مشاهده نسخه کامل
: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی
vitamin2002
18-07-2013, 20:42
سرور PERSIAN BLOCK NO ADMIN برا کیه ؟! لطفا این VOTER PAUSE را برداره ! بعضی از روی حرصشون فقط VOTE می دهند ! BLOCK که می کنی زود VOTE می دهند :n21:
marde tanhayi
20-07-2013, 00:12
نمی دونم چرا وقتی این جماعت میان تو سرور monoster چرا دوس دارن از اول بازی شروع شه
ادم می شینه 2 ساعت بازی می کنه می رسه لول 100 می خواد رکورد بزنه اینها میان میگن اقا ریست کنین در حالی که اگه بازی بلد باشن خیلی زودتر سلاح هاشون رو می خرن
در اصل هدف این سرور رکورد زدن هست نه اینکه هی پاک کن از اول بازی کنن و مدام راه رفته رو تکرار کنن
چی بگم اخه :n13:
sisi4404
20-07-2013, 19:41
رای ساخت مپ در این بازی ابتدا:
1-کلید های Ctrl+shift+Eرا به طور همزمان فشار داده
2-حال صفحه ی ابی رنگی را مشاهده مکنید
3-بر روی Layers کلیک کرده
4-بر روی add کلیک کرده و به نسبت مپی که میخواهید بسازید عکسی را انتخاب کرده (مثلا grassمثل مپ openfng 5)
5-حال به صفحه ی اول بازگشته (کلیک بر روی image)
6-حالا بر روی add group کلیک کرده
7-بر روی group ایجاد شده کلیک راست کرده و بر روی add tile layer کلیک میکنیم
8-بر روی tile ایجاد شده کلیک راست کرده وگزینه image را انتخاب میکنیم
9-حال دکمه ی Esc(بر روی صفحه ی کلید )زده
10-space را نگه داشته و imagi که انتخاب کرده اید را میبینید
11-یه تیکه از عکسی را که انتخاب کرده اید را با موس کات کرده و بر روی صفحه ی ابی قرار داده حالا میتوانید به نسبت سلیقه ای که دارید مپ را ایجاد کنید
این اموزش ابتدایی میباشد برای اموزش پیشرقته در بازی پیام دهید
by soltan doOd:n20:
armin_brd
25-07-2013, 15:30
من اعتراض دارم اقا کی گفته همش مپو عوض کنین چه خبره بابا سرور های قدیمی :n02: فقط یک مپ داشته چه وضعشه همش مپو عوض میکنن اقا مگه XYZ چشه ؟؟؟؟!؟!؟!؟
راستی sahab هستم با اکانت ارمین :n06:
farbod_ak47
30-07-2013, 19:48
دانلود H-client new version
ورژن جدید اچ کلاینت با امکاناته باحال
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farbod_ak47
30-07-2013, 20:01
اموزش ساخت سرور
سلام برای ساخت سرور اول باید پورت باز کنید برای باز کردن پورت از برنامه simple port forwarding استفاده کنید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی که پورت را باز کردید مود مورد نظرو اجرا کنید در اموزش بعدی اموزش ساخته سرور بصورت فیلم را میزارم
By bad boy
farbod_ak47
30-07-2013, 22:03
سلام با دیدن این فیلم اموزش ساخت کامل سرورو یاد بگیرید :n05::n20:
بعد بگید bad boy بده :n10:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n26:
سلام
با توجه اینکه خیلی از بچه ها شکایت داشتن که زیاد vote میدن و مپ رو عوض میکنن تصمیم گرفتیم سیستمی پیاده کنیم(یکی ندونه میگه میخوان اپولو هوا کنن :دی) که این مشکل حل بشه.
به زودی جزییاتش رو اعلام میکنم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
Amir.prs
03-08-2013, 19:43
من بعد از 2 سال برگشتم :n28:
نسخه جدید لینک دانلدشو بدید بی زحمت :n28:
vitamin2002
03-08-2013, 22:55
من بعد از 2 سال برگشتم :n28:
نسخه جدید لینک دانلدشو بدید بی زحمت :n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!!!!!!!!! :n13:
vitamin2002
04-08-2013, 13:57
سلام
با توجه اینکه خیلی از بچه ها شکایت داشتن که زیاد vote میدن و مپ رو عوض میکنن تصمیم گرفتیم سیستمی پیاده کنیم(یکی ندونه میگه میخوان اپولو هوا کنن :دی) که این مشکل حل بشه.
به زودی جزییاتش رو اعلام میکنم
الان اعصابم کاملا خط خطی هست ! داشتیم با 3 تا از بچه ها MAP می رفتیم که تقریبا اواخر بود ! 100 بار گفتیم VOTE ندید باز این THESIMS POOYA ADELE **** اومدند CHANGE MAP دادند اصلا بعضی ها درک و فهم ندارند ! چه می شه کرد خانوادشون بهشون بعضی چیزا رو یاد ندادند دیگه ! می گی change map نده انگار به بعضی ها می گی اره بده ! اگه نمی تونید برید left بدید برید پی کارتون دیگه :n21:
تغییرات تو سرور انجام شد.
از حالا به بچه های قدیمی یه یه پسوورد داده میشه که با اون وارد میشن و میتونن force vote بدن. این امکان فقط برای تغییر مپه نه کیک و ... . به این افراد experienced player گفته میشه.
آموزش force vote دادن برای این افراد:
پسوورد از طریق پیام خصوص براشون ارسال میشه(تو بازی،فقط خودشون میبینن پیام رو)
سپس تو بازی t میزنید و مینویسیسد:
/login password
با این کار وارد میشین. برای force vote دادن t رو بزنید و بنویسیسد:
/fvote yes/no
لطفا درخواست experienced شدن ندین. خودمون صلاحیت ها رو بررسی میکنیم و افراد رو انتخاب میکنیم
vitamin2002
04-08-2013, 17:26
تغییرات تو سرور انجام شد.
از حالا به بچه های قدیمی یه یه پسوورد داده میشه
بچه های قدیمی که زیاد می یان سرور انتخاب بشوند بهتره ! در این صورت حداقل شانسمون زیاده که یکی باشه که FORCE VOTE بده !
سلام.چرا تو این سرور نوب پرور winston :n09:من نمیتتونم وارد بشم؟؟ میخواد مپ دانلود کنه رو 1 درصد میمونه. اسم مپه new6_cbcc هست. یکی لطف کنه مپ رو آپلود کنه:n28:
vitamin2002
08-08-2013, 13:49
سلام.چرا تو این سرور نوب پرور winston :n09:من نمیتتونم وارد بشم؟؟ میخواد مپ دانلود کنه رو 1 درصد میمونه. اسم مپه new6_cbcc هست. یکی لطف کنه مپ رو آپلود کنه:n28:
تا دیروز رفته بودم سرورش ولی الان که ران نیستش ! ولی نگاه کردم پوشه downloadedmaps مپی به اون اسم برا من نداره ! به جز پوشه downloadedmaps مپا کجا ذخیره می شه !!؟ :n13:
ممنون بچه ها برام فرستادن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
vitamin2002
09-08-2013, 10:08
دیشب تا ساعت 3.30 داشتیم با hermes و shahab و erfan و اینجانب :n19: این مپ مزخرف و تخمی را می رفتیم ( البته بگم erfan ساعت 1.30 اینا دارفانی را ودا گفت و رفت :n02: )
خداییش سازنده این مپ فکر کنم annn مغز بوده و یا حتما عمه زیاد داشته :n02:
بعد اینکه erfan رفت :n03: ! گفتم همدیگه را به آغوش بگیریم :n02: تا یه روحیه بدیم به همدیگه :n20: ( ساعت حدود 1.45 ! )
که تقریبا من و shahab و hermes رسیده بودیم stage ماقبل آخر این مپ *** :n21: ( ساعت دور و بر 2.20 ) که اینجای مپ shahab هم بعد تلاش های مکرر و ریده شدن اعصاب و از آنجایی که نصف شب بود و آبم قطع بود :n02: اینترنت را دیسکانکت کرد و رفت به زیارت erfan :n08: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفلکی hermes هم اینجای مپ 1 ساعت اینا زور داد و کو* داد و ... :n02: ولی نتونست بره ! خودشم چون با هزار مصیبت به اینجای مپ رسیده بودیم نه hermes و نه من ـ نمی خواستیم left بدیم که در نهایت hermes دید که من left نمیدم ! خودشم که left نمیده ! منم چون خیلی وقت بود عقدش را داشتم تا این admin را کیک کنم :n02: ایده ای به ذهن hermes رسید :n02: که اون این بود که از ادمینی logout کنه تا بتونم کیکیش کنم :n19: و از این مپ خلاص بشویم :n08: که در نهایت من به آرزوی دیرینه ام رسیدم و admin بازی را کیک کردم رفت و از مپم خلاص شدیم :n02: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که حدود 3.5 ساعت تو این مپ جون دادیم !!!!! ولی نتونستیم ادامه بدیم تا آخرش :n02:
vitamin2002
09-08-2013, 18:55
بدون شرح ! :n02::n08::n08::n08::n08:
راز بازی خفن بچه ها در fng کشف شد.به وقتش بوت را آن و آف میکنن کسی هم نمیفهمه.
حالا کسی بگه که خودش .... :d
من نمیدونم بات تو ddrace به چه درد میخوره؟
از بات خیلی بدم میاد. دنبال راهیم که جلوشو بگیرم. دوستان همفکر هم میتونن کمک کنن
Mool Tee
11-08-2013, 16:05
اي نامردا من Tee موخام :( بچه هاي قديم كسي مياد اصلا؟ Hermes تو اين تاپيك كيه؟ :D
shahabaliboys
11-08-2013, 19:29
خوw بیا مگه جلوتو گرفتن؟
vitamin2002
11-08-2013, 19:38
اي نامردا من Tee موخام :( بچه هاي قديم كسي مياد اصلا؟ Hermes تو اين تاپيك كيه؟ :D
hermes میگه اکانت ندارم p30world !
بچه های قدیم 2-3 هفته اخیر ریختند بازی :n02:
سلام دوستان.من امروز این بازی رو گرفتم.هنوز هم سرور ایرانی هست؟
shahabaliboys
13-08-2013, 13:52
بله
130.185.73.171:8303
ممنون ولی انگار password می خواد
Arrowtic
13-08-2013, 15:48
پسورد : p30
ممنون ولی چرا همی چیز قاطی پاتیه اونجا گیر می کنه بعضی جاهای نقشه؟
shahabaliboys
13-08-2013, 19:47
اون مد اسمش ddrace هست که میتونم بگم محبوب ترین مده teeworlds هست . تو ddrace باید به هم دیگه کمک کنید تا از freeze عبور کنید و به آخر مپ برسید توضیحات بیشتر پست 991 صفحه 100 همین تاپیک از Aryan007
Aryan007
17-08-2013, 01:43
ممنون ولی چرا همی چیز قاطی پاتیه اونجا گیر می کنه بعضی جاهای نقشه؟
اون مد اسمش ddrace هست که میتونم بگم محبوب ترین مده teeworlds هست . تو ddrace باید به هم دیگه کمک کنید تا از freeze عبور کنید و به آخر مپ برسید توضیحات بیشتر پست 991 صفحه 100 همین تاپیک از Aryan007
البته ممکنه سرور بلوک رفته باشید که اونم اساسش دی دی ریس هستش اما هدفش اینه که نگذارید دیگران پیشروی کنند.
بهتره همون دی دی ریس رو برید که مفرح تره.
ممنون.
Aryan007
20-08-2013, 23:34
از دوستان کسی آخرین مپ من یعنی P30WORLD DDRACE 5 رو روی هاردش یا فولدر downloadedmapsش نداره؟ اگه دارینش خواهش می کنم این فایل 120 کیلوبایتی رو برام آپلود کنید تا ادمین بذاره رو سرور.هنوز اون مپ رو کسی کامل نرفته!!!
ممنون.
shahabaliboys
21-08-2013, 17:38
بیا آرین جون گریه میکنی چرا ؟:n02:
خواهش. :n05:
Aryan007
21-08-2013, 17:59
بیا آرین جون گریه میکنی چرا ؟:n02:
خواهش. :n05:
شهاب باز هم ما رو خجالت زده کرد.
hajoo جان بیا شوتش کن تو سرور بکس مپ ملی برن ساخت داخل :دی.
ممنون.
Ashkan_crash
21-08-2013, 18:42
سلام دوستان من از صفحه اول پستا رو خوندم متاسفانه توضیحات درست حسابی از بازی نبود
خودم بازی رو از ساینش گرفتم و برام جالب بود می خواستم بدونم این بازی مدای دیگه هم داره؟
از کجا باید بگیریمشون؟
و اینکه هر کی هر توضیحاتی می تونه بده در مورد این بازی ممنون می شم
Arrowtic
21-08-2013, 19:23
سلام دوستان من از صفحه اول پستا رو خوندم متاسفانه توضیحات درست حسابی از بازی نبود
خودم بازی رو از ساینش گرفتم و برام جالب بود می خواستم بدونم این بازی مدای دیگه هم داره؟
از کجا باید بگیریمشون؟
سلام بله مدای بسیار زیادی داره .
سمت راست همه تیکا رو بردارید جز تیک Compatible Version . بقیه سرورا این طوری نشون داده میشن .
Aryan007
21-08-2013, 19:27
از کجا باید بگیریمشون؟
راهنمای پر طرفدار ترین مد بازی یعنی DDRace هم میتونی تو صفحه ی 100 توسط خودم بخونی.
پ.ن:راستی این مپ P30WORLD DDRCE 5 رو HERMES گذاشت رو سرور.ولی این رنگ عوض کردن Tee ها و تیر پشت سر هم نمی دونم از کجا پیداش شد :دی.
ممنون.
درود
خوبه بچه ها مپ سازی کنن.تصمیم گرفتم مپ های تموم شده و خز رو حذف کنم و مپ بچه ها رو جایگزین کنم. البته مپ های درست و حسابی
shahabaliboys
22-08-2013, 01:03
1 مپ در دست ساخت دارم احتمالا 5 شنبه هفته دیگه release میشه .:n10::n02::n05:
+
تقریبا pro میخواد (البته pro به معنی ایرانیه قضیه:n09:)
+
این kbeer و fly to the moon هم حذف کن که بیچاره کردن :n27:
امضاتم خیلی با حاله hajoo
عشق دریایی کرانه ناپدید/کی توان کردن شنا ای هوشمند :n16:
SA3EDLORD
22-08-2013, 04:57
دوستان........خیلی دلم تنگ شده براتون........
بخاطر این کیبورد لعنتی نمیتونم بیام.
جای منو خالی کنید :n27:
لردک:n12:
بچه ها انجمن تی وردز راه اندازی شد: teeworlds.ir بعد برید به بخش انجمن
مپ هاتونو اونجا بزارین.
لردک جون مام دلمون برات تنگ شده. از بقیه سراغتو میگیرم. دو نقطه اون شکلکی که دماغش درازه :d
Aryan007
26-08-2013, 01:52
سرور Persian ProDDRace داون شده و بکس به سرور Persian DDRace Bazihelp می رن که از لحاظ دایرکتوری مپ سروری می کنه بر سرور Pro DDRace.اما بعضی اوقات لاگ بچه ها بیشتره.
4 بار تلاش 9 Tee برای اتمام مپ Koule 10 هم بی نتیجه ماند :دی... .
ممنون.
shahabaliboys
26-08-2013, 10:37
خود سرور اصلا به پای pro ddrace نمیرسه :n27:
+
امیدوارم تا جمعه که مپم release میشه روی pro ddrace تستش کنیم. :n06:
درود
امروز سرور persian pro ddrace ران میشه.من خیلی مپ دارم ولی مپ های آسون و تکراری رو تو سرور نزاشتم.اگر این سرور bazihelp بمونه خوب میشه . احتمالا سرور رو private میکنم.
-----
شهاب دو نگته ایکس
psycho0098
31-08-2013, 13:49
دوستان تو صفحه اول راهنمایی چیزی ندیدم
میشه بگید بازی رو از کجا دانلود کنم ثبت نام، سروراش کجان ، رایگان یا باید بخریم بازی رو
ممنون
vitamin2002
31-08-2013, 15:16
دوستان تو صفحه اول راهنمایی چیزی ندیدم
میشه بگید بازی رو از کجا دانلود کنم ثبت نام، سروراش کجان ، رایگان یا باید بخریم بازی رو
ممنون
از اینجا دانلود بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام نمی خواهد برنامه را دانلود کنید خودتون می فهمید ... فقط اسم انتخاب می کنید خود برنامه و می رید قسمت search و سرور انتخاب می کنید ! فعلا بازی که از همون اول رایگان هستش البته دوستای عزیزمون :n11: از جیب مایه می گذارند و سرور ایرانی باز کردند تا بشه با پینگ خوب بازی کرد قسمت search دنبال کلمه persian بگردی می تونی سرور ایرانی با پینگ خوب پیدا کنی ! البته الان یک سرور داریم برای ایران ولی سرور های خارجی هم می تونی بری فقط یکم پینگ خوب نیستش ! ضمنا پسورد سرور ایرانی p30 هست
psycho0098
31-08-2013, 21:02
آقا تو همین سرور ایران من فریز میشم /pause رو هم bind کردم رو p
p میزنم ،بعد دوباره میزنم اما همونجا ظاهر میشم
چکار کنم؟؟
vitamin2002
01-09-2013, 13:14
آقا تو همین سرور ایران من فریز میشم /pause رو هم bind کردم رو p
p میزنم ،بعد دوباره میزنم اما همونجا ظاهر میشم
چکار کنم؟؟
خوب pause بکنی دوباره همون جا ظاهر می شی ! می خواستی کجا ظاهر بشی ؟ 6 متر اون ور تر ؟ :n02: pause که می زنی می تونی بری کل مپ را نگاه کنی ولی خودت کجا هستی وقتی resume :نی همون جا ظاهر می شه
psycho0098
01-09-2013, 14:20
خوب وقتی افتادم یه جا پرتی فرییز شدم چجور بیام از اول؟
vitamin2002
01-09-2013, 15:47
خوب وقتی افتادم یه جا پرتی فرییز شدم چجور بیام از اول؟
نمی تونی دوباره برگردی عقب وقتی ریدی :n02: یا باید دیگر بازیکنای موجود کمکت کنند یا باید /kill کنی ! از اول بیایی
vitamin2002
01-09-2013, 15:54
درود
امروز سرور persian pro ddrace ران میشه.من خیلی مپ دارم ولی مپ های آسون و تکراری رو تو سرور نزاشتم.اگر این سرور bazihelp بمونه خوب میشه . احتمالا سرور رو private میکنم.
-----
شهاب دو نگته ایکس
یک مشت احمق عوضی شورش را در آوردند ! فقط change map بلدند بدهند :n21: force هم که می کنی می ریزند برا کیک کردن ! امروز ساعت 13.5 داشتیم با babri , 2 نفر دیگه map می رفتیم که چند تا نوب احمق شروع کردند برا change مپ دادن و از آنجایی که هر بار force می شد دیدند نمی تونند مپ را عوض کنند که زندند vote kick دادند :n28: :n21: الانم باز داشتیم با shahab , robin و یک نفر دیگه مپ می رفتیم که اول shahab را کیک کردند بعدشم من را :n21: :n28:
اگه بتونید برا exp ها force vote no را برای کیکم بزارید که حداقل نذاریم کیک کنند :n21:
shahabaliboys
01-09-2013, 16:16
اگه با مد ddrace آشنایی نداری صفحه 100 پست اولو بخون اگه آشنایی داری تو f1 تو بازی بزن bind k kill اینتر کن از این به بعد دکمه k رو بزنی میاد اول
:n16::n26::n05:
shahabaliboys
01-09-2013, 16:19
یک مشت احمق عوضی شورش را در آوردند ! فقط change map بلدند بدهند
:n21: force هم که می کنی می ریزند برا کیک کردن ! امروز ساعت 13.5 داشتیم با babri , 2 نفر دیگه map می رفتیم که چند تا نوب احمق شروع کردند برا change مپ دادن و از آنجایی که هر بار force می شد دیدند نمی تونند مپ را عوض کنند که زندند vote kick دادند :n28: :n21: الانم باز داشتیم با shahab , robin و یک نفر دیگه مپ می رفتیم که اول shahab را کیک کردند بعدشم من را :n21: :n28:
اگه بتونید برا exp ها force vote no را برای کیکم بزارید که حداقل نذاریم کیک کنند :n21:
اسمش چی بود اون ............ که منو کیک کرد؟
جالبیش اینه تو تایپ بهم میگه تا 3 ثانیه دیگه کیکم بده وگرنه vote میدم کیکت میکنم :n27::n08:
شهاب کی کیکت کرد؟ بگو تا همین الان از مسافرت برگردم حالشو بگیرم. (دو نقطه دی)
قراره تغییرات اساسی تو سرورا ایجاد کنیم که نیاری به force و .. نباشه.
psycho0098
01-09-2013, 18:35
نمی تونی دوباره برگردی عقب وقتی ریدی :n02: یا باید دیگر بازیکنای موجود کمکت کنند یا باید /kill کنی ! از اول بیایی
/kill که میزنم مینویسه no such command
اما تو سرورا دیگه عمل میکنه
چکار کنم؟؟
shahabaliboys
01-09-2013, 18:52
تو به این پست vitamin نوب گوش نده همونی که من گفتمو انجام بده حلُه:n02:
vitamin2002
01-09-2013, 23:47
شهاب کی کیکت کرد؟ بگو تا همین الان از مسافرت برگردم حالشو بگیرم. (دو نقطه دی)
قراره تغییرات اساسی تو سرورا ایجاد کنیم که نیاری به force و .. نباشه.
می شه مختصر یک توضیحی بدی ؟ ببینیم بهتر می شه یا بدتر می شه :n02: اگه نیاز باشه نظر بدیم البته سرور ماله خودته هر کاری خواستی بدون نظر اینا هم می تونی بکنی ! :n22:
vitamin2002
01-09-2013, 23:49
تو به این پست vitamin نوب گوش نده همونی که من گفتمو انجام بده حلُه:n02:
نوب باباته :n02: آره همونی که shahab noobak گفت بکن تا زمانی که یادت می ره T بزنی و شروع به تایپ کردن بکنی یهویی می بینی که kill شدی :n02:
هنوز تغییرات قطعی نیست ولی احتمالا به این صورته که دوتا سرور دی دی ریس میسازیم که یکی برای پروها که فقط مپ سخت داره و r و pause و solo نداره (رسمی)
یک سرور دی دی ریس هم برای نوبا که مپاش آسون تره و r و pause و solo داره
+ fng
+block
* در تلاشیم راهی برای جلوگیری از بات زدن پیدا کنیم
خوب بید ؟
vitamin2002
04-09-2013, 14:05
هنوز تغییرات قطعی نیست ولی احتمالا به این صورته که دوتا سرور دی دی ریس میسازیم که یکی برای پروها که فقط مپ سخت داره و r و pause و solo نداره (رسمی)
4
سرور پرو به نظرم pause و solo داشته باشه بهتره ! مخصوصا solo ...
البته از وقتی exp گذاشتین یکم وضع بهتر شده چون خیلی از وقت ها سرور حداقل یک نفر exp یا خود admin داره که از change map دادن بی خود می شه راحت جلوگیری کرد البته الان وضع در شرایط بهتری هم هست چون دیگه نمی تونند kick بی خود کنند به خاطر change map دادن :n21: به نظر شخصی ام الان اگه با این وضع پیش بره نیاز به 2 تا سرور نیستش ! چون 2 تا سرور باشه باز مطمئن هستم اونایی که تازه وارد هستند باز می یان سرور pro ! ضمنا 2 تا سرور dd باشه یکی برا pro ها یکی برای تازه وارد ها اون محیط گرم از بین می ره :n13: فقط اگه امکان داره با این منوال باشه و فقط وقتی change map داده می شه و vote با راگیری fail می شه مثلا برای 5 مین دیگه کسی نتونه vote change map بده ! حالا نمی دونم این کار شدنی هست یا نه ! البته نظر admin و بچه های قدیمی هم بشنویم خوبه :n01:
shahabaliboys
05-09-2013, 00:25
+ fng
+block
* در تلاشیم راهی برای جلوگیری از بات زدن پیدا کنیم
خوب بید ؟
تایید + مهر و امضا کردمش.
فرستادم واسه مدیریت :n13:
Aryan007
05-09-2013, 03:49
به نظرم جالب نمیشه پلیر های با سطوح مختلف رو تفکیک کرد.شیرینی بازی به همینه.بهترین کار همین فورس مپ هست و اگه فورس برای مخالفت با کیک هم وجود داشته باشه عالی میشه.
اگرم می خوای ۲ سرور DDRace بزنی فقط برای این باشه که با This server is full مواجه نشیم :دی.
به نظرم فقط دستور pause باشه کافیه.این solo و rescuse نباشه بازی مسخره میشه.
تنها کمبود سرور آرشیو مپ هستش...اون آپشن مپ های بازی هلپ رو میتونی گیر بیاری؟
ممنون.
miladdarren
05-09-2013, 09:16
به نظرم جالب نمیشه پلیر های با سطوح مختلف رو تفکیک کرد.شیرینی بازی به همینه.بهترین کار همین فورس مپ هست و اگه فورس برای مخالفت با کیک هم وجود داشته باشه عالی میشه.
اگرم می خوای ۲ سرور DDRace بزنی فقط برای این باشه که با This server is full مواجه نشیم :دی.
به نظرم فقط دستور pause باشه کافیه.این solo و rescuse نباشه بازی مسخره میشه.
تنها کمبود سرور آرشیو مپ هستش...اون آپشن مپ های بازی هلپ رو میتونی گیر بیاری؟
ممنون.
وای عکس آواتارت منو یاد قدیما انداخت :n02:
آقا شما مثل شهاب امضا کنید به مراجع ذی ربط؟ ارجاع بدین.اذیت نکنید دیگه این جوری بهتر میشه آمایش سیستماتیک رو انجام داد.
سرورهای رسمی res و pause و solo ندارند و به نظر من خیلی هیجان انگیزتره.
در مورد تعداد مپا سرور بیش از 500 مپ داره. خیلی مپ ها اصلا بازی نشدن.بعد میگین کمه ؟
به نظر من جداسازی سرور کار عاقلانه ایه. بچه های تازه کار همش اعتراض میکنن مپ سخت رو بازی نکنید.فضا هم گرمه چون تو سرور پرو فقط بچه های قدیمی میان که رفیقن.
البته یه دوستی گفت پرو ها هم تو سرور پرو نمیرن دیگه .با این تغییرات. دو نقطه دی
راستی آرین منظورت از آپشنا چی بود؟ولی خو کلا به سرور بازی هلپ دسترسی دارم.
shahabaliboys
05-09-2013, 12:42
کار من داره راه میفته الان 1 پرونده بیشتر جلوم نیست ( با زیر میزی البته :n02: )
منظور این آرین هم اینه که اون سرور A B C D ..... انتخاب میکردی بعد مپاش میومد با اون سیستم حال کرده بود :n02:که من خوشم نمیاد البته :n09:
vitamin2002
06-09-2013, 11:28
آقا شما مثل شهاب امضا کنید به مراجع ذی ربط؟ ارجاع بدین.اذیت نکنید دیگه این جوری بهتر میشه آمایش سیستماتیک رو انجام داد.
سرورهای رسمی res و pause و solo ندارند و به نظر من خیلی هیجان انگیزتره.
در مورد تعداد مپا سرور بیش از 500 مپ داره. خیلی مپ ها اصلا بازی نشدن.بعد میگین کمه ؟
به نظر من جداسازی سرور کار عاقلانه ایه. بچه های تازه کار همش اعتراض میکنن مپ سخت رو بازی نکنید.فضا هم گرمه چون تو سرور پرو فقط بچه های قدیمی میان که رفیقن.
البته یه دوستی گفت پرو ها هم تو سرور پرو نمیرن دیگه .با این تغییرات. دو نقطه دی
راستی آرین منظورت از آپشنا چی بود؟ولی خو کلا به سرور بازی هلپ دسترسی دارم.
solo بعضی جاها به درد می خوره مخصوصا وقتی 4-5 نفری می ری و یک جای مپ باید یکی یکی رد بشی ! solo نباشه باید 2 ساعت صبر کنی تا یکی یکی رد بشه !
حالا من صورت جلسه کردم و تنظیم گزارش حالا باید به کی ارجاع بدم ؟ :n02: :n13:
Aryan007
06-09-2013, 16:00
بازم میگم دستور pause کافیه... :دی.
به دنبال عدم استقبال دوستان سرور هیچ تغییری نمیکنه. در ضمن کاپیتولاسیون اجرا میشه( expها رو نمیشه کیک کرد)
vitamin2002
14-09-2013, 19:50
به دنبال عدم استقبال دوستان سرور هیچ تغییری نمیکنه. در ضمن کاپیتولاسیون اجرا میشه( expها رو نمیشه کیک کرد)
:n19::n19: انشاالله سرور با همین صورت ادامه پیدا کنه :n24: !
از موقع نهار تا الان که سرور دیده نمی شه ! ظاهره داون شده !
به زودی تعدادی مپ HARD اضافه میشه. که بوی خون میدن. دو نقطه دی
vitamin2002
15-09-2013, 19:32
در ضمن کاپیتولاسیون اجرا میشه( expها رو نمیشه کیک کرد)
3 ساعت قبل که من و babri را به خاطر force دادن change mapکیک کردند ! البته من force می دادم ولی babri به اشتباه که force می ده کیک شد :n02: بعدشم که خودم کیک شدم ! :n19:
deathangel201190
16-09-2013, 10:07
اگر کسی ای پی سرور خوبی داره رو بده ممنون
vitamin2002
16-09-2013, 10:40
اگر کسی ای پی سرور خوبی داره رو بده ممنون
در قسمت quick search بنویس persian کلیه سرور های ایرانی را برات بیاره ! که پینگاشون خوبه ... البته سرور خارجی هم هست که پینگاش بالاست
ضمنا پسورد سرور های فارسی p30 می باشد
vitamin2002
16-09-2013, 12:04
به زودی تعدادی مپ HARD اضافه میشه. که بوی خون میدن. دو نقطه دی
اسم سرور را بگذاری persian hard ddrace بهتره ها :n02: :n29:
ALIREZA-PH
21-09-2013, 11:34
شما که هی می گید چت نکنید این جا که 108 صفحه شد.بابا ول کنید یه لینک دانلود با یه اموزش بزارید خلاص
Arrowtic
21-09-2013, 13:03
شما که هی می گید چت نکنید این جا که 108 صفحه شد.بابا ول کنید یه لینک دانلود با یه اموزش بزارید خلاص
چت تا وقتی اسپم نباشه مشکلی نداره .(با توجه به معنی لغوی کلمه چت) بحث درباره سرور هم اسپم نیست .
برای دانلود برید لینک زیر :
آموزش خاصیم نداره . میرید تو بازی ، سرورا رو پیدا میکنید بازی می کنید .(رمز سرور های ایرانی هم p30 هست)
آموزش مود ها رو هم میخواید کافیه از ابزار سرچ تو تاپیک استفاده کنید . تاپیک پر آموزش های خیلی باکیفیت هست که دوستان نوشتن .
به زودی تعدادی مپ جدید به سرور اضافه میشه.سطحش یکم از مپای دور قبل پایین تره.
Aryan007
22-09-2013, 20:40
صفحه ی 100 تاپیک پست اول آموزش مد DDRace توسط خودم هست.
ممنون.
vitamin2002
23-09-2013, 09:35
صفحه ی 100 تاپیک پست اول آموزش مد DDRace توسط خودم هست.
ممنون.
فکر کنم اگه یکی از ناظران انجمن پست اول تاپیک را ویرایش کرده و لینک پست های آموزش را در پست اول بگذارند بهتر خواهد بود !
shahabaliboys
23-09-2013, 10:56
باز آمد بوی ماه مدرسه :n09: :n08:
ساعت 11 صبح هیچکس نیست تو سرور .:n02:
iljimae1
24-09-2013, 11:14
سلام دوستان
لطفا سرور رو بزاريد . كه ما هم بيايم:n02:
با تشكر
vitamin2002
24-09-2013, 11:47
سلام دوستان
لطفا سرور رو بزاريد . كه ما هم بيايم:n02:
با تشكر
تو قسمت search بنویسی persian کل سرور های ایرانی را برات لیست می کنه ! پسشم p30 هست البته سرورهای پویا را با search نمی شه آورد ! سایتش می تونی توضیحات کامل را جهت مشاهده سرور ها ببینی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
marde tanhayi
26-09-2013, 18:54
آموزش زدن سرور کجاست می خوستم یه سرور CTF5 بسازم واسه خودم
Extreme-Forces
02-10-2013, 10:02
دلم براتون تنگ شده گوگولیییییااااااااا :n02::n09::n12:
اینترنت مادر مرده یاری نمیکنه بیام:n28:
------
BLACK-WAR:n11:
Extreme-Forces
07-10-2013, 19:23
این عکس مال چند روز پیشه.
یه سری جیگر توش دیده میشه :n12::n02:
مکالمش هم باحاله :n09::n10:
:n16:
حدود سی مپ جدید اضافه شد. نظر به استقبال دوستان از سری مپ های قبلی (دو نقطه دی) سعی کردم مپ های آسون تری بزارم
behnamlider
09-10-2013, 13:43
این بازی چرا انقذ زیاد حجم کم میکنه 1 ساعت رفتم شد 50 مگ
iljimae1
09-10-2013, 14:30
آقا من تا ديروز فقط سرور ddrace رو مي ديدم. امروز ديگه اون رو هم نمي بينم !!!!! :n27:چه بلايي سر سرور ها اومده؟؟؟ :n28:
vitamin2002
09-10-2013, 20:34
persian pro dd که به لطف hajo عزیز پا برجاست :n16: ولی سرور dimta رفته به فنا :n29:
به مناسبت پست 1001 من ،به زودی یک از بچه های قدیمی تی بعد از یک و نیم سال برمیگرده.:n05:
vitamin2002
21-10-2013, 19:13
به مناسبت پست 1001 من ،به زودی یک از بچه های قدیمی تی بعد از یک و نیم سال برمیگرده.:n05:
کیه ؟! تابستون dd بیشتر می چسبید ! الان بچه های قدیمی نمی یان ! تابستون دورمون جمع بود :n28:
Extreme-Forces
21-10-2013, 20:17
اوه. پس هرکی که هست بعد این مدت ، باید حسابی گرد و قلمبه شده باشه :n12::n12::n09::n02:
اومد منم صدا کنید بیام یکم ... :n20::n09::n12:
Arrowtic
21-10-2013, 20:22
امیدوارم ناروتو باشه !
ناروتو نیست. ناروتو یهو غیبش زد هیچ اثریم ازش نیست:n14:
طرف ،کسی نیست جز Sajad TNT :n12:
Amir.prs
25-10-2013, 01:47
اره شنیدم سربازیش تموم شده قراره بیاد چند روز پیش تو یاهوو دیدمش ....
---------------------------------------
راستی دوستان tee من به فنا رفته الان 2 روزه هیچ سرور داخلی و خارجی رو نمیاره ! where is the problem ?
من که امروز گفتم بعد چند وقت با استایل و اسم جدید بیام فقط سرورا روی کامپیوتر شخصی بودش یکیشم رفتم به لطف ادمینش کیک کرد یک فوش هم نوشت ریسون
Sent from my iPhone 4s
اره شنیدم سربازیش تموم شده قراره بیاد چند روز پیش تو یاهوو دیدمش ....
---------------------------------------
راستی دوستان tee من به فنا رفته الان 2 روزه هیچ سرور داخلی و خارجی رو نمیاره ! where is the problem ?
مشکل سراسری اینترنت ایران هست ( البته مخابرات) : D
vitamin2002
25-10-2013, 20:05
ناروتو نیست. ناروتو یهو غیبش زد هیچ اثریم ازش نیست:n14:
طرف ،کسی نیست جز Sajad TNT :n12:
سرور dd به فنا رفته ! :n03:
دوستان چند روزی خونه نبودم، البته هنوزم نیستم :D به خاطر همین سرور آف شده بود.فردا درست میشه.
پ.ن : دو روز نبودیم تو اینجمن های مختلف و یاهو انواع شایعات درست کردن.:n27:
من که امروز گفتم بعد چند وقت با استایل و اسم جدید بیام فقط سرورا روی کامپیوتر شخصی بودش یکیشم رفتم به لطف ادمینش کیک کرد یک فوش هم نوشت ریسون
Sent from my iPhone 4s
نمیدونم کدوم سرور رو میگی، ولی با اسم و استایل جدید اومدی تو سرور من فحش دادی بن شدی:n02:
نمیدونم کدوم سرور رو میگی، ولی با اسم و استایل جدید اومدی تو سرور من فحش دادی بن شدی:n02:
اون که ماله چندین هفته پیش بود این نمیدونم سرور شخصی ناتینگ بود کی بود رفتم تو سه ثانیه بعد بن کردش ریسون هم نوشته بود sikt*r :|
Sent from my iPhone 4s
vitamin2002
27-10-2013, 15:04
اون که ماله چندین هفته پیش بود این نمیدونم سرور شخصی ناتینگ بود کی بود رفتم تو سه ثانیه بعد بن کردش ریسون هم نوشته بود sikt*r :|
Sent from my iPhone 4s
حتما از اسم جدیدت خوشش نیومده :n02: و یا رنگ جدیدت چشم را می زد :n08:
تا فردا سري جديد مپ ها اضافه ميشن.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستت درد نکنه اگه سری مپ xyz ddrace هم اضافه کنی خیلی خوب میشه مخصوصا یکیش بود که مخصوص پرو ها بود خیلی سختش کرده بودن اگر نداریش من دارن بدم بت.
گوشی هم مبارک باشه دو نقطه دی
Sent from my iPhone 4s
حالا که بحث گوشی شده
Sent from my Nokia1100
vitamin2002
31-10-2013, 14:24
انشاالله که مپای جدید مثل اون سری hardcore نباشه :n02:
sent from my iPhone 7s using Teetalk !! :n13:
shahabaliboys
04-11-2013, 21:19
به به سلام جیگرای خودم خوبید.؟
دلم واستون تنگ شده .
به زودی بر میگردم .
Sent from my Alcatel (az in ghaimia - gusht kooba ) using PC - Rightel :|
iljimae1
05-11-2013, 21:30
دوستان اسم بازيكن تون رو بگيد با هم بيشتر آشنا بشيم تو بازي. من iljimae هستم.:n02:
behnamlider
05-11-2013, 21:46
سلام
من میخوام سرور افلاین مد ddrace .بزنم فایلهاشو دارم ولی یه مشلی داره فقط یه مپ میاره به اسم dm1
کد sv_map هم تعییر دادم زدم بازم تغییری نکرد
یکی کمک کنه:n30::n14:
سلام
من میخوام سرور افلاین مد ddrace .بزنم فایلهاشو دارم ولی یه مشلی داره فقط یه مپ میاره به اسم dm1
کد sv_map هم تعییر دادم زدم بازم تغییری نکرد
یکی کمک کنه:n30::n14:
فایل مپ را داخل پوشه مپ تو بازیت باید اضافه کنی.
