مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
سروش یعنی میگی میشه با یکی غیر خوزه، باز یه اینطور تیمی داشته باشیم؟!
منکه بعید میدونم..
این تیممون خداست...
اگر یه سری اتفاقا نمیوفتاد(که همه میدونیم چیا!)، الان تعداد قهرمانی هامون خیـــــلی فرق داشت و واقعا این تیم به 1 دهم اونچه که حقش بود نرسید...
منم موافقم باهات 100000 %
جانشین ژوزه مورینیو تنها میتونه خود ژوزه باشه و بس...
نمونه اش رو میشه در تیم هایی که ژوزه به قدرت اول اروپا در مدت کوتاهی تبدیلشون کرد و بعد از رفتن ژوزه در اون تیم ها جستجو کرد...!!! :n09::n09::n28::n28:
منم میگی هیچ مربی نمیتونه جای پای این مرد بزرگ بذاره...
حتی بزرگترین اسمها هم به بزرگی ژوزه مورینیو نیستن و نخواهند بود...
مخصوصا برای تیم بزرگی مثل رئال که بیشتر به یه مدیر و سیاستمدار و روانشناس در مرحله ی اول نیاز داره و بعدش یه سرمربی پر علم...!!(با توجه به شرایطی که واسه مادرید به وجود میارن غریبه های و به وجود میارن خودی ها...!!!:n27:)
charlize
23-04-2013, 21:48
نه اتفاقا برعکس ، میگم که الان این تیم اونقدر خوب هست که حتی مربی بزرگی مثل کاپلو رو اگر بخوایم بیاریم یه جورایی عقبگرد کردیم به نظرم بلکه باید به فکر مربیهای امروزی تری از کاپلو بود...
پیرمرد..!
امروزی...
هیدینک : 66 سال
هاینکس : 67 سال
بیلسا : 57 سال
مرسی جوون گرایی!!:n02:
+
من کلا فکر نمیکنم بتونیم دیگه اینجور چیزی داشته باشیم...مگه یکی که خیلی استعداد داره رو یه 1-2 سال دستیار خوزه بکنیم...+یه نسل طلایی دیگه
به به نمیدونم تبریک بگم یا تسلیت:n13:.این بایرنی که من دیدم رئال رو هم میبره.
اگر ما صعود کنیم فینال 99%99با بایرن هستیم.این تیم واقعا سرعتی کار میکنه.ولی ولی ما اگه روز خوبمون باشه میتونیم ببریم. اگر روز بد باشه که سولاخ میشیم.:n02:
malkemid
24-04-2013, 00:39
اگر ما صعود کنیم فینال 99%99با بایرن هستیم.این تیم واقعا سرعتی کار میکنه.ولی ولی ما اگه روز خوبمون باشه میتونیم ببریم. اگر روز بد باشه که سولاخ میشیم.:n02:
خوبیش می دونی چیه؟ اینه که تک بازیه...و اینکه لازم نیست تو مونیخ بازی کنیم! البته اگه دورتموند رو ببریم! این آلمانی ها تو زمین خودشون خیلی شاخن.
مثل این که رقیب فینالیستمون هم معلوم شد {حال میکنید اعتماد به نفس رو } :دی
فردا شب ، شب سرنوشت سازی خواهد بود به امید این که فردا بتونیم قاطعانه مثل بایرن پیروز بشیم
SA3EDLORD
24-04-2013, 00:54
مثه اینکه بایرن رو ما باید خاموش کنیم و ابروی فوتبال اسپانیا رو بخریم :n09:
من بر خلاف دوستان خیلی خوشبینم که بایرن رو میبریم..... چرا که یه مربی خلاق رو نیمکت داریم و سبک بازی رئال هم فک میکنم جون میده برا همچین تیمایی :n02:
از همین الان هم باید به فکر این باشن که روبن رو مهار کنن
malkemid
24-04-2013, 00:54
مثل این که رقیب فینالیستمون هم معلوم شد {حال میکنید اعتماد به نفس رو } :دی
فردا شب ، شب سرنوشت سازی خواهد بود به امید این که فردا بتونیم قاطعانه مثل بایرن پیروز بشیم
آقا قاطع نخواستیم...بریم بالا!! :دی
امیدوارم این مصدومیتها کار دستمون نده...
اول اینکه به قول دوستمون تک بازی هست
بعدشم
این بارسلونا کجا رئال کجا ؟؟ وقعا بارسلونا نتونست کار خاصی بکنه
رئال تو ومبلی به طور حتم اینجور بازی نمیکنه و اینقدر راحت موقعیت به تیم حرف نمیده
رئال فصل قبل که توسط بایرن حذف شد رو با رئال این فصل مقایسه نکن
بازی رفت و برگشت با دورتموند خیلی چیز ها معلوم میشه و رئال یه محکی میخوره واسه بازی جلوی آلمانی ها
پیرمرد..!
امروزی...
هیدینک : 66 سال
هاینکس : 67 سال
بیلسا : 57 سال
مرسی جوون گرایی!!:n02:
+
من کلا فکر نمیکنم بتونیم دیگه اینجور چیزی داشته باشیم...مگه یکی که خیلی استعداد داره رو یه 1-2 سال دستیار خوزه بکنیم...+یه نسل طلایی دیگه
اینکه میگم امروزی ، منظورم سن و سال نبود ، باور کن میخواستم ویرایش کنم و بنویسم " مربی به روز تری ... " ولی گفتم مطمئنا تو یکی متوجه حرفم میشی :دی
کاپلو هنوزم که هنوزه میره رو دایموند خودش در اولین قدم ؛ ولی هاینکس و هیدینک رو ببین که چطور فوتبال هنرمندانه ای ارائه میدن ، در صورتی که کاپلو فقط میتونه ( میتونست ) نتیجه ی خوب بگیره و خوب ببره !
درسته کاپلو خیلی حق داره به گردن فرمیشن 4-4-2 ولی فوتبال امروز به سمت دیگه ای رفته .
بیلسا رو هم که به نظرم هرچی بگیم راجع بهش کم گفتیم ...
charlize
24-04-2013, 08:13
ولی گفتم مطمئنا تو یکی متوجه حرفم میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی میکنم بابا..
میخواستم بنویسم شوخی اما فکر میکردم تو یکی متوجه بشی...:n02:
+
قبل بازی گفتم بایرن امسال فوق العادست و الان هم مشخص شد..
حقیقتا بهترین تیم امسال بایرن بوده و حقش قهرمانیه..
اما اما اما...اگه رفتیم فینال، مطمئنم بایرن رو میتونیم ببریم چون این تک بازی ها تخصص خوزست...
به نظرم فینال رو بین تیم هایی داریم که طی این چند سال اخیر، یه قهرمانی حداقل حقشون بوده و فوتبال بهشون بدهکاره و خب این خیلی قشنگه که بلاخره یکیشون قهرمان میشه...
D o l f i n
24-04-2013, 08:17
جدا از بحث سرمربی اینده که هنوز هیچی به طور قطع روشن نیست
من دلم میخواد زود کاسیاس برگرده تو ترکیب اصلا دلم نمیخواد اینجوری فوتبالش تباه بشه و بیشتر اصلا دلم نمیخواد والدز تو دروازه تیم اسپانیا باشه :n21:
درسته لوپز داره عالی کار میکنه و اغلب هیچ سرمربی نمیاد همچین تغییری رو ایجاد کنه ولی یکم یه کوچولو دلم میخواد یه مصدومیت جزئی براش پیش بیاد کاسیاس برگرده
mohammad.asghari
24-04-2013, 08:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی پارسال:14 گل و 6 پنالتی و میگویند همیشه بهترین است
رونالدو در چمپیونز لیگ امسال: 11 گل و 0 پنالتی ولی هنوز میگویند پنالدو
Altairezio
24-04-2013, 12:10
وامّا سیلی محکم و آتشین زد حمله های برق آسا به صورت تیکی تاکا!
عجب روزی !
حال کردم با روبن و ریبری!
دوستان بازی امشب کجاس برنابئو؟!
حالا بعد باخت تیم به ظاهر خوش اخلاق دنیا معلوم شد که تیمی بد تر از اون تیم بازنده :n09: از نظر اخلاق تو دنیا وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(اما وقتی رئال میبازه همچینم مثل یه حیوون وفادار نمیشه!!!!!!):n09:
مورینیو تو نشست خبری امروز به خبر نگارا گفته امیدوارم دورتموند زیاد به ما گل نزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:n08:
در نبود آربلوا و اسین و با ترکیبی که شب قبل مورینیو معرفی کرد اولین نقطه ی منفی اینه که از زوج فوق العاده موفق راموس-واران در قلب دفاع، (با اون نمایش درخشانشون در اون بازه زمانی کوتاه
دو ال کلاسیکو و بازی با یونایتد) محروم میشیم و باید روی پپه ای حساب کنیم که متاسفانه بعد از مصدومیتش آماده به نظر نمیاد، خصوصا که توی بازی های مرحله ی گروهی هم نمایش خوبی مقابل
دورتموند نداشت، از طرف دیگه راموس به پست قدیمیش یعنی سمت راست منتقل میشه، جایی که معمولا باعث میشه بی محاباتر بازی کنه و کارت-بگیرتر باشه!
با مصدومیت مودریج(در صورتی که به آمادگی کامل نرسه) و مارسلو عملا خبری از پلن بی نخواهد بود، پس بهتره که پلن اِی جواب بده! : دی
از نقاط مثبت هم میشه اینا رو گفت: آمادگی بالای هیگواین در بازی های اخیر (خصوصا بازی های CL) ، گلزنی اوزیل و بازی 90 دقیقه ایش در ابتدای هفته، انگیزه ی بسیار بالای رونالدو، حضور کوئنترائو
به جای اسین نامطمئن در بازی های مرحله ی گروهی و مهم تر از همه روحیه ی مثبت و خوبی که در تیم شکل گرفته.
+
امیدوارم دی ماریا بعد از اتفاق اخیر، انگیزه ی مضاعفی داشته باشه و یکی از اون بازی های درخشانشو ببینیم.
اخیرا دنی کارواخال مدافع راست آکادمی که در لورکوزن بازی می کنه به این اشاره کرده بود که دورتموند در صورتی که در یک بازه ی زمانی نسبتا طولانی مالکیت توپ را در اختیار نداشته باشه دچار مشکل
میشه و این دقیقا احساسی هست که توی بعضی از قسمت های بازی برگشت مرحله گروهی مقابل دورتموند القا میشد، یعنی احساس تزتزل در دورتموند، هر چند که کنترل توپ و میدان در ورزشگاه
سیگنال ایدونا پارک به این سادگی ها نیست.
به جز بازی تک ضرب و انتقال سریع از دفاع به حمله دورتموندکه ترکیبی از پاس های بلند (از مدافعین و دروازه بانشون وایدنفلر) و کوتاه (بندر، گونداگون، رویس، گوتزه و لواندوفسکی) هست، به خصوص
در ضدحملات ، مورد دیگه ای که می تونه خطرساز باشه، خصوصا با سابقه ای که تا به اینجای فصل داشتیم، ضربات شروع مجدد هست؛ یعنی ارسال های بعضا خوب رویس برای سرزنی هوملس و
سوبوتیچ که باید برنامه ی ویژه ای برای اون داشته باشیم.
به امید یه بازی زیبا و کسب نتیجه دلخواه!
مورینیو تو نشست خبری امروز به خبر نگارا گفته امیدوارم دورتموند زیاد به ما گل نزنه!
جالب بود!:n02:
به عنوان یه دورتموندی صعود از گروه مرگ رو مطمئن بودم.اما الان داستان چیز دیگه ایه!
فقط امیدوارم بازی زیبا و جالبی رو ببینیم بدون هیچ گونه حاشیه و تنشی!!!
یعنی ارسال های بعضا خوب رویس برای سرزنی هوملس و
سوبوتیچ که باید برنامه ی ویژه ای برای اون داشته باشیم.
اگر فیلیپ سانتانا هم توی بازی باشه یا بیاد داخل میتونه روی شروع مجدد ها خیلی خطرناک باشه.شم بالایی داره برای گل زنی این مدافع!
mohammad.asghari
24-04-2013, 20:37
حذف شود.............
charlize
24-04-2013, 23:11
خب در اوایل بازی، همونطور که انتظار میرفت، دورتموند بازی رو در اختیار داشت و چندتا موقعیت هم داشتن و گل هم زدن..
اما از دقیقه 15 به بعد بود که رئال بخودش اومد (جو ورزشگاه و گل خورده) و بازی رو در دست گرفت..
مطمئنن کلوپ اصلا دوست نداشت بازی و توپ رو بده به رئال اما قدرت بیشتر بازیکن های رئال+تجربه بیشترشون باعث شد بتونن بازی رو بگیرن دستشون و نهایتش هم که گل رو زدیم..
البته باید گفت که کلا ما وسط خوب نبودیم و اکثر مواقع از دفاع توپ بلند میساختیم چون وسط رو نداشتیم که باید خوزه یه فکری براش بکنه..
به هر حال امیدوارم نیمه دوم بهتری داشته باشیم و باید منتظر دی ماریا هم بود...احتمالا..
+
امار گلزنی کریس توی بازیهای پیاپی هم خیره کنندس...
اگه اشتباه نکنم، این ششمین بازی پیاپی بود که گل زد تویه لیگ قهرمانان...
mohammad.asghari
24-04-2013, 23:11
نیمه اول که نه خوب بودیم و نه بعد فقط خوبه کریس گل رو زد و اله یکم سخت میشد
Dark Shine
24-04-2013, 23:12
1 - 1
این یک گُل واقعاً با ارزش بود ! حتی اگه 2 - 1 هم ببازیم بازهم راضی کننده ـست چون این 1 گُل واقعاً مهمه !
پِپه اصلاً خوب نبوده رو گُل هم مشخص بود . + خدیرا و ژابی اونچنان آماده نیستند مخصوصاً خدیرا ! یه چند صحنه پخش زمین شد .
مودریچ و کوئنتراو خیلی خوب بودن تا الان و زیاد دویدن !
یه مقدار اون سمتِ راموس هم خطرناکه ! از یه طرف رامـوس میره جلو و خیلی موفق نبوده از یه طرف توی دفع ها مشکل داشته . بهرحال راموس خیلی وقته توی اون پست بازی نکرده و طبیعیه !!
کلاً امیدوارم تیم بتونه حداقل یک امتیاز رو بدست بیاره : )
نیمه اول خوب بود
به جز 20 دقیقه شروع بقیه بازی رو خوب بازی کردیم و تونستیم بازی رو به دست بگیریم
په په هم از روزای اوجش فاصله گرفته
گل رونالدو واقعا ارزشمند بود
این گزارشگر رو اعصابه -- فقط چرت و پرت گفت :n29::n24::n23:
farzan311
24-04-2013, 23:34
تو همین چند دقیقه اول نتیجه 3-1 شد :n03:
کار برای رئال خیلی سخته امیدوارم بتونه بازی رو برگردونه
----------------
خوب 4-1
من که دیگه نمیتونم نگاه کنم:n28:
Arrowtic
24-04-2013, 23:34
خوب داریم ذره ذره نابود میشیم 3 به 1 !
تیم نمیدونم چشه واقعا اصلا عجیب بازی میکنن.یه بازیکنمون خوب کار نمیکنه.
این دو روز کابوس فوتبال اسپانیا بودن اول بارسا حالا هم ما . اگه تیم میخواد همینطوری بازی کنه بهتره هر چه زودتر تموم بشه !
اوزیل اصلا خوب نیست , په په همینطور , رونالدو رو کامل گرفتن , واران هم اونقدر عالی نبوده لوپز هم به غیر از یه توپ نیمه اول کلا گل خورده و میشه گفت کل تیم افتضاحه !
دورتموندیا دلشون هوا کنه میتونن راحت برسن به دو قدمی دروازه !
ویرایش : و بله 4-1 !
اسم این بلایی که سر تیم داره میاد چیه ؟ : دی
Facon_Archi
24-04-2013, 23:44
خوب داریم ذره ذره نابود میشیم 3 به 1 !
نابود شدید تموم شد دیگه:n02:
جدا چرا تیم های اسپانیایی اینجوری دارن بازی میکنن!
رئال هم رئال همیشگی نیس!!
Dark Shine
24-04-2013, 23:46
آقـا من چندوقت پیش یک مسئله رو فهمیده بودم الان کاملاً برام اثبات شد ...
در حالِ حاضر برترین لیگِ دنیا بوندسلیگاست ... واقعاً چیزِ معلومیه ! اون از دیشب اینم از امشب !
البته چیزی از ارزش هـای رئال کم نمیشه و نخواهد شد !
رئال همچنـان برای من بهترینِ :n12:
charlize
25-04-2013, 00:13
بد بودیم، شکی درش نیست اما فکر میکنم دیگه خیلی بدشانس بودیم که لواندوفسکی بازی رو کرد که دیگه به عمرش تکرار نمیکنه!
+
پپه واقعا فاجعه شده..
3 گل اول اون مسئول مهار لواندوفسکی بود اما گند زد..
گل چهارم هم پنالتی روی جا موندن همین پپه بود...
یه بازی فاجعه بار دیگه ازش..
کلا خیلی وقته حقش نیست تویه ترکیب باشه...
+
وسط زمین رو نیمه دوم هم کاملا از دست دادیم و جوونی و طراوت دورتموندی ها به سن بالای ژابی کاملا چربید...
خدیرا هم نبردهای تن به تن رو باخته بود و البته حق هم داشت چون داشت عملا تنهایی میجنگید...
و یه نکته مثبت داشت این بازی و اونم اینکه شاید، شاید، شاید، این دوستان به این نتیجه برسن که این دو تا بچه قرتی که شدن مهاجم های ما، بدردمون نمیخورن! فقط بلدن به لوانته و مالاگا گل بزنن!
تمام بازیهای بزرگمون، فقط کریس بوده که کاری کرده برامون و این دوتا هیچی نکردن...
امیدوارم حداقل یکیشون بره یه بازیکن بیاد که بلد باشه تویه بازیهای بزرگ هم کاری بکنه...
به معجزه اعتقادی ندارم اما خب...
هرچند با این بازی که کردیم، عمرا بازی برگشت هم کاری بکنیم...
Dark Shine
25-04-2013, 00:14
خب بازی تموم شد ...
کلِ خرابکاریِ این بازی اون طوری که من میدیدم نبودِ آربلوآ بود ! اگه آربلوآ بود راموس خیلی راحت میرفت وسط و زوجِ واران - راموس به وجود میومد
پِپه هم میتونست اواخر بازی بیاد جای آلونسو ... کلاً این خلاءِ دفاع از پِپه بلند میشد . گُلِ دوم رو واقعاً آماتور خوردیم ! شاید اگه اونو نمیخوردیم اصلاً نتیجه اینطوری نمیشد .
این تله ی آفساید های اشتباه خیلی زیاد رو اعصاب بود .
بازی برگشت یه مقدار سخت هست اما شدنیه ... فقط 2 گُل کافیه اما توی اون بازی تمامِ هدف باید گُل نخوردن باشه
B L A S T E R
25-04-2013, 00:15
بد بودیم اما گلای دورتموندم ابر و باد و مه خورشید و فلکی بودن ... شوت میزن میخورد به درو دیوار میفتاد جلو پا بازیکناشون ..
خدایی پنالتی هم نبود
خوب بازی رو بردیم :دي :n02:
هیچ نکته ی مثبتی رو یادم نمی اد ... به جز چند تا سیو خوب دیگو لوپز ... ( ironic , isn't it ? ) ... شانس اووردیم بیشتر نخوردیم ..
به نظرم اگه قرار باشه دلیل واسه باختن بگیم ... بندازیم زیر سر په په ...
SA3EDLORD
25-04-2013, 00:29
خیلی بد بودیم.... امیدوارم از این بازی به بعد مورینیو متوجه بشه که په په کاری نیست که بتونه برا تیم بکنه..... و اینکه رو گل اول لوپز اشتباه بدی کرد.....
ابرو ریزی تا این حد ؟ :n29:
باز بارسلونایی ها چهار تا حرف دارن بگن سر داور و خطا و چند تا چیز دیگه بگن حتا حریفشون هم قوی تر و اسم و رسم دار تر بود اما ما چی ؟
همون بهتر که کاپیتان داخل زمین نبود چون اینها کهکشانی نبودن فکر هم نکنم بتونن نزدیک این اسم هم بشن
بازم حداقل یه گل زدیم :n02:
ولی انصافا دفاع تیم یا همون په په افتضاع بود
آربلوا اگه محروم نبود الان اوضاع یه ذره بهتر بود :n27:
کلا په په چیکار کرد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRIS Joon CR7
25-04-2013, 00:44
بازی برگشت باید هر چی داریم رو کنیم و په په رو بفرستیم رو نیمکت ، راموس برگرده سر جاش و یکی رو بزاریم دفاع راست(اسین, آربلوا) ...
شاید بتونیم یه حماسه ای ، معجزه ای ، انقلابی چیزی رقم بزنیم:n27:
Altairezio
25-04-2013, 05:54
بازی یه افتضاح به تمام عیار بود!
دورتموند دونسته بود کیا رو باید پرس کامل کنه تا بتونه بازی رو ببره!
برا شوت بازیکنایه رئال نمیدونستم چرا تعارف میکردن!
اگه 2-4 میشد یه فکری میشد برا برگشت کرد ولی الان فکرم نمیشه راجع به برگشت کرد!اگه بازی برگشت 3 تا بزنیم تازه مساویه ،در حالی که دورتموندم نمیشینه نیگا کنه ما گل بزنیم که مطمئنا" گل خواهند زد!(باید با امید تمام بگم حـــــــــــذف شدیم!)
خدا بگم مورینیو رو چیکار نکنه !
وقتی کاسیاس هست چرا لوپز؟!
البته یه بازیکن نیمکت نشین فقط و فقط تا زمانی خوب بازی میکنه که بازیکن جای گزین بهبودی کاملشو بدست بیاره!(آخه بعد از اون فقط استرس داره که نکنه من بد کار کنم که منو از تیم بکشن بیرون!این استرس هم کار خودشو میکنه.....!)
بازی برگشت 100% کاسیاس تو دروازس!
وارانم که خیلی افتضاح بود به دلیل بالا!
تیم هم نشون داد که بعد باخت سنگین نباید مثل ...... بشن و راموس همچنان اون لبخندشو داشت!:n12::n14:
دیروز خیلی بد خط دفاع به هم میریخت!(جوری که جلوی مسی اونجوری به هم نریخت تو بازی های قبلی!)
گزارشگرم که معرف حضور همه هست ...... طرفدار به تمام عیار بارسا ...... رو گل چهارم همچین فریادی میکشید که انگار تیم ملیمون به جام جهانی رفته!:n15:
Metalhead56
25-04-2013, 06:19
بنظر میاد که یک فینال تمام آلمانی رو امسال ببینیم از اونطرف بارسلونا با اون بازی ضعیف جلو بایرن و از اینطرف هم رئال با مهره چینی اشتباه مورینیو جلوی دورتموند جمعا" دوتایی 8 گل خوردن.واقعا" فاصله لالیگا تا بوندسلیگا اینقدر زیاده که تیمهای اول و دومش برن و اینجوری جلوی تیمهای آلمانی تحقیر بشن؟بعدش هم اینها تیمهایی نیستن که بازی برگشت مثل ماست بیان هرکدوم چهار پنج تا از رئال و بارسا بخورن و برای دقیقه به دقیقه بازیشون برنامه دارن درست برعکس بارسا و رئال که هر دو بدون برنامه و سردرگم بازی کردن.
D o l f i n
25-04-2013, 07:06
تو فیکس بوکس اونقدر کری خوندیم که نگو روم نمیشه برم اونجا
بازی رئال یه حسن داره روز بدشون یا در اصل روزی که قراره افتضاح به بار بیارن از همون 5 دقیقه اول بازی معلوم میشه همون دقایق اولیه من کلا فهمیدم که امشب شب ما نیست
مورینیو فکر کنم بزرگترین اشتباه زندگیش رو کرد کاملا معلوم بود په په جواب نمیده و داره خراب میکنه باید هر جور میشد میکشیدش بیرون حتی اگه شده یه بازیکن غیر تخصصی رو میذاشت سمت راست
هیچ فکر به حال سمت راست نکرد تمام حملات از سمت راست انجام دادن و گل زدن جایی که کونترائو حمله میکرد و پشتش خالی بود
اوزیل اصلا وجود نداشت شده بود مثل مسی تو بازی بارسلونا و بایرن
بنظر من هنوزم میشه امیدوار بود و منتظر بازی سانتیاگو می مونیم هر چند رئال به من یکی ثابت کرده تو بازی های تحت فشار که بار روانی زیاد دارن راحت بازی نمیکنه حالا مربیش هر کی میخواد باشه
بازی یه افتضاح به تمام عیار بود!
دورتموند دونسته بود کیا رو باید پرس کامل کنه تا بتونه بازی رو ببره!
برا شوت بازیکنایه رئال نمیدونستم چرا تعارف میکردن!
اگه 2-4 میشد یه فکری میشد برا برگشت کرد ولی الان فکرم نمیشه راجع به برگشت کرد!اگه بازی برگشت 3 تا بزنیم تازه مساویه ،در حالی که دورتموندم نمیشینه نیگا کنه ما گل بزنیم که مطمئنا" گل خواهند زد!(باید با امید تمام بگم حـــــــــــذف شدیم!)
خدا بگم مورینیو رو چیکار نکنه !
وقتی کاسیاس هست چرا لوپز؟!
البته یه بازیکن نیمکت نشین فقط و فقط تا زمانی خوب بازی میکنه که بازیکن جای گزین بهبودی کاملشو بدست بیاره!(آخه بعد از اون فقط استرس داره که نکنه من بد کار کنم که منو از تیم بکشن بیرون!این استرس هم کار خودشو میکنه.....!)
بازی برگشت 100% کاسیاس تو دروازس!
وارانم که خیلی افتضاح بود به دلیل بالا!
تیم هم نشون داد که بعد باخت سنگین نباید مثل ...... بشن و راموس همچنان اون لبخندشو داشت!:n12::n14:
دیروز خیلی بد خط دفاع به هم میریخت!(جوری که جلوی مسی اونجوری به هم نریخت تو بازی های قبلی!)
گزارشگرم که معرف حضور همه هست ...... طرفدار به تمام عیار بارسا ...... رو گل چهارم همچین فریادی میکشید که انگار تیم ملیمون به جام جهانی رفته!:n15:
کاملا قبول دارم ولی واران مشکل نداشت اصل کار په په بود که گند زده بود به دفاع
این پنالتی به نظرتون درست بود؟
هیچ کاری نکرد اخه من هر چی دیدم نفهمیدم چرا این پنالتی گرفت
اوزیل هم اصلا خوب بازی نکرد
در کل بازی بدی بود :n28:
برگشت اگه 3 تا بزنیم کار تمومه امیدوارم تیم دوباره بیاد رو فرم!!:n14:
malkemid
25-04-2013, 09:22
خوب همه چی دست به دست هم داد که ببازیم... هم ما تو فرم خودمون نبودیم، هم اونا تو بهترین فرمشون... پپه سوتی میده، جو ورزشگاه وحشتناکه، بد شانس هم هستیم توپ اونطوری وسط بازیکنا گیر می کنه..پنالتی هم به نظر من نبود ولی خوب بازی بارسا رو که ببینیم 3 تا گل یا حالا 2 تا گل اشتباه خوردن دیگه یه پنالتی که چیزی نیست.
بازی برگشت اگه زود گل بزنیم شاید یه نیمچه شانسی باشه...نمی دونم چرا هنوز یکم امیدوارم! :n02:
CRIS Joon CR7
25-04-2013, 09:33
خوب همه چی دست به دست هم داد که ببازیم... هم ما تو فرم خودمون نبودیم، هم اونا تو بهترین فرمشون... پپه سوتی میده، جو ورزشگاه وحشتناکه، بد شانس هم هستیم توپ اونطوری وسط بازیکنا گیر می کنه..پنالتی هم به نظر من نبود ولی خوب بازی بارسا رو که ببینیم 3 تا گل یا حالا 2 تا گل اشتباه خوردن دیگه یه پنالتی که چیزی نیست.
بازی برگشت اگه زود گل بزنیم شاید یه نیمچه شانسی باشه...نمی دونم چرا هنوز یکم امیدوارم! :n02:
مطمئنم دورتموند سه شنبه نمیاد دفاع کنه ، شاید روند تیمشون خواه ناخواه دفاعی بشه ، ولی اصلا عقب نمیشینه ،
کار برای رئال خیلی سخته ، شما اون چند دقیقه ای که منچستر تو بازی برگشت با نانی بازی میکرد رو ببینید ، واقعا رئال عاجز بود و خیلی سخت میتونست
موقعیت ایجاد کنه ...
بعد از ده نفره شدنشون و اومدن مودریچ گره باز شد ، بعدش اونجا ما یه گل میخواستیم که نبازیم و در ادامه یک گل هم واسه پیروزی میخواستیم ...
بازی برگشت احتمالا رئال بازی رو تهاجمی شروع کنه ، از اونور ضد حمله های دورتموند خطرناکه و ...
در کل فوتبال هستش و هر اتفاقی ممکنه بیوفته ، شاید بارسا هم بازی رو برگردوند...
mohammad.asghari
25-04-2013, 10:14
از نمره بازیکنان میشه فهمید که چه بازی کردیم
مرجع خبري رئال مادريد : سایت مارکا به بازیکنان رئال پس از شکست سنگین در وست فالن نمره داد که اکثر نمرات پائین بود .
دیگو لوپز 8 : یک نمره بسیار بالا برای دروازه بانی است که چهار گل خورده است . بدون او ممکن بود که دو برابر گل بخورند .
سرجیو راموس 3 : نه دفاع کرد و نه حمله . مثل همیشه وقتی در پست دفاع راست بازی کرد ، گیج زد .
په په 1 : کاملا لواندوفسکی به او سر بود . یک بازی باور نکردنی و ضعیف داشت .
واران 5 : نسبت به هم تیمی هایش بازی بهتری داشت و در حملات نیز خطرناک ظاهر می شد .
کوئنت رائو 3 : چند حرکت و نفوذ خوب در نیمه اول داشت اما در کل توپ روی پایش درست جفت و جور نشد .
ژابی 2 : یکی از بدترین بازیهایش را در رئال داشت . بی دقت بود و تحت تاثیر سرعت بازی حریف قرار داد .
خدیرا 3 : کاملا کم اثر و پر اشتباه بود . باز هم نشان داد که کار با تش زیاد جالب نیست .
اوزیل 1 : در بزرگترین بازی فصل محو بود . توپ ، ایده یا قدرتبدنی نداشت .
مودریچ 3 : بازی خوبی نداشت . یک بازی ضعیف و ناخوشایند از خود ارائه داد .
کریستیانو 4 : یک ستاره جهانی باید در چنین بازیهایی بیش از این ظاهر شود . فقط یک گل زد و دیگر هیچ .
هیگوائین 3 : پاس گل کریستیانو را زد و کار دیگری نداشت . پرس کرد اما واظیفش به عنوان مهاجم را انجام نداد .
دی ماریا 4 : مثل همیشه پر تلاش بود . یک هفته مشکل را داشت و حداقلش این بود که تلاشش را کرد .
بنزما 2 : نشان داد که نیمکت نشین شدنش بی دلیل نبوده است . او باز هم نسخه بی حال و بی حوصله خود را ارائه داد .
کاکا 1 : بی تاثیر بود . مدتهاست که بازی نمی کند و طبیعی است که برای بازیهایی به این اهمیت آماده نباشد .
مرجع رئال مادرید
D o l f i n
25-04-2013, 10:47
منم امیدوارم به بازی برگشت بلاخره جو ورزشگاه به نفع ماست و کلا بازی مرگ زندگی همین بازی هست مورینیو تمام هم و غمش همین لیگ قهرمانان بوده این فصلم صبر کرد فقط به همین خاطر بود کار سخته ولی بنظر من احتیاج به معجزه نداره فقط باید از احساسی بازی کردن دوری کنیم و مشکلات خط دفاعی رو درست کنیم که همون په په بود
منم امیدوارم به بازی برگشت بلاخره جو ورزشگاه به نفع ماست و کلا بازی مرگ زندگی همین بازی هست مورینیو تمام هم و غمش همین لیگ قهرمانان بوده این فصلم صبر کرد فقط به همین خاطر بود کار سخته ولی بنظر من احتیاج به معجزه نداره فقط باید از احساسی بازی کردن دوری کنیم و مشکلات خط دفاعی رو درست کنیم که همون په په بود
همه میگفتن امسال مورینیو جام رو میگیری و............
اگه حذف بشیم ؟؟ :n03:
/////////////////
ولی من هنوز هم امید دارم
بازی برگشت آربلوا میاد و خدا رو شکر په په میره رو نیمکت
ضمنا دوستان یه جوری صحبت میکنن انگار 50 تا گل خورده داریم
ما فقط 3 تا گل میخایم - شاید سخت باشه ولی نشدنی نیست
-- اون یک گل زده هم یه جورایی بازی برگشت کمک حالمون میشه
اگه اول بازی رو حجومی شروع کنیم و 1 گل اولش بزنیم یه ذره اوضاع تو بازی فرق میکنه
نمیدونم چرا احساس میکنم این بازی رئالیا نمیخواستن بازی کنن :n29:
مورينيو: ميتوانيم نتيجه را جبران کنيم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است که شاگردانش ميتوانند در دور برگشت نتيجه را جبران کنند.
ژوزه مورينيو پس از شکست 4 بر يک شاگردانش مقابل بورسيا دورتموند در دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا تأييد کرد که تيمش مقابل تيم برتر ميدان شکست خورده است اما با اين حال ابراز اميدواري کرد که ميتوانند اين نتيجه را جبران کنند و هيجچيز غيرممکن نيست.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: تيم برتر ميدان چه از لحاظ فردي و چه از نظر جمعي برنده شد. آنها از لحاظ بدني و ذهني جنگندهتر از ما بودند. آنها در تمام نبردهاي تنبه تن پيروز شدند. آنها با شور فراواني بازي ميکردند. ما به راحتي مالکيت توپ را از دست ميداديم و نميتوانستيم با سرعت آنها در ضد حملات و انتقال توپ مقابله کنيم. هيچ پاسخي در مقابل آنها نداشتيم.
سرمربي پرتغالي رئال ادامه داد: همه گلهاي دورتموند در نتيجه اشتباهات ما به ثمر رسيد. اشتباهات ديگري هم داشتيم اما ديگو لوپز مانع از گل شدن آنها شد.
آقاي خاص در پاسخ به اينکه آيا رئال از کمبود انسجام در تيم رنج ميبرد، خاطرنشان کرد: براي من سخت است که به شيوهاي که شما دوست داريد تيمم را آناليز کنم. من فکر ميکنم اين مشخص است و يکي از رسوم پايه ورزشي است که تيمي که بهتر است برنده ميشود. من نميدانم که آيا پنالتي صحيح بود يا گل دوم آفسايد بود يا خير. برايم سخت است که چنين آناليزي داشته باشم.
وي در خصوص تصميمات داوري اضافه کرد: نميتوانم بگويم گل دوم آفسايد بود و خطاي ژابي پنالتي بود يا خير اما تيم برتر ميدان پيروز شد.
مورينيو تأکيد کرد: ما ميتوانيم اين نتيجه را جبران کنيم؛ هيچ چيز غيرممکن نيست. اميد وجود دارد. درست در حال حاضر همه خواهند گفت ما نميتوانيم اما يک روز پس از آن خواهند گفت که ميتوانيم. بازيکنان پيش از بازي براي انجام هرکاري آماده خواهند بود. نميتوانيد بدون اينکه تمام تلاشتان را انجام دهيد از رقابتي کنار برويد. اگر بورسيا ميخواهد ما را حذف کند؛ بايد بجنگيم.
بيلد مدعي شد:
حضور مورينيو در چلسي نهايي شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزنامه آلماني بيلد مدعي شد که حضور سرمربي پرتغالي رئال مادريد در چلسي نهايي شده است.
روزنامه بيلد امروز مدعي شد که ژوزه مورينيو فصل آينده هدايت چلسي را در دست خواهد داشت. روزنامه آلماني نوشت: سرمربي پرتغالي آماده ترک نيمکت رئال مادريد در ژوئن براي بازگشت به ليگ برتر انگليس است.
به گزارش فارس،بر اساس اين گزارش آبراموويچ مالک روسي آبيپوشان در نظر دارد به عنوان هديه خوشآمد گويي به آقاي خاص، رادامل فالکائو را جذب کند. بايد به ياد داشته باشيم که قيمت پايه براي فسخ قرارداد مهاجم کلمبيايي با اتلتيکو مادريد 60 ميليون يورو است.
ورزش 3
/////////////
بزارین عرق بازی دیشب خشک بشه بعد حرف اضافه برنید :n29:
آخه چه حالی میکنم بازی برگشت دورتموند رو حذف کنیم بعد ببینم بازم اینقدر حرف میزنن
Dark Shine
25-04-2013, 11:28
آقا من اشتباه میکنم یا با 2 گُل هم کار به وقت های اضافه کشیده میشه ؟!
از دیشب توی فیس بوک دوستان دارن دلایل باخت و اینجور چیزا رو میگن ولی مهمترینش همین نبودِ آربلوآ یا مثلاً اسین بوده .
واقعاً هیچوقت فکر نمیکردم نبودِ یکی از اینا اینقدر مُشکل ساز بشه .
یکی از بچه ها گفته بود آلبیول رو باید میذاشت جای پِپه ... اصلاً موافق نیستم . حداقل باید قبول کرد که پِپه از آلبیول بهتره . آلبیول توی بعضی از بازیای لالیگا جلوی تیمای نه چندان مهروف خیلی بد ظاهر شده بوده .
Hala Madrid
پ.ن : همچنان به آواتارم افتخار میکنم
پ.ن 2 : اون صحنه ای که راموس + رونالدو رفتن وایندنفلر رو از روی زمین بلنـد کردن = Respect
Facon_Archi
25-04-2013, 11:47
پ.ن 2 : اون صحنه ای که راموس + رونالدو رفتن وایندنفلر رو از روی زمین بلنـد کردن
اونجوری که رونالدو پرواز کرد روی وایندنفلر منم بودم میرفتم ۳تایی بلندش میکردیم:n02:
کار خاصی انجام ندادن که حالا نیاز به Respekt !! داشته باشه.
یکی از بچه ها گفته بود آلبیول رو باید میذاشت جای پِپه ... اصلاً موافق نیستم . حداقل باید قبول کرد که پِپه از آلبیول بهتره . آلبیول توی بعضی از بازیای لالیگا جلوی تیمای نه چندان مهروف خیلی بد ظاهر شده بوده .
من بودم.
قطعا آلبیول از لحاظ فیزیکی در حال حاضر نسبت به په په شرایط خیلی بهتری داری ، روی صحنه گل اول و سوم ، اگه په په یک بدن میزاشت جلوی لواندوسکی ، مطمئنان توپ رو از دست میداد ولی قدرت بدنی ضعیف په په بعد از مصدومیت این امکان رو به اون نداد ، مطمئنان اگر آلبیول بود میتونست مانع گل زدن لواندوسکی مخصوصا روی گل سوم بشه.این په په هم فایده نداره ، قبلا از لحاظ اخلاقی مشکل داشت ، بازیش خوب بود میشد یه جوری تحملش کرد ، ولی الان بازیشم افتضاح شده.
Pessimist
25-04-2013, 12:19
رئال دیشب درحد فاجعه بود و بدون شک شانس کمی واسه صعود داره!
با این وضع اصلا حق رئال نیست که بره فینال و باید به سال های بعد فکر کنه امسال که کلا تموم شد......
hamidchi
25-04-2013, 12:23
واقعا امیدوارم مورینیو یه ترفند جدیدی واسه حمله و گل زدن و همچنین گل نخوردن داشته باشه واسه هفته بعد ، با این سبک بازی که تو این 3 بازی مقابل دورتموند داشتیم به جایی نخاهیم رسید
hamidchi
25-04-2013, 12:25
رئال دیشب درحد فاجعه بود و بدون شک شانس کمی واسه صعود داره!
با این وضع اصلا حق رئال نیست که بره فینال و باید به سال های بعد فکر کنه امسال که کلا تموم شد......
درسته شانسش کم شده وکارش سخت ولی این که بگیم حقش نیست ، به نظر درست نیست و باید بعد از بازی برگشت در این باره صحبت کرد
زود قضاوت نکنیم!!!
آقا من اشتباه میکنم یا با 2 گُل هم کار به وقت های اضافه کشیده میشه ؟!
جانم؟:n04:
گل زده در خانه حریف در شرایطی 2تا حساب میشه که نتیجه رفت و برگشت برابر بشه
بازی هم فقط در شرایطی به وقت اضافه میره که رئال تو 90 دقیقه 1-4 بکنه بازی رو
mohammad.asghari
25-04-2013, 12:43
..:: بهترین بازیکن فصل رئال مادرید چه کسی است؟! ::..
رئال مادرید فصل را بسیار آرام آغاز کرد و خیلی زود هم در کورس قهرمانی لالیگا از بارسلونا عقب افتاد اما مردان خوزه مورینیو توانستند بارسا را با نمایش یک عملکرد خوب در نیمه نهایی کوپا دل ری کنار بزنند و به مرحله ی نهایی جام پادشاهی اسپانیا برسند و البته رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا نیز در جمع 4 تیم مرحله ی نیمه نهایی حاضر است.
جدایی از ناامیدی به وجود آمده به خاطر ناتوانی در دفاع از عنوان قهرمانی لالیگای سال پیش به نظر میرسد که فصل ــه رئال مادرید درست به موقع دارد رو به راه میشود مخصوصا اینکه دیگر تمام بازیکنانشان نیز روی فرم اصلی خود هستند.
لوکا مودریچ بعد از آن مدت سختی که برای هماهنگ شدن با مادرید گذراند خوب به نظر میرسد، سمی کدیرا در این شرایط خیلی پیشرفت کرده است. دیگو لوپز خرید زمستانی رئال مادرید انقلابی در درون دروازه ی مادرید بعد از مصدومیت ایکر کاسیاس به وجود آورده است و گونزالو هیگواین نیز توانسته است که به فرم اصلی خود بازگردد. مسوت اوزیل و فابیو کوئنترائو هم تا کنون نمایش خوبی از خود ارائه داده اند و سرخیو راموس نیز به خوبی توانسته رهبری خط دفاعی رئال مادرید را به عهده بگیرد.
اما در این بین فقط 3 نفر هستند که توانسته اند در طول فصل 2012/13 ــه رئال مادرید سرآمد باشند. این سه نفر ژابی آلونسو، کریستیانو رونالدو و رافائل واران هستند.
اهمیت ژابی آلونسو برای رئال مادرید در باخت 3-2 به گالاتاسرای در استانبول کاملا مشهود بود. این هافبک 31 ساله ی اهل باسک در بازی رفت یک کارت زرد دریافت کرد تا با توجه به محرومیت یک جلسه ای اطمینان حاصل کند که در دو بازی نیمه نهایی رئال مادرید حاضر باشد و از لحاظ محرومیت دغدغه ای نداشته باشد.
در هر حال مادرید بدون او در زمین به تسلیم شدن نزدیک شد. آن ها 3-1 عقب افتادند در حالی که 18 دقیقه به اتمام بازی زمان باقی مانده بود. رئال داشت بر روی لبه ی تیغ راه میرفت تا اینکه گل دقایق پایانی رونالدو کار را تمام کرد و سند حضور رئال مادرید در مرحله ی نیمه نهایی را امضا کرد.
در حالی که مادرید کاملا به رونالدو وابسته است اما به نظر میرسد که آن ها در صورت نبود آلونسو نیز دچار مشکل میشوند و نبود او را احساس میکنند. آلونسو با بازی کردن در پست Deep-Lying Midfielder در رئال مادرید برتری را در میانه ی میدان را ازآن رئال مادرید میکند. او توپ را در تمامی قسمت های زمین بین هم تیمی های با استعداد خود پخش میکند به علاوه ی اینکه او در کار های دفاعی نیز توانمند است و با تکل های محکم و قطع کردن های توپ ــه فراوان در سازماندهی دفاعی رئال مادرید نقش مهمی را ایفا میکند. این دو جنبه ی مهم چیزهایی بودند که رئال مادرید در ترکیه نبودشان را احساس میکرد.
شاید میتوان گفت که در دنیا هیچ هافبکی که شبیه آلونسو باشد را نمیتوان یافت در حالی که این روز ها رونالدو در رئال مادرید نقش نفر اول را بازی میکند، ژابی آلونسو نفر دوم ــه مادریدی ها از نظر اهمیت است. بدون او مادرید فقط نمیتواند خودش باشد.
کریستیانو رونالدوی 28 ساله با دوبل ــی که مقابل اتلتیک بیلبائو به ثمر رساند تبدیل به بازیکنی شد که توانسته است در سه فصل متوالی در همه ی مسابقات 50 گل یا بیشتر به ثمر برساند.
البته این پرتغالی مشکلات خاص خودش را هم در مادرید داشت، زمانی که او در اوایل فصل ابراز نارضایتی کرده بود اما بعد از کریسمس او در بالاترین فرم ــه خودش است و توانسته است میانگین گلزنی خود در هر بازی را به بالاتر از "1" برساند. او توانسته است در لیگ قهرمانان فقط در 10 بازی 11 گل به ثمر برساند و همینطور در کوپا دل ری هم در 6 بازی 6 گل برای تیمش زده است در حالی که دو مهاجم تیم یعنی بنزما و هیگواین با بالا پایین های خود در طول فصل مادرید را دچار مشکل کرده اند، گل های رونالدو نقش مهمی را در رئال مادرید داشته است مخصوصا در موفقیت نیم فصل دوم رئال مادرید در این فصل نقش رونالدو اساسی است.
اینکه این فصل رئال مادرید چند جام خواهد برد مشخص نیست اما دو گل ــه رونالدو در بازی سوپرکاپ مقابل بارسلونا آن جام را در ابتدای فصل ازآن مادرید کرد و به خطرناکترین بازیکن مادرید در مقابل مدافعان حریف بودن ادامه داد. رونالدو در رقابت رئال مادرید برای رسیدن به La Decima نقشی اساسی خواهد داشت.
رافائل واران فقط دو فصل در مادرید احتیاج داشت تا از یک جوان با استعداد تبدیل به بازیکنی شود که مقابل بارسلونا، منچستر یونایتد و دیگر تیم های خوب ــه اروپا تبدیل به مرد ــه مورد اطمینان ــه مورینیو در خط دفاع شود.
واران وقتی در سال 2011 از لنس به مادرید آمد انتخاب پنجم مورینیو برای خط دفاع بعد از راموس، په په، آلبیول و کاروالیو بود اما او الان بعد از نشان داد چند عملکرد خارق العاده از خود به خصوص در دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا در نیمه نهایی کوپا دل ری که در هر دو بازی هم توانست گلزنی کند و چند عملکرد خارق العاده ی دیگر در لیگ قهرمانان اروپا بدون هیچ شک و شبهه ای بهترین مدافع حال حاضر ــه باشگاست.
این مرد ــه فرانسوی که فقط 19 سال سن دارد در لالیگا تنها 11 بار برای مادرید به میدان رفته است و دلیل آن آماده نگاه داشتن او برای بازی های مهم ــه فصل است به خصوص در راهی که رئال مادرید در لیگ قهرمانان و کوپا دل ری برای رسیدن به افتخار در حال طی کردن است. بعد از نمایش های خیره کننده ای که واران اخیرا در مادرید داشته انتظارات از او بالاست و همه آینده ی درخشانی را برای او متصورند. با توجه به توانایی های حال حاضر ــه واران تصور کردن سال های آینده ی او سخت است و نمیتواند با قاطعیت نظر داد که واران بعد از پیشرفت تبدیل به چه مدافع بزرگی خواهد شد.
فوتی کلاب
Dark Shine
25-04-2013, 17:28
جانم؟:n04:
گل زده در خانه حریف در شرایطی 2تا حساب میشه که نتیجه رفت و برگشت برابر بشه
اشتبا شد بردیا :دی
سوالم این بود : با 3 گُل بازی واردِ وقتِ اضافه میشه که جوابم رو گرفتم :دی
Eblis 2011
25-04-2013, 22:30
اینم برای دوستان رئالی :
کاسیاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امروز مصاحبه ی زیبایی داشته و سعی کرده عموم رو برای بازی برگشت تهییج کنه:
"من از همه مردم تقاضای کمک می کنم، سه شنبه مهم ترین بازی فصل هست"
"باخت 1-4 در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان دردناکه، اما رختکن با علم به اینکه هنوز بازی برگشتی در کار هست، کاملا تهییج شده"
"هم ما و هم هوادارا باید شرایط رو کاملا درک کنیم، اونها باید بدونن که این بازی تا چه اندازه مهمه "
"این بازی حتی مهم تر از دربی در پیش رو هست، ما باید در زمین جان بدیم! چون فینال در ومبلی در گرو (این بازی) هست"
"البته که دربی (روز شنبه) مهمه" ، "اتلتیکو 14 ساله که پیروز نشده، ولی بازی مقابل دورتموند مهم ترین بازی فصل هست!"
کاسیاس در مورد شرایط فعلی و نیمکت نشینی:
"از نظر حرفه ای، احترام زیادی برای مورینیو قائلم" ، "و همون طور که ژابی قبلا گفته بود، اولویت با تیم هست(نه شخص)"
"من به کمک کردنم به تیم به واسطه ی رختکن ادامه میدم، من به شکل دیگه ای کمک می کنم ولی من اونجا (با تیم) هستم و مثل همیشه تمرین می کنم"
mohammad.asghari
26-04-2013, 00:38
منم همین نظر کریس رونالدو رو دارم نمیدونم این حس الکی هست یا واقعی ولی یه چیزی درونم میگه نتیجه رو رئال بر میگردونه
کریستیانو :" سه شنبه صحبت می کنم
کریستیانو رونالدو به بازگرداندن نتیجه امیدوار است . مهاجم پرتغالی با ناراحتی وست فالن را ترک کرد و از شرایط به شدت ناراحت بود . اما امیدوار است که سه شنبه با حمایت مادریدیسموها تیم شکستش را جبران کند .
کریستیانو پس از شکست 4-1 نپذیرفت که با مطبوعات صحبت کند و صرفا گفت :" سه شنبه صحبت می کنم . " حرفهایی که نشان از انگیزه ویژه او برای بازی برگشت در برنابئو دارند . مسلما کریستیانو بیش از هر کسی برای حضور در ومبلی انگیزه دارد .
---------------------
ایکر :" اگر کسی یادش نیست ، می تواند 22 سال کارم در رئال را بازبینی کند "
ایکر کاسیاس ، ستاره رئال در یک مراسم تبلغیاتی شرکت کرد . وی خواستار " حمایت هواداران " برای بازی سه شنبه با بورسیا شد و آن را " مهمترین بازی فصل " خواند و از هم تیمی هایش خواست که به بهترین شکل برایش آماده شوند .
وی گفت :" ناراحتی ها را درک می کنم اما از آنها می خواهم که حمایت کنند . امیدوارم که از دربی هواداران آماده حمایت شوند و سه شنبه در بزرگترین بازی فصل پشت ما باشند . سخت است که قبلش باید یک دربی مقابل اتلتیکو در کالدرون باشیم به دربی فکر کنیم چرا که آنها پس از 14 سال نبردن رئال خیلی انگیزه دارند . البته فکر نمی کنم این بازی تاثیر چندانی روی فینال کوپا باشد . ذهن ما بیشتر روی بازی سه شنبه است تا بازی شنبه . "
انتظار برای فرصت :" روبراه هستم . خوب تمرین می کنم . تا جایی که بتوانم به تیم کمک می کنم . طبیعتا این اتفاق با 14 سال گذشته فرق دارد اما در خدمت تیم هستم . مثل قبل از مصدومیتم کار می کنم . خرسند هستم چرا که پس از آن که از نظر پزشکی مرخص شدم دستم شرایط خوبی پیدا کرد و حالا منتظر فرصتم هستم ."
روابط با مورینیو :" سرد نیست ، صادقانه است . روابط حرفه ای خوبی داریم . "
انتقادات :" هر کسی می تواند نظر بدهد . من 22 سال است که در رئال هستم که 14 سالش در تیم اصلی بوده است . اگر کسی یادش نیست می تواند روند کارم را دوباره مطالعه کند . "
آینده اش : "فعلا به سه شنبه فکر می کنم . بیشتر رئال برایم مهم است تا آینده من . اسم ها مهم نیستند ، باشگاه مهم است .
مرجه خبری
رونالدو شهرآورد مادريد را از دست داد
کريستيانو رونالدو به دليل مصدوميت پاي چپ شهرآورد مادريد را از دست داد.
کريستيانو رونالدو به دليل مصدوميت نميتواند تيمش را در بازي شهرآورد مادريد همراهي کند.
به گزارش ايسنا،مهاجم پرتغالي به دليل مصدوميت از ناحيه ران پاي چپ قادر نخواهد بود تا در بازي رئال مادريد و آتلتيکو مادريد، تيمش را همراهي کند، اما مشکلي براي همراهي رئال مادريد در بازي حساس برابر بوروسيادورتموند در ليگ قهرمانان ندارد.
رونالدو در بازي رفت بوروسيادورتموند نيز از ناحيه پاي چپ خود احساس ناراحتي ميکرد.
رئال مادريد و آتلتيکو مادريد فردا (شنبه) در هفته 33 ليگا به مصاف هم ميروند. اين ديدار براي هر دو تيم حائز اهميت است، زيرا هر دو تيم مادريدي در تلاش براي تصاحب رتبه دومي ليگا و حضور مستقيم در رقايت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان هستند.
ورزش 3
/////////////////
همینو کم داشتیم :n03:
رئال مادريد و آتلتيکو مادريد فردا (شنبه) در هفته 33 ليگا به مصاف هم ميروند. اين ديدار براي هر دو تيم حائز اهميت است، زيرا هر دو تيم مادريدي در تلاش براي تصاحب رتبه دومي ليگا و حضور مستقيم در رقايت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان هستند.
البته با توجه به اختلاف سه امتیازی دو تیم و نتیجه بازی رو در رو رفت یعنی 0-2 به سود رئال، فقط در صورتی که با نتیجه ای بدتر از 0-2 شکست بخوریم(که حتی با فرض اینکه شکست بخوریم خیلی بعیده)
رده ی دوم رو به اتلتیکو میدیم، هر چند که جایگاه دوم یا سوم برای صعود مستقیم به CL تفاوتی نداره و صرفا مسئله ی حیثیتی هست، مورد دیگه اینکه شکست نخوردن به مدت 14 سال در دربی، در صورتی
که اتلتیکو پیروز بشه می تونه از نظر روانی پون مثبت بزرگی برای اتلتیکو در فینال CDR پیش روز باشه، ولی با همه این حرف ها از نظر اهمیت به هیچ وجه قابل قیاس با بازی سه شنبه نیست.
+
خوشبختانه رونالدو برای رسیدن به بازی سه شنبه مشکلی نداره،
mohammad.asghari
26-04-2013, 18:06
mohammad.asghari
26-04-2013, 18:47
به مناسبت دربی فردای شهر مادرید
ضربه ی ایستگاهی فوق العاده عجیب و دوست داشتنی رونالدو به اتلتیکو در یکی از حساسترین مقاطع فصل
mohammad.asghari
26-04-2013, 23:26
mohammad.asghari
26-04-2013, 23:28
Cristiano Ronaldo vs Borussia Dortmund (A) 12-13 by CriRo7i Cropped
مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیازی به وقت اضافه و 4-1 نیست ، هر 30 دقیقه یک گل بزنیم به دورتموند کار تمومه ، کاری که خیلی سخت به نظر نمیرسه :دی
نیازی به وقت اضافه و 4-1 نیست ، هر 30 دقیقه یک گل بزنیم به دورتموند کار تمومه ، کاری که خیلی سخت به نظر نمیرسه :دی
آره درسته ولی به شرط اینکه گل نخوریم
بازی رفت که په په گل کاشت -- البته مثل اینکه آربلوا بازی برگشت هست و بازی میکنه و با این اوصاف راموس هم برمیگرده سرجای خودش
CRIS Joon CR7
27-04-2013, 11:35
آره درسته ولی به شرط اینکه گل نخوریم
بازی رفت که په په گل کاشت -- البته مثل اینکه آربلوا بازی برگشت هست و بازی میکنه و با این اوصاف راموس هم برمیگرده سرجای خودش
آربلوا مصدومه و به بازی دورتموند نمیرسه ، به جاش احتمالا اسین بازی میکنه ...
یک گل زود هنگام از طرف رئال خیلی میتونه به کمک مون بیاد/
آربلوا مصدومه و به بازی دورتموند نمیرسه ، به جاش احتمالا اسین بازی میکنه ...
یک گل زود هنگام از طرف رئال خیلی میتونه به کمک مون بیاد/
آربلو مگه محروم نبود ؟؟
مصدوم ؟!!!!!!!!! :n29:
به جای اسین کس دیگه ای نیست ؟؟
خدا کنه سه شنبه تیم بتونه تو سانتیاگو برنابئو بازی خوبی از خودش ارایه بده و کریستیانو رونالدو هتریک کنه :n26:من فکر میکنم احتمال این که بتونیم 3 گل به دورتموند بزینم خیلی زیاده ولی خط دفاعی باید خیلی حواسش باشه که سوتی نده:n29:
دوستان یه سوال تاریخی :n02:
هیچکدوم از ستاره های رئال هستن که از اول تو یووه بوده باشن ؟؟
کلا رئال بازیکنی داشته که از یووه اومده باشه ؟؟ (( آلزایمر گرفتم )):n02:
با یکی داشتم بحث میکردم کار کشید به اینجا هیچی یادم نیومد
زیدان :دي
کاناووارو ...
زیاد باید باشن ...
زیدان :دي
کاناووارو ...
زیاد باید باشن ...
زیدان اولش تو یووه بود ؟؟
عجب تری زدم پیش رفیقم :n02:
کس دیگه نیست ؟؟ یه چیز نگیم بعد ضایع بشیم :n02:
kasra_khan2003
27-04-2013, 13:35
چه تصادفی که خبرهای فوق سری نقل و انتقالات مربی الان داره از جراید آلمانی در میاد و دوستان اینگلیسی ما چقدر لذت میبرن. (انتقال تمام شده مورینیو به چلسی)
احتمالاً جاسوس های دیلی میل دستشون کوتاه شده که آلمانی ها دست به کار شدن (مخصوصاً بعد از حذف منچستر).
charlize
27-04-2013, 16:04
:n12:
زیدان، کاناوارو و امرسون.
ایشالا بچه ها هم با همین اعتماد به نفس به زمین برن:n02:
دربی
دوستان همونطور که خبر دارید امشب آتلتیکو و رئال با هم بازی دارن و گویا قراره شبکه 3 این بازی رو پخش کنه
بازی ساعت 22:30 هست
غایبان هم رونالدو - مارسلو و آربلوا هستن .
بزنم به تخته شبکه 3 داره بازی رئال رو نشون میده (( از عجایبه ))
کاسیاس هم که به طور حتم باز بازی نمیکنه !
هنوز ترکیب مشخص نشده ؟؟
SA3EDLORD
27-04-2013, 18:49
وقتی طرفدارا انقد نا امید باشن دیگه.........
بابا دورتموند تو 20 دقه به ما 3 تا گل زد رئال تو 90 دقه نمیتونه؟ من که میگم اگه بچه ها ایندفه رو فرم باشن و هماهنگ ،کار سختی نیست.
به قول دوستمون خداکنه رئال یه گل زود هنگام بزنه......
charlize
27-04-2013, 20:18
بابا دورتموند تو 20 دقه به ما 3 تا گل زد رئال تو 90 دقه نمیتونه؟ من که میگم اگه بچه ها ایندفه رو فرم باشن و هماهنگ ،کار سختی نیست.
آخه مشکل ما اینه که فقط کریس میتونه تویه لحظات حساس برامون گل بزنه!
یعنی من یادم نمیاد اخرین باری که این دو تا بچه تونستن یه گل حساس برامون بزنن!
فیسبوک رئال هی عکسای برگشت های تاریخی رو میذاره اما آخه اینا که غیرت اونا رو ندارن!
تیم باخته و طرف گند زده، اما میره تیپ موهاش رو عوض میکنه!
خو اگه کریس اینکار رو میکنه، بجاش تویه بازی قبلی، 3 تا زده!
یاد رائول:n12: بخیر..خدایی اگه همین الان بودش، من مطمئن بودم صعود میکنیم...هممون اینطور بودیم...
حالا باز امیدوارم کریس مثل دفعات قبل، بازم یاد رائول رو زنده کنه و تویه فینال باشیم...
آخه مشکل ما اینه که فقط کریس میتونه تویه لحظات حساس برامون گل بزنه!
یعنی من یادم نمیاد اخرین باری که این دو تا بچه تونستن یه گل حساس برامون بزنن!
فیسبوک رئال هی عکسای برگشت های تاریخی رو میذاره اما آخه اینا که غیرت اونا رو ندارن!
تیم باخته و طرف گند زده، اما میره تیپ موهاش رو عوض میکنه!
خو اگه کریس اینکار رو میکنه، بجاش تویه بازی قبلی، 3 تا زده!
یاد رائول:n12: بخیر..خدایی اگه همین الان بودش، من مطمئن بودم صعود میکنیم...هممون اینطور بودیم...
حالا باز امیدوارم کریس مثل دفعات قبل، بازم یاد رائول رو زنده کنه و تویه فینال باشیم...
بحث اینه که از رونالدو به عنوان مهاجم کاذب استفاده کنند.
mohammad.asghari
27-04-2013, 20:31
الان یه سوال کریس میرسه به بازی دورتموند یا نه؟
الان یه سوال کریس میرسه به بازی دورتموند یا نه؟
آره میرسه
فقط امشب بازی نمیکنه (( فیکس نیست ))
charlize
27-04-2013, 21:29
بحث اینه که از رونالدو به عنوان مهاجم کاذب استفاده کنند.
اخه چه کاریه؟! چرا کارایی کریس رو کم کنیم؟!
در واقع اینکار مثل پاک کردن صورت مسئلست!
به نظرم یکی از مهمترین دلایلی که طی این چندسالی که خوزه اومده، اروپا قهرمان نشدیم، همین مهاجم هامون بودن..
همه میدونن که لیگ قهرمانان جایگاه افراد فرصت طلبه...تیمی که بازیکن فرصت طلب داشته باشه، میتونه موفق تر باشه...قهرمانی های سالهای اخیر رو ببینید..
ما تا کی قراره از این موضوع ضربه بخوریم، خدا میدونه!
+
بارسا هم مساوی کرد..
به نظر من ۲ تا کار می شه کرد واسه بازی برگشت ...
۱.همین ترکیبو حفظ کنیم ... و فقط دفاع راست رو عوض کنیم ... راموس بیاد وسط ...
۲.روتالدو بره جلو ... و اوزیل بره چپ و دی ماریا هم راست و کاکا ( یا مودریچ ولی ترجیحا همون کاکا ) بیاد وسط ...
حداقلش اینه که تو راه دووم یه سوپرایز خوب برای دورتموند داریم ...
ولی هر چی بشه باید ۴ ۵ تا بهشون بزنیم ... تا بفهمن دنیا دست کیه ... دیگه ۳ تا بازی بسه ... دیگه خداییش از بارسای اون موقع هیچ تیمی قوی تر نیست که ... بازی اوول ۵ تا زدن ... بعدش دیگه نتیجه ها خیلی خوب شد ... و تیم شروع کرد به نتیجه گرفتن ...
به امید برد ...
خوب با استفاده از تیم دوم باز هم 2-1 بردیم :n02: اینبار تیم سوم جدول و فینالیست جام حذفی ، بدون رونالدو اوزیل هیگواین کوانترائو...
کاروالیو و ناچو و دی ماریا فوق العاده خوب بودند ، در طرف مقابل په په که در خط هافبک بازی میکرد واقعا رو اعصاب من راه میرفت ! فقط زیر توپ و میزد و درگیری فیزیکی ایجاد میکرد.
آخر سر سیستم تیم به 4-3-3 تدافعی با سه هافبک دفاعی تغییر پیدا کرد تا بازیو کنترول کنیم.
malkemid
28-04-2013, 00:01
این بنزما مثل اینکه می خواد از فوتبال خداحافظی کنه...فقط تو زمین راه میره
Altairezio
28-04-2013, 05:52
دوستان خوب شد بازی رو بردیم!
خط دفاعیمون تو همین بازی که خیلی استرسش از بازی لیگ قهرمانان کمتر هست باز آشفته بود!
ولی به جز ناچو من به کار والیهو و آلبیول خیلی اعتقاد دارم خوب بازی میکنن!(البته کاروالیهو باز سن زیاد تجربه های فراوان از چلسی و...)
اسین هم خیلی با تجربس و به خط دفاعی خوب کمک میکنه و بهتره تو بازی دورتموند اون دفاع راست باشه!
این واران هم سرعت خوبی داره هم کم تکنیک خوبی داره تو دادن پاسا هم کم اشتباه میکنه به نظر من باید پستشو به مدافع نفوذی تغییر بده !(مدافع راست)آخه خیلی سرعتش بالاست و تو بازی با دورتمون همین نیازه تو زد حمله ها!
موراتا هم بشکه ای بیش نیست!:n15:
بنزما هم خیلی زود تموم شد!:n28:
خدیرا هم تازگیا شو یاد گرفته !!!!!:33:
په په هم فک کنم دیگه نمیخواد تو پست دفاع بازی کنه !خدا خدا میکرد مورینیو یه دفاع بیاره تو تا بره جلو تر!!!!!(جالبه که هر چی میره جلو تر از خشونتش هم کمتر میشه!!!)
kasra_khan2003
28-04-2013, 06:39
اتلتیکو مادرید1 – رئال مادرید2؛فتح دربی با تیم دو /دی ماریای فرشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C)
آنخل دی ماریا دو گل رئال مادرید را به ثمر رساند و طلسم 14 ساله شکست ناپذیری را زنده نگه داشت
سایت گل – 14 سال ناکامی اتلتیکو مادرید در دربی ادامه دارد. آنها این بار در بیسنته کالدرون دو بر یک به رئال مادرید باختند.
آنها از سال 1999 تاکنون نتوانستهاند در دربی پیروز شوند. البته دو تیم قرار است در روز 17 می (سه هفته دیگر) در فینال جام حذفی هم به مصاف هم بروند.
ژوزه مورینیو جانب احتیاط را گرفته بود و رونالدو را به دلیل مشکل ران پایش از تیم کنار گذاشته بود. اتلتیکو هم آردا توران و تیاگو را به دلیل این که هنوز خوب نشدهاند در اختیار نداشت.
اتلتیکو در دقیقه 4 پیش افتاد. دیهگو لوپس روی یک ضربه ایستگاهی دفع ناقصی داشت و توپ را به کناره میدان زد. دیهگو گودین توپ سرگردان را گرفت و سانتر او را رادامل فالکائو گل کرد.
رئال مادرید در دقیقه 13 بازی را مساوی کرد. ضربه ایستگاهی آنخل دیماریا در میانه راه به خوانفران برخورد کرد و به درون دروازه اتلتیکو غلتید.
بازی در نیمه اول پرجنبوجوش بود و داور هم مجبور شد شش بار در همان نیمه کارت زرد نشان دهد.
اتلتیکو در نیمه دوم هم تیم برتر بود اما رئالیها برخلاف جریان بازی به گل رسیدند. کریم بنزما توپ را از میان مدافعان به آنخل دیماریا رساند و او با چرخشی عالی و ضربهای دقیق دروازه تیبو کورتوا را باز کرد.
اتلتیکو سپس هر چه تلاش کرد نتوانست به گل برسد. دفاع رئال عالی بود و البته کمک داور هم چند بار به اشتباه آفساید بازیکنان اتلتیکو را اعلام کرد و چند بار هم بازیکنان این تیم اعتقاد داشتند که رویشان خطای پنالتی انجام شده، اما در هر بار شدت زمین خوردن آنها بسیار اغراقآمیز بود و به نظر نمیرسید حق با آنها باشد.
رئال با این برد فاصله خود را با اتلتیکو به شش امتیاز رساند. آنها اکنون 11 امتیاز با بارسلونای صدرنشین فاصله دارند، هرچند که بارسا با گرفتن 5 امتیاز دیگر تحت هر شرایطی قهرمان خواهد شد.
+
8 دربی ماردید برای مورینیو، 8 برد برای مادرید.
سلام /
با احترام به دوستان ، این که رونالدو رو ببریم در نقش مهاجم کاذب و اوزیل و دیماریا رو اینور اونور ! کنیم به نظرم راه هایی هست که توی پلی استیشن خوب جواب میده نه توی فوتبال واقعی ؛
این طرح ها و ایده ها رو با چشم ایده نگاه کردن مشکلی نداره اما وقتی زمان اجرا برسه خیلی مشکلات بوجود میاره :
رونالدو بیشترین آسیب رو از فضایی که از گوشه ها براش بوجود میاد و به تو ( درون ) میزنه برای تیم های حریف بوجود میاره ، بردن رونالدو به نقش مهاجم ( حتی مهاجم کاذب ) این فضا رو از رونالدو میگیره و اون موقع ما از رونالدوی سریع و تکنیکی و قدرتی و تمام کننده ، فقط یه بازیکن تمام کننده داریم و خودمون رو از باقی تواناییهاش محروم میکنیم .
از طرف دیگه بردن اوزیل به گوشه ها هم بدترین کاریه که میشه انجام داد ، اوزیل یه بازیساز تکنیکی هست که بهترین مکان برای اون قبل از عمق هست نه کناره ها ، با بردن اوزیل به کناره ها از یک بازیکن پاسور خلاق با دید خوب ، یک بازیکن سرعتی-تکنیکی باقی میمونه که فاقد توانایی های نفوذ رونالدو و دیماریا در کناره هاست...
سلام /
با احترام به دوستان ، این که رونالدو رو ببریم در نقش مهاجم کاذب و اوزیل و دیماریا رو اینور اونور ! کنیم به نظرت راه هایی هست که توی پلی استیشن خوب جواب میده نه توی فوتبال واقعی ؛
این طرح ها و ایده ها رو با چشم ایده نگاه کردن مشکلی نداره اما وقتی زمان اجرا برسه خیلی مشکلات بوجود میاره :
رونالدو بیشترین آسیب رو از فضایی که از گوشه ها براش روجود میاد و به تو ( درون ) میزنه برای تیم های حریف بوجود میاره ، بردن رونالدو به نقش مهاجم ( حتی مهاجم کاذب ) این فضا رو از رونالدو میگیره و اون موقع ما از رونالدوی سریع و تکنیکی و قدرتی و تمام کننده ، فقط یه بازیکن تمام کننده داریم و خودمون رو از باقی تواناییهاش محروم میکنیم .
از طرف دیگه بردن اوزیل به گوشه ها هم بدترین کاریه که میشه انجام داد ، اوزیل یه بازیساز تکنیکی هست که بهترین مکان برای اون قبل از عمق هست نه کناره ها ، با بردن اوزیل به کناره ها از یک بازیکن پاسور خلاق با دید خوب ، یک بازیکن سرعتی-تکنیکی باقی میمونه که فاقد توانایی های نفوذ رونالدو و دیماریا در کناره هاست...
البته تو Xbox360 هم جواب میده ها :n09:
منظور از استفاده از رونالدو به عنوان مهاجم کاذب این نیست محل بازی اون رو تغییر بدیم و به وسط یا هرجای دیگری بیاریم ، فقط ، و فقط نفوذ بیشتری از سمت چپ در کنار دی ماریا داشته باشه ، بازی دیشب مقابل اتلتیک مادرید رو دیدی؟ دی ماریا اواسط نیمه دوم چیکار میکرد؟ از کناری ها به مرکز میومد و از فضای پشت مدافعان استفاده میکرد.یا بازی برگشت با منچستری سیتی یادت هست بعد از اخراج شدن آربلوا ، واران به جای بنزما وارد زمین شد برای رونالدو چه اتفاقی افتاد ، از کناره ها به مرکز میومد و خیلی بیشتر از بازی کردن در گوش چپ در جریان بازی قرار میگرفت.و ما با استفاده از سیستم 4-3-3 در این حالت میتونیم فاصله خط هافبک رو با خط سه بازیکن هجومی کاهش بدیم و به واسطه داشتن سه هافبک دفاعی (خدیرا - اسین - ژابی) این بازیکنان یک مقدار جلو تر از حالت معمول بازی کنند و این باعث میشه تو برخی موارد برتری عددی پیدا کنیم .
malkemid
28-04-2013, 11:42
سلام /
با احترام به دوستان ، این که رونالدو رو ببریم در نقش مهاجم کاذب و اوزیل و دیماریا رو اینور اونور ! کنیم به نظرت راه هایی هست که توی پلی استیشن خوب جواب میده نه توی فوتبال واقعی ؛
رونالدو بیشترین آسیب رو از فضایی که از گوشه ها براش روجود میاد و به تو ( درون ) میزنه برای تیم های حریف بوجود میاره ، بردن رونالدو به نقش مهاجم ( حتی مهاجم کاذب ) این فضا رو از رونالدو میگیره و اون موقع ما از رونالدوی سریع و تکنیکی و قدرتی و تمام کننده ، فقط یه بازیکن تمام کننده داریم و خودمون رو از باقی تواناییهاش محروم میکنیم .
به نظر من هم ما باید همون سیستم خودمونو بازی کنیم. کریس چپ، دیماریا راست...مسوت هم وسط... جلو هم بجز هیگی کسیو نداریم که بذاریم... مسوت تو بازی رفت ، گوش بازی می کرد که تقریبا محو بود...
یه صحنه لوپز شروع مجدد داشت توپ پشت مدافع ها رسید به مسوت...حیف که استپش بد بود وگرنه تک به تک می شد
سلام /
کاملا باهات موافقم سروش...
البته این بحث ها سرگرمی بیش نیس تا شروع بازی :n02:
وگرنه که ما مورینیو رو داریم و.................
در مورد رونالدو که کاملا باهات موافقم...
فقط ایکاش با یه STRIKER بی نظیر تو مایه های رود وان نیسترروی یا فرناندو مورینتس یا حتی رائول سابق رو داشتیم در سوپر تیم مورینیو...!!! اون موقع کلوپ و ویلانوو و گواردیولا و فرگوسن و ...... همزمان حریف مورینیو نمیشدن...
الان اگه رونالدو گل نزنه...
بنزما و هیگواین بیشتر در نقش هویج ظاهر میشن در بازی های مهم این فصل...خصوصا بنزما...!!!!
رونالدو رو نمیشه تکون داد...
اما در مورد اوزیل....
بار ها شده مورینیو اونو به راست برده(جای دی ماریا) و مودریچ و حتی در موارد نادری کاکا رو به جای اون آورده و خیلی وقتها هم گره ی کور بازی رو باز کرد با این شطرنج زیباش مورینیو...!! (بارز ترین نمونه ای که یادم میاد بازی با منچستر در دور برگشت بود اگه اشتباه نکنم که اوزیل رفت سمت راست)
:n12::n12::n12::n12:
پلاکارد معنادار پشت سر آقاي خاص (عکس)
اتلتيکو در دربي مادريد مقابل رئال با نتيجه 2 بر يک شکست خورد تا رکورد شکستناپذيري مورينيو و پيروزي 100 درصدي او در دربي مادريد تداوم داشته باشد.
به گزارش فارس، آقاي خاص در 3 سال حضوردر برنابئو هشت بار رودرروي اتلتيکو قرار گرفته و 8 پيروزي بدست آورده است که شامل 6 برد در ليگ و 2 پيروزي در جام حذفي بوده است.
هواداران اتلتيکو که دل خوشي از مورينيو ندارند در بازي شب گذشته در ويسنته کالدرون پلاکارد معناداري را خطاب به آقاي خاص و رئال نشان دادند.
پ.ن:
منم چپ و راست ازش میباخت تیمم ازش اینطوری استقبال میکردم...
حتی با تیم دوومش تونست تیم آماده ی سیمئونه رو ببره...!!!
اخیرا ویدئویی روی سایت رسمی باشگاه گذاشته شده که در اون بازیکنای تیم یکی یکی جمله ی "nuestra fuerza eres tu!"
یا "قدرت ما شمایید!" را تکرار می کنن و از هوادار دعوت می کنن به حضور با همه توانشون در روز 30 آوریل.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
28-04-2013, 14:29
اخیرا ویدئویی روی سایت رسمی باشگاه گذاشته شده که در اون بازیکنای تیم یکی یکی جمله ی "nuestra fuerza eres tu!"
یا "قدرت ما شمایید!" را تکرار می کنن و از هوادار دعوت می کنن به حضور با همه توانشون در روز 30 آوریل.
پست غیر فوتبالی :
چندی پیش شبکه ی Sky sport کلیپی از چهار تیم راه یافته به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نشون داد که موسیقی متن فوق العاده زیبایی داشت ، موسیقی به گوشم
آشنا اومد و در صدد پیدا کردنش بر اومدم : دی
روی همین کلیپی که معراج گذاشت هم همینه...
به نتیجه ی خوبی رسیدم و اون آهنگ رو پیدا کردم ، این قطعه ، یکی از اصلی ترین موسیقی های بازی Heavy Rain هستش (PS3 Exclusive) و آهنگسازش
Normand Corbeil بود که 25 January 2013 از دنیا رفت :n27: ... (Beyond: Two Souls هم هنوز منتشر نشده که موسیقیش کار ایشونه)
دانلود
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VhMTA1ZjgxYWE2Lm1wMyMxMzY0MTQ4OTM/dGltZT00OjQwJnF1ZXJ5PU5vcm1hbmRfQ29yYmVpbF8tX0hlYX Z5X1JhaW5fJTI4TWFpbl9UaGVtZSUyOV8lMjhPU1RfJUQwJUJB XyVEMSU4MiVEMSU4MCVEMCVCNSVEMCVCOSVEMCVCQiVEMCVCNS VEMSU4MCVEMSU4My4uLl8tXyhtcDNwb2lzay5uZXQpLm1wMyZ0 b3A9ZmFsc2UmZGF0ZT0yMDEzLTA0LTI4IDE0OjUyOjE0)
هزار تایی شدن بازیهای رسمی رائول
رائول گونزالز بلانکو به رکورد شکنی ادامه می دهد . اسطوره رئال مادرید در رئال مادرید سی ، رئال مادرید بی ، تیم اصلی رئال ، شالکه و السد و رده های پایه و تیم بزرگسالان اسپانیا به رکورد هزار بازی دست پیدا کرد .
رائول کارش ار در تیمهای پایه رئال شروع کرد که پس از دو سال به تیم اصلی رسید و
پس از درخشش در این تیم و حضور در 741 بازی به شالکه و بعد به السد رفت .
مرجع اخبار رئال
CRIS Joon CR7
28-04-2013, 18:20
داور بازی برگشت رئال مادرید - دورتموند مشخص شد ، این داور کسی نیست جز : هاوارد وب :دی
-
Abdolreza2012
28-04-2013, 20:09
دوستان شرمنده دیر در مورد بازی دورتموند پست دادم
دو چیز میتونم بگم
1- بازی افتضاحی کرد رئال و دفاع فاجعه بود مخصوصا په په البته لوپز هم همچین بی اشتباه نبود
0حالا دیگه گذشته نمیشه کاریش کرد)
2- تو بازی برگشت رئال باید تمومه تلاششو بکنه یعنی باید 90 دقیقه حمله کنه و نذاره دورتموند توپ دستش بیاد چون یه گل بخورن دیگه معجزه نیازه
اگه مثله بازی رفت بازی کنه رئال 100% حذفیم ولی رئال شبش باشه میترکونه ایشالا
تبریک بابت برد اتلتیکو مادرید ولی
بازی دیشبم خیلی خسته کننده بود جوری که وسطش خوابم برد (البته خیلی خسته بودم) ولی در کل دمشون گرم با نبود نصف بازیکناش برد تو تو زمین اونا
به امید سعود رئال
حضور رونالدو در ديدار با دورتموند قطعي نيست
مطبوعات ورزشي اسپانيا روز يکشنبه گزارش دادند حضور کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل دورتموند قطعي نيست.
رونالدو در بازي رفت که رئال در آلمان با نتيجه چهار بر يک شکست خورد، از ناحيه ران چپ مصدوم شد.
رئال در پايگاه اينترنتي خود نوشت: « رونالدو جدا از تيم با کارلوس لالين مربي بدنساز تمرين کرد .»
اين مهاجم پرتغالي تمام توان خود را براي حضور در بازي سه شنبه مقابل دورتموند به کار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، اين بازيکن روز شنبه در هفته سي و سوم لاليگا در پيروزي رئال مقابل اتلتيکو مادريد غايب بود.
رئال رده دومي با نتيجه دو بر يک اتلتيکو، تيم سوم لاليگا را شکست داد.
روزنامه مارکا با بدبيني درباره رونالدو نوشت: « رئال با نگراني به وضع رونالدو نگاه مي کند. حضور اين بازيکن پرتغالي در ديدار سرنوشت ساز مقابل دورتموند قطعي به نظر نمي رسد .»
غيبت رونالدو، بهترين گلزن ليگ قهرمانان اروپا با دوازده گل ضربه سنگيني به رئالي ها وارد خواهد کرد.
ورزش3
////////////
صدر در صد شایعه هست دیگه ؟؟ مگه نه ؟؟ :n04:
Altairezio
28-04-2013, 20:33
داور بازی برگشت رئال مادرید - دورتموند مشخص شد ، این داور کسی نیست جز : هاوارد وب :دی
یا ابرفضضضضضضضضضضضضضضضضضضضض
این دیگه آخر بد شانسیه!
ایشون دست به کارتش خیلی عالیه!(البته قضاوتایه خیلی خشنی داره!):n28:
دوستان خط دفاعی کیا رو داریم دقیقا"!؟
یا ابرفضضضضضضضضضضضضضضضضضضضض
این دیگه آخر بد شانسیه!
ایشون دست به کارتش خیلی عالیه!(البته قضاوتایه خیلی خشنی داره!):n28:
دوستان خط دفاعی کیا رو داریم دقیقا"!؟
همه بجز مارسلو
(( البته آربلوا شنیدم محروم بود واسه بازی رفت و بازی برگشت میرسه ولی گویا دوستان میگن مصدوم هست ))
charlize
28-04-2013, 22:32
عالیه این..
رائول به جمع رئاليها ميپيوندد
رائول گونسالس به منظور تشويق رئالمادريد در بازي سهشنبه ليگ قهرمانان اروپا به سانتياگوبرنابئو خواهد رفت.
رئالمادريد سهشنبه شب در ليگ قهرمانان اروپا در ديداري حساس ميزبان بوروسيادورتموند است ديداري که خورخه والدانو، مدير رئالمادريد آن را حساسترين بازي 10 سال اخير کهکشانيها ميداند.
به گزارش ايسنا،رائول گونسالس، ستاره سابق رئالمادريد با کسب اجازه از مسئولان باشگاه قطري السد قصد دارد، رئالمادريد را در بازي سهشنبه شب در ليگ قهرمانان اروپا همراهي کند.
رائول چندي پيش توانست 1000 بازي رسمي خودش را انجام دهد. مهاجم اسپانيايي السد قطر توانسته است يازده گل براي اين تيم به ثمر برساند و چندي پيش هم به عنوان قهرماني ليگ ستارگان قطر رسيد.
malkemid
29-04-2013, 12:16
اینطور که بوش میاد رونالدو اگر هم باشه زیاد آماده نخواهد بود به خاطر مصدومیت...
این استراحت دادن هم از یه جهت خوبه که بازیکن مصدوم نشه، انرژیش حفظ بشه...از یه طرف هم بده... بازیکن از شرایط بازی دور میشه...
hamijoon
29-04-2013, 12:39
اگه بتونیم یه گل تو دقایق اول بازی بزنیم خیلی خوب میشه ...
سلام
ظاهرا رونالدو امروز 10 ساعت به صورت انفرادی تمرین کرده :n02:
CRIS Joon CR7
29-04-2013, 13:09
کریستیانو امروز تست می دهد ،
آربلوا به دورتموند نمی رسد
کریستیانو امروز در مورد شرایط مصدومیتش تست خواهد داد .
ستاره پرتغالی در دربی شنبه حضور نداشت و تا امروز فقط فیزیوتراپی کرده است اما روند ریکاوری او مثبت بوده است
و خودش اطمینان دارد که می تواند به تیم کمک کند تا نتیجه را مقابل دورتموند برگرداند .
کریستیانو در روزهای اخیر سخت تلاش کرده تا به بهترین شرایط بدنی ممکن برسد .
دیروز با کارلوس لالین ، فیزیوتراپ تیم تمرین کرد و امروز سعی می کند که به جمع گروه اضافه شود . وی در دقیقه 90 بازی در وست فالن مصدوم شده بود . در حال حاضر گل او در بازی رفت است که امیدهای رئال را زنده نگه داشته است .
رکوردی دیگر
کریستیانو فقط به بردن دهمین چمپیونزلیگ فکر می کند . امسال 12 گل زده است .
جدی ترین رقیبش لواندوفسکی است که با چهار گلش در هفته گذشته 10 گله شد .
ستاره پرتغالی در حال حاضر فقط دو گل تا رکورد تاریخی 14 گل در یک فصل از چمپیونزلیگ که آلتافینی ،
فن نیستلروی و مسی به آن رسیده اند ، فاصله دارد .
مصدومیت کمر آربلوا
بازیکن سالامانکایی دو هفته است که دچار مصدومیت کمر است .
وی در استانبول دچار مصدومیت شد که در همان بازی به علت یک حرکت بیهوده بازی وست فالن را با اخراج شدنش از دست داد . آربلوا با ناراحتی مورینیو به خاطر این حرکتش مواجه شد و پس از آن دیگر به لیست بر نگشت .
دیروز باز هم به دور از گروه تمرین کرد و به نظر می رسد که اسین فردا دفاع راست فیکس تیم باشد .
مرجع اخبار رئال
Dark Shine
29-04-2013, 15:40
همین نبودِ اسین/آبلوآ خیلی برام سنگین تموم شد کـه این بار امیدوارم چنین چیزی وجود نداشته باشه .
البته اسین یه مقدار سرعتش کم هست و به احتمالِ زیاد از لحاظِ سرعت از موتورهای دورتموند کم بیاره اما قدرت بدنی خوبی داره و همین مورد میتونه کُمکی زیادی بکنه .
امضـامون هم به افتخـارِ رئآل زدیم :n12:
charlize
29-04-2013, 18:16
همونطور که همه گفتن، یه گل زودهنگام میتونه خیلی کمک حالمون باشه و به همین دلیل انتظار میشه داشت که رئال 5-10 دقیقه اول رو طوفانی آغاز کنه...
در این وضعیت وظیفه خط هافبک بخصوص بازیسازهای ما خیلی مهمه که بخوبی توپ رو پخش کنن و موقعیت سازی بکنن..
به علاوه دفاع هم باید کاملا آماده باشه چون بدون شک دورتموند میاد برای ضد حمله زدن...کاری که عالی هم انجام میدن...
+
فقط امیدوارم خوزه باز از پپه استفاده نکنه چون واقعا بدجور نا امادست...
eman619rv
29-04-2013, 18:20
تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...متاسفانه ما خودمون بهش ضربه زدیم و چندین بازی نیمکت نشینش کردیم معلومه که یه بازیکن فرم خوبی رو نمیتونه تو این مدت داشته باشه.
یادمه قبلا همه دوس داشتن یه زوجی در وسط دفاع با په په شکل بگیره که بتونیم راموس رو به پست اصلیش!!(یادمه یکی گفته بود نباید راموس در دفاع راست در پست غیر تخصصیش بازی کنه!!:n02:)
یه کسایی رو تا از دست ندی قدرشون رو نمیدونی! همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی ...امیدوارم این چالش بین خوزه و ایکر تا هفته دیگه تموم بشه ! چون واقعا اتفاق بدیه واسه تیم ... اینجوری اخر فصل باشگاه باید یکی رو انتخاب کنه! این طرف بهترین مربی فعلی جهان قرار داره و اونطرف بهترین دروازه بان جهان! من که دوس ندارم از یکیشون بگذرم!
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس خبری اش قبل از مصاف تیمش مقابل بوروسیا دورتموند در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد دراینجا می توانید متن صحبت های مورینیو را در2 قسمت مطالعه کنید:
*روحیه ای مشابه با خوانیتو و درصد خلق فرصت: خودتان می دانید که روحیه شبیه به خوانیتو چیست و نیازی به توضیح دادن نیست. تمام چیزهایی که به تاریخ می پیوندند، چیزهایی هستند که باید به آنها احترام گذاشت و من احترام زیادی برایشان قائلم. دوست ندارم درمورددرصدها صحبت کنم. یک عدم تعادل بزرگی در تابلوی نتایج دیده می شود (باخت 1-4 رئال در بازی رفت).می دانیم که بازی سه شنبه با نتیجه 4-1 شروع می شود و زمانی که اینگونه کار را شروع می کنی،استفاده از ریاضیات و توجیه کردن اینکه ما شانس زیادی داریم سخت است
*صحبت های قبل از بازی حماسی خواهد بود یا فوتبالی؟ : زمانی که بعد از بازی با دورتموند شما می خواستیم که من صحبت هایی مشابه با بازیکنانم برزبان بیاورم،من نتوانستم این کار را انجام دهم ولی چند روز بعد از بازی با آنها صحبت کردم و همه چیز را به آنها گفتم. من واکنش من و صحبت های من و دیدگاه من در رابطه با بازی ای که در دورتموند انجام دادیم بود.
*شما سومین فصل حضور دررئال را سپری کردید . این دوره موفق بود یا ناکام؟: نه.عملا درتمامی باشگاه ها و نه فقط در رئال مادرید،موفقیت،موفقیت همه است ولی ناکامی، فقط مال سرمربی است. فقط در رئال مادرید این طور نیست و درتمام باشگاه ها اوضاع و درتمام فرهنگ ها به همین ترتیب است. من آرام هستم و می دانم که اوضاع اینگونه است. شکست و ناکامی،مال سرمربی است. رکورد کسب 100 امتیاز در طول یک فصل با رئال مادرید را به دست آوردیم ولی اگر به فینال نرسیم، ناکامی من بوده است.
*نقصان های رئال در دورتموند: در بازی رفت من به طور کلی خواهان عدالت بودم؛چون گاهی وقتها فوتبال عادل نیست. خیلی وقتها تیمی به پیروزی می رسد که شایسته برد نیست. من در کل درخواست داشتم تا عدالت رعایت شود و در فوتبال این طور هم بود. تیمی که شایستگی اش را داشت به پیروزی رسید. وقتی اوضاع اینگونه است،باید ازاین عدالت راضی وخوشحال بود.
*رختکن تیم: من از شنیدن صحبت ها و از حس کردن احساسات بازیکنانم نگران نبودم. من نگران آنالیز بازی 4شنبه شب و بازی سه شنبه این هفت و توضیح دادن ایده هایم بودم. نگرانی اصلی من این بود.
*ترکیب اصلی رئال در بازی سه شنبه: برای چه چیزی که واضح و روشن است را پنهان می کنی؟در دورتموند به جز در مورد دی ماریا،همه چیز مشخص بود. تیمی داریم که شک و شبهه ای در آن نیست و یازده بازیکنی را به میدان فرستادیم که همه می دانستند.ولی در بازی سه شنبه اوضاع متفاوت است. می توانیم با بازیکنانی بازی را شروع کنیم که بازی نمی کنند..یا سیستمی را به کار بگیریم که معمولا از آن استفاده نمی کنیم. حال کریس خوب است. آربلوا و مارسلو همچنان مصدوم هستند ولی سایر بازیکنان تیم آماده و در خدمت تیم هستند.
*کلوپ: آینده من به اتفاقات هایی که رخ می دهد هیچ وابستگی ای ندارد.مردم روزنامه ها را می خوانند ولی وقتی که کلوپ می گوید که چنین حرفی نزده،دیگر کسی روزنامه را نمی خواند
*بازگشت به جریان بازی به چه چیزهایی بستگی دارد: برای من فقط به فوتبال بستگی دارد. این بازی ای است که در آن 1-4 باخته ایم و هنوز 90 دقیقه دیگر از آن باقی مانده و همه چیز هم ممکن است . در بازی رفت در دورتموند شرایط برای انجام خواسته هایمان بیش از حد بد بود. اگر شرایط همان طور باشد، شانسی برای بازگشت به جریان بازی نخواهیم داشت. در زمین چمن باید حتی وقتی در شرایط سخت هستی هم لذت ببری. هیچ بازیکنی سوار براسب مراد نیست و جایگاهش درترکیب اصلی قطعی نیست. همه می خواهند بازی کنند واین به من اعتماد به نفس زیادی در آستانه بازی می دهد و باعث می شود که به این باور برسم که همه چیز ممکن است ولی خیلی ساده بگویم این فوتبال است. امروز اظهاراتی را از یکی از افراد خیلی مهم دنیای فوتبال خواندم که در آن در مورد انجام چیزهای قانونی و غیرقانونی صحبت کرده بود. سه سال پیش من صحبت های مشابهی را برزبان آورده بودم و دنیا روی سرم خراب شد. تیم من تنها کارهای قانونی انجام می دهد و فقط می تواند کارهای قانونی انجام دهد. ما آنقدر خالص و معصوم هستیم که لواندوفسکی 4 گل به ما زد و ما روی او حتی یک خطا هم نکردیم. بلافاصله بعد ازشروع بازی، 5 بار روی رونالدو خطا شد. باید تلاش کنیم که یک بازی تیمی را به نمایش بگذاریم و ببریم و بعد از آن ببینیم که آیا می توانیم درتلاش برای رسیدن به گلهای بیشتر موفق باشیم و به فینال برسیم یا نه. 90 دقیقه بازی می کنی و روی بازیکنی که 4 بار دروازه ات را باز کرده، یک خطا هم نمی کنی. می خواهم که تیمم با قدرت تهاجمی روانی بازی کند. در مورد بازی شنبه خواندم که بازی خسته کننده ای بوده. آن بازی از نظر من مثالی خوب از یک تیم منسجم، متحد و تهاجمی بود. تیمی که خیلی خوب برای رسیدن به یک هدف تلاش می کند
*بازگشت به جریان بازی و رسیدن به فینال ممکن است؟: ما بازی خواهیم کرد و تلاشمان را می کنیم تا رو به جلو برویم. اگر یک گل بزنیم، بعدش به دو گل دیگر نیاز خواهیم داشت. اگر بازی 1-2 شود، باید دو گل دیگر بزنیم. باید تا آخرین نفس بازی تلاش کنیم. اگر مثل بازی رفت در دورتموند بخواهیم کار کنیم که... فراموشش کنید.. اگر مثل اکثر بازیهای دیگرمان کار کنیم و روحیه لازم برای برددر یک بازی بزرگ را داشته باشیم،این کار را انجام خواهیم داد؛فوتبال، فوتبال است و همه چیز درآن ممکن است.
*آنالیز کلی: زمانی که نیاز بود، این آنالیز کلی را با بازیکنانم انجام دادم؛وقتی که شما از من درخواست نکرده بودید
*غیبت مورینیو در ویدئوی انگیزه بخش به هواداران: نمی خواستم دراین ویدئو باشم؛ چون بهترین راه برای انگیزه دادن، این بود که نتیجه ای متفاوت با بازی با دورتموند کسب کنیم. اگر با بازی خوب انگیزه بدهی و چندین بار به پیروزی برسی انگیزه اعمال می شود. مردم جاهای دیگر شاید با خودشان فکر کنند که این انگیزه ها فقط در حد ویدئو است . من سرمربی تیم هستم و با نتایج بازیها به مردم روحیه می دهم.
*آنچلوتی و شایعات مرتبط : من چیزی حس نکرده ام. درمورد تماس های رئالی ها با آنچلوتی از من سوال نپرسید و از خودشان بپرسید. من چیزی را راجع به این حس نکرده ام که این ممکن است آخرین بازی لیگ قهرمانان اروپای من با رئال در برنابئو باشد. این مهمترین بازی درتاریخ ده ساله رئال مادرید است. من قبل از بازی دورتموند هم این را حس می کردم ولی طوری بازی کردیم که انگار یک بازی دوستانه است.
دوستان یه سوال فنی
این شایعاتی که در مورد مصدومیت رونالدو پیچیده جدی هست یا شایعه ؟
چون اخبار رسمی در موردش زیاده -- یه سری میگن مصدوم یه سری هم میگن با بازی میرسه
الان دقیقا منبع رسمی وجود نداره که بشه ازاوضاعش مطلع شد ؟؟
//////
استرس دارم بدجورررررر :n23:
یعنی اگه رئال امسال خدای نکرده حذف بشه دیگه عملا دنیا به آخر رسیده
از همون اول لیگ رو بیخیال شدیم گفتیم چمپیونز
هر حرفی هم میشد به دهمین قهرمانی اشاره میکردیم
ولی الان با این اوضاع اگه خدای نکرده حذف بشیم ........
//////
البته همونطور که بازی رفت نتیجش غیر قابل پیش بینی بود به نفع دورتموند بازی برگشت هم میتونه به نفع رئال غیر قابل پیش بینی باشه :n10:
(( 24 ساعت چقدر سخت میگذره )) !!!
mohammad.asghari
29-04-2013, 20:49
دوستان یه سوال فنی
این شایعاتی که در مورد مصدومیت رونالدو پیچیده جدی هست یا شایعه ؟
چون اخبار رسمی در موردش زیاده -- یه سری میگن مصدوم یه سری هم میگن با بازی میرسه
//////
استرس دارم بدجورررررر :n23:
یعنی اگه رئال امسال خدای نکرده حذف بشه دیگه عملا دنیا به آخر رسیده
از همون اول لیگ رو بیخیال شدیم گفتیم چمپیونز
هر حرفی هم میشد به دهمین قهرمانی اشاره میکردیم
ولی الان با این اوضاع اگه خدای نکرده حذف بشیم ........
//////
البته همونطور که بازی رفت نتیجش غیر قابل پیش بینی بود به نفع دورتموند بازی برگشت هم میتونه به نفع رئال غیر قابل پیش بینی باشه :n10:
(( 24 ساعت چقدر سخت میگذره )) !!!
رونالدو که میرسه مطمئن باش شکی هم درش نیست
مطمئن شدی::؟
charlize
29-04-2013, 20:57
تو این مدت در مورد په په خیلی کم لطفی شد...
من فکر میکنم پپه خودش باعث این موضوع شد!
این خوزه نبود که پپه رو بازی نداد و پپه بخاطر مصدومیت نبودش...!
برعکس ایکر، خوزه حتی بلافاصله پپه رو وارد ترکیب هم کرد...
منتها پپه بشدت افت کرده و باید تلاش کنه تا دوباره همون بازیکن همیشگی بشه وگرنه در صورت اومدن یه دفاع راست، خیلی بعیده ترکیب راموس-واران به چیز دیگه ای تبدیل بشه!
همین اربلوا تا دیروز همه به خاطر سوتی هاش سرزنشش میکردن حالا متوجه شدن چه بازیکن خوبی رو نداریم فعلا.
آربلوآ اصلا بازیکن در سطح رئال نیست!
دلیل اینکه نبودش به چشم اومد این بود که دفاع راست دیگمون فقط راموس بود و وقتی راموس رفت راست، مجبور شدیم از امثال پپه ناآماده و آلبیول بجاش استفاده کنیم که نتیجش کاملا مشخص بود!
یکی از مهمترین نیازهای این چند سال اخیرمون یه دفاع راست بوده که عجیبه هنوز رفع نشده!
در مورد ایکر مقدس هم که فکر کنم وقتشه که دیگه برگرده به ترکیب اصلی
خوزه آدمی نیست که ریسک بالا بکنه...اینکه دروازبانی که این همه مدت بازی نکرده رو یهو تویه یه اینطور بازی بزرگی بیاری تویه ترکیب(حتی اگه ایکر باشه)، یه ریسک بزرگ محسوب میشه...
در نتیجه به نظرم کماکان لوپز گزینه بهتریه(فراموش نکنیم که لوپز کماکان از وقتیکه اومده، یکی از بهترین های تیم بوده! حتی تویه همون 4-1 هم بهترین بازیکنمون بود!)
به نظرم یه سری جو (عمدی!) بیشتر نیست!
خود کریس هم به هوادارا گفته که برای بردن دورتموند، تیم بهشون نیاز داره و گفته "میتونیم روتون حساب کنیم؟"
+
Mourinho: We have to play minute by minute, goal by goal until the last breath
دوستان
به نظرتون امکان داره مورینیو فردا شب بازی رو با 2 تا فوروارد خودش شروع کنه یا نه؟؟ با همون سیستم قبلی میایم..؟؟
نظرتون چیه؟
مطمئن هستم باید منتظر غافلگیری باشیم بعد از اعلام نهایی ترکیب...
بعید میدونم تیم همون نفرات و آرایش سابق رو داشته باشه...
دوستان
به نظرتون امکان داره مورینیو فردا شب بازی رو با 2 تا فوروارد خودش شروع کنه یا نه؟؟ با همون سیستم قبلی میایم..؟؟
نظرتون چیه؟
مطمئن هستم باید منتظر غافلگیری باشیم بعد از اعلام نهایی ترکیب...
بعید میدونم تیم همون نفرات و آرایش سابق رو داشته باشه...
امروز یک جا یک مطلبی خوندم در رابطه با تمرین تیم تو این چند روزه و فیلم هایی که از این تمرینات بیرون اومده ، مثل اینکه قراره به یک شیوه خاص به نام مولکولی یا همچین چیزایی مقابل دورتموند تست بشه که یک شیوه 50/50 هست ، آخرین بار هم این روش امسال توسط خوزه در بازی برگشت با والنسیا تست شد که رو فرمیشن 4-2-3-1 نیمه اول 5 تا گل به والنسیا تو مستایا زدیم.
Altairezio
30-04-2013, 05:43
من فک کنم 5 تا دفاع خواهیم داشت!
کونترائو--راموس--واران--اسین
په په
ژ.آلونسو
7--اوزیل--دیماریا
هیگوآین
په په هم در نقش دفاع خواهد بود هم هافبک دفاعی!
البته چون تیم هجومی خواهد بود فک کنم مودریچو اونجا به جای آلونسو ببینیم (که بعیده!)!ژاوی آلونسو هم هافبک خالص(:n02:نه هجومی نه دفاعی!)
البته به جای هیگوآین هم فک کنم بنزما بیاد تو چون خیلی تلاش میکنه خداییش نیمه ی اول بازیا!
سانتیاگو برنابئو همین الان !!! .....آماده پذیرایی از دورتموند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یک جا یک مطلبی خوندم در رابطه با تمرین تیم تو این چند روزه و فیلم هایی که از این تمرینات بیرون اومده ، مثل اینکه قراره به یک شیوه خاص به نام مولکولی یا همچین چیزایی مقابل دورتموند تست بشه که یک شیوه 50/50 هست ، آخرین بار هم این روش امسال توسط خوزه در بازی برگشت با والنسیا تست شد که رو فرمیشن 4-2-3-1 نیمه اول 5 تا گل به والنسیا تو مستایا زدیم.
من فک کنم 5 تا دفاع خواهیم داشت!
کونترائو--راموس--واران--اسین
په په
ژ.آلونسو
7--اوزیل--دیماریا
هیگوآین
په په هم در نقش دفاع خواهد بود هم هافبک دفاعی!
البته چون تیم هجومی خواهد بود فک کنم مودریچو اونجا به جای آلونسو ببینیم (که بعیده!)!ژاوی آلونسو هم هافبک خالص(:n02:نه هجومی نه دفاعی!)
البته به جای هیگوآین هم فک کنم بنزما بیاد تو چون خیلی تلاش میکنه خداییش نیمه ی اول بازیا!
تنها چیزی که امیدوارم اینه دورتموند مثل چلسی سال قبل بازی نکنه
چلسی با توجه به نتیجه یه دفاع 10 نفره فولادی چید جلوی بارسلونا و اونا هم به بدترین شکل ممکن حذف شدن
امیدوارم فوتبالی بس ناجوانمردانه نبینیم :n27:
ترکیبمون توی اون بازی به این شکل بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی تحلیل های بعد از بازی یادم هست که برنامه های مورینیو و تاکتیک متفاوتمون خیلی مورد تحسین قرار گرفته بود و قبل یا بعد از اون به ندرت به این شیوه کار کردیم.
از نظر چینش مثل فورمیشن همیشگی، با این تفاوت که آلونسو و خدیرا از 4 مدافعمون جدا میشدن و از جلو پرس می کردن و یه فاصله ی تقریبا زیاد بین 4 بازیکن خط دفاع با 6 بازیکن
خط هافبک و حمله به وجود می اومد، در عین حال که روی ضد حملات حریف ریسک کار رو بالا میبره، می تونه به همون اندازه کارآمد باشه.
شخصا بیشتر این ترکیب رو ترجیح میدم:n02:
aluminum
30-04-2013, 16:14
دوستان امشب رونالدو بازی میکنه؟
دوستان امشب رونالدو بازی میکنه؟
اونکه صد در صد
من خودم هم اول فکر کردم مصدوم هست
ولی اونطوری که دوستان در پست های قبلی گفتن گویا شایعه عمدی هست :n02::n09::n10:
D o l f i n
30-04-2013, 17:08
این خبر بالوتلی هم جالبه ها
malkemid
30-04-2013, 18:15
این خبر بالوتلی هم جالبه ها
50% قضیه حله...فقط مونده موافقت دوست دخترش :n09:
mohammad.asghari
30-04-2013, 18:21
مرحله ی 1/4 ــه لیگ قهرمانان 2002. دقیقه ی 85، گلزنی گوتی مقابل بایرن و مسجل شدن صعود به نیمه نهایی.
ا این تفاوت که آلونسو و خدیرا از 4 مدافعمون جدا میشدن و از جلو پرس می کردن و یه فاصله ی تقریبا زیاد بین 4 بازیکن خط دفاع با 6 بازیکن
خط هافبک و حمله به وجود می اومد، در عین حال که روی ضد حملات حریف ریسک کار رو بالا میبره، می تونه به همون اندازه کارآمد باشه.
دقیقا..به همین خاطر بالا گفتم درصد موفقیت این سیستم 50/50 هست. تیم روی ضد حملات شدیدا آسیب پذیر میشه.البته دوتا مدافع کناری هم در اون بازی شدیدا نفوذ میکردن ، کوانترائو یک پاس گل داد... و حتی آربلوا یک بار از سمت راست جلو تر از دی ماریا حرکت کرد و با یک پاس هیگواین رو با دروازه بان تک به تک کرد ولی موقعیت از دست رفت...آلونسو هم دقیقا نسبت به جای همیشگی جلو تر بود و ظاهرا گاگو رو مارک کرده بود و بعد از، از دست رفتن گاگو یادمه بین دو نیمه تعویض شد.
charlize
30-04-2013, 20:39
هممون استرس داریم و برای رفع استرس، این خیلی عالیه!
یعنی خداس ها...!:n02:
بخصوص خوزه...:n08:
CRIS Joon CR7
30-04-2013, 20:47
هممون استرس داریم و برای رفع استرس، این خیلی عالیه!
یعنی خداس ها...!:n02:
بخصوص خوزه...:n08:
خوزه رو ببین چکار کرده:n19:جوووون:n10:
...
ولی من یه جا شنیدم توییتر بالوتلی ه/ک شده بوده و اینا رو خودش نگفته:n13:
charlize
30-04-2013, 20:52
خوزه رو ببین چکار کرده:n19:جوووون:n10:
یعنی این فیس خوزه رو میتونم یک ساعت به عنوان یه فیلم کمدی ببینم و بخندم بهش:n08:
عالیه
ولی من یه جا شنیدم توییتر بالوتلی ه/ک شده بوده و اینا رو خودش نگفته:n13:
والا معلوم نیست اما تویه شبکه های اجتماعی عجیب روش مانور داده شد...!
+
زنده از برنابئو..
جهنم داره بپا میشه..
Altairezio
30-04-2013, 20:53
مرحله ی 1/4 ــه لیگ قهرمانان 2002. دقیقه ی 85، گلزنی گوتی مقابل بایرن و مسجل شدن صعود به نیمه نهایی.
افسوس که بازیکنی مثل گوتی دیگه نداریم!:n28:
دوستان یکی به ما توضیح میده این قضیه بالوتلی چیه ؟؟
صفحه قبل یکی از دوستان گفت 50 درصد قضیه حل شده !
کلا قضیه چیه ؟؟ داره میاد رئال ؟؟ :n02:
CRIS Joon CR7
30-04-2013, 21:08
دوستان یکی به ما توضیح میده این قضیه بالوتلی چیه ؟؟
صفحه قبل یکی از دوستان گفت 50 درصد قضیه حل شده !
کلا قضیه چیه ؟؟ داره میاد رئال ؟؟ :n02:
تو عکسی که احمد گذاشته توضیحش هست ، بالوتلی گفته اگر رئال مادرید صعود کنه ، میزاره نامزدش با ... :n27::n02: بازیکنای رئال مادرید:n26:
پادشاه اسپانيا امشب در برنابئو
به نظر مي رسد لادسيما نه فقط براي هواداران رئال مادريد بلکه براي کل اسپانيا حائز اهميت فراواني است.
در آستانه ديدار بسيار حساس تيم هاي بروسيادورتموند و رئال مادريد در چارچوب مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا کاخ پادشاهي اعلام کرد دون خوان کارلوس ، پادشاه اسپانيا ، امشب از کاخ زازوئلا خارج مي شود تا بازي امشب را از نزديک در ورزشگاه سانتياگوبرنابئوي شهر مادريد تماشا کند.
به گزارش گل، بدين ترتيب اين اولين حضور پادشاه اسپانيا پس از عمل جراحي در يک مکان عمومي خواهد بود و مردم اسپانيا اميدوار هستند حضور پادشاه اسپانيا و ديگر چهره هاي شاخص مانند رائول گونزالس در بازي امشب بتواند زمينه ساز خلق يک حماسه باشکوه از شاگردان مورينيو باشد.
پ.ن:
ظاهرا که عرب ها نذاشتن رائول بیاد برنابئو...:n23:
Altairezio
30-04-2013, 21:11
تو عکسی که احمد گذاشته توضیحش هست ، بالوتلی گفته اگر رئال مادرید صعود کنه ، میزاره نامزدش با ... :n27::n02: بازیکنای رئال مادرید:n26:
آقا قضیه رو بو دار نکنید بابا بیخیال شین!!!!!!!!!!!
دوست من میخواست بیاد رئال نشد!:n26:
mohammad.asghari
30-04-2013, 21:21
ترکیب بازی امشب
Real Madrid XI: Diego Lopez; Essien, Varane, Sergio, Coentrão; Xabi Alonso, Modric, Ozil, Di Maria, Cristiano; Higuain
Casillas, Pepe, Albiol, Khedira, Kaká, Benzema, Morata
Eblis 2011
30-04-2013, 21:23
این چیزها تو فرنگ عادیه .....
واسه ما این چیزا جالبه و جذابه !!!
مورينيو : حذف از ليگ قهرمانان يعني ناکامي
سرمربي رئال مادريد حذف از نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي و شکست براي خود ميداند. او تيم ملي آلمان را يکي از شانسهاي اصلي قهرماني در جام جهاني برزيل ميداند.
رئال مادريد در دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا امشب (سهشنبه) در حالي از بوروسيادورتموند پذيرايي ميکند که با دريافت 4 گل در بازي رفت کار دشواري پيش رو دارد، هرچند تک گل کريستيانو رونالدو در نيمه نخست، سپيدپوشان را اندکي اميدوار نگه داشته است.
ژوزه مورينيو، در نشست خبري حذف شدن از ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي براي خود قلمداد کرد.
آقاي خاص گفت: در فوتبال هر چيزي ممکن است. در ديدار رفت نمايش بسيار ضعيفي داشتيم. مطمئنا اگر بخواهيم در سانتياگو برنابئو هم همين عملکرد را داشته باشيم، شانسي براي صعود نداريم. قبل از هر چيز بايد از اين بازي خانگي و حضور تماشاگران نهايت استفاده را ببريم. نکته بسيار مهم اين است که هيچ کدام از بازيکنان رئال مادريد قافله را به بهانه آسيب ديدگي و يا مسائل اين چنيني رها نکرده است. در اين ديدار بايد همچون يک تيم کلاس بالا و ممتاز بازي کنيم و همان بازي را که همگان از رئال مادريد انتظار دارند به نمايش بگذاريم. بايد از همان ابتدا حرص و ولع خود به پيروزي را نشان دهيم و عاقلانه و منطقي بازي کنيم.
مورينيو درباره اشتباهات تيمش در ديدار رفت گفت: تحليل خودم از بازي را براي همه بازيکنان شرح دادهام . نميخواهم اشتباهات بازي رفت دوباره تکرار شود. ساده لوحانه است که اجازه دهيم لواندوفسکي هر کاري که ميخواهد در زمين انجام دهد و ما او را متوقف نکنيم. او در 20 دقيقه چهار گل را به ثمر رساند بدون اين که مدافعي او را اذيت کند. من دشمني ذهني را ميپسندم ، نه دشمني بدني.
مورينيو شکست برابر دورتموند و حذف شدن از ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي براي خود قلمداد ميکند: در تمام باشگاهها به جز حالتهاي نادر موفقيت تيم براي همه است و شکست تنها براي مربي. اين در رئال مادريد هم صدق ميکند. چنانچه که نتوانيم به فينال صعود کنيم، من مقصر هستم و اين را همين جا اعلام ميکنم. از اول فصل هم گفتم که دورتموند يکي از نامزدهاي کسب عنوان قهرماني است. اين تيم سال گذشته در مرحله شکل گيري و قالب بندي بود. عملکرد خوب آنها اصلا من را غافلگير نکرده است. آنها براي فصل بعد گوتسه را در اختيار ندارند و به احتمال زياد لواندوفسکي را هم خواهند فروخت. اما اسکلت تيم قوي است و دچار مشکل نخواهد شد. گذشته از اين آنها مربي بسيار خوبي همچون يورگن کلوپ را در اختيار دارند که با نهايت آرامش پيش ميرود. دورتموند تيم مستعدي است.
مورينيو درباره اين شايعههاي مذاکره سران رئال مادريد با کارلو آنچلوتي براي هدايت تيم در فصل آينده گفت: من چيزي نميدانم. اين را ميتوانيد از خود او بپرسيد، فقط اين را ميدانم که فردا بازي بسيار حساسي را پيشرو داريم. بازي برگشت با دورتموند مهمترين بازي ده سال اخير رئال مادريد است.
پس از پيروزي خيره کننده بايرن مونيخ و دورتموند برابر دو غول فوتبال اسپانيا، رسانهها و کارشناسان فوتبال از پايان سلطه اسپانيا بر فوتبال جهان سخن گفتند و آلمان را شانس اصلي قهرماني در جام جهاني 2014 برزيل معرفي کردند. آقاي خاص هم چنين نظري دارد. بايرن مونيخ و دورتموند و همچنين تيم ملي آلمان، در شرايط بسيار خوبي به سر مي برند. آنها نسل طلايي از بازيکنان را در اختيار دارند. بر اين باورم که تيم ملي آلمان يکي از نامزدهاي اصلي قهرماني در جام جهاني است.
بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان قبل از ديدار بايرن مونيخ با بارسلونا گفت که آبي اناري ها براي پيروزي در اين ديدار به هر کار مشروع و غير مشروعي دست خواهند زد. مورينيو بدون اين که نامي از بکن باوئر ببرد طعنه وار به انتقاد از او پرداخت و گفت: امروز سخنان يک آدم سرشناس را شنيدم. او در باره احتمال وقوع کارهاي مشروع و غير مشروع در زمين سخن گفته بود. وقتي من چند سال پيش در اينتر بودم، چنين سخناني را بر زبان آوردم ، اما تمام جهان بر عليه من موضع گرفتند. الان فردي که همه او را ميشناسند همان سخنان من را تکرار کرده است ، اما هيچ اتفاقي نميافتد. ما افرادي هستيم که به صراحت و شفافيت حرف خود را ميزنيم. لواندوفسکي چهار بار دروازه ما را باز کرد بدون اين که اعتراضي از خود نشان دهيم.
مورينيو در پايان سخنان خود درباره اين سوال که آيا در جام جهاني 2014 هدايت پرتغال را بر عهده خواهد گرفت، اين گونه پاسخ داد: من در جام جهاني 2014 سرمربي پرتغال نخواهم بود.
charlize
30-04-2013, 21:30
این چیزها تو فرنگ عادیه .....
واسه ما این چیزا جالبه و جذابه !!!
داداش شما فرنگ رو با یه چی دیگه اشتباه گرفتی احتمالا...!
کجاش عادیه برادر؟!
+
ترکیب مشخص شد:
...........................لوپز............... ..............
کوئنترائو.......راموس............... واران.........اسین
................ژابی...............مودری ................
.........................اوزیل............... ..............
........کریس..........................دری ماریا.........
........................هیگواین............ ...............
نبود یه هافبک دفاعی...
خیلی با ریسک بالاست با توجه به اینکه نه ژابی و نه بخصوص مودریچ نمیتونن بازی تیم حریف رو خراب کنن...
ضد حملات خیلی خطرناکه...
در واقع سیستم همونیه که یکی از بچه صفحه قبل گفت...اینطوری:
...........................لوپز............... ..............
کوئنترائو.......راموس............... واران.........اسین
.................................................. .........
................ژابی...............مودری ................
.........................اوزیل............... ..............
........کریس..........................دری ماریا.........
........................هیگواین............ ...............
پادشاه اسپانيا امشب در برنابئو
به نظر مي رسد لادسيما نه فقط براي هواداران رئال مادريد بلکه براي کل اسپانيا حائز اهميت فراواني است.
در آستانه ديدار بسيار حساس تيم هاي بروسيادورتموند و رئال مادريد در چارچوب مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا کاخ پادشاهي اعلام کرد دون خوان کارلوس ، پادشاه اسپانيا ، امشب از کاخ زازوئلا خارج مي شود تا بازي امشب را از نزديک در ورزشگاه سانتياگوبرنابئوي شهر مادريد تماشا کند.
به گزارش گل، بدين ترتيب اين اولين حضور پادشاه اسپانيا پس از عمل جراحي در يک مکان عمومي خواهد بود و مردم اسپانيا اميدوار هستند حضور پادشاه اسپانيا و ديگر چهره هاي شاخص مانند رائول گونزالس در بازي امشب بتواند زمينه ساز خلق يک حماسه باشکوه از شاگردان مورينيو باشد.
پ.ن:
ظاهرا که عرب ها نذاشتن رائول بیاد برنابئو...:n23:
این حضور پادشاه اخبار معتبر هست یا نه ؟؟
Abdolreza2012
30-04-2013, 21:32
دوستان به نظر اسین یکم کند نیست برای این بازی؟
من که میترسم جا بمونه
امیدوارم با یه برد خوب بریم بالا و امشب حذف نشیم
Eblis 2011
30-04-2013, 21:33
داداش شما فرنگ رو با یه چی دیگه اشتباه گرفتی احتمالا...!
کجاش عادیه برادر؟!
نه داداش .. عادیه ... برای ما که اینجا هستیم تازگی داره و سریع بی دست و پا میشیم!!!
charlize
30-04-2013, 21:37
دوستان به نظر اسین یکم کند نیست برای این بازی؟
من که میترسم جا بمونه
بهترین/تنها گزینه ممکن هست...
نه داداش .. عادیه ... برای ما که اینجا هستیم تازگی داره و سریع بی دست و پا میشیم!!!
مثلا داستان تری خیلی براشون عادی بود نه؟!!
مربی تیم ملیشون رو سر این موضوع تویه اون زمان فوق حساس عوض کردن...! اونم کی رو؟! کاپلو!
Eblis 2011
30-04-2013, 21:39
بهترین/تنها گزینه ممکن هست...
مثلا داستان تری خیلی براشون عادی بود نه؟!!
مربی تیم ملیشون رو سر این موضوع تویه اون زمان فوق حساس عوض کردن...! اونم کی رو؟! کاپلو!
چه ربطی داشت؟!
از لحاظ فوتبال که قابل قبول نیست!!!
از نظر فوتبالی که نگفتم .. از لحاظ فرهنگی
mohammad.asghari
30-04-2013, 21:40
اولین عکس رسیده از برنابئو به دستم تقدیم شما:n02:
charlize
30-04-2013, 21:43
چه ربطی داشت؟!
از لحاظ فوتبال که قابل قبول نیست!!!
از نظر فوتبالی که نگفتم .. از لحاظ فرهنگی
داداش من هم فرهنگ رو میگم!
کاپلو چرا اخراج شد؟!
چون میخواست تری کماکان کاپیتان باشه اما جامعه انگلیس نمیتونست قبول کنه که کسیکه اونکار رو کرده، کاپیتان تیم ملی کشورش باشه..
ربطی به فوتبال نداشت که!
شما رو چه حساب میگی این عادیه برای اونا، من نمیدونم...!
شرمنده از دوستان بخاطر این بحث بی ربط...مدیریت، مهندسی کنه این پست ها رو...
+
اگه خواستی، تویه پروفایل ادامه بدیم بحث رو..
mohammad.asghari
30-04-2013, 21:46
این موضوع رو ولش کنید بابا عکس ها رو بچسبید
mohammad.asghari
30-04-2013, 21:59
عکس های جدیدم رسید
Dark Shine
30-04-2013, 22:09
همیشه فکر میکردم بازی رئال - منچستر هیجانیه ولی اصلاً قابلِ مقایسه نیست با این بازی !
به زور دارم نفس میکشم حتی ! : دی
به امید 3 تـا !
Hala Madrid
amin 2010
30-04-2013, 22:24
اميدوارم اخر بازي حسرت تك به تك ايگواين و نخوريم ! دقيقه ٤ بازي اگه اون توپ گل ميشد ...:n14:
پ.ن: بابا اون موقعيت هيچي همه دارن تك به تك خراب ميكنن ! اوزيل چجوري اونو نزد ؟ رونالدو اون والي رو چرا اينجوري كرد!؟ ولي انصافا خيلي خوب شروع كرديم ، موقعيت گل هاي خوبي داشتيم.
charlize
30-04-2013, 23:03
وای که خودمون چقدر کارمون رو سخت کردیم..
تویه همون 10 دقیقه اول میتونستیم 3 تا بزنیم...بخصوص اون توپی که مسعوت داشت و اگه پاس داده بود، کریس گل خالی میشد...
امیدواوم نیمه دوم بهتر از موقعیت هامون استفاده کنیم...
+
استرس کشندس...
سه تا موقعیت صد در صد رو نزدیم :n29:
تا آخر بازی دیگه قراره چنتا موقعیت دستمون بیاد ؟؟
اوزیل چرا پاس نداد ؟؟
هیگواین با رونالدو هم که تک به تک نزدن
اوزیل اگه پاس میداد الان حداقل یه گل داشتیم :n24::n15:
CRIS Joon CR7
30-04-2013, 23:05
مگه هر بازی چند تا موقعیت میتونیم خلق کنیم که دو تا تک به تک و یه دونه دو به تک رو خراب کنیم:n27:
همچنانا امیدوار:n29:
Dark Shine
30-04-2013, 23:06
نیمه ی اول باید حتماً یکی میزدیم ! خیلی سخت شد و خودمون هم سخت کردیم !!
اوزیل + هیگواین + رونالدو ... همگی یه تک به تک خراب کردن ...
این وایدنفلر ناجی تیمشـون بوده و خیلی هم رو اعصابه !!
استرس کشندس...
خیای بالاست ! دیوونه کننده ـست .
Hala Madrid
بعد نوشت : کاملاً حضور اسین حس میشه !
دروازبانشون تا میتونست وقت کشت و داور هم تا میتونست بهش کارت نداد
+
خیابانی قشنگ رو مخه :n24:
معلوم نیست این بشر چرا اینقدر چرت و پرت میگه
+
هاوارد وب پلیس بوده واسه همین میتونه به داخل زمین مسلط باشه !! :n29:
مگه وسط زمین دارن دعوا میگیرن ؟؟
charlize
30-04-2013, 23:15
والا منکه اونقدر استرس داشتم نمیفهمیدم این چی میگه!
بریم برای نیمه دوم...
در نا امیدی بسی امید است...
به امید برگزاری جشن و پایکوبی بعد از نیمه دوم، همینجا...
:n12:
eman619rv
30-04-2013, 23:16
فکر کنم حذف شدیم!! اگه یه گل زده بودیم خیلی عالی میشد!
این فشارهایی که داشت تیم میاورد و کاملا احساسی (بعضی موقع ها خیلی هم خوبه) بازی میکردن فوق العاده کار ریسکی بود که 50/50 بود ولی متاسفانه خب به خاطر نوع بازی دقت هم اومده بود پایین و به نتیجه نرسیدم!! بازیکنا خیلی خسته شدن!با این بازی استرسی بیشتر هم الان تمرکزشون رو از دست میدن!
اگه 20 دقیقه اخر نیمه اول رو حساب شده و آروم میرفتیم جلو خیلی بهتر بود! باید هر دو روش رو تو همون نیمه امتحان میکردیم تا وقت برای تصمیم گیری بین دو نیمه که کدوم بیشتر جواب میده رو داشته باشیم!!
زنده باد مادرید! هر چی که اتفاق بیفته!
خدا لعنت کنه این اوزیل رو که نابود کرد همه چیو
نیمه اول اگه پاس داده بود الان اوضاع بهتر بود
نیمه دوم هم یه چنتا موقعیت خراب کرد
!!!!!!!!
دیگه آخرشو نمیبینم فقط باعث اعصاب خوردیه :n28:
+
این خیابانی هم فقط بلده اعصاب بیننده رو خورد کنه:n23:
charlize
01-05-2013, 00:11
وای خدا...
این 10 دقیقه آخر...به اندازه نصف عمرم استرس داشتم..
هنوز تو شوکم...
Dark Shine
01-05-2013, 00:15
شاید اگه این 2 گل رو نمیزدیم کمتر بابتِ اون فرصت های نیمه ی اول حرص میخوردیم !
charlize
01-05-2013, 00:16
حیف بود..
بازی رفت رو به لواندوفسکی باختیم و این رو هم بخودمون...
به شکل عجیبی بازیکنایی که نیازشون داشتیم، بد بودن امشب...
بخصوص کریس که بیاد ندارم بازی که اینقدر بد بوده باشه...البته خداییش خیلی دوید و تلاش کرد...بارها اومد عقب و دفاع کرد اما...
و البته اوزیل که خیــلی بد بود...1 لحظه خودش شد و پاس گل رو داد اما فقط همون 1 لحظه...
یه تشکر هم از لوپز باید کرد که یه واکنش کاسیاسی داشت و نگرمون داشت...
به هر حال همینکه با این نتیجه باختیم، خیلی بهتر بود تا اون مساوی..
+
ولی جدا باید یه فکری بحال مهاجم بکنیم...
هرچند کریم تویه همین 20 دقیقه بهترین بازیکنمون بود(1 گل+1پاس گل)..اما خب..
روتین ترین جمله ما رئالی ها بعد از حذف از لیگ قهرمانان : ایشالله سال بعد...:n27:
SA3EDLORD
01-05-2013, 00:17
ده دقه اخر من نتونستم بشینم..... گلو که زدیم از در و دیوار خونه داشتم میرفتم بالا! اشک تو چشام جم شده بود!
باختیم ولی دقیقا به حرفشون عمل کردن....تا اخرین نفس جنگیدن............ و ای کاش گل های نیمه اول رو میزدیم.......
به هر حال امسالم دستمون از جام کوتاه موند. اما همچنان زنده باد مادرید :n12:
VIVA Madrid !
جالبیش اینجاس که اون نظری که من بعد بازی قبل دادم واقعا درست بودش ... ( پلی استیشن هم ندارم شما که دارین بازی قبلی رو ندیده بودین انگار این یکی بازی رو دیدین ؟ )
مورینیو هم به حرف من رسید وقتی که دیر شده بود ...
این ۵ ۶ دقیقه ی توفانی خیلی خوب بودش ... خیابانی یه حرف درست زدش خدایی این بود که این گل خوابو از سر کلیا پروند ...
مرسی بنزما مرسی دیگو لوپز مرسی کاکا ....
از کلیه ی دست اندر کارانی که تا به اینجا ما رو همراهی کردن تشکر می کنم مخصوصا بارسایی ها :دي
D o l f i n
01-05-2013, 00:24
حیف بود..
بازی رفت رو به لواندوفسکی باختیم و این رو هم بخودمون...
به شکل عجیبی بازیکنایی که نیازشون داشتیم، بد بودن امشب...
بخصوص کریس که بیاد ندارم بازی که اینقدر بد بوده باشه...البته خداییش خیلی دوید و تلاش کرد...بارها اومد عقب و دفاع کرد اما...
و البته اوزیل که خیــلی بد بود...1 لحظه خودش شد و پاس گل رو داد اما فقط همون 1 لحظه...
یه تشکر هم از لوپز باید کرد که یه واکنش کاسیاسی داشت و نگرمون داشت...
به هر حال همینکه با این نتیجه باختیم، خیلی بهتر بود تا اون مساوی..
+
ولی جدا باید یه فکری بحال مهاجم بکنیم...
هرچند کریم تویه همین 20 دقیقه بهترین بازیکنمون بود(1 گل+1پاس گل)..اما خب..
روتین ترین جمله ما رئالی ها بعد از حذف از لیگ قهرمانان : ایشالله سال بعد...:n27:
از خیلی وقته داریم میگیم سال بعد واقعا کی میرسه
مهاجم که 100% لازم داریم اصلا نمیشه رو این دو حساب باز کرد اونم الان بازی براشون شرطی شده میدونا حداقل تو هر بازی یه نیمه بازی بهشون میرسه و از اونجایی که پیشنهاد قابل توجهی ندارن خیالشون راحته
ولی یه احتمال هست شاید مورینیو نره به تیم دیگه ای چون واقعا خودش ناکام میمونه
تو این اشفته حال کدوم مدیر حسش اومده پست پاک میکنه
Abdolreza2012
01-05-2013, 00:24
وای وای اگه باز گل میخوردیم و حذف میشدیم اینقدر نمی سوختم
واقعا حیف شد
دورتموندی ها دقایق آخر یه چشمه از عرب بازی اومدن
نیمه ی اول تو 20 دقیقه ی اول راحت راحت یه دونه اوزیل میتونست پاس بده که رونالدو بزنه ولی خودش زدو ...........
حیییییییییییییییییییف
گذشت ولی هم چنان دارم میسوزم که چرا دیر گل زدن و گل های نیمه ی اولو نزدن
دم لوپز هم گرم خیلی خوب گرفت
باز حیفففففففففففف
+
هر وقت هرکدوم از بنزما یا هیگواین از اول (فیکس) بازی کردن اصلا خوب نبودن اگه بعد اومده باشن میشه بهشون امید داشت مثل امشب بنزما که عالی بود
puya2010
01-05-2013, 00:27
راموس واقعا تو این بازی فوق العاده بود
استثنایی دفاع میکرد
باید بگم مثل یه اسطوره دفاع میکرد
تا آخرین نفس جنگید
گلم زد
لوادوفسنکی رو هم حسابی گوشمالی داد
شما دقت کردین مودریچ با اینکه یه بازیسازه و ذاتا کارش پخش توپه تا گرفتنش از حریف ، چقدر تو این بازی از دورتموندی ها توپ گرفت
کریس اصن آماده نبود ، تو سطح خودش نبود
و اما لوپز ، همون دو تا سیو تک به تک کافیه تا همه بدونن چرا مورینیو کاسیاس رو کنار گذاشته
اگه اوزیل اون تک به تک نیمه اول رو گل میکرد ، ما خیلی زودتر از اینا به گل های دوم و سوم میرسیدیم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
نمی دونم جزای چیو داریم پس میدیم دیگه چقدر میشه تحمل کرد :13:
الان 10 سال هست منتظر یه کاپ اروپام می ترسم اصلا دیگه نبینم این کاپ رو ، واقعا اعصابم داره داغون میشه اون خنده های { نمی دونم چی اوفسکی } رو که میدیدم کفرم بالا می گرفت
تا کی ...واقعا تا کی ؟ صبر هم حدی داره
اصلا اون هیگوان برا چی فیکس بازی میکنه ؟
من هیچ وقت ا زاین هیگوان راضی نبودم از همون اومدنش به رئال خوشم نمیومد ازش
چرا کریم فیکس نبود چرا ؟
10 سال شد اقا 10 سال شد بسه ، واقعا دیگه اعصابم نمیکشه یک دهه انتظار :n15:
SA3EDLORD
01-05-2013, 00:35
و اما لوپز ، همون دو تا سیو تک به تک کافیه تا همه بدونن چرا مورینیو کاسیاس رو کنار گذاشته
البته کاسیاس تا دلت بخواد از این سیو ها داشته.... انقد که نمیتونی بشمری:n06:
نادر1368
01-05-2013, 00:35
انصافا لوپز گلر خوبيه!حتي بازي قبل هم خوب كار كرد و گلايي خورد كه دوتايي با كاسياسم سخت ميشد بگيرن!
charlize
01-05-2013, 00:42
من مطمئن بودم که اگه یه گل بزنیم، یه بازی حماسی انجام میدیم و میتونیم گلهای بعدی رو بزنیم و به همین دلیل تا همون دقیقه 80 هم امید داشتم..
و وقتی گل رو زدیم، مطمئن بودم صعود میکنیم...
همه چی داشت عالی پیش میرفت تا اون مصدومیت تشریفاتی رخ داد...!
puya2010
01-05-2013, 00:43
اومدن کاکا به جای کونترائو از اون تعویض های جالب و مخصوص آقای خاص بود که عملا رئال رو سه دفاعه کرد
هر چند این شجاعت رو باید تو بازی رفت بیشتر نشون میداد
ولی خودمونیما ، این دروازبان دورتموند عرب بود؟
نامرد تا میتونست ضربه های شروع مجدد رو دیر میزد
بعد از گل دوم هم که دیگه نگو ، رسما رئال داشت با تیم عربستان بازی میکرد
بازیکنشون ده دقیقه خودشو انداخت
بازم باید از بازی فوق العاده راموس ، لوپز ، مودریچ و کمی هم واران تعریف کنم
امشب بدترین بازیکن رئال اوزیل بود
نابود کرد رئال رو
puya2010
01-05-2013, 00:46
البته کاسیاس تا دلت بخواد از این سیو ها داشته.... انقد که نمیتونی بشمری:n06:
ولی فعلا تو دورانه اوفولشه
باید خیلی بیشتر از قبل سعی کنه تا دروازبانه اول بشه
اوزیل تو اون صحنه تک به تک میتونست پاس بده که نداد حالا اون به کنار
به جای این که بیاد به سمت مخالف دروازبان بزنه میزنه به سمت موافقش !! عجیبه مگه بازی دوستانست که کلاس میاد تکنیک به رخ بکشه
بازی به این حساسی اقا تکنیکش گل کرده
والا من یادمه بازی هایی که یارو حتا دروازه خالی جلوش هست ولی برا اطمینان بیشتر بازم برا این که توپ 100 درصد گل بشه پاس میدادن :n15:
malkemid
01-05-2013, 00:56
به جای این که بیاد به سمت مخالف دروازبان بزنه میزنه به سمت موافقش !! عجیبه مگه بازی دوستانست که کلاس میاد تکنیک به رخ بکشه
والا من یادمه بازی هایی که یارو حتا دروازه خالی جلوش هست ولی برا اطمینان بیشتر بازم برا این که توپ 100 درصد گل بشه پاس میدادن :n15:
اصلا باورم نمیشه اون صحنه رو پاس نداد...اونم اوزیل! باز دیماریا بود قابل باور می شد...
دورتموند هم که مارو یاد بحرین انداخت...
puya2010
01-05-2013, 00:57
تازه ، بعد که دوربین نشونش میده ، اصن انگار نه انگار که موقعیت صد در صد گلو از دست داده ، به روی مبارک هم نمیاره
manchester fan
01-05-2013, 01:24
دورتموند کامل لایق رسیدن به فینال بود و در مجموع 2 بازی کامل بهتر از رئال کار کرد
رئال هم با این تیم و بازکنایی که داره اگه مورینیو بتونه نگه داره قطعا به زودی به آرزشون میرسن
کلا امسال رئال ضعیف تر از سال های قبل بود و اگه قدرت پارسالش حفظ میکرد امسال قطعا فینالیست بود
قبل از هر چیز باید به آقا خاص تبریک گفت...
به نظرم درست صعود نکرد به فینال یک باره دیگه...
ولی باز هم مثل 2 دورهی قبلی شایستگی فینالیست شدن رو بیشتر از هر 3 تیم دیگه داشت در بازی های نیمه نهایی :(
دوستانی که میگن باشه تا سال بعد قهرمان شیم...
مینویسم از خودم این پست رو به یادگار تا به یادتون بیارم اگه روزی مورینیو از مادرید بره به خدا هیچ امیدی نخواهد موند برای چمپیونزلیگ 10م ...!!!
من از این نمیسوزم که 3 سال چمپیونزلیگو نبردیم...
از این میسوزم که هر 3 سال انصافا شایسگی بی حد و وصفی از خودمون نشون دادیم در نیمه نهایی ها و هر سری مغلوب یه چیز شدیم...
-دوره ی اول مورینیو : ناداوری
-دوره ی دوم مورینیو:پنالتی
دوره ی سوم مورینیو:بدشانسی؛وقت کشی ها عرب گونه ی درتمندی ها که نشون دادن خیلی فاصله داره فوتبالشون از ما...وگرنه مرد و مردون تا آخر میجنگیدن و این خاطره ی بد رو از خودشون به یادگار نمیذاشتن در مادرید...!!
و فقط امیدوارم که دوره چهارمی هم مورینیو باشه در رئال که این حس امیدواری برای کسب جام در همه زنده باشه...و به حقیقت به پیونده سرانجام...!!!
وگرنه مربی های دیگه باید هر دور بیان سوژه ی لیون فرانسه بشن و برن...
بگذریم....
هیچی نمیشه گفت...
چون فقط بدشانس بودیم...
استرس اونقدر رو تیم فشار وارد کرده بود که بازیکنی در LEVELه مسعوت اوزیل خون به مغزش نمیرسه و اون تک به تک رو اونطوری خراب میکنه...
یا رونالدو به شب پر اشتباه رو پشت سر میگذاره...
ولی در مورد هیگواین از این نمایش ها در بازی های بزرگ زیاد دیده بودیم و تعجبی نداشت...تنها فایده اش اینه که اجازه بده زمانی از بازی بگذره تا بنزما بتونه با تازه نفس بودنش خطرساز شه...!!!
تعویض های مورینیو نشون داد که تفاوت کلوپ و مورینیو بسیار بسیار زیاده...!!!!
درسته کلوپ دستش مثل مورینیو باز نیس...
ولی انتخاب بهترین مهره روی یک نیمکت پر مهره در اون لحظات حساس بسیار سخت تر بی مهرگی روی نیمکته(که خوشبختانه دورتموند رو نیمکت هم کم بازیکن نداشت و این ایراد هم وارد نیس)
با تعویض های شجاعانه و ریسکی تونست نتیجه ی بازی رو بر گردونه و مابقی اش رو باید کمی شانس میاورد...
مورینیو زحمتش رو کشید...
شکی ندارم ...
میرسیم به ستاره ی رئال بعد از مصدومیت ایکر مقدس...:
تا حالا دقت کردین اگه دیگو لوپز نبود ما الان نه فینال کوپا دل ری بودیم...
نه نیمه نهایی چمپیونزلیگ....
چقدر این بازیکن غیرت به خرج داد؟؟؟؟
چقدر زحمت کشید ؟؟؟
و چقدر تحت فشار بود...(فشاری که هوادارا و رسانه به وجود آورده بودن سر مورینیو به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس)
همه منتظر بودن یه اشتباه از این دروازبان ببین تا کل موفقیتش رو مثل پتک بکوبن تو سرش و ایکر رو دوباره جلوی مورینیو علم کنن!!!
ولی این گلر خوش غیرت به کارش ادامه داد...
خیلی هم خوب...
به ستاره ی چند ماهه اخیر رئال تبدیل شد...
و به همه ثابت شد که چرا آقای خاص لوپز رو به ایکر مقدس ترجیح میده....
به قول فرگوسن سر مربی شیاطین سرخ : لوپز یه توپ هایی رو از دروازه بیرون کشید و نذاشت گل بشه که اگه کاسیاس تو دروازه بود احساس میکنم گل میشدن!!!
در نبود کاسیاس حتی بهتر از اون بود...
و بعد از برگشت ایکر حتی بهتر از چند هفته قبل خودش شد تا اینکه امروز ناجی تیم ما بود...
من به نظرم نهایت بی انصافیه که هی ایکر ایکر کنیم....
مگه ما از دروازبان چی میخوایم؟
اینکه دروازه اش بسته بمونه!!ها؟
مگه لوپز اینکارو تا الان به بهترین شکل انجام نداده؟
شما چه اصراری داری که ایکر این کارا رو انجام بده؟؟؟؟؟؟
عرضی دیگر نیس...
فقط دعا میکنم مورینیو از تیممون نره...تا باز هم شانسی برای قهرمانی برای تیممون بتونیم قائل باشیم...!!!!
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
puya2010
01-05-2013, 02:14
قبل از هر چیز باید به آقا خاص تبریک گفت...
به نظرم درست صعود نکرد به فینال یک باره دیگه...
ولی باز هم مثل 2 دورهی قبلی شایستگی فینالیست شدن رو بیشتر از هر 3 تیم دیگه داشت در بازی های نیمه نهایی :(
دوستانی که میگن باشه تا سال بعد قهرمان شیم...
مینویسم از خودم این پست رو به یادگار تا به یادتون بیارم اگه روزی مورینیو از مادرید بره به خدا هیچ امیدی نخواهد موند برای چمپیونزلیگ 10م ...!!!
من از این نمیسوزم که 3 سال چمپیونزلیگو نبردیم...
از این میسوزم که هر 3 سال انصافا شایسگی بی حد و وصفی از خودمون نشون دادیم در نیمه نهایی ها و هر سری مغلوب یه چیز شدیم...
-دوره ی اول مورینیو : ناداوری
-دوره ی دوم مورینیو:پنالتی
دوره ی سوم مورینیو:بدشانسی؛وقت کشی ها عرب گونه ی درتمندی ها که نشون دادن خیلی فاصله داره فوتبالشون از ما...وگرنه مرد و مردون تا آخر میجنگیدن و این خاطره ی بد رو از خودشون به یادگار نمیذاشتن در مادرید...!!
و فقط امیدوارم که دوره چهارمی هم مورینیو باشه در رئال که این حس امیدواری برای کسب جام در همه زنده باشه...و به حقیقت به پیونده سرانجام...!!!
وگرنه مربی های دیگه باید هر دور بیان سوژه ی لیون فرانسه بشن و برن...
بگذریم....
هیچی نمیشه گفت...
چون فقط بدشانس بودیم...
استرس اونقدر رو تیم فشار وارد کرده بود که بازیکنی در LEVELه مسعوت اوزیل خون به مغزش نمیرسه و اون تک به تک رو اونطوری خراب میکنه...
یا رونالدو به شب پر اشتباه رو پشت سر میگذاره...
ولی در مورد هیگواین از این نمایش ها در بازی های بزرگ زیاد دیده بودیم و تعجبی نداشت...تنها فایده اش اینه که اجازه بده زمانی از بازی بگذره تا بنزما بتونه با تازه نفس بودنش خطرساز شه...!!!
تعویض های مورینیو نشون داد که تفاوت کلوپ و مورینیو بسیار بسیار زیاده...!!!!
درسته کلوپ دستش مثل مورینیو باز نیس...
ولی انتخاب بهترین مهره روی یک نیمکت پر مهره در اون لحظات حساس بسیار سخت تر بی مهرگی روی نیمکته(که خوشبختانه دورتموند رو نیمکت هم کم بازیکن نداشت و این ایراد هم وارد نیس)
با تعویض های شجاعانه و ریسکی تونست نتیجه ی بازی رو بر گردونه و مابقی اش رو باید کمی شانس میاورد...
مورینیو زحمتش رو کشید...
شکی ندارم ...
میرسیم به ستاره ی رئال بعد از مصدومیت ایکر مقدس...:
تا حالا دقت کردین اگه دیگو لوپز نبود ما الان نه فینال کوپا دل ری بودیم...
نه نیمه نهایی چمپیونزلیگ....
چقدر این بازیکن غیرت به خرج داد؟؟؟؟
چقدر زحمت کشید ؟؟؟
و چقدر تحت فشار بود...(فشاری که هوادارا و رسانه به وجود آورده بودن سر مورینیو به خاطر نیمکت نشینی کاسیاس)
همه منتظر بودن یه اشتباه از این دروازبان ببین تا کل موفقیتش رو مثل پتک بکوبن تو سرش و ایکر رو دوباره جلوی مورینیو علم کنن!!!
ولی این گلر خوش غیرت به کارش ادامه داد...
خیلی هم خوب...
به ستاره ی چند ماهه اخیر رئال تبدیل شد...
و به همه ثابت شد که چرا آقای خاص لوپز رو به ایکر مقدس ترجیح میده....
به قول فرگوسن سر مربی شیاطین سرخ : لوپز یه توپ هایی رو از دروازه بیرون کشید و نذاشت گل بشه که اگه کاسیاس تو دروازه بود احساس میکنم گل میشدن!!!
در نبود کاسیاس حتی بهتر از اون بود...
و بعد از برگشت ایکر حتی بهتر از چند هفته قبل خودش شد تا اینکه امروز ناجی تیم ما بود...
من به نظرم نهایت بی انصافیه که هی ایکر ایکر کنیم....
مگه ما از دروازبان چی میخوایم؟
اینکه دروازه اش بسته بمونه!!ها؟
مگه لوپز اینکارو تا الان به بهترین شکل انجام نداده؟
شما چه اصراری داری که ایکر این کارا رو انجام بده؟؟؟؟؟؟
عرضی دیگر نیس...
فقط دعا میکنم مورینیو از تیممون نره...تا باز هم شانسی برای قهرمانی برای تیممون بتونیم قائل باشیم...!!!!
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
این لیون رو خوب اومدی
واقعا این تیم سمج رئال رو ول نمیکرد
همیشه تو چمپییونز لیگ رئال رو سوژه خنده میکرد
منم امیدوارم مورینیو بمونه ولی رفتنش قطعیه
Altairezio
01-05-2013, 06:07
بازی خیلی طوفانی بود ولی خیلی احساسی هم بود!
لامصبا 3 نفری رونالدو رو گزاشته بودن تو زاویه بسته!!
اوزیلم که میخواست با یه گل خودشو بیشتر مطرح کنه که دستش درد نکنه .....
به جای هیگوآینم کلا" یه قوطی حلبی(پوتدوخ(ترک زبانان عزیز میدونن یعنی چی!)):n09:بزاریم بهتره!
بنزما ام که فقط دیر راه میوفته موتوش خیلی دیر گرم میکنه....
رونالدو هم از استرس بود که کلا" موقعیتاش حیف شدن!
خط دفاعیمون که آشفته و با دو تا دریبل کلا" بهم میریخت!
آقای ...... که تا دیروز نمیتونست بینیشو پاک کنه حالا بعد زدن 4 تا گل رو مخ بود و یک اعتماد به نفسی پیدا کرده بود که نگو و نپرس!(متاسفانه هر کاری هم میکردن مگه ایشون دست میکشید از اعتماد به نفسش!)
خیابانی ام که همه شنیدن دیگه گفتن لازم نیست......(امروز بارسا حذف بشه خودشم با گزارش جواد خیابانی ....نمیدونم دیگه چه حالی میشه!:n09:)
هاوارد وب هم جوری در گوشی با بازیکنایه دورتمون حرف میزد که آدم فکرش به جا های دیگه میرفت ......
2 تا هند زیبا رو هم که جلوی محوطه جریمه نگرفت...
اون بازی 20 دقیقه ی اول 5 دقیقه ی آخرو اگه پخش میکردیم تو کل 90 دقیقه بهتر بود ....
حالا مسئولان رئال بیشتر میفهمن که باید دنبال 2 تا مدافع قشنگ باشن برا تیم.....
البته نبود یه تمام کننده ی خوب هم تیممونو ادیت میکنه که باید یه تمام کننده برا تیم پیدا کنن ... و الّا با این 2 تا نوک حمله ما فینال جام حذفیم خیلی مطمئن نیستم ببریم!
تو حمله هاشون 4 نفره بودن و جوری آرام و با آرامش حرکت میکنن که انگار دارن با تیم قعر جدولی لیگشون بازی میکنن!...:n14:
ولی من موندم این بشر چه قدر نفس داره میتونه 95 دقیقه حمله کنه برگرده دفاع ،حمله کنه برگرده دفاع،......:n13:
دیگه ببین کار به کجا کشید که دیگه ژابی آلونسوی خوش اخلاقم قاطی کرد....
به دروازه هم یه چیزی خونده بود (آیت الکرسی ای چیزی...)چون دیگه اونقدر هم بی دست پانبود گوندوقان (البته تلفظ یه چیز دیگش که نگیم بهتره!:n10::n09:) دروازه ی 1.5 متر در 3 متر رو بزنه درست به دست لوپز....البته کار لوپزم شاهکار بود....(تو چند تا صحنه)
کاپیتانم داشتآماده میشد بیاد تو زمین برا بازی که نشد...:n28:
(این قانونم باید اضافه کنن که هر کی تو زمین حریف 1 دونه زد و تو زمین خودش 1 دونه عقب بود یه کمکی حد اقل بهش بشه....حداقل به پنالتی بکشه!):n02:
هاوارد وبم داشت گرم میشد کارت تو کارت کنه که بازی تموم شد....
وارانم ،همون که گفتم بهتره تو نقش مدافع نفوذی سمت چپ کار کنه چون فقط سرعت خوبی داره ....(البته تکنیکم داره ها ولی به درد قلب دفاع نمیخوره!)
آخرایه بازی هم پشکاش هم رو اعصاب بود الکی خودشو زمین زد گفت پام قلم شده که وقت بگیره!
خلاصه همچینم جوانمردانه بازی نکردن.....
سانترهای اینا چرا این جوریه؟!کلا" از کله ی طرف بالا تر نمیفرستن .....(کلا" من شمردم یه 10 تایی سانتو کلا" زدیم به شکم مدافعا...!)
خلاصه به امید فردایی بهتر.....
این ژوزه هم 120% میره چون دیگه کم کم داره به آبروش لطمه میزنه!:n09:
charlize
01-05-2013, 08:27
مصاحبه خوزه بعد بازی که واقعا ادم رو ناراحت میکنه..
خیلی بد باهاش رفتار شد و امیدوارم پرز بتونه راضیش کنه که فصل بعد اینطور نمیشه...هرچند خودمونیم، این موضوع غیر ممکنه با حضور امثال مارکا و آ.اس...
البته مشخصا خوزه با علاقه بسیار زیاد نسبت به رئال صحبت میکنه و اشاره هم میکنه اگه دوستان اینطور نبودن، واقعا میخواد بمونه اما...
نمیدونم...
مورینیو : بودن در رئال، به نبردن جام می ارزد / میخواهم جایی باشم که مرا بخواهند
- آینده : میخوام جایی باشم که من رو بخوان و دوستم داشته باشن. میدونم که تویه انگلیس اینطوره. بعضی از تیم ها اونجا من رو میخوان. بخصوص یکیشون(چلسی). در انگلیس هوادارا من رو دوست دارن و مطبوعات بصورت عادلانه با من رفتار میکنن. هر وقت شایسته باشم، تقدیر میشه ازم و هروقت هم حقم باشه، ازم انتقاد میکنن. اما در اسپانیا موضوع خیلی فرق داره چون بعضی هستن که از من بدشون میاد. حتی خیلی از افراد اینجا (کنفرانس مطبوعاتی) هم از من متنفر هستن.
- تصمیم درمورد آینده : هنوز تصمیم نگرفتم چون قرارداد دارم. یک احترام بزرگ برای باشگاه و مدیریتش دارم. دوست دارم که فینال کوپا رو بازی کنم و برنده اون باشم. لیگ رو هم تموم کنم و در انتها به همراه دوستم و رئیسم، فلورنتینو پرز بشینم و درباره آیندم تصمیم بگیرم. حقیقتا هم سخته تصمیم گیری چون به رئال علاقه دارم و یک تیمی داریم که میتونه جام های زیادی رو برنده بشه. اما باید صادق و منصف باشم. در انتهای فصل، صحبت میکنم.
- قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان : بذارید ببینیم رئال چه با من و چه بدون من موفق میشه جام رو ببره یا نه. اگر موفق بشن بدون من این جام رو ببرن، در هرجای دنیا که باشم، براشون خوشحال میشم. و خب مطمئن هستم که رئال دیر یا زود، دهمین لیگ قهرمانانش رو هم میبره.
- بازی : در زمان هایی از بازی بود که هرچی که داشتیم رو روش ریسک کردیم. تیمی با اشتیاق و شخصیت بودیم که البته در نهایت موفق نشدیم. در بازی اول فوق العاده بد بودیم و اکنون بخاطر همون بازی تنبیه شدیم و اوت شدیم.
- شانس رفتن به فینال : میتونستیم برنده مجموع بازی باشیم. اونا 2-3 موقعیت عالی داشتن اما دلیلش نحوه بازی انتحاری خود ما بود. امروز توان این رو داشتیم که موفق بشیم. اما جای تاسف داره که نتونستیم زودتر از اینها گل بزنیم. موقعیت های عالی رو در نیمه اول از دست دادیم و در نتیجه مجبور شدیم که در نیمه دوم روی همه چی ریسک کنیم.
- هاوارد وب : بشدت از یکی از داوران محبوبم نا امید شدم. کارت قرمز برای هوملس کاملا مشخص بود. اما در اون صحنه، وب بجای اینکه داور باشه، تصمیم گرفت مثل یک انسان باشه و در نتیجه بخودش گفت 'اگه اخراجش کنم، فینال رو از دست میده'. 10 دقیقه 10 نفره بودن اونا میتونست خیلی چیزها رو عوض کنه.
- روند کارش در رئال : در یک مدت زمان، رئال حتی نمیتونست از مرحله اول حذفی بیاد بالا. اعتبارش رو از دست داده بود و در سید یک هم دیگه قرار نداشت. اما الان ما وضعیت رو عوض کردیم و یه 3 نیمه نهایی رسیدیم. اما در فلسفه رئال و یا خود من، چیزی به اسم "تغریبا قهرمان شدن" وجود نداره و این ها برای ما کافی نیست. در این سه سال از نظر مالی سود فوق العاده ای داشتیم از نظر فوتبالی هم اعتبار از دست رفته رو کسب کردیم. اما نمیتونیم بگیم موفق بودیم چون نتونستیم قهرمان بشیم در حالیکه باید رئال همیشه قهرمان بشه. حالا کی قهرمان میشه، نمیدونم. اگه بامن بود که چه عالی و اگرهم نه که بازهم خوبه.
- موفقیت رئال : مهم نیست که من با رئال قهرمان بشم. مهم اینه که روزی رئال موفق بشه دهمین قهرمانی رو کسب کنه. مشخصا دوست دارم جایی باشم که مردمش من رو دوست داشته باشن و با عدالت باهام رفتار بشه اما در انتهای فصل تصمیم میگیرم. هر چند چیزی که مهمه رئال مادرید-ه نه من. موفقیت رئال مادرید خیلی از من مهمتره.
- خودش رو موفق میدونه در رئال : تویه فرهنگ من، قهرمان نشدن اصلا راضی کننده نیست. به هیچ وجه. اما هرکسی که در رئال بوده، حتی اگه یک روز بوده باشه، بهتون میگه که بودن در رئال ارزش داره حتی اگه قهرمان نشی. افرادی که در رئال یک زمان حضور داشتن، همیشه با افتخار بهت میگن "من روزی در بهترین و بزرگترین باشگاه دنیا حضور داشتم"
+
در اخر بازی هم وقتی یه خبرنگار بهش گفته "شاید سال بعد با رئال موفق شدید قهرمان بشید"، خوزه گفت "شایدم نه(با رئال)".
منبع : سایت های مختلف...مثل گاردین و تلگراف
SA3EDLORD
01-05-2013, 09:10
من دوست دارم مورینیو در رئال بمونه.....درسته جام قهرمانان اروپا بازم ارزوش به دلمون موند اما به قول خود مورینیو .....اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست اوردیم..
من احساس خوبی به رئال بعد مورینیو نمیتونم داشته باشم :n29: مگه یه مربی عالی مثل خودش بیاد
من دوست دارم مورینیو در رئال بمونه.....درسته جام قهرمانان اروپا بازم ارزوش به دلمون موند اما به قول خود مورینیو .....اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست اوردیم..
من احساس خوبی به رئال بعد مورینیو نمیتونم داشته باشم :n29: مگه یه مربی عالی مثل خودش بیاد
اول اینکه از مورینیو بهتر مگه پیدا میشه ؟؟
دوما
بر فرض یکی بهتر از مورینیو اومد
چند فصل صبر کنیم تا بتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟
خود مورینیو بعد از 1 فصل 2 بار تیم رو تا نیمه نهایی آورد
مربی بعدی ...........
malkemid
01-05-2013, 10:27
دورتموند کامل لایق رسیدن به فینال بود و در مجموع 2 بازی کامل بهتر از رئال کار کرد
رئال هم با این تیم و بازکنایی که داره اگه مورینیو بتونه نگه داره قطعا به زودی به آرزشون میرسن
کلا امسال رئال ضعیف تر از سال های قبل بود و اگه قدرت پارسالش حفظ میکرد امسال قطعا فینالیست بود
به به...سه تا از طرفدارای منچستر خیلی وقت بود منتظر بودن ظاهرا.
نمی دونم این اوزیل چطوری می تونه تو روی بقیه نگاه کنه؟ اگه اول بازی گل زده بودیم تموم بود. دورتموند هم دیدیم که زیادی گندش کرده بودن...ما چوب عدم تمرکز تو 15 دقیقه بازی رفت رو خوردیم. خیلی حیف شد.:n03:
Dark Shine
01-05-2013, 10:49
اون صحنـه در اینکه باید پاس میداد شکی نیست ولی این سبکِ گل زنیِ اوزیلـه !! خیلی از گُل ها رو به همین سبک زده [ توپ رو به سمتِ مخالف زده ] واقعاً عجیبه اون توپ گُل نشد !!
malkemid
01-05-2013, 10:51
اون صحنـه در اینکه باید پاس میداد شکی نیست ولی این سبکِ گل زنیِ اوزیلـه !! خیلی از گُل ها رو به همین سبک زده [ توپ رو به سمتِ مخالف زده ] واقعاً عجیبه اون توپ گُل نشد !!
اصلا قابل قبول نیست. تو بازی که ما اینهمه به گل نیاز داریم، حتی اگه 1 درصد هم احتمال گل نشدن داشت ( که خیلی بیشتر داشت!) باید پاس می داد. واقعا باید تنبیه بشه
mohammad.asghari
01-05-2013, 11:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Shine
01-05-2013, 12:00
دوستان ... تنها اوزیل رو مقصر ندونین !
به نظر من کسی که باید تنبیه بشه همچنان پِپه ـه که تا عمـر داره نباید خودش رو ببخشه !
الان همین بازی بدونِ پِپه بارها دیده شد که مهاجمهای حریف توی تله آفسایدهای تیم موندن [ البته نیمه ی اول بیشتر بود ] ولی اون بازی حداقل گلِ دوم روی تله آفسایده فوق العاده بده پِپه خوردیم .
من اوزیل رو متهم میکنم اما نه متهمِ اصلی !! [ حتی هیگواین هم از اوزیل متهم تـره ] هیگواینـی که نمیتونه یک تک به تک رو گُل کنه قراره توی تیم چه کارِ دیگه رو انجام بده ؟
دیشب بهترین بازیکن زمینـمون بدونِ شک کاپیتان بود [ والبته لوپز ]
این باخت هم چیزی از موفقیت های متعددِ رئال در عرصه ی جهانی کم نمیکنه و نخواهد کرد ! به اُمید فصل نقل و انتقالات ...
همچنــان Hala Madrid
Altairezio
01-05-2013, 12:43
دوستان ... تنها اوزیل رو مقصر ندونین !
به نظر من کسی که باید تنبیه بشه همچنان پِپه ـه که تا عمـر داره نباید خودش رو ببخشه !
الان همین بازی بدونِ پِپه بارها دیده شد که مهاجمهای حریف توی تله آفسایدهای تیم موندن [ البته نیمه ی اول بیشتر بود ] ولی اون بازی حداقل گلِ دوم روی تله آفسایده فوق العاده بده پِپه خوردیم .
من اوزیل رو متهم میکنم اما نه متهمِ اصلی !! [ حتی هیگواین هم از اوزیل متهم تـره ] هیگواینـی که نمیتونه یک تک به تک رو گُل کنه قراره توی تیم چه کارِ دیگه رو انجام بده ؟
دیشب بهترین بازیکن زمینـمون بدونِ شک کاپیتان بود [ والبته لوپز ]
این باخت هم چیزی از موفقیت های متعددِ رئال در عرصه ی جهانی کم نمیکنه و نخواهد کرد ! به اُمید فصل نقل و انتقالات ...
همچنــان Hala Madrid
ما که منتظر فصل نقل و انتقالاتیم!
به نظر من بنزما و هیگوآین یکیشون باید بره!(بوودن هر دو باعث ضعف دیگریه!)
کاکا خواهد رفت ولی کاش نره!
دوستان لمپارد به نظرتون چه طور میتونه باشه کنار آلونسو؟!
کاروالیهو و اسین هم احتمالش زیاده که برگردن به چلسی!
+
مورینیو که گفته چه کسی به رئال علاقه نداره!....
خوب معلومه تیم از این رولت تر؟!
انعطاف پذیر و تاکتیکی و بازیکنایی که حتی دفاعامونم خوب دریبل میزنن،سرعت و ....
ایشون تیم به این قشنگی رو ول کرده میچسبه به محبوبیت!:n15:
Dark Shine
01-05-2013, 12:52
به نظر من بنزما و هیگوآین یکیشون باید بره!(بوودن هر دو باعث ضعف دیگریه!)
چند وقت پیش یه مقاله ای بود که از طرفداران درخواست کرده بود که بگن دوست دارن چه بازیکنانی رو توی پیرهن رئال ببینن !
نصفِ لیست مهاجم بود .
حتـی به "کـاوانی" هم راضی بودن طرفدارا !
ولـی کلاً نظر خودم رو بخواین من چون از "تِوِز" خوشم میاد بعلاوه ی ساختار بازی رئال احساس میشه یه همچین بازیکنی
charlize
01-05-2013, 12:55
جالبه که بعد از صحبت های مورینیو و ابراز احساساتش نسبت به رئال به اون شیوه، بازم اون جناب به اصطلاح رئالی، اومده تویه مقاله خودش از مورینیو انتقاد کرده که "چرا مورینیو میگه بهش ظلم شده؟"!!
هویج!
در مورد اوزیل، جواد جان درست گفتن..سیستم گل زنی اوزیل اونطوره و اتفاقا برای زدن ضربه، اون بهترین نوش بود(ببینید دروازبان حریف رو فریب داد مثل پنالتی زدن!)
منتها مشکل کارش این بود که کریس اونور گل خالی داشت و پاس دادن به اون خیلی مهمتر بود تا زدن ضربه..
به هر حال در فصل نقل و انتقالات باید یه فکرایی بکنیم...
اولین نکته اینه که پرز هرجور شده خوزه رو نگه داره و حقیقتا نمیدونم چطور میخواد اینکار رو بکنه!
بعد هم خرید چند بازیکن که بهشون نیاز داریم..
دروازبان:
دروازه که به هیچ وجه مشکل نداریم و ایکر مطمئن باشید فصل بعد در بهترین دوران بازیش قرار میگیره چون یه رقیب عالی داره...
دفاع:
دفاع چپ نیاز نداریم و با برگشت مارسلو، میتونیم دوباره 2 دفاع چپ عالی داشته باشیم..
در مرکز راموس و واران عالی هستن و پپه هم باید خودش رو آماده کنه دوباره..اما آلبیول و کاروالیو به کارمون نمیان و همیشه بودنشون به آدم اضطراب میده...به نظرم یه دفاع جوون مثل واران اگه پیدا کنیم، خیلی عالی میشه..
اما مشکل اصلی دفاع، سمت راست هست...آربلوآ بارها نشون داد در حد رئال نیست و باید یکی بجاش بیاد...بهترین گزینه بدون شک گرت بیل هست که البته باید خودش رو با سمت راست وفق بده..که اگه بشه، فوق العاده میشه از این نظر...بعد از مدتها، دو سمت فوق العاده پویا میتونیم داشته باشیم...
هافبک»دفاعی:
علاقه خیلی زیادی به ژابی دارم اما این سن بالا رفتنش خیلی جاها داره کار دستش میده...نمونش همین بازی با دورتموند که روبه روی هافبک های جوون دورتموند کم اورده بود...البته مودریچ هست و میتونه جاش بازی کنه اما خب اومدن یه هافبک جوون مثل گوندوگان میتونه خیلی خرید خوبی باشه...
اما هافبک بازی خراب کن فقط خدیرا رو داریم و اگه خدیرا نباشه، مجبور میشیم از پپه وسط استفاده کنیم که خب خیلی خوب نیست...به نظرم یه جوون دیگه میتونه به کارمون بیاد اونجا...
هافبک»بازیساز:
اوزیل رو به عنوان یکی از برترین های دنیا داریم...منتها یه جانشین..یا بهتر بگم، یه رقیب خیلی نیازه...کاکا اصلا دیگه نمیشه روش حساب کرد...من واقعا نمیفهمم که چرا این پسر اینقدر با استرس بازی میکنه؟! چرا اینطور شد این؟! قبلا از 30 متری شوت میزد بسکه اعتماد به نفس داشت اما الان توپ که بهش میرسه، از نحوه راه رفتنش میشه فهمید استرس پیدا کرده! هافبک خلاق عالی و جوون زیاد هست که باید یکشون رو بگیریم و کاکا رو رد کنیم..از مسئله مالیش هم نباید گذشت...البته من بشدت خواهان داوید سیلوا هستم هرچند براش باید خیلی هزینه کنیم و جوون هم نیست اونطور...
هافبک»وینگر:
اگه بیل رو بیاریم، یه تیر چند نشون زدیم...چون بیل میتونه به عنوان وینگر هم بازی کنه و یه رقیب عالی برای دی ماریا میشه..چیزی که دی ماریا خیــلی بهش نیاز داره...البته بازیکنایی مثل گوتزه و هازارد هم عالی هستن منتها خیـــلی باید براشون هزینه کرد که خب فکر نکنم ارزش داشته باشه...بخصوص اگه بیل بیاد چون برای اون هم باید کلی هزینه کنیم..
مهاجم:
مهمترین دغدغه ما..
رئال در بدترین شرایطش هم میتونه 3-4 تا موقعیت خلق کنه و به کسی نیاز داریم که از این 3-4 تا موقعیت، حداقل 2 تا گل بزنه! نه هیگواین و نه کریم این توانایی رو ندارن...
حداقل یکیشون باید بره و یه مهاجم درست و حسابی بیاد..
به نظرم فرصت دادن به بازیکنایی مثل لواندوفسکی هم دوباره میشه داستان همین هیگواین و بنزما...
باید برای این پست بازیکنی رو بیاریم که خیالمون ازش راحت باشه...سن تویه این پست مهم نیست...
به هر حال بقول جواد جان، به امید فصل نقل و انتقالات...
Aguero هم میتونه گزینه ی خوبی باشه...
خلاصه ما شدیدا باید خط دفاع و حمله مون رو تقویت کنیم...
و امیدوار باشیم مورینیو بمونه...!! :(
Altairezio
01-05-2013, 13:01
Aguero هم میتونه گزینه ی خوبی باشه...
خلاصه ما شدیدا باید خط دفاع و حمله مون رو تقویت کنیم...
و امیدوار باشیم مورینیو بمونه...!! :(
مورینیوکه معلومه موندنی نیست !
بس بهتره که به فکر یورن کلاپ یا هاینکس (لامپ زنون)باشن!
Altairezio
01-05-2013, 13:01
چند وقت پیش یه مقاله ای بود که از طرفداران درخواست کرده بود که بگن دوست دارن چه بازیکنانی رو توی پیرهن رئال ببینن !
نصفِ لیست مهاجم بود .
حتـی به "کـاوانی" هم راضی بودن طرفدارا !
ولـی کلاً نظر خودم رو بخواین من چون از "تِوِز" خوشم میاد بعلاوه ی ساختار بازی رئال احساس میشه یه همچین بازیکنی
اینی که میگی در حد شوخیه!
چون زوج توانمند و هماهنگ و موفق آگروئا و توز از هم جدا نشدنی ان!
به نظر من به جای دیماریا الشراوی بیاد بهتر میشه!
البته یکی از حمله های قدرتی چلسی هم میتونه گزینه ی خوبی باشه!(دن بابا)
از نظر دفاعی هم چون تیمی حاضر به از دست دادن بهترین دفاع های خودش نمیشه باید به فکر خود سازی باشیم و بازیکنایه موجودو تقویت کنیم!
وب، پنالتي هوملس روي هيگواين را نگرفت
باشگاه رئال مادريد مدعي شده است که داور ديدار شب گذشته مقابل دورتموند، يک خطاي پنالتي براي اين تيم را اعلام نکرده است.
رئال مادريد مدعي شد که هاوارد وب، داور انگليسي در دقيقه 13 دور برگشت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل دورتموند يک پنالتي به سود اين تيم را اعلام نکرده است و آن هم زماني بود که هوملس هيگواين را در محوطه جريمه نقش بر زمين کرد.
به گزارش فارس، اين حرکت از شوت تماشايي رونالدو آغاز شد که ويدنفلر توپ را بازگرداند و توپ در محوطه رها شد. هيگواين اول به توپ رسيد و هوملس او را سرنگون کرد. مادريديها خواهان يک ضربه پنالتي شدند اما داور چنين نظري نداشت.
گله ای ندارم باید زودتر گل میزدیم.... فقط این عکس منو نابود کرد....با غیرت بودیم.
Arrowtic
01-05-2013, 14:46
خوبه که حداقل شرافتمندانه حذف شدیم .
واقعا غیرت روی تیم رو میشه رو راموس دید ! داشت از ته دلش مایه میذاشت که صعود کنیم که حیف نشد .
دو بازیکن به شدت دوست داشتنی داشته باشیم ایکر مقدس و همین راموس هستن !
charlize
01-05-2013, 17:21
2 پیغام راموس
- فقط میتونم تشکر کنم از هوادارای بی نظیرمون..تا آخرین لحظه امید داشتن و تشویق کردن. از صمیم قلب ازتون ممنونم. همچنین بازیکنان تیمم..از کوچیک تا بزرگترینشون..چراکه از هرچی که داشتن مایه گذاشتن.. افتخار میکنم که این لباس رو میپوشم
- خیلی وضعیت سختی بود اما زندگی ادامه داره...مطمئن هستم فوتبال لحظات بهتری برای ما در لیگ قهرمانان کنار گذاشته..زنده باد رئال!
+
از ایکر و راموس جز این انتظار نمیرفت اما چیزی که خیلی جالب بود، با تعصب بودن کریس بود..
بد بود اما واقعا تلاش کرد..چندین بار وقتی دورتموند داشت ضد حمله میزد، کریس سریع برمیگشت و دفاع میکرد...
آخر بازی هم کم ناراحت نبود...
کلا این جو رئال جوریه که افرادی مثل کریس و خوزه رو عوض کرد و درگیر خودش کرد...
mohammad.asghari
01-05-2013, 18:27
1...2...3...4...5...6...7...8...9 معرفي ميكنم ، كاپ ِ چمپيونز ليگ
Metalhead56
01-05-2013, 20:09
رئال اگه دلبوسکه رو نگه داشته بود الان چند تا بازیکن در حد رائول,گوتی و ایرو داشت که تا سالها سروری رئال رو تضمین میکردن.اگه دلبوسکه باقی میموند شاید الان رئال حداقل دو تا قهرمانی اروپا بیشتر داشت.هی بازیکن از اینور اونور خریدن چاره کار نیست خود باشگاه هم باید بازیکن پرورش بده که بیان تو تیم اصلی بازی کنن نه اینکه پرورش بده و بفروشه به تیمهای دیگه.
ايوانوويچ:بازيکنان چلسي منتظر مورينيو هستند
درحالي که اين روزها همه از بازگشت احتمالي ژوزه مورينيوبه چلسي صحبت مي کنند، برانيسلاو ايوانوويچ،مدافع چلسي اين خبر را خبر خوبي دانست.
او در صحبت هايي گفته:« همه کساني که چلسي را دوست دارند، درانتظار بازگشت مورينيو هستند . ما بازيکنان هيچ خبر قطعي اي درمورد بازگشت احتمالي او به استمفورد بريج نداريم ولي همه مان دوست داريم که اين اتفاق رخ بدهد چون مورينيو يکي از بهترين سرمربيان دنياست.»
به گزارش گل، اين مدافع صربستاني در ادامه در مورد لوئيس سوارس صحبت کرده. بازيکني که در جريان بازي ليورپول و چلسي دست ايوانوويچ را گاز گرفت و با محروميتي ده جلسه اي هم مواجه شده. ايوانوويچ دراين باره گفت:«در آن لحظه واقعا تعجب کردم و عصباني شدم ولي بعد از اتمام بازي و وقتي همه چيز آرام شد، همه چيز فراموش شد.من و سوارس تلفني حرف زديم و من عذرخواهي او را پذيرفتم وهيچ شکايتي عليه او به پليس نکردم.»
او در گفتگو با روزنامه صربستاني "Vecernje Novosti".در مورد ده جلسه محروميتي که براي سوارس درنظر گرفته شده گفت:« تصميم گيرندگان درمورد اين محروميت، گذشته سوارس را هم درنظر گرفتند و محروميت هاي پيشين او را هم مدنظر گرفتند.با بررسي تمام اين شرايط هفت جلسه محروميت به علاوه سه جلسه محروميت با شرط و شروط را براي او درنظر گرفتند. از نظر من اين اتفاق قابل تغيير دادن نيست. من بلافاصله همه چيز را فراموش کردم ولي اين محروميت با توجه به پيشينه سوارس درنظر گرفته شد.»
پ.ن:
قابل توجه اون دوستانی که زیاد مایل به موندن مورینیو نیستن!!!
تو پورتو و چلسی و اینتر همه ی هوادارا آرزوی بازگشت این مرد رو دارند به تیمشون!!!
به خدا یه روز آرزوی ما هم میشه!!!
پس بیایم قدر دان زحماتش باشیم...
نمکشناس باشیم و به این فکر کنیم چه تیمی رو تحویل گرفت اون روز و چه تیمی تحویلمون داد...
فقط بدشانس بود...
وگرنه 2 تا چمپیونزلیگ راحت برده بود تو همین 2 سال :(
بی انصافی هم حدی داره
malkemid
01-05-2013, 20:37
رئال اگه دلبوسکه رو نگه داشته بود الان چند تا بازیکن در حد رائول,گوتی و ایرو داشت که تا سالها سروری رئال رو تضمین میکردن.اگه دلبوسکه باقی میموند شاید الان رئال حداقل دو تا قهرمانی اروپا بیشتر داشت.هی بازیکن از اینور اونور خریدن چاره کار نیست خود باشگاه هم باید بازیکن پرورش بده که بیان تو تیم اصلی بازی کنن نه اینکه پرورش بده و بفروشه به تیمهای دیگه.
من نمی دونم کی جا انداخته که فقط رئاله که بازیکن می خره همه تیمها بازیکن می سازن! همین بایرن رو شما ببین...ریبری...روبن...ماندژوک چ...مارتینز که 40 تا براش داد...نویر...و خیلی های دیگه! کلا همه تیمها بازیکن می خرن دیگه...
در مورد دلبوسکه هم واقعا غیر از مورینیو، از بقیه ای که اومدن مثلا کار کردن خیلی بهتر بود.
دوستان به نظرتون آخر فصل اوضاع سرمربی چی میشه ؟؟ :n27:
به شدت نگران فصل بعد هستم :n28:
دیگه آخه چند سال صبر کنیم واسه قهرمانی اروپا ؟ 11 سال انتظار کافی نیست ؟؟ :n03:
مردیم از بس انتظار کشیدیم
هر سال هم میگیم سال بعد ..
:n23:
من نمی دونم کی جا انداخته که فقط رئاله که بازیکن می خره همه تیمها بازیکن می سازن! همین بایرن رو شما ببین...ریبری...روبن...ماندژوک چ...مارتینز که 40 تا براش داد...نویر...و خیلی های دیگه! کلا همه تیمها بازیکن می خرن دیگه...
در مورد دلبوسکه هم واقعا غیر از مورینیو، از بقیه ای که اومدن مثلا کار کردن خیلی بهتر بود.
خب درکنارش امثال آلابا،لام،بادشتوبر،شواین اشتایگر،کروس،مولر هم از تیم پایه به تیم اصلی رسیدن ولی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
به همین خاطر امثال سولدادو و .... از تیمای دیگه سردرمیارن
Iker Casillas : " When i went to Sergio Ramos and i saw him full of tears i said to him, 'you're a hero, Real Madrid C.F. 's hero and the hero of spain. "
" he said to me i am crying because i lost the semi for madrid last year and i remember on that day i promised myself that i will not forgive myself if i didn't win the cup for madrid next year. "
Hearing this Iker also started crying !! :
ایکر کاسیاس: "هنگامی که پیش سرجیو راموس رفتم و دیدم که چشمان او پر از اشک است به او گفتم، تو قهرمان رئال مادرید و اسپانیایی."
"او به من گفت دارم گریه میکنم چون من باعث از دست دادن نیمه نهایی سال گذشته شدم و اون روز به خودم قول دادم که هرگز خودمو نمی بخشم اگه سال دیگه با رئال قهرمان نشم."
ایکر بعد شنیدن این حرف شروع به گریه کردن کرد.
ی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
تا حدودی باهات موافقم.
البته دوتا مورد در این رابطه دخیل هستند که یکیش کیفیت بالا تیم B رئال مادرید هست که در لالیگا 2 بازی میکنه ، بازیکن هایی مثل دنیس با اینکه در تیم B بازی میکنند به تیم ملی روسیه دعوت میشه یا مثلا خسه رودریگز روی بعضی از کارشناسان حتی بهتر از دی ماریا میدونند ولی در تیم B بازی میکنه و با اسپانیا آقای گل یورو 2012 هم شد.
در طرف دیگر قضیه بازیکن های دیگه هم مثل سولدادو ( والنسیا ) نگردو (سویا) دنی کارخاوال (لورکوزن) خوان ماتا (چلسی) گاگو و پدرو لئون ، خوسلو.... تیم های پایه رو ترک میکنند و به تیم های دیگه میرن.
پ.ن:
قابل توجه اون دوستانی که زیاد مایل به موندن مورینیو نیستن!!!
تو پورتو و چلسی و اینتر همه ی هوادارا آرزوی بازگشت این مرد رو دارند به تیمشون!!!
به خدا یه روز آرزوی ما هم میشه!!!
پس بیایم قدر دان زحماتش باشیم...
نمکشناس باشیم و به این فکر کنیم چه تیمی رو تحویل گرفت اون روز و چه تیمی تحویلمون داد...
فقط بدشانس بود...
وگرنه 2 تا چمپیونزلیگ راحت برده بود تو همین 2 سال :(
بی انصافی هم حدی داره
من فکر میکنم دلگیری مورینیو جدای از مارکا و و برخی بازیکنا ، از هواداری اسپانیایی و بطور خاص مادریدی رئال باشه ، هوادارایی که همیشه نشون دادن حافظه ی تاریخی افتضاحی دارن و حتی همین 4 سال قبل رو هم یادشون نمیاد که در سانتیاگو برنابئو چه اتفاقی افتاد در الکلاسیکوی برگشت یا فاجعه ی آلکورکن ! و یا لیون گربه سیاه و ...
فکر میکنم باید خودمون دست به کار بشیم و یه کمپین حمایت از مورینیو راه بندازیم : دی
من فکر میکنم دلگیری مورینیو جدای از مارکا و و برخی بازیکنا ، از هواداری اسپانیایی و بطور خاص مادریدی رئال باشه ، هوادارایی که همیشه نشون دادن حافظه ی تاریخی افتضاحی دارن و حتی همین 4 سال قبل رو هم یادشون نمیاد که در سانتیاگو برنابئو چه اتفاقی افتاد در الکلاسیکوی برگشت یا فاجعه ی آلکورکن ! و یا لیون گربه سیاه و ...
فکر میکنم باید خودمون دست به کار بشیم و یه کمپین حمایت از مورینیو راه بندازیم : دی
آره واقعا...
بعضی از هوادار طوری صحبت میکنند که انگار رئال هر سال قهرمان CL میشد یا مثلا گرفتن 100 امتیاز تو لالیگا یک چیز عادی به حساب میومد یا هر سال بارسلونا رو 6 تایی میکردن ....دارن پشته سره مورینیو حرف میزنن و میخوان از تیم بره...! فقط کافیه یه 3 4 سال به عقب برگردیم...!
malkemid
01-05-2013, 21:49
خب درکنارش امثال آلابا،لام،بادشتوبر،شواین اشتایگر،کروس،مولر هم از تیم پایه به تیم اصلی رسیدن ولی توی رئال از نظر سرمربیایا شایدم بر اساس سیاست مدیریت،کیفیت تیمای پایه هیچوقت در حدی نبوده که بازیکنی در حد فیکس رئال از تو دربیارن
امثال سولدادو واقعا در حد تیم اصلی نیستن. ولی یکی مثل کاسیاس میاد و چندین ساله جزو بهترین دروازه بانهای دنیا میشه. یا رائول... منم نگفتم این چیز بدیه ! بایرن یه سری بازی کن خودش پرورش داده یه سری هم خریده... چیز بدی هم نیست. منتها در مورد رئال که حرف میشه همه شروع می کنن به حرفهایی که تو خبرنامه های زرد بیشتر به چشم می خوره.
حالا من بایرن رو محض نمونه گفتم.. همین بارسلونا که اینهمه ادعاش میشه در این زمینه. درسته یه نسل واقعا خوب پرورش داد...ژاوی...اینیستا...پدرو...و الدز! :دی
ولی از اونطرف ببین... هانری ..زلاتان...فابرگاس(پرورش یافته در آرسنال)..الکسیس...زامبروتا، آلوز که یادمه گرونترین مدافع بود تا مدتها...لارسن...و هزارتای دیگه. تا چند سال پیش هم تیم ملی هلند بود.
همه کلی بازیکن می خرن...ولی اسم رئال بد در رفته!
D o l f i n
01-05-2013, 22:11
دلم میخواد زود این چند روز تموم بشه این حرفها فراموش بشه
یه حسی به من میگه مورینیو میمونه البته نباید همش بگیم خوزه چون احتمال اینکه پرز هم اینو نخواد هست سیاست رئال همیشه همین بوده کسب نتیجه در سریعترین حالت ممکن
charlize
01-05-2013, 22:36
" he said to me i am crying because i lost the semi for madrid last year and i remember on that day i promised myself that i will not forgive myself if i didn't win the cup for madrid next year. "
:n28:
یه نکته ای که یادم رفت اشاره کنم و گویا هممون در واقع فراموش کردیم، اتحاد تیم بود..
این همه بحث و صحبت بود پشت تیم اما اون دقایق پایانی واقعا عجیب بود نیمکت رئال...
مثل اون موقع که همه به وب اشاره میکردن وقت رو بگیره...
همه میخواستن تیم ببره...
یاد بازی بچه ها افتادم که حاضرن هر کمکی به دوستشون بکنن تا موفق بشن...
خیلی خاکی و مخلصانه..
این برام مثل یه قهرمانی ارزش داشت..بی تعارف..
به معنای واقعی کلمه، یک تیم بودیم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
02-05-2013, 08:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گریه ی رونالدو : اشک هایی که برای پول ریخته شدند!!!!!!!!!!!!!!
وقتی دیگر بازیه نیمه نهایی رو دیدم ، فهمیدم که چه تیمی دارم و چه با غیرت بازی کردیم ،
افتخار میکنم که یک رئالیم و تا ابد رئالی باقی خواهم موند ...
عشق به رئال رو میشه تو بهترین دروازه بانی دید که برای حفظ اتحاد تیم خار در چشم واستخوان در گلو (!!!) هیچ حرفی نزد و نیمکت نشینی رو پذیرفت ...
غیرت رو میشه تو بازیکنی دید که برخلاف مصدومیتش 90 دقیقه کامل واسه تیمش بازی میکنه و از جون و دل مایه میزاره و با موفقیت هاش ، میخنده و
با غم هاش ، گریه میکنه ...
غیرت رو میشه از مدافعی فهمید که ... هیچی نمیگم تصویر گویای همه چیزه :
Real Madrid
Forever......a:n12:
این راموس همونی نیست که بعد از باخت و گل خوردن رئال و تحت فشار قرار گرفتن مربی لبخند ظفر مندانه میزد ؟ یا کاسیاس ؟!
مهمترین عامل ناکامی تیم در طول این فصل به خصوص در لالیگا همین دو عنصر بودن ، زوده برای قدیسه ساختن از این دو نفر /
Arrowtic
02-05-2013, 09:45
این راموس همونی نیست که بعد از باخت و گل خوردن رئال و تحت فشار قرار گرفتن مربی لبخند ظفر مندانه میزد ؟ یا کاسیاس ؟!
مهمترین عامل ناکامی تیم در طول این فصل به خصوص در لالیگا همین دو عنصر بودن ، زوده برای قدیسه ساختن از این دو نفر /
؟
این راموس همون راموسیه که با غیرت برای تیم بازی میکنه . اون ایکر هم کاسیاسیه که الآن مدت هاست رو نیمکته ولی هر وقت بحث سر این موضوع میشه میگه رابطه و کارهای مورینیو کاملا حرفه ای هستن .
وقتی خودمون اینطور درباره بازیکنامون بگیم از بقیه چه انتظاری میره ؟
اون تیکه لبحند که گفتید خیلی برام جالب بود , درسته شاید مشکلاتی بوده ولی هیچ یک از این دو از گل خوردن تیم خوشحال نمیشن .
رونالدو رو وقتی میزنن و خطا نمیگیره داور بلند میشه لبخند میزنه , این به این معنیه که خیلی بهش حال داده خطا ؟!
malkemid
02-05-2013, 09:51
مطمئنا فصل بعد از این فصل هم بدتر خواهیم بود. خصوصا اگه مورینیو بمونه..دلیلش هم همین بچه بازیهای بعضی بازیکناست. بازیکن حتی اگه مارادونا هم باشه رو حرف مربی حتی اگه فیروز کریمی هم باشه حرف زد باید تنبیه بشه.
eman619rv
02-05-2013, 10:10
سروش جان مسئله زیاد به اون شکلی که شما میگی نیس....
خوزه به خاطر نوع تفکراتش و داتش نمیتونه با یه اسطوره زنده کنار بیاد!! دیدن محبوبیت و respect بی اندازه به یه بازیکن که جورایی اونو میون طرفدارا بالای سر هر کس دیگه ای نگه میداره واسه مورینیو قابل قبول نیس... من اصلا کاری به خوب و بد بودن مسائل ندارم به هیچ وجه ولی اینایی که میگم اتفاقاتیه که افتاده بدون قضاوت شخصی!!
تنها اسطوره ی واقعی که تو این چند سال مورینیو باهاش کار کرده زانتی و کاسیاس بودن...که خب به دلیل شخصیت و رفتار خود زانتی ، خود خوزه حتی مجبور به احترام گذاشتن بود! کما اینکه پست زانتی هم جوری بود که اگه تعویض میشد یا یه بازی به کار گرفته نمیشد حساسیت خاصی به وجود نمیومد!
ولی واسه کاسیاسی که سال ها دروازه بان شماره یک و ثابت تیم بوده قضیه از دید هوادار ها فرق میکنه!
کاسیاس باقی مانده تیمی بود که همه اشون ستاره و دوست داشتنی بودن زیدان ،هیررو ، گوتی ، رائول عزیز،کارلوس، مطمئنا بازیکنی که از اون نسل مونده تو تیم قابل مقایسه نیست محبوبیتش با ستاره های تیم ، چون در واقع کاسیاس یه اسطوره زنده است الان(زنده به معنای بازی کردن در حال)! نه یک ستاره!
نظر شخصیم این بود که نیمکت نشینی ایکر توی 1-2 بازی هیچ اشکالی نداشت و اتفاقا تصمیم خوبی بود ولی نوع برخورد با این قضیه مناسب نبود!
من عاشق مورینیو و کاسیاسم و خیلی تلخه برام که این دو نتونن با هم همکاری کنن ، امیدوارم فصل آینده هر دو در تیم باهم کار کنن.
دوستان فینال کوپا دل ری کی هست ؟؟
27 اردیبهشت ؟؟
اصلا هیچ حالی واسه این جام نیست :n03:
charlize
02-05-2013, 11:39
سروش موضوع بحث این بازی بود که همه واقعا با عشق به باشگاه بازی کردن و رفتار کردن..
وگرنه من فکر میکنم که بخصوص ایکر، خیلی وقتها با رفتار خوبی که داشت، یجورایی داشت از فرصت سو استفاده میکرد تا محبوبیتش رو بیشتر کنه و کاملا هم موفق بود و البته به وجه خوزه نزد هوادارا بشدت ضربه زد...(بالای 90 درصد مشکل اون دسته از هوادارا با خوزه، بخاطر همین داستان ایکر بود)
گرچه قابل مقایسه نیستن اما این داستان خوزه و ایکر، داستان قلعه نوعی/مجیدیه...
منتها با این تفاوت که قلعه نوعی وقتی دید مجیدی داره محبوبیت خودش رو بیشتر و محبوبیت قلعه نوعی رو کمتر میکنه، سریع قبول کرد و مجیدی رو برگردوند استقلال اما خوزه اینطور نیست...
خوزه خیلی خوب میدونست داستان چیه اما کوتاه نیومد و منم کاملا بهش حق میدم..کما اینکه اگه قلعه نوعی مجیدی رو بازی نمیداد، کاملا بهش حق میدادم (مجیدی=تنها بازیکن ایرانی که من دوسش دارم)...
یه مربی این حق رو داره که هرکی رو که میخواد بازی بده و کسی نباید چیزی بهش بگه...
اگه یه مربی نتونه به هردلیلی ترکیبی که میخواد رو بچینه، که دیگه هیچکار نمیتونه بکنه!
بعد اینکه راموس نه ولی ایکر واقعا الان اسطوره فعال رئال محسوب میشه...
منتها باید یه سری چیزا رو انجام نمیداد و بجای اینکه به فکر خودش باشه، مصاحبه نمیکرد و میذاشت تیم کارش رو بکنه...
از این نظر مطمئنن تاریخ قضاوت منفی در مورد ایکر خواهد داشت(بخصوص اگه خوزه فصل بعد نمونه و بره) و این رفتارش جزو نکات بسیار سیاه پرونده کاری ایکر محسوب خواهد شد...
ولی فکر میکنم این بازی، جوری بود که همه از جمله همین ایکر، به این نتیجه رسید که اگه تفاهم نباشه، تیم موفق نمیشه و امیدوارم فصل بعد خوزه بمونه تا بتونیم شاهد یه همکاری حرفه ای بین این دو باشیم...
Abdolreza2012
02-05-2013, 11:41
این راموس و همین کاسیاس 10 ساله تو رئالن چرا قبلا اینجوری نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
چون قبلا مورینیو نبود که مشکل درست کنه
کلا مورینیو هر تیمی بره دوست داره یکیو خراب کنه ( این نظره منه)
در کل مورینیو مربیه بزرگیه و من خودم خیلی دوسش دارم ولی این فصل تیم بودن رئال رو خراب کرده
اون اتحاد سالهای قبلو خراب کرده
در آخر کاسیاس راموس 10 ساله تو تیمن هیچ مشکلی نداشتن بنابراین میشه خیلی راحت نتیجه گرفت که مشکل از این دوتا نیست
این راموس و همین کاسیاس 10 ساله تو رئالن چرا قبلا اینجوری نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
چون قبلا مورینیو نبود که مشکل درست کنه
کلا مورینیو هر تیمی بره دوست داره یکیو خراب کنه ( این نظره منه)
در کل مورینیو مربیه بزرگیه و من خودم خیلی دوسش دارم ولی این فصل تیم بودن رئال رو خراب کرده
اون اتحاد سالهای قبلو خراب کرده
در آخر کاسیاس راموس 10 ساله تو تیمن هیچ مشکلی نداشتن بنابراین میشه خیلی راحت نتیجه گرفت که مشکل از این دوتا نیست
چون در این ده سال مربی ای به بزرگی مورینیو ( با فاکتور از دون فابیو ) در این تیم نبوده /
اسطوره ی رئال ، رائول هست که وقتی مورینیو باهاش صحبت کرد و بهش گفت جایی در تیمش نداره ، خیلی محترمانه پذیرفت بدون اینکه هرروز علیه مورینیو مصاحبه کنه نه راموسی که در تمرین با مورینیو درگیری لفظی پیدا میکنه و به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که ... ، یا زیر پیراهنش پیراهن اوزیل رو میپوشه که بعد از گل زنی به نشونه ی دهن کجی به مورینیو و دخالت در تصمیمش برای نیمکت نشین کردن اوزیل ، پیراهن اوزیل رو نشون بده /
من خیلی دوست داشتم رائول میموند توی این تیم تا کاسیاس بواسطه ی بازوبندی که الان داره ، خودش رو محق این ندونه که برای رئیس باشگاه تعیین تکلیف کنه که فصل بعد یا ما ، یا مو ! تا کاسیاس اخبار درون تیمی رو به نامزد محترمش اطلاع نده که در رختکن تیم اتحاد نیست ...
این بازوبند به دست راموس و کاسیاس اندازه هست ، ولی برازنده نیست ...
اینها اسطوره های شما هستند ؟ قدیس هستند ؟ نماد تعصب و غیرت هستند ؟ وای بر رئال که از اسطوره هایی مثل رائول رسیده به این دو .
منم با شما هم عقیده هستم که مشکل از این دو نیست ، مشکل از مورینیو هست که اومده تا به این باند بازی ها و بازیکن سالاری ها پایان بده که به قیمت رفتنش از رئال هم تموم میشه در نهایت /
malkemid
02-05-2013, 13:13
اینکه میگید مورینیو با اسطوره ها مشکل داره به نظرم درست نیست. زانتی..یا لمپارد به نوعی...حتی همین ایکر فصل های قبل..اسطوره اونیه که به خاطر تیم از خودش بگذره...راموس که حرفشم نزن..خیلی خوشم میاد از بازیش...ولی خیلی غده..خیلی...پنالتی رو زده بود آسمون بجای اظهار تاسف میگه بازم پنالتی بشه می زنم.
کاسیاس سالها تو بهترین سطح برامون بازی کرده و چالش خاصی هم نبوده..این اولین چالش بزرگ و به نوعی امتحان کاسیاس بود که به نظر من٬ اونطور که از یه اسطوره انتظار میره..مث رائول٬ بزرگی نکرد.
ایجاد روابط دوستانه با حریف(بارسا) بد نیست. ولی زمانی که دوطرفه باشه..نه اینکه اونا علیه ما مصاحبه کنن و کاپتان ما بره عذر خواهی کنه که رو فلانی خطا شد!
شخصا فکر نمی کردم فصل قبل بتونیم بارسای قدرتمند رو پشت سر بذاریم...فکرشم نمی کردم تو نوکمپ ببریمشون و قهرمانیمونو قطعی کنیم. ولی کردیم.. نصفشو مدیون همین مورینیو هستیم.
شما یه تیم که با بازیکن سالاری موفق شده باشه بگو من مخلص شما هم هستم.
یه حسی به من میگه مورینیو میمونه البته نباید همش بگیم خوزه چون احتمال اینکه پرز هم اینو نخواد هست سیاست رئال همیشه همین بوده کسب نتیجه در سریعترین حالت ممکن
اگه هوادارای رئال از روی احساس این قضیه رو فراموش کرده باشن؛حداقل پرز این رو خوب یادشه که تیمی که دست مورینیو داد چی بود و تیمی که الان مورینیو داره چی هست!!!!
:n22::n22::n22::n12::n12::n12::n12::n12:
چون در این ده سال مربی ای به بزرگی مورینیو ( با فاکتور از دون فابیو ) در این تیم نبوده /
اسطوره ی رئال ، رائول هست که وقتی مورینیو باهاش صحبت کرد و بهش گفت جایی در تیمش نداره ، خیلی محترمانه پذیرفت بدون اینکه هرروز علیه مورینیو مصاحبه کنه نه راموسی که در تمرین با مورینیو درگیری لفظی پیدا میکنه و به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که ... ، یا زیر پیراهنش پیراهن اوزیل رو میپوشه که بعد از گل زنی به نشونه ی دهن کجی به مورینیو و دخالت در تصمیمش برای نیمکت نشین کردن اوزیل ، پیراهن اوزیل رو نشون بده /
من خیلی دوست داشتم رائول میموند توی این تیم تا کاسیاس بواسطه ی بازوبندی که الان داره ، خودش رو محق این ندونه که برای رئیس باشگاه تعیین تکلیف کنه که فصل بعد یا ما ، یا مو ! تا کاسیاس اخبار درون تیمی رو به نامزد محترمش اطلاع نده که در رختکن تیم اتحاد نیست ...
این بازوبند به دست راموس و کاسیاس اندازه هست ، ولی برازنده نیست ...
اینها اسطوره های شما هستند ؟ قدیس هستند ؟ نماد تعصب و غیرت هستند ؟ وای بر رئال که از اسطوره هایی مثل رائول رسیده به این دو .
منم با شما هم عقیده هستم که مشکل از این دو نیست ، مشکل از مورینیو هست که اومده تا به این باند بازی ها و بازیکن سالاری ها پایان بده که به قیمت رفتنش از رئال هم تموم میشه در نهایت /
سروش جان حرفات همگی درست و در اسطوره بودن رائول هم شکی نیست
با راموس کاری ندارم اما برا کاسیاس به نظرم لایقش هست که در حد یک اسطوره خطابش کنیم نمیگم کاسیاس خطا نکرده ، خطا کرد و به حقش رسید که نشستن روی نیمکت بود
هیچ هم دوست ندارم مورینیو از تیم بره من می خوام همشون بمونن و اینبار با اتحادی بیشتر و قوی تر
CRIS Joon CR7
02-05-2013, 18:16
این عکس لحظه ای قبل در شبکه های اجتماعی منتشر شد :
تمرینات امروز ، والدیباس :
چرا گل میخوریم راموس میخنده:n02:
malkemid
02-05-2013, 19:24
این عکس لحظه ای قبل در شبکه های اجتماعی منتشر شد :
تمرینات امروز ، والدیباس :
چرا گل میخوریم راموس میخنده:n02:
امیدوارم آغازی باشه برای بهبود روابط...واقعا خیلی حیفه از این بچه بازیها ضربه بخوریم
مورينيو سانتياگو برنابئو را ترک ميکند
82 درصد از هواداران رئال مادريد در نظر سنجي مارکا معتقدند که سرمربي پرتغالي تابستان اين تيم را ترک ميکند.
اظهارات ژوزه مورينيو پس از ديدار سهشنبه شب رئال مادريد مقابل دورتموند خيلي شبيه به يک وداع بود و هواداران رئال چنين برداشتي از صحبتهاي آقاي خاص داشتند.
به نقل از فارس، در نظرسنجي که توسط مارکا در خصوص آينده سرمربي پرتغالي، 82 درصد از خوانندگان پاسخ دادند که انتظار دارند آقاي خاص در پايان فصل سانتياگو برنابئو را ترک کند.
تنها 18 درصد از شرکتکنندگان در نظر سنجي بر اين باورند که مورينيو با وجود حذف شدن در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در کنار سفيدپوشان مادريد خواهد ماند.
رئال مادريد در دور نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در مجموع با نتيجه 4 بر 3 مغلوب دورتموند شد تا از راهيابي به فينال بازبماند.
////////
کاسياس: آيندهام در مادريد است
دروازهبان رئال مادريد اعلام کرد که قصدي براي ترک سانتياگو برنابئو ندارد.
ايکر کاسياس اعلام کرد که با وجود دور ماندن از ترکيب اصلي هيچ قصدي براي جدايي از غولهاي مادريد ندارد.
با وجود قرارداد 4 سال و نيمه ديگو لوپز با رئال مادريد کار کاسياس براي برگشتن به ترکيب اصلي سختتر شد تا به نظر برسد دروازهبان 31 ساله قصد خروج از اين تيم را خواهد داشت.
به نقل از فارس، وي امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آينده من در رئال مادريد است زيرا من با آنها قرارداد دارم و از 9 سالگي در اين تيم بودهام. رئال، باشگاه تمام زندگي من است و جايي است که دوست دارم در آن باشم.
در حالي که کاسياس مصمم است فصل بعد در رئال بماند، آينده مورينيو در اين تيم در ترديد قرار دارد.
وي در خصوص آينده آقاي خاص گفت: بايد از او در اين باره بپرسيد. آمدهام که افتخارات تيمي و انفرادي کسب کنم و دوست دارم هواداران مادريد را خوشحال کنم و حالا که در ليگ قهرمانان نشد، بايد در بقيه مسابقات ديگر يعني کوپادلري اين کار را انجام دهم.
مادريد با شکست 4 بر 3 در مجموع 2 بازي رفت و برگشت مقابل دورتموند از راهيابي به فينال ليگ قهرمانان اروپا بازماند و در آستانه تقديم قهرماني لاليگا به بارسلونا است؛ اما هنوز فينال کوپادلري باقي مانده است که اين تيم براي قهرماني مقابل اتلتيکو مادريد به ميدان خواهد رفت.
کاسياس در اين باره خاطرنشان کرد: همه حرفها زده شده؛ همتيميهاي من پس از بازي نظرشان را در اين خصوص گفتهاند.
وي افزود: اکنون کاري که بايد انجام دهيم، فکر کردن به بازيهاي آينده است که بايد تلاش کنيم تا جايي که ميتوانيم براي باشگاه و تيم در ليگ امتياز کسب کنيم و سپس براي کوپادلري بجنگيم که فينالي متفاوت خواهد بود و ما بايد تلاش کنيم تا به خاطر هواداران که استحقاق لحظات خوشي را دارند، قهرمان شويم.
ورزش 3
///////////
یعنی میشه فصل بعد هر دو هم مثل یه دوست کنار هم باشن ؟؟ :n01:
دو تا خبر بد!
خوزه آنخل سانچز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدیر اجرایی باشگاه گفت: "در یک باشگاه بزرگ مثل رئال مادرید، جا برای دو یا سه مهاجم سطح بالا وجود داره. (قبلا) هیگواین و بنزما بود. (حالا) هیگواین می رود
و بنزما می ماند و دو نفر دیگه اضافه می شوند."
حاشیه: نمی دونم چرا احساس می کنم این تک به تک بازی دورتموند(که فقط شامل هیگواین نمیشد) حکم ضربه ی آخرو داشته، شخصا از این جدایی خیلی ناراحتم! هیگواین از اونجا
که از سن تقریبا پایینی به باشگاه اومد مثل بازیکن های آکادمی تعصب خاصی داره، از جنگنده ترین بازیکن های تیم هست و با فقط 25 سال سن، چه توی رئال و چه توی تیم ملی آرژانتین
مرتبا سیر صعودی داشت، درسته نواقصی هم داشت ولی من دلیلی برای جدا شدنش نمی بینم و فکر می کنم یه بازیکن با ارزش و با تعصب دیگه از تیم جدا میشه (اون هم به احتمال
فراوان با قیمت پایین تر از ارزش واقعیش) و یک ستاره کم تعصب تر با قیمت نجومی به باشگاه میاد! تنها نقطه ی مثبت این جدایی رو آینده ی بهتر برای هیگواین می بینم و براش آرزوی
موفقیت می کنم. (باشگاه ایده آل برای هیگواین رو یوونتوس می دونم)
خبر دوم صحبت های هاینکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست مبنی بر اینکه با رئال مذاکره نداشته و قصد داره در پایان فصل استراحت کنه و حداقل برای فصل آینده هدایت تیم دیگه ای رو بر عهده نمی گیره.
حاشیه: این خبر رو به تقریبا قطعی بودن جدایی مورینیو اضافه کنیم این سوال جدی مطرح میشه که کی قراره جایگزین بشه؟ متاسفانه احتمالا باید به امثال کارلتو قانع بشیم.
، چه توی رئال و چه توی تیم ملی آرژانتین
مرتبا سیر صعودی داشت،
به نظرم این حرف بیشتر به جای اینکه تعریف باشه از هیگواین تحقیر بود ! البته برای کسی که همین بازی الانشو ببینه ! به نظر من که فقط پس رفت داشته ! چند سال پیش هیگوان چشم بسته تک به تکا رو می زد توی گل ( چند بار من این حرفو زدم برای بازی اخر فقط نیست ) و از اون موقعی که تو بازی با لیون اون خراب کاری رو کرد دیگه واقعا اون هیگواین نیست ... البته وقتی هم که موهاشو کوتاه کرد افت کرد :دي
charlize
03-05-2013, 00:25
من حتی احتمال میدادم جفتشون برن..
اما اگه قرار بود یکیشون بره، دوست نداشتم اون شخص هیگواین باشه!
هیگواین تویه همین بازی شاید یکی از دلایل حذفمون بود و همیشه تویه بازیهای بزرگ ضعیف بوده..
اما حداقلش اینه که برعکس کریم، برای این پیراهنی که میپوشه، ارزش قائله و وقتی بد بازی میکنه، نمیره تیپ موهاش رو عوض کنه!
شخصا تویه کریم هیچگونه تعصبی نسبت به رئال نمیبینم...
امیدوارم قضیه یجوری برعکس بشه!
charlize
03-05-2013, 00:44
از کجا برای این جانشین بیاریم؟!:n13:
خدایی بعضی هامون خیــــلی نمک نشناسیم....:n23:
malkemid
03-05-2013, 03:26
یادش بخیر یه زمانی رونالدو نازاریو رو داشتیم قاتل تک به تک. الان دو به تک رو می زنیم بیرون...وای که من یاد خودخواهی اوزیل می افتم آتیش میگیرم...یه فصلمون نابود شد
Altairezio
03-05-2013, 06:06
از کجا برای این جانشین بیاریم؟!:n13:
خدایی بعضی هامون خیــــلی نمک نشناسیم....:n23:
تیممون تیم خوبیه پس نگران مربی نباشین باید بیشتر به فکر بازیکن باشیم!
من حتی احتمال میدادم جفتشون برن..
اما اگه قرار بود یکیشون بره، دوست نداشتم اون شخص هیگواین باشه!
هیگواین تویه همین بازی شاید یکی از دلایل حذفمون بود و همیشه تویه بازیهای بزرگ ضعیف بوده..
اما حداقلش اینه که برعکس کریم، برای این پیراهنی که میپوشه، ارزش قائله و وقتی بد بازی میکنه، نمیره تیپ موهاش رو عوض کنه!
شخصا تویه کریم هیچگونه تعصبی نسبت به رئال نمیبینم...
امیدوارم قضیه یجوری برعکس بشه!
بنزما مدل مو عوض کرده؟!(اون بدبخت که همیشه کچلی میزنه!)نکنه همون مدل موی مرحله ی گروهی رو میگی!؟
من که بنزما رو بیشتر دوست دارم!اول این که مسلمانه و دوم این که بیشتر فراراش آفساید نمیشن!:n09:
این هیگوآین لامصب کلا" 90% فراراش آفسایده ،بقیشم که دودستی تقدیم میکنه!(مهاجم باید کمی خلاق باشه!)انگار حالو حوصله نداره که با مدافع کناریش مچ بشه تا آفساید نشه!نمیدونم میخواد از اشتباه آفساید گیری استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خط دفاعی یه زمانی فقط به دنبال آفساید گیری بود و به لطف زحمات ژوزه برطرف شد!الان غوغایی شدن!وقتی یه مهاجم میره طرف یکیشون همه حمله میبرن روشو اونطرفو ول میکنن!انگار به هم اعتماد ندارن!!!!:n27:تویه اکثر حمله ها یه غوغایی تو خط دفاعی برپا میشه که بیا ببین!(آخه چرا؟!!؟!)باخت دورتموندم یکی از دلایلش تقریبا" همین بود!:n28:
powerslave
03-05-2013, 09:55
من با سروش خیلی موافقم و واقعاً از اونایی که راموس رو اسطورۀ باشگاه دونستن نا امید شدم. ایکر آره اسطورست (هر چند از دستش ناراحتم) ولی راموس؟ بیخیال!
تمام مشکل تیم یه بحث فرهنگیه که از قدیم بوده و اونم اختلاف پرتـغـال و اسپانیاست. آقایون ایکر و راموس تریپ میهن پرستی برداشته بودن. همۀ اینها هم دو تا دلیل عمده داشت. قبل از جام ملت ها هم زمزمه های اختلاف بین این دو گروه شنیده میشد ولی دیگه تو بازی ملی بین اسپانیا و پرتغال و اون برخورد آربلوا با کوئنترائو و پادرمیانی کریس که جلوی جر و بحثشون رو گرفت و بعدشم اون چند دقیقۀ که کریس، میرلس و یکی دیگه چند بار به شکل نمایشی پاسکاری کردن قشنگ کارش رو کرد. چهرۀ اسپانیایی ها بدجوری در هم بود ولی کریس اینا داشتن میخندیدن. همۀ اینها در حالی بود که دو سال قبلش تو فینال جام جهانی ژاوی و پویول بعد قهرمانی پرچم کاتالان رو دستشون گرفتن و اینور اونور میرفتن ولی صدای این آقایان در نیومده بود.
دقیقاً بعد از اون تو فصل جدید اختلاف ها بدجوری بالا گرفت و آقایان راموس و کاسیاس از یه طرف تو تیم میخواستن که اهمیت اسپانیایی ها بالا بره و از طرف دیگه با بازیکنای بارسلونا هی رابطه برقرار کنن (در حالی که اونا اصلاً تو رفتاراشون احترامی دیده نمیشد) و دیگه کار به شکلی شد که به صورت تحقیر تیم خودی در اومد. از اوور هم اون مارسلوی مارمولک که نیمکت نشین کوئنترائو شده بود چسبید به این دو تا ولی اون حرف ها رو زد.
فکرشو بکنید: مربی، یکی از ستون های تیم در فصل قبلش یعنی په په، آقا پلیسه که اتوبان شهید مارسلو رو بست یعنی کوئنترائو و بهترین بازیکن تیم هم که کریس همه پرتغالی بودن.
قضیه فقط همینه. دسته بندی شد و البته راموس خیلی کاراش واضح بود! به تیم تعصب داره ولی وقتی خودش مطرح باشه. پیراهن اوزیل و خنده های بیمورد و پنالتی و ... از یاد رفتنی نیست. ایکر از اونور تلاش میکرد که وجهش رو حفظ کنه ولی رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون. اون بازی دومی هم که نیمکت نشین بود چهرش یادم نمیره. البته ایکر خیلی خوب با قضیه برخورد کرد و هر چند ناراحت بود ولی همین کار باعث شد تیم دوباره دست مورینیو بیفته و البته بعدشم که مصدوم شد. الانم که لوپز داره خوب کار میکنه. تا زمانی که ایکر از اون آماده تر بشه (یه لوپز افت بدی بکنه) باید لوپز بازی کنه. ایکر ارزش گذشت کردن رو داره ولی مورینیو با این کارش باعث شد حساب بقیه دستشون بیاد.
در مورد رفتن بازیکنها:
گونزالو نسبت به کریم تعصب بیشتری داره. من کلاً بازیش رو بیشتر قبول دارم ولی این چند وقته خیلی موقعیت از دست میده. کریم با پرس و پا به توپ تر و کمی بیدقت تر بازی میکنه. ولی خوب جای اینا کی باید بیان؟ باید کسایی باشن که: 1. همینقدر یا بیشتر شم گلزنی داشته باشن. 2. از لحاظ سنی مناسب باشن. 3 قیمتشون از پولی که از فروش بازیکنا به دست میاد کمتر باشه. 4. شکل بازی تیم رو یا به هم نزنن یا اینکه بهبود بدن. 5. ارزش پیراهن تیم رو بدونن.
در مورد جانشین های احتمالی مو (خدا نکنه ولی ...) آرسن ونگر و کارلتو اصلاً مناسب نیستن. چند وقت پیش اسم اون بنیتز سیب زمینی در اومده بود من داشتم بالا میاوردم.
یوپ هاینکس با بایرن عالی کار کرده اصلاً هم منظورم به این دو تا بازی اخیر نیست) کلاً شکل تیمی خوبی ایجاد کرده. یواخیم لو عالیه ولی بعید میدونم تیم ملی رو ول کنه و از طرفی کار با باشگاه متفاوت هست. واقعاً کسی رو نمیتونم مد نظر داشته باشم. تنها کسی که از اومدنش خوشحال میشم گاس هیدینک هست.
charlize
03-05-2013, 09:57
بنزما مدل مو عوض کرده؟!(اون بدبخت که همیشه کچلی میزنه!)نکنه همون مدل موی مرحله ی گروهی رو میگی!؟
مدل موهای الانش چجوره؟ در بدترین روزهاش، موهاش رو عوض کرد...!
من که بنزما رو بیشتر دوست دارم!اول این که مسلمانه و دوم این که بیشتر فراراش آفساید نمیشن!:n09:
یعنی چی الان؟!
چون مسلمونه پس بهتره؟!
چرا آخه؟!
من خودم هم گفتم که هیگی تویه بازیهای بزرگ هیچ وقت خوب نبوده (دقیقا مثل کریم..منهای همین یه بازی با دروتموند) اما حداقلش اینه که تیم رو دوست داره...
کلا حرف من اینه که اینا جفتشون در حد فیکس خط حمله رئال و جانشین امثال رائول و نیستلروی و رونالدو نیستن...منتها اگه قراره یکیشون بره، اون شخص باید کریم باشه...
Amir M.ohAma.D
03-05-2013, 11:06
آنچلوتی انتخاب اول رئال برای جانشینی مورینیو
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، کارلو آنچلوتی به فهرست نامزدهای رئال مادرید برای تصدی پست سرمربیگری و جانشینی مورینیو در سانتیاگو برنابئو اضافه شد. سفیدپوشان خود را برای حضور یک سرمربی جدید در فصل آینده آماده میکنند و منتظر تأییدیه مورینیو که در نظر دارد به لیگ برتر انگلیس ملحق شود، هستند.
آقای خاص پس از شکست مقابل دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: در انگلیس مردم و یک باشگاه خاص مرا دوست دارند، اما اینجا کسانی هستند که از من متنفرند.
آنچلوتی در هیئت مدیره مادرید انتخاب اول است. رئال تا عملی شدن خروج مورینیو منتظر نخواهد ماند و تاکنون مذاکراتش را با سرمربی ایتالیایی که همیشه در رادار فلورنتینو پرس بوده، آغاز کرده است.
هنوز یک سال از قرارداد سرمربی PSG باقی مانده است. قرارداد وی به صورت خودکار پس از قرار گرفتن در میان 3 تیم برتر لیگ یک تمدید شد. این تیم در صورتی که یکشنبه والنسین را شکست دهد، قهرمان لیگ فرانسه خواهد شد.
قرارداد آنچلوتی شامل این تبصره نمیشود که در صورتی که تیمی رقمی بالاتر به وی پیشنهاد بدهد، بتواند باشگاه را ترک کند و این به معنای آن است که او باید برای ترک باشگاه با شیخ بن حمد الثانی، مالک باشگاه مذاکره کند.
به هرحال روابط سرمربی سابق میلان با الثانی در بهترین شرایط خود نیست. ناصر الخلیفی رئیس باشگاه پس از شکست 2 بر یک سن ژرمن در ماه دسامبر مقابل نیس خواهان اخراج وی شد.
3 روز بعد پیروزی پاریسنژرمن مقابل پورتو که آنها را به مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان اروپا رساند، باعث شد تا تیم به حمایت از او برخیزد و بخواهند تا کارلتو همچنان هدایت تیم پاریسی را در دست داشته باشد. او آن زمان را فراموش نکرده است و هفته گذشته باشگاه را از تصمیمش برای ترک تیم مطلع کرد.
آنچلوتی بسیار مورد علاقه مادرید است زیرا ظرفیت خودش را برای به تفاهم رسیدن با اعضای این باشگاه نشان داده است.
مقامات برنابئو فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2003 را فراموش نکردهاند. چند روز قبل از این مسابقه، سیلویو برلوسکونی، رئیس میلان خطراتی را که از سوی یوونتوس این تیم را تهدید میکرد به همراه پیشنهاداتش را نوشت. آنچلوتی نصیحتهای برلوسکونی را گوش کرد و روسونری حریف خود را شکست داد تا میلان ششمین جام اروپایی خود را به دست آورد.
D o l f i n
03-05-2013, 11:38
من تمام انتقادات و ناراحتیتون رو در مورد راموس و ایکر قبول دارم ولی به یقین 100% میگم اگه لوپز خوب کار نمیکرد همتون بی شک طرف ایکر رو میگرفتید اینو مطمئنم پس ایقدر تفسر نکنید خواهشا
دوم خوزه اصلا بزرگترین مربی تاریخ ولی ایا نمیدونستید هر اومدنی رفتنی داره این مثل روز روشن بود همچین که خوزه با رئال افتخاراتش رو کسب کنه میزاره میره فقط اشتباه کرد که اسپانیا و رئال رو با چلسی و اینتر اشتباه گرفت پس در این مورد هم اینقدر به اب و اتیش نزنید
همه جوره پرز با مورینیو راه اومد هر کاری دلش خواست کرد دیگه همه میدونن منم اصلا راضی به رفتنش نیستم و ارزو دارم پرز بتونه متقاعدش کنه که بمونه ولی همونطور که در مورد ایکر و راموس میگید باشگاه مهمتر از فرده یادتون باشه خوزه جلو باشگاه هیچ ارزشی نداره و مهم باشگاهه میخواد بره بره ناز کشیدن هم نداره دقیقا رفتاری که هر سرمربی با بازیکن سرکشش انجام میده
در مورد سرمربی من اصلا دلم نمیخواد کارلتو بیاد بنظر منم هیدینگ یا همین
یوپ هاینکس یکی از بهترین گزینه ها هستن که بعد خوزه میتونن یه فلسفه و راه جدید رو برا باشگاه باز کنن خصوصا یوپ هاینکس که بایرن رو متحول کرد و الان یکی از قشنگترین فوتبالها رو داره بازی میکنه
مدال طلاي شهر مادريد به کاسياس اهدا شد
مسئولان شهر مادريد با تجليل از ايکر کاسياس به او مدال طلاي شهر مادريد را اهدا کردند.
مسئولان شهر مادريد طي مراسمي از ايکر کاسياس تمجيد کردند و به او مدال طلاي شهر مادريد را اهدا کردند.
به گزارش ايسنا،اين تجليل به دليل خدمات ايکر کاسياس به عنوان سفير ورزشي شهر مادريد انجام گرفته است.
کاسياس در اين مراسم گفت: اين لحظه يکي از بزرگترين لحظه هاي زندگي من است. هر کس که اين جايزه را بدست مي آورد مي داند که به خاطر کارهاي فردي و اجتماعي اش بوده است.
ايگناسيو گونسالس، رئيس جامعه مادريد، کاسياس را جزو معدود ورزشکاراني توصيف کرد که ارزش والاي ورزش را در خود نهفته است. کاماچو گفت: خيلي طول مي کشد که افتخاراتي که کاسياس در طول دوران ورزشي خود کسب کرده است را نام برد. او يکي از بزرگترين و بين المللي ترين ورزشکاران در جهان است.
کاسياس 31 ساله که اکنون دروازه بان ذخيره رئال مادريد است درباره رفتنش از رئال مادريد گفت: آينده من در رئال مادريد شکل خواهد گرفت. من با رئال مادريد قرارداد دارم و به آن پايبندم. از 9 سالگي در رئال مادريد هستم. رئال مادريد باشگاه هميشگي من است و تا پايان در آن هستم.
ورزش 3
malkemid
03-05-2013, 13:21
من تمام انتقادات و ناراحتیتون رو در مورد راموس و ایکر قبول دارم ولی به یقین 100% میگم اگه لوپز خوب کار نمیکرد همتون بی شک طرف ایکر رو میگرفتید اینو مطمئنم پس ایقدر تفسر نکنید خواهشا
دوم خوزه اصلا بزرگترین مربی تاریخ ولی ایا نمیدونستید هر اومدنی رفتنی داره این مثل روز روشن بود همچین که خوزه با رئال افتخاراتش رو کسب کنه میزاره میره فقط اشتباه کرد که اسپانیا و رئال رو با چلسی و اینتر اشتباه گرفت پس در این مورد هم اینقدر به اب و اتیش نزنید
همه جوره پرز با مورینیو راه اومد هر کاری دلش خواست کرد دیگه همه میدونن منم اصلا راضی به رفتنش نیستم و ارزو دارم پرز بتونه متقاعدش کنه که بمونه ولی همونطور که در مورد ایکر و راموس میگید باشگاه مهمتر از فرده یادتون باشه خوزه جلو باشگاه هیچ ارزشی نداره و مهم باشگاهه میخواد بره بره ناز کشیدن هم نداره دقیقا رفتاری که هر سرمربی با بازیکن سرکشش انجام میده
در مورد سرمربی من اصلا دلم نمیخواد کارلتو بیاد بنظر منم هیدینگ یا همین
یوپ هاینکس یکی از بهترین گزینه ها هستن که بعد خوزه میتونن یه فلسفه و راه جدید رو برا باشگاه باز کنن خصوصا یوپ هاینکس که بایرن رو متحول کرد و الان یکی از قشنگترین فوتبالها رو داره بازی میکنه
اگه لوپز خوب کار نمی کرد مطمئنا مورینیو کاسیاس رو می ذاشت. همونطور که راموس هم داره بازی می کنه...مطمئنا مورینیو کسی بود که بیشتر از همه دنبال قهرمانی بود...نمیگم عاشق رئاله...گربه هم برای رضای خدا موش نمیگیره..ولی از همه ابزار موجود استفاده می کرد.
مطمئنا این فصل مورینیو میره و ریسک حضور با همچین شرایط نامعلومی رو برای یک سال دیگه قبول نمی کنه.
چقدر دلم برای رونالدو سوخت. چقدر تلاش کرد..چقدر پشتکار داره این آدم...واقعا لایق بهترینهاست.
نادر1368
03-05-2013, 13:36
یادش بخیر یه زمانی رونالدو نازاریو رو داشتیم قاتل تک به تک. الان دو به تک رو می زنیم بیرون...وای که من یاد خودخواهی اوزیل می افتم آتیش میگیرم...یه فصلمون نابود شد
راست ميگي:n14: عجب تيمي بود!به اون ميگفتن كهكشاني!!در مورد مورينيو هم فكر نكنم خيلي سنگين باشه رفتنش!!مربي به اسم ادا و
اطفار نيست!!ديگه چقدر فرصت ميخواد يك مربي؟!تنها اقبالش گرفتن قهرماني از دست بارسا بود با بنيتس عوضش كنن يه چيزي هم
روش بدن(شوخي:n02:)
D o l f i n
03-05-2013, 13:37
خب منم حرفم همینه الان که لوپز خوب کار کرده همه دارن میزنن تو سر کاسیاس خواهشا اینقدر فراموشکار نباشیم لوپز 1% سیوهای کاسیاسم انجام نداده
مورینیو هم اره احتمال رفتنش خیلی خیلی زیاده امام من هنوز کمی امید دارم خدا رو چه دیدی شاید مجاب شد که بمونه اخه برای خوزه هم افت داره که بدون قهرمانی اروپا از رئال بره
malkemid
03-05-2013, 15:15
خب منم حرفم همینه الان که لوپز خوب کار کرده همه دارن میزنن تو سر کاسیاس خواهشا اینقدر فراموشکار نباشیم لوپز 1% سیوهای کاسیاسم انجام نداده
مورینیو هم اره احتمال رفتنش خیلی خیلی زیاده امام من هنوز کمی امید دارم خدا رو چه دیدی شاید مجاب شد که بمونه اخه برای خوزه هم افت داره که بدون قهرمانی اروپا از رئال بره
نه بحث لوپز و کاسیاس نیست. من میگم کاسیاس در اوج آمادگی باشه٬ بهترین بازیها رو هم داشته باشه٬ بخواد واسه مربی شاخ بازی در بیاره باید تنبیه بشه.
کاسیاس هرچی داره از رئال داره...انصاف نیست بخاطر تیم ملی مسخرشون یا چندتا رفیق بارسایی تیم رو وارد حاشیه کنه. امیدوارم این مسخره بازی ها باعث نشه کاسیاس یا کس دیگه ای رو از دست بدیم.
در مورد سیو های لوپز هم کم لطفی می کنی..
mohammad.asghari
03-05-2013, 15:37
به یاد مهاجم استثنایی نه چندان دور رئال مادرید
comeback pep
03-05-2013, 17:23
چند روز پيش يه ويدئو از شبكه ورزش ديدم در مورد اختلافات مورينيو و كاسياس. قضيه از اين قراره كه قبل بازى با بتيس مورينيو و بقيه بازيكناى رئال توى راهروى منتهى به زمين داشتن صحبت ميكردن و آماده ورود به زمين ميشدن. يه لحظه مورينيو تصميم گرفت برگرده بره عقب كه متوجه ميشه كاسياس داره از اون طرف راهرو مياد. به محض ديدن كاسياس راهش رو كج ميكنه و زل ميزنه به در و ديوار راهرو و در همون حالت ميمونه تا كاسياس بياد رد بشه! كاسياس هم با بازيكنا خوش و بش ميكنه و بى توجه به مورينيو، ميره به سمت زمين! اين راه كج كردن به اندازه اى واضح بود كه عمق اختلافات اين دو نفر رو به همه نشون بده! وقتى به اين اختلافات، شايعات راجع به بازگشت مورينيو به چلسى كه سراسر نت رو فرا گرفته اضافه كنيم؛ اينطور به نظر مياد كه واقعا داره از رئال ميره. چون واقعا جمع و جور كردن اين اختلافات كار سختيه. حالا اگه مورينيو هم بره ديگه مربى بزرگى توى لاليگا نداريم! با رفتن گوارديولا و مورينيو ، از اعتبار لاليگا كم ميشه و از اون طرف اعتبار بوندس ليگا و پريمر ليگ قطعا بيشتر خواهد شد. هر چند خيلى با برخورد هاى مورينيو حال نميكنم ولى شايد بهتر بود كه در رئال ميموند. نكته جالب اينه كه اگه مورينيو به چلسى بره، به احتمال زياد اولين بازيش، سوپركاپ اروپا در مقابل بايرن پپ گوارديولاست.
این خبری که گذاشته بودن که مدیر اجرایی باشگاه رئال مادرید گفته هیگواین اخر فصل از رئال جدا میشه فعلن تکلیف اینکه خوزه فصل بعد توی رئال بمونه یا کسی دیگه جاش بیاد معلوم نشده اینا پس چجوری برای خودشون میگن هیگواین از تیم جدا میشه :n13:اگه رئال بتونه کاوانی جذب کنه خیلی عالی میشه خیلی مهاجم تاپی هستش همه تیمهای اروپایی برای خریدش دارن سر و دست میشکنن:n01:
kasra_khan2003
03-05-2013, 20:46
مورینیو: در مورد آیندهام هنوز تصمیم نگرفتهام/ باید دیهگو لوپس را زودتر میخریدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مورینیو اعتراف کرد که پیش از این هم به دنبال خرید دیه گو لوپس بود اما از این کار منصرف شد؛ تصمیمی که اکنون از آن پشیمان است
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، از اینکه دیه گو لوپس را زودتر از این به خدمت نگرفته بود، ابراز تاسف کرد.
این دروازه بان 31 ساله در ژانویه گذشته به رئال پیوست تا جای خالی ایکر کاسیاس مصدوم را پر کند و از آن زمان به دروازه بان شماره یک رئالی ها تبدیل شد.
مورینیو اعتراف کرد که پیش از این هم به دنبال خرید دیه گو لوپس بود اما از این کار منصرف شد؛ تصمیمی که اکنون از آن پشیمان است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر به گذشته برمی گشتم، کاری بود که در این سه سال طوری دیگری انجام می دادم؟ باید دیه گو لوپس را بعد از سال اول حضورم به اینجا می آوردم. ما برای خرید او کار زیادی انجام ندادیم. واقعا حیف شد."
آقای خاص سپس در مورد آینده اش در رئال صحبت کرد و تاکید کرد که هنوز در این مورد تصمیم نهایی را نگرفته است.
" من تنها می توانم تایید کنم که در پایان فصل جلسه ای با رئیس پرس و خوسه آنخل سانچس خواهم داشت. به اطراف تان نگاه می کنید و می بینید همه در حال جابجایی هستند. صحبت هایی در مورد آینده آنچلوتی در پاری سن ژرمن وجود دارد؛ بایرن مربی اش را تغییر داده، منچسترسیتی، چلسی و جاهای دیگر؛ همه جا شایعاتی شنیده می شود. بعضی تغییرات اتفاق می افتند و بعضی دیگر هم فقط شایعه است."
مورینیو همچنین در مورد عملکرد بارسا در چند فصل اخیر صحبت کرد و آنها را بهترین تیم 30-20 سال آینده نامید.
" شکستن برتری بارسا در سطح بین المللی یک افتخار است. من این کار را با اینتر انجام دادم. آنها همچنان تیم فوق العاده ای هستند؛ شاید بهترین تیم 30-20 سال اخیر.
آنها در مدت اخیر نتایج بدی داشتند، نتایجی شوکه کننده و در چشم همه به تیمی بد تبدیل شده اند."
مورینیو در مورد آینده رونالدو نیز صحبت کرد و اظهار امیدواری کرد که هموطنش برای مدت ها در رئال بماند.
" امیدوارم رونالدو و رئال برای مدتی طولانی در کنار هم بمانند. او باید برای خودش و باشگاه تصمیم گیری کند. او در ابتدای فصل از بودن در اینجا راضی نبود اما اکنون راضی است. او 100 درصد روی بازی های رئال تمرکز دارد."
این خبر بالا الان یعنی چی ؟؟
یعنی اگه از اول لوپز رو میخرید کاسیاس رو میذاشت رو نیمکت یا منظورش اینه باید زودتر لوپز رو میخرید تا دروازه بان دومی خوبی داشته باشه ؟؟ :n13:
kasra_khan2003
03-05-2013, 21:32
مورینیو: دستاوردهای من خود گویای همه چیز است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%DA%AF%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA?source=breakingnews&ICID=HP_BN_3)
این مربی پرتغالی با چهار تیم در چهار کشور مختلف توانست قهرمان لیگ شود و یکی از سه مربی ای است که توانسته با دو تیم مختلف، قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است که در مورد عملکرد او در رئال باید براساس دستاوردهایش قضاوت شود، نه ناکامی اش در رقابت های چمپیونزلیگ.
این مربی پرتغالی با چهار تیم در چهار کشور مختلف توانست قهرمان لیگ شود و یکی از سه مربی ای است که توانسته با دو تیم مختلف، قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند. او همچنین فصل گذشته رکورد کسب امتیاز و گل زده در لالیگا را شکست.
اما نتوانست با رئال قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن بگیرد تا منتقدانش دوران حضور او در برنابئو را ناکام بدانند.
آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من همیشه امیدوارم که یک آدم باهوش سوالی از من بپرسد که نیاز به یک برگ کاغذ داشته باشد.
رکورد امتیاز لیگ در اختیار من است. من با رئال سه بار به فینال چمپیونزلیگ رسیدم که البته شخصا من را راضی نکرده است. اما نمی توانم بگویم که این دستاورد آسان بود زیرا 18 مربی قبلی در 21 سال، تنها 5 بار با رئال به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیدند.
اما با سه حضور در نیمه نهایی چمپیونزلیگ در سه فصل، این مورینیو است که آدم بده است.
کار من باید براساس آنچه به دست آوردم، ارزش گذاری شود . این تقصیر خودم است زیرا من جام های زیادی به دست آوردم و این انتظارات را زیاد کرد.
شما روزنامه نگاران می خواهید نام من را حذف کنید اما نمی توانید؛ زیرا تیم من بود که با 101 امتیاز قهرمان لالیگا شود. رئال 20 سال قهرمان لالیگا نشده بود اما ما توانستیم آن را ببریم. رکورد 100 امتیاز و 121 گل مال من است. این را نمی تواند حذف کرد. البته این باعث غرور من نمی شود."
گفته می شود دوران حضور مورینیو در رئال در پایان فصل به انتها می رسد و او در تابستان پیش رو راهی چلسی خواهد شد.
==>اشتباه در ترجمه سایت گل! "من با رئال سه بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیدم"
charlize
03-05-2013, 21:32
یعنی اگه از اول لوپز رو میخرید کاسیاس رو میذاشت رو نیمکت یا منظورش اینه باید زودتر لوپز رو میخرید تا دروازه بان دومی خوبی داشته باشه ؟؟ :n13:
مشخصه منظورش!
داره از لوپز تعریف میکنه..
میگه اونقدر خوبه که پشیمون شدم چرا قبلا که سمتش رفتم، اونقدر که باید تلاش نکردم تا بگیرمش...
ربطی به فیکس و اینا نداره...
سریع حاشیهش نکنیم!:n02:
Amir M.ohAma.D
04-05-2013, 11:51
گزارش روز: با رئال آنچلوتی آشنا شوید
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، سران باشگاه رئال مادرید از هم اکنون وبا جدی ترشدن احتمال جدایی مورینیو از تیمشان به فکر پروژه جدیدشان با سرمربی جدیدی افتاده اند. آنها در فکر به خدمت گرفتن کارلو آنچلوتی هستند و درحالی که هنوز هم در رویای فتح لادسیما(دهمین قهرمانی اروپایی ) به سرمی برند،رنامه ریزی هایشان رو به آینده را آغاز کرده اند.
جمع بندی های مثبتی که کهکشانی ها از شکست تلخ مقابل دورتموند گرفته اند، ممکن است نتایج مثبت و خوبی دراین تیم به همراه داشته باشد. شاید هیچ وقت بازیکنان نسل کنونی رئال بازی ای به حساسی و هیجان بازی با دورتموندرا پشت سرنگذاشته اند و حالا سران رئال به فکر آن هستند تا با مدیریت مناسب این هواداران را ناامید نکنند. آنها به دنبال آنند تا تیم فصل بعدشان را برپایه سه مهره کلیدی بچینند:کاسیاس،سرخیو راموس و کریستیانو که هرسه آنها در بازی سه شنبه گذشته مقابل دورتموند هریک به نحوی بزرگی شان را به نمایش گذاشتند.
درپایان بازی ایکر کاسیاس سرخیو راموس را درآغوش کشید تا میزبان اشکهای مدافع پرتلاش تیمش باشد و این حرفهای زیادی برای سران مادریدی داشت. خیلی ها او راقربانی مدیریت سرمربی پرتغالی درتیمشان می دانند ومی دانند که همین شکست می تواند شروع دوره جدیدی بدون مورینیو در رئال باشد.
کریس هم با وجود خستگی ها و ناراحتی های فیزیکی و نمایش کمرنگش نهایت تلاشش را برای تیمش به کار گرفت ودرپایان بازی هم اعلام کرد که سرنوشت سرمربی پرتغالی برایش مهم نیست و به رئال و فتح جام های بیشتر فکر می کند.
حالا برنامه های سران رئال درحال آماده سازی است. برنامه اردوی پیش فصل ریخته شده و تصمیم گیری ها انجام شده وحتی بازیهای دوستانه هم مشخص شده وبا اتمام فصل برنامه ریزی های دقیق تر اعلام خواهد شد. حالا نام نامزدهایی برای خریداری مطرح شده و سران باشگاه رئال تلاشهایشان برای جذب بازیکنان موردنظر را آغاز کرده اند و البته انتخابات باشگاه مادریدی هم درمیان است و انتظار می رود که اگر مشکلی وجود نداشته باشد 15 روز بعد از اعلام لیست بازیکنان فصل جدید رئال، فلورنتینو پرس مجددا در سمتش ابقا شود.
تا به امروز هیچ بیانیه رسمی ای از سوی سرمربی یا سران باشگاه رئال درمورد آینده این باشگاه اعلام نشده ولی انتخاب پرس، کارلو آنچلوتی است.او آنچلوتی را باتجربه تر از کلوپ و یا ویلاس بواس می داند و ارتباطات او با بازیکنان بزرگ و ستاره ها را عامل مهمی در موفقیتش در رئال می داند.پرس معتقد است که کسی که دو سال سرمربی یووه بوده و هشت سال میلان راهدایت کرده ودوسال در چلسی و دوسال هم در پاری سن ژرمن کارکرده، می تواند روی نیمکت مربیگری برنابئو موفق باشد.سرمربی ای که 4سال پیش اگر پیشنهاد مربیگری چلسی را نپذیرفته بود، می توانست اولین سرمربی پرس در دوران جدید ریاستش دربرنابئو باشد.
دراین میان تکلیف خیلی از بازیکنان هم روشن است:آدان، کاروالیو و اسین در رئال نخواهند ماند و کارواخال و خسه به تیم اصلی می آیند. دراین میان بازیکنانی مثل کوئنترائو، دی ماریا وایگواین هم پیشنهاداتی را دریافت کرده اند و ممکن است درپایان فصل از رئال جدا شوندکه البته جدایی دی ماریا درصورتی انجام می شود که گرث بیل به رئال پیوسته باشد
خرید گرث بیل اولویت اول مادریدی هاست و البته آنها می دانند که جذب این بازیکن ولزی کار آسانی نخواهد بود و رئالی ها می بایست دراین مسیر 70 تا 75 میلیون یورو بپردازند که آمادگی چنین خریدی را ندارند.
سران رئال همچنین درانتظار مشخص شدن آینده ژابی آلونسو هستند.اگر او هم رئال را ترک کند، سران تیم مادریدی به دنبال جانشین خوبی برای او خواهند بود و پیشنهاد کارلو آنچلوتی،جذب وراتی،بازیکن جوان ایتالیایی پاری سن ژرمن است. آنها ممکن است به عنوان جانشین اسین، کوندوگبیا را هم به خدمت بگیرند. رئالی ها درصورت جدایی ایگواین هم ممکن است برای جذب سرخیو آگوئرو،مهاجم آرژانتینی سیتی دست به کار شوند.
kasra_khan2003
04-05-2013, 14:47
ژرژ مندس:آینده کریس در رئال روشن ومشخص نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D9%88%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA?ICID=HP)
مدیربرنامه های ستاره پرتغالی در صحبت هایی از احتمال جدایی رونالدو از سانتیاگو برنابئو صحبت کرده است
سایت گل- بنا به صحبت های ژرژ مندس،مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا شود.
کریس در 195 دیداری که با پیراهن رئال برگزار کرده، موفق شده تا 197 گل به ثمر برساند ولی به نظر می رسد که او از حضور در پایتخت اسپانیا راضی نیست و در طول این فصل چندین بار ناراحتی اش از حضور در مادرید را ابراز کرده بود.
بعد از آن اتفاق در بازی با گرانادا بود که گمانه زنی ها در مورد جدایی احتمالی کریس از رئال در پایان فصل و بازگشت او به منچستریونایتد آغاز شد و حالا ژرژ مندس،مدیربرنامه های کریس چنین احتمالی را رد نمی کند.
مندس در گفتگو با رادیو مانامانا سپورت گفت:«نمی دانم. رونالدو یک مهره کلیدی برای هر یک از تیم های برتر دنیاست. ما باید صبر کنیم و ببینیم. او فعلا در رئال مادرید است و نمی دانم که می خواهد از این تیم جدا شود یانه؛شاید چنین خواسته ای داشته باشد.»
مندس در ادامه درمورد آینده دیگر ستاره رئال مادرید یعنی آنخل دی ماریا و زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه پاری سن ژرمن که شنیده می شود که هردو مدنظر سران یوونتوس هستند نیز صحبت کرد و گفت:«همه اینها بستگی به این دارد که آیا سران یووه می توانند چنین پولی را بپردازند یا نه. تیم های ایتالیایی این روزها به اندازه گذشته قادر به پرداخت پول برای خرید بازیکنان نیستند. به ویژه برای جذب ایبرا همه چیز خیلی سخت خواهد بود.»
خوب اینطور که مشخصه انتهای فصل کاروالیو -اسین به طور قطع از تیم جدا میشن ؛ من نمیدونم چرا شایعات سمت کوانترائو و دی ماریا رفته؟ به نظرم فابیو در حال حاضر یکی از بهترین دفاع چپ های دنیا محسوب میشه و دی ماریا هم یکی از بهترین وینگر های حال حاضر دنیا ...چرا باید از این بازیکن ها رو از دست بدیم؟ باز کاکا میتونه به یک تیم دیگه بره بیشتر بازیکنه و هم هزینه های باشگاه رو کاهش بده ، در طرف دیگه هم میتونیم مارسلو رو بفروشیم ، در حال حاضر مصدومه و اصلا معلوم نیست در زمان بازگشت بتونه به اوج برگرده ، جای کاکا هم قراره کرت بیل رو بگیریم دفاع چپ هم میتونه بازیکنه..در طرف مقابل آلبیول هم روی نیمکت سنگینی میکنه به راحتی میشه ناچو فرنادز رو جایگزینش کرد. از دوتا مهاجم ها هم به احتمال زیاد یکی از این دوتا رو از دست بدیم ، ظاهرا قراره با لواندوسکی یا زلاتان جبران کنیم(یک سری حرف و حدیث هایی مبنی بر تماس زلاتان با رئال به گوش میرسه) :دی اگه بیاد در کنار په په و آربلوا ......بقیه خشن های رئال یک دیوونه خونه تشکیل میدن :n09:
mahsmahs
04-05-2013, 15:41
گله ای ندارم باید زودتر گل میزدیم.... فقط این عکس منو نابود کرد....با غیرت بودیم.
سرخیو راموس بهترین بازیکن بازی بود، معمولا در بازیهاش کمتر نوسان داره و همیشه پر از انرژی و انگیزهست و همین اون رو از بقیه بازیکنها متمایز و ممتاز میکنه :)
Sent from my Nexus 7
Amir M.ohAma.D
04-05-2013, 17:02
هواداران رئال : هاینکس را بیاورید
سایت گل- با اینکه کارلو آنچلونی ایتالیایی نزدیکترین فرد برای جانشینی مورینیو پرتغالی از سوی فلورنتینو پرز عنوان شده است اما هواداران مادریدی نظر دیگری دارند.آنها خواهان پوپ هاینکس سرمربی فعلی مونیخیها هستند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ شبکه تله مادرید اسپانیا وروزنامه as اسپانیا یک نظر سنجی درباره مناسبترین فرد برای جانشینی احتمالی مورینیو معرفی کرده اند.که در هر دو نظر سنجی هاینکس با اختلاف زیادی نسبت به سایرین مقام اول را بدست اورده است.
در نظرسنجی روزنامه as هاینکس با 63 درصد مقام اول را بدست اورد وبعد از وی کلوپ، انچلوتی و ویلاش بواس حائز مقامهای بعدی شدند و در نظر سنجی شبکه تله مادرید اسپانیا نیز پیرمرد صورت سرخ آلمانی با 71 درصد ارا مقام اول و گاس هیدینگ ، کلوپ و انچلوتی،میشل لادروپ و ویلاش بواس مقامهای دوم تا ششم را بدست آوردند.
اما نظر هوگو سانچز در مصاحبه با شبکه رئال مادرید تی وی از همه جالبتر بود .گلزن افسانهای و ومکزیکی سابق رئال در این باره می گوید :"هاینکس یکبار به انتظار 32 ساله ما برای قهرمانی اروپا پایان داد واکنون نیز باید بار دیگر به انتظار 11 ساله جدید ما نیز پایانی خوش ببخشد .او به راستی مربی بزرگی می باشد."
mahsmahs
04-05-2013, 17:25
بارسا با دورتموند بر سر خرید ماتس هومِلز به مبلغ ۲۵ میلیون یورو وارد مذاکره شده اما هنوز تیتو ویلانووا آن را تایید نکرده است.
Abdolreza2012
04-05-2013, 20:23
چون در این ده سال مربی ای به بزرگی مورینیو ( با فاکتور از دون فابیو ) در این تیم نبوده / اسطوره ی رئال ، رائول هست که وقتی مورینیو باهاش صحبت کرد و بهش گفت جایی در تیمش نداره ، خیلی محترمانه پذیرفت بدون اینکه هرروز علیه مورینیو مصاحبه کنه نه راموسی که در تمرین با مورینیو درگیری لفظی پیدا میکنه و به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که ... ، یا زیر پیراهنش پیراهن اوزیل رو میپوشه که بعد از گل زنی به نشونه ی دهن کجی به مورینیو و دخالت در تصمیمش برای نیمکت نشین کردن اوزیل ، پیراهن اوزیل رو نشون بده / من خیلی دوست داشتم رائول میموند توی این تیم تا کاسیاس بواسطه ی بازوبندی که الان داره ، خودش رو محق این ندونه که برای رئیس باشگاه تعیین تکلیف کنه که فصل بعد یا ما ، یا مو ! تا کاسیاس اخبار درون تیمی رو به نامزد محترمش اطلاع نده که در رختکن تیم اتحاد نیست ... این بازوبند به دست راموس و کاسیاس اندازه هست ، ولی برازنده نیست ... اینها اسطوره های شما هستند ؟ قدیس هستند ؟ نماد تعصب و غیرت هستند ؟ وای بر رئال که از اسطوره هایی مثل رائول رسیده به این دو . منم با شما هم عقیده هستم که مشکل از این دو نیست ، مشکل از مورینیو هست که اومده تا به این باند بازی ها و بازیکن سالاری ها پایان بده که به قیمت رفتنش از رئال هم تموم میشه در نهایت / کاسیاس و راموس اولین بارشونه که با مربیشون در گیر میشن ولی مورینیو اولین بارش نیست که با یه بازیکن گیر میده بنابراین مشکل فقط از این دوتا نیست و مشکل از مورینیو هم هست بعدش شما که طرفدار بارسایی نباید بگی کاسیاس لایق بازوبندی رئال هست یا نه بیشتر هوادارن رئال قبول دارن که کاسیاس تو تیم الان رئال لایق ترینه چون هم بهترین دروازبان جهانه و هم اسطوره ای برای رئاله
Abdolreza2012
04-05-2013, 20:26
خروجي هاي رئال در صورت جدايي مورينيو به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، ژوزه مورينيو تنها چهره سرشناسي نيست که در تابستان پيش رو سانتياگو برنابئو را ترک خواهد کرد. [خروجي هاي رئال در صورت جدايي مورينيو] گفته مي شود مورينيو در تابستان پيش رو راهي چلسي خواهد شد و با جدايي او، 5 بازيکن که مدير برنامه هاي همگي آنها مانند مورينيو، ژرژ مندس، است، نيز از رئال جدا خواهند شد. به گزارش گل، مورينيو بعد از ديدار مقابل دورتموند، در پاسخ به اين سوال که آيا ممکن است در پايان فصل رئال را ترک کند، گفت چرا که نه، تا بسياري شمارش معکوس براي خروج او را آغاز کنند. رابطه او با چند چهره اصلي رختکن رئال به اندازه اي تيره شده که به نظر نمي رسد بتوانند يک فصل ديگر با هم کار کنند. در نتيجه، انتظار مي رود مورينيو در چند هفته آينده جدايي اش از رئال را اعلام کند و رئال از همين حالا به دنبال گزينه هاي مورد نظرش براي جانشين اوست؛ که در اين بين از کارلو آنچلوتي به عنوان گزينه اصلي هدايت او نام برده مي شود. اما مورينيو به تنهايي برنابئو را ترک نخواهد کرد. يکي از اين بازيکنان آنخل دي مارياست. اين ملي پوش آرژانتيني در اين فصل از ثبات لازم برخوردار نبوده و همين موجب شد تا هيئت مديره رئال به اين نتيجه برسند که مي توانند بازيکن بهتري در بازار نقل و انتقالات پيدا کنند. در مقابل باشگاه هايي از انگليس و ايتاليا به دنبال به خدمت گرفتن دي ماريا هستند که براي به خدمت گرفتن او بايد 20 ميليون يورو بپردازند. نفر بعدي اين ليست فابيو کوئنترائوست. اگرچه اين ملي پوش پرتغالي در ماه هاي اخير نمايش هاي بهتري داشته اما با توجه به نزديکي اي که او با مورينيو دارد، مديران رئال به اين نتيجه رسيده که شايد مربي بعدي براي کار کردن با کوئنترائو راحت نباشد. اما مشکل اين است که باشگاهي حاضر به پرداخت 30 ميليون يورو مورد نظر باشگاه رئال براي خريد کوئنترائو نيست. په په ديگر بازيکني است که با جدايي مورينيو، احتمالا جايي در برنابئو نخواهد داشت. اين مدافع باتجربه در اين فصل جاي خود را به رافائل واران داده است. و اکنون دستمزدي که او به عنوان يک بازيکن ذخيره مي گيرد، به نظر مديران رئال بسيار زياد است. باشگاه رئال اميدوار است که اين بازيکن را به قيمت 10 ميليون يورو به فروش برساند؛ هرچند هنوز هيچ باشگاهي براي خريد او پيش قدم نشده است. بازيکن بعدي آلوارو آربلواست. البته مديربرنامه هاي اين ملي پوش اسپانيايي ژرژ مندس نيست اما يکي از بازيکنان نزديک به مورينيو در رختکن رئال است. او که زماني براي ليورپول بازي مي کرد، ممکن است بار ديگر به ليورپول برگردد. رئالي ها براي فروش او هم 10 ميليون يورو در نظر گرفته اند. آخرين بازيکني اين ليست، ريکاردو کارواليوست. اين مدافع 34 ساله آخرين روزهاي دوران حرفه اي اش را طي مي کند و با پايان دوران قراردادش در انتهاي فصل، رئالي ها او را آزاد خواهند کرد. البته مطمئنا ادامه حضور اين بازيکنان يا جدايي آنها، با مربي بعدي رئال هم هماهنگ خواهد شد؛ هرچند در نهايت تصميم نهايي را فلورنتينو پرس خواهد گرفت. پرس چندان از قدرت زياد مورينيو در رئال راضي نيست و دوست ندارد سرمربي نيز مانند او به همه کاره رئال تبديل شود. در اين بين کريس رونالدو هم با ژرژ مندس کار مي کند اما رئالي ها هيچ علاقه اي به از دست دادن او ندارند و اين ستاره پرتغالي هم به نظر نمي رسد حداقل در اين تابستان قصد ترک رئال را داشته باشد.
این صدا و سیما هم گندشو در آورده
ساعت 22:30 رئال بازی داره ولی شبکه ورزش پخش میکنه
ولی ساعت 00:30 آتلتیکو بازی داره اونو داره از شبکه 3 نشون میده :n29::n15:
:n23:
مسخره بازی تا این حد ....... (( بازی آتلتیکو رو اصلا کسی نگاه میکنه ؟؟ ))
کاسیاس و راموس اولین بارشونه که با مربیشون در گیر میشن ولی مورینیو اولین بارش نیست که با یه بازیکن گیر میده بنابراین مشکل فقط از این دوتا نیست و مشکل از مورینیو هم هست بعدش شما که طرفدار بارسایی نباید بگی کاسیاس لایق بازوبندی رئال هست یا نه بیشتر هوادارن رئال قبول دارن که کاسیاس تو تیم الان رئال لایق ترینه چون هم بهترین دروازبان جهانه و هم اسطوره ای برای رئاله
عزیز شما مطمئنی من طرفدار بارسام ؟! :دی:دی:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.