مشاهده نسخه کامل
: طرف داران HP DV6T-7000
music007
01-08-2012, 00:56
این سری از لب تاپ های اچ پی ساخت امریکا بوده و داری چند کانفیگ هست و با رنگ های مشکی وقرمز تولید میشود..
من این لبتاب رو با کانفیگ
رم 8 گیگ 1333
سی پی یو ایوی بریج core i7 3610 2.30
گرافیک 650m 2 Gddr5 و Intel Hd 4000
و صفحه اچ دی با رزلوشن 1366x768
بلوری و هارد 1 ترا و فینگر تاچ و وب کم اچ دی و ...دارم
چند روزی هست که دارمش ازش هم راضی هستم تنها بدیش اینه که سی دی درایو هاش اصلا نبود و نیست و نمیدن(خود شرکت اچ پی این کار رو کرده)
اما یه درایو دارین که میشه از اون ریکاوری کرد..
بازی بتلفیلد 3 رو با بالاترین تنظیمات 40 به بالا فریم میداد و بعضی اوغات حتی 80 و پایین تر که عالیه به نظرم و فنش هم به نظرم خوبه(عالیه)چرا چون یه برنامه ای داره به نام کول سنس که اگه on باشه فن قوی تر عمل کرده و از الیاژ مسی که درون ان هست باد رو به خوبی بیرون میده و تا حدود خیلی کمی باد داغ بیرون میده ..
اگر از صدای بیتس ادیو ان بگزریم(عالیه) میرسیم به کیبورد که خوبه ولی تنها بدیش اینه که بک لایت نداره (وگرنه عالی میشد)
در صدد تهیه یه Review خوب از این لبتاپ هستم هر وقت ری وی یو رو گرفتم اپ میکنم تا بچه های این فروم هم ببینند و لذت ببرند..
قیمت این لبتاپ حدود 2400 تا 2600 با گارانتی هست... اس دی کارت هم میخوره و همینطور میتواند تا 32 گیگ رم رو اپگرید کرد و اس اس دی هم میشه در کنار هارد اضافه کرد...
دوستان اینم ریویو با کیفیت اچ دی
برای دانلود کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بده به خوبی خودتون ببخشید...
انتقاداتتون رو بگین...
عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپتلپ فوق العاده ایه.یه کم در مورد lcd ش توضیح بده.کیفیت رنگش و روشناییش چه جوریه و از همه مهمتر زاویه دیدش نسبت به بقیه لپتاپها.چون سری 6000 زیاد تعریفی نداشت و کاملا معمولی بود.فکر می کنم تو این سری بهتر شده.اگه با لپتاپهای دیگه مقایسه کردی بهتر می شه نظر داد
music007
01-08-2012, 13:27
لپتلپ فوق العاده ایه.یه کم در مورد lcd ش توضیح بده.کیفیت رنگش و روشناییش چه جوریه و از همه مهمتر زاویه دیدش نسبت به بقیه لپتاپها.چون سری 6000 زیاد تعریفی نداشت و کاملا معمولی بود.فکر می کنم تو این سری بهتر شده.اگه با لپتاپهای دیگه مقایسه کردی بهتر می شه نظر داد
صفحه ی خوبی (لاقل برا 2400 تومان پول خوبه رو به عالی با کنتراست خوبی هم هست) اما هرکی پول بیشتری بده اش بیشتری میخوره (این به درد من میخورد رفتم اینو گرفتم )وگرنه نمیخوام فقط روی برند پول بدم..الان برای چی راگ ایسوس با کانفیگ پایین تر از این حدود 3100 به بالاس درسته اون فول اچ دی و تری دی هست و بک لایت داره اما این چند چیز را میشه بخاطرش 500 یا بیشتر هزینه کرد...
نمیخوام بگم این لبتاپ لبتاپ غولی هست اما میشه با غولا مقایسش کرد..
قبل از این لبتاپ یدونه فوجیتسو داشتم خیلی خر کار بود اما حالا اینو میبینم میگم این که سفارش امریکا است دیگه چیه (اون واسه المان بود)
یعنی توی کل فروم فقط من این لبتاپ رو دارم(هیچ کسی نظری نداده به جز دوست عزیزمون امین666...
برا مقایسه هم شاید با مک بوک پرو یا ایر یه فیلمی چیزی گذاشتم..
صفحه ی خوبی (لاقل برا 2400 تومان پول خوبه رو به عالی با کنتراست خوبی هم هست) اما هرکی پول بیشتری بده اش بیشتری میخوره (این به درد من میخورد رفتم اینو گرفتم )وگرنه نمیخوام فقط روی برند پول بدم..الان برای چی راگ ایسوس با کانفیگ پایین تر از این حدود 3100 به بالاس درسته اون فول اچ دی و تری دی هست و بک لایت داره اما این چند چیز را میشه بخاطرش 500 یا بیشتر هزینه کرد...
نمیخوام بگم این لبتاپ لبتاپ غولی هست اما میشه با غولا مقایسش کرد..
قبل از این لبتاپ یدونه فوجیتسو داشتم خیلی خر کار بود اما حالا اینو میبینم میگم این که سفارش امریکا است دیگه چیه (اون واسه المان بود)
یعنی توی کل فروم فقط من این لبتاپ رو دارم(هیچ کسی نظری نداده به جز دوست عزیزمون امین666...
برا مقایسه هم شاید با مک بوک پرو یا ایر یه فیلمی چیزی گذاشتم..
به نظر من قیمتش اصلا معقول نیست
لنوو با گرافیک 660 و 64 گیگ SSD قیمتش 200 تومن از این ارزونتره
اسوس هم که قیمتش تقریبا با این یکیه همه چیش همینه و مانیتور FHD داره!
اگر HP چیز خاصی داره که قیمتش رو توجیه کنه لطفا بگین تا بشه مقایسه کرد
ضمنا اون رفیق روان پریشمون نیاد بگه چون غوله تکه فلانه بقیه لپ تاپا آهن پارن اینو 3 تومن هم بدن میرزه:31:
music007
01-08-2012, 14:47
نمیدونم عزیزم من هر چی بگم الان میزارین به پایه خرید لبتاپ جدید(فکر میکنین منم مثل اونایی هستم که تازه چیزی خریدن میگن عالیه) این لبتاپ برای من عالیه با این کانفیگ و سخت افزار حالا گرونیش خیلی فرق داره چرا چون این مربوط به قیمتی میشه که خود شرکت اچ پی گذاشته ..این لبتاپ با همین کانفیگ حدود 1200 دلار (البته با تخفیف 270 دلاری) میدن نزدیک 1000 دلار شما حساب کن با اوردن و گارانتی چقدر میشه ...الان به نظر شما چرا مک بوک پرو رتینا با قیمت 2300 به بالا توی ایران نزدیک 6000 یا 7000 تومان میدن در صورتی که با همین کانفیگ (البته کیفیت اپل یه چیز دیگست اگه کار کرده باشید)
اونچه که مسلمه HP قیمتهای سری 7000 رو نسبت به 6000ها بالاتر برده(منظورم هردو سری موقع وروده).اگه یادتون باشه سری 6000 با اون کانفیگ نسبتا ارزون بود و شما می تونستید مثلا با قیمت خیلی کم نسبت به بقیه برندها یه لپتاپ با گرافیک قوی بردارید(مثل ati 6770)که حتی برای لپتاپهای core i5 هم همین گرافیک بود.ولی hp چند وقته سیاستش رو یه جورایی عوض کرده و قیمتهاش دیگه مثل سابق نیست و تو مدلهای ارزونتر همه سخت افزار رو پایین میاره.شاید یه جورایی حق داره.بالاخره بازار شوخی نیست.جنس با کیفیت نباید ارزون باشه.چون براش حرف در میارن!یه نگاه به اپل بندازید می فهمید سیاستها چه جوریه.حد اقل برای جنسهای امریکایی.حالا من نمی گم Hp خیلی با اغراق با کیفیته.اتفاقا خیلی هم ناراضی داره.ولی به هر حال بزرگترین کمپانی تولید کامپیوتر در دنیاست.حتما فکر کرده اینجوری بهتره که تا حدودی هم به نظرم درست فکر کرده.البته به ضرر مشتری
راستی در مورد ضفحه نمایش کم توضیح دادی.کیفیتش رنگش که فکر نمی کنم بد باشه.حد اقل در حد ایسوس باید باشه.با زاویه دیدش مشکل نداری؟تو ریویوهایی که خوندم انگار full hd ش زاویه دید خیلی خوبی نسبت به بقیه داشت(مثل نوع fhd z580)ولی hd ش تقریبا مثل z580 هست گویا
music007
01-08-2012, 22:57
اونچه که مسلمه HP قیمتهای سری 7000 رو نسبت به 6000ها بالاتر برده(منظورم هردو سری موقع وروده).اگه یادتون باشه سری 6000 با اون کانفیگ نسبتا ارزون بود و شما می تونستید مثلا با قیمت خیلی کم نسبت به بقیه برندها یه لپتاپ با گرافیک قوی بردارید(مثل ati 6770)که حتی برای لپتاپهای core i5 هم همین گرافیک بود.ولی hp چند وقته سیاستش رو یه جورایی عوض کرده و قیمتهاش دیگه مثل سابق نیست و تو مدلهای ارزونتر همه سخت افزار رو پایین میاره.شاید یه جورایی حق داره.بالاخره بازار شوخی نیست.جنس با کیفیت نباید ارزون باشه.چون براش حرف در میارن!یه نگاه به اپل بندازید می فهمید سیاستها چه جوریه.حد اقل برای جنسهای امریکایی.حالا من نمی گم Hp خیلی با اغراق با کیفیته.اتفاقا خیلی هم ناراضی داره.ولی به هر حال بزرگترین کمپانی تولید کامپیوتر در دنیاست.حتما فکر کرده اینجوری بهتره که تا حدودی هم به نظرم درست فکر کرده.البته به ضرر مشتری
راستی در مورد ضفحه نمایش کم توضیح دادی.کیفیتش رنگش که فکر نمی کنم بد باشه.حد اقل در حد ایسوس باید باشه.با زاویه دیدش مشکل نداری؟تو ریویوهایی که خوندم انگار full hd ش زاویه دید خیلی خوبی نسبت به بقیه داشت(مثل نوع fhd z580)ولی hd ش تقریبا مثل z580 هست گویا
سی دقیقه پیش داشتم یه ویدیو میدیم با کیفیت9 فوق العاده بود تمام اچ دی ...
من خودم میتونم با اطمینان بگم خیلی عالیه یا شاید چون من لبتاپ قدیمیم بد بوده اینجوری فکر میکنم البته از نظر صفحه نمایش میگم..کیفیت تصویرش در فیلم که ادم رو متحیر میکرد اما در بازی متوسط رو به بالا بود( خیره کننده نبود)الان همین لب تاپی که من دارم کاستومایز شده است اما ای کاش فول اچ دی بود و بک لایت داشت که دیگه خیلی عالی میشد..باتری هم توی اینترنت یه سرچی زدم نزدیک 4.5 ساعت به پایین با برایت نس (شفافیت )بالا باز دهی میداد که خوبه..
دوستان من قصد خرید این لپتاپ رو دارم می خواستم ببینم همه جوره راضی هستین ازش؟!
من زیاد شنیدم که میگن Hp خیلی داغ میکنه می خواستم ببینم این لپ تاپ از این نظر چطوره مثلا با 2 ساعت بازی کردن تا آخرین جزئیات دما چقدر میره بالا...
بین این لپتاپ و lenovo y580 گیر کردم...
من اخرش نتونستم انتخاب کنم. بین این لپ تاپ و MSI GT 683 که سری گیمینگ هست موندم. به نظر شما ام اس ای 3.400.000 میرزه ؟
دوستان من قصد خرید این لپتاپ رو دارم می خواستم ببینم همه جوره راضی هستین ازش؟!
من زیاد شنیدم که میگن Hp خیلی داغ میکنه می خواستم ببینم این لپ تاپ از این نظر چطوره مثلا با 2 ساعت بازی کردن تا آخرین جزئیات دما چقدر میره بالا...
بین این لپتاپ و lenovo y580 گیر کردم...
دوست عزیز موقع بازی دمای هر لپتاپی بالا میاد.ایسوس هم داغ می کنه.ولی نه اونقدر که باعث نگرانی بشه.hp هم همینطور.موقع بازی مسلما ئاغ می کنه.ولی نه اونقدر که فکر کنی بسوزه.من روزی 4-5 ساعت بازی می کنم پشت هم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده.مطمئنا مشکل دمایی نداره.برای اطمینان هم می تونی از hp coolsense استفاده کنی که دما رو پایین تر هم میاره و دما برای بازی فوق العاده خوبه.لنوو هم کیفیت خوبی داره.من خودم به خاطر طراحی و سیستم صوتی beats و coolsense اچ پی رو ترجیح می دم .ولی از هر کدوم خوشت اومد همون رو بگیر
دوست عزیز موقع بازی دمای هر لپتاپی بالا میاد.ایسوس هم داغ می کنه.ولی نه اونقدر که باعث نگرانی بشه.hp هم همینطور.موقع بازی مسلما ئاغ می کنه.ولی نه اونقدر که فکر کنی بسوزه.من روزی 4-5 ساعت بازی می کنم پشت هم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده.مطمئنا مشکل دمایی نداره.برای اطمینان هم می تونی از hp coolsense استفاده کنی که دما رو پایین تر هم میاره و دما برای بازی فوق العاده خوبه.لنوو هم کیفیت خوبی داره.من خودم به خاطر طراحی و سیستم صوتی beats و coolsense اچ پی رو ترجیح می دم .ولی از هر کدوم خوشت اومد همون رو بگیر
خیلی ممنون دوست عزیز که جوابم رو دادید من خیلی از طراحی این مدل خوشم اومده طراحی y580 زیاد به دلم ننشسته ولی یکم در مورد خرید این لپتاپ مردد بودم چون تو یه سری نظراتی که تو سایتای خارجی داده بودن یکم ازکیفیت بدنش انتقاد کرده بودن نظر شما چیه در این مورد؟
خب بدنه که الومینیومیه مثل y580.نمی دونم منظورشون چی بوده که بده.البته من سری 6000 دارم.نه 7000.ولی 7000 هم جنس بدنه اش فکر نمی کنم فرقی با مال من داشته باشه.اتفاقا خیلی هم محکمه.از نظر طراحی واقعا فوق العاده است
قیمت این لپتاپ الان تو بازار چقدر هست؟!بهترین گارانتی hp چی هست؟
napelon22
08-08-2012, 23:21
سلام دوستان
اگه میشه یه توضیح راجع به hp coolsense بدین که چیه و چطور کار میکنه؟
hp coolsense یه نرم افزاره که می تونید تنطیم کنید دور فن چقدر باشه.مثلا نصف شب اگه کسی تو اتاق خوابه می تونید رو حالت quite mode بذارید که فن اهسته کار کنه یا در حالت بازی رو coolest mode قرار بدید گه لپتاپ بسیار خنک تر می شه و دور فن بالا می ره.نکته ای که شاید خیلی هم مهم نباشه اینه که در هر دو حالت turbo boost سی پی یو غیر فعال می شه که طبیعیه.یه گزینه optimized mode هم داره که معمولیه و کاری نمی کنه.دو حالت جدا هم داره که یکی برای زمانی هست که لپتاپ ثابته مثل دسکتاپ . یکی برای زمانی که روی مبل یا تخت و ... است.شما تیک مربوط به هر حالت رو می تونید جدا بذارید که لپتاپ خودش تشخیص می ده رو کدوم حالته.
دوستان سلام
من از این مدل خوش آمده ولی می خواستم ببینم lenovo Z850 نسبت به این DV6-T7000 چطوری است؟ و برای کسی که برای برنامه هایی مثل اتوکد کار می کنه و الان خیلی بازی نمی کنه ولی تا 2 سال آینده لپ تاپش رو به بچه اش می ده که احتمالن خیلی بازی می کنه چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟:20:
hp coolsense یه نرم افزاره که می تونید تنطیم کنید دور فن چقدر باشه.مثلا نصف شب اگه کسی تو اتاق خوابه می تونید رو حالت quite mode بذارید که فن اهسته کار کنه یا در حالت بازی رو coolest mode قرار بدید گه لپتاپ بسیار خنک تر می شه و دور فن بالا می ره.نکته ای که شاید خیلی هم مهم نباشه اینه که در هر دو حالت turbo boost سی پی یو غیر فعال می شه که طبیعیه.یه گزینه optimized mode هم داره که معمولیه و کاری نمی کنه.دو حالت جدا هم داره که یکی برای زمانی هست که لپتاپ ثابته مثل دسکتاپ . یکی برای زمانی که روی مبل یا تخت و ... است.شما تیک مربوط به هر حالت رو می تونید جدا بذارید که لپتاپ خودش تشخیص می ده رو کدوم حالته.
نمیدونم اما حس میکنم کول سنس زیاد کارایی نداره...
راستی تازه hp Envy 15-3040 nr را دیدم. از نظر طراحی پسندیدم گویا تو ایران نیست آیا کسی اطلاعاتی از اون داره؟ از نظر کارایی چطوره و اگه تو ایران باشه چنده؟
نمیدونم اما حس میکنم کول سنس زیاد کارایی نداره...
خب اشتباه می کنید!مگه می شه تاثیر نداشته باشه؟وقتی رو coolest mode بذارید می بینید که دما به طور محسوسی پایین میاد.من صبح داشتم برای بار سوم بتلفیلد رو با تنطیمات High می رفتم.با اینکه کول پد ندارم و زیر لپتاپ هم کاملا بسته است چون روی میز کامپیوتره ولی بدنه لپتاپ اصلا داغ نبود.به نظرم تاثیرش از کول پد بیشتره.در حالت عادی دمای لپتاپ می تونه بالا بره.مثلا تو بازی و .. .ولی وقتی رو coolest mode باشه با افزایش دور فن نمی ذاره دما از یه حدی بالاتر بره و لپتاپ کاملا خنک می شه
راستی تازه hp Envy 15-3040 nr را دیدم. از نظر طراحی پسندیدم گویا تو ایران نیست آیا کسی اطلاعاتی از اون داره؟ از نظر کارایی چطوره و اگه تو ایران باشه چنده؟
خب همونطور که گفتی خیلی کمه تو ایران.ولی سری envy,elitebook بهترین سریهای Hp هستند.یه جورایی High-end های Hp هستند.معمولا از pavilion با کیفیت تر و بهترند.
خب اشتباه می کنید!مگه می شه تاثیر نداشته باشه؟وقتی رو coolest mode بذارید می بینید که دما به طور محسوسی پایین میاد.من صبح داشتم برای بار سوم بتلفیلد رو با تنطیمات High می رفتم.با اینکه کول پد ندارم و زیر لپتاپ هم کاملا بسته است چون روی میز کامپیوتره ولی بدنه لپتاپ اصلا داغ نبود.به نظرم تاثیرش از کول پد بیشتره.در حالت عادی دمای لپتاپ می تونه بالا بره.مثلا تو بازی و .. .ولی وقتی رو coolest mode باشه با افزایش دور فن نمی ذاره دما از یه حدی بالاتر بره و لپتاپ کاملا خنک می شه
خب این که یه چیز کاملا طبیعی هست که وقتی دما بالاتر بره فن هم تند تر بچرخه...!! وقتی رو کولست مود میزارم در نتیجه فن تند تر میچرخه و خنک میشه...همین !با صدای زیاد البته...
من هم وقتی nfs run رو ultra بازی میکنم دما تا 80 میاد (هم گرافیک هم سی پی یو) و فن هم با تندترین حالت کار میکنه تا دما بالاتر از 80 نره...اما تنها همین کار رو میتونه بکنه...بدنه هم کاملا داغ میشه و هوای داغ میزنه ازش بیرون.
کول سنس یه چیز فرمالیته هست به نظرم...در واقع فقط کنترل سرعت فن هست با 3 سرعت.تکنولوژی خاصی نداره.
خب مشکل همینجاست که وقتی دما بالا می ره در حالت عادی دور فن همینطوری بالا نمی ره که!اگه مثلا در حالت qitest mode باشه یا عادی مثلا وقتی میانگین دما رو 60 باشه فن پرصدا می شه و تندتر می چرخه.ولی اگه رو coolest باشه .قتی دما مثلا روی 45-50 هست این اتفاق می افته.یعنی واقعا شما فرق خنکی دستگاه بین این دوحالت رو در عمل متوجه نشدید؟!من بعضی وقتها که دمای اتاق زیاده و چون زیر لپتاپ هم بسته است وقتی فیلم می بینم هم بدنه کمی داغ می شه.ولی وقتی رو coolest باشه کاملا خنکه.در ضمن این رو توجه کنید که دمای اتاق خیلی تو تهویه سیستم تاثیر داره.وقتی کولر خونه روشنه کاملا این تفاوت دمای دستگاه مشخصه.نکته بعد اینه که بازیهای با گرافیک خیلی بالا مسلما دستگاه رو داغ می کنه.دیگه فن نمی تونه از یه حدی تندتر بچرخه که.پس نباید توقع داشت تحت هر شرایطی سیستم داغ نشه. وقتی دما خیلی بالا بره تو حالت عادی هم فن دقایقی با ماکزیمم سرعت می چرخه.یعنی عملا فرقی با حالت coolest نداره.ولی وقتی رو coolest باشه فن زودتر و به مدت بیشتری با سرعت max می چرخه.ولی این دلیل نمی شه که مثلا ghost recon رو با اخرین تنطیمات 2 ساعت بازی کنید بعد انتطار داشته باشید سیستم کاملا خنک باشه!لپتاپ گیم هم نمی تونه همچین کاری بکنه!معجزه که نمی کنه این سیستم.run هم گرافیک بالایی داره.
در ضمن بعضی لپتاپهای سری گیم هم سیستم مشابهی با این دارند.مثلا خیلی مدلهای msi دکمه سخت افزاری برای افزایش دور فن دارند.حالا اونها رو بگی هوشمند نیستند یه چیزی.اینکه کاملا نرم افزاری و هوشمنده!حتی خودش تشخیص می ده لپتاپ رو چه حالتیه و آیا ثابته یا روی حالت Mobility هست.به هر حال من نمی گم این سیستم معجزه می کنه.ولی مسلما تاثیر داره.ولی اینکه سرو صدا هم داره و .... خب دیگه کاریش نمی شه کرد.طبیعیه.شما بخواید دما پایین بیاد راه دیگه ای نداره.مگه کول پد بگیرید که اون هم خیلیها گرفتند و نتیجه ای نداشته.نهایت 3-4 درجه.بهترین کار به نظرم اینه که فقط موقع بازی از حالت coolest استفاده کنید که به فن زیاد فشار نیاد(هر چند فکر نکنم مشکلی پیش بیاد) و در مواقع عادی هم از گرافیک اینتل استفاده کنید.چون این gpu ها دمای به نسبت بالایی دارند.اگه با اینتل کار کنید می بینید دما چقدر پایین میاد
خب مشکل همینجاست که وقتی دما بالا می ره در حالت عادی دور فن همینطوری بالا نمی ره که!اگه مثلا در حالت qitest mode باشه یا عادی مثلا وقتی میانگین دما رو 60 باشه فن پرصدا می شه و تندتر می چرخه.ولی اگه رو coolest باشه .قتی دما مثلا روی 45-50 هست این اتفاق می افته.یعنی واقعا شما فرق خنکی دستگاه بین این دوحالت رو در عمل متوجه نشدید؟!من بعضی وقتها که دمای اتاق زیاده و چون زیر لپتاپ هم بسته است وقتی فیلم می بینم هم بدنه کمی داغ می شه.ولی وقتی رو coolest باشه کاملا خنکه.در ضمن این رو توجه کنید که دمای اتاق خیلی تو تهویه سیستم تاثیر داره.وقتی کولر خونه روشنه کاملا این تفاوت دمای دستگاه مشخصه.نکته بعد اینه که بازیهای با گرافیک خیلی بالا مسلما دستگاه رو داغ می کنه.دیگه فن نمی تونه از یه حدی تندتر بچرخه که.پس نباید توقع داشت تحت هر شرایطی سیستم داغ نشه. وقتی دما خیلی بالا بره تو حالت عادی هم فن دقایقی با ماکزیمم سرعت می چرخه.یعنی عملا فرقی با حالت coolest نداره.ولی وقتی رو coolest باشه فن زودتر و به مدت بیشتری با سرعت max می چرخه.ولی این دلیل نمی شه که مثلا ghost recon رو با اخرین تنطیمات 2 ساعت بازی کنید بعد انتطار داشته باشید سیستم کاملا خنک باشه!لپتاپ گیم هم نمی تونه همچین کاری بکنه!معجزه که نمی کنه این سیستم.run هم گرافیک بالایی داره.
در ضمن بعضی لپتاپهای سری گیم هم سیستم مشابهی با این دارند.مثلا خیلی مدلهای msi دکمه سخت افزاری برای افزایش دور فن دارند.حالا اونها رو بگی هوشمند نیستند یه چیزی.اینکه کاملا نرم افزاری و هوشمنده!حتی خودش تشخیص می ده لپتاپ رو چه حالتیه و آیا ثابته یا روی حالت Mobility هست.به هر حال من نمی گم این سیستم معجزه می کنه.ولی مسلما تاثیر داره.ولی اینکه سرو صدا هم داره و .... خب دیگه کاریش نمی شه کرد.طبیعیه.شما بخواید دما پایین بیاد راه دیگه ای نداره.مگه کول پد بگیرید که اون هم خیلیها گرفتند و نتیجه ای نداشته.نهایت 3-4 درجه.بهترین کار به نظرم اینه که فقط موقع بازی از حالت coolest استفاده کنید که به فن زیاد فشار نیاد(هر چند فکر نکنم مشکلی پیش بیاد) و در مواقع عادی هم از گرافیک اینتل استفاده کنید.چون این gpu ها دمای به نسبت بالایی دارند.اگه با اینتل کار کنید می بینید دما چقدر پایین میاد
خب حرف منم همینه...:20: چرا خب معلومه دیگه که وقتی تند تر بچرخه دستگاه خنک تر میشه...بحث من روی هم صدا هست...تو این حالت خیلی صدای فن بالاس...خیلی!
در مورد گیم هم حرفتون رو قبول دارم و اینو هم میدونم که داغ میشه...اخه شما گفتید که بدنه لپتاپتون داغ نمیشه اما برای من کاملا داغ میشه...
فعلا که با این سیستم کول سنس لپتاپ من هر نیم ساعت فنش روشن میشه (دما هم 55 -56 هست) و 1ساعتی میچرخه تا دما برسه به 50... و این روالو ادامه میده همینطور:41: اونم در حالیکه کاری ازش نمیکشم...
منم تقریبا مطمئن شدم که مشکل از ویندوزه و به خاطر همین میخوام ریکاوریش کنم...
البته روی DV6T-7000 فک کنم ورژن جدید coolsense نصب باشه...
من به خاطر همین بحث که اینجا شده ظهر نزدیک یک ساعت بتلفیلد رو رفتم.بعد از یک ربع در حالت معمولی دمای cpu حتی به 90 و بالاتر هم رسید و gpu یه 85-86 هم رسید!(با speedfan تست کردم)بعد تو همون حین بازی گذاشتم رو coolest mode بعد از 5 دقیقه دوباره چک کردم و خودم واقعا تعجب کردم!دمای cpu بدترین حالت روی 80 و پایین تر بود و gpu از 75 بالاتر نرفت!خودم تا حالا اینجوری تست نکرده بودم.بعد یک بار دیگه همین کار رو تکرار کردم . نتیجه همین بود.در حالت optimized همه دماها حول و حوش 85-90 می چرخیدوالبته به جز دمای هارد که خودم هنوز موندم چه جوری بعد نیم ساعت بازی بالای 42 نیومد!دمای هارد واقعا پایینه تو این لپتاپ و ambient هم حول و حوش 55 و یه کم بالا پایین بود.ولی در حالت coolest دمای cpu , gpu , temp واقعا 10-15 درجه پایین تر بود.راستش خودم فکر نمی کردم انقدر تاثیر داشته باشه!با اینکه دور فن هم به نظر نمی رسید خیلی زیاد شده باشه.چون صدا در هر دو حالت تقریبا یکی بود و فکر نمی کنم تو حالت coolest هم با ماکزیمم چرخیده باشه(چون صدای ماکزیمم رو چند باری شنیدم که از این بیشتر بود).در هر صورت می خواید یقین پیدا کنید خودتون حتما این تست رو انجام بدید و نتیجه رو بنویسید اینجا.دما ها رو هم با speedfan دقیق ببینید.راستش من خودم جا خوردم!به نظرم این دما واسه این لپتاپ واقعا عالیه.بازی به این سنگینی با تنطیمات High و دمای cpu , gpu انقدر پایین!
در مورد اینکه صدای فن زیاده خب دوست عزیز من که گفتم.coolest mode برای حالت عادی نیست.همونطور که quitest mode نیست.سیستم بهتره در حالت عادی روی optimized باشه که نه دما خیلی بالا بره(حالت quitest)نه فن زیادی بچرخه و بهش فشار بیاد(coolest).من هم چند وقتیه دمای cpu احساس می کنم نسبت به اوایل بیشتر شده.در حالت عادی هم دور و بر 50 یا یه کم بیشتره.نمی دونم چرا.به هر حال دمای این cpu به نسبت بالاست با توجه به قدرت و مصرف نسبتا بالاش.واسه همین اوایل دنبال core i5 می گشتم.چون i7 واسه لپتاپ شاید یه ذره بزرگ باشه!البته واسه اونهایی که کار حرفه ای ندارند.اهان اینم بگم دمای بدنه لپتاپ من حتی تو بازی وقتی رو حالت optimezed بود اصلا داغ نشد.فقط مقداری گرم شد.شاید بتونم بگم ولرم.شما کجای لپتاپ رو می گی؟باد داغ که مسلما می ده بیرون .قسمت بالای لپتاپ نزدیک خروجی هوا هم یه کم بیشتر گرم می شه.ولی سمت چپ تاچ در حد همون ولرمه و اصلا داغ نمی شه.شاید لپتاپتون موقعیتش از نظر تهویه خیلی خوب نیست یا دمای اتاقتون زیاده که نمی تونه هوای مناسب برای تهویه تامین کنه.هر چند مال خودمم رو میر کامپیوتره!
راستی طبق گفته خود اینتل این cpu تا دمای 100 درجه مشکل خاصی نداره و از اون بالاتر ممکنه اتفاقی بیفته.اونم نه که فکر کنید وقتی رفت رو 105 درجه دیگه cpu می سوزه!از 100 به بالا خزای محاسباتی می تونه داشته باشه و اگه زیاد بمونه ممکنه اتفاقی بیفته.دمای gpu هم فکر کنم تا 90-95 اتفاق خاصی نیفته.دمای 50 عادیه برای این cpu.به نظر خودم اوایل یه 4-5 درجه ای کمتر بود.شاید هم اشتباه کنم.نمی دونم.شاید سیلیکونش یه کم اب رفته یا ... !
من به خاطر همین بحث که اینجا شده ظهر نزدیک یک ساعت بتلفیلد رو رفتم.بعد از یک ربع در حالت معمولی دمای cpu حتی به 90 و بالاتر هم رسید و gpu یه 85-86 هم رسید
اهان .پس حتما کول سنس واسه منم تاثیرشو میزاره...
اخه هروقت دما رو تو بازی چک میکردم هیچ وقت بیشتر از 80 نمیرفت هم سی پی یو هم گرافیک...کول سنس هم روی اپتیمایزد بود...البته فن با تمام توان مشغول بود که دما از 80 بالاتر نرفت:31:
من هم چند وقتیه دمای cpu احساس می کنم نسبت به اوایل بیشتر شده.در حالت عادی هم دور و بر 50 یا یه کم بیشتره.نمی دونم چرا.به هر حال دمای این cpu به نسبت بالاست با توجه به قدرت و مصرف نسبتا بالاش
منم اوایل فکر میکردم که مشکل داره که دماش اینقدر اما الان دیگه مطمئنم که به خاطر اینکه i7 هست اینطوریه...چند تا لپتاپ دیگه هم که نگاه کردم دماشون همینطوری بود...
شما کجای لپتاپ رو می گی
برای من قسمت چپ کاملا گرم میشه...و البته که هوای داغ از دریچه فن میاد بیرون...
مرسی از اطلاعاتتون:20:
خب وقتی رو optimized باشه در واقع کاری نمی کنه برنامه.موقع بازی سعی کن حتما رو coolest mode بذاری.در مورد سمت چپ هم نه.واسه من گرم می شه.ولی اصلا نمی توتم اصطلاح داغ رو بکار ببرم!فقط گرم می شه.نه اونطور که نگران کننده باشه.داغ اون دمای بادیه که از خروجی موقع بازی بیرون میاد!دمای بدنه سمت چپ خیلی خیلی پایینتره.بالای همون خروجی بیشترین دمای بدنه هست که دماش تا حدودی بیشتره .به نظرم حتما زیر لپتاپ رو خالی کن و این مهمه که هوای گرم برای تهویه وارد لپتاپ نشه.در ضمن چون بدنه لپتاپ فلزیه گرما رو بیشتر هم نشون می ده.من یادمه اوایل که لپتاپ رو دانشگاه می بردم مثلا تو کتابخونه که گرم هم بود و بازی می کردم بدنه بیشتر گرم می شد و به قول شما شاید نزدیک داغ بود.(البته اون هم نه خیلی که بگم داغ).به هر حال تهویه مناسب مهمه.این لپتاپ هم cpu ش قویه و هم gpu ش که هر دو هم دمای نسبتا بالایی دارند.پس نمی شه دمای این لپتاپ رو با مثلا یه سامسونگ که core i5 ه ,gpu اینتل داره مقایسه کرد.اگه در کارهای عادی gpu amd رو غیر فعال کنید دمای کل سیستم به طور محسوسی پایینتر هم میاد
کسی قیمت این لپتاپ رو خبر داره جدیدا؟!
سایت رایان سبا زده 2280 ولی حتما ارزون تر از این هم تو بازار هست...
کسی قیمت این لپتاپ رو خبر داره جدیدا؟!
سایت رایان سبا زده 2280 ولی حتما ارزون تر از این هم تو بازار هست...
قیمتها خیلی متفاوت است. ایران اچ پی هم این مدل رو وارد کرده به قیمت 2450 ولی نوشته که سی پی یو سندی داره!(شاید اشتباه کردن)
بک جای دیگه هم میده 2550
قیمتها خیلی متفاوت است. ایران اچ پی هم این مدل رو وارد کرده به قیمت 2450 ولی نوشته که سی پی یو سندی داره!(شاید اشتباه کردن)
بک جای دیگه هم میده 2550
یا پیغمبر :24:
این سایتا که ملاک نمیشه میشه؟! کسی از بازار قیمت نگرفته؟!
اگه اینجوری باشه که این رایان سبا ارزون تر میده که...
music007
12-08-2012, 21:13
دوستان یه ریویو خوب درست کردم تا این هفته یا چند روز دیگه میزارم ببینید از این لپتاپ...
Reza_994
12-08-2012, 22:02
نگاه کن تو رو خدا 100 تومان دلار رفت بالا قیمت ها پرواز کرد!
داشتیم لپتاپ میخریدیم ها
mortezazg1990
13-08-2012, 00:53
سلام دوسته عزیز،مرسی از راهنمایی هایه خوبت،منم میخام اچ پی dv6t 7000با همین کانفیگ بخرم ولی پیدا نکردم جایی:41:،شما میتونی بگی از کجا خریدیش؟
رم 8 گیگ 1333
سی پی یو ایوی بریج core i7 3610 2.30
گرافیک 650m 2 Gddr5 و Intel Hd 4000
و صفحه اچ دی با رزلوشن 1366x768
بلوری و هارد 1 ترا و فینگر تاچ و وب کم اچ دی و ...
music007
13-08-2012, 02:14
اگه تهرانی برو خیابان ولیعصر -ابتدای بلوار میرداماد-مرکز کامپیوتر پایتخت -طبقه اول -فروشگاه کامپیوتر دات کام
بعد بگو یکی از فامیلا(دوستان) ازتون خریده 2400 به منم گفته بیام از شما بخرم :اگه میلته..
mortezazg1990
13-08-2012, 02:25
خیلی ممنون:20:
یک سوال فنی:این کارت گرافیکش مطمئنی DDR5هستش؟اخه همه جا زده DDR5,DDR3.یعنی ترکیبیه؟
امکانش نیست که خودمون SSDاضافه کنیم بهش؟
با backlite keyboard نیست اصلا تو ایران؟
music007
13-08-2012, 05:50
خیلی ممنون:20:
یک سوال فنی:این کارت گرافیکش مطمئنی DDR5هستش؟اخه همه جا زده DDR5,DDR3.یعنی ترکیبیه؟
امکانش نیست که خودمون SSDاضافه کنیم بهش؟
با backlite keyboard نیست اصلا تو ایران؟
بله خودم هم یک ریویو درست کردم انشاالله سر فرصت اپ میکنم با این اینترنت ذغالی که نمیشه ..
بله میشه اس اس دی اضافه کرد
من میخواستم خودم با بک لایت بگیرم نداشتش..
جالا اگه این مدل خیلی خوب بود چند ساله دیگه یدونه از همین مدل 17 اینچیش رو میگریم کاستومایز شده..
mamomeys
13-08-2012, 12:26
این سری از لب تاپ های اچ پی ساخت امریکا بوده و داری چند کانفیگ هست و با رنگ های مشکی وقرمز تولید میشود.
منظورت از ساخت آمریکا اینه که سفارش آمریکاست؟
فکر کنم الان دیگه همشون ساخت چین باشه حتی توی یه سایت که این مدل رو واسه فروش گذاشته بود گفته بود که ساخته چینه.
اگه اینیکه تو خریدی حتما ساخت آمریکاست بگو ما هم موقع خرید حواسمون جمع باشه ساخت آمریکاشو بگیریم
mortezazg1990
13-08-2012, 15:42
دمت گرم ،پس زودتر بزار این ریویو رو ک من قبله خریدن ببینمش یبار،مرسی :12:
mortezazg1990
13-08-2012, 15:42
بله خودم هم یک ریویو درست کردم انشاالله سر فرصت اپ میکنم با این اینترنت ذغالی که نمیشه ..
بله میشه اس اس دی اضافه کرد
من میخواستم خودم با بک لایت بگیرم نداشتش..
جالا اگه این مدل خیلی خوب بود چند ساله دیگه یدونه از همین مدل 17 اینچیش رو میگریم کاستومایز شده..
دمت گرم ،پس زودتر بزار این ریویو رو ک من قبله خریدن ببینمش یبار،مرسی:12:
mamomeys
14-08-2012, 11:10
بله خودم هم یک ریویو درست کردم انشاالله سر فرصت اپ میکنم با این اینترنت ذغالی که نمیشه .
میتونی یه اسکرین از مشخصات کارت گرافیکت با gpu-z واسمون بذاری؟خیلی مهمه واسم
من فکر کنم این فروشنده های ما لپتاپاشونو با گرافیک ddr3 به عنوان gddr5 به ما قالب میکنن:41:
مثلا چندتا از تفاوتاشون ایناست:
gt650m ddr3:
Core Speed 850 MHz
Memory Bandwidth 28.8GB/sec
Resolution 2048x1536
Memory Type DDR3
gt650 gddr5:
Core Speed 735 MHz
Memory Bandwidth 57.6GB/sec
Resolution 2560x1600
Memory Type GDDR5
کاش میشد موقع خرید با این نرم افزار اینو مطمئن شد،خود ویندوز که اینارو نشون نمیده
masouddaniali
14-08-2012, 11:51
من فکر کنم این فروشنده های ما لپتاپاشونو با گرافیک ddr3 به عنوان gddr5 به ما قالب میکنن:41:
gt650m ddr3:
Core Speed 850 MHz
Resolution 2048x1536
Memory Type DDR3
gt650 gddr5:
Core Speed 735 MHz
Resolution 2560x1600
Memory Type GDDR5
کاش میشد موقع خرید با این نرم افزار اینو مطمئن شد،خود ویندوز که اینارو نشون نمیده
این چرا کلاکش اینقدر پایینه؟!مال n56 gpu clock 835 هست...
مگه میشه؟!یکی از بچه های فروم گذاشته بود من اونجا دیدم
دوست عزیز این مال لپتاپ n56 است؟
دوست عزیز این مال لپتاپ n56 است؟
نه مال hp هست...
مال asus گفتم gpu clock 835 همست...
مگه نباید اینم مثل n56 باشه؟!چرا کمتره پس؟!
music007
14-08-2012, 23:38
gt650m ddr3:
Core Speed 850 MHz
Resolution 2048x1536
Memory Type DDR3
gt650 gddr5:
Core Speed 735 MHz
Resolution 2560x1600
Memory Type GDDR5
توی ری وی یو هم مشخص کردم..
دوستان رایان سبا جای معتبریه واسه خرید؟
masouddaniali
15-08-2012, 09:45
دوستان رایان سبا جای معتبریه واسه خرید؟
من لپ تاپمو از رایان صبا خریدم،چندتا نکته هست که باید بگم:
اولا که بدون گارانتی اصلا نمی فروشن، به خاطر همین دستگاه رو پلمبش رو باز کردن و پشت لپ تاپ آرم گارانتی رو زدن.در ضمن بهت توصیه می کنم بدون گارانتی هیچی نگیر.
دوما کارتنی که به من دادن یه کم مشکوک بود،چون مشخصات دستگاه رو از روش کنده بودن.خواستی سفارش بدی باهاشون طی کن کارتونش باید مشخصات داشته باشه.
من لپ تاپمو از رایان صبا خریدم،چندتا نکته هست که باید بگم:
اولا که بدون گارانتی اصلا نمی فروشن، به خاطر همین دستگاه رو پلمبش رو باز کردن و پشت لپ تاپ آرم گارانتی رو زدن.در ضمن بهت توصیه می کنم بدون گارانتی هیچی نگیر.
دوما کارتنی که به من دادن یه کم مشکوک بود،چون مشخصات دستگاه رو از روش کنده بودن.خواستی سفارش بدی باهاشون طی کن کارتونش باید مشخصات داشته باشه.
حالا بازم یکم بگردم شاید ارزون تر پیدا کردم جایی....
این گارانتی که روشه مال کدوم شرکته؟مال رایان سبا رو میگم
masouddaniali
15-08-2012, 12:11
حالا بازم یکم بگردم شاید ارزون تر پیدا کردم جایی....
این گارانتی که روشه مال کدوم شرکته؟مال رایان سبا رو میگم
بعید می دونم بتونی ارزونتر پیدا کنی.
خود رایان صبا 1 ساله گارانتی می کنه.
بعید می دونم بتونی ارزونتر پیدا کنی.
خود رایان صبا 1 ساله گارانتی می کنه.
گارانتیش معتبره؟!
راستی چرا gpu clock این لپتاب رو cpu z اینقدر پایین زده؟مگه نباید 835 باشه؟!مثل n56 ...
تازه این ddr5 هست اون ddr3
masouddaniali
15-08-2012, 15:49
گارانتیش معتبره؟!
راستی چرا gpu clock این لپتاب رو cpu z اینقدر پایین زده؟مگه نباید 835 باشه؟!مثل n56 ...
تازه این ddr5 هست اون ddr3
نه معتبر نیست ،کلا اچ پی گارانتی معتبر نداره ، ولی از هیچی بهتره گفتن تا یک سال خراب شد بدون هزینه تعمیر می کنیم
این gpu clock چه تاثیری در عملکرد داره؟
خب یه gpu ممکنه چند مدل داشته باشه.مثلا با رمهای GDDR5یا GDDR3 .کلاک رو فکر می کنم کمپانی سفارش می ده برای تغییر.خب هر چی کلاک بالاتر باشه مثل cpu سرعت پردازش بیشتره.ولی نه اونطور که فکر کنید اونی که 725 MHZ هست خیلی با اون 800 ه تفاوت داره.تعداد هسته های gpu از همه مهمتره که یکسانه در هر دو مدل. به نظرم 835 هه کم زیاده برای لپتاپ.هم مصرف و هم دمای بیشتری داره.شاید واسه همینه N56 رو می کن نسبت به بقیه دماش بالاتره.gpu من هم ati 6770 ه و فرکانس رو همون 725 هست اگه اشتباه نکنم.ddr5 به مراتب تاثیرش بیشتره از این اختلاف فرکانس.البته نوع رم گرافیک به پردازش خیلی کاری نداره.بلکه سرعت انتقال دیتا از رم به gpu خیلی بیشتره که البته مهمه
خب یه gpu ممکنه چند مدل داشته باشه.مثلا با رمهای GDDR5یا GDDR3 .کلاک رو فکر می کنم کمپانی سفارش می ده برای تغییر.خب هر چی کلاک بالاتر باشه مثل cpu سرعت پردازش بیشتره.ولی نه اونطور که فکر کنید اونی که 725 MHZ هست خیلی با اون 800 ه تفاوت داره.تعداد هسته های gpu از همه مهمتره که یکسانه در هر دو مدل. به نظرم 835 هه کم زیاده برای لپتاپ.هم مصرف و هم دمای بیشتری داره.شاید واسه همینه N56 رو می کن نسبت به بقیه دماش بالاتره.gpu من هم ati 6770 ه و فرکانس رو همون 725 هست اگه اشتباه نکنم.ddr5 به مراتب تاثیرش بیشتره از این اختلاف فرکانس.البته نوع رم گرافیک به پردازش خیلی کاری نداره.بلکه سرعت انتقال دیتا از رم به gpu خیلی بیشتره که البته مهمه
بابا کاش 725 زده بود این که زده 405!!!!
من میخوام این لپتاپ رو بگیرم ولی اینو دیدم دودل شدم...
شاید اشتباه زده...
دوستانی که dv6t 7000 دارن لطفا از GPU-Z اسکرین شات بزارن تا مشکل رف بشه.
masouddaniali
16-08-2012, 09:38
من زیاد سر در نمی آرم اما تو پنجره sensors زده 745 اینم عکسش:
دوستان من میخوام امروز این لپتاپ رو بگیرم همه جوره تاییدش میکنید؟!بعضیا یه چیزا میگن که آدم دودل میشه مثلا میگن خرابیش زیاده و...
خواهشا زودتر جواب بدید...
بابا کاش 725 زده بود این که زده 405!!!!
من میخوام این لپتاپ رو بگیرم ولی اینو دیدم دودل شدم...
شاید اشتباه زده...
نه دیگه زیر 700 نمی تونه باشه.پس اشتباه زده
دوستان من میخوام امروز این لپتاپ رو بگیرم همه جوره تاییدش میکنید؟!بعضیا یه چیزا میگن که آدم دودل میشه مثلا میگن خرابیش زیاده و...
خواهشا زودتر جواب بدید...
اخه لپتاپی که دو ماهه اومده چه جوری خرابیش زیاده!لپتاپ Juniper هم بگیرید تو دو ماه خراب نمی شه!سعی کن مشکلات رو از اونهایی که این لپتاپ رو دارن بپرسی.بقیه به فکر من و تو نیستند و می خوان جنسشون رو بفروشن!ب هحرف هر کسی گوش نکن.مخصوصا فروشنده ها
اخه لپتاپی که دو ماهه اومده چه جوری خرابیش زیاده!لپتاپ Juniper هم بگیرید تو دو ماه خراب نمی شه!سعی کن مشکلات رو از اونهایی که این لپتاپ رو دارن بپرسی.بقیه به فکر من و تو نیستند و می خوان جنسشون رو بفروشن!ب هحرف هر کسی گوش نکن.مخصوصا فروشنده ها
نه کلا منظورم لپتاپ های hp بود نه این یکی...
napelon21
16-08-2012, 15:02
قیمت این لپتاپ دو روز پیش 2300000 بود...
قیمت روزشو کسی نداره؟
mamomeys
16-08-2012, 15:04
نه کلا منظورم لپتاپ های hp بود نه این یکی...
تنها ایرادی که به hp میگیرن مشکل گرماست که من شنیدم تو مدلای قدیمیش بوده و خیلی وقته رفع شده
البته من تاحالا hp نداشتم که نظر قطعی بدم،ولی من قبلا میخواستم dell بگیرم خیلی ها گفتن اون مدلش مشکل گرما داره رفتم سراغ مدل مشابهش از برندای دیگه دوباره تو تاپیکا و ریوییو ها نوشته بودن مشکل گرما دارن.کلا همه لپ تاپای core i7 ای مشکل گرما دارن ولی با ملاحظه کردن اینکه دستگاه ما لپ تاپه نه کامپیوتر مشکلی پیش نمیاد.
اگه خیلی نگرانی از جایی بخر که بیمه کنه لپتاپتو.بیمه هر چی که تو گارانتی شامل نمیشه (تو ایران هیچی شاملش نمیشه)رو شامل میشه مثل خرابی در اثر گرما سوختن قطعه و ...اتفاقا معتبرترین گارانتی hp تو ایران با بیمه ی ایران همینو میفروشه ولی وحشتناک گرون
به هر حال من تصمیمو گرفتم میخوام هفته بعد همین مدلو با وجود گرمای متوسط رو به بالاش و کنترل شدش بخرم
اینم بگم که واسم خیلی جالب بود، تو بازار از فروشنده هایی که این مدلو نداشتن سوال میپرسیدم میگفتن این لپتاپای ivy bridge ای خیلی داغ میکنن مشکل دارن ولی اونایی که داشتن میگفتن هیچ مشکلی نداره،دما از مدلای قبلی کمتر شده،کول سنس داره و...
در مورد Hp درسته که مدلهای قدیمی(2-3 سال پیش) مشکل گرما داشتند.ولی الان از بقیه برندها خنکتر نباشه داغتر نیست.در ضمن با توجه به این کانفیگهای خفن برای یه نوت بوک دمای بالا طبیعیه.اخه من دیدم بعضیها تا لپتاپ یه مقدار گرم می شه سریع می گن لپتاپم داغ کرد و ... .هم core i7 مصرف و دمای نسبتا بالایی داره هم این gpu ها که دیگه الان همرده سری گیم هستند.پس این لپتاپها رو با مدلهای کانفیگ پایین اصلا مقایسه نکنید از نظر گرما.من داییم 5 ساله لپتاپ compaq داره اتفاقا خیلی هم دماش بالاست در کارهای عادی.ولی هنوز داره کار می کنه.اونجوری هم نیست که فکر کنی یه خورده لپتاپ گرم شد دیگه قراره بسوزه
دمای ivy bridge هم نسبت به سندی باید به خاطر معماری جدید (فکر کنم 23nm ای)و die sze کمتر و ... مسلما مصرف و دماش باید پایین تر باشه.(اگه نباشه اینتل باید در کمپانی رو تخته کنه!);کلا تو ایران چون Hp رو بورس نیست اکثرا همین دما رو بهونه می کنند و مشتری رو دلسرد می کنند.اونهایی هم که ریسک می کنند و Hp می فروشند هی الکی تعریف می کنند.الان دیگه برند خیلی مطرح نیست.نمی شه گفت Hp همه مدلهاش عالی هست یا همینطور برندهای دیگه وهمه مدلهای متوسط و عالی و بد دارند.سری pavilion dv6 اچ پی کیفیت خوبی داره و مشکلی نداره.کلا برند با کیفیتیه.البته بهترین سریهای این برند Envy , Elitebook هستند.پاویلیون هم حد اقل مدلهای جدیدش کیفیت خیلی خوبی دارند به نظرم.ایسوس و لنوو هم خوب هستند.دیگه خودت باید ببینی جزییات کدون مدلها بهتره.من خودم حاضر نیستم سیستم صوتی beats رو بی خیال شم به هیچ عنوان.حد اقل به خاطر تنظیمات کارت صدا و اکولایزر
دوستان کسی تو پایتخت مغازه سراغ نداره که این مدل رو بفروشه؟!
music007
17-08-2012, 14:38
تنها ایرادی که به hp میگیرن مشکل گرماست که من شنیدم تو مدلای قدیمیش بوده و خیلی وقته رفع شده
البته من تاحالا hp نداشتم که نظر قطعی بدم،ولی من قبلا میخواستم dell بگیرم خیلی ها گفتن اون مدلش مشکل گرما داره رفتم سراغ مدل مشابهش از برندای دیگه دوباره تو تاپیکا و ریوییو ها نوشته بودن مشکل گرما دارن.کلا همه لپ تاپای core i7 ای مشکل گرما دارن ولی با ملاحظه کردن اینکه دستگاه ما لپ تاپه نه کامپیوتر مشکلی پیش نمیاد.
اگه خیلی نگرانی از جایی بخر که بیمه کنه لپتاپتو.بیمه هر چی که تو گارانتی شامل نمیشه (تو ایران هیچی شاملش نمیشه)رو شامل میشه مثل خرابی در اثر گرما سوختن قطعه و ...اتفاقا معتبرترین گارانتی hp تو ایران با بیمه ی ایران همینو میفروشه ولی وحشتناک گرون
به هر حال من تصمیمو گرفتم میخوام هفته بعد همین مدلو با وجود گرمای متوسط رو به بالاش و کنترل شدش بخرم
اینم بگم که واسم خیلی جالب بود، تو بازار از فروشنده هایی که این مدلو نداشتن سوال میپرسیدم میگفتن این لپتاپای ivy bridge ای خیلی داغ میکنن مشکل دارن ولی اونایی که داشتن میگفتن هیچ مشکلی نداره،دما از مدلای قبلی کمتر شده،کول سنس داره و...