دوستان اسم بازيكن تون رو بگيد با هم بيشتر آشنا بشيم تو بازي. من iljimae هستم.:n02:
من که اسکینم اواتارمه معلومه.اسمم هم تغییر دادم به زودی اواتارو اپدیت میکنم
Sent from my iPhone 4s
اواتار اپدیت شد :دی
Sent from my iPhone 4s
vitamin2002
06-11-2013, 21:42
evil saeid ! البته pro boter ام می گم به خودم :n02:
vitamin2002
11-11-2013, 14:09
یک از بچه ها بعضی موقع ها با اسم hermes می یاد سرور :n21: حرف ها و کار هایی می کنه که معلومه خودش نیست ! 2 بار اینا vote kick دادم براش و چون خودش نیست کیک شده و رفته پی کارش ( نمی تونه force کنه و cancel کنه ! خودش بود که نمی شده اصلا vote داد برا ادمین ! ) دیروزم hermes جعلی اومد بهش سلام کردم بهم گفت لعنتی و left داد ! از hermes پرسیدم که کاری کردم که این جوری می گی و یا خودت بودی یا نه ... که می گه نه من نبودم ! حالا می شه کاری کرد ؟ مثلا با time نگاه کرد دید ipish چیه ؟! که وقتی اکثر بچه ها سرور بودند ادمین ببینه برا کیه این ip :n24:
و همین الان با اسم posi هم امد :n02:فهش داد ازین فهش زیر 2 ساله ها و کیک شد رفت:n09:
درود. با توجه به اینکه فحش ها کمر به بالا بودن، متهمین تبرئه میشن. دو نقطه دی
vitamin2002
13-11-2013, 01:39
عکس های مستهجن از hermes !!!! :n13: :n07: حمام آفتاب :n02:
iljimae1
14-11-2013, 02:13
کسی مپ تمرینی و تستی سراغ نداره؟ من می خوام تمرین کنم . آخه رو به رو یه بازیکن حرفه ای نمی شه تمرین کرد.:n28:
سلام چطوری باید دستورات d/ و r/ رو به سرور اضافه کرد؟
سلام چطوری باید دستورات d/ و r/ رو به سرور اضافه کرد؟
برای /d باید سرور idd درست کنی.
برای دستور ریسپاون هم با ادمینی وارد rcon بشی بزنی respawn خودش میاره با tab انخالش میکنی مقدار ۱ میدی بش که فعال بشه.
Sent from my iPhone 4s
vitamin2002
18-11-2013, 20:09
سرور monster را سرویس کردم :n02: جون و wave را نگاه :n25: آخر سر خسته شدم و left دادم :n28:
اومدیم یه دست الان بزنیم یک عوضی به اسم feri انقد به سرورا اتک داد سرور کلا محو شد:n29:
دوستان من ديگه ميخوام از تي خداحافظي كنم. اگه خوبي ،بدي،بني مني چيزي ديدين ببخشيد مارو.
سرور هم در هاله اي از ابهام قرار ميگيرنه.هرمس هستش. ديگه نمي دونم سرور رو سرپا نگه ميداره يا ترتيبش داده ميشه
بدرود فور اِوِر
vitamin2002
22-11-2013, 15:05
دوستان من ديگه ميخوام از تي خداحافظي كنم. اگه خوبي ،بدي،بني مني چيزي ديدين ببخشيد مارو.
سرور هم در هاله اي از ابهام قرار ميگيرنه.هرمس هستش. ديگه نمي دونم سرور رو سرپا نگه ميداره يا ترتيبش داده ميشه
بدرود فور اِوِر
ای بابا چرا می خواهی از tee خداحافظی کنی ؟!!؟ دلمون برات می تنگه ! دو نقطه گریه
Tw در اندروید) گلکسی نوت 2( :
سورس و فایل apk تو سورس فورجه موجوده.
Tw در اندروید) گلکسی نوت 2( :
سورس و فایل apk تو سورس فورجه موجوده.
فایل apk را بزار ببینم چطوریه.
خودم یدونه دارم ماله ۰.۵.۲ هستش باگ هم زیاد داره
Sent from my iPhone 4s
iljimae1
28-11-2013, 20:18
دوستان تا حالا من هيچ كدومتون رو نديدم تو بازي. كي تا حالا منو ديده؟ nick name: iljimae
vitamin2002
29-11-2013, 09:59
دوستان تا حالا من هيچ كدومتون رو نديدم تو بازي. كي تا حالا منو ديده؟ nick name: iljimae
ندیدی چون با این اسم ها نمی یاییم :n02: من همونی هستم که دیروز خودت را می کشتی ازم می پرسیدی که p30world هستم یا نه :n25: evil saeid هستم
منم HUNTER
یا
MOZEEEEEEEE
ای بابا چرا می خواهی از tee خداحافظی کنی ؟!!؟ دلمون برات می تنگه ! دو نقطه گریه
ممنون سعید جان ولی من دیگه وقت ندارم بازی کنم.دل کندن ازش سخته.تی وردز رو حذف کردم که جلو چشم نباشه دیگه:n02:
iljimae1
30-11-2013, 08:14
فكر كنم كه پينگ من رو تو بازي ديده باشيد. در بهترين حالت بالاي 180 است:n03:. تو اون پينگ هم مي شه خوب بازي كرد اما واسه من كه 2 ماه هم نيست كه شروع كردم كمي سخته. از دوستان مي خوام كه اگر مپ تمريني ، تستي ، فيلم آموزشي و .... دارند لينك بدن ما هم ياد بگيريم :n28:. من الان Ddrace , Fng رو بلدم و مشكل اصلي من هم در زدن حركات خوب در Fng هست. مثلا حركات حرفه اي كشتن بازيكن حريف كه با چكش پرتاب مي كنيم يا با هوك تو هوا مي چرخونيم. ( ديگه نتونستم كتابي بگم :n02: ).
با تشكر از شما:n16:
Amir Hossein
02-12-2013, 12:33
سلام...
عاقا دلیل اینکه من نمیتونم سرور هارو ببینم چیه؟ :31:
بعد یه مدت اومدیم بازی کنیم یهو دیدیم هیچی نیست... نزدیک بود سکته ناقص بزنیم :31:
marde tanhayi
02-12-2013, 15:07
این همه مپ ddrace هست یکی هم مپ والیبال بگذاره که هیجان داره فوتبال حال نمی ده چون ماوس رو خراب می کنه بسکتبال هم همین تور عصاب خورد کن هست چون نمی شه توپ رو راحت تو سوراج انداخت
اما والیبال مهارت می خواهد و خیلی با حاله هست لطفا یکی مپش رو بگذاره فقط همین والیبال نه چیز دیگه
سلام
سورس و apk:
sourceforge.net/projects/libsdl-android/files/apk/TeeWorlds/
توجه داشته باشید که گوشیتون ژیروسکوپ داشته باشه.
خود فایل apk حدود ده مگابایت و سورسش هم که 100 مگ میشه که فکر کنم ndk اندروید هم توش باشه.
نسخه جدید sdl اومده که اندروید و آی او اس هم ساپورت میکنه پس به احتمال زیاد خود ماتریکس هم یه نسخه آفیکال میده بیرون واسه گوشی.
موفق باشید....
سلام
خوب من این نسخه اندروید را امتحان کردم متاسفانه در گوشی اکسپریا مینی صفحه که فوق العاده کوچیکه همچنین وقتی وارد سرور میشم تصویر به هم میریزه.
امروز هم دیدم بازی در گوگل پلی نیز موجوده.
Sent from my iPhone 4s
hossein2801
09-12-2013, 13:38
من یه سرور ایرانی دارم با پینگ پایین خواستید فایل سرور رو برام بفرستید براتون سرور run کنم
من یه سرور ایرانی دارم با پینگ پایین خواستید فایل سرور رو برام بفرستید براتون سرور run کنم
ممنون اما فعلا یک چیزی حدود ۱۰تا سرور در مود های مختلف ران هستش
Sent from my iPhone 4s
eman619rv
27-12-2013, 19:31
دوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
دوستان من تازه با این بازی امروز آشنا شدم ، آموزشی ، چیزی ندارین بهم کمک کنه؟ این سرور هایی که میگین رو چجوری بازی کنم؟
اموزش خاصی نداره کلش تجربیه.
برای نمایش سرور ها هم هر چی تیم سمت راست منو هستش را بردار میان.معمولا هم با نامه persian شروع میشوند و رمز ورودشونم p30 هستش.
Sent from my iPhone 4s
SA3EDLORD
28-12-2013, 00:31
این دوستمون رئالیه هواشو از طرف من داشته باشین تو بازی:n05:
امیر خودت یادش بده :n11:
marde tanhayi
14-01-2014, 19:14
یکی اقایی کرده سرور های جدید رو ران کرده دمش گرم
به خصوص سرور والیبال خیلی بهم حال داد 3 ماه بود بازی نکرده بودم با angor کمی بازی کردیم ولی این eshgi زدو توپ رو بلعید بازی خراب شد اما بسی حال داد یاد ایام کردیم
سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو سایت سرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کنید
vitamin2002
17-02-2014, 12:42
چند وقته سرور نداریم :n03:
سیاتک vps هاش را 1 ماهه 59 تومان می فروشه که ترافیک ماهانش هم 500 گیگ هست ( از لحاظ ترافیک خیلی خوبه )
که شارژ اولیه اش 3 ماهه است یعنی می شه 177 هزار تومان ...
تکی نمی تونم بخرم و سرور ران کنم ولی اگه یک نفر دست و دلباز مثل خودم باشه :D می تونیم شریکی سرور بزنیم ( 2 تا ادمین ) که برا هر کدوممون می شه 90 هزار تومان و ماهی برا هر نفر 30 هزار تومان می افته ...اگه کسی مایل به زدن سرور به صورت شریکی باشه اینجا pm بزاره تا ردیفش کنیم
سرور پرشین بلوک:
10.201.6.42:8303
سرور پرشین اف ان جی:
10.201.6.42:8304
vitamin2002
20-02-2014, 09:30
فعلا که داون هستش ! من که نمی تونم سرور را ببینمش !
سرورا رو خط ملی ( اینترانت) هستن برای همین رو لیست مستر سرور نشون داده نمیشن.
باید آی پی هارو favoriate کنید.
البته الان ران نیست سرور.
vitamin2002
22-02-2014, 09:01
سرورا رو خط ملی ( اینترانت) هستن برای همین رو لیست مستر سرور نشون داده نمیشن.
باید آی پی هارو favoriate کنید.
البته الان ران نیست سرور.
خوب منم گفتم داون هستش دیگه :n26: همه سرور سرور می گن یکی نیست بیاد پول بده برا سرور زدن فقط مفت باشه کوفت باشه :n02:
از ماه دیگه که این وی پی اس تموم شه اعتبارش بهت پ.خ میزنم شریکی با هم سرور میزنیم.
هر چند ارزش نداره سرور زدن ولی برای شادی روح رفتگان و سلامتی زندگان سرور میزنیم. ( هرچند خودمم خیلی وقته بازی نکردم و نخواهم کرد)
حد اقل مشخصاتی که باید وی پی اس برای سرور این بازی داشته باشه اینه. ( کمتر از این یا اجرا نمیشه یا لگ خواهد داشت)
رم : 512
پردازنده: زیاد مهم نیست. ( اگه سرورا بیشتر از 3 سرور بشن باید ارتقا داد)
ترافیک ماهانه: 150 الی 250 گیگا بایت. ( مصرف ترافیک بسیار بالاست و مطمئنم 250 گیگ هم جواب نمیده)
هارد: زیاد مهم نیست. ( 1 گیگ هم میشه)
پورت: معمولا" همه وی پی اس ها پورت استاندارد دارند که مشکلی پیش نمیاد. ( اگه سرورا زیاد شن پورت اختصاصی هم نیاز میشه)
در ضمن الان دیگه خرید سرور از آسیا تک ارزش نداره! host dl رفته رو دیتاسنترشون و مطمئنا" قیمتا نسبت به دیتا سنتر های دیگه گرون شده.
اگه توافقی صورت بگیره برای نوروز و سال جدید سرور خواهیم زد.
marde tanhayi
23-05-2014, 19:26
عجب تی رفته صفحه 2 این قسمت
بابا یکی این رو ببره کنار wow اون بالا تا نره صفحه 2 این بازی خیلی طرف دار داره
درود
من با اين بازي خيلي خاطرات دارم.هر يك ماه وقت پيدا كنم ميام يه سر ميزنم. سرورا هم زياااااد. Po5eidon
پ.ن : براي چند دهمين بار ميپرسم كسي narotu رو نديده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
vitamin2002
25-05-2014, 19:24
narotu مرده دیگه پیداش نیست مثل sajad tnt :n03::n03::n03::n03::n03:
این بازی تا وقتی که کلاینتش اپن سورس باشه ارزش بازی کردنو نداره.
چپ و راست بوت میسازن.
narotu مرده دیگه پیداش نیست مثل sajad tnt :n03::n03::n03::n03::n03:
سجاد رو حدود ٥ ماه پيش ديدم
این بازی تا وقتی که کلاینتش اپن سورس باشه ارزش بازی کردنو نداره.
چپ و راست بوت میسازن.
اتفاقا راز موفقيت تي وردز اپن سورس بودنشه. اگه اپن سورس نبود دي دي ريسي وجود نداشت!
اتفاقا راز موفقيت تي وردز اپن سورس بودنشه. اگه اپن سورس نبود دي دي ريسي وجود نداشت!
client منظورم بود.
یه سال میشه به خاطر این بچه بازیا دیگه طرف تی وردز نیومدم.
client منظورم بود.
یه سال میشه به خاطر این بچه بازیا دیگه طرف تی وردز نیومدم.
