PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

147milad
22-04-2013, 19:35
11:30 امشب
شبکه idman tv ترکست بازی رو رایگان نشون میده

شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.

wooooow
22-04-2013, 19:43
شرمنده دویت عزیز.من سرچ زدم فرکانس این شبکه رو پیدا نکردم.اگه میشه فرکانسشو به من بده.ممنون.

10964 -- سیمبل 12800
هست

ولی چون شبکه کد بیس داره به عنوان شبکه پولی شناخته میشه
که باید موقع سرچ FTA رو روشن بزارید

rz21
22-04-2013, 19:49
شبکه ورزش هم بازی رو نشون میده....

pcforlife
22-04-2013, 23:34
چه بازی ای کردیم نیمه اول! :n12: ماشالا رابین! 33 دقیقه سه گل! در یک کلام گل دوم شاهکار بود! شاهکار...:n19: فکر کنم انتخاب بشه برای گل فصل باشگاه!:n12: و البته بالاخره مثل مایکل اوون، rvp هم میتونه جام لیگ برتر رو لمس کنه و بالای سر ببره. :n02: منم تبریک میگم قهرمانی رو! نمیدونم چرا یاد این پستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) افتادم! تمام حس الانم با اون موقع تفاوت داره الا افتخار کردم به یونایتد، رئیس و بازیکنا.:n12:

Masоud
22-04-2013, 23:40
پیشاپیش تبریک این قهرمانی دلچسب به تمام هواداران عزیز :n12:

*M!L4D*
22-04-2013, 23:58
20 ــمیش هم مبارکمون باشه :n12:
گل رابین هم فوق العاده بود . حتی از گلش به اورتون ( فصل قبل ) هم قشنگ تر بود ...

clau
23-04-2013, 00:18
تبریک بابت کسب 20 قهرمانیمون در لیگ برتر انگلیس:n12:رابین فان پرسی عجب بازی کرد خدایی دم فرگوسن گرم با این خرید عالیش در شب مسجل شدن قهرمانی منچستر یونایتد یک هتریک رویایی داشت گل دومش هم که محشر بود پاس عالی وین رونی و ضربه فوق العاده فان پرسی فکر کنم با این هتریکی هم که امشب کرد جای لوییز سوارز تو جدول بهترین گلزنان لیگ برتر انگلیس گرفت:n16:

Ali*Reza
23-04-2013, 00:34
من هم تبریک میگم برد شیرین و قهرمانیمون رو :n12: :n16:
خیلی دوست داشتم بازی که میخوایم توش جشن قهرمانی بگیریم هم پر گل باشه و هم تو اولدترافورد باشه که همینطور هم شد.
در این بازی به نظرم کاگاوا خیلی خوب بازی نکرد و نمیدونم چرا نانی روی نیمکت بود.
نکته جالب دیگه ، دوباره بازی کردن 90 دقیقه ای گیگز بود که واقعا هنوزم بازیش برام دل نشینه.
خیلی دوست دارم رکورد امتیاز رو هم بشکنیم که کار خیلی خیلی سختیه امتیاز از دست ندادن. البته امیدوارم که بشه :n10:

در آخر من هم افتخار میکنم که یونایتدی هستم :n12:

pcforlife
23-04-2013, 00:56
والپیپر قهرمانی شماره 20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Champions 2013
View: Widescreen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Standard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
منبع: manutd.com

shakerifar
23-04-2013, 07:17
منم تبریک می گم به همه دوستان این قهرمانی رو
بازی خیلی خوبی بود در مورد گل دوم رابین صحبت نکنم بهتره:n02:
حالا با مسجل شدن قهرمانی هفته بعد ارسنالی ها باید تو امارات برای ما تونل افتخار بزنن... بازگشت رابین و عبور از تونل افتخار
می تونه واسه ما یونایتدی ها جالب باشه اما برا آرسنالیها اصلا جالب نیست
امیدوارم رئیس تو چند بازی آینده حداقل به صورت تعویضی از بازیکن ها جوون و اینده داری که این فصل بهشون بازی نرسید اسفاده کنه مثل نیک پاول و ...

flatrish
23-04-2013, 08:59

قهرمانیمون مبارک. چی بهتر از قهرمانی با هت تریک فن پرسی:n02:
فکر میکنم لیاقتمون بیشتر از یک جام بود ولی خب همین که سیتی رو قشنگ سر جاش نشوندیم خیلی خوبه
بازم تبریک به همه دوستان

kkkaktoos
23-04-2013, 10:06
منم به نوبه خودم بیستمین قهرمانی به همه دوستان تبریک میگم.
CHAMP20NS
واقعا دیشب خیلی حال داد. به نظرم باید تو یه شب خاطره انگیز قهرمان میشدیم که شدیم.
گل زیبای فن پرسی(و از حق نگذریم پاس گل بسیار زیبای رونی) - هت تریک فن پرسی - بیرون اوردن گل توسط فن پرسی

فن پرسی که دیشب عالی بود حرفی توش نیست. اما اگه بخوام یه نفر دیگه رو نام ببرم به نظرم میتونم به رونی اشاره کنم. تو یه پست غیر نخصصیش عالی بازی کرد. پایه گذار گل اول و دوم بود. واقعا عالی بود. فقط حیف که نتونست گل بزنه.

GGMU

kkkaktoos
23-04-2013, 10:08
به نظرم اینم بهترین صحنه بازی بود.

eman619rv
23-04-2013, 11:03
oOOoOoHHH Robin Van Persie....oOOoOoHHH Robin Van Persie....:n19:

هیچ شبی به اندازه امشب دلم نمیخواست تو وررزشگاه باشم...
در تک تک دقایق بازی همه حواسم به ورزشگاه و طرفدارا بود:n11:

همه از همون دقیقه اول اومده بودن واسه جشن قهرمانی منچستر یونایتد. بنر ها و نوشته ها فوق العاده بود:n12:
عکس جام هایی که با سر الکس گرفتیم... اون بنر van persie 20= title 20... شب خیلی زیبایی بود:n02:

همه اش تو بازی دیشب،درگیر بازی پارسال بودم و لحظه ای نبود که یاده اون اتفاقات نیافتم ... که چجوری نتیجه یه فصل تلاش تو چند دقیقه بی اثر شد!ولی انتقام شیرینی بود. همونجور که تو پست صفحه قبل گفتم انتظار یه بازی مقتدارنه داشتم که شیرینی قهرمانی رو بیشتر کرد.

رابین و وین و گیگزی بهترین های دیشب بودن و فکر کنم والنسیا بدترین بود اکثر توپ ها رو لو میداد ، حتی تو استپ کردن توپ مشکل داشت و این واسه یه وینگر خیلی بده چون همیشه کناره خط هست و توپ اگه مناسب استپ نشه یا بیرون میره یا راحت مدافعان بیرون میزنن!

به نظرم دخیا ارزش یه سرمایه گذاری مناسب رو داره ...این بشر گاهی یه عکس العمل هایی نشون میده که همه متعجب میشن اما یه وقتایی هم در یه پرش عادی و گرفتن توپ سانتر شده عاجزه... به نظرم چندتا فاکتور میتونه بهش خیلی کمک کنه....
1-یه مربی دروازه بان بسیار بزرگ که حسابی تعلیمش بده و تجربه موقعیت های مختلفش رو ببره بالا
2- به تیم ملی اسپانیا بیشتر دعوت بشه و اردو های بیشتری با این تیم بره... کاسیاس و رینا گنجینه هایی از تجربه هستن که میتونه دخیا ازشون بهره ببره
3- یه دروازه بان کارکشته و سن بالا و بامهارت بالا بخریم تا هم در عین رقابت روی دخیا هم تاثیر بذاره... مطمئنا سبک کاریه دروازه بانی در رده سنی سزار و رینا و بوفون خیلی فرق داره با سبک کاریه دروازه بانانی مثه کورتیس و دخیا !(البته اینا مثال بود نگفتم اینا رو بخریم :دی)

در اخر هم تبریک به همه منچستر یونایتدی های عزیز بابت قهرمانی لیگ برتر جزیره:n16::n11:
و تبریک ویژه هم واسه 100صفحه ای شدن تاپیک :دی

clau
23-04-2013, 11:07
فرگوسن: پس از ناکامي بايد دوباره شروع کرد

سرمربي شياطين‌سرخ تمرکز بالا را مهم‌ترين فاکتور قهرماني تيمش دانست.

منچستريونايتد با سه گلي که روبين فان‌پرسي به ثمر رساند، براي سيزدهمين بار قهرماني در رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس را تجربه کرد.

سرآلکس فرگوسن پس از قهرماني تيمش در گفت‌وگويي با تلويزيون باشگاه منچستريونايتد تمرکز را مهم‌ترين عامل موفقيت شاگردانش در اين فصل دانست.

پرافتخارترين سرمربي شياطين‌سرخ گفت: تمرکز بازيکنان بسيار خوب بود. آنها ذهن خود را به رخدادهاي تلخ فصل قبل مشغول نکردند. چه بسا اگر تيم‌هاي ديگري جاي ما بودند، دچار تزلزل مي‌شدند اما منچستريونايتد چنين تيمي نيست. بازيکنان انتظاراتي را که از آنها داشتيم، برآورده کردند. بايد پس از ناکامي دوباره از نو شروع کرد و به گذشته فکر نکرد. اين چيزي است که تا زماني که در منچستريونايتد باشم، به آن پايبند خواهم بود.

فرگوسن که تيمش فصل قبل در آخرين لحظات قهرماني را به منچسترسيتي واگذار کرد، افزود: ثبات 20 سال اخير ما خيره‌کننده بوده است. در فصل جاري نمايش خوبي داشتيم. الان 84 امتياز داريم در حالي که هنوز چهار مسابقه باقي مانده و اين خيره کننده است. در ابتداي فصل يک نکته را به بازيکنان گوشزد کردم و آن، اين که مواظب باشيد بار ديگر با تفاضل گل قهرماني را واگذار نکنيد. فصل قبل تنها فصلي بود که منچستريونايتد با اختلاف در تفاضل گل قهرماني را از دست داد. الان اختلاف گل زيادي با ديگر تيم‌ها داريم. اين چالش اين فصل ما بود. بايد در تمام فصل‌ از نظر تفاضل گل بهتر از ديگر تيم‌ها باشيم.

با اين که يونايتد در فصل جاري ليگ برتر انگليس بسيار خوب کار کرد، اما بسياري از کارشناسان معتقدند که تيم کنوني منچستريونايتد نمي‌تواند در ليگ قهرمانان اروپا حرفي براي گفتن داشته باشد. سرآلکس فرگوسن چنين چيزي را قبول ندارد: "آينده درخشاني در انتظار منچستريونايتد است. عاقلانه نيست که چنين سخناني را بر زبان آورد. مردم همواره دوست دارند از روي هيجان صحبت کنند. الان منچستريونايتد با اختلاف زياد نسبت به ديگر تيم‌ها در صدر قرار دارد و اين نشان مي‌دهد که تيم خوبي داريم. در فصل جاري در بيشتر بازي‌ها به پيروزي رسيديم. در کل تنها چهار شکست و سه تساوي داشتيم که عملکرد بسيار خوبي است. گل دومي که فان‌پرسي به ثمر رساند، بي‌نظير بود. نمي‌دانم اين گل را با گل‌هاي بکام، سولشر و يا اريک کانتونا مقايسه کنم يا نه."

او افزود: بازيکنان جوان خوبي داريم که سطح آنها روز به روز بهتر مي‌شود. دِخيا پيشرفت خوبي داشت و به دروازه‌بان مطمئني تبديل شده است. رافائل و فيل جونز هم پيشرفت خوبي داشته‌اند. جونز مي‌تواند به يکي از بهترين بازيکنان ما تبديل شود. با اين حال هنوز بازيکن ديگري در خط هافبک خودنمايي مي‌کند."

فرگوسن در ادامه سخنان خود به ستايش از روبين فان‌پرسي، ستاره اول تيمش در ديدار شب گذشته اشاره کرد و گفت: روبين در اين فصل خيره‌کننده بود. او چند هفته‌ پايش به گلزني باز نشد ولي با پنالتي‌اي که مقابل استوک سيتي به ثمر رساند، دوباره به روند گلزني بازگشت. امشب همه ديديد که چقدر خوب بازي کرد. او مهاجم بسيار خوبي است و شم گلزني بالايي دارد. گل‌هايي که به ثمر مي‌رساند گوياي همه چيز است. مطمئنم که فان‌پرسي با خود مي‌گويد: "در کنار چه بازيکنان خوبي بازي مي‌کنم."

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فان پرسي: براي قهرماني خيلي منتظر ماندم

مهاجم هلندي منچستريونايتد اعلام کرد براي قهرماني در ليگ برتر انگليس خيلي منتظر مانده است.

منچستريونايتد در ديدار هفته سي و چهارم ليگ برتر انگليس با هت تريک فان پرسي به پيروزي 3 بر صفر دست يافت.

به گزارش فارس، فان پرسي در دقيقه‌هاي 2، 13 و 33 دروازه ويلا را باز کرد تا تيمش را به امتياز 84 رسانده و در فاصله 4 هفته مانده به پايان فصل، قهرماني شماره 20 يونايتدها در ليگ انگليس را به ثبت برساند.

جدايي فان پرسي از آرسنال در تابستان گذشته و پيوستن او به منچستريونايتد، بسياري را به تعجب واداشت ولي اکنون او با قهرماني در ليگ انگليس و نمايشي فوق العاده در اين تيم، پاسخ تمامي منتقدان را داده است.

فان پرسي در اين مورد به اسکاي اسپورت گفت: به اينکه چه کسي در اين ديدار گل زد توجهي نمي‌کنم بلکه به اين اهميت مي‌دهم که ما اين پيکار را با پيروزي پشت سر گذاشتيم. از دقيقه ابتدايي همه بازيکنان عالي بازي کردند و همه مي‌خواستند که به پيروزي برسند. خيلي خوب شد که در دقيقه‌هاي ابتدايي به گل رسيديم. همه يک فوتبال زيبا را تماشا کردند. خيلي خوشحال و هيجان زده هستم زيرا براي قهرماني‌ام در انگليس خيلي منتظر ماندم.

قرار است از منچستريونايتد در ديدار هفته آينده خود برابر آرسنال که در ورزشگاه امارات لندن برگزار خواهد شد تمجيد و جشن قهرماني هم براي آنها گرفته شود. اين موضوع مي‌تواند براي فان پرسي بسيار جالب باشد زيرا وي به ورزشگاه پيشين خود بازمي‌گردد.

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Yi Yi
23-04-2013, 11:37
تقدیم به فرگوسن

mo_ho321
23-04-2013, 12:44
تبريک ميگم واقعا روني و ون پرسي و گيگز عالي بودن وهمچنين دخيا

mohammad.asghari
23-04-2013, 13:06
خوب دیشب منچستر بعد از پیروزی قاطعانه 3-0 مقابل استون ویلا موفق شد قهرمان لیگ جزیره شه و همچنان پر افتخار تیم انگلیس باقی بمونه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر خود من اینه یونایتد امسال بهترین تیم انگلیس بود و به حق خودش هم رسید...

دوستان لطفا نظرات خودشون راجب قهرمانی بیستم منچستر را در همین تاپیک ارسال کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود تیزر قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d%2Ftwii%2Fmanutd%2Fchampion_teaser_220413.ogv)

ما بهترینیم و این طبیعت ماست....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rz21
23-04-2013, 17:37
تبریییییییییییییییییییییی یییییییک:n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5407518&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5335799&mw=500

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5477049&mw=500

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9275331&mw=500

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6471737&mw=500

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7040331&mw=500

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8297987&mw=500

Alireza.M67
23-04-2013, 17:50
منم تبریک می گم.
امیدوارم که سال بعد لیگ قهرمانان رو ببریم، اگرچه امسالم حق ما بود که متاسفانه حقمونو خوردن ...

اینم تعظیم رئیس به هوادارا :

hoomi_gta
23-04-2013, 18:55
من هم تبریک میگم قهرمانی مقتدرانه و شیرینی که به دست اوردیم. بیستمین قهرمانی واقعا دلچسب هستش. مخصوصا این قهرمانی وقتی با ارزش تر میشه که بعد از از دست دادن قهرمانی در ثانیه آخر فصل پیش نشون دادیم که قهرمن شدن در شخصیت تیممونه و با قدرت بیشتری برگشتیم و جام و پس گرفتیم. فقط حیف که با ناعدالتی از لیگ قهرمانان حذف شدیم، الان بهترین فرصت بود تا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با تمام تمرکز بازی کنیم. واقعا حیف شد.
دیروز وان پرسی فوق العاده بود . گل دومش بهترین گل فصل بود به نظرم. در کل به نظرم 50% از قهرمانی این فصل و باید به اسم رابین نوشت. اووووه رابین وان پرسیییییییییییی
زنده باد منچسر یونایتد کبیر
به امید قهرمانی های بیشتر و صد البته قهرمانی لیگ قهرمانان در فصل آینده

rz21
23-04-2013, 19:01
کسی لینک با کیفیت خوشحالی آخر بازی داره؟

Yi Yi
24-04-2013, 12:24
تقدیم به جوجه ها

clau
24-04-2013, 13:37
همۀ جام های سرآلکس
سرآلکس فرگوسن پس از 26 سال حضور در منچستریونایتد هم اکنون پرافتخارترین سرمربی فوتبال بریتانیا است
به گزارش گل gol.ir؛ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قهرمانی دوباره وی با یونایتدها در روز دوشنبه که با پیروزی برابر استون ویلا در اولترافورد به دست آمد چهل و نهمین جام قهرمانی وی از زمان آغاز دوران مربیگریش در سال 1974 در استرلینگ شرقی بود. وی از سال 1986 به منچستریونایتد آمد و از آن زمان تا به حال مهمترین دوران مربیگری خود را پشت سر می گذارد.
در زیر نگاهی داریم به دستاوردهای مردی که در سال 1999 هم لقب شوالیه گرفت:

باشگاه سن میرن
یک بار قهرمانی در دسته اول اسکاتلند 1976-77
باشگاه آبردین
3 قهرمانی لیگ برتر اسکاتلند: 1979-80، 1983-84، 1984-85
4 قهرمانی جام حذفی اسکاتلند: 1981-82، 1982-83، 1983-84، 1985-86
1 قهرمانی جام اتحادیه باشگاههای اسکاتلند 1985-86
1 قهرمانی جام برندگان جام باشگاههای اروپا 1982-83
باشگاه منچستریونایتد
13 عنوان قهرمانی در لیگ برتر انگلیس: 1992-93، 1993-94، 1995-96، 1996-97، 1998-99، 1999-2000، 2000-01، 2002-03، 2006-07، 2008-09، 2010-11، 2010-13
5 قهرمانی جام حذفی فوتبال انگیس: 1989-90، 1993-94، 1995-96، 1998-99، 2003-04
4 قهرمانی جام اتحادیه باشگاههای انگلستان (کارلینگ کاپ): 1991-92، 2005-06، 2008-09، 2009-10
10 قهرمانی جام خیریه باشگاههای انگلستان (کامیونیتی شیلد): 1999، 1993، 1994، 1996، 1997، 2003، 2007، 2008، 2010، 2011
2 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا: 1998-99، 2007-08
1 قهرمانی جام برندگان جام باشگاههای اروپا: 1990-91
1 قهرمانی سوپرکاپ یوفا: 1991
1 جام بین المللی قهرمانی: 1999
1 قهرمانی جام باشگاههای جهانی فیفا: 2008

Alireza.M67
24-04-2013, 19:18
کسی لینک با کیفیت خوشحالی آخر بازی داره؟

52 MB

kkkaktoos
26-04-2013, 11:43
شایعات جدا شدن لواندوفسکی از دورتموند خیلی زیاد شده و یکی از مقصد های احتمالیش رو منچستر نام میبرن.
واقعا در حد همین شایعه میمونه یا به حقیقت میپیونده؟
واقعا نیاز بهش داریم؟صف مهاجمین مون خیلی زیاد میشه اون وقت. در حالی که چیچا و ولبک جوون رو داریم. ون پرسی اماده رو داریم.رونی با تعصب رو داریم.

clau
26-04-2013, 11:46
لواندوفسکی مگه بایرن مونیخ نخرید :n13:راستی دوستان یک سوال جدایی نانی در اخر فصل از منچستر قطعی شده؟

shakerifar
26-04-2013, 11:49
شایعات جدا شدن لواندوفسکی از دورتموند خیلی زیاد شده و یکی از مقصد های احتمالیش رو منچستر نام میبرن.
واقعا در حد همین شایعه میمونه یا به حقیقت میپیونده؟
واقعا نیاز بهش داریم؟صف مهاجمین مون خیلی زیاد میشه اون وقت. در حالی که چیچا و ولبک جوون رو داریم. ون پرسی اماده رو داریم.رونی با تعصب رو داریم.
مقصد های احتمالیش یا بایرنه یا منچستر شاید هم بمونه
من به شخصه امیدوارم نیاد منچستر چون اولا خیلی بهش نیازی نیست و اگر بیاد احتمالا یکی از مهاجماممون باید از تیم جدا بشه که بازم احتمالا هرناندزه
البته من اول فصل امیدوار بودم فن پرسی هم نیاد یونایتد اما دیدیم که اومد و فوق العاده بود و الان خیلی محبوبه
درهر حال فرگوسن خودش بهتر می دونه تیم چی نیاز داره

kkkaktoos
26-04-2013, 11:58
لواندوفسکی مگه بایرن مونیخ نخرید :n13:راستی دوستان یک سوال جدایی نانی در اخر فصل از منچستر قطعی شده؟

اونی که بایرن خرید گوتزه بود.
از نانی هم فعلا خبری نیست.

rz21
26-04-2013, 12:08
من خودم احتمالش رو کم میبینم لوا بیاد یونایتد با وجود حضور گواردیا در بایرن.البته اگر هم بیاد شاید فرگی میخواد 4.4.2 بره و مثلا ولبک گوش بازی کنه و رونی هافبک :دی!!!
نانی هم هنوز تمدید نکرده.
الان ضروری ترین چیز یک دفاع مستحکمه...

Ali*Reza
26-04-2013, 13:20
من هم به شخصه احتمال حضور مهاجم جدید رو در تیم کم میدونم. به نظر من هم فعلا جای بازیکن خلاق و Playmaker در میانه زمین خالیه.

Ali*Reza
26-04-2013, 16:47
تا پایان لیگ 4 تا بازی دیگه داریم. اگر بتونیم این 4تا بازی رو با پیروزی پشت سر بزاریم رکورد امتیاز لیگ رو میشکنیم.
البته کار خیلی سختیه. بازیهای سختی داریم :

kkkaktoos
26-04-2013, 17:16
گاردین نوشته که: مسئولین بایرن مونیخ خبر به خدمت گرفتن لواندوفسکی رو تکذیب کردن.(تو اف بی دیدم)
منم با به خدمت گرفتن یه هافبک بازی ساز با تجربه + یه دفاع خوب مستحکم و باتجربه موافقم. تیم به این بازیکنا نیاز داره.
+++++
ایشالا همه 12 امتیاز ممکن رو میگیریم و میشیم خاری به چشم دشمنامون.
++++
ورژشگاه امارات رو بگو.:n02:

rz21
26-04-2013, 17:27
من از بین بازی با آرسنال و چلسی فقط یکیشو میتونم ببینم،به نظرتون کدومشو نرم کلاس و بشینم ببیننم؟؟دو دلم حسابی!:دی

eman619rv
26-04-2013, 21:13
آقا هر چی فرگی خرید بگین به به :دی من یونایتد کمتر خرید اشتباه داشته این چند سال اخیر:دی

من خودم آینده رونی رو فصل آینده خیلی خوب میبینم و احتمال میدم که بیشتر در نقش هافبک بازی کنه... عاشق بازیکنای چند پسته ای هستم که دارن تو تیم شکل میگیرن... فیل جونز هم سال دیگه به احتمال زیاد فیکس میشه:n06:

من موندم با یه سری بازیکنایی که الان فرم و کیفیتشون متوسط رو به بالاست چیکارکنیم:n13:؟والنسیا،اسما ینگ،ایونز،اندرسون،کلورلی یانگ،چیچا......؟بجز کلورلی که مطمئنا پتانسیل زیادی برای پیشرفت خیلی زیاد و تکامل بیشتر داره بقیه یکم فکر نکنم انچنان به بازیکنان بهتری تبدیل بشن ، شاید اسمالینگ هم بشه حساب کرد ولی بقیه.....
خودم خیلی علاقه به خرید گوتزه داشتم که پرید......دراکسلر هم بد نیس فکر کنم برای وینگر دراکسلر و زاها اینده خوبی داشته باشیم... وینگر ها هر چقدر جوون تر باشن به نظرم بهتره:) استایلشون و فرم بازی بازیکنای زیر 22 سال بهتره واسه همچین پستی... معدود وینگر هایی هستن که تو سن بالا هم هنوز عالی باشن مثه فرانک ریبری

h-blade
27-04-2013, 15:22
آقا هر چی فرگی خرید بگین به به :دی من یونایتد کمتر خرید اشتباه داشته این چند سال اخیر:دی

من خودم آینده رونی رو فصل آینده خیلی خوب میبینم و احتمال میدم که بیشتر در نقش هافبک بازی کنه... عاشق بازیکنای چند پسته ای هستم که دارن تو تیم شکل میگیرن... فیل جونز هم سال دیگه به احتمال زیاد فیکس میشه:n06:

من موندم با یه سری بازیکنایی که الان فرم و کیفیتشون متوسط رو به بالاست چیکارکنیم:n13:؟والنسیا،اسما ینگ،ایونز،اندرسون،کلورلی یانگ،چیچا......؟بجز کلورلی که مطمئنا پتانسیل زیادی برای پیشرفت خیلی زیاد و تکامل بیشتر داره بقیه یکم فکر نکنم انچنان به بازیکنان بهتری تبدیل بشن ، شاید اسمالینگ هم بشه حساب کرد ولی بقیه.....
خودم خیلی علاقه به خرید گوتزه داشتم که پرید......دراکسلر هم بد نیس فکر کنم برای وینگر دراکسلر و زاها اینده خوبی داشته باشیم... وینگر ها هر چقدر جوون تر باشن به نظرم بهتره:) استایلشون و فرم بازی بازیکنای زیر 22 سال بهتره واسه همچین پستی... معدود وینگر هایی هستن که تو سن بالا هم هنوز عالی باشن مثه فرانک ریبری

در مورد گوتزه به شدت باهات موافقم ...این بازیکن آینده بسیار درخشانی داره و قطعا میتونست به متچستر کمک بسیار زیادی بکنه ....فکر نمیکنم الان مکنچستر هافبک با این کیفیت داشته باشه اگه گیگز رو فاکتور بگیریم.....

147milad
28-04-2013, 12:10
فرگوسن همچنان لواندوفسکی را می‌‌خواهد

رابرت لواندوفسکی در میانه‌های هفته گذشته با 4 گلی که وارد دروازه رئال مادرید کرد به تیتر نخست همه نشریه‌های اروپا تبدیل شد.

این موضوع مهاجم ملی پوش لهستان را به یکی از مهاجمانی بدل کرد که بیشتر تیم‌ها خواهان امضای قرارداد با وی هستند. الکس فرگوسن که پیشتر بارها اعلام کرده بود لواندوفسکی را می‌خواهد اکنون بر این باور است که بایرن مونیخ با توجه به جذب ماریو گوتسه، دیگر به دنبال لواندوفسکی نخواهد رفت و این مهاجم می‌تواند سال آینده را در اولدترافورد بگذراند.
«اگر بازیکنی را که می‌خواهید در تیم دیگری بیابید، باید خودتان را برای جذب او آماده کنید. تمامی بازیکنانی که با کیفیت هستند می‌توانند جایگاه بسیار خوبی در منچستریونایتد داشته باشند.»
فرگوسن در ادامه عنوان کرد: مطمئن نیستم که لواندوفسکی بخواهد راهی بایرن مونیخ شود. هواداران بایرن از انتقال گوتسه به بایرن به هیچ وجه استقبال نکردند. به همین دلیل تصور نمی‌کنم آنها بخواهند بازیکن دیگری را به رقیب اصلی خود بفروشند. یا قرارداد او در دورتموند به پایان خواهد رسید و یا او را به تیم دیگری خواهند فروخت.

Ali*Reza
28-04-2013, 17:31
امروز یه بازی مهم خارج از خانه مقابل آرسنال داریم. درسته که جام رو بردیم ولی به نظر من هم برای کسب رکورد امتیاز در لیگ و هم حفظ قدرت یونایتد ، بازی مهم و حساسی هست.
ظاهرا بازی از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه.
به امید پیروزی یونایتد :n12:

shakerifar
28-04-2013, 20:43
با مساوی که به دست اومد شکست رکورد چلسی موکول شد به فصل بعد و احتملا با مورینیو:n10:
دیگه واقعا واسه بازی های اینده باید از جوونا استفاده کنیم بازیکنایی مثل نیک پاول و یه سری جوون اینده دار دیگه
اما در مورد بازی امروز تقریبا می شه گفت خوب بودیم و اگه از موقعیت ها بهتر استفاده می کردیم شاید می تونستیم برنده باشیم
نانی امروز بد نبود و می شه گفت بازی خوبی ارائه داد بقیه هم تقریبا خوب بودن

Ali*Reza
28-04-2013, 20:58
واقعا حیف شد ، میتونستیم بازی رو ببریم. گل آرسنال هم آفساید بود!!:n15:
به نظرم یه مقدار انگیزه بازیکنا کمتر شده بود و همین مسئله یه مقدار موقعیت و فرصتهای کمتری برای گلزنی ایجاد کرده بود.
نکته جالب برای من ، بازی کردن اندرسون پس از مدتها بود و قابلیت خیلی خوب جونز در بازی کردن در چندین پست. ( در بازی قبل اگه اشتباه نکنم دفاع بازی میکرد )
یونایتد :n12:

pcforlife
28-04-2013, 21:08
دوستان من یه ربع آخر بازی رو دیدم... یه سوال دارم، بازیکنان آرسنال شروع بازی برای یونایتد تونل افتخار درست کردن دیگه؟
اگه ایجاد کردن کسی عکسی داره؟

kkkaktoos
28-04-2013, 21:08
بازی بدی نبود.
به قول معروف بازی 2 نیمه متفاوت داشت.
نیمه اول که با گل زود هنگام(و البته افساید) ولکات و کارت های پیاپی تمرکز تیم به هم ریخته بود و اصلا خوب بازی نمیکردیم. تا اینکه اواخر بازی تونستیم به گل برسیم. اونم کی RVP. دقت کردید بعد گل، فشار ورزشگاه روی ون پرسی به طرز وجیعی کم شد.
اما نیمه دوم نیمه ای بود که میشد به وضوح هنر فرگوسن رو دید. تمرکز تیم بالا رفته بود. و بازی در کنترل خودمون بود.

در اصل میشه گفت که برنده بازی ما بودیم.
+
کار ون پرسی در نیمه اول هم قابل ستایش بود. بعد خطا رفت و از هم تیمی سابق و رقیب فعلی عذر خواهی کرد که در اون لحظه کارگردان تلویزیونی تکرار یه صحنه رو نشون داد و این صحنه رو به تصویر نکشید.

mohammad.asghari
28-04-2013, 21:20
گل آفساید + کارت های پیاپی داور (بی مورد بعضی هاشون بودن) بهمون دادن و نذاشتن کار خودمون رو بکنیم تند تند بازی رو متوقف میکردند در کل بازم خوبه ما که قهرمان شدیمو رفت:n19:

MORINIO
28-04-2013, 21:27
دوستان من یه ربع آخر بازی رو دیدم... یه سوال دارم، بازیکنان آرسنال شروع بازی برای یونایتد تونل افتخار درست کردن دیگه؟
اگه ایجاد کردن کسی عکسی داره؟

والا عکس پیدا نکردم ولی الان تو فیس بـــوک چشمم خورد به این ویدئو ... همونیه که شما دنبالشی :n06:

از همین تریبون هم استفاده میکنم قهرمانی زود هنگامیتونو به همتون مخصوصآ حسین عزیز تبریک میگم :n01:

امیدوارم سال آینده در لیگ قهرمانان سال انگلیسی ها باشه ... :n26:

:n16:

rz21
28-04-2013, 22:00
در کل بازی خوبی بود.کنترل بازی رو تونستیم در اختیار بگیریم و طبیعی بود که آرسنال دنبال سهمیه باشه و فشار بیاره.
من فقط میگم فصل بعد والنسیا به دردمون نمیخوره.خیلی خوب نبود.توپ های بدی رو لو داد ....آفساید هم که بماند....
اینم خدمت دوستان.
راستی فن پرسی هم rقبل بازی اشتباهی رفته نیمکت آرسنالی ها و خودشم خندش گرفته و رسانه ها بزرگش کردند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3c7169c9.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] efff2a97.jpg

eman619rv
29-04-2013, 11:37
حیف شد رکورد امتیاز پرید... من به شخصه بازی بهتری رو انتظار داشتم ولی خب اونا انگیزه چمپیونز داشتن که خب مسلم بود بازی براشون حساس تر از ما باشه.

اگه تیم نگاهی به قهرمانی فصل آینده CL و لیگ برتر داشته باشه باید حتما یه 4-5 بازیکن خروجی و 4-3 تا بازیکن با کیفیت هم ورودی داشته باشه.

فرگی کبیر که انگار هنوز چشم به لواندوفسکی داره:دی
از شانس ما این پوگبا چی از آب در اومد:دی!!! البته من هنوز زیاد بهش علاقه ندارم ولی خب قیمتش مفت دادیم رفت...

راستی فن پرسی هم rقبل بازی اشتباهی رفته نیمکت آرسنالی ها و خودشم خندش گرفته و رسانه ها بزرگش کردند.

اوه اوه چه صحنه با حالی:n08: به صورت شوخی رفته یا نه جدا اشتباهی و بی حواسی رفته؟

hoomi_gta
29-04-2013, 14:28
باید بازی و میبردیم.نیمه دوم آرسنال هیچ حرفی برای گفتن نداشت هرچند نیمه اول بهتر از ما بازی کردند. گلشون که آفساید بود از طرفی ساینا هم باید اخراج میشد. در کل حیف شد نمیتونیم رکورد چلسی و بزنیم.
زیباترین صحنه ی بازی تونل افتخار بازیکنای آرسنال و گل زدن وان پرسی بود. طرفدارای آرسنال باید بهش احترام میذاشتند و هوش نمیکردند. حتی با این همه سر و صدا و هویی که کردند وقتی گل زد خوشحالی نکرد. یاد رونالدو افتادم که با اینکه بازی رفت و برگشت گل زد ولی حتی یک لحظه هم نشد که طرفدارای تیم هوش کنند. واقعا طرفدارای یونایتد بهترین طرفدارای دنیا هستند. دیروز به تیمم افتخار کردم

rz21
29-04-2013, 20:27
تا حالا فردیناند رو اینجوری دیده بودید؟:دی :n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0112721&mw=500

تاکتیک های پشت سر فرگی دقت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1200386&mw=500

pcforlife
29-04-2013, 20:55
تا حالا فردیناند رو اینجوری دیده بودید؟:دی :n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0112721&mw=500

تاکتیک های پشت سر فرگی دقت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1200386&mw=500

چه عکسایی رو سلکت کردی دادا مصطفی، دقیقا میخواستم همینایی رو که گفتی رو به همراه تصویر دیشب بزارم...:n11::n12:
ولی خدای عکس این پایینی هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2386959&mw=500
+
مایکل مثل اسطوره های در حال خداحافظی شده :n02::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1081478&mw=500

Amir M.ohAma.D
03-05-2013, 10:22
پیشنهاد تمدید قرارداد چهارساله منچستریونایتد به وین رونی

سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، باشگاه منچستریونایتد آماده است تا قرارداد وین رونی، مهاجم ملی پوش این باشگاه، را برای 4 سال دیگر تمدید کند.

تنها دو سال از قرارداد فعلی رونی با یونایتدها باقی مانده و شایعات زیادی در مورد آینده این مهاجم باتجربه به گوش می رسید. گفته می شود او با فرگوسن دچار مشکل شده و ممکن است الدترافورد را ترک کند.
با این وجود، مدیران باشگاه نگران به پایان رسیدن قرارداد رونی و جدایی او از جمع شیاطین با انتقال آزاد هستند.
مدتی پیش اعلام شد که رونی و مدیربرنامه هایش در حال مشورت در مورد آینده او هستند اما به نظر می رسد یونایتدها آماده ارائه یک پیشنهاد جدید به رونی هستند.
رونی در حال حاضر هفته ای 250 هزار پوند دستمزد از منچستریونایتد دریافت می کند و بعید است که باشگاه حاضر به تمدید قرارداد او با همین دستمزد باشد. آنها در سال 2010 در شرایطی حاضر به پذیرفتن چنین قراردادی شدند که رونی تهدید کرده بود به منچسترسیتی خواهد رفت.
اما اکنون علی رغم علاقه مندی پاری سن ژرمن برای خرید رونی، او به شدت خواهان ادامه حضور در الدترافورد است اما احتمالا پل استرتفورد، مدیر برنامه های او، بار دیگر بر سر دستمزد او حسابی با باشگاه چک و چانه خواهد زد.
مدتی پیش از گزارش های منتشر شده بود که گفته می شد رونی در اردوی تیم ملی انگلیس به هم تیمی هایش گفته در تابستان منچستریونایتد را ترک خواهد کرد اما به نظر می رسد با توجه به علاقه خانواده رونی برای ماندن در منچستر، او هم ترجیح می دهد همچنان برای شیاطین سرخ بازی کند.
نیمکت نشینی رونی در دیدار برگشت مقابل رئال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، شایعات در مورد احتمال جدایی او را قوت بخشیده بود اما اکنون به نظر می رسد او همچنان شماره 10 شیاطین سرخ باقی خواهد ماند. گفته می شود کمپانی نایک که اسپانسر منچستریونایتد و همچنین رونی است، نقشی اساسی در این بین داشته است. آنها در نشست خریشان به مدیران یونایتد برای تمدید قرارداد همکاری شان، اعلام کرده اند که خواهان ادامه حضور رونی در این باشگاه هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C?ICID=HP

rz21
03-05-2013, 11:12
فکر کنم بدن رافائل باشه و سر فالکائو :دی

eman619rv
03-05-2013, 16:43
امسال فصل نقل و انتقالات 3 تا تارگت :دی فوق ستاره وجود داره که ما هم پول خرید هیچکدوم رو نداریم:دی
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.

در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.

از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...

فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!:n29:

بریم سر وقت بازی با چلسی!
یادمه زمانی که مجبور بودیم واسه دیدن بازی فینال دورتمند -بایرن فصل قبل هزارتا بدبختی بکشیم! حالا با جو جدید منتج شده از نیمه نهایی چمپیونر لیگ بازی غیر حساس این دو تیم پخش میشه ولی اونوقت بازی من یونایتد و چلسی پخش نمیشه!!!

یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24: از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.

امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم:دی

shakerifar
03-05-2013, 17:57
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.

بیل خودش پتانسیل اومدن به یونایتدو داره فقط می مونه مدیر عامل تاتنهام Daniel Levy که خیلی بد قلقه خودش گفته برای فروش بیل به
رقیبای داخلی 70 میلیون پوند می خواد تجربه هم نشون داده اصلا از قیمتی که می خواد پایین تر نمیاد(نمونش انتقال مودریچ)

در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.

از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...

فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!:n29:

فرگی تو مصاحبه امروزش صحبت های یکی از مقامات باشگاه رو که گفته تغییرات زیادی تو تیم انجام نمی شه تایید کرده و گفته دو سه ماهه دارن روی یک یا دو تا بازیکن برای نقل و انتقالات کار می کنن
و گفته تیم قدرت کافی رو داره تا فصل بعد هم تو کورس باشه و این تغییرات فقط برای بهینه سازیه تیمه
گزینه ها زیادن اما احتمالا یه هافبک مرکزی می گیریم چون اسکولز به احتمال زیاد اخر فصل بازنشسته می شه گزینه ای هم که نزدیک یه ساله رو میزه استروتمن هستش

یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24:
از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.

امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم
چلسی این فصل خیلی اذیتمون کرد به خصوص تودو تا بازی اف ای کاپ یکی طلبشونه:n02::n24:
امید ارسنال و تاتنهام هم به ماست
---------------------------
راستی Adnan januzaj هافبک 18 ساله بلژیکی تیم جوانان هم وارد تیم اصلی شده و بهش شماره دادن
احتمالا تو چند تا بازی اینده ازش استفاده می شه

30vil
03-05-2013, 19:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منچستریونایتد

- چلســـــــــــی

ساعت 19 و 30

6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 2 (hun) / HD
Idman TV
LIG TV3 / HD
Nova Sports 1 (hellas) / HD
Sky Calcio 8 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 3 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SportKlub (serbia) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 PL HD1 (nor)
Viasat Football (swe) / HD

rz21
04-05-2013, 13:02
شبکه ورزش هم بازی رو پخش میکنه...

Amir M.ohAma.D
04-05-2013, 17:11
فرگوسن فصل آینده نمی‌تواند روی نیمکت بنشیند

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،‌ الکس فرگوسن 71 ساله پس از آنکه تیمش 3 دیدار پیش فصل آینده را انجام داد، تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.

بدین ترتیب او دیدار سوپر جام باشگاه‌های انگلیس که تیمش باید با منچسترسیتی یا ویگان اتلتیک برگزار کند را از دست خواهد داد.

هنوز از اینکه چه مدتی فرگوسن از نشستن روی نیمکت تیمش محروم است خبری منتشر نشده است. مساله‌‌ای که مشخص شده این است که فرگوسن پس از بازگشت باشگاه از تور پیش فصل تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ کنگ عمل جراحی خواهد داشت.

h-blade
04-05-2013, 17:19
بیل 70 میلیون.........:n04::n04::n04::n04::n04::n04 :
اگه بخواییم به بیل 70 تا بدیم خب رونالدو حاضر و آمادست......:n10:

در ضمن فرگوسن برای کاگاوا تو فصل جدید برنامه زیادی ریخته و احتمال یکی از ستاره های یونایتد تو فصل بعدی باشه چون فرگوسن تو همه مصاحبه هاش گفته کاگاوا در فصل دوم شکوفا میشه.....

در ضمن خریدن نیمار به نظر اصلا کار درستی نمیاد شخصیتش اصلا به منچستر نمیخوره بازیش هم آنچنان شاخی نیست بین این سه گزینه همون بیل بهترینه ولی نا با اون قیمت رویایی.....

eman619rv
04-05-2013, 18:10
اصلا به این عدد ها توجه نکنین، که همه اش کاذبه ... اخبار سایت گل فارسی هم زیاد بهش اعتباری نیس!!:n29:گل اینترنشنال تیتر میزنه : فرگوسن در تابستان عمل جراحی خواهد داشت ..اونوقت گل فارسی تیتر رو میزنه:فرگوسن فصل آینده نمی‌تواند روی نیمکت بنشیند!!!

ارزش بیل 42تا 45 میلیون یورو هست... که احتمالا به دلایل پر مشتری بودن بین 50-57 میلیون یورو به فروش میره !!
بابا 70 میلیون پوند! پول یه دو جین بازیکنه!!!:n02:

فکر کنم تاتنهام به این نتیجه رسیده که با این همه خواهان موجود در این فصل بیل رو با قیمت بالاتر از عرفی به فروش برسونه! چون با خبر هایی که من دارم به دنبال چندین بازیکن جدید از جمله دامیائو(عجب بازیکنیه!) ، لیتون بینز و مهاجم ها کره ای هامبورگ هست به علاوه اینها رو چندین بازیکن دیگه با قیمت های پایین دست گذاشته که همگی نشون از این داره که بیل داره به فروش میرسه!

جالبه که فرگی گفته این فصل بازیکنای زیادی از تیم خارج نمیشن!!و همه اون امید های ما واسه خلاص شدن از بعضیا کم رنگ تر شد..:n29:
به احتمال زیاد نانی با 27 میلیون یورو به یووه میره این فعلا پر شانس ترین خروجی بزرگ این فصله!:n06:
راستی یه مدت شایعه شده بود که سمیر بگوویچ میخواد به من یونایتد بیاد و حالا مثه اینکه بارسا هم روی این دروازه بان به عنوان یکی از الترناتیو های فصل بعد دست گذاشته!

rz21
04-05-2013, 20:02
به نظر من هیچ کس به جز خود فرگی نمیدونه میخواد این تابستون چه کسی بیاد توی تیم..
مهاجم دیگه نیازی نیست..ولی به قول فرگی من برای هر کسی جا دارم.

تصويب بودجه 100ميليون دلاري براي منچستر
سرمربي سرخپوشان منچستر يونايتد براي خريد در بازار نقل و انتقالات تابستاني 100ميليون دلار دريافت خواهد کرد.

با نزديک شدن تاريخ شروع بازار نقل و انتقالات تابستاني، تيم ها در حال بررسي وضعيت تيم و بودجه ي احتمالي براي خرج در اين مدت هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نظر مي رسد سرخ پوشان منچستر به دنبال خرج مبالغ هنگفتي هستند.

مبلغ 100ميليون دلار براي خريدهاي تابستاني منچستريونايتد در نظر گرفته شده و گفته مي شود که از درآمدهاي حاصله از سهام تيم که در مدت اخير بسيار بالا رفته است، تأمين خواهد شد.

گفتني است فرگوسن در نظر دارد قبل از بازنشستگي ترکيب قرمزپوشان را به شدت دچار تغيير و تحول کند.

Yi Yi
04-05-2013, 20:45
کسی یادش میاد آخرین بار کی این تیم به درد نخور فرگوسن یک تیم قوی رو شکست داد؟

هزار ماه پیش تونستن با خوش شانسی سیتی رو شکست بدند. بعدش در مقابل قوی ها یا باختند یا به زور مساوی کردند. تنها بردشون برابر لیورپول میانه جدولی بود.

متاسفانه فردا هم احتمالا قراره این روند ادامه داشته باشه.
یونایتد امروز تنها هنرش شده بردن امثال منگول ویلا و آستون مشنگ.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

امروز سایت گل نوشته بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کل دستمزدی که یونایتد به بازیکناش میده حتی از سیتی خرپول هم بیشتره.
امسال مبلغی حدود 200 میلیون پوند وارد جیب امثال یانگ، رافائل، اندرسون، والنسیا، نانی، کلورلی و بقیه ی مفت خورها شده.

خوشحالم. چون یونایتد با وجود این همه قرض، مثل سیتی و چلسی خرپوله.
ناراحتم چون این پول وارد جیب بازیکنان به درد نخور ( پاکش نکن لطفا! ) می شه.

یونایتد با این همه ثروت، نه فوتبال زیبایی ارائه میده و نه در جامی مدعی ایه (به غیر از لیگ ) و نه توان بردن تیم های قوی رو داره.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

شکست چلسی چقدر حال میداد. ضربه زدن به چلسی و مانع صعودش به لیگ قهرمانان شدن چقدر حال میداد.

اما از این یونایتد فرسوده و کهنه و کند نباید انتظار چنین کاری داشت.

eman619rv
05-05-2013, 12:11
فرگوسن: مي‌خواهم يک دهه ديگر بمانم

سرمربي 71 ساله منچستريونايتد تاکيد کرد دوست دارد يک دهه ديگر کنار اين تيم باشد و موفقيت آنها را ببيند.

منچستري‌ها امروز (يکشنبه) ميزبان چلسي هستند ولي چند هفته پيش قهرماني خود در ليگ برتر انگليس را قطعي کرده‌اند.

به گزارش فارس، اينکه الکس فرگوسن در اواخر جولاي (اوايل مرداد) تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت موجب مي‌شود وي ابتداي فصل آينده نتواند روي نيمکت شياطين سرخ بنشيند.

موضوع سلامت فرگوسن چيزي است که همواره موجب نگراني سران منچستريونايتد و هواداران اين تيم بوده است. با اين حال فرگوسن باز هم به رد کردن خبرهاي خروج خود از اولدترافورد پرداخته است.

«اين تيم قهرمان تا سال‌هاي سال به کار خود ادامه خواهد داد و من نيز به مدت طولاني در کنار اين تيم خواهم بود. بهتر از اين خواهيم شد. وقتي ديدم که بيستمين عنوان قهرماني‌مان را به دست آورديم، مطمئن شدم که يک دهه پر از موفقيت ديگر را نيز پيش رو خواهيم داشت.»

فرگوسن در ادامه عنوان کرد: نمي‌دانم که بتوانم تا 10 سال ديگر در کنار يونايتدها بمانم و موفقيت آنها را ببينم ولي در حال حاضر هيچ برنامه‌اي براي کناره گيري از فوتبال ندارم. البته بايد بگويم ماندن کنار شياطين برايم خيلي خاص خواهد بود و دوست دارم باشم و موفقيت‌هاي آنها را ببينم.

varzesh3.com

کسی یادش میاد آخرین بار کی این تیم به درد نخور فرگوسن یک تیم قوی رو شکست داد؟

هزار ماه پیش تونستن با خوش شانسی سیتی رو شکست بدند. بعدش در مقابل قوی ها یا باختند یا به زور مساوی کردند. تنها بردشون برابر لیورپول میانه جدولی بود.

متاسفانه فردا هم احتمالا قراره این روند ادامه داشته باشه.
یونایتد امروز تنها هنرش شده بردن امثال منگول ویلا و آستون مشنگ.

امروز سایت گل نوشته بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کل دستمزدی که یونایتد به بازیکناش میده حتی از سیتی خرپول هم بیشتره.
امسال مبلغی حدود 200 میلیون پوند وارد جیب امثال یانگ، رافائل، اندرسون، والنسیا، نانی، کلورلی و بقیه ی مفت خورها شده.

خوشحالم. چون یونایتد با وجود این همه قرض، مثل سیتی و چلسی خرپوله.
ناراحتم چون این پول وارد جیب بازیکنان ...... می شه.

یونایتد با این همه ثروت، نه فوتبال زیبایی ارائه میده و نه در جامی مدعی ایه (به غیر از لیگ ) و نه توان بردن تیم های قوی رو داره.

شکست چلسی چقدر حال میداد. ضربه زدن به چلسی و مانع صعودش به لیگ قهرمانان شدن چقدر حال میداد.

اما از این یونایتد فرسوده و کهنه و کند نباید انتظار چنین کاری داشت.

عزیز نبودی یه مدت اصلا جو تاپیک خشک شده بود:n02:، با اینکه نظراتت با من خیلی خیلی متفاوته ...ولی خوشحالم میشم وقتی پست میدی ...همیشه دید های متفاوت یه نوع کشش خاصی داره:n06::n02:

Yi Yi
05-05-2013, 15:36

امروز فرگوسن بهم زنگ زد. شاکی بود از دستم که چرا اینقدر کلاپ کلاپ می کنم!
من هم بهش اینها رو گفتم:

چرا klopp ؟ چون...

ارائه ی فوتبال زیبا براش خیلی مهمه.
تیم مورینیو رو نه تنها شکست داد. بلکه تیمش فوتبال زیبایی هم ارائه داد.

فوتبال رو خیلی خوب می فهمه و دانش تاکتیکی بالایی داره.
خاموش کردن و خنثی کردن رئال با اون همه ستاره توسط تیمی که میانگین سنیش حدود 23-24 ساله کار هر کسی/تیمی نیست.

بلده چگونه بازیکن بسازه و اون ها رو ارتقا بده.
چند تا از بازیکنان دورتموند رو قبل از اومدنشون به این تیم می شناختید؟ صفرتا؟ یه دونه؟ من که هیچ کدوم رو نمی شناختم.

در شرایط مقاومت اقتصادی و تحریم ! ( بودجه‌ ی خیلی پایین تر دورتموند نسبت به تیم های حاضر در نیمه نهایی )، دورتموند رو رسوند به فینال.
حالا تصور کن با بودجه ی یونایتد چه کارها که نمی‌تونه انجام بده.

و مهم تر از همه‌ی اینها:
klopp بامزه است!

h-blade
05-05-2013, 15:39
اصلا به این عدد ها توجه نکنین، که همه اش کاذبه ... اخبار سایت گل فارسی هم زیاد بهش اعتباری نیس!!:n29:گل اینترنشنال تیتر میزنه : فرگوسن در تابستان عمل جراحی خواهد داشت ..اونوقت گل فارسی تیتر رو میزنه:فرگوسن فصل آینده نمی‌تواند روی نیمکت بنشیند!!!

ارزش بیل 42تا 45 میلیون یورو هست... که احتمالا به دلایل پر مشتری بودن بین 50-57 میلیون یورو به فروش میره !!
بابا 70 میلیون پوند! پول یه دو جین بازیکنه!!!:n02:

فکر کنم تاتنهام به این نتیجه رسیده که با این همه خواهان موجود در این فصل بیل رو با قیمت بالاتر از عرفی به فروش برسونه! چون با خبر هایی که من دارم به دنبال چندین بازیکن جدید از جمله دامیائو(عجب بازیکنیه!) ، لیتون بینز و مهاجم ها کره ای هامبورگ هست به علاوه اینها رو چندین بازیکن دیگه با قیمت های پایین دست گذاشته که همگی نشون از این داره که بیل داره به فروش میرسه!

جالبه که فرگی گفته این فصل بازیکنای زیادی از تیم خارج نمیشن!!و همه اون امید های ما واسه خلاص شدن از بعضیا کم رنگ تر شد..:n29:
به احتمال زیاد نانی با 27 میلیون یورو به یووه میره این فعلا پر شانس ترین خروجی بزرگ این فصله!:n06:
راستی یه مدت شایعه شده بود که سمیر بگوویچ میخواد به من یونایتد بیاد و حالا مثه اینکه بارسا هم روی این دروازه بان به عنوان یکی از الترناتیو های فصل بعد دست گذاشته!

با 57 میلیون میشه 3 تا بازیکن با کیفیت بازی کاگاوا خرید......

rz21
05-05-2013, 20:38
این بازی رو هم باختیم..من تنها علتش رو بی انگیزگی میدونم،انگیزه من یکی که از بازی رئال به بعد از بین رفت..بازیکنان هم همینطور بوده،فرگی هم الکی ترکیب رو تغییر نداده،تغییر داد چون که میخواست انگیزه ایجاد کنه که موفق نبود.
ای کاش بازی رو نمیدیدم از این تلوزیون مضخرف ایران و باز هم میباختیم..:n21: کمک داورش زن هست
کلی بده پول تاکسی تا زود برسی خونه میبینی تیمت......

pcforlife
05-05-2013, 20:48
بازی رو باختیم... متاسفانه بازی رو ندیدم... نمیدونم چطوری باختیم، ولی ضد حال بود در کل... خصوصا جلو بنیتز :n15:
در کل چون قهرمان شدیم، زیاد نمیشه به بچه ها سخت گرفت. : ) ولی باختن تو OT اعصاب فولادی میخواد!!!
.
.
+

راستی بازیکن سال یونایتد (برنده جایزه سر مت بازبی) و بازیکن سال تیم ذخیره + بهترین گل فصل (که به زودی در پیج رسمی پایین میاد) رو انتخاب کنید:

moltendo
05-05-2013, 22:13
تو نیمه ی دوم هر چی حمله از سمت راست میشد تلویزیون میرفت رو صحنه آهسته
کسی فهمید رافایل چی شد قرمز گرفت؟
(باید برای کمک داورای زن از کمیته داورای انگلیس درخواست پوشش اسلامی کنیم)

Ali*Reza
05-05-2013, 23:06
باز هم باختیم. و باز هم جلوی تیم بزرگ باختیم. :n15:
من فقط نیمه دوم بازی رو دیدم. من هم علت اصلی باخت رو بی انگیزگی بازیکنا میدونم.
امیدوارم در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کنن و یه حال اساسی به تیم بدن!

clau
06-05-2013, 00:35
اگه این تصویب بودجه 100 میلیون دلاری منچستر یونایتد صحت داشته باشه و در حد حرف نباشه میشه بازیکنای سطح بالایی رو به تیم اضافه کرد تا بتونیم فصل بعد در هر سه جام مدعی باشیم با بازیکنای فعلی که منچستریونایتد داره باید قهرمانی چمپیونز لیگ حالا حالاها بیخیال بشیم :n29:فصل بعد رقابت برای قهرمانی خیلی سخت تر میشه هم من سیتی احتمالن خریدهای انچنانی باید داشته باشه چلسی هم اگه مورینیو فصل دیگه بهشون اضافه بشه مدعی اصلی قهرمانی حساب میان:n24:

Yi Yi
06-05-2013, 11:01
چلسی ، یونایتد رو امسال از دو جام حذف کرد. بعد عده ای از شما حرف از کمبود انگیزه می زنید؟!
فقط دنبال قابل تحمل ترین بهانه هستید. مگه نه؟

- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

نبوغ فرگوسن

فرگوسن ، فن پرسی رو از یکی از بهترین مهاجمان جهان، تبدیل کرد به یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان.

فرگوسن، کاگاوا، یکی از ستاره های تیم دورتموند رو تبدیل کرد به یک بازیکن به دردنخور و نیمکت نشین.

- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

گیگز تمام نشدنی

گیگز که شده پای ثابت تمام بازی های یونایتد برابر تیم های قوی - که در همشون هم یونایتد شکست خورده،
وقتی می خواد دریبل می زنه، تبدیل می شه به مضحک ترین بازیکن دنیا.
گیگز عزیز! خیلی کند و پیر شدی واسه این کارها.

گیگز همه رو شگفت زده کرده. همه میگن عجب بازیکنی! با این سن و سال داره هنوز فوتبال بازی می کنه.
اون کسی که باید شگفت زده تون کنه فرگوسنه نه گیگز. عجب مربی ای! به بازیکنی با این سن و سال داره بازی می ده.

wooooow
06-05-2013, 12:23
اول بگم شرمنده اینجا جاش نبود بپرسم ولی دیدم بحث اخراج رو پیش کشیدید منم گفتم بپرسم

یه سوال فنی

من زیاد بازیهای انگلیس رو نمیبینم (( فقط بازی های مهم ))
ولی الان داشتم اون ویدئوی که دوستان در مورد اخراج رافائل رو نگاه میکردم دیدم کمک داور زن هست (( اول فکر کردم خطا دید هست :n02: ))

تو بازی های انگلیس کمک داور زن هم استفاده میشه ؟؟ :n13:

shakerifar
06-05-2013, 13:42
اول بگم شرمنده اینجا جاش نبود بپرسم ولی دیدم بحث اخراج رو پیش کشیدید منم گفتم بپرسم

یه سوال فنی

من زیاد بازیهای انگلیس رو نمیبینم (( فقط بازی های مهم ))
ولی الان داشتم اون ویدئوی که دوستان در مورد اخراج رافائل رو نگاه میکردم دیدم کمک داور زن هست (( اول فکر کردم خطا دید هست
:n02:
))

تو بازی های انگلیس کمک داور زن هم استفاده میشه ؟؟

تو انگلیس هیچی نشد نداره اولین بار هم نیست که این اتفاق میوفته

فرگوسن ، فن پرسی رو از یکی از بهترین مهاجمان جهان، تبدیل کرد به یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان.

فرگوسن، کاگاوا، یکی از ستاره های تیم دورتموند رو تبدیل کرد به یک بازیکن به دردنخور و نیمکت نشین.

نمی شه با گذشت یه فصل نظر دادچون لیگ انگلیس خیلی با بوندسلیگا و لالیگا فرق می کنه
فیزیکی تر هست نمونش دخیا بود که فصل اول خوب کار نمی کرد اما این فصل خیلی خوب بود
---------------------------------------------------------
کلا هر بازیکنی بد بازی کنه شما به شدت می کوبیش دیگه
فرگوسن وقتی به جوونا بازی می ده می گی کلورلی و ولبک و رافائل و... مفت نمی ارزن

pcforlife
06-05-2013, 18:26
سر الکس فرگوسن:"همه چیز برای بستن یه قرارداد بزرگ آماده است!
فکر میکنم گلیزرها تا الان عالی کار کردن. هر چی که ازشون خواستم به من دادن
اگه من بهشون بگم برید برای خرید یه بازیکن خاص اونا میرن دنبالش, شاید موسم تغییرات در تیم شروع به وزیدن کرده باشه و من میتونم برای خرید بازیکنای بزرگ اقدام کنم!
هسته ی تیم ما بازیکنای جوون هستد ولی ممکنه ما دس به جیب بشیم,وقتی بازیکن بزرگی باشه مهم نیست که تو چه پستی بازی میکنه من میارمش!
برای مثال فصل قبل ما چیچا,ولبک و رونی رو داشتیم ولی اقدام به خرید رابین کردیم"
(و این هم تیتر امروز روزنامه دیلی استار):

منبع: فیس بوک منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.

.

.
نمیدونم شایعس یا نه، ولی برگشت رونالدو (که به نظر من خیلی بعیده) به یونایتد میتونه بمب نقل و انتقالات باشه.
پ.ن: خبر تصویر بالا:

eman619rv
06-05-2013, 22:55
حسین جان اون قسمت نوشته بالایی هم ماله پیج فیس بوک هستش؟؟
عجیبه که فرگی دوتا حرف متفاوت در این چند روز گفته:n13: شاید یکی از این دوتا نا معتبر باشه نمیدونم والا..

همه روزنامه ها هم نشستن واسه این 100 میلیون ما دارند نقشه میکشن:دی
مصاحبه پایین هم که خودش گویا خیلی مسائله:n02: یه جمله خیلی قشنگ هم داشت این مصاحبه...

فن پرسی: مطمئن بودم می توانم با منچستریونایتد به قهرمانی برسم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت گل- رابین فن پرسی، مهاجم منچستریونایتد، اعلام کرد تردیدی در جدایی از آرسنال نداشت زیرا تقریبا مطمئن بود که می تواند در الدترافورد به جام های زیادی دست پیدا کند.
این ستاره هلندی در اولین فصل حضورش در آرسنال توانست با این تیم قهرمانی جام حذفی شود اما در 7 سال بعدی هیچ جامی کسب نکرد. در حالی که یونایتدها در این مدت چهار بار در لیگ برتر قهرمان شدند و در سال 2008 چمپیونزلیگ را نیز فتح کردند.
او اکنون در اولین فصل حضورش در منچستریونایتد توانست قهرمانی در لیگ برتر را جشن بگیرد و با هت تریک او در دیدار با استون ویلا بود که قهرمانی تیمش قطعی شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر در این مورد تردید داشتم، از آرسنال جدا نمی شدم. اما تقریبا از اولین روز مطمئن بودم که می توانم با منچستریونایتد به جام برسم؛ نه در چند فصل آینده، بلکه در همین فصل. می توانستم این را در چهره همه اعضای تیم ببینم که چقدر برای رسیدن به قهرمانی مصمم هستند.

مسئله اصلی قهرمانی بود. این چیزی بود که رویایش را داشتم. یادم هست که سه ماه بعد از اولین بازی ام برای فاینورد، قهرمان جام یوفا شدم و فکر کردم که قهرمانی جزئی از فوتبالیست بودن است اما بعدا فهمیدم که به این آسانی نیست. من برای این قهرمانی خیلی صبر کردم."

فن پرسی در رقابت های این فصل 25 گل برای منچستریونایتد به ثمر رسانده و احتمالا برای دومین سال پیاپی، عنوان آقای گلی لیگ برتر را به دست می آورد.
" اگر حتی نصف این تعداد گل را به ثمر می رساندم اما منچستریونایتد قهرمان می شد، باز هم راضی بودم. کفش طلا مانند یک پاداش است. با این وجود، یک جایزه صادقانه نیست زیرا این گل ها، گل های تیم است و خیلی از آنها را بازیکنان دیگر فراهم کرده اند.
همه می خواستند به من کمک کنند و به من می گفتند که می خواهند من را در موفقیت تیم سهیم کنند. هواداران هم از روز اول با من رفتار فوق العاده ای داشتند. آنها اعتماد به نفس فوق العاده ای به من دادند."

moltendo
07-05-2013, 02:06
حتی اگه پنج تا گل بیشتر نمیزد
بازم اون گلی که این فصل تو بازی رفت تو دقیقه آخر به من سیتی زد به خریدش می ارزید
یه سوال
یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان چجوری میتونه تو معتبر ترین لیگ جهان آقای گل بشه؟

rz21
07-05-2013, 19:01
بازی یکشنبه جام رو میدن دیگه؟؟چون که بازی آخر داخل خونه هست..اگر اشتباه میکنم تصحیح کنین لطفا!

Yi Yi
07-05-2013, 19:55
صد میلیون

100 میلیون، پول حاصل از فروش بازیکنان به دردنخور یونایتده.
البته چون تعداد این بازیکن ها فراوانه، میشه این مبلغ رو بدست آورد!

شصت و پنج میلیون

قیمت رونالدو برخلاف تورم ایران هر روز داره پایین تر میاد.
امان از دست این روزنامه نگارها! قیمت رو اونقدر پایین آوردند که متناسب باشه با جیب صاحبان یونایتد و رویاهای طرفدارانش.

پانزده میلیون

تجربه میگه: وینگر سیاهپوست = وینگر بد
فرگوسن میگه: بریم زاها بخریم

rz21
08-05-2013, 10:17
پانزده میلیون

تجربه میگه: وینگر سیاهپوست = وینگر بد
فرگوسن میگه: بریم زاها بخریم

نمیدونم شما بازی های این بازیکن رو دیدی یا نه..ولی حرکاتی میکنه که رونالدو هم توی اون سنش نتونست این حرکات رو بکنه....حتی پاتریس اورا رو هم خیلی خوشکل :دی دریبل داد..آینده خیلی خوبی داره.

clau
08-05-2013, 11:15
دوستان این خبرایی که توی سایتا زدن درباره اینکه سر آلکس برای اینکه باید به خاطر بیماریش تحت عمل جراحی قرار بگیره امکان داره اخر فصل از منچستر یونایتد بره راسته:n13: سایت باشگاه در این باره چیزی نزده یا اینا بازم دارن برای تیم حاشیه درست میکنن:n24:

kkkaktoos
08-05-2013, 11:46
دوستان این خبرایی که توی سایتا زدن درباره اینکه سر آلکس برای اینکه باید به خاطر بیماریش تحت عمل جراحی قرار بگیره امکان داره اخر فصل از منچستر یونایتد بره راسته:n13: سایت باشگاه در این باره چیزی نزده یا اینا بازم دارن برای تیم حاشیه درست میکنن:n24:

منم تو اف بی این موضوع رو خوندم. نوشته بود که تو بازی گلفی که دیروز مربیا و بازیکنا رفته بودن این خبر پیچیده بوده.

wooooow
08-05-2013, 12:01

این روزنامه ها و سایت ها خوراکشون فقط و فقط حاشیه هست

فرگوسن اوایل فصل بعد به دلیل عمل جراحی 4 تا 5 بازی رو روی نیمکت نیست
جدا بشه چیه آخه ؟؟:n04: حاشیه رو اینقدر کش میدن میچسبه به سقف آسمون

شصت و پنج میلیون

قیمت رونالدو برخلاف تورم ایران هر روز داره پایین تر میاد.
امان از دست این روزنامه نگارها! قیمت رو اونقدر پایین آوردند که متناسب باشه با جیب صاحبان یونایتد و رویاهای طرفدارانش.

این قیمت رسمی اعلام شده ؟؟
آخه رونالدو 100 میلیون خریده شد بعد 65 میلیون فروخته بشه ؟؟
اونم کی ؟؟ پرس بهترین مهاجمش رو ارزونتر از قیمت خرید بفروشه ؟؟

کاکا بیشتر از 50 درصد از بازی هاش رو نیمکت نشین هست اصلا حاضر نیستن قیمت رو پایین بیارن
بعد رونالدو که همش فیکسه و پایه ثابت رئال هست 65 میلیون ؟؟ :n13:

mohammad.asghari
08-05-2013, 12:24
سخت ترین لحظه برای هر طرفدار منچستر یونایتد فرا رسید . واقعا اینقدر هنگ هستم که نمیدونم چی بگم !!!

باشگاه یونایتد به طور رسمی اعلام کرد که سرآلکس فرگوسن بازنشسته شد !

سایت رسمی باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی سختِ .....

amirharry
08-05-2013, 12:44
غیر قابل تصوره منچستر بدون فرگی
این همه سال بدون بحران مربی بودیم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

manchester fan
08-05-2013, 12:49
فک کنم مورینیو به یکی از آرزوهای زندگیش داره نزدیک میشه
مورینیو تو این چند سال چندین بار به جانشینی فرگوسن ابراز علاقه کرده و الان شرایط برای اومدن مورینیو کاملا محیاست
ولی دوست دارم تیم دست یه منچستری بیفته

تصور منچستر بدون فرگوسن غیر قابل باوره :n28:

rz21
08-05-2013, 12:53
باورم نمیشه...الان بدنم داره مور مور میشه...همین الان خبرو خوندم..اصلا نمیتونم فعلا باور کنم.

*M!L4D*
08-05-2013, 12:57
فقط ... :n28:
نمی دونم چی بگم ...
همین چند روز پیش انگار گفته بود میخواد یک دهه دیگه بمونه .. چی شده حالا ؟!
یه چیزایی در مورد اومدن مویس شنیده بودم . پس میخواست به جای رئیس بیاد :n27: مویس خیلی خیلی خوبه ولی هیچکس رئیس نمیشه ...

تصور یونایتد بدون رئیـــــس خیلی سخته :n03:

clau
08-05-2013, 13:09
یعنی دیوید مویس جایگزین سر آلکس بشه حتی فکرش هم برام عذاب آوره:n14:

147milad
08-05-2013, 13:28
من که از مورینیو اصلا خوشم نمیاد اگه بیاد منچستر واقعا سرمو میکوبم به این میز.رفتن فرگوسن غیر قابل باوره.به نظرم که شوک خیلی بدی به تیم میده.فقط باید منتظر موند ببینیم چی مشه.:n28:

Highbury
08-05-2013, 13:55
فرگوسن رسما در سایت منچستریونایتد اعلام کرد که در پایان این فصل بازنشسته خواهد شد.
گمانه زنی هایی هست که دیوید مویس و یا مورینیو جانشینش شود.
خداحافظ جادوگر. لیگ برتر بدون تو جذابیتش کم میشه. در زمین رقیب اما خارج از زمین همیشه تحسینت میکنم.
فرگوسن حالا پست سفیر و یکی از مدیران افتخاری منچستریونایتد را گرفت.

VBYOFSKI
08-05-2013, 14:09
چه از منچستر و فرگی خوشم بیاد چه نیاد براش احترام قائلم.
دستاوردهاش توی چندین سال مربیگریش توی منچستر بی نظیره.

صد در صد دلم برای کل کل های فرگوسن و ونگر تنگ میشه.

147milad
08-05-2013, 14:42
به نظرم دی متئو هم مربی خوبی بود.اگه بهش فرصت داده بشه میتونه مربی باشه که مدت زیادی در تیم باشه.اما تجربه زیادی نداره.به نظرم هر کس جز مورینیو.همین مونده بیاد منچستر انگشت کنه تو چشم یکی دیگه ابروی باشگاه رو ببره.

kkkaktoos
08-05-2013, 14:52
تصور منچستر بدون فرگوسن واقعا سخته.
خداحافظی فرگوسن بالاخر به روزی میرسید.مهم اينه که برای باشگاه کلی افتخار آفرید و بدون شک در ذهن نه تنها هواداران منچستر بلکه تمام فوتبال دوستان خواهد ماند.

بردیا
08-05-2013, 15:17
متاسفم بابت رفتن فرگی
یه فینال به ما بدهکار بودش ولی نامرد بدون پرداخت بدهیش رفت

clau
08-05-2013, 15:25
فرگوسن: تصميمم کناره‌گيري در اوج بود
سرمربي کهنه‌کار منچستريونايتد با انتشار بيانيه‌اي در باشگاه منچستريونايتد رسما در انتهاي فصل جاري از سمت سرمربيگري اين تيم کنار مي‌رود.

پس از اينکه روزنامه‌هاي تايمز و تلگراف اعلام کردند سرالکس فرگوسن، سرمربي موفق و کهنه‌کار منچستريونايتد قصد دارد اين هفته از سمت سرمربيگري اين تيم خداحافظي کند اين سرمربي اسکاتلندي پس از 27 سال سرمربيگري در اولدترافورد به طور رسمي از سمت خود کناره‌گيري و به عنوان مدير باشگاه منچستريونايتد فعاليت خواهد کرد.

به گزارش تسنيم ، فرگوسن 71 ساله که اخيرا سيزدهمين قهرماني خود در ليگ برتر را با تيم منچستريونايتد تجربه کرده در بيانيه‌اي که در سايت اين باشگاه منتشر شد گفت که در بهترين شرايط و زمان مناسب تصميم به کناره‌گيري از اين تيم گرفته است. او از تمام بازيکنان فعلي، بازيکنان گذشته، خانواده گليزر و هواداران اين تيم تشکر کرد.

فرگوسن گفت: براي کناره‌گيري از سمت سرمربيگري منچستريونايتد خيلي فکر کردم و اين تصميمي نبود که به سادگي بتوانم بگيرم. به نظرم اکنون زمان مناسبي براي اين کار بود. برايم خيلي مهم بود که در بهترين و قدرتمندترين شکل تيم از اين سمت کنار بروم و حالا زمان مناسبي براي اين کار بود.

وي افزود: کيفيت تيمي که قهرمان اين فصل ليگ برتر شد با ترکيب سني مناسب بازيکنان باعث شد تيمي نسبتا جوان پايه‌گذاري شود و آينده روشني در انتظار اين باشگاه باشد. امکانات و زيرساخت‌هاي باشگاه منچستريونايتد در دنيا در بين بهترين‌هاست و ورزشگاه اولدترافورد يکي از قابل احترام‌ترين و بهترين مکان‌هاي ورزشي دنيا به شمار مي‌رود.

سرمربي شياطين سرخ تصريح کرد: در ادامه نيز در اين باشگاه خواهم بود و در پست مدير و سفير اين باشگاه ايفاي نقش خواهم کرد. با وجود اين فعاليت‌ها و در کنار علايقي که دارم باز به آينده فکر مي‌کنم. از همين جا بايد از خانواده‌‍ام تشکر ويژه‌اي کنم به خاطر عشقي که به من دادند و در اين مدت از من حمايت کردند که براي رسيدن به اين جايگاه بسيار ضروري بود.

فرگي ادامه داد: همسرم «کتي» در اين راه کليد موفقيتم بود و با تشويق و حمايتش باعث شد به اين موفقيت‌ها برسم. کلمات براي بيان اين احساسم کافي نيست.

فرگوسن گفت: بايد از تمام بازيکنان جديد و قديمي اين تيم که در طول اين ساليان با تلاش و فداکاري خود باعث به دست آمدن اين افتخارات به يادماندني شدند تشکر کنم. بدون کمک آنها اين باشگاه به اين افتخارات بزرگ نمي‌رسيد.

اين مربي خاطرنشان کرد: در سال‌هاي اوليه که به اولدترافورد آمدم حمايت هيات مديره و سربابي چارلتون از من فوق‌العاده بود. آنها به من زمان و اعتماد به نفس لازم را دادند تا باشگاهي بزرگ را بنا کنم نه تيمي بزرگ را!

فرگوسن گفت: در طول دهه گذشته خانواده گليزر شرايط لازم براي منچستريونايتد را فراهم کردند تا به بهترين نحو ممکن توانايي‌هاي خودم را به اثبات برسانم. در کنار اين خوشحالم که با مدير اجرايي قابل اعتماد و مستعدي همچون ديويد گيل کار کردم. قلبا از تمامي آنها تشکر و قدرداني مي‌کنم.

سرمربي منچستر در پايان گفت: از هوادارانمان ممنونم. هوادارانمان در طول ساليان گذشته همواره با فروتني از ما حمايت کرده‌اند. برايم افتخار و امتيازي بزرگ است که در اين مدت اين فرصت را پيدا کردم که در کنار اين تيم باشم و دوران ارزشمند و طلايي را با اين باشگاه سپري کردم.

سرمربي اسکاتلندي سرخپوشان منچستر تا کنون افتخارات زيادي را به نام خود ثبت کرده است که از آن جمله مي‌توان 13 قهرماني در ليک برتر، 5 قهرماني در جام حذفي انگليس، 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا اشاره کرد.

Ali*Reza
08-05-2013, 15:58
من هم مثل خیلی از دوستان که گفتن ، واقعا هنگم و باورم نمیشه.
بالاخره اون روزی که ازش میترسیدم و بدم میومد فرا رسید. :n27:
فرگوسن نه تنها برای طرفداران منچستر ، بلکه برای همه فوتبال دوستان یه اسطوره هست و واقعا فکر اینکه دیگه فوتبال بدون فرگی هست عذاب آوره.
فعلا دیگه نمیدونم چی بگم . . . . :n27:

Ezel
08-05-2013, 16:02
متاسفم بابت رفتن فرگی
یه فینال به ما بدهکار بودش ولی نامرد بدون پرداخت بدهیش رفت

بدهی شما رو رافائل پرداخت کرد ! :دی

=>

سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n27:

B3HZ@D
08-05-2013, 16:03
یعنی واقعا در اوج کناره گیری کرد .
در اصل میشه گفت , همیشه توی اوج بود و تیمش رو هم همیشه در اوج نگه داشته بود .
واقعا تصور دوری فرگوسن از نیمکت یونایتد سخته ... و از همه سخت تر تصور اینه که چه کسی میتونه جایگزین فرگوسن روی نیمکت باشه ...!

charlize
08-05-2013, 16:19
ما که طرفدار منچستر نبودیم، رفتن فرگی برامون سخته..
شما طرفدار منچستر چه حسی دارید الان؟!

147milad
08-05-2013, 16:30
فرگوسن تو رفتی اما تمام اون خاطرات خوب و جام ها و اشک ها و لبخند هارو برای ما گذاشتی.خاطراتی که از ذهن ما هیچوقت پاک نمیشه.زمانی که گفتی لیورپول با18 قهرمانی رو از اوج به پایین میاری هیچ کس باور نمیکرد و حرف تو را غیر قابل باور میدانستند.چطور تیمی که تعداد قهرمانی کمی دارد برای سلطان لیگ برتر چنین خط و نشانی میکشد.تو به گفته ات عمل کردی و این ما بودیم که گمراه و نا اگاه از افکار تو.تو سال ها در اروپا و در انگلیس در اوج بودی و در اوج میمونی.27سال زحمت تو در باشگاه یونایتد رو تبدیل به یکی از پر طرفدارترین تیم ها در جهان و تورا به یکی از پر طرفدار ترین مربی ها تبدیل کرد.زحمات تو ستودنیست و تو حتی الان با وجود بازنشتگی باز هم تمام نشندی هستی.
منچستر یونایتد=سر الکس فرگوسن
نام هایی که هیچ وقت از هم جدا نمیشوند.

shakerifar
08-05-2013, 16:34
به معنای واقعی کلمه الان تو شوکم :n04:
باورنکردنیه...با وجود این که خیلی غیر منطقیه اصلا فکرشو نمی کردم یه همچین روزیو ببینم...همیشه فکر می کردم فرگوسن تا ابد سرمربی خواهد موند :n03:
برای من مدتی زمان می بره تا بتونم خودمو قانع کنم که کسی که رو نیمکت می شینه دیگه فرگی نیست
تو ابتدای کار تو یونایتد گفت لیورپول رو از اون حصار لعنتی پایین می کشیم و واقعا هم اینجور شد
GGMU:n12:

mahsmahs
08-05-2013, 16:35
به مناسبت خداحافظی

h-blade
08-05-2013, 16:52
قیافه ن بعد از خوندن خبر....:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:

حالت من بعد از چند دقیقه......:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28 ::n28:

چند دقیقه بعد هنگامی به فکر جانشین افتادم.....:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n2 9:

Alireza.M67
08-05-2013, 17:27
اصلا بغضم گرفته نمی دونم چی بنویسم
خبر رو که دیدم یه آن 1000 تا خاطره از جلوی چشمام رد شد :
گل دوم منچستر یونایتد توی فینال لیگ قهرمانان سال 1999 ...
دریبل زنی گیگز توی بازی مقابل آرسنال ...
پیشونی زخم شده ی دیوید بکهام در آخرین روز های حضورش توی تیم ...
قهرمانی در فصلی که هم امتیاز چلسی بودیم ولی تفاضل گلمون نزدیک 20 تا بیشتر بود ...
جدایی کریس رونالدو از تیم ...
وقتی که فن در سار پنالتی آنلکا رو در فینال لیگ قهرمانان گرفت ...
وقتی در آخرین بازی سال گذشته جام رفت ...
تک تک بازی هایی که تا دقایق آخر عقب بودیم ولی آخرش بردیم ...
تمام Come Back هایی که اوایل این فصل داشتیم که قهرمانی زود هنگاممونو رقم زد ....

عجب روز هایی داشتیم با فرگوسن
این بدترین خبری بود که در دنیای فوتبال شنیدم

خداحافظ رئیس ... :n28:

hoomi_gta
08-05-2013, 17:35
این خبر نابودم کرد، ای کاش خودت میومدی و میگفتی که شایعست و دلمون قرص میشد. ولی حیف که این بار واقعا داری میری. تصور یونایتد بدون فرگی خیلی سخته، تصور نیمکت تیم بدون سر فرگی عذاب آوره. فرگی مربی یونایتد نبود، فرگی خود یونایتد بود، پدر تیم . بزرگترین مربی که تاریخ فوتبال به خودش دیده. سر فرگوسن ازت ممنونیم. بخاطر همه چیز. بخاطر نوشتن برگ مهمی از تاریخ منچستر یونایتد. خداحافظ مرد افسانه ای، خداحافظ خدای فوتبال.:n03:
:n03::n03:
به نظر میاد دیوید مویس مربی تیم بشه. با اینکه مربی موفق و با ثباتی در اورتون بوده ولی به نظرم در حد و اندازه های یونایتد نیست

Abdolreza2012
08-05-2013, 17:37
فرگوسن عضو‌ هيئت‌رئيسه و سفير‌منچستري‌ها
سرالکس فرگوسن از اين پس به عنوان عضو هيئت رئيسه و سفير سرخ‌پوشان در کنار منچستري‌ها خواهد بود.

دقايقي پس از آنکه روز چهارشنبه (امروز) اعلام شد سرآلکس فرگوسن از فعاليت مربيگري در سن 71 سالگي اعلام بازنشستگي کرده، باشگاه انگليسي اعلام کرد وي به عنوان عضو هيئت رئيسه يونايتد به کار ادامه خواهد داد.

به گزارش فارس، همچنين به عنوان عالي‌ترين نماينده باشگاه در نقش سفير سرخ‌پوشان فعاليت خواهد کرد.

فرگي در نوامبر سال 1986 زمام امور اين تيم را برعهده گرفت و در مدتي بالغ بر 27 سال 36 مقام قهرماني کسب کرد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B6%D9%88%E2%80%8C_%D9%87%D9%8A%D8%A6%D8%AA%E2%8 0%8C%D8%B1%D8%A6%D9%8A%D8%B3%D9%87_%D9%88_%D8%B3%D 9%81%D9%8A%D8%B1%E2%80%8C%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3% D8%AA%D8%B1%D9%8A%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)

Alireza.M67
08-05-2013, 17:45
یه آمار جالب از تعویض مربی ها از سال ۱۹۸۶ تا امروز:
Madrid – 24
Inter – 19
Chelsea – 18
Bayern – 14
Juventus – 14
Man City – 14
Milan – 13
Man Utd – Sir Alex

moltendo
08-05-2013, 18:18
به نظر من هنوزم میتونست سرمربی باشه
اخه کی میتونه مثل فرگی تیم رو اینطوری تو سطح بالا نگه داره اونم به مدت اینهمه سال
این کاریه که افرادی امثال مورینیو و گواردیولا نه تنها نمیتونن حتی از انجامش میترسن
THANKYOUSIRALEX#

pcforlife
08-05-2013, 19:20
قشنگ داغون شدم داغون... : (
آخه مرد.. ما چطور بتونیم نیمکت رو بدون حضور تو ببینیم...
:n28:
اه
.
.
.

eman619rv
08-05-2013, 20:35
من هنوز هم نمیخوامو نمیتونم که باور کنم ...
چه برسه به اینکه بخوام در مورد سرمربی بعدی صحبت کنم!!!...تلخی ماجرا انقدر زیاده که مجالی واسه فکر های دیگه بجز این اتفاق نیست.

از این به بعد یه چیزایی رو تجربه خواهیم کرد به عنوان هواداران منچستر که در 27 سال اخیر منچستر وجود نداشته!

یه لحظه به این فکر کنین که تا حالا چند بازیکن زیر دست سر الکس تربیت شده؟ 50تا؟100تا؟200تا؟
این همه نفر بازیکن؟ این همه رقم زدن آینده افراد؟

Pessimist
08-05-2013, 20:35
بدون شرح

Thierry Henry, Arsenal captain, joins Barcelona. Frank Rijkaard leaves club the very next season.

Cesc Fabregas, Arsenal captain, joins Barcelona. Pep Guardiola leaves club the very next season.

Robin van Persie, Arsenal captain, joins Manchester United. SAF retires

اینم توئیت باشگاه آرسنال:n14:

pcforlife
08-05-2013, 20:36
یکی از آرزوهای بزرگ فوتبالیم این بود که سر الکس بتونه به رکورد پیسلی فقید برسه... اما قسمت نشد (با اینکه فرصتش پیش اومد)...
اما اونقدر رویاهای غیر ممکن برای یونایتد ممکن شده که وقتی مرورشون می کنم، فقط میتونم بگم: مرسی فرگی:n12:

با اینکه هنوز بازنشسته شدنش واسم باور پذیر نشده، اما جدا خسته نباشی پیرمرد... الان می فهمم این عبارتت رو: Football, Bloody Hell
.
.
.
جریان دیوید مویس چطوریاس؟ قبل از بازنشستگی ساف، که یکی از کاندیداهای جانشینی بود... الان قطعی شده؟... به نظرم که گزینه خوبیه...

shakerifar
08-05-2013, 20:51
واقعا سخته در مورد جانشینش حرف زدن
به نظرم مویس مربی خوبی و این که 11 سال تو یه تیم بوده و با بودجه محدودی که دارند نتایج خییلی خوبی گرفته خیلی امیدوار کنندست
ولی تا حالا هیچ جامی نبرده:n04: البته لیگ دسته سه رو یک بار برده و اصلا تو لیگ قهرمانان مربی گری نکرده اینا یکم نگران کنندست
فکر می کنم در کل گزینه خوبی هست
البته قطعی نشده ولی خیلی احتمالش زیاده
واقعا این جمله رئیس شاهکاره
"I can't believe it. I can't believe it. Football. Bloody hell"

E.G_band
08-05-2013, 20:57
واقعا از این خبر شوکه شدم و وقتی خوندم با چشای گرد شده و با فریاد با چاشنی تعجب داد زدم فرگوسن خداحافظی کرد؟؟؟؟

واقعا سخت بود برام.....هیچ تیمی رو توی انگلیس نتونستم به اندازه منچستر دوست داشته باشم....

واقعا متاثر شدم.....

امیدوارم جانشینی بیاد که لیاقتش رو داشته باشه...هر چند که هیچ کس فرگی نمی شه.

ازت بابت همه چیز ممنونیم :n16:

راستی هیچ وقت هم آدامس جویدن های تو یادمون نمی ره:n01:

موفق باشی رئیس:n12:

pcforlife
08-05-2013, 21:48
تو فیس بوک دیدم:

"I've just seen the news on Sir Alex. As I have said many times before the boss wasn't just the greatest and best manager I ever played under he was also a father figure to me from the moment I arrived at the club at the age of 11 until the day I left.

Without him I would never have achieved what I have done in my career. He understood how important it was to play for your country and he knew how much it meant to me.

After '98 without the manager I would have found it virtually impossible to cope with the attention I was getting on and off the field and for this I will always be grateful to him for his support and protection.

I am truly honoured to have been guided by the greatest manager in football and to have had the career that I had under him.

Thank you boss and enjoy the rest!"

David Beckham

rz21
08-05-2013, 22:11
هنوز هم نمیتونم باور کنم...امروز توی کلاس همش به همین فکر میکردم.:n29:
اصلا نمیتونم باور کنم که فصل بعد یک بازی فرگی روی نیمکت نباشه و از سکو بازی ها رو ببینه...
امیدوارم همیشه سلامت باشه.

Yi Yi
08-05-2013, 22:16
بالاخره زمانش فرا رسید.
خداحافظ فرگوسن. ممنون بابت همه چیز.

Abdolreza2012
08-05-2013, 23:05
واکنش‌ها به خداحافظي فرگوسن
خداحافظي سرآلکس فرگوسن از فوتبال با واکنش‌هاي فراواني روبه‌رو شده است.

سر آلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ تصميم گرفت روز چهارشنبه به 26 سال حضور خود در منچستريونايتد پايان دهد و اعلام کند در آخر فصل براي هميشه از دنياي مربي‌گري خداحافظي مي‌کند. به گزارش ايسنا، پس از اعلام رسمي فرگوسن، بسياري از افراد فوتبالي و حتي سياست‌مداران نسبت به اين خبر واکنش نشان دادند تا نشان دهند فرگوسن چقدر مهم است.

ديويد کامرون نخست وزير انگليس

تاثير فرگوسن در منچستريونايتد فوق‌العاده بوده است. خوشبختانه خداحافظي او مي‌تواند زندگي را براي تيم من آستون ويلا کمي راحت‌تر کند!

کريسيتيانو رونالدو

براي همه چيز ازت ممنونم رييس.

پيتر اشمايکل

کاملا شوکه شدم نمي‌دانستم که خداحافظي او امروز است.

گوردون تيلور رييس اتحاديه بازيکنان انگليسي

فوتبال بدون او تضعيف خواهد شد. فرگوسن واقعا بهترين است. کسي که جانشين مت باسبي شد و توانست حتي از او هم بهتر شود.

سپ بلاتر، رييس فيفا

موفقيت‌هاي فرگوسن باعث شده است تا او بهترين مربي جهان باشد. کسي هست که دوران حضور طولاني او را تکرار کند؟

ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد. البته در اين مقطع من ديويد مويس را انتخاب مي‌کنم.

مايکل اوون

منچستر بدون فرگوسن قابل قبول نيست... چه مرد بزرگي! برايم افتخار است که زير نظر بهترين مربي که در طول عمرم ديدم بازي کردم.

دني آلوز

يکي از اسطوره‌هاي فوتبال کنار رفت. مانند فرگوسن در فوتبال نخواهد بود.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A 7%D9%81%D8%B8%D9%8A_%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3 %D9%86)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

چه کسي جاي پيرمرد قهرمان را مي‌‌گيرد؟
با کناره‌گيري فرگوسن جدال بر سر تصاحب جاي وي بالا گرفته است.

پس از اينکه باشگاه منچستريونايتد با انتشار بيانيه‌اي امروز (چهارشنبه) بازنشستگي سرالکس فرگوسن در پايان فصل جاري را تائيد کرد، 6 گزينه‌ در حال حاضر براي اين پست مطرح شده‌اند .

به گزارش تسنيم و به نقل از ايندپندنت، اين احتمالات به شرح زير هستند :

1- ديويد مويس

يکي از گزينه‌هايي که حضورش روي نيمکت شياطين سرخ مطرح شده ديويد مويس، سرمربي اسکاتلندي اورتون است. فرگوسن هميشه از هموطن خود در تيم اورتون تمجيد کرده و او را سرمربي قابل احترامي مي‌دانسته است.مويس 50 ساله آخرين فصل حضورش در گوديسون‌پارک را تجربه مي‌کند و به نظر جانشيني فرگوسن کمي بيشتر از حد وي باشد و او تاکنون تجربه حضور در چنين سطحي را نداشته است.

2- ژوزه مورينيو

ژوزه مورينيو که روابطش با رئالي‌ها اين روزها تيره و تار شده گفته مي‌شود بازگشتش به چلسي قطعي است ولي اين مربي 50 ساله بدش نمي‌آيد روزي روي نيمکت اين تيم بزرگ بنشيند. حالا با کناره‌گيري فرگي او نيز يکي از گزينه‌هايي سرمربيگري در منچستر است. آقاي خاص تاکنون با تيم‌هاي پورتو،چلسي، اينتر و رئال‌مادريد به عناوين قهرماني متعددي دست يافته است.

3- اولگنار سولسشر

باشگاه منچستريونايتد روي بازيکنان قديمي و تاثيرگذارش حساب ويژه‌اي باز کرده است. اولگنار سولسشر که همواره از او به عنوان ذخيره طلايي يونايتدها ياد مي‌شود يکي از اين افراد است که از سال 2011 به عنوان سرمربي تيم مولد که در بالاترين سطح ليگ برتر نروژ حضور دارد فعاليت مي‌کند و شروع خوبي هم در اين تيم داشته است. شايد او تجربه کافي در اين زمينه را نداشته باشد ولي با حضور فرگوسن در اين تيم به عنوان مدير، اين مربي 40 ساله مي‌تواند از کمک‌هاي سرمربي پيشين خود نيز بهره ببرد.

4- يورگن کلوپ

يورگن کلوپ، از زمان حضورش در بورسيا دورتموند تاثير بسزايي روي اين تيم گذاشته و اين تيم را تا فينال ليگ قهرمانان اروپا رسانده است. سبک بازي تيم وي طوري است که به سبک بازي تيم‌هاي انگليسي شباهت زيادي دارد و احتمالا گزينه‌اي ايده‌آل براي حضور روي نيمکت شياطين سرخ و حتي تيم‌هاي ليگ برتري است.

5- لورن بلان

بلان مدتي از دوران فوتبالي‌اش را در منچستريونايتد گذرانده و تا حدودي به اين تيم آشناست. او با تيم بوردو به قهرماني لوشامپيونه فرانسه دست يافت، سپس به عنوان سرمربيگري تيم ملي فرانسه رسيد و اين تيم را در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا 2012 تا مرحله يک‌چهارم نهايي رساند و در اين مرحله بازي را به اسپانيا واگذار کرد. از بلان نيز به عنوان يکي از گزينه‌هاي احتمالي ياد مي‌شود.

6- مارتين اونيل

مارتين اونيل که به تازگي از سمت سرمربيگري ساندرلند اخراج شده يکي از گزينه‌هاي مطرح شده است ولي با وجود رقباي جدي‌تر شانس کمتري بايد براي وي قائل شد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%8A_%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%AF_%D9%82 %D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%A7_%D9%85 %D9%8A%E2%80%8C%E2%80%8C%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D8%AF%D 8%9F)

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

گفته‌هاي منچستري‌ها از بازنشستگي فرگوسن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%8A_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A %E2%80%8C%D9%87%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D8%A7%D8 %B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D9%8A_%D9%81%D8% B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86)
پلاتيني از فرگوسن تمجيد کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B2_%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86_% D8%AA%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

147milad
08-05-2013, 23:49
هنوز هم غیر قابل باور.موضوعی که که برای ما تا روز ها ادامه خواهد داشت.اما وقتی پر رنگ ترمیشه که کسی بخواد روی نیمکت جای تو بشینه اصلا برای من سخته قبول این حرکت.وقتی کارگردان تلوزیونی اول بازی کسی دیگه رو نشون بده و با حالت زیرنویس اسم شخص دیگه ای رو جای اسم بزرگ تو بیاره و اون رو سرمربی منچستر بدونه.وقتی ما هم هر چند سال باید به دلایل مختلف دقدقه مربی جدید داشته باشیم.وقتی فصل بعد نام تو تو دربی منچستر که این چند سال خیلی حساس و سطح بالا برگزار میشد نیست.وقتی تو cl اسم تو به عنوان سرمربی نوشته نمیشه.

فرگوسن میدونیم سرمربی بعدی کاملا با نظر و انتخاب تو به باشگاه پا میزاره.میدونیم تو تکرار نشدنی هستی.تو اسطوره هستی.من حرفی رو میزنم که کسی نزده منتظر شخصی هستیم که تو به باشگاه هدیه میدی همون طوری که قبلا تورو به باشگاه هدیه کردند.امیدواریم از جنس تو باشه.خستگی ناپذیر.با افکاری مثل خودت.با ثبات.باهوش.

kkkaktoos
09-05-2013, 09:28
تو اون لیستی که چند پست بالاتر هست به نظرم فقط یورگن گلوب به درد منچستر میخوره.

rz21
09-05-2013, 10:36
الان فقط به این فکر میکنم که آینده ی باشگاه قراره چی بشه؟؟آیا اتفاقی که سر لیورپول اومد سر ما هم میاد؟من بعید میدونم..باشگاه از پایه قوی هست و انشالله با یک مربی خوب موفقیت ها رو ادامه میدیم.:n12:
شایعه ی رفتن رونی خیلی خیلی پر رنگ تر از قبل شده و به احتمال زیاد با رفتن فرگی اون هم میره.دیوید مویس هم سرمربی بدی نیست ولی تجربه ی جام باشگاه ها رو اصلا نداره.فقط امیدوارم که هر فصل و یا هر دو فصل دوباره مربی عوض نکنیم مثل رفتن سر مت بازبی ...
هیچکی سر الکس نمیشه..فریاد هایی که به داورا میزد:دی بالا و پایینایی که میپرید بعد از زدن گل.آدامس های تمام نشدنیش:دی کوتی که همیشه بر تن داشت!:n28:

kkkaktoos
09-05-2013, 14:10
چند تا عکس از فرگی کبیر

pcforlife
09-05-2013, 15:28
چیزی که میتونه بعد از بازنشسته شدن ساف نگران کننده، از بین رفتن انسجام و وحدت تیمی هست که ممکنه با ملحق شدن مربی جدید به وجود بیاد... این خیلی مهمه که باشگاه تو این مقطع زمانی حساس، مربی ای رو نزدیک به خصوصیات فرگی انتخاب کنه و بعد انتخابش دیگه پاش وایسه و فرصت بده... ضمن اینه یونایتد سال هاست که با نظارت خود فرگوسن، برنامه ریزی خوبی بر روی تیم آکادمی و بازیکنان انگلیسی داشته... جذب یه مربی معروف (که احیاینا غیر انگلیسی یا بریتانیایی باشه) که صرفا هدفش جام گرفتن با بهترین بازیکنان (فرصت ندادن به جوانان) و نهایتا ترک باشگاه بعد از دو سه فصل (تیم رو به حال خود رها کردن) باشه، به نظرم به درد یونایتد نخواهد خورد.
به همین خاطر به نظر من گزینه ای مثل مورینیو اصلا قابل تصور نیست رو نیمکت من یونایتد. حتی با وجود روحیه جنگندگی و خواستنی که تیم های مورینیو داشتند و ارتباط خوبش با ساف و گیل (هر چند تو سکو ها اصلا محبوب نیست)، واقعا نمیشه بهش فکر کرد... یورگن کلوپ هم با وجود اینکه به باشگاهاش بیش از دو سه سال وفادار بوده و از نظر فنی و فکری در سطح بالایی هست، اما عدم تجربش راجع به لیگ برتر رو نمیشه دست کم گرفت و همچنین اگه اشتباه نکنم در تاریخ پریمیر لیگ، هیچ کدوم از تیم ها تا به حال مربی آلمانی نداشتند.
درباره مویس هم خیلی از شرایطش مطابق منچستره، اما در اورتون جام و افتخاری کسب کرده قطعا نقطه ضعفش هست... ولی باید اشاره کرد اگر اورتون از لحاظ مالی توانایی رقابت با تیم های بالانشین و پولدار لیگ برتر رو داشت، گرون ترین خرید تاریخش (که اتفاقا در زمان مویس بوده) فلینی 15 میلیون پوندی نبود! اینکه مویس تونسته سالها اورتون رو بین رتبه چهارم تا هشتم حفظ کنه با وجود عدم قهرمانی، به نظرم نکته مثبتی بوده.
+
من فکر میکنم حساب کردن یونایتد روی اوله یا بلان هم بد نباشه... هرچند تجربه مربی گری هر دو خصوصا سولسشیر کافی نیست...
در کل هیچ کس سر الکس نمیشه :n12:
امیدوارم بهترین گزینه انتخاب بشه تا ایشالا فصل بعد هم قهرمانی های مختلفی رو مجددا تجربه کنیم. : )
پ.ن: البته مایک فیلان دوست داشتنی هم گزینه بدی نیست... هر چند به نظر میرسه دوران حضور فیلان هم در تیم اصلی با بازنشسته شدن فرگی تموم میشه که خیلی ناراحت کنندس.. :n29:

Yi Yi
09-05-2013, 18:32
پوست می اندازیم.

پس قراره مویس بیاد و رونی بره.

bad_guy
09-05-2013, 19:06
خب دیگه مویس اومد از اول جولای هم کارش رو شروع میکنه.
جالبه یکی از شاگرداش تو اورتون وین رونی بوده!

Amir-Rainman
09-05-2013, 19:08
منابع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده اند که رونی به خاطر اختلافاتی که با مویس در زمان حضورش در اورتون داشته، حاضر نیست بار دیگر زیر نظر او کار کند.

سایت گل- باشگاه های آرسنال و چلسی خود را برای خرید وین رونی در تابستان پیش رو آماده کرده اند.

این دو باشگاه لندنی علاقه مندی شان را برای خرید این ستاره ملی پوش اعلام کرده اند و آماده اند تا در تابستان پیش رو بر سر خرید او بجنگند.
به گزارش رسانه های انگلیسی، با قوت گرفتن شایعه حضور دیوید مویس در الدترافورد به عنوان جانشین فرگوسن، وین رونی که سابقه کار کردن با این مربی در اورتون را دارد، اعلام کرده که این باشگاه را ترک خواهد کرد.

منابع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده اند که رونی به خاطر اختلافاتی که با مویس در زمان حضورش در اورتون داشته، حاضر نیست بار دیگر زیر نظر او کار کند.

رونی دو هفته قبل و پیش از اعلام بازنشستگی فرگوسن، به او گفته بود که قصد دارد در تابستان از منچستریونایتد جدا شود اما سرمربی اسکاتلندی در پاسخ گفته بود که باشگاه به او نیاز دارد.

این ستاره انگلیسی از کاسته شدن اهمیت اش در الدترافورد در رقابت های این فصل اصلا راضی نیست و نیمکت نشینی اش در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید هم بر نارضایتی او افزود.

دو ماه قبل گزارش شده بود که او در اردوی تیم ملی انگلیس به هم تیمی هایش گفته که قصد دارد در تابستان از منچستریونایتد جدا شود. این باعث شد تا باشگاه های زیادی شرایط او را زیر نظر بگیرند.

پاری سن ژرمن هم پیش از این برای خرید او ابراز علاقه کرده بود اما اکنون چلسی، بایرن و عجیب تر از همه، آرسنال، اکنون به دنبال به خدمت گرفتن رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند.
-------------
:n29::n29::n29::n29::n29:

MORINIO
09-05-2013, 19:09
خبر رسمی: دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد شد

مویس می داند که چه کار دشواری برای پر کردن جای فرگوسن خواهد داشت

سایت گل- باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد دیوید مویس، سرمربی فعلی اورتون، از فصل آینده به عنوان جانشین سرالکس فرگوسن، هدایت شیاطین سرخ را برعهده خواهد گرفت.

این باشگاه روز گذشته اعلام کرده بود که سرالکس فرگوسن در پایان فصل جاری بازنشسته خواهد شد و اکنون مویس 50 ساله که از سال 2002 هدایت اورتون را برعهده داشت را به عنوان جانشین او معرفی کردند.

سرالکس فرگوسن که گفته می شود نقش زیادی در این انتخاب داشت، در مورد این انتخاب گفت:" وقتی ما در مورد گزینه ها در باشگاه بحث می کردیم، ناگهان همگی بر روی دیوید مویس به توافق رسیدیم. دیوید مردی است که تعهد زیادی به کارش دارد و می تواند کارهای بزرگی انجام بدهد.

من مدتهاست که کار او را تحسین می کنم؛ از زمانی که در سال 1998 این بحث بود که او به عنوان کمک مربی به اینجا بیاید. او مربی جوانی بود که به تازگی دوران حرفه ای اش را آغاز کرده بود و از آن زمان، عملکرد فوق العاده ای در اورتون داشت. تردیدی نیست که او از کفیت لازم و مورد انتظار ما برای مربی باشگاه برخوردار است."

مویس هم بعد از اعلام رسمی انتخاب شدنش به عنوان سرمربی منچستریونایتد، گفت:" این افتخار بزرگی است که مربی بعدی منچستریونایتد شوم. بسیار خوشحالم که می بینم سرالکس من را به عنوان جانشین خودش معرفی کرد. من برای همه کارهایی که او برای این باشگاه انجام داد، احترام زیادی قائلم.

می دانم که ادامه دادن راه بهترین مربی تاریخ چقدر دشوار است اما هدایت منچستریونایتد فرصتی نیست که همیشه برای تان اتفاق بیفتد. من واقعا منتظر کار کردن در این پست برای فصل آینده هستم."

منــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%B4%D8%AF?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1)

bad_guy
09-05-2013, 19:14
وین رونی مشخصات صفحه شخصی اش رو در توییتر تغییر داد و عبارت "بازیکن منچستر یونایتد" رو حذف کرد.

گاردین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kkkaktoos
09-05-2013, 20:10
ایشالا که موفق باشه. یعنی ارزوی هر منچستری همینه که بعد فرگی کبیر تیم دچار نزول نشه.
ولی به نظرم یه مربی بزرگ تر بیشتر به درد تیم میخورد.
+
هنوز نیومده وین رونی داره از تیم میره. بازیکنی که در بازی های مختلف پست های مختلفی ازش دیدیم مخصوصا این اواخر که داشت هافبک بازی میکرد و چقدر خوب از پسش بر اومده بود. قبلا هم دیده بودیم که چقدر خوب کارای دفاعی رو انجام میداد. (فقط دروازه بانی رو تجربه نکرده بود :n02:)

aazp
09-05-2013, 20:16
وین رونی مشخصات صفحه شخصی اش رو در توییتر تغییر داد و عبارت "بازیکن منچستر یونایتد" رو حذف کرد.

گاردین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این زمینه لازمه توضیح بدم تعداد بسیار کمی از بازیکنای یونایتد توی توییترشون از این لفظ استفاده کردن ، و الان رونی از عبارت @nikeuk athlete استفاده کرده که بخاطر بحث های اسپانسرشیپ هستش و بعضی از بازیکنای دیگه از جمله تام کلورلی هم این کار رو انجام دادن

shakerifar
09-05-2013, 20:17
قراداد شش ساله بست با باشگاه که نشون می ده هنوزم فلسفه باشگاه ثبات در کادرفنی هست
امیدوارم موفق باشه به هرحال جانشین فرگوسن شدن کار سختیه
شاید دچار یه افت بشیم برای یکی دو فصل... امیدوارم اینجوری نشه

S0R3N4
09-05-2013, 21:07
فوتبال بدون سر آلکس بی مزه میشه!!!
منم که یه منچستری نیستم از شنیدن این خبر ناراحت شدم...

من که از مورینیو اصلا خوشم نمیاد اگه بیاد منچستر واقعا سرمو میکوبم به این میز

چندین و چند بار یادمه فرگوسن اعلام کرده بود بعد از من مورینیو باید جانشین من بشه...تنها اون شایستگیش رو داره...

این کاریه که افرادی امثال مورینیو و گواردیولا نه تنها نمیتونن حتی از انجامش میترسن

ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد

حالا که دیوید مویس اومد...

ولی به نظرم اصلا در حد و اندازه های یونایتد بزرگ نخواهد بود...
بعضی مربی ها به درد تیم های بزرگ نمیخورن هر چقدر هم که خوب باشن...
همین ویاس بواس رو یادتونه که؟
تو چلسی چه فاجعه ی به بار اورده بود در حالی که تو پورتو و تاتنهام عالی داره کار میکنه!!

کار کردن در تیم درجه ی 1 اروپایی از عهده ی هر کسی بر نمیاد...باید یه مربی در حد و اندازه های فرگوسن میومد...

clau
09-05-2013, 21:31
بیانیه دیوید مویس بعد از انتخاب به جای فرگوسن

مویس 50 ساله که از سال 2002 سرمربی باشگاه اورتون بوده است از اول ماه جولای جایگزین سر الکس فرگوسن خواهد شد. او که هیچ کس باورش را نمی کرد به یکباره با چنین پیشنهادی روبرو شود ، روی نیمکتی نشست که رویای مربیان بزرگی مثل مورینیو یا گواردیولا بود اما الکس فرگوسن بزرگ شخصا خواست تا بعد از 27 سال نیمکتش را به یک هموطن خود بدهد و از این تیم برود. دیوید مویس پس از این انتخاب و درحالی که از شادی در پوست خود نمی گنجید در بیانیه ای به انتخابش از سوی الکس فرگوسن و باشگاه منچستر یونایتد واکنش نشان داد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
" برگزیده شدن به عنوان مربی بعدی باشگاه منچستر یونایتد افتخار بزرگی برای من است. بسیار خوشحالم که سر الکس من را به عنوان جایگزینش معرفی کرده است. من به تمام زحماتی که ایشان در طول این مدت برای باشگاه کشیده اند احترام می گذارم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من به خوبی می دانم که ادامه دادن راه فرگوسن که بهترین مربی تاریخ باشگاه بوده کاری است بسیار سخت و نشدنی. اما فرصت برای نشستن روی نیمکت منچستر یونایتد اتفاقی نیست که امکان رخ دادنش همیشه باشد. بی صبرانه منتظر فصل بعد هستم تا مسئولیت جدیدم را شروع کنم."

منبع

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پ.ن: جانشین مربی بزرگی مثل فرگوسن شدن خیلی کار سختیه یا میشه گفت غیر ممکنه فقط امیدوارم با نتایج خوبی که این فصل با منچستر میگیره همه رو رو سفید کنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

manchester fan
09-05-2013, 21:31
فلسفه یونایتد با چلسی و تیم های دیگه فرق داره آخه
تو بزرگی مورینیو شکی نیست ولی تو منچستر ثبات رو نیمکت حرف اول میزنه که مورینیو تو هیچ تیمی این ثبات نداشته

ولی با شخصیت و جاه طلبی که مورینیو داره و علاقه ای هم که قبلا به یونایتد نشون داده مطمئنم ژوزه یه روز به منچستر میاد :n02:

moltendo
09-05-2013, 21:34
برای قضاوت در مورد دیوید مویس کمی زوده
مهمترین ویژگیش نسبت به بقیه ی مربی های مطرح شده حظورش در دراز مدت تو لیگ برتره.
ایشالا با این مربی جدید نفس اونایی که از رفتن فرگوسن نفس راحت کشیده بودنو میگیریم .

shakerifar
09-05-2013, 21:35
چندین و چند بار یادمه فرگوسن اعلام کرده بود بعد از من مورینیو باید جانشین من بشه...تنها اون شایستگیش رو داره...

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم.
فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد

بدون شک بیشترین تاثیر تو این انتخاب رو فرگوسن داشته
دیوید گیل هم اصلا اسمی از مورینیو نبرده
‘No question he has all the qualities we expect' – Sir Alex Ferguson welcomes Moyes to Manchester United

"I am delighted that Sir Alex saw fit to recommend me for the job.

Yi Yi
09-05-2013, 21:54

سر الکس فرگوسن خطاب به تمام یونایتدیان عالم:

هر کس را که من مولای اویم، مویس مولای اوست.

MoJtaBa.R
09-05-2013, 22:32
فلسفه یونایتد با چلسی و تیم های دیگه فرق داره آخه
تو بزرگی مورینیو شکی نیست ولی تو منچستر ثبات رو نیمکت حرف اول میزنه که مورینیو تو هیچ تیمی این ثبات نداشته

ولی با شخصیت و جاه طلبی که مورینیو داره و علاقه ای هم که قبلا به یونایتد نشون داده مطمئنم ژوزه یه روز به منچستر میاد :n02:

منچستر جای یه همچین شخصیتایی نیست ! فرگی درسته باید یه روز براش جایگزین میومد ولی هر کس به جز مورینیو

چند دهه باهاش خاطره داریم . جانشین سر هم یه دهه رو توی تیمش گذرونده . سرمربی سخت کوشی که بی سرو صدا این سالها کارش رو کرده . بی شک اگه سر تائیدش کرده باشه بیخود نیستش . یه جورایی پیشینه سر رو داره و خصلتهای اون رو . شش سال پیش هم میتونست بیاد توی منچستر کنار سر که نشد . سال اول چمپیونزش خدا کنه باعث خوشحالی خودش و خودمون بشه . سر بدون مهره و کم مهره هم میتونست تیم رو صدر نگه داره . خدا کنه اینم بتونه !

hoomi_gta
09-05-2013, 23:34
خوب از اومدن مویس غافلگیر نشدیم، قطعی بود از همون دیروز. در اینکه با بضاعت کمی که داشته در اورتون عالی کار کرده شکی نیست. به هر حال 3 بار مربی برتر فصل شدن که فقط سر فرگی این رکورد و داره نشون میده مربی خوبیه ولی دو تا مشکل اساسی داره، عملا با قهرمانی میونه خوبی نداره! هیچ جامی با اورتون نبرد، 11 باری که مقابل سر فرگی تو اولد ترافورد بازی کرد نتونست ببره و تو اروپا هم بی تجربس. خوب این موارد برای سرمربی بزرگترین تیم تاریخ یعنی منچستر یونایتد ضعف بزرگی حساب میشن. از طرفی بخاطر روابط تیره ای که با رونی داره به نظر نمیاد رونی فصل آینده و در تیم بمونه. کلا فصل آینده به نظرم بسیار دشوار خواهد بود.
ولی به هر حال هیچ مربی در حد سر فرگی نبود و کار سختیه جایگزین کردن سر. مورینیو برای حفظ روند قهرمانی خوب بود ولی شخصیتش به یونایتد نمیخورد از طرفی یونایتد به دنبال مربی بود که طولانی مدت کار کنه

eman619rv
10-05-2013, 11:36
خیلی ها هنوز نفهمیدن چی شده و پیامد ها این اتفاق چیه...
نمیخوام مثه یه فاجعه بزرگ و وحشتناکش کنم...چون باز هم یه اتفاقیه که بلاخره می افتاد منچستر هم ادامه داره ، اما انگار تیم سکته زده ، چیز کمی هم نیس فرگوسن داره میره.

3هزار پوند، بليت خداحافظي با فرگوسن
تبعات خداحافظي آلکس فرگوسن از منچستر يونايتد باعث شد تا ارزش سهام منچستريونايتد در بورس نيويورک کاهش پيدا کند و بهاي بليط آخرين بازي منچستر يونايتد در ليگ برتر رشد بي سابقه اي داشته باشد.

آلکس فرگوسن، سرمربي منچستر يونايتد اعلام کرد در آخر فصل از مربي‌گري در فوتبال براي هميشه کناره گيري مي کند. به اين ترتيب وست برومويچ آخرين تيمي است که فرگوسن به عنوان سرمربي در منچستر يونايتد با آن روبرو مي شود.

به نقل از ايسنا، در حالي که 2 هفته براي آغاز اين بازي زمان باقي است، از هم اکنون شور و شوق زيادي براي خريد بليت آخرين ديدار فرگوسن به عنوان سرمربي در منچستر يونايتد شروع شده است و همين اتفاق باعث شده است قيمت بليت هاي اين ديدار به شدت افزايش پيدا کند و به حدود 3 هزار پوند برسد.

هواداران فوتبال در انگليس همزمان با درخواست هاي مکرر خود به خريد اينترنتي بليت هاي بازي وست برومويچ و منچستر يونايتد متوجه قيمت بالاي آن شدند. هر چند افزايش قيمت بليت باعث نگراني اقشار متوسط انگليس شده است و آنها معتقدند تا زمان آغاز اين بازي بليت هاي مسابقه گرانتر از قبل خواهند شد.

همچنين خبر خداحافظي فرگوسن از منچستر يونايتد باعث کاهش در ارزش سهام باشگاه منچستر يونايتد در بازار بورس نيويورک شد. خبر خداحافظي فرگوسن باعث شد تا ارزش سهام منچستر يونايتد 4.5 درصد کاهش پيدا کند و از 3.9 ميليارد دلار به 3.4 ميليارد دلار برسد.

varzesh3.com

Sheil
10-05-2013, 11:41
تصور این که به جز فرگوسن یکی دیگه رو سرمربی منچستر ببینم خیلی سخته .....خیلی سخت :n03:
اما حالا این اتفاق افتاده ، باید قبولش کرد ، فرگوسن هم تا ابد به عنوان اسطوره در ذهن همه ما میمونه . :n12:
در آخر امیدوارم ، منچستر همیشه در اوج بمونه :n16:

Ezel
10-05-2013, 11:52
........... ولی دو تا مشکل اساسی داره، عملا با قهرمانی میونه خوبی نداره! هیچ جامی با اورتون نبرد، 11 باری که مقابل سر فرگی تو اولد ترافورد بازی کرد نتونست ببره و تو اروپا هم بی تجربس. خوب این موارد برای سرمربی بزرگترین تیم تاریخ یعنی منچستر یونایتد ضعف بزرگی حساب میشن. از طرفی بخاطر روابط تیره ای که با رونی داره به نظر نمیاد رونی فصل آینده و در تیم بمونه. کلا فصل آینده به نظرم بسیار دشوار خواهد بود.

تا زمانی که تیمهایی مثل سیتی ، یونایتد ، آرسنال ، چلسی و لیورپول و تاتنهام هستند شما انتظار دارید مویس با اورتون زیرمتوسط در کدام جام قهرمان بشه ؟!

من به آینده ی تیم با مویس خیلی امیدوارم به خصوص با قرار داد 6 ساله ای که بسته شده و امیدوارم که گلیزرها هم رویه ی همیشگی باشگاه رو ادامه بدن و با اولین ناکامی اقدام انتحاری انجام ندن ؛ هرچند که مطمئنم خود گلیزرها هم ثبات رو بیشتر میپسندن و از طرف دیگه مویس حمایت سرالکس رو خواهد داشت کاملا /

rz21
10-05-2013, 12:05
خوب با اومدن مویس و رفتن فرگی باید با وین رونی هم خداحافظی کرد.البته خود مویس هم میدونه اگر وین بره هوادار ها مطمئنا دلخور میشند.حالا باید دید با اسکولز و رایان چه عکس العملی نشون میده و چه قدر بهشون بازی میده.
نکته ی مثبتش هم دوستان گفتن دیگه مویس ماندگاریش بیشتر از بقیه هست اگر نتیجه خوب بگیره.
مورینیو توی هر تیمی که رفته اگر چه هم با اون تیم به موفقیت رسیده ولی تیم بعدش داغون شده و پورتو و چلسی و اینتر و رئال کنونی هم بیان گر همین مسئله هست.پس من که خیلی خوشحالم که مورینیو :n21: که پیش سکو ها اصلا محبوب نیست نیومده.
فرگی تا 2 ماه دیگه به عنوان سرمربی هست و مویس اول جولای به عنوان سرمربی رسمی انتخاب میشه.
راستی مویس هم خوشتیپه ها!!کمتر از فرگی نباشه اندازه خود فرگی خوشتیپ هست!:n12:
We Are United.به قول یکی از آواتار های دوستان داستان ادامه دارد....

MoJtaBa.R
10-05-2013, 12:19
تصور این که به جز فرگوسن یکی دیگه رو سرمربی منچستر ببینم خیلی سخته .....خیلی سخت :n03:
اما حالا این اتفاق افتاده ، باید قبولش کرد ، فرگوسن هم تا ابد به عنوان اسطوره در ذهن همه ما میمونه . :n12:
در آخر امیدوارم ، منچستر همیشه در اوج بمونه :n16:

یاد حس رفتن اشمایکل افتادم . آقا بالاخره این موضوع دیر یا زود اتفاق میفتاد ولی یه جا خونده بودم که سر مصرانه میگفت تا 10 سال دیگه دوست داریم بمونم و یهو خبر جداییش ... به هر حال از ذهن اسطوره ها نیمرن .

تا زمانی که تیمهایی مثل سیتی ، یونایتد ، آرسنال ، چلسی و لیورپول و تاتنهام هستند شما انتظار دارید مویس با اورتون زیرمتوسط در کدام جام قهرمان بشه ؟!

من به آینده ی تیم با مویس خیلی امیدوارم به خصوص با قرار داد 6 ساله ای که بسته شده و امیدوارم که گلیزرها هم رویه ی همیشگی باشگاه رو ادامه بدن و با اولین ناکامی اقدام انتحاری انجام ندن ؛ هرچند که مطمئنم خود گلیزرها هم ثبات رو بیشتر میپسندن و از طرف دیگه مویس حمایت سرالکس رو خواهد داشت کاملا /

با ثبت 6 ساله به ظاهر که میخوان دوباره همون روند رو طی کنن . به هر حال یه خونه تکونی فکری و تاکتیکی میشه اتفاق بیفته . مویس تمیش رو بیشتر روی پرسینگ و درگیری میبست . شایدم به خاطر بضاعت اور بوده باشه که اونجوری ترکیب روونه میکرد ولی اینقدر جام درو کردیم که به خاطر ساخته شدن یونایتد جدید یکی دو فصل هم که شده از نتایج تیم ناراحت نشیم : منچستر با فرگی معنا داشت ولی ....

rz21
10-05-2013, 12:50
A name that will strongly be linked to United will be Marouane Fellaini and according to his Twitter account, the Belgian is already a Red Devil.
گویا فلیانی در توئیتر خود،خودش رو یک شیطان سرخ میدونه!

وین رونی هم که توی بیوگرافی خودش نوشته بوده بازیکن منچستر یونایتد الان اون رو پاک کرده:

smallfrank
10-05-2013, 13:09
این بازیکن منچستر رو تام کلورلی هم توی توییترش ننوشته
مثل همین نوشته nuathlete

kkkaktoos
10-05-2013, 13:22
از همین الان داره حاشیه های تیم زیاد میشه.
فقط کافیه مویس موفق نباشه(البته امیدوارم این حرف به حقیقت نپیونده) اون وقته که وضعیت بدتر میشه.

امیدوارم خرید های خوبی انجام بگیره مخصوصا تو دفاع و هافبک + رهبری خوب مویس

یه مطلب دیگه
حالا که رونی می خواد بره لواندوفسکی رو میخوان بخرن؟

City 17
10-05-2013, 13:31
هر شخصی رو باید از رو دشمنانش شناخت! :n02:

دنی میلز مدافع سابق سیتی:

There will be a lot of clubs and a lot of people doing somersaults that Fergie's gone#Danny Mills

h-blade
10-05-2013, 15:56
من اصلا از انتخای مویس ناراحت نیستم چرا؟؟؟؟
1 چون الکس فرگوسن اونو انتخاب کرده
2 چون خوش تیپه
3 چون حاشیه نداره
4 چون خود فرگوسن تو تیم کنارشه
5 چون ممکنه فلیانی بیاد
6 چون با هوشه
7 چون با ثباته
8 چون اسکاتلندیه

rz21
10-05-2013, 16:51
همین الان فاتحه من سیتی خوندس:دی :n08: :n08:

David Moyes already has an excellent record against the manager who'll be his local rival from 2013/14 onwards.
Everton's results vs Manchester City from 2009-2013 are as follows:
Wins: 6
Draws: 1
Losses: 1
Goals scored: 12
Goals conceded: 5

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0352195&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8276553&mw=500

MoJtaBa.R
10-05-2013, 18:51
از همین الان داره حاشیه های تیم زیاد میشه.
فقط کافیه مویس موفق نباشه(البته امیدوارم این حرف به حقیقت نپیونده) اون وقته که وضعیت بدتر میشه.

امیدوارم خرید های خوبی انجام بگیره مخصوصا تو دفاع و هافبک + رهبری خوب مویس

یه مطلب دیگه
حالا که رونی می خواد بره لواندوفسکی رو میخوان بخرن؟

بعد بازی با رئال گفتن لوندا رو نگه میدارن و بعید به نظر میرسه

pcforlife
10-05-2013, 21:25
به نظر من هم بهترین گزینه برای سر مربی گری یونایتد انتخاب شد... باید هم باشگاه هم طرفدارا از مویس حمایت کنن...
تو این نظرسنجی espn هم 70 درصد رضایت داشتن از انتخاب مویس (یا به تلفظ انگلیسی مویز):
.
این جریاناتی و حواشی دو رو بر رونی یه خورده زیادی بزرگ شده... و این زیادی برجسته شدن در اخبار و نقل قول ها به نظرم چیزی به جز آسیب زدن به تیم نیست./
اختلاف رونی و مویس سر جریان شکایت مویس از رونی (در سال 2006) سر جریان انتشار کتاب رونی بوده که رونی اتهاماتی به مویس زده (گویا موضوعات داخلی اورتون و رختکن تیم) و نهایتا با پرداخت غرامت از طرف رونی و عذر خواهیش از مویس تموم میشه (سال 2008). [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Moyes)]
حالا آیا بعد چندین سال یه بازیکن 27 ساله حرفه ای به خاطر اختلافات تموم شده گذشته میاد آینده ورزشیش رو به خطر میندازه تا فن هاش رو هم از دست بده؟ + حقوق هفتگی 250 هزار پوند کم پولی نیست که رونی بتونه تو تیم هایی خوشنام تر از psg و آنژی و تیم هایی که میخوان با پول ره صد ساله رو یه شبه برن، به دست بیاره! در کل این همه حرف و حدیث از بیو توئیتر؟ ComE oN
ضمن اینکه باشگاه هم پاتک زده و گفته رونی فروشی نیست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خیلی بعید میدونم رونی بره... مویس هم احمق نیست که رونی رو از دست بده، خودش تو اورتون مربی یک عدد وین رونی جوون (و چموش:n02::n06:) بوده و کلی از بهره برداری کرده. حالا یه رونی پخته و آماده رو به همین سادگی از دست بده؟
.
.
حضور مویس تو یونایتد میتونه عاملی باشه که باشگاه بعضی از بازیکنالن اورتون رو ترانسفر سیزن جذب کنه... به نظرم بینز میتونه گزینه ایده آلی باشه... ما باید خیلی زود جانشینی برای کاپیتان داشته باشیم... قطعا بوتنر حالا حالا ها نمیتونه فیکس باشه... فابیو هم معلوم نیست که فصل بعد قرار کجا باشه... بدون شک نیاز برای بک چپ حس خواهد شد. سن بینز هم بد نیست و فکر کنم زیر ذره بین این فصلمون باشه.
+
امیدوارم طرز تفکر مویس طوری باشه که بازیکنان فعلی تیم به شکل ارنج و ترکیب اصلی فکری مویس بیان و کمترین خروجی رو از بازیکنان شاخصمون در تابستان داشته باشیم.

Ali*Reza
10-05-2013, 21:51
یکی از خصوصیات فرگی این بود که به خاطر طرز فکرش و تاکتیکهای بین دونیمه ، نیمه دوم های خوبی یونایتد داشته.
مثلا بازیهای خیلی زیادی بوده که یونایتد در نیمه اول یا در کل بازی عقب بوده ولی در نیمه دوم و یا در اواخر بازی نتیجه رو عکس کرده.
من به شخصه هر موقع تیم با باخت در نیمه اول به رختکن میرفت ، دلم خوش و قرص بود که حتما رئیس یه فکری میکنه و حتما نتیجه عوض میشه که در خیلی از بازیها این اتفاق افتاد.
امیدوارم با مویس هم یه همچین حسی و همچین اتفاقی بیافته.

rz21
10-05-2013, 22:02
یکی از خصوصیات فرگی این بود که به خاطر طرز فکرش و تاکتیکهای بین دونیمه ، نیمه دوم های خوبی یونایتد داشته.
مثلا بازیهای خیلی زیادی بوده که یونایتد در نیمه اول یا در کل بازی عقب بوده ولی در نیمه دوم و یا در اواخر بازی نتیجه رو عکس کرده.
من به شخصه هر موقع تیم با باخت در نیمه اول به رختکن میرفت ، دلم خوش و قرص بود که حتما رئیس یه فکری میکنه و حتما نتیجه عوض میشه که در خیلی از بازیها این اتفاق افتاد.
امیدوارم با مویس هم یه همچین حسی و همچین اتفاقی بیافته.
من که با این حرفتون یاد بازی پارسال همین اورتون با یونایتد افتادم که باعث شد ما قهرمان نشیم و فکر کنم 3-3 یا 4-4 شد...نشونه ی خوبیه:دی

kkkaktoos
10-05-2013, 22:54
یه سری زمزمه هم هست که میگه مویس و رونی با هم جلسه گذاشتن و اگه تو برنامه های مویس رونی نقش داشته باشه احتمال نرفتن رونی زیاده.
+
درسته که دیوید گیل رفته اسپانیا با مدیر برنامه های رونالدو صحبت کنه؟

منبع هر دو: اف بی

wooooow
10-05-2013, 23:26
درسته که دیوید گیل رفته اسپانیا با مدیر برنامه های رونالدو صحبت کنه؟

این اخباری که تو سایت ها و.... میزارن
از بس حاشیه رو زیاد میکنن که اصلا آدم یادش میره خبر اصلی چی بود

من چشمم هم آب نمیخوره رونالدو بیاد منچستر
فکر کنم یه بار دیگه هم گفته بودم

پرس کسی نیست بهترین گل زن و یکی از بهترین مهاجم های این چند سالش رو به همین راحتی از دست بده
قرارداد رونالدو 6 ساله هست و اگه زودتر بخواد فسخ کنه باشگاه این کار رو نخواهد کرد

حالا جدا از اون
قیمت خرید رونالدو 100 میلیون بود که اگه بخوایم خیلی بدبینانه نگاه کنیم حداقل منچستر باید همون رقم رو بپردازه (( بر فرض اینکه رئال کوتاه بیاد ))
فکر نکنم منچستر همچین باشگاهی باشه که همچین پولی واسه 1 بازیکن بده

منچستر بیشتر سیستم کاریش بازیکن سازی هست و اگه هم بخواد بخره به این گرونی نخواهد خرید
راحت با پولش میتونه 2 یا 3 تا بازیکن دیگه بخره

البته این نظر شخصی من بود:n01:

kasra_khan2003
11-05-2013, 07:14
رکورد: مورینیوو رد پیشنهاد هدایت یونایتدبه خاطر مسائل خانوادگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84?ICID=HP)

سرمربی پرتغالی گزینه اول یونایتد برای جایگزینی سرالکس فرگوسن بود ولی او به خاطر تمایل خانواده اش برای زندگی درلندن به این پیشنهاد پاسخ منفی داده
سایت گل- روزنامه رکورد بریتانیا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که دیوید مویس گزینه دوم برای جانشینی سرالکس فرگوسن بوده؛ چرا که سران این باشگاه در ابتدا به دنبال به خدمت گرفتن ژوزه مورینیو بوده اند.
طبق این گزارش، سرمربی کنونی رئال مادرید به پیشنهاد هدایت منچستریونایتد پاسخ منفی داده و دلیل آن هم مسائل خانوادگی بوده است. روزنامه رکورد هم مانند سایر رسانه های بریتانیایی کار انتقال مورینیو به چلسی را تمام شده می داند و یادآوری کرده که علاوه بر عشقی که مورینیو به باشگاه چلسی دارد، مسائل خانوادگی هم نقش پررنگی در انتخاب چلسی و عدم نقل مکان او به منچستر و جانشینی فرگوسن دارد.
پایتخت انگلیس جایی است که خانواده مورینیو می خواهند در آن مستقر شوند. دختر مورینیو در لندن به تحصیل مشغول خواهد شد و این خبری است که رسانه های انگلیسی از ماه نوامبر به بازتاب آن پرداخته اند. در ماه های اخیر همسر مورینیو سفرهای پی در پی ای به لندن داشته و همین احتمال نقل مکان خانواده مورینیو به پایتخت انگلیس را افزایش داده. درنهایت این خانواده مورینیو هستند که تکلیف تیم آتی او را مشخص کرده اند.
رسانه های انگلیسی در گزارش های خود به این نکته اشاره کرده اند که مورینیو سرمربی فصل آینده چلسی خواهد بود و از همین حالا برنامه ریزی هایش را برای فصل بعد این تیم آغاز کرده. روزنامه دیلی میل به این نکته اشاره کرده که مورینیو، وین رونی را درتیمش می خواهد.
روز گذشته رسانه های انگلیسی در گزارش های خود یادآوری کردند که سرمربی پرتغالی درخواست خرید وین رونی و انتقال او به چلسی را ارائه کرده. این درحالی است که در سال 2010 و زمانی که مورینیو در رئال مادرید مربیگری می کرد، بعد از آنکه این مهاجم انگلیسی درخواستی برای جدایی از یونایتد ارائه کرد، مورینیو در صحبت هایی به تمجید از او و توانایی هایش پرداخته بود.

rz21
11-05-2013, 10:02
روني در منچستريونايتد مي‌ماند
وين روني شايعه رفتنش از منچستر يونايتد در پايان فصل را تکذيب کرد.

ديويد مويس پنجشنبه به عنوان سرمربي جديد منچستر يونايتد انتخاب شد. او که به نوعي کاشف وين روني محسوب مي‌شود، در اورتون اين ستاره جوان را به فوتبال انگليس معرفي کرد.

به گزارش ايسنا،رسانه‌هاي انگليسي از رابطه سرد مويس و روني خبر دادند که مي‌تواند منجر به خروج اين مهاجم از اولدترافورد شود. رسانه‌هاي انگليسي همچنين مدعي شدند روني در پروفايل خود در توييتر نام منچستر يونايتد را از کنار اسم باشگاه خود خط زده است.

مهاجم منچستر يونايتد که اين روزها شرايط خوبي ندارد شايعات مربوط به رفتنش از اولدترافورد را پوچ توصيف کرد و به روزنامه اينديپندنت گفت، به اين شايعات توجهي ندارد و در منچستر يونايتد مي‌ماند.

منچستر يونايتد فردا (يکشنبه) در هفته‌ ماقبل پاياني ليگ برتر انگليس برابر سوآنسي به ميدان مي‌رود.

varzesh3.com

moltendo
11-05-2013, 17:23
روني در منچستريونايتد مي‌ماند

وين روني شايعه رفتنش از منچستر يونايتد در پايان فصل را تکذيب کرد.

ديويد مويس پنجشنبه به عنوان سرمربي جديد منچستر يونايتد انتخاب شد. او که به نوعي کاشف وين روني محسوب مي‌شود، در اورتون اين ستاره جوان را به فوتبال انگليس معرفي کرد.

به گزارش ايسنا،رسانه‌هاي انگليسي از رابطه سرد مويس و روني خبر دادند که مي‌تواند منجر به خروج اين مهاجم از اولدترافورد شود. رسانه‌هاي انگليسي همچنين مدعي شدند روني در پروفايل خود در توييتر نام منچستر يونايتد را از کنار اسم باشگاه خود خط زده است.

مهاجم منچستر يونايتد که اين روزها شرايط خوبي ندارد شايعات مربوط به رفتنش از اولدترافورد را پوچ توصيف کرد و به روزنامه اينديپندنت گفت، به اين شايعات توجهي ندارد و در منچستر يونايتد مي‌ماند.

منچستر يونايتد فردا (يکشنبه) در هفته‌ ماقبل پاياني ليگ برتر انگليس برابر سوآنسي به ميدان مي‌رود.

varzesh3.com
خبر خوشحال کننده ای هست ولی خدا کنه مثل خبر قبل از جدایی فرگوسن نباشه که گفته بود میخوام ده سال دیگه بمونم ولی بعد .....

Yi Yi
11-05-2013, 17:33

سرمربی پرتغالی گزینه اول یونایتد برای جایگزینی سرالکس فرگوسن بود ولی او به خاطر تمایل خانواده اش برای زندگی درلندن به این پیشنهاد پاسخ منفی داده
...
و دلیل آن هم مسائل خانوادگی بوده است. روزنامه رکورد هم مانند سایر رسانه های بریتانیایی کار انتقال مورینیو به چلسی را تمام شده می داند و یادآوری کرده که علاوه بر عشقی که مورینیو به باشگاه چلسی دارد، مسائل خانوادگی هم نقش پررنگی در انتخاب چلسی و عدم نقل مکان او به منچستر و جانشینی فرگوسن دارد.
پایتخت انگلیس جایی است که خانواده مورینیو می خواهند در آن مستقر شوند. دختر مورینیو در لندن به تحصیل مشغول خواهد شد و این خبری است که رسانه های انگلیسی از ماه نوامبر به بازتاب آن پرداخته اند. در ماه های اخیر همسر مورینیو سفرهای پی در پی ای به لندن داشته و همین احتمال نقل مکان خانواده مورینیو به پایتخت انگلیس را افزایش داده. درنهایت این خانواده مورینیو هستند که تکلیف تیم آتی او را مشخص کرده اند.
...

حالا که از همسر و دختر مورینیو خبر گذاشتی، یه لطفی بکن و خبرهای مربوط به عمه ، زن داداش، پسر عمو و مادرزن مورینیو رو هم قرار بده. دست ات درد نکنه!

● مورینیو مطمئنا گزینه اول بود. البته قبل از این کهکشانی هاش از یه مشت بچه 4 تا بخورند.

● خبرهای خوب هم چنان ادامه داره!
فردا خداحافظ فرگوسن و ...
... خداحافظ اسکولز

● تعداد جام هایی که مویس برده : صفر
دادن سکان هدایت یونایتد به مویس بی تجربه فقط از عهده ی مسئولان بی عقل یونایتد برمی آمد.
امیدوارم که این ریسک بزرگ حماقت نباشه و هم یونایتد مویس رو بزرگ کنه و هم مویس یونایتد رو بزرگ تر.

pcforlife
11-05-2013, 19:02
این خبری که ایسنا زده بود، بیشتر استرس زا بود تا خیال راحت کن!
برای آسودگی خیال دوستان:n11::
.
سخنان رونی در سایت رسمی خودش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Response in relation to the media stories surrounding Wayne’s Twitter profile:

Statement from Wayne Rooney

“There’s a load of rubbish being written about me changing twitter bio saying I have deleted Manchester United from it.
I have never deleted Manchester United from the bio whatever the papers are saying because it was never on there.
All that happened was that I was asked by Nike to add @nikeuk to it – the same as many other sportspeople they sponsor.
Funny, no-one’s written about that though!
That change was made THREE weeks ago and yet people are talking about it as if its something that was put up yesterday..”

Statement from Nike

A spokesperson for Nike confirmed: “In April, we asked Wayne Rooney and other Nike sponsored athletes to add @nikeuk on to their profiles due to changes in ASA guidelines relating to athletes and social media.”

اوج خنده همون تیکه قهوه ای رنگه هست!:n08:
.
.
.
فردا عجب روزیه... هم شیرینه:n12: هم تلخ! :n28:
.
اما زندگی ادامه داره و ما بعد از فردا یاید هم شادی قهرمانی و هم ناراحتی رفتن سر الکس رو بفرستیم تو صندوق خاطرات گذشته و به آینده و افتخارات بیشتر یونایتد فکر کنیم.:n12:
.
.

یه خبری هم تو سایت باشگاه اومده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که: قراره جایگاه پایینی ضلع شمالی که همون جایگاه سر الکس فرگوسن باشه + بخش کوچکی از استرتفورد اند و ضلع شرقی عبارت Champions 2013 ایجاد بشه (مشابه تصویر پایین) و گویا برنامه ویژه ای برای جشن قهرمانی و خداحافظی ساف در نظر گرفته شده.

pcforlife
11-05-2013, 20:51

:n02:
منبع: کاریکاتور: سایه فرگی روی فینال جام حذفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B0%D9%81%DB%8C?ICID=OP)

AMoO.Reza
11-05-2013, 20:59
حیف شد که داره خداحافظی میکنه ... من دوستش داشتم ...
حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟

Ali*Reza
11-05-2013, 21:33
حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟
26-27

راستی دوستان بازی فردا پخش مستقیم میشه؟

AMoO.Reza
11-05-2013, 21:37
26-27

راستی دوستان بازی فردا پخش مستقیم میشه؟

یعنی میشه تو ایران هم همچین اتفاقی بیفته؟
یک مربی اینقدر ثبات داشته باشه ...
جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟

pcforlife
11-05-2013, 21:45
کامیونیتی شیلد بعدی هم یحتمل مال خودمونه با قهرمانی ویگان در اف ای کاپ./
+
علیرضا جان شبکه های وطنی که گویا نمیپخشن (تو ورزش سه نزده بود) در کل واسه من خیالی نیس... فول مچ دانلود می کنم... به ریش صدا سیما میخندم!:n02:
+

جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟
بله، ویکیپدیا:

rz21
11-05-2013, 22:19
منم که همین الان دو گیگ حجم خریدم که بشینم بازی رو با برنامه Sopcast با کیفیت بالا ببینم.
راستی قدر دانی از سرالکس آخر بازی هست؟چون که من نیمه دوم میرسم ببینم.؟؟؟؟خواهشا جواب بدین....
راستی سیتی .........:n08:
فردا چه خبر خواهد بود:دی
Arrive at OT early on Sunday

Fans are encouraged to be in their seats in good time before United's Barclays Premier League clash with Swansea on Sunday - a day which promises to be a hugely emotional one for everyone connected to the club.

Not only will the Reds be presented with the Barclays Premier League trophy, it will be Sir Alex Ferguson's final game at Old Trafford as United manager.

Before the game, as the players come out of the tunnel, the lower tier of the Sir Alex Ferguson Stand and parts of the lower Stretford End and East Stand will join together to create a special 'Champions 2013' mosaic (see photo above).

At the end of the match, a special stage will be constructed for the trophy presentation, before Sir Alex addresses the Old Trafford faithful for the final time.

There will be plenty going on before the game so make sure you get in your seat early.

Yi Yi
11-05-2013, 23:11
ویگان قهرمان، برای رسیدن به این عنوان، اورتون مویز رو سه بر صفر شکست داده بود.

این اولین جام باشگاه ویگان بود. اولین جام باشگاه ویگان از زمان خلقت بشر تاکنون. چه لحظه ای!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ای کاش گیگز رو هم با خودت می بردی.

clau
12-05-2013, 14:54
خدایی اینا دیگه گندش در آوردن بازی لیورپول -فولهام که نمیدونم چیش مهمه رو شبکه ورزش گذاشته پخش مستقیم :n13: بعد بازی منچستر یونایتد-سوانسی که اخرین بازی هستش که سر آلکس فرگوسن توی اولدترافورد روی نیکمت منچستریونایتد میشینه پخش نمیکنن:n27:

MoJtaBa.R
12-05-2013, 16:31
کدوم کانال میده ؟ متاسفانه نیستم و میخوام ضبط کنم نمیدونم فقط کدوم میده !

pcforlife
12-05-2013, 18:22
اسکولزی هم قراره خداحافظی کنه :n28: یاد گلهای سرنوشت ساز و زیباش به بارسا، سیتی و لیورپول و... بخیر...:n28: چه روزهای سخت آخر فصلی رو باید هوادارا تحمل کنن... اما عوضش بالا بردن جام توسط تمامی اعضای تیم، کام مون رو شیرین می کنه... :n12:
باید خسته نباشید گفت به این اسطوره باشگاه که حضور دوبارش در فصل پیش از نیم فصل دوم تا همین امروز، خیلی خیلی کمک کرد به یونایتد. :n12:
همیشه در خاطرمون هست که: Paul Scholes, He Scores Goals
ضمن اینکه تو این بازی اسکولز هم احتمال داره که بازی کنه.
+
والنسیا هم گفته که به خاطر فرگی حتما بازی مقابل سوانسی رو یونایتد میبره + صحبت هاش تو لینک پایین جالبه در مورد برخورد هاش با سر الکس:

30vil
12-05-2013, 18:29
ساعت 19 و 30

منچستر یونایتد - سوانسی
6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
C+ Sport (poland) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 1 (hun) / HD
Digi Sport 3 (rom)
GMG Football
Idman TV
Jolly HD
LIG TV3 / HD
Nova Sports 2 (hellas) / HD
Setanta Sports Eurasia / HD
Sky Calcio 6 / HD
Sky Sport 2 (germany)
Sky Sport Extra HD (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport 1 (russia) / HD
Sport 1 Voetbal
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SuperSport 10 (africa)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
Tring Sport 1 / Jolly HD
Viasat Football (swe) / HD

eman619rv
12-05-2013, 19:02
متاسفانه همه چی دست در دست هم داده تا ما بازی رو نبینیم! سرعت پایین نت هم دیگه شده قوز بالا قوز! نه میشه انلاین دید نه از شرینگ رسیو*ر استفاده کرد!

بازی غم انگیزیه !! :n28: خدا کنه یه برد پر گل دلش رو خوشحال کنه

pcforlife
12-05-2013, 20:28
دوستان تبریـــــــــــــــــــک!: n02::n28::n12:
با گل دیر هنگام کی :n12:.... ریو فردیناند بعد سالها تو آخرین حضور سر الکس و اسکولزی بردیم سوانسی رو:n02:... party started!:n20:
سر الکس با شیرینی همیشگیه دقایق پایانی خداحافظی کرد... خسته نباشید به همه بازیکنان ها و کادر فنی و خصوصا پیرمرد دوست داشتی دم همشون گرم که این فصل با وجود همه مشکلات سنگ تموم گذاشتند.
.
.
گویا سر الکس برای درن فلچر هم آرزوی بهبودی کامل کرد تو سخنرانی بعد از پایان بازی و از اسکولز هم تقدیر کرده.

pcforlife
12-05-2013, 20:38
دوستان... از اینجا مراسم رو لایو ببینید... MUTV فری لینک گذاشته تو سایت رسمی باشگاه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcforlife
12-05-2013, 20:48
نمانیا و سر الکس و جام... چه صحنه با شکوهی :n12::n28:
تــــبـــریـــک!
WE ARE THE CHAMPIONS:n12:

rz21
12-05-2013, 20:54
چه مراسم با شکوهی..
تبریک به همه.:n12:

shakerifar
12-05-2013, 20:55
تبریک می گم به همه خیلی مراسم خوبی بود من که لذت بردم البته غم انگیزم بودا
در مورد صحبت های فرگوسن اون قسمتش برام جالب بود که گفت همون طور که از من حمایت کردید از سرمربی جدید هم حمایت کنید
امیدوارم این قهرمانی ها با اومدن مویس هم ادامه داشته باشه

rz21
12-05-2013, 21:04
نوه های فرگی رو باش :دی
اون صحبتش هم جالب بود که گفت از همگی لذت بردم ولی از زنم رنج کشیدم:دی باشوخی گفت ورزشگاه رفت رو هوا..همچین چیزی بود!
Thank u uncle alex
جدی جدی رفت.....

pcforlife
12-05-2013, 21:06

ویدئوی شروع بازی و تونل افتخار:
ویدئوی سخنرانی سر الکس:
این والپیپر رو هم ببینید... زیباست:

منبعش هم که خودتون میدونید:n02:د... سایت رسمی باشگاه

shakerifar
12-05-2013, 21:48
فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپرتس : رونی درخواست کرده تا باشگاه رو ترک کنه و امروز هم نمی خواست بازی کنه
اون امروز بازی نکرد نه فقط به خاطر این که درخواست ترنسفر داده بلکه می خواست فکر کنه و تصمیم بگیره ---فکر می کنم ایده خوبی باشه
ما در خواست انتقالو رد کردیم... باید بره درموردش فکر کنه

eman619rv
12-05-2013, 22:15
ای بابا فکر میکردم رونی اخلاقش بهتر شده باشه:n29: یادم نمیره سال پیش میگفت : احمقانه ترین کاری که کردم درخواست جدایی از من یونایتد بوده!

انگار باز اون کار رو تکرار کرده!!!!

بازیکن منحصر بفردی هست در فوتبال جهان .. کلاس بازیش و سبکش رو فعلا کسی نداره ...حیف!!

دوستان لطفا پوشش خبری مراسم رو کامل انجام بدین که ما هم که ندیدیم لذتش رو ببریم ...عکس ، ویدئو و یا هر چیز دیگه ای به شدت استقبال میشه:n02:

ین مربی 71ساله پس از آخرین بازی خود سخنانی پراحساس به زبان آورد. سایت گل – سر الکس فرگوسن وداع باشکوهی داشت و تیمش در آخرین دیدار دو توانست سوانزی را دو بر یک ببرد.
سر الکس پس از این بازی گفت: «مطلقا هیچ متنی برای خواندن حفظ نکرده‌ام! من تنها حرف‌هایم را به زبان می‌آورم و امیدوارم بتوانم بازگو کنم که این باشگاه فوتبال چه معنایی دارد.
این تشکری است از منچستریونایتد. نه‌تنها مدیران، نه‌تنها کادر پزشکی، کادر فنی، بازیکنان و طرفداران. بلکه تمام شما. این رویایی‌ترین تجربه زندگی من بود. ممنونم.
بسیار خوش‌اقبال بوده‌ام که توانسته‌ام مربی‌گری برخی از بزرگ‌ترین بازیکنان این کشور را به عهده بگیرم. چه برسد به بهترین بازیکنان منچستریونایتد. تمامی این بازیکنان امروز نماینده خوبی برای باشگاه بودند. آنها به شکلی رویایی قهرمانی را کسب کردند. آفرین به بازیکنان.
بازنشستگی من به معنای پایان دوران زندگی من در این باشگاه است. من اکنون می‌توانم از تماشای بازی آنها لذت ببرم نه این که همراه با آنها زجر بکشم. اما اگر به این موضوع بیندیشید... به آن گل‌های دقایق پایانی، به آن بازگشت‌ها، حتی شکست‌ها، همه این‌ها بخشی از این باشگاه بزرگ ما بوده. از شما بابتش ممنونم.
همچنین می‌خواهم به شما یادآوری کنم که هنگامی که روزهای بدی را می‌گذراندیم همه پشت من بودند. تمامی بازیکنان از من حمایت کردند.کار شما طرفداران این است که کنار مربی جدیدتان باشید.
پیش از آن که اشکم جاری شود، می‌خواهم درباره پل اسکولز صحبت کنم که امروز بازنشسته می‌شود. او باورکردنی نیست. یکی از بزرگ‌ترین بازیکنانی است که تاکنون داشته‌ایم و پس از این خواهیم داشت.
همچنین می‌خواهم آرزو کنم دارن فلچر بهبودی و بازگشت سریعی داشته باشد.
برای بازیکنان تمامی موفقیت‌ها را در آینده ارزو می‌کنم. شما می‌دانید چقدر خوب هستید. شما پیراهنی که به تن دارید را می‌شناسید و می‌دانید معنی این‌جا بودن چیست. هرگز اجازه ندهید ناامیدی به شما غلبه کند. انتظار از شما همیشه پابرجا خواهد بود.»

Mohammad
12-05-2013, 22:33
دو روز از غم انگیزترین روزهای زندگیم بودن ، روزی که استیو جابز رفت و روزی که سر الکس فرگوسن اعلام بازنشستگی کرد ! امیدوارم حالا حالاها روزهای تلخ تری نیاد ...
دقیقا یه عمر هست که باهاش دارم زندگی می کنم ! نمیشه توصیفش کرد چون برای این ابهت ، برای این شخصیت ، برای این بزرگی ، برای این روح تمام نشدنی ، کلمات کم میاد ! و چقدر خوش شانس بودیم که در عصر فرگوسن بودیم و تونستیم درکش کنیم .. نمی دونم چطوری میشه برای آیندگان فرگوسن رو تعریف کرد !
دوستان اگه کلیپ های کامل تری از این بازی رو هم دارن واسه دانلود بذارن لطفا

kkkaktoos
12-05-2013, 22:35
دوستان کسی ویدئویی از مراسم و جشن نداره؟(البته به غیر از تونل افتخاری که حسین جان زحمتش رو کشید)

mohammad.asghari
12-05-2013, 23:11
بفرمایید

PART 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 3

ابتدا تمامی پارت ها رو دانلود کرده سپس به وسیله برنامه HJSplit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هم بچسبانید...

تا دقایقی دیگر پارت سه هم آپلود میشود

amirharry
12-05-2013, 23:16
بفرمایید

PART 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PART 3

ابتدا تمامی پارت ها رو دانلود کرده سپس به وسیله برنامه HJSplit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هم بچسبانید...

تا دقایقی دیگر پارت سه هم آپلود میشود

بلاک شده

mohammad.asghari
13-05-2013, 10:04
بلاک شده

تا آخر امروز لینک های جدید گذاشته خواهند شد

mohammad.asghari
13-05-2013, 10:06
صحبت های سر الکس فرگوسن با هواداران منچستر یونایتد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6504310

" اول از همه بگویم که من هیچ متن اماده شده ای در ذهنم ندارم فقط میخواهم هر چیزی به ذهنم میرسد را بگویم تا بتوانم نشان بدهم که این باشگاه چه اهمیتی برایم دارد .

من از منچستر یونایتد تشکر کنم . نه فقط کادر فنی و اجرایی بلکه همه شماها ... شماها فوق العاده ترین تجربه زندگی من بودید . مرسی

من بسیار خوش شانس بودم که توانستم بعضی از بهترین بازیکنان این کشور را هدایت کنم . این بازیکنان لیگ امسال را با اقتدار و شایستگی بردن پس به ان ها افرین میگویم .

بازنشستگی من به این معنی نیست که رابطه ام با این باشگاه تمام شده است . من الان میتوانم از دیدن بازی ها لذت ببرم به جای اینکه روی نیمکت زجر بکشم . اگر به ان گل های دقیقه اخر ، بازگشت ها ، حتی شکست ها فکر کنیم همه بخشی از این باشگاه بزرگمان هستند . دوران باورنکردنی بود بابت ان از همه تشکر میکنم .

میخواهم که به شما یاداور بشم که که اینجا ما اوقات بدی هم داشتیم اما باشگاه پای من ایستاد ، هیئت مدیره پای من ایستاد ، کادر فنی و بازیکنان پای من ایستاد کار شما الان این است که پای مربی جدیدتان بایستید .

قبل از اینکه کنترل احساساتم را از دست بدهم میخواهم به پل اسکولز که در پایان فصل بازنشسته میشود ادای احترام کنم . او یکی از بزرگترین بازیکنانی است که این باشگاه داشته و خواهد داشت . پل برایت ارزوی بازنشستگی خوبی میکنم هر چند میدانم که این گوشه و کنار خواهی بود تا من را اذیت کنی !
همچنین دوست دارم برای درن فلچر ارزوی سلامتی و بازگشت به میادین کنم .

من برای بازیکنان در اینده ارزوی موفقیت میکنم . من میدانم که شماها چقدر خوب هستید . میدانید که این لباس چه اهمیتی دارد و میدانید که این باشگاه چه اهمیتی برای طرفدارانش دارد . خودتان را ناامید نکنید . انتظارات از شما با رفتن من از بین نمیرود .

من دارم به خونه میروم و میخواهم که از طرف همه خانواده فرگوسن از شما تشکر کنم . مرسی "

دانلود کلیپ صحبت های رئیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود کلیپ لحظه بالا بردن جام توسط سر الکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.asghari
13-05-2013, 13:23

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza31001
13-05-2013, 14:24
من الان میتوانم از دیدن بازی ها لذت ببرم به جای اینکه روی نیمکت زجر بکشم .

با این جمله خیلی حال کردم
وقت استراحت رسید خسته نباشی پیرمرد:n12:

mohammad.asghari
13-05-2013, 19:05
50 جمله معروف در مورد گیکز اسطوره باشگاه

زیدان :

سخت ترین رقیب من ؟ اسکولز از منچستر بود . او یک هافبک کامل به معنای واقعی بود . شما معمولا خیلی کم پیش می آید که به فوتبالیست حرفه ای و کامل به معنای واقعی کلمه برخورد کنید . اما اسکولز بازیکنی بود که این ویژگی را داشت .

ژاوی :
در 15 – 20 سال اخیر بهترین هافبکی که من دیده ام ، کاملترین انها اسکولز است . من بارها در این مورد با ژابی آلونسو صحبت کرده ام ، او استثنایی است ، او میتواند پاس نهایی را ارسال کند ، او گل میزند ، او بسیار قوی است ، او بازیکنی کامل است . شاید حتی اگر وی در اسپانیا بود ارزشش از الان بیشتر بود .

جک ویلشر :
ناراحتم از بازنشستگی اسکولز ! چه بازیکنی بود ! یک بازیکن کلاس بالا و بزرگ که میتواند الگوی هر هافبک جوان انگلیسی باشد .

پاتریک ویرا :
بیشترین بازیکنی که من در لیگ برتر تحسینش میکنم !؟ پاسخ آسان است : اسکولز

تری ونبلز :
او بهترین پاسور تک ضرب یا دو ضرب این کشور است ، بازی او شبیه به هیچ کس دیگر در این جا نیست .

گوردون استراچان :
او گل میزند ، پاس های دقیق و بلند ارسال میکند . یک – دو انجام میدهد ، در محوطه جریمه حریف ضربه سر میزند ، او یک پکیج کامل از مهارت ها است ، بازیکنی را با این شرایط پیدا نمیکنم ، او برای 10-11 سال
این گونه عمل کرد .

گرت ساوتگیت :
او شایسته این همه تقدیر و صحبت بعد از بازنشستگیش است ، بهترین بازیکن نسل خودش و البته با تواضع ! یک اسطوره .

سیمپسون :
پل اسکولز یک اسطوره است ، بهترین بازیکنی که در زندگیم دیده ام ، این یک حقیقت است .

آلن شیرر :
اگر از بازیکنان فوتبال بپرسید که چه کسی را بیشتر از همه تحسین میکنند ، پاس خیلی ها اسکولز خواهد بود .

شوچنکو :
آنها دو بازیکن جوان بزرگ در تیمشان دارند ، اما بازیکنی که بیشتر مرا تحت تاثیر قرار میدهد ، کسی نیست جز اسکولز . او مهمترین اتفاقات زمین را رقم میزند .

ساویج :
جدا اسطوره زیاد افراط شده ! اما اسکولزی واقعا یک اسطوره بود . همین و تمام .

روتلیج :
احتمالا بهترین و بزرگترین هافبکی که لیگ برتر به خود دیده است ، او بوده .

جوزپه روسی :
یکی از بزرگترین بازیکنان در پست خودش ، حالا بازنشسته شده ، خوشحالم که افتخار همبازی بودن را باهاش داشتم ، احترام برای یک اسطوره .

رونی :
بهترین بازیکنی که کنارش بازی کردم .

رونالدو :
اسکولزی بهترین بازیکنی بود که کنارش بازی کردم ، من در جوانی چیزهای زیادی از او یاد گرفتم . او فوق العاده بود .

رونالدینیو :
من دوست دارم مثل او پاس بدهم ! چه کسی به او یاد داد اینطوری پاس بده !؟

کارلوس کوئیروز :
هنگامی که اسکولزی در تیم بود گویی در حال بازی کردن با چراغ های روشن بودیم .

پیکه :
یکی از برترین بازیکنانی بود که در کنارش بازی کردم ، او در تمرینات فوق العاده و باورنکردنی بود . یک مسرت و شادی بزرگ بود که در کنارش بازی کردم .

پله :
اگر او در کنار من بازی میکرد ، من خیلی بیشتر گل میزدم !

گری پالیستر :
وقتی صحبت از بزرگترین های منچستریونایتد میکنید ، همه از گیگز ، جرج بست ، برایان رابسون و بابی چارلتون میکنند ، چرا که شاید انها مدال های بیشتر کسب کردند . اما این بحث یک بازیکن بزرگ را از قلم انداخته است .

فیل نویل :
پل برای من بهترین بازیکن تیم انگلیس است ، با هر بازیکن از تیم های ملی مختلف صحبت کردم ، از او به عنوان یک یار کلیدی یاد میکنند. او به آن اعتباری که شایسته اش بود نرسید ، برای من او جایگاهی در حد و اندازه فیگو و زیدان دارد .

گری نویل :
من اسکولزی را با هیچ کس عوض نمیکنم . او برای من بدون شک بهترین و کاملترین بازیکن فوتبال بود که کنارش بازی کردم . او بهترین است .

سمیر نصری :
ناراحتم از بازنشستگی اسکولز ، بازیکن بزرگ ، یک بازیکن کلاس جهانی . او زیزوی انگلیس بود .

مورینیو :
چرا او برای انگلیس بازی نمیکند ؟! این مضحک و اصل دیوانگی است . اسکولزی بزرگ و برترین است ، او بازیکنی بزرگ است . او خونسرد و با تجربه است . و برای من یکی از بهترین هافبک های جهان . منچستریونایتد خوش شانس بود که چنین بازیکنی را در اختیار داشت .

لیونل مسی :
در لاماسیا ، نام وی بارها به زبان می آید . او یک استاد است .

مارادونا :
تکنیک وی ناب و منحصر به فرد است .

مارچلو لیپی :
پل اسکولز یکی از اولین انتخاب های من برای قرار گرفتن و ساختن تیمی بزرگ است .

دنیس لاو :
او بهترین است ، بازیش را که میبینم لذت میبرم و شاد میشوم.

برایان کید :
او بهترین مغز فوتبالی را دارد که تا به حال من در یک بازیکن دیده ام .

روی کین :
یک بازیک بزرگ ، بدون چرندیات شهرت ، بدون خود بزرگ بینی ، کسی که بی پیرایه فوق العاده بود.

گلن هادل :
بازیکنی که در قالب اسکولز باشد و بتواند همچون او باشد در جهان نیست .

هندرسون :
ناراحتم از خبر شنیدن بازنشستگیش ، یکی از بزرگترین بازیکنان جهان ، ستایش و تکریم برای این همه سال .. اسطوره !

تیری هانری :
علیرغم اینکه اعتقاد داشتم اسکولز باید سال های قبل جایزه بهترین بازیکن سال را میگرفت ، اما حالا فهمیدم چرا این اتفاق رخ نداده ! او اصلا مثل بعضی ستاره ها نیست که خود را در نشان توجه دیگران قرار دهد .

گواردیولا :
او بهترین هافبک نسل خودش هست ، ای کاش میتونستم در کنارش بازی کنم .

رایان گیگز :
من در این سالها در یونایتد کنار بازیکنان بزرگی بازی کردم ، اما اگر بخواهیم کسی را به عنوان بهترین انتخاب کنم ، او اسکولز خواهد بود .

فلچر :
ما هرگز بازیکنی همانند اسکولز را دیگر نخواهیم دید . او تمام مشخصات بارز اسطوره بودن را داشت . او اصلا علاقه ای این خودنمایی ها یا مورد توجه قرار گرفتن امروزی ها نداشت . او یک حرفه ای واقعی بود .

فیگو :
هرگز بازیکنی مثل اسکولز نخواهید دید ، در زمین نمیشد او را مهار کرد و در خارج از زمین ناپدید میشد .

سرآلکس فرگوسن :
او یکی از بزرگترین بازیکنانی بود که به یونایتد امد . یونایتد یک بازیکن بزرگ را از دست میدهد .

فردیناند :
شیوه بازیش را از یک هافبک گلزن به حاکم مطلق میانه زمین تغییر داد اما هنوز هم کلاس بالای بازیش و کیفیتش را حفظ کرده است . نابغه !

فابرگاس :
او کسی است که ارزو داشتم همیشه به سطح بازی همچون پل برسم . او بهترین بازیکن لیگ برتر انگلستان است .

داویدز :
هر کسی از ما میخواهد تا به خوبی اسکولز شد ، هر کسی هم میتواند از اسکولز چیزهای زیادی یاد بگیرد .

پدی کرراند :
عجب بازیکنی است اسکولز ، همه چیز در موردی وی کامل و بی نقص است .

بابی چارلتون :
او بازیکن مورد علاقه من است ، بطور خلاصه ؛ او جوهره و روح منچستریونایتد در بازی است او از همه نظر خوب است .

کریک :
پل اسکولز ، فوق العاده و شگفت انگیز است ، وقتی کنار او بازی میکنید درک میکنید که چه استعداد و مهارت نابی دارد .

نیکی بات :
به نظر من او در زمره 3 یا 4 بازیکن بزرگ تاریخ یونایتد قرار میگیرد .

لوران بلان :
من به هرکسی که میپرسید میگویم : اسکولز بهترین بازیکن انگلیسی است ، زمانی که در یونایتد بودم ، میتونستم مهارت او را ببینم و فقط میتونستم بگم : wowww!!

جرج بست :
با ثبات ترین و با استعدادترین بازیکن برای یونایتد .

برباتوف :
هیچ کس در دنیا نمیتواند به شیوه ای بازی کند که اسکولز انجام میدهد ، او به هر منطقه زمین پاس های خوبی فراهم میکند ، تعویض بازی وی عالی است . هر مربی آرزو دارد اسکولز را در ترکیب تیمش داشته باشد . خوشحالم که کنار وی بازی کردم ، او در تمرین فوق العاده بود و بعد از تمرین نیز همیشه به شوت زدن و .. میپرداخت .

آلونسو :
هواداران به وی رنکینگ بالایی برای بازیش میدهند ، من احترام زیادی برای وی قائلم . او یک الگو واقعی است ، او بهترین هافبکی است که من در 15 – 20 سال اخیر دیده ام .

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ترجمه اختصاصی کانون هواداران منچستر یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pcforlife
13-05-2013, 20:26
دوستان بابت ویدئو ها ممنون...:n11: دارم فول مچ رو دانلود می کنم... به محض اینکه چک کنم که ویدئوهاش سالم باشه، لینک مستقیم میزارم براتون...
.
سه تا نکته جالب بعد از مشاهده [دقیق تر] ویدئو ها (وقتی لایو میدیدم با اون همه قعطی، دقت نکردم) متوجه شدم:
-موقع تونل افتخار، وقتی کل استادیوم داشتند پرچم های قهرمانی 20 ام رو تکون میدادن، سر بابی رو نشون داد! کفم برید، داشت با افتخار سرپا پرچم رو مثل بقیه تماشاگرا تکون میداد! حالا ایران باشه... بگذریم!

- پرجم هایی که دورتا دور زمین در حال تون خوردن بود، هر کدوم یه سالی رو نوشته بود که سال های 20 قهرمانی یونایتد در جزیره بود... خداییش چقدر خوبه که باشگاه اینقدر به گذشته اهمیت میده... (اولین پرچم کنار تونل ورودی نشانگر اولین تاریخ قهرمانی یونایتد در سال 1908 بود.)

- و جالبترین نکته که هم استیوارد گاردنر (گزارشگر mutv)، هم مارتین تیلور گزارشگر اسکای بهش اشاره کردن، حمل جام و انتقالش به سکو توسط برایان رابسون و استیو بروس انجام شد که این دو چهره باشگاه، برای اولین بار در سال 1993 جام قهرمانی پریمیر لیگ رو برای اولین بار بالای سر بردند:

rz21
14-05-2013, 11:43
فقط یونایتدی ها نگاه کنند!!

mohammad.asghari
14-05-2013, 12:13
خبرنگار: بهترین هافبک جهان بودن, چه احساسی دارد؟

زیدان: از پل اسکولز سوال کنید.

Yi Yi
14-05-2013, 15:29

Ali*Reza
14-05-2013, 17:04

Ali*Reza
14-05-2013, 17:53

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Eastwood1899
15-05-2013, 13:32
بروبچ گل و گلاب منچستری...اولا اینکه عاشق هوادارای نازنینی چون شما هستم ...
من اولین پستم توی این انجمن رو باید! اینجا میدادم تا رسمیت پیدا کنه کارم! :)
یه خواهش....
کسی نیست که هایلایت بازی آخر رو بذاره...

Abdolreza2012
15-05-2013, 14:39
رونی میخواد بره رئال درسته؟

*M!L4D*
15-05-2013, 14:49

wooooow
15-05-2013, 14:52

شایعه هست بابا
دیروز هم نیمار میخاست بره بایرن مونیخ :n02:

(( از روزی که نیمار اومده تو بورس حدود 100 تا باشگاه تا الان نیمار رو خریدن :n02::n02: ))

pcforlife
15-05-2013, 21:17
دوستان، فول مچ بازی با سوانسی از skysports خدمت شما :n11::
.
نیمه اول (حجم: 617.5 مگابایت):
لینک غیر مستقیم:
لینک مستقیم:
.
.
نیمه دوم + سخرانی پایان بازی سر الکس (حجم: 812 مگابایت):
لینک غیر مستقیم:
لینک مستقیم:
.
.
مراسم قهرمانی:
لینک غیر مستقیم:

rz21
15-05-2013, 21:29
دوستان، فول مچ بازی با سوانسی از skysports خدمت شما :n11::
.
نیمه اول (حجم: 617.5 مگابایت):
لینک غیر مستقیم:
لینک مستقیم:
.
.
نیمه دوم + سخرانی پایان بازی سر الکس (حجم: 812 مگابایت):
لینک غیر مستقیم:
لینک مستقیم:
.
.
مراسم قهرمانی:
لینک غیر مستقیم:

دو شب منتظر بودم تا لینک ها رو بزاری!یک دنیا ممنون.:n12:
البته من خودم لایو از اسکای اسپورت قهرمانی رو دیدم،خیلی کامل پوشش نداد.زودی قطع شد.شاید من اشتباه کنم.

Yi Yi
15-05-2013, 21:49

مویز زیر ذره بین
فصل 2012-2013

● تیم مویز در دفاع کردن عالی ایه.تیمش جزو 5 دفاع برتر لیگه.
فصل پیش، سومین خط دفاع برتر لیگ بودند.

● اورتون در حمله چندان جذاب نیست و به تیمی بیشتر از 3 گل نتونستند بزنند.
البته به دلیل محدودیت های مالی، بازیکنان چندان با کیفیتی ندارند برای تولید گل.

● تیم مویز عاشق مساوی کردنه.
اورتون بیشتر از هر تیم دیگه ای بازیهاش مساوی شده.

● بردن تیم مویز خیلی سخته.
امسال فقط 6 بار باخته. فقط دو تیم شهر منچستر کمتر از اورتون باخت داشتند. ( پنج باخت )
در خونه فقط 1 باخت داشته! معمولا تیم قهرمان لیگ در خونه یک باخت داره نه تیم ششم!

● حتی تیم های قوی هم توان شکست دادن تیمش رو ندارند!
از بین تیم های قدرتمند، فقط یونایتد و چلسی تونستند این تیم رو شکست بدند.

● من امسال بعضی از بازی های اورتون برابر تیم های قوی رو دیده بودم.
تیم مویز، پر انرژی، خستگی ناپذیر و از لحاظ تاکتیکی منسجم، قدرتمند و سرسخت بودند.
اصلا به ذهن آدم نمی رسید که این تیم از لحاظ مالی و کیفیت بازیکن ها چقدر در مرتبه ی پایین تری قرار داره.

● مویز گویا اعتقادی به سبک و استایل خاصی نداره. تیم مویز در پرس کردن مهارت بالایی داره و مثل تیم فرگوسن از کناره ها زیاد حمله می کنه.

● مویز اعتقاد زیادی داره به خط هافبک قوی و نفوذ ناپذیر.

● متاسفانه مویز مثل فرگوسن واسش بردن مهم تر از زیبا و جذاب بازی کردنه.

Alireza.M67
16-05-2013, 20:06
هیچ بازی کنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
خداحافظی کرد ...
اصلا فرگوسن رفت رونق از فوتبال رفت، همه یکی یکی دارن میرن

*M!L4D*
16-05-2013, 22:25
هیچ بازی کنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
خداحافظی کرد ...
اصلا فرگوسن رفت رونق از فوتبال رفت، همه یکی یکی دارن میرن
ای کاش سر الکس برش میگردوند تا با هم ( سرالکس و بکهام و اسکولزی و ... ) خداحافظی کنن . چی میشد :n28:
پارسال میتونست این کارو بکنه ولی ....

+

این گل رو یادتونه ؟!
( اگه یادتون نیست به لینک عکس مراجعه کنید : دی )

pcforlife
16-05-2013, 22:30
خوب... فن پرسی که از قبل مثل روز روشن بود که هوادارا (من جمله بنده) :n02: تو سایت به عنوان بازیکن فصل انتخابش می کنن، انتخاب شد. تبریک به رابین که استحقاق دریافت جایزه سر مت بازبی رو در اولین فصل حضورش داشت.
مایکل کریک هم بالاخره به حقش و این همه فشاری که در میانه زمین یونایتد در این سال ها متحمل شده بود رسید و جایزه Players' Player of the Year (بهترین بازیکن سال از دید بازیکنان) رو گرفت.
جایزه جیمی مورفی (بازیکن جوان سال) رو بن پیرسون دریافت کرد و بهترین بازیکن تیم ذخیره ها رو ادنان یانوزاج دریافت کرد که ادنان نیز منتخب هواداران بود.
گل فصل هم که باز مشخص بود :n02: سوپر گل رابین (گل دومش) به استون ویلا به عنوان گل فصل 2012-13 باشگاه از سوی هوادارا برگزیده شد.

eman619rv
17-05-2013, 10:57
خوزه دیگه دیره سرمربی فصل بعدمون دیگه مشخصه:n02: باید زودتر از اینا علاقه تو به من یونایتد عنوان میکردی:n02: ایشالله همون رئال بمونی .

مورینیو: دل همه ما برای فرگوسن تنگ می شود؛هم فرگوسن بی نظیر است وهم منچستریونایتد

سرمربی رئال مادرید به تمجید از سرمربی بزرگ یونایتد پرداخته است

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در تمجید از سرالکس فرگوسن، سرمربی بزرگ یونایتد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای مربیگری خداحافظی می کند گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود.»
مورینیو یکی از کسانی است که همواره از فرگوسن تمجید کرده و اعلام کرده که از نتایج خوبی که تیم او کسب کرده،هیچ وقت سورپرایز نشده.
مورینیودر صحبت هایی به « د آفساید رول » گفت:« همه ما دلمان برای فرگوسن تنگ می شود و برای خود من خیلی سخت خواهد بود که برای انجام یک بازی مقابل منچستریونایتد به اولدترافورد بروم (به ویژه برای اولین بار) و چنین چهره ای را روی نیمکت مربیگری تیم حریف نبینم.»
آقای خاص در ادامه صحبت هایش درمورد فرگوسن گفت:« او بی نظیر است و شاید منچستریونایتد هم تیم بی نظیری است ؛ چون برای این سرمربی شرایطی را فراهم کردند تا بتواند کاری که می خواهد را انجام دهد.همه می دانند که شروع کار برای او آسان نبوده و همه می دانند که سه تا 4 سال طول کشیده تا او بتواند جامی را برای تیمش کسب کند ولی سران یونایتد این شرایط را برای او فراهم کردند تا چنین کار فوق العاده ای را انجام دهند. بعد از آن، فرگوسن واقعا بی نظیر بوده »
مورینیو ادامه داد:« تعداد جام هایی که فرگوسن برای یونایتد کسب کرده، در فوتبال انگلیس واقعا فوق العاده است و هدایت یک تیم برای بیش از 20 سال، اتفاقی استثنایی است.»
مورینیو و فرگوسن در زمان مربیگری آقای خاص در چلسی دوستی خوبی را ایجاد کردند ولی ارتباط نزدیک آنها یک سال قبل و وقتی پورتوی مورینیو در لیگ قهرمانان اروپا مقابل یونایتد به میدان رفت، آغاز شد. آن بازی با برد پورتو در وقت های اضافه به پایان رسید و سرمربی رئال مادرید حالا دراین باره گفت:« ما در دقیقه پایانی بازی به گل رسیدیم و به دور بعد راه یافتیم و این اتفاقی نرمال برای من نبود. با توجه به فرهنگی که با آن آشنا بودم، این اصلا طبیعی نبود که بعد از اتمام بازی، سرمربی تیم حریف در رختکن تیم ما را بزند (آن هم در لحظه ای که او قطعا خیلی خیلی ناامید بوده) و داخل رختکن آمده و به من تبریک بگوید و من را به اتاقش دعوت کند تا باهم یک نوشیدنی بنوشیم.»
مورینیو ادامه داد:« این حرکت دوستی ما را رقم زد. بعد از آن بازیهای زیادی میان تیم های ما برگزار شد؛ چون من سال بعد از آن به انگلیس رفتم و سرمربی چلسی شدم. بعد از آن دوستی ما جهت گرفت. اصلا برایمان مهم نبود که تیم کدامیک از ما می برد و می بازد؛ احترام برای همیشه میان ما حکمفرما شد.»

Yi Yi
17-05-2013, 10:59

Ali*Reza
17-05-2013, 13:27
فرگوسن : وقتم را با نوه‌ها و فرزندانم می‌گذرانم ، زبان خارجی یاد می‌گیرم.

اسطوره مربیگری منچستریونایتد قصد دارد در ایام فراغت وقت خود را با خانواده‌ گذرانده و زبان خارجی فرا بگیرد.
سرآلکس فرگوسن که یک هفته قبل پس از 27 سال همکاری مشترک با منچستریونایتد در سن 71 سالگی اعلام کناره‌گیری کرد، تصمیم گرفته وقت زیادی را به خانواده‌اش اختصاص دهد.وی به گزارشگر یک شبکه تلویزیونی گفت: از لطف هواداران نسبت به خودم که نگران هستند در اوقات فراغت چکار خواهم کرد، ممنونم. باید پاسخ دهم خیلی سرم شلوغ خواهد شد. چون با فرزندان و نوه‌هایم خواهم بود. ضمن آنکه قصد دارم زبان خارجی‌ام را تقویت کنم و درس‌‌های جدیدی بگیرم.
او ادامه داد:‌ کلاً دوست دارم از زندگی غیر ورزشی لذت ببرم.

منبع : خبرگزاری فارس

mohammad.asghari
17-05-2013, 14:59
بدون شرح:n16::n03:

mohammad.asghari
17-05-2013, 16:15
سر الکس فرگوسن امروز تو اخرین کنفرانس مطبوعاتیش خطاب به خبرنگارا که ایستاده تشویقش می کردن :

میدونم چرا دارید دست میزنید چون فکر میکنید دیگه راحت شدید و خبری از محرومیت از حضور تو کنفرانس نیست .
من باید یک صحبتی در این مورد با دیوید مویس داشته باشم . زیاد خوشحال نباشید اسامی یکسری از شماها که من را اذیت کردید بهش میدم .

....................

اینم کیکی که خبرنگارا امروز به فرگی دادن

rz21
17-05-2013, 18:49
:n28::n28::n28: آخرين کنفرانس مطبوعاتي سر آلکس
الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، امروز در ميان تشويق روزنامه نگاران، براي آخرين به عنوان سرمربي شياطين سرخ وارد سالن کنفرانس مطبوعاتي شد.

اين مربي باتجربه اسکاتلندي هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل بازنشسته خواهد شد و به اين ترتيب، ديدار اين هفته مقابل وست بروم، آخرين حضور او روي نيمکت منچستريونايتد خواهد بود.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم سر و کار داشتن با رسانه هاي مدرن براي مربيان دشوار است و من خوش شانس بودم که در طول دوران حضورم در منچستريونايتد توانستم به خوبي از عهده اين کار بر بيايم.

من توانستم به جايگاهي برسم که چيزهايي که شما مي نويسيد را رد کنم و وقتي از من تعريف مي کنيد، آن را نپذيرم. من هميشه فکر مي کنم که شما کار دشواري داريد؛ به خاطر فشاري که در کار کردن با تلويزيون، اينترنت و فيس بوک روي شماست.

اما من هيچ کينه اي ندارم چون من چنين آدمي نيستم. من واکنش نشان مي دهم و بعد همه چيز را فراموش مي کنم.

متشکرم به خاطر نوشته هاي محبت آميزتان و متشکرم به خاطر دوران فوق العاده اي که اين داشت.

اين آخرين بازي من است. 1500 بازي واقعا شگفت انگيز است. اين ديدار مي تواند دشوار باشد زيرا وست بروم فوق العاده کار کرده. آنها تيم خوبي هستند. همه تيم ها دوست دارند در آخرين ديدار خانگي فصل به پيروزي برسند اما ما هم به دنبال پيروزي هستيم.

ما در تيم مان هيچ مصدومي نداريم. من چند تغيير براي اين ديدار در تيم ايجاد مي کنم. فکر مي کنم يک يا دو بازيکن جوان در اين ديدار به ميدان بروند. من به ليندگارد قول دادم تا در دو بازي آخر بازي کند تا بتواند با رسيدن به 10 بازي، مدال قهرماني ليگ برتر را دريافت کند. من هنوز روي قولم هستم؛ پس او فردا دروازه بان ما خواهد بود.

اتفاقات بعد از ديدار مقابل سوانسي واقعا فوق العاده بود؛ باور نکردني. جشن قهرماني روز دوشنبه هم عالي بود. من فکر نمي کردم که هرگز جشني باشکوه تر از سال 99 داشته باشيم اما وقتي هفته قبل وارد خيابان شديم، حضور طرفداران شگفت انگيز بود. فکر مي کنم اين جشن بهتر از سال 99 بود. واقعا همين طور بود.

26 سال بودن در منچستريونايتد فوق العاده است؛ همه چيز بي نظير بود. روزي که به اينجا آمدم، يک موهبت براي من بود و روزي که از اينجا مي روم، با افتخار جدا مي شوم. منچستريونايتد باشگاه بسيار بزرگي است و من خوش شانس هستم که چنين مدتي اينجا بودم."

kasra_khan2003
17-05-2013, 21:48
دیوید بکام این عکس رو تو صفحه فیس بوکش گذاشته زیرش نوشته:

Just found this, that seem a long time ago! Was incredibly proud that day....

Alireza.M67
18-05-2013, 22:16
به نظر من باید کنار مجسمه ی فرگوسن جلوی ورزشگاه یه مجسمه ی بزرگ از کریس رونالدو درست کنن، زیرش بنویسن، درس عبرت برای کسانی که منچستر رو ترک می کنن و به تیم هایی مثل رئال مادرید می رن ...
اینو نگاه کنید :

مقایسه ی دو شماره هفت در رئال و منچستر یونایتد از لحاظ افتخارات
تیمی……..

کریستیانو رونالدو (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۱ قهرمانی در لالیگا-۱قهرمانی در کوپادل ری و ۱ قهرمانی در سوپر کاپ…………
.
آنتونیو والنسیا(۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۲ قهرمانی در لیگ برتر-۱قهرمانی در جام اتحادیه-۲ قهرمانی در جام خیریه-نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان….

یعنی رونالدو باید دو دستی بزنه توی سر خودش با این انتخابش ...
اگه مونده بود هم می تونست دوباره قهرمان اروپا بشه و هم جایزه بهترین بازیکن سال رو ببره.
خیر سرش می گفت : می رم رئال که بتونم بهترین بازیکن تاریخ بشم !!!!!!

City 17
18-05-2013, 22:57
به نظر من باید کنار مجسمه ی فرگوسن جلوی ورزشگاه یه مجسمه ی بزرگ از کریس رونالدو درست کنن، زیرش بنویسن، درس عبرت برای کسانی که منچستر رو ترک می کنن و به تیم هایی مثل رئال مادرید می رن ...
اینو نگاه کنید :

مقایسه ی دو شماره هفت در رئال و منچستر یونایتد از لحاظ افتخارات
تیمی……..

کریستیانو رونالدو (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۱ قهرمانی در لالیگا-۱قهرمانی در کوپادل ری و ۱ قهرمانی در سوپر کاپ…………
.
آنتونیو والنسیا(۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳):۲ قهرمانی در لیگ برتر-۱قهرمانی در جام اتحادیه-۲ قهرمانی در جام خیریه-نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان….

یعنی رونالدو باید دو دستی بزنه توی سر خودش با این انتخابش ...
اگه مونده بود هم می تونست دوباره قهرمان اروپا بشه و هم جایزه بهترین بازیکن سال رو ببره.
خیر سرش می گفت : می رم رئال که بتونم بهترین بازیکن تاریخ بشم !!!!!!

این هم یه جور نگاه به مسئله هست و قابل احترامه ولی:

باید در نظر بگیرم که شرایط رونالدو دقیقا به چه شکل بود و الان به چه شکل هست.
رونالدو زمانی به رئال اومد که بارسا با افتدار روی بام اروپا ایستاده بود و با اون شکست توی فینال CL عملا اختلاف سطح بین بارسا و بقیه ی اروپا رو به عینه دید.
از طرفی هم سر آلکس و هم خودش عنوان کرده بودن که این انتقال آرزوی دوران کودکیش بوده و از طرف دیگه با این انتقال می تونست شونه به شونه با بهترین تیم اروپا(بارسا) و جدی ترین رقیبش یعنی مسی رقابت کنه، در حالی که دیگه توی فوتبال انگلیس چیزی برای فتح کردن باقی نمونده بود و زیاد بی راه نیست اگه بگیم لیگ برتر برای رونالدو کوچیک شده بود و به نظر من بعد از انتقالش به رئال، این رقابت مستقیمش با مسی خیلی انگیزه هاش رو از قبل بیشتر کرد و روز به روز رونالدوی کامل تری رو دیدیم.
درسته که موفقیت تیمی فوق العاده اهمیت داره ولی برای مقایسه میزان موفقیت یه بازیکن صرفا نگاه به جام، نگاه سطحی هست، قبل از اون رونالدو به این متهم میشد که مرد بازی های بزرگ نیست اما این انتقال کمک کرد که خلاف اون را ثابت کنه. آماری که رونالدو تو این چند سال به جا گذاشته، گل های مهم پرشماری که توی بازی های مهم به ثمر رسونده، محبوبیتی که داره و خیلی فاکتورهای دیگه نشون میده که رونالدو در رئال فوق العاده موفق بوده، هر چند که باشگاه رئال تا اون اندازه موفق نبوده باشه.

pcforlife
19-05-2013, 07:50
اینو دیشب تو فیس دیدم...

واقعا رونالدو این همه گل زده، این هم نسبت به یونایتد پخته تر شده اما نتونسته افتخارات تیمی و شخصی ای که تو منچستر بوده رو، در رئال نیز به دست بیاره، اون هم با وجود ستاره های گران قیمت، نمیشه صرفا به دلیل این باشه که کریس داشته تو اسپانیا با بهترین تیم تاریخ!! بازی می کرده! الکلاسیکو کلا تو لالیگا دو بازی هست! تاثیر اون در قهرمانی حتی در لیگ دوقطبی مثل لالیگا خیلی زیاد نیست...مضاف بر این در چند سال اخیر تیم مورینیو جدی ترین رقیبشون رو هم پشت سر گذاشتند و میبینید عناوین تیمی رو به دورتموند یا اتلتیکو میدن!
در کنار اینها رونالدو ای که تو منچستر بود بی شک از پایین ترین لول خودش در اوج خامی و جوانی استارت زد و رئال یه ستاره رو تحویل گرفت! طبیعیه که دو سال پایانی CR7 در یونایتد میتونه قیاس خوبی باشه با رونالدوی فعلی که وظایف تهاجمیش از وظایف بازی سازیش خیلی خیلی بیشتره... درصورتی که رونالدوی یونایتد سوای گلزنی، وینگری بود که به رونی، برباتوف و توز توپ میفرستاد.
پریمیر لیگ تا همین یکی دو سال پیش بهترین لیگ اروپا بوده... این کوچیک بودن لیگ انگلیس برای رونالدو و چیزی برای فتح نموندن از اون حرفا بود! رونالدو شاید آرزوی دوران کودکیش (به واسطه کشورش پرتغال و شهرت رئال در اروپا) حضور در رئال مادرید بوده باشه، اما کریس خیلی راحت میتونست قهرمان و اسطوره همیشگی ای برای طرفدارای یونایتد باشه و جام ها و عناوین شخصیش رو با حضور در یونایتد افزایش بده./
پ.ن: البته رفتن رونالدو از جهاتی برای یونایتد بد نشد، بازیکنای جوونمون بیش از پیش دیده شدن، تیم مسیر خودش رو در رسیدن به قهرمانی و شکستن رکورد لیورپول ادامه داد... بدون رونالدو فینال CL رو مجددا تجربه کردیم و...

eman619rv
19-05-2013, 11:54
13|20

مروری بر انچه که این فصل برای شیاطین سرخ اتفاق افتاد...

یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 لیگ برتر انگلستان پایان می پذیرد . بیستمین قهرمانی شیاطین سرخ اولدترافورد همراه با نمره ی "بیست" برای "شاه الکس بیستم" و ظهور امپراتوری "دیوید مویس

سایت گل – هنگامی که در آغاز فصل جاری، روبین فن پرسی شماره ی بیست را برای پیراهن خود انتخاب کرد، در مصاحبه ای اعلام کرد به نیت قهرمانی بیستم یونایتد به این باشگاه آمده است و بدین سان 20 متولد شد.

1-فصل با شکست از اورتون آغاز شد. شروعی ناامیدکننده.
2-تغییر تاکتیک سرالکس از بازی با دو بال تهاجمی به سیستم دایموند (الماس) در چند بازی، یونایتد را متحول نکرد و چرخش تاکتیکی به سوی بازی همیشگی بیشتر احساس شد.
3-بکارگیری مایکل کریک و اسکولز مسّن در مرکز خط هافبک باعث پایین آمدن سرعت تهاجمی تیم شد و باخت خانگی به تاتنهام نتیجه ی این تصمیم نادرست سِرالکس بود.
4-بازگشت فرگوسن به عقیده ی قدیمی اعتماد به جوانان بویژه تام کلورلی و دنی ولبک، بازگشت رونی از مصدومیت و بازشدن پای فن پرسی به گلزنی، به ناگاه جهت ماجراها را تغییر داد.
5-اکنون یونایتد قهرمانانه بازی می کند و لایق لقب "شاهان بازگشت" است. فولام، ساوتهمپتون، لیورپول، نیوکسل، استوک سیتی و حتی براگای پرتغال در چمپیونزلیگ یکی پس از دیگری شاهد بازگشت شیاطین سرخ از باخت به پیروزی هستند. یونایتد حتی مساوی نمی کند.
6-چلسی در استمفوردبریج پس از سال ها به منچستر می بازد ولی سه روز بعد در جام اتحادیه در ضربات پنالتی 5 بر 4 یونایتد را حذف می کند. نخستین جام می سوزد.
7-عدم توازن در تیم دیده می شود. گاه بازیکنی مانند فن پرسی عالیست و لحظه ای دیگر رونی به دور از استانداردهای خویش. نانی مدت ها مصدوم است و نجوای فروش او به گوش می رسد. والنسیا کیفیت فصل گذشته را ندارد و در کمتر بازی می تواند توپ سالمی را از مدافعان روبرویش عبور دهد یا پاس به عقب های وی، جناح راست یونایتد را تضعیف می کند. ولی انتونیو کماکان در نقشه های سرالکس دیده می شود.
8-بال چپ یونایتد پر ترددترین جناح تیم است. گاهی ولبک، وقتی گیگز و دوره ای حتی رونی و کاگاوا در آن دیده می شود. این سردرگمی تاکتیکی با سیستم به شدت چرخشی فرگوسن و اضافه شدن مصدومین پی در پی بازیکنان، توازن تیم را در برخی بازی ها برهم می زند ولی شانس با فرگی یار است و در ماه نوامبر فقط دو باخت به نورویچ در لیگ برتر و گالاتاسارای در چمپیونزلیگ می دهد.
9-با تمام کاستی ها، رقبای یونایتد حال و روز خوشی ندارند. سیتی اقتدار فصل پیش را در لیگ ندارد. چلسی درگیر تغییر مربی پیاپی است و در کمال شگفتی، دی مَتئوی قهرمان اروپا را اخراج می کند. ارسنال پس از فن پرسی به شدت به هم ریخته می نماید. اما قدرت گرفتن تاتنهام با گرث بیل اش و اورتون با فلینی و بویژه مربیگری "دیوید مویس" رقیبان یونایتد را به زحمت می اندازد. لیورپول نیز در حال بازیابی است و بی خطر.
10-پس از باخت بی تاثیر به کلوژ رومانی، یونایتد بعنوان تیم اول گروهش صعود می کند. سیتی در ورزشگاه اتحاد در برابر سرخ ها زانو می زند و امیدهای قهرمانی یونایتد در لیگ پُر رنگ می شود. تساوی 1-1 برابر سوانزی در دسامبر، نخستین مساوی بچه های فرگوسن است.
11-بتدریج داوید دخه آ به دروازه بانی کامل تبدیل می شود. بازی و سِیوهای با پای وی عالیست و ضعف وی در خروج ها و درگیری های هوایی با بالا رفتن وزن و عضلانی تر شدن بدنش کمرنگ می شود. آینده ی فوتبال اسپانیا و اروپا دروازبان بزرگی خواهد دید.
12-بازی های تعیین کننده ی ژانویه با پیروزی برابر ویگن اتلتیک و دابل کردن لیورپول و موفقیت در جام حذفی ادامه می یابد اما تاتنهام با تساوی 1-1 ترمز سرخ ها را می کشد. پیروزی بر فولام و ساوتهمپتون پایانی است بر ژانویه. در انتهای این ماه امیدهای هواداران یونایتد برای کسب قهرمانی "سه گانه" مشابه سال 1999 زنده می شود.
13-اما کادوی کریسمس سرالکس برای هواداران یونایتد، وینگری است جوان و آتیه دار: "ویلفرد زاها" بال سرعتی، خوش قد و قامت و فوق العاده تکنیکی که در کریستال پالاس (لیگ چمپیونشیپ) بازی می کند. 15 میلیون پوند و شرط اینکه تا پایان فصل در همان پالاس بماند، زاها را بازیکن فصل آینده ی منچستر کرده است. اکنون با انتخاب وی بعنوان بهترین بازیکن فصل جاری لیگ چمپیونشیپ، ارزش این سرمایه گذاری و عجله ی فرگوسن برای خرید او نمایان می شود.
14-رئال مادرید با دوم شدن در گروهش با قرعه ی یونایتد مواجه می شود. بازی رفت پایاپای و بازی برگشت در حالیکه منچستر به سوی پیروزی در حرکت بود با اخراج بحث برانگیز نانی تازه از مصدومیت برگشته و آماده، 2-1 بازنده و از لیگ قهرمانان حذف می شود. دومین جام هم از دست می رود.
15- پس از باخت به مادرید و حتی پیش از آن زمزمه های پیوستن کریستیانو رونالدو به باشگاه سابقش شنیده می شود. رونالدو امضای قرارداد جدید با رئال را رد می کند و آتش شایعات زبانه می کشد. همزمان ژوزه مورینیو هم بازگشت به انگلستان را انکار نمی کند.
16-دو پیروزی یک بر صفر برابر ردینگ و ساندرلند در پایان ماه مارچ و از دست دادن امتیازهای پی در پی توسط منچسترسیتی، پیش از پایان لیگ برتر، نشانه های قهرمانی یونایتد را نمایان می کند اما در بازی های آخر این فصل وین رونی نه چندان آماده، مورد بی مهری سرالکس قرار می گیرد. ابتدا به مرکز خط هافبک فرستاده شده و پس از آن مُدام تعویض و در پایان روی نیمکت تبعید می شود.
17-اپریل ماه مُسَجَل شدن برتری بیستم یونایتد در تاریخ لیگ انگلستان است که در ضمن سیزدهمین قهرمانی ایشان در لیگ برتر نیز محسوب می شود یعنی "20|13". پیروزی سه بر صفر مقابل استون ویلا کار را تمام می کند. زمزمه های جدایی رونی بیشتر از گذشته شنیده می شود.

18-سرخپوشان قهرمان به امید دابل کردن با جام حذفی به مقابله ی آبی پوشان لندن می روند اما حذف در اِف اِی کاپ برابر چلسی پایان رویای جامی است که از آخرین کسب آن یک دهه می گذرد. ماه مِی اینگونه آغاز می شود. اعضای کادر فنی و بازیکنان برای ریکاوری و استراحت به اردویی تفریحی و بازی گلف برده می شوند.
19-خبر مانند برق و باد می پیچد: "سرالکس فرگوسن اعلام بازنشستگی می کند!"، همه متحیر و دچار شوک می شوند. 26 سال سلطنت "شاه الکس بیستم" پایان می پذیرد. وی این زمان را بهترین وقت بازنشستگی می داند و در اوج با قهرمانی بیستم خواهد رفت. بازی با سوانزی آخرین باری است که افسانه ی جهان فوتبال را روی نیمکت یونایتد در تئاتر رویاها می بینیم و در پایان با گل های چیچاریتو و ریو فردیناند، مراسم وداع سرالکس و جشن قهرمانی بیستم یونایتد برگزار می شود. برابر سوانزی همه هستند ولی رونی نیست. مردی که همچون سربازی وفادار نزدیک یک دهه برای یونایتد و فرگوسن جنگید، به ناگاه در بازی آخر استاد در اولدترافورد غایب است و با درخواست رفتن از باشگاه در دست. این هم شوک بعدی.
20-اکنون "دیوید مویس" مربی یونایتد است. مردی از گلاسکو مانند فرگوسن اما اینبار از سلتیک نه رنجرز. مردی که پس از فرگوسن و ونگر با 11 سال حکمرانی در اورتون، رکوردار سابقه ی مربیگری در لیگ برتر است. شاید شخصیت والا و محترم مویس دلیل محکمی برای انتخاب وی بوده است و یا نزدیکی او با فرگوسن و البته کار با جوانان و بازیکن سازی. به هرحال مویس منتخب شخص سرالکس است و مورد تایید ایشان. تنها نقطه ی ضعفی که برای دیوید مویس می توان یافت نداشتن جام و افتخارات است. وی باید بر جایگاه کسی تکیه بزند که تاکنون 49 قهرمانی بدست آورده است و این فشاری بس سنگین بر او وارد خواهد کرد. البته به نظر می رسد با حمایت فرگوسن و فرهنگ سازماندهی شده ی قوی در باشگاه، بتواند از این گذرگاه سخت عبور کند و اگر در فصل نخست حضورش، جامی بدست آورد، می تواند به آینده ی موفقیت آمیزی در یونایتد امیدوار باشد. بازگشت احتمالی رونالدو یا خرید گرث بِیل از تاتنهام و حفظ وین رونی می تواند کمک شایانی به مویس بکند تا با بزرگترین چالش تمام عمر ورزشی خود آسانتر برخورد کند.
یکشنبه 29 اردبیهشت 1392 بازی برابر وست برومویچ البیون پایانی بر افسانه ی دوران طلایی فرگوسن است و آغاز حکومت مویس بر اولدترافورد.
21؟؟؟- ویلفرد زاها برای فصل آینده شماره 21 را انتخاب کرده است، به نیت بیست و یکمین قهرمانی یونایتد در لیگ برتر. آیا رویای او نیز مانند روبین فن پرسی به حقیقت خواهد پیوست؟ آیا دیوید مویس امتداد سرالکس فرگوسن است؟...، بی صبرانه آماده دیدن فصل بعدی ماجراهای شیطان سرخ خواهیم بود.

City 17
19-05-2013, 12:25
واقعا رونالدو این همه گل زده، این هم نسبت به یونایتد پخته تر شده اما نتونسته افتخارات تیمی و شخصی ای که تو منچستر بوده رو، در رئال نیز به دست بیاره، اون هم با وجود ستاره های گران قیمت، نمیشه صرفا به دلیل این باشه که کریس داشته تو اسپانیا با بهترین تیم تاریخ!! بازی می کرده! الکلاسیکو کلا تو لالیگا دو بازی هست! تاثیر اون در قهرمانی حتی در لیگ دوقطبی مثل لالیگا خیلی زیاد نیست...مضاف بر این در چند سال اخیر تیم مورینیو جدی ترین رقیبشون رو هم پشت سر گذاشتند و میبینید عناوین تیمی رو به دورتموند یا اتلتیکو میدن!
در کنار اینها رونالدو ای که تو منچستر بود بی شک از پایین ترین لول خودش در اوج خامی و جوانی استارت زد و رئال یه ستاره رو تحویل گرفت! طبیعیه که دو سال پایانی CR7 در یونایتد میتونه قیاس خوبی باشه با رونالدوی فعلی که وظایف تهاجمیش از وظایف بازی سازیش خیلی خیلی بیشتره... درصورتی که رونالدوی یونایتد سوای گلزنی، وینگری بود که به رونی، برباتوف و توز توپ میفرستاد.
پریمیر لیگ تا همین یکی دو سال پیش بهترین لیگ اروپا بوده... این کوچیک بودن لیگ انگلیس برای رونالدو و چیزی برای فتح نموندن از اون حرفا بود! رونالدو شاید آرزوی دوران کودکیش (به واسطه کشورش پرتغال و شهرت رئال در اروپا) حضور در رئال مادرید بوده باشه، اما کریس خیلی راحت میتونست قهرمان و اسطوره همیشگی ای برای طرفدارای یونایتد باشه و جام ها و عناوین شخصیش رو با حضور در یونایتد افزایش بده./

منظور من این بود که لیگ برتر به عنوان یه میدان رقابتی چالش سابق رو نداشت، بالاخره باید قبول کنیم که در لیگ برتر، "یونایتد" رو داریم و "بقیه" (در ادامه درباره این قسمت صحبت می کنم)، در زمانی که رونالدو از یونایتد جدا شد سیتی هنوز چالشی محسوب نمیشد، هر چند که در سطح اروپایی هنوز هم چالشی محسوب نمیشه، از بیگ 4 سابق لیورپول چند سالی میشه در CL حضور نداره، آرسنال 9 ساله جامی کسب نکرده، حتی چلسی افت محسوسی (حداقل توی رقابت های داخلی) داشته و در این بین یونایتد تنها مدعی دائمی بوده، در طرف مقابل انگیزه اضافه شدن به رئال و رقابت مستقیم با بارسایی بوده که توی چند سال اخیر جدی ترین مدعی در اسپانیا و اروپا بوده و توی همین چند سال دو فینال رو در مقابل یونایتد پیروزی رسیده، در همین دوره 4 ساله حضور رونالدو در رئال فرصت حضور در 19 ال کلاسیکو برای درخشش هر چه بیشترش مهیا شده، قصد ندارم ال کلاسیکو رو بیش از حد هایپ کنم ولی باید قبول کنیم جدای از اهمیت تاریخیش، توی این چند ساله رئال و بارسا با وجود بالا و پایین هاشون حتی این فصل که شاید در پایین ترین حد این چند سال اخیرشون بودن، پایه ثابت نیمه نهایی های CL بودن و اگه بایرن رو سوا کنیم، توی این چند سال باشگاه دیگه ای در اروپا این عملکرد پیوسته رو در CL نداشته، دوست ندارم رقابت رونالدو و مسی رو به شکل غیر معمولش بزرگ کنیم ولی در این حد رو باید قبول کنیم که حضور هردوشون در یک لیگ و رقابت هفته به هفتشون، حضور پیوستشون تا حداقل نیمه نهایی CL در سال های متوالی، ال کلاسیکوهای پشت سر هم، به پیشرفت هردوشون کمک کرده و این عامل انگیزشی بسیار خوبی بوده به خصوص برای رونالدو، در حالی که اگه توی لیگ برتر می موند بخش زیادی از این فرصت ها به وجود نمی اومد و انگیزه به عنوان یک فاکتور خیلی مهم، تا این اندازه اوج نمی گرفت.

اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":
از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها" تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.

با این حال شکی در این موضوع نیست که در صورتی که رونالدو در یونایتد باقی می موند هم به روند رو به رشدش ادامه می داد و آینده روشنی در انتظارش بود اما همون طور که گفتی جداییش از یونایتد در کنار خلا که ایجاد کرد محاسنی رو هم به همراه داشت، به هر حال هر هوادار یونایتد یک سمت ماجرا رو می بینه و هر هوادار رئال یک سمت دیگه رو و طبیعی هست که توی بعضی از قسمت ها اختلاف نظر داشته باشیم.

Abdolreza2012
19-05-2013, 13:08
اظهار نظر عجيب فرگوسن در مورد آينده روني
سرمربي منچستريونايتد در مورد آينده مهاجم اين تيم اظهار نظر بسيار عجيبي داشته است.

وين روني چند هفته‌اي است که درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم داده ولي الکس فرگوسن پس از پيروزي 2 بر يک هفته گذشته يونايتدها مقابل سوانسي اعلام کرد به روني اجازه خروج از باشگاه داده نخواهد شد.

به گزارش فارس، الکس فرگوسن که در سال 2004 وين روني را با مبلغ 24 ميليون پوند از اورتون به منچستريونايتد آورد در پايان فصل بازنشسته خواهد شد. او در اظهار نظر جديدي اعلام کرده ماندن يا نماندن روني به جانشين وي در يونايتد بستگي دارد.

«نمي‌دانم که روني خواهد ماند يا نه. در واقع ماندن يا نماندن او به من ربطي ندارد. ديگر علاقه‌اي به صحبت کردن در مورد اين موضوع ندارم. ديويد مويس بايد در مورد آن فکر کند.»

وي افزود: اطمينان دارم بلافاصله پس از اينکه ديويد به اينجا آمد در مورد آن تصميم‌گيري خواهد کرد. با او در اين مورد حرف زده‌ام و مي‌دانم که او هم دوست دارد به اين شايعه‌ها پايان دهد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1_%D8%B9%D8%AC%D9%8A%D8%A8_%D9%81%D8%B1%DA%AF% D9%88%D8%B3%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D9%85%D9%88%D8%B1% D8%AF_%D8%A2%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%87_%D8%B1%D9%88% D9%86%D9%8A)

shakerifar
19-05-2013, 18:04
اما در مورد اون قسمت "یونایتد" و "بقیه":
از فصل 93-92 که شروع تاسیس قالب جدید لیگ برتر هست تا امروز (یعنی یک دوره 20 ساله) قهرمانی ها به این صورت تقسیم شده: یونایتد 13 ، آرسنال 3 ، چلسی 3 ، سیتی 1 ، بلکبرن 1
و توی همون بازه زمانی قهرمانی ها در لالیگا به این شکل بوده: بارسا 10 ، رئال 7 ، والنسیا 2 ، دیپورتیوو 1
سری آ به این شکل بوده: یووه 7 ، میلان 6 ، اینتر 5 ، رم 1 ، لاتزیو 1
و بوندسلیگا: بایرن 11 ، دورتموند 5 ، وردربرمن 2 ، ولفسبورگ 1 ، اشتوتگارت 1 ، کایزرسلاترن 1
قصدم از آوردن این اعداد و ارقام اشاره به این مطلب هست که درسته که همیشه گفته میشه لالیگا دو قطبی هست، اما در طرف مقابل وقتی بخوایم به نتیجه کار نگاه بندازیم می بینیم لیگ برتر از نظر "توزیع قهرمانی ها" تقریبا تک قطبی هست (حتی تک قطبی تر از بوندسلیگا) و تعداد قهرمانی های یونایتد حتی با مجموع قهرمانی های بقیه تیم ها اختلاف فاحشی داره، حداقل توی این بازه 20 ساله رقابت بین بیگ 4 بیشتر شامل حال رده های دوم تا چهارم میشده چون یونایتد تقریبا قهرمان ثابت و بلامنازع بوده.

منظوراز دو قطبی بودن یا تک قطبی بودن یا چند قطبی بودن این نیست که ببینیم کی قهرمان شده بلکه اینه که وقتی یونایتد صدر جدولی به طورمثال با تیم 20 جدول بازی میکنه خیالش از قبل راحت
نباشه که سه امتیاز گرفته تو لیگ برتر واقعا هیچ بازی نتیجش از قبل معلوم نیست ... یه نکته دیگه ای که هست اینه که شما تاتنهام -آرسنال -چلسی و سیتی رو تو همین فصل در نظر بگیرید
هر کدومشون می تونستن قهرمان بشن ارسنال اگه این روندی که اخر فصل و بعد بازی برگشت با بایرن داشته رو 2 ماه زودتر شروع می کرد احتمالا تا اخرین دقایق داشت تو کورس میجنگید...
همینطورم بقیه تیما هر کدوم یه سری اشتباهات کردن که به ضررشون تموم شد در حالی که تو لالیگا واقعاجز رئال و بارسا و در این فصل اتلتیکو تیم های دیگه اصلا شخصیت قهرمانی ندارن
این که یونایتد بیشتر از همه قهرمان شده فقط ثبات رو نشون می ده نه تک قطبی بودن رو :n16:

Ali*Reza
19-05-2013, 19:06
خب آخرین بازیمون هم مقابل وست بروم هست که فعلا تا دقیقه 30 ، 3تا گل جلو هستیم. امیدوارم آخرین بازی این فصل و آخرین بازی با حضور رئیس یه بازی به یاد موندنی و پر گل باشه.
ظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!

shakerifar
19-05-2013, 19:24
ظاهرا رونی هم دوباره جزو 18 تا نیست و احتمالا نخواسته بازی کنه!!
نه دیگه ایندفعه مثل این که چون بچه دومش داشته به دنیا میومده تو لیست نیست

rz21
19-05-2013, 20:29
یک نفر توضیح بده بازی چی شده!!!!چه خبر بوده؟؟:n04:

Ali*Reza
19-05-2013, 20:29
عجب بازی بوده آخرین بازی!!
من بازی رو ندیدم ولی نتیجه رو که پیگیری میکردم الان دقیقه 90 بازی 5-5 :n04:

clau
19-05-2013, 20:36
فکر کنم بعد اینکه منچستر بازی 2-5 از حریفش جلو افتاد بچه ها بازی دیگه تموم شده دونستن واسه همین حریف دست کم گرفتن که بازی 5-5 شد -با 11 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی فصل به پایان بردیم:n26:

City 17
19-05-2013, 22:02
منظوراز دو قطبی بودن یا تک قطبی بودن یا چند قطبی بودن این نیست که ببینیم کی قهرمان شده بلکه اینه که وقتی یونایتد صدر جدولی به طورمثال با تیم 20 جدول بازی میکنه خیالش از قبل راحت
نباشه که سه امتیاز گرفته تو لیگ برتر واقعا هیچ بازی نتیجش از قبل معلوم نیست ... یه نکته دیگه ای که هست اینه که شما تاتنهام -آرسنال -چلسی و سیتی رو تو همین فصل در نظر بگیرید
هر کدومشون می تونستن قهرمان بشن ارسنال اگه این روندی که اخر فصل و بعد بازی برگشت با بایرن داشته رو 2 ماه زودتر شروع می کرد احتمالا تا اخرین دقایق داشت تو کورس میجنگید...
همینطورم بقیه تیما هر کدوم یه سری اشتباهات کردن که به ضررشون تموم شد در حالی که تو لالیگا واقعاجز رئال و بارسا و در این فصل اتلتیکو تیم های دیگه اصلا شخصیت قهرمانی ندارن
این که یونایتد بیشتر از همه قهرمان شده فقط ثبات رو نشون می ده نه تک قطبی بودن رو :n16:

با بعضی از قسمت های صحبتتون موافقم، مثلا این تعداد قهرمانی قطعا ثبات یونایتد رو می رسونه ولی در کنارش خواه ناخواه تک قطبی بودن رو هم می رسونه، منظور من از تک قطبی یا دو قطبی صرفا با نگاه به نتایج یا محصول نهایی هست در حالی که معمولا وقتی این صحبت ها پیش میاد خود به خود بحث ها میره به سمت "جذابیت" و "کورس قهرمانی" که تفاوت پیدا می کنه، مثلا امسال رو که مثال زدید، تیم هایی مثل چلسی، سیتی، آرسنال یا تاتنهام توی این فصل هیچ کدوم شخصیت قهرمانی و ثبات رو از خودشون نشون ندادند، اگه بخوایم توی یه بازه زمانی بزرگتر مثال بزنیم بهترین مثال آرسنال هست، تیمی که معمولا خوب نتیجه می گیره و همیشه از یه سطح قابل قبولی بالاتر هست ولی توی این سال ها هیچ وقت اون "برش نهایی" که مهم ترین فاکتور یه تیم با شخصیت قهرمانی هست رو نداشته یا چلسی به عنوان جدی ترین رقیب یونایتد در لیگ برتر در 10 سال اخیر گاهی خیلی خوب عملکرده و گاهی بسیار بد و در کل بالا و پایین های زیادی داشته، در حالی که در لالیگا اون استاندارد یا حداقلی که رئال و بارسا در هر فصل به عنوان رقیب برای سایر تیم ها به نمایش می گذارند به مراتب بالاتر هست و ثبات بیشتری داشته. همین مسئله رو به شکل دیگه در نظر بگیریم، توی یک شرایط فرضی اگه توی سال های اخیر یک یونایتد دیگه در لیگ برتر داشتیم وضعیت چه شکلی میشد؟ مسلما قهرمانی ها تقسیم میشد، سهم قهرمانی های بقیه تیم ها از این هم کمتر میشد و لیگ تبدیل به دو قطبی میشد، مسئله اصلی روی ارزش گذاری سطح بیگ 3+1(:n02:) و سطح دو اسبه ی اسپانیاست که محل اختلافه و بهتره توی این قسمت اجازه بدیم افراد مختلف فضاوت های خودشون رو داشته باشند.

moltendo
20-05-2013, 10:39
قدرتا در لیگ برتر خیلی به هم نزدیکه . مخصوصا الان که بیگ 4 تبدیل شده به بیگ 6.
چیزی که لیگ جزیره رو از بقیه ی لیگ ها متمایز میکنه اینه که تیمی که از لیگ برتر سقوط کرده، قهرمان حذفی شده.
رکورد هایی که تو لا لیگا داره هر روز بیشتر میشه خودش حکایت از یک لیگ کاملا یک طرفه داره، امتیاز قهرمان های چند سال اخیر لا لیگا، گل زده،و...این جوریه که تازه وقتی میان چمپیونز لیگ می فهمیم چقدر قدرت دارن.
سال دیگه قهرمان لا لیگا بدون شک یا رئاله یا بارسا (تازه من میگم صد در صد رئال:n02:). اما سال دیگه تو لیگ جزیره یونایتد به اندازه ی بقیه ی پنج تا تیم دیگه شانس داره .

mohammad.asghari
20-05-2013, 15:55
گرت بیل در SKYSPORTS :
من از منچستر یونایتد و رئال مادرید پیشنهاد دارم ولی اگر بخواهم تاتنهام را ترک کنم دوست دارم در انگلستان بمانم!

shakerifar
20-05-2013, 17:05
مویس امروز برای اولین بار به کرینگتون کمپ تمرینی یونایتد رفته تا با امکانات باشگاه و خدمه اشنا بشه
اگرچه قرارداد مویس به طور رسمی از یک جولای آغاز می شه اما گویا فرگوسن مایله زودتر سکان هدایتو به دست مویس بده تا تیم بیشتر باهاش هماهنگ بشه
اورتون هم گویا موافقت کرده که مویس زودتر از پایان قراردادش سر تمرین یونایتد بره البته خود مویس هم گفته اورتون رو به حال خودش رها نمی کنه و اونجا هم سر می زنه تا زمانی که مربی جدیدشون معرفی بشه

Yi Yi
20-05-2013, 19:27
آقای City 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ! تک قطبی بودن یا نبودن لیگ، برای علاقه مندان لیگ برتر اهمیتی نداره.

لیگ اسپانیا از منظر طرفداران لیگ برتر خلاصه می شه در دو بازی: رئال - بارسا در برنابئو و در نیوکمپ.
بقیه بازی ها - هر چقدر مهیج و پرگل - برای طرفداران لیگ برتر هیچ اهمیتی ندارند و برای دیدنشون لحظه شماری نمی کنند.

در لیگ برتر از اون طرف خیلی بیش تر از دو بازی هیجان انگیز وجود داره که علاقه مندان لیگ برتر حتما می خوان تماشاش کنند:

یونایتد - چلسی
یونایتد - سیتی
یونایتد - آرسنال
یونایتد - تاتنهام
یونایتد - لیورپول
یونایتد - اورتون

چلسی - سیتی
چلسی - آرسنال
چلسی - تاتنهام
چلسی - اورتون
چلسی - لیورپول

سیتی - آرسنال
سیتی - تاتنهام
سیتی - لیورپول

آرسنال - تاتنهام
آرسنال - لیورپول

تاتنهام - لیورپول
لیورپول - اورتون

چیزی حدود 40 بازی! ( رفت و برگشت )

قهرمانی در لیگ که مبنای بحث در مورد تک قطبی بودن یا نبودن یک لیگه ، تمام ماجرا نیست.
لیگ برتر، نبردهای تن به تن مهیج بیشتری داره. نبردهایی که در اون ها قهرمانی یا صعود به اروپا مطرح نیست. بلکه بردن یا باختن مسئله اصلی اند.

Alireza.M67
20-05-2013, 21:39
این فصل هم تموم شد و ما باز هم مثل همیشه در صدریم ...
به امید خدا همینجایی که هستیم هم میمونیم و پایین نمیایم
زنده باد یونایتد :n12:

eman619rv
20-05-2013, 22:06
بازی رو که ندیدم ولی خب انگار مدال گرفتن لینده گارد واسمون گرون تموم شد:n02: از نظر تعداد گل خورده

خب میریم سراغ آمار های جالب این فصل :

Goals / match
2.26
Goals conceded / match
1.13
Longest unbeaten streak
18
Clean sheets
34 %

قربانیان من یونایتد: ویگان با 8 گل خورده در دو بازی رفت و برگشت کابوس بزرگشونیم و بعد از اون وست بروم و نیوکاسل هر کدوم7 گل .

بهترین خط حمله: یونایتد با 86 گل زده با نزدیک ترین رقیبش چلسی 11 گل اختلاف داره و با من سیتی ......20 گل!! یاده فصل پیش افتادم!!

مجموع آمار در تمام بازی ها!!(بدون احتساب بازی با وست بروم)

Shots
502
Crosses
345
Offsides
94

Saves Made
158
Own Goals
4
Clean Sheets
13
Blocks
117
Clearances
239

Fouls
355
Cards
57

Fouls / match
9.34
Fouls / card
6.23
Cards / match
1.5

این مورد اخر هم یکم فکر کنم زیاد باشه که از هر 6 خطا تیم یک کارت زرد میگیره.. انگار به جا خطا کردن و نوع درست خطا رو زیاد دقت نمیکنن.
ایشالله در پست بعدی در مورد آمار بازیکنا صحبت میکنیم... و البته بررسی وضعیت خرید هامون که چه کردند این فصل:n06:

City 17
21-05-2013, 00:04
آقای City 17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ! تک قطبی بودن یا نبودن لیگ، برای علاقه مندان لیگ برتر اهمیتی نداره.

لیگ اسپانیا از منظر طرفداران لیگ برتر خلاصه می شه در دو بازی: رئال - بارسا در برنابئو و در نیوکمپ.
بقیه بازی ها - هر چقدر مهیج و پرگل - برای طرفداران لیگ برتر هیچ اهمیتی ندارند و برای دیدنشون لحظه شماری نمی کنند.

در لیگ برتر از اون طرف خیلی بیش تر از دو بازی هیجان انگیز وجود داره که علاقه مندان لیگ برتر حتما می خوان تماشاش کنند:

...

چیزی حدود 40 بازی! ( رفت و برگشت )

قهرمانی در لیگ که مبنای بحث در مورد تک قطبی بودن یا نبودن یک لیگه ، تمام ماجرا نیست.
لیگ برتر، نبردهای تن به تن مهیج بیشتری داره. نبردهایی که در اون ها قهرمانی یا صعود به اروپا مطرح نیست. بلکه بردن یا باختن مسئله اصلی اند.

من تاکید کردم که از نظر نتیجه نهایی یعنی توزیع قهرمانی ها تک قطبی و اینکه اصلا منظورم مقایسه جذابیت بازی ها یا تعداد بازی های جذاب برای هواداران لیگ های مختلف نیست، بنابراین صحبتتون یه بحث متفاوت با بحث قبلی هست، وگرنه شکی نیست که لیگ برتر از جذاب ترین لیگ های اروپایی هست و رقابت های سنتی و جذاب زیادی برای هواداران اون وجود داره.
در عین حال یاد آوری کنم که جذابیت یه امر نسبی هست، مثلا شما همین سوال رو از هواداران بوندسلیگا یا هواداران سری آ ایتالیا یا لالیگا داشته باشید، مسلما به طور متوسط تعداد کمتری از بازی های لیگ برتر برای اونها جذاب هست، چون هر هوادار به واسطه نزدیکی و شناخت بیشتری که از تیم خودش، رقبا، سبک بازی ها و حال و هوای اون لیگ داره، تعریفش از جذاب و تعداد بازی های جذاب متفاوت هست.

Yi Yi
21-05-2013, 01:25
بحث من در رد یا تایید حرف های شما نبود.
فقط اشاره ای بود به اهمیت کم تک قطبی بودن در مقایسه با چیزهای هیجان انگیز این لیگ.
ضمنا Special Gone هم گویا لیگ برتر رو بیشتر دوست داره!

HGH 878
21-05-2013, 01:26
از بس که تو اخبار ورزشی توجهشون به لیگ انگلیسه که من یه دو سالی هست یادم رفته که لیگ انگلیس اصن چی هســــــــت !!!! :n08::n13: :n02:

pcforlife
21-05-2013, 08:54
فصل تموم شد با اون مساوی عجیب غریب تو بازی آخر :n02: و لیندگارد و دفاع و...
.
.
.

جا داره به رقبای اصلیمون با توجه به اختلاف امتیاز پیراهن یادگاری بدیم:n02::
.

به منچستر سیتی پیراهن رایان گیگز رو تقدیم میکنم:

به چلسی پیراهن چیچا :n02: رو:

به آرسنال، پیراهن مایکل رو:

به تاتنهام هم پیراهن نانی رو یادگاری میدم:

به اورتون پیراهن شینجی:

و برای لیورپول... بیخیال امتیاز و پیراهن بوتنر! فک کنم پیراهن رابین کفایت میکنه!:n02:

پ.ن: صرفا کری و کل کل دوستانه بود... جدی نگیرید:n06:
مخلصیم:n11:
یاعلی:11:

Ali*Reza
21-05-2013, 11:25
فرگوسن بهترین مربی لیگ برتر انگلیس شد

سرمربی منچستریونایتد برای چهارمین بار به عنوان بهترین مربی لیگ انگلیس انتخاب شد.
«سر الکس فرگوسن» پس از آنکه منچستریونایتد را به سیزدهمین قهرمانی در لیگ برتر انگلیس رساند، برای چهارمین بار به عنوان بهترین مربی فصل لیگ انتخاب شد.فرگوسن 71 ساله در سال‌های 1999، 2001 و 2008 این عنوان را از آن خود کرده بود. او اکنون با 4 جایزه‌ای که از «اتحادیه مربیان لیگ» دریافت کرده، در این زمینه رکورددار است.
مربی بعدی که 3 بار این عنوان را بدست آورده، دیوید مویس، جانشین او در اولدترافورد است. فرگوسن در مدت حضور خود در منچستریونایتد، تعداد قهرمانی‌های این تیم را به عدد 20 رساند.

منبع : خبرگزاری فارس

kkkaktoos
21-05-2013, 11:58
۶ بازیکنی که در هفته گذشته با یونایتد لینک شدند
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – در حالی که منچستر یونایتد آخرین بازی خود به همراه سرآلکس فرگوسن پشت سر گذاشته است, از هم اکنون برنامه ریزی هایی در دست اجرا است تا دیوید مویز تیم خوبی در فصل بعد داشته باشد.
بازیکنان زیادی با رفتن به منچستر لینک شده اند, برخی از آنها فوق ستاره و تعدادی بازیکنان آینده دار هستند. قصد داریم در این مقاله نگاهی به ۶ بازیکنی که در هفته گذشته با انتقال به شیاطین سرخ لینک شده اند بیاندازیم. بازیکنان زیادی در هفته گذشته با یونایتد لینک شده اند از قبیل ایلکای گوندوغان, ماروان فلاینی, خوا موتینهو, لیتون بینز, خوان کوینترو که در لیست ما قرار ندارند.
و اینک این ۶ بازیکن:

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سسک فابرگاس
روزنامه ایونینق استاندارد در اویل این هفته گزارش داد که سران منچستریونایتد با مقامات بارسلونا بر سر انتقال سسک فابرگاس برای جایگزینی پل اسکولز تماس گرفته است. فابرگاس اخیرا عنوان کرده بود که می خواهد برای فصلی دیگر در نیو کمپ بماند, در حالی که به نظر رسنال که او را در سال ۲۰۱۱ فروخت انتخاب نخست این بازیکن برای انتقال می باشد. این انتقال قدری جاه طلبانه به نظر می رسد, اما اگر آرسنال منصرف شد او می تواند گزینه خوبی برای میانه میدان یونایتد باشد.

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیاگو آلکانترا
بازیکنی که احتمال انتقال یافتن او بیشتر است تیاگو آلکانترا می باشد کسی که در هفته جاری برخی منابع رقم انتقال او را ۲۵ میلیون یورو ذکر کرده اند. این هافبک ۲۲ ساله بازیکن آینده داری محسوب می شود علی رغم اینکه در نیو کمپ نیمکت نشین شده است و بازیکنی است که یونایتد می تواند به خوبی در ترکیب خود استفاده کند بخصوص به جای اندرسون.

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرکو ووچنیچ
منابع خبری در ایتالیا در هفته اخیر اعلام کردند که میرکو ووچنیچ گزینه مورد علاقه منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات است و یونتوس نیز درهای خروج را برای فروش این مهاجم به شرط قیمت مناسب باز کرده است. ووچنیچ پنج بار بازیکن سال مونت نگرو شده است و در گذشته با لباس رم در مقابل یونایتد گلزنی کرده است. او اکنون ۲۹ سال دارد. او بازیکن زرنگی است که از هر موقعیتی که بدست می آورد گل می زند.

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوتر زلینسکی
گزارش ها خبر از این می دهند که یونایتد وضعیت این ستاره جوان ادینزه را تحت نظر دارد. پیوتر زلینسکی هافبک اهل لهستانی است که چندی است در سری آ می درخشد. او ۷ گل در ۱۲ بازی برای تیم جونان این باشگاه ایتالیایی به ثمر رسانده است و او در حالی که تنها ۱۸ سال سن دارد پاس گل هایی برای هم تیمی هایش در ترکیب تیم اصلی ساخته است. خبر بد برای منچستر این است که تیم همشری یعنی منچسترسیتی نیز درصدد خرید این بازیکن می باشد.

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمی رابیا
این پسر اعجوبه مصری امروز با یونایتد لینک شد, بازیکنی که ۱۹ سال سن دارد و در ترکیب ثابت تیم ملی جا دارد و با ال اهلی مصر جام قهرمانان آفریقا را تصاحب کرده است. مدافع مرکزی که می تواند در میانه میدان یا در پست دفاع راست بازی کند. چلسی نیز به این بازیکن علاقه مند است. او در تابستان پیش رو در جام جهانی زیر ۲۰ ساله ها بازی خواهد کرد.

.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راس بارکلی
خبرنگار روزنامه پیپیل, تام هاپکینسون ادعا کرده است که دیوید مویز علاقه مند است تا راس بارکلی را با خود به الدترافورد بیاورد. در بازی اورتون مقابل آرسنال در ماه گذشته این هافبک دقایقی به میدان رفت و صحبت از این مسئله درمیان است که او خرید خوبی است. در آن بازی بینز نیز بازی تاثیرگذاری در امارات به نمایش گذاشت. این خبرنگار همچنین مدعی شده است که بینز که در لیست بازیکنان لینک شده با یونایتد در هفته گذشته قرار داشت نیز هدف این باشگاه در فصل نقل و انتقالات می باشد.
شما کدام یک از این بازیکنان را دوست دارید در باشگاه منچستریونایتد ببینید؟

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازیکنی-که-در-هفته-گذشته-با-یونایتد-لی/)

mohammad.asghari
21-05-2013, 19:28
آخرین آدامس سرآلکس ...... :n02:

clau
22-05-2013, 00:21
این خوزه مورینیو چقد خوش شانسه دفعه قبل که اومد سرمربی چلسی شد دیوید بکهام که به قولی پاشنه آشیل تیم بود از منچستر یونایتد جدا شد بعدش هم که نیستلروی رفت رئال مادرید -امسال هم که دیگه احتمال بازگشتش تا حد زیادی قطعی شده سر آلکس فرگوسن از تیم خداحافظی کرده:n15:

Yi Yi
22-05-2013, 11:47
از بین هازارد، لوکاس مورا و زاها، زاها نصیب یونایتد شد.
این تابستان هم باید اکتفا کنیم به ته مونده ها و بی کیفیت ها. البته اگه آبرامویچ اجازه بده.

Ali*Reza
22-05-2013, 12:57

mohammad.asghari
22-05-2013, 13:16
به نام خدا

10 اتفاق و خاطره جالب از سرآلکس فرگوسن در باشگاه منچستریونایتد

===========================

1- اولین قهرمانی در لیگ برتر

سرآلکس فرگوسن در سال 1986 به جای ران اتکینسون (Ronald Franklin "Ron" Atkinson) ، از باشگاه آبردین اسکاتلند وارد باشگاه منچستریونایتد شد . او برای اولین قهرمانی خودش در لیگ برتر مدت تقریبا طولانی را صبر کرد و فصل 1992-1993 اولین قهرمانی خودش با منچستریونایتد را در لیگ برتر جشن گرفت .

این پیروزی برای باشگاه منچستریونایتد بسیار بزرگ قلمداد می شد ، آنها در آن فصل اریک کانتونا را نیز به خدمت گرفته بودند ، به همراه مارک هیوز ، ترکیب بسیار خوب و قوی تشکیل داده بودند . این تیم پایه فرگوسن برای فصل بعد نیز بود .

سرآلکس فرگوسن بیش از دو دهه در باشگاه یونایتد ماندگار شد و در طول این 26 سال ، هیچگاه اولین قهرمانی این مربی در باشگاه منچستریونایتد از یاد و خاطره ها نخواهد رفت . این قهرمانی در لیگ برتر ، شروع قهرمانی های فرگوسن در لیگ بود و این اتفاق 12 بار دیگر هم در زمان فرگوسن تکرار شد .

در آن سال منچستریونایتد با اختلاف 10 امتیازی از استون ویلا توانست قهرمان شود ، سالی که رایان گیگز 19 ساله توانست جایزه بهترین بازیکن جوان لیگ را به دست بیاورد . در آن سال ، پیتر اشمایکل ، پل اینس و Gary Pallister نیز به این تیم رویایی پیوستند .

2- سال های کانتونا

اریک کانتونا بسیار جنجالی ، قوی ، و دم دمی مزاج بود ، اما به نظر میرسید که اریک کانتونا اتفاقی بود که همه منتظر بودند هر چی سریعتر رخ بدهد ، حتی اگر اریک کانتونا زیر نظر مربی خشکی مثل فرگوسن باشد .

تا به الان ، اکثر کارشناسان ، خرید اریک کانتونا از لیدز یونایتد را مهمترین و بهترین خرید فرگوسن در طول این 26 سال می دانند . باید این موضوع را قبول کرد یکی از دلایل مهم موفقیت فرگوسن در دوران اولیه سرمربی گری فرگوسن در منچستریونایتد را اریک کانتونای فرانسوی دانست .

اما یکسال بعد فرگوسن دست به مدح و ستایش از بازیکن فرانسویش پرداخت و در مورد کانتونا گفت : " اگر یک بازیکن در بین تمام بازیکن های دنیا برای منچستر یونایتد ساخته شده باشد ، ان بازیکن کسی جز اریک کانتونا نیست " .

اریک کانتونا بسیار فخر فروش و با اعتماد به نفس بالا بود و این موضوع را می توانستید در تمام مصاحبه ها و صحبت های او متوجه شد ، یکی از صحبت های معروف اریک کانتونا این بود که : " من کانتونا هستم ، تو چقدر بزرگ هستی ؟ به اندازه ای بزرگ هستی که اندازه من باشی ؟ "

شما میتوانستید لحظات جالب و توانایی های زیادی از اریک کانتونا ببینید ، این چیزی نیست که بتوان آن را پنهان کرد ، دفاع اریک کانتونا از لباس منچستریونایتد ، ضربه چیپ فوق العاده وی به ساندرلند و خوشحالی و یقه معروفش و ضربه کاراته کانتونا به هوادار کریستال پالاس از جمله اتفاقات بسیار جالب کانتونا در یونایتد هست .

اریک کانتونا بازیکنی بود که در لبه بازی میکرد ولی توانایی های بسیاری داشت ، اریک کانتونا به فرگوسن و منچستریونایتد کمک کرد که در طول 5 سال 4 بار لیگ و دو بار جام حذفی انگلستان را فتح کنند . اریک کانتونا 181 بازی برای منچستریونایتد انجام داد و موفق شد 80 گل برای این تیم به ثمر برساند .

3- کسب سه گانه در سال 1999

یکی از اتفاقات مهم لیگ انگلیس ، ورود آرسن ونگر به باشگاه آرسنال بود و این مربی و تیمش رقیب اصلی منچستریونایتد شد و در فصل 1997-1998 توانست قهرمانی را از یونایتد بگیرد و قهرمانی در لیگ و جام حذفی در کارنامه خودش با آرسنال ثبت کند .

اما فرگوسن در سال های زیادی که در منچستریونایتد بود به خوبی نشان داد اهل چالش و مبارزه هست و از رقابت بسیار لذت میبرد ، او در آن فصل 1999 با پیروزی 2-1 برابر تاتنهام ، از توپچی های شهر لندن پیشی گرفت و قهرمان لیگ برتر شد . پیروزی که شب فینال گونه ای را به نفع فرگوسن تمام کرد .

در سال 1999 ، در رقابت های جام حذفی این تیم منچستریونایتد بود که در ورزشگاه ومبلی با نتیجه 2-0 از پس نیوکاسل گذشت و توانست قهرمانی جام حذفی را کسب کند . اما اتفاق مهم در نیمه نهایی این رقابت ها و در ورزشگاه ویلا پارک رخ داد ، جایی که منچستر یونایتد باید با آرسنال به مبارزه می پرداخت . همه در خاطر داریم که در اون بازی روی کین از منچستر یونایتد اخراج شد و این تیم 10 نفره شد . در دقایق آخر بازی نیز پیتر اشمایکل پنالتی بازیکن آرسنال را مهار کرد . اما بهترین و مهمترین صحنه بازی فرار رایان گیگز و دریبل های زیباش و گل بسیار زیبایش به دیوید سیمن بود .

اما مهمترین اتفاق برای فرگوسن لیگ قهرمانان بود ، جایی که باید دوباره برابر بایرن مونیخ آلمان ، اما این بار در نیوکمپ قرار میگرفت . بازی که یونایتد روی کین و اسکولز رو در اختیار نداشت . این مسئله باعث شده بود یونایتد به شکست بسیار نزدیک شود اما در آن شب دراماتیک ، سه دقیقه باور نکردنی رخ داد ، جایی که تدی شرینگهام کرنر دیوید بکهام رو به گل تبدیل کرد و گل ماریو باسلر را خنثی کرد . اما این پایان کار نبود و Ole Gunnar Solskjaer گل پیروزی یونایتد رو به ثمر رساند و یه لحظه تاریخی را به ثبت رساند .

فرگوسن در پایان این بازی فقط فریاد میزد : " من باور نمی کنم ، من باور نمی کنم ، فوتبال جهنمی خونین است "

ادامــــــــــــــه دارد .....
ترجمه اختصاصی

مهران
goal

پ.ن:گفتم تو یه تاپیک جداگانه باشه تا دوستان بتونن بخونن واستفاده کنن

mohammad.asghari
23-05-2013, 12:09
پایان فصل [2012-2013] لیگ برتر انگلیس
پایان عصر سر الکس فرگوسن !!

این فصل لیگ برتر انگلیس هم به پایان رسید.فصلی که منچستر یونایتد برای آخرین بار تحت هدایت سر الکس فرگوسن کبیر و تکرار نشدنی به قهرمانی رسید و از فصل دیگه پیرمرد پر شور رو در محوطه فنی زمین های فوتبال انگلیس نخواهیم دید.رابین فن پرسی خرید تازه وارد منچستر یونایتد هم بسیار در این فصل خوش درخشید و مؤثر بود.اون آقای گل این فصل شد و بالاخره تونست طعم قهرمانی در لیگ برتر انگلیس رو بچشه !
این فصل هم اتفاق های عجیبی به همراه داشت.منچستر سیتی در فینال جام حذفی انگلیس بازی رو 1-0 مقابل ویگان باخت ! باختی که اخراج مانچینی رو بعد از سه فصل و نیم در پی داشت.
ویگان یک هفته بعد از این که جام حذفی رو بالای سر برد ، با باخت 4-1 مقابل آرسنال ، به دسته پایین تر سقوط کرد.علاوه بر ویگان اتلتیک ، تیم های ردینگ و کوئینز پارک رنجرز هم سقوط کردند.
کوئینز پارک رنجرز با خرج نسبتا بالایی که این فصل کرد ، انتظار می رفت بهتر کار کنه ولی حتی با اخراج هیوز و آوردن ردنپ سرد و گرم چشیده هم نتونست از سقوط نجات پیدا کنه.
تیم های منچستر یونایتد و منچستر سیتی و چلسی در رتبه 1 تا سوم قرار گرفتند و مستقیما جواز حضور در رقابت های لیگ قهرمانان فصل بعد رو کسب کردند و آرسنال هم با چهارم شدن به پلی آف رفت.
تاتنهام با مربی جوان و لجباز خودش باز هم نتونست سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنه و دانیل لوی ، مدیر تاتنهام ، حالا شاید به این فکر افتاد که اخراج هری ردنپ اشتباه بوده چون حداقل اونا فصل پیش با بازیکنان به مراتب ضعیف تر ( از لحاظ فنی ) چهارم شده بودن و به علت قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان سهمیه رو از دست دادن.تاتنهام این فصل خرج نسبتا زیادی کرد و انتظار برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان ازش می رفت ولی به نظرم بوآس کارنامه قابل قبولی از هر نظر برای این فصل نداره ! با نگرفتن سهمیه لیگ قهرمانان کار برای نگه داشتن فوق ستاره ولزی این تیم یعنی گرت بیل هم بسیار سخت هست ، اون این فصل هم عالی بازی کرد و گل های زیادی رو به ثمر رسوند و با 21 گلی که به ثمر رسوند ، تونست در بسیاری از بازی ها ، پیروزی رو برای تیمش به ارمغان بیاره.
اورتون هم یه بار دیگه فوق العاده کار کرد و تونست در رده ی ششم فصل رو به پایان برسونه.دیوید مویس با باخت 2-1 مقابل چلسی ، اورتون رو به مقصد منچستر یونایتد ترک کرد.چالشی بزرگ و جذاب برای آقای ترانسفر های کم خرج با بازدهی بالا.مطمئنا جایگزینی سر الکس بسیار سخت ـه و فشار بالایی رو به همراه داره و باید دید مویس می تونه در منچستر یونایتد موفق باشه یا نه...
لیورپول هم باز نتونست انتظارات رو برآورده کنه و هفتم شد.براندن راجرز تیم جوونی رو ساخته که خیلی پر شور بازی می کنه ولی باید بدونه برای دووم در باشگاه بزرگی مث لیورپول باید جام بیاره و نتیجه بگیره ! چون هواداران لک لک ای آنفیلد بی صبرانه منتظر روز های اوج تیم خود هستند.حرکت عجیب مهاجم لیورپول هم جز نادرترین اتفاقات بود ! گاز گرفتن ایوانوویچ در بازی لیورپول و چلسی که محرومیت زیادی رو هم براش به همراه داشتو باید دید عاقبت سوارز در لیورپول چه خواهد شد.البته یکی از مثبت ترین نکات لیورپول در این فصل ، به خدمت گرفتن استوریچ جوان از چلسی بود که تونست در لیورپول خوش بدرخشه و خیلی زود جا بیفته.استوریچ برای تیم جدیدش 10 گل به ثمر رسوند و عملکرد خیلی خوبی رو داشت.
در میان تیم های میان جدولی هم ، وستهام با هدایت بیگ سام ( آلاردایس ) فصل موفقی رو پست سر گذاشت.اونا که تازه به لیگ برتر صعود کردن ، با مدیریت فنی و هم ترانسفر چند بازیکن خوب ، تونستند نتایج قابل قبولی رو بگیرند و با 46 امتیاز ، فصل رو در رتبه دهم به پایان برسونند.بازیکنانی چون محمد دیامه ، کوین نولان و بیگ اندی در این فصل خوب بود و به چشم می اومد.
تیم ساوثهمپتون هم عملکرد خوبی داشت و تونست باز هم در لیگ برتر باقی بمونه.اونا که پس از حند سال غیبت ، بار دیگر با هدایت نایجل ادکینز به لیگ برتر صعود کردن ، تونستن عملکرد خوبی داشته باشند و هر چند ادکینز اخراج شد ولی با اومدن مربی جدید ، نتایج نسبتا خوبی گرفتن و با 41 امتیاز در رده ی چهاردهم قرار گرفتن.عملکرد لوک شاو جوان ، استیون دیویس ، گاستون رامیرز و ریکی لمبرت در این فصل خوب بود و جز بازیکنان مؤثر بودند.
باید دید با شروع فصل نقل و انتقالات ، تیم ها چه بازیکن هایی رو به خدمت می گیرند و وضعیت سرمربیگری اونا چه خواهد شد...ولی چیزی که واضح است مطمئنا مثل همیشه ، فصل جذاب و خوبی رو در لیگ برتر انگلیس شاهد خواهیم بود.

Yi Yi
24-05-2013, 11:42
رکوردهای فرگوسن که مویس توان شکستنش رو داره:

باخت 6 -1 به سیتی. مطمئنا توانایی های مویس اونقدر بالا هست که بتونه شکست های بزرگتر از این هم کسب کنه.

حذف شدن از دو جام توسط چلسی. این فصل به حول قوه ی مویس، چلسی نفتی ما رو از سه جام حذف می کنه.

باختن در دو فینال اروپا. بعد از 800 سال ، وقتی مویس تونست به فینال راه پیدا کنه، شکستن رکورد باختن های فرگوسن براش آب خوردنه.

تمدید ناکامی در FA. نبوغ و مهارت مویس، ادامه می ده به سلطه یونایتد بر بازنده بودن در FA

Abdolreza2012
24-05-2013, 13:49
رکوردهای فرگوسن که مویس توان شکستنش رو داره:

باخت 6 -1 به سیتی. مطمئنا توانایی های مویس اونقدر بالا هست که بتونه شکست های بزرگتر از این هم کسب کنه.

حذف شدن از دو جام توسط چلسی. این فصل به حول قوه ی مویس، چلسی نفتی ما رو از سه جام حذف می کنه.

باختن در دو فینال اروپا. بعد از 800 سال ، وقتی مویس تونست به فینال راه پیدا کنه، شکستن رکورد باختن های فرگوسن براش آب خوردنه.

تمدید ناکامی در FA. نبوغ و مهارت مویس، ادامه می ده به سلطه یونایتد بر بازنده بودن در FA

انگار کلا به مویس امیدی ندارین؟
خب امکان داره تو اولین فصلش به خوبی همیشه نباشه ولی به نظرم بتونه جانشین خوبی باشه

pcforlife
24-05-2013, 15:02
ریو یه ساله تمدید کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF?ICID=HP)... خبر خیلی خوبی بود،.. صحبت های ریو تو پیجش راجع به تمدید :n12::

I'm delighted to announce that i've signed a 1 year contract extension with Manchester United.

Who wouldn’t want to play in this fantastic team in front of 75,000 fans each week, it has been an incredible journey and I am glad it will continue. I can now fully concentrate on my club career, which has worked well for me over the past few years.

This is a great team to be part of and we are now moving into a new era with the club which is very exciting. I have met with David I am really looking forward to working with him and winning many more trophies with this great club.

+
رونی یه ده روزی هست صاحب فرزند دختر شده، تبریک به وین.:n12:

.
نایک که تولید کننده جدید پیراهن تیم ملی انگلیس بعد از Umbro شده، یه کلیپ کوتاه تبلیغاتی برای رونمایی پیراهنش با حضور وین رونی تهیه کرده که البته خیلی کوتاه و بی حاله!:n02: البته به نظرم پیراهن جدید، پیراهن قشنگیه.
کلیپ مذکور:

hojjatinho
24-05-2013, 19:46
حسین جان حالا مادر بچه ها کجاست که رونی با مامان بزرگشون عکس گرفته ؟!:دی .

به هر حال اگر رونی دوست داشت که اقا پسر و دختر کوچولوش در سیستم فوق پیشرفته مدارس المان تحصیل کنن ، بنده با روی باز ازشون استقبال می کنم :دی

shakerifar
24-05-2013, 19:58
مایک فلان و اریک استیل دستیار فرگوسن و مربی دروازه بان ها به طور رسمی از باشگاه جدا می شن
فلان که جانشین کیروش به عنوان دستیار فرگوسن بود و استیل هم کسی بود که دخیا به اینجا رسونده حتی اسپانیایی یاد گرفته بود تا بتونه بهتر باهاش ارتباط برقرار کنه
مویس قراره جایگزین هاشون رو انتخاب کنه
-----------------------------------------
در مورد نقل و انتقالات اگر چه خیلی زوده تنها کسی که لینک شده تا الان تیاگو آلکانترا هستش که یه بند تو قراردادش داره که اگه تو بارسا بهش به اندازه
از پیش تعین شده بازی نرسه می تونه با مبلغ 18-22 میلیون یورو باشگاه رو ترک کنه باید ببینیم چی می شه

rz21
24-05-2013, 21:18
امیدوارم اسوطوره ها انتقام جو باشند....
2 جون بازی هست..

United vs Real Madrid
Legends Match
Old Trafford
Sun 2 June, 14:30 BST

*M!L4D*
24-05-2013, 21:44

این یه مورد ــو به نظرم بیخیال شو چون رکورد مویس جلو سیتی و مانچینی(خدابیامرز) خیلی خوبه :دی