دوستان من خودم این لبتاپ رو دارم به نظر من هیچ مشکل دمایی نداره(داغ کردن رو که موقع بازی سنگین یا کارهای سنگین کمی میکنه اما ادم رو اذیت نمیکنه ..
music007
17-08-2012, 14:38
من از طبقه دوم پایتخت اچ پی کامپیوتر کو HP ComCo گرفتم..
من از طبقه دوم پایتخت اچ پی کامپیوتر کو HP ComCo گرفتم..
چند گرفتی دوست عزیز؟!
M A M M U T
17-08-2012, 15:36
دوستان چرا ملت میرن از پایتخت میخرن با این که گرون میدن؟ واقعا جای سواله برام؟
دوستان این لپتاپ ساخت آمریکاست یا سفارش آمریکا؟!
mamomeys
17-08-2012, 19:01
دوستان این لپتاپ ساخت آمریکاست یا سفارش آمریکا؟!
دقیقا منم همین سوالو دارم.
؟
masouddaniali
17-08-2012, 19:57
دقیقا منم همین سوالو دارم.
؟
سفارش آمریکا
سفارش آمریکا
آهان:31:
بعد موقع خرید از کجا باید بفهمم که سفارش آمریکا هست یا نه؟1
دوست عزیز امریکا که واسه شما لپتاپ نمی سازه!اپل رو هم چین می زنه.دلیلی نداره بگی چینیه که.اولا اگه سفارش امریکا باشه اینجا نمیاد دوما سفارش امریکا مخصوصا برای hp آمریکایی خیلی وقتها کانفیگ زمین تا اسمون با مدل اروپا و اسیا فرق داره.یهو تو یه مدل فقط مال امریکا رو fhd می زنه و حتی کانفیگ رو هم بعضی وقتها عوض می کنه یا مثلا باطری9cellمی ذاره(منظورم کاستوم کردن آنلاین نیستا).تازه اونم بعید می دونم خود امریکا بسازه.کلا به خودشون خیلی حال می دن که خب طبیعیه.امریکایی جنس بد قبول نمی کنه
در مورد اینکه از کجا بفهمی تو سری 6000 که یه سری پسوند مثل se, ee و nr و... داشت که هر کدوم مال یه جا بود.مال امریکا Us هست احتمالا.سری 7000 هم باید همچین پسوندهایی داشته باشه احتمالا
دوست عزیز امریکا که واسه شما لپتاپ نمی سازه!اپل رو هم چین می زنه.دلیلی نداره بگی چینیه که.اولا اگه سفارش امریکا باشه اینجا نمیاد دوما سفارش امریکا مخصوصا برای hp آمریکایی خیلی وقتها کانفیگ زمین تا اسمون با مدل اروپا و اسیا فرق داره.یهو تو یه مدل فقط مال امریکا رو fhd می زنه و حتی کانفیگ رو هم بعضی وقتها عوض می کنه یا مثلا باطری9cellمی ذاره(منظورم کاستوم کردن آنلاین نیستا).تازه اونم بعید می دونم خود امریکا بسازه.کلا به خودشون خیلی حال می دن که خب طبیعیه.امریکایی جنس بد قبول نمی کنه
در مورد اینکه از کجا بفهمی تو سری 6000 که یه سری پسوند مثل se, ee و nr و... داشت که هر کدوم مال یه جا بود.مال امریکا Us هست احتمالا.سری 7000 هم باید همچین پسوندهایی داشته باشه احتمالا
در تایید حرف جناب عالی باید بگم که سفارش امریکای این مدل نامش A3F49AV هست . یعنی باید این نام روی جعبه باشه واگر نه سفارش امریک نیست . کلا dv6t با پردازنده ایوی i7 و سفارش امریکا همین است و غیر ازین باشه یا کاستوم هست یا مال اسیا و اروپا
اینم لینک dv6t سفارش امریکا:
من تو سایت رفتم.ولی جایی ندیدم زده باشه سفارش امریکا.نمی دونم والله
اینو یادم رفت بپرسم کیبورد فارسی داره؟!
mamomeys
18-08-2012, 14:32
اینو یادم رفت بپرسم کیبورد فارسی داره؟!
نه فارسی نداره
بالاخره خریدم به قیمت 2280
1DL0VeB0Y
20-08-2012, 22:52
دوستانی که می خوان بخرن این لپ تاپ رو باید بگم که اچ پی برای مدل های کاستوم جعبه خاکی میزنه و فقط هم dv6t 7000 رو میزنه روی جعبه و جعبه مشکی به همراه مدل مثل 7030 7080 نمی زنه روی جعبه ...
جعبه مشکی واسه مدل هایی هست که خودش کانفیگ می کنه و بسته به پارت هم فرق می کنه ...
یکی پارت خاورمیانه هست یکی دیگه اروپا مثل نروژ که پسوند nr داره و ...
فکر نکنین اگه جعبه مشکی ندادن پس توش دست بردن ...
1DL0VeB0Y
20-08-2012, 23:03
ضمنا دوتان می خرین بک لیت دارن بخرین حیفه بدون بک لیت ...
نمی دونم اونی که آورده میمر اگه بک لیت دار و MSSD دار می آوزد ...
1DL0VeB0Y
21-08-2012, 11:27
از یه چیز اچ پی امسال خیلی بدم اومد شدید اونم این از اون موقعی که این مدیر عامل مگ ویتمن اومده همه چی رو به ریخته ...
هم قیمتاش خیلی زیاد تر شده هم سیاست های کانفیگ رو تغییر دادن ...
مثلا پارسال لئو آپوتکر آلمانی وقتی مدیر عامل بود کل لپ تاپ های اچ پی تو همه جای دنیا گرافیک 6770M داشت همشون واسه همین تو ایران هم هرچی مدل میومد همه حمله میکردن بخرن چون هم گرافیکش قوی بود هم امکاناتش ...
اصلا یه زمان پارسال تابستون دوستم می گفت خیلی کمیاب شد پاویلیون چون اچ پی فروشه ...
اما امسال واقعا گند زد برداشته کل گرافیک های پارت خاورمیانه رو 630 زده خوب معلومه ضعیفه دیگه تو ایرانم همه دنبال گرافیکن واس همین الان 7000 کمه تو بازار چون گرافیک 630 جواب نمی ده ...
طرف یا مجبوره کاستوم بخره یا بره سراغ یه چیز دیگه ...
به خدا اگه اچ پی 650 می گذاشت رو همه من شک ندارم اچ پی 80 درصد بازار رو می گرفت اما الان کمتر هست ...
فقط امیدوارم سال دیگه این جوری نباشه همه به دردسر بیوفتن ...
music007
22-08-2012, 09:56
برای دانلود کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتقاداتتون رو بگین...
خیلی ممنون دارم دانلود میکنم...
انتقاداتتون رو بگین...
راستی دوست عزیز لپتاپ شما چه رنگیه؟!
masouddaniali
22-08-2012, 11:45
انتقاداتتون رو بگین...
سرعت رم 1600 هستش شما اشتباها زدید 1333
سرعت رم 1600 هستش شما اشتباها زدید 1333
تو سایت hp فکر کنم زده 1333
شما کجا دیدی 1600؟
1600 برای سری گیمه ها معمولا! واقعا 1600 ؟!!
من برنامه cpu-z رو نصب کردم ولی گرافیک اینتل رو نشون میده چیکارش کنم تا گرافیک اصلی رو نشون بده؟!
music007
22-08-2012, 13:57
راستی دوست عزیز لپتاپ شما چه رنگیه؟!
مشکی..........
music007
22-08-2012, 13:58
دوستان فقط یکدونه تشکر ..ناراحت شدم من اینقدر زحمت کشیدم...
masouddaniali
22-08-2012, 14:34
تو سایت hp فکر کنم زده 1333
شما کجا دیدی 1600؟
جایی ندیدم ،با نرم افزار خودم مشخصاتش رو دیدم، در ضمن y580 هم 1600 هستش
اینم عکس:
masouddaniali
22-08-2012, 14:47
از نمره ای که ویندوز یه رم داده هم میشه فهمید چون 7.9 داده اما اگه 1333 بود 7.7 می داد
masouddaniali
22-08-2012, 14:50
من برنامه cpu-z رو نصب کردم ولی گرافیک اینتل رو نشون میده چیکارش کنم تا گرافیک اصلی رو نشون بده؟!
معلومه نشون نمیده ، چون باید gpu-z رو نصب کنید
کافیه تو گوگل سرچش کنی همین!
معلومه نشون نمیده ، چون باید gpu-z رو نصب کنید
کافیه تو گوگل سرچش کنی همین!
اوف راس میگیا:31:
دستت درد نکنه...
mamomeys
22-08-2012, 15:36
آقا یه سوال،من باتری رو در میارم تا مستقیم از برق استفاده کنم و عمر باتریم کم نشه ولی چون درب قسمت باتری به خود باتری وصله جای باتری بیرون میمونه!!!چیکار میشه کرد؟
نمیشه یه در واسش پیدا کرد؟
آقا یه سوال،من باتری رو در میارم تا مستقیم از برق استفاده کنم و عمر باتریم کم نشه ولی چون درب قسمت باتری به خود باتری وصله جای باتری بیرون میمونه!!!چیکار میشه کرد؟
نمیشه یه در واسش پیدا کرد؟
دوست عزیز هیچ وقت باطری رو در نیار چون اگه یه وقت برق نوسان کنه یا برق بره به لپتاپ صدمه جدی وارد میشه...
حالا برای چی می خوای در بیاری باطری رو؟!یهو حین کار برق می ره اونوقت ویندوز اسیب می بینه ها.اگه خیلی داغ نمی شه لپتاپ (یعنی صبح تا شب بازی نمی کنی) بذار باشه باطری.وقتی به برق باشه به باطری کاری نداره.زیاد هم از باطری استفاده نشه می تونه مشکل ساز بشه.البته باطری جلوی نوسان برق رو نمی گیره.این وطیفه به عهده اداپتور لپتاپه نه باطری
kamixray
23-08-2012, 11:13
دوستان جایی رو میشناسید این لپ تاپ رو با کانفیگ fhd و کیبورد backlit داشته باشه ؟ ( در تهران ) اصلا جایی این کانفیگ رو دیدید ؟ ( اگه جایی رو سراغ داشتید pm بدید لطفا )
دوستان لپتاپ من صداش بد شده هدفونم که تو گوشم میزارم اصلا صدای خوننده درست شنیده نمیشه فکر کنم تو تنظیمات بیتسش رفتم گند زدم بش...
چجوری بزارم تنظیماتش رو که درست شه؟!اگه یه شات از بیتس خودتون بزارید که عالییی میشه...:42:
بفرمایید......
داداش دستت درد نکنه فقط اون قسمت اکولایزر مال من def و space نداره جاش treble داره اینو چجوری تنظیم کنم؟!
دوستان من میخواستم از ویندزم بکاپ بگیرم چجوری باید این کارو بکنم؟!
یه سوال دیگه من امروز برای یه مدت کوتاه لپتاپ رو به برق نزدم و روشنش کردم شارژش شد 97 بعدا که به برق زدمش مینویسه pluged in,not charging و همون 97 درصد مونده و شارژش نمیکنه... باید اینجوری باشه؟!
دوستان من میخواستم از ویندزم بکاپ بگیرم چجوری باید این کارو بکنم؟!
یه سوال دیگه من امروز برای یه مدت کوتاه لپتاپ رو به برق نزدم و روشنش کردم شارژش شد 97 بعدا که به برق زدمش مینویسه pluged in,not charging و همون 97 درصد مونده و شارژش نمیکنه... باید اینجوری باشه؟!
بکاپ رو باید از ریکاوری منیجر بگیری.یادم نیست گزینه هاش رو.در مورد باطری هم اکه اینجوری شد یه کم صبر کن بعد ری استارت کن باید درست شه.مشکلی نیست
داداش دستت درد نکنه فقط اون قسمت اکولایزر مال من def و space نداره جاش treble داره اینو چجوری تنظیم کنم؟!
بستگی به خودت داره که با Trebel بالا حال می کنی یا پایین.اگه دوست داری وسط بیتس معمولا باس رو بالا می بره و تریبل پایینه.فکر کنم همون گزینه def مال من باشه.بیاریش پایین شاید بهتر باشه.ولی کلا دیفالت خود بیتس یه چیز دیگه است.سعی کن تغییرش ندی.واقعا فرق العاده است.من دیگه خیلی کم با گوشی آهنگ گوش می کنم.در مقابل لپتاپ اصلا فاز نمی ده!
راستی یه مدت که با لپتاپ کار کردی نقاط ضعف و قوتش رو بگو بی زحمت
بستگی به خودت داره که با Trebel بالا حال می کنی یا پایین.اگه دوست داری وسط بیتس معمولا باس رو بالا می بره و تریبل پایینه.فکر کنم همون گزینه def مال من باشه.بیاریش پایین شاید بهتر باشه.ولی کلا دیفالت خود بیتس یه چیز دیگه است.سعی کن تغییرش ندی.واقعا فرق العاده است.من دیگه خیلی کم با گوشی آهنگ گوش می کنم.در مقابل لپتاپ اصلا فاز نمی ده!
راستی یه مدت که با لپتاپ کار کردی نقاط ضعف و قوتش رو بگو بی زحمت
داداش دستت درد نکنه من treble رو آوردم پایین الان خداست...
فقط با هدفون امتحان نکردم هنوز...
نقاط قوتش که زیاده مثلا خیلی قویه داغم نمیکنه آنچنان من crysis2 رو 20 دقیقه روش بازی کردم دمای cpu شد 60 خوبه دیگه نه؟!
راستی به نظرن یکم برنامه الکی زیاد روشه وباعث کند شدنش شدن تو start up به نظرت ویندوز رو عوض کنم یا نه؟!اول هم فقط یه درایو c داشت با یه درایو d که ریکاوری بود درایو c که ویندوز روش بود 900 گیگ و اون یکی 20 گیگ که تقریبا پره و یه فایل ریکاوری توشه...
من درایو c رو shrink کردم و یه درایو 400 گیگی ساختم الان میخوام یکی دیگه هم بسازم ولی 60 گیگ بیشتر اجازه نمیده چرا؟!
اگه بخوام ویندوز رو عوض کنم باید با این درایو ریکاوری چه کنم؟!
خب اصل تنطیمات beats برای هد فونه.البته رو اسپیکر هم تاثیر داره.ولی با هدفوت یه چی دیگه است.اگه هدفون خیلی گرون و حرفه ای نمی خوای یه دونه از همین فیلیپسها که تو یازاره بگیر.داخل کوشی نه.از این یزرگا بگیر یا از اینهایی که پشت گردن می افته.نهایت 20 خورده ایه
دمای cpu خیلی خوبه.دمای gpu رو هم تست کن ببینم با ATI چقدر فرق داره
برنامه هایی که نمی خوای رو از startup حذف کن تا سرعت بهتر شه.تو Run بزن msconfig برنامه هایی که نمی خوای رو بردار تیکشون رو.اونهایی رو که نمی دونی دست نزن
خب اگه هاردت 500 ه نهایت 460-470 گیگ قابل دسترسه.تازه یه سری درایو هیدن هم داره.ویندوز رو به نظرم فعلا بذار باشه.خواستی عوض کنی هم به درایو ریکاوری دست نزن.پاکش کنی دیگه نمی تونی ریکاوری کنی.هر چند کلا به نظرم زیاد هم مهم نیست ریکاوری.چون موقع restore کل هاردت مثل روز اول می شه و راه دیگه ای نداره که مثلا فقط ویندوز رو نصب کنه.60 گیگ برای C کافیه.یکی هم بدار واسه کارهای دیگه.فقط حواست باشه اگه خواستی بعدا پارتیشن بندی کنی اول باید هاردت رو از dynamic بهbasic تغییر بدی و بعد هم تو 7 نمی تونی بیشتر از 3 تا درایو primary داشته باشی
من چند روز نیستم.اگه جواب ندادم ببیخشید
Reza_994
29-08-2012, 03:51
دوستان این الان گیر میاد ؟ کدوم مدل ؟ با چه قیمتی ؟
masouddaniali
29-08-2012, 08:30
دوستان این الان گیر میاد ؟ کدوم مدل ؟ با چه قیمتی ؟
دوستان کسی از ویندوز بکاپ گرفته؟! با چه برنامه ای میشه گرفت؟!
از ویندوز بکاپ نمی گیره.از کل هارد و پارتیشن می گیره + ویندوز و بخوای ریستور کنی هاردت مثل روز اول می شه
تو خود لپتاپ یه برنامه هست به اسم recovery manager که با اون می تونی بگیری.زیاد سخت نیست.خودت می فهمی فکر کنم.خودش می گه dvd بذار که 4 تا dvd لازمه
از ویندوز بکاپ نمی گیره.از کل هارد و پارتیشن می گیره + ویندوز و بخوای ریستور کنی هاردت مثل روز اول می شه
تو خود لپتاپ یه برنامه هست به اسم recovery manager که با اون می تونی بگیری.زیاد سخت نیست.خودت می فهمی فکر کنم.خودش می گه dvd بذار که 4 تا dvd لازمه
ممنون دوست عزیز...
گفتی هارد یه چیزی یادم اومد تو my computer یه درایو دیگه هم وجود داره واسه من که نمیدونم چیه وقتی روش کلیک میکنم میگه access denied این چیه؟!
یه چیز دیگه من الان یه درایو 400 گیگی دارم با یه درایو c که 500 گیگه میخوام برم درایو c رو shrink کنم و یه 400 گیگی دیگه بسازم که در نهایت واسه درایو c حدود 100 گیگ باقی بمونه ولی بیشتر از 60 گیگ اجازه ساخت درایو رو بهم نمیده راهی هست؟!
