ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

Aryan007
19-03-2012, 13:50
این ARIYAN کیه خودشو جای Aryan جا میزنه ؟ راستی Aryan تی ورد نمی یای ؟

حتما به نشان استاندارد من یعنی پینگ بالام توجه کنید:d .
من که فعلا نتم داغونه و خیلی کم میام .همون مواقعی که میام هم چون کسی ddrace نیست و مدش هم داغونه زیاد نمیمونم.
از طرفی هر کی مپ منو می‌بینه تو سرور ddrace فکر می کنه اشکال از مپه نه از مد.
من از دقایقی پس از معرفی بازی توسط black mer در تاپیک قبلی پلیر بازی شدم.

ممنون.

shahrouz_boy
19-03-2012, 17:36
کسی مد جدیدی سراغ نداره ؟

SA3EDLORD
19-03-2012, 18:08
دوستان سال دیگه داره تموم میشه.......
همینجا از هر کسی که از من بدی دیده ، بحثی شده و ...... معذرت میخوام :40:
امید وارم سالی پر از شادی ، پیروزی و ازادی داشته باشید :11:

shahrouz_boy
19-03-2012, 18:22
SA3EDLORD , اسمت تو بازی چیه ؟

SA3EDLORD
19-03-2012, 19:00
SA3EDLORD , اسمت تو بازی چیه ؟
*****LORD*****

popo2012
19-03-2012, 21:10
قوی نبودن میشه نوب بودن دیگه :27: :31:
حالا منظورم خود بلاک نبود بعضی ها هم هستن خیلی قوی ان اما بلاکشون خوب نیست بیشتر ddrace شون خوبه :46:
کی گفته بلاک مفرح نیست :45:

دلمون خوش بود لاقل تو بلاک نمی تونن بوت بزنن , اونم زدن :41:

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

این مپه P30WORLD DDRACE 5 که گندیده . من و madi داشتیم می رفتیم دیدیم ....

یه حد وسط هم هست ! مثلا من fng خوبم بلاکمم بدک نیستم ولی در هر حال نیاز به تمرین داره :20:
دلیل نمیشه کسی تازه اومده تو بازی خردش کنید هی بهش بگید نوب نوب :41:
با این که خودم حدود 1 ساله دارم بازی میکنم
.................................................. ........
بعدم بلاک و ddrace
80-90 درصد شبیه هم هستن

avator20002000
19-03-2012, 23:22
یه حد وسط هم هست ! مثلا من fng خوبم بلاکمم بدک نیستم ولی در هر حال نیاز به تمرین داره :20:
دلیل نمیشه کسی تازه اومده تو بازی خردش کنید هی بهش بگید نوب نوب :41:
با این که خودم حدود 1 ساله دارم بازی میکنم
.................................................. ........
بعدم بلاک و ddrace
80-90 درصد شبیه هم هستن
خوب همه نوب نیستن ولی بعضی ها نوبن دیگه!
noob <<< تازه اومده نمی خواد چیزی یاد بگیره اذیت می کنه
newb>>>> تازه اومده ولی می خواد یاد بگیره!:31:

Extreme-Forces
20-03-2012, 00:12
سلام.
سال كه تموم شد.
اميدوارم سال ديگه ، تو بازي كمتر فحش و ناسزا گفته بشه. هرچقدر هم كه بازي زيبا و جذاب باشه ، با 2 تا فحش همه چيز از بين ميره. به شخصيت همديگه احترام بذاريم تا بتونيم لحظات خوبي رو سپري كنيم.
با ارزوي شادكامي و پيروزي تك تك سالاران عزيز سال نو مبارك :40::11:

Babri_ch
21-03-2012, 16:05
مسابقه ی عید !
دوستان هرکی 1 زره برقصه در حد 1 مین بعد بزاره اینجا جایزش هم بوت که اسکین طرف رو کپی میکنه به همراه اموزشش که خودم ساختم

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

1 مثال بزنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahrouz_boy
21-03-2012, 18:23
جایزش که چشمگیر نیست چون همه دارن :31: اما ارزش رقابت داره :46:

shahrouz_boy
21-03-2012, 18:57
اینم یه دمو که شاید جالب باشه مپه xyz رو با /dcm رفتم :46:

mehrankhanhoy
21-03-2012, 21:25
مسابقه ی عید !
دوستان هرکی 1 زره برقصه در حد 1 مین بعد بزاره اینجا جایزش هم بوت که اسکین طرف رو کپی میکنه به همراه اموزشش که خودم ساختم

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

1 مثال بزنم

این بقلیش منم ها :13: خودت میزاری ؟؟ :18: خوب به منم بگو منم فیلم بگیرم :27: همین الان میرم با عرفان بگیرم:8:
اینم لینکش :5:
خیلی باحاله :10: منو عرفانیم

mehrankhanhoy
21-03-2012, 22:56
اینم یه ویدیو دیگه منو سگو اصغر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی باحاله تکنو میزنیم :31::8:

pro robber
22-03-2012, 02:47
دوستان این یعنی چه؟اینم شد ddrace و iddrace ؟ ما همون مپای قبلی رو می خوایم اسکاینت ها و ... ای بابا کسی نیست اینجا اون از اون گوب که میاد مردمو ازیت می کنه اینم از اپل که هیچ کاری نمی کنه ای بابا چرا ما نباید مثل قدیم اون مپارو باهاش حال کنیم؟

SA3EDLORD
22-03-2012, 03:08
دوستان این یعنی چه؟اینم شد ddrace و iddrace ؟ ما همون مپای قبلی رو می خوایم اسکاینت ها و ... ای بابا کسی نیست اینجا اون از اون گوب که میاد مردمو ازیت می کنه اینم از اپل که هیچ کاری نمی کنه ای بابا چرا ما نباید مثل قدیم اون مپارو باهاش حال کنیم؟
با قسمت مپا موافقم

shahrouz_boy
22-03-2012, 09:59

اره منم موافقم.مپای خوبی میشه گذاشت تو ddrace ;مثل koule ها که خیلی مپای جالبین و tog-ddrace که عشقه منه :31:

mehrankhanhoy
22-03-2012, 11:49
چه ربطی داره به این مسابقه یه رقص ؟؟ :13:
بابا فیلم بگیرید بزارید وایساجواد بیاد به خودش بگید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه ویدیو دیگه :5::8:

3 نفری :10::27:

mehrankhanhoy
22-03-2012, 12:49
بچه ها یه داستانه جالب با عکس :5: خیلی کوتاه

در حاله مپ رفتن بودم یهو یکی از بچه ها گفت کیل بده منم کیل کردم بد اومدم این جا که الان عکس میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد رفت اون بالا یهو دیدم دار میاد پایین یکی از بچه ها از اون ور تیر زد گفت بیاید بعد اینم اومد پایین بعد اونا رفتن بالا

اینم عاقبتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:10:

popo2012
22-03-2012, 17:30
بچه ها یه داستانه جالب با عکس :5: خیلی کوتاه

در حاله مپ رفتن بودم یهو یکی از بچه ها گفت کیل بده منم کیل کردم بد اومدم این جا که الان عکس میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد رفت اون بالا یهو دیدم دار میاد پایین یکی از بچه ها از اون ور تیر زد گفت بیاید بعد اینم اومد پایین بعد اونا رفتن بالا

اینم عاقبتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی؟!
این اومد بالا نیومد رفت ...اوباما....!
عزیز یه با دیگه با دقت بنویس!!!

popo2012
22-03-2012, 18:27
این دو تا فیلم همش شوخیه ولی لطفا بی جنبه دانلود نکنن... تجاوز به تی!!!:27::21:اخر خندس!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7335126769%2Fboogh_.demo.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7335134836%2Fboogh2.demo.html) این یکی 6-7 دقیقه اولشه بقیش چرت و پرته!

راستی اگه میشه اون اولی رو تو مسابقه شرکت بدید :31::40:

برا این که ریا نشه!!!
.................................
به جز print screen راه دیگه ای برای گرفتن اسکرین شات داخل بازی هست؟؟؟

5ajad
22-03-2012, 21:01
تجاوز به تی!!
فکر کنم بدونم چیکار کردین تو اون دمو...عجب کار خزیــ...

به جز print screen راه دیگه ای برای گرفتن اسکرین شات داخل بازی هست؟؟؟
تو بازی f10 بزن ss میگیره..واسه دیدن ss هم برو به این مسیر:
Tee folder=>config_directory=>Screen shots

mehrankhanhoy
22-03-2012, 21:10
تو با چی میگرفتی؟؟ حتما با موبایل میگیری ها ؟؟ نوبی دیگه با f10 نمیگیری :31:

من کلا آدمه شادی هستم این داستانه هم برای خندس

mehrankhanhoy
23-03-2012, 10:20
این دو تا فیلم همش شوخیه ولی لطفا بی جنبه دانلود نکنن... تجاوز به تی!!!:27::21:اخر خندس!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7335126769%2Fboogh_.demo.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7335134836%2Fboogh2.demo.html) این یکی 6-7 دقیقه اولشه بقیش چرت و پرته!

راستی اگه میشه اون اولی رو تو مسابقه شرکت بدید :31::40:

برا این که ریا نشه!!!

اینو به ببری بگی شرکت بده فیلمو پاره پاره میکنه :31:
اخه این چیه بچه یه بد ؟؟ :13:

popo2012
23-03-2012, 14:34
در حد یه فیلمه:21:

Asghar-Bibaak
23-03-2012, 17:33
وایی ته خنده بود. دهنت سرویسسسسسسسسسسسس looooooooooooooooooooooooooooooooool:31:

popo2012
23-03-2012, 17:48
وایی ته خنده بود. دهنت سرویسسسسسسسسسسسس looooooooooooooooooooooooooooooooool:31:
:31::31::31::27:

Asghar-Bibaak
23-03-2012, 20:55
مهران خان الان صدر جدول فروش باکس آفیس هقته ست :31:

popo2012
24-03-2012, 21:14
میگم روم ریدکال نداریم برا تی ؟ اگه نداریم کسایی که میتونن مدیریت کنن یه روم بسازن برا ریدکال اونجا بچه ها میتونن بیشتر با هم اشنا بشن

Aryan007
24-03-2012, 22:03
میگم روم ریدکال نداریم برا تی ؟ اگه نداریم کسایی که میتونن مدیریت کنن یه روم بسازن برا ریدکال اونجا بچه ها میتونن بیشتر با هم اشنا بشن

فکر نکنم کسی بیاد.

ولی اگه تی وورلدز voice chat داشت خیلی با حال می شد :d .

میگم من میخوام یه سازنده ی سری مپ های koule یعنی greyfox پیشنهاد بدم که مپ بعدی رو مشترک بسازیم.

نظرتون چیه ?

popo2012
25-03-2012, 01:14
فکر نکنم کسی بیاد.

ولی اگه تی وورلدز voice chat داشت خیلی با حال می شد :d .

میگم من میخوام یه سازنده ی سری مپ های koule یعنی greyfox پیشنهاد بدم که مپ بعدی رو مشترک بسازیم.

نظرتون چیه ?
عالیه یه مپ بساز همه تو کفش بمونن
راستی اگه میتونی مختصر توضیح بده چطور میتونیم مپ بسازیم

Aryan007
25-03-2012, 05:01
عالیه یه مپ بساز همه تو کفش بمونن
راستی اگه میتونی مختصر توضیح بده چطور میتونیم مپ بسازیم

اول باید ورژن باری رو از سایت ddrace.info بگیری که هم مد و هم مپ ادیتور مپ های ddrace رو داره.وقتی بازی اومد بالا ctrl,shift,e بزنی میره تو مپ ادیتور و... .

در ضمن همین الان همه تو کف مپ p30wddr5 هستن :d .
جواد هنوز مد رو سرور رو به ddrace اصلی تغییر نداده?

laxer
25-03-2012, 14:50
سلام خدمت دوستان :40:
به احتمال زیاد اکثرا" من تو TEE میشناسن.:10:
با اسم ɨȻƴ ƤɌǾ بازی میکنم و تو کلن GuYs! هستم.:20:
از gb هم متاسفانه به شدت بدم میاد.:2:
همین دیگه .....:31:

راستی هم تو این تایپیک هم تو تایپیک سابق دیگه دیدم که تو ساخت مپ و ساخت سرور مشکل دارن اگه واقعا" میخواید سرور بسازید پی ام بدید تا یه اموزش بنویسم حد اقل از اون آموزشای قبلی بهتر باشه.

قضیه این مسابقه فیلم سازی چیه؟
من یه سر دمو از Tee دارم که همه کف میکنن , از جرکات آکرو باتیک گرفته تا خنده دار و ......

راستی مهران خان شما یه عکس گرفتید قرار بود همینجا بزارید پس کو؟(عکس خونوادگی خوبی بود:27:)

-
و در آخر هم کلی از این ادمینای سرور شاکیم.
دو سه هفته پیش بزور جواد رو مجبور کردیم kick vote رو آن کنه ولی همین هفته پیش کل سرورا ریست شدن و اف ان جی هم دو سه روزی ران نبود ولی وقتی ران شد دیدم kick vote افه به گوب میگم آن کنه اگه آن نکنه کسی نمیتونه بازی کنه چون از هر 10 نفر 8 نفر بوت میزنن گوب جواب میده: نه آن نمیکنم اگه دوست ندارید بازی نکنید همینه که هست. (دقیقا" همینو گفت)

mehrankhanhoy
25-03-2012, 15:38
سلام جیگر باشه اون عکسو میزارم تو پس سی مه الان با لپ تابم
اینی که گفتی از جیبی بدت میاد فقط تو نیستی نظر سنجی بزاری از 9999999 نفر99999998 نفر میگن بدشون میاد

عکسرم الان میزارم جیگر:11:

راستی بچه ها همه بیند کنید (Marg Bar Gb):5:

:46:موفق باشید

mehrankhanhoy
25-03-2012, 16:22

iاینم عکس خانوادگی:27:

بزارید بک گرانت پی سی تون :31:

popo2012
25-03-2012, 16:24
سلام جیگر باشه اون عکسو میزارم تو پس سی مه الان با لپ تابم
اینی که گفتی از جیبی بدت میاد فقط تو نیستی نظر سنجی بزاری از 9999999 نفر99999998 نفر میگن بدشون میاد

عکسرم الان میزارم جیگر:11:

راستی بچه ها همه بیند کنید (Marg Bar Gb):5:

:46:موفق باشید

!!!اخه از چی gb بدتون میاد؟؟؟ اسمش؟:13:

SA3EDLORD
25-03-2012, 16:26
گوب جواب میده: نه آن نمیکنم اگه دوست ندارید بازی نکنید همینه که هست. (دقیقا" همینو گفت)

گوب الان اسمش به چی تغییر کرده؟ چرا شما میبینینش من نمیبینم؟

shahrouz_boy
25-03-2012, 17:21
سلام خدمت دوستان :40:
و در آخر هم کلی از این ادمینای سرور شاکیم.
دو سه هفته پیش بزور جواد رو مجبور کردیم kick vote رو آن کنه ولی همین هفته پیش کل سرورا ریست شدن و اف ان جی هم دو سه روزی ران نبود ولی وقتی ران شد دیدم kick vote افه به گوب میگم آن کنه اگه آن نکنه کسی نمیتونه بازی کنه چون از هر 10 نفر 8 نفر بوت میزنن گوب جواب میده: نه آن نمیکنم اگه دوست ندارید بازی نکنید همینه که هست. (دقیقا" همینو گفت)

درسته بعضی وقتا کیک لازمه.اما بعضی ها بی جنبن الکی کیک میدم pass هم میشه بعد ی.ه. میبینی بن شدی:31:

popo2012
25-03-2012, 18:47
اول باید ورژن باری رو از سایت ddrace.info بگیری که هم مد و هم مپ ادیتور مپ های ddrace رو داره.وقتی بازی اومد بالا ctrl,shift,e بزنی میره تو مپ ادیتور و... .

در ضمن همین الان همه تو کف مپ p30wddr5 هستن :d .
جواد هنوز مد رو سرور رو به ddrace اصلی تغییر نداده?
برا fng چی؟ برا اونم میشه مپ ساخت؟

laxer
25-03-2012, 19:25
!!!اخه از چی gb بدتون میاد؟؟؟ اسمش؟

مشخص ترین و بارزترین اخلاق gb ها عقده ای بودنشونه کرم هم میریزن.
میبینی یهو وسط مپ بلوکت میکنه میزنه میره در ضمن gb یعنی چی؟ اینو باید از alex بپرسم.

برا fng چی؟ برا اونم میشه مپ ساخت؟

میشه با همون tee ساده ساخت ولی برای بقیه باید فایل سرور و نسخه client شون رو بگیری.

گوب الان اسمش به چی تغییر کرده؟ چرا شما میبینینش من نمیبینم؟

اسمش همون گوبه ولی سالی یه بار میاد واسه همینه بیشتر افراد شانس 1% شانس دیدنش رو دارن.
وقتی هم میاد کلی اذیت میکنه بعد میره مخصوصا" تو بلوک :دی

درسته بعضی وقتا کیک لازمه.اما بعضی ها بی جنبن الکی کیک میدم pass هم میشه بعد ی.ه. میبینی بن شدی:دی

من که دیگه دور fng رو خط کشیدم عمرا" برگردم به اون بوت خونه.:31:

-
mehrankhanhoy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , دستت درد نکنه عکس خوبیه. :دی :10:

αÆí¡α
25-03-2012, 19:32
سلامی دوباره بچه ها
عجب عکسی گرفتی مهران خان
من یه هفته هست دیگه تی نمیام حوصله دیگه ندارم بابا البته با اسم خودما
من با اسم fire of war می یومدم تا یکم بلاک کنم چون بچه ها اگه ببینن من با اسم خودم اونا رو بلاک میکنم نارحت میشدن
:27:
الان دیگه با اسم خودم میام بچه
:46:
تی وردیا دوستون دارم :10:

SA3EDLORD
25-03-2012, 19:35
من که دیگه دور fng رو خط کشیدم عمرا" برگردم به اون بوت خونه.
باب یکم هم احتمال بدین شما اشتباه میکنین.............هر کسی رو که میبینین یکم حرفه ای تره میگین bot داره.....
خود من تا حالا یدونه bot هم تو pc نداشتم که بخوام run کنم.........هر کی میرسه میگه bot offff.......:13:

Asghar-Bibaak
25-03-2012, 19:46
بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره.این چند وقته من همش آنلاین بودم اما بوتر ندیدم. به نظرم کیک رو برداشتن خوبه چون واقعاً بعضیا بی جنبه ن همش کیک میدن! مپ های fng هم تکراری شده کاش میشد یه مپ جدید رو باب کرد که همه استقبال کنن. بهترین بازیکن ها هم به نظر من اینان:

perfume,persian ghost,madi(wildman),sag,αÆí¡α ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),usb3,erfan

ماهان شکوهی
25-03-2012, 20:20
سلام
یک بوت هست 1هفته فکر کنم اومده هرکی داره بزاره این جا لینک دانلودش هو

mehrankhanhoy
25-03-2012, 21:19
mehrankhanhoy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , دستت درد نکنه عکس خوبیه. :دی :10:

خواهش میکنم قابلی نداره

ولی باید سرعت عمل داشته باشی آخه هر موقه میام عکس بگیرم همه همر میزنن بعد بقیه شورو میکنن :31:

قابلی نداشت:46:

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

سلامی دوباره بچه ها
عجب عکسی گرفتی مهران خان
من یه هفته هست دیگه تی نمیام حوصله دیگه ندارم بابا البته با اسم خودما
من با اسم fire of war می یومدم تا یکم بلاک کنم چون بچه ها اگه ببینن من با اسم خودم اونا رو بلاک میکنم نارحت میشدن
الان دیگه با اسم خودم میام بچه
:46:
تی وردیا دوستون دارم :10:

خواهش میکنم علی جان علی اگه میشه با اسم خودت بیا :31: اخه همه دارن اسمشونو عوض میکنن تو دیگه عوض نکن

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره.این چند وقته من همش آنلاین بودم اما بوتر ندیدم. به نظرم کیک رو برداشتن خوبه چون واقعاً بعضیا بی جنبه ن همش کیک میدن! مپ های fng هم تکراری شده کاش میشد یه مپ جدید رو باب کرد که همه استقبال کنن. بهترین بازیکن ها هم به نظر من اینان:

perfume,persian ghost,madi(wildman),sag,αÆí¡α ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),usb3,erfan

منو یادت رفت ها بگی :31:
بعدشم این همه مپ بچه ها f3 نمیدن چنج نمیشه
:5:

mehrankhanhoy
25-03-2012, 21:25
بچه ها ببخشید هی پست میدم

این رو بگیرید اخه همه میان هی میگن بات بده این باتی که اون پایین لینک میدم برای کپی کردن اسکین یاروو هه که بهش همر میزنی :31:

وقتی بات رو گرفتید بازش میکنید 3 تا فایل رو کپی میکنید تو فایل تیی وردز بعد با MagicTW که تو فایل تی میاد میرید توش
بعد f1 رو میزنید و این رو توش مینویسید MagicTW_clone_skin_hammer بعدش میتونید با همر زدن به یارو سکین اش رو کپی کنید

اگه بخواید اسمتون رنگی بشه میتونید با گزاشتن \1 \2 \3 \4 \5 \6 \7 \8 \9 هر کوروم یه رنگه با این شماره ها میتونید اسمتونو رنگی کنید

اینم آموزش تصویری

لینک دانلود بات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ _________

ابتدا فلدر بات را باز کرده
بر روی Extract to کلیک کنید و آدرس فایل تی وردز خود را وارد کنید
بعد از ریختن بات روی فایل تی آن را باز کنید
وقتی داخل بازی رفتید این متن را در f1 بنویسید
وقتی نوشته سبز اومد یعنی آن شده آگه قرمز شد دوباره بزنید
سپس به این صورت سکین شما شبیه سکین کسی که به اون همر زدید میشه

بات رو خوندی دانلود کردی بزن تشکر رو :20:

moeincavallier
25-03-2012, 21:39
ادمینای سرور رفیقای خود من هستن اما واقعا دیگه نمیدونم چی بگم! اگه سرور میزنین یا خودتون نظارت کنین یا یکیو بذارین ادمین ! آدم میاد 2دقیقه بازی کنه Fng میبینه از 10 نفر حداقل 3نفر بوت دارن
بازی میکنیم اعصابمون آروم باشه اما انگار برعکسه !
تورو خدا واسه Fng ادمین فعال بذارین اینقد حرس خوردم پیر شدم :31:
Naruto Goob Apple کوشین پس جیگرا شماها رفتین حال نمیده بازی با این نـــــوبا

mehrankhanhoy
25-03-2012, 21:42
جیگر یه بی کار پیدا کن بگو بیاد بعدشم اگه میزننت بات ندارن که اگه دیدی سری نشونش صاف میاد رو تو و تکون نموخوره یعنی بات داره من خودم بعضی موقه ها زیاد میزنم همه میگن بات داری

در صورتی که اصلا بات ندارم

laxer
25-03-2012, 23:09
تو اون لیستتون نصفشون بوت دارن من اسم نمیبرم.:46:
بعضی هاشون و فراموش کردی مثل: Amirreza و Sonic که به نظر من کارشون درسته.
فکر کنم این لیست شما مال امروز باشه چون خیلیا توش نیس.:10:
راستی اگه بوت رو bind کنید ابدا" کسی نمیفهمه که بوت دارید یا نه.

جالب اینکه تو block هم بوت میزنن یه هوکشون هم خطا نمیره!:19:

Naruto Goob Apple کوشین پس جیگرا شماها رفتین حال نمیده بازی با این نـــــوبا

جای naruto که بد جور خالیه شهاب هم که دو سه هفته ایه ندیدمش اونم جزو پرو ها و قدیمیا بود که بازی کردن باهاش حال میداد.

راستی اون مپ جدید DDrace که فکر کنم اسمش p30wdd مشکل داشت اومدیم با جواد و babri و Hadi ردش کنیم ولی همون اولش تو register کردن مشکل داشت وقتی میخواستی بری kill میشدی.

بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره

مشنگ خان همون ice cream , تو بازی خیلی ازم درخواست کرد بهش بوت بدم ولی ندادم رفت از یکیدیگه گرفت.(یه ماه پیش)

-------

من میخوام یه مپ بسازم در حد سکای نت 5 یکمم بالا تر ولی مشکل اینکه تنهایی نمیتونم اگه کسی مایله همکاری کنه یا اینجا پی ام بده یا تو بازی بهم بگه.
ترجیحا" کسی باشه که حد اقل بتونه تو محیط map editor کار کنه من حوصله آموزش دادن ندارم.:46:

popo2012
25-03-2012, 23:13

اسم خودت یادت رفت جیییییییییییییگر! :10::27:
اون sag نوب چکار میکنه تو اسما؟! :31::46:

popo2012
25-03-2012, 23:24
مشخص ترین و بارزترین اخلاق gb ها عقده ای بودنشونه کرم هم میریزن.
میبینی یهو وسط مپ بلوکت میکنه میزنه میره در ضمن gb یعنی چی؟ اینو باید از alex بپرسم.

میشه با همون tee ساده ساخت ولی برای بقیه باید فایل سرور و نسخه client شون رو بگیری.

من که gb نیستم ولی اینطورم که میگی نیست مثلا black-war به همه کمک میکنه من خودمم یه چند وقتی gb بودم ولی به همه کمک میکردم(با این که بعدش پشیمون میشدم) الان این اقای nautrios(اسمش درسته؟!) از اتحاد guys وسط مپ بلاکم کرد مجبور شدم با دو سه تا از بچه های با معرفت kill بدم بعدم مپ کامل رفتیم رسیدیم بهشون یه جا بلاک شده بود کمکش کردم ولی با این حال به اخر مپ که رسیدیم دوباره اذیت کرد مجبور شدم kill بدم endles هم فرت!!!

میشه کامل تر توضیح بدی؟برا ساخت مپ

Aryan007
25-03-2012, 23:55
تو اون لیستتون نصفشون بوت دارن من اسم نمیبرم.:46:
بعضی هاشون و فراموش کردی مثل: Amirreza و Sonic که به نظر من کارشون درسته.
فکر کنم این لیست شما مال امروز باشه چون خیلیا توش نیس.:10:
راستی اگه بوت رو bind کنید ابدا" کسی نمیفهمه که بوت دارید یا نه.

جالب اینکه تو block هم بوت میزنن یه هوکشون هم خطا نمیره!:19:

جای naruto که بد جور خالیه شهاب هم که دو سه هفته ایه ندیدمش اونم جزو پرو ها و قدیمیا بود که بازی کردن باهاش حال میداد.

راستی اون مپ جدید DDrace که فکر کنم اسمش p30wdd مشکل داشت اومدیم با جواد و babri و Hadi ردش کنیم ولی همون اولش تو register کردن مشکل داشت وقتی میخواستی بری kill میشدی.

مشنگ خان همون ice cream , تو بازی خیلی ازم درخواست کرد بهش بوت بدم ولی ندادم رفت از یکیدیگه گرفت.(یه ماه پیش)

-------

من میخوام یه مپ بسازم در حد سکای نت 5 یکمم بالا تر ولی مشکل اینکه تنهایی نمیتونم اگه کسی مایله همکاری کنه یا اینجا پی ام بده یا تو بازی بهم بگه.
ترجیحا" کسی باشه که حد اقل بتونه تو محیط map editor کار کنه من حوصله آموزش دادن ندارم.:46:

یعنی الان یقه خودمو پاره می کنم.

چند بار بگم مشکل از اون مد چرت xx"l ddraceه ؟

این مپ بار ها روی مد DDRace اصلی تست شده . باگی نداره.

جواد چرا رسیدگی نمی کنی؟

laxer
26-03-2012, 09:33
Naruto, عزیز الان یه پی ام داد ولی متاسفانه چون تعداد پستام از 10 بیشتر نیست نمیتنم جواب بدم.:41:
ولی بعد اینکه 4 پست دیگه زدم کامل جوابشون رو میدم.
Naruto من همیشه مخلص شما هستم و دوستتون دارم. :40:

یعنی الان یقه خودمو پاره می کنم.

چند بار بگم مشکل از اون مد چرت xx"l ddraceه ؟

این مپ بار ها روی مد DDRace اصلی تست شده . باگی نداره.

جواد چرا رسیدگی نمی کنی؟

من دیدم انگار نه speedup داره نه تلپورتر پس میشه رو +drace اجرا کرد.

من که gb نیستم ولی اینطورم که میگی نیست مثلا black-war به همه کمک میکنه من خودمم یه چند وقتی gb بودم ولی به همه کمک میکردم(با این که بعدش پشیمون میشدم) الان این اقای nautrios(اسمش درسته؟!) از اتحاد guys وسط مپ بلاکم کرد مجبور شدم با دو سه تا از بچه های با معرفت kill بدم بعدم مپ کامل رفتیم رسیدیم بهشون یه جا بلاک شده بود کمکش کردم ولی با این حال به اخر مپ که رسیدیم دوباره اذیت کرد مجبور شدم kill بدم endles هم فرت!!!
شما هم gb بودی متاسفانه زیاد کرم میریختی:دی (شوخی)
black-war هم از دوستای خودمه چه gb باشه چه نباشه دوستش دارم. :40:

nautrios هم که بعضی وقتا میزنه به سرش ولی احتمالا" خودت هم یه کار کردی وگرنه هر کی رو بلوک کنه 1 min بعد میکشه.

Kheee
26-03-2012, 09:54
salam bar hamegi age hazerid ye server raidcall bezanim ya manam ye server darim berim to on

mehrankhanhoy
26-03-2012, 13:28
salam bar hamegi age hazerid ye server raidcall bezanim ya manam ye server darim berim to on

بابا ریدکال چیه p30 بیشتر میچسبه:31:

بزن بیایم توش :31:

راستی ناری کو ؟؟ (narotu) :19: چند وقته اصلا نیست:31:

laxer
26-03-2012, 13:43
امروز 4 بار خواستیم p30ddw بریم نشد خدایی یه فکری به حال این xxlddrace بکنید.
/r که میزنی بعضی وقتا کار نمیکنه همونجا respawn میشی.
اینم دمو:
آخراش رو نگاه کنید.

Aryan007
26-03-2012, 14:19
امروز 4 بار خواستیم p30ddw بریم نشد خدایی یه فکری به حال این xxlddrace بکنید.
/r که میزنی بعضی وقتا کار نمیکنه همونجا respawn میشی.
اینم دمو:
آخراش رو نگاه کنید.

درسته.
مد xxl ddrace رو فقط چند سرور روسی برای مپ های روسی خودشون الان ران هست.
نمیدونم جواد چه اصراری روی مدی داره که فقط سرور های روسی ازش استفاده می کنند اونم نه همشون اونم نه همه ی مپ ها!

هیچی مثل DDRACE اصلی که با همه ی مپ ها سازگاره نمیشه.
ممنون.

popo2012
26-03-2012, 14:27
اقاااااااااااااااا یکی بگه دقیقا بخوام مپ fng بسازم باید چکار کنم؟

laxer
26-03-2012, 15:03
درسته.
مد xxl ddrace رو فقط چند سرور روسی برای مپ های روسی خودشون الان ران هست.
نمیدونم جواد چه اصراری روی مدی داره که فقط سرور های روسی ازش استفاده می کنند اونم نه همشون اونم نه همه ی مپ ها!

هیچی مثل DDRACE اصلی که با همه ی مپ ها سازگاره نمیشه.
ممنون.

راهی نیست؟ما بخوایم DDRace بازی کنیم بای چی کار کنیم؟ 10 بار تو همین PersianDDrace اینطوری شدم و نتونستم ادامه مپو برم.
الان تو سایت پشتیبان xxlddrace همه کد ها رو فیکس کردن گزاشتن گفتن خودتون کامپایل کنید که اونم حوصله میخواد.
+ddrace هم تست کردم نه با تلپورتر و نه با speed آپ ساز گار نیست باید از همون DDrace اصلی استفاده بشه که نمیشه.

-----
یه سری به این حا بزن فکر کنم نسخه کلاینت openfng رو واسه دانلود گزاشته باشه:
مپ ادیتورش هم همراه خودشه. (ctrl + shift + e)

popo2012
26-03-2012, 16:25
----
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fid%3D7868)
مپ ادیتورش هم همراه خودشه. (ctrl + shift + e)[/QUOTE]
اااااااااااااا یه امتحانی کردم چقدر سخت و زمان بره:18:!!! ولش کار ما نیست مپ درست کردن!!!:41:

Aryan007
26-03-2012, 16:39
----
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fid%3D7868)
مپ ادیتورش هم همراه خودشه. (ctrl + shift + e)
اااااااااااااا یه امتحانی کردم چقدر سخت و زمان بره:18:!!! ولش کار ما نیست مپ درست کردن!!!:41:[/QUOTE]
مگه میخوای مپ ddrace بسازی میگی سخته?
این که کاری نداره.
واسه ddrace باید فکر طراحی مرحله یعنی level design باشی و... اما مپ غیر ddrace اسونه.
واسه من ولی مپ های ddrace مخصوصا p30 world ddrace 5 وقت گیر بود.

laxer
26-03-2012, 18:42
خداییش ساخت مپ هم آسونه هم لذت بخش.
فقط کافیه روال و قلق کار دستت بیاد.
مال fng و dm که خیلی آسونه ولی مال ddrace پدر آدم رو در میاره چون باید یه استراتژی توش پیاده کنی و حرکات پلیر رو تصور کنی در کل زمان بر و سخته خلاقیت زیادی میخواد.

laxer
26-03-2012, 19:53
یه نگاهی به این بکنید بعد نگید بوت خونه نیست و kick vote لازم نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7338165371%2Fbotkhone.zip.html)
تو این تصویر چند تا بوتر میبینید؟

سرور زدید دستتون درد نکنه ولی واقعا" این وضعش نیست.

---
میخوام یه مپ ddrace و یه مپه fng بسازم هر کی خواست همکاری کنه پی ام بزنه.

αÆí¡α
26-03-2012, 21:07
بابا منم دیگه حوصله مپ ساختن ندارم
من و پرهام تقریبا آخر های مپمون هستیم (گروه پایا)
10 تا استیج هست که قبلا با اپل حرف زدم گفته می زاره تو persian ddrace

Asghar-Bibaak
26-03-2012, 21:48
:10::27:
اون sag نوب چکار میکنه تو اسما؟! :31::46:

sag عشق منهههههههههههههه:D من از همه نوب ترم :31:

مهران خان ما مخلصیم.

mehrankhanhoy
26-03-2012, 22:43
اصغر کجات نوبه ؟

انقد هم به سگ دل نبند :31:

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

اخ من میمرم واسه مپه DDRace و استیجی :31:
کی حاضر میشه :13:؟؟

Aryan007
26-03-2012, 23:23

فقط اگه ساختی دیدی تو سرور قات می زنه تعجب نکن.چون مد سرور xxl ddrace هست و ما هم هر چی میگیم مد ddrace اصلی رو جواد رو سرور نمیذاره.

جواد DDRace اصلی رو بزار رو سرور دیگه.

ممنون.

αÆí¡α
26-03-2012, 23:24
2 تا استیج مونده
یکسری ایده های جدید و یکسری تقلبی داره
بک گراندشم توپه (دسته پرهام در د نکنه)

αÆí¡α
27-03-2012, 00:02
اینم دمو بچه ها که همه آرین بد بخت رو داشتن با تفنگ می کشتن (البته منم زخمی شدم :46:)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][demo-by-ALi]-brobaz.zip)
رمز فایل:Ali

Aryan007
27-03-2012, 01:20
اینم دمو بچه ها که همه آرین بد بخت رو داشتن با تفنگ می کشتن (البته منم زخمی شدم :46:)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][demo-by-ALi]-brobaz.zip)
رمز فایل:Ali

البته قابل ذکره که من اون آرین تو دمو نیستم.

جواد جان هنوز DDRace اصلی رو نذاشتی?

hrm
27-03-2012, 01:39
hap hap:21:

SA3EDLORD
27-03-2012, 04:44
hap hap
ینی ما سگیم!
مرتیکه پاچه گیر : دی

Babri_ch
27-03-2012, 09:01
ینی ما سگیم!
مرتیکه پاچه گیر : دی
وای خدا سردرد گرفتم اینقدر حرف زدین لااقل تموم هم نیمیشه دیگه اخرشئ نخوندم بابا رحم کنید به کسی که 4 روز رفته مسافرت (جای همتون خالی)
دوستان عزیز امروز اخرین وقت ارسال دموتونه ها !
فردا منتظر جواب باشید
ممنون !

mrsh1376
27-03-2012, 13:16
سلام به همه.
اين اولين پستمه.
يه سوال داشتم اينكه اين عكسي كه گذاشته بودن چجوري اسكيناشونو عوض كرده بودن؟مثلا سيب گاز زده ؟
ممنون

Asghar-Bibaak
27-03-2012, 19:50
hap hap:21:

SAG ? ESHGHAAAAAAAAAAAAAAAAM:10:

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

یه روز یکی حرف خوبی زد.نمی دونم گوب بود یا پرشین؟ گفت: خیلی ها بات دارند اما جنبه ش رو هم دارند! یعنی اینکه حداقل یه کم رعایت می کنن و یه سری گزینه ها رو غیر فعال می کنن. این چند روزه واقعاً به گند کشیده شده و همه حرفه ای شدن!!! اصلاً بازی حال نمیده.هر تیمی که باترهای بیشتری داشته باشه برنده میشه!:41: حتی لاشخوری هم نمیشه کرد :31: ما کل خنده ی بازیمون به لاشخوری بود.اما حالا تا میای یه ... بخوری، ذارت می زننت و شالاپ! :2:

mehrankhanhoy
27-03-2012, 21:51
بابا خیلی ها حرفه ای ان بعد توبا میگن بات داری :2:

مثلا همین گوب عین جت میره میشه گفت که بات داره ؟؟ نه دیگه اون حررفه ای یه
کی میشه تی وردز کلا همه ی بات هارو بر داره :13:

کاش میشد :31:

راستی چرا دیگه هیچ کی لاش خوری نمیکنه ؟:31:

مزه یه FNG به لاش بود :27:

من یکی از طرف دار های پرو پا قرسشم :27::21:

بوس بوس به همه یه اونایی که بات نمیزنن یا دارن غین خودم :31: ولی آن نمیکنن

بوس بوس:11:

Asghar-Bibaak
27-03-2012, 22:04
مهران خان، بوس بوس به همه ی اونایی که بات دارند ، روشن هم می کنن، اما معرفت دارن!

دم همه ی لاشخورا هم گرمممممممممم:31:مخصوصاٌ اونایی که لاشه رو از تو حلقوم طرف می کشن بالا:31:

بچه ها راستی طبق تحقیقات اخیر بازی "Teewords" برای قلب مفیده چون ضربانش رو بالا می بره:21:

راستی تنوع بات ها مون کشته: بات الکی، بات نیمه زن، بات تمام زن اما با قطع و وصل، بات همه رو بزن،
بات سه سوت بزن در رو، بات فشاری، کششی، پرشی، چکشی ...:31:

mrsh1376
28-03-2012, 00:56
كسي جواب منو نميده؟
ضمنا لاشخوري كجاش خوبه؟!!!حال ميده ولي برا اون طرف اصلا حال نميده خون تو رگاش قل قل ميكنهD:

popo2012
28-03-2012, 01:09
كسي جواب منو نميده؟
ضمنا لاشخوري كجاش خوبه؟!!!حال ميده ولي برا اون طرف اصلا حال نميده خون تو رگاش قل قل ميكنهD:
عزیز سوال بپرس تا جواب بگیری!!!

Babri_ch
28-03-2012, 09:46
یادش بخیر دوستانی که تابستان پیش با ما بودنند هیچی کم نداشتند معرفت عزت بزرگی هیچ کس به کسی فحش نمیداد هیچ کس از دیگری دلگیر نبود هیچ کس بوت نمیزد همه همدیگر را دوست داشتند .
توی سرور بلاک سری 1 تیم میشدیم بلاک بازی میکردیک وبلاک میشدیم ناراحت نمیشدیم FNG بازی میکردیم فوتبال بازی میکردیم
حال Gb هارو میگرفتیم یادشان گرامی

mrsh1376
28-03-2012, 10:06
عزیز سوال بپرس تا جواب بگیری!!!
پست 323 رو يه نگاه بفرماييد.

Kheee
28-03-2012, 11:11
بازنشستگی خود را در تییی اعلام میکنم چاکر همه من اسم زیاد دارم oDise dead ninja god of war mozeeeeeeeeeeee
بالاخره ممنون از همه رفیقام بدرودددددددددددددد

mehrankhanhoy
28-03-2012, 12:12
یادش بخیر دوستانی که تابستان پیش با ما بودنند هیچی کم نداشتند معرفت عزت بزرگی هیچ کس به کسی فحش نمیداد هیچ کس از دیگری دلگیر نبود هیچ کس بوت نمیزد همه همدیگر را دوست داشتند .
توی سرور بلاک سری 1 تیم میشدیم بلاک بازی میکردیک وبلاک میشدیم ناراحت نمیشدیم FNG بازی میکردیم فوتبال بازی میکردیم

آی کفتی :41: یادش به خیر همش الکس میگفت gb ها حمله کنن :31:

هی دمه اونایی که قلب میزنن هم گرم :27: اون روز Ice با Evil tee آشتی دادم انقد حال داد :31:

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

سلام به همه.
اين اولين پستمه.
يه سوال داشتم اينكه اين عكسي كه گذاشته بودن چجوري اسكيناشونو عوض كرده بودن؟مثلا سيب گاز زده ؟
ممنون

دوست عزیز الان برات 712 تا سکین میزارم وایسا
اونارو که دانلود کردی به این صورت میتونی بیاریش تو بازی

(تا 20 مین دیگه آموزش با لینک دانلود اسکین هارو میدم)

mehrankhanhoy
28-03-2012, 12:18
بازنشستگی خود را در تییی اعلام میکنم چاکر همه من اسم زیاد دارم oDise dead ninja god of war mozeeeeeeeeeeee
بالاخره ممنون از همه رفیقام بدرودددددددددددددد

بای بای دادا دیگه نمیای تیی ؟:41:

بازم بیا

بدرود

mehrankhanhoy
28-03-2012, 12:48
skins.zip - 6.9 Mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d6hec%2Fskins.zip.htm) این لینک دانلود اسکین ها

اول فایل اسکین ها را باز میکنید (نام:skins)
روی اولی یک کلیک میکنید shift رو بگیرید سپس همان طور با shift روی سکین آخری کلیک کنید تا کل سکین ها گرفته شه سپس Extract to رو بزنید فایل تی را انتخاب کنید (به این صورت برای هر سیستم فرق داره) برای من این طوری یه C:\Users\HOMAYOON\Desktop\xzx_new\data\skins

بعد از ریخته شدن به بازی برید و از اسکین ها استفاده کنید به این صورت

میشه یه آموزش کوچیک هم نوشت :31: اسکین هارو بریز تو فایل Data بعد توی سکین :31:

اینم اسکین ها :46:

این تیوردز من هم فرق داره Edit شدس بعدا میزارم براتون

موفق باشید

popo2012
28-03-2012, 15:18
سلام به همه.
اين اولين پستمه.
ممنون
اهان این سوال!!! فکر کنم اون مال ورژن های قبلی بازیه

ا چرت گفتم!!!:31:

mehrankhanhoy
28-03-2012, 16:23
نه بابا ورژن جدیدس که شما بازی میکنید :31: (جوک گفتی)

اینو یکی برام Edit کرد داد بهم :31:

laxer
28-03-2012, 16:52
این اسکین های اضافی همش بی خوده چون نصف افرادی که بازی میکنن این اسکین هارو ندارن و شما رو با اسکین معمولی میبینن.
ولی در کل دستت درد نکنه.:10:

کسی نیست بیاد با هم مپ بزنیم؟:20:

mehrankhanhoy
28-03-2012, 17:23
این اسکین های اضافی همش بی خوده چون نصف افرادی که بازی میکنن این اسکین هارو ندارن و شما رو با اسکین معمولی میبینن.
ولی در کل دستت درد نکنه.:10:

خواهش داد

مپ بسازی یا مپ بریم ؟:13:

mehrankhanhoy
28-03-2012, 17:43
بچه ها یه 4 تا اسکین باحال هیچ جا نیست فقط تو یه سایته قدیمی بود :31:

اینارو save کنید اگه ریختید تو فایل skins نشد یا نیومد یا خراب اومد فرمت عکس هارو به .png تغییر بدید

laxer
28-03-2012, 18:40
مپ بسازی یا مپ بریم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

شما که میگید پست بزنیم.
خب پست رو میخونید یا پست رو مینویسید؟:20:
البته از یه لحاظ حرف شما درسته.:10:
-
-
اصلاح شد:
کسی نیست با هم مپ بسازیم؟:20:

moeincavallier
28-03-2012, 21:13
Kheee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بچه بی آزاری بـــودی حیف شد رفتی ، موفق باشی ( خدا بیامرزتت :31:)
laxer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواستی مپ بسازی واس Fng بساز مپ جدید نیـــــاز داره
mehrankhanhoy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تــــرکوندی دادا مرسی واس پستای خـــوبت
SA3EDLORD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آیــــ لاوی یـــو :ایکس :31:
جدیدا این سرور Fng چند تا بوتر داره ، دوستان بیان اسم این بوترهارو تو این تاپیک بنویسن که همه بدونــــــن
اولیـــش رو خودم میگم - Bat Man
این Sajad Tnt ام که رفت که دیگه نیاد ( کنکور داره مثه تو که بیکار نیست :دی )

mehrankhanhoy
28-03-2012, 21:14
ما که بلد نیستیم خیلی سخته :31:

بچه ها یه سوال :20: شما سکین هارو دانلود میکنید تشکر نمیزنید ؟؟ :41:

بزنید تشکرو :27:
راستی میخواید گان هم بزارم ؟؟ باحاله ها :27:
میزارم برید حال کنید یه 30 مین دیگه میزارم :21:

Babri_ch
28-03-2012, 21:23
like
حتما دانلود کنید داشتم از خنده میمردم
چیز های دیگه هم بگذار

mehrankhanhoy
28-03-2012, 21:33
این چند تا اسکین با عکسشون :31:

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

like
حتما دانلود کنید داشتم از خنده میمردم
چیز های دیگه هم بگذار

وایسا الان Item هم میزارم تفنگات عوض شه

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

اینو بگیرید

بعد برید تو Data تو فایل teeworlds بعد اون عکس که به نامه game هست رو Delete کنید بعد این عکس رو تو همون data بریزید سپس اسمشو به game تغییر بدید

Extreme-Forces
28-03-2012, 21:50
سلام.
ماشالا فعاليت زياد شده.
چطوري ميشه حروف عجيب تو اسم گذاشت ؟ (همون symbol ها).
مي خوام دوتا لوزي اضافه كنم تو اسمم.

mehrankhanhoy
28-03-2012, 21:54
سلام.
ماشالا فعاليت زياد شده.
چطوري ميشه حروف عجيب تو اسم گذاشت ؟ (همون symbol ها).
مي خوام دوتا لوزي اضافه كنم تو اسمم.

اوکی آموزش اون هم الان میزارم

:5: یزره طولانیه

SA3EDLORD
28-03-2012, 22:05
اسکین اردک پیدا کردی بذار
معین: ای لاو یو 2ایگس:دی

mehrankhanhoy
28-03-2012, 22:11
اول اگه میخواید چیزی بنویسید برید تو start و All programs رو بزنید بعد برید تو Accessories بعد برید تو Systel tools سپس Character map رو بزنید بعد اسم خودتون رو از توی اون کلمه ها در بیارید یا شکلک ها

به این صورت

سپس به داخل فایل تییوردز برید و روی config_directory کلیک کنید وقتی فایل باز شد یک دفتر چه یاد داشت :31: (notepad) باز کنید و فایل setting.cfg را بکشید به داخل notepad سپس دنبال اسم خود بگردید و جای اسم خود اسم جدید را Paste کنید

سپس گزینه File در Notepad را بزنید و گزینه save as.. را کلیک کنید روی Desktop خود محل را بزنید و Encoding را به UTF-8 تغییر دهید و اسم آن را به این صورت بنویسید "setting.cfg"

سپس آن فایل setting.cfg قبلی در config_directory را Delete کنید و فایل setting.cfg جدید که در Desktop شما هست را Cut در آن محل paste کنید

بعد برید تو بازی اسمتون میشه اونی که نوشتید :31:

mrsh1376
28-03-2012, 23:27
خب ديگه همه چي خز شد رفت.
ميخواي آموزش فرستادن اون شكلكارو هم بنويس همه چي تموم شه ديگه .D:
خب براي اينكه اسپم نباشه سوال:
چرا نميشه اسكينا رو اديت كرد؟

Kheee
29-03-2012, 09:46
اقایون نمیشه این بازی رو ترک کرد من برگشتم :31:

Babri_ch
29-03-2012, 11:00
سری جدید Skins و Game ها !
دانلود Skins ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fae15f5mkg0aw)
دانلود Games ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F9s6wgb64ecnr)
اینا اندازشون فرق داره مشکلی بوجود نمیاد ؟!
نکته : این Game هارو باید اسمشون رو به Game تغیر بدید

Babri_ch
29-03-2012, 11:05
اینا هم ماله من و ناروتوی !:40:
این برای منه!
این برای ناروتوی !

Parham 
29-03-2012, 16:37

fng یا ddrace ؟ هر دوش هستم :46:

laxer
29-03-2012, 18:31
ddrace.
البته میشه گفت 1/4 رو ساختم.
بیا یاهو دربارش حرف بزنیم اینجا نمیشه.

mehrankhanhoy
29-03-2012, 18:36
:20: میشه یه آموزش بزارید ؟

Parham 
29-03-2012, 18:51
ddrace.
البته میشه گفت 1/4 رو ساختم.
بیا یاهو دربارش حرف بزنیم اینجا نمیشه.

نیستی که !

میشه یه آموزش بزارید ؟

اموزش واسه مپ ساختن ؟

Babri_ch
29-03-2012, 19:12
نیستی که !

اموزش واسه مپ ساختن ؟

این رو کی یادشه ؟!
همهی دوستان قدیمی توش هستدند
تقدیم به همه

Kheee
29-03-2012, 19:25
pas man kojam:19:

Babri_ch
29-03-2012, 19:35
pas man kojam:19:
برو بچه قدیمی اند

Parham 
29-03-2012, 19:51
من چی ؟! لابد اون فریزام :31:

Kheee
29-03-2012, 19:51
mage man az alireza rf jadidtaram

αÆí¡α
29-03-2012, 21:50
انتقاد نباشه ببری جون ولی من از آی لاو یو قدیمی ترم

amir hosein (gb)
29-03-2012, 22:28
انتقاد نباشه ببری جون ولی من از آی لاو یو قدیمی ترم

az hame jadidtar vali az kheili ha pro tar : khodam
loooooooooooool

amir hosein (gb)
29-03-2012, 22:37
این رو کی یادشه ؟!
تقدیم به همه

vaghe an bahal bod ba inke tosh nabodam vali hesabi hal kardam man dorost 1 mah bad az in aks omadam !!! ye soal in akse 13 be dare parsale /???:10:

laxer
30-03-2012, 12:19
دعوا نکنید وقتی من تو عکس نباشم انتظار دارید شما تو عکس باشید؟:31:
نصف اونایی که تو این عکسن مال همین ماه هستن.:19:
جواد هم که تو عکس نیست شاید من ندیدمش.

میگم کل سرورا ریست شده ها همه رنک ها بر باد رفت قابل توجه بعضی ها که با تقلب میرن. (مپxyz تو 1 min!؟)

mehrankhanhoy
30-03-2012, 14:53
اموزش واسه مپ ساختن ؟

په نه په بره رفتن تو بازیه تییوردز:31:

بره مپ ساختن دیگه :27:

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

اون الکس هستمن نیستم ؟؟ :31:

پس من کجام تو عکسه ؟؟ :27:

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

این رو کی یادشه ؟!
تقدیم به همه

یه سوال :20: سرور مگه چند نفر توش جا میشه ؟؟ :18:

amirrezamehrani78
31-03-2012, 11:15
درود.

من می خوام سرور بزنم .

رفتم سایت

ddrace رو دانلود کردم .

می شه بقیشو راهنمایی کنید ؟

mehrankhanhoy
31-03-2012, 12:20
سلام برو بکس :27: یه مپه چرت پرت ساختم بگیرید برید حالشو ببرید :31:

amirrezamehrani78
31-03-2012, 13:22
درود.

من می خوام سرور بزنم .

رفتم سایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ddrace رو دانلود کردم .

می شه بقیشو راهنمایی کنید ؟

کسی نبود ؟ (جواب بدید)

mrsh1376
31-03-2012, 18:03
از وقتي مپ بلوك عوض شده سرور fng هم فول ميشه.
ما 35 مين رفتيم امتياز نداد بايد زمان چقدر باشه؟

Extreme-Forces
31-03-2012, 19:27
سلام.
اين چه مپيه گذاشتيد سرور بلاك ؟ ما نوبا نميتونيم ردش كنيم :31: ولي خوب شد سرور هاي ديگه پر مشن.
نميدونم چرا سرور zcatch زياد نميان بچه ها. باحاله كه. يه سري هم كه ميان ، ميان هي Vote ميدن بازي رو خراب مي كنن. بيايد يه مدلش رو بازي كنيم ديگه.
:19:

moeincavallier
01-04-2012, 00:29
دوســـتان اینجارو چت روم شخصی و این مسائل نکنــــید! واسه این حرفا یه چیزی به اسم پیام خصوصی هست دیگه چرا تو تاپیک این همه اسپم و بحث اضافه باشه ! اگه ادامه بدین این تاپیکم مثل تاپیک قبل بسته میشه پس لطف کنن رعایت کنــن این دوســـتای تازه وارد

amirrezamehrani78 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوســــت عزیز شما هم پستهای قبل و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بندازی یه سرچی بزنی پیدا میکنــــی چیزی که میخوای رو

pro robber
01-04-2012, 03:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس جالب از باگ سرور پانیک

---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------

lol :D

pro robber
01-04-2012, 03:12
دوستان میگم چرا یکی نمیاد یه پانیک ایرانی بزنه؟قول میدم اگه 100سرور هم بزنه بازم full باشه شما برین بازی کنین بعد وقتی دیوانش شدین می فهمین

mrsh1376
01-04-2012, 03:16
عكس شب زنده داران گرامي ساعت 4:00 D:

+ حمله ناگهاني no0b & +moein بعد از عكس به ما :(

pro robber
01-04-2012, 03:18
این رو کی یادشه ؟!
تقدیم به همه
چرا من نیستم؟

SA3EDLORD
01-04-2012, 03:23
چرا من نیستم؟
حالا یه عکس گذاشت.........حالا هی بیاین بگین چرا من نیستم.......
یه چیزی هست به نام فراموشی که هم من هم شما هم ببری ازش درد میکشیم! ول کن دیگه بابا!:31:

pro robber
01-04-2012, 03:23
ای ببری راست میگی منم عاشقه همون موقع هستم یادمه نوب بودم هر دفعه میومدم میدیدم گوب واستاده داره بلاک میکنه و الان من واستادم بلاک می کنم :10:

pro robber
01-04-2012, 03:24
حالا یه عکس گذاشت.........حالا هی بیاین بگین چرا من نیستم.......
یه چیزی هست به نام فراموشی که هم من هم شما هم ببری ازش درد میکشیم! ول کن دیگه بابا!:31:
نخیر همه منو میشناسن

bersam
01-04-2012, 12:11
میگم رمز کانال ها چیه الان؟ من خیلی وقته توی کانالای خارجی بازی میکنم ولی پینگا خیلی بالاست ... بعضی موقع‌ها هم با بچه‌ها میتینگ میزاریم سیستم خونه رو سرور میکنم ...

popo2012
01-04-2012, 14:21
میگم رمز کانال ها چیه الان؟ من خیلی وقته توی کانالای خارجی بازی میکنم ولی پینگا خیلی بالاست ... بعضی موقع‌ها هم با بچه‌ها میتینگ میزاریم سیستم خونه رو سرور میکنم ...
رمز p30 هست اسمتو بگو اینجا که اشنا بشیم تو بازی

Extreme-Forces
01-04-2012, 15:06
تو اين دمو من و WILDMAN داشتيم برنامه 13 به در رو رديف ميكرديم.
بعد اينكه برنامه ريزي تموم شد داشتيم خوشحالي ميكرديم.
:31::27:

Babri_ch
01-04-2012, 15:37
چرا من نیستم؟
سلام من 2باره از مسافرت بازگشتم
دوستان نوب من :دی این عکس کاری از دوست خوبمان avator20002000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که در تابستان گذشته وقتی که خداحافظی کرد این عکس زیبا را که قیمتش به 100000000000$ میرسد به رایگان به یادگاری گذاشت !
( شما وقتی نینی بودید ما داشتیم تی بازی میکردیم حالا همه امده ادند میگن من قدیمی ام )

Babri_ch
01-04-2012, 15:50
دوستان عزیز که 2 روزه اومدن لطفا حریم خودتان رو رعایت کنید !
من بار ها وبار ها دیدم که به دوستان قدیمی که به بازی میان بی احترامی میکنند اثلا نگاه نمیکنند ادمینه سروره قدش به شما میخوره سنش به شما میخوره از شما بیشتر تی بازی کرده از شما پرو تر ه و بهش میگن نوب !(من نمیخئام اسمشو بهتون بگم ولی انگار فهمیدید حرمت کی رو شکستن !)
من هر موقع دیدم که دارن به یک دوستی بی احترامی میکنند (ببخشید)مثل ارین که از اول شروع تاپیک با دوستان بود و تی بازی میکرد بار ها باعث ازارش شدن ولی خواهش میکنم دیگه تکرار نکنید و مراعات کنید
دوستان ادمین خواهش میکنم کسی که بی احترامی کرد BaNش کنید و هیچ رحمی نکنید کسی هم چیزی گفت با من طرفه !

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دوســـتان اینجارو چت روم شخصی و این مسائل نکنــــید! واسه این حرفا یه چیزی به اسم پیام خصوصی هست دیگه چرا تو تاپیک این همه اسپم و بحث اضافه باشه ! اگه ادامه بدین این تاپیکم مثل تاپیک قبل بسته میشه پس لطف کنن رعایت کنــن این دوســـتای تازه وارد

amirrezamehrani78 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوســــت عزیز شما هم پستهای قبل و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بندازی یه سرچی بزنی پیدا میکنــــی چیزی که میخوای رو
منظوره MOINاینه که از بحث های بیخود و مسخره و زر زدن های نا به جا (ببخشید) برهیز کنید

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

عكس شب زنده داران گرامي ساعت 4:00 D:

+ حمله ناگهاني no0b & +moein بعد از عكس به ما :(

چقدر بی کار زاد شده ها :27:
اون Game منه نه؟

mehrankhanhoy
01-04-2012, 19:57
سلام من 2باره از مسافرت بازگشتم
دوستان نوب من :دی این عکس کاری از دوست خوبمان avator20002000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که در تابستان گذشته وقتی که خداحافظی کرد این عکس زیبا را که قیمتش به 100000000000$ میرسد به رایگان به یادگاری گذاشت !
( شما وقتی نینی بودید ما داشتیم تی بازی میکردیم حالا همه امده ادند میگن من قدیمی ام )

جوجو:31: هنوز نو نینی یی ها :31: ooaooa میکنی :31::31:

من از مهر اومدم :27: الان خودمو جا میدم توش :21::20:

ما نوبیم دیگه :19:

shahabaliboys
01-04-2012, 21:11
delet ........

laxer
01-04-2012, 21:19
دوستان میشه راجب panic بهم اطلاعات بدید؟ موده؟ مپه؟

Witcher6610
01-04-2012, 23:39
RAID CALL
دوستان تو روم Full Moon Light که تعداد زیادی از ایرانی ها توش میرن و مخصوص Game هست Teeworlds ساختم خواستین بیاین!
ID : 196797
اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!!
البته احتمال بچه های اینجا یه روم دیگه هم داشته باشن به هر حال!

Babri_ch
02-04-2012, 07:57
RAID CALL
دوستان تو روم Full Moon Light که تعداد زیادی از ایرانی ها توش میرن و مخصوص Game هست Teeworlds ساختم خواستین بیاین!
ID : 196797
اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!!

چیه ؟
یعنی رو بازی نصب میشه که میگی اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!! ؟؟؟؟

ps3amir
02-04-2012, 09:05
دوستان میشه راجب panic بهم اطلاعات بدید؟ موده؟ مپه؟

یه مود مثل زامبی خودمون که با لیزر میشه دیوار لیزری ساخت که زامبی ها نمیتونن از توش رد بشن.
rpg ها هم روی هوا میمونن.
کلا بد نیست قشنگه ولی توی سرور خارجی اون rpg ها به ما پینگ میده نمیشه بازی کرد.

shahabaliboys
02-04-2012, 11:31
چیه ؟
یعنی رو بازی نصب میشه که میگی اینطوری چت توی بازی خیلی راحت تر و بهتر میشه!!! ؟؟؟؟

یعنی اینکه نرم افزار raid call از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن.
بعد بیا تو این ID : 196797
بعد بیا تو chanel teeworlds
بعد با 1 headphone صحبت کن اگرم نداری type کن :31:
اگرم میخوای عضو گروه شی همونجا پایین صفحه سمت چپ 1 آیکون روش کلیک کن و درخواست بده :31:

درود بر حاج احمد جیگر :40:

mehrankhanhoy
02-04-2012, 13:31

بچه ها این پینگ من :31:

این مود panic رو بزارید من موقعی که میام بزنم یا بگید جواد بزنه :27:
عکس دیدم ازش باحاله بزنید پیلیز :13:

حال میده:20:

laxer
02-04-2012, 13:53
من کلی گشتم ولی این مود رو پیدا نکردم اگه پیدا کردید بدید به من یه دو سه ساعتی ران کنم.

shahabaliboys
02-04-2012, 13:57
اینم واسه بکس p30
id raid call p30 : 3111356

pro robber
02-04-2012, 14:24
یه مود مثل زامبی خودمون که با لیزر میشه دیوار لیزری ساخت که زامبی ها نمیتونن از توش رد بشن.
rpg ها هم روی هوا میمونن.
کلا بد نیست قشنگه ولی توی سرور خارجی اون rpg ها به ما پینگ میده نمیشه بازی کرد.
ولی واقعا این پانیک قشنگه نمیدونم چرا lag هم نداره :D من با پینگ 600 میرم از سرور ایران بهتره:19:

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

اینم واسه بکس p30
id raid call p30 : 3111356
اقایون سرور من کلا ماله game اینم ایدیش 1370432

laxer
02-04-2012, 15:08
بعضی کارا ارزش یه بار امتحان رو داره مثل این:
اگه تونستید این کار بکنید :دی

mrsh1376
02-04-2012, 15:51

اين چيه گذاشتي آخه برادره منD:
اينجا ماله بازيه نه ... استغفرالله D:
با حال بود اونم با ادمين:18:

amirrezamehrani78
02-04-2012, 16:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7343731070%2FGOOBFUCKER.rar.html)

درود .

می شه رمزه ورود به سرورتو بدی ؟ امروز رفتم نشد با p30

mehrankhanhoy
02-04-2012, 17:10
چقد نوبی بابا حتما حروف کوچیک بزرگ زدی :31:

amirrezamehrani78
02-04-2012, 17:16
نوب شمایی برو p30 رو امتحان کن نمی شه

Parham 
02-04-2012, 17:26

:31: همه دارن با همین رمز میان:31:
کدوم سرورو شما میزنید ؟

laxer
02-04-2012, 17:53
فربونه همتون ولی در کل ارزش خطر رو داشت با اینکه گوب بعد اینکه فهمید با یه لبخند رضایت بخش رفت به سویه پیاده روی شرم ساری. :دی
سرور من موقتی و امروز رمز عبورش رو طوری گذاشته بودم که کسی نیاد چون داشتیم مپ تست میکردیم.:d

mehrankhanhoy
02-04-2012, 19:02

دادا به جای p30 نمیزنی PC :27::21:

من نمیدونم با این همه میرن

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

فربونه همتون ولی در کل ارزش خطر رو داشت با اینکه گوب بعد اینکه فهمید با یه لبخند رضایت بخش رفت به سویه پیاده روی شرم ساری. :دی
سرور من موقتی و امروز رمز عبورش رو طوری گذاشته بودم که کسی نیاد چون داشتیم مپ تست میکردیم.:d

بوس بوس :11:

DDrace یا block ? مپه باحاله ؟؟ :27: بزارید بابا خسته شدم از مپه تکراری

Babri_ch
02-04-2012, 19:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7343731070%2FGOOBFUCKER.rar.html)

من چی داشتم میگفتم ؟
دلت کتک و از این حرفا میخواد نه؟

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

اگر کسی بخواهد VPS بگیرد برای سرور باید چه قینتی بگیره ؟!

laxer
02-04-2012, 21:11
بوس بوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

DDrace یا block ? مپه باحاله ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif بزارید بابا خسته شدم از مپه تکراری

فرقی نداره چه dd باشه چه block اینا نمیزارن رو سرورشون.
مپ بلوک ساختم در حد تیم ملی ولی چه بسا تو سرور های persian جایی نداره.:41:
ولی این یکی ddrace و خیلی هم سخت که کم تر کسی از پسش بر میاد.
به خاطر همین اسمش hardplace.

من چی داشتم میگفتم ؟
دلت کتک و از این حرفا میخواد نه؟

استاد متاسفانه حضور ذهن نداشتم که چی میفرمودید :دی
نه باو کتک چیه خودمونی یه کشیده بزن حالم جا بیاد :دی

من در این باره از ---- مشاوره گرفتم که نتایجش این بود:
که واسه یه سرور 16 نفره 60 گیگ ترافیک میخوای در ماه البته اگهه سرور شلوغ باشه و همچنین اگه لینوکس بگیری ارزون تر ولی سخت تر سرور ران میشه و هم چنین (:دی) خودشون از وی پی اس ایران سرویس گرفتن.

laxer
02-04-2012, 22:23
اوووووه تو خیلی عقبی باااااو باید یه کلاس بیای پیش منو سگو اصغر تا بهت بگیم چکار باید بکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
بیا اینو ببین قبل از این که به دنیا بیای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
از دقیقه 6 به بعد اولاش چرت و پرته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7344081505%2F6_be_baad.demo.html)

استرس........
فعلا" تحت تعالیم سگ هستم اون واسم کلاس گذاشته.

این اسپما 50% به بسته شدن تایپیک کمک میکنه درسته؟ پس زیاد اسپم ندیدم.

Extreme-Forces
02-04-2012, 22:57
بچه ها اينو بذاريد صداي اس ام اس . هر وقت پيام اومد هم ابروتون بره هم بخندين :31::27:

alivw71
03-04-2012, 00:51
سلام سال نو مبارک :دی
ویندوز 25 تومن
لینوکس 15 تومن
15 گیگ ترافیک کافیه. چون من اون موقع که گرفته بودم sa-mp با tee تو یک ما 9 گیگ مصرف داشت.

Babri_ch
03-04-2012, 12:31
سلام سال نو مبارک :دی
ویندوز 25 تومن
لینوکس 15 تومن
15 گیگ ترافیک کافیه. چون من اون موقع که گرفته بودم sa-mp با tee تو یک ما 9 گیگ مصرف داشت.
سال نو خودت مبارک بی ادب ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین اینا که گفتی 10 تومان فرقه !!!!!
25 تومنیه بهتره ؟
من میتونم با 25 تومان BLOCK , DDrace FNG ZOMBIE و .... داشته باشم؟

alivw71
03-04-2012, 13:10
سال نو خودت مبارک بی ادب ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین اینا که گفتی 10 تومان فرقه !!!!!
25 تومنیه بهتره ؟
من میتونم با 25 تومان BLOCK , DDrace FNG ZOMBIE و .... داشته باشم؟
با 15 تومن هم میشه سرور ران کرد . اول باید دستورات لینوکس رو یاد بگیری ( 5-6 ) تا اصلی رو بلد باشی راحت میشه رو لینوکس هم سرور زد.
دستور خاموش کردن فایروال : iptublos
و...
البته اگه بخای میتونی محیط گرافیکی هم نصصب کنی . مثل ویندوز . من 1 ماه که داشتم. زیر و بم لینوکس رو دروردم :دی

mehrankhanhoy
03-04-2012, 13:43
آقا منم وی پی اس بگیرم یه 20000000000 تا سروری بزنیم همه وی پی اس بگیرید سرور بزنیم :27:

راستی ببخشید این جا پست میدم کسی ماین کرافت هست ؟؟ :13:

اخه سرور جواد تو ماین کرافت خراب شده نمیتونیم بازی کنیم :41: یکی بیاد یه سروری ران کنه بریم بازی کنیم :13:

Parham 
03-04-2012, 14:12
فرقی نداره چه dd باشه چه block اینا نمیزارن رو سرورشون.
مپ بلوک ساختم در حد تیم ملی ولی چه بسا تو سرور های persian جایی نداره.

اره.موافقم.این چه مپیه گذاشتن تو بلاک؟! همون xyz معمولیه چند تا برف گذاشته همش ! ما می تونیم خیلی بهترشو بسازیم:46:
اگه میذارن تو بلاک مپ بسازیم خوب.
راستی مپه qwe123_blocker هم بد نیستا!چیزه خوبیه :31:

laxer
03-04-2012, 14:19
اینا block رو گزاشتن واسه کل کل یه مین میری تو با هزار تا فحشو بدو بیرا میای بیرون.
حد اقل دو مپ جدید بزارید واسه تنوع این مپو اینقدر بازی کردم که ازش حالم بهم میخوره.
در ضمن خودمم دارم سرور میزنم احتمالا"
Persian teewar: با مود teewar
persian race: مپایی که شما دوستان یا خودم میسازیم.
اگه مود mpanic روپیدا کنم عالی میشه.

mehrankhanhoy
03-04-2012, 15:00
بابا یه سرور بزنید اه جواد جانبچه ها ناراحت نشید ها

ریییییییییییییییییییییییی یییییییییده شده به سرور

این گوب که سوپر میزنه همرو بلاک میکنه مپم که Xzx_Apple خوب بود این Xzx اومده ااااااااااااااااااااااااا اااااه

بابا یه سرور بزنید یا یه مپ باحال بسازید من که زیاد مپ نمیسازم فقط ادیت میکنم :31:

:13:

Parham 
03-04-2012, 15:03
اینا block رو گزاشتن واسه کل کل یه مین میری تو با هزار تا فحشو بدو بیرا میای بیرون.
حد اقل دو مپ جدید بزارید واسه تنوع این مپو اینقدر بازی کردم که ازش حالم بهم میخوره.
در ضمن خودمم دارم سرور میزنم احتمالا"
Persian teewar: با مود teewar
persian race: مپایی که شما دوستان یا خودم میسازیم.
اگه مود mpanic روپیدا کنم عالی میشه.

نمیشه چند تا مپ بذارن.چون تا می خوای بلاک کنی vote میدن مپو عوض می کنن!
این سرورایی که میگی با vps هست ؟

mehrankhanhoy
03-04-2012, 16:32
میخواد وی پی اس بگیره سرور بزنه :27:

ما چیییییییییییییییییییییییی یی کار کنیم اینا بی جنبننننننننننننننننننن ؟ :18:
خوب عقلا این مپو عوض کنید مپ نمیخواد بزارید

troy3
03-04-2012, 19:01
اره vps.
نمیخوام یه بلوک دیگه بزارم واسه کلکل.

popo2012
03-04-2012, 19:24
بچه ها میدونید مشکل شما چیه تو بلاک؟؟؟طرفو که بلاک کردید تا 11111111قرن درش نمیارید من خدایی هر کی رو بلاک کردم 2ثانیه ای در اوردم ...بعدم شما همه رفیق بازی درمیارید مثلا یهو 10 نفره میریزید رو 1 نفر!

Babri_ch
03-04-2012, 20:32
به امید خدا سرور تیوردس و مینیکرفن تا اخر هفته رو به راه میشود.

pro robber
03-04-2012, 20:46
نمیشه چند تا مپ بذارن.چون تا می خوای بلاک کنی vote میدن مپو عوض می کنن!
این سرورایی که میگی با vps هست ؟
این mpanic شرکتی هست هر کی بتونه گیرش بیاره قول میدم 24 ساعته full میشه

pro robber
04-04-2012, 13:00
دوستان واقعا خوشحالم که تونستم حرکتی توی Tee اختراع کنم اینو به همه بدید
demo_2012-04-04_00-57-25.zip - 9.9 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrankhanhoy
04-04-2012, 15:18
به امید خدا سرور تیوردس و مینیکرفن تا اخر هفته رو به راه میشود.

تی بره بمیره ماین کی ران میشه ؟

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

آقا سرور خونگی میزنم مپو ادیت کردم خیلی باحال شده :27: اخرش هم میخوام یه گیم نت بزنم بچه ها برن بازی کنن :27:

laxer
04-04-2012, 16:43
من وی پی اس گرفتم ولی بلد نیستم ران کنم سرورو.:41:
کسی بلده یادم بده؟:10:

Parham 
04-04-2012, 16:44
چرا کسی نمیاد raidcall ؟
بیاین دیگه.
اینم گروه واسه تی ورد : 4620410

mehrankhanhoy
04-04-2012, 17:11
چرا کسی نمیاد raidcall ؟
بیاین دیگه.
اینم گروه واسه تی ورد : 4620410

دادا این mapers ها رو داری ؟ :41: میخوام mapers های یه مپه سیتی رو ببرم تو image ها چطوری ببرم ؟ :19::19::19:

amirrezamehrani78
04-04-2012, 17:16
دادا این mapers ها رو داری ؟ :41: میخوام mapers های یه مپه سیتی رو ببرم تو image ها چطوری ببرم ؟ :19::19::19:

می شه آموزش رو بزاری؟ (تو سرور داشتیم با هم حرف می زدیم)

mehrankhanhoy
04-04-2012, 17:39
می شه آموزش رو بزاری؟ (تو سرور داشتیم با هم حرف می زدیم)

دادا باید اول بری تو config_directory توی فایل downloadedmaps مپی که میخوای رو بریزی تو data تو فایل maps بعد به من بگی که اسم مپت چیه (کامل باید بگی) من یه فایل نوتپده اونو برات میفرستم بعد اگه بریزی +DDRace و این فایل رو تو پوشه یه تییوردز اون موقه میتونی ران کنی

تازه باید با کانشن کانکت شی که بتونی اگه با کانشن نیستی باید پورت باز کنی که بنده بلد نیستم :31::31:

Parham 
04-04-2012, 17:53

اولا اسمش mapers نیست tile هست :31: اگه tile می خوای سراغ دارم.اگر هم دقیقا tile همون مپو می خوای میتونی اون مپو پاک کنی روش دوباره بسازی :31:

laxer
04-04-2012, 19:08
اوه اوه کل اینترنت رو زیر و رو کردم ولی مطلبی راجبه ران کردن سرور توش نبود.
مشکل اینکه حتی نمیتونم ریموتش کنم.

mehrankhanhoy
04-04-2012, 21:14
اولا اسمش mapers نیست tile هست :31: اگه tile می خوای سراغ دارم.اگر هم دقیقا tile همون مپو می خوای میتونی اون مپو پاک کنی روش دوباره بسازی :31:

نه بابا یه کامپوتر tile یه صندلی عین گیم نت تویه مپه سیتی

ps3amir
05-04-2012, 07:45
دوستان واقعا خوشحالم که تونستم حرکتی توی Tee اختراع کنم اینو به همه بدید
demo_2012-04-04_00-57-25.zip - 9.9 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اختراع که نکردی قبلا من تو no admin دیده بودم.
ولی در بین ایرانی ها تو اولین نفری بودی که من دیدم این حرکت را انجام دادی.
من که هرچی میزدم بالا نمیرفت میخورد تو دیوار راستی :31: دیگه ولش کردم اولین نفر نشدم:41::31:
-------------------
فکر کنم من رکورد بیشترین یک شکلی را دارم.از اول این که اومدم این بازی (مهر 89 اومدم) اسکین و رنگم را تغییر ندادم:31:
-------------------
خبر داغ
مثل این که ورژن 1.0 بازی هم اومد.
خودم هنوز تست نکردم میخوام دانلود کنم.
این تغییراته:
+ Account sytem
+ New menu system
+ Nyan tees
+ More thrilling editor
+ Copy protection
+ New state-of-the-art VGA graphic system
+ Oldscool console
برای ویندوز 32 بیت:
برای مک:
برای لینوکس 64 بیت:
منبع:
-------------------
دانلود کردم گرافیکش فنا رفته بود.ببینم جریانش چیه.
چیزی که من دیدم فقط تغییر منو.
قابلیت ثبت نام که فعلا غیر فعال بود.
-------------------
مثل این که اون دروغ آپریل چیه از اونا بوده.
این همون ورژن 6.1 هستش با این تفاوت که منو بازی را تغییر دادند همچنین گرافیک بازی هم 8 بیت شده.مثل قارچ خور قدیمه :31:

Parham 
05-04-2012, 08:25
اول امتحان می کردی بعدش می ذاشتی دیگه:31:این قد ذوق داشتی سریع گذاشتی :31:

mehrankhanhoy
05-04-2012, 10:44
بابا ورژنشو ول کنید :19::19::19::19::19::19::19::19: یکی به من اون tile های جدید رو بده :19::19::19: یا بگه چطوری بزارم تو Image ها که بیاد تو tile ها :19::19::19:

shahabaliboys
05-04-2012, 12:38
delet
ببخشید اشتباهی پست ماین کرافت رو اینجا دادم

pro robber
05-04-2012, 13:14
اختراع که نکردی قبلا من تو no admin دیده بودم.
ولی در بین ایرانی ها تو اولین نفری بودی که من دیدم این حرکت را انجام دادی.
من که هرچی میزدم بالا نمیرفت میخورد تو دیوار راستی :31: دیگه ولش کردم اولین نفر نشدم:41::31:
-------------------
فکر کنم من رکورد بیشترین یک شکلی را دارم.از اول این که اومدم این بازی (مهر 89 اومدم) اسکین و رنگم را تغییر ندادم:31:
:31:
فک کنم من هم دارم نزدیک میشم.این حرکته واقعا خوشم اومد چون فکر کنم ماله alexander که میبره بالا از جایی دیده بود ولی ماله من یکه یکه

5ajad
05-04-2012, 13:41
--------------------------

Parham 
05-04-2012, 14:08
بابا ورژنشو ول کنید :19::19::19::19::19::19::19::19: یکی به من اون tile های جدید رو بده :19::19::19: یا بگه چطوری بزارم تو Image ها که بیاد تو tile ها :19::19::19:

tile ها رو میذاری تو پوشه ی mapers.
اینم یه tile واسه سیتی.بذار تو پوشه ی mapers ::11:

amirrezamehrani78
05-04-2012, 17:57
بچه ها کی نرم افزاره

teewrolds server vreator

رو داره ؟ (یه بار دانلود کردم از برنامه ارور گرفتت)

Babri_ch
05-04-2012, 18:25
LAxer مگه VPSنگرفتی سرور بزن دیگه اگر هم نمیخوای بکی من بزنم

mehrankhanhoy
05-04-2012, 23:24
آقا منم میخوام وی پی اس بگیرم چنده ؟؟ ماهی 15 تومنمیشه ؟ :27:

laxer
06-04-2012, 11:50
گرفتم ولی بلد نیستم بزنم.
به هر کی هم که میگم جواب سر بالا میده.
خودمم کلی دنبالش رفتم ولی چیزی در این باره پیدا نکردم.
هر کی بلده پی ام بده لطفا".

shahabaliboys
06-04-2012, 12:07
اگه ویندوزه من بلدم هه هه اگه لینوکسه که جواد بلده هه هه :27:

amirrezamehrani78
06-04-2012, 12:26
گرفتم ولی بلد نیستم بزنم.
به هر کی هم که میگم جواب سر بالا میده.
خودمم کلی دنبالش رفتم ولی چیزی در این باره پیدا نکردم.
هر کی بلده پی ام بده لطفا".

ببین به جوادم گفتم بیاد بگه

هر کی بلده لطفاً دریغ نکنه

Parham 
06-04-2012, 12:26
جواد ؟! اونو دار بزنی هم چیزی یاد نمیده :31:

amirrezamehrani78
06-04-2012, 12:33
جواد ؟! اونو دار بزنی هم چیزی یاد نمیده :31:

آره بهش گفتم اولش جواب سر پایین داد بعد یه جواب سر بالا داد که هنگ کردم

mehrankhanhoy
06-04-2012, 15:03
بابا جواد که میاد یاهو همش Buzz!! هه :27::27: من یه چیز ازش یاد گرفتم :13: اگه گفتید چی ؟ :31:

بهش میگم وی پی اس چنده میگه خوبش 50 تومن :20: همینو یاد گرفتم :13:

راستی یه وی پی اس بگید 15 تومن باشه :46:

mehrankhanhoy
06-04-2012, 15:12
آقا کدومه اینا خوبه ؟؟ :27:

تحت تکنولوژی مجازی سازی Hyper-V
پشتیبانی از سیستم عامل های‫:‬ Windows/2000/2003/2008/7/XP
۲۰ گیگابایت هارد
۸۰۰ مگاهرتز CPU
۱۹۲ مگابایت RAM
۱۰۰ گیگابایت پهنای باند
100 مگابیت سرعت لینک
شروع قیمت از ۲۵۰۰۰ تومان ماهانه

تحت تکنولوژی مجازی سازی Xen
پشتیبانی از سیستم عامل های‫:‬ Fedora/CentOS/Ubuntu/Debian/Gentoo
۵ گیگابایت هارد
۴۰۰ مگاهرتز CPU
۹۶ مگابایت RAM
۲۵ گیگابایت پهنای باند
100 مگابیت سرعت لینک

شروع قیمت از ۱۰۰۰۰ تومان ماهانه

یکی رو بگید بخرم :19::19::19: اوئه اوئه

Babri_ch
06-04-2012, 17:56
آقا کدومه اینا خوبه ؟؟ :27:

تحت تکنولوژی مجازی سازی Hyper-V
پشتیبانی از سیستم عامل های‫:‬ Windows/2000/2003/2008/7/XP
۲۰ گیگابایت هارد
۸۰۰ مگاهرتز CPU
۱۹۲ مگابایت RAM
۱۰۰ گیگابایت پهنای باند
100 مگابیت سرعت لینک
شروع قیمت از ۲۵۰۰۰ تومان ماهانه

تحت تکنولوژی مجازی سازی Xen
پشتیبانی از سیستم عامل های‫:‬ Fedora/CentOS/Ubuntu/Debian/Gentoo
۵ گیگابایت هارد
۴۰۰ مگاهرتز CPU
۹۶ مگابایت RAM
۲۵ گیگابایت پهنای باند
100 مگابیت سرعت لینک

شروع قیمت از ۱۰۰۰۰ تومان ماهانه

یکی رو بگید بخرم :19::19::19: اوئه اوئه
تورو چه به این کار ها !!!!!
حالا من 1 چیز گفتم ها همه میخوان بگیرند !
کسی نمیخواد بگیره !

Parham 
06-04-2012, 18:53
من میگم یه ادمین که زیاد آن میشه و عقده ای هم نیست بذارید واسه این سرورا.بعضی هارو دیگه واقعا باید بن کرد.می تونید یه نظر سنجی بذارید :31: طرف میاد فحش میده (از اونا:31:) هیچی بهش نمیگین.بات میزنه هیچی بهش نمی گین !!!

alivw71
06-04-2012, 19:04
.....1-2.3.4 ای بابا چشم رو هم چشمی که میگن همینه دیگه.
یکی خاست vps بگیره بقیه هم میخان بگیرن. الکی پولتون رو دور نریزید. این بازی که خودش سرور داری برا چی میخاید بازم بزنید. کلا 16 نفر پلیر بیشتر ندارها . میان سرور میزنن.
.................................................. ....
یادش بخیر من اولین نفری بودم که سرور فوتبال و زامبی رو ران کردم. استقبال خوبی هم شد. البته کنارش sa-mp هم ران کردم.
با کلی تبلیغ تو فرومای دیگه تونستیم 14 پلیر اونم ساعت 9 هرشب برا سرور sa-mp جور کنیم. با کمک دوستان... سجاد و...

mehrankhanhoy
07-04-2012, 14:02
حالا ما اومدیم یه وی پی اس بگیریم ها :27: من که نمیخوام دوستم میخواد :31: یک بچه مایه داریه:5: حالا یکی از اونارو بگید من بخرم

amirrezamehrani78
07-04-2012, 15:41
خوب 25 تومنیه رو بگیر

هم می تونی تیغش بزنی همم بهتره:31:

Babri_ch
07-04-2012, 17:45
.....1-2.3.4 ای بابا چشم رو هم چشمی که میگن همینه دیگه.
یکی خاست vps بگیره بقیه هم میخان بگیرن. الکی پولتون رو دور نریزید. این بازی که خودش سرور داری برا چی میخاید بازم بزنید. کلا 16 نفر پلیر بیشتر ندارها . میان سرور میزنن.
.................................................. ....
یادش بخیر من اولین نفری بودم که سرور فوتبال و زامبی رو ران کردم. استقبال خوبی هم شد. البته کنارش sa-mp هم ران کردم.
با کلی تبلیغ تو فرومای دیگه تونستیم 14 پلیر اونم ساعت 9 هرشب برا سرور sa-mp جور کنیم. با کمک دوستان... سجاد و...

منم بودم !

alivw71
07-04-2012, 19:13
منم بودم !
....babri_ch amir.live و...
سرور 8 نفره فوتبال با 16 نفر زامبی با 20 نفره sa-mp :دی
32 نفره خالی cs 1.6 هم بود :دی
.................................................. ..............
این عکس مربوط به 6 ماه پیش بود مگه نه؟

alivw71
07-04-2012, 19:20
خوب 25 تومنیه رو بگیر

هم می تونی تیغش بزنی همم بهتره:31:
اون 25 تومنی که میفرمایید 100 گیگ پهنای باند داره. پس نتیجه میگیرم دیتا سنتر از ایران نیست. چون اگر باشه قیمت سرور ماهیانه حدود 80 هزار تومان میشه. اگر هم خارج از ایران باشه پینگ به هیچ وجه ار 250 پایین تر نخاهد امد. مگر در موارد خاص. شرکتش هم hostiran هست. اون 10 هزار تومن هم اگه بخاد بگیره بازی اتاری هم نمیشه ران کرد چه برسه به teeworlds :دی شاید به زور football 98 میکرو رو اونم 2 نفرشو بتونه ران کنه :دی

amirrezamehrani78
07-04-2012, 21:29
خوب میش ه آموزش ران کردنو بگید ؟ (بلدی؟ آتاری نه ها تی :31:)

ولی ژستت باحال بود

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

اون 25 تومنی که میفرمایید 100 گیگ پهنای باند داره. پس نتیجه میگیرم دیتا سنتر از ایران نیست. چون اگر باشه قیمت سرور ماهیانه حدود 80 هزار تومان میشه. اگر هم خارج از ایران باشه پینگ به هیچ وجه ار 250 پایین تر نخاهد امد. مگر در موارد خاص. شرکتش هم hostiran هست. اون 10 هزار تومن هم اگه بخاد بگیره بازی اتاری هم نمیشه ران کرد چه برسه به teeworlds :دی شاید به زور football 98 میکرو رو اونم 2 نفرشو بتونه ران کنه :دی

من هر روز یه سرور آلمانی میرم با پینگه 300 هیچ لگی ندارم مگر اینکه یکی کرم داشته باشه و AIP کنه تفنگشو و تو صورتم تیر بزنه .:31::19::11:

mehrankhanhoy
07-04-2012, 21:32
آقا VPS نخواستیم :20:

بابا وی پی اس که گرفتید ران نمیکنید پس یه مپه جدید بزارید تو بلاک دیبگه :27:

amirrezamehrani78
07-04-2012, 21:36
ران اگه بخوان می گن شما اگه یکم دهنتو سرویس کنی شاید شاید شاید شاید پیدا کنی :D

mehrankhanhoy
07-04-2012, 21:50
دادا هزیون میگی ؟ :31: خودتو به دکتر معرفی کن :13: من چی میگم تو چی میگی :27:

shahabaliboys
07-04-2012, 23:31
دیگه قشنگ چت رومش کردیدا اومخ میان میبندن میگید چرا

mehrankhanhoy
08-04-2012, 14:03
دادا چت روم کجاشه ؟؟ :20: به من چه به اینا بگو مریض هستن نیان این جا پست بدن :2:

Parham 
08-04-2012, 14:31
vps رو بیخی :31: من رفتم تو کاره client ساختن.یه چیزایی دستم اومده.کاره لذت بخشیه :31:

Babri_ch
08-04-2012, 16:59
دادا هزیون میگی ؟ :31: خودتو به دکتر معرفی کن :13: من چی میگم تو چی میگی :27:
وای سرم درد گرفت از بس حرف میزنی

mehrankhanhoy
08-04-2012, 20:52
وای سرم درد گرفت از بس حرف میزنی

میدونی به من میگن کاربر فعال :27::27:

پست در هر روز: 6.34 حالشو ببر
کم حرف اینم از تو

پست در هر روز: 0.76
نصفه پست هم نمیدی

Kheee
08-04-2012, 20:58
بچه ها item باحال ندارید یا همون تفنگ

mehrankhanhoy
08-04-2012, 21:10
بچه ها item باحال ندارید یا همون تفنگ

دار م جیگر اینم item :20:

tomvajerry
15-04-2012, 22:03
سلام بچه ها
کی بوت جدید داره چیزی جدید یاد گرفته؟

mehrankhanhoy
16-04-2012, 13:55
سلام بچه ها
کی بوت جدید داره چیزی جدید یاد گرفته؟

من که چیزی یاد نگرفتم :20:

حتما تو یکی از این باتر های FNG ای ؟؟ :21:
از بات حالم به هم میخوره :2:

mehrankhanhoy
16-04-2012, 16:10
به به چقد آدم های خوبی پیدا میشن که میخوان بن شن :20:

این baba و th.ba توی fng بودن من رفتم گفتم hi دیدم یهو vote داد منو بن کرد

یه این بنو ور دار با اینارو بن کن

mrsh1376
20-04-2012, 15:43
باو راست ميگه 1 مين جو گير ميشيم 5 نفرو پشت سرهم ميزنيم سريع بن ميشيم.خب ببينيند اگه بعدشم زدم بن كنيد همه هم f3 ميزنن.:41:

shahabaliboys
20-04-2012, 19:22
مسایل حاشیه ای و اسپم رو بذارید کنار (آدم شید) به جاش بیاید 1 چیزی یاد بگیرید :

آموزش پرواز 2 نفره :
بازیگران :shahab & maxlag
بیششتر واسه مپای ddrace به کار میره
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rex123
21-04-2012, 15:48
سلام
امروز رفتیم یک تی بزنیم دروغ نشه از 10 20 نفری خوردیم:S
ولی چه حالی داد با این پینگه :31:
جای همه دوستان خالی :31: چه حالی میداد قدیم :31: الانم هیچ کی رو نمیشناختیم در رفتیم :S
این بین المللی بود خیلی حال کردیم یعنی حال کردم :31:
خلاصه بگم اگه خدا بخواد و قسمت باشه اومدم اینجا این تاپیک رو بترکونم مثل اون یکی :31: اون به سلامتی منفجر شد اینجا هم که ماشاالله 30 40 صفحه ای رفته جلو فقط نیازه یکی بیاد تی ان تی بزاره اینم بفرسته هوا :S
جای سجاد تی ان تی خالی، ولی کار سخت اون رو من به عهده میگیرم :31:
کلا از اینا بگذریم خوش باشین
به قول یک بنده خدایی با تی حال و هوای دیگه داره دیگه داره دیگه داره :31:
به امید روزی که تی هر کسی روز به روز پیشرفت کنه و بزرگتر بشه
و به قول یک بنده خدای دیگه بسه دیگه اینقدر زرررررررررررررررر نزن :S (رز) :31:

Witcher6610
21-04-2012, 17:14
سلام

علیک سلام
دیگه بچه های مثل من پیر شدن!:31:
باید جا رو داد به جوون ها که بیشتر جون دارن! :31:
البته همه تو تی 10 تا جون دارن ولی خوب خواستم یه چی بپرونم مثل سید :31:

بله
شما درست میگی احمد جان

:31: معلومه که من درست می گم!
یاد The One , Nasty , Karim Shishtool , Shahab , Soroush , ABTS , Mool , Alex ke omran! , Ahmad Reza , Mah3a و همه ی بچه های گل و دوست داشتنی بخیر!!!
سید هم که رو سر ما جا داره! :31:
اسم هایی که بلد کردم رو روزهای زیادی باهاشون بازی کردم!(خودم به جاشون بازی کردم شهاب)
Naruto کجایی که دلم تنگه!!!
حاجی شدیم رفت!
یا علی!

shahabaliboys
21-04-2012, 17:36
حاج احمد و سید (جگران) مخلصیم .
میگم احمد 4 5 تا از اون امای بالا که خودت بودی :31:

Kheee
21-04-2012, 19:55
اگه میشه مد ddwar بزارید این مده حال نمیده

Kheee
21-04-2012, 19:55
اگه میشه مد ddwar بزارید این مده حال نمیده

Little Sparrow
21-04-2012, 20:02
به به همه جمع شدین که :دی
چطورین رفقا؟
الان سرور داره Tee؟

shahabaliboys
21-04-2012, 20:22
پــــــــــ نـــــــــــــ پــــــــــــــــ
بیشتر از همیشه سرور داره
130.185.72.192:8302

ip همشون همینه فقط پورتو آخرش از 1 تا 8 هست مثلا 8308 بیا ببینیمت

rex123
21-04-2012, 22:03
معلومه که من درست می گم!

تا حالا فکر میکردم جوون بودی که اینقدر مثل خودم اروری!:31: خوبه پس خود درگیری داری :S
اگه هم پیر شده باشی بازم دلت جوونه :S از خودم نگفتم که ، از عکست گفتم :31:
Naruto رو راست گفتی داشتم میمردم براش :41: اون که سرور بود نه هیچ وقت ناراحت میشد نه به دل میگرفت فقط کچل فاچاقچی دزد یکوری نصفه پیرمرد بیسواد بانمک بود
روحش شاد.(نروتو اگه اینو خوندی نگی کسی یادمون نبود :31: ببین چقدر خوبی که هر چی فحش هست نثار تو هست :31: خب پدر صلواتی جواب پی ام رو بده :31:
جدی جدی حاجی شدی؟ :31:
سروشووووووووووو :31: بابا اسم ساده تر بزار بشناسیمت :31: لیتل میتل چیه؟ :S انگلیسی که بلد نیستیم فارسی بگو قضیه چیه جیگر :31:
تی ان تی هم که چییییییییییییززززززززززز ما هم ترسوووووووووووووووو هیسسسسسسسسسسس :31:

tomvajerry
21-04-2012, 22:38
سلام
اییییییییییی
بابا من بت دارم اف می گن بوت داری اسبمو ریختن بهم
اینم شد بازی؟

rex123
21-04-2012, 22:44
سلام
اییییییییییی
اینم شد بازی؟

بابا چرا خودتو ناراحت میکنی؟
آدم بازی میکنه خودش حال کنه!
اگه بوت داری برو حالشو ببر که اونا ندارن دارن میسوزن :31:
اگه هم نداری بازم حالشو ببر که اینقدر حرفه ای بازی میکنی که اونا فکر میکنن بوت داری :31:
ببین کدوم خودت بیشتر حال میکنی، اگر حال نمیکنی کلا بیخیال شو اصلا هم دیگه بازی نیا چون هم اونا عمرا بیخیال گفتن این کلمه میشن و هم خودت تا آخر به جای بازی اعصابت خورد میشه
بابا بیخیال برو بازی کن و بخند اینطوری :31:

shahabaliboys
21-04-2012, 23:01
محمد جون بیا بازی ببینیمت اینجا فقط آواتارتو میبینیم :31:

Little Sparrow
21-04-2012, 23:04
من برم تی رو دانلود کنم باز :31:

laxer
21-04-2012, 23:27
من یاد گرفتم چطوری سرور ران کنم تو لینوکس البته با کمک دوستان عزیز.

ولی متاسفانه سرور xxlddrace روش ران نشد واسه همن بیخیالش شدم.

چند هفته ایی هم میشه که اینترنتم قطعه واسه همین نمیتونم بیام tee.
الانم به سرم زده یه مود جدید واسه tee بسازم یه مود مثل mpanic.
من سورس بازی رو دیدم اولش فکر کردم سخت باشه ولی اینقدر ها هم سخت نیست یکم با کلاس هاش ور برم احتمالا" بتونم یه مود بسازم.
از همین الانم بگم امکان داره تا دو ماه دیگه هم نتونم بازی کنم تو این مدت درگیر همین مود میشم.

قربون همه برو بچ تیی , جای مارو خالی نگه دارید.

بدرود

laxer
21-04-2012, 23:37
سلام
اییییییییییی
اینم شد بازی؟

هر چند خواستم جوابت رو ندم نتونستم.
اخه آدم وقتی بوت داری و گند میزنی تو بازی بقیه انتظار داری بگن آفرین؟

مشکل از شما نیست مشکل از ادمینای سروره که سالی دو بار میان سرور و بجای اینکه تو همین دو بار چند تا بوتر رو ban for lifetime میان تو بلوک و سوپر میزنن کرم میریزن.

popo2012
22-04-2012, 13:09
سلاااااام دوستان:31:
دلتون برا من تنگ نشده؟؟؟ persian_ghost ام!!!!
باوووو فاک به این کامپیوتر من! یه دی وی دی نمیتونه اجرا کنه! کارت گرافیکم نصب نیست نمیتونم بازی کنم
یادش بخیر.... میومدم همتونو درو میکردم میگفتید بات داری!!!!:27:
در کل دعا کنید این pc من درست بشه بیام ****تون کنم:21::5:
پ.ن : به جای **** هرچی دوس دارید بزارید!

rex123
22-04-2012, 14:09
محمد جون بیا بازی ببینیمت اینجا فقط آواتارتو میبینیم :31:
آخه اون جا هم که بیام فقط آواتارم رو میبینی جیگر :31:

به یک زیر خاکی هم که پیدا شد :S این persian_ghost پس تو بودی !! :31: بودی به من چه حالا :31:

mehrankhanhoy
22-04-2012, 18:46
من یاد گرفتم چطوری سرور ران کنم تو لینوکس البته با کمک دوستان عزیز.

ولی متاسفانه سرور xxlddrace روش ران نشد واسه همن بیخیالش شدم.

چند هفته ایی هم میشه که اینترنتم قطعه واسه همین نمیتونم بیام tee.
الانم به سرم زده یه مود جدید واسه tee بسازم یه مود مثل mpanic.
من سورس بازی رو دیدم اولش فکر کردم سخت باشه ولی اینقدر ها هم سخت نیست یکم با کلاس هاش ور برم احتمالا" بتونم یه مود بسازم.
از همین الانم بگم امکان داره تا دو ماه دیگه هم نتونم بازی کنم تو این مدت درگیر همین مود میشم.

قربون همه برو بچ تیی , جای مارو خالی نگه دارید.

بدرود

هه تو که جات همیشه خالیه :31: حالا کی میای ؟ اومدی تونستی سروره ماین کرافت هم بزن مردیم از بی سرورری :27:

بای بای داداش

من برم تی رو دانلود کنم باز :31:

الان این چی بود ؟ این چه پستی بود اخه ؟ استین میدم بالا باهات دعوا میکنم ها :31:
خوب بیا به ما چه ؟ :27: (شوهی کردم)

بیا ببینیم چه نوبی هستی :31:

سلاااااام دوستان:31:
دلتون برا من تنگ نشده؟؟؟ persian_ghost ام!!!!
باوووو فاک به این کامپیوتر من! یه دی وی دی نمیتونه اجرا کنه! کارت گرافیکم نصب نیست نمیتونم بازی کنم
یادش بخیر.... میومدم همتونو درو میکردم میگفتید بات داری!!!!:27:
در کل دعا کنید این pc من درست بشه بیام ****تون کنم:21::5:
پ.ن : به جای **** هرچی دوس دارید بزارید!

خاک تو سره PC ت کنن :31: بیا ببینم نوبه ***** :27: بیا لهت کنم

hojjat90
22-04-2012, 18:51
بازي خوبيه.:46:

hojjat90
22-04-2012, 18:52
بازي خوبيه.:46:

Little Sparrow
22-04-2012, 19:00
هه تو که جات همیشه خالیه :31: حالا کی میای ؟ اومدی تونستی سروره ماین کرافت هم بزن مردیم از بی سرورری :27:

بای بای داداش

الان این چی بود ؟ این چه پستی بود اخه ؟ استین میدم بالا باهات دعوا میکنم ها :31:
خوب بیا به ما چه ؟ :27: (شوهی کردم)

بیا ببینیم چه نوبی هستی :31:

خاک تو سره PC ت کنن :31: بیا ببینم نوبه ***** :27: بیا لهت کنم
وقتی ما تی ورلدز بازی میکردیم دادا شما حضور نداشتین بله داداش.
واسه ما قلدری نکن جانه خودت.:27:

rex123
22-04-2012, 19:15
ما که نه زیاد بازی میکردیم نه میکنیم
ولی چه حالی داد این چند روزه بعد از عمری بیشتر دوستا رو دیدیم مخصوصا که امروز جواد هم بود و ما هم نگاش میکردیم و حالشو میبردیم :31:
فقط شانس نبود شهابم ببینم :31: (شهاب از راه دور ماچ ماچ :31: )
بقیه هم که ماشا الله اصلا فکر نکنم اینورا آفتابی بشن ولی یاد همتون بخیر جای تک تکتون خالی!
تی همش خاطرات خوبه :31: خوش باشین

SA3EDLORD
22-04-2012, 19:39
از اونجایی که خیلی خیلی محبوبم و میدونم خیلی دلتون برام تنگ شده اومدم بگم من pc ــم به ** رفته و فعلا نمیتونم بیام:31:

mehrankhanhoy
22-04-2012, 21:40
وقتی ما تی ورلدز بازی میکردیم دادا شما حضور نداشتین بله داداش.
واسه ما قلدری نکن جانه خودت.:27:

من که 7 ماهه دارم بازی میکنم :20: شما قدیمی هارو نمیشناسم :31: یه جور میگه انگار 50000 ساله داره تی میزنه :31:

از اونجایی که خیلی خیلی محبوبم و میدونم خیلی دلتون برام تنگ شده اومدم بگم من pc ــم به ** رفته و فعلا نمیتونم بیام:31:

چوطوری ؟ :31: کجات محبوبه ؟ اها اسمتو میگی ؟ کی گذاشتی محبوبه ؟ چه خوب :31: حالا کی میای ؟ :13:

soha is the beSt
22-04-2012, 22:40
یک سری شمشیر پیدا کردم شاید دوست داشته باشیدشون (البته باید خودتون با فتوشاپ بزاریدش جای شمشیر)

Little Sparrow
23-04-2012, 14:00
والا من که از اول که Tee توی این انجمن معرفی شد بودیم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اولین تاپیک بود که بسته شد.
شهاب کی میای که منم همون موقع بیام ببینمت؟

shahabaliboys
23-04-2012, 14:11
هستم من تایم بده

amirrezamehrani78
24-04-2012, 13:01
سلام.
من سرور زدم ولی بلد نیستم vote بذارم هر کی میدونه لطفاً بگه مرسی

tomvajerry
24-04-2012, 14:22
سلام
هرکی بلده سرور بزنه این جا بگه
ممنون با تشکر ماهان