ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرف داران HP DV6T-7000

صفحه ها : 1 [2] 3

music007
22-09-2012, 14:56
سلاااااااااااام.
این پست رو نباید اینچا می گذاشتی و باید تو قسمت مشاوره تاپیک میزدی ...
اول از همه بودجه این مهم ترین چیزه در حال حاضر ...
این مدل که گذاشتی کانفیگ رسمی و کارخونه ای خود اچ پی هست و جزء مدل های سفارشی که کانفیگ بالا دارن قرار نمی گیره ...
اچ پی امسال مدل های رسمی رو برای پارت خاورمیانه با 630 زده و برای کانفیگ بالاتر باید حتما کاستوم سفارش رو انجام داد از اونجایی هم که ما تو مملکت اسلام هستیم تحریم هستیم و نمی تونیم این کار رو انجام بدیم پس سخت تر گیر میاد اما میاد ...
1. 630 عالیه ولی برای کاربری متوسط گرافیکی نه High - end ...
175 دلار هم با 650 فرق قیمتی داره ...
2. تفاوت زمین تا زیرزمین هست ...از طراحی 7000 که بی نهایت عالی هست تا کانفیگ بالا و امکانات و ویژگی های بسیار بالاتر 7000 ...
از هر جایی می تونی بگیری جزء پایتخت که من اصلا پیشنهاد نمی دم ...
برو فروشگاه ایران دیتا در پاساژ پارسیان ...
کیفیتش که واقعا عالیه به خصوص کنتراست و کیفیت رنگ ها چون BrightView داره اما اگر پست های قبلی رو بخونی یه سری مشکلات بوده که واقعا به نظر من دلیلش به اچ پی برنمی گرده و دلایلش هنوز ناشناخته ست ...
ضمنا کاربری رو هم بگو شاید بهتر باشه از 6000 برداری ...
این فروشگاه که گفتم کارش عالیه و بنداز نیستن ...
تاحالا خودم 5 تا اچ پی ازش خریدم همشون عالی بودن ...
همه چیز رو چک کن به خصوص اول مونیتور - تاچ و کیبرد ( دکمه هاشو تک تک چک کن ) - وایرلس و بلوتوث - لولا - باطری که لق نباشه - دقت هم کن hp Seals یعنی مهر و موم اچ پی روش باز نشده باشه ...
اچ پی خرید خوبی میشه برات مطمئن باش ...

چرا از پایتخت نمیخری میشه بگی دلیلشو ...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 15:10
پایتخت گرون تره حداقل 70 - 60 ...
فروشنده هاش بندازن ( دیگه برام کاملا مشخصه البته نه همشون ) ..
شما درسته خودت از پاتخت خریدی اما این که دلیل بر بهترین جا برای خرید بودن نمی شه ...
پارسیان - ایران - رضا خیلی بهتره ...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 15:11
شنبه همه چیز معلوم میشه.

خبری نشد ؟

music007
22-09-2012, 15:15
پایتخت گرون تره حداقل 70 - 60 ...
فروشنده هاش بندازن ( دیگه برام کاملا مشخصه البته نه همشون ) ..
شما درسته خودت از پاتخت خریدی اما این که دلیل بر بهترین جا برای خرید بودن نمی شه ...
پارسیان - ایران - رضا خیلی بهتره ...

یه سوال شما چند خریدی با چه کانفیگی؟ اگه میشه دقیق بگین ..م:12:منون

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 15:18
نه من نخریدم 7000 رو ...
به دوستمون گفتم از پایتخت نخر ...
من نوت بوک های دیگه اچ پی واسه دوستام خریدم ...
تا عید از سری 6000 داشتم الان مک دارم ...

dooni
22-09-2012, 17:52
خبری نشد ؟
همین الان زنگ زدم فروشنده گفت ایرادشو پیدا کردن. فردا درست میکنن. مطمئن نبود ولی میگفت به احتمال قوی ایراد از مانیتور بوده.
وقتی رسید دستم بهتون خبر میدم.:31:

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 18:13
همین الان زنگ زدم فروشنده گفت ایرادشو پیدا کردن. فردا درست میکنن. مطمئن نبود ولی میگفت به احتمال قوی ایراد از مانیتور بوده.
وقتی رسید دستم بهتون خبر میدم.:31:

خوشحالم .
دقیق بپرس چی بوده و چرا اینطوری شده ...
بگو ممکن بر اثر فشار بوده باشه یا شی magnetic نزدیک دستگاه ؟

milad_gasemi
22-09-2012, 18:48
دوستان عزیز من امروز بردم پیش فروشنده...گفت عادیه همینطوری میشه..یه وایو و دل و لنوو نشونم داد که اونا هم اچ دی بودن...راست میگفت همشون همینطوری پیکسل ها رو بزرگتر نشون میدادن...ولی بنده خدا اوایل اونقدر از ایسوس بد تعریف کرده بود که من با آوردن لپ تاپ خودم شرمنده شد و گفت آره صفجه این بهتره تره(n55)..حالا میشه یکی از شماها عکسی با حجم واقعی از دسکتاپتون بگیرین و بذارین اینجا من مقایسه ای بکنم؟

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 19:25
خوب خوشحالم چیز مهمی نبوده ...
نمی دونم شما دقیقا از این اسوس چی دیدین چون منم باهاش کار کردم واقعا برتری نداره به نظر خودم در مقایسه با dv6 6000 واقعا همشون مثل همن تو این سطح ...
منم زمانی که از سری 6000 داشتم واقعا نتونستم پیکسل ها رو به وضوح ببینم چون اصلا معلوم نبود حالا چجوری ممکن تو 7000 این طوری باشه در حالی که باید بهتر باشه ؟ نمی دونم خودمم ..
شاید حساسیت زیادی داری وگرنه به نظر من خیلی عالیه ...

milad_gasemi
22-09-2012, 20:56
آره فروشندهه گفت خیلی حساسی...گفت دیگه فوق hd همین میشه...میشه شما یه عکسی از دسکتاپتون بذارین؟بدونه اینکه سایزشو تغییر بدین؟

music007
22-09-2012, 21:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin666
22-09-2012, 22:08
دوستان عزیز من امروز بردم پیش فروشنده...گفت عادیه همینطوری میشه..یه وایو و دل و لنوو نشونم داد که اونا هم اچ دی بودن...راست میگفت همشون همینطوری پیکسل ها رو بزرگتر نشون میدادن...ولی بنده خدا اوایل اونقدر از ایسوس بد تعریف کرده بود که من با آوردن لپ تاپ خودم شرمنده شد و گفت آره صفجه این بهتره تره(n55)..حالا میشه یکی از شماها عکسی با حجم واقعی از دسکتاپتون بگیرین و بذارین اینجا من مقایسه ای بکنم؟
خب به سلامتی مظکلی نبود.راستی من نفهمیدم صفحه N55 بهتره از 7000؟فول اچ دیش یا معمولی؟
در ضمن اگه قبلا با fhd کار کردید مسلما ایکونهای hd اینجوری به نظر میان تا عادت کنی.مسلما بزرگتر از Fhd می شن د اینجوری به نظر میان

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 22:16
آره فروشندهه گفت خیلی حساسی...گفت دیگه فوق hd همین میشه...میشه شما یه عکسی از دسکتاپتون بذارین؟بدونه اینکه سایزشو تغییر بدین؟

شما یه عکس بزار ببینیم من ویندوز ندارم رو سیستمم لاین نصبه ...

milad_gasemi
22-09-2012, 22:21
خب به سلامتی مظکلی نبود.راستی من نفهمیدم صفحه N55 بهتره از 7000؟فول اچ دیش یا معمولی؟
در ضمن اگه قبلا با fhd کار کردید مسلما ایکونهای hd اینجوری به نظر میان تا عادت کنی.مسلما بزرگتر از Fhd می شن د اینجوری به نظر میان
ممنون...آره n55 پلاسما اچ دی بود..ولی اچ پی فقط اچ دی بود...هم یکم نوشته ها غیر عادی به نظر میرسید هم آیکون ها رنگشون سرد به نظر میرسه و بی کیفیت...دوست عزیز شما راست میگین شاید من زیاد با +hd کار کردم اینطور به نظرم میرسه...ولی خدایش صداش از ان 55 که روی صدا خیلی مانوور داده بود با کیفیت تر بود...یکمی ولومش پایین بود ولی کیفیتش خیلی خوب بود...سرعت بالا اومدنش از ان 55 خوبتر بود...فقط به نظر من صفحش کم آورد..بقیه مواردش عالیه..من به همه دوستان توصیه میکنم اگه قصد خرید این لپ تاپ رو دارن فول اچ دی شو تهیه کنن...اونوقت دیگه چی میشه!!!!

milad_gasemi
22-09-2012, 22:23
نه کیفیت این عکس بهتره...ماله پسر خالم اینطوری نیست....

milad_gasemi
22-09-2012, 22:25
شما یه عکس بزار ببینیم من ویندوز ندارم رو سیستمم لاین نصبه ...
امروز برد شهرستان...فهمید که صفحش ایراد نداره بال در آورد و از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه!!!حالا که این عکس و دیدم بازم نظرم عوض شد...یه ایرادی داره...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 22:27
آخ آخ نگو دلم لک زده واسه Beats ...
واقعا کیفیت موزیک رو با hp و Beats میشه فهمید ..
تو سری 6 که عالی بود تو 7 دیگه انفجاره نوره الان آقا ظهور می کنه !
میلاد عزیز ناراحت نشیا ولی n55 اصلا به حساب نمیاد تو کیفیت صدا ولی صداش بیشتره که امتیازی محسوب نمیشه ...
صفحه ش هم به نظرم عالیه ...
من 8 تا ریویو دیدم ازش با صفحه HD و FHD Anti -Glare که واقعا عالی بود ...
می دونی چرا اینطوری شد چون کاستومه ...
این کاستوما معلوم نیست چجوریه ...
اگه جعبه رسمی بود 1 % تین طور نمیشه ...
البته واقعا فرقی نداره اما من این احساسو کمی دارم ...

milad_gasemi
22-09-2012, 22:33
خوب جعبش رسمی دیگه...یه قوطی خاکی بود که روش غلامت بیتس و داشت..مگه غیر از اینه؟

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 22:34
خودش چیزی نمی گفت که چرا این طوریه ؟
منم حس می کنم یه مشکلی هست کاش محکم تر به فروشنده می گفته تعارف نباید میکردی که به نظرم کردی ...
می گفتم 20 تا عین این دیدم ولی این طوری نبود ...
برو باز بهش بگو باید ببره گارانتی چک بشه فروشنده که شوته چیزی نمی فهمه ...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 22:35
نه کاستوم یعنی مدل هایی مثل همینی که گرفتی که گرافیک 650 و ...داره رسمی نیست و کانفیگ کارخونه ای حسا ب نمیشه ...
کانفیگ شخص حساب میشه و جعبه خاکی داره کانفیگ رسمی جعبه مشکی داره و مارک Beats خورده کنارش گوشه پایین ...

milad_gasemi
22-09-2012, 22:42
خودش چیزی نمی گفت که چرا این طوریه ؟
منم حس می کنم یه مشکلی هست کاش محکم تر به فروشنده می گفته تعارف نباید میکردی که به نظرم کردی ...
می گفتم 20 تا عین این دیدم ولی این طوری نبود ...
برو باز بهش بگو باید ببره گارانتی چک بشه فروشنده که شوته چیزی نمی فهمه ...
آخه میاره با لپ تاپای دیگه مقایسه میکنه...میبینیم آره مثله همینه...تونوقت میگه عیبی نداره درسته...منم گفتم آخه 2.700 پول لپ تاپ دادیم این صفحه!!!!!؟؟؟؟میگه اونوقت باید 4 تومن بدی به لپ تاپ همه چیزش عالی باشه...وقتی حرف n56 میزدم پیشش کم میاورد..گفتم اینم مثله همین کانفیگ رو داره پس چرا هم قیمتن و کیفیت صفحش اینطوری نیست؟؟؟؟جواب نداره میگه اون فول اچ دی هستش...آدمو دیونه میکنن...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 22:48
این که فروشنده های دیوایس های الکترونیک تو ایران واقعا فاجعه هستن اکثرشون شکی نیست اما خودت هم خیلی جدی تر باهاش رفتار میکردی ...
ببین لپ تاپ های تو این رنج همه مثل هم هستن فقط دیزاین هاشون فرق داره و سر همین چیزا هست که یکی خیلی پرفروش میشه یکی کم فروش ...
این یه مشکلی داره وگرنه اسوس قطعا سرتر نیست ...
آخه چیزی نیست که اسوس بخواد سرباشه یا نباشه یه صفحه عادی هست که یا ساخت ال جی هست یا سامسونگ ...
نه چرت گفته 4 تومن ...
باور کن اچ پی همه جوره سرتره اصلا ناراحت نباش که مثلا چرا این طوری شد باز برو بهش بگو و بگو باید بره گارانتی نمی خوام تو نظر بدی ...
فرق اسوس با اچ پی مثل دوتا دختر تایوانی و بلوند آمریکایی هست که میدونی چقدر اختلاف دارن ...

milad_gasemi
22-09-2012, 22:57
قرار شده شنبه هفته آینده کسپراسکای 2013 بیاره(60 تومن یکساله)اونوقت ازش شاکی میشم که الا و بلا باید بره گارانتی...اوکی ...تنکس...

InsanelyCoolb0y
22-09-2012, 23:02
آره نزار توجیه کنه بگو من گارانتی دار گرفتم و حق دارم که ازت بخوام دستگاه رو ببری فقط برای چک گارانتی نظر بده همین ...
اصلا شل نباش تو این موارد که رفته تو آستینت ..

amin666
23-09-2012, 00:53
کلا asus همیشه صفحه نمایشهای خوبی داشتته.ولی خب hd+ هم تعداد پیکسلهاش مسلما تاثیر داره تو کیفیت ایکونها و بزرگی و کوچکی.حدود 400هزار تا پیکسل بیشتر داره!در هر صورت Hd رو با hd مقایسه کن.مثلا با لنوو y580 و ... .Y580 تو رده خودش یکی از بهترین صفحه ها رو داره تو ریویوها.البته بعید می دونم به پای n56 برسه.ولی صفحه 7000 تو ریویوها خیلی نزدیک y580 بوده که البته رنگهای Y580 یه مقدار جزیی می گن بهتره.اونم نه خیلی.ولی همه از صفحه فول اچ دی 7000 اظهار شگفتی کرده بودند تو ریویوها و گفتند که واقعا فوق العاده ست.اگه همونجا می تونستی دوتا 7000 رو با هم مقایسه کنی عالی می شد.ولی باز بهش بگو با چند تا لپتاپ hd دیگه مقایسه کنه ببینه چطوره
در کل این پنلهای لپتاپها تو این رنج اکثرا مثل هم هستند و مال برندهای مشترکی هستند معمولا.مثلا ایسوس معمولا با َAOU همکاری می کنه.البته مال N56 اگه اشتباه نکنم sec هست.مال من هم که 6070 دارم sec هست..البته مدلها کمی فرق داره.منظورم اینه که خیلی نباید فرق داشته باشند با هم.فرق اینها بیشتر با پنلهای ips ه که رو لپتاپهای اپل هست یا بعضی سونی ها و Hp سری envy

payma
23-09-2012, 12:22
امروز رفتم این مدل رو بخرم به فروشنده 1000 بار گفتم مطمئنی FHD هستش؟؟؟ گفت آره روشن کردم دیدم HD هستش میگه اینام جزو FHD هستن دیگه اونجا میخواستم سرمو بکوبم به دیوار واقعا !!!
من DV6-7000 رو 2650 میتونم برای هر کسی که خواست بخرم و بهش بدم چون فکر کنم تهران بالاتره خودم میخواستم بخرمش بخاطر صفحه HD منصرف شدم والا از عکس هاش لااقل زیباتر بود!!!
جالبیش اینه زاویه دید خیلی خوبی داشت حداقل از Hp های قدیمی و سری 6000 که دیدم بهتر بود

music007
23-09-2012, 13:30
این که فروشنده های دیوایس های الکترونیک تو ایران واقعا فاجعه هستن اکثرشون شکی نیست اما خودت هم خیلی جدی تر باهاش رفتار میکردی ...
ببین لپ تاپ های تو این رنج همه مثل هم هستن فقط دیزاین هاشون فرق داره و سر همین چیزا هست که یکی خیلی پرفروش میشه یکی کم فروش ...
این یه مشکلی داره وگرنه اسوس قطعا سرتر نیست ...
آخه چیزی نیست که اسوس بخواد سرباشه یا نباشه یه صفحه عادی هست که یا ساخت ال جی هست یا سامسونگ ...
نه چرت گفته 4 تومن ...
باور کن اچ پی همه جوره سرتره اصلا ناراحت نباش که مثلا چرا این طوری شد باز برو بهش بگو و بگو باید بره گارانتی نمی خوام تو نظر بدی ...
فرق اسوس با اچ پی مثل دوتا دختر تایوانی و بلوند آمریکایی هست که میدونی چقدر اختلاف دارن ...
مثالتو عشق است ..:دی:39:

dooni
23-09-2012, 22:01
سلام
امروز رفتم پیگیری کردم. طرف میگه لپ تاپت مشکل خاصن نداشت . سالم بود.:18:یعنی قرمز بودنش احتمال زیاد سخت افزاری نیست.
فردا قراره لپ تاپ hp 7000 یکی دیگه رو بگیره. مقایسه کنه یه کارایی انجامبده. ریکاوری کنه. اگه درست نشد میگه مشکل از فلت هست.
فلت چیه؟؟!!

InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 22:08
اگه این طوره که خیلی خوبه مشکل خاصی نداره ...
فلت اون رابط بین صفحه نمایش و سایر قسمت هاس ...
من یکبار 3 سال پیش n97 داشتم سوخت ( اوج بدشانسی ) چون یکماه بود خریدم بود البته ازدستم بدجور افتاد ..
یه کابل کوچیکه که اگه مشکل داشته باشه عوض می کنن ..

Alireza.M1731
26-09-2012, 10:56
آقا من میخوام یکی از مدلهای همین سری 7000 رو بگیرم. کانفیگ رسمی کارخونه ایه تو سایت ایران اچ پی گیر اوردم. میخوام بدونم برای چی میگین کانفیگ های کارخونه ای بهترن؟یعنی اگه من بگیرم باید با جعبه مشکی بگیرم؟ راستی اچپی با گارانتی یا بدون گارانتی کیبرد فارسی داره؟
به نظرتون قیمتی که تو سایت گذاشته چجوریاس؟ می ارزه؟

payma
26-09-2012, 11:44
آقا من میخوام یکی از مدلهای همین سری 7000 رو بگیرم. کانفیگ رسمی کارخونه ایه تو سایت ایران اچ پی گیر اوردم. میخوام بدونم برای چی میگین کانفیگ های کارخونه ای بهترن؟یعنی اگه من بگیرم باید با جعبه مشکی بگیرم؟ راستی اچپی با گارانتی یا بدون گارانتی کیبرد فارسی داره؟
به نظرتون قیمتی که تو سایت گذاشته چجوریاس؟ می ارزه؟

با اون قیمت ارزش نداره i5 با رم 4 و گرافیک 630 و هارد 500 بگیری همون غیر رسمیش خیلی بهتره!

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 12:08
من گفته بودم اما منظور این نبود که کانفیگ رسمی کارخونه خوبه و کانفیگ سفارشی بد ...نه... منظورم این بود که اچ پی امسال کانفیگ رسمی پارت خاورمیانه رو با 630 داده تو بازار و برای کانفیگ بالا نیاز هست که تو کشور خریدار یا نمایندگی رسمی باشه یا جایی که کانفیگ کاستوم داشته باشه ...
مثل پارسال نیست که اچ پی تمام پارت ها با 6770M زده بود یعنی چه کسی تو امریکا می خرید چه تو خاورمیانه 6770M داشت اما امسال این طوری نیست ...
نه من پشنهاد نمی کنم کانفیگ رسمی رو بهتره از یه جای مطمئن کانفیگ سفارشی رو بگیری ...
از ایران اچ پی هم نخر چون گرون میده ولی گرانتی عالی داره در حد نمایندگی رسمی ...
به نظرم بری بازار بهتره ..

Alireza.M1731
26-09-2012, 12:33
من گفته بودم اما منظور این نبود که کانفیگ رسمی کارخونه خوبه و کانفیگ سفارشی بد ...نه... منظورم این بود که اچ پی امسال کانفیگ رسمی پارت خاورمیانه رو با 630 داده تو بازار و برای کانفیگ بالا نیاز هست که تو کشور خریدار یا نمایندگی رسمی باشه یا جایی که کانفیگ کاستوم داشته باشه ...
مثل پارسال نیست که اچ پی تمام پارت ها با 6770M زده بود یعنی چه کسی تو امریکا می خرید چه تو خاورمیانه 6770M داشت اما امسال این طوری نیست ...
نه من پشنهاد نمی کنم کانفیگ رسمی رو بهتره از یه جای مطمئن کانفیگ سفارشی رو بگیری ...
از ایران اچ پی هم نخر چون گرون میده ولی گرانتی عالی داره در حد نمایندگی رسمی ...
به نظرم بری بازار بهتره ..

آخه خود شما تو چند صفحه پیش پست داده بودی که کانفیگ کاستوم تو ایران مشکل دار میشه و...

حالا شاید از اینجا نگرفتم پس پولشو بیخیال... حالا به نظرتون مدل خوبی هست؟
آخه کار منو همین i5 راه میندازه. تازه این مدل 2450 هست سریعترین مدل i5 تازه من شنیدم مدلای i7 سندی بریج مصرف و سروصدا و تولید گرمای خیلی زیادی دارن...
هارد و رم هم واسم خیلی مهم نیس
ولی گرافیک واسم مهمه چون رشتم معماریه... توی سایت Notebookcheck نگاه کردم کارت گرافیک Nvidia 630M 2gig
توی بنچمارک 3d06 امتیازش حول حوش 9000 بود که واقعا واسه من خوبه

راستی نگفتید کیبرد فارسی داره؟(اونای که گارانتی درست حسابی دارن)

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 12:50
نه گفتم چون کاستوم میاد ممکن مثلا یه دستایی توش ببرن و از این حرفا که از فروشنده های ایرانی برمیاد ...
خوب ؟ :18:
خوب واسه ................! این عالیه .
آخه اون مدل کارخونه ای و رسمی که شما گفتی i5 از این کاستوم بالاتر در میاد پس این بهتره ...
نه sandy و ivy جفتشون عالین و اختلاف کمی دارن .
650 خیلی بهتره داشته باشی هوش گیم هم به سرت میزنه .
نه نداره چون پارت خاورمیانه نیست ...

payma
27-09-2012, 16:08
دوستانی که این مدل رو دارن وضع کولینگ لپتاپشون چطوره؟
من 45 دقیقه با تنظیمات Extra بازی کردم ( COD MW2) دمای cpu شد 82 درجه و گرافیک شد 72 درجه و رم هم 80 درجه هارد هم کلا بین 37 تا 42 در تغییره
3 دقیقه بعد از بیرون اومدن از بازی هم cpu به 65 و گرافیک به 55 رسید
در حالت عادی هم گرافیک 37 درجه و cpu هم 55 هست
فکر کنم نتایجش بدک نیست
البته چند روز دیگه با Max payne 3 و NFS run هم یه تستی میکنم!

amin666
27-09-2012, 18:13
نسبت به سری 6000 دما زیاده یه کم به نظرم.البته خب Gpu نسبتا قویتره.به هر حال حتما کول سنس رو موقع بازی رو coolest mode بذار و بعد دما رو اندازه بگیر ببین چه جوریه

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 18:19
واقعا چه چیزایی آدم می شنوه واقعا دروغ استخون داره یا نداره ؟
رم رسیده به 82 ..
پردازنده 82 اونم روی تخیلی ترین شوتر دنیا با اون گرافیکه انیمیشنی ...
لایو بتلفیلد روی dv6 6000 تو تنظیمات high با اون مپ های بزرگ مثل armored shield بالاتر از 72 نمیشد دمای پردازنده اون وقت extra تو COD که متوسط تنظیمات بتلفیلد هم نیست شده دما 82 ...
کسی منو نقل قول نکنه حوصله بحث کردن ندارم وگرنه بد بحث می کنم .

shifter
27-09-2012, 20:10
به نظرم این لپتاپ اصلا فول اچ دیش وارد ایران نشده...این فروشنده ها هم الکی میگن...90 درصدشون چیزی بارشون نیست و فرق اچ دی و فول اچ دی رو نمیدونن.

من 45 دقیقه با تنظیمات Extra بازی کردم ( COD MW2) دمای cpu شد 82 درجه و گرافیک شد 72 درجه و رم هم 80 درجه هارد هم کلا بین 37 تا 42 در تغییره
دمای 82 به نظرم زیاده...
دمای ماکس این لپتاپ های اچ پی با تجربه های خودم حداکثر به 76 تا 78 میرسه...
منم به عکس از صفحه نمایش خودم برای دوستمون گذاشتم تا مقایسه کنه...البته برای من 6180 هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin666
27-09-2012, 22:09
من الان یک ساعت ghost recon رفتم با تنظیمات تقریبا High هیچ دمایی حتی 70 هم نشد.البته رو coolest mode.همه تقریبا حول و حوش 65-68 بودند.حالا تو حالت نرمال شاید تا 75 هم برند.ولی 82 ... .شاید تهویه مناسب نداری یا اتاقت خیلی گرمه!هر چند که من هم لپتاپم رو میز کامپیوتره و کول پد هم ندارم البته تو بازی مشکل خاصی نیست.دما بالا می ره
ولی من تو یه چیز موندم این HP هاردش رو کجا قایم می کنه که تحت هیچ شرایطی دماش بالای 42 نمی ره!حتی تو بازی هم زیر 45 می مونه.حتی اگه بقیه 70-75 هم باشه دماشون!

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 22:28
جالب این نیست که پردازنده رسیده به 82 که غیر ممکن چنین چیزی نکته اینجاس که رم هم رسیده به 82 :18: که اوج دروغ گویی رو نشون میده ...

payma
28-09-2012, 02:31
پست تکراری ...

payma
28-09-2012, 02:38
دمای 82 به نظرم زیاده...
دمای ماکس این لپتاپ های اچ پی با تجربه های خودم حداکثر به 76 تا 78 میرسه...
منم به عکس از صفحه نمایش خودم برای دوستمون گذاشتم تا مقایسه کنه...البته برای من 6180 هست:

من الان یک ساعت ghost recon رفتم با تنظیمات تقریبا High هیچ دمایی حتی 70 هم نشد.البته رو coolest mode.همه تقریبا حول و حوش 65-68 بودند.حالا تو حالت نرمال شاید تا 75 هم برند.ولی 82 ... .شاید تهویه مناسب نداری یا اتاقت خیلی گرمه!هر چند که من هم لپتاپم رو میز کامپیوتره و کول پد هم ندارم البته تو بازی مشکل خاصی نیست.دما بالا می ره
ولی من تو یه چیز موندم این HP هاردش رو کجا قایم می کنه که تحت هیچ شرایطی دماش بالای 42 نمی ره!حتی تو بازی هم زیر 45 می مونه.حتی اگه بقیه 70-75 هم باشه دماشون!

82 فکر نمیکنم زیاد باشه من انتظار بالاتر از این ازش داشتم!
لپتاپ روی میز هست و اعتقادی به کول پد هم ندارم دمای اتاقم هم مناسبه!
کول سنس مال من فقط گزینه On و Off داره و تنظیم دیگه ای نداره!
البته فن لپتاپ زیادی کار میکنه و تا میری تو بازی باد گرم و دور تندش شروع میشه که البته من باهاش مشکلی ندارم!
بدنش هم خنکه حتی سمت چپ تاچ بعد از بازی هم سرده
دوستانی که این مدلو دارن فیرم ویر جدید برا گرافیکش هست؟ مال من ورژن 295 هستش
یه مشکل دیگه هم اینکه توی Rating ویندوز گرافیک 4000 رو میشناسه چیکار کنم با 650M تست بگیره؟

payma
28-09-2012, 02:42
به نظرم این لپتاپ اصلا فول اچ دیش وارد ایران نشده...این فروشنده ها هم الکی میگن...90 درصدشون چیزی بارشون نیست و فرق اچ دی و فول اچ دی رو نمیدونن.

دقیقا ً !
فروشنده اولش به من گفت FHD هستش بعد رزولوشن رو نشونش دادم گفت خوب این FHD هستش دیگه مونده بودم چی بگم!!!

InsanelyCoolb0y
28-09-2012, 05:58
خداروشکر من اچ پی ندارم وگرنه جتما مینداختمش دور به خاطر ....!
سیستم رو گذاشته رو high performance و پردازنده با تمام قدرت کار می کنه بعد میگه دمای دستگاه شده 82 ..
82 زیاده رو balanced که از لحاظ قدرت minimum گرافیکی فرقی با حالت high performanced نداره دمای آخرش باید بشه 72 ...

با همچین آدمایی ما طرفیم اینجا ...

Xilevens
29-09-2012, 15:19
حتما حتما حتما يه كول پد براي بازي تهيه كنيد در دراز مدت بدون كولپد بازي كردن اثر خودشو رو ميزارن
اگه خودتون كولپد درست كنيد و از آداپتور استفاده كنيد كه چه بهتر
فريم وير هم نه
درايور
نسخه هاي 300 به بالاش هم اومده ولي از خود انويديا نميشه دانلود كرد
حتما هم آپديت كنيد چون مثلا گيم هايي مث مكس پين 3 با درايورهاي زير 300 كار نميكنن
با 650 فك نكنم بشه كاريش كرد ولي مهم نيست اصلا

milad_gasemi
29-09-2012, 22:20
با سلامی دوباره خدمت دوستان....
بچه ها وقتی شما لپ تاپ رو به شارژر متصل میکنید صفحه نمایش یه ثانیه سیاه میشه برمی گرده؟آخه ماله پسر خالم اینطوری شد..که بهانه ای شد تا ببریمش گارانتی...خودمون حضوری رفتیم...اونجا بهش میگم این تنضیماتی داره اونو درست کن تا سوئیچ رو درست انجام بده..اومده به من فلسفه میگه..نکیدونم اینا همینطوری سوئیچ میکنن و ال و بل...آخر گفتم صفحه این ایراد داره..گفتش نه همینه درسته...آخرش گفتم به متخصصتون بگین بیاد یه نگاهی بندازه..فعلا موند واسه شنبه....تو رو خدا ماله شما هم اینطوری میشه؟

amin666
30-09-2012, 01:23
بچه ها وقتی شما لپ تاپ رو به شارژر متصل میکنید صفحه نمایش یه ثانیه سیاه میشه برمی گرده؟آخه ماله پسر خالم اینطوری شد..که بهانه ای شد تا ببریمش گارانتی...خودمون حضوری رفتیم...اونجا بهش میگم این تنضیماتی داره اونو درست کن تا سوئیچ رو درست انجام بده..اومده به من فلسفه میگه..نکیدونم اینا همینطوری سوئیچ میکنن و ال و بل...آخر گفتم صفحه این ایراد داره..گفتش نه همینه درسته...آخرش گفتم به متخصصتون بگین بیاد یه نگاهی بندازه..فعلا موند واسه شنبه....تو رو خدا ماله شما هم اینطوری میشه؟
بابا تو هم واسه هر چی می ری گارانتی که رفیق!خب این مشکل نیست که.وقتی گرافیک سویچ می شه این اتفاق می افته دیگه.یعنی انتظار دای موقع سویچ گرافیک که همه تصویر مانیتور به اون بستگی داره آب از آّب تکون نخوره!شما تو کنترل پنل AMD یه گزینه داره مربوط به Power saver.خودش نوشته مربوط به چیه.می گه اگه این تیک رو بذاری ئقتی رو باطریه اتوماتیک سویچ می کنه رو اینتل.مسلما وقتی به شار÷ می زنی هم می ره رو AMD دیگه.چه مشکلیه!خدایی اون گارنتیه چی می کشه!:دی

payma
30-09-2012, 01:40
حتما حتما حتما يه كول پد براي بازي تهيه كنيد در دراز مدت بدون كولپد بازي كردن اثر خودشو رو ميزارن
اگه خودتون كولپد درست كنيد و از آداپتور استفاده كنيد كه چه بهتر
فريم وير هم نه
درايور
نسخه هاي 300 به بالاش هم اومده ولي از خود انويديا نميشه دانلود كرد
حتما هم آپديت كنيد چون مثلا گيم هايي مث مكس پين 3 با درايورهاي زير 300 كار نميكنن
با 650 فك نكنم بشه كاريش كرد ولي مهم نيست اصلا

من فن سیستممو واسه صداش خاموش میکنم دیگه حوصله سروصدای فن کولپد رو ندارم:5:
با ورژن 295 بازی کردم مشکلی نبود اما دیروز 306.23 رو از سایت انویدیا دانلود کردم تنها فرقش این بود رتبه ای که ویندوز به گرافیک میداد از 7.1 اومد به 6.7 هر کاری هم میکنم با Intel 4000 تست گرافیک میگیره!

بابا مشکل از نرم افزاره چرا میزنی تو سر سخت افزار:31:
این مشکل نیست بلکه تغییر پروفایل لپتاپ هست که من 3 مدل لپتاپ کار کردم سه تاشم همینجوریه!!!
ضمنا اون سرد و مرده بودن رنگ ها هم مشکل از کالیبره مانیتور هست که شرکت ابله SEC مانیتور رو بدون کالیبره داده بیرون من خودم رنگ و گاما بقیه چیزا شو کالیبره کردم تصویر میده هلو!!!
خدا وکیلی پدر فروشنده رو دراوردی:31:
آقا لپتاپ رو با HDMI وصل کردم به HDTV یه دست Run زدم چشمتون روز بد نبینه آدم نمیخواد از جلوی تلویزیون پاشه دیگه انگار خودت پشت فرمونی!!!:31:

milad_gasemi
30-09-2012, 08:17
ممنون که راهنماییم کردین...
آخه تو ایسوس وقتی میزنم اصلا صفحه نمیره؟من با لپ تاپ خودم مقایسه کردم..حتی ماله خودمم برده بودم هم شارژر رو بهش وصل کردم دید هیچ اتفاقی نیافتاد...فقط یه علامت شارژ کردن میاد رو صفحه تموم.همم بردم رو پاور سیو اما مثل این نشد. گفتش آره این مدل فرق داره گفتم آخه چه فرقی شما کاریش کن که مثل این باشه.بد گفتم؟.ولی این صفحه رو سیاه میکنه؟این مشکل نیست؟

این مشکل نیست بلکه تغییر پروفایل لپتاپ هست که من 3 مدل لپتاپ کار کردم سه تاشم همینجوریه!!!
ضمنا اون سرد و مرده بودن رنگ ها هم مشکل از کالیبره مانیتور هست که شرکت ابله SEC مانیتور رو بدون کالیبره داده بیرون من خودم رنگ و گاما بقیه چیزا شو کالیبره کردم تصویر میده هلو!!!

