PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

charlize
05-07-2013, 16:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Metalhead56
05-07-2013, 17:56
کدوم نابغه ای لباس این فصل رئال رو طراحی کرده؟چه فونت ضایعی استفاده کرده.رنگ نارنجی دور یقه ش هم همچین تو ذوق میزنه.

Abdolreza2012
05-07-2013, 21:38
قیمت هیگواین برام جالبه..
یعنی اگه مثلا ما میخواستیم هیگی رو از آرسنال بخریم، با 27 میلیون میتونستیم بخریمش که الان داریم اینقدر میدیمش بهشون؟!
عمرا! عمرا اگه زیر 40 تا بهمون میدادن!
نمیدونم چرا اینطوره..رئال که میخواد بازیکن بخره، قیمت ها سر به فلک میکشه و وقتی میخوایم بفروشیم، همه ارزون میشن!

واقعا برای منم سواله هر وقت رئال بازیکن بخره قیمتاش خیلی بالاس ولی اگر همون بازیکنو بفروشه به قیمت های خیلی پایین میده
فکر کنم علتش اینه که پرز زیادی ولخرجی کرده تو سالهای مدیریتش سمت هر باشگاهی میره برای خرید بازیکن میگن اینو باید تیغ زد مایه داره:n02:

درس تاکتیکی...چجور خوزه تیکی تاکا رو محو کرد...

این عکس عااااااااالیه
خداییش محو شدن تو این صحنه بارسا رو میشه به طور واضح دید

nw_nk
05-07-2013, 22:07
عکس داره به حفره به وجود اومده پشت دفاع و فضای مناسب برای استارت آلوز و فرار سانچز (اگه اشتباه نکنم) اشاره میکنه :n02:
البته چپ و راست رو زدن پیدا نیست ولی انگار منظورش جلو کشیده شدن دو مدافع میانی رئال هست

M E S S I
05-07-2013, 22:25
حرف های سینا جان تایید و تاکید میشه + چند مورد دیگه! :n26::n02:

kasra_khan2003
06-07-2013, 08:43
رد پیشنهاد ۲۷ میلیون یورویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باشگاه رئال مادرید قصد فروش گونزالو هیگواین به قیمت های پیشنهادی را ندارد و سر مهاجم خود روند بسیار سخت گیرانه ای را پیش گرفته است.

رئال مادرید دریافت هرگونه پیشنهاد رسمی را رد کرد. دیروز شبکه آمریکای لاتین Fox Sport از توافق باشگاه آرسنال و رئال مادرید سر ۲۷ میلیون یورو خبر داده بود. این خبر نه تنها بوسیله ی باشگاه بلکه بوسیله نماینده خود ال پیپیتا هم رد شد.

هرچند پیشنهاد ۲۷ میلیون یورویی رد شده است، اما باشگاه رئال مادرید اعلام هم نکرده که توقع چه مبلغی را دارد.

Ezel
06-07-2013, 09:34
خب ما میخوایم هیگواین رو بفروشیم 27 میلیون یورو بعد مثلا کاوانی رو بیاریم با 60 میلیون ؟! خیلی مهاجم داریم ( از لحاظ کمی ) که میخوایم پیپیتا رو رد کنیم بره ؟

مسئله ی دیگه اینه که در رئال شرایط خیلی خوبی برای هیگواین مهیاست فکر میکنم ، جایی که فقط باید با بنزما رقابت بکنه برای حضور در ترکیب اصلی ! ( موراتای بیچاره رو هم ظاهرا کسی جدی نمیگیره درصورتی که بازیکن خوبیه و همینطوری پیش بریم شاید سرنوشتی شبیه نگردو براش پیش بیاد و اینو هم از دست بدیم )

شاید هم کارلتو بخواد از 4-4-2 معروفش استفاده بکنه و اون موقع اگر رونالدو رو در نقش فعلیش باقی بزاره کاملا مسئله ی یکی در میان بازی کردن هم حل خواهد شد برای مهاجمها /

حالا اگر خودش هم ابراز تمایل کرده باشه برای جدایی باشگاه نباید به آسونی قیدش رو بزنه ...

City 17
06-07-2013, 10:34
خب ما میخوایم هیگواین رو بفروشیم 27 میلیون یورو بعد مثلا کاوانی رو بیاریم با 60 میلیون ؟! خیلی مهاجم داریم ( از لحاظ کمی ) که میخوایم پیپیتا رو رد کنیم بره ؟

مسئله ی دیگه اینه که در رئال شرایط خیلی خوبی برای هیگواین مهیاست فکر میکنم ، جایی که فقط باید با بنزما رقابت بکنه برای حضور در ترکیب اصلی ! ( موراتای بیچاره رو هم ظاهرا کسی جدی نمیگیره درصورتی که بازیکن خوبیه و همینطوری پیش بریم شاید سرنوشتی شبیه نگردو براش پیش بیاد و اینو هم از دست بدیم )

شاید هم کارلتو بخواد از 4-4-2 معروفش استفاده بکنه و اون موقع اگر رونالدو رو در نقش فعلیش باقی بزاره کاملا مسئله ی یکی در میان بازی کردن هم حل خواهد شد برای مهاجمها /

حالا اگر خودش هم ابراز تمایل کرده باشه برای جدایی باشگاه نباید به آسونی قیدش رو بزنه ...

والله این صحبتی هست که من یکی دو ماه ماه پیش (بعد از صحبت های سانچز در مورد جدایی هیگواین) گفتم ولی استقبال نشد، کاوانی و سوارز(اگه قول بده حاشیه هاشو کم کنه:n02:) گزینه های خیلی خوبی هستند ولی با این قیمت های نجومی که عنوان میشه و از اون سمت قیمت 27 میلیون یورویی برای هیگواین، موافق خرید هیچ کدوم نیستم، هر چند که حدس می زنم تا چند روز آینده آرسنال با یه پیشنهاد 30 میلیون یورویی باشگاه رو راضی می کنه.

این روزها محتمل ترین خریدمون Illarramendi از پدیده های جدید باسک و باشگاه سوسیداد هست و گفته میشه با مبلغ 30 میلیون یورو(بند جدایی در قراردادش) به رئال میاد. AS ، ElConfidential ، Intereconomia و Cadenaser (از خبرگذاری های معمولا معتبر اسپانیا) از توافق دو باشگاه خبر دادند. به نظر میاد از اون خریدهای خاص کارلتو باشه(احتمالا با نظر مثبت زیدان)، چون پرز سابقه هزینه های این چنینی برای بازیکن های کمتر مشهورُ نداره، با حساب این خرید احتمالی و خرید ایسکو، فکر می کنم کارلتو برنامه 2-1-3-4 رو در سر داره که نقش اون بازیساز پشت مهاجمین (سابقا کاکا) رو اوزیل/ایسکو ایفا می کنن، سه هافبک وسط هم می تونه ترکیبی از آلونسو/ایلارامندی، مودریج ، خدیرا/ایسکو (بسته به اینکه تدافعی/تهاجمی تر بخوایم کار کنیم) باشه، البته به شکلی همون 2-4-4 لوزی معروف کارلتو هست.

عکس داره به حفره به وجود اومده پشت دفاع و فضای مناسب برای استارت آلوز و فرار سانچز (اگه اشتباه نکنم) اشاره میکنه :n02:
البته چپ و راست رو زدن پیدا نیست ولی انگار منظورش جلو کشیده شدن دو مدافع میانی رئال هست

تایید میشه، البته اگه اشتباه نکنم و اگه از 8 رویارویی اخیر باشه، با تقریب خوبی میشه گفت این تحلیل توی نتیجه نهایی تاثیری نداشته:n02:

wooooow
06-07-2013, 12:26
آس :‌ ايارامندي به رئال پيوست / شايد چهارشنبه معارفه شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرجع خبري رئال مادريد : بر خلاف گمانه زني ها ، چهارمين خريد فصل رئال مادريد كوندوگبيا نبود ، بلكه آسير ايارامندي بود . آس گزارش داد كه هر چند كه دو باشگاه به طور رسمي اعلام نكرده اند اما اين انتقال قطعي است و در صورتي كه دو باشگاه در مورد نحوه پرداخت به توافق برسند ، اين هافبك با 30 ميليون يورو به رئال مي پيوندد .
سوسيه داد مي خواهد كه اين انتقال در يك قسط انجام شود اما رئال در حال حاضر پيشنهاد پرداخت در دو قسط را داده است . ديروز ظهر ، مديران سوسيه داد رسما خبر انتقال ايارامندي را تائيد كردند . پرز و آپريباي ف سران دو باشگاه با يكديگر به توافق رسيدند . اين در حاليست كه بارسلونا نيز اين هافبك را مي خواست اما در نهايت ايارامندي رئالي شد .
اين هافبك يكشنبه از تعطيلاتش به سن سباستين بر مي گردد . قرارداد پنج ساله امضا خواهد كرد وسالي 2.4 ميليون يورو دستمزد مي گيرد كه چهار برابر دستمزد فعلي او در سوسيه داد .
آس همچنين گزارش داد كه اين هافبك در طول هفته يعني در روزهاي چهارشنبه يا پنجشنبه معارفه مي شود هر چند كه هيچ بعيد نيست كه اين اتفاق زودتر رخ دهد . ايارا خودش دوست داشت كه اين انتقال تا پيش از پنجشنبه نهايي شود و به خواسته اش رسيد . ژابي اخيرا در موردش گفته است :"‌بازيكن خيلي خوبي است و مي تواند خيلي به رئال كمك كند اما بيشتر از اين در موردش صحبت نمي كنم . "

////////////

دوستان اوضاع این چطوره ؟ :n13:

D3vil_A
06-07-2013, 17:02
دنی کارواخال نه سال پیش در کنار آلفرد دی استفانو ، در حال قرار دادن سنگ بنا مجموعه ورزشی والدیباس :

Abdolreza2012
07-07-2013, 00:19
رونالدو: از بودن در رئال راضي هستم
کريستيانو رونالدو با اعلام اين که منچستريونايتد هميشه در قلب اوست، از حضور در رئال‌مادريد ابراز رضايت کرد.

رونالدو که در شهر موناکو به سر مي‌برد، بار ديگر تاکيد کرد از حضور در رئال‌مادريد خوشحال است و قصد ترک اين تيم را ندارد.

به گزارش ايسنا،او درباره آينده خود در رئال‌مادريد گفت: اکنون زمان مناسبي براي صحبت درباره آينده من نيست. دوست دارم از تعطيلات خود لذت ببرم. مي‌خواهم اين فصل بهترين عملکردم را در رئال‌مادريد به نمايش بگذارم. بايد براي کسب ليگا و ليگ قهرمانان اروپا همه کار کنيم. همچنين اميدوارم بتوانم با پرتغال به جام‌جهاني 2014 صعود کنيم.

کريستيانو رونالدو درباره تيم سابقش منچستريونايتد هم گفت: منچستريونايتد باشگاهي است که هميشه در قلب اوست. همه مي‌دانند که منچستريونايتد چقدر برايم مهم است اما آينده‌ام در رئال‌مادريد رقم مي‌خورد. چهار فصل در رئال‌مادريد بودم و دوست دارم که به بازي خود در اين تيم ادامه دهم.

مهاجم پرتغالي رئال‌مادريد در پايان درباره تيم موناکو گفت: موناکو تيمي خوب با مالک بزرگي است. اميدوارم که موناکو در بازگشت به لاشامپيونه بتواند عملکرد خوبي داشته است؛ زيرا دوستم فالکائو در اين تيم است. براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86_%D8%AF%D8%B1 _%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D9%8A _%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85)

رونالدو: آينده من در رئال رقم مي خورد
کريس رونالدو، ستاره رئال، از بودن در مادريد کاملا راضي است و قصد ندارد اين باشگاه را ترک کند.

اين ستاره پرتغالي هنوز قراردادش را با رئال تمديد نکرده و به تازگي اعلام کرد که براي منچستريونايتد، باشگاه سابقش، دلتنگ است تا شايعات در مورد بازگشت او به الدترافورد قوت بگيرد اما امروز تاکيد کرد که در حال حاضر به بازگشت به منچستريونايتد فکر نمي کند.

به گزارش گل، رونالدو به خبرنگاران گفت:" منچستريونايتد باشگاهي است که از زمان حضور در آن، در قلب من جاي دارد و همه مي دانند که من چه احساسي نسبت به اين باشگاه دارم. اما آينده من در رئال رقم خواهد خورد و مي خواهم اينجا بمانم.

اکنون زمان صحبت کردن در مورد آينده من نيست. فکر مي کنم پيش از شروع تمرينات پيش فصل براي صحبت کردن در اين مورد وقت داشته باشيم. اساسا بعد از يک فصل طولاني، اکنون زمان استراحت است.

من از بازي کردن در رئال لذت مي برم. من چهار سال است که در اسپانيا بازي مي کنم و مي خواهم در اينجا به کارم ادامه بدهم.

اميدوارم بتوانم با تيم ملي پرتغال به جام جهاني برسم؛ اين يک هدف بزرگ براي همه ماست. ما روي اين هدف تمرکز کرده ايم و منتظر حضور در جام جهاني هستيم.

البته من هميشه به دنبال بهتر و بهتر شدن هستم و فصل آينده هم همين طور خواهد بود. تلاش مي کنم تا هميشه تمرکزم را حفظ کنم و مانند همشه، براي قهرماني در لاليگا و چمپيونزليگ بجنگيم."

اين ستاره پرتغالي در 199 ديداري که در همه رقابت ها براي رئال به ميدان رفت، 201 گل به ثمر رساند و تا سال 2015 با رئال قرارداد دارد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A2%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%87_%D9%85%D9%86_%D8%AF %D8%B1_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D8%B1%D9%82%D9%85 _%D9%85%D9%8A_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF)

Abdolreza2012
07-07-2013, 00:27
کارواخال: روياي يازده ساله‌ام به حقيقت پيوست
خريد تازه رئال مادريد اعلام کرد روياي 11 ساله‌اش اکنون به حقيقت پيوسته است.

دني کارواخال به عنوان بازيکن جديد رئال مادريد معرفي شد و در اين باره اظهار داشت: مي‌خواهم از رئيس، باشگاه و همه هواداران به خاطر اعتمادي که به من داشتند، تشکر کنم. در سال 2002 براي اولين بار پيراهن رئال را بر تن کردم و از آن پس رويايي را دنبال مي‌کردم که امروز به حقيقت پيوست. شادترين انسان روي زمينم. تمام تلاشم را براي اين تيم و اين باشگاه انجام مي‌دهم.

به نقل از فارس،وي ادامه داد: تيم جوانان هرگز فراموش نشده است. از زماني که بچه بودم براي پيشرفت در اين باشگاه به من کمک کردند و با کمک آن تلاش‌ها امروز اينجا هستم. نمي‌خواهم الگوي چيزي براي کسي باشم اما مي‌خواهم تيم‌هاي جوانان را تشويق کنم تا براي تحقق روياهاي‌شان تلاش کنند.

کارواخال خاطرنشان کرد: اسپانيايي بودن يا نبودن نامربوط است ما به بهترين بازيکنان دنيا براي رسيدن به قهرماني نياز داريم.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%84:_%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%8A_%D9%8A%D8%A7% D8%B2%D8%AF%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87%E2%80%8 C%D8%A7%D9%85_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%8 2%D8%AA_%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%B3%D8%AA)

############################

نستا: آنچلوتي بهترين گزينه براي رئال بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%84%D9%88%D8%AA%D9%8A_%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1% D9%8A%D9%86_%DA%AF%D8%B2%D9%8A%D9%86%D9%87_%D8%A8% D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D8%A8% D9%88%D8%AF)

Abdolreza2012
07-07-2013, 00:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاسیاس و سارا کاربونرو در انتظار تولد اولین فرزندشان دروازه بان رئال مادرید و خبرنگار تله سینکو در ماه دسامبر ، پدر و مادر شدن را تجربه می کنند
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید و کاپیتان تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو خبرنگار تله سینکو درانتظار تولد اولین فرزندشان هستند.این خود ایکر کاسیاس بود که بعد از چندین روز گمانه زنی این خبر را به صورت رسمی اعلام کرد و دراین باره گفت:« ما واقعا خوشحالیم.»روزنامه آ.اس در بازتاب این خبر به این نکته اشاره کرد که کاسیاس و کاربونرو که این هفته و بعد از کمی استراحت در برزیل به اسپانیا بازگشته اند، در ماه دسامبر منتظر تولد فرزندشان خواهند بود.
یه عکس از این زوج
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CID=HP_TS_1)

SAMCRO
07-07-2013, 01:06
کاسیاس و سارا کاربونرو در انتظار تولید اولین فرزندشان
تولیدی زدن ؟ :دي

ممکنه یه مقداری توضیح در مورد ايارامندی بدین ؟ چند سالشه اصلا ؟

Iloveu-ALL
07-07-2013, 20:22

رونالدو برای چهارمین سال است که در رئال مادرید بازی خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛کریستیانو رونالدو بازیکن محبوبی است. حالا در چهارمین سالروز معارفه اش به عنوان بازیکن رئال ، یک پیتزاپز اسکاتلندی - ایتالیایی یک پیتزای خاص با شمایل کریستیانو را درست کرد و به او هدیه داد.

منبع: khabaronline.ir

City 17
07-07-2013, 21:33
ممکنه یه مقداری توضیح در مورد ايارامندی بدین ؟ چند سالشه اصلا ؟

توی پست های قبل توضیح داده بودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیح در مورد Illarra : بیست و سه ساله و پست اصلی این بازیکن هافبک وسط (تدافعی) هست، از نظر خصوصیات بازی به خاطر توانایی بالایی که در پست هافبک تدافعی با قابلیت بازی سازی از عقب زمین رو داره، بهش لقب آلونسوی ثانی داده میشه، از نظر تدافعی در بازی خوانی، قطع مسیر توپ و تکل های به موقع توانایی بسیار بالایی داره اما تخصص اصلی Illarra در پخش توپ و فرستادن پاس های بلند و کوتاه به مناطق مختلف زمین با هر دو پا هست، جالب تر اینکه درست مثل آلونسو یک باسکی اصیل و محصولی از آکادمی سوسیداد هست. Illarra در بازی های قهرمانی اروپا U21 که مدتی پیش برگزار شد نمایش های درخشانی داشت و در کنار تیاگو و ایسکو در خط هافبک اسپانیا تونستند اسپانیا رو به مقام قهرمانی این مسابقات برسونند و به نظر میاد نمایش خوبش در مقابل ایتالیا و Veratti( هافبک و به نوعی شاگرد کارلتو در پی اس جی و یکی دیگز از گزینه های باشگاه)، در فینال U21 نظر کارلتو رو به خودش جذب کرده، هر چند که باشگاه مدت هاست(در حدود 1-2 سال) که بازی های Illarra رو زیر نظر داره و با توجه به جدایی اسین بعد از اتمام قرارداد قرضی یک ساله ای که داشت و به پایان رسیدن قرارداد آلونسو در انتهای این فصل و از طرف دیگه بالا رفتن سن و سال آلونسو و مصدومیتی که در حال حاضر با اون دست و پنجه نرم می کنه و احتمالا بازی های ابتدایی فصل رو از دست میده، باشگاه به دنبال جایگزینی طولانی مدت برای آلونسو هست و به نظر میاد Illarra از هر نظر گزینه مناسبیه.

Abdolreza2012
08-07-2013, 10:40
کايخون اين هفته به ناپولي مي‌پيوندد
بازيکن رئال مادريد اين هفته با توافق دو باشگاه راهي ناپولي در سري آ ايتاليا خواهد شد.

خوزه ماريا کايخون در راه پيوستن به ناپولي است. رئال مادريد پس از چندين روز مذاکره براي انتقال هافبک 26 ساله که به مبلغي نزديک به 10 ميليون يورو فروخته خواهد شد، به توافق رسيد. اين انتقال به معناي آن است که مادريد سود کمي از انتقال اين بازيکن که در سال 2011 به مبلغ 5.5 ميليون يورو از اسپانيول به رئال آمد، به دست خواهد آورد.

به گزارش فارس، ارزش کايخون در بازار نقل و انتقالات به اين دليل افزايش يافت که در زمان مورينيو به خصوص در اولين فصل حضورش در اين تيم، بيشترين استفاده را از زمان بازي‌اش مي‌برد. وي در 1386 دقيقه حضور در زمين 13 گل به ثمر رساند در حالي که در فصل دوم در 2017 دقيقه توانست 7 گل بزند.

کايخون در حال حاضر 2.1 ميليون يورو در سال دريافت مي‌کند؛ در حالي که دستمزد ساليانه وي در ناپولي به 3.5 ميليون يورو در سال افزايش خواهد يافت. رافا بنيتس بود که خواهان جذب کايخون شد و اين بازيکن آخرين اسپانيايي است که به سري آ ملحق مي‌شود. پيش از وي والرو، خواکين، مارکوس آلونسو (فيورنتينا)، يورنته (يوونتوس) و پدرو اوبيانگ (سمپدوريا) نيز راهي ايتاليا شده‌اند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%D9%86_%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%A8%D9%87_ %D9%86%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A_%D9%85%D9%8A% E2%80%8C%D9%BE%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%AF)

************************************************** *****************************************

ديلي‌ميل: ليورپول آماده پيشنهاد به ژابي آلونسو
روزنامه «ديلي‌ميل» مدعي شد که ليورپول قصد دارد به هافبک رئال مادريد براي پيوستن به اين تيم در فصل آينده پيشنهاد دهد.

حضور آسير ايارامندي در رئال مادريد شايعاتي در خصوص انتقال احتمالي ژابي آلونسو به ليگ برتر انگليس را مطرح ساخته است. گزارش‌هاي روز گذشته «ديلي استار» نشان مي‌دهد که بازيکن 31 ساله مي‌تواند راهي چلسي شود، تيمي که سرمربي سابق رئال مادريد يعني ژوزه مورينيو هدايت آن را در دست دارد. روزنامه «ديلي ميل» نيز به اين مطلب اشاره دارد که ليورپول، باشگاه سابق آلونسو مقصد احتمالي وي خواهد بود.

به گزارش فارس، برندن راجرز، سرمربي ليورپول مشتاق است اين بازيکن که 5 سال از 2004 تا 2009 در آنفيلد به ميدان رفته را به خدمت بگيرد. باشگاه ليگ برتري مي‌تواند پيشنهادي به مبلغ 12 ميليون يورو براي جذب اين بازيکن که قراردادش در سانتياگو برنابئو ژوئن 2014 به پايان مي‌رسد، مطرح کند.

آلونسو که ورود ايارامندي به عنوان بازيکن جديد را به رئال خوشامد گفت، به دليل عمل جراحي روي کشاله رانش، رقابت‌هاي جام کنفدراسيون‌ها را از دست داد. بازيکن سابق رئال سوسيه داد به منظور تسريع روند بهبودي‌اش هفته گذشته را به تمرين کردن پرداخت.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D9%84:_%D9%84%D9%8A%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%8 4_%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D9%BE%D9%8A%D8%B 4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF_%D8%A8%D9%87_%DA%98%D8%A 7%D8%A8%D9%8A_%D8%A2%D9%84%D9%88%D9%86%D8%B3%D9%88 )

************************************************** ***********************************************
رونالدو در گرجستان آکادمي‌فوتبال تأسيس کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%D8%B1_%DA%AF%D8%B1%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D 9%86_%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%8A%E2%80%8C %D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AA%D8%A3% D8%B3%D9%8A%D8%B3_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

kasra_khan2003
08-07-2013, 11:36
زیدان موفق شد یه امتحان دیگه رو هم پاس کنه و الان با توجه مدرکی که از فدراسیون فرانسه گرفته، هیچ مشکلی برای نشستن در کنار آنجلوتی و کسب تجربه نداره. منبع: مارکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
از طرف دیگه تاتنهام گویا خسه رو میخواد و به گفته Sky Sport یه پیشنهاد ۱۱.۵ میلیون یورویی هم داده. مشخصا رئال هم به همچین تیمی بازیکنی رو نمیفروشه مگر اینکه اونا هم سر فروش بیل با ما کنار بیان. منبع: مارکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
08-07-2013, 12:47
دوستان تاپیک بقیه ی تیم ها بسته شده و یه تاپیک برای فصل جدید ایجاد کردن
تاپیک رئال کی قراره ببندن؟

charlize
08-07-2013, 21:29
حریف رئال در بازی امسال جام برنابئو، السد قطر خواهد بود!!
مسلما رقیب نا امید کنندست اما از اونور رائول عزیزمون رو میتونیم بعد از سالها در لباس رئال ببینیم!
بله درسته...!
قرار هست که رائول یک نیمه رو در لباس رئال بازی کنه...
بی نظیره...
:n12:
+
پرز در مصاحبه اخیرش اعلام کرده که یه بیل هیچ پیشنهادی نداده!
همینطور به سوارز یا کاوانی هم هیچ پیشنهادی داده نشده!!

Abdolreza2012
09-07-2013, 17:13
این خبر بهتر بود تو تاپیک جدید گذاشته بشه ولی چون هنوز ایجاد نشده همینجا میذارم

ال‌کلاسيکو در هفته دهم لاليگا برگزار مي‌شود

با قرعه‌کشي رقابت‌هاي فصل آينده لاليگا، تاريخ مسابقات ال‌کلاسيکو مشخص شد.

بارسلونا که عنوان قهرماني فصل گذشته را به دست آورده است، اولين بازي خود در فصل آينده را در خانه مقابل لوانته برگزار خواهد کرد. اين در حالي است که رئال مادريد، نزديک‌ترين رقيب اين تيم و نايب ‌قهرمان فصل گذشته با ميزباني از رئال بتيس کارش را شروع خواهد کرد.

به گزارش فارس، اولين ال‌کلاسيکوي فصل آينده لاليگا، 27 اکتبر (5 آبان) برگزار مي‌شود؛ در حالي که بارسلونا در نيوکمپ ميزبان رئال مادريد است و بازي برگشت در سانتياگو برنابئو 23 مارس (3 فروردين) برگزار خواهد شد.

در ساير رقابت‌هاي هفته اول فصل که 17 آگوست (5 شهريور) آغاز مي‌شود، سويا ميزبان اتلتيکو مادريد، قهرمان کوپا‌دل‌ري است که فصل گذشته در لاليگا سوم شد. در حالي که والنسيا در خانه با مالاگا بازي خواهد کرد. رئال سوسيه‌داد ميزبان ختافه است، وايادوليد به مصاف اتلتيک بيلبائو مي‌رود و اوساسونا با گرانادا ديدار مي‌کند.

سلتاويگو در تکرار روز پاياني فصل گذشته در خانه مقابل اسپانيول به ميدان مي‌رود. الچه که در اين فصل به لاليگا آمده مقابل رايووايکانو بازي خواهد کرد و آلمريا ميزبان ويارئال است.

بنابراين نيمار، مهاجم برزيلي بارسلونا، اولين بازي خود در ليگ را با بارسلونا مقابل هواداران خانگي به ميدان خواهد رفت و کارلو آنچلوتي نيز در اولين حضورش در رئال در سانتياگو برنابئو روي نيمکت مي‌نشيند.

*برنامه هفته اول رقابت‌هاي لاليگا که 17 و 18 آگوست (5 و 6 شهريور) برگزار مي‌شود، به شرح زير است:

بارسلونا – لوانته

رئال مادريد - رئال بتيس

سويا – اتلتيکو مادريد

والنسيا – مالاگا

رئال سوسيه‌داد – ختافه

وايادوليد – اتلتيک بيلبائو

اوساسونا – گرانادا

سلتاويگو – اسپانيول

رايووايکانو – الچه

آلمريا - ويارئال

منیع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%8A%DA%A9%D9%88_%D8%AF%D8%B1_%D9%87%D9%81%D8%A A%D9%87_%D8%AF%D9%87%D9%85_%D9%84%D8%A7%D9%84%D9%8 A%DA%AF%D8%A7_%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1 _%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF)

charlize
09-07-2013, 20:51
برنامه کامل فصل بعد تیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.asghari
09-07-2013, 23:23
رائول بار دیگر برای رئال مادرید به میدان می رود

کاپیتان سابق رئال مادرید به مادرید بر می گردد. رئال مادرید امسال برای جام برنابئو تیم السعد را دعوت کرده است و رائول در این بازی یک نیمه برای هر دو تیم بازی می کند.

بازگشت رائول گنزالز بلانکو. اسطوره مادرید در پنج شنبه 22 اوت به خانه بر می گردد.

| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب | Raúl volverá ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ezel
10-07-2013, 00:36
=>

ادامه در جلد سوم :

تاپیک اختصاصی Real Madrid | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])