مشاهده نسخه کامل
: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی
من این teeworlds رو بازی کردم، در برابر بازی Soldat ...
به نظر من هیجان و گیمپلی بازی soldat خیلی بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی Soldat رو می تونید از این لینک (سایت رسمی بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دانلود کنید.
تصاویر بازی:
البته از روی تصاویر خیلی کیفیت بازی دستتون نمیاد. یک بازی ای هست در سبک کانتر استرایک و اینکه باید بگم کنترل خیلی روونی داره!
kiterunner
28-08-2012, 12:33
آقا شرمنده موضوع حل شد گویی
mrsh1376
29-08-2012, 13:16
بابا شورشو در آورده این ادمین .( به جز NoVaE )اون یکی هر وقت میاد بلاک همرو بلاک میکنه با سوپر :( فقط هم به رفیقاش میده مثه babri :( که باهم همرو بلاک کنن :41:
عزیز یکی از ادمینا جواده که تقریبا تو سرور نمیاد.یکی دیگه منم که نا حالا super نزدم. novae هست که خودت میگی نمیزنه. به جز ما سه تا ادمین نیست. نکنه خرزو خان اومده super زده؟
SA3EDLORD
01-09-2012, 11:03
من نمیدونم اینا این ادمینا رو از کجا پیدا میکنن؟!
تا وقتی افرادی مثه شهاب هستن که از قدیمی ترین افراد تی هم هست که جنبه ی دو تا اختیار هم داره چرا اینا رو میذارین ادمین.......حالا من NoVaE رو نمیدونم کیه!
ABTS از قدیمیاس...... امیر از قدیمیاس.....اینا بهترینن برا ادمینی!
Arrowtic
01-09-2012, 11:09
امروزم که یه ادمین اومده بود به یارش میگفت مرده خوری کنی برای همیشه از سرورا بنت میکنم!!!!!!!!!!!!!
با این اوضاع توی این سرور بازی کردن فایده نداره سرور میزنم private کسایی که اینوایت شن پاس میگیرن همینو بس :دِ
mrsh1376
01-09-2012, 18:57
Hajoo اونی که اسمش یه صورته ، کیه ؟ جواده ؟ (من نمیدونم اسمش کیه) فقط چند باری که اومدم بلاک هی الکی برا خودش خوش میگذرونه(با سوپر)
عزیز یکی از ادمینا جواده که تقریبا تو سرور نمیاد.یکی دیگه منم که نا حالا super نزدم. novae هست که خودت میگی نمیزنه. به جز ما سه تا ادمین نیست. نکنه خرزو خان اومده super زده؟
اتفاقا همون نونواییه چیه اون همش سوپر میزنه یا مثلا از تو لیزر رد میشه و ...
گوب هم ادمینه.
Hajoo اونی که اسمش یه صورته ، کیه ؟ جواده ؟ (من نمیدونم اسمش کیه) فقط چند باری که اومدم بلاک هی الکی برا خودش خوش میگذرونه(با سوپر)
اره جواده.البته یکی هم هستش اسمش ☺ تو بازی که فامیل منه ولی سوپر نداره :دی
من نمیدونم اینا این ادمینا رو از کجا پیدا میکنن؟!
تا وقتی افرادی مثه شهاب هستن که از قدیمی ترین افراد تی هم هست که جنبه ی دو تا اختیار هم داره چرا اینا رو میذارین ادمین.......حالا من NoVaE رو نمیدونم کیه!
ABTS از قدیمیاس...... امیر از قدیمیاس.....اینا بهترینن برا ادمینی!
من هم همین سوال را دارم. :دی
این نونوایی هم من عکسش را در پرشین آلبوم مال jiks بود دیدم بچه هستش حداکثر 5 دبستانه.(قیافش این شکلی بودو)
----------------------
البته کسانی که من دیدم از ادمینی استفاده میکنند یکی کوبه که سوپر میزنه.این نونواییه که از تو لیزر رد میشه یا سریع وقتی از سیاهی رد میشه خوب میشه و ...
جواد هم من خودم یادم نمیاد تو بلاک چیت زده باشه البته قدیما دیده بودم میزد ولی تازگیا نه ولی تو ddrace گراویتی میزنه.
یه بارم نونوایی اومد تو fng ما 3 نفر بودیم من و محمد حسین (فامیلمون) و michel همرو بن کرد.دلیل نمیدنم چی بود.
ولی من خیلی بعد تر فهمیدم hajoo هم ادمین هستش چون از چیت استفاده نمیکنه.(تو fng زد Bot=Ban فهمیدم اونم ادمینه)
armin_brd
03-09-2012, 09:58
دوست عزیز ما 3 ادمین داریم کسه دیگه ای هم ادمین نیست شما کی رو میگی ؟
(pro)armin
03-09-2012, 10:29
کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
(pro)armin
03-09-2012, 10:37
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین:23: واقعا متاسفم
دوست عزیز ما 3 ادمین داریم کسه دیگه ای هم ادمین نیست شما کی رو میگی ؟
اگه بیشتر بگم جاییزه داره؟ :31:
جواد
Goob
Poseidon
Novae
4تا شد جاییزه من فراموش نشه.
کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
اسپم؟
آغاز فعالیت شما در انجمن را تبریک میگم.
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین:23: واقعا متاسفم
من در انتظار امر فرمودن شما بودم که نیام سرور های پرشین.
بعد سوپر و چیت زدن برای شادی ما هستش؟!!!
سرور خارجی رفتن بد بخت بودنه؟!؟!؟
نیازی هم به تاسف نیست اول جمله بندی را بخون یاد بگیر بدش بیا توضیح بده که جمله هات معلوم باشه کجا شروع شده کجا تموم.
با کلید Enter هم میشه رفت خط بعد.
mrsh1376
03-09-2012, 12:12
اون سوپر میزنه ما شاد میشییم ؟!!!
parhamic2000
04-09-2012, 09:55
گوب رو که کلا بیخی.نمیشه کنترلش کرد.سالی یه بار میاد میخواد خوش باشه.
NoVaE کی سوپر زد ؟! اگه هم زد به شما چیکار داره.اگه می خواست از ادمینی استفاده کنه مثه گوب میومد همه رو با سوپر بلاک می کرد.
امیر اگه هم دوست داری برو از پرشین. میام بدرغت :31:.من که تو سرورا هستم و مشکلی هم ندارم.جواده بیچاره هم که سوپر نمیزنه اصلا :|
SA3EDLORD
04-09-2012, 10:34
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا متاسفم
همینم مونده تو بیای برا ما تاسف بحوری ببعی :18:
Apple inc
04-09-2012, 12:13
آقایون یکم خودتونو کنترل کنین این چه وضعیه
سرور ماهی بیشتر از 90 تومن خرج داره
یکم جنبه داشته باشید
میخوام بدونم کدومتون حاضرید اینهمه واسه یه سرور خرج کنید، دوباره آخر ماه فحششم بخورید؟
یعنی چی حد اقل اگه بچه هستید ادای آدم بزرگا رو در بیارید
NoVaE بیچاره داره بیشتر پول سرور رو میده
این چه رفتاریه؟
قرار نیست که هرکی هرچی تونست بگه که
میری تو سرور، سه نفر دارن به مادر خواهر همم فحش میدن
بخدا منم بلدم
همچین بنتون میکنم دیگه تو سرور ها حتی سلامم نکنید
آقای عزیز کسی زورت نکرده بیای سرور ما بازی کنی، برو همون سرور خارجی
بلاخره هرکی یه ظرفیتی داره
اگه یهو دیدید اومدم تو سرور جدتونو کشیدم جلو چشتون بعدشم سرورا رو بستم بدونین بی احترامی رو به حداکثر رسوندین
امروز یکی یه سری چت بهم نشون داد، دوست ندارم بگم از کی بوده
ولی از اینکه واسه این جماعت سرور زدم پشیمون شدم
من برای شما هرچی تونستم کمتر ادمین گذاشتم، دوباره به همیناشم ایراد میگیرید؟
مشکلی دارید سرور های jiks و po5eidon رو به یاد بیارید
واقعا سرور اونشکلی میخواید؟
Goob دوست منه ادمینه، Po5eidon ظرفیت داره ادمینه
منو NoVaE هم صاحب سروریم
---------------------------------------------------------------------
به احتمال زیاد یه تاپیک جدید میزنم واسه تی
سرور بلاک هم شاید 64 نفره کردم
هرکی مپ پک قشنگ داره یه جا آپلود کنه بذارم رو دی دی ریس ها
جواد جان اینا فقط دارن میگن کسی سوپر نزنه.وگرنه بحث فحش نیست.وقتی بچه های کم سن و سال میان، فحش چیز طبیعیه.نمک سروره:31:
Extreme-Forces
04-09-2012, 12:39
بحث ادمين و فحش و اينا تمومي نداره ... نميدونم چرا بدون حاشيه نميشه بازي كرد. حاشيه تو خون ما ايراني هاست :38:بيايد تو بازي هي به هم قلب بديد و بخنديد و تمومش كنيد بره :31:
ميگم چرا كسي zcatch نمياد ؟ خيلي باحاله كه. از fng قشنگ تره. اصلا يه مدت همه سرور ها رو ببنديد فقط zcatch بمونه شايد طرفداراش بيشتر شه:27:
popo2012
04-09-2012, 13:11
یعنی من دیگه نمیدونم چی بگم بهتون!!!
باا یه مدت که نمیشد وارد سرور بشی بهم گفتن یه فایلی رو ویرایش کنم...این کارو کردم 2روز بعد دیگه هیچ سروری معلوم نبود...
یعنی تو این تاپیک 50-60 نفره 1 نفر نمیدونه چکار باید بکنیم؟!؟
armin_brd
04-09-2012, 13:20
داداشم تو که نمی دونی چه چیز هایی به منو جواد گفتن
armin_brd
04-09-2012, 13:23
همینم مونده تو بیای برا ما تاسف بحوری ببعی :18:
بله همین مونده شما مشکلی داری ؟ در ضمن داداش بحوری نه بخوری
Apple inc
04-09-2012, 14:18
یعنی من دیگه نمیدونم چی بگم بهتون!!!
باا یه مدت که نمیشد وارد سرور بشی بهم گفتن یه فایلی رو ویرایش کنم...این کارو کردم 2روز بعد دیگه هیچ سروری معلوم نبود...
یعنی تو این تاپیک 50-60 نفره 1 نفر نمیدونه چکار باید بکنیم؟!؟
ببین من سرور هارو روی هردو مستر ایرانی و خارجی گذاشتم
بهترین راه اینه که الان توضیح میدم
اول از بازی خارج شید
برید توی پوشه زیر:
C:\Users\MJavad\AppData\Roaming\Teeworlds
محتویات فایل مقابل رو به این متن پایین تغییر بدید: masters.cfg
130.185.72.192 130.185.72.192:8300
master2.teeworlds.com 171.25.159.151:8300
master3.teeworlds.com 178.63.226.59:8300
فایل رو ذخیره کنید
بازی رو میتونید اجرا کنید
البته اگه فایل hosts رو تغییر دادید باید برید اونو پاک کنید
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
حالا وقتی وارد بازی میشید، توی قسمت سرچ سرور های ایرانی اول میان بعد سرور های خارجی میان میتونید بر اساس Ping بچینید تا سرور های ایرانی بیان بالا
popo2012
04-09-2012, 14:34
ببین من سرور هارو روی هردو مستر ایرانی و خارجی گذاشتم
بهترین راه اینه که الان توضیح میدم
اول از بازی خارج شید
برید توی پوشه زیر:
C:\Users\MJavad\AppData\Roaming\Teeworlds
محتویات فایل مقابل رو به این متن پایین تغییر بدید: masters.cfg
130.185.72.192 130.185.72.192:8300
master2.teeworlds.com 171.25.159.151:8300
master3.teeworlds.com 178.63.226.59:8300
فایل رو ذخیره کنید
بازی رو میتونید اجرا کنید
البته اگه فایل hosts رو تغییر دادید باید برید اونو پاک کنید
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
حالا وقتی وارد بازی میشید، توی قسمت سرچ سرور های ایرانی اول میان بعد سرور های خارجی میان میتونید بر اساس Ping بچینید تا سرور های ایرانی بیان بالا
همه کارارو انجام دادم ولی بازم هیچ سروری نمیاد فایل مستر رو هم تغییر داده بودم ...
Apple inc
04-09-2012, 14:37
همه کارارو انجام دادم ولی بازم هیچ سروری نمیاد فایل مستر رو هم تغییر داده بودم ...
نمیدونم مشکلت چیه
ببین سرور های favourite میان؟
فایل hosts رو به حالت اول برگردوندی و یا پاکش کردی؟
moeincavallier
04-09-2012, 17:13
هـــــــــی روزگار.پاشین برین درستونو بخونین دیگه تابستون تموم شد میخوایم بیایم teeworld بازی کنیم :D
mrsh1376
04-09-2012, 18:11
hajoo راست میگه . من میگم اگه میشه الکی سوپر نزنین ، اگه میزنین دیگه به دوستاتون ندید که عقده هاشونو خالی کنن :( (البته سرور خودتونه هر کاری خواستید بکنید ولی شما که انقدر مرام دارید که برا بقیه پول میدید و سرور میزنید ، رعایت کنید :) . هر کی هم فحش داد بن کنید .(الان میان میگن منتظر حرف شما بودیم) اینم نگید plzzz :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و یه سوال : آیا برای اینکه یه نفر تو fng لاش کرد مجاز هستیم بعد از 1بار تذکر کیکش کنیم ؟
و در آخر ببخشید اگه تند حرف زدم . ** خوردم ... از من دلخور نشید نوبم :|
kiterunner
04-09-2012, 20:22
((lost))
04-09-2012, 23:29
ما 1 ساله میایم تی ندیدیم ادمینی با سوپر بلوک کنه اگرم کرده سری کشیده چون رو یحث fun بوده .
اگرم بعضا سوپر میدن به بقیه تا حالام ندیدم بزارن کسیو بلوک کنه . حالا اگه این سوپر کردن بده اخه خلاف شرعه چرا تا یه ادمین میاد تو سرور همه مدام میگن 1 minسوپر بده فلان کنم 2 Min نمیدونم endlas بده و از این حرفا خوب چرا برا خودتون می خواین ولی دیگران نه ؟!! حالا منم نه ادینم نه شخص خاصی منم مثل همه میام بازیمو میکنم میرم .
این ایدی مم ماله خیلی وقت پیشه حال نداشتو جدید بسازم . برا اطلاع میگم که هادیم . (( HaDi )) جیگره همتونو فقط نظرمو گفتم ناراحت نشین .
Iloveu-ALL
05-09-2012, 00:21
اون قضیه bot زنی ها حل شد ... این سوپر چیه!؟ یه نوع باته!؟
Extreme-Forces
05-09-2012, 01:01
امروز جالب بود.تو fng يكي بود بات زده بود , بعد من زدم فريزش كردم مسيگه تو بات داري و vote ميده.. ادم در عجب ميمونه اونايي كه راي موافق ميدن و كيك ميكننن. اون حسين نامرد اومد بات داد به همه خودش گذاشت رفت :)))))
:39:
ميخوام يه پيشنهادي بدم ولي ميدونم فايده نداره.. از اونجا كه فايده نداره نميگم
BLACK-WAR
armin_brd
05-09-2012, 06:38
جواد جون نمی خوام بهت بی احترامی کنما. سرور زدی دستت هم درد نکنه دل ما فقیر بیچاره هارو شاد کردی. ولی دیگه منت رو سرمون نزار.
من گفتم سرور افتاده دست یه مشت بووووق منظورم این دوستانی بود که سوپر می زنن و force vote میدن و بدون vote مپ عوض می کنن و به دوستاشون سوپر میدن و... اگه نمی خوای رسیدگی کنی که هیچی. سرور مال شماست و ما هم میزاریم میریم دل شما رو شاد می کنیم. سرور زدن و ادمین شدن هم جنبه می خواد برادر من. البته هم جنبه می خواد هم پول که ما نداریم. نمیگم شما نداریاااااا....
در کل من فقط انتقاد کردم. این دیگه بستگی به شما داره که چه رفتاری نشون بدی. یادمه سرور های خارجی که می رفتم اون قدیما کلی انواع و اقسام راه ها مثل vote و... برای انتقاد گذاشته بودن. آدم میاد مقایسه کنه مخش سوت میکشه.
هی زندگییییی......
خوب اگه میخوندی اینو توضیح داده بودیم گفتیم در صورتی که ار ادمنی سرور ها خوشتون نمیاد درسرور ها بازی نکنید در ضمن تو به من نشون به ده کی vot داده به صورت سر خود تا من خودم باهاش برخورد کنم من که هیچ وقت vot مپ عوض کردن سر خود ندادم جواد هم که فکر نکنم این کارو کرده باشه
در ضمن از دفعه بعد درست حرف بزن تا احترامتو نگه دارم در غیر این صورت بحث منو میتونیم به صورت صوتی ادامه بدیم از همین جا میگم هر کی با تیم ادمنی ما مشکل داره من یا جواد رو اد کنه و رودر رو بیاد حرف بزنیم
armin_brd@yahoo.com
kiterunner
05-09-2012, 12:29
kiterunner
05-09-2012, 12:33
armin_brd
05-09-2012, 12:34
NoVaE جون. دیگه چجوری بگم که از نظر شوما بی احترامی نباشه؟ در ضمن شما اونموقع نبودی... اشکال نداره ولی بهتر بود از جواد یا گوب میپرسیدی در مورد مپ عوض کردن ها...
در ضمن بهتره از این به بعد شما احترام خودتی نگه داری. چون من فکر نمی کنم بد حرف زده باشم یا بی احترامی کرده باشم. ولی شما مثه اینکه یکم کنترلتو از دست دادی...
اگه می خوای ما رو سرورا را ندی باشه دیگه تو سرورا بازی نمی کنیم. سرور ماله شماست. ولی خوب انتقاد پذیری هم چیز بدی نیستاااا... حداقل یکم... یه کوچولو... یه ذرره... تورخدا (دیکتاتوری تو خون ما ایرانی هاست)
HaDi جیگرتو :31: چیز دیگه ندارم بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخه کچل تاحالا دیدی من سوپر بگیرم؟ والا خودم که یادم نمیاد... نامردا به ما نمیدن که... :31: موندیم تو کف...)
در ضمن هرکی دعوا داره بیاد جلو :4:
من حرفمو زدم کسی هم با کسی دعوا و دشمنی نداره پس همون طوری که ما به شما ها احترام میزاریم شما هم باید بزارین :13:
armin_brd
05-09-2012, 12:43
در ضمن یادمه 3، 4 صفحه پیش همه ی این بحثا با یه انتقاد کوچول از بنده شکل گرفت. حالا اگه می گفتم دم همه ادمینا گرم قربونشون برم عاشقشونم ببین از فردا چه تحویلی می گرفتن آدمو...
آخه چی بگم... جواب ادمین ها خاموشی است!!!!
اها الان اگی بهت ادمنی میدادم خوب بود نه ؟ همه یوزر هایی که دیدم به غیر از ( hadi- parham-manianight) این 3 تا پلیر این طوری نیستن ولی بقیه همه تون اگه ادمین نباشید نمی دونم اسمشو چی بزارم ولی فکنم حسودی کلمه خوبی باشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اخر میگم این بحث ها رو همین جا تمومش کنید
kiterunner
05-09-2012, 12:57
kiterunner
05-09-2012, 13:35
دوستان معذرت می خوام اگه پستام مبهم بود وکسی رو ناراحت کرد.
من قصدم فقط انتقاد دوستانه برای بهبود سطح سرورا بود که در پی اون یکسری کجفهمی ها صورت گرفت و یکسری از دوستان ناراحت شدن. من به نوبه ی خودم معذرت می خوام.
((lost))
05-09-2012, 13:50
فعلا که سرورا بسته شدن ما هم تو کف تی !
این سرور پرهامم که قربونش بشم هم لگه هم سرشار از دی سی :دی
خب خدا رو شکر بحث هم تموم شد حل شد مسئله ( البته شک دارم ) .
قرررررررررررررربونه همتون :*
Evil tee
05-09-2012, 14:42
ah baw in servera ro chi kar mikonin shoma:19:
vaghtiam ke runan ke hamash supero xxl ke ... be bazi baw
*Necromancer
05-09-2012, 15:23
این بازی هم مثل mine craft ئه؟
Iloveu-ALL
05-09-2012, 15:31
نه.. یه بازی shooter .. که یه زنجیری هم داری .. بعضی از مپش جنگ توش نیست و باید با کمک زنجیر و همکاری اون مپ رو تا آخر بری که خیلی هم سخته!
rezausa2020
05-09-2012, 16:41
سرور ها خاموشه؟
اگه نیست آی پی بدین چون ماله من هیچ سروری رو نمیاره :9:
armin_brd
05-09-2012, 17:30
ah baw in servera ro chi kar mikonin shoma:19:
vaghtiam ke runan ke hamash supero xxl ke ... be bazi baw
بالا رو بخون میفهمی جوابتون هست
avator20002000
05-09-2012, 17:33
هر وقت LOL سرورش unavailable بود بیا teeworlds mape fng سرگرم می شی :31:
((lost))
05-09-2012, 17:37
فعلا اونطور که ما فهمیدیم سرورا رو به خاطره یه سری سو تفاهم بستن حالا راستو دروغش پا من نیس :دی
ولی ارمین گفته به زودی ران میشه سرورا دیگه وقتی NoVaE بگه میاد 100% میاد دیگه .
الانم برین تو تنها سرور ایرانی بازی کنید مدش باحاله ولی نیاز به register و login داره پینگشم بد نیس میشه بازی کرد :دی
اینم ایدیش : 46.21.81.164:8303
HaDi
rezausa2020
05-09-2012, 17:47
فعلا اونطور که ما فهمیدیم سرورا رو به خاطره یه سری سو تفاهم بستن حالا راستو دروغش پا من نیس :دی
ولی ارمین گفته به زودی ران میشه سرورا دیگه وقتی NoVaE بگه میاد 100% میاد دیگه .
الانم برین تو تنها سرور ایرانی بازی کنید مدش باحاله ولی نیاز به register و login داره پینگشم بد نیس میشه بازی کرد :دی
اینم ایدیش : 46.21.81.164:8303
HaDi
e هادی تویی :دی منم black هستم:7::3:
میگم نمیدونم این مخابرات چیکار کرده که هیچ سرور خارجی تو لیستم نیست یعنی فقط همین چند تا سروری که ایرانی هست رو تو لیست میاره
ماله شما هم اینطوریه؟
((lost))
05-09-2012, 18:17
e هادی تویی :دی منم black هستم:7::3:
میگم نمیدونم این مخابرات چیکار کرده که هیچ سرور خارجی تو لیستم نیست یعنی فقط همین چند تا سروری که ایرانی هست رو تو لیست میاره
ماله شما هم اینطوریه؟
نه این به خاطره اینه که احتمالا هاستتو عوض کردی اگه صفحه های قبلو بخونی مشکلت حل میشه این موضو رو خیلیا مطرح کردن همم جواب دادن .
از این که دوباره مطرحش کردی در عجبم :دی
armin_brd
05-09-2012, 18:45
سلام دوستان سرور تا فردا ران میشه اطلاعات سرور و اطلاعات مسابقه رو این جا ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezausa2020
05-09-2012, 19:48
با سلام اگر میشه از ادمین های گرامی درخواست میشود یه مپ فان هم بگذارند
یه دمو از یه مپ خارجی دارم اینو دانلود کنید لطفا هرکس موافقه هم بگه بلکه ادمین های عزیز در صورت امکان از اینجور چیزا هم بزارند :دی
لینک دمو از مپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیشه یکی (بعد راه افتادن دوباره سرورها) مسابقه fng راه بندازه؟ خرجشم با من :31:
armin_brd
06-09-2012, 06:36
دوست عزیز همچین مسابقه ای گذاشتیم برای ثبت نام هم به این سایت مراجعه کنید
((lost))
06-09-2012, 23:46
سلام .اقا سرور ها ران شده ولی کیفیتشون پایینه fng که داغونه block هم که بعضی چیزاش عوض شده .
اون 2 تا سرور هم که pas نداره خارجیا پرش کردن .
امیدوارم زود تر درست شن ادمینا خواهشا رسیدگی کنن :دی
ما هم که همچنان میپلکیم :دی
جیگرتونو .
HaDi
Iloveu-ALL
06-09-2012, 23:49
سلام .اقا سرور ها ران شده ولی کیفیتشون پایینه fng که داغونه block هم که بعضی چیزاش عوض شده .
اون 2 تا سرور هم که pas نداره خارجیا پرش کردن .
امیدوارم زود تر درست شن ادمینا خواهشا رسیدگی کنن :دی
ما هم که همچنان میپلکیم :دی
جیگرتونو .
HaDi
داداش میشه اسم یا ای پی سرور ها و پسشون رو پ.خ کنی!
avator20002000
07-09-2012, 03:40
130.185.73.187:8304
pass:p30
یه رسیدگی به وضع بازیکن ها هم کنید.بی ادبی کردن تو هیچ بازی معنی نداره.ممنون
armin_brd
07-09-2012, 08:10
بچه ها صبر کنید داریم همه چیز رو درست میکنیم:27:
mrsh1376
07-09-2012, 13:12
ییخشید میشه بگید xXx parham xXx چرا ادمینه ؟ اونم پول سرورو داده ؟
منو و robin داشتیم مپ میرفتیم یهو با سوپر از تو دیوار رد شد اومد ما رو بلاک کرد ، بعدم گفت noobs :(
نمیخوام باز ناراحتی پیش بیاد ولی ...
parhamic2000
07-09-2012, 13:30
چرا چرت میگی دادا !! من کی چیت زدم ؟!! رفتی توفنگ بگیری کشیدمت بلاک شدی.واقعا چه آدم های نوبی پیدا میشن!چقد تخیل به خرج دادی !
mrsh1376
07-09-2012, 13:32
باو از دیوار رد شدی
parhamic2000
07-09-2012, 13:56
داداش شب غذا سنگین خوردی ؟ :| گیر آوردی مارو ؟!
armin_brd
07-09-2012, 21:06
:3:اخر چی شد
من هميشه دمو ظبط ميکنم که همچين مشکلاتى پيش بياد,طرف انکار کنه بعد من با دمو ثابت کنم
ولى هيچوقت چنين اتفاقى نىافتاد :mad:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
mrsh1376
07-09-2012, 22:12
متاسفانه منم نتونستم hajoo
ولی اوله بازی هم با همر ما رو فریز کرد 2 ثانیه :D البته حق داشت چون robin داشت اذیت میکرد ، منم نگفتم اینو ولی حالا که انکار کرد اینم گفتم :)))
mrsh1376
08-09-2012, 17:19
اینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کرد :D ما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم :D جالب شد
-----------------------*----------------------
***با تشکر از ادمین عزیـــز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](63).gif
من قبلا که سرورا دستم بود اين پرهام رو از ادمينى اخراج کردم. تازه بنش هم کردم تا از ادمينى سواستفاده نکنه
ولى الان انتصاب ادمين دست من نيست
((lost))
08-09-2012, 19:37
اتفاقا کاره جالبی بود من که خوشم اومد .
فکر نکنم کسی هم شاکی باشه چون fun بود :دی .
این fng هم 2.3 روزه مساله سازه امروزم که registeri شده بود ولی برا مسابقاته همچین بدم نشده بود :دی
HaDi
rezausa2020
08-09-2012, 20:02
اتفاقا کاره جالبی بود من که خوشم اومد .
فکر نکنم کسی هم شاکی باشه چون fun بود :دی .
این fng هم 2.3 روزه مساله سازه امروزم که registeri شده بود ولی برا مسابقاته همچین بدم نشده بود :دی
HaDi
شما میگی فان بود ؟
یه مدرک دیگه بزارم؟ خودت ببین :
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(با حجم 40کیلوبایت)
(وقتی دیدی اینو بخون)
میدونم بعد از این فیلم حتما با خودت میگی خوب میخواسته بری اونور ولی خوب زبونم خوب چیزیه نه؟:4:
بله پرهام استفاده میکنه از ادمینی برای بلاک دمو هم موجوده.
این hajoo هم خیلی باحاله ادمین بشه خوبه چون سواستفاده نمیکنه از ادمینی.
الان بهترین سرور از نظر من ماله شهابه که 3 تا بیشتر جا نداره :31:
Arrowtic
08-09-2012, 20:31
آقا چرا اینطوری شده؟!؟!؟!
من امروز Register کردم Novae هم اومد Member کرد دستشم درد نکنه!رفتیم مپ بعدی میگه You're not registered!.نمیتونم لوگین کنم!دوباره هم که Register کردم باز میگه You're not a member.
((lost))
09-09-2012, 00:35
شما میگی فان بود ؟
یه مدرک دیگه بزارم؟ خودت ببین :
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(با حجم 40کیلوبایت)
(وقتی دیدی اینو بخون)
میدونم بعد از این فیلم حتما با خودت میگی خوب میخواسته بری اونور ولی خوب زبونم خوب چیزیه نه؟:4:
داداش خوب خودت میدونی که دارن سرور fng رو درست میکنن حتما داشتن چیزی رو تست میکردن .
منم نمیخوام طرفداری کنم کارش درست نبود ولی فک کنم یکم صبر داشته باشیم همه چیز درست شه بهتر باشه .
HaDi
Iloveu-ALL
09-09-2012, 10:41
این register سرور fng رو بردارید میری تو register می کنی بعد login میشی بعد میگه you're not member باگ داره!
Arrowtic
09-09-2012, 10:56
باگ نیست.شما رجیستر کردی و لوگین کردی یه ادمین باید بیاد Memberت کنه.
Arrowtic
09-09-2012, 12:40
این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
Silvermh
09-09-2012, 12:51
دیگه نمیشه تو سرور های پرشین بازی کرد. سرور ها همه داغون شده و بروبچه قدیمی هم که دیگه نمیان.
ولی به قول امیر شهاب دیروز سرور زد بدون vps با مکس پلیر 4 نفر.
رفتیم بازی کردیم خیلی حال داد.
فعلا هم که شهاب تا 5 روز نیست و دیگه تی حال نمیده.
یا سرور درست و حسابی باشه یا اگه کسی بازی با حال دیگه پیدا کرد مارو هم خبر کنه. :)
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد :8:
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
parhamic2000
09-09-2012, 13:46
اینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کرد :D ما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم :D جالب شد
دادا اینو که خودمم عکس گرفتم یادگاری بمونه :D از خنده داشتم می مردم.:39: اگه هم شما دوس نداری میتونی کیل بدی !
این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
داداش چیزی نمی دونی حرف نرن دیگه.هرکی بات بزنه باید unmember بشه.اون خر هم بات زده بود.بعدشم اف کرد member شد :| اگه می خوای بگی بات نداشت بهتره بگم در این باره بحث نکن که اگه مطمئن نبودم این کارو نمی کردم.
اینکه میگی امتیاز بالا میبرم.الان بیا تو fng ببین امتیازم چنده :| من برای تست اینکه lvl ها ذخیره میشه یا نه این کارو کردم.
ایده ی رجیستر هم با جیکس بود.گفت این طوری بساز منم ساختم دادم بهش.
در ضمن.شما میاین اینجا آدمو تخریب می کنید:31:اگه حرفی هست تو بازی بگین.یه طرفه به قاضی نرین.من زیاد به forum سر نمی زنم.
((lost))
09-09-2012, 14:00
اقا یه بار گفتم اینم بار دوم فعلا سرور ها تازی تاسیس دارن تست میکنن که باگ ها برطرف شه خودتون بتونید بهتر بازی کنید !!!
چقدر موضوع رو کش میدین شما ؟ :|
silvermh ولی واقعا تو سرور شهاب حال داد :دی
HaDi
Silvermh
09-09-2012, 15:03
هادی این لاست تویی؟ :D
بابا زودتر بگو :)
آره خیلی حال داد باشه از این سرورا!!
((lost))
09-09-2012, 15:16
خسته نباشی جیگر زیره همه پستام که نوشتم lol :دیHaDi
دیگه تا 10 روز دیگه خبری از سرور نیست !
حالام باشه ما نیستیم که حالشو ببریم :|
اینم از تابستون :|
:19::41::44:
Silvermh
09-09-2012, 15:25
اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره. :)
Arrowtic
09-09-2012, 16:01
دادا اینو که خودمم عکس گرفتم یادگاری بمونه :D از خنده داشتم می مردم.:39: اگه هم شما دوس نداری میتونی کیل بدی !
داداش چیزی نمی دونی حرف نرن دیگه.هرکی بات بزنه باید unmember بشه.اون خر هم بات زده بود.بعدشم اف کرد member شد :| اگه می خوای بگی بات نداشت بهتره بگم در این باره بحث نکن که اگه مطمئن نبودم این کارو نمی کردم.
اینکه میگی امتیاز بالا میبرم.الان بیا تو fng ببین امتیازم چنده :| من برای تست اینکه lvl ها ذخیره میشه یا نه این کارو کردم.
ایده ی رجیستر هم با جیکس بود.گفت این طوری بساز منم ساختم دادم بهش.
در ضمن.شما میاین اینجا آدمو تخریب می کنید:31:اگه حرفی هست تو بازی بگین.یه طرفه به قاضی نرین.من زیاد به forum سر نمی زنم.
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
mrsh1376
09-09-2012, 16:05
پرهام من که آخر عکس نوشتم با تشکر از ادمین عزیز :|
parhamic2000
09-09-2012, 16:11
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
انتقاد پذیر هستم خفن.در صورتی رو رو در رو باشه.خوب شد یه سری به اینجا زدم.و گرنه ...
popo2012
09-09-2012, 17:01
سلااااااام من اومدم!
مشکلم حل شد از فایروال بود
راهووووووووووو باز کنید من دارم میام!!!!
rezausa2020
10-09-2012, 18:52
از ادمینای عزیز تقاضا میگردد حجم بازیکنای سرور بلاک رو زیاد کنند همیشه پره :دی
popo2012
10-09-2012, 22:56
چقدر بوتر دروغگو زیاد شده! قدیما حداقل بوترا میگفتن اره بات داریم خاموش میکردن ولی اینا دیگه...
این اولیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دومیش که این بابا اصلا از رو نمیره!!!
تو همه فیلم میتونید ببینید بات زده ولی تو دقیقه 2:24 میتونید دقیق ببینید اسمش هم nimany
((lost))
11-09-2012, 10:23
ما که هر وقت ببینیم کسی بات زده 1 min به ادمین میگیم اونم تو 3 سوت میاد کیکش میکنه نمیدونم چرا شما کارو برا خودتون مشکل میکنید .
خدا رو شکر امتیازام که ثابت میمونه از بازی بیاین بیرون تا به یه ادمین بگین ضرر نمیکنید .
دیگه نیازی به دعوا و فهش کاری هم نیست . (( و خدا ادمین را افرید تا به کار های کاربران رسیدگی کند )) اینم گفتیم که گفته باشیم :دی
HaDi
سلام
دیگه مثل این که سایت فارسی تی هم درست کردن بچه ها:
سر بزنید انجمن هم هستش .
popo2012
11-09-2012, 15:18
ما که هر وقت ببینیم کسی بات زده 1 min به ادمین میگیم اونم تو 3 سوت میاد کیکش میکنه نمیدونم چرا شما کارو برا خودتون مشکل میکنید .
خدا رو شکر امتیازام که ثابت میمونه از بازی بیاین بیرون تا به یه ادمین بگین ضرر نمیکنید .
دیگه نیازی به دعوا و فهش کاری هم نیست . (( و خدا ادمین را افرید تا به کار های کاربران رسیدگی کند )) اینم گفتیم که گفته باشیم :دی
HaDi
اره داداش من خودم همین کارو کردم ولی تو فیلم هم میتونی ببینی ادمین alie (اسمشو درست ننوشتم!:دی) اونجا بود بهش گفتم ...گفت یارو بات نداره و رفت ..در حالی که این بابا از اول بازی بات داشته و فقط وقتی ادمین میومد خاموشش میکرد... حالا اگه میتونی راه چاره بده!:13:
Arrowtic
11-09-2012, 20:07
دوستان من نمیتونم بیام تو سرور!اول یه ارور داد که ورژن ناهماهنگه!
الآنم دیگه توی لیست سرورا ندارمش!
ورژن 1.6 مخصوص FNG رو هم از سایت دان کردم و با اون میرم ولی توی لیست نیست!
mrsh1376
11-09-2012, 20:25
منم مشکل Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم .
mrsh1376
11-09-2012, 20:26
یه سوال : وقتی میرم تو سایت ddrace.info چیو باید دان کنم ؟چنتا هست برا دانلود که البته هیچکدوم هم نمیشه :(
من میخوام یه سرور ddrace یا بلاک یا iddrace درست کنم برا تمرین خودم ، اگه شما فایلشو دارین ممنون میشم بدین بهم :)
Iloveu-ALL
11-09-2012, 20:38
بابا member کنید دیگه 4روزه رجیستر کردم هیچکس نمیاد ممبرم نمی کنه :|
((lost))
11-09-2012, 20:55
اقا منم سرور block رو ندارم !
.................................................. .................................................. ....
.................................................. .................................................. ....!؟!؟؟
ولی دیگه ریشه bot از تو fng برچیده شد . باید ببینیم بوت جدید چی میاد بگیریم lol :دی :39:
امیدوارم کسی ناراحت نشه انتقاد سازندس :دی
(این پست ویرایش شد اگه به کسی توهین شده بود شرمنده عذر خواهی میکنم.)
HaDi
سلام.من بعد از یه هفته از مسافرت برگشتم.رفتم تو سرور.کیکم کردن. رفتم تو یه سرور دیگه کیکم کردن. :( قضیه چیه؟
Arrowtic
12-09-2012, 10:02
الآن چه جوری تو FNG بازی میکنید؟!اصلا ندارمش تو لیست!
یکی جواب بده!
armin_brd
12-09-2012, 10:43
دوست عزیز برای مسابقه و استفاده نکردن از بوت باید کلاینت fng رو از صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و با اون کلاینت وارد بازی شوید
SA3EDLORD
12-09-2012, 12:13
مثه بچه ادم میرفتیم بازی میکردیم دیگه........این عن بازیا چیه؟ رجیستر کن ممبر کن.......شورشو در اوردین......بچه شدین؟
Arrowtic
12-09-2012, 12:16
دوست عزیز برای مسابقه و استفاده نکردن از بوت باید کلاینت fng رو از صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و با اون کلاینت وارد بازی شوید
دانلود کردم ولی توی لیست سرورا FNG نیستش!
Arrowtic
12-09-2012, 12:52
مشکل برطرف شد.باید تیک Compatible Version رو بر میداشتم.
به نظرم بزرگترین مشکل این کلاینت عوض شدن emotion ها و شکلک هاست!دیگه همه نوشته شدن!قبلیا خیلی بهتر بودن + واقعا درک نمیکنم چرا یه نفر باید بیاد از emotion ئه jiks استفاده کنه!اصلا معنی نمیده که تو بازی باشه!
((lost))
12-09-2012, 14:56
دوست عزیز نیازی نیست شما با emotion های شخص دیگه ای بازی کنی حتی میتونی فلش موس رو هم که اسم جیکس روشه عوض کنی .
خوبه بعضی وقتا به جای غر غر وشکایت کردن بشینیم کمی فکر کنیم و مشکل خودمونو حل کنیم .
نمیدونم شایدم برخی دوست دارن فقط پست بزارن و بازی هارو به حاشیه بکشن .
HaDi
Iloveu-ALL
12-09-2012, 15:17
چطوری می شه این Jiksی که بغل نشانه گر موس رو برداشت!؟
Arrowtic
12-09-2012, 15:23
غرغر و شکایت؟!
عزیزم شما یه ذره دقت بکنی میبینی که من اتفاقا علاقه ای به حاشیه کشیدن موضوع ها ندارم و خیلی وقتا شده که تو خیلی تاپیکا پستایی که کاملا توهین به من بوده رو ندید گرفتم که به حاشیه نره تاپیک.
مشکل ما ایرانیا همینه!!!!تا یه نفر انتقاد میکنه بهش میگیم غرغر و شکایت!حرفی که من زدم برای پایین اوردن ارزش کار جیکس نبود و نیست و خیلی هم ازش متشکرم که این کلاینت رو ساخته و فقط ایرادات رو گفتم تا بهتر بشه!حالا نمیدونم چرا شما داری جوش میزنی سر این موضوع!درضمن حرف شما مثل اینه که یکی بیاد بگه چرا تو بازی اسکایریم مثلا فلان باگ ها هستن و نباید باشن بعد یکی دیگه بیاد بگه چرا غرغر میکنی؟!برو خودت یه فیکس برای بازی بساز باگ ها رو برطرف کن!!!!!
من هیچ چیزی از ادیت teeworlds بلد نیستم چرا دروغ بگم؟!؟!؟!و نمیتونم مشکلاتم در این زمینه رو خودم حل کنم چون بلد نیستم و هیچم از این بابت خجالت نمیکشم!
اینم بهت بگم که کسی که یه ایرادی در برنامه یا کار دوستش ببینه و بهش نگه مشکلاتشو در اصل به دوستش خیانت کرده نه لطف!
ای کاش روزی بیاد که فرق بین انتقاد و غرغر و شکایت رو بفهمیم و یه خرده فقط یه خرده نقطه جوشمون رو بالا ببریم!
شما هم بهتره خودت قبل از پست دادن و تهمت زدن به بقیه یه ذره فکر کنی
_______
به هر حال خیلی ممنونم بابت لینکی که دادی.
Iloveu-ALL
12-09-2012, 15:35
این چه باگیه!! اومدم login شدم رفتم داخل بازی 5مین بعدش دوباره login شدم میگه you're not member :| :|
دوست عزیز نیازی نیست شما با emotion های شخص دیگه ای بازی کنی حتی میتونی فلش موس رو هم که اسم جیکس روشه عوض کنی .
خوبه بعضی وقتا به جای غر غر وشکایت کردن بشینیم کمی فکر کنیم و مشکل خودمونو حل کنیم .
نمیدونم شایدم برخی دوست دارن فقط پست بزارن و بازی هارو به حاشیه بکشن .
HaDi
اگه این غرغر و شکایت پس انتقاد چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arrowtic
12-09-2012, 16:15
IloveU میگم که اسمتو عوض نکردی؟آخه من یه بار ممبرم کردن اسممو عوض کردم یهو از Member بودن در اومدم!
Iloveu-ALL
12-09-2012, 16:23
IloveU میگم که اسمتو عوض نکردی؟آخه من یه بار ممبرم کردن اسممو عوض کردم یهو از Member بودن در اومدم!
راستش من با یه اسم دیگه register کردم ... اولین بار با اسم register شدم لاگین شد .. بعد اسم رو عوض کردم رفتم تو سرور unmember شدم!!
((lost))
12-09-2012, 16:57
شما داری اشکالات دوستتو میگیری بهش میگی ؟ پس چرا اومدی جایی که جیکس اصلا سر نمیزنه داری پشتش میگی ؟ مگه بازی سایت نداره مگه جیکس ایدی نداره ؟
الانم من رفتم یه سر به 10 صفحه پیش انداختم همش دارین شکایت میکنین از اینو از اون البته به من هیچ ربطی نداره .
این چیزی هم که گفتم صرفا برای راهنمایی خود شما و بقیه بود . فکر نمیکنم مسئله رو شخصی کرده باشم که شما بخوایین اینطوری عصاب خودتونو خرد کنید .
در ضمن کسی که اینجا جوش اورده فکر نکنم من باشم .
((lost))
12-09-2012, 17:01
این چه باگیه!! اومدم login شدم رفتم داخل بازی 5مین بعدش دوباره login شدم میگه you're not member :| :|
اگه این غرغر و شکایت پس انتقاد چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقاد اینه که رو در رو به مسئولا مشکلتو بگی مثل اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انتقادات-شما.23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه همه بخوان هر جا دوست داشتن انتقاد کنن و به گوش مسئولا نرسه فکر نکنم دیگه انتقاد باشه .
Arrowtic
12-09-2012, 17:04
بهت اطمینان میدم که اعصابم یه ذره هم خرد نیست!من مدت کوتاهیه که به تی برگشتم و 10 صفحه پیش اصلا من این تاپیک رو نگاهم نمیکردم.بابت اون لینکی که دادید خیلی ممنونم و قبلا هم ازتون تشکر کردم.
من نظرمو مودبانه و بدون بی احترامی گفتم و نظر هر کسی محترمه پس لطفا دیگه روند تاپیک رو خراب نکنید و به حاشیه نکشیدش و اگه هر گونه حرفی دارید توی پروفایل در خدمتتونم.
Iloveu-ALL جان همون طور که گفتم اگه اسمتو عوض کنی بار بعدی Unmember هستی منم اینطوری شدم.با یه اسم که Member شدی دیگه نباید عوضش کنی.مثل سایتای عادی که نمیشه نام کاربریتو عوض کنی.
درضمن همین چیزا رو توی بازی به مسئولش(جیکس) هم گفتم و اونم گفتش که من اینا رو یادگاری میذارم و دلیلش چیز دیگه ای نیست و خیلی دوستانه صحبت کردیم!(اولش ناراحت شد و فکر کرد دارم توهینی چیزی میکنم ولی ازش تشکرم کردم و فقط اینا رو گفتم و خودشم گفت درسته حرفات ولی من مثل بقیه یا شرکتا نیستم و با هدف اونا نساختم و دور همی بوده)
قرار بر این باشه که انتقاد ها و توصیه ها برای رفع ایرادات و برطرف کردن نواقص بیان نشه پس برای چی اینجا دور هم هستیم..؟؟ یا هدف از اون کار چیه پس..؟
این بحث بهتره تموم بشه. و تاپیک به حاشیه کشیده نشه.
Witcher6610
12-09-2012, 20:46
خوبه که هنوزم دعواست :دی
خیلی از بچه های قدیمی منو می شناسن !
بعضی جدید ها هم منو می شناسن !
Cold , Ahmad Reza , Nasty ...
زنده باد بچه های قدیمی و مرامشون !
این آخرین لاگین من در این سال تحصیلیه و دیگه کنکوری شدم رفت !
کجاست اون Black شهریار و اون سرور های Magical تکش؟
کجاست اون GooB بهنود و خاص بودنش؟ (مشکل الان خاص نبودنشه)
کجاست اون Soroush و Shahab و Mohsen و کلن پرو مون؟
....
زندگی هیچ چیزش ثابت نیست نه دعوا هاش نه خوشی هاش !
ولی تا می تونید دعوا هاتون رو کنار بزنید! من که تا تهش رفتم به هیچی نرسیدم!
ولی می تونید دوستی هاتونو کش دار کنید ! جدا کیفش دو برارم بیشتره !
زندگی کنید ! خودتون رو یه Tee بدونید ...
دفعه بعدی از شریف لاگین می کنم ! :پی
یا علی !
Arrowtic
12-09-2012, 21:40
کجاست اون الکس و gb که هی دعوا میکردیم میزدیم تو سر هم : دی یادش به خیر الکس منو خر کرد گفت بیا کلنمون خیلی عالیه منم رفتم از بعدش هر کی منه تازه واردو میدید بلاک میکرد چون که عضو کلن الکس بودم =))
واقعا بهترین چیز تی برای من همین رفیقا بودن!
Echoes و مرحوم Narotu و Omega و Mania و خیلیای دیگه!
در مورد این دعواها و بحثا(بحث شدید بهتره بگم نه دعوا) هم این نیز بگذرد : دی
دوستان میگم که کسی راهی نداره که اسممو عوض کنم ولی Unmember نشم؟
armin_brd
13-09-2012, 10:15
کجاست اون الکس و gb که هی دعوا میکردیم میزدیم تو سر هم : دی یادش به خیر الکس منو خر کرد گفت بیا کلنمون خیلی عالیه منم رفتم از بعدش هر کی منه تازه واردو میدید بلاک میکرد چون که عضو کلن الکس بودم =))
واقعا بهترین چیز تی برای من همین رفیقا بودن!
Echoes و مرحوم Narotu و Omega و Mania و خیلیای دیگه!
در مورد این دعواها و بحثا(بحث شدید بهتره بگم نه دعوا) هم این نیز بگذرد : دی
دوستان میگم که کسی راهی نداره که اسممو عوض کنم ولی Unmember نشم؟
مرحوم Narotu
????????????????????????????????
چی میگی تو :3:
Arrowtic
13-09-2012, 11:19
یعنی چی چی میگم؟
مگه هنوزم میاد؟از هر کی سراغشو گرفتم گفته که Narotu دیگه تی نمیاد!خودمم ندیدمش مدت هاست!
Iloveu-ALL
13-09-2012, 16:18
ببخشید چطوری میشه با دکمه "K" خودکشی کرد!؟
تو سرور میرم از هر ادمینی سوال میپرسم یه کلمه هم حرف نمی زنن :| :|
Arrowtic
13-09-2012, 19:39
برای خودکشی شما F1 رو بزن.
بعد تایپ کن:
bind k kill
جای k میتونی هر حرف دیگه ای رو که بخوای بذاری.واسه من r ئه.
Iloveu-ALL
13-09-2012, 23:26
بابا من هر سروری میرم .. همه بلاک می کنن... میرم persian ddrace مپش بدرد نمی خوره!!
این مپ persian block خیلی باحاله حیف همه بلاک می کنن ... میرم سرور خارجی همه بلاک می کنن!!
چی کار کنم!!؟
Extreme-Forces
14-09-2012, 16:57
یعنی چی چی میگم؟
مگه هنوزم میاد؟از هر کی سراغشو گرفتم گفته که Narotu دیگه تی نمیاد!خودمم ندیدمش مدت هاست!
چند روز پيش تو GT ديدمش. گفت ديگه چند وقتيه كلا اينترنت هم نمياد. 5 دقيقه حرف زديم و رفت . :3:
Iloveu-ALL
16-09-2012, 22:30
یـــه باگی که خیلی من رو اذیت می کنه تو این بازی اینه که
من برا بار اول سرچ می کنم 500 سرور میاره یه بار دیگه می زنم میاره 600 سرور
بیشتر مواقع سرور persian رو نمیاره بعد میرم تو یه سرور بازی می کنم بعد از 10 مین میام دوباره سرچ می کنم تعداد سرور ها میشن 1000 تا!!
کسی این مشکل رو داره!؟ راهی نداره که درست شه؟!
Arrowtic
16-09-2012, 22:55
هی رفرش بده اون درصو نگاه کن.اگه درصده تند جلو میرفت بذار بره ولی اگه کند بود دوباره رفرش بده : دی
Iloveu-ALL
16-09-2012, 22:59
هی رفرش بده اون درصو نگاه کن.اگه درصده تند جلو میرفت بذار بره ولی اگه کند بود دوباره رفرش بده : دی
:31: دستت درد نکنه!!
بعضی وقت که تو 2 ثانیه پر می شه .. من وقتی می بینمش اعصابم خورد میشه :31:
بچه ها رو جمع کنید بریم فروم Teeworlds.com بزاریم که این باگ رو فیکس کنه!!
سریع پچ 0.6.2 رو بدن!!
در ضمن چرا پچ این بازی 1 نمیشه!؟
سلام
این ادمینا همشون دوستم هستن ولی شورشو درآوردن.خودشون بات میزنن،چیت میزنن.بعد هر کی رو بات زد بن میکنن.برای بازی رجیستر ساختن کسی رو عضو نمیکنن فقط خودشون عضون.کلا جنبه = صفر.برا fng هم کلاینت مسخره ساختن. رو فلش ماوس باید اسمشونو ببینی. من که از اون موقع fng نمیرم.
ولی دیگه تو بقیه سرورا هم نمیام.تا زمانی که من سرور داشتم نه خودم سو استفاده میکردم نه اجازه میدادم ادمینا این کارو بکنن.
2-3 هفته دیگه،اگه بیکار شدم سرور کوچولو persian pro میسازم برای بچه های قدیمی.
Po5eidon
باو این همه بازی
این بازی قدیمی شده دیگه:27:
سلام. Persian Server Pro با این IP ساخته شد: 130.185.72.181:8303
SA3EDLORD
04-10-2012, 21:43
یک ماه هست که نیومدم...
دلم برا همتون تنگ شده اما هیچ کدوم از سرورا بالا نمیاد برای من:41:
یک ماه هست که نیومدم...
دلم برا همتون تنگ شده اما هیچ کدوم از سرورا بالا نمیاد برای من:41:
مام همینطور. کافیه IP رو در قسمت adress وارد کنی.البته میدونم اینو میدونی.ولی چرا بالا نمیاد :31:؟
mrsh1376
08-11-2012, 17:19
هه؛سرور قدرتمند ایرانی ؟!
:41:
Extreme-Forces
12-11-2012, 12:15
رفتم سرور خارجی چندتا دوست پیدا کردم :sq_2:
SA3EDLORD
12-11-2012, 20:20
معمولا این خارجیا خیلی گند دماغن......الان فکم افتاده همشون دارن قلب میدن :دی
SA3EDLORD
12-11-2012, 20:21
این ip سرورا رو بدید خیلی دلم تنگ شد
Extreme-Forces
14-11-2012, 21:38
معمولا این خارجیا خیلی گند دماغن......الان فکم افتاده همشون دارن قلب میدن :دی
:دی اره . ولی من هرجا برم تاثیر مثبت میزارم روشون :sq_24:
persian pro block
130.185.72.181.8302
persian ddrace
130.185.72.181.8303
سرور ها همش عوض میشه . سرچ کنی باید بیاد سرور های پرشین.
یکی از دوستام الان زنگ زده بهم میگی اینا هی من رو کیک می کنن میگن بات (بوت) میزنی :|
این بنده خدا نمیدونه بات چیه بعد هی کیکش می کنن! :|
popo2012
28-11-2012, 22:16
سلااام
سروری ان نیست الان؟
همه سرورا هستند مشکلی ندارند.
اقا چرا تایپیک خشکیده؟ کسی فعالیت نمیکنه؟
قدیم مپ میزاشتین , اسکین میزاشتین.
:sq_6:
؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره؟؟؟؟؟؟ به منم بگید!!!!!!!!!!!!!:sq_7:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:sq_24:
Iloveu-ALL
03-12-2012, 18:13
چطوری میتونم LAN بازی کنم؟ مد fng باشه!
با LAN میتونم با دوستم از طریق اینترنت بازی کنم؟
چطوری میتونم LAN بازی کنم؟ مد fng باشه!
با LAN میتونم با دوستم از طریق اینترنت بازی کنم؟
برای انجام بازی به صورت لن باید فایل سرور fng را دانلود کنید و روی یکی از کامپیوتر های شبکه اجرا کنید.
با لن که نمیشه اینترنتی بازی کرد.اینترنتی میشه مثل بقیه سرور های ایرانی ولی روی کامپیوتر خودت اجراش کنی دوستت وصل بشه.
در هر صورت میشه سرور را در کامپیوتر شخصی به صورت شبکه یا اینترنتی اجرا کرد.
Iloveu-ALL
04-12-2012, 14:18
برای انجام بازی به صورت لن باید فایل سرور fng را دانلود کنید و روی یکی از کامپیوتر های شبکه اجرا کنید.
با لن که نمیشه اینترنتی بازی کرد.اینترنتی میشه مثل بقیه سرور های ایرانی ولی روی کامپیوتر خودت اجراش کنی دوستت وصل بشه.
در هر صورت میشه سرور را در کامپیوتر شخصی به صورت شبکه یا اینترنتی اجرا کرد.
الان یعنی میگید که نمیتونم با دوستم بصورت تک به تک تو ِ یه سرور بازی کنم؟!
الان یعنی میگید که نمیتونم با دوستم بصورت تک به تک تو ِ یه سرور بازی کنم؟!
اگه سرور عمومی باشه که نمیشه همه میان.اگه سرور را خودت اجرا کنی میتونی روش رمز بزاری فقط به دوستت بدی.
قصد همچین کاری نداشتم ولی مجبورم کردید: :n16:
Server Died @ 02:51:28 ب.ظ
popo2012
12-12-2012, 17:17
قصد همچین کاری نداشتم ولی مجبورم کردید: :n16:
Server Died @ 02:51:28 ب.ظ
مرسی؟!؟ :n04::n13:
سلام دوستان.سرور های Persian Pro تمام شدن.من قصد تمدید کردنشو ندارم. چون وقت ندارم.2 ماهه دیگه سرم خلوت تر میشه.شاید دوباره سرور ساختم:n12:. (اگه زمین نابود نشد:n30:)
Po5eidon
miladdarren
24-12-2012, 11:42
سلام.آسیا گیم سرور teeworlds رو راه انداخته ولی وقتی می ری تو بازی تو لیست سرور ها نیست search هم کردم ولی چیزی نیست.چرا؟
Iloveu-ALL
24-12-2012, 14:49
سلام.آسیا گیم سرور teeworlds رو راه انداخته ولی وقتی می ری تو بازی تو لیست سرور ها نیست search هم کردم ولی چیزی نیست.چرا؟
سلام من دیروز یه لحظه رفتم بودم teeworlds و asia رو سرچ کردم بعد سرورش اومد و رفتم توش و کسی هم توش نبود.
اگه برای شما سرور نمیاد چندبار refresh کنید اگه باز هم نیومد بخاطر اینه که admin سرور رو اف کرده.
lizard.tiny
24-12-2012, 15:28
سلام من دیروز یه لحظه رفتم بودم teeworlds و asia رو سرچ کردم بعد سرورش اومد و رفتم توش و کسی هم توش نبود.
اگه برای شما سرور نمیاد چندبار refresh کنید اگه باز هم نیومد بخاطر اینه که admin سرور رو اف کرده.
سلام دلیل این موضوع:
همانطور که اطلاع دارید سرورهای آسیا گیم ویژه کاربران ایرانی راه اندازی میشه به همین دلیل آی.پی کشورهای خارجی در سیستم خروجی فایروال سرور مسدود هستند
برای اتصال به سرور از آدرس ذکر شده استفاده کنید
سرورهای آسیا گیم بصورت لحظه ای مانیتورمیشه! و Down Time نداره
Jaber1990
24-12-2012, 15:57
عـــاغااا این آی پی هایی که دادین هیچ کدوم کار نمیکنه!!! سرورها همه غیر فعالند؟؟؟ عـــایـــا؟؟؟؟؟
lizard.tiny
24-12-2012, 16:07
عـــاغااا این آی پی هایی که دادین هیچ کدوم کار نمیکنه!!! سرورها همه غیر فعالند؟؟؟ عـــایـــا؟؟؟؟؟
سلام
سرور آسیا گیم فعال هست
tw.asia-game.ir:8303
79.127.121.38:8303
lizard.tiny
24-12-2012, 18:51
سلام
همانطور که ميدونيد آسيا گيم يکي از پيشتازان عرصه بازي هاي آنلاين هست
تيم مديريتي آسيا گيم تصميم به راه اندازي و پشتيباني سرورهاي پرطرفدار TeeWorlds نموده است.
اولين سرور Teeworlds آسيا گيم با مد FNG راه اندازي شده و کليه کاربران عزيز ميتوانند با دانلود بازي به سرور متصل شوند
بزودي بيش از 10 سرور جديد TeeWorlds آسيا گيم راه اندازي خواهد شد
ليست سرورهاي TeeWorlds آسياگيـــــــــــــــــــ ــــــــــــم:
سرور شماره 1:
نوع سرور: War3
آدرس سرور: tw.asia-game.ir:8303
سرور شماره 2:
نوع سرور: CTF
آدرس سرور: tw.asia-game.ir:8304
سرور شماره 3:
نوع سرور: FlyRace
آدرس سرور: tw.asia-game.ir:8305
سرور شماره 4:
نوع سرور: FNG
آدرس سرور: tw.asia-game.ir:8306
دانلود بازي TeeWorlds با حجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])7 مگابايت
آموزش اتصال به سرورهاي Teeworlds آسياگيــــــــــــــم:
ابتدا بازي را دانلود کنيد
فايل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنيد و فايل
teeworlds.exe را اجرا کنيد
سپس در قسمت
Host Address در پايين صفحه اول بازي آدرس tw.asia-game.ir:8303 را وارد کنيد و در آخر روي Connect کليک کنيد
به اول اسم سرورا کلمه پرشین اضافه کنید.
فیلت بیشتر کاربرا رو اسمه نه رو پینگ.
ادمین هم که انگار ندارید.
lizard.tiny
26-12-2012, 07:05
به اول اسم سرورا کلمه پرشین اضافه کنید.
فیلت بیشتر کاربرا رو اسمه نه رو پینگ.
ادمین هم که انگار ندارید.
سلام
به اول اسم سرورهت Persian اضاف شد
فعلا ادمین نداریم که بذاریم :دی
در ضمن مود هایی که ران کردید اصلا" محبوبیتی ندارند.
اکثر گیمر های تی از این مود ها استفاده میکنن:
سرورایی که این مود ها رو دارن 24 پرن:
xxlddrace - ddrace - iddrace - openfng - panic ( all version ( mpanic - xpanic and ...) - City ( all version) - battle
-
-
-
دوستان هر کی خواست کلاینت اختصاصی خودش رو داشته باشه بهم پی ام بده. ( کاملا رایگان براش میسازم)
مود هم همین طور.
Iloveu-ALL
04-01-2013, 15:10
پاک شود////
Extreme-Forces
08-01-2013, 19:07
سلام.
چرا مود FNG نیست ؟ :n28:
Extreme-Forces
13-01-2013, 19:30
اینم یه عکس از منو هادی ( هادی :* )
SA3EDLORD
13-01-2013, 23:19
اینم یه عکس از منو هادی ( هادی :* )
یه بار نشد یکی با ما عکس بگیره!
هیشکی منو دوست نداره :n14:
Extreme-Forces
14-01-2013, 00:00
یه بار نشد یکی با ما عکس بگیره!
هیشکی منو دوست نداره :n14:
:n14: خب کم پیدایی دیگه. دفعه بعد شما افتخار بده یه عکس با هم بندازیم :n11::7:
SA3EDLORD
14-01-2013, 00:06
خب کم پیدایی دیگه. دفعه بعد شما افتخار بده یه عکس با هم بندازیم :n11:
از من پیدا تر تو تی پیدا نمیشه!
باشه یه روز خبر میدم بریم عکس بگیریم :n02:
(pro)armin
14-01-2013, 16:24
دور از جون بچه هاى گل تيى ولى بازى يكم داره بد ميشه نميدونم چرا يا قديما بهتر بود يا اين كه الان خيلى بد شده:n27::n14::n15:
moeincavallier
14-01-2013, 21:20
میبینم که همچنان رفقا معتاد تی هستن.دلم براتون تنگ شده رفیقای گلم :n02: :n12:
SA3EDLORD
14-01-2013, 21:59
میبینم که همچنان رفقا معتاد تی هستن.دلم براتون تنگ شده رفیقای گلم :n02: :n12:
همچینین معین جون :n11:
Arrowtic
17-01-2013, 16:52
دوستان کلاینت FNG رو از کجا دان کنم؟قبلیه دیگه کار نمیکنه.(همون که جیکس ساخته بود)
Extreme-Forces
29-01-2013, 14:39
اقا این تی ورلد چرا رو ویندوز 7 باز نمیشه ؟ از کجا باید دانلود کنم برا ویندوز 7 ؟
Iloveu-ALL
29-01-2013, 15:06
اقا این تی ورلد چرا رو ویندوز 7 باز نمیشه ؟ از کجا باید دانلود کنم برا ویندوز 7 ؟
شما درایو های ویندوز 7 رو نصب کردید؟ باید نصب کنید تا اجرا بشه چون درایو هایی که دارید ویندوز 7 رو ساپورت نمی کنه!
اسم درایو هاتون رو یادداشت کنید و برید جدیدش رو بگیرید مثلا برید نسخه nvidia برای win 7 رو دانلود کنید!
avator20002000
31-01-2013, 19:56
منم این مشکل رو داشتم تو کامپیوترهای دانشگاه direct x گقتم بریزن درست شد
Amir Hossein
11-02-2013, 02:07
بچه ها چند تا سوال
1-این سرور خونگی چطوری ساخته میشه؟ (لینکی از آموزش اگه هست لطف کنین بدین)
2-چطوری میشه آفلاین بازی کرد؟ (ترفندی.چیزی)
[این سوال احتیاجی به جواب نداره] 3-چرا ایرانی ها انقدر بی ظرفیت هستن؟بی نجربه هارو نه راه میدن نه باهاشون بازی میکنن و جالب تر اینه که نمیذارن هم یاد بگیرن...(واقا سرور های خارجی بهتره)
بچه ها چند تا سوال
1-این سرور خونگی چطوری ساخته میشه؟ (لینکی از آموزش اگه هست لطف کنین بدین)
2-چطوری میشه آفلاین بازی کرد؟ (ترفندی.چیزی)
[این سوال احتیاجی به جواب نداره] 3-چرا ایرانی ها انقدر بی ظرفیت هستن؟بی نجربه هارو نه راه میدن نه باهاشون بازی میکنن و جالب تر اینه که نمیذارن هم یاد بگیرن...(واقا سرور های خارجی بهتره)
1.بستگی داره چه مودی بخوای اجرا کنی.
2.مثلا برای ddrace باید فایل سرورش را دانلود کنی که اون تو سایت ddrace.info هستش (کلایت با سروره) یا DM ، CTF تو همونی که تو سایته اصلیه تی هستش هست.
برای اجراش هم روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه.
برای تنظیماتش هم یه فایل میسازی به نامه autexec.cfg بعدش با نوت پد توش تنظیماته سرورو مینویسی.
مهمش هم ایناس:
sv_map name_map (به جای name_map باید اسم مپ را بنویسی و همچنین خود مپ را داخل پوشه data/maps بریزی)
sv_register 0 که برای سرور لن باید 0 باشه برای آنلاین 1 باشه.
3.بی ظرفیت هستند که منظور چیه ؟ حرف بد میزنند؟
بی تجربه ها را راه نمیدن ، تو بلاک میگی یا ddrace ؟ من خودم تو بلاک راه نمیدم چون بلاکه و خوشم نمیاد کسی اضافه و بی مصرف اونجا باشه و بازیه منم خراب میکنه.ولی تو ریس تا اونجایی که میتونم کمکشون میکنم.تا جایی میرسه که دیگه خودشون نمیتونن بیان.
Amir Hossein
11-02-2013, 12:18
1.بستگی داره چه مودی بخوای اجرا کنی.
IDDRACE
2.مثلا برای ddrace باید فایل سرورش را دانلود کنی که اون تو سایت ddrace.info هستش (کلایت با سروره) یا DM ، CTF تو همونی که تو سایته اصلیه تی هستش هست.
برای اجراش هم روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه.
برای تنظیماتش هم یه فایل میسازی به نامه autexec.cfg بعدش با نوت پد توش تنظیماته سرورو مینویسی.
مهمش هم ایناس:
sv_map name_map (به جای name_map باید اسم مپ را بنویسی و همچنین خود مپ را داخل پوشه data/maps بریزی)
sv_register 0 که برای سرور لن باید 0 باشه برای آنلاین 1 باشه.
رفتم سایت
ddrace.info یکی رو دان کردم
فایل exe اصلی رو اجرا کردم... ولی خبری نبود
مپ هارو هم به اون فولدر کپی کردم
فایل autexec.cfg هم دارم که تنظیم هم هست و تنظیماتش از قراره زیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجلوی sv_map هم اسم یکی از فایلهای مپ رو نوشتم...
3.بی ظرفیت هستند که منظور چیه ؟ حرف بد میزنند؟
بی تجربه ها را راه نمیدن ، تو بلاک میگی یا ddrace ؟ من خودم تو بلاک راه نمیدم چون بلاکه و خوشم نمیاد کسی اضافه و بی مصرف اونجا باشه و بازیه منم خراب میکنه.ولی تو ریس تا اونجایی که میتونم کمکشون میکنم.تا جایی میرسه که دیگه خودشون نمیتونن بیان.
حرف بد جای خود... به اون کاری نداریم
شما بلاک راه نمیدی؟ خوب کار اشتباهی میکنی... خدارو شکر منو تا حالا تو بلاک ,بkick نکردن البته خودم هم خوشم نمیاد بازی بی سرو تهی هستش
ولی شمایی که kick میکنی, این بابایی که کیک شد قراره چطوری یاد بگیره؟
ینی تماشا کنه یاد میگیره؟(مثل قضیه 5 سال سابقه کار هستش)
ولی من ddrace رو میگم:
شما رو اونجا دیدم برخوردتون بد نبوده ولی دوستان دیگه: من میام یه خرابکاری ای میکنم(خوب مثلا یه هفته بیشتر نیست دارم رازی میکنم)
بعد از سیل هجیمی از فحش های رکیک که به سمتم فرستاده میشه بنده رو هم کیک میکنن که این بابا noob هستش...!
خوب من تا چهار بار خراب نکنم که نمیتونم یاد بگیرم
الانم بازی آفلاینو برا همین میخوام... میخوام برا خودم بازی کنم
popo2012
11-02-2013, 13:43
شما بلاک راه نمیدی؟ خوب کار اشتباهی میکنی... خدارو شکر منو تا حالا تو بلاک ,بkick نکردن البته خودم هم خوشم نمیاد بازی بی سرو تهی هستش
ولی من ddrace رو میگم:
شما رو اونجا دیدم برخوردتون بد نبوده ولی دوستان دیگه: من میام یه خرابکاری ای میکنم(خوب مثلا یه هفته بیشتر نیست دارم رازی میکنم)
بعد از سیل هجیمی از فحش های رکیک که به سمتم فرستاده میشه بنده رو هم کیک میکنن که این بابا noob هستش...!
الانم بازی آفلاینو برا همین میخوام... میخوام برا خودم بازی کنم[/QUOTE]
سلام درست میگی دوست عزیز خیلی ادمای تازه به دوران رسیده ای هستن که اومدن تو سرورا یه کم بازی یاد گرفتن دیگه خدا رو بنده نیستن...من خودم اصلا با ددریس و بلاک حال نمیکنم!ولی اگه برم کسی بهم فوش بده 1- کلید esc رو میزنم 2-روی گزینه ی record demo کلیک میکنم و میزارم یارو هر چی میخواد زر بزنه...بعدش اون دمو رو میفرستم برای ادمین(ارمین یا پوریا(جیکس)) و بقیشم دیگه میدونید!
در کل اگه خواستی بیا fng خودم نوکرتم! :3::n01:
IDDRACE
رفتم سایت
ddrace.info یکی رو دان کردم
فایل exe اصلی رو اجرا کردم... ولی خبری نبود
مپ هارو هم به اون فولدر کپی کردم
فایل autexec.cfg هم دارم که تنظیم هم هست و تنظیماتش از قراره زیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجلوی sv_map هم اسم یکی از فایلهای مپ رو نوشتم...
ولی من ddrace رو میگم:
الانم بازی آفلاینو برا همین میخوام... میخوام برا خودم بازی کنم
اول سرور افلاین:
تو تنظیماتی که نوشتی
sv_register 0 نیستش.
فایل سرور هم که اسمش معلومه حتما درست اجرا کن.
اگر اجرا میکنی یه لحظه میاد و میره احتمالا یا اسم مپ اشتباهه یا اون مپ نیستش تو پوشه مپس.
اگر مپ درست تنظیمات سرور یا کمه یا چیزی نادرسته توش.(البته بشتر چیز ها حالت دیفالت هم دارند که اگه نباشند مشکلی پیش نمیاد)
اگر همه چی درست انجام بشه باید تو بازی اسم سرور تو سربرگ لن بیاد.
سرور iddrace هم ماله کلن آیپاده تو سایت خودشون باید برای دانلود باشه.(که دامی را همین idd داره)
دوم بلاک:
این که میگم راه نمیدم یعنی این که تو بلاک به اون افراد کمک نمیکنم و با اونا تیم نمیشم و کلا بلاک کیک هم نداره و اگر هم داشت من به عنوان نوب کیک نمیکنم.
بلاک هم درسته بی سرو تهه و یجورایی برای به رخ کشیدن مهارته که البته کاملا با ddrace فرق داره چون یکی براکش خوبه ولی تو dd کم میاره.
در مورد ddrace:
یک مشکل اینه که خیلی از مپ ها که گذاشتن خیلی سختند و مثلا اگه 3-4 تا حرفه ای برن هم ممکنه نتونن تمومش کنن و برای همینم مثلا کسی مثل شما که میای نمیتونی اونو بری و زود خراب کاری میکنی.
من خودم تا اونجایی که میتونم تو ddrace اگر کسی حرفه ای نباشه روش حساب نمیکنم که اگه نتونست بخوام بش چیزی بگم ولی خوب در کل اخلاق بعضی ها هم ناجوره.
مثلا یکی که تازه وارده بلدم نیست ولی هی میخواد یک کاری انجام بده و خراب میکنه و اونو باید کیک کرد چون شمایی که بلد نیستی بهتره که بیشتر توجه کنی چه بقیه چطوری رد میکنند و در زمانش که مشکلی هم نباشه شما امتحان کنی که میتونی انجام بدی یا نه.یکی میخواد فقط یک چوب بزنه و هوک کنه ولی نمیتونه ولی باز هم نمیزاره بقیه انجام بدن و میخواد باز هم خودش انجام بده در حالی که بلد نیستش.
در کل مشکل اصلی اینه که مپ های مسابقه خیلی سخت هستند و اگه از مپ ساده تر استفاده بشه بهتره.
و برای شما من مپ های skynet 1-9 , war4yh 1-5 , xyz_ddrace2 را پیشنهاد میدم که بازی کنید که تمام خلاقیت ها تو همین مپ ها هستند بقیشون زیادی سختند.
و اصلش هم همین xyz هستش چون این مپ پتانسیلش خیلی زیاده و راه رد شدن زیاد داره و مهارت ادم میره بالا.
دوستان به زودی سرورهای Persian Pro بعد از سه ماه دوباره راه میوفتن.نکته ای که هست اینه که دیروز رفتم یه سر زدم دیدم یکی اسم سرور مارو جعل کرده:n24:
از همین جا بش میگم عزیز من،اسم سرور که ما رو بالا نبرده، مدیریت خوب و مپ های باهاله که ما رو به اوج برده:n09:
منتظر سورپرایز ما باشید.:11:
سلام
اگه میشه یه لیست از سرور های ایرانی ماینکرفتو به من بدید
ممنون میشم
Iloveu-ALL
25-02-2013, 14:52
سلام
اگه میشه یه لیست از سرور های ایرانی ماینکرفتو به من بدید
ممنون میشم
دوست عزیز این تاپیک مخصوص teeworlds هست.
سوالتون رو می تونید توی تاپیک Minecraft مطرح کنید:
popo2012
28-02-2013, 15:31
قبلا که میومدم تو اف ان جی یه کم حال میکردم شاد میشدم...الان فقط میام 4 تا فریز میکنم 2 تا نوب لش میکنن اعصابم خورد میشه میرم...
بعضی وقتا حالم به هم میخوره از بازی بعضیا...یهو میام تی رو حذف کنم بره پی کارش دلم نمیاد...
یاد روزای نه چندان دور بخیر...پلیر ها هم ادب داشتن هم بازی بلد بودن هم مرام داشتن...الان به زور این چیزا پیدا میشه تو سرور
بله درست میگی. چند روز پیش تو fng بودم. چارنفر رو زدم یهو یکی برگشته بهم میگه: تو برا ما آدم شدی؟ آخه یکی نیست به اینا بگه زمانی که هنوز هویتت معلوم نبود ما داشتیم fng بازی میکردیم.
راستی سرور persian pro هم راه افتاد. یک رد صلاحیت گسترده ای راه میندازم:n09:
popo2012
02-03-2013, 18:12
بله درست میگی. چند روز پیش تو fng بودم. چارنفر رو زدم یهو یکی برگشته بهم میگه: تو برا ما آدم شدی؟ آخه یکی نیست به اینا بگه زمانی که هنوز هویتت معلوم نبود ما داشتیم fng بازی میکردیم.
راستی سرور persian pro هم راه افتاد. یک رد صلاحیت گسترده ای راه میندازم:n09:
اره بابا...بدبختی اینه که کمم نیستن..یکی به اسم porche اومده بود هی راه به راه به من میگفت بوتر! هی kick vote میداد..من تعجبم از اوناییه که f3 میدادن!
منم که خدایی تا حالا نشده با کسی بد رفتاری کنم ولی وقتی خودش شروع کرد به فحش دادن شستمش انداختمش کنار...
TeeWorlds 0.7 Trunk Version
با این ورژن ففط میتونید تو سرور های بازی کنید که باهاش سازگاری دارند.
--------------------------------------------------------------------
اون porsche همون !!!mahan Hammer!!! کلا" مشکل داره حتی سلامش هم با فش شروع میشه. ( 11 سالگی و هزار دغ دغه و مشکل زندگی :n08: :n26:)
الافمون کردی ؟ اسم خودتو توش گذاشتی؟
نکنه خودت سازنده تی هستی ؟:n27:
تو خود سایت تی ورلدز که چیزی در مورد 0.7 نیومده.
خیر به طور رسمی معرفی نشده ولی میشه گیرش اورد :n01:
من فقط کامپایل کردم.
سلام
مستقیم میرم سر اصل مطلب چون نمیخوام زیاد چیزی بگم.
تو یاهو یک سری اومدن بم میگویند که چرا اسمتو تغییر دادیو چرا تو بازی حرف نمیزنی و اینا.
میخوام بگم که من حدود 2 ماهه که دیگه تی ورلدز نمیام و اگر کسی با اسم من و یا خودشو این طور معرفی کردش اون شخص من نیستم و اون داره از اسم من سواستفاده میکنه.
ir \/\/ \-/
3Stars
☆★☆
Bye Tee
Aryan007
02-05-2013, 21:18
سلام.من قدیمی ترین آرینه teeworlds هستم.یادتون که هست؟خدای لاگ و اولین مپ ساز ایرانی teeworlds.بیست چهار ساعت پایه ثابت بهترین مد بازی یعنی DDRace.تا 6 ماه پیش که آخرین بار اومدم بازی آرین های جدید متهمم کردن به جعل یوزر خودشون و بن کردن.یه قدیمی هم نبود اونجا توصیح بده براشون.یادش یخیر چه دورانی داشنیم با DDRace.با بچه های گلی مثل شهاب و سجاد ها و امیر و بلک مز و سورنا و علی و رصا و گوب و رد مر و ...... . حتی الکس :D.الان هم که کنکوری هستیم.راستی کسی یادی از DDRace می کنه الان؟یا بلوک بازاره هنوز؟ممنون.
vitamin2002
06-05-2013, 07:34
این وسط اسم من را نبردی ها :n24: evil saeid
والا می تونم بگم سرور hermes - poseidon برای dd که معمولا بازیکن زیاد داره ! بعد از ظهر ها تا شب ساعت 3 اینا که یه 10 12 نفر همیشه هست :n02:
بچه های تی باز ورژن 0.6.2 به صورت رسمی اومدش میتونید از teeworlds.com دانلود کنید.
دوستان مشکلات خیلی زیاد شده. همه با هم درگیر میشن فحش میدن و از من میخوان کیک کنم و از این حرفا. تو مپ هم که هر دقیقه vote میدن. بعد force no میکنم ناراحت میشن.از طرفی چون الان سرورهای دیگه نیستن همه میان تو سرور ترافیک بالا میره و هزینه هم به دنبال اون سر به فلک میکشه:n02: سرور رو ساختم تا اوقا فراغت رو باش بگذرونم ,ولی شده دق دلی .شاید سرور رو آخر ماه تمدید نکنم.:n22:
Aryan007
08-05-2013, 11:08
این وسط اسم من را نبردی ها :n24: evil saeid
والا می تونم بگم سرور hermes - poseidon برای dd که معمولا بازیکن زیاد داره ! بعد از ظهر ها تا شب ساعت 3 اینا که یه 10 12 نفر همیشه هست :n02:
والا من چون بیشتر با vitamin 2002 می شناسمت اسم نبردم.
vitamin2002
09-05-2013, 07:09
دوستان مشکلات خیلی زیاد شده. همه با هم درگیر میشن فحش میدن و از من میخوان کیک کنم و از این حرفا. تو مپ هم که هر دقیقه vote میدن. بعد force no میکنم ناراحت میشن.از طرفی چون الان سرورهای دیگه نیستن همه میان تو سرور ترافیک بالا میره و هزینه هم به دنبال اون سر به فلک میکشه:n02: سرور رو ساختم تا اوقا فراغت رو باش بگذرونم ,ولی شده دق دلی .شاید سرور رو آخر ماه تمدید نکنم.:n22:
این vote دادن برای change map بعضی وقت ها اعصاب منم داغون می کنه ! داری map میری چند تا noob می یان سرور و چون نمی تونند تنهایی به جایی برسند زود change map می دهند بدون اینکه رعایت حال اونایی بکنند که دارتد map می رند !!
در مورد هزینه ترافیکم ! خوب می تونی سرور را یکم اختصاصی برای دوستان گل قدیمی بکنی :n02: ! حداقل اونایی که از قدیم dd باز بودند و از قدیم به سرورت می یومدند پسورد را بدونند ! حداقل اونایی که از روی بدون سروری می یان dd دیگه نمی تونند بیان ! چون یک عده هستند که اودنشون با نیومدنشون فرقی نداره :n02: این بهتر از اینه که 11 روز دیگه سرور dd نداشته باشیم :n28:
Aryan007
10-05-2013, 03:13
راست میگه خو DDRace Forever :دی.
بزارین از سری مپ های مخوف :دی خودم یکی بسازم...
یه سورپرایز هم داره:
ممنون.
یادمه اون موقع التماس میکردی بچه ها بیان تو مپ هایی که ساخته بودی.هیچکی نمیومد. من دلم میسوخت میومدم.(تشنج و تشویش اذهان عمومی) :D
تقریبا صد در صد شده سرور رو تمدید نکنم. چون علاوه بر اون مشکلاتی که برشمردم، یه مقدار از درس خوندن هم انداخته منو.
Extreme-Forces
11-05-2013, 14:29
من اوووووووووووووووومدم :)))
سرورا نيستن كه :( من FNG ميخوام .
BLACK-WAR:n27:
popo2012
11-05-2013, 17:26
من اوووووووووووووووومدم :)))
سرورا نيستن كه :( من FNG ميخوام .
BLACK-WAR:n27:
اومدی؟! به چ*ش! :n02:
ما هم fng میخوایم ولی کوو؟!
Persian_Ghost
vitamin2002
12-05-2013, 07:30
یادمه اون موقع التماس میکردی بچه ها بیان تو مپ هایی که ساخته بودی.هیچکی نمیومد. من دلم میسوخت میومدم.(تشنج و تشویش اذهان عمومی) :D
تقریبا صد در صد شده سرور رو تمدید نکنم. چون علاوه بر اون مشکلاتی که برشمردم، یه مقدار از درس خوندن هم انداخته منو.
پس روزشماری برای زندگی بهتر شروع شده :n02: سرور نباشه می ریم دنباله کار و زندگیمون دیگه :n19:
بگو ساعت شمار.چون امروز یا نهایتا فردا سرور تموم میشه. اگه بدی ازش دیدید حلالش کنید:D
خودم هم دیگه تو تیوردز بازنشسته میشم
vitamin2002
12-05-2013, 17:48
تسلیت می گویم به کل جامعه تی بازان ! به سلامتی سرور دیگه نداریم :n02:
بگو ساعت شمار.چون امروز یا نهایتا فردا سرور تموم میشه. اگه بدی ازش دیدید حلالش کنید:D
خودم هم دیگه خیلی تو تیوردز بازنشسته میشم
دست شما هم درد نکنه :n16: این همه مدت لطف کردی از جیب مایه گذاشتی سرور را فعال نگه داشتی ، تا ما ها بازی کنیم :n02:
vitamin2002
16-05-2013, 11:50
خودم هم دیگه تو تیوردز بازنشسته میشم
به سلامتی سرور پابرجاست و سرور تمدید شده ! جیبتون درد نکنه انشاالله :n02:
Amir Hossein
22-05-2013, 11:13
سلام بچه ها
هرچی رفرش میزنم هیچ سروری نمیاد :31:
مشکل سراسریه یا از منه؟
کار خاصی باید کرد؟:31:
Iloveu-ALL
22-05-2013, 13:16
سلام بچه ها
هرچی رفرش میزنم هیچ سروری نمیاد :31:
مشکل سراسریه یا از منه؟
کار خاصی باید کرد؟:31:
ورژن جدید رو دانلود کن
0.6.2
marde tanhayi
03-06-2013, 18:51
چطوری می شه به یکی پیام خصوصی داد
همون قرمز نوشتن فقط برای مخاطب خواص
چطوری می شه به یکی پیام خصوصی داد
همون قرمز نوشتن فقط برای مخاطب خواص
با دکمه tab اسم شخص را میاری بعدش پیام را مینویسی ولی خصوصی هم نیست برای اون قرمز میاد ولی بقیه بازی کن ها به صورت معمولی میبینند.
Send from my xperia mini
marde tanhayi
05-06-2013, 10:37
چطوری میشه کلید میان بر ساخت
مثلا جمله ای رو نوشت و با زدن اون کلید اون نوشته برای همه ارسال بشه ؟
چطوری میشه کلید میان بر ساخت
مثلا جمله ای رو نوشت و با زدن اون کلید اون نوشته برای همه ارسال بشه ؟
تو بازی دکمه f1 را میزنی کنسول میاد.
توش مینویسی
bind h say Salam
بعدش اینتر میزنی
دکمه h مثاله هر دکمه دیگه ای میشه همچنین به جای Salam میتونی هر جمله ای میخوای بنویسی.
marde tanhayi
05-06-2013, 17:37
حالا چطوری دستوری که دادیم رو حذف کنیم ؟
یعنی با زدن اون دکمه متن نوشتاری رو ننویسه
marde tanhayi
05-06-2013, 17:58
فکر کنم این هم می شه
bind h do not say Salam
چطوری برای گروه خصوصی بنویسه ؟
Unbind H
فکر کنم این هم می شه
bind h do not say Salam
چطوری برای گروه خصوصی بنویسه ؟
Do not say دیگه چیه؟ :دی
گروه فکر کنم میشه say_team
Bind H say_team salam
Send from my xperia mini
Iloveu-ALL
05-06-2013, 19:50
unbind h
...
(pro)armin
06-06-2013, 18:27
آقای امیر خان چرا دیگه نمیای تیی مارو تنها میزاری:n13:
Iloveu-ALL
06-06-2013, 18:37
دوستان این سرور های No Admin ادمین نداره؟ یعنی رو هوان یعنی؟ چطور چطوره؟
vitamin2002
06-06-2013, 19:33
کی به کیه ؟ :n02: :n19:
دوستان این سرور های No Admin ادمین نداره؟ یعنی رو هوان یعنی؟ چطور چطوره؟
ادمین سرور ها علی هستش.
Send from my xperia mini using Tapatalk 4
vitamin2002
27-06-2013, 18:11
شروع کردیم با babri یکی یکی همه را کیک کردن ! آخر سر موندیم من و babri و ادمین سرور !!! که babri دید نمی شه کیکش کرد !!! منم گفتم یک برنامه دارم که می تونم باهاش ادمینم کیک کنم :n08: :n08: :n02: فقط باید زود f3 بدی مکه نتونه کنسلش کنه !!! :n08: گفت باشه دستم رو f3 هست :n08::n08: که منم vote کیک خودش را دادم رفت :n02: :n08::n08::n08::n08:
marde tanhayi
03-07-2013, 20:14
دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
(pro)armin
04-07-2013, 01:19
Amir midonam ke tee bazi mikoni hade aghal esmeto bem bego on famille kajo Kolat nemige
marde tanhayi
05-07-2013, 14:02
دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
دوستان نوسان من در بازی از 8 ثانیه به 4 ثانیه یک بار رسید ایا شما هم مشکل رو تو بازی دارید یا فقط من دارم لطفا پاسخ بدین
Arrowtic
05-07-2013, 14:13
دوستان نوسان من در بازی از 8 ثانیه به 4 ثانیه یک بار رسید ایا شما هم مشکل رو تو بازی دارید یا فقط من دارم لطفا پاسخ بدین
من هم همین مشکل رو دارم . البته هر 5 دقیقه یکبار . ممکنه برای Time Out زیاد باشه .
marde tanhayi
05-07-2013, 14:56
من هم همین مشکل رو دارم . البته هر 5 دقیقه یکبار . ممکنه برای Time Out زیاد باشه .
نه بابا برای من هر 4 ثانیه یک بار برای یک لحظه تصویر می پره توری که اگه تو هوا باشم چنگال بزنم فایده نداره و می فتم زمین
ربطی هم به پینک نداره پینک حدود 200 در سرورهای روسی هست ولی این جهش اعصابم رو خورد کرده
شما اینترنت رو از کجا گرفتین من از مخابرات گرفتم ؟
Extreme-Forces
06-07-2013, 12:09
من كه تاحالا همچين مشكلي نداشتم. ولي قبلا يه مشكلي داشتم كه بازي با سرعت كم اجرا ميشد. انگار داري صحنه اهسته نگاه ميكني ، كه فهميدم مشكلش از اينترنت نيست و از خود كامپيوتره و حل شد. ولي تاحالا پرش نداشتم.:n02::n16:
vitamin2002
06-07-2013, 12:41
نه بابا برای من هر 4 ثانیه یک بار برای یک لحظه تصویر می پره توری که اگه تو هوا باشم چنگال بزنم فایده نداره و می فتم زمین
ربطی هم به پینک نداره پینک حدود 200 در سرورهای روسی هست ولی این جهش اعصابم رو خورد کرده
شما اینترنت رو از کجا گرفتین من از مخابرات گرفتم ؟
درایور کارت گرافیکت را آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد درست می شه !
Arrowtic
06-07-2013, 17:38
امروز NEO در یک حرکت خودجوش توی Tabletennis توپ بازیو خورد : دی
توپ خورد بهش جای پرتاب شدن ناپدید شد ! هر کاری کردیم تف نکردش آخر سر مجبور شدیم یه بار مپ عوض کنیم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
marde tanhayi
06-07-2013, 18:17
از همه دوستان به خاطر پاسخهاشون متشکر
مشکل رو پدا کردم یک تروجان رو سیستمم افتاده بود و مدام از صفحه دسک تاپ عکس می گرفت و ایمیل می کرد
marde tanhayi
06-07-2013, 18:18
دوستان ای پی سرور ایران چیه ؟
Iloveu-ALL
06-07-2013, 19:05
این multyserver عجب سروریه دست ادمینش درد نکنه!! ادمینش اگه والیبال بذاره عالی میشه.
Aryan007
06-07-2013, 21:13
سرور DDRace کجاست؟
یعنی بلوک مهم تره؟
سرور ddrace موجوده.شما موجود نیستید:n02:
marde tanhayi
06-07-2013, 23:26
یکی ای پی سرورهای ایران رو بگه !!!
Iloveu-ALL
06-07-2013, 23:57
یکی ای پی سرورهای ایران رو بگه !!!
اگه لیست سرور ها نمیاد نسخه جدید teeworlds رو دانلود کن
marde tanhayi
07-07-2013, 08:48
از ورژن جدید استفاده می کنم ولی سرور ایران رو نشون نمی ده
ای پی لازم دارم
این اینترنت مخابرات به درد جرز دیوار هم نمی خوره
Iloveu-ALL
07-07-2013, 15:34
سرور های مولتی بسته شدن؟
یکی ای پی multiserver رو میزاره!
Iloveu-ALL
07-07-2013, 16:45
ای پی سرور ها ...
pro ddrace
130.185.73.171:8303
block
185.8.172.143:8300
duel
185.8.172.143:8301
doball
151.244.104.132:8304
war
151.244.104.132:8303
ctf
188.158.209.166.8303
مولتی سرور رو بدلیل مشکلات فنی اف کردیم دو روز دیگه ران میشه.
block
185.8.172.143:8300
duel
185.8.172.143:8301
teecraft
185.8.172.143:8302
multiserver teeball
185.8.172.143:8303
سرور دوئل هم فقط تا جمعه ران هست. ( سرور اختصاصی مسابقات دوئل)
[/br]
تغییر دائمی: سرور بلوک Change شد به بلوک کلاسیک. ( Xyz: Apple)
vitamin2002
08-07-2013, 17:25
تغییر دائمی: سرور بلوک Change شد به بلوک کلاسیک. ( Xyz: Apple)
[/RIGHT]
دلیلش چیه ؟! :n13: من که از این مپ نفرت دارم ! من که دیگه بای تا اطلاع ثانویه از طرف ادمین مبنی بر اضافه کردن مپ های همیشگی !
به یاد قدیما تغییر دادیم مپ رو.
خیلیا اعتراض داشتن به مپای جدید. ( تعدادشون کم نیست)
به هر حال امکانش هست روزانه ـش کنیم.
vitamin2002
08-07-2013, 18:22
به یاد قدیما تغییر دادیم مپ رو.
خیلیا اعتراض داشتن به مپای جدید. ( تعدادشون کم نیست)
به هر حال امکانش هست روزانه ـش کنیم.
مثلا کیا اعتراض داشتند ؟! تا اونجایی که من می دونم فقط GOOB همیشه می گه بریم XYZ :n02:
(pro)armin
09-07-2013, 18:43
:n13:کودوم سرور؟ ادمین کیه گووب که تیی نمیاد اون fake آقای لاکسر شما جوکری :دی :n07: تیی دیگه کارش تمومه تماس فرت
من از هر چیزی تیکه تیکه گفتم تیکه اول یعنی این که اصلا سرور ها یکی در میون هستن تو بازی بعدشم لگ دارن تیکه دوم اینه که اصلا گووب تیی نمیاد مگه 1 بار در سال اونم شاید نیاد:n22:تیکه سوم آقای لاکسر چرا ازت تو بازی میپورسم آیسی پرویی میگی نه تیکه چهارم تیی دیگه کارش تمومه دیگه این که معلومه دیگه مگه این که از بچه های قبل بیان و با خودشون یه نفر بیارن که خودشون به دوستشون بازی یاد بدن :n03: به امید روزی که این آیدی p30 مو مثل قبلیا بلاک نکونن
Aryan007
09-07-2013, 20:02
از ادمین تقاضا دارم سری مپ های Koule رو توی سرور DDRace بزاره.مخصوصا Koule 10 یا X که ما باهاش خیلی خاطره داریم :دی.
ممنون.
koule ها قدیمی شدن. مپ ddrace مثل block نیست آدم ازش خسته میشه.آرین خودت ذهن خلاقتو به کار بگیر مپ بساز بزاریم تو سرور. از اون مپایی که هیچکی نمیاد التماسی میکنی فقط من میام.یعنی عاشقشونم:39:
در ضمن مشکل لگ از سرور نیست از اینترنت سراسریه.
Aryan007
10-07-2013, 12:02
koule ها قدیمی شدن. مپ ddrace مثل block نیست آدم ازش خسته میشه.آرین خودت ذهن خلاقتو به کار بگیر مپ بساز بزاریم تو سرور. از اون مپایی که هیچکی نمیاد التماسی میکنی فقط من میام.یعنی عاشقشونم:39:
در ضمن مشکل لگ از سرور نیست از اینترنت سراسریه.
با اولین مپر ایرانی TW درست صحبت کن :n02:.
من التماس می کردم؟؟؟؟؟ آره خوب خواهش می کردم :دی.اما سرور هم فول میشد و بکس هم ارادت داشتند و مپ ما رو تو سروراشون می ذاشتن.
اما جدیدا مپ های DDRace جهش دار شدند.یعنی خیلی از لحاظ گرافیکی پیشرفت کردند.فکر کنم توی این یک ساله که نبودم مد جدید برای ساخت مپ اومده.
vitamin2002
10-07-2013, 23:42
باز شروع کردیم با این armin به کیک همه :n02: آخر سر من موندم و armin ! خوب دیگه ادمینی هم در کار نبود تا از اون سوژه babri استفاده کنم :n08::n08: هر دومون مولتی آوردیم که همدیگه را کیک کنیم که باز نشد :n02: منم دیدم باید کیکش کنم :n08: رفتم سرور block از یکی بچه ها خواستم بیاد سرور dd :n02: که نتیجه معلومه دیگه :n08::n08::n08::n08::n08:
SA3EDLORD
10-07-2013, 23:49
آرین خودت ذهن خلاقتو به کار بگیر مپ بساز بزاریم تو سرور.
اون ذهنش پوکیده دیگه ازش فقط خاکستر مونده دنبال یه راه دیگه بگردین :دی
Babri_ch
11-07-2013, 13:08
تو نمیخوای دست از این مسخره بازیات بر داری ؟
:n22:
vitamin2002
11-07-2013, 13:23
:n02::n10::n09: خوب دنبال سوژه هستم دیگه ! بهم سوژه ندید :n02::n08::n08::n08:
Aryan007
13-07-2013, 13:52
سلام دوستان.این پست رو 2 سال پیش تو تاپیک 318 صفحه ای بازی که قفل شد گذاشته بودم.اما هنوز هم به درد خیلی ها میخوره.از مدیر بخش هم می خوام که این پست رو به پست اول اضافه کنه.
================================================== ============================
آموزش کامل مد DDRace
-مقدمه:
همان طور که می دانید مدتی است که تاپیک پر از اسپم شده و به جز صفحات اول تاپیک مطلب آموزشی درباره ی بازی موجود نیست.از آن جایی که مد DDRace پر طرفدار ترین مد بازی Teeworlds است این مطلب رو آماده کردم.
-درباره ی مد DDRace:
مد DDRace پر طرفدار ترین مد بازی Teeworlds است و به این صورت انجام می شود که پلیر ها باید در یک مپ DDRace با همکاری هم و با استفاده از مهارات خود در بازی از موانع موجود در مپ عبور کنند و از خط شروع مپ به خط پایان مپ درون بازی برسند و بتوانند رکورد بهتری کسب کنند.
-تکنیک ها و حرکات مخصوص مد DDRace:
در زیر تعدادی از تکنیک های رایج مپ های DDRace آورده شده (البته بعضی از این تکنیک ها عنوان خاصی در بازی ندارند و خودم براشون عنوان گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
1.THE HOOK
یکی از ابتدایی ترین حرکات مد DDRace است و با کلیک راست انجام می شود و برای Hook کردن اجزای مختلف مپ در بازی و یا برای Hook کردن دیگر Tee ها (در حالت Unfreeze یا بیرون کشیدن دیگر Tee ها از حالت Freeze در بازی ) به کار می رود.
2.THE JUMP
یکی دیگر از ابتدایی ترین حرکات مد DDRace است و با کلید اسپیس انجام می شود و برای پرش روی سطوح مختلف مپ در بازی انجام می شود.
3.THE DOUBLE JUMP
با فشردن متوالی کلید اسپیس (دومین بار روی هوا) انجام می شود و برای پرش روی سطوح های بلند تر مپ در بازی به کار می رود.
4.THE GRENADE JUMP
برای رفتن روی سطوح عرضی خیلی بلند مپ و با اسلحه ی Grenade Launcher در بازی انجام می شود.طریقه ی انجام در بازی هم ابتدا زدن کلید اسپیس سپس شلیک کردن به سطح پایین مپ با اسلحه ی ذکر شده برای پرش به بالا تر است.
5.THE FORWARD GRENADE JUMP
برای سرعت گرفتن روی سطح مپ و سپس پرش بلند طولی است.طریقه ی انجام در بازی حرکت به چپ یا راست سپس شلیک با اسلحه ی ذکر شده به سطح پایین مپ (Grenade Launcher باید کمی کج گرفته شود) است.انجام چند باره ی این حرکت سرعت Tee را بسیار افزایش می دهد.
6.THE DOUBLE GRENADE JUMP
همان حرکت THE GRENADE JUMP است با این تفاوت که چند باره انجام می شود و بیشتر برای بالا رفتن روی مپ در قسمت هایی که سطوح کناری Unhookable است.
7.HAMMER FLY
برای بالا رفتن از سطوح کناری از مپ است که Unhookable هستند و اسلحه ی Grenade Launcher نیز در دسترس نباشد.طریقه ی انجام در بازی نیز به این روش است که یک Tee پایین Tee دیگر قرار می گیرد و به Tee بالایی Hammer می زند و Tee بالایی Tee پایینی را Hook می کند و این کار باید تا رسیدن به سطح مورد نظر در مپ چند باره و پشت سر هم انجام شود.
8.KEEP HOOK
در حالتی انجام می شود که یک Tee نمی تواند Tee دیگر را از حالت Freeze به سطح مورد نظر مپ بیاورد و به این روش است که یک Tee از سطحی که بتوان Tee دیگر را در حالت Freeze شده Hook کرد Hook کند و این Hook را چند باره ول کرده و دوباره انجام داده تا Tee دیگر از حالت Freeze بیرون بیاید.
9.TARZAN HOOK
در حالتی انجام می شود که یک Tee ارتفاع یا سرعت مورد نیاز برای رفتن به سطح مورد نظر را نداشته باشد و این کار را با Hook کردن سطح بالایی مپ تا موقع رسیدن به ارتفاع یا سرعت مورد نیاز برای رفتن به سطح مورد نظر انجام می دهد.
10.EDGE DROP & HOOK
در حالتی انجام می شود که یک Tee در حالت Freeze در مکانی باشد که قابلیت Hook وجود نداشته باشد.Tee دیگر باید از کناره ی سطحی که روی آن قرار گرقته Drop کند و Tee دیگر را Hook کرده و دوباره با پرش به سطح قبلی برگردد تا موقعی که بشود Tee دیگر را به راحتی Hook کرد (البته حالت هایی ساده تر با عنوان JUMP & HOOK و یا DROP & HOOK نیز هستند که از عنوانشان با توضیحات بالا روش انجامشان معلوم است).
11.DUMMY
در قسمت هایی از مپ کاربرد دارد که برای رفتن به قسمت مورد نظر مپ از یک قسمت باریک و Unhookable استفاده شده باشد و معمولا با گذاشتن لیزر های درون مپ از HAMMER FLY نیز جلوگیری می شود و فقط با تکنیک DUMMY می شود از آن قسمت رد شد.روش انجام آن هم این است که یک Tee قسمتی از سطح بالایی مپ را Hook می کند (و Hook را ول نمی کند) و Tee دیگر باید Tee ای که قسمت بالایی را Hook کرده را به پایین بکشد و به قسمتی که DUMMY نیاز باشد برساند و خودش اول به داخل آن قسمت می رود و Tee دیگر به عنوان آخرین Tee وارد می شود و می توانند با Hammer زدن یکدیگر به بالای قسمت مورد نظر برسند.
-آموزش کاربرد Weapon های بازی در مد DDRace:
در زیر آموزش کاربرد های Weapon های مختلف در مد DDRace آمده است(عکس یکی از Weapon های بازی یعنی Pistol در قسمت زیر نیامده است).
1.Hammer
پر کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.اصلی ترین کاربرد آن نیز امکان ضربه زدن به Tee های دیگر در حالت Freeze یا Unfreeze است و با کاربرد هایی که دارد می توان بسیاری از قسمت های مپ را به پیش برد.یکی از کاربرد های دیگر این Weapon هم Unfreeze کردن سریع دیگر Tee ها (بدون صرف مدتی که یک Tee به طور معمولی از حالت Freeze بیرون می آید تا به حالت Unfreeze بیاید) با ضربه زدن به آن ها به وسیله ی Hammer در بازی است.
2.Pistol
کم کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.فقط در بعضی قسمت ها برای علامت دادن Tee ها به هم یا تسلط بیشتر داشتن برای Hook کردن (به علت کوچک تر بودن این Weapon نسبت به سایر Weapon ها) است.
دو Weapon معرفی شده در بالا از همان اول مپ در اختیار پلیر هستند.اما Weapon هایی که در زیر معرفی می شوند فقط در طول مپ (در صورت وجود داشتن در مپ مورد نظر) کسب می شوند.
3.Shotgun
یکی از تفاوت های این Weapon در مد DDRace با دیگر مد ها نوع تیر آن است.تیر این Weapon در مد DDRace به صورت لیزر است و مستقیم حرکت می کند.کاربرد آن نیز نزدیک تر کردن Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و چه در حالت Unfreeze) از مکان قبلی خود به سمت Tee شلیک کننده است.
4.Grenade Launcher
شلیک با این Weapon توسط یک Tee به Tee مورد هدف یا اطراف آن بر روی Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و یا در حالت Unfreeze) تاثیر می گزارد و آن Tee را در جهت مخالف پرتاب می کند.
5.Laser Gun
این Weapon می تواند Tee مورد هدف را (در حالت خارج بودن از قسمت های سیاه مپ,که در کل یک Tee با هر Weapon یا روشی اگر در قسمت های سیاه مپ باشد نمی تواند به حالت Unfreeze بیاید) سریعا به حالت Unfreeze وارد کند.برتری آن نیز نسبت به روش معمولی و یا با Hammer این است که اولا از نواحی دور نیز می توان این کار را انجام داد و دوما این که تیر این Weapon با برخورد به سطوح کناری مپ با زاویه منعکس می شود و در قسمت هایی که به طور مستقیم نمی شود به Tee مورد هدف تیر زد هم کاربرد دارد.
6.Ninja
این Weapon که Ninja's Sword یا Sword هم نامیده می شود در مقدار بسیار کمی از مپ ها و آن هم در نقاط بسیار کمی وجود دارد.یک فرق آن با دیگر Weapon ها این است که در صورت کسب این Weapon فقط در مدت کوتاهی می شود از آن استفاده کرد و بعد خاصیت آن از بین می رود (کسب این Weapon در موقعی که Tee این Weapon را در اختیار دارد ظاهر Tee را عوض می کند) و برای کسب مجدد باید دوباره آن را بگیرد.این Weapon با کلید خاصی بر روی Keyboard هم قابل انتخاب نیست و موقع کسب آن در همان مدت کوتاه فقط می توانید از این Weapon استفاده کنید.کاربرد آن نیز سرعت دادن و جهش Tee در مپ است و در صورتی که روشی یا Weaponی برای عبور از قسمتی از مپ کار ساز نباشد با این Weapon می شود از قسمت های سیاه هم با سرعت عبور کرد (البته اگر Tee در قسمتی خارج از قسمت های سیاه مپ بیاید).
-دستور های مد DDRace:
در این مد دستور های خاصی وجود دارد که با اعمال آن ها امکانات جانبی به بازیکن داده می شود.
1.Kill
با این دستور پلیر به اول مپ بر می گردد.
نحوه ی انجام:ابتدا کلید T را بفشارید سپس وارد کنید kill/
نحوه ی انجام سریع و همیشگی:ابتدا کلید F1 را بفشارید و سپس وارد کنید bind k say /kill
از این پس هر بار K را فشار دهید وارد این حالت می شوید.
2.Pause
با این دستور Tee در جای خود باقی می ماند,اما می تواند دوربین را به سمت دیگران ببرد.
نحوه ی انجام:ابتدا کلید T را بفشارید سپس وارد کنید pause/
نحوه ی انجام سریع و همیشگی:ابتدا کلید F1 را بفشارید سپس وارد کنید bind p say /pause
از این پس هر بار P را فشار دهید وارد این حالت می شوید.
3.Respawn
این حالت که فقط در مد های زیر مجموعه ی DDRace دیده می شود برای رفتن به آخرین Checkpoint مپ است.
نحوه ی انجام:ابتدا کلید T را بفشارید سپس وارد کنید r/
نحوه ی انجام سریع و همیشگی:ابتدا کلید F1 را بفشارید سپس وارد کنید bind r say /r
از این پس هر بار R را فشار دهید وارد این حالت می شوید.
4.Top Five
لیستی از رکورد پنج پلیر برتر که توانسته اند مپ را سریع تر تمام کنند را نشان می دهد.
نحوه ی انجام:ابتدا کلید T را بفشارید سپس وارد کنید top5/
ا
5.Show My Rank
رکورد شما به همراه رنک شما در مقابل سایر پلیر ها را نشان می دهد.
نحوه ی انجام:ابتدا T را فشار دهید سپس وارد کنید rank/
نوشته شده توسط:ARYAN
ممنون
کودوم سرور؟ ادمین کیه گووب که تیی نمیاد اون fake آقای لاکسر شما جوکری :دی
:n07:
تیی دیگه کارش تمومه تماس فرت
من از هر چیزی تیکه تیکه گفتم تیکه اول یعنی این که اصلا سرور ها یکی در میون هستن تو بازی بعدشم لگ دارن تیکه دوم اینه که اصلا گووب تیی نمیاد مگه 1 بار در سال اونم شاید نیاد:n22:
تیکه سوم آقای لاکسر چرا ازت تو بازی میپورسم آیسی پرویی میگی نه تیکه چهارم تیی دیگه کارش تمومه دیگه این که معلومه دیگه مگه این که از بچه های قبل بیان و با خودشون یه نفر بیارن که خودشون به دوستشون بازی یاد بدن :n03:
به امید روزی که این آیدی p30 مو مثل قبلیا بلاک نکونن
گوب هنوز میاد تی.
===========
تی ایرن شده چند سروری الان 3 تا سرور بلوک داریم. ( چه معنی میده اخه؟)
علی میخواد سرور teeball ران کنه در حالی که ما سرور مولتی سرور teeball داریم.
سرورا اختصاری بشن بهتره.
==========
avator20002000
14-07-2013, 06:52
گوب هنوز میاد تی.
===========
تی ایرن شده چند سروری الان 3 تا سرور بلوک داریم. ( چه معنی میده اخه؟)
علی میخواد سرور teeball ران کنه در حالی که ما سرور مولتی سرور teeball داریم.
سرورا اختصاری بشن بهتره.
==========
گوب هنوز قیافش همونجوری برنزه و ذغالی مونده؟:n09:
چند روز پیش بعد از چند وقت اومدم سرورا timeout داشت ماله اینترنت سراسریه یا سرورا کشکیه؟
marde tanhayi
15-07-2013, 08:42
به جای این همه سرور یک سرور ctf5 بزنید این سرور طرف دار بیشتری در کشور های دیگه داره بخصوص پلیر از روسیه می شه به اون جذب کرد و سرور خالی نمونه
دوم اینکه پسورد سرور رو بردارین نه که سرور ها زیادی پرن می خواهین خارجی ها هم نیان حداقل بگذارین تو سرور ها تراکم بره بالا
vitamin2002
16-07-2013, 12:21
پیاده روی بر روی سر مردم چه حالی می ده ها :n02:
10 ثانیه بعد:
حمله انتحاری:
تلاش نظامیان برای دستگیر فرد انتحاری:
================
در ضمن سعید به دلیل شدت موج انفجار کچل شد. ( مقایسه کنید)
================
به دلیل درخواست های زیاد بازیکنان.
ویدئویی در همین زمینه آماده شده که میتوید از آپارات ببنید:
vitamin2002
17-07-2013, 08:48
لول ! اسکین nothing را بریزی میبینی که کچل نیستم
صبحی کلیپ را دیدم حال کردم و دمت گرم
گزارشات پزشکی قانون حاکی از اینکه چون شما پریدی رو سر این یارو تروریست اونام کفری شده. ( پیاده روی نکن رو سر مردم دیگه .. :| )
-------------------------------------------------------
Monsetr Plus Plus بزودی ....
اسم سرور چیه منم میخوام بیام
Aryan007
18-07-2013, 02:46
اسم سرور چیه منم میخوام بیام
کلا سرور های ایرانی همشون تو عنوانشون عبارت Persian رو دارند.شما اون زیر تو قسمت سرچ بنویس Persian سرور های ایرانی بالا میان و پسوورد همشون هم p30 است.
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.