مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2
راستش منم داشتم 10 دقیقه ی آخر رو تقریبا ایستاده نگاه میکردم :دی
بازم یه بازگشت فوق العاده داشتیم و هربار عقب افتادیم دوباره به بازی برگشتیم ؛ و از همه جالب تر هم گل دیر هنگاممون بود که خیلی از تیمها خاطره ی بد دارن در مقابل یونایتد ازش :n09:
ضمن اینکه یک گل زودهنگام هم دریافت کردیم اما تیم به خوبی تونست خودش رو در وضعیت روحی مناسبی حفظ کنه و بازی رو به دست بگیره .
اول فصل خیلی ها من جمله خود من علامت سوال گذاشتیم روی خرید فان پرسی در صورتیکه در خط هافبک به نظر کمبود داشتیم و شخصا خیلی متعجب بودم از این خرید ، ولی پیرمرد نشون داد که چی تو سرش میگذره و تمامی شبهات رو برطرف کرد و حالا به جرات میشه گفت فان پرسی شاید یکی از سه خرید برتر چند سال گذشته ی یونایتد بود .
البته نیوکاسل هم واقعا خیلی خوب بازی کرد و حتی میشد ما بازنده ی این بازی هم باشیم ...
ایراداتی در دفاع و دروازه داریم که باید به مرور زمان برطرف بشه ؛ داشتن یک دروازه بان خوب میتونه برخی اشتباهات دفاعی تیم رو هم کاور کنه حتی .
در آخر اینکه این پیرمرد تموم شدنی نیست هرگز ؛ هرچقدر هم اسمهایی مثل مورینیو و گواردیولا وسوسه کننده باشه بازم سرالکس یه چیز دیگست ...
MCSE MAN
26-12-2012, 20:54
یه چند هفته ای هست که از منچستر بازی ندیده بودم. کلا این فصل خیلی کم تونستم بازیاشو دنبال کنم
عجب بازی هیجانی ای بود!! کفمون برید
نیمه اول تیم اصلا خوب نبود،نه تو دفاع و نه تو حمله ولی نیمه دوم خیلی بهتر شدن مخصوصا تو حمله
از نظر هجومی که تیم عالیه. چقدر موقعیت ایجاد کردن و فاز تدافعی تیم داغونه!!
کریک که زیاد دونده و جنگنده نیست. اسکولز هم که با این سنش نمیتونه ار عهده این کار بر بیاد
منچستر هم یه دفاع وسط خوب میخواد و هم یه هافبک تدافعی جنگنده و تخریبی. اینجوری تیمش تقریبا تکمیل میشه
کریک چند تا پاس عالی انداخت و در آخر هم که با اون پاسش ترکوند
چیچاریتو با اینکه موقعیت زیاد خراب کرد ولی خیلی تلاش کرد و وقتی تعویض شد دیگه داشت از حال میرفت:n02:
دوستان تو نقل و انتقالات زمستانی منچستر دنبال بازیکنی هست؟؟
Alireza.M67
26-12-2012, 20:56
وااااااای عجب بازی ای بود ، ضربان قلبم رفته بود روی 180 :دی
این فن پرسی بهترین خرید این چند سال اخیر منچستر یونایتد بوده، اگه نبود نصف این بازی هایی که با 3 امتیاز ازش اومدیم بیرون رو نمی بردیم ...
چند تا نکته
هفتاد دقیقه طول کشید و یونایتد 3 تا گل خورد و فرگوسن تازه متوجه شد که اسکولز به درد این بازی نمی خوره.
90 دقیقه طول کشید تا چیکاریتو بعد از خراب کردن هزار موقعیت گل، بالاخره توپ رو وارد دروازه کنه.
یونایتد در مرکز زمین، Depth کافی رو نداره.
اسکولز و فلچر و اندرسون ، جانشین های شایسته ای برای Cleverly و Carrieck نیستند.
با این وجود...
... عجب بازی ای بود!
خیلی کیف داد!
اول از همه تبریک میگم.:n19:
ولی خداییش حق هر دو تیم برد بود!بازی قشنگی هم بود.دقایق اخر بازی داشتم دعا میکردم :دی که یاد حرف فرگی افتادم:
من هیچ وقت دعا نمیکنم چون که تیم حریف هم داره برای خودش دعا میکنه!
همون موقع بود که گل زدیم!
دوستان تو نقل و انتقالات زمستانی منچستر دنبال بازیکنی هست؟؟
خیر:n03:
اسکولز و فلچر و اندرسون ، جانشین های شایسته ای برای Cleverly و Carrieck نیستند.
هر چی فکر میکنم معنی این جمله رو نمیفهمم.مخصوصا بازیکن اولی :دی
pcforlife
26-12-2012, 21:25
دوستان تبریک... خیلی دوست داشتم نیوکاسل رو ببریم... نه برای اینکه بازی به دلیل 4 امتیاز شدن اختلاف اهمیت بالایی در رقابت بالای جدول بود... بله بابت انیکه نیوکاسل فصل پیش بدجور تیم رو اذیت کرد... تو بازی رفت که با ناداوری و خوش شانسی اونا، تو OT مساوی کردیم، بازی برگشت رو هم بد باختیم و نهایتا اونا با باختشون به سیتی، کمک کردن به قهرمانس سیتی در فصل پیش... خلاصه انتقام شیرینی بود... یه ربع آخر بازی رو دیدم، چقدر حمله کردیم خداییش... البته شانس آوردیم توپ اونا خورد به دیرک + یه هند مسلم هم واسه ما نگرفتن.. در کل سوای داغون بودن دفاع که یه حرف تکراری شده، نتیجه خوبی بود./
باخت سیتی با انتقام آدام جانسن از سیتی هم جالب بود...
درباره خط دفاع هم به نظرم اعتماد به نفسشون رو از شروع فصل بابت مصدومیت ها و جانشین شدن هافبک ها از دست دادن.امیدوارم قبل بازی با لیورپول و مهمتر از اون بازی با رئال حل بشه.
هر چی فکر میکنم معنی این جمله رو نمیفهمم.مخصوصا بازیکن اولی
جانشین = بازیکن تعویضی یا بازیکنی که برای Rotation به جای بازیکن اصلی ( انتخاب اول ) به بازی گرفته می شه.
رونی هم اضافه شد به لیست مصدومین.
باشگاه رو تبدیل کنید به بیمارستان، خیال همه رو راحت کنین.
Ali*Reza
27-12-2012, 00:12
میشه بگین کیا الان در تیم مصدوم هستند؟
جانشین = بازیکن تعویضی یا بازیکنی که برای Rotation به جای بازیکن اصلی ( انتخاب اول ) به بازی گرفته می شه.
رونی هم اضافه شد به لیست مصدومین.
باشگاه رو تبدیل کنید به بیمارستان، خیال همه رو راحت کنین.
آها.من فکر کردم جانشین دائمی رو میگید..
خوب درسته اسکولز اصلا خوب بازی نکرد و کلورلی خیلی خوب و دونده ظاهر شد.
میشه بگین کیا الان در تیم مصدوم هستند؟
رونی.رافائل.کاگاوا(که برمیگرده سریع)اندرسون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگی بعد از گل چیکا طوری خوشحالی می کرد که انگار یونایتد قهرمان لیگ شده.
شاید بوی قهرمانی به مشام فرگی با تجربه رسیده.
دو ویدیوی زیبا از رقابت بازیکنان در استانه کرسمس:
kkkaktoos
27-12-2012, 22:15
دو ویدیوی زیبا از رقابت بازیکنان در استانه کرسمس:
پسوندش چرا این طوریه؟
با چه نرم افزاری باز میشه؟
پسوندش چرا این طوریه؟
با چه نرم افزاری باز میشه؟
شما K-Lite Codecs رو نصب کن با Win Media Classic باز میشه ... !
گل باران
◊ تیم هایی که این فصل در لیگ برتر، بیشترین گل رو تولید کردند: ( گل زده + گل خورده )
منچستر یونایتد / 76 گل
فولام / 63
تاتنهام / 59
◊ و تیم هایی که کمترین گل رو تولید کردند:
استوک سیتی / 32
ساندرلند / 44
وست هام / 44
◊ آمار رقبا:
چلسی / 54
سیتی / 50
آرسنال / 50
◊ آمار صدرنشینان سایر لیگ ها:
پی اس وی / 78
بارسلونا / 76
بایرن مونیخ / 51
یوونتوس / 50
flatrish
29-12-2012, 20:51
عجب گلی زد ون پرسی:sq_8: حقش بود یه گل این مدلی بزنه، سه چهار بار این فصل از پشت محوطه تو عرض حرکت میکرد ولی شوتهاش با بدشانسی به تیر میخورد.کلا دمش گرم!!
خود بازی اونقدرا جالب نبود به خصوص بعد از دیدن یه بازی مثل سه روز پیش با نیوکاسل
تبریک به خاطر نتیجه و همینطور کلین شیت.
pcforlife
29-12-2012, 22:30
برد رو تبریک میگم، :n12: چون بازی رو ندیدم، نظری نمیتونم بدم... فقط حضور کاگاوا در این بازی باعث خوشحالی بود، جای امیدواری هست که شرایطمون برای بازی های آینده در پست وینگر و هافبک نفوذی بهتر بشه.
+
گویا رابین بعد گل پیراهنش رو نشون داده که کلی تو شبکه های اجتماعی راجع بهش صحبت شده که tchuna کیه... بعد کلی گمانه زنی گفتن اسم دختری در هند بوده که چند روز پیش در هند بهش به طرز فجیعی بهش تجاوز شده و مرده. بعد معلوم شده اسم اون بنده خدا چیز دیگه ای بوده و tchuna اسم دوست رابین در هلند بوده که چند روز پیش فوت شده!
در کل چه معما های طرح میشه در زمین چمن و حل میشه تو شبکه های اجتماعی!!:n02:
MoJtaBa.R
30-12-2012, 00:13
تبریک - برد خوبی بود . در صورتیکه سیتی هم با یک گل و 4-3 برد بازی رو باید میبردیم که بردیم . آرسنال هم گلباران کرد نیوکاسل رو !! 7 گل دور از ذهن بود
Pessimist
30-12-2012, 13:08
این تچونا ظاهرا همون آرایشگری بوده که فان پرسی تو هلند همیشه پیش اون میرفته ....
منم اولش یه خرده شک کردم گفتم بابا اصلا فان پرسی شاید خبر تجاوز به اون دختر رو هم نشنیده باشه اما خب مطلب سایت گل رو که خوندم کاملا فهمیدم قضیه چیه.:n01:
سایت گل
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های هلندی، روبین فان پرسی، گلزن و ستاره باشگاه منچستریونایتد، گلی که در بازی با وست بروم به ثمر رساند را به «تچونا» یکی از دوستانش که روز شنبه در روتردام هلند در گذشته بود هدیه کرد.
تچونا، که در روتردام هلند زندگی می کرد و روز شنبه از دنیا رفت، یک آرایشگر معروف در هلند بود که فان پرسی همیشه برای اصلاح موهایش به سراغ او می رفت
پیش از این پیش بینی می شد که او این گل را به دختر جوانی که در هند مورد آزار جنسی قرار گرفته و در بیمارستانی درسنگاپور درگذشته بود هدیه کرده ولی نام آن دختر هندی دامینی بوده و حالا رسانه های هلندی مخاطب اصلی پیغام فان پرسی، بعد از گلزنی اش در بازی با وست بروم را اعلام کرده اند.
بالاخره فهمیدم چرا یونایتد اینقدر گل می خوره.
Evra و Evans بیشتر از هر مدافع دیگه ای در این فصل گل زدند!
Ali*Reza
31-12-2012, 22:13
امروز هفتاد و یکمین سالروز تولد «سر الکس فرگوسن» مربی اسطورهای منچستریونایتد است.سر الکس فرگوسن بیست و ششمین سال حضور خود در اولدترافورد را پشت سر میگذارد.
حضور او روی نیمکت داغ منچستریونایتد در این سن چیزی نیست که به این سادگیها بتوان از کنار آن عبور کرد.
یافتن جانشینی برای او سالها است که ذهن سران باشگاه را به خود مشغول کرده و نامهایی نیز در این ارتباط به گوش رسیدهاند ولی تاکنون از هیچ مربی به عنوان جانشین قطعی او نام برده نشده است.هواداران منچستریونایتد امروز هدیهای فراتر از کریسمس میگیرند. تولد پیرمرد اسکاتلندی. همه آنها بدون شک در روز تولد او بهترینها را آرزو خواهند کرد. پیرمرد 71 ساله شده است.
فرگوسن نمیتواند برای همیشه در منچستریونایتد بماند. البته تولد او در آخرین روز سال بازهم نشانهای از یک سال خوب برای یونایتدها است.
او در دیدار تیمش برابر نیوکاسل که به پیروزی 4 بر 3 یونایتد انجامید، در اعتراض به گل دوم نیوکاسل که در موقعیتی مشکوک به آفساید به ثمر رسید، همانند روزهای جوانی مانند یک مربی خام و عصبی به داورهای بازی تاخت. هر کس رفتار او را ببیند تصور میکند با یک مربی جوان و آتشین مزاج طرف است تا یک مربی کهنهکار و پر افتخار.
پس از آنکه منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008 چلسی را در ضربههای پنالتی شکست داد و بار دیگر بر بام اروپا ایستاد، فرگوسن در گفتوگویی اعلام کرد طی 3 سال آینده از مربی گری کناره گیری خواهد کرد. این بدان معنا است که پیرمرد باید در سال 2011 با دنیای مربی گری خداحافظی میکرد ولی با حضور منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 که یونایتد 2 بر صفر به بارسلونا باخت، فرگوسن نظرش را تغییر داد و اعلام کرد تا زمانی که یک بار دیگر در اروپا قهرمان نشده و رکورد 18 قهرمانی لیورپول در لیگ انگلیس را نشکسته، بازهم به کار ادامه خواهد داد.
منبع : خبرگزاری فارس
تولدت مبارک!
Ali*Reza
01-01-2013, 18:03
شاید اسنایدر به منچستریونایتد برود
به نقل از اسکای نیوز، وسلی اسنایدر مدتها به دلیل آسیب دیدگی از ترکیب تیمش دور بود. او پس از بهبود بازهم برای تیمش به میدان نرفت.آندرا استراماچونی، سرمربی اینترمیلان غیبت او در ترکیب را دلایل تاکتیکی عنوان کرد ولی بعدها مشخص شد مشکل او، دستمزد بالایش است. سران نرآتزوری از او خواستهاند تا دستمزدش را کاهش دهد تا بار دیگر بتواند برای این تیم به میدان برود. اسنایدر از این موضوع دلخور شده و قصد دارد اینتر را ترک کند.
اسنایدر در این مورد گفت: پیش از این نیز گفتم که اگر در ژانویه اینترمیلان را ترک کنم به سود همه خواهد بود.
اسنایدر یک سال و نیم پیش گزینه نخست الکس فرگوسن برای جانشینی پل اسکولز بود. مبلغ درخواستی اینتر در آن زمان 40 میلیون پوند و دستمزد سالیانه اسنایدر نیز 10 میلیون پوند اعلام شد. چیزی که موجب شد یونایتد از این انتقال صرف نظر کند.
اکنون اسنایدر در اینترمیلان سالانه 6 میلیون یورو دستمزد میگیرد و حاضر شده آن را 1.6 میلیون کاهش دهد. این شاید آخرین شانس منچستریونایتد برای جذب یکی از بهترین هافبکهای دنیا باشد.
kkkaktoos
01-01-2013, 21:47
سال جدید رو هم با قدرت اغاز کردیم.
دو گل از دو مهاجم خوبمون.
میگن سالی که نکوست .....
برای تمام تیم ارزوی موفقیت می کنم.
سال نو میلادی رو هم به همه تبریک میگم.
منچستر يک تيم محبوب و بين المللي است
سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد تاکيد کرد اين باشگاه يک تيم محبوب و بين المللي است.
به نقل از ساکرنت، در ديدارهاي اين فصل منچستريونايتد تاکنون 105 گل در همه رقابتها به ثمر رسانده که 78 گل آن در 20 ديدار ليگ برتر رقم خورده است.
به گزارش فارس،الکس فرگوسن معتقد است پر گل بودن ديدارهاي تيمش در اين فصل موجب شده تا هواداران بيش از سالهاي گذشته از ديدارهاي اين تيم لذت ببرند.
فرگوسن در اين مورد گفت: در همه ديدارهايمان گل داشتهايم. معتقدم هواداران از اين موضوع لذت زيادي ميبرند. بدون شک هر زماني که تيم ما بازي داشته باشد، هواداراني از سراسر دنيا، از قاره آمريکا و استراليا تلويزيونهاي خود را روشن ميکنند تا يک نتيجه 4 بر 3 ديگر را شاهد باشند. يونايتد اکنون يک تيم محبوب و بين المللي است. گلهاي زيادي وارد دروازه حريف کردهايم ولي همه آنها را از دست داديم. هميشه خودمان را زير فشار قرار ميدهيم. همه بازيکنان دوست دارند در تمامي ديدارها پيروز شوند. تاريخ باشگاه نيز اين را ميگويد. اتفاقهاي فصل پيش را بايد از خاطر ببريم.
فرگوسن افزود: بايد به تيمهاي حريف گل بزنيم تا هواداران آنها را وادار به واکنش کنيم. در اين کار فوق العاده عمل ميکنيم. در ايجاد موقعيت و گلزني برابر حريفانمان عالي بودهايم. همواره با 7 يا 8 بازيکن به سوي دروازه حريف حمله ميکنيم که موجب ارائه نمايشي زيبا و تماشاگر پسند ميشود.
منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن:راستی دوستان فان پرسی با این 2گلی که دیشب زد چند تا گل تو لیگ برتر زده گزارشگر شبکه ورزش میگفت تو تعداد پاس گل هم در صدر هستش :n01:
فرگوسن: يک فوتباليست کامل يعني فانپرسي
سرمربي منچستريونايتد بار ديگر به تمجيد از مهاجم هلندي تيمش پرداخت و او را يک فوتباليست کامل خواند.
به نقل از ساکرنت، منچستريونايتد در ديدار هفته بيست و يکم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 4 بر صفر در زمين ويگان به پيروزي رسيد.
گلهاي اين ديدار را خاوير هرناندز 36 و 64 و رابين فان پرسي 43 و 88 وارد دروازه حريف کردند تا تيمشان با 52 امتياز همچنان صدر جدول را در اختيار داشته باشد.
الکس فرگوسن در مورد اين ديدار گفت: رابين يک فوتباليست کامل است. توانايي او در زدن گل فوق العاده است. تلاش او براي زدن گل نخست خود خيلي عالي بود. کنترل، چرخش و تعادل او مثال زدني بود. ميدانيم که بازيکن بزرگي را به خدمت گرفتهايم. اين را ميدانستيم. به همين دليل براي جذب او اقدام کرديم.
فرگوسن افزود: فان پرسي در اوج دوران بلوغ فوتبالي خود قرار دارد. او داراي تجربيات بين المللي نيز هست. 7 سال براي آرسنال به ميدان رفته و اکنون نيز در اوج قرار دارد.
ورزش 3
shakerifar
02-01-2013, 22:31
آنجلو هنریکز مهاجم 18 ساله و شیلیایی یونایتد به طور قرضی تا آخر فصل به ویگان منتقل شد
بنده خدا یه بازی هم نکرد ولی مهاجم اینده داریه
Joshua King به طور دائم به بلکبرن رفت خیلی بده این طوری بازیکنای جوانمونو از دست می دیم
van Velzen وینگر 18 ساله هلندی یونایتد هم که به طور قرضی در Royal Antwerp بازی می کرد به نظر میاد به یونایتد بر می گرده
smallfrank
03-01-2013, 09:21
میگن قیمت اشنایدر 10 میلیون پوند اعلام شده
لیورپول هم یه پیشنهاد 8.5 میلیونی داده...
اشنايدر كه ديگه تموم شدست و به درد يه تيم مثل يوانايتد اصلا نميخوره مگر اينكه يه مبلغي بگن كه با مفت هيچ فرقي نكنه.....
در ضمن فكر نكنم فرگوسن هيچ فكري براي اشنايدر داشته باشه.....
eman619rv
03-01-2013, 17:54
سلام به همه منچستری ها من بعد چند روز غیبت باز اومدم :دی:n16:
برد های زیبای من یو رو هم تبریک میگم :n12:
فن پرسی عالی داره کار میکنه ... از 8 بازی اخیر من یو توی لیگ در 7 بازی گلزنی کرده ! تو این 21 هفته فقط در 4 بازی موفق به زدن گل یا دادن پاس گل نشده که تازه اونم 2 بازیش اصلا منچستر گلی نزده! یعنی در واقع میتونیم بگیم وقتی من یو گل میزنه پای RVP در میان است!!واقعا کسی میتونه به همچین خریدی هنوز هم شک کنه؟!!:n12:
اشنایدر هم اگه فرگی الان تاییدش کنه لابد بهش احتیاجه و به درد تیم حتما خواهد خورد .. چند روز پیش هم که مراسم معارفه لوکاس مورا بود واقعا حسرت خوردم... میتونست خرید خوبی باشه ولی همون اول فصل تو رقابت خرید این بازیکن پی اس جی ناک اوتمون کرد!
الان من خیلی علاقه دارم فرگی یکی از استعداد های جدید آلمان رو به خدمت بگیره ، همه جهان جدیدا دارند زوم میکنن روی نسل جدید استعداد های آلمان ...
تو بعضی از فروم ها ( شایدم همینجا ) خیلی ها تنها دلیل موفقیت های یونایتد تا اینجای فصل رو اومدن رابین میدونن ... فقط خواستم بگم اینا همونایی هستند که بعد از رفتن بکهام یا رونالدو یا ... گفتن یونایتد دیگه نمی تونه گذشته رو تکرار کنه :n27:
shakerifar
03-01-2013, 21:08
تو بعضی از فروم ها ( شایدم همینجا ) خیلی ها تنها دلیل موفقیت های یونایتد تا اینجای فصل رو اومدن رابین میدونن ... فقط خواستم بگم اینا همونایی هستند که بعد از رفتن بکهام یا رونالدو یا ... گفتن یونایتد دیگه نمی تونه گذشته رو تکرار کنه :n27:
خیلی ها هرچقدرم تلاش کنن نمی تونن درک کنن که یونایتد به یه بازیکن متکی نیست
هرناندز یه جمله گفته به طور عجیبی در این موقعیت جواب می ده
"اینجا هیچ قهرمان و سوپراستاری وجود نداره اینجا همه چیز در مورد تیمه"
نمونش همین بازی با ویگان گل چهارمی که رابین زد روی پاس ولبک بود بازیکنی که این فصل با این خط حمله کم بهش بازی رسیده
حالا به نظر شما بهترین روش برای نشون دادن خودش چیه؟؟معلومه دیگه این که گل بزنه ...توی محوطه جریمه صاحب توپ می شه موقعیت خوبی هم داره ولی توپو پاس می ده..
این خودش ذهنیت تیم رو نشون می ده که همه به فکر موفقیت تیمن نه موفقیت شخصی
kasra_khan2003
04-01-2013, 08:45
سلام،
نمیدونم چندتا پست حذف/ویرایش شد. چه در تاپیک منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، و چه در تاپیک چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). تر و خشک هم با هم سوخت!
بحث درباره تیم حریف فقط در تاپیک مخصوص همان لیـــگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تا دو طرف بتونن شرکت کنن (با حفظ ادب و احترام)، مخصوصاً بحثی که امکان بوجود آوردن تنش داره.
با تشکر فراوان.
pcforlife
04-01-2013, 19:04
فوتبال یه ورزش گروهیه و خنده دارترین حرف اینه که بگین یه تیم باشگاهی در سطح epl به یه بازیکن وابستس! بدون اون هیچه و این حرفا! این حرف مثل این می مونه که ما بگیم تکنیک و مهارت فردی بازیکن، مهمتر از تاکتیک و استراتژی تیمی هستش!!:n09:
به نظرم یه بازیکن صرفا میتونه در پست خودش در تیم، ایجاد وابستگی کنه، همین... فرضا اگه تو رئال کریس مصدوم بشه، رئال ممکنه در پست وینگر و هافبک هجومی دچار مشکل بشه!
وظیفه یه مهاجم در تیم گلزنیه، رابین هم وظیفش رو تا اینجا به خوبی انجام داده... اگر رابین نبود رونی این کار رو میکرد، درست مثل فصل قبل... اگه رونی آماده نبود بربا این کار رو میکرد درست مثل دو فصل قبل و...
اتفاقا به نظر من یونایتد فرگی هر موقع احساس کرده وابستگی به یه بازیکنش فراتر از یه پست میره، به سرعت بازیکن مذکور رو ترانسفر کرده یا با خرید یه رقیب برای اون بازیکن، شرایط مطلوب تیمی رو حفظ کرده...
+
در کل میلاد جان:n11:، به سبک خودت میگم: کسانی که میگفتن ضعیفترین خرید ساف، rvp هست و بعد دو بازی نمیتونه کنار وین بازی کنه و رابه را مصدوم میشه و...، تبعا عجیب نیست که این حرفا رو میزنن...!
.
btw
تبریک بابت برد های اخیر... :n12: خیلی دوست دارم fa کاپ رو بعد از سالها ببریم (خسته شدم از بس اینو هر سال گفتم!:n02:)... امیدوارم از پس بازی خارج از خانه جلو وستهام بر بیایم و با زمانی که بین بازی جام حذفی و لیورپول هست، آماده بشیم برای دابل کردن لیورپول که انصافا این هفته ها خیلی آمادن.
mjt10063
05-01-2013, 13:45
به امید قهرمانی شیاطین سرخ در fa
پیش بازی وستهم - منچستر یونایتد : انتظار 9 ساله فرگوسن برای قهرمانی در اف ای کاپیونایتدی ها پس از باخت 9 سال پیش در میل وال،هرگز موفق به کسب عنوان قهرمانی در این رقابت ها نشده اند وحالا برای پایان دادن به این طلسم, شنبه در آپتون پارک به مصاف وستهم می روند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب احتمالی
وستهم یونایتد
Jaaskelainen
Demel, Collins, Reid, O'BrienNoble, Taylor Vaz Te, Nolan, Jarvis
Cole
منچستریونایتد
De Gea
Rafael, Smalling, Vidic, Buttner
Scholes, Cleverley
Welbeck, Kagawa, Young
Chicharito
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-اندی کارول همچنان مصدوم و دست کم تا پایان ژانویه نمی تواند تیمش را همراهی کند بنابراین به احتمال فراوان کارلتون کول همچنان در نوک خط حمله وستهم به کار خود ادامه خواهد داد.
با توجه به غیبت محمد دیامه هافبک 25 ساله سنگالی ممکن است از متیو تیلور در خط میانی وستهم استفاده شود هر چند که جک کالیسون و کوین نولان پس از سپری کردن محرومیت خود به ترکیب بازگشته اند.
در سوی دیگر سرالکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ به بازیکنانی چون مایکل کریک و پاتریس اورا استراحت خواهد داد و روبین فن پرسی نیز ظاهرا به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در بازی شنبه شب از دور سوم مرحله اف ای کاپ همراهی کند .بنابراین سرمربی 71 ساله منچستر یونایتد به جز دنی ولبک و چیچاریتو گزینه های دیگری نیز برای استفاده در خط حمله خود ندارد.
تام کلورلی و شینجی کاگاوا از ابتدا در خط میانی به میدان خواهند رفت؛ در حالی که نمانیا ویدیچ و کریس اسمالینگ ظاهرا می توانند پس از سپری کردن مصدومیتشان بار دیگر به ترکیب تیم بازگردند اما برای بازگشت نانی و اندرسون به میادین این بازی بسیار زود می باشد.
آخرین باری که این دو تیم در اف ای کاپ به مصاف هم رفتند به ژانویه سال 2003 بازمی گردد زمانی که شیاطین سرخ موفق به کسب یک پیروزی پر گل 6-0 شدند.مایکل کریک آن زمان در تیم وستهم حضور داشت.
چکش ها سابقه کسب سه عنوان قهرمانی در این رقابت ها را دارند و آخرین قهرمانی آن ها در اف ای کاپ به فینال سال 1980 برابر آرسنال بازمی گردد,جایی که یک گل از تریور بروکینگ (تصویر سمت راست ) کافی بود تا وستهام به پیروزی و قهرمانی برسد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا از سه قهرمانی وستهم در اف ای کاپ که همان جام حذفی انگلیس بوده مربوط به زمانی می شود که این تیم تحت هدایت جان لیال (1975 و 1980 ) بود.نخستین قهرمانی چکش ها در این رقابت ها در سال 1964 تحت هدایت رون گرین وود سرمربی انگلیسی این تیم بدست آمد.
آلن پاردو سرمربی سابق وستهم پس از آنکه این تیم را از رقابت های دسته دو انگلیس یا همان چمپیون شیپ به لیگ برتر جزیره رساند, موفق شد وستهم را در سال 2006 به فینال اف ای کاپ برساند اما آنها برابر لیورپول در فینال شکستی تلخ را تجربه کردند و در ادامه فصل پاردو نیز از سمت خود برکنار شد
منچستر یونایتد سابقه 11 قهرمانی در اف ای کاپ را دارد اما از سال 2004 به بعد زمانی که آنها موفق به کسب پیروزی 3-0 برابر میل وال در ورزشگاه میلینیوم شدند دیگر هرگز در این رقابت ها به قهرمانی نرسیده اند
اولین قهرمانی سر الکس فرگوسن در اولدترافورد در فینال سال 1990 اف ای کاپ کسب شد ,زمانی که کریستال پالاس پس از تکرار مجدد بازی به دلیل تساوی در نهایت برابر شیاطین سرخ تن به شکست داد.
[*=right]منچستر یونایتد در فینال سال 1990 برابر کریستال پالاس ابتدا به نتیجه ای بهتر از تساوی 3-3 دست نیافت که اغلب در همان سال مدام در رسانه ها گفته می شد با توجه به احتمال عدم قهرمانی در این رقابت ها ممکن است سر الکس فرگوسن اخراج شود اما این سرمربی اسکاتلندی گفته بود که جایگاه او در باشگاه امن است و در نهایت در تکرار آن فینال شیاطین سرخ با نتیجه 1-0 موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند که نخستین قهرمانی سرالکس فرگوسن نیز محسوب می شود.
[*=right]منچستر یونایتد روز شنبه در آپتون پارک به دنبال بهبود آمار بازی های رو در رو برابر وستهم در این رقابت ها خواهد بود.در حال حاضر وستهم با کسب چهار پیروزی نسبت به منچستر یونایتد با سه پیروزی از این حیث برتری دارد و یک دیدار این دو تیم در اف ای کاپ نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده.
[SIZE=3]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mjt10063
05-01-2013, 13:56
دوستان یه کلیپ هم از ون پرسی گذاشتم توی ماه قبل چه شاه کاری که نکرده
واقعا باید ببینید
:n12::n12:
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ali*Reza
05-01-2013, 18:13
فرگوسن: صحبتی از مسایل مالی نخواهد شد/ ریو ۳ سال دیگر بازی میکند
به نقل از ساکرنت، ریو فردیناند 34 ساله تا پایان فصل با منچستریونایتد قرارداد دارد و میتواند در پایان فصل با استفاده از قانون بوسمن راهی تیم دیگری شود.الکس فرگوسن معتقد است مدافع کهنهکار تیمش توانایی این را دارد که بازهم در بالاترین سطح به فوتبال خود ادامه دهد.
فرگوسن در این مورد گفت: به هیچ وجه فکر نمیکنم ریو بخواهد یونایتد را ترک کند. ما از این موضوع نمیترسیم و احساس خوبی نسبت به آن داریم.
فردیناند که پیش از این با آسیب دیدگیهای زیادی دست و پنجه نرم کرده بود، در 18 دیدار از 30 دیدار این فصل منچستریونایتد حضور داشته که 16 دیدار آن در لیگ برتر انگلیس بوده است.
فرگوسن در ادامه گفت: تصور نمیکنم در تمدید قرارداد با ریو پای مسایل مالی پیش بیاید. اگر او بخواهد تا 3 سال دیگر هم در یونایتد بماند بازهم با او بر روی مسایل فوتبالی صحبت خواهیم کرد تا بهترین بازیها را از او شاهد باشیم. هیچ کس نباید فکر کند او در این برهه از فصل میتواند هر 4 روز یک بار برای ما به میدان برود.
چند نکته
در مورد بازی با وست هام
اسکولز ضررش بیشتر از فایدشه.
اسمالینگ ، احمق ترین و کودن ترین و بی استعداد ترین بازیکنیه که یونایتد تا حالا داشته.
کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی
فلچر چرا در این بازی نبود؟ چون مریضه؟
اگر مریضه، چرا هنوز جزئی از تیمه؟
فرگوسن اونقدر عاشقه بازیکن هاشه که پیرمردها و مریض ها رو تا ابد نگه می داره.
eman619rv
06-01-2013, 02:23
اسکولز ضررش بیشتر از فایدشه.
فرگوسن اونقدر عاشقه بازیکن هاشه که پیرمردها و مریض ها رو تا ابد نگه می داره.
اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..
در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...
کاملا اثرات فشردگی بازی ها معلومه! هر چند که از قبل معلومه که چه بازیکنایی در چه دیدار هایی بازی میکنن و کیا نمیکنن اما باز هم با این سیستم هم نشده فرصت مناسبی واسه انجام کارای تاکتیکی واسه اون بازی خاص زیاد کار بشه....
2 گل کاملا مشابه خوردیم ... تو هر دوتا کالینز ازاد ترین بازیکن بود ...معلومه که بازیکنا به خوبی وظیفه شون رو انجام ندادن. مسئول یار گیریش کی بوده؟ اون ناحیه رو کی باید پوشش میداده ؟
توی گل دوم من یو هم پاس زیبای مرد تمام نشدنی و اسطوره باشگاه رایان گیگز رو شاهد بودیم که واقعا لذت بردم از این دید عالی و زمان بندی ازسال توپش..:n09:
خیلی خوشحالم که هیچ وقت شکست رو به اسونی نمیپذیریم!! :n12:
البته مساوی کردنمون هم یه بدی داشت!! اینکه باید یه بازی اضافه باز هم انجام بدیم که تو این اوضاع غوز بالا غوزه!!بیش از حد بازی هامون فشرده شد! خدا کنه باز مصدوم ندیم !! که دیگه نمیشه کاریش کرد...:n27:
انگار خبر خاصی هم در ژانویه نیس و شاید خریدی نداشته باشیم...
وهر چی پاس رایان رو نگاه میکنم بازم سیر نمیشم.دقیقا روی پای روبین فرود اومد.همکاری از دو تعویضی و چه گلی هم زد.من گفتم عمرا این توپ گل بشه!!ولی عجب گلی زد.:n16:
کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی
خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.
اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..
در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...
این چیزایی که شما نوشتی بیشتر به درد مراسم سالگرد و یادبود می خوره!
من میگم جایی برای پیرمردها نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من میگم یه آدم مریض اگر مصرفی نداره، چرا هنوز در باشگاهه؟
بعد شما درباره ی کفشی که خورد تو کله ی پوک بکهام حرف می زنی؟!
خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.
اوج کاگاوا تا کجاست؟ تا سیلوا ؟ تا ماتا؟ یا خیلی پایین تر از این حرفا؟
کاگاوا زمانی که مصدوم نبود هم همین بود.
kkkaktoos
06-01-2013, 12:13
به نظرم این حرفا فعلا مهم نیست.
بدترین چیز اینه که هنوز خبری از بازیکن جدید نیست.
فرگی چی فکر کرده. بابا 2 ماه دیگه بازی با رئال رو داریم. فکر نمیکنم دفاعمون جلوی مهاجمای رئال دووم بیارن.
Ali*Reza
06-01-2013, 14:15
فرگوسن: فان پرسی بلوغ را به خط حمله ما آورده است
به نقل از ساکرنت، منچستریونایتد در دور سوم جام حذفی انگلیس در زمین وستهام به تساوی 2 بر 2 رسید تا در دیداری تکراری و در زمین خودی به مصاف این تیم برود.
الکس فرگوسن در مورد این دیدار گفت: وقتی شما 2 بر یک از حریف عقب هستید و چند دقیقه به پایان بازی باقی مانده، تیم شما نیاز به یک شکاف در میان خط دفاع حریف است.
پاس بلند گیگز، کنترل و ضربه نهایی فان پرسی حرکتی در کلاس جهانی بود. کار آنها فوق العاده بود.فرگوسن همچنین به تمجید از تاثیر مهاجم هلندی و جدید خود پرداخت و گلهای او برای منچستریونایتد را حیاتی خواند. پیرمرد اسکاتلندی در ادامه ابراز امیدواری کرد که گلهای بیشتری از فان پرسی ببیند.
وی عنوان کرد: او دوران بلوغ فوتبال خود را سپری میکند. او بلوغ را به خط حمله ما آورده و نمایش او پس از حضور در تیم ما عالی بوده است.
eman619rv
06-01-2013, 14:47
این چیزایی که شما نوشتی بیشتر به درد مراسم سالگرد و یادبود می خوره!
من میگم جایی برای پیرمردها نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
راستش فکر کنم یه اتفاق مهمی که فصل گذشته افتاد رو شما به یاد نمیاری...
مراسم یادبودش سال گذشته گرفته شد و این حرف ها از روی احساس و خاطرات نبود بلکه از سر نیاز بود....
مگه فصل پیش اسکولز به طور رسمی خداحافظی نکرد از فوتبال؟! مگه مراسم تقدیر و بازی خداحافظی براش گرفته نشد... پس برگردوننش و باز پس گیری بازنشستگیش فقط یه شوخی بود؟؟ برگشت اسکولز نشون داد که چقدر تیم به این بازیکن نیاز داره .. دیگه اینجا بحث خلاص شدن از بازیکنای پیر و غیر مفید که فقط دستمزدشون سنگینی میکنه نیس....
نمیدونم چجوری بگم اما فوتبال فرقش اینه با بقیه ورزش ها که شاید تاثیر تمرینات و اتفاق هایی که در تمرینات می افته به مراتب خیلی تاثیر بیشتری روی بازیکن ها داره..
همون بحث عملکرد هم هست ما الان بازیکنی در خط هافبک نداریم که در 90 دقیقه عملکرد ثابتی داشته باشه بنابرین از بازیکنایی مثه اسکولز و گیگز میتونیم در دقایق پایانی بهترین استفاده رو ببریم :n01:
قرعه کشی انجام شد.اگر وست هم رو ببریم که میبریم در OT یا به فولام میخوریم یا به بلکپول.
پیش به سوی 3 جام گرفتن در امسال.
Ali*Reza
07-01-2013, 18:42
سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد از عملکرد داوید دخیا رضایت ندارد و در فصل نقل و انتقالات زمستانی به دنبال دروازبان جدید میگردد.
سر آلکس فرگوسن با بیان اینکه این دروازبان در محوطه 18 قدم حضور مستحکمی ندارد ، میخواهد دروازبان جدیدی را به اولدترافورد بیاورد.
فرگی ار "دیوید گیل" مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد اجازه خواسته تا یک جایگزین مناسب برای این دروازبان در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگیرد.
به گزارش دیلی میل ، "آسمیر بگوویچ" دروازبان استوک و "پپه رینا" دروازبان لیورپول از جمله گزینه های فرگوسن برای چارچوب منچستر یونایتد هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
پس اون همه سر و صدا چي شد كه ميگفتن دخيا جايگزين خوي براي وندرساره و ميتونه تا سال هاي سال تو دروازه منچستر بدون مشكل بمونه..... اون همه پولي كه براش خرج شد كجا رفت.......چرا خوب عمل نميكنه؟؟؟؟؟؟:n13:
پس اون همه سر و صدا چي شد كه ميگفتن دخيا جايگزين خوي براي وندرساره و ميتونه تا سال هاي سال تو دروازه منچستر بدون مشكل بمونه..... اون همه پولي كه براش خرج شد كجا رفت.......چرا خوب عمل نميكنه؟؟؟؟
خبرگزاری فووووووووق قابل اعتمااااااااد مهر یادش رفته اول خبر بنویسه: شایعه
شما چرا اینقدر جدی گرفتی؟
خبرنگارها عادت دارند برای جلب توجه با کلمه ها بازی کنند.
آقای Ali*Reza هم که گویا مسئولیت خاصی نداره در تهیه این خبر جز کپی پیست کردن اش.
شاید بهتر باشه قبل از کپی پیست کردن خبرها، یه نگاهی بهشون بندازی.
آقای Ali*Reza هم که گویا مسئولیت خاصی نداره در تهیه این خبر جز کپی پیست کردن اش.
داداش دخيا به نظرت خوب عمل كرده؟؟؟
واقعا ارزش پولي كه براش داده شد داره؟؟؟؟
چرا ما اين هم گل خورديم اين فصل؟؟؟؟؟ درسته به دفاع مربوطه ولي دروازه بان هم خيلي در اين قضيه موثره...
^^ hiti ^^
07-01-2013, 20:49
دخیا فصل قبل خوب نبود ولی این فصل خیلی بهتر شده و تو بعضی از بازی ها فوق العاده کار کرده برامون
مشکل اصلی ما تو این فصل مصدومیت هافبک ها و دفاع های اصلیمون که جایگزین مناسب براشون نداشتیم و این وضع وحشتناک تو دفاع داشتیم
دخیا تازه اوله راهشه و مطمئن باش یه روزی به یکی از بهترین دربازه بان های دنیا تبدیل میشه
خبرنگارها عادت دارند برای جلب توجه با کلمه ها بازی کنند.
فقط این خبر گزاری ها که نگفتن.سایت گل و سایت های Daily mail و .. هم گفتن.فکر خوبی هم هست.دخیا باید بیشتر تجربه کسب کنه قوی تر بشه.ولی پپه رینا چرا؟:n21:
Ali*Reza
07-01-2013, 22:38
ممنون دوست من از تذکرتون. ولی همونطور که خودتون هم گفتید اینها اخباری هستند که ما یا از طریق خبرگزاریها و یا رسانه های مختلف دریافت مکنیم. حالا درست یا غلط ویا شایعه بودنشون رو نمیشه بطور 100% تشخیص داد.
ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
به هرحال از تذکرتون ممنونم و مطمئن باشین که هر خبری که بنده میزارم قبلش روش تامل میکنم.:11:
Alireza.M67
08-01-2013, 00:50
اتفاقا دخه ا خیلی هم بد نبوده به نظرم .
یکم زمان بگذره یکی از بهترین های دنیا میشه ...
داداش دخيا به نظرت خوب عمل كرده؟؟؟
واقعا ارزش پولي كه براش داده شد داره؟؟؟؟
چرا ما اين هم گل خورديم اين فصل؟؟؟؟؟
یه بار بازی یونایتد با چلسی و سیتی رو نگاه کن تا متوجه بشی دخه آ چه استعداد بالایی داره.
از دخه آ متناسب با سن اش انتظار داشته باش. بهترین دروازه بان های دنیا معمولا بالای 30 سال سن دارند.
و مشکل دفاع هم پیچیده تر از این حرفاست.
اگه مدرک و دلیل قوی ای داری که دخه آ بزرگترین عامل بد بودن دفاعه، من به گوشم.
فقط این خبر گزاری ها که نگفتن.سایت گل و سایت های Daily mail و .. هم گفتن.فکر خوبی هم هست.دخیا باید بیشتر تجربه کسب کنه قوی تر بشه.ولی پپه رینا چرا؟
سایت گل و خبرگزاری مهر منبعشون دیلی میله. بقیه خبرگزاری ها هم منبعشون دیلی میله.
منبع دیلی میل کجاست؟ ذهن پریشان یه خبرنگار بیکار که واسه یه لقمه نون باید هر روز هزار تا شایعه بسازه.
وقتی در خبر به اسم پپه رینا اشاره شده، هر آدم عاقلی متوجه میشه که این خبر ، چرت و پرته.
ولی این خبر خیلی هم دو از ذهن و غیر منطقی به نظر نمیرسه که اینقدر بزرگش کنیم.
خیلی هم دور از ذهنه.
یک. یونایتد به ندرت در نیم فصل، خرید بزرگ و مهم انجام میده.
دو. یونایتد در وضعیتی نیست که نیاز به خرید و تغییر مهم در نیم فصل داشته باشه. تیم در صدر جدوله مثلا.
سه. دخه آ متناسب با سنش ( 21 ) عملکرد خوبی داره و در حال بهتر شدنه. دخه آ فصل قبل بهترین شوت گیر لیگ برتر بود و امسال هم نمایش های محشری داشته مقابل رقبا.
چهار. رینا دروازه بان پیر و ضعیفی که جایگاه ثابتی هم نداره در تیم متوسط و میانه جدولی لیورپول، جزو گزینه های این شایعه مسخرست.
شایعه واسه من و شما جذابه. رسانه های ورزشی شایعه می سازند تا من و شما رو جذب کنند و درآمدی کسب کنند.
زیاد جدی نگیرید.
kkkaktoos
08-01-2013, 10:41
یه چیزی در مورد دخیا بگم.
اگه انصاف رو رعایت کنیم دروازه بان بدی نیست. دقت کردید تو موقعیت های نزدیک چه عکس العمل های خوب و سریعی داره؟ همین بازی با سیتی یادتونه چطور دو بار توپو از رو خط کشید بیرون اونم تو دو موقعیت پشت سرهم.(البته فکر کنم سومیش رو نتونست کاری کنه و گل رو خورد. که البته ایرادی نداره گل و خورد. بالاخره عملکردش قابل تحسین بود)
فقط اگه یکم اعتماد به نفسش و یکم سنش بره بالا و تجربه کسب کنه میشه یه دروازه بان عالی.
من نگتم دخيا دروازبان خوبي نيست من گفتم در حد و اندازه منچستر نيست تيمي با اين همه افتخار و سطح فوتبال بايد يه دروازه بان حرفه اي داشته باشه كه در اونم در حد سطح بالايي باشه به نظر من كه فعلا به اون سطح نرسيده ولي احتمالش هست كه در آينده برسه.....
منم دارم بحث به چالش ميكشم از نظر منطقي نه از روي نظر و احساس خودم چون خودم به شدت با رفتن دخيا مخالفم چون كلا يه استيل خاصي داره تو دروازه بان ها . كلا خودم باهاش خيلي حال ميكنم......:n06:
در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار:n19:
mjt10063
08-01-2013, 18:05
در ضمن مشكل دخيا به نظر من در درجه اول از نظر بدني ضعيفه و در درجه دوم يه كم جاگيري هاش خوب نيست......البته جواني به كنار
من با این نظر موافقم ولی همه این ها به کنار
به نظر من دخیا اگر یه کم + تجربه کنیم
واقعا در بازه بان خوبی میشه
mjt10063
08-01-2013, 19:01
خواهر همسر رونی درگذشت؛ مرخصی فوری برای ستاره شیاطین سرخ:n28::n28:
سایت گل- باشگاه منچستریونایتد به وین رونی، ستاره خط حمله این باشگاه، به دلیل مرگ خواهر همسرش مرخصی داد.
روزی مک لافلین 14 ساله که خواهر همسر رونی بود، پس از سال ها دست و پنجه نرم کردن با سندروم "رِت" چند روز قبل درگذشت.
پیش از این به همه بازیکنان منچستریونایتد برای روز دوشنبه استراحت داده شده بود اما با انتظار این خبر، به رونی چند روز مرخصی اضافه داده شد.
این در حالی است که رونی به دلیل آسیب دیدگی زانو، در دو هفته اخیر برای شیاطین سرخ به میدان نرفته است.
فرگوسن پیش از این گفته بود که این ملی پوش انگلیسی برای بازگشت به میادین به دو هفته زمان نیاز دارد اما با توجه به این اتفاق، به نظر می رسد این بازیکن مدت بیشتری از میادین دور خواهد بود.
از سوی دیگر گفته می شود که کادر فنی منچستریونایتد هیچ عجله ای برای بازگشت رونی ندارند. او در این فصل در 19 دیدار، 8 گل برای تیمش به ثمر رساند.
[SIZE=5]هاوارد وب داور دیدار هفته آینده منچستریونایتد و لیورپول
سایت گل - هاوارد وبˈ داور مطرح انگلیسی به عنوان داور دیدار روز هفته یکشنبه آینده تیم فوتبال منچستریونایتد مقابل لیورپول در ورزشگاه اولدترافورد انتخاب شد. انتخابی که ممکن است جنجال به پا کند
او که در جام جهانی 2010 نیز مسابقه فینال را قضاوت کرد، به خاطر داوری در مسابقه دو تیم منچستریونایتد و لیورپول در ژانویه سال 2011 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت به طوریکه ˈرایان بابلˈ بازیکن لیورپول در توئیتر، عکسی از او با پیراهن منچستریونایتد منتشر کرد.
وب در جریان این مسابقه که در جام حذفی انگلیس برگزار شد، یک پنالتی به نفع یونایتد اعلام کرد و ˈاستیون جراردˈرا هم اخراج کرد. لیورپول در پایان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. بابل پس از انتشار تصویر وب با پیراهن منچستریونایتد از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به پرداخت 10 هزار پوند جریمه نقدی متهم شد.هاوارد وب بر اساس رده بندی داوران اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) و لیگ برتر انگلیس، داور شماره این کشور به شمار می رود.
تو یه سایت خوندم شاید فرانک لمپارد بیاد منچستر...:n04:
نوشته بود خودشم تمایل داره که بیاد...
خبرایی که در مورد نقل و انتقالات یونایتد میشنویدو خیلی باور نکنید خصوصا این خبر "دخیا" رو ، خود فرگی شعورش از همه ما بیشتره و میدونه دخیا جزو 10 دروازه بان برتر دنیا هست همین الان و میدونه که مشکل گل خوردن یونایتد دخیا نیست بلکه مشکل توی دفاع تیمی و تاکتیک های دفاعیمونه ، باز اگر این شایعه دو ماه پیش که دخیا نیمکت نشین بود مطرح میشد قابل فکر بود اما حالا که دخیا حتی تو بازیای غیر حساس هم فیکسه ...
برای کذب بودن این خبر هم همین بس که لیورپول و منچستر هیچ رقمه نه از هم بازیکن میخرن نه میفروشن فقط کافیه قضیه گابریل هاینتزه رو یادتون بیارین که فرگی حاضر شد با نصف پولی که لیورپول میخواست براش پرداخت کنه فرستادش ریال
امسال یونایتد کسی رو 2-8 نکرده.
لیورپول گزینه ی مناسبی ایه!
علاوه بر 2-8 ،امیدوارم کاگاوای بهتری هم ببینم.
کاگاوا پشت ون پرسی بهتر جواب میده تا در جناحین و میانه.
امسال یونایتد کسی رو 2-8 نکرده.
لیورپول گزینه ی مناسبی ایه!
علاوه بر 2-8 ،امیدوارم کاگاوای بهتری هم ببینم.
کاگاوا پشت ون پرسی بهتر جواب میده تا در جناحین و میانه.
خوشحال شدیم که شما رو هم با دید مثبت دیدیم!!
همین الان هوادارا دارن میگن هاوارد وب؟؟؟؟پس بگین یونایتد بازی رو برده :دی
فقط امیدوارم بدون بحث داوری بازی رو ببریم.جدال فن پر سی و سوارز هم جالبه..
اولا ميدونم اين پست يه كم به دور از طرفداريه همه جانبه از تيمه ولي ميگم:
ديروز چند دقيقه اي براي پيدا كردن چند جواب طرفداري از منچستر تيم محبوبم رو گذاشتم كنار و از بالا به تمام تيم هاي مطرح جهان نگاه كردم تا ببينم منشا سوال و ابهام درست بوده يا نه... وبه اين نتيجه رسيدم:
ابهام من اينه كه آيا منچستر واقعا در سطح اول فوتباله يا خير؟
البته هنوز به جواب نرسيدم و اومدم از شما دوستان بپرسم ولي به نكات زير رسيدم :
چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟
چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟
و ر آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟
خواهشا اگه راجع به سوالات و ابهامات من جوابي دارين بدين......:n29::n29::n29::n29::n29:
^^ hiti ^^
10-01-2013, 01:46
اولا ميدونم اين پست يه كم به دور از طرفداريه همه جانبه از تيمه ولي ميگم:
ديروز چند دقيقه اي براي پيدا كردن چند جواب طرفداري از منچستر تيم محبوبم رو گذاشتم كنار و از بالا به تمام تيم هاي مطرح جهان نگاه كردم تا ببينم منشا سوال و ابهام درست بوده يا نه... وبه اين نتيجه رسيدم:
البته هنوز به جواب نرسيدم و اومدم از شما دوستان بپرسم ولي به نكات زير رسيدم :
چرا منچستر يونايتد فقط 3 بار تونسته قهرمان ucl بشه و اين در حاليه كه رئال مادريد 11 بار و ميلان 7 بار و حتي ليور پول 5 بار موفق به بردن اين تورنومنت شدن و آيا ما ميتونيم اين تيم هارو در سطح هم قرار بديم يا اينكه منچستر از 3 تيم ديگه جا ميمونه؟؟؟؟؟؟
چرا منچستر چندين ساله كه هيچ ستاره اي نداشته تاكيد ميكنم هيچ ستاره اي كه تو تيم براي چندين سال بازي كنه و تك ستاره جهان فوتبال باشه در حالي كه تيم هاي ديگه ي سطح اول دنيا همه داراي ستاره هاي اول ادنيا هستند كه چندين ساله به خاطر تعصب دارن تو تيمشون بازي ميكنن و اينكه آيا باز هم منچستر در اين قضيه از بقيه تيم ها جا ميمونه؟؟؟؟
و ر آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
همه اينا براي من ابهامي به وجود آورده كه آيا منچستر واقعا تيم بزرگيه يا فقط اسم يك تيم بزرگ رو داره؟؟؟؟؟؟
خواهشا اگه راجع به سوالات و ابهامات من جوابي دارين بدين......:n29::n29::n29::n29::n29:
منچستر ... قطعا تو سطح اول فوتبال دنیا هست آمارها لیگ و لیگ قهرمانان اروپا و ... نشون میده این قضیه
پر افتخارترین تیم لیگ جزیره که اگه نظر فیفا بزاریم کنار بهترین لیگ دنیاست و یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان اروپا حداقل از اون زمان که من یادمه
چرا منچستر 3 بار قهرمان شده ؟؟؟
یادمون نره نسل طلایی و نسلی از منچستر که میتونست تاریخ عوض کنه تو حادثه مونیخ از دست رفتن
چند دهه طول کشید تا تیمی که کامل نابود شده دوباره به سطح اول برگرده ... این برگشت مدیون فرگوسن هستیم البته
تو این چند سال هم 2 قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی و شکست تو فینال به بهترین تیم باشگاهی تاریخ !!!!!!!!
خب نشون میده که تو سطح اول هستیم
در رابطه با ستاره و بازیکن ( البته اون ستاره ای که مد نظرتون هست ).... این فلسفه تیم و روش فرگوسن هست که تیم هیچ وقت ستاره به اون شکل نداشته و میشه گفت خود تیم ستاره بوده و از اون مهم تر هیچ وقت به ستاره ها وابسته نبودیم
البته اگه درست نگاه کنیم باز تو این زمان میشه از اریک کانتونا که قطعا حقش بود مرد سال فوتبال جهان بشه یا بکام که فک کنم 2 بار دومین بازیکن برتر جهان شد تا همین کریس رونالدو و در حال حاضر ون پرسی اینا فوق ستاره بودن تو زمان حضورشون تو باشگاه
تعصب ... چه بازیکنای متعصبی که نداشته یونایتد !!!!!!!!!!!!!
از اشمایکل گرفته تا کینگ اریک و رایان گیگز و اسکولز و گری نویل و ... ارزش این بازیکنا برای من خیلی بیشتر از اینه که بریم مثلا مسی از بارسا بخریم
مطمئنا بازیکنایی که تو خود باشگاه پرورش داده میشن یا حداقل فلسفه تیم درک میکنن خیلی متعصب تر هستن تا بازیکنای تیم هایی مثل من سیتی و ... که همه میدونیم چجوری به اون تیم رفتن
راستی تو فوتبال امروز این حرفا زیاد معنی نداره یادمون نره که همین بارسلونا با ریوالدو و رونالدینیو که بهترین بازیکن دنیا بودن چی کار کرد
یا همین جریان لمپارد و چلسی
مطمئنن منچستر هم بزرگه و هم اسم بزرگی داره و هم مربی بزرگی داره و هم بازیکنای بزرگی
و البته از نظر هواداراش بزرگ ترین تیم دنیاست
بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟
یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.
نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!
شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!
رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.
ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.
این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!
و در آخر اينكه چرا ما در ليست پايين نيستيم؟؟؟؟؟
بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!
هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.
اسم یک تیم بزرگ رو داره؟!! فکر نمی کنم آدمی در دنیا پیدا بشه که معنی این جمله رو درک کنه!
شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.
بهتره اول از خودت بپرسی "سطح اول فوتبال" یعنی چی؟
یونایتد در لیگ کشورش با فاصله ی زیادی پرافتخار ترینه. 12 بار در مقابل 3 بار.
یونایتد در لیگ برتر از سال 2005 یا اول بوده یا دوم.
یونایتد در اروپا در 5 سال اخیر ، 3 بار به فینال رسیده.
پارسال اختلاف یونایتد با سیتی در لیگ 0 امتیاز بود.
امسال یونایتد شانس اول قهرمانی در لیگه.
نمی دونم یونایتد دیگه باید جی کار کنه تا شما به این نتیجه برسی که یونایتد در سطح اول فوتباله!
برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه:n13:
شاید مشکل شما اینه که یونایتد هنوز لالیگا رو فتح نکرده!
منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....
رئال مادرید 3 بار قهرمان ucl شده و یونایتد 2 بار.
ucl یک رقابت نسبتا جدیده و از حدود 20 سال پیش آغاز شده.
رئال مادرید اغلب قهرمانی هاش در اروپا مربوط میشه به دهه ی پنجاه قرن 20 ام یعنی 50-60 سال پیش!
رئال مادرید آخرین بار 10 سال پیش به فینال رسید. یونایتد ، در 5 سال گذشته ، 3 بار به فینال رسیده.
این سوال رو جای دیگه ای نپرسیا! بهت بدجور می خندن!
شما يه كم براي من توضيح بده كه جاي ديگه به من نخندن
بودن در اون لیست چه چیزی رو ثابت می کنه؟!
هزار تا لیست می شه درست کرد که یونایتد توش نیست و هزار تا لیست میشه درست کرد که یونایتد توش هست.
يه سه چهار تا از اين ليست ها درست كن ببينيم
شما قبل از اینکه از خودت بپرسی آیا یونایتد تیم بزرگیه یا نه ، باید مشخص کنی یک " تیم بزرگ " چه ویژگی هایی داره.
تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......
تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....
تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....
و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون
تيم بزرگ از نظر من تيميه در طول 5 سال اخير به جاي اينكه 3 بار در فينال باشه و دو بارشو ببازه بياد هر 3 بارشو قهرمان بشه......
تيمي كه هي نگيم خود تيم ستارست و به ستاره احتياج نداره در حالي كه دوبار از تيمي كه به ستاره وابستست ببازه اونم در فينال ucl پس خود تيم ستاره نيست و ستاره هم بايد باشه.....
تيم بزرگ تيميه كه ستاره هايي در همه پست ها داشته باشه تا هي از دفاع بد و كمبود هافبك خلاق ناله نكنه.....
و در آخر تيمي باشه كه ستاره اي داشته باشه كه بتونه توپ طلا بگيره و منچستر به طرق مختلف نندازتش بيرون
این معیارها فقط و فقط واسه شما ارزش داره و بس.
با توجه به معیارهاتون، توصیه می کنم برید طرفدار بارسلونا بشید. تیمی که مطمئنا انتظاراتتون رو برآورده می کنه.
حدس می زنم اون لحظه که توپ طلا رو دادن به مسی، لحظه ای بود که احساس کردید قلبتون به بارسا نزدیک تره تا یونایتد.
Ali*Reza
10-01-2013, 13:42
فرگوسن : برنامهای برای مهار رونالدو در لیگ قهرمانان ندارم
سرمربی منچستر یونایتد ستاره پرتغالی سابق تیمش را یک بازیکن کامل توصیف کرد و اعتراف کرد که در لیگ قهرمانان برنامهای برای مهار او ندارد.
فرگوسن اظهار داشت: تصمیمگیری، بلوغ، تجربه به علاوه تمام مهارتهای فوقالعادهای که رونالدو دارد، از او بازیکن کاملی ساخته است.
وی اضافه کرد: رونالدو در طول 6 سالی که در منچستر گذراند، بازی به بازی رشد میکرد و بازیکن فوقالعادهای بود.
سرمربی 71 ساله که 26 فصل را در اولدترافورد گذرانده است، در خصوص رویارویی تیمش با رئال مادرید در این ورزشگاه در تاریخ پنجم مارس گفت: امیدوار بودیم که اگر قرار است با رئال بازی کنیم، در فینال باشد.
ما دو تیم از بهترین باشگاههای دنیا هستیم و من فکر میکنم مسابقه بسیار سختی خواهیم داشت.
رونالدو برای اولین بار سیزدهم فوریه در سانتیاگو برنابئو با تیم سابقش در این مسابقات دیدار خواهد کرد.
^^ hiti ^^
10-01-2013, 13:54
برادر من اولا هي ليگ ليگ نكن.....دوما من در اينكه منچستر در ليگ انگليس هميشه شانس اول قهرماني بوده شكي ندارم ولي قرار نيست هر تيمي هميشه قهرمان انگليس بشه در سطح اول فوتبال دنيا باشه:n13:
اگه قبول داشته باشی که لیگ انگلیس یکی از برترین لیگ های دنیاست ( حالا بهترینش بماند ) و منچستر هم همیشه مدعی این لیگه میشه نتیجه گرفت که منچستر تو سطح اول فوتبال دنیا هست
منظورتون متوجه نميشم ولي برام سواله اگه منچستر اينقدر كه ميگي خوبه چرا نميتونه تو دوتا فينال از بارسلونا ببره.....
جواب خیلی سادست منچستر قدرت مقابله با بهترین تیم باشگاهی تاریخ ندارشت
ما مثل بقیه تیم ها و مربی ها نیستیم که بحث داور و یوفا بکشیم وسط
هر چند که جلوی همین تیم هم با شیوه های خاصی مثل دفاع اتوبوسی و ... پیروز شد ولی فرگوسن نشون داده که هیچ وقت به خاطر نتیجه روی عقایدش پا نمیزاره یا مثل چلسی پارسال شانس باهاش همراه نیست
شما به من بگو چرا رئال مادریدی که انقدر خرج میکنه نمیتونه از زیر سایه بارسا خارج بشه ؟؟؟
تیم ما ستاره هست نشون به این نشون که به قول شما با نداشتن ستاره و دفاع ضعیف و نداشتن هافبک خلاق با اقتدار تو صدر جدول لیگ هست و 4 تا تیم برتر انگلیس شکست داده
شما دیدگاهت نسبت به فوتبال غلطه برادر من ... جسارتا با این دیدگاهی که داری میشی حذب باد امروز طرفدار بارسایی و فردا احتمالا طرفدار من سیتی
اینجا همه یونایتد به خاطر مسائلی دوست دارن که شا درک نمیکنی !!!!!!!!
147milad
10-01-2013, 15:14
سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.
اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.
کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.
uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟
این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.
mjt10063
10-01-2013, 23:01
یه جور های دوستان کلا توضیح دادن
ولی منم نظرم رو میگم
از نظر من لیگ ینگلیس البته نه امسال از همه لیگ ها ی حال حاظر ، تیم های ابر قدرت زیادی داشته و قهرمانی تو چنین لیگی به نظرم خیلی مهم.
از نظر نداشتن ستاره مطرح، این جوری که من یادم میاد ما ستاره زیاد داشتیم ولی هر وقت ستاره از تیم مهمتر می شد فرگی بیرونش میکرد.
از نظر اینه آیا ما در سطح فوتبال جهان هستیم هم باید بگم (نظر شخصی) تا زمانی که فرگسن باشه جواب مثبت
اما به محض رفتن این مربی من هیچ امیدی به این تیم با این مهره ها ندارم
چون اینو خوب می دونم که هیچ مربی وجود نداره که یه همچین مهره های رو طوری ترکیب ببنده که بهترین عملکرد رو داشته باشن.
سوال خودم اینه که چرا ما هیچ وقت مهره نخریدیم به طور مثال فن پرسی
آیا مالکین اجزه نمیدن؟
و یا خود فرگی نمی خره؟
147milad
10-01-2013, 23:33
سوال خودم اینه که چرا ما هیچ وقت مهره نخریدیم به طور مثال فن پرسی
آیا مالکین اجزه نمیدن؟
و یا خود فرگی نمی خره؟
به نظر من منچستر تیمی هست که بازیکن میسازه تا بازیکن بخره.البته هروقت فرگوسن نیاز به خرید بزرگ داشته باشه مالکین با کمال میل قبول میکنن اما این به نظرم اخلاق و روش فرگوسن هست که به پرورش بازیکن در پست هایی که تیم نیاز داره میپردازه تا خرید ستاره.الان تیم منچستر مهره های جوان خوبی داره که در کنار بازیکنان باتجربه مثل گیگز و اسکولز و فردیناند دارن تجربه کسب میکنن این همیشه کار فرگوسن هست اما اگه فرگوسن فقط دو تا سه فصل دیگه در تیم بتونه باشه(ایشالا هست)این بازیکنان همه برای خود بازیکنانی میشن که تیم رویایی منچستر رو تشکیل میدن.فرگوسن هر چند سال یکبار تیمی رو میسازه که موفقعیت های درخشانی کسب میکنن.بازیکنانی مثل چیچاریتو و ولبک بااین که دقایق کمی بازی بهشون میرسه نسبت به رونی و فن پرسی اما خیلی خوب دارن کار میکنن.کلورلی در خط هافبک نیاز به تجربه داره اما اینده ای درخشان داره.بازیکنی مثل رافائل چندین فصل بدون تجربه و خام بود و با اشتباهات فراوان اما این بازیکن الان در خط دفاعی داره خوب کار میکنه.در همه پست ها فرگوسن داره بازیکنانی رو رو میاره که فقط کمی دیگر نیاز به تجربه و بازی های بزرگ دارن.
به نظرم اگه فرگوسن در تیم بمونه حدود یک تا دوسال دیگه از همین جوان ها تیمی میسازه که همه ارزوی داشتن همچین تیم و بازیکنانی رو دارن.
Alireza.M67
11-01-2013, 00:31
دیگه فقط همینمون مونده بود که بیایم در مورد کلاس جهانی بودن منچستر یونایتد بحث کنیم! دقیقا مثل اینه که بگیم آیا بوگاتی یا فراری شرکت های بزرگی در ماشین سازی هستن یا نه !؟
آخه ما گنده تر از یونایتد هم داریم که اومدید این بحث بی خود رو راه انداختید ؟
چلسی و سیتی سالی n میلیون خرج بازیکن می کنن هنوزم که هنوزه حرفی برای زدن جلوی یونایتد ندارن، میان توی زمین خودشون می بازن میرن پی کارشون.
رئال مادرید فقط یه سال به اندازه 10 سال اخیر یونایتد خرج کرده اونوقت توی 10 سال اخیر یه بار رسیدن فینال که مبارکشون باشه ! اونوقت ما یک سال در میون یونایتد رو توی فینال می بینیم.
بارسلونای کبیر شما هم نمی دونم قبل از سال 2009 کجا بود ؟ مثل اینکه یادتون رفته توی نیمه نهایی سال 2008 همین منچستر یونایتد حذفش کرد ؟ تیم 4 ساله تیم شده، واسه من طرفدار پیدا کرده دیگه هرکیو می بینی از کودکی طرفدار بارسا بوده ...
بقیه هم که اصلا در این حد و اندازه ها نیستن که بخوایم مقایسه کنیم !
اینکه دنبال ستاره برای خرید نمیره و نتیجه می گیره نشانه ی بزرگی تیمه. اینکه به هیچ بازیکنی بند نیست نشانه ی بزرگی تیمه .
کریس رونالدو توی منچستر بهترین بازیکن جهان میشه میره رئال و از اون به بعد توی حسرت این عنوان میمونه بعد میاد میگه دلم برای یونایتد تنگ شده !
الآن برام سواله !
شما بیا به این سوال من جواب بده ؟
آیا تیمی بزرگتر از منچستر یونایتد توی دنیا هست ؟
این معیارها فقط و فقط واسه شما ارزش داره و بس.
با توجه به معیارهاتون، توصیه می کنم برید طرفدار بارسلونا بشید. تیمی که مطمئنا انتظاراتتون رو برآورده می کنه.
حدس می زنم اون لحظه که توپ طلا رو دادن به مسی، لحظه ای بود که احساس کردید قلبتون به بارسا نزدیک تره تا یونایتد.
برادر من اولا جو رو تحريك نكن كه خوب بلدم با ادبيات خودت صحبت كنم ولي چون شما طرفدار تيم مورد علاقه من هستي دارم منطقي باهات بحث ميكنم پس فكر اينو از سرت بيرون كن كه بخواي جو تاپيك رو تحريك كني....اين از اين
دوما به جاي كه بياي از بارسلونا حرف بزني كه كاملا بي ربط به تاپيكه بيا دوتا از اون معيار هاي خوشگلت رو براي ما بگو ببينينم معيار هاي شما چيه...... اين طوري كه حرف ميزني به نظر مياد معيار هاي شاخي داشته باشي.:n09:
سوما از سما نخواستم درباره اينكه قلب من به كدوم تيم نزديك تره حدس بزنيد پس حدستون رو براي خودتون نگه داريد.....
چهارما قرار نيست هر كي بياد دوتا حرف منطقي بزنه رگ تعصبت باد كنه با ادبيات نامعقول بياي ابهام منو به حاشيه بكشوني......
اگه قبول داشته باشی که لیگ انگلیس یکی از برترین لیگ های دنیاست ( حالا بهترینش بماند ) و منچستر هم همیشه مدعی این لیگه میشه نتیجه گرفت که منچستر تو سطح اول فوتبال دنیا هست
جواب خیلی سادست منچستر قدرت مقابله با بهترین تیم باشگاهی تاریخ ندارشت
ما مثل بقیه تیم ها و مربی ها نیستیم که بحث داور و یوفا بکشیم وسط
هر چند که جلوی همین تیم هم با شیوه های خاصی مثل دفاع اتوبوسی و ... پیروز شد ولی فرگوسن نشون داده که هیچ وقت به خاطر نتیجه روی عقایدش پا نمیزاره یا مثل چلسی پارسال شانس باهاش همراه نیست
شما به من بگو چرا رئال مادریدی که انقدر خرج میکنه نمیتونه از زیر سایه بارسا خارج بشه ؟؟؟
تیم ما ستاره هست نشون به این نشون که به قول شما با نداشتن ستاره و دفاع ضعیف و نداشتن هافبک خلاق با اقتدار تو صدر جدول لیگ هست و 4 تا تیم برتر انگلیس شکست داده
شما دیدگاهت نسبت به فوتبال غلطه برادر من ... جسارتا با این دیدگاهی که داری میشی حذب باد امروز طرفدار بارسایی و فردا احتمالا طرفدار من سیتی
اینجا همه یونایتد به خاطر مسائلی دوست دارن که شا درک نمیکنی !!!!!!!!
1: چرا همه صحبت هاي شما به بحث ليگ انگليس ختم ميشه در حالي من دارم جهاني حرف ميزنم!!!!!!
2: آيا حتما بايد ستاره خريد؟
3: آيا نيمتنيم ستاره بسازيم ودر باشگاه نگهش داريم؟؟؟
سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.
اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.
کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.
uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟
این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.
1: آيا بارسلونا كه مارو دوبار برد هزينه هاي آنچناني كيده بود؟؟؟؟
همه ستاره هاشو از تيم آكادميش مياره و بهشون بها ميده
2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....
3: پس قبول داري تيمي مثل بارسلونا كه به بازيكن وابسته است نتيجه اي بهتر از ما ميگيره....
اين پست كلي:
نميدونم چرا همه فكر ميكنن من طرفدار بارسلونا هستم..... براي خودم سوال شده؟؟؟؟؟
در تاپيك توپ طلا پست ميزنم همه ميگن من طرفدار رئالم در تاپيك رئال پست ميزنم همه ميگن اين طرفدار منچستره در اين جا پست ميدم همه ميگن اين طرفدار بارسلونا.... حالا حكايتي شده اين طرفداريه ما هر كي به ظن خودش يه تيمي رو ميگه يعني همه كسايي كه تو قسمت ورزشي پست ميزنن به همين راحتي ميتونن بفهمن من طرفدار كدوم تيم هستم!!!!!:n04::n04:
اين بندگان خدايي كه خيلي تند برخورد ميكنن حداقل يه زحمتي به خودشون نميدن برن پست هاي بنده حقير رو يه نگاهي بندازن بعد بيان بگن اين طرفدار بارسلونائه.........:n23::n23:
يه بنده خدايي گفته من عاشق مسي هستم و قلبم به بارسلونا نزديك تره.....يعني فقط يه درصد فكر كنين من با مسي حال ميكنم و از بارسلونا خوشم مياد:n08::n08::n08::n08: به خدا يه نگاهي به پست هام بندازين كه اين طوري سوتي ندين!!!:n02:
خيلي جالبه من يه پست دادم آره آقا چرا منچستر ucl زياد نداره حالا جالبه چندين پست تو همين تاپيك منچستر راجع به خيلي چيزها دادم بعد سريع بي معطلي اومده ميگه برو بارسلونايي برو مسي دوست....ب هخدا آگاهي خوب چيزيه.......
دوستان به اندازه کافی دلیل اوردن که منچستر جزو 5 تا تیم اول جهانه...هرچند که اصلا نیازی هم به جواب ندادن به اینجور حرفای غیر منطقی نبود..
کسی که اطلاعات نداره و نمیخواد داشته باشه رو به حال خودش بزارین...
اینو داشته باشین :
mjt10063
11-01-2013, 10:48
منم با ین نظر شما موافقم
خوب میدونیم که در بعضی از مواقع پیش میاد که تا بخوای بازی کن بسازی زمان زیادی رو باید طی کنی
و الان به بازیکن نیاز داری.
باید چه کرد ؟
چیزی که من از بازی های منچستر دیدم اینه که ما یه بازی ساز خلاق نداریم.
نمی خوام بگم مسی بازیکن نیست، چرا خودم قبولش دارم ولی ...
مسی اگر به منچستر بیاد دیگه مسی نمیشه
همون طوری که توی تیم کشورش قبولش ندارن
دلیلش هافبک خلاق هم اینه که اون پاس های توپی که به محاجم های دیگه هم میرسه کم نمی زارن
حرف آخر ما به یه بازی ساز توپ نیاز داریم
تا بریم بسازیم طول میکشه
الان نیاز داریم بهش باید داشته باشیم
بعد از رفتن فرگسن هر مربی بیاد نمی تون تیم رو با این ترکیب توی سطح اول جهان نگش داره
و این امر داره دیوونه ام میکنه
147milad
11-01-2013, 11:29
همه ستاره هاشو از تيم آكادميش مياره و بهشون بها ميده
2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....
3: پس قبول داري تيمي مثل بارسلونا كه به بازيكن وابسته است نتيجه اي بهتر از ما ميگيره....
اگرم همه بازیکناش رو از اکادمیش میاره بازم شما هزینه ای که میکنه با منچستر مقایسه کن.ما این همه خرج نکردیم رسیدیم به فینال قهرمانان اونا انقد خرج کردن رسیدن.دست مزد بازیکناشو نگاه کن برای منچسترم نگاه کن.بارسا خرید های خوبم داشته و همه بازیکناش ازاکادمی نبودن مثلا فابرگاس که وقتی رفت بارسا ستاره ارسنال بود درسته میگن تو اکادمی بارسا بوده اما تو ارسنال به اوج خودش رسید.
من نگفتم مسی میاد منچستر من گفتم اگه ستاره ای مثله مسی رو از دست بده میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه براش اما ما رونالدو و بکهام و خیلی بازیکن دیگه رو از دست دادیم اما خودمونو جمع کردیم و تیممون ضعیف نشد و به نتیجه گیری هامون ادامه دادیم.
من اینو قبول ندارم تیمی که به بازیکن وابسته است بهتر نتیجه میگره.
دوست ندارم وارد همچین بحثی بشم اما یه نگاه به لیست زیر بندازی می بینی که 5 خرید بزرگ این باشگاه در 5 سال اخیر بوده
خودت بازیکن هایی مثل آلبا , پیکه , یایا توره , کیتا و ... رو هم اضافه کن ... ! در ضمن به رقم خرید زلاتان هم توجه کن لول
دیگه فقط همینمون مونده بود که بیایم در مورد کلاس جهانی بودن منچستر یونایتد بحث کنیم! دقیقا مثل اینه که بگیم آیا بوگاتی یا فراری شرکت های بزرگی در ماشین سازی هستن یا نه !؟
آخه ما گنده تر از یونایتد هم داریم که اومدید این بحث بی خود رو راه انداختید ؟
چلسی و سیتی سالی n میلیون خرج بازیکن می کنن هنوزم که هنوزه حرفی برای زدن جلوی یونایتد ندارن، میان توی زمین خودشون می بازن میرن پی کارشون.
رئال مادرید فقط یه سال به اندازه 10 سال اخیر یونایتد خرج کرده اونوقت توی 10 سال اخیر یه بار رسیدن فینال که مبارکشون باشه ! اونوقت ما یک سال در میون یونایتد رو توی فینال می بینیم.
بارسلونای کبیر شما هم نمی دونم قبل از سال 2009 کجا بود ؟ مثل اینکه یادتون رفته توی نیمه نهایی سال 2008 همین منچستر یونایتد حذفش کرد ؟ تیم 4 ساله تیم شده، واسه من طرفدار پیدا کرده دیگه هرکیو می بینی از کودکی طرفدار بارسا بوده ...
بقیه هم که اصلا در این حد و اندازه ها نیستن که بخوایم مقایسه کنیم !
اینکه دنبال ستاره برای خرید نمیره و نتیجه می گیره نشانه ی بزرگی تیمه. اینکه به هیچ بازیکنی بند نیست نشانه ی بزرگی تیمه .
کریس رونالدو توی منچستر بهترین بازیکن جهان میشه میره رئال و از اون به بعد توی حسرت این عنوان میمونه بعد میاد میگه دلم برای یونایتد تنگ شده !
الآن برام سواله !
شما بیا به این سوال من جواب بده ؟
آیا تیمی بزرگتر از منچستر یونایتد توی دنیا هست ؟
آقا دمت گرم حرف دل من رو زدی منچستر بیش از 100 سال هست که در سطح اول فوتبال جهان حاضره.
حاضرم شرط ببندم این تیم هایی که اسم بردی طرفدارشون (مخصوصا تو ایران) تا چند سال پیش اصلا نمیدونستن همچین تیم هایی وجود خارجی داره.
ين روني بازي با ليورپول را از دست داد
سرمربي منچستر يونايتد اعلام کرد: با ادامه مصدوميت وين روني اين بازيکن بازي حساس منچستر برابر ليورپول در ليگ برتر را از دست داد.
وين روني که در تمرينات پيش از کريسمس دچار مصدوميت از ناحيه زانو شد، دوران نقاهت را سپري کرده است. در آن زمان پزشکان منچستر يونايتد اعلام کردند که اين بازيکن ميتواند به ديدار اين تيم برابر ليورپول برسد، اما با ادامه مصدوميت اين بازيکن وي ديدار ليورپول از دست داد.
سرآلکس فرگوسن در اين باره ادامه داد: اميدوارم روني با ما تمرين کند. اگر روني امروز تمرين نکند، شايد بازگشت او به ميادين طولانيتر هم شود. اگر چه ميدانم که غيبت روني مساله مهمي براي ما نيست زيرا ساير مهاجمان ما آماده هستند. با اين حال اگر امروز روني به تمرينات برسد، ميتواند در بازي چهارشنبه تيم را همراهي کند.
روني که در بازي قبل منچستريونايتد برابر ليورپول دو گل به ثمر رساند در چهار بازي اخير يونايتد غايب بوده است.
فرگوسن همچنين تاکيد کرد: ناني و اندرسون ديگر مصدومان منچستر مي توانند شياطين سرخ را در بازي با ليورپول را همراهي کنند.
** ليست 20 مربي برتر قرن بيست و يکم از نگاه فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال به ترتيب زير است:
1- آلکس فرگوسن ، اسکاتلند، 180 امتياز
2- ژوزه مورينيو، پرتغال، 174 امتياز
3- آرسن ونگر، فرانسه، 165 امتياز
4- فابيو کاپلو، ايتاليا، 147 امتياز
5- ويسنته دل بوسکه، اسپانيا، 124 امتياز
6- مارچلو بيلسا، آرژانتين، 113 امتياز
7- گاس هيدينگ، هلند، 112 امتياز
8- کارلو آنچلوتي، ايتاليا، 108 امتياز
9 – فيليپه اسکولاري، برزيل، 101 امتياز
10 – رافائل بنيتس، اسپانيا، 97 امتياز
11- يواخيم لوو آلمان 93 امتياز
12 - مارچلو ليپي ايتاليا 88 امتياز
13 - فرانک رايکارد هلند 80 امتياز
14 - اسون گوران اريکسون سوئد 79 امتياز
15 - کارل بروکنر جمهوري چک 76 امتياز
15- پپ گوارديولا اسپانيا 76 امتياز
17- روبرتو مانچيني ايتاليا 73 امتياز
18- اوتمار هيتسفلد سوئيس 71 امتياز
19 - کارلوس آلبرتو پريرا برزيل 65 امتياز
20- کارلوس دونگا برزيل 62 امتياز
varzesh3.com
shakerifar
11-01-2013, 16:52
بهترین بازیکن ماه دسامبر
RVP Player Of the Month December
دوستان به اندازه کافی دلیل اوردن که منچستر جزو 5 تا تیم اول جهانه...هرچند که اصلا نیازی هم به جواب ندادن به اینجور حرفای غیر منطقی نبود..
کسی که اطلاعات نداره و نمیخواد داشته باشه رو به حال خودش بزارین...
اینو داشته باشین :
دليل نداري نزن جاده خاكي برادر....
اگه غير منطقيه پس چرا نميتوني اشتباه بودنشو اثبات كني به جاش ميگي طرف اطلاعات نداره.......
MoJtaBa.R
11-01-2013, 23:44
بعضی وقتا گلیزرها اگه پول خرج میکردن این بحثای بی دلیل پیش نمیومد !
......................
اسامی 10 مربی برتر فوتبال در قرن 21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرآلکس فرگوسن، ژوزه مورینیو و آرسن ونگر مربیان برتر قرن معرفی شدند در حالی که منصور ابراهیمزاده، مربی نفت تهران در رده ۱۷۰ جای گرفت.
به گزارش گروه ورزش«تیتر یک»، فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان فهرست مربیان برتر قرن 21 را اعلام کرد.
در این فهرست که شامل مربیان باشگاهی و ملی است، عملکرد آنان از سال 2001 تا پایان سال 2012 مورد ارزیابی قرار گرفته است.
بر این اساس فرگوسن به عنوان مربی منچستریونایتد با کسب 180 امتیاز در رده اول جای گرفت. پس از او «ژوزه مورینیو»، مربی پرتغالی رئال مادرید معروف به «آقای خاص» با 174 امتیاز دوم شد.
رده سوم نیز با 165 امتیاز به آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال انگلیس رسید.
در این فهرست همچنین منصور ابراهیمزاده مربی نفت تهران با 5 امتیاز در رتبه 170 جای گرفت.
اسامی 10 مربی برتر این فهرست به شرح زیر است:
1- سرآلکس فرگوسن، اسکاتلندی، 180 امتیاز:n12:
2- ژوزه مورینیو، پرتغالی، 174 امتیاز
3- آرسن ونگر، فرانسوی، 165 امتیاز
4- فابیو کاپلو، ایتالیایی، 147 امتیاز
5- ویسنته دلبوسکه، اسپانیایی، 124 امتیاز
6- مارچلو بیلسا، آرژانتینی، 113 امتیاز
7- گوس هیدینک، هلندی، 112 امتیاز
8- کارلو آنچلوتی، ایتالیایی، 108 امتیاز
9- لوئیس فلیپه اسکولاری، برزیلی، 101 امتیاز
10- رافائل بنیتس، اسپانیایی، 97 امتیاز
eman619rv
12-01-2013, 13:43
من با این حرف که میگین من یو خرید های بزرگی نداشته کاملا مخالفم، اتفاقا ستاره های خوب لیگ برتر رو اکثرا من یو می خریده سیاست باشگاه توی خرید بازیکن ها 3 بخش هست:
1. خرید بازیکنان ستاره( فن پرسی27m، فردیناند40M!، وین رونی33M،بربا33M): تو این بخش اصلا باشگاه اعتقادی به حتی یک ذره پول مفت دادن نداره! نمونه اش همین لوکاس مورا و پاستوره که با اون قیمت گزاف رفتن پی اس جی و هردوشون هم میخواست من یو
2. خرید بازیکنان زیر 23 سال آینده دار تیم های دیگه برای تبدیل کردنشون به ستاره های اصلی تیم
3. خرید بازیکنان زیر 18 سال تیم های دیگه: این بازیکنا رو میخره تا در صورت موفقیت تبدیل به بازیکن تیم اصلی بشن و یا به فروش برسند!!
اینم چندتا از خرید های چند سال اخیر .... حالا با توجه به قیمتی که این بازیکنا خریده شدن و چند فصل از بازیشون گذشته به نظرتون خرید های مناسبی نبودن؟؟؟
Robin van Persie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
28
Arsenal FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
27.016.000 £
Shinji Kagawa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Attacking Midfield
23
Borussia Dortmund ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.Bundesliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14.080.000 £
David de Gea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Keeper
20
Atlético de Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Primera División ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
17.600.000 £
Phil Jones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Right-Back
19
Blackburn Rovers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Premier League ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16.984.000 £
Ashley Young ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Left Wing
25
Aston Villa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15.840.000 £
Chris Smalling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Back
20
Fulham FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7.040.000 £
Chicharito ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
22
Deportivo Guadalajara ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Liga MX Apertura ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.600.000 £
Antonio Valencia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Right Wing
23
Wigan Athletic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16.632.000 £
Dimitar Berbatov ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
27
Tottenham Hotspur ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33.440.000 £
MoJtaBa.R
12-01-2013, 14:20
من با این حرف که میگین من یو خرید های بزرگی نداشته کاملا مخالفم، اتفاقا ستاره های خوب لیگ برتر رو اکثرا من یو می خریده سیاست باشگاه توی خرید بازیکن ها 3 بخش هست:
1. خرید بازیکنان ستاره( فن پرسی27m، فردیناند40M!، وین رونی33M،بربا33M): تو این بخش اصلا باشگاه اعتقادی به حتی یک ذره پول مفت دادن نداره! نمونه اش همین لوکاس مورا و پاستوره که با اون قیمت گزاف رفتن پی اس جی و هردوشون هم میخواست من یو
2. خرید بازیکنان زیر 23 سال آینده دار تیم های دیگه برای تبدیل کردنشون به ستاره های اصلی تیم
3. خرید بازیکنان زیر 18 سال تیم های دیگه: این بازیکنا رو میخره تا در صورت موفقیت تبدیل به بازیکن تیم اصلی بشن و یا به فروش برسند!!
اینم چندتا از خرید های چند سال اخیر .... حالا با توجه به قیمتی که این بازیکنا خریده شدن و چند فصل از بازیشون گذشته به نظرتون خرید های مناسبی نبودن؟؟؟
Robin van Persie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
28
Arsenal FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
27.016.000 £
Shinji Kagawa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Attacking Midfield
23
Borussia Dortmund ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.Bundesliga ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14.080.000 £
David de Gea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Keeper
20
Atlético de Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Primera División ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
17.600.000 £
Phil Jones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Right-Back
19
Blackburn Rovers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16.984.000 £
Ashley Young ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Left Wing
25
Aston Villa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15.840.000 £
Chris Smalling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Back
20
Fulham FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7.040.000 £
Chicharito ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
22
Deportivo Guadalajara ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Liga MX Apertura ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.600.000 £
Antonio Valencia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Right Wing
23
Wigan Athletic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16.632.000 £
Dimitar Berbatov ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Centre Forward
27
Tottenham Hotspur ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33.440.000 £
بسیار عالی : انشاا... تیم پایمون هم قوی عمل میکنه سالای بعد که بازیکن جوون دیگه نیاز نباشه بخریم . تیم منبع درآمد داره و وقتی میتونه و نیاز تیم هست پس بازیکن میخره و مشکلی هم نیست ولی بتونیم از پایه هامون بازیکن بگیریم چه بهتر.قیاس بارسا و من یو هم به این نحوی که دوستان فرمودن درست نیست !
.................................
ونگر: فان پرسی می تواند درکورس قهرمانی تفاوتها را رقم بزند
سرمربی سابق فان پرسی در آرسنال به تمجید از عملکرد او پرداخته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- آرسن ونگر، سرمربی باتجربه آرسنال می داند که حضور روبین فان پرسی در منچستریونایتد می تواند برگ برنده قهرمانی در لیگ برتر را به دست شیاطین سرخ بدهد.
فان پرسی یکی از نقل وانتقالات جنجالی تابستان بود که بعد از جدایی از آرسنال به منچستریونایتد پیوست. برای این انتقال، خود سرالکس فرگوسن شخصا و مستقیمابا آرسن ونگر تماس گرفت تا او را برای انجام این انتقال 24 میلیون پوندی راضی کرده و بتواند جلوتر از منچسترسیتی، این ستاره هلندی را به اولدترافورد ببرد.
این درحالی است که حالا روبرتو مانچینی، سرمربی سیتی هم می گوید که تیمش در یک قدمی خریداری فان پرسی بود. ستاره هلندی ای که درنهایت راهی یونایتد شد و تا به اینجای رقابت ها20 گل زده تا توانایی های واقعی اش را اثبات کرده و تیمش را در صدر جدول رقابت های لیگ برتر قرار داده باشد. طبق گزارش منتشره در دیلی میل، ونگر تردیدی ندارد که یونایتد با گلهای فان پرسی در کورس قهرمانی باقی می ماند و این ستاره هلندی تفاوت ها را رقم خواهد زد.ونگر در صحبت هایی دراین باره و درمورد تماسی که از فرگوسن دریافت کرد گفت:« تماسی که از فرگوسن داشتم یک تماس تلفن کاملا حرفه ای بود و او به مراتب بیشتر از یک بار هم به من زنگ زد. بقیه ماجرا را یک روز دیگر برایتان تعریف می کنم.زمانی که فان پرسی را به منچستریونایتد می فروشی دقیقا می دانی که صدرنشینی آنها در لیگ برتر،به خاطر حضور روبین رقم خواهد خورد.»
او در تمجید از این ستاره هلندی گفت:« روبین یکی از بهترین مهاجمان دنیاست و می دانی که او برای یونایتد گلهای زیادی می زند.»
ونگر و شاگردانش روز یکشنبه میزبان سیتی ، یکی دیگر از مشتریان تابستان فان پرسی (که در جذب او ناکام ماندند) هستند. او درادامه صحبت هایش درمورد احتمال انتقال فان پرسی به سیتی که در بازار تابستانی ممکن بود صورت بگیرد گفت:« اگر روبین به سیتی هم می رفت، یکی دیگر از بازیکنان تراز اول این تیم می شد.»
فان پرسی تا به اینجای رقابت ها ، 20 گل برای تیمش زده و در وقت های اضافه دور سوم رقابت های اف ای کاپ برای تیمش گل تساوی بخش مقابل وستهم را به ثمر رساند و در بازی با ویگان هم گلزنی کرد تا یونایتد همچنان با 7 امتیاز برتری نسبت به سیتی درصدر جدول لیگ برتر به کارش ادامه دهد.
ونگر اطمینان دارد که فان پرسی با همین طراوت و شادابی به کارش ادامه می دهد:« روبین در اوج روزهای فوتبالی اش است. او اعتماد به نفس و اطمینان بالایی به کیفیت های فوتبالی اش دارد و با سبک بازی خودش به خوبی آشنایی دارد. او این روزها به مراتب صبورتر از پنج یا شش سال پیش است و الان می تواند در خط حمله به حرکاتش ادامه دهد. گاهی وقتها در برخی بازیها، او را برای 20 دقیقه نمی بینی ولی روبین می داند که در لحظه ای از بازی فرصتی به دست می آورد و از آن بهره خواهد برد. قبلا او همیشه به خط میانی برمی گشت ولی الان او در نوک حمله منتظر می ماند و از ذات کشنده و نابودگرش خیلی بهتر از قبل استفاده می کند.»
.................................
.....................................
وب! مراقب حرکات سوآرس باش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آلکس فرگوسن به داور بازی یونایتد - لیورپول توصیه کرد، مراقب حرکات لوئیس سوآرس در محوطه جریمه باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایسنا - سرمربی شیاطین سرخ پیش از بازی حساس منچستریونایتد و لیورپول به هاوارد وب، داور مسابقه هشدار داد مراقب حرکات و شیرجههای لوئیس سوآرس در محوطه جریمه باشد و فریب او را نخورد.
سوآرس در این فصل با شیرجههای خود بارها باعث شده است، داوران برای لیورپول خطا بگیرند. همچنین در بازی چهارشنبه هفته قبل لیورپول در جام حذفی انگلیس یک گل را با دست به ثمر رساند که از چشم داور مسابقه دور ماند. فرگوسن دراینباره گفت: اگر صادق باشیم، باید بپذیریم که لوئیس سوآرس بازیکنی جنجالی است. نمیدانم او از این که بازیکنی جنجالی باشد، لذت میبرد یا نه اما امیدواریم حرکات او در بازی یکشنبه به ضرر ما نباشد. نمیخواهم بیشتر در این باره صحبتی بکنم، زیرا کمیته انضباطی جریمهام خواهد کرد.
فرگوسن ادامه داد: هاوارد وب داور خوبی است. مطمئن هستم کیفیت دو تیم نتیجه بازی را رقم خواهد زد؛ نه تصمیمهای داور.
این در حالی است که برندان راجرز، سرمربی لیورپول انتقادها از لوئیس سوآرس را "مسخره" خواند.
تقدیم به فردیناند
mjt10063
12-01-2013, 20:52
یه کلیپ توپ حتما ببینید حالش رو ببرید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در رابطه با بازی لیورپول ببین منچستر خودمون چه کارا که باهاش نکرده:n25:
تبریک میگم برد خوبی بود.:n16:
دفاعمون هم خوب کار کرد.اشتباهات کاگاوا و خط میانی زیاد بود.فن پرسی عالی بود ولی چیچاریتو میتونست به نظر من گزینه ی بهتری برای این بازی باشه!:n12:
کسی سایتی میشناسه که سرود های هواداران رو به صورت متنی و صوتی داشته باشه؟؟؟؟
mohammad.asghari
13-01-2013, 19:15
تبریک اتقام گرفتیم
بازم تبریک
pcforlife
13-01-2013, 19:27
منم تبریک میگم، :n12: اینم اولین رفت و برگشت این فصل...:n02: بازی رو نیمه دوم دیدم... خوب نبودیم تو نیمه دوم، ولی با این حال سوای هفت هشت دقیقه آخر بازی حاکم میدان بودیم... چندین بار ناهماهنگی در خط دفاع داشتیم که بیشترش از پرس خوب بازیکنان لیورپول و ترس از خطا در محوطه جریمه و دست پاچگی ایجاد شد... برخلاف کلورلی که دلچسب بازی می کرد، بازی کریک چنگی به دل نمی زد... شینجی هم به نظرم خیلی بد نبود... کلا فردوسی پور زیاد غلو می کرد. خدا رو شکر بردیم و بریم سراغ دو بازی نزدیک به هممون تو اف ای و انتقامی جلو تاتنهام.
کسی سایتی میشناسه که سرود های هواداران رو به صورت متنی و صوتی داشته باشه؟؟؟؟
بهترین سایت از نظر من (محشره):
یاعلی
سایت خیلی خوبیه.این هم شعار همیشگی هوادارن!!!!
:n12:
ohhhhhhhhhh .....
^^ hiti ^^
13-01-2013, 21:14
تبریک بابت دبل کردن لیورپول
نیمه اول خوب بودیم ولی نیمه دوم لیورپول بهتر کار کرد
یانگ خیلی داشت خوب بازی میکرد و بیرون رفتنش تو اول نیمه دوم یه ذره قدرت تهاجمیمون کم کرد
کاگاوا اصلا اون کاگاوا اول فصل نیست ... ولبک پرتلاش ولی چیچا دوست داشتنی تره :دی
و بالاخره این رابین فوق العاده :n12: ...
ای کاش که یکی از اون پشت پاهاش گل میشد
پ.ن : چند ساله هر موقع بازی های لیورپول - یونایتد میبینم اکثر دفعات گزارشگر عادل خان لیورپولی بوده
ایشون به طور بسیار واضحی تو گزارششون طرفداری این تیم میکنن و جالبه که از واژه man U هم استفاده میکنن !!!!!!!!
تبریک بابت دبل کردن لیورپول
نیمه اول خوب بودیم ولی نیمه دوم لیورپول بهتر کار کرد
یانگ خیلی داشت خوب بازی میکرد و بیرون رفتنش تو اول نیمه دوم یه ذره قدرت تهاجمیمون کم کرد
کاگاوا اصلا اون کاگاوا اول فصل نیست ... ولبک پرتلاش ولی چیچا دوست داشتنی تره :دی
و بالاخره این رابین فوق العاده :n12: ...
ای کاش که یکی از اون پشت پاهاش گل میشد
پ.ن : چند ساله هر موقع بازی های لیورپول - یونایتد میبینم اکثر دفعات گزارشگر عادل خان لیورپولی بوده
ایشون به طور بسیار واضحی تو گزارششون طرفداری این تیم میکنن و جالبه که از واژه man U هم استفاده میکنن !!!!!!!!
دقیقا.منم خواستم بگم.هر طور شده این من یو رو میگه.حالا این بازی خیلی کم گفت.
shakerifar
13-01-2013, 21:33
منم این پیروزی رو تبریک می گم
گل بدی خوردیم به نظرم ...تو این فصل چند تا گل به این شکل خوردیم دروازه بان توپو دفع می کنه ولی کسی نیست پوشش بده
منم خواستم بگم.هر طور شده این من یو رو میگه.حالا این بازی خیلی کم گفت.
این نام رو خود هوادارای یونایتد اصلا استفاده نمی کنن و اون رو توهین می دونن این رو لیورپولی ها استفاده می کردن که یه اشاره هایی هم به واقعه تلخ مونیخ داره
این استیوی جی گفتنش جالبه:n02:
Ali*Reza
13-01-2013, 22:50
من هم این برد شیرین رو تبریک میگم. :n16: خیلی حال داد و دیگه داشتم دقایق آخر رو ایستاده نگاه میکردم :n19:
ای کاش یکی از اون پشت پاهای فن پرسی گل میشد ، اون وقت مثل گل برگردون وین رونی که چند فصل پیش به من سیتی زده بود ، به یاد ماندنی میشد.
فرگوسن، میزبان مورینیو و گواردیولا در سمینار اتحادیه مربیان
شایعات زیادی در مورد حضور مورینیو و گواردیولا در فوتبال جزیره به گوش می رسد و حضور آنها در این نشست که از امروز آغاز خواهد شد، بار دیگر به شایعات دامن خواهد زد.
سایت گل- در سمینار دو روزه اتحادیه مربیان انگلیس که به ریاست سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، برگزار خواهد شد، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال و گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، هم حضور خواهند داشت.
شایعات زیادی در مورد حضور مورینیو و گواردیولا در فوتبال جزیره به گوش می رسد و حضور آنها در این نشست که از امروز آغاز خواهد شد، بار دیگر به شایعات دامن خواهد زد.
در این سمینار که با حضور مربیان چهار لیگ فوتبال انگلیس و همچنین چند مهمان ویژه از جمله روی هاجسون، برگزار خواهد شد، قرار است در مورد نقش مربیان و نقش استراتژیک آنها در زمان بازی بحث شود.
یک منبع نزدیک به اتحاد مربیان در مورد برگزاری این سمینار گفت:" این فرصت خوبی برای مربیان سراسر اروپاست تا نظرات شان را در مورد مباحث مختلف ابراز کنند. شنیدن نظرات مختلف برای همه می تواند مفید باشد."
گواردیولا بعد از 4 سال پربار در بارسا، در تابستان گذشته نوکمپ را ترک کرد، در حال حاضر دوران استراحت را در نیویورک سپری می کند. گفته می شود باشگاه های منچسترسیتی و چلسی به دنبال به خدمت گرفتن اوهستند. همچنین از او به عنوان یکی از گزینه های جانشینی فرگوسن در الدترافورد یاد می شود. مورینیو نیز شرایط خوبی در رئال ندارد و شایعاتی در مورد بازگشتش به فوتبال جزیره به گوش می رسد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86
2013/1/13
eman619rv
13-01-2013, 23:24
تبریک بابت برد:n16:
خدا رو شکر سوارز فرم چندتا بازی اخیر خودش رو نداشت. چون میتونست خیلی دردسر ساز باشه.
تیم از 10 بازی اخیر و 30 امتیاز ممکن 28 امتیاز کسب کرده که با توجه به اینکه بازی های سختی هم بوده رد فشردگی ژانویه واقعا نتیجه ای عالیه و یه گام بزرگ واسه قهرمانی . امیدوارم همینجوری روندمون رو حفظ کنیم..
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shakerifar
14-01-2013, 09:58
مسلما اینجوری هم نیست که هیچکس استفاده نکنه چون به هرحال جزو باشگاه هایی هست که بیشترین طرفدارو تو دنیا دارن حالا کسی که مثلا تو هند هست نباید انتظار داشت
ازش یه همچین چیزی رو بدونه ولی خود انگلیسی ها خیلی کم ازش استفاده می کنن به خصوص طرفدارای قدیمی که اصلا ازش استفاده نمی کنن
این قسمت مستقیما ترجمه یه پست تو فروم منچستر هستش
----------------------------------
Man U لغتی نیست که هوادارای منچستر برای اشاره به تیمشون ازش استفاده کنن این لغت تنها توسط هوادارای رقیب برای توهین محض به باشگاه استفاده میشه
منظور از این U همون You هستش
یکی از نمونه های اولیه استفادش توسط هوادارای وست بروم هستش که به Duncan Edwards اشاره داره
Duncan Edwards is manure, rotting in his grave, man you are manure- rotting in your grave
طرفدارای لیورپول و لیدز هم ورژن های دیگه ای از این شعار رو ساختن که به تمام جان باختگان حادثه مونیخ اشاره داره
"ManU ManU went on a plane ManU ManU never came back again"
Man U Never Intended Coming Home
اگه اولین حرف هر کلمه رو کنار هم بگذارید کلمه مونیخ به وجود میاد
-----------------------------
Alireza.M67
14-01-2013, 11:52
مرسی منم این پیروزی رو تبریک می گم.
اما یه نکته ای که نمی دونم دقت کردین یا نه، بازی فوق العاده ی کلورلی بود. این پتانسیل رو داره که توی یکی دو سال آینده بشه بهترین هافبک لیگ انگلیس .
هم خیلی خوب پاس میده و هم خیلی خوب و فنی شوت میزنه. اگه یکی دیگه هم اون وسط داشتیم دیگه مشکلی توی تیم نبود ... .
یه چیز دیگه هم که هست اینه که چیچاریتو خیلی بهتر از ولبک عمل می کنه، ولبک خوبیش اینه که خوب میدوئه ولی اصلا تمام کننده خوبی نیست و به درد داخل محوطه نمی خوره.
چند نکته
در مورد بازی با لیورپول
ولبک در سطح یونایتد نیست.
از فوتبال فقط دویدن و تنه زدن رو بلده و بس.
چند تا مهاجم در جهان می شناسید که بلد نباشه شوت بزنه؟
یانگ هم همین طور.
بلد نیست دریبل بزنه، مهارت بسیار پایین در پاس و سانتر و اعتماد به نفس پایین.
تنها ویژگی اش سرعتشه و بس.
یونایتد در تابستان باید یک وینگر درجه یک بخره.
کاگاوا بالاخره یک بازی امیدوار کننده ارائه داد.
پستش در بازی، وینگر چپ بود.
تاثیر بالایی نداشت در بازی ولی اشتباهات کمی هم مرتکب شد. اعتماد به نفس بالایی داشت و از جنگیدن و تنه به تنه شدن نمی ترسید.
مورینیو از تماشای نیمه ی دوم بازی احتمالا پی برد که چگونه یونایتد رو شکست بده.
فرگوسن باید از خودش سوال کنه چرا یونایتد در نیمه ی دوم اینقدر بد بازی می کرد؟
ویدیچ گویا قراره یه بازی در میون مصدوم بشه.
و دیگه مثل سابق قابل اعتماد نیست.
پيتر اشمايکل تماشاگر دربي نخواهد شد
پيتر اشمايکل در ايميلي به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد به دليل حجم سنگين کارش در آکادمي منچستر، نميتواند دربي تهران را از نزديک ببيند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس از چندي قبل تصميم گرفتند در دربي هفتاد و پنجم که ميزبان آن هستند چند چهره سرشناس فوتبال جهان را به ايران دعوت کنند. از همين رو يکي از اين گزينهها پيتر اشمايکل دروازهبان افسانهاي دانمارک بود. پس از مکاتبه اول پرسپوليسيها با اشمايکل، مدير برنامه اين دروازهبان دانمارکي نامهاي را به باشگاه پرسپوليس فرستاد و در آن نوشت به دليل اينکه حجم کار در آکادمي منچستر در ماههاي جاري زياد است اشمايکل نميتواند براي تماشاي دربي به ايران بيايد.
به گزارش فارس،مسئولان باشگاه پرسپوليس باز هم از اين جواب اشمايکل قانع نشدند و براي دومين بار از اين دروازهبان خواستند با توجه به اينکه حضور او در ايران ميتواند باعث خوشحالي مردم ايران و پرسپوليسيها شود لطفا وقتي را براي اين برنامه خالي کرده و به ايران بياييد. دومين نامه اشمايکل نيز از طريق ايميل براي او ارسال شد.
در اين ايميل همچنين تاريخ برگزاري دربي و مشخصات آن نيز آمده است.
varzesh3.com
mjt10063
16-01-2013, 10:16
با عرض پوزش از دیر جواب دادن
منم برد تیم مون رو تبریک میگم
ولی از این ناراحتم که
توی 4 بازی قبلی 4 تا گل مثل گل این بازی خوردیم
و اصلا به تجربه ما اضافه نشده
در هر صورت به امید قهرمانی:n12::n12::n12:
پیش بازی منچستر یونایتد - وستهام : بازگشت رونی به میادین در اف ای کاپ
منچستریونایتد
De Gea
Jones, Ferdinand, Smalling, Buttner
Valencia, Carrick, Anderson, Nani
Rooney, Hernandez
وستهام
Jaaskelainen
Demel, Tomkins, Reid, Potts
Noble, Diarra
J Cole, Nolan, Taylor
C Cole
سایت گل-سر الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ در تازه ترین صحبت های خود تاکید کرد که در بازی چهارشنبه شب وین رونی می تواند از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان برود پس از آنکه این بازیکن در تمرینات روز کریسمس با مصدومیت از ناحیه زانو روبرو شد و نانی نیز پس از دوری چند ماهه به دلیل مصدومیت در آستانه بازگشت به میادین است.
نمانیا ویدیچ و اشلی یانگ هر دو از ناحیه زانو مصدوم و در جریان پیروزی 2-1 اخیر برابر لیورپول تعویض و مجبور به ترک زمین مسابقه شدند در حالی که جانی اوانس همچنان مصدوم و دارای عدم آمادگی کامل برای بازی کردن می باشد.
احتمالا سرالکس فرگوسن برای این بازی به تعدادی از بازیکنان جوان خود فرصت بازی خواهد داد ,فیل جونز,کریس اسمالینگ,اندرسون و الکساندر باتنر همگی در تلاش, برای قرارگرفتن در ترکیب اصلی تیم هستند.
مارونه شاماخ که به تازگی از آرسنال به وستهام پیوسته نمی تواند در این فصل اف ای کاپ برای تیمش بازی کند بنابراین انتظار میرود تا همچنان از کارلتون کول به جای او در خط حمله استفاده شود
مارک نوبل ممکن است بتواند پس از سپری کردن مصدومیتش در این بازی به میادین بازگردد در حالی که محمد دیامه سخت در تلاش است تا هر چه زودتر به مرز آمادگی کامل برسد اما به احتمال فراوان در این هفته به او استراحت داده می شود.
از دیگر بازیکنان مصدوم چکش ها برای این بازی می توان به جوی اوبراین,جیمز کالینز,جورج مک کارتنی و اندی کارول اشاره کرد.
[*=right][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین باری که وستهام در ورزشگاه خانگی منچستر یونایتد در اف ای کاپ به مصاف این تیم رفت شکست سنگین 6-0 را در ماه می 2003 تجربه کرد.
بازی چهارشنبه شب دهمین دیدار این دو تیم در اف ای کاپ خواهد بود که چکش ها با کسب چهار پیروزی نسبت به منچستر یونایتد با سه پیروزی از این حیث برتری دارند.
در دو بازی انجام شده این فصل میان این دو تیم,رابین فن پرسی تنها گلزن و ناجی منچستر یونایتد در این دو بازی بوده,گل نخست سه امتیازی او در دقیقه اول بازی در لیگ برتر جزیره و گل دوم او در دقیقه نود در این مرحله از اف ای کاپ زده شد ,گلی که مانع از شکست تیمش در خانه وستهام شد تا این بازی در نهایت تکرار شود.
مایکل کریک (تصویر سمت راست ) که محصول آکادمی جوانان باشگاه وستهام بوده و در صورتی که چهارشنبه شب در ترکیب قرار بگیرد بیستمین حضورش در اف ای کاپ برای منچستر یونایتد خواهد بود که به میدان رفته.
منچستر یونایتد از سال 2004 به بعد هرگز در این رقابت ها موفق به قهرمانی نشده و آخرین باری که وستهام نیز در این رقابت ها به قهرمانی رسیده مربوط به سال 1980 می شود.
[*=right]برنده این دیدار در مرحله بعد این رقابت ها و در دور چهارم می بایست در خانه برابر فولام یا بلکپول قرار بگیرد.
چیچاریتو، گزینه اتلتیکو مادرید برای جانشینی فالکائو
سایت گل- باشگاه اتلتیکو مادرید قصد دارد در صورت از دست دادن رادامل فالکائو و آدریانو لوپس، خاویرارناندز، مهاجم منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.
باشگاه مادریدی آماده است تا با انتقالی 18 میلیون یورویی در تابستان آینده، این مهاجم مکزیکی را به خدمت بگیرد و او را به مهاجم اصلی شان تبدیل کنند.
فالکائو با درخشش خیره کننده اش در دو فصل اخیر، به یکی از پرمشتری ترین مهاجمان اروپا تبدیل شده و به نظر می رسد مدیران اتلتیکو پذیرفته اند که او در پایان فصل این باشگاه را ترک کرده و به یکی از باشگاه های چلسی، منچسترسیتی و پاری سن ژرمن خواهد رفت.
از سوی دیگر باشگاه آرسنال هم آماده است تا آدریان لوپس، دیگر مهاجم اتلتیکو مادرید را به خدمت بگیرد و همین هفته پیشنهادی 12 میلیون یورویی برای او ارائه داده است.
احتمالا آدریان در همین ژانویه وینسنته کالدرون را ترک خواهد کرد و مادریدی ها از هم اکنون چیچاریتو را به عنوان به گزینه اصلی در نظر گرفته اند.
البته بعید است آنها بتوانند این بازیکن را در ژانویه به خدمت بگیرد اما در صورتی که یوناتیدها بتوانند لواندوفسکی را به الدترافورد ببرند، آماده اند تا پیشنهادها برای چیچاریتو را بررسی کنند.
چیچاریتو در سال 2011 با قراردادی 5 ساله به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در الترافورد عالی کار کرد اما این فصل درخشش فن پرسی، فرصت چندانی برای او ایجاد نکرده است.
آنخل دی ماریا زیر ذره بین فرگوسن
[SIZE=3]Getty
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- طبق گزارش منتشره در روزنامه پرتغالی آ بولا، سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه منچستریونایتد در فکر آن است تا آنخل دی ماریا، ستاره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید را به خدمت گرفته و به اولدترافورد بیاورد و به عنوان جانشین نانی پرتغالی او را در تیمش به کار بگیرد.
به گزارش روزنامه آبولا و به نقل از روزنامه آ.اس سر الکس فرگسن به دنبال یک جایگزین خوب برای نانی است که هر روز احتمال جدایی اش از رئال مادرید در بازار تابستانی بیشتر و بیشتر می شود و گزینه مد نظر الکس فرگوسن، آنخل دی ماریای 24 ساله، ستاره آرژانتینی رئال مادرید است.این در حالی است که قبل از انتقال دی ماریا به رئال و زمانی که او هنوز در بنفیکا توپ می زد هم سرالکس فرگوسن به دنبال جذب او بود ولی در نهایت رئال برنده دوئل برای جذب دی ماریا شد و با پرداخت 25 میلیون یورو در فصل 1-2010 او را به خدمت گرفت.این روزها به نظر می رسد که آنخل دی ماریا در حال از دست دادن جایگاهش در ترکیب اصلی رئال است و همین احتمال جدایی او از تیم مورینیو را افزایش می دهد. دی ماریا تا سال 2018 با رئال قرارداد دارد و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او، 150 میلیون یورو خواهد بود
[SIZE=2]
خب گویا امشب رونی و نانی میتونن تیم رو همراهی کنن . امیدوارم هر دو برگردن رو فرم چون تو بازی های پیش رو خیلی بهشون احتیاج داریم ...
mjt10063
16-01-2013, 23:00
من که خیلی دلم برای نانی تنگ شده بود
یه کم کم تجربه و خود خواه هست
ولی بهتر میشه
انشا...
امشب میترکونند
mjt10063
17-01-2013, 10:05
تبریک بابات برد وستهم این فصل 2 تا جام مال ماست
ایشا... سومیش رو هم بگیریم:n12::n12::n12:
هیچ وقت به اندازه ی امروز دلم برای رونالدو تنگ نشده بود.
واقعا عذاب آوره وقتی می بینی وینگرهای امروز یونایتد چقدر فاصله دارند با رونالدو.
یکشنبه یونایتد با تاتنهام بازی داره و به جای دیدن بازی تماشایی رونالدو مجبورم بازی یانگ بی استعداد و والنسیای پر اشتباه رو تحمل کنم.
حتی تصورش هم آزار دهنده است.
طعنه ریو فردیناند به چلسی و سیتی به خاطر ناکامی در جذب گواردیولا
سرمربی سابق بارسا روز گذشته به طور رسمی اعلام شد که او از فصل آینده هدایت بایرن را برعهده خواهد گرفت و جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستریونایتد، معتقد است نداشتن برنامه های بلند مدت و تاریخچه نه چندان بزرگ باشگاه های چلسی و منچستر سیتی موجب شد تا پپ گواردیولا هیچ یک از این دو باشگاه را به عنوان مقصد جدیدش انتخاب نکند.
سرمربی سابق بارسا که در دوره 4 ساله حضورش در این باشگاه، 14 جام مختلف برای آبی و اناری ها کسب کرد، بعد از جدایی از این باشگاه تصمیم گرفت برای مدتی استراحت کند اما روز گذشته به طور رسمی اعلام شد که او از فصل آینده هدایت بایرن را برعهده خواهد گرفت و جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آره نا خواهد شد.
او در صفحه توئیترش نوشت:" خبر رفتن گواردیولا به بایرن واقعا شوکه کننده بود. از آن زمان دارم فکر می کنم چرا او چنین تصمیمی گرفت... ثبات، سازماندهی، یک قدرت در چمپیونز لیگ. پول برای سرمایه گذاری، تاریخچه، زمان برای انجام برنامه ها. فکر می کنم او به خاطر این چیزها بایرن را انتخاب کرد. فکر می کنم او در بقیه باشگاه هایی که به دنبالش بودند، همه این چیزها را با هم به دست نمی آورد."
پیوستن گواردیولا به بایرن، به ویژه برای مدیران چلسی بسیار ناامید کننده بود. آنها که دو ماه قبل دی متئو را اخراج کرده بودند، امیدوار بودند در پایان فصل، گواردیولا را جانشین رافا بنیتس کنند.
2013/1/17
eman619rv
18-01-2013, 14:24
دارن فلچر تا انتهای فصل غایب است:n27:
این بازیکن 28 ساله در این فصل ده بازی انجام داده بود اما دیگر نمیتواند بازی کند.
سایت گل – دارن فلچر تا انتهای فصل غایب است. او جدیدا زیر تیغ جراحی رفته تا مشکل رودهاش برطرف شود.
این بازیکن 28 ساله در این فصل پس از 10 ماه غیبت از مسابقات رسمی به میادین برگشت و 10 بازی هم انجام داد و یک گل هم زد. اما باشگاه اعلام کرده که قرار است بیماری کولیت خونریزیدهنده او برای همیشه درمان شود.
در بیانیهای که باشگاه منچستریونایتد منتشر کرده آمده: «دارن فلچر تا انتهای فصل در میادین نیست. او تحت عمل جراحی قرار گرفته تا بیماریاش بهبود یابد.
میخواهیم تاکید کنیم این روندی است که تصمیم گرفتیم در بهترین زمان انجامش دهیم تا بهبودی او کامل باشد. دارن در این فصل مرتبا با تیم تمرین میکرد و تا پیش از عمل هم میتوانست در ترکیب قرار بگیرد.
این تصمیم با حمایت کامل ما گرفته شده و در راستای سلامت بلندمدت او است. میخواهیم او فصل بعد در حالی برگردد که مشکل کاملا برطرف شده باشد.
ممنون خواهیم شد اگر این بار به حریم شخصی او احترام گذاشته شود.»
______________________________________جمله اخری خیلی معنا دار بود :n22::n24::n27:
احساس می کنم رونی، شور و اشتیاق سابق اش به فوتبال رو از دست داده.
احساس می کنم در اغلب بازی ها ، بی تفاوت و بی علاقه است و فقط در بازی با تیم های معروف ، علاقه مند و هیجان زده به نظر میرسه.
mjt10063
19-01-2013, 18:58
احساس می کنم رونی، شور و اشتیاق سابق اش به فوتبال رو از دست داده.
احساس می کنم در اغلب بازی ها ، بی تفاوت و بی علاقه است و فقط در بازی با تیم های معروف ، علاقه مند و هیجان زده به نظر میرسه.
موردش بخاطر اینه که وقتی می خواست بره دلیلش این بود که هم تیمی ستاره ای کنارش نیست
و الان هم که فن پرسی اومده بازم دیگه رونی سابق نشده
آغاز
تقدیم به Angelo Henriquez
Angelo هجده ساله ، امروز اولین گلش در لیگ برتر رو به ثمر رسوند.
طراح : atheistboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alireza.M67
20-01-2013, 13:13
دیشب داشتم بازی یوونتوس رو می دیدم که شبکه 3 پخش می کرد .
واقعا برام سواله چی شد که پوگبا رو همینجوری مفت از دست دادیم؟ به عنوان یه بازیکن 19 ساله واقعا خوب بازی می کرد.
shakerifar
20-01-2013, 15:45
دیشب داشتم بازی یوونتوس رو می دیدم که شبکه 3 پخش می کرد .
واقعا برام سواله چی شد که پوگبا رو همینجوری مفت از دست دادیم؟ به عنوان یه بازیکن 19 ساله واقعا خوب بازی می کرد.
این موضوع قبلا هم مطرح شده بود ...حاضر نشد قرادادش رو تمدید کنه اگرچه فرگوسن گفته بود این فصل بازی های بیشتری بهش می رسه
خود پوگبا بعد از رفتن به یوونتوس گفته بود فرگوسن همیشه به من می گفت من بهت اعتماد دارم ولی هنوز به من بازی نمی داد و می گفت زمان حضورت در تیم اصلی هم می رسه
ولی هنوز خیلی جوونی...
بعد از این که پیشنهاد یونایتد برای تمدید قرارداد رو رد کرد فرگوسن هم گفت که خیلی هم خوشحاله که پوگبا از باشگاه دور شده
بعد از بازی امروز تیم به دلیل هوای گرم برای چهار روز در قطر اردو میزنه
eman619rv
20-01-2013, 22:17
بهرام که گور میگرفتی همه عمر _______ دیدی که چگونه گور بهرام گرفت
ما خودمون همه تیم ها رو دقیقه نود نقره داغ میکردیم حالا تاتنهام اومد ..... ای بابا:n29:
حیف شد مساوی کردیم من بازی رو ندیدم متاسفانه علی رغم تلاش خیلی زیادی که کردم تا برسم به بازی ولی نشد..
یه چند جا نظرات رو میخوندم مثه اینکه کلورلی بازی خوبی رو انجام داده.... ولی حیف که نوار پیروزی هامون قطع شد.
بازی خوبی نبود.نمیدون چر از همون اول رفتیم دفاع.بازیکنان خوب بودند ولی تاکتیک خوب نبود.اختلاف هم شد 5 تا.
بدون شک میتونستیم بهتر نتیجه بگیریم.کلورلی هم خوب بود،دفاع بهتر شده و یک نوع تست بود برای دفاع.
shakerifar
20-01-2013, 22:49
انصافا تاتنهام شایسته باخت نبود ... دو امتیاز از دست دادیم ولی خیلی هم نمیشه گله کرد چون موقعیت چندانی نداشتیم
این فصل هر سه وینگرمون به شدت بد بازی می کنن ...والنسیا اومد تو زمین جریان بازی رو عوض کنه ولی نه تنها موفق نبود کلی توپ رو هم از دست داد
نکته مثبت بازی دفاع بود که واقعا بهتر شده نمونش تکل بی نظیر فردیناند بود که واقعا زیبا بود
بازی ها عالی رافائل هم به شدت چشمگیرن هم تو حمله عالیه هم تو دفاع
MoJtaBa.R
21-01-2013, 00:39
یه امیتاز هم یه امتیاز بود . ما بد بودیم و اینکه شایسته بردن تاتنهام نبودیم باز هم برمیگرده به تیم و تعویضایی که چاره ساز نگه داشتن نتیجه نشد . ترسو بود نوع و روند بازیمون
تیم که نتیجه نگیره فرگی جدیدا به کمک و داور و بازیکنای حریف و مربیا و همه زمین و زمان گیر میده !
فرگوسن: عملکرد کمکداور بهتانگیز بود مربی منچستریونایتد به شدت به کمکداور دیدار با تاتنهام تاخته.
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد پس از تساوی یک بر یک در خانه تاتنهام به کمکداور تاخت: «به نظرم باید در سمت ما یک اوت برای ما میگرفتند اما کمکداور در طول بازی یک بار هم چنین کاری نکرد.
عملکرد او ضعیف بود. او هرگز پنالتی وین رونی و دیگر مسائل را ندید.
ما او را از بازی با چلسی به خاطر داریم که دروگبا سه متر در آفساید بود ولی او آن را نگرفت. به نظرم عملکرد او امروز بهتانگیز بود و من از این بابت ناامید شدهام.
او بازی بدی داشت و هرگز از سمت او در میدان اوتی نداشتیم!»
smallfrank
21-01-2013, 14:36
Pessimist
21-01-2013, 21:09
بازی تاتنهام و منچستر رو دیدم!
چیزی که ناراحتم کرد بارش برف بود ظاهرا تو لندن کلا هوا برفی بوده چون بازی چلسی و آرسنال هم برف میومد همین باعث شد این دوتا بازی که از مهم ترین بازی های فصل هست زیاد جذاب نشه چون به هر حال برف تاثیر خودش رو میذاره!
منچستر خیلی خوب نبود اما تاتنهام بهتر بازی کرد و انصافا ثابت کردن که میخوان سهمیه چمپیونز لیگ رو بگیرن! روی گل هم مقصر اصلی دخیا بود چون توپ رو خیلی بد دفع کرد و افتاد جلوی پای لنون و اونم پاس داد و در نهایت گل مساوی... قطعا این دخیا با فن در سار تفاوت های زیادی داره همین اشتباهش هم ثابت کرد که هر چی باشه فوق ستاره نیست و بی خود نیست که بعضی ها ازش شاکی هستن! اگه این اشتباه رو نمیکرد منچستر تو روزی که خیلی خوب بازی نکرد میتونست تاتنهام رو ببره اما بازی مساوی شد و باز هم فاصله ش با سیتی کمتر شد!
تقدیم به Gary Neville
طراح : atheistboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kkkaktoos
22-01-2013, 12:13
همچنان انگار خبری از خرید زمستانی نیست.
تا کی وقته برای خرید؟ هیچ گزینه ای مطرح نیست؟ فرگوسن نمیخواد یه خرید داشته باشه؟
shakerifar
22-01-2013, 12:53
همچنان انگار خبری از خرید زمستانی نیست.
تا کی وقته برای خرید؟ هیچ گزینه ای مطرح نیست؟ فرگوسن نمیخواد یه خرید داشته باشه؟
Zaha وینگر جوون کریستال پالاس هستش که یونایتدو آرسنال دنبالش هستن
اگر چه احتمال این که به یونایتد بیاد کم نیست ولی احتمالا اجازه می دن تا اخر فصل به صورت قرضی در کریستال پالاس بمونه
به نظر میاد با پیشنهاد حدود 20 میلیون یورویی یونایتد آرسنال شانس چندانی نداشته باشه
گفته می شه فرگوسن یکشنبه بعد بازی با تاتنهام در لندن یه ملاقاتی هم با خودش داشته
ولی تا قطعی نشه هیچ چیز معلوم نیست:n01:
درسته.احتمال پیوستن زاها خیلی زیاده.من که این بازیکن رو زیاد نمیشناسم.
اگه گفتید اینجا آفتاب کجاست؟؟؟؟:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3337225&mw=500
Ali*Reza
22-01-2013, 22:27
منچستریونایتد در قطر اردو زد
صدرنشینان لیگ برتر انگلیس اردویی چهار روزه در قطر برپا کردند.
شیاطینسرخ که در سال 2010 در زمین آکادمی اسپایر اردو برگزار کرده بودند، بار دیگر در این زمین تمرین میکنند.الکس فرگوسن در نظر داشت در آبوهوایی گرم اردوی تیمش را تشکیل دهد تا بازیکنان بتوانند در فضای باز تمرین، شرایط فیزیکی خود را حفظ و خود را احیا کنند.
یونایتد اردویش را از روز گذشته آغاز کرده و پنجشنبه نیز به آن پایان خواهد داد.
سر الکس فرگوسن در خصوص این اردو اظهار داشت: ما میخواستیم بار دیگر در اسپایر و امکانات عالی آن تمرین کنیم، هوای عالی و میزبانی خوب مدیریت اسپایر که همگی در کنار هم بینقص بود. اینجا مکان ایدهآلی برای ما است و انتظار اردوی خوبی را داریم که بتوانیم تا پایان فصل از آن استفاده کنیم.
منچستر یونایتد پس از تساوی برابر تاتنهام به دوحه قطر سفر کرد تا اردویی 4 روزه در این کشور برگزار کند.
smallfrank
23-01-2013, 10:46
فرگوسن قطر نرفته تا با زاها ببنده
دیگه باید تموم شده دونستش
Pessimist
23-01-2013, 20:49
رایان گیگز از جوانی تا پیری (البته نمیدونم این جمله درسته یا نه : دی)
فکر کنم این عکس برای طرفداران منچستر خیلی جالب باشه و البته امکان داره اشک بعضی ها رو دربیاره!
رایان گیگز از جوانی تا پیری (البته نمیدونم این جمله درسته یا نه : دی)
فکر کنم این عکس برای طرفداران منچستر خیلی جالب باشه و البته امکان داره اشک بعضی ها رو دربیاره!
یک مستندی هست به اسم رایان گیگز True red ,حتما اینو نگاه کنید.لینکش راحت پیدا میشه.اگر میخواین پ خ بدین!
یک خبر خوش :دی
کاسیاس به احتمال زیاد به بازی با ما نمیرسه و دستش شکسته!!!!
mohammad.asghari
24-01-2013, 17:37
کاسیاس بازی رفت رو مطمئنا از دست داده ولی برگشت معلوم نیست.6 هفته دور از میادین
kkkaktoos
24-01-2013, 23:46
زاها -------> 5.5 سال و 17 میلیون پوند
فردا پس فردا هم تو تست پزشکی شرکت میکنه
تقدیم به یونایتد
SA33D_GT
25-01-2013, 14:26
عاقبت کسی که واسه منچستر یونایتد عشوه الاغی بیاد همینه.
mjt10063
26-01-2013, 13:11
یه کلیپ دیگه گرفتم توپ توپ فق ببین اگر عشقت به منچستر دوبل نشد
هرچی می خوای بگو
ببین رونی چقدر مو داشت
لازم بگم کریس خیانت کارم بود
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس زیبا
حالشو ببر
MoJtaBa.R
26-01-2013, 15:33
Zaha وینگر جوون کریستال پالاس هستش که یونایتدو آرسنال دنبالش هستن
اگر چه احتمال این که به یونایتد بیاد کم نیست ولی احتمالا اجازه می دن تا اخر فصل به صورت قرضی در کریستال پالاس بمونه
به نظر میاد با پیشنهاد حدود 20 میلیون یورویی یونایتد آرسنال شانس چندانی نداشته باشه
گفته می شه فرگوسن یکشنبه بعد بازی با تاتنهام در لندن یه ملاقاتی هم با خودش داشته
ولی تا قطعی نشه هیچ چیز معلوم نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زاها -------> 5.5 سال و 17 میلیون پوند
فردا پس فردا هم تو تست پزشکی شرکت میکنه
قرارداد 5 ساله زاها با منچستر یونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روسای تیم فوتبال منچستر یونایتد قراردادی 5 ساله را با ستاره ی کریستال پالاس به امضاء رسانده اند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از خبرگزاری ساکرنت، روسای تیم فوتبال منچستر یونایتد موفق شدند قراردادی 5 ساله را با ویلفرد زاها، ستاره منچستر یونایتد امضا کنند.
زاها که از طریق آکادمی جوانان کريستال پالاس به تیم آمد در طول 124 بازی لیگی توانسته 15 گل به ثمر برساند.
گزارش ها حاکی از آن است که او تست پزشکی در منچستر یونایتد را با موفقیت پشت سر گذاشته و مبلغ قراداد او نامعلوم است.
گفتنی است انتظار می رود روسای شیاطین سرخ مبلغ 10 میلیون پوند را برای خرید او پرداخت کنند
یه کلیپ دیگه گرفتم توپ توپ فق ببین اگر عشقت به منچستر دوبل نشد
هرچی می خوای بگو
ببین رونی چقدر مو داشت
لازم بگم کریس خیانت کارم بود
اینم یه عکس زیبا
حالشو ببر
رفیق اگر تونستی جای دیگه اپ کنی ممنون میشم.
اینجا میخوام عقده گشایی کنم!!!
هفته ی پیش شبکه ی سه بازی سیتی فولام رو پخش زنده کرد.امشب هم سیتی استوک و سه شنبه شب هم سیتی کویینز پارک رنجرز....
به خدا آدم زورش میگیره هر موقع برنامه ندارن هرچی عشقشون میکشه پخش میکنند ولی امشب بازی فولام رو به دلیل برنامه ی بسیار جالبشون مثل خنده بازار و ویتامین سه :دی پخش نمیکنند!شبکه ی ورزش هم که برنامه ی مفید و کمک کننده ی میدان هست!!:n21::n21:
یکم راحت تر شدم.
mjt10063
26-01-2013, 22:40
چهارتا جلوییم دمشون گرم
حیف که بازی رو نمیشه دید
مثل اینکه خیلی توب و باحال دارن بازی میکنند
عشق است منچستر
Ali*Reza
26-01-2013, 23:29
این برد پرگل و شیرین رو مقابل فولهام در جام حذفی تبریک میگم.
یک گام به قهرمانی نزدیکتر شدیم :n16:
MoJtaBa.R
27-01-2013, 00:02
از اول فصل همین که تونستیم با این بازیکنا این روند رو حفظ کنیم فوق العاده است . یه وقتایی تیم میره تو شوک و نتیجه ضعیف میگیره که طبیعیه و نمیشه روند یکسانی رو داشت و این دلیل نمیشه که بیخودی تیم و کل بازیکنا و سرمربی رو به باد ناسزا بگیریم !!!!! توی این بازی باید میبردیم که بردیم . :n12:
^^ hiti ^^
27-01-2013, 02:04
با داوید مشکلی ندارم
فرگوسن: منتقدان دخیا احمق هستند!
خبرگزاری فارس: سرمربی منچستریونایتد منتقدان دروازهبان تیمش را یک مشت احمق خواند
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و به نقل از گاردین، داوید دخیا تابستان سال 2011 از اتلتیکو مادرید راهی منچستریونایتد شد تا دروازهبان شماره یک این تیم بعد از کنارهگیری ادوین فان در سار باشد.
او در این تیم نمایشهای خیره کنندهای داشته ولی در برخی از دیدارها نیز متزلزل ظاهر شده تا جایش را به آندرس لیندگارد بدهد. گری نویل، مدافع پیشین منچستریونایتد و الن هنسن به شدت دروازهبان جوان اسپانیا را زیر انتقاد شدیدی قرار دادهاند.
زمانی که در این مورد از فرگوسن سوال شد، وی در پاسخ گفت: به هیچ وجه به این موضوع اهمیت نمیدهم. در فوتبال برخی آدمها وجود دارند که خیلی احمق هستند. بعضی وقتها مجبور هستید حرفهای آنها را بشنوید.
وی افزود: در برخی از دیدارها مشکلهایی به وجود میآید. 30 ثانیه از بازی با تاتنهام باقی مانده بود. آن اشتباه رخ داد و ما 2 امتیاز از دست دادیم. در جریان یک بازی فوتبال، سایر بازیکنان ممکن است 20 اشتباه انجام دهند ولی دروازهبانها به دلیل جایگاه مهمی که در تیم دارند، بیشتر در چشم هستند. ما با داوید مشکلی نداریم.
منم تبریک میگم.هنوز هم نه هایلات رو دیدم و نه گل ها رو.به نظر رسیده که رونی و چیچاریتو و فن پرسی همگی روی اوج هستند.اندرسون هم باز هم بازی کرده و پاس های خوبی هم داده!!نانی هم بازی کرده.در کل ترکیب دوم بوده یک جورایی ولی خداییش ترکیب دوممون هم مثل اولی خیلی خوب بازی میکنند.
هدف بعدی»»»»»»»»»رئال مادرید!
MoJtaBa.R
27-01-2013, 22:42
منم تبریک میگم.هنوز هم نه هایلات رو دیدم و نه گل ها رو.به نظر رسیده که رونی و چیچاریتو و فن پرسی همگی روی اوج هستند.اندرسون هم باز هم بازی کرده و پاس های خوبی هم داده!!نانی هم بازی کرده.در کل ترکیب دوم بوده یک جورایی ولی خداییش ترکیب دوممون هم مثل اولی خیلی خوب بازی میکنند.
هدف بعدی»»»»»»»»»رئال مادرید!
کل تیم خوب باشه بازی رو نپخشن هم مهم نیست :دی
امرو بازی با ختافه رو که نشون داد رئال اگه پشتش داور نباشه و هافبکاش از بازی خارج بشن با من تو من تمومه کارش ! کاری که تا قبل گل اولش ختافه کرد . رو تمومیه ایستگاهیا وقتی کاسیاس بود مشکل داشتن چه برسه الان
eman619rv
28-01-2013, 15:13
من همچنان در دو تاپیک در مورد بازی رئال - منچستر سکوت میکنم :n28::n02:
ولی مطمئنم این دوبازی مثه بازی چندین سال پیششون میشه که 5-6 شد و حسابی بازی های پر گلی رو خواهیم دید... رئال که خط دفاعیش و در درون دروازه نابود شده ، منچستر هم توی این فصل زیاد عملکرد خوبی رو در دفاع نداشته .... دیگه خط حمله هر دو تیم هم که به جرات بهترین های اروپا هست ... همه چیز گواه این رو میده که بازی های پرگلی رو میبینیم ... مگر اینکه مربیان تصمیمات تاکتیکی خاصی رو بگیرند.
فرگوسن: تیم این فصل، به خوبی بهترین تیم هایم در الدترافورد است
منچستریونایتد در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و در رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان نیز همچنان حضور دارند
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تیم فعلی اش را با بهترین تیم هایی که در طول دوران حرفه ای اش در الدترافورد داشته، برابر دانست.
منچستریونایتد در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و در رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان نیز همچنان حضور دارند و امیدوارند که بتوانند مانند سال 1999 به یک سه گانه دست پیدا کنند.
یکی از دلایل اصلی موفقیت های منچستریونایتد در این فصل، بازی های خوب رابین فن پرسی وین رونی، خاویر ارناندز و دنی ولبک است که بسیاری را به یاد اندی کول، دوایت یورک، تدی شرینگام و اله گنار سوسلسشر در سال 1999 انداخته است.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتی به مهاجمان تیم نگاه می کنید، فکر می کنید اگر هر کدام از آنها بتوانند 20 گل به ثمر برسانند، ما واقعا شانس بالایی خواهیم داشت.
با توجه به گزینه هایی که داریم، اگر بتوانیم همه بازیکنان را آماده نگه داریم، می توانیم بگوییم این تیم به خوبی بهترین تیم هایم در منچستریونایتد است."
منچستریونایتد در دیدار بعدی اش در لیگ برتر باید مقابل ساوتهمپتون قرار بگیرد و در لیگ قهرمانان نیز باید به مصاف رئال مادرید بروند.
ضمن اینکه حریف بعدی آنها در رقابت های جام حذفی ردینگ خواهد بود.:n24:
لباس اول یونایتد پیدا میشه در تهران؟ کجا؟
^^ hiti ^^
28-01-2013, 23:21
تهران من جایی سراغ ندارم ولی با این وضع پوند و قیمت 60 پوندیش اصلا نمیرزه
راستی لباس دوم قشنگ تره
......................................
دیگو لوپز دروازبان جدید رئال مادرید :))
فوق العادست این ....
^^ hiti ^^
29-01-2013, 17:59
Oh Robin Van persie ...
گلزنی برابر لیورپول ، آرسنال ، چلسی و من سیتی
فرگی هم سی هزار پوند جریمه شده و باید مبلغ رو بپردازه.
راستی سیتی هم مساوی کرد ان شالله امشب ببریم میشیم 7 تا!خندم میگیره مانچینی گفته بود که توی ژانویه به یونایتد میرسیم!!!!!:n08:
flatrish
31-01-2013, 01:32
Happy old days :n20:
7 امتیاز اختلاف!
چه حالی داد همه مساوی کردند این هفته فقط ما بردیم. تا باشه از این هفته ها!
یک الگوی یکسان مشاهده کردم در این اواخر.
لیورپول، تاتنهام و حالا ساتمتون ، در نیمه ی دوم ، کاملا بر یونایتد سلطه داشتند. 45 دقیقه فشار پشت فشار. حمله پشت حمله روی دروازه ی دخه آ.
شاید مشکل از کیفیت پایین هافبک هاست.
شاید هم مشکل از فرگوسن باشه. شاید پیرمرد نمی تونه حریف اندیشه های تازه ی تاکتیکی مربیان جوان بشه.
ریشه ی مشکل هر چه که هست، بهتره زودتر حل بشه.
flatrish
31-01-2013, 02:02
دقیقا. از یکی-دو فصل قبله که اینجوری شده اونم در مقابل تیمای ضعیفتر از خودمون. حتی تیمی مثل وست بروم هم من یادمه توی اولدترافرد وسط زمین رو کاملا گرفته بود.
به نظرم حالا این از تاکتیک تیم باشه یا ضعف هافبکها یه جورایی سبک بازی تیمو تشکیل داده.
shakerifar
31-01-2013, 09:22
ک الگوی یکسان مشاهده کردم در این اواخر.
لیورپول، تاتنهام و حالا ساتمتون ، در نیمه ی دوم ،
کاملا بر یونایتد سلطه داشتند. 45 دقیقه فشار پشت فشار. حمله پشت حمله روی دروازه ی دخه آ.
شاید مشکل از کیفیت پایین هافبک هاست.
شاید هم مشکل از فرگوسن باشه. شاید پیرمرد نمی تونه حریف اندیشه های تازه ی تاکتیکی مربیان جوان بشه.
ریشه ی مشکل هر چه که هست، بهتره زودتر حل بشه.
یه کم عجیب نیست؟؟تو این چند تا بازی آخرهر تیمی که خواسته روی ما فشار آورده
ماهم ترجیح دادیم به جای کم کردن فشار دفاع همه جانبه کنیم
اندیشه های تاکتیکی مربیان جوان که تواین چندتا بازی آخر یهو به وجود نیومده
یا بازی کردن ولبک تو کناره زمین ...
به نظرم فرگوسن و دستیاراش دارن کاری می کنند تا تیم برای بازی با رئال آماده بشه و مطمئنم از همین الان یه فکر هایی دارن...
به هرحال مطمئنا فرگوسن و دستیاراش می دونن دارن چی کار می کنن
----------
راستی بابت برد هم تبریک
Ali*Reza
31-01-2013, 11:24
من هم این برد خیلی شیرین و هم چنین تساوی سیتی که خیلی هم حال داد رو تبریک میگم.
پیش به سوی گرفتن 3 جام:n12:
MoJtaBa.R
31-01-2013, 12:58
تبریک بابت برد و حفظ صدر و اختلاف با تیم دوم
.................
بازی آرسنال و لیور پخش شد ولی بازی ما نه !!!! احسنت بر این حسن سلیقه و انتخاب !
................
دیشب رئال نشون داد که با غیبت چند بازیکن هم به واسطه پرسینگ و دفاع تیمی منسجم و ضد حمله های وحشتناکو سریعشون هیچ قابل پیش بینی واسه باخت نیستن ! بازی با زئالمون متفاوت تر از بازیایی هست که تا الان تو این فصل توی جامهای مختلف انجام دادیم . شد یه بازی راحت ببریم ؟ گل نخوریم ؟ تیم عادت کرده به زور بردن و وقتی که گل اول رو بخوره تازست که میره واسه جبران ! همیشه این رویه جواب نمیده !
الان هایلات بازی رو دیدم.تیم همچین هم بد نبوده.انتظار ها یکمی بالا هست.گل صحیح فن پرسی هم گرفته نشده.
این هم شال که بیشتر شبیه هیتلر هست تا رونی :دی
راستی طبق معمول هم بازی فردا شب از هیچ جای ایران پخش نخواهد شد!:n03:
Pessimist
02-02-2013, 19:24
جوانی های الکس فرگوسن
M E S S I
02-02-2013, 19:36
!SIR ALEX RESPECT
=====================
!LEGENDS
ترکیب هم اومد و اشکان هم بازی میکنه :دی
شاهکار صدا و سیما رو بیخیال نانی و والنسیا هم هستند.نمیدونم چرا ویدیچ نیست؟
Fulham: Schwarzer; Riether, Hangeland, Senderos, Riise; Dejagah, Baird, Karagounis, Duff; Ruiz, Rodallega.
Manchester United: De Gea, Rafael, Ferdinand, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Valencia, Van Persie.
MoJtaBa.R
02-02-2013, 21:10
جالبه الجزیره ها هم نشون نمیدن !
فکر کردم فقط تو ورزشگاه خودمون برق میره!دیدم نه اونجا هم همینطوریه.فعلا بازی تعطیل شده!
flatrish
02-02-2013, 21:51
آره فعلا که برق رفته:39: بازی رو قطع کردن!
بازی تا دقیقه 30 حدودا خوب بود از طرف هر دو تیم ولی بعدش یه خورده افت کرد ببینیم چی میشه حالا:n09:
shakerifar
02-02-2013, 21:52
اینم واسه خودش یه حادثه جالبه برق قطعه ولی تابلو های تبلیغاتی روشنن:n01:
من از Noor TV Afghanistan رو Express AM22 میبینم
همه بازی ها رو میزاره
تو سایت های پخش مثل LiveOnSat اثری ازش نیست
الان داره منچستر فولام رو میزاره
Ali*Reza
02-02-2013, 23:08
من بازی رو ندیدم ولی همش نتیجه رو آنلاین پیگیری میکردم :n09:
بالاخره بازی رو مقابل فولام 1 بر صفر بردیم. این برد شیرین رو به همه طر فدارا تبریک میگم :n16:
چند نکته
رسما اثبات شد!
یونایتد فقط بلده یک نیمه فوتبال بازی کنه.
اول فصل فقط نیمه ی دوم و حالا فقط نیمه ی اول.
یونایتد وینگر خطرناک نداره.
همشون یک مشت فوتبالیست معمولی و سطح پایین اند که به لطف scouting افتضاح یونایتد ، وارد این باشگاه شدند و درآمد بازیکنان های با کیفیت و سطح بالا بهشون داده میشه.
یونایتد پر شده از یک مشت بچه ی پراشتباه و بی کیفیت.
برای نمونه: کلورلی، یانگ، نانی، دخه آ، اسمالینگ، ولبک ، اندرسون
اینها مثل بچه ها فوتبال بازی می کنند. پراشتباه، بی تجربه، ثبات ندارند، مهارت فردی پایین.
و حالا zaha هم به این لیست قراره اضافه بشه.
یونایتد تبدیل شده به تیمی که برای برد متکی ایه به نبوغ لحظه ای فلان بازیکن نه تاکتیک های مربی و کار تیمی.
یونایتد بلد نیست دفاع کنه.
فشار روی دروازه یونایتد فراتر از حد استاندارده!
در بازی با فولام ، 2 بار بازیکنان یونایتد توپ رو از روی خط دروازه دخه آ بیرون کشیدند.
یونایتد بدجور می خواد امسال قهرمان بشه.
با این خط دفاع ، با این هافبک ها، با این وینگرها، با این تاکتیک ها، هر تیم دیگه ای بود باید قید قهرمانی رو می زد. اما نه یونایتد.
MoJtaBa.R
03-02-2013, 01:00
شب ضعیفی بود . نتیجه رو فقط گرفتیم ولی بازی نکردیم ! مقتدرانه نیست بردامون !
امروز صبح هایلایت بازی دیدم نیمه اول 2بار توپ به تیرک دروازه زدیم یک بار سر ضربه کرنر که بعد از دفع ناقص دروازه بان که به زحمت توپ از روی خط برگردوند پاتریس اورا ضربش با بدشانسی به تیر دروازه برخورد کرد یک بار دیگه هم شوت وین رونی از پشت محوطه جریمه به تیر دروازه خورد و با بدشانسی محض گل نشد دقیقه 90 هم سر یک ضربه کرنر فولهام صاحب موقعیت گل شد که فان پرسی توپ نزدیک خط دروازه برگردوند :n01:این پیروزی به همه هوادرای منچستر یونایتد تبریک میگم
M E S S I
03-02-2013, 14:00
!!!Great Ryan Giggs throw history
نظرات دوستان به قدری جالبه که آدم شاخ در میاره!
اون دوستمون که اومده این همه جوون با استعداد رو با خاک یکسان کرده و انتظار داره منچستر هم مثل رئال:n21: یازده تا فوق ستاره داشته باشه آخرشم به هیچ جا نرسه ، دوست عزیز این بازیکنایی که به گند کشیدیشون آرزوی خیلی از تیمای بزرگ دنیان.
دخیا ، کلورلی ، ولبک و زاها رو با این الفاظ خطاب کردن فقط از پس یه آدمی بر میاد که هنوز روح یونایتد رو نشناخته ، متاسفم برای شما با این دیدی که به منچستریونایتد دارید
یونایتد اگر دفاع کردن بلد نبود دیشب به راحتی 2-3 گل میخورد ، تیمی بزرگه که تو روزای بدشم لااقل نتیجه رو بگیره و گرنه که تیمای کوچیک هم به احتمال زیاد روزای خوبشون نتایج خوب میگیرن
نظرات دوستان به قدری جالبه که آدم شاخ در میاره!
اون دوستمون که اومده این همه جوون با استعداد رو با خاک یکسان کرده و انتظار داره منچستر هم مثل رئال:n21: یازده تا فوق ستاره داشته باشه آخرشم به هیچ جا نرسه ، دوست عزیز این بازیکنایی که به گند کشیدیشون آرزوی خیلی از تیمای بزرگ دنیان.
دخیا ، کلورلی ، ولبک و زاها رو با این الفاظ خطاب کردن فقط از پس یه آدمی بر میاد که هنوز روح یونایتد رو نشناخته ، متاسفم برای شما با این دیدی که به منچستریونایتد دارید
یونایتد اگر دفاع کردن بلد نبود دیشب به راحتی 2-3 گل میخورد ، تیمی بزرگه که تو روزای بدشم لااقل نتیجه رو بگیره و گرنه که تیمای کوچیک هم به احتمال زیاد روزای خوبشون نتایج خوب میگیرن
آقای روح شناس شاخدار! واسه خودت متاسف باش نه واسه من.
من نگفتم بره یازده تا ستاره بخره و نتیجه نگیره. چرا الکی حرف تو دهن من می زاری؟
من از کیفیت پایین بازیکن ها حرف زدم.
آقای روح شناس شاخدار! واسه خودت متاسف باش نه واسه من.
من نگفتم بره یازده تا ستاره بخره و نتیجه نگیره. چرا الکی حرف تو دهن من می زاری؟
من از کیفیت پایین بازیکن ها حرف زدم.
آخه رو چه حسابی به بازیکنایی که این فصل بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین تیم های اروپا رو ساختن میگی بی کیفیت؟
آخه رو چه حسابی به بازیکنایی که این فصل بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین تیم های اروپا رو ساختن میگی بی کیفیت؟
پاسخ در پست شماره 663 :
اینها مثل بچه ها فوتبال بازی می کنند. پراشتباه، بی تجربه، ثبات ندارند، مهارت فردی پایین.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Catch Me If You Can
شرح حال یونایتد و سیتی!
پاسخ در پست شماره 663 :
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Catch Me If You Can
شرح حال یونایتد و سیتی!
جالبه روی هاجسون و فرگی شعور ندارن که از بچه هایی مثل ولبک و یانگ و کلورلی و زاها و جونز و اسمالینگ استفاده میکنن ، باید یه سر به شما بزنن برا مشاوره
در مورد دخیا هم حرفی نمیزنم چون خودش به اندازه کافی کیفیتشو به رخ میکشه
Ali*Reza
04-02-2013, 10:59
دیروز هم که من سیتی با لیورپول مساوی کرد و اختلافمون شد 9 امتیاز :n20:
پاسخ در پست شماره 663 :
Catch Me If You Can
شرح حال یونایتد و سیتی!
دوست من شما برو آنالیز کارشناسا رو نگا بکن.چه طوری فن پرسی و رونی برمیگردن دفاع و دفاع میکنن،ولی رونالدو میخواد دفاع کنه گل به خودی میزنه!:دی
شما نانی که دوباره تازه داره بعد از مصدومیت بازی میکنه اننتقاد میکنی؟
برای نمونه: کلورلی، یانگ، نانی، دخه آ، اسمالینگ، ولبک ، اندرسون
دخه آ که الان با این سنش عالی ظاهر میشه.شما باید به کریک گیر بدی که بد پاس میده نه دخه آ/
کلورلی واندرسون بهترین هافبک های یونایتدند.من عشق میکنم بازی کلورلی و سبک بازیش رو که میبینم.تا چند مدت پیش (قبل از مصدومیت اندو)بهترین پاس ها رو میداد و فقط یکم بدشانس بود که مصدوم شد.
Abdolreza2012
04-02-2013, 16:26
دوست من شما برو آنالیز کارشناسا رو نگا بکن.چه طوری فن پرسی و رونی برمیگردن دفاع و دفاع میکنن،ولی رونالدو میخواد دفاع کنه گل به خودی میزنه!:دی
شما نانی که دوباره تازه داره بعد از مصدومیت بازی میکنه اننتقاد میکنی؟
رونالدو مصدوم بود و بازی کرد پس انتظار زیادی ازش نمیرفت (مثله شما که از نانی که بعد از مصدومیت برگشته انتظاری نداری)
بعد رونالدو تو 175 بازی 177 تا گل زده
آخه رونی و ون پرسی تمومه عمرشون بازی کنن میتونه همچین آماری داشته باشه
shakerifar
04-02-2013, 18:23
رونالدو مصدوم بود و بازی کرد پس انتظار زیادی ازش نمیرفت (مثله شما که از نانی که بعد از مصدومیت برگشته انتظاری نداری)
بعد رونالدو تو 175 بازی 177 تا گل زده
آخه رونی و ون پرسی تمومه عمرشون بازی کنن میتونه همچین آماری داشته باشه
جالبه...اومدین نو تاپیک منچستر پز رونالدو رو به ما می دین؟؟؟:n13:
نیاز به یاداوری نیست که تنها زمانی که رونالدو بهترین بازیکن جهان شده زمانی بود که در یونایتد بازی می کرد
گویا خیلی سخت بوده براتون این گل به خودی...همه بازیکنا ممکنه گل به خودی بزنن
یونایتد تبدیل شده به تیمی که برای برد متکی ایه به نبوغ لحظه ای فلان بازیکن نه تاکتیک های مربی و کار تیمی.
بارسا هم گاهی موارد برای بردن متکی به نبوغ مسی هست
----------------------------------
در ضمن ولبک به عنوان دومین بازیکن برتر سال اتحادیه فوتبال انگلستان برگزیده شد
eman619rv
04-02-2013, 19:44
این تیم از نظرم من بهترین تیم 4 فصل اخیر من یونایتد هست.. ثبات در بازی و نتیجه ها خیلی بهتر از سال های گذشته است ، افت مقطعی و یا انچنانی نداشتیم و اگر هم بوده خیلی کوچیک بوده که به روند تیم خدا رو شکر اسیب نزده...هیچ وقت فاجعه پارسال خط هافبک رو یادم نمیره که مجبور شدیم اسکولز رو برگردونیم:n29: درسته امسال یکم تو خط دفاعی مشکل داشتیم اما تقریبا بهتر شده وضعیتمون و اینکه مهاجم ها تونستن جور مدافع ها رو بکشن.. اورا که من واقعا ازش نا امید شده بودم هم که واقعا روی یه فرم خوب قرار گرفته:n06:
واقعا من که از تیم امسال خیلی راضیم و مطمئنا امسال قهرمانیم:n12:
سیتی و خداحافظی با قهرمانی
Depth
از یازده بازیکن منچستر سیتی که از ابتدا در مقابل لیورپول بازی کردند، 9 نفرشون در بازی قبل هم در مقابل QPR از ابتدا در زمین بودند.
یعنی فقط 2 تغییر نسبت به بازی قبل.
در حالی که یونایتد در مقابل فولام نسبت به بازی مقابل ساتمتون 6 تغییر داشت!
یعنی بیش از 50 درصد تیم تغییر کرده بود!
فاصله ی بین دو بازی سیتی : 4 روز
فاصله ی بین دو بازی یونایتد : 2 روز
M E S S I
05-02-2013, 17:34
All United fans. All football fans. Honour
روز ۶ فوریه سال ۱۹۵۸ (۱۷ بهمن ۱۳۳۶)
خب امسال دیگه لیگ برتر دست خود یونایتد هست تا از دستش بده (نه دست تیم دیگه تا بدستش بیاره) و قاعدتا با این شرایط قهرمانی یونایتد بسیار محتمل هست و قطعا لایقش هم هست یونایتد امسال با اختلاف بهترین تیم لیگ برتر رو داره.
منتظر بازی رئال یونایتد هستم و مطمئنم بازی جذابی خواهد بود مثل رئال یونایتد های قدیم :n16:
shakerifar
06-02-2013, 10:36
February 6th 1958
● یك پیروزی تلخ
در فصل ۵۸-۱۹۵۷، تیم منچستریونایتد نماینده انگلستان در رقابتهای باشگاهی اروپا (چمپیونزلیگ فعلی) بود و می بایست برای بازی برگشت مقابل ستاره سرخ بلگراد، به یوگسلاوی سابق پرواز كند. با توجه به شرایط هواپیماهای آن زمان كه چندان قابل اطمینان نبودند، پرواز با آنها به نوعی یك ریسك بزرگ به حساب می آمد، اما تنها راه رسیدن تیم انگلیسی به یوگسلاوی مسافرت از طریق هوا بود و برای همین، از طرف «لرد براولی» یك هواپیمای چارتر، كلاس «الیزابت. جی آلزو» به تیم منچستر اختصاص پیدا كرد تا به وسیله آن این تیم خود را به یوگسلاوی برساند.
شیاطین در خانه با نتیجه ۲بر یك حریف را شكست داده بودند و یك امتیاز هم می توانست آنها را راهی دور بعدی رقابتها كند.
اتفاقاً در بلگراد هم نتیجه كار دو تیم به تساوی ۳ بر ۳ انجامید و منچستریها سرمست از پیروزی، آماده بازگشت به خانه شدند، اما گمشدن پاسپورت «جان بری» پروازشان را یك ساعت و نیم به تأخیر انداخت. در برنامه ای كه از قبل تعیین شده بود، هواپیما برای سوختگیری می باید در فرودگاه مونیخ توقف می كرد و پس از آن راهش را به سوی جزیره مه آلود ادامه می داد كه... .
● سایه مرگ در مونیخ
در آن بعد از ظهر زمستانی روز ششم فوریه ۱۹۵۸، زمین فرودگاه مونیخ به دلیل برف و كولاك یخ زده بود و با وجود ممانعت مسؤولان برج مراقبت از پرواز هواپیمای تیم منچستر، كاپیتان «جیمز تاین» سرخلبان پرواز ۶۰۹ با پذیرش عواقب این كار خطرناك، ۲بار تلاش كرد تا از باند فرودگاه بلند شود كه در هر دو بار، به خاطر نقص فنی هواپیما ناكام ماند. ساعت ۱۵ و چهار دقیقه را نشان می داد كه جیمز تاین برای سومین بار از برج مراقبت مونیخ درخواست كرد تا به او اجازه پرواز دهند و روی باند قرار گرفت.
بارش برف شروع شده بود و این باعث ایجاد یک لایه از شل و گل و لای در انتهای باند فرودگاه شده بود که باعث کاهش سرعت هواپیما و ناموفق بودن در Take-Off شد... در ادامه هواپیما با عبور از فنس انتهای باند فرودگاه بال هواپیما با یک خانه خالی برخورد کرده و کنده شده و....:n03:
اینم یه ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------------------
February 6th 1958
● یك پیروزی تلخ
در فصل ۵۸-۱۹۵۷، تیم منچستریونایتد نماینده انگلستان در رقابتهای باشگاهی اروپا (چمپیونزلیگ فعلی) بود و می بایست برای بازی برگشت مقابل ستاره سرخ بلگراد، به یوگسلاوی سابق پرواز كند. با توجه به شرایط هواپیماهای آن زمان كه چندان قابل اطمینان نبودند، پرواز با آنها به نوعی یك ریسك بزرگ به حساب می آمد، اما تنها راه رسیدن تیم انگلیسی به یوگسلاوی مسافرت از طریق هوا بود و برای همین، از طرف «لرد براولی» یك هواپیمای چارتر، كلاس «الیزابت. جی آلزو» به تیم منچستر اختصاص پیدا كرد تا به وسیله آن این تیم خود را به یوگسلاوی برساند.
شیاطین در خانه با نتیجه ۲بر یك حریف را شكست داده بودند و یك امتیاز هم می توانست آنها را راهی دور بعدی رقابتها كند.
اتفاقاً در بلگراد هم نتیجه كار دو تیم به تساوی ۳ بر ۳ انجامید و منچستریها سرمست از پیروزی، آماده بازگشت به خانه شدند، اما گمشدن پاسپورت «جان بری» پروازشان را یك ساعت و نیم به تأخیر انداخت. در برنامه ای كه از قبل تعیین شده بود، هواپیما برای سوختگیری می باید در فرودگاه مونیخ توقف می كرد و پس از آن راهش را به سوی جزیره مه آلود ادامه می داد كه... .
● سایه مرگ در مونیخ
در آن بعد از ظهر زمستانی روز ششم فوریه ۱۹۵۸، زمین فرودگاه مونیخ به دلیل برف و كولاك یخ زده بود و با وجود ممانعت مسؤولان برج مراقبت از پرواز هواپیمای تیم منچستر، كاپیتان «جیمز تاین» سرخلبان پرواز ۶۰۹ با پذیرش عواقب این كار خطرناك، ۲بار تلاش كرد تا از باند فرودگاه بلند شود كه در هر دو بار، به خاطر نقص فنی هواپیما ناكام ماند. ساعت ۱۵ و چهار دقیقه را نشان می داد كه جیمز تاین برای سومین بار از برج مراقبت مونیخ درخواست كرد تا به او اجازه پرواز دهند و روی باند قرار گرفت.
بارش برف شروع شده بود و این باعث ایجاد یک لایه از شل و گل و لای در انتهای باند فرودگاه شده بود که باعث کاهش سرعت هواپیما و ناموفق بودن در Take-Off شد... در ادامه هواپیما با عبور از فنس انتهای باند فرودگاه بال هواپیما با یک خانه خالی برخورد کرده و کنده شده و....:n03:
اینم یه ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------------------
حتما این فیلم رو هم نگاه کنید مربوط به همین حادثه هست..
واقعا من یکی که بغض (؟؟؟؟؟)کردم!!واقعا قشنگ ساخته شده.
یک خبر بد دارم!فیل جونز مصدوم شد و به بازی با رئال نمیرسه.البته فکر نمیکنم بهش هم بازی میداد.
فقط با توجه به این که سرمربی هلند گفته از فن پرسی استفاده میکنم میترسم که رابین مصدوم بشه.بد جوری به دلم افتاده...:n28:
دیدن این صفحه هم برای طرفداران شدید یونایتد توضیه نمیشه.
arashsard
07-02-2013, 12:04
رونی هم خوب آماده شده.. دیشب هم گل خوبی زد...
فردا با اورتون بازی داریم.فکر کنم همه میدونن که این تیم یکی از تیم هایی که جلوی یونایتد خیلی خوب کار میکنه.پارسال اون پایان دراماتیک 4-4 رو هیچ وقت یادم نمیره.انگار خدا میخواست...:n03:
فردا بازی پخش مستقیم از شبکه ی ورزش هست.
قبل از برد مهم ترین چیز مصدوم نشدن بازیکنان هست که امیدوارم به خوبی و خوشی سپری بشه.
سرالکس هم گفته فردا تیم متفاوتی نسبت به بازی رئال به بازی خواهیم فرستاد.
راستی شما هم مثل من هستید؟خواب ندیدید یونایتد به رئال 7 تا گل میزنه؟:دی
shakerifar
09-02-2013, 22:59
ساوتهمپتونی که داشت واسه ما مشکل آفرین می شد واسه سیتی مشکل افرید!!!!!!!
سیتی 3-1 باخت
فردا اگه یونایتد ببره تو جدول موقعیت فوق العاده ای به دست میاره
هر چند اورتون تو این چند سال خیلی برامون دردسرساز بوده...
فاصله
لیگ برتر هم کم کم داره شبیه میشه به لالیگا. تیم اول هر دو لیگ رقیب ندارند.
ما یونایتدی ها از این وضع خوشحالیم. اما حقیقت اینه که ادامه ی این روند ، ارزش، حساسیت و هیجان بازی های آینده ی یونایتد رو پایین می آره.
راه حل : یونایتد باید به طور داوطلبانه در بازی های آینده شکست بخوره!
فاصله
لیگ برتر هم کم کم داره شبیه میشه به لالیگا. تیم اول هر دو لیگ رقیب ندارند.
ما یونایتدی ها از این وضع خوشحالیم. اما حقیقت اینه که ادامه ی این روند ، ارزش، حساسیت و هیجان بازی های آینده ی یونایتد رو پایین می آره.
راه حل : یونایتد باید به طور داوطلبانه در بازی های آینده شکست بخوره!
راست میگی به خدا.دلم برای اون روزایی که یونایتد و چلسی و ارسنال همشون با هم رقابت داشتند تا دقیقه ی آخر و یک بازی رو در رو تنگ شده!!!
دیشبم رونالدو هتریک کرد و یک خط و نشان حسابی کشید.امروز منتظر فن پرسی (اگر بازی کنه) هستیم!
گل دوم ساتمتون و سوتی بزرگ جو هارت
hoomi_gta
10-02-2013, 12:37
سوتی جو هارت آخرش بود، دیروز بازیکنای سیتی هم برای یونایتد میجنگیدن :دی . امروز بازی فوق العاده حساسیه که با برد تو این بازی کار و برای ادامه فصل آسون می کنیم. ولی نباید فراموش کرد که اورتون تنها 3 شکست داشته این فصل و یکی از 3 شکست های یونایتد هم مقابل اورتون بوده. از یه طرفی هم ما بازی فوق العاده حساس با رئال و پیش رو داریم وسر گفته به بازیکنای اصلی استراحت میده تو این بازی. کار سختی داریم، باید انتقام فصل پیش را هم بگیریم که اون مساوی 4-4 ما رو از بیستمین قهرمانی لیگ دور کرد.
فرگوسن: رونالدو از زیدان و فیگو بهتر است
ستاره پرتغالی برای اولین بار پس از انتقال 80 میلیون پوندیاش به رئال مادرید رویاروی تیم سابقش قرار میگیرد.
سایت گل – سر الکس فرگوسن بر این باور است که کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید استعداد بیشتری نسبت به زینالدین زیدان دارد.
مهاجم پرتغالی در سال 2009 با مبلغ 94 میلیون یورو پس از کسب توپ طلا از یونایتد به رئال پیوست.
فرگوسن 71ساله میگوید: «فلورنتینو پرس در دوران اول ریاستش در رئال مادرید تمامی کهکشانها را داشت. او فیگو، زیدان، روبرتو کارلوس و رائول را داشت. اما فکر نمیکنم هیچکدام به خوبی رونالدو بودند.
زیدان بازیکنی رویایی بود، فیگو هم همین طور. اما نه به خوبی رونالدو. رونالدو تمامی رکوردها را شکسته. رکورد دیاستفانو،پوشکاش و اوگو سانچس را. روشن است که او جایگاهی ویژه در تاریخ باشگاه دارد. 179 گل در 178 مسابقه خودش گویای همه چیز است. میدانستم که او پیشرفتی فوقالعاده خواهد داشت. زمانی که ما را ترک کرد هنوز جوان بود.»
فرگوسن گفته رئال با خرید رونالدو سود کرد: «او بعد از هر جلسه تمرینی نیمساعت خودش تمرین میکرد. این مسیر سادهای است برای این که فوتبالیست کاملی شوید. هرچه بیشتر تمرین کنید بهتر میشوید و تمرین عادت اوست.
من به طبقه بالا (خانواده گلیزر) گفتم باید قیمت او را 175 میلیون یورو تعیین میکردیم و احتمالا همین مبلغ را هم به ما میدادند!»
او درباره امکان حضور رونالدو در منچستر گفت: «داریم درباره صدها میلیون یورو صحبت میکنیم. من که چنین امکانی را نمیبینم.»
Ronaldo is better than Zidane, says Sir Alex Ferguson
MoJtaBa.R
10-02-2013, 21:49
اینکه گیگزی با این سن هنوز یه مهرست برا مون خوشحال کنندست و کاش تکرار میشد تاریخ برامون و باز هم یه گیگزی دیگه توی تیم میداشتیم
تبریک برد خوبی بود و 12 امتیاز اختلاف با تیم دوم بعد از گذر کردن از یه هفته دراماتیک . با باخت سیتی و برد ما یک قدم دیگه پیش به سوی قهرمانی بر داشتیم . بازی با رئال رو هم امیدوارم کم اشتباه و با برد تموم کنیم
Ali*Reza
10-02-2013, 21:57
منم این برد خیلی خیلی شیرین 2 بر صفر رو مقابل اورتون تبریک میگم. :n12:
خیلی حال داد :n20:
حالا با قدرت و روحیه بالا میریم سراغ رئال :n10:
منم تبریک میگم.برد خوبی بود.دیگه باید به فکر قهرمانی باشیم.
همه خوب بازی کردند و فقط یکم رونی به نظر من از درخشش فن پرسی ناراحت بود :دی اصلا اعصاب نداشت.تیم جلو بود همش اعتراض میکرد.
بازی چهارشنبه فرگی گفته میخواد ترکیب متفاوتی به زمین بفرسته فکر کنم میخواد دنی ولبک و چیچا رو جای وین و رابین بفرسته تو !!!!جدا همین ترکیبی هم که حالا داشتیم ترکیب اصلی بود.همش خدا خدا میکردم که فن پر سی تعویض بشه.
و در نهایت سرود Flowers of manchester هم خیلی زیبا بود البته که چیزی ازش نفهمیدم ولی همون موقع که داشتن میخوندن سرودو بنر سال 1958 رو هم نشون داد و پیمان یوسفی هم نمیدونست چی به چیه!
این هم متنی از سرود گل های منچستر!
mohammad.asghari
10-02-2013, 22:01
ایکر بازگشت ولی به بازی با ما نمیرسه ولی شاید به بازگشت رسید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shakerifar
10-02-2013, 22:42
بابت برد تبریک
اینم یه عکس جالب از مورینیو تو اولدترافورد:n10:
چند نکته
در مورد بازی با اورتون
● پیرمرد تقریبا از تمام مهره های اصلیش برای 90 دقیقه بازی گرفت که متعجبام کرد.
خدا می دونه که چه نقشهای تو سرشه!
● بازی خیلی آسون تر از اون چیزی بود که فکر می کردم. اورتون بی بخار و ناتوان بود.
● بازیکنان یونایتد تمایل زیادی به تکل زدن و درگیری فیزیکی داشتند که این یک چیز نادره!
معمولا یونایتد تمایل داره که از تکل زدن خودداری کنه و به حریف اجازه ی بازی کردن میده. ولی در این بازی یک یونایتد کاملا متفاوت رو مشاهده کردم.
● ون پرسی خیلی اشتباه می کرد. امیدوارم چهارشنبه بازی بهتری ارائه بده.
● فرگوسن مهارت بالایی داره در ایجاد انگیزه و اشتیاق در بازیکن هاش.
اگه یونایتد امسال قهرمان بشه، صد در صد مطمئنیم که سال بعد هم تا آخر برای قهرمانی می جنگه. برخلاف سیتی و مانچینی که یک بار قهرمانی به نظر می رسه که کاملا ارضاءشون کرده.
mohsen_gh1991
10-02-2013, 23:09
بازی با رئال چند شنبه س؟
mjt10063
10-02-2013, 23:41
چهار شنبه 25 بهمن
ساعت 23:15
از شبکه سه
شبکه تحریم فوتبال اینگلیس
منم برد شیرین رو تبریک میگم
قهرمانی ما یه جورای داره ثبت میشه
ولی نگران لیگ اینگلیسم تا دیروز
پزشو میدادم میگفتم اگر هر تیمی خیلی به خودش میباله بیاد لیگ برتر انگلیس ببینه میتونه جلوی 7 الی 10 تیم
قدرتمند دووم بیاره
ولی الان اون تیم های قدرتمند دیگه انگار نیستن
نمیدونم چه بلای داره سر لیگ میاد
ولی آرزو میکنم دوباره شور و شوق قبل پریمیر لیگ رو ببینم
brad pitt
11-02-2013, 00:29
من بازی منچستر و امروز میدیدم
به نظرم امروز بدون تاکتیک بازی میکردند از عمد
چون نمیخواستن تاکتیک برای بازی چهارشنبه لو بره جلوی مورینیو
اگه منچستر بتونه یک مساوی در برنابئو بگیره باید صعود رو خیلی براش محتمل دونست چون بردن این تیم در اولترافورد جز محالات هست
Ali*Reza
11-02-2013, 14:17
فرگوسن: اهمیتی نمیدهم چه اتفاقی برای سیتی میافتد
به نقل از گاردین، منچستریونایتد در هفته بیست و ششم لیگ برتر انگلیس برابر اورتون 2 بر صفر به برتری دست یافت.رایان گیگز 13 و رابین فان پرسی 45 گلهای شیاطین سرخ را وارد دروازه تافیها کردند. با این نتیجه و با توجه به شکست 3 بر یک منچسترسیتی برابر ساوتهمپتون، یونایتدها فاصله خود در صدر جدول را به 12 امتیاز رساندند.
الکس فرگوسن با توجه به این اختلاف امتیازی، بازهم کورس قهرمانی را تمام شده ندانست.وی گفت: به هیچ وجه، هیچ صحبتی در مورد اینکه در این فصل قهرمان خواهیم شد ندارم.
برنامه ما این است که در دیدار بعدی پیروز شویم و پس از آن در دیدارهای بعد از آن. این تنها کاری است که میتوانیم انجام دهیم.
پس از آنکه منچسترسیتی 3 بر یک مغلوب ساوتهمپتون شد، فرگوسن برای دیدار با اورتون ترکیب تیمش را به کلی تغییر داد زیرا منچستریونایتد در دیداری حساس و از مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه شب باید به مصاف رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو برود.
فرگوسن در این مورد نیز عنوان کرد: 7 تغییر در ترکیب تیمم ایجاد کردم. وقتی از نتیجه دیدار سیتی آگاه شدم، احساس کردم میتوانم این تغییرها را به زمان دیگری موکول کنم.
پیروزی ما برابر اورتون میتوانست اختلاف امتیازی ما را به 12 امتیاز افزایش دهد که این موضوع خیال ما را تا حدود زیادی راحت میکرد.
بازهم میگویم، تنها کاری که باید انجام دهیم پیروزی در دیدارهای پیشرو است. اهمیتی نمیدهیم که چه اتفاقهایی برای سیتی رخ میدهد.
mohammad.asghari
11-02-2013, 15:48
رئال مادرید-منچستریونایتد
تنها یک روز به اغاز مرحله حذفى رقابت هاى چمپيونز ليگ باقى مانده است
رئال مادريد ( رئال واژه اسپانيايى بر گرفته شده از واژه انگليسى رويال مى باشد ) ملقب به سپيدها در سال ١٩٠٢ تأسيس شد. ثروتمندترين باشگاه دنيا با ركورد ٣٢ قهرمانى در لاليگا، ١٨ كوپا دل رى و ٩ سوپركاپ لقب پر افتخارترين تيم اسپانيا را يدك مى كشد. البته انها با ٩ قهرمانى در چمپيونز ليگ، يك ليگ اروپا، يك سوپر كاپ و ركورد ٢٢ حضور در نيمه نهايى پر افتخارترين تيم اروپا نيز محسوب مى شوند. سپيد ها بازى هاى خانگى خود را در ورزشگاهى بازى مى كنند كه با گنجايشى ٨٥،٤٥٤ نفرى نام پر افتخار ترين رئيس باشگاه و تأثيرگذارترين شخصيت در تاريخ رئال را بر سر در خود مى بيند. در واقع هر انچه كه امروز رئال مادريد دارد را مديون مردى است به نام سانتياگو برنابئو كه اغاز گر دوران طلايى رئال در اروپا و سياست كهكشانى شدن ان بود. در دوره او بود كه رئال ٥ بار پشت سر هم قهرمان اروپا شد و بازيكنانى چون آلفردو دى استفانو را به مادريد كشاند. يكى از نكات جالب درباره اين باشگاه اسپانيايى، بر خلاف اكثر باشگاه هاى اروپايى اين است كه صاحبان تيم از ابتدا هواداران بودند و هم اكنون نيز تيم توسط مردم اداره مى شود. سيستم به اين شكل است كه داوطلبان با خريد كارت عضويت باشگاه، يكى از اعضاى socio مى شوند. انها اجازه خريد سهم ندارند اما با عضويت در socio در تصميم گيرى ها سهيم مى شوند و رئيس مورد علاقه خود را هر چهار سال يك بار انتخاب مى كنند با اين شرط كه رئيس هم حق خرج كردن از پول خودش را ندارد و فقط مى تواند از درامد هاى مشخص باشگاه هزينه كند. رئال بعد از منچستر و بارسلونا سومين تيم پر طرفدار دنيا محسوب مى شود. نتيجه يك تحقيق در دانشگاه هاروارد نشان مى دهد رئال مادريد يكى از ٢٠ پر اهميت ترين برندهاى دنيا است و تنها برندى كه اعضاى ان و بازيكنان به خوبى در سر تا سر دنيا شناخته شده هستند. دومين باشگاه گرانقيمت دنيا با چيزى حدود ٢٨٧ ميليون تعقيب كننده در دنيا دارد. منچستر يونايتد در سال ١٨٧٨ تأسيس شد. منچستر با ركورد ١٩ قهرمانى در ليگ، ١١ FA cup و ١٩ جام اتحاديه موفق ترين باشگاه انگليسى ليگ جزيره محسوب مى شوند. انها در اروپا نيز با سه قهرمانى در چمپيونز ليگ، يك جام برندگان اروپا، يك سوپركاپ اروپا و يك جام باشگاه هاى جهان يكى از پر افتخارترين تيم هاى اروپا هستند. شياتين سرخ در سال ٩٩ به عنوان اولين تيم انگليسى موفق به كسب سه گانه چمپيونز ليگ، ليگ برتر و FA cup شدند. سر الكس فرگوسن در يك ركورد بى نظير و ستودنى موفق به كسب ٢٤ جام مهم در طول ٢٦ سال حضور خود در منچستر براى باشگاه شده است. به جرات مى توان گفت كه درايت اين مرد جاه طلب بود كه اكنون منچستر يونايتد پر طرفدارترين تيم جهان با تخمين ٣٣٣ ميليون نفر هوادار در سر تا سر دنيا است انها همچنين ثروتمندترين باشگاه دنيا پس از رئال و البته گرانقيمت ترين باشگاه دنيا به ارزش ٣.٣ ميليارد دلار به حساب مى ايند كه هم اكنون خانواده امريكايى گليزر صاحب اين باشگاه است. اما اگر رئالى ها به سانتياگو برنابئو مى نازند، از اين طرف هواداران منچستر هم يك مرد بزرگ در تاريخ خود دارند كه نه تنها شياطين سرخ را به عنوان اولين تيم انگليسى به قهرمانى در چمپيونز ليگ رساند بلكه روح قهرمانى را بر پيكره تيم دميد و چهره يونايتد را از سال ١٩٤٥ دگرگون كرد. مَت باسبى كه كسى جرات صدا كردن او را با اسم كوچكش نداشت و هميشه او را رئيس باسبى صدا مى زدند در دهه ١٩٤٠ با نظم شديد و اختيارات فراوان در همه امور تيم، منچستر را با ميانگين سنى ٢٢ به يكى از بهترين و تهاجمى ترين تيم هاى اروپا تبديل كرد. نسل طلايى كه در سال ١٩٥٨ بعد ازپيروزى در مرحله ١/٤ نهايى رقابت هاى اروپايى در مونيخ در يك صانحه هوايى جان ٨ نفر از بازيكنان خود را از دست رفته يافت و رئيس باسبى با خوش شانسى بعد از ماه ها مراقبت در بيمارستان سلامت خود را بازيافت. گويا خدا او را مخصوصا زنده نگه داشت تا در سال ١٩٦٨ بار ديگر قدرت را به تيم برگرداند و مأموريت ناتمام خود را كامل كند و منچستر براى اولين بار طعم قهرمانى در چمپيونز ليگ را بچشد.
بررسى امارى مرحله گروهى چمپيونز ليگ رئال مادريد
با ٣ پيروزى، ٢ تساوى و ١ شكست به عنوان تيم دوم موفق به صعود از گروه مرگ رقابت ها شد. ١٥ گل زده( بدون پنالتى،٢ ضربه سر، ٨ تا از داخل محوطه، ٧ خارج از محوطه ) ٧٤ ضربه به چارچوب( ٣٩ تا از داخل محوطه و ٣٥ تا خارج از محوطه ) ٤٦ ضربه خارج از چارچوب( ٢٠ تا از داخل محوطه، ٢٦ تا خارج از محوطه ) ٣٠ كرنر، ٣٩ ارسال به روى دروازه( ٢٣ تا به مقصد رسيده ) ٣٢٨٢ پاس ( با دقت ٧٣٪ (٢٣٨٧) به مقصد ) ٥٢٪ متوسط مالكيت توپ در هر بازى ( ٣١ دقيقه ) ٦٥ تعداد خطاهاى انجام شده، ٨٣ تعداد خطاهايى كه روى انها مرتكب شدند( ٩ كارت زرد، يك كارت قرمز ) بهترين بازيكن: رونالدو با ٦ گل، ١ پاس گل و دويدن مصافت ٦٠٤٠٥ متر در ٥٤٠ دقيقه. بهترين پاسور: ژابى با ٣٨٣ پاس و دقت ٨٠٪ خشن ترين بازيكن: اربلوا با ٦ خطا و دريافت ٢ كارت زرد و يك كارت قرمزمنچستر يونايتد
٤ پيروزى، بدون تساوى و ٢ شكست حاصل تلاش اين تيم در مرحله گروهى رقابت ها بود. ٩ گل زده( يك پنالتى، ٣ ضربه سر، ٨ تا از داخل محوطه، ١ خارج از محوطه ) ٥٠ ضربه به چارچوب( ٢٧ تا از داخل محوطه و ٢٣ تا خارج از محوطه ) ٣٦ ضربه خارج از چارچوب( ١٧ تا از داخل محوطه، ١٨ تا خارج از محوطه ) ٣٨ كرنر، ٢٣ ارسال به روى دروازه( ٥ تا به مقصد رسيده ) ٣٦٥١ پاس ( با دقت ٧٦٪ (٢٧٧٣) به مقصد ) ٥٢٪ متوسط مالكيت توپ در هر بازى ( ٣٢ دقيقه ) ٧٣ تعداد خطاهاى انجام شده، ٧٠ تعداد خطاهايى كه روى انها مرتكب شدند( ٧ كارت زرد، بدون كارت قرمز ) بهترين بازيكن: وَن پرسى با ٣ گل و دويدن مصافت ٣٥٨٣٨ متر در ٢٨٧ دقيقه. بهترين پاسور: دارِن فلچر با ٣٠١ پاس و دقت ٨٦٪ خشن ترين بازيكن: رافائل با ١١ خطا و دريافت ١ كارت زرد
بازيكنان تك كارت دو تيم كه در خطر محروميت هستند: رئال مادريد: رونالدو، اِسين و كارواليومنچستر يونايتد: ون پرسى، ويديچ، اِورا، اسكولز، فرديناند و اسمائلينگ
ديگر انتظار به پايان رسيد. به زودى شاهد يكى از جذاب ترين بازى هاى اين فصل اروپا خواهيم بود. شايد حتى فينال اروپا نيز به اين جذابى از اب در نياد. اين بازى خيلى فراتر از يك بازى در چمپيونز ليگ است. مصافى كه معروف به دربى اروپا است پس از سال ها دوباره در حال اتفاق افتادن است. دو تيم در شرايطى به ديدار هم مى روند كه نه تنها از بُعد امارى بسيار به يكديگر نزديك هستند بلكه در خارج از زمين نيز با عمرى بيش از ١٠٠ سال بر سر كسب ترين ها در عرصه هاى مختلف رقابت تنگاتنگى با يكديگر دارند. به همه اين ها اگر مصاف دو مربى، دو استاد، دو تكنسين، دو جاه طلب و دو تا از بهترين ها را اضافه كنيد، چه حماسه اى مى شود. نقاط تشابه سر الكس فرگوسن و ژوزه مورينيو انقدر زياد است كه يك ديگر را خنثى كرده است و هر دو از معدود دوست هاى ديگرى به حساب مى ايند. براى هر دو نفر، بازى فوتبال در كنفرانس مطبوعاتى قبل از بازى اغاز و در كنفرانس بعد از بازى تمام مى شود. هيچ كدام قهرمانى حتى از نوع چميونز ليگى اش را بيشتر از يك روز جشن نمى گيرند. هر دو هميشه اولين نفر، داور را مقصر شكست مى دانند و از انتقاد از بازيكنان خودى و يا تاختن به حريفان، كوچكترين هراسى ندارند. هر دو استاد بيشترين درصد پيروزى در تاريخ ليگ جزيره رو در ميان مربيانى كه بيش از ٥٠ بازى روى نيمكت نشستند دارند( مورينيو با ٧١٪ و فرگوسن با ٦٥ ٪ ). به قول رونالدو كه براى اولين بار بايد مقابل تيم سابق خود قرار بگيرد مقايسه اين دو نفر مثل مقايسه پورشه و فرارى است. از لحاظ فنى دو تيم شباهت هايى به يكديگر دارند. به عنوان مثال هر دو تيم ضد حملات را به حملات ترجيح مى دهند. هيچكدام علاقه اى به مالكيت زياد توپ ندارند. هر دو تيم يكى او مدافعين كنارى خود را زياد در حمله مشاركت مى دهند به طورى كه امسال تعداد گل ها و پاس گل هاى پاتريس اِورا از داويد سيلوا نيز بيشتر بوده است، هرچند كه مورينيو با مصدوميت ناگوار مارسلو، چند ماهى است كه از اين تاكتيك بى بهره است. حالا شما چه فكر مى كنيد؟ فرارى يا پورشه؟
گل
بازيكنان تك كارت دو تيم كه در خطر محروميت هستند: رئال مادريد: رونالدو، اِسين و كارواليومنچستر يونايتد: ون پرسى، ويديچ، اِورا، اسكولز، فرديناند و اسمائلينگ
یعنی اگر یکی از اینا کارت بگیرند بازی برگشتو از دست میدند؟؟؟؟خیلی بده که....:n03:
mohammad.asghari
11-02-2013, 22:41
یعنی اگر یکی از اینا کارت بگیرند بازی برگشتو از دست میدند؟؟؟؟خیلی بده که....:n03:
بله متاسفانه
shakerifar
11-02-2013, 23:00
یعنی اگر یکی از اینا کارت بگیرند بازی برگشتو از دست میدند؟؟؟؟خیلی بده که....
بله متاسفانه
نه اینا همشون 1 کارت زرد دارن قوانین یوفا رسیدن کار تهای زرد به اعداد فرد هست یعنی 3 اخطار-5 اخطارو...
حتی اگه کارت زرد هم بگیرن بازی برگشتو از دست نمی دن
from the first match in the group stage, a player is suspended for the nextcompetition match after three cautions in three different matches, as well
as following any subsequent odd-numbered caution (fifth, seventh, ninth,
etc.).
پذیرایی از شیطان
چهارشنبه شب رئال قراره میزبان شیاطین سرخ باشه.
رئال بازیکن های بهتری داره و در خانه بازی می کنه و انتظار می ره که در این مبارزه برنده بشه.
اما شیاطین این فصل هر بار که با رقبایی که بازیکنان بهتری داشتند ( چلسی و سیتی ) مبارزه کردند، اون ها رو شکست دادند.
نه تنها اون ها رو در خانه ی خودشون بردند بلکه اون ها رو به طور جنجالی بردند.
دو کارت قرمز، توهین نژادپرستانه، زخمی شدن، خونین شدن، دعوا با تماشاگر، پرتاب بمب دودزا به داخل زمین و ...
شیطان اینگونه حریفان بهتر از خودش رو شکست میده.
رئال! مواظب خودت باش.
kkkaktoos
12-02-2013, 13:26
دوستان اینم یه ویدئو که توسط mutv برای بازی فردا تهیه شده.
دیدنش خالی از لطف نیست.
خب میریم که داشته باشیم بازی روز چهارشنبه رو !!!! جدال سرمربی برتر قرن 21 با شخصی از دیار شورشی های رسانه ! کسی که تیمش در لالیگایی که 2 تیم بیشتر نداره سوم شده :n02:
میگن ورود هر سرمربی به دنیای فوتبال با یک شوک همراه است ! خوژه آمد و با ورودش تقریبا شگفتی ساز شد ! با کمک داور منچستریونایتد رو از پیش رو برداشت و قهرمان UCL شد .
این موفقیت کماکان در چلسی ادامه داشت تا اینکه آبراموویچ خیلی شیک و رسمی خوزه رو احراج کرد . قهرمانی با اینتر که به لطف دفاع مستجکم و سد اینترمیلان و دوران اوج میلیتو و اسنایدر همراه بود باعث شد تا UCL دیگری شامل حال خوزه شود . خدا میداند که اگر خوزه رونالدو را در رئال نداشت چه بلایی به سر این تیم می آمد ! به خصوص در بازی هایش مقابل بارسا !
این شوک ورود به فوتبال و روال رو به افول رو میتوان در سرمربی های دیگر هم جستجو کرد ! مانند پپ ! که رویه ی فرار از تیمش رو همانند خوزه خیلی دیر در پیش گرفت . هم اکنون خوزه که موقعیت خودش را به دلیل حضور تیتو در بارسا خطرناک میبیند اقرار به ترک رئال کرده است ! :n02: شاید این UCL آخرین جام قهرمانانی باشد که با رئال تجربه میکند ! پس برای قرار از اختلاف امتیاز تحقیر آمیز رئال با بارسا خوزه هرچه که در توان دارد باید در UCL بگذارد .
از آن سو سر الکس فرگوسنی وارد گود خواهد شد که بعد از چند عقب نشینی مقابل خوزه ( در دوره ی سرمربی گری چلسی ) در آخرین رویارویی خود با مورینیو وی را زمین گیر کرد و دست اینتر را از جام قهرمانان کوتاه تمود .
به طور حتم و هیچ شکی بازی چهارشنبه ( و همچنین دور برگشت این دیدار ) از زیباترین بازی های UCL در چند سال گذشته خواهد شد !
منچستریونایتد در لیگ انگلیس موقعیت خود را با اختلاف 12 امتیازی ایی که با منچسترسیتی به دست آورده تثبیت کرده است و با آرامش بیشتری مقابل رئال مادرید قرار میگیرد . از آن سو رئال مادریدی که هوادارانش در نظرسنجی های مختلف و با شعارهای خود در استادیوم خوژه را به اخراج دعوت میکنند بعد از بوجود آمدن اختلاف 2 رقمیشان با بارسا تنها امیدشان به UCL است تا رکورد چندین و چند سال UCL به دست نیاوردن را بشکنند .
منتظر بازی میمانیم تا جدال سرمربی برتر قرن 21 با یکی دیگر از سرمربیان مطرح حال حاضر را ببینیم .... و صد البته به امید پیروزی شیاطین سرخ ! :n12:
شما رو نمی دونم ولی فرگی که چندان مضطرب به نظر نمی رسه!
فرگوسن در تمرین امروز
mohammad.asghari
12-02-2013, 19:27
همه ی مصاف های مورینیو-فرگوسن
شاید مقایسه مورینیو و سرالکس از دیدگاه توجیه برتریجویانه، کار چندان پسندیده و پربازدهی نباشد، اما شاید برای استقبال از مصاف تفکر مرد پرتغالی و پیرمرد روشنفکر اسکاتلندی بد نیست
- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بیشک دنیای فوتبال چشم انتظار آغاز لیگ قهرمانان اروپا در مرحلهی یکهشتم نهائی است تا از مصاف غولهای بزرگ فوتبال جهان لذت ببرند. در این میان مصاف دو تیم پرافتخار اروپا یعنی رئال مادرید و منچستریونایتد، باحضور دو تن از برترین و پرافتخارترین مربیان تاریخ اروپا و جهان، توفیق اجباری برای فوتبالدوستان شده است. حضور 4 عنوان قهرمانی اروپا در کارنامهی این دو مربی و بیش از 20 عنوان داخلی دیگر خود از برجستگی بالای این دو مربی در دنیای فوتبال پرده بر میدارد و بر جذابیت و اهمیت رویاروئی این دو مربی که سرشار از نکتههای آموختنی در دنیای مدرن است، میآموزد و این دو مربی را با وجود اختلاف سلیقهها قابل احترام میسازد و حتی فرگوسن نیز آرزوی موفقیت مورینیو را در مصاف با شیاطین سرخ دارد !
شاید مقایسهی آقای خاص و سرالکس از دیدگاه توجیه برتریجویانه، کار چندان پسندیده و پربازدهی نباشد، اما شاید برای استقبال از مصاف تفکر مرد پرتغالی و پیرمرد روشنفکر اسکاتلندی بد نیست دفتر تاریخ را برگی بزنیم و جدالهای این دو مربی را با یک نگاه اجمالی بررسی کنیم.
همهچیز از مرحلهی یکهشتم نهائی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2004 آغاز شد، جائیکه قرعهی پورتو به نام منچستریونایتد افتاد تا ژوزه مورینیو با تیم قهرمان لیگ اروپا، شیاطین سرخ را با هدایت الکس فرگوسن کهنهکار شکست دهد و یکسره تا قهرمانی پیش برود.
پورتو2-1منچستریونایتد؛ لیگ قهرمانان اروپا مرحلهی یکهشتم نهائی؛ 25 فوریهی 2004
اولین رویاروئی این دو مربی در 25 فوریهی سال 2004 در ورزشگاه دراگو به میزبانی پورتو برگزار شد. مورینیو از همان ابتدا نشان داد میزبان بیرحمی است و قرار نیست به کسی به راحتی باج دهد. او با وجود آنکه خیلی زود با گل کوینتون فورچن از رقیب پرآوازهی خود عقب افتاد اما با دو گل بنی میکمکارتی گام بلندی برای صعود برداشت.
رویکین، کاپیتان باتجربهی شیاطین سرخ با انجام یک بیاحتیاطی که شاید تاحدی نیز با چاشنی عمد همراه بود، در دقیقهی 87 بر روی ویتور بایا دروازهبان وقت پورتو، یازدهمین کارت قرمز تاریخ عمر حرفهای خود را دریافت کرد و ناکامیهای شاگردان فرگوسن را تکمیل کرد.
منچستریونایتد 1-1 پورتو؛ لیگ قهرمانان اروپا مرحلهی یکهشتم نهائی؛ 9 مارس 2004
همه در انتظار دیدار برگشت در تاریخ 9 مارس 2004 نشستند تا شاید فرگوسن در اولترافورد ناکامی خود را جبران کند. پل اسکولز با زدن گل نخست بازی خلق شگفتی توسط مورینیو و شاگردانش را تا دقیقهی 90 بازی که فرانسیسکو کاستینا گل تساوی تیمش را در قامت یک ناجی تمام عیار به ثمر رساند، به تعویق بیندازند و حسرتها را برای سرخپوشان منچستری دوچندان کند.
مورینیو در اولین رویاروئیهای خود با سرالکس، نتایج فوق العادهای را با یک تیم نهچندان سطح اول اروپائی گرفت و با ادامهی روند موفقیتهای خود در این تورنمنت و کسب عنوان قهرمانی خود را به عنوان یک پدیده و البته رقیب برای امثال فرگوسن در دنیای مربیگری مطرح کرد.
مورینیو پس از درخشش بر روی نیمکت مربیگری پورتو راهی لندن شد تا هدایت آبیپوشان را بر عهده بگیرد و پس از 50 سال اولین عنوان قهرمانی را در لیگ جزیره برای هواداران این تیم به ارمغان بیاورد. مورینیو در طول مدتی که بر روی نیمکت چلسی نشست، چندین بار با شیاطین سرخ تحت هدایت الکس فرگوسن مصاف کرد.
چلسی 1-0 منچستریونایتد؛ لیگ برتر جزیره؛ 15 آگوست 2004
اولین مصاف مورینیو و فرگوسن در لیگ جزیره مشابه لیگ قهرمانان اروپا به میزبانی آقای خاص انجام شد و گلن جانسون با گلزنی خود در دقیقهی 15 باعث شد تا مورینیو باردیگر در مصاف با اسطورهی شیاطین سرخ پیروز و سربلند باشد.
چلسی 0-0 منچستریونایتد؛ دور رفت نیمهنهائی کارلینگ کاپ؛ 12 ژانویهی 2005
هر دو تیم در این دیدار موقعیت گلزنی را داشتند و شانس آنرا داشتند تا پیروز میدان لقب گیرند. وین رونی در نیمهی نخست موقعیت گل را هدر داد و در ادامه این گابریل هاینزه بود که شوت فرانک لمپارد را از روی خط دروازه به بیرون فرستاد تا مورینیو و فرگوسن برای صعود همچنان با بیم و امید انتظار بازی برگشت را بکشند.
منچستریونایتد 1-2 چلسی؛ دور برگشت نیمهنهائی کارلینگ کاپ؛ 26 ژانویهی 2005
فرانک لمپارد کار نیمهتمام خود در استمفورد بریج را در ورزشگاه اولترافورد تمام کرد و اولین گل بازی را در نیمهی نخست به ثمر رساند. اما گیگز اسطورهای در نیمهی دوم امید را به اردوی شیاطین سرخ بازگرداند. اما دیمین داف در نهایت کار را برای فرگوسن و شاگردانش تمام کرد و بار دیگر مورینیو را فاتح مصافهای تماشائی این دو مربی مشهور و خوشنام کرد.
چلسی در ادامه موفق شد در فینال کارلینگ کاپ لیورپول را شکست دهد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
منچستریونایتد 1-3 چلسی؛ لیگ برتر جزیره ؛ 10 مه 2005
چلسی درحالی که عنوان قهرمانی لیگ جزیره را با اقتدار کسب کرده بود، با قدرت به مصاف منچستریونایتد در ورزشگاه اولترافورد رفت و با یک نتیجهی قاطع موفق به شکست تیم میزبان شد. آبیهای لندنی در نهایت با کسب 95 امتیاز و ثبت یک رکورد در تاریخ رقابتهای لیگ جزیره، قهرمانی را از آن خود ساختند؛ این درحالی بود که این تیم تنها 15 گل را در طول یک فصل دریافت کرد.
در پایان این فصل مورینیو تسلط و برتری خود بر فرگوسن را حداقل در نتایج حفظ کرد.
فرگوسن در نهایت در سال 2005 به ناکامیهای خود در برابر مورینیو پایان داد و اولین پیروزی خود را در دوئل با مورینیو بدست آورد.
منچستریونایتد 1-0 چلسی؛ لیگ برتر جزیره ؛ 6 نوامبر 2005
فرگوسن با گلزنی دارن فلچر موفق شد تا مورینیو و شاگردانش را پس از 40 بازی بدون شکست در لیگ جزیره، شکست دهد. با این وجود این مقدمهای برای افول چلسی و مورینیو نبود و چلسی بار دیگر اوج گرفت.
چلسی 3-0 منچستریونایتد؛ لیگ برتر جزیره؛ 29 آوریل 2006
شاگردان مورینیو موفق شدند دومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر جزیره را با تحمیل شکست سنگین به شیاطین سرخ بدست بیاورند تا مورینیو از شیاطین سرخ سراسر خاطرهی خوب و ماندگار داشته باشند.
ویلیام گالاس، جو کول و ریکاردو کاروالیو سه گل ارزشمند چلسی در این دیدار را درحالی به ثمر رساندند که وین رونی زمینهی مصدومیت کاروالیو در دیدار دو تیم پرتغال و انگلیس را فرآهم کرده بود و این مساله برای کاروالیو فراموش شدنی نبود.
منچستریونایتد پس از دو فصل قهرمانی قاطع چلسی در لیگ جزیره موفق شد گوی سبقت را از آبیپوشان لندنی بدزدد، اما در نهایت فینال جام حذفی را به مورینیو و شاگردانش واگذار کردند.
منچستر یونایتد 1-1 چلسی، لیگ برتر جزیره، 26 نوامبر2006
لوئیز ساها در نیمهی نخست این دیدار موفق به گلزنی برای سرخپوشان منچستر شد تا اختلاف امتیاز در صدر جدول با آبیپوشان به شش امتیاز برسد. اما کاروالیو در نیمهی در نیمهی دوم با گلزنی بازی را به تساوی کشاند تا مورینیو از یک شکست برابر فرگوسن و منچستر یونایتد بگریزد.
چلسی0-0 منچستر یونایتد، لیگ برتر جزیره،9 مه 2007
قهرمانی منچستریونایتد در نهایت مسجل شد تا مصاف این دو تیم در فینال جام حذفی حداقل برای مورینیو اهمیتی خاص و دوچندان پیدا کند.
چلسی 1-0منچستر یونایتد، فینال جام حذفی، 19 مه 2007
بازی در 90 دقیقهی معمول بدون گل به پایان رسید تا وقتهای اضافی فرصت دیگری باشد برای برتری یافتن یکی از دو رقیب بر دیگری. احتمال قضاوت ضربات مرگبار پنالتی برای تعیین قهرمان هر لحظه بیشتر میشد که در 4 دقیقه مانده به پایان، دروگبا کار را تمام کرد و درحالی سی و سومین گل فصل خود را به ثمر رساند که حسرت مورینیو برای کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی نیز به خاطرهای ماندگار بدل شد و فرگوسن بار دیگر برابر مورینیو ناکام ماند.
مورینیو در ادامهی فصل 08-2007 به علت اختلافاتی که با مالک روس باشگاه لندنی پیدا کرد، نیمکت چلسی را ترک کرد و در آغاز فصل 09-2008 هدایت نرآتزوری را در ایتالیا بر عهده گرفت و در این تیم نیز غیرممکنها را ممکن کرد و عقدهی 50 سالهی این تیم برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را برای هواداران این تیم مصور ساخت. اینتر با هدایت مورینیو بار دیگر در مرحلهی یکهشتم نهائی به پست منچستریونایتد خورد، درست مشابه همان اتفاقی که برای پورتو رخ داد.
اینتر 0-0 منچستر یونایتد، لیگ قهرمانان اروپا مرحلهی یکهشتم نهائی، 24 فوریه 2009
اینتر مورینیو نیز به مانند پورتوی مورینیو در دور نخست میزبان بود، اما بر خلاف پورتو آن قاطعیت با چاشنی شانس را نداشت. درواقع فقط خوششانس بود که رونالدو و رایان گیگز گلزنی را در آن بازی فراموش کرده بودند وگرنه شاید در همان دور نخست باید با اینتر مورینیو خداحافظی میکردیم. با این حال فرگوسن موفق به شکست مورینیو نشد.
منچستر یونایتد 2-0 اینتر، لیگ قهرمانان اروپا مرحلهی یکهشتم نهائی،11 مارس 2009
فرگوسن با گلهای ویدیچ و رونالدو موفق شد دومین پیروزی خود در مصافهای تن به تن با مورینیو را درحالی بدست آورد که انتقام شکست برابر پورتو در لیگ قهرمانان را نیز با یک تیر و دو نشان با حذف اینتر از دور رقابتها از مورینیو گرفت.
فرگوسن در نهایت شاگردانش را که مدافع قهرمانی نیز بودند به فینال رساند اما برابر آبیاناریپوشان ایالت کاتالان شکست را پذیرفتند و در کسب قهرمانی ناکام ماندند.
از سال 2009 تاکنون مورینیو و فرگوسن هیچگونه مصاف تن به تنی را انجام ندادهاند و حالا که مورینیو هدایت رئال بحرانزده را برعهده دارد باید شاهد مصاف منچستریونایتد آماده و شاداب در لیگ جزیرهی تحت هدایت فرگوسن، باشیم و این مصاف کلاسیک از چندبعد لذت ببریم.
کسب 6 پیروزی، 5 تساوی و 2 شکست در دوئلهای آقای خاص با سرالکس فرگوسن با منچستریونایتد، نشان میدهد که مورینیو راه سرنگونی شیاطین سرخ را به خصوص در بازیهای حذفی به خوبی میداند و راه نفوذ را پیدا کرده است. شاید هفت قهرمانی مورینیو در سه لیگ معتبر اروپا و کسب دو عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا از مورینیو یک شخصیت شاخص ساخته است اما فراموش نکنیم در آن سوی میدان فرگوسنی قرار دارد که با آبردین و منچستر یونایتد قهرمانیهای متعدد در لیگهای داخلی و لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده و راه بزرگی کردن را بخوبی میداند، حداقل به اندازهی همان آقای خاص !
منبع: گل
Alireza.M67
13-02-2013, 12:53
و اما بازی امشب ...
توی کل دنیا از هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید بدم نمیاد، اصلا اسمش که میاد یاد
دیوید بکهام
رود فان نیستلروی
کریس رونالدو
میفتم، کسانی که خیلی دوستشون داشتم ولی هر سه تاشونو با پیراهن رئال دیدم.
حاضرم همه بازی هامونو ببازیم ولی رئال رو حذف کنیم، امشب ، شب آبروی فوتباله. جدال تیمی که بازیکن میسازه و همیشه بازیکنهای بزرگ تحویل فوتبال میده، در مقابل تیمی که بازیکنهای بزرگ رو با قیمت گزاف می خره و کهکشانی های 1 و 2 و ... راه میندازه و تازه بعدشم به خودش افتخار می کنه.
اصلا دلم نمی خواد رئال ما رو حذف کنه، گرچه با این وضعیتی که دو تیم هم دارن بعید می دونم که بتونن ما رو حذف کنن، ولی خب توی فوتبال گاهی اوقات شانس هم دخیل هست ...
mohammad.asghari
13-02-2013, 13:04
همین امروز تو مادرید
147milad
13-02-2013, 13:42
به نظر من یونایتد نباید امروز زیاد جلو بکشه.درسته خط حمله خوبی داریم اما در دفاع و هافبک این چند ماه مشکلاتی داشتیم که بخشی از اون ها حل شده اما نه کامل.یونایتد با توجه به این که بازی برگشت و تعیین کننده رو در خانه انجام میده امروز باید با حفظ توپ و چند ضد حمله کار رئال رو تموم کنه اگه تیم بخواد حجومی بازی کنه احتمال اینکه از سرعت رئال ضربه بخوره زیاده.ما با یه مساوی هم میتونیم رئال رو بیاریم خونه خودمون و ضربه اساسی رو اونجا وارد کنیم با توجه به این که رئال دروازه بان اصلیش رو نداره و با بارسا هم بازی داره بازی برگشت خیلی راحته برای ما و به نظرم امروز اگه یونایتد نبازه یعنی یا مساوی کنه و یا ببره میشه گفت کار برای ما خیلی راحت میشه.
نظر شما چیه؟
حتی توی بازی فینال چمپیونز هم این همه استرس نداشتم.دیشب با زور خوابم برد..فقط امیدوارم بازی قشنگی رو به نمایش بگذاریم و مثل بعضی وقت ها طلسم نشیم و فقط توپ بیاد روی دروازه ما.دنیا منتظر این بازی هست:دی
از لحاظ هافبک اونها از ما خیلی سرترند و درکل مقایسه بازیکن به بازیکن اونا پیروزند ولی در کار تیمی تیم ما حرف اول رو میزنه.
مساوی بهترین نتیجه میتونه باشه ولی ما هم یونایتد و از هیچ تیمی ترس نداریم.حتی میتونیم به فکر برد هم باشیم.
RED DEVILS! PREPARE FOR GLORY
M E S S I
13-02-2013, 19:45
حس ششمم ميگه امشب منچستر با يه بازی خوب حريفشو ميبره...:n02:
این ویدیو هم دانلود کنید!حالا اگه ایران بود ..........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1535888&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3356928&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1268346&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7230195&mw=500
من بازیای منچستر رو زیاد ندیدم و اطلاعات زیادی هم راجع بهش ندارم
اما امشب طرفدارشم به خاطر حریفش که حریف مام هست:n02:
به نظرم که اصلا قابل پیش بینی نیست نتیجه این بازی
به قول دوستان مساوی نتیجه خوبی هست اما اگه 2.2 باشه بهتره تا 1.1 یا 0.0
بهرحال پیش بینی من:
برد 2.1 منچستر امشب
2.2 بازی برگشت
خب تا ساعاتی دیگر به تقابل با تیمی میپردازیم که در لیگ 2 تیمه سوم هستش !!! از همه چی تو این عالم هستی عقب موندن و فقط دست به دعای ما هستن حداقل یه جام بیارن ! ببینیم امشب از اون شعارهای ضد مورینیویی قشنگ قشنگ هم دوباره داده میشه یا نه !!! :n20:
mjt10063
13-02-2013, 22:37
و اما بازی امشب ...
توی کل دنیا از هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید بدم نمیاد، اصلا اسمش که میاد یاد
دیوید بکهام
رود فان نیستلروی
کریس رونالدو
میفتم، کسانی که خیلی دوستشون داشتم ولی هر سه تاشونو با پیراهن رئال دیدم.
حاضرم همه بازی هامونو ببازیم ولی رئال رو حذف کنیم، امشب ، شب آبروی فوتباله. جدال تیمی که بازیکن میسازه و همیشه بازیکنهای بزرگ تحویل فوتبال میده، در مقابل تیمی که بازیکنهای بزرگ رو با قیمت گزاف می خره و کهکشانی های 1 و 2 و ... راه میندازه و تازه بعدشم به خودش افتخار می کنه.
اصلا دلم نمی خواد رئال ما رو حذف کنه، گرچه با این وضعیتی که دو تیم هم دارن بعید می دونم که بتونن ما رو حذف کنن، ولی خب توی فوتبال گاهی اوقات شانس هم دخیل هست ...
کاملا تایید میشه
ایشلا رئال بازیکن خراب کن رو مبریم
و قهرمانی رو دوباره از ان خودمون میکنیم
ترسم بیشتر از اینه که خط دفاعیمون نتونن خوب ظاهر بشن
و گل های بخوریم که نباید بخوریم
و از داخه آ هم یه نموره میترسم
همه این ها رو بیخیال
قهرمانی رو عشق
mohammad.asghari
13-02-2013, 23:00
#MUFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) XI v Real Madrid: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Jones, Kagawa, Welbeck, Rooney, van Persie
#MUFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Bench: Lindegaard, Smalling, Valencia, Anderson, Giggs, Cleverley, Hernandez
Diego López; Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Alonso; Di Maria, Ozil, Cristiano; Benzema
mjt10063
14-02-2013, 01:15
برد 1-1
به نفع داور رو به همه تبریک میگم
واقعا داوری بیخودی داشتیم
هم به نفع ما و هم به نفع رئال بد داوری کرد
البته بیشترش به نفع رئال بود
عیبی نداره
خیلی دوست داشتم بازی 2-2 بشه که نشد
ایشالا تو زمین خودمون میترکونیم
یعنی واقعا بازیکن های ما در سطح فوق ستاره بازی کردن ها
ولبک رو داشتین
:n16:
چند جمله ی مختصر و مفید در مورد بازی :
به زانو در آمدن کهکشانی های رئال مادرید در مقابل تیم ذخیره های منچستریونایتد !
به زانو در آمدن مورینیو در مقابل سر الکس فرگوسن در نیمه ی مربیان ( ساننننتیاگو بررررنابئو ! )
شانس های مصلم گلزنی منچستریونایتد که با خوش شانس محص رئال مادرید دود شد !
منتظر بازی برگشت میمانیم ! :n02:
ستاره ی بازی : دخیا
سورپرایز بازی : ولبک
رئال مادرید باید دعاگوی لنگ چپ RVP باشه که دروازه خالی رو زد به اون یکی لنگش ! :n02:
kkkaktoos
14-02-2013, 01:24
بازی خوبی بود.
نیمه اول عالی بود. ولی نیمه دوم کمی افت کرد نسبت به نیمه اول.
اول از ضعف ها بگم.
تعویض ها اصلا خوب نبود. ولبک باید تا اخر بازی میکرد. عوضش رافائل باید تعویض میشد. والنسیا میومد جاش. دیگه چیزی یادم نمیاد.
اما
دخیا عالی بود. و 8 تا سیو داشت. مخصوصا توپی که با پا از کونترائو گرفت. خیلی حال کردم.
ولبک عالی بود یه گل زد 2 تا نزد. مخصوصا توپی که نیمه اول از دست داد. خیلی حیف شد.
ون پرسی هم که عالی بود. حیف که تیرک و الونسو:n02: نزاشتن.
داوری هم که اصلا خوب نبود. نه برای ما نه برای رئالیها. اصلا به هل دادن اعتقاد نداشت. کرنر رو هم که نذاشت بزنیم.
Phil Jones + Evans + Anderson + Welbeck = Ramos + Ozil + Di Maria + Cristiano Ronaldo + Benzema + Higuain + Pepe + Alonso
یعنی 1 درصد فکر کنید این موقعیت تیمی برای سرمربی ها برعکس بود ! نمیدونم سر الکس چیکار میکرد ! :n02:
وای عجب بازی بود ... خیلی هیجان داشت
ولبک خوب بود و گل قشنگی زد .
رافائل خیلی نفوذ می کرد و جاش همیشه خالی می موند .
کاگاوا اصلا خوب نبود .
تو نیمه دوم منچستر هدفمند بازی کرد و ضدحمله های زهرداری انجام داد که می تونست کم کمش 3 تا گل بزنه .
یه جا با بد شانسی توپ به پای پرسی نخورد ، یه جا هم گیگز با تجربه گل 100% رو خراب کرد .
تو یکی از حملات منچستر ، ولبک تو موقعیت تک به تک بود که روش خطا کردن کم کمش کارت زرد داشت که داور اصلا خطا نگرفت .
دخیا عالی بود ....
راموس باعث شد دو تا بازیکن منچستر الکی کارت زرد بگیرن .
در آخر هم که داور نذاشت منچستر کرنل بزنه .
Alireza.M67
14-02-2013, 01:32
نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم، با اینکه شانس داشتیم که بازی رو ببریم ولی بازم 1 - 1 توی مادرید نتیجه خوبی بود .
اونا رو در حدی هم نمی بینم که بخوان توی منچستر کاری بکنن ، ما توی OT می بریمشون و خداحافظ رئال
ولی داور یه افتضاح کامل بود، تیم بازنده تیم آلمانی بود با اون قضاوتش، اون کرنر آخر بازی هم که دیگه حسن ختام همه ی شاهکاراش بود .
یه نکته ای که بود بازی فوق العاده ی فیل جونز بود که کاملا یه هافبک دفاعی درگیر بود و هافبک های رئال رو اذیت کرد .
دخه آ هم که فوق العاده بود، رفته بود توی کشور خودش شیر شده بود :n02:
چند نكته مختصر :
1: دخيا نشون داد غافلگيري تو كارش نيست واگه بفروشيمش بعدا افسوس ميخوريم
2: يا قدرت بدني بازيكن هاي ما خيلي كم بود يا رئالي ها خيلي زور داشتن..( انگار به زمين جوش خورده بودن:n02::n02:)
3: دفاع همچنان افتضاح :n03:
Abdolreza2012
14-02-2013, 01:41
نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم، با اینکه شانس داشتیم که بازی رو ببریم ولی بازم 1 - 1 توی مادرید نتیجه خوبی بود .
اونا رو در حدی هم نمی بینم که بخوان توی منچستر کاری بکنن ، ما توی OT می بریمشون و خداحافظ رئال
ولی داور یه افتضاح کامل بود، تیم بازنده تیم آلمانی بود با اون قضاوتش، اون کرنر آخر بازی هم که دیگه حسن ختام همه ی شاهکاراش بود .
یه نکته ای که بود بازی فوق العاده ی فیل جونز بود که کاملا یه هافبک دفاعی درگیر بود و هافبک های رئال رو اذیت کرد .
دخه آ هم که فوق العاده بود، رفته بود توی کشور خودش شیر شده بود :n02:
منتظریم ببینیم تو OT چیکار میکنن:n02:
خب اینم نتیجه ای که نیاز داشتیم . میشد ببریم اما اینم بد نیس !
امیدوارم تا بازی برگشت خط دفاع یکم بهتر شه چون امشب کاملا متزلزل نشون داد . راستی نمی دونید چرا ویدیچ حتی رو نیمکت هم نبود ؟ مصدوم شده ؟!
امیدوارم بازی برگشت با یه نتیجه ی خوب و ایده آل بازی رو ببریم و صعود کنیم . مطمئنا بردن رئال میتونه انگیزه ی مارو برای فتح جام بیشتر کنه .
و شب خوش ....
Alireza.M67
14-02-2013, 01:59
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم.
این رئالی ها همش می نالن که بارسلونایی ها خیلی فیلم الکی بازی می کنن، راموس توی این بازی دیگه خوده هالیوود بود، الکی الکی دو تا بازیکنمون رو کارتی کرد.
ایندفعه یه رئالی اومد از فیلم بازی کردن بقیه تیمها شکایت کرد ، فقط بهش بگید : راموس
و یه چیز دیگه، برام جالبه که طرفدارای رئال میان این نتیجه رو به شانس منچستر ربط میدن و روی دو تا توپ کوئنترائو مانور میدن، در صورتی که تیر و تک به تک پرسی و موقعیت گیگز رو نمی بینن، و از داوری شکایت می کنن به خاطر پنالتی ولی اخراج نشدن واران رو نمی بینن ...
البته بلاخره حق هم دارن که همه چیزو اینطور یک طرفه ببینن، اونا بازی رو توی مادرید دادن و الآن خیلی حال خوشی ندارن، سعی می کنن خودشون رو دلداری بدن :n02:
● بازی فوق العاده بود. به لطف رویارویی دو تیم که هیچی از دفاع کردن بلد نیستند ولی در حمله بی نظیرند.
● نتیجه خوب بود. می تونست خیلی بدتر باشه و همین طور می تونست خیلی بهتر باشه.
● طرفداران رئال فقط چیزهایی که به نفع تیمشونه رو می بینن و ما هم فقط چیزهایی رو که به نفع منچستره می بینیم. طبیعیه.
● این بازی خفن ترین آزمون شیاطین در این فصل بود. آیا از این آزمون سربلند بیرون آمدند؟
فعلا پاسخی به این سوال نمی دم. چون خیلی خوابم میاد!
shakerifar
14-02-2013, 09:22
یه نتیجه خوب تو مادرید و شاهکار تاکتیکی فرگوسن و دستیاراش
رافائلو چشمش زدن:n02:
دخیا که عالی بود . به نظرم اونز و فردیناند هم خوب بودند
فقط بدترین قسمت بازی ورود والنسیا به زمین بود با این بازی هایی که می کنه در سطح یونایتد که نیست هیچی در سطح تیم ملی اکوادور هم نیست
موقعیت عجیبی که گیگز از دست داد من هنوز تو شوکشم :n04:
انصافا یونایتد خوب رئالو آنالیز کرده بود جونز اصلی ترین وظیفش مهار رونالدو بود که تقریبا هم موفق بود (کریس به جز توپ های ارسالی که مدافع ها باید بر می گردوندن و ضربات ایستگاهی خیلی
با سرعتش ازار نداد دفاعو)
قبلا هم این روش رو تو بازی با تاتنهام و مقابل بیل که خیلی شبیه رونالدو بازی می کنه دیده بودیم
بازی برگشت تو OT وضعیت خیلی بهتری نسبت به این بازی خواهیم داشت:n25:
GGMU
پ.ن: راموس دست بوسکتس رو از پشت بسته بود :n02:
CR7
اقا من از دیشب هنوز برام جای سواله چرا واران اخراج نشد هیچ داور خطا هم نگرفت.اورا داشت تک به تک میشد اونجوری از پشت زدش چرا خطا نگرفت؟کرنر هم که نذاشت بزنن کلا داوری خیلی بهشون حال داد.اگر یه داور لالیگایی یا انگلیسی بود 100% اخراج بود
خوب منم نظرم رو میگم.
در کل تیم اون ها توپ رو بیشتر در اختیار داشت و موقعیت های زیادی داشت.ولی موقعیت هایی که خیلی خطرناک بود رو میشه با موقعیت های خودمون مقایسه کرد.اون ها توی برنابئو بودند.یک چیز طبیعی هست که باید هم حمله میکردند نمیدونم چرا این همه هوادارای رئال میگن که حق با اونا بوده.. خوب توی زمین خودتون باید حمله کنید و تیم حریف هم دفاع میکنه...توی زمین خودشون بارسا هم نتونسته بود ببرشون و مساوی گرفته بود.
دخیا عالی بود..واقعا یک دو تا گل رو خرید!
داوری هم به ضرر هر دو تیم بود ولی اخراج واران خیلی خیلی تابلو تر از پنالتی بود.
هنوز هیچی تمام نشده و مطمئنم بازی سختی دوباره باید با اون ها بکنیم.فرض کنید 2-1 جلو بیفتیم و باید همش دفاع کنیم تا 2-2 نشه.احتمالش هست.
مساوی عادلانه ترین نتیجه بود.:n16:
یک نکته ای رو هم یادم رفت.ادم .... تر از فردوسی پور ندیدم من.همش در میاد میگه Man u.همش به نفع اونا گزارش کرد..فقط میرفت روی اعصاب....
flatrish
14-02-2013, 12:28
خب اگه بگم از نتیجه ناراحتم دروغ گفتم! ولی واقعا اونقدرها هم فوق العاده نبود. مثلا 2-2 میتونست مساوی بهتری باشه...
آماده تر شدن ویدیچ و نانی خیلی بهمون کمک میکنه. دفاعشون شکننده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم، نانی و یانگ میتونن استفاده کنن
بروس دخیا لی هم که عالی بود:n02: نمیدونم همین فردوسی پور بود چند بازی پیش گفت "کلا پاهای خیلی خوبی داره":n02:
در هر صورت، میتونیم صعود کنیم.
hoomi_gta
14-02-2013, 13:24
عجب بازی نفس گیری بود. نیمه اول واقعا بد بازی کردیم و رئال چپ و راست حمله میکرد. دو تا موقعیت گل داشتیم که ولبک یکی و گل کرد یکی و هم با بد شانسی نتونست گل کنه. کلا ولبک کولاک کرد دیروز. تعویضش با والنسیا اشتباه بود به نظرم.
نیمه دوم ورق برگشت و ما چند موقعیت 100% گل و نزدیم. یکی که با بد شانسی به تیر خورد، یکی هم که رابین فن پرسی توپ به پاش نگرفت وگرنه گل راحتی میتونست بزنه و گیگز هم موقعیت استثنایی و به راحتی خراب کرد. دقیقه آخر هم باز رابین میتونست گلزنی کنه که دروازبان رئال توپ و گرفت. از طرفی رئال باید 10 نفره میشد همینطور کرنر دقیقه آخر و هم نگرفت داور خیلی به ضررمون کار کرد هرچند پنالتی هم مشکوک بود.
به نظرم بهترین بازیکن زمین دخیا بود با واکنش های عالی که داشت مخصوصا اونی که با پا گرفت. بدترین هم رافائل و کاگاوا بودن که رسما به نفع رئال بازی می کردن.
در کل میشد 2-1 هم ببریم بازیو ولی نتیجه خوبی گرفتیم. بازی برگشتم تو اولد ترافورد باید ببریم و کار رئال و تموم کنیم.
فن پرسی اشک منو دراورد :n03:
البته کلا نه ها کلا خوب بود اون صحنه رو میگم که توپ رو پاش نگرفت
یه لحظه گفتم بخدا توپ الان تور دروازه رو پاره میکنه ولی اونجوری شد شکه شدم
یاد بازی ارسنال میلان پارسال افتادم اونجام فکر میکنم ارسنال 3.0 جلو بود یه گل میخواست یه همچین موقعیتی گیرش اومد ولی بازم نگرفت رو پاش و گل نشد همون شد که ارسنال حذف شد
بهرحال امیدوارم این منچستر نباشه که حسرت این توپ هارو برای بازی برگشت بخوره
mohammad.asghari
14-02-2013, 15:04
خوب بودیم ولی شانس آوردیم نباختیم به قول صدر اگه رئال شانس داشت7-3 میبرد
وین رونی
14-02-2013, 15:45
خوب بودیم ولی شانس آوردیم نباختیم به قول صدر اگه رئال شانس داشت7-3 میبرد
صدر؟؟؟!!!! 7 به 3؟؟؟!!!!یکی نبود به این بابا بگه از کجا معلوم که رئال مثلاً همون پنالتی که داور نگرفت یا همون تیرک رو گل می کرد بقیه موقعیتها گیرش میومد؟صد در صد بازی تغییر می کرد
اینقدر بدم میاد از این آدما و مربی هایی که چون تیمشون مثلاً 5 تا موقعیت گل داشته میگن باید 5 به فلان می بردیم.خوب نابغه اگه موقعیت اولت گل می شد که صد در صد موقعیت های بعدی نصیبت نمی شد!!!!
بازی بعدی مطمئنم با پیروزی خوب رئال رو حذف می کنیم
اما دم کریس گرم که احترام باشگاه سابقش را نگه داشت و عقده ای بازی در نیاورد
MoJtaBa.R
14-02-2013, 16:02
بازی زیبایی شد . اشتباههای بازیکنا و داور هم از زیبایی بازی کم نکرد . یه پنالتی برا رئال و یه اخراج برای ما از دید داور گم شد ! توی موقعیتهای بازیکنا هم که فن پرسی و گیگزی در چند صحنه مبتدی کار کردن . اونور هم فرصتهای رئال با کونترائو و کریس به بار ننشست . عمق رئال دیشب آشیلش شده بود . چند پاس قطری و تو در پشت مدافعاش موقعیتهای فوق العاده ای برامون خلق کرد که نشد تموم کنیم کار رو . از اونور هم رافائل مرور خاطرات داشت میکرد که در نبود یه بازیکن سرحال و وقتی خودش رو بی جانشین حس میکنه توی این قحطی بازیکن منچستر میتونه باز هم با بیانگیزه تر بودنش بشه یار دوازدهم رئال ! یکی از بچه های همیشه مخالف این تاپیک در مورد دفاع دو تیم حرف زد ! دفاع تیمی منچستر فوق تصور بود ! دفاع تیمی محصور توی 4 بازیکن پست دفاع نیست که بخوایم نتیجه گیری کنیم ما توی دفاع گند زدیم ! اتفاقا انسجام دفاعیمون توی نیمه دوم بازی به کمکون اومد تا گندهای پی در پی نیمه اول رافائل توی نیمه دوم تکرار نشه . دو تعویض نیمه دووممون هم با اینکه وسطمون رو یکم سست تر کرد ولی یادمون نره : منچستر که به زعم برخی از افراد شانس دار میدونن !!! با تیمی مقابله کرد توی این بازی که یک تیم دیگه رو روی نیمکت داشت در صورتیکه نفر به نفر قیاس بخوایم بکنیم با این شرایط تیمی ما و رئالیا ، با این خلق موقعیتها نتیجه مساوی اونم تو برنابئو برابر رئال برد محسوب میشه . درسته که اونها هم کم موقعیت نداشتند ولی اونجور هم نبوده روند بازی که دست و پا بسته باشیم . دنی ولبک تا وقتی توی بازی بود فوق العاده بازی کرد . فن پرسی هم میتونست با سه موقعیت وحشتناکی که داشت ستاره بازی دیشبمون باشه . کاگاوا بر خلاف تصورات یکم محو جو ورزشگاه شد . دخیا هم در صورتی که خروجاش رو بهتر میکرد و توی تیم موندگار میشد برا آینده بیمه میشدیم مث زمان پیتر ستاره یک سوم دفاعیمون دیشب بی شک دخیا بود . سر الکس تا حالا نشده از کسی بیخودی تعریف کنه . توی اکثر کنفرانس بازیا وقتی میاد از دخیا حمایت میکنه یعنی میشه روی آینده این بشر سرمایه گذاری کرد که انگار نمیخوان بکنن !
نقش پررنگ سر الکس رو هم نمیشه نادیده گرفت . ممنونیم ازش که این جمله رو که میگن تیم بزرگ همیشه بزرگ هست رو دیشب معنا کرد . مقابل اونهمه ستاره وقتی تیمت ستاره دارتر نمود کنه این یه موفقیته ! برای اولین باز هم از عادل متنفر شدم به خاطر گفتن اون کلمه ....
رئال تنها موقعیتشه برای اینکه فصل کابوس وارش رو خوب تموم کنه . اونا با همه وجود دیشب زور زدن !! که نتیجه رو مال خود کنن . به بد مانعی خوردن !
kkkaktoos
14-02-2013, 16:42
از دیشب یه چیزی تو ولبک دیدم
کاگاوا که اصلا خوب نیست. ولی به نظرم ولبک میتونه نقشی که کاگاوا پشت سر مهاجما داره رو خوب انجام بده. درگیریش با بازیکن حریف خوبه. دریبلینگش هم خوبه. تسلطش رو توپ هم خوبه. اعتماد به نفس هم داره.
به نظرم میتونه پشت مهاجما به عنوان مهاجم سایه به خوبی ایفای نقش کنه.
MoJtaBa.R
14-02-2013, 18:37
فرگوسن: با اظهارات مورینیو موافقم
سرالکس فرگوسن، سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد بعد از کسب تساوی مقابل رئال مادرید گفت: با اظهارات خوزه مورینیو موافقم. توان هر دو تیم برابر بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز سرالکس فرگوسن سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد بعد از کسب نتیجه تساوی یک بر یک مقابل رئال مادرید گفت: خوزه مورینیو کاملا حق داشت به نظر من هم توانایی هر دو تیم برابر و به اندازه پنجاه درصد بود و نتیجه بازی را در واقع تیمی می توانست به نفع خود تمام کند که اول گلزنی کرده و دروازه را باز می کرد.
در مورد کریستین رونالدو مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید هم باید تأکید کنم که او یک پدیده است و این واقعیتی انکارناپذیر می باشد و در هر تیمی که به فعالیت بپردازد می تواند موفق پیش رفته و در جهت کسب نتایج مورد نظر حرکت و اهداف رؤسای باشگاه را تأمین کند.
...............................
بازی هیجان انگیز دیشب، صحنه رمانتیک کم نداشت
سایت گل- در شبی که یکی از جذاب ترین دیدارهای این فصل چمپیونزلیگ در آن برگزار شد و منچستریونایتد توانست با یک تساوی، برنابئو را ترک کند، حال و هوای روز ولنتاین کاملا در آن احساس می شد.
شاید فرگوسن معتقد باشد که تیمش می توانست در این دیدار به پیروزی برسد اما او بی تردید همین تساوی را هم مدیون بازی درخشان داوید دخه آ است که با واکنش های خیره کننده اش چند موقعیت عالی را از رئالی ها گرفت.
در پایان بازی، زمانی که رونالدو و فرگوسن یکدیگر را سخت در آغوش گرفته بودند، مورینیو از شانس تیمش برای صعود به مرحله بعد می گفت و دخه آ هم با شایستگی به خاطر بازی خوب اش مورد تقدیر قرار گرفت.
....................................
او که شب گذشته برای اولین بار بعد از جدایی از اتلتیکو و پیوستن به منچستریونایتد، در شهر مادرید به میدان می رفت، نمایش درخشانی ارائه داد
سایت گل- داوید دخه آ، دروازه بان منچستریونایتد، پس از اینکه در دیدار شب گذشته مقابل رئال به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، شایعه بازگشتش به فوتبال اسپانیا را رد کرد.
او که برای اولین بار بعد از جدایی از اتلتیکو و پیوستن به منچستریونایتد، در شهر مادرید به میدان می رفت، با ارائه یکی از بهترین نمایش های دو فص اخیرش، موجب شد تا منچستریونایتد با کسب تساوی 1-1، به بازی برگشت امید زیادی داشته باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از بودن در منچستر راضی هستم. و هر روز خوشحال تر هم می شوم."
او همچنین در مورد دفع ضربه کوئنترائو که می توانست به گل اول بازی تبدیل شود، گفت:" دفع ضربه کوئنترائو؟ آن یک تصمیم سریع بود. به صورت غریزی حرکت کردم.
بازی فوق العاده ای بود. رئال و منچستریونایتد خیلی خوب کار کردند. رئال خط حمله قدرتمندی دارد و ما نیاز داشتیم که در کارهای دفاعی خوب عمل کنیم.
رئال در الدترافورد حمله خواهد کرد. آنها می دانند که برای صعود به پیروزی نیاز دارند و ما تمام تلاش مان را برای متوقف کردن آنها خواهیم کرد."
..........................................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رئالی ها در دیدار رفت که شب گذشته در سانتیاگو برنابئو برگزار شد، مقابل شیاطین سرخ به تساوی 1-1 رسیدند
سایت گل- ژابی آلونسو، هافبک رئال، تاکید کرد که تیمش همچنان شانس زیادی برای عبور از منچستریونایتد و رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ دارد.
رئالی ها در دیدار رفت که شب گذشته در سانتیاگو برنابئو برگزار شد، مقابل شیاطین سرخ به تساوی 1-1 رسیدند اما این ملی پوش اسپانیایی معتقد است که نتیجه نهایی برای کهکشانی ها می توانست بدتر از این باشد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" این بهترین نتیجه ممکن نبود اما می توانست هر نتیجه ای در آن رقم بخورد. می توانست بهتر یا بدتر از این باشد.
فکر می کنم ما خوب شروع کردیم و گل آنها روی بدشانسی ما به ثمر رسید. اما ما به بازی خودمان ادامه دادیم تا به گل برسیم. در نیمه دوم آنها بیشتر صاحب توپ شدند و شرایط کمی پیچیده تر شد.
دیدار برگشت در منچستر خیلی جذاب خواهد بود. ما برای پیروزی به میدان می رویم و تمام تلاش مان را برای صعود به مرحله بعد خواهیم کرد."
دیدار برگشت سه هفته دیگر در الدترافورد برگزار خواهد شد.
........................
این دروازه بان جوان اسپانیایی در دیدار شب گذشته مقابل رئال از مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ عملکرد بسیار خوبی داشت
سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، عملکرد داوید خه آ، دروازه بان تیمش در دیدار شب گذشته مقابل رئال مادرید را مورد ستایش قرار داد.
این دروازه بان جوان اسپانیایی در دیدار شب گذشته از مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ عملکرد بسیار خوبی داشت و با واکنش های دیدنی اش، کمک کرد تا شیاطین سرخ در سانتیاگو برنابئو به یک تساوی ارزشمند دست پیدا کنند.
گیگز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" داوید واکنش های خیلی خوبی داشت. بازگشت به مادرید و نشان دادن چنین عملکردی واقعا برای او خوب بود.
او دروازه بان بزرگی است و در شوت گیری دومی ندارد. او این را در این دیدار نشان داد. بازگشت به مادرید فشار زیادی روی او وارد کرد ه بود اما او توانست عملکرد خیلی خوبی داشته باشد.
معمولا وقتی یک دروازه بان اشتباهی مرتکب می شود، منجر به گل می شود اما اگر یک مهاجم موقعیتی را از دست بدهد، موقعیت دیگری به دست می آورد. او امشب نمایش فوق العاده ای داشت."
در دیدار دیشب، ابتدا منچستریونایتد با گل ولبک پیش افتاد اما گل رونالدو بازی را به تساوی کشید. دیدار برگشت سه هفته دیگر در الدترافورد برگزار شد و گیگز معتقد است هر دو تیم از شانس برابری برای صعود برخوردارند.
" فکر می کنم هنوز شانس دو تیم 50-50 است زیرا کیفیت هر دو تیم را دیدید. ما باید آنها را تحت فشار قرار بدهیم و نمایش خوبی را به اجرا بگذاریم. هواداران هم پشتیبان ما خواهند بود.
اگر بخواهید در چمپیونزلیگ به قهرمانی برسید، باید چنین نمایش های ارائه بدهید؛ خوب دفاعی کنید و برای هر توپی بجنگید. شاید می توانستیم کمی بهتر باشیم اما در مجموع راضی هستیم."
مهاجم منچستر یونایتد معتقد است که تیمش با تساوی یک بر یک در دور رفت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید نتیجه خوبی در یک بازی خارج از خانه کسب کرده است.
روبین فانپرسی بر این باور است که فرصتهایش را برای گلزنی مقابل رئال در دیدار شب گذشته تیمش در دور رفت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا هدر داده است.
شیاطین سرخ موفق شدند در این مسابقه با نتیجه یک بر یک رئال مادرید را در سانتیاگو برنابئو متوقف کنند.
فانپرسی پس از این مسابقه از ناتوانی در استفاده از موقعیتهایش و به ارمغان آوردن پیروزی برای تیمش اظهار ناراحتی کرد و گفت: در نیمه دوم 3 موقعیت داشتم به خصوص موقعیتی که در آن توپ را به تیر دروازه کوبیدم.
وی ادامه داد: فرصت بسیار خوبی بود و باید آن را گل میکردم. به خوبی به توپ ضربه نزدم بنابراین اگر کمی هم شانس داشتم میتوانستم آن را به گل تبدیل کنم.
مهاجم منچستریونایتد خاطرنشان کرد: در ثانیههای پایانی مسابقه دروازهبان آنها واکنش بسیار خوبی داشت زیرا روی گل شدن آن توپ حساب کرده بودم.
داوید دخیا (گلر منچستر) نیز در این مسابقه عملکرد خوبی داشت و فانپرسی معتقد است که هر دو تیم شانس پیروزی داشتند. وی افزود: آنها هم 2 موقعیت خوب داشتند. تساوی یک بر یک در یک مسابقه خارج از خانه نتیجه خوبی است. کسانی که بازی را تماشا کردند، چندین موقعیت خوب روی هر دو دروازه دیدند و شاهد یک مسابقه جذاب بودند.
تساوی یک بر یک به معنای آن است که رئال باید در اولدترافورد گلزنی کند. بازیکن 29 ساله یونایتد در خصوص شانس بیشتر تیمش در بازی خانگی تأکید کرد: شاید کمی شانس بیشتری داشته باشیم. فکر میکنم در این مرحله، چنین تیمهایی توجه چندانی به بازی در خانه یا خارج از خانه ندارند.
فانپرسی اضافه کرد: ما واقعا به این موضوع فکر نمیکنیم؛ همین طور هم آنها و اکنون تنها نیمی از مسیر را طی کردهایم. برای دور برگشت نیز آماده خواهیم بود.
............................
ملیپوش انگلیسی گفته تیمش میتوانست به بردی تاریخی در اولدترافورد برسد.
سایت گل – فیل جونز گفته بازیکنان منچستریونایتد ناراحت هستند که نتوانستند در خانه رئال مادرید پیروز شوند: «بازیکنان در رختکن ناراحت بودند. میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم و اگر روزمان بود حتما این کار را میکردیم.
کمی شانس لازم بود تا توپها به گل تبدیل شوند. باید این عملکرد را در اولدترافورد هم تکرار کنیم.
به نظرم در سراسر زمین بسیار عالی دفاع کردیم. زمانی که آنها گل زدند کار برای ما دشوار شد اما ما با خودباوری فوقالعادهای به جریان بازی برگشتیم. استراحت بین دو نیمه برای ما مهم بود و توانستیم در نیمه دوم واقعا عالی بازی کنیم.»
جونز دوباره در پست هافبک دفاعی به میدان رفته بود و از نزدیک مراقب کریس رونالدو بود: «مربی چند روز قبل به من گفته بود قرار است بازی کنم. میدانستم که چه کار باید انجام دهم.
روشن است که رونالدو تهدید اصلی مادرید بود. مربی گفت باید مراقب او باشم و هنگامی که از کنار خط به میانه میدان میآید او را تعقیب کنم. یکی دو بار او با سرعت بالایش من را جا گذاشت.»
مدافع رئال مادرید گفته بازی هنوز تمام نشده و نمایش مادرید عالی بود.
سایت گل – سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته این تیم دلایل بسیاری برای خوشبینی پس از تساوی یک بر یک مقابل منچستریونایتد دارد.
راموس میگوید: «ما دوست داشتیم که با نتیجه دیگری به اولدترافورد برویم اما چارهای جز خوشبینی نداریم و باید نمایش خارقالعاده رئال مادرید را ستایش کنیم، حتی با آن که موقعیتهای بسیاری را از دست دادیم.
بعضی روزها پیش میآید که فرصتهای عالی به گل تبدیل نمیشود، اما تمامی بازیکنان تلاش بسیاری داشتند.
ما باید به منچستر برویم و همان ذهنیتی را نشان دهیم که امروز داشتیم و باور داشته باشیم که میتوانیم پیروز شویم. باید این را در نظر بگیریم که با رقیبی بزرگ روبرو هستیم. باید نهایت احترام را برایشان قائل شویم. نکته مهم این است که خود را متقاعد کنیم که میتوانیم پیروز شویم.»
......................................
ولبک: میدانستم رونی توپ را کجا میفرستد
خبرگزاری فارس: زننده گل منچستر در تساوی یک بر یک مقابل رئال در دور رفت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با آگاهی از اینکه توپ به کجا ارسال میشود، موفق به گلزنی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، دنی ولبک با ابراز خوشحالی از گلزنی به رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو اظهار داشت: میدانستم که وین رونی توپ را کجا ارسال خواهد کرد و خوشبختانه توانستم این توپ را به درون دروازه هدایت کنم.
وی ادامه داد: سانتیاگو برنابئو ورزشگاه باشکوهی است اما ما تصادفی به اینجا نیامده بودیم بلکه برای بازی کردن در این مسابقه حاضر شدیم.
منچستر یونایتد شب گذشته موفق شد در دور رفت مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا، رئال مادرید را در ورزشگاه خانگی با نتیجه تساوی یک بر یک متوقف کند.
وین رونی
14-02-2013, 21:04
ولی باید یک فکر درست و حسابی برای سمت راست دفاع کرد.دیشب شانس آوردیم رئال نتونست خیلی خوب از ضعف رافائل استفاده کنه.البته یه خورده هم دلم برای رافائل سوخت یه چند دقیقه ای چپ و راست هر کی میرسید دریبلش میزد
ولی باید یک فکر درست و حسابی برای سمت راست دفاع کرد.دیشب شانس آوردیم رئال نتونست خیلی خوب از ضعف رافائل استفاده کنه.البته یه خورده هم دلم برای رافائل سوخت یه چند دقیقه ای چپ و راست هر کی میرسید دریبلش میزد
خب وقتی یه وینگر تخصصی جلوی رافائل نباشه همین میشه دیگه . اگه نانی یا حداقل والنسیا اون سمت بودن دیگه کوئنترائو انقدر راحت نفوذ نمی کرد ...
این ترکیب هر جوری بود تو این بازی جواب داد اما امیدوارم واسه بازی برگشت نانی رو داشته باشیم تا انقدر راحت از کناره ها غافلگیر نشیم .
چند نکته
● دخه آ، مسی دنیای دروازه بان هاست.
مسی با دریبل هاش ما رو شگفت زده می کنه و دخه آ هم با سیوهاش.
● یونایتد رئال رو زجر داد. رئال رو به چالش کشید.
شیاطین با وجود این همه ضعف و کاستی، در برنابئو نباختند.
● یونایتد هنوز فاصله داره با بهترین های اروپا. یونایتد یک تیم کامل و تمام عیار نیست بلکه یک تیم نیمه کاره و در حال ساخته.
● یونایتد بلد نیست مالکیت توپ رو حفظ کنه یا بدست بیاره حتی برابر تیم هایی خیلی ضعیف تر از رئال.
یونایتد نمی تونه بازیشو دیکته کنه به حریف.
یونایتد نمی تونه کنترل کنه بازی رو.
● شیاطین شجاع اند و مقاوم.
توانایی بالای یونایتد در بردن تیم هایی که بهتر از اون بازی می کنند، شگفت انگیزه و این به من امید می ده.
● شیاطین حریفان رو سورپرایز می کنند.
به گل ولبک توجه کنید. ولبک دقیقا زمانی گلش رو زد که رئال یونایتد رو به توپ بسته بود. این غیر منتظره بودن رفتار یونایتد قبلا هم در این فصل تکرار شده.
در بازی با چلسی، یونایتد در 11 دقیقه ی اول بازی 2 گل زد. کی فکرش رو می کرد؟
در برابر سیتی ، زمانی که همه فکر می کردیم بازی قراره مساوی بشه یا حتی سیتی ببره، یونایتد در وقت های تلف شده گل سوم رو زد. باورنکردنی!
در برابر آستون ویلا، چه کسی فکرش رو می کرد که یونایتد در ظرف نیم ساعت بازی دو هیچ باخته رو 3-2 ببره.
در برابر نیوکاسل، یونایتد 3 بار عقب افتاد و در نهایت پیروز از میدان خارج شد.
در یک کلام، شیاطین غیرقابل پیش بینی اند و به راحتی تسلیم نمی شند.
در مورد داوری : خودشون قبول دارن که راموس به خاطر اون ضربه ای که تو صورت اوانز زد باید کارت می گرفت. همونطوری که ون پرسی و والنسیا کارت گرفتن. اگه کارت می گرفت بازی برگشت محروم میشد.
واران هم که اخراج مستقیم داشت و بازی بعد محروم میشد.
اونوقت تو بازی برگشت باید کریس رو میذاشتن تو دفاع!
این یعنی الطاف داور. یعنی برید خدا رو شکر کنید.
تازه گلی هم که زدن توپ رفته بود بیرون. اوزیل از بیرون زمین توپ رو آورد تو بازی و در ادامه اش گل شد.
تازه گلی هم که زدن توپ رفته بود بیرون. اوزیل از بیرون زمین توپ رو آورد تو بازی و در ادامه اش گل شد.
من دوباره خلاصه بازی رو نگاه کردم و توپ به طور کامل نرفته بود بیرون.
ولی نیمه دوم موقعیت های ما خیلی خطرناکتر از اونا بود.در کل من که خیلی امید دارم.
منچستر یونایتد -ردینگ پخش مستقیم از شبکه ورزش
امیدوارم به چیچاریتو و رونی بازی بده.رونی باید گلزنی کنه.یکم زیادی روش فشاره.همه دارن طرف فن پرسی رو میگیرن.از اون طرف هم دوست دارم اندرسون بازی کنه.بعد از مصدومیت یک بازی درستی ندیدم ازش.
دفاع هم مشالله بچه ها تازگی ها خوب کار کردند:دی احتمال بازی ویدیچ زیاد هست.
به امید سه جام گرفتن در امسال.
ترکیب:Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Buttner; Valencia, Cleverley, Anderson, Young; Welbeck, Chicharito.
Subs: Lindegaard, Ferdinand, Carrick, Giggs, Nani, Kagawa, Van Persie.
دوست داشتم رونی باشه!ترکیب خوبیه.
این پیراهن خارجی تیم در فصل اینده خواهد بود..ولی هنوز سایت رسمی تایید نکرده!!
ولی قشنگه ها :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.