مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO
Big-Boss
27-08-2011, 10:14
دوستان یک سوال فنی دکمه Ls تو کیبرد کدومه؟
اصلا تو setting که میری دکمه ای به اسم Ls نداره.
آنالوگ چپ.از ستینگ خارج از بازی باید تنظیمش کرد.
shahab_f
27-08-2011, 12:34
دوستان یک سوال فنی دکمه Ls تو کیبرد کدومه؟
اصلا تو setting که میری دکمه ای به اسم Ls نداره.
باید خود آنالوگ چپ را رو به پایین فشار بدی، بنابراین توی ستینگ میشه ردیف چپ، دکمه ی یکی مونده به آخر
ali_santori
27-08-2011, 14:04
ببخشید من وقت گشتن ندارم !
لطفا هر چی تیم جدید اومده که اضافه کنیم تو یه پست بزارین
ممنون :40:
hamed999
27-08-2011, 14:50
دوستان اگه میشه پچ های صفحه قبل رو یه جا دیگه اپ کنید واسه من فیلتره
وضعیت دریبل زدن چطوره ؟؟مثله نسخه ی قبل هست که برای هر جهت چندتا دریبل تعیین میکنی و توی بازی ازشن استفاده میکنی یا عوض شده
reza_3722
27-08-2011, 15:00
لطف کنید درباره پنالتی زدن هم توضیح بدین
همش میره اووت!
moh3en_sh
27-08-2011, 15:02
وضعیت دریبل زدن چطوره ؟؟مثله نسخه ی قبل هست که برای هر جهت چندتا دریبل تعیین میکنی و توی بازی ازشن استفاده میکنی یا عوض شده
نه همونجوریه
Zaghan_13
27-08-2011, 15:03
آره...همون طوره...عوض نشده...
ولی باید یک اکانت(یک چیزی تو همین مایه ها:31:)درست کنی توی تنظیماتش میتونی مشخص کنی که هر طرف چه نوع دریبلی رو اجرا کنه.(منظورم از اکانت همون 10تاست که جدید اضافه شده)
bar333lona
27-08-2011, 15:49
دوستان شما هم توایستگاهی زدن ضعیف عمل میکنین ؟ مثلا هر چند تا رو گل می کنین ؟
majid322
27-08-2011, 15:56
دیروز با پسر عمه ام بازی میکردم
چهار تا کاشته پشت محوطه گرفتم 2 تاش گل شد
شما چجوری کاشته میزنی؟
بهترین نوعش اینه که L1 و R1 رو بگیری یه بازیکن دیگه میاد
بعد دوباره L1 رو میگیری ضربدر میزنی بعد اون بازیکن پاس میده بعد با اونیکی شوت میکنی یه راست میره تو گل :31:
shahi666
27-08-2011, 16:55
PES2012 demo - 25 unlocked teams patch - beta 0.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Information :
Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
Most of faces & hairs are default build (because haven't special face, PES2011's faces are incompatible with PES2012).
Squad & Transfers updated until 27/08 (60% completed)
"Teams Unlock tool" is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
HD Emblems by Jenkey1002
New sound patch by Merdiso
Stats data : Default KONAMI, edit & transfers by Jenkey1002
ESPN Scoreboard by KO
There will a simple interface tool to replace + add teams
PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
Data is open, you can change, edit or make other patch if you like
How to install :
- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)
Man United
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Manchester City
Tottenham
Barcelona
Real
Inter
AC Milan
Napoli
Porto
Santos
Penarol
International
Club America
BRAZIL
ARGENTINA
SPAIN
ENGLAND
GERMANY
CROATIA
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
MONTENEGRO
نیازی به توضیح نیست ..
hasani2008
27-08-2011, 19:06
من شارژ adsl رو به اتمامه، اين دمو خوبه دان كنم؟؟؟؟؟
aramesh_61
27-08-2011, 21:58
آقا من این پچ رو ریختم همه بازیکنا کچل شدن! واسه چی؟ میشه درستش کرد؟
آره...همون طوره...عوض نشده...
ولی باید یک اکانت(یک چیزی تو همین مایه ها:31:)درست کنی توی تنظیماتش میتونی مشخص کنی که هر طرف چه نوع دریبلی رو اجرا کنه.(منظورم از اکانت همون 10تاست که جدید اضافه شده)
سلام
یکم تنظیماتش رو توضیح میدین؟
ممنون
pedramgolchin
27-08-2011, 22:59
من شارژ adsl رو به اتمامه، اين دمو خوبه دان كنم؟؟؟؟؟
تو نسل فعلی بازیها این بهترین pes هست که اومده
شک نکن دوست من تو دانلود کردنش:11:
bar333lona
27-08-2011, 23:11
Information :
Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
Most of faces & hairs are default build (because haven't special face, PES2011's faces are incompatible with PES2012).
"Teams Unlock tool" is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
HD Emblems by Jenkey1002
ESPN Scoreboard by KO
There will a simple interface tool to replace + add teams
PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
Data is open, you can change, edit or make other patch if you like
How to install :
- Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
- Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)
Man United
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Manchester City
Tottenham
Barcelona
Real
Inter
AC Milan
Napoli
Porto
Santos
Penarol
International
Club America
BRAZIL
ARGENTINA
SPAIN
ENGLAND
GERMANY
CROATIA
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
MONTENEGRO
نیازی به توضیح نیست ..
من این پچ رو دانلود کردم اما چرا بازیکنان رئال همه یکشکل هستند و کچلن ؟ :31:
moh3en_sh
27-08-2011, 23:23
این پچ ها غیر رسمی هستند و من بهتون پیشنهاد میکنم دانلود نکنید:13:
bar333lona
27-08-2011, 23:34
دوستان یکی بیاد نحوه ی چیپ زدن رو بهم یاد بده ؟ :41:
Zaghan_13
27-08-2011, 23:35
سلام
یکم تنظیماتش رو توضیح میدین؟
ممنون
چیز خاص آنچنانی نداره...
اسم انتخاب میکنی...تیم محبوب و بازیکن محبوب...آواتار...
و تنظیماتی که مربوط میشه به داخل زمین...مثلا:دریبل زدن..مشخص میکنی که هر طرف چه دریبلی رو اجرا کنه..
یا میتونی اسم روی بازیکن رو برداری... و ....
اگه یه دور بزنی متوجه میشی ... چیز خاصی نیست:20:
Zaghan_13
27-08-2011, 23:41
این پچ ها غیر رسمی هستند و من بهتون پیشنهاد میکنم دانلود نکنید:13:
آره درسته...فکر نکنم رسمی باشن...:13:
ولی عزیز من دانلود کردم و مشکلی نداشت...چندتا تیم اضافه شد ولی شکل و قیافه ندارن:31:.
bar333lona
27-08-2011, 23:47
دوستان یکی بیاد نحوه ی چیپ زدن رو بهم یاد بده ؟ :41:
:41::41::41::41::41::41:
Mehdi.ss
27-08-2011, 23:50
من این پچ رو دانلود کردم اما چرا بازیکنان رئال همه یکشکل هستند و کچلن ؟ :31:
این پچ دست سازه و همون طور که نوشته ، این ورژن ، ورژن ازمایشیه و چهره بازیکنان ساخته نشده
این تیمها رو از pes 2011 میکشن بیرون و میریزن تو دمو pes 12 و چون فیسهای pes 11 با 12 همخوانی نداره فعلا نتونستن فیسها رو ایمپرت کنن
چیز خاص آنچنانی نداره...
اسم انتخاب میکنی...تیم محبوب و بازیکن محبوب...آواتار...
و تنظیماتی که مربوط میشه به داخل زمین...مثلا:دریبل زدن..مشخص میکنی که هر طرف چه دریبلی رو اجرا کنه..
یا میتونی اسم روی بازیکن رو برداری... و ....
اگه یه دور بزنی متوجه میشی ... چیز خاصی نیست:20:
ممنون.
من یه سری رو تنظیم کردم رفتم داخل بازی دیدم اصلا کلیدهای جهت کار نمی کنه!
hasani2008
28-08-2011, 08:52
تو نسل فعلی بازیها این بهترین pes هست که اومده
شک نکن دوست من تو دانلود کردنش:11:
ممنون كه جواب دادي ولي منظورم پچ دمو بود كه متوجه شدم زياد پچ كارآمدي نيست ولي نسخه دمو رو چند روزي هست كه دان كردم.....
:41::41::41::41::41::41:
من این ساکر رو بازی نکردم ولی تو نسخه های قبلی بعد از زدن شوت اگه L1 رو بزنی high cheap و اگه R1 ر وبزنی LOW CHEAP میزنه.
امروز دموی بازی دستم رسید بازی خیلی رون تر شده و راحت تر میشه بازی کرد ضربه ازاد زدن هم مثله نسخه ی قبل خیلی راحت هست در کل خیلی بهتر از نسخه ی قبلی شده ولی بازم اون چیزی نیست که بتونه با fifa12 رقابت کنه
MiladZarrin
28-08-2011, 17:03
سلام بچه ها. آقا آخر نفهمیدیم بازی ارجینال از کجا میشه خرید ها. خواهش میکنم آدرسی، سایتی، تلفنی چیزی از هر سایتی که باز ارجینال میفروشه (چه دیسک، چه شماره سریال) بدید. ممنون میشم.
Mool Tee
28-08-2011, 18:50
میشه یه پچ بزارین که قیافه های بازیکنای بارسا درست باشه!!؟
bar333lona
28-08-2011, 19:27
من این ساکر رو بازی نکردم ولی تو نسخه های قبلی بعد از زدن شوت اگه L1 رو بزنی high cheap و اگه R1 ر وبزنی LOW CHEAP میزنه.
همین کارو میکنم ولی خوب نمیزنه
سرعت رو باید ول کنم موقع چیپ ؟
کسی خبر از دموی دوم بازی نداره؟
Zaghan_13
28-08-2011, 20:12
ممنون.
من یه سری رو تنظیم کردم رفتم داخل بازی دیدم اصلا کلیدهای جهت کار نمی کنه!
من که:
در ابتدا آنالوگ را روشن میکنم...
و در تنظیمات بیرون از بازی دسته را تنظیم میکنم...
و در انتها فقط کافیس که وارد بازی شده و پس از تنظیم کردن دریبلها از آنها استفاده میکنم...
:31:
کلن چیز خاصی نیست که...البته باید L1 رو هم بگیری...
یعنی توی 2011 که L1 رو میگرفتی بعد با آنالوگهای راست دریبل میزدی...
همین:5:
E.G_band
28-08-2011, 20:56
تیم بارسلونا قوی ترین تیم جهانه اما تو نسخه قبلی بارسلونا خیلی ضعیف بود امیدوارم رفع شده باشه با آرزوی موفقیت برای این بازی خوب
یکی از دوستان لطف میکنه نحوه ی زدن ضربه ی ایستگاهی + تنظیمات دریبل رو بگه
ممنون
یکی لطف میکنه توضیح کاملی از community بده؟
bar333lona
28-08-2011, 22:51
یکی از دوستان لطف میکنه نحوه ی زدن ضربه ی ایستگاهی + تنظیمات دریبل رو بگه
ممنون
بالا رو بگیری محکم میزنه، پایین رو بگیری نرم (برای فاصله ی کمتر از 25 متر) هیچی رو نگیری معمولی. حالا بعد از اینکه شوت رو زدی چپ یا راست رو بگیری به همون جهت کات میده. میزان پر کردن هم که باید وسط، یا یه میلیمتر از وسط بیشتر بگیری، از اون بیشتر بگیری رفته بیرون. زاویه موافق هم تقریبا گل نمیشه، باید از روی دیوار دفاعی بزنی.
پس مثلا اگه در فاصله نزدیک محوطه جریمه ضربه آزاد گیرت اومد، پایین رو میگیری، شوت رو تا نصفه یا یه میلیمتر بیشتر پر میکنی، بعد چپ یا راست رو برای کات میگیری.
امیدوارم نگی جملات قصار گفتم و اینارو بلد بودی، چون اگه بلد بودی اما ضربه آزادات گل نمیشه، ... خب نمیشه دیگه!
همین کارو میکنم ولی خوب نمیزنه
سرعت رو باید ول کنم موقع چیپ ؟
اگه دکمه سرعت رو بزنی low cheap میزنه. البته اگه در حال دویدن شوت بزنی (یعنی قبل از شوت دستت رو r1 باشه) شوت معمولی میزنه.
ظاهرا بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده :20:
hasani2008
29-08-2011, 08:32
سوال،
من دمو رو دان كردم نكات مثبتي داشت ولي دريبل جديدي احساس نكردم اگر دريبل اضافه شده لطفا راهنمايي كنيد...
FCBarcelona.ir
29-08-2011, 10:01
انصافا هر روز دارم لااقل 1 ساعت این دمو رو بازی می کنم و لذت می برم. فقط امیدوارم تو نسخه نهایی خرابش نکنن. فقط دروازبان ها رو ارتقا بدن، میشه PES 2012 رو یه نسخه موفق دونست.
bar333lona
29-08-2011, 14:28
دموی دوم کی میاد ؟
Mool Tee
29-08-2011, 17:34
من دمو رو دیروز دان کردم و ازش خیلی خوشم اومد.گرافیک بازی نسبت به pes 2011 قشنگ تر شده:31:.از لحاظ گیم پلی هم خوبه دیگه دویدن بازیکن ها مثل ربات نیست و طبیعی میدوند:46:.مشکل حرکت توپ هم حل شده:5:.و اما دریبل کردن که تو این بازی نسبت به قبل راحت تر شده میشه راحت بدون حرکات فنی حریف رو
دریبل کرد ولی نه 3 یا 4 نفرو(ولی با Rooney (تو این نسخه اصل بدون پچ) چون بازیکن خوبیه میشه یه 3 4 نفرو
بدون تکنیک دریبل کرد.پاس کاری تو pes 2012 راحت تر شده نسبت به نسخه قبلی .و میمونه پنالتی و شوت
ضربه آزاد.پنالتی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت پیدا نکرده ولی بهتر شده و ضربه آزاد که من تا حالا موفق به
ضدن گل در ضربه آزاد نشدم .مشکل اساسی pes دربازه بان هست که اگه تو نسخه نهایی حل بشه واقعا بازی
ایده آلی میشه:41:.به هرکسی که در دانلود این دمو شک داره اطمینان می دم که ازش لذت میبره.من هرروز حداقل 2 ساعت pes بازی میکنم.
Peeeeeeeeeees 2012:40::40:
البته چون گفتم Rooney منظورم یه بازیکن خوب بود ibrahimovich هم میشه مثال زد.Messi و Ronaldo که تو نسحه اصل دمو نیستن!!!!:31:
جمـــــله آخـــر=این بهترین Pes هست که تا حالا تولید شده
دموی دوم کی میاد ؟ تو سایت ---------- که نوشته بود 2 تا 3 هفته بعد از دموی اول:46:
farshad_pes9
29-08-2011, 17:34
خوب بالاخره من هم بعد از مشکلات فراوان دمو رو دانلود و بازی کردم. البته همین اول بگم با چند تا بازی نمیشه نظر قطعی داد.اما خوب چیزهایی که به ذهنم رسید رو میگم. اول اینکه باید بگم گفتن این جمله که فقط از نسخه قبل بهتر شده کمی کم لطفیه.به نظرم خیلی خیلی از نسخه قبل بهتر شده. اول از همه خوشحالم برای اینکه شروع کننده بازی خودت گیمر. من نفهمیدم هدف کونامی از اینکه موقع شروع وسط زمین پاس اول رو خودش میداد در نسخه قبل چی بود. مورد بسیار مثبت دیگه,کنترل بازیکنهاست.تقریبا میشه گفت این شمایی که بازیکن رو در اختیار دارین و با بهبود خیلی خوب دریبل زدن میتونید اون هدفی رو که دارین انجام بدین. واقعا بازی روون شده. داوری خیلی خوب شده در کنار بهبود برخوردهای بازیکنان با هم داور هم خطاهای درستی رو میگیره. یکی دو تا ایراد که توی همین یکی دو تا بازی به نظرم اومد. ضعف دروازه بانهایت که همچنان وجود که فکر کنم در نسخه اصلی درست بشه. مورد دیگه نورپردازی هست که از نسخه های قبل ضعیفتر به نظر میاد. سعی کردم خلاصه بگم. در پایان من هم معتقد این بازی میتونه بهترین پیس موجود باشه,با توجه به اولیه بودن این نسخه میتونیم کاملا به بازی امیدوار باشیم.
دوستان از مشکلات دروازه بانان گله کردند
به نظرم این شیوه کونامی یا کلا سایر کمپانی هایی که دموی بازیهاشون رو بیرون میدن هست
که یک یا چند ایراد سابق رو کماکان در نسخه دمو ارائه میدن ( حتی پر رنگ تر از قبل ) که در وهله اول گلایه گیمر رو در بر داشته باشه و بعدش با ارائه نسخه نهایی تا حدود زیادی ایراد رو بر طرف میکنن که گیمر خوشحال بشه از این داستان و عنوانی که داره بازی میکنه
البته بازم میگم این نظره منه
حالا یسریا یا موافقن یا مخالف لطفا جو به هم نریزه که بعدش انگ آشوبگری به من بزنن ! :46:
pedramgolchin
29-08-2011, 20:57
دوستان از مشکلات دروازه بانان گله کردند
به نظرم این شیوه کونامی یا کلا سایر کمپانی هایی که دموی بازیهاشون رو بیرون میدن هست
که یک یا چند ایراد سابق رو کماکان در نسخه دمو ارائه میدن ( حتی پر رنگ تر از قبل ) که در وهله اول گلایه گیمر رو در بر داشته باشه و بعدش با ارائه نسخه نهایی تا حدود زیادی ایراد رو بر طرف میکنن که گیمر خوشحال بشه از این داستان و عنوانی که داره بازی میکنه
البته بازم میگم این نظره منه
حالا یسریا یا موافقن یا مخالف لطفا جو به هم نریزه که بعدش انگ آشوبگری به من بزنن ! :46:
خدا از دهنت بشنوه
فقط و فقط یه دروازه بان رو درست کنن دیګه هیچی لازم نداره برای امسال و یه پیشرفت عالی داشته نسبت به پارسال
کسی از دوستان قسمت comunity بازی نکرده؟ تو pes 2011 هم بود؟
nesta1363
29-08-2011, 23:32
کسی از دوستان قسمت comunity بازی نکرده؟ تو pes 2011 هم بود؟
اره تو 2011 هم بود و میتونید چند نفر باهم تو این قسمت رو در رو بازی کنید و امار دقیق بازیهای رو در رو مثل بردها باختها درصد تصاحب توپ درصد شوت به دروازه و ... رو ببینید
من تو 2011 با رفیقم تمام بازیهامونو تو این قسمت انجام میدادیم تا ببینیم کی بیشتر برده یا کی تصاحب توپش بیشتر بوده و...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ورژن repack شده ی 580 مگی پیدا کردم. حجمش کمتره و حسن دیگه اش اینکه لینک ها از مدیا فایر هست که هم مستقیمه و هم سرور قویه . هیچی از بازی کم نشده جز تعداد زبان ها، من دانلود کردم کار میکنه.
( فقط فایل به صورت iso هست و باید یا درایو مجازی بسازید یا رایتش کنید. )
پسورد : awesome
خواستم بگم اینا رو دانلود نکنید. طبق مشاهدات من، هر دفعه که می رید تو بازی باید یه دست اون فیلم اول بازیو ببینید. اسکیپ نمیشه!
خواستم بگم اینا رو دانلود نکنید. طبق مشاهدات من، هر دفعه که می رید تو بازی باید یه دست اون فیلم اول بازیو ببینید. اسکیپ نمیشه!
محل نصب بازی چهار پوشه ی img چهار تا فایل با پسوند sfd هست اونی که حجمش از بقیه بیشتر هست رو از اون پوشه ببر یه جای دیگه یا اسمش رو عوض بکن اون موقع بری تو بازی دمو رو نمیبینی.
فک کنم اسمش این باشه pes12pv
farshad_pes9
30-08-2011, 10:09
عجب بازی شده خدایی. هر چی بازی میکنم بیشتر بهم حال میده. پاس رو هر جا که میخوام بدم,همونجا میده. شوتها به نظر میاد بسته به شرایط بازیکن زده میشه. برخوردهای فیزیکی بازیکنها واقعا خیلی عالی شده,داور هم خیلی خوب کار میکنه. واقعا عالی شده,فقط دروازه بانها درست شند میتونیم امسال یه پیس عالی رو بازی کنیم.
hobgoblin
30-08-2011, 10:49
به نظر منم پاس دادن فوق العاده بهتر شده. دقيقا هر جايي كه دلت مي خواد مي توني پاس بدي. فقط سيستم سانترش يجوريه. شايدم وقتي بهش عادت كنيم بهتر بشه.
ولي من از گرافيكش اصلا راضي نيستم. يجورايي انگار تصوير بازيكنا از دور و موقع بازي محوه. توي 2011 ميشد موقع بازي با جزئيات كامل بازيكن رو از دور ديد ولي تو دمو نه. نمي دونم چرا بازيكنا انقدر محو هستن.احتمالا سعي كردن گرافيك بازي رو طبيعي ترش كنن ولي به نظر من خوب نشده.
pishoolii
30-08-2011, 11:20
در مجموع بازی خیلیی بهتر از نسخه قبل شده، ولی هنوز هم خیلی جا برای بهتر شدن داره. هرچند مطمئن باشید نسخه ی اصلی بازی با این دمو تفاوت های زیادی خواهد داشت ( در جهت بهتر شدن بازی ).
اما یه چیزی که یه ذره داره آزارم میده اینه که به نظرم بازی یه ذره انیمیشن و کلیاتش به فیفا نزدیک شده متاسفانه!! نمیدونم شما هم همین حس من رو دارین یا نه ، یه جورایی رنگ و بوی فیفا رو گرفته بازی. البته شایدم این فقط توهم من باشه!
راستی این روبینیو و ابراهیمویچ چرا اینجوریین؟؟! لامثبا تووپ نمیشه ازشون گرفت که! اینا این جوری باشن وای به حال مسی و کریس رونالدوش دیییگه!:31:
از لحاظ گرافیکی هم به احتمال زیاد تو نسخه نهایی شاهد تغییرات و بهبود هایی خواهیم بود :8:
این حتی دموی نهایی هم نیست :10:
امروز دموی بازی دستم رسید بازی خیلی رون تر شده و راحت تر میشه بازی کرد ضربه ازاد زدن هم مثله نسخه ی قبل خیلی راحت هست در کل خیلی بهتر از نسخه ی قبلی شده ولی بازم اون چیزی نیست که بتونه با fifa12 رقابت کنه
مگه فیفا 12 اومده که شما میگی پی اس نمیتونه با اون رقابت کنه
اره تو 2011 هم بود و میتونید چند نفر باهم تو این قسمت رو در رو بازی کنید و امار دقیق بازیهای رو در رو مثل بردها باختها درصد تصاحب توپ درصد شوت به دروازه و ... رو ببینید
من تو 2011 با رفیقم تمام بازیهامونو تو این قسمت انجام میدادیم تا ببینیم کی بیشتر برده یا کی تصاحب توپش بیشتر بوده و...
مرسی دوست عزیز..باهم میشه بازی کرد؟ میشه توضیح مرحله ای بدی ؟
Mool Tee
30-08-2011, 12:52
این pes کولاک میکنه اگه به پی اس 2011 6 از 10 بدیم به این میشه 9.5 داد.گیم پلی-گرافیک-داور-همه چی فوق العاده
رشد زیادی داشت نسبت به pes 2011 و pes 2010 (نظر شخصی) برعکس که رشد Fifa ملوکولی
mohammad_ali_7
30-08-2011, 13:01
سلام
system requirement بازی چیه؟
من هنوز کامپیوتر جدید جمع نکردم ببینم این بازی چی میخواد
با کامپیوتر الانم pes 4,5,6 خوب بازی کردم. 2008 و2009 medium.
2010 , 2011 هم تو کلوپ های ps3 .
ولی الان دیگه میخوام سیستم جمع کنم واسه 2012 از ps3 هم شاخ تر
رم و گرافیک و cpu چند میخواد؟
مرسی
Mool Tee
30-08-2011, 13:21
سلام
system requirement بازی چیه؟
من هنوز کامپیوتر جدید جمع نکردم ببینم این بازی چی میخواد
با کامپیوتر الانم pes 4,5,6 خوب بازی کردم. 2008 و2009 medium.
2010 , 2011 هم تو کلوپ های ps3 .
ولی الان دیگه میخوام سیستم جمع کنم واسه 2012 از ps3 هم شاخ تر
رم و گرافیک و cpu چند میخواد؟
مرسی
یه سیستم توپ بگیر که بعدا بای های خفن تر اومد (مثل Battlefield 3 یا Batman A City )
که از گرافیک زیادی برخوردارند دچار مشکل برای برای بازی کردنشون نشی.
یه 6 gig رم بگیر.
یه 2 gig گرافیک و یه CPU توپ 4 هسته ای مثلا!
اینو واسه مثال گفتم
mohammad_ali_7
30-08-2011, 13:38
یه سیستم توپ بگیر که بعدا بای های خفن تر اومد (مثل Battlefield 3 یا Batman A City )
که از گرافیک زیادی برخوردارند دچار مشکل برای برای بازی کردنشون نشی.
یه 6 gig رم بگیر.
یه 2 gig گرافیک و یه CPU توپ 4 هسته ای مثلا!
اینو واسه مثال گفتم
دمت گرم
نه من فقط فوتبال بازی میکنم و هر نید فور اسپیدی که میاد 2 3 روزه تمومش میکنم میرم سراغ pes
تو pes فکر کنم گرافیک 560 کافی باشه . نه؟ تو این بازی cpu خیلی مهمه درسته؟ میخوام i5 2500 بندازم
لطفا نگید برو بخش مشاوره سیستم اونجا اصلا pes نمیدونن چیه فقط گرافیکو به crysis میدونن
majid322
30-08-2011, 14:01
pes که گرافیک بالا نمیخواد اصلا سی پیو بالایی هم نمیخواد
اگه فقط pes بازی میکنی این همه پول سیستم دادن اشتباهه
در ضمن اینطور نیست تو بخش سخت افزار همه خودشون یه پا بازی خورن :27:
شما برو همونجا تاپیک بزن بودجه و انتظاراتت رو از سیستم بگو تا یه سیستم خوب بهت معرفی کنن
موفق باشی
soccer 2009 update
30-08-2011, 15:34
سلام من بازی می کردم دیدم زلاتان توپ رو 100 متر جلو انداخت افتاد دنبالش می خواستم بپرسم چطوری این کارو کرد آخه داشت به سمت جلو حرکت میکرد
ممنون میشم
hasani2008
30-08-2011, 15:45
سلام من بازی می کردم دیدم زلاتان توپ رو 100 متر جلو انداخت افتاد دنبالش می خواستم بپرسم چطوری این کارو کرد آخه داشت به سمت جلو حرکت میکرد
ممنون میشم
اين كارو در Pes6هم ميشد كه انجام بدي در صورتي كه بازيكن شروع اوليه ش بصورت مورب باشه با نگه داشتن سرعت و دكمه اگه اشتباه نكنم L1 يا R1 اين كار انجام ميشه......
March1987
30-08-2011, 15:52
چند تا نکته مثبت بازی از نظر من .
1. شتاب توپ بازی خیلی عالی شده , وقتی بازیکن توپ رو حمل میکنه گردش توپ و سرعت دریبل زدن خیلی چشم نواز تر شده .
2 . شوت زدن راحت شده , خود من عاشق شوت زدنم , توی نسخه قبلی شوت ها خیلی درصد خطاش بالا بود .
3 . دوربین بازی نرم تر حرکت میکنه , ولی هنوز جا برای بهبود داره .