منم دیگه fng نمیرم چند وقته تقریبا بیشترشون این K client دارن
Sent from my iPhone 4s
پیمان کاویانی
07-06-2014, 19:43
سلام به همه دوستان سرور persian gulf clan در تی ورد با پایین ترین پنیگ راه اندازی شده خوش حال میشیم بیاید
vitamin2002
13-06-2014, 12:57
سلام به همه دوستان سرور persian gulf clan در تی ورد با پایین ترین پنیگ راه اندازی شده خوش حال میشیم بیاید
ر *ی* د * م به سروری که ادمیناش چیتر هستند ... ر *ی* د * م به سروری که ادمیناش به یوزر ها HEAVY HAMMER می ده ... ر *ی* د * م به سروری که بلاک باشه و ولی ادمیناش HELPER هستند و ... :n21::n21::n21::n21::n21:
پیمان کاویانی
13-06-2014, 16:07
میگم اینقدره ریدی رودهات بیرون نریزه دوم سرورها تازه هست هنوز روشون کار باید انجام دهیم سوم ما به کسی چیزی نمیدیم اخر شب باشه میدیم ساعت 12 به بعد چهارم دیونه نیستیم بدیم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک میتونن بخرین بعد بیاید به تیم اسپیک 185.55.224.249 بگین براتون ران کنیم خودتون توش راحت باشید ما ادمین ها (صاحب سرور ها توی این سرورها نمیایم) در کل خودت ریدی
vitamin2002
13-06-2014, 17:35
میگم اینقدره ریدی رودهات بیرون نریزه دوم سرورها تازه هست هنوز روشون کار باید انجام دهیم سوم ما به کسی چیزی نمیدیم اخر شب باشه میدیم ساعت 12 به بعد چهارم دیونه نیستیم بدیم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک میتونن بخرین بعد بیاید به تیم اسپیک 185.55.224.249 بگین براتون ران کنیم خودتون توش راحت باشید ما ادمین ها (صاحب سرور ها توی این سرورها نمیایم) در کل خودت ریدی
من ریدهام را نگه داشتم برا سروری که ادمیناش چیتر هستند :n02:
می گی ساعت 12 به بعد ! روزا بیا سرور ببین چه وضعیه ! یعضی ها سوپر زدند بعضی ها هیدن شدند بعضی ها heavy hammer زدند ! البته ظاهرا هر کی مپ را تموم کنه heavy hammer می گیره ! سرور اگه اسمش بلاک هست نباید چیزی داشته باشه که باعث بشه کسی به کسی ارجحیت داشته باشه ... سرور بلاک helper نمی خواهد ! چند سال این بازی به دست خود بچه های قدیمی tee باز سرور داره و به نحو احسنت بعضی چیزا رعایت شده خواهشا اگه می خواهی برا این بازی سرور بزنی حداقل قوانین بازیش را رعایت کنید ! سرور بلاک نیستش الان ...
vitamin2002
13-06-2014, 17:44
ضمنا بی زحمت این change map را بزارید برا 80 % رای تا زود زود نشه change map داد بعضی ها ریدن :n02: به اعصاب ادم با vote دادنشون :n21:
vitamin2002
14-06-2014, 18:14
کلا سروری که ادمین و ممبر داره یک ریالم ارزش نداره می گی چرا بیا اینم دلیلش ... حالا بیا بگو نریدین به بازی چند سال خود بچه های قدیمی تی باز سرور زدند این ریدمان و خرتوخری ها نبود ... جهت اثبات گفته هام و نقض حرفات که گفتی ساعت 12 به بعد و ...
سرور نیست که خر تو خره ... سرور نباشه بهتر از اینه که این طور سرور باشه ... :n21::n21::n21::n21::n21:
قوانین:
اگر دیده شود که به هر ترتیبی از رنک ها برای به هم ریختن سرور سوء استفاده شود و یا رنک های خریداری شده به دست بقیه هم بیفتد سریعا رنک از شخص متخلف گرفته شده
:n08::n08::n08::n08::n08: مردم از خنده از اولین روز سرور ممبر ها و ادمین ها و یا به قول خودتون رنک ها سرور را به هم ریختن تا حالا هم اقدامی نشده :n08:
shahabaliboys
15-06-2014, 14:31
کلا سروری که ادمین و ممبر داره یک ریالم ارزش نداره می گی چرا بیا اینم دلیلش ... حالا بیا بگو نریدین به بازی چند سال خود بچه های قدیمی تی باز سرور زدند این ریدمان و خرتوخری ها نبود ... جهت اثبات گفته هام و نقض حرفات که گفتی ساعت 12 به بعد و ...
سرور نیست که خر تو خره ... سرور نباشه بهتر از اینه که این طور سرور باشه ... :n21::n21::n21::n21::n21:
:n08::n08::n08::n08::n08: مردم از خنده از اولین روز سرور ممبر ها و ادمین ها و یا به قول خودتون رنک ها سرور را به هم ریختن تا حالا هم اقدامی نشده :n08:
تا 5 تیر صبر کن خودم میام سرور میزنم :n05:
الان چند تا تحویله خفن دارم ، اصلا وقت بازی نیست .:n02:
پیمان کاویانی
19-06-2014, 14:19
اول شما اگه حالا سرور رو چک کنی میبینی دیگه از این نوع مشکلات نداریم. دوم من نه خودم اینکاره بودم نه دوستام برای سرور زدن هیچ کسیم نمیتونه بگه من بار اول درست سرور ران کردم خودم هرچقدرم که از کسی یاد گرفته باشه برای اطلاع میگم اینکارها رو هم ما خودمون یاد گرفتیم اموزش ندیدم در موردش ارههههههه قبولم دارم سرورها مون مشکل داره هنوز البته کمی مشکل داره که اونم رفع مشه شماها هم اگه بلدید سرور بزنید بهتر از ما بفرمایید بزنید ببینم خودتون چکار میکنید
vitamin2002
19-06-2014, 14:30
اول شما اگه حالا سرور رو چک کنی میبینی دیگه از این نوع مشکلات نداریم. دوم من نه خودم اینکاره بودم نه دوستام برای سرور زدن هیچ کسیم نمیتونه بگه من بار اول درست سرور ران کردم خودم هرچقدرم که از کسی یاد گرفته باشه برای اطلاع میگم اینکارها رو هم ما خودمون یاد گرفتیم اموزش ندیدم در موردش ارههههههه قبولم دارم سرورها مون مشکل داره هنوز البته کمی مشکل داره که اونم رفع مشه شماها هم اگه بلدید سرور بزنید بهتر از ما بفرمایید بزنید ببینم خودتون چکار میکنید
:n13: قبل شما این بازی برا ایرانی ها 5 سال هستش سرور داره ها !!! خود بچه های تی باز سرور زدند خود شهاب و poseidon و ali و parham و hermes , اینجانب و ... تو این 5 سال هیچ کی به فکر member زدن و ... نبود !
سروربلاکی که heavy hammer داره اصلا فایده نداره همین
سرور های TeeCraft بزودی.
ادمین نداریم
ممبر نداریم
کلا" هیچی نداریم :n02:
پیمان کاویانی
21-06-2014, 12:36
باشه شما بزنید ما هم میزنیم ببینم کی بیشتر مشتری داره :n07: سروراتون رو دستتون باد کرد خریداریم اره
بهتره جو کمی دوستانه باشه. دوستان قدیمی اینجا همیشه حرمت هم دیگرو دارن. خوب این بازی رایگانه و هزینه سرورش هم خیلی بشه ماهیانه 20 تومن که برا 4-5 سرور . دور از عقل و منطق هست کسی بیاد این بازی رو ممبر و چیزای دیگشو بفروشه و درامدزایی کنه . و سرور از 5 سال پیش بوده اسم سرور هم majical بوده و بعد اون persian شده.
.................................
توصیه بنده به دوستان خودم برای سرور زدن حتما vps رو از جایی تهیه کنید که دارای فایروال سخت افزاری باشه ( مقابله با حملات ddos) حتما به این نکته توجه کنید که دشمن زیاده و سو استفاده نشه.
(pro)armin
21-06-2014, 18:58
تا 5 تیر صبر کن خودم میام سرور میزنم :n05:
الان چند تا تحویله خفن دارم ، اصلا وقت بازی نیست .:n02:
بابا ایول مگه این که تو یه کاری کنی بعد کنکوور میام حتما:n12:به گلنار هم سلام برسون:n02:
باشه شما بزنید ما هم میزنیم ببینم کی بیشتر مشتری داره :n07:
سروراتون رو دستتون باد کرد خریداریم اره
فرمایشتون متین.
ولی دوست عزیز سرور مود های ما با مود های شما فرق داره. ( سه ماه برای نوشتن مود وقت صرف نمیکنیم که آخرش رو دستمون باد کنه)
امر دیگه ای بود در خدمتم. :n06:
بهتره جو کمی دوستانه باشه. دوستان قدیمی اینجا همیشه حرمت هم دیگرو دارن. خوب این بازی رایگانه و هزینه سرورش هم خیلی بشه ماهیانه 20 تومن که برا 4-5 سرور . دور از عقل و منطق هست کسی بیاد این بازی رو ممبر و چیزای دیگشو بفروشه و درامدزایی کنه . و سرور از 5 سال پیش بوده اسم سرور هم majical بوده و بعد اون persian شده.
.................................
توصیه بنده به دوستان خودم برای سرور زدن حتما vps رو از جایی تهیه کنید که دارای فایروال سخت افزاری باشه ( مقابله با حملات ddos) حتما به این نکته توجه کنید که دشمن زیاده و سو استفاده نشه.
:n12:
بازیی که توش بچه بریزه جو دوستانه شعری بیش نیست. :n02:
این سرور های ما هم مود اختصاصی دارن و فقط یک ماه جهت تست ران میشن اگر استقبال شد برای 2 ماه دیگه هم تمدید میشن اگرم نشد که هیچی.
از جهت DDOS هم کاملا" مطمئنم چون فکر این روزاش رو کردم میدونم با کیا طرفم....
راستی فارغ از بحث سرور و اینا ... چرا انقدر کم پیدایی :n12:
:n13:
قبل شما این بازی برا ایرانی ها 5 سال هستش سرور داره ها !!! خود بچه های تی باز سرور زدند خود شهاب و poseidon و ali و parham و hermes , اینجانب و ... تو این 5 سال هیچ کی به فکر member زدن و ... نبود !
سروربلاکی که heavy hammer داره اصلا فایده نداره همین
لامصب خودت با vbot میری پدر همرو در میاری بعد میگی با HM بازی فایده نداره. :n02: ( شوخی :n12:)
اصلا بازی مال بچه هاست :دی
چرا اینقد از بازی با بچه ها شکایت میکنین ؟ :دی
درود
من هر از گاهي ساعت ١٢ شب به بعد ميام .١٥ تا سرور هست ولي چرا سرور ddrace نيست ؟
هر وقت ميرم تو سرور يكي مياد ميگه تو پفك نيستي ؟ منم ميگم نه چيپسم :|
اصلا بازی مال بچه هاست :دی
چرا اینقد از بازی با بچه ها شکایت میکنین ؟
تفریح مال بچه ها نیست. :n06:
اگر به سایت رسمی Teeworlds هم مراجعه کنید متوجه می شید که 80% پلیر های بازی بالای 18 سال سن دارند.
S.R Download
26-06-2014, 17:42
یه سرور ایرانی خوب میگید ؟؟ تمام سرور های Persian Gulf رمز دارن :n15: خواهشا یه سرور بگید
یه سرور ایرانی خوب میگید ؟؟ تمام سرور های Persian Gulf رمز دارن :n15: خواهشا یه سرور بگید
رمزشون p30 هستش
Sent from my iPhone 4s
vitamin2002
27-07-2014, 21:36
سرور های Persian Pro الان حدود 2 هفته هست که ران هستش :n01: بدون فروش ممبری و cheat توسط ادمین در سرور block و ... :n21: :n15:
آی پی های سرورا :
164.138.21.242:8301 برا سرور Persian Pro DDrace easy که map هاش آسون هستش
164.138.21.242:8302 برا سرور Persian Pro DDrace hard که map هاش به نسبت سخت هستش
164.138.21.242:8303 برا سرور Persian Pro block
164.138.21.242:8304 برا سرور Persian Pro OpenFNG
انشاالله بعد 2 هفته CPU سرور را 2 هسته می کنم و اگه مشکلی پیش نیاد سرور LvL را هم RUN می کنم :n02::n05:
Aryan007
05-08-2014, 17:53
دوستان ادمین این سرورای FNG کیه؟
هر کی هست می تونه خواهشا به منی که از سال 2009 و ورژن 0.5.2 تو بازی بودم پس مدیریتی بده تا یه درسی به اینا که سرور رو به هم می زنن و بات بات می کنن بدم؟
دیگه بعد از این همه وقت می تونم بات رو تشخیص بدم حرفه ای!
vitamin2002
05-08-2014, 20:37
الان همه باتند که ! بخواهی باتا را کیک کنی که باید همه را کیک کنی :n02:
ادمین سرورای persian pro هم منم ... :n01::n11:
Aryan007
06-08-2014, 03:03
الان همه باتند که ! بخواهی باتا را کیک کنی که باید همه را کیک کنی :n02:
ادمین سرورای persian pro هم منم ... :n01::n11:
رد کن بیا پسوورد رو.
من زیاد سرور FNG میام.
واقعا بعضیا زیادی رو مخن.
