مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shakerifar
19-02-2013, 10:48
خوب ردینگ رو 2-1 بردیم حالا باید با برنده چلسی- میدلزبرو تو یک چهارم نهایی بازی کنیم
ترکیب متفاوتی داشتیم تقریبا .متاسفانه فیل جونز مصدوم شد ولی هنوز معلوم نیست چقدر جدی هست
به جاش نانی اومد تو زمین که با یه گل و یه پاس گل خیلی امیدوارکننده بود خدا کنه فرم بدش رو پشت سر گذاشته باشه و تو بازی های آینده بتونه کمکمون کنه
توی اف ای کاپ یا به چلسی یا میدلرزبرو در خانه میخوریم.بدون شک چون که بازی توی خونه ی خودمون خواهد بود راحت تر میشه بردشون.و یک جورایی رفت به نیمه نهایی.
فقط فقط فقط تنها مشکل کنونی ما مصدومیت فیل جونز که گفتن تا ظهر معلوم میشه ولی به احتمال زیاد بازی با QPR رو از دست میده.
نانی هم بعد از مدت ها خوب بازی کرد.:n12:
راستی بدجوری شایعه شده که شماره ی 11 آینده یونایتد گرت بیل خواهد بود ولی از اونجایی که رئالی ها هم به دنبالش هستن کار سختی در پیشه!!
این هم نظرسنجی سایت منچستر در مورد بهترین بازیکنه میدان بوده که تا به این لحظه
A.Alexander Buttner (Votes 54)
B.Tom Cleverley (Votes 98)
C.Nani (Votes 2292)
D.Nemanja Vidic (Votes 201)
پ.ن چه قدر پستم شبیه پسته بالایی شد همزمان داشتیم مینوشتیم :دی
kkkaktoos
19-02-2013, 11:10
باتنر دیروز چقدر بد بازی کردخیلی نا امید کننده بود. زیادی با توپ بازی میکرد اونقدر لفتش میداد تا بازیکن حریف میرسید و مجبور میشد بزنه زیر توپ. در کل خوب نبود.
اندرسون هم بعد مدت ها داشت بازی میکرد. نیمه اول زیاد تو جو بازی نبود. ولی نیمه دوم بهتر شد. اندرسون یکی از بازیکنایی بودش که خیلی بازیش رو دوست داشتم. دو فصل پیش بود که اکثرا تو ترکیب ثابت بود. و خیلی هم خوب فوتبال می کِرد. :n02: اما جدیدا بهش بازی نرسیده. امیدوارم بهتر بشه و بیشتر تو ترکیب ببینیمش.
نانی هم که شاهکار بود.از وقتی اومد تو زمین جریان بازی عوض شد. یه گل و یه پاس گل. به نظرم تو بازی های اینده هم راستمون باید همین طوری باشه. نانی و والنسیا رو تو زمین داشته باشیم. امیدوارم که این فصل از تیم جدا نشه.
هرچند که والنسیا افت کرده و مثل فصل های پیش نیست اما ترکیبش با نانی خوبه.
گل بدی خوردیم. همه دفاع هامون وایساده بودن نگاه میکردند.
امیدوارم فیل جونز صدمه جدی ندیده باشه و مدت زیادی از زمین دور نباشه. بازیکنی که تئو بازی با رئال یه بازیکن شاخص بود و تقریبا همه رو مهار کرده بود. و با همه مصاف های تن به تن داشت.
● نانی بهتره بره گمشه! بوی بازی با رئال به مشامش رسیده و داره خوب بازی می کنه. دو فصله هیچ اهمیتی نمی ده و بد بازی می کنه.
● خدا رو شکر جونز مصدوم شد.این بچه غول حتی بلد نیست یک پاس ساده بده.
● ولبک فقط بلده تو برنابئو خوب بازی کنه! تو هر بازی کلی اشتباه بچه گانه انجام میده.
● کلورلی و اندرسون خیلی خوش شانس اند که فرگی سرمربی یونایتده. هیچ مربی عاقلی به این دو تا بی کیفیت بازی نخواهد داد.
● والنسیا بهتره فقط در پست RB بازی کنه. در پست وینگر به هیچ دردی نمی خوره.
فرگوسن یونایتد رو تبدیل کرده به مهد کودک.
vahidgame
19-02-2013, 13:05
● نانی بهتره بره گمشه! بوی بازی با رئال به مشامش رسیده و داره خوب بازی می کنه. دو فصله هیچ اهمیتی نمی ده و بد بازی می کنه.
● ولبک فقط بلده تو برنابئو خوب بازی کنه! تو هر بازی کلی اشتباه بچه گانه انجام میده.
● کلورلی و اندرسون خیلی خوش شانس اند که فرگی سرمربی یونایتده. هیچ مربی عاقلی به این دو تا بی کیفیت بازی نخواهد داد.
کمتر طرفدار تیمی رو دیدم که اینجوری در مورد بازیکنا و مربی تیمش صحبت کنه!
احتمالا اگه شما مربی منچستر بودی الان در خطر سقوط قرار داشت! :دی
فکر کنم اگه فروم اجازه می داد بازیکناتون رو به فحش هم می کشیدی! :دی
این بازیکنایی شما گفتی کیفیتشون در این حد نیست.
مثلا این کلورلی بازیکن خیلی خوب و آینده داریه و حتی توی تیم ملی انگلیس هم تقریبا فیکسه!
کلا بازیکنا حتما نباید همون اول فوق العاده باشن و به مرور پیشرفت می کنن.
همین رونالدو هم اولش توی منچستر یه سری عیب داشت مثلا خیلی موقعیت خراب می کرد ولی پیشرفت زیادی داشت.
اگه به این بازیکنا بها داده نشه که تقریبا هیچ بازیکن بزرگی دیگه به وجود نمیاد...
Ali*Reza
19-02-2013, 13:28
فرگوسن: تیمم نمایش خیره کنندهای داشت/ نگران بودم گل دیگری نخوریم
الکس فرگوسن در مورد این دیدار اظهار داشت: وقتی قرعه ما به ریدینگ خورد، احساس کردم که قرعه خوبی نصیبمان شده است.
با شکست این تیم این قرعه برای ما خوب ماند زیرا ریدینگ برابر ما خیلی خوب بازی کرد.
وقتی آنها یکی از گلهای زده ما را جبران کردند، فشار بسیاری به دفاع ما وارد کرده که این موضوع مرا نگران دریافت گل دیگری کرده بود.
از سوی دیگر معتقدم تیم من نیز نمایش خیره کنندهای داشت و میتوانست تعداد گلهای بالایی به حریف بزند.فرگوسن افزود: برخی از شانسهای گلزنی را از دست دادیم ولی در کل از کیفیت بازی شاگردانم رضایت کامل دارم.
یک گل در چنین دیدارهایی میتواند همه چیز را تغییر دهد. ما دیر به گل رسیدیم ولی پس از آن همه چیز را در کنترل خودمان داشتیم. پیروزی 2 بر صفر مرا بیشتر راضی میکرد.
MoJtaBa.R
20-02-2013, 00:38
کمتر طرفدار تیمی رو دیدم که اینجوری در مورد بازیکنا و مربی تیمش صحبت کنه!
احتمالا اگه شما مربی منچستر بودی الان در خطر سقوط قرار داشت! :دی
فکر کنم اگه فروم اجازه می داد بازیکناتون رو به فحش هم می کشیدی! :دی
این بازیکنایی شما گفتی کیفیتشون در این حد نیست.
مثلا این کلورلی بازیکن خیلی خوب و آینده داریه و حتی توی تیم ملی انگلیس هم تقریبا فیکسه!
کلا بازیکنا حتما نباید همون اول فوق العاده باشن و به مرور پیشرفت می کنن.
همین رونالدو هم اولش توی منچستر یه سری عیب داشت مثلا خیلی موقعیت خراب می کرد ولی پیشرفت زیادی داشت.
اگه به این بازیکنا بها داده نشه که تقریبا هیچ بازیکن بزرگی دیگه به وجود نمیاد...
عادت میکنی عمو !
از موهای سفید گیگز خجالت بکش:n02:
از قدیم معروف بوده که " فرگیه و جوجه هاش " !
گیگز و اسکولز مگه از اولین بازیهاشون در یونایتد در سطح عالی بازی میکردن ؟
اندرسون بازیکن خیلی خوبیه ولی مصدومیتهاش باعث شده که حتی با ترس بازی کنه دیگه ، همین فیل جونز که شما ایراد میگیری ازش توی بازی با رئال گزاف نیست اگه بگم یه نفره ایستاده بود جلو هافبک رئال !
درخشش ابتدای فصل ولبک مگه تو برنابئو بود ؟
عزیز شما یه جوری میگی هیچ مربی عاقلی به این دوتا بازی نمیده ؛ من به عقل سرالکس که راه دوره هیچ ، به عقل و چشمهای خودم هم شک میکنم ! :دی
راستی بهتره به به نکته ی مهم توجه کنیم ؛ همین مهد کودک به قول شما ، الان با 12 امتیاز اختلاف نسبت به تیمی که آگرو و تبس و سیلوا و توره و هارت و ... رو داره در صدر جدوله ، و البته در آستانه ی حذف کردن رئال کهکشانی !
دقیقا درست میگید ؛ برای داشتن این موقعیت در لیگ برتر و سی-ال با این مهد کودک ، مربی ما عاقل نیست بلکه حتما یک نابغه هست !
mohammad.asghari
21-02-2013, 10:26
منچستر یونایتد بدنبال امضای قرارداد با فریکسون ارازو ، مدافع 24 ساله و ملی پوش اکوادوری است.
همچنین یونایتد به همراه چلسی وضعیت هیونگ مین سون را از نزدیک زیر نظر دارند و بگفته وکیل این بازیکن، این دو باشگاه انگلیسی پیشنهادهایی ارائه داده اند.
mohammad.asghari
21-02-2013, 10:26
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
منبع : Goal.com و Sky Sport Germany
smallfrank
21-02-2013, 11:34
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
اگه درست باشه فک کنم تابستون سرالکس رونی رو بفروشه...
احتمالا PSG
من کل سایت گل رو گشتم چیزی راجع به این خبر پیدا نکردم. چرا هیچ لینکی به منبع قرار ندادی؟
smallfrank
21-02-2013, 13:50
من کل سایت گل رو گشتم چیزی راجع به این خبر پیدا نکردم. چرا هیچ لینکی به منبع قرار ندادی؟
از خوندن محتوای این لینک نتیجه گرفتی که دورتموند گفه که انتقال قطعی شده؟!!
در ضمن من از goal.com لینک خواستم نه manutddiehardfans.com .
احتمالا mohammad.asghari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متن خبر رو از یه جایی کپی پیست کرده و بررسی نکرده صحت خبر رو.
قرار بود مدیران یک فکری به حال عاشقان کپی پیست کردن بکنند. فعلا که خبری نشده.
اگه لواندوفسكي بياد احتمالا چيچاريتو و روني بايد برن دفاع وايسن:n02::n02::n02::n02:
اصلا خبر تایید نشده.چنین چیزی نیست فعلا..بعید میدونم سر الکس دنبال مهاجم باشه دیگه.باید هافبک و دفاع بیاره تو تیم.ولی من خودم احتمال رفتن رونی رو زیاد میبینم.
mohammad.asghari
22-02-2013, 17:26
از خوندن محتوای این لینک نتیجه گرفتی که دورتموند گفه که انتقال قطعی شده؟!!
در ضمن من از goal.com لینک خواستم نه manutddiehardfans.com .
احتمالا mohammad.asghari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متن خبر رو از یه جایی کپی پیست کرده و بررسی نکرده صحت خبر رو.
قرار بود مدیران یک فکری به حال عاشقان کپی پیست کردن بکنند. فعلا که خبری نشده.
شما هر وقت مطمئن شدی کپیه بیا اعلام کن خبر دادم منبعم دادم والسلام
flatrish
22-02-2013, 20:48
رونی ممکنه فروخته شه؟ عمرا. اصلا راه نداره:n02: حتی با اون بداخلاقی که یک دو فصل پیش کرد بازم باشگاه شرایطشو قبول کرد و قراردادش تمدید شد. خودشم گفت واقعا هیچوقت نمیخواسته از تیم بره.
خودشم میدونه هوادارا روش تعصب دارن!
فقط یه مهاجم نیست واسمون، الان دیگه تبدیل به نماد باشگاه و تیم فعلی شده. اصلا نمیشه تصور کرد بره به یه تیم دیگه.
البته کلا بازیکنای انگلیسی هم خیلی خیلی کم میرن کشورای خارجی.
در کل من احتمال رفتن رونی به پاریس و بازگشت رونالدو رو غیر ممکن نمیبینم!
MoJtaBa.R
22-02-2013, 23:35
در کل من احتمال رفتن رونی به پاریس و بازگشت رونالدو رو غیر ممکن نمیبینم!
حالا نمیشه بودن دوتارو با هم احتمال بدی ؟:دی کریس عمر فوتبالیش رو مدیون سر و منچستره ولی بازگشتش خوش بینانست .
رونالدو كه 100 درصد منتفيه چون قيمتش كم كم كم 50 ميليونه و در سياست باشگاه منچستر هم اين نوع خريد ها نبوده و نيست مگر اينكه رونالدو حاضر بشه قيمت خودشو كم كنه بشه يه چيزي در حد 20 ميليون ( عمرا ) تا شايد فرگي بهش فكر كنه.....
اگرم كه رئال نخواد با رونالدو تمديد كنه يا برعكس مقصدش احتملا من سيتي يا چلسي ميتونه باشه.....
روني هم معلوم نيست بره يا بمونه كلا كاراي فرگي معلون نيست و نميشه پيش بيني كرد يه دفعه ديدي رفت مثل اون موقع كه يه دفعه اعلام شد rvp اومده منچستر كي فكرشو ميكرد......كلا اين غير قابل پيش بيني بودن باشگاه خيلي جذابه..:n06:
MoJtaBa.R
22-02-2013, 23:54
رونالدو كه 100 درصد منتفيه چون قيمتش كم كم كم 50 ميليونه و در سياست باشگاه منچستر هم اين نوع خريد ها نبوده و نيست مگر اينكه رونالدو حاضر بشه قيمت خودشو كم كنه بشه يه چيزي در حد 20 ميليون ( عمرا ) تا شايد فرگي بهش فكر كنه.....
اگرم كه رئال نخواد با رونالدو تمديد كنه يا برعكس مقصدش احتملا من سيتي يا چلسي ميتونه باشه.....
روني هم معلوم نيست بره يا بمونه كلا كاراي فرگي معلون نيست و نميشه پيش بيني كرد يه دفعه ديدي رفت مثل اون موقع كه يه دفعه اعلام شد rvp اومده منچستر كي فكرشو ميكرد......كلا اين غير قابل پيش بيني بودن باشگاه خيلي جذابه..:n06:
تا وقتی که بینشون شکر آب نشه موندنیه ولی وای به روزی که ....
...............
خبر لوندانفسکی مال الانه ؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم چند ماه پیش ماجراش منتفی شد از دورتموند که !
MoJtaBa.R
23-02-2013, 00:05
چون مربوط به دسامبر 2012 هستش !!!!
kkkaktoos
23-02-2013, 13:05
مصدومیت فیل جونز بالاخره چی شد؟ چقدر دوره از میادین؟
mohammad.asghari
23-02-2013, 13:16
من معتقدم رونی هیچ جا نمیره یعنی فرگی نمیذاره و رونالدو هم احتمالش خیلی کمه بیاد شاید در حد5 درصد.
بازم هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
رئال واسه رونالدو قیمت خیلی بیشتر از اینا تعیین میکنه
رونالدو با 80 میلیون اومد رئال بعد الان با 50 میلیون رئال اینو نمیفروشه !! پرس عمرا همچین کاری بکنه
بجز اینکه رونالدو تا سال 2015 صبر کنه تا قراردادش تموم بشه
کاکا اکثرا نیمکت نشین هست و اصلا بازیکن فیکس نیست ولی رئال چند وقت پیش قیمت 30 میلیونی واسش تعیین کرده بود --- بعد رونالدو که همیشه فیکس هست و همیشه نامزد بهترین توپ طلا و آقای گل سال هست رو 50 میلیون ؟؟ --- رئال مادرید هیچوقت تا عمر داره رونالدو رو 50 میلیون نمیفروشه -- بجر اینکه اتفاق خاصی بیفته
خود فرگوسن هم چند وقت پیش گفته بود رونالدو قیمتش اونقدر بالاست که قابل خرید نیست
MoJtaBa.R
23-02-2013, 14:25
ستاره پرتغالی رئال مادرید فاش کرده هر شب کابوس حذف از لیگ قهرمانان را میبیند. به گزارش نامه، کریستیانو رونالدو پیش از رویارویی حساس رئال مادرید و منچستریونایتد در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده هر شب کابوس حذف از لیگ قهرمانان را میبیند.
رونالدو در سال ۲۰۰۹ با مبلغ گزاف ۸۰ میلیون پوند از منچستریونایتد راهی رئال مادرید شد و در این تیم درخشش فوق العادهای داشته است.
وی گفت: بدون شک اگر در دیدار با منچستریونایتد شکست بخوریم بسیار آزرده خاطر میشوم. پیروزی ما موجب رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی یک تورنمنت معتبر میشود. بدون شک اگر ببازیم نمیتوانم خوب بخوابم. اکنون نیز هر شب کابوس شکست از منچستریونایتد را میبینم.
وی افزود: بازیهای بسیار سختی پیش رو داریم. بارسلونا و منچستریونایتد تیمهایی هستند که نتیجهگیری برابر آنها بسیار سخت است. باید بیشترین تلاشمان را به کار گیریم.
................................
arsenal man united 1937
mohammad.asghari
23-02-2013, 15:16
خب مثل اینکه منچستر به کریس رونالدو پیشنهاد 60 میلیون یورویی داده باید ببینیم رئال چی میگه؟
خب مثل اینکه منچستر به کریس رونالدو پیشنهاد 60 میلیون یورویی داده باید ببینیم رئال چی میگه؟
شما انتظار داری رئال قبول کنه ؟؟؟
یعنی عمرا این کارو بکنن :n29:
این کارا فقط واسه بازیه هفته بعد رئال منچستر هست که یه جورایی رونالدو رو تو بازی برگشت که تو خونه منچستر هست تحت تاثیر قرار بدن
1 هفته مونده به بازی برگشت یادشون اومده پیشنهاد بدن ؟؟
shakerifar
23-02-2013, 16:46
دوستان عزیز ممنون از این که هرچی شایعس تو این تاپیک مطرح می کنید!!!!!!!!!!!!!!!
دیلی استار گفته یونایتد با کمک حامی مالی جدیدش(Chevrolet) می خواد یه پیشنهاد 55 میلیون پوندی بده برای رونالدو...فقط همین
هنوزم کسی پیشنهادی نداده لواندوفسکی هم قضیش قدیمی بود و الان معلوم نیست فصل بعد کجا بازی می کنه
---------
امروز با QPR تو خونه حریف بازی داریم که با توجه به این که مربیش ردنپه ممکنه دردسر ساز بشه
در مورد مصدومیت جونز هم هنوز مشخص نیست تا کی نمیتونه بازی کنه
بفرما.همین کم داشتیم...RVP مصدوم شد.من از پخش زنده نوشتاری سایت گل دیدم.دقیقه 40 فن پرسی به علت مصدومیت با ولبک تعویض شده...:n14:
shakerifar
23-02-2013, 20:14
امیدوارم جدی نباشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن: بازی رو 2-0 بردیم با گل های رافائل و گیگز
رابین هم گویا رفته تو اون گودال خبرنگارا کمرش رگ به رگ شده:n02:
QPR خوشبختانه تصمیم گرفت که در مقابل یونایتد دفاعی بازی نکنه. شیاطین خوش شانس!
چلسی، تاتنهام و سیتی نتونسته بودند این اواخر به QPR گل بزنند. چون QPR با یازده نفر دفاع می کرد.
mohammad.asghari
23-02-2013, 21:46
چه مصدومیت الکی گیر بازیکنمون اومد از این بدتر
:n15:
او در همان نیمه اول، به خاطر برخورد به تجهیزات تصویربرداری کنار زمین، دچار آسیب دیدگی شد و جای خود را به دنی ولبک داد.
Ali*Reza
23-02-2013, 22:45
من هم این پیروزی رو مقابل QPR تبریک میگم ، امیدوارم با مصدومیت ون پرسی این برد به کاممون تلخ نشه. :n16:
فردا هم اگه من سیتی مقابل چلسی امتیاز از دست بده ، تقریبا فکر کنم قهرمانیمون قطعی میشه! :n12:
1 : فقط در ليگ جزيره ست كه شما بايد بعد از هر بازي منتظر مصدوميت حداقل يك بازيكنت باشي..:n03::n03:
2: اگه بخوايم از رئال بازيكن بگيريم بهترين گزينه به نظر من مودريچه:n02:
MoJtaBa.R
24-02-2013, 00:43
تضعیف روحیه یا شایعه یا هر چی دیگه برای کریس بوجود اومده که یکی از ستاره های منحصر به فرد این دورست و با اومدن خیلی ضعیفش به منچستر نمیشه موفقیت کاملی برای تیم متصور بود در شرایطی که ما هنوز توی خطوط میانی و دفاع مخصوصا ضعفهای عدیده ای داریم و با این ولخرجی میشه دو بازیکن خوب برای این دو پست گرفت .
بابت تداوم بردو صدر بودن توی جزیره هم تبریککککککک
ولی سر الکس یک چیزه دیگه گفته و گفته احتمال زیاد میرسه.باید صبر کرد....
mohammad.asghari
26-02-2013, 19:45
ستاره هلندی در دیدار این هفته تیمش مقابل کیو پی آر به دلیل برخورد به تجهیزات تصویربرداری کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد و در همان نیمه اول زمین را ترک کرد.
بله به بازی با رئال میره فن پرسی
MoJtaBa.R
26-02-2013, 21:55
ستاره هلندی در دیدار این هفته تیمش مقابل کیو پی آر به دلیل برخورد به تجهیزات تصویربرداری کنار زمین دچار آسیب دیدگی شد و در همان نیمه اول زمین را ترک کرد.
بله به بازی با رئال میره فن پرسی
جمله دومتون به چه معنیه ؟؟ جمله اول هم از هر جایی که بر میدارین منبعش رو هم بزارین گرچه خبر قدیمیه !!
MoJtaBa.R
26-02-2013, 21:59
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، کادر فنی باشگاه منچستریونایتد انتظار دارد که رابین فن پرسی برای دیدار حساس هفته آینده مقابل رئال مادرید در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ کاملا آماده باشد.
فن پرسی که در دوران حضورش در آرسنال همواره با مصدومیت های طولانی مدت دست به گریبان بود، این بار دچار ضرب دیدگی استخوان لگن شد و گفته می شود چند ساعت پس از این مصدومیت هم درد داشت.
اما یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد در گفتگو با سایت گل گفت:" رابین دچار ضرب دیدگی شدیدی شد. اگرچه هنوز کمی احساس ناراحتی می کند اما باشگاه انتظار دارد که او برای دیدار هفته آینده کاملا آماده باشد."
با این وجود، فرگوسن قصد دارد این ملی پوش هلندی را از ترکیب اصلی دیدار شنبه شب مقابل نوریچ که در الدترافورد برگزار می شود، کنار بگذارد تا این بازیکن فرصت بیشتری برای ریکاوری داشته باشد.
منچستریونایتد در حالی خود را برای دیدار با رئال آماده می کند که دیدار رفت دو تیم در سانتیاگو برنابئو با تساوی 1-1 به پایان رسید.
فن پرسی در 32 دیداری که این فصل برای منچستریونایتد انجام داد، 23 گل به ثمر رساند که سه تای آن، در 5 حضور اروپایی او بود.
.....................................
رایان گیگز؛ نماد تعصب و وفاداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی رایان گیگز در بازی برابر کوئینزپارکرنجرز در روز شنبه گلزنی کرد، نهصد و نود و نهمین بازی خود را برای شیاطین سرخ انجام میداد؛ رکوردی خارقالعاده برای بازیکنی که بیشتر عمر خود را در منچستریونایتد گذرانده است. رایان گیگز در بازی شنبه آینده منچستریونایتد در لیگ برتر انگلیس برابر نورویچ هزارمین بازی خود را برای این تیم انجام خواهد داد. مسابقهای که مدتها در یاد این هافبک ولزی خواهد ماند. اگر دوست دارید درباره قدمت رایان گیگز در منچستریونایتد بیشتر بدانید، همین بس که زمانی که او اولین بازی خود را برای منچستریونایتد انجام داد، چندین تن از همبازیان فعلی او هنوز متولد نشده بودند! اکنون برای بازیکنی که کلکسیونی از جامهای قهرمانی را با منچستریونایتد دارد، به نظر دسترسی به رکوردهای شخصی اهمیت ویژهای دارد. در طول زمانی که بازیکن اسطورهای منچستریونایتد در این تیم به میدان رفته است، بازیکنانی نظیر روی کین، دیوید بکام و گری نویل بازیهای خود را با منچستر یونایتد آغاز و در این تیم به پایان رساندند. همچنین وقتی رایان گیگز اولین بازی خود را برای منچستریونایتد انجام داد، فیل جونز و نیک پاول دو بازیکن کنونی منچستریونایتد هنوز به میدان نیامده بودند.
رایان گیگز نخستین بازی خود را در 2 مارس 1991 برابر اورتون انجام داد که یونایتدها در آن بازی 2 بر صفر شکست خوردند؛ روزی که داوید دِخیا و دنی ولبک، دو هم تیمی کنونی او هنوز نمیتوانستند، راه بروند.
سن چند بازیکن منچستر یونایتد، زمانی که گیگز اولین بازی خود را برای منچستریونایتد انجام داد، به این شرح است:
پل اسکولز: 16 سال و 4 ماه
ریوفردیناند: 12 سال و 4 ماه
مایکل کریک: 9 سال و 8 ماه
پاتریس اورا: 9 سال و 2 ماه
روبین فانپرسی: 7 سال و 7 ماه
درن فلچر: 7 سال و 1 ماه
آندرس لیندگارد: 6 سال و 11 ماه
اشلی یانگ: 5 سال و 8 ماه
آنتونیو وان: 5 سال و 7 ماه
وین رونی: 5 سال و 5 ماه
نانی: 4 سال و4 ماه
جانی اوانز: 4 سال و 2 ماه
آندرسون: 2 سال و 11 ماه
خاویر هرناندس: 2 سال و 8 ماه
آلکساندر باتنر: 2 سال و1ماه
شینجی کاگاوا: 1 سال و 11 ماه
تام کلورلی: 1 سال و 11 ماه
کریس اسمالینگ: 1 سال 4 ماه
بن آموس: 11 ماه
رافائل: 9 ماه
داوید دِخیا: 3 ماه
دنی ولبک: 3 ماه
فیل جونز: به دنیا نیامده
نیک پاول: به دنیا نیامده
البته پیش از رایان گیگز چند بازیکن اسطورهای دیگر موفق به انجام هزار بازی در لیگ دسته اول یا لیگ برتر شدهاند.
پیتر شیلتون
ری کلمنس
پت جنینگس
دیوید سیمن
تونی فورد
گراهام آلکساندر
هر چند همه این بازیکنان در تاریخ فوتبال انگلیس اهمیت بالایی دارند اما از زمان تأسیس لیگ برتر رایان گیگز با فاصله زیاد در صدر بیشترین بازی قرار دارد.
فهرست بیشترین بازی در تاریخ لیگ برتر:
رایان گیگز: 999
آلن شیرر: 797
تیری آنری: 773
دنیس برکمپ: 743
پاتریک ویرا: 728
تونی آدامز: 735
استیون جرارد: 722
روی کین: 715
جان تری: 664
اریک کانتونا: 453
البته در بین بازیکنانی که قبل از گیگز به رکورد 1000 بازی رسیدند، تنها دو غیر دروازهبان به نامهای تونی فورد و گراهام آلکساندر وجود دارند.
منبع: ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kkkaktoos
27-02-2013, 09:22
یه سوال چرا الکسیکو شنبه ساعت 6:30 افتاده؟
درک نمیکنم چرا باید با بازی منچستر یکی باشه؟
تو این 3-4 ساله همچنین چیزی یادم نمیاد.
mjt10063
27-02-2013, 13:38
از بازی دیشب کلی حال کردم
ولی به چیزی نگرانم کرده با این بردی که رئال داشته چطوری باید جلوش ایستاد
kkkaktoos
27-02-2013, 13:46
از بازی دیشب کلی حال کردم
ولی به چیزی نگرانم کرده با این بردی که رئال داشته چطوری باید جلوش ایستاد
نگران نباش دوست عزیز. برای بازی رفت هم همین صحبت ها بود. حتی نفر به نفر بازیکنا رو مقایسه کرده بودند و نتیجه گرفته بودند که رئال خیلی سرتره.
اما دیدیم که بازی 1-1 شد و اگر نگیم موقعیت هامون بیشتر نبود اما کمتر هم نبود. چون هر دو، استراتژی ضد حمله رو پیش گرفته بودند.
البته اینم میدونم که این بازی با بازی رفت کلی تفاوت داره. چون باید یه برنده داشته باشه. و رئال قطعا برای برد میاد چون همین جوری حذف شده است.
نگران نباش!
رئال چه بارسلونا رو می برد و چه نمی برد ، هنوز جز بهترین و قوی ترین تیم های دنیا به حساب میومد.
رئال دهه هاست که جزو بهترین هاست.
لیگ قهرمانان رو دوست داریم چون یونایتد با بهترین های دنیا فوتبال بازی می کنه نه با میدلزبرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !
یه سوال چرا الکسیکو شنبه ساعت 6:30 افتاده؟
درک نمیکنم چرا باید با بازی منچستر یکی باشه؟
تو این 3-4 ساله همچنین چیزی یادم نمیاد.
این کار رو کردن تا حرف و حدیثی پیش نیاد که بگن تیم مقابل کمتر استراحت داشته
البته واسه بازی منچستر عادیه -- ولی من الکلاسیکو هیچوقت 18:30 ندیدم !!!!!!
اف ای کاپ روز یکشنبه 10 مارچ ساعت 8 به وقت تهران در الدترافورد باید با چلسی بازی کنیم.بازی سختی خواهد بود.فکر کنم بشه 3 هفته دیگه.
پس امسال به نظر من یونایتد یکم بدشانسم بوده و قرعه های سختی بهش خورده/البته چلسی قرعه سختی نیست!ولی یک تیم قهرمان باید امادگی با هر حریفی رو داشته باشه!
دقت کردین اگر رئال رو ببریم و بارسا هم احتمال حذف شدنش زیاده ما میشیم شانس اول قهرمانی؟؟فکر کنم رقیب های سختمون بایرن و دورتموند و یووه باشند!ولی فعلا به بازی رئال بپردازیم بهتره!
تقدیم به بهترین دروازه بان دنیا
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
از سه شنبه ی هفته ی بعد، طی 6 روز ، یونایتد اول باید رئال مادرید رو از لیگ قهرمانان حذف کنه و بعد چلسی رو از FA CUP بندازه بیرون. هفت (دو) خوان یونایتد.
mjt10063
28-02-2013, 11:52
اگر یه نموره دفع رو قوی کنیم
راحت امسال 3 جام میبریم
ولی حیف که واقعا دفاع خیلی ضعیف
راستی ویدیچ به بازی با رئال نمیرسه ؟؟
نگران نباش دوست عزیز. برای بازی رفت هم همین صحبت ها بود. حتی نفر به نفر بازیکنا رو مقایسه کرده بودند و نتیجه گرفته بودند که رئال خیلی سرتره.
اما دیدیم که بازی 1-1 شد و اگر نگیم موقعیت هامون بیشتر نبود اما کمتر هم نبود. چون هر دو، استراتژی ضد حمله رو پیش گرفته بودند.
البته اینم میدونم که این بازی با بازی رفت کلی تفاوت داره. چون باید یه برنده داشته باشه. و رئال قطعا برای برد میاد چون همین جوری حذف شده است.
توی مقایسه نفر به نفر که واقعا ضعیف هستیم
ولی این سرالکس که تونسته با این بازیکن ها مقابل تیم کهکشانی
رئال وایسه
خداوکیلی این حرفارو انیشتین هم نزده :دی
فرگوسن:شغل نبايد شخصيت شما را تغيير دهد
سرمربي منچستريونايتد تاکيد کرد شغل يک مربي نبايد به هيچ وجه شخصيت او را تحت تاثير قرار دهد.
به نقل از ساکرنت، سر الکس فرگوسن بيست و هفتمين سال حضور خود در منچستريونايتد را پشت سر ميگذارد. او در اين مدت شياطين سرخ را به قدرت نخست ليگ برتر انگليس تبديل کرده است.
به گزارش فارس،با توجه به اينکه فرگوسن 71 ساله شده، پيدا کردن جانشيني براي او در سالهاي اخير به دغدغه اصلي سران منچستريونايتد تبديل شده است. وقتي از پيرمرد اسکاتلندي در مورد اين موضوع سوال شد، وي به بيان ديدگاههايش پرداخت.
«جانشين من کار سختي نخواهد داشت و ميتواند موفق باشد. با توجه به ساختاري که ما در اين تيم داريم، شغلي سخت و غير قابل انجام نخواهد بود. مربي جديد ديگر چه ميخواهد؟ البته داشتن ابتکار عمل چيزي است که ميتواند هر مربي را به يک مربي پيشرو بدل کند ولي مهمترين نکته اين است که شخصيت يک مربي تغييري نکند.»
وي افزود: از اين اتفاقها رخ داده که يک مربي وقتي در تيمي حضور پيدا ميکند، تلاش ميکند تا خودش را نيز تغيير دهد. شغل شما نبايد شخصيت شما را تغيير دهد بلکه شما بايد شغلي را که در دست گرفتهايد را تغيير دهيد. تغيير يک تيم، يعني فلسفه فوتبالي يک باشگاه را به فلسفهاي که خودتان داريد تغيير دهيد ولي خودتان تغييري نکنيد. شخصيت خود را ثابت نگه داريد تا بازيکنان بدانند شما چه کسي هستيد و چه ديدگاههايي داريد.
ورزش3
Wow!!!گیگز یک سال دیگه هم تمدید کرد!این پسر تمام نشدنیه..باورکردنش سخته.
shakerifar
01-03-2013, 18:06
اسطوره ای به نام رایان گیگز
23 فصل در یک باشگاه:n04:
فان پرسي به ديدار با رئال مي رسد
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاييد کرد که رابين فان پرسي مي تواند تيمش را در ديدار حساس سه شنبه شب مقابل رئال در چمپيونزليگ همراهي کند اما در مورد حضور فيل جونز در اين ديدار هنوز ترديدهايي وجود دارد.
به نقل ا سايت گل، اين ملي پوش هلندي در ديدار مقابل کوئينزپارک رنجرز از ناحيه لگن دچار مصدوميت شد و نگراني هايي در مورد غيبت احتمالي در ديدار با رئال در مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ وجود داشت اما فرگوسن به هواداران اين تيم اطمينان داد که فان پرسي مي تواند در ديدار شنبه مقابل نوريچ و همچنين بازي سه شنبه شب برابر رئال حضور داشته باشد.
سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رابين فان پرسي اين هفته تمرين کرد و براي ديدار مقابل نوريچ آماده است. آسيب ديدگي او جزئي بود و اکنون مشکلي ندارد."
فرگوسن در مورد حضور فيل جونز در ديدار با رئال چندان خوش بين نيست اما احتمال حضور در اين ديدار را به طور کامل رد نکرد.
" فيل جونز امروز دويدن را آغاز کرد. او براي اينکه خود را به ديدار مقابل رئال برساند، بايد بجنگد و ما به او اين فرصت را خواهيم داد اما او مطمئنا نمي تواند مقابل نوريچ بازي کند."
او همچنين در مورد حضور گيگز در دو ديدار پيش رو که تعداد بازي هاي او براي منچستريونايتد را از مرز 1000 عبور خواهد داد، گفت:" او در ديدار با نوريچ خواهد بود و همچنين در ديدار سه شنبه شب. فکر نمي کنم کسي بتواند به آنچه او دست پيدا کرد، برسد."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
01-03-2013, 22:25
دیوید بکهام در مورد کریستیانو رونالدو هشدار داد
دیوید بکهام بازیکن سابق باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد که چشم های همه به رونالدو خواهد بود که به اولدترافورد بازخواهد گشت .
بازیکن تیم ملی پرتغال ، پس از آنکه در سال 2009 به قیمت 80 میلیون پوند به رئال مادرید اسپانیا پیوست ، هفته آینده برای اولین بار ، به اولدترافورد بازخواهد گشت و برابر منچستریونایتد انگلیس قرار خواهد گرفت .
این دو باشگاه در مرحله یک شانزدهم نهایی برابر هم قرار خواهد گرفت ، بازی رفت این دو تیم در سانتیاگو برنابئو 1-1 مساوی شده است اما دیوید بکهام در مورد کریس رونالدو به منچستریونایتد هشدار داده است .
دیوید بکهام هافبک پاریس سنت ژرمن که سال 2010 با باشگاه میلان به الدترافورد بازگشته بود گفت : " وقتی شما به باشگاه سابق خود برمیگردید بسیار لذت بخش خواهد بود و این مورد در مورد کریس رونالدو بسیار الهام بخش است "
" وقتی بازیکنان بزرگ به عقب بر میگردند ، خیلی چیز ها برایش الهام بخش است و یک شب مخصوص را برای او میسازد ، طرفداران او را دوست دارند و این یک موقعیت بسیار بزرگ است "
دیوید بکهام برای هر دو تیم رئال مادرید و منچستریونایتد بازی کرده . او معتقد است پیش بینی برنده این بازی ، بسیار سخت و دشوار است .
او اضافه کرد : " منچستریونایتد در سانتیاگو برنابئو بسیار خوب کار کرد ، من مطمئن هستم آنها در اولدترافورد هم بسیار خوب کار خواهند کرد . من شاهد یک بازی بزرگ خواهم بود ، پیش بینی برنده بازی بسیار سخت است ، زیرا که دو تیم بزرگ و بازیکنان بزرگ برابر هم باز خواهند کرد . "
او در بازی اخیر پارس سنت ژرمن برابر مارسی به میدان رفته است .
او در ادامه در مورد سوالی که گفته شد که او قرار دادش را در ماه می تمدید خواهد کرد گفت : " هنوز مشخص نیست :
teamtalk
pcforlife
02-03-2013, 09:50
»» ستایش از کاپیتان بریتانیا ««
[رایان گیگز]
برای من که از فینال 99 تا به الان، هوادار منچستریونایتد هستم (مثل خیلی از دوستان)؛ یونایتد رو در شروع با چند نام می شناختم و هر موقع بحث فوتبالی بین من و دوستام پیش می آمد، برای آچمز کردنشون از سر الکس، بکهام، کانتونا، اشمایکل، نویل، اسکولز و ... نام می بردم تا در کل کل تیمی و مقایسه نفر به نفر، طرف مقابلم کم بیاره. : دی
ولی خوب همیشه جواب نمیداد... چون ستاره های فوتبال فقط تو یونایتد نبودن...
اما هر موقع صحبت از بال چپ میشد و اسم رایان گیگز که میومد، تعریف تمجید رفقا و نمونه ستاره هاشون میرسید به ته دیگ!
.
یه مورد جالب بگم که احترام و شاید ترس از رایان حتی تو بازی رایانه ای هم بین من و دوستانم پیش اومده بود؛ یادمه FIFA07 با یکی از دوستام مدام بازی می کردیم، وقتی بعد صاحب توپ شدن گیگز، گزارشگر بازی می گفت He is Giggs، رفیقم می گفت: ای بابا، باز این گیگز توپ رو گرفت...! : )
.
نمیدونم چه جوری صحبتم رو ادامه بدم، چون واقعا کلمات و جملات هم مثل تمامی فوتبالی ها، قاصر هستند در ستایش از گیگز؛ چون رایان به معنای کلمه اسطوره فوتبال دنیاست...
و برای ما یونایتدی ها فراتر از اسطوره، فراتر از قهرمان... چون وقتی اسم رایان میاد وفاداری به یونایتد و 23 فصل حضور با گلش به خاطرمون میاد.
همیشه وقتی گیگز تو زمین باشه ناخداگاه زیر لب میگیم Ryan Giggs, Running Down The Wing و وقتی شماره 11 رو میبینیم یاد بنر Giggs Tearing You Apart Since 1991 می افتیم.
وقتی گیگز صاحب توپ میشه، میدونیم خیلی زود پا به توپ های همیشگیش و ویراژ هاش بین مدافعین شروع میشه، چه موهای مشکیش، بلند باشه و چه موی کم پشت روی شقیقش سفید رنگ باشه.
هر وقت وارد دقیقه نود میشیم، اگر گیگز تو زمین باشه میدونیم کسی هست که پاس گل بده! حالا گلزن شرینگهام باشه و یا مایکل اوون، یا سال 91 باشه و یا 2013... و میدونیم حتی تو دقیقه نودمه 900 امین بازیش هم باشه و اگر در دقیقه 109، یونایتد ده نفره باشه، گیگز کار خودش رو خواهد کرد. و خیالمون راحته که گیگز هیچ وقت تیم رو ده نفره نمیکنه!
مطمئنیم چه تولد بازبی باشه و یا روز شکسته شدن رکورد چارلتون، جام قهرمانی در دستان و بالای سر گیگز خواهد بود.:n12:
و
...
.
احساس غرور و افتخار به بازیکن یا یک مربی خیلی لذت بخشه، اما افتخار کردن به افتخار و غرور وصف ناپذیره... حسی که فکر می کنم هر یونایتدی ای نسبت به گیگز داشته باشه و من از مرد ولزی یونایتد ممنونم به خاطر همه زحماتش که طی این سال ها کشیده..:n12: از روزی که به جای اروین وارد زمین و قلب هواداراش شد تا روزی که مرد تمام نشدنی کفش هاش رو آویزان خواهد کرد و قلب فوتبال شکسته خواهد شد. ولی تا اون روز تلخ، باز هم از شیرینی حضور رایان در لباس سرخ و سپید و سیاه لذت خواهیم برد./
.
.
نویسنده: pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
پ.ن: خیلی وقت بود پست ارسال نکرده بودم، کانکت شدم خبر تمدید گیگز رو اینجا خوندم، دیدم به هیچ وجه نمیشه از این اتفاق بدون ارسال پست گذشت!:n02:
+
ایشالا تو OT میبریم رئال رو... اصل کار بازی رفت بود... الان صعودمون دست خودمونه... 2008 هم تو نیمه نهایی از نیوکمپ که با مساوی رد شدیم، بارسا رو یک هیچ زدیم و رفتیم فینال... الان شرایط تازه یوخده بهتر از اون موقعس، چون تو برنابئو ما گل زدیم...
یونایتد بهترین وینگر جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو می فروشه و قرارداد پیرترین وینگر جهان رو تمدید می کنه. سرزمین عجایب.
M E S S I
02-03-2013, 17:23
منچستریونایتد - نورویچ
ساعت 18:30 از:
AD Sports HD5
C+ GOL (poland) / HD
Sky Calcio 2 / HD
Sky Super Calcio / HD
////////////////////////////////////////
گیگز اگه امروز بازی کنه، میشه هزارمین بازی در طول زندگیش...:»
kkkaktoos
02-03-2013, 17:39
2 مارس 1991 ----> 1
2 مارس 2013 -----> 1000
به احترام رایان گیز:n12:
2 مارس 1991 ----> 1
2 مارس 2013 -----> 1000
به احترام رایان گیز:n12:
امروز متاسفانه بهش بازی نداده!شاید برای بازی رئال نیازش داشته باشه.
عجیبه یک جورایی با ترکیب اصلی اومدیم در حالی که رئال به رونالدو بازی نداده!
راستی درسته که گیگزی تا به حال کارت قرمز نگرفته؟؟:n04:
mohammad.asghari
02-03-2013, 18:41
16آگوست 2013 ، خوشحالی معروف رایان گیگز به همراه دوست و همبازی فعلیش اسکولز ، پس گلزنی برابر بولتون ، در اولین بازی آن فصل لیگ برتر . سِر رایان گیگز اولین گل این بازی
را به ثمر رساند ، بازی که در آخر با نتیجه 4-0 به پایان رسید . این عکس توسط آدرین دنیس گرفته شده است .
16آگوست 2013 ، خوشحالی معروف رایان گیگز به همراه دوست و همبازی فعلیش اسکولز ، پس گلزنی برابر بولتون ، در اولین بازی آن فصل لیگ برتر . سِر رایان گیگز اولین گل این بازی
را به ثمر رساند ، بازی که در آخر با نتیجه 4-0 به پایان رسید . این عکس توسط آدرین دنیس گرفته شده است .
به کسانی که از دیدن پست بالا شوکه شدند:
این پست از آینده فرستاده شده!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
و سرانجام ...
... سامورائی هت ریک کرد!
shakerifar
02-03-2013, 20:53
منچستریونایتد 4-نوریچ 0:n12:
هتریک کاگاوا و گل رونی
راستی رئال می خواد تو اتحاد تمرین کنه این دیگه از اون حرکات عجیبه مورینیو هستش هیچ دلیل منطقی هم نداره این کار...
Ali*Reza
02-03-2013, 20:55
من هم پیروزی 4-0 مقابل نوریچ رو تبریک میگم ، برد شیرین و لازمی بود. :n12: حالا با روحیه بالا میریم سراغ رئال. :n16:
رئال هم امروز پیروز شد. امروز فکر میکنم تنها موقعی بود که طرفدار بارسا بودم و دوست داشتم رئال رو ببره تا رئال با روحیه پایینتری مقابل ما بیاد.
به امید پیروزی سه شنبه مقابل رئال :n12:
eman619rv
02-03-2013, 21:52
وای خدا چقدر دلم برا این تاپیک و دوستان تنگ شده بودن ، به حق منطقی ترین و استدلالی ترین تاپیک انجمن فوتبال خارجیه این تاپیک :n12:
باید منتظر باشیم شاید 3شنبه بهترین بازی سال رو خواهیم دید!!
حیف کاواگا این فصل زیاد همراهیمون نکرد ایشالله ادامه فصل و فصل اینده بتونه بیشتر و بهتر بازی کنه ، اینکه یه هافبک هجومی بیاد و در شرایطی که چندتا از بهترین مهاجم های دنیا تو زمین هستن اون خود نمایی کنه و هتتریک کنه نشان کیفیت و شم گل زنی بالای شینجی هست!! به نظرم خیلی بهتر از پارک جی سونگ میشه در اینده برای منچستر! قهرمانی این فصل واقعا دیگه چیزیه که همه میدونن در دستان من یونایتد هست و واقعا هم فصل به یادماندنی و خوبی رو درایم پشت سر میگذاریم
hoomi_gta
02-03-2013, 22:51
ایول عجب بازی بود، سامورایی با هت تریک خودش بازی خوبشو تکمیل کرد. رونی هم گل خیره کننده ای زد. با روحیه بالا به مصاف رئالی میریم که بدبختی اونا هم روحیشون با 2 برد پیاپی مقابل بارسا فضاییه . باید مراقب ضد حمله های رئال باشیم. خوردن گل اول از رئال میتونه بسیار خطرناک باشه از سمت دیگه زدن گل زود هنگام برای ما میتونه کار و راحت کنه. ببینیم چی میشه. عجب استرسی
MoJtaBa.R
03-03-2013, 01:47
حیف که نشد بازی رو ببینم برد توپی بود قبل بازی حساسمون . مصدوم نداشتیم الحمدالله ؟؟ فن پرسی چه طور شده وضعش ؟
رفتیم اروپا !
یونایتد این هفته از مرز 70 امتیاز عبور کرد.
حداقل امتیاز لازم برای رفتن به لیگ قهرمانان حدود 70 امتیازه.
فاصله تا قهرمانی : فقط چهار برد
یونایتد تا اینجا در 23 بازی برنده شده.
در چند سال اخیر، حداقل برد لازم برای قهرمانی حدود 27 برد بوده.
خیلی نزدیکیم.
M E S S I
03-03-2013, 11:00
فرگوسن: هنوز روزهای خوب کاگاوا را ندیده ایم؛سه شنبه هر دو تیم گل می زنند.
سرمربی باتجربه یونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش به بازیهایی مثل بازی با رئال عادت کرده است.
سایت گل- سرالکس فرگوسن در پایان بازی شنبه شب تیمش مقابل نوروویچ که با برد قاطعانه شیاطین سرخ به پایان رسید به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخته و البته نیم نگاهی هم به بازی سه شنبه شب تیمش مقابل رئال مادرید داشت.
فرگوسن بعد از اتمام این بازی به خبرنگاران گفت:« یونایتد به این تیپ بازی ها، مثل بازی ای که مقابل رئال مادرید خواهیم داشت، عادت کرده. توقعات زیادی از این بازی می رود. بازی سه شنبه شب بازی فوق العاده ای خواهد بود. شما راجع به دو تا از بزرگترین باشگاه های دنیا صحبت می کنید. اگر بتوانیم دروازه مان را بسته نگه داریم، به دور بعد می رسیم ولی فکر می کنم که هر دو تیم گلزنی خواهند کرد»
در اینجا می توانید ادامه صحبت های فرگوسن را مطالعه کنید:
*گلباران کردن نورویچ: از اینکه توانستیم نورویچ را ببریم و فاصله مان را در صدر جدول حفظ کنیم راضی و خوشحالم. ما امتیازات زیادی کسب کرده ایم ولی مهمترین نکته این است که بدانیم که تا زمانی که به پیروزی می رسیم، می توانیم این فاصله را حفظ کنیم. من مطمئنم که سیتی روز استون ویلا را شکست خواهد داد. ما در بازی شنبه روحیه، عزم راسخ و توانمان را نشان دادیم و در جریان بازی تلاش زیادی انجام دادیم. ما قبل از بازی به فکر بازی سه شنبه نبودیم و می دانستیم که اول باید نوروویچ را شکست دهیم.
*بازی فوق العاده کاگاوا: او بعد از مصدومیتی که گریبانگیرش شد، روزهای سختی را برای بازگشت به ترکیب تیم سپری کرد ولی تدریجا به روزهای اوجش بازگشته و فکر می کنم که فصل بعد به مراتب بهتر از اینها خواهد بود. عملکرد او در نیمه دوم بازی خیلی هوشیارانه بود و روی گل سوم فوق العاده کار کرد. او قطعا آماده بازی سه شنبه شب است. مطمئنم.
*گیگز: بدون شک مقابل رئال بازی خواهد کرد. آن بازی برای او لحظه بزرگی خواهد بود.گیگز الگوی بزرگی برای تمام بازیکنان جوان است
*بازیابی و بهبودی رونی: رونی به این نیاز داشت که در یک بازی کامل برای تیم بازی کند و حالا یک گل هم زده، اتفاقی که همیشه برای یک مهاجم مهم است. گلزنی به او اعتماد به نفس خواهد داد. فان پرسی، اورا و ولبک هم در شرایط خوبی هستند.
=====================================
کاگاوا سال آينده به بازيکني بزرگ تبديل مي شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84_%D8%A2%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%87_%D8%A8% D9%87_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%DA%A9%D9%86%D9%8A_% D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF_%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D 9%84_%D9%85%D9%8A_%D8%B4%D9%88%D8%AF)
الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس در حال ارزيابي عملکرد شينجي کاگاوا بازيکن ژاپني خود براي فصل بعد است.
هافبک ژاپني منچستر يونايتد در پيروزي چهار بر صفر اين تيم مقابل نورويچ سيتي هت تريک کرد ، نتيجه اي که سبب شد اختلاف امتياز منچستر يونايتد در صدر جدول با تيم دوم - منچستر سيتي - به پانزده امتياز برسد.
کاگاواي بيست و سه ساله همچنين به نخستين بازيکن اسيايي تبديل شد که که براي منچستر يوناتيد هت تريک کرده است.
کاگاوا قبل از اين هت تريک از زمان انتقال از بوروسيا دورتموند آلمان به منچستر يونايتد تنها دو گل براي منچستر يونايتد به ثمر رسانده بود. کاگاوا با قرارداد هجده ميليون دلاري به اين تيم انگليسي منتقل شده بود.
هت تريک او مقابل نورويچ تأييدي بر اظهارات فرگوسن بود مبني بر اين که کاگاوا قبل از رسيدن به آمادگي کامل بايد يک فصل در فوتبال انگليس بازي کند.
فرگوسن درباره کاگاوا گفت:« او تمام کننده خوبي است. گل دوم و سوم او عالي بودند.»
فرگوسن افزود:« گل دوم او نشان دهنده هوش و اعتماد به نفس او بود و گل سومش نيز نمايشي عالي بود. او به تدريج در حال رسيدن به فرم مناسب است زيرا به سبب مصدوميت در ماه اکتبر و نوامبر کمي از فوتبال دور شد.»
سرمربي شياطين سرخ افزود:« فکر مي کنم ما سال آينده شاهد بازيکني بزرگ خواهيم بود بازيکني بسيار بسيار بهتر.»
فرگوسن همچنين اذعان کرد تصميم او در تغيير پست بازي کاگاوا از جناح به يک هافبک مرکزي سبب شد کاگاوا بهتر بتواند در زمين ايفاي نقش کند.
کاگاوا نيز پس از هت تريک خود در گفتگو با خبرنگاران گفت همانند بسياري از هواداران فوتبال در اروپا ، هواداران ژاپني به بازي منچستر يوناتيد مقابل رئال مادريد در روز سه شنبه در چارچوب دور برگشت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا چشم دوخته اند .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از منچستر ، او گفت:« مي خواهم خود را آماده کنم تا در آن بازي کامل باشم و بتوانم به پيروزي تيمم کمک کنم. کارهاي بسياري وجود دارند که بايد براي کمک به تيمم انجام دهم.»
=====================================
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9328559&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9585128&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0075287&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0361857&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0512173&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0581394&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1122022&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0155445&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1448124&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1566252&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2125788&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2302042&mw=500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2508141&mw=500
نوستالژی
Ferguson hails Ronaldo debut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
17/8/2003
shakerifar
04-03-2013, 18:17
خلاصه مصاحبه مطبوعاتی فرگوسن
فرگوسن تایید کرد جونز به بازی فردا شب نمی رسه متاسفانه اما گفت ما گزینه هایی دیگه ای هم داریم
فرگوسن : فکر می کنم فردا شب گل خواهیم دید ما باید باور داشته باشیم می تونیم بیشتر از اونا گل بزنیم
گیگز در لیگ بازی نکرد چون می خوایم برای این بازی ازش استفاده کنیم البته هنوز تصمیم نگرفتم از ابتدا تو ترکیب باشه یا نه
رافائل در بازی فردا شب همون وظیفه ای رو داره که در بازی رفت داشت امیدوارم از تجربه های اون مسابقه درس گرفته باشه
M E S S I
05-03-2013, 09:48
تقابل منچستر و رئال مادرید در مرحله یك هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اوج هیجان در این رقابتهاست، تقابلی كه نمایانگر جولان ستارهها خواهد بود. در سوی دیگر ماجرا مربیان این دو تیم قرار دارند كه بر هیجان این دیدار افزودهاند.
مورینیو و فرگوسن هر دو با اندیشههایی ویژه یك هدف مشترك دارند؛ پیروزی. فرگوسن در اولدترافورد آرامش خاطر بیشتری را تجربه خواهد كرد و شانس بیشتری برای پیروزی خواهد داشت.
در حالی كه بازنشستگی این مربی هر سال به تعویق میافتد، او در اندیشه تصاحب یك جام اروپایی دیگر است و برای رسیدن به این هدف اصلا به این اهمیت نمیدهد كه سهشنبه شب قرار است در اولدترافورد مقابل تیمی قرار بگیرد كه پرافتخارترین تیم اروپاست. او در گفتوگو با گاردین از حساسترین بازی مرحله یك هشتم نهایی میگوید.
در دیدار با رئال مادرید چقدر به تساوی یك ـ یك دور رفت فكر میكنید؟
فكر كردن بیش از اندازه به این موضوع چه اهمیتی دارد. ما اكنون در شرایط بسیار حساسی قرار داریم كه این شرایط ما را از گذشته جدا میكند. ما فقط باید به چیزی كه پیش رویمان است فكر كنیم. البته كتمان اینكه تا چه اندازه نگران هستیم درست نیست، چون این یك واقعیت است.
جنگ قدرت را كدام تیم میبرد؟
دیداری كه در اولدترافورد برگزار میشود، جنگ قدرت نیست. شرایط رئال و منچستر حساستر از آن است كه به فكر نشان دادن قدرتشان باشند. ما قدرتمند هستیم و این نیازی به ثابت كردن ندارد. قدرت ما در طول این دیدار به بهترین شكل به چشم میآید. هم رئال و هم منچستر قدرت خاص خود را دارند و در این میان تیمی كه برنده باشد نمیتواند مدعی شود نسبت به دیگری قدرت بیشتری دارد. با وجود اینكه میدانیم قدرت قابل ملاحظهای برای رویارویی با رئال داریم؛ اما نگرانیهای ما هر روز بیشتر میشود و این نگرانی كاملا طبیعی است.
در مورد خودتان چه چیزی بیشتر از همه شما را نگران میكند؛ رونالدو؟
رونالدو بخشی از رئال مادرید است اما همه آن نیست. او در بهترین دوران فوتبالی خود به سر میبرد. وقتی او منچستر را ترك كرد خیلی جوان بود و اصلا فكر نمیكردم بتواند در اسپانیا گلهای زیادی را به ثمر برساند. باور اینكه او در 179 بازی 182 گل برای این تیم زده خیلی سخت است. من به او افتخار میكنم چون احساسم این است كه او هنوز شاگرد من است. فكر نمیكنم هیچ بازیكن دیگری در دنیا بتواند مثل او باشد، البته در این میان مسی یك استثناست.
پس از پایان دیدار رفت درباره افزایش قدرت منچستر گفتید. منچستر كنونی را با ابتدای فصل 13-2012 مقایسه كردید و به این نتیجه رسیدید؟
خیر، بازه زمانی كه در نظر گرفتم طولانیتر از این بود. منچستر شباهتهای زیادی با منچستر سال 1998 دارد و این یعنی ما در اوج قدرت هستیم. ما دسامبر مقابل میدلزبورو متحمل شكست شدیم، اما با نادیده گرفتن آن شكست باید بگویم منچستر در اوج قدرت خود در فصل 13-2012 قرار دارد.
این خیلی خوب است كه نگاهی به گذشته بیندازیم و ارزیابی درستی از چیزی كه قبلا اتفاق افتاده داشته باشیم. قدرت و آمادگی بازیكنان منچستر نسبت به چند ماه قبل افزایش یافته و اصلا با ابتدای فصل قابل مقایسه نیست. منچستر هم اكنون در لیگ برتر نیز فاصله خود را با سایر تیمها بیشتر میكند كه نشانگر رد پای منچستر فصل 99-98 است.
مانچینی (سرمربی منچسترسیتی ) نظر دیگری دارد. او معتقد است كه منچستر با شانس بسیار بزرگی كه آن فصل به بهترین شكل از آن استفاده كرد، اكنون 12 امتیاز با تیم دوم جدول فاصله دارد؟
این نظر اوست و من نمیتوانم درباره این نظر چیزی بگویم. تنها عكسالعمل من میتواند این باشد كه بخندم.
درخشش دوباره «ولبك» در اولدترافورد برای شما قابل انتظار است؟
بله، او در بازی نخست بخوبی همه چیز را كنترل كرد. او خیلی جوان است و میتواند باز هم پیشرفت كند. در مورد ولبك باید به نكتهای اشاره كنم. او بسیار اسرارآمیز است، اما اشكال كارش این است كه خیلی زود خسته میشود. ولبك باید سختكوشتر از این حرفها باشد و زود خسته نشود. گلی كه به رئال زد دومین گل فصل او بود و به همین دلیل من بیشتر از اینها از او انتظار دارم. كنترل و مهار ولبك توسط بازیكنان حریف از سختترین وظایف ممكن در فوتبال است. او تمام فصل در حال پیشرفت است و من بسیار از او راضی هستم.
طی روزهای اخیر باز هم بحثهایی بین شما و مورینیو شكل گرفت. اختلاف شما فقط به خاطر حساسیتهای دیدار رئال و منچستر نیست، درست است؟
نه، این تفكر كه ما دو نفر با هم دشمن هستیم اصلا درست نیست. باید به این فكر كنید كه مورینیو رفتار ثابتی دارد و من تنها كسی نیستم كه او دوست دارد سر به سرش بگذارد. این كشمكشها نمیتواند بر توانایی ما تاثیر بگذارد. همه این مسائل به خاطر فوتبال است. مطمئن باشید در زندگی عادی، من و مورینیو میتوانستیم دوستان خوبی برای یكدیگر باشیم، اما الان اوضاع فرق میكند. مورینیو از هر فرصتی برای برهم زدن تمركز ما استفاده میكند.
حملات برخی از مطبوعات اسپانیایی به وین رونی چه دلیلی دارد؟
این هم بخشی از برنامهها برای برهم زدن تمركز ماست. نمیتوان از این اتفاقها جلوگیری كرد بخصوص وقتی پای تیمهایی همچون رئال مادرید و منچستر یونایتد در میان باشد. البته این نكته را هم نباید فراموش كرد كه در دیدار منچستر و رئال در لیگ قهرمانان اروپا این منچستریها بودند كه خویشتنداری بیشتری از خود نشان دادند. ما بیهوده تمركزمان را به هم نمیزنیم.
منچستری كه شبیه منچستر فصل 99-98 است، باید همانند آن تیم، قهرمانی غیرمنتظرهای در لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
فكر كردن به گذشته هیچ ارزشی ندارد. چیزی كه در گذشته اتفاق افتاده دیگر تمام شده و لزوما قرار نیست در آینده هم تكرار شود. من فقط از شباهتهای منچستر این فصل با سال 98 گفتم. قدرت ما اكنون برای خودمان مشخص است، فقط باید به درستی از این قدرت استفاده كنیم تا به تیم پرافتخارتری در اروپا تبدیل شویم.
منبع: گاردین
مترجم: هیلدا حسینیخواه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
05-03-2013, 09:54
پیشنمایش: یونایتد – رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یونایتد شنبه توانست انتقام اخرین باختش در لیگ برتر ، که در برابر نورویچ و در ماه نوامبر رقم خورد، با پیروزی 4-0 بگیرد و خود را برای رویارویی با رئال مادرید گرم کند. وضعیت تیم در اروپا چندان خوب نبود، البته باخت در برابر گالاتاسرای و کلوژ زمانی بدست امد که صعود یونایتد قطعی شده بود. رئال مادرید نیز با بدست اوردن دو پیروزی پیاپی در برابر بارسلونا در جام حذفی و لیگ اسپانیا با روحیه ای مضاعف پا به این بازی می گذارد.
حضور فیل جونز در این بازی مشخص نیست و ریو فردیناند هم سرماخورده است. پل اسکولز نیز بخاطر مصدومیت زانو مدتی است که غایب بوده ، به جز این موارد بقیه بازیکنان یونایتد اماده بازی هستند. با اینکه رئال مادرید ایکر کاسیاس را در لیست نفرات خود جای داده ولی این دروازه بان هنوز اماده بازی کردن نیست؛ بنابراین دیگو لوپز همچنان بعنوان انتخاب شماره یک مطرح است. په په شنبه بعنوان یک هافبک بازی کرد و خود را برای حضور از ابتدا اماده میکند.
نتیجه تساوی در برنابئو حاصل یک بازی زیبا بود. ابتدا دنی ولبک با یک ضربه سر هواداران میزبان را ساکت کرد اما کریستیانو رونالدو با یک ضربه سر فوق العاده کار را به تساوی کشاند. هردو تیم موقعیت های زیادی داشتند؛ مخصوصا رابین ون پرسی که چندین فرصت را از دست داد. همچنین داوید دگیا در ان بازی بسیار عالی ظاهر شد.
یونایتد در رقابت های اروپایی فقط یک بار با استفاده از قانون گل زده در خانه حریف به مرحله بعدی راه یافته است، انهم درجام برندگان جام اروپا در فصل 84/1983 و در برابر دوکلاپراگ بود.
خوزه مورینیو نیاز به معرفی ندارد زیرا بعنوان یکی از بهترین مربیان حاضر شناخته می شد. او با تیم های چلسی و پورتو در برابر یونایتد به موفقیت هایی رسیده و رابطه خوبی با سرالکس دارد. با اینکه صحبت های زیادی مبنی بر ماندن و یا نماندن مورینیو در اسپانیا بگوش میرسد، اما سرالکس معتقد است که این مربی پرتغالی به کارش در رئال مادرید ادامه خواهد داد.
کریستیانو رونالدو ستاره کهکشانی های مادرید است. او هچنان از محبوبترین بازیکنان نزد هواداران یونایتد است اما هواداران یونایتد او را بعنوان جدی ترین خطر برای تیمشان می شناسند.
سرالکس در حالی به مصاف خوزه مورینیو می رود که رئال مادرید بخاطر فاصله زیادی که با بارسلونا دارد بسیار زیاد تحت فشار برای بدست اوردن عنوانی در این فصل است. با توجه به اینکه بازی فینال در ومبلی برگزار میشود، شیاطین سرخ امیدوارند با رفتن به مراحل بعد بتوانند فینال را در کشور خود برگزار کنند. بازگشت رونالدو به الدترافورد یکی از حواشی این بازی است البته اگر رایان گیگز در این بازی حضور یابد، 1000مین بازی را تجربه خواهد کرد.
چونای شاکر (Cuneyt Cakir) قضاوت این بازی را برعهده دارد. داور 37 ساله ترک تبار فصل قبل در نیمه نهایی قضاوت بازی چلسی – بارسلونا را برعهده داشت.
M E S S I
05-03-2013, 09:57
گيگز: فکر نميکردم در هزار بازي به ميدان بروم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9% 85_%D8%AF%D8%B1_%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8 %A7%D8%B2%D9%8A_%D8%A8%D9%87_%D9%85%D9%8A%D8%AF%D8 %A7%D9%86_%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85)
بازيکن 39 ساله منچستريونايتد در آستانه حضور در هزارمين مسابقه دوران فوتبالش فاش کرد هرگز فکر نميکرده اين تعداد بازي انجام دهد.
سر الکس فرگوسن امروز تأييد کرد که رايان گيگز فردا شب هزارمين بازي خود را جشن خواهد گرفت و در ترکيب منچستر براي بازي مقابل رئال مادريد در دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد شد.
گيگز اين هفته به سايت يوفا گفته بود: اينها بازيهايي هستند که وقتي دوران فوتبالم به سر برسد، دلم برايشان بسيار تنگ خواهد شد. فقط ميخواهم مطمئن شوم که کاملا از آنها لذت ميبرم. اکنون باتجربهتر هستم و ميتوانم اين کار را انجام بدهم.
حضور گيگز در نشست خبري امشب همراه با فرگوسن تصادفي نبود. وي در اين نشست خاطرنشان کرد: هميشه تلاش کردهام فصل به فصل بهتر شوم و هنوز هم براي انجام اينکار سعي ميکنم.
اسطوره منچستر که اخيرا قراردادش را يک سال ديگر تا 2014 با شياطين سرخ تمديد کرده است ادامه داد: احساس غرور ميکنم که در اين تعداد بازي به ميدان رفتهام. هيچوقت فکرش را هم نميکردم که در هزار بازي به ميدان بروم. رسيدن به اين تعداد بازي نيازمند سخت کوشي است و من به اندازه کافي خوششانس بودم که در تيم بزرگي همراه با بازيکنان فوقالعاده اين سالها را گذرانده ام.
وي خاطرنشان کرد: با گذر سالها ميتوانيد بيشتر از اين لحظات لذت ببريد. وقتي جوانتر بودم تا اين حد از اين مسابقات لذت نميبردم. براي مثال طعم کسب دومين جام در ليگ قهرمانان در مسکو شيرينتر از اولين قهرماني مقابل بايرن مونيخ بود. تجربه به شما فرصت قدرداني بيشتر از اين چيزها را ميدهد زيرا اين افتخارات را به گونه ديگري ميبينيد.
زيباترين ديدار تاريخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نويسنده: مهدي زعيم زاده
ديدار رفت رئال و منچستر را مي توان زيباترين بازي دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا دانست، بي دليل نيست که ميليون ها بيننده تلويزيوني چشم به ورزشگاه اولدترافورد دارند که يک فوتبال هجومي و تماشايي ببينند. اما يک دليل ديگر باعث شده که از بازي امشب انتظار يک نمايش رويايي داشت. بايد به 10 سال قبل برگشت، آخرين ملاقات منچستر و رئال در اولدترافورد. دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2003-2002 بود.
شياطين سرخ در بازي رفت 3 بر يک برابر تيم کهکشاني رئال با ستارگانش؛ زيدان، فيگو، رائول، رونالدو و روبرتو کارلوس شکست خورده بودند. منچستر در آن زمان تيم منسجمي بود و رئال هم که فصل قبل با گل تاريخي زيدان نهمين قهرماني اش در اروپا را جشن گرفته بود، در انتظار قهرماني دهم بود. يونايتدي ها با اميد فراوان پاي به بازي رفت و ورزشگاه «سانتياگو برنابئو» گذاشتند، اما نمايش عالي زيدان و رائول خيلي زود آنها را تسليم کرد. ابتدا در دقيقه دوازدهم گل فيگو رئال را پيش انداخت، رائول در دقايق 28 و 49 دو گل ديگر وارد دروازه «فابين بارتز» نگونبخت کرد تا کار براي فرگوسن تمام شده به نظر برسد، اما گل دقيقه 52 رود فن نيستلروي اميدها را براي شياطين زنده نگه داشت. فرگوسن هم نتيجه را از دست داد و هم مغز متفکر تيمش، پل اسکولز را.
در بيست و سوم آوريل 2003 «تئاتر روياها» ميزبان بازي برگشت بود. فرگوسن و بازيکنانش اميدوار بودند با يک برد 2 بر صفر ناکامي بازي رفت را جبران کنند. «خوان ورون» آرژانتيني جانشين اسکولز محروم شده بود. در آن سو هم در ترکيب تيم «ويسنته دل بوسکه» خبري از رائول نبود. منچستري ها خيلي زود فهميدند که کسب برد 2 بر صفر يک خيال باطل بوده، گل دقيقه 12 رونالدو کار ميزبان را سخت تر کرد. آنهايي که بازي را مي ديدند متوجه گذر زمان نمي شدند. دقيقه اي نبود که موقعيت گل خلق نشود به ويژه براي منچستر. خلق اين مقدار موقعيت در ديداري در اين سطح باورنکردني به نظر مي رسيد. نمايش دو تيم فرازميني بود. نيستلروي که در آن روزها هيچ مسابقه اي را بدون گل زده ترک نمي کرد نيمه اول را يک - يک کرد تا منچستر به زدن دو گل در نيمه دوم و کشاندن بازي به وقت اضافي اميدوار شود. اما بازهم پديده بلاي جان يونايتد شد. در دقيقه 50 رونالدو يک بار ديگر بارتز را مغلوب کرد تا از اين دروازه بان فرانسوي انتقام فينال جام جهاني 1998 را بگيرد. اين بار گل تساوي خيلي سريع به ثمر رسيد. گل به خودي ايوان الگرا، مدافع رئال نتيجه را 2-2 کرد. شب، شب رونالدو بود.
آقاي گل جام جهاني 2002 در دقيقه 59 سومين گلش را در اولدترافورد به ثمر رساند. نتيجه بازي 3 بر 2 به نفع ميهمان شد. منچستر براي صعود به چهار گل ديگر نياز داشت و جالب اينکه براي رسيدن به اين کار در ظاهر محال تلاش کرد. اتفاق عجيب بازي در دقيقه 67 رقم خورد؛ زماني که رونالدو تعويض شد. تماشاگران يونايتد در شرايطي که تيمشان 3 بر 2 عقب بود و هيچ اميدي به صعود نداشتند بلند شدند و بازيکني که سه گل به تيم شان زده بود را تشويق کردند. ديويد بکام در خاطراتش نوشته در آن لحظه به منچستري بودنش افتخار کرده است. خود بکام هم سال ها بعد وقتي به اولدترافورد برگشت با استقبال باشکوهي روبه رو شد و احتمالاامشب کريستيانو رونالدو هم چنين تجربه اي خواهد داشت. با اين حال داستان رونالدوي برزيلي متفاوت بود. او تنها به دليل بازي خوبش تشويق شد دقيقا مثل روزي که رئالي ها در سانتياگو برنابئو رونالدينيو را پس از گل زدن به رئال تشويق کردند. فرگوسن نمي خواست تسليم شود، به دنبال معجزه بود و تعويض هايش را شروع کرد.
در آن مقطع رابطه بکام و فرگي چندان دوستانه نبود. مربي اسکاتلندي در آن بازي «اولگنار سولسشير» را به بکام ترجيح داده بود با اين حال او را در نيم ساعت پاياني به زمين فرستاد و جالب اينکه بکام که آتشفشان انرژي و انگيزه بود دو گل زد. او چند ماه بعد با پيراهن حريف ضربات آزادش را به گل تبديل کرد. بازي 4 بر 3 شد، منچستر براي دو گل ديگر تنها شش دقيقه وقت داشت و البته به آب و آتش هم زد. با اين حال ديگر گلي خلق نشد تا در مجموع رئال 6 بر 5 به برتري برسد. خيلي ها آن بازي را زيباترين ديدار تاريخ ليگ قهرمانان مي دانند؛ ديداري که هفت گل داشت و اگر درخشش ايکر کاسياس نبود، شايد شمار گل هايش دورقمي مي شد. آنچه آن بازي را به يک نمايش استثنايي تبديل کرد روحيه تسليم نشدني منچستر بود؛ تيمي که مي خواست شش گل به رئال بزند!
منتظر ديدن واكنش طرفداران يونايتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نويسنده: عادل فردوسي پور
درست است که با توجه به نتيجه بازي رفت، يک صفر-صفر مي تواند منچستر را به مرحله بعد برساند اما بازي امشب ديدار خطرناکي براي يونايتد خواهد بود. رئال با نتيجه اي که هفته گذشته در نيوکمپ گرفت و با توجه به اينکه اين تيم در خارج از خانه تيم خطرناکي است، منچستر کار راحتي در خانه نخواهد داشت. بازي رفت دو تيم ديداري تماشايي از آب درآمد، به نظرم بازي امشب هم خوب مي شود اما نه به آن کيفيت بازي رفت. منچستر تيمي نيست که براي گرفتن صفر- صفر وارد زمين شود اما ترس از حذف موجب مي شود که دو تيم نتوانند مثل بازي رفت بازي کنند. رونالدو و رابين فن پرسي مهره هاي تعيين کننده اين بازي اند. من شخصا خيلي علاقه مندم واکنش طرفداران منچستر را نسبت به رونالدو ببينم. پيش بيني ام اين است خيلي تحويلش نمي گيرند اما هويش هم نمي کنند و در مجموع برخوردي معمولي با او خواهند داشت. در سوي ديگر هم اگر فن پرسي بازي کند مي تواند مهم ترين بازيکن يونايتد باشد. در بازي رفت داويد دخئا ستاره زمين بود، اين دروازه بان نسبت به گذشته خيلي بهتر شده و ديگر پرنوسان نيست اما باز هم نمي توان او را يک دروازه بان کامل دانست و من مطمئنم فصل بعد منچستر «بگوويچ» دروازه بان «استوک» را مي خرد. با اينکه اين دو تيم تيم هاي موردعلاقه من نيستند اما منچستر را به رئال ترجيح مي دهم و بين فرگوسن و مورينيو که هيچ يک مربي محبوبم نيستند، فرگوسن را انتخاب مي کنم. خيلي ها اعتقاد دارند برنده اين بازي قهرمان اروپا مي شود، اما من چنين نظري ندارم و بايد گفت ليگ قهرمانان اين فصل مدعيان زيادي دارد.
RED DEVILS! a
This is where we hold them! a
This is where we fight! a
THIS IS WHERE THEY DIE! a
1 : يه حسي بهم ميگه گيگز تو باز با رئال يا پاس گل ميده يا گل ميزنه البته گل زدنش پر رنگ تره.....
2: به جز فرگوسن هر مربي ديگه اي بود يا به رافائل بازي نميداد يا جاشو عوض ميكرد..... و خدا ميدونه كه چه نكاتي رو فرگي به رافائل گوشزد كرده و فكر كنم امشب كولاك كنه......
3 : مهار رونالدو براي مربي مثل فرگوسن كاري نداره ولي آزادش ميذاره و بازي رو تو مادريد مساوي ميكنه پس امشب هم بايد منتظر همچين خلاقيت هايي از طرف فرگوسن باشيم......
4: سوال رئال بايد در چه ورزشگاهي در انگليس تمرين ميكرد؟؟؟؟؟
hoomi_gta
05-03-2013, 14:46
هنوز دارم افسوس گلی که فان پرسی تک به تک نزد و موقعیتی که گیگزی خراب کرد و میخورم. وای اگه 2-1 برده بودیم الان چقدر خیالمون راحت بود
147milad
05-03-2013, 22:27
تقریبا 1 ساعت به بازی مونده.خیلی استرس دارم اما شانس بیشتری داریم.بازی تو ورزشگاه خودمون هست تماشاگران همه به حمایت از تیم میپردازن که خیلی برامون مفیده.تیمی که گل اول رو بزنه کار براش خیلی راحت میشه چون دو تیم رو ضد حملات خیلی خوب کار میکنن.به نظرم تو این بای منچستر هجومی تر کار میکنه نسبت به بازی رفت.امیدوارم فن پرسی سنگ تموم بزاره.گیگز هم تجربش خیلی بهمون کمک میکنه مخصوصا اگه جلو بیفتیم گیگز خیلی میتونه در میانه زمین برای حفظ نتیجه کمکمون کنه.ایشالا با حذف رئال هم قدرتمون رو نشون میدیم هم به فینال میرسیم.
استرس شدید شده:cool:
آقا ما سر ناهار روتون بستیما
ورشکستمون نکنید:n09:
shakerifar
05-03-2013, 22:46
دخیا , رافائل، فردیناند، ویدیچ، اورا، کریک، کلورلی ، نانی، ولبک، گیگز، ون پرسی.
ذخیره ها: لیندرگارد ، رونی، ایوانز، والنسیا، یانگ, کاگاوا , هرناندز.ترکیب خیلی سورپرایز کنندست رونی و کاگاوا هر دو رو نیمکتن ولی نانی فیکسه امیدوارم از اون شبایی باشه که نانی رو اوج باشه
فقط خدا می دونه تو سر فرگوسن چی میگذره
رونی رو بازی نداده. گیگز 40 ساله از ابتدا در میدانه، نانی بی مسئولیت فیکسه و دفاع وسط از دو تا بازیکن بالای 30 سال تشکیل شده!
پیرمرد عقلش رو از دست داده.
mohsen_gh1991
06-03-2013, 00:30
اوه اوه نانی رو اخراج کرد داوره.
ramingsm
06-03-2013, 00:46
رسما داور نابودمون کرد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kkkaktoos
06-03-2013, 01:02
من تا الان ندیدم همیچنین صحنه هایی رو کارت قرمز بدن.
داور معلوم نیست چی کار میکرد اون موقع.
رسما گند زد به بازی
Eblis 2011
06-03-2013, 01:09
داور بازی رو به نفع رئال در آورد . تبریک به داور بازی .
+
نصیر زاده هم تایید کرد اشتباه داورو بابت اخراج ناحق نانی ..
+
پنالتی برای منچستر نگرفتن ( خطای راموس ) اینم تایید شد .
دیگه داور چیکار نکرد ؟
ramingsm
06-03-2013, 01:10
میخوام کلمو بکوبم به دیوارررررررر
محسن تركي هم از اين بهتر سوت ميزنه.......:n24::n24::n24:
فعلا پست نميدم چون احتمال بن شدن زياده......:n28:
**** آبی پوش سر منچستر رو گوش تا گوش برید.
انصافا رئال تا قبل از اخراج نانی هیچی واسه گفتن نداشت.
بازی خیلی جذابی بود تو چند صحنه واقعا ناحقی رو به اوج رسوند داور!!!
حیف شد!!! :n22:
ورشکستمون نکنید
شرطو باختی.:n02:
نگران پولش نباش. نانی رو می فروشیم پولشو میدیم به تو!
این همه انتظار بکش اخر یه بازی اینجوری شاهد باش:n15:
من به کارشناس های ایرانی زیاد اعتقاد ندارم ولی اینو دیگه نصیر زاده هم گفت اشتباه بوده اخراج نانی
در ضمن گفن راموس پای اورا رو زده و باید اون صحنه برای من یو پنالتی گرفته میشد
بهرحال وقتی تصمیم بر موفقیت یک تیم مبنی بر کمک داور گرفته شه هیچکس کاری از دستش برنمیاد
حالا تیم میخواد منچستر باشه بارسا باشه بایرن باشه هرکی باشه
راموس هم با یه اعتماد به نفس خاصی خطا میکنه انگار میدونه کسی کاری باهاش نداره:n02:
kkkaktoos
06-03-2013, 01:23
دوستان دیدید که گیگز تو این سنش چقدر دوندگی خوبی داشت.
یه صحنه تو نیمه اول توپ دست رونالدو بود گیگز از پشت سر بهش رسید توپو گرفت. خیلی حال کردم.
147milad
06-03-2013, 01:23
یاد بازی با بایرن افتادم چند سال پیش کهتو همین رقابت ها بود و فکر کنم رافائل اخراج شد و بازی رو 3به یک باختیم.به نظرم فرگوسن باید خیلی زودتر تعویض میکرد.داور هم که خیلی راحت حق تیمو خورد.یه پنالتی نگرفت و اخراج اشتباه نانی.
ورشکستمون نکنید:n09:
آقا مثل اینکه شامرو افتادی !!
یه کاری کن برو بگو نمیدم همونجور که اشتباهات داوری جزوی از بازیه اشتباهات شرط بندی هم جزو بازیهو بزن زیر همه چی!! :n09:
جالب اینجاس هم سر این صحنه هم سر صحنه ای که روی سانچز پنالتی کرد راموس با اطمینان گف پاشو خطا نیس!
یکی از بهترین بازی ها یکی از بهترین ترکیب های منچستر رو امشب دیدم...واقعا اگه تو این 3-4 تا بازی داوری با رئال نبود همون رئال این چند ساله رو میدیدم...
دوستان دیدید که گیگز تو این سنش چقدر دوندگی خوبی داشت.
یه صحنه تو نیمه اول توپ دست رونالدو بود گیگز از پشت سر بهش رسید توپو گرفت. خیلی حال کردم.
بازیکنای منچستر خیلی خوب و رو فرم بودن ولی به نظر من باید مثل 10 دقیقه آخر بازی میکردن کل بازیو گیگز با 40 سال سن واقعا خیلی خوب بود!!!!
نانی هم داشت خوب بازی میکرد!!
kkkaktoos
06-03-2013, 01:27
یاد بازی با بارسلونا افتادم چند سال پیش کهتو همین رقابت ها بود و فکر کنم رافائل اخراج شد و بازی رو 3به یک باختیم.به نظرم فرگوسن باید خیلی زودتر تعویض میکرد.داور هم که خیلی راحت حق تیمو خورد.یه پنالتی نگرفت و اخراج اشتباه نانی.
البته بازی با بایرن بود.
pcforlife
06-03-2013, 01:30
یه اخراج بیخودی. یه پنالتی سوخته...
مبارک رئال و داور باشه... نمیدونم چرا هر چی احمق هست باید داور ما تو اولدترفورد تو بازی های مهم باشن... افتخار میکنم به یونایتد... به سر الکس و تک تک بازیکنا... حذف شدیم و ناراحت کنندس... ولی اگه قرار بود این رقمه و به سبک مادرید بریم بالا، همین بهتر که حذف شدیم..
دیگه هر چی بود تموم شد.. نباید فکرشو کرد حتی با وجود سخت بودنش... فرصت تریبل توسط یه کودن از دست رفت... اما فرصت دابل به قوت خودش باقیه...
فعلا
یاعلی
غصه نخورید. فوتباله دیگه.
بعضی وقت ها تصمیم ها به نفع ماست و بعضی وقت ها به ضرر ما.
بهتره زودتر این بازی رو فراموش کنیم و فوکوس کنیم روی بازی بعد.
قسمت های ناراحت کننده ی فوتبال ارزش فکر کردن ندارند.
یاد بازی با بایرن افتادم چند سال پیش کهتو همین رقابت ها بود و فکر کنم رافائل اخراج شد و بازی رو 3به یک باختیم.به نظرم فرگوسن باید خیلی زودتر تعویض میکرد.داور هم که خیلی راحت حق تیمو خورد.یه پنالتی نگرفت و اخراج اشتباه نانی.
اتفاقا فرگوسن از تجربه و هوشش بود که تعویض نکرد...پیش بینی میکرد رئال گل میزنه و منچستر بازم نیاز به گل داره...
اتفاقا تعویض ها عالی بود...فقط رونی یه کم دیر اومد اگه زودتر میومد میتونست بیشتر تو دفاع کمک کنه...
147milad
06-03-2013, 01:35
البته بازی با بایرن بود.
درسته دوست عزیز تصحیح کردم.
تا وقتی 11 نفره بودیم رئال هیچ شانسی نداشت و حملاتش هیچ نتیجه ای نداشت و منچستر با کنترل کردن بازیکنان رئال و ضد حملات داشت بازی و وقت رو به سود خودش تموم میکرد که یه داور ترک پیدا شد بازیو برای رئال خیلی راحت عوض کرد.
eman619rv
06-03-2013, 01:38
زجر آور ترین بازی 5 سال اخـــــیریبود که من دیدم!! واقعا حالم بد شد وسط بازی...
شاید بهترین فرد واسه نظر دادن در مورد این بازی من باشم چون از بچگی طرفدار دو آتیشه هر دو تیم بودم... ولی الان انقدر حالم بده که یکم باید در مورد بازی کمتر فکر کنم اما در آینده درمورد مسائل تاکتیکی بازی حتما میام مفصل صحبت میکنم. اما مسائل سطحی رو فعلا میگم
من وسط بازی دیگه همه نگرانم شده بودن و کارم به آب قند کشید!!! حاله منو فقط رونالدو میتونست درک کنه و بالعکس!!
1.اخراج به شدت سخت گیرانه بود:n22:. ....کل برنامه های بازیمونو ریخت بهم ....اما نباید باخت رو بندازیم گردن این اخراج ! منچستر 1-0 جلو بود ، تیمحریف 2 گل میخواست، اونجوری همه جانبه رئال تیم رو میکشه جلو ولی بجای اینکه ما از این فرصت استفاده کنم تو 3 دقیقه 2 گل خوردیم .... نتوستیم بعد گل اول رئال نمرکز خودمون رو بازیابی کنیم
2. ای کاش ما اون گل رو نمیزدیم اونوقت خیلیییییییی راحت تر میتونستیم بازی رو کنترل کنیم ، بعدگلی که رئال خورد انگار یه بشکه انگیزه خالی کردن توی دهن هربازیکن رئال .........اگرهمون 0-0 بود تا اخرایبازی میتونستیم راحتتر نتیجه بگیریم
3. با احترام به برنامه های تاکتیکی فرگی کبیر اما باید حتما حتما حتما رونی در این بازی می بود!!:n29: هر چقدر هم که ادم تاکتیک مناسب یک بازی رو بدونه اما همیشه سعی میشه که با توجه به وجود بازیکنان کلیدی و ستاره اون سیستم رو منعطف کرد تا اون مهره هم بشه بهره بود سود تاکتیکی اینکه رونی در بازی نباشه خیلی کمتر از ضررش بود :n27:
4.فکر نکنم پنالتی روی اورا اتفاق افتاد...
5.رونالدو هم تورفت هم تو برگشت بهمون گل زد:n28: امااااااا بعد از گلش در دقایق اخر بازی به شدت همه متوجه کم کاریش شدند... حتی رئالی ها تا مجبور نمیشدن بهش دیگه پاس نمیدادن!
update.....
انقدر تو نیمه دوم اعصابم بکار گرفته شد که نیمه اول رو به کل فراموش کردم........... نیمه اول فوق العاده بودیم ، عالیییی ..واقعا یه بازی خیلی سریع و بینقص رو انجام دادیم ولی پاشنه اشیل امسالمون کار دستمون داد دقیقا زمانی که فقط به اون ها احتیاج داشتم و مهاجم ها کاری از دستشون بر نمی اومد.
kkkaktoos
06-03-2013, 01:40
غصه نخورید. فوتباله دیگه.
بعضی وقت ها تصمیم ها به نفع ماست و بعضی وقت ها به ضرر ما.
بهتره زودتر این بازی رو فراموش کنیم و فوکوس کنیم روی بازی بعد.
قسمت های ناراحت کننده ی فوتبال ارزش فکر کردن ندارند.
دمت گرم.
+
چی میشد همیشه این طوری پست بدی؟
بعضی مواقع ادم شک میکنه شما طرفداره یونایتد هستید.
(دوستانه بود خواهشا به دل نگیر.)
++++
رافائل این بازی خیلی بهتر از بازی رفت کار کرد. در حد و اندازه های همیشگیش بود. مخصوصا پا به توپ هاش و حمله به قلب دفاع حریف خوب بود.
فن پرسی هم که کلا توپ رو پاش جفت و جور نمیشد. 2 تا سایه زد. + الان قدر اون موقعیت به هدر رفته بازی رفت رو می فهمیم.
ولبک هم خوب کار کرد. همیشه دریبلینگ و حمل توپش رو دوست داشتم.
گیگز هم تقریبا هم جای زمین بود. گیگز و رافائل هر دو کریس رو باید مهار می کردند. که به نظرم خوب انجامش دادند. هر دفعه یکیشون می رفت تو پای کریس و اون یکی پوشش می داد. خوب بود.
147milad
06-03-2013, 01:44
اتفاقا فرگوسن از تجربه و هوشش بود که تعویض نکرد...پیش بینی میکرد رئال گل میزنه و منچستر بازم نیاز به گل داره...
اتفاقا تعویض ها عالی بود...فقط رونی یه کم دیر اومد اگه زودتر میومد میتونست بیشتر تو دفاع کمک کنه...
این که رونی دیر اومد به بازی قبول دارم اما وقتی 10 نفره شدیم بهتر بود اول والنسیا بیاد و تو کار دفاعی شرکت کنه و بعد رونی بیاد در خط حمله بازی کنه.میشد حتی با 10 نفره بودن بازی رو به سودمون تموم کنیم که داور نذاشت.به هر حال ما دیگه حذف شدیم و باید به لیگ بیشتر فکر کنیم تا سال دیگه بتونیم در این رقابت ها جبران کنیم.
kkkaktoos
06-03-2013, 01:48
ای کاش ما اون گل رو نمیزدیم اونوقت خیلیییییییی راحت تر میتونستیم بازی رو کنترل کنیم ، بعدگلی که رئال خورد انگار یه بشکه انگیزه خالی کردن توی دهن هربازیکن رئال .........اگرهمون 0-0 بود تا اخرایبازی میتونستیم راحتتر نتیه بگیریم
منم باهاتون موافقم. به شخصه دوست داشتم این گل کمی دیرتر زده میشد. اون موقع راحت تر میشد بازی رو کنترل کرد. بالاخره عناصر هجومی رئال خیلی خطرناکن.
+
در عرض 13 دقیقه کارمون تموم شد. ای لعنت به این عدد.
+
درسته نانی این فصل خیلی کم بهش بازی رسیده بود. اما انصافا کم کاری نکرد. و وقتی هم از زمین رفت بیرون کمبودش کاملا حس شد.
من واقعا به منچستری بودنم افتخار میکنم .
واقعا هوشمندانه بازی کردیم ، اما حیف که با اشتباهات داوری بازیو باختیم .
امیدوارم تیمی که در لیگ قهرمانان اول میشه ریال نباشه .
kkkaktoos
06-03-2013, 01:51
البته بهتر بود بعد از اینکه 10 نفره شدیم و حملات رئال به اوج خودش رسیده بود یه تعویض انجام میشد. و والنسیا میومد تو.
این جوری دفاع مستحکم تر میشد
+
میشد با این تعویض کمی وقت تلف کرد و بازی رو اروم کرد تا ادرنالین رئالی ها هم فروکش کنه.
به هر حال مادرید جور دیگه ای صعود میکرد باید تعجب میکردیم . یه سر به تاپیک رئال بزنید برای مثال : دی
باز هم مورینیو با کمک داور مارو شکست داد ( مثل سال 2004 با پورتو ) ... اصولا تیم های مورینیو تو 1/8 با کمک داور صعود می کنن ( مثل سال 2010 با اینتر جلو چلسی و پنالتی عجیبی که روی کالو اتفاق افتاد و گرفته نشد )
من زیاد ناراحت نیستم چون میدونم صعود حق کدوم تیم بود و کدوم تیم با توجه با بضاعتش بهتر بازی کرد .. به بازیکنا هم تبریک میگم تلاششون رو کردن امیدوارم با هماهنگ تر شدن این تیم سال بعد بتونیم موفق تر ظاهر بشیم ..
الانم باید به فکر بازی با چلسی و لیگ باشیم ...
+
مطمئن باشید این تیم سر الکس حقشو از ucl میگیره ... مثل چلسی ( راستی داور بازی تام هنینگ اوربو نبود ؟ مو کاشت ؟ : دی )
kkkaktoos
06-03-2013, 02:00
مورینیو چی داشت میگفت به فرگی؟ :n02:
این بشر چقدر میتونه حرکات عجیب داشته باشه
امیدوارم نانی تو تیم بمونه ...
هم جلو ردینگ هم این بازی خوب بود داره به روزای اوجش برمیگرده
دم رونالدو هم گرم .. هم واسه اینکه خوشحالی نکرد و هم واسه اینکه زیاد خوب بازی نکرد هر کس دیگه ای جای این بود بیشتر از 1 گل میزد : دی
WE WILL NEVER DIE! a
با مورینیو ی 2004 فرق داره باور کنید .. اون موقع با وجود ناداوری از خود بیخود شده بود ( هیچوقت اون شب یادم نمیره ) . و الان این حرفا رو میزنه ..
اینارو هم ببنیم :
Gary Lineker: "The referee has absolutely killed Manchester United!"
اوون :
Disappointing that a game of that size was decided by a refereeing decision. Can understand why he sent him off but got to say it was harsh.
Mike Phelan says "the fourth official was even shocked, and he told us he had no idea what happened!
Jose Mourinho: "Arbeloa told me he thought Nani didn't even see him."
M A X I M U M
06-03-2013, 06:22
سلام به همه
در کل بازی خوبی بود اتفاقاتی افتاد که پیش بینی نمیشد اما به نظر من اگه برفرض نانی اخراج هم نمیشد بازی با همون نتیجه 1-0 ( گل به خودی در شرایط کاملا مشخص آفساید و اشتباه محرض داوری ) تموم نمیشد و زمین و زمان دست به دست هم میدادن تا رئال یه گل بزنه چرا که منچستر کاملا دنبال یه بازی منطقی و تدافعی بود که بیشتر از اینکه گل بزنه جلوی گل زدن رئال رو بگیره که کاملا هم منطقی بود
صحنه اخراج نانی شاید بحث برانگیز بود اما هوادارای منچستر نباید فراموش بکنن که تنها صحنه بحث برانگیز نبوده چرا که خیلی ها نظرشون اینه که صحنه هند رافائل هم خطا بوده و داور باید پنالتی می گرفته و صحنه های دیگه ...
به طور کل بیاید از این بحث ها بگذریم داوری شاید تاثیر گذاشت اما رئال یا بهتره بگم این رئال اصلا و ابدا کمتر از این منچستر نیست
کریستیانو رونالدو بدترین بازی فصل خودشو انجام داد که میشه بهش حق داد چون کاملا جو الدترافورد گرفته بودش و انگار اصلا دوست نداشت تیم محبوبش ببازه تا جاییکه در صحنه های پایانی ژابی آلونسو ( اسپانیایی و رئالی متعصب ) اصلا بهش پاس نمیداد و پاس ها به مودریچ ختم میشد
از طرفی شما بیاید موقعیت گل ها و مالکیت توپ و بقیه نکات رو حتی در نیمه اول که کسی اخراج نشده بود مقایسه کنید باز هم رئال سرتره ( میتونید نگاه کنید تو سایت گل هست )
و همه اینها به کنار من با دوستان عزیز منچستری صحبتی که دارم اینه :
اگه در حق کسی ناعدالتی شده توسط داورها باور کنید رئال بیشترین ضررو کشیده و این در سال های متمادی مقابل بارسلونا دیده شده هر چند رئال تنها تیم نبوده و چلسی و آرسنال از جمله قربانی ها بودن
اما اگه از این موضوع هم بگذریم بیایم به نحوه قرعه دوتا نگاه بندازیم گروه مرگ که رئال توش بود متشکل بود از :
- قهرمان اسپانیا
- قهرمان آلمان
- قهرمان انگلیس
- قهرمان هلند
این گروه چقدر میتونه سخت باشه ؟ اما واقعا منچستر با کی بازی کرد ؟ با کی بازی کرد که در حد و اندازه های غولی مثل دورتموند باشه که همه داریم می بینیم چیکار می کنه و امشب چطور شاختار رو نقره داغ کرد
و از همه این ها هم که بگذریم :
رئال مادرید در طول کمتر از ده روز سه تا بازی فوق العاده سخت داشت
همه در دنیا از بارسلونا از فوتبالی قوی و کامل یاد می کنن و منچستری ها که بارها در سال های 2009 و 2011 طعم شکست رو در مقابل این رقیب اسپانیایی چشیدن بهتر میدونن و درک می کنن این مطلب رو
حالا رئال باید در کمتر از 10 روز باید دو بار با این تیم بازی کنه !! شما میتونید تصور کنید چه فشاری به بازیکنا میاد ؟ نه فقط فشار بازی و خستگی بلکه فشار روحی چرا که اگه مثلا رئال بازی رو می باخت نه تنها از جام حذفی حذف میشد بلکه چون بازی حیثیتیه روحیه بی نهایت افت می کرد حالا بازی با بارسلونا یه بار نه اینکه در طول چهار روز دو بار !!
در حالیکه منچستر باید با نوروویچ بازی کنه !!!
و بعد بارسلونا رئال باید به مصاف منچستری بره که میدونه فقط میخواد دفاع کنه بخاطر نتیجه خوبی که در خانه حریف گرفته
شما خودتون رو بذارید جای رئال
فکر کنید منچستر در مقابل بارسلونا بازی کنه اونم نه یه بار بلکه دو بار پشت سرهم و در طول چهار روز
این منچستر در مقابل بارسلون نمیتونه بایسته اینو خودتون هم میدونید ( درسته بارسلون افت کرده اما هنوزم برای تیم های دیگه بارسلونه ) میگم برای تیم های دیگه چون این بازیکنای رئال رو بقیه تیما ندارن یا بهتر بگم شرایط رئال رو ندارن
و فکر کنید شما یکی از این بازی هارو به بارسلون ببازید اونم به رقیبی دیرینه و آتشین ( شکر خدا میزان نفرت این دو تیم از همدیگه رو میدونید )
نمیخوام بگم تیمتون بد بازی کرد و غیره نه اتفاقا فوتبال منطقی بازی کرد و در کل بازی خوبی بود همونطور که بالاتر هم گفتم اما ازتون میخوام یه کم رئال رو درک کنید درسته کریس رونالدو داره اوزیل داره دی ماریا داره و .... اما همه اینا انسانن
اینا همونایین که از بارسلونا 5 تا خوردن و در شرایط خیلی سختی دارن تست میشن شرایطی که حتی بارسلونا تا الان نگذرونده و نه حتی شما
پس بجای شکایت از داور که بعضی از تصمیماتش هم به ضرر منچستر بود و به ضرر رئال نتیجه رو قبول کنید چون رئال مادرید در این مقطع بهتر از منچستر فوتبال بازی می کنه
و در آخر نظر نهاییم اینه که اگرم نانی اخراج نمیشد درسته شاید بازی فرق می کرد اما بهتون قول میدم رئال در جهنم رو می شکست اما یه گل میزد حتی اگه خود فرگوسن میومد تو دفاع شرکت می کرد این تیم رئال مادرید تیمی که اسم و رسم و عنوان و حیثیت و آبرو و در نهایت افتخاراتش در دنیای فوتبال افسانه حساب میشه و میلیاردها برابر بزرگتر از اسم هایی مثل رونالدو که در بازی امشب کاملا مجذوب و مغموم تیم سابقش شده بود ما دوستش داریم اما رئال مادرید خیلی بزرگتر از این حرف هاست درست همونطور که منچستر یونایتد خیلی بزرگتر از بکهام بود یا نیستلروی یا ....
چیزی که شما منچستری های عزیز بهتر از ما رئالی ها میدونید باشگاه فدای بازیکن و شرایط نیست ...
Mohammad Yek110
06-03-2013, 06:56
سلام ، درک میکنم طرفدارای منچستر رو که به داوری باختن ... متاسفم
shakerifar
06-03-2013, 08:34
فقط می تونم بگم خیلی بده اینجوری حذف شدن
دوستانی که می گن اخراج تاثیر نداشت فقط کافیه نیمه اول و اوائل نیمه دومو ببینن که رئال تا پشت محوطه میومد ولی بعدش کار خاصی نمی تونست بکنه
بدون شک این باخت گردن داور هست چون مطمئنا اگه ده نفره نمی شدیم مورینیو یه همچین ریسکی نمی کرد اربلوا رو بکشه بیرون مودریچ رو بیاره
نانی تا زمانی که تو زمین بود واقعا داشت خوب بازی می کرد گیگزانگار نه انگار که 40 سالشه واقعا با جون و دلو تعصب بازی می کرد در کل تا قبل از اخراج همه خوب بودن
فقط بعد از گل اول رئال تمرکزمونو از دست دادیم ... انصافا گل دوم گل بدی بود
رونالدو هم به وضوح نمی خواست گل دیگه ای بزنه
از طرفی شما بیاید موقعیت گل ها و مالکیت توپ و بقیه نکات رو حتی در نیمه اول که کسی اخراج نشده بود مقایسه کنید باز هم رئال سرتره ( میتونید نگاه کنید تو سایت گل هست )
ماکلیت توپ که اصلا معیار نیست و این واقعا بی انصافی بگید رئال تو نیمه اول سرتر بود موقیعیت های منچستر رو با موقعیت های خودتون مقایسه می کنید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!
در ضمن این جمله رو مورینیو گفته: تیمی که بهتر بازی کرد بازی رو باخت
اگه در حق کسی ناعدالتی شده توسط داورها باور کنید رئال بیشترین ضررو کشیده و این در سال های متمادی مقابل بارسلونا دیده شده هر چند رئال تنها تیم نبوده و چلسی و آرسنال از جمله قربانی ها بودن
می تونید منچستریونایتدو هم به این لیست اضافه کنید
این منچستر در مقابل بارسلون نمیتونه بایسته اینو خودتون هم میدونید ( درسته بارسلون افت کرده اما هنوزم برای تیم های دیگه بارسلونه ) میگم برای تیم های دیگه چون این بازیکنای رئال رو بقیه تیما ندارن یا بهتر بگم شرایط رئال رو ندارن
با نهایت احترامی که برای هوادارای بارسا قائلم با این افت بدحتی تیم های دیگه هم می تونن برای بارسا مشکل درست کنن هرچند که مقطعی هستش به نظرم
----------------------------
به هرحال دیگه تموم شد و این فقط انگیزه یونایتدی ها رو برای دابل بیشتر می کنه
فکر می کنم بازی سختی در انتظار چلسی باشه در آف آی کاپ
به خدا دیشت انقدر اعصابم خورد بود که اگر این جا پست میدادم بن میشدم.به داور تبریک میگم و به رئال و یونایتد تسلیت.رئالی ها عددی نبودند که بخوان ما رو حذف کنند.مشتی تیم اماده خور میخوان بیان قهرمان اروپا بشن؟؟ولی خیالشون راحت اصلا اصلا به 10 نمیرسند.
ای کاش بد بازی میکردیم و میباختیم نه این که با داوری ببازیم.جالبه بعضی هواداری رئال میگن برد حقشون بوده و تصمیم داور درست!به خدا نانی اصلا ندید بازیکن حریف رو.
افتخار میکنم که یونایتدی هستم و با بازیکنای خوبی که از سرتاسر دنیا میریم و پیدا میکنیم میایم در مقابل رئال پیروز از میدان خارج میشیم.ما قهرمان بودیم.ما برنده بودیم.رئال بازنده این بازی بود.
به همه ی هوادارای یونایتد تبریک میگم.:n16:
United
Nani : Now I totally know why Valdés reacted that way in El Clasico.
نانی: ”من اکنون به خوبی دلیل آن واکنش والدز در الکلاسیکو را درک میکنم.“
Rooney: "Barca won over us with Football, Madrid won over us with a Robbery"
رونی: ”بارسا ما را با فوتبال برد، رئال مادرید ما را با دزدی برد.“
کين: اخراج ناني درست بود
کاپيتان پيشين منچستريونايتد اعلام کرد اخراج هافبک اين تيم در ديدار با رئال مادريد درست بوده است.
به نقل از ساکرنت، منچستريونايتد در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادريد با نتيجه 2 بر يک شکست خورد.
با توجه به اينکه ديدار رفت نيز با حساب يک بر يک به پايان رسيده بود، رئال با پيروزي 3 بر 2 راهي مرحله بعد شد.
در اين ديدار ناني، هافبک منچستريونايتد در تصميمي مشکوک از سوي داور در دقيقه 56 به دليل خطا روي آروارو آربلوا از زمين اخراج شد.
روي کين که در شبکه تلويزيوني ITV به عنوان کارشناس حضور يافته بود در مورد اخراج ناني گفت: به عقيده من داور تصميم درستي گرفت. ناني بازي خطرناکي کرد و بايد کارت قرمز ميگرفت. بايد عادلانه برخورد کنيم. داور با کمک خود مشورت کرد و در نهايت تصميم گرفت ناني را اخراج کند. فکر نميکنم خود داور تصميمي در مورد اخراج وي گرفته باشد زيرا او چند دقيقه بعد از خطاي ناني و مشورت با کمک خود اين کار را انجام داد. هر چند هواداران يونايتد از اين اتفاق ناراحت هستند ولي به عقيده من تصميم درستي بود.
کين ادامه داد: هر بار که در دوران فوتبالم از زمين اخراج شدم با خودم فکر ميکردم که آيا کاري کردهام که داور مرا اخراج کند؟ اگر جوابم مثبت بود، ديگر کاري از دستم برنميآمد. همه از اخراج ناني ناراحت هستيم و يونايتد کمي بد شانس بود که بازيکنش اخراج شد.
varzesh3
mjt10063
06-03-2013, 13:49
برد 1-1
به نفع داور رو به همه تبریک میگم
واقعا داوری بیخودی داشتیم
هم به نفع ما و هم به نفع رئال بد داوری کرد
البته بیشترش به نفع رئال بود
عیبی نداره
خیلی دوست داشتم بازی 2-2 بشه که نشد
ایشالا تو زمین خودمون میترکونیم
یعنی واقعا بازیکن های ما در سطح فوق ستاره بازی کردن ها
ولبک رو داشتین
:n16:
و باز هم این برد رو به داوری تبریک میگم
فن پرسی خیلی بد بازی کرد اصلا نبود من ندیدمش
ول بک عالی بود
:n12:
باز هم در بازه بان ها ستاره بودن
دلم خیلی برای فرگی سوخت وقتی داشت از پله ها میومد پایین:n14:
و داور 4 عوضی بهش میگفت آروم باش:34:
من اون لحضه که داور بالای سر نانی ایستاد به خودم گفتم نکنه داور خر بشه بهش کارت قرمز بده:n03:
خیلی حیف شد یه تیم مثل منچستر میاد 1 سال زحمت میکشه بعد یه داور در حد فوتبال کوچه بازاری میزارن واسه این دیدار حساس.
نمیدونم والا دیگه چی بگم می خوام برم داور رو خفه کنم:n24:
ایشالا این فصل 2 جام رو میگیریم
:n05::n05:
shutdown
06-03-2013, 14:19
دوستان حرف های مورینیو رو جدی نگیرید !
این آدم موذی یا به اصطلاح دشمنای 3 هفته قبلش و طرفدارایی که بعد از برد بارسا پیداشون شد ( همونایی که از اختلاف امتیاز 13 امتیازی بهش خرده میگرفتن) این حرف ها رو زده که فشار روی رئال و داور بازی رو کم کنه و تونست با این کار خشم یونایتدی ها رو کم کنه اما واقعیت چیز دیگه ای هست ...
همه دیدن که رئال تو 56 دقیقه چی بود !!!
وقتی گل اول رو یونایتد زد نا امیدی از سر و روی مورینیو و بازیکناش میبارید ...
یونایتد بعد از اخراج میشه گفت 10 دقیقه تو شوک کامل بود و فکر بازیکن ها درگیر ...
رئال واقعا دیشب برد حقش نبود....چه تو بازی رفت چه بازی برگشت....موقعیت های گل 100% (یعنی محاجم مقابل دروازه بان نه شوت از پشت 18 ) یونایتد خیلی بیشتر از رئال بود....
در کل همه دیدن که بازی خوب و منتقی رو کی انجام داد ...نیمه اول کاملا بازی تحت کنترل بود ... همه میدونن که فوتبال بالانس بین دفاع و حمله هست و یونایتد داشت عالی کار رو ادامه میداد که داور همه رو منعجب کرد ...
ظاهرا یه پنالتی هم رو اورا گرفته نشد که تو دقیقه 83 میتونست لحظات اخر بازی رو جذاب کنه ...
اما به حر حال به قول فرگوسن جاهایی هم بوده که ما مستحق باخت بودیم و اشتباه داوری به نفع ما بوده اما به نظر من اشتباه به این فاحشی اونم تو چنین سطحی از فوتبال کمی عجیب به نظر میاد ...
از باخت خوشحال نیستم اما به این میبالم که کلورلی / ولبک/رافائل/ مقابل ژابی آلونسو و رونالدو و اوزیلی میدرخشن که رئال پز پولهایی میلیاردی که واسه خریدنشون داده رو میده !
این هدف یونایتد هست که سال به سال داره به پخته تر شدن نزدیک میشه ...
ما باید به این ها افتخار کنیم و ومطمئن هستم فصل بعد بسیار هماهنگ تر تو رقابت ها ظاهر میشیم....
همه دیدن که کی تاکتیک رو باخت کافیه از دقیقه 1 تا 56 بازی رو نگاه کنید ...
اما
We Always Come Back Stronger
:n12:
pcforlife
06-03-2013, 16:28
دی یانگ محکم ضربه میزنه به آلونسو، اخراج نمیشه، بعد نانی رو هوا میخواد توپ رو بزنه و اصلا بازیکن رئال رو نمیبینه و اخراج میشه! شکی نیست وب تو ورلد کاپ اشتباه کرد... ولی خداوکیلی مقایسه کنید آخه! داوره احمق میخواد خودشو معروف کنه، یونایتد باید ضرر ببینه...
نادر1368
06-03-2013, 16:59
جونيت بچه خوبيه ها!عيارش تو اين چند ساله مشخص شده!فقط با يه نظر كه نميشه فوري حكم صادر كرد توجيه منطقي داره كارش حتما!
خوب رئال هم تيم خوبيه ولي انصافا اين گيگز عجب بازيكنيه!!فوق العادس تمام نشدني يكي از بهترينهاي منچستر بود ديشب!
Alireza.M67
06-03-2013, 17:21
اصلا باورم نمیشه که اینجوری باختیم .
رئال کوچیکترین شانسی جلوی ما نداشت ...
حالم از هرچی داوره بهم می خوره.
و از رئال مادرید :n21:
چه فیلمی بازی می کردن، لوپز و آربلو آ ، اصلا بازیگری توی خون ایناست، اون از راموس بازی رفت اینم از این دو تا .
آخه بازی کثیف تا چه حد ؟ به چه قیمت ؟
دی یانگ محکم ضربه میزنه به آلونسو، اخراج نمیشه، بعد نانی رو هوا میخواد توپ رو بزنه و اصلا بازیکن رئال رو نمیبینه و اخراج میشه! شکی نیست وب تو ورلد کاپ اشتباه کرد... ولی خداوکیلی مقایسه کنید آخه! داوره احمق میخواد خودشو معروف کنه، یونایتد باید ضرر ببینه...
این همون داوری بود که جان تری رو جلوی بارسا اخراج کرد، البته اون که کاملا صحیح بود ولی خب کلا دست به اخراجش خوبه. ایشون به طور متوسط هر سه بازی یک کارت قرمز مستقیم نشون میده، سابقه اخراج مستقیم بالوتلی رو هم داره :n02:
mjt10063
06-03-2013, 17:55
از وقتی پست دادم یه خورده آروم تر شدم
ولی بازم هر بار به او صحفه فکر میکنم و داور ابله رو میبینم که داره به نانی کارت میده
یاد کارت قرمز رافائل میوفتم و داغ دلم تازه میشه
اخه این چه وضعیتی اه دیگه
اگر بازی رفت بود یه حرفی یا بازی توی لیگ بود بازم سگ تو ضرر
این که نمیشه
هر بار تو بازی برگشت چنین جامی به خاطر یه کارت قرمز و اخراجی
جام رو از دست بدیم
همه دوستان نكات رو گفتن من هم بگم فقط يه كم زياده :
1: قبل از بازي اومدم پست دادم گفتم خدا ميدونه فرگي به رافائل چه نكاتي و متذكر شده و در طي بازي ديديم كه يكي از بهترين بازيكنان و تاثير گذارترين بازيكنان بود و اين قدرت فرگي رو ميرسونه كه ميتونه از بازيكني كه در بازي رفت اونقدر افتضاح بازي كرد اين بازي رو بگيره.....
2: اصولا بعد از هر گلي تيم برنده سعي در آروم كردن بازي داره تا از شور و انگيزه بازيكنان تيم حريف كم كنه و اونا به مراتب روحيشونو از دست بدن و منچستر هم بعد از گل داشت اين كارو ميكرد كه يه دفعه با شوك اخراج نا عادلانه ناني مواجه شد و نتونست وظيفه آروم كردن بازي به خوبي انجام بده گل اول خورد.
3: گذاشتن گيگز پا به سن گذاشته همه رو شوكه كرد ولي در عمل ديديم كه گيگز با اون سن بالاش با توجه به پست بازيش به راحتي تونست راه هاي ارتباطي رونالدو رو ببنده و رونالدو در عمل محو شد......
4: بازي كردن ويديچ هم تا حدودي دور از انتظار بود ولي باز ديديم كه چند موقعيت گل رو كرنر ها ايجاد كرد....
5: داوري هم كه افتضاح بود... تعداد اندكي از ناداوري ها : اخراج ناني-- نگرفتن پنالتي براي اورا-- نگرفتن پنالتي براي رافائل--( اگه رو هر كدوم از اين خطا ها به راموس يه كارت زرد نا قابل هم ميداد راموس اخراج مي شد)
6: از حق نگذريم وجود مودريچ در رئال يك نقطه مثبته براي اين تيم از دقيقه اولي كه وارد زمين شد وجودش كاملا محسوس بود و وسط زمينو عملا بعد از ورود مودرچ چند دقيقه اي از دست داديم و اين مودرچ اگه افت نكنه به راحتي چند وقت ديگه فيكس رئال ميشه.....
7: همان طوري كه اطلاع داريد اين شبكه سه صداي ورزشگاه رو تا اونجايي كه ميتونه كم ميكنه ولي ديشب اينقدر صداي ورزشگاه زياد بود كه كم كردن صدا توسط شبكه هيچ تاثيري نداشت و معلوم ميشه كه با غيرت ترين طرفداران مال منچستر هستند.....
8: طبق روال معمول چند سال گذشته به تيمي باختيم كه متكي به ستاره بود ولي همچنان بر اين تاكيد داريم كه ستاره نداشته باشيم.....
begotten
06-03-2013, 19:34
دوستان درسته که تحمل باخت به دلیل اشتباه داوری سخته ولی مهم نیست یونایتد تیم بزرگیه.
به امید روز های بهتر و گرفتن 2 جام دیگه.
Ali*Reza
06-03-2013, 19:35
خیلی دوست داشتم این فصل 3 جام رو بالای سر ببریم ولی حیف . . .
بازی با رئال دیگه تموم شد. بیشتر تمرکز رو باید رو بازی حساس روز یکشنبه مقابل چلسی در جام حذفی بزاریم.
اگر در مقابل چلسی پیروز بشیم راهمون تقریبا هموار میشه.
من هم مثل بقیه دوستان که گفتن ، افتخار میکنم که طرفدار منچستر هستم. :n12:
داروی آرام بخش
۞ Man United - Bayern Munich / 1999 / Final 3 minutes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۞ Man United - Arsenal / 1999 / FA CUP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۞ Man United - Chelsea / 2008 / CL Final ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MoJtaBa.R
06-03-2013, 22:36
سه بازی اخیر رئال و نادیده گرفته شدن یه سری از خطاها و اخراج و پنالتیهای واضح و رفتارای بازیکناش به خصوص جنگهای روانی راموس !!! و حرکات غیر فوتبالیشون توی زمین که باعث برد این تیم و نتیجه گرفتن امتیازات کامل بازی شده همه و همه نشونه از قدرت این تیم نداره . این مسائل اتفاق افتاده توی بازیای اخیرشون برداشون رو کمرنگ کرده . ولی متاسفانه توی تاریخ کسی کاری به این قضایا نداره و میگن ما فلان بازی رو فلان سال بردیم چه جوری و به کمک مافیای فوتبال که هر سال داره پشتیبانی از یه تیم میکنه !!! کاری ندارن .
یه زمانی به جنگیدن نود دقیقه ای منچستر کسایی که دانش فوتبالی نداشتن گیر میدادن و میگفتن این تیم شانس باهاشه . دوزار بارشون بود میفهمیدن که این تیم مزد تلاشش رو میگیره . حالا کسی نیست که در مورد رئال و این سه هفته اخیر نظری بده !
باختیم . ولی مهم بازی زیبایی بود که نشون دادیم در نبود ستاره هامون هم میتونیم انجام بدیم . یکپارچگی توی تیم موج میزد تا اون لحظه شرم آور که داور ایجاد کرد . به شخصه اصلا دوست ندارم که بعد فرگی سرمربی تیم خوزه بشه ! کسی که توی هر تیمی که رفته بیشتر از فوتبال بازی کردن به حواشی میپردازه و روح فوتبالی رو از تیم میگیره و بیشتر با حرکات غیرفوتبالی توی زمین تیمش رو هدایت میکنه برای برد . امثال راموس و پپه قبل از اومدن خوزه هم رفتاراشون آزار دهنده بود ولی .... باختیم در شبی که شایسته برد بودیم . حتی بعد ده نفره شدن هم موقعیتهای ایده آلی داشتیم . نشد . حیف و دو صد چندان حیف . تیمی که داشت نشون میداد میشه بدون اتکا به بازیکنای اصلیش هم نتیجه بگیره نشد که بشه !
منتظر فصلی طوفانی هستیم . با بودن امثال گیگز این تیم تموم نشدنیه ! فرگی هم که تکرارناپذیر و انکار ناپذیر هست .
افتخار میکنیم که منچستری هستیم :n12:
زندگی هم چنان ادامه داره...
چهارشنبه، پاول جوان 2 تا گل برای تیم زیر 21 ساله ها زد.
زاها هم یک گل وارد دروازه هال سیتی کرد.
دیگه بحث بردن داور از منچستر رو بزاریم کنار!نوش جون داور!
یکشنبه یک بازی فوق العاده مهم داریم با چلسی توی الد ترافورد.روحیه ی تیم خرابه روحیه هوادار هم خرابه.از اون طرف هم چلسی امشب با استوابخارست رومانی بازی داره که احتمالا بازیشو میبره و با روحیه ی خوبی به سراغ ما میاد.ولی با یک برد شیرین ان شالله به همه نشون میدیم که حق به حقدار نرسیده.
و دیدن این ویدیو 14 مگی هم میونه غم رو برای ما زیادتر کنه!
الدترافورد:بلندترین صدا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر فوری:سرالکس مصاحبه کرده!همین الان
گفته ما روز سه شنبه خیلی خوب بازی کردیم و به هواداران یک بازی خوب طلبکاریم(بدهکاریم؟؟:دی)
گفته ما برای وین رونی برنامه داریم و حتما در فصل آینده خواهد بود!
بازی یکشنبه هم گیگز بازی نمیکنه ولی وین رونی بازی میکنه.جالبه زیاد در مورد بازی سه شنبه صحبتی نکرده.
"Wayne will be here next year," he promised. "You have my word on that. I have no issues at all with the player and he'll be involved on Sunday."
shakerifar
08-03-2013, 14:54
خبر فوری:سرالکس مصاحبه کرده!همین الان
گفته ما روز سه شنبه خیلی خوب بازی کردیم و به هواداران یک بازی خوب طلبکاریم(بدهکاریم؟؟:دی)
گفته ما برای وین رونی برنامه داریم و حتما در فصل آینده خواهد بود!
بازی یکشنبه هم گیگز بازی نمیکنه ولی وین رونی بازی میکنه.جالبه زیاد در مورد بازی سه شنبه صحبتی نکرده.
"Wayne will be here next year," he promised. "You have my word on that. I have no issues at all with the player and he'll be involved on Sunday."
اره شایعات راجع به رونی خیلی زیاد شده بود اما با قولی فرگوسن داد خیلی بعیده فصل بعد بره
راستی چلسی هم باخت در نتیجه اوناهم روحیه خوبی ندارن
THE NEXT MANAGER ONE ? a
shakerifar
09-03-2013, 17:02
فرگوسن: اخراج نانی ایمان من را به فوتبال از بین برد
در دیدار منچستریونایتد مقابل رئال، کونیت چاکر، داور ترکیه ای، هافبک پرتغالی شیاطین سرخ را به دلیل خطای شدید روی آربلوا با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج کرد
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، پس از شکست تیمش مقابل رئال در چمپیونزلیگ که با اخراج نانی به جنجال کشیده شد، اعلام کرد که با رقم خوردن چنین اتفاقاتی، حفظ اطمینان به فوتبال دشوار است.
در این دیدار کونیت چاکر، داور ترکیه ای، هافبک پرتغالی شیاطین سرخ را به دلیل خطای شدید روی آربلوا با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج کرد؛ اتفاقی که روند بازی را به سود رئال تغییر داد.
سرمربی باتجربه منچستریونایتد با اشاره به گل پذیرفته نشده اسکولز مقابل پورتو در سال 2004 و کارت قرمز رافائل در دیدار مقابل بایرن در سال 2010، اعلام کرد که پیش از دیدار مقابل رئال هم نگران داوری بوده است.
فرگوسن که در پایان آن دیدار حاضر نشد در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کند، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتی به اتفاقاتی که در چند سال اخیر نگاه می کنید، دشوار است که ایمان تان را به فوتبال حفظ کنید. این سومین بار است که ما با تصمیم داور از رقابت ها حذف می شویم؛ پذیرفتن چنین اتفاقاتی راحت نیست.
من پیش از دیدار هم نگران بودم. به کادر فنی ام هم گفتم. این یک نگرانی بزرگ من بود. این اتفاق حالا افتاده و باید با آن کنار بیاییم."
گل
pcforlife
09-03-2013, 23:30
این چند روزه خیلی برام جالب بوده که کاربرایی تو این سایت و سایتای دیگه، که از تنه فنی های وسط زمین، تو الکلاسیکو ها نمیگذشتند و تصمیمات داور کلی بحث می کردند یا فصل پیش حذف خودشون از cl رو به قرعه کشی لیگ نسبت می دادند، از اخراج اشتباه نانی + پنالتی نگرفته شده، به عنوان یه مساله ساده برخورد می کردند و به جای اینکه به خوش شانسی خودشون و ضعف داوری اشاره کنند، به سر الکس نقد می کنند که میخواست بعد اخراج دفاع بیاره و... جا داره فقط یه جمله بگم: خجالت و شرم بر هر چی فوتبال ندیده../
.
با وجود باخت و ناراحتی طی این چند روز که البته هنوز هم هست، به عنوان طرفدار یونایتد برای رئال آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هیچ داوری این بلاها رو سر هیچ تیمی در نیاره، حتی اگه اون تیم قراره تیم مادریدی باشه.
:n16:
.
.
بازی با چلسی بازی حساسیه، تو خونه جلو چلسی بازی داریم...شرایط روحیمون خوب نیست، اما شرایط چلسی هم با بنیتس خیلی وقته سینوسیه... البته اونا به این جام خیلی دل بستند و بازیه خیلی سختیه... امیدوارم که ببریم چلسی رو.
+
این صحبت ها هم راجع به وین به نظرم چرت محضه...رونی حالا حالا ها تو OT هست... یادمه چند وقت پیش متاسف بوده از تصمیمش بابت ترک باشگاه و گفته میخواد رکورد گلزنی سر بابی چارلتون رو بشکنه، از طرفی اگه یه درصد هم فکر ترک باشگاه و رفتن به مثلا لالیگا رو داشته باشه، درس عبرت دو انگلیسی دیگه یعنی بکهام و اوون تو جیب ساعتیش هست.
بدون شرح!!
Ali*Reza
10-03-2013, 15:40
عکس پست قبل خیلی جالبه ، واقعا گیگز یه اسطوره هست.
امروز با چلسی بازی داریم ، چلسی هم روحیه خیلی بالایی به خاطر باخت بازی قبلیش نداره.
به امید پیروزی و گرفتن 2 جام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza.M67
10-03-2013, 17:14
این چند روزه خیلی برام جالب بوده که کاربرایی تو این سایت و سایتای دیگه، که از تنه فنی های وسط زمین، تو الکلاسیکو ها نمیگذشتند و تصمیمات داور کلی بحث می کردند یا فصل پیش حذف خودشون از cl رو به قرعه کشی لیگ نسبت می دادند، از اخراج اشتباه نانی + پنالتی نگرفته شده، به عنوان یه مساله ساده برخورد می کردند و به جای اینکه به خوش شانسی خودشون و ضعف داوری اشاره کنند، به سر الکس نقد می کنند که میخواست بعد اخراج دفاع بیاره و... جا داره فقط یه جمله بگم: خجالت و شرم بر هر چی فوتبال ندیده../
حسین جان داغ دل ما رو تازه کردی !
اصلا انگار نمیشه فراموش کرد این بازی رو ...
جالبه که بعضی از طرفدارای رئال هنوز در کمال ... میگن اخراج درست بود و نظر 100 تا کارشناس رو نمیبینن، فقط نظر کولینا و یوفا رو می بینن که گفتن صحیح بوده ... !!!
به هر حال اینجوری صعود کردن به درد نمی خوره، برعکس شما بنده خیلی امیدوارم که حذف بشن چون خیلی غیر منطقی به وقایع بازی نگاه می کنن و خیال می کنن تیمشون خیلی تیم شاخیه که منچستر یونایتد رو حذف کرده ...
mohammad.asghari
10-03-2013, 17:58
ترکیب احتمالی دو تیم
mohammad.asghari
10-03-2013, 18:00
[*=center]شکست سه شنبه شب منچستر یونایتد برابر رئال مادرید به روند 18 بازی بدون شکست در مجموع رقابت ها را پایان داد
[*=center]شیاطین سرخ در هر چهار مصاف اخیرشان برابر چلسی در مجموع رقابت ها دست کم 3 بار موفق به گلزنی شده اند در حالی که دو مصاف اخیر این فصل دو تیم 14 گل رد و بدل شده
[*=center]چیچاریتو آمار خوبی برابر چلسی دارد،این مهاجم مکزیکی از شش باری که برابر چلسی به میدان رفته در پنج بازی موفق به گلزنی شده
[*=center]رابین فن پرسی در هشت بازی اخیرش تنها یک گل زده و در پنج بازی گذشته موفق به گلزنی نشده اما این مهاجم هلندی در سه مصاف اخیرش برابر چلسی چهار بار گلزنی کرده
[*=center]با شروع سال 2013 میلادی چلسی تا این لحظه آمار خوبی نداشته،آنها در 18 بازی اخیرشان در مجموع رقابت ها با متحمل شدن 5 شکست تنها 8 بار به پیروزی رسیده اند در حالی که در هر بازی دست کم یک گل دریافت کرده اند
[*=center]اشلی کول مدافع چلسی بیش از هر بازیکن دیگری سابقه قهرمانی در رقابت های اف ای کاپ را دارد و به عنوان یک بازیکن هفت بار در این رقابت ها طعم قهرمانی را تجربه کرده است
[*=center]چلسی از سری رقابت های اف ای کاپ پنج بار به اولدترافورد سفر کرده اما با متحمل شدن 4 شکست هرگز موفق به بردن نشده و تنها یک گل زده که در دقیقه 70 سال 1963 توسط دنیس به ثمر رسید
منبع:گل
mohammad.asghari
10-03-2013, 20:44
خوب نیمه ی اول خوب نبودیم ولی نتیجه رو گرفتیم البته تا دقیقه 20 بازی دست ما بود خوب ولی طبیعی دیگه تیمی که جلو بیفته میره به دفاع .
خلاصه این تیم چلسی پتانسیل 6 تا گل خوردن داره چون اصلا دفاعش خوب نیست و اشتباهات فاحشی انجام میدن
mohammad.asghari
10-03-2013, 20:48
Num 8
1ژانویه 2005 ، خوشحالی پس از گل رایان گیگز برابر
میدلزبرو در روزشگاه Riverside در چهارچوب
لیگ برتر انجام شد
------------------------
Num 9
23 اکتبر سال 2001 ، گروه G رقابت های لیگ قهرمانان اروپا
جایی که یونایتد در ورزشگاه اولدترافورد برابر اولمپیاکوس یونان قرار گرفت و توانست این
تیم رو شکست دهد . در عکس بالا شاهد باز کردن دروازه Eleftheropoulos توسط گیگز هستیم .
shakerifar
10-03-2013, 22:03
خیلی بد بازی کردیم خوب شد تو 10 دقیقه اول دوتا زدیم
نمی دونم مشکل کجا بود ولی اصلا انگار تیم نای بازی سریع نداشت خیلی خسته بودند ( حداقل به نظر من اینجوری اومد)
کلورلی و والنسیا که هر دو بد بودند به خصوص والنسیا
نمی دونم چه داستنیه تا نانی می ره بیرون بازی اینجوری می شه
دقایق آخر هم دخیا دو تا سیو عالی داشت
این دیگه چه بازی بود؟؟والنسیا بدترین بازی عمرشو انجام داد.بازیکنان بی انگیزه بودن و به نظر من تیم اصلا خوب بازی نکرد.
باید به بازی سختی که در استمفورد بریج داریم امیدوارم باشیم..
اگر بازی تکراری رو ببریم به سیتی میخوریم.قرعه کشی شده.در ومبلی لندن.پس کار سختی در پیش داریم.
Ali*Reza
10-03-2013, 23:04
بازی برده رو از چنگمون گرفتن.
توپ لو دادن و اشتباهات بازیکنها در این بازی کاملا مشهود بود.
در میانه زمین و در خط دفاعی ، پاسهای اشتباه و لو دادن توپ خیلی زیاد بود.
همونطور که دوستان هم گفتن واقعا راه سختی رو تا قهرمانی در پیش داریم.
جوجه های فرگی، تازه اول راه اند.
حالا حالاها باید شاهد نمایش افتضاحشون باشیم.
mohammad.asghari
11-03-2013, 00:22
سر الکس : خستگی عامل از دست دادن برتری بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9176878&mw=500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia%2FEAC43F3AD16D4EA2933CB208AF80E4A6.ashx%3F2013 0310T1929176878%26mw%3D500)
" ما خوش شانسیم که هنوز در جام حذفی قرار داریم . پاهای بازیکن ها خسته شد و چلسی در نیمه دوم خیلی بهتر بود .
اما من نمیتوانم از تیمم انتقاد کنم چون دوندگی که ان ها باید سه شنبه شب جلوی تیمی مثل رئال انجام میدادند امروز اثرش را روی نتیجه بازی گذاشت .
رافائل و اورا و دو تا هافبک وسطمان بدجوری خسته بودند. ما توپ را دائما از دست میدادیم و این کارمان را خیلی سخت کرد .
تو 25 دقیقه اول میتونستیم 4 گل بزنیم . امار گلزنی وین و چیچا این فصل خوب بوده ان ها الان به ترتیب 15 و 16 گل زدند . در اواخر نیمه اول من تشخیص دادم که پاهای بازیکن ها خسته شده است .
چلسی ممکن است که فکر کند جریان بازی را عوض کرد . اگر شما تعویض کنید و ان ها جواب بدهند اسان است که بگویید من جریان بازی را عوض کردم اما حقیقتش من فقط فکر میکنم که خستگی ما باعث برگشت چلسی به بازی شد .
به طور قابل درکی سختی و احساسات بازی سه شنبه امروز عوارضش را روی بعضی از بازیکن ها نشان داد.
من سیو ده حیا روی ضربه ماتا را بعد بازی دیدم و ان یک عکس العمل فوق العاده در زمان بسیار مهمی بود . اگر ان موقع گل میزدن بدون هیچ شکی ما الان حذف شده بودیم . من فکر میکنم که دفاع های وسطمان بهمون کمک کردن که امروز حذف نشویم .
انجام تکراری برای ما مشکل نیست . از انجاییکه دیگر در اروپا نیستیم وقت کافی برای این بازی داریم اگر چه که نمیدانم چه روزی برگزار میشود . "
منبع:منچستر یونایتد
Alireza.M67
11-03-2013, 18:29
یعنی دیگه فقط همینمون مونده بود که یه تیمی مثل چلسی با یه مربی مثل بنیتز بیاد توی زمین خودمون اینجوری ازمون مساوی بگیره !
تیم از لحاظ روحی خیلی داغونه، البته هفته بعد با ردینگ بازی داریم احتمالا می بریم روحیه می گیریم .
نانی واقعا بازیکن خوبیه، وقتی توی تیم هست، خط حمله خیلی فعال تره، در مورد والنسیا هم خیلی صبر کردیم که فرم خودشو بدست بیاره، ولی نمی دونم چشه ؟
به نظر من اگه قرار باشه یه وینگر از تیم بره اون نانی نیست، بین والنسیا و یانگ یکی باید بره ...
فرگوسن هم این روزا تنها کسیه که کارشو درست انجام میده، بقیه انگار یه طوریشون شده !
Ali*Reza
12-03-2013, 16:33
نانی که در بازی با چلسی به علت مصدومیت تعویض شد ، هنوز نوع مصدومیت و زمان آمادگیش معلوم نشده؟
نانی که در بازی با چلسی به علت مصدومیت تعویض شد ، هنوز نوع مصدومیت و زمان آمادگیش معلوم نشده؟
خود سر الکس مصاحبه کرد و گفت نانی مشکلی نداره.توی خود سایت رسمی باشگاه.
kkkaktoos
12-03-2013, 20:42
خود سر الکس مصاحبه کرد و گفت نانی مشکلی نداره.توی خود سایت رسمی باشگاه.
اگه مشکلی نداره پس چرا 2 بازی پشت سر هم تا دقیقه 40 بازی میکنه بعد میاد بیرون؟
pcforlife
13-03-2013, 13:08
یادم نیست آخرین باری که اینقدر بد بازی کرده بودیم کی بود! نیمه دوم دقیقه 50 بود رسیدم خونه دیدم 2-0 جلو ایم... پیش خودم گفتم داریم عالی بازی می کنیم... دریغ از چند تا موقعیت گل (سوای صحنه رابین و ولبک)... فقط خدا رو شکر جلو بنیتس شاهد پرفکت کامبک چلسی نبودیم!! کاملا مشخص بود خستگی و فشار روانی بازیکنان ناشی از بازی با رئال... + به نظرم آنتونیو یکم وزن اضافه کرده و خیلی فاصله داره با مرز آمادگی... ولی وقتی باد نیم فصل دوم فصل پیش میفتم، اصلا نمیتونم بابت این افتش، سرنش رو به جایی برسونم که بگم باید بره...
باید تمرکزمون رو بزاریم برای بازی با ردینگ و نگران بازی با چلسی نباشیم... بارها ثابت کردیم که تو لندن خیلی راحت بازی می کنیم و میتونیم ببریمشون. این بحث ها پیرامون رفتن و موندن رونی هم به نظرم همش بازی مطبوعاته و بس.
اگه مشکلی نداره پس چرا 2 بازی پشت سر هم تا دقیقه 40 بازی میکنه بعد میاد بیرون؟
اگر من اشتباه نکنم یک بازی فقط دقیقه 40 اومد بیرون اونم همین بازی چلسی بود دیگه..اونم جدی نبود.
دیشب نمیدونم بازی بارسا رو دیدید یا نه و گزارش جناب آقای خیابانی هم دیدید یا نه :دی ولی این بشر همش طرفداری تیم خودشو میکنه..من موندم مسی اومده میخواد هد بزنه میگه شبیه همون هدی هست که به منچستر زده!!!:n21:
دوباره موقعیت برای داوید ویا بود بازم گفت شبیه همون شوتی بود که به منچستر زده!!!!:n21:
اگر پیشم بود بهش میگفتم شوت اسکولزی هم یادت باشه!!
کلا این بشر خیلی میره رو اعصاب.
ویرایش:کاشکی تیم ما هم مثل میلان بد بازی میکرد و میباخت نه ...
kkkaktoos
13-03-2013, 13:52
اگر من اشتباه نکنم یک بازی فقط دقیقه 40 اومد بیرون اونم همین بازی چلسی بود دیگه..اونم جدی نبود.
دیشب نمیدونم بازی بارسا رو دیدید یا نه و گزارش جناب آقای خیابانی هم دیدید یا نه :دی ولی این بشر همش طرفداری تیم خودشو میکنه..من موندم مسی اومده میخواد هد بزنه میگه شبیه همون هدی هست که به منچستر زده!!!:n21:
دوباره موقعیت برای داوید ویا بود بازم گفت شبیه همون شوتی بود که به منچستر زده!!!!:n21:
اگر پیشم بود بهش میگفتم شوت اسکولزی هم یادت باشه!!
کلا این بشر خیلی میره رو اعصاب.
شرمنده
درست میگید نمیدونم چرا فکر کردم 2 بازیه این طور شده.
شاید بازی با رئال رو هم حساب کردم. :n02: (اخه هنوز هضمش برام سخته که کارت قرمز گرفته بود.)
+
واقعا خیابانی رو اعصاب بود دیشب.(البته همیشه) حالا اون بحث هایی که درباره منچستر میکرد به کنار. طرفداری های جانبدارانش رو هم باید تحمل میکردیم. :24: بازی رو برای کسایی که طرفدار بارسا نبودن مخصوصا طرفدارای میلان زهر کرده بود با گزارشش.:n21:
اگه دقت کرده باشید وقتی هم که یه طرف بازی بارسا نیست و گزارشگر عمو جواده، با یه شوت یا یک دریبل، سریع بحث رو میکشه به مسی و بارسا.
دوستان بزرگوار
بحث بارسا و خیابانی:n02: بمونه برای تاپیک لیگ قهرمانان لطفا :n16:
ممنون از توجه شما /
shakerifar
13-03-2013, 17:08
خوب بعد از اینکه شرایط چمن اولدترافورد یه کم افت کرد تو این چند سال و به خصوص تو این فصل قراره این چمن تعویض بشه
روز بعد از آخرین بازی خانگی مقابل سوانزی یعنی 13 می تعویض چمن شروع می شه و حدود دو ماه و نیم طول می کشه
شرکتی که این کارو انجام می ده هم یه شرکت هلندیه که چمن ومبلی و امارات رو قبلا ترمیم کرده
خدا کنه مثل چمن امارات بشه واقعا بی نطیره زمینش
-----------
در مورد والنسیا هم اگه بگم این فصل بدترین بازی های تمام سال های بازیگریشو انجام می ده اغراق نیست اصلا در سطح لیگ برتر نیست
کلا اگه قراره هنوزم مثل سابق از کناره ها زیاد استفاده کنیم باید وینگر های بهتری داشته باشیم نه فقط والنسیا بلکه یانگ هم
خیلی بد بوده( اگرچه خیلی وقتا مصدوم بوده) و نانی هم این اواخر بازی های خوبی نشون داده
kkkaktoos
13-03-2013, 23:51
زمان بازیمون با چلسی هم معلوم شد.
12 فروردین سال دیگه.
mohammad.asghari
15-03-2013, 13:40
Num 10
29 جولای سال 2000 ، بازی پیش فصل و دوستانه مقابل
نیویورک سیتی در Bootham Crescent برگزار شد . این بازی رو
یونایتد با نتیجه 2-0 پیروز شد .
Ali*Reza
15-03-2013, 18:35
مثل اینکه بازی مقابل ریدینگ رو شبکه 3 نشون نمیده و بجاش شنبه بازی من سیتی رو نشون میده و یکشنبه هم بازی تاتنهام-فولام :n15:
البته از شبکه ورزش بی خبرم
منچستر سیتی به اورتون 0-2باخت اگه امشب منچستر ردینگ ببره اختلاف امتیازش با من سیتی میرسه به 15 امتیاز:n01:
Ali*Reza
16-03-2013, 23:25
برد شیرین 1-0 مقابل ریدینگ رو تبریک میگم. :n16:
من سیتی هم که بازیش رو باخت حالا مقتدرانه با اختلاف 15 امتیاز صدر جدول رو گرفتیم.
جایزه ی هتریک کردن برای یونایتد ← ۳ دقیقه بازی مقابل ردینگ
امروز داشتم فكر ميكردم به اينكه بعد از فرگي چه مربياني ميتونند رو نيمكت روياييه منچستر بشينند و احتمالا گند نزنند به چند گزينه رسيدم البته شايد هم من اشتباه ميكنم ولي اينا به نظر من خوبن:
1: آرسن ونگر مربي با تجربه و خوبي كه اگر ستاره داشته باشه قهرماني براش مثل آب خوردنه و البته از اون دسته مربيان ماندگار
2: يورگن كلوب كه نشون داد مربيه جوان و خوش فكريه
3: يوآخين لو كه ديگه همه ميدونن چه كار كرده
4: گاس هيدينك تيمي كه هيچ تيمي نتونست متوقفش كنه اين شخص متوقف كرد
5: دي متئو تو چلسي خيلي عالي كار كرد و به نظر مربي خوبي مياد
دو نفر هم هستند كه اما و اگه دارن:
1: مورينيو اگه بتونه خاص نباشه و ماندگار باشه
2: گوارديولا اگه واقعا مربي خوبي باشه و اگه ماندگار باشه
منم برد یونایتد و باخت لیورپول و سیتی رو تبریک میگم!!!
دقت کردین الان امار دفاعمون بهتر شده؟؟دیگه مثل قبل 2 3 تا گل نمیخوریم تا مهاجمان بخوان بیشتر به زحمت بیفتن.کلین شیت هامون هم زیاد شده و این نشونه ی هماهنگی خط دفاع هست.
Alireza.M67
17-03-2013, 16:33
این همه از دفاعمون ایراد گرفتن .
توی 5 تا بازی آخر لیگ گل نخوردیم و در حال حاضر سومین خط دفاع برتر لیگ رو داریم
تا چشم همه دشمنا درآد ... :n02:
mohammad.asghari
18-03-2013, 18:58
* هنگامی که اولدترافورد زیر بمب های آلمان نابود شده بود ……
پس از پایان جنگ جهانی دوم،شهر منچستر نیز مانند اکثر شهرهای انگلستان و قاره اروپا،ویرانه ای بیش نبود. مسئولین شهر اما ،چاره ای نداشتند جز اینکه مردم را قانع سازند که (باید زندگی کرد)برای این منظور چه وسیله ای بهتر از فوتبال؟آن هم در شهری که از قدیم دو باشگاه بزرگ و همیشه رقیب داشت ،منچستر یونایتد و منچستر سیتی.
مشکل اصلی متعلق به منچستر یونایتد بود،چرا که حتی ورزشگاه اولدترافورد نیز زیر بمبهای آلمانی ها از بین رفته بود و اکثر بازیکنان نیز یا در جنگ کشته شده بودند و یا زخمی برداشته بودند که نمی توانستند فوتبال را ادامه دهند. با این حال مردی به نام ((مت بازبی)) که در سال ۱۹۰۰ به دنیا آمده بود ،با اعتماد به نفس کم نظیر آستین همت بالا زد و علیرغم تمام کمبودها ،ظرف ده سال اول پس از پایان جنگ افتخاراتی برای یونایتد کسب کرد که بیشتر شبیه معجزه قلبها بود،سه بار قهرمانی باشگاه های انگلستان،چهار نایب قهرمانی،یک قهرمانی در جام حذفی و دو نایب قهرمانی جام حذفی!
با این حال حادثه تاریخ ساز منچستر هنوز در راه بود!
و آن حادثه تلخ که داشت سرخ پوشها را نابود می کرد …..
در سال ۱۹۵۸ رئال مادرید افسانه شکست ناپذیری اروپا بود و همه ی کارشناسان معتقد بودند که فقط منچستر یونایتد بازبی می تواند این افسانه را به دست فراموشی بسپارد.بالاخص که آن سال سرخپوشان منچستر صاحب بهترین بازیکنان جهان بود،راجر بیرن،تاهی تایلور،ادی کولمن ،مارک جونز،ادواردز ۲۲ ساله که فوق ستاره ی جهان محسوب میشد و بابی چارلتون.
منچستر تا مرحله ی یک چهارم نهایی،همه ی بزرگان اروپا را یکی پس از دیگری شکست داد ،ابتدا قهرمان ایرلند را شکست داد،سپس ((دوکلاپراک))را خرد کرد،در یک چهارم نهایی ((ستاره سرخ بلگراد))را ۲ بر یک شکست داد و نوبت دیدار میلان بود که آن حادثه تلخ و فراموش نشدنی رخ داد،هواپیمای چارتر حامل بازیکنان منچستر سقوط کرد و در این حادثه ۲۳ نفر جان باختند،۱۲ بازیکن،۳ مربی و ۸ خبرنگار و عکاس که همراه تیم بودند.حال بقیه ی افراد نیز کاملا وخیم بود،از جمله ((بابی چارلتون)) بزرگ و خود مت بازبی!لیکن اکثر ستاره های منچستر یونایتد جان باختند.و اما بشنوید از قوانین فیفا،رئیس فیفا که در عین حال مسئول فوتبال انگلستان هم محسوب میشود فردی به نام ((سر استانلی راس)) بود که به ((کوه یخ)) معروف شد،او علیرغم تمام درخواستهایی که از وی به عمل آمد،حتی یک روز هم دیدارهای منچستر یونایتد را به عقب نینداخت و گفت:فوتبال ارتباطی با حوادث ندارد،همه چیز باید طبق برنامه برگزار شود.در این میان منچستر وضع عیجیبی داشت ،مدیر و سر مربی تیم در کما بودند و کمک سرمربی ،مربی بدن ساز و کمک مربی دوم نیز مرده بودند.از میان بازیکنان تیم فقط هفت نفر بودند که می توانستند بازی کنند.یوفا نیز به منچستر گفت شما فقط می توانید از بازیکنانی استفاده کنید که در هیچ تیمی قرار ندارند!
شاید اگر به جای منچستر یونایتد هر تیم دیگری بود عطای مسابقه را به لقای آن می بخشید اما …. اما در همان روزها بود که هواردان منچستر یونایتد طوماری را امضا کرده و به باشگاه فرستادند با این مضمون (ما تا آخر با شما هستیم،حتی اگر قهرمان نشوید و سقوط کنید)(یاد بگیرید تا تیم یه بازی و باخت یا مساوی کرد جوش نیارید)همین طومار باعث دلگرمی منچستری ها شد ،آنها یک اطلاعیه در روزنامه چاپ کردند و از بازیکنان آزاد درخواست همکاری کردند!چند بازیکن به آنها پیوستند که بازنشسته و بین ۳۹ تا ۴۳ سال سن داشتند.مسئولین منچستر می دانستند با این چند پیرمرد نمی توانند جامی را فتح کنند،اما مهم این بود که به خواسته ی هواداران پاسخ مثبت بدهند!به همین خاطر با همان چند نفر تیم را آماده کردند.از جمله ی آن افراد باید به مردی اشاره کرد با نام ((جرج تلبوت)) ۴۰ ساله که ۷ سال قبل فوتبال را کنار گذاشته بود و پس از پایان جنگ بخاطر فقر شدیدی که دامن خانواده اش را گرفته بود،با جمع آوری زباله و فروختن آنها شکم زن و فرزندانش را سیر می کرد!مسئولین منچستر یونایتد وقتی از حال و روز تلبوث با خبر شدند ،در هنگام عقد قرار داد مبلغی به او دادند تا زندگی اش را سر و سامانی دهد اما جورج در حالی که حتی به یک پوند آن پول هم نیاز شدید داشت تمام آن مبلغ را به صندوق باشگاه برگرداند و در پاسخ مسئولان منچستر گفت((من بخاطر آرامش روح بازیکنان کشته شده منچستر به اینجا آمده ام …. من به عنوان یک هوادار منچستر یونایتد می خواهم به شما کمک کنم….نه به خاطر دستمزد و حقوق)(عشق واقعی به فوتبال و منچستر یونایتد یعنی این)
از آن زمان به بعد مردی به نام ((جورج تلبوث)) تبدیل شد به سمبل هوارادان در ((عشق به منچستر یونایتد)) و اما پایان کار یک تراژدی بزرگ بود،منچستر یونایتد همانطور که پیش بینی میشد ،در نیمه نهایی ۴ بر صفر به میلان باخت،این در حالی بود که پس از پایان بازی ،تمام بازیکنان میلان پیراهنهای بازیکنان کشته شده منچستر را بر تن کرده بودند و اشک می ریختند( اخلاق حرفه ای فوتبال یعنی این) روی سکو ها نیز هواداران میلان به جای اینکه تیمشان را تشویق کنند،عکس کشته شده های منچستر را سر دست گرفته و مقاومت منچستر یونایتد را تحسین می کردند.حکایت فینال جام حذفی انگلستان اما،ماجرایی بسیار فراموش نشدنی بود،جام حذفی انگلیس که قدیمی ترین مسابقات فوتبال جهان (و به عبارتی معتبرترین جام دنیا)محسوب می شود از سال ۱۸۷۳ در جزیره آغاز شده است،قرار بود مانند هر سال در حضور ملکه انگلیس برگزار شود ،بازیکنان من یونایتد که در لیگ انگلیس نیز به خاطر کمبود بازیکن متخصص،از صدر جدول تا مقام دهم نزول کرده بودند ،در فینال خود را رو در روی بولتون دیدند.مصیبت بزرگ یونایتد آن بود که آنها در دیدار نیمه نهایی جام حذفی که با کمک همان چند بازیکن بازنشسته موفق به شکست حریف شده بودند ،دو بازیکن مسن خود را نیز بخاطر مصدومیت از دست داده بودند،در حقیقت آنها در فینال فقط ۱۰ بازیکن داشتند که اجازه حضور در زمین گرفته بودند!در لحظات آخر که ۱۰ بازیکن منچستر داخل رختکن خود را آماده ورود به ((ویمبلی)) می کردند،ناگهان در باز شد و ((مت بازبی))در حالی که عصا زیر بغل اش بود و با کمک دو نفر می توانست حرکت کند به جمع شاگردانش پیوست،او که ۳ روز قبل از کما در آمده بود،وقتی فهمید شاگردانش با چه مصیبتی خود را آماده برگزاری فینال کرده اند معطل نکرد و به استادیوم آمد تا نفرات تیم ،جان دوباره ای بگیرندو ….. درست یک دقیقه قبل از شروع مسابقه بود که نفر یازدهم نیز وارد رختکن شد،او کسی نبود جز ((جانی بری))بازیکن منچستر که در همان سانحه هوایی به شدت مجروح شده که یک دست خود را نیز از دست داده بود!او در حضور همبازیان سابق و جدیدش رو به مت بازبی کرد و گفت:(دکتر به من اجازه حرکت نداده،اما بخاطر این هواداران_و اگر تو اجازه بدهی_ می خواهم وارد میدان بشوم))مت بازبی قول داد منچستر را به سمبل مقاومت بدل سازد….
مت بازبی نیز که بغض در گلو داشت پاسخی را داد که باید می داد!به این شکل بود که منچستر کامل شد و پا به میدان گذاشت.آن روز فوتبال دوستان انگلیس دیدند که بازیکنان منچستر که هنوز آثار جراحت بر تنشان بود در کنار ۴ فوتبالیست بالای ۴۰ سال و یک بازیکن ناقص العضو فوتبالی به نمایش گذاشتند که هرگز مانند آن دیدن نشد،اما افسوس آن روز ،روز شانس منجستر نبود ،شاگردان بازبی شاید نزدیک ۱۰ شانس گل داشتند،اما یا تیر دروازه مانعشان می شد یا بد شانسی!و اینگونه بود که در پایان بازی بولتون دیدار فینال را با حساب ۲ بر صفر به سود خود پایان داد و….. صحنه ی عجیب،تلخ و دراماتیک بازی اما روی سکوهای ویمبلی در حال رخ دادن بود،جایی که هواداران منچستریونایتد نه بخاطر شکست در بازی،که بخاطر غرور بازیکنان شان به سختی اشک می ریختند و انها را تشویق میکردند.در همین حال،هواداران بولتون نیز بجای اینکه برای آنها کرکری بخوانند ،دسته جمعی به سراغ هوادارن تیم شکست خورده رفته تا به آنها تسلی بدهند!اتفاقات روی سکوها چنان با عظمت بود که مسئولان داخل جایگاه ویژه نیز اشک می ریختند و….. . ناگهان عجیب ترین ماجرا رخ داد ((بلانش فلاور))کاپیتان تیم بولتون که جام قهرمانی در دست داشت ،با کسب اجازه از مسئولان فدراسیون انگلیس،جام قهرمانی را به بازیکنان منچستر اهدا کرد و گفت:(( قهرمان واقعی بازیکنان منچستر هستند که معنی انگیزه و شوق را به سراسر جهان آموختند تا مردم بدانند که حتی در اوج سختی و تنها با تیکه به صلابت روح، میتوان بزرگترین سوانح را از سر راه برداشت.))
در همین حال و هنگامی که جام قهرمانی به دست مت بازبی سپرده شد،او در حالی که به شدت اشک می ریخت گفت:((من همین جا به هوادارن عاشق منچستر یونایتد قول می دهم تیمی برای آنها بسازم که سمبل و نمادی از مبارزه،انسانیت ،شوق ،تلاش برای زنده ماندن و تسلیم نشدن در برابر سختی ها و مشکلات باشد …. به شما قول می دهم منچستر یونایتد بزرگ در راه است.
آخرین اقدام بازبی بزرگ استخدام فرگوسن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ده سال بعد که مت بازبی همراه بازیکنان جدیدش توانست بنفیکا راشکست و جام باشگاه های اروپا را فتح کند،خیلی ها فکر می کردند این قهرمانی همین وعده ی بازبی است !اما نه…مت بازبی سالها بعد هدیه واقعی اش را به منچستر داد،او بعد ها،بارها و بارها لیگ برتر انگلیس را فتح کرد،و بر کرات قهرمان جام حذفی شد و جام اتحادیه را فتح کرد و به جام یوفا دست پیدا کرد و ((جام در جام))اروپا را قهرمان شد و …..حتی چندین بار لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد تا این تیم را به یکی از پر افتخارترین باشگاه های جهان تبدیل سازد اما…..اما آخرین اقدام مت بازبی قبل از مردنش ،استخدام مردی بود که بیشترین افتخارات را برای منچستر یونایتد کسب کرد،مردی به نام ((آلکس فرگوسن))و اینگونه است که امروز هواداران منچستر یونایتد بالاترین احترام را برای تیمشان قائل اند،نه فقط برای قهرمانی مداوم،بلکه به این دلیل که منچستر به هوادارانش راز زندگی را آموخت.
pcforlife
19-03-2013, 10:49
سلام... منم با تاخیر برد جلو ردینگ رو تبریک میگم... گویا ریو عالی بوده تو این بازی (خصوصا تو صحنه گل) + شانس آوردیم خطای ویدیچ پنالتی اعلام نشد..
در کل اختلاف 15 امتیاز فوق العادس... ولی اگه بخوایم هفته 33 ام یا 34 ام قهرمانیمون رو جشن بگیریم باید تو 4 بازی آیندمون به هیچ وجه نبازیم... 4 بازی آیندمون به شدت سخته چون سه تاش خارج از خونس و تک بازی خونگیمون جلو سیتیه که 6 امتیاز داره...
+
درسته خط دفاعیمون گوش شیطون کر :n02: خیلی بهتر شده... اما اگر از ابتدای فصل شرایط دفاعیمون انسجام لازم رو داشت، شاید با خیال راحت تر به مصاف بازی های حذفی مون در رقابت های CL و FA و لیگ کاپ می رفتیم... الان خط دفاعی خیلی از تیم ها بزرگ که هنوز در CL هستند، به مراتب بهتر از خط دفاعی ما در EPL هست. مثلا بایرن 11 گل تا اینجا دریافت کرده!! یا یوونتوس 19 گل خورده داشته یا رئال 27 گل. چیزی که مشخصه خط دفاعی ما نیاز به بازسازی داره... ما شروع فصل رو با مصدومیت ویدیچ، اسمالینگ، جونز و از دست دادن فابیو و آماده نبودن سایر عناصر دفاعی شروع کردیم... این موضوع برای فصل بعد نباید تکرار بشه... و طبیعتا تیم تو پست دفاع حتما نیاز به خرید یک دفاع وسط داره./
eman619rv
21-03-2013, 19:09
سال نو هم من یونایتدی های عزیز مبارک:n16:
سایت گل- جو هارت، دروازه بان منچسترسیتی، با توصیف منچستریونایتد به ماشین آدم کشی، تایید کرد که تیمش در رقابت های این فصل، توان رقابت با رقیب همشهری را نداشت.
شاگردان فرگوسن در حال حاضر با 15 امتیاز اختلاف نسبت به قهرمان فصل گذشته در صدر جدول رقابت های لیگ برتر قرار دارند و از شانس بسیار بالایی برای پس گرفتن عنوان قهرمانی برخوردارند.
هارت در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما خوب کار کردیم اما باید با یک ماشین آدم کشی رقابت می کردیم که برایش فرقی نداشت با چه تیمی روبرو شود.
نمی دانم کجای کارمان اشتباه بود؛ دوست دارم بدانم تا بتوانیم آن را برطرف کنیم. ما خوب کار کردیم. شاید بیش از آنچه دوست داشتیم، تساوی کسب کردیم. فصل بی نقصی نداشتیم؛ در حالی که برای قهرمانی باید خیلی کم اشتباه کنید."
علی رغم فاصله زیاد با منچستریونایتد، هارت تاکید کرد که تیمش تا هفته پایانی برای قهرمانی خواهد جنگید.
" هدف ما این است که همچنان به راهمان ادامه بدهیم. ما به سختی کار می کنیم تا به قهرمانی برسیم و هرگز نمی خواهیم تسلیم شویم.
ما به سختی تلاش خواهیم کرد زیرا این لیگ دشواری است و قهرمانی در آن سخت است. متاسفانه وقتی ما شکست خوردیم، منچستریونایتد توانست فاصله اش را افزایش دهد و این ناامید کننده است اما می دانیم که باید ادامه بدهیم."
به جای این که بیان عذر خواهی کنند میان جریمه هم میکنند!
راستی عید همگی مبارک...:n16:
فرگوسن 10 هزار يورو جريمه شد
يوفا الکس فرگوسن را 10 هزار يورو جريمه کرد.
منچستريونايتد در دور برگشت ليگ قهرمانان اروپا در برابر رئال مادريد دو بر يک شکست خورد. در اين ديدار شاکر داور ترک مسابقه در يک صحنه جنجالي خطاي ناني بر روي آربلوئا را بازي خطرناک تشخيص داد و او را با کارت قرمز جريمه کرد. تصميمي که با اعتراض زياد الکس فرگوسن روبرو شد.
به گزارش ايسنا، کميته انضباطي يوفا امروز (شنبه) اعلام کرد: الکس فرگوسن سرمربي تيم منچستريونايتد به دليل شرکت نکردن د ر کنفرانس مطبوعاتي 10 هزار يورو جريمه شد. همچنين ناني بازيکن منچستريونايتد به دليل اخراج در مسابقه با رئال مادريد يک بازي از همراهي تيم خود در ليگ قهرمانان اروپا محروم شد.
ورزش3
pcforlife
23-03-2013, 20:53
رونی و یانگ سر بازی سن مارینو عالی بودن... رونی گه یه گل زیبا زد:n12: و یه پاس گل داد و روی دو سه تا گل نقشش موثر بود... یانگ هم که چه سوپر گلی زد!:n19::n12:
در کل عالی بودن ملی پوشای یونایتد : )
خدا کنه جلو مونتنگرو هم مثل سن مارینو عالی ظاهر بشن... چون بازی خیلی خیلی مهمیه و بردن اون ضروری.
+
چیچا هم که تو بازی مکزیک هندوراس ترکوند و دو گل تیمش رو زد... :n12:حیف تیمش نتونست بازی برده رو حفظ کنه و نتیجه 2-2 شد.
.
پ.ن: اینم تو فیس بوک منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم که کاملتره:
عملکرد درخشان بازیکنان منچستر یونایتد در بازی های ملی :
1.هلند 3_0 استونی
رابین ون پرسی یک گل به ثمر رساند و دو پاس گل داد.
2.هندوراس 2_2 مکزیک
هر دو گل مکزیک را چیچاریتو به ثمر رساند.
3.اکوادور 5-0 السالوادور
آنتونیو والنسیا 3 پاس گل داد.
4.سان مارینو 0_8 انگلستان
وین رونی یک گل به ثمر رساند و دو پاس گل داد.
اشلی یانگ یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد.
تام کلورلی و کریس اسمالینگ در این مسابقه بازی کردند.
نمیدونم چرا دل بسکه به دخیا بازی نمیده؟؟این روزا عالی بوده و کاشکه بهش بازی میداد..مخصوصا اسپانیا بازی حساسی که با فرانسه داره.به نظر من میتونه جای کاسیاس رو در اینده در تیم ملی بگیره.
این روزا دلم برای یونایتد تنگ شده!:n03:
MoJtaBa.R
27-03-2013, 19:27
با عرض تبریک به مناسبت سال جدید
=========
فرگوسن به دنبال ثبت رکوردی دیگر در منچستریونایتد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF.html)
سرمربی شیاطین سرخ در این فصل به دنبال شکستن رکورد دیگری در لیگ برتر انگلیس است. به گزارش نامه به نقل از فارس ، منچستریونایتد اکنون با اختلاف 15 امتیازی نسبت به منچسترسیتی صدر جدول لیگ انگلیس را در اختیار دارد. شیاطین سرخ 74 امتیازی هستند و با توجه به اینکه 9 دیدار دیگر تا پایان فصل باقی مانده میتوانند رکورد امتیاز آوری در تاریخ لیگ برتر انگلیس را بشکنند.سر الکس فرگوسن در گفتوگویی اعلام کرده بسیار خوشحال خواهد شد اگر تیمش بتواند رکورد 95 امتیازی چلسی که در فصل 05-2004 ثبت شده را پشت سر بگذارد. یونایتدها برای شکستن رکورد چلسی باید از 27 امتیاز ممکن 22 امتیاز بدست آورند.فرگوسن در این مورد گفت: 9 دیدار دیگر تا پایان فصل باقی مانده است. در کل میتوانیم 27 امتیاز بدست آوریم ولی خب، بدون شک امتیاز هم از دست خواهیم داد زیرا لیگ انگلیس بسیار سخت است. رکورد امتیاز آوری در لیگ متعلق به چلسی با 95 امتیاز است. اگر بتوانیم به این رکورد برسیم و آن را بشکنیم خیلی خوشحال خواهم شد. آنگاه میتوانم بگویم فصلی فوق العاده را پشت سر گذاشتهایم.
Ali*Reza
30-03-2013, 09:56
امروز در لیگ برتر با ساندرلند بازی داریم و 2 روز بعدش بازی حساس با چلسی در برگشت جام حذفی رو داریم که ظاهرا اون بازی از شبکه 3 پخش مستقیم هست!
به امید پیروزی یونایتد :n12:
Ali*Reza
30-03-2013, 18:11
برد 1-0 مقابل ساندرلند رو تبریک میگم. یه برد شیرین خارج از خانه بود. :n12:
باید همه انرژی و توان رو بزاریم برای بازی روز دوشنبه مقابل چلسی. امیدوارم ریکاوری خوبی داشته باشن.
flatrish
30-03-2013, 20:39
منم تبریک میگم صرفا 3 امتیاز رو!
این نوع بازی فقط دو دلیل میتونه داشته باشه یکی بی انگیزه بودن بازیکنا به خاطر اختلاف 15 امتیازی( یا همون شکم سیری خودمون) یا به خاطر تمرکز روی بازی با چلسی، که من فکر میکنم متاسفانه اولی دلیلشه:n24:
بماند حالا. من فقط امیدوارم بریم اون گندی که تو بازی اول رو زدیم جبران کنیم چون دیگه بردن صرفا لیگ که از قبل یه جورایی مشخص شده خیلی ارضا کننده نیست.
shakerifar
30-03-2013, 22:01
بابت برد تبریک می گم
تو بازی های منچستر ساندرلند تواین چند فصل اکثرگل ها گل به خودی هستش... ممنون ساندرلند:n09:
این نوع بازی فقط دو دلیل میتونه داشته باشه یکی بی انگیزه بودن بازیکنا به خاطر اختلاف 15 امتیازی( یا همون شکم سیری خودمون) یا به خاطر تمرکز روی بازی با چلسی، که من فکر میکنم متاسفانه اولی دلیلشه
دوست عزیز من که بازی رو ندیدم و نمی دونم چجوری بازی کردیم ولی یه نکته ای که هست اینه که فرگوسن امسال لیگ رو بدجوری میخواد وفکر نمی کنم اجازه بده تیم بی انگیزه بشه
یا غرورکاذب ورش داره اتفاقی که فصل پیش می شه گفت افتاد واون بازی معروف با اورتون...
چلسی هم باخت ومیشه گفت یه شوک بد خورد امیدوارم بتونیم بازی روببریم
eman619rv
31-03-2013, 02:54
همه گزینه های جدایی منچستریونایتد؛ این 8 نفر
احتمالا یونایتدها تابستان پر رفت و آمدی را سپری خواهند کرد
سایت گل- یونایتدها در رقابت های این فصل لیگ برتر به راحتی رقیب همشهری را پشت سر گذاشتند اما این به معنای آن نیست که فرگوسن کاملا از همه شاگردانش راضی است. بعضی از ستاره های منچستریونایتد در این فصل بسنیار کمتر از حد انتظار ظاهر شدند و انتظارات سرمربی اسکاتلندی را برآورده نکردند. به همین دلیل انتظار می رود که در تابستان پیش رو الدترافورد را ترک کنند. در اینجا فهرستی از بازیکنانی که احتمال می رود در تابستان از منچستریونایتد جدا شوند را با هم مرور می کنیم:
هافبک پرتغالی در پنج و نیم سالی که در الدترافورد بوده، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند. البته او اگر در فرم خوبش باشد، می تواند مدافعان حریف را به راحتی کنار بزند و با هر دو پا، گل هایی دیدنی به ثمر برساند.
در مقابل، وقتی از آمادگی به دور باشد، هواداران خودی را به مرز انفجار می رساند با ارسال های اشتباه و شوت هایی که فرسنگ ها با دروازه فاصله دارد.
نانی در 26 سالگی هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دارد و جدایی اش می تواند مبلغ قابل توجهی برای بخش نقل و انتقالات باشگاه فراهم کند؛ بخشی از بدهی های خانواده گلیزر هم می تواند با پول فروش او فراهم شود. ماندن یا رفتن، هر دو می تواند به منچستریونایتد کمک کند.
هیچ یک از بال های فعلی شیاطین سرخ، در رقابت های این فصل نمایش های خیره کننده ای نداشته و با توجه به اینکه منچستریونایتد برای خریدهای تابستان آینده نیاز به تامین بودجه دارد، یکی از بازیکنان باید به باشگاه دیگری واگذار شود.
اشلی یانگ علی رغم شروع خوبی که در الدترافورد داشت- به ویژه در پیروزی 8-2 مقابل آرسنال- او نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی تیم فرگوسن پیدا کند و نمایش متوسطی در این فصل داشت.
بسیاری آینده زاها را در منچستریونایتد می دانند اما نمی توان در مورد هر سه بال فعلی یونایتدها چنین چیزی را گفت.
با توجه به دوره مصدومیتی که او پشت سر گذاشته، شاید نباید انتظار زیادی از او داشت اما با توجه به هزینه زیادی که یونایتدها با خرید فن پرسی انجام دادند، نیاز دارند که برای تابستان آینده، به نوعی بودجه شان را تامین کنند.
با توجه به ورود زاها برای فص آینده، والنسیا برای ماندن در الدترافورد باید تلاش زیادی انجام بدهد.
این دو عامل می تواند به جدایی او بیانجامد. گفته می شود که میلانی ها برای خرید این مدافع 31 ساله تمایل زیادی دارند و باشگاه منچستریونایتد آماده است تا در صورت دریافت پیشنهادی 10 میلیون پوندی، او را واگذار کند.
اوج گیری جانی اونز در این فصل، تا اندازه افت ویدیچ را جبران کرد؛ به ویژه در دیدار مقابل رئال در سانتایگو برنابئو، که مدافع ایرلند در کنار فردیناند، کمک کرد تا شاگردان فرگوسن در مادرید به یک تساوی دست پیدا کنند.
فروسن چندی پیش تایید کرد که ویدیچ نمی تواند در فاصله کوتاه، در دو دیدار پیاپی بازی کند و اگرچه او هنوز یکی از بهترین مدافعان لیگ برتر است و یونایتدها هم اصراری برای فروش او ندارند، اما رد کردن یک پیشنهاد قابل توجهی هم منطقی نخواهد بود.
گفته می شود که این هافبک برزیلی برای اینکه بتواند شانس بیشتری برای حضور در فهرست تیم ملی کشورش برای رقابت های جام جهانی 2014 را پیدا کند، مایل است تا در تابستان الدترافورد را ترک کند و به باشگاهی برود تا فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
باشگاه منچستریونایتد نیز مایل است تا او را بفروشد اما مبلغی 20-15 میلیون پوندی که برای این بازیکن در نظر گرفته اند، برای مشتریان این بازیکن، به ویژه باشگاه های منطقه آمریکای جنوبی، کمی بالاست.
یک انتقال قرضی به پورتو می تواند یکی از گزینه ها باشد و شاید مدیران باشگاه لیگ برتری بتوانند از این بازیکن به عنوان بخشی از مبلغ انتقال جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو، استفاده کنند.
مهاجم مکزیکی بارها اعلام کرده که از بودن در الدترافورد راضی است اما ممکن است دورنمای تبدیل شدن به مهاجم اول در یک باشگاه اسپانیایی، او را به جدایی تشویق کند.
از سوی دیگر، یونایتدها مدت هاست که به دنبال به خدمت گرفتن روبرت لواندوفسکی هستند و حضور در الدترافورد می تواند آینده چیچاریتو را به خطر بیندازد.
شرایط رونی در منچستریونایتد همچنان عجیب و غریب است. برای بسیاری، او همچنان یک ستاره در منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس اس؛ هرچند یونایتدها آماده شنیدن پیشنهادها برای او هستند اما هیچ باشگاه بزرگی تاکنون برای خرید او ابراز علاقه نکرده است.
تصمیم فرگوسن برای نیمکت نشین کردن او در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید، بسیاری را انگشت به دهان کرد. برخلاف آنچه بعضی از هواداران منچستریونایتد اعتقاد دارند، این نیمکت نشینی، چیزی بیش از یک تصمیم تاکتیکی ساده بود. این اتفاق را می توان نشانه ای از شرایط فعلی رونی در الدترافورد دانست.
با این وجود، او همچنان امید زیادی برای ادامه حضور در منچستریونایتد دارد و هیچ عجله ای هم برای جدایی ندارد. البته اگر یک باشگاه بزرگ برای خرید او پیشنهادی قابل توجه ارائه بدهد، فرگوسن اصلا برای فروش او ناراحت نخواهد شد.
لیندرگارد و دخه آ در ابتدای فصل شرایط برابری داشتند. برخلاف آنچه فرگوسن در رسانه های عنوان می کرد، سیستم چرخشی او برای استفاده از دروازه بان های تیمش، نشان می داد که او هنوز کاملا به دروازه بان اسپانیایی اطمینان ندارد.
دروازه بان دانمارکی در دو دیدار ابتدایی فصل روی نیمکت نشست، در چهار دیدار بعدی بازی کرد و سپس 5 بازی را از روی نیمکت دنبال کرد. بار دیگر برای 4 بازی به ترکیب اصلی برگشت. اما آخرین بازی، پیروزی 4-3 مقابل ریدینگ بود که یونایتدها دو گل مشابه از روی نقطه کرنر دریافت کردند.
این دروازه بان 28 ساله مدتی را به دلیل مصدومیت،دور از میادین بود و مدتی هم به دلیل به دنیا آمدن فرزندش، نتوانست یونایتدها را همراهی کند. اکنون دخه آ به دروازه بان غیرقابل جانشین یونایتدها تبدیل شده و با توجه به خرید احتمالی سمیر بگوویچ در تابستان، لیندگارد باید به دنبال پیوستن به یک باشگاه جدید باشد.
31-03-2013, 11:28
فرگوسن: تمرکز بازیکنان بیشتر شده/ با 15 امتیاز اختلاف به مصاف سیتی میرویم.
سر الکس فرگوسن پس از پیروزی یک بر صفر شب گذشته تیمش مقابل ساندرلند به تمجید از تمرکز بازیکنانش پرداخت. منچستریونایتد در ششمین بازی متوالی موفق شد دروازه خود را بسته نگه دارد تا همچنان صدرنشین لیگ برتر باقی بماند.فرگوسن در این باره اظهار داشت: تمرکز بازیکنان بسیار بهتر شده است. در ابتدای فصل دروازه تیم باز میشد اما مدافعان را به عقب برگرداندیم.
وی افزود: کریس اسمالینگ، فیل جونز به عقب برگشتند تا به جانی ایوانز، ریو فردیناند و ویدا ویدیچ کمک کنند.
سرمربی منچستریونایتد ادامه داد: عملکرد بازیکنان در این مسابقه رقابتی بود. ما 2 یا 3 بازیکن مصدوم در این مسابقه داشتیم و این شجاعت بازیکنان بود که در نیمه دوم ما را به ادامه بازی وا داشت.
وی تأکید کرد: این به آن معنا است که حداقل با اختلاف 15 امتیاز با منچسترسیتی به دیدار این تیم میرویم.
منبع : خبرگزاری فارس
M E S S I
31-03-2013, 23:27
>> خبر فوری <<
یونایتد پیشنهاد 47 میلیون پوندی چلسی برای وین رونی را پذیرفت !!!
این بازیکن آخر این فصل راهی چلسی خواهد شد .
وین رونی که پس از آمدن فن پرسی از ترکیب اصلی کنار گذاشته شد و همچنین مقابل رئال مادرید بازی نکرد ، قرمز ها را پس از 9 سال ترک خواهد کرد .
گفته شده یونایتد این 47 میلیون پوند رو صرف خرید دوباره رونالدو خواهد کرد .
واقعا چرا اینکارو کرد ؟!!!
راحت میتونست اسطوره بشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاههای اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pcforlife
01-04-2013, 11:10
این نوع بازی فقط دو دلیل میتونه داشته باشه یکی بی انگیزه بودن بازیکنا به خاطر اختلاف 15 امتیازی( یا همون شکم سیری خودمون) یا به خاطر تمرکز روی بازی با چلسی، که من فکر میکنم متاسفانه اولی دلیلشه:n24:
تکرار بازی با ساندرلند رو دیدم (شبکه ورزش پخشید)...
دوست من، میتونم بگم بسیار خوب بازی کردیم... در نبود یا 90 دقیقه بازی نکردن بازیکنانی مثل رونی، اورا، فردیناند، کلورلی، نانی، هرناندز. کاملا توپ و میدان دستمون بود و اگه حد فاصل بین دقیقه 55 تا 65 رو فاکتور بگیریم، ساندرلند کمپلت تو خط دفاع بود... مشخص بود که به بازیکنان گفته شده بود که برد با یک گل بهتر از برد با چند گل و خستگی بدنی هست... دربازه بان و خط دفاع ساندرلند خیلی خوب بودن و به نظرم بوتنر، اسمالینگ، یانگ، کاگاوا و رابین بهترین هامون در زمین بودن... حیف رابین باید دقیقه 96 یه گل میزد... تک به تک رو خراب کرد. باید رابین برسه به سوآرز. :n02:
+
تو گل خوندم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7) یونایتد دنبال تیاگو... اگه صحت داشته باشه و دیوید گیل تو تابستون جذبش کنه، خبر خوبیه واسه خط میانی و تکمیل جانشینی برای اسکولز و کریک. هر چند به نظرم جذبش با این تعدد بازیکن در خط میانی بعیده...
kkkaktoos
01-04-2013, 15:34
این کیه گذاشتن برای گزارشگری. صد رحمت به عمو جواد
تا الان که دقیقه 34 هست 3 بار درباره فوتبال نوین و عدم وجود فضا صحبت کرده.
تازه یه بار هم گفت پنالتی رو با یه ضرب میزنن. :n02:
به امید پیروزی یونایتد:n12:
M E S S I
01-04-2013, 16:23
استاد عليفر:رافا بنيتز دمبا با رو ترجيح داد به رافا بنيتز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل دمبا با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خبر وین رونی دروغ بود دیگه نه ؟:n02:
واسه یه 5 6 دقیقه اصن هنگ کرده بودم رفته بودم تو فکر...باورم نمیشد !:n02:
بابا این سرهنگ که روز به روز داره بدتر میشه....سرویسمون کرد با این گزارشش...تا الان 5 بار گفته که این مسابقه رو ضبط کنین :n08: یا مثلا میگه پیتر چک میره موتور سواری با کلاهش:n02:
موقعیت شناسیشم که داغون ...سر یه شون معمولی نعره میکشه که صداش تا اون ور خونه میره...بلافاصله بعدشم صداشو تا حد ممکن میاره پایین که مجبوری صدای تلویزیونو برازی بالا تا مزخرفاتشو بشنوی :دی
تو بازی هم که اصلا خوب نبودیم...:n03:
eman619rv
01-04-2013, 17:02
من نتونستم بازی رو کامل ببینم و از دقیقه 60 دیدم....... بیشتر بازی دست من یونایتد بود ولی حملات چلسی خطرناک تر بود!
نبود رونی و کاوگا کاملا تیم رو تو فاز حمله فلج کرده بود.... شاید بشه گفت اشتباه بزرگ فرگوسن تو این بازی بازی ندادن به یه هافبک تهاجمی خلاق بود...:n27:
چیزی که مسلم بود ولبک ، فان پرسی و چیچا همزمان بازی کردنشون خودش یکم کار رو سخت میکرد حالا چه برسه به اینکه کسی هم نباشه که براشون موقعیت سازی کنه.
والنسیا و نانی هم که فاجعه بودن مخصوصا والنسیا که خیلی توپ از پاش جدا میشد و اصلا کنترل سابق رو روی توپ نداره.
از اونطرف اومدن یانگ هم یه حرکت خنثی بود:n29: باز هم به گیگز عزیز که واقعا با اومدنش اوضاع تیم رو بهتر کرد.
انصافا هم گل قشنگی خوردیم، با خوب کار کرد روی صحنه گل. ولی چلسی تیمی نبود که ما رو ببره ما به بی انگیزگی خودمون باختیم:n29:
shakerifar
01-04-2013, 17:20
به نظر من که بد بودیم و به بد بودن خودمون باختیم نه فوق العاده بودن چلسی خط حمله ای که یه زمانی تن همه رو می لرزوند الان خیلی موثر بازی نمیکنه
خط دفاع هم خیلی خوب نبود تو صحنه گل نمی دونم چی شد فردیناند اصلا قید تعقیب با رو زد ( به نظرم فکرکرد به توپ نمیرسه)
اسمالینگ هم بد بود و تو یه صحنه خیلی راحت اجازه داد توپ از جلوش رد شه و هازارد تک به تک شد
در کل به نظرم بازیکنی که چند تا حرکت مثبت داشت تو بازی ولبک بود که یکی دو بار با قدرت بدنی و سرعت حرکات خوبی انجام داد
اما به هر حالدیگه تموم شده و باید تمرکزمونو بزاریم رو بازی با سیتی
اول از همه گزارش سرهنگ ؛ مخصوصا جایی که گل خوردیم و بلافاصله شروع کرد به نوازش دفاع خطی ! :دی ، فراز و فرودها !!! رو هم که دوستان اشاره کردن /
ترکیب اولیه ی بازی برای من خیلی عجیب بود و به نظرمیومد تیم برای تمام کردن کار در 90 دقیقه نیومده به بازی ؛ و البته روزی بود که اغلب بازیکنها تا قبل از 15-20 دقیقه ی پایانی خوب نبودن و اشتباهات فردی زیادی داشتیم که باعث از دست رفتن توپها میشد بعضا /
نکته ی دیگه اینکه چلسی خوب بازی کرد و در مجموع بهتر از یونایتد بود و اگر ماتا و هازارد دقت بیشتری میکردن در جریان بازی ، شاید کار برای ما خیلی سخت تر هم میشد .
کماکان تیم نیاز شدیدی به هافبک بازیساز میانی داره /
مورد بعدی اینکه نانی کاملا بدون انگیزه و رغبت بازی میکنه ، برای کریس رونالدو شدن باید همیشه با بهترین توان بازی کرد حتی اگر از شرایط موجود رضایتی در کار نباشه ، و صدالبته نانی حتی به کاریکاتوری از کریس رونالدو ( حتی رونالدوی یونایتد ) هم نزدیک نیست و مطمئنا هم با این روند نخواهد شد .
پی نوشت : این پیتر چک گاهی وقتا واکنش هایی نشون میده که قابل هضم نیست اصلا ! ( دفع ضربه ی سر چیچاریتو )
Ali*Reza
01-04-2013, 18:21
همینجوری داریم یکی یکی جامها رو از دست میدیم. حالا باید دو دستی بچسبیم به لیگ تا دیگه این یکی جام رو حداقل ببریم.
به نظر من هم واقعا جای یک بازیکن خلاق و کسی که بتونه مهجمان رو ساپورت کنه و بهشون توپ برسونه توی تیم خالیه.
به نظر من هم در تیم ما ولبک بهترین بازیکن بود. این هرناندز هم نمیدونم چش بود هی لیز میخورد!!! فکر کنم کفشش استوک نداشت:n02:
کل تیم و اعصاب خوردیها یه طرف این گزارش سرهنگ هم یه طرف. :n19:
Mohammad
01-04-2013, 22:30
فان پرسی در ظاهر به بازی امروز رسید اما مشخصا اون بازیکن همیشگی نبود !
مصاحبه فرگوسن بعد بازی هم جالب بود. منچستر امروز تمرکز لازم برای برد رو نداشت و در حالی که دو تیم تویه این زمینه تقریبا یکسان بودن چلسی رویه نبوغ و فرصت طلبی به نظر من به یه گل بی نظیر رسید ! خیلی دیره اگه بخوایم این باخت رو به حساب اشتباه بذاریم چون اشتباه اصلی رو منچستر در بازی اول مرتکب شد .
فقط امیدوارم در ادامه فصل بتونیم رکورد امتیاز ی رو بشکنیم !
pcforlife
02-04-2013, 22:31
حیف شد... :n27: البته خود کرده را تدبیر نیست! با اون بازی ضعیف در بازی رفت، انتظار می رفت که در بازی تکراری جالب ظاهر نشیم. متاسفانه هم در لیگ کاپ و هم در fa کاپ خیلی راحت میتونستیم بریم بالا و مثل آب خوردن با اشتباهات خودمون کاری کردیم چلسی صعود کنه!
به نظرم مجموعا بازی در سطح بالایی رو ندیدم... چلسی هم خیلی خوب نبود و بیشتر هدفش اداره بازی بود که همراه شد با بازی ضعیف بودن شدید ما در نیمه دوم، که نهایتا صعودش رو جشن گرفت...
.
یه نقدی که به نظرم به سر الکس وارده اینه که چرا تمایل داره بازیکنانش قابلیت بازی در دو پست رو داشته باشند در حالی که شرایط تیم به گونه ای نیست که ساف مجبور به استفاده از بازیکن در پست غیر تخصصیش باشه!
ارنج شروع بازی رو ببینید:
دخه آ
اورا - فردیناند - اسمالینک - والنسیا
کلورلی - کریک - جونز - نانی
ولبک
چیچاریتو
(یعنی باورم نمیشد نانی و والنسیا رو تو یه سمت ببینم در حالی که بال چپ کلورلی بود!! و باز خدا حفظ کنه کاپیتان رو که سنگ تموم گذاشت سمت چپ)
بازینان قرمز رنگ در پست های غیر تخصصیشون به کار گرفته شدن (اگه نانی و اسمالینگ رو فاکتور بگیریم) در حالی که ارنج بدون اضافه کردن نفرات خیلی راحت میتونست به شکل زیر باشه:
دخه آ
اورا - فردیناند - جونز - اسمالینگ
نانی - کلورلی - کریک - والنسیا
ولبک
چیچاریتو
تعویض های ساف هم تعریفی نداشت و هر تعویض باعث میشد جای چندین بازیکن در فرمیشن عوض بشه، خروج کلورلی قابل قبول بود... هم بابت پستش هم بابت خستگی از بازی قبل. رابین اومد، حالا شکل بازی به این صورت شد (سه الی چهار تغییر):
دخه آ
نانی - ولبک - کریک - والنسیا
چیچاریتو - فن پرسی
تعویض نانی و اومدن رایان هم به نظرم اشتباه بود! یانگ باید به جای نانی میومد... گیرم نانی خوب بازی نکرده بود، چه ضرورتی داشت که زمانی که ما به دلیل خلاق نبودن کریک، افزایش وظایف دفاعی جونز با خارج شدن کلورلی و بازی ساز نبودن ولبک، بیایم یه بال سرعتی رو از تیم بیاریم بیرون و که گیگز بیاد و به کمک تجربش به کریک کمک کنه! نتیجه چی شد؟ دوباره یه بازیکن جاش عوض شد:
دخه آ
ولبک - گیگز - کریک - والنسیا
چیچاریتو - فن پرسی
و نهایتا 10 دقیقه مونده بازی تموم بشه، یانگ میاد تا ولبکی که تو 80 دقیقه، هم مهاجم بود هم هافبک میانی هم بال چپ، تعویض بشه و نهایتا تا بیایم خودمون رو پیدا کنیم بازی تموم بشه...
در صورتی که اگه ترکیب بهتر چیده میشد، یانگ خیلی زودتر جای نانی میومد و از پاول یا کاگا وا در میانه زمین استفاده میشد، شاید ما میتونستیم صعود کنیم.
.
.
چمن استمفوردبریج هم تعریفی نداشت! پشت سر هم لیز میخوردن بازیکنا! گل "با" خیلی قشنگ بود و البته شانس عنصر تاثیر گذاری بود در گل.
+ از یه چیز بازیکنان چلسی خیلی خوشم اومد تو بازی (تو اکثر بازی هاشون که دیدم این موضوع رو لحاظ می کنن) و اون تعداد شوت زنی به دربازس... اینکه نمیترسن از شوت زنی حتی اگه توپ خارج از چهارچوب باشه...
گزارش سرهنگ شاهکار بود...:n09: قبل گل چلسی از این جملش که "منچستر حتی با زدن یک گل هم حذف میشه و باید حتما دو گل بزنه" به قدری کفری شده بودم که دوست داشتم بازی بدون گل بره به اکسترا تایم که آقا ضایع بشه! جالبه گزارشگر انگلیسی بازی تو سکوت سرهنگ همین موضوع رو گفت (زمانی که بازی بدون گل بود)... سر جمله دفاع خطی و آدامس جویدن فرگوسن بیهوش شدم از خنده! :n02: کلا بعد حذف با وجود ناراحتی از بازی بد، زیاد عصبی نبودم... دلیلش هم سرهنگ علیفر بود... :n02:
نهایتا باید لیگ رو قطعی کنیم و آماده بشیم برای فصل نقل و انتقلات... بازی سیتی رو هم ایشالا می بریم و 20 رو میگیریم.:n12:
یاعلی
Alireza.M67
03-04-2013, 09:03
گزارش سرهنگ شاهکار بود...:n09: قبل گل چلسی از این جملش که "منچستر حتی با زدن یک گل هم حذف میشه و باید حتما دو گل بزنه" به قدری کفری شده بودم که دوست داشتم بازی بدون گل بره به اکسترا تایم که آقا ضایع بشه! جالبه گزارشگر انگلیسی بازی تو سکوت سرهنگ همین موضوع رو گفت (زمانی که بازی بدون گل بود)... سر جمله دفاع خطی و آدامس جویدن فرگوسن بیهوش شدم از خنده! :n02: کلا بعد حذف با وجود ناراحتی از بازی بد، زیاد عصبی نبودم... دلیلش هم سرهنگ علیفر بود... :n02:
بابا اون جواد خیابانی از این خیلی بهتره .
اول بازی بر می گرده میگه منچستر 3 تا انگلیسی توی زمین داره!!!!
والا ما شمردیم اینا بودن:
اسمالینگ، فردیناند، جونز، کلورلی، کریک، ولبک.
خب عزیز من نمی دونی حرف نزن، مجبورت که نکردن ...
Ali*Reza
03-04-2013, 15:11
دوشنبه بازی حساس مقابل سیتی رو داریم.که به نظر من اگر در اون بازی برنده بشیم تقریبا قهرمانیمون قطعی میشه.
طبق گفته های فرگوسن ظاهرا رونی که از کشاله ران آسیب دیده بوده به اون بازی میرسه و احتمالش هست که در ترکیب قرار بگیره.
دنیای جالب فوتبال و یوفا!!!!:n21:
Ali*Reza
06-04-2013, 18:09
فرگوسن: تنها چیزی که اهمیت دارد قهرمانی در لیگ است
سرمربی منچستریونایتد تاکید کرد تنها چیزی که در این فصل برایش اهمیت دارد رسیدن به عنوان قهرمانی در لیگ برتر انگلیس است.
فاصله امتیازی یونایتدها با سیتی اکنون به 15 امتیاز رسیده و اگر آنها بتوانند در این دیدار رقیب همشهری را مغلوب کنند، فاصله را به 18 امتیاز خواهند رساند و میتوانند به نوعی پیش از پایان فصل قهرمانی شماره 20 خود در لیگ انگلیس را جشن بگیرند.
الکس فرگوسن در این خصوص گفت: در لیگ برتر انگلیس تیمهای لندنی آرسنال، چلسی و تاتنهام به همراه لیورپول و اورتون همواره حریفان سختی به شمار میروند.
تمامی هواداران آنها دوست دارند که فقط در یک جام به قهرمانی برسند. ما نیز در جامی قهرمان خواهیم شد که برایمان اهمیت فوق العادهای دارد. به تنها چیزی که اهمیت میدهیم قهرمانی در لیگ برتر است.
فرگوسن افزود: باید اعتراف کنم که دوست داشتم در لیگ قهرمانان اروپا نیز جام قهرمانی را بالای سر ببرم ولی خب، تحت شرایطی که اتفاق افتاد از این جام حذف شدیم.
هنوز هم بسیاری از هواداران ما در مورد رخدادهای دیدار با رئال مادرید و اخراج نانی صحبت میکنند. شکست از چلسی و حذف از جام حذفی نیز برای ما ناراحت کننده بود ولی ثبات رویهای که در لیگ از خودمان نشان دادیم چیز دیگری است.
mohammad.asghari
07-04-2013, 12:04
Num 11
20 فوریه 2001 ، مرحله گروهی لیگ قهرمانان ، گروه 1 این مسابقات
که یونایتد برابر والنسیا قرار گرفت و در این عکس رایان گیگز رو برابر
سه بازیکن والنسیا از جمله روبرتو فابیان آیالا رو مشاهده می کنید
خوشم میاد هیچ وقت سیتی رو عددی نمیدونه!!:n08:
راستی این پست رو هم با چیز شکن باز کنید ..
فرگوسن: فصل بعد هم قهرمان ليگ ميشويم
سرمربي 71 ساله منچستريونايتد با حمايت از بازيکنان جوان تيمش گفت، يونايتد سال آينده هم براي قهرماني تلاش خواهد کرد. فرگوسن همچنين چلسي را رقيب جدي فصل آينده منچستريونايتد کرد.
منچستريونايتد و منچسترسيتي دوشنبه شب در ليگ برتر انگليس به مصاف هم ميروند. سرآلکس فرگوسن در آستانه بازي حساس تيمش برابر منچسترسيتي گفت: منچستر جوانان خوبي دارد. تاريخ 20 ساله ليگ برتر نشان ميدهد. سال آينده هم مدعي قهرماني خواهيم بود؛ هر چند بعضي از بازيکنان ما در حال پير شدن هستند اما شکي ندارم که بازيکنان جوان ما در فصل آينده هم براي قهرماني تلاش خواهند کرد.
به گزارش ايسنا،فرگوسن ادامه داد: فصل آينده منچسترسيتي احتمالا خريدهاي زيادي خواهد داشت و ميتواند رقيب جدي براي ما باشد، اما به نظرم چلسي جديترين رقيب ما در فصل آينده است، حتي اگر ژوزه مورينيو به اين تيم نپيوندد.
ورزش3
mohammad.asghari
07-04-2013, 18:21
Ryan Giggs Tribute HD
کلیپی فوق العاده زیبا از رایان گیگز
امیدوارم که ببینید و لذت ببرید
این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده آن در سایز اصلی روی این نوار کلیک کنید
::دانلود از هاتفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%2Fce0847d%2F5Bexrapidleech5D_Ryan_Giggs_Tribute_ 28HD29-5BYT-f455D5BEHFCWm-id445D_5Bexrapidleech.info5D.webm.html)::
حجم : 107 مگابایت
08-04-2013, 19:47
امشب بازی خیلی حساسی مقابل سیتی داریم. ظاهرا این بازی از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه.
امیدوارم امشب بتونیم جشن قهرمانی رو خیلی زودتر از همیشه بگیریم. :n12:
به امید پیروزی یونایتد :n12:
147milad
08-04-2013, 20:46
شبکه 3 پخش میکنه یا نه دوستان؟
اگه پخش نمیکنه لطفا یه فرکانسی چیزی بدید که رایگان باشه بتونم بازی رو ببینم.
شبکه 3 پخش میکنه یا نه دوستان؟
اگه پخش نمیکنه لطفا یه فرکانسی چیزی بدید که رایگان باشه بتونم بازی رو ببینم.
شبکه ورزش بازی پخش میکنه
منچستریونایتد - منچسترسیتی
ساعت 23:30 از:
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (poland) / HD
Nova Sports 2 (hellas) / HD
Sky Calcio 2 / HD
Sky Super Calcio / HD
راه فردا
147milad
08-04-2013, 20:54
شبکه ورزش بازی پخش میکنه
اخه ما شبکه ورزش رو نداریم و نمیتونیم دریافت کنیم برای همین گفتم فرکانسی چیزی بدید.
اخه ما شبکه ورزش رو نداریم و نمیتونیم دریافت کنیم برای همین گفتم فرکانسی چیزی بدید.
یک سرچ تو گوگل بزن میتونی انلاین ببینی از شبکه ورزش
اینا خودم پیدا کردم :دی
Amir-Rainman
08-04-2013, 21:41
ان شاء الله میریم که امشب بوتورکونیم:n02::n09:
pcforlife
09-04-2013, 00:29
بازی خوبی ارائه ندادیم... باختیم و قهرمانی به تاخیر افتاد... سیتی از فرصت هاش به خوبی استفاده کرد و البته باید قبول کنیم حاکم میانه میدان بود... البته ما هم در بازی هوایی خوب بودیم و کاش دیرک رافائل گل میشد... اما در کل متاسفانه این بازی رو هم به نظرم باز به ارنج تیم باختیم... میانه زمین = مشکلی که نمیدونم کی خیالمون ازش راحت میشه...!!
اعصابم داغونه! شب خوش :n27:
Ali*Reza
09-04-2013, 00:42
باخت بدی بود.
به نظر من رافائل خوب بازی نکرد و اشتباهات زیادی بخصوص در نیمه اول داشت.
نکته جالب ، بازی 90 دقیقه ای گیگز تمام نشدنی بود که البته روی گل اول تقریبا مقصر بود.
روی گل دوم واقعا دفاع کم آورد و آگوئروی تازه نفس کار خودشو کرد.
یه مدتیه که داریم جلوی تیمهای بزرگ نتیجه نمیگیریم:n27:
زنده باد یونایتد :n12: به امید قهرمانی :n12:
فرگوسن نادان، الان داره فکر می کنه چطوری اسکولز 90 ساله رو راضی کنه که تا سال 2050 برای یونایتد فوتبال بازی کنه.
مغز فرسوده و از کار افتاده فرگوسن، فعلا که راه حلی پیدا نکرده برای بهبود عملکرد این تیم افتضاح.
رئیس باشگاه بهتره به جای عوض کردن اسم زمین تمرین، به فکر ارتقای سطح کادر فنی باشه.
eman619rv
09-04-2013, 02:03
این بازی با بازی که با چلسی داشتیم نقاط مشترک بسیاری داشت:n29::n28:
از اول فصل یه ترکیب ثابت درست نداشتم و به جای اینکه هم سطح بودن بازیکنا به نفعمون بشه به ضررمون شده!!!!!
این گرت برری هم انگار یه جورایی حالش خوش نبودا!!!:n24:
به دلیل ضعف مقطعی فعلی وینگر هامون اصلا نباید با 2-3 مهاجم بازی رو شروع کنیم!
4-2-3-1 میتونست بهترین ترکیب برای این بازی باشه.... فرصت های کمی که به اندرسون و کلورلی و مخصوصا مخصوصا کاواگا داده میشه منو خیلی ناراحت میکنه... کلورلی که انگار شده بازیکنی که واسه بازی های کم اهمیت بهش بازی میدیم
نمیدونم ولی فکر کنم بهترین ترکیب میتونست این باشه:
اورا_____جونز(ایونز-کریس)____ریو_____رافائل
کریک_______کلورلی(جونز)
یانگ________رونی________والنسیا
فن پرسی
مطمئنا اینجوری خلا میانه میدانی که الان به وجود اومده رو نداشتیم.......
تو همین بازی مهار نکردن یایا توره نابودمون کرد! اگر شما ببینین من سیتی چقدر عناصر دفاعی تو هافبکش داره ما چقدر ! بجز داوید سیلوا بقیه شون سابقه بازی در هافبک دفاعی رو دارن! حتی میلنر و برری!
گیگز واقعا بازیکن خیلی سرحالیه تو این سن و بازیش هم قابل قبول بود بجز صحنه گل ولی باور کنین دیگه بازیکن90 دقیقه ای نیس ...هر چقدر هم که تلاش کنه نمیتونه به سرعت والنسیا عمل کنه ...
واقعا به خاطر حضور بازیکنان چند پسته زیاد در تیم فرگی خیلی میتونه راحت بازی روعوض کنه ولی نمیدونم چرا این اخر فصلی داره اینجوری میکنه!:n29:
kkkaktoos
09-04-2013, 11:05
بازی بدی بود. میانه زمین رو از دست داده بودیم.
منم با نظر emran619rv موافقم. دیگه 4-4-2 مون بازدهی کمی داره بهتره که تغییر تاکتیک بدیم. مخصوصا با بازیکنایی که روی نیکمت داریم.کاگاوا کلورلی. به نظرم کلورلی بازیسازیش از کریک خیلی بهتره.کریک بیشتر هافبک دفاعیه و تو کارای دفاعی بهتر عمل کرده تا بازیسازی. در کنار هم دیگه میتونن بازدهی بالایی داشته باشن.
در عجبم که چرا نانی روی نیمکت بود و به جاش ولبک داشت گوش بازی میکرد. ولبک باید نزدیک دروازه باشه تا بازدهی بالاتری داشته باشه.
راستی دیشب دقت کردید به تبلیغات محیطی. اکثر تبلیغات نشوته هاشون به رنگ ابی اسمانی بود تا قرمز.حتی برای تبلیغ بازی های اینده یونایتد هم از رنگ ابی اسمانی استفاده میشدو درحالی که تو بازی های قبلی رنگ قرمز به وضوح دیده میشد.(جالب بود برام)
++++++++++++++
هنوز قهرمانی برای ماست
:n12:CHAMP20N:n12:
متاسفانه بعد از حذف از چمپیونز لیگ تیم افت محسوسی داشته اول که توی اولدترافورد بازی برده مقابل چلسی با نتیجه مساوی عوض کردیم و تو زمین چلسی از جام حذفی کنار رفتیم اینم از باختی که دیشب تو اولدترافورد به سیتی دادیم بازی رفت با اینکه بازی تو زمین سیتی بود بازی خیلی خوبی از خودمون نشون دادیم و اگه اشتباه داور نبود و گل سوم منچستر افساید نمیگرفت خیلی زودتر کار سیتی یکسره میکردیم ولی دیشب اصلن نحوه بازی تیم جالب نبود:n29:امسال که 20 قهرمانی مال منچستر یونایتده فقط خدا کنه فصل اینده چند تا خرید خوب داشته باشیم تا تیم در بعضی نقاط که ضعف داره تقویت بشه تا در چمیپونز لیگ سال بعد بتونیم با قدرت ظاهر بشیم -راستی دوستان این خبر پیوستن رونی به چلسی که تو همین تاپیک گذاشته بودنش صحت داره یا شایعه بوده؟
kkkaktoos
09-04-2013, 16:09
راستی دوستان این خبر پیوستن رونی به چلسی که تو همین تاپیک گذاشته بودنش صحت داره یا شایعه بوده؟
دروغ 13 بود.
shakerifar
09-04-2013, 17:59
شرایطمون خوب نیست تیم به تقویت نیاز داره تو بعضی پست ها و مهمتر از همه یه بازیکن هست که قدرت دریبلینگ و بازی سازی خوبی داشته باشه
یه بازیکن که نقشی مثله سیلوا داشته باشه ...
وینگر ها هم که قبلا گفتم و دوستان دیگه هم گفتن و دیگه کاملا ثابت شده ست که هیچ کدوم به درد تیم نمی خورن
اما جدا از همه ی این بحثا در مورد تقویت تیم فکر می کنم یه از دلایل این نتایج اینه که هنوز حذف از چمپینزلیگ برای تیم هضم نشده و بعد از بازی با رئال کیفیت بازی تیم به شدت پایین اومد
و گرنه با همین بازیکنا داشتیم نتایج خوبی می گرفتیم
رابین هم گویا 10 تا بازیه گل نزده و به شخصه امیدوارم هر چه زودتر یه گل بزنه تا از شر این فشار روانی راحت بشه
این فصل امید به سه گانه داشتیم اما وضعیت اخر فصل خوب پیش نرفت و باید به لیگ راضی باشیم
Alireza.M67
10-04-2013, 19:32
والنسیا و اشلی یانگ جفتشون اگه تیم رو ترک کنن، مایه ی شادی و نشاط ما هواداران رو فراهم کردن ...
به شدت به یک وینگر خوب احتیاج داریم و یک هافبک وسط خلاق و همچنین یک دفاع وسط مستحکم . اگه این 3 تا رو تابستون نگیریم فصل بعدی هم لیگ قهرمانان روی هواست.
گزینه هاییم که خیلی محتمل هستن توی این سه پست به ترتیب رودریگوئز، تیاگو و گارای هستن که من فقط بازی تیاگو رو دیدم ...
Ali*Reza
11-04-2013, 22:04
امسال علاوه بر اینکه امید و شانس خیلی زیادی برای قهرمانی در لیگ داریم ، میتونین رکورد 95 امتیازی در لیگ برتر رو هم بشکنیم.
تیم ما الان 77 امتیازی هست و 7 بازی هم تا آخر لیگ باقی مونده.
برای اینکه به رکورد 95 برسیم باید حداقل 6 بازی رو ببریم. که البته به نظر من کار خیلی سختی هم هست. چون 2تا از بازیهامون یکیش با چلسی و دیگری با آرسنال هست که این کارمون رو خیلی سخت میکنه :
MoJtaBa.R
13-04-2013, 03:25
روزنامه مارکا:
فالکائو در یک قدمی منچستریونایتد
منابع نزدیک به باشگاه اتلتیکومادرید با قاطعیت اعلام کرده اند که حتی ممکن است که یونایتد قسط اول خرید این ستاره باتجربه را نیز پرداخت کرده باشد.
در حالی که رادامل فالکائو ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکومادرید اخیرا رضایتش را از حضور در این باشگااه مادریدی ابراز کرده و گفته بود که می خواهد در این تیم بماند، روزنامه مادریدی مارکا در گزارشی از پیشروی روند مذاکرات میان دو تیم اتلتیکومادرید و منچستریونایتد خبر می دهد
فالکائو اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده بود که در حال حاضر پیشنهادی از هیچ تیمی دریافت نکرده و از حضور در اتلتیکو و زندگی درمادرید راضی و خوشحال است.
این درحالی است که تیم های مختلفی از منچسترسیتی و رئال مادرید گرفته تا منچستریونایتد وچلسی به دنبال جذب او هستند و حالا روزنامه مارکا در گزارشی اختصاصی این ببر کلمبیایی را در یک قدمی درهای ورزشگاه اولدترافورد دانسته و به این نکته اشاره کرده که سران یونایتد شانس زیادی برای به خدمت گرفتن فالکائو برای فصل آینده دارند.
این گزارش در حالی منتشر شده که سران باشگاه اتلتیکومادرید در سال 2011 برای انتقال فالکائو از پورتو به پایتخت اسپانیا مبلغ 40 میلیون یورو پرداختند. این روزها گمانه زنی های زیادی در مورد احتمال انتقال او به باشگاه چلسی به گوش می رسید و حتی صحبت هایی هم درمورد انتقال احتمالی او به رئال مادرید مطرح بود، اما حالا و بنا به این گزارش، منچستریونایتد جایگاه ایده الی برای جذب این ستاره کلمبیایی دارد
منابع نزدیک به باشگاه اتلتیکومادرید با قاطعیت اعلام کرده اند که حتی ممکن است که یونایتد قسط اول خرید این ستاره باتجربه را نیز پرداخت کرده باشد. بنا بر این گزارش، رقم انتقال او به یونایتد در حدود 55 میلیون یورو خواهد بود و به هیچ وقت این مبلغ کاهش نخواهد یافت؛ چرا که مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او حدود 60 میلیون یورو است و ببر کلمبیایی تا سال 2016 با اتلتیکو قرار داد دارد.دراین میان به نظر می رسد که سران این باشگاه مادریدی با اطلاع از اینکه فالکائو تا ابد درتیمشان نخواهد ماند، تصمیم گرفتند که خودشان از ابتدا در جریان مذاکرات بوده و با موافقت آنها اوضاع پیش برود.
جالب اینجاست که اتلتیکومادرید باشگاهی است که در معرفی ستاره های نسبتا ناشناس فوتبال دنیا، به فوتبال انگلیس نقش پررنگی دارد. از پرورش فرناندو تورس و فروش او به لیورپول گرفته تا معرفی سرخیو آگوئرو به دنیای فوتبال و انتقالش به منچسترسیتی و حالا هم این رادامل فالکائو است که گام دراین مسیر می گذارد.او که در پورتو یک گلزن به تمام معنا بود، در اتلتیکومادرید توانست به شهرتی جهانی دست بیابد و دیر یا زود ورزشگاه بیسنته کالدرون را ترک خواهد کرد.
.................................................. .....
رقابت آرسنال و منچسترسيتي براي جذب گوتزه
باشگاه هاي آرسنال و منچسترسيتي به دنبال به خدمت گرفتن ماريو گوتزه، ملي پوش جوان آلماني بوروسيا دورتموند هستند.
تکسيکي بگيريستاين، مدير سازمان فوتبال سيتي، از اکتبر گذشته که اين مسئوليت را به عهده گرفته، بارها بازي هاي دورتموند را از نزديک تماشا کرده و علاوه بر گوتزه، بازيکناني مانند متس هوملس و نِوِن سوبوتيچ را هم زير نظر گرفته است.
اين در حالي است که پيش از اين خبرهايي در مورد علاقه مندي سرالکس فرگوسن براي به خدمت گرفتن گوتزه منتشر شده بود و اين ستاره 20 ساله نيز در صحبت هايي اعلام کرده بود که دوست دارد روزي براي فرگوسن بازي کند.
براساس گزارش رسانه هاي آلماني، بگيريستاين به آلمان سفر کرده بود تا ديدار دورتموند مقابل شاختار دونتسک از مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ را تماشا کند و در آنجا، مذاکرات با وولکر استروث، مدير برنامه هاي گوتزه هم داشت.
مانچيني که تيمش رقابت قهرماني اين فصل ليگ برتر را به رقيب همشهري واگذار کرده، از همين حالا فهرستي از بازيکنان مورد نظرش براي فصل آينده را مشخص کرده است.
از سوي ديگر، باشگاه آرسنال نيز گوتزه را زير نظر دارد؛ هرچند ونگر علاقه اي به پرداخت 40 ميليون يورو براي به خدمت گرفتن اين بازيکن ندارد و تنها حاضر است 29.5 ميليون يورو براي خريد او پرداخت کند.
توپچي ها در تابستان 2011 نيز به دنبال به خدمت گرفتن گوتزه بودند اما در آن زمان مدير برنامه هاي او اعلام کرد که اين بازيکن حداقل براي دو فصل ديگر در دورتموند خواهد ماند.
.........................................
مهاجم باتجربه شیاطین سرخ در هفته های اخیر از فرم آرمانی به دور بوده و بعد از گلزنی در دیدار مقابل ساندرلند، در 10 دیدار اخیر نتوانسته دروازه حریفان را باز کند.
سایت گل- یاپ استام، مدافع سابق منچستریونایتد، معتقد است که رابین فن پرسی علی رغم ناکامی در گلزنی در هفته های اخیر، همچنان بازیکنی در کلاس جهانی است.
مهاجم باتجربه شیاطین سرخ در هفته های اخیر از فرم آرمانی به دور بوده و بعد از گلزنی در دیدار مقابل ساندرلند، در 10 دیدار اخیر نتوانسته دروازه حریفان را باز کند.
با این وجود، شاگردان فرگوسن در فاصله 7 هفته تا پایان رقابت های این فصل، با فاصله 12 امتیازی نسبت به رقیب همشهری، در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند و استام معتقد است که فن پرسی کیفیتش را ثابت کرده و در هفته های باقی مانده هم می تواند به تیمش کمک کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از روز اول، وقتی او به منچستریونایتد پیوست، خیلی خوب کار کرد. هرچند من شنیدم که بعضی ها اعتقاد داشتند او برای مدتی نمی تواند گلزنی کند . او تا حالا هم گل های زیادی زده و مطمئنا در آینده باز هم برای منچستریونایتد گلزنی خواهد کرد.
او استثنایی کار کرده؛ او یک بازیکن در کلاس جهانی است که خود را در فوتبال انگلیس ثابت کرده است. به همین خاطر، همه، به خاطر کارهایی که او در دوران حرفه ای اش انجام داده، برای او احترام زیادی قائل هستند.
رابین برای منچستریونایتد بازیکن بسیار مهمی است. اینکه یک مهاجم از هر موقعیت استفاده کند و در هر دیدار گلزنی کند، بسیار دشوار است. فوتبال اینگونه نیست. حریفان از کیفیت مهاجمان آگاهی دارند. وقتی فن پرسی گلزنی می کند، سایر تیم ها هم با دو مدافع او را مهار می کند و به این ترتیب، کار برای او دشوار می شود."
kkkaktoos
13-04-2013, 09:27
فکر نمیکنم به فالکائو نیازی باشه. البته اگر خبر صحت داشته باشه.
به جای خرید بازیکن در حمله باید به فکر دفاع و هافبک بود مخصوصا هافبک بازی ساز.
MoJtaBa.R
13-04-2013, 10:32
فکر نمیکنم به فالکائو نیازی باشه. البته اگر خبر صحت داشته باشه.
به جای خرید بازیکن در حمله باید به فکر دفاع و هافبک بود مخصوصا هافبک بازی ساز.
همین الانشم دیره . پل دیگه نمیتونه گره گشای فصل آتی باشه . گیگزی هم با همه احترام بهتره کم کم خداحافظی کنه تا بزرگ بمونه . تیم بیشتر از یکی دو بازیکن نیاز داره واسه ساختن فصل شکوهمند بعد . با این تیم نصفه و نیمه این فصل شاهکار کردیم . ولی باید انتظارمون بیشتر از دیدن بازی امثال اسمایلینگ باشه !!! خدا کنه گلیزرها خوب خرج کنن تا دست سر باز باشه
Ali*Reza
13-04-2013, 11:44
فرگوسن: مانچینی به دنبال ترحم است!
در حالی که منچسترسیتی در این هفته، مسابقه نیمه نهایی جام حذفی را برابر چلسی برگزار میکند، یونایتدها با استوک سیتی روبهرو میشوند و میتوانند فاصله را بار دیگر به 15 امتیاز افزایش دهند.در حالی که منچستریونایتد در آستانه فتح بیستمین جام قهرمانی خود در لیگ برتر انگلیس هستند، روبرتو مانچینی چندی پیش گفته بود همه تیمها برابر یونایتد با نوعی ترس بازی میکنند که این موضوع موجب میشود آنها نمایش خوبی برابر شیاطین سرخ نداشته باشند. اکنون الکس فرگوسن صحبتهای سرمربی ایتالیایی را رد کرده و گفته چنین چیزی وجود ندارد :
«صحبتهای مانچینی هیچ پایه و اساسی ندارند. او یا به دنبال این بوده که دیگران به او ترحم کنند یا چیزی شبیه به آن. همه ما میدانیم که فوتبال انگلیس با همه روراست بوده و سالها است که اینچنین است. بازیکنان نورویچ در این فصل بیش از 100 مایل دویدهاند. این انرژی است که بازیکنان تیمهای انگلیسی برای بازیهای خود میگذارند. این یک نمونه از فوتبال در انگلیس است. در دیدار با ریدینگ زمانی که نتیجه 3 بر 2 شد، احساس میکردم بازی را با 30 گل میبازیم ولی خب، 4 بر 3 پیروز شدیم. بازیهای بسیار زیادی در این فصل تماشا کردهام که به خودم گفتم آنها خیلی خوب هستند حتی اگر تیمشان نام و نشانی نداشته باشد. این طبیعت فوتبال انگلیس است.»
پیرمرد 71 ساله معتقد است تیمش نه تنها در ورزشگاه بریتانیا برابر استوک کاری ساده پیش رو ندارد بلکه در هیچ یک از 7 دیدار باقی مانده نیز نمیتواند خود را از پیش برنده بداند.
mohammad.asghari
14-04-2013, 18:45
برد خوبی بود و عالی به نظر من بازی کردیم از گل زدن ون پرسی هم خیلی خوشحال شدم.
Ali*Reza
14-04-2013, 18:51
من هم برد 2-0 مقابل استوک رو تبریک میگم. برد شیرین خارج از خانه بود.
فن پرسی هم طلسمشو شکوند و گل زد :n02:
به امید قهرمانی :n12:
shakerifar
14-04-2013, 20:05
بهترین نکته این بازی گل زدن رابین بود
خودش هم خیلی خوشحال شد بعد از این که پنالتی رو گل کرد رفت طرف رئیس همچین محکم بغلش کرد فرگوسن چند قدم رفت عقب:n02:
کریک هم گل اولو زد
رونی تو بازی امروز کنار کریک بازی می کرد پستی که همیشه کلورلی داشت کاگاوا هم سمت چپ بود که مطابق انتظار اصلا اون کارایی رو که پشت مهاجم اصلی داره نداشت
والنسیا هم که دیگه نگم بهتره
دخیا هم یه توپ خیلی خوبو گرفت
در کل بازی خوبی بود اما هنوزم اون نقطه ضعف ها به خصوص تو خط میانی پابرجاست
این هفته یه بازی دیگه هم با وستهم داریم
پ.ن: فرگوسن تو مصاحبه بعد از بازی راجع به خوشحالی بعد از گل رابین:رابین داشت منو می کشت یادش رفته من 71 سالمه:n02:
hoomi_gta
15-04-2013, 13:16
یه نفس راحت کشیدیم با این برد. عجب بادی میومد بازی تو این هوا کار سختیه. توپ و حتی با سختی میکاشتن روی نقطه کرنر. رابین خیلی خوب پنالتی زد و خوشحالیش یکی از بیادموندی ترین خوشحالی ها شد. فکر نکنم تو آرسنال ونگر و اینجوری بغل کرده باشه. رونی بهترین بازیکن زمین بود از نظر من عالی کار کرد. برد حیاتی بود. امیدوارم وست هام و هم شکست بدیم تا تقریبا بطور قطع بریم بریم برای استقبال بازگشت جام قهرمانی لیگ به خانه خودش. به جایی که بهش تعلق داره
pcforlife
15-04-2013, 20:18
دوستان منم برد رو تبریک میگم... بهترین خبری که دیشب تو قطار از اینترنت موبایلم دیدم برد یونایتد با گلزنی رابین بود بود و یکی از فراموش نشدنی ترین خوشحالی های گل... :n12: به همین مناسبت به زودی امضام عوض میشه:n02:
+
.
.
.
امروز 24 امین سال واقعه هیلزبورو بود، که اظهار همدردی سایت رسمی باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را با خانواده قرابانیان و باشگاه لیورپول رو به همراه داشت:
گرافيكار
15-04-2013, 20:38
حسین جان ممنون به خاطر پستت:n12:
جا داره به عنوان یک لیورپولی پیشاپیش قهرمانی سزاوارانه منچستر رو به هوادارای محترمش تبریک بگم به ویژه به خودت:11:
رونی در پست هافبک مرکزی
اینکه یونایتد هافبک های خوبی نداره مثل روز روشنه.اندرسون و کلورلی افتضاح اند و کریک هم در حمله استعداد چندانی نداره.
در بازی مقابل استوک، رونی 90 دقیقه به عنوان هافبک مرکزی بازی کرد.
بعضی ها میگن شاید در آینده رونی پست اش تغییر کنه و بره به مرکز زمین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
اما آیا رونی گزینه ی مناسبیه برای این پست؟
هافبک مرکزی هم در دفاع نقش داره و هم در حمله. پس باید به هر دوی اینها تسلط داشته باشه. باید انرژی زیادی هم داشته باشه. چون مرتب در حال دویدن و درگیری و جلو و عقب رفتنه.
عملکرد رونی در دفاع چندان معلوم نیست. در بازی با استوک به این جنبه توجه نکردم. نمی دونم تکلر خوبی هست یا نه؟ آیا راحت دریبل میخوره؟
تحت فشار و پرس عملکردش عالیه و توپ رو سخت لو می ده. ولی در دادن پاس کوتاه، در بعضی بازی ها زیاد اشتباه می کنه.
در حمله عملکردش عالیه. مهارت بالایی داره در سانتر، پاس بلند و پاس خطرناک. خوب بلده موقعیت خطرناک بسازه.
با دویدن هاش به حمله ی یونایتد سرعت می بخشه و گلزن قهاری ایه.
در یک کلام ، با استعدادترین بازیکن یونایتده.
سال هاست به دنبال جانشین شایسته ای برای اسکولز می گردیم. شاید رونی اون شخص باشه.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
اگه همه چیز خوب پیش بره، یونایتد ، در زمین آرسنال ، رسما قهرمان این فصل خواهد شد.
تصور کنید شادی ون پرسی رو جلوی چشمان ده ها هزار آرسنالی.
ستايش فاندرسار از جانشينش در اولدترافورد
سنگربان سابق شياطين سرخ دِخيا را دروازباني خوب و شايسته جانشيني خود در اولدترافورد دانست.
سرآلکس فرگوسن پس از اعلام بازنشستگي ادوين فاندرسار انگشت روي دِخيا اسپانيايي گذاشت و با رقم بالاي 17 ميليون پوند، دروازهبان جوان آتلتيکومادريد را جذب کرد.
اين دروازهبان اسپانيايي در ابتداي نمايش ضعيفي در دروازه شياطين سرخ داشت و حتي در مقطعي نيمکتنشين شد ولي رفتهرفته عملکردش بهتر شد و الان به مهره قابل اعتمادي در دروازه تيمش تبديل شده است.
فان درسار، سنگربان سابق منچستريونايتد به ستايش از دِخيا پرداخت و او را دروازهباني مناسب براي شياطين سرخ دانست: "دِخيا در ابتداي فصل حضورش در منچستريونايتد روزهاي سختي را پشتسر گذاشت و اين طبيعي است؛ چرا که جوان بود و در دروازه تيم بزرگي همچون منچستريونايتد قرار ميگرفت. براي سازگار شدن با بازي در ليگ برتر انگليس چهار سال زمان نياز است. من چند سال در دروازه فولام ايستادم بعد از آن به منچستريونايتد پيوستم. وقتي به اولدترافورد رفتم، 34 سالم و تجربه لازم را داشتم. طبيعي است که دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شود.
او افزود: ريتم و سرعت ليگ برتر انگليس تفاوت زيادي اسپانيا دارد. دِخيا در ابتدا با مشکل مواجه شد اما الان توپهايي را ميگيرد که کمتر دروازهباني توان مهار آنها را دارد. او بعضي اوقات واکنشهاي عجيبي با پاهايش دارد. توپي که او در ديدار برابر رئال گرفت، بسيار جالب بود. مهم نيست که چگونه توپ را از دروازه دور کرد، مهم بسته نگه داشتن دروازه است. دِخيا دروازهبان خوبي است و ثابت کرد که فرگوسن پولي را که براي او پرداخت، به هدر نداد.
فرگوسن نابغه ، زمانی که یونایتد شدیدا به گل نیاز داره، رونی و کاگاوایی که در هر دو گل نقش موثری داشته رو بیرون می کشه و به جاشون گیگز پیر، پراشتباه، تموم شده و خالی از خلاقیت رو وارد زمین می کنه.
فرگوسن تبدیل شده به مانع بزرگی علیه پیشرفت یونایتد.
یونایتد به یک مغز جوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با ایده های جدید نیاز داره.
amin 2010
18-04-2013, 00:56
فرگوسن نابغه ، زمانی که یونایتد شدیدا به گل نیاز داره، رونی و کاگاوایی که در هر دو گل نقش موثری داشته رو بیرون می کشه و به جاشون گیگز پیر، پراشتباه، تموم شده و خالی از خلاقیت رو وارد زمین می کنه.
فرگوسن تبدیل شده به مانع بزرگی علیه پیشرفت یونایتد.
منظورتون از این مانع بزرگ پیشرفت همون سرمربیه 71 ساله ای هست که با این بازیکن ها چنین اختلاف امتیازی در لیگ برتر انگلیس که به نزدیک بودن شهرت داره ایجاد کرده ؟ همون مربی که تیمش تا مرحله 1/8 لیگ قهرمانان بالا اومد و جلوی تیمی مثله مادرید دو بازیه عالی داشت و با یه سری اشتباهات و اتفاقات فردی بازی رو علی رغم شایستگی واگذار کرد ؟
واقعا به نظر شما شخصی مثله کلوپ میتونست با بازیکن هایی مثله والنسیا ، فیل جونز ، کلورلی ، ولبک ، چیچاریتو و نانی در این فصل چنین نتیجه ای بگیره ؟
بنظرم سر الکس تا الان اونقدر نتیجه های بی نظیری با این تیم کسب کرده که دیگه فصل خوبی مثله این فصل برای طرفدارا ناامید کننده به حساب میاد !
Ali*Reza
18-04-2013, 01:09
من بازی رو ندیدم . حیف شد که مساوی کردیم :n27: البته بازیمون خارج از خانه بود و نتیجه خیلی بدی مقابل تیم رده یازدهمی محسوب نمیشه.
دوست داشتم این فصل رکورد امتیاز آوری رو میشکوندیم ، ولی ظاهرا اگر اینجوری پیش بریم . . .
منظورتون از این مانع بزرگ پیشرفت همون سرمربیه 71 ساله ای هست که با این بازیکن ها چنین اختلاف امتیازی در لیگ برتر انگلیس که به نزدیک بودن شهرت داره ایجاد کرده ؟ همون مربی که تیمش تا مرحله 1/8 لیگ قهرمانان بالا اومد و جلوی تیمی مثله مادرید دو بازیه عالی داشت و با یه سری اشتباهات و اتفاقات فردی بازی رو علی رغم شایستگی واگذار کرد ؟
واقعا به نظر شما شخصی مثله کلوپ میتونست با بازیکن هایی مثله والنسیا ، فیل جونز ، کلورلی ، ولبک ، چیچاریتو و نانی در این فصل چنین نتیجه ای بگیره ؟
بنظرم سر الکس تا الان اونقدر نتیجه های بی نظیری با این تیم کسب کرده که دیگه فصل خوبی مثله این فصل برای طرفدارا ناامید کننده به حساب میاد !
بله. منظورم همین مربیه.
فوتبالی که تیم فرگوسن ارائه میده مفت نمی ارزه.
دلت رو خوش کن به کسب نتیجه و به قهرمانی در لیگ برای بار هزارم.
من یونایتدی می خوام که فوتبال قشنگی ارائه بده.
amin 2010
18-04-2013, 02:22
در اين كه تيم فرگوسن هميشه نتيجه گرا بوده شكي نيست ولي در اينكه اين نكته مثبت محسوب ميشه يا منفي اختلاف نظر هست .
+
بنظر شما با بازيكن هاي فعلي يونايتد ميشه فوتبال زيبا بازي كرد ؟
Alireza.M67
18-04-2013, 11:03
بازیی خوبی نبود، مثل همیشه ضعف های بزرگ یونایتد توی این فصل کار دست تیم داد .
بدون یک هافبک مرکزی خلاق و یه وینگر کلاس بالا، باید منتظر چنین نتیجه هایی بود.
فقط من نمی فهمم که چرا نانی بازی نمی کنه ؟ خیلی از والنسیای این فصل بهتره (البته والنسیا بازی دیشب خیلی بد هم کار نکرد).
ولی به نظرم جا داره که تابستون یه خونه تکونی اساسی توی کمربند خط میانی انجام بشه.
بنظر شما با بازيكن هاي فعلي يونايتد ميشه فوتبال زيبا بازي كرد ؟
نمی دونم. شاید بشه. شاید نشه.
نکته ی مهم اینجاست که بازیکنان فعلی یونایتد رو شخصی به نام الکس فرگوسن وارد تیم کرده.
و بازیکنان تاریخ مصرف گذشته ای مثل گیگز و اسکولز ، با تصمیم فرگوسن هنوز در یونایتد هستند.
گیگز و اسکولز، مهم ترین عامل فراری دادن امثال پوگبا از یونایتد اند.
خرس های گریزلی (مالکان باشگاه) ، تا دیر نشده بهتره کاری کنند.
shakerifar
18-04-2013, 19:20
دخیا رو خروج از دروازه خیلی پیشرفت کرده خیلی بهتر توپ رو مشت می کنه
البته هنوزم تیمای دیگه از همون تاکتیک استفاده می کنن ولی خیلی وقته دیگه نتیجه نداده
این صحنه از بازی دیشبه که فرگوسن می گفت کارول باید اخراج می شد
(صبر کنید لود شه)
Ali*Reza
19-04-2013, 17:12
فرگوسن: مثل قهرمانها بازی کردیم/ کرول باید اخراج میشد
سرمربی منچستریونایتد پس از تساوی ۲ بر ۲ تیمش مقابل وستهام اعلام کرد شاگردانش مثل قهرمانها بازی کردند.
فرگوسن اظهار داشت: من فکر میکنم خطای کرول کاملا مشخص بود. این کار یک کارت قرمز واضح داشت، اما داور اعتقادی به خطا نداشت.وی ادامه داد: همان طور که امشب دیدیم، وستهام تیم بسیار جنگندهای است. امیدوار بودیم داور قدرتمندی بازی را قضاوت کند.
سرمربی 71 ساله منچستر همچنین گفت: 2 بار عقب افتادیم و برگشتیم و امشب مثل قهرمانها بازی کردیم.
وی افزود: با شجاعت و اراده فراوانی بازی کردیم و بنابراین از این نتیجه راضی هستم.
mohammad.asghari
19-04-2013, 17:40
کل تاریخ منچستر:n12:
pcforlife
21-04-2013, 11:57
گویا فعلا اشلی رو از دست دادیم:n27::
eman619rv
21-04-2013, 12:20
یانگ متاسفانه تا پایان فصل مصدومه و برگشتنش میره واسه فصل بعد . فردا هم با یکی از جدی ترین کاندیدهای سقوط استون ویلا بازی داریم....از بین تیم های پایین جدول هم واقعا کیفیت پایین تری نسبت به qpr داره.
من یکی که خیلی وقته دلم واسه یه برد مقتدرانه و پر گل تنک شده:n11:
یکم انتظارمون از تیم امسال بالا رفته بود به خاطر بازی های خوب اول فصل اما واقعیت این بود که تیم اونی نبود که رکورد امتیاز لیگ برتر رو بشکونه ولی مطمئنا لایق قهرمانی اینفصل بودیم کمترین لغزش رو داشتیم و خودمونو خیلی زود از بقیه تیم ها جد اکردیم:n01:
smallfrank
21-04-2013, 13:05
بچه ها
قضیه خرید گارای به کجا رسید ؟
پ.ن :فردا ببریم قهرمانیم
مبارک باشه آقا مبارک:n20:
EPL league title
:
Manchester United 19
Liverpool 18
Arsenal 13
Sir Alex 12
Giggs 12
Scholes 10
Gary Neville 8
Aston Villa 7
Rio Ferdinand 5
Rooney 4
Vidic 4
Cantona 4
Evra 4
Chelsea 4
Man City 3....Lol
mohammad.asghari
21-04-2013, 22:12
EPL league titles
Man Utd 20
Liverpool 18
Arsenal 13
Sir Alex 13
Giggs 12
Scholes 11
Gary Neville 8
Aston Villa 7
Rio Ferdinand 6
Rooney 5
Vidic 5
Evra 5
Cantona 4
Chelsea 4
Man City 3
تا چند سال دیگه اگه فرگوسن به کارش ادامه بده خود سرالکس فرگوسن به تنهایی میتونه به عنوان یک سرمربی به پرافتخارترین باشگاه ! بله کاملا درست شنیدید،به پرافتخارترین باشگاه تاریخ لیگ انگلیس بشه ،نه باشگاه منچستریونایتد!
Soheil_Punisher
21-04-2013, 23:12
تا چند سال دیگه اگه فرگوسن به کارش ادامه بده خود سرالکس فرگوسن به تنهایی میتونه به عنوان یک سرمربی به پرافتخارترین باشگاه ! بله کاملا درست شنیدید،به پرافتخارترین باشگاه تاریخ لیگ انگلیس بشه ،نه باشگاه منچستریونایتد!
مهندس اگه فرگوسن قهرمان بشه خب یونایتد قهرمان شده و تعداد فهرمانی های هر دو زیاد میشه :n29:
Amir M.ohAma.D
22-04-2013, 12:00
فرگوسن: میتوانیم با بیش از ۹۵ امتیاز فصل را تمام کنیم
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، منچستریونایتد در این فصل از 33 دیدار توانسته 81 امتیاز جمع آوری کند. آنها اگر از 5 دیدار باقی مانده تمامی امتیازهای ممکن را بگیرند، میتوانند رکورد امتیاز آوری چلسی با 95 امتیاز که در فصل 05-2004 رقم خورد را بشکنند.
با توجه به اینکه منچسترسیتی شب گذشته (یکشنبه) 3 بر یک برابر تاتنهام شکست خورد، منچستریونایتد این فرصت را دارد تا با پیروزی مقابل استون ویلا اختلاف امتیازی خود با سیتی را به 16 امتیاز برساند.
چلسی در آن سال با هدایت ژوزه مورینیو 29 دیدار از 38 دیدار خود را با پیروزی پشت سر گذاشت و 72 بار نیز دروازه حریفان را باز کرد. اکنون یونایتدها با 75 گلی که زدهاند، بیش از چلسی گلزنی کردهاند ولی باید تمامی 5 دیدار باقی مانده خود را با پیروزی پشت سر بگذارند تا با 96 امتیاز فصل را تمام کنند.
الکس فرگوسن در این مورد گفت: اگر قهرمانی در لیگ را به دست آوریم، باید تیممان را از جنبههای دیگر با سایر تیمها مقایسه کنیم. میتوانیم رکورد 95 امتیازی تیم دیگر را بشکنیم. این کار از عهده تیم من ساخته است. اگر از خود بپرسید آیا منچستریونایتد تاکنون توانسته 5 دیدار پیاپی را با پیروزی پشت سر بگذارد، باید این پاسخ را به خود بدهید که بله، آنها این کار را چندین بار انجام دادهاند. پس اکنون تیم ما این توانایی را دارد که بتواند بار دیگر این کار را انجام دهد. بدون شک این کار از عهده ما ساخته است.
فرگوسن در ادامه گفت: چیزی که موجب شده بسیاری در این فصل به ما توجه کنند، تعداد امتیازهایی است که جمع آوری کردهایم. فکر میکنم سال 1993 با 84 امتیاز قهرمان شدیم. همچنین لیگ را با 91 امتیاز هم فتح کردهایم. البته فصل دیگری با 91 امتیاز، قهرمانی را به چلسی دادیم. این موضوع را میشود با مقایسه نتیجههای ما با سایر تیمها متوجه شد. به واقع اگر کسی هم این کار را انجام دهد، به هیچ وجه اذیت نخواهم شد.
Ali*Reza
22-04-2013, 12:52
با شکستی که دیروز من سیتی متحمل شد ، امشب در زمین خودمون اگر استون ویلا رو شکست بدیم ، جشن قهرمانی رو پیش پیش در اولدترافورد میگیریم :n19:
kkkaktoos
22-04-2013, 16:28
دوستان قراره بعد بازی امشب و ایشالا بردمون ارم گوگل تغییر کنه.
147milad
22-04-2013, 17:58
سلام.امیدوارم امروز ببریم و جشن رو خیلی زود بگیریم.دوستان بازی به وقت ایران چه ساعتی هست و شبکه های رایگانی که بازی رو پخش میکنن اطلاع بدید لطفا.
smallfrank
22-04-2013, 19:00
سلام.امیدوارم امروز ببریم و جشن رو خیلی زود بگیریم.دوستان بازی به وقت ایران چه ساعتی هست و شبکه های رایگانی که بازی رو پخش میکنن اطلاع بدید لطفا.
11:30 امشب
شبکه idman tv ترکست بازی رو رایگان نشون میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.