4 . برخورد فیزیکی بین بازیکن ها واقعا عالی شده , توی این مورد از همه موارد بیشتر پیشرفت داشته بازی .
و البته چند نکته منفی :
1 . رنگ بازی یک مقدار کدر شده , مخصوصا وقتی با دوربین WIDE بازی رو اجرا میکنم , ولی بنظرم این کار رو کونامی از روی قصد انجام داده تا توی نسخه نهایی نمود خیلی زیادی داشته باشه .
2 . دروازه بانها یکمی منگل میزنند . این هم بنظرم تعمدی توش بوده ...
اگر یادتون باشه مایکروسافت با درس گرفتن از اشتباهاتش ( ویندوز ویستا )سیستم عامل پایدار و موفق سون رو منتشر کرد حالا بنظر میرسه کونامی هم همون راه رو در پیش گرفته و با بهبود بخشیدن نسخه های قبل سعی میکنه یک نسخه پایدار و موفق رو عرضه کنه .
اين كارو در Pes6هم ميشد كه انجام بدي در صورتي كه بازيكن شروع اوليه ش بصورت مورب باشه با نگه داشتن سرعت و دكمه اگه اشتباه نكنم L1 يا R1 اين كار انجام ميشه......
r2 هست.در ضمن اگه در حال دویدن تند تند r1 بزنی توپ رو جلوتر میندازه
malkemid
30-08-2011, 23:13
بچه ها من مثل آب خوردن دریبل می خورم...مخصوصا از روبینیو!! توپ گیری چجوریه؟؟؟
Mool Tee
30-08-2011, 23:34
بچه ها من مثل آب خوردن دریبل می خورم...مخصوصا از روبینیو!! توپ گیری چجوریه؟؟؟
سعی کن تکل زیاد بری.X یا همون مربع که همه میان توپو بگیرن رو بگیر حله.X تو Xbox و مربع تو Ps
malkemid
31-08-2011, 00:34
سعی کن تکل زیاد بری.X یا همون مربع که همه میان توپو بگیرن رو بگیر حله.X تو Xbox و مربع تو Ps
خنده دار میدونی چیه؟ گاهی وقتها حتی می خوام رو بازیکن حریف خطا کنم که در نره...تکل هام هم بهش نمی رسه :دی
من از اونايي هستم كه ايامي عين روانيا PES مي زدم. اما اين دوسال آخرو گرويدم به فيفا. اما اين سري PES خيلي بهتر از قبل شده. من يادم نمياد تو PES11 پنج تا پاس متوالي داده باشم، ولي تو اين سري پاسكاري خيييييلي حال ميده.
خلاصه فيفا بازا هم بدونن امسال PES نزنن ضرر كردن.
هر چند فيفا عين دزد مي مونه، PES مثه پليس. پليس هركاري هم كنه، باز دزد يه قدم ازش جلوتره.
AhmadReza.
31-08-2011, 03:08
دمو دومی کی میاد دقیقا یا حدودا؟
bar333lona
31-08-2011, 09:37
یه سوالی برام پیش اومده که تا حالا هیچ کس جواب نداده . این مردکی که پشت زمین ( پشت دروازه ) بدو میکنه کیه که با کت و شلوار هستش؟
farshad_pes9
31-08-2011, 10:12
یه سوالی برام پیش اومده که تا حالا هیچ کس جواب نداده . این مردکی که پشت زمین ( پشت دروازه ) بدو میکنه کیه که با کت و شلوار هستش؟
بچه ها گفتن,که من هم باهاشون موافقم ,احتمالا مسئول برگزاری مسابقات.
bar333lona
31-08-2011, 10:19
بچه ها گفتن,که من هم باهاشون موافقم ,احتمالا مسئول برگزاری مسابقات.
ما ندیدیم هیج جای دنیای مسئول برگزاری مسابقه بدو کنه :31: مشنگه ها
soccer 2009 update
31-08-2011, 11:13
دوستمون malkemid یه حرف خوبی زدن واقعا چرا دفاع کردن اینطوریه من تو 2011 این قدر دریبل نمی خوردم که الان می خورم زلاتان داره به سمت جلو مستقیم حرکت می کنه 4 تا بازیکن میان جلوش تا میاد جلوتر میرن کنار .دفاع کاره خاصی می خواد که تو 2012 اضافه شده ؟؟؟
bar333lona
31-08-2011, 11:19
دوستمون malkemid یه حرف خوبی زدن واقعا چرا دفاع کردن اینطوریه من تو 2011 این قدر دریبل نمی خوردم که الان می خورم زلاتان داره به سمت جلو مستقیم حرکت می کنه 4 تا بازیکن میان جلوش تا میاد جلوتر میرن کنار .دفاع کاره خاصی می خواد که تو 2012 اضافه شده ؟؟؟
آره راست میگی دریبل زدن تو این نسخه خیلی راحت تر شده نسبت به 2011 واسه دفاع کردن سعی کن بیشتر تکل بزنی یا دکمه ی مربع + R1 استفده کن که بازیکن خودش بره دنبال توپ.
چه تیم هایی تو دموی دومی هستن؟
bar333lona
31-08-2011, 11:59
بارسا و رئال که حتما هستند
فقط بارسا:31:
hasani2008
31-08-2011, 15:01
روزهاي اولي كه دموpes اومده بود،رفتم پاساژ به يارو ميگم pes12 داري ميگه دمو؟؟؟؟؟ گفتم پـــ نــــ پــــ نسخه اصليش رو ميخوام 2ماهه قبل انتشارش.....
farshad_pes9
31-08-2011, 15:30
ما ندیدیم هیج جای دنیای مسئول برگزاری مسابقه بدو کنه :31: مشنگه ها
حالا شاید اینجوری نباشه که من گفتم,اما کلا قبول دارم زیاد بال بال میزنه,شاید چیز دیگه ای منظور بوده من نمیدونم
دوستان زدن شوت از راه دور قلق خاصی داره ؟
یک و دو چرا مثل نسخه ی قبل خوب عمل نمیکنه ؟
زدن چیپ هم مثل سابق هستش ؟
من r1+پاس رو میگیرم ولی خیلی راحت کلیه بازیکنام دریبل میخورن و ازشون عبور میکنن اصلا دفاع خوب عمل نمیکنه باید چیکار کنم ؟
soccer 2009 update
31-08-2011, 19:17
من r1+پاس رو میگیرم ولی خیلی راحت کلیه بازیکنام دریبل میخورن و ازشون عبور میکنن اصلا دفاع خوب عمل نمیکنه باید چیکار کنم ؟
راست میگی :31:
15 بازی با منچستر 1 برد 4 مساوی 10 باخت
دیگه دارم کلافه میشم
bar333lona
31-08-2011, 19:31
داداش این pes هیچ قلق جدیدی نداره کاراش مثل قبله اما دریبل خوردن و دریبل زدن شده ماست :31: من هم تو چیپ زدن مشکل دارم به نظرم اصلا خوب چیپ نمیزنه که به آدم بچسبه
یکی از دوستان میگفت واسه چیپ L1 + شوت میشه : HIgh chip
و باز زدن کلید R1 + شوت میشه : Low chip
موفق باشی .
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
روزهاي اولي كه دموpes اومده بود،رفتم پاساژ به يارو ميگم pes12 داري ميگه دمو؟؟؟؟؟ گفتم پـــ نــــ پــــ نسخه اصليش رو ميخوام 2ماهه قبل انتشارش.....
قرار نبود از این پ ن پ رو اینجا به کار ببریا :31:
nesta1363
31-08-2011, 20:21
The first demo will not be as fine-tuned as the second demo will be by the time it releases come mid-September. The second demo will feature a different lineup of teams, these being Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America and Sport Club Internacional
همونطور که میبینی وسط این ماه دموی دوم میاد و تیم های بالا اضافه میشه و در ضمن گیم پلی بازی نسخه نهایی هستش اینم ادرس منبع
Mool Tee
31-08-2011, 20:24
آموزش دفاع در Pes 2012
برای دفاع باید دکمه مربع رو بگیرید تا همه برای گرفتین توپ برن.به علاوه تکل زیادبرین و اون بازیکنی که خودتون کنترلش می کنید رو از جلو نیارین تو چش بازیکن حمله کننده حریف از بغل بیاین تکل برین.و همین طور دکمهLB رو بگیرین موقع دفاع .:40::46:البته بعضی وقتا
و به علاوه موقعی که دارین میرین تو چش بازیکن توپو ازش بگیرین دکمه سرعت رو ول کنید آروم برید:40:
The first demo will not be as fine-tuned as the second demo will be by the time it releases come mid-September. The second demo will feature a different lineup of teams, these being Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America and Sport Club Internacional
همونطور که میبینی وسط این ماه دموی دوم میاد و تیم های بالا اضافه میشه و در ضمن گیم پلی بازی نسخه نهایی هستش اینم ادرس منبع
یعنی رئال مادرید نیست؟
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
برای دفاع باید دکمه مربع رو بگیرید تا همه برای گرفتین توپ برن.به علاوه تکل زیادبرین و اون بازیکنی که خودتون کنترلش می کنید رو از جلو نیارین تو چش بازیکن حمله کننده حریف از بغل بیاین تکل برین.و همین طور دکمه LT رو بگیرین موقع دفاع .:40::46:
و به علاوه موقعی که دارین میرین تو چش بازیکن توپو ازش بگیرین دکمه سرعت رو ول کینی آروم برید:40:
نمیشه با دگمه پاس دفاع کرد و توپ گرفت؟
چرا همیشه تکل نمیزنه؟ باید دو سه بار تکل بزنی تا تکل بره..
majid322
31-08-2011, 21:07
اگه سرعتی رو گرفته باشی نمیتونی تکل بزنی
Mool Tee
31-08-2011, 22:19
یعنی رئال مادرید نیست؟
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
نمیشه با دگمه پاس دفاع کرد و توپ گرفت؟
چرا همیشه تکل نمیزنه؟ باید دو سه بار تکل بزنی تا تکل بره..
با دکمه پاس فقط همونی که داری کنترلش می کنی میره توپو بگیره اگه مربع(دکمه شوت) رو بگیری میان از همه طرف می گیرنش که نتونه شوت بزنه نه بتونه پاس بده (هوشمنده).اگه سرعستت زیاد باشه تکل خوب نمیشه:40::27:
malkemid
31-08-2011, 23:12
با دکمه پاس فقط همونی که داری کنترلش می کنی میره توپو بگیره اگه مربع(دکمه شوت) رو بگیری میان از همه طرف می گیرنش که نتونه شوت بزنه نه بتونه پاس بده (هوشمنده).اگه سرعستت زیاد باشه تکل خوب نمیشه:40::27:
همه بیان که طرف یه پاس بده کل دفاع جا می مونه...نمیشه با همون 1 گرفت توپو؟:دی اون LT هم به نظرم کار خاصی نمی کنه ها!
Mool Tee
31-08-2011, 23:35
همه بیان که طرف یه پاس بده کل دفاع جا می مونه...نمیشه با همون 1 گرفت توپو؟:دی اون LT هم به نظرم کار خاصی نمی کنه ها!
عذر می خوام عزیز اشتباه گفتم .LB رو بگیر
mohammad_87
01-09-2011, 08:22
گزارشگر و مفسر در 2012 تغییر کردن؟
لینک آخرین دمو رو بدید لطفا...
bar333lona
01-09-2011, 15:51
گزارشگر و مفسر در 2012 تغییر کردن؟
لینک آخرین دمو رو بدید لطفا...
هیچ تغییری نکرده متاسفانه
Mool Tee
01-09-2011, 16:50
برای کسانی که می خوان دمو بازی رو دانلود کنن این دمو رو برای دانلود می زارم چون خودم دانلود کردم و مشکلی نداره:31:
دانلود با حجم 1 گیگابایت
Download
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword
گند زد تو کاورش (نظر شخصی)
من مربغ رو میگیرم ولی کسی حرکتی نمیکنه و حجومی به سمت توپ برده نمیشه :13:
Mool Tee
01-09-2011, 17:21
من مربغ رو میگیرم ولی کسی حرکتی نمیکنه و حجومی به سمت توپ برده نمیشه :13:
غیر ممکنه:18:
باید از الان تو فکر درست کردن پکی باشیم تا لیسانس تمام تیم های رو داشته باشیم . منبشخصه اصلا حال نمی کنم که تیمها پیرهنشون مال خودشون نباشه
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 18:34
:PES2012 Demo 34 Teams Unlocked Patch by Jenkey
Total : 34 teams (national teams & clubs)
Complete update Squad & Transfers updated until 31/08
HD Emblems by Jenkey1002
New boots pack by DK.Hernandez
PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002
Stats data : Default KONAMI, edit transfers by Jenkey1002
EPL,Serie A, Bundesliga, ESPN Scoreboard by KO
Original PES2012 DEMO gameplay
Tool Features:
Add & unlock teams
Stadium change : Ingame Switchable (use F1~F12 to choose)
Scoreboard change : Ingame Switchable (use right number pad 0~9 to choose)
League select : use number 0~9 to select league
How to use:
Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista).
:How to get the additional stadiums from PES 2011
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:PES 2012 Demo EPL Patch by Jason_Y
Features:
Official PES2012 teams and players data!
EPL BIG6 playable!
EPL ball included by Skills_Rooney!
Premier league teams' players will have real hair(sorry to tell you still no faces yet...)
Updated 2011-2012 season kits
Updated squard and player transfer!
New Teams:
ARSENAL
CHELSEA
LIVERPOOL
MANCHESTER CITY
TOTTENHAM HOTSPUR
How to use:
Simply unzip the downloaded files.
Copy 'img', 'pes2012', 'Team', 'config.ini', 'exhibition' and 'PES2012 demo - unlock teams' files to KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO.
Copy files in 'Files for kitserver' to the kitserver(KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO\kitserver\example-root)
Copy 'dossantos_4867.bin' to KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO\kitserver\example-root\img\dt0c.img
Play the game with 'PES2012 demo - unlock teams'!
:لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:Bundesliga Demo Patch 2012 by Pesgalaxy
Features:
5 Bundesliga Teams (Dortmund,Bayern,Schalke,Bremen,Leverkusen)
Original Kits, Emblems, Faces, Chants, Banners
Torfabrik Ball
New Adboards
New Nets
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:Smoke During Stadium Preview By Tunizizou
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
: 25Teams Unlocked Patch by Jenkey - Beta 0.1
Features:
HD Emblems by Jenkey1002
ESPN Scoreboard by KO
Team List:
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Man City
Man Utd
Tottenham
Barcelona
Real Madrid
Inter
Milan
Napoli
Porto
Santos
Penarol
International
Club America
Brazil
Argentina
Spain
England
Germany
Croatia
Bosnia and Herzegovina
Serbia
Montenegro
Instructions:
Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:Stade Gerland by Forzaroma
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:ESPN Scoreboard by KO
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:Mini ANT2012 Patch by Tottimas
Features:
Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro and Serbia, all with correct players and kits
adidas Jabulani
PS3 buttons
mini kits for gameplan
most importantly new exe file
Instructions:
Copy all where you installed PES2012 demo (Pro Evolution Soccer 2012 DEMO)
Start the game with new ANT2012.exe to play with new 4 national teams.
:PES2012 Demo 34 Teams Unlocked Patch by Jenkey
Total : 34 teams (national teams & clubs)
Complete update Squad & Transfers updated until 31/08
HD Emblems by Jenkey1002
New boots pack by DK.Hernandez
PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002
Stats data : Default KONAMI, edit transfers by Jenkey1002
EPL,Serie A, Bundesliga, ESPN Scoreboard by KO
Original PES2012 DEMO gameplay
Tool Features:
Add & unlock teams
Stadium change : Ingame Switchable (use F1~F12 to choose)
Scoreboard change : Ingame Switchable (use right number pad 0~9 to choose)
League select : use number 0~9 to select league
How to use:
Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista).
How to get the additional stadiums from PES 2011: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f84b9d0a01dee06g.jpg)
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:PES 2012 Demo EPL Patch by Jason_Y
Features:
Official PES2012 teams and players data!
EPL BIG6 playable!
EPL ball included by Skills_Rooney!
Premier league teams' players will have real hair(sorry to tell you still no faces yet...)
Updated 2011-2012 season kits
Updated squard and player transfer!
New Teams:
ARSENAL
CHELSEA
LIVERPOOL
MANCHESTER CITY
TOTTENHAM HOTSPUR
How to use:
Simply unzip the downloaded files.
Copy 'img', 'pes2012', 'Team', 'config.ini', 'exhibition' and 'PES2012 demo - unlock teams' files to KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO.
Copy files in 'Files for kitserver' to the kitserver(KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO\kitserver\example-root)
Copy 'dossantos_4867.bin' to KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO\kitserver\example-root\img\dt0c.img
Play the game with 'PES2012 demo - unlock teams'!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:Bundesliga Demo Patch 2012 by Pesgalaxy
Features:
5 Bundesliga Teams (Dortmund,Bayern,Schalke,Bremen,Leverkusen)
Original Kits, Emblems, Faces, Chants, Banners
Torfabrik Ball
New Adboards
New Nets
:Smoke During Stadium Preview By Tunizizou
:25 Teams Unlocked Patch by Jenkey - Beta 0.1
Features:
HD Emblems by Jenkey1002
ESPN Scoreboard by KO
Team List:
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Man City
Man Utd
Tottenham
Barcelona
Real Madrid
Inter
Milan
Napoli
Porto
Santos
Penarol
International
Club America
Brazil
Argentina
Spain
England
Germany
Croatia
Bosnia and Herzegovina
Serbia
Montenegro
Instructions:
Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)
:Stade Gerland by Forzaroma
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:ESPN Scoreboard by KO
:Mini ANT2012 Patch by Tottimas
Features:
Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro and Serbia, all with correct players and kits
adidas Jabulani
PS3 buttons
mini kits for gameplan
most importantly new exe file
Instructions:
Copy all where you installed PES2012 demo (Pro Evolution Soccer 2012 DEMO)
Start the game with new ANT2012.exe to play with new 4 national teams.
این پچ ها واقعا کار میکنن؟چه طوری باید نصب شن؟با نصب اون پچ 25 تیمی ایا بازیکن ها کچل میشن؟
FCBarcelona.ir
01-09-2011, 20:38
فعلا هیچ پچی نیومده که چهره ها توش درست باشن! من که هیچ کدوم رو استفاده نکردم فعلا.
nesta1363
01-09-2011, 20:52
من نصب کرده بودم 25 تیم اضافه میشه ولی چهره ها درست نیست کچلم نیستن
teraktor2003
01-09-2011, 20:53
25 تيمش اين:
دانلود كردم سالمه...
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 21:11
این پچ ها واقعا کار میکنن؟چه طوری باید نصب شن؟با نصب اون پچ 25 تیمی ایا بازیکن ها کچل میشن؟
100%
تو خودش راهنمای انگلیسی هستش،خوب بالا رو نگاه کن.
به احتمال 90% درست هستن (هنوز خودم امتحانش نکردم)
AhmadReza.
01-09-2011, 21:12
تاریخ دقیق دموی دومی کی هست؟کسی میدونه؟
چرا دیگو میلیتو ریتش اینقدر کمه 78 ه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت الکسیس سانچز 89 ؟آخه با عقل جور در میاد؟!!!!
یا برباتوو مهاجم منچستر 82 ...
یا خیلی از بازیکن های دیگه ریتشون بالای 80 هست ولی تو واقعیت از میلیتو خیلی ضعیف ترن.
میخواستم بدونم این ریتا تو دمو دومی درست میشن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 21:21
جدید ترین پچ ها:
به اینجا مراجعه کنید،تازه پچ لیگ ایرانم هست برید حالشو ببرید فقط لینکا و فیلم های صفحه رو فیلتر کردن نامردا
با وی پی ان باید دانلودشون کنید.
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
تاریخ دقیق دموی دومی کی هست؟کسی میدونه؟
چرا دیگو میلیتو ریتش اینقدر کمه 78 ه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اونوقت الکسیس سانچز 89 ؟آخه با عقل جور در میاد؟!!!!
یا برباتوو مهاجم منچستر 82 ...
یا خیلی از بازیکن های دیگه ریتشون بالای 80 هست ولی تو واقعیت از میلیتو خیلی ضعیف ترن.
میخواستم بدونم این ریتا تو دمو دومی درست میشن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی پست بالایی پچ نسخه 2 هستش به آدرسی که دادم برو...
زمان انتشارش توی مهر هستش.
14 اکتبر 2011( خودتون به شمسی تبدیلش کنید:31:.)
چج لیگ ایران را ندیدم شما بزارید اگر ممکن هست راستی اگر اینجوری باشد برای xbox 360 باید لیگ ایران باشد دیگر:23::23::23::23::23::23::23::23:
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 21:46
چج لیگ ایران را ندیدم شما بزارید اگر ممکن هست راستی اگر اینجوری باشد برای xbox 360 باید لیگ ایران باشد دیگر:23::23::23::23::23::23::23::23:
منظورم از لیگ ایران ،چند تیم ایرانی بود که اون پایین صفحه به زبان فرسی نوشته شده...
کار ایرانی ها بوده راستی جواب من را ندادی برای xbox 360 هم همین چند تیم ایرانی هست
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 21:52
کار ایرانی ها بوده راستی جواب من را ندادی برای xbox 360 هم همین چند تیم ایرانی هست
فکر نکنم...(زیاد اطلاعی ندارم!)
GAMELAIN
01-09-2011, 21:55
منظورم از لیگ ایران ،چند تیم ایرانی بود که اون پایین صفحه به زبان فرسی نوشته شده...
من دانلود کردم حالا نمی دونم چطوری نسبش کنم !
راهنمایی کنید
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 22:04
من دانلود کردم حالا نمی دونم چطوری نسبش کنم !
راهنمایی کنید
همونطور که تو عکسی که گذاشتم تابلو هستش باید اون کارو کنی،که باید Kitserver12 رو داشته باشی.
به اون آدرس برو و بقیه عکس رو ببین این جا نیفتاده. :10:
(نسب>>>>>>>نصب)
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
برای درست خوندن متن فارسی اون سایت،متن رو کپی کنید و توی ورد پیست کنید،درست میشه...
GAMELAIN
01-09-2011, 22:04
همونطور که تو عکسی که گذاشتم تابلو هستش باید اون کارو کنی،که باید Kitserver12 رو داشته باشی.
به اون آدرس برو و بقیه عکس رو ببین این جا نیفتاده. :10:
میدونم اگه انگلیسی نوشته بود بهتر بود
دادا معلوم نیست چی نوشته
اگه نصبیدی به ما هم بگو
منتظرم :8:
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 22:05
میدونم اگه انگلیسی نوشته بود بهتر بود
دادا معلوم نیست چی نوشته
اگه نصبیدی به ما هم بگو
برای درست خوندن متن فارسی اون سایت،متن رو کپی کنید و توی ورد پیست کنید،درست میشه...
farshad_pes9
01-09-2011, 22:50
یکی از دوستانی که اینترنت سرعت بالا داره یه لطفی بکنه این پچ جدید رو دانلود کنه ببینه درسته یا مشکل داره؟
دوستانی که در نصب پچ آخری مشکل دارند به لینک زیر مراجعه کنند.
عزیزانی که در نصب پچ 4 تیم ایرانی مشکل دارند می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند.
عزیزانی که در نصب پچ 4 تیم ایرانی مشکل دارند می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند.
غیر ممکنه:18:
من فقط مربع خالی رو میگیرم ها ! چیز دیگه ای ترکیبی نیست ؟
چون پاس+r1 که فایده ای نداره پا خالی هم خیلی کارساز نیست راحت دریبل میخورن
دوستان حداقل سخت افزار برای این بازی چی هست؟
Jalal @ A.gh
02-09-2011, 11:09
دوستان حداقل سخت افزار برای این بازی چی هست؟
Windows XP ، Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4GHz or equivalent
1 GB of RAM
DirectX 9.0c compatible video card. Pixel shader 3.0 with 128 MB of RAM (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300 Recommended
Talar2009
02-09-2011, 14:34
دوستان من دمو بازی رو نصب و بازی کردم ، هر کسی پیشرفت این نسخه رو نسبت به نسخه های قبلی کم رنگ نشون بده به اعتقاد من کم لطفی کرده نمی خوام وارد جزئیات این نسخه در حال حاضر بشم اما یک نکته منفی وجود داره که بسیار روی کیفیت این بازی تأثیر گذار هست و امیدوارم تو نسخه نهایی مرتفع بشه .
مشکل : من با یه بازیکنی مثل پاتو پا به توپ میشم و به راحتی 4 ، 5 بازیکن رو دریبل میزنم و اینکارو بارها میتونم در طول بازی تکرار کنم که از نظر من بسیار ضعف بزرگیه و برای اینکه به یه شبیه ساز فوتبال برسیم این نکته یه آیتم منفی به حساب میاد چون در دنیای واقعی چنین چیزی به هیچ عنوان وجود نداره
دوستان اگر نظری در این مورد دارید بفرمائید تا استفاده کنیم
pooyakhaste
02-09-2011, 14:57
دوستان من دمو بازی رو نصب و بازی کردم ، هر کسی پیشرفت این نسخه رو نسبت به نسخه های قبلی کم رنگ نشون بده به اعتقاد من کم لطفی کرده نمی خوام وارد جزئیات این نسخه در حال حاضر بشم اما یک نکته منفی وجود داره که بسیار روی کیفیت این بازی تأثیر گذار هست و امیدوارم تو نسخه نهایی مرتفع بشه .
مشکل : من با یه بازیکنی مثل پاتو پا به توپ میشم و به راحتی 4 ، 5 بازیکن رو دریبل میزنم و اینکارو بارها میتونم در طول بازی تکرار کنم که از نظر من بسیار ضعف بزرگیه و برای اینکه به یه شبیه ساز فوتبال برسیم این نکته یه آیتم منفی به حساب میاد چون در دنیای واقعی چنین چیزی به هیچ عنوان وجود نداره
به شدت موافقم
malkemid
02-09-2011, 15:20
باز شما خوبه دریبل می زنی...من 4-5 تا بازیکن میارم واسه گرفتن توپ همشون هم دریبل می خورن!! طرف با گتوزو آنچنان دریبل می زنه آدم یاد دنیلسون می افته!
majid322
02-09-2011, 16:16
البته فکر کنم ما روش دفاع رو بلد نیستیم چون من که با کامپیوتر بازی میکنم روی حالت top player
کامپیوتر به سختی اجازه میده یه بازیکنشو دریبل بزنم
احتمالا یه روش خاص برا دفاع کردن وجود داره که ما نمیدونیم
malkemid
02-09-2011, 16:20
من نصب کرده بودم 25 تیم اضافه میشه ولی چهره ها درست نیست کچلم نیستن
نه بابا این پچ 25 تیمی هم نصف بازیکنا کچل هستن :41:
برنامه ای برای ادیت نیست حداقل یه مو براشون بذاریم اشتباه نکنیم بازیکنارو؟!!
bar333lona
02-09-2011, 18:03
البته فکر کنم ما روش دفاع رو بلد نیستیم چون من که با کامپیوتر بازی میکنم روی حالت top player
کامپیوتر به سختی اجازه میده یه بازیکنشو دریبل بزنم
احتمالا یه روش خاص برا دفاع کردن وجود داره که ما نمیدونیم
شدیدا موافقم :31:
فکر کنم کامپیوتر قبلش یه دعایی , وردی , چیزی میخونه
amin 2010
02-09-2011, 19:49
میگم خیلی خوب شد امسال کریس رو به جای اون مسی کوتوله گذاشتن رو باکس شات بازی
خوب این که معلومه بارسلونایی هستی از اسمت معلومه دوما هر کسی نظری داره وما هم دوست داریم به مسی توهین کنیم تو هم برو به کریس توهین کن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
اولا دوست داره بارسایی باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif.دوما اینجا بحث بارسلونا و رئال نیست.سوما اگه دوست داری توهین کن تا ببینی بن میشی یا نه.gif(بارساییم اینم بدون)
ببین راستی قسط توهین ندارما ولی اینکه رو باکس شات هست شبیه زرافست.مهم هم نیست مسی بزارن یا نه ولی ما که سوپر کاپ رو بردیم چه مسی رو باکس شات باشه چه کریس!(این جواب او توهین به مسی)
از خداوند طلب مقداری عقل برای برخی دوستان میکنم !
