مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO
arash-king
24-09-2011, 14:33
من مدت یک ماه نبودم (سرباز) تا صفحه 30 رو خونده بودم که دیدم الان صفحه 115 خواهشی که د اشتم یک نفر به طور خلاصه بگه تو این مدت چی شد بازی کی میاد چرا دوتا دمو اومده؟؟ کلا ماجرا از چه قراره
خیلی ممنون
اتفاق خاصی نیفتاده :31: کونامی 2 تا نسخه دمو بازی رو داده بیرون که ببینه گیمر ها ازش چه ضعف هایی رو میگیرن...اونطور که یکی از دوستان نوشته بود قراره 4 مهر کونامی یه خبر غافلگیر کننده به گیمر ها بده بعد 5 مهر بازی رو منتشر کنه...حالا این خبر چیه خدا میدونه فقط خدا کنه خبر خیلی خوبی باشه:42::42:
اقا این پچ روی دموی 2 کار می کنه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nesta1363
24-09-2011, 15:24
دوستان سلام باید بگم من دموی دوم پی ای اس 12 رو نزدیک به 40 ساعت با دقت و وسواس تمام بازی کردم ، قبلا" هم یه نقد در مورد این بازی نوشتم که تو اون مقطع چیزی حدود 10 ساعت بازی کرده بودم و حالا اطلاعات تکمیلی تری از این گیم پلی در اختیار دارم .
با کمال تأسف و تعجب باید بگم این نسخه ضعیفترین نسخه منتشر شده از سوی شرکت کونامی هست ، دوستان خواهشن سریع موضع نگیرید و ناراحت نشید من دلایل خودمو تک به تک مطرح میکنم و شما هم برید و با بازیهایی که انجام میدید ، این موارد رو بررسی کنید تا به صحت گفتارم پی ببرید.
1- عملکرد دروازبانها بسیار بسیار ضعیفه چیزی در حد فاجعه ، اکثر توپها حتی شوتهایی که بسیار آروم هستند رو دو ضرب می گیرن و این اصلا" خوشایند نیست در pes11 دورازبانها رفلکس و عملکرد به مراتب بهتری داشتند.
2- عملکرد داورها بسیار عجیب و غریب و فاجعه آمیزه ، کوچکترین برخوردی رو سوت میزنن و بازی رو بارها نگه میدارن ، اینقدر این سوتها زیاد هست و بقدری بازی متوقف میشه که گاهی اوقات به شدت اعصاب گیمر رو بهم میریزه ، برخوردهای فیزیکی که در دنیای واقعی طبیعی و از بدیهیات فوتبال هست در این نسخه به بی رحمانه ترین شکل ممکن خطا گرفته میشه .
3- با بازیکنانی مثل اتوو و یا روبن و ریبری به راحتی میشه چندینو چند بازیکن حریف رو با چپ و راست کردن دسته و تو سر توپ زدن دریبل زد ، اگه این بازیکان در حالت رندوم قرمز بشن که دیگه هیچی شخصا" تماشاچیای استادیوم رو هم دریبل میزنم ، اینو بر اساس تجربه بهتون میگم نه یک ذهنیت اشتباه ، چراکه من با اتوو قرمز و با شروع بازی از مزکز زمین و بعد از دریبل زدن بازیکانان تیم حریف گل زدم !!!! این نسخه و این دریبل زدنها کاملا" خاطرات pes 09 رو زنده میکنه و قائم به فرد شدن در این نسخه مجددا" پر رنگ شده
4-یه موردی رو عرض میکنم خواهشن همتون امتحان کنید ، تیم بایرن رو بردارید و در مقابل هر تیمی که دوست دارید قرار بگیرید ، وقتی بازی شروع شد و توپ به کنارهای زمین رفت ، چشم بسته دایره رو با هر قدرتی که میخواید بگیرید و یه پاس هوایی عرضی بدید ، توپ بدون استثنا به بازیکن خودی میرسه ، این حرکت رو بارها و پشت سر هم با دادن پاس عرضی از کناره های زمین تکرار کنید ، خواهید دید که بیشتر از 90 درصد توپها به بازیکن خودی میرسه فارق از اینکه شما به چه میزان دایره رو فشار میدید .
بعد از اینکار ،، شروع به دادن پاس قطری با دایره کنید کنید یعنی مثلا" از مرکز زمین به کنارها توپهای نسبتا" بلند با دایره صادر کنید ، با کمال تعجب خواهید دید باز هم پاسها چشم بسته و بدون اشتباه به یار خوذی میرسه !!
حالا انواع پوزیشنها رو با دادن پاس هوایی با دایره امتحان کنید خواهید دید بیش از 90 درصد پاسها و به شکل بسیار غیر طبیعی به بازیکن خودی میرسهه و این یعنی یک ناامیدی محض !!!
