مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed III
نه دیگه مجید جان اون مرحله رو باید به صورت مخفی بری....
آره باید مخفی بری ولی نگفته کسیو نمیتونی بکشی !
من تا اونجا رو جوری رفتم که هیچ کی نفهمید ... بعد اون دو تا نگهبان جلوشو یه جوری کشتم که هیچ کی نفهمید :n02:
خب اینم میشه مخفی کاری دیگه :n07:
Hitman67
06-01-2013, 13:16
بچه ها یه سوال
کلا این نسخه از بازی ارزش خرید داره یا نه؟
من موندم بخرم یا نخرم.نسخه های قبلیشو بازی کردم به جزء BROTHER HOOD
بچه ها یه سوال
کلا این نسخه از بازی ارزش خرید داره یا نه؟
من موندم بخرم یا نخرم.نسخه های قبلیشو بازی کردم به جزء BROTHER HOOD
به به همکار محترم هیتمن 67 :n02: منم 48 هستم خوشبختم :n07:
والا اولا بستگی داره خودت با اساسین حال میکنی یا نه ... در کل به نظر من بهترین نسخه ی اساسین همین ورژنه.
چون از همه نظر پیشرفت کرده.
اما پورت بد گرافیکیش ضدحال میزنه ... تو مراحل اول شدیدا افت فریم داره باید رو low بازی کنی.
بستگی به گرافیکتم داره.
Mohammad Yek110
06-01-2013, 15:25
سلام
ببخشید توی بخش مشکلات نصب و اجرا کسی جوابمو نداد اینجا می پرسم
دوتا سوال
1.وقتی کرک رو میخوایم عوض کنیم باید بازی رو حذف و دوباره نصب کنیم و کرک جدید رو بریزیم؟؟؟
2.بدون حذف و نصب کردن چند نوع کرک THETA و Proper Reloaded امتحان کردم و همیشه اینجا از بازی می زنه بیرون :(
مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza_kavak
06-01-2013, 19:50
سلام دوستان اون مرحله گیر کردم که پسره سرخ پوسته بعد از اینکه پر رو از لونه ی شاهینه برداشت باید 2 تا گل رو آنالیز کنه. وقتی یکیش رو آنالیز میکنه دیگه هیچ سمتی نمیره و فقط موس کار میکنه. یکی میشه راهنماییم کنه؟ ممنون
سلام دوستان اون مرحله گیر کردم که پسره سرخ پوسته بعد از اینکه پر رو از لونه ی شاهینه برداشت باید 2 تا گل رو آنالیز کنه. وقتی یکیش رو آنالیز میکنه دیگه هیچ سمتی نمیره و فقط موس کار میکنه. یکی میشه راهنماییم کنه؟ ممنون
منظورت همون مرحله ای هست که باید 3تا پر از بالای درختا پیدا کنی ؟یک بار RESTART کن یا از بازی خارج شو ببین درست میشه
reza_kavak
06-01-2013, 21:13
بله همون مرحلس restart کردم جواب نداد. میدونین هنگ نکرده نوشته hold نمیدونم چی چی موس اینور اونور میره اما خودش حرکت نمیکنه انگار باید جایی رو نگاه کنه
Zaghan_13
07-01-2013, 13:23
یه سوال دارم:
با یکی از بچه ها رفتیم کلوپ آنچارتد3 رو co op زدیم و خیلی حال داد.
صاحب کلوپیه هیچی حالیش نیس..
حالا میخوام ac3 رو co op بزنم... ولی نمیدونم میشه یا نه؟با یک دستگاه فقط؟
ممنون
Ali_softcenter
07-01-2013, 21:03
دوستان میشه جواب بدید؟؟
من الان بوستون هستم....حتما باید خط اصلی داستان رو دنبال کنیم؟؟؟؟ ماموریت های فرعی کجاست؟؟؟؟ چرا هود و لباس مخصوص اساسین کرید تنم نیست؟؟ تا آخر بازی با همین وضعیته؟؟؟ میشه توصیح بدید؟؟؟
تا الان که 2 نفر رو نجات دادم فقط!!! کشتنی در کار نبوده!!
بله همون مرحلس restart کردم جواب نداد. میدونین هنگ نکرده نوشته hold نمیدونم چی چی موس اینور اونور میره اما خودش حرکت نمیکنه انگار باید جایی رو نگاه کنه
خب یعنی چی hold نمیدونم چی چی :n02: احتمالا باید یه دکمه ای رو بزنی دیگه.
دوستان میشه جواب بدید؟؟
من الان بوستون هستم....حتما باید خط اصلی داستان رو دنبال کنیم؟؟؟؟ ماموریت های فرعی کجاست؟؟؟؟ چرا هود و لباس مخصوص اساسین کرید تنم نیست؟؟ تا آخر بازی با همین وضعیته؟؟؟ میشه توصیح بدید؟؟؟
تا الان که 2 نفر رو نجات دادم فقط!!! کشتنی در کار نبوده!!
اول بازی ای ؟
خیلی عجله داری واسه لباس اساسین ! حالا حالا ها مونده.
اولش با اون تمپلاره کلی مرحله رد میکنی تازه اون شخصیت اصلی نیس :n02:
بعد شخصیت اصلی رو باید از بچه گی تا بزرگ سالگی همراهیش کنی تا اساسین شه :n02:
زیاد عجله نکن ...
به گمونم اینجا باید اون نمیدونم چیچی ویژن رو روشن کنی :n02: من خیلی وقته تموم کردم اسمش یادم نیس / همونی که میزنی تصویر تیره میشه ولی ادما و حیوونا رنگی /یعنی خرابه این توضیح دادنه خودمم :n08:
از وقتی این کرنو بزرگ شد دیگه بازی حال نمیده :n29:
نمیدونم چرا یوبی سافت که اینقد خوب بلده شخصیت پردازی کنه تو بازیهاش، چرا یه شخصیت جذاب برای این اساسین درست نمیکنه.
هیچ وقت نتونستم با اساسین ارتباط برقرار کنم فقط به خاطر همین شخصیتش.
اتزیو باز ازین بهتر بود ولی اونم اصلا باش حال نمیکردم.
بهترینشون همون الطیر بود :n06:
بازی اولاش خیلی خوب داشت پیش میرفت، انتظار داشتم جذاب تر باشه ولی وقتی این یارو بزرگ شد کلا ضد حال شد بازی :n14:
Ali_softcenter
09-01-2013, 00:05
دوستان من یه جا گیر کردم دو ساعته دارم عرق می ریزم نمیشه!! :n28:
اونجا که میریم داخل قلعه ...باید دو تا توپ رو با مخفی کاری از کار بندازم.....با هزار دردسر این کارو میکنم....بعد میگه باید یه نقشه رو از داخل چادر بدزدی!!! اینجا اصلا نمیشه!! چون گاردی که کنارش هم دو قدم میره عقب دو قدم سریع برمیگرده جلو! اصلا نمیشه رفت داخل چادر....کمک کنید خواهشا
:n03:
reza_kavak
09-01-2013, 00:07
خوب همین دیگه نمیگه چه دکمه ای رو بزنم به جای اینکه بگه چه دکمه ای یه علامت ستاره مانند نشون میده! آره خوب میزنم تصویر تیره میشه اما چیو باید نگاه کنم؟ یه راهنمایی کنید چند روزه موندم این مرحلشو:n15:
reza_kavak
09-01-2013, 00:09
دوستان من یه جا گیر کردم دو ساعته دارم عرق می ریزم نمیشه!! :n28:
اونجا که میریم داخل قلعه ...باید دو تا توپ رو با مخفی کاری از کار بندازم.....با هزار دردسر این کارو میکنم....بعد میگه باید یه نقشه رو از داخل چادر بدزدی!!! اینجا اصلا نمیشه!! چون گاردی که کنارش هم دو قدم میره عقب دو قدم سریع برمیگرده جلو! اصلا نمیشه رفت داخل چادر....کمک کنید خواهشا
:n03:
اون مامور وقتی پشتش بهته برو و بکشش یعد برو به اون مکان از اون به بعد باید مامورا رو بکشی مخفیانه
شخصیت altairرو خیلی زود تمامش کردن ای کاش یک قسمت دیگه هم ادامش میدادن:n28: ezio که 3قسمت از سری اساسین کرید بهش اختصاص دادن که کافی بود به نظرم- یکی از صحنه هایی که تو سری اساسین کرید خیلی بهم حال داد تو اساسین کرید 2 اخرای بازی بودا یک کشیش apple of edenرو میگیره مردم با طناب میبندنش میخوان اتیشش بزنن که باید بری سمتش بعد یک دمو نشون میده که اتزیو پریده سمتش و هیدن بلید توی گردنش فرو میکنه میکشدش :n12:ای کاش تو این بازی هم سر بعضی جاها مثل اون مرحله که باید بری از میدان جنگ عبور کنی بری فرمانده دشمن که روی اسب نشسته رو بکشی چنین حالتی اضافه میکردن خیلی قشنگتر میشد:n15:
reza_kavak
09-01-2013, 00:48
رد کردم مرحلشو باید تله کار میزاشتم!!!:n19:
Altairezio
09-01-2013, 12:06
از وقتی این کرنو بزرگ شد دیگه بازی حال نمیده :n29:
نمیدونم چرا یوبی سافت که اینقد خوب بلده شخصیت پردازی کنه تو بازیهاش، چرا یه شخصیت جذاب برای این اساسین درست نمیکنه.
هیچ وقت نتونستم با اساسین ارتباط برقرار کنم فقط به خاطر همین شخصیتش.
اتزیو باز ازین بهتر بود ولی اونم اصلا باش حال نمیکردم.
بهترینشون همون الطیر بود :n06:
بازی اولاش خیلی خوب داشت پیش میرفت، انتظار داشتم جذاب تر باشه ولی وقتی این یارو بزرگ شد کلا ضد حال شد بازی :n14:
ایول خوشم میاد مجید که هم نظریم!
من از شخصیت بازی اصلا" خوشم نیومد!
فقط Altair & Ezio به غیر از اینا دیگر هیچ!
اون ابهتی که اونا داشتن این نداره!
(مثل یه بچس که هنوز از دهنش بو شیر میاد!)
اول این کجا و اول اونا کجا!
اتزیو که خودش لات باشی بود!:n10:
اون دعوایه اول بازیه AC II هیچ وقت از یادم نمیره!:n14:
ایول خوشم میاد مجید که هم نظریم!
من از شخصیت بازی اصلا" خوشم نیومد!
فقط Altair & Ezio به غیر از اینا دیگر هیچ!
اون ابهتی که اونا داشتن این نداره!
(مثل یه بچس که هنوز از دهنش بو شیر میاد!)
اول این کجا و اول اونا کجا!
اتزیو که خودش لات باشی بود!:n10:
اون دعوایه اول بازیه AC II هیچ وقت از یادم نمیره!:n14:
حداقل یه صدای با جذبه تر میزاشتن روش ...
وقتی حرف میزنه انگار نی نی کوچولو داره صحبت میکنه :n14:
حداقل یه صدای با جذبه تر میزاشتن روش ...
وقتی حرف میزنه انگار نی نی کوچولو داره صحبت میکنه :n14:
اونش به کنار
انگار طرف داره از رو متن میخونه و میره جلو
خیلی بده اینش
raha20011
09-01-2013, 18:11
اونجا باید دکمه Q رو بگیری تا پای درخت تله بزاره برا گرفتن خرگوش.دکمه Q رو هم باید نگه داری تا کارش کامل تموم شه.:n17:
برای حل مشکل کلیدها هم باید بری کنترل پنل قسمت زبان و هر جا دستت اومد زبان رو انگلیسی یونایتد کینگ دم کنی.از زبان کیبورد گرفته تا سیستم و لوکیت و غیره...
raha20011
09-01-2013, 21:58
دوستان این بخش از بازی که میگه باید کاور کنی و از بین شلیکهای دشمن رد بشی چجوریه.من هی تیر میخورم میوفتم میمیرم هرچی هم از پشت این صخره میرم رو اون صخره فایده نداره بازم میزنن.:n27:
دوستان این بخش از بازی که میگه باید کاور کنی و از بین شلیکهای دشمن رد بشی چجوریه.من هی تیر میخورم میوفتم میمیرم هرچی هم از پشت این صخره میرم رو اون صخره فایده نداره بازم میزنن.:n27:
خب باس خوب به صخره ها نگاه کنید و نزدیکترینشو انتخاب کنید و همینطور باید منتظر Reload کردن دشمنا باشید ...یه لحظه شلیک نمیکنن که باید زود از فرصت استفاده کنید .
Khan gholi
10-01-2013, 12:53
من از سمت چپ رفتم.هم مرحله شروع شد با سرعت به صورت مایل به سمت چپ بدو,کاور اول هیچ ,کاور دو هیچی ,کاور سوم هم رسیدی بشین.سریع بشن که تیر میخوری اگر میخوای مرحله 100 درصد رد کنی.بعد از اینکه نشستی به بالا صخره نگاه کن, تیره میخوره بهشون و ازش سنگ کنده میشه,بعدش یار هات شروع می کنن به پر کردن اسلحه هاشون همون لحظه است که میدویی به سمت راست جایی یک کنده درخت هست.به همین تربیت باز صبر و تیر اندازی تموم شد بدو سمت چپ .این جا 21 بار رفتم تا اخر یک دونه تیر نخوردم
raha20011
10-01-2013, 16:43
من از سمت چپ رفتم.هم مرحله شروع شد با سرعت به صورت مایل به سمت چپ بدو,کاور اول هیچ ,کاور دو هیچی ,کاور سوم هم رسیدی بشین.سریع بشن که تیر میخوری اگر میخوای مرحله 100 درصد رد کنی.بعد از اینکه نشستی به بالا صخره نگاه کن, تیره میخوره بهشون و ازش سنگ کنده میشه,بعدش یار هات شروع می کنن به پر کردن اسلحه هاشون همون لحظه است که میدویی به سمت راست جایی یک کنده درخت هست.به همین تربیت باز صبر و تیر اندازی تموم شد بدو سمت چپ .این جا 21 بار رفتم تا اخر یک دونه تیر نخوردم
ممنون واقعا.کاری که گفتی انجام دادم درست شد.:n16:
من رسیدم به نیویورک ...
گرافیک بازی ازین رو به اون رو شد :n04:
چقد نیویورک رو قشنگ طراحی کردن ... بر عکس بوستون :n21:
خدا کنه زودتر اون پچه رو درست کنن با فریم ریت بالا بازی کنیم :n28:
Altairezio
11-01-2013, 08:24
من رسیدم به نیویورک ...
گرافیک بازی ازین رو به اون رو شد :n04:
چقد نیویورک رو قشنگ طراحی کردن ... بر عکس بوستون :n21:
خدا کنه زودتر اون پچه رو درست کنن با فریم ریت بالا بازی کنیم :n28:
دوستان من تو بوستون بودنی محیط بازی هایی مثل اسنایپر الیت و اسنایپر الیت 2 و مدال افتخار AIR Born یادم میاد!
شما ام این طورید؟
خیلی محیطو کدر درست کردن!
(البته از لحاظ ادبی محیط و یه جوری درست کردن که استعمار و جنگ و ترس و وحشت مردم و ظلم و ستم به چش یاد!:n02:)
دوستان من تو بوستون بودنی محیط بازی هایی مثل اسنایپر الیت و اسنایپر الیت 2 و مدال افتخار AIR Born یادم میاد!
شما ام این طورید؟
خیلی محیطو کدر درست کردن!
(البته از لحاظ ادبی محیط و یه جوری درست کردن که استعمار و جنگ و ترس و وحشت مردم و ظلم و ستم به چش یاد!:n02:)
من اونارو بازی نکردم، ولی کلا این سری تو شهر اساسین میچرخم بیشتر یاد مافیا 2 میفتم :n02: ولی چرا نمیدونم :n02:
Iman-Emperatour
11-01-2013, 16:46
سلام
من یه شمشیر خریدم ولی نمی تونم ازش ایتفاده کنم ولی همیشه به بند کمری آویزونه و بلا استفاده شده!
چجوری بجای اون تَبَر (که از اول بازی در دسته سرخ پوستس) رو بندازم بجاش از شمشیر استفاده کنم؟؟
SA33D_GT
11-01-2013, 16:55
سلام
من یه شمشیر خریدم ولی نمی تونم ازش ایتفاده کنم ولی همیشه به بند کمری آویزونه و بلا استفاده شده!
چجوری بجای اون تَبَر (که از اول بازی در دسته سرخ پوستس) رو بندازم بجاش از شمشیر استفاده کنم؟؟
باید انتخابش کنی هم با کلیدهای جهت نما میشه هم با RB .
البته در ایکس باکس بود اینا.
Iman-Emperatour
11-01-2013, 17:20
پاک شود......
Altairezio
11-01-2013, 21:46
سلام
r رو بگیر بقیشو خود به خود میبینی سمت چپ!
Ali*Reza
12-01-2013, 13:26
من تا حالا این بازی رو انجام نداده بودم. حتی نسخه های قبلیش رو. برای اولین باره که دارم بازی میکنم و فکر میکنم حدود 20% بازی رو انجام دادم.
تا اینجای کار میخواستم نظرم رو بگم:
به نظرم کلا بازی و گیم پلی اون خیلی شبیه GTA هست.
در کل به نظرم سختی بازی یه مقدار کمه ، البته تا اینجای بازی.
سینماتیک یا همون فیلمهای میان بازی احساس میکنم یه مقدار بیش از حده.
باگهای خیلی زیادی داره ولی به نظرم گرافیک خوبی داره و قابل قبول هست.
این تغییر آب و هوا و تغییر فصلها خیالی جالب هستند.
کلا در زمان قدیم بودن داستان و جنگهای تن به تن ، خیلی به هیجان بازی کمک کرده.
Altairezio
12-01-2013, 13:37
من تا حالا این بازی رو انجام نداده بودم. حتی نسخه های قبلیش رو. برای اولین باره که دارم بازی میکنم و فکر میکنم حدود 20% بازی رو انجام دادم.
تا اینجای کار میخواستم نظرم رو بگم:
به نظرم کلا بازی و گیم پلی اون خیلی شبیه GTA هست.
در کل به نظرم سختی بازی یه مقدار کمه ، البته تا اینجای بازی.
سینماتیک یا همون فیلمهای میان بازی احساس میکنم یه مقدار بیش از حده.
باگهای خیلی زیادی داره ولی به نظرم گرافیک خوبی داره و قابل قبول هست.
این تغییر آب و هوا و تغییر فصلها خیالی جالب هستند.
کلا در زمان قدیم بودن داستان و جنگهای تن به تن ، خیلی به هیجان بازی کمک کرده.
فیلماش زیاده؟(حالا قابل اسکیپ هم هستن!):n04:
شما AC I و AC II رو بازی کنی چی میگی؟
Ali_softcenter
12-01-2013, 15:26
دوستان این شمشیر ها و بقیه سلاح ها در مغازه گرونه من پولم زیر 1000 تاس!!
چطوری میشه پول جمع کرد غیر از شرط بندی سر اون گیم مزخرف داخل کافه ها؟
حیوون میکشم که زیاد نمیشه گوشت و پوستشون!
این دزدی از جیب ملت هم نهایت 15 سکه عایدمون میشه!!
چه کنم؟
یه راه حل سریع بگید!
Ali_softcenter
12-01-2013, 18:40
یکی جواب بده خواهشا!!!
میخوام ادامه بازی رو برم!
یکی جواب بده خواهشا!!!
میخوام ادامه بازی رو برم!
خداییش اینهمه راه
بهترینش اون صندوقاست
1 دونش حداقل 1000 تا میده
من 7500 تا هم گرفتم
خرسم بکشی خوب پول میده
شرط بندیه که خیلی مزخرفه
ولی بهترینش صندوقس
فیلماش زیاده؟(حالا قابل اسکیپ هم هستن!):n04:
شما AC I و AC II رو بازی کنی چی میگی؟
acii که بابا در میاره
Ali_softcenter
12-01-2013, 19:15
خداییش اینهمه راه
بهترینش اون صندوقاست
1 دونش حداقل 1000 تا میده
من 7500 تا هم گرفتم
خرسم بکشی خوب پول میده
شرط بندیه که خیلی مزخرفه
ولی بهترینش صندوقس
کدوم صندوق عزیز؟؟؟؟ کجاهاس؟ :n03:
کدوم صندوق عزیز؟؟؟؟ کجاهاس؟ :n03:
تو نقشه عکس صندوقه ولی فک کنم باید نقشه بخری :|
ولی همیجوری دورو برت بگردی باید پیدا بشه
Altairezio
12-01-2013, 21:34
acii که بابا در میاره
عوض تو همه ی این نسخه ها دلچسب ترینشون بود به نظر من!
بعد اونم AC Brotherhood بود!
دوستان این شمشیر ها و بقیه سلاح ها در مغازه گرونه من پولم زیر 1000 تاس!!
چطوری میشه پول جمع کرد غیر از شرط بندی سر اون گیم مزخرف داخل کافه ها؟
حیوون میکشم که زیاد نمیشه گوشت و پوستشون!
این دزدی از جیب ملت هم نهایت 15 سکه عایدمون میشه!!
چه کنم؟
یه راه حل سریع بگید!
میتونی از ترینر استفاده کنی پولش بینهایت کنی تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا میشه من خودم بعد اینکه داستان بازی تمام کردم از ترینر استفاده کردم پولش بینهایت کردم برای خریدن تمامی نقشه و اسلحه ها و اپگرید کردن کشتی برای ماموریت های دریاییش
یه سوال ...
چرا تو برزیل Desmond تحت تعقیب بود ؟ :n01:
میتونی از ترینر استفاده کنی پولش بینهایت کنی تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا میشه من خودم بعد اینکه داستان بازی تمام کردم از ترینر استفاده کردم پولش بینهایت کردم برای خریدن تمامی نقشه و اسلحه ها و اپگرید کردن کشتی برای ماموریت های دریاییش
داداش بدون ترینر حال میده
ترینر بیاد مزه بازی میره
یه سوال ...
چرا تو برزیل Desmond تحت تعقیب بود ؟ :n01:
داداش دزماند از ac 2 تحت تعقیب تمپلاز ها بود
Ali_softcenter
13-01-2013, 00:22
ممنون
دوستان توی شهر یه ماموریت هایی هست فرعی...که میری پیش یه بچه ...بعد دو تا بچه دیگه افتادن زمین پاشون رو گرفتن...
بعد دو نفر رو اون نزدیکی نشون میده...که بالاسرشون قرمز میشه!
باید چه کار کنم؟؟
میکشمشون ولی میگه اشتباهه!! هیچ اتفاقی هم نمیافته!
داداش دزماند از ac 2 تحت تعقیب تمپلاز ها بود
من اصا داستان اساسینو نمیدونم.
چون هر نسخه ایشو که بازی کردم اونقد بهم حال نداد که بخوام تموم کنم ... :n01:
تمپلار که تو زمان قدیمه ؟
دزموند زمان حاله ...
میشه بیشتر توضیح بدی ... کلا اینا دارن چی کار میکنن که غیر قانونیه و تحت تعقیبن ؟ :n02:
خیلی خلاصه بگو :n16:
Altairezio
13-01-2013, 12:11
من اصا داستان اساسینو نمیدونم.
چون هر نسخه ایشو که بازی کردم اونقد بهم حال نداد که بخوام تموم کنم ... :n01:
تمپلار که تو زمان قدیمه ؟
دزموند زمان حاله ...
میشه بیشتر توضیح بدی ... کلا اینا دارن چی کار میکنن که غیر قانونیه و تحت تعقیبن ؟ :n02:
خیلی خلاصه بگو :n16:
بابا خلاصه این که دزموند که تو AC I زندانی شد تو اتاق انیموس!
تو اول بازی ACII لوسی تورو فراری میده!
بهد آخرایه بازی AC II تمپلار ها میان مخفیگاهتو پیدا میکنن بعد دعوا میکنی باز فرار میکنی و تو AC Brotherhood که میرین تو ویلایه عمویه اتزیو که اثر تاریخی بود مخفی میشین!
بعد اونجا هم لو میره و آخرایه AC brotherhood که لوسی کشته میشه قتل اونم میوفته سر دزموند و حالا به عونانه یه قتل هم تحت تعقیبه!
و ادامه ی ماجرا در غار!
sirchicco
13-01-2013, 17:57
ممنون
دوستان توی شهر یه ماموریت هایی هست فرعی...که میری پیش یه بچه ...بعد دو تا بچه دیگه افتادن زمین پاشون رو گرفتن...
بعد دو نفر رو اون نزدیکی نشون میده...که بالاسرشون قرمز میشه!
باید چه کار کنم؟؟
میکشمشون ولی میگه اشتباهه!! هیچ اتفاقی هم نمیافته!
اینجا باید اون 2 نفری که مشخص میکنه رو با مشت بزنی تا تسلیم بشن نه اینکه بکشیشون!
amirpers
13-01-2013, 23:25
دوستان من یه جایی گیر کردم.
تو سکانس 9 و اونجایی که کشتی ها رو از بین میبریم و میریم تو کشتی بزرگه، میگه سه نفر رو که با قرمز نشون داده بکش. اما برای 100 درصد کردن گفنه :
Achieve a minimum kill streak - 3.
خب این یعنی چی؟ من فقط همین 3 نفر رو می کشم اما قبول نمی کنه.
دوستان من یه جایی گیر کردم.
تو سکانس 9 و اونجایی که کشتی ها رو از بین میبریم و میریم تو کشتی بزرگه، میگه سه نفر رو که با قرمز نشون داده بکش. اما برای 100 درصد کردن گفنه :
Achieve a minimum kill streak - 3.
خب این یعنی چی؟ من فقط همین 3 نفر رو می کشم اما قبول نمی کنه.
اینجا باید از کشتن زنجیره ای استفاده کنی این قسمت باید سه نفر بدون وقفه بکشی اولین نفر که کشتی دیگه مکث نکن حمله کن به نفر بعدی تا بتونی این مرحله full syncکنی منم اول فکر میکردم منظورش اینه که باید این 3تا کاپیتان کشتی رو بکشم :n01:
A W E S O M E !
Altairezio
14-01-2013, 13:29
دوستان یه چیزایی بزارید که بتونیم تو ایران بخریم!
هر کدوم از اینا رو که میزارین من 3 روز دنبالش مگردم بعد میرم ترکیه!
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majid322
14-01-2013, 15:03
دوستان یه چیزایی بزارید که بتونیم تو ایران بخریم!
هر کدوم از اینا رو که میزارین من 3 روز دنبالش مگردم بعد میرم ترکیه!
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه خیلی علاقه داری یه پولی بده به یه نفر که از خارج از کشور خرید انجام میده ( تا بدلت بخواد هستن )
.
با یکم پول بیشتر میتونی بخری..
Ali*Reza
14-01-2013, 17:07
من الان مرحله ششم این بازی رو کامل کردم ، می خواستم بدونم این بازی چند مرحله هست؟
من الان مرحله ششم این بازی رو کامل کردم ، می خواستم بدونم این بازی چند مرحله هست؟
12 سکانس
بر عکس همه اساسینس ها دوست دارم فقط ماموریت برم
اینکه نمیشه کسی جز سربازا رو کشت خیلی بده
Ali_softcenter
14-01-2013, 21:25
دوستان در LIBERATION CONTRACT ها باید چی کار کرد؟؟؟ جایی رو نقشه نشون نمیده...فقط طرف میگه کارو انجام دادی برگرد..منم متوجه نمیشم دقیقا چی میخواد
همون کمک هایی که اون دور وبر ازت میخوان هست؟؟
توی یه دونش در نیویورک میرم توی یه کافه مرده میگه برو اون کت قرمز ها رو وادار کن باهات حرف بزنن اطلاعات بگیر!!
میام بیرون تو شهر راه میرم به نفر میگه فلانی رو تعقیب کن...
اونجا باید چی کار کنم؟؟؟ برم تو جیبش یه چیز اشتباه بذارم؟
آخه میرسه به مامورا ماموریت فیلد میشه.
amirpers
14-01-2013, 21:37
اینجا باید از کشتن زنجیره ای استفاده کنی این قسمت باید سه نفر بدون وقفه بکشی اولین نفر که کشتی دیگه مکث نکن حمله کن به نفر بعدی تا بتونی این مرحله full syncکنی منم اول فکر میکردم منظورش اینه که باید این 3تا کاپیتان کشتی رو بکشم :n01:
چه جوری میشه سه نفر رو زنجیره ای کشت؟ یعنی با یه ضربه؟
Altairezio
15-01-2013, 10:46
چه جوری میشه سه نفر رو زنجیره ای کشت؟ یعنی با یه ضربه؟
امیر جون با یه ضربه که فقط 2 نفرو میکشه !
ولی زنجیره ای هر قدر توانت بکشه!
این نوشته 39 درصد بازی انجام شده اما بازی تموم شد پس 61 درصد بقیش چیه؟!
این نوشته 39 درصد بازی انجام شده اما بازی تموم شد پس 61 درصد بقیش چیه؟!
مراحل جانبی بازی مثل homestead mission
pegi leg missionمنظور همون مردی هستش که نزدیک کشتی نشسته که ازت میخواد براش tinketکه توی جعبه های کوچک در نقاط مختلف بازی هست جمع کنی که با جمع کردنش بهت ماموریت میده که میری محل کشتی هایی که غرق شدن رو پیدا کنی و به یک نقشه برسی - ماموریت دریاییش و liberation missionکه اگه همه اینا رو تمام کنی بازی تا طرفای 90 درصد میرسه
Ali_softcenter
15-01-2013, 21:54
هیچ کس کمک نمیکنه!!
حداثل بگید اونجا که چند تا کت قرمز رو نشون میده در شهر بالا سرشون قرمر میشه....بالا سر رهبرشون زرد میشه میگه BEAT-UP THE LEADER باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
amirpers
15-01-2013, 23:11
امیر جون با یه ضربه که فقط 2 نفرو میکشه !
ولی زنجیره ای هر قدر توانت بکشه!
ممنون ولی خب همون دیگه. می خوام بدونم چه جوری سه نفر رو زنجیره ای بکشم تا این سکانس فول بشه ؟
یاد مه تو اساسین های قبلی هم همین مشکل رو داشتم.
Khan gholi
16-01-2013, 10:23
ممنون ولی خب همون دیگه. می خوام بدونم چه جوری سه نفر رو زنجیره ای بکشم تا این سکانس فول بشه ؟
یاد مه تو اساسین های قبلی هم همین مشکل رو داشتم.
حالت دفاع رو میگیری هم طرف خواست حمله کنه با چپ کلیک و دکمه دفاع سریع میزنی باز کشتی نفر بعدی.نمیدونم خودمم بعضی وقت ها بجای کشتن یارو رو پرت می کرد
Khan gholi
16-01-2013, 10:26
هیچ کس کمک نمیکنه!!
حداثل بگید اونجا که چند تا کت قرمز رو نشون میده در شهر بالا سرشون قرمر میشه....بالا سر رهبرشون زرد میشه میگه BEAT-UP THE LEADER باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه می خوای راحت رد کنی , با مشت برو پشت سرشون یکی یکی خفه شون کن تا برسی به اخری. وقتی خفه می کنی بر می گردن دور بر رو نگاه می کنن باید یک چند لحظه مقداری از محل دور شی تا دوباره قدم بزنند. تا که اخر برسی به رهبرشون.همین
Altairezio
16-01-2013, 12:19
هیچ کس کمک نمیکنه!!
دوست من خلاصه اینه که دفاعو میگیری ! وقتی طرف عقب رفت تا دوباره حمله کنه با SPACE میوفتی به جونش!
حله؟
Ali_softcenter
16-01-2013, 23:56
مرسی این فورت ها چیه تو شهر؟
باید حمله کرد بهشون فتحشون کرد؟ :دی
Altairezio
17-01-2013, 13:22
مرسی این فورت ها چیه تو شهر؟
باید حمله کرد بهشون فتحشون کرد؟ :دی
اونا قلعه های انگیلیسی ها هست فک کنم باید بری توشون اون انبار تجهیزاتو بترکونی بعد بری اون ژنرالشونو بکشی بعد پرچم انگلیسو بکشی پایینو پرچم آ»ریکا رو ببری بالا!(استغفرالله:n02:)
این آخر بازی چرا کلاه نمیزاره سرش؟؟:دی
Khan gholi
19-01-2013, 01:19
این آخر بازی چرا کلاه نمیزاره سرش؟؟:دی
میگن مشکل از کرک هست.ولی من کرک اسکیدرو که ریختم فقط تو شهر خودش کلاه رو از سرش بر می داشت
Altairezio
19-01-2013, 13:30
میگن مشکل از کرک هست.ولی من کرک اسکیدرو که ریختم فقط تو شهر خودش کلاه رو از سرش بر می داشت
نه داش یه پچ بود چند صفحه پیش اگه اونو بریزین حله!
برین بگردین پیدا کنین!(چند صفحه پیش!)
نه داش یه پچ بود چند صفحه پیش اگه اونو بریزین حله!
برین بگردین پیدا کنین!(چند صفحه پیش!)
اونوقت مایی که با کنسول بازی میکنیم چی؟؟؟:دی
Ali*Reza
20-01-2013, 16:55
من امروز بازی رو تموم کردم ، سعی کردم همه مراحل رو برم و کامل هم برم ، ولی فقط 58 درصد زده !
Altairezio
20-01-2013, 20:53
من امروز بازی رو تموم کردم ، سعی کردم همه مراحل رو برم و کامل هم برم ، ولی فقط 58 درصد زده !
مراحل جانبی یادت نره!
تا 100 % بشی!:n01:
آقا من اون سکانس دو مرحله سه گیر کردم اونجا که باید گوش وایسیم بعد میگه برو بین اون دوتا وایسا من میرم ولی اتفاقی نمی افته چی کار باید بکنم
آقا یه سوال دارم
مگه قرار نبود شخصیت جدید سمش کانر باشه (من تازه بازی رو شروع کردم) تو این دو سکانسی که من بازی کردم که یارو اسمش هیتام هستش
من دارم اشتباه بازی می کنم یا چی؟
Altairezio
22-01-2013, 13:15
آقا یه سوال دارم
مگه قرار نبود شخصیت جدید سمش کانر باشه (من تازه بازی رو شروع کردم) تو این دو سکانسی که من بازی کردم که یارو اسمش هیتام هستش
من دارم اشتباه بازی می کنم یا چی؟
نه اول بازی با پدر کانر هستی و بعد از مدتی که کانر متولد میشه با اونی!:n01:
Tyranny of King Washington DLC
Ubisoft اعلام کرد dlc بخش Single ماه بعد یعنی February منتشر میشود . این DLC شامل سه بخش است که قسمت اول آن بر روی PC و XBOX در 19 و برای PS3 در 20 February ریلیس خواهد شد .
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti-military
27-01-2013, 18:40
من یه سوال واسم پیش اومده!
اون جایی که برای اولین بار کانر میره پیش اون پیرمرده و ازش در مورد اساسین ها سوال میکنه و پیرمرده میگه بشین تا واسط تعریف کنم و اونجا انگار میخواد فلش بک بزنه به زمان قدیم اما
چیزی نشون نمیده و دوباره برمیگرده به بازی و مثلا پیرمرده همه چیزو تعریف کرده و ... !!! یکم مشکوکه اونجا. نکنه بازی من ناقصه ؟
اون جایی که برای اولین بار کانر میره پیش اون پیرمرده و ازش در مورد اساسین ها سوال میکنه و پیرمرده میگه بشین تا واسط تعریف کنم و اونجا انگار میخواد فلش بک بزنه به زمان قدیم اما
چیزی نشون نمیده و دوباره برمیگرده به بازی و مثلا پیرمرده همه چیزو تعریف کرده و ... !!! یکم مشکوکه اونجا. نکنه بازی من ناقصه ؟
نه دیگه بازی اونوجوریه ...
چه کاریه فلش بک بزنه عقب و دو ساعت صحنه های الکی نشون بده :n01:
البته منم اولش مث تو فک کردم فک کردم میخواد حالا دو ساعته تعریف کنه.
Khan gholi
27-01-2013, 20:32
به نظر من اینا رو شاید توی DLC یا قسمت زیر شاخه بعدی بخواد نشون بده چون اولش خیلی گنگه,مثلا اون قسمتی که میگه ما هم رزم بودیم ولی اخرش می کشش.مثل AC2 که بعدا تو قسمت های بعدی چگونگی بعد کشته شدن برادر و باباش رو نشون داد,یا رابطه اش با دوست دخ-ترش
anti-military
27-01-2013, 22:00
یه سوال دیگه اینکه
از کجا فهمید پدرش تمپلار بوده ؟ پیرمرده بهش گفت ؟ کی گفت ؟ چرا من نشنیدم ؟ من الان حس ناقص بودن بازی بهم دست داده نمیتونم ادامه بدم تا مطمئن نشدم :n02:
یه سوال دیگه اینکه
از کجا فهمید پدرش تمپلار بوده ؟ پیرمرده بهش گفت ؟ کی گفت ؟ چرا من نشنیدم ؟ من الان حس ناقص بودن بازی بهم دست داده نمیتونم ادامه بدم تا مطمئن نشدم :n02:
آره دیگه پیرمرده بهش گفت :n13:
البته بازم مطمئن نیستم چون منم کاملا حس ناقص بودن بهم دست داده با این دیالوگاش :n02:
کل بازیایی که تا حالا کردم رو هم رفته اینقد دیالوگ نداشتن :n02:
یه سوال دارم خارج از این نسخه !
اینکه تو کدام نسخه الطایر روی یه میز اسکلت شده که ما با Ezio میبینیمش؟!!
Khan gholi
28-01-2013, 18:10
یه سوال دارم خارج از این نسخه !
اینکه تو کدام نسخه الطایر روی یه میز اسکلت شده که ما با Ezio میبینیمش؟!!
Assassin's Creed: Revelations
این نسخه که پارسال اومد چه حالی داد,دوباره با الطیر بازی کردم و موقعی که پیر شده بود به ارامی راحت می رفت.خیلی ابهت داشت.
Assassin's Creed: Revelations
این نسخه که پارسال اومد چه حالی داد,دوباره با الطیر بازی کردم و موقعی که پیر شده بود به ارامی راحت می رفت.خیلی ابهت داشت.
مرسی دادا !
وقتی هم مرد راستش خیلی ناراحت شدم ! صحنه ی جالبی بود!
anti-military
28-01-2013, 21:02
من از این بازی خیلی راضی هستم و نسبت به نسخه قبلی خودش خیلی پیشرفت کرده
از اون بازی هاست که مشخصه خیلی روش کار شده
یه چیز بد تو این بازی اینه که فکر کنم شخصیت اصلی مونث نداره :n02: همه شخصیت های مهم تا اینجا که من بازی کردم مرد بودن
البته به جز مادر کانر که اونم مالی نبود
یه شخصیت مونث قرار نیست بیاد تو خط داستانی ؟ :n02:
Altairezio
29-01-2013, 13:25
من از این بازی خیلی راضی هستم و نسبت به نسخه قبلی خودش خیلی پیشرفت کرده
از اون بازی هاست که مشخصه خیلی روش کار شده
یه چیز بد تو این بازی اینه که فکر کنم شخصیت اصلی مونث نداره :n02: همه شخصیت های مهم تا اینجا که من بازی کردم مرد بودن
البته به جز مادر کانر که اونم مالی نبود
یه شخصیت مونث قرار نیست بیاد تو خط داستانی ؟ :n02:
نه دیگه اسلامی کار کردن این نسخه رو!:n08:
ali_agha1981
29-01-2013, 17:51
سلام منم بازی رو نصب کردم
چرا اینقدر اوایل بازی کسل کننده هست...؟ یا من اینجوری احساس میکنم..
پس این لباس اساسین رو کی می پوشیم ؟
تا وقتی من لباس اساسین ها رو نپوشم اصلا بازی بهم حال نمیده...!!