+
اقا من زمان گرفتم این 10 دقیقه که نوشته زمان نیمه هاست دروغه !!دی: هر نیمه حدود 7 یا 8 دقیقست . راهی نداره بتونیم وقت اضافه رو به بازی اضافه کنیم و تایم بازیرو هم بیشتر کنیم ( سال های پیش پچ میومد)
moh3en_sh
02-09-2011, 20:01
از خداوند طلب مقداری عقل برای برخی دوستان میکنم !
+
اقا من زمان گرفتم این 10 دقیقه که نوشته زمان نیمه هاست دروغه !!دی: هر نیمه حدود 7 یا 8 دقیقست . راهی نداره بتونیم وقت اضافه رو به بازی اضافه کنیم و تایم بازیرو هم بیشتر کنیم ( سال های پیش پچ میومد)
اره من پارسال برا نسخه دمو یه برنامه دانلود کردم زمان بازی رو زیاد میکردم باهاش ولی امسال چنین چیزی پیدا نکردم!:41:
pedramgolchin
02-09-2011, 22:02
دوستان صلوات بفرستید دیګه
۱۲تا پست دادید همش کل کل
لطف کنید از بازی بګید از نه از تیم محبوبتون:10:
Mool Tee
02-09-2011, 22:20
دوستان صلوات بفرستید دیګه
۱۲تا پست دادید همش کل کل
لطف کنید از بازی بګید از نه از تیم محبوبتون:10:
راستی کسی یه روش دفاع توپ گیر نیاورد؟؟؟
ولی این روش فعلا بهترینشه
گرفتن LB در دفاع به همراه دکمه پاس
برخی از پست های نامربوط به موضوع تاپیک پاک شدن فقط دوستان دقت کنن پست ها و موارد مربوط به هر گونه مورد خارج از موضوع تاپیک رو به پروفایل خودتون منتقل کنید.
soccer 2009 update
02-09-2011, 22:44
بابا ولمون کنید مسی رونالدو ...
البته من با توهین مخالفم ولی از تعریف به شرط منطقی بودن موافقم
این پچ لیگ ایران که سایت pes-patch.com گذاشته چطور باید نصبش کنم؟
قبلا پچ 70 مگابایتی که غیررسمی بود و دوستان گذاشته بودن رو نصب کردم.
لطفا راهنمایی کنید.
پی نوشت:
پوشه رو کپی کردم همه تیم ها رفتن و فقط لیگ ایران هستش(میگم لیگ ایران 4 تا تیم بیشتر نیستن)
چه کنم؟
mohsen62k
03-09-2011, 10:34
من هم بلاخره چند بار دمو رو بازی کردم
این اولین باری هست که توی ذوقم نخورده (بعد از پس 6 و 2009 ) که هر کس بازی کرد خیلی تو ذوقش نخورد این 2012 هم توی ذوقمان نزد !
پس 2010 و 2011 که توی ذوقمان حسابی زدند بس که ایرادات عجیب داشتند آدم وقتی توی ذوقش می خوره که ببینه یک نسخه فلان عیب رو نداشت نسخه بعد عیب جدید پیدا کرده !
در این پس 2012 به نظرم همه چیز خوب شده حتی دروازه بان هم کمی بهتر شده و ایراد خیلی بزرگ نمیشه بهش گرفت
فقط چند ایراد که 2 تاش همیشه بوده !
1- دروازه بان هنوز خرفت هست !
2- دوار بازی مخصوصا برای آفساید خیلی بد عمل میکنه
3- سرعت بازی یک کم زیاد هست و غیر واقعی اگه یک کمی کند تر بشه به نظرم به فوتبال واقعی شبیه تر میشه
اگر کونامی می آمد و برای دروازه بان یک سری خصوصیات ویژه تعریف میکرد و برنامه نویسی دروازه بان رو با سایر بازیکنان تغییر میداد خیلی خوب میشد
الان خصوصیات دروازه بان با بازیکنان عادی فرقی نداره ! در حالی که دروازه بان کارش با دست هست نه با پا و خصوصیاتی که کونامی گذاشته 99% اونها مال بازی با پا هستند که دروازه بان ها هم دارند !
اگر جدا براش خصوصیت تعریف میکرد شاید بهتر میشد (البته شاید!)
کاور اصلی بازی:
:31::31:
joomong_khan
03-09-2011, 11:52
:thumbsup:
kheili bahal bood
کاور اصلی + آپدیت امروز:31:
این پچ لیگ ایران که سایت pes-patch.com گذاشته چطور باید نصبش کنم؟
قبلا پچ 70 مگابایتی که غیررسمی بود و دوستان گذاشته بودن رو نصب کردم.
لطفا راهنمایی کنید.
پی نوشت:
پوشه رو کپی کردم همه تیم ها رفتن و فقط لیگ ایران هستش(میگم لیگ ایران 4 تا تیم بیشتر نیستن)
چه کنم؟
دوست من این پچ لیگ ایران در حقیقت ماله سایت وینسار هست...
و فقط 4 تیم همونطور که گفتید...
تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل ها رو توی بازی کپی کنید...بهتره کیت سرور اون پچ 70 مگی رو پاک کنید و این رو اضافه کنید...بعد به کیت سرور برید و مطمئن شید attach شده هست...کار تمومه...
ولی اگه بخواید این 4تا تیم رو همره اون پچ 70 مگی داشته باشید این رو نمیتونید انجام بدید...
hadi_milani
03-09-2011, 13:34
سلام اقا لطفا این پچارو با لینک مستقیم بزارین تا راحت دانلود کنیم با این لینکا نمیشه دانلود کرد
bar333lona
03-09-2011, 14:07
کاور اصلی بازی:
:31::31:
:31::31::31::31: اخ دلم مردم از خنده
ایرانی ها خدای مسخره بازی هستن :31::31:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
سلام اقا لطفا این پچارو با لینک مستقیم بزارین تا راحت دانلود کنیم با این لینکا نمیشه دانلود کرد
بابا پچ میخوای چیکارنسخه ی دوم دمو داره میاد تقریبا :10:
نسخه دوم امکاناتش چی کی تاریخش ؟!
shahabprince
03-09-2011, 16:24
سلام
من یه هفته هست که نسخه ی دمو رو بازی کردم و میخوام چند تا از ایرادات بازی رو بگم:
1-گیم پلی بازی کمی سریعه که بازی رو از واقعیت دور میکنه
2-بیشتر شوتها گل میشن
3-دروازه بان خیلی عملکرد ضعیفی داره و به نظر من دیر واکنش میده
4-بعضی موقعها که پشت 18 قدم رو بازیکنم خطا میشه به جای اینکه موقع ضربه توپ سر جاش باشه 1یا 2 متری عقب تره که به نظرم باگه .....
اینا نظر شخصی خودم بود و باید بگم که بازی نسبت به 2011 خیلی بهتره و من بهش امیدوارم
در ضمن تور دروازه ها خیلی خوب شده بالاخره کونامی اون تورهای مزخرف رو درست کرد
آقا یه سوال فنی
کسی اطلاع داره گل های سیو شده توی بازی PES در کنسول XBOX رو چطور میشه بصورت یه فایل به کامپیوتر انتقال داد؟!
bar333lona
03-09-2011, 19:21
دروازبان ها تو این نسخه ی خیلی داغونن . چپ و راست گل میخورن . خدا کنه تو نسخه ای اصلی بازی حداقل یکم تکونی به خودشون بدن . شیرجه هاشون طوریه که انگار میخوان وک ( وزغ ) بگیرن :31:
treason_boys
03-09-2011, 20:59
دوستانی که از سرعت بالای بازی ناراضی هستن، امسال برخلاف سال گذشته کونامی تو قمسمت game speed سرعت منفی رو هم قرار داده. من خودم همیشه بازی رو با سرعت 1- بازی می کنم بد نیست شما هم یه امتحانی بکنید.
new nano products
این چیه؟ چه ربطی داره؟
Spaniuly
04-09-2011, 08:34
آقا یه سوال فنی
کسی اطلاع داره گل های سیو شده توی بازی PES در کنسول XBOX رو چطور میشه بصورت یه فایل به کامپیوتر انتقال داد؟!
خیر چنین کاری فعلا امکان پذیر نیست مگه اینکه برنامه ای باشه که بشه فایل های xex رو ویرایش کنه که واقعا انقلابی میشه توی ایکس باکس360
MOH333EN
04-09-2011, 10:14
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
bar333lona
04-09-2011, 11:37
دوستان گلم من از زمانی که کونامی فوتبال گزارشگرشو برای سگا زد تا پس 2010 طرفدارش بودم از فیفا متنفر بودم اما سال 2011 فیفا با اون سبک عالیش آخر توانست یه فوتبال حرفه ایی برای کامپیوتر و کنسول بزنه که خیلی به واقعیت شبیه بود و نظرم نسبت به اون عوض شد کونامی خودش مسخره کرده فقط بعد از یکسال انتظار باید بشینی ببینی مثلا فلان تیمش اسامی نادرست داره و تکراری بودنشو تحمل کنی جدا میگم دست از فوتبال کودک پسند بردارید فیفا بازی کنید اگر بار اولتونه که میخواید بازی کنید از دور آسان بازی کنید و حالشو ببرید فیفا 2011 به بالا.......................... موفق باشید
فیفا اصلا حال نمیده . من طرفدار هیچ کدوم نیستم :31: ( فقط تیم ملی :27: ) اما تا اونجایی که یادمه و فیفا بازی میکردم از هر جای زمین شوت بزنی توپ میره تو دروازه :27: , واقعا خندم میگیره از فیفا , یادمه تو فیفا ( نسخشو نمیدونم ) موقع زدن ضربه ی ایستگاهی یه توپ میامد که باید گوشه ی دروازه تنظیم میکردی و میزدی که خیلی خنده دار بود .
آخ دلم مردم از خنده :27::31:
milad_takjoo
04-09-2011, 11:41
من خودم هم فیفا بازی کردم هم پس....ولی از پس بیشتر خوشم اومد...و از فیفا حالم بهم خورد..حالا ما کودک پسند ...راضی شدی؟
این تاپیک برای دنبال کردن پس 2012 هست نه مقایسه؟هنوز هم که هیچکدوم عرضه نشدن که مقایسه بشن...حرفی درباره پس 2011 داری تو تاپیک خودش...
دموی دوم آخر این هفته میاد؟
March1987
04-09-2011, 14:04
دوستان یکم منصفانه نقد کنید , این نسخه یه چیزی شبیه ایده اولیه و بیس بازی , به طور حتم بازی بهتر از این نسخه دمو خواهد بود .
majid322
04-09-2011, 16:20
بچه ها یه پیشنهاد دوباره pes 2011 رو بازی کنید ببینید چقدر با این نسخه ی دمو فرق میکنه کیفیتش
shahab_f
04-09-2011, 16:27
دوستان یکم منصفانه نقد کنید , این نسخه یه چیزی شبیه ایده اولیه و بیس بازی , به طور حتم بازی بهتر از این نسخه دمو خواهد بود .
بله، 100% مشکل دروازه بان حل خواهد شد. مثلا در دموی پارسال (2011)، بازیکنا بهم میخوردند خطا میگرفت، (مثه این شماره) اما در نسخه اصلی، تعداد خطاهایی که با برخورد تن به تن اعلام میشد کمتر شد.
March1987
04-09-2011, 16:53
دموی دوم آخر این هفته میاد؟
زمان دقیقی براش اعلام نکردند , اما گفتند میان های سپتامبر میاد .
shahab_f
04-09-2011, 18:02
امروز تو یک بازی دو تا بازیکنم اخراج شدند، فقط برای اینکه تا اومد دکمه ی تکل رو بزنم، یار عوض شد، و زیر پای بازیکن بدون توپ تکل زد و اخراج شد. خیــلی مسخره است! چرا مثه فیفا یه کاری نمیکنند که اگه از بازیکن صاحب توپ دور باشی، با زدن دکمه ی تکل هیچ اتفاقی نیافته، اینجوری تکل اشتباه هم زده نمیشه.
MOH333EN
04-09-2011, 18:21
من خودم هم فیفا بازی کردم هم پس....ولی از پس بیشتر خوشم اومد...و از فیفا حالم بهم خورد..حالا ما کودک پسند ...راضی شدی؟
این تاپیک برای دنبال کردن پس 2012 هست نه مقایسه؟هنوز هم که هیچکدوم عرضه نشدن که مقایسه بشن...حرفی درباره پس 2011 داری تو تاپیک خودش...
دوست من من خودم پس باز بودم چند ماهه که فیفا 2011 بازی میکنم قصدی نداشتم فقط خواستم بگم که کونامی هیچ کاری برای طرفداراش نمیکنه
چقد گرفتن کارت زرد کم شده؟
malkemid
04-09-2011, 20:31
بچه ها روشی نیست که کچلی بازیکنهای پچ رو درست کنیم؟ همه کچلن آدم قاطی می کنه...
bar333lona
04-09-2011, 21:04
بچه ها روشی نیست که کچلی بازیکنهای پچ رو درست کنیم؟ همه کچلن آدم قاطی می کنه...
