ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

صفحه ها : 1 2 [3]

iMan.xP
26-05-2012, 23:30
سلام به نظر من بهتره کادر جستجو رو بیارین کنار جستجوی پیشرفته بعد جای اون یعنی همون قسمت ابی کمرنگ مشخصات کاربری که به سقف انجمن چسبیده ! رو بذارین توی اون فضا اینجوری زیباتره و اینقدر هم مشخصات کاربری اون بالا نیست و درضمن زیر لوگوی پی سی ورد هست که خیلی زیباتر میشه عکسش هم در زیر گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arash4484
27-05-2012, 02:05
باتشکر از شما ;ولی اخه پست از کجا بیاریم !!!‏(چون با گوشی کار میکنم و خیلی سختمه که پست ارسال کنم ) یعنی چقدر طول میکشه تا این مشکل برطرف بشه !چند تا پست باید ارسال کن
همونطور که گفتم تا فعالیتتون یکم بیشتر بشه فعال میشه(معمول ده بیست پست مفید) ، خیلی زود صورت میگیره...

و ایا خود این پستهایی که اینجا تو این تاپیک ارسال کردم هم حساب میشه ?
خیر پستهای این تاپیک و بطور کلی قسمتهای که کنارشون نوشته شمارش پستها خاموش(مثل همین انجمن سرآغاز یا انجمن بازیهای آنلاین) حساب نمیشه.

م راستی دکمه تشکر هم برای من بعدا فعال میشه ?
بله تشکر هم فعال میشه.

likes received در p30world فعاله یانه ؟؟؟؟؟
نه، نیست.

jackson2010
27-05-2012, 02:58
نه، نیست.

آیا قرار نیست این قابلیتها به سایت اضافه بشه؟ Likes Received و Likes Given

hamed malekpour
27-05-2012, 09:41
آیا کسی به این مشکلات رسیدگی می کند یا نه؟

Переклад не
27-05-2012, 10:31
بلخره ما ندونستیم اینجا پی سی ورلده یا پی سی ورد

بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورد (سوالات و اشکالات)
ما پیسی رو چه p30 و یا pc باشه با معنی همون Personal computer در نظر میگیریم و به نظر میاد تلفظ صحیح نام این سایت پی سی ورلد باشه یعنی جهان کامپیوتر
خب پی سی ورد یعنی چی؟ یعنی pcword و به معنی "کلمه ی pc "
برای فهمیدن تلفظ درستش تو این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنویسید pc.world و بعد say it رو بزنید تا تلفظ کنه(بهترین سایت text to speech رو براتون معرفی کردم) تا به امید اینکه دیگه کسی پیسی ورد نگه
باتشکر

Petros
27-05-2012, 11:04
آاقا جان من. هم صقحه اول و هم تاپیک ها. بک گراندشون رو آبی کمرنگ کنید.

Stream
27-05-2012, 11:12
بلخره ما ندونستیم اینجا پی سی ورلده یا پی سی ورد

ما پیسی رو چه p30 و یا pc باشه با معنی همون Personal computer در نظر میگیریم و به نظر میاد تلفظ صحیح نام این سایت پی سی ورلد باشه یعنی جهان کامپیوتر
خب پی سی ورد یعنی چی؟ یعنی pcword و به معنی "کلمه ی pc "
برای فهمیدن تلفظ درستش تو این صفحه بنویسید pc.world و بعد say it رو بزنید تا تلفظ کنه(بهترین سایت text to speech رو براتون معرفی کردم) تا به امید اینکه دیگه کسی پیسی ورد نگه
باتشکر

World یکی از سخت ترین کلمات انگلیسیه برای تلفظه که بیشتر از 95 درصد غیر نیتیو ها اشتباه تلفظ می کنند. در تلفظش سه نکته وجود داره. در کل حرف شما درسته و قطعا "ورد" صحیح نیست. "ورلد" صحیح آمریکاییه و "ولد" صحیح بریتیش.

البته خیلی به این انجین های Speech Synthesis اعتماد نکنید، همین سایت هم داره World رو اشتباه تلفظ می کنه. بهتره به دیکشنری ها مراجعه بشه.

ALI . R
27-05-2012, 15:01
سلام .:20:
یک نکته خیلی مهم دیگه . بعد ارتقاء به این ورژن پست های منفرد اشکال پیدا کرده. وقتی روس پستی که گذاشتیم تو ورژن قبلی وارد پست منفرد میشد. فقط برا خودمون رو نشون میداد. ولی الان روی پس کلیک میکنیم دوباره همون صفحه باز میشه و هیچ تغییری نمیکنه. منظورم اینه طبق تصویر وقتی رو اون کلیک میکردیم وارد پست منفرد میشد::11:

AMIR.KIK
27-05-2012, 16:26
سلام

میخوام از ضمیمه دانلود کنم اینو میده :31:

1970 کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:31:

آقا یوسف
27-05-2012, 16:30
سلام .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته خیلی مهم دیگه . بعد ارتقاء به این ورژن پست های منفرد اشکال پیدا کرده. وقتی روس پستی که گذاشتیم تو ورژن قبلی وارد پست منفرد میشد. فقط برا خودمون رو نشون میداد. ولی الان روی پس کلیک میکنیم دوباره همون صفحه باز میشه و هیچ تغییری نمیکنه. منظورم اینه طبق تصویر وقتی رو اون کلیک میکردیم وارد پست منفرد میشد

این قابلیت تو vb4 وجود نداره ولی وقتی لینک پست رو بدی اسکرول دقیقا میاد روی همون پست مثل دکمه top میمونه .
like هم مربوط به افزونه vbseo میشه که اگه بخوان نصب کنن کل ایندکس هاشون میپره چون از اول استفاده نکردند.

ehsan_wwe
27-05-2012, 17:49
خیلی زشت شده قیافش
اصلا خود اصاب خورد کنه

از لحاظ زیبایی شناسی هم هیچ تناسب رنگی توش نیست در صورتی که رو قبلیه بود
اصلا نمیتونم تحملش کنم خیلی چشم رو آزار میده

Arash4484
27-05-2012, 21:33
گویا کلمه پروکـسی در ورژن جدید جزو کلمات مسدود قرار گرفته، اگر تصمیمی همزمان با ارتقا ورژن بوده که به این تاپیک ربط نداره، ولی اگر بصورت دیفالت این نسخه فارسیه، بهتره برطرف بشه.

A_2010
27-05-2012, 23:17
سلام
اینطور که معلومه هیچوقت قالب قبلیو نمیبینیم! ولی میدونم دارین تلاش میکنین که بهترش کنین،میگم ماهایی که چند ساله میایم اینجا و با سایت و قالب قبلیتون حال میکردیم و عادت کردیم به اینجا ولی کسائی که میان و جدیدن این ریخت و قیافه رو میبینن که ...
خواهشاً این فونتاتونو بزرگتر و زیباترش کنین و رنگی که به کار بردینم خیلی کمرنگه انگاری دادین قالبتونو شستن رنگش رفته!! :38:رنگ آبیه قبلی بهتر بود
خیلی سرعت سایتتونم کند شد!!!
به امید زیباتر شدن و بهتر شدن p30world:12:

iraaaaan
28-05-2012, 08:18
لطفا یه فکری هم به حال مشکلات تایپ بکنید. مثلا آدم میخواد بنویسه 1 تقسیم بر x اینجوری میشه 1/x .
درست یادم نیست ولی فکر کنم قبلا اینجوری نبود.
این autosave هم که ما آخرش نفهمیدیم به چه دردی میخوره ولی کلا چیز بیخودیه حذفش کنید.
ضمنا دکمه En/fa هم به تنظیمات نوشته اضافه کنید .
خلاصه مشکلات زیاده فعلا اینا رو داشته باشید تا بازم پیدا کنم !

majid322
28-05-2012, 08:47
لطفا یه فکری هم به حال مشکلات تایپ بکنید. مثلا آدم میخواد بنویسه 1 تقسیم بر x اینجوری میشه 1/x .
درست یادم نیست ولی فکر کنم قبلا اینجوری نبود.
این autosave هم که ما آخرش نفهمیدیم به چه دردی میخوره ولی کلا چیز بیخودیه حذفش کنید.
ضمنا دکمه En/fa هم به تنظیمات نوشته اضافه کنید .
خلاصه مشکلات زیاده فعلا اینا رو داشته باشید تا بازم پیدا کنم !

این قضیه که قبلا هم بود همین بر عکس نوشتن...
اتو سیو بیخوده؟ :18:
انگلیسی و فارسی هم شیفت و الت رو نگه دار زبان تغییر میکنه..
اینا که شما گفتی مشکل نیست ...

jackson2010
28-05-2012, 12:15
مشکل ساعت سایت !!!

سلام
قبل از لاگین کردن یعنی به صورت مهمان وارد سایت میشید ساعت درسته
ولی بعد از لاگین کردن ساعت سایت 1 ساعت عقب میره!:18:

الان ساعت 13:15 ولی ساعتی که این پست رو نشوتم نگاه کنید نوشته 12:15 ظهر

CRIS Joon CR7
28-05-2012, 12:38
مشکل ساعت سایت !!! سلام قبل از لاگین کردن یعنی به صورت مهمان وارد سایت میشید ساعت درسته ولی بعد از لاگین کردن ساعت سایت 1 ساعت عقب میره!:18: الان ساعت 13:15 ولی ساعتی که این پست رو نشوتم نگاه کنید نوشته 12:15 ظهر ساعت که تنظیم کردنش راحته به زودی درست میشه آتو سیو هم چیز خوبیه ولی هنوزم مثل قبل یه چیزی که میخوای بنویسی برعکس میشه امیدواربودم تو نسخه جدید درست شه

K1lou
28-05-2012, 13:23
با سلام
چرا نمی تونم ادرس یک سایت رو در پروفایل یکی از دوستان بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Stream
28-05-2012, 13:37
مشکل ساعت سایت !!!

سلام
قبل از لاگین کردن یعنی به صورت مهمان وارد سایت میشید ساعت درسته
ولی بعد از لاگین کردن ساعت سایت 1 ساعت عقب میره!:18:

الان ساعت 13:15 ولی ساعتی که این پست رو نشوتم نگاه کنید نوشته 12:15 ظهر

تنظیمات ساعتتون ایراد داره به اینجا برید:

و در قسمت "تصحيح اختيارات DST:" گزینه "همیشه تصحیح فعال DST" رو انتخاب کنید.

Mohammad Yek110
28-05-2012, 14:08
سلام
[CODE] و [QOUTE] توی ارسال سریع توی پروفایل ها تیستن
همچنین کد توی ارسال سریع پست نیست
اگه اضافه بشه خوبه

farzan311
28-05-2012, 14:17
سلام
اگه اضافه بشه خوبه
همین مورد بالا رو منم تقاضا دارم
به علاوه اینکه در قسمت اخرین ارسال ها کاربر قبلا اگه تاپیک پست جدید داشت مییشد فهمید ولی الان باید بری هر تاپیک رو چک کنی ببینی بهش جواب داده شده یا نه اینم یه فکر براش بشه بد نیست

hermione
28-05-2012, 14:28
سلام
اگه اضافه بشه خوبه

منم این مورد رو تقاضا دارم .
مرسی

CRIS Joon CR7
28-05-2012, 14:35
با سلام
چرا نمی تونم ادرس یک سایت رو در پروفایل یکی از دوستان بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از CODE که این شکلیه استفاده کن #
راستی تو قبلی هم نمیشد همینجوری فرستاد نمیدونستی بدون

jackson2010
28-05-2012, 16:35
تنظیمات ساعتتون ایراد داره به اینجا برید:

و در قسمت "تصحيح اختيارات DST:" گزینه "همیشه تصحیح فعال DST" رو انتخاب کنید.

مرسی درست شد!:31:

hermione
28-05-2012, 17:08
برای دانلود فایل ضمیمه میگه تا سال 1970 نمیشه فایل دانلود کنید
جریان چیه ؟

Mr.Mazmamfi
28-05-2012, 21:56
سلام بر دوستان گل p30

آقا چرا وقتی میخوایی آدرس پست تکی رو بدی ، کل تاپیک مربوطه باز میشه .

لطفا مدیرای محترم این مورد رو درست کنن .

ممنونم .

Karistias
28-05-2012, 23:54
دوستان من یه سری مشکل با این ورژن جدید دارم اینه که :1_برای گزینه ی جواب دادن به این بحث صفحه ی پیشرفته ندارم 2_شکلک ها رو که انتخاب میکنم بیاد تو پستم نمیاد 3_دکمه اینتر رو که میزنم نوشته ام از سطر بعدی اغار بشه قبل از این که ارسال پست کنماین عمل انجام میشه ولی وقتی که پست رو ارسال می کنم همه ی نوشته ها پشته هم قرار میگیره 4_ موقع ویرایش پست وقتی که SAVE AS رو میزنم ذخیره نمیشه 5_قسمت پرش به تالار ها رو ندارم

sonixax
29-05-2012, 01:09
سلام بر دوستان گل p30

آقا چرا وقتی میخوایی آدرس پست تکی رو بدی ، کل تاپیک مربوطه باز میشه .

لطفا مدیرای محترم این مورد رو درست کنن .

ممنونم .

توی ویبولتین ۴ امکانش نیست .

دوستان من یه سری مشکل با این ورژن جدید دارم اینه که :1_برای گزینه ی جواب دادن به این بحث صفحه ی پیشرفته ندارم 2_شکلک ها رو که انتخاب میکنم بیاد تو پستم نمیاد 3_دکمه اینتر رو که میزنم نوشته ام از سطر بعدی اغار بشه قبل از این که ارسال پست کنماین عمل انجام میشه ولی وقتی که پست رو ارسال می کنم همه ی نوشته ها پشته هم قرار میگیره 4_ موقع ویرایش پست وقتی که SAVE AS رو میزنم ذخیره نمیشه 5_قسمت پرش به تالار ها رو ندارم

۱ - اون زیر حالت پیشرفته رو بزنید .
۲ - با چیتلر شکنی چیزی میاید ؟! احتمالا مال اونه . وگرنه مرورگرتون رو عوض کنید .
۳ و ۴ هم باز همون ۲ هست جوابش .

kaivanika
29-05-2012, 01:30
حالا شما بیاید اون قالب قبلی سایت رو هم بزارید مشکلی پیش میاد ؟

kases
29-05-2012, 03:54
سلام

قالبی که میثم جان قولش داده بودن کی اماده میشه؟

بعد از این مدت هنوز نتونستم با این تغییرات خودم وفق بدم پست دادن شده عذاب قبلا پستی که در عرض 2 دیقه میدادم الان شده 5 دیقه :42:

Microsoft24
29-05-2012, 10:37
درود بر مدیریت محترم P30world ،

ارتقا به نسخه ۴.۱.۱۲ ویبولتن ، بهترین کاری بود که انجام دادین ...

نسخه ۳.۸.۴ باگ های زیادی داشت و خیلی وقت بود که توسط جلسافت پشتیبانی نمیشد .

من طراح و توسعه دهنده ویبولتن ، مخصوصا قالب های ویبولتن نسخه ۴ هستم ،

اگر نیاز به طراحی قالب اختصاصی برای این نسخه داشتین و یا اگه هر کمکی از دست من برمیومد ، در خدمتتون هستم ،

موفق و پیروز باشید .

امید

استاکس نت
29-05-2012, 12:56
حالا شما بیاید اون قالب قبلی سایت رو هم بزارید مشکلی پیش میاد ؟راست میگه این نسخه اصلا نسخه خوبی نیست اون قالب قبلی رو بذارین هر کس خواست از اون استفاده کنه اون ورژن خیلی ورژن ساده و روان و سبکی بود اما این نسخه جدید خیلی سنگین و پیچیده و مشکل هست در ضمن برای من تو پیغام های بازدید کننده حتی در حالت پیشرفته هیچ امکاناتی نمیذاره

CRIS Joon CR7
29-05-2012, 13:54
راست میگه این نسخه اصلا نسخه خوبی نیست اون قالب قبلی رو بذارین هر کس خواست از اون استفاده کنه اون ورژن خیلی ورژن ساده و روان و سبکی بود اما این نسخه جدید خیلی سنگین و پیچیده و مشکل هست در ضمن برای من تو پیغام های بازدید کننده حتی در حالت پیشرفته هیچ امکاناتی نمیذاره

نمیشه!!!
این هسته و اصل کل سایت عوض شده و صرفا یک Theme نیست که همینجوری بشه عوضش کرد.

DariushGreat
29-05-2012, 13:57
به به
چه عجب! بالاخره ریخت و قیافه سایت عوض شد. زمان ما که خودمون رو کشتیم حرفمون به جایی نرسید! :27: انصافا خیلی باحال شده
من که ازش کاملا راضیم. کار کردن با پی30 لذتبخش تر شده.
هوس کردم دوباره برگردم سر کار :دی

hamid_diablo
29-05-2012, 15:58
دیشب خواب دیدم پی سی به حالت قبل برگشته

مثل یه رویا بود....خیلی خوشحال شدم

CRIS Joon CR7
29-05-2012, 16:04
دیشب خواب دیدم پی سی به حالت قبل برگشته

مثل یه رویا بود....خیلی خوشحال شدم

That was just a dream:5:
Wake Up Hamid :31:

clau
29-05-2012, 16:25
قبلن پیغام خصوصی وقتی یکی بهمون میداد وقتی جوابش میدادیم میرفت قسمت پیام های ارسال شده اما الان برای من دیگه این طوری نیست همه دوستان این مشکل دارن یا فقط مال من اینجوریه:41:

Milad4171
29-05-2012, 17:36
يكي تعريف نكرد. :18:
همه دارن يه ايرادي ميگرن. حالا قبلش همه ميگفتن چرا پي سي قديمي هست و پي ال حسابي به روزه و اين حرفا.:3:
اين ايراداتي كه شما داريد ميگيرد صدمرتبه اش رو ورژن قبلي داشت ،‌ فقط شما بهش عادت كرده بودين.:12:
به اينم عادت ميكنيد.:12:

marziyeh_2050
29-05-2012, 18:04
شاید سوالم تکراری باشه ولی خواهشا راهنمایی کنین
الان اینجا دارم علامت نقل قول رو میبینم و میتونم ازش استفاده کنم ولی تو پروفایلم یا هر پروفایل دیگه که وارد میشم این علامت وجود نداره . نمیدونم واسه من اینجوریه یا برای بقیه هم همینطوره لطفا بگید چیکار کنم ؟ در ضمن من از حالت Default استفاده میکنم آیا ممکنه به خاطر استفاده از این حالت باشه ؟

A M ! N
29-05-2012, 18:22
سلام.

وقتی میخواین از متن کسی Quote بگیرین داخل پروفایلش..، اول متن مورد نظر رو کپی بگیرین، برین داخل پروفایلش به حالت Advanced سوییچ کنید و متنش رو اونجا Paste کنید و انتخاب کنید و بعد هم طبق شکل پایین دکمه ی Quote رو میزنین

متن شخص دوم شما نقل قول میشه.

بهترین آرزوها..

FC.Barcelona
29-05-2012, 18:50
قبلن پیغام خصوصی وقتی یکی بهمون میداد وقتی جوابش میدادیم میرفت قسمت پیام های ارسال شده اما الان برای من دیگه این طوری نیست همه دوستان این مشکل دارن یا فقط مال من اینجوریه:41:
برو به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد قسمت Private Messaging
اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my Sent Items ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) folder by default (تیکشو بزن)

Behroooz
29-05-2012, 20:18
برای رفتن از یک انجمن به انجمن دیگه قبلا در پایین سمت چپ یک لیست انتخاب بود . ولی حالا نیست چرا؟

*IN*
29-05-2012, 22:09
سلام
چه خودم آپلود میکنم چه تو سایت آپ میکنم همهی عکسایی که وارد میکنم به صورت کوچیک میاد...
چه جوری به صورت بزرگ میشه وارد کرد؟؟؟

pcforlife
29-05-2012, 22:23
سلام
چه خودم آپلود میکنم چه تو سایت آپ میکنم همهی عکسایی که وارد میکنم به صورت کوچیک میاد...
چه جوری به صورت بزرگ میشه وارد کرد؟؟؟
تیک کنار گزینه Retrieve remote file and reference locally رو بردار، درست میشه. : )

mineworld
30-05-2012, 01:44
سلام

بذارید اول از آدمین های فعال و آگاه فروم تشکر کنم

نه فقط بابت ارتقا ورژن vb ،

نه فقط به خاطر اپ to دیت بودنشون ،

نه فقط برای ارزش گذاشتن به اشکالات دوستان ،

نه فقط برای مهم بودن‌مون واسشون ،

که برای این بستر بی نظیری که فراهم کردن و من و همه شما ، چندین ساله توش دوستان و «آدم» های خوبی رو پیدا کردیم . مشکلاتون حل شد . سوادمون رفت بالا . همدم پیدا کردیم ! محبت دیدیم . محبت کردیم و ... . به همین دلایل بی شمار ، بی نهایت ممنون و سپاسگذارم Meisam و Sina عزیز ...

ماین‌ورلد همیشه قدردان این زحمت‌های شماس ... :11:

--------------------------------------------

راستی ، باورش شاید سخت باشه ولی باید بگم با تجربه بیش از ده فروم ، هیچ قالبی رو به اندازه قالب قبلی p30world دوس نداشتم . طوری که تو فرومای دیگه همش تعریفش رو می‌کردم . شاید باورتون نشه ولی این حس رو شخصا پیدا کردم و احدی حتی یک بار تعریف این قالب رو واسم نکرد که منم به خاطر حرف اون دوسِش داشته باشم . هیچ وقت پستیم ندیدم که بگه قالب زیباس و من به خاطر حرف اون پست ، دیونه قالب قبلی شم . میخوام بهتون بگم شخصا و بی هیچ پیش داوری و شنیدن نظر قبلی ، من قالب قبلی رو شدیدا دوس داشتم . فکرم میکنم خیلیا مثل من این تجربه رو داشته باشن . واسه همین تقاضا میکنم سعی کنید قالب حاضر رو نه مشابه قالب پیشین (که باهاش عمق وجود p30world رو میشناخیم) که دقیقا اونو برگردونین به ما ! خواهش میکنم آدمین عزیز ...

این درخواستای بیشمار به خاطر جوگیری ، اپی‌دمی ، فاز و حس "دورو برهم بودن" نیست . واقعا ما تک‌تک‌مون خواهان این تغییر اساسی قالب هستیم .

مچکرم ... ​

jackson2010
30-05-2012, 12:52
سلام
ایا راهی هست که مثل قبل پستهای منفرد رو به صورت تکی نمایش داد؟ یا باید تایپیک ایجاد کرد؟

استاکس نت
30-05-2012, 12:55
راستی ، باورش شاید سخت باشه ولی باید بگم با تجربه بیش از ده فروم ، هیچ قالبی رو به اندازه قالب قبلی p30world دوس نداشتم . طوری که تو فرومای دیگه همش تعریفش رو می‌کردم . شاید باورتون نشه ولی این حس رو شخصا پیدا کردم و احدی حتی یک بار تعریف این قالب رو واسم نکرد که منم به خاطر حرف اون دوسِش داشته باشم . هیچ وقت پستیم ندیدم که بگه قالب زیباس و من به خاطر حرف اون پست ، دیونه قالب قبلی شم . میخوام بهتون بگم شخصا و بی هیچ پیش داوری و شنیدن نظر قبلی ، من قالب قبلی رو شدیدا دوس داشتم . فکرم میکنم خیلیا مثل من این تجربه رو داشته باشن . واسه همین تقاضا میکنم سعی کنید قالب حاضر رو نه مشابه قالب پیشین (که باهاش عمق وجود p30world رو میشناخیم) که دقیقا اونو برگردونین به ما ! خواهش میکنم آدمین عزیز ...----------------------------------------------------------------------ببینین العان من نوتنستم حتی در حالت پیشرفته هم گفتوگوی این دوستمون رو نقل قول کنم با هر مرورگری هم تست کردم نشد اعم از ie --firefox --opera واقعا خیلی سخته کارکردن با این قالب جدید قالب قبلی به اون خوبی اخه چیکارش داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

CRIS Joon CR7
30-05-2012, 12:58
سلام
ایا راهی هست که مثل قبل پستهای منفرد رو به صورت تکی نمایش داد؟ یا باید تایپیک ایجاد کرد؟

در این نسخه امکانش نیست
فقط وقتی آدرس رو میده اسکرول میکنه روی همون پست

a.g g.a
30-05-2012, 13:16
سلام

به نظر من تغییرات ایجاد شده در حالت کلی مفید بوده

ولی یک مشکلات جدیدی هم به وجود آورده

امروز می خواستم بعد از چند وقت یک فایل ضمیمه رو دانلود کنم(خیلی وقت بود دانلود نکرده بودم)توی انجمن نرم افزارهای اندروید دیدم دانلود نمیشه و این پیامو میده:

وضعیت سیستم
محدودیت دانلود وجود دارد ( 3 فایل در هر 5 دقیقه ) و شما تا 5 دقیقه آینده نمیتوانید فایل جدیدی دانلود کنید .
پایان محدودیت در تاریخ 01-01-1970 در ساعت 03:30

پنج دقیقه که هیچی یک ساعت بعدشم اومدم باز همین پیامو میده،جالبه که اون موقع ساعت یازده بود و الآنم سال 2012ـست ساعت 03:30ـمش جالبه...ولی این سال 1970 خیلی جالب تره!:31:

نمی دونم فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن(؟)

یه مشکل(شاید اسم این یکی رو نشه مشکل گذاشت)دیگه ای که من دیدم اینه که دیگه نمیشه پست ها رو به صورت پست منفرد نشون داد،یعنی اگه الآن روی عدد گوشه سمت چپ-بالای هر پست کلیک کنیم کل صفحه تایپیک نمایش داده میشه نه اون پست

یه مشکل دیگه هم که من بهش برخورد کردم این بود که وقتی از پستی نقل قول می کنم(روی Reply With Quote کلیک می کنم) یا وقتی که می خوام پستمو ادیت کنم(این یکی بعضی وقتا پیش نمیاد(بیشتر اوفات پیش میاد)) توی صفحه ای که باز میشه توی اون کادری که باید متن پستو بنویسیم نمیشه هیچی نوشت البته شاید مشکل از مرورگر من باشه...بقیه هم ایم مشکلو دارن؟(برای من که جدیدا پیش اومده)

قسمتی هم که باید فایلها رو ضمیمه کرد(که برای همه کاربرا فعال نیست)اون بخشی که برای آپلود از کامپیوتره برای من کار نمی کنه یعنی وقتی فایل دو انتخاب کردم تا روی دکمه آپلود کلیک کردم سریع میگه فایل آپلود نشد ولی بخش آپلود از روی وبسایتش درسته

بیشتر اوقات دفعه اول که روی دکمه تشکر می زنم کار نمی کنه چهل بار باید refresh بزنم،از اول تشکر کنم تا تشکر کنه(البته شاید این هم مال سرعت اینترنت پایین من و مرورگرم باشه ولی جدیدا پیش اومده

این ها مشکلاتی بود که من توی این چند روز با این تم جدید انجمن پیدا کردم

ببخشید که همش عیب ها رو گفتم قصدم عیب گیری از انجمن نیست کمک به بهتر شدنشه اگه می خواستم مزایای این تغییرات رو هم بگم دیگه پستم خیلی بلند میشد

A M ! N
30-05-2012, 14:47
سلام

به نظر من تغییرات ایجاد شده در حالت کلی مفید بوده

ولی یک مشکلات جدیدی هم به وجود آورده

ببخشید که همش عیب ها رو گفتم قصدم عیب گیری از انجمن نیست کمک به بهتر شدنشه اگه می خواستم مزایای این تغییرات رو هم بگم دیگه پستم خیلی بلند میشد

امروز می خواستم بعد از چند وقت یک فایل ضمیمه رو دانلود کنم(خیلی وقت بود دانلود نکرده بودم)توی انجمن نرم افزارهای اندروید دیدم دانلود نمیشه و این پیامو میده:
پنج دقیقه که هیچی یک ساعت بعدشم اومدم باز همین پیامو میده،جالبه که اون موقع ساعت یازده بود و الآنم سال 2012ـست ساعت 03:30ـمش جالبه...ولی این سال 1970 خیلی جالب تره!:31:

نمی دونم فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن(؟)

سلام.. گاهی وقتا این مشکل هست اما مجددا امتحان کردم درست شده بود.

یه مشکل(شاید اسم این یکی رو نشه مشکل گذاشت)دیگه ای که من دیدم اینه که دیگه نمیشه پست ها رو به صورت پست منفرد نشون داد،یعنی اگه الآن روی عدد گوشه سمت چپ-بالای هر پست کلیک کنیم کل صفحه تایپیک نمایش داده میشه نه اون پست

در ورژن قبلی VB به این حالت بود که پست ها وقتی از طریق # انتخاب میشد ، به صورت Single post در میومد ، در ورژن پیشفرض VB4 به حالت Post focus هست یا Auto Scroll که خودکار روی پست مورد نظر قرار میگیرین.

یه مشکل دیگه هم که من بهش برخورد کردم این بود که وقتی از پستی نقل قول می کنم(روی Reply With Quote کلیک می کنم) یا وقتی که می خوام پستمو ادیت کنم(این یکی بعضی وقتا پیش نمیاد(بیشتر اوفات پیش میاد)) توی صفحه ای که باز میشه توی اون کادری که باید متن پستو بنویسیم نمیشه هیچی نوشت البته شاید مشکل از مرورگر من باشه...بقیه هم ایم مشکلو دارن؟(برای من که جدیدا پیش اومده)

این مشکل رو نداشتم تا بحال.. اگه احیانا از اپرا یا فایرفاکس استفاده میکنید ، با کروم تست کنید.

قسمتی هم که باید فایلها رو ضمیمه کرد(که برای همه کاربرا فعال نیست)اون بخشی که برای آپلود از کامپیوتره برای من کار نمی کنه یعنی وقتی فایل دو انتخاب کردم تا روی دکمه آپلود کلیک کردم سریع میگه فایل آپلود نشد ولی بخش آپلود از روی وبسایتش درسته

بستگی به فارومی داره که میخواین اونجا آپلود کنید، چون در همه ی فاروم ها اجازه ی آپلود و ضمیمه وجود نداره.

بیشتر اوقات دفعه اول که روی دکمه تشکر می زنم کار نمی کنه چهل بار باید refresh بزنم،از اول تشکر کنم تا تشکر کنه(البته شاید این هم مال سرعت اینترنت پایین من و مرورگرم باشه ولی جدیدا پیش اومده

بله این مشکل به ندرت برای من هم پیش اومده. ولی الان به خوبی درست شده. ضمنا اگه از زمان آپگرید فاروم Cache & Cookie مرورگرتون رو خالی نکردین حتما یکبار اینکارو انجام بدین.

بهترین آرزوها..

a.g g.a
30-05-2012, 16:54
بستگی به فارومی داره که میخواین اونجا آپلود کنید، چون در همه ی فاروم ها اجازه ی آپلود و ضمیمه وجود نداره.(الآن اصلا نمی تونم نقل قول کنم نمی دونم چه طور شده) بله اینو می دونم توی انجمنی که من قبلا همیشه عکس ضمیمه می کردم الآن نمی تونم از روی حافظه کامپیوتر عکس ضمیمه کنم اگه بخوام ضمیمه کنم باید یه چای دیگه آپلود کنم بعد از گزینه آپلود از وبسایت استفاده کنم نمی دونم چه اتفاقی افتاده الآن هیچ کدوم از گزینه هایی که برای متن میشه انتخاب کنیم برای من باز نشدن(مثل چپ چین،راست چین،وسط چین،نقل قول و ...)

A M ! N
30-05-2012, 17:42
بستگی به فارومی داره که میخواین اونجا آپلود کنید، چون در همه ی فاروم ها اجازه ی آپلود و ضمیمه وجود نداره.(الآن اصلا نمی تونم نقل قول کنم نمی دونم چه طور شده) بله اینو می دونم توی انجمنی که من قبلا همیشه عکس ضمیمه می کردم الآن نمی تونم از روی حافظه کامپیوتر عکس ضمیمه کنم اگه بخوام ضمیمه کنم باید یه چای دیگه آپلود کنم بعد از گزینه آپلود از وبسایت استفاده کنم نمی دونم چه اتفاقی افتاده الآن هیچ کدوم از گزینه هایی که برای متن میشه انتخاب کنیم برای من باز نشدن(مثل چپ چین،راست چین،وسط چین،نقل قول و ...)

مشکلی که میگی رو من الان ندارم.

به عنوان مثال این یک ضمیمه :

50745

گزینه های دیگه رو هم یکبار دیگه با حالت Advanced edit امتحان کن ببین چی میشه.

اما به نظر من یکبار کش و کوکی هارو پاک کن کامل و همچنین با مرورگر های دیگه هم امتحان کن.

بهترین آرزوها..

a.g g.a
30-05-2012, 20:56
من بازم نمی تونم از ضمیمه ها فایلی دانلود کنم این فایلی که گذاشتین دانلود شد ولی اون فایلی که خودم می خوام دانلود کنم دانلود نمیشه دوباره ارور میده(متن پیامش عوض شده ولی مفهومش همونه:31:

وضعيت سيستم

به دلیل حجم بالای درخواست های دانلود ، محدودیت دانلود اعمال شده است
شما در هر 10 دقیقه میتوانید 5 فایل دانلود کنید
پایان محدودیت در ساعت 03:30 تاریخ 01-01-1970
با تشکر از شکیبایی شما

شما می تونید از فایل هایی که توی این تایپیک گذاشته شده دانلود کنید؟جعــبه ابـزار آندرویــد | تاپیک مرجع ابزار های ضروری برای گوشی های آندرویـدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من واقعا برای ادیت پست هام و نقل قول مشکل دارم هیچ کاری نمیشه کرد؟

A M ! N
30-05-2012, 21:01
من بازم نمی تونم از ضمیمه ها فایلی دانلود کنم این فایلی که گذاشتین دانلود شد ولی اون فایلی که خودم می خوام دانلود کنم دانلود نمیشه دوباره ارور میده(متن پیامش عوض شده ولی مفهومش همونه:31:

شما می تونید از فایل هایی که توی این تایپیک گذاشته شده دانلود کنید؟جعــبه ابـزار آندرویــد | تاپیک مرجع ابزار های ضروری برای گوشی های آندرویـدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من واقعا برای ادیت پست هام و نقل قول مشکل دارم هیچ کاری نمیشه کرد؟

:38:
منم نتونستم از اون تاپیک چیزی دانلود کنم مث شما پیغام داد.

بهترین آرزوها..

mahpesar
30-05-2012, 21:22

رنگ زمینه تاپیکها و صفحه اصلی کمی پر رنگ تر میشد راحتتر میشد کار کرد

از این حالت دل مردگی در میومد ....

انگار پی سی ورلد رو گذاشتن تو وایتکس .....

استاکس نت
30-05-2012, 22:34
چه مرورگری رو واسه این نسخه پیشنهاد میکنین لطفا دقیقا ورژنش رو بگین

Amir Hossein
30-05-2012, 23:11
سلام من دوتا مشکل خیلی بزرگ دارم مشکل دارم/اول اینکه نمیتونم برم خط بعدی/و دوم اینکه وقتی رو ویرایش کلیک میکنم بعدش دکمه های لغو و ویرایش و برو به advanced کار نمیکنه/چرا؟

Amir Hossein
30-05-2012, 23:14
مرور گرم رو هم عوض کردم کوکی هارو هم پاکیدم(شرمنده دوباره پست دادم/نمیتونم ویرایش کنم)

CRIS Joon CR7
30-05-2012, 23:33
جون هر کی دوست دارید این Started by Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), 21-05-2012 14:03 رو بردارید:11:
فقط اسم کاربر با تاریخش دیگه نهایتا کافیه:12:

Karistias
31-05-2012, 00:13
سلام من دوتا مشکل خیلی بزرگ دارم مشکل دارم/اول اینکه نمیتونم برم خط بعدی/و دوم اینکه وقتی رو ویرایش کلیک میکنم بعدش دکمه های لغو و ویرایش و برو به advanced کار نمیکنه/چرا؟

منم دو تا مشکل شما رو دارم +دو تا مشکل دیگه که قبلا تو این تاپیک گفتم ولی حل نشده
برای مشکل دوم شما یه راهی هست اینه که بر روی گزینه نقل قول کلیک راست کنید وبعد ویرایش کنید

mehran_pqqp
31-05-2012, 01:28
سلامببخشید من وقتی میخوام برم تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از این که یه مقدار لود انجام میشه این پیغام میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*m*g.98.net/out.php/i360435_3.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).. * های بین کلمه img رو بردارید

mehran_pqqp
31-05-2012, 10:05
وقتی وارد بخش advanced میشم نمی تونم از شکلک های سمت چپ صفحه استفاده کنم یعنی روشون که کلیک می کنم اتفاقی نمیفته ، و کد به قسمت ویرایشگر اضافه نمیشه
مرورگر : کروم

n00b
31-05-2012, 14:02
وقتی وارد بخش advanced میشم نمی تونم از شکلک های سمت چپ صفحه استفاده کنم یعنی روشون که کلیک می کنم اتفاقی نمیفته ، و کد به قسمت ویرایشگر اضافه نمیشه
مرورگر : کروم

من با این مروگر تست کردم// مشکلی وجود نداره...////// :12:
بهتره که مرورگرتون رو بروزرسانی کنید...////// :13:
موفق باشید! :46:

Devicestreet
31-05-2012, 15:07
چرا تو پروفایل نمی شه نقل و قول کرد؟

A M ! N
31-05-2012, 15:36
چرا تو پروفایل نمی شه نقل و قول کرد؟

حتی اگه اینطوری پیش بری ؟

طریقه ی ایجاد نقل قول در پروفایلهای شخصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بهترین آرزوها..

استاکس نت
31-05-2012, 22:25
سلام.وقتی میخواین از متن کسی Quote بگیرین داخل پروفایلش..، اول متن مورد نظر رو کپی بگیرین، برین داخل پروفایلش به حالت Advanced سوییچ کنید و متنش رو اونجا Paste کنید و انتخاب کنید و بعد هم طبق شکل پایین دکمه ی Quote رو میزنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]متن شخص دوم شما نقل قول میشه.بهترین آرزوها..خوب مشکل اینه که این گزینه نقل قول نمیاد وگرنه ما که نیو چتر نیستیم که نفهمیم گزینه نقل قول کدومس

A M ! N
31-05-2012, 22:38
خوب مشکل اینه که این گزینه نقل قول نمیاد وگرنه ما که نیو چتر نیستیم که نفهمیم گزینه نقل قول کدومس

سلام.

بنده قصد جسارت خدمت شما نداشتم ، ولی سوالشون چون کلی بود موظف بودم تا به شکل صحیح موضوع رو بررسی کنیم.

بهترین آرزوها..

Lamanta
01-06-2012, 00:15
سلام
نمیشه این قالب مثل قبل بشه ؟
از وقتی اینجوری شده دیگه دوست ندارم بیام P30.....

n00b
01-06-2012, 00:52
خوب مشکل اینه که این گزینه نقل قول نمیاد وگرنه ما که نیو چتر نیستیم که نفهمیم گزینه نقل قول کدومس
یعنی حتی اگه نوشته رو بین تگ QUOTE هم بذارید بازم نمیشه...؟؟؟؟؟/////////// :13:
واسه نقل قول کردن از الگوی زیر پیروی کنید...!!!////// :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه BB Code غیر فعال باشه کار نمی کنه... اما فکر نمی کنم غیرفعال باشه.... می تونید امتحان کنید....// [ اگه خواستید من تو پروفایل خودتون این کار رو می کنم...!!! ] ...////// :31:
موفق باشید! :46:

Reza31001
01-06-2012, 19:53
این مشکلات پست دادن رو همه دارن یا مشکل از منه و مرورگرمه (اپرا)

enter میزنم میره اول پست
یه تیکه متن رو پیست میکنم میره یه جای دیگه

بدجور رو نروم رفت تو این 2-3 تا پست اخیر اصلا همش به هم میریزه :24:

آدرس پست منفرد هم کلا نمیشه داد دیگه؟

Arash4484
02-06-2012, 03:11
این مشکلات پست دادن رو همه دارن یا مشکل از منه و مرورگرمه (اپرا)
enter میزنم میره اول پست
یه تیکه متن رو پیست میکنم میره یه جای دیگه
بدجور رو نروم رفت تو این 2-3 تا پست اخیر اصلا همش به هم میریزه :24:

آره این ورژن با اپرا زیاد هماهنگ نیست ، و هر دو مشکلی که اشاره کردید برای من هم وجود داره

آدرس پست منفرد هم کلا نمیشه داد دیگه؟

نه مثل قبل نمیشه، کل صفحه میاد ولی دقیق اسکرول میکنه روی اون پست .

Amir Hossein
02-06-2012, 09:56
سلام مشکل ما حل شدنی نیست...؟/واقا فعالیت برام سخت شده/با کروم هم امتحان کردم باز هم پستام نمیره سر خط...!

Devicestreet
02-06-2012, 10:46
کلا bb code غیر فعاله کار و زندگی تو پروفایلا ندارم

Mohammad Yek110
02-06-2012, 14:15
چی شد چی شد؟:دی
من چرا مشاهده آخرین پستا رو می زنم پستای خیلی قدیمیم رو نشون میده؟

A M ! N
02-06-2012, 14:18
چی شد چی شد؟:دی
من چرا مشاهده آخرین پستا رو می زنم پستای خیلی قدیمیم رو نشون میده؟

سلام..

دقیقا الان اومدم اینجا اینو بگم که دیدم شمام اینو گفتی ؟!!

جریان چیستـــــــــــــ...

CRIS Joon CR7
02-06-2012, 14:38
دقیقا واسه منم حدود دو هفته پیش رو نشون میده
چه شد؟

Amin4All
02-06-2012, 14:45
حتما انجمن مشکل پیدا کرده اخرین بک اپ هم مال چندین روز پیش هستش !

Amin4All
02-06-2012, 14:52
البته پست ها پاک نشده .
فقط توی اخرین نوشته ها دیده نمیشه .
سر جاش هست پست ها .

fereshte.safaei
02-06-2012, 19:43
salam man taze varedam mikhastam bedonam pirintero che shekli restard mikonan

A M ! N
02-06-2012, 20:25
salam man taze varedam mikhastam bedonam pirintero che shekli restard mikonan

سلام..

به p30world خوش اومدی.:20:

سوالتون رو در این بخش پایین با اینجاد یک تاپیک مطرح کنید. اگه هم اونجا تاپیک برای محصول شما وجود داره که داخل همون مطرح کنید. و کلا فارسی بنویسین.

موفق باشی.

Arash4484
02-06-2012, 23:08
این مشکل آخرین پستها حل نشد...برای خودم که تا 8 روز پیش رو نشون میده . ولی برای دیگر دوستان رو چک کردم درسته فقط انگار از 26-05 نشون نمیده تا دیروز...

ali_agha1981
03-06-2012, 10:06
سلام حالا که p30world تغییرات زیادی کرده منم میخواستم یه پیشنهاد بدم که البته خیلی قبل ها هم این پیشنهاد رو داده بودم..

من یه پیشنهاد داشتم خدمت مدیران اینکه..
چرا در زیر نام کاربری سن و جنسیت قرار داده نشده
من نمیدونم واقعا محل سکونت و تاریخ عضویت مهمتره یا سن و جنسیت کاربر ؟
تا حالا چندین بار شده با دوستانی در p30 دوست شدم
ولی متاسفانه بعد از سالها گفتگو و شرکت در بحث های مختلف
یه دفعه فهمیدم طرف مقابلم اون جنسیت یا اون سنی که فکر میکردم نبوده
به نظرم اینجوری حیلی بهتره ....حداقل میشه هنگام پست دادن افراد و دادن نظرات بفهمیم که فرد مورد نظر ما ..اگه در مورد فلان موسیقی یا فیلم نظری داشته با توجه به سن و جنسیتش... اون حرف رو زده و نظرش قابل احترامه..و در پاسخ هم با توجه به سن و جنسیتش طرف میشه نظرش رو پاسخ داد

ممنون

Ahmad
03-06-2012, 13:27
سلام

ادمینها دو مورد رو میگم اگه میشه درستش کنین. ممنون

1- وقتی تو یه گروه مشترک میشیم دیگه این علامت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوی آخرین قسمت آپدیت شده‌ی اون گروه نمیاد و باید به داخل گروه رفته و بعد وارد اون فسمت گروه شویم.

2- اندازه‌ی فونت پیش فرض نوشته پست‌ها به حالت قبل از آپدیت برگشته ( اندازه‌ای میان فونت 1 و 2 ) و این خیلی خوبه.
اما اندازه‌ی فونت امضا به حالت قبل برنگشته و این باعث شده که امضاها کمی ارتفاع بیشتری داشته باشن.

Milad4171
03-06-2012, 14:00
به نظر من اگه توي دنياي مجازي جنسيت مطرح بشه نوع برخورد هم با طرف مقابل تغيير ميكنه. اين برخورد هميشه خوب نيست و همين الانم داريم. كلا جنسيت باعث فيلتــــر شدن يه سري از آزادي هاي گفتاري ميشه!(‌ لااقل واسه بعضي ها )
سن هم كه تو فروم از 10 ساله داريم تا 40 ساله. ممكنه كسي كه از من 10 سال كوچيك تر باشه ، اطلاعات بالايي داشته باشه و اگه سنش مشخص بشه ممكنه نوع برخورد هم باهاش عوض بشه و اين باعث كم كاريش بشه و برعكس!
البته سن تو پروفايل هر فردي مشخصه

nits
03-06-2012, 15:32
سلام
چرا من نمیتونم پیغام خصوصی هایی که فرستادم رو ببینم ؟ اون پیغامهایی که امروز مثلا فرستادم در بخش پیغام های فرستاده شده نیست

استاکس نت
03-06-2012, 22:15
کاش میشد تو پیغام های بازدید کنندها گزینه نقل قول رو میذاشتین دیگه نیاز نبود بریم رو گزینه پیشرفته برای نقل قول کردن میتونین اضافش کنین؟؟؟؟؟؟؟

CRIS Joon CR7
03-06-2012, 22:19
حالا که به ورژن 4 نقل مکان کردیم یه چند تا تم جدید هم بزارید واسه تنوع:5:

hellbrain666
03-06-2012, 23:06
سلام
چرا این نسخه دسترسی سریع به سایر بخش های انجمن نداره؟
خیلی کاربردی بود!

Saeed System
03-06-2012, 23:17
در کل تحول خوبی بود...الانم عادت کردم دیگه بعد از این چند روز به این مدل جدید انجمن....با تشکر از زحمتی که کشیدید و هزینه ای که کردید میدونم که لیسانس ویبولتین گرونه.

shahedi
03-06-2012, 23:30
یادمه قبلا روی شماره پست در سمت چپ هر پست که کلیک میکردیم پست به صورت انفرادی به نمایش در میومد
تک پست منظور اما الان این قابلیت نیست

Ghaioom
04-06-2012, 03:28
یادمه قبلا روی شماره پست در سمت چپ هر پست که کلیک میکردیم پست به صورت انفرادی به نمایش در میومد تک پست منظور اما الان این قابلیت نیست تایید میشه. میخواستم بدونم قبلنا که منفردی گذاشتیم اون چطوری نمایش داده میشه؟! شما چک کنید جواب رو بدین. من یادم نره خودم چک میکنم بعدا.

CRIS Joon CR7
04-06-2012, 08:37
تایید میشه. میخواستم بدونم قبلنا که منفردی گذاشتیم اون چطوری نمایش داده میشه؟! شما چک کنید جواب رو بدین. من یادم نره خودم چک میکنم بعدا.

به صورت صفحه کامل فقط اسکرول بار میاد روی اون پستی که انتخابش کردیم همین:20:

ابوالفضل115
04-06-2012, 21:17
سايت خيلي دير برام لود ميشه

VAHID
04-06-2012, 21:22
سلام
خیلی کاربردی بود!

تایید.......

Karistias
04-06-2012, 22:48
سلام
خیلی کاربردی بود!

منم موافقم

befermatooo
05-06-2012, 09:02
سلام .

انجمن چرا این شکلی شده ؟

زیر مجموعه های انجمن ها که مشخص نیست و تعداد کاربران آنلاین و .... اصلا هیچی مشخص نیست . من از فایرفاکس استفاده میکنم. برای شما هم به این شکله ؟ :

مثلا همین ارسال پست اصلا حالت پیشرفته نداره حتی الان که توشم ! معلوم نیست چطوریه

+ تکمیلی :

الان متوجه شدم با فایرفاکس به این شکل در میاد ! چرا ؟ ورژن من 3.6 هست .

Kurosh
05-06-2012, 09:09
مثلا همین ارسال پست اصلا حالت پیشرفته نداره حتی الان که توشم ! معلوم نیست چطوریه کش پیسی رو خالی کنی اوکی میشه ... ولی نمی‌دونم به چه علت این جوری میشه ... هر یکی دو روز یه بار اتفاق می‌افته

Sina
05-06-2012, 09:14
سلام .

انجمن چرا این شکلی شده ؟

زیر مجموعه های انجمن ها که مشخص نیست و تعداد کاربران آنلاین و .... اصلا هیچی مشخص نیست . من از فایرفاکس استفاده میکنم. برای شما هم به این شکله ؟ :

مثلا همین ارسال پست اصلا حالت پیشرفته نداره حتی الان که توشم ! معلوم نیست چطوریه

+ تکمیلی :

الان متوجه شدم با فایرفاکس به این شکل در میاد ! چرا ؟ ورژن من 3.6 هست .

سلام
شما در حال استفاده از استایل مخصوص موبایل هستید
از پایین صفحه روی لینک Full Site کلیک کنید

Mahdi/s
05-06-2012, 10:07
ســلام..
این چند مورد هم میشه توضیح بدید ..سوال بعضی از دوستانه که برای منم سوال شده بود....پست های چند صفحه قبل هست که بدون جواب موندن....

من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.

1- قرارر دادن لینکی از تشکر هایی که ازمون شده + تشکرهایی که دیگران از ما کردن در پروفایلها لطفا قرار بدین.
2- فاصله خطوط همچنان کمه.مثل همین متنی که من نوشتم بدون زدن اینتر هست.
3- گزینه نقل و قول گرفتن نوشته های دیگران توی پروفایل ها در حالت ادونس قرار داره .لطفا توی حالت معمولی هم اونو قرار بدین.

6- نمایش تک پست هم فعال نیست.وقتی روی شماره پست کلیک میکنم همون صفحه به طور کلی باز میاد نه نمایش تک پست.

سلام. از وقتی قالب جدید اعمال شده من با بخش جستجو مشکل پیدا کردم. الان وقتی دنبال پست های یک یوزر خاص می گردم (مثلا پست های خودم) چینش لیست بر اساس آخرین تاریخ درست نیست و کاملا نامنظم بهم نشون میده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکل نبود. تنظیمات رو هم تغییر دادم اما نتیجه نگرفتم. یه نفر لطفا به من بگه اگر بخوام پست های یک شخص خاص رو به ترتیب از آخرین و جدیدترین پست در لیست جستجو ببینم چه کار باید بکنم.

mehran gorji
05-06-2012, 10:07
سلام.
خیلی دلم میخواست تو انجمن پرینتر و اسکنر کمک کنم.
اما این قالب منو عذاب میشه

R A H A
05-06-2012, 11:27
سرعت ارسال پست خیلی کمهههههه
اصلا نمیشه خوب فعالیت کرد:41:

adrenalin
05-06-2012, 15:50
سلام هنوز این متن رو فارسی نکردید Viewing برای تعداد نفرات بازدید هر انجمن

Ghaioom
05-06-2012, 18:24
تو پروفایل دکمه نقل قول نیست که این خیلی بده!!!!!!!!!

mahpesar
06-06-2012, 01:24
1-در قسمت ارسال جواب سریع اکثر اوقات انواع مختلفی از کرش بوجود میاد بعضی اوقات سر سطر

اینتر میزنم سطرها در هم غیب میشن ............
در موقع ارسال بیش از حد مکث داره و صفحه قفل میکنه(در کروم+فایرفاکس+اکسپلورر تست شده)

2-مجبوریم بریم حالت پیشرفته که اون هم تا لود بشه با کلی مکث همراه که ارسال پست هم با مکث همراه

که سابق اینقدر مکث نداشت اینها باعث میشه وقت زیاادی از کاربرای سایت به حدر بره

Sina
06-06-2012, 12:31
سلام

در مورد ادیتور من از مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده میکنم مشکلی نمی بینم ...

در موارد خاص چنانچه مشکلی دارید میتونید از تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > حالت نمايش ويرايشگر > گزینه Standard Editor - Extra formatting controls رو انتخاب کنید که ادیتور ساده با دکمه های مربوطه رو فعال میکنه و قابلیت Full WYSIWYG Editing رو غیر فعال میکنه .

من در زمان ارسال پست هم وقفه خیلی زیادی نمیبینم و به نظرم با حجم کاربرانی که آنلاین هستن و منابعی که از سرور مشغول هست طبیعی به نظر میاد
با این همه من باز هم همه چیز رو بررسی میکنم
سعی ما اینه که تا اونجا که امکان داره انجمن رو بهینه و سرعت اون رو برای کاربران افزایش بدیم

با سپاس

Mehran-King
06-06-2012, 18:34
سلام

در مورد ادیتور من از مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده میکنم مشکلی نمی بینم ...

در موارد خاص چنانچه مشکلی دارید میتونید از تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > حالت نمايش ويرايشگر > گزینه Standard Editor - Extra formatting controls رو انتخاب کنید که ادیتور ساده با دکمه های مربوطه رو فعال میکنه و قابلیت Full WYSIWYG Editing رو غیر فعال میکنه .

من در زمان ارسال پست هم وقفه خیلی زیادی نمیبینم و به نظرم با حجم کاربرانی که آنلاین هستن و منابعی که از سرور مشغول هست طبیعی به نظر میاد
با این همه من باز هم همه چیز رو بررسی میکنم
سعی ما اینه که تا اونجا که امکان داره انجمن رو بهینه و سرعت اون رو برای کاربران افزایش بدیم

با سپاس

راستش یه مشکل تو مرورگر فایرفاکس هست بطوریکه وقتی داری یه مطلب جدید می نویسی (حالت پیشرفته) بعد اینکه نت قطع بشه کلا می ایسته و نمیشه کاری کرد به نظرم باید پلاگین مربوطه رو دانلود کنین

Ghaioom
06-06-2012, 22:04
میخوام گزینه Request a read receipt for this message موقع ارسال پی ام برداشته شده باشه. لطفا اگه میشه اینکارو بکنید.

hamed malekpour
06-06-2012, 22:16
تعداد استایل ها را زیاد کنید ممنون و استایلاتون ناقصه رسیدگی شود ودر قسمت زیرین انتخاب سریع را هز چه زود تر فعال کنید

Ghaioom
08-06-2012, 07:20
سلام

تو یه وی بی 4 دیدم که وقتی تاپیک جدید میخوای بزنی عنوان رو که انتخاب میکنی تاپیک های مشابه رو نشون میده پایینش خیلی کاربردی و خوبه برای تکراری نشدن تاپیک ها لطفا اینکارو شما هم بکنید.
با تشکر

y4c404
08-06-2012, 10:18
من که راضی هستم از همه چیز مخصوصا قالب انجمن که واقعا زیباست!!

alone_boy
08-06-2012, 16:20
وقتی روی منوی اطلاع رسانی کلیک میکنم اینطوری میشه و میفته زیر تبلیغ.واسه شما هم اینطوریه؟

A M ! N
08-06-2012, 16:35
وقتی روی منوی اطلاع رسانی کلیک میکنم اینطوری میشه و میفته زیر تبلیغ.واسه شما هم اینطوریه؟

سلام..

با کروم و فایرفاکس تست شد این مشکل نبود.

یکبار کش مرورگر رو خالی کن کامل و بعد هم

فلش پلیر رو آپدیت کن .

با آرزوی بهترینها..

A M ! N
08-06-2012, 22:03
به نظر میرسه ویژگی قرار دادن لینک فعال داخل پروفایلهای کاربری هم قرار داده شده.

با آرزوی بهترینها..

amin khan
09-06-2012, 03:57
سلام
مدیران محترم سایت واسه من قالب نمیذاره
اون پایین صفحه فقط یه VB4 default style هست و یه دونه هم مخصوص موبایل
دیفالت هم فوق العاده بد نشون میده ، یه راهنمایی بکنید چکار کنم

Ghaioom
09-06-2012, 04:51
سلام
مدیران محترم سایت واسه من قالب نمیذاره
اون پایین صفحه فقط یه VB4 default style هست و یه دونه هم مخصوص موبایل
دیفالت هم فوق العاده بد نشون میده ، یه راهنمایی بکنید چکار کنم
از یه مرورگر دگه استفاده کنید تست کنید.
یه بارم ctrl + f5 بزنید.
کش هیستوری مرورگر رو هم بپاکین.

ببینید چطور میشه.

موفق باشید/

Arash4484
09-06-2012, 15:56
سلام ...
اگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه جا منجمله خود انجمنها و سرچ آخرین پستهای کاربری هم اضافه بشه خیلی خوبه...ضمن اینکه بنظر غلط فارسی نویسی شده و بجای تاپیک در عنوان: به اولین تاپیک جدید بروید، پست درستتره...

CRIS Joon CR7
09-06-2012, 20:34
من پیغام هایی که فرستادم (Private Messeges) و مثلا طرف جواب نداده رو چجوری ببینم؟
نمیشه؟:11:

Ghaioom
10-06-2012, 05:12
این وسط چین اینا تو ارسال سریع نیست لطفا اضافه شه !!!!!!!!!!!

CRIS Joon CR7
10-06-2012, 09:54
من پیغام هایی که فرستادم (Private Messeges) و مثلا طرف جواب نداده رو چجوری ببینم؟
نمیشه؟:11:

......................................

milad_takjoo
10-06-2012, 10:38
دوستان چرا انجمن یورو باز نمیشه؟

Ghaioom
10-06-2012, 13:13
کو باز میشه که !! D:

senaps
10-06-2012, 13:37

اونی که بالاست، اطلاعیه هستش!! که اره خرابه ونمیره به انجمن.....
پایین پایین، تو بخش ورزش ها، یورو رو اضاف کردن!!

---------------------------------
از مدیریت خواهش دارم که تگ کد رو به پاسخ سریع اضافه کنن....من الان اگر بخوام لینکی چیزی بدم، از همین کوت استفاده میکنم و یه خورده ضایع هستش!! احساس میکنم که تازه کارم!!!!!!

Arash4484
10-06-2012, 13:54
اونی که بالاست، اطلاعیه هستش!! که اره خرابه ونمیره به انجمن.....
پایین پایین، تو بخش ورزش ها، یورو رو اضاف کردن!!

نه از همون شرتکات بالا هم برای من قابل دسترسه..
(لینک آدرسش میره به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و تبدیل میشه به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

milad_takjoo
10-06-2012, 14:45
بچه ها من بازم پیداش نمیکنم...فک کنم واسه همه باز نیست...

Arash4484
10-06-2012, 14:54
بچه ها من بازم پیداش نمیکنم...فک کنم واسه همه باز نیست...

شما الان روی ای لینک کلیک کنید ، باید به انجمن بازیهای یورو وارد بشید:

اگر وارد نشد و یا پیغام داد، به یکی از مدیران انجمن ورزش پیام بدید ببینید محدودیتی چیزی براتون وجود داره؟

milad_takjoo
11-06-2012, 12:36
دوستان من از مدیران ورزش کسی رو نمیشناسم...ممنون اگه یکی رو به معرفی کنین

A M ! N
11-06-2012, 12:40
دوستان من از مدیران ورزش کسی رو نمیشناسم...ممنون اگه یکی رو به معرفی کنین

سلام.

دوستان :

Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشی.

A M ! N
11-06-2012, 13:53
سلام.

برای مایی که اغلب اوقات فارسی مینویسیم زیاد سخت نیست،
ولی کاربرین بخش زبان انگلیسی و برنامه نویسی و.. واقعا براشون
سخته که هربار برای زدن دکمه ی چپ چین وارد تنظیمات پیشرفته بشن.

با آرزوی بهترینها..

CRIS Joon CR7
11-06-2012, 13:59
نمیشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:19:

clau
11-06-2012, 14:04

برو قسمت ویرایش اختیارات اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my Sent Items ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) folder by default (تیکشو بزن)

Ghaioom
11-06-2012, 14:04

مگه پ.خ رو پاک کردی؟
سوالت گنگه!

CRIS Joon CR7
11-06-2012, 14:07
مگه پ.خ رو پاک کردی؟
سوالت گنگه!

چتو اون دوستم فهمید؟ :27:

Ghaioom
11-06-2012, 14:11
چتو اون دوستم فهمید؟ :27:
چرا نمیرفتی به پوشه ارسال شده ها!!! اون اولش فعاله من که خودم غیرفعال کردمش.

CRIS Joon CR7
11-06-2012, 14:18
چرا نمیرفتی به پوشه ارسال شده ها!!! اون اولش فعاله من که خودم غیرفعال کردمش.

رفتم عزیزم آخریش مال قبل تغییر ورژن سایت بود:11:

A M ! N
13-06-2012, 02:21
همین الان یعنی ساعت 3.17 دقیقه ی بامداد روز 13 ژوئن 2012 ، داشتم افراده آنلاین رو میدیدم

که اینو دیدم به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟ :18:

5162751628

Arash4484
13-06-2012, 02:55
همین الان یعنی ساعت 3.17 دقیقه ی بامداد روز 13 ژوئن 2012 ، داشتم افراده آنلاین رو میدیدم

که اینو دیدم به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟ :18:

5162751628
یک باگی در سیستم پیش اومد، که از اواخر برج 5 تا اوایل 6 پستها رو در لیست آخرین ارسالها نشون نمیداد و همین جا هم صحبتش شد؟
من فکر میکنم این عدم نمایش صحیح مربوط به اونه...چون آخرین پستشون مربوط به قبل از این باگه و اگه یک پست بدن شاید برطرف بشه...
هیچ کس هم توضیح نداد اون اشکال چی بود . چرا حل نشد؟

Sina
13-06-2012, 10:17
سلام
کلا بعضی از آمار و ارقام با تاخیر به روز رسانی میشن ( به جهت جلوگیری از فشار به سرور و ... )
موضوع سرچ هم باید حل شده باشه
با سپاس

Переклад не
13-06-2012, 10:21
این سایت نت بینا واقعا شورشو دراوورده .از بس سرعت سرورش مزخرفه که حتی تو این فروم هم تاثیر گذاشته .شمایی که تبلیغاتش رو تو فرومت گذاشتی ، فروم لود میشه اما وقتی به جایی که تبلیغات و بنر های نت بینا قرار داره میرسه یه چند دقیقه ای اونجا گیر میکنه و نمیذاره سایت بالا بیاد

Sina
13-06-2012, 10:24
این سایت نت بینا واقعا شورشو دراوورده .از بس سرعت سرورش مزخرفه که حتی تو این فروم هم تاثیر گذاشته .شمایی که تبلیغاتش رو تو فرومت گذاشتی ، فروم لود میشه اما وقتی به جایی که تبلیغات و بنر های نت بینا قرار داره میرسه یه چند دقیقه ای اونجا گیر میکنه و نمیذاره سایت بالا بیاد

سلام
اوکی این مورد هم قابل حل هست و در اولین فرصت انجام میدم

تکمیلی :
الان همه آگهی ها بصورت فریم هستند و روی لود شدن فروم تاثیری ندارند .

rz21
13-06-2012, 11:29
یک مشکلی دارم در مرورگر فایر فاکس که خیلی عجیبه بدون اینکه دست به پلاگین ها و ... بزنم نمیتونم جواب ارسال کنم.اصلا نمیشه نوشت و صفحه سفید خای هست!مشکلم چیه؟

Ghaioom
13-06-2012, 11:52
مثل اینک هگاهی وقتا که سرعت نت پایین میشه یا چیزی در حال دانلود باشیم با دانلودر قسمت insert a smile صفحه کوچیکش بعد از باز شدن یه جوری هنگ میکنه و دیر بسته میشه!!
بقیه هم شاید چنین مشکلی داشته باشن.

Mehran-King
13-06-2012, 12:31
سلام یه باگ= پیام های ارسالی سیو نمیشه.

CRIS Joon CR7
13-06-2012, 12:35
سلام یه باگ= پیام های ارسالی سیو نمیشه.

برو قسمت ویرایش اختیارات اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my Sent Items ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) folder by default (تیکشو بزن)

ذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذ ذذذذ

Ghaioom
13-06-2012, 21:26
آره راست میگه من دقت نکرده بودم الان که دقت کردن تو صفحه پیشرفته رو نت بینا گیر کرده دیر لود میشه میره رو اعصاب!!

Sina
14-06-2012, 08:57
آره راست میگه من دقت نکرده بودم الان که دقت کردن تو صفحه پیشرفته رو نت بینا گیر کرده دیر لود میشه میره رو اعصاب!!

همونطور که گفتم مشکلش رو با قرار دادن اگهی در فریم حل کردم ( هر چند من قبلا هم مشکلی نداشتم )
الان نباید تاثیری در لود شدن انجمن داشته باشه

در مورد این تایپک از همه دوستانی که نظرشون رو در مورد نسخه جدید اعلام کردند ممنون :)
موارد زیادی برطرف شده و موارد کوچکی هم باقی مونده که به مرور زمان رفع میشه

برای رسیدگی هر چه بهتر به مواردی که از طرف دوستان مطرح میشه ، پیشنهاد میکنم اشکالات و ... رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح بفرمایید
با سپاس