خب احتمالا اون درایو درایو recovery هست که 16GB باید باشه.اگه بیشتر از 60GB نمی داره خب مسلما جا نداره که بذاره!هارد 1TBاحتمالا 50-60GB ش الکیه(همه هاردها اینجوریند.مثلا 500GB من تو سیستم حدود 470GB می شناسه)تازه درایو ریکاوری و یکی دو تا درایو hidden هم هست.مشکلی نیست
Amir-Rainman
31-08-2012, 10:15
انتقاداتتون رو بگین...
لینک خرابه، لطفا درستش کنین....
راستی این مدل با FHD و Back light و گرافیک GT650 پیدا میشه....؟؟؟
قیمتش چطوریاست ...؟
music007
31-08-2012, 17:12
لینک کاملا درسته لطفا با فایرفاکس بالا بیارید..
معتبر ترین گارانتی که اینو داشته باشه کدومه؟
معتبر ترین گارانتی که اینو داشته باشه کدومه؟
من منتظرم یه گارانتی خوب معرفی کنین که برم بخرم.همراه این لپ تاپ هدفون بیتس هم میدن؟:31:
M A M M U T
04-09-2012, 18:12
من منتظرم یه گارانتی خوب معرفی کنین که برم بخرم.همراه این لپ تاپ هدفون بیتس هم میدن؟:31:آره بچه ی خوبی باشی یه تلویزیون هم میدن:دی راستی این لپتاپ اگه بلندگوهاش beats نبود باید ارزونتر از این حرفا میشد...درسته؟؟؟
گارانتی اچ پی فقط یکی هست به نام ایران اچ پی یا فالنیک...
آره بچه ی خوبی باشی یه تلویزیون هم میدن:دی راستی این لپتاپ اگه بلندگوهاش beats نبود باید ارزونتر از این حرفا میشد...درسته؟؟؟
گارانتی اچ پی فقط یکی هست به نام ایران اچ پی یا فالنیک...
آره مثل اون لپتاپ بدون اسپیکر jbl و گارانتی و کیف و موس و آنتی ویروس به اصطلاح اشانتیون :31:
فالنیک این مدلو نداشت.:19:
من یه جایی شنیدم که به همراه (نمیدونم از کدوم گارانتی بود)لپ تاپ هدفون بیتس هم میدن.:42:
من یه جایی شنیدم که به همراه (نمیدونم از کدوم گارانتی بود)لپ تاپ هدفون بیتس هم میدن.:42:
همین لپتاپ بود؟!من dm4 رو شنیدم داره ولی این نداره ها....
زیاد تو فکر گارانتی نباش کلا گارانتی تو ایران یعنی پول هدر دادن البته هر جا بری بگیری خودشون یه گارانتی واست میکنن مثلا گارانتی مال من الماسه اصلا تا حالا نشنیدم اسمشو:31:
M A M M U T
04-09-2012, 23:47
بعید میدونم.... هدفون بیتس نصف قیمت همین لپتاپ پولشه....(البته مدل studio)
آره مثل اون لپتاپ بدون اسپیکر jbl و گارانتی و کیف و موس و آنتی ویروس به اصطلاح اشانتیون
بله....البته اسپیکر jbl زمین تا آسمون با beats متفاوته.....بیتس برند خیلی معروفیه و قیمتش هم معروف تر:)
mamomeys
05-09-2012, 14:53
فالنیک داره با همین کانفیگ من خودم ازش خریدم
Reza_994
06-09-2012, 17:12
SALAM doostan p30worldy
man alan alan daram ba in laptop post midam
hamin alan kharidamesh farsi nadare sharmadne
mikhastam bebinam tafavote modele dv6t ba dv6 7000 chie ?
tafavote zahery ? sakhtafzary?
az koja befahmam ke modele dv6t 7000 na dv6 7000???????
bad ye soal dige : bluray drive soma samte rastesh ye khore paeenntar nist ?
MAMNOON
SALAM doostan p30worldy
man alan alan daram ba in laptop post midam
hamin alan kharidamesh farsi nadare sharmadne
mikhastam bebinam tafavote modele dv6t ba dv6 7000 chie ?
tafavote zahery ? sakhtafzary?
az koja befahmam ke modele dv6t 7000 na dv6 7000???????
bad ye soal dige : bluray drive soma samte rastesh ye khore paeenntar nist ?
MAMNOON
جعبه لپتاپ چه رنگی بود؟! گرافیکش چیه؟!
سلام
منم امروز خریدم 1.370.000:5::8:
از کجا بفهمم full hd هست یا نه؟ اخه رزولیشن اخرش تا 1366* ... میره بالا. دسکتاپ هم یکم حس میکنم پیکسل هاش معلومه.
سلام
منم امروز خریدم 1.370.000:5::8:
از کجا بفهمم full hd هست یا نه؟ اخه رزولیشن اخرش تا 1366* ... میره بالا. دسکتاپ هم یکم حس میکنم پیکسل هاش معلومه.
منظورتون 2.370 هست دیگه نه؟!:18:
hd هست کلا فول اچ دی وارد نشده...
با چه گارانتی خریدین شما؟!
منظورتون 2.370 هست دیگه نه؟!:18:
hd هست کلا فول اچ دی وارد نشده...
با چه گارانتی خریدین شما؟!
اره 2.370.000
یعنی فول اچ دی نیست؟؟!!!:18:
اینجا که همه به من گفتن اگه فول اچ دی میخوای برو hp بگیر لنوو نگیر
تو لپ تاپ ارنا lta.ir هم نوشته full hd!!!!
Reza_994
06-09-2012, 19:56
سلام رفیق
ممنون میشم به این عکس ها یه نگاهی بندازید (شرمنده یخرده عکس ها حجمش بالاست )
دیسک بلوری شما هم همینجوریه سمت راستش ؟؟
جعبه درسته ؟
گرافیک 650 nvidia physx gpu-z فعال نیست ! چرا ؟
بعد اگه ممکنه یه عکس از تب های gpu-z cpu-z بندازید
ممنون
راستی 2340 گرفتم گارانتی هم از خودش سرهم کرد rgn ایران نوین !!!
سلام رفیق
جعبه درسته ؟
ممنون
اره مال منم همینطوریه.
اگه full hd نباشه که لنوو از این بهتره. من اینو به خاطر full hd بودن به لنوو ترجیح دادم.:37:
لپ تاپ از چشم افتاد:41:
اره مال منم همینطوریه.
اگه full hd نباشه که لنوو از این بهتره. من اینو به خاطر full hd بودن به لنوو ترجیح دادم.:37:
لپ تاپ از چشم افتاد:41:
من n56vz که میخواستم بگیرم چون تو سایت ایسوز hd بود full hd هم بود با فروشنده شرط کردم که فول باشه،وقتی ام رسید فول بود.توی لپ تاپ های هم کانفیگ فول اچ دی 300 تومان گرونتره معمولا".حالا مهم نیست خیلی هم(البته کاربریتون مهمه)از لپ تاپت لذت ببر
سلام رفیق
جعبه درسته ؟
ممنون
t7000 هست...
آره مال منم همین جوریه مهم نیست مدلشه:31:
اره 2.370.000
یعنی فول اچ دی نیست؟؟!!!:18:
اینجا که همه به من گفتن اگه فول اچ دی میخوای برو hp بگیر لنوو نگیر
تو لپ تاپ ارنا lta.ir هم نوشته full hd!!!!
خب اگه کسی میگفته اچپی بگیر منظورش 6c65 بوده این که اصلا کلا فولش وارد نشده شما باید قبل خرید این نکته رو اینجا سوال میکردی...
حالا زیادم مهم نیست فول میخوای چیکار:31:
Thor God
06-09-2012, 20:49
دوستان این لپ تاپ بلوری رایت هم می کنه ؟!
Reza_994
06-09-2012, 21:42
ممنون دوستان
خیالم راحت شد
یارو خودش نداشت رفت از یکی دیگه گرفت کارت گارانتیش رو نگاه نکرده بودم روش با دست نوشته dv6 7000 فروشندهه
ممنون دوستان
خیالم راحت شد
یارو خودش نداشت رفت از یکی دیگه گرفت کارت گارانتیش رو نگاه نکرده بودم روش با دست نوشته dv6 7000 فروشندهه
مبارکت باشه داداش واقعا لپتاپ معرکه ای هست انشاالله فنش برات بچرخه:31:
یکم باهاش کار کردم خوشم اومد:31: الان در اسمان سیر میکنم:26::34:
دو تا سوال:
فروشنده گفت از همین الان سه بار شارز کن بعد کامل مصرفکن باتریشو.چرا؟
چطوری پارتیشن بندی کنم؟ دو تا درایو داره کلا.
چطوری بکاپ بگیرم؟؟
Reza_994
06-09-2012, 23:16
ممنون بابت توصیه دوست عزیز
این اولین لپتابمه پس کلا هیچی نمیدونم :31:
پس اگه از 30 کمتر شد کلا خاموش کنم ؟ اگه کار سبک مثل وبگردی باشه چی ؟ بازم مشکل داره ؟
اگه توصیه ای برای این لپتاپ یا کلا لپتاپ :31:برای مبتدی ها دارید بگید
Reza_994
06-09-2012, 23:42
راستی شارژرش از این سه تایی هاست ؟ چیکا کنم ؟ ( یخورده دو شاخشون به هم نزدیک تره و یه سیم ارث داره )
یه تبدیل دارم برای تبدیل اون دوشاخه ها به دو شاخه معمولیه ولی ارت نداره ؟ چیکا کنم ؟
Reza_994
06-09-2012, 23:57
رفیق برای من فقط یکی داره اونم از این سه تایی هاست !:41: ( که بالاییش برای ارث )
شبیه اینهاست حالا چیکار کنم ؟:41:
رفیق برای من فقط یکی داره اونم از این سه تایی هاست !:41: ( که بالاییش برای ارث )
شبیه اینهاست حالا چیکار کنم ؟:41:
مال منم همین طوری بود رفتم یدونه واسش گرفتم 5 تومن...
البته اگه تبدیل هم داری بزن حله...
اولین لپ تاپ انقدر شاخ باشه ببین بعدیا چجوریه ...
بله به هیچ وجه نباید شارژ بره زیر 100% ...
این برنامه رو نصب کنید خودش با رنگ زرد نشون میده ...
باطری نباید الکی پر و خالی بشه ...
اصلا نباید باطری درآورده بشه با این دلیل که تو خونه استفاده می کنین ...
نباید وقتی تا درصد زیادی شارژ داره دوباره شارژ بشه چون یک Cycle حساب میشه ...
اگر همش تو خونه استفاده می کنین و دائما به برق مستقیم وصل هست دستگاه اگر دو هفته یکبار شارژش تا 30 % بره و برگرده خوبه ...
نباید به مدت طولانی روی 100 % باشه ...
لپ تاپ رو روی جای پرز دار اصلا قرار ندین دقیقا مثل کاری که تو عکس کرده بودی ...
پرز میره تو فنش و مشکل پیدا می کنه ...
سعی کن یه CoolPad بگیری دقیقا عین همین که دوستمون تو تهیه ریویو ازش استفاده کرده بود ...
ساخته شده از چوب بامبو هست و از برند DeepCool ...
من خودم دارم خیلی عالیه حدودا 50T هست قیمتش ....
کاور هم تهیه کن چون بدون این که خودت متوجه بشی خاک میره و تو فن جمع میشه و تو دراز مدت مشکل درست میشه ..
و ..............
تو هم بیخیال شو بابا :31:بنده خدا لپتاپ خاموش رو گذاشته اوجا این که اشکال نداره میگن لپتاپ روی جاهای پرز دار نباید روشن باشه...
Reza_994
07-09-2012, 00:19
حالا برقشون فرق نداره ؟ به ماله ما میخوره ؟
مشکلی برای آداپتور ایجاد نکنه ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این شکلی تبدیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاخه ارتی که خالی مونده چکا کنم ؟
میگم جناب fusion همین شکلی مال شما ؟ آخه این زپزتیه یخورده ؟ اون ارت رو به کجا وصل کنم؟
این شکلی تبدیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگم جناب fusion همین شکلی مال شما ؟ آخه این زپزتیه یخورده ؟ اون ارت رو به کجا وصل کنم؟
اره همین بود ولی رفتم یه سیم دیگه خریدم اصلا ارت کیلو چنده بابا ارت وقتی به کار میاد که اون پریز هم ارت داشته باشه منم چون تبدیل گیرم نیومد رفتم خریدم همینو که داری بزن روش مشکلی نداره...
این شکلی تبدیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
earth همون اتصال به زمین هست برای ایمنی همه بریز هاشون اینطورین برعکس ما
چیز باحال دیگه هست معمولا تو 3 شاخه هاشون فیوز میزارند که چیزی شد دستگاه چیزیش نشه
earth همون اتصال به زمین هست برای ایمنی همه بریز هاشون اینطورین برعکس ما
چیز باحال دیگه هست معمولا تو 3 شاخه هاشون فیوز میزارند که چیزی شد دستگاه چیزیش نشه
خب دیگه خونه ما هم همه پریزاش ارت نداره واسه همین به کارم نمیاد...
مال خود دستگاه فیوز نداره (اچپی خسیس:31:) ولی اینی که رفتمخودم گرفتم فیوز داره رو خودش...
Reza_994
07-09-2012, 00:45
دقیقا چی گرفتی fusion جان ؟ کابل ؟ فیوز ؟ چنده ؟ کجا گیر میاد برم بخرم اخه نگرانم نخوره برق ما به آداپتور این
دقیقا چی گرفتی fusion جان ؟ کابل ؟ فیوز ؟ چنده ؟ کجا گیر میاد برم بخرم اخه نگرانم نخوره برق ما به آداپتور این
همون کابل رو خریدم از این سه شاخه معمولیا (دوشاخه گیر نیاوردم) روی خودش فیوز داره حالا فردا حتما عکسشو واست میزارم
نه بابا رو آداپتورش رو بخون نوشته از 110 تا 250 رو جواب میده نگران اون نباش...
من خودم دارم استفاده میکنم دیگه...
mehdirafi
07-09-2012, 09:57
سلام منم این لپ تاپ رو یه یک هفته ای هست که خریدمش البته مثل این دوستمون منم اولین لپ تابمه:31:
یه سوال داشتم می خواستم بپرسم تو خونه که استفاده می کنم باطری شو در میارم مستقیم می زنم به برق مشکلی براش پیش نمیاد؟؟!!!
بعد این یه درایو داره واسه ریکاوری یه 20 گیگ هست میشه پاکش کرد یا نباید به اون کار داشت ؟
البته ریکاوری گرفتم ازش
سلام منم این لپ تاپ رو یه یک هفته ای هست که خریدمش البته مثل این دوستمون منم اولین لپ تابمه:31:
یه سوال داشتم می خواستم بپرسم تو خونه که استفاده می کنم باطری شو در میارم مستقیم می زنم به برق مشکلی براش پیش نمیاد؟؟!!!
بعد این یه درایو داره واسه ریکاوری یه 20 گیگ هست میشه پاکش کرد یا نباید به اون کار داشت ؟
البته ریکاوری گرفتم ازش
خب بهتره که این کار رو نکنی که خدایی نکرده یه وقت که برق نوسان داشت یا رفت مشکلی پیش نیاد به اون درایور هم کاری نداشته باش...
mehdirafi
07-09-2012, 10:55
خوب اگه باطری رو بیرون نیارم که باید روزی 2 بار شارژ کنم لپ تاپ رو !!!! همزمان هم که به شارز باشه باطری هم داخلش باشه این پر و خالی شدن بهش آسیب نمی زنه؟:23:
البته به محافظ برق لپ تاپ رو وصل میکنم که اگه نوسان داشت مشکلی پیش نیاد
خوب اگه باطری رو بیرون نیارم که باید روزی 2 بار شارژ کنم لپ تاپ رو !!!! همزمان هم که به شارز باشه باطری هم داخلش باشه این پر و خالی شدن بهش آسیب نمی زنه؟:23:
البته به محافظ برق لپ تاپ رو وصل میکنم که اگه نوسان داشت مشکلی پیش نیاد
نه نگفتم که از باطریش استفاده کن شما بزار باطریت 100 بشه بعد بزن به برق چون وقتی باطری فکر کنم از 90 بالاتر باشه شارژ نمیشه و مستقیم از برق شهری استفاده میکنه واسه همین به این آسونیا باطری کم نمیشه من من حدود سه یا چهار هفته میشه که خریدم از اون موقع تا الان تازه شارژش شده 95!!!!
دو تا سوال دارم:
چطوری پارتیشن بندی کنم؟
چطوری بکاپ بگیرم؟
masouddaniali
07-09-2012, 15:04
سلام
تا حالا کسی msata ssd در کنار هارد اصلی نصب کرده؟
سلام
تا حالا کسی msata ssd در کنار هارد اصلی نصب کرده؟
خیلی سخت گیر میاد من اولا دنبالش بودم ولی گیر نمیاد منم بی خیال شدم...
masouddaniali
07-09-2012, 16:54
خیلی سخت گیر میاد من اولا دنبالش بودم ولی گیر نمیاد منم بی خیال شدم...
می خواستم بدونم واقعا این msata ssd رو پشتیبانی می کنه یا نه؟
چون پشت لپتاپ رو که باز کردم جایی رو واسه هارد اضافه ندیدم!
می خواستم بدونم واقعا این msata ssd رو پشتیبانی می کنه یا نه؟
چون پشت لپتاپ رو که باز کردم جایی رو واسه هارد اضافه ندیدم!
میکنه... تو laptop review برو اونجا عکس پشت لپتاپ رو گذاشته توضیح هم داده...
دو تا سوال دارم:
چطوری پارتیشن بندی کنم؟
چطوری از ویندوز بکاپ بگیرم؟
کسی نمیدونه؟!
کسی نمیدونه؟!
برنامه های مختلفی هست واسه پارتیشن بندی... با خود ویندوز هم میتونی shrink کنی...
تو استارت سرچ کن recovery manager بعد با این برنامه هه میتونی بکاپ بگیری ولی 5 تا dvd میخواد
برنامه های مختلفی هست واسه پارتیشن بندی... با خود ویندوز هم میتونی shrink کنی...
