ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed III

صفحه ها : 1 2 [3] 4

پسر خاکستری
05-12-2012, 19:39
قبل از انسانها موجودات پیشرفته تری روی زمین بودند (خدایان و ملائک یا موجودات فضائی) که با کمک " Piece of Eden " (قطعه ای از بهشت یا سیب بهشتی ) فکر و اندیشه انسان ها را تحت کنترل خود درآورده بودند بدون اینکه انسان ها متوجه این موضوع باشند ! " Piece of Eden " یا " سیب بهشتی" ساخته ی دست این خدایان یا موجودات بسیار پیشرفته بود که با تکنولوژی فوق العاده قدرتمند و ظریفی بوجود آمده بود و هدف از ساخت آن ، کنترل مغز انسانها و بکارگیری آنها به عنوان نوکر و برده برای خود و فرزندان و نوادگان بعد از خود بود !

این در واقع ویژگی " پیس آف ایدن " یا سیب بهشتی است که شخصی که صاحب آن سیب بهشتی یا دارنده آن است (ارباب) ، تمام افکار و اندیشه و اعتقادات و باورهای انسانهای اطراف خود را تحت کنترل خود می گیرد بدون اینکه آنها (انسانها) متوجه شوند که کنترل میشوند ! رفتار این انسانهای تحت کنترل هم به گونه ای هست که کاملا از موقعیت خود راضی هستند و برای رئیس یا ارباب خود (شخصی که آنها را کنترل میکند) دعا میکنند و او را می پرستند حتی اگر به دستور او (ارباب) کشته شوند یا دستور بدهد که باید فرزند خودشان را به دست خودشان سر ببرند !!!

هر گونه ارتباط یا ازدواج خانواده ی ارباب ها با انسانها ممنوع است . . . ولی روزی می رسد که " آدم " و " حوا " از نتیجه ی یک ارتباط عاشقانه و مخفی بین یک مرد از انسانها و یک زن از اربابها به دنیا می آیند و به این دلیل که هم خون ارباب ها و هم خون انسانها در رگشان می چرخد، سیب بهشتی روی " آدم " و " حوا " اثر نمی گذارد و تحت کنترل ارباب ها قرار نمی گیرند...آن دو با مشاهده ی وضع غمناک انسان ها ، تصمیم می گیرند برای نجات انسان ها، سیب بهشتی را از ارباب ها بدزدند و انسان ها را آزاد کرده و فرار کنند که همین کار را می کنند ... در نتیجه " آدم " و " حوا " را " اولین اساسین " و ارباب ها را
" اولین تمپلار " می شناسند که جنگشان از ابتدا تا امروز ادامه داشته و خواهد داشت.
----------------------------------------------
حالا یه فکری به حال مشکل بنده بکنین اساسین کرید 3 رو نصب کردم نمیتونم بازی کنم
حداقل یکی لیستی از دکمه هارو بذاره یا راه حلی بگه که بتونم اینو درستش کنم
مشکلمم اینه که وقتی که بازی یه دکمه ای رو میخواد مثلا v به صورت یه شکلی شبیه * میاد و من نمیدونم چی کار کنم
برو به قسمت تنظیمات یا option بعد control بعد می تونی ائنجا کلیدها رو تغییر بدی. من گذاشتم رو موس و کیبرد و از دو تا شون استفاده می کنم

پسر خاکستری
05-12-2012, 19:48
کسی می تونه این مرحله رو جای من بره؟ من نمی تونم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majid322
05-12-2012, 20:03

من همون روز که گذاشتی سیوها رو انقال دادم که برات ردش کنم...ولی سیوات رو بازیم نخوند..نسخه من بلک باکسه ...ا

Amir rza
05-12-2012, 20:35
ببخشید من یه سوالی داشتم.تو نسخه pc شخصیت بازی اسمش کانره یا یه چیز دیگس؟
آخه اسمش کانر نیست.:sq_6:
درسته؟

manuelcalavera
05-12-2012, 20:36
آقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟

Layken
05-12-2012, 21:22
پسر خاکستری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما اونجا مهمات خودت رو تعویض کن و به نوع زنجیردارش مجهز بکنش...اون موقع به کشتی بزرگ با اون شلیک کن.

درسته؟

حتما تازه شروع کردی ، یکی دو ساعت اول با شخصیت کانر نیستیم ، کانر جلوتر معرفی خواهد شد.

آقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟

اینجا هم میشه ولی متاسفانه این مورد هم شامل حال گیم پلی پرفراز و نشیب بازی قرار گرفته و فراموش شده وگرنه هست یادم نیست با هیدن بلید میکشت یا نه ولی همزمان دو نفر رو یک جا میکشه ، کشتم خودم

alireza crs
05-12-2012, 21:32
برو به قسمت تنظیمات یا option بعد control بعد می تونی ائنجا کلیدها رو تغییر بدی. من گذاشتم رو موس و کیبرد و از دو تا شون استفاده می کنم
همین الان رو موس و کیبرد هست و نمیتونم به چیز دیگه ای تغییر بدم(از اول همین جوری بوده)
حداقل یه راهنما از کلید ها بگین

p_p_k
05-12-2012, 21:57
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها زبان بازی من انگلیسی نیست... فک کنم روسیه.... چجوری تغییرش بدم؟؟؟؟؟

Altairezio
05-12-2012, 22:08
درسته؟

دوست من کلا" اسم کانر کانر نیست!:sq_2:
این یه اسم مستعاره!
اسم خودش خیلی اجق وجقه!
نمیدونم چرا این اسمو اون پیر مرده روش گذاشت!
(شاید اونقدر ضایع بود اسمش که عوض کرد!:sq_24:یا شایدم تلفظش اونقدر بد بود که نتونستن زود زود به راحتی صداش کنن برا همون عوض کردن!):sq_13::sq_6:

Altairezio
05-12-2012, 22:10
دوستان یه سوال
این ببرا یا خرسا چهطوری با چه وسیله ای بکشیمشون؟
من که والا کم آردم !
دیگه کلا" میترسم تو جنگل پا بزارم!:sq_2:

m.1887
05-12-2012, 22:25
سلام دوستان . یک سوال.
من تا حالا همه شماره های قبلی اسسین رو با جوی استیک بازی کردم
اما تو این شماه اصلا نمیشه کلیدهای جوی استیک رو تنظیم کرد.:sq_3: کرکم THETA هستش.
کسی میتونه کمک کنه. با اسکید رو هم این این مشکل وجود داره.؟؟؟ ممنون

ye adam
05-12-2012, 22:28
دوست من کلا" اسم کانر کانر نیست!:sq_2:
این یه اسم مستعاره!
اسم خودش خیلی اجق وجقه!
نمیدونم چرا این اسمو اون پیر مرده روش گذاشت!
(شاید اونقدر ضایع بود اسمش که عوض کرد!:sq_24:یا شایدم تلفظش اونقدر بد بود که نتونستن زود زود به راحتی صداش کنن برا همون عوض کردن!):sq_13::sq_6:
داداش منظور این رفقمون یه چیز دیگه بود :دی
ایشون احتمالا بازی رو تازه شروع کرده و با بابای کانر داره بازی میکنه فک کرده کانری در کار نیست :دی

دوستان یه سوال
این ببرا یا خرسا چهطوری با چه وسیله ای بکشیمشون؟
من که والا کم آردم !
دیگه کلا" میترسم تو جنگل پا بزارم!:sq_2:
:sq_2:
مردم از خنده
خرس که خیلی اسونه
3 بار میگه e رو بزن و یه دکمه رندم
من بیشتر از گرگاش میترسم
وقتی هنوز پیداشون نکرده صدای خخخخخ میاد میترسم :دی
ولی بازم تو 1 شب 51 گرگ زدم به رگ
bobcat نمیدونم ببره یا گربه وحشیه چیه نمیدونم
اونا خیلی سریعن
تا میای دکمه هارو بزنی میپرن روت و در نتیجه با تفنگ دخلشو میاری
ولی خرس که میگی جای دقیقشم به ما بگی لطف میکنی
من واقعا هر چی میگردم پیدا نمیکنم

alireza crs
05-12-2012, 23:06
یه سوال تو اون مرحله که یه نفر رو تو کالسکه میکشی و لباسش رو میپوشی و زن سرخ پوست کنار تان است
اون جا یه افسر میاد پیشتون و میگه یه دکمه رو بزن باید چی کار کنم
؟

p_p_k
06-12-2012, 00:02
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها زبان بازی من انگلیسی نیست... فک کنم روسیه.... چجوری تغییرش بدم؟؟؟؟؟

:sq_3::sq_3::sq_3:

SAMAN-AMIR
06-12-2012, 00:21
سلام.من وقتی می خوام بازی کنم بازیم خیلی کند می شه یه راهنمایی می کنید ممنون .واقعن دیونه شدم!

pedram3001
06-12-2012, 13:13
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟

hoomi_gta
06-12-2012, 13:20
این یارو که جای کانر حرف میزنه فکر کنم داشته رد میشده بهش گفتن داداش بیا یه متن بهت بدیم از روش بخون! خیلی ضد حاله! صحبت کردنش با انیمشن بازی هم همخونی نداره. اتزیو فقط اون لهجش آدم و میگرفت.

Altairezio
06-12-2012, 18:22
داداش منظور این رفقمون یه چیز دیگه بود :دی
ایشون احتمالا بازی رو تازه شروع کرده و با بابای کانر داره بازی میکنه فک کرده کانری در کار نیست :دی

:sq_2:
مردم از خنده
خرس که خیلی اسونه
3 بار میگه e رو بزن و یه دکمه رندم
من بیشتر از گرگاش میترسم
وقتی هنوز پیداشون نکرده صدای خخخخخ میاد میترسم :دی
ولی بازم تو 1 شب 51 گرگ زدم به رگ
bobcat نمیدونم ببره یا گربه وحشیه چیه نمیدونم
اونا خیلی سریعن
تا میای دکمه هارو بزنی میپرن روت و در نتیجه با تفنگ دخلشو میاری
ولی خرس که میگی جای دقیقشم به ما بگی لطف میکنی
من واقعا هر چی میگردم پیدا نمیکنم
خرسا کلا" دورو بر رودخونه ها زیاد میشن!:sq_8:
خرس و ببر که کلا" حرفشو نزن با اون دکمه ها سهله با هیچی نتونستم یکیشونم بکشم!خیلی سریعن باید دستت روهمه دکمه ها باشه و در عرض 1 ثانیه با اون همه ترسو لرزی که داری یکی رو بزنی که کامپیوتر انتخاب میکنه!به نظر من که باید یه روش خاصی براشون بود!(شاید از اینه که تازه اول بازیم و کانر هنوز قدرتمند نشده!!):sq_6:
گرگا راحتن و گروهای 3 تایی دارن بعضی وقتا هم تکی میشن!
(یه چیز داخل پارانتز هم بگم این که اتزیو خیلی خوش قیافه تر و قلدر تر از این بود!!):sq_25:
یه چیز دیگه هم هست در باره ی ای اسسینا که فک کنم تو خونشونه که باید حتما" یه بار از پای چوبه ی دار فرار کنن!:sq_24:
زره اینا هم درکار نیست انگار!:sq_3:

پسر خاکستری
06-12-2012, 18:27
من همون روز که گذاشتی سیوها رو انقال دادم که برات ردش کنم...ولی سیوات رو بازیم نخوند..نسخه من بلک باکسه ...ا

ممنون رفیق
برای من نسخه ی دست نخورده بازیه. نصبش اوریجینال هست

پسر خاکستری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما اونجا مهمات خودت رو تعویض کن و به نوع زنجیردارش مجهز بکنش...اون موقع به کشتی بزرگ با اون شلیک کن
ممنونم رفیق
آقا این توپ های زنجیر دار یه دو متری اختلاف فاصله دارن!
پدرم در اومد

goldenmember
06-12-2012, 19:18
اولین DLC بازی ACIII منتشر شد
ولین DLC بازی ACIII منتشر شد

The Hidden Secrets اولین DLC بازی Assassin’s Creed III، هم اکنون برای پلتفرم های Xbox 360 ،PS3 و همچنین PC قابل دانلود است. تاریخ عرضه DLC برای Wii U هنوز مشخص نشده است. The Hidden Secrets شامل 3 مأموریت جدید به نام های Lost Mayan Ruins, The Ghost of War و Dangerous Secret می شود که هر کدام 1 ساعت به گیم پلی بازی اضافه می کنند. همچنین با رد کردن مأموریت ها جوایزی به بازیکن داده می شوند که شامل سلاح های جدید، 2 لباس بخش تک نفره و 2 شخصیت بخش چندنفره می شود.

نویسنده: متین توانا از پردیس گیم

iCe m@n
06-12-2012, 19:25
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی سیو بازی 28% رو برام بزاره بعد از نبرد کشتی ها

اعصابم رو خورد کرده 10 باره رفتم رد نمیشه لامصب

مرسی

Arrowtic
06-12-2012, 20:09
من اول بازیم تازه.
واقعا دوست دارم بدونم کانر که هنوز ندیدمش در چه حد باحاله.آخه این پدرش رو نسبتا خوب کار کردن و با این که کمی باهاش بازی کردم شخصیتش به دلم نشسته.

pedram3001
06-12-2012, 20:12
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه مثل Stockpile و CRAFTING یا مثلا Artisans بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟:sq_24:

پسر خاکستری
06-12-2012, 20:12
همین الان رو موس و کیبرد هست و نمیتونم به چیز دیگه ای تغییر بدم(از اول همین جوری بوده)
حداقل یه راهنما از کلید ها بگین
ببین رفیق جان برو قسمت آپشن بعد قسمت کاستومایز کنترل
اونجا دیگه همه ی کلیدها رو با کارش نوشته. دلت خواست عوض کن دلتم نخواست فقط نگاه کن
موفق باشی:5:

پسر خاکستری
06-12-2012, 20:20
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی سیو بازی 28% رو برام بزاره بعد از نبرد کشتی ها

اعصابم رو خورد کرده 10 باره رفتم رد نمیشه لامصب

مرسی

منم مشکل تو رو دارم
اعصابم ریخته بهم

majid322
06-12-2012, 20:28
اینم محل دقیق خرسا ( جایی که کانر الان هست )

راستی کشتن خرسها و بقیه حیوانات بسیار بسیار راحته نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن سخته..دستتون رو روی سه دکمه ی Q ، SPACE و کلیک چپ موس نگه دارید هر وقت گفت E رو بزنید + یکی از این دکمه ها ..اصلا سریع نیست دوستان گفتن تعجب کردم..

من اول بازیم تازه.
واقعا دوست دارم بدونم کانر که هنوز ندیدمش در چه حد باحاله.آخه این پدرش رو نسبتا خوب کار کردن و با این که کمی باهاش بازی کردم شخصیتش به دلم نشسته.

نمیخوام دلسردت کنم ولی من با شخصیت کانر نتوسنتم ارتباط برقرار کنم ولی به جاش پدرس واقعا شخصیت جالبیه من با اون خیلی بیشتر ارتباط برقرار کردم...

پسر خاکستری
06-12-2012, 21:16

ببین رفیق تو قسمت یوزر بازی که سه تا امکان ساخت داری یه یوزر بساز به نام Arya شاید درست شد
البته اگه دوست داری کمک کنی
ممنون

Saeed System
06-12-2012, 23:30
مرسی

Click here to view the small image.

کد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم مشکل تو رو دارم
اعصابم ریخته بهم

دوستان اینجارو نباید بزنیدش..باید برید کنارش وایسید بعد فیلمی میشه..میرن توی کشتی..شما فقط با کشتی بزنید ا زکنار بزنید به کشتی اونا یعنی بدنه به بدنه کناز هم بعد خود ش فیلمی میشه..

اینو الان داداش کوچیکم گفت که بهتون بگم اون تا آخرش رفته بازیرو تموم کرده..من خودم اصلا بازی نکردم

clau
07-12-2012, 00:14
آقا این توپ های زنجیر دار یه دو متری اختلاف فاصله دارن!

وقتی میخوای از chain shotاستفاده کنی باید خودت برسونی به نزدیک کشتی (خیلی باید به کشتی نزدیک بشی) 2بار که بهش بخوره کارش تمومه از راه دور که اصلن بهش نمیرسه بعد پیغام میده سوار کشتی بشی که دمو نشون میده میپری تو کشتی سه تا از اون کاپیتانهای کشتی میکشی این مرحله تمام میشه

alireza crs
07-12-2012, 12:43
ببین رفیق جان برو قسمت آپشن بعد قسمت کاستومایز کنترل
اونجا دیگه همه ی کلیدها رو با کارش نوشته. دلت خواست عوض کن دلتم نخواست فقط نگاه کن
موفق باشی

من حالا دید عقابی رو از v به g تغییر دادم اما هنوز اون علامت * به جای g نشون داده میشه

pedram3001
07-12-2012, 14:53
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه مثل Stockpile و CRAFTING یا مثلا Artisans بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟:sq_24:

اقا کسی نبود جواب مارو بده؟

پسر خاکستری
07-12-2012, 16:32
دوستان اینجارو نباید بزنیدش..باید برید کنارش وایسید بعد فیلمی میشه..میرن توی کشتی..شما فقط با کشتی بزنید ا زکنار بزنید به کشتی اونا یعنی بدنه به بدنه کناز هم بعد خود ش فیلمی میشه..

اینو الان داداش کوچیکم گفت که بهتون بگم اون تا آخرش رفته بازیرو تموم کرده..من خودم اصلا بازی نکردم
ممنون رفیق
این راه رو هم امتحان می کنیم. ولی با توپ می زنه ها!

وقتی میخوای از chain shotاستفاده کنی باید خودت برسونی به نزدیک کشتی (خیلی باید به کشتی نزدیک بشی) 2بار که بهش بخوره کارش تمومه از راه دور که اصلن بهش نمیرسه بعد پیغام میده سوار کشتی بشی که دمو نشون میده میپری تو کشتی سه تا از اون کاپیتانهای کشتی میکشی این مرحله تمام میشه
ممنون

iCe m@n
07-12-2012, 17:08
دوستان من سلاح جدید خریدم ولی جایگزین قبلی ها نمیشه و سلاح هایی که گرفتم هیچ جا نیست که خودم جایگزین کنم

برای جایگزین شدن سلاح های جدید باید چی کار کنم؟

majid322
07-12-2012, 17:13
باید وارد مغازه بشی و از لیست اسلحه ها اونی رو که میخوای انتخاب کنی..

goldenmember
07-12-2012, 18:06
سلام این آدمو یادتونه؟؟؟؟؟؟
کانر تو یه تریلر میکشدش
اوایل با heytrm کشتیمش
جور در نمیاد

goldenmember
07-12-2012, 18:10
و یه سوال دیگه کانر چرا باپدرش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
مگه پدرش چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اوایل فکر میکردم heytem آدم خوبیه.
اگه کسی داستانو فهمیده به منم بگه.

Dav0od
07-12-2012, 18:11
10 % بازی کردم بازیش خیلی جالبه ولی بیشتر شبیه پسری در جنگله تا اساسین کرید ...

ye adam
07-12-2012, 21:23
و یه سوال دیگه کانر چرا باپدرش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
مگه پدرش چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اوایل فکر میکردم heytem آدم خوبیه.
اگه کسی داستانو فهمیده به منم بگه.

داداش شما بازی میکنی همرو اسکیپ میکنی؟ :دی
باباش تمپلار هست
و کانر اساسینس
و این دو دشمن خونی هم تو کل اساسینس 1 تا 3 هستن :دی

Atusa 021
07-12-2012, 21:33
سلام
این بازی با این سیستم خوب اجرا میشه ؟

cpu : intel 2100
ram : 4g ddr3
vga : 5670 2g ddr5

من اون قبلی رولیشون همچین اسمی داشت رو تونستم بازی کنم .

p30g
07-12-2012, 21:48
ونجایی که دزموند میره پیش فرشته بازی تمومه یا دوباره میره تو دستگاه ؟چون تاریکه چشمم درد میگیره بازی کنم

pedram3001
07-12-2012, 21:51
یعنی کسی تابه حال به این چیزا که من میگم برنخورده یا اصلا پستهای من دیده نمیشن؟؟؟؟؟؟؟:sq_6:

X_9
07-12-2012, 22:32
بچه ها من به این مرحله رسیدم نمیدونم چی کار کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
07-12-2012, 22:35
باید از روی درختا حرکت کنی و اصلا زمین رو لمس نکنی..یعنی نباید بیفتی زمین اصلا..

X_9
07-12-2012, 22:41
باید از روی درختا حرکت کنی و اصلا زمین رو لمس نکنی..یعنی نباید بیفتی زمین اصلا..

ممنون ولی هرکاری که کردم درختا من رو به جایی برسونن نشد اصلا خوب بعدش باید چی کار کنم؟

majid322
07-12-2012, 22:47
ممنون ولی هرکاری که کردم درختا من رو به جایی برسونن نشد اصلا خوب بعدش باید چی کار کنم؟

مرحله رو خیلی وقته رد کردم درست یادم نیست..ولی تا اونجا که یادم میاد خیلی واضحه یکم دقت کن ..یا باید بری بالا یا اینکه باید روی درختا حرکت کنی...

یعنی کسی تابه حال به این چیزا که من میگم برنخورده یا اصلا پستهای من دیده نمیشن؟؟؟؟؟؟؟:sq_6:

بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟

اونا یه چیزی شبیه به تجارته...شما یه جنسی رو میخری بعد با یکم سود میفروشی به یکی دیگه...به نظرم زیاد جالب نیست حد اقل من نتونستم باهاش ارتباط بر قرار کنم..
.
اون اسمها هم کسایی هستن که براشون ماموریت انجام دادی و باهات اشنا هستن و اون هم مخفف اسامیشون هست..

pedram3001
07-12-2012, 23:09
مرحله رو خیلی وقته رد کردم درست یادم نیست..ولی تا اونجا که یادم میاد خیلی واضحه یکم دقت کن ..یا باید بری بالا یا اینکه باید روی درختا حرکت کنی...

اونا یه چیزی شبیه به تجارته...شما یه جنسی رو میخری بعد با یکم سود میفروشی به یکی دیگه...به نظرم زیاد جالب نیست حد اقل من نتونستم باهاش ارتباط بر قرار کنم..
.
اون اسمها هم کسایی هستن که براشون ماموریت انجام دادی و باهات اشنا هستن و اون هم مخفف اسامیشون هست..
مرسی از این که جوابمو دادی نمیدونید چجوری باید برای اون اشخاص ماموریت انجام داد چون وقتی میرم پیششون اصلا کاری نمیکنه؟

majid322
07-12-2012, 23:12
مرسی از این که جوابمو دادی نمیدونید چجوری باید برای اون اشخاص ماموریت انجام داد چون وقتی میرم پیششون اصلا کاری نمیکنه؟

زمانش که بشه بازی که جلو بره ...این ماموریت ها اضافه میشه..

p30g
07-12-2012, 23:32
zahmat nakesh khodam peyda kardam:31:

Atusa 021
08-12-2012, 02:01
سلام
این بازی با این سیستم خوب اجرا میشه ؟

cpu : intel 2100
ram : 4g ddr3
vga : 5670 2g ddr5

من اون قبلی رولیشون همچین اسمی داشت رو تونستم بازی کنم .

کسی به من جواب نمیده ؟

ilililililiili
08-12-2012, 02:57
آره اجرا میشه.

ilililililiili
08-12-2012, 03:02
بازیو تموم کردم، ولی یه جورایی گیج میزنم الان، میشه یکی لطف کنه یه لینک از داستان کامل بازی بذاره، یا یه نقد کامل.
ممنون میشم.

Benygh
08-12-2012, 04:43
من شدیدا افت فریم دارم تو محیطهای شهری! حتی با پایینترین رزلوشن و تنظیمات گرافیکی.
مشکل رو سرچ کردم و نتایج زیادی به دست اومده، کسی از شما هم این مشکل رو داشته ؟

X_9
08-12-2012, 13:37
بچه ها من به این مرحله رسیدم نمیدونم چی کار کنم

دوستان میشه کمک کنید
از درختا میرم این ور اون ور ولی به هیچ جایی نمیرسم
میشه بهتر توضیح بدید
ممنون

msi674
08-12-2012, 16:34
چرا من نمیتونم با کشتی برم new york ؟ کرکم مشکل داره ؟

msi674
08-12-2012, 16:36
دوستان میشه کمک کنید
از درختا میرم این ور اون ور ولی به هیچ جایی نمیرسم
میشه بهتر توضیح بدید
ممنون
یادمه اینجاش یه مسیری رو باید از روی درختا می پریدی بعد دوستت می افتاد تو اب باید میرفتی کمکش البته گمون کنم اینجا همون جا بود :sq_2:

Hapoofesgeli
08-12-2012, 16:47
من شدیدا افت فریم دارم تو محیطهای شهری! حتی با پایینترین رزلوشن و تنظیمات گرافیکی.
مشکل رو سرچ کردم و نتایج زیادی به دست اومده، کسی از شما هم این مشکل رو داشته ؟

بله منم از بس مشکل داشت بیخیال شدم...تو بوستون به زور 15 فریم میگیرم!!

msi674
08-12-2012, 16:50
یه سوال / من تو این بازی اصلا نمیتونم پول جمع کنم ؟ کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ یادش به خیر نسخه ی قبلی پول دار عالم بودم :sq_3:

majid322
08-12-2012, 17:06
نقشه ی تمام chest ها رو از بقالی بگیر.. :31: برو دنباله صندوقا بازشون کن...اون قلعه ها رم که فتح میکنی ( قرمز رنگا ) تو هر کدومشون یه صندوق هست که 7500 تا پول توش هست..
.
راه دیگه شکاره برو تو منطقه خرسا تا میتونی خرس شکار کن...من یه بار 41 خرس زدم پولش خیلی شد نزدیکای 16000 تا شد فکر کنم..
.
بازم راه دیگه هست شغل شریف دزدی : دی یه جایی که تجمع زیاده راه برو جیباشون رو بزن.
.
فعلا همینا به نظرم اومد من الان پول خیلی زیاد دارم ..پول میخوای چیکار کنی ؟ اخر تو دو متر جا خاکت میکنن :دی

ye adam
08-12-2012, 17:18
بله منم از بس مشکل داشت بیخیال شدم...تو بوستون به زور 15 فریم میگیرم!!
داداش این مشکل برای همس
منم تو بوستون 20-25 فریم بیشتر نمیگیرم
خود یوبی هم قبول کرده میگه پج میده ما هم منتظریم :دی

m.1887
08-12-2012, 21:10
سلام دوستان . یک سوال.
من تا حالا همه شماره های قبلی اسسین رو با جوی استیک بازی کردم
اما تو این شماه اصلا نمیشه کلیدهای جوی استیک رو تنظیم کرد.:sq_3: کرکم THETA هستش.
کسی میتونه کمک کنه. با اسکید رو هم این این مشکل وجود داره.؟؟؟ ممنون

میشه یکی از دوستان آموزش کرک اسکیدرو رو لینکش رو بده تا این بازی رو کرک کنم. کمک !!!!!!!!!!!!! :n11:

Altairezio
09-12-2012, 20:20
دوستان بازی رو تموم کردن بعد از 2 ساعت بازی در هر 7 روز!
یه چیزایی هست که باید بگم!
یکی این که تو داستان این آخریه درست حسابی گند زده بودن!
خیلی بهتر که همون خاطرات EZIO و ALtair برام بمونه!
داستان بازی ضعیف بود!
آهنگاش افتضاح بودن به جز اون قسمت آخر که پس از تیراژ میاد تو بازی و تابلو هارو آتیش میزنه!
خیلی غمناک بود این آخراش!
و دیگه فک نکنم ورژن دیگه ای از بازی بیاد!
از شخصیتش که خیلی بدم اومد!
داستانشم خیلی کوتاه بود!
ازنسل اسسینا هم که نبود کانر خیلی تو ذوقم زد!:n03:
صداگذاری ها عالی بودن!
و یه چیزی هم بگم که این بازی تک بود و اوج بازی تو AC II و AC Brotherhood بود که تو برادر هود اتزیو خیلی قوی تر و با تجربه تر و برنا تر بود!
و در آخر یه چیزی هم بگم که این یوبی سافت عجب برنامه و داستانی ریخته بود تا این بازی رو تو سال 2012 و به واقعه ی 2012 که یه دروغ محض هست ربط بده!:n04:
دسموندم که به اون فرشته ی نجات پشت کرد خیلی بهم بر خورد!
و این که بازی ای مثل اسسینز درست نشده و شاید هم نخواهد شد!:n12::n12::n12::n12::n28::n28::n28:

ye adam
09-12-2012, 21:27
دوستان بازی رو تموم کردن بعد از 2 ساعت بازی در هر 7 روز!
یه چیزایی هست که باید بگم!
یکی این که تو داستان این آخریه درست حسابی گند زده بودن!
خیلی بهتر که همون خاطرات EZIO و ALtair برام بمونه!
داستان بازی ضعیف بود!
آهنگاش افتضاح بودن به جز اون قسمت آخر که پس از تیراژ میاد تو بازی و تابلو هارو آتیش میزنه!
خیلی غمناک بود این آخراش!
و دیگه فک نکنم ورژن دیگه ای از بازی بیاد!
از شخصیتش که خیلی بدم اومد!
داستانشم خیلی کوتاه بود!
ازنسل اسسینا هم که نبود کانر خیلی تو ذوقم زد!:n03:
صداگذاری ها عالی بودن!
و یه چیزی هم بگم که این بازی تک بود و اوج بازی تو AC II و AC Brotherhood بود که تو برادر هود اتزیو خیلی قوی تر و با تجربه تر و برنا تر بود!
و در آخر یه چیزی هم بگم که این یوبی سافت عجب برنامه و داستانی ریخته بود تا این بازی رو تو سال 2012 و به واقعه ی 2012 که یه دروغ محض هست ربط بده!:n04:
دسموندم که به اون فرشته ی نجات پشت کرد خیلی بهم بر خورد!
و این که بازی ای مثل اسسینز درست نشده و شاید هم نخواهد شد!:n12::n12::n12::n12::n28::n28::n28:

از حق نگذریم اهنگاش بد نبود خداییش
بر عکس من میگم صداگذاری بد بوده
انگار یه نفر داره از رو متن میخونه بدون هیچ احساسی
یه سوال؟
چرا ورژن بعد نیاد؟اخه اونجوری داستان دزماند نصفه میمونه
یعنی چی
ذزماند دست زد به گوی بیهوش شد وسلام؟ :دی
به نظرم یه نسخه دیگه میدن که احتمال میدم کلش برای اینده باشه
چون اینجوری بازی کاملا نصفه تموم شده :دی

msi674
10-12-2012, 13:58
نقشه ی تمام chest ها رو از بقالی بگیر.. :31: برو دنباله صندوقا بازشون کن...اون قلعه ها رم که فتح میکنی ( قرمز رنگا ) تو هر کدومشون یه صندوق هست که 7500 تا پول توش هست..
.
راه دیگه شکاره برو تو منطقه خرسا تا میتونی خرس شکار کن...من یه بار 41 خرس زدم پولش خیلی شد نزدیکای 16000 تا شد فکر کنم..
.
بازم راه دیگه هست شغل شریف دزدی : دی یه جایی که تجمع زیاده راه برو جیباشون رو بزن.
.
فعلا همینا به نظرم اومد من الان پول خیلی زیاد دارم ..پول میخوای چیکار کنی ؟ اخر تو دو متر جا خاکت میکنن :دی

اخه تو نسخه ی قبلی بانک بود سودم میومد روش کلی حال میداد :n02: من خرس کشتم ولی پول نداد بهم چرا ؟
یه عالمه سوال داشتما یادم رفت :n02: بعدا میپرسم برم یه ذره ادم بکشم :n02:

msi674
10-12-2012, 14:00
یه سوال؟
یعنی چی

اقا اینا گفتن وایسیم ببینیم 2012 هممون میمیریم یا نه :n02: اکه مردیم که حق با ما بود اگه نمردیم یه نسخه میدیم بیرون که همه اینا خواب و خیال بوده ما سر کار گذاشته بودیم ملتو

titanium_zarin
10-12-2012, 14:27
محل سیو بازی کجاست ؟؟
کسی میدونه ؟؟

Altairezio
10-12-2012, 15:08
یه سوال؟
یعنی چی

دوست من صدا گذاری رو خوب یادم انداختی!
من منظورم صداهای اکشن ها و فعالیت ها(دیگه نمیتونم هم معنیه دیگه ای پیدا کنم واسه اون چیزی که تو زهنمه!:n02: )بود!
اون صدا گذاری افراد که کانورسیشن یا مکالمه بین فردی بود که حق باشماست!
کلا" بی احساسه و انگار از رویه یه متن داره میخونه!
اتزیو به نظر من آخر AC بود!
این آخر بازی رو انگار شما موتوجه نشدی!برا خودشون قیامتی برپاکردن و بازی تموم شد!(البته اینا رو من کامل متوجه نشدم که اینا همش تو خیال دزموند بود یا این طوری شد!)
البته فک کنم که اینطوری شد چون اون آخرم که طوفان های الکتریکی و شفق ها رو نشون میداد و مجریه اخبار میگفت که تاحالا همچین شرایطی رخ نداده بود دنیا به آخر رسیده بود و از انرژی داشت خالی میشد که اون فرشته ی بد در حین آخرین مراحل بازی با دزموند که پاور سورس ها رو جای گذاری میکرد به همچین شرایطی داشت اشاره میکرد!
و در آخر دزموند از ته سوخت و کباب شد و دزموند مرد!
فرشته ی بد هم که کار خودشو کرد!در آخر از روی جسد دزموند عبور کرد و....!
روح اتزیو هم شاد!:n28:

Altairezio
10-12-2012, 15:12
محل سیو بازی کجاست ؟؟
کسی میدونه ؟؟

یا تو my documents تو AC III هست یا هم تو C:/program files/ ubisoft/UGL هست

ye adam
10-12-2012, 16:02
دوست من صدا گذاری رو خوب یادم انداختی!
من منظورم صداهای اکشن ها و فعالیت ها(دیگه نمیتونم هم معنیه دیگه ای پیدا کنم واسه اون چیزی که تو زهنمه!:n02: )بود!
اون صدا گذاری افراد که کانورسیشن یا مکالمه بین فردی بود که حق باشماست!
کلا" بی احساسه و انگار از رویه یه متن داره میخونه!
اتزیو به نظر من آخر AC بود!
این آخر بازی رو انگار شما موتوجه نشدی!برا خودشون قیامتی برپاکردن و بازی تموم شد!(البته اینا رو من کامل متوجه نشدم که اینا همش تو خیال دزموند بود یا این طوری شد!)
البته فک کنم که اینطوری شد چون اون آخرم که طوفان های الکتریکی و شفق ها رو نشون میداد و مجریه اخبار میگفت که تاحالا همچین شرایطی رخ نداده بود دنیا به آخر رسیده بود و از انرژی داشت خالی میشد که اون فرشته ی بد در حین آخرین مراحل بازی با دزموند که پاور سورس ها رو جای گذاری میکرد به همچین شرایطی داشت اشاره میکرد!
و در آخر دزموند از ته سوخت و کباب شد و دزموند مرد!
فرشته ی بد هم که کار خودشو کرد!در آخر از روی جسد دزموند عبور کرد و....!
روح اتزیو هم شاد!:n28:

صدا گذاری محیط خوب بود ولی صدای کانر که :n21:
ولی با این حال بازم امید دارم که نسخه بعدی بیاد
شمام دعا کن :دی
راستی من فک میکردم بازی تموم میشه دیگه فصل تغییر نمیکنه
ولی میکنه
باید تا اپشن قسمت فک کنم season ---- فک کنما
دقیق یادم نیست
اخرین گزینه ی اپشن فصل هارو تغییر میده :دی

majid322
10-12-2012, 16:05
اخه تو نسخه ی قبلی بانک بود سودم میومد روش کلی حال میداد :n02: من خرس کشتم ولی پول نداد بهم چرا ؟
یه عالمه سوال داشتما یادم رفت :n02: بعدا میپرسم برم یه ذره ادم بکشم :n02:

نه اینجا خبری از بانک نیست اینقدر پولدار نیستی...خرس رو که کشتی باید ببری بفروشی دیگه همینجوری که پول نیمشه :دی
.
ببر مغازه روی نقشه e بعد گزینه ی sell رو بزن بفروش هر چی داری..

محل سیو بازی کجاست ؟؟
کسی میدونه ؟؟

C:\Users\Majid\AppData\Roaming\Theta

pirate sea
10-12-2012, 17:13
من میخام اینو بخرم ,! بازی تقش افرینیه؟گرافیک و رم چند میخاد؟ کلا باحاله یا نه؟

ye adam
10-12-2012, 19:07
آقای Bertrand Chaverot مدیریت شرکت یوبی سافت برزیل در مصاحبه ای با Techtudo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عنوان کرده است : ممکن است Assassin بعدی در برزیل رخ دهد .

Gamespot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مصاحبه را که GameInformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با زبان پرتغالی با مدیریت شرکت بوبی سافت در برزیل انجام شده بود را ترجمه و تایید کرد .

Chaverot : آخرین قسمت این بازی با نام اساسین کرید 3 به تازگی منتشر شده است و برای اطلاعات جدیدتر از قسمت بعدی اساسین کرید خیلی زود است , اما در ماه های آینده اطلاعاتی منتشر خواهد شد .

Assassin’s Creed III قبلا برزیل را تجربه کرده است که شامل بخش هایی از مراحل بازی در برزیل بوده است که در یکی از مراحل باید به برزیل سفر می کردید .

اما قسمت بعد ممکن است در برزیل واقع شود .

مدیریت شعبه ی برزیلی یوبی سافت گفت : هر ساله یک عنوان از Assassin’s Creed را منتشر می کنیم , اما تا الان خبری از وجود نسخه ی جدیدتر این بازی و در سال 2013 منتشر نشده است .

Chaverot در آخر تایید کرد که به هر حال نسخه ی جدید این بازی در حال ساخت و توسعه است .

Assassin’s Creed III حول شخصیتی محبوب با نژاد سرخ پوستی به نام "کانر" بود و روایتی از زندگی او و پدرش داشت , در تاریخ مقرر برای PS3 و X360 منتشر شده است و با اندکی تاخیر برای PC هم نیز منتشر شده است .

نظر شما چیست ؟ شما دوست دارید قسمت بعدی این بازی جهان آزاد و حماسی در کجا رخ دهد ؟

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Altairezio
10-12-2012, 19:15
صدا گذاری محیط خوب بود ولی صدای کانر که :n21:
ولی با این حال بازم امید دارم که نسخه بعدی بیاد
شمام دعا کن :دی
راستی من فک میکردم بازی تموم میشه دیگه فصل تغییر نمیکنه
ولی میکنه
باید تا اپشن قسمت فک کنم season ---- فک کنما
دقیق یادم نیست
اخرین گزینه ی اپشن فصل هارو تغییر میده :دی

من کلا" با صدای هیچ کدومشون به جز پدر کانر hytham موافق نیستم!(هیچ کدومشون عالی نبودن!)
دوستان من احساس میکنم هرچی بازی میکنی این کانر داره قوی تر میشه!
پوست خرس و گربه ی وحشی هم که نگو خیلی گرون میخرن ازت!همینا به جای کل بانکا می ارزه!
من جای 2 تا خرس رو شناسایی کردم که همیشه اونجان!(ورودیه ی frotier همچین چیزی بود! اون پایین کنار دریاچه 2 تا شون میچرن!)
دوستان این کانر چرا کلاهشو دیگه نمیزاره؟

majid322
10-12-2012, 19:18
من کلا" با صدای هیچ کدومشون به جز پدر کانر hytham موافق نیستم!(هیچ کدومشون عالی نبودن!)
دوستان من احساس میکنم هرچی بازی میکنی این کانر داره قوی تر میشه!
پوست خرس و گربه ی وحشی هم که نگو خیلی گرون میخرن ازت!همینا به جای کل بانکا می ارزه!
من جای 2 تا خرس رو شناسایی کردم که همیشه اونجان!(ورودیه ی frotier همچین چیزی بود! اون پایین کنار دریاچه 2 تا شون میچرن!)
دوستان این کانر چرا کلاهشو دیگه نمیزاره؟

تا اونجا که من میدونم این یه باگ مربوط به بازیه یه اپدیت 7 8 مگی داره باید دانلود کنی..سرچ کنی پیدا میکنی..

Altairezio
10-12-2012, 19:34
تا اونجا که من میدونم این یه باگ مربوط به بازیه یه اپدیت 7 8 مگی داره باید دانلود کنی..سرچ کنی پیدا میکنی..

خوب لینک بده دیگه داش!
اون بالا یه چیزی در باره ی برزیل و این جور چیزا نوشته !
شایدم درست باشه چون الطیر یه زمانی تو Arce یا دقیقا" یادم نیست Acre بود که میشه همون شهری که قلعه ی معلمش تو اون بود و خودش اونجا مرده بود و اتزیو هم اونجا از دنیایه اسسینی خداحافظی کرد!:n28:
شایدم بره!:n12:
ولی معنایی نداره به نا به همون بحث های 3 پست قبلیم!
دزوندم که مرد!

titanium_zarin
10-12-2012, 21:36
این چه بازی هست ...
هر دقیقه با یه نفر میریم جلو ...
من که گیچج شدم ...
راستی پدر کانر تمپلار هست ؟؟

majid322
10-12-2012, 21:38
این چه بازی هست ...
هر دقیقه با یه نفر میریم جلو ...
من که گیچج شدم ...
راستی پدر کانر تمپلار هست ؟؟

بله پدر کانر تمپلر هست..یعنی چی چه بازی هست ؟ این هم یه نوع روایت داستانه که اتفاقا بسیار جالب هم هست..

Khan gholi
10-12-2012, 22:57
من که موقعی فهمیدم بابا کانر تمپلار هست فر 6 ماهه خوردم.اولش شک کردم چرا اینا مراسم عوض شده و جملات همیشگی رو نمیگن که هم گفت به اعضای تمپلار خوش اومدی خیلی خوشم اومد.ولی اون موقعی کانر اساسین شد جالب نبود.پیر مرد گفت یک موقعی مراسم خاص خودشو داشت ( حالا بیا این لباس رو بگیر بپوش حرفشم نزن دیگه حوصله ندارم:n02: )

Amir Hossein
11-12-2012, 00:09
سلام بچه ها
واقا خراب کردن(نظر کاملا شخصیه:31:)
brotherhood که اومد همه گفتن اولی بهتر بود این دیگه چیه؟
الان میگیم brotherhood خیلی هم خوبه این یکی دیگه چیه؟:31:
سوال:من فعلا دارم با همین لباس ناخدایی بازی میکنم
کی لباس خود اساسین رو میگیرم
اصن حال نمیده:31:

hamed m2m
11-12-2012, 11:59
گرافیک بازی,محیطی که بوجود اوردن,فرزتر شدن شخصیت اصلی(کانر)و... همه و همه عالی,
اما انتظار بیشتری از یوبی داشتم!از نظرمن سری بازی های اساسینز بهترین بازیه که تاحالا انجام دادم چون گرافیک عالی و داستان خیلی قوی داشتن.
اما برایAC III,به نظر من تمام تمرکزشون به گرافیک وساختار بازی بود.داستان بازی اصلا جالب نبود و اینکه بازی خیلی زود تموم شد واسه من!!!یعنی هیچ پیچیدگی نداشت که حس کنی خیلی کارا تو بازی انجام دادی!
یه سری قابلیت ها توی بازی بود مثل دارزدن سربازا.که من حتی یبارم ازش استفاده نکردم یعنی هیچ مرحله ای نبود که لازم باشه ازین قابلیت استفاده شه.کاملا اختیاری بود,هیچ اشکالی نداره ولی بلااستفاده موند!
حمله حیوانات و فروختن پوستشون واقعا جالب و جدید بود اما اینا هم مثل خیلی چیزای دیگه توی حاشیه بود,شما اگه پوست حیوونا روهم نفروشید کم بود پول مشکلی ایجاد نمیکنه!!(برعکس سری های قبل که پول مهم بود)چون شما چیزه خاصی نمیخرید.لوازمی که خود کانر داره تکمیلن.یه سری چیزای جزی قابل خریدن مثل تیر واسه تیرکمون و...که شما توی کل روند بازی از تیر کمونتم استفاده نکنی,هیچ مشکلی پیش نمیاد.
بازم میگم داستان خیلی پیچیده نبود وخیلی زودتموم شدوقابل حدس.مگر اینکه سری جدید بیاد و تحولی ایجاد کنه.من که زیادراضی نبودم
خودکانرم خیلی ضایع بود خدایی:n27: جذبهezioرو نداشت
ولی درکل از خیلی از جاهای بازی چه توی مراحل چه بیرون,کم و بیش خوشم اومد.مثلا مراحل کشتی نوآوری جالبی بود

msi674
11-12-2012, 12:35
سر انجام بازی تموم شد فک کنم اخر شدم :n02: بچه ها یعنی پرونده اساسین بسته شد ؟
من برم black ops تموم کنم :n02: اونم اخر شدم
این اساسین رمانی داستانی چیزی نداره بخونیم بفهمیم چی کار کردیم تو این چند تا نسخه ؟ :n02:

M A X I M U M
11-12-2012, 17:51
ما که نتونستیم بازی کنیم
افت فریم نمیذاره اصلا بازی کنی
عجیبه اساسین کرید رولیشینز رو روی فول اچ دی با بهترین کیفیت بازی کردم اما این یکی ...
امیدوارم زودتر پچی چیزی بیاد درست بشه ما هم بتونیم لذت ببریم از این بازی

msi674
11-12-2012, 18:11
سلام بچه ها
واقا خراب کردن(نظر کاملا شخصیه:31:)
brotherhood که اومد همه گفتن اولی بهتر بود این دیگه چیه؟
الان میگیم brotherhood خیلی هم خوبه این یکی دیگه چیه؟:31:
سوال:من فعلا دارم با همین لباس ناخدایی بازی میکنم
کی لباس خود اساسین رو میگیرم
اصن حال نمیده:31:

فعلا داری نقش بابای کانر و بازی میکنی پس یه کم برو جلو با کانر کوچولو بازی کن وقتی که بزرگ شد لباسم میپوشی :n02:

ArashNAM
11-12-2012, 18:41
راهی هست که بشه مالتی پلیر بازی کرد؟

mahdi_ctr
11-12-2012, 19:25
سلام
من بازی رو گرفتم ولی 2تا dvd بود
به نظرتون نسخه کامله یا حذفیات داره؟

Altairezio
11-12-2012, 21:37
سلام
من بازی رو گرفتم ولی 2تا dvd بود
به نظرتون نسخه کامله یا حذفیات داره؟

شاید 2 تا دیوی دی ناین هست!
(dvd 9 ) که حجمش تقریبا" 8و ... گیگ هست!

hamed m2m
11-12-2012, 22:27
شاید 2 تا دیوی دی ناین هست!
(dvd 9 ) که حجمش تقریبا" 8و ... گیگ هست!

نه ربطی نداره.منم 2تاdvdمعمولیه(4GB)

mahdi_ctr
12-12-2012, 03:09
نه عزیز dvd9 نیست
اگه 9 بود که بازی رو 3تومن نمیفروخت!
dvd معمولی هست
به خودشم گفتم دمو یا چیزیش حذف شده گفت نه ولی مخواستم مطمئن بشم

vahidreza2007
12-12-2012, 06:05
بازی رو تموم کردم ! ولی اصلا بازی اونی نبود که انتظارش رو داشتم !!! مخصوصا با کانر اصلا حال نکردم اصلا انگار نه انگار که اساسین هستش ! اتزیو کجا کانر کجا ! ولی اخرش خیلی عجیب تموم شد مخصوصا تصمیماتی دزموند گرفت !! :n13:

Altairezio
12-12-2012, 11:38
بازی رو تموم کردم ! ولی اصلا بازی اونی نبود که انتظارش رو داشتم !!! مخصوصا با کانر اصلا حال نکردم اصلا انگار نه انگار که اساسین هستش ! اتزیو کجا کانر کجا ! ولی اخرش خیلی عجیب تموم شد مخصوصا تصمیماتی دزموند گرفت !! :n13:

دوست من گفتم که این بازی اونی که میخواستیم از آب در نیومد!
الطیر و اتزیو کجا و این کانر بی دستو پا کجا!(یه تارزان بی اصل و نصبو کردن اسسین!)
بابا اتزیو اگه 1000 باشه این 1 هه!
اتزیو هم پدرش اسسین بود هم جد آبادش!این که از اول پدرشم یه تمپلار بود!
آخر بازی هم که خیلی سعی کردن به شایعه های 2012 ربط بدن!(ولی من خودمم از تصمیمی که دزمود گرفت خیلی نا امید شدم!)
در واقع به فرشته ای که اتزیو و الطیر رو راهنمایی میکرد پشت کرد فقط به خاطر این که به خاطر اون لوسی رو کشت!(واقعا" احمقانس!)

rz21
12-12-2012, 15:12
سلام.من فعلا با شخصیت اول هستم و قسمت سه هستم.یکی میتونه به من بگه که این شخصیت دنبال چی هست؟مگه خودش تمپلار نیست چرا پس با همین قرمز ها(تمپلار ها)بده؟؟یکم داستان این شخصیتو میخوام.
ممنون.:n16:

ye adam
12-12-2012, 16:00
نه عزیز dvd9 نیست
اگه 9 بود که بازی رو 3تومن نمیفروخت!
dvd معمولی هست
به خودشم گفتم دمو یا چیزیش حذف شده گفت نه ولی مخواستم مطمئن بشم

احتمال میدم بلک باکس باشه
ولی شایدم کاملش باشه
ولی من خریدم بلک باکسشو فقط mp حذف شده بود

majid322
12-12-2012, 18:46
بچه ها از دست تیرها چجوری میشه در رفت ؟ یکیش اینه که باید یکی رو سپر خودت کنی...این حالت که پیش اومدنش همیشه ممکن نیست..
.
و یه حالت دیگه اینکه با دویدن از دست تیرها در بری...شما راه دیگه ای میشناسید ؟
.
یه چیز دیگه هم بگم این dagger تو اسلحه های سبک و سنگین فوق العاده ست...بهترین سلاح از نظر من تو بازیه...rope dart هم که حرف نداره...

Altairezio
12-12-2012, 21:24
بچه ها از دست تیرها چجوری میشه در رفت ؟ یکیش اینه که باید یکی رو سپر خودت کنی...این حالت که پیش اومدنش همیشه ممکن نیست..
.
و یه حالت دیگه اینکه با دویدن از دست تیرها در بری...شما راه دیگه ای میشناسید ؟
.
یه چیز دیگه هم بگم این dagger تو اسلحه های سبک و سنگین فوق العاده ست...بهترین سلاح از نظر من تو بازیه...rope dart هم که حرف نداره...

یه راه دیگه هم اینه که با سرعت بدویی به طرف تیر اندازا یا پشت یکی از سربازا قایم بشی یا بدویی میون جمعیت!
ولی این space همیشه جور میشه مال شما رونمیدونم ولی هر وقت خاستن به من تیر اندازی کنن من خودم همیشه space رو پشت سر هم میزنم که یکی رو برا خودش گارد میکنه!
این دَگِر جریانش چیه؟

majid322
12-12-2012, 21:37
یه راه دیگه هم اینه که با سرعت بدویی به طرف تیر اندازا یا پشت یکی از سربازا قایم بشی یا بدویی میون جمعیت!
ولی این space همیشه جور میشه مال شما رونمیدونم ولی هر وقت خاستن به من تیر اندازی کنن من خودم همیشه space رو پشت سر هم میزنم که یکی رو برا خودش گارد میکنه!
این دَگِر جریانش چیه؟

دگر یکی از سلاحهای سری سبکه ( small ) ..واقعا سرعت ، قدرت و همه چیزش فوق العاده ست..حتما امتحانش کن..