کاور گیری خیلی مسخرس ... فقط لبه های دیوار کاور میگیره...مخفی کاری ضعیفه و هوش مصنوعی هم پایینه..
اصلا از زمانی که hitman 5 بازی کردم هیچ بازی مخفی کاری دیگه بهم حال نمیده..!!
بعدش این تنظیمات dx11 و vsync و ...توی بازی کجاست ؟
من احساس میکنم گرافیک بازی زیاد بالا نیست..یعنی به پای hitman و farcry 3 نمیرسه..
در کل اینکه تا اینجا فعلا ضدحال خوردم...
peyman_nn
29-01-2013, 20:40
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و کمی هم بازی کردم
ولی این چیه تو فولدر DVD بازی؟
و اینکه این بازی سیو میشه ؟؟
سلام
جواب من رو ندادید ؟
در ضمن به نظر شما ارزش بازی کردن رو داره ؟
من 1 رو نصب کردم و خیلی حال کردم و تمومش کردم
ولی 2 رو که نصب کردم تا نصفه هاش رفتم و ولش کردم
داشت خوابم میبرد :n10:
سلام منم بازی رو نصب کردم
چرا اینقدر اوایل بازی کسل کننده هست...؟ یا من اینجوری احساس میکنم..
پس این لباس اساسین رو کی می پوشیم ؟
تا وقتی من لباس اساسین ها رو نپوشم اصلا بازی بهم حال نمیده...!!
کاور گیری خیلی مسخرس ... فقط لبه های دیوار کاور میگیره...مخفی کاری ضعیفه و هوش مصنوعی هم پایینه..
اصلا از زمانی که hitman 5 بازی کردم هیچ بازی مخفی کاری دیگه بهم حال نمیده..!!
بعدش این تنظیمات dx11 و vsync و ...توی بازی کجاست ؟
من احساس میکنم گرافیک بازی زیاد بالا نیست..یعنی به پای hitman و farcry 3 نمیرسه..
در کل اینکه تا اینجا فعلا ضدحال خوردم...
درود
اوایل بازی ممکنه کمی کسل کننده باشه ولی این شخصیتی که دارید باهاش بازی می کنید شخصیت اصلی نیست و پدر اساسینی هست که قراره باهاش بازی کنید اتفاقا اگه 2 الی 3 ساعت بازی کنید و به شخصیت اصلی برسید بازی خیلی باحال میشه و من که خیلی باهاش حال کردم داستانش هم بد نیست گیم پلی شخصیت اصلی ( کانر ) خیلی باحاله و نسبت به قبل خیلی سریعتر شده .
خلاصه اگه از نسخه های قبل خیلی لذت برده باشید یکم دیگه بازی کنید دیگه از پاش بلند نمی شید .
Altairezio
30-01-2013, 13:21
دوستان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید!
sepehr1380
31-01-2013, 14:43
بازی مهشریه من میرم تو پادگان امریکایی ها همه رو با دست میکشم
البته توی رولیشن جیب یکی رو میزدی با هات دعوا میکرد ولی اینتو میترسن
من با زدنشون دکلی پول در میاوردم
با اینکه گیم پلی پیشرفت کرده متنوع تر شده ولی اساسین افتاده رو غلطک تکرار
آخه این چه داستانیه که گرگم به هوا دوران طفولیت شخصیت بازی رو هم باید بازی کرد!
آدم باید بشینه یه ساعت کارای مسخره انجام بده تا دو تا سکانس اکشن و پرهیجان ببینه
هوش مصنوعی هم که در حد باقالیه البته همه بازی ها در همین حد هوش دارن
داستانش هم زیاد جلب نیس
ولی بعضی جاهاش رو قشنگ از آب درآوردن مثل کشتی ها و جنگ دریایی گرافیکشم خوب بود بعضی از صحنه هاش تک بودن
با اینکه گیم پلی پیشرفت کرده متنوع تر شده ولی اساسین افتاده رو غلطک تکرار
آخه این چه داستانیه که گرگم به هوا دوران طفولیت شخصیت بازی رو هم باید بازی کرد!
آدم باید بشینه یه ساعت کارای مسخره انجام بده تا دو تا سکانس اکشن و پرهیجان ببینه
هوش مصنوعی هم که در حد باقالیه البته همه بازی ها در همین حد هوش دارن
داستانش هم زیاد جلب نیس
ولی بعضی جاهاش رو قشنگ از آب درآوردن مثل کشتی ها و جنگ دریایی گرافیکشم خوب بود بعضی از صحنه هاش تک بودن
اتفاقا به نظرم اون قایم موشک خیلی ایده ی جالبی بود :n01:
خب این جوری کردن که طرف با کاراکتر اصلی بیشتر خو بگیره و بیشتر حسش کنه.
به داستان پردازی و شخصیت پردازی مربوط میشه.
ولی بعدش گند میزنن به این موارد :n02:
اساسین همیشه برام خسته کننده بوده :n03:
اتفاقا به نظرم اون قایم موشک خیلی ایده ی جالبی بود :n01:
خب این جوری کردن که طرف با کاراکتر اصلی بیشتر خو بگیره و بیشتر حسش کنه.
به داستان پردازی و شخصیت پردازی مربوط میشه.
ولی بعدش گند میزنن به این موارد :n02:
اساسین همیشه برام خسته کننده بوده :n03:
به نظرت زیادی خو نگرفتیم:n02:
زیادم ازین کارا بکنن نصف بازی میشه Sims!
دیگه الکی دارن کشش میدن
داستانشم که پر سوتیه
من که نفهمیدم پدر دزموند رو کجا و کی گروگان گرفتن ، اگه تو همون معبد گرفته باشنش که جاشون باید لو میرفت دوباره نمیتونستن برگردن اونجا!
پدر کانر که تمپلار بود چرا Egle Vision داشت!
بعدش نمیدونم این charls lee چقدر اوشگول ساخته بودن ، چند بار کانرو گرفت ولی نکشتش ، اینکه قهرمان داستان رو هی دستگیر کنن هی فرار کنه دیگه نخ نما شده
خود دزموندم که ول کن لوسی نیست:n02:
anti-military
07-02-2013, 02:37
به نظرت زیادی خو نگرفتیم:n02:
زیادم ازین کارا بکنن نصف بازی میشه Sims!
دیگه الکی دارن کشش میدن
داستانشم که پر سوتیه
من که نفهمیدم پدر دزموند رو کجا و کی گروگان گرفتن ، اگه تو همون معبد گرفته باشنش که جاشون باید لو میرفت دوباره نمیتونستن برگردن اونجا!
پدر کانر که تمپلار بود چرا Egle Vision داشت!
بعدش نمیدونم این charls lee چقدر اوشگول ساخته بودن ، چند بار کانرو گرفت ولی نکشتش ، اینکه قهرمان داستان رو هی دستگیر کنن هی فرار کنه دیگه نخ نما شده
خود دزموندم که ول کن لوسی نیست:n02:
آخه این چه حرفیه میزنی! داستان این بازی بده ؟ چرا بد بودن زبان انگلیسی خودمون و متوجه نشدن بازی رو میندازیم گردن داستان بازی ؟
سری اساسین کرید همیشه داستان خیلی قشنگ و پیچیده و درگیر کننده ای داشته و واقعا دوست داشتنی و پیچیده بوده و اگه از نسخه اول بازی
کرده باشی متوجه این موضوع میشی که چقدر داستان این بازی عمیق و قشنگه
داستان تو نسخه سوم هم ادامه نسخه های دیگه بود و خیلی عالی کار شده بود و کشش خیلی زیادی داشت که بازی رو تمومش کنی
amirpers
07-02-2013, 22:59
من هم بالاخره تموم کردم بازی رو.
به نظر من زیاد این بازی حرفی برای گفتن نداشت و من با اتزیو و سری بازیهاش بیشتر حال کردم.
دوستان رفتم تو فروم پردیس گیم اونجا یه خبر دیدم از این سایت که نسخه جدید تایید شده
راسته که نسخه جدید تایید شده؟یا فیکه خبر؟
Altairezio
08-02-2013, 14:28
دوستان رفتم تو فروم پردیس گیم اونجا یه خبر دیدم از این سایت که نسخه جدید تایید شده
تو خود یو بی که من هیچی ندیدم!:n15:
دوستان ایتالیایی هم هیچی رو تایید نمیکنن!:n13:
نسخه بعدی این بازی و FC تایید شده ! سال 2014 نسخه ی جدید با تیم جدید . کرکتر جدید ...
Altairezio
08-02-2013, 21:41
نسخه بعدی این بازی و FC تایید شده ! سال 2014 نسخه ی جدید با تیم جدید . کرکتر جدید ...
این خبر فعلا" موسق نیست برا من! چون نه توفروم های یوبی خبریه و نه تو خود سایت !
این ماجرا هم اگه اتفاق بیوفته یه ذره اعتبارشو خراب میکنه!:n15:
من که یه طرفدار همه جانبه ی یوبی هستم اگه این کارو بکنه خیلی ناراحت میشم!:n22:
چون مثل یه مرد:n02: اومد تو قسمت آخر دنیا رو نابود کرد اگه الان بیاد بگه که نه نابود نشد یه چیز دیگه شد انگار زده زیر همه چی!:n27:
چون تو AC II هم اگه اون تیکه فیلما رو اگه کامل میکردین میدیدین که اشاره به پایان دنیا و نابودی کامل دنیا داره!:n06:
amirpers
08-02-2013, 22:15
دوستان من هر چی کوئست رو نقشه بوده و تمام ماموریت های دریایی رو رفتم اما هنوز یه چیز هایی هست که نشون میده صفر درصده.
اینا چی هستن و چه جوری باید برم ؟
آخه این چه حرفیه میزنی! داستان این بازی بده ؟ چرا بد بودن زبان انگلیسی خودمون و متوجه نشدن بازی رو میندازیم گردن داستان بازی ؟
سری اساسین کرید همیشه داستان خیلی قشنگ و پیچیده و درگیر کننده ای داشته و واقعا دوست داشتنی و پیچیده بوده و اگه از نسخه اول بازی
کرده باشی متوجه این موضوع میشی که چقدر داستان این بازی عمیق و قشنگه
داستان تو نسخه سوم هم ادامه نسخه های دیگه بود و خیلی عالی کار شده بود و کشش خیلی زیادی داشت که بازی رو تمومش کنی
خداییش داستانش از قبلیا ضعیف تر بود ، یکی که انگلیسیش قویه بگه که چی شد پدر دزموند گیر ویدیچ افتاد .
سبک بازی اکشن ادونچره ، اونوقت من بیام برم مقدمات ازدواج نوریس و اون دختره میریام رو فراهم کنم:n02:
یا هی تو گفتگو های مختلف تو بازی به کانر میگن چرا زن نمیگیری!!!:n02:بابا شما به بچه مردم چیکار دارید آخه!
اینم از این شخصیت پردازی جدیدشون! اتزیو نجیب زاده بود ، کانر ... زاده!
hyatam پرستیژش به اساسین بودن بیشتر میخورد تا کانر
هم ویدیچ و هم چالز لی رو احمق درست کرده بودن ، آخه ویدیچ که میدونه سیب دست دزمونده و اون سیبم قدرت خفنی داره نباید یه لحظه به مخش خطور میکرد که حریف دزموند با سیب نمیشه ، اونم با اون مامورین امنیتی آیکیو پایینش!
طرز کشتن چارز لی هم خیلی مسخره بود ، آخه طرف زخمی و در مونده میشینه تو کافه تا تو بری کنارش بشینی در کمال آرامش بکشیش؟! نه به اون یورتمه فرار کردنش نه به این خونسرد نشستنش
حتی ایشیومنت هاش هم مسخره بود ، اینهمه پر جمع کردیم آخرش لباس زیبا و فاخر دوران زندانی بودن کانر رو آزاد کرد که قابلیت های ویژه ای هم داشت!:n02:
گنجینه کاپتین کید هم که سر کاری بود حداقل بعد گرفتنش یه قابلیت جدید به کانر اضافه میشد ؛ دلم خوش بود ازون حلقه یه استفاده ای تو گیم پلی میکنم.
فقط گیم پلی بازی پیشرفت کرده بود بقیه آیتم ها یا ثابت بودن یا پسرفت داشتن!
من تعصبی نیستم ، چیزیو که بازی کردم میگم ؛ اینا هم نظر شخصیمه
دوستان من هر چی کوئست رو نقشه بوده و تمام ماموریت های دریایی رو رفتم اما هنوز یه چیز هایی هست که نشون میده صفر درصده.
اینا چی هستن و چه جوری باید برم ؟
یه سری آیتم تو خونه achilles هست مثلا باید تو دهکده ات محصولات جدید با کمک اهالی تولید کنی
یه سری کار هم هست باید انجام بدی تا صددرصد سینک بشه ، مثلا با استفاده از اسموک بمب پنج نفرو به سرفه بندازی بعد اساسینیت کنی!:n02:
تو قسمت نقشه تو دو تا آیتم آخر این کارا رو نوشته
انجام دادن بعضیاشم کار راحتی نیست سر درد میگیری!(حداقل واسه من که سردردآور بود:n21:)
این خبر فعلا" موسق نیست برا من! چون نه توفروم های یوبی خبریه و نه تو خود سایت !
این ماجرا هم اگه اتفاق بیوفته یه ذره اعتبارشو خراب میکنه!:n15:
من که یه طرفدار همه جانبه ی یوبی هستم اگه این کارو بکنه خیلی ناراحت میشم!:n22:
چون مثل یه مرد:n02: اومد تو قسمت آخر دنیا رو نابود کرد اگه الان بیاد بگه که نه نابود نشد یه چیز دیگه شد انگار زده زیر همه چی!:n27:
چون تو AC II هم اگه اون تیکه فیلما رو اگه کامل میکردین میدیدین که اشاره به پایان دنیا و نابودی کامل دنیا داره!:n06:
از یوبی بعید نیست ، اون فیلم یه جورایی مفهوم تناسخ رو بیان میکرد ، ولی یهو دیدی دزموند تو قسمت بعد بلند شد و دید کارش درست بوده و دنیارو گلستان کرده!:n02:
ali_agha1981
10-02-2013, 18:21
چقدر این نسخه خسته کننده است.!! چیکارش کنم ؟ شیطونه میگه پاکش کنم ..:n13:
همش از این سر نقشه برو اون سر نقشه......fast travel هاش هم اصلا جای خوبی نیست..بعضی وقت ها یه اسب هم پیدا نمیشه سوار بشی بری به مقصد برسی...
مراحلش هم هیچ جذابیتی نداره و خیلی کسل کننده است..چرا این نخسه اینجوریه..؟
تو این نسخه حرکات پارکور به خوبی کار شده :n02:
همچنین قشنگ میدوه. دی
عجیبه ها چرا وقتی میری تو یه اتاقی که درش بازه یا پنجرش سریع میاد بیرون اونم به صورت حرفه ای؟! ما شاید خواستیم توش بگردیم. :دی
paradisepersian
16-02-2013, 00:16
سلام . دوستان من یه جا گیر کردم تقریبا اوایلش هستم اونجایی که باید زندانی ها رو ازاد کنم . زندانی که داخل کشتی هست رو نمیدونم چه
جوری باید ازاد کرد سرباز جایی نمیره تکون نمیخوره که من دست به کار شم و موندم . دوستان راهنمایی کنید
سلام . دوستان من یه جا گیر کردم تقریبا اوایلش هستم اونجایی که باید زندانی ها رو ازاد کنم . زندانی که داخل کشتی هست رو نمیدونم چه
جوری باید ازاد کرد سرباز جایی نمیره تکون نمیخوره که من دست به کار شم و موندم . دوستان راهنمایی کنید
من تازه انیجا رو ردیدم. باید داغونش کنی :n02: بعد آزاد کنی.
paradisepersian
16-02-2013, 14:07
من تازه انیجا رو ردیدم. باید داغونش کنی :n02: بعد آزاد کنی.
دمت گرم رفتم . ولی جلوتر دوباره گیر کردم بعد از ازاد کردن زندانی ها فرمانده کت قرمز رو میکشم
این مرحله تموم میشه ولی در مرحله جدید نمیگه باید چی کار کرد همین جور دارم جیب مردم رو فقط میزنم
کمک کنید
دمت گرم رفتم . ولی جلوتر دوباره گیر کردم بعد از ازاد کردن زندانی ها فرمانده کت قرمز رو میکشم
این مرحله تموم میشه ولی در مرحله جدید نمیگه باید چی کار کرد همین جور دارم جیب مردم رو فقط میزنم
کمک کنید
نمیدونم کدوم مرحله بود که هیچی نگفتن. من از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفتم نشونی اومد!! :n02: خیلی عجیب بود! شما هم تست کن. فکر کنم کلا از بازی نیومده بودم بیرون.
در ضمن برو بالای چند تا برج دید عقابی نگاه کن شاید اومد.
نمیدونم کدوم مرحله بود که هیچی نگفتن. من از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفتم نشونی اومد!! :n02: خیلی عجیب بود! شما هم تست کن. فکر کنم کلا از بازی نیومده بودم بیرون.
در ضمن برو بالای چند تا برج دید عقابی نگاه کن شاید اومد.
اره یکی از مشکلاتی که این نسخه داره اینه که با دید عقابی زدن توی کل شهر باز هم بعضی جاها دیده نمیشن . بعضی ماموریت ها هم باید حتما اون منطقه توی نقشه دیده بشه .
goldenmember
21-02-2013, 12:10
سلام برای اجرای dlc به سیو مرجله ی آخر نیاز دارم؟
راستی کسی بازیش کرده ؟
منظورم tranny of king washington
وقتی dlc رو زدم و بازیو باز کردم چی میشه؟
Nico-SMY
23-02-2013, 22:41
سلام , کسی داستان این بازی رو میدونه ؟ مخصوصا اون آخرش وقتی اون الهه (جونو) ظاهر میشه؟ بهش چی میگه ؟
اون تصاویر که دوتا الهه به دزموند نشون میدن چیه ؟
Altairezio
24-02-2013, 14:33
سلام , کسی داستان این بازی رو میدونه ؟ مخصوصا اون آخرش وقتی اون الهه (جونو) ظاهر میشه؟ بهش چی میگه ؟
اون تصاویر که دوتا الهه به دزموند نشون میدن چیه ؟
شما این پستا رو به ترتیب بخون!
Khan gholi
24-02-2013, 15:38
وقتی که دزموند وارد تالار اصلی میشه جونو(فرشته نیست بلکه این نوعی از خدایان هست که اگر از سری 2 یادتون باشه) بهش میگه با فعال کرده بنیان, زمین از فاجعه 2012 نجات پیدا میکنه ولی این کار به ارزش جون دزموند خواهد بود.قبل از اقدام دزموند مینروا ظاهر میشه و بهش میگه که با فعال کردن بنیان باعث ازادی جونو از حبس شدن در این معبد میشه کسی از اول قصد داشته بر انسان ها فرمانروایی کنه(حتی در این راه هم نوع ها خودش رو کشته)مینروا بهش میگه با فعال نکردن بنیان تعدادی کمی از ادم ها به همراه او زنده خواهند موند که رهبر اونها رو بر عهده خواهد داشت و پس از مرگ او را به عنوان خدا یاد می کنند.دزموند تصمیم می گیره که بجای از بین بردن انسان ها فرصتی به اون ها بده که خودشون در مقابل جونو بایستند(این مکالمه ها بصورتی که فقط دزموند میتونه بشنوه یک جورایی وحی هست نه در ذهنش).در حالی که داره بنیان رو فعال می کنه دوستاش از معبد خارج میشند. در اخر دزموند میمره و سپر مغناطیسی فعال میشه و زمین از شلاق های خورشیدی در امان میمونه. جونو با شادی از کنار جسد دزموند میگذره که به هدفش برسه
کلا چد مرحله هست و چند درصد بری تموم میشه؟ درصدش که فکر کنم باید بازی رو کامل انجام بدی تا 100 بشه؟
معمولی بری چقد میشه؟
کلا چد مرحله هست و چند درصد بری تموم میشه؟ درصدش که فکر کنم باید بازی رو کامل انجام بدی تا 100 بشه؟
معمولی بری چقد میشه؟
12 تا سکانس و من خودم رو 33 درصد تموم کردم :| بخوای 100 کنی باید تمام مراحل فرعی رو بری
farzan311
25-02-2013, 00:08
به یه باگ خیلی ضد حال برخوردم هر کاری کردم درست نشد
مرحله بعد اشپز عصبانی:n02: که باید بری شهر رو از دست این تمپلار ها در بیاری و عضو بگیری من اونی که توی شمال بوستون بود رو ماموریت اش رو انجام دادم و جز ادم هام کردم ولی اونی که تو جنوب وقتی رفتم سراغش یه کاری گفت بکن که من قبلا کرده بودم بار دوم که باهاش interact ( فارسیم نمیاد:n02:) کردم دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد با این که باید یه مرحله شروع میشد که بریم یکی از این تمپلار هارو بکشیم کسی تونست راهی براش پیدا کنه لطفا بگه من میخوام سیوم 100 بشه تا حالا هم همه کارهارو کردم دیگه اصلا حوصله اش رو ندارم از اول برم چون همین مرحله فرعی هاش یه 20 ساعت طول کشید:n09:
کسی تونسته dlc جدید رو بازی کنه ؟
من هر کاری کردم سر نصب آپدیت های بازی همش ارور ناسازگار بودن ورژن رو گرفتم ...
آقا پس این پچ جدید چی شد که قرار بود مشکل افت فریم رو حل کنه ؟
اگه اومده لطفا لینک بهم بدید.
Altairezio
01-03-2013, 14:14
سرانجام در رویدادی که گفته می شود شب گذشته برای Assassin’s Creed 4: Black Flag انجام شده بود ، باکس آرت قسمت چهارم در فروم یوبی سافت به نمایش درآمد که می توانید این باکس آرت را در ادامه مشاهده فرمایید.
باکس آرت بازی که در فروم رسمی یوبی سافت منتشر شده است :
گفته می شود که شخصیت اصلی Assassin’s Creed IV: Black Flag فردی با نام “Edward Kenway” می باشد و جالب اینجا است که وی پدر Haytham Kenway و پدر بزرگ کانر در Assassin’s Creed 3 است و این نشان می دهد که وقایع قسمت چهارم احتمالا قبل از سوم می باشد. همچنین Edward به عنوان یک آساسین و دزد دریایی شناخته می شود.
علاوه بر این Assassin’s Creed IV: Black Flag در جزایر متعددی از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما در جریان خواهد بود.
Altairezio
01-03-2013, 14:15
سرانجام یوبی سافت با توجه به شدت گرفتن خبر هایی مبنی بر قسمت چهارم Assassin’s Creed ، رسما ساخت Assassin’s Creed 4: Black Flag را تایید کرد. همچنین این ناشر اعلام کرده است که اولین نمایش بازی در هفته ی آینده خواهد بود. در ادامه می توانید باکس آرت های نسخه های مختلف بازی را نیز مشاهده فرمایید.
این ناشر در بیانه ای خطاب به VG247 اعلام کرده است :
ما رسما تایید می کنیم که یوبی سافت تمامی جزییات مربوط به Assassin’s Creed IV Black Flag را در دوشنبه ، ۴ مارس و ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت انگلستان ( ۳۰ : ۲۰ دقیقه شب به وقت ایران ) اعلام خواهد کرد.
همچنین باکس آرت های Black Flag نیز منتشر شده است که تایید می کند که این بازی برای Wii U نیز خواهد آمد و نسخه ی ps3 بازی هم مطابق گذشته ۶۰ دقیقه گیم پلی بیشتر خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
01-03-2013, 14:29
به عنوان عصر جدید
Mohsen EA
01-03-2013, 15:57
من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد! :دی دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و درآخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!:دی من که یادم نمیاد
از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه
Khan gholi
01-03-2013, 19:46
من که امروز برای بار دوم ACR رو تموم کردم خیلی دلم گرفت! اصلا نمیدونم قضیه این بازی چیه آدم تمومش میکنه دلش میگیره تنها قسمتی که بازی کردم همین رولیشن بود اما واقعا از شخصیت اتزیو وقتی که لباش ایشاک پاشا رو تن کرد خوشم اومد! :دی دهنم آسفالت شد این لباس رو گیر بیارم! و درآخر بگم کی اتزیو به رحمت خدا رفت؟!:دی من که یادم نمیاد
از اون صحنه ای که الطائر یا آلتاییر خودمون! خیلی پیره و میشینه رو صندلی و دوربین دورش میچرخه و یهو اوستخون میشه و اتزیو جلوشه خیلی خوشم میاد ضبط کردمش
اما مشکلی که با این iii دارم اینه که وقتی باز میکنم بازیو صفحه سیاه میاد کامپیوتر هنگ میکنه
تو کارتونی که خود یوبی سافت نشون برای دانلود گذاشته بود مرگ اتزیو رو نشون میده
این لینک دانلود ac embers
جای --- بزن دانلودها
Mohsen EA
01-03-2013, 21:27
این جمله اتزیو رو هیچ وقت فراموش نمیکنم با اون لهجه ی زیبای ایتالیاییش ... :
Requiescat in Pace
میدونستی این جمله رو بجای نماز میت میخونن؟
اِرِکوئِسکات این پاچِ تلفظشه
Sent from my LT15i using Tapatalk
Altairezio
01-03-2013, 21:49
دوستان اون peace هست نه Pace !
و انگیلیس میشه همون rest in peace که میشه در آرامش بخواب یا استراحت کن!
:n06:
Mohsen EA
01-03-2013, 23:56
دوست عزیز این جمله انگلیسی نیست که !
یک جمله ایتالیایی هست و همون pace نوشته میشه (اگه باور نداری برو تو بازی زیرنویسو فعال کن)
Altairezio
02-03-2013, 13:20
دوست من برو پستامو دوباره بخون شما اصلا" نفهمیدی من چی نوشتم!:n06:
وقت گیر ترین بازی ای که تا حالا گیم کردم همین بازی هست.
همه سری هاش این طوری هست!! :n02:
من که از اولین نسخه دارم بازیش میکنم واسه همین هم دنبالش میکنم وگرنه فکر نکنم برم دنبالش. دی
کاش زیر نویس رو فارسی هم میکردن بتونیم بفهمیم چی میگن!! دی
من که بعضی جاهاشو اسکیپ میکنم اگه فارسی بود هیچ جاشو اسکیپ نمیکردم و میشد هم فهمید داستان از چه قراره!:n02:
hoomi_gta
02-03-2013, 22:44
کسی تونسته DLC جدید و روی نسخه BLACK BOX بازی کنه؟
مگه 12 تا سکانس نیست ؟ چرا بعد از 12 بازم شروع شد و دو تا علامت تعجب اومد تو نقشه؟ وقت نکردم بازی کنم ولی ممنون میشم بگین.