تازگیا هم مد شده نفر اول رو move to spec یا سرورای کیک دار کیک می کنن:n04:.
vitamin2002
09-08-2014, 22:32
سرور های Persian Pro الان حدود 2 هفته هست که ران هستش :n01: بدون فروش ممبری و cheat توسط ادمین در سرور block و ... :n21: :n15:
آی پی های سرورا :
164.138.21.242:8301 برا سرور Persian Pro DDrace easy که map هاش آسون هستش
164.138.21.242:8302 برا سرور Persian Pro DDrace hard که map هاش به نسبت سخت هستش
164.138.21.242:8303 برا سرور Persian Pro block
164.138.21.242:8304 برا سرور Persian Pro OpenFNG
انشاالله بعد 2 هفته CPU سرور را 2 هسته می کنم و اگه مشکلی پیش نیاد سرور LvL را هم RUN می کنم :n02::n05:
cpu سرور امروز به 2 هسته ارتقا داده شد :n05: 4 تا سرور هم اضافه کردم
164.138.21.242:8305 برا سرور Persian Pro SoloFng ( البته multy server هستش یعنی solofng داره هم openfng که می شه لیزر یا راکت زد )
164.138.21.242:8306 برا سرور Persian Pro TeeBall ( البته multy server هستش و teeball , football , ... داره )
164.138.21.242:8307 برا سرور Persian Pro Zombie
164.138.21.242:8308 برا سرور Persian Pro Monster
vitamin2002
11-08-2014, 13:39
سرور های ایرانی 61 بازیکن !!!!!!
برا دیروز هستش !!
سلام میتونم ازتون فایل سرور ddrace رو بگیرم؟ هر کجا گشتم سرور بهتر از ddnet پیدا نکردم و ddnet هم که رسکیو و سولو و .. نداره خیلی ازتون ممنون میشم :n01:
راستی میخوام سرور رو شبکه ران کنم اگه مشکلی نداره.:n02:
vitamin2002
25-09-2014, 00:19
شرمنده مد ادیت شده هست و اجازه ادیتور را ندارم :)
mansour.m
25-11-2014, 15:42
با عرض سلام و خسته نباشید
من جدیدا دارم مپ های ddrace بازی مسکنم با یکی از دوستام تو خوابگاه به صورت لن (نت برا بازی خیلی لگ داره :( )
ولی خب کلی جلو میدیم یکی یه سوتی میده باید از اول بریم :)
اگه یکی به من توضیح بده چور باید دستور زنده شدن رو به سورو اضافه کنم خیییلی ممنون میشم
همون /r \ یا respawn
خیییلی ممنون:n16:
vitamin2002
02-12-2014, 08:24
با عرض سلام و خسته نباشید
من جدیدا دارم مپ های ddrace بازی مسکنم با یکی از دوستام تو خوابگاه به صورت لن (نت برا بازی خیلی لگ داره :( )
ولی خب کلی جلو میدیم یکی یه سوتی میده باید از اول بریم :)
اگه یکی به من توضیح بده چور باید دستور زنده شدن رو به سورو اضافه کنم خیییلی ممنون میشم
همون /r \ یا respawn
خیییلی ممنون:n16:
اولا که باید مودت ( همون فایلی که ران می کنی تا شبکه بشه ) این ویژگی را داشته باشه ! دوما اگه داشته باشه f2 را بزن برو به کنسول ادمینی بعد دنبال sv_rescue بگرد که مقدارش باید 1 باشه تا سرور r اکتیو بشه ! که تو بازی هم باید بزنی r/ ....
vitamin2002
02-12-2014, 08:26
سرورهای پرشین پرو (Persian Pro) حدودا از اواسط خرداد ماه ۹۳ به صورت فعال شروع به کار کرده که آی پی مد های اجرا شده را میتوانید در زیر ببینید ، حتی میتوانید با جستجوی نام “Persian Pro” در بازی سرور ها را مشاهده کنید.
130.185.78.134:۸۳۰۱: —> نام سرور : Persian Pro EasyDD
130.185.78.134:۸۳۰۲: —> نام سرور : Persian Pro HardDD
130.185.78.134:۸۳۱۰: —> نام سرور : Persian Pro Kobra
130.185.78.134:۸۳۰۵: —> نام سرور : Persian Pro SoloFNG
130.185.78.134:۸۳۰۹: —> نام سرور : Persian Pro zCatch
130.185.78.134:۸۳۰۳: —> نام سرور : Persian Pro Block
130.185.78.134:۸۳۱۴: —> نام سرور : Persian Pro SoloDD
130.185.78.134:۸۳۰۷: —> نام سرور : Persian Pro Zombie پسورد سرور p30 می باشد …
ضمنا سرور برای ایران هستش که می تونید با پینگ پایین و بدون لگ بازی کنید :n01:
sajad-tnt
07-12-2014, 14:46
سـلام به بچه های گــل و عــزیزم:دئ.
امــروز بلاخـره بعد از تقریبــــا 3 ســـال اومـدم Tee ... جـیغ و دســت و هــــوووورا:دئ.
واقعا جـــای بچه های قدیمی خالی بود ... یاد خاطـــرات گذشته بخیــر...
خلاصـه مگـه این نوب های جـدید:دئ گذاشتـن 1دقیقه راحـت بازی کـنم:دئ! (حـالا خودم اصـلا یـادم رفـته بـود چطـوری Kill بـدم:دئ).
الان که فکـــــرش رو میکنم این بازی بـدجور معتاد کننده بــود:دئ! ... از صبح که از خواب بلند میشدیم تـــــا شب و کله سحر پای تی بودیم و با بــچه ها میگفتیم و میخندیدیم:دئ!.
خلاصــه دوران جـــوانی بود دیگــه :n09:...
میگــم این سعیــده :دئ از کجا سرور زدن بلت بود نمیدونستیم:دئ؟! سعــید توی دوران خدمت ســربازیت یاد گرفتی عمــویی :n02:؟؟!.
///
گذشـــته از شوخـی راستی دوستان بچه های قـــدیم:
(شـهاب علـی جـواد قبـاد بـویز:دئ و سـروش و الکـس و دارو دستـه GBهاش! و سیـدمحمد خـادمی (Smkh) :دئ! و امیـر مسووت:دئ و لـوردک:دئ و جـوات اپـل و اون یکـی سجـاد و بقیه دوستان که الان حضور ذهن ندارم:n02:) دیگه نیستــن؟؟!.
یـاد و خاطراتشــون گـرامی و روحشـون شـاد:n02:...
.
.
.
بــهرحال بازم همون چندقیقه بازی خیلی خوش گـذشت!(آره جـون عمه ام:دئ ... یکی نمیـدونم احمد tnt بود یاغیره ..منـو به فهش کشید , بهم میگــفت Change name :n02:... عـــــجب!:دئ) ...
انشـالله دوسـتان تـوی تابستـون (یاهر زمانـی) بیـان و بازم مثل گذشـته بـریم فـضا:دئ.
ماکه رفـــتیم تا 3 سـال دیـگه:دئ !!!...
مـوفق باشــــید.
vitamin2002
08-12-2014, 09:35
ای بابا
شبا دورمون تو سرور persian pro harddd جمه کلا بچه های قدیم :n05: اکثر بازیکنان قدیمی روزا دیگه نمی یان یا کلا کم می یان ولی اکثرا شبا ساعت ۱۰ - ۱۱ به بعد سرور harddd هستیم
سعی کن شبا بیا دیگه :n06:
از بچه های قدیم فقط سروش و smkh تو این چند سال اخیر سرور ها اصلا ندیدم :n03: بقیه بچه ها هر از گاهی می یان برا سلام علیک و یا همون شبا
اون یکی سجاد هم بعضی موقع ها می یاد برا احوال پرسی :n02:
Babri_ch
18-12-2014, 17:02
به به سلام داش سجاااد خدایی خیلی دلم برات تنگ شده . یه دونه ای تک دونه ای
کی اومدی که هیچکی نبود بچه های قدیمی شبا میان اکثرا تو هم بیا اگه قسمت شد همدیگه رو مبینیم:n20:
Babri_ch
18-12-2014, 17:03
من یادمه شما قبل از بسته شدن تاپیک اومده بودی میگفتی چطوریه ماشالا بزرگ شدیا:n02:
الان با چه اسمی میای؟
SA3EDLORD
18-12-2014, 17:26
گذشـــته از شوخـی راستی دوستان بچه های قـــدیم:
(شـهاب علـی جـواد قبـاد بـویز
:دئ
و سـروش و الکـس و دارو دستـه
GB
هاش! و سیـدمحمد خـادمی (
Smkh
)
! و امیـر مسووت
و لـوردک
و جـوات اپـل و اون یکـی سجـاد و بقیه دوستان که الان حضور ذهن ندارم:n02:) دیگه نیستــن
؟؟!
.
ینی تو باید اسم الکسو زودتر از من یادت بیاد؟ :n35:
نا امید شدم ازت :n31:
vitamin2002
19-12-2014, 09:07
به به سلام داش سجاااد خدایی خیلی دلم برات تنگ شده . یه دونه ای تک دونه ای
کی اومدی که هیچکی نبود بچه های قدیمی شبا میان اکثرا تو هم بیا اگه قسمت شد همدیگه رو مبینیم:n20:
وقتی اومد من بودم دیدمش اول فکر کدم فیک هستش بعد متوجه شدم خودشه :n02:
Babri_ch
19-12-2014, 14:40
ببیین کی اینجاست :n31:
سعید لرد نمیای تی یه خنده لردکی از خودن در کنی ؟:n02:
الان که دقت میکنم همه بچه های قدیمی اخر فروم باز شدن :n20:
درود.
ميبينم كه دامنه تبليغات به تيوردز هم كشيده شده. حجم مپ شده يه مگ. من نميدونم كدوم .... مياد تبليغاتشو ميزاره اينجا. يه مشت بچه زير ١٢ سال تبليغ كردن داره آخه ؟؟ :))
يك سوال ديگه دارم: يه سروري هست به نام كبرا كه فقط يك مپ داره. تعداد زيادي هم بازيش ميكنن ؟ داستانش چيه ؟؟
Witcher6610
20-12-2014, 02:03
بعد از مدت ها اومدم بازی کنم ، حدوداً یه ربعی بازی کردم طرف لج اش گرفت بن کرد !
قدیما همین افراد ویت میدادن ، الان دیگه خودشون دستی بن می کنن ! اصن یه وضعی ...
انتظار بهتر از این رو داشتم :P
-احمدرضا
marde tanhayi
20-12-2014, 12:24
درود.
ميبينم كه دامنه تبليغات به تيوردز هم كشيده شده. حجم مپ شده يه مگ. من نميدونم كدوم .... مياد تبليغاتشو ميزاره اينجا. يه مشت بچه زير ١٢ سال تبليغ كردن داره آخه ؟؟ :))
يك سوال ديگه دارم: يه سروري هست به نام كبرا كه فقط يك مپ داره. تعداد زيادي هم بازيش ميكنن ؟ داستانش چيه ؟؟
هزينه سرور بايد از جايي تامين بشود
در ثاني همه اينها بچه نيستند و سن بالا هم تو بازي هست
ولي مساله سن نيست مهم اين است كه همه به اينترنت متصل هستند و مي توانند باز ديد كننده و بالا برنده امار يك سايت و يا همه يك مشتري بالفعل با پتانسيل تبديل شدن به سود مالي هستند كه ارزش سرمايه گذاري دارند
نقشه كبري اسان است براي بازي كنهاي تازه كار خوب است كه اصول بازي رو ياد بگيرند
اين بازي مثل كانتر نيست كه طرف بدهد 10 تومن چيت ان را بخرد و پشت ديوار را ببيند و اتوماتيك هد شات كند براي همين نقشه كبرا كه خوش دست ساخته شده مناسب است
vitamin2002
20-12-2014, 20:06
بعد از مدت ها اومدم بازی کنم ، حدوداً یه ربعی بازی کردم طرف لج اش گرفت بن کرد !
قدیما همین افراد ویت میدادن ، الان دیگه خودشون دستی بن می کنن ! اصن یه وضعی ...
انتظار بهتر از این رو داشتم :P
-احمدرضا
حاجی سرور های ما این کارا نمی شه ( Persian Pro ) البته سرور ها از روز جمعه صبح بسته هستند ! به خاطر حملات سنگینی که 2 تا بچه بی پدر و مادر و خانواده می ده :n21: ( دو برادر alireza kaj و hamidjgool !! اسماشونم علیرضا وفائیان و حمید رضا وفائیان هستش )
فعلا تا 2 شنبه سرور ها آفلاین خواهد بود چون در حال نقل انتقال سرور هستیم ببینیم دیتاسنتر جدید می تونه جلوی این حملات را بگیره یا نه
انشاالله 2 شنبه بر می گردیم ببینیم باز مورد حمله قرار می گیره یا نه :n27:
درود.
داداش این مپ بین مپای dd آسون ترین مپ هستش به خاطر همین تازه وارد های بازی بیشتر تمایل به بازی کردن این مپ را دارند ! به خاطر همین یک سرور مجزا براش زدم که سرور های دیگر dd را با این مپ داغون نکنند :n02:
در مورد تبلیغات هم خوب تبلیغات سرور بازی و سایت اینا می دهند ! البته حجم زیاد مپ مر بوط به اونا نیست چون سرور 3 تا بنر تبلیغ داره که کلا 118 کیلو برا اوناست
marde tanhayi
21-12-2014, 00:12
دو برادر alireza kaj و hamidjgool !! اسماشونم علیرضا وفائیان و حمید رضا وفائیان هستش )
اين دو تارو مي شناسم قبل تابستان سرور زده بودن فك كنم حسودي مي كنن :n02:
سعيد مدال هايي كه به تو داديم زدي به سرو سينت بده به اينها ارزشش رو نداره
اسمشون رو مي دوني و مطمئني اينها هستن ازشون شكايت كن برن تو زندون گرگم به هوا بازي كنن
از شوخي گذشته مي خواي امضا جمع كنيم روشون شكايت كن
بنا به ماده 617 قانون مجازات اسلامي اونها مانع از كسب و كار تو و افرادي كه تبليغات دادن هستند 3ماه تا 1 سال حبس و 74 شلاق
بنا به قانون جرايم رايانه اي ماده 8 و 9 به 6 ماه تا 2 سال زندان و 1 ميليون تا 4 ميليون جريمه نقدي محكوم مي شن
راحت هم مي شه ردشون رو گرفت كافي امار اتصال اينترنت رو از طريق دادگاه از مخابرات استعلام كنيم معلوم مي شه تو اين مدت با چه اي پي و پرتي كجاها متصل شدن راحت مي تونيم محكومشون كنيم
اگه مطمئن نيستي هم مي شه اي پي متصل شده به سرور در زمان حمله رو از فروشنده استعلام كنيم
از اين كامپيوتر خوشم مياد همه چيز توش ثبت مي شه مثل جرايم ديگه نست بگردي دنبال مجرم حتي اگه فايل رو پاك كني با روش هاي خاصي مي شه از سيستم و يا هارد بيرون كشيد
حاجی سرور های ما این کارا نمی شه ( Persian Pro ) البته سرور ها از روز جمعه صبح بسته هستند ! به خاطر حملات سنگینی که 2 تا بچه بی پدر و مادر و خانواده می ده :n21: ( دو برادر alireza kaj و hamidjgool !! اسماشونم علیرضا وفائیان و حمید رضا وفائیان هستش )
فعلا تا 2 شنبه سرور ها آفلاین خواهد بود چون در حال نقل انتقال سرور هستیم ببینیم دیتاسنتر جدید می تونه جلوی این حملات را بگیره یا نه
انشاالله 2 شنبه بر می گردیم ببینیم باز مورد حمله قرار می گیره یا نه :n27:
داداش این مپ بین مپای dd آسون ترین مپ هستش به خاطر همین تازه وارد های بازی بیشتر تمایل به بازی کردن این مپ را دارند ! به خاطر همین یک سرور مجزا براش زدم که سرور های دیگر dd را با این مپ داغون نکنند :n02:
در مورد تبلیغات هم خوب تبلیغات سرور بازی و سایت اینا می دهند ! البته حجم زیاد مپ مر بوط به اونا نیست چون سرور 3 تا بنر تبلیغ داره که کلا 118 کیلو برا اوناست
فک کنم این عکسای واقعی خودشون باشه . :n02: وفائیان تو سایتشون که همینه .
marde tanhayi
21-12-2014, 15:27
اي ول عكسشونم كه داريم ديگه كار تمومه
يه اين مونده دستبد بزنيم به دستشون
اينها هم بيكارن بابو اومدن سرور تي هك مي كنن :n07:
ايراني هستيم ديگه استعداد داريم ولي ...
vitamin2002
29-12-2014, 08:47
بعضی مواقع سرور ها در لیست جست و جوی بازی نمایش داده نمی شود که این بدان معنی نیست که سرور ها در حال خاموش به سر می برند !
برای رفع این مشکل چند روش وجود دارد :
روش اول )
می بایست کلیه کاربرها فایل زیر را دانلود کرده و سپس بازی را بسته و فایل زیر را بر روی ویندوز خودشان اجرا کنند که باعث می گردد سرورهای Persian Pro همیشه در لیست جست و جو نمایش داده بشه ...
فایل مرتبط جهت رفع مشکل عدم نمایش سرورها در جست و جوی بازی : کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک بررسی عدم آلوده بودن فایل یاد شده از همه نظر : کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b26e8bedc27975/analysis/1419718943)
تذکر 1 ) حتما برای اجرای فایل زیر بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Run As Administrator را بزنید
تذکر 2 ) قابل ذکر می باشد بعضی از کلاینت های بات و غیر استاندارد بازی تنظیمات مرتبط با سرور های Persian Pro را حذف می کنند که در صورت عدم مشاهده سرور ها در قسمت جست و جوی بازی می بایست فایل زیر را دوباره اجرا کرده و سپس وارد بازی بشوید
روش دوم )
ابتدا فایل masters.cfg را از لینک زیر دانلود نموده و مطابق دستورالعمل به مسیر یاد شده کپی بفرمایید :
برای دانلود فایل کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک بررسی عدم آلوده بودن فایل یاد شده از همه نظر : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4a9fa39fbaf2d4/analysis/1419719034)
حالا مطابق دستورالعمل زیر به مسیر یاد شده کپی بفرمایید :
1 ) پوشه خود بازی را باز کنید
2 ) فایل config_directory.bat را در داخل پوشه بازی اجرا بفرمایید برای مشاهده اسکرین شات کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پوشه ای باز خواهد شد که می بایست فایل masters.cfg را به پوشه مورد نظر کپی بفرمایید برای مشاهده اسکرین شات کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تذکر : ضمنا همانند تذکر 2 در روش اول , بعضی از کلاینت های بات و غیراستاندارد بازی تنظیمات مرتبط با سرور های Persian Pro را حذف می کنند که در صورت عدم مشاهده سرورها در قسمت جست و جوی بازی می بایست مرحله مورد نظر تکرار گردد
روش سوم )
در صورتیکه بخواهید به صورت دستی به قسمت favorite بازی سرور ها را add کنید , آی پی و پورت سرور ها به ترتیب زیر می باشد
persian pro Block {}{{}{}{} 185.37.55.48:8302
persian pro HardDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8303
persian pro EasyDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8304
persian pro SoloDD {}{{}{}{} 185.37.55.48:8306
persian pro Kobra {}{{}{}{} 185.37.55.48:8305
persian pro SoloFng {}{{}{}{} 185.37.55.48:8307
persian pro Zombie {}{{}{}{} 185.37.55.48:8308
persian pro Zcatch {}{{}{}{} 185.37.55.48:8309
تذکر بسیار مهم : جهت مشاهده کلیه سرورها تنظیمات کلاینت هم می بایست مطابق عکس باشد : جهت مشاهده تنظیمات کلاینت کلیک نمایید جهت مشاهده تنظیمات کلاینت کلیک نمایید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يادش بخير اون موقع مپ نوب ها اسكاينت بود .الان شده كبرا
يادش بخير اون موقع مپ نوب ها اسكاينت بود .الان شده كبرا
حداقل اسکاینت رو تموم میکردن کبرا رو تموم هم نمیتونن بکنن.
Sent from my iPhone 4s
Babri_ch
29-12-2014, 22:04
خخخخ دوباره حمله کردن سرور رفت اینترانت حالشون گرفته شده انگار
:n20:
marde tanhayi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داداش شما وکیلی چیزی نیستی ؟! اخه قانون رو خوب بلدی :n26:
بچه ها سلام. کسی میدونه چطور میتونم یه سرور با مُد ایجاد کنم.یه سرور با مپ و بازی معمولی رو میتونم ولی با مد رو نه.لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم.
vitamin2002
15-01-2015, 18:42
بچه ها سلام. کسی میدونه چطور میتونم یه سرور با مُد ایجاد کنم.یه سرور با مپ و بازی معمولی رو میتونم ولی با مد رو نه.لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم.
یعنی چی سرور با مد ؟! هر سرور باید یک مد داشته باشه !
moeincavallier
11-02-2015, 23:53
سلام
از قدیمیا کسی هست ؟! :n02:
vitamin2002
24-02-2015, 15:03
با سلام
از امروز کلیه سرور های Persian Pro بر روی اینترانت ران خواهد بود . حدودا ۳ ماه قبل بر روی سرور حملات سنگین ddos توسط عده ای از افراد بی شخصیت و بی خانواده و دور از منزلت اجتماعی انجام می شد که سرور به مدت ۱ هفته بسته گردید و بعد از انجام تدابیر امنیتی سرور ها ران گردید که در موقع وقوع حملات ddos سرورها به بستر اینترانت switch می کرد و مشکل خاصی بر سرور وارد نمی گردید … در طول این ۳ ماه این افراد که کلیه دوستان هویت این افراد را می دانند , به حملات DDOS خود ادامه داده و سرور ها اکثرا به بستر اینترانت switch می کرد که باعث می شد سرور ها از لیست جست و جوی بازی پنهان بماند و فقط افرادی که آی پی سرور ها را به صورت دستی وارد می نمایند بتونند به سرور وارد بشوند … البته تدابیری هم در این رابطه اتخاذ شده بود . از امروز بنا به تصمیمات اتخاذ شده توسط تیم مدیریت Persian Pro سرورها بر روی بستر اینترانت ران خواهد شد که کلیه دوستان می بایست آی پی و پورت سرور ها را به صورت دستی وارد نموده و سپس نسبت به اضافه کردن سرور ها به Favorites بازی نمایند تا در دفعات بعدی , دیگر نیاز به وارد کردن آی پی و پورت سرور ها نباشد و مستقیما از طریق favorite به سرور ها وارد بشوند … اطلاع رسانی سرور ها فقط توسط شما دوستان امکان پذیر می باشد که می بایست سرور ها را به کلیه دوستانتان در یاهو و سرور های دیگر و … اطلاع رسانی بکنید تا کلیه بازیکنان از ران بودن سرور های Persian Pro بر روی بستر اینترانت و نحوه دسترسی به سرور ها آگاه باشند البته ارائه وب سایت سرور در امر اطلاع رسانی کافی خواهد بود …
نحوه وارد نمودن آی پی و پورت سرور ها و اضافه نمودن سرور ها به Favorite بازی و ورود به سرور ها بدون نیاز به تکرار وارد نمودن آی پی و پورت به صورت دستی :
سعی می گردد کلیه مراحل به صورت تصویری توضیح داده شود :
آی پی سرور ها بر روی بستر اینترانت که نحویه ورود به سرور ها در بالا توضیح داده شد :
persian pro Block {}{{}{}{} 10.201.2.201:8302
persian pro HardDD {}{{}{}{} 10.201.2.201:8303
persian pro EasyDD {}{{}{}{} 10.201.2.201:8304
persian pro SoloDD {}{{}{}{} 10.201.2.201:8306
persian pro Kobra {}{{}{}{} 10.201.2.201:8305
persian pro SoloFng {}{{}{}{} 10.201.2.201:8307
persian pro Zombie {}{{}{}{} 10.201.2.201:8308
persian pro Zcatch {}{{}{}{} 10.201.2.201:8309
سلام
از قدیمیا کسی هست ؟! :n02:
منو يادت هست داداش ؟
moeincavallier
09-03-2015, 03:43
منو يادت هست داداش ؟
عزیزمی
چه سوت و کوره اینجا !
عزیزمی
چه سوت و کوره اینجا !
قربونت عزیز
چون سن میانگین تی بازان پایین اومده معمولا اینجور جاها پیداشون نمیشه
vitamin2002
20-03-2015, 07:19
لطفا آپدیت کنید
چی را آپدیت کنیم ؟ :n02:
این چه وضعیه و سرور fng نمیشه vote داد این بُتر ها سرور رو به گند کشیدن...
vitamin2002
12-04-2015, 20:01
این چه وضعیه و سرور fng نمیشه vote داد این بُتر ها سرور رو به گند کشیدن...
vote را باز می گذارم , می گویند , ببند اونی که تو لیست امتیازات اول هستش را vote می دهند تا نتونه امتیاز بگیره ! می بندم می گویند باز کن :n27: من که نفهمیدم چه کار کنم :n13:
marde tanhayi
13-04-2015, 16:48
fng حرفه اي سايلنت خودش رو مي خواد كه كسي نتونه با اون aim bot بزنه
و سرور boter ها بايد جدا باشد
يعني اين دو را بايد از هم جدا كرد تا شايد بتر ها خجالت بكشند و از بت استفاده نكنن ان را هم مهال مي بينم
vitamin2002
13-04-2015, 18:59
fng حرفه اي سايلنت خودش رو مي خواد كه كسي نتونه با اون aim bot بزنه
و سرور boter ها بايد جدا باشد
يعني اين دو را بايد از هم جدا كرد تا شايد بتر ها خجالت بكشند و از بت استفاده نكنن ان را هم مهال مي بينم
سرور fng به صورت کلاینتی به مدت 1.5 ماه اینا ران شد ولی مگسم توش پر نمی زد !!!!
marde tanhayi
14-04-2015, 15:07
براي اين كه تقريبا همه بتر هستن :n07:
البته یه سری ها مثل من فقط کلاینت ddnet میگیرم و با اون میرم تو بازی و اگه سرور fng نیاز به کلاینت خاصی داشته باشه دیگه نمیرم دنبالش.
بهترین کار برای fng موجود بودن افراد مورد اعتماد که بوتر تشخیص بدن
vitamin2002
19-04-2015, 06:47
البته یه سری ها مثل من فقط کلاینت ddnet میگیرم و با اون میرم تو بازی و اگه سرور fng نیاز به کلاینت خاصی داشته باشه دیگه نمیرم دنبالش.
بهترین کار برای fng موجود بودن افراد مورد اعتماد که بوتر تشخیص بدن
فعلا که مصطفی ادمین یار سرور fng هستش که اکثرا fng بازی می کنه و نمی گذاره کسی بات استفاده کنه ! ( در ازای کمک 25 هزار تومانی به سرور ادمین یار شده برا fng )
expert2013
11-06-2015, 16:40
چندتا سرور ایرانی :
دوستان اگه آی پی سرور ایرانی دارید به ما هم بدین ما هم بازی کنیم
البته سرور های شلوغ ..............
Amir Hossein
06-07-2015, 18:01
سلام بچه ها...
من بعد مدت ها اومدم یه خورده بازی کنم... یعد دیدم سرورها نمیاد... همونطور که گفتید دستی وارد کردم که پسورد خواست... طبق معمول اومدم p30 بزنم که قبول نکرد... عوض شده یعنی؟
الان دیگه خیلی خصوصیه ؟ یعنی مارو راه نمیدین؟ :31:
vitamin2002
10-07-2015, 23:15
هیچ سروری پسورلد نداره !
persian pro FngNoBot {}{{}{}{} 10.201.2.201:8310
persian pro Multiteeball {}{{}{}{} 10.201.2.201:8311
سایت سرور : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیه آی پی ها را باید دستی وارد نمایید ... البته در فروم سرور توضیحاتی داده شده تا سرور ها در قسمت جست و جوی بازی هم قابل مشاهده بشه ...
سلام دوستان يه جندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين .براي ساخت يه بازي مثل كلش به جه نرم افزارهاي نيازه؟ بعد از ساخت جطور بايد اين معرفيش كني كجااين بازي انلاينه بايد سرور بخري يا نه مثل صفهات وب ميمونه ؟ درآمد اين بازي ازكجاست از جه طريق براي سازنده اين بازي ميرسه بولش؟ اكلش با اينكه گرافيكش بالاس ولي حجم بازي خيلي باين ؟
خبر داشتین لیگ فوتبال تی ورلدز راه افتاده؟ البته ثبت نام تموم شده
Amir Hossein
28-08-2015, 10:58
سلام...
یکی از دوستان میخواد بازی کنه... منتها موسش تو بازی هی تکون تکون میخوره..
هیچ های دیگه این مشکلو نداره...یعنی فکر نکنم از موس باشه...
ممکنه از بازی باشه؟ کسی تاحالا این مشکلو داشته؟
سلام...
یکی از دوستان میخواد بازی کنه... منتها موسش تو بازی هی تکون تکون میخوره..
هیچ های دیگه این مشکلو نداره...یعنی فکر نکنم از موس باشه...
ممکنه از بازی باشه؟ کسی تاحالا این مشکلو داشته؟
اگه حالت پت پت داره احتمال زیاد درایور گرافیکو اپدیت کنه درست بشه
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
vitamin2002
11-09-2015, 07:44
سرور دیگه کم کم داره می ترکه ! 113 player :n04: :n06:
- - - Updated - - -
من فكر مي كردم ديگه اينو كسي بازي نميكنه. يادش بخير. نميدوم روزي مياد باز بتونم بازيش كنم :(
vitamin2002
12-09-2015, 21:48
من فكر مي كردم ديگه اينو كسي بازي نميكنه. يادش بخير. نميدوم روزي مياد باز بتونم بازيش كنم :(
الان 5 ماهه سرور ها رو اینترانت هست ولی پلیر کم نشده و زیادم شده :n04:
Extreme-Forces
01-10-2015, 12:59
سلام :n02:
بعد مدتها اومدم سر بزنم ببینم هنوزم هست سرور یا نه
دوستان لینک دانلود ورژن ویندوز 7 64 بیت بازیو دارین ؟
من از وقتی ویندوز 64 بیتی ریختم ، دیگه نتونستم بازی کنم. یادمه مشکل داشتم باهاش
سلام :n02:
بعد مدتها اومدم سر بزنم ببینم هنوزم هست سرور یا نه
دوستان لینک دانلود ورژن ویندوز 7 64 بیت بازیو دارین ؟
من از وقتی ویندوز 64 بیتی ریختم ، دیگه نتونستم بازی کنم. یادمه مشکل داشتم باهاش
دانلود TeeWorlds official ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کلاینت DDNet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من DDNet رو بگیرید بهتره چون امکاناتش بیشتره.
Extreme-Forces
01-10-2015, 17:43
دانلود TeeWorlds official ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کلاینت DDNet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DDNet رو دانلود کردم . ولی هرکاری می کنم سرور ها نمیاد :n29:
هم دستی زدم ، هم یه سری روش بود تو اون سایت صفحه قبل انجام دادم بازم نیومد
ببینم ، سرورای ایرانیش رو فقط میشه رو اینترانت بازی کرد ؟:n27:
vitamin2002
02-10-2015, 02:08
برای ورود به سرور ها باید تو ایران و با آی پی ایران باشید
Extreme-Forces
03-10-2015, 11:56
برای ورود به سرور ها باید تو ایران و با آی پی ایران باشید
با اینترنت خط موبایل نمیاد سرورها. ولی با وایمکس میاد.
مشکل اینه که پینگ و تایم اوت وایمکسم زیاده.
راهی نداره با نت خط بیاد؟
vitamin2002
04-10-2015, 00:03
والا این را از بعضی کاربرا هم شنیدم که با نت موبایل نمی تونند به سرور بیان ! نمی دونم مشکل چیه البته شاید رویتر نت موبایل آی پی ایران نباشه !
- - - Updated - - -
والا این را از بعضی کاربرا هم شنیدم که با نت موبایل نمی تونند به سرور بیان ! نمی دونم مشکل چیه البته شاید رویتر نت موبایل آی پی ایران نباشه !
Iloveu-ALL
04-10-2015, 00:48
+
0.6.3 هم هست
Extreme-Forces
07-10-2015, 11:29
اقا این سرور FNG نمیاد که
کلاینت FNG رو دانلود کردم ریختم تو پوشه DDNet ولی اجرا نمیشه اصن
ویندوزم 64 بیته . اون کلاینته تو سایت پرو تی رو ویندوز 64 هم کار میکنه ؟
الان فقط این سرورا میاد برام. اسکرین شاتش :
-------
بعد دو سه سال رفتم FNG پورت 07 ، یه مشت باتر نوب تو سرور بودن.
نمیدونن بات چیه ، به ادم فحش میدن میگن باتتو اف کن.
یادش بخیر مسابقه FNG با HaDi بودم اگه اشتباه نکنم ، تیم دوم شده بودیم.
خلاصه که یه مشت بچه که هر چی از دهنشون درمیاد میگن ، ریخته تو بازی
همون بهتر که بازی نکنم اصلا.
vitamin2002
07-10-2015, 13:38
اقا این سرور FNG نمیاد که
کلاینت FNG رو دانلود کردم ریختم تو پوشه DDNet ولی اجرا نمیشه اصن
ویندوزم 64 بیته . اون کلاینته تو سایت پرو تی رو ویندوز 64 هم کار میکنه ؟
الان فقط این سرورا میاد برام. اسکرین شاتش :
-------
بعد دو سه سال رفتم FNG پورت 07 ، یه مشت باتر نوب تو سرور بودن.
نمیدونن بات چیه ، به ادم فحش میدن میگن باتتو اف کن.
یادش بخیر مسابقه FNG با HaDi بودم اگه اشتباه نکنم ، تیم دوم شده بودیم.
خلاصه که یه مشت بچه که هر چی از دهنشون درمیاد میگن ، ریخته تو بازی
همون بهتر که بازی نکنم اصلا.
کلیه سرور ها ران هستش ... فقط آی پی و پورت را باید به صورت دستی وارد کنی ...
یچ سروری پسورلد نداره !
ضمنا ویندوز بنده هم 64 بیت هست ولی مشکلی با کلاینت سرور ندارم !!! شما همون ddnet ارجینال را دانلود کن و به کلیه سرور ها هم باهاش می تونی وارد بشی البته به جز یک سرور که کلاینت persian pro را می خواهد ...
Extreme-Forces
08-10-2015, 14:17
کلیه سرور ها ران هستش ... فقط آی پی و پورت را باید به صورت دستی وارد کنی ...
یچ سروری پسورلد نداره !
ضمنا ویندوز بنده هم 64 بیت هست ولی مشکلی با کلاینت سرور ندارم !!! شما همون ddnet ارجینال را دانلود کن و به کلیه سرور ها هم باهاش می تونی وارد بشی البته به جز یک سرور که کلاینت persian pro را می خواهد ...
همون کلاینت persian pro که برای FNG هست ، ار سایت persian-protee.ir دانلود کردم ، ولی اصن باز نمیشه. ارور میده
iljimae1
08-10-2015, 16:56
دوستان من بعد از كلي بازي كردن ( حدود 2 سال ) هنوز هم خيلي تازه كارم :n30: . واقعا اين بازي هيچ آموزش ويديويي ؟ آموزش متني ؟ آموزش تصويري ؟ هيچي نداره ؟
از اين بازي خيلي خوشم مياد اما به خاطر همين مشكلاتش كه خيلي از حركات رو نمي تونم بزنم . به كل گذاشتمش كنار :n27:
اگر كسي از دوستان مي تونه آموزش بده . يا اينكه اگر لينك آموزشي رو داره لطفا بده كه استفاده كنيم. با تشكر :n16:
vitamin2002
10-10-2015, 07:43
همون کلاینت persian pro که برای FNG هست ، ار سایت persian-protee.ir دانلود کردم ، ولی اصن باز نمیشه. ارور میده
خوب کلاینت persian pro را دانلود نکن ! فقط یک سرور با اون کلاینت هست بقیه سرور ها با هر کلاینتی باز می شه ! بهترین کلاینت در حال حاظر ddnet هستش که می تونی از اینجا دانلود کنی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آی پی و پورت سرور ها را باید دستی وارد کنی و یا از آموزش موجود در فروم سایت و یا خود سایت استفاده کنی تا هر دفعه نیاز به وارد کردن دستی آی پی ها نباشه !:n40:
- - - Updated - - -
خوب کلاینت persian pro را دانلود نکن ! فقط یک سرور با اون کلاینت هست بقیه سرور ها با هر کلاینتی باز می شه ! بهترین کلاینت در حال حاظر ddnet هستش که می تونی از اینجا دانلود کنی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا آی پی و پورت سرور ها را باید دستی وارد کنی و یا از آموزش موجود در فروم سایت و یا خود سایت استفاده کنی تا هر دفعه نیاز به وارد کردن دستی آی پی ها نباشه !:n40:
vitamin2002
10-10-2015, 07:45
دوستان من بعد از كلي بازي كردن ( حدود 2 سال ) هنوز هم خيلي تازه كارم :n30: . واقعا اين بازي هيچ آموزش ويديويي ؟ آموزش متني ؟ آموزش تصويري ؟ هيچي نداره ؟
از اين بازي خيلي خوشم مياد اما به خاطر همين مشكلاتش كه خيلي از حركات رو نمي تونم بزنم . به كل گذاشتمش كنار :n27:
اگر كسي از دوستان مي تونه آموزش بده . يا اينكه اگر لينك آموزشي رو داره لطفا بده كه استفاده كنيم. با تشكر :n16:
والا آموزش خاصی برای حرکاتش نیست ولی می تونی با نگاه کردن و تمرین خودتم یاد بگیری ! البته اونی که حرکت خاصی می زنه ازش بخواهی حتما یادت می ده !!!
Extreme-Forces
10-10-2015, 20:58
- - - Updated - - -
اخه اونایی که تو FNG بازی می کنن همه نوب تشریف دارن.
الکی وت میدن از بازی میفتی بیرون
میخواستم اون سرور انتی چیتشو بازی کنم که دیگه نوبی پیدا نشه بهونه بات بیاره برام
من همون FNG رو فقط دوست دارم. بقیه مودهای تی به جز فوتبالش مزخرفه از دید من :n09:
Amir Hossein
23-10-2015, 22:47
سلام بچه ها...
امروز از ظهر دیگه نمیشه بازی کرد... چطو شده؟ سرور طوریش شده؟ :n02:
aaligoli
25-10-2015, 14:55
vitamin2002
25-10-2015, 16:13
نقشه سرور های ddrace نیز آپدیت گردید ...
دوستان اون سرور اخری TEEBALL اسمش هست
ولی خداییش سرور ها همش مپش زیاد شده تا میری تموم کنی مپو vote میکنن:n02:
اخه اونایی که تو FNG بازی می کنن همه نوب تشریف دارن.
الکی وت میدن از بازی میفتی بیرون
میخواستم اون سرور انتی چیتشو بازی کنم که دیگه نوبی پیدا نشه بهونه بات بیاره برام
من همون FNG رو فقط دوست دارم. بقیه مودهای تی به جز فوتبالش مزخرفه از دید من :n09:
کاش نوب بودن باو اینا boter هسن لامصبا
تبلیغاتی نیست ! صرفا جهت اطلاع !
آی پی سرور های تی سیتی :
10.201.120.213:8302
10.201.120.213:8303
10.201.120.213:8304
10.201.120.213:8305
10.201.120.213:8306
10.201.120.213:8307
10.201.120.213:8308
10.201.120.213:8309
10.201.120.213:8310
10.201.120.213:8311
10.201.120.213:8312
10.201.120.213:8313
10.201.120.213:8314
10.201.120.213:8315
10.201.120.213:8316
<> _ <> لطفا پاک نشود. <> _ <>
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.