مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
kasra_khan2003
14-01-2013, 06:28
مورینیو در حال یادداشت برداری از بازی منچستر - لیورپول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra_khan2003
14-01-2013, 11:36
گل اول یونایتد روی پاسکاری های نزدیک، سریع و تک ضرب خوب + تمام کنندگی عالی ون پرسی (که مطمئن هستم دروازه رئال رو هم باز میکنه!) به ثمر رسید.
طبق آمار سه ال کلاسیکو اخیر، باید بتونیم جلوی این سبک بازی رو بگیریم. اما گل دوم که رو ارسال ایستگاهی و ضربه سر بود، دقیقاً جایی هست که رئال توش ضعف داره.
با توجه به اینکه همبستگی اعضای تیم و مربی داره خوب میشه (حداقل جلوی دوربین)، در صورتی که تیم مصدومینش برگردن، به عبور از این مرحله خوشبین هستم.
mohammad.asghari
14-01-2013, 12:58
اگه رئال بخواد اینجوری بازی کنه قطعا یک 3 یا 4 تایی میخوره تو یونایتد چون تجربه حداقل به من که طرفدار دو تیم هستم نشون داده یونایتد با تیم های بزرگ تو ورزشگاه خانگی عالی بازی میکنه ون
پرسی هم که عالی بازی میکنه و خطر بزرگی محسوب میشه برای رئال اگه په په بود یه چیزی ولی متاسفانه اونم نیست .در کل بازی بسیار سختی داریم
Abdolreza2012
14-01-2013, 15:03
اگه رئال بخواد اینجوری بازی کنه قطعا یک 3 یا 4 تایی میخوره تو یونایتد چون تجربه حداقل به من که طرفدار دو تیم هستم نشون داده یونایتد با تیم های بزرگ تو ورزشگاه خانگی عالی بازی میکنه ون
پرسی هم که عالی بازی میکنه و خطر بزرگی محسوب میشه برای رئال اگه په په بود یه چیزی ولی متاسفانه اونم نیست .در کل بازی بسیار سختی داریم
مگه مصدومیت په په چقدره که تا یک ماه نیست؟؟؟؟؟
kasra_khan2003
14-01-2013, 16:49
په په به احتمال زیاد تا اون موقع میرسه. ضمن اینکه کونترائو و مارسلو هم آماده هستن و کوئنترائو تجربه بازی در گوش راست رو داره، میشه از راموس و آبلوا در مرکز استفاده کرد. هرچند شخصاً واران رو ترجیه میدم! اما تو این بازی ها تجربه خیلی مهم هست. حتی کاروالیو هم جلوی منچستر زیاد بازی کرده و تجربه زیادی داره.
به نظر من تنها مشکل الان رئال، عدم ثبات روحی روانی در بین اعضای تیم هست. که خوشبختانه همه دارن خوب میشن. مورینیو از کاسیاس تعریف میکنه، کاسیاس قبول کرده که نباید تصور کنه جاش همیشه رزرو هست و کریس هم از مورینیو طرفداری کرده.
از این گذشته، هرچند دلیل اصلی 18 امتیاز کمتر از بارسلونا، خودمون هستیم، اما مصدومیت ها و داوری هم کم تاثیر نبودن. ظاهرا جلو اوساسونا هم یک گل سالم زدیم که به اشتباه آفساید گرفته شده (یه جا خوندم). حالا که مصدومین دارن بر میگردن، نباید مشکلی باشه.
mohammad.asghari
14-01-2013, 17:11
په په به احتمال زیاد تا اون موقع میرسه. ضمن اینکه کونترائو و مارسلو هم آماده هستن و کوئنترائو تجربه بازی در گوش راست رو داره، میشه از راموس و آبلوا در مرکز استفاده کرد. هرچند شخصاً واران رو ترجیه میدم! اما تو این بازی ها تجربه خیلی مهم هست. حتی کاروالیو هم جلوی منچستر زیاد بازی کرده و تجربه زیادی داره.
به نظر من تنها مشکل الان رئال، عدم ثبات روحی روانی در بین اعضای تیم هست. که خوشبختانه همه دارن خوب میشن. مورینیو از کاسیاس تعریف میکنه، کاسیاس قبول کرده که نباید تصور کنه جاش همیشه رزرو هست و کریس هم از مورینیو طرفداری کرده.
از این گذشته، هرچند دلیل اصلی 18 امتیاز کمتر از بارسلونا، خودمون هستیم، اما مصدومیت ها و داوری هم کم تاثیر نبودن. ظاهرا جلو اوساسونا هم یک گل سالم زدیم که به اشتباه آفساید گرفته شده (یه جا خوندم). حالا که مصدومین دارن بر میگردن، نباید مشکلی باشه.
په په هم برسه فکر نکنم مستقیم بره تو بازی اونم بازی با منچستر ...
گل به اوساسانا هم آفساید بود یعنی سر بازیکن تو آفساید بود
با توجه به بازی هایی که در حال حاضر از منچستر دیدم به نظرم در هر صورت اصلا تیم منچستر قابل مقایسه با رئال نیست ُ مگر اینکه برای بازی با رئال معجزه رخ بده....! با این وضعیت خط دفاعی که منچستر داره اگه قصد بازی هجومی رو جلوی ما داشته باشه مطمئنن خیلی اوضاعش به هم میریزه ُ آمار گل های خورده این تیم هم کاملا گویای این قضیه است.از طرف دیگه تو خط هجومی فقط فن پرسی و رونی شدیدا خطرناک هستند و قطعا ما برای مدیریت بازی این دوتا بازیکن به یک سیستم مثل سیستمی که تو برنابئو جلو ManCity به اجرا در آوردیم (حضور اسین در خط هافبک) احتیاج داریم.در صورتی که این دو بازیکن مهار کنیم ۸۰٪ قدرت منچستر از دست میره و اگر اشتباهات فردی رو هم کاهش بدیم ُمطمئنا نتیجه خوبی جلوی منچستر میتونیم بگیریم.
په په هم ۱۰۰٪ به بازی با منچستر میرسه :دی
Abdolreza2012
15-01-2013, 00:46
رونالدو: تا پايان قراردادم در مادريد ميمانم
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که تا پايان قراردادش در پايتخت اسپانيا ماندني خواهد بود.
کريستيانو رونالدو امروز خبرهاي متفاوتي را براي باشگاهش داشت.
رونالدو در گفتوگويي که با فيفا انجام داد، هدف خود را به پايان بردن قراردادش در رئال مادريد عنوان کرد اما از تکذيب حضورش در باشگاه ديگري پس از پايان قراردادش امتناع کرد.
اين مصاحبه در زماني انجام شد که رئال مادريد بدون ستاره پرتغالي مقابل تيم قعرجدولي اوساسونا با نتيجه تساوي بدون گل متوقف شد.
پس از اين نتيجه روزنامه آس در يک نظرسنجي از هواداران خواست تا نظر خود را در مورد اولويت تمديد قرارداد با رونالدو بيان کنند که 70 درصد شرکت کنندگان با آن موافق بودند.
رونالدو در اين گفتوگو اظهار داشت: ميخواهم قراردادم را در رئال مادريد به پايان برسانم. در اين باره شفاف هستم اما نميدانم پس از آن چه اتفاقي خواهد افتاد.
رونالدو با وجود انتقادهاي اخير از ژوزه مورينيو به دليل اختلاف 18 امتيازي با صدر جدول به دفاع از وي پرداخت و گفت: مطمئنم که مورينيو هميشه بهترينها را براي باشگاه ميخواهد و تا پايان از او دفاع مي کنم. همه ما که در تيم او هستيم اين را ميدانيم. من فکر ميکنم او بهترين مربي دنيا است، تجربه زيادي دارد و همه افتخارات را به دست آورده است.
مورينيو با پورتو و اينترميلان ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرده است و قهرماني در اين مسابقات اکنون مهمترين هدف اين فصل مادريد است.
رونالدو با بيان اينکه در ديدار رئال با منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم هيچ تيمي از پيش برنده نيست، افزود: تمام هواداران مادريد ميخواهند ما براي دهمين بار قهرمان شويم و همه ما اين را ميدانيم. ما سال گذشته در نيمهنهايي مقابل بايرنمونيخ شکست خورديم و اين بسيار ناراحتکننده بود اما اين بار اين فرصت را داريم که انتقام خود را بگيريم هرچند که بايد با منچستريونايتد بازي کنيم.
وي خاطرنشان کرد: فکر مي کنم فشار بيشتري بر روي ما نسبت به منچستريونايتد وجود دارد و من فکر ميکنم اين به خاطر آن است که ما بر روي کسب دهمين قهرماني تمرکز کردهايم. اين اضطراب ايجاد مي کند و هر لحظه ميتوانيد اين استرس را احساس کنيد.
SA3EDLORD
15-01-2013, 01:08
رونالدو تا کی قرارداد داشت؟
kasra_khan2003
15-01-2013, 08:32
تا 2016 قرارداد داره
نه سروش جان.
رونالدو 1 جولای 2009 به رئال اومد با یه قرارداد 6 ساله. پس تا ژوئن 2015 قرارداد داره. اسنادش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Madrid) هم موجوده.
mohammad.asghari
15-01-2013, 12:12
حدود یک ماه دیگر در لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف یونایتد برود، با حضور در اولدترافورد، بازی تیم رقیب را تماشا کرد. دیگر تماشاگر ویژه بازی یکشنبه، روی هاجسون سرمربی تیم ملی انگلیس بود. هاجسون و مورینیو در جایگاه ویژه ورزشگاه اولدترافورد در کنار هم نشسته بودند.
Abdolreza2012
15-01-2013, 20:05
امشب رئال با والنسیا تو جام حذفی داره
همین هفته هم با والنسیا تو لیگ داره
Spain - Copa del Rey
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق جدول
رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 23:30 IRST
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والنسیا
2013/1/20 اسپانیا - لالیگا
طبق جدول
والنسیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 23:30 IRST
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مادرید
mohammad.asghari
15-01-2013, 20:28
شاگردان ژوزه مورینیو 32 بازی است که در مجموع رقابت ها در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند.
در صورتی که رئال مادرید بتواند از سد والنسیا عبور کند در مرحله نیمه نهایی می بایست با برنده دیدار مالاگا و بارسلونا بازی کند.
والنسیا از هشت بازی اخیرشان در مجموع رقابت ها موفق به کسب هفت پیروزی شده اند.
والنسیا از هفت مصاف اخیرشان برابر رئال مارید در 5 بازی شکست خورده .
روبرتو سولدادو (تصویر سمت راست ) در هشت بازی اخیر خود ,هشت گل برای والسنیا به ثمر رسانده.
نیمه ی اول رو 1-0 بردیم...
عجب گل کلاس بالایی زدیم خداییش...
از اون گل هایی که تیم های مورینیو همیشه توش تخصص داشتند و در هر تیمی بود همچین گل هایی زیاد میزدن...
خداییش به من که به اندازه ی چندتا گل چسبید
امشب هم که خدا رو شکر حداقل کسی نمیتونه به Essien در نیمه ی اول ایرادی وارد کنه چون واقعا عالی بودش..
امیدوارم در نیمه ی دوم تعداد گل های زده رو بیشتر کنیم تا خیالمون در بازی برگشت راحت باشه...
پ.ن : میگم چه کرد این نیمکت نشینی با ایکر کاسیاس عزیز؟؟:n02: خودمونیما...
قابل قیاس با بازیه جلوی دورتمند نبود خداییش امشب... :n06:
امیدوارم در هر صورت در این فصل هم در کوپا دل ری جام بیاریم و هم چمپیونز !! البته نه به خاطر دلمون..تا منتقدا ساکت شن!! تا کسایی که این روزایی زیادی واسه من عرض اندام کردن بشینن سر جاشون...
:n20::n20::n20::n12::n12::n12::n12:
SA3EDLORD
16-01-2013, 01:25
با این تیم بخوان برن جلو منچستر باید دعا کنیم ابرومندانه ببازیم!
داوری امشب هم خیلی بد بود! چند تا افساید گرفت از تیم والنسیا که افساید نبود!
فقط من نمیدونم خیابانی با کدوم عقلش میگه که هیگوان بادست توپ رو هدایت کرد! .... حالا قبول شایدم به دستش خورد ولی چطوری توپ که با اون سرعت میاد و از مسیرشم یه بار منحرف میشه رو ادم میتونه با دست هدایت کنه؟
دفاع هم خیلی بد بود... زرت و زرت توپ سانتر میشد روی دروازه نمیدونم چرا جلوشو نمیگرفتن اخه!
کاسیاس خیلی خوب بود .رونالدو هم که امشب اصا شبش نبود!
بازم میگم امیدوارم با این وضعیت جلو منچستر حاضر نشیم.
با این تیم بخوان برن جلو منچستر باید دعا کنیم ابرومندانه ببازیم!
فقط من نمیدونم خیابانی با کدوم عقلش میگه که هیگوان بادست توپ رو هدایت کرد! .... حالا قبول شایدم به دستش خورد ولی چطوری توپ که با اون سرعت میاد و از مسیرشم یه بار منحرف میشه رو ادم میتونه با دست هدایت کنه؟
دفاع هم خیلی بد بود... زرت و زرت توپ سانتر میشد روی دروازه نمیدونم چرا جلوشو نمیگرفتن اخه!
کاسیاس خیلی خوب بود .رونالدو هم که امشب اصا شبش نبود!
بازم میگم امیدوارم با این وضعیت جلو منچستر حاضر نشیم.
کاملا موافقم
اینطور بخوایم بازی کنیم اونم در مقابل این منچستر و این بارسا شانسی نداریم
خیابانی هم اصلا نمیدونه چی میگه!!
نیمه اول که گفت اسین در جام جهانی 2010 از خوب های تیم ملی غنا بوده در حالی که اصلا اسین تو جام جهانی نبود!!
اوزیل پاس میده میگه اگه رونالدو بود پاس نمیداد خودش میزد
مودریچ شوت میزنه میگه: توپ دور از دسترس دروازبان بود و خیلی خوب زد ولی تو چار چوب نبود
مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
خودشو کشت تا گاگو بیاد تو تیم وقتی اومد چیزی نگفت تازه فهمیدم اصلا نمیشناسش
رو گل دوم هم خوب خودشو نشون داد بقیه بازی هم در مورد توانایی های سالگادو و قدرت اسین صحبت میکرد!!
بعد باید با این گزارشش از بازی لذت بببریم
----------------
عکس : راموس و په په در سکوهای برنابئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرجیو راموس و په په ، دو دفاع وسط فیکس رئال بازی با والنسیا را از روی سکوهای برنابئو تماشا کردند . بازیکن کاماسی عکسی از خودش در توئیتر گذاشت و نوشت :" حالا با په په بزرگ به این بازی آمده ایم . گلللل از کریم . زنده باد ... "
راموس دومین جلسه از محرومیت پنج جلسه ای خود را پس از بازی با سلتا سپری می کند و په په در حال ریکاوری از مصدومیتش است .
تیم زیاد بد بازی نکرد ! اتفاقا تا حدود زیادی خوب بود...فقط آلبیول افتضاح بود ُ هم توی آفساید گیری و هم توی دفع توپ ....!
آفسیاد هایی که از والنسیا گرفتند یکیش که کاسیاس دور کرد ُ دومیش هم خورد تو تیرک در صورتی که آفساید هم نبود باز گل نمیشد...
رونالدو موقعیت های زیادی خراب کرد....
Abdolreza2012
16-01-2013, 02:33
امشب دفاع افتضاح بود رئال شانس آورد که داور چندتا آفساید اشتباه گرفت وگرنه راحت گل میخوردیم
کاسیاسم خیلی خوب بود دمش گرم
رونالدو هم نمیدونم چرا توپاش گل نمشد همه رو خوب میزد ولی از بد شانیش گل نمیشد
آقا این خیابانی دیگه خودشو گیر آورده همه میدونن طرفدار بارساس بعد وسط بازی میگه
کاری نداشته باشید من طرفدار رئالم یا بارسا ولی ای کاس این توپو والنسیا گل میکرد تا بازی قشنگتر میشد
آدم میمونه چی بگه اصلا بعد آخر بازی میگه مورینیو باید خوشحال باشه چون تیمش هرجوری شده 2 تا گل زده
آخه یکی نیست به این بگه به توچه اصلا
مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
این آقای جواد خان که شدیدا مفت حرف میزنه!!
ولی این یه تیکه رو من خودم قشنگ یادمه که داشت در مورد رونالدو حرف میزد...نه مورینیو...!!!:n26:
بچه ها
تورو خدا بیاین هم قسم بشیم و به این روابط عمومی شبکه ی 3 اگه زنگ نمیزنید حداقل ایمیل بدید که جان مادرشون آدمی مثل جواد خیابان و مزدک میرزایی گزارشگر بازی های رئال نباشن!!!
به خدا من اگه بازی رو آنلاین نبینم(که با سرعت اینترنت در این روزا عمرا بشه این کارو کرد) واقعا مجبورم صدای تلویزیون رو MUTE کنم اگه گزارشگر یکی از این 2 تا باشن!!!
بازی 1-0 به نفع رئاله!!
این برای بار چندمه که خیابانی به طور واضع میگه دوست دارم رئال گل بخوره تا بازی جذاب شه!!!! این جمله رو زیاد از این آقا شنیدیم!!!!(بسته دیگه بابا؛آخه تا کی این گزارشگر های صدا و سیما باید برن رو مخ ما رئالی ها تو هر بازی)
یا به جرات میگم 7 بار گفت که یه آفساید اشتباه از Soldado گرفته کمک داور که اون توپ حتما گل میشد!!!!
یا دیگه سر گل هیگواین که بماند!!!
حالا دیشب نه!!هر بازی که این آقایون گزارشگر بازی رئال میشن باید این طوری اعصاب مارو خورد کنن؟؟؟؟
یه ایمیل هر کدوم ما بزنیم مطمئن باشید اوضاع از اینی که هست بهتر میشه!!!
نشد...
زنگ میزنیم فهش میگیرمشون :n02:
اینقدر داوری ها (یا بهتره بگم اشتباهات داوری) به ضرر تیم رئال بوده از زمانی که مورینیو اومده تو رئال ....
حالا که یکبار این اشتباهات به نفع تیم ما بود نه خود ما میتونیم قبولش کنیم...
نه آقای خیابانی ارجمند...
بابا...
این همه این اشتباهات داوری باعث شده که ما خیلی وقتها به اون چیزی که حقمون بوده نرسیم...
حالا یکبار یه آفساید رو از والنسیا به طور اشتباه اعلام کردن هم به آقای خیابانی خیلی بر خورده !!!
هم به کسایی که چند ساله تاکتیکشون رو بر اساس اشتباهات داوری بنا کردن!!!
و هم به خود ما (آخه از بس ندیدیم؛عادت نداریم دیگه :n03: )
kasra_khan2003
16-01-2013, 17:44
داوری علت 18 امتیاز نیست، اما فقط چند مورد اخیر:
گل صحیح کایخون آفساید گرفته شد. اخراج کاکا کاملاً غیرمنصفانه بود.
اخراج کاملاً اشتباه آدان.
اخراج بحث برانگیز راموس.
ضمن اینکه دی ماریا تو کنفرانس مطبوعاتی قبل بازی با والنسیا گفته بود "تصمیماتی از سوی داورا گرفته میشه که اشتباه نیست، دارن به ضرر ما تصمیم میگیرن". همین صحبت باعث شده تا اتحادیه داوری پرونده ای رو احتمالاً برای تنبیه این بازیکن به راه بندازه!
اشتباهات داوری جزئی از بازیه - این اشتباهات تا الان هم به نفع ما بوده هم به ضرر ما
اگه بخوایم همیشه این مسائل رو مطرح کنیم زیبایی فوتبال از بین میره
یه تیم باید اونقدر خوب باشه تا اشتباهات داوری روش بی تاثیر باشه
اشتباهات داوری جزئی از بازیه - این اشتباهات تا الان هم به نفع ما بوده هم به ضرر ما
اول اینکه اگه اشتباهات داوری به حدی برسه که مارو در چمپیونزلیگ و کوپا دل ری و لالیگا هم قهرمان کنه باز هم کمیته های داوری اروپا و اسپانیا شدیدا به ما و تیممون بدهکارن!!!! پس اینقدر نگید یه بار هم به نفع ما بوده و ....... :n15:
تیم های زیاد جلوی یه تیم که اسمشو نمیبرم خیلی خوب و بی نقص بازی کردن ولی اشتباه داوری باعث شد که تیم اسمشو نبر برنده ی بازی باشه!!!:n21:
حتما همه ی ما بازی چلسی با تیم اسمشو نبر رو یادمونه در چمپیونز لیگ!!! :n28: :n23:
و خیلی بازی های دیگه ...!!:n23:
آیا چلسی و دیگر تیم ها به اندازه ی کافی خوب بازی نکردن؟؟؟؟:n27:
این اشتباهات داوری یه تاکتیک شده واسه بعضی ها که در شرایت سخت شدیدا روش حساب باز میکنن!!! :n22:
ال کلاسیکو ها بماند که کلکسیون اشتباهات عجیب و غریب برای تیم روبروی رئال بود!! ( دیگه به هر شکلی بود سعی کردم اسم تیم خاصی رو نبرم تا این پست ما رو دوباره پاک نکنن!!!! ) :n18:
اینم نحوه ی ارتباط با روابط عمومی شبکه ی 3
برای اون دسته از هواداران تعصبی رئال که احساس میکنن داره به شعور ما رئالی ها توسط گزارشگرای این شبکه (خصوصا آقای خیابان و میرزای) توهین میشه!!
اگه رئالی هستی ایمیل بزن!!
CRIS Joon CR7
17-01-2013, 11:15
اینم نحوه ی ارتباط با روابط عمومی شبکه ی 3
برای اون دسته از هواداران تعصبی رئال که احساس میکنن داره به شعور ما رئالی ها توسط گزارشگرای این شبکه (خصوصا آقای خیابان و میرزای) توهین میشه!!
اگه رئالی هستی ایمیل بزن!!
نیازی به زحمت نیست ، اگه قرار بود بخاطر احترام به هواداران سایر تیم ها (یعنی تیم های دیگه به جز ... ) حرکتی تو رسانه های ایران انجام بشه ، خیلی زودتر ازینا باید انجام میشد ... نه الان که این جو حکمفرماست و خون کاتالانی تو رگ خیلی از ایرانیا که اکثرشون چیزی از فوتبال نمی دونن ، جریان داره:n09:
هنوز اگه خیابانی تیکه ای میندازه ، چیزی میگه میشه به حساب غفلت یا ساده بودنش میشه گذاشت ولی حساب مزدک جداست:n24:
همه ی حرف هاش از روی قصد و قرضه و مثال های زیادی میشه زد که جاش نیست( یعنی جاش نمیشه:n02:)
استراحت کریم با PS3
:n12:
کریم بنزما پس از پیروزی مقابل والنسیا در دور رفت کوپا با گلزنی خودش ، دارد از استراحت دو روزه خود لذت می برد .
وی پس از گل مهمی که زد ، عکسی از خودش در صفحه خود در شبکه های اجتماعی در حال PS3 بازی کردن گذاشت .
مرجع اخبار رئال
Abdolreza2012
17-01-2013, 20:25
اینم نحوه ی ارتباط با روابط عمومی شبکه ی 3 برای اون دسته از هواداران تعصبی رئال که احساس میکنن داره به شعور ما رئالی ها توسط گزارشگرای این شبکه (خصوصا آقای خیابان و میرزای) توهین میشه!! اگه رئالی هستی ایمیل بزن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز این لینکی چیزی نذاشتی که اصلا نمیشه کاریش کرد درستش کن مرسی
دوست عزیز این لینکی چیزی نذاشتی که اصلا نمیشه کاریش کرد درستش کن مرسی
روابط عمومي شبكه سه سيما
تلفن مستقیم 22040092
تلفن داخلی 221668395
آدرس ای میل sima3@irib.ir
نشانی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خوبه؟
CRIS Joon CR7
18-01-2013, 02:19
یه سری عکس هستش که دلم نیومد نزارم ، این تصاویر مربوط به تبلیغات رونالدو واسه نایک هستش که اصطلاحا تو این عکسا کریس قشنگ افتاده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکس هم که بر سر در موزه ی فدراسیون اسپانیا اخیرا نصب شده ، کاسیاس رو با اباهت خاصی نشون میده :
Abdolreza2012
18-01-2013, 02:59
دعواي مورينيو و رونالدو در رختکن
رسانه هاي اسپانيايي از درگيري شديد لفظي مورينيو با رونالدو پس از بازي با والنسيا خبر دادند.
رئال مادريد در بازي رفت يک چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا با دو گل از سد والنسيا گذشت تا به صعود از اين مرحله اميدوار باشد.
در اين ديدار کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد فرصت هاي زياد گلزني را يکي پس از ديگري از دست داد و نتوانست دروازه حريف را باز کند.
ژوزه مورينيو که به نظر مي رسيد از کسب اين پيروزي راضي نيست در رختکن از رونالدو به خاطر هدر دادن فرصت هاي بيشمار گلزني انتقاد کرد.
سايت (اينتر کونوميا)اسپانيا نوشت: مورينيو در طول بازي از عملکرد بد رونالدو به خشم آمده بود. او در رختکن به شدت از ستاره پرتغالي تيمش انتقاد کرد. رونالدو هم که تاب انتقادات آقاي خاص را نداشت جواب او را داد و کار به در گيري لفظي کشيد که در نهايت با دخالت فلورنتينو پرس رييس باشگاه و ديگر بازيکنان دو طرف کوتاه آمدند.
جوليان آپيلا خبرنگار اسپانيايي که به رختکن رئال نزديک بود اينگونه به توصيف ماجرا پرداخت: صداي درگيري لفظي رونالدو با مورينيو را همه در راهرو شنيدند و حتي به خيابان کاستنيا هم رسيد! به سرعت به فلورنتينو پرس خبر دادند و او هم به رختکن آمد و با ديگر بازيکنان فضاي متشنج رختکن را آرام کردند.
درگيري مورينيو با رونالدو در حالي است که ستاره پرتغالي رئال مادريد چند روز پيش در گفتگو با سايت فيفا از مورينيو به عنوان بهترين سرمربي کنوني جهان ياد کرد.
رئال مادريد در فصل جاري رقابت هاي ليگا نمايش بسيار ضعيفي داشته است و با بارسلونا صدرنشين 18 امتياز اختلاف دارد.مورينيو به علت کسب نتايج ضعيف به شدت فشار را احساس مي کند و در چند بازي صداي اعتراض هواداران را شنيده است. مورينيو 12 سال است که به صورت حرفه اي به مربيگري روي آورده است اما تيم هاي او هيچگاه تا اين اندازه متزلزل نبوده اند.
مورينيو در حالي ستاره هموطنش را مورد انتقاد قرار داد که در ديدار مقابل اوساسونا که رونالدو را در اختيار نداشت، موفق به گلزني به تيم ته جدولي نشد.
منبع خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88_%D9%88_%D8%B1%D9%88% D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88_%D8%AF%D8%B1_%D8%B1% D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86)
( امیدوارم جدی نباشهمورینیو هم داره با دونه دونه بازیکناش درگیر میشه ها :n03: )
kasra_khan2003
18-01-2013, 08:19
این خبرنگارا از کاه کوه میسازن.
این درگیری که قسمتیش هم تو زمین بوده، بخاطر این هست که تو یه صحنه رونالدو میتونست پاس بده و در واقع عقل هم حکم میکرد که پاس بده اما خودش میزنه و حتی یه لحظه که کنار زمین میاد، مورینیو از رو نیمکت بلند میشه و سرش داد میزنه!
powerslave
18-01-2013, 21:59
نمیدونم مربی اگه نتونه به خاطر عملکرد بازیکن یه داد سرش بکشه یا نیمکت نشینش کنه دیگه پس چرا مربی وجود داره. واقعاً این خبرنگارها هم منتظرن یه اتفاقی بیفته بزرگش کنن.
Abdolreza2012
19-01-2013, 14:56
فالکائو اولويتش را رئالمادريد خواند
مهاجم کلمبيايي آتلتيکومادريد از علاقه خود براي حضور در رئالمادريد خبر داد.
رادامل فالکائو در يکي، دو سال حضورش در آتلتيکومادريد نمايش خيرهکنندهاي داشته است و يکي از بهترين مهاجم حال حاضر فوتبال جهان به شمار ميآيد.
به گزارش ايسنا،اين مهاجم کلمبيايي که خبرهاي زيادي درباره پيوستن او به چلسي در پايان فصل جاري به گوش ميرسد، به راديو "تراي" اسپانيا گفت: "اگر بخواهم در پايان فصل آتلتيکومادريد را ترک کنم، اولويتم با رئال مادريد است."
درخواست رئال براي بخشش راموس رد شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% D8%A8%D8%AE%D8%B4%D8%B4_%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D 8%B3_%D8%B1%D8%AF_%D8%B4%D8%AF)سفر گالياني به مادريد براي برگرداندن کاکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%86%D9%8A_%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%A7%D8%AF% D8%B1%D9%8A%D8%AF_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%A8% D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86_%D A%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7)
( امیدوارم جدی نباشهمورینیو هم داره با دونه دونه بازیکناش درگیر میشه ها )
اینها همش به خاطر اینه که مارکا با مورینیو ضد هستش!! همین !!!
مارکا در ظاهر مال مادرید... ولی در عمل دیگه به همه ثابت شده کارش چوب لایه چرخ انداختن رئال بوده!!!
مورینیو اگه تو گوش یه بازیکن بزنه هم این اجازه رو داره !!! (از روی قصد و قرض اینکارو نمیکنه که!!)
بهتر از من و شما میدونه اگه نتیجه ی معکوس بده کارش اولین نفری که سیبل میشه خود مورینیو هست!!!
همه ی ما میدونیم که آقای خاص در بین مربیان دنیا با بازیکنان خودش صمیمی ترین روابط رو داره !!
فیلم خداحافظی از اینتر و چلسی رو نیگا کنید چه گونه بازیکنانش رو بقل میکنه و گریه میکنه!!
مطئنا در مرحله ی اول سر مربی اونهاست...در مرحله ی دوم برادر بزرگتر اونها!!تیم مثل یک خانواده اس...!! و خانواده ای به موفقیت میرسه که یک پدر قاطع و یک سر پرست کار درست روی سرش باشه!!
اینها همش حاشیه ای هست که مطبوعات آنتی مورینیو دارن برای تیم و خود شخص آقای خاص درست میکنن و ما دیگه نباید به این حرفا دامن بزنیم!!
هنوز هنوزه بازیکنان سابق مورینیو با او تماس ها تلفنی دارند!! این یعنی چی؟؟؟
یعنی که اون برای بازیکنان و شاگردانش بیشتر از یک سر مربی بزرگه!!!
اون درست مثل یک دوسته!!
یک دوست خیرخواه...اما با روش های خاص خودش!!!
eman619rv
20-01-2013, 01:39
2 روز پیش زاد روز آربلوا بود... آلوارو 30 ساله شد....بازیکنی که خیلی ها شاید دوستش نداشته باشند و نقطه ضعف تیم بدوننش ... اما به نظرم شایسته یک تقدیر کوچولو به خاطر زحماتی که در این سال های اخیر برای رئال مادرید و فوتبال ملی اسپانیا کشید هست.. هر چند خودم شاید خیلی دوستش نداشته باشم ولی یه چیزی رو مطمئنم که از جون برای تیم مایه میذاره:n16: و واقعا تجربه زیادی رو کسب کرد و دیگه یه بازیکن پخته هست . موفق باشی آربلوا:n12:
Álvaro Arbeloa Coca
Born ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): January 17, 1983 .age 30
CRIS Joon CR7
20-01-2013, 17:08
وقتی که دیروز دوستی خبر احتمال نیمکت نشینی کریستیانو توسط مورینیو را به من داد ، نمی توانستم جلوی خنده ام را بگیرم : "این را به عنوان یک جوک می پذیرم ، البته یک جوک بی مزه . " وقتی فهمیدم که این قضیه زیاد هم شوخی نیست و مربی واقعا دارد به آن فکر می کند ، از این وضعیت غیر قابل توضیح کاملا بهت زده شدم .
وقتی در جمع یکی از کانون های هوداری بودم ، اغلب همه به من یک پیغام می دادند :" رونکرو ، به پرز بگو که نگذارد کریستیانو برود . بدون او در پامپلونا دیدیم که چه وضعی داشتیم ... "
هواداران به خوبی ارزشهای ستاره واقعی خود را درک می کنند . رئال بدون کریستیانو تصور نکردنی است . اما شاید بالاخره مورینیو امشب بخواهد که سومین تنبیه بزرگ فصلش را در نظر بگیرد .
کاسیاس و راموس قربانی های قبلی بودند و حالا انگار نوبت ستاره بزرگ تیم است . توجیه این که برای بازی چهارشنبه استراحت کند ، اصلا مناسب نیست . سوپرمن نیازی به استراحت به عضلات آهنین خود ندارد .
تنبیه او به خاطر خشم سه شنبه عادلانه نخواهد بود . از طرفی شکست بارسا در آنوئتا باعث میش ود که رئال برای معجزه تلاش کند . آن هم در حالی که معجزه ها بدون کریستیانو هرگز محقق نخواهند . شد . مربی ، مطمئنم که این فقط یک شوخی بود ، درست است ؟ توماس رونکرو - سردبیر روزنامه ی AS
متن از مرجع اخبار رئال
مثل اینکه قضیه جدیه و رونالدو امشب نیکمت نشین هستش!!
نمیدونم استراتژی مورینیو چیه؟واقعا هدفش از این کار رو درک نمیکنم ،
در صورتی که خود رونالدو بعد بازی کوپا مقابل همین تیم گفت که بازی بعد با اتحاد بازی میکنیم به امید پیروزی ولی مورینیو داره نیمکت نشینش میکنه:n13:
واقعا تیم بدون کریس میلنگه نمونش بازی جلو اوساسونا بود و خیلی از بازی های دیگه...
powerslave
20-01-2013, 17:28
امیدوارم این کار رو نکنه. یکی از وظایف مربی به موفقیت رسوندن تیمشه. البته اگر هم امشب بازی رو ببره باز اختلاف میشه 15 امتیاز!!!!!!! که خوب همون موقع هم که اختلاف 15 امتیاز بود من یکی قهرمانی رو از دست رفته میدونستم ولی باز امید داشتن بهتره. بهتره مورینیو گذشت نشون بده و اینطوری طرفش رو شرمنده کنه (البته اگه واقعاً دلیلی برای دلگیری داشته باشه).به هر حال ما همه میدونیم ه تاثیر کریس چقدره.
Abdolreza2012
20-01-2013, 18:42
منم از همون روزی که خیری درگیری لفظی رو شنیدم ناراحت بودم که شاید بخواد رونالدو رو مثله کاسیاس و راموس رو نیمکت بذاره
امیدوارم اینجوری نشه چون اگه اینجوری بشه برای تیم بد میشه
یه جورای همه با هم گیر میشن
بازی امشب مشخص میکنه که آخر چی میشه
امیدوارم امشب رئال بازیو ببره تا هم اختلافو با تیم های 1 و 2 کم کنه و هم روحیه ای بشه برای بازی برگشت با والنسیا که تو زمین اونا بازم ببرن و برن بالا
mohammad.asghari
20-01-2013, 19:20
میخوام پیش بینی کنم چی میشه ولیبعضی وقتا مورینیو تصمیم های عجیب میگیره که همین پیش بینی رو سخت میکنه.ولی به نظر من رونالدو بازی میکنه چون بازی نکنه رئال به مشکل میخوره
حداقل تنبیه روی کاسیاس خوب جواب داد...
اگه این اتفاق بیوفته هم بدم نمیاد...
لیگ که دست نیافتنی شده!!
پس چرا یه ستاره به خودش نیاد و متوجه نشه رئیس کیه؟؟؟
مورینیو آیا در پورتو هم رونالدو رو داشت که پورتو رو قهرمان چمپیونز کرد و یا در تیم های دیگه که عناوین رو باهاشون درو کرد؟؟؟این درست نیست بگیم تیم رو یه بازیکن خاص میچرخه!!
درسته رونالدو یه فوق ستاره اس!!! بهترین بهترینها!!! محبوب دل ها!!! ولی یه وقتایی باید آدم به خودش بیاد و ببینه اگه یه روز قراره خوب نباشه فرقی نداره با بقیه!!
اینطوری ایجاد انگیزه میشه براش...!!
حالا که امیدوارم یا شایعه باشه یا به خاطر مسائل تاکتیکی اینکارو بکنه مورینیو یا هم بخواد بهش استراحت بده!
:n12::n12::n12:
Altairezio
20-01-2013, 21:32
حداقل تنبیه روی کاسیاس خوب جواب داد...
اگه این اتفاق بیوفته هم بدم نمیاد...
لیگ که دست نیافتنی شده!!
پس چرا یه ستاره به خودش نیاد و متوجه نشه رئیس کیه؟؟؟
مورینیو آیا در پورتو هم رونالدو رو داشت که پورتو رو قهرمان چمپیونز کرد و یا در تیم های دیگه که عناوین رو باهاشون درو کرد؟؟؟این درست نیست بگیم تیم رو یه بازیکن خاص میچرخه!!
درسته رونالدو یه فوق ستاره اس!!! بهترین بهترینها!!! محبوب دل ها!!! ولی یه وقتایی باید آدم به خودش بیاد و ببینه اگه یه روز قراره خوب نباشه فرقی نداره با بقیه!!
اینطوری ایجاد انگیزه میشه براش...!!
حالا که امیدوارم یا شایعه باشه یا به خاطر مسائل تاکتیکی اینکارو بکنه مورینیو یا هم بخواد بهش استراحت بده!
باهات موافقم !
ولی اگه رونالدو از تیم بیرون بمونه مطمئن باش میبازن!(خیلی وابسته شدن بهش!)
البته رونالدو هم سال اولی که به رئال اومد عالی بازی میکرد!
ولی یواش یواش افتی کرد که دیگه از اون رونالدویه منچستر خبری نشد!
یه کم اگه به خودش بیاد خیلی عالی میشه!
باهات موافقم !
ولی اگه رونالدو از تیم بیرون بمونه مطمئن باش میبازن!(خیلی وابسته شدن بهش!)
البته رونالدو هم سال اولی که به رئال اومد عالی بازی میکرد!
ولی یواش یواش افتی کرد که دیگه از اون رونالدویه منچستر خبری نشد!
یه کم اگه به خودش بیاد خیلی عالی میشه!
اتفاقا با اومدن مورینیو به مادرید رونالدو از زمانی که تو منچستر هم بود بهتر شده !!!
همین فصل قبل رو یادت نیست؟؟
حالا که حقش رو میخورن و مثل اون سال ها بهش توپ طلا نمیدن دلیل نمیشه از اون موقع فاصله گرفته باشه!
تا قبل از اون واقعا با رونالدوی منچستر فاصله داشت ! خیلی هم زیاد!
با اومدن مورینیو بود که پای رونالدو به گل زدن در ال کلاسیکو باز شد دیگه!(یادتون نیست؟)!! تا قبل از اون در ال کلاسیکو ها ضعیف بازی میکرد!! ولی
دیگه بعد از اونم که کسی نمیتونه در ال کلاسیکو ها متوقفش کنه!! :n02:
کلا من رونالدوی پارسال رو حتی از سالی که توپ طلا گرفت هم بهتر دیدم!
eman619rv
20-01-2013, 21:49
من خودم خیلی مورینیو رو دوست دارم و از بیشتر تصمیماتش حمایت میکنم...
رونالدو و کاسیاس و یا هر بازیکن دیگه رو سرمربی اختیار داره و میتونه رو نیمکت بشونه .اما......اما تو این وضعیت نیمکت نشین کردن رونالدو یه اشتباه فاحش و گناه نابخشودنی از طرف مربیه...
به این دلیل نمیگم که شاید توی بازی تیم خللی ایجاد شه(که شاید هم بشه) ......اخه الان موقع اش نیس!!:n27: وقتی توی این چند هفته اخیر تیم دقیقا بر سر همین مسئله به کلی حاشیه رفته و واقعا تیم ضربه دیده به نظرم این کار یه نوع خودزنیه !:n27: (شایدم وسیله قدرت نمایی در مقابل مدیا که مورینیو بخواد بگه آره این منم ، و شما(رسانه) هیچی هم نیستین!)
این که میگن هم واسه استراحته شاید واسه تنها بازیکنی که تو دنیا این حرف خنده دار باشه رونالدوه! رونالدو تو همه بازی ها هم همیشه مهمترین مسئله ذهنیش مدیریت انرژیه .. واسه همینه که کمتر تو پرس ها شرکت میکنه تا واسه استارت ها اماده باشه ..
البته بیشتر از این رو اتفاقی که هنوز رنگ واقعیت نگرفته بحث نکنیم بهتره:n06:
Real Madrid: Casillas, Varane, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Özil, Alonso, Arbeloa, Albiol, Higuain, Di María.
BENCH / SUPLENTES: Adán, Benzema, Carvalho, Essien, Modric, Callejón, Nacho.
ترکیب بازی امشب...
ظاهرا نتیجه دیشب بارسا رو ترکیب تاثر گذاشته....چون قرار بود کاسیاس و ژابی و شاید رونالدو استراحت کنن....
گرافيكار
21-01-2013, 00:50
چه نتیجه درخشانی اونهم در یک نیمه
فوق العادس
تبریک میگم
دیماریا اگر در رئال راه بیفته بخش زیادی از رئال که رونالدو هم جزء اونه راه میفته
Abdolreza2012
21-01-2013, 01:32
تبریک به همه
نیمه ی اول عالی و نیمه ی دوم یه نیمه ی معمولی
این رئال واقعی بود
رونالدو هم بازی میکرد پس بحث بازی ندادنش همینجا تموم میشه
همه و همه عالی بودن ولی اوزیل امشب یه چیز دیگه بود خیلی خیلی خوب بازی کرد یعنی همه کار کرد فقط گل نزد
دیماریا هم جزء شبهای خوبش بود
رونالدو هم عالی بود
در کل امشب همه عالی بودن و این رئال همون رئال ساله قبل بود
آلبیول و واران هم یه جوری بازی کردن که میشه روشون حساب باز کرد فقط باید دید تو بازی های بزرگ چیکار میکنن
امیدوارم همینجوری پیش برن و کاری به اختلاف امتیاز نداشته باشن و تو جام حذفی هم والنسیا رو بترکونن
دم همشون گرم
خوب بردیم...عجب بازی زیبایی بود ُ البته نیمه اول....!
نیمه دوم بیشتر بازی رو کنترول کردیم چون دلیلی وجود نداشت خودمون رو خسته کنیم و فشار بیاریم...ولی اگه تیم میخواست والنسیا رو دو رقمی کنه امام زاده بیژن هم نمیتونست جلوشو بگیره :دی
ژابی استراحت کرد برای بازی برگشت حذفی چون شدیدا لازمش داریم ! دی ماریا و رونالدو استراحت نکردند...احتمالا بازی برگشت حذفی هم یک بازی کنترولی پیاده کنیم...
mohammad.asghari
21-01-2013, 13:04
بابا رئال واقعی هم همینه دیگه
یادتون نیست الکلاسیکو سال پیش بارسا و 2-1 بردیم تو نیکمپ باید همینجوری بازی کنیم
پیش بینی من درست از اب در اومد و رونالدو بازی کرد:n10:
خداکنه بقیه بازی ها رو هم اینجوری بازی کنیم
Altairezio
21-01-2013, 15:33
اینم تقدیم به دوستان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نگاه کنید و تشکر یادتون نره!
ممنون:n02:
Abdolreza2012
21-01-2013, 15:44
اینم تقدیم به دوستان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نگاه کنید و تشکر یادتون نره!
ممنون:n02:
این لینکی که گذاشتی ف ی ل ت ر ه و نمیتونم ببینم
اگه داریش یه جا دیگه آپ کن منم بتونم ببینم
ممنون
mohammad.asghari
21-01-2013, 16:02
خوب بردیم...عجب بازی زیبایی بود ُ البته نیمه اول....!
نیمه دوم بیشتر بازی رو کنترول کردیم چون دلیلی وجود نداشت خودمون رو خسته کنیم و فشار بیاریم...ولی اگه تیم میخواست والنسیا رو دو رقمی کنه امام زاده بیژن هم نمیتونست جلوشو بگیره :دی
ژابی استراحت کرد برای بازی برگشت حذفی چون شدیدا لازمش داریم ! دی ماریا و رونالدو استراحت نکردند...احتمالا بازی برگشت حذفی هم یک بازی کنترولی پیاده کنیم...
شک نکن بازی رو کنترلی نمیکنیم اینو مطمئنم .چون والنسیا برای انتقام دو بازی پیش میاد .شایدم رئال گل هاش رو زد و اونوقت بازی رو کنترل کنه...
ولی در حالت عادی نه .نه این افکار مورینیو هست و نه به رئال میخوره این چیزا
Altairezio
21-01-2013, 16:58
اینم گل فوقالعاده ی رونالدو به والنسیا! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر کسی نمیتونه این کارو بکنه!:n10:
SA3EDLORD
21-01-2013, 20:12
هر کسی نمیتونه این کارو بکنه!:n10:
تو آپارات میشه بذارینش؟
Altairezio
21-01-2013, 21:39
تو آپارات میشه بذارینش؟
متاسفانه نه!
چون آپارات نمیکشه!:n09:
Abdolreza2012
22-01-2013, 02:17
متاسفانه نه!
چون آپارات نمیکشه!:n09:
این لینک هایی که گذاشتی همش برای یه سایته
اونم که فیلتره
من بازیو دیدم و گل رونالدو هم دیدم ولی میخواستم گل نگهشدارم که نشد
Abdolreza2012
22-01-2013, 02:48
گالياني: مذاکرات براي کاکا شکست خورد
آدريانو گالياني، مدير اجرايي ميلان گفته باشگاهش مذاکرات براي انتقال کاکا با رئال مادريد را لغو کرد.
اين بازيکن برزيلي گفته بود حاضر است از دستمزدش کم شود ولي به ميلان برگردد.
گالياني گفت که با قهرمان اسپانيا در مذاکره است اما اکنون گفته: «مذاکرات بر سر کاکا شکست خورد. به دلايل مالي امکان بستن اين قرارداد وجود ندارد. ما بر سر همه چيز به توافق رسيده بوديم اما همين يک ساعت پيش مذاکرات شکست خورد.»
ظاهرا ميلان نتوانسته رئال را مجاب کند که کاکا را قرض بدهد. او در مادريد فرصت چنداني براي حضور در ترکيب اصلي نمييابد و اين فصل تنها هفت بار در لاليگا بازي کرده و گلي هم نزده.
او در سالهاي 2003 تا 2009 در سنسيرو بود و يک اسکودتو و يک ليگ قهرمانان را فتح کرد.
يکي از خبرنگاران از گالياني پرسيد از ميان کاکا، بکام و بالوتلي کدام در ژانويه خريداري ميشود که او گفت هيچکدام.
و چند خبر دیگه
مصاحبه با اوزیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D8%B2_%D8%AA%D8%A7_%D8%B2%D9%8A%D8%AF%D8%A7 %D9%86_%D8%B4%D8%AF%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84 %D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85)
کريستيانو رونالدو 300 تايي شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D9%88_%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9 %88_300_%D8%AA%D8%A7%D9%8A%D9%8A_%D8%B4%D8%AF)
سولدادو بازي مقابل رئال مادريد را از دست داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A_%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D 9%84_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D 8%B1%D9%8A%D8%AF_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF% D8%B3%D8%AA_%D8%AF%D8%A7%D8%AF)
Altairezio
22-01-2013, 13:18
این لینک هایی که گذاشتی همش برای یه سایته
اونم که فیلتره
من بازیو دیدم و گل رونالدو هم دیدم ولی میخواستم گل نگهشدارم که نشد
داش مگه میشه لینکا از تویوب:n02: باشه و فــــــــــــــــــــیتــ ـــــــــــــــــلر نباشه!
اگه گلا رو جای دیگه پیدا کردم حتما" میزارم!
ولی اینا FULL HD بودن!
کدوم گل رونالدو منظورتونِ؟
گل اول رونالدو
کیفیت معمولی
مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ریپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاتفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اچ دی
مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ahdafkooora.com)_1.avi)
هبپ فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فول اچ دی
مدیافایر
گل دوم رونالدو
معمولی
رپیدشیر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هاتفایل
اچ دی
رپیدشیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ahdafkooora.com)_1.avi)
هیپ فایل
فول اچ دی
به قول يه پيج رئالي:
چرا ؟
چرا وقتي 5تا به تيمي ميزنيم کسي صحبت از مو نميکنه
چرا وقتي 4 بازي را بدون گل خورده سپري ميکنيم باز هم کسي صحبت از مو نميکنه ( اون هم بدون داشتن په په و راموس )
پس کجا هستن اوناي که از مو انتقاد ميکردن
زنده باد مورينيو
من فقط در عجب هستم چرا وقتي که وين روني در منچستر به خاطر اينکه در بازي قبل يک توپ رو به تيرک زده رو فرگوسن بازيبه بعدي رو نيمکت ميشونه(ستاره ي تيمش رو) اونجا کسي نميپرسه حال آقا روني خوبه اصلا؟؟؟؟؟؟حالا در حالي اين اتفاق ميوفته منچستر حريف تيم سوانسي نميشه بدون روني!!!!
اينجا مورينيو بخواد ترکيب و نفرات دلخواهش رو بفرسته تو زمين ماشالله همه يه پا سر مربي و همه يه پا کارشناس و تئوريسين فوتبال ميشن!!!
Abdolreza2012
23-01-2013, 14:28
هزار يورو، پاداش قهرماني رئالمادريد
فلورنتينو پرس از افزايش پاداش بازيکنان رئالمادريد در صورت قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.
فلورنتينو پرس در ديدار با ايکر کاسياس و سرخيو راموس اعلام کرد، در صورت قهرماني رئالمادريد در ليگ قهرمانان اروپا به هر بازيکن تيم 500 هزار يورو (بيش از 2 ميليارد تومان) پاداش خواهد داد.
در اين ديدار که در رستوراني در مادريد برگزار شد، پرس از سياستهاي جديدش درباره پرداخت پاداش با راموس و کاسياس به صحبت پرداخت که مهمترين آن افزايش پاداش قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست. پرس همچنين قول داد، در صورتي که اين تيم بتواند عنوان قهرماني ليگا را از چنگ بارسلونا درآورد، به هر کدام از بازيکنان تيم 300 هزار يورو پرداخت خواهد کرد.
ايکر کاسياس نيز به فلورنتينو پرس قول داد، او و همتيميهايش براي کسب دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا تمام تلاش خود را به کار خواهند بست.
رئالمادريد از سال 2002 که با غلبه بر لورکوزن به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رسيد، تاکنون نتوانسته است، در معتبرترين مسابقات باشگاهي جهان به قهرماني دست يابد.
دم فلورنتينو پرس گررررررررم
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%D9%88%D8%8C_%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4_%D9 %82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A_%D8%B1%D8% A6%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9 %8A%D8%AF)
Abdolreza2012
23-01-2013, 14:34
به قول يه پيج رئالي:
من فقط در عجب هستم چرا وقتي که وين روني در منچستر به خاطر اينکه در بازي قبل يک توپ رو به تيرک زده رو فرگوسن بازيبه بعدي رو نيمکت ميشونه(ستاره ي تيمش رو) اونجا کسي نميپرسه حال آقا روني خوبه اصلا؟؟؟؟؟؟حالا در حالي اين اتفاق ميوفته منچستر حريف تيم سوانسي نميشه بدون روني!!!!
اينجا مورينيو بخواد ترکيب و نفرات دلخواهش رو بفرسته تو زمين ماشالله همه يه پا سر مربي و همه يه پا کارشناس و تئوريسين فوتبال ميشن!!!
حرف شما کاملا درسته ولی وقتی که تیم نیاز به برد داره اگه امتیاز نگیره خیلی بد میشه
واینکه شاید منچستری ها به اندازه ی رئالی ها از امتیاز نگرفتن تیمشون ناراحت نباشن
بعد منچستر تو لیگ خودش اوله
ساله قبل که رئال اول بود کدوم از این حرفا بود
به هر حال با این وضع موجود طرفدار های رئال دوست دارن هرجوری شده رئال تموم امتیازات ممکن رو بگیره و نه بخاطر یه بحث جزء ای بازیکنا رو نیمکت باشه و امتیاز از دست بدیم
به نظرم نمونش بازی هست که کاسیاسو رو نیمکت گذاشت و تو اون بازی 3 تا خوردیم که به نظرم نبود کاسیاس تو باخت تاثیر داشت
به نظرم این بحث فایده ای نداره پس دیگه بیخیال بقیش بشیم:n16:
این مصاحبه ی اسنایدر یه مقداری در مورد سرمربی تیممون هست و گفتم شاید بذارم بد نباشه...
اسنايدر: ديگر جزو پنج بازيکن برتر جهان نيستم
وزلي اسنايدر که به باشگاه گالاتاسراي ترکيه پيوست، اعتراف کرد، ديگر خودش را يک بازيکن بزرگ نميداند.
او درباره انتقال خود به گالاتاسراي گفت: "چرا به يک باشگاه بزرگ نرفتم؟ مشخص است. به اين دليل که ديگر بازيکن بزرگي نيستم و اينتر هم ديگر جزو باشگاههاي بزرگ نيست. اينتر ديگر آن تيمي نيست که در فصل 2010 توانست قهرماني در ليگ قهرمانان را به دست آورد. به همين دليل انتخابم به گالاتاسراي براي من يک قدم روبهجلو بود."
اسنايدر ادامه داد: "ترکيه ليگي قوي دارد. من هم دوباره فرصت بازي کردن دارم. گالاتاسراي باشگاه زيبايي است و همتيميهايم بازيکنان بزرگي هستند. همه اينها براي من مهم است تا بتوانم در جامجهاني 2014 فرصت بازي کردن داشته باشم."
اين هافبک هلندي در فصل 10-2009 با اينتر عملکرد فوقالعادهاي داشت و توانست سه گانه تاريخي را با نراتزوري به ارمغان آورد و در جام جهاني 2010 همراه لالههاي نارنجي به فينال راه يافت.
اسنايدر ميتواند اولين بازي خود براي گالاتاسراي را در شهرآورد اين هفته استانبول برابر بشيکتاش انجام دهد.
اين هافبک هلندي همچنين درباره نقش ژوزه مورينيو در انتخاب گالاتاسراي گفت: "با مورينيو قبل از انتخاب گالاتاسراي مشورت کردم. او جزو مهمي از زندگي من بوده است و همواره به صحبتهاي او گوش ميدهم؛ چراکه هيچوقت از تصميمهاي خود مطمئن نيستم. وقتي با او صحبت کردم، همه چيز را برايم روشن کرد. من پس از صحبت با مورينيو در 48 ساعت تصميم گرفتم، گالاتاسراي را انتخاب کنم."
اسنايدر در پايان گفت: "اميدوارم بتوانم گئورگي هاجي دوم گالاتاسراي شوم."
پ.ن:
واقعا اون سالی که شاگرد مورینیو بود به خدا قسم باید بهترین بازیکن جهان میشد وزلی اسنایدر...
هم تو اینتر فوق العاده بود!!!تو هر 3 جام....
هم تو تیم ملی و جام جهانی....(از بهترین های جام بود و اگه کمی بد شانسی نمیومد سراغشون اون سال قهرمان جهان هم میشد با هلند)
ولی در کمال ناباوری یکبار دیگه FIFA حق بهترین سال رو خورد حتی در بین 3 تای نهایی هم نذاشتن این بنده خدا رو!!!
و بعد از اون هم که مورینیو به رئال اومد و این بنده خدا هم که شکست روحیه بدی خورده بود شد این :n28:
یه سوال دوستان...
به نظرتون عملکرد اسنایدر در رئال چطور بود در سالی که تو تیم ما بود؟؟
به هر حال با این وضع موجود طرفدار های رئال دوست دارن هرجوری شده رئال تموم امتیازات ممکن رو بگیره و نه بخاطر یه بحث جزء ای بازیکنا رو نیمکت باشه و امتیاز از دست بدیم
به نظرم نمونش بازی هست که کاسیاسو رو نیمکت گذاشت و تو اون بازی 3 تا خوردیم که به نظرم نبود کاسیاس تو باخت تاثیر داشت
به نظر منم اگه کاسیاس تو بازی جلوی دورتمند نبود باخت نمیدادیم!!!
این حرفا به نظرم کاملا غیر حرفه ای هست!!
یه مربی حتما یه چیزی میدونه که اینکارو میکنه!!
مطمئنا از من و شما هم بهتر میدونه کاری که میکنه چه عواقبی داره و چطور قراره سیبل بشه و ازش پشت سر هم انتقاد شه!!
همه اینو میدونیم که مورینیو ذره ای از نظر فنی نمیتونه کاسیاس رو انکار کنه!
پس حتما دلیل قانع کننده ای داشته برای اینکار...
و چه دلیلی بهتر از اینکه به کاسیاس انگیزه بده بعد از چندین سال مطمئن بودن از جایگاهی که در تیم داره بدون توجه به عملکردی که داره!(البته تر خوشبینانه ترین حالت ممکن)
یه مدتی تو همین تاپیک همه میگفتن کاسیاس دیگه اون کاسیاس سابق و اون دروازبان فصل قبل نیست!!!و واقعا هم نبود!
مخصوصا دیگه اوج انتقاد از کاسیاس بعد از اون بازیه افتضاح جلوی دورتمند بود!!!
حالا وقتی که آدمی به عظمت کاسیاس قراره اشتباه بکنه!!
چرا فرصت اشتباه رو به یه جوون دیگه ندیم تا هم اون جوون بتونه انگیزه ای زیادی پیدا کنه و هم کاسیاس متوجه ی این بشه نباید از جایگاهش در ترکیب 100 درصد مطمئن باشه و با بالاترین راندمان کاری بازی کنه(خدا رو شکر در اکثر مواقع ایکر فوق العاد بوده*
یه سوال دوستان...
به نظرتون عملکرد اسنایدر در رئال چطور بود در سالی که تو تیم ما بود؟؟
خوب نبود - البته مصدومیت هاش هم بی تاثیر نبود
نمیدونم هلندی ها چرا تو رئال گند میزنن!
تو این چند سال اخیر بازیکنای هلندی نظیر روبن و درنته و همین اسنایدر اصلا موفق نبودن
مورینیو :" همه به دنبال جنجالی علیه من هستند که وجود ندارد " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال در مصاحبه با رادیو مونته کارلو در مورد شرایط تیم صحبت کرد :" همه دنبال جنجالی علیه من هستند که وجود ندارد . من آرام کارم را می کنم و با آرامش منتظر پایان فصل هستم."
مربی پرتغالی درها را به روی لیگ فرانسه بست و گفت :" پی اس جی یک مربی بزرگ و یک مدیر فنی موفق دارد . نیازی به مربی دیگری ندارد . "
مورینیو در مورد لالیگا نیز گفت :" غیرممکن شده است . فاصله زیادی وجود دارد و باید بدون هیچ استرسی به اهداف دیگر فکر کنیم چرا که استرس فقط وضعیت را مشکل می کند . "
CRIS Joon CR7
24-01-2013, 00:16
یکی آربلوا رو از برق بکشه ؛ زد کاسیاس رو مصدوم کرد:n27: :n28:
ویرایش : آدان اومد :34: خدایا خودت کمک کن:n15:
eman619rv
24-01-2013, 00:54
اربلوا چیکار کردی پسر.......:n29:
خدا رو شکر یه گل زدیم......... کاشکی میشد این گل رو به نام ژابی النسو ثبت کنن:n19:..... پاسش فوق العاده بود:n16:
منتظر کنفرانس جنجالی بعد از بازی باشید... اگه خود مو بیاد خیلی حرفا واسه گفتن داره...... با مصدومیت کاسیاس حالا میتونه این دفاع رو از خودش داشته باشه و بگه که واسه همین چیزاست که بعضی موقع ها بازیکن ها رو رو نیمکت میشونه و در اون بازی از کاسیاس استفاده نکرد...:n23:
به نظر من احتمال اینکه این جمله رو بگه خیلی زیاده و البته همراه با غز زدن بر سر رسانه های جو ساز:n25::n05:
داور بازی چه حالی به برنده مالاگا - بارسلونا داد !!!!
فابیو رو که علکی علکی اخراج کرد ....! دی ماریا هم نهایت حرکتش یک کارت زرد داشت !!! تازه ضربه نزد فقط پاشو به پای یارو گیر داد !!
این چه وضعیتیه آخه؟!
Abdolreza2012
24-01-2013, 02:13
تبریک میگم سعود کردیم
داور هر کاری کرد که رئال ببازه ولی نتونست
کارتهای الکی میداد
در کل بازی بدی نبود البته خوب هم نبود ولی مهم اینه که سعود کردیم
یکی بگه کاسیاس چی شده؟
مصدومیتش جدیه؟
آربلوا زد داغونش کرد البته مقصر هم نبود میخواست دور کنه
به نظر منم اگه کاسیاس تو بازی جلوی دورتمند نبود باخت نمیدادیم!!!
این حرفا به نظرم کاملا غیر حرفه ای هست!!
یه مربی حتما یه چیزی میدونه که اینکارو میکنه!!
مطمئنا از من و شما هم بهتر میدونه کاری که میکنه چه عواقبی داره و چطور قراره سیبل بشه و ازش پشت سر هم انتقاد شه!!
همه اینو میدونیم که مورینیو ذره ای از نظر فنی نمیتونه کاسیاس رو انکار کنه!
پس حتما دلیل قانع کننده ای داشته برای اینکار...
و چه دلیلی بهتر از اینکه به کاسیاس انگیزه بده بعد از چندین سال مطمئن بودن از جایگاهی که در تیم داره بدون توجه به عملکردی که داره!(البته تر خوشبینانه ترین حالت ممکن)
یه مدتی تو همین تاپیک همه میگفتن کاسیاس دیگه اون کاسیاس سابق و اون دروازبان فصل قبل نیست!!!و واقعا هم نبود!
مخصوصا دیگه اوج انتقاد از کاسیاس بعد از اون بازیه افتضاح جلوی دورتمند بود!!!
حالا وقتی که آدمی به عظمت کاسیاس قراره اشتباه بکنه!!
چرا فرصت اشتباه رو به یه جوون دیگه ندیم تا هم اون جوون بتونه انگیزه ای زیادی پیدا کنه و هم کاسیاس متوجه ی این بشه نباید از جایگاهش در ترکیب 100 درصد مطمئن باشه و با بالاترین راندمان کاری بازی کنه(خدا رو شکر در اکثر مواقع ایکر فوق العاد بوده*
تو بازی با دورتموند مقصر گل دوم تو دقیقه ی 88 (اگه اشتباه نکنم) صد در صد دفاع بود نه کاسیاس دوست من
دوما کاسیاس 4 ساله بهترین دروازبان جهانه پس اونایی که انتخاب کردن 100 در 100 یه چیزی از منو تو بیشتر میدونستن که انتخابش کردن
kasra_khan2003
24-01-2013, 10:07
اميدوارم مصدوميت ايكر جدي نباشه. تو صفحه فيس.بوك خودش كه عكس دستش رو گذاشته ظاهرا بانداژ هست و تو مصاحبه با سايت رئال گفته جزئي هست.
alone_boy
24-01-2013, 10:25
تبریک بابت صعود به نیمه نهایی
مهمترین اتفاق بازی دیشب مصدومیت بد موقع کاپیتان بود که امیدوارم جدی نباشه و خیلی سریع دوباره به تیم اضافه بشه چون بازیهای حساسی پیش رو داریم و باید سربلند از این بازیها بیرون بیایم...با توجه به شناختی که از آدان دارم به این دروازه بان اصلا نمیشه اعتماد کرد
اینم عکسی که کاپیتان تو صفحه FBـش گذاشته و گفته که باید مراحل درمانی رو طی کنم تا بفهمم چقدر جدیه
Arrowtic
24-01-2013, 14:33
به صورت رسمی گویا اعلام شده که کاسیاس تا 6 هفته از میادین دوره و هم بازی با بارسا و هم منچستر رو از دست میده.
:|
Abdolreza2012
24-01-2013, 14:44
به صورت رسمی گویا اعلام شده که کاسیاس تا 6 هفته از میادین دوره و هم بازی با بارسا و هم منچستر رو از دست میده.
:|
نهههه
6 هفته
کلاه رئال پس معرکس:n27:
شانس نداریم که
خدا کنه اشتباه باشه
Abdolreza2012
24-01-2013, 14:52
یک خبر بد برای مادریدی ها: دست چپ کاسیاس شکسته
طبق آخرین خبر منتشر شده در رسانه های اسپانیایی دست چپ کاسیاس شکسته ولی مشخص نیست که او تا چه زمانی از میادین ورزشی به دور خواهد ماند
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- یک خبر بد برای هواداران رئال مادرید
دست چپ ایکر کاسیاس در نتیجه ضربه ای که دیشب و در جریان بازی برگشت کوپا دل ری در ورزشگاه مستایا ودر مرحله یک چهارم پایانی و در بازی با والنسیا به دست او وارد شد، شکسته است.
ظهر امروز بود که وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید این خبر را بازتاب داد . این خبر در پی اعلام نتایج و آزمایشات کاسیاس اعلام شده است.
دروازه بان باشگاه مادریدی بعد از بازگشت از والنسیا در نیمه شب 4شنبه، به بیمارستان لامورالخای مادرید رفت تا رادیولوژی روی دستش انجام شود. حالا با اعلام نتایج این رادیولوژی و عکسها وب سایت رسمی باشگاه رئال مادرید نوشت:« بعد از انجام اولین بررسی های رادیولوژی در بیمارستان لا مورالخا مشخص شد که دست چپ ایکر کاسیاس شکسته است. در طول روز بررسی های بیشتری توسط متخصصان انجام می شود تا مشخص شود که او چه زمانی قادر به بازگشت خواهد بود.»
مصدومیت کاسیاس در دقیقه 16 بازی 4شنبه شب رخ داد. او حدود سه دقیقه در زمین مسابقه درد می کشید ولی بالاخره با دستی دردناک زمین مسابقه را ترک کرد و جایش را به آدان داد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوما کاسیاس 4 ساله بهترین دروازبان جهانه پس اونایی که انتخاب کردن 100 در 100 یه چیزی از منو تو بیشتر میدونستن که انتخابش کردن
همونایی که از منو تو بیشتر میدونستن 4 ساله تمومه حق رونالدو و وزلی اسنایدر و بقیه رو خوردن و مسی رو بهترین اعلام کردن!!
به این حرفا استناد نکن!!
ولی در بی نظیر بودن کاسیاس شکی نیست!!!
واقعا در این شرایط بدترین اتفاق ممکن افتاد واسه رئال!!
امیدوارم که اخبار صحیح نباشه!!
وگرنه جلوی بارسلونا در کوپا دل ری(جامی که امید داریم بهش) و در برابر منچستر یونایتد در چمپیونزلیگ (جامی که حتما باید کسب کنیمش) باید با اسطوره ای به اسم ADAN به میدان بریم!!
گلی که دیشب خورد شدیدا تنم رو لرزوند!!به خدا اونطوری گل خوردن کار هر کسی نیست!!
حالا میفهمیم چرا مورینیو اینقدر اصرار داشت که یه جانشین خوب برای کاسیاس بیاره!!
باز شانس آوردیم که به ADAN حسابی مورینیو با بازی دادنش روحیه داده!!
در هر صورت امیدوارم به بازی های جلوی بارسلونا و منچستر یونایتد برسه!
وگرنه فاجعه ای در راه هست!!!! :n28::n28::n28::n28::n28::n30::n30:
mohammad.asghari
24-01-2013, 17:38
بازی با بارسا که فکر کنم برسه چون خودش مصاحبه کرده گفته هر جور باشه خودمو میرسونم
بازی با منچستر چطور؟
تاریخ بازی های جلوی بارسا(هم رفت هم برگشت) و بازی جلوی منچستر(هم رفت هم برگشت) رو میشه بگید کیه؟
mohammad.asghari
24-01-2013, 18:34
بازی با منچستر چطور؟
تاریخ بازی های جلوی بارسا(هم رفت هم برگشت) و بازی جلوی منچستر(هم رفت هم برگشت) رو میشه بگید کیه؟
منچستر یونایت 25بهمن تو ورزشگاه رئال
mohammad.asghari
24-01-2013, 18:38
بیانیه کاسیاس و راموس در مورد خبر نشریه مارکا
این گزارش با واکنش تند پرس روبرو شد و رئیس رئال آن را کاملا دروغ و حمله ای مستقیم به باشگاه رئال مادرید دانست.
ساعتی پیش کاسیاس و راموس نیز با انتشار بیانیه ای در سایت باشگاه رئال، این گزارش را بی اساس دانستند.
در این بیانیه آمده است:
1- در جلسه ای که روز سه شنبه با رئیس و نایب رئیس باشگاه داشتیم، هیچ التیماتومی در مورد سرمربی تیم داده نشد
2- به عنوان کاپیتان تیمی حرفه ای و سختکوش، هر گونه حمایت مان از چنین اخباری را در مورد خودمان یا سایر بازیکنان تیم کاملا رد می کنیم.
3- ما حمایت کامل مان را از سرمربی تیم، ژوزه مورینیو اعلام کرده و اعلام می کنیم که احترام زیادی برای او قائل هستیم
4- در پایان، از همه هواداران و بازیکنان رئال می خواهیم که با هم متحد باشند تا بتوانیم در رقابت هایی که در پیش داریم، به موفقیت برسیم
زنده باد رئال
ایکر کاسیاس و سرخیو راموس
گرافيكار
24-01-2013, 18:46
خبر مصدومیت کاسیاس خبر ناراحت کننده ایه و برای نارحت شدن هم تفاوتی نمیکنه که طرفدار کدوم باشی
امیدوارم خیلی زود به فوتبال برگرده
Abdolreza2012
24-01-2013, 19:25
همونایی که از منو تو بیشتر میدونستن 4 ساله تمومه حق رونالدو و وزلی اسنایدر و بقیه رو خوردن و مسی رو بهترین اعلام کردن!!
به این حرفا استناد نکن!!
ولی در بی نظیر بودن کاسیاس شکی نیست!!!
واقعا در این شرایط بدترین اتفاق ممکن افتاد واسه رئال!!
امیدوارم که اخبار صحیح نباشه!!
وگرنه جلوی بارسلونا در کوپا دل ری(جامی که امید داریم بهش) و در برابر منچستر یونایتد در چمپیونزلیگ (جامی که حتما باید کسب کنیمش) باید با اسطوره ای به اسم ADAN به میدان بریم!!
گلی که دیشب خورد شدیدا تنم رو لرزوند!!به خدا اونطوری گل خوردن کار هر کسی نیست!!
حالا میفهمیم چرا مورینیو اینقدر اصرار داشت که یه جانشین خوب برای کاسیاس بیاره!!
باز شانس آوردیم که به ADAN حسابی مورینیو با بازی دادنش روحیه داده!!
در هر صورت امیدوارم به بازی های جلوی بارسلونا و منچستر یونایتد برسه!
وگرنه فاجعه ای در راه هست!!!! :n28::n28::n28::n28::n28::n30::n30:
باهات موافقم
خدا کنه برسه به بازی های مهم لیگو که از دست دادیم اختلاف هم بیشتر بشه زیاد مهم نیست ولی اون دوتا جام خیلی مهمن
امیدوارم برسه چون دیشب آدان یه چشمه اومد و گل خوردیم رو ارسال ها اصلا جرات نمیکرد خروج کنه فقط شانس آورد که همه ی توپ ها وسط میرفت وگرنه بیشتر گل میخوردیم
البته از داور هم نمیشه گذشت
من یجا خوندم رئال دنبال دروازه بان هست حالا باید دید تا چه حد درسته
راستی بارسا امشب نمیتونه بیاد بالا:n02: نگران جام حذفی نباشید
البته اگه داور بهشون کمک نکنه یا مالاگایی ها اشتباهات مسخره ای نکنن
ببینید فقط تنها دوتا راه داریم که یکیش به شانس ما بستگی داره دیگری به طرز تفکر مدیرا....!
۱-اینکه امشب بارسلونا حذف بشه و به مالاگا بخوریم (شانس)
۲-هرچه سریع تر ُ یک دروازه بان بخریم یا قرض بگیریم...!جولیو سزار گزینه مناسب برای چند ماه...!
واقعا نمیتونم جولی منچستر یا بارسا تیم رو با آدان تصور کنم...!شاید بشه مخیاس رو بازی بدیمخیلی بهتر از آدانه....!
کاپیتان فردا جراحی می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید ، روز جمعه به علت مصدومیت دست چپش جراحی می شود . دروازه بان رئال در بازی با والنسیا در کوپا در مستایا مصدوم شد و حداقل دو ماه از میادین دور خواهد بود .
دروازه بان اصلی رئال مادرید پس از برخورد با آربلوا دچار مصدومیت شد و حالا باید مدتی از میادین دور باشد و بازیهای حساسی نظیر بازیهای تیم با بارسلونا و یونایتد را از دست می دهد .
--------------
همه جایگزین های ایکر : از آندرس فرناندز تا لوریس و خولیو سزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رئال شانس آورد که ایکر پیش از اتمام فصل نقل و انتقالات زمستانی مصدوم شد تا حداقل این فرصت را داشته باشد تا یک دروازه بان به خدمت بگیرد . در حال حاضر گزینه هایی برای رئال در اولویت هستند که بتوانند در چمپیونزلیگ بایز کنند و با تجربه باشند . بهترین گزینه آندرس فرناندز از اوساسوناست هر چند که گزینه های دیگری هم هستند :
آندرس فرناندز (17-12-1986) : دو فصل است که در اوساسونا در لالیگا سطح خوبی از خود ارائه می دهد . واکنش های خوبی دارد هر چند که تجربه حضور در بازی های اروپایی را ندارد اما به هر حال مشکلی برای حضور در بازیهای چمپیونزلیگ نخواهد داشت . دروازه بان اوساسونا اصلی ترین گزینه برای گرفتن جای ایکر است . عملکردش نظر سران رئال را به خود جلب کرده و اصلی ترین گزینه به شمار می رود .
روبرتو (10-2-1986) : عملکردش در ساراگوسا نگاه باشگاه های مختلف را به خود جلب کرده است . درون دروازه خیلی چالاک و سریع است . سابقه حضور در مسابقات اروپایی در فصل 11-2010 در بنفیکا را دارد .
مویا (2-4-1984) : محصول آکادمی مایورکا در ختافه با عملکرد خوبش نگاه ها را به خود جلب کرد . با واکنش های خوبش امتیازات زیادی را برای آبی ها جمع کرد . تجربه کافی از حضور در لالیگا را دارد .
دیگو لوپز (3-11-1981) : محصول آکادمی رئال مادرید است و به خوبی با جو این تیم آشناست . در سویا نتوانسته به چارچوب برسد و کار خریدنش آسان خواهد بود .
هوگو لوریس (26-12-1986) : دروازه بان فیکس تیم ملی فرانسه است که در حال حاضر در حال زندگی جدید در فوتبال انگلیس با تاتنهام است . او برای رسیدن به ترکیب با فریدل رقابت می کند . خریدنش آسان نیست چرا که اسپورز برایش 10 میلیون یورو پرداخته بود .
خولیو سزار (9-3-1979) : دروازه بان باتجربه خاطرات خوشی با کار با مورینیو در اینتر دارد . در حال حاضر در کیو پی آر بازی می کند ، تیمی که در قعر جدول لیگ انگلیس جا خوش کرده است .
روی پاتریسیو (15-2-1982) : دروازه بان تیم ملی پرتغال در بدترین روزهایش در اسپورتینگ لیسبون بسر می برد . تجربه اروپایی دارد و می تواند مطمئن باشد .
سرجیو رومرو (22-2-1987) : پس از فصل خوبی که در آزد آلکمار داشت ، راهی کالچیو شد تا به سمپدوریا بپیوندد . عملکردش باعث شده که دروازه بان فیکس تیم ملی آرژانتین شود .
رنه ادلر (15-1-1985) : دروازه بان باهوش آلمانی است که تجربه خوبی در بوندسلیگا و مسابقات اروپایی با بایر لورکوزن دارد . در حال حاضر با هامبورگ بسر می برد . در تیم ملی آلمان زیر سایه نوئر قرار دارد .
-------------------------
دل کورال :" بعید است که ایکر زودتر از دو ماه برگردد " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آلفونسو دل کورال ، مدیر اسبق بخش پزشکی رئال مادرید در مصاحبه با رادیو مارکا در مورد مصدومیت کاسیاس گفت :" بعید است که زودتر از دو ماه برگردد . به هیچ وجه نمی توان در این باره اطمینان داد . "
دل کورال افزود :" برای یک دروازه بان بزرگ دست ها مهمتر از هر چیزی هستند و نمی شود شوتهای سهمگین را با مصدومیت دست مهار کرد . "
حالا به نظر می رسد که این باشگاه است که باید تصمیم بگیرد که دل به آدان نامطمئن ببندد یا موقتا یک دروازه بان در فصل نقل و انتقالات زمستان به خدمت گیرد .
--------------------
eman619rv
24-01-2013, 21:11
لوریس نمیاد چون درسته الان یکم مورد بی مهری قرار گرفته ولی دروازه بان اول فرانسه هست... و میدونه بعد خارج شدن کاسیاس از مصدومیت باید کاملا نیمکت نشین بشه.... ولی سزار رو شاید بتونیم بیاریم........
درسته آدان هم دروازه بان نا مطمئنی هست ولی دیگه انقدر هم تخریبش نکنین از مانونه(دروازه بان ارسنال) و لینده گارد (منچستر)بهتره حتی ممکنه از پینتو هم بهتر باشه چیزی که معلومه نمیشه با چند تا بازی یه بازیکن و آینده اش رو نابود کرد تا همین الان رئال مادرید کم سرمایه گذاری نکرده رو این بازیکن ... شاید بهش مورینیو این 6 هفته رو فرصت بده... یا تبدیل به بازیکن منفور میشه یا سر آغاز یه بازیکن خوب برای رئال میشه به هر حال هر دروازه بانی باید از یه جا شروع کنه ...:n01: ولی بیچاره رئال که این وسط بیشترین ضرر رو میبینه....:n29:
Altairezio
24-01-2013, 21:20
شاید کاسیاس بتونه به بازی منچستر یونایتد برسه!
ولی کوپا درّی رو فک کنم از دست دادیم!(اگه بد شانسی بیاریمو بارسا بالا بیاد!)
دروازه بان جای گزین هم فک نکنم در راه باشه چون مورینیو خیلی ریلکس بود و گفته که آدان دروازه بان مطمئنیه!:n04:
لوریس نمیاد چون درسته الان یکم مورد بی مهری قرار گرفته ولی دروازه بان اول فرانسه هست... و میدونه بعد خارج شدن کاسیاس از مصدومیت باید کاملا نیمکت نشین بشه.... ولی سزار رو شاید بتونیم بیاریم........
درسته آدان هم دروازه بان نا مطمئنی هست ولی دیگه انقدر هم تخریبش نکنین از مانونه(دروازه بان ارسنال) و لینده گارد (منچستر)بهتره حتی ممکنه از پینتو هم بهتر باشه چیزی که معلومه نمیشه با چند تا بازی یه بازیکن و آینده اش رو نابود کرد تا همین الان رئال مادرید کم سرمایه گذاری نکرده رو این بازیکن ... شاید بهش مورینیو این 6 هفته رو فرصت بده... یا تبدیل به بازیکن منفور میشه یا سر آغاز یه بازیکن خوب برای رئال میشه به هر حال هر دروازه بانی باید از یه جا شروع کنه ...:n01: ولی بیچاره رئال که این وسط بیشترین ضرر رو میبینه....:n29:
آخه مشکل اینجاس الان تیم تو شرایطی نیست که بخواد ریکس کنه و آدان استفاده کنه
تو لیست هم بدون شک لوریس از همه بهتره که اگه خودشم بخواد تاتنهام عمرا بدش
سزار هم با اون سزار چند سال پیش خیلی فاصله داره - خیلی هم سوتی میده:|
بنظرم سرجیو رومروهم میتونه گزینه خوبی باشه
D o l f i n
24-01-2013, 22:37
دیگه واقعا داره همه چی دست به دست هم میده
وقتی با خودم این چندساله اخیر رئال رو بررسی میکنم و تا جایی که یادم میاد بیشترین مصدوم و محروم رو همیشه ما داریم محرومها که هیچ دست ما نیست ولی واقعا اینهمه مصدوم تو طول فصل عذاب اور شده
میدونم تیم افت میکنه ولی خدا کنه بتونیم روندمون رو حفظ کنیم دیشب بعد اومدن ادان دیگه هیچکدوم از مدافعا جرات پاس به عقب رو نداشت خصوصا دقایق اولیه
به امید روزهای بهتر
SA3EDLORD
24-01-2013, 22:52
واقعا نمیتونم جولی منچستر یا بارسا تیم رو با آدان تصور کنم...!شاید بشه مخیاس رو بازی بدیمخیلی بهتر از آدانه....!
من موافق نیستم.... به نظرم باید خود آدان دروازه بان باشه......
شما به بازی دیشب هم دقت کنی میبینی که همین که کاسیاس رفت بیرون اصا تیم به هم ریخت!.... چقد تکیه به دروازبان؟
حالا شاید بگید که با لیگ قهرمانان نمیشه شوخی کرد اما من باشم به آدان اعتماد میکنم! اصا احساس خوبی نسبت به این دروازبان دارم و فکر میکنم تا چند سال دیگه خیلی پیشرفت میکنه!
الان موقعیت آدان اینه که به طر مثال هر لحظه به خودش میگه:" نباید اشتباه کنم نباید شتباه کنم نباید اشتباه کنم!" اینطوریم که هیچکس نمیتونه باری کنه!
باید اعتماد به نفس بهش بدن. من دوست دارم دروازبان بعدی رئال مثه کاسیاس از دل خود رئال مادرید بیاد بیرون نه اینکه دروازبان خریداری بشه. پس بهتره رو خود آدان کار بشه !
Arrowtic
24-01-2013, 23:11
من که اصلا به آدان نگاه خوبی ندارم و هر بار که توپ میرسه دستش میگم الآنه که سوتی بده گل بخوریم.اصلا به نظرم قابل اطمینان نیست.(خیلیا هم میگن فرصت خوبیه براش اینطوری اعتمادش میره بالا,ولی خوب این همه تیم قشنگ مقابل بارسا منچستر بیاد تو زمین؟!همون یه ذره اعتماد به نفسشم نابود میشه : دی)
SA3EDLORD
24-01-2013, 23:15
ن که اصلا به آدان نگاه خوبی ندارم و هر بار که توپ میرسه دستش میگم الآنه که سوتی بده گل بخوریم.اصلا به نظرم قابل اطمینان نیست.(خیلیا هم میگن فرصت خوبیه براش اینطوری اعتمادش میره بالا,ولی خوب این همه تیم قشنگ مقابل بارسا منچستر بیاد تو زمین؟!همون یه ذره اعتماد به نفسشم نابود میشه : دی)
باید بزرگ فرض بشه تا بزرگ بار بیاد!
اصا یه چیزی...... ینی ادان از والدز کمتره که میاد جلو رونالدو قرار میگیره؟:n23:
Abdolreza2012
25-01-2013, 01:16
من موافق نیستم.... به نظرم باید خود آدان دروازه بان باشه......
شما به بازی دیشب هم دقت کنی میبینی که همین که کاسیاس رفت بیرون اصا تیم به هم ریخت!.... چقد تکیه به دروازبان؟
حالا شاید بگید که با لیگ قهرمانان نمیشه شوخی کرد اما من باشم به آدان اعتماد میکنم! اصا احساس خوبی نسبت به این دروازبان دارم و فکر میکنم تا چند سال دیگه خیلی پیشرفت میکنه!
الان موقعیت آدان اینه که به طر مثال هر لحظه به خودش میگه:" نباید اشتباه کنم نباید شتباه کنم نباید اشتباه کنم!" اینطوریم که هیچکس نمیتونه باری کنه!
باید اعتماد به نفس بهش بدن. من دوست دارم دروازبان بعدی رئال مثه کاسیاس از دل خود رئال مادرید بیاد بیرون نه اینکه دروازبان خریداری بشه. پس بهتره رو خود آدان کار بشه !
الان موقعی نیست که بشه با خیال راحت به آدان فرصت داد تا اعتماد به نفس پیدا کنه
دیشب جلوی والنسیا احساس میکردم ترسیده حالا جلوی منچستر بخواد راحت بازی کنه (رو بالا اومدن بارسا حساب نکنید)
اگه بازیه دیشبو دیده باشی آدان اصلا خروج نمیکرد و این جوری بخواد جلوی منچستری که سر زن های خوبی داره باشه راحت گل میخوریم
(دفاع رئال هم رو ارسال ها تعریفی نداره)
SA3EDLORD
25-01-2013, 02:50
ادمین بارسا در فیسبوک: تلاش داور بی نتیجه بود :))))))
Abdolreza2012
25-01-2013, 03:27
بدشانسی بارسا اومد بالا بخاطر این میگم بد شانسی خیلی از یارامونو نداریم (بارسایی ها فکر نکنن تیمن) با شاهکار داور دیماریا و کونتراو رو نداریم و با شاهکار آربلوا کاسیاسو نداریم و احتمالا په په و راموس و مارسلو هم نباشن بخاطر همین من زیاد امید ندارم به سعود حالا بازی رفت که چهار شنبه ی هفته ی دیگس کی میزبانه؟
حیف که بیش از نصف یارای رئال نیستن که یه ال کلاسیکو منطقی و برابر ببینیم
powerslave
25-01-2013, 03:45
فکر کنم یکی از ناقص ترین ترکیب هامون رو جلوی بارسا داشته باشیم. امیدوارم مورینیو یه مسالۀ ساده رو درک کنه.
1. تمام بازیکن های دفاعی و دروازه بانمون مصدومن.
2. تو خط هافبک و حمله جمعی از بزرگترین های حال حاضر دنیا رو داریم.
این دو تا خودش شون میده تو بازی های آینده باید تمرکز تیم روی جمله باشه و بس ولی همیشه حد اقل دو تا دفاع عقب بمونن. باید شانس هم بیاریم و دعا کنیم داورا سر تیم رو نبرن.
امیدوارم مورینیو این مفهوم ساده رو که بهترین دفاع حمله هست رو درک کنه و تیم رو بیخودی عقب نکشه که فشار بیفته روی نیمۀ عقب تیم.
در مورد دروازه بان هم بهتره یکی رو به خدمت بگیرن. الان وقت اعتماد به نفس دادن به یکی مثل ادان نیست. کاسیاس هنوز 5 سال دیگه دروازه بانه. به آدان بازی نمیرسه. نباید با امید این همه هوادار و بازیکن های بزرگ تیم به بهانۀ واهی اعتماد به نفس ددن به آدان بازی بشه. پس آرزوهای رونالدو و اوزیل و بنزما و گونزالو و بقیه چی؟ کاروالیو شاید آخر این فصل تعطیل کنه بره. حتماً دلش میخواد با یه جامی تو مایۀ قهرمانی اروپا خداحافظی کنه.
مورینیو سر قضیه رونالدو نشون داد منفعت تیم براش مهم تره. امیدوارم باز هم همین کار رو بکنه.
Iman-Emperatour
25-01-2013, 03:57
خبر شکستن دست کاسیاس برای جامعه فوتبالی حرفه ای حتی برای طرفدارانی چون بارسا واقعا ناراحت کنندست
اصلا دوست ندارم بازیکنایی حتی اگه اون بازیکن در تیم رئال بازی کنه مصدوم بشه...
به امید بهبودی هر چه سریعتر ایکر کاسیاس
mohammad.asghari
25-01-2013, 10:02
سه مصاف در یک ماه روزنامه آ.اس اولین مصاف دو تیم روز چهارشنبه 30 ژانویه ساعت 21 در ورزشگاه برنابئو در جام حذفی (کوپا دل ری) است و بازی برگشت روز 26 یا 27 فوریه در نوکمپ برگزار می شود. البته نباید فراموش کرد که این دو تیم در روز شنبه 2 مارس هم در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در نیم فصل دوم رقابت های لالیگا مقابل هم قرار می گیرند.
رئال مادرید در روز 13 فوریه میزبان منچستریونایتد است و در روز 5 مارس و تنها 3 روز بعد از ال کلاسیکو باید در اولدترافورد بازی برگشت را مقابل شیاطین سرخ برگزار کند و بارسلونا در روز 20 فوریه به میلان سفر می کند و در روز 12 مارس هم میزبان حریف ایتالیایی است.
Altairezio
25-01-2013, 11:46
رئال این سالو فک کنم کلا" از دست داد!:n03:
مارسلو و راموس تو این بازی ها هستن و په په هم به احتمال زیاد به بازی منچستر و 2 تا بازی آخر بارسا رئال برسه!:n27:
ولی دروازه بان نباشه که دیگه تیممون هیچه!
مخصوصا" شاهکارایه دفاع تیم که کلا" تو فکر دفاع نیستن تو فکر آفساید گیریـــــــــــــــــــــ ـــــــن!
مخصوصا" راموس و مارسلو که کلا" به جای دفاع تو پست هافبک دفاعی بازی میکنن!و بیشتر حمله!
البته ماسلو خوب بازی میکنه ولی راموس خیلی خودشو جدی میگیره بعضی وقتا!
هیچ وقت اون پنالتی رو که جلوی بایرن از دست دادو یادم نمیره!:n03:
من بیشتر با آلبیول تو مرکز دفاع موافقم!البته واران هم بد بازی نمیکنه!
راموس زمانی که تو دفاع راست بازی میکرد عالی بود رو اون اصلا" دفاع نداشتیم!(ولی تو مرکز دفاع خیلی بد بازی میکنه!)
مارسلو هم یادتون نره که چه نفوذایی داشت و خیلی هم عالی بازی میکرد و همکاریشم که با رونالدو خیلی عالی بود!
چه چیزایی که تو این تاپیک نمیبینم:|
بمب روحیه ان دوستان!!
رئال بی کاسیاس بازم رئالِ کبیرـه :X
به زودی همگی شاهد زانو زدن این جوجه تیم ها و داوران خواهیم بود:)
درضمن دفاع این تیم(!!) هایی که میخوایم باهاشون رو به رو بشیم خیلی مشکل دارن هر کسی پنج بازی اخیرشون رو دیده باشه به این قضیه پی میبره:)
Altairezio
25-01-2013, 12:37
چه چیزایی که تو این تاپیک نمیبینم:|
بمب روحیه ان دوستان!!
رئال بی کاسیاس بازم رئالِ کبیرـه :X
به زودی همگی شاهد زانو زدن این جوجه تیم ها و داوران خواهیم بود:)
درضمن دفاع این تیم(!!) هایی که میخوایم باهاشون رو به رو بشیم خیلی مشکل دارن هر کسی پنج بازی اخیرشون رو دیده باشه به این قضیه پی میبره:)
همه شون؟!:n04:
شوخی نکن!
بارسا که اگه ماکرانو شو بیرون بزاره که کتلتیم!
منچستر هم که خیلی دفاع عالی ای داره !(البته این تیم هم خیلی اشتباه آفساید گیری داره :n09:که فک کنم رونالدو حالشونو خواهد گرفت!:n06:)
به امید پیروزی های پی در پی برا رئال !
هر جور شده باید کهکشانی بودنشونو ثابت کنن!
بازی با منچستر نبود کاسیاس اصلا مهم نیست ! چون منچستر هم خیلی مشکلات زیادی داره و ما اگه از نقاط ضعف اونا که بیشتر در مرکز زمین قرار داده استفاده کنیم اصلا کار با جاهای باریک کشیده نمیشه که حضور دروازه بان کار کشته لازم باشه...!
جلوی بارسا و سبک بازی بارسا رو دروازه بان خیلی فشار میاره...!
قطعا جلوی بارسا به سیستم 4-3-3 ، با حضور خدیرا - ژابی - اسین در خط هافبک احتایج داریم ! تا حداقل گل کمتر بخوریم و بتونیم نتیجه لازمه رو برای بازی برگشت بگیریم...!
اینطور که به نظر میاد کارت قرمز دی ماریا هم بخشیده شده .....
مرجع خبري رئال مادريد : رئال به فکر خرید دروازه بان افتاده است . هفت روز تا پایان فصل نقل و انتقالات زمستانی باقی مانده است . مصدومیت کاسیاس باعث شده که باشگاه به فکر خرید در خط دروازه بیافتد . البته برای بازی با ختافه ، آدان فیکس می شود و خسوس روی نیمکت می نشیند .
در بین گزینه های داخلی ، شانس آندرس فرناندز ، دروازه بان فیکس اوساسونا بیشتر است اما خریدنش کار مشکلی است . تا 2015 قرارداد دارد و رقم فسخ قراردادش 9 میلیون یوروست . روبرتو ، دروازه بان ساراگوسا نیز گزینه دیگر است که دروازه بان فیکس تیمش است ، تا 2016 قرارداد دارد و البته حق انتقالش در دست کمپانی آگاپیتو ایگلسیاس است ، نه باشگاه ساراگوسا .
اما در میان گزینه های خارجی ، مورینیو دو دروازه بان را زیر نظر دارد که بیشتر به آنها علاقمند است : خولیو سزار و تر اشتگن . اولی در کوئینز پارک رنجرز بازی می کند ، در اواخر دوران فوتبالش است ، تجربه بالایی دارد و مربی شناخت بالایی از او دارد . بهترین دوره فوتبالی خولیو سزار با مورینیو در اینتر بود . رئال با باشگاه انگلیسی تماس گرفته تا دروازه بان برزیلی را تا زمان بازگشت کاسیاس درون چارچوب قرار دهد . طبیعتا در بازگشت کاسیاس هم می تواند یک ذخیره عالی و مطمئن باشد . گزینه بعدی ، تر اشتگن دروازه بان بورسیا مونشن گلادباخ است دروازه بانی که این روزها در اروپا خیلی مشتری پیدا کرده ، 20 ساله است و حتی بارسلونایی ها او را اصلی ترین گزینه برای جانشینی والدس می دانند .
رئال مادرید البته یک محدودیت هم دارد . دروازه بان مورد نظر باید در مسابقات اروپایی حاضر باشد که بدین ترتیب این گزینه نباید در بازیهای مرحله گروهی چمپیونزلیگ حضور داشته باشد . البته باشگاه حق خرید یکی از دروازه بان های حاضر در مرحله قبلی لیگ اروپا را دارد .
کاندیداهای احتمالی :
هاندانوویچ : تیم : اینتر / سن : 28 / کشور : اسلوونی / با سبک کلاسیک داوران بلوک شرق / قد بلند و چالاک / فصل خوبی که در اودینزه داشت ، او را به اینتر رهنمون کرد . در این فصل بی ثبات نشان داده اما دروازه بان با تجربه ایست .
خولیو سزار / کیو پی آر / 33 / برزیلی / پس از افت فاحشی که در اینتر داشت ، به روزهای خوبش برگشته است . در سه گانه مورینیو در اینتر نقشش کلیدی بود . دوباره به تیم ملی برزیل فراخوانده شده است . دو سال پیش رقیب ایکر برای عنوان بهترین دروازه بان جهان بود .
روی پاتریسیو / اسپورتینگ / 24 / پرتغالی / بهترین دروازه بان سالهای اخیر فوتبال پرتغال است . در اسپورتینگ تجربه زیادی دارد . بسیار چالاک است و می تواند یکی از گزینه ها باشد چرا که ایجنت او ، مندس ، همان دلال سرشناس است .
برکیچ / اودینزه / 26 / صرب / مشابه هاندانوویچ / عالی روی توپهای بلند / یار فیکس تیم ملی صربستان / سرحال ترین دروازه بان حالب حاضر سری آست . پس از مدتی حضور قرضی در سیه نا به اودینزه برگشت .
تر اشتگن / مونشن گلادباخ / 20 / آلمانی / توپهای غیرممکن را می گیرد/ حتی باثبات تر از نوئر است و گه گداری جای او را در تیم ملی آلمان می تواند بگیرد . آینده دار ترین دروازه بان فوتبال آلمان است که بارسا به او به عنوان جایگزین والدس نگاه می کند .
ادلر / هامبورگ / 28 / آلمانی / فصل بسیار خوبی در هامبورگ داشته است . در یک تیم پرمشکل ، بهترین عضو تیمش است . بسیار باثبات است . سال گذشته در لورکوزن خوش درخشیده بود .
استکلن برگ / رم / 30 / هلندی / مشکلاتی در رم دارد . توسط گویکوچئا از اروگوئه نیمکت نشین شده است . در تیم ملی هلند یار فیکس بی چون و چراست و در فینال جام جهانی مقابل اسپانیا بازی کرد .
آکینفیف / زسکا / 26 / روسیه / یک مصدومیت طولانی مدت مانع از آن شد که سال گذشته در چمپیونزلیگ برابر رئال بازی کند . سالهاست که دروازه بان فیکس تیم ملی روسیه با واکنش ها و شخصیتش است . 56 بازی ملی دارد ، بسیار باتجربه است و می توان به عملکردش اطمینان داشت .
هیلاریو ، تیپ دروازه بان باتجربه ای که مورینیو می پسندد
هنریک هیلاریو میرلش سامپایو (سائو پدرو کووا ، 21 اکتبر 1965) از همان تیپ ذخیره های باتجربه ایست که مورینیو می پسندد . دروازه بانی با کوله باری از تجربه ، که بدون مشکل نقش ذخیره بودن را پذیرفته بود . دروازه بان پرتغالی با 31 سال سن در سال 2006 به دست مربی فعلی رئال به چلسی پیوست . هیلاریو شش ماه با مورینیو در پورتو کار کرده بود و با توجه به این که مد نظر باشگاه پرتغالی نبود ، راهی چلسی شد .
پس از رفتن مورینیو از باشگاه آبی پوش ، هیلاریو در باشگاه انگلیسی باقی ماند . او فقط 30 بازی انجام داشت که بازی خود در روز 18 اکتبر 2006 در چمپیونزلیگ برابر بارسلونا را " مهمترین بازی زندگی " خود قلمداد می کند . مصدومیت های پتر چک و کودیچینی برابر ریدینگ باعث شد که هیلاریو در مقابل بارسا درون دروازه چلسی قرار گیرد تا در استمفوردبریج مقابل مدافع عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ حضور یابد . این دروازه بان پاسخ اعتماد مورینیو را داد و با عملکردی به یاد ماندنی باعث برد 1-0 چلسی شد . هیلاریو ستاره آن شب بود .
ذخیره آدان برابر ختافه : خسوس یا مخیاس
یکی از دغدغه های مورینیو در والدبباس ، مشخص کردن شرایط خسوس است . این دروازه بان همیشه با تیم اصلی تمرین می کند اما در بازی خیرونا - کاستیا دچار مصدومیت شد . سه بازی تیم مقابل والنسیا و بازی کاستیا برابر ویارئال را از دست داد . اگر خسوس ریکاوری کند ، ذخیره آدان خواهد بود . در غیر این صورت ، مخیاس باید این نقش را بپذیرد . از طرفی کاستیا باید یکشنبه عصر در مینی الکلاسیکو حاضر شود . اگر مورینیو بخواهد از سه دروازه بان فرابخواند ، سومی از رئال مادرید سی است که فردا برابر زامورا بازی می کند . روبن و یاکوب گزینه های محتمل هستند ، پاچکو نیز مصدوم است .
جادوی خولیو سزار در نیوکمپ
28 آوریل 2010 بود که شاید اولین بار در عمرم بود که می دیدم که یک فوتبالیست برزیلی بدون نیاز به کار کردن با پاهایش با توپ ، این قدر می درخشد . منظورم خولیو سزار ، دروازه بان فوق العاده آن زمان اینتر است . همان بازی بود که مورینیو با عملکرد فوق العاده اش در نیوکمپ زمینه ساز پیوستن خود به برنابئو شد تا شب معروف آب پاش ها رقم بخورد . رئالی ها آن شب طوری جشن گرفتند که انگا قهرمان اروپا شده اند . تیم مورینیو به فینال رسید و مربی پرتغالی نگذاشتن که 40 هزار هوادار بارسا ، در فینال پا به حریم مقدس ما ، برنابئو بگذارند .
جدا از ساختار تیمی خوب و کار مورینیو با وجود داشتن یک نفر کمتر و اخراج موتا برابر سوپر بارسای گواردیولا ، نباید عملکرد خولیو سزار را در آن شب فراموش کرد . یادم است که او بیش از شش توپگیری غیرممکن داشت . به خصوص روی ضربه سهمگین مسی که حرکتش هنر خالص بود . دروازه بان برزیلی ، گربه وار شیرجه می زد و توپ را با انگشتانش مهار می کرد . مسی در آن با سدی به نام مرد برزیلی مواجه شد . رئال باید تا پنجشنبه بعدی یک دروازه بان بخرد تا جای ایکر را دو ماه پر کند . شاید این ماموریت غیرممکن باشد که کسی بتواند جای کاپیتان را پر کند . آدان تا کنون نمره خوبی نگرفت و شاید بدون حس کردن فشار ایکر بتواند بهتر باشد اما به هر حال رئال باید فکری کند ...
توماس رونکرو
Abdolreza2012
25-01-2013, 18:52
بازی رفت رئال با بارسا کی میزبانه؟ امیدوارم یا یه دروازبان خوب بگیرن یا با همین آدان اختصاصی کار کنن راستی کیا هستن از این بازیکنا؟ کونتراو دیماریا په په راموس مارسلو
Altairezio
25-01-2013, 19:12
بازی رفت رئال با بارسا کی میزبانه؟ امیدوارم یا یه دروازبان خوب بگیرن یا با همین آدان اختصاصی کار کنن راستی کیا هستن از این بازیکنا؟ کونتراو دیماریا په په راموس مارسلو
راموس و مارسلو هستن!په په تا 2 هفته آینده آفه!
Abdolreza2012
25-01-2013, 19:14
راموس و مارسلو هستن!په په تا 2 هفته آینده آفه! خوب خوبه که اینا هستن کی میزبانه؟
Altairezio
25-01-2013, 19:19
خوب خوبه که اینا هستن کی میزبانه؟
میزبان فعلا" مشخص نیست ولی فک کنم رئاله!
چون همه ی بازی های رفت همشون میزبان رئال بوده!
البته خیلی باید رو مارسلو کار کرد تا مثل قبل بشه ولی از همه ی انتخابا بهتره!
از اینم بهتره که آربلوآ دفاع چپ وایسته!
از یه منبع غیر موسق شنیدم که رونالدو شخصا" داره با مارسلو کار میکنه!
Abdolreza2012
25-01-2013, 19:29
میزبان فعلا" مشخص نیست ولی فک کنم رئاله! چون همه ی بازی های رفت همشون میزبان رئال بوده! البته خیلی باید رو مارسلو کار کرد تا مثل قبل بشه ولی از همه ی انتخابا بهتره! از اینم بهتره که آربلوآ دفاع چپ وایسته! از یه منبع غیر موسق شنیدم که رونالدو شخصا" داره با مارسلو کار میکنه! آره خوبه که رونالدو داره باهاش کار میکنه ولی ای کاش کاسیاس بیاد شخصا با آدان کمک کنه و تجربش رو بهش تزریق کنه
mohammad.asghari
25-01-2013, 20:20
بازی رئال بارسا 30 ژانویه رئالم میزبانه بازیم ساعت9
CRIS Joon CR7
25-01-2013, 23:49
امسال اگر بتونیم کلا جام بگیریم ، یه چیزی در حد معجزه است ، حالا نه در این حد ولی خیلی کار دشواری رو پیش رو داریم ،
از محرومیت های عجیب و غریب (کارت زرد های بیجا و سختگیری های بی مورد مثل راموس و کوئنترائو و دیماریا)
تا مصدومیت های طولانی مدت واسه بازیکنان اصلی تیم : په په ، مارسلو ، و ... :n28: ایکر )
از طرفی هم این مصدومیت های و محرومیت تو بازه ی زمانی خیلی مهمی اتفاق افتاده ، یعنی آینده ی دو تا تورنومنت مهم ، در کل باید بشینیم دعا کنیم و امیدمونو از دست ندیم //
خبر بد:
ایکر نه بازی لالیگا ، دو بازی نیمه نهایی کوپا دل ری (بارسا)، دو بازی مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ (منچستر یونایتد) و سه بازی ملی که دو تایش در مرحله راهیابی جام جهانی برزیل هستند را از دست خواهد داد .:n27:
حداقل میشه گفت بهترین اتفاق اینه که توی زمانی این اتفاق افتاده که میشه یه گلر جذب کرد ،امیدوارم حداقل تو این مدت یه جانشین به درد بخور بگیریم:n29:
قبل از عمل:
ایکر کاسیاس امروز عصر توسط دکتر دل سه رو در بیمارستان بیاتا ماریا آنا به علت شکستگی دست چپش جراحی خواهد شد . کاسایس برای کاهش شکستگی جراحی خواهد شد .
سه روز پس از مصدومیت ایکر در مستایا ، کاپیتان رئال مادرید باید جراحی شود . او بامداد چهارشنبه ، در کلینیک سانتیاس لاموراخال مورد معاینه قرار گرفته بود که این روزها پیغام های امید بخش را از سوی افراد مختلف نظیر ملی پوشان بارسا که جویای احوالش هستند ، دریافت کرده است .
این دروازه بان حداقل دو ماه از میادین دور خواهد بود که رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات به دنبال جانشین برای اوست . خولیو سزار در حال حاضر محتمل ترین گزینه است .
مسئولان کادر پزشکی رئال مادرید در طول روز گزینه های مختلفی را برای جراحی ایکر مطرح کرده بودند ، گزینه هایی مثل دکتر ویامور که موتورسواران را جراحی می کند یا دکتر پینیال که خوزه ماری منزانارس ، گاوباز اسپانیایی را جراحی کرده بود اما در نهایت دکتر دل سه رو انتخاب شد .
ایکر در طول شش هفته آغازین باید دستش در گچ باشد و نمی تواند با آن فعالیت خاصی داشته باشد هر چند که می تواند بقیه اعضای بدنش را ورزش بدهد تا از نظر بدنی دچار مشکل نشود . پس از ان دو تا چهار هفته طول می کشد تا به بهترین فرم برسد . ایکر خودش سخت در تلاش است تا در روند بازگشتش تسریع ایجاد کند .
کاپیتان رئال مادرید کل دیروز را در خانه اش سپری کرد و در ساعات پایانی شب به مرکز پزشکی رئال رفت تا نظر پزشکان را جویا شود . این بار سارا کاربونرو ، نامزدش بود که خودرویش را می راند .:n27:
ایکر این روزها با ویسنته دل بوسکه ، مربی تیم ملی اسپانیا صحبت کرده و این مربی حال او را پرسیده است . آربلوا نیز پس از بازی با والنسیا در رختکن ، به خاطر لگد کاراته ای خود از کاپیتان عذرخواهی کرده بود .
این اولین باری است که کاسیاس از زمان اولین بازیش در رئال دچار چنین مصدومیت طولانی مدتی می شود . وی خودش پس از بازی با والنسیا تائید کرده بود که حال دستش مناسب نیست .
دکتر گونزالس :" در بهترین حالت ، دو ماه مصدوم خواهد بود "
وقتی کاسیاس ، دروازه بانی با هزار نبرد ، خواستار تعویض می شود مطمئنا اتفاق مهمی رخ داده و دردش عادی نبوده است . پس از تستهای رادیولوژیک ، مشخص شد که در دست چپ این دروازه بان شکستگی دیده می شود . برای هر بازیکن دیگری چنین مصدومیتی جزئی به شمار می رود اما برای یک دروازه بان خیلی مهم است چرا که دست ها اساس کارش هستند . چنین شکستگی هایی را می توان به دو طریق درمان کرد : با درمان سنتی یا جراحی که حالت دوم برای کاهش شکستگی و اطمینان در مورد جوش خوردن استخوان است . کادر پزشکی رئال مادرید دومی را انتخاب کرد که تصمیم هوشمندانه ای بود .
به نظر من هم بهتر است که دست مورد جراحی قرار گیرد . عمل جراحی ساده ای هم هست . تنها مشخصه لازم ، انتخاب روش ریکاوری مناسب است تا از روزهای اول جلوی بازگشت شکستگی گرفته شود چرا که دست های یک دروازه بان مهمترین بخش کار او هستند و از نظر روانی جوش خوردن مفصل ها می توانند ذهن وی را آماده کنند . ایکر از هفته بعد می تواند بدود . مصدومیت مانع از آن نمی شود که تمرینات بدنسازی را ادامه دهد . اما به هر حال دوری از میادین در بهترین حالت کمتر از هشت تا ده هفته نخواهد بود .
بعد از عمل :
دکتر از اتاق عمل بیرون آمد و در جواب به یکی از خبرنگاران گفت :
"جراحی خیلی خوب بود "
دکتر میگل دل سه رو ، در مقابل مطبوعات اعلام کرد که جراحی ایکر کاسیاس پس از شکستگی دست چپش در روز چهارشنبه موفقیت آمیز بوده است . وی افزود :" پارگی های شکستگی کاهش یافت و دو مفصل پیوند خورد . عمل خیلی خوب بود . دوران نقاهت بین هشت دوازده هفته خواهد بود . بهتر است که صبر کنیم و منتظر اولتیماتوم بمانیم . باید بازسازی مفاصل کامل شود . "
ایکر در بیمارستان مریم مقدس جراحی شد . دل سه رو توضیح داد که ایکر تا فردا در بیمارستان بستری خواهد بود و سپس برای سه هفته دستش را نمی تواند تکان دهد . وی افزود :" بهتر از آن چیزی بود که انتظار داشتم . تا فردا بستری خواهد بود . حالش خوب تاست اما خواب آلود است . باید مرحله به مرحله حرکت کرد . یک شکستگی 17 میلی متری وجود داشت که باید حل می شد . "
فلورنتینو پرز ، مدیر رئال مادرید به عیدت ایکر آمد . مدیر رئال می خواست که از کاپیتان تیمش حمایت کند .
متن خبر:مرجع اخبار رئال
دوستان
تو یک پیج مادریدی خوندم خولیو سزار دروازبان سابق اینتر(شاگرد پیشین ژوزه مورینیو) برای 6 ماه به صورت قرضی به رئال اومده!!!
هنوز این خبر رو من در رسانه های متعبر نشنیدم!!
ولی در روزایی که ما همش خبر بد میشنویم!!
واقعا میتونه خبره فوق العاده خوبی برامون باشه اگه صحت داشته باشه!!
CRIS Joon CR7
26-01-2013, 00:35
Breaking News
دیگو لوپز به رئال پیوست
رئال مادرید و سویا برای انتقال دیگو لوپز به توافق رسیدند .
این دروازه بان که محصول آکادمی رئال است ، سال گذشته از ویارئال به سویا پیوست و سران رئال برای پر کردن جای کاسیاس که دو تا سه ماه از میادین دور خواهد بود ،
به او اعتماد کردند و برای به خدمت گرفتنش 3.5 میلوین یورو پرداختند
مذاکرات امشب با سرعت زیادی پیش رفت تا این محصول آکادمی که در سال 2006 با شش میلیون یورو از کاستیا به ویارئال پیوسته بود ، دوباره به آکادمی رئال برگردد. خوزه ماریو دل نیدو ، مدیر سویا برای خریدن وی از ویارئال رقمی نزدیک به 3.5 میلیون یورو پرداخته بود که این گرانترین خرید تابستانی ویارئال بود .
دیگو لوپز امسال نتوانسته خود را به عنوان یار فیکس سویا مطرح کند . عملکرد خوب پالوپ باعث شده بود که او جایگاهش را از دست بدهد .
این دروازه بان 31 ساله ، سابقه حضور در تیم ملی اسپانیا را در کارنامه خود دارد و در سه ماه باقیمانده تا بازگشت ایکر می تواند حراست دروازه تیم سابقش را به عهده بگیرد .
متن خبر:مرجع اخبار رئال
دوستان نا امید عزیز(که خود من هم با مصدومیت کاسیاس شدیدا نا امید شدم)!!:n13:
بیایم به کارنامه ی ورزشی مورینیو یه نگاه بندازیم!!!:n18:
هیچ سالی نبوده که از گرفتن جام بی نصیب بمونه!!!:n16:
من مطئنم بالاخره یک کاری میکنه !!:n26:
مورینیو بدون جام هیچ سالی رو پشت سر نمیذاره!:n12:
مطئن هستم و مطئن باشید و خواهشا انرژی مثبت بدید!!!
شاید یه دشمن سری به تاپیک ما بزنه!!:n10:
Abdolreza2012
26-01-2013, 02:20
خب خبره خوبیه گرفتن یه دروازبان
آخه تفاوت دروازبان اول و دوم رئال زمین تا آسمون بود
این دیگو لوپز قیافش که خیلی آشناس ولی یادم نمیاد چه جور دروازه بانی هست
حالا چه جور دروازبانی هست؟
امیدوارم خوب آمادش کنن که جلوی منچستر بترکونه
mohammad.asghari
26-01-2013, 12:58
خبر رسمی: رئال مادرید دیه گو لوپس را به خدمت گرفتقطعی شدن غیبت طولانی مدت کاسیاس موجب شد تا رئالی ها خیلی سریع جانشینی برای او انتخاب کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادرید دیه گو لوپس، دروازه بان سویا، را به خدمت گرفت.
بعد از اینکه دست ایکر کاسیاس در دیدار مقابل والنسیا در کوپا دل ری شکست، این باشگاه به دنبال به خدمت گرفتن جانشینی برای او بود و در نهایت با این دروازه بان باتجربه به توافق رسید.
کاسیاس امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت و براساس گفته پزشک معالجش باید 8 تا 12 هفته دور از میانی باشد. با توجه به اینکه رئالی ها دیدارهای مهمی مقابل بارسلونا و منچستریونایتد در پیش دارند، وقت را هدر نداده و لوپس را به خدمت گرفتند.
در بیانیه ای که توسط باشگاه رئال منتشر شده، آمده است:" باشگاه های رئال مادرید و سویا برای انتقال دیه گو لوپس به توافق رسیدند. این دروازه بان تا پایان فصل 17-2016 در رئال خواهد ماند."
پیش از این، از رنه آدلر، دروازه بان لورکوزن ، به عنوان جانشین ایکر کاسیاس نام برده می شد.
اکنون لوپس برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رئال باید با آدان رقابت کند.
mohammad.asghari
26-01-2013, 12:59
عمل موفقیت آمیز کاسیاس؛ غیبت 8 تا 12 کاپیتان رئالکاسیاس در دیدار چهارشنبه شب مقابل والنسیا در کوپا دل ری دچار مصدومیت شد و اکنون باید چند هفته از میادین دور باشند.ایکر کاسیاس، کاپیتان رئال، که ساعت 13 امروز به وقت اسپانیا در بیمارستان سنت ماری آن مادرید بستری شد، ساعاتی پیش تحت عمل جراحی قرار گرفت؛ عملی که دکتر دل سرو، پزشک معالج کاسیاس آن را موفقیت آمیز توصیف کرد.
کاسیاس در دیدار چهارشنبه شب مقابل والنسیا در کوپا دل ری دچار مصدومیت شد و اکنون باید چند هفته از میادین دور باشند.
دکتر دل سرو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" عمل خیلی خوب پیش رفت. باید میزان شکستگی را کاهش می دادیم و به همین خاطر از دو پیچ استفاده کردیم. عمل خیلی خوب انجام شد. حداقل 8 تا 12 هفته لازم است که او به طور کامل بهبود پیدا کند. بهتر است صبر کنیم و در مورد بازگشت به طور قطعی صحبت نکنیم. او باید به طور کامل بهبود پیدا کند.
شرایط او کمی بهتر از چیزی بود که من انتظار داشتم. پیچ ها باید فعلا در دست او بماند."
Altairezio
26-01-2013, 13:32
خوب برا 4 سال چرا دیگه؟:n04:
احتمالا" با 5 تا دفاع قراره بازی کنیم!
این دروازه بان تجربش بالاست ولی گل خورشم خیلی بالاست!:n09:
حالا چه جور دروازبانی هست؟
در کل دروازبانی خوبی هست و به نظرم با این شرایط تصمیم کاملا درستی از سمت باشگاه بود خصوصا که قبلا سابقه ی حضور در تیم های C و B رئال
رو داشته و دو سال هم به عنوان ذخیره ی کاسیاس حضور بوده و اون تعصب و اشتیاق لازم برای بازی در باشگاه (با علم به این که در طولانی مدت صرفا
نیمکت نشین خواهد بود) رو داره و با سطح انتظاراتی که در رئال وجود داره کاملا آشنایی داره.
نکته ی قابل توجه دیگه اینکه در سال 2009 در کنار کاسیاس و رینا و بالاتر از والدز جزو افرادی بود که برای حضور در جام کنفدراسیون ها دعوت شد.
به نظرم انتخاب های بهتری باید میکردن!!
مهم نیس که کاسیاس چه مدتی مصدوم خواهد بود!
مهم اینه 3 ال کلاسیکو و 2 تا چمپیونزلیگ حساس داریم که معمولا در این بازی ها نقش دروازبان غیر قابل انکاره!!!
لوپز شاید دروازبان خوبی باشه!
اما بهتره بگیم ذخیره ی خوبی واسه دروزبان اول به حساب میاد(مثل ADAN غیر قابل اعتماد نیس)
نه اینکه در این دیدار های حساس بخواد تو گل رئال جلوی سخت ترین توپ هارو بگیره!!
ایکاش همون سزار به هر قیمتی بود میومد!
یا آدلر!
من که تنم شدیدا میلرزه!
من چندتا کلیپ ازش دیدم خیلی عالیه...بدن فوق العاده انعطاف پذیری داره ! روی تک به تک ها عالیه....! قابلیت بازی خوانی خوبی هم داره ، فقط رو ضربه کاشته ها مستقیم تا حدودی ضعف داره :دی
kasra_khan2003
26-01-2013, 20:26
روزهاي بدي در راه هست.
اونقدر تو اين ١٠ سال كاپيتان تو تيم بطور ثابت درخشيده بود كه اصلا درك اين احساس كه يك بازي بدون اون به زمين بريم برام نااشنا شده بود.
متاسفانه پست دروازبان، پستي هست كه همه به ارزشش واقف هستن به هيچ عنوان حاضر نيستن دروازبان خودشون رو به اين راحتي از دست بدن.
لوپز از خودمون هست، ميدونه اين پيراهن يعني چي اما از الان ميتونم تيتر روزنامه ها رو ببينم. ٣ ال كلاسيكو و ٢ بازي حساس جلو منچستر. بدون شك
نميتونيم پيروز همه باشيم و رو كاغذ در كل ما ضعيف تر هستيم تا...
امكانش هست كه تو ١٠ روز همه چيز رو از دست بديم...
روزهاي بدي در راه هست.
اونقدر تو اين ١٠ سال كاپيتان تو تيم بطور ثابت درخشيده بود كه اصلا درك اين احساس كه يك بازي بدون اون به زمين بريم برام نااشنا شده بود.
متاسفانه پست دروازبان، پستي هست كه همه به ارزشش واقف هستن به هيچ عنوان حاضر نيستن دروازبان خودشون رو به اين راحتي از دست بدن.
لوپز از خودمون هست، ميدونه اين پيراهن يعني چي اما از الان ميتونم تيتر روزنامه ها رو ببينم. ٣ ال كلاسيكو و ٢ بازي حساس جلو منچستر. بدون شك
نميتونيم پيروز همه باشيم و رو كاغذ در كل ما ضعيف تر هستيم تا...
امكانش هست كه تو ١٠ روز همه چيز رو از دست بديم...
کسرا جان اینقدر بد بین نباش..امسال حداقل دو تا جام میگریم ( یکیشو که فعلا گرفتیم :دی ) ، بازی با منچستر زیاد به کاسیاس احتایج نبود ، چون منچستر در حد خیلی خاصی نیست که کاسیاس بخواد رو بازی و سبک بازی منچستر تاثیر گذار باشه...!
قطعا برای بازی با منچستر به مراتب به قدر خط هجومیمون بیشتر از دروازه بان احتیاج داریم ، تا حدی که اگه خط حمله خوب کار کنه حتی آدان هم توی دروازه باشه مشکلی به وجود نمیاد ، بیشترین تمرکز ما تو بازی با منچستر باید خط دفاع باشه ، چون در هر صورت اگه شخصی مثل فن پرسی به دروازه نزدیک بشه کاسیاس آدان لوپز ...فرقی نداره :دی
اگه به بازی ها منچستر نگاه کنی میبینی که در لیگ حتی ضعیف ترین تیم هارو با اختلاف یکی دو گل میبره ، تو جام حذفی هم در آستانه حذف شدن قرار گرفته بود ....پس نتیجه میگیریم تیم پایداری و Stable ای همانند تیم بارسا بایرن یا دورتموند نیست و اگه تحت فشار قرار بگیره راحت نتیجه رو از دست میده شاید با اختلاف خیلی زیاد !
Abdolreza2012
27-01-2013, 00:37
به نظرم انتخاب های بهتری باید میکردن!!
مهم نیس که کاسیاس چه مدتی مصدوم خواهد بود!
مهم اینه 3 ال کلاسیکو و 2 تا چمپیونزلیگ حساس داریم که معمولا در این بازی ها نقش دروازبان غیر قابل انکاره!!!
لوپز شاید دروازبان خوبی باشه!
اما بهتره بگیم ذخیره ی خوبی واسه دروزبان اول به حساب میاد(مثل ADAN غیر قابل اعتماد نیس)
نه اینکه در این دیدار های حساس بخواد تو گل رئال جلوی سخت ترین توپ هارو بگیره!!
ایکاش همون سزار به هر قیمتی بود میومد!
یا آدلر!
من که تنم شدیدا میلرزه!
به نظره من سزار دیگه اون سزار سابق نیست و ارزش گرفتنو نداره
آدلر رو نمیدونم چه جوریه
بعد رئال وقت برای مذاکره نداشت که بخواد چندروز وقت بذاره تا دروازبان بیاد
به هر حال امیدوارم نبود کاسیاس نتیجه ی منفی نذاره رو تیم و نتیجه
Abdolreza2012
27-01-2013, 00:40
غيبت ديماريا و کوئنترائو در ديدار با بارسلونا
بازيکنان رئال مادريد به دليل اخراج در دور برگشت مرحله يکچهارم نهايي رقابتهاي کوپادلري در مستايا، دور رفت الکلاسيکو را از دست دادند.
کميته مسابقات فدراسيون فوتبال اسپانيا ديماريا و کوئنترائو را به دليل اخراج در ديدار دور برگشت مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل والنسيا، يک جلسه محروم کرد. اين دو بازيکن دور رفت ديدار مرحله نيمهنهايي اين رقابتها مقابل بارسلونا را از دست خواهند داد.
به گزارش فارس، روي فاريا نيز به دليل فرياد زدن بر سر پرس لاسا در تونل ورود بازيکنان به زمين در مستايا در پايان همين ديدار، با محروميت دو جلسهاي مواجه شد. دستيار ژوزه مورينيو بر اساس گزارش رسمي مسابقه در اين درگيري حضور داشت.
در گزارش تيم ميزبان آمده است: هنگامي که ما در تول بوديم، مربي بدنساز رئال مادريد از در رختکن خود بارها به همراه کلمات ديگري که نميتوانيم بگوييم، فرياد زد: خجالت نميکشيد.
(یکی میگفت بخشیدن دیماریا رو که )
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A7_%D9%88_%DA%A9%D9% 88%D8%A6%D9%86%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88_%D8%A F%D8%B1_%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%A 7_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7 )
کريس رونالدو؛ دياستفانو قرن بيست و يکم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D8%9B_%D8%AF%D9%8A%E2%80%8 C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%86%D9%88_%D9%82 %D8%B1%D9%86_%D8%A8%D9%8A%D8%B3%D8%AA_%D9%88_%D9%8 A%DA%A9%D9%85)حاشيه تمرين رئال مادريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85% D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF)والدانو: توطئهاي عليه رئال مادريد وجود ندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D9%88%D8%B7%D8%A6%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%8 A_%D8%B9%D9%84%D9%8A%D9%87_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%8 4_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF_%D9%88%D8%A C%D9%88%D8%AF_%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
کریستیانو، دیاستفانوی قرن بیست و یک
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مرجع خبري رئال-مادريد: وقتی سانتیاگو برنابئو در سال 1953 تصمیم به خرید آلفردو دی استفانو گرفت و در بازی بوگوتو میوناریوس کلمبیا با رئال نظرش به او جلب شد ، می خواست که یک اسطوره برای باشگاه ایجاد کند که تاریخ نشان داد که تصمیم صحیحی گرفته است .
رئال با دی استفانو از نظر مالی و ورزشی ابعاد دیگری پیدا کرد . برنابئو ، بهترین بازیکن قرن بیستم را به خدمت گرفت تا پنج قهرمانی اروپا را کسب کند . دی استفانو یازده سال در رئال بازی کرد .
فلورنتینو نیز همان فلسفه را برگزید . مدیر فعلی رئال مادرید در فاصله چند ماه تا انتخابات ، پروژه جدید خود را بر اساس کریستیانو رونالدو ریخته است . بازیکن پرتغالی قرار است که نقشی مشابه دی استفانو در تاریخ رئال ایفا کند .
فلورنتینو ، به کریستیانو به چشم دی استفانوی قرن بیست و یکم نگاه می کند و می خواهد که تا پایان دوره بعدی مدیریتش یعنی تا 2017 قرارداشد را تمدید کند . قرارداد فعلی ستاره پرتغالی تا 2015 اعتبار دارد و هدف مدیر این رئال این است که این قرارداد تا آخر دوره ریاست مدیر فعلی رئال اعتبار داشته باشد .
پرز معتقد است که رونالدو کاملا مورد اعتماد باشگاه است و در 27 سالگی در اوج دوران فوتبالش بسر می برد . با رونالدو ، نه تنها جامها بلکه روحیه نیز به تیم اضافه می شود .
برنامه پرز این است که اساس تیم را بر مبنای رونالدو بچیند . کریستیانو رونالدو با اقتدار و حس رهبری خود می تواند نقشی را داشته باشد که دی استفانو در دوره برنابئو داشت . کریستیانویی که توسط بازیکنان درجه یک احاطه شده باشد ، تضمینی برای موفقیت است . در حال حاضر بازیکنان درجه یک زیادی در تیم هستند که جای بهتر شدن هم برایشان وجود دارد . کریستیانو رونالدو سه سال و نیم پس از پیوستنش به رئال ، یک لالیگا ، یک سوپرکاپ و یک کوپا برده و در 175 بازی 176 گل به ثمر رسانده است . نبودنش معمولا وضع تیم را عوض می کند که آخرین نمونه بازی در پامپلوناست که در غیابش ، رئال کلا یک شوت به چارچوب داشت .
البته سبک بازی رونالدو هم نسبت به زمان پیوستنش به رئال عوض شده است . احساس اهمیت می کند و با تعصب بیشتری بازی می کند . دیگر از تکروی خبری نیست و استعدادش را کاملا در اختیار تیم گذاشته است .
هم تیمی ها ، ایکر را به عنوان یک شخصیت و یک الگو قبول دارند . او هم از نظر اخلاقی فوق العاده است . به طوری که در بازی با سوسیه داد که در ابتدا بازوبند به دستش بسته شده بود ، با این که آن را به ایکر تعارف زد ، سن ایکر آن را رد کرد .
رونالدو تقریبا در کل نقاط زمین حضور دارد ، تکنیک فوق العاده ای دارد و از نظر بدنی شگفت انگیز است . او تا آخرین لحظه می جنگد و نا امیدی برایش معنایی ندارد . وی اخیرا گفته بود :" می خواهم تا پایان قراردادم در رئال بمانم . " و حالا رئال امیدوار است که این پایان ، دیرتر باشد . فلورنتینو سخت در تلاش است تا بتواند قرارداد این ستاره را تمدید کند .
مرجع خبري رئال مادريد : به نظر می رسد که نیاز مورینیو به دیگو لوپز درون چارچوب آن قدر اساسی بود که بر خلاف انتظارات ، این بازیکن 24 ساعت پس از پیوستنش به رئال ، تست پزشکی داد ، تمرین کرد و به لیست بازی با ختافه اضافه شد و این طور که به نظر می رسد ، شانس زیادی برای حضور در ترکیب اصلی در الکلاسیکو خواهد داشت . شماره 25 جدید رئال مادرید همان طور که در صحبت هایش گفته ، بمبی از انگیزه است تا بتواند که در غیاب کاپیتان ، سنگرش را به بهترین شکل حفظ کند .
منبع: real-madrid.ir/fa/
به نظره من سزار دیگه اون سزار سابق نیست و ارزش گرفتنو نداره
آدلر رو نمیدونم چه جوریه
بعد رئال وقت برای مذاکره نداشت که بخواد چندروز وقت بذاره تا دروازبان بیاد
به هر حال امیدوارم نبود کاسیاس نتیجه ی منفی نذاره رو تیم و نتیجه
یه ضرب المثلی میگی شیر هر چقدر هم که پیر باشه بازم چندتا شغال رو حریفه!!!
سزار هر چقدر هم نا آماده باشه؛از خیلی ها بهتره!
در ضمن...سزار این فصل در لیگ جزیره از بهترین ها بوده و شدیدا در کوئینزگ پارک رنجرز درخشیده!
در این شرایط حساس اصلا تیم به مذاکره نیاز نداشت!!هر چی میگفتن باید قبول میکرد! :n02:
آدلر واقعا عالیه!!
نویر زمانی به دروازبان مشهوری تبدیل شد که دروازبان شماره 1 آلمان در جام جهانی(یعنی همین آدلر مصدوم شد) و نویر تو جام جهانی درون دروازه وایساد و درخشید تا الان به عنوان یکی از بهترین ها بشناسیمش!(یعنی تا یه مدتی زیر سایه ی آدلر بوده)
قطعا براي بازي با منچستر به مراتب به قدر خط هجوميمون بيشتر از دروازه بان احتياج داريم ، تا حدي که اگه خط حمله خوب کار کنه حتي آدان هم توي دروازه باشه مشکلي به وجود نمياد ، بيشترين تمرکز ما تو بازي با منچستر بايد خط دفاع باشه ، چون در هر صورت اگه شخصي مثل فن پرسي به دروازه نزديک بشه کاسياس آدان لوپز ...فرقي نداره
داداش اتفاقا منچستر هرچي نداشته باشه يه خط حمله ي درست درمون داره!
هم فان پرسي و هم وين روني از بهترين هاي دنيا در اين پست به حساب ميان!
بايد شانس بياريم مورينيو بتونه همونطوري که مسي رو در ال کلاسيکو ها فلج ميکنه روي اين 2 هم با اين حساسيت کار کنه و از کار بندازه اين بازيکن هارو( با دور بودن په په و راموس از بازي و فرم ايده آل و نبود کاسياس خدا به دادمون برسه)
در ال کلاسيکو هم که نيمي از ترکيب اصلي ما حضور نخواهند داشت!پس يه جورايي بايد شديدا دست به دعا باشيم...
کاسياس و ديماريا و په په و راموس و کونترائو!
فقط ستاره ي درخشان خط دفاعيمون آربلوا مصدوم و يا محروم نيست در اين پست ها!!!:n24:
اونقدر تو اين 10 سال كاپيتان تو تيم بطور ثابت درخشيده بود كه اصلا درك اين احساس كه يك بازي بدون اون به زمين بريم برام نااشنا شده بود.
وقتي مورينيو مياد و اصرار ميکنه براي خريد يک دروازبان درست درمون براي تيم؛همه با منفي بافي هاي عجيب غريب ميان داستان سرايي ميکنن که مورينيو ميخواد کاسياس رو کنار بذاره و از اين جور حرفا!!!
ولي اون دقيقا همچين روزايي رو پيش بيني کرده بود و که اينقدر اصرار داشت براي خريد دروازبان که ايکاش به درخواستش اهميت داده ميشد!!(منظورم حالا که کاسياس مصدومه نيست)
:n22::n23::n27:
kasra_khan2003
27-01-2013, 16:26
رونالدو يه بار ديگه هتريك كرد تا با كمك راموس، ٤-٠ ختافه رو پشت سر بذاريم.
داداش اتفاقا منچستر هرچي نداشته باشه يه خط حمله ي درست درمون داره!
هم فان پرسي و هم وين روني از بهترين هاي دنيا در اين پست به حساب ميان!
بايد شانس بياريم مورينيو بتونه همونطوري که مسي رو در ال کلاسيکو ها فلج ميکنه روي اين 2 هم با اين حساسيت کار کنه و از کار بندازه اين بازيکن هارو( با دور بودن په په و راموس از بازي و فرم ايده آل و نبود کاسياس خدا به دادمون برسه)
در ال کلاسيکو هم که نيمي از ترکيب اصلي ما حضور نخواهند داشت!پس يه جورايي بايد شديدا دست به دعا باشيم...
کاسياس و ديماريا و په په و راموس و کونترائو!
فقط ستاره ي درخشان خط دفاعيمون آربلوا مصدوم و يا محروم نيست در اين پست ها!!!:n24:
گفتم شخصی مثل فن پرسی نباید به دروازه نزدیک بشه....! و این وضیفه خط دفاعی نیست ، بلکه وضیفه هافبک های دفاعی تیم هست حالا 4-3-3 یا 4-2-3-1 ....!
رونی این چند بازی اخیر که ازش دیدم زیاد جالب نبود فن پرسی هم شدیدا فرصت طلب هست ، ما باید نزاریم که برای فن پرسی موقعیت سازی بشه...!
دیگه گندشو دراورده مزدک........ (سانسور) !!!.تصویر لبخند خوزه رو نشون دادن میگه چهارشنبه دیگه نمیخنده!
مجری از هتریک کریس تعریف میکنه مزدک میگه امشب مسی جوابشو میده.
خداییش دیگه رسما دارن به ما فحش میدن!!
تا الان فقط به شعور رئالی ها توهین میکردن!جدیدا دیگه فحش میدن!!!
Abdolreza2012
27-01-2013, 17:51
وای من بازیو ندیدم از شبکه های وطنی کدوم نشون میداد بازیو؟
من .................... مزدکو ..........
دیگه نمیشه این مزدکه .......... و خیابانی ....... تحمل کرد
رئاليها حمايت خود را از کاسياس نشان دادند
بازيکنان رئال مادريد پيش از پيروزي 4 بر صفر مقابل ختافه با پوشيدن پيراهنهايي حمايت خود را از کاپيتان مصدومشان اعلام کردند.
به گزارش فارس، بازيکنان رئال مادريد پيش از بازي با ختافه حمايت خود را از ايکر کاسياس، کاپيتان مصدوم تيمشان نشان دادند.
کاپيتان رئال مادريد به دليل شکستگي انگشت دستش در ديدار چهارشنبه گذشته مقابل والنسيا به مدت 12 هفته از ميادين دور خواهد بود.
صفحه رسمي رئال مادريد در توئيتر صبح امروز منتشر کرد که بازيکنان پيراهنهايي را در حمايت از دروازهبان رئال مادريد بر تن خواهند کرد.
همتيميهاي کاسياس پيراهنهايي را بر تن کرده بودند که جمله «آنيمو ايکر» به معناي «زود خوب شو ايکر» روي آن نوشته شده بود.
ديگو لوپز پس از مصدوميت دروازهبان اول سفيدپوشان از سويا به رئال ملحق شد و در ديدار با ختافه روي نيمکت نشست.
غيبت کاسياس به معناي اين است که تيم مجبور است به آدان يا لوپز در بازيهاي پيش رو (نيمهنهايي الکلاسيکو مقابل بارسا و يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان مقابل منچستريونايتد) درون دروازه اعتماد کند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7_%D8%AD%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%AA_%D8%AE%D9%8 8%D8%AF_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%DA%A9%D8%A7%D8% B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3_%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86_%D8% AF%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AF)
Abdolreza2012
27-01-2013, 18:08
دوستان شرمنده که 2 تا پست پشت سرهم گذاشتم
میخواستم ببینم کجا میشه به این گزارش گر ها اعتراض کرد (فحش داد ) که مطمئنا دیده بشه و بهشون گفته بشه؟
ممنون
Altairezio
27-01-2013, 20:43
میخواستم ببینم کجا میشه به این گزارش گر ها اعتراض کرد (فحش داد ) که مطمئنا دیده بشه و بهشون گفته بشه؟
ممنون
اگه بشه عالی میشه!
دوستان یه جریانی تو تیم داره اتفاق میوفته!
احتمالا" بازیکنان تیم با لوپز موافق نیست!
خط دفاع تیم با هم پیمان بستن که هر جوری شده دروازه ی آدان رو بسته نگه دارن تا از لوپز بهتر به نظر بیاد!:n12:
اگه این جوری باشه عالی میشه!
از عکس العمل های خط دفاع تو بازی با ختافه که کلا" ضایع بود ماجرا!(کلا" رو کم کنی بود!)دفاع ها خودشونو کشتن تا هیچ چیزی وارد منطقه ی ده قدم نشه!:n09:
Altairezio
27-01-2013, 20:47
خداییش دیگه رسما دارن به ما فحش میدن!!
تا الان فقط به شعور رئالی ها توهین میکردن!جدیدا دیگه فحش میدن!!!
خوب دوست من به تلویزیون ایران یا باید نگاه نکنی یا اگه نگاه کنی اینه!اونقدر بدم میاد!:n15:
صراحتا" داشت طرفداری خودشو از بارسا نشون میداد !(گزارش گر اگر هم طرافدار تیمیه باید بی طرف گزارش کنه!)
اه اه اه اه ....
گزارش گر فقط مال فرانسوی ها !
عالی کار میکنن!(دیگه وسط بازی کم مونده لباس عوض کنن برن تو میدون!:n08:)
این مزدک میرزایی و خیابانی بد جور طرفدار بارسا هستن!(خدا کنه الکلاسیکو نیوفته دستشون!:n09:)
کاش بیوفته دست فردوسی که طرفدار تیم خودمونه و از خودمونه!:n09:
Altairezio
27-01-2013, 21:34
دوستان از کی تا حالا بارسا شده رویایی و رئال شده کهکشانی افت کرده؟!
ایشاللا یه جواب دندان شکن میدیم به همه ی این گزارش گرا!خیلی تند میرن!
ممنون
لطفا یکی دو تا هم بار سیانکی و علیفر کنید که بازی های بارسا رو گزارش میکنن
باز اون دو تا بعد از عادل بهترین ها هستن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما چی میکشیم
Abdolreza2012
28-01-2013, 02:21
لطفا یکی دو تا هم بار سیانکی و علیفر کنید که بازی های بارسا رو گزارش میکنن
باز اون دو تا بعد از عادل بهترین ها هستن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما چی میکشیم
کجا اون دوتا بهترن
به سیانکی و علیفر بیچاره بیشتر گزارشهای رئالو اونم اگه از 12 به اونور باشه میدن
من ندیدم تو بازی بارسا طرفداری تابلویی از تیمی بکنه (شاید من ندیده باشم چون کلا بازی های بارسا رو زیاد نگاه نمیکنم)
ولی این جوری دوستان میگن امروز مزدک دیگه از پاچه خاروندن گذرونده بوده ---- ----- ------- (از دوستان معذرت میخوام)
اون خیابانی هم دیگه ولش
حالا خداکنه ال کلاسیکو رو بدن به عادل
و بازیای رئالو بدن همون علیفر و سیانکی
بازیای بارسا رو هم بدون به اون دوتا (حداقل ما نگاه نمیکنیم)
Abdolreza2012
28-01-2013, 02:46
رئال خواستار تغيير زمان الکلاسيکو شد
باشگاه رئال مادريد از فدراسيون فوتبال اسپانيا خواست با تغيير زمان بازي الکلاسيکو موافقت کند.
به گزارش فارس، رئال مادريد در نظر دارد درخواستي براي تغيير برنامه چندين بازي ليگ به فدراسيون فوتبال اسپانيا ارائه کند و دليل آن بازي برگشت مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد در اولدترافورد است.
بازي مقابل شاگردان سر الکس فرگوسن 5 مارس (15 اسفند) برگزار ميشود و اين به معناي آن است که بازيکنان رئال مادريد تنها 2 روز براي آماده شدن جهت ديدار با منچستريونايتد پس از ديدار با بارسلونا زمان دارند. ديدار برگشت دو تيم در لاليگا دوم مارس (12 اسفند) برگزار خواهد شد.
رئال مادريد علاقمند است که برنامه بازيهاي ليگ را يک روز به جلو بياندازد تا اين مسابقه اول مارس (11 اسفند) برگزار شود و بنابراين به بازيکنانش فرصت کافي براي استراحت داده شود. به هر حال اين تغيير ميتواند بر روي ساير مسابقاتي که در اين زمان برگزار ميشوند تأثير گذار باشد.
اگر فدراسيون فوتبال اسپانيا با اين درخواست موافقت کند، مشکلات ديگري نيز وجود دارد. سفيد پوشان و آبياناريها در همان هفته نيز بايد در دور برگشت مرحله نيمهنهايي کوپادلري با يکديگر ديدار کنند. اين بازي قرار است 27 فوريه (9 اسفند) برگزار شود و هر دو تيم تنها يک روز براي بازي بعدي خود در ليگ زمان دارند.
در چنين شرايطي منطق ميگويد که هر دو باشگاه بايد بازي دور برگشت کوپادلري را به 8 اسفند تغيير دهند و اين به معناي آن است که بازيهاي دو تيم در هفته بيست و پنجم لاليگا نيز بايد به يک روز عقبتر يعني 5 اسفند تغيير کند. اين برنامه همچنين ممکن است دو تيم ديگر را نيز تحت تأثير قرار دهد. سويا که بايد در نيوکمپ با بارسلونا ديدار کند و دپورتيوو لاکرونيا که در ورزشگاه خانگي ميزبان رئال مادريد است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%8A%D 8%B1_%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D9%84%E2%80%8 C%E2%80%8C%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%8A%DA%A9%D9% 88_%D8%B4%D8%AF)
کارانکا:معاينه قوزکپاي رونالدو براي احتياط بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%8A%D9%86%D9%87_%D9%82%D9%88%D 8%B2%DA%A9%E2%80%8C%D9%BE%D8%A7%D9%8A_%D8%B1%D9%88 %D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88_%D8%A8%D8%B1%D8%A7% D9%8A_%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D8%B7_%D8%A8% D9%88%D8%AF)
اینم لینکی از 4 گل امروز رئال به ختافه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
28-01-2013, 11:29
جوردی رورا: هیچ تیمی مقابل رئال از پیش برنده نیست
این جمله رو عشق است
رونالدو: انجام بازی رفت مقابل بارسا در برنابئو یک امتیاز است
ما در خانه خواهیم بود؛ در ورزشگاه خودمان که فرصت خوبی است تا از این امتیاز استفاده کنیم.
ما چند بازیکن کلیدی مان را نخواهیم داشت؛ بازیکنانی که برای ما مهم هستند اما این نمی تواند بهانه ای برای ما باشد. ما باید بازی خوبی به نمایش بگذاریم زیرا بارسا تیم فوق العاده ای است."رسیدن به رکورد 300 گل باشگاهی جالب است. من از این اتفاق خوشحال هستم. اما وظیفه من این است که به نمایش هایم ادامه بدهم و بهترین عملکرد را برای باشگاه داشته باشم. می خواهم رکورد خودم را بشکنم و گل های بیشتر و بهتری نسبت به فصل قبل به ثمر برسانم. من دائما تلاش می کنم تا بهترین عملکرد را ارائه بدهم."
حالا خداکنه ال کلاسیکو رو بدن به عادل
نه بابا...
عادل بد تر شده این روزا!!!
اونم جو گیر شده و خون کاتالانی تو رگهاش راه افتاده!
در حدی که تو برنامه ی 90 هم هی تند تند بارسلونا بارسلونا و مسی مسی میکنه!!!!!!!
:n23::n24:
eman619rv
28-01-2013, 15:29
:n29:
اینکه در بازی های بارسا از این تیم تعریف بشه یه چیز کاملا طبیعیه .... ما باید خوب بودن این تیم و بازیکناشو قبول کنیم وگرنه داریم خودمون رو گول میزنیم... طبیعیه تیمی که چند ساله عملکرد خیلی خوبی داشته و کلی جام گرفته و افتخار کسب کرده ازش تعریف بشه...پس از تعریف و تمجید ها ناراحت نشین که هر روز این حرف ها سمت یک تیم میره ... یه روز رئال یه روز بارسا یه روز منچستر یه میلان...
اما یک گزارشگر واقعا داره بد عمل میکنه اون هم مزدک میرزایی هست.. از جام جهانی و یورو قبلی گرفته تا cl و بازی های لیگ... به حدی یک طرفه و مغرضانه!!! گزارش میکنه که حتی دوستای بارسایی خودم هم از این فرد شاکی هستن! یه جورایی مثه گزارشگر های استانی گزارش میکنه با این تفاوت که نمیدونم کی کاتولونیا هم جز استان های ایران شده... من هیچ دشمنی با بارسا و یا کدورتی از این تیم ندارم حتی بعضی موقع ها از بازیشون لذت میبرم ولی این حرفای من به سمت اون ها و طرفداری بارسا نیس بلکه فقط به شخص خود مزدک میرزایی دارم ایراد میگیرم!...
Abdolreza2012
28-01-2013, 16:14
نه بابا...
عادل بد تر شده این روزا!!!
اونم جو گیر شده و خون کاتالانی تو رگهاش راه افتاده!
در حدی که تو برنامه ی 90 هم هی تند تند بارسلونا بارسلونا و مسی مسی میکنه!!!!!!!
:n23::n24:
باز این عادله یکم عادلانه تر گزارش میکنه
از مسی و بارسا تعریف میکنه از رئالم تعریف میکنه
دیگه مثله مزدک نمیگه که مسی امشب جبران میکنه
مورینیو دیگه 4شنبه خنده نمیکنه:n24:
:n29:
اینکه در بازی های بارسا از این تیم تعریف بشه یه چیز کاملا طبیعیه .... ما باید خوب بودن این تیم و بازیکناشو قبول کنیم وگرنه داریم خودمون رو گول میزنیم... طبیعیه تیمی که چند ساله عملکرد خیلی خوبی داشته و کلی جام گرفته و افتخار کسب کرده ازش تعریف بشه...پس از تعریف و تمجید ها ناراحت نشین که هر روز این حرف ها سمت یک تیم میره ... یه روز رئال یه روز بارسا یه روز منچستر یه میلان...
اما یک گزارشگر واقعا داره بد عمل میکنه اون هم مزدک میرزایی هست.. از جام جهانی و یورو قبلی گرفته تا cl و بازی های لیگ... به حدی یک طرفه و مغرضانه!!! گزارش میکنه که حتی دوستای بارسایی خودم هم از این فرد شاکی هستن! یه جورایی مثه گزارشگر های استانی گزارش میکنه با این تفاوت که نمیدونم کی کاتولونیا هم جز استان های ایران شده... من هیچ دشمنی با بارسا و یا کدورتی از این تیم ندارم حتی بعضی موقع ها از بازیشون لذت میبرم ولی این حرفای من به سمت اون ها و طرفداری بارسا نیس بلکه فقط به شخص خود مزدک میرزایی دارم ایراد میگیرم!...
حرفه شما کاملا درسته بازی بارسا باشه مزدک خودشو جر بده ما نگاه نمیکنیم
ولی بازی رئالو گزارش میکنه مجبوریم صداشو حرفاشو تحمل کنیم
مزدک میرزایی و خیابانیو باید فقط برای بازی بارسا بذارن به نظرم
صدا و سیما رو که کلا بارسایی ها برداشتن همه یه جورایی طرفدار بارسان
من خودم به شخصه یادمه قبلا خیابانی خودشو واسه رئال جر میداد الان شده طرفدار بارسا
مثله این بچه میمونه که هر تیمی که صدر جدوله میرن سمتش و میشن طرفدارش میشن
من براشون دعا میکنم
عیبی که این مردک داره اینه که میخواد مثل عادل گزارش کنه و به محبوبیتش برسه ولی نمیتونه
طرز صحبت؛ تیکه هاش همه چیش رو از فردوسی پور تقلید میکنه!!
Altairezio
28-01-2013, 20:01
نه دوستان در کل سیانکی و علیفر گزارشگرایه بی طرفی هستن!
سیانکی که یه کم طرفدار بارسا هست ولی دیگه بی طرف گزارش میکنه!
البته علیفر بیشتر گزارش گر کشتی و ... هست تا فوتبال!
به آربلوا میگه اَربلوا!
این خیابانی که هم گافش زیاد هست هم که بدجور با طرفداری از یه تیم خاص گزارش میکنه!(اگه دقت کنین دیگه حالا بیشتر بازیایه انگیلیسو بهش میدن!)
Altairezio
28-01-2013, 20:46
خلاصه ی خبر ها!:n02:
ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!:n09:
به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!:n04:
ایشون با این قیافه تصمیم به پیوستن به چلسی یا تاتنهام داشتن که انگار نشد!(خودش گفته: نشد که نشد گذشته ها گذشته من خواهان بازی تو لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگیلیس هستم!)
خوب ایشون گفته من در آینده باید به یه باشگاه بزرگ برم!!!!!!!!:n04:
به رئال هم شاید اجاره داده بشه!(شاید شاید .....!)
الان هم تو شاختار دونسک بازی میفرمایند!
:n12:رونالدو هم گفته من خیلی خشحالم از نوزدهمین هتریکم!و گفته که خیلی خوشحال تر از رکورد 300 گل باشگاهی و گفته من میخوام رکوردمو بشکنم و تو این نیم فصل و این سال بهتر نشون بدم خودمو و حداکثر تلاشمو برا باشگاه خواهم کرد !ولی گفته که من هرکاری رو میکردم خواهم داد و تلاش میکنم بهترین حالتمو به باشگاه نشون بدم!
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n12:
eman619rv
28-01-2013, 21:40
خیلی ها براشون سوال بود که اشاره کریس بعد از گل هاش در بازی قبلی به کی بود؟؟.......
دیروز مادر و پسر کریستیانو توی ورزشگاه بودن و کریس هر بار 3 گل رو تقدیم اون ها کرد.:n16:
خلاصه ی خبر ها!:n02:
ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!:n09:
به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!:n04:
Click here to view the original image of 570x355px.
منبع این خبر کجاست؟
این دروازه بان رو برای نیمکت نشینی خریدند همونطور که سال 2006 نیمکت نیشن کاسیاس بود.
فصل بعد آدان از تیم جدا میشه ( این فصل میخواست جدا بشه که جانشین خوب براش پیدا نشد ) !
در ضمن دیگو لوپز به احتمال خیلی زیاد برای الکلاسیکو فیکس بازی میکنه.چون آدان اصلا قابل اطمینان نیست.
Altairezio
29-01-2013, 13:26
خیلی ها براشون سوال بود که اشاره کریس بعد از گل هاش در بازی قبلی به کی بود؟؟.......
دیروز مادر و پسر کریستیانو توی ورزشگاه بودن و کریس هر بار 3 گل رو تقدیم اون ها کرد.:n16:
آره دیگه هر بار که گل میزد مادرش و پسرشو کارگردان تلویزیونی نشون میداد!
در ضمن تو بازی های دیگه که گل میزنه و با این حرکت زن و پسرشو نشون میده که ایران سانسور میکنه! :n09:
Abdolreza2012
29-01-2013, 15:49
کاکا در آستانه پيوستن به آنژي
باشگاه آنژي در آستانه به خدمت گرفتن کاکا هافبک برزيلي رئال مادريد قرار دارد.
باشگاه آنژي به منظور جذب کاکا، روبرتو کارلوس مدير ورزشي خود را به اسپانيا فرستاده است.
رسانههاي اسپانيايي در اين باره گزارش دادند قرارداد نهايي کاکا با آنژي ظرف يکي دو روز آينده نهايي ميشود. با توجه به پايان زمان نقل و انتقالات ژانويه در روز پنجشنبه باشگاه آنژي زمان زيادي براي انجام اين انتقال ندارد.
اين هافبک 30 ساله که به نظر ميرسد جايگاه خود را در رئال مادريد و اعتماد خود را نزد ژوزه مورينيو از دست داده است، ميتوانست در زمستان سال جاري به باشگاه سابقش ميلان برگردد اما به دليل مشکلات مالي اين انتقال صورت نگرفت.
آنژي در اين فصل ليگ روسيه با اختلاف اندک نسبت به زسکامسکو در رده دوم جدول ليگ روسيه قرار دارد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%BE%D9%8A%D9%88% D8%B3%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%A2%D9%86%DA%98% D9%8A)
siahkamar
29-01-2013, 19:20
به امید برد در بازی فردا شب الکلاسیکو
Abdolreza2012
30-01-2013, 01:16
بنزما: بارسلونا مدعي صعود نيست
کريستيانو و مسي، هردو بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است.
به نقل از سايت گل، کريم بنزما بازيکن برگزيده مادريدي ها براي حضور در کنفرانس خبري قبل از مصاف اين تيم با بارسلونا در دور رفت مرحله نيمه نهايي کوپا دل ري بود. بنزما در صحبت هايش اعلام کرد که بارسلونا مدعي پيروزي نيست و اعلام کرد که براي کهکشاني ها رونالدو بهترين بازيکن دنياست
دراينجا مي توانيد متن صحبت هاي بنزما را به گزارش آ.اس مطالعه کنيد:
بازي ال کلاسيکو: اين بهترين بازي دنياست چون ميان دو تيم خيلي زيبا برگزار مي شود و بازي هم بازي زيبايي خواهد بود. هواداران در اين بازي مملو از هيجان مي شوند و يک بازي تماشايي را شاهد خواهيم بود.
*رئال در نوکمپ بهتر از برنابئو است: اين دو بازي، دو بازي متفاوتي است.ما در خانه سعي مي کنيم که خوب بازي کنيم ولي در خانه بارسلونا، نمي دانم ولي خيلي کمتر تن به شکست مي دهيم.
*استراتژي مدنظر داشتن دو بازي رفت و برگشت و مصدومان تيم، ما مي خواهيم گل بزنيم و ببريم. در خانه بازي مي کنيم و مي دانيم که 2 بازي تا فينال داريم ولي بازي اول روز 4شنبه است و بهترين چيز براي ما برد دراين بازي است.
*فاصله ميان رئال و بارسا زياد نيست: دقيقا همين طور است. سال به سال ما بهتر مي شويم و تيم بهتر و برتر هستيم.
*بهبود اوضاع اوزيل: اوزيل کيفيت فوتبالي زيادي دارد و از نظر فيزيکي هم در سطح بالايي است. اين خبر خوبي است که او با ماست.
*مدعي برد: ازنظر ما، بارسلونا مدعي نيست. آنها تيم بزرگي هستند ولي ما هم آماده ايم.مي دانيم که بازي خيلي سختي خواهيم داشت ولي اميدواريم که ببريم.
*نيمکت ذخيره ها و رقابت با ايگواين: من هميشه مي خواهم بيشتر بازي کنم. بازيکني را نمي شناسم که نيمکت نشيني را دوست داشته باشد. هميشه مي خواهم بيشتر و بيشتر بازي کنم ولي اين تصميم سرمربي است که من بازي کنم يا نه. اينکه ايگواين بهبود يافته خبر خوبي براي تيم و رقابت ميان ماست. ما براي بازي کردن بيشتر، تلاش خواهم کرد و بازگشت او خبر خوبي براي همه است.
*مصدومان رئال:اگر آنها بودند که اوضاع بهتر مي شد. نمي دانم که الان کارمان سخت تر است يا نه.
*ديگو لوپس: او دروازه بان خوبي است. حضور يا عدم حضور او در اين بازي تصميم سرمربي است.
* واکنش ها ميان بازيکنان رختکن و مورينيو: ما همه با هم متحد هستيم ومشکلي ميان ما و سرمربيان وجود ندارد. نمي دانم که چه کسي گفته که بين ما اختلافاتي هست.
*مارسلو: بازگشت براي او کمي سخت است؛ چرا که 3 ماه است که بازي نکرده ولي او آماده است و مي تواند بيش از پيش بازي کند. خيلي خوب است که او در جمع ماست.
*کريستيانو و مسي: هردوي آنها بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است. همين و بس.
*پينتو در دروازه و مشکلات تدافعي بارسا: ماهميشه مقابل بارسلونا ميدانيم که برد کار سختي است ولي ما تيم بزرگي هستيم و براي برد در اين بازي زحمت زيادي خواهيم کشيد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7_%D9%85%D8%AF% D8%B9%D9%8A_%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF_%D9%86%D9%8A% D8%B3%D8%AA)
Abdolreza2012
30-01-2013, 11:55
از ترکیب اصلی امشب کی خبر داره؟
دروازبان کیه؟:n03:
Altairezio
30-01-2013, 12:10
از ترکیب اصلی امشب کی خبر داره؟
دروازبان کیه؟:n03:
دروازه بان که برا تمرین و گرم کردن تو میدون آدان انتخاب شده !(اگه مورینیو یه هو عوض نشه نظرش!)
ترکیب اصلی فعلا" نیومده!:n06:
Abdolreza2012
30-01-2013, 12:11
دروازه بان که برا تمرین و گرم کردن تو میدون آدان انتخاب شده !(اگه مورینیو یه هو عوض نشه نظرش!)
ترکیب اصلی فعلا" نیومده!:n06:
یعنی آدان دروازبانه؟
وا مصیبتا:n02:
Altairezio
30-01-2013, 12:20
یعنی آدان دروازبانه؟
وا مصیبتا:n02:
خط دفاع به احتمال 5 نفرس!
شبکه رئال که آی پی قطع شده یه 5 ساعتیه نمیدونم چه خبره!
2 تا هافبک هجومی داریم با 2 تا حمله یه دونه هم هاف بک دفاعی که بعید میدونم کسی جز ژابی باشه!
Altairezio
30-01-2013, 12:45
خلاصه ی خبر:
آقای یوردی رورا کمک مربی بارسا گفته که رونالدو واقعا" یه ستاری ی تکمیله و دیگه اینجاشو نمیتونستم اونقدر که این جا با حال گفته ترجمه کنم!(
Roura has warned his players there is no easy solution to stopping Jose Mourinho's men, and highlighted the danger of their No. 7 in particular.)
خودتون بخونید تا ببینید چه خبره!:n09::n08:
وگفته رئال با بازیکنایی که از دست داده تفاوتی نکرده و هنوز هم تیمی پیچیده هست و کامل و خطرناک!و هیچ تغییر حالتی تو تیم نخواهیم دید!:n08:
و گفته با بازیکنایی که هنوز هم دارن تفاوتی با رئال کامل و قبل ندارن!
Altairezio
30-01-2013, 13:22
دوستان این تبلیغات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و ملاحظه بفرمایید!
خیلی جالبه در حد جوکه!:n08:
این تبلیغاتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعا" محشره!
سلام.امشب بازی چه ساعتی است بچه ها؟
siahkamar
30-01-2013, 15:14
ساعت 23.30 به وقت ایران
siahkamar
30-01-2013, 15:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مــــــادرید - بارسلونـــــــــا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:30 از :
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport HD2
TRT 3 Spor
TRT HD
شبکه سوم سیما
با توجه به لیست بلند بالایی که از مصدومین/محرومین داریم ، خصوصا توی خط دفاع و دروازه مطمئنا به مشکلاتی بر می خوریم.
دی ماریا و کوئنترائو توی هفته های اخیر دو تا از بهترین های تیم بودن که متاسفانه به خاطر داوری ضعیف بازی برگشت با والنسیا از این بازی محروم شدن.
راموس و په په که زوج اصلی مرکز خط دفاع توی دو سال اخیر بودن ... کاسیاس هم با وجود همه ی حاشیه هایی که اخیرا شکل گرفت همچنان می تونست با حضورش مایه ی آرامش خاطر تیم باشه.
در مورد بازی امیدوارم که تیم دوممون در خط دفاع و دروازه بتونه اشتباه های کمتری داشته باشه، البته با این شرایط به کمی اقبال هم نیاز داریم ، همون طور که در بازی برگشت سوپرکاپ در شرایطی که تیم حریف دو تا از مدافعین اصلیش رو نداشت خوش اقبال بود و فقط دو گل خورد ، امیدوارم این بار ورق برگرده.
اگه با هر شرایطی بتونیم نتیجه ای کسب کنیم که بتونه هم چنان به بازی برگشت امیدوار نگهمون داره، با بازگشت کوئنترائو ، دی ماریا ، راموس و شاید اعتماد به نفس بیشتر برای دیه گو لوپز بعد از حضور در یکی دو بازی ، می تونیم شانس قابل قبولی برای صعود داشته باشیم.
در مورد ترکیب اولیه در صورتی که مارسلو آمادگی نسبی رو کسب کرده باشه می تونیم به این شکل بازی کنیم:
دیه گو لوپز
مارسلو - آلبیول - واران(کاروالیو) - آربلوا
آلونسو --- خدیرا
مودریچ
رونالدو ------------------------اوزیل
بنزما
البته این احتمال وجود داره که به جای مودریچ ، اوزیل را ببینیم و کایخون در بال راست بازی کنه یا در صورتی که مارسلو آماده نباشه ، آربلوا را در سمت چپ و اسین را در سمت راست دفاع ببینیم.
بازی نکردن دیه گو لوپز در بازی قبلی هم کمی نگران کننده هست و شاید به این خاطر ژوزه آدان رو برای این بازی در نظر بگیره.
احتمال اینکه مورینیو به جای مودریچ اسین رو بازی بده هم هست
فیکس شدن کایخون فکر نکنم کار جالبی باشه چون مقابل تیم های بزرگ بازیش تاثیر زیادی نداره
اگه نیاز به بال راست باشه بهتره به جاش کاکا بازی کنه
استفاده از آیبیول هم خیلی خطرناک میتونه باشه بعضی موقع ها خیلی سوتی میده
لیست بازیکنان
آدان ، دیگو لوپز و خسوس
آربلوا ، مارسلو ، آلبیول ، واران و کاروالیو
مودریچ ، ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، کاکا ، کایخون و اسین
کریستیانو ، بنزما ، هیگوائین و موراتا
ترکیب از نظر من
لوپز
مارسلو ---- کاروالیو -- واران ---- آربلوا
ژابی --- خدیرا
مودریچ
رونالدو ---- اوزیل
بنزما
رو نیمکت هم کسی رو نداریم که بازیش خیلی به چشم بیاد
از نظر برد در الکلاسیکو رئال یکی بیشتره
رئال 88 - 87 بارسا
ترکیب 4-3-3 خواهد بود...حضور خدیرا ژابی و اسین در خط هافبک و اوزیل و رونالدو و بنزما مثلث هجومی....!
ترکیب نهایی اعلام شد ، اسین دفاع راست ، کایخون بال راست ، کاروالیو و واران هم زوج دفاع مرکزی رو تشکیل میدن:
Diego López, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Callejón, Cristiano, Özil, Benzema
SA3EDLORD
31-01-2013, 01:31
خب. بازی مساوی شد.
با درخشش واران و اشتباهات مکرر خدیرا و کاروالیو!
دروازه بان مطمئنی هم نیست این دیگو لوپز
انصافا هر دو تیم خوب بودن ... من چیز دیگه ای نمیتونم بگم جز اینکه از بازی لذت بردم :n16:
Abdolreza2012
31-01-2013, 01:35
با وجود نبود بازیکنان کلیدی زیادی نتیجه ی خوبی بود
دم واران گرم هم بخاطر گلی که زد و هم بخاطر دفاع کردن عالی امشب
کاروالیو افتضاح بود خدیرام که توپ دستش میرسید میترسید کلا خودشو توپو گم میکرد
اوزیل خوب نبود بعدن بهتر شد
رونالدو هم اول خوب بود بعد معمولی بازی کرد
بقیه هم خوب بودن در حد معمولی
در کل به قول طرفدارهای تیم رقیب که تو بازی رفت لیگ که 2 2 مساوی شد میگفتن مساوی با نبودن 2 تا از دفاعاشون یعنی برد پس اینم با نبود 5 تا از بازیکنان کلیدی تیم یعنی برد
به نظرم بازی برگشت با برگشتن یارای اصلی رئال بتونه سعود کنه
دم همشون گرم
مزدک هم دو سه باری ...... کرد ولی جوری نبود که رو مخ باشه
راستی هیچکس نبود که
نه په په
راموس
دیماریا
........
این یادم رفت بگم من برای صحنه ای که مسی به داور میگفت اینا بهم سیلی زدن کلی خندیدم:n02::n02::n08::n08:
مثله بچه دبستانی ها که یکی میزدشون میگفتن این منو میزنه:n08:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تیم خوب بازی کرد ُ دفاع شدیدا تو آفساید گیری اتوبان بود...!آربلوا بعضی وقتی کلا سره پست نبود ُ و در طرف مقابل اسین فوق العاده بود ُ واران هم که احتیاج به توضیح نداره :دی
۵ تا از بازیکنن های کلیدی نبودند ُ ولی تو بازی برگشت از این خبرا نیست....
arashsard
31-01-2013, 02:03
این یادم رفت بگم من برای صحنه ای که مسی به داور میگفت اینا بهم سیلی زدن کلی خندیدم:n02::n02::n08::n08:
مثله بچه دبستانی ها که یکی میزدشون میگفتن این منو میزنه:n08:
جالبه مزدک گفت مسی رو اذییت میکنن:n08: گفت آربلوا و آنسو مسی رو اذییت کردن...:n08::n08: با حال بود...
Arrowtic
31-01-2013, 02:06
داستان سیلی چیه؟همون که آروم ژابی دستشو گذاشت رو صورت مسی؟ : دی
واران و اسین و اوزیل به نظرم عالی بودن.کایه خون هم که ....
دیه گو هم نشون داد میدون داده بشه بهش دروازه بان خیلی خوبی میتونه باشه.
arashsard
31-01-2013, 02:10
نکته جالبه دیگه اینکه وقتی رئال گل زد مزدک کثل اینکه برق گرفتتش... همچین گفت گل مثل اینکه توپ رفته اوت :n02:
داستان سیلی چیه؟همون که آروم ژابی دستشو گذاشت رو صورت مسی؟ : دی
واران و اسین و اوزیل به نظرم عالی بودن.کایه خون هم که ....
دیه گو هم نشون داد میدون داده بشه بهش دروازه بان خیلی خوبی میتونه باشه.
آره البته اربلوا هم بهش سیلی زد!!!!!!!!
معمولا وقتی برخوردی پیش میاد بازیکنا دست میزنن بهشون یا دست میدن به نشونه ی معذرت خواهی ولی این شاکی شد :دی
خیلی جالب بود اون صحنه - بدون شک اگه په په بود متهم به مشت زنی میشد:))
kasra_khan2003
31-01-2013, 08:53
پدیده روز، واران - ماه برنابئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] breakingnews&ICID=HP_BN_2)
سایت گل – رافائل واران ستاره بازی رئال مادرید و بارسلونا بود.
او در مدتی که در رئال حضور داشته هر بار به میدان رفته نشان داده چه بازیکن خوبی است. اما نمایش او مقابل بارسلونا چیز دیگری بود. واران در این مسابقه بود که سطح بازیاش را یک گام بزرگ به جلو برد.
واران احتیاج به دیداری بزرگ داشت تا نشان دهد چه استعدادی دارد. و هنگامی که پهپه و سرخیو راموس غایب بودند، او دریافت که زمان درخشش اوست که فرارسیده. مدافع فرانسوی و 19 ساله رئال مادرید چنان درخششی داشت که کار ژوزه مورینیو برای انتخاب ترکیب دفاعیاش در دیدارهای پیش رو دشوار شده.
واران بازی را با تمرکز بالا آغاز کرد. او باید در دفاع به حدی خوب میبود که بازی بد ریکاردو کاروالیو را هم جبران میکرد. کاروالیو در همان دقیقه 16 اخطار گرفت و تمرکز لازم را نداشت. حتی زمانی که مدافع پرتغالی توپ را به لیو مسی تقدیم کرد، شاید تنها واران بود که میتوانست ضربه دقیق چابی را از روی خط برگرداند.
روی آفسایدگیریها (که البته در یکی دو مورد با اشتباه داور همراه بود) او حرکات صحیحی انجام میداد و روی گل بارسلونا او حرکتی صحیح انجام داد. تنها مشکل این بود که خوسه کایخون آفساید را پوشش داده.
در نهایت اگر قرار بود رئال گلی بزند هیچ بازیکنی شایستهتر از واران نبود. و چه جالب که او بود که گل تساوی را زد. او مانند مهاجمی خبره بالاتر از جرارد پیکه پرید – که سسک فابرگاس هم البته به اشتباه همراه با پیکه پریده و توان او را محدود کرده بود – و با ضربه سری قدرتمند و دقیق دروازه خوسه پینتو را گشود. این پایانی عالی برای بازی این مدافع درخشان بود.
بهترین بازیکن زمین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدترین بازیکن زمین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیونل مسی (رده بندی هواداران)
ریکاردو کاروالیو (رده بندی گل دات کام)
رافائل واران (رده بندی هواداران)
رافائل واران (رده بندی گل دات کام)
alone_boy
31-01-2013, 11:13
I haven't seen many players like that." - Zinedine Zidane "
دیشب خیلیا انتظار داشتن طبق معمول رونالدو و مسی سرنوشت ال کلاسیکو رو رقم بزنن و منتظر درخشش این دو بودن اما تو این بازی بازیکنی حضور داشت که همه معادلات رو به هم زد!.و اون بازیکن کسی نبود جز استعداد کشف شده توسط زیدان کبیر،رافائل واران!.واران داره هر روز در مسیر پیشرفت حرکت میکنه و پا جای پای امثال هیرو میزاره...قد بلند و قدرت بدنی بالایی که داره بهش اجازه میده در نبرد های تن به تن موفق باشه و ترسی از رویارویی با بازیکن حریف نداشته باشه.واران همه خصوصیات تبدیل شدن به یک فوق ستاره رو داره و مطمئنم همینطور هم خواهد شد؛بازی دیشب شروعی بود برای درخشش این دفاع 19 ساله،دفاعی که توی اولین ال کلاسیکوش تحث تاثیر جو چند صد هزار نفری و اسم بارسلونا قرار نگرفت و چندین موقعیت از حریف گرفت و گل تساوی رو هم به ثمر رسوند...Simply Brilliant
از خوبهای دیگه تیممون میتونم به میشل اسین اشاره کنم.بازیکنی که تا قبل از این ال کلاسیکو بازیهای متوسطی رو انجام میداد ولی تو این ال کلاسیکو بی نقص بود و اجازه نداد از اون سمت موقعیت آنچنانی نصیب بازیکنای بارسا بشه...شاید اگر آربلوا در دفاع راست بازی میکرد شرایط طور دیگه ای رقم میخورد و از اون سمت ضربه میخوردیم ولی اسین خیلی خوب منطقه خودش رو پوشش داد و حتی به حملات هم اضافه شد.دوندگی بسیار زیادی از خودش نشون داد و امیدوارم بازی برگشت هم همینطور بازی بکنه
از همه اینها که بگذریم باید بگم بازی فوق العاده ای رو شاهد بودیم.با اینکه فقط 2 گل داشت اما هر دو تیم موقعیت های زیادی رو از دست دادن و رئال با وجود نداشتن سن ایکر،په په،راموس و دیماریا بسیار عالی بازی کرد و حتی میتونست پیروز مسابقه هم باشه که متاسفانه اینطور نشد.تساوی هم نتیجه خوبیه و تو بازی برگشت میتونیم نتیجه رو به سود خودمون برگردونیم.با توجه به اختلاف زیادی که دو تیم تو لالیگا با هم دارن میشه روی قهرمانی کوپا تمرکز کرد.این تیم به بازی مقابل بارسا عادت کرده و هر روز بازیکنا با اعتماد به نفس و تمرکز بیشتری جلوی بارسا ظاهر میشن و دیگه خبری از ترس و استرس تو بازیشون دیده نمیشه...نتیجه ش هم میشه درخشش اسین،واران،اوزیل و خدیرا مقابل اینیستا،مسی و ژاوی...
D o l f i n
31-01-2013, 13:04
بازی زیبایی بود و با وجود نبود بازیکنان کلیدی عالی بودیم
از دروازبان بگم که بنظر من خوبه و بهتر هم میشه بازی دیشب خدایی براش سنگین بود با اینکه باتجربه اس ولی تو ال کلاسیکو فرق داره من تنها ایرادی که ازش میتونم بگیرم جرات بیرون اومدن از دروازه رو نداشت تو چند موقعیت باید میومد بیرون و زاویه رو می بست که نیومد
مدافعان هم من بهشون نمره خوب و به واران عالی میدم واقعا خودشو نشون داد بنظر من از این به بعد جزو بازیکنان ثابت خواهد بود اسین هم عالی بود خصوصا صحنه ای که با یه تنه توپ رو از مسی گرفت :n08:
بقیه هم نسبتا خوب بودن غیر کایخون که واقعا رفته بود رو مخم اصلا برای ترکیب ثابت فعلا بدرد نمی خوره به خاظر سرعت و تکنیکش باید از دقیقه 70 به بعد به تیم اضافه بشه
Altairezio
31-01-2013, 13:06
بازی که عالی نبود!
اگه یه دقیقه دیگه وقت داشتیم 2 تا گل میزدیم!:n25:
رونالدو هم که خیلی بد شانسی آورد!مخصوصا" 2 تا گلو از دست داد!:n12:
اون تحلیل گر پیر هم که گیر داده بود به اون 5-1 معروف که من کل بازیایه رئالو دیدد به جز اون یه دونه که اونجا هم نمیدون چه جوری اونا 5 تا زدن!:n27:
واران هم که هم سرعتش خوبه هم دقتش!متشکرم ازش!:n16:
دوستان اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه لطفی کنین دست بچرخونین!ممنون
این مودریچ هم که خیلی روحیه داد به بازیکنا!اگه فهمیدین چرا!..................:n09:
اوزیلم که اون سانتو کرد ازطرف مودریچ شارژ شد!:n10:
بنزما هم که نگو کلا" افتضاح کرد!
هیگوآین هم که نگو !
کلا" یه نوک حمله ی مطمئن نداریم!
من که نظرم اینه که به جای کاروالیهو باید آلبیولو بازی میداد!
کایخون هم جاش اصلا" رو نیمکت هم نبود!باید کاکا بود!
اسین هم که عالی ار کرد به جز چند جا!
خدیرا رو هم که اگه میزاشت کنار خیلی عالی تر بود !:n15:
اینم یادم رفت که بگم که مسی خیلی بچه بازی در آورد!
kasra_khan2003
31-01-2013, 13:09
پسر زیدان، انزو، تو بازی با Aspire بخاطر لگدی که به بازیکن حریف زد، دقیقه 9 بازی اخراج شد. تیم آکادمی تو دوهه قطر، در مسابقات Al Kass International Cup شرکت کرده.
mohammad.asghari
31-01-2013, 13:23
بازی خوبی بود .بارسا اصلا خوب بازی نکرد.
حق رئال بود بازیو ببره..وارانم خدا وکیلیعالی بازی کرد اگه واران نبود بازیو میباختیم دقیقه ی 30 بود فک کنم دروازه رو نجات داد.
ررونالدو هم به نظر من عالی بود .مسی هم بدترین بازی عمرشو فک کنم بازی کرد.البته چی هم برای نشو دادن نداشت
واران بدون گلی که زد هم برای من بهترین بازیکن زمین بود ، به جز گلی که از روی خط دروازه خرید چندین بار با تکل های فوق العادش
اجازه کار رو به مسی و فابرگاس نداد ، فوق العادست این بازیکن ، تا به حال توی بازی هایی که کرده بازی بد ندیدم ، همیشه از یک
حداقل متوسطی بالاتر عمل می کنه ، فراموش نکنیم که فقط 19 سالشه و اگه به این روند ادامه بده می تونه برای 10-15 سال گزینه
مطمئنی در قلب دفاع باشه.
کایخون متاسفانه بدترین بازیکن زمین بود ، بالاتر از کاروالیو ...
اسین خیلی فراتر از انتظار بود ، لوپز هم نمایش خوبی داشت.
اوزیل و رونالدو رو باید زوج ال کلاسیکو بنامیم ، اوزیل با این پاس گل ، ششمین پاس گلش رو در ال کلاسیکوها داشت و رونالدو هر چند گل
نزد تلاش زیادی کرد ، کارت زرد رو به پیکه و آلوز تحمیل کرد ، نیمه ی اول که هم مدافع چپ بود هم هافبک چپ و هم بال چپ ، پاس های
اشتباهی که کایخون ، خدیرا و بقیه براش می فرستادن رو با تشویق جواب می داد و انرژی خوبی رو به تیم تزریق می کرد ، با این وجود که
از نظر تاریخی در رئال بازوبند رو به بازیکنی که بیشترین سابقه حضور در تیم اصلی رو داشته داده میشه ، به نظرم شایستگی این رو داره
که بعد از کاسیاس کاپیتان دوم تیم باشه.
در مجموع با وجود اینکه از خط دفاعی و دروازبانمون فقط آربلوا رو در اختیار داشتیم ، نتیجه ی قابل قبولی بود ، موقعیت های هر دو تیم زیاد
بود، هر چند که بارسا موقعیت های بیشتری داشت ولی واقعا هر کدوم از دو تیم که توی ضربات آخر بیشتر دقت می کردند می تونستن
پیروز از زمین بیرون بیان، فراموش نکنیم که اگه پیکه یا آلوز اونقدر خوب عمل نمی کردند یا بنزما قدر توپ های آخرو بهتر می دونست نتیجه
دیگه ای رقم می خورد، کم نبوده ال کلاسیکوهایی که موقعیت های بیشتری خلق کردیم اما پیروز نشدیم...
هرچند که با این نتیجه باید حتما در نوکمپ گلزنی کنیم ولی با بازگشت کوئنترائو ، دی ماریای آماده(به جای کایخون) و راموس(به جای کاروالیو)
می تونیم به صعود امیدوار باشیم.
بازی خوبی بود با توجه به شرایط تیم و لیست مصدومین و محرومین.با این نتیجه باید بریم تو نیوکمپ واسه گل زدن که البته کار سختی نیست چون کلا گل زدن به بارسلونا کار راحتی شده واسه ما. اینو تو بازیهای گذشته نشون دادیم. و به طور عجیبی تو نیوکمپ بهتر بازی میکنیم نسبت به برنابئو. بازگشت په په و مارسلو و راموس باعث پیشرفت تیم خواهد شد. اینا باعث میشه امیدوار باشیم به بازی برگشت.
اما در مورد بازی. خوب بازی کردیم با در نظر گرفتن شرایطی که الان داریم. اما خیلی میتونیم بهتر باشیم. چیزی که دیشب بیشتر از همه چی منو اذیت کرد بازی بد کایخون و بازی ضعیف خدیرا با توپ بود. بدون توپ خدیرا همه وظایفشو بخوبی انجام میده اما وقتی توپ رو پاشه هیچ کار خاصی نمیتونه انجام بده. کایخون هم که دیگه چیزی نگم بهتره. کایخون یه بازیکن متوسطه که در سطح کلاسیکو نیست.
بهترینهای ما اوزیل و واران بودن بدون هیچ شکی. واران یه گل خرید, یه گل زد و وظایفشو بخوبی انجام داد و 2-3 تا تکل فوق العاده زد. برای یه بازیکن 19 ساله این نمایش و در این حد خونسرد بودن تو کلاسیکو فوق العادست. همه مون اولین باری که وارانه رو دیدیم میدونستیم این بچه دفاع فوق العاده ای هست و صادقانه بگم میدونستم تو این بازی می درخشه.
اما در مورد اوزیل. من بارها گفتم اوزیل موتور محرک تیم هست. اوزیل خوب باشه تیم راه میفته و اوزیل بد باشه تیم مشکل پیدا میکنه. دیشب خیلی از موقعیتهای خطرناک ما رو حرکات اوزیل پدید اومد. گل که روی سانتر اوزیل به ثمر رسید. 2-3 پاس عالی به کریس داد که در آخرین لحظه پیکه فوق العاده دفعشون کرد وگرنه کریس زده بود گلها رو. یه پاس عالی در عمق به کایخون داد که کایخون این پاش به اون پاش گفت بفرما برو بیرون و موقعیت رو خراب کرد. اصلا نمیخوام و خوشم نمیاد بیش از حد بازیکنهامون رو بزرگ کنم ولی تو دادن پاس آخر الان رو دست اوزیل کسی نیست. تو کلاسیکوهای اخیر فکر کنم 5 تا پاس گل داده.
کاروالیو و کایخون بدترین ها بودن. البته بازم به نظر من تصمیم مورینیو برای بازی دادن به کاروالیو بجای البیول درست بود. بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد. خدیرا هم میتونست بهتر بازی کنه. بنزما و کریس حرکات خوبی داشن ولی موقعیتها رو راحت از دست دادن. ژابی هم میتونست بهتر باشه.
قبل از بازی گفته بودم وجود فابرگاس به بارسلونا ضربه میزنه و دیشب این مشخص بود. درسته گل زد ( گلی که 99 درصدش باید به پای اشتباه کایخون نوشته بشه ) ولی باعث شده بود سمت چپ بارسلونا از کار بیفته. اینیستا وینگر نیست و هر وقت توپ رو میگرفت به سمت مرکز زمین حرکت میکرد. مسی وسط فابرگاس وسط اینیستا وسط سمت چپ بارسلونا خالی میموند و واسه همین اسین کار خیلی راحتی داشت. اسین سرعت بالایی نداره و تو مصافهای تک به تک جا میمونه ( بازی دورتموند ) و بزرگترین اشتباه بارسلونا این بود که اون گوشه فشار نیاوردن به اسین.
دنی الوز خوب میومد جلو ولی با روزهای اوجش فاصله داره. رونالدو دو تا موقعیت عالی گیرش اومد که الوز جا مونده بود و پیکه نجاتش داد. درکل پیکه به نظر من بهترین بازیکن بارسلونا بود. اینیستا هم عالی بود. یه پاس چیپ داد به البا که فوق العاده بود و اگه البا خوب ضربه میزد میتونست خطرناک باشه واسمون. درسته بازیکن بارسلوناست ولی دیدن بازی اینیستا واقعا لذت بخشه. دیگو لوپز هم خوب کار کرد و چیزی که من بیشتر باهاش حال کردم زیرتوپ زدناش بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوب میزنه زیر توپ.
بازی تقریبا پایاپای بود البته بارسلونا یکی دو موقعیت بیشتر داشت نسبت به ما. البته من به شخصه بدتر از اینو انتظار داشتم با توجه به نبود کاسیاس, په په, راموس, مارسلو, کونترائو و دی ماریایی که اندازه 3 نفر پرس میکنه. تا بازی برگشت خیلی زمان هست و امیدوارم تا اونموقع تیم بیاد رو فرم و بتونیم تو نیوکمپ دوباره بارسلونا رو شکست بدیم.
یه تشکر ویژه هم باید از مورینیو کرد. ممکنه ایراد داشته باشیم به بعضی کاراش ولی باید خوبیها رو دید و سپاسگذار بود. وقتی مورینیو اومد یه بازنده مطلق بودیم جلو بارسلونا ولی الان تو کلاسیکو حرف داریم واسه گفتن حتی بدون 5-6 بازیکن اصلی.
kasra_khan2003
31-01-2013, 19:56
گفتنی هارو دوستان گفتن. 2 پست بالایی کامل و منصفانه بود.
تنها چیزی که من میخوام اضافه کنم، شاید عجیب باشه، اما مورینیو اگه واقعاً راست میگفت، باید به آدان بازی میداد! این نشون میده که تمام این کارهایی که با کاسیاس کرد، واسه به رخ کشیدن قدرتش تو رختکن بوده و بس.
البته همینطور که بقیه مربی های بزرگ دنیا از مورینیو دفاع کردن و گفتن اول و آخر ترکیب رو مربی تعیین میکنه ، خودش تعیین کننده هست. شاید اگر کاسیاس بود، حتی توپ فابرگاس رو هم میگرفت.
بارسلونا الان برتری خفیفی از نظر نتیجه داره. به هرحال، خوشحالم که با این همه مصدوم و محروم، نتیجه نسبتاً قابل قبولی گرفتیم.
ویرایش:
اوزیل با این پاس گل، ششمین پاس گل خودش رو در ال کلاسیکو-ها داد.
واران سومین گلش رو در 33 حضورش برای رئال به ثمر رسوند.
از 8 باری که در بازی های حذفی، رئال در خانه جلوی بارسلونا 1-1 کرده، 4 بارش رو در صعود کرده و 4 بار نیز حذف شده.
فابرگاس دومین گلش رو، در تاریخ ورزشیش به رئال زد. هر دو گل در برنابئو بود.
از فصل پیش تا الان، این اولین باری بود که نه مسی گل زد نه رونالدو.
Retired User
31-01-2013, 21:39
سرعت واران در مصاف با مسی و فابرگاس ( بزارید لود شن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mamad Madrid
Abdolreza2012
01-02-2013, 03:13
مورينيو: نميتوانم در مادريد بمانم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در يک گفتوگوي خصوصي با خبرنگاري ايتاليايي فاش کرد در مادريد نميماند.
به گزارش فارس، فصل ديگري در حماسه ژوزه مورينيو گشوده شد. توني داماسکلي، يک خبرنگار ايتاليايي است که فاش کرد سرمربي پرتغالي رئال مادريد در مراسمي که در دوبي برگزار شده بود، شخصا درباره برنامههاي آيندهاش با وي به گفتوگو پرداخت.
وي در اين باره گفت: به طور خصوصي با مورينيو صحبت کردم و او به من گفت اين يک راهکار است. من نميتوانم در رئال مادريد بمانم.
وي ادامه داد: منظور او از راهکار جو بخشي از باشگاه، هواداران و برخي از بازيکنان بود. سپس از او پرسيدم آيا دوست دارد به پاريسنژرمن برود و پاسخ دقيق او اين بود: «شايد».
آقا این مورینیو با خودش چند چنده
یه روز میگه تا پایان قرار دادم تو رئال میمونم یه روز میگه نمیتونم در مادرید بمونم
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%8 6%D9%85_%D8%AF%D8%B1_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8 A%D8%AF_%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85)
واران:هميشه اين مسابقه رابه يادخواهم داشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%D8%B4%D9%87_%D8%A7%D9%8A%D9%86_%D9%85%D8%B3% D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87_%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D9%87_% D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85_%D 8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA)
ظاهرا بعد از بازی مسی به پارکینگ برنابئو رفته و به آربلوا فحاشی کرده :
اینم لینک از مجله معتبر مارکا :
Messi goes crazy
It has been brought to the knowledge of MARCA that the Real Madrid squad is "quite angry" with Leo Messi in relation to the player’s behaviour both on and off the pitch. Incidents in Wednesday night’s 'El Clásico' clash proved to be the last straw for Xabi Alonso, who reproached the Argentine star on the field at the Santiago Bernabéu stadium on several occasions.
However, the matter did not end on the field of play. Spanish website Punto Pelota revealed – which can be confirmed by MARCA – that the four-time Ballon d'Or winner went to the players’ car park in the Bernabéu in search of Álvaro Arbeloa after the game. Messi launched a tirade of insults at the Real defender – calling him "stupid", to name but one – leaving the full-back completely shocked. Arbeloa’s wife, Carlota – who is expecting a baby – was with the Spain international and was also astonished: "What’s his problem?" she asked her husband, according to witnesses at the scene. A Barcelona member of staff had to be called to take Messi to the team coach.
La Sexta television and La Cope radio also reported another incident involving the Barça goal-machine and another member of the Real setup - Aitor Karanka, which occurred in the tunnel to the changing rooms. The player is believed to have said to the Madrid assistant coach: "What are you looking at? Shut up. You’re just Mourinho’s puppet".
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر هایی به گوش میرسه به کارنکا دستیار مورینیو هم در سالن فحاشی کرده که هنوز 100% تایید نشده....!
سایت گل هم مطالبی در این رابطه گذاشته
اسطوره های اخلاق :n09:
Altairezio
01-02-2013, 12:39
خوب عبدالرضا جان اگه اونطوری رفتار نمیکرد که بهش آقای خاص نمیگفتن!:n06:
گرافيكار
01-02-2013, 15:22
ظاهرا بعد از بازی مسی به پارکینگ برنابئو رفته و به آربلوا فحاشی کرده :
اینم لینک از مجله معتبر مارکا :
خبر هایی به گوش میرسه به کارنکا دستیار مورینیو هم در سالن فحاشی کرده که هنوز 100% تایید نشده....!
سایت گل هم مطالبی در این رابطه گذاشته
اسطوره های اخلاق :n09:
فکر میکنم در عصر دوربینهای سمج، کنجکاو و جستجو گر گرفتن یک تصویر از صحنه فحاشی مسی به آربلوا کار ساده ای باشه
دقیقا مثل حضور مورینیو در پارکینگ و احوالپرسیش با داور که تصاویرش محکمترین مدرک بود
آلبا که در تیم ملی همبازی آربلوا هست تکذیب کرده و خود آربلوا هم چیزی نگفته
ای کاش برای زیر سوال بردن شخصیت انسانها کمی محتاط تر عمل کنیم
کایخون :" مسی به کارانکا توهین کرد ، "آدم خوبه" ها همیشه خوب نیستند " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوزه کایخون با نمایش ضعیفش در الکلاسیکو نشان داد که مرد روزهای بزرگ نیست و هنوز سالها تا رسیدن به گرد پای دی ماریا فاصله دارد . وی در کنفرانس مطبوعاتی تائید کرد که مسی ، کارانکا را " مترسک " خوانده است وی فحاشی بازیکن آرژانتینی به آربلوا ، نیم ساعت پس از بازی در پارکینگ ر مقابل همسر بازیکن رئال را تائید کرد .
توهین های مسی به کارانکا و آربلوا :" ماجرای آیتور را خودم دیدم چرا که نزدیک او بودم . نمی دانم که کلمه " احمق " را به کار برد یا نه اما خوب شنیدم که او را " مترسک مورینیو " خواند . در مورد ماجرای پارکینگ نیز درون زمین فشار زیادی وجود داشت و طبیعی است که بعدش بازیکنان بخواهند که حرص خود را خالی کنند ولی این که یک بازیکن ، نیم ساعت منتظر یک بازیکن دیگر بماند تا جلوی همسرش به او حرفی بزند ، جای تامل دارد . آدم خوبه ها همیشه خوب نیستند همان طور که آدم بده ها همیشه بد نیستند . "
مورینیو هم در پارکینگ منتظر تیکسیرا مانده بود :" شرایط کاملا فرق دارند . آن موقع فقط عکسی از مربی رو کردند که منتظر اتوبوس تیم بود . من این صحنه را ندیدم و نمی توانم نظری بدهم . "
اتحاد تیم :" مهم بود . این بازی خیلی خوب بود ، فوتبال ما خیلی بهتر شده است . مطبوعات جهان به خوبی به بازی خوب ما اشاره کردند . همه چیز خوب بود و هر چیزی در این قرعه ممکن است . "
تساوی به مزه برد :" برای ما نتیجه خوبی بود . همه چیز محتمل است . نباید گل می خوردیم اما نشد . حالا باید با فکر رسیدن به فینال به نیوکمپ برویم . "
روابط با مورینیو :" من خودم را همیشه از جنجال ها دور نگه می دارم اما این چیزها قابل کنترل نیستند . سعی کردیم از این جنجال ها دور بمانیم . "
حرفهای آلوس در مورد شعارهای نژادپرستانه :"تنها باشگاهی که در طول تاریخ بیشترین توهین نژادپرستانه را متحمل شده ، رئال مادرید است . همیشه کار ما در همه زمین ها مشکل است و همه بازیکنان ما مورد توهین قرار می گیرند . این اتفاق در اسپانیا به طور مداوم رخ می دهد و چیزی نمی شود . البته در کشورهای دیگر هم هست . در ایتالیا بواتنگ را دیدم و بحث هایی پیش آمد . این شعارها را دوست ندارم و می خواهم یک بار برای همیشه تمام شود . "
اعتراض بارسایی ها به داوری :" گاهی اوقات سود می برند و گاهی اوقات هم شاید ضرر کنند . "
بهتر شدن تیم مقابل بارسلونا :" در بازیهای قبلی بهتر شدن را حس کردیم . بازی کردن مقابل آنها خیلی مشکل است چرا که تملک توپ زیادی دارند و در بازی برگشت باید بهترین عملکردمان را داشته باشیم . "
بازی واران :" در 19 سالگی شایستیگ هایش را نشان داد . هنوز جوان است و جا برای پیشرفت به عنوان یک بازیکن و یک شخصیت دارد . او نشان داد که چه دفاع وسط خوبی است . "
خرید دیگو لوپز :" ارام هستیم چرا که او دروازه بانی باتجربه است . آرامش را به تیم منتقل می کند البته آدان و ایکر هم همین طور هستند . "
شرایط آدان :" دروازه بان رئال مادرید بودن مشکل است . ممکن است که بازی کنی یا نکنی اما باید به تلاشت ادامه دهی تا فرصت پیدا کنی . "
گرانادا :" آنها خریدهای خوبی داشتند . در قعر جدول هستند و به امتیاز نیاز دارند و مثل هر تیمی مقابل رئال انگیزه ای مضاعف دارند . "
لینک سایت گل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای کاش برای زیر سوال بردن شخصیت انسانها کمی محتاط تر عمل کنیم
مسی بعد از اون توپی که تو الکلاکسیکو به سمت تماشاگر ها شوت کرد و توپ خورد تو سر یه پیر مرد اگه اشتباه نکنم ُ شخصیت برای ما باقی نذاشت که بخوایم در رابطه با اون احتیاط کنیم...!:n05:
افرادی که خودشون رو به خواب زدن رو نمیشه بیدار کرد...
mohammad.asghari
01-02-2013, 18:31
مسی به کارانکا گفت:توعروسک مورینیو هستی
در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در حالی که بازیکنان و اعضای کادرفنی دو تیم در حال رفتن به رختکن بوده، شنیده که مسی به کارانکا گفته:« تو عروسک دست مورینیو هستی.». او به علاوه منتظر ایستادن مسی در پارکینگ برای توهین به آربلوا را تقبیح کرد
Iman-Emperatour
01-02-2013, 23:02
مسی بعد از اون توپی که تو الکلاکسیکو به سمت تماشاگر ها شوت کرد و توپ خورد تو سر یه پیر مرد اگه اشتباه نکنم ُ شخصیت برای ما باقی نذاشت که بخوایم در رابطه با اون احتیاط کنیم...!:n05:
افرادی که خودشون رو به خواب زدن رو نمیشه بیدار کرد...
سایت گل میمیره واسه این تیترها! حالا میخواد بارسا باشه یا رئال! (جذب مخاطب)
اول اینکه تا زمانی که یه مدرک محکم و بصری واسه این اتفاق پیدا نباشه نباید انگشت اتهام بسوی مسی بره و بهتره زود قضاوت نکنیم!
در اون بازی که تو مادرید برگزار شد اون توپی که مسی به تبلیغات دور زمین کوبید و به سمت صورت اون مرد رفت من با صدای واقعی(کلیپ گرفته شده از یه هوادار نزدیک به اتفاق) درون ورزشگاه دیدم..... همون آقا با چند صد نفر دور وَرش فحاشی های ناموسی شدیدی از ابتدا به لیونل مسی نثار میکنند!! خب مسی هم به غیرتش بَر خورد....!
mohammad.asghari
01-02-2013, 23:05
اول اینکه تا زمانی که یه مدرک محکم و بصری واسه این اتفاق پیدا نباشه نباید انگشت اتهام بسوی مسی بره و بهتره زود قضاوت نکنیم!
در اون بازی که تو مادرید برگزار شد اون توپی که مسی به تبلیغات دور زمین کوبید و به سمت صورت اون مرد رفت من با صدای واقعی(کلیپ گرفته شده از یه هوادار نزدیک به اتفاق) درون ورزشگاه دیدم..... همون آقا با چند صد نفر دور وَرش فحاشی های ناموسی شدیدی از ابتدا به لیونل مسی نثار میکنند!! خب مسی هم به غیرتش بَر خورد....!
مگه شما اسپانیایی هم میفهمی!!که میگی فحاشی ناموسی بود ..یا حضرت فیل عجب استعدادهای تو کشور وجو دارن
Iman-Emperatour
01-02-2013, 23:09
مگه شما اسپانیایی هم میفهمی!!که میگی فحاشی ناموسی..یا حضرت فیل عجب استعدادهای تو کشور وجو دارن
من اسپانیایی بلد نیستم ولی انقدر صدای اون افراد بلنده که یکی دوستان اون فحاشی رو به انگلیسی زیر نویس کرده بود و الان خوشبختانه مسی به مرور زمان خیلی خونسرد تر گذشتش شده
واقعا شما فکر کردید مسی بدون هیچی اون توپو شوت کرده!:blink:
mohammad.asghari
01-02-2013, 23:45
من اسپانیایی بلد نیستم ولی انقدر صدای اون افراد بلنده که یکی دوستان اون فحاشی رو به انگلیسی زیر نویس کرده بود و الان خوشبختانه مسی به مرور زمان خیلی خونسرد تر گذشتش شده
واقعا شما فکر کردید مسی بدون هیچی اون توپو شوت کرده!:blink:
بالاخره حق با طرفداران هست .بازیکن نباید همچین کارایی انجام بده.البته مسی هم حق داشته میخواسته به جای بازی بدش بالاخره یه سوژه ای باشه تا تو رسانه ها از مد نیوفته
Abdolreza2012
02-02-2013, 00:15
مدافع سائوپائولو به رئال مادريد پيوست
باشگاه رئال مادريد اسپانيا پيش از پايان مهلت نقل و انتقال فصل زمستان در روز پنجشنبه، کارلوس انريکه کاسميرو مدافع برزيلي تيم فوتبال سائوپائولو را به صورت قرضي به خدمت گرفت.
رئال مادريد در پايگاه اينترنتي خود تاييد کرد کاسميرو بيست ساله تا پايان فصل در برنابئو خواهد ماند و اين باشگاه بزرگ اسپانيايي مي تواند اين بازيکن برزيلي را در فصل تابستان خريداري کند.
جوزف لي مدير برنامه هاي کاسميرو نيز اعلام کرد: «وي قصد دارد در ابتدا با تيم دوم (رئال مادريد) تمرين کند به اين اميد که بعدا براي تيم اصلي بازي کند».
لي افزود: «کاسميرو فرصت هاي زيادي در سائوپائولو نداشت. اين پيشنهاد مطرح و وي علاقه مند شد».
به گزارش خبرگزاري شينهوا از ريو دو ژانيرو، کاسميرو براي تيم هاي ملي زير هفده سال و زير بيست سال برزيل بازي کرده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدافع سائوپائولو به رئال مادريد پيوست)
عکس زیر هم باحاله
آخییی
در مورد مسی هم باید بگم تواضعش فقط جلوی دوربین داره
خودشو نشون داد
هنوز چون تایید نشده همین براش بسه:n07:
این بود جواب؟جدی همینه؟این الان جوابه؟
من دهنم بسته شد که:n02:
مسی که موقع شوت کلش پایینه پشت خط اوتم هست تو اون همه سرو صدا چجوری فحش رو متوجه شده؟بعد حالا تو این حالت از کجا میدونسته توپی که داره میکوبه دقیقا میخوره به همون چند نفری که داشتن فحش میدادن؟
چجوری شنیده که چند نفر تو اون نقطه از ورزشگاه از اول بازی بهش فحش می دن؟همش از اون منطقه حرکت میکرده؟
بعد شما مطمئنی همون کلیپو دیدی؟چون توپ به تبلیغات کنار زمین برخورد نمیکنه مستقیم میره تو سر و صورت ملت
آقا بی خیال این توجیحات خنده دار شین.من اشتباه کردم اصلا.گفتم که مسی بهترین بازیکن دنیاست, خوبه با اخلاقه.باشه؟؟؟
یعنی شما میگی مسی چون بهش فحاشی کردن توپو کبوند تو صورت اون شخص؟
اون صحنه کاملا مشخص بود چون به توپ نرسید با عصبانیت اونو به سمت هواداران زد!
فرض بر اینکه حرف شما درست ، اینهمه تو نیوکمپ به بازیکنای رئال فحاشی میشه بازیکنا باید توپو شوت کنن تو صورتشون؟؟
همین الکلاسیکو چند ماه پیش بود که مسی به رونالدو اخر بازی دست نداد یا تو همین بازی آربلوا و و ژابی میان دوستانه باهاش رفتار کنن
بعد به داور میگه اینا بهم سیلی زدن!!
واقعا معنی اخلاق رو فهمیدیم
Iman-Emperatour
02-02-2013, 01:16
این بود جواب؟جدی همینه؟این الان جوابه؟
من دهنم بسته شد که:n02:
مسی که موقع شوت کلش پایینه پشت خط اوتم هست تو اون همه سرو صدا چجوری فحش رو متوجه شده؟بعد حالا تو این حالت از کجا میدونسته توپی که داره میکوبه دقیقا میخوره به همون چند نفری که داشتن فحش میدادن؟
چجوری شنیده که چند نفر تو اون نقطه از ورزشگاه از اول بازی بهش فحش می دن؟همش از اون منطقه حرکت میکرده؟
بعد شما مطمئنی همون کلیپو دیدی؟چون توپ به تبلیغات کنار زمین برخورد نمیکنه مستقیم میره تو سر و صورت ملت
آقا بی خیال این توجیحات خنده دار شین.من اشتباه کردم اصلا.گفتم که مسی بهترین بازیکن دنیاست, خوبه با اخلاقه.باشه؟؟؟
اگه ورزشگاه رفته باشید فحاشی کردن و سوژه کردن یه بازیکن یا هر فردی مشخصی از دقیقه یکم شروع میشه تا آخر بازی ادامه داره (مثل توهین نژاد پرستانه به دنی آلوس در بازی قبلی که اتفاق افتاد)، درباره اون شوت
تا توپ به اون فرد موردن نظر میرسه تماشگر نماها شروع میکنن به بَد و بیراه گفتن به اون شخص!
فاصله مسی با اون هوداران اونقدر زیاد هم نبود که این توهینات رو نشنوه
توپ میخوره به لبه تبلیغات و میخوره تو صورته اون شخص (به هر حال قصد مسی هم شوت کردن توپ به اون تیکه تماشاچی ها بود) مثلا بازی دوستانه میلان بواتنگ میاد توپو به نشانه اعتراض شوت میکنه به اون تیکه هوادارنی که علیه او شعار نژادپرستانه میدادن...
اینجور کارا هم تو لیگ خودمون دیده میشه.
یعنی شما میگی مسی چون بهش فحاشی کردن توپو کبوند تو صورت اون شخص؟
اون صحنه کاملا مشخص بود چون به توپ نرسید با عصبانیت اونو به سمت هواداران زد!
فرض بر اینکه حرف شما درست ، اینهمه تو نیوکمپ به بازیکنای رئال فحاشی میشه بازیکنا باید توپو شوت کنن تو صورتشون؟؟
همین الکلاسیکو چند ماه پیش بود که مسی به رونالدو اخر بازی دست نداد یا تو همین بازی آربلوا و و ژابی میان دوستانه باهاش رفتار کنن
بعد به داور میگه اینا بهم سیلی زدن!!
واقعا معنی اخلاق رو فهمیدیم
مسی با اون حرکتش میخواست بگه ساکت باشین دیگه (!)
پس اون حرکت رونالدو در نیوکمپ هزار برابر بدتر از شوت مسی به اون هوداران بود
شوت مسی ربطی به رسیدن اون به توپ نبود (بهتره بگم نرسیدنش فقط یه سوژه بود!) پس چرا مسی چندین چند بار دیگه تو برنابئو حتی تیمش هم عقب بود اینکار رو تکرار نکرد ؟؟!
البته اینو هم عرض کنم کار مسی هم جالب نبود
دوستان خودتون توجیح نکنید.... اصلا کار آربلوآ دوستانه نبود
دوست داشتم اگه اون سیلی به بازیکنی مثله په په میخورد اونوقت معنی دوستانه رو می فهمیدیم
بهتره که از این بحث جدا بشیم چون فکر نکنم طرفین بجایی برسیم
موفق باشید دوستان.....:n01:
SA3EDLORD
02-02-2013, 01:35
مسی با اون حرکتش میخواست بگه ساکت باشین دیگه (!)
پس اون حرکت رونالدو در نیوکمپ هزار برابر بدتر از شوت مسی به اون هوداران بود
شوت مسی ربطی به رسیدن اون به توپ نبود (بهتره بگم نرسیدنش فقط یه سوژه بود!) پس چرا مسی چندین چند بار دیگه تو برنابئو حتی تیمش هم عقب بود اینکار رو تکرار نکرد ؟؟!
البته اینو هم عرض کنم کار مسی هم جالب نبود
فرق مسی و رونالدو تو یه چیزه: مسی شده اسطوره اخلاق .... رونالدو شده آدم بده! ادعایی هم نداره البته!
به اینم توجه داشته باش !
mohammad.asghari
02-02-2013, 12:33
بابا مسی از این کارا زیاد خواهد کرد .چون داره مغرور میشه به نظر من
alone_boy
02-02-2013, 13:52
در این ویدئو بهترین بازیکن تاریخ(!) رو مشاهده میکنید که به سمت نیمکت رئال تف میکنه...
میگید نیمکت رئال مادرید نیست؟.اینم از دوربین اصلی
eman619rv
02-02-2013, 16:05
دوستان دیگه خواهشا بیخیال حاشیه های ال کلاسیکو بشین...یکم تاپیک ها از اون بحث های خوب همیشگیش فاصله گرفته....:n27:
اونایی که تعصب کورکورانه ندارن اشتباهات بازیکنای تیمشون رو میپذیرن چه رئالی چه بارسایی... :n16:
ولی اگه کسی خودش نخواد که واقعیت رو درست ببینه کاریش نمیشه کرد .... نرود میخ اهنی در سنگ!! پس بیخیال!:n06:
Abdolreza2012
02-02-2013, 16:26
تاييد درگيري مسي و کارانکا از سوي کايخون
مهاجم جوان رئالمادريد درگيري لفظي ليونل مسي با کارانکا را تاييد کرد.
به گزارش ايسنا، رسانههاي اسپانيايي پس از بازي رئالمادريد - بارسلونا در دور رفت نيمهنهايي جام حذفي اسپانيا که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد، از درگيري لفظي ليونل مسي با آيتور کارانکا، دستيار ژوزه مورينيو خبر دادند. خوزه کايخون، مهاجم رئالمادريد درگيري ستاره آرژانتيني بارسا با کارانکا را تاييد کرد و از بياحترامي مسي به دستيار مورينيو خبر داد.
کايخون که گل بارسلونا روي اشتباه مسلم او رقم خورد، گفت: "ديدم چه اتفاقي افتاد؛ چرا که پشت سر کارانکا بودم. نشنيدم مسي لفظ "احمق" را به کار برد اما شنيدم که به کارانکا گفت: "تو عروسکي در دستان مورينيو هستي."
دني آلوس، مدافع برزيلي بارسلونا نيز پس از بازي چهارشنبه شب از شعارهاي نژادپرستانه در سانتياگوبرنابئو خبر داده بود. کايخون در واکنش به سخنان آلوس گفت: "رئالمادريد بيش از هر تيمي در معرض شعارهاي نژادپرستانه قرار ميگيرد. متاسفانه اين عمل زشت در اسپانيا و ديگر کشورها رخ ميدهد و کنترلش هم سخت است. اين واقعا شرمآور است. ميدانم که تلاشهايي براي از بين بردن اين عادت زشت صورت ميگيرد با اين حال شاهد ريشهکن شدن آن نيستم. 10 سالي است که در اسپانيا زندگي ميکنم و از همان روز اول با چنين شعارهايي مواجه شدم."
اين مهاجم جوان از عملکرد تيمش در نخستين ال کلاسيکو 2013 ابراز رضايت کرد و گفت: "واقعا بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و رسانهها هم اين موضوع را تاييد کردند. تلاش زيادي در اين ديدار داشتيم و همه چيز طبق روال پيش رفت. هر چه در توان داشتيم، رو کرديم و معتقدم که ميتوانيم به فينال صعود کنيم."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A_%D9%85%D8%B3%D9%8A_%D9%88_ %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%A7_%D8%A7% D8%B2_%D8%B3%D9%88%D9%8A_%DA%A9%D8%A7%D9%8A%D8%AE% D9%88%D9%86)
SA3EDLORD
02-02-2013, 16:30
میگید نیمکت رئال مادرید نیست؟.اینم از دوربین اصلی
این عکس فک نکنم همون عکس از یه زاویه دیگه باشه چون محل قرار کیری بازیکن دیگه بارسا تو دوتا عکس متفاوته
Abdolreza2012
02-02-2013, 16:52
این عکس فک نکنم همون عکس از یه زاویه دیگه باشه چون محل قرار کیری بازیکن دیگه بارسا تو دوتا عکس متفاوته
به نظر از این زاویه فیلم برداری شده
منم شک کردم ولی از این زاویه نگاه کنی به نظر درست میاد
اگه اشتباه نکنم
ولی به نظرم باز نمیشه
alone_boy
02-02-2013, 19:58
عکس اولی که از نزدیک گرفته شده رو نگاه کنید میبیند که الکسیس(؟) داره به سمت مسی نگاه میکنه،تو عکس دومی هم با همون ژست داره نگاهش میکنه...
powerslave
02-02-2013, 22:44
آقا بیخیال این بحث ها بشین. چیزایی که تو روز روشن و جلوی دوربین اتفاق افتده رو قبول نمیکنن. دیگه اینا جریانات رو بیخیال.
آربلوا رفت صورتش رو به حالت تحریک آمیز لمس کرده و بعد هم آلونسو همونکار رو کرده. تردیدی نیست که برای تحریک کردنش بوده. خود مسی هم که حرفه ای رفتار کرده (حد اقل تو زمان بازی) و به داور گفت. اون مزدک هم که گفت دارن اذیتش میکنن که خوب خنده دار هم بود:31: . ولی نکته اینه که نه ما سیلی دیدیم نه دوربین ها و نه شخصی مثل مزدک میرزایی که دیگه سابقش روشنه. حالا این دوستان سیلی رو از کجا در آوردنن ما که موندیم.
خطای تو بازی وجود داره. اشتباه و عدم درک طرفدار که فلان صحنه از عمد بوده یا نبوده هم وجود داره. کاریش نمیشه کرد ولی اینکه چیزی رو که همه دیدن بیایم یه اسم روش بزاریم و هی تکرارش کنیم .....
کلاً این بحث رو رها کنید. به بازی های آینده نظر داشته باشیم. امشب تیم با گرانادا بازی داره.
RM: Diego López, Varane, Ramos, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Alonso, Arbeloa, Modric, Higuaín, Di María.
ترکیب ۴-۲-۳-۱ سابق :) رونالدو با وجود مصدومیت فیکسه :)
Abdolreza2012
03-02-2013, 02:44
مفت مفت باخت
اصلا بازی نکرد رئال فقط یه موقعیت 100 در 100 داشت که بنزما مستقیم زد تو اوت
در کل افتضاح بود تیم امشب
من بازی رو ندیدم
چطور بود؟ کی خوب بود کی بد؟
M E S S I
03-02-2013, 08:43
باخت رئال برابر گرانادا با گل به خودي رونالدو
رئال مادريد با گل به خودي کريس رونالدو، مقابل تيم ته جدولي گرانادا شکست خورد.
رئالي ها در دو ديدار قبلي شان در لاليگا، 9 بار دروازه والنسيا و ختافه را باز کرده بودند و انتظار مي رفت امشب هم بتوانند در خانه گرنادا به يک پيروزي پرگل دست پيدا کنند اماشراط اصلا آن طوري که شاگردان مورينيو مي خواستند، پيش نرفت.
رئالي ها بازي را در حالي آغاز کردند که به نظر مي رسيد بازيکنان اين تيم هنوز از به خاطر بازي ال کلاسيکو خسته هستند. در دقايق ابتدايي تقريبا هيچ موقعيت ويژه اي ايجاد نشد تا اينکه در دقيقه 22، گرانادا به گل برتري رسيد. يک ضربه کرنر از نوليتو، با ضربه سر رونالدو، دور از دستان ديه گو لوپس، به گل برتري ميزبان تبديل شد.
رونالدو که دوست نداشت اولين گل به خودي دوران حرفه اي اش، موجب شکست تيمش بشود، تلاش زيادي براي جبران گل انجام داد اما دو تلاش او از روي ضربات ايستگاهي، راهي به چهارچوب حريف نداشت.
با اين وجود، همين ضربات ايستگاهي، بهترين موقعيت هاي رئال در نيمه اول بود و شاگردان مورينيو هيچ موقعيت خطرناک ديگري نداشتند.
مورينيو در بين دو نيمه دست به تعويض زد و بنزما و کايه خون را به جاي ايگواين و خديرا راهي ميدان کرد. اما اين تغييرات تاثير چنداني نداشت. علي رغم اينکه رئاليها مالکيت توپ را در اختيار داشتند اما نميتوانستند از خط دفاعي گرانادا عبور کنند.
در 20 دقيقه پاياني حملات رئالي ها شدت گرفت اما ضربات رونالدو و بنزما يکي پس از ديگري توسط دروازهبان حريف دفع شد تا در نهايت بازي با همان تک گل به پايان برسد و اختلاف 4 امتيازي رئال با رقيب همشهري پا بر جا بماند. در صورتي که بارسا و اتلتيکو فردا شب به پيروزي برسند، اختلاف رئال با اين دو تيم به 18 و 7 امتياز افزايش پيدا مي کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1_%DA%AF%D8%B1% D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7_%D8%A8%D8%A7_%DA%AF% D9%84_%D8%A8%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%8A_%D8%B1 %D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88
================================
Cristiano Ronaldo OG...Granada CF 1-0 Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
===========================
چاقویی در قلب رونالدو(عکس)
چرا او؟ این پاداش خوبی برای ستاره رئال نبود ؛ کسی که سرنوشت را در دروازه اشتباه رقم زد
سایت گل - این گل آخری ، باید به دست او به ثمر می رسید. توپی که چرخید و چرخید تا بساید به سر او و بپیچد توی گل . پایان . این صحنه را فقط می شود با آن جمله افشین قطبی توصیف کرد: مثل چاقویی در قلب. بدرود لالیگا.
توصیف چهره رونالدو بعد از این گل به خودی ناباورانه ، کار لورکاست. لورکا ، تا جزء جزء این ناکامی ، ناامیدی و درهم شکستگی را وصف کند.
و حالا رونالدو ال کلاسیکوی نوکمپ را دارد . جایی برای بازگشت ، شاید هم این گل انگیزه ای جدید برای او باشد تا اثر تازه ای برجای بگذارد . چیزی مثل فتح یک تنه. جایی که مسی هم هست. بهترین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%D8%B3?source=breakingnews&ICID=HP_BN_3
=========================
Real Madrid Vs Granada 0-1 All Goal 02/02/2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kasra_khan2003
03-02-2013, 09:13
بعد يه بازي فوق العاده جلوي بارسلونا، اين نتيجه واقعا باورنكردني هست. رونالدو سر گل نميتونست كار خاصي بكنه، فقط روزنامه هاي زرد ميتونن حسابي سود كنن. ديگه بدتر از پاس گل مسي به دروگبا كه نيست.
مورينيو گويا بعد از بازي، براي اولين بار مسوليت باخت رو قبول كرده! وقتي اوزيل محروم هست، چرا كاكا رو با خودت نميبري؟ طبق امار ، توپ فقط دست ما بود اما بازيكن خلاقي واسه ايجا موقعيت گل نداشتيم. اظهار نظري هم درباره صحبت هاي نامزد كاسياس نكرد.
M E S S I
03-02-2013, 10:10
انتقاد شديد آقاي خاص از شاگردانش
مورينيو: نمی دانم چرا بازيکنان خسته بودند
سرمربي پرتغالي رئال مادريد با انتقاد شديد از عملکرد شاگردانش در جريان شکست يک بر صفر مقابل گرانادا از دليل خستگي آنها اظهار بياطلاعي کرد.
ژوزه مورينيو بر اين باور است که به طرز ناعادلانهاي او را مقصر شکست رئال مادريد مقابل گرانادا ميدانند.
به گزارش فارس، وي پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل گرانادا از عملکرد شاگردانش به شدت انتقاد کرد.
گل به خودي کريستيانو رونالدو يک پيروزي رويايي براي تيم ميزبان به همراه داشت.
مورينيو در اين باره با کنايه اظهار داشت: وقتي برنده ميشويم و همه عالي بازي ميکنند، اين نتيجه کار بازيکنان است؛ اما وقتي ميبازيم مسئوليت آن بر عهده مربي است.
وي ادامه داد: ما امروز عالي بازي نکرديم و خودمان نبوديم در نتيجه من مسئول اين شکست هستم.
سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: نتوانستيم يک تساوي به دست آوريم و اين نتيجه مرا ناراحت ميکند. همچنين از اين ناراحت ميشوم که در نيمه اول افتضاح بوديم و حتي اگر در نيمه دوم تيم بهتري بوديم اين برتري بسيار کم بود که نميتوان از آن راضي بود.
وي همچنين در خصوص برنامه بازيهاي تيمش گفت: مشخص است که تيمها کنترلي روي برنامه بازيهاي خود ندارند. چهارشنبه بازي بزرگ و خستهکنندهاي داشتيم و اکنون يکي از تيمها بايد شنبه و ديگري بايد يکشنبه بازي کند. هميشه همين طور بوده است.
سرمربي 50 ساله مادريد يادآور شد: برخي از بازيکنان ما که امروز به ميدان رفتند، خسته بودند زيرا در بازي مقابل بارسلونا 90 دقيقه کامل با انرژي فراون بازي کرده بودند.
آقاي خاص تصريح کرد: نميدانم چرا بازيکنان ديگري که امروز در زمين حاضر بودند هم خسته بودند. در حالي که چهارشنبه شب يا روي نيمکت بودند يا در ترکيب نبودند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%8 5_%DA%86%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%DA%A 9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A 8%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%AF
====================
Abdolreza2012
03-02-2013, 16:33
دوستان بارسایی اخبار رئالو خوب رصد میکنن
رونالدو تو 175 بازی 177 تا گل زده (مطمئن نیستم دقیق باشه ولی همین حد هست) یه بارم گل به خودی زده که متاسفانه از شانس بدش یکی از شبهای بد رئال مادرید بود و نتونستن جبران کنن
خستگی هم کاملا مشخص بود
فقط ای کاس بخاطر مصدومیتی که رونالدو داشت این بازی که مهم نبودو مورینیو بهش استراحت میداد
ولی باز دمشگرم فدای سرش
kasra_khan2003
03-02-2013, 18:49
مسی به سمت چه کسی تف کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حوادث بازی ال کلاسیکو همچنان تیتر خبرهای ورزشیست، مخصوصاً نام لیونل مسی، که گفته میشد در پارکینگ با آلوارو آربلوا درگیری لفظی داشته است و حال تصویر این بازیکن در حال تف کردن به سمت نیمکت رئال مادرید پخش شده است.
شبکه های تلویزیونی La Sexta و Cuatro از دو نمای مختلف تصویر لیونل مسی رو نشان میدهند که در بازی روز چهارشنبه دو تیم به سمت نیمکت رئال تف کرده است. چیزی که کاملاً مشخص است، تف کردن این بازیکن در نزدیکی نیمکت رئال است، اما مشخص نیست هدف وی نیمکت رئال بوده است یا نه. در ویدئو شبکه تلویزیونی La Sexta مشخص هست که مسی به سمت کسی در نیمکت رئال، یا پشت آن تف میکند و در ویدئو شبکه Cuatro تف کردن وی کاملاً مشهود است.
لینک دانلود با فرمت FLV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
charlize
03-02-2013, 20:43
احترام بگذارید!
این صحبت مخصوص حاکم خطرناک، سروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-ه!:n02: (نقل به مضمون!)
بعضی دوستان بازی قبلی رئال و بارسا که بارسا پیکه و پویول رو نداشت کلی انتقاد کردن از رئال که نتونست تیم نصفه و نیمه دوستان رو شکست بده !!! حالا بعد این بازی همین دوستان اومدن و در حالیکه رئال ایکر و پپه و کوئنترائو و دیماریا رو نداشت میگن رئال تقریبا با تیم کاملش اومده بود !!!
kasra_khan2003
03-02-2013, 21:58
سایت مارکا پست یکی از بازیکنای رئال رو گذاشته و خواسته حدس بزنیم کدوم بازیکن هست. که مشخصاً کریس رونالدو نیست!
یکی از بازیکنای رئال، جلو آینه از 6 پک خودش عکس گرفته و تو صفحه اجتماعی خودش گذاشته.
من که اصلاً فکر نمیکردم ---- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باشه! عکس های قدمیش رو دارم، از نظر بدنی پیشرفت کرده.
malkemid
03-02-2013, 22:59
این مسوت هست...عکسش تو فیسبوک هست.
اگه دیشب میبردیم , الان فاصلمون با بارسا کاهش یافته بود !
یک سری حرکات و رفتار های تکراری تو این چند بازی که تیم از حریف عقب افتاده بود و در حال حمله بود مشاهده کردم و به نظرم اومد خوزه هیچ برنامه ای برای رفع این مشکل نداره !
ببینید زمانی که تیم مقابل به خاطر ضعف بازیکن صرفا به حفظ نتیجه و ایجاد لایه های دفاعی در داخل محوطه ۱۸ قدم خودش می پردازه خوزه با وارد کردن وینگر و بازیکن های کناری مثل کایخون میخواد نتیجه بگیره و در واقع دفاع لایه لایه تیم مقابل رو خرد کنه ُ که متاسفانه از این روش هیچ نتیجه ای نگرفته و بدتر بازی گره خورده.
شما زمانی که کل مالکیت توپ رو در اختیار بگیرید و تیم حریف رو هم به داخل ۱۸ خودش عقب بزنید هر چقدر هم بازیکننانتون از لحاظ تکنیک و سرعت برتری داشته باشند چون عملا فضایی برای اونها وجود نداره این روش هیچگونه نتیجه ای برای اونها در بر نداره و در طرف دیگه چون رءال مثل سایر تیم ها خیلی بسته بازی نمیکنه و در واقع تمام قدرتش تو بازی کردن فضای بازی و استفاده از فضا های خالی هست در ۹۹٪ مواقع اصلا موفق نمیشه از لایه اول خط دفاع عبور کنه.
ما برای رفع این مشکلی به روشی احتایج داریم که باعث بشه وینگر ها و هافبک های هجومی حریف که به فاز دفاعی رفتند رو به جلو حرکت کنند و بتونیم با استفاده از یک بازی ساز (ژابی - مودریچ) از فضای پشت سره اونها برای هجوم به سمت دروازه پیدا کنیم که متاسفانه همچین حرکتی هم اصلا در تیم دیده نمیشه.
گرافيكار
04-02-2013, 00:43
احترام بگذارید!
این صحبت مخصوص حاکم خطرناک، سروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-ه!:n02: (نقل به مضمون!)
من یه توضیح بدم
شرایط رئال اصلا با بارسا قابل مقایسه نبود
رئال بازیکن جانشین داشت
برای دو مدافع میانی غایبش دو مدافع میانی جانشین داشت که یکیش یعنی واران الان میتونه توی هر تیم دیگه ای یه ستاره باشه
این اصلا قابل مقایسه با وضعیت بارسا نیست که مجبور شد آدریانوی کوتاه قامت رو بزاره دفاع میانی اونم در مقابل بازیکنایی مثل رونالدو و بنزما
حتی دیگه لوپز دروازبان رئال هم از نظر سابقه و کیفیت بازی از پینتو بهتر بود
هر چند نبود کاسیاس برای رئال مشکل ایجاد میکنه اما فکر نمیکنم توی این بازی رئال غیبت کاسیاس رو احساس کرد
تنها جایی که من احساس کردم رئال واقعا ضرر کرد جای خالی دیماریا بود که جانشینش کایخون نتونست جاشو پر کنه
من بشخصه زوج راموس پپه رو به زوج مثلا راموس واران ترجیح میدم این رو آمار هم تایید میکنه
malkemid
04-02-2013, 01:20
اگه دیشب میبردیم , الان فاصلمون با بارسا کاهش یافته بود !
یک سری حرکات و رفتار های تکراری تو این چند بازی که تیم از حریف عقب افتاده بود و در حال حمله بود مشاهده کردم و به نظرم اومد خوزه هیچ برنامه ای برای رفع این مشکل نداره !
ببینید زمانی که تیم مقابل به خاطر ضعف بازیکن صرفا به حفظ نتیجه و ایجاد لایه های دفاعی در داخل محوطه ۱۸ قدم خودش می پردازه خوزه با وارد کردن وینگر و بازیکن های کناری مثل کایخون میخواد نتیجه بگیره و در واقع دفاع لایه لایه تیم مقابل رو خرد کنه ُ که متاسفانه از این روش هیچ نتیجه ای نگرفته و بدتر بازی گره خورده.
شما زمانی که کل مالکیت توپ رو در اختیار بگیرید و تیم حریف رو هم به داخل ۱۸ خودش عقب بزنید هر چقدر هم بازیکننانتون از لحاظ تکنیک و سرعت برتری داشته باشند چون عملا فضایی برای اونها وجود نداره این روش هیچگونه نتیجه ای برای اونها در بر نداره و در طرف دیگه چون رءال مثل سایر تیم ها خیلی بسته بازی نمیکنه و در واقع تمام قدرتش تو بازی کردن فضای بازی و استفاده از فضا های خالی هست در ۹۹٪ مواقع اصلا موفق نمیشه از لایه اول خط دفاع عبور کنه.
ما برای رفع این مشکلی به روشی احتایج داریم که باعث بشه وینگر ها و هافبک های هجومی حریف که به فاز دفاعی رفتند رو به جلو حرکت کنند و بتونیم با استفاده از یک بازی ساز (ژابی - مودریچ) از فضای پشت سره اونها برای هجوم به سمت دروازه پیدا کنیم که متاسفانه همچین حرکتی هم اصلا در تیم دیده نمیشه.
کاملا موافقم...این بلا سر بارسلونا هم اومد جلوی چلسی...اینا هی پشت محوطه پاسکاری می کردن، اونا گل می زدن !
دوست عزیز 1 بازی دو بازی نیست که...اکثر بازیهایی که امتیاز از دست دادیم مفت بود...تیم حریف 1 حمله می کرد ما گل می خوردیم ! دیگه الان دیر شده...
نکته ای که بود تو بازی دیشب اینکه بعضی بازیکنها گاهی اوقات تا مجبور نشن پاس نمی دن ! و این برای تیم خیلی وحشتناکه. دیماریا تو بعضی صحنه ها واقعا خودخواهه...یا مودریچ هم.
خدیرا که تو بازی نیست قشنگ وسط زمین بهم میریزه... آوردن مارسلو بسیار نا آماده هم اشتباه بود! و البته بودن کایخون تو زمین کافیه که یه تیم نابود شده...دریغ از ذره ای خلاقیت !
Abdolreza2012
04-02-2013, 01:29
درخواست رئال براي انتقال کاکا بسيار زياد است
آدريانو گالياني اعلام کرد، ميلان نميتوانست براي پس گرفتن کاکا 18 ميليون يورو بپردازد و به اين ترتيب بازگشت اين بازيکن به ميلان غيرمحتمل بود.
هافبک 30 ساله برزيلي که در سال 2009 با رقم سرسامآور 68 ميليون يورو از ميلان به رئالمادريد پيوست، نتوانست در رئالمادريد کيفيت خود در ميلان را نشان دهد.
گالياني که از آوردن کاکا به ميلان نااميد شده است، گفت: رقم درخواستي رئال بسيار بالا بود و باشگاه ميلان نميتواند چنين پولي را براي آوردن کاکا بپردازد. به اين ترتيب مذاکره با رئاليها به بنبست رسيد.
نايب رييس ميلان در گفتوگو با کوريره دلو اسپورت گفت: رقم درخواستي رئال براي انتقال کاکا بسيار بالاست؛ رقمي که با توجه به سن و حقوق کاکا غيرمحتمل است. براي من پرونده انتقال کاکا به ميلان بسته شده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_% D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84_%DA%A9%D8%A7%D A%A9%D8%A7_%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1_%D8%B2%D 9%8A%D8%A7%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA)
kasra_khan2003
04-02-2013, 06:54
من یه توضیح بدم
شرایط رئال اصلا با بارسا قابل مقایسه نبود
رئال بازیکن جانشین داشت
برای دو مدافع میانی غایبش دو مدافع میانی جانشین داشت که یکیش یعنی واران الان میتونه توی هر تیم دیگه ای یه ستاره باشه
این اصلا قابل مقایسه با وضعیت بارسا نیست که مجبور شد آدریانوی کوتاه قامت رو بزاره دفاع میانی اونم در مقابل بازیکنایی مثل رونالدو و بنزما
حتی دیگه لوپز دروازبان رئال هم از نظر سابقه و کیفیت بازی از پینتو بهتر بود
هر چند نبود کاسیاس برای رئال مشکل ایجاد میکنه اما فکر نمیکنم توی این بازی رئال غیبت کاسیاس رو احساس کرد
تنها جایی که من احساس کردم رئال واقعا ضرر کرد جای خالی دیماریا بود که جانشینش کایخون نتونست جاشو پر کنه
من بشخصه زوج راموس پپه رو به زوج مثلا راموس واران ترجیح میدم این رو آمار هم تایید میکنه
علیرضا، اصلاً قابل مقایسه نیست، درسته.
یک قمار بزرگ بخاطر استفاده از واران 19 ساله که تنها 32 بار پیراهن رئال رو به تن کرده، برای مهار برنده 4 دوره توپ طلا!
استفاده از کاوالیو پا به سن گذاشته و پراشتباه.
استفاده از آربلوای راست پا در پست مدافع چپ و همینطور اسین به عنوان مدافع راست و کایخون...
برخلاف تنفر خیلی ها از په په بخاطر اخلاقش، به شخصه خیلی قبولش دارم چون فاکتورهای دیگه ای داره که میچربه، مثل عشقش به پیراهن رئال و توانایی تدافعی خوبش که در یوروی اخیر هم به نمایش گذاشت.
+
در پاسخ به انتقاد شدید بعضی دوستان به خبر مارکا که با ویدئو از دو زاویه مختلف هم همراه بود (نه یه عکس خشک و خالی که باهاش مورینیو رو به صلابه میشکن!)، بد نیست برگردیم به سال 2008، بازی مالاگا - بارسلونا، صحنه ی درگیری مسی با Duda! تا ببینیم آیا این بار اولش بوده یا...
ویدئوش رو برای اینکه جنجال نشه نمیذارم، اما هرکی خواست، پ.خ بده براش میفرستم تا تجدید خاطره کنیم.
کلا لالیگا دیگه واسه بارسا هست و عملا هدر دادن انرژی واسه بازی های لالیگا وقت تلف کردن هست
رئال الان 4 تا بازی داره با بارسا و منچستر و با این همه محروم و مصدوم باید لایگا رو فراموش کنه تا بتونه به 4 تا بازی برسه (( نتیجه رو هم تو همین 1 هفته قبل دیدیم که جلوی بارسا قشنگ بازی کردن ولی بازی 2 شب پیش رو باختن ))
با بازگشت مارسلو هم یه ذره خط دفاع تقویت شده -- امیدوارم جلوی منچستر و بارسا بتونیم خوب بازی کنیم
mohammad.asghari
04-02-2013, 12:34
لازم نیست تو لالیگا به خودمون فشار بیاریم بهترین راه برای لالیگا استفاده از بازیکنان جوان+با تجربه ها هستن چون اینجوری هم تیم نتیجه میگره هم بازیکنان جوان تجربشون زیاد میشه
Abdolreza2012
04-02-2013, 15:55
چلسي مذاکره با مورينيو را آغاز کرد
باشگاه چلسي مذاکره با خوزه مورينيو را آغاز کرد تا بداند آيا او در تابستان در دسترس خواهد بود و يا مايل است به استمفورد بريج بازگردد يا نه.
به گزارش ديلي ميل، البته مذاکرات در اين مرحله بيشتر جنبه محک زدن دارد ولي رومن آبراموويچ علاقه مند شده است سرمربي رئال مادريد را به لندن بازگرداند.
احتمال اين که مورينيو رئال مادريد را ترک کند هر روز افزايش مي يابد. در تازه ترين اين تيم در رقابت هاي لاليگا با يک گل مغلوب گرانادا شد و از بارسلوناي صدرنشين 15 امتياز عقب افتاد.
وضعيت چلسي هم در ليگ برتر با هدايت رافا بنيتز چندان مطلوب نيست و همه اين شرايط مالک روس باشگاه را وسوسه کرده که موفق ترين سرمربي تاريخ اين باشگاه را بار ديگر به خدمت بگيرد.
آبي پوشان لندني در آخرين ديدار خود با دو گل دير هنگام و با نتيجه دو بر سه مغلوب نيوکاسل شدند ولي کماکان در رده سوم جدول ليگ برتر هستند.
مشخص نيست که عواطف و احساسات تا چه حد مي تواند مورينيو را به بازگشت به اين تيم لندني ترغيب کند بويژه آن که مي داند بايد تحت فشار و نفوذ مالک روس باشگاه کار کند.
از سپتامبر 2007 که او استمفورد بريج را ترک کرد نفوذ سرمربيان اين تيم براي جذب بازيکن تحليل رفته و هميشه کانون بحث بوده است.
البته رابطه آبراموويچ و مورينيو از آن زمان تاکنون گرم تر شده است ولي هنوز هم باورکردني نيست که مالک باشگاه به او اجازه تام براي بازي سازي تيم را بدهد. آبراموويچ زماني که احساس کرد مورينيو بيش از حد قدرت گرفته او را برکنار کرد.
گزينه ديگري که در مورد مورينيو مطرح مي شود ، باشگاه پاري سن ژرمن در فرانسه است ولي برخي منابع در ايتاليا گفته اند کارلوآنچلوتي حداقل يک فصل ديگر در سمت خود به عنوان سرمربي اين تيم خواهد ماند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D8%B1%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%88%D8%B1% D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88_%D8%B1%D8%A7_%D8%A2%D8%BA% D8%A7%D8%B2_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
malkemid
04-02-2013, 20:03
پلیس اروپا اعلام کرده در تحقیقاتی که انجام شده، یه سری از بازی ها نتیجش از پیش تعیین شده...اشاره کرده به یه بازی در چمپیونز لیگ که 3 یا 4 سال قبل در انگلستان انجام شده و نتیجش مساوی شده...و خوب هممون می دونیم کدوم بازی بوده !!
لینک خبر
ببخشید خیلی دیر در مورد ال کلاسیکو دارم نظر میدم دوستان...
یه تشکر ویژه هم باید از مورینیو کرد. ممکنه ایراد داشته باشیم به بعضی کاراش ولی باید خوبیها رو دید و سپاسگذار بود. وقتی مورینیو اومد یه بازنده مطلق بودیم جلو بارسلونا ولی الان تو کلاسیکو حرف داریم واسه گفتن حتی بدون 5-6 بازیکن اصلی.
ایکاش همه ی ما هوادارن این رو درک کنیم
به خدا میتونست فاجعه ای باشه بدون این همه بازیکن اصلی
کاسیاس
راموس
په په
دیماریا
کونترائو
و.......
ما از نعمت این بازیکنان محرم بودیم
در عوض مورینیو رو نیمکت داشتیم که همین برامون کلی ارزشمند بود و باعث شد تیم اینقدر پا به پای حریف بازی کنه!!!!!(و حتی بهتر)
عملکرد دیگو لوپز هم واقعا خوب بود و با توجه به جو حاکم در تیم در نبود کاسیاس و به عنوان اولین بازیش برای تیم...فقط کمی استرس داشت که اونم کاملا طبیعی بود!حتی کاسیاسی که 10 ساله داره در ال کلاسیکو ها به طور ثابت بازی میکنه داشتن استرس براش کاملا طبیعیه!!چه برسه لوپز!اونم با این جو!اونم اولین بازی! و... کلا راضی کننده بود...
یادتونه هی هر بازی میومدین ایراد میگرفتین از حضور اسین در تیم؟:n02:
اینم از دستاورد موریینیو از اصرار به بازی دادن این مرد!هر چی باشه چند سال تو چلسی شاگردش بوده و اصلا اسین رو مورینیو به یه فوتبالیست تمام عیار حرفه ای تبدیل کرد و میدونه تمام نقاط مثبت و منفی این بازیکن رو !!
شاید بعد از پدیده ی ال کلاسیکو یعنی "واران" این بازیکن جز بهترین های تیم بود!!!
و در مورد لیونل مسی هم در آخر بگم که کلا جلوی تیم های مورینیو این بازیکن در خنثی ترین حالت ممکن به سر میبره!(در ال کلاسیکو های 2 سال اخیر یا بر اساس شانس موقعیت نصیبش شد!یا بچه های خودمون اشتباه فردی به خرج دادن!یا هم پنالتی!)
Abdolreza2012
05-02-2013, 01:50
پلیس اروپا اعلام کرده در تحقیقاتی که انجام شده، یه سری از بازی ها نتیجش از پیش تعیین شده...اشاره کرده به یه بازی در چمپیونز لیگ که 3 یا 4 سال قبل در انگلستان انجام شده و نتیجش مساوی شده...و خوب هممون می دونیم کدوم بازی بوده !!
لینک خبر
کدوم بازی بوده؟
من خبر ندارم
کدوم بازی بوده؟
من خبر ندارم
چلسی بارسلونا
kasra_khan2003
05-02-2013, 14:30
چلسی بارسلونا
نامی از هیچ بازی برده نشده. این فقط حدس شما و بعضی روزنامه نگارها یا کارشناس ها هست. بحث در این مورد، تو تاپیک خودش.
نامی از هیچ بازی برده نشده. این فقط حدس شما و بعضی روزنامه نگارها یا کارشناس ها هست. بحث در این مورد، تو تاپیک خودش.
من فقط جواب دوستمون رو دادم.
منظوری نداشتم:)
--------------
کریستیانو ، رکورد دار شوت به چارچوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کریستیانو رونالدو در لیگ اسپانیا ، رکورد دار شوت به چارچوب است . مهاجم رئال مادرید در 22 هفته لالیگا 65 شوت به چارچوب داشته است که مسی ده شوت کمتر از او زه است .
کریستیانو آمار خوبی در شوت به چارچوب دارد . او امسال در لالیگا 21 بازی داشته که 66 شوت به چارچوب زده است . نفر سوم از این حیث در لالیگا ، هلدر پوستیگا از ساراگوسا با 30 شوت به چارچوب است . آسپاس و فالکائو با 29 شوت در رده بعدی هستند .
M E S S I
05-02-2013, 17:45
=============================
28 لحظه به يادماندني رونالدو در دوران فوتبالش
ستاره پرتغالي رئال مادريد امروز 28 ساله شد.
به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو امروز 28 ساله شد و بيش از نيمي از عمرش را در فوتبال سطح بالاي اروپا بازي کرده است. پيدا کردن 28 لحظه مهم از زندگي ستاره پرتغالي از زماني که فوتبال حرفهاياش را از سال 2002 در اسپورتيگ ليسبون آغاز کرد، کار چندان مشکلي به نظر نميرسد.
1- کريستيانو در سن يازده سالگي و در سال 1997 با امضاي قراردادي به مبلغ 25 هزار يورو به اسپورتينگ ليسبون پيوست. وي به عنوان يکي از نوابغ فوتبال دانشآموزي در پرتغال شناسايي شد.
2- شروع کار وي در تيم اصلي اسپورتينگ و به ثمر رساندن اولين گلش در ليگ قهرمانان در 13 آگوست 2002 مقابل اينترميلان. ليگ پرتغال در تاريخ 29 سپتامبر در براگا آغاز شد و وي فرداي آن روز 2 گل مقابل موريرنس به ثمر رساند تا اولين گلهايش را در ليگ زده باشد. او در آن زمان 17 سال و 8 ماه و 2 روز سن داشت.
3- ديدار دوستانه مقابل يونايتد در سال 2003 زندگي وي را تغيير داد. فرگوسن در ديدار دوستانه با اين تيم با رونالدو آشنا شد. سرمربي منچستر تحت تأثير بازي وي قرار گرفت و تصميم گرفت او را به تيمش دعوت کند.
4- در 16 آگوست 2003 کارش را در ليگ برتر مقابل بولتون شروع کرد. وي 3 پاس گل داد و يک پنالتي به سود تيمش گرفت تا به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شود. وي در آن زمان پيراهن شماره 7 را بر تن داشت که پس از رفتن بکام به مادريد کسي آن را تصاحب نکرده بود.
5- شروع کار در تيم ملي پرتغال در تاريخ 20 آگوست 2003. رونالدو اولين بازي ملي خود را مقابل قزاقستان و تحت هدايت اسکولاري با جانشيني فيگو آغاز کرد.
6- شکست در فينال قهرماني اروپا مقابل يونان در سال 2004. رونالدو پس از شکست در فينال اروپا مقابل يونان اولين نااميدي بزرگ خود را تجربه کرد.
7- اولين گل در ليگ برتر. شروع گلزني رونالدو در ليگ برتر در دومين سال حضورش در يونايتد در 4 دسامبر 2004 مقابل ساوتهمپتون.
8- گلزني در ليگ قهرمانان در سال 2007. وي در بازي مقابل رم در اولدترافورد در دور برگشت مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا 2 گل براي تيمش به ثمر رساند.
9- کسب اولين قهرماني در ليگ برتر در سال 2007 يکي از زيباترين خاطرات رونالدو در فوتبال حرفهاي است. تساوي چلسي و آرسنال باعث شد تا ستاره پرتغالي براي اولين بار طعم قهرماني در انگليس را بچشد.
10- اولين هتتريک رونالدو در فوتبال حرفهاي. رونالدو با منچستريونايتد مقابل نيوکاسل در سال 2008 در اولدترافورد هتتريک کرد.
11- قهرماني در ليگ قهرمانان با پيروزي مقابل چلسي در سال 2008.
12- در 7 جولاي 2008 تحت عمل جراحي قرار گرفت و اين اولين مصدوميت جدي وي بود که در بازي با تيم ملي پرتغال در يورو پيش آمد و باعث شد 2 ماه مجبور به استراحت شود.
13- کسب توپ طلا و کفش طلا. رونالدو بالاتر از مسي و تورس به عنوان بهترين بازيکن دنيا انتخاب شد.
14- شکست در فينال ليگ قهرمانان مقابل بارسلونا در 27 مي 2009؛ در حالي که منچستر دومين حضور خود را در فينال اين مسابقات تجربه ميکرد؛ اما اين بار با نتيجه 2 بر صفر مغلوب بارسلونا و مسي شد. اين آخرين بازي او براي يونايتد بود و پس از آن به رئال ملحق شد.
15- گرانقيمتترين قرارداد در تاريخ فوتبال در يازدهم ژوئن 2009 منعقد شد که منچستر يونايتد قبول کرد رونالدو با مبلغ 96 ميليون يورو به رئال مادريد بپيوندد و کريستيانو گرانقيمتترين بازيکن تاريخ فوتبال شد.
16- 90 هزار هوادار در اولين روز ورود وي به برنابئو به رونالدو خوشآمد گفتند.
17- اولين گل براي رئال مادريد. وي در اولين بازي فصلش براي رئال مادريد در سال 2009 مقابل دپورتيوو لاکرونيا براي سفيدپوشان گلزني کرد.
18 - اولين هتتريک براي رئال مادريد. کريستيانو رونالدو پس از اولين هتتريکش براي رئال مادريد مقابل مايورکا در 5 مي 2010 توپ اين مسابقه را امضا کرد.
19- شکست مقابل بارسلونا در نيوکمپ يکي از سختترين روزهاي رونالدو بود. رئال مادريد با نتيجه 5 بر صفر در اولين الکلاسيکوي مورينيو مغلوب حريف ديرينه خود شد.
20- اولين قهرماني با مادريد در کوپادلري در تاريخ 20 آوريل 2011. يک گل توسط کريستيانو رونالدو جام قهرماني را که رئال و بارسا در فينال براي رسيدن به آن تلاش ميکردند، به تصاحب سفيدپوشان درآورد. رئال در وقتهاي اضافه با ضربه سر رونالدو و پاس ديماريا قهرماني را به دست آورد. اين اولين قهرماني رونالدو با رئال بود.
21- حذف از ليگ قهرمانان توسط بارسلونا در سال 2011. بارسلونا در ميانه راه ليگ قهرمانان اروپا رئال مادريد را حذف کرد تا يکي از تلخترين حاطرات رونالدو رقم بخورد.
22- بهترين گلزن تاريخ لاليگا با به ثمر رساندن 41 گل. وي با زدن 2 گل مقابل آلمريا در برنابئو در آخرين بازي ليگ اين عنوان را به دست آورد.
23- رئال مادريد در تاريخ 31 آوريل 2012 توانست با گلزني رونالدو در نيوکمپ مقابل بارسا به برتري برسد و به قهرماني در لاليگا نزديکتر شود.
24- حذف مقابل بايرنمونيخ در نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در ضربات پنالتي. رونالدو در اين بازي گلزني کرد؛ اما رئال نتوانست صعود کند.
25- جشن قهرماني سفيدپوشان پس از قهرماني در لاليگا در سن مامس.
26- ايکر کاسياس در جشن قهرماني رئال مادريد، کريستيانو رونالدو را در جلوي تيم قرار داد تا وي رهبر تيم در اين جشن قهرماني باشد.
27- سومين قهرماني با رئال مادريد در سوپرجام اسپانيا. رونالدو تابستان گذشته توانست سومين افتخارش را در رئال مادريد به دست آورد.
28- اولين هتتريک رونالدو در ليگ قهرمانان. وي در مرحله گروهي مسابقات مقابل آژاکس آمستردام موفق به اين کار شد. مادريد اين بازي را در تاريخ سوم اکتبر با نتيجه 4 بر يک پشت سر گذاشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D 9%86%D9%8A_%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9 %88_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D 9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4
kasra_khan2003
05-02-2013, 18:06
خوب تولد کریس رونالدو رو تبریک میگم، این عکس هم برای یک یادآوری کوتاه از قسمتی از کارهایی که برای ما کرد. (برای یک لحظه این عکس رو نگاه کنیم، بعد یاد تیتر بی ارزش روزنامه ها و حرف هواداران تیم های حریف بعد از بازی با گراندا بیفتیم! )
خبر خوب دیگه اینکه کاسیاس تو صحفه اجتماعی خودش عکس دستش رو گذاشته که دیگه از گچ در آورده.
//ارزش این دو عکس اونقدر زیاد هست که دلم نیومد سایزش رو کم کنم یا تو اسپویلر بذارم...
kasra_khan2003
05-02-2013, 18:31
یادداشت ویژه: 5 دلیل برای از دست رفتن لالیگا / مشکل قورباغه ای مورینیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت گل - خداحافظی بی چون و چرا با لالیگا چند روز پس از اولین الکلاسیکو با رنگ جام حذفی و دو روز مانده به دور برگشت آن برای مورینیو و رئالی اتفاق افتاد که سایه ی " پپ " را با عملکرد فوق العاده از سر خود کم کرده بودند. و شاید کمتر کسی فکر می کرد در فصل جاری لالیگا فاصله ی حتی از انگشتان دو دست هم تجاوز کند. ناکامی یا کامروایی حول یک محور شکل نمی گیرد .
شاید بعضی دلایل پر رنگ باشند و به چشم بیایند اما همیشه فاصله های بزرگ حاصل ندانم کاری های کوچک هستند.
1 ) پیش فصل بیشتر بازیکنان رئال به خاطر حضور در تیم های ملی تنها در چهار هفته ی پایانی تمرینات پیش فصل رئال توانستند شرکت کنند و حتی در بازی های دوستانه در آمریکا کمتر از بازیکنان آکادمی و نیمکت رئال بازی کردند. خستگی روحی و بدنی بازیکنان حاضر در جام ملت ها بازسازی هماهنگی رئال به خصوص در محور تهاجمی این تیم را خدشه دار کرد و حداقل نوسان در پنج هفته ی اول را می توان به این عامل ربط داد.
2) نقل و انتقالات رئال در پنجره ی نقل و انتقالات از روش "جایگزینی" استفاده کرد با توجه به اینکه مورینیو تصور می کرد تیم کاملی دارد و نیازی به خرید بازیکن نیست تا خروج بازیکنی از تیم که جای او را پر کنند. حتی پرز و مورینیو برای خرید " مودریچ " منتظر رفتن گرانرو ماندند و اسین را جایگزین لاسانا دیارا کردند. البته تا روز های آخر نام هایی مثل مایکون و " پیش چک " برای دفاع راست رئال مطرح بودند اما نا فرجام ماندند. شاید خرید یکی از این دو بازیکن می توانست ویژگی جدیدی به رئال اضافه کند و آن هم ایجاد موقعیت های بیشتر از سمت راست بود و ایجاد تعادل و توازن در کانال های کناری تیم. آربلوا با تمام توانایی اش در کارهای دفاعی در کارهای تهاجمی ضعف های فراوانی دارد حتی در کارهای بسیار ساده مثل پاس های عرضی در محوطه ی جریمه ی حریف.
نقل و انتقالات برای رئال فایده ی چندانی نداشت نه تیم رئال بزرگ تر شد و نه بازیکنی به رئال آمد که بتواند خصوصیت جدیدی را به این تیم منتقل کند نه حتی توانست بازیکنان بی رمق و بی تاثیر مثل کاکا را از این تیم دور کند تا امتیاز های کمتری از دست بروند.
3) تاکتیک رئال رئال مثل فصل گذشته اساس بازی خود را بر بازی مستقیم بنا کرد و حتی گل اول این تیم در این فصل روی پاس بلند دی ماریا و گلزنی هیگواین به دست آمد. این نوع تاکتیک به مهارت فراوان مهاجم ها بستگی دارد و البته ایجاد موج دوم در تیم که با توجه عدم آمادگی بنزما و مصدومیت های فراوان هیگواین و نوسان رونالدو بر خلاف دو فصل گذشته نتوانست به رئال کمک چندانی بکند. این در حالی بود که این مثلث در فصل گذشته 101 گل از 123 گل رئال را به ثمر رسانده بودند.
موج دوم هم به خاطر فشردگی بیشتر تیم های مقابل نسبت به فصل گذشته و عدم توانایی رئال در دور زدن مدافعین کناری حریف و نبود مارسلو و یک دفاع راست با توانایی پاس هاس عرضی بلند عقیم باقی ماند. البته افت کیفی پاسور های رئال مثل دی ماریا هم تاثیر فراوانی در کم گل زدن رئال داشته است. با اینکه از نیم فصل سه بازی گذشته اما رئال تنها 54 گل زده که بعید است تا انتهای فصل به رکورد مثلث آتشین سال گذشته هم برسد.
عملکرد دفاعی رئال فرق چندانی با سال گذشته نمی کند و هنوز هم مهم ترین کمبود ، یارگیری ضعیف در ضربات ایستگاهی و سهل انگاری های فردی است.
4) مصدومیت بحران مصدومیت رئال در مقاطعی باعث از دست رفتن امتیازات مهمی شد حتی در ساده ترین بازی ها مثل بازی با اسپانیول پایین جدولی. شکستن پای مارسلو و آسیب مفصلی زانوی هیگواین و مچ پای بنزما و کشاله ی پای کوئنترائو در یک همزمانی عجیب باعث شد که کیفیت فنی رئال افت کند و عدم توانایی جایگزینی بازیکنان در پست های مشابه تمرکز فنی رئال را به هم ریخت.
5 ) اشتباهات مورینیو جدا از اشتباهات در یارگیری پیش فصل و تاکتیک کلی تیم گاهی چینش ترکیب و مربی گری زمان بازی مورینیو بر خلاف فصل پیش با مشکلاتی روبرو بوده است. به طور مثال بیرون کشیدن یک مدافع مقابل ختافه در بازی رفت پس از دریافت گل مساوی که بلافاصله باعث ایجاد فضا در کانال راست دفاعی رئال شد و خوردن گل دوم از این تیم و از دست رفتن حداقل یک امتیاز دیگر. و یا جایگزینی آدان به جای کاسیاس که در بازی با مالاگا.
6) داوری در پنج هفته ی اول لالیگا ایجاد اختلاف هشت امتیازی برگ برنده را به دست بارسا داد درست جایی که رئال از داوری ها ضرر دید و رقیب دیرینه سود برد و استرس به اردوی رئال آمد. در هفته ی اول مقابل والنسیا خطای پنالتی روی دی ماریا که توسط گاگو انجام شد با چشم پوشی دلگادو فریرو همراه شد. اما بارسا در هفته ی دوم مقابل اوساسونا گل تساوی بازی را روی آفساید به ثمر رساند. در همین هفته گل دوم ختافه به رئال با خطای هند کولونگا و جا گذاشتن آلبیول و پاس گل او همراه شد. و در هفته ی پنجم یک هفته مانده به الکلاسیکو بارسا مقابل سویا با مجموعه اشتباهات داوری برنده از زمین بیرون آمد. گل سوم بارسا در چند ضرب قبل با خطای هند پدرو همراه بود و در آن بازی مدل با کارت قرمز اشتباه و تمارض فابرگاس اخراج شد.
پ.ن: برایان تریسی ایده پرداز موفقیت چالش ها موجود در پروسه انجام یک کار را برای رسیدن به موفقیت به قورباغه های زشتی تشبیه می کند که باید آن ها را بالاخره قورت داد تا به موفقیت رسید. بزرگترین و زشت ترین قورباغه برای رئال در این چند فصل بارسا بوده است و مورینیو توانسته اعتماد به نفس و توانایی فنی برای گذر از این چالش را در رئال ایجاد کند اما کسی می تواند فاتح بیشترین ها باشد که همه ی قورباغه ها را قورت بدهد نه فقط بزرگترین و وحشتناک ترینشان را.
mohammad.asghari
06-02-2013, 11:01
کاسياس گچ دستش را باز کرد
او مرحله اول بهبودي اش را گذرانده است.
ايکر کاسياس دروازه بان و کاپيتان محبوب تيم فوتبال رئال مادريد عکسي از خودش در صفحه فيس بوک قرار داد که در آن گچ دستش را باز کرده بود. کاسياس همچنين در زير اين عکس براي هوادارانش پيغامي داشت و نوشت :" اولين مرحله از ريکاوري . امروز گچ دستم را باز کردم و بسيار خوشحال هستم و مي خواهم هر چه سريع تر به بازي ها برگردم. "
دروازه بان 31 ساله مادريدي ها در جريان ديدار تيمش برابر والنسيا در چارچوب رقابت هاي کوپادل ري با بي احتياطي آلواروآربلوا دچار شکستگي انگشت شد و به تشخيص پزشکان تا پايان زمستان امسال دور از ميادين خواهد بود. اتفاقي که باعث شد رئالي ها در فصل نقل و انتقالات زمستاني ديگو لوپز را از سويا به خدمت بگيرند.
ورزش3
kasra_khan2003
06-02-2013, 17:21
قهر بازيکنان بارسلونا با آربلوآ در اردوي قطر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D 9%84%D9%88%D9%86%D8%A7_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2%D8%B1%D 8%A8%D9%84%D9%88%D8%A2_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D8%B1%D 8%AF%D9%88%D9%8A_%D9%82%D8%B7%D8%B1)
پس از ديدار بارسلونا با رئالمادريد در دور رفت نيمهنهايي جام حذفي اسپانيا خبر درگيري ليونل مسي - آربلوآ به تيتر بيشتر روزنامههاي اسپانيايي تبديل شد. هر چند درستي اين درگيري به طور قطعي مشخص نشده است اما از قطر خبر ميرسد که بازيکنان کاتالونيايي تيم ملي فوتبال اسپانيا با آربلوآ به علت رفتار ناشايستش با مسي قهر کرده و با او حرف نميزنند.
به نظر ميرسد که رابطه بازيکنان رئال و بارسلونا در اردوي قطر به سردي گراييده باشد چرا که ايکر کاسياس و ژاوي هرناندس که همواره نقش واسطه را بين بازيکنان دو تيم ايفا ميکردند، به دليل آسيبديدگي تيم را همراهي نميکنند.
تيم ملي فوتبال اسپانيا امشب در ديداري دوستانه در قطر به مصاف اروگوئه ميرود.
kasra_khan2003
06-02-2013, 18:43
بازگشت په په به تمرینات رئال...
Altairezio
06-02-2013, 18:57
این خبر عــــــــــــــالیه!:n12:
و میتونیم حداقل تو غم نداشتن دروازه بان کمی خوشحال بشیم!
kasra_khan2003
07-02-2013, 06:34
یه شب خوب واسه ملی پوشان رئال.
پاس گل عالی اوزیل و ضربه ی خوب خدیرا برای تیم ملی آلمان. لینک دانلود مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما هیچی گل فوق العاده ی رونالدو نمیشه. یه پاس گل عالی از کوئنترائو و حرکت زیبای رونالدو با اینکه مصدوم بود! یاد گل رونالدینیو افتادم. لینک دانلود غیرمستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | لینک دانلود مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لطفا در این تاپیک راجع به بارسا صحبتی نشه ؛ این که اونا چه کاری انجام بدن صرفا مرتبط با خودشون هست نه تاپیک رئال مادرید چون درآخر مشکلات همیشگی یوجود میاد .
ممنون /
SA3EDLORD
07-02-2013, 19:10
اما هیچی گل فوق العاده ی رونالدو نمیشه. یه پاس گل عالی از کوئنترائو و حرکت زیبای رونالدو با اینکه مصدوم بود! یاد گل رونالدینیو افتادم.
این لینک غیر مستقیم که دادی اشتباهه فک کنم! یه ویدئو بود با یه یارو و کریستیانو تکنیک میزدن!
Abdolreza2012
07-02-2013, 19:17
این لینک گل های بازی پرتغال و اکوادور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra_khan2003
07-02-2013, 20:08
این لینک غیر مستقیم که دادی اشتباهه فک کنم! یه ویدئو بود با یه یارو و کریستیانو تکنیک میزدن!
تصحیح شد. ..
به ماه پیش میگفتن کوئنترائو باید عمل بشه
کسی میدونه این قضیه به کجا رسید؟
دوستان نظرتون در رابطه با کاوانی و فالکائو و سوارز چیه؟ میتونن واسه رئال مفید باشن یا نه؟
Altairezio
07-02-2013, 22:11
به ماه پیش میگفتن کوئنترائو باید عمل بشه
کسی میدونه این قضیه به کجا رسید؟
دوستان نظرتون در رابطه با کاوانی و فالکائو و سوارز چیه؟ میتونن واسه رئال مفید باشن یا نه؟
سوارز فک نکنم ولی 2 تا بازیکن دورتموند به نام های گوندوغان و روئیس خیلی میتونن مفید باشن!
D o l f i n
07-02-2013, 23:04
چدا از گل زیبای رونالدو پاس بسیار عالی
کوئنترائو بود
mohammad.asghari
07-02-2013, 23:36
ونگر گفته اینیستا و رونالدو شایسته تر از مسی برای دریافت توپ طلا بودند.
Abdolreza2012
08-02-2013, 02:18
سوارز فک نکنم ولی 2 تا بازیکن دورتموند به نام های گوندوغان و روئیس خیلی میتونن مفید باشن!
گوندوغان همون ترکیه ای هست؟؟؟؟
اگه همون باشه به نظر زیاد خوب نیست ولی روئیس خوبه
شماره 10 آلمان هم که تو دورتموند هست خیلی خوبه اگه اشتباه نکنم گوتزه باید باشه
مگه خبریه؟
میخوان بخرن یا فقط یه جور نظرسنجیه
Altairezio
08-02-2013, 08:38
گوندوغان همون ترکیه ای هست؟؟؟؟
اگه همون باشه به نظر زیاد خوب نیست ولی روئیس خوبه
شماره 10 آلمان هم که تو دورتموند هست خیلی خوبه اگه اشتباه نکنم گوتزه باید باشه
مگه خبریه؟
میخوان بخرن یا فقط یه جور نظرسنجیه
یه خبرایی بود ولی نمیدونم به کجا رسید!
3 تا بازیکن بودن یکیشم خوب یادم انداختی گوندوغان ،ماریو گوتزه ،روئیس
که همشون تو دورتمون میدرخشن!(به جای دی ماریا و اوزیل 2 تا بازیکن سرعتی میواستن بخرن که نمیدونم به کجا رسید!)
Altairezio
08-02-2013, 15:22
چهارشنبه این هفته ساعت 23:15
بازی رئال مادرید - منچستر یونایتد
در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو
به قول مورینیو برای قهرمانی در چمپیونز لیگ ! مهم ترین اصل اینه که تو خونه ی خودمون گل نخوریم!!!!
امیدوارم بیشتر رو گل نخوردن تمرکز داشته باشیم چهارشنبه ....
kasra_khan2003
08-02-2013, 19:20
رونالدو : از اینکه مسی برای توپ طلا به من رای نداد متعجب نشدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمی توان در رویارویی دو تیم فوق العاده بزرگ چنین چیزی را گفت. من براین باورم که ما تیم بهتری هستیم ولی در حال حاضر باید این را در زمین مسابقه به نمایش بگذاریم.
سایت گل- ستاره پرتغالی رئال مادرید در گفتگوی دیگری با روزنامه آ.اس به مرور شرایط کنونی تیم باشگاهی اش پرداخت.او در مورد مورینیو و جرو بحثی که در پایان دیدار دور رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری با آقای خاص داشت صحبت کرد. متن این گفتگوی بلند که روزنامه آ.اس به بازتاب آن پرداخته را در سه قسمت برای شما آماده کردیم که در اینجا می توانید قسمت اول این گفتگو را مطالعه کنید:
در ژانویه سال 2008 مادرت در صحبت هایش گفت که نمی خواهد قبل از آنکه پسرش را در پیراهن رئال ببیند، از دنیا برود. تا این حد علاقه داشتی تا به رئال بیایی؟
بله. زمانی که تصمیم به ترک منچستر گرفتم، تیم های بزرگ دیگری هم به دنبال من بودند ولی من از زمانی که فوتبالم را آغاز کردم دوست داشتم تا در رئال مادرید توپ بزنم و تا محقق کردن خواسته ام لحظه ای متوقف نشدم. مراسم معارفه من در ورزشگاه رئال مادرید در حضور 90 هزار هوادار برگزار شد که این واقعا تکان دهنده بود. هیچ وقت آن لحظات را فراموش نمی کنم.
بارها هواداران حاضر در برنابئو در طول این فصل فریاد می زدند:« توپ طلا، کریس توپ طلایی.» خیلی ها براین باور بودند که امسال تو شایسته دریافت توپ طلا بودی
من هم این رویا را در سر داشتم که بعد از پشت سرگذاشتن فصل فوق العاده با رئال، توپ طلا را ببرم ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی من نمی توانم به عشق جوایز فردی زندگی کنم. چون این طوری، هیچ وقت احساس خوشبختی نمی کردم. به همین خاطر تلاش می کنم تا در رئال خوشبخت باشم.هر روز بهتر از قبل بازی کنم. به تیمم کمک کنم و رابطه خوبی با هواداران داشته باشم.
از اینکه مسی هیچ وقت بعد از دریافت توپ طلا تو را تحسین نکرد، تعجب نکردی؟
نه. از این بابت متعجب نشدم. مسی در میان سه بازیکن برتر سال به من رای نداد و به همین خاطر باز هم تکرار می کنم که نمی توانم از این بابت متعجب باشم.
نظرت در مورد شرکت نکردن مورینیو در مراسم اهدای جایزه بهترین ها در زوریخ چیست؟
من به تصمیم سرمربی تیمم خیلی احترام می گذارم. این تصمیم او بود. من فکر می کنم که او دقیقا می دانست که چه اتفاقی قرار است بیفتد. شاید او زیرک تر و هوشیارتر از بقیه است. من دقیقا درک نمی کردم که چه اتفاقاتی قرار است بیفتد . البته باید بگویم که جوایز فردی به من هیچ چیزی نمی دهد. من فقط به کسب جوایز تیمی با رئال مادرید و با تیم ملی پرتغال فکر می کنم.
تو هر فصل رکوردهای گلزنی فوق العاده ات را ادامه می دهی ولی بنزما و ایگواین نسبت به فصل قبل افت چشمگیری داشتند. چه اتفاقی در حال جریان است؟
این سوال مربوط به غرور فردی افراد و عملکرد کلی تیم است که موضوعی کاملا پیچیده و سختی است. من نمی توانم ارزیابی قطعی ای داشته باشم. چون هر دوی این بازیکنان واقعا خوب هستند و اینکه نمی توانند همیشه بازی کنند، خیلی سخت است. مثل این است که من یک بازیکن خوب و بزرگ در پست تخصصی خودم را درتیم ببینم و نتوانم همیشه بازی کنم. هردوی آنها مهاجمان تراز اولی هستند. ولی کار تصمیم گیری برای مورینیو هم کار سختی است. این اوست که باید تصمیم بگیرد که چه کسی بازی کند. سرمربی ما کار خیلی سختی دارد. هردوی این بازیکنان به نظر من خوب هستند و مطمئنم که هردویشان به رئال در مسیر قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی کمک می کنند.
فکر می کنی که ایگواین و بنزما از اینکه مهاجمی مثل تو را درکنارشان می بینند که در هر فصل 60 گل می زند، احساس حقارت می کنند و بودن تو روی آنها تاثیر میگذارد؟
نمی توان یک فوتبالیست را فقط به خاطر گلهایی که می زند ارزیابی کرد. پیپیتا (ایگواین) و بنزما برای کمک کردن به تیم خیلی تلاش می کنند و من آنها را فقط با درنظر داشتن گلزنی هایشان ارزیابی نمی کنم. بازیکنانی مثل ژابی آلونسو، خدیرا و اوزیل هستند که بازیکنان فوق العاده خوبی هستند ولی گلهای کمی می زنند. فقط درکنار هم و دست در دست هم است که می توانیم به جام های قهرمانی برسیم.
این روزها ستاره روی بورس رئال، واران است . تو همیشه از او تعریف می کردی
واران در حال یادگیری درسهای بزرگی است.او به عنوان یک فوتبالیست و یک انسان رشد زیادی داشته و مطمئنم که او مبدل به یک بازیکن تراز اول خواهد شد. واران سرعتی و سریع است. خیلی خوب می دود و در حرکات تدافعی کاملا جدی است. او با وجود جوانی اش تجربیات زیادی کسب کرده. واران فروتن است و از نظر من تا چند سال دیگر مبدل به یکی از بهترین مدافعان دنیا خواهد شد. هیچ شکی از این بابت ندارم.
می دانی که درپایان این فصل مورینیو چه خواهد کرد؟ او تصمیمش را با بازیکنان تیم درمیان گذاشته؟
نمی دانم. فکر می کنم که دست کم تا پایان فصل خواهد ماند. چون او سرمربی ای است که همیشه به قهرمانی فکر می کند و ما چندین چالش بزرگ را پیش رو داریم که می توانیم به آنها دست بیابیم. بعد از آن و در پایان فصل است که او بهترین راه را برای خودش، برای تیم حرفه ای اش و برای باشگاه برخواهد گزید.ولی نمی دانم که او چطور فکر می کند و نظر سران باشگاه چیست و به همین خاطر ترجیح می دهم تا دراین باره صحبت نکنم
درمورد جرو بحثت با مورینیو بگو. از اتفاقی که افتاد متعجب نشدی؟ هواداران که خیلی تعجب کردند
این یک موضوع کاملا شخصی است. همه چیز حل شده و حالا همه چیز کاملا خوب است . اتفاق هایی که در داخل رختکن رخ می دهند در همان رختکن می مانند.
هفته آینده باید درمرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیم سابقت منچستریونایتد قرار بگیری.در آستانه این دیدار حساس چه حسی داری؟
حس ویژه ای است. چون همه می دانند که من شش سال در منچستربازی کرده ام و محبت خاصی به این تیم دارم. ولی یک بازی، یک بازی است و من به جنگ آنها نمی روم. فقط می خواهم فوتبال بازی کنم ،لذت ببرم و به تیمم درمسیر حذف کردن یونایتد کمک کنم . همه ما اگر می خواهیم در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا باقی بمانیم باید حداکثر توانمان را به کار بگیریم. من خودم را برای حضور در اوج در این بازی آماده می کنم.
در تیم حریف آندرسون و نانی هستند که دوستان صمیمی تو هستند
بله.من در اردوی تیم ملی پرتغال با نانی صحبت کردم و درمورد بازی حساس پیش روی (رئال- منچستر) کلی با هم شوخی کردیم ولی این اتفاق خاص و ویژه ای نیست. این بازی یک دوئل بزرگ اروپایی است و من فراموش نمی کنم که تیم مقابل ما، بهترین تیم انگلیس است.
در دیدار دوباره تو با الکس فرگوسن درانتظار چه هستی؟
من رابطه خیلی خوبی با الکس فرگوسن دارم ودیدار دوباره لحظه خیلی خوبی برای او و برای من خواهد بود. دیدار مجددبا هواداران اولدترافورد هم خاص و ویژه خواهد بود. هوادارانی که همیشه با من برخورد خیلی خوبی داشته اند و هنوز هم رابطه خوبی با من دارند. من محبت و احساس ویژه ای به آنها دارم.
تو کمی دیر رسیدی ولی این روزها درمورد بازیهای تاریخی رئال مقابل یونایتد و آن بازی به یادماندنی فرناندو ردوندو و یا هت تریک رونالدوی برزیلی صحبت می شود
بله. برایم تعریف کرده اند. این بازیها، بازیهای خیلی زیبایی برای هواداران و بازیهایی مملو از احساسات بودند.مطمئنم که در این بازی حذفی هم بازیهای به یادماندنی و گلهایی فراموش نشدنی را شاهد خواهید بود. این دو بازی، جزو سخت ترین بازیهای حذفی خواهد بود و فراموش نمی کنیم که بازی برگشت در اولدترافورد است؛ استادیوم ارزشمندی که هواداران در آن از آواز خواندن و تشویق تیم محبوبشان دست نمی کشند.
رئال را مدعی صعود به دور بعد می دانی؟
نمی توان در رویارویی دو تیم فوق العاده بزرگ چنین چیزی را گفت. من براین باورم که ما تیم بهتری هستیم ولی در حال حاضر باید این را در زمین مسابقه به نمایش بگذاریم.
هنوز دو غایب کلیدی دارید: په په و کاسیاس: البته په په به زودی برمی گردد ولی غیبت کاپیتان طولانی است. غیبت او را چطور ارزیابی می کنی؟
جای په په خیلی خالی است. چون او یک مدافع خیلی مهم برای ماست ولی تیم ما منابع زیادی دارد و بازیکنان زیادی که شجاعت مشابهی با په په دارند را در اختیار داریم. په په زود برمی گردد و یک نیروی کمکی خواهد بود که شادی و انگیزه زیادی به تیم می دهد.
و مصدومیت ایکر؟
او یک غایب خیلی بزرگ برای تیم ماست ولی سران باشگاه دیگو لوپس را به خدمت گرفتند که دروازه بان بزرگی است و عملکرد فوق العاده ای برای ما خواهد داشت.
از صحبت های اخیر سارا کاربونرو، نامزد کاسیاس که از شرایط سخت در رختکن رئال مادرید و عدم برقراری ارتباط میان مورینیو و بازیکنان رئال صحبت کرده بود، تعجب نکردی؟
موضوعاتی هستند که من دوست ندارم درموردشان صحبت کنم. ولی این موضوع، کمی حساس است و من براین باورم که چیزی است که نباید اتفاق بیفتد. البته افراد آزادند تا هرآنچه فکر می کنند را بگویند ولی من براین باورم که کار خوبی انجام نداده. چون مسائل مربوط به رختکن باید در همان رختکن بمانند و مسائلی هم که از آنها اطلاع داریم، نباید برای رسانه ها بازگو شود ولی باز هم تکرار می کنم که هرکسی آزاد است تا هرطور که می خواهد خود را بروز داده و هرچه فکر می کندرا برزبان بیاورد.
شکایت رسمی رئال از کلیپ توهین آمیز شبکه کاتالان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبري رئال مادريد : شبکه کاتالونیایی تی وی 3 امروز کلیپی موهن را پخش کرد که حرکات بازیکنان رئال را با حمله کفتارها مقایسه کرد . حالا باشگاه رئال مادرید در نظر دارد که به خاطر این کلیپ ، شکایت رسمی به مراجع قضایی داشته باشد .
پرز به هیچ وجه دیگر نمی خواهد که در مقابل هتاکی های رسانه ها کوتاهی کند .پس از واکنش شدید پرز در تکذیب خبر مارکا در مورد اختلاف رختکن با مورینیو ، حالا باشگاه رئال در نظر دارد که از شبکه سه کاتالونیا به خاطر این کلیپ توهین آمیز شکایت کند .
در این کلیپ ، تصاویری از حمله کفتارها با خطاهای بازیکنان رئال مونتاژ شده بود و صحنه های کثیفی را پدید آورده بود . این در حالیست که تهیه کننده این برنامه ، ژاویر وایس گفته است :" اشتباه کردیم و این را می پذیریم . "
Abdolreza2012
09-02-2013, 01:37
برای بازی فردا شب با سویا کیا هستن و کیا نیستن؟
په په آماده ی بازی کردن هست یا نه؟
به بازیه منچستر میرسه؟
برای بازی فردا با سویا کیا هستن و کیا نیستن؟
په په آماده ی بازی کردن هست یا نه؟
به بازیه منچستر میرسه؟
همه بجز دی ماریا ، ژابی و مارسلو تو لیست هستن
په په هم آمادس ولی فکر نکنم مورینیو ریکس کنه و فیکس باشه.
منچستر این روزا تو خط هافبک دفاعی مشکل داره تازه فیل جونز هم به بازی رئال نمیرسه که وضعشون رو بدتر میکنه
همه بجز دی ماریا ، ژابی و مارسلو تو لیست هستن
په په هم آمادس ولی فکر نکنم مورینیو ریکس کنه و فیکس باشه.
منچستر این روزا تو خط هافبک دفاعی مشکل داره تازه فیل جونز هم به بازی رئال نمیرسه که وضعشون رو بدتر میکنه
ژابی و مارسلو مصدوم هستن ؟؟؟ مارسلو که بازی کرده بودی هفته قبل اگه اشتباه نکنم
به بازی منچستر میرسن ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.