:31::31::31: دیگه نیازی به اصلاح پچ نیست داداش تا چند روز دیگه حتما دموی دوم میاد و این دمو رو باید پاک کنی :10:
majid322
04-09-2011, 21:07
چقدر این شکلکا شبیه علی صادقیه :31::31::31:
کچلیشونو نمیشه کاریش کرد دیگه باید وایسید تا دمو جدید بیاد
کسی دقیقا نمیدونه کی میاد؟
bar333lona
04-09-2011, 21:47
چقدر این شکلکا شبیه علی صادقیه :31::31::31:
کچلیشونو نمیشه کاریش کرد دیگه باید وایسید تا دمو جدید بیاد
کسی دقیقا نمیدونه کی میاد؟
آره راست میگیا :27::27::27: تا حالا دقت نکردم ایـــــــــــــــــــــــ ــــول :31:
ArminxXx
05-09-2011, 14:47
سلام
اولین پستم توی تاپیک PES2012 یه سوال
1.حالت چمن چطوره؟
2.اینکه میگید بازی کدر شده در چه حده؟
3.داوریش چطوره مثل ساکر قبلی تعطیله؟ یا مثل PES4 دست بزنی خطا میگیره؟
4.نور پردازی چطوره؟
5.کسی نمیدونه هدف کونامی از اینکار(دادن دو دمو) چی بوده؟
6.این مود جدیدی که به بازی اضافه شده چیه؟ از دوستان هرکی میدونه یه توضیح اجمالی بده (MC) این مود که اضاف شده دو مود BAL و ML رو حذف کرده یا اینا هنوزم به صورت مجزا هستن تو بازی!!؟
مـــــرســـــی.......
March1987
05-09-2011, 15:30
بعضی ها از سرعت زیاد بازی شکایت کردند , دوستان دقت داشته باشند توی تنظیمات سرعت بازی میتونید سرعت رو از صفر هم پایین تر بیارید و منفی 1 یا 2 کنید , خود من با سرعت منفی 1 بازی میکنم از همه شون واقعی تره .
SuperSt@r
05-09-2011, 17:03
بعضی ها از سرعت زیاد بازی شکایت کردند , دوستان دقت داشته باشند توی تنظیمات سرعت بازی میتونید سرعت رو از صفر هم پایین تر بیارید و منفی 1 یا 2 کنید , خود من با سرعت منفی 1 بازی میکنم از همه شون واقعی تره .
سلام
من نميدونم كي گله كرده كه سرعت بازي بالاست ولي من معتقدم سرعت بازي رو حالت عادي يعني شماره 0 پايين بود و بازيكنا كند بودن و من تعجب ميكنم از اين حرف شما كه ميگيد با سرعت منفي 1 بازي ميكنيد:18: من كه اصلا دوس ندارم اينجوري بازي كنم و به نظرم همون 0 واقعي تره.
حالا بقيه بچه هام اگه بيان و در اين باره نظراشونو بگن خيلي خوب ميشه البته شايدم من اشتباه كنم
راستي اينم اضافه كنم كه من تازه دمو رو رو نصبيدم و تو پستاي بعدي دربارش نظر خاهم داد:46:
Mool Tee
05-09-2011, 17:30
سلام
من نميدونم كي گله كرده كه سرعت بازي بالاست ولي من معتقدم سرعت بازي رو حالت عادي يعني شماره 0 پايين بود و بازيكنا كند بودن و من تعجب ميكنم از اين حرف شما كه ميگيد با سرعت منفي 1 بازي ميكنيد:18: من كه اصلا دوس ندارم اينجوري بازي كنم و به نظرم همون 0 واقعي تره.
حالا بقيه بچه هام اگه بيان و در اين باره نظراشونو بگن خيلي خوب ميشه البته شايدم من اشتباه كنم
راستي اينم اضافه كنم كه من تازه دمو رو رو نصبيدم و تو پستاي بعدي دربارش نظر خاهم داد:46:
به نظر من که با همون سرعت 0 بازی واقعی تره تا +1 یا 1-
kingmohsen
05-09-2011, 19:12
سلام
اولین پستم توی تاپیک PES2012 یه سوال
1.حالت چمن چطوره؟
2.اینکه میگید بازی کدر شده در چه حده؟
3.داوریش چطوره مثل ساکر قبلی تعطیله؟ یا مثل PES4 دست بزنی خطا میگیره؟
4.نور پردازی چطوره؟
5.کسی نمیدونه هدف کونامی از اینکار(دادن دو دمو) چی بوده؟
6.این مود جدیدی که به بازی اضافه شده چیه؟ از دوستان هرکی میدونه یه توضیح اجمالی بده (MC) این مود که اضاف شده دو مود BAL و ML رو حذف کرده یا اینا هنوزم به صورت مجزا هستن تو بازی!!؟
مـــــرســـــی.......
1. چمن مثه قبله فرقی نکرده
2. آره کدر شده. اما کاملا مشخصه که عندا این کار رو کردن تا مثلا مشکلش رو توی نسخه نهایی حل کنن. اما کدر بودنش اینقدر هم که میگن افتضاح نیست
3. داوریش خیلی بهتر شده. خطاهاش واقعی تر شده. اما درحد عالی نیست داوریش
4. نور پردازیش فعلاکه توی این نسخه اول دمو از ورژنهای قبلش بدتره. تکسچرها هم به خوبی ورژن های قبلی به نظر من نیستش. اما نمیشه به این دمو نظر آخر رو داد
5. دوتا دمو داده که توی اولیش بقیه بیان عبهاش رو بگیرن (مثه همین کدر بودن و نورپردازی و ...) تا مثلا توی دموی بعد درست کنه و ملت حالشو ببرن. دموی دوم هم که بیشتر جنبه معرفی بازی برای خریدنش داره.
6. هیچ اطلاعی ازین مود ندارم.
March1987
05-09-2011, 20:21
سلام
به نظر من سرعت پیش فرض بازی مخصوصا توی دریبل ها یک مقدار غیر واقعیه , آخه یه جوری 5 نفر رو همزمان دریبل میکنه که آدم هاج و واج میمونه :18: . ولی خوب سلیقه است دیگه .
majid322
05-09-2011, 20:27
نه عزیز شما اشتباه میکنی
بازی هنوز درست دست ما نیومده ببین
اگه بلد باشیم عین کامپیوتر دفاع کنیم توی حالت top player نه perfossional که حالت پیش فرض هست
نمیازره یه نفرم دریبل کنی به سختی میتونی ازش رد شی پس میبینی که ایراد از بازی نیست
ما باید دفاعمونو قوی کنیم :46:
bar333lona
05-09-2011, 20:32
به نظر بنده سرعت بازی یکم از حالت طبیعی بالاتره اما نظر شخصیم اینه که خیلی به آدم حال میده و آدم جو گیر میشه با این سرعت و خیلی خوبه سرعت رو کم کنیم که میشه همون پس 2011 که اصلا حال نمیده
treason_boys
05-09-2011, 21:10
سلام
البته این مسئله کاملا سلیقه ایه و اصلا ارتباطی به اشتباه کردن من یا شما نیست.
البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
تو این نسخه من خودم حس می کنم سرعت بازی بعضی مواقع خیلی بالاتر از حالت نرماله واسه همین ترجیح میدم یه مقدار کندتر کنم روند بازی رو..که بازم می گم این یه امر سلیقه ایه و کونامی امسال با این طیف وسیعی که از درجات سرعت در نظر گرفته(از +2 تا 2-) به نوعی تمامیه سلایقو راضی خواهد کرد که در آینده حداقل تو این زمینه انتقادی بهش وارد نشه
ولی انصافا گیم پلی بازی خیلی بهتر شده..:40:
امیدوارم کونامی این چند تا ایراد رو هم برطرف کنه تا تو نسخه نهایی شاهد یه فوتبال بی نقص باشیم.
یه مشکلی هم که اشاره نشده و بد تو چشم می زنه افزایش تو هم رفتن دست و پا و توپ تو نسخه دموست که تو 2011 بیشتر تو صحنه های شادیه بعد از گل دیده می شد ولی الان تو حین بازی خیلی دیده میشه که توپ از تو پای یه بازیکن رد بشه یا موقع یه حرکت تکنیکی یا موقع زمین خوردن اعضای بدنش برن تو هم:31:کلا این مورد خیلی عجیبه واسم..با توجه به این امسال فیفا سیستمی رو ارائه کرده که این مشکل رو داره برطرف می کنه اگه تو نسخه نهاییم این مشکلات در این حد باشه خیلی تو چشم خواهد زد.
البته یک امیدواریی که هست با توجه به این که این کد اولیه بازی هست یه مشکل طبیعی باشه و تو نسخه نهایی شاهد این مورد نباشیم..هر چند که دیگه چیزی هم به ارائه دموی نهایی نمونده. دیگه به زودی خواهیم داد کونامی چه کرده این مدت!
March1987
05-09-2011, 21:30
من به عنوان یه فن PES از پیشرقت این نسخه تا حدودی راضی شدم , امیدوارم نسخه نهایی ایرادات جزئی دمو رو رفع کنند تا شاهد یک نسخه خوب برای یک سال بازی باشیم .
bar333lona
05-09-2011, 23:23
البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
جمله ی اصلی با جمله ی داخل پرانتز تناقض داره !!!!!!!!!!!!!!
سلام
من از همون اول به هوای 2011 گذاشتم روی +2 مخم سوت کشید. جوری بازیکنای حریف پاسکاری میکردن که چشم بهم میزدی توپ توی دروازه ت بود. ماشالا دفاع کردنش هم که تقریبا تعطیله و مدافعا نقش مدیر فنی(به قول علی پروین یعنی کشک) رو بازی میکنن.
منم سریع برگردوندم به 0 ولی معضل مدافعا رو نمیشه کاریش کرد.
SuperSt@r
06-09-2011, 11:43
سلام
دموي دوم داره مياد و من تازه ميخام درباره دمو اول يه چيزايي رو بگم
بازي نسبتا پيشرفت خوبي داشته ولي من اميدوارم نسخه اصلي خيلي از اين بهتر باشه
اما نكاتي كه به نظرم اومد رو ميگم البته سعي ميكنم چيزايي كه قبلا بچه ها دربارش نظر دادن رو ديگه تكرار نكنم:
1-گرافيكش كه به نظر مياد نسبت به pes 11 افت كرده
2-پاساش بهتر شده مثلا اگه پاس رو تا آخرش پر كني ديگه مثه pes 11 پاس خيلي محكم نميده كه به پا طرف بخوره و كلي ازش دور بشه شما اينو ميتوني تو پرتاب اوت ببيني(دوباره پاسو به پرتاب كننده بدي)
چنتا نكته جديدم توش ديدم به نظرم جالب بود
1-وقتي ميخاي زننده ضربه آزاد رو عوض كني تصوير اونو نشون ميده كه از پشت توپ ميره و اون يكي ميدوه تا بياد پشت توپ
2-كاركناي ورزشگاه قبل از شروع بازي دارن به چمن ور ميرن
3-پشت تور دروازه ها يه مش دوربين گذاشتن روي زمين و يه دوربين درازم پشت دروازست كه بالا و پايين ميره و يكي هم وسط زمين روبروي تصوير ما هس كه اونم متحركه و يه يارو كنترلش ميكنه
البته اينارم بگن:
1- اينم بگم كه من تو چيپ زدن مشكلي ندارم و مثل pes 11 چيپ ميزنم. آره قدرت چيپش كم شده و اروم تر ميزنه ولي بهتر ميشه با چيپ گل زد
2-و همچنين من با همون R1 و ضربدر ميرم تو پاي بازيكنا تا توپ رو ازشون بگيرم
اوووووه خيلي حرف زدم:31: ببخشيد سرتون رو خيلي درد اوردم و اينايي رو كه گفتم همه نظرات شخصيم هستند
Mool Tee
06-09-2011, 11:45
مشکل اساسی تو نسخه اینه که دفاع هیچ کاری انجام نمیدخ(نخودین)حریف کم مونده با دروازه بانش بیاد همرو بپیچونه گل بزنه امیدوارم تو نسخه اصلی بر طرف بشه!!!!!:2:
bar333lona
06-09-2011, 12:27
تنها چیزی که خیلی زیاد رو اعصابه همون مردک پشت دروازه س که با لباس پلوخوری بدو میکنه :27:
ArminxXx
06-09-2011, 12:27
البته سرعت بازی یه چیز شخصی و سلیقه ای و نمیشی ایرادی بهش گرفت..بعضیارو مشناسم که طرفدار WE4 و هنوزم بازیش میکنن فقط واسه سرعت بالایی که این فوتبال PS1 کونامی داره دوستش دارن..
این به تبع فوتبال دوستی شما هم برمیگرده که فوتبال سریع و مستقیم رو دوست دارید یا آروم و با برنامه رو که بنظر من کونامی با گزاشتن سرعت هم - و هم + به این سلیقه مخاطباش احترام گذاشته.
دوستان یادتون میاد توی PES2011 وقتی توپ رو با پاس توی عمق به یارت که توی موقعیت برتری نسبت به مدافعین بود میرسوندین بازم مدافعان به راحتی به شما میرسیدن!!!!:13:
آیا توی این ساکر هم این مشکل دیده میشه؟یا اینکه میشه دفاع حریف رو شکافت و تک به تک شد!؟ (به شخصه چون سبک بازیم پاسکاری این مشکل خیلی آزارم میداد :41:)
bar333lona
06-09-2011, 13:13
البته سرعت بازی یه چیز شخصی و سلیقه ای و نمیشی ایرادی بهش گرفت..بعضیارو مشناسم که طرفدار WE4 و هنوزم بازیش میکنن فقط واسه سرعت بالایی که این فوتبال PS1 کونامی داره دوستش دارن..
این به تبع فوتبال دوستی شما هم برمیگرده که فوتبال سریع و مستقیم رو دوست دارید یا آروم و با برنامه رو که بنظر من کونامی با گزاشتن سرعت هم - و هم + به این سلیقه مخاطباش احترام گذاشته.
دوستان یادتون میاد توی PES2011 وقتی توپ رو با پاس توی عمق به یارت که توی موقعیت برتری نسبت به مدافعین بود میرسوندین بازم مدافعان به راحتی به شما میرسیدن!!!!:13:
آیا توی این ساکر هم این مشکل دیده میشه؟یا اینکه میشه دفاع حریف رو شکافت و تک به تک شد!؟ (به شخصه چون سبک بازیم پاسکاری این مشکل خیلی آزارم میداد :41:)
خیالت تخت تو این دمو اصلا نمیشه پاس عمق داد که بخواد اون دفاع بهت برسه یا نه هر چی پاس تو عمق میدی خیلی ضعیف میده و اکثرا مدافع توپ ها رو جمع میکنه :2:
FCBarcelona.ir
06-09-2011, 13:21
این بازی برای کسایی که دوست دارن حرکاتی مثل کارتون فوتبالیست ها بکنن، بستر خوبیه، اما برای کسایی که با پاس بازی می کنن (مثل خودم) هم خیلی خوبه، چون بازیکنا خیلی عالی تو فضاها حرکت می کنن و این یکی از بزرگترین تغییرات نسخه 2012 ه. پاس توی عمق رو هم اگر بدونی چطور و چه وقت و با چه قدرتی بدی، خیلی کارآمده. در واقع من از این دو شیوه در تمام مدت استفاده می کنم.
ArminxXx
06-09-2011, 13:52
این بازی برای کسایی که دوست دارن حرکاتی مثل کارتون فوتبالیست ها بکنن، بستر خوبیه، اما برای کسایی که با پاس بازی می کنن (مثل خودم) هم خیلی خوبه، چون بازیکنا خیلی عالی تو فضاها حرکت می کنن و این یکی از بزرگترین تغییرات نسخه 2012 ه. پاس توی عمق رو هم اگر بدونی چطور و چه وقت و با چه قدرتی بدی، خیلی کارآمده. در واقع من از این دو شیوه در تمام مدت استفاده می کنم.
البته ما پس بازا بیشتر فوتبالو واسه سرگرمی بازی میکنیم و این یجور شارژ روحیه :31: (واسه من که اینطوره:20:)
اینکه خیلی عالیه آخه اگر یادتون باشه 2011 خوب میشد پاسکاری کنی ولی بازیکنا خوب ساپورت نمیکردن و حرکت نمیکردن:13: پس میشه به تیکی تاکای فانتزی فوتبالیستایی امیدوار بود:10::46::31:
بیخودی که طرفدار بارسلونا:40: نشدم که :31:
مرسی دادا:11:
Spaniuly
06-09-2011, 14:08
آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
ArminxXx
06-09-2011, 15:15
مرسی آرمین جان بابات توضیحات خوبت
اتفاقا من الان یک هفتس دارم فیفا رو با ایکس باکس تجربه میکنم پاس کاریاش خوبه (ولی احساس کند بودن به آدم دست میده)،آزادی عمل فوق العادست حتی میشه دریبل ریز رو به راحتی اجرا کرد.. واسه منکه یک هفتست بازی میکنم جالب بوده مخصوصا از لحاظ فرارها و پاسهای توی عمق و جناحین ولی اصلا نمیتونم با قدرت شوتش ارتباط برقرار کنم...
ولی راجع به پس:
با توجه به تعریف و تمجیدهایی که دوستان و شما کردید میتونه نسخه آرمانی این نسل باشه (البته تا به این لحظه) حیف که فعلا امکانش نیست نسخه دمو رو دان کنم ولی خوب بیصبرانه منتظر نسخه اصلی بازیم.
راستی آزادی عمل (مخصوصا توی پاسها) به چه صورته؟ منظورم اینه که مثلا اگر محوطه رو به روی بازیکن صاحب توپ رو نسبت به بازیکن هدف به 45 درجه یا 45 قسمت تقسیم کنیم از چند درجه این محوطه پیش رو میشه استفاده کرد؟ (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید :20::31:)
یه چیز دیگه اینکه لحظه ای که حمله میکنی یارات به خوبی ساپورت میکنن؟ منظورم اضافه شدن به حملست! (ساکر قبلی تا پشت محوطه حریف میومدن ولی یهویی مثل اینکه به یه دیواره نامرئی بخورن یا می ایستادن یا عقبکی میرفتن:13:)
دوستانی که فیفا رو بازی کردن میدونن که خیلی خوب عمل دفاع توش انجام میشه مخصوصا وقتی بخوای عمل 1&2 رو انجام بدی...توی پس تا به این لحظه و دموی موجود دفاع در چه سطحه؟(واسه تیم خودی منظورم)
farshad_pes9
06-09-2011, 16:25
آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
خوشحالم از این که دربارت اشتباه نکردم. ممنونم ازت به خاطر نظراتت,نظراتی که من همیشه براش احترام قائل بودم چون همیشه سعی کردی منطقی باشی. خوشحالم از اینکه تو هم این بازیرو تایید کردی. به امید اینکه در نسخه اصلی ایرادات بازی تا حدودی رفع بشه و بتونیم بهترین نسخه پیس(البته از نظر من) رو بازی کنیم.
shahabprince
06-09-2011, 16:35
چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
kingmohsen
06-09-2011, 19:08
اتفاقا من الان یک هفتس دارم فیفا رو با ایکس باکس تجربه میکنم پاس کاریاش خوبه (ولی احساس کند بودن به آدم دست میده)،آزادی عمل فوق العادست حتی میشه دریبل ریز رو به راحتی اجرا کرد.. واسه منکه یک هفتست بازی میکنم جالب بوده مخصوصا از لحاظ فرارها و پاسهای توی عمق و جناحین ولی اصلا نمیتونم با قدرت شوتش ارتباط برقرار کنم...
ولی راجع به پس:
با توجه به تعریف و تمجیدهایی که دوستان و شما کردید میتونه نسخه آرمانی این نسل باشه (البته تا به این لحظه) حیف که فعلا امکانش نیست نسخه دمو رو دان کنم ولی خوب بیصبرانه منتظر نسخه اصلی بازیم.
راستی آزادی عمل (مخصوصا توی پاسها) به چه صورته؟ منظورم اینه که مثلا اگر محوطه رو به روی بازیکن صاحب توپ رو نسبت به بازیکن هدف به 45 درجه یا 45 قسمت تقسیم کنیم از چند درجه این محوطه پیش رو میشه استفاده کرد؟ (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید :20::31:)
یه چیز دیگه اینکه لحظه ای که حمله میکنی یارات به خوبی ساپورت میکنن؟ منظورم اضافه شدن به حملست! (ساکر قبلی تا پشت محوطه حریف میومدن ولی یهویی مثل اینکه به یه دیواره نامرئی بخورن یا می ایستادن یا عقبکی میرفتن:13:)
دوستانی که فیفا رو بازی کردن میدونن که خیلی خوب عمل دفاع توش انجام میشه مخصوصا وقتی بخوای عمل 1&2 رو انجام بدی...توی پس تا به این لحظه و دموی موجود دفاع در چه سطحه؟(واسه تیم خودی منظورم)
ساپورت بازیکنها زمان حمله واقعا فوق العادست. دقیقا همونی هست که آرزوش رو داری. ترکیب چیدن هم خیلی عالی و راحت تر شده. گرفتن توپ از کامپیوتر روی تاپ پلیر 10 بازی اول خیلی خیلی سخته اما کمکم یاد میگیری که چطوری توپ گیری کنی. کم کسی پیدا میشه که 10 تا بازی اول رو بتونه از کامپیوتر ببره. درضمن توی این نسخه میتونی همه چیزی دستی کنی از پاس و شوت و سانتر و ... هرچیزی که به بازی مربوطه. چون به صورت پیش فرض همه چیز به صورت کمکیه.
kingmohsen
06-09-2011, 19:15
دفاع کردن توی این نسخه سخت شده. یعنی سخت نشده طریقش عوض شده. دیگه مثه قبل نیست که با سرعت شاخ به شاخ سمت حریف بدوی و توپو ازش بگیری چون یا روی حریف خطا میشه یا دریبلت میزنه. یک روش گرفتن پدال سمت راست پایین (R2) هست با کلید ضربدر (همون پاس) که با بازکن حریف حرکت می کنه و توپ رو ازش میگیره
majid322
06-09-2011, 19:18
بچه ها یه پیشنهاد دارم
به خاطر اینکه بردن کامپیوتر سخته بیایم یه نوع مسابقه راه بندازیم
که کی میتونه بیشترین گل رو به کامپیوتر توی حالت top player بزنه
هر کی هر چند تا گل زد بیاد و عکسشو بزاره اینجا و پز بده :31:
یادتون باشه صداقت داشته باشید
منتظرم ببینم کی بیشتر گل میزنه
خودم الان بازی میکنم نتیجشو میزارم
kingmohsen
06-09-2011, 19:24
بازی فقط چندتا عیب بزرگ داره
1. 80 درصد شوتها گل میشن
2. دروازبانها 99 درصد شوتها رو دوضرب میگیرن حتی شوتهای معمولی رو
3. بازیکنها ثانیه یک بازی هم کلی عرق روی صورتشونه!
3. فقط زمان صحنه آهسته ها عرق روی صورت بازکنها دیده میشه
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
بچه ها یه پیشنهاد دارم
به خاطر اینکه بردن کامپیوتر سخته بیایم یه نوع مسابقه راه بندازیم
که کی میتونه بیشترین گل رو به کامپیوتر توی حالت top player بزنه
هر کی هر چند تا گل زد بیاد و عکسشو بزاره اینجا و پز بده :31:
یادتون باشه صداقت داشته باشید
منتظرم ببینم کی بیشتر گل میزنه
خودم الان بازی میکنم نتیجشو میزارم
راستش من توی یک نیمه با میلان 3 تاگل به ناپولی زدم اما نیمه دوم 4تا گل خوردم و بازی رو باختم!! :31:
بچه ها این دموی آخر نیومد؟
ArminxXx
06-09-2011, 20:16
دفاع کردن توی این نسخه سخت شده. یعنی سخت نشده طریقش عوض شده. دیگه مثه قبل نیست که با سرعت شاخ به شاخ سمت حریف بدوی و توپو ازش بگیری چون یا روی حریف خطا میشه یا دریبلت میزنه. یک روش گرفتن پدال سمت راست پایین (R2) هست با کلید ضربدر (همون پاس) که با بازکن حریف حرکت می کنه و توپ رو ازش میگیره
این روش جدیدی نیست و بشخصه توی ساکر قبلی از همین استفاده میکردم:10:
درواقع بهترین راه واسه جلوگیری از دریبل خوردن!:27:
پس شده همونی که باید خیلی پیش میشد:46:
Spaniuly
06-09-2011, 21:05
ولی راجع به پس:
در کل دفاع کردن از نسخه PES 2011 با سیاست جدید تایمینگ سخت شد چیزی که انگار مورد توجه فیفا هم قرار گرفت و انگار مسئله تایمینگ رو به دفاع کردن اضافه کرده یعنی باید در لحظه مناسب تکل سرپا بزنی تا بتونی توپ گیری کنی نه اینکه از دور انگشتت رو بذاری روی سرعت + A یا همون دکمه ضربدر که پاس هست و بازیکنت بره و در صورتی که فاکتور دفاعیش بالا باشه توپ رو عین آب خوردن بگیره البته این باعث شده هوش انسانی راحت تر از قبل دریبل بخوره چون تایمینگ چیزی چالش برانگیز بوده برای هوش انسانی در این نسخه هم دفاع کردن اصولی تر هست به نظرم ولی با کوچکترین اشتباه می تونی از AI گل بدی دریافت کنی در مورد محوطه پیش روی بازیکن فقط اینو بگم آپشن های زیادی داری و حرکت نرم و ریز و واقع گرایانه می تونی تصمیمات متفاوتی بگیری دریبل ریز و ... توی نسخه قبلی این حرکات واقعا از پیش تعیین شده و یکنواخت بود ولی اینجا اونواع اقسام حرکات می تونی انجام بدی دور زدن ها خیلی سبک و ریز تر شده و مثل نسخه قبلی واسه دور زدن لازم نبود کلی میدان بگیره بازیکن ساپورت بازیکنان هم واقعا عالیه و توی حمله خیلی همکاری بیش از پیش هست مشکل کجی دوربین که باعث شده بود پاس های در عمق داخل محوطه جریمه کلا قانونش عوض بشه حل شده که برای من خیلی مهم بود
خوشحالم از این که دربارت اشتباه نکردم. ممنونم ازت به خاطر نظراتت,نظراتی که من همیشه براش احترام قائل بودم چون همیشه سعی کردی منطقی باشی. خوشحالم از اینکه تو هم این بازیرو تایید کردی. به امید اینکه در نسخه اصلی ایرادات بازی تا حدودی رفع بشه و بتونیم بهترین نسخه پیس(البته از نظر من) رو بازی کنیم.
ممنونم فرشاد جان لطف داری عزیزم من هم امیدوارم امسال شاهد یک بازی خوب از کونامی باشیم
بچه ها این دموی آخر نیومد؟
ظاهرا قراره با فیفا سینک بشه حدس میزنم چهارشنبه هفته بعد هزمان با دموی فیفا 12 نسخه دوم دموی ساکر هم بیاد
amin 2010
06-09-2011, 22:44
ارمین کلا منو به شک انداختی !
اینی که من دارم بازی میکنم با این چیزایی که تو گفتی فرسنگ ها فاصله داره !
یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
+
یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
+
گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
+
این انیمیشن درگ کردن توپ چرا اینجوریه ؟؟!!
+
تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
دوستانی که انلاین بازی میکنن با 1 گیگ ترافیک چند ساعت بازی میشه؟
pedramgolchin
06-09-2011, 23:26
یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
+
یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
+
گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
+
+
تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
اینایی که شما فرمودین رو منم توی این دمو ندیدم بجز دروازبانهای افتضاح!!!!
شما خیلی بدبین هستی به این بازی ولی بازم جای شکرش باقیه که سرګرم شدید
بهرحال هرکس نظری داره و محترمه
امیدوارم امسال هم فیفا و هم pes سال موفقی داشته باشن که لذتش نصیب ما بشه
Alireza.M67
07-09-2011, 00:22
بازی حرف نداره ، به جز همون دو تا مشکل شوت از راه دور و دروازه بان .
البته به احتمال بسیار زیاد توی نسخه نهایی اینجوری نیست چون یه جورایی این قضیه شوت از راه دورش احمقانست .
پ.ن :
امروز نشستم بعد چند ماه یه بار دیگه این فیفا 11 رو بازی کنم تا بلکه بتونم خودمو قانع کنم که فیفا 12 رو امسال هم بخرم ، ولی نشد ! اصلا نمیشه باهاش کنار اومد ، امسال دیگه فقط PES رو میخرم و پولمو دور نمیریزم :20:
Spaniuly
07-09-2011, 08:16
+
+
+
+
آرمین جون بیخیال بابا
اولا من نگفتم میشه مقایشه کرد!
من اگه با دقت بخونی جمله ام رو گفتم نمیشه! اینکه گفتم نمیشه به این دلیله که یه سبک متفاوت پیدا کرده گیم پلی بازی... جوری که میشه ازش لذت برد... قبول دارم هنوز به حد آزادی عملی ما ما الان توی فیفا شاهدش هستیم نرسیده ولی به صورت فوق العاده ای بهبود پیدا کرده نسخه قبلی ساکر واقعا از لحاظ حرکتی جوک بود! بازیکنان انگار داشتن تو زمین رقص لزگی می رفتن جای فوتبال بازی کردن و دریبل زدن... ولی الان کلاس بازی خیلی خیلی بهتر شده... مطمئنم زیاد PES2011 رو بازی نکردی، من این تفاوت رو خوب احساس می کنم چون از هفته اول ماه رمضون کلا زوم کردم و PES2011 رو بازی کردم اونم بکوب!... دیگه خودت ببین دیگه کل اچیومنتاش باز شده چه معنی میده.... ببین چجوری بازی کردمش که فول فول تموم شد این بازی... و بلافاصله وقتی اومدم دموی 2012 رو بازی کردم پیشرفت های غیر قابل انکارش رو کاملا حس کردم ...من توی صحبت های قبلیم هم گفتم PES از فیفا عقب مونده ولی بی انصافیه اگه نگیم این فاصله به حداقل نرسیده حالا دیگه راحت میشه عملکرد کونامی رو به خاطر این روند رو به رشدش تحسین کرد نه اینکه محکومش کرد که جای پیشرفت پسرفت کرده موارد زیادی هست که PES با رعایت اونها می تونه به یک گیم پلی بهبود یافته دسترسی پیدا کنه و همینطور فیفا... فیفا هم بی عیب و نقص نیست قسمت باشه یه لیست بلند از ایرادات ناجور فیفا رو هم می نویسم تا ناگفته ها گفته بشه این وسط چیزی که اهمیت پیدا می کنه اینه که کدوم یک از این بازی ها به حقوق گیمر بیشتر احترام می ذارن و در صدد برطرف کردن مشکلاتش بر میان تا حالا فیفا خوب عملکرده بود حالاشم خوبه ولی امسال PES هم این عملکرد رو داشته و این جای تحسین داره. در کل بگم ارتباط خیلی خوبی با این نسخه PES برقرار کردم که باعث خوشحالیمه. عاشق فیفا بازی کردن که هستم حالا اینم می تونه برام فوق العاده لذت بخش باشه و باعث بشه مدت بیشتری به ساکر بازی کردن اختصاص بدم نه اینکه یه ماه مونده به انتشار نسخه جدید فقط به قصد اچیومنت گرفتن بشینم بازیش کنم.
راستی یه چیز دیگه من کلا فن هیچی نیستم و از فن بازی هم خوشم نمیاد نه فن ایکس باکسم نه فن فیفا... گرچه هر دوی اینا رو دوست دارم ولی روشون تعصب ناموسی دیگه ندارم! دلیلی نداره که بخوام رقبای ایکس باکس و فیفا رو بکوبونم چون اگه در اونها خوبی ببینم هم به سمتشون می رم هم تمجیدشون می کنم.
موفق و گیمر باشید دوستان شرمنده که پر حرفی شد:11:
bar333lona
07-09-2011, 10:44
تاریخ عرضه ی دموی دوم دقیقا کی هست ؟
ArminxXx
07-09-2011, 12:03
تاریخ عرضه ی دموی دوم دقیقا کی هست ؟
به گفته آرمین همزمان با دموی فیفا لانچ میشه که میشه اواسط سپتامبر "اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن"
چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
من نمیفهمم خدایی شما چی میگی
منظورت اینه که کونامی میتونه و نمیسازه ؟ مریضه ؟ با این همه فاصله ای که افتاده با رقیبش داره هر کاری میکنه که به فیفا برسه و بتونه یه کاری بکنه و نکنه ؟ سیاست چیه آخه ...
کونامی نمیتونست بسازه و داره سعی میکنه بسازه تا از دست نره با این ضررهای سالهای اخیر...:31:
Mool Tee
07-09-2011, 13:18
یه نظری دارم به جای مدافع های توی بازی گوجه فرنگی می زاشتیم بهتر بود لااقل میرفت زیر پایه بازیکن حریف می خورد زمین.اصلا مدافع ها هیچ نقشی توی بازی ندارن
bar333lona
07-09-2011, 15:21
یه نظری دارم به جای مدافع های توی بازی گوجه فرنگی می زاشتیم بهتر بود لااقل میرفت زیر پایه بازیکن حریف می خورد زمین.اصلا مدافع ها هیچ نقشی توی بازی ندارن
این که بماند موقع حمله ما هوش مصنوعی از بازیکنان خودی ندیدیم که بخوان جایگیری کنن و توپ بهشون برسونیم همش ایستادن و اصلا تو عمق حرکت نمیکنن . :13:
mehdi2048
07-09-2011, 15:36
سلام.دموی دوم کی میاد؟
سلام.دموی دوم کی میاد؟
انشااله هفته دیگه..
دموی 2012 و دانلود کردم
منوی بازی که مثل 11 بود و هیچ فرقی نکرده بود.گیم پلی کمی بهتر شده بود.قیافه ی بازیکنها هم بهتر شده بود.دوربین هم همون بود.
در کل میشه گفت رضایت بخش بود
بابا این توپ گرفتن از حریف اصلا مشخص نیست به راحتی گل میخورم یکی یک راهنمایی درست بده من r2 هم هی فشار میدم ولی توپو نمیگیره شانسی میگیره یا خطا میشه با ضربدر هم کارساز نیست
☼ Namvari ☼
09-09-2011, 11:26
آخرین دمو مربوط به چه تاریخیه؟ ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید:46:
SuperSt@r
09-09-2011, 11:34
آخرین دمو مربوط به چه تاریخیه؟ ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید:46:
یه دمو بیشتر تا حالا نیومده و اگه صفحات قبلی رو ببینی هم چنتا لینک دانلود رو میبینی و هم تو ضیحات درباره این دمو
یه کمی همت به خرج بده و صفحات قبلی رو ببین یا حداقل سرچ کن تا بیخودی نیای و اسپم بدی:27::27:
☼ Namvari ☼
09-09-2011, 11:43
یه دمو بیشتر تا حالا نیومده و اگه صفحات قبلی رو ببینی هم چنتا لینک دانلود رو میبینی و هم تو ضیحات درباره این دمو
یه کمی همت به خرج بده و صفحات قبلی رو ببین یا حداقل سرچ کن تا بیخودی نیای و اسپم بدی:27::27:
آره، فقط یه دمو ارجینال اومده، ولی دموهای غیر رسمی و پچ شده هم اومده، منظور من اون بود.
تو حوصلت میرسه این همه صفحه رو بگردی:31:
SuperSt@r
09-09-2011, 12:02
آره، فقط یه دمو ارجینال اومده، ولی دموهای غیر رسمی و پچ شده هم اومده، منظور من اون بود.
تو حوصلت میرسه این همه صفحه رو بگردی:31:
تو کافیه فقط سرچ کنی لازم نیس این همه صفحه را بگردی. همت کن:31:
شما همون دموی اصلی رو بگیر اونوقت خودت میتونی با پچای موجود اونو تغییر بدی
شما اول همون دموی اصلی رو بازی کن پچ شدش پیشکش:27:
☼ Namvari ☼
09-09-2011, 12:10
تو کافیه فقط سرچ کنی لازم نیس این همه صفحه را بگردی. همت کن:31:
شما همون دموی اصلی رو بگیر اونوقت خودت میتونی با پچای موجود اونو تغییر بدی
شما اول همون دموی اصلی رو بازی کن پچ شدش پیشکش:27:
دوست عزیز اینجا جای بحث و دعوا نیست:hmm:
Mool Tee
09-09-2011, 12:13
شما ها چرا بحث می کنید بیا دوست من
دانلود با حجم 1.1 گیگابایت
Part 1
Part 2
Pass
SuperSt@r
09-09-2011, 12:36
من که چیزی نگفتم فقط یه توصیه بهتون کردم و فک نمیکنم اسم این دعوا باشه
به هر حال از بقیه عذرخواهی میکنم اگه کمی از موضوع این تایپیک خارج شدم و این بحث رو تموم میکنم:11:
بابا این توپ گرفتن از حریف اصلا مشخص نیست به راحتی گل میخورم یکی یک راهنمایی درست بده من r2 هم هی فشار میدم ولی توپو نمیگیره شانسی میگیره یا خطا میشه با ضربدر هم کارساز نیست
جوابی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟
malkemid
09-09-2011, 13:13
جوابی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین اگه تو کامند لیست رو بخونی...2 مدل دفاع داره...یکی دکمه ضربدر رو بگیری و جهت بدی سمت توپ که میره سمت حریف و بهش فشار میاره...
یه مدل دیگه که تو کامند لیست ازش به "دیلی" یاد شده خیلی جالبه...شما ضربدر و RT رو میگیری...مدافع شما خودشو در مقابل حریف قرار میده اما برای گرفتن توپ اقدام نمی کنه و فقط هدف اول اینه که دریبل نخوره تا پیشروی حریف به تاخیر بیفته...تو این حالت همراه بازیکن حریف حرکت می کنه و خودشو بین توپ و دروازه قرار میده...در واقع لفتش میده تا بقیه یار ها برسن...
حالا اگه شما در موقع مناسب،RTرو ول کنی...تبدیل میشه به مدل اولی و میره که توپو بگیره...اگه زمان بندی خوبی داشته باشی حتما توپو میگیری
من با این روش خیلی تو دفاع پیشرفت کردم...امیدوارم خوب توضیح داده باشم...امتحان کن نتیجه میگیری...:46:
سلام
دوستان نمیخواستم اینو بگم
ولی هر وقت میام تو تایپیک تا از اخبار جدید و موضوعات جالب پی ای اس با خبر بشم میبینم الکی دو سه نفر سر بازی فیفا یا پی اس دارن کل کل میکنن آقا حداقل یه تایپیک واسه کل کل راه بندازید تا هم وقت ما گرفته نشه و هم دیگران که نمیخوان کل کل رو ببینن و اعصابشون خراب بشه از شر این کارها راحت بشن
تو رو خدا بس کنید دیگه؟
قابل توجه مدیر انجمن چرا برخورد نمیشه
ببین اگه تو کامند لیست رو بخونی...2 مدل دفاع داره...یکی دکمه ضربدر رو بگیری و جهت بدی سمت توپ که میره سمت حریف و بهش فشار میاره...
یه مدل دیگه که تو کامند لیست ازش به "دیلی" یاد شده خیلی جالبه...شما ضربدر و RT رو میگیری...مدافع شما خودشو در مقابل حریف قرار میده اما برای گرفتن توپ اقدام نمی کنه و فقط هدف اول اینه که دریبل نخوره تا پیشروی حریف به تاخیر بیفته...تو این حالت همراه بازیکن حریف حرکت می کنه و خودشو بین توپ و دروازه قرار میده...در واقع لفتش میده تا بقیه یار ها برسن...
حالا اگه شما در موقع مناسب،RTرو ول کنی...تبدیل میشه به مدل اولی و میره که توپو بگیره...اگه زمان بندی خوبی داشته باشی حتما توپو میگیری
من با این روش خیلی تو دفاع پیشرفت کردم...امیدوارم خوب توضیح داده باشم...امتحان کن نتیجه میگیری...:46:
زمانی که توپ رو از دست میدی و این کارو میکنی زیاد موثر نیست و کلا دفاع زیاد جا میمونه و یا خیلی راحت دریبل میخوره که توی نسخه های قبل اینطوری نبود
دوستان ضربه های ازاد هم قلق جدیدی داره ؟
bar333lona
09-09-2011, 17:43
زمانی که توپ رو از دست میدی و این کارو میکنی زیاد موثر نیست و کلا دفاع زیاد جا میمونه و یا خیلی راحت دریبل میخوره که توی نسخه های قبل اینطوری نبود
دوستان ضربه های ازاد هم قلق جدیدی داره ؟
نه ضربه آزاد مثل نسخه های قبلیه
sadeghbb
09-09-2011, 20:01
نسخه دمو برا ایکس باکس کی میاد؟!
چهارشنبه دموی دوم میاد!!
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
مثل اینکه دروازبانها و دفاع بهتر شده..
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
اینم سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی
ArminxXx
09-09-2011, 20:42
دمو رو امروز دان کردم
تا به این لحظه که بازی کردم (2 مسابقه)
1. حال و هوای پس :40:6 رو داره
2.بازیکنا واسه من از زاویه Wide مات نشون داده میشن:41: (واسه شماها هم اینطوره؟)
3. با سانتوس که بازی میکنی چنت هواداراش واقعا باحاله :8:
این پس باید PES 2008 میشد نه 2012 این تعداد سالهای عقب افتادگی کونامی رو میرسونه:41:
ولی بازم دمشون گرم منکه تا حالا بازی کردم راضی بودم ببینم در ادامه دست گلاشون چیه که رو میشه :31:
bar333lona
09-09-2011, 20:54
حجم دموی دوم مشخص نیست ؟
ArminxXx
09-09-2011, 21:06
حجم دموی دوم مشