ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرف داران HP DV6T-7000

صفحه ها : 1 2 [3]

payma
26-06-2013, 23:59
ممنون از پاسختون . در اصل باید توی تاپیک DV7 می پرسیدم و اشتباهی اینجا پست زدم
ولی من که تا امروز چند تا لپتاپ نو داشتم فکر نکنم بخاطر باز کردن قاب های پوششی زیرش گارانتی باطل بشه چون ربطی هم به گارانتی نداره . درست مثل اینه که بخاطر باز کردن کاپوت ماشین بخواد گارانتیش باطل بشه . بگذریم از اینکه اصولاً چیزی هم به اسم گارانتی در ایران نداریم و همش نمایشه و شو هست
فرض کنید شما میخواید هارد یا رم رو ارتقا بدید طبیعیه که باید قاب های زیر رو خودتون باز کنید ...
البته منظور از باز کردن قاب، کل پنل زیرین لپتاپ نیست . در عکس هایی که گذاشتم واضحه . با اینحال بازم محض احتیاط میشه پیچ روی قاب رو تمیز باز کرد تا دچار رنگ پریدگی نشه

عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده

NorthBridge
27-06-2013, 00:59
عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده
والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشته
برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...

payma
28-06-2013, 00:07
والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشته
برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...

هم گارانتی سازگار که دوستان خریده بودن هم گارانتی سریر که مال بنده باشه همشون همینجوری هستن
سریر حتی روی سارژر و باتری هم برچسب سریال داره

napelon22
30-06-2013, 17:35
سلام بچه ها
اگه میشه یه نگاه بندازین ببینین رم لپ تاپتون یه 8 گیگه یا دو تا 4 گیگ ؟
مارکش رو هم بگین بیزحمت ...
تو hp support assistant بخش learn سمت راستش ...
با این برنامه هم میشه : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)2.7 mb

napelon22
30-06-2013, 18:22
سلام دوستان .من ویندوز 8 نصب کردم الان یه مشکلی که هست روی ایکون اپلیکیشنهایی که نصب کردم وقتی کلیک راست رو میزنم علامت لودینگ ظاهر میشه و یه 7-8 دوری میزنه تا باز بشه.دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن همیچی مشکلی هم واسشون پیش اومده ؟ من ویندوز 8 پرو نصب کردم.
سلام دوست عزیز
من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
+اگه راجع به درایور های ویندوز 8 سوالی داشتین من در خدمتم ...

NorthBridge
30-06-2013, 18:51
سلام دوست عزیز
من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
شما چطوری متوجه شدید تاچ پد سوخته؟:n04:
بعبارتی بعداً که ویندوز هفت ریختید و درایورها رو هم نصب کردید بازم درست نشد؟!

fusion
30-06-2013, 22:58
سلام بچه ها
با این برنامه هم میشه : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)2.7 mb

دوتا 4 گیگ سامسونگه

payma
30-06-2013, 23:20
سلام بچه ها

دو تا 4 گیگ باس 1600 از برند میکرون (این دوستمون که گفتن سامسونگ احتمالا مال ایشون هم میکرون باشه چون تو اطلاعات خود شرکت هم رم میکرون گفته شده)
Support assistant من آپدیت شده و قیافش فرق کرده باید بری توی قسمت Storage,Back up & Recovery و تو قسمت مموری ببینی

payma
30-06-2013, 23:22
سلام دوست عزیز

دوست عزیز تاچ با اینکارا نمیسوزه شما نتونستی درایورها رو به خوبی نصب کنی والا دوستان اینجا 6 ماه پیش روی این لپتاپ 8 ریختن و به خوبی جواب گرفتن
بنده بعد 9 ماه کار با این لپتاپ 1 درصد هم فیل باتری نداشتم اونوقت تاچ چطور میسوزه؟

Prince.Kourosh
01-07-2013, 01:39
سری جدید اچ پی کی وارد بازار میشه؟ چون این دستگاه دیگه تو بازار نیس من بین لنوو Y510 و اچ پی کانفیگ بالا دو به شک شدم.....

fusion
01-07-2013, 15:02
دو تا 4 گیگ باس 1600 از برند میکرون (این دوستمون که گفتن سامسونگ احتمالا مال ایشون هم میکرون باشه چون تو اطلاعات خود شرکت هم رم میکرون گفته شده)
Support assistant من آپدیت شده و قیافش فرق کرده باید بری توی قسمت Storage,Back up & Recovery و تو قسمت مموری ببینی
این چیزیه که واسه من نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

payma
01-07-2013, 21:15
سری جدید اچ پی کی وارد بازار میشه؟ چون این دستگاه دیگه تو بازار نیس من بین لنوو Y510 و اچ پی کانفیگ بالا دو به شک شدم.....

متاسفانه بخاطر افزایش شدید قیمت مدل های جدید قیمت اصلا گیر نمیاد
ما که تو موج اول گرونی گرفتیم همون موقع کلی گشتیم پیدا کردیم الان دیگه خیلی سخت بیاد ایران

payma
01-07-2013, 21:21
این چیزیه که واسه من نوشته
جالبه تو سایتای خارجی هم این رم رو ندیده بودم

Prince.Kourosh
02-07-2013, 01:40
من خودم اچ پی دارم ولی متاسفانه اچ پی هم داره مثل اپل گرون میکنه مدلاشو.... من خودم لپتاپمو مفت خریدم 1 میلیون 200 .......6770 کارت گرافیکشه ولی این مدل اچ پی سری 7000 جی فورس 650 داره خیلی بهتره فکر کنم هرچند من نسبت به کاراییش خرید خوبی داشتم ولی حاضرم حتی دست دوم این سری هم بخرم چون واقعا به قدرت اچ پی ایمان دارم.... اگه نشه میرم سراغ لنوو... در هر حال از دوستان عزیز قصد فروش لپتاپ سری 7000 با کارت گرافیک 650 رو داشتند حتی معیوب هم بود بنده خریدارم به من پی ام خصوصی بدین مرسی:n11:

payma
02-07-2013, 11:23
من خودم اچ پی دارم ولی متاسفانه اچ پی هم داره مثل اپل گرون میکنه مدلاشو.... من خودم لپتاپمو مفت خریدم 1 میلیون 200 .......6770 کارت گرافیکشه ولی این مدل اچ پی سری 7000 جی فورس 650 داره خیلی بهتره فکر کنم هرچند من نسبت به کاراییش خرید خوبی داشتم ولی حاضرم حتی دست دوم این سری هم بخرم چون واقعا به قدرت اچ پی ایمان دارم.... اگه نشه میرم سراغ لنوو... در هر حال از دوستان عزیز قصد فروش لپتاپ سری 7000 با کارت گرافیک 650 رو داشتند حتی معیوب هم بود بنده خریدارم به من پی ام خصوصی بدین مرسی:n11:

چند وقت پیش توی پرشین تولز دست دومش رو به قیمت 3500 معامله کردن میتونی اونجا آگهی بدی شاید پیدا شد نوش که 3950 بود چند وقت پیش الان نمیدونم

Prince.Kourosh
03-07-2013, 06:32
خودتون که دارید این لپتاپو میشه نقاط ضعف و قوتشو بگید؟چون قصدم خرید این دستگاه یا لنوو Y510 هستش ممنونم:n16:

Prince.Kourosh
06-07-2013, 17:36
منصرف شدم تصمیم به خرید Y510 هستش که خیلی بهتر از این لپتاپ هست اچ پی هم الکی جنساشو گرون کرده فکر کنم لنوو تونسته بازار رو ازچنگش دربیاره......

payma
06-07-2013, 19:11
منصرف شدم تصمیم به خرید Y510 هستش که خیلی بهتر از این لپتاپ هست اچ پی هم الکی جنساشو گرون کرده فکر کنم لنوو تونسته بازار رو ازچنگش دربیاره......

این لپتاپ لپتاپ خوبی هست اما الان که لپتاپ های جدید اومده معلومه که خرید جنس روز بهتر هست!
اما گرونی HP بی علت نیست کیفیتش صد برابر به لنوو شرف داره ایرادات Y580 رو بخون ببین از چیا کم گذاشته لپتاپی که تاچ پدش رو فشار بدی زیر لپتاپ دیده شه از نظر من مفتم نمیرزه!

fusion
06-07-2013, 19:55
واقعا من این لپتاپو به هیچ وجه حاضر نیستم با هیچ کدوم از هم رده هاش عوض کنم
همه چیز که کانفیگ نیست همین فینگر پرینت و اسپیکر های بیتسش میارزه به کل شزکت لنوو

payma
07-07-2013, 00:28
همه چیز که کانفیگ نیست همین فینگر پرینت و اسپیکر های بیتسش میارزه به کل شزکت لنوو

آخه لامصب از کانفیگ هم چیزی کم نداره:n02:
تنها مشکل من کیبورد بک لایته که اگه پیدا کنم حتما واسش میخرم یکیم SSD که به محض تموم شدن گارانتی چک میکنم میخوره یا نه!

fusion
07-07-2013, 03:04
تنها مشکل من کیبورد بک لایته که اگه پیدا کنم حتما واسش میخرم یکیم SSD که به محض تموم شدن گارانتی چک میکنم میخوره یا نه!
کانفیگو واسه این گفتم چون اون موقع که ما خریدیم y580 هم که گرافیک قوی تری داشت بود ولی کیفیتو کلاس این کجا و آن تخته گوشت کجا :n02:
آره اگه بک لایت داشت که عالی میشد! ssd رو فکر کنم میخوره

Prince.Kourosh
07-07-2013, 21:37
منم الان خودم اچ پی دارم دوست من با اینکه کارت گرافیکم 6770 هستش ولی نسبت به کارت گرافیکای دیگه حتی 640 جی فورس بهتره وهمین جای تعجب داره واسه من !! من خودم با اپل که همین کارت گرافیک 6770 رو داشت مقایسه کردم واقعا بازی رو نسبت به اپل بهتر اجرا میکرد....حتی بتلفیلد3 رو تنظیمات high بیچاره اجرا کرد درحالیکه اپل فرم هاش به حدود 10 هم میرسید!!...من اصلا ازش ناراضی نیستم فقط و فقط مشکلی که باهاش داشتم یکیش دی ود دی رایترش بود که واقعا زجرم داد....یکیش هم دمای زیادشه که مال اورکلاک و ادیشن سخت افزاریه و این دمای زیاد طبیعیه....

با حرفت کاملا موافقم برند اچ پی برند شجاعیه کارت گرافیکاشو ادیشن میکنه حتی از اسم کارخونه ای هم بیشتر اورکلاک میکنه چه سی پی یو چه کارت گرافیک من اچ پی رو خیلی دوست دارم....همون بیتس که رو لپتاپمه هیچ لپتاپ دیگه ای این کارت صدارو نداره با جی بی ال هم مقایسه کردم که واقعا صدای جی بی ال نتراشیده و نخراشیده بود..ولی صدای بیتس محشره بیس و باسش واقعا عالی بود....تازه یه تکنولوزی که داره اینه که علاوه بر فینگر پرینت که واقعا جالبه حفاظت از هارددیسک وقتی از بلندی بیفته رو داره....یه تکنولوژی کول سنس هم داره که خودش موقعیتشو تشخیص میده که الان دور فن رو زیاد یا کم کنه واقعا کیفیت ساختش عالیه فقط دی وی دیش حالمو گرفته...... میخواستم همین مدل شمارو بگیرم ولی هرکی هم داره نمیفروشه مگه اینکه ازش ناراضی باشه به علت خرابی و....پس ناچار شدم در کنار لپتاپ عزیزم یه لپتاپ دیگه که نسبت به کاراییش پول کمتری رو میدی بخرم که کارمو راه بندازه شما خودتم میتونی مقایسه کنی مثلا برند ایسوس که چقدر کند تر و لش تر از اچ پی هست زمان من n53 با کارت گرافیک 635 بود ومن نخریدمش و الان هم خشحالم که اونو نخریدم میدونید چرا؟ ایسوس همه کارت گرافیکاشو از روی اینه که خرابیش کمتر باشه و اینطور وانمود کنه که محصولاتش بی عیب هستن دستی دور کلاک سی پی یو و یا حتی کارت گرافیکاشو کم میکنه این یعنی حقه بازی الان همین مدل n56 که با کرات گرافیک مدل شما یکیه ddr3 هست در حالیکه اچ پی ddr5 زده برید تو نوت بوک چک ببینید حتی جی فورس 750 ایسوس بازدهیش کمتر از اچ پی با کارت گرافیک 650 هستش واقعا از کند بودن برندهای دیگه حالم بهم میخوره راستی که تو تبلیغات آمریکاییش راست گفتن که هرکسی لایق اچ پی نیس:n05:

چون تکنولوژیهای اچ پی رو کلا هیچ برندی نداره همین الان خودم دارمش و بهش ایمان اوردم....و حتی اگه بخوام لپتاپ دیگه ای بخرم اینو تا اخر عمرم نگهش میدارم حتی فنشو با اپل هم عوضش نمیکنم چون واقعا دوسش دارم :n12:

napelon22
08-07-2013, 12:39
دوتا 4 گیگ سامسونگه

مرسی...
----------------------------------------------------

napelon22
08-07-2013, 12:45
شما چطوری متوجه شدید تاچ پد سوخته؟:n04:
بعبارتی بعداً که ویندوز هفت ریختید و درایورها رو هم نصب کردید بازم درست نشد؟!

دوست عزیز تاچ با اینکارا نمیسوزه شما نتونستی درایورها رو به خوبی نصب کنی والا دوستان اینجا 6 ماه پیش روی این لپتاپ 8 ریختن و به خوبی جواب گرفتن
بنده بعد 9 ماه کار با این لپتاپ 1 درصد هم فیل باتری نداشتم اونوقت تاچ چطور میسوزه؟
بعد از اینکه درایور رو ویندوز 8 نصب کردم ، تاچ پد (نشانگر ماوس )شروع کرد تو صفحه به رقصیدن !
بعد از ریستارت دیگه اصلا کار نکرد ، چه تو محیط ویندوز ؛ چه غیر از اون ...
چند تا ویندوز هم عوض کردم (win7) اما درست نشد .کلا تاچ پد از لیست سخت افزار ها پاک شده بود .نرم افزاری هم هر کاری بگید انجام دادم اما نشد . فرستادم گارانتی (سریر) اونا هم تاچ پد رو کلا عوض کردن .

napelon22
08-07-2013, 13:45
دقیقا ...
جالبه بدونین نسخه آمریکاییش بک لایت داره ...! ( دگمه اش روی F5 هست )
منم خیلی دنبال ssd بودم ... اما حداقل فک کنم 400 ، 500 واسمون آب بخوره ...
یکی دیگه از ضعفاش اینه که بدنه اش خوب کار نشده ... هم یه کم سنگینه هم یه جورایی یغوره ! (البته به اندازه کافی زیبا هســـــــت!)

payma
08-07-2013, 17:32
دقیقا ...
جالبه بدونین نسخه آمریکاییش بک لایت داره ...! ( دگمه اش روی F5 هست )
منم خیلی دنبال ssd بودم ... اما حداقل فک کنم 400 ، 500 واسمون آب بخوره ...
یکی دیگه از ضعفاش اینه که بدنه اش خوب کار نشده ... هم یه کم سنگینه هم یه جورایی یغوره ! (البته به اندازه کافی زیبا هســـــــت!)

نسخه امریکا و غیره نداره مال همه سفارشی آمریکاس منتها کیبورد بک لایت و صفحه FHD بصورت اپشن قابل انتخاب هست که ماها دستمون از این انتخاب کوتاهه و وارد کننده هر کانفیگی سفارش بده مجبوریم بخریم!
بله SSD اونم 120 گیگ حداقل 350 فکر کنم هست
من که از کیفیت بدنه خیلی راضیم منتها یجاش گند زده اونم در بلوری رام هست که یکم با بدنه فاصله داره!

p30better
10-07-2013, 02:17
سلام الان توی بازار dv6t-7000 فول اچ دی چند هستش؟؟ گیر میاد؟

مشخصات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88 %D9%86_%D8%AF%DB%8C_%D9%88%DB%8C_6_%D8%AA%DB%8C700 0_-_hp_DV6_T7000.html

Prince.Kourosh
10-07-2013, 16:08
سلام من دیروز یه مورد تقریبا نو رو پیداکردم(تقریبا واسه اینکه جنسش پشت ویترینی بودو تاحالا آک مونده بود) قیمتش 3400 میداد ولی بازهم ترسیدم یه جورایی که به مشکل بربخورم

p30better
10-07-2013, 16:53
سلام من دیروز یه مورد تقریبا نو رو پیداکردم(تقریبا واسه اینکه جنسش پشت ویترینی بودو تاحالا آک مونده بود) قیمتش 3400 میداد ولی بازهم ترسیدم یه جورایی که به مشکل بربخورم

full hd بود دیگه؟؟

fusion
11-07-2013, 02:20
full hd بود دیگه؟؟
full hd که اصلا از این مدل وارد نشده

p30better
11-07-2013, 11:43
full hd که اصلا از این مدل وارد نشده

وارد شده

لینکو ببین

payma
11-07-2013, 12:30
وارد شده

لینکو ببین

اطلاعات این سایت ها اشتباه هست کانفیگ FHD این مدل اصلا وارد ایران نشده

p30better
11-07-2013, 15:20
اطلاعات این سایت ها اشتباه هست کانفیگ FHD این مدل اصلا وارد ایران نشده

پس میرم دنبال 6c65

خیلی حیف شد...

p30better
11-07-2013, 19:06
سلام جایی نیست که لپ تاپ مورد نظر رو وارد کنه؟

یا توی سایت اچ پی نمیشه خرید اونجا نوشته buy بعد باید امکانات رو انتخاب کنی؟

payma
11-07-2013, 19:11
پس میرم دنبال 6c65

خیلی حیف شد...

خیلی قدیمی شده خریدش به نظرم منطقی نیست منم اولش حساس بودم اما الان از صفحش خیلی هم راضیم البته به پای اپل و صفحات IPS عمرا نمیرسه

payma
11-07-2013, 19:12
سلام جایی نیست که لپ تاپ مورد نظر رو وارد کنه؟

یا توی سایت اچ پی نمیشه خرید اونجا نوشته buy بعد باید امکانات رو انتخاب کنی؟

یه زمانی تو بازار پر بود همه وارد میکردن بگردید شاید پیدا بشه
داداش امریکا سایه مارو با تیر میزنه اونوقت میخوای با پست برات لپتاپ بفرسته؟ تازه اگرم بفرسته حداقل 100 دلار باید پول پست بدی+ عوارض و مالیاتی که گمرک پست میگیره که قیمتش سربه فلک میکشه!

napelon22
11-07-2013, 23:00
سلام
بچه ها لپ تاپ من همیشه قسمت استراحتگاه مچ (سمت چپ) داغه داغه ... حتی گاهی دستو میسوزونه ...(حتی تو استفاده معمولی)
بیزحمت یه نگاه بندازین واسه شما هم اینطوریه ؟
نرم افزار real temp دما رو به خوبی نشون میده
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payma
12-07-2013, 12:07
سلام
بچه ها لپ تاپ من همیشه قسمت استراحتگاه مچ (سمت چپ) داغه داغه ... حتی گاهی دستو میسوزونه ...(حتی تو استفاده معمولی)
بیزحمت یه نگاه بندازین واسه شما هم اینطوریه ؟
نرم افزار real temp دما رو به خوبی نشون میده
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آره توی این لپتاپ اون قسمت داغ میکنه چون CPU دقیقا زیر اونجا هست اما نه در حدی که دست رو بسوزونه اما گرماش احساس میشه عادیه

p30better
15-07-2013, 00:41
سلام این مدل رو من پیدا کردم به قیمت 3.240.000 تومن بعد ساخت چین هست به نظر شما خوبه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

payma
15-07-2013, 01:37
سلام این مدل رو من پیدا کردم به قیمت 3.240.000 تومن بعد ساخت چین هست به نظر شما خوبه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه با همین مشخصات باشه خیلی خوبه بپا با گرافیک 630 ندن بهت
مگه چیزی داریم ساخت چین نباشه؟:n02:

p30better
15-07-2013, 01:43
حواسم هست عجله ندارم :n01:

بعد توی شهرمون هست میرم پیشش ..

crash611
17-07-2013, 00:02
سلام دوستان.

میشه ویندوز 7 هوم رو با سریال لپتاپ رجیستر کرد ؟

این رو هم اضافه کنم که خود لپتاپ ویندوز 7 هوم بصورت اورجینال قبلا" رو نصب شده بود.

p30better
17-07-2013, 03:30
سلام دوستان.

میشه ویندوز 7 هوم رو با سریال لپتاپ رجیستر کرد ؟

این رو هم اضافه کنم که خود لپتاپ ویندوز 7 هوم بصورت اورجینال قبلا" رو نصب شده بود.

آره

اصل بودن ویندوز فقط به سریالش هست ولی فقط فعال میشه نه اپدیت

payma
17-07-2013, 10:11
آره

اصل بودن ویندوز فقط به سریالش هست ولی فقط فعال میشه نه اپدیت

آپدیت که میشه آپگرید به نسخه های بالاتر نمیشه
البته اونم میشه اما پولیه

dooni
17-07-2013, 15:30
سلام
موقع بازی کردن فیفا وقتی لپ تاپ به شارژ وصل نیست یکم افت فریم دارم. وقتی شارژرو وصل میکنم درست میشه:n13:
عادیه؟

payma
19-07-2013, 00:04
سلام
موقع بازی کردن فیفا وقتی لپ تاپ به شارژ وصل نیست یکم افت فریم دارم. وقتی شارژرو وصل میکنم درست میشه:n13:
عادیه؟

کاملا طبیعیه چون پروفایل سیستم عوض میشه و اون جریانی که از شارژر میکشه رو نمیتونه باتری هم همونقدر توان بده
ضمناً اینکار باتری رو خیلی زود مستهلک میکنه

napelon22
20-07-2013, 11:46
سلام
این مشکلی که من یا card reader (رم ریدر ) این لپ تاپ دارم شما هم دارین ؟
مموری کارت رو که جا زدی خیلی خوب میخوندش ، اما در آوردنش کار حضرت فیله !!!(باید با سوزن و هزار مکافات ... درش بیاری )

payma
20-07-2013, 18:55
سلام
این مشکلی که من یا card reader (رم ریدر ) این لپ تاپ دارم شما هم دارین ؟
مموری کارت رو که جا زدی خیلی خوب میخوندش ، اما در آوردنش کار حضرت فیله !!!(باید با سوزن و هزار مکافات ... درش بیاری )

نخیر لپتاپ رو یکم بلند میکنی با ناخن فشارش میدی داخل خودش میپره بیرون فنریه حالا سوزن رو کجاش فرو کردی من که نفهمیدم!

sabjakt
02-08-2013, 02:21
سلام دوستان به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟
ی نگاه بندازین به لینک:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payma
03-08-2013, 23:47
سلام دوستان به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟
ی نگاه بندازین به لینک:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره کجاش عجیبه؟

fusion
04-08-2013, 02:37
میگم قضیه این فن کوچیکی که پشت لپتاپه چیه؟! چون اصلا هوایی ازش خارج نمیشه

payma
04-08-2013, 10:46
میگم قضیه این فن کوچیکی که پشت لپتاپه چیه؟! چون اصلا هوایی ازش خارج نمیشه

لپتاپو خم کنی کار میکنه! لپتاپو 45 درجش کن یکم بگذره اتومات شروع میکنه کار کردن!

fusion
04-08-2013, 17:27
لپتاپو خم کنی کار میکنه! لپتاپو 45 درجش کن یکم بگذره اتومات شروع میکنه کار کردن!
یعنی چی خمش کنم؟!:n02:
بعد یه چیز دیگه dvdrom لپتاپ شما بازش که می کنی موقعی که می خوای ببندیش یه صدایی نمی ده؟!

sabjakt
04-08-2013, 21:33
آره کجاش عجیبه؟
منظورم اینه الان تو بازار هستش t7000???
بعدشم می ارزه خرید؟
یا بصبریم؟تا هاسول بیاد؟
ضمنا اگه پیشنهاد خوبی دارید تا 4 میلیون بهم بگید

payma
05-08-2013, 01:17
یعنی چی خمش کنم؟!:n02:
بعد یه چیز دیگه dvdrom لپتاپ شما بازش که می کنی موقعی که می خوای ببندیش یه صدایی نمی ده؟!

یعنی 45 درجش کنی دیگه:n02:
آره میخواد ببینه چیزی توش هست یا نه!

payma
05-08-2013, 01:18
منظورم اینه الان تو بازار هستش t7000???
بعدشم می ارزه خرید؟
یا بصبریم؟تا هاسول بیاد؟
ضمنا اگه پیشنهاد خوبی دارید تا 4 میلیون بهم بگید

نمیدونم زنگ بزنید بپرسید من بودم سیستم جدید میگرفتم الان 1 سال شده این لپتاپ اومده ایران

ehsan_
06-08-2013, 23:04
دوستانی که این لپتاپ رو دارند
من دنبال یک کارکردش هستم هرکس فروشندس پ . خ بده

ehsan_
19-09-2013, 15:40
دوستان مشکلات اصلی رو که با این لپتاپ داشتن اعلام کنن
همچنین اونهایی که خرابی داشتم علت خرابی و اینکه چه مدت بعد از خرید براشون اتفاق افتاده رو بگن

درضمن همچنان خریدار کارکرده این لپتاپ هستم ! پ . خ بدید

xxlar2000
04-10-2013, 09:34
سلام
زاویه دید صفحه نمایشش اصلا خوب نیست . کیفیت رنگ صفحه زیاد جالب نیست . نمیدونم من فقط این مشکل رو دارم یا شما ها هم دارید .
راستی راهی هست که بشه صفحه نمایش پر رنگ تر شه.

napelon22
24-10-2013, 22:53
سلام
بجه ها من هر دفعه شارژر رو میزنم برق از دوشاخه ش جرقه بزرگی میده ... کم کم این موضوع داره نگران کننده میشه ...
واسه شما هم همینطوریه ؟

Reza_994
28-10-2013, 14:12
دوستان کسی خواس بخره این لپ تاب رو در حدش رو من دارم میخوام بفروشم

pedibell
08-11-2013, 09:31
سلام من این لپتاپ و حدود یه سالی میشه که گرفتم
زمان بوتش خیلی بالاست حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بوت بشه تو msconfig هم خیلی هاشو disable کردم اما جواب نداده مشکل کار کجاست به نظرتون؟؟؟:n13::n03:
در صورتی ci7 نباید اینقدر کند سیستم رو بالا بیاره
ویندوزم زیاد اپدیت کردم به نظرتون مشکل از اونجاست؟؟؟

pedibell
11-11-2013, 12:13
با سریال پشت لپتاپ میشه ویندوز زد؟؟؟
بعد از ویندوز ردن فیلهای خود hp رو چجوری نصب کنیم؟؟؟

napelon22
11-11-2013, 13:24
سلام من این لپتاپ و حدود یه سالی میشه که گرفتم
زمان بوتش خیلی بالاست حدود 2-3 دقیقه طول میکشه تا بوت بشه تو msconfig هم خیلی هاشو disable کردم اما جواب نداده مشکل کار کجاست به نظرتون؟؟؟:n13::n03:
در صورتی ci7 نباید اینقدر کند سیستم رو بالا بیاره
ویندوزم زیاد اپدیت کردم به نظرتون مشکل از اونجاست؟؟؟

با سریال پشت لپتاپ میشه ویندوز زد؟؟؟
بعد از ویندوز ردن فیلهای خود hp رو چجوری نصب کنیم؟؟؟
سلام
من فکر میکنم مشکل بوتش از سرعت هارد دیسکشه ، نه این که این لپ تاپ مشکل داشته باشه ها ، چون سرعت هاردش 5400 هست ،عین بقیه ، علی رغم اینکه i7 هست سرعت بوتش معمولی شده ، کافیه یه ssd روش بندازی ، پرواز میکنه !
ویندوز میخوای بزنی عین بقیه ویندوز ها کرکش کن .
اگر هم هنوز از ویندوز اوریجینالش استفاده میکنی ، فایل های hp توی درایو c هست ، بگرد پیدا میشه ...

pedibell
11-11-2013, 17:11
سلام
من فکر میکنم مشکل بوتش از سرعت هارد دیسکشه ، نه این که این لپ تاپ مشکل داشته باشه ها ، چون سرعت هاردش 5400 هست ،عین بقیه ، علی رغم اینکه i7 هست سرعت بوتش معمولی شده ، کافیه یه ssd روش بندازی ، پرواز میکنه !
ویندوز میخوای بزنی عین بقیه ویندوز ها کرکش کن .
اگر هم هنوز از ویندوز اوریجینالش استفاده میکنی ، فایل های hp توی درایو c هست ، بگرد پیدا میشه ...
منم دقیقا همین فکر و میکنم کسی رو این لپتاپ ssd انداخته؟؟
موقعی که ssd نصب میشه . میشه فایلهای ویندوز رو بدون نصب کردن ویندوز رو اون کپی کرد یا باید رو ssd دوباره نصب کرد؟؟؟؟
ویندوزش اورجیناله دلم نمیاد پاکش کنم:n27:

xxlar2000
15-11-2013, 23:58
سلام .
من windows 8 نصب کردم . تمامی درایور های مخصوص ویندوز 8 رو هم نصب کردم . ولی هر کاری میکنم wifi فعال نمیشه . وقتی f12 رو میزنم بجای این که wifi خاموش , روشن شه airplane mod خاموش , روشن میشه . انگار کلید اشتباهی تعریف شده . جالب اینجاست که از تو تنظیمات wifi ویندوز هم نمیزاره wifi رو خاموش , روشن کنم .

در ضمن BIOS رو هم به ورژن F.28 آپدیت کردم و این مشکل رو فقط تو windows 8 دارم .

خواهشا هر کی راه حلش رو میدونه راهنمایی کنه .

napelon22
21-11-2013, 00:22
سلام .
من windows 8 نصب کردم . تمامی درایور های مخصوص ویندوز 8 رو هم نصب کردم . ولی هر کاری میکنم wifi فعال نمیشه . وقتی f12 رو میزنم بجای این که wifi خاموش , روشن شه airplane mod خاموش , روشن میشه . انگار کلید اشتباهی تعریف شده . جالب اینجاست که از تو تنظیمات wifi ویندوز هم نمیزاره wifi رو خاموش , روشن کنم .

در ضمن BIOS رو هم به ورژن F.28 آپدیت کردم و این مشکل رو فقط تو windows 8 دارم .

خواهشا هر کی راه حلش رو میدونه راهنمایی کنه .
از من به شما نصیحت ،بایوس رو آپ نکنید ... (سری که درد نمکینه رو دستمال نمی بندن !)
اگه درایور مخصوص win 8 رو نصب کردی ، نباید مشکلی داشته باشه ، احتمالا مشکل نرم افزاریه (مشکل از داخل ویندوزه ، با یکم دستکاری!!! باید حل شه )

pedibell
18-10-2014, 08:54
سلام
چه سوت و کوره این تاپیک
کسی رو این لپتاپ ssd انداخته؟؟

amin-2
11-12-2014, 09:42
لپ تاپ سونی چطور؟

amin-2
11-12-2014, 09:43
:n19::n19:

amin-2
11-12-2014, 09:43
با shift+restart

mehrdadttm
25-12-2014, 17:56
سلام. دوستان به مشکلی در ویندوز 8 دارم و این هم چند روز که از نصب ویندوز میگذره مثلا 3 روز فینگر پرینت و یو اس بی 2 از کار میفته و با نصب دوباره ویندوز این مشکل برای چند روز حل میشه و دوباره روز از نو روزی از نو.کسی این مشکل را تا حالا داشته.........؟؟؟؟؟ایا مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری...؟؟؟؟؟:n30::n30::n30::n30:

pedibell
26-12-2014, 20:03
سلام درایوهای واسه ویندوز 8.1 رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟؟