ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

صفحه ها : 1 [2] 3

Kesel
22-05-2012, 08:48
به نظرم اگه یه نظرسنجی اضافه کنید که از این قالب خوشتون می یاد یا نه اون هم می تونه به بهبود انجمن کمک کنه.
من که شخصا خوشم می یاد از کلیتش

iraaaaan
22-05-2012, 08:48
به نظر من این طراحی به درد تبلیغ مانیتور میخوره فقط !

iraaaaan
22-05-2012, 08:50
البته خب یه چیزای خوبی هم داره مثل تقویم و ... دی:

Mohammad Yek110
22-05-2012, 08:54
سلام
آمار و ارقام کجاست؟
برای پیدا کردن پستا و تعداد تشکرا و...

JoWkErsSs
22-05-2012, 08:56
دوستان یه مقدار هم داریم سخت میگیریم ... تازه 1 روزه این نسخه نصب شده شاید عادت کنیم ...
الان مشکل عموم اینه که به این قالب و نسخه از ویبولتین عادت ندارن !

یک سری مشکلات هم هست که به مرور زمان ، مطمئنا بر طرف خواهد شد .

دوستان بازهم پیشنهاد میکنم که از قسمت پایین قالب ،‌ قالب دیفالت رو استفاده کنند فعلا خیلی بهتره ...

Kesel
22-05-2012, 08:57
آرم انجمن چرا اون بالا نیس؟
یادمه یکی از بچه ها این آرم رو حوالی سال 2006 طراحی کرد برا انجمن.

Sina
22-05-2012, 08:57
سلام
ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو ارایه دادند

بعضی از دوستان گفته بودند که چه دلیلی داشت قالب عوض بشه باید عرض کنم که ما در واقع هسته اصلی انجمن رو ارتقا دادیم
کلیه مشکلات و ضعف های سیستم برطرف شده و این ارتقا باید حتما انجام میشد .

در مورد قالب هم با توجه به اینکه قالب نسخه قبلی با نسخه 4 سازگاری نداره باید از قالب های موجود یکی رو مورد استفاده قرار بدیم
در حال حاظر 2 قالب ارایه شده که میتونید از منوی پایین انجمن انتخاب کنید ( یکی قالب استاندارد نسخه 4 هست و دیگری همین آبی خاکستری هست )

با توجه به اینکه کاربران قالب ساده و کلاسیک نسخه قبل رو بیشتر میپسندند در حال تهیه و آماده سازی قالب جدیدی هستیم ( همونی که میثم عزیز لینک داد ) و به زودی راه اندازی میشه

مشکلاتی رو هم که دوستان اشاره میکنند رو مد نظر داریم و تا اونجا که امکانش وجود داشته باشه به مرور زمان برطرف میشه ( سعی ما اینه که در کمترین زمان ممکن مشکلات رفع بشه )

در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه :)

ممنون
سینا :)

part gah
22-05-2012, 09:03
سلام

یه نظر سنجی واسه قالب جدید بزارین.اگه اکثریت موافقا برگرده به همون شکل قبلیش.اگه نه که همین آش و همین کاسه است.:19:

غیر ایراداتی که گفتن من اینو نیدیدم کسی گفته باشه شایدم گفته من ندیدم.هر بار که تشکر میکنی صفحه رفرش میشه .رو اعصابه در حد مرگ.....

اینم الان دیدم.پست میفرستم هیچ لودینگی نیست که مطمئن شم زدم رو ارسال پست.بعد از ارسال یه لودینگی میومد اون نیست.اونو هم اضافه کنید.

تشکر از دیگران یا تشکر هایی که ازمون شده هم توی پروفایلم نیست.فقط پست ها و تایپیک هایی که زدم قابل مشاهده هست.

فاصله نوشته ها بهم نزدیکه الان من برای هر خطی که نوشتم یه اینتر اضافی زدم. نُــرمش این فاصله است حالا یکی تو هم بخواد بنویسه دیگه خیلی به ما لطف داشته همینجوریش نمره چشام بالا هست :31:

قالب اختصاصیم طراحی کردن برای پی سی و نظرات دیگه در مورد ظاهر پی سی رو با یه حرف من جواب بدم.مگه تا الان ظاهرش ساده بوده مشکلی بوده که بخوایم با قیافه جدید و رنگ و لعاب دادن بهش ببریمش بالا.

چیزی که خوبه خوبه نیازی به تعریف و تظاهر نداره.خوب بودنشو خودش نشون میده.

اما محض پیشرفت و تنوع دارین قالب عوض میکنین حداقل یه چی باشه که آدم و زده نکنه.

Kesel
22-05-2012, 09:03
وقتی تشکر می کنم بعد تشکرم رو حذف می کنم کل پنجره ی تشکر زیر پست طرف پاک می شه دوباره باید صفحه رو ریفرش کنم.چه قد عجیب!
مرورگر:اپرا

Mohammad King
22-05-2012, 09:07
سینا جان کوکی ها و هیستروی و ...رو پاک کردم مشکل تشکر رفع نشد صفحه رفرش میشه

Kesel
22-05-2012, 09:09
سینا جان کوکی ها و هیستروی و ...رو پاک کردم مشکل تشکر رفع نشد صفحه رفرش میشه
اون اول صفحه ی منم ریفرش می شد .هیچکاریش نکردم ولی الان دیگه ریفرش نمی شه !
ضمنا تشکر می کنم که یکی یکی دارید این اشکالاتو برطرف می کنید مثلا :
دیگه توی پست اول هر صفحه تبلیغات نداریم.اومده زیر پست اول
خیلی ممنون

Mohammad King
22-05-2012, 09:11
اون اول صفحه ی منم ریفرش می شد .هیچکاریش نکردم ولی الان دیگه ریفرش نمی شه !

نمیدونم والا درست نشده که هنوز واس من

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 09:14
بچه ها درسته هیچی اون حالت قدیمی نمیشه ولی اگه این مشکلات حل بشه هنوز قابل تحمل هستش:
برداشتن تبلیغ از پست اول هر صفحه
برطرف شدن مشکل لایک کردن
دیدن آمار ارقام مثل قدیم

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 09:47
این تبلیغ پست اول هر صفحه رو برداشتید
واقعا دستتون درد نکنه خیلی رو اعصاب بود:11:

yas_6969
22-05-2012, 09:56
اصلا قالب جالبی نیست رنگ بندی بسیار بده خیلی شلوغ به نظر میاد صفحه طوری که الان نمیتونم 10 دقیقه داخل سایت بمونم
به نظرم انجمنی با 800 هزار تا کاربر حداقل باید 4 تا قالب متفاوت داشته باشه برای سلیغه های مختلف
تا اینجا من قالب قبلی و ترجیح میدم

playstation 3
22-05-2012, 10:14
قالب خوب نیست قبلی بهتر بود

AMIR.KIK
22-05-2012, 10:29
من قبلا همیشه توی انجمن بودم ولی الان با این قالب اصلا نمیتونم بمونم :41:

Xx Hossein xX
22-05-2012, 10:49
منم وقتی تشکر میکنم صفحه از اول لود میشه که خیلی اذیت کنندس، مرورگر هم کروم ورژن 19.

PersiAndroid
22-05-2012, 10:52
ميثم جان خواهش مي كنم به قالب قبلي برگردين...

marde tanhayi
22-05-2012, 11:02
وقی تشکر می زنم صفحه کلا یک بار ریست می شود

نوار اندازه پایین صفحه وجود ندارد مجبور شدم صفحه را کامل بزرگ کنم ولی این بار نوشته ها ریز شدند

رنگ های قالب خیلی تیره هست از رنگ های سرخ روشن و یا نارنجی استفاده کنید بالای صفحه هم رنگ روشن باشه نه سیاه مشکل بیشتر این وی بولتن ها اینه که سازندش تو حین افسردگی اینها رو ساخته

Mohammad King
22-05-2012, 11:05
سلام

دوستان تمامی مشکلاات رفع میشن....

فکر نمیکنم بشه به قالب قبل برگشت دیگه

M A M M U T
22-05-2012, 11:14
می دونم خیلی زحمت کشیدین و لی به نظرم هرچی ساده تر باشه بهتره .... قبلیه خیلی بهتر بود....

LittLe_BeAr
22-05-2012, 11:14
خيلي بد شده اين قالب
در ضمن وقتي ميخواي پست بدي با مرورگر كروم بايد اخبار رو تيكه تيكه گذاشت خيلي سخته اينطوري
قالب قبلي خيلي بهتر بود
ولي بازم از ميثم ممنونيم بالاخره چند روز رو اين قالب كار كردن

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 11:28
پیغام خصوصی میخوای بدی باید شانس بیاری تا طرف بفهمه
قبلا چشمک میزد پیغام میداد این هیچی به هیچی:2:

Meisam
22-05-2012, 12:00
سلام ...
لطفا آخرین خبرها و اطلاع رسانی ها در مورد تغییرات ایجاد شده انجمن ها رو در تاپیک زیر مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی.
میثم.

SamGun
22-05-2012, 12:03
مرسی از میثم و سینای عزیز برای زحمات آپدیت انجمن که یقینا در مسیر پیشرفت انجمن بوده اما خواهشمندم قالب قبلی در صورت امکان قرار داده بشه اینطوری پیش بره ریزش کاربر پیدا میکنیم !

منم مثل دوستانی که در صفحات قبل اشاره کردن دلیل اصلی فعالیتم در فروم p30world سادگی قالب بود

farshad.88
22-05-2012, 12:21
مشکل خیلی خیلی بزرگ :
امار و ارقام پست هامون رو کجا پیدا کنیم ؟ سخته دنبال پست هامون بگردیم. لطفا دستی روی سر و روی پروفایل بکشید
این قالب هم خوبه ها

Elendil1
22-05-2012, 12:23
مرسی از میثم و سینای عزیز برای زحمات آپدیت انجمن که یقینا در مسیر پیشرفت انجمن بوده اما خواهشمندم قالب قبلی در صورت امکان قرار داده بشه اینطوری پیش بره ریزش کاربر پیدا میکنیم !

منم مثل دوستانی که در صفحات قبل اشاره کردن دلیل اصلی فعالیتم در فروم p30world سادگی قالب بود

اصلآ فکرش رو نمی کردم P30W به VB4 اپدیت بشه. این استایل رو هر کاریش کنن نمی تونن دقیقآ مثه قبلی درش بیارن.
موضوع فقط سادگیه استایل قبلی نیست ، VB3 با اون استایل یه حالت و جذابیت و سادگیه خاص داشت ،‌ که باعث میشد P30W با بقیه خیلی فرق کنه.

به هر حال آپدیت شده رفته ،‌ و خیلی اشکال خاصی فکر نکنم بهم بزنه . ولی اگه میشه روی ظاهرش خیلی کار کنید و صمیمی ترش کنید.
با تشکر از زحمات شما ! :12:

REZAHOSEYNGANI
22-05-2012, 12:40
قالب رو تعویض کنید لطفا:31:

Arash4484
22-05-2012, 12:47
برای من بدون انجام کار خاصی از دیشب مشکل دکمه تشکر برطرف شد و الان خیلی ساده مثل گذشته صورت میگیره. یکجورایی هم انگار صفحات رونتر شده، انگار قبل از این اسکرول بسختی حرکت میکرد.

برای قالب هم قالبی که روش داره کار میشه خیلی عالیه، بخصوص حالت تیزی و صافی کادرهاش...ولی این هم که دوستان معرفی کردن خیلی جالبه، بشدت شبیه ورژن3ه و اگر بشه به این شکل هم یک قالب زد خیلی از انتظارات مرتفع میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مشکلات کوچک مثل سرعت لود ایموتیکانها یا کارهای خودبخودی! در میانه تایپ پابرجاست.

الان سه دفعه ویرایش کردم تا خطوط از هم جدا بشه و انتر بعد از جمله رو لحاظ نمیکرد!

mahpesar
22-05-2012, 12:52
سلام
ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو ارایه دادند

بعضی از دوستان گفته بودند که چه دلیلی داشت قالب عوض بشه باید عرض کنم که ما در واقع هسته اصلی انجمن رو ارتقا دادیم
کلیه مشکلات و ضعف های سیستم برطرف شده و این ارتقا باید حتما انجام میشد .

در مورد قالب هم با توجه به اینکه قالب نسخه قبلی با نسخه 4 سازگاری نداره باید از قالب های موجود یکی رو مورد استفاده قرار بدیم
در حال حاظر 2 قالب ارایه شده که میتونید از منوی پایین انجمن انتخاب کنید ( یکی قالب استاندارد نسخه 4 هست و دیگری همین آبی خاکستری هست )

با توجه به اینکه کاربران قالب ساده و کلاسیک نسخه قبل رو بیشتر میپسندند در حال تهیه و آماده سازی قالب جدیدی هستیم ( همونی که میثم عزیز لینک داد ) و به زودی راه اندازی میشه

مشکلاتی رو هم که دوستان اشاره میکنند رو مد نظر داریم و تا اونجا که امکانش وجود داشته باشه به مرور زمان برطرف میشه ( سعی ما اینه که در کمترین زمان ممکن مشکلات رفع بشه )

در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه :)

ممنون
سینا :)

با احترام به نظر کاربرای دیگه ولی من شخصا با این طرح 100درصد موافقم و تایید میکنم چون اصلا یک دلیل که من کم میام اینجا قالب قبلی بود و ظاهر سایت خیلی برام مهمه و نشانه ارزش گذاشتن مدیران سایت به کاربران اون میدونم
فقط تعجب میکنم با اینکه نسخه سایت نسبت به سایتای دیگه اینقدر دیر آپدیت شد باز هم حرف و حدیث ایجاد شده
الان اکثر فروم های معتبر دنیا از ورژن جدید استفاده میکنن ...

و با توجه به اطلاعات کمی که در مورد زیبایی شناسی و گرافیک دارم باید بگم قالب قبلی مزخرف بود
هیچ آبجکت زیبایی شناسانی نداشت که آدم دلش رو خوش کنه
و به نظر من که مدتی نبودم تم جدید از همه لحاظ زیباتره

فکر میکنم بعضی دوستان چون هر روز پست میدن باعث شده براشون دافعه ایجاد بشه
که فکر میکنم مدیران چند تا تغییر جزیی در ظاهر قالبا بدن مشکلشون رفع میشه..

(بهتره به کاربران جدیدی که از قالب قدیمی سایت خوششون نمیاد و دوست دارند در فضای جدیدی اینجا فعالیت کنند هم فکر کنید)

ولی به نظر من اشکالی اساسی که در این میان برای بیشتر کاربرا مشکل ایجاد کرده بکگراند سفیده هر دو قالب موجود
چون چشم رو در طولانی مدت آزار میده که با توجه به قالب جدیدی که میذارید این مشکل تا اندازه ای رفع میشه

پیشنهاد میکنم زمینه "قالب سفید خاکستری "رو هم از سفید به زرد مات تغییر بدید
که یک کاربر دیگه هم این پیشنهاد رو داده بود

و "قالب سفید خاکستری "یک مشکل دیگه هم داره در حالت زوم مرورگر استفاده میکنیم مثلا در کروم زوم میکنم
قالب بجای اینکه جمع بشه سمت چپ از کادر خارج میشه در صورتی که در حالت دیفالت اینطور نیست...
در حالت استاندارد زوم 100 % حدودا 10 درصد کادر خارجه فقط نصف منوی جستجو دیده میشه ...

در لینکی که آقا میثم قرار داده بود از منوی کرکره ای پایین صفحه دو تا تم دیگه رو هم پیشنهاد میکنم اضافه کنین
که بنظرم خیلی برای ظاهر پی سی عالی هستن

یکیش اینه : با نام premium grey ...fuid

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!&styleid=89

و قالب دیگر بنام aria fluid

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!&styleid=53

پس زمینه جفتشون هم سفید نیست و چشم رو خسته نمیکنند

امیدوارم حداقل یکیشون رو به لیست قالبهای فروم اضافه کنین از اینم که هست خیلی بهتر میشه;)

و اسمیلهای جدید هم لطفا اضافه کنین که با نسخه جدید هماهنگی بیشتری داشته باشند ...

باتشکر..موفق باشید

Arash4484
22-05-2012, 12:59
و با توجه به اطلاعات کمی که در مورد زیبایی شناسی و گرافیک دارم باید بگم قالب قبلی مزخرف بود
هیچ آبجکت زیبایی شناسانی نداشت که آدم دلش رو خوش کنه

دوست من نظراتی که برای تعریف از قالب(و نه هسته) قبلی صورت گرفت بر این مبنای معروف بود که : ((سادگی زیبایی است)).
+بدیهی است که در کار سایتها روانی و سرعت بخش مهمی از کمک به استفاده را صورت میده.

استاکس نت
22-05-2012, 13:21
به نظر من ورژن قبلی سایت خیلی بهتر بود من اصلا نمیتونم با این ورژن جدید کنار بیام بعدش اصلا منوی وجود نداره که بخوام پیغام های شخصی و بازدید کننده رو ببینم کاش میشد یه کاری میکردین که هر کس خواست بتونه از ورژن قبلی استفاده کنه

Ship Storm
22-05-2012, 13:26
داخل انجمن هازير هر تاپيك اطلاعات اضافي زياد داره كه به نظرم بايد حذف بشه
--
مثلا زير يك تاپيك كه خودم ايجادكردم اينطور زده شده

Started by Ship Storm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), 16-05-2012 07:13

فقط همون كلمه Ship Storm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كافيه بنظرم و مابقي اطلاعات نياز نيست تو صفحه اصلي انجمن نمايش داده بشه چون خيلي شلوغش كرده
ممنون

Arash4484
22-05-2012, 13:32
باصلا منوی وجود نداره که بخوام پیغام های شخصی و بازدید کننده رو ببینم

گوشه بالای سمت چپ صفحه

استاکس نت
22-05-2012, 14:02
نمیشه یه کاری کنین قالب قبلی هم بالا بیاد؟این قالب اصلا با اپرا سازگاری نداره باید زوم صفحه رو 60 بذارم تا تمام صفحه جا شه چشمام در آمود تو همین چند دقیقه

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 14:10
بچه ها این 4 هست یا 3
اگه 4 باشه که این خوبه:23:

mahpesar
22-05-2012, 14:12
دوست من نظراتی که برای تعریف از قالب(و نه هسته) قبلی صورت گرفت بر این مبنای معروف بود که : ((سادگی زیبایی است)).
+بدیهی است که در کار سایتها روانی و سرعت بخش مهمی از کمک به استفاده را صورت میده.

دوست عزیز اون بحثی که شما میفرمایید منم اطلاع دارم ولی یک موقع طرحی دارم که ماهیتش پوچ و تو خالیه ساده است

و درحالت دیگه زیبا و ساده .....

گوگل هم تمام صفحش سفیده ....ولی اون یک موتور جستجوگر و لازمش اینطور باشه ....
ولی اینجا یک تالار گفتگو و یکنواختی طبیعتا این موضوع باعث خستگی چشم میشه

البته این موضوع سایت با صفحات کتاب هم فرق میکنه که همشون یکسره سفیدند....

مثلا سایت فیسبوک از مجموع چند رنگ آبی و سفید و قرمز و چند رنگ حاشیه در اون استفاده شده که اونم تقریبا طرحش سادست
ولی یکنواخت و کسل کننده نیست و آیکنهای مختلفی بکار رفته ...همین طرح تایم لاین مارک زوکربرگ هم خیلی ظاهر سایت رو ساده کرده

ولی مخالفین زیادی داشته ...
سرعت صفحات اینجام برای من فرقی نکرده خیلی روانه مگر اینکه فلش زیاد استفاده بشه..

من یک پیشنهاد دیگه هم داشتم برای بالا هر دو قالب پس زمینه لوگو تیره هست که خیلی توی ذوق میزنه
بنظرم رنگش روشن باشه بهتره .....

aluminum
22-05-2012, 14:19
منم قالب قبل رو میپسندیدم
توی ورژن قبلی سرچ بهتر کار میرد و بهتر به نتیجه میشد رسید ولی الان چنین حالتی نیست
مثلا برای سرچ با نام کاربری و سورت کردن به تریتیب تاریخ اخرین پست ارسال شده در تاپیکهای مورد نظر نتایج اشتباه داده میشه

Переклад не
22-05-2012, 14:33
باورم نمیشه!! حجم سایت شده 500 کیلوبایت!!! این یعنی ورشکستگی .این یعنی خالی شدن انجمنها و فرار کاربرها.من که دیگه نمیتونم از این فروم استفاده کنم

MaySam.M
22-05-2012, 14:35
سلام

اول تشکر میکنم بابت آپگرید و زحمتی که مدیران جدید بابت تغییرات جدید کشیدن
اما به نظرم قالب جدید خیلی خوب نشده و خیلی مشکل داره و همینطور که دوستان هم اشاره کردن قالب قبلی واقعا خیلی بهتر بود و این قالب جدید آدم رو یاد انجمن های متفرقه میندازه!

من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و برای من مقداری از بخش سمت چپ انجمن از کادر مرورگر بیرون است و به عبارتی مقداری از سمت چپ انجمن دیده نمی شود!
اسم تاپیک هم همینطور مقداری از کادر بیرون زده است!

در کل نسخه قبلی رو بیشتر می پسندیدم! :12:

SamGun
22-05-2012, 14:44
مشکل خیلی خیلی بزرگ :
امار و ارقام پست هامون رو کجا پیدا کنیم ؟ سخته دنبال پست هامون بگردیم. لطفا دستی روی سر و روی پروفایل بکشید
این قالب هم خوبه ها

این قالب همون قالب قبلی هست

shahedi
22-05-2012, 14:57
این قالب آبی خاکستری اصلا با فایرفاکس مچ نیست

senaps
22-05-2012, 14:57
این قالب همون قالب قبلی هست

این نسخه ی ۳ هستش....

SIMON137
22-05-2012, 14:59
فارسی سازی برخی جاها باید مجددا انجام بشه ، اندازه برخی فونت ها تغییر پیدا کنه ، سعی بشی استایل کلی قالب به قالب های قبلی شیبه تر بشه و همچنین رنگ بندی ، نوشته های زاید مثل برخی تاریخ ها حذف بشه تراز کردن آواتار با مشخصات پروفایل و ... انجام بشه ، پتانسیل این هست که با هسته vb جدید قالبی هماننده قالب قبلی داشته باشیم و نیازمند صرف هزینه و وقت هست و به نظرم برای انجمنی به بزرگی p30 ، کاملا ارزشمنده هست که اینکار به صورت اختصاصی انجام بشه

afshin b
22-05-2012, 15:04
چرا دیگه از داخل پروفایل نمیشه پست ها و تاپیک های یه نفر یا خودمون رو پیدا کنیم؟ این قابلیت خیلی بکار من میومد.

jackson2010
22-05-2012, 15:07

*IN*
22-05-2012, 15:25
به شخصه بیشتر از چند دقیقه نمیتونم با این تم کار کنم...
چشم آدم سرویس میشه...

pcforlife
22-05-2012, 15:25
سلام
ضمن عرض خدا قوت
چند تا مورد:
آواتار ها چرا راست چین هست؟ نمیشه وسط چین باشه؟
+

مشکل بعدی
وقتی از پستی تشکر میکنم:

50006
این مشکل برای من هم هست! رو اعصابه بدجور!
ضمن اینکه وقتی رو تشکر کلیک میشه، یه بار از نو پیج رو لود می کنه! در صورتی که تو ورژن قبلی اینطوری نبود! سریع اسم یوزر میومد زیر پست تشکر شده!
+
اسپویلر رو هم تو گزینه های ارسال سریع اضافه کنید خوبه.
+
قالب هم سنگینه در کل... ولی غیر قابل تحمل نیست.
این امککان اتوسیو عالیه! مرسی...
مابقی ایراد ها جزئیه...

8nights&7days
22-05-2012, 15:26
شما نور مانیتور رو کم کنی درست میشه

~ReZa~
22-05-2012, 15:39
سلام.
مدیران سایت: تعداد یوزرهای آنلاین تو سایت شدیدا کاهش یافته که به نظرم دو دلیل داره:
1:اولا که بحثهای تخصصی تو سایت مثل قبلنا نیست و مهمتر از اون تا همین 3 یا 4 روز پیش اکثرا ورود به سایت مشکل بود.
زمان بکاپ گیری از سرور و یا هر مشکل دیگه ای که سایت داشت باعث فرار بعضیها شد.
2:ظاهر p30world با اون رنگ آبیش قشنگتر و متین تر بود و خدایی اون موقع یکی از خوانا ترین و بهترین فرومهای داخلی بود.
الان مثل این میمونه که یک نفر غیر حرفه ای برداشته و یه فروم تازه تاسیس راه انداخته!!!!!!!!که شدیدا چشم رو اذیت میکنه.
زیبایی به ساده بودن هستش نه اینکه رنگارنگ کردن فروم.
به هر حال امیدوارم p30world مثل قبلنا موقعیت خودش رو بالا ببره.

mahpesar
22-05-2012, 16:03

دوستان میشه لطفا برنامه های فاتحه خونی و عذاداری رو بس کنید لطفا .....?

انشالله مدیرا یک کاری میکنن ....

گفتن که ظاهر صفحات درست میشه...:))))

Mohammad King
22-05-2012, 16:04
دوستان از قالب دیفالت vb4 استفاده کنن مشکل زدگی چشم هم بهتر میشه در ضمن من الان نور لپ تاپو کم کردم خیلی بهتر شد

دوستان صبر داشته باشید همه چی درست میشه

من که راضیم :دی

aydin_eb7777
22-05-2012, 16:10
سلام
گویا نسخه جدید انجمن با مرورگر فایرفاکس همخوانی کامل نداره
من از فایرفاکس 12 استفاده می کنم و صفحه های انجمن از سمت چپ نشون داده نمیشن
یعنی مطالبی که نوشته شدن در انتهای سمت چپ ناقص هستند
یک عکس آماده کردم
50128
موفق باشید

Sina
22-05-2012, 16:12
سلام
با توجه به اینکه دوستان از تمپلت آبی خاکستری خوششون نمیاد و ... من فعلا غیر فعالش کردم ( همزمان با اضافه شدن قالب های جدید فعال خواهد شد )
فعلا یکسری تغییرات رنگی در تمپلت دیفالت دادم تا در مطالعه تاپیک ها و ... مشکلی نداشته باشید
به زودی همه موارد برطرف میشه و سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه انجمن شبیه نسخه قبلی خودش بشه
با سپاس

rz21
22-05-2012, 16:15
داره بر میگرده به گذشته...همینطور ادامه بدین.ممنون.
اون گزینه ی Codeکه توی جواب سریع بود الان نیست،یکم توضیح میدین؟

Arash4484
22-05-2012, 16:21
چرا دیگه از داخل پروفایل نمیشه پست ها و تاپیک های یه نفر یا خودمون رو پیدا کنیم؟ این قابلیت خیلی بکار من میومد.
اینجا

**

من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و برای من مقداری از بخش سمت چپ انجمن از کادر مرورگر بیرون است و به عبارتی مقداری از سمت چپ انجمن دیده نمی شود!
اسم تاپیک هم همینطور مقداری از کادر بیرون زده است!

دوستانی که مشکل بیرون زدگی و از کادر و به هم ریختگی بخصوص در اپرا دارند، من هم از اپرا11.62 استفاده میکنم ولی این مشکلات رو ندارم. هر چه هم میزان زوم و... رو جابجا کردم مشکلی پیش نیامد.

دوست عزیز اون بحثی که شما میفرمایید منم اطلاع دارم ولی یک موقع طرحی دارم که ماهیتش پوچ و تو خالیه ساده است

...

ولی اینجا یک تالار گفتگو و یکنواختی طبیعتا این موضوع باعث خستگی چشم میشه
.

گرامی یک نگاهی به پستها بکنی، من و 99% کاربرهای که تا حالا نظر دادن این طرح رو خسته کننده و چشم درار! و قبلی رو بسیار نزدیکتر به سلامت چشم میدونیم. دیگه هر چی رو راجع به این تمپلیت میشه قبول کرد الا اینکه چشم باش راحتتره!
و اون طرح تو خالی نبود در یک کلام زلمزیمبوهاش! کمتر بود،حالا بهرحال با دادن چند قالب متنوع دیگه میشه تمام سلیقه ها رو ساپورت کرد.
مهمترین موضوع کاربردی بودن و سرعته.

سرعت صفحات اینجام برای من فرقی نکرده خیلی روانه مگر اینکه فلش زیاد استفاده بشه..

من میتونم با آمار و ارقام و درصد استفاده سی پی یو و حتی کرشهای لحظه ای مرورگر ثابت کنم بنحو محسوسی(نه یک ذره و دو ذره) سرعت کمتر شده...
اگر یک نظر سنجی هم برای مقایسه سرعت دو ورژن انجام بشه فکر میکنم خیلیها با این موافقن...

amirpers
22-05-2012, 16:24
خب این تم خیلی بهتر از اون قبلیه است. البته میثم عزیز وعده داده که مشکلات رو برطرف کنه.

دو تا چیز دیگه به ذهنم رسیده که یکیش رو دیشب گفتم.
اول اینکه واقعا هیچ مرزی بین نوشته های یک پست و امضا وجود نداره. (البته یه خط وجود داره که خیلی کمرنگه و اصلا دیده نمیشه)
دوم اینکه تو ابزارهایی که در اختیارمون قرار داده شده برای دادن پست سریع ، راست به چپ و وسط و چپ به راست وجود نداره و حتما باید به حالت پیشرفته بریم یا اینکه کدش رو دستی وارد کنیم .(حالتهای مختلف رو هم امتحان کردم اما نیومد).

part gah
22-05-2012, 16:24
این مشکل تشکر با پاک کردن کوکی و بقیه موارد باز هم برای من مشکل داره.تشکر و میزنم صفحه دوباره لود میشه برام.

jackson2010
22-05-2012, 16:25

دوستان میشه لطفا برنامه های فاتحه خونی و عذاداری رو بس کنید لطفا .....?

انشالله مدیرا یک کاری میکنن ....

گفتن که ظاهر صفحات درست میشه...:))))

سلام

این کجاش عزاداریه
میبینی که الان نتیجش شده این

سلام
با توجه به اینکه دوستان از تمپلت آبی خاکستری خوششون نمیاد و ... من فعلا غیر فعالش کردم ( همزمان با اضافه شدن قالب های جدید فعال خواهد شد )
فعلا یکسری تغییرات رنگی در تمپلت دیفالت دادم تا در مطالعه تاپیک ها و ... مشکلی نداشته باشید
به زودی همه موارد برطرف میشه و سعی میکنیم تا اونجا که ممکنه انجمن شبیه نسخه قبلی خودش بشه
با سپاس

mahpesar
22-05-2012, 16:29
خدا رو شکر مشکل سفیدی صفحات هم حل شد.....:31:

C h e s s
22-05-2012, 16:37
داره مشکلها یواش بواش حل میشه
دیدین یکم احساسی برخورد کردین
کدومتون بعد از یه مدت کار با ویندوز سون حاضرین برگردین به ویندوز ایکس پی ؟

فقط یه مشکل بزرگ دیگه وجود داره.
میثم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shadow-Man
22-05-2012, 16:43
از ظهر تا حالا چقدر عوض شده انجمن خیلی بهتر شده.
مخصوصا مخصوصا این که میشه قسمت پستها و تاپیک های جدید رو کلا بست.
من خودم فکر نمیکردم مدیرا خیلی به نظر کار برا اهمیت بدن ولی مثل این که اینطور نبود امیدوارم همینطور بمونه دستشون هم درد نکنه

ولی هنوز یه اشکالی هست که منو اذیت میکنه
قبلا تو پروفایل یه لینکی بود که پست هایی که ازشون تشکر شده رو لیست میکرد الان نیست. اگه اون رو هم برگردونید خیلی خوب میشه.

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 16:52
من خودم فکر نمیکردم مدیرا خیلی به نظر کار برا اهمیت بدن ولی مثل این که اینطور نبود امیدوارم همینطور بمونه دستشون هم درد نکنه

قبلا تو پروفایل یه لینکی بود که پست هایی که ازشون تشکر شده رو لیست میکرد الان نیست. اگه اون رو هم برگردونید خیلی خوب میشه.

اگه بیاد که دیگه چیزی نمیمونه گرچه این نظر منه شاید برخی ها مشکلات دیگه ای پیدا کنن
مشکل تشکر یا لایک کردن هنوز پابرجاست
مثلا از یه نفر 10 بار تشکر شده وای اسم 8 یا 9 نفر نوشته شده

mitraryan
22-05-2012, 16:55

توهم زدید؟!
تاپیک ها و پست ها رو از اول هم میشد بست!
هیچکس هم از امکانات ایراد نگرفته، همه میدونن که امکانات این بیشتره و اگه ایرادی هم جایی باشه 100 درصد به مرور زمان حل میشه
ناراحتی ماها از قالب و نظم جدید سایته

Arash4484
22-05-2012, 17:00
خیلی رنگ بندی استایل دیفالت بهتر شد.:12:
سرعت کماکان کمه و گاهی صفحات گیر میکنه، اگر میشد دستکم در درازمدت سنگینی صفحات رو کاهش داد خیلی بهتر بود

مشکلاتی تایپی پابرجایند:
عدم کارکرد صحیح و در تمام حالتهای کلیدهای end-space-ctrl/v-enter (مثل استفاده با شکلکها)
حرکت خودبخودی صفحه هنگام تایپ( هنگام تایپ ناگهان بالا پایین شدن صفحه)
اجرای خودکار یک سری استایلهای ناخواسته روی نوشته( ویا بلعکس)
و..
نمیدونم کدوم این مشکلات مختص منه ولی در مرورگرهای مختلف وجود داشت.

دوستان یکم هم با قابلیتهای جدید مثل پوشه بندی های دم دست پیام ها و اشتراکها-کلیدهای بهتر-پیست دو گانه سریع - قابلیت table (جدول):40:-لینک ویدیو و... حال کنید:31:

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 17:04
خیلی رنگ بندی استایل دیفالت بهتر شد.:12:
سرعت کماکان کمه و گاهی صفحات گیر میکنه، اگر میشد دستکم در درازمدت سنگینی صفحات رو کاهش داد خیلی بهتر بود

مشکلاتی تایپی پابرجایند:
عدم کارکرد صحیح و در تمام حالتهای کلیدهای end-space-ctrl/v-enter (مثل استفاده با شکلکها)
حرکت خودبخودی صفحه هنگام تایپ( هنگام تایپ ناگهان بالا پایین شدن صفحه)
اجرای خودکار یک سری استایلهای ناخواسته روی نوشته( ویا بلعکس)
و..
نمیدونم کدوم این مشکلات مختص منه ولی در مرورگرهای مختلف وجود داشت.

دوستان یکم هم با قابلیتهای جدید مثل پوشه بندی های دم دست پیام ها و اشتراکها-کلیدهای بهتر-پیست دو گانه سریع - قابلیت table (جدول):40:-لینک ویدیو و... حال کنید:31:
یه سری مشکلاتت انحصاریه خودته مبارکه:31:

قابلیت های جدید خب چی هستن؟ توضیح بده

Arash4484
22-05-2012, 17:24
یه سری مشکلاتت انحصاریه خودته مبارکه:31:

نه بابا! امیدوار بودم همگانی باشه رفع بشه :31:
حالا جدی هیچکدومشون؟ مطمئنی؟ نمیشه که

قابلیت های جدید خب چی هستن؟ توضیح بده

برای مثال table برای دادن جدولها ولیستها و مشخصات عالیه:

7
6
5
4
3
2
1
*

A

B

C

D

E

F

اونای دیگه هم بخشیشون در باکس پست و بخشیشون در قسمت تنظیمات واضحن ، یک نگاهی بنداز

sonixax
22-05-2012, 17:24
سایت جدید خیلی خوب شده تبریک میگم که بلاخره اومدید سراغ وی بی 4 .
چند تا مورد هست که یاد آوری میکنم !
برای تشکر ها بنده یک فیکسی نوشتم که شاید به دردتون بخوره در اینجا استفاده کنید :

همچنین استفاده از این هم توصیه میشه :

البته بهتره نسخه هماهنگ با فاروم رو انتخاب کنید .

یک هوک دیگه هم هست به نام Iqoute که خیلی به درد بخوره - میشه یک قسمتی از متن رو انتخاب کرد و بعدش با کلیک روی دکمه ای که میاد اون رو نقل قول کرد .

نسخه 0.4 اش رو میتونید از اینجا دانلود کنید :

این هم فیکسش که با نسخه های جدید هماهنگ بشه (به شدت کار راه بندازه) - این فیکس با اونی که بقیه جاها هست اندکی فرق داره خودم ردیفش کردم :دی :

این هم AutoPm ها که توی سایت قبلی با یوزر AQUA ارادت داشتیم خدمتشون :

این رو هم که حتما میشناسید ! پستهای پشت سر هم رو میچسبونه تو یکی :

این هم خیلی خوبه اگر نصب کنید روی سایت خیلی به کار همه میاد از دم :

البته اینجا زیادی شلوغه ولی باز هم خوبه .

اگر دوست داشتید این هم برای کاربرایی که هنوز دوست دارند از استایل قدیمی استفاده کنند :

نمیدونم این تمه آپدیتی داره یا نه .

نصب این هم بسی توصیه میشه :

دیگه تصمیم با گردانندگان سایت هستش و اگر میخواند از اینها استفاده کنند دست خودشون رو میبوسه :11:

sonixax
22-05-2012, 17:29
راستی میثم جان برای قوانین هم میتونید از هوک قوانین پیشرفته ی VSA استفاده کنید که کاربر ها رو مجبور میکنه قبل از فعالیت قوانین رو مطالعه و باهاش موافقت کنند . خیلی چیز خوبیه . قدیم ها باگ داشت ولی الان خیلی وقته که بر طرف شده .

Ghaioom
22-05-2012, 17:36
یه مشکلی که هست اینه:
تو پروفایل کاربر شکلک ها نیست که همون موقع ارسال کنی!!
تو تنظیمات پیشرفته هست.

بعدشم اگه گاهی جاها که انگلیسیه رو فارسی کنین کاربر راحت تر میتونه کاراشو انجام بده/

موفق باشین.

ragbar12
22-05-2012, 17:38
همين كه داره به نظر كاربرا توجه ميشه جاي بسي تشكر داره
رنگ انجمن بهتر شده چشم ديگه زياد اذيت نميشه

اين رنگ زمينه پستا هم يكم تغيير كنه ديگه عالي ميشه

C h e s s
22-05-2012, 17:46
شکل ظاهری پستها هم داره برمیگرده به حالت قبل

خوبه که اندازه نام کاربری تو پستها بزرگتر بشه و جای آنلاین بودن هم بیاد پایین

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 17:51
بزار حالا کلیات ردیف شه بعد میریم سراغ جزئیات:46:

Mehran-King
22-05-2012, 17:51
آقا نمیشه قالب قبلی رو هم به بخش قالب ها اضافه کرد؟ هرکی دوست داشته باشه قالب جدید رو انتخاب کنه من که هزار بارم قالب جدید رو ویرایش کنین بازم قالب کلاسیک رو دوست دارم کلا من 3-4 سال تو پی سی هستم با قالب کلاسیک کلا عشق میکردم و پست میدادم!!!

Ghaioom
22-05-2012, 18:12
یه مشکلی که هست اینه:
تو پروفایل کاربر شکلک ها نیست که همون موقع ارسال کنی!!
تو تنظیمات پیشرفته هست.

بعدشم اگه گاهی جاها که انگلیسیه رو فارسی کنین کاربر راحت تر میتونه کاراشو انجام بده/

موفق باشین.

شکلک ها میومد لود نشده بود D:!!
ولی این انگلیسی ها فارسی بشه عالیه.

آقا نمیشه قالب قبلی رو هم به بخش قالب ها اضافه کرد؟ هرکی دوست داشته باشه قالب جدید رو انتخاب کنه من که هزار بارم قالب جدید رو ویرایش کنین بازم قالب کلاسیک رو دوست دارم کلا من 3-4 سال تو پی سی هستم با قالب کلاسیک کلا عشق میکردم و پست میدادم!!!

تو اطلاع رسانی ها گفتن مثل اینکه نمیشه. دارن یه قالب شبیهش میسازن/
موفق باشین.

بعدشم آپدیت جدید مثل اینکه یکم ایراد داره با 8 IE.
ما همیشه با IE میایم فروم D:

Переклад не
22-05-2012, 18:17
ایول کارتون درسته .یواش یواش داره مثله اولش میشه اما نه کاملا .لطفا ادامه بدید.چشم همه ماها به شما دوخته شده دست مریزاد و خدا قوت

Karkas20
22-05-2012, 18:26
والا هیچی پی سی ورد خودمون نمیشه

از معرفت دوستان و کاربراش تا مدیریتش

من ..ه بخورم برم جایی دیگه ( انجمن) خدمت و فعالیت بکنم:42:

جواب سلام را با..................

فقط و فقط پی سی ورد را عشقه

من اهل دسمال و اینا نیستم ولی خدایی دارم حقیقتا میگم....

ادم وقتی چیزی راداره قدرشا نداره ولی الان قدر پی سی را خوب میدونم:40:

iMan.xP
22-05-2012, 18:28
سلام به نظر من هم که خیلی خیلی عالی شده ، به هر حال هر چیزی جدیدش بهتره نمیشه تا همیشه ثابت موند و پیشرفت نداشت ، ممنون و خسته نباشید :11:

عــــلی
22-05-2012, 18:33
بنام الله.
سلام.
الان خیلی خوب شده.
احسنت.تبلیغات کنار پست ها برداشته شده و عالی شده.رنگی بندی ای که پست هارو نمایش میده عالی شده چون مثل دفعه قبله و رو اعصاب و تو چشم نیست.الان یه خورده آدم احساس میکنه همون ورژن قبلیه فقط کمی تغییر کرده.
فقط میمونه رنگ بندی بالا و پایین.
یخورده رنگ هاشون جالب نیست.رنگ هایی که الان پست هارو نمایش میده عالیه ولی رنگهایی که این پایین صفحه هستند و بالای صفحه کمی آدمو غمگین میکنه.
دوست نداشتم پی سی شبیه سایت های دیگه بشه.به نظرم اگه دکمه ها از حالت گرد بودنشون به حالت کلاسیک و بیشتر مربعی بشن زیباتر لوه کنه.
همچنین اگه آیکن های فروم ها درست بشه یا یه چیز ابتکاری باشه بهتره تا شبیه سایت های دیگه باشه.
عالییی شده...آفریننن

Karkas20
22-05-2012, 18:41
فقط روی دکمه تشکر که کلیک میکنیم / صفحه رفرش میشه / نمیشه درستش کرد؟

عــــلی
22-05-2012, 18:46
بنام خدا.
چقدر نقل قولش باحال شده با اجکس....واقعاً احسنت داره همیشه من با نقل قول پی سی مشکل داشتم.
فقط اگه نقل قولش با جاوا بشه مثل سایت اسک دین که به سرور درخواست نده عالی میشه.
مثلاً تا یه متن رو انتخاب میکنه دکمه نقل قول رو میزنی درجا متن میاد پایین توی ارسال سریع + نام کاربری کسی که متن رو ارسال کرده مثل این پایینی:

برای من از اولش صفحه رو رفرش نمیکرد نمیدونم چرا دوستان این مشکل رو دارن.

mohsenfhm
22-05-2012, 18:51
با سلام

از مدیران بابت قالب جدید و به روزرسانی تشکر کنم .

حقیقتش برای من که 6 ساله کاربر پی سی ورلد هستم و عادت کردم خیلی سخته تا با قالب جدید آشنا بشم !

در اولین نگاه تنها چیزی که به چشم میاد یه ذره بهم ریختگی در قسمت های مختلف هست . فونت استفاده شده جالب نیست .

بخش آخرین ارسال ها به پایین انجمن منتقل بشه خیلی بهتره ، یک هدر خوب هم میتونه نمای خوبی به انجمن بده .

مطمنا مدیران به این نکات دقت داشتند و به فکر برطرف کردن آن هستند . به امید پیشرفت روز افزون

Ghaioom
22-05-2012, 18:57
لیست کاربران هم درست شده خیلی عالیه.

mahpesar
22-05-2012, 18:58
بنظرم هر چه زودتر رنگ سفید صفحه اصلی فروم برداشته بشه کاربرا راحتتر به کارشون ادامه میدن....

Xeoc
22-05-2012, 19:02

با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم رفرش میشه

من با کروم امتحان کردم مشکلی نداشت با فایرفکس رفرش میشه

وین رونی
22-05-2012, 19:06
اگه قراره این قالب بمونه اگه میشه این آیکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را یا متحرک بذارید یا رنگی باشه که بیشتر تو چشم بیاد چون نشان دهنده مطلب جدید هست
متشکر

CRIS Joon CR7
22-05-2012, 19:08
با یه مرورگر دیگه تست کن ببین بازم رفرش میشه

من با کروم امتحان کردم مشکلی نداشت با فایرفکس رفرش میشه

من با FF 11 میام نه مشکلی نداره
خیلی از مشکلا فراگیر نیست و انحصاریه افراد خاصیه :دی

Arash4484
22-05-2012, 19:20
بهتر نیست بگیم یکسری از مشکلات برای برخی وجود نداره:31:

یک سیستم سالم باید روی بیشتر مرورگرهای مشهور کار کنه و نیاز به تعویض بروزر نداشته باشه
بخصوص با چهار برادر! Opera/FF/IE/Chrome آخرین ورژن

الان من در اپرا مشکل تایپ و گیر در صفحات دارم، در کروم مشکل رفرش در تشکر ، نمیتونم خودمو نصف کنم که ...

Xeoc
22-05-2012, 19:29

اما برای من با FF 12 مشکل داره!

الان اینجا رو خوندم درباره این مشکل رفرش شدن توضیح داده:

در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه

adrenalin
22-05-2012, 19:43
دوستان زیاد عجله نکنید :دی تغییرات به امید خدا کم کم انجمن به روال عادی خودش برمیگردونه
ولی در کل این قالب کم کم داره به پی سی اصلی میرسه

Arash4484
22-05-2012, 19:47
سه تا مشکل دیگه که قابل ذکره:

1-سرچ گوگلی به گزینه جستجو اضافه نشده

2-در ورژن پیش ارسال‏هایی که در بخش‏هایی که پست شمارش نمیشد(مثل اینجا) داده میشد در لیست آخرین پستهای کاربران میامد، که الان اینطور نیست. ( که بدیهیه در پیدا کردن تاپیکها خیلی خوب بود)

3-فضای خالی پایین صفحات زیاده(دو برابر حد عادی)، و در همون قسمت نوشته‏ها و اطلاعات کپی رایت و تماس و قوانین و ... هم بشدت ناخواناست، یا بهتره بگم غیرقابل خواندنه...(فایل پیوست)

Shadow-Man
22-05-2012, 20:06
میشد؟

پس من توجه نکرده بودم. خیلی چی مسخره ای بود. خدا می دونه تو هر دقیق چند تا پست داده میشه. این سرعت گزینه اخرین پست ها رو بی فایده میکنه

قالب که زیاد مهم نیست هر چی باشه ادم بهش عادت میکنه قبلا هم که قالب ساده بود بعضی ها بودن که راضی نبود.

برای من مهم همین اخرین پست ها و اخرین تاپیک های جا گیر و بی فایده بود و تبلیغ تو پست اول
که جفتش برای من حل شده
مشکل دیگه ایکه الان هست تشکره مثلا CRIS Joon CR7 از من تشکر کرد ولی تعداد تشکر های من زیاد نشده.

الان خیلی هم راضی هستم

Переклад не
22-05-2012, 20:20
من از بدو ارتقاء سایت کلید تشکر رو که میزنم بدون ریلود شدن صفحه و به صورت آنی ، تشکر زده میشه.این دوستان که گله میکنن از چیه؟ چرا واسه من صفحه حین تشکر زدن ریلود نمیشه پس؟

Ghaioom
22-05-2012, 20:27
بابا ایول این آپتون جستجو بین متنای پروفایل هم انجام میده!!:31:

Devicestreet
22-05-2012, 20:30
بهتر شده ولی اگه بالای انجمن تغییر دادخ شه خوب می شه

adrenalin
22-05-2012, 20:55
به نظر دکمه تشکر مشکل نداره چون این دکمه ها اکثرا یا با ای جکس کار می کنن یا با جاوا اسکریپت احتمالا به خاطر مرورگر باشه

M0RTEZA_R
22-05-2012, 21:07
این امکان قرار دادن ویدیو به نظر در ایران بی مصرف باشه.سرعت که پایینه.یوتوب و سایتای ویدیو هم که بسته است
لطفا عنوان ها رو کوچیک کنین باعث میشه فاصله پست ها کمتر شه و تسلط بیشتر رو مطالب باشه.

ALI . R
22-05-2012, 21:07
سلام . ضمن تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم میثم جان و آقا سینا عزیز. که بسیار زحمت میکشن برای انجمن
یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:

شادباشید:40:

HoJJaT_007
22-05-2012, 21:17
سلام مجدد

این نام کاربری، badge (همون عکسی که مثلا میزنه مدیر انجمن و ...) و عنوان رو به وسط بیارید. فاصلشون خوبه اما بازم میگم این ستاره ها با این رنگ نمیخورند به نظر من.

sansi
22-05-2012, 21:31
سلام...رخت نو مبارك :31:

چرا پست ها و تاپيك هاي ارسال شده توسط هر عضو رو كه قبلا توي قسمت امار و ارقام پروفايلمون بود حذف شده؟

قسمت به درد بخوري بودا ...

AMIR.KIK
22-05-2012, 21:37
سلام
اگه میشه کلید تشکر رو رنگ دیگری بزارین که دیده بشه

Devicestreet
22-05-2012, 21:37
اصلا انجمن به پی سی قبلی نزدیک نیست

Devicestreet
22-05-2012, 21:43
این چطوره؟

VAHID
22-05-2012, 21:56
اقا تا دیروز تشکر میزدیم مثل قبل بود ولی الان که روی تشکر میزنم صفحه یه بار ریفرش میکنه دوباره میاد........

sansi
22-05-2012, 22:07
يه چيز ديگه.

نقل قول رو چرا از منوي پيغام بازديد كننده ي پروفايل ها حدف كرديد؟

VAHID
22-05-2012, 22:21
چرا جستجوی انجمن ها که پایین بود حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا پست های من تو این تاپیک شمارش نمیشه ؟؟مشکل از منه یا کلا اینجوریه برای همه؟
تو کدوم بخش ها اینجوریه؟؟

سرعت انجمن هم پایین امده.....

AliROCK
22-05-2012, 23:14
قالب رو اگه میشه عوض کنید چشای ادم لوچ میشه نگاه میکنه!

farshad.88
22-05-2012, 23:14
دوستان حالا اینقدر به تشکر گیر ندین. درست میشه
مشکل دیگه هم که هست ( البته بازم مربوط به رنگ قالبه ) اینه که رنگ پست های جدید یا پست هایی که کامنت جدید داره. باید مثل قبلا زرد یا قرمز باشه . الان باید دقت کنیم تا بفهمیم کامنت جدید هست یا نه

greena
22-05-2012, 23:18
سلام ودرود

از اینکه هر چیزی هر چند وقت یه بار باید تغییر وتنوع پیدا کنه فکر نکنم کسی بدش بیاد ..........

اما چرا قبل از این کار از خود اعضا فروم نظر خواهی نشد .....یه رای گیری ساده خیلی چیزها رو حل میکرد .........

مطمنن با این کار پی سی ورلد فروم، بخشی از اعضاشو از دست میده و بقیه مثل من که نمیتونن جدا بشن باید تحملش کنن...............

تو قسمت پروفایل ویژگی نقل قول نیست ...............

Arash4484
22-05-2012, 23:56
چرا پست های من تو این تاپیک شمارش نمیشه ؟؟مشکل از منه یا کلا اینجوریه برای همه؟
تو کدوم بخش ها اینجوریه؟؟

پیش از این هم اینطور بود، شمارش در بخشهای منتخبی که احتمال پستهای بی رویه میره خاموشه،
و برای شناسایی در مقابل اون بخشها نوشته قرار داده شده : [ شمارش پست ها : خاموش ]

A.N.A.P
23-05-2012, 07:52
اگه میشه استایل قبلی P30 رو اضافه کنید . اون خیلی بهتر و البته طرفدار بیشتری داشت .

sinadeath
23-05-2012, 07:58
کاش پی سی ورد اینجوری نمیشد . قالب قبلی

خیلی سریع بود و مناسب برای اینترنت ایران که سرعتش پایینه
آدم خیلی راحت هرچی رو که میخواست پیدا میکرد . نظم بسیار عالی داشت و کلا کار کردن باهاش بسیار آسون بود
بک گراند صفحه چشم آدمو کور نمیکرد بر عکس این جدیده که سفیدش خیلی اذیت میکنه
خیلی خیلی خیلی های کلاس بود و مدرن و مث این گل منگولی نبود
و ...

کاش بر میگشت به حالت قبلی یا حد اقل امکان استفاده از هر دو قالب در سایت فراهم میشد
نظر شخصی بود . با تشکر:11:

HoJJaT_007
23-05-2012, 09:13
دوستانی که میگن برگردیم قالب قبلی یا اینکه اون بهتر بود و اینا، این امکانش دیگه وجود نداره. با توجه به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست.

E.G_band
23-05-2012, 09:15
آقا ما بعد از 900 تا پست هنوز نمی تونیم تشکر بزنیم؟؟؟؟می زنه دسترسی شما امکان پذیر نیست.

Mohammad Yek110
23-05-2012, 09:15
سلام
یه عکس ترولی ساختم گفتم اینجا هم بذارم
البته فقط توی تاپیک بارسلونا دیدم
شاید باگه
شاید میشه مخفی کرد

Xeoc
23-05-2012, 09:39
خیلی خوب شده الان
الان من اینو حتی بیشتر از تم ورژن قبلی می پسندم
کار خوبی کردین که این طرح برجسته گرافیکی رو از عناوین تاپیک ها حذف کردین

hike
23-05-2012, 09:42
لطفا تاریخ زیر پستها به اضافه ساعت ارسال پست و کلمه start by رو کامل حذف کنید. فقط نام کاربری رو باقی بگذارید. مثل PT

SIMON137
23-05-2012, 09:51
این تاریخ های زیر تاپیک ها بسیار روی ذهن پیاده روی می کنه ، به نظرم برداشتنش جزء واجباته :دی

Started by mefmef, 25-10-2010 13:25 و ...

hamid_diablo
23-05-2012, 09:53
سلام

خوب منم مثل دیگر دوستان به تم قبلی خیلی سازگار بودم و یکی از دلایل محبوبیت پی سی سادگیش بود

اما اینم بد نیست و بعد از مدتی جا میافته

فقط چند تا مشکل دارم

1.قبلا میتونستم لیست گروهایی رو که عضوم رو مینیمم کنم یعنی لیستش جمع میشد اما الان یه لیست دراز تو پروفایلم هست که داره عذابم میده
2.وقتی به آخرین پستهایی که زدم مراجه میکردم آیکنی کنار تاپیک ها بود که مشخص میکرد آیا تاپیک پست جدید داره یا نه.به راحتی میتونستم تشخیص بدم که تاپیک مورد نظر به روز شده یا نه اما الان امکانش نیست
3.تو همون قسمت آخرین تاپیکها علاوه بر اسم تاپیک اسم انجمن هم سمت چپ میزد که به راحتی میشد به انجمن مورد نظر مراجعه کرد اما الان امکانش نیست

payma
23-05-2012, 09:59
اگر قسمت جدیدترین تاپیک ها و پست های انجمن رو مثل فروم زیر اول فروم بذارین خیلی بهتره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Xx Hossein xX
23-05-2012, 10:02
سلام.
انجمن جدید با نرم افزار Tapatalk هم کار نمیکنه.
این پیغام رو میده:

Mohammad Yek110
23-05-2012, 10:12
سلام
راستی لیست کاربران راه افتاده
ممنون.
یه نکته ای هست
توی بعضی فرومها دیدم تاریخ بعضی پست ها رو زده مثلا 6 روز پیش،3 ساعت پیش
یا تاریخاشون شمسی هست
اینطور بشه خیلی بهتره

Ghaioom
23-05-2012, 10:30
قسمت تاپیک های جدید رو بیارید بالای انجمن خیلی عالیه.

بعدشم کی این متنای انگلیسی رو فارسی میکنید؟
یا فایلاشو بدین من بگین کجا رو ویرایش کنم خودم دست به کار میشم D:

در ضمن یه تنظیمی برای این تایید خودکار پیغام های بازدید کننده برای کاربر قرار بدین ما میخوایم یکسره تایید باشه ممنون.....

V E S T A
23-05-2012, 10:31
وای اینجا چرا اینجوری شده فکردم اشتباه اومدم:18::37:

Ghaioom
23-05-2012, 10:33
این تاریخ های زیر تاپیک ها بسیار روی ذهن پیاده روی می کنه ، به نظرم برداشتنش جزء واجباته :دی

Started by mefmef, 25-10-2010 13:25 و ...
راس میگی D:

Ghaioom
23-05-2012, 10:34
وای اینجا چرا اینجوری شده فکردم اشتباه اومدم:18::37:
نه درست اومدین قالب جدید رو راه انداختیم D:

در ضمن اون 5 دقیقه بین پست ها رو هم زودتر بزارین خیلی خوب میشه.

MOHAMMAD2010
23-05-2012, 11:59
اینکه حالت دیفالت صفحه ها vb4 default شده بهتره
ممنون

A.N.A.P
23-05-2012, 12:09
اینگار ظاهرش شبیه قبلی شده خب یکم بهتر شده . راستی اگه میشه Tapatalk رو هم درست کنید . ممنون .

mohsen_gh1991
23-05-2012, 12:13
خب ظاهر صفحه اصلی فروم که یه مقدار بهتره شده. اما هنوز تو قسمت گروه های اجتماعی وضع به همون ترتیبه. خیلی شلوغ و در همه. اگه برای اون قسمت هم فکری بکنید خیلی خوب میشه.
ممنون

ALI . R
23-05-2012, 12:16
سلام
کلاً نظر من اینه که از نظر ظاهر ورژن قبلیش بهتر و خوانا تر بود . اگر همون رو ارتقا یا چیز های بهتر اضافه میکردید بهتر بود. همین امکاناتی که روی این ورژن گذاشتید رو روی ورژن قبلی میگذاشتید. شکلشو تغییر نمیدادید. بهتر بود.
حالا این نظر من بود دوستان.

شادباشید:11::40:

Arash4484
23-05-2012, 13:10
دوباره سلام...
1-گزینه انتقال سریع به انجمن ها که پایین صفحات بود حذف شده
2-مشکل تشکر حتی با حذف کوکیهاو هیستوری پابرجاست. یک مثال قاطع : اگر شما در حال دادن پست باشید و در میانه نوشتن تشکر رو بزنید، پیغام حذف نوشته سیو شده در ادیتور ظاهر میشه که نشون دهنده رفرش صفحه است.

یکسری تغییرات ظاهری جدید انجام شده که ظاهرا انجمن رو به تمپلت کلاسیک قبلی شبیه تر کرده :)
موارد جزئی باقی مونده نیز به مرور زمان برطرف خواهد شد
ممنون، حتی بنظر میرسه با اصلاحات جدید مقداری سرعت لود صفحات بیشتر شده... اما امیدوارم با تغییرات روی استایل دیفالت، قول تم جدید رو فراموش نکنید.

mahpesar
23-05-2012, 13:27
مرسی ...خیلی بهتر شد....

امیدوارم یک تم جدید دیگه همه تو همین مایه ها اضافه بشه.....

من خودم ظاهر متفاوت تر از قبل رو بیشتر میپسندم

فقط صفحه اصلی مثل pt نشه آدم کور میشه تا یک چیزی رو پیدا کنه.....
بنطرم رنگ تاپیکهای صفحه اصلی کمی آبیش تیره تر هم بشه بهتره
رنگ همین آبی زیر آواتورها.....

رنگ هدر فروم رو روشن تر کنید ...کادر اطراف رو هم از تیرگی درآودید بهتر شد....

لوگوی پی سی ورلد هم خیلی ضایع است ...لوگو قبلی رو نمیتونید بچسبونید...؟

تتبلیغات زیر هدر رو اگه با مرورگر رو حالت زوم بذاریم بتدریج از سمت چپ خارج میشند

موفق باشید

M3HRD@D
23-05-2012, 13:30
lممنون از مدیران چون قالب داره به قالب قبلی شبیه تر میشه و این خیلی خوبه...
+
بنظرم روی فونت اسم کاربرا هم کار بشه خوبه یکم فونت اسامی بزرگتر بشه....
و همچنین اگر بشه کاربران معمولی هم بتونن به اندازه سایز آواتار های ناظران و مدیران آواتار بزارن خوب میشه..
+
این فاصله بین انتهای پست و قسمت امضا هم هنوز خیلی زیاده...
+
بازم ممنون از مدیران و میثم عزیز بخاطر پیگیری های این چند روز اشون....

Pessimist
23-05-2012, 13:48
آقا میثم اگه امکانش هست هرچه سریع تر تعویض قالب رو شروع کنید تا پی سی ورد بیشتر از این ضربه نخورده!
همون قالبی که گفتید شبیه قالب قبلیه رو انتخاب کنید

CRIS Joon CR7
23-05-2012, 14:01
یه ویژگی داشت که میشد بخش گروه ها و آخرین بازدید کنندگان و دوستان و غیره رو موقتا بست ولی الان نمیشه خیلی صفحه پروفایل ها دراز شده:20:
چرا شکلک ها شد مثل قدیم ؟
این جدیده که بهتر بود:18:

گرافيكار
23-05-2012, 14:03
خسته نباشید
دستتون درد نکنه ظاهر فعلی انجمن بسیار به قالب قبلی شبیه شده
مشکل تشکر برای من حل شده
فقط یه نکته
اگه ممکنه این کلمه Viewing رو از جلوی عنوان بخشهای مختلف بردارین یه کم با نمای کلی انجمن هماهنگی نداره فقط عدد کاربرای بازدید کننده باشه بهتره

8nights&7days
23-05-2012, 14:29
الان بهتر شده

CRIS Joon CR7
23-05-2012, 14:32
عـــه بخش امضا هم درست شده الان دیدم:11:
فقط یه سری چیز دیگه مونده که تو پست بالایی گفتم:12:

FC.Barcelona
23-05-2012, 14:38
tapatalk هنوز مشکل داره

clau
23-05-2012, 14:38
سلام من هنوزم روی تشکر زدن مشکل دارم هر وقت روش کلیک میکنم از صفحه ای که هستم میپرم بیرون بعد از دوباره باید وارد انجمن بشم :41:

5ajad
23-05-2012, 14:56
سلام من هنوزم روی تشکر زدن مشکل دارم هر وقت روش کلیک میکنم از صفحه ای که هستم میپرم بیرون بعد از دوباره باید وارد انجمن بشم :41:

.............

CRIS Joon CR7
23-05-2012, 14:56

درسته برخی مشکلات با ورژن 4 پدید اومدن ولی همشون فراگیر نیست و فقط عده ای دارن ازین مشکلات:20:

pcforlife
23-05-2012, 14:59
مشکل دکمه تشکر برای من، دیروز به محض خوندن این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سینا و اجرایی کردنش، حل شد:

tajrobenik
23-05-2012, 14:59
......................... خیلی تغییر کرده ..... لحظه اول فک کردم اشتباهی اومدم!

tajrobenik
23-05-2012, 15:08
امکان ویرایش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در پروفایل بگذارید...

FC.Barcelona
23-05-2012, 15:37
قالب دیفالت خوب شده فقط اگه لوگو بره سمت چپ و خوش امدید و پروفایل و... همه بره سمت راست خیلی بهتره

Arash4484
23-05-2012, 15:48
گزینه مدیریت پیامها به بالای پیغامها انتقال پیدا کنه یا هم بالا و هم پایین باشه خیلی بهتره

باکس تشکر هم بطور کلی مشکل داره، بعضی اوقات وجود داره و چیزی داخلش نیست و صفحه رو بیخود بزرگ میکنه
گاهی هم دکمه تشکر وجود نداره،
و همونطور که گفتم با وجود پروندن کوکیها برای من همچنان رفرش میکنه...

A M ! N
23-05-2012, 16:06
سلام.

بسیار زیبا شده انجمن.. درحقیقت میشه گفت از اولشم بهتر شده..

چیزی که جز با زحمت های بی دریغ بدست نمیاد. منم به نوبه ی خودم از مدیریت تشکر و قدردانی میکنم که با حوصله و سعه ی صدر توانستند همه ی دوستان رو رضایتمند کنند.

ان شالله چرخ این فاروم بهتر از قبلتر میچرخه.

بهترین هارو براتون آرزومندم.

Mohammad Yek110
23-05-2012, 16:07
سلام
خیلی خیلی ممنون
فوق العاده ست

CRIS Joon CR7
23-05-2012, 16:14
واقعا تفاوت ری اکشن ها از عوض شدن سیستم فروم آدم رو به مرز نابودی میکشونه :دی
ری اکشن: واکنش:31:
.....
این روی اعصاب پیاده روی میکنه ها:31:
Started by for example, 20-08-2010 02:15

Xeoc
23-05-2012, 16:31
الان خیلی زیبا و دلنشین شده ، رنگ بندی عالی
به جرأت می تونم بگم یکی از بهترین تم های vB شده

VAHID
23-05-2012, 16:47
مشکل دکمه تشکر برای من، دیروز به محض خوندن این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سینا و اجرایی کردنش، حل شد:

والا از ما روز اول اینجوری نبود روز دوم با زدن تشکر صفحه یبار ریفرش میشه با این کارا هم حل نشد...........

Arash4484
23-05-2012, 17:27
اگر برای گزینه های پروفایلها مثل سابق کلید جمع کردن قرار بگیره و یا دستکم گروه های اجتماعی (خیلی صفحه را طولانی کرده) تبدیل به یک تب جدید بشه خیلی بهتره.

فرق این دوتا چیه؟ :

farshad.88
23-05-2012, 17:50
ممنون از مدیران عزیز. مشکل پیدا کردن پست ها و کامنت هایی که گذاشتیم حل شد ( فسمت پروفایل - اخرین پست ها )
اما هنوز یک مشکل داره و اونم اینه که رنگ تمام پست ها رو ابی نشون میده. سابقا 3 حال داشت
1- کسی کامنت را مشاهده نکرده ( ابی رنگ )
2- کامنت یا پست مشاهده شده اما جواب داده نشده ( زرد رنگ )
3- کامنت یا پست جواب جدید داده شده ( نارنجی رنگ )
الان که به اخرین کامنتم نگاه کردم. یه نفر جواب داده. اما در قسمت "مشاهده اخرین پست ها " در پروفایل. همان رنگ ابی است و تغییر نکرده است

CRIS Joon CR7
23-05-2012, 17:54
ممنون از مدیران عزیز. مشکل پیدا کردن پست ها و کامنت هایی که گذاشتیم حل شد ( فسمت پروفایل - اخرین پست ها )
اما هنوز یک مشکل داره و اونم اینه که رنگ تمام پست ها رو ابی نشون میده. سابقا 3 حال داشت
1- کسی کامنت را مشاهده نکرده ( ابی رنگ )
2- کامنت یا پست مشاهده شده اما جواب داده نشده ( زرد رنگ )
3- کامنت یا پست جواب جدید داده شده ( نارنجی رنگ )
الان که به اخرین کامنتم نگاه کردم. یه نفر جواب داده. اما در قسمت "مشاهده اخرین پست ها " در پروفایل. همان رنگ ابی است و تغییر نکرده است

واقعا یه چیزایی هستن که همه به اونا عادت کردند و سخته تغییر عادت:9:

vahidgame
23-05-2012, 17:59
یه چیزی که یکمی اذیت می کنه و دوستان اشاره نکردن شکل پروفایل و همین طور گروه هاست مخصوصا برای کاربرایی که زیاد به اونا سر می زنن
شکل قبلی این دو تا به مراتب خیلی بهتر بود و اصلا نمیشه با این شکل جدید کنار اومد که نسبت به قبل به طور اساسی تغییر کرده!
یه نکته منفی اونا هم اینه که در صفحه اصلی اونا بعضی از اسامی لیست دوستان یا لیست کاربرا ناقص نوشته میشن

امیدوارم حداقل توی قالب های جدید این دو قسمت به شکل قبلیشون نزدیکتر باشن

arashpr9
23-05-2012, 18:04
هر چه با این تمپلت کار میکنم مشکلاتش بیشتر اشکار میشه . امروز داشتم یه متن مینوشتم که مرورگرم کرش کرد فکر کردم فقط با Opera این مشکل رو داره ولی با Chrome و Firefox و safari هم امتحان کردم هر 4 تاش از 20 خط بیشتر میشد نوشته کرش میکردن
لطفا رسیدگی کنید اصلا با قبلیه از این مشکلات نداشتیم

pcforlife
23-05-2012, 18:55
این سایز درشتی فونت ها در تیتر ها خصوصا در پروفایل خیلی زشت کرده پیج پروفایل رو! اینقدر فونت درشته که آدم فکر میکنه زوم مرورگرش به هم خورده! این اندازه زیاد باعث شده عبارت های کوتاه هم دو خطه بشن!
این موضوع سایز فونت کلا تو جاهای مختلفی هست!

yoosef_st
23-05-2012, 18:58
ببخشید میشه بگین چطور توی FF کوکی ها و هیستوری رو باید پاک کرد؟
و نکته مهم تر اینه که خب من الان حدود 6 ماه توی مرورگرم هیستوری دارم که نمیخوام پاک بشه. باید چکار کنم؟

یه نکته اصلاحی هم بگم
قبلنا توی UserCP امکان Minimize کردن ستونها وجود داشت که الان دیگه نمیشه:

Arash4484
23-05-2012, 19:23
ببخشید میشه بگین چطور توی FF کوکی ها و هیستوری رو باید پاک کرد؟
و نکته مهم تر اینه که خب من الان حدود 6 ماه توی مرورگرم هیستوری دارم که نمیخوام پاک بشه. باید چکار کنم؟
برای هیستوری Ctrl+Shift+H رو بزنید، P30world رو در باکس سرچ بزنید و کلیه مقادیر ظاهر شده رو حذف کنید(گرچه بعید میدونم ربط و تاثیری داشته باشه)
برای کوکیها در منو Options رو انتخاب کنید. برید به تب Privacy و در مقابل Firefox will گزینه Use custom settings for history رو انتخاب کنید، سپس Show Cookies رو بزنید و باز عنوان P30world رو در کادر مربوطه سرچ کنید و کوکی های ظاهر شده را با کنترل انتخاب و Remove رو بزنید.

هر چه با این تمپلت کار میکنم مشکلاتش بیشتر اشکار میشه . امروز داشتم یه متن مینوشتم که مرورگرم کرش کرد فکر کردم فقط با Opera این مشکل رو داره ولی با Chrome و Firefox و safari هم امتحان کردم هر 4 تاش از 20 خط بیشتر میشد نوشته کرش میکردن
لطفا رسیدگی کنید اصلا با قبلیه از این مشکلات نداشتیم
برای من هم در اپرا کرش کرد:

part gah
23-05-2012, 19:38
1- توی پروفایل میرم نمیتونم کامنت نقل بگیرم مگه برم رو حالت ادونس....
2- همچنان با پاک کردن کوکی باز تشکرو که میزنم صفحه دوباره لود میشه
3-قسمت تشکر از کاربر و تشکرهایی که کرده رو هم لطفا اضافه کنید من فید بک پست هام برام مهمه.
4- سرعت لود صفحه ها برا همه کنده یا نه؟

Kesel
23-05-2012, 19:41
این تشکر انواع و اقسام باگ رو داره !
مرورگر : کروم
ص 41 همین تاپیک زیر پست اول:

الان انگار عدم از ایشون تشکر کرده !
فک کنم این مساله وقتی پیش می یاد که یکی تشکرشو حذف می کنه.شایدم نه ولی به هر حال اینجوریه الان !
+
با فایر فاکسم رفتم بازم همینجوریه

yoosef_st
23-05-2012, 20:00
کوکیها رو پاک کردم اما همچنان از همین پست تشکر کردم و رفرش شد
هیستوری رو هم پاک کنم؟
(امیدوارم متوجه باشین که پاک کردن هیستوری P30 توی FF برای من به این معنیه که دیگه نمیتونم عنوان تاپیک رو توی adders bar بزنم تا سرچ کنه...
پس خیلی بد و سقیله!

در ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
تیکش نیست اصلا...

iraaaaan
23-05-2012, 20:25
چرا تو این صفحه
نمیشه تایپیک درست کرد؟
یکی بگه چجوری میشه کوکی سایت رو مدتش رو زیاد کرد . یه دقیقه نشده کوکی منقضی میشه و باید دوباره یوزر پسورد وارد کنم؟

farzan311
23-05-2012, 20:25
خوب الان خیلی خیلی خوب شده فروم خوشبختانه من هیچ کدوم از مشکل هایی که با تشکر هست رو ندارم نه رفرش شدن نه یه تشکر بیشتر تو شمارش تشکر ها پس مشکل همه گیر نیست:31:
فقط اگه این هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل قبل میشد بهتر بود

Last Night
23-05-2012, 20:34
خیلی ممنون الان خیلی بهتر شد

اون تم قبلیه مثل این فرومای تازه کار بود :دی

E Z I O
23-05-2012, 20:38
سلام خسته نباشید !

اگه میشه زیر تاپیک ها هم یه ویرایش بکنید و غیر از اسم زننده ی تاپیک بقیه را حذف کنید خیلی شلوغه!

تصویر:

A_2010
23-05-2012, 20:42
سلام
خسته نباشید!
من به شخصه با تغییر شدیداً موافقم ولی مثبتش!
اصلاً نمیتونم با این تغییرتون کنار بیام اصلاً با قالبش حال نمی کنم،درسته یه قابلیتهای جدیدی اضافه شد ولی این تنها سایتی بود که چند ساله باهاش بودم ولی از این به بعد فک نکنم زیاد بیام تو این سایت!اولش که قالبو دیدم جا خوردم یه جور بچگونه و شلوغه،همون قبلیه بهتر و شیکتر بود و البته تک بود
میدونم زحمتتونو کشیدین و نمیخوام تو ذوقتون بزنم ولی قبلیه یه چیز دیگس:13:

rz21
23-05-2012, 21:01
قالب خوب داره پیش میره.فقط اگر اون قسمت بالای صفحه که میتونید به تاپیک رتبه بدیم و جستجو کنیم تیره تر بشه عالیه
همچنین خواهشا جواب سریع رو پیشرفته تر کنید.

ghazaleh
23-05-2012, 21:09
قبلی بهتر بووود :(

Переклад не
23-05-2012, 21:47
همنین لطفا یه کاری کنید این قابلیت عکس گذاشتن بیش از اندازه ی مطلوب از امضاها حذف بشه.هر کی یه بنر بزرگی میزنه تو امضاش فقط کارش به هدر دادن حجم اینترنت هست.نمیدونم این چیزا رو چرا به امضاشون میزنن

AMIR.KIK
23-05-2012, 22:05
سلام . ضمن تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم میثم جان و آقا سینا عزیز. که بسیار زحمت میکشن برای انجمن
یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:

شادباشید:40:

اینم درست کنید خیلی خوب میشه
ممونم

yuseph
23-05-2012, 22:36
سلام.
اولا:با تغییر موافقم!
دوما:مدیریت میتونست قبل از اعمال تغییر ذهنیت کاربران رو آماده کنه!
.
.
دوتا مشکل دارم:
1-منوی اطلاع رسانی پیغام های پروفایلم دیوانه شده؟
با اینکه تمام پیغام های قبلی رو تایید کردم وپیغام جدیدی ندارم به مجرد عوض کردن صفحه وجابه جاشدن در انجمن شروع به اطلاع رسانی میکنه که پیغام جدید داری!!(درحالی که ندارم!)
2-هرکاری میکنم نمیتونم پست های جدید رو توی انجمن ورزشی ببینم؟!!با اینی که توی صفحه اصلی نمایش داده میشه که تاپیک مورد نظر پست جدید داره اما به محض ورود من رو به 1صفحه قبل برمیگردونه!!

yuseph
23-05-2012, 22:46
دوستان مشکلم حل شد!
مرورگرم رو عوض کردم.
اکسپلوره9بود....الان کروم.عالی شده.
مرسی.

MR.CART
23-05-2012, 23:41
قالب الان بهتر از قبلی شد...

Arash4484
24-05-2012, 01:33
کوکیها رو پاک کردم اما همچنان از همین پست تشکر کردم و رفرش شد
هیستوری رو هم پاک کنم؟
(امیدوارم متوجه باشین که پاک کردن هیستوری P30 توی FF برای من به این معنیه که دیگه نمیتونم عنوان تاپیک رو توی adders bar بزنم تا سرچ کنه...
پس خیلی بد و سقیله!

آره تاریخچه و کوکی پاک کردن راه خیلی بدیه، و اصلا راه درستی نیست برای حل مشکل تشکر اینهمه کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کردن (که خیلی به کارها سرعت میدن) .. تازه جواب هم نمیده(برای من که جواب نداد-گاهی هم خودش درسته)

در ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
تیکش نیست اصلا...
باید Reply With Quote ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بزنید، فارسی سازی نشده...اون مثبت بقلیش هم برای نقل قول چندگانه است.. ولی اون جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط سویچ میکنه به باکس پاسخ خالی و کار خاصی نمیکنه

الان برای پست من بیخودی ضمیمه گذاشت در حالی که ضمیمه ای نکرده بودم و جالبه باکس ضمیمه ای هم که آمده بود خالی بود، که پست رو ویرایش و پاکش کردم. اینم از همون نوع باگی که گفتم کارهای خودبخودی صورت میگیره...

D o l f i n
24-05-2012, 08:03
یکی از مشکلات همین تشکر کردن هست که دو حالت پیش میاد یکی اگه ثبت بشه رفرش میکنه و اگرم ثبت نشه میزنه شما اجازه دسترسی ندارید
یکی دیگه از بزرگترین مشکلاتش واسه من نبودن منو کرکره ای برا انتخاب تالار مورد نظر هست؟واسه دوستان هم همینطوریه؟

robert
24-05-2012, 08:27
سلام به همگی

به عنوان یه کاربری که سالهاست عضو این انجمن هست و حق آب و گل داره !! میخواستم خطاب به مدیریان انجمن بگم چقدر خوب میشد اگر یک پیش نمونه اولیه از این قالب در یکی از انجمنها قرار میدادید و سپس یک نظر سنجی از این چند صد هزار کاربر انجمن انجام میدادید که با تغییر قالب قبلی با قالب فعلی موافقید یا خیر.

علیرغم تشکر از مدیران انجمن پی سی ورلد بابت زحماتشون باید بگم من به شخصه با این قالب مشکل دارم. قالب قبلی واقعا زیباتر و راحت تر بود...

البته نمیدونم چی شده که چندین فروم دیگه هم به این روز افتادند... یکیش سایت مرجع هوافضای پارسی هست که من اونجا هم زیاد کار میکنم و اتفاقا اونجا هم به همین روز افتاده...

B3HZ@D
24-05-2012, 09:35
درود
در انجمن ورزشی وقتی پست میدم بعد از تائید هر پست یک پیغام خصوصی فرستاده میشه که در نسخه قبلی قالب فروم همچین چیزی دیده نمیشد
فقط در صورتی که پست شما مشکل داشت و تائید نمیشد و یا پاک میشد پیغامی برای شما فرستاده میشد و پست های تائید شده بدون پیغامی قرار میگرفتن.
اگه این حالت به روند قبلی برگرده و بعد تائید پستها پیغامی فرستاده نشه خیلی بهتر میشه.
ممنون

ila
24-05-2012, 09:44
سلام و تبریک بابت تغییرات..ولی ترو خدا قبل تغییرات خبر بدید بعد چند روز رو نبندید سایت رو
یک سوال داشتم و اونم این که قبلا میشد پست هایی رو که گذاشتی رو بریم بخونیم که مثلا آخرین پستم در این تالار بوده الان پیدا نمیکنم همیچین جایی رو از کجا باید برم ممنون

Ghaioom
24-05-2012, 10:33
قسمت رفتن به تاپیک یا انجمن های دیگه در زیر تاپیک بود کجا رفت؟!!

saeediranzad
24-05-2012, 10:57
سلام
من که دارم عادت میکنم. البته مشکلاتی در بخش فونت داره. یعنی میپره ابتدای خط و وقتی اینتر میزنی کلمه ای که نوشتی میاد پایین.
کاش یه فونت فارسی میگذاشتند یا دستکم فونت Traditional Arabic که مال خود ویندوزه.
پس زمینه کرم یا زرد مات هم بد نیست.

Xeoc
24-05-2012, 11:23
مشکل ریفرش شدن صفحه بعد تشکر برای من برطرف شد
کسی هست که هنوز این مشکل رو داشته باشه؟

kamivh1
24-05-2012, 11:36

برای منم از دیروز خوشبختانه حل شده!

CRIS Joon CR7
24-05-2012, 11:46
ازون روزی که سایت باز شده خیلی از مشکلات حل شده امیدوارم بقیه مشکلات هم حل شن

clau
24-05-2012, 12:06
منم مشکلم از دیروز با پاک کردن کوکی و هیستوری حل شد از internet explorer 9هم استفاده میکنم

Ahmad
24-05-2012, 13:30
سلام
یه نکته در مورد نمایش پروفایل تو پستها رو مینویسم
یه نگاه به تفاوت بین ورژن قبلی با جدید بندازین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اختلاف زیادی دیده میشه که فکر میکنم قابل حله
اندازه نام کاربری
فاصله بین خطوط
نوشته شدن عبارتها بعد از : که با اون فاصله داره
نمایش چراغ کاربر اندازه و محلش
آیکن گزارش تخلف

نوع نوشتاری کسایی که تشکر میکنن
اندازه فونت

و ...

باعث شده اختلاف ارتفاعی زیادی هم نسبت به قبلی پیدا کنه

خیلی خوب میشه اگه با تغییراتی از این نظر به حالت قبلی برسه

:46:

kasra_khan2003
24-05-2012, 14:06
مشکل "تشکر" هنوز برای من حل نشده. ضمن اینکه اصلا نمیخوام History و Cookie خودم رو پاک کنم چون نزدیک به 400 مگابایت هست و کلی تو سرعتم تاثیر میذاره.

مرورگر Opera، آخرین ورژن.

Sina
24-05-2012, 15:04
تست کنید ببینید مشکل تشکر حل شد ؟

Arash4484
24-05-2012, 15:10
من هم دوباره مشکل تشکر پیدا کردم...برای از دست ندادن هیستوری/کوکی در کروم یک یوزر جدید ساختم و در فایرفاکس یک پروفایل تازه، رفتم یک یوزر جدید در ویندوزم ساختم و با اپرا صفر کانکت شدم، مرورگر avant رو که روی سیستم نداشتم نصب کردم..یعنی اصلا بدون وجود کوکی و هیستوریی چک کردم، ولی فرقی نمیکنه....

بعد از سه بار تشکر(که با رفرش همراهند) چهارمی تبدیل میشه به این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که مشکل دسترسی از لینک هم واضحه...

فروم بعنوان تحت وی بی 4 بودن سریعه، ولی همچنان با سرعت قدیمش فاصله خیلی زیادی داره....

Arash4484
24-05-2012, 15:11
تست کنید ببنید مشکل تشکر حل شد ؟
این رو بعد از پستم دیدم...آره حل شد!

Ghaioom
24-05-2012, 15:46
من اصلا با آپدیت جدید با قسمت لودینگ حال نمیکنم!! چون لودینگش گیر میکنه یا دیر بالا میاد!! :41:

یه کاری بکنین.

Arash4484
24-05-2012, 15:54
درود
در انجمن ورزشی وقتی پست میدم بعد از تائید هر پست یک پیغام خصوصی فرستاده میشه که در نسخه قبلی قالب فروم همچین چیزی دیده نمیشد
فقط در صورتی که پست شما مشکل داشت و تائید نمیشد و یا پاک میشد پیغامی برای شما فرستاده میشد و پست های تائید شده بدون پیغامی قرار میگرفتن.
اگه این حالت به روند قبلی برگرده و بعد تائید پستها پیغامی فرستاده نشه خیلی بهتر میشه.
ممنون
اگر اختیاری کاربر بشه( ارسال تایید یا خیر) خیلی میتونه بهتر باشه،
و یک حُسنی هم که داره بعضی از تاپیکها پستهاشون همزمان تایید میشن و این تایید میتونه یک آگاهی از آمدن پستهای جدید هم باشه.

peaceful1
24-05-2012, 16:13
ای کاش تعداد کاربرهای فعال فروم هم در قسمت آمار انتهای صفحه هم درج میشد.

jackson2010
24-05-2012, 16:23
سلام

در فروم های دیگه وقتی از کاربری تشکر میشه یا از ما تشکر می کنند در منوی اطلاع رسانی گزارشش رو میده. چرا اینجا اینطوری نیست؟

اگر نیست لطفا این قابلیت رو اضافه کنید

hamed malekpour
24-05-2012, 17:29
چه طور می شه استایل انجمن را به حالت اول برگردانند این استایل جدید مشکلات زیادی داره؟

CRIS Joon CR7
24-05-2012, 17:33
چه طور می شه استایل انجمن را به حالت اول برگردانند این استایل جدید مشکلات زیادی داره؟

نمیشه چون استایل که فقط عوض نشده این یک تغییر ریشه ای هستش.

mahpesar
24-05-2012, 20:42
سلام به مدیریت سایت

این یکی دو روزه سرعت وروود به صفحه اصلی فروم بشدت کاهش پیدا کرده.....

با بعضی فروم های دیگه و سرعت سابق p30 قابل مقایسه نیست اینقدر کنده برای من ......

بعضی انجمنهای زیرشاخه خوبه ولی صفحه اصلی فروم خیلی طول میکشه لود بشه.....

Arash4484
24-05-2012, 21:01
تعداد عناصر تکراری هوم پیج زیاده که هم سنگین میکنه و هم فضا گیره...
تب تـازه چه خبر؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داریم ،زیرش لینک پست هاي جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که مشابه هم عمل میکند.
انـجـمـن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست کمی پایینترش آیکون کوچک 50339هم هست.
دو متن خوش آمدگویی هست ...یکی کنار نام کاربر....یکی بالای لیست انجمن‏ها...که این دومی دو خط طولانی است :

P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد
خوش آمديد به P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد.

که میتونه یا در بار زرد رنگ بالاش قرار بگیره و یا بسادگی در یک لوگو تمیز قرار بگیره، یا جاهای دیگه...

فضای اضافه پایین صفحات هم دیروز برطرف شده بود که دوباره برگشته.

عــــلی
24-05-2012, 22:24
بنام خدا.
سلام.
رنگ بندی فروم عالی شده.فقط ای کاش آیکن هاشم عوض شه...حالا اگه ابتکاری باشه بهتره چون این آیکن ها به نظر زیاد جالب نمیاد.آیکن های فروم رو میگم:
پست هاي جديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بدون پست جديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگو پربيننده با تاپيک جديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگو پربيننده بدون تاپيک جديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگو بسته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما در اين گفتگو شرکت کرده ايد
بیشتر شبیه نامه و پست الکترونیک هست.
از طرفی هم شبیه سایت برنامه نویس هست که برام ناخوشایند است:9:.
نمیدونم چرا لینک های امضای منو نشون نمیده میگه یا باید وارد بشی یا ثبت نام کنی.

senaps
24-05-2012, 22:46
اقا سوال: همین الان من لاگینم، ولی این بالا تو لینک های علی نوشته که باید لاگین کنم؟!!!! بعد چرا این پاسخ سریع پیشرفته نیست؟!

adrenalin
24-05-2012, 23:25
مرسی دکمه تشکر درست شده مرسی

powerslave
24-05-2012, 23:55
سلام.
میبینم که به نظر های کاربرا عمل میشه. خیلی خوبه.
این آیکون سبز رنگ چراغ مانند هست که کنار نام کاربری هست و اگه کاربر آنلاین باشه روشن میشه، این خیلی کم رنگه. زیادی مات هست. یکم شارپ تر باشه خوبه.
یه ایراد دیگه هم ادیتور هست. من ار Opera استفاده میکنم. تو این بروزر وقتی میخوام یه پست رو ویرایش کنم و مثلاً یک عکس رو بین دو خط قرار بدم با اینکه نشانگر چشمک زن در جای دلخواهم قرار داره ولی عکس یا یه متن یا هر چیز دیگه ای بعد از Paste کردن میره اول اول کل متن. بروزررم آخرین ورژن هست.

Arash4484
25-05-2012, 01:08
بخش مشاهده ی آخرین پست ها ی پروفایل هیچ کدوم از امکانات نسخه قبل رو نداره: نه لینک انجمنهای که پست در اون داده شده وجود داره، نه از آیکونها مشخصه که در اون تاپیک پست جدیدی داده شده یا نه...

همونطور که دوستان گفتند امکانات متنی در اپرا بهیچ وجه درست کار نمیکنه،
و همچنین بعد از مدتی کار مرورگر کرش میکنه...جالبه که در آخرین نسخه های اپرا من با هیچ سایتی مشکل کرش نداشتم جز این نسخه پی سی...که نشون میده مشکل از مرورگر نیست.

خوبه حالا که انجمن ارتقا پیدا کرده تنوع پست آیکون‏ها بیشتر از قبل بشه. از مجموع 15 تا جز 4-5تاشون ،باقی همگی بیان حالتی و چتی و گفتگویی هستند و در انجمنی که غالب مباحث فنی-تخصصیند کم استفاده اند.

hamed malekpour
25-05-2012, 09:35
یه سوال تو استایل قبلی تو قسمت زیر یه جایی به نام پرش سریع بود که کار را خیلی راحت تر می کرد تو این استایل این قسمت حذف شده چه طوری می شه این قسمت را فعال کرد؟

moslem47
25-05-2012, 09:58
سلام
لطفا پوسته قبلی انجمن را اگه امکانش هست قرار بدید

IceLord
25-05-2012, 11:28
با سلام خدمت مدیران گرامی

اولا تبریک میگم بابت ارتقای انجمن

منم وظیفه خودم دیدم که اشکالاتی که توی این چند روز توی فروم مشاهده کردم رو بگم تا انشالله با رفع کردنش فروم بهتری رو داشته باشیم.

1. پس زمینه هدر بالای سایت برای من لود نمیشه:

2. لطفا در کنار لینک هر تاپیک دکمه آخرین صفحه رو قرار بدید چون باید یه دفعه صفحه اول رو لود کنیم و بعدش بریم به آخرین صفحه. مخصوصا در قسمت تنظیمات کاربر. (اون لینک اعداد صفحه ها هم کوچیکه و به نظر نیازی بهش نیست.)

3. همین بالای صفحه "قسمت تنظیمات کاربر" به همون "تنظیمات کاربر" تبدیل بشه.

4. در صفحه اصلی انجمن فضای زیادی برای بخش بندی انجمن در نظر گرفته شده.
میشه تعداد تاپیک ها و پست ها رو تو همون نوار آبی بالا به صورت خلاصه قرار داد و فضای زیادی رو به صفحه اصلی انجمن برگردوند.

5. لطفا دکمه قرار دادن کد رو هم به همین ویرایشگر ساده پایین صفحه اضافه کنید. تا نیاز نباشه ویرایشگر پیشرفته رو باز کنیم.

6. لطفا صفحه اسمایلی ها رو به صورت قبل در بیارید که در هنگام باز بودن صفحه اسمایلی ها بشه تایپ هم کرد. مثلا صفحه اسمایلی ها می تونه به سمت راست و بالا باز بشه که جلوی هیچ قسمتی رو هم نمی گیره.

7. نمی دونم این قابلیت هست یا نه ولی اگه بشه توی یک تاپیک خاص، پست های یک فرد خاص رو ردیف کرد و بین اونها سرچ کرد عالی میشه!!!

یه تشکر هم بکنم از مدیران بابت Auto Save که بینهایت مفیده چون بارها شده که متن های طولانی که نوشته شده بنا به هر دلیلی پریده.

موفق باشید

AMIR.KIK
25-05-2012, 12:42
سلام

الان امتحان کردم با مهمان هم بیای انجمن لینکها نمایش داده میشود مهمان و کاربری بیای فرقی با هم ندارن

vegas
25-05-2012, 13:10
با سلام خدمت مدیران گرامی

اولا تبریک میگم بابت ارتقای انجمن

منم وظیفه خودم دیدم که اشکالاتی که توی این چند روز توی فروم مشاهده کردم رو بگم تا انشالله با رفع کردنش فروم بهتری رو داشته باشیم.

1. پس زمینه هدر بالای سایت برای من لود نمیشه:

کوکی و cache بروزر رو پاک کن درست میشه ...

htto
25-05-2012, 14:43
باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر

Arash4484
25-05-2012, 14:55
نمی دونم این قابلیت هست یا نه ولی اگه بشه توی یک تاپیک خاص، پست های یک فرد خاص رو ردیف کرد و بین اونها سرچ کرد عالی میشه!!!

در صفحه اصلی هر بخش یا زیربخش روی گزینه جواب‏های تاپیک موردنظر کلیک کنید تا لیست پست دهنده های اون تاپیک بیاد و اسم فرد مورد نظر رو با Ctrl+F پیدا کنید و روی عدد تعداد پستها بزنید تا لیست پستهای اون شخص ظاهر بشه...
[در این انجمن(سرآغاز...) امتحان نکنید چون لیست تعداد پستها رو میاره ولی برای نمایش پستها اررور میده، ولی در باقی انجمنها درست کار میکنه]

Arash4484
25-05-2012, 15:01
باسلام;پستهای من ارسال نمیشن ;مشکل از چیه ?از مدیران خواهش میکنم این مشکل رو برطرف کنند !باتشکر
شما بخاطر آغاز فعالیت محدودیت ارسال دارید و باید پستهاتون توسط مدیر اون بخش ابتدا خونده و بعد نمایش داده بشه، بعد از مدتی این محدودیت حذف میشه(10-20 پست و طی چند وقت)

اگر میشد مثل ورژن قبل، پستهای ارسالی با حد فاصله کمتر از زیر 2 یا 5 دقیقه یک کاربر بهم متصل میشدن بهتر بود.

مهندس الهه
25-05-2012, 16:28

نوشته ها از کادر بیرون میزنهدر مانیتور
crt

Mahdi/s
25-05-2012, 16:47
ســلام...
من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.

nw_nk
25-05-2012, 18:20
دو سه روز اول منم حسابی اذیت شدم اما الان خیلی راحتم. فرم جدید لذت بخشه. ریزه کاری ها هم که داره به سرعت انجام میشه. :12:

jackson2010
25-05-2012, 18:27
سلام

لطفا این قابلیت رو اضافه کنید

در فروم های دیگه (مثلا PT ) وقتی از کاربری تشکر میشه یا از ما تشکر می کنند در منوی اطلاع رسانی گزارشش رو میده. چرا اینجا اینطوری نیست؟

h-blade
25-05-2012, 18:48
هنوز هم اگه يه پيام جديد مياد منوي اطلاع رساني چشمك نميزنه.....

Milad4171
25-05-2012, 19:45
من از يك شنبه هر روز مي اومدم مي ديدم هيچي تو صفحه نيست. تا اينكه امروز گفتم بذار كليك كنم رو اين متني كه پايين نوشته Full Site . كه تازه سايت باز شد.
تمپليت ديفالت vb4 خيلي خوبه. يعني نسبت به اون نسخه قبلي كه خيلي تميز تر و منظم تره. سرعت هم خوب شده ولي اون يكي استايل خيلي الكيه. بيشتر اون تمپليت رو تو فروم هاي تازه كار و مبتدي مي بينم!
فونت و سايز ها هم تو اون تمپليت بزرگ و غير استاندارده!

ولي در كل من كه خيلي خيلي راضي هستم. در كل داشتم نا اميد ميشدم. فكر كردم دوستان از پس آپديت بر نيومدن ،‌ارشيو هم خداي نكرده تركيده!
:31:

خسته نباشيد.
ولي شايد اين مشكلي كه واسه من پيش اومده واسه خيلي ها هم پيش اومده باشه. يه پيغام تو صفحه اول بزنيد كه در صورت باز نشدن سايت روي گذينه ي full site كليك كنن!
:46:

pcforlife
25-05-2012, 19:58
به سبک احمد جان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یه عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم از مقایسه ستون مشخصات کاربری در پست ها در دو مرورگر IE 9.0 و FF 12.0. به نظرم استایل هر دو هنوز مثل قبل نشده...

FC.Barcelona
25-05-2012, 20:21
اون يكي استايل خيلي الكيه
الکی نیست مخصوص موبایله :31:

Milad4171
25-05-2012, 20:28
آخ راست ميگيها. :31: من از مديريت بابت اين سوتي بزرگ عذرخواهي ميكنم!
ولي در كل نايس هستش!:12:

Arrowtic
25-05-2012, 20:37
یه سوال دوستان.چطوری عکس بذارم تو انجمن؟!الآن هر عکسیو میذارم به عنوان Attachment اد میشه ولی نمیخوام پیوست باشه میخوام مثل قبل راحت بذارمش!

part gah
25-05-2012, 20:47
1- قرارر دادن لینکی از تشکر هایی که ازمون شده + تشکرهایی که دیگران از ما کردن در پروفایلها لطفا قرار بدین.
2- فاصله خطوط همچنان کمه.مثل همین متنی که من نوشتم بدون زدن اینتر هست.
3- گزینه نقل و قول گرفتن نوشته های دیگران توی پروفایل ها در حالت ادونس قرار داره .لطفا توی حالت معمولی هم اونو قرار بدین.
4- حالت نمایش انلاین افراد که یه دابره کوچیک کنار اسمشون هست هم بی زحمت بزرگتر بشه و واضح تر.
5- انتخاب شکلک ها در حالت سلکت مشخص نیست.منظورم اینه نه تغیر رنگ داره نه کادری دورش میاد.
6- نمایش تک پست هم فعال نیست.وقتی روی شماره پست کلیک میکنم همون صفحه به طور کلی باز میاد نه نمایش تک پست.
+

بابت حل شدن مشکل تشکر هم از سینا ممنونییییییییییم

Mahdi/s
25-05-2012, 21:20
سلام..
یه سوال دیگه....فرق کادره آبی ها با کادر سفید ها چیه..؟؟

جفتشون قسمت پست های جدید هست..

Majid-6120
25-05-2012, 21:36
سلام..
یه سوال دیگه....فرق کادره آبی ها با کادر سفید ها چیه..؟؟

آبی ها تاپیک مهم هستند و سفید تاپیک عادی !

+

این واژه " وحشتناک " کمی سبک هست به نظرم . جایگزینیش کنید . اون انگلیسی بالاش رو هم فارسی کنید .

50476

hermione
25-05-2012, 22:37
سلام
این قالب جدید جستجو در گوگل نداره یا من پیداش نمی کنم ؟
اگه نداره اضافه کنید .
مرسی

pcforlife
25-05-2012, 22:54
این دکمه "مشاهده گفتگو ها" تو پروفایل ها منو کشته!!:27:
با عادت به ورژن سابق، میری پایان پیغام کاربر X، کلیک می کنی رو گزینه مذکور! بعد میبینی گفتگو های کاربر Y لود شد!! نگو گزینه "مشاهده گفتگو ها" اومده بالا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahdi/s
25-05-2012, 23:48
دوستان کسی پیشنهادی..راه حلی در این مورد نداره..؟
پی سی اومدن یه جورایی برام سخت شده ..

ســلام...
من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.

Ahmad
25-05-2012, 23:55
دوستان کسی پیشنهادی..راه حلی در این مورد نداره..؟
پی سی اومدن یه جورایی برام سخت شده ..

احتمالا جستجویی که انجام میدی تو تب سمت چپ یعنی Search Multiple Content Types ـه .
از تب سمت راست Single استفاده کنی درست میشه.

Mahdi/s
26-05-2012, 00:54
احتمالا جستجویی که انجام میدی تو تب سمت چپ یعنی ـه .
از تب سمت راست استفاده کنی درست میشه. نه چک کردم..توی این حالت Search Multiple Content Typesحداقل خوبیش اینه که میشه محل سرچ رو تعیین کرد...
توی قسمت.Single هم سرچ میکنی تمام تاپیک هایی که نام کاربردی شما هست..یا مشابه اون هست میاد.....قبلا تمام تاپیک هایی که پست داده بودی به ترتیب پست های بروز شده میومد..

jackson2010
26-05-2012, 02:09
لطفا این گزینه likes received رو هم فعال کنید

jackson2010
26-05-2012, 02:16
ساعت سایت هم یک ساعت عقبه!!:31:

saeediranzad
26-05-2012, 06:48
نه چک کردم..توی این حالت Search Multiple Content Typesحداقل خوبیش اینه که میشه محل سرچ رو تعیین کرد...
توی قسمت.Single هم سرچ میکنی تمام تاپیک هایی که نام کاربردی شما هست..یا مشابه اون هست میاد.....قبلا تمام تاپیک هایی که پست داده بودی به ترتیب پست های بروز شده میومد..
سلام
مگه شما وقتی روی عنوان تنظیمهای کاربر کلیک میکنید این کار را نمیکنه؟ یا شاید من ئدرست نفهمیدم منظور شما را.

*Forgotten*
26-05-2012, 08:17
بنظرم الان خیلی عالی شده
قالب قبلی و جدید رو ادغام کردن

vahid_d
26-05-2012, 09:24
سلام. از وقتی قالب جدید اعمال شده من با بخش جستجو مشکل پیدا کردم. الان وقتی دنبال پست های یک یوزر خاص می گردم (مثلا پست های خودم) چینش لیست بر اساس آخرین تاریخ درست نیست و کاملا نامنظم بهم نشون میده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکل نبود. تنظیمات رو هم تغییر دادم اما نتیجه نگرفتم. یه نفر لطفا به من بگه اگر بخوام پست های یک شخص خاص رو به ترتیب از آخرین و جدیدترین پست در لیست جستجو ببینم چه کار باید بکنم. لطفا خودتون یه بار امتحان کنید و اگر دیدین تاریخ درست مرتب شده اونوقت به من بگین. خیلی ممنون

Mohammad Yek110
26-05-2012, 12:58
سلام
پشت این لوگوی جدید که آبی هست رو ترنسپرنت کنید لطفا
رنگش با پشتش هماهنگ نیست

hamed malekpour
26-05-2012, 13:06
یه سوال تو استایل قبلی تو قسمت زیر یه جایی به نام پرش سریع بود که کار را خیلی راحت تر می کرد تو این استایل این قسمت حذف شده چه طوری می شه این قسمت را فعال کرد؟

209366
26-05-2012, 13:47
سلام,
در مورد آمپلی MX-904
برند خیلی خوبیه، نگران نباش

Arash4484
26-05-2012, 13:48
سلام. از وقتی قالب جدید اعمال شده من با بخش جستجو مشکل پیدا کردم. الان وقتی دنبال پست های یک یوزر خاص می گردم (مثلا پست های خودم) چینش لیست بر اساس آخرین تاریخ درست نیست و کاملا نامنظم بهم نشون میده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکل نبود. تنظیمات رو هم تغییر دادم اما نتیجه نگرفتم. یه نفر لطفا به من بگه اگر بخوام پست های یک شخص خاص رو به ترتیب از آخرین و جدیدترین پست در لیست جستجو ببینم چه کار باید بکنم. لطفا خودتون یه بار امتحان کنید و اگر دیدین تاریخ درست مرتب شده اونوقت به من بگین. خیلی ممنون
نه همینطوره که میگی و گویا لیست پستها رو که میاره بترتیب آخرین آپدیت تاپیکشون مرتب میکنه...

حالا که لوگو تغییر کرده خوبه به سمت چپ هم انتقال پیدا کنه ، چون لوگوی لاتین جاش یا وسطه یا چپ.
اون گزینه های پروفایل و تنظیمات و... هم بیاد راست کنار باقی لینکها..
(اینم لازم به ذکره ، هر سه گزینه : منوی اطلاع رسانی ، خوش آمدید ، پروفایل شما ... که دقیق کنار هم هستند یک کار میکنند : لینک به پروفایل! که در ورژن قبل جمع و جورتر بود. و با هم واقع شده بودن...)

AutoSaveهم در همه اوقات برای من کار نمیکنه

jackson2010
26-05-2012, 16:03
ساعت سایت هم یک ساعت عقبه!!:31:

خب ساعت که درست شد. مرسی

لطفا این گزینه likes received رو هم فعال کنید

این قابلیت اضافه شده یا مشکل فقط برای منه؟

peyman_nn
26-05-2012, 16:21
چرا وقتی تشکر میزنم صفحه ریلود میشه و بعد عمل میکنه ؟؟
خیلی اذیت میکنه میثم جان

Mehran-King
26-05-2012, 16:32

VAHID
26-05-2012, 17:01
لطفا مثل قبل جستجوی سریع انجمن ها که در پایین صفحه سمت چپ بود رو اضافه کنید........

عــــلی
26-05-2012, 17:09
بنام خدا.
سلام.
فکر کنم باید یه خسته نباشید به مدیران گفت چون الان تقریباً همه نیاز ها مثل قبلاً بر آورده شده و خیلی راحت میشه با انجمن کار کرد ضمن اینکه امکانات زیادی هم اضافه شده.
خسته نباشید:20:.
یه درخواست دارم اینکه تگ کد Code رو توی ارسال پاسخ سریع بذارید چون من توی بخش برنامه نویسی فعالیت میکنم و برای ارسال کد از این تگ زیاد استفاده میکنم نیاز دارم که برای سریعتر پاسخ دادن از این تگ استفاده کنم.
الان چند باری میشه که میخوام کد ارسال کنم مجبور میشم روی دکمه حالت پیشرفته کلیک کنم.
پیشاپیش ممنون..

htto
26-05-2012, 18:40
شما بخاطر آغاز فعالیت محدودیت ارسال دارید و باید پستهاتون توسط مدیر اون بخش ابتدا خونده و بعد نمایش داده بشه، بعد از مدتی این محدودیت حذف میشه(10-20 پست و طی چند وقت)***اگر میشد مثل ورژن قبل، پستهای ارسالی با حد فاصله کمتر از زیر 2 یا 5 دقیقه یک کاربر بهم متصل میشدن بهتر بود.باتشکر از شما ;ولی اخه پست از کجا بیاریم !!!‏(چون با گوشی کار میکنم و خیلی سختمه که پست ارسال کنم ) یعنی چقدر طول میکشه تا این مشکل برطرف بشه !چند تا پست باید ارسال کنم و ایا خود این پستهایی که اینجا تو این تاپیک ارسال کردم هم حساب میشه ?راستی دکمه تشکر هم برای من بعدا فعال میشه ?

jackson2010
26-05-2012, 19:28
likes received در p30world فعاله یانه ؟؟؟؟؟

adrenalin
26-05-2012, 21:50
قسمت کسانی که دارن یه انجمن رو نگاه میکنند انگلیسی مینویسه (25 Viewing) لطفا فارسیش کنید

meka
26-05-2012, 22:25
به نظر من اگه لوگوی بالای صفحه بیاد سمت چپ و تبلیغ بالای صفحه و قسمت لاگین بیاد سمت راست ظاهر سایت بهتر بشه!!

mahpesar
26-05-2012, 22:38
به نظر من اگه لوگوی بالای صفحه بیاد سمت چپ و تبلیغ بالای صفحه و قسمت لاگین بیاد سمت راست ظاهر سایت بهتر بشه!!

+

بهتره رنگ هدر روشن تر باشه