بعد از تمام کردن بازی سوالاتی تو ذهن آدم میمونه که میپرسم: :n02:
با پدرش که رفیق شده بود چرا نابودش کرد؟!! خیلی بد بود اون تیکش!
جریان اون فرشته چیه چرا شوهرشو با چاقو زد ما که نفهمیدیم! :n02: داشت به دزموند نشون میداد.
چارلز لی هم خیلی راحت از پا در آورد فک میکردم خیلی وقت ببره چون آخر مرحله یکیش میمونه اونم نابودیش سخته آدم خسته میشد :n02: تو یکی از نسخه های قبلی بود که دارم میگم.
آخرین دمو جریانش چیه؟ جریان اون شی دایره ای شکل چیه که هایزم اونو از یکی تو اول بازی گرفت و آخرشم دزموند گرفتش و اون در بزرگ رو باز کرد. بعد اینجا که دمو نشون میده اینجا جریانش چیه؟
اسم کانر هم پسر اون پیرمرده بود که روی اون پسره اساسین گذاشت؟ کانر چرا دوستشو هم تو یکی از مراحل کشت؟
بعد از تموم شدن دموها یه آهنگ میزد خیلی ناراحت کننده بود اونجا که کانر عکسها رو کند و برد آتیش زد! :n30::n02:
یه چیز دیگه که این خونه ها یا مثلا خونه ای که کانر با اون پیرمرده زندگی میکنه هنوزم هست یا همینجوری تهیه کننده درستش کرده؟ :n02: چون آخر بازی رفتن اون شی دایره ای شکل رو از همون جا گرفتن!
تو DLC چه ماموریتایی هست؟
در آخر ببخشید زیاد شد. شایدم هنوزم بوده من یادم رفته ! :n02::n09::n16:
Altairezio
03-03-2013, 15:19
مگه 12 تا سکانس نیست ؟ چرا بعد از 12 بازم شروع شد و دو تا علامت تعجب اومد تو نقشه؟ وقت نکردم بازی کنم ولی ممنون میشم بگین.
بعد از تمام کردن بازی سوالاتی تو ذهن آدم میمونه که میپرسم: :n02:
با پدرش که رفیق شده بود چرا نابودش کرد؟!! خیلی بد بود اون تیکش!
دوست شد ولی بعد فهمید که دستور آتیش زدن قبیلشونو اون داده و دستور نابود کردن اون قبیله که با پدرش دوباره بد شد و اونجا که رفته بود چارلز رو بکشه دید که پدرش اومده اونجا تا از چارلز که مقصر اصلیه ماجرا بود دفاع کنه و به اون گفت که تو برو اینجا خطر ناک خواهد بود!
پدرش از اول ماجرا هم میخواست کانر رو بکشه که اونجا کانر پیش دستی کرد و زود تر پدرشو کشت!(البته دوستیه اونا فقط به خاطر این بود که اونا داشتن به دنبال یه هدف مشترک میرفتن!)
جریان اون فرشته چیه چرا شوهرشو با چاقو زد ما که نفهمیدیم! :n02: داشت به دزموند نشون میداد.
اون فرشته ی فریبکار یا بد بود که اونم شوهرش نبود اونجا داشت توضیح میداد که " ما یه سری موجود به وجود آوردیم که کاملا" از ما اطاعت کنن و دستورات ما رو اجرا کنن " بعد دیدن که اونا طبق دستورات اونا عمل نمیکنن و تک تکشونو کشتن!
چارلز لی هم خیلی راحت از پا در آورد فک میکردم خیلی وقت ببره چون آخر مرحله یکیش میمونه اونم نابودیش سخته آدم خسته میشد :n02: تو یکی از نسخه های قبلی بود که دارم میگم.
آخرین دمو جریانش چیه؟ جریان اون شی دایره ای شکل چیه که هایزم اونو از یکی تو اول بازی گرفت و آخرشم دزموند گرفتش و اون در بزرگ رو باز کرد. بعد اینجا که دمو نشون میده اینجا جریانش چیه؟
اون فقط یه کلید بود تا یه کاری رو بکنن که اونم توسط کانر تسخیر شد و مخفی کردش که بعد ها دزموند پیداش کرد و اون درو باز کرد!کلید همون دری بود که در آخر با اون کلید باز شد!)
اسم کانر هم پسر اون پیرمرده بود که روی اون پسره اساسین گذاشت؟ کانر چرا دوستشو هم تو یکی از مراحل کشت؟
چون اون دوستش میخواست افراد واشنگتونو بکشه و جنگ به راه بندازه!که وقتی کانر رفت جلوشو بگیره دوستش فک کرد که اون با اونا (:n02:) دست به یکی کرده و مخالف شده و به حرفایه کانر گوش نداد و عقیدش عوض نشد که کانر باهاش مبارزه کرد و مجبورانه اونو کشت!
بعد از تموم شدن دموها یه آهنگ میزد خیلی ناراحت کننده بود اونجا که کانر عکسها رو کند و برد آتیش زد! :n30::n02:
یه چیز دیگه که این خونه ها یا مثلا خونه ای که کانر با اون پیرمرده زندگی میکنه هنوزم هست یا همینجوری تهیه کننده درستش کرده؟ :n02: چون آخر بازی رفتن اون شی دایره ای شکل رو از همون جا گرفتن!
تو DLC چه ماموریتایی هست؟
یه مراحل خاص که به بازی اضافه میشن و در رابطه با جورج واشنگتون هست که هنوز برا PC ریلیز یا همون آزاد یا منتشر :n02: نشده!
در آخر ببخشید زیاد شد. شایدم هنوزم بوده من یادم رفته ! :n02::n09::n16:
جواباتو با رنگ قرمز نوشتم اگه ابهامی بود بازم بپرس!:n06:
آقا یکی بگه این پچه نیومده ؟
پچی که قرار بود افت فریم رو ردیف کنه :n15:
Altairezio
03-03-2013, 21:50
آقا یکی بگه این پچه نیومده ؟
پچی که قرار بود افت فریم رو ردیف کنه :n15:
نه داش نیومده اگه بیاد مجید جان خودم سریعا" در خدمتم!
یه چیز دیگه یادم رفته . آخرش نفهمیدیم از کجا باید تیرهای جدید بگیریم ؟ دی / تیر کمان منظورم.
بعدشم کاش سوال یک رو هم جواب میدادی بازی الان تمام شده یا نه؟ من دارم بازم میرم جلو.
مگه 12 تا نیست؟!
دزموند آخرش دستش رو گذاشت روی گوی بعد کشته شد چی شد؟ دیگه نشونش نمیده؟
این بازی اصلا یه جوریه ها. این زیرنویسش فارسی باشه یه چیزا رو میشه فهمید.
به نظرتون چطوری زیرنویسش رو در بیاریم از بازی فارسی کنیم بندازیم روش؟ :n02:
در ضمن تهیه کنندگانش خیلی وقت گرفت تموم بشه !! یک ساعت فک کنم شد تا تموم بشه خسته شدیم!! نامرد ردش نمیشد کرد! دی
یه چیز دیگه که یادم اومد: چرا پدر کانر اول اساسین بود بعد شخصیت عوض شد؟!
اینم یادم رفته دی: وقتی دکمه R رو میزنی بعد دو تا گزینه داره سمت راست به گزینه بالایی چطوری میشه رفت من یادم رفته؟ فکر کنم قبلا یاد داده بود؟ هر کاری کردم نشد. نکنه نمیشه ؟! دی
راستی این DLC The Tyranny of King Washington اومده چه چیزا اضافه شده؟؟؟کسی بازی کرده بیشتر توضیح بدن......
ارزش دانلود کردن داره؟؟؟
ممنون
یه چیز دیگه یادم رفته . آخرش نفهمیدیم از کجا باید تیرهای جدید بگیریم ؟ دی / تیر کمان منظورم.
تیر هارو از کجا بگیری؟ :|از مغازه دیگه :| عکس پوند
بعدشم کاش سوال یک رو هم جواب میدادی بازی الان تمام شده یا نه؟ من دارم بازم میرم جلو.
مگه 12 تا نیست؟!
12 تاس
اون تعجب ها سرکاریه باو
یکیشو که میری هیچ اتفاق خاصی نمیوفته در کل بازی تموم شده
مرد :n09:
در ضمن تهیه کنندگانش خیلی وقت گرفت تموم بشه !! یک ساعت فک کنم شد تا تموم بشه خسته شدیم!! نامرد ردش نمیشد کرد! دی
بابای کانر اساسین بود؟باباش که تمپلار بود :|
اینم یادم رفته دی: وقتی دکمه R رو میزنی بعد دو تا گزینه داره سمت راست به گزینه بالایی چطوری میشه رفت من یادم رفته؟ فکر کنم قبلا یاد داده بود؟ هر کاری کردم نشد. نکنه نمیشه ؟! دی
یادم نیست :دی
جواب هارو نوشتم البته اونایی که میدونستم
Altairezio
04-03-2013, 21:21
مگه 12 تا نیست؟!
خوب دوستمن قیوم!
برو این پستو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه!
هر منویی که تو بزی با R یا T یا ... باز میشه با موس قابل کنترله و میتونی به راحتی باموس بری روشون و بازشون کنی!:n06:
:n16:موفق باشی:n12:
Altairezio
04-03-2013, 21:31
راستی این DLC The Tyranny of King Washington اومده چه چیزا اضافه شده؟؟؟کسی بازی کرده بیشتر توضیح بدن......
ارزش دانلود کردن داره؟؟؟
ممنون
نه فعلا" دیگه !
اگه ریلیز شد من خودم در خدمتم!:n06::n11:
این پستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ببینید چیزی از دست ندادین!
Altairezio
04-03-2013, 22:10
تاریخ انتشار DLC بازی Assassin’s Creed III تحت عنوان Tyranny of Washington اعلام شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین قسمت از سه بخش داستانی ظلم و استبداد جورج واشنگتن در بازی AC3 به زودی منتشر می شود. در تاریخ ۱۹ فبریه منتظر این DLC باشید.
در این DLC ، واشنگتن صاحب تاج و تخت می شود و این وظیفه کانر است تا او را نابود سازد. خود را برای یک ماجراجویی هیجان انگیز در این برهه زمانی آماده کنید.
پک کامل این بازی به همراه این بسته الحاقی $۲۴٫۹۹ اعلام گردید ولی به تنهایی نیز می توان این DLC را با قیمت $۹٫۹۹٫ تهیه کرد.
source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
04-03-2013, 22:25
در طی درخواست های پی در پی و اعتراضات ی در پی نسبت به شخصیت بازی و داستان پردازی و نوع پوشاک شخصیت ...
یوبی سافت تماما" شخصیت را عوض کرد و لباس های شخصیت بیشتر به الطیر شبیه خواهد بود!
همچنین نوع شخصیت و نوع مبارزات و نوع حرکت و نوع تجهیزات!:n06:
تمامی نسخه های اساسین رو روی پی سی نصب کردم و بازی کردم ولی یه بار نشد یه کدومو بتونم تا اخرش برم ... خیلی زود از بازیش خسته میشم.
امیدم به این نسخه بود که اینم خیلی خسته کننده شد :n14:
نه فعلا" دیگه !
اگه ریلیز شد من خودم در خدمتم!:n06::n11:
این پستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ببینید چیزی از دست ندادین!
مگه میشه نیومده باشه فک کنم یه هفته پیش اومده پس تو گوگل ریخته اونا چیه:n13:
مگه میشه نیومده باشه فک کنم یه هفته پیش اومده پس تو گوگل ریخته اونا چیه:n13:
راس میگه اتزیو ... این همه از بازی گذشته یعنی هنوز بچ ندادن:n13:
Altairezio
05-03-2013, 06:51
راس میگه اتزیو ... این همه از بازی گذشته یعنی هنوز بچ ندادن:n13:
فعلا" که تو سایت یا فروم یوبی خبری نیست!
بازی AC IV هم خیلی شبیه به AC I خواهد بود و همچنین شخصیت و هم محیط بازی محیطی ترکیبی خواهد بود!:n06:
فعلا" که تو سایت یا فروم یوبی خبری نیست!
بازی AC IV هم خیلی شبیه به AC I خواهد بود و همچنین شخصیت و هم محیط بازی محیطی ترکیبی خواهد بود!:n06:
امیدوارم بلاخره یوبی سافت یه اساسین بسازه که من باش حال کنم :n01:
خوب دوستمن قیوم!
برو این پستو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه!
هر منویی که تو بزی با R یا T یا ... باز میشه با موس قابل کنترله و میتونی به راحتی باموس بری روشون و بازشون کنی!:n06:
:n16:موفق باشی:n12:
تو دکمه R گزینه Tools هم هست حالا اون عنوان هست یا خودش یه منو هست؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون بشم.
12 تاس
اون تعجب ها سرکاریه باو
یکیشو که میری هیچ اتفاق خاصی نمیوفته در کل بازی تموم شده
بابای کانر اساسین بود؟باباش که تمپلار بود :|
آره آخری رو بری اتفاقی نمیفته ولی من نفهمیدم دمویی که نشون داد چی رو میخواست بگه؟ کی میدونه؟ مردم رو نشون میداد رو به کشتی بودن ...
بابای کانر اولش اساسین نبود؟ اصلا یادم رفته بابای کانر اولش چیکار کرد! D:
Altairezio
05-03-2013, 21:09
تو دکمه R گزینه Tools هم هست حالا اون عنوان هست یا خودش یه منو هست؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون بشم.
D:
نه دوست من اون تولز یه منو نیست منوز ابزار آلات و اسلحه های کانر هست!(در واقع اسم اون منویی هست که با گرفتن R باز میشه!):n06:
میگم من الان کلا بازی رو حذف کنم؟ دیگه چیز اضافی که نمونده و بازی دیگه تموم شده :n02:
Altairezio
06-03-2013, 21:44
میگم من الان کلا بازی رو حذف کنم؟ دیگه چیز اضافی که نمونده و بازی دیگه تموم شده :n02:
میخـــــــوای بـــــــکـن میخــــــــوای نــــکــــــــــــــــن.... :n02:
به نظر من بمونه رو سیستمت بهتره!
چون هر چند وقت یه بار بازی میکنی و دکمه ها و فن ها و ... یادت نمیره!برا بازی بعدی آماده میمونی!
البته این نسخه ضعیف ترین نسخه بود!
امید وارم نسخه ی بعدی که میاد دکمه هاش مثل اپیزود ها و خود AC II باشه و تکنیکاشم مثل اون باشه!
این نسخه یه افتضاح بود به نظر من که فک کنم 20 % مخاطبین یوبی رو فراری داد!:n09:
Khan gholi
07-03-2013, 13:44
افتضاح یک کلمه ناجوانمردانه است.گرافیک بازی عالی و چشم انگیز بود.جو جنگ های داخلی امریکا و جنگ دریایی واقعا زیبا بود و یک چیز ناب و غیر تکراری تو بازی ها که در ورطه تکرار افتادند.گیم پلی خوب بود و فقط داستان جذاب نبود ولی احمقانه نبود
افتضاح یک کلمه ناجوانمردانه است.گرافیک بازی عالی و چشم انگیز بود.جو جنگ های داخلی امریکا و جنگ دریایی واقعا زیبا بود و یک چیز ناب و غیر تکراری تو بازی ها که در ورطه تکرار افتادند.گیم پلی خوب بود و فقط داستان جذاب نبود ولی احمقانه نبود
من از همه بیشتر ازادی عمل بهم ضدحال زد :|
گرافیکش فعلا از نظر من فقط کرایسیس زده رو دستش
ولی جنگ های دریایی رو همچنان تو هیچ بازی ای جز اساسین ندیدم
farhad07
07-03-2013, 23:49
رو ps3 بازیش میکنم بازی لگ داره نمیکشه نمیتونه اجراش کنه !!!
joibari2
10-03-2013, 18:06
سلام. من تو مراحل اول بازی هستم همونجایی که با یه نفر میآد بیرون و میره جلو تو یه محوطه ای که قرمز رنگه و باید حرفای دو نفرو گوش بده اونجا نمیدونم چی میشه اون مرده میفهمه.چیکار باید کرد؟
Khan gholi
11-03-2013, 02:12
سلام. من تو مراحل اول بازی هستم همونجایی که با یه نفر میآد بیرون و میره جلو تو یه محوطه ای که قرمز رنگه و باید حرفای دو نفرو گوش بده اونجا نمیدونم چی میشه اون مرده میفهمه.چیکار باید کرد؟
سریع برید بین ادم هایی که بقل دیوار تکیه دادند که به حالت خاکستری در میاد
e_mohsen83
13-03-2013, 14:35
سلام
من کرک این بازیو میخوام نصب کردم اجرا نمیشه
ممنون
Altairezio
16-03-2013, 13:42
Assassin’s Creed III – The Betrayal
این DLC دومین بسته ی الحاقی از سه بسته ی الحاقی Assassin Creed 3 است که منتشر خواهد شد. Assassin Creed 3 بازی نام آشنا برای گیمر ها است که Ubisoft وظیفه ی ساخت و نشر آن را بر عهده دارد. این DLC در تاریخ ۱۹ مارس برای PC , Xbox360 , PS3 عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لشئثبش.زخئ)
yakimura sanada
16-03-2013, 14:57
چجوری میشه از ترینر این بازی استفاده کرد؟
yakimura sanada
17-03-2013, 10:19
میشه یک توضیح درباره ی مراحل بدید؟
Altairezio
17-03-2013, 13:12
چجوری میشه از ترینر این بازی استفاده کرد؟
دوست من درباره ی ترینر بازی بهت بگم که بازی به قدری پیچیده درست شده(کد نویسیش پیچیدس!) و ورژن های متفاوت داره که ترینر سازا به راحتی نمیتونن براش ترینر درست کنن!
ترینرایی که درست میشه یا با ورژن بازی نمیخوره یا کلا" اشتباه عمل میکنن و بازی رو خرب میکنن یا بازی خودش میندازه بیرون!
من اینو هر بازی از AC امتحان کردم و میگم!
البته برا AC I یه ترنر داشتم که کار میکرد و از سایت Cheathappens بود!(البته باید تو سایت یه 5 تومنی خرج کنی تا ترینرایه به درد بوخورو بدست بیاری!)
میشه یک توضیح درباره ی مراحل بدید؟
مراحل بازی؟!:n04:(دوست من هزارو اندی مرحلس درباره ی کدومش ؟!)
اگه در حالت کلی می پرسی باید بگم مراحل همش مخفیانس و یا درباره ی کشتن یکی هست!
این بازی واقعا معرکه بود من که حسابی باهاش حال کردم. شنیدم این assassin's creed IIII هم میخواد بیاد واقعیه؟
Altairezio
17-03-2013, 16:12
این بازی واقعا معرکه بود من که حسابی باهاش حال کردم. شنیدم این assassin's creed IIII هم میخواد بیاد واقعیه؟
آره دوست من خیلی عقبی!
برو اینجا! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yakimura sanada
18-03-2013, 09:56
مراحل بازی؟!:n04:(دوست من هزارو اندی مرحلس درباره ی کدومش ؟!)
اگه در حالت کلی می پرسی باید بگم مراحل همش مخفیانس و یا درباره ی کشتن یکی هست!
یه مرحله توی یکی از مترو های برزیله
yakimura sanada
18-03-2013, 10:12
اینم لینک دانلود ترینر ;)
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yakimura sanada
18-03-2013, 10:38
میشه سیو بازی رو بذارید؟
Altairezio
18-03-2013, 12:39
اینم لینک دانلود ترینر ;)
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من من ترینر نخواستم که !(خودم ترینر بخوام از یه جای معتبر میتونم بخرم!)
اونقدر هم به این بازی علاقه دارم که اگه هر مرحله رو 20 بار هم برم و نتونم باز تلاش میکنم ترینر ممنوع!:n06:
یه مرحله توی یکی از مترو های برزیله
خوب کجاش؟! این مرحله خودش یه دنیاس!:n09:
yakimura sanada
18-03-2013, 13:35
خوب کجاش؟! این مرحله خودش یه دنیاس!:n09:
اولاش چایی که باید از جایی که بلیط می گیرن بگذری
Altairezio
18-03-2013, 13:43
اولاش چایی که باید از جایی که بلیط می گیرن بگذری
اونجا باید اون دورو بر یه در پشتی ای چیزی باشه!
من دقیقا" یادم نیست ولی یادمه اون اولایه راه یه توالتی یا یه دری چیزی بود که جیم بشی!:n09:
باز کردن قفل چقدر دردسرر دارههههه اه
یه توضیح مختصر مفید بدید
Altairezio
18-03-2013, 18:23
باز کردن قفل چقدر دردسرر دارههههه اه
یه توضیح مختصر مفید بدید
درد سر نـــداره!
آقا موسو با سرعت خیلی آروم چپو راست میکنی!(اول ببر چپ یه 5سانتی که بردی اگه نیوفتاد یواش یواش 10 سانت بیار راست!)
بعد که افتاد موسو با همون شرایط بالا پایین میکنی!
بعد که دوباره افتاد تند تند کلیک چپو میزنی!
بعد باز میشه!
تمزین کنی حله!
درد سر نـــداره!
آقا موسو با سرعت خیلی آروم چپو راست میکنی!(اول ببر چپ یه 5سانتی که بردی اگه نیوفتاد یواش یواش 10 سانت بیار راست!)
بعد که افتاد موسو با همون شرایط بالا پایین میکنی!
بعد که دوباره افتاد تند تند کلیک چپو میزنی!
بعد باز میشه!
تمزین کنی حله!
تشکررر فراوان ، راحت بود
الان یک مشکلی پیش اومده ، من و برادرم دوتا یوزر داشتیم ، الان هردو پاک شده!! تمام 6مراحل به فنا رفت باید از اول برم
میشه از save کسی دیگه استفاده کرد؟
کجا باید کپی کنم؟
اگر امکانش هست و حجمش مناسب هست ،یکی از دوستان مرحله 6 برای من آپلود کنه
Altairezio
19-03-2013, 09:04
تشکررر فراوان ، راحت بود
الان یک مشکلی پیش اومده ، من و برادرم دوتا یوزر داشتیم ، الان هردو پاک شده!! تمام 6مراحل به فنا رفت باید از اول برم
میشه از save کسی دیگه استفاده کرد؟
کجا باید کپی کنم؟
اگر امکانش هست و حجمش مناسب هست ،یکی از دوستان مرحله 6 برای من آپلود کنه
دوست من 6 مرحله خیلی هم وقت گیر نیست ولی سیو 90 مگی این بازی خیلی وقت گیره!:n06::n05:
مراحل توی کدوم فایل ذخیره میشه؟
sadeghbb
23-03-2013, 19:42
سلام
دوستان من اساسینس و هیتمن مشکل دارم با اجراشون !
وقتی نصب میکنم و کرک رو میریزم و میزنم که بالا بیاد اصلا سیستم حرکت خاصی انجام نمیده !
Altairezio
23-03-2013, 20:16
سلام
دوستان من اساسینس و هیتمن مشکل دارم با اجراشون !
وقتی نصب میکنم و کرک رو میریزم و میزنم که بالا بیاد اصلا سیستم حرکت خاصی انجام نمیده !
دوست من کرکو ریختی؟!
سیستمت میخوره؟!
بازی ها کامل نسب شدن؟!
++C و آپدیت کارت گرافیکی یا دایریکس رو نسب کردی؟!
sadeghbb
23-03-2013, 23:06
دوست من کرکو ریختی؟!
سیستمت میخوره؟!
بازی ها کامل نسب شدن؟!
++C و آپدیت کارت گرافیکی یا دایریکس رو نسب کردی؟!
تمام کارها انجام شده...
استیم رو هم آپدیت کردم ولی فایده نداشت...
اونجورام آماتور نیستم :n02:
سیستم هم قوی هست...
تمام کارها انجام شده...
سیستم هم قوی هست...
بازی رو باید به استیم اضافه کنی که برات بیاد . یعنی از توی استیم بیاریش . اما راجع به اساسین احتمال میدم از کرک باشه . معمولا اکثر اینجور کرشها مربوط به کرکه . یک کرک دیگه بریز شاید مشکلت حل شد . من با کرایسیس همین مشکل رو داشتم که یه کرک دیگه ریختم درست شد . بهتره که کرکی که از همه جدیدتر اومده رو بریزی .
Altairezio
24-03-2013, 12:54
تمام کارها انجام شده...
سیستم هم قوی هست...
خوب دوست من، من قصدی نداشتم فقط اشتباه های احتمالی رو گفتم!
خوب ورژن کرکت تازس؟ با بازی میخوره؟!
اگه نشد پاک کن از اول نصب کن!
به ریجیستری هم توجه کن که پاک شده باشه!
البته یو پلی رو هم یه چکی بکن ببین کار میکنه؟!
Agame.Arash
27-03-2013, 03:52
امیدوارم هیچکدوم این گیمو تموم نکنید...
نیم ساعت کردیت آخر گیم داره ردم نمیشه!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
Khan gholi
27-03-2013, 09:24
امیدوارم هیچکدوم این گیمو تموم نکنید...
نیم ساعت کردیت آخر گیم داره ردم نمیشه!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
نسخه های قبلیم همین جوری بود.اخرش شما برو چایی بریز, اجیلم که نمیشه خورد. خلاصه یک چرخی بزنی تمومه
رضا جنگنده
28-03-2013, 15:11
سلام
تو نسخه 2 و برادر هود پول در آوردن آسون بود.
تو این چه قدر سخت شده.
لطفا یه راهنمایی در مورد پول درآوردن بکنین.
Khan gholi
28-03-2013, 15:21
سلام
تو نسخه 2 و برادر هود پول در آوردن آسون بود.
تو این چه قدر سخت شده.
لطفا یه راهنمایی در مورد پول درآوردن بکنین.
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم دارید
رضا جنگنده
30-03-2013, 19:41
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم دارید
بازیو که خیلی وقته تموم کردم.
می خوام کشتی رو آپگرید کنم و بازیو کامل کنم ولی مثل اینکه حتی تو بازی هم اقتصاد خرابه!:n02:
yakimura sanada
03-04-2013, 10:34
خواهش می کنم راهنمایی کنید چی کار باید تو قسمت مترو بکنم
yakimura sanada
03-04-2013, 10:36
بازیو که خیلی وقته تموم کردم.
می خوام کشتی رو آپگرید کنم و بازیو کامل کنم ولی مثل اینکه حتی تو بازی هم اقتصاد خرابه!:n02:
گل گفتی راستی با ترینر میتونی پولتو زیاد کنی ولی همون ترینر هم داغونه سریع از بازی میاد بیرون اگه میشه یه ترینر خوب بذارید.
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
رضا جنگنده
03-04-2013, 13:53
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
به نظر من 1 و 2 مخصوصا دوش از همه بهتر بود بعد آروم آروم خراب شد.
این اصلا هیجان نداشت.
بعضی بازی ها مثل سری های قبل assassin یه حسی تو آدم ایجا می کنن که دوس داری داستانشو دنبال کنی ولی این این طور نبود.
گیم پلی هم هر چی می گذره آسون تر میشه و گاهی یه چیزی بهش اضافه می کنن که برا سخت شدنه ولی فقط رو اعصابه.
مثل یه سری از سربازایی که تو بازی هست و برا کشتنشون نمی شه ضد حمله زد و روش کشتن خودشونو دارن. تو سری های قبل هم بودن ولی تو این سری خیلی مختلف شدن و هر کدوم یه روش دارن.
یادمه تو یکش با همون سربازا عادی بازی سخت بود ولی رو اعصاب نبود و طوری بود که گاهی ترجیح می دادم فرار کنم و گاهی ترجیح می دادم بجنگم.اصلا فرار توش معنی داشت و گاهی راه حل ساده بود. ولی تو این یکی و دو تا قبلی اصلا فرار الکی بود.اگه یه ارتش هم می ریختن سرت ساده ترین راه کشتنشون بود.امیدوارم assassin جدیده رو از نظر گیم پلی بین نسخه ی 1 و 2 بسازن اون وقت عالی میشه.
joibari2
04-04-2013, 09:38
سلام من بازیو تموم کردم ولی فقط 36 درصد شده!
راهی هست که بشه مراحل قبلی رو انتخاب کنم و دوباره بازی کنم؟مثلا مرحله کشتی ها.
Altairezio
04-04-2013, 12:44
سلام من بازیو تموم کردم ولی فقط 36 درصد شده!
راهی هست که بشه مراحل قبلی رو انتخاب کنم و دوباره بازی کنم؟مثلا مرحله کشتی ها.
از تو انیموس همشو میتونی دوباره بری!:n06:
36 درصد هم تموم نیست باید همه ی مرحل جانبی رو تموم کنی!:n05:
joibari2
04-04-2013, 22:45
از تو انیموس همشو میتونی دوباره بری!:n06:
36 درصد هم تموم نیست باید همه ی مرحل جانبی رو تموم کنی!:n05:
انیموس چیه؟
بازیو تموم کردم و کردیت آخرشم اومد.حالا چجوری مراحل جانبی رو برم؟
Altairezio
05-04-2013, 05:36
انیموس چیه؟
بازیو تموم کردم و کردیت آخرشم اومد.حالا چجوری مراحل جانبی رو برم؟
باید یه نیم ساعت 45 دقیقه ای صبر کنی تا تموم بشن اون تیراژ !بعد میری تو بازی دوباره و ...
انیموسم وقتی رفتی تو بازی از منویه بازی بگردی پادا میشه!(از منوی توی توی بازی!)
باید یه نیم ساعت 45 دقیقه ای صبر کنی تا تموم بشن اون تیراژ !بعد میری تو بازی دوباره و ...
مسخره ترین جاش اینجا بود که کردیتش خیلی بود!! :n02::n04:
تا حالا این چنین کردیت ندیده بودم دی
انگار اسمشونو با خانواده نوشتن! دی
Altairezio
05-04-2013, 06:18
شوخی نیست که دوست من 4 تا استدیو روش کار کردن!
2 تا استدیویه موزیک داشته فقط
spartaqus
05-04-2013, 09:06
مراحل اصلی چه شکلی هستن همون مراحلی که با علامت ! هستن اصلی هستن !؟ من تجربه اول ac هم هست به نظرم کمی چرت به نظر میاد خیلی حرف میزنن !! داستان بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟!
این بازی به کریدت بلندش هم معروفه . چون تو همه نسخه هاش مدت زمان کردیتش همینقدره و بدتر از اون نمیشه هم ردش کرد .
ashil1234
06-04-2013, 20:05
من اینو تویه یه سایتی دیدم چون که مرتبط با اینجا بود گذاشتم که استفاده ببرید موفق باشید
ظاهرا به تازگی سایت assassinscreed.wikia طی یک حرکتی اقدام به نظرسنجی ای کرده پیرامون این قضیه که میخواین اساسین بعدی به کجا بره…
اولین گزینه این نظر سنجی هم The rise of King Xerxes I of the Persian Empire. است که شما با انتخاب این گزینه به ایران در زمان خشایار شاه رای می دهید…
رفتن و نظر دادن به این نظر سنجی پای خودتون… من چیزی نمیگم… ولی حواستون باشه که یوبیسافت با پرنس آف پرشیا ش چه توهین هایی به سرزمین عزیزمون ایران و همچنین دینمون کرد….
این بازی هم کم توهین نکرده ولی شاید وجود بازی در ایران خیلی جالب نشه!!!
مخصوصا که زمان خشایار شاه ( مثل فیلم 300 ) زمان نسبتا جالبی نبوده که این نظرسنجی انتخاب و پیشنهاد میکنه….
لینک هم اینه…
ما محتوای این سایت رو تایید نمیکنیم و لینک مربوطه فقط برای این هس که خواستید برید رای بدید به مشکلی بر نخورید
من اینو تویه یه سایتی دیدم چون که مرتبط با اینجا بود گذاشتم که استفاده ببرید موفق باشید
ظاهرا به تازگی سایت assassinscreed.wikia طی یک حرکتی اقدام به نظرسنجی ای کرده پیرامون این قضیه که میخواین اساسین بعدی به کجا بره…
اولین گزینه این نظر سنجی هم The rise of King Xerxes I of the Persian Empire. است که شما با انتخاب این گزینه به ایران در زمان خشایار شاه رای می دهید…
رفتن و نظر دادن به این نظر سنجی پای خودتون… من چیزی نمیگم… ولی حواستون باشه که یوبیسافت با پرنس آف پرشیا ش چه توهین هایی به سرزمین عزیزمون ایران و همچنین دینمون کرد….
مخصوصا که زمان خشایار شاه ( مثل فیلم 300 ) زمان نسبتا جالبی نبوده که این نظرسنجی انتخاب و پیشنهاد میکنه….
لینک هم اینه…
ما محتوای این سایت رو تایید نمیکنیم و لینک مربوطه فقط برای این هس که خواستید برید رای بدید به مشکلی بر نخورید
این خبر توی تاپیک اخبار بازی و AC 4 گذاشته شده و خیلی وقت میشه این نظر سنجی رو گذاشتن . ولی به نظر نظرسنجی رسمی نیست و فقط یه نظرخواهی معمولیه که تاثیری نداره .
spartaqus
19-04-2013, 16:30
یک سوال درست تموم کردن مراحل بازی آیا تو درصد بازی تاثیر داره یا نه یعنی حتما باید همه مراحل رو چراغ سبز تا بازی 100 درصد تموم بشه ؟!
Altairezio
20-04-2013, 05:53
یک سوال درست تموم کردن مراحل بازی آیا تو درصد بازی تاثیر داره یا نه یعنی حتما باید همه مراحل رو چراغ سبز تا بازی 100 درصد تموم بشه ؟!
همه ی مرحله ها از جمله مراحل جانبی و اصلی باید 100 % سینچ بشن!
saadat68
20-04-2013, 19:01
سلام
بچه ها من مرحله اول موقعی که از کشتی پیاده میشم یکم که با اون یارو راه میرم یه دفعه گیر میکنه و صفحه سیاه میشه
مشکل از چیه :n03:
Altairezio
22-04-2013, 21:16
دوستانی که بازی کرک شده دارن میتونن برا DLC جدیدی که برا بازی منتشر شد به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنن!
hp-world
22-04-2013, 23:58
دومین DLC این بازی که اسمش Betrayal بود رو اول Reloaded کرک کرد ولی ظاهرا بعدش هم Skidrowd یک نسخه Proper برای اون زده ولی توی سایتای ایرانی زیاد ندیدم این رو ، کسی میتونه لینک دانلود این نسخه رو هم بذاره ؟
Altairezio
23-04-2013, 06:15
دومین DLC این بازی که اسمش Betrayal بود رو اول Reloaded کرک کرد ولی ظاهرا بعدش هم Skidrowd یک نسخه Proper برای اون زده ولی توی سایتای ایرانی زیاد ندیدم این رو ، کسی میتونه لینک دانلود این نسخه رو هم بذاره ؟
دوست من منبع من که جایی ندیدم!
آپدید در اومده ولی فعلا" کرک نشدن !(تا آپدید 1.5 اومده اگه کرک شده شو پیدا کنم میزارم حتما"!)
چیز خاصی به بازی اضافه نمیکنن !(اون گیرایه شهر بوستون حل میشه + یه چند تایی اسلحه!)
البته مراحل اسسینا هم اضافه میشه یه چند تایی!
Altairezio
24-04-2013, 12:19
دوستان اونایی که دنبال قسمتایه مختلف DLC میگردن به اینجا یه سری بزن! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم چند وقتیه از بیکاری زدوم تو کار دانلود بازی جاوا و همین بازی رو هم دانلود کردم.بازی بدی نیست البته کسایی که گوشی جاوا دارن میفهمن که چی میگم.اینم لینک دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیو این بازی کجا ذخیره میشه و اسمش چیه؟
italodance
31-05-2013, 10:46
بدلیل مشغولیت کاری بازی رو همون روز که امد دانلود کردم ولی بازی نکردم تا این هفته و تموم شد
فوق العاده عالی بود
دوستان کم کم داریم به پایان سریال نزدیک میشیم
البته شنیدم که قسمت 4 دزد دریایی هست (کاشکه نینجا میگذاشتند :n20:) ولی بزودی به زمان حال (GTA مانند) و در انتها به فضا میرسیم
:n16:
italodance
31-05-2013, 10:52
لینک هم اینه…
والا این اشتباه هست بازی داره به زمان جلو و حال نزدیک میشه چطور نظر سنجی رفته عقب؟ پس اشتباست و تاثیری نداره
italodance
01-06-2013, 12:23
بدلیل مشغولیت کاری بازی رو همون روز که امد دانلود کردم ولی بازی نکردم تا این هفته و تموم شد
فوق العاده عالی بود
دوستان کم کم داریم به پایان سریال نزدیک میشیم
البته شنیدم که قسمت 4 دزد دریایی هست (کاشکه نینجا میگذاشتند :n20:) ولی بزودی به زمان حال (GTA مانند) و در انتها به فضا میرسیم
:n16:
انتهاش و دزموند کاملا مزخرف
اخه این چه پایانی بود
:n29:
hp-world
21-06-2013, 02:30
سلام
بچه ها توی تاپیک از دوستان کسی داستان این قسمت ، مخصوصا آخرش رو در تاپیک توضیح داده ؟؟؟ من تا صفحه 20 از اول و تقریبا 80 از آخر رو نگاه کردم ولی چیز خاصی ندیدم ، اگر گذاشتن لطفا بگید چه صفحه ای هست و اگر نه میشه یکی از دوستان لطف کنه و قسمت آخر رو توضیح بده ؟ منظورم از آخرش ، وقتی هست که هر 3 کلیدی از جاهای مختلف رو پیدا و در محل هاشون قرار میدادیم و یک در شیشه ای باز میشه و دزموند و بقیه وارد یک محوطه دیگه میشن و اون زنه از دزموند می خواد که یک گویی رو لمس کنه و زنه دیگری که فکر کنم اسمش مینروا بود ، مخالف اینکار بود ، بحثی که اونجا شد رو نفهمیدم چی بود دقیقا ، آخرش هم که دزموند گوی رو در هر صورت لمس می کرد و زمین به نابودی کشیده شد ، خوب دیگه چه ادامه داستانی داره ؟ اصلا راهی هم بود که دزموند تصمیم بگیره که گوی رو لمس نکنه ؟
سلام از کجا شمشیر قوی بخرم ..شمشیر خودش ولقعا مزخرفه
سلام از کجا شمشیر قوی بخرم ..شمشیر خودش ولقعا مزخرفه
همین جور که بازی پیش میره یه سری سلاح جدید به مغازه ها اضافه میشه . مغازه ها رو توی نقشه توی شهرها میتونی پیدا کنی .
Dark Soul
02-09-2013, 13:56
بعد از 48 ساعت به پایان رسید البته بر خلاف انتظارم خیلی حال داد .
البته حس نمیکردم دارم اساسینس کرید بازی می کنم فقط فک می کردم ادم خوبه ای هستم که دارم ادم بدا را می کشم.
داستان هم اینقدر من در آوردی شده که اصلا نمیشه جدیش گرفت ،می گن "قافیه که کم آید شاعر به تنگ آید " اینم همون حالته.
wrath of god
08-09-2013, 16:14
انتهاش و دزموند کاملا مزخرف
اخه این چه پایانی بود
:n29:
باهات کاملا موافقم اول این که دزموند مثه میمون بود:n19:
دوم این که اصن اساسین نبود به قول خودم مممممییییییییمممممووووونن نننن بود:n19:
ولی اگه این میمون نبود سری بازی های assassin's creed 1 تا 3 ساخته نمیشد وهمینطور اگه نبود assassin's creed 4 در حال ساخت نبود متوجهین که
SA3EDLORD
25-10-2013, 04:55
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید چطوری اپدیت های بازی رو ....رو نسخه بلک باکس نصب کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.