5-زمانیکه بازیکن من در میان خیل عظیم مدافعان گرفتار میشه و به شدت پرس میشه با چپ و راست کردن دسته به راحتی از مخمصه خارج میشم و پاس خودم رو به یار خودی میدم و ایجاد موقعیت میکنم .
6-قبل از دریافت توپ نوعی بی تعادلی در بازیکنم احساس میکنم که میتونم این احساس ناخوشایند رو با کمک دسته پوشش بدم ، این حالت بی تعادلی قبل از گرفتن پاس در بازیهایی که تراکم و فشار در مرکز زمین بسیار زیاد هست و انبوهی از بازیکنان دو تیم وجود دارند بیشتر به وجود میاد .
7- فرض کنید شما در فاز دفاع هستید و مدافع یا هافبک شما برای گرفتن توپ به دنبال بازیکن حریف هست ، در حینی که دارید میدوید برای تصاحب توپ یک لحظه دستتون رو از روی سرعت بردارید خواهید دید که بازیکن شما اندکی روی چمن لیز میخوره و حالت بی تعادلی پیدا میکنه و برای برگشت به وضعیت قبل اندکی زمان رو از شما میگیره ، همین فعل و انفعالات به شدت روی روند بازی و احساس گیمر تأثیر گذاره !
8-البته این نسخه نکته مثبتی هم داره مثل روون شدن پاسها
متأسفانه ایرادات اینقدر زیاد هست که کونامی نتونه همه اونها رو مرتفع کنه که اگر میتونست این ایرادات رو پوشش بده با یک برگشت به عقب دروازبانها مجددا" ضعیف نمیشدند و یا بحث دریبل زدن و قائم به فرد بودن در گیم پلی بازی اینقدر پررنگ نمیشد .
یکسال برای این نسخه انتظار کشیدم اما همه آرزوهام به یأس کامل تبدیل شد ، متأسفم
دوست عزیز دلیل اینکه پاسهای شما دقیق جلوی پای بازیکن میافته اینه که امسال کونامی تو قسمت تنظیمات گزینه اضافه کرده به اسمpass support که 4تا لول داره اگه پر باشه تمام پاسهارو که میدی دقیق جلوی پای بازیکنت میافته و اگه خالی باشه پاسها کاملا دستی از طرف خودت کنترل میشه که با کوچکترین جهت مسیره پاس عوض میشه این عیب نیست بلکه یه قابلیته !
Talar2009
24-09-2011, 16:08
دوست عزیز دلیل اینکه پاسهای شما دقیق جلوی پای بازیکن میافته اینه که امسال کونامی تو قسمت تنظیمات گزینه اضافه کرده به اسمpass support که 4تا لول داره اگه پر باشه تمام پاسهارو که میدی دقیق جلوی پای بازیکنت میافته و اگه خالی باشه پاسها کاملا دستی از طرف خودت کنترل میشه که با کوچکترین جهت مسیره پاس عوض میشه این عیب نیست بلکه یه قابلیته !
طبیعیه که وقتی چنین قابلیتی داخل آپشنها گذاشته میشه و گیمر برای استفاده از اون حق انتخاب داره ، آپشنی رو انتخاب میکنه که بدون کوچکترین دردسری پاسها به مقصد برسه ، تو رقابت بین دو تا گیمر طبیعیه که هر طرف از ساده ترین راه برای پاسکاری و در نهایت شکست حریف مقابل استفاده میکنه یعنی اینکه در چنین مسابقات حساسی گیمرها شاید علیرغم میل باطنیشون برای شکست حریف قدرتمند از آپشنی استفاده میکنن که پاسها به راحتی به مقصد برسه و یا در مسابقاتی که خیلی از بچه های این فروم برگزار میکنند ترجیح میدن برای تحمیل کردن برتریشون pass support رو تا میزان اخر پر میکنند ، رسیدن به نتیجه مطلوب و شکست رقیب سرسخت منتج میشه به اینکه شما از ابزار و امکاناتی که این نسخه به شما داده به صورت پرفکت و کامل استفاده کنی که همین خودش باعث دور کردن این نسخه از شبیه ساز فوتبال میشه .
تنها در صورتی این روشی که شما فرمودین کاربرد داره که هر دو طرف ( هر دو گیمر ) به صورت توافقی آپشنها رو تغییر داده و یکسان کنند که pass support هم جزوی از اون هست .
ای کاش در چنین مواردی سازنده سعی میکردند روشهای پاس دادن رو به صورت یک بیس و استاندارد مشخص برای بازی تعریف میکرد و جزوی از گیم پلی معرفی میشد ، اینجا بود که گیمر بر اساس تمرین و توانمندی که داشت سعی در ارتقاء پاسهای خودش میکرد و تفاوت فنی بین گیمر ها بیش از پیش پر رنگ تر میشد .
من این مورد رو یک نقطه ضعف میدونم
M E S S I
24-09-2011, 16:29
طبیعیه که وقتی چنین قابلیتی داخل آپشنها گذاشته میشه و گیمر برای استفاده از اون حق انتخاب داره ، آپشنی رو انتخاب میکنه که بدون کوچکترین دردسری پاسها به مقصد برسه ، تو رقابت بین دو تا گیمر طبیعیه که هر طرف از ساده ترین راه برای پاسکاری و در نهایت شکست حریف مقابل استفاده میکنه یعنی اینکه در چنین مسابقات حساسی گیمرها شاید علیرغم میل باطنیشون برای شکست حریف قدرتمند از آپشنی استفاده میکنن که پاسها به راحتی به مقصد برسه و یا در مسابقاتی که خیلی از بچه های این فروم برگزار میکنند ترجیح میدن برای تحمیل کردن برتریشون pass support رو تا میزان اخر پر میکنند ، رسیدن به نتیجه مطلوب و شکست رقیب سرسخت منتج میشه به اینکه شما از ابزار و امکاناتی که این نسخه به شما داده به صورت پرفکت و کامل استفاده کنی که همین خودش باعث دور کردن این نسخه از شبیه ساز فوتبال میشه .
تنها در صورتی این روشی که شما فرمودین کاربرد داره که هر دو طرف ( هر دو گیمر ) به صورت توافقی آپشنها رو تغییر داده و یکسان کنند که pass support هم جزوی از اون هست .
ای کاش در چنین مواردی سازنده سعی میکردند روشهای پاس دادن رو به صورت یک بیس و استاندارد مشخص برای بازی تعریف میکرد و جزوی از گیم پلی معرفی میشد ، اینجا بود که گیمر بر اساس تمرین و توانمندی که داشت سعی در ارتقاء پاسهای خودش میکرد و تفاوت فنی بین گیمر ها بیش از پیش پر رنگ تر میشد .
100% مخالفم!
این یه نقطه ی قوت و + برای PES 2012 هستش.
اگه دقت کرده باشی رو کاور بازی Pes و ّFifa نوشته بالای 3 سال
پس بچه های کوچیکی که حرفه ای نیستند و برای تفریح و داشتن اوقات خوش میان بازی کنن چی میشن؟
اگه اونا بخوان Fifa بازی کنن که اصلا هیچ لذتی نمیبرن و بدتر، کسل تر میشن!! و چند تا دلیل دیگه که اگه بازم مخالفت کردید مینویسم......
nesta1363
24-09-2011, 16:38
نظر شما محترم ولی با شما مخالفم
تا پارسال یه سبک واسه پاس دادن وجود داشت ولی این تغییر که خود گیمر انتخاب کنه به چه روشی پاسکاری کنه یه نکته جالبی هست .
شاید ساده ترین راه همون تا اخر پر کردن pass support باشه ولی من خودم دارم از حالت کاملا دستی استفاده میکنم که با وجود دشواری ولی مزیت هایی هم نسبت به گزینه های دیگه داره که اگه لم انو بدست بیاری پاسهای تو عمق و فرارهای جالبی انجام میدی که منجر به تک به تک شدن میشه و همچنین قدرت پاس و جهت دقیق رو خودت انتخاب میکنی
در کل برای من جالب بود چون شاید یه نفر با این قابلیت بتونه خیلی بهتر از کسه دیگه ای که از پاس خودکار استفاده میکنه بازی کنه
Talar2009
24-09-2011, 17:00
نظر شما محترم ولی با شما مخالفم
تا پارسال یه سبک واسه پاس دادن وجود داشت ولی این تغییر که خود گیمر انتخاب کنه به چه روشی پاسکاری کنه یه نکته جالبی هست .
شاید ساده ترین راه همون تا اخر پر کردن pass support باشه ولی من خودم دارم از حالت کاملا دستی استفاده میکنم که با وجود دشواری ولی مزیت هایی هم نسبت به گزینه های دیگه داره که اگه لم انو بدست بیاری پاسهای تو عمق و فرارهای جالبی انجام میدی که منجر به تک به تک شدن میشه و همچنین قدرت پاس و جهت دقیق رو خودت انتخاب میکنی
در کل برای من جالب بود چون شاید یه نفر با این قابلیت بتونه خیلی بهتر از کسه دیگه ای که از پاس خودکار استفاده میکنه بازی کنه
این بحث شما یعنی اینکه بر اساس حق انتخابی که وجود داره ممکنه برخی از گیمرها حالت دستی رو انتخاب کنند و تو این حالت از روش اتوماتیک تو صادر کردن پاسهای دقیق بهتر عمل کنند که قطعا" جواب شما منفیه و بعد از مدتها و در رقابت با گیمرهای حرفه ای تجربه خواهید کرد .
ارسال پاسهای بلند عرضی و قطری با دایره یکی از ضعف ها بود و نقاط ضعف دیگه ای مثل بحث دریبل ها که گاها" نتیجه یک دیدار رو قائم به فرد میکنه بحث دیگری است و یک برگشت به نسخه pes 09 .
و همینطور قضیه داورها .
ممکن خیلی از دوستان این ذهنیت براشون به وجود بیاد که من یک فیفا فن هستم اما باید بگم تنها 3 دست فیفا در عمرم بازی کردم و قطعا" در آینده هم بازی نخواهم کرد اما همه ما انتظارات به حقی از سازنده پی ای اس داریم که باید برآورده شه ، من تو نقد قبلی هم گفتم با همه این ایرادات در مورد نسخه جدید پی ای اس میشه کنار اومد غیر از بحث دریبل زدن !
اگر قضیه دریبلها در این نسخه اصلاح نشه یک شکست بزرگ برای pes12 خواهد بود ، امیدوارم این مشکل در نسخه نهایی مرتفع بشه اما بعید میدونم چنین اتفاقی رخ بده ، با همه این تفاصیل همچنان منتظر خواهیم موند و به محض نصب نسخه نهایی pes12 روی سیستم اقدام به دریبل زدن میکنم تا ببینم چنین ایراد بزرگی حل شده و یا خیر اگر اصلاح شده باشه یکسال رو با این نسخه سپری خواهم کرد .
کسی نیست جواب که چه طوری میشه این فایل را روی دموی 2 نصب کرد:
M E S S I
24-09-2011, 17:30
کسی نیست جواب که چه طوری میشه این فایل را روی دموی 2 نصب کرد:
به وسیله ی برنامه ی Kitserver ،اینجا رو بخون،توش اسکوربوردم نوشته:
بچه های دوست داشتنی و خوبی که هنوز در دام این بازی نه چندان با ارزش هستن و همچنان از این بازی دفاع میکنن و اونم به دلایل مختلف از جمله نا آگاهی،باید عرض کنم که IGN همین الان به فیفا 12 ، نمره وحشتناک 9.5 داد
این میدونین یعنی چی ؟ یعنی منتقدین بعد از بررسی و آنالیز این بازی،کف کردن و به قدرت این بازی ایمان آوردن
من ازتون عاجزانه خواهش میکنم که فیفا 12 که اومد،بازی رو بگیرین،10 ساعت بازی کنین،اگه باز هم تشخیص دادین که باید PES بازی کنین که بسملا،اگرم که نه پس
خوش اومدین به جمع ما فیفا بازها
ببین دوست عزیز اینکه Fifa نسبت به PES برتری داره درسته ولی سبک گیم پلی این دو بازی زمین تا آسمون فرق میکنه بعضیا Fifa را میپسندند بعضی هم PES نمیشه که به زور طرفداران PES بکشونی طرف Fifa اصلا به نظر من این دو بازی قابل مقایسه با هم نیستند هر کدوم معیار های مخصوص خودشونو دارن! فکر میکنید Konami نمیتونه یه PES عین Fifa بسازه؟ به راحتی میتونه ولی اینکارو نمیکنه چون دیگه کسی PES بازی نمیکنه! PES با همین تخیلاتش هست که طرفدارانش را نگه داشته!
به وسیله ی برنامه ی Kitserver ،اینجا رو بخون،توش اسکوربوردم نوشته:
اقا من اون کیت سرور را دانلود کردم ولی چطوری اون استکبور وارد کنم لطفا راهنمایی کنید خودتان بگید چه کنم
M E S S I
24-09-2011, 18:56
اقا من اون کیت سرور را دانلود کردم ولی چطوری اون استکبور وارد کنم لطفا راهنمایی کنید خودتان بگید چه کنم
ببخشید دوست عزیز من برنامه kitserver رو قبلا داشتم و الانم استفاده نمیکنم و باید دانلود و نصبش کنم و بعد بهت بگم که با توجه به سرعت و حوصله من نمیشه،شرمنده،
ولی این لینکی که دادم خوب توضیح داده،وسطای صفحه مال اسکوربوردم هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اینکه یکی از دوستان توضیح بده...:10:
ببخشید دوست عزیز من برنامه kitserver رو قبلا داشتم و الانم استفاده نمیکنم و باید دانلود و نصبش کنم و بعد بهت بگم که با توجه به سرعت و حوصله من نمیشه،شرمنده،
ولی این لینکی که دادم خوب توضیح داده،وسطای صفحه مال اسکوربوردم هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اینکه یکی از دوستان توضیح بده...:10:
اقا اون خوندم ولی چطوری انجام بدم نمی دونم
یکی توضیح بده:19:
M E S S I
24-09-2011, 19:04
اقا اون خوندم ولی چطوری انجام بدم نمی دونم
یکی توضیح بده:19:
بهتر اینجام یه تاپیک بزنی و سوالتو بپرسی:
mohammad_ali_7
24-09-2011, 21:38
سلام
این چندمین بار که میپرسم . قول میدم اخرین بار باشه.
سیستم pc که بازی pes 2012 رو که میخواد بیاد یا 2011 رو که مثل ps3 روون باشه و ps3 و pc رو بذاری کنار هم اگر دستگاهو نبینی و دسته رو بدن دستت نفهمی ps3 یا pc. چه گرافیک و cpu کفایت میکنه؟ ram هم فکر کنم 4 کافیه.
( در مانیتور 22 یا23 led full HD)
من فقط pes بازی میکنم.
گرافیک در حد crysis نمیخوام
اگه میشه نگید برو بخش مشاوره سیستم.
مرسی
M E S S I
24-09-2011, 21:48
سلام
این چندمین بار که میپرسم . قول میدم اخرین بار باشه.
سیستم pc که بازی pes 2012 رو که میخواد بیاد یا 2011 رو که مثل ps3 روون باشه و ps3 و pc رو بذاری کنار هم اگر دستگاهو نبینی و دسته رو بدن دستت نفهمی ps3 یا pc. چه گرافیک و cpu کفایت میکنه؟ ram هم فکر کنم 4 کافیه.
( در مانیتور 22 یا23 led full HD)
من فقط pes بازی میکنم.
گرافیک در حد crysis نمیخوام
اگه میشه نگید برو بخش مشاوره سیستم.
مرسی
حداقل سیستم:
Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz or AMD Athlon II X 245 or better
RAM: 2 GB (recommended)
Operating System (OS): Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP2 or SP3
Graphics Memory: Minimum 512 MB (NVIDIA GeForce or Radon)
Sound Card: Minimum Direct X 9 compatible or better (Direct X 10 recommended)
Hard Drive Space: Minimum 8 GB to 11 GB
Internet Connection: Minimum 512 Kbps to play online
Hardware: Keyboard, Mouse, Gamepad (Recommended)
حداکثر سیستم:
Intel dual core 2.2 GHz cpu with 2 GB RAM and 512 MB NVIDIA GeForce EN 8400 GS or ATI Radon 4350
mohammad_ali_7
24-09-2011, 21:53
حداقل سیستم:
Processor: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz or AMD Athlon II X 245 or better
RAM: 2 GB (recommended)
Operating System (OS): Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP2 or SP3
Graphics Memory: Minimum 512 MB (NVIDIA GeForce or Radon)
Sound Card: Minimum Direct X 9 compatible or better (Direct X 10 recommended)
Hard Drive Space: Minimum 8 GB to 11 GB
Internet Connection: Minimum 512 Kbps to play online
Hardware: Keyboard, Mouse, Gamepad (Recommended)
حداکثر سیستم:
Intel dual core 2.2 GHz cpu with 2 GB RAM and 512 MB NVIDIA GeForce EN 8400 GS or ATI Radon 4350
مرسی
خودت pc داری؟
یعنی اگر cpu i5 2500 3.3 ghz با گرافیک 1Gb gtx 560 ti مثل ps3 روونه دیگه؟ ( من برم سیستم. بگیرم؟ )
majid322
24-09-2011, 21:57
نه عزیز این گرافیک و سی پی یو که شما گفتی زیادم هست برا این بازی ....
اگه فقط همین رو بازی میکنید بیخود سیستم رو ارتقا ندید...
M E S S I
24-09-2011, 22:01
مرسی
خودت pc داری؟
یعنی اگر cpu i5 2500 3.3 ghz با گرافیک 1Gb gtx 560 ti مثل ps3 روونه دیگه؟ ( من برم سیستم. بگیرم؟ )
آره pc دارم.
به نظر من زیادم هست،میخوای موشک هوا کنی؟:31:
هنوز صبر کن دوستانم نظر بدن مطمئن که شدی بعد برو چون من از یه سایت خارجی این سیستمو پیدا کردم و خودم هنوز تستش نکردم.:10:
mohammad_ali_7
24-09-2011, 22:03
نه عزیز این گرافیک و سی پی یو که شما گفتی زیادم هست برا این بازی ....
اگه فقط همین رو بازی میکنید بیخود سیستم رو ارتقا ندید...
مرسی
نه سیستم الانم قدیمیه باید عوض کنم
رم 512 . مادربورد p4u800x asus
cpu 2.4 . vga 256 6200
همتون میاید میگید کمه یا زیاد هم هست
روی کاغذ و آمار زیاده ولی در عمل چی؟
من میخوام یکی بیاد بگه با pc تونسته pes رو مثل ps3 اجرا کنه یا نه
mohammad_ali_7
24-09-2011, 22:13
آره pc دارم.
به نظر من زیادم هست،میخوای موشک هوا کنی؟:31:
هنوز صبر کن دوستانم نظر بدن مطمئن که شدی بعد برو چون من از یه سایت خارجی این سیستمو پیدا کردم و خودم هنوز تستش نکردم.:10:
اگه میشه مشخصات سیستمتو بگو و مانیتورت چیه؟
2011 که الان بازی میکنی چه جوریه؟ مثل ps3. ( با عرض پوزش pes روی ps3 رو دیدی؟ )
M E S S I
24-09-2011, 22:21
اگه میشه مشخصات سیستمتو بگو و مانیتورت چیه؟
2011 که الان بازی میکنی چه جوریه؟ مثل ps3. ( با عرض پوزش pes روی ps3 رو دیدی؟ )
نه بابا چه پوزشی،اختیار داری.نه ندیدم.:41:
Windows XP SP3
Intel Core2 Duo 2.2GHz
2GB RAM
DirectX 10
video card. 512MB
NVIDIA GeForce 8800
Manitor:LG T730BH
برا من که روون اجرا میشه...:10:
majid322
24-09-2011, 22:24
همیشه نسخه ی pc بازیها با گرافیکه بالاتری عرضه میشه...
و کلا ps3 در مقایسه با کارت گرافیک پی سی اصلا حرفی برا گفتن نداره...
اگه قصد خرید سیستم رو داری توی قسمت مشاوره برای خرید سیستم مطرح کن تا یه سیتم خوب معرفی بشه...
mohammad_ali_7
24-09-2011, 22:27
اگر کسی pes رو روی ps3 دیده و روی pc خودش داره مثل ps3 روون بازی میکنه لطفا بگه
من الان رو هوام. pes 2012 هم داره میاد
مرسی
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
همیشه نسخه ی pc بازیها با گرافیکه بالاتری عرضه میشه...
و کلا ps3 در مقایسه با کارت گرافیک پی سی اصلا حرفی برا گفتن نداره...
اگه قصد خرید سیستم رو داری توی قسمت مشاوره برای خرید سیستم مطرح کن تا یه سیتم خوب معرفی بشه...
من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تو pes بیشتر رم و cpu مهمه و یه گرافیک معمولی
M E S S I
24-09-2011, 22:28
مرسی
بهتره صبر کنی فردا پس فردا که بازی میاد کنارشم خبر رسمی سیستم رو میگن که چقدر باشه خوب اجرا میشه.:10:
mohammad_ali_7
24-09-2011, 22:31
بهتره صبر کنی فردا پس فردا که بازی میاد کنارشم خبر رسمی سیستم رو میگن که چقدر باشه خوب اجرا میشه.:10:
اون واسم مهم نیست
من در عمل واسم مهمه
بد بختی دوست یا فامیل هم ندارم که pc خوب داشته باشه
مرسی
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تو pes بیشتر رم و cpu مهمه و یه گرافیک معمولی
گرافیک ps3 دیدم..من سیستمم amd مادربرد گیگا m55plus رم 2 گیگ گرافیک geforce 450 gts و مانیتورم 22 و full hd هستش با کابل hdmi از گرافیک ps3 هم رونترو بهتره..
برای بازی pes گرافیک و رم مهمه چون cpu من خیلی ضعیفه.برعکس فیفا نیاز به cpu بالا داره..
mansour2023
25-09-2011, 02:50
دوست عزیز شما رم و گرافیکتون بالا باشه کافیه برای اجرای خوب بازی
mohammad_ali_7
25-09-2011, 12:51
گرافیک ps3 دیدم..من سیستمم amd مادربرد گیگا m55plus رم 2 گیگ گرافیک geforce 450 gts و مانیتورم 22 و full hd هستش با کابل hdmi از گرافیک ps3 هم رونترو بهتره..
برای بازی pes گرافیک و رم مهمه چون cpu من خیلی ضعیفه.برعکس فیفا نیاز به cpu بالا داره..
دمت گرم پس یعنی pes روی ps3 بازی کردی دیگه؟ اگر این طور باشه حرفت سنده دیگه. مرسی از دوستانی که کمک کردن چون من کلوپ ps3 محل که میرم بچه ها همه خودشون یا کنسول دارن یا pc ولی با این حال من جز شاخ ها به حساب میام. میخوام روونیه بازی تو خونه و کلوپ یه جور باشه که دو هوا نشم. پس من یه cpu i3 بندازم و گرافیک gtx 560 کافیه؟ یه سوال تو پرانتز. البته زیاد مهم نیست ( این سیستمی که گفتم واسه 2013 pes هم جواب خواهد داد؟ )
دمت گرم پس یعنی pes روی ps3 بازی کردی دیگه؟ اگر این طور باشه حرفت سنده دیگه. مرسی از دوستانی که کمک کردن چون من کلوپ ps3 محل که میرم بچه ها همه خودشون یا کنسول دارن یا pc ولی با این حال من جز شاخ ها به حساب میام. میخوام روونیه بازی تو خونه و کلوپ یه جور باشه که دو هوا نشم. پس من یه cpu i3 بندازم و گرافیک gtx 560 کافیه؟ یه سوال تو پرانتز. البته زیاد مهم نیست ( این سیستمی که گفتم واسه 2013 pes هم جواب خواهد داد؟ )
من pes رو رو خیلی از سیستما اجرا کردم و بهتر از همه رو سیستم amd بهتر جواب گرفتم.دقت کن گرافیک اصل بگیری نه ازین 100 تومانی که فقط اسم دارن.:46:
karnavaleroos
25-09-2011, 13:13
شما ما رو گیر آوردین دیگه؟
این چه سوالاییه میپرسی
آی تری از سرشم زیاده
mohammad_ali_7
25-09-2011, 13:18
من pes رو رو خیلی از سیستما اجرا کردم و بهتر از همه رو سیستم amd بهتر جواب گرفتم.دقت کن گرافیک اصل بگیری نه ازین 100 تومانی که فقط اسم دارن.:46:
گرافیکو حواسم هست
ولی cpu هم یه جورایی نظرم رو intel و از amd اصلا سر در نمیارم اصلا نمیدونم هسته کدومه و کدوم عدد مال پردازشه.
یعنی نظرت اینه که intel واسه pes خوب نیست؟
من الان داشتم قیمت ها رو چک میکردم از رایان صبا i3 3.1 ghz 2100 تومن 165000 بود.
من تا قبل از این میخواستم 1500000 خرج کیس کنم ولی الان دیگه میبینم نیازی نیست.
majid322
25-09-2011, 13:27
گرافیکو حواسم هست
ولی cpu هم یه جورایی نظرم رو intel و از amd اصلا سر در نمیارم اصلا نمیدونم هسته کدومه و کدوم عدد مال پردازشه.
یعنی نظرت اینه که intel واسه pes خوب نیست؟
من الان داشتم قیمت ها رو چک میکردم از رایان صبا i3 3.1 ghz 2100 تومن 165000 بود.
من تا قبل از این میخواستم 1500000 خرج کیس کنم ولی الان دیگه میبینم نیازی نیست.
عزیزم شما یه تاپیک توی این بخش بزن:
کاربرد و بودجه رو هم بنویس...
من خودم مخلصتم میام بهت یه سیستم معرفی میکنم ...
اینجا جاش نیست
ahmad rezaa
25-09-2011, 17:34
دوستان شما خیلی چیزهارو نمیدونین انگار من دیدم پست های گذشته خیلی حرف های خنده دار زده شده امیدوارم به کسی بر نخوره حرف هایی که میزنم.
اول این که pes تا سال 2005 بهترین فوتبال شناخته میشد به دلیل مشکل های زیادی که در فیفا وجود داشت ولی بعد از عرضه ی فیفا 06 و پرفروشترین شدن این بازی ،تنها فوتبال حرفه ای pes همون pes 2008 بود که روی کامپیوتر هم به صورت کامل منتشر نشد و نسخه اصلی اون تنها در xbox و ps3 دیده میشد که البته این نسخه از fifa 08 نمره ی بیشتری هم گرفت.
دوم اینکه تمام فیفاها به صورت ناقص بر روی کامپیوتر میومدند و کیفیت بازی ای که در نسخه ی xbox و ps3 رو داشت رو نداشتند .
سوم اینکه fifa 11 به یک کارت گرافیک قوی نیاز داره برای لذت بردن از این بازی و بدونین با گرافیک های 2 گیگ 100 هزارتومانی بازی بد اجرا میشه به طوری که خودتونم متوجه ی بد اجرا شدن بازی نمیشید برای همین کافیه یکبار هم که شده فیفا 11 و 12 رو روی یک کامپیوتری با گرافیک 512ddr3 بازی کنین که 150 قیمتش هست نه با گرافیک 2ddr2 که 90هزارتومانیهست
aramesh_61
25-09-2011, 22:26
دوستان شما خیلی چیزهارو نمیدونین انگار من دیدم پست های گذشته خیلی حرف های خنده دار زده شده امیدوارم به کسی بر نخوره حرف هایی که میزنم.
اول این که pes تا سال 2005 بهترین فوتبال شناخته میشد به دلیل مشکل های زیادی که در فیفا وجود داشت ولی بعد از عرضه ی فیفا 06 و پرفروشترین شدن این بازی ،تنها فوتبال حرفه ای pes همون pes 2008 بود که روی کامپیوتر هم به صورت کامل منتشر نشد و نسخه اصلی اون تنها در xbox و ps3 دیده میشد که البته این نسخه از fifa 08 نمره ی بیشتری هم گرفت.
دوم اینکه تمام فیفاها به صورت ناقص بر روی کامپیوتر میومدند و کیفیت بازی ای که در نسخه ی xbox و ps3 رو داشت رو نداشتند .
سوم اینکه fifa 11 به یک کارت گرافیک قوی نیاز داره برای لذت بردن از این بازی و بدونین با گرافیک های 2 گیگ 100 هزارتومانی بازی بد اجرا میشه به طوری که خودتونم متوجه ی بد اجرا شدن بازی نمیشید برای همین کافیه یکبار هم که شده فیفا 11 و 12 رو روی یک کامپیوتری با گرافیک 512ddr3 بازی کنین که 150 قیمتش هست نه با گرافیک 2ddr2 که 90هزارتومانیهست
اگه منظور از بد اجرا شدن، گرافیک اون باشه، من فیفا 11 رو با کامپیوترم که کارت گرافیکش ati 4890 HD هستش و 1gb رم ddr5 داره و قیمتش هم 350 تومن بود بازی میکردم ولی گرافیکش به pes 2011 اصلاً نمیرسید
ahmad rezaa
26-09-2011, 02:41
اگه منظور از بد اجرا شدن، گرافیک اون باشه، من فیفا 11 رو با کامپیوترم که کارت گرافیکش ati 4890 HD هستش و 1gb رم ddr5 داره و قیمتش هم 350 تومن بود بازی میکردم ولی گرافیکش به pes 2011 اصلاً نمیرسید
آره طبیعیتر هست منکرش نمیشم ولی میگم چه چیزهاییش طبیعیتر و گرافیکی تره
تنها چیزی که در pes طبیعیتر و گرافیکیتر هست بازیکن ها هستند.
چندروز بود فیفا 11 بازی کردم ولی اومدم pes زدم دیدم نفسشون کم میشه با استراحت نفسشون زیاد نمیشه تو فیفا با یک بازیکن کافی بود بدوی نفسش درجا خالی میشد ولی بعد از کلی استراحت ،ربع نفسش رو میتونست بدست بیاره نه همشو
در کل کاشکی کونامی میومد برا فیفا بازیکن هارو درست میکرد که خیلی صورتاشون چرتو مزخرفه:2:
ولی در کل از سال 2005 که فیفا 06 اومد جزء فیفا 08 تمامی فیفاها نمره بیشتری گرفتن
برعکس
pes 2009 نمره 7
pes 2010 نمره 7.5
pes 2011 نمره 8
ولی فیفا
fifa09 نمره8
fifa10 نمره 8.5
fifa 11 نمره 9
راستی من بازی میکنم نمیبینم چیزیش گرافیکی تر باشه چیشو میگین شما بگید ماهم بدونیم؟
بدترین فوتبال تاریخ هم pes 2009 میدونن
pedramgolchin
26-09-2011, 02:58
احتمالا فردا برای پی سی لیک میشه در ضمن اون خبری که قراره کنامی سورپریزمون بکنه فک کنم لیگ پرتقال باشه!!
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
فک کنم من و تو از وفادارترین پس بازهای دنیا باشیم
چند ساله تاپیک رو دنبال میکنم بیشتر کسایی که تو این تاپیک بودن رفتن سمت فیفا اما تو همچنان داری ففعالیت میکنی تو این تاپیک ازت ممنونم
همه برتری های فیفا بر کنامی رو قبول دارم اما دیگه پس برام شده یه دوست چندین ساله نمیتونم ولش کنم. خیلی چیزای پس برام جالبه گیم پلیشم خوب شده اما چیزی که هنوز رو مخه منه این صداگزاریشه هم تماشاگر هم گزارشگر خیلی رو اعصابمه
مرسی دوستم
درسته که ما خیلی وقته تو این انجمن از اطلاعات دوستان استفاده میکنیم و لذت میبریم ولی خداییش باید به اونایی که رفتن سمت فیفا حق بدیم چون کونامی دیګه تو این چند سال ګذشته فقط و فقط وعده و وعید داد به فن های دو آتیشه و سردشون کرد
خیلی از بچه ها مثل حسین و آرمین تا دوسال پیش خیلی خیلی بیشتر از من و شما فعال بودن و اطلاعاتشون واقعا بالا بود و هست ولی دریغ از یک سیباس قدر شناس که همه رو فراری داد
به هر حال امیدوارم امسال همه خوشحال و راضی باشن از فیفا و pes چون واقعا سخته یک سال صبر کنیم و آخرش تمام رویاهامون نقش برآب بشه
من الان 27سالمه ولی بخدا وقتی صحبت pes (و توی این سال ګذشته باید فیفا رو بهش اضافه کنیم:10:) میشه مثل یه بچه میشینم و باهاش حال میکنم
همیشه توی صحبت هام ګفتم بازم میګم
ایشالا امسال فیفا و pes بهترین سالشون باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.