Altairezio
12-12-2012, 21:42
دگر یکی از سلاحهای سری سبکه ( small ) ..واقعا سرعت ، قدرت و همه چیزش فوق العاده ست..حتما امتحانش کن..

ممنون داش!
من از تبر سنگین بیشر استفاده میکنم که خیلی بهتر از همه چیه!
کلا" یه دونه به طرف میزنی انگار محوش کردی!

دوستان بلدید چند نفرو با کشتن یه نفر به صورت زنجیری بکشید؟
خیلی حال میده!

Hamid Reza
12-12-2012, 21:43
با گرافیک gtx 640 2gig نمیدونم چرا نمیتونم این بازی رو با آخرین رزولیشن بازی کنم و بازی دچار افت فریم میشه
همه تنظیمات رو گذاشتم رو نرمال و رزولیشن هم آوردم رو 1366 . اما بازم گاهی وقتا دچار افت فریم میشم
یعنی گرافیک این بازی اینقدر بالاس؟؟

far cry 3 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی به راحتی بازی میکنم ولی این اذیت میکنه

majid322
12-12-2012, 21:48
ممنون داش!
من از تبر سنگین بیشر استفاده میکنم که خیلی بهتر از همه چیه!
کلا" یه دونه به طرف میزنی انگار محوش کردی!

دوستان بلدید چند نفرو با کشتن یه نفر به صورت زنجیری بکشید؟
خیلی حال میده!

میخواستم بگم..تبر هم خیلی باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلش اینه که خیلی سنگینه بعضی جاها که سرعت نیازه کم میاره..
.
در مورد کشتن زنجیره ای که خوراکمه.. :دی رکوردم 15 تاست...ببین رکوردت چند تاست بیا بگو فقط خالی نبند..:دی

ا گرافیک gtx 640 2gig نمیدونم چرا نمیتونم این بازی رو با آخرین رزولیشن بازی کنم و بازی دچار افت فریم میشه
همه تنظیمات رو گذاشتم رو نرمال و رزولیشن هم آوردم رو 1366 . اما بازیم گاهی وقتا دچار افت فریم میشم
یعنی گرافیک این بازی اینقدر بالاس؟؟

far cry 3 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی به راحتی بازی میکنم ولی این اذیت میکنه

مشکل افت فریم از خود بازیه..قراره یه پچم براش ارایه بشه...بیشتر بوستون گیر داره..شهرهای دیگه کمتره.

clau
12-12-2012, 21:50
اینجا کسی تونسته لباسهای مختلف بازی آزاد کنه من الان بعد از اتمام مراحل homestead missionکه achilisهمونی که کانر رو اموزش داده بود رو بعد از اینکه مرد بهم رسید اون پوشیدم تو سایتهای خارجی 5-6تا لباس مختلف هست که لباس altair , ezio هم بینشون بود که باز کردنش خیلی سخته :n03:

majid322
12-12-2012, 21:57
اینجا کسی تونسته لباسهای مختلف بازی آزاد کنه من الان بعد از اتمام مراحل homestead missionکه achilisهمونی که کانر رو اموزش داده بود رو بعد از اینکه مرد بهم رسید اون پوشیدم تو سایتهای خارجی 5-6تا لباس مختلف هست که لباس altair , ezio هم بینشون بود که باز کردنش خیلی سخته :n03:

لباس اتزیو رو باید از سایت uplay بود فکر کنم ..باید از اونجا بخری...لباس altair هم باید همه ی ماموریتهای اصلی بازی رو 100 درصد تموم کنی..

Ahmad-Ra
13-12-2012, 01:22
سلام.
اقا ما هم تمام کردیم این بازی رو..
واقعا این شخصیت مسخرش چی بود اخه ! D:

از اخر اون فرشته هم که بچه ها گفتن بده گفت دنیا نجات پیدا کرد دیگه !! حالا منظورش از اینکه گفت حالا نوبته منه معلوم نیست چی ! کسی میدونه D:
من فقط موندم کی این لعنتی تموم میشه. فکر میکردم این اخرین سری باشه ولی انگار نسخه بعدی هم تو راهه !! اوووففف .. دوباره انتظار.. کلا یه بازی هست که اخرش سر کار میری نمیفهمی چی شد بالاخره ! ای بابا

Ahmad-Ra
13-12-2012, 01:26
اینم نسخه بعدی :

payamhetfild
13-12-2012, 01:48
سر انجام بازی تموم شد فک کنم اخر شدم :n02: بچه ها یعنی پرونده اساسین بسته شد ؟
من برم black ops تموم کنم :n02: اونم اخر شدم
این اساسین رمانی داستانی چیزی نداره بخونیم بفهمیم چی کار کردیم تو این چند تا نسخه ؟ :n02:

بفرمایید رفیق
کاملترین متنی که توی نت در مورد فلسفه این سری وجود داره:
واینم..:

vahidreza2007
13-12-2012, 01:51
اینم نسخه بعدی :

متن رو خوندم . زیاد چیز خاصی اشاره نکرده و گفته احتمال هست و چیز زیادی معلوم نیست !! فقط کاش شخصیت بازی عوض بشه و کانر نباشه :n13: البته این جور که تو متن نوشته یه جور ادامه ی داستان اساسین 3 خواهد بود و با این وجود احتمال اینکه باز با کانر سر و کار داشته باشیم زیاده !!

Altairezio
13-12-2012, 13:33
دوستان اون پچ ..... رو بدید دیگه!
من دیگه حالم داره بهم میخوره از این موهای این کانر!

Altairezio
13-12-2012, 13:36
در مورد کشتن زنجیره ای که خوراکمه.. :دی رکوردم 15 تاست...ببین رکوردت چند تاست بیا بگو فقط خالی نبند..:دی

من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!:n19:

ye adam
13-12-2012, 13:59
من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!:n19:

17 ؟
من امروز 3 تا × رو پر کردم و اون سربازایی که ماسک دارن ریختن سرم
نزدیک 20-30 نفر بودن
دخلشون اومد :دی
رکورد کشتن سرباز ماسک دارا رو بزارین اینجا
نه کشتن زنجیره ای
50 نفرم بریزن سرم دخلشون اومده (خطاب به خودم:خالی نبند)
اونا رو فقط با چند روش میشه کشت که بهترینش همون تبره :دی

majid322
13-12-2012, 15:16
17 ؟
من امروز 3 تا × رو پر کردم و اون سربازایی که ماسک دارن ریختن سرم
نزدیک 20-30 نفر بودن
دخلشون اومد :دی
رکورد کشتن سرباز ماسک دارا رو بزارین اینجا
نه کشتن زنجیره ای
50 نفرم بریزن سرم دخلشون اومده (خطاب به خودم:خالی نبند)
اونا رو فقط با چند روش میشه کشت که بهترینش همون تبره :دی

منظور کشتن زنجیره ای اینه که پشت سر هم و به عبارتی کمبو منظورمونه..مگرنه اونطوری که شما میگی که من یه بار 200 300 نفر کشتم..:دی هی میومدن من میکشتم..
.
سرباز ماسک دارا رو مگه میزنه چند تا کشتی ؟ اون سربازا هم کشتنشون خیلی اسونه ....اونارو من با rope darts میکشم..یه روشم هست نمیدونم امتحان کردید یا نه..
.
یه اسلحه سبک بگیرید...با rope darts بعد اون سرباز ماسکدارها که اومدن جلو اول E رو بزنید بعدش به جای SPACE دکمه Q رو بزنید ...البته اینجوری یکی از rope darts هاتون از بین میره ولی خیلی جالب میکشه..

من رکوردتو امروز زدم!
17 نفر با یه تبر کوچیک!

اینجوری قبول نیست برو تو استارت از اونجا عکس بزار مستند باشه.. :دی
.
این سند من :n02: :

البته اینم بگم..الان که سربازا حرفه ای تر شدن ... نمیشه زیاد پشت هم کشت...اگه اون اولای بازی بود رکوردم خیلی بیشتر ازا ین حرفا بود ..:دی

vxp
13-12-2012, 15:28
Sequence 5 – Lying Low این مرحله رو نمی تونم رد کنم همون جایی که سرخ پوسته میره به یک زیر زمین و می خواهد یک در رو باز کنه.با کد تقلبی چیزی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Altairezio
13-12-2012, 16:34
منظور کشتن زنجیره ای اینه که پشت سر هم و به عبارتی کمبو منظورمونه..مگرنه اونطوری که شما میگی که من یه بار 200 300 نفر کشتم..:دی هی میومدن من میکشتم..
.
سرباز ماسک دارا رو مگه میزنه چند تا کشتی ؟ اون سربازا هم کشتنشون خیلی اسونه ....اونارو من با rope darts میکشم..یه روشم هست نمیدونم امتحان کردید یا نه..
.
یه اسلحه سبک بگیرید...با rope darts بعد اون سرباز ماسکدارها که اومدن جلو اول E رو بزنید بعدش به جای SPACE دکمه Q رو بزنید ...البته اینجوری یکی از rope darts هاتون از بین میره ولی خیلی جالب میکشه..

اینجوری قبول نیست برو تو استارت از اونجا عکس بزار مستند باشه.. :دی
.
این سند من :n02: :

البته اینم بگم..الان که سربازا حرفه ای تر شدن ... نمیشه زیاد پشت هم کشت...اگه اون اولای بازی بود رکوردم خیلی بیشتر ازا ین حرفا بود ..:دی
با چی عکس انداختی من نمیتونم!

majid322
13-12-2012, 16:49
با چی عکس انداختی من نمیتونم!

برنامه زیاد هست ولی ساده ترین راهش اینه که دکمه print screen رو روی کیبورد بزنی و بعد paint رو باز کنی و ctrl+v رو بزنی بعدم ذخیره کنی و اپلود.

alireza crs
13-12-2012, 16:54
میشه یکی بهم بگه چطوری باید لباس کانر رو عوض کنم؟
تو کل تایپک یکی واضح توضیح نداده

vahidreza2007
13-12-2012, 17:11
میشه یکی بهم بگه چطوری باید لباس کانر رو عوض کنم؟
تو کل تایپک یکی واضح توضیح نداده

دوست عزیز مثل اینکه تو نقشه جاهایی هستش مثل خیاطی که اونجا می تونی لباسش رو عوض کنی ! هر چند که من از اول تا اخر با همون لباس رفتم و تمومش کردم :n02: همین لباسم از سر کانر زیاد بود :n08:

clau
13-12-2012, 17:19
اینجا یکی هست به ما طریقه انجام دادن کشتن های زنجیره ای یا همون kill streak رو بگه چند بار حین بازی انجامش دادم ولی طریقه صحیحش رو نمیدونم چجوریه؟

majid322
13-12-2012, 17:22
اینجا یکی هست به ما طریقه انجام دادن کشتن های زنجیره ای یا همون kill streak رو بگه؟

کشتن زنجیره ای به این صورته که یکی رو که میکشی پشت سرش دیگه نباید توقف کنی و دوباره به نفر بعدی حمله کنی....بعد از نفر اول نفرات بعدی رو با یکی دو ضربه میکشه و همینجور ادامه پیدا میکنه..
.
تا جایی که یکی از سربازا بخواد ضربه وارد کنه و جلوتو بگیره..که این زنجیره قطع میشه...

clau
13-12-2012, 17:42
دوستان من یک سیو از بازی پیدا کردم تو اینترنت thetaهم هستش یکی تمام ماموریت های اصلی بازی full syncکرده 94 درصد بازی رو هم رفته من خودم تا الان که تمام مراحل فرعی تمام کردم تازه به 80 درصد رسیدم حداقل این سری assassin creed total syncکردنش خیلی سخته:n03:

Altairezio
13-12-2012, 18:23
برنامه زیاد هست ولی ساده ترین راهش اینه که دکمه print screen رو روی کیبورد بزنی و بعد paint رو باز کنی و ctrl+v رو بزنی بعدم ذخیره کنی و اپلود.
نه بابا به همین راحتی !خوب شد گفتی!:n02:
این کار انجام نمیشه نمیدونم چرا!
ps رو میزنم بیرون که میام paste میکنم میبینم از دکس تاپ عکس انداخته!

کشتن زنجیره ای به این صورته که یکی رو که میکشی پشت سرش دیگه نباید توقف کنی و دوباره به نفر بعدی حمله کنی....بعد از نفر اول نفرات بعدی رو با یکی دو ضربه میکشه و همینجور ادامه پیدا میکنه..
.
تا جایی که یکی از سربازا بخواد ضربه وارد کنه و جلوتو بگیره..که این زنجیره قطع میشه...
دوست من متاسفانه من رکوردم 11 تاست!
اول فک کردم بس 17 تا کشتم بعد انگاری اون وسط یکی انگولک کرده زنجیره قطع شده!:n14:
البته به اون دوستمون که اون سوال رو پرسید باید بگم بهترین وسیله از نظر من برای زنجیره همون تبر سنگینه!:n24:

دوستان یه سوال داشتم از اون طنابا که پرت میکنه به طرف مقابل چه طوری استفاده میکنه؟من هربار به طرف چیزی یا کسی انداختم پارش کرده بعد حمله کرده بم!:n13:

majid322
13-12-2012, 18:42
نه بابا به همین راحتی !خوب شد گفتی!:n02:
این کار انجام نمیشه نمیدونم چرا!
ps رو میزنم بیرون که میام paste میکنم میبینم از دکس تاپ عکس انداخته!

دوست من متاسفانه من رکوردم 11 تاست!
اول فک کردم بس 17 تا کشتم بعد انگاری اون وسط یکی انگولک کرده زنجیره قطع شده!:n14:
البته به اون دوستمون که اون سوال رو پرسید باید بگم بهترین وسیله از نظر من برای زنجیره همون تبر سنگینه!:n24:

دوستان یه سوال داشتم از اون طنابا که پرت میکنه به طرف مقابل چه طوری استفاده میکنه؟من هربار به طرف چیزی یا کسی انداختم پارش کرده بعد حمله کرده بم!:n13:

خب چه میدونم این روش رو بلد بودی :دی با برنامه fraps بنداز..
.
یعنی چی پاره میکنن؟ با q میندازی سمتشون بعد میفتن زمین و در نهایت با یه ضربه کارشون رو میسازی :دی فقط اسلحه سنگین نباید دستت باشه مگرنه اونو پرت میکنه : دی باید
.
یه اسلحه سبک بگیری دستت و از طناب استفاده کنی..
.
ولی برای زنجیره ای من اسلحه های سبک رو پیشنهاد میکنم..هایدن بیلد هم خوبه..

ye adam
13-12-2012, 21:12
خب چه میدونم این روش رو بلد بودی :دی با برنامه fraps بنداز..
.
یعنی چی پاره میکنن؟ با q میندازی سمتشون بعد میفتن زمین و در نهایت با یه ضربه کارشون رو میسازی :دی فقط اسلحه سنگین نباید دستت باشه مگرنه اونو پرت میکنه : دی باید
.
یه اسلحه سبک بگیری دستت و از طناب استفاده کنی..
.
ولی برای زنجیره ای من اسلحه های سبک رو پیشنهاد میکنم..هایدن بیلد هم خوبه..

نظرم اینه که اصلا از طناب استفاده نکنید
راه های اسون تری هم هست
وقتی بهت حمله میکنن همون لحظه E و 1S بعدش space رو بزنید
میزنه بهش
شمشیرش میوفته
بعد دخلشو بیار :|
طناب حال نمیده
نا مردیه :دی

ye adam
13-12-2012, 21:15

یا با برنامه ی snipping tool
تو قسمت استارت سرچ کنید میاد واستون که خیلی اسون و باحاله

majid322
13-12-2012, 21:17
نظرم اینه که اصلا از طناب استفاده نکنید
راه های اسون تری هم هست
وقتی بهت حمله میکنن همون لحظه E و 1S بعدش space رو بزنید
میزنه بهش
شمشیرش میوفته
بعد دخلشو بیار :|
طناب حال نمیده
نا مردیه :دی

نامردی کجا بود :دی جایی که 20 30 تایی میریزن سرت نامردی نیست ؟ :دی اخه مزیتی که داره اینه که سریع میکشه اونجوری امکان داره یکی دخالت کنه و نزاره بکشیش :دی

Ahmad-Ra
13-12-2012, 21:49
بچه ها این مقاله برای کسایی که بعد از بازی خیلی از داستان گیج شدن بدک نیست :

یه چیزی این نسخه کجا و نسخه 2 و brotherhood کجا. :)

ye adam
14-12-2012, 00:33
نامردی کجا بود :دی جایی که 20 30 تایی میریزن سرت نامردی نیست ؟ :دی اخه مزیتی که داره اینه که سریع میکشه اونجوری امکان داره یکی دخالت کنه و نزاره بکشیش :دی
اره خو
ولی کانر خودش یه لشکرو حریفه
اون راهی که گفتم خیلی باحاله حتما امتحانش کن
از اون نظر که سریع هم میکشه واقعا حرفت درسته :دی

بچه ها این مقاله برای کسایی که بعد از بازی خیلی از داستان گیج شدن بدک نیست :

یه چیزی این نسخه کجا و نسخه 2 و brotherhood کجا. :)
2 که واقعا شاهکار بود :دی

MaMaD LooTi
14-12-2012, 02:43
با سلام

دوستان من تا اینجا که بازی کردم افت فریم نداشتم زیاد. برخی جاها داشت که زیاد دست و پا گیر نبود. اما بعد از اینکه کانر پدرش رو میکشه مرحله بعد دنبال اون یاور کیه همکار باباش بود توی اسکله دنبالش میوفته یارو میره توی کشتی که داره میسوزه. اونجا افت فریم دارم ناجور داخل کشتی هم که میرسم دیگه هر کاری میکنم نمیدونم از کجا برم دنبالش و اخرش هم فرار میکنه. اعصابم رو خورد کرد این افت فریم. رمزی چیزی پارتی بازی نداره اونجا رو رد کرد؟ :n02:

h!tman
14-12-2012, 11:46
البته اینو باید تو مشکلات نصب و اجرا مطرح میکردی
ولی اینو دانلود کن احتمالا دُرُس میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%5d.rar

Altairezio
14-12-2012, 13:06
دوستان اون پچ چی شد پس!
این موهاش منو کشت دیگه!
یکی از دوستان گفت یه پچ داره!
بزارید دیگه !
(برا برطرف شدن رنگی شدن موها و گذاشتن کلاهش!)

SA33D_GT
14-12-2012, 13:10
من تا جایی رفتم که کانر از سفر دریایی بر میگرده بعد چند ساکن جدید برای محل زندگیش پیدا میکنه بعدش دوباره میره بوستون.
به شدت خسته کننده و بی روح هستش بازی حداقل تا اینجا آیا بعد از این بهتر میشه؟

Altairezio
14-12-2012, 13:12
من تا جایی رفتم که کانر از سفر دریایی بر میگرده بعد چند ساکن جدید برای محل زندگیش پیدا میکنه بعدش دوباره میره بوستون.

بازی کلا" ضایع ست خورده!

MaMaD LooTi
14-12-2012, 13:20
با همون اوضاع ردش کردم. ما که نفهمیدم این فرشته ها چی میگفتن. پسره دستش رو گذاشت رو کُره کن فیکون شد :n02:

همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تموم شد؟
مسخره بود من تازه گرم شده بودم بکش بکش . دوستان نمیشه برگشت مراحل قبل اقلا یه کم ادم بکشیم همه لذت بازی به همین کشتار بود :n02: چطور برگردیم مراحل قبل؟

mohammad.asghari
14-12-2012, 13:23
با همون اوضاع ردش کردم. ما که نفهمیدم این فرشته ها چی میگفتن. پسره دستش رو گذاشت رو کُره کن فیکون شد :n02:

همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تموم شد؟
مسخره بود من تازه گرم شده بودم بکش بکش . دوستان نمیشه برگشت مراحل قبل اقلا یه کم ادم بکشیم همه لذت بازی به همین کشتار بود :n02: چطور برگردیم مراحل قبل؟

بازی کلا" ضایع ست خورده!

آقا ادمه بدید بازی باهالی میشه من الان 26 درصد هستم بازی تو 23 درصد خیلی باهال میشه یک جنگ رو در رو میشه هم شما سرباز داری هم دشمنت خیلی باهال میشه

ye adam
14-12-2012, 13:30
دوستان اون پچ چی شد پس!
این موهاش منو کشت دیگه!
بزارید دیگه !
برای من نه موهاش ایراد داره و بیشتر جا ها کلاه سرشه
ولی بعضی جاها که افتاب شدیده کلاهشو ور میداره؟
مگه برای شما کلاهشو نمیزاره؟یا بر نمیداره؟

آقا ادمه بدید بازی باهالی میشه من الان 26 درصد هستم بازی تو 23 درصد خیلی باهال میشه یک جنگ رو در رو میشه هم شما سرباز داری هم دشمنت خیلی باهال میشه

والا ما 50% رفتیم این باحالیی که شما میگیو ندیدیم

Altairezio
14-12-2012, 13:37

همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی تموم شد؟

باید صبر کنی تا تیراژ پایانیش تموم بشه!
حدود 20 دقیقه طول میکشه!

Altairezio
14-12-2012, 13:38
برای من نه موهاش ایراد داره و بیشتر جا ها کلاه سرشه
ولی بعضی جاها که افتاب شدیده کلاهشو ور میداره؟
مگه برای شما کلاهشو نمیزاره؟یا بر نمیداره؟

نه کلا" کلاهشو برداشه و کلا" تو زمستونم نمیزاره!:n13:
یکی از دوستان گفت باگ بازیه و با یه پچ درست میشه!
ولی پچو نداد!

Amir Hossein
14-12-2012, 14:19
سلام
بچه ها دونا سوال
1-من چرا نمیتونم از درختها بالا برم؟ تا میگیرمشون میوفتم...!
2-تازه اوایل بازیم.رسیدم اونجا که اون زنه رو باید تو برف پیدا کنیم.پیداش کردم دنبالش رفتم تا با چند تا گرگ درگیر شدم
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
از کرک نیست؟

ye adam
14-12-2012, 14:46
نه کلا" کلاهشو برداشه و کلا" تو زمستونم نمیزاره!:n13:
یکی از دوستان گفت باگ بازیه و با یه پچ درست میشه!
ولی پچو نداد!
نباید اینجوری باشه
برای من که مشکلی نداره

سلام
بچه ها دونا سوال
2-تازه اوایل بازیم.رسیدم اونجا که اون زنه رو باید تو برف پیدا کنیم.پیداش کردم دنبالش رفتم تا با چند تا گرگ درگیر شدم
از کرک نیست؟
الان کانر هستی؟
من فقط یه جا نتونستم از درخت برم بالا
اونم موقعی بود که بابای کانر بودیم
که اونجا نمیشه از درخت رفت بالا

h!tman
14-12-2012, 17:33
البته اینو باید تو مشکلات نصب و اجرا مطرح میکردی
ولی اینو دانلود کن احتمالا دُرُس میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%5d.rar

دوستان اون پچ چی شد پس!
این موهاش منو کشت دیگه!
بزارید دیگه !
لینک پچ اینه دیگه:دی

Arrowtic
14-12-2012, 17:57
سلام
بچه ها دونا سوال
از کرک نیست؟

در اونجا نمیشه از درخت بالا رفت.
یه ذره اینور اونور بگردید دوباره زنه رو میبینید.

mohammad.asghari
14-12-2012, 18:01
سلام
بچه ها دونا سوال
از کرک نیست؟
باید دوبار پیدایش کنی دفعه ی اول رو زمین است دفعه دوم بالای درخت تو وسط اون منطقه ای که معلوم کرده

Amir Hossein
14-12-2012, 19:35
الان کانر هستی؟
من فقط یه جا نتونستم از درخت برم بالا
اونم موقعی بود که بابای کانر بودیم
که اونجا نمیشه از درخت رفت بالا
بابای کانر ینی همون که لباس ملوانی داره؟
منم همونجا نمیتونم برم بالا

در اونجا نمیشه از درخت بالا رفت.
یه ذره اینور اونور بگردید دوباره زنه رو میبینید.
ولی درخت رو میگیره منتهی تا درخت رو میگیره میوفته

باید دوبار پیدایش کنی دفعه ی اول رو زمین است دفعه دوم بالای درخت تو وسط اون منطقه ای که معلوم کرده
بالای درخت...!؟
من که گفتم نمیتونم از درخت برم بالا
فکر کنم کرک یا بازی ایراد داره

clau
14-12-2012, 19:39
بابای کانر ینی همون که لباس ملوانی داره؟
منم همونجا نمیتونم برم بالا

ولی درخت رو میگیره منتهی تا درخت رو میگیره میوفته

بالای درخت...!؟
من که گفتم نمیتونم از درخت برم بالا
فکر کنم کرک یا بازی ایراد داره
دفعه دوم که رفت بالای درخت eagle vision فعال کن بالای درختا رو نگاه کن باید فقط جاش پیدا کنی همین

Ahmad-Ra
14-12-2012, 21:45
خودمونیم. اینقدر که توز سری قبل بازی از eagle vision آستفاده میکردیم این قسمت نبود استفاده خاصی! انصافا راستش گند زدن به تمام بازی رفت. این یک نمونش بود

alireza crs
14-12-2012, 22:05
سلام
چطور میتونم قبل از خرید لباس پیشنمایشش رو ببینم اگه نمیشه جایی نیست تا لیست و عکسشو گذاشته باشه؟
دومین سوال اینکه printer shop ها به چه دردی میخورن
یه سوال دیگه چند تا squance(اگه درست بنویسم)هست؟

saeedblack
14-12-2012, 22:06
نمیدونم جریان چیه تمام نقش اول ها رو میکشن نه به بازیهای نسل قبل که Snake وAgent 47 و ....نه به این بازیهای بعد 2006 که دارن همه رو میکشن اون از Mass Effect اون از Walking Dead این از این.اینجور که بوش میاد هفته آینده این موقع ها یا دنیا نابود میشه یاJuno میاد حالمونو بگیره :n02:

rz21
14-12-2012, 23:30
یکی به من بگه هدفوشون از نشون دادن بابای کانر چی بود؟داستان باباش چی بود؟:دی
تازه رسیدم به کانر.

majid322
14-12-2012, 23:43
یکی به من بگه هدفوشون از نشون دادن بابای کانر چی بود؟داستان باباش چی بود؟:دی
تازه رسیدم به کانر.

من نمیدونم چرا همه گیر دادن به بابای کانر ایراد میگیرن :دی خب یه نوع روایت داستان بود دیگه...یه نیمچه نواوری تو روایت داستان داشت..
.
باباش هم تمپلر بود و دشمن اصلی اساسین ها..

rz21
14-12-2012, 23:52
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به بابای کانر ایراد میگیرن :دی خب یه نوع روایت داستان بود دیگه...یه نیمچه نواوری تو روایت داستان داشت..
.
باباش هم تمپلر بود و دشمن اصلی اساسین ها..

یعنی میخواستن بگن باباش تمپلار و ادم بده هست؟اون دنبال چه کلیدی میگشت؟:n13:چرا به بوستون رفت؟اگه ادم بده هست چرا با تمپلار های بوستون میجنگید و زنه رو نجات داد؟

MASTER OC 7
15-12-2012, 02:54
سلام دوستان

میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03: ( کرک بازی Reloded )

katlots
15-12-2012, 13:33
افتضاحی به نام اساسین
متاسفانه با روند پیشرفت در بازیها ما همواره دنبال این هستیم که بازی از نسخه قبل بهتر باشه چیزی که شاید به آرزو تبدیل شده.این نسخه از اساسین هیچ چیز برا عرضه نداشت حداقل اگر به سری اساسین پایبند می بود شاید بجایی می رسید.اینکه تو بازی قابلیت کشتی رانی و شکار حیوانات گذاشتن صرفا آببندی به کل داستان است.شاید کارگردان این سری یه ایرانی باشه!حضور پدر دزموند صرفا به دلیل حضور کانر و هیثم بود که تفاوت دو پدر در دو زمان پی برده بشه وگرنه پدر دزموند تو 4 نسخه پیش کجا بود؟من موندم راههای مخفی برا پیدا کردن لباسها چه ایرادی داشت که در این نسخه نبود.ساختمان های زیبای نسخه 2 تعداد زیاد دشمنان مهم در اون شماره و ظرافتهای نسخه اول به هیچ عنوان تو این نسخه نبود.گویا مسولان می خواستن ولو بزور این سری در آمریکا رخ بده حال اینکه زمان مناسب برای حضور در آمریکا در دوران کابوی ها بود.از این گذشته حضور اساسین در کشورهایی چون ایران و چین و ژاپن و مصر و عراق به مراتب جذابیت این نسخه رو افزایش می ده نسخه ای که جای هوش بازی ساز مدام وبه یک شکل باید حیوانات رو بکشی حتی روح جیب بوری در این نسخه بطور کامل از بین رفت.امیدوارم نسخه های بعدی جبران این نسخه رو بکنن چون حسابی باعث عقب ماندن بازی شد.در پایان اساسین بازی بود که روح داشت و خلاقیت اما الان........... نه فقط نه!

AhmadReza.
15-12-2012, 20:36
سلام دوستان

میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03: ( کرک بازی Reloded )
سلام
اگه میشه جواب این دوستمون رو بدین منم همین سوالو دارم:n02:

amirpers
15-12-2012, 22:27
سلام
اگه میشه جواب این دوستمون رو بدین منم همین سوالو دارم:n02:
C:\ProgramData\Orbit\54

yakimura sanada
16-12-2012, 15:49
در عکس هایی که من دیدم hidden blade نیست! نکنه حذف کرده باشند؟ اینطور که معلومه بازی خیلی بیشتر اکشن شده و از حالت stealth در اومده. حمل همزمان دو تفنگ! فکر کنم pc بازها به ارزوشون برسند و به زودی red dead creed رو بازی کنند!

fffffffffffffffffffffffffffffffff

yakimura sanada
16-12-2012, 15:52
راسته که میگن اتزیو مسلمونه؟

majid322
16-12-2012, 15:55
بله مثل اینکه hidden blade رو حذف کردن:n03:

نه اقا کجا حذف کردن..چرا جوسازی میکنی ؟ :دی

animsprite
16-12-2012, 18:45
افتضاحی به نام اساسین
متاسفانه با روند پیشرفت در بازیها ما همواره دنبال این هستیم که بازی از نسخه قبل بهتر باشه چیزی که شاید به آرزو تبدیل شده.این نسخه از اساسین هیچ چیز برا عرضه نداشت حداقل اگر به سری اساسین پایبند می بود شاید بجایی می رسید.اینکه تو بازی قابلیت کشتی رانی و شکار حیوانات گذاشتن صرفا آببندی به کل داستان است.شاید کارگردان این سری یه ایرانی باشه!حضور پدر دزموند صرفا به دلیل حضور کانر و هیثم بود که تفاوت دو پدر در دو زمان پی برده بشه وگرنه پدر دزموند تو 4 نسخه پیش کجا بود؟من موندم راههای مخفی برا پیدا کردن لباسها چه ایرادی داشت که در این نسخه نبود.ساختمان های زیبای نسخه 2 تعداد زیاد دشمنان مهم در اون شماره و ظرافتهای نسخه اول به هیچ عنوان تو این نسخه نبود.گویا مسولان می خواستن ولو بزور این سری در آمریکا رخ بده حال اینکه زمان مناسب برای حضور در آمریکا در دوران کابوی ها بود.از این گذشته حضور اساسین در کشورهایی چون ایران و چین و ژاپن و مصر و عراق به مراتب جذابیت این نسخه رو افزایش می ده نسخه ای که جای هوش بازی ساز مدام وبه یک شکل باید حیوانات رو بکشی حتی روح جیب بوری در این نسخه بطور کامل از بین رفت.امیدوارم نسخه های بعدی جبران این نسخه رو بکنن چون حسابی باعث عقب ماندن بازی شد.در پایان اساسین بازی بود که روح داشت و خلاقیت اما الان........... نه فقط نه!
از اون دست بازیاییه که وقتی دادش کوچیکم بازیش میکرد من اعصاب از یه جای دیگه خورد میشد فکر کنم برای همون افراد زیر۱۲مناسبه من که برای اینکه دیگه رنگ بازی رو نبینم وبرای متقاعد کردن دادشم بهش گفتم ویندوزو عوض کردم تا بره پی کارش خداییش ادم پشت این بازی پیر میشه تو عمرم این بعد موست وانتد ۲۰۱۲دومین بازی بود که ظرف مدت دو رووز حذفش میکنم دیگه بازی ساز ها نمیدونند چی میسازن

ye adam
16-12-2012, 19:14

جواب سوالای رو عکس رو بدین پلیز :دی

majid322
16-12-2012, 19:34

جواب سوالای رو عکس رو بدین پلیز :دی

اولی که رکورد که نزدی من خودم الان بیشتر از این حرفا کشتم..:دی
.
دومی که هیچی همون کشتن زنجیره ایه.
.
سومی هم یه جور دارو پرت میکنی سمت طرف دخلش میاد :دی

clau
16-12-2012, 20:01
اینجا کسی با rope dartشکار کرده خیلی شکار باهاش فاز میده به خصوص روی boobcatحیوانای کوچیک مثل raccon-beaver-رو هم خیلی راحت میشه باهاش شکار کرد

majid322
16-12-2012, 20:10
اینجا کسی با rope dartشکار کرده خیلی شکار باهاش فاز میده به خصوص روی boobcatحیوانای کوچیک مثل raccon-beaver-رو هم خیلی راحت میشه باهاش شکار کرد

نه اتفاقا اصلا به فکرم نرسیده بود..حتما امتحان میکنم باید جالب باشه..

orochi
16-12-2012, 20:30
سلام.

امروز رفتم بازی خریدم حالا گذاشتمش واسه نصب:دی

ماشاالله کم چیزی هم که نیست 4 تا دی وی دی:دی

وقتی که نصب شد بازی کردم میام نظرمو میگم.

Altairezio
16-12-2012, 21:17
راسته که میگن اتزیو مسلمونه؟

نه داش مسیحیه!

Altairezio
16-12-2012, 21:22
دوستان راه استفاده از rope dart رو میگید؟ من که نتونستم به هیچ عنوان به جز اون دار آویختن استفادش کنم!
یه سوال دیگه ام این که وقتی داری کشتار زنجیره ای میکنی مثلا" 5 نفرو کشتی اسلحه رو در میاری و با Q چند تا فست میکشی و با تیر کمان چند نفر دیگه رو هم مکشی مثلا" با هم میشن 18 نفر اینا رو چرا حساب نمیکنه؟

دوستان یه چیزم بد جور جای خالیش دیده میشه!
زره + پاکت برا دارت و تیر بیشتر!

majid322
16-12-2012, 21:29
دوستان راه استفاده از rope dart رو میگید؟ من که نتونستم به هیچ عنوان به جز اون دار آویختن استفادش کنم!
یه سوال دیگه ام این که وقتی داری کشتار زنجیره ای میکنی مثلا" 5 نفرو کشتی اسلحه رو در میاری و با Q چند تا فست میکشی و با تیر کمان چند نفر دیگه رو هم مکشی مثلا" با هم میشن 18 نفر اینا رو چرا حساب نمیکنه؟

دوستان یه چیزم بد جور جای خالیش دیده میشه!
زره + پاکت برا دارت و تیر بیشتر!

روش استفادش که راحته...انتخابش میکنی بعد با Q پرت میکنی به طرف میفته زمین بعد با یه ضربه میکشیش..
.
در مورد کشتن زنجیره ای هم منظور اینه که بدون توقف و با همون سلاح چند نفر رو پشت هم بکشی...مگرنه اگه اسلحتو عوض کنی یا وسطش توقف داشته باشی بقیش حساب نمیشه...
.
در مورد تیر کمونم میشه تیرهاشو افزایش داد ( فکر کنم تا 12 تا ) یه جا خوندم روشش رو ولی چون زیاد به کارم نیومد مطلبشو حفظ نکردم :دی

ye adam
16-12-2012, 21:34
اولی که رکورد که نزدی من خودم الان بیشتر از این حرفا کشتم..:دی
.
دومی که هیچی همون کشتن زنجیره ایه.
.
سومی هم یه جور دارو پرت میکنی سمت طرف دخلش میاد :دی

چرا دیگه
من عکستو دیدم
2400 تا زدی:دی
سومی جالب بود دمت گرم :دی
تازه الان شد 3497

majid322
16-12-2012, 21:39
چرا دیگه
من عکستو دیدم
2400 تا زدی:دی
سومی جالب بود دمت گرم :دی
تازه الان شد 3497

اون ماله قبل بود..الان بیشتره..:دی بعد اون که ملاک نیست یک ساعت بشینی ادم بکشی هزار نفر کشتی ..:دی

pedramh
16-12-2012, 22:28
آقا کسی فهمید این آخرش چی شد؟
من چیزای که فهمیدم اینجا مینویسم هر کسی برداشت خودشو بنویسه لطفا

اون فرشته که از اول این سری با دزموند حرف میزد هدفش این بود که خودش رو از داخل اون معبد آزاد کنه میخواست کنترل مغز انسان ها رو به دست بگیره تا بتونه از خشم طبیعت و نابود شدن دنیا جلوگیری کنه خودش به انسان ها فرمانروایی کنه دزموند هم با لمس اون گول خودش مرد و اون فرشته رو آزاد کرد. اون یکی فرشته میگفت که دزموند نباید جلوی نابودی رو بگیره به این ترتیب یه تعداد کمی از انسان ها زنده میمونن که دزموند رهبر اونا میشه و زندگی رو از سر میگیرن ....
اون فرشته ای که با اتزیو صحبت میکرد کدوم اینا بود ؟
دزموند هم جلوگیری از نابود شدن دنیا رو انتخاب کرد با این که میدونست خودش میمیره .دنیا نجات پیدا کرد اون فرشته آزاد شد و گفت حالا نوبت منه که نقش خودمو انجام بدم رفت که کنترل انسان ها رو به دست بگیره من حدس میزنم این پایه ی ادامه ی سری برای یوبیسافت باشه
-------
در مورد کانر > این که پدرش تمپلار بود و مادرش سرخپوست اصلا چه جوری به اتزیو و الطیر مربوط میشد که از روی DNA دزموند به خاطراتش رسیدند؟
انتخاب شخصیتش اصلا خوب نبود کانر در مقابل اتزیو مسخره بود از اون همه تشریفات و مفهوم فرقه اساسین ها در این نسخه خبری نبود کار آموز ها یه عده قصاب و کشیش و.... هیچ نشانه ای از اون اتحاد و قدرت اساسین ها تو این نسخه نبود
فقط یه جای داستان منو قافلگیر کرد اون قسمت که پدر کانر چارلز لی رو داشت عضو گروهشون میکرد دائم منتظر جمله Nothing is true everything is permited بودم که معلوم شد اون تمپلار بوده.
این نسخه با این که خیلی متفاوت بود و نوآوری زیادی داشت ولی قابل مقایسه با نسخه های قبل نبود مخصوصا شخصیت بازی بی پایه بدون اصل و نصب بود

ye adam
16-12-2012, 22:32
اون ماله قبل بود..الان بیشتره..:دی بعد اون که ملاک نیست یک ساعت بشینی ادم بکشی هزار نفر کشتی ..:دی

اره خداییش
من الان 1 ساعته نشستم اون عددو رسوندم به 4076 :دی
ولی جدی
بیاید کل بزاریم
ما که کاری نداریم
بیایم کل کشتن بزاریم
خدایی میحاله :دی
راستی
زنجیره ای رو هم کردم 10 :دی

animsprite
17-12-2012, 16:57
اخه مگه با اساسین هم میشه حال کرد-:n09:

katlots
17-12-2012, 17:26
از اون دست بازیاییه که وقتی دادش کوچیکم بازیش میکرد من اعصاب از یه جای دیگه خورد میشد فکر کنم برای همون افراد زیر۱۲مناسبه من که برای اینکه دیگه رنگ بازی رو نبینم وبرای متقاعد کردن دادشم بهش گفتم ویندوزو عوض کردم تا بره پی کارش خداییش ادم پشت این بازی پیر میشه تو عمرم این بعد موست وانتد ۲۰۱۲دومین بازی بود که ظرف مدت دو رووز حذفش میکنم دیگه بازی ساز ها نمیدونند چی میسازن
دوست عزیز بازی سازها در دنیا هیچ گروه خلاقی ندارن به نظر من تو این زمینه یه ایرانی حرف اول رو می زنه چون بلده بجا از بازیی انتقاد کنه.خداییش نسخه 2 وقتی زیر زمین برای پیدا کردن کلیدها برای آزادی لباس ها می رفت چقدر لذت داشت.این نسخه متاسفانه اعتبار اساسین رو زیر سوال برد و فروشش صرفا به دلیل موفقیت نسخه های قبل بود.کاش صدامون به بازی سازها می رسید اونها در گذر از یک نسل به نسل بعدی دچار ضعف شدن

goldenmember
17-12-2012, 17:32
روش استفادش که راحته...انتخابش میکنی بعد با Q پرت میکنی به طرف میفته زمین بعد با یه ضربه میکشیش..
.
در مورد کشتن زنجیره ای هم منظور اینه که بدون توقف و با همون سلاح چند نفر رو پشت هم بکشی...مگرنه اگه اسلحتو عوض کنی یا وسطش توقف داشته باشی بقیش حساب نمیشه...
.
در مورد تیر کمونم میشه تیرهاشو افزایش داد ( فکر کنم تا 12 تا ) یه جا خوندم روشش رو ولی چون زیاد به کارم نیومد مطلبشو حفظ نکردم :دی

این کارو با سلاح های دیگه هم انجام میده.
با تپانچه و تیر و کمون میتونه حین مبارزه یه تیر بکنه تو مخشون
با snare خفه میکنه
با بمب وقتی این کارو کردن طرف میندازه زمین بعد بمب رو روش منفجر میکنه
اما ناراحت شدم پدرشو کشتم:n28:
آخر بازی اصلا جذاب نبود.بدون هیچ چالشی چارلز مرد.فقط یه مرحله قبلش افتادیم دنبالش.

rz21
18-12-2012, 08:25
نمیدونم چرا همه جو منفی میدن بیرون.من یکی که وسطاش هستم هم از گیم پلی بازی خوشم اومده هم ازداستان بازی.اتفاقا به نظر من خیلی بازی خوبی هم هست.

katlots
18-12-2012, 12:09
نمیدونم چرا همه جو منفی میدن بیرون.من یکی که وسطاش هستم هم از گیم پلی بازی خوشم اومده هم ازداستان بازی.اتفاقا به نظر من خیلی بازی خوبی هم هست.

دوست عزیز نظر هر کس محترم هست به این می گن آزادی بیان.شما با این بازی حال می کنی دلیل نمیشه از حرف بقیه ایراد بگیری.اینم که من گفتم بازی ضعیف بود نظر شخصیمه و دلایل عامه پسندی هم براش دارم.هر بازی یه استایل و سبک خاص خودش رو داره که همواره به اون پایبنده متاسفانه این موضوع تو این نسخه وجود نداره.بازی در کنار گرافیک و گیم پلی داستان قوی هم می خواد.این نسخه بیشتر وقتت رو باید بزاری تا بقول خودش سینماتیک بازی رو ببینی تا بازی کنی.نسخه 2 به مراتب سرزنده تر وحساس تر بود.باید واقعیت ها رو قبول کرد.

rz21
18-12-2012, 13:33
دوست عزیز نظر هر کس محترم هست به این می گن آزادی بیان.شما با این بازی حال می کنی دلیل نمیشه از حرف بقیه ایراد بگیری.اینم که من گفتم بازی ضعیف بود نظر شخصیمه و دلایل عامه پسندی هم براش دارم.هر بازی یه استایل و سبک خاص خودش رو داره که همواره به اون پایبنده متاسفانه این موضوع تو این نسخه وجود نداره.بازی در کنار گرافیک و گیم پلی داستان قوی هم می خواد.این نسخه بیشتر وقتت رو باید بزاری تا بقول خودش سینماتیک بازی رو ببینی تا بازی کنی.نسخه 2 به مراتب سرزنده تر وحساس تر بود.باید واقعیت ها رو قبول کرد.
من که به نظر کسی اشکال نگرفتم.نظر شما هم درسته.قبول دارم.اساسین یعنی اساسین 2 و اون سبک باحالش.اینم یک نوع نو اوری بود.خوب اگه مثل قبل میساختن که مثل روولوشن میشد و دوباره بهش گیر میدادن.هر چیزی یکمیش خوبه.

ye adam
18-12-2012, 16:14
من که به نظر کسی اشکال نگرفتم.نظر شما هم درسته.قبول دارم.اساسین یعنی اساسین 2 و اون سبک باحالش.اینم یک نوع نو اوری بود.خوب اگه مثل قبل میساختن که مثل روولوشن میشد و دوباره بهش گیر میدادن.هر چیزی یکمیش خوبه.

موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبه
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه

rz21
18-12-2012, 19:45
موافق نیستم هرچی یکیمیش خوبه
مثلا اساسین باید این cod باشه
نه این که با 5 تا نسخه بازی کلا حذف شه
خوب همین cod...هر بار یک سبکی داره.یک بار برای گذشته هست و یک بار هم برای اینده و یکبار هم حال!!!
بازی مورد علاقه من Splinter cell پنج تا نسخه دادن بیرون سه نسخه اول مثل هم بود فروش خوب و استقبال خوبی داشت.نسخه 4 هم که دیگه معروف ترینشه.نسخه ی 5 دیکه تغییرش دادن و بعضی ها خوششون اومد بعضی ها هم :n21:

حالا Need for speed چند مدته دیگه خیلی ها ازش خوششون نمیاد.سبکش یکی شده.همه میگن یاد کربون و موست وانتد قدیم بخیر!
اساسین با این کارش تونست برای اینده خودش موفقیت ایجاد کنه.

raha20011
18-12-2012, 23:46
دوستان من یه مشکلی دارم تو این بازی اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.وقتی دارم بازی میکنم و از من یه چیزی میخواد مثلا اینکه در رو باز کنم خودش نشون میده و مینویسه فلان دکمه رو باید بزنید.اما رو اون دکمه ای که نشون میده هیچ حرفی نوشته نشده که بدونم کدوم دکمه رو باید بزنم.فقط یه مربع سفید رنگ رو دکمه نشون میده.دلیلش چیه؟باید چیکار کنم.کرکم هم THETA هست.لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه.:n27:

یه سوال دیگه هم دارم اگه بشه جواب بدین اینکه اون قسمتی که میره پیش زنه سرخپوست تو کالسکه میشینه بعد یه افسر میاد نزدیک میکشتش باید چیکار کنم.هر کلیدی میزنم کار نمیکنه

raha20011
19-12-2012, 12:56
دوستان من یه مشکلی دارم تو این بازی اگه کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.وقتی دارم بازی میکنم و از من یه چیزی میخواد مثلا اینکه در رو باز کنم خودش نشون میده و مینویسه فلان دکمه رو باید بزنید.اما رو اون دکمه ای که نشون میده هیچ حرفی نوشته نشده که بدونم کدوم دکمه رو باید بزنم.فقط یه مربع سفید رنگ رو دکمه نشون میده.دلیلش چیه؟باید چیکار کنم.کرکم هم THETA هست.لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه.:n27:

یه سوال دیگه هم دارم اگه بشه جواب بدین اینکه اون قسمتی که میره پیش زنه سرخپوست تو کالسکه میشینه بعد یه افسر میاد نزدیک میکشتش باید چیکار کنم.هر کلیدی میزنم کار نمیکنه

خواهشا جواب سوال ما رو بدید.کسی نیست تو انجمن بدونه؟:n03:

Khan gholi
19-12-2012, 14:19
خواهشا جواب سوال ما رو بدید.کسی نیست تو انجمن بدونه؟:n03:

سریع برو کرک اسکیدرو بریز که بهترین کرک که برای این بازی اومده.فکر کنم با ریختن این مشکل دکمه ها حل شه ولی فکر کنم با ریختن سیو بازی مجبور شی از اول بری چون خودم کرک همین تتا بود یک ساعتی باهاش بازی کردم ولی اینو ریختم از اول مجبور شدم برم مگه سیو هاشو برداری از قبل
وقتی کنار اون سرخ پوسته نشستی هیچ کار نمی خواد بکنی قبل از اینکه مامور های سر راهت گیر بدن با دکمه T دستور کشتنشون رو بده

raha20011
19-12-2012, 15:40
سریع برو کرک اسکیدرو بریز که بهترین کرک که برای این بازی اومده.فکر کنم با ریختن این مشکل دکمه ها حل شه ولی فکر کنم با ریختن سیو بازی مجبور شی از اول بری چون خودم کرک همین تتا بود یک ساعتی باهاش بازی کردم ولی اینو ریختم از اول مجبور شدم برم مگه سیو هاشو برداری از قبل
وقتی کنار اون سرخ پوسته نشستی هیچ کار نمی خواد بکنی قبل از اینکه مامور های سر راهت گیر بدن با دکمه T دستور کشتنشون رو بده
ممنون از راهنماییت خودم قبلش مشکلو پیدا کردم:n02:
به سایر دوستان هم میگم اگر مشکل دکمه ها رو پیدا کردین باید برین قسمت کنترل پنل و زبان سیستم رو رو انگلیسی بزارین یه جا نیست چند قسمت باید این کارو بکنین.:n06:

Layken
20-12-2012, 02:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جالبه : دی

Azhang
20-12-2012, 20:29
دوستان این شیکار کردم به چه دردی میخوره؟؟؟
از کجا میشه این اسلحه هایی که مینویسه آنلاک شده رو خرید!!!
کلا تا اینجا که 10-11 تا سکانس اومدم فقط اومدم!کلا نه چیزی خریدم نه چیزی درست کردم!

ye adam
21-12-2012, 09:01
دوستان این شیکار کردم به چه دردی میخوره؟؟؟
از کجا میشه این اسلحه هایی که مینویسه آنلاک شده رو خرید!!!
کلا تا اینجا که 10-11 تا سکانس اومدم فقط اومدم!کلا نه چیزی خریدم نه چیزی درست کردم!

لطف کردی شما :n09:
شکار پول میده
اسلحه هارو از شهر هاییی مثل بوستون توش علامت پوند رو داره
میری پیش اون علامته اونجا هم میتونی شکاراتو بفروشی هم سلاح بخری

Azhang
21-12-2012, 10:53
لطف کردی شما :n09:
شکار پول میده
اسلحه هارو از شهر هاییی مثل بوستون توش علامت پوند رو داره
میری پیش اون علامته اونجا هم میتونی شکاراتو بفروشی هم سلاح بخری

شماره 2 و برادر هود رو پدرشو درآوردم ولی این یکم نچسبه!!!کلا بگیر نگیر داره بازی!!!بعضی وقتا بدل میزنه بعضی وقتا نه!کلا عشق لاتی کار میکنه کاراکتر باری!

pishoolii
21-12-2012, 22:33
سلام

دوستان من بازی رو خریدم ولی زبان بازی روسـی هست... چه جوری میشه زبون رو انگلیسی کرد؟؟ از توو خـوده بازی امکانش هست؟ یا باید فایلی چیزی رو دانلود کنم؟؟؟

SevenCity
22-12-2012, 13:36
چرا این یارو رو هوا وایساده؟!

Altairezio
22-12-2012, 13:39
چ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را این یارو رو هوا وایساده؟

یکی از بیشمار باگ های بازیه!

jafarr
22-12-2012, 18:25
با اینکه نسخه های قبلی رو بازی کردم . ولی این یکم جالبتره . حداقل اون گرافیکش تو اون جنگل ها کلی دل چسبه:n01:

hoomi_gta
22-12-2012, 21:36
باگ های بازی خیلی زیاده مخصوصا غیب شدن عابرین پیاده و یا اینکه یکسان بودن چهره ها. ولی داستان بازی هر چی جلو تر میریم بیشتر فاز میده کم کم داره از کانر خوشم میاد. انصافا دوبلرش خرابش کرده افتضاحه دوبلرش. ولی شخصیتش هر چی بیشتر میرم جلو ابهتش بیشتر میشه. نکته مثبت بازی هم جنگ های فضای باز بازی هست که بعضی جاها تا 200 تا سرباز هم یکجا میبینی.
در کل فاز اساسین های قبلی و نداشته و میلی به مراحل جانبی نداشتم تا حالا ولی بازم لذت بخشه

Tashanoj
23-12-2012, 23:50
سلام

دوستان من بازی رو خریدم ولی زبان بازی روسـی هست... چه جوری میشه زبون رو انگلیسی کرد؟؟ از توو خـوده بازی امکانش هست؟ یا باید فایلی چیزی رو دانلود کنم؟؟؟

زبان انگلیسیو باید دانلود کنی بریزی تو قسمت نصب بازی بگرد تو همین تاپیک گیرمیاری

ye adam
24-12-2012, 00:09
بازی رو یه بار دیگه دارم میرم :دی
انشالله ایندفه رکورد های خوبی بزنم :دی

oomidd
28-12-2012, 11:57
سلام
چجوری میشه یارامو بفرستم ماموریت تا لولشون بره بالاتر

Ali_p30
28-12-2012, 22:50
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون

MJ assassins creed
29-12-2012, 12:43
سلام.آقا این مرحله که تو برزیل هست (دزموند) چجوری باید رفت.من هر کار میکنم نمیره.اصلا باید چکار کنیم؟

Altairezio
29-12-2012, 13:09
سلام.آقا این مرحله که تو برزیل هست (دزموند) چجوری باید رفت.من هر کار میکنم نمیره.اصلا باید چکار کنیم؟
تا کجا رفتی؟
مرحله ی برزیل کلا" نمیره یا یه جاییش گیر کردی؟

oomidd
29-12-2012, 15:09
سلام
ممنون میشم کمکم کنید این Assassin هایی که به عنوان یار میتونی با دکمهی t صداشون کنید چجوری میشه اینارو به ماموریت برای کشتن به شهرای دیگه فرستاد چند بار نقشش خود به خود اومد منم فرستادمشون ماموریت بعد چند دقیقه هم ماموریتشون تموم شد ولی نمیدونم اون منوی ماموریتشونو چجوری بیارم ممنون میشم کمکم کنید

Ali_p30
29-12-2012, 15:31
سلام
patch یا آپدیتی برای فیکس شدن باگ هاش نیومده؟؟؟؟
(برای صداش فریمش و...)
ممنون

clau
29-12-2012, 15:45
سلام
ممنون میشم کمکم کنید این Assassin هایی که به عنوان یار میتونی با دکمهی t صداشون کنید چجوری میشه اینارو به ماموریت برای کشتن به شهرای دیگه فرستاد چند بار نقشش خود به خود اومد منم فرستادمشون ماموریت بعد چند دقیقه هم ماموریتشون تموم شد ولی نمیدونم اون منوی ماموریتشونو چجوری بیارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام حین انجام بازی دکمه tرو نگه دار یک منویی برات باز میشه سمت چپش نوشته contractبرو روش کلیک چپ رو بزن لیست assassin هایی که تو بازی به دست اوردی اونجا هستش پایینش هم نقشه شهرهای مختلف هستش که میتونی بفرستیشون ماموریت کلن 6تا باید یار جمع کنی و بفرستیشون ماموریت تا به rank 11برسن

MJ assassins creed
29-12-2012, 15:47
تا کجا رفتی؟
مرحله ی برزیل کلا" نمیره یا یه جاییش گیر کردی؟
نه من مامور ها رو رد می کنم میرم روی اونمیله بالای سر اون دو تا بوکسور ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم.وقتی اور میرم یه گله آدم واستاده و وقتی میری توشون مامور ها میفهمن.

Altairezio
29-12-2012, 15:51
نه من مامور ها رو رد می کنم میرم روی اونمیله بالای سر اون دو تا بوکسور ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم.وقتی اور میرم یه گله آدم واستاده و وقتی میری توشون مامور ها میفهمن.

خوب از بازی در بیا و اون قسمتو دوباره برو مال منم اول همون جوری بود ولی یه بار در اومدم رفتم تو درست شد!(از بازی کردن زیاده!)
اون بالا که میری یه اتاقه که پنجرش شکسته ت به اون نزدیک شی حل میشه خود به خود!:n05:

MJ assassins creed
29-12-2012, 16:30
خوب از بازی در بیا و اون قسمتو دوباره برو مال منم اول همون جوری بود ولی یه بار در اومدم رفتم تو درست شد!(از بازی کردن زیاده!)
اون بالا که میری یه اتاقه که پنجرش شکسته ت به اون نزدیک شی حل میشه خود به خود!:n05:
دوبار جداگونه رفتم درست نشد.:n15:

Altairezio
30-12-2012, 10:51
دوبار جداگونه رفتم درست نشد.:n15:

به اون اتاقه که شیشش شکسته رسیدی؟
چیزی نشد؟!
رفتی توش؟!

hoomi_gta
31-12-2012, 17:39
دوستان چطوری میشه اساسین به لیست اساسین ها اضافه کرد؟ مراحل اساسین نداره که

clau
31-12-2012, 17:53
دوستان چطوری میشه اساسین به لیست اساسین ها اضافه کرد؟ مراحل اساسین نداره که

توی نقشه شهر بوستون و نیو یورک نگاه کن یک مراحل جانبی هست به نام liberation mission یک سری کار ازت میخوان که باید انجامشون بدی که بعد از اتمام 6تا یار بهت اضافه میشه که بعد میتونی بفرستیشون ماموریت

Altairezio
31-12-2012, 19:36
ماموریت از کجا میشه فرستاد؟

ashil1234
31-12-2012, 19:51
ماموریت از کجا میشه فرستاد؟

T رو نگه دار بعدش سمت چپ روی شکل موس کلیک چپ کن:n01:

bad_guy
01-01-2013, 13:05
هر چقدر بازیش خسته کننده بود ابتداش گفتم برم جلو تر بهتر میشه تا جایی که رسیدم اونجا که کانر و دوستاش میرن بارهای یه کشتی رو میریزن تو دریا دیگه بیخیالش شدم.
بقدری بازیش کسل کننده و کند و بی روح هست اصلاهیچ رغبتی ندارم بدونم داستان دزموند چی میشه یا شماره بعدی هم اگه بیاد احتمالا بازی نخواهم کرد. :n22:

3Dmajid
01-01-2013, 14:09
من تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم و خیلی زود فهمیدم با یه شاهکار طرفم !
یوبی سافت زده به سیم آخر و داره هر چی بازی خفنه میسازه.
واقعا لذت بردم ... از کارگردانی بازی، سینماتیک صحنه ها، حرکت دوربین
شخصیت پردازی و مدل سازی و از همه مهمتر، پیشرفت شدید انیمیشن ها رو میشه به راحتی مشاهده کرد.

فقط یه مشکلی دارم که ضد حال زده ... :n03:
الان اولشم و تازه رسیدم به شهر ... توی شهر که هستم گرافیکم نمیکشه ! 19فریم بیشتر نمیده :n28:
گرافیکم 5770ـــه ... راهی نداره بهترش کنم ؟ :n28:

Altairezio
01-01-2013, 14:38
من تازه بازی رو نصب کردم و بازی کردم و خیلی زود فهمیدم با یه شاهکار طرفم !
یوبی سافت زده به سیم آخر و داره هر چی بازی خفنه میسازه.
واقعا لذت بردم ... از کارگردانی بازی، سینماتیک صحنه ها، حرکت دوربین
شخصیت پردازی و مدل سازی و از همه مهمتر، پیشرفت شدید انیمیشن ها رو میشه به راحتی مشاهده کرد.

فقط یه مشکلی دارم که ضد حال زده ... :n03:
الان اولشم و تازه رسیدم به شهر ... توی شهر که هستم گرافیکم نمیکشه ! 19فریم بیشتر نمیده :n28:
گرافیکم 5770ـــه ... راهی نداره بهترش کنم ؟ :n28:
مجید جون این امکان نداره!
با 5770 مشکل گرافیکی داری!:n04:
برو خودتو سیاه کن!:n09:
کرک چی ریختی ؟

majid322
01-01-2013, 15:58
مجید جان این مربوط به کارت گرافیک نیست..مربوط به بازیه...قسمتی از بوستون این مشکل رو داره..
.
قرار بود یه پچ ارائه بشه نمیدونم چرا هنوز خبری نیست..در مورد شاهکار بودنش هم باهات موافقم ولی باگ خیلی خیلی زیاد داره...
.
انگار بازی رو تست نکرده دادن بیرون....ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..

Arrowtic
01-01-2013, 16:13
من که بعد از کمی بازی کردن گذاشتمش کنار.باگ هاش ذهنمو داشت منفجر میکرد!

3Dmajid
01-01-2013, 16:51
مجید جون این امکان نداره!
با 5770 مشکل گرافیکی داری!:n04:

برو خودتو سیاه کن!:n09:

کرک چی ریختی ؟

مشکل از بازیه خیلیا این مشکلو دارن...
نگو تو نداری ؟ :n04:

.ولی من از بازی خیلی لذت بردم تو هم حتما خیلی خوشت میاد..

چه جوری لذت بردی مگه افت فریم نداره ؟ :n08:

majid322
01-01-2013, 16:56

برا من این مشکل خیلی کمه...تقریبا 25 ، 30 فرمی میگیرم ( بعضی از قسمتهای بوستون ) که زیادم بد نیست...ولی تو نیویورک و جاهای دیگه اصلا افت فریم ندارم..

3Dmajid
01-01-2013, 17:00
برا من این مشکل خیلی کمه...تقریبا 25 ، 30 فرمی میگیرم ( بعضی از قسمتهای بوستون ) که زیادم بد نیست...ولی تو نیویورک و جاهای دیگه اصلا افت فریم ندارم..

گرافیکت چیه ؟

آره واسه منم بعضی جاهای Boston روونه ... بعضی جاهاش افت فریم داره. میشه بازی کرد ولی از لذت بازی کم میکنه.
پس تا آخر بازی اینجوری نیس ؟

majid322
01-01-2013, 17:02
گرافیکت چیه ؟

آره واسه منم بعضی جاهای Boston روونه ... بعضی جاهاش افت فریم داره. میشه بازی کرد ولی از لذت بازی کم میکنه.
پس تا آخر بازی اینجوری نیس ؟

ماله منم همین 5770..:دی نه اونجوری نیست تا اخر بازی تو شهرهای دیگه این مشکل نیست...الان که تو بوستونی یکم گرافیکو بیار پایین شاید بهتر بشه...

ye adam
01-01-2013, 19:52
ماله منم همین 5770..:دی نه اونجوری نیست تا اخر بازی تو شهرهای دیگه این مشکل نیست...الان که تو بوستونی یکم گرافیکو بیار پایین شاید بهتر بشه...

یوبی نمیخواد پچ برا این بده؟
منم تو بوستون 25 تا 30 فریم میگیرم

majid322
01-01-2013, 20:02
یوبی نمیخواد پچ برا این بده؟
منم تو بوستون 25 تا 30 فریم میگیرم

بزار یه زنگ بزنم بهش بهت خبر میدم.. :دی

Altairezio
01-01-2013, 20:38

یه چیزی بگم باور نمیکنی!
نه ندارم!:n10::n08:
بستون تو وسطاش یکم گیر میکنه و لی جاهای دیگش اصلا چیزی ندارم و بازی عالیه از نظر گرافیک!(ولی در کل خَیلی دیگه حال بهم زن!:n09::n08:)

3Dmajid
01-01-2013, 21:11
بستون تو وسطاش یکم گیر میکنه و لی جاهای دیگش اصلا چیزی ندارم و بازی عالیه از نظر گرافیک!(ولی در کل خَیلی دیگه حال بهم زن!:n09::n08:
)

بیشتر فیلمه تا بازی !

گیم پلی زیاد بهم حال نمیده ... نمیدونم به خاطر افت فریمه یا نه.
مثلا علاف چرخیدن تو شهر حال نمیده، بیشتر دوس دارم ماموریت انجام بدم دقیقا بر عکس نسخه های قبلی ! :n01:

ye adam
01-01-2013, 21:16
بیشتر فیلمه تا بازی !

مثلا علاف چرخیدن تو شهر حال نمیده، بیشتر دوس دارم ماموریت انجام بدم دقیقا بر عکس نسخه های قبلی ! :n01:
اره من نسخه های قبلی اصلا دوست نداشتم ماموریت برم
ولی لامصب نمیدونم چیه که همش دوست دارم مامورت برم
الان 2 بار بازیو رفتم
رفتم برای سومین بار
کشتن زنجیره ای رو هم کردم 13 :دی

clau
01-01-2013, 21:23
اره من نسخه های قبلی اصلا دوست نداشتم ماموریت برم
ولی لامصب نمیدونم چیه که همش دوست دارم مامورت برم
الان 2 بار بازیو رفتم
رفتم برای سومین بار
کشتن زنجیره ای رو هم کردم 13 :دی
برای سومین باره داری assassin creed IIIاز اول میری:n04:عجب حوصله ای داری پسر من فقط یکبار رفتم فقط مراحل جانبیش همه رو تمام کردم
الان assassin creed IIنصب کردم یک بار دیگه تا اخر برمش هیچ بازی اساسین کرید 2نمیشه :n12:

Altairezio
01-01-2013, 21:39
بیشتر فیلمه تا بازی !

منم حال نکردم باهاش !
اونچیزی نبود که در نظر داشتیم!
بازم میگم!
:n12: AC II Ezio :n12:

3Dmajid
01-01-2013, 22:14
منم حال نکردم باهاش !
اونچیزی نبود که در نظر داشتیم!
بازم میگم!
:n12:

AC II Ezio

البته من سر حرفم هستم، به نظرم واقعا بازی شاهکاره ... فقط حیف که پورتش بده و همین افت فریم باعث شده نتونم از بازی لذت ببرم.

Khan gholi
01-01-2013, 22:22
به نظر من هیچی نسخه 1 نمی شد جدیت و روحیه که الطیر داشت چهره واقعی یک اساسین رو نشون می داد(اجرای یک هدف بدون دخالت دادن احساسات).از همه مهمتر اینکه فضای شهر ها با هم خیلی فرق داشت.من خیلی بیشتر باهاش ارتباط برقرار کردم.شماره دو به نظرم شبیه GTA بود(دزدی کردن,قلدر بازی برای جذب دوست دختر,انتقام گرفتن.....) درسته خیلی جذاب بود ولی هیچ تفاوتی توی شهر ها نبود و اتزیو یک مقداری سوسول بود.شماره سه هم تا وسطاش خیلی روند کندی داشت ولی از جایی که هیثام کنوی میاد جالب میشدو گشت گذارم توش به هیچ وجه حال نمی داد ولی از لحاظ گرافیکی شاخ ترین نسخه بود.نسخه های قبلی ادم دلش نمیمود پاک کنه بازی رو بعد از ابمام بازی ولی این نسخه فقط دوست داشتی ببینی ماجرا چی میشه و تمام .سال 2008 واقعا سال خوبی برای هر گیمری بود.چه بازی هایی که چند سال PC باهاش قهر شده بود نیمود.

ye adam
02-01-2013, 10:54
برای سومین باره داری assassin creed IIIاز اول میری:n04:عجب حوصله ای داری پسر من فقط یکبار رفتم فقط مراحل جانبیش همه رو تمام کردم
الان assassin creed IIنصب کردم یک بار دیگه تا اخر برمش هیچ بازی اساسین کرید 2نمیشه :n12:

اره خیلی حال میده
اساسین 2 رو دیروز نصب کردم :دی

3Dmajid
02-01-2013, 11:30
به نظر من هیچی نسخه 1 نمی شد جدیت و روحیه که الطیر داشت چهره واقعی یک اساسین رو نشون می داد(اجرای یک هدف بدون دخالت دادن احساسات).از همه مهمتر اینکه فضای شهر ها با هم خیلی فرق داشت.من خیلی بیشتر باهاش ارتباط برقرار کردم.شماره دو به نظرم شبیه GTA بود(دزدی کردن,قلدر بازی برای جذب دوست دختر,انتقام گرفتن.....) درسته خیلی جذاب بود ولی هیچ تفاوتی توی شهر ها نبود و اتزیو یک مقداری سوسول بود.شماره سه هم تا وسطاش خیلی روند کندی داشت ولی از جایی که هیثام کنوی میاد جالب میشدو گشت گذارم توش به هیچ وجه حال نمی داد ولی از لحاظ گرافیکی شاخ ترین نسخه بود.نسخه های قبلی ادم دلش نمیمود پاک کنه بازی رو بعد از ابمام بازی ولی این نسخه فقط دوست داشتی ببینی ماجرا چی میشه و تمام .سال 2008 واقعا سال خوبی برای هر گیمری بود.چه بازی هایی که چند سال PC باهاش قهر شده بود نیمود.

موافقم ... واقعا الطیر حس یه اساسین واقعی رو به من میداد. البته نسخه ی یک بزرگترین ایرادش این بود که زود تکراری میشد و مسافتی که باید با اسب میرفتی برای انجام ماموریت خیلی زیاد بود. همین باعث شد من تا وسطاش برم و بازی رو ول کنم ولی از شخصیت الطیر شدیدا لذت بردم، اون موقع م ایده ی بازی کاملا جدید و جالب بود.
نسخه ی دو به بعد رو دوس نداشتم چون اصا با اتزیو حال نمیکردم ... و از همه مهمتر اینکه اساسین رو خزش کردن !
اساسین دیگه شخصیت خاصی نبود، هر کسی توی شهر میتونست اساسین باشه و به جمع گروه اساسین بپیونده، همین باعث شد اصلا با بازی حال نکنم.

این نسخه رو هنوز تموم نکردم، ولی از نظر فنی پیشرفت فوق العاده ای داشته.
آدم جذب بازی میشه و دوس داری بازی کنی تا ببینی چی میشه به قول خودت.
اما توی شهر زیاد دوس ندارم بچرخم نمیدونم چرا ! :n07:

Khan gholi
02-01-2013, 17:45
موافقم ... واقعا الطیر حس یه اساسین واقعی رو به من میداد. البته نسخه ی یک بزرگترین ایرادش این بود که زود تکراری میشد و مسافتی که باید با اسب میرفتی برای انجام ماموریت خیلی زیاد بود. همین باعث شد من تا وسطاش برم و بازی رو ول کنم ولی از شخصیت الطیر شدیدا لذت بردم، اون موقع م ایده ی بازی کاملا جدید و جالب بود.
نسخه ی دو به بعد رو دوس نداشتم چون اصا با اتزیو حال نمیکردم ... و از همه مهمتر اینکه اساسین رو خزش کردن !
اساسین دیگه شخصیت خاصی نبود، هر کسی توی شهر میتونست اساسین باشه و به جمع گروه اساسین بپیونده، همین باعث شد اصلا با بازی حال نکنم.

این نسخه رو هنوز تموم نکردم، ولی از نظر فنی پیشرفت فوق العاده ای داشته.
آدم جذب بازی میشه و دوس داری بازی کنی تا ببینی چی میشه به قول خودت.
اما توی شهر زیاد دوس ندارم بچرخم نمیدونم چرا ! :n07:

من یادمه اون موقع گیر عظیمی که بازیکین ها به شماره 1 دادن این بود که می تونستی بازی رو ظرف 6 تا 8 ساعت تموم کنی.فاصله بین شهر ها یادمه از بار دوم Fast travel کنی.بیشتر مامورت ها هم داخل شهر بود.

3Dmajid
03-01-2013, 14:21
نکته رو گرفتی لایک کن :n02: :

بازم دلیل نمیشه اساسین شاهکار نباشه :n02:

ولی احساس میکنم بازی رنگ و لعاب نداره !
مخصوصا با این پورت گرافیکی شون که گند زدن مجبورم رو low بازی کنم ... خدا کنه زودتر پچ بیاد :n18:

majid322
03-01-2013, 15:48
نکته رو گرفتی لایک کن :n02: :

بازم دلیل نمیشه اساسین شاهکار نباشه :n02:

ولی احساس میکنم بازی رنگ و لعاب نداره !
مخصوصا با این پورت گرافیکی شون که گند زدن مجبورم رو low بازی کنم ... خدا کنه زودتر پچ بیاد :n18:

مجید جان شما shadow رو بزار رو high بعد بگو رنگ و لعاب نداره... :دی
.
ولی اینو قبول دارم رنگبندی محیط تغییر کرده مخصوصا بوستون خیلی جالب نیست...من خودم از نیویورک بیشتر خوشم میاد...
.
راستی کسی میدونه invention هایی که تو Crafting درستشون میکنی به چه درد میخورن...یا مثلا غذاها یا چیزای دیگه ؟

3Dmajid
03-01-2013, 19:24
مجید جان شما shadow رو بزار رو high بعد بگو رنگ و لعاب نداره... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

.
ولی اینو قبول دارم رنگبندی محیط تغییر کرده مخصوصا بوستون خیلی جالب نیست...من خودم از نیویورک بیشتر خوشم میاد...

گذاشتم بازم تغییر زیادی احساس نمیکنم :n02:

مگه تو رو های بازی میکنی ؟

چه جوری ؟ :n04:

mjorh
03-01-2013, 20:02

خب سیستمش بالاس ! دی !

Altairezio
03-01-2013, 20:34

بابا داش مجید اگه بازی رو رو های بازی نکنی حس حال نمیده!
مخصوصا" با این گندی که به شخصیتش زدن!
:n08:

ye adam
03-01-2013, 20:46
بابا داش مجید اگه بازی رو رو های بازی نکنی حس حال نمیده!
:n08:

نه دیگه داداش
شما الان برو اخرین نسخه ی اساسینو بزن بالا ترین رزولوشن و همه هم رو های
بازم به گرد پای بد ترین کیفیت اساسینس 3 نمیرسه
خودم اینو امتحان کردم :دی

3Dmajid
03-01-2013, 20:56
مجید جان شما shadow رو بزار رو high بعد بگو رنگ و لعاب نداره...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

.

shadow رو های کردم بقیه رو low ... خیلی بهتر شد :n02:

چه گندی ؟ شخصیت به این باحالی :n02:

نه دیگه داداش
شما الان برو اخرین نسخه ی اساسینو بزن بالا ترین رزولوشن و همه هم رو های
بازم به گرد پای بد ترین کیفیت اساسینس 3 نمیرسه
خودم اینو امتحان کردم

آدم راس میگه.
خودم الان امتحان کردم :n02:

از شخصیت اون تمپلاره که اولش باش بازی میکردیم خوشم اومد خیلی جذبه داشت :n01:

این سرخپوستم خوبه فعلا ... خوش تیپه :n02:

احتمالا شخصیت اصلی بازی همنیه دیگه ؟
احتمالا که نه ... حتما :n02:

majid322
03-01-2013, 21:28
خب سیستمش بالاس ! دی !

نه بابا کدوم سیستم :دی گرافیکم 5770 .... cpu هم amd 1090 کجاش قویه؟ :دی
.
shadow رو رو high میزارم خیلی فریم میاد پایین ... تا 20 میاد پایین..ولی بقیش رو میبرم بالا زیاد افت فریم نداره...

آدم راس میگه.
خودم الان امتحان کردم :n02:

از شخصیت اون تمپلاره که اولش باش بازی میکردیم خوشم اومد خیلی جذبه داشت :n01:

این سرخپوستم خوبه فعلا ... خوش تیپه :n02:

احتمالا شخصیت اصلی بازی همنیه دیگه ؟
احتمالا که نه ... حتما

منم از شخصیت هیتام خوشم اومد به نظرم خیلی بهتر از کانر کار شده...البته کانر اوایلش خوبه ولی بعدش به نظرم خوب کار نشده..
.
اواتارت تو حلقم :دی... مردم از نبود sc.

3Dmajid
03-01-2013, 22:22
منم از شخصیت هیتام خوشم اومد به نظرم خیلی بهتر از کانر کار شده...البته کانر اوایلش خوبه ولی بعدش به نظرم خوب کار نشده..
.
اواتارت تو حلقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
... مردم از نبود sc.

حالا ببینیم چی میشه من که تازه اولاشم.

ورژن جدید اسپلینتر سله قراره من بازی کنم :n02:

3Dmajid
04-01-2013, 11:46
من از دیشب که خوابیدم داشتم توی خواب اساسین بازی میکردم تا صبح :n02:

البته یه سری فوت و فن های جدیدم زدم که تو بازی نبود.

میخوام پیشنهاد بدم به یوبی سافت برای نسخه ی بعدی :n07:

Ali_softcenter
04-01-2013, 21:36
دوستان یه کمک میخوام

منن بازی رو همین الان شروع کردم...

چون فقط نسخه اول این بازی رو بازی کردم اطلاع ندارم ...

کجاها بازی سیو میشه؟؟؟ منظورم محل سیو روی کامپیوتر نیست!!! یعنی وقتی داریم بازی میکنیم چه مواقعی سیو میشه؟؟؟ پیغامی چیزی میاد؟؟؟

که مطمئن بشیم سیو شده و بتونیم بریم بیرون از بازی تا دفعه بعد

majid322
04-01-2013, 22:32
دوستان یه کمک میخوام

منن بازی رو همین الان شروع کردم...

چون فقط نسخه اول این بازی رو بازی کردم اطلاع ندارم ...

کجاها بازی سیو میشه؟؟؟ منظورم محل سیو روی کامپیوتر نیست!!! یعنی وقتی داریم بازی میکنیم چه مواقعی سیو میشه؟؟؟ پیغامی چیزی میاد؟؟؟

که مطمئن بشیم سیو شده و بتونیم بریم بیرون از بازی تا دفعه بعد

سیو تو بازی به اینصورته که شما کوچکترین کاری انجام بدید سیو اتوماتیک انجام میشه..مثلا صندوقی باز کنید یا به محض تموم کردن ماموریت..
.
یا گرفتن پر و ... اینها همه سیو اتوماتیک انجام میشه...علامتشم یه حاله ی دایره مانند اگه اشتباه نکنم سمت چپ صفحه هست که موقع سیو کردن میاد..

Ali_softcenter
04-01-2013, 22:55
سیو تو بازی به اینصورته که شما کوچکترین کاری انجام بدید سیو اتوماتیک انجام میشه..مثلا صندوقی باز کنید یا به محض تموم کردن ماموریت..
.
یا گرفتن پر و ... اینها همه سیو اتوماتیک انجام میشه...علامتشم یه حاله ی دایره مانند اگه اشتباه نکنم سمت چپ صفحه هست که موقع سیو کردن میاد..

ممنون
اون وقت چه فرقی داره از مموری خارج بشیم که دزموند رو توی یه جای سفید نشون میدخ یا کلا خارج بشیم بریم توی منوی اصلی؟

majid322
04-01-2013, 22:58
ممنون
اون وقت چه فرقی داره از مموری خارج بشیم که دزموند رو توی یه جای سفید نشون میدخ یا کلا خارج بشیم بریم توی منوی اصلی؟

فرقی نمیکنه وقتی اون دایره میاد یعنی اینکه بازی سیو شده حالا فرق نمیکنه بیای تو منو اصلی یا alt+f4 کنی بازیو..

Ali_softcenter
04-01-2013, 23:04
فرقی نمیکنه وقتی اون دایره میاد یعنی اینکه بازی سیو شده حالا فرق نمیکنه بیای تو منو اصلی یا alt+f4 کنی بازیو..

فهمیدم

کلا میخوام بدونم اون گزینه ای که فقط از حافظه دزموند خارج میشی و میری تو صفحه ای که دزموند توی یه صفحه سفید وایساده به چه کاری میاد؟

amirpers
05-01-2013, 18:51
دوستان من دو تا سوال دارم.

1) این سیستم کرفتینگ چه جوریه ؟ از کجا باید فهمید چه چیزهایی رو باید با هم ادغام کنیم ؟ من هر چی رو انتخاب می کنم قبول نمی کنه.

2) من سکانس 8 هستم و وارد نیویورک شدم. تقریبا هر چی رو نقشه ها هست رو هم انجام میدم. مخصوصا ماموریت های جانبی.
چرا پس فقط یه دونه اساسین دارم ؟ یه دونه رو که نمی تونم بفرستم ماموریت. هر وقت هم که دکمه T رو می زنم میگه الان نمیشه این کار رو کرد.

sirchicco
05-01-2013, 19:10
دوستان من دو تا سوال دارم.

1) این سیستم کرفتینگ چه جوریه ؟ از کجا باید فهمید چه چیزهایی رو باید با هم ادغام کنیم ؟ من هر چی رو انتخاب می کنم قبول نمی کنه.

2) من سکانس 8 هستم و وارد نیویورک شدم. تقریبا هر چی رو نقشه ها هست رو هم انجام میدم. مخصوصا ماموریت های جانبی.
چرا پس فقط یه دونه اساسین دارم ؟ یه دونه رو که نمی تونم بفرستم ماموریت. هر وقت هم که دکمه T رو می زنم میگه الان نمیشه این کار رو کرد.

سلام دوست عزیز

1- باید تمام مراحل Homestead Mission ها ( اون هایی که ایکون شبیه خونه دارن) رو انجام بدی که معمولا اواخر بازی زیاد پیدا می شه با اینکار تمامی مواد مختلف واسه Crafting توسط همین افرادی که نجات می دی و در آینده کمکشون می کنی تولید میشه و باید ازشون بخری.

2- برای آزاد کردن Assassin بیشتر باید تمامی مراحل Liberation Mission ها رو انجام بدی (اون هایی که ایکون assassin داخل یه دایره است) وقتی همه مراحل هر منطقه از یه شهر رو رفتی بر می گردی پیش Assassin همون منطقه (ایکون assassin بدون دایره) و اینجوری اون Assassin به لیست تو اضافه میشه

امیدوارم واضح توضیح داده باشم!

amirpers
05-01-2013, 19:50
سلام دوست عزیز

1- باید تمام مراحل Homestead Mission ها ( اون هایی که ایکون شبیه خونه دارن) رو انجام بدی که معمولا اواخر بازی زیاد پیدا می شه با اینکار تمامی مواد مختلف واسه Crafting توسط همین افرادی که نجات می دی و در آینده کمکشون می کنی تولید میشه و باید ازشون بخری.

2- برای آزاد کردن Assassin بیشتر باید تمامی مراحل Liberation Mission ها رو انجام بدی (اون هایی که ایکون assassin داخل یه دایره است) وقتی همه مراحل هر منطقه از یه شهر رو رفتی بر می گردی پیش Assassin همون منطقه (ایکون assassin بدون دایره) و اینجوری اون Assassin به لیست تو اضافه میشه

امیدوارم واضح توضیح داده باشم!
ممنون
مورد دوم رو متوجه شدم اما اولی رو درست نه.

من مشکلم نحوه کرفتینگه. یعنی کدوم ها رو با کدوم باید ترکیب کنم.

majid322
05-01-2013, 19:55
ممنون
مورد دوم رو متوجه شدم اما اولی رو درست نه.

من مشکلم نحوه کرفتینگه. یعنی کدوم ها رو با کدوم باید ترکیب کنم.

به محض اینکه وارد گزینه creafting شدید enter بزنید..یه لیست میاد از چیزایی که میتونید بسازید و لیولی که از هر شخص احتیاج دارید..

Altairezio
05-01-2013, 21:31
دوستان اینو ببینید!
عالمه برا خودش!:n08:

reza_kavak
06-01-2013, 00:08
دوستان اون مرحله گیر کردم که باید 3 نقطه برم و زدانیا رو نجات بدم سومین مکانش تو کشتیه 2 تا زندانی هستن و نگهبانه جلوشون واساده هیجا نمیره!! چیکارش کنم؟

3Dmajid
06-01-2013, 01:12
دوستان اون مرحله گیر کردم که باید 3 نقطه برم و زدانیا رو نجات بدم سومین مکانش تو کشتیه 2 تا زندانی هستن و نگهبانه جلوشون واساده هیجا نمیره!! چیکارش کنم؟
عزیزم خب بکشش :n04:

B.3.S.T
06-01-2013, 03:32
كيا موافقن بهترين و قشنگترين مرحله ى بازى همون سكانسى هست كه كانر نوجوونه و با دوستش داره پريدن رو درخت و شكار رو تمرين ميكنه؟!
يعنى ٧٠٪ بازى رو رفتم هنوز اون مرحله يادم نميره خيلى قشنگ و حماسى بود وقتى تو اون سن بود
اين اواخر هم كه لامسب شده ماشين آدم كشى!!فنون رزمى رو هم كه در سطح بينهايت انجام ميده واقعاً بعضاً يه حركاتى ميزنه فوق العاده
نكته ى قشنگ ديگه ى بازى وجود حيوانات مختلف هست،واقعاً اولين بار هست بنده همچين چيزى ميبينم!اينكه هر موجودى رو بشه شكار كرد جالبه
صحبت از شكار شد يه چى بگم براتون عاغا ما تو همون سن نوجوون كه بود تو جنگل داش ول ميچرخيديم واسه خودمون يهو كنار درياچه يه خرس حمله كرد بهمون مام تا اومديم كليد e و چپ كليك رو بزنيم ديگه دير شد زد خونه ما رو نصف كرد بعدشم الفرار عاغا خرســـه :دى مام كم نياورديم بلند كه شديم بديــو بديـــو دنبال خرسه طفلك نميدونس اَ كدوم طرف فرار كنه،هيچى ديگه تو همون هاگير واگير اَ پشت يه درخت پريدم رو سرش نفسشو بريدم :n23: ميگن آدم خطرناك ترين موجود روى زمينِ راس ميگن : دى

majid322
06-01-2013, 10:37
عزیزم خب بکشش :n04:

نه دیگه مجید جان اون مرحله رو باید به صورت مخفی بری....

reza_kavak
06-01-2013, 10:56
بله درسته باید مخفیانه باشه. باید چیکارش کنم گیر کردم تو این مرحله:n28:

clau
06-01-2013, 11:04
بله درسته باید مخفیانه باشه. باید چیکارش کنم گیر کردم تو این مرحله:n28:
از سمت چپ اون کشتی یک شکاف هستا از اونجا برو بالا از پشت بکشش دیگه
تو این مرحله که این 3تا زندانی باید ازاد کنی میتونی بکشیشون که فقط اگه موقع کشتن کسی بفهمه باید از دوباره بریش