تو استارت سرچ کن recovery manager بعد با این برنامه هه میتونی بکاپ بگیری ولی 5 تا dvd میخواد
باید بکاپ اپ بگیرم بعد رایت کنم یا دوتاشونم همزمان هست؟؟ یکم راهنمایی بکنین. تو recovery manager کدوم گزینه رو بزنم؟:19:
به جای دی وی دی بلوری میتونم بزنم؟
SHRINK چیه؟:31:
masouddaniali
08-09-2012, 12:47
کسی نمیدونه؟!
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان تو لپتاپ شما هم یه درایو هست که وقتی روش میزنید بنویسه access is denied؟! من الان سه تا درایو دارم c و f و d (که ریکاوریه) و Q که توش نمیره و میزنه access is denied
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بکاپ گرفتن رو هم اگه تونستی بگو:31:
اینم بگم
الان من دو تا دریو دارم که یکیش پره.فکر کنم توش بکاپ هست.وقتی میرم توش یه چیزایی در مورد یکاپ نوشته.
masouddaniali
08-09-2012, 15:07
بکاپ گرفتن رو هم اگه تونستی بگو:31:
اینم بگم
الان من دو تا دریو دارم که یکیش پره.فکر کنم توش بکاپ هست.وقتی میرم توش یه چیزایی در مورد یکاپ نوشته.
طبق مراحل زیر برو جلو
از مرحله 3 به بعد باید گزینه dvdrw رو انتخاب کن و dvd رو بذار تو لپ تاپ
تو این اموزشی که شما گفتین اول باید بکاپ بگیرم بعد رایت کنم؟
اخه فکر کنم خود ویندوز یه بکاپ داره . حجمش 19 گیگه.
masouddaniali
08-09-2012, 16:15
تو این اموزشی که شما گفتین اول باید بکاپ بگیرم بعد رایت کنم؟
اخه فکر کنم خود ویندوز یه بکاپ داره . حجمش 19 گیگه.
همزمان انجام میده و هر یه ربع یه بار ازت dvd می خواد
نمی دونم خودم درایوی که بکاپ توش بود رو hide کردم
در ضمن برنامه هایی که بدرد نمیخوره مثل آفیس و نورتن و .. رو پاک کن تا تعداد کمی ازت dvd بخواد ؛ من که 10 تا dvd رو زدم زمین
خوب چه کاریه. نمیشه بکاپی رو که خودش داره بزنم تو دی وی دی ؟
Reza_994
08-09-2012, 17:33
رو هارد هم میشه بصورت ایمیج ؟
دوستان میشه یکم در مورد مزایا و معایب این مدل بگن؟
من FHD این مدل رو پیدا کردم منتها اگه N56 گیرم نیاد شاید اینو خریدم ممنون
دوستان میشه یکم در مورد مزایا و معایب این مدل بگن؟
من FHD این مدل رو پیدا کردم منتها اگه N56 گیرم نیاد شاید اینو خریدم ممنون
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم. مانیتور لپ تاپ رنگش مایل به قرمزه. وقتی با مانیتور pc مقایسه میکنم خیلی فرق دارن .
شاید تنظیماتش به هم خورده باشه.
matlab76
12-09-2012, 18:29
با سلام دوست عزیز
ما خیلی وقت است که دنبال مدل FHD این لپتاپ در بازار ایران بوده ایم اما متاسفانه ان را پیدا نکردیم ممکنه شما بگین از کجا این مدل را پیدا کردین؟
در جواب سوالتون هم بگم که این مدل معایب زیادی ندارد فقط مشکل نبود کیبورد backlit همچنین صفحه نمایش FHD و گرمای ناحیه چپ این دستگاه میباشد که با توجه به وجود سخت افزارهای بسیار قدرتمند موجود در این مدل امری طبیعی میباشد
شما به طور کلی میتوناید بررسی این مدل را به طور کامل و به صورت انگلیسی از این سایت مشاهده نمایید
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم. مانیتور لپ تاپ رنگش مایل به قرمزه. وقتی با مانیتور pc مقایسه میکنم خیلی فرق دارن .
تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه
با سلام دوست عزیز
ما خیلی وقت است که دنبال مدل FHD این لپتاپ در بازار ایران بوده ایم اما متاسفانه ان را پیدا نکردیم ممکنه شما بگین از کجا این مدل را پیدا کردین؟
در جواب سوالتون هم بگم که این مدل معایب زیادی ندارد فقط مشکل نبود کیبورد backlit همچنین صفحه نمایش FHD و گرمای ناحیه چپ این دستگاه میباشد که با توجه به وجود سخت افزارهای بسیار قدرتمند موجود در این مدل امری طبیعی میباشد
شما به طور کلی میتوناید بررسی این مدل را به طور کامل و به صورت انگلیسی از این سایت مشاهده نمایید
والا شهرستان هستم و فروشنده گفت 2 تا آورده بودم و یکیش مونده و شدیدا اصرار داره که حتما FHD هست اما منم شک دارم!
تو یکی از فروم های خارجی خوندم بعد از 2 ساعت بازی دمای CPU به 100 درجه و گرافیک به 88 درجه رسیده که منو دو دل کرده اگه واقعا اینجوری باشه کولینگ بسیار ضعیفی داره و عمر کمی خواهد داشت! دوستانی که دارنش میتونن یه تست دمایی ازش بگیرن؟
ممنون
matlab76
12-09-2012, 22:51
دوست عزیز
شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره
سلام
توی سایت فالنیک مدل فول اچ دی داره درسته 2700 اینا هست البته ایوی بریج نیست سندی هست ولی فکر کنم صفحه مات نیست.
مدل 6c65 داره مات و فول 2200
اول بگم بچه هایی که این مدل 7000 دارند ناراحت نشوند چون هر کسی گجتی میخره خوب نیست تو ذوق بخوره.
تو سایت لبتاب ریویو عکس بلوری رام 7000 دیدم خوب سر جاش بود ولی اینجا بچه ها عکس گذاشتند گوشه درایو بلو ری بایین اومده دلیلش چیه؟ دستکاریش کردن؟ عجیبه
صفحه رنگش به قرمز میزنه؟ یا برای این دوستمون این طور شده؟
هر لبتابی بیدا میشه عیبی بیدا میشه.
گارانتی فالنیک معتبره و جواب گو هست؟ ( گارانتی که اعتقادی ندارم) اعتباری هست انلاین بخریم از سایتش دست دوم ندن به ما بلمب نباشه؟
فالنیک گرونتر میده؟ گارانتی که هیچه بی گارانتی بخریم بهتره؟ ریسک داره بدون گارانتی معتبر دست دو باشه یا عیبی داشته باشه دست کاری شده باشه؟
مدل 6c65 6c45 خوشگل هست؟
ارزش داره 6c45 بخریم قبلا 1 تومن بود ارزش داره 1.7 1.6 بدیدم براش؟ چقدر گرون شده بول زور باید داد در صورتی که ارزشش همون قیمته قبل هست
مرسی ببخشید زیاد شد سوالا
دوست عزیز
شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره
قیمت گفت فعلا 2650 هست
هارد 1 ترا گرافیک 650 و رم هم 8 گیگ Ivy هم هست
البته دلم به N56 هست اگه گیرم نیاد اینو میگیرم البته اگه واقعا FHD باشه
تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیه
یعنی کاریش نمیشه کرد؟
سلام
من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنید
من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنید
با لپتاپ دوستم مقایسه کردم مال اونم همین مدله. با هم از یه جا خریدیم.. مال اون عادیه. ولی مال من قرمز میزنه.
به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن
به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن
na dast nazadam.
are garanty talaii dare.
age az tanzimat bashe recovery konam dorost mishe???
bebakhshid keyboard farsi nadaram.
اره.ولی خود اینتل تنطیمات دیفالت داره.رو آیکون intel hd graphics کلیک راست کن قسمت graphic properties برو به قسمت color enhancement.ولی اگه نشد برو گارانتی بگو اینجوریه.هر چند بعیده کاری کنند.ولی پر رو بازی درار.چون مشکل عادی ای نیست
اره.ولی خود اینتل تنطیمات دیفالت داره.رو آیکون intel hd graphics کلیک راست کن قسمت graphic properties برو به قسمت color enhancement.ولی اگه نشد برو گارانتی بگو اینجوریه.هر چند بعیده کاری کنند.ولی پر رو بازی درار.چون مشکل عادی ای نیست
همه ی این کارارو کردم. درست نشد. فرستادم گارانتی ببینم چی میشه. شانس مارو میبینی. یه ماه پیش هم یه گوشی arc s خریدم اونم خراب دراومد. اخرشم درست نشد.:37:
دوستانی که این مدل رو دارن میشه یه تستی بعد از بازی از دمای CPU و GPU بگیرن؟میترسم اینم مشکل داغ شدن بیش از حد رو داشته باشه
کیفیت مانیتورش چطوره؟زاویه دیدش خوبه؟
عجیبه توی نت حتی یه ریویو از این لپتاپ نیست حتی توی notebookreview هم هیچ بحثی ازش نیست آدم رو برای خرید به شک میندازه
بابا این وضعش خیلی خراب تر از اونیه که فکر میکردم روش میشه نیمرو پخت!!!
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها از این مدل تعریف کردند . حتما حواستون هست ولی برای همه که این عکس میبینند بگم بر اساس فارنهایت هست F
برای تبدیل عدد - 32 و تقسیم بر 1.8 = c سانتیگراد
برای من عجیبه چرا امار فروش اچ بی زیاده؟ فکر کنم برای گارانتی خوبش باشه هر چند همه اونور گارانتی درستی دارند
بیشترین دما 40 هست از 37 درجه بیشتره حالا نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه
میخاستم اچ بی بگیرما اینم رد شد:13:
دمای تاچبد نزدیکه 30 هست
کیبرد بین 38 تا 40
سمت راست جای استراحتمچ هست چی میگن نزدیکه 25
کلا کیبرد بخصوص چب hot
بچه ها از این مدل تعریف کردند . حتما حواستون هست ولی برای همه که این عکس میبینند بگم بر اساس فارنهایت هست F
برای تبدیل عدد - 32 و تقسیم بر 1.8 = c سانتیگراد
برای من عجیبه چرا امار فروش اچ بی زیاده؟ فکر کنم برای گارانتی خوبش باشه هر چند همه اونور گارانتی درستی دارند
بیشترین دما 40 هست از 37 درجه بیشتره حالا نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه
میخاستم اچ بی بگیرما اینم رد شد:13:
دمای تاچبد نزدیکه 30 هست
کیبرد بین 38 تا 40
سمت راست جای استراحتمچ هست چی میگن نزدیکه 25
کلا کیبرد بخصوص چب hot
دوست عزیز کولینگ این لپتاپ واقعا عالیه به نظر شما 40 زیاد هست؟!!!!:18:
تو استفاده معمولی دماش از 45 بالا تر نمیاد که واقعا عالیه
همه ی این کارارو کردم. درست نشد. فرستادم گارانتی ببینم چی میشه. شانس مارو میبینی. یه ماه پیش هم یه گوشی arc s خریدم اونم خراب دراومد. اخرشم درست نشد.:37:
ای بابا.عجب داستانیه ها.حالا دعا کن گارانتی قبول کنه مشکل رو.یعنی خیلی تو ذوق می زنه قرمزیش؟تا حالا نشنیدم کسی این مشکل رو داشته باشه.تو فرومهای خارجی که بری Hp به تعویض سریع دستگاههای معیوب معروفه.حتی اونهایی که طرفدار HP نیستند و می گن مشکل داره و ... اعتراف می کنند که بیشتر از کمپانیهای دیگه مسئولیت قبول می کنه و خیلی راحت و بی دردسر لپتاپ رو عوض می کنه بدون تعمیر.ولی خب اینجا ایرانه دیگه.نه به اجناس اعتباریه و گارانتی هم که کشک.امیدوارم حل بشه مشکلت
در ادامه گفتم که نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه؟
دما قطعات گفتید ؟ بعد بازی یا هر کاری که لبتاب داغ بشه باید کیبرد هم داغ بشه ؟
این دوستمون گفت نیمرو باید بخت نمی دونم چرا ؟ ولی لینکی که دادند سر سری خوندم حرف از مشکل دما بود
شما خودتون این دارید کیبرد داغ نمیشه ؟ مشکلی نداره؟ عکس بچه ها گذاشتند چرا بلوری درایوش یک سمتش یکم بایین تر بود در صورتی که تو سایت های خارجی سالم بود؟
نکنه تو ایران جنس های دست کاری شده میاد یا تعمیر شده؟
shahrooz_mot
16-09-2012, 00:37
دوستان قیمت روز 7000 چند هست؟؟؟؟
دوست عزیز کولینگ این لپتاپ واقعا عالیه به نظر شما 40 زیاد هست؟!!!!:18:
تو استفاده معمولی دماش از 45 بالا تر نمیاد که واقعا عالیه
برادر وقتی بدنش به 45 درجه میرسه ببین اون تو دیگه چه خبره!!! بدنش از مانیتور لپتاپای دیگه بیشتر داغ میکنه!
تو یه فرومی خوندم یارو 20 دیقه بازی کرده بود دمای cpu شده 101 درجه سانتی گراد!!! نوشته بود فرستادم گارانتی گفتن مشکلی نداره!!!
من که چیز بدی در مورد گرما تو اون لینک ندیدم.تازه گفته تحت بنچمارک این دماها ثبت شده و از صدای فن هم تعریف کرده که ازار دهنده نیست و تو بازی و ... دور فن خوب تنطیم می شه.یارو نمی دونم فازش چی بوده می گه تحت بنچمارک دمای cpu حول و حوش 50 بوده و این گرمه!!من که منظورش رو نفهمیدم چه جوری دمای 50 برای این cpu اونم تحت بنچمارک گرم محسوب می شه!اگه 50 باشه به نظرم واقعا عالیه.چون مال من تو بازی حتی تا 70 هم می ره.البته معمولا 60-65 ه با تنطیمات بالا.در ضمن تو Notebook check هم دمای این لپتاپ تقریبا مثل y580 بود و asus n56 چند درجه ای گرمتر از این دو بود.در ضمن یادتون نره بدنه این لپتاپ آلیا÷ آلومینیوم هست که هادی گرماست.نمی دونم چرا اصرار دارید بگید این لپتاپ گرمه!بل این gpu , cpu نباید انتظار داشت دما مثل لپتاپهای سطح پایین تر بشه.دمای 50 تو کارهای عادی برای i7 طبیعیه دیگه.i5 که نیست.مصرفش هم بالاتره.در ضمن خود طرف تو اون سایت گفته تو فرومهای خارجی بحثهای متفاوتی در مورد دما هست و بعشیها گفتند دماش زیاده که خود طرف گفته من با ازمایشم به همچین نتیجه ای نرسیدم.سمت چپ لپتاپ چون هم cpu هست وهم gpu مسلما موقع بازی گرم می شه.چون به اندازه کافی قوی هستند این cpu , gpu.در ضمن همه جا دمای خود قطعات اندازه گرفته می شه.نه دمای بدنه.می تونید با لپتاپهای دیگه تو سایتهای معتبر مقایسه کنید.بعد بگید گرمه یا نه.i7 sandy bridge که به گفته اینتل تا 100 درجه مشکل خاصی نداشت.زیادم حساس نباشید برا چند درجه
Reza_994
18-09-2012, 08:19
دوستان رنگ های مانیتور لپتاپ شما یخرده بی روح و مرده بنظر نمیرسه ؟ در مقایسه با لپ تاپ های دیگه بنظرم خیلی رنگش یجوریه ؟!!! یعنی سرده !!
music007
18-09-2012, 21:16
دوستان اگر کسی از این لبتاپ بدش میاد نباید اینجوری ازش بد تعریف کنه که حالا بین بعضی از دوستانی که این لبتاپ رو دارند یک مشکل صفحه قرمز رنگ یه وجود اومده که ایشالا حل شه قرار نیست یه بنچمارک دیدین یا هر چیزی اینقدر زود قضاوت کنین الان خود من همین لبتاپ رو دارم اما تا بحال به زنم به تخته هیچ مشکلی نداشتم اگر هم بوده مشکل نرم افزاری بوده نه سخت افزاری ..(درسته که به کیفیت اپل نمیرسه اما اگر میرسید هم ایا اینقدر ازش ایراد میگرفتین؟!!!!!!!!!!!
دوستان اگر کسی از این لبتاپ بدش میاد نباید اینجوری ازش بد تعریف کنه که حالا بین بعضی از دوستانی که این لبتاپ رو دارند یک مشکل صفحه قرمز رنگ یه وجود اومده که ایشالا حل شه قرار نیست یه بنچمارک دیدین یا هر چیزی اینقدر زود قضاوت کنین الان خود من همین لبتاپ رو دارم اما تا بحال به زنم به تخته هیچ مشکلی نداشتم اگر هم بوده مشکل نرم افزاری بوده نه سخت افزاری ..(درسته که به کیفیت اپل نمیرسه اما اگر میرسید هم ایا اینقدر ازش ایراد میگرفتین؟!!!!!!!!!!!
اتفاقا اگه واقعا مشکلی داشته باشه خب باید گفته شه که بقیه هم بفهمند.منتهی اگه مشکل باشه واقعا و درست اطلاع رسانی بشه.من خودم HP رو دوست دارم و خودم هم HP دارم.ولی کمپانی مال بابام نیست که بخوام الکی طرفداری کنم.خب مشکل داشته باشه باید همه بدونند که اشتباه نکنند.ولی بعضی از مشکلات الکی بود به نظرم مثل دما و ... .حد اقل تو ریویوها که از n56 خنکتره!
J.Naderiii
19-09-2012, 09:29
اتفاقا اگه واقعا مشکلی داشته باشه خب باید گفته شه که بقیه هم بفهمند.منتهی اگه مشکل باشه واقعا و درست اطلاع رسانی بشه.من خودم HP رو دوست دارم و خودم هم HP دارم.ولی کمپانی مال بابام نیست که بخوام الکی طرفداری کنم.خب مشکل داشته باشه باید همه بدونند که اشتباه نکنند.ولی بعضی از مشکلات الکی بود به نظرم مثل دما و ... .حد اقل تو ریویوها که از n56 خنکتره!
دقیقا من هم موافقم این تاپیک برای همین بحث ها شکل گرفته و باید نظرات بقیه رو اعم از خوب یا بد بدونیم.
با این که این مشکل قرمز بودن صفحه رو دارم ولی اگه برگردم به گذشته بازم همینو میخرم. البته سالمشو :31:
غیر از من کسی این مشکلو داشته؟؟؟؟
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 14:35
با این که این مشکل قرمز بودن صفحه رو دارم ولی اگه برگردم به گذشته بازم همینو میخرم. البته سالمشو :31:
واقعا این مدل عالیه حتی مشکل دارشم توپه ...
من فکر نمی کنم مشکل خیلی خاصی داشته باشی نمیشه واقعا مشکل رو کاملا سخت افزاری دونست ...
واقعا خیلی تعجب انگیزه اچ پی که تو مدل های 2011 و ...فوق العاده بوده بیاد تو مدل های 2012 که خیلی سرتره سوتی بده ...
تو همون تاپیک 6090 حتی یک مورد هم مشکل سخت افزاری نبوده با 500 صفحه ای که رفته جلو ..
سعی کن ببری نشون بدی و محکم مشکلو بیان کنی ....
باز هم دقیق تر مشکلو توضیح بده ببینیم چیکار باید کرد ...
مورد واقعا خاصی هست چون مورد مشابه نداشته ...
واقعا این مدل عالیه حتی مشکل دارشم توپه ...
من فکر نمی کنم مشکل خیلی خاصی داشته باشی نمیشه واقعا مشکل رو کاملا سخت افزاری دونست ...
واقعا خیلی تعجب انگیزه اچ پی که تو مدل های 2011 و ...فوق العاده بوده بیاد تو مدل های 2012 که خیلی سرتره سوتی بده ...
تو همون تاپیک 6090 حتی یک مورد هم مشکل سخت افزاری نبوده با 500 صفحه ای که رفته جلو ..
سعی کن ببری نشون بدی و محکم مشکلو بیان کنی ....
باز هم دقیق تر مشکلو توضیح بده ببینیم چیکار باید کرد ...
مورد واقعا خاصی هست چون مورد مشابه نداشته ...
چیز خاصی نیست که توضیح بدم. همونطور که گفتم مانیتورش متمایل به قرمزه. ریکاوری هم کردم درست نشد.:19: الان فرستادم گارانتی.شنیدم میگن اگه گارانتی طلایی باشه قطعه های معیوب رو عوض میکنن .درسته؟ اخه مال من طلاییه.:21:
شما تو فروم Hp مطرح کردی مشکلت رو؟البته بعیده پچ نرم افزاری یا چیزی داشته باشند.چون مشکل خاصیه.ولی پرسیدنش ضرر نداره.اینم ادرسش
برنامه hp support assisstant قسمت اخرش رو هم می تونی یه سری بزنی.خدمات انلاین داره احتمالا
راستی با گرافیک اینتل هم همین مشکل هست؟اگه نرم افزاری باشه مشکل با اپدیت درایور باید حل بشه.سخت افزاری باشه که هیچی
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 19:09
نه نیازی به ریکاوری نبود ...
نمی دونم چرا همیشه راحت ترین راه حل ها رو دوس داریم ...
باید حلش کرد نه این صورت رو پاک کرد یه جورایی ...
دقیقا کجای صفحه قرمز میشه ...
بعد از یه مدتی قرمز میشه یا نه از همون اول ؟
شدیده یا معمولی ؟
بله درسته اچ پی گارانتی رسمی نداره و ایران به حساب نمیاد تو سیستم ساپورتش اما گارانتی های خیلی خوبی داره تو ایران ...
حتما مشکل حل میشه ...
عوض کردن Screen هم خیلی راحته حتی کسی بلد باشه خودش می تونه به راحتی انجام بده ...
فقط از این تعجب می کنم که مشکلی داری بی سابقه ...
من احتمال میدم ضربه خورده باشه چون غیر ممکن مشکل داشته باشه و از کارخونه این طوری بیاد بیرون واقعا QC این کمپانی هایی در این سطح خیلی قویه اونم یه مشکل مثل صفحه که خیلی زود مشخص میشه حالا مثلا هارد باشه یه چیزی ...
تعجب می کنم چرا همون اول چک نکردی دقیقا ..شایدم چک کردی نمی دونم ...
خودم تو فروم hp تاپیک باز کردم کسی جواب نداد.
از همون اول قرمزه. کل صفحه قرمز میشه. اما شدتش بعضی وقتا زیاده بعضی وقتا هم کم.
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 19:34
یکم طول میکشه ج میدن ...
کی فرستادی گارانتی ؟
چی گفتن ؟
مشکل براشون قابل درک شد ؟
milad_gasemi
20-09-2012, 22:44
سلام دوستان...
ما واسه پسر خالمون رفتیم این لپ تاپ و خریدیم..از تبریز 2.700..که من خودم n55 sf دارم..وقتی کیفیت صفحه نمایش این دو رو با هم مقایسه میکنیم..کیفیت ایسوس خیلی بهتره..می خواستم ببینم که ماله شماها هم همینطوریه؟یا یه تنظیماتی میخواد؟یا اصلا همینطوریه؟چیکار کنیم؟این همه پول لپ تاپ دادیم..این کیفیت؟تو رو خدا کمکم کنید..پیکسل هاش در برابر ایسوس خیلی مشخصه...البته ایسوس +hd هستش و این لپ تاپ hd..کمکم کنید لطفا..
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 22:55
دوست عزیز شما چنان میگی انگار داری 206 رو با s500 مقایسه می کنی ...
عمرا اگه اسوس بهتر باشه ...
مگه یه صفحه چی هست که اچ پی بد باشه اسوس خوب باشه ...
صفحه های اچ پی ساخت سامسونگ هست و کیفیت بالایی داره ...
اچ پی تو صفخه عالیه نمی دونم چجوری میگی خوب نی ...
من خودم داشتم که میگم ...
هم خیلی با کیفیته هم رنگارو بسیاز زنده نشون میده ...
milad_gasemi
20-09-2012, 23:02
دوست عزیز شما چنان میگی انگار داری 206 رو با s500 مقایسه می کنی ...
عمرا اگه اسوس بهتر باشه ...
مگه یه صفحه چی هست که اچ پی بد باشه اسوس خوب باشه ...
صفحه های اچ پی ساخت سامسونگ هست و کیفیت بالایی داره ...
اچ پی تو صفخه عالیه نمی دونم چجوری میگی خوب نی ...
من خودم داشتم که میگم ...
هم خیلی با کیفیته هم رنگارو بسیاز زنده نشون میده ...
دوست عزیز من سر جنگ با کسی ندارم که!!!!
من فقط مشکلم رو گفتم کسی کمکم کنه...آخه این لپ تاپ رو من واسه پسر خالم خریدم...نمی خوام واسم بد بشه...به خدا راست میگم کیفیت صفحه نمایشش خیلی از ایسوس عقب تره یا ماله این اینطوریه!!!نمیدونم که...واسم یه راه حلی بگین..تو رو خدا...چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 23:08
مثلا چه طوریه ؟
رنگارو بد نشون میده / تاره / چیه ؟
آخه من خودم از مدل های 2011 داشتم واقعا از اسوس بهتر بود ...
با n55 هم کار کردم واقعا تاچ / کیبرد/ کولینگ و ...بی کیفیت داره ...
تاچش واقعا خیلی بده پلاستیکیه ...
این که شما گفتی با n55 مقایسه کردی خود n55 همچین لپ تاپ خوبی نیست که بخواد ملاک باشه ...
مدل های 2011 همه از صفحه های اچ پی راضی بودن نمی دونم 2012 چرا باید مثلا سوتی داده باشه ...
یه ذره عجیبه ...
کاستوم خریدی با جعبه خاکی ؟
این مدل خیلی پرتقاضا هست تو چند روز 400 تومن گرون شده ...
milad_gasemi
20-09-2012, 23:14
ببینین انگار یکم پیکسل ها رو بزرگتر نشون میده...من نمیگم ان 55 از این خوبه..گفتم صفحه اون خیلی با کیفیت تره..آره فقط توی یه جعبه خاکی رنگی بود..خودم فکر میکردم از نصب نشدن گرافیک باشه..که رفتم منیج و دیدم که نصبه...هیچ مشکل خاصی نداره..فقط این صفحه اش اعصابمو خورد کرده..به خدا 4 ساعت نیست که خریدیمش...از اسپیناس تبریز گرفتیمش..
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 23:21
کلا دیگه صفحه اسوس فقط خیلی روشنه وگرنه امتیاز خاصی نداره ...
رزولوشن رو گذاشتی روی 1366*768 ...
چک کن همین الان ...
درایور اینتل رو آپیدت کن یا بزار روی nvidia ببین فرقی می کنه ...
کلا میگم خرید کاستوم تو ایران زیاد درست نیست جعبه رسمی مطمئ تره ...
آخرشم اچ پی بد میشه این وسط سر کارای بعضی ایرانی ها ...
وگرنه شما یک مورد نمی بینی بگن صفحه سری 7000 مشکل داشت ...
یکی دوتا نیس که میلیون میلیون داره می فروشه ...
لپ تاپ دست خودته ؟
اگه این درایور رو نداری دانلود و نصب کن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*&DownloadType=Drivers
milad_gasemi
20-09-2012, 23:29
ببین صفحه شم روشن کردم..گذاشتم اخر..ولی مشکل تو شفافیت صفحه هستش...اینم الان زدم دانلود بشه...اجازه بدین نصب کنم نتیجه رو بهتون بگم..ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین..بازم معذرت اگه ناراحتتون کردم فقط می خواستم که این درست بشه..تنکس..
InsanelyCoolb0y
20-09-2012, 23:33
تنظیمات گرافیک اینتل رو دقیق چک کن ...
خواهش می کنم دوست من .
milad_gasemi
20-09-2012, 23:37
ببخشین یعنی چطوری تست کنم؟چی شو تست کنم؟
یکم طول میکشه ج میدن ...
کی فرستادی گارانتی ؟
چی گفتن ؟
مشکل براشون قابل درک شد ؟
خودم مستقیم نفرستادم. دادم مغازه ای که ازش خریده بودم فرستاد. فکر کنم دیروز یا پریروز رسیده تهران. شنبه زنگ میزنم میپرسم. به شما هم اطلاع میدم.
pc هم همین مشکل قرمز بودن صفحه رو پیدا کرده. وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه صفحه قرمزه. بعد درست میشه!!!
بعضی وقتا هم خود به خود قرمز میشه بعد درست میشه.
یعنی مشکل از چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ؟ چون هم تو لپ تاپ هم تو pc همین مشکلو دارم:19:
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 10:47
زنگ بزن دائما پیگیر باش بفهمن حساسی ...
مشکل عجیبیه هر جا می بینم دارن تعریف می کنن نمی دونم واسه شما چرا این طوری شد .کاستوم همینه دیگه تو ایران ...
اگر مثلا مدل 7030 می خریدی با جعبه مشکی و رسمی خود اچ پی عمرا این طوری نمیشد اما کاستوم معلوم نیست چجوی میاد که یا ضربه می خوره یا دستکاری میشه ...
یه چیزی فراتر از غیرممکنه لپ تاپ از کارخونه حالا هر برندی می خواد باشه معیوب بیاد بیرون ...
هر چی هست بعدش اتقاق می افته ...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 10:50
pc هم همین مشکل قرمز بودن صفحه رو پیدا کرده. وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه صفحه قرمزه. بعد درست میشه!!!
بعضی وقتا هم خود به خود قرمز میشه بعد درست میشه.
یعنی مشکل از چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ؟ چون هم تو لپ تاپ هم تو pc همین مشکلو دارم:19:
باورم نمیشه هم تو pc هم لپ تاپ ...
ببین میگم مشکلت عجیبه واسه اینه ...
این قرمز شدن صفحه رو من تاحالا تو هیچ جایی ندیدم تخیلی ترین برندها هم این مشکلو ندارن چه برسه به اچ پی که شاهزاده س ...
نمی دونم واقعا دلیلش چیه ...
ویروس آخه قرمز نمی کنه صفحه رو حالا یه آنتی ویروس قوی بزار چک کنه ببین چی میشه ...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 11:01
راستی یه چیزی شی magnetic نزدیکش نیست ؟
مثل آهنربا یا چمی دونم هرچیزی که magnet درست می کنه ؟
دوستان من این لپتاپ رو بیشتر از یه ماهه که دارم و باید بگم یکی از بهترین صفحه ها رو داره نه ماتی داره نه قرمزی نه هر چیز دیگه ای...
این رو گفتم میان کلام دوستان که هر کس که این لپتاپ رو نداره وقتی میاد تو این تاپیک و این نظرات رو می خونه با خودش فکر بدی در مورد این هیولا نکنه راستی صفحه این لپتاپ فکر کنم ساخت الجی و فلیپس هست...
دوستان باور کنید اغراق نمیکنم من خودک گوشیم صفحش سوپر امولد هست عمق رنگ مشکی تو این لپتاپ واقعا عالیه...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 12:00
دوستان من این لپتاپ رو بیشتر از یه ماهه که دارم و باید بگم یکی از بهترین صفحه ها رو داره نه ماتی داره نه قرمزی نه هر چیز دیگه ای...
این رو گفتم میان کلام دوستان که هر کس که این لپتاپ رو نداره وقتی میاد تو این تاپیک و این نظرات رو می خونه با خودش فکر بدی در مورد این هیولا نکنه راستی صفحه این لپتاپ فکر کنم ساخت الجی و فلیپس هست...
دوستان باور کنید اغراق نمیکنم من خودک گوشیم صفحش سوپر امولد هست عمق رنگ مشکی تو این لپتاپ واقعا عالیه...
دقیقا منم همینو میگم نمی دونم دوستمون چرا این مشکلو پیدا کرده آخه هم pc هم نوت بوک مگه میشه جفتش مثل هم یه مشکل داشته باشه ..
حتما یه چیزه مگنتیک اون اطراف هست این محتمل ترین حدسی هست که میشه زد ...
واقعا کیفیت رنگ و کنتراست اچ پی زیان زد هست بین لپ تاپ ها به خصوص FHD و Anti - Glare که اصلا جای حرف باقی نمی گذاره ...
راستی شما چه حالی کردی 2320 خریدی الان شده 2700 ...
فقط تقاضا و کمبود می تونه قیمت یک جنس رو انقدر افزایش بده وگرنه برندهای دیگه زیاد تغییر نکردن ...
دقیقا منم همینو میگم نمی دونم دوستمون چرا این مشکلو پیدا کرده آخه هم pc هم نوت بوک مگه میشه جفتش مثل هم یه مشکل داشته باشه ..
حتما یه چیزه مگنتیک اون اطراف هست این محتمل ترین حدسی هست که میشه زد ...
واقعا کیفیت رنگ و کنتراست اچ پی زیان زد هست بین لپ تاپ ها به خصوص FHD و Anti - Glare که اصلا جای حرف باقی نمی گذاره ...
راستی شما چه حالی کردی 2320 خریدی الان شده 2700 ...
فقط تقاضا و کمبود می تونه قیمت یک جنس رو انقدر افزایش بده وگرنه برندهای دیگه زیاد تغییر نکردن ...
اره خیلی عجیبه من احتمال میدم مشکل از یه نرم افزار باشه که رو هر دوسیستم نصب کردن و سازگاری نداره یا یه ویروس عجیب...
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه...
من مطمعن بودم اگه این لپتاپ جا بیوفته قیمتش وحشتناک بالا میکشه الان فکر کنم از n56vz هم بیشتر شده...
داداش من 2280 گرفتم :8:
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 12:23
آره منم گفته بودم به خیلی ها برین بخرین اونایی که نخریدن تازه متوجه شدن چقدر ضرر کردن تازه بدون صفحه FHD 2700 با FHD 3000T در میاد ...
اینم میشه از نرم افزار باشه باید بیاد ببینیم چی برداشته نصب کرده که مشکل پیدا کرده ...
زنگ بزن دائما پیگیر باش بفهمن حساسی ...
مشکل عجیبیه هر جا می بینم دارن تعریف می کنن نمی دونم واسه شما چرا این طوری شد .کاستوم همینه دیگه تو ایران ...
اگر مثلا مدل 7030 می خریدی با جعبه مشکی و رسمی خود اچ پی عمرا این طوری نمیشد اما کاستوم معلوم نیست چجوی میاد که یا ضربه می خوره یا دستکاری میشه ...
یه چیزی فراتر از غیرممکنه لپ تاپ از کارخونه حالا هر برندی می خواد باشه معیوب بیاد بیرون ...
هر چی هست بعدش اتقاق می افته ...
دیگه pc هم این مشکل رو پیدا کرده واقعا عجیبه!من هنگ کردم الان!احتمالا مشکل مشترک دارند.وسیله مغناطیسی نزدیک لپتاپ نیست که تداخلی چیزی بکنه؟اسپیکر قوی یا ...؟حتما با انتی ویروس اسکن کن.ولی بعیده ویروس همچین کاری بکنه.امیدوترم مشکل حل بشه.چیزی به ذهنم نمی رسه!
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 12:42
منم همینو گفتم امین جان بهترین حدس برای این مشکل نزدیک بودن به یک وسیله magnetic هست ...
باید دقیقا چک بشه ...
به نظرم زنگ بزنه تهران ببینه اونجا هم همین مشکل رو داره ...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 14:46
ببخشین یعنی چطوری تست کنم؟چی شو تست کنم؟
مشکل حل شد ؟
رزولوشن رو چک کردی روی 1366*768 باشه ؟
درایور ؟
همه میگن عالیه نمی دونم واسه شما چجوریه ...
milad_gasemi
21-09-2012, 14:51
همون درایوری که گفتین رو نصب کردم..ولی بازم درست نشد..رزولیشنم بررسی کردم رو 1366*768 هستش..
تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدخ بودم..حتی به خاطر این لپ تاپ از n56vz گذشتیم..ولی الان صفحش ناراحتم میکنه..چه جوری بگم..صفحش مثل اینه که من تو n55 رزولیشن رو پایین بیارم..اینطوری میشه...یکی کمکم کنه..
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 15:01
چی بگم واقعا از طرفی خیلی لپ تاپ عالی هست از طرفی هم این مشکل رو میگی داره ...
الان لپ تاپ پیش خودته یا پسرخاله ت میگه مشکل داره ؟
ببر پیش فروشنده بگو این جوریه ببین چی میگه ...
این طور که میگی یعنی مثلا آیکون ها بزرگتر نشون داده میشن دیگه چون انگار رزولوشن پایینه . آره ؟
فعلا بهترین کار اینه که ببری نشون بدی ...
شایدم از ویندوز باشه ...
همه چی ممکنه حتی اون دلیلی که می تونه احمقانه هم به نظر برسه ممکنه ...
milad_gasemi
21-09-2012, 15:15
نه پیشمه..گفتم بذار بمونه پیشه من...زنگ زدم به فروشنده گفت شنبه بیارین..ببینم چشه...آره آیکونا یکم بزرگتر نشون داده میشن...یه فیلم نگاه کردیم انگار رنگها مصنوعی بودن..اصلا طبیعی به نظر نمیرسیدن..ولی خدا وکیلی بتلفیلد 3 رو تو های اجرا کردم خیلی یاحال بود..از طرفی خیلی چشمو گرفت از طرفی این مشکل دلمو میزنه...ممنون که راهنماییم کردین...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 15:18
بتلفیلد که می بلعه انقدر گرافیکش قویه ...
عظمت بتل رو تو سینگل نمی تونی ببینی باید لایو بزنی تا ببینی شاهکار چیه ...
به نظر من دی وی دی های بک آپ رو بگیر بعد ویندوز رو عوض کن ...
اگر آیکون ها درشته یعنی رزولوشن پایینه اما میگی که رزولوشن رو همون 1366*768 هست ...
تغییرش بده ببین چه طوری میشه ولی ویندوز رو حتما عوض کن همین امروز ...
music007
21-09-2012, 15:22
دوست عزیز من سر جنگ با کسی ندارم که!!!!
من فقط مشکلم رو گفتم کسی کمکم کنه...آخه این لپ تاپ رو من واسه پسر خالم خریدم...نمی خوام واسم بد بشه...به خدا راست میگم کیفیت صفحه نمایشش خیلی از ایسوس عقب تره یا ماله این اینطوریه!!!نمیدونم که...واسم یه راه حلی بگین..تو رو خدا...چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟
l من طی همون چند روزی که خریدم چند تا فیلم با کیفت 720 روش دیدم با ال سی دی کامپیوترم مقایسه کردم و چند تا چیز دیگر(ایپد نیو) دیدم هم صفحه روشن تره هم فیلم با کیفت بیشتری اما از ایپد نیو کمی پایین تر(شاید هم بیشتر البته رزولوشن صفحه ایپد یه چیز دیگست و رتینا) ای کاش اچ پی هم رتینا بود صفحه اش چی میشد:19:
milad_gasemi
21-09-2012, 15:25
اوکی..ممنون فردا که بک آپ رو گرفتم همین کار رو میکنم .دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین..تنکس..
music007
21-09-2012, 15:26
باورم نمیشه هم تو pc هم لپ تاپ ...
ببین میگم مشکلت عجیبه واسه اینه ...
این قرمز شدن صفحه رو من تاحالا تو هیچ جایی ندیدم تخیلی ترین برندها هم این مشکلو ندارن چه برسه به اچ پی که شاهزاده س ...
نمی دونم واقعا دلیلش چیه ...
ویروس آخه قرمز نمی کنه صفحه رو حالا یه آنتی ویروس قوی بزار چک کنه ببین چی میشه ...
دوستان من یکبار ال سی دی کامپیوترم اینجوری شده بود (فکر کنم گرافیکم چیزیش شده بود یا یه ویروس بود اما بعد از چند بار ویروس کشی و ریختن ویندوز درست شد (البته این برا چند سال پیش بودا الان سیستمم رو عوض کردم)
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 15:27
l من طی همون چند روزی که خریدم چند تا فیلم با کیفت 720 روش دیدم با ال سی دی کامپیوترم مقایسه کردم و چند تا چیز دیگر(ایپد نیو) دیدم هم صفحه روشن تره هم فیلم با کیفت بیشتری اما از ایپد نیو کمی پایین تر(شاید هم بیشتر البته رزولوشن صفحه ایپد یه چیز دیگست و رتینا) ای کاش اچ پی هم رتینا بود صفحه اش چی میشد:19:
آره منم میگم که خیلی عالیه ...
من احتمال زیاد میدم از ویندوز باشه یا این که تنظیمات درست نیست ...
به نظرم ویندوز رو عوض کن اگه مشکل بود خیالت راحت باشه که نرم افزرای نیسم و دیگه یه فکر جدی براش بکنن نه این که گارانتی بگه نرم افزاریه شما بگی سخت افزاریه ...
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 15:32
در حال حاضر بهترین کار عوض کردن ویندوز هست ...
راستی از پوشه SWSetup تو فولدر C کپی بگیر چون تمام درایورها اونجاست ...
پاک شه خیلی هاش حتی تو سایت اچ پی هم نیست ...
زود عوض کن خبر بده نزار برای فردا ...
music007
21-09-2012, 15:35
نه پیشمه..گفتم بذار بمونه پیشه من...زنگ زدم به فروشنده گفت شنبه بیارین..ببینم چشه...آره آیکونا یکم بزرگتر نشون داده میشن...یه فیلم نگاه کردیم انگار رنگها مصنوعی بودن..اصلا طبیعی به نظر نمیرسیدن..ولی خدا وکیلی بتلفیلد 3 رو تو های اجرا کردم خیلی یاحال بود..از طرفی خیلی چشمو گرفت از طرفی این مشکل دلمو میزنه...ممنون که راهنماییم کردین...
برای کوچکتر کردن ایکون ها با موس کلیک راست کن بعد برو توی Personalize سمت چپ در پایین کادر صفحه Display اگه روی مدیوم بزار اسمالر یک بار لاگ اف کن ..
برای شفافیتت هم باید یکبار رنگ صفحه خودت رو کالیبره کنی ( به احتمال 90% باید درست شه ...)
باز همه ی اینکار را رو بکن بعد توی همون صفحه سمت چپ نوشته Calibrate color روش کلیک کن بعد باید تا اخرش پیش بری تا درست شه بعدشم یکبار ریستارت کن ..
اگه درست نشد دیگه ببر گارانتی ..(ایشالا درست شه)
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 15:43
نه منظور از کوچک بودن آیکون رزولوشن بود نه از طریق View ...
یه حسی دارم که میگه ویندوز عوض شه درست میشه نمی دونم چرا ...
music007
21-09-2012, 15:56
نه منظور از کوچک بودن آیکون رزولوشن بود نه از طریق View ...
یه حسی دارم که میگه ویندوز عوض شه درست میشه نمی دونم چرا ...
خوب حالا یکبار هم کالیبره کردن هم امتحان کنه شاید درست شه ..منم یکبار این اتفاق برام اتفاق افتاد با ویندوز ریختن درست شد(گفتم یکبار توی چند پست قبلی)
music007
21-09-2012, 15:59
کی الان حوصله داره بره ویندوز بریزه تازه مدرسه هم شروع شده من غمم گرفته..
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 16:21
لپ تاپ نو کالیبره نمی خواد فقط باید تنظیمات رو دقیق چک کنه ...
اصلا کارنکرده که بخواد مثلا با کالبیره کردن ترتیب رنگ ها و کیفیتشون درست بشه ...
دیشب خریده ...
سلام
dooni عزیز که گفتید صفحه قرمزه بعد گفتید سیستم دیگه هم این طور شد مدل مانیتور و برندش چیه؟راه ساده امکانش هست مانیتور به سیستم دیگه یا کنسول بازی چیزی وصل کنید ببینید قرمز میشه؟ اگه سالم بود انشا... good for you اگه نه امکانش هست هارد فرمت کنید از اول بارتیشن ببندید ببینید
شک دارم ویروس باشه معمولا باید اطلاعات هارد چیزیش بشه خودتون استادید وقتی فرمت کردید فلش و هارد اکسترنال و این جور چیزا وصل نکنید که اونها هم الوده
این کار انجام بدید لبتابتون هم معلوم میشه مشکل از چیه
milad_ghasemi عزیز شما حرفی از قرمزی صفحه نزدید فقط گفتید کیفیتش یجوریه درسته؟ موقع خرید تست کردید مشکلی نبود؟ باید همون روز میبردید به فروشنده می گفتید
خودمم خیلی ناراحت میشم بچه ها میگن مشکل بیش اومده تو این وضعیت کم بولی نیس بعد جنس مشکل دار مگر اینکه بول خرد باشه برای ادم:5:
درست شد بگید happy بشیم:12:
سلام
فکر نکنم به خاطر وجود شی مغناطیسی باشه. بردم مغازه پیش فروشنده اونجا هم همینطوری بود.
همونجا از اول پارتیشن بندی کرد ریکاوری هم کرد بازم درست نشد.
یکم عادت کردم. تو این تابستون لپ تاپ بابام موبایل خودم تلویزیون و حالا هم لپ تاپم خراب شدن.:18::31::37:
InsanelyCoolb0y
21-09-2012, 19:46
گارانتی گفته کی تحویل میده ؟
زنگ نزدی ببینی تایید کردن مشکلو یا نه ؟
سلام
فکر نکنم به خاطر وجود شی مغناطیسی باشه. بردم مغازه پیش فروشنده اونجا هم همینطوری بود.
همونجا از اول پارتیشن بندی کرد ریکاوری هم کرد بازم درست نشد.
یکم عادت کردم. تو این تابستون لپ تاپ بابام موبایل خودم تلویزیون و حالا هم لپ تاپم خراب شدن.:18::31::37:
سیستم خونگی شما به مانیتور وصل کردی یا یک تی وی گرفتی به این وصل کردی؟ مانیتور جدا تست کردید مثلا به وسیله دیگه وصل کنید تست بگیرید؟
برق شما نوسانی مشکلی اتصالی چیزی نداره :9:
مغناطیسی که بچه ها میگن باید خیلی قوی باشه اون وسیله مثلا اهنربا که اثر بزاره وسیله خراب میکنه نه اینکه اهنربا دیگه دور بزارید اون وسیله شما درست بشه
milad_gasemi
21-09-2012, 20:50
با تشکر از همه عزیزان این تایپیک که خیلی صمیمانه آدمو راهنمایی میکنن..ممنون از لطف همتون....
با خوده فروشنده تماس گرفتیم گفتش فردا صبح بیارین نگاش کنم..گقت چیزی رو تغییر ندین...انشالله که مشکل سخت افزاری نداشته باشه..اگه سخت افزار باشه بدبخت میشم..
سیستم خونگی شما به مانیتور وصل کردی یا یک تی وی گرفتی به این وصل کردی؟ مانیتور جدا تست کردید مثلا به وسیله دیگه وصل کنید تست بگیرید؟
برق شما نوسانی مشکلی اتصالی چیزی نداره :9:
مغناطیسی که بچه ها میگن باید خیلی قوی باشه اون وسیله مثلا اهنربا که اثر بزاره وسیله خراب میکنه نه اینکه اهنربا دیگه دور بزارید اون وسیله شما درست بشه
چون همیشه قرمز نیست تست کردن مانیتور چیزیو معلوم نمیکنه. مثلا میبینی دو روز هیچ مشکلی نداری بعد مانیتور قرمز میشه تا دوساعت درست میشه.
چون همیشه قرمز نیست تست کردن مانیتور چیزیو معلوم نمیکنه. مثلا میبینی دو روز هیچ مشکلی نداری بعد مانیتور قرمز میشه تا دوساعت درست میشه.
دوست عزیز
بنده هم همین مشکل رو البته تو یه لپ تاپ دیگه داشتم. مشکل من بخاطر همین مغناطیس بود. از این محافظ ها داشتم، گذاشته بودمش کنار لپ تاپ، اینجوری شده بود. برا من یه بار گذاشتمش اونور لپ تاپ، بعد هم حذفش کردم و یه بار خاموش روشن درست شد. شما هم بگرد دنبال یه شی مغناطیسی دورو اطرافت.
Alireza.M1731
22-09-2012, 09:39
سلام. من میخوام یه مدل از اچ پی با کانفیگ زیر بخرم:
منتها یه مدل دیگه هم هست از سری 6000 که مشخصاتشون تقریبا مثل همه با این تفاوت که سری 700 خیلی گرونتره(نزدیکه 250 تومن)
خوب حالا سوالات من ایناست:
کارت گرافیک 630 انویدیا رو چطوری ارزیابی میکنید؟
بزرگترین تفاوتهای سری 7000 و 6000 تو چیه؟
راستی اچپی رو از کجا بگیرم وبا چه گارانتی بگیرم؟
کیفیت نمایشگر این مدل چجوریاس؟
کلا ممنون میشم اگه چند تا از نکات همنگام خرید رو هم ذکر کنید.
InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 10:16
سلاااااااااااام.
این پست رو نباید اینچا می گذاشتی و باید تو قسمت مشاوره تاپیک میزدی ...
اول از همه بودجه این مهم ترین چیزه در حال حاضر ...
این مدل که گذاشتی کانفیگ رسمی و کارخونه ای خود اچ پی هست و جزء مدل های سفارشی که کانفیگ بالا دارن قرار نمی گیره ...
اچ پی امسال مدل های رسمی رو برای پارت خاورمیانه با 630 زده و برای کانفیگ بالاتر باید حتما کاستوم سفارش رو انجام داد از اونجایی هم که ما تو مملکت اسلام هستیم تحریم هستیم و نمی تونیم این کار رو انجام بدیم پس سخت تر گیر میاد اما میاد ...
1. 630 عالیه ولی برای کاربری متوسط گرافیکی نه High - end ...
175 دلار هم با 650 فرق قیمتی داره ...
2. تفاوت زمین تا زیرزمین هست ...از طراحی 7000 که بی نهایت عالی هست تا کانفیگ بالا و امکانات و ویژگی های بسیار بالاتر 7000 ...
از هر جایی می تونی بگیری جزء پایتخت که من اصلا پیشنهاد نمی دم ...
برو فروشگاه ایران دیتا در پاساژ پارسیان ...
کیفیتش که واقعا عالیه به خصوص کنتراست و کیفیت رنگ ها چون BrightView داره اما اگر پست های قبلی رو بخونی یه سری مشکلات بوده که واقعا به نظر من دلیلش به اچ پی برنمی گرده و دلایلش هنوز ناشناخته ست ...
ضمنا کاربری رو هم بگو شاید بهتر باشه از 6000 برداری ...
این فروشگاه که گفتم کارش عالیه و بنداز نیستن ...
تاحالا خودم 5 تا اچ پی ازش خریدم همشون عالی بودن ...
همه چیز رو چک کن به خصوص اول مونیتور - تاچ و کیبرد ( دکمه هاشو تک تک چک کن ) - وایرلس و بلوتوث - لولا - باطری که لق نباشه - دقت هم کن hp Seals یعنی مهر و موم اچ پی روش باز نشده باشه ...
اچ پی خرید خوبی میشه برات مطمئن باش ...
Alireza.M1731
22-09-2012, 12:24
مرسی. ولی یه سوال رو جواب ندادی:
اچپی رو با چه گارانتی باید بگیرم؟
ایران اچپی چطوره؟
اصلا اچپی گارانتی درست حسابی داره تو ایران؟
راستی 630 برای استفاده تو نرم افزارهای رشته معماری چطوریاس؟
InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 12:40
ببینید همون طور که گفتم اچ پی چون تو ایران گارانتی رسمی ( یعنی این که تو سایت اچ پی ثبت شده باشه و ایران رو جزء کشور حساب کرده باشن ) نداره واقعا گیر آوردن کانفیگ های مختلف و بسیار متنوعش سخته اما شرکت هایی هستن مثل ایران اچ پی که دقیقا مثل گارانتی رسمی عمل می کنن و از این احاظ مشکلی ندارن و بسیار هم حرفه ای هستن ...
نه به نظر من گارانتی ایران اچ پی نگیر چون گرونه الکی از همین گارانتی های شرکتی مثل سریر و ...بگیر که ساپورت خیلی خوبی هم دارن ...
مهم اینه لپ تاپ سالم باشه گارانتی هم بخری می بینی که در اکثر مواقعا اصلا فرقی با هم ندارن چون مگه مثلا ایران اچ پی چیکار می خواد بکنه برای شما فوقش فکر کن هاردت خراب شه برات عوض می کنه سریر هم عوض می کنه ...
کلا گارانتی درست تو ایران نیست حتی رسمی ...
630 بسیار گرافیک خوبی هست اما مخصوص گیم نیست برای نرم افزارها و حتی گیم با تنظیمات متوسط عالیه ...
الان کدوم مدل مد نظرت هست ؟ 7030 یا ....؟
music007
22-09-2012, 14:55
با تشکر از همه عزیزان این تایپیک که خیلی صمیمانه آدمو راهنمایی میکنن..ممنون از لطف همتون....
با خوده فروشنده تماس گرفتیم گفتش فردا صبح بیارین نگاش کنم..گقت چیزی رو تغییر ندین...انشالله که مشکل سخت افزاری نداشته باشه..اگه سخت افزار باشه بدبخت میشم..
ایشالا درست شه..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.