ببخشین میشه راهنما یا شیوه کالیبره کردن رو به ما هم بگین؟خطری که نداره؟خواهشا کمکم کنید تا بریم لپ تاپ و از گارانتی بگیریم..

shifter
30-09-2012, 08:32
بچه ها وقتی شما لپ تاپ رو به شارژر متصل میکنید صفحه نمایش یه ثانیه سیاه میشه برمی گرده؟آ
برای منم اینطوری نمیشه...
البته شاید شما کاری کردین که وقتی لپتاپ شارژ میشه گرافیک صفحه نمایش هم اتوماتیک بره روی گرافیک قویتر...
برای من صفحه نمایش و بقیه برنامه های سبک همیشه روی اینتل هست...

amin666
30-09-2012, 16:15
اخ راستی یادم نبود گرافیک Nvidiaست.اشتباه گفتم AMD.به هر حال همین تنظیمات رو به طور مشابه nvidia هم داره.حتما اونی که نمی شده گرافیکش ثابت بوده و سویچ نمی شده.فکر نمی کنم گرافیک سویچ بشه و هیچ اتفاقی نیافته.مال من که amd ه هم یکی دوبار صفحه سیاه می شه شاید 4-5 ثانیه تا سویچ کنه که کاملا هم طبیعیه.شما اگه تیکی مربوط به حالت باطری یا power saver یا high perfosrmance و .... داره توجه کن بهش و با توجه به اون گرافیک رو ثابت رو nvidia بذار که مشکلت حل شه.هر چند همین تنظیمات بهتره.چون مخصوصا تو باطری nvidia خیلی مصرفش بالاست

payma
01-10-2012, 02:42
ممنون که راهنماییم کردین...
آخه تو ایسوس وقتی میزنم اصلا صفحه نمیره؟من با لپ تاپ خودم مقایسه کردم..حتی ماله خودمم برده بودم هم شارژر رو بهش وصل کردم دید هیچ اتفاقی نیافتاد...فقط یه علامت شارژ کردن میاد رو صفحه تموم.همم بردم رو پاور سیو اما مثل این نشد. گفتش آره این مدل فرق داره گفتم آخه چه فرقی شما کاریش کن که مثل این باشه.بد گفتم؟.ولی این صفحه رو سیاه میکنه؟این مشکل نیست؟

ببخشین میشه راهنما یا شیوه کالیبره کردن رو به ما هم بگین؟خطری که نداره؟خواهشا کمکم کنید تا بریم لپ تاپ و از گارانتی بگیریم..

اگه صفحتون کلاً سیاه میشه شاید مشکلی باشه برای من فقط نور صفحه کم یا زیاد میشه و توی هیچ لپتاپی ندیدم صفحه کلا سیاه بشه!
کالیبره کردن تنظیم نمایش رنگ و سایر موارد صفحه نمایش هست و مخصوصا برای عکاسان یکی از ضروریات و اتفاقا سود داره تا ضرر! الان سخت افزارهای مخصوص کالیبراسیون رنگ قیمت های فضایی دارن!
اولا از امکانات کالیبراسیون خود ویندوز 7 استفاده کنید توی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده
وقتی اینو تکمیل کنین یه منوی دیگه ای باز میشه حالت اپتیمال فونت ها رو هم با تست گیری از شما توی ویندوز به بهترین شکل و خوانا تنظیم میکنه
بعدش برای رنگ و saturation و hue از قسمت Color Enhancement کنترل پنل Nvidia استفاده کنید
راحت ترین روش همیناس!
تست کنین بعد با N55 خودتون مقایسه کنین نتیجه رو به ما هم بگین

milad_gasemi
01-10-2012, 15:39
آخه بعضی از دوستان میگن عادیه...منم رفتم گارانتی قرار بود امروز نگاش کنند..گفتم نمی خواد نگاش کنید..حالا چیکار کنم؟

payma
01-10-2012, 15:58
آخه بعضی از دوستان میگن عادیه...منم رفتم گارانتی قرار بود امروز نگاش کنند..گفتم نمی خواد نگاش کنید..حالا چیکار کنم؟

زیاد حساس نشید مشکلی نیست حتما کالیبره کنید و لذت ببرید که قبلا خریدید الان قیمتش شده 3 تومن!

dooni
01-10-2012, 20:10
مشکل قرمز بودن منو که یادتونه.
امروز لپ تاپ اومد. پیش فروشنده روشنش کردم هیچ فرقی نکرده بود. با یه hp دیگه با همون مدل مقایسه کردم مال من قرمز بود. البته از یکی دو تا مشتری پرسیدم تصویر کدومشون بهتره همشون گفتن مال من.:5:
تنها کاری که کرده بودن هم ریکاوری بود. ازم 60تومن + 16 تومن هزینه حمل و نقل میخوان. گارانتی طلاییه!!! زنگ زدم شرکت میگه چون مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست 60 تومن باید بدین. گفتم شما باید اطلاع میدادین. همینطوری رفتین ریکاوری زدین.خودمم میتونستم ریکاوری کنم. تازه فرقی هم نکرده. گفت مشکلی نداره لپ تاپت ولی اگه اصرار داری بفرست بیاد به صورت ازاد نگاش میکنیم. چون تصویر رو مانیتور داری جزو گارانتی حساب نمیشه. گفت یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم. لپ تاپو پس بده 100 تومن هم اضافه میدیم. پول ریکاوری رو هم نمیگیریم. من 2.470.000 خریدم. یعنی میخوان 2.570.000 بدن. الان اگه بخوام بخرم همین مدل 3.200.000 شده.
منطقیه به نظرتون. یعنی باید پول ریکاوریو بدم؟؟!!
همه 60 تومن میگیرن؟؟؟؟
کسی میدونه چطوری بکاپی رو که در ویندوز موجود هست رایت کنم رو بلوری؟ 30 تومن پول میخواد واسه این!!
میرم یه قسمتی create repair disk رو میزنم یه ارور مثل این میده: the disk is compatible or unknown physical format

payma
02-10-2012, 01:55
امروز لپ تاپ اومد. پیش فروشنده روشنش کردم هیچ فرقی نکرده بود. با یه hp دیگه با همون مدل مقایسه کردم مال من قرمز بود. البته از یکی دو تا مشتری پرسیدم تصویر کدومشون بهتره همشون گفتن مال من.:5:
تنها کاری که کرده بودن هم ریکاوری بود. ازم 60تومن + 16 تومن هزینه حمل و نقل میخوان. گارانتی طلاییه!!! زنگ زدم شرکت میگه چون مشکل نرم افزاری جزو گارانتی نیست 60 تومن باید بدین. گفتم شما باید اطلاع میدادین. همینطوری رفتین ریکاوری زدین.خودمم میتونستم ریکاوری کنم. تازه فرقی هم نکرده. گفت مشکلی نداره لپ تاپت ولی اگه اصرار داری بفرست بیاد به صورت ازاد نگاش میکنیم. چون تصویر رو مانیتور داری جزو گارانتی حساب نمیشه. گفت یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم. لپ تاپو پس بده 100 تومن هم اضافه میدیم. پول ریکاوری رو هم نمیگیریم. من 2.470.000 خریدم. یعنی میخوان 2.570.000 بدن. الان اگه بخوام بخرم همین مدل 3.200.000 شده.
همه 60 تومن میگیرن؟؟؟؟
کسی میدونه چطوری بکاپی رو که در ویندوز موجود هست رایت کنم رو بلوری؟ 30 تومن پول میخواد واسه این!!
میرم یه قسمتی create repair disk رو میزنم یه ارور مثل این میده: the disk is compatible or unknown physical format
بابا این پولای مفتو ندن به این پدر نیامرزها !
لپتاپت هیچ مشکلی نداره فقط HP تو مانیتور این مدل گند زده و کالیبره نیست برو تو قسمت color calibration ویندوز تون رنگ قرمز رو کم کن به همین راحتی و خوشمزگی!
لپتاپ رو هم نده بهشون میخوان مفت خوری کنن!
پول ریکاوری هم نباید دیگه بیشتر از 30 تومن بشه انگار موتور ماشین آوردن پائین!

amin666
02-10-2012, 12:52
همه 60 تومن میگیرن؟؟؟؟

ای بابا!بلا نسبت عجب ادمهای آشغالی پیدا می شنا. ببین اگه بدون اطلاع ریکاوری کردن بتوپ بهشون بگو من خودمم بلد بودم و یه بار قبلا ریکاوری کردم درست نشده.شما واسه چی دوباره کردین؟تازه مشکلمم که حل نشده برا چی باید این همه پول بدم.اگه لپتاپ رو گرفتی کلا ولش کن اصلا.گور باباشون.پول مفت ندی به اینا.مگه علف خرسه

dooni
02-10-2012, 15:39
دقیقا همین حرفا رو گفتم . قبول نکرد . چون خودم دادم فروشنده فرستاده اگه من ندم احتمالا فروشندهه مجبور میشه بده.
کسی میدونه چطوری باید بکاپی رو که رو ویندوز هست بزنم تو دی وی دی یا بلوری؟؟

payma
02-10-2012, 17:47
دقیقا همین حرفا رو گفتم . قبول نکرد . چون خودم دادم فروشنده فرستاده اگه من ندم احتمالا فروشندهه مجبور میشه بده.
کسی میدونه چطوری باید بکاپی رو که رو ویندوز هست بزنم تو دی وی دی یا بلوری؟؟

اگه از بکاپ گیری نرم افزار خود Hp بخوای بکاپ بگیری فقط یک بار اجازه میده اینکار رو بکنی
سرچ کن create recovery media توی نرم افزار میاره برات پیدا نکردی بگو بگم
5 تا هم دی وی دی لازم داری

dooni
02-10-2012, 17:54
اگه از بکاپ گیری نرم افزار خود Hp بخوای بکاپ بگیری فقط یک بار اجازه میده اینکار رو بکنی
سرچ کن create recovery media توی نرم افزار میاره برات پیدا نکردی بگو بگم
5 تا هم دی وی دی لازم داری
با این روش همون ریکاوری که از اول روش بود میزنه تو دی وی دی؟
و اینکه انتی ویروسشو چطوری باید اکتیو کنم؟؟

payma
03-10-2012, 01:38
با این روش همون ریکاوری که از اول روش بود میزنه تو دی وی دی؟
و اینکه انتی ویروسشو چطوری باید اکتیو کنم؟؟

اگه ویندوز ارجینال و برنامه های خودش باشه خوب از کل اونا بکاپ میگیره دیگه
به سادگی من بدون اینکه به اینترنت وصل بشم بازش کردم زدم اکتیو شه و شد!
کسی اگه تونست آفیس رو اکتیو کنه به منم بگه مال من اکتیو نمیشه حتی با سریال زیر لپتاپ

dooni
03-10-2012, 11:26
اگه ویندوز ارجینال و برنامه های خودش باشه خوب از کل اونا بکاپ میگیره دیگه
به سادگی من بدون اینکه به اینترنت وصل بشم بازش کردم زدم اکتیو شه و شد!
کسی اگه تونست آفیس رو اکتیو کنه به منم بگه مال من اکتیو نمیشه حتی با سریال زیر لپتاپ
اینطوری 60 روزه اکتیو میشه.

payma
03-10-2012, 14:14
اینطوری 60 روزه اکتیو میشه.

خسته نباشی پس میخواستی مفت و مجانی بذارن استفاده کنیم:31:
حالا 60 روز سر کن بعدش یه کرک میزنی تنگش!

dooni
03-10-2012, 17:32
خسته نباشی پس میخواستی مفت و مجانی بذارن استفاده کنیم:31:
حالا 60 روز سر کن بعدش یه کرک میزنی تنگش!
یکی به من گفته بود 5 سالس انتی ویروسش:31:منم گفتم حتما یه سالس دوستم اشتباه میگه.:34:

milad_gasemi
07-10-2012, 11:26
با سلام دوستان....
یادتون میاد که گفته بودم پسر خالم یکی از این لپ تاپا گرفته؟امروز از دستش افتاده قسمت بالایی سمت چپش یه کوچولو باز شده.. وقتی هم آهنگی یا فیلمی باز میکنه یهو صداش کم یا زیاد میشه...مشکلش هاده؟راستی بچه ها گارانتیش دیگه باطل شد؟فروشندهه موقع خریدن گفتش که بیمه ش کنین..منم پیش خودم فک کردم میخواد گوشمونو ببره گفتم نه نمیخواد..حالا به نظرتون چیکار کنیم؟

Reza_994
07-10-2012, 11:52
دوستان این beats ش رو باید طوری خاصی فعال کرد ؟ من الان چه هدفون وصل کنم یا همینطوری گوش بدم به موزیک صدا یکم انگار خش داره عمق نداره !

amin666
07-10-2012, 13:34
دوستان این beats ش رو باید طوری خاصی فعال کرد ؟ من الان چه هدفون وصل کنم یا همینطوری گوش بدم به موزیک صدا یکم انگار خش داره عمق نداره !

توکنترل پنل beats قسمت listening تیک beats رو بذار تا تنظیمات پیش فرض اعمال بشه

payma
07-10-2012, 15:18
با سلام دوستان....
یادتون میاد که گفته بودم پسر خالم یکی از این لپ تاپا گرفته؟امروز از دستش افتاده قسمت بالایی سمت چپش یه کوچولو باز شده.. وقتی هم آهنگی یا فیلمی باز میکنه یهو صداش کم یا زیاد میشه...مشکلش هاده؟راستی بچه ها گارانتیش دیگه باطل شد؟فروشندهه موقع خریدن گفتش که بیمه ش کنین..منم پیش خودم فک کردم میخواد گوشمونو ببره گفتم نه نمیخواد..حالا به نظرتون چیکار کنیم؟

این پسر خاله شمام داستانی داره با این لپ تاپ!!!
آره برادر ببر بده باید باز کنن دلو رودش رو چک کنن یحتمل هاردش هم داغون شده و بدسکتور داره دیگه

payma
07-10-2012, 15:22

Fn+b رو بزن فعال و غیر فعال میشه
تنظیماتش هم توی کنترل پنل هست

milad_gasemi
07-10-2012, 20:15
این پسر خاله شمام داستانی داره با این لپ تاپ!!!
آره برادر ببر بده باید باز کنن دلو رودش رو چک کنن یحتمل هاردش هم داغون شده و بدسکتور داره دیگه
یعنی میگین گارانتیش از بین نرفته؟از کجا میشه فهمید هارش بد سکتور داره؟یا ایرادات سخت افزاری دیگه رو؟نرم افزار خاصی هستش؟

payma
08-10-2012, 00:22
یعنی میگین گارانتیش از بین نرفته؟از کجا میشه فهمید هارش بد سکتور داره؟یا ایرادات سخت افزاری دیگه رو؟نرم افزار خاصی هستش؟

در این مورد اطلاعی ندارم برگه گارانتی رو مطالعه کنید
با نرم افزار HD Tune

emins
16-10-2012, 13:55
سلام! بچه ها من قصد خرید این لپتاپ رو دارم!
کسی از قیمت الانش خبر نداره؟

dooni
16-10-2012, 15:30
سلام! بچه ها من قصد خرید این لپتاپ رو دارم!
کسی از قیمت الانش خبر نداره؟
قیمتش حدود 3 تومن هست. خیلی گرون شده:sq_3:

sms11
16-10-2012, 18:51
ایکاش ما هم میتونستیم این لپ تاپ رو بخریم

emins
16-10-2012, 19:09
پس تا زودتر هست برم بخرمش! آخه ممکنه باز هم گرون بشه! به این وضع بازار هیچ امیدی نیست...
دوست عزیز (sms11) من قصد خرید اقساطشو دارم والا کسی پول نقد نداره همچین لپتاپی رو بخره...
با تشکر...

sms11
16-10-2012, 20:54
پس تا زودتر هست برم بخرمش! آخه ممکنه باز هم گرون بشه! به این وضع بازار هیچ امیدی نیست...
دوست عزیز (sms11) من قصد خرید اقساطشو دارم والا کسی پول نقد نداره همچین لپتاپی رو بخره...
با تشکر...

اقساطی میخوای بخری چقدر گرونتر در میاد؟
منهمین الان قیمت کردم 3.4 میلیون میدن.بعد بخواهیم قسطی بخریم که بیشتر از این حرفا میشه
میشه آدرس جایی که میخوای بخری رو بگی؟

emins
17-10-2012, 21:52
نهایتا 100 تا 200 تومان سود بیاد روش! من از شیراز میخوام بگیرم! جای خاصی رو مد نظرم نیست. هر جا داشته باشه و اقساط بده میگیرم.
اگر الان نگیرم دیگه مطمئنم گیر نمیاد.

emins
18-10-2012, 22:06
قیمت جدید این لپتاپ در شیراز در تاریخ 27-7-91 :
سه میلیون و 900 هزار تومان.

dooni
19-10-2012, 19:20
سلام
کسی میدونه office 2010 رو چطوری میشه اکتیو کرد؟
فرق نداره با کرک یا بدون کرک. هر کدوم شد بگین.

payma
20-10-2012, 00:06
سلام
کسی میدونه office 2010 رو چطوری میشه اکتیو کرد؟
فرق نداره با کرک یا بدون کرک. هر کدوم شد بگین.

یه کرک هست حجمش 18 مگه اسمش یادم نیست بسیار عالی کرکش میکنه
البته اول باید نصبش کنی و کد از نت پیدا کنی واسه نصب مال من نصب نبود

payma
20-10-2012, 00:09
قیمت جدید این لپتاپ در شیراز در تاریخ 27-7-91 :
سه میلیون و 900 هزار تومان.

یا خدا چه خبره !!!

dooni
20-10-2012, 15:03
یه کرک هست حجمش 18 مگه اسمش یادم نیست بسیار عالی کرکش میکنه
البته اول باید نصبش کنی و کد از نت پیدا کنی واسه نصب مال من نصب نبود
من دو سه تا پچ امتحان کردم همشون میگن office رو کامپیوتر نصب نیست. فکر کم کرک نسخه های دیگه رو به جای نسخه خودم دانلود کردم.
لینکشو اگه تونستی بدی.

payma
21-10-2012, 01:44
من دو سه تا پچ امتحان کردم همشون میگن office رو کامپیوتر نصب نیست. فکر کم کرک نسخه های دیگه رو به جای نسخه خودم دانلود کردم.
لینکشو اگه تونستی بدی.

خوب راست میگن دیگه من که گفتم رو DV6t-7000 فایل نصبش هست اما نصب نیست که بخوای کرکش کنی
اول براش سریال پیدا کن نصبش کن بعد کرک کن
این لینک کرک
Office 2010 Toolkit and EZ-Activator v2.2.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مال اسان دانلود ------------ هستش

dooni
21-10-2012, 09:17
خوب راست میگن دیگه من که گفتم رو DV6t-7000 فایل نصبش هست اما نصب نیست که بخوای کرکش کنی
اول براش سریال پیدا کن نصبش کن بعد کرک کن
این لینک کرک
Office 2010 Toolkit and EZ-Activator v2.2.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مال اسان دانلود ------------ هستش
سریال از کجا پیدا کنم؟:31:

payma
21-10-2012, 12:15
سریال از کجا پیدا کنم؟:31:

تست کن ببین کدومش کار میکنه

YF79C-7Y4B4-PGM89-6BKGJ-46PBT
2PWHY-KT4X6-96PYW-XQR7V-HW2W9
PYMDW-8DFY2-Y68BB-XHDGD-CT443
7XD2X-JWJ94-BCHBW-W9WXP-J2WPT
P6RW8-B8X84-FFK73-4BPWM-KRHX3
774GJ-X3942-9GTKT-FWYJ9-KM77K
22HGX-728MX-BBWX9-7BB8X-J96B4
MFY2F-XC4KY-XTW4G-376FT-PMKBR
GGV3Y-CFHR8-CWM8H-JGTBF-TV867
V7VV3-74B83-VKJCG-9KRC4-J4VMW
CQYRY-3KBR3-JW34C-VGH7M-MQM49
MB8VG-KB3VC-D236C-H82YB-KYRY6
YQYVG-FR8DB-29J6H-3KBF7-BX286
4FXW8-97KD9-QFKDJ-FV3QC-CY34B
DX4MW-PB7F4-YR4WT-BV3MM-4YV79
BTH8T-MTYCP-4GKX7-3QQQT-86CB6
PTGBH-XTT3P-RGDC6-VJDTC-TP6GY
D8BR2-DR2JY-2GK9D-D7KT4-XGJVQ
J6MP4-TT8CJ-4HHPR-8BMTP-Q9KXQ
VYRPJ-Y662G-GF3H8-862W4-8PCY9
6D739-9F4F2-BKKV8-YCHRF-PWR8B
4C9PX-DH3G9-D424D-FGGKF-PRWH3
YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
7PW33-G9BFY-MBXCW-PB9GP-WCBWG
76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
XJ2G2-TDQ49-3MW8D-F4FCT-KPTT6
BGCKH-CRYRT-49VQ7-YMCG3-BRBP7
W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
9GVVR-X6VJT-WDDXD-YB4M2-RQ7CV
2K79J-DVFWG-MJT2Q-BX82R-T9PDV
6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
MRQV4-9Y8W3-KDDPH-K2PG4-MCH2Q
TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
2VQRW-HFRGP-733PM-Y737F-K7BBB
H2VKD-G9CBT-D2JXH-JFTT6-C22WF
2010 PYVW4-KHTM7-6WPTF-VVDHV-826D8
YDCTD-DKK23-4C3P9-CP8RB-9VVBV
CXQWG-BJWPX-VWWCJ-CJJGV-29G2T
TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD

SHAHAB-P30
27-10-2012, 09:31
دوستان قیمت این لپتاپ الآن چنده سایت lta.ir زده 3 تومن . ولی جاهای دیگه قیمت بیشتره . به این سایت میشه اطمینان کرد ؟

payma
28-10-2012, 01:12
دوستان قیمت این لپتاپ الآن چنده سایت lta.ir زده 3 تومن . ولی جاهای دیگه قیمت بیشتره . به این سایت میشه اطمینان کرد ؟

اگه با گرافیک gt650 میده فعلا تو این آشفته بازار قیمت خوبیه

samiiiyar
04-11-2012, 11:54
سلام دوستان
میخواستم بدون از نظر شما بین asus n56vz و Hp Dv6-7000 کدوم کارایی بهتری داره ؟!
کدومو بگیرم به نظرتون؟

Agame.Arash
04-11-2012, 12:30
سلام دوستان
میخواستم بدون از نظر شما بین asus n56vz و Hp Dv6-7000 کدوم کارایی بهتری داره ؟!
کدومو بگیرم به نظرتون؟

والا تقریبا عین همن...:sq_6:
ولی اگه یه ذره صب کنی تا لپتاپای وین 8 ی بگیری برات بهتره...:sq_25:
چون مثلا از همین n56 یه مدل باریک تر زده ایسوس با همین امکانات...:sq_11:

samiiiyar
04-11-2012, 13:30
والا تقریبا عین همن...:sq_6:
ولی اگه یه ذره صب کنی تا لپتاپای وین 8 ی بگیری برات بهتره...:sq_25:
چون مثلا از همین n56 یه مدل باریک تر زده ایسوس با همین امکانات...:sq_11:

میشه چندا از مدل های ویندوز 8 رو معرفی کنید ؟

payma
05-11-2012, 13:38
میشه چندا از مدل های ویندوز 8 رو معرفی کنید ؟
دوست عزیز اگه واقعا نیاز داری همین الان بخر منتظر چیزی هم نباش ما که 1 سال وایستادیم همین مدل ها بیاد بازار حالو روزمون اینه!!!
ویندوز 8 هم تحفه ای نیست رو هر لپتاپی هم خودت میتونی نصبش کنی

payma
05-11-2012, 14:01
دوستان همونطور که تو فروم HP هم گفتم جدیداً با این لپتاپ به یه مشکلی خورده بودم اونم فول لود کار کردن CPU توی بازی ها با فرکانس 3100 بودکه باعث میشد دمای پردازنده بعضا به 103 درجه هم برسه
برای حل این مشکل هم ماکزیمم لود رو روی 99 درصد قفل کردم اینجوری فرکانس بالای 2300 نمیرفت البته دمای پردازنده باز به 82 میرسید
این هم نتیجه مونیتور دما تو حالتی که CPU فول لود و با فرکانس 3100 توی بازی 1 ساعت کار کرده

نتایج زیر مال تست داخل همون بازی و بامحدودیت CPU انجام شده

حالا نتایج 15 دقیقه تست استرس CPU رو برای لپتاپ میذارم
تست استرس 15 دقیقه ای و 15 دقیقه کارکرد CPU با فرکانس 2300

بد نیست شما هم همچین تستی بگیرید با هم مقایسه ای داشته باشیم (تست استرس با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition )
در روزهای آتی نتایج تست با 3Dmark 11 و 3Dmark Vantage و PCmark 7 و PCmark vantage رو هم میذارم منون میشم دوستان هم این برنامه ها رو بگیرن و ننایج رو با هم مقایسه کنیم
ممنون

من این پستم رو ادیت کردم چون اگه CPU رو قفل نکنم روی 99 درصد کماکان دما بالای 100 میره!

amin666
05-11-2012, 22:08
اره خیلی عجیبه.خب خدا رو شکر مشکل حل شد دیگه.منم الان یادم اومد یه بار پسر عمم cpu پی سی اش کلا بالای 60 درصد بود.ویندوز عوض کرد درست شد

payma
24-11-2012, 02:11
اومدم این سیستم تشخیص چهره که روی 4540 هست رو نصب کنم 300 مگ حجمش بود گفت پیش نیاز نصبش نصب ورژن 7 به بالای برنامه Protect Tools Security Manager هست اونم به حجم 130 مگ دانلود نمودیم اما روی لپتاپ من نصب نشد گفت رو این سیستم کار نمیکنه گویا فقط مال سری Probook هستش!
حالا اگه کسی تونست این تشخیص چهره رو یجوری نصب کنه به ما هم بگه!

PersianEm0b0y
26-11-2012, 19:13
حالا جالبه لنوو با آمار سازی یه سری عدد و رقم واسه خودش ردیف کرده تو لیست بهترین برندها نیست اگه این کار نمی کرد که الان قاطی باقالی ها باید شما میرفتی دنبالش نه اینجا ...
الکی هم به خودت دلداری نداره همه میدونن یه شرکت چینی حداکثر توانش چیه ...
حالا شما یه لننو گرفتی دلیل نمیشه که بیای اینجا این حرفارو بزنی .
این آمار واسه موقعی که اچ پی دهم بود :

اینم واسه چند وقت پیش که البته هر دو تو یک سال هست اما به عبارتی آمار دومی میره برای 2013 و عملا 2013 حساب میشه ...

sh@y@n
27-11-2012, 17:42
دوستان همونطور که تو فروم HP هم گفتم جدیداً با این لپتاپ به یه مشکلی خورده بودم اونم فول لود کار کردن CPU توی بازی ها با فرکانس 3100 بودکه باعث میشد دمای پردازنده بعضا به 103 درجه هم برسه
برای حل این مشکل هم ماکزیمم لود رو روی 99 درصد قفل کردم اینجوری فرکانس بالای 2300 نمیرفت البته دمای پردازنده باز به 82 میرسید
این هم نتیجه مونیتور دما تو حالتی که CPU فول لود و با فرکانس 3100 توی بازی 1 ساعت کار کرده

یکی دو روز با سیستم با تست های مختلف سرگرم بودم که دیروز سیستم رو تون آپ و دفراگمنت کردم ونتایج زیر مال بعد از تون آپ و دفراگمنت سیستم هستش
نتایج زیر مال تست داخل همون بازی و بدون محدودیت CPU انجام شده (دقیقا شرایط یکسان با تست بالا)

واقعا عجیبه نه؟ جالبه توی تست دوم حتی ولتاژ CPU هم اندکی بیشتر بوده اما نتایج خیلی فرق داره!!!
یجورایی هم نتایج اولیه غیر عادیه هم دومی خودم هم واقعا تعجب کردم!!!
حالا نتایج 15 دقیقه تست استرس CPU رو برای لپتاپ میذارم تا بیشتر تعجب کنید!!!
تست استرس 15 دقیقه ای و 15 دقیقه کارکرد CPU با فرکانس 3100 الی 3300 !!!

نتایج واقعا عالیه!!! حالا چه اتفاقی داخل لپتاپ افتاده یا تون آپ و دفراگمنت روی دما و کارکرد CPU انقدر تاثیر داشته خودم هم واقعا موندم!!!
تا ببینیم نظرات دوستان کارشناس در این باره چیه؟
بد نیست شما هم همچین تستی بگیرید با هم مقایسه ای داشته باشیم (تست استرس با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition )
در روزهای آتی نتایج تست با 3Dmark 11 و 3Dmark Vantage و PCmark 7 و PCmark vantage رو هم میذارم منون میشم دوستان هم این برنامه ها رو بگیرن و ننایج رو با هم مقایسه کنیم
ممنون
این تست های من
لپتاپ msi مدل ge70
cpu هم core i7-3610QM هست

تست در حالت عادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست در حالت توربو

payma
27-11-2012, 17:47
این تست های من
لپتاپ msi مدل ge70

تست در حالت عادی

تست در حالت توربو

تست هات یه مشکلی داره مگه میشه لپتاپ تو حالت توربو و فول لود و تحت استرس خنک تر از حالت عادی باشه؟

sh@y@n
27-11-2012, 17:55
تست هات یه مشکلی داره مگه میشه لپتاپ تو حالت توربو و فول لود و تحت استرس خنک تر از حالت عادی باشه؟
ببخشید , شما درست میگید
منظورم حالت fan boost بود
البته در هر دو حالت cpu رو محدود نکردم و روی 100% عملکرد هست

payma
05-12-2012, 15:16
ببخشید , شما درست میگید
منظورم حالت fan boost بود
البته در هر دو حالت cpu رو محدود نکردم و روی 100% عملکرد هست

اگه با اورکلاک دماش اینه پس واقعا کولینگ خیلی خوبی داره هم از لنوو هم از اسوس هم از HP کولینگش بهتره!

apple021
06-12-2012, 01:10
اقا من نفهمیدم چرا دمای لپ تاپ که 103 بوده رسیده به 83 دقیقا چی کار کردی که اینطوری شده؟PAYMA جان؟یعنی یک دیفراگمنت اینقدر رو CPU تاثیر میذاره که از 103 برسه به 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی بعیده ه ه اصلان جالبه هنگ کردم خدایی از 103 به 74!:sq_14::sq_14::sq_14::sq_14::sq_14:

hasanoooooooo
06-12-2012, 01:25
دوستمون گفت که از داخل power option گزينه maximum prossecor state رو روي 99 گذاشته .. در واقع کاري کرده تا cpu بوست نشه .

sh@y@n
07-12-2012, 05:55
اگه با اورکلاک دماش اینه پس واقعا کولینگ خیلی خوبی داره هم از لنوو هم از اسوس هم از HP کولینگش بهتره!
موقع تست برنامه cpu-z فرکانس cpu رو حدود 3.2 میزد
من که از سیستم کولینگش خیلی راضیم واقعا عالیه
شاید چندتا تست با برنامه furmark هم گذاشتم از دمای کارت گرافیک در سنگین ترین شرایط
اصلا اگر وقت کردم یه ریویوی کامل ازش میزارم:دی

sh@y@n
07-12-2012, 06:58
اینم تست 15 دقیقه ای با برنامه furmark
در حالت تست fan boost خاموش بوده و اورکلاک هم روی کارت گرافیک صورت نگرفته
یه توضیح بدم که این furmark سنگین ترین تست برای کارت گرافیک هستش ( در واقع پدر کارتو در میاره:31:) و شما مثلا در بازی معمولی خیلی کم پیش میاد که به این دما برسید
و اینکه گرافیک هم 660 هست که گرمای خیلی بیشتری ار 650 تولید میکنه
اگر خاستید تست بزارید مقایسه کنیم البته با 650 زیاد مقایسش درست نیست ( از لحاظ گرمای تولید شده)
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
اینم تست 3dmark11

این تست 3dmark11 برای asus g75

payma
07-12-2012, 12:25
موقع تست برنامه cpu-z فرکانس cpu رو حدود 3.2 میزد
من که از سیستم کولینگش خیلی راضیم واقعا عالیه
شاید چندتا تست با برنامه furmark هم گذاشتم از دمای کارت گرافیک در سنگین ترین شرایط
اصلا اگر وقت کردم یه ریویوی کامل ازش میزارم:دی

سری گیم Msi باید هم کولینگ خوبی داشته باشه الحق هم کولینگش عالیه نمیشه با لپتاپ های Multimedia مقایسش کرد

payma
07-12-2012, 12:32
Notebookcheck جدیدا یه ریویو از مدل Hp Envy dv6 گذاشته که ظاهرش دقیقا با این مدل یکیه البته گرافیکش پائین تره اما پنل IPS داره
توی تست دما هم واقعا بد ظاهر شده دمای گرافیکش زیر استرس 96 ثبت شده که مال من با اینکه گرافیک GT650 هست اگه CPU رو قفل هم نکنم هیچوقت بالای 85 نمیره دیگه اگر هم قفل کنم تا اورکلاکش غیر فعال بشه عمرا به 75 برسه!
ولی باید قبول کرد این مدل و مدل های با ظاهر مشابه دماشون از لپتاپ های دیگه بیشتره اما اگه اورکلاکش رو غیرفعال کنی دماش ایده آل میشه

fusion
07-12-2012, 13:51
بابا بی خیال من جز اولین کسایی بودم که تو این فروم این مدل رو خرید (2150 گرفتم اون موقع) همه بازی هارو هم رو ultra میزنم دمای cpu اکثرا تو بازی طرفای 75 هست تو بدترین شرایط یه بار شد 79-80 اصلا هم به تنظیمات cpu دست نزدم به نظر شما 75 تو بازی اونم رو ultra زیاده؟!!!! اگه از همرده هاش خنک تر نباشه گرم تر هم نیست مسلما...

payma
07-12-2012, 14:14
بابا بی خیال من جز اولین کسایی بودم که تو این فروم این مدل رو خرید (2150 گرفتم اون موقع) همه بازی هارو هم رو ultra میزنم دمای cpu اکثرا تو بازی طرفای 75 هست تو بدترین شرایط یه بار شد 79-80 اصلا هم به تنظیمات cpu دست نزدم به نظر شما 75 تو بازی اونم رو ultra زیاده؟!!!! اگه از همرده هاش خنک تر نباشه گرم تر هم نیست مسلما...

من گفتم کسایی که دارن بیان با هم یه تستی بکنیم 1 ماهه هیشکی جواب نمیده!!!
شما یه لطفی کن برنامه HWinfo رو موقع بازی باز بذار مطمئن شو Maximum Processor State روی 100 هست و یه بازی جدید رو Ultra بازی کن ببین حداکثر دمای گرافیک و CPU چند ثبت شده شاید مال من مشکل داره ببرم گارانتی
البته من نت رو هم گشتم هر مطلبی پیدا کردم همه از این مشکل مینالیدن و مثل من اورکلاک رو غیرفعال کردن

ضمنا شما ویندوز عوض کردی یا با ویندوز ارجینال کار میکنی؟ این برنامه CoolSense ما هم واقعا مزخرفه هیچ تنظیم دستی ای نداره فقط On و Off داره

iman1990
08-12-2012, 13:21
سلام

قیمت بازار dv6-7000 میخواستم!!! ممنون میشم اطلاع بدین

ci5 2450m
ram:4
vga:gforce 2gb 630m
hdd:500

fusion
08-12-2012, 19:29
اینم دمای لپتاپ بعد از تقریبا 2 ساعت بازی کردن assassins creed 3 رو ultra
به نظر من که دماش برای یه لپتاپ که کولینگ لپتاپ های گیم رو نداره واقعا خوبه...
ماکسیمم 85 هست تو این بازی تو بازی nfs mostwanted هم از 75 بالا تر نمی ره...

apple021
08-12-2012, 19:35
دوسته عزیز زیاد من سر در نمیارم از این برنامه رو 80 هست یا 60 درجه؟وهیمن طور بگید که اورکلاک فعال بود یا غیر فعال ؟:n01:

fusion
08-12-2012, 19:39
دوسته عزیز زیاد من سر در نمیارم از این برنامه رو 80 هست یا 60 درجه

اون ردیف سوم (اخری) که دماها توش زیاد تره ماکسیمم دما هاست

fusion
08-12-2012, 19:41
دوسته عزیز زیاد من سر در نمیارم از این برنامه رو 80 هست یا 60 درجه
ردیف سوم (اخریه) ماکسیمم دما هاست

payma
09-12-2012, 00:51

اگه پردازنده 85 شده پس گرافیک حدود 75 باید باشه
پس مال من احتمالا فنش مشکل داره چون جدیدا صداش نویزی هم شده
من با قفل اورکلاک به این دما میرسم

راستی ویندوز ارجینال روشه یا عوض کردی؟

fusion
09-12-2012, 16:42
اگه پردازنده 85 شده پس گرافیک حدود 75 باید باشه
پس مال من احتمالا فنش مشکل داره چون جدیدا صداش نویزی هم شده
من با قفل اورکلاک به این دما میرسم

راستی ویندوز ارجینال روشه یا عوض کردی؟
اره گرافیک 70 اینا بود...
نه ویندوز خودشه

sanjan3000
11-12-2012, 14:31
سلام دوستان
من قرار یک لپ تاپ از ترکیه بخرم
تو سایت hp مدلهای مخصوص خاور میانه همگی با گرافیک GT630 ارائه می شه
من زیاد بازی انجام می دم
به نظر شما خیلی تفاوت دارن

payma
12-12-2012, 00:57
سلام دوستان
من قرار یک لپ تاپ از ترکیه بخرم
تو سایت hp مدلهای مخصوص خاور میانه همگی با گرافیک GT630 ارائه می شه
من زیاد بازی انجام می دم
به نظر شما خیلی تفاوت دارن

بله دوست عزیز 650 با 630 اصلا قابل مقایسه نیست اما اونجا هم 100 درصد با 650 گیر میاد
البته ترکیه برای خرید جای گرونیه شاید از ایران بخری ارزون تر دربیاد گارانتی هم داری!

iman1990
12-12-2012, 10:31
دوست عزیز ی سری ب سایت یاس لپ تاپ بزن منم احتمالا همینو میخرم با این قیمت عالیه
hp dv6t-7000
cpu:3612
gpu:gforce 650
ram:8
hdd:1024gb
bluray
از همه مهمتر FULL HD
قیمت : 3220000

payma
12-12-2012, 12:06
hp dv6t-7000
از همه مهمتر FULL HD

دوست عزیز این مدل FHD اش تو ایران نیست احتمالا اشتباه نوشتن

iman1990
12-12-2012, 16:12
منم اولش همین فکرو میکردم...دوستان اگه کسی تهرانه و وقتشو حوصلشو داره میشه ی لطفی بکنه بره این لب تاپو از نزدیک ببینه اگه فول اچ دی هست ی خبری بده..اخه شهرستانم میخواستم ببینم اگه فول اچ دی هست بیام تهران بخرمش ممنون میشم ازتون
تهران، خ ولی عصر، بالاتر از طالقانی، شماره 1602 اینم ادرسشه!!!!

Agame.Arash
12-12-2012, 16:52
چرا عزیز fhd هم هست ... یکی از دوستان خریده بود همینجا ... صفه های قبلو بگردی هست ...

apple021
12-12-2012, 17:46
دوستان وقتی بخوای خرجی یک اهنگی که ساختی بگیری کارت صداش چیه beat هست

rahshab
12-12-2012, 21:02
hp dv6t-7000
bluray
از همه مهمتر FULL HD

ايني كه تو سايت زده كه hd هستش (تو فايل پي دي اف كه ليست محصولات رو زده به فول اچ دي اشاره نشده)در ضمن قيمتش هم بالاست لاقل 120 تومن پايين تر از اين ميتوني گير بياريد

payma
13-12-2012, 00:34
چرا عزیز fhd هم هست ... یکی از دوستان خریده بود همینجا ... صفه های قبلو بگردی هست ...

اون من بودم که فروشنده ابله فرق HD و FHD رو نمیدونست بهم گفت FHD هستش سیستم رو روشن کردم همونجا میخواستم بزنم تو سرش لپتاپ رو!!!
البته چون از همه جا ارزون تر میداد نزدم تو سرش دیگه:n02:

payma
13-12-2012, 00:36

بله سیستم صوتی Beats هستش

payma
13-12-2012, 00:38
منم اولش همین فکرو میکردم...دوستان اگه کسی تهرانه و وقتشو حوصلشو داره میشه ی لطفی بکنه بره این لب تاپو از نزدیک ببینه اگه فول اچ دی هست ی خبری بده..اخه شهرستانم میخواستم ببینم اگه فول اچ دی هست بیام تهران بخرمش ممنون میشم ازتون
تهران، خ ولی عصر، بالاتر از طالقانی، شماره 1602 اینم ادرسشه!!!!

دوست عزیز 100 درصد مطمئن باش FHD نیست کسی هم نمیتونه ببینه بهت بگه چون رو جعبش که نزده چون جعبه کاستوم هست و چیز خاصی روش نمینویسه شبیه مقوای پفکه:n02:
روشنش هم نمیتونن بکنن چون ویندوز ارجینال هست و روشن بشه باید بخریش چون تابلو میشه استفاده شده!
فروشنده هم گفت FHD هست باور نکن چون من تجربشو دارم یارو نمیدونست FHD چی هست!!!

iman1990
13-12-2012, 11:45
دوست عزیز 100 درصد مطمئن باش FHD نیست کسی هم نمیتونه ببینه بهت بگه چون رو جعبش که نزده چون جعبه کاستوم هست و چیز خاصی روش نمینویسه شبیه مقوای پفکه:n02:
روشنش هم نمیتونن بکنن چون ویندوز ارجینال هست و روشن بشه باید بخریش چون تابلو میشه استفاده شده!
فروشنده هم گفت FHD هست باور نکن چون من تجربشو دارم یارو نمیدونست FHD چی هست!!!

ممنون عزیزان از راهنمایی هاتون
ولی بنظرم هست ک ببینیم بای هست یا نیست
dv6-7000 تمامی این لپ تاپ ها صفحات اچ دی شون براقه و شرکت اچ پی توی این سری صفحات مات رو برای فول اچ دی انتخاب کرده توی سایت خود اچ پی زده
تحقیقی هم ب عمل اووردم همینو میگه
اگه توی این سری صفحه نمایش مات بود فول اچ دی هستش
اگه براق بود اچ دیه!!!!!!!!!

payma
13-12-2012, 12:00
ممنون عزیزان از راهنمایی هاتون
ولی بنظرم هست ک ببینیم بای هست یا نیست
dv6-7000 تمامی این لپ تاپ ها صفحات اچ دی شون براقه و شرکت اچ پی توی این سری صفحات مات رو برای فول اچ دی انتخاب کرده توی سایت خود اچ پی زده
تحقیقی هم ب عمل اووردم همینو میگه
اگه توی این سری صفحه نمایش مات بود فول اچ دی هستش
اگه براق بود اچ دیه!!!!!!!!!
اینم یه حرفیه! خدا وکیلی عجب چیزایی رو کشف میکنین آدم هنگ میکنه:n02:
انجاس که میگن ایرانی مخش کار میکنه:n06:

Agame.Arash
13-12-2012, 13:52
اون من بودم که فروشنده ابله فرق HD و FHD رو نمیدونست بهم گفت FHD هستش سیستم رو روشن کردم همونجا میخواستم بزنم تو سرش لپتاپ رو!!!
البته چون از همه جا ارزون تر میداد نزدم تو سرش دیگه:n02:

منم میخواستم واسه ps3 مانیتور بخرم به طرف تاکیید کردم فول! اچ دی باشه نه اچ دی !!!! گفت من یه عمره فروشندم میخوای یاد من بدی !!! یه هفته بعد که رسیده دستش دیدم روش زده اچ دی !!!! آخرشم جلو مشتریا از خجالت رف تو زمین !!! ... راستی یعنی هیچکس تا حالا fhd ش رو تو این تاپیک نداشته ؟ ... !!! ملت میان تو تاپیک y580 از صفجه fhd ش تعریف میکنن که !!!!!!:n02:

payma
13-12-2012, 17:37
منم میخواستم واسه ps3 مانیتور بخرم به طرف تاکیید کردم فول! اچ دی باشه نه اچ دی !!!! گفت من یه عمره فروشندم میخوای یاد من بدی !!! یه هفته بعد که رسیده دستش دیدم روش زده اچ دی !!!! آخرشم جلو مشتریا از خجالت رف تو زمین !!! ... راستی یعنی هیچکس تا حالا fhd ش رو تو این تاپیک نداشته ؟ ... !!! ملت میان تو تاپیک y580 از صفجه fhd ش تعریف میکنن که !!!!!!:n02:

اگه دقت کنی مدل FHD از Y580 رو فقط یکی از دوستان اونجا داره که تو مالزی دانشجو هستش و از اونجا خریده تو ایران موجود نیست!!!

hasanoooooooo
15-12-2012, 18:09
دوستان در حالت وبگردي نهايت دمايcpu چقدر هست؟

payma
16-12-2012, 01:01
دوستان در حالت وبگردي نهايت دمايcpu چقدر هست؟

48 درجه سانتی گراد!

البته بعد از 20 قیقه وب چرخی بین 41 تا 44 درجه!

MRG66
16-12-2012, 16:07
دوستان من یکی دارم در حد آکه.هرکی خواست 2.880 تومن بهش میدم.مثله روز اوله HP Pavilion dv6T-7000
16 ماه گارانتی ایران اچ پی داره که خیلی معتبره تو ایران!!!!

MRG66
16-12-2012, 23:10
اینم لینک فروش:

B3hn@z_A8
21-12-2012, 11:11
سلام
چجوری میشه چراغای زیر کیبرد رو روشن کرد؟ با fn و f5 امتحان کردم نشد:n13:

payma
21-12-2012, 12:39
سلام
چجوری میشه چراغای زیر کیبرد رو روشن کرد؟ با fn و f5 امتحان کردم نشد:n13:

اگه روی دکمه F5 علامت لامپ هست لپتاپ شما بک لایت داره و گرنه نداره
لپتاپ های این مدل هم تو ایران هیچکدوم بک لایت ندارن

sanjan3000
25-12-2012, 10:07
سلام دوستان
اگه این لپ تاپ و به تلوزیون سه بعدی وصل کنیم میشه فیلم 3dدید؟
با تشکر

kalantarahura
25-12-2012, 11:55
سلام دوستان
اگه این لپ تاپ و به تلوزیون سه بعدی وصل کنیم میشه فیلم 3dدید؟
با تشکر

دوست من باید مانیتور یا TV قابلیت نمایش 3D رو داشته باشند در این صورت هر لپتاپی که کارت گرافیک مناسب و نسبتا قوی و نسبتا جدید داشته باشه میتونه این کارو بکنه.مهم نمایشگره

iman1990
30-12-2012, 12:49
سلام کسی اطلاعی راجع به dv6-7080 داره؟
قیمت؟
و اینکه فول اچ دیه؟
و اینکه خریدش ب صرفست؟

mehrdadttm
31-12-2012, 11:55
دوستان من از دوستمون mrg66 خریدم . آیا این لب تاب مشکلی با ویندوز 8 داره یا نه.؟؟؟ درایور اون برای 8 را از کجا بگیرم آخه ایران که تحریمه ؟؟ ممنون میشم پاسخ سریع بدید...:n16:

mehrdadttm
03-01-2013, 09:14
دوستان من این لپ تاپ را گرفتم . اول اینکه این درایو ریکاوری را که تو هارد هست چگونه کپی کنم. دوم لطف بفرمایید با ویندوز 8 مشکلی نداره درایورهاش گیر میاد. ............................یعنی کسی هست جواب من را بده؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13:

payma
03-01-2013, 11:01
دوستان من این لپ تاپ را گرفتم . اول اینکه این درایو ریکاوری را که تو هارد هست چگونه کپی کنم. دوم لطف بفرمایید با ویندوز 8 مشکلی نداره درایورهاش گیر میاد. ............................یعنی کسی هست جواب من را بده؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13:

HP Recovery Media Creation رو باز کن 5 عدد DVD آماده کن دونه دونه خودش رایت میزنه و فقط یک بار اجازه تهیه DVD Recovery رو میده
درایورهای ویندوز 8 هم تو سایت HP هستش بعلاوه آپدیت بایوس برای استفاده بهتر از ویندوز 8

mehrdadttm
03-01-2013, 17:29
عزیز جان این
HP Recovery Media Creation که میگید کجاست..... 5 تا دی وی دی که ویزنه ویندوز 7 با درایورهاست دیگه

payma
03-01-2013, 18:34
عزیز جان این
HP Recovery Media Creation که میگید کجاست..... 5 تا دی وی دی که ویزنه ویندوز 7 با درایورهاست دیگه

شما تو منوی استارت عینا بنویسش برات میاره
یا HP Recovery manager رو باز کن توی قسمت Recovery Media Creation هستش
ویندوز و برنامه و درایورهای موجود تو درایو ویندوز

mehrdadttm
03-01-2013, 22:47
این را زدم. حالا یه سوال دیگه شرمنده ام :n27:.. من سیستم را ریکاوری فاکتوری کردم .. می خوام بدونم میشه هارد را پارتیشن بندی کرد و اون پارتیشن ریکاوری را پاک نکنم و ویندوز اورجینال را بنصبم .:n13:. لطفا یه کوچو لو توضیح بدید که متوجه بشم:n02::n16: میشه با سی دی بوتیبل هاردش را پارتیشن بندی کنم بعد با ریکاوریش ویندوز اورجینال نصب کنم.شرمنده انقدر سوال میکنما:n06:

payma
04-01-2013, 00:29
این را زدم. حالا یه سوال دیگه شرمنده ام :n27:.. من سیستم را ریکاوری فاکتوری کردم .. می خوام بدونم میشه هارد را پارتیشن بندی کرد و اون پارتیشن ریکاوری را پاک نکنم و ویندوز اورجینال را بنصبم .:n13:. لطفا یه کوچو لو توضیح بدید که متوجه بشم:n02::n16:

من خودم اول Recovery Disk رو تهیه کردم بعد 800 گیگ از درایو C جدا کردم و کردمش 2 تا درایو 400 گیگی درایوهام شد 4 تا
حالا خواستی Recovery کنی چند تا گزینه میاد من دقیقا یادم نیست یکیش فقط درایو C رو برات برمیگردونه کاری به پارتیشن بندیت نداره

mehrdadttm
04-01-2013, 09:48
من که رفتم 8 بنصبم درایور هاشم گرفتم . خبرش را میدم... با تشکر:n06:

mehrdadttm
04-01-2013, 12:05
چشمتون روز بد نبینه زد حال شد برام.:n01: ویندوز 8 نصبیدم.
تاچ پدش خوب کار نمیکنه با اینکه آخرین ورژن درایورش را گرفته بودم.:n06:بلوتوس را هم که میخواهد نصب کنه میگه نت فریم ورک 2 بنصب:n01:
بچه ها میگم این اچ پی چرا اینطوریه اصلا انگار نه انگار که کلی قطعات توپ روشه ها من پی سی کر تو دو دارم زودتر ویندوز توش بالا میاد تا این اچ پیه . هر وقت اچ پی دیدم همینطوری بود سرعتش پایین اما تا دلتون بخواد جون سخت (آخه دست بدترین آدما دیدم جون سالم به در برده):n02:

برم ببینم این نت فریم ورک که میگه کجا میشه پیدا کرد:n13:

payma
04-01-2013, 12:21
چشمتون روز بد نبینه زد حال شد برام.:n01: ویندوز 8 نصبیدم.
تاچ پدش خوب کار نمیکنه با اینکه آخرین ورژن درایورش را گرفته بودم.:n06:بلوتوس را هم که میخواهد نصب کنه میگه نت فریم ورک 2 بنصب:n01:
بچه ها میگم این اچ پی چرا اینطوریه اصلا انگار نه انگار که کلی قطعات توپ روشه ها من پی سی کر تو دو دارم زودتر ویندوز توش بالا میاد تا این اچ پیه . هر وقت اچ پی دیدم همینطوری بود سرعتش پایین اما تا دلتون بخواد جون سخت (آخه دست بدترین آدما دیدم جون سالم به در برده):n02:

برم ببینم این نت فریم ورک که میگه کجا میشه پیدا کرد:n13:

دوست عزیز خود HP تو سایتش نوشته قبل از نصب 8 باید بایوس رو آپدیت کنید
من 800 گیگ از هاردم پره کلی هم اطلاعات و برنامه نصب شده رو C دارم به سرعت برق و باد لپتاپ میاد بالا!!!

mehrdadttm
04-01-2013, 12:49
من تمام آپدیت ها را گرفتم حتی بایوس :n05:که وقتی 8 نصب شد اون را نصب کردم وسیستم ریستارت شد و بایوس هم آپدیت شد.:n01:..1کجا مشه وژن آپدیت بایوس را دید ؟ :n13: 2 مال شما ورژن چند است؟ :n13: 3 ویندوز 8 شما تو چند ثانیه از وقتی که روشن میکنید تا وقتی که کاملا بیاد بالا طول میکشه؟ :n29:

mehrdadttm
04-01-2013, 14:49
جواب 1 را پیدا کردم ماله من F.22 ورژن بایوسمه..و 19 ثانیه طول میکشه تا توی دسکتاپ.منتظر جوابتون هستم
مال من آخرین ورژن بایوس هست دیگه از سایت اچ پی گرفتم

payma
04-01-2013, 17:35
جواب 1 را پیدا کردم ماله من F.22 ورژن بایوسمه..و 19 ثانیه طول میکشه تا توی دسکتاپ.منتظر جوابتون هستم
مال من آخرین ورژن بایوس هست دیگه از سایت اچ پی گرفتم

مال بنده ورژن F.13 هست
عزیز 19 ثانیه واقعا سریعه مال من از این بیشتر طول میکشه تاپیک های دیگه رو بخونی لپتاپ بعضی از دوستان بالای 1 دقیقه طول میکشه شما اگه سرعت بالاتر میخوای باید روی لپتاپت SSD بذاری!!!

mehrdadttm
04-01-2013, 21:10
دوست عزیز شما خیلی کمکم کردید..مرسی..:n01::n16: امروز زمانی که وایرلس را روشن کردم گفتم دستی و تیک اتوماتیک را برداشتم حالا می خواهم وایرلس را روشن کنم دکمشو که میزنم روشن نمیشه. میتونید راهنمایی کنید.. خیلی ممنونم:n16::n01:

mehrdadttm
05-01-2013, 12:25
کسی نیست چطوری راه بندازمش:n01:

mehrdadttm
06-01-2013, 20:55
دوستان من هاردم را پارتیشن بندی کردم . می خواهم 7 اورجینال نصب کنم میزنه همه پارتیشنا را یکی میکنه.تقریبا همون فاکتوری می کنه چی کارش کنم که دست به بقیه پارتیشنها نزنه:n13:

mehrdadttm
06-01-2013, 22:00
کمک کند منتظر راهنماییتون برای پارتیشن:n18:

mehrdadttm
07-01-2013, 13:42
کسی نیست بگه چطور پارتیشن بندی کنم و ویندوز اورجینال هم باشه:n13:

payma
07-01-2013, 14:48
کسی نیست بگه چطور پارتیشن بندی کنم و ویندوز اورجینال هم باشه:n13:
خوب ویندوز رو نصب کن بعد پارتیشن بندی کن!

amin666
07-01-2013, 15:54
منظورت رو دقیق تر بگو خب؟اگه منظورت از ویندوز اوریجینال همون بکاپیه که گرفتی موقع ریستور فکر می کنم کل پارتیشنت رو هم مثل روز اول می کنه.(دقیقا نمی دونم گزینه ای داره که فقط c رو پاک کنه و ویندوز بریزه یا نه.بعضیا می گن نداره.بعضیا هم می کن داره.من خودم تست نکردم چون نمی خوااستم ریسک کنم.بهتریم کار اینه که بری از سایت مایکروسافت یه ویندوز 7 ( همون ور÷نی که تو خود لپتاپ بوده که معمولا home هست) دانلود کنی و بعد با سریال نامبر پشت لپتاپ اکتیوش کنی.حجمش 3 گیگه فکر کنم.من چند ماه پبش همین کار رو کردم.با فرمت iso (ایمیچ) هم هست که می تونی رایتش هم کنی و راحت نصب کنی
پارتیشن بندی هم با برنامه easus خیلی راحت می تونی کنی.مشکلی نیست

mehrdadttm
07-01-2013, 17:47
راستش من با ویندوز ایکس پی پارتیشن درایو c را درست کردم 50 گیگا بعد با ریکاوری ویندوزش را که نصب می کنم دوباره کل پارتیشن یکی میشه 1 ترا...می خواهم ببینم چیکار کنم که این ویندوز ارجینال را با درایوراش نصب کنم ولی دست به کل هارد نزنه و فقط درایو c که براش حجم مشخص کردم نصب بشه:n13::n13:

mehrdadttm
08-01-2013, 09:08
بابا تر خدا یکی بگه چی کار کنم .............می خواهم درایو c را یه پارتیشن 50 گیگ بزارم و با سیستم ریکاوری ویندوز ارجینالش را نصب کنم ولی وقتی پارتیشن بندی می کنم و می رم برای نصب ویندوز با سیستم ریکاوری دوباره کل پارتیشن یکی مشه یعنی درایوc میشه 1 ترا چی کارش کنم .......:n03:

Thor God
08-01-2013, 11:47
یعنی وقتی که ویندوز رو نصب می کنی یه پاتیشن 1 ترابایتی میاد ؟!

خب شما تو همون که نصب کردی بعدا از تو خوده ویندوز درایو C رو قسمت قسمت کن ! راست کلیک کن رو computer بعد بزن رو manage !!! اونجا میتونی هر چند تا پارتیشنی که میخوای درست کنی ! :|

اینجوری مشکلت حل نمی شه ؟!

mehrdadttm
08-01-2013, 12:39
دوست عزیز باید شرینک کنم ..تازه اگه یه روزی خواستم دوباره ویندوز عوض کنم کلیه اطلاعات درایوهای دیگه که درست کردم پاک میشه و دوباره همون یه پارتیشن میشه

mehrdadttm
08-01-2013, 12:42
من می خواهم راهی تو نصب ویندوز ارجینالش بگید که کاری به بقیه ی درایوا نداشته باشه و فقط تو یه درایو مثلا c که براش درست میکنم کارکنه.فرمت کنه و ویندوز بنصبه و یا هر کاریش که می خواهد بکنه:n03:

mehrdadttm
08-01-2013, 23:15
گه گاهی یکی از دوستان میاد میگه منظورتون رادرست بگید بعد من منظورم را درست میگم دیگه هیچ کسی پیداش نمیشه :n02::n02::n02::n02::n02:
اگه کسی جواب من را میدونه پستهای قبلیم را بخونه دیگه فکر کنم متوجه بشه می خوام چه قلطی بکنم و راهنماییم کنه:n01::n01::n01::n01::n01:

amin666
09-01-2013, 00:43
ببین دوست عزیز ریستور کردن بکاپ با ویندوز ریختن فرق داره.من از چند نفر همون موقعها پرسدیم راهیی داره فقط ویندوز رو موقع ریستر کردن بریزیم که گفتند نه نمی شه.یخ نفر فکر کنم گفت چند تا گزینه می ده که یکیش فقط درایو C رو پاک می کنه ه به بقیه درایوها کاری نداره و فقط ویندوز می ریزه.الان دقیق یادم نیسن.فکر کنم طرف ایسوس داشت.به هر حال فکر نکنم افراد زیادی اینجا این ریسک رو کرده باشند و ریستور کرده باشند که ببینند ایا کل هاردشون پاک می شه یا نه!یکی از دوستای خودمم چند وقت پیش با ایسوسش همینکار رو کرد و کل هاردش پرید و کلی حرص خورد!
به هر حال من گفتم می تونید یه ویندوز دانلود کنید ( حالا از کافی نت یا ...).یا می تونید یه ویندوز کرک شده بگیرید (سعی کنید از اونایی باشه که کاستوم نکردند.یعنی ویندوز رو تغییر نداند) بعد با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنید.ویندوز اوریجینال که شاخ و دم نداره.ویندوز ویندوزه.کرک کردنش ادیت می کنه.شما کرک نکنی اوریجیناله دیگه!مگه اینکه اون شرکت خودش تغییزاتی تو میندوز داده باشه که شما تو نت یا تو همین فروم پرس و جو کن که بهت بگن چه ویندوز کرک شده ای تغییری نداره توش.الان من اویریجینال از سایت مایکرو سافت دانلود کردم.مثلا فکر کردی دیگه خدای سیستم عامله و مشکلی نداره؟!نه بابا ویندوز همونه.در ضمن وقتی شما از نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنید خیلی معنی نداره که رو ویندوز اوریجینال حساس باشید!چون همون برنامه ها رجیستری و ... رو تغییر می دن.یعنی عملا سیستمنون کرک شده!

mehrdadttm
09-01-2013, 09:36
دوست عزیز میدونم فرقی بین ویندوز ارجینال و بقیه نیست ولی ویندوز 7 این لپ تاپ یک سری نرم افزار روش نصبه و وقتی که بالا میاد دیگه نیاز نداره درایور نصب کنی.... بله فکر کنم این که من می خواهم نمیشه و در کل باید بی خیال بشم و ویندوز 8 با درایور یکی یکی نصب کنم... در کل دم همه گرم راهنماییم کردید :n16:

amin666
09-01-2013, 12:06
خب هیچ لپتاپی اینجوری نیست ویندوزش.درایورها یا تو یه Cd جداست یا تو لپتاپ هست باید یه سیوش کنی و حتی اونایی که dvd ویندوز می دند بعد ویندوز باید خودت درایور نصب کنی.درایورها معمولا تو همه لپتاپها به طور پیش فرض نصبه.بعد از تعویض ویندوز خودت باید همه درایورها و نرم افزارها رو دوباره نصب کنی.مگه همون ریستور کنی که کلا همه چی مثل اول می شه!
در ضمن جسارت نشه.من منظورم این نبود که فرق ویندوز عوض کردن و ریستور رو نمی دونید.منظورم این بود که ویندوز عوض کردن یه چیزه و ریستور کردن یه مقوله دیگه است و اکثر لپتاپها هم موقع ریستور این قابلیت رو ندارند که فقط ویندوز بریزند با استفاده از ریستور.نمی دونم واقعا شایدم یه راهیی باشه.ولی من از اکثر کسایی که پرسیدم گفتند نمی شه

mehrdadttm
09-01-2013, 18:36
بله درست می فرمایید من هم به این نتیجه رسیدم که نمیشود با این حال خیلی ممنون... فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06:

mehrdadttm
09-01-2013, 20:46
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06:

mehrdadttm
09-01-2013, 23:13
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06::n11:

matlab76
10-01-2013, 10:21
با عرض سلام
دوستان من مدتی پیش این لپتاپ dv6t-7000 را خریداری نموده ام اما هرچه اقدام به نصب و یندوز 8 در آن شدم موفق نشدم چه از طریق بوت چه از طریق ویندوز
با هر کلیدی امتحان کردم منوی بوت نیومد از روی خود ویندوز هم که میخوام نصب کنم از طریق فایل setup.exe ارور میده نمیزاره نصب شه

شما عزیزانی که اقدام به نصب ویندوز در این لپتاپ کرده اید لطف کنید به من هم بگید که چه طوری میشه اینکارو کرد چون من هر کاری کردم نشد

بایوس هم اپدیت کردم به f22 بازم نشد پارتیشن بندی هم شده ویندوز و هیچ مشکلی از لحاظ پارتیشن نداره اگه بتونین راهنمایی کنین خوشحال میشم که چه جوری باید روی این لپتاپ ویندوز 8 نصب کنم؟؟؟؟

با تشکر از شما :n16::n16: :n03:

matlab76
10-01-2013, 10:26
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06::n11:

درود بر شما
کلا چراغ وایرلس این لپتاپ پشتیبانی خوبی از ویندوز 8 ندارد من با همین موضوع در تاپیک های خارجی هم مواجه شدم اما متخصصان خود hp هم عقیده داشتند که روی ویندوز 8 خیلی خوب اون دکمه کار نمیکنه حالا شما اقدام به نصب درایور ویندوز 8 کنین شاید درست شه ولی اگه نشد احتمالا همین موضوع هست که میگم
چراغ وایرلس هم تاٍثیره خاصی روی باطری نداره زیاد خیلی خودتونو ناراحت این قضیه نکنین
نرم افزارهایی هم هستن که میتونن به طور کلی وایرلس رو خاموش و روشن کنن دقیقا مثل airplane mode در گوشیهای هوشمند android

amin666
10-01-2013, 12:41
با عرض سلام
دوستان من مدتی پیش این لپتاپ dv6t-7000 را خریداری نموده ام اما هرچه اقدام به نصب و یندوز 8 در آن شدم موفق نشدم چه از طریق بوت چه از طریق ویندوز
با هر کلیدی امتحان کردم منوی بوت نیومد از روی خود ویندوز هم که میخوام نصب کنم از طریق فایل setup.exe ارور میده نمیزاره نصب شه

شما عزیزانی که اقدام به نصب ویندوز در این لپتاپ کرده اید لطف کنید به من هم بگید که چه طوری میشه اینکارو کرد چون من هر کاری کردم نشد

بایوس هم اپدیت کردم به f22 بازم نشد پارتیشن بندی هم شده ویندوز و هیچ مشکلی از لحاظ پارتیشن نداره اگه بتونین راهنمایی کنین خوشحال میشم که چه جوری باید روی این لپتاپ ویندوز 8 نصب کنم؟؟؟؟

با تشکر از شما :n16::n16: :n03:
شما از bios گزینه primary boot رو روی cd-dvd rom نذاشتید انگار و روی hard drive مونده.باید برید تو بایوس و تعیین کنید که اولویت بوت رو dvd-ROM باشه.وگرنه وقتی dvd ویندوز رو می ذارید با هارد بوت می کنه

matlab76
10-01-2013, 15:48
شما از bios گزینه primary boot رو روی cd-dvd rom نذاشتید انگار و روی hard drive مونده.باید برید تو بایوس و تعیین کنید که اولویت بوت رو dvd-ROM باشه.وگرنه وقتی dvd ویندوز رو می ذارید با هارد بوت می کنه

درود بر شما
من از همه این چیزهایی که اشاره کردید مطلع هستم ولی مشکل کن اینه که اصلا تنظیمات بایوس درست و حسابی نداره del رو که میزنم که هیچ اتفاقی نمیفته esc رو میزنم این گزینه ها میاد

f1 system information
f2 system dig
f9 boot service option
f10 bios setup
f11 system recovery

که وقتی میرم تو بایوس ستاپ چیزی که شما ذکر کردید رو پیدا نمیکنم توی بوت سرویس آپشن هم که میرم بازم چیزه خاصی که بشه تغییرش داد نیست
ماله شما هم اینجوری بود؟؟؟
یا اینکه لپتاپه من خرابه؟؟

music007
10-01-2013, 17:28
ببین دوست عزیز ریستور کردن بکاپ با ویندوز ریختن فرق داره.من از چند نفر همون موقعها پرسدیم راهیی داره فقط ویندوز رو موقع ریستر کردن بریزیم که گفتند نه نمی شه.یخ نفر فکر کنم گفت چند تا گزینه می ده که یکیش فقط درایو C رو پاک می کنه ه به بقیه درایوها کاری نداره و فقط ویندوز می ریزه.الان دقیق یادم نیسن.فکر کنم طرف ایسوس داشت.به هر حال فکر نکنم افراد زیادی اینجا این ریسک رو کرده باشند و ریستور کرده باشند که ببینند ایا کل هاردشون پاک می شه یا نه!یکی از دوستای خودمم چند وقت پیش با ایسوسش همینکار رو کرد و کل هاردش پرید و کلی حرص خورد!
به هر حال من گفتم می تونید یه ویندوز دانلود کنید ( حالا از کافی نت یا ...).یا می تونید یه ویندوز کرک شده بگیرید (سعی کنید از اونایی باشه که کاستوم نکردند.یعنی ویندوز رو تغییر نداند) بعد با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنید.ویندوز اوریجینال که شاخ و دم نداره.ویندوز ویندوزه.کرک کردنش ادیت می کنه.شما کرک نکنی اوریجیناله دیگه!مگه اینکه اون شرکت خودش تغییزاتی تو میندوز داده باشه که شما تو نت یا تو همین فروم پرس و جو کن که بهت بگن چه ویندوز کرک شده ای تغییری نداره توش.الان من اویریجینال از سایت مایکرو سافت دانلود کردم.مثلا فکر کردی دیگه خدای سیستم عامله و مشکلی نداره؟!نه بابا ویندوز همونه.در ضمن وقتی شما از نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنید خیلی معنی نداره که رو ویندوز اوریجینال حساس باشید!چون همون برنامه ها رجیستری و ... رو تغییر می دن.یعنی عملا سیستمنون کرک شده!

من این ریسک رو کردم هرچی داشتم پرید اما قبل از اون از اطلاعاتم بک اپ گرفتم دوستان حواستون باشه بک اپ بگیرید تنها خوبیش این بود که باز لایسنس کسپر اسکای داد:n02:

payma
11-01-2013, 00:39
درود بر شما
من از همه این چیزهایی که اشاره کردید مطلع هستم ولی مشکل کن اینه که اصلا تنظیمات بایوس درست و حسابی نداره del رو که میزنم که هیچ اتفاقی نمیفته esc رو میزنم این گزینه ها میاد

f1 system information
f2 system dig
f9 boot service option
f10 bios setup
f11 system recovery

که وقتی میرم تو بایوس ستاپ چیزی که شما ذکر کردید رو پیدا نمیکنم توی بوت سرویس آپشن هم که میرم بازم چیزه خاصی که بشه تغییرش داد نیست
ماله شما هم اینجوری بود؟؟؟
یا اینکه لپتاپه من خرابه؟؟

اختیار دارید عزیز ما که میریم تو BIOS هزار تا منو با مخلفات میاد!
احتمالا نیت شما ایراد داره دوباره نیت کن برو:n02:

amin666
11-01-2013, 01:13
بله تقریبا همه لپتاپها رو دفعه اول باید بوتشون رو روی dvd rom بذارید.حالا شاید بعضیا هم از اول اینجوری باشتد.ولی اکثرا مثل مال شمان

matlab76
11-01-2013, 04:11
فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....:n06:

درور بر شما من رفتم براتون گشتم و فهمیدم که چه جوری میشه این کلید رو روی ویندوز 8 فعال کرد که بشه خاموش و روشن کرد و airplane mode رو انجام داد
اول این فایل رو دانلود کنین

سپس بهد از نصب برین توی pc setting توی ویندوز8 اون گوشه سمته چپه اگه نتونستی پیداش کنی عکسشو برات میزارم که چجوری بری توش بهد تو قسمت wifi میتونی airplane mode رو عوض کنی و با یک بار خاموش روشن کردن از هموت صفحه wifi دکمه f12 به راحتی وایرلس رو خاموش و روشن میکنه و نارنجیو سفی میشه به همین راحتی

matlab76
11-01-2013, 04:12
اختیار دارید عزیز ما که میریم تو BIOS هزار تا منو با مخلفات میاد!
احتمالا نیت شما ایراد داره دوباره نیت کن برو:n02:

درود بر شما
بالاخره باهاش ور رفتم تونستم میندوز رو روش نصب کنم از راهنماییهاتون هم بسیار ممنونم نیت کردم بعد رفتم تو درست شد :n16:

mehrdadttm
13-01-2013, 16:58
درور بر شما من رفتم براتون گشتم و فهمیدم که چه جوری میشه این کلید رو روی ویندوز 8 فعال کرد که بشه خاموش و روشن کرد و airplane mode رو انجام داد
اول این فایل رو دانلود کنین

سپس بهد از نصب برین توی pc setting توی ویندوز8 اون گوشه سمته چپه اگه نتونستی پیداش کنی عکسشو برات میزارم که چجوری بری توش بهد تو قسمت wifi میتونی airplane mode رو عوض کنی و با یک بار خاموش روشن کردن از هموت صفحه wifi دکمه f12 به راحتی وایرلس رو خاموش و روشن میکنه و نارنجیو سفی میشه به همین راحتی

دوست عزیز خیلی ممنون ولی مشکل من کلی تر هست من زمانی هم که روی حالت airplane میزارم باز هم اون چراغ روشنه..این نرم افزار همون گزینه را با کلید انجام میده که باز هم کلید وایرلس من خاموش نمیشه.. با این حال خیلی ممنون

mehrdadttm
14-01-2013, 20:33
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....:n03::n03::n03:

mehrdadttm
17-01-2013, 00:15
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه....:n01:
کسی نیست
:n03:

payma
17-01-2013, 14:16
سایت Nvidia شرمندمون کرده از لیست تحریم ما رو درآورده!!!
درایور 310.90 نسخه نهاییش هم برا دانلود گذاشته شده

سعید ی ی
21-01-2013, 10:14
سایت Nvidia شرمندمون کرده از لیست تحریم ما رو درآورده!!!
درایور 310.90 نسخه نهاییش هم برا دانلود گذاشته شده

اینطور نیست
من چک کردم،خطای زیر رو نشون میده

Access Denied You don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server. Reference #18.8c265dcc.1358750612.3ce2057a

payma
21-01-2013, 17:06
اینطور نیست
من چک کردم،خطای زیر رو نشون میده

Access Denied

You don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server. Reference #18.8c265dcc.1358750612.3ce2057a

برای من که باز میشه سایت گارمین رو هم قبلا نمیتونستم باز کنم اونم باز میشه

crash611
03-02-2013, 00:30
قیمتش چنده ؟

xxlar2000
03-02-2013, 14:29
فکر کنم بالای 4 باشه

sadegh1993
06-02-2013, 20:05
سلام

1-ببخشید آیا این نوتبوک برای بازی کردن (بازی نسبتا سنگین) مناسب هست ؟ بیشتر از لحاظ دما منظورم هست ؟

2-ببخشید دمای نوتبوک جوری بالا نمیره که فشار زیاد به دستگاه بیاد ؟

3-میشه gpu رو بدون اینکه مشکل خاصی بوجود بیاد اورکلاک کرد ؟ اگر شخصی اورکلاک کرده حدودا چه مقدار اورکلاک کرده ؟

4-ببخشید کیفیت صفحه اش خوب هست ؟

ممنون

ببخشید اگه تعداد سوالهام زیاد هست

xxlar2000
07-02-2013, 17:34
سلام

من 3 هفته پیش این لب تاپ رو گرفتم 3300000 .

تو حالت معمولی خیلی دماش خوبه با اینترنت رفتن و فیلم نیگاه کردن به هیچ وجه دماش بالا 42 نمیره .

بازی اگه زیاد سنگین نباشه مثل pes فوتبال دماش (تو با بالاترین تنظیمات تو بخش poweroption ) نهایت تا 86 میره.

ولی تو بازی سنگین مثل farcry 3 دماش راحت تا 100 هم میره ( البته با بالا ترین تنظیمات تو بخش poweroption)

من قبل از بازی قدرت cpu رو کم میکنم تو farcry3 دماش تا 78 و تو فوتبال به 65 درجه کاهش پیدا میکنه .

اکثر لب تاب های که سری گیم نیستن با این قدرت پردازند و با این قدرت گرافیک دماشون در همین حد هست .

اگه دمای پایین تر میخواین از لب تاپ های سری گیم بگیرید یا لب تاپی با پردازند i5 یا i3 باشه که دماشون خیلی پایین تره ( برای بازی i5 کافیه زیادشم هست )

خیلی ها هم با همین دمای بالای 90 درجه بازی میکنن هچ مشکلی هم لب تاپشون پیدا نمیکنه وهچ وقتم هم دما رو مانیتور نمیکنن .

حداثر دما برای cpu های i7 تا 105 درجه هست .

کیفیت led شم خوبه .

در مورد اورکلاک gpu اطلاعی ندارم .

payma
07-02-2013, 18:22
سلام

تو حالت معمولی خیلی دماش خوبه با اینترنت رفتن و فیلم نیگاه کردن به هیچ وجه دماش بالا 42 نمیره .

بازی اگه زیاد سنگین نباشه مثل pes فوتبال دماش (تو با بالاترین تنظیمات تو بخش poweroption ) نهایت تا 86 میره.

ولی تو بازی سنگین مثل farcry 3 دماش راحت تا 100 هم میره ( البته با بالا ترین تنظیمات تو بخش poweroption)

من قبل از بازی قدرت cpu رو کم میکنم تو farcry3 دماش تا 78 و تو فوتبال به 65 درجه کاهش پیدا میکنه .

اکثر لب تاب های که سری گیم نیستن با این قدرت پردازند و با این قدرت گرافیک دماشون در همین حد هست .

اگه دمای پایین تر میخواین از لب تاپ های سری گیم بگیرید یا لب تاپی با پردازند i5 یا i3 باشه که دماشون خیلی پایین تره ( برای بازی i5 کافیه زیادشم هست )

خیلی ها هم با همین دمای بالای 90 درجه بازی میکنن هچ مشکلی هم لب تاپشون پیدا نمیکنه وهچ وقتم هم دما رو مانیتور نمیکنن .

کیفیت led شم خوبه .

این مشکل دما رو من هم دارم که یکی از دوستان گفت مال ایشون نداره پس مطمئن شدم ایشون اشتباه میکنه چون تو نت گشتم همشون همینطورن
اما مشکل به راحتی با 99 درصد کردن CPU و غیر فعال کردن اورکلاکش حل میشه

sadegh1993
07-02-2013, 23:45
سلام

کیفیت led شم خوبه .

ممنون

بازم ممنون

xxlar2000
08-02-2013, 00:12
تو این رزولوشن کیفیتش خوبه . شاید یکم از n56vz کمتر باشه ؟
زاویه دیدشم به نسبت خوبه . من که راضیم .

xxlar2000
08-02-2013, 00:27
این مشکل دما رو من هم دارم که یکی از دوستان گفت مال ایشون نداره پس مطمئن شدم ایشون اشتباه میکنه چون تو نت گشتم همشون همینطورن
اما مشکل به راحتی با 99 درصد کردن CPU و غیر فعال کردن اورکلاکش حل میشه

همین باعث میشه که ادم دلش نیاد از حد اکثر قدرت cpu استفاده کن.
کلاک 3.1 کجا 2.3 کجا .(تازه با کلاک 2.3 هم تو farcry3 دما به 90 میرسه) در کل به نظر من این cpu برای این لب تاپ زیاده .

بازم نمیدونم شاید جنس قطعات طوری باشه که این دماها مشکلی برای لب تاپ ایجاد نکنه .

payma
08-02-2013, 01:18
همین باعث میشه که ادم دلش نیاد از حد اکثر قدرت cpu استفاده کن.
کلاک 3.1 کجا 2.3 کجا .(تازه با کلاک 2.3 هم تو farcry3 دما به 90 میرسه) در کل به نظر من این cpu برای این لب تاپ زیاده .

بازم نمیدونم شاید جنس قطعات طوری باشه که این دماها مشکلی برای لب تاپ ایجاد نکنه .

شما دقیقا از تمام قدرت CPU استفاده میکنی منتها اورکلاک رو غیر فعال میکنی والا کلاک استاندارد این پردازنده 2300 هست که من با همین کلاک هیچ وقت دمای بالای 80 ندیدم
شما اگه با کلاک 2300 دمات به 90 میرسه سیستمت مورد داره شاید من Crysis 2 رو بازی کردم گرافیک از این بالاتر نداریم که بالای 80 اصلا نمیرفت گرافیک هم حدود 70 بود

مطمئنا حتی تو PC اورکلاک عمر پردازنده رو کم میکنه

payma
08-02-2013, 01:20
ممنون

بازم ممنون

برای استفاده عادی آره نورش هم خیلی زیاده من همیشه رو 30% میذارم
زائیه دیدی افقیش خوبه اما زاویه دید عمودیش خوب نیست

xxlar2000
08-02-2013, 10:59
شما دقیقا از تمام قدرت CPU استفاده میکنی منتها اورکلاک رو غیر فعال میکنی والا کلاک استاندارد این پردازنده 2300 هست که من با همین کلاک هیچ وقت دمای بالای 80 ندیدم
شما اگه با کلاک 2300 دمات به 90 میرسه سیستمت مورد داره شاید من Crysis 2 رو بازی کردم گرافیک از این بالاتر نداریم که بالای 80 اصلا نمیرفت گرافیک هم حدود 70 بود

مطمئنا حتی تو PC اورکلاک عمر پردازنده رو کم میکنه

شما تو power option رو پلن high performance بزار رو 99% احتمالا برای شما هم بعد 1 ساعت به این دما میرسه.البته تو farcry3 . دما تو هر بازی فرق میکنه .

payma
08-02-2013, 11:40
شما تو power option رو پلن high performance بزار رو 99% احتمالا برای شما هم بعد 1 ساعت به این دما میرسه.البته تو farcry3 . دما تو هر بازی فرق میکنه .

دقیقا همین کار رو میکنم با 4 5 تا بازی هم تست کردم نمیرسه

xxlar2000
08-02-2013, 13:23
منم این دفه باتری رو در اوردم با 99% تو farcry3 رسید به 85 .
ببینم باتری رو در بیارم مشکلی نداره ؟
شما باتری رو در میارید یا نه ؟

B3hn@z_A8
08-02-2013, 22:02
سلام دوستان
فینگر پرینتم یه چند ساعته کار نمیکنه
چرا؟؟؟؟؟؟؟:n28:
وقتی روی simple pass کلیک میکنم میگه سنسور وصل نیست

payma
09-02-2013, 00:42
سلام دوستان
فینگر پرینتم یه چند ساعته کار نمیکنه
چرا؟؟؟؟؟؟؟:n28:
وقتی روی simple pass کلیک میکنم میگه سنسور وصل نیست

احتمالا جدیدا نرم افزار خاصی نصب نکردی؟ ویندوز رو آپدیت نکردی؟
مال من مخصوصا بعد آپدیت ویندوز بعضی وقتا از کار میفته تو ریست بعدی خودش درست میشه

payma
09-02-2013, 00:44
منم این دفه باتری رو در اوردم با 99% تو farcry3 رسید به 85 .
ببینم باتری رو در بیارم مشکلی نداره ؟
شما باتری رو در میارید یا نه ؟

اصولا نباید برسه!

نه مشکلی نیست بهترم هست دمای باتری بالا نمیره اما اینم در نظر بگیر اگه برق بره پدر لپتاپ درمیاد کافیه چندین بار این اتفاق بیفته تا یه جاش مخصوصا هارد مشکل پیدا کنه
من هیچ وقت درش نمیارم

xxlar2000
09-02-2013, 01:46
راستی من شنیده بودم به dv6t-7000 هارد ssd هم میخوره ??
ولی بعید میدونم چون جا برای یه هارد یگه نداره .

payma
09-02-2013, 12:14
راستی من شنیده بودم به dv6t-7000 هارد ssd هم میخوره ??
ولی بعید میدونم چون جا برای یه هارد یگه نداره .

بله میخوره پشتش جا هم برای یه هارد دیگه داره اما کو هارد SSD ؟
شما اگه تونستش هارد M-sata SSD پیدا کنی به ما هم جاشو بگو!

xxlar2000
09-02-2013, 13:01
من چنتا فیلمی که تو youtube دیدم جا فقط برای یه هارد داره . خوده فوروشنده هم گفت نه بش ssd نمیخوره .
حالا واقعا ممنون میشم اگه عکس یا فیلمی که نشون بده ssd میخوره بزارید .

من تو این فیلم که چیزی ندیدم .
در مورد ارتقا رم هستش .

payma
09-02-2013, 17:23
من چنتا فیلمی که تو youtube دیدم جا فقط برای یه هارد داره . خوده فوروشنده هم گفت نه بش ssd نمیخوره .
حالا واقعا ممنون میشم اگه عکس یا فیلمی که نشون بده ssd میخوره بزارید .

من تو این فیلم که چیزی ندیدم .
در مورد ارتقا رم هستش .

خود سایت HP برو برای پیش خرید میتونی SSD هم انتخاب کنی
فقط یه نکته هست که اگه رم رو به 16 گیگ ارتقا بدی دیگه نمیتونی SSD بندازی و اگه SSD باری هم رم رو نمیتونی بیشتر از 8 بکنی حالا چراشو منم نفهمیدم چه ربطی داره اما خود سایت HP نوشته

هیچوقت از فروشنده مشاوره نگیر بیشترشون درحد جلبک سواد ندارن

sadegh1993
09-02-2013, 20:37
خود سایت HP برو برای پیش خرید میتونی SSD هم انتخاب کنی
فقط یه نکته هست که اگه رم رو به 16 گیگ ارتقا بدی دیگه نمیتونی SSD بندازی و اگه SSD باری هم رم رو نمیتونی بیشتر از 8 بکنی حالا چراشو منم نفهمیدم چه ربطی داره اما خود سایت HP نوشته

هیچوقت از فروشنده مشاوره نگیر بیشترشون درحد جلبک سواد ندارن

ببخشید البته به کار بردن "درحد جلبک سواد ندارن " هم به نظرم خیلی درست نیست

ببخشید راستی حالا ب SSD مثلا 64 گیگابایت چند هست ؟

ممنون

payma
10-02-2013, 00:40
ببخشید البته به کار بردن "درحد جلبک سواد ندارن " هم به نظرم خیلی درست نیست

ببخشید راستی حالا ب SSD مثلا 64 گیگابایت چند هست ؟

ممنون

دقیقا از جلبک هم پائین ترن من رفتم خرید فرق HD و FHD رو نمیدونست طرف !!!
SSD سیستم باید بالای 300 باشه مال لپتاپ رو نمیدونم

Thor God
10-02-2013, 01:28
آره خیلی احمقن من یه سری رفتم یارو نمی دونست GPU چیه ! لینوکس SUSE نمی دونست چیه :n08:

masouddaniali
10-02-2013, 09:41
منم پشت لپ تاپ رو باز کردم این طور که به نظر میرسه جایی برا msata ssd نیست شایدم جاش زیر هارد اصلیه

kenzu
10-02-2013, 09:56
خو به جای هارد اصلی یه ssd بزارین مگه 2.5 اینچی نیست؟

sadegh1993
10-02-2013, 11:59
ببخشید شخصی تا به حال gpu رو اورکلاک کرده ؟ حدودا چه مقدار ؟

مثلا core clock رو چقدر اور کرده ؟ یا memory clock ؟

ببخشید اونوقت رو عملکرد هم تاثیر گذاشته ؟

ممنون

payma
10-02-2013, 13:20
وقتی سایت HP موقع خرید بصورت یه آپشن SSD هم برای این لپتاپ پیشنهاد میده مریض که نیست لابد جاشو داره دیگه!!!

اینم لینک فروم HP و سوال در مورد رم و SSD

اینم 2 تا جای هارد پشتش!

masouddaniali
10-02-2013, 15:43
وقتی سایت HP موقع خرید بصورت یه آپشن SSD هم برای این لپتاپ پیشنهاد میده مریض که نیست لابد جاشو داره دیگه!!!

اینم لینک فروم HP و سوال در مورد رم و SSD

اینم 2 تا جای هارد پشتش!

این عکسا برا یه لپ تاب دیگس
پشت لپ تاب من اینطوری نیست

xxlar2000
10-02-2013, 18:06
این عکس فکر کنم برای dv7 باشه dv6t-7000 اون جای سمت چپ که با فلش مشخص کرده رو نداره .
مگر اینکه دو تا هارد پشت هم قرار بگیرن که بعیید میدونم اینجوری باشه .

حالا گه کسی از دوستان واقعا اطلاع داره بیاد راهنمایی کنه .

این فیلم ماله dv6t7000 که من جایی باسه هارد دوم توش نمبینم .

ar2006
10-02-2013, 20:25
سلام دوستان
من یک dv6t-7000 خریدم.ابتدا ایجاد دیسک های بکاپ را انجام دادم.
حالا می خواهم درایو c را که حدود 900 گیگه را به چند درایو تقسیم کنم.حالا این کار را چگونه انجام بدم که هم بتونم از f11 ویندوز در اینده استفاده کنم و هم اینکه اگه از ریگاوری دیسک استفاده کردم ویا ویندوز جدید ریختم اطلاعات پارتیشن های جدید ایجاد شدم نپره؟

mehrdadttm
10-02-2013, 20:54
سلام دوستان
من یک dv6t-7000 خریدم.ابتدا ایجاد دیسک های بکاپ را انجام دادم.
حالا می خواهم درایو c را که حدود 900 گیگه را به چند درایو تقسیم کنم.حالا این کار را چگونه انجام بدم که هم بتونم از f11 ویندوز در اینده استفاده کنم و هم اینکه اگه از ریگاوری دیسک استفاده کردم ویا ویندوز جدید ریختم اطلاعات پارتیشن های جدید ایجاد شدم نپره؟

دوست عزیز پستهای قبلی را بخونید من هم خیلی دنبال حل این مشکل بودم ولی راه حلی نبود . پیشنهاد می کنم ویندز 8 را درایورهاش را بگیر و استفاده کن چون سرعتش فوق العده است.این 7 را هم بی خیال شو.فقط اول که 8 را نصب میکنی چند روزی مشکل داری ولی توی پستهای قبلی بگرد مثل من مشکلاتت یواش یواش حل میشه..من هم مثل شما دنبال این موضوع بودم ولی نشد که نشد..الان هم از 8 بیشتر راضی هستم

mehrdadttm
10-02-2013, 20:55
در ضمن من خودم روی pc یم 8 داشتم ولی روی لپ تاپ با درایور ها مشکل داشتم که تقریبا حل شد.

xxlar2000
11-02-2013, 18:48
سلام
اقا کسی نمیدونه این لپ تاپ جای دو تا هارد داره یا یه هارد ؟؟
یعنی همزمان نمیشه هم ssd و هم هارد معمولی رو لب تاپ انداخت ؟؟

اگه اینجوری باشه که خیلی حیف میشه ؟ اون از دماش اینم از نداشتن دو جای هارد :41:

masouddaniali
11-02-2013, 19:16
سلام
اقا کسی نمیدونه این لپ تاپ جای دو تا هارد داره یا یه هارد ؟؟
یعنی همزمان نمیشه هم ssd و هم هارد معمولی رو لب تاپ انداخت ؟؟

اگه اینجوری باشه که خیلی حیف میشه ؟ اون از دماش اینم از نداشتن دو جای هارد :41:

طبق سایت زیر جای msata ssd که حتما داره منتها نمی دونیم چطوری نصب می شه

در مورد گرما هم کاملا طبیعه کافیه با لپ تابایه دیگ مقایسه کنید

xxlar2000
11-02-2013, 20:28
شاید منظورش این بوده که جای هارد معمولی از ssd استفاده کنیم یعنی یا هارد معمولی یا ssd فکر نکنم جا برای اسفاده همزمان داشته باشه .

در مورد گرما تو far cry 3 خیلی خیلی خلی گرم میشه با حد اکثر قدرت cpu راحت به 100 درجه میرسه با 99% قدرت cpu (یعنی با کلاک 2.3 خودش) باز هم راحت به 90 میرسه . شاید این بازی خلی سنگینه .

payma
11-02-2013, 23:48
شاید منظورش این بوده که جای هارد معمولی از ssd استفاده کنیم یعنی یا هارد معمولی یا ssd فکر نکنم جا برای اسفاده همزمان داشته باشه .

در مورد گرما تو far cry 3 خیلی خیلی خلی گرم میشه با حد اکثر قدرت cpu راحت به 100 درجه میرسه با 99% قدرت cpu (یعنی با کلاک 2.3 خودش) باز هم راحت به 90 میرسه . شاید این بازی خلی سنگینه .

داره عزیز برو توی سایت HP اونجا هم نوشته همزمان قابلیتش رو داره

من این بازی رو تست میکنم بهتون خبر میدم

Armakillthem
17-02-2013, 19:37
این لپ تاپ 3d ساپورت میکنه واسه نگاه کردن فیلم های سه بعدی روی خودش؟

payma
18-02-2013, 00:33
این لپ تاپ 3d ساپورت میکنه واسه نگاه کردن فیلم های سه بعدی روی خودش؟

نه مانیتور 3D نداره
چند مدل از سونی این مانیتور رو دارن با قیمت های فضایی

sadegh1993
18-02-2013, 14:06
نه مانیتور 3D نداره
چند مدل از سونی این مانیتور رو دارن با قیمت های فضایی

ببخشید البته تعدادی نسبتا کمی از نوت بوکهای دیگه هم هستند از برندهای دیگه

dooni
21-02-2013, 14:37
سلام
من ریکاوری نگرفتم از لپتاپم. الان اگه بخوام ویندوزمو عوض کنم باید نسخه کپی بزنم؟

payma
21-02-2013, 20:08
سلام
من ریکاوری نگرفتم از لپتاپم. الان اگه بخوام ویندوزمو عوض کنم باید نسخه کپی بزنم؟
میتونی الان یه ریاوری بگیری یا نسحه ارجینال دانلود کنی با سریال پشت لپتاپ ثبت کنی بشه ارجینال

xxlar2000
21-02-2013, 20:46
آخه من نمیدونم این home premium چی داره .
من که تو همون روزه اول پارتیشن بندی کردم . ویندوز اش هم بدون ریکاوری پاک کردم رفت .

payma
23-02-2013, 02:10
آخه من نمیدونم این home premium چی داره .
من که تو همون روزه اول پارتیشن بندی کردم . ویندوز اش هم بدون ریکاوری پاک کردم رفت .

تمامی نیازهای من رو که رفع میکنه
از نرم افزارهای تخصصی مهندسی تا بازی های روز
شما بگید این نسخه Ultimate چی داره شاید ما هم ویندوز عوض کردیم!

xxlar2000
23-02-2013, 19:53
network

منظورم این بود که حالا چه کاریه برای ریکاوری نیگرش داریم .
اگه مشکل پیدا کرد خیلی راحت یه ویندوز دیگه ادم نصب میکنه .

crash611
24-02-2013, 00:33
سلام دوستان

با برنامه اچ دی تون یه تست زدم یکی از اپشن ها رو اخطار میده شما یه نگاه بندازید بگید مشکل از چیه ؟

payma
24-02-2013, 14:05
تو قسمت هارد دیسک بپرس اقا عطا جواب شما رو میده
چطور اینجوری شده؟لپتاپ ضربه خورده؟وقتی روشنه زیاد جا به جاش میکنی؟

crash611
25-02-2013, 14:44
سلام دوستان

با برنامه اچ دی تون یه تست زدم یکی از اپشن ها رو اخطار میده شما یه نگاه بندازید بگید مشکل از چیه ؟

کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

اینجا یه چیزایی پیدا کردم شما هم یه نگاه بهش بندازید.

payma
25-02-2013, 14:58
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

اینجا یه چیزایی پیدا کردم شما هم یه نگاه بهش بندازید.

اینجا بپرس

sadegh1993
07-03-2013, 20:46

ببخشید فکر نکننم کارت صداش Beats Audio باشه

فکر کنم سیستم نرم افزاری صداش و مثلا اسپیکرهاش و اون ساب نسبت کوچکش Beats Audio باشه

payma
09-03-2013, 00:09
ببخشید فکر نکننم کارت صداش Beats Audio باشه

فکر کنم سیستم نرم افزاری صداش و مثلا اسپیکرهاش و اون ساب نسبت کوچکش Beats Audio باشه

کارت صدای آنبود اینتل داره اسپیکرهای جلو و ساب ووفرش Beats هست

poliut
25-03-2013, 09:46
سلام به دوستان گرامی. من میخام این لپتاپ رو بگیرم اما برام دمای cpu و gpu خیلی مهمه.
بین این و ge60 موندم
کسی furmark + prime95 (1366*768 8xmsaa)تست زده؟ این 650 راحت با اورکلالک به 660 میرسه.(چیپشون یکیه)
(تو msi ge60 که از یه مادربورد هم برای 650 هم برای 660 استفاده میکنه، راحت میشه این کارو انجام داد. مشکل دما هم پیدا نمیکنه)
ضمنا کیبورد backlight نداره؟!!!

amin666
25-03-2013, 12:39
سلام به دوستان گرامی. من میخام این لپتاپ رو بگیرم اما برام دمای cpu و gpu خیلی مهمه.
بین این و ge60 موندم
کسی furmark + prime95 (1366*768 8xmsaa)تست زده؟ این 650 راحت با اورکلالک به 660 میرسه.(چیپشون یکیه)
(تو msi ge60 که از یه مادربورد هم برای 650 هم برای 660 استفاده میکنه، راحت میشه این کارو انجام داد. مشکل دما هم پیدا نمیکنه)
ضمنا کیبورد backlight نداره؟!!!
مطمئنی چیپشون یکیه؟!! 660 سری گیم هست ها.یعنی GTX هست.مشخصاتشون رو یادم نیست.ولی فکر کنم از نظر تعداد هسته هم 660 تعداد بیشتری داشته باشه.اگه خودتون چک کردید که هیچی.فکر نمی کنم 650 با oc به 660 برسه.(البته 660 رفرنس.نه مثل y580 که ضعیف شده ی 660 هست) در ضمن oc برای لپتاپ اصلا پیشنهاد نمی شه.ریسک بالایی داره.حتی اگه مادربورد یکی باشه

xoxi
03-04-2013, 23:25
سلام
من چند ماهی هست که این لپتاپ رو دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم ؟ :n16: فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته

payma
04-04-2013, 13:02
سلام
من چند ماهی هست که این لپتاپ رو دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم ؟ :n16: فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته

اگه مطمئنی ویروسی نیست یه ویندوز Home جدید نصب کن با سریال لپتاپ رجیستر کن درست میشه
مال منم یکم کند شده اما طبیعیه برنامه زیاد نصب و پاک میکنی اینجوری میشه لپتاپ های دوستام از برندهای دیگه هم که کار میکشن همینطوریه

البته یه سری برنامه ها هست Optimise میکنن اما من تجربه خوبی ندارم ازشون آخرین بار رو XP تست کردم فایلای ویندوز رو هم پاک کرده بود

xoxi
05-04-2013, 11:39
اگه مطمئنی ویروسی نیست یه ویندوز Home جدید نصب کن با سریال لپتاپ رجیستر کن درست میشه
مال منم یکم کند شده اما طبیعیه برنامه زیاد نصب و پاک میکنی اینجوری میشه لپتاپ های دوستام از برندهای دیگه هم که کار میکشن همینطوریه

البته یه سری برنامه ها هست Optimise میکنن اما من تجربه خوبی ندارم ازشون آخرین بار رو XP تست کردم فایلای ویندوز رو هم پاک کرده بود
ممنون عزیز ، ویندوز عوض کردم درست شد

payma
29-05-2013, 00:06
بالاخره کسی روی این SSD انداخت؟

crash611
24-06-2013, 09:50
سلام دوستان .من ویندوز 8 نصب کردم الان یه مشکلی که هست روی ایکون اپلیکیشنهایی که نصب کردم وقتی کلیک راست رو میزنم علامت لودینگ ظاهر میشه و یه 7-8 دوری میزنه تا باز بشه.دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن همیچی مشکلی هم واسشون پیش اومده ؟ من ویندوز 8 پرو نصب کردم.

crash611
24-06-2013, 22:15
واقعاگ تو این فروم کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟

payma
25-06-2013, 12:46
واقعاگ تو این فروم کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟
من ویندوز 8 نصب نکردم اما این حالت وقتی پیش میاد که درایورها درست نصب نشده باشه مخصوصا درایور مادربرد و چیپ
برنامه HP Support Assistant رو نصب کن خودش چک کنه کدوم درایورت قدیمیه یا نصب نشده

soheilnouri
25-06-2013, 13:05
اين از z500 جديدتره؟لنوو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

crash611
25-06-2013, 14:46
من ویندوز 8 نصب نکردم اما این حالت وقتی پیش میاد که درایورها درست نصب نشده باشه مخصوصا درایور مادربرد و چیپ
برنامه HP Support Assistant رو نصب کن خودش چک کنه کدوم درایورت قدیمیه یا نصب نشده
برنامه hp support assistant رو نصب کردم سریال دستگاه رو نمیشناسه فکر کنم واسه همینه نمیتونه برنامه هامو چک کنه.امروز یه ویندوز 8 اینترپرایس جدید دانلود میکنم نصب که کردم بعد از چک کردن خبرتون میکنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه.

payma
26-06-2013, 00:29
اين از z500 جديدتره؟لنوو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

نه عزیز این لپتاپ و N56 اسوس و Y580 با هم اومدن بازار ایران

NorthBridge
26-06-2013, 08:33
دوستان یک سوال مهمه مهم
من شاید بخوام برای جایگزینی لپتاپ فعلیم، یک DV7 بگیرم ولی یک شرطی برام داره
و اونم اینکه شیار مربوط به mSATA SSD خالی داشته باشه . چون اخیراً یکدونه mSSD به ظرفیت 240GB تهیه کردم که البته به پول ایران قیمتش میشه 1 میلیون ت! (البته توی ایران نایابه و باید سفارش بدین براتون وارد کنند)
این تصویر یک mSSD :

اگه قاب پوششی مربوط به هاردها رو مثل تصویر زیر باز کنید معلوم میشه دستگاه شیار mSATA داره یا نه . یک جوونمرد پیدا میشه قاب پوششی رو باز کنه و یک عکس بگیره بذاره اینجا.
البته ممکنه دقیقاً در محلی که توی دستگاه زیر دیده میشه نباشه و اینور اونور تر باشه !

ضمناً اگر درباره ی کارایی کانکتور mSATA اطلاعات دقیقی خواستید به لینک های زیر سری بزنید
برای اطلاعات بیشتر به دو لینک زیر مراجعه کنید:

PCI Express - Wikipedia, the free encyclopedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_PCI_Express_.26_mSATA)
Serial ATA - Wikipedia, the free encyclopedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payma
26-06-2013, 11:28
اگه منظورتون DV7-7000 هست که اون جای 2 تا هارد داره و mSATA هم میخوره این DV6t-7000 که ما داریم محل سواله پشتش رو هم نمیشه باز کرد گارانتی داره

NorthBridge
26-06-2013, 11:52
اگه منظورتون DV7-7000 هست که اون جای 2 تا هارد داره و mSATA هم میخوره این DV6t-7000 که ما داریم محل سواله پشتش رو هم نمیشه باز کرد گارانتی داره
ممنون از پاسختون . در اصل باید توی تاپیک DV7 می پرسیدم و اشتباهی اینجا پست زدم
ولی من که تا امروز چند تا لپتاپ نو داشتم فکر نکنم بخاطر باز کردن قاب های پوششی زیرش گارانتی باطل بشه چون ربطی هم به گارانتی نداره . درست مثل اینه که بخاطر باز کردن کاپوت ماشین بخواد گارانتیش باطل بشه . بگذریم از اینکه اصولاً چیزی هم به اسم گارانتی در ایران نداریم و همش نمایشه و شو هست
فرض کنید شما میخواید هارد یا رم رو ارتقا بدید طبیعیه که باید قاب های زیر رو خودتون باز کنید ...
البته منظور از باز کردن قاب، کل پنل زیرین لپتاپ نیست . در عکس هایی که گذاشتم واضحه . با اینحال بازم محض احتیاط میشه پیچ روی قاب رو تمیز باز کرد تا دچار رنگ پریدگی نشه