاشون هم هست؟ من چک کردم چیزی پیدا نکردم.
مثلا فرکانس شبکه Arte را میخوام.

آره دیگه...

روش کلیک کن، بعد سمت راست صفحه بخش Availability زیر Satellite نوشته مثلا Hotbird: 11623.00 V

ehsan202ehsan202
13-11-2013, 20:41
این پیغام در نرم افزار Duden در هنگام نصب بعضی دیکشنری ها، به چه علتی می باشد؟
ممنون میشم کمکم کنید چطور این مشکل را حل کنم؟

Die Datei
C:/program data/duden/duden-bibliothek/data/officebib.id
konnte nicht angelegt werden. bitte überprüfen sie, ob sie auf den datenträger schreiben können und noch platz frei ist.

ehsan202ehsan202
13-11-2013, 20:49
در ضمن کسی لینک دانلود نرم افزار لانگنشیت رو داره یا میتونه واسم آپلود کنه اینجا؟

Langenscheidt Learners German Dictionary

omid-p30
13-11-2013, 22:53
این پیغام در نرم افزار Duden در هنگام نصب بعضی دیکشنری ها، به چه علتی می باشد؟
ممنون میشم کمکم کنید چطور این مشکل را حل کنم؟

Die Datei
C:/program data/duden/duden-bibliothek/data/officebib.id
konnte nicht angelegt werden. bitte überprüfen sie, ob sie auf den datenträger schreiben können und noch platz frei ist.

برنامه رو اگر ویندوزتون 7 یا 8 هست به صورت run as administrator اجرا کنید.

مشکل باقی بود یونیکد سیستم رو از فارسی به آلمانی تغییر بدید و دوباره امتحان کنید.

همینطور چک کنید که مسیر ذخیره فولدر های دیکشنری روی هاردتون، دارای کلماتی با حروف Umlaut نباشند.

ehsan202ehsan202
14-11-2013, 01:55
ببخشید چطور باید یونیکد سیستم رو عوض کنم؟
بسیار ممنونم ادمین عزیز.

ehsan202ehsan202
14-11-2013, 02:07
ببخشید چطور باید یونیکد سیستم رو عوض کنم؟ بسیار ممنونم ادمین عزیز.

ehsan202ehsan202
15-11-2013, 14:11
lanngenscheidt Großwörterbuch Deutsch als Fremdsprache
کسی نرم افزار این دیکشنری رو داره؟
میتونه لینک دانلودشو برام بفرسته؟
یا برام آپ کنه؟

negin17h
19-11-2013, 08:14
سلام
می خواستم بدونم کسی لینک دانلود این کتاب رو نداره؟

Großes Übungsbuch Deutsch - Wortschatz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Niveau A2-C1

سلام
کسی این کتاب رو نداشت؟ :n28::n16:

dilma
20-11-2013, 23:37
سلام ؛
بچه ها کسی Oxford-Duden Bildwörterbuch رو نداره ... ؟
فایلی ... لینکی ... هرچی
ممنون :n16:

mana_2069
22-11-2013, 23:23
سلام !

یه سوال !

این Audio CD و CD-ROM یکی ان !؟؟؟؟؟؟؟ :D

sufii
24-11-2013, 21:55
سلام دوست عزیز و با تشکر از پست های مفیدتان. لطفا بفرمایید Interaktive Tafelbilder و Unterrichtsvorbereitung interaktiv CD-ROM در studio d چی هست؟

Amir-Persian
26-11-2013, 17:45
سلام

بهترین دیکشنری آلمانی آلمانی برای اندروید چیه؟

m007007
26-11-2013, 22:54
دیکشنری انگلیسی المانی و برعکس برای پی سی چی پیشنهاد میدید؟با محیط خوب؟

Omid6262
29-11-2013, 20:05
Fit fürs Goethe Zertifikat A1 - Start Deutsch 1

Verfasser: Johannes Gerbes, Frauke van der Werff
Date: 2007
Format: PDF + MP3

اول از همه لازم می دونم به خاطر سایت عالیتون تشکر کنم و بالاخص از امید عزیز به خاطر این فایلها تشکر کنم. ضمنا اگه می شه فایل صوتی رو چک کنین فکر کنم مشکل داره. می شه اون رو دوباره آپش کنین. ممنون پیشاپیش

omid-p30
01-12-2013, 00:12
دیکشنری انگلیسی المانی و برعکس برای پی سی چی پیشنهاد میدید؟با محیط خوب؟

Duden-Oxford

Amir-Persian
02-12-2013, 13:46
سلام

کتاب Einfach gesagt را دارم اما Lösung نداره. کسی لینکی از پاسخنامه این کتاب داره؟

sami146
02-12-2013, 16:09
سلام دوستان،

کسی لینک دانلود این کتاب هار رو نداره؟ ممنون میشم اگه بهم چواب بدید.

(Interkulturelle Sprachdidaktik (Jorg Roche

(Handbuch fremdsprachenunterricht (Bausch, Christ, Krumm

(Fehlerkorrektur (Fernstudieneinheit von Langenscheidt

(Leitfaden der deutschen Grammatik (Helbig/Buscha

(Einführung in die Sprachlehrforschung (Edmonson Hous

ida123
06-12-2013, 20:15
hi,
ich bin neu hier und hab schon in den posten gesucht aber konnte kein cd fuer dem lehrbuch Menschen finden, irgend ein idee wo ich es herunterladen kann??

omid-p30
06-12-2013, 20:51
hi,
ich bin neu hier und hab schon in den posten gesucht aber konnte kein cd fuer dem lehrbuch Menschen finden, irgend ein idee wo ich es herunterladen kann??

ida123
08-12-2013, 21:39
vielen dank,
große Hilfe:n26:

sami146
09-12-2013, 10:50
سلام

کامپیوترم موقع نسب

Duden Bibliothek
version 5.2
این پیغام رو بهم میده. می دونید باید چیکار کنم؟!

farhad13641364
11-12-2013, 10:28
Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache

e-Grosswoerterbuch Deutsch als Fremdsprache v5.0

Size: 20 MB

Password : forum.p30world.com

بهترین دیکشنری آلمانی به آلمانی برای یادگیرندگان زبان آلمانی

(این دیکشنری رو باید از داخل برنامه Duden-Bibliothek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب و اجرا کنید.)

با عرض سلام و خسته نباشيد و تشكر از زحمت هايي كه مي كشيد
من اين ديكشنريو دانلود كردم ولي موقع نصب ارور زيرو ميده
در ضمن با بقيه ديكشنري ها همچين مشكلي ندارم

omid-p30
11-12-2013, 14:01
با عرض سلام و خسته نباشيد و تشكر از زحمت هايي كه مي كشيد
من اين ديكشنريو دانلود كردم ولي موقع نصب ارور زيرو ميده
در ضمن با بقيه ديكشنري ها همچين مشكلي ندارم

ویندوزتون اگر 7 یا 8 هست، برنامه رو به صورت run as administrator اجرا کنید.

مشکل باقی بود، یونیکد سیستم رو به آلمانی تغییر بدید.

sufii
11-12-2013, 15:14
farhad13641364 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم این مشکل رو داشتم و تنها با عوض کردن
یونیکد سیستم حل شد. اما اینکار استفاده از فونت های فارسی رو مشکل می کنه.
راحت ترین کار نصب بوک این دیکشنری در Duden-Bibliothek
است.

Dimanch
15-12-2013, 10:53
سلام...خیلی خوبه که تاپیک زبانی غیر از زبان انگلیسی گذاشتید ولی کاش این تاپیک حالت آموزشی داشت تا کسایی که بلد نیستن هم بتونن تا حدودی با این زبان آشنا شن....منظورم اینه که میشه کسایی که بلدن یه آموزش ساده رو از ابتدا شروع کنن شاید اینطوری کسایی که بلد نیستن هم یاد بگیرن و علاقه مند شن....با سپاس:n16:

night_to_night_nab
15-12-2013, 20:00
چجوری دانلود کنم ؟ :(

hadymk
15-12-2013, 22:51
سلام...خیلی خوبه که تاپیک زبانی غیر از زبان انگلیسی گذاشتید ولی کاش این تاپیک حالت آموزشی داشت تا کسایی که بلد نیستن هم بتونن تا حدودی با این زبان آشنا شن....منظورم اینه که میشه کسایی که بلدن یه آموزش ساده رو از ابتدا شروع کنن شاید اینطوری کسایی که بلد نیستن هم یاد بگیرن و علاقه مند شن....با سپاس:n16:

دوست عزیز من بشخصه پیشنهاد میکنم زبان المانی رو خودتون یاد نگیرید چون مثل انگلیسی نیست چند روز پیش یک جوان که ملقب به دومین چندزبانه دنیا هست و میتونه 21 زبان زنده دنبا صحبت کنه رو دیدم ولی وقتی المانی صحبت کرد تو یک جمله 2 تا اشتباه گرامری داشت....
خوداموزی زبان المانی چنتا مشکل مهم واسه بعدتون پیش میاره:
1- گرامر تون خوب شکل نمیگره
2- تلفظ هاتون ممکنه غلط باشه
3- دلسرد بشین

الان نرم افزار های رزتا و ... که یخیل هم تبلیغ میشه بدرد کسایی میخوره که حداقل 4-5 سطح المانی خوندن
اگر خیلی مصر هستین که بدون کلاس یاد بگیرید توی فیس بوک پیجهای زیادی هست...
موفق باشید

hadymk
15-12-2013, 22:57
farhad13641364 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راحت ترین کار نصب بوک این دیکشنری در
Duden-Bibliothek
است.

دیکشنری لانگنشاید من حروف اوملات دار رو فارسی نشون میده وقتی یونیکد را انگلیسی انخاب کردم درست شد منتهی دیگه زیرنویسهای فارسی رو حرف درهم نشون میداد و بازم مجبور شدم یونیکد رو فارسی بازرم...
واقعا راهی نداره!!!!

farhad13641364
15-12-2013, 23:09
راحت ترین کار نصب بوک این دیکشنری در Duden-Bibliothek
است.

متشکر از جوابتون
مشکل از اسم فولدر بود که توش ss داشت
فولدرشو عوض کردم راحت نصب شد
بازم ممنون

pro_translator
15-12-2013, 23:30
چند روز پیش یک جوان که ملقب به دومین چندزبانه دنیا هست و میتونه 21 زبان زنده دنبا صحبت کنه رو دیدم ولی وقتی المانی صحبت کرد تو یک جمله 2 تا اشتباه گرامری داشت....

Tim Doner نبوده احیانا این جوان؟:n02:

ایشون فارسی رو مثل بلبل حرف می‌زنه و اشعار حافظ رو از بر داره!:n04:

hadymk
16-12-2013, 08:25
Tim Doner نبوده احیانا این جوان؟:n02:

ایشون فارسی رو مثل بلبل حرف می‌زنه و اشعار حافظ رو از بر داره!:n04:

اون که خوب حرف میزنه ایرانی هستن کسی که منطورم بود ...

pro_translator
16-12-2013, 10:47
اون که خوب حرف میزنه ایرانی هستن کسی که منطورم بود ...

پس علی پیرهانی منظورتونه؟:n02:

Amir-Persian
17-12-2013, 21:37
سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم لینک دانلود برای کتاب زیر هست؟

ممنون
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid-p30
17-12-2013, 22:34
سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم لینک دانلود برای کتاب زیر هست؟

ممنون

mo.zakavi
23-12-2013, 11:27
:n03::n03::n03:

این فایل کلود هم که سایتش بسته شده نمیشه یه سایت دیگه بزارین آخه خیلی از فایل هاتون از فایل کلوده !

ممنون از توجهتون

Amir-Persian
26-12-2013, 23:26
سلام
من دیکشنری لانگن شایت را که روی کتابش بود میخوام روی لپتاپ نصب کنم، باید بعد از ریستارت شدن دیتا دیکشنری نصب بشه. اما بعد از ریستارت شدن اتفاقی نمیافته! چیکار کنم؟؟؟
روی پی سی بدون مشکل نصب شد.
ممنون

minagt
28-12-2013, 21:29
سلام دوستان
برای کنکور منحصرا زبان رشته آلمانی چه منابعی رو جز کتاب های درسی باید خوند؟؟:n01::n01::n01::n01:

sami146
31-12-2013, 07:02
سلام دوستان
برای کنکور منحصرا زبان رشته آلمانی چه منابعی رو جز کتاب های درسی باید خوند؟؟:n01::n01::n01::n01:

سلام

اگه منظورت کنکور کارشناسی هست، می تونی به زبان انگلیسی هم شرکت کنی و قبول بشی. اما اگه آلمانی بلدی، همون درسای عمومی کافیه. برای قسمت زبان آلمانی هم می تونی نمونه سوالای کنکورای سالهای قبل رو کار کنی.

ida123
02-01-2014, 12:42
سلام
داشتم تو پست ها دنبال کتاب داستان برای سطح A1 می گشتم ولی پیدا نکردم
می شه یه راهنمایی کنین؟
راستی یه جا خوندم که دنبال فیلم به زبان المانی بودن تو سایت gigaflat.com و سایتmovie4k.to میشه حتی فیلمهای هالیوودم به زبان المانی پیدا کرد
danke fuer eure tolle Seite

omid-p30
02-01-2014, 13:08
سلام
داشتم تو پست ها دنبال کتاب داستان برای سطح A1 می گشتم ولی پیدا نکردم
می شه یه راهنمایی کنین؟
راستی یه جا خوندم که دنبال فیلم به زبان المانی بودن تو سایت gigaflat.com و سایتmovie4k.to میشه حتی فیلمهای هالیوودم به زبان المانی پیدا کرد
danke fuer eure tolle Seite

< A1 >

Eine spezielle Band ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lesen & Hoeren A1 : Glück gehabt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Erich ist verschwunden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Oh maria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amir-Persian
02-01-2014, 14:23
سلام و وقت بخیر
دوستان میدونید که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیکشنری آنلاین خیلی خوبیه! )البته نمیدونم چرا امروز این سایت ف*ی*ل*ت*ر شده بود!!!)
سوالم اینه که آیا امکانش هست به صورت آفلاین ازش استفاده کرد؟ مثلا نرم افزار خاصی هست که مطالب سایت را ذخیره کنه و بشه آفلاین ازشون استفاده کرد؟

stevenr
02-01-2014, 19:14
سلام بچه ها

من دنبال کتاب داستانهای ایرانی هستم که به زبان آلمانی ترجمه شده باشه. من تهران هستم .
ممنون

Amir-Persian
05-01-2014, 00:51
Hueber : Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik aktuell

mit CD-ROM

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از معروف ترین کتاب های مرجع گرامر، همراه با تمرین، مبتدی تا پیشرفته (ویرایش جدید)

همراه با سی دی آموزشی

Contents

Audio
CD-ROM
Grammatik aktuell, Lösungen
Testheft

دانلود فهرست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نمونه صفحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسوردش چیه؟

Facon_Archi
05-01-2014, 01:18
پسوردش چیه؟

این رو امتحان کن:

Amir-Persian
05-01-2014, 11:10
این رو امتحان کن:

ممنون اما نمیدونم چرا ارور میده!

omid-p30
05-01-2014, 13:33
پسوردش چیه؟

minagt
05-01-2014, 14:49
سلام

اگه منظورت کنکور کارشناسی هست، می تونی به زبان انگلیسی هم شرکت کنی و قبول بشی. اما اگه آلمانی بلدی، همون درسای عمومی کافیه. برای قسمت زبان آلمانی هم می تونی نمونه سوالای کنکورای سالهای قبل رو کار کنی.

مرسی ممنون.

m007007
06-01-2014, 17:54
سلام کسی لینک برنامه دیکشنری دودن رو داره زحمتشو بکشه؟

omid-p30
06-01-2014, 21:29
سلام کسی لینک برنامه دیکشنری دودن رو داره زحمتشو بکشه؟

duden bibliothek

mr_jack
09-01-2014, 13:53
سلام و خسته نباشید
من به شدت نیاز به کرک یا سریال این نرم افزار دارم .. لطفن اگه میشه و میتونین یه کمکی بهم بکنین ..
ممنون میشم از کمک شما.

DICTIONARY ENGLISH <-> GERMAN PREMIUM BY PONS FOR WINDOWS 7/VISTA/XP

اینم لینکه خود برنامشه. ممنون میشم اگه برنامشو کرک شده واسه دانلود بذارین...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_pmb
16-01-2014, 19:48
سلام
آقا کسی این کتاب و نداره؟
Mittelpunkt B2 Grammatiktrainer
همه چیش و پیدا کردم الا این یه دونه رو

navid_pmb
16-01-2014, 19:49
سلام و وقت بخیر
دوستان میدونید که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیکشنری آنلاین خیلی خوبیه! )البته نمیدونم چرا امروز این سایت ف*ی*ل*ت*ر شده بود!!!)
سوالم اینه که آیا امکانش هست به صورت آفلاین ازش استفاده کرد؟ مثلا نرم افزار خاصی هست که مطالب سایت را ذخیره کنه و بشه آفلاین ازشون استفاده کرد؟

سلام به زودی خوده سایت قرار هم تم و عوض کنه هم نرم افزار دسکتاپ و موبایل بده

dilma
18-01-2014, 22:36
سلام دوستان ، میشه لطف کنین لینک های صفحه 16 که مربوط به کتاب studio d B2 هست رو چک کنین چون قابل دانلود نیستند ... در صورت امکان لطفا لینک جایگزین بزارین . ممنون

omid-p30
19-01-2014, 10:23
سلام دوستان ، میشه لطف کنین لینک های صفحه 16 که مربوط به کتاب studio d B2 هست رو چک کنین چون قابل دانلود نیستند ... در صورت امکان لطفا لینک جایگزین بزارین . ممنون

آپدیت شد.............

dilma
19-01-2014, 23:00
آپدیت شد.............

ممنون omid-p30 جان ، لطف کردی

dilma
20-01-2014, 05:20
omid-p30 عزیز من تقریبا تمام انجمن رو گشتم ولی جز یه پست که اون هم درخواست فایل studio d C1 بود چیزی راجع به این کتاب پیدا نکردم توی سایت خود cornelsen هم دیدم که مطمین بشم این کتاب هست .ممنون میشم اگه لینکی از این کتاب هم داری بزاری...پیشاپیش ممنون از زحماتت :n16:

omid-p30
20-01-2014, 11:39
omid-p30 عزیز من تقریبا تمام انجمن رو گشتم ولی جز یه پست که اون هم درخواست فایل studio d C1 بود چیزی راجع به این کتاب پیدا نکردم توی سایت خود cornelsen هم دیدم که مطمین بشم این کتاب هست .ممنون میشم اگه لینکی از این کتاب هم داری بزاری...پیشاپیش ممنون از زحماتت :n16:

کتاب C1 هنوز منتشر نشده و در سایتش هم نوشته سه ماه بعد وارد بازار خواهد شد. Erscheint im Mai 2014

dilma
22-01-2014, 15:51
کتاب C1 هنوز منتشر نشده و در سایتش هم نوشته سه ماه بعد وارد بازار خواهد شد. Erscheint im Mai 2014

ممنون بابت پیگیریت ، لطف کردی ... :n16:

Amir-Persian
26-01-2014, 17:46
سلام
نسخه مخصوص ویندوز و اندروید سایت dicforall هنوز نیومده؟
ممنون

niloofaretanha
27-01-2014, 16:03
lotfan password file ro ham begid

niloofaretanha
27-01-2014, 16:05
lotfan password in file ro begid?

mit CD-ROM

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از معروف ترین کتاب های مرجع گرامر، همراه با تمرین، مبتدی تا پیشرفته (ویرایش جدید)

همراه با سی دی آموزشی

Contents

Audio
CD-ROM
Testheft

دانلود فهرست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نمونه صفحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[/QUOTE]

omid-p30
27-01-2014, 21:48
lotfan password file ro ham begid

langacademy.net

saeedmafia
17-02-2014, 23:01
کتاب های معلم شقیته رو نیاز دارم
البته تکست های فایل های صوتیش هم کافیه ...
چطور میشه پیدا کرد؟؟

pro_translator
17-02-2014, 23:29
کتاب های معلم شقیته رو نیاز دارم
البته تکست های فایل های صوتیش هم کافیه ...
چطور میشه پیدا کرد؟؟

جاهای زیادی هست...

خودم طی جستجوهایی که داشتم به کلیدواژه‌های Lösungen و Lehrerhandbuch رسیدم...

بعد همین‌ها رو به صورت Schritte 1 Lösungen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Lehrerhandbuch سرچ کردم...

توی سایت‌های Google books و Scribd.com و Hueber.de تک و توک سایت‌های دیگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم متن‌ها و هم پاسخ‌نامه‌ی تمرین‌هاشونو پیدا می‌کردم...

البته سری کتاب‌های Schritte چاپ‌های مختلف دارن مثل Scrhitte International یا Schritte Plus که به خاطر تفاوت‌های جزئی باید با کتاب خودتون تطبیق بدی...

یه کار دیگه‌ای هم که می‌تونی بکنی اینه که دو خط از متن درسو که مطمئنی درست نوشته‌ای بنویسی توی گوگل تا هر جا که متنشو نوشته بیاره...

البته همونطور که گفتم این جاها عمدتا Google books و Scribd.com و سایت پیچ‌درپیچ و درهم Hueber.de هستن...

saeedmafia
18-02-2014, 21:28
واقعا خیلی سخته اینجوری
خیلی هم سخته بازم مرسی از راهنمائی تون

m.pourmousa
24-02-2014, 14:13
با سلام وخسته نباشید بابت کتابهای خوبی که گذاشتید .ببخشید ایا lösung برای کتاب اسپت lehrbuch +b1دارید ؟

masoud619
28-02-2014, 12:28
سلام
یه خواهشی از دوستان داشتم کسایی که عضو هستند ممکنه یک دعوت نامه از سایت

langacademy.net
واسه ایمیل من بفرستند
masoud.eshaghi@gmail.com
ممنونتون میشم
:n12:

masoud619
03-03-2014, 23:35
یعنی اینجا دیگه کسی نیست هوای ما تازه ها رو داشته باشه !!!!

omid-p30
04-03-2014, 15:04
یعنی اینجا دیگه کسی نیست هوای ما تازه ها رو داشته باشه !!!!

تا اونجا که میدونم امکان فرستادن دعوتنامه برای اعضای سایت وجود نداره.

esip30worldi
08-03-2014, 11:06
سلام امید جان
تو صفحه 16 این تاپیک لطف کردی منابع گرامر گذاشتی. پسوورد فایلا چی هستن؟

Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik

ممنون

احسان

omid-p30
08-03-2014, 13:03
سلام امید جان
تو صفحه 16 این تاپیک لطف کردی منابع گرامر گذاشتی. پسوورد فایلا چی هستن؟

Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik

ممنون

احسان

langacademy.net

m007007
24-03-2014, 19:57
دوستان سایتی هست بشه فیلم های روز المانی رو ازس دانللود کرد؟

shahab_f
25-03-2014, 21:57
کتاب Netzwerk برای سطوح A2.1 و A2.2 رو برای دانلود کسی داره؟ (ظاهرا سیستم سرچ انجمن فعلا کار نمیکنه)

artii
28-03-2014, 10:03
سلام دوست عزیز سال جدید مبارک.، اکثر آدرس فایل های کتاب داستان برای دانلود خراب

m007007
30-03-2014, 22:22
دوستان جز zdf چه کانال المانی میشه گیر اورد تو ماهواره؟؟

danial_848
30-03-2014, 23:10
دوستان جز zdf چه کانال المانی میشه گیر اورد تو ماهواره؟؟

دویچه وله و آرته

behi.sep
01-04-2014, 12:21
سلام دوستان
کسی script ویدئوهای کتاب studio d B1 رو داره؟ به شدت نیازمند یاری سبزتان هستم.....

god605n
05-04-2014, 15:12
سلام دوستان
دربه در دنبال کتاب Menschen A1.2 میگردم خود Hueber پولیش کرده کسی هست که داشته باشه؟این ترم تو گوته این کتاب رو باید بخونیم کتابش نیست یا حداقل DVD مربوط به Kursbuch رو داشته باشه؟
ممنون

omid-p30
05-04-2014, 17:42
سلام دوستان
دربه در دنبال کتاب Menschen A1.2 میگردم خود Hueber پولیش کرده کسی هست که داشته باشه؟این ترم تو گوته این کتاب رو باید بخونیم کتابش نیست یا حداقل DVD مربوط به Kursbuch رو داشته باشه؟
ممنون

DVD

pass : langacademy.net

god605n
05-04-2014, 22:00
مرسی آقا امید گل لطف کردی چکشون می کنم

nono65
07-04-2014, 00:43
سلام لطفا لینک دانلود کتاب Studio d a2 رو بذارید

maryamfarah
07-04-2014, 09:14
سلام
من هر چه تلاش کردم نتوانستم دنلود کنم اگر ممکنه راهنمایی نمایید.
ممنون:n03:

god605n
07-04-2014, 12:03
DVD

pass : langacademy.net
سلام متاسفانه وقتی پسورد رو می زنم این پیغام رو می ده:
Error! This code has not been issued or has expired.
Enter another code
اما امروز زنگ زدم به 66465276 آف ست کتابا رو برام بفرسته
ممنون

Amir-Persian
09-04-2014, 19:18
سلام

لینک دانلود کتاب زیر موجود هست؟
Wörter und Sätze
لینک اصلی کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dearabi
10-04-2014, 10:32
Hallo,
Ich bin ein neues Mitglied und ich bin sehr glücklich dass ich dieses Forum gefunden habe.

hoffentlich,verbessere ich meine Deutschsprache mit Ihnen.

MDComputer
13-04-2014, 12:11
با عرض سلام،
صرفا این پست را زدم که تشکر کنم از همه کسایی که پستای مفید ارسال کردن
واقعا همون صفحه اول آدم به وجد میاد
تشکرررررررررررررررررررررر ر

blume
17-04-2014, 17:26
آیا کتاب دیکشنری آلمانی فارسی فرامرز بهزادخوبه ؟ آیا دانشجوی زبان آلمانی یا کسی که علاقه به این زبان داره تا حالا از این دیکشنری استفاده کرده و مفید فایده بوده یا نه؟

omid-p30
17-04-2014, 21:01
آیا کتاب دیکشنری آلمانی فارسی فرامرز بهزادخوبه ؟ آیا دانشجوی زبان آلمانی یا کسی که علاقه به این زبان داره تا حالا از این دیکشنری استفاده کرده و مفید فایده بوده یا نه؟

بهترین دیکشنری هست.

MOMDEU
18-04-2014, 18:44
با سلام

لینک قسمت سوم سی دی مخصوص معلم ها یعنی Unterrichtsvorbereitung interaktiv Part 3 خرابو نمیشه دانلود کرد. میشه لطفا اونو اصلاحش کنید. ممنون میشم.

MOMO

Hallo Leute

!Der Link zum dritten Teil von der Vorbereitung- CD ist kaputt und funktioniert nicht. Könnt Ihr ihn bitte korrigieren. Das wäre nett

! Danke

MOMDEU
18-04-2014, 18:46
با سلام

لینک قسمت سوم سی دی مخصوص معلم ها یعنی Unterrichtsvorbereitung interaktiv Part 3 Studio B1 خرابو نمیشه دانلود کرد. میشه لطفا اونو اصلاحش کنید. ممنون میشم.

MOMO

Hallo Leute

!Der Link zum dritten Teil von der Vorbereitung- CD ist kaputt und funktioniert nicht. Könnt Ihr ihn bitte korrigieren. Das wäre nett

homaioun
20-04-2014, 11:49
دوست عزیز میشه بفرمایید از کجا می تونم سی دی صوتی کتاب اشریت پلاس 2 رو به صورت رایگان دانلود گنم :n23:

saeedmafia
22-04-2014, 12:12

mmtalebi
22-04-2014, 13:20

mit CD-ROM

همراه با سی دی آموزشی

Contents

Audio
CD-ROM
Testheft

سلام و تشکر
پسورد این فایل چی هستش؟

maryamfarah
24-04-2014, 08:28
سلام
دانلود نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید.
:n30:

Omid6262
28-04-2014, 06:46
[QUOTE=omid-p30;7333200]Bitte schön

لینکهای کتاب کار نمی کنند. لینک جایگزین هست؟

Omid6262
28-04-2014, 06:47
[CODE]
Buch

لینکهای کتاب Hören und Sprechen A1 Heuber کار نمی کنند. آیا لینک جایگزین هست؟

ehaqiqi
08-05-2014, 12:10
سلام.
دوستان من دنبال نرم افزارهاي اموزش زبان الماني مثل رزتا استون و tell me moreو... براي اندرويد هستم.كسي ميتونه كمك كنه از كجا دانلود يا بخرم؟
يه سوال ديگه
كسي در مورد برگزاري دوره هاي اموزش زبان آلماني در كشور آلمان چيزي ميدونه؟
مرسي

ehaqiqi
08-05-2014, 12:11
سلام.
دوستان من دنبال نرم افزارهاي اموزش زبان الماني مثل رزتااستون و tell me moreو... براي اندرويد هستم.كسي ميتونه كمك كنه از كجا دانلود يا بخرم؟
يه سوال ديگه
كسي در مورد برگزاري دوره هاي اموزش زبان آلماني در كشور آلمان چيزي ميدونه؟
مرسي

ehaqiqi
08-05-2014, 12:22
بهترین دیکشنری هست.

من چند جا براي خريد مراجعه كردم و پيدا نكردم.(اصفهان) لينك دانلودش رو كسي سراغ داره؟

aftab_20
11-05-2014, 22:27
ba salam wa khoda ghowat, man ruye part1 Berliner Platz ke klick mikonam, safheye Embedupload baz mishe, ruye Download Now klick mikonam, hamash mikhad iLivid ro baram dl kone, ke man uno daram, man ketab ro mikham dl konam. mishe lotfan begin, che juri ketab ro dl konam? merci

aftab_20
12-05-2014, 17:45
Hi, ich kann auch Deutsch. Wenn ich helfen kann, tue ich das gerne

sami146
17-05-2014, 14:36
سلام بچه ها

کسی دیکشنری آلمانی به آلمانی و... برای اندروید سراغ داره؟

Amir-Persian
18-05-2014, 17:40
سلام دوستان
کسی بوده که کنکور زبان آلمانی شرکت کرده باشه؟ جامعه آماری و تعداد قبولی ها به چه صورت هست؟ تا چه رتبه ای دانشجو میگیره؟

ممنون

m007007
20-05-2014, 12:08
دوستان متن horen های کتاب aspekte گیر میاد جایی؟؟

Amir-Persian
20-05-2014, 12:57
دوستان متن horen های کتاب aspekte گیر میاد جایی؟؟

بله آخر کتاب Arbeitsbuch تمام متن ها هست.

mahdiiii
20-05-2014, 18:23
سلام دوستان،
من این کتاب رو خریدم ولی ظاهرا سی دی-ش رو هم باید مجزا بخرم! :n03:
احیانا کسی جایی سراغ داره که بشه دانلودش کرد؟
ممنون
(خیلی فــــــــــــــــــــــور ی لازمش دارم)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

mahdiiii
20-05-2014, 18:27
سلام دوستان،
من کتاب TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung رو خریدم ولی ظاهرا سی دی-ش رو هم باید مجزا بخرم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احیانا کسی جایی سراغ داره که بشه دانلودش کرد؟
ممنون
(خیلی فــــــــــــــــــــــور ی لازمش دارم)

m007007
20-05-2014, 19:46
بله آخر کتاب Arbeitsbuch تمام متن ها هست.

مرسی دوست عزیز.متن فیلم ها هم شاملش هست؟

دوشتان کسی سایتی سراغ داره فیلم های روز المانی رو بشه دانلود کرد؟

moroo
22-05-2014, 08:54
Duden-Bibliothek

دانلود نرم افزار مخصوص دیکشنری های دودن و سایر دیکشنری های سازگار با این برنامه

با نصب این نرم افزار میتونید از انواع دیکشنری های دودن که تا به حال به صورت الکترونیکی منتشر شدند، همینطور دیکشنری های مختلف از سایر انتشارات معتبر مثل langenscheid که قابل استفاده در این برنامه هستند استفاد کنید.

اول باید این برنامه رو نصب و اجرا کنید و سپس دیکشنری مورد نیاز رو جداگانه دانلود کرده و از داخل این برنامه اقدام به نصب اون دیکشنری کنید.

برای دانلود برنامه به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رفته و پایین صفحه در بخش Duden-Bibliothek ، از لینک متناسب با سیستم عاملتون برنامه رو دانلود کنید.

با سلام
ممنون از نرم افزار بسیار خوبتان . متشکر می شوم کمی در مورد نحوه
"دیکشنری مورد نیاز رو جداگانه دانلود کرده و از داخل این برنامه اقدام به نصب اون دیکشنری کنید."

بیشتر توضیح دهید.
به چه روشی باید این کار را انجام دهم؟

با تشکر

ALCALC
23-05-2014, 19:21
سلام دوستان کسی می دونی لینک دانلودپاسخنامه کتاب کلاس وکتاب تمرینSTUDUIO D A2, B1, B2 چیه؟ ممنون میشم.

javadconstant
26-05-2014, 14:17
سلام
من امتحان B1 دادم فقط بخش sprechen رو افتادم . کتاب آمادگی Hueber رو هم دارم.
کسی هست که موضوع های دیگه sprechen مخصوصا قسمت präsentation آزمون رو از دیگر کتاب های آمادگی آزمون برام بزاره
ممنون

mahdiiii
26-05-2014, 21:52
hallo zusammen,
vor eine Woche habe ich um die CD des Buchs "TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung" gebeten, aber bisher hat niemand mir geantwortet! :(
Das war mein erstes Mal hier in diesem Forum und erwartete mehr von euch und besonders von aktivem Mitglied "omid-p30" !!!!
Ich brauche die Audio-Files von diese zwei Bücher:
"TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung"
und "Mit Erfolg zur DSH"
und warte immer noch auf eure Hilfe....

omid-p30
26-05-2014, 22:55
سلام دوستان کسی می دونی لینک دانلودپاسخنامه کتاب کلاس وکتاب تمرینSTUDUIO D A2, B1, B2 چیه؟ ممنون میشم.

hallo zusammen,
vor eine Woche habe ich um die CD des Buchs "TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung" gebeten, aber bisher hat niemand mir geantwortet! :(
Das war mein erstes Mal hier in diesem Forum und erwartete mehr von euch und besonders von aktivem Mitglied "omid-p30" !!!!
Ich brauche die Audio-Files von diese zwei Bücher:
"TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung"
und "Mit Erfolg zur DSH"
und warte immer noch auf eure Hilfe....

Hallo lieber Mahdi

Ich habe dich nicht beantwortet, weil ich die Links zu deinem gewünschten Material nicht gefunden können habe

Ich freue mich darüber, wenn ich dich noch weiter helfen kann

Alles Gute

mahdiiii
01-06-2014, 20:52
.............

mahdiiii
01-06-2014, 20:59
Hallo Lieber Omid
danke für deine schnelle Antwort, kein Problem! Wahrscheinlich muss ich die CDs auch kaufen :n27:. Ich habe auch anderes Problem beim "Hueber- Fit für den TestDaF CD-ROM", die du in der Seite 11 hochgeladen hast
Ich habe sie heruntergeladen. Es gibt 3 Dateien wie beigefügtes Bild. Aber sie funktionieren nicht, weder bei Win 7 noch win XP!
Ich wollte fragen, ob du diese Dateien selbst kontrolliert hast und ob sie richtig sind?
Wenn ja, wie kann man sie verwenden?
Ich freue mich auf deine baldige Antwort
LG

omid-p30
03-06-2014, 19:24
Hallo Lieber Omid
danke für deine schnelle Antwort, kein Problem! Wahrscheinlich muss ich die CDs auch kaufen :n27:. Ich habe auch anderes Problem beim "Hueber- Fit für den TestDaF CD-ROM", die du in der Seite 11 hochgeladen hast
Ich habe sie heruntergeladen. Es gibt 3 Dateien wie beigefügtes Bild. Aber sie funktionieren nicht, weder bei Win 7 noch win XP!
Ich wollte fragen, ob du diese Dateien selbst kontrolliert hast und ob sie richtig sind?
Wenn ja, wie kann man sie verwenden?
Ich freue mich auf deine baldige Antwort
LG

سلام.

تصویری در پستتون دیده نمیشه برای من، به هر حال حدس میزنم فایل های ایمیج باشند. یعنی باید یک نرم افزار ایمیج خوان مثل Daemon Tools رو نصب کنید و بعد فایل ها رو اجرا کنید. بعد وارد درایو مجازی در صفحه اصلی my comptuer بشید و از اونجا اقدام به نصب برنامه کنید.

mahdiiii
03-06-2014, 20:32
Hallo
Ja, ich habe auch so gedacht und habe sie mit einem "Virtual Drive" Program geöffnet. Drin gab es noch Viele Dateien, aber gar keine "Setup file" oder andere exe File zu installieren! Deswegen habe ich dich gefragt.
Jetzt würde es mich sehr freuen, wenn jemand mir helfen kann, um dieses Program zu installieren
Danke

omid-p30
03-06-2014, 23:00
Hallo
Ja, ich habe auch so gedacht und habe sie mit einem "Virtual Drive" Program geöffnet. Drin gab es noch Viele Dateien, aber gar keine "Setup file" oder andere exe File zu installieren! Deswegen habe ich dich gefragt.
Jetzt würde es mich sehr freuen, wenn jemand mir helfen kann, um dieses Program zu installieren
Danke

یه فایل به نام start بینشون هست. اون رو هم در ویندوز xp امتحان کن.

sinafreak
09-06-2014, 15:12
پسورد فایل فشرده لطفآ؟!

omid-p30
09-06-2014, 15:27
پسورد فایل فشرده لطفآ؟!

langacademy.net

MOMDEU
16-06-2014, 03:05
سلام دوستان عزیز

آیا کسی میتونه به من کمک کنه و لینک دانلود واژه نامه آلمانی- انگلیسی کتاب Menschen را معرفی کنه. منظورم A1/1 و A1/2 است. میخوام عودم با اینکه آلمانیم در اون سطخ نیست، اما شروع کنم به برادرم آلمانی درس بدم. نظر شما چیه؟ بنظر من که کتاب خوبیه. من خودم البته با Studio D یاد گرفتم. اما فکر کنم که Menschen برای من و برادرم بهتر باشه. اون متاسفانه اصلا بخاط درس و کارش نمی تونه بره کلاس. خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید. من خودم یه استاد معرکه سراع دارم. شاید بد نباسه که این استاد به تمام معنی عالی را معرفی کنم. من تا خالا کلاسهای مختلف و استاد های مختلفی را تجربه کردم اما همشون یه اشکالی داشتند. یا تلثظشون خوب نیست یا آلمانی را فقط اینجا یاد گرفتند و خلاضه ایرادهای مختلف. اگر هم یکیشون آلمانی بلد بوده تدریس نمی تونسته بکنه. چند وقت پیش اما یکی از دوستام بهم گفت که انستیتو ادبا یک استاد داره که خرف نداره. اون بهم گفت که این استاد قبلا تو آلمان هم کارش تدریس آلمانی بوده. من که اولش باورش برام سخت بود. اما به هر خال اصرار دوستم را که دیدم رفتم اونجا و برای سطخ B1 ثبت نام کردم اما شرط کذاشتم که اگه استاد خوب نبود ادامه ندم. حالا من یه چیزی میگم و شما یه چیزی میشنوید. این استاده خدای زبان آلمانیه و معاون خدا تو تدریس. گفتم خیفه که دیگران مثل شما حبردار نشند.
ممنون پیشاپیش برای کمک و راهنمایتون.
محمد

ehaqiqi
17-06-2014, 09:41
دوست عزیز این استاد تهران هستند؟؟

ehaqiqi
17-06-2014, 09:42
سلام دوست عزیز
این استادی که گفتید تهران هستند؟من اصفهان هستم

MOMDEU
17-06-2014, 17:10
سلام
بله نام ایشان محسنی است و در آموزشگاه ادبا تهران و احتمال ریاد در آموزشگاه های دیگرهم تدریس می کنند.
مخمد

MOMDEU
17-06-2014, 17:13
دوستان عزیز

آیا کسی نمیتونه به من کمک کنه و لینک دانلود واژه نامه آلمانی- انگلیسی کتاب و A1/2و Menschen A1/1را معرفی کنه. ممنون میشم.
مخمد

dilma
25-06-2014, 22:10
سلام به همه ،
از دوستان کسی فایل کتاب Aspekte 2 Mittelstufe Deutsch رو داره؟ مخصوصا Lehrbuch رو .
اگر کسی هست ممنون میشم بذاره...

Omid6262
30-06-2014, 09:52
سلام

از دوستان کسی فایل pdf مجموعه
Assimil German with Ease ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نداره؟

armaninvisible
04-07-2014, 11:02
سلام دوستان . خوبید ؟!

دوستان من از تورنت studio d A1 رو دانلود کردم (کامل کامل 6.34 گیگ ) بود
اما Lerner CD رو که میخوام نصب کنم ارور میده . اینو میگه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصلا نمی فهمم یعننی چی !
کسی میتونه کمک کنه ؟!
بعد اینکه چند یه فولدر هست به اسم Einstieg جریان این چیه ؟!
و این برنامه studio d A1 Interaktive Tafelbilder . چیه ؟! چیکار میکنه ؟! کارش چیه ؟!
:n02:

saeedmafia
05-07-2014, 18:28
سلام دوستان :
مدت هاست که دنبال کتاب های معلم شقیته هستم اگه جائی سراغ داریم ممنون میشم اگه راهنمائی کنید
مرسی

omid-p30
05-07-2014, 18:37
سلام دوستان . خوبید ؟!

دوستان من از تورنت studio d A1 رو دانلود کردم (کامل کامل 6.34 گیگ ) بود
اما Lerner CD رو که میخوام نصب کنم ارور میده . اینو میگه :

اصلا نمی فهمم یعننی چی !
کسی میتونه کمک کنه ؟!
بعد اینکه چند یه فولدر هست به اسم Einstieg جریان این چیه ؟!
و این برنامه studio d A1 Interaktive Tafelbilder . چیه ؟! چیکار میکنه ؟! کارش چیه ؟!
:n02:

lerner cd رو من هم خواستم نصب کنم و نشد و نتونستم مشکلش رو پیدا کنم.

Einstieg کتاب آمادگی هست برا کسایی که خیلی ضعیف هستند در امر زبان آموزی و آمادشون میکته برای studio d A1

studio d A1 Interaktive Tafelbilder هم مخصوص معلمین هست، یک نرم افزار دیجیتال برای سر کلاس.

سلام دوستان :
مدت هاست که دنبال کتاب های معلم شقیته هستم اگه جائی سراغ داریم ممنون میشم اگه راهنمائی کنید
مرسی

فقط برای جلد اولش رو در اینترنت دیدم :

ehaqiqi
07-07-2014, 01:05
سلام دوستان.
بعد از 3 ماه ننتظر موندن برای تشکیل کلاس زبان آلمانی در جهاد دانشگاه صنعتی اصفهان خ پنج رمضان امروز در جلسه اول شوکه شدم.معلمش یه دختری بنام باقری حتی تلفظ ساده ترین کلمات رو اشتباه میگفت جالبه r رو به انگلیسی تلفظ میکرد.افتضاح.خیلی ناراحتم.دیگه پولم رو هم پس نمیدن و جای دیگه هی هم امکان رفتنش رو ندارم.موندم چکار کنم

honey brilliant
07-07-2014, 12:52
سلام. این فایل کتاب shritte خیلی سنگینه. نمیشه یه فایل کم مگ بذارید لطفا. نمیشه دانلود کرد:n13:

honey brilliant
07-07-2014, 12:56
بچه ها میشه لطفا یه نفر فایل صوتی شقیته 1 رو آپ کنه. تو رپید شیر و غیره خیلی سنگینه. میگه 80 مگ. لطفا یه نفر کمک کنه:n18::n18::n27:

ruzbeh behrozzi
08-07-2014, 10:31
سلام من ترک های سی دی A1رو میخوام دانلود کنم لینکشو ندارم میتونی جور کنی؟
سی دی رو جدا نمیفروشن:|

omid-p30
10-07-2014, 00:34
دوستانی که دنبال سایت دانلود فیلم میگشتند :

honey brilliant
14-07-2014, 14:35
basic german vocab file can not be download. plz repair the link

ehaqiqi
24-07-2014, 01:58
سلام دوستان
من دنبال فایهای "آلمانی چرا که نه" هستم .میشه لینک دانلودی که کار کنه رو بدید.سطح 2و3و4 رو میخوام.مرسی

aftab_20
25-07-2014, 18:04
?salam dustan, khoda ghowat. yek soal daram, age kesi komakam kone mamnun misham. barnamehye WORDe man engelisie, chetor mitunam almanish konam

niegrau
08-08-2014, 08:59
?salam dustan, khoda ghowat. yek soal daram, age kesi komakam kone mamnun misham. barnamehye WORDe man engelisie, chetor mitunam almanish konam
من آلمانیشو دارم اگر خواستی پ.خ بده بدم بهت

Aria1997
13-08-2014, 07:34
Hallo ist jemand da?
Hatte paar fragen wegen die Deutsche Studiengängenund so weiter
Wäre nett wenn jemand mir helfen würde
lg

ehaqiqi
17-08-2014, 11:29
سلام
دوستان کارتون آلمانی برای بچه های زیر 2 سال میشناسید.ممنون مسشم معرفی کنید

aftab_20
17-08-2014, 12:28
salam niegrau azizam, mamnunam az pasokhe shoma, wali motewajeh nashodam, chi bedam?

aftab_20
17-08-2014, 12:30
من آلمانیشو دارم اگر خواستی پ.خ بده بدم بهت
salam niegrau azizam, mamnunam az pasokhe shoma, wali motewajeh nashodam, chi bedam?

aftab_20
17-08-2014, 13:08
سلام
دوستان کارتون آلمانی برای بچه های زیر 2 سال میشناسید.ممنون مسشم معرفی کنید
salam, Nemo, tu youtube ham be zabane almani hast

aftab_20
17-08-2014, 13:11
[QUOTE=Aria1997;8342408]
Hallo ist jemand da?
lg
hi, schreiben Sie ihre Fragen hier.
ich würde mich auch freuen, wenn ich ihnen helfen könnte

Aria1997
18-08-2014, 18:16
[QUOTE=Aria1997;8342408]
Hallo ist jemand da?
lg
hi, schreiben Sie ihre Fragen hier.
ich würde mich auch freuen, wenn ich ihnen helfen könnte

wollte fragen wie es ist wenn man zum uni gehen will ich bin ja17 aber ich muss nach 4 jahren zum uni das ist doof weißt du'?

Persephone
20-08-2014, 09:50
متد آموزشی

< Schritte >

Schritte 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Schritte 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Schritte 3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Schritte 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ُُSchritte 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Schritte 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< Studio D >

Studio D A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Studio D A2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Studio D B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Studio D B2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< Menschen >

نرم افزار A1.1 و A1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

<Lagune >

نرم افزار B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Berliner Platz Einstiegskurs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Berliner Platz A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Berliner Platz 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Berliner Platz 3. Deutsch im Alltag für Erwachsene ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lernziel Deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیکشنری

Langenscheidt e-Grosswörterbuch Deutsch als Fremdsprache

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Duden-Bibliothek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Das große Wörterbuch der deutschen Sprache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Das Synonymwörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Deutsches Universalwörterbuch
Duden-Oxford Grosswörterbuch Englisch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Das große Fremdwörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Richtiges und gutes Deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Das Aussprachewörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Das Bedeutungswörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden : Das Herkunftswörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Das Stilwörterbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Das Wörterbuch chemischer Fachausdrücke und Duden - Wörterbuch medizinischer Fachbegriffe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Das Lexikon der Vor- und Familiennamen

German English Bilingual Visual Dictionary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Collins Talking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])English-German, German-English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Duden - Das große Buch der Zitate und Redewendungen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منابع گرامر

Hueber : Schritte Übungsgrammatik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Wortschatz & Grammatik A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik (aktuell) mit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])CD-ROM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Artikel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Starke Verben ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer A2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Grammatik Intensivtrainer B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt : Einfach Grammatik Übungsgrammatik Deutsch A1 bis B1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deutsch üben Bd 11: Woerter und Saetze ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Grundstufen-Grammatik für Deutsch als Fremdsprache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kurzgrammatik - Zum Nachschlagen und üben ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deusch üben - Band 08: Der, Die oder das (übungen zum Artikel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Spielerisch Deutsch lernen. Wortschatz und Grammatik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B-Grammatik übungsgrammatik Deutsch als Fremdsprache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Spielerisch Deutsch lernen. Wortschatz und Grammatik Stufe 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Schülerduden Grammatik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Grammatik einfach praktisch, Englisch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منابع گنجینه واژگان

Hueber : Großer Lernwortschatz Deutsch als Fremdsprache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Lernwortschatz Deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Langenscheidt - Idiomatische Redewendungen von A-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Basic German Vocabulary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منابع شنیداری Hörfertigkeit

Hueber : Hören und Sprechen A1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deutsche Welle : Deutsch - warum nicht ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

? Deutsche Welle : Wieso nicht ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

! Hören Sie mal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ein bisschen Panik (Hoerspiel) CD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Hörtraining für die Mittelstufe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Learn German with Paul Noble ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pimsleur German ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Dialog Beruf 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم و موسیقی

Sonne von Schiller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فیلم سینماییBarbara ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کتاب های داستان < A1 >

Eine spezielle Band ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lesen & Hoeren A1 : Glück gehabt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Erich ist verschwunden ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Oh maria ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< A2 >

Hueber : Fräulein Else ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Die Räube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Brigitta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Albert Einstein ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Siegfrieds Tod ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tor Ohne Grenzen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Das Haus an Den Klippen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Der Gestiefelte Kater : Das Tapfere Schneiderlein ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Die Rache Des Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber : Timo darf nicht sterben

< B1 >

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Die Verwandlung ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Veronikas Geheimnis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faust: das Folksbuch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< B2 >

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Der Sandmann ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< آزاد > ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Die Ilse ist weg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تمرین نوشتن , Schreibfähigkeit

Deutsch üben - Taschentrainer- Zeichensetzung ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Diktate hoeren - schreiben - korrigieren ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Texte schreiben - einfach, klar, verstaendlich: Berichte, Praesentationen, Referate, Anleitungen, Mailings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تلفظ , Aussprache

Langenscheidt - Phonothek interaktiv CD-ROM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آمادگی امتحانات گوته

< A1 >

Fit fürs Goethe Zertifikat A1 - Start Deutsch 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< A2 >

Mit Erfolg zu Start Deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< ZD >

Hueber - Fit fürs Zertifikat Deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

< TestDaf >

Mit Erfolg zum TestDaF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hueber- Fit für den TestDaF CD-ROM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Prüfungstraining DaF TestDaF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست های آموزشی

الفبای آلمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حرف تعریف معین و 4 حالت اسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معرفی سایت تعیین سطح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تلفظ حرف R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجلات

Deutsch perfekt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Der Spiegel 43/2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Der Spiegel 42/2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Der Spiegel 33/2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متفرقه

Blick auf Deutschland ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Eyewitness Travel: German Visual Phrase Book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fertigkeit Lesen - Fernstudieneinheit 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fertigkeit Hoeren- Fernstudieneinheit 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fertigkeit Schreiben ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

"کس دیگه‌ای" چی می‌شه به آلمانی؟ بخوایم بگیم "کسی دیگه‌ای توی این فروم آلمانی بلد نیست؟"?sprechen hier jemand deutsch

Hallo! Ich habe auch Deutsch sprechen! was kann ich für Sie tun?

tazevared2006
21-08-2014, 12:08
Corlenson - Studio D A1

<<<اطلاعات بیشتر>>> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2 Audio CD Zum Kursbuch+ Einstieg
Lerner CD-ROM
studio d A1 Interaktive Tafelbilder
VIDEO_TS
studio d A1 DVD.pdf
studio d A1 Kurs- und Uebungsbuch Loesungen.pdf
studio d A1 Kurs- und Uebungsbuch.pdf
studio d A1 Sprachtraining Loesungen.pdf
studio d A1 Sprachtraining Teilband 1.pdf
studio d A1 Unterrichtsvorbereitung.pdf
studio d A1 Unterrichtsvorbereitung interaktiv.iso

[CODE]
Depositfiles folder

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CODE

دانلود نمیشه یا من نمیتونم دانلود کنم؟ فکر کنم لینک ها مشکل دارن. میشه لطفا لینک های دانلود دیگه ای بزارید؟ ممنون

navid_pmb
26-08-2014, 15:27
سلام
دوستان کسی این 2-3 تا کتاب و داره؟
Erkundungen B2 kompakt (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-941323-07-0
Begegnungen B1+ (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-941323-20-9,
Begegnungen A2+ (Schubert-Verlag), ISBN: 978-3-929526-89-9
ممنون میشم اگه کسی داشت کمک کنه
با تشکر

dilma
14-09-2014, 17:03
سلام دوستان کسی فایل کتاب Übungen zum wortschatz der deutschen schriftsprache niveau A2 - C1 رو داره ؟

اینم لینکشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش ممنون :n16:

shahab_f
18-09-2014, 19:57
سلام دوستان، کلاس های مکالمه چه جاهایی در تهران میشناسید؟

omidaskari69
13-10-2014, 13:58
سلام، کتاب Schritte 2 از روی سرور ها پاک شده. لطفا Pfd و فایل صوتی کتاب رو دوباره بذارید، ممنون

S0R3N4
18-10-2014, 20:51
سلام به همه ی دوستان عزیزم...

یه سوال کوچیک دارم؛تو رو خدا تا آخره امشب بهم جوابش رو بدین که شدیدا صبح بهش نیاز دارم!

جمله ی برگزیده ی متون گیاه شناسی ِ پیشرفته به زبان آلمانی چی میشه؟!!

گوگل ترنسلیت به این شکل پاسخ داده :

Erweiterte Botanischen ausgewählten Text

آیا درسته؟!!!

میشه به فارسی (با ذکر ضمه و فتحه و کسره!!:n02:) برام تلفظ این جمله رو هم بنویسید؟!!

بیشتر برام تلفظ این جمله مهمه تا معنای صحیح اون به آلمانی...

کلا این جمله : Erweiterte Botanischen ausgewählten Text به آلمانی چطور تلفظ میشه؟!!!

تو رو خدا سریع بهم پاسخ بدید...

omid-p30
18-10-2014, 21:59
سلام به همه ی دوستان عزیزم...

یه سوال کوچیک دارم؛تو رو خدا تا آخره امشب بهم جوابش رو بدین که شدیدا صبح بهش نیاز دارم!

جمله ی برگزیده ی متون گیاه شناسی ِ پیشرفته به زبان آلمانی چی میشه؟!!

گوگل ترنسلیت به این شکل پاسخ داده :

Erweiterte Botanischen ausgewählten Text

آیا درسته؟!!!

میشه به فارسی (با ذکر ضمه و فتحه و کسره!!:n02:) برام تلفظ این جمله رو هم بنویسید؟!!

بیشتر برام تلفظ این جمله مهمه تا معنای صحیح اون به آلمانی...

کلا این جمله : Erweiterte Botanischen ausgewählten Text به آلمانی چطور تلفظ میشه؟!!!

تو رو خدا سریع بهم پاسخ بدید...

این طوری بهتره "

Auswahl der Texte fortgeschrittener Botanik

Auswahl : مثل انگلیسیش، فقط H خونده نمیشه : اوس وال

der : ر خونده نمیشه : de

Texte : مثل انگلیسیش : تکسته ،( e آخر هم خونده میشه، یعنی کسره روی t)

fortgeschrittene : سه حرف sch با هم ش خونده میشه، r بعد از اون، خ خونده میشه، r آخر کلمه خونده نمیشه: فورت گشخیتنه

Botanik : بتانیک

omid-p30
18-10-2014, 22:00
پاک .............................

S0R3N4
18-10-2014, 22:39
امید جان؛نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی...

واقعا حضوره موثر و فعال شما در این انجمن(خصوصا در این تالار و تاپیک زبان آلمانی) یک نعمت به حساب میاد امید خان...

امیدوارم سالم و سلامت باشی همواره ...

آقا امید؛

آیا میشه در مورد تلفظ و خوندن جمله ی زیر هم کمکم کنی تا حسابی شرمندت بشم؟!

آخه واسه فردا ساعت 8 صبح نیاز دارم اینو ...

امکانش هست آیا؟

و اگر وقت داشتید هم منت بر سر بنده بگذارید و به صورت مختصر تلفظ این جمله رو هم بنویسید.

پ.ن:

البته نیاز نیس کلمه به کلمه بیان کنید که تلفظ هر کدوم چی میشه.
فقط همون چیزی رو که دارید میخونید(با تلفظ آلمانی) برام به فارسی بنویسید در پایین هر جمله :

جمله ی دومی خیلی برام مهم تره...
اگر وقت نکردی همان اولی رو تلفظش رو بنویسی خیلی هم عالی میشه...

واقعا ازت سپاسگذارم امید عزیزم... :n12::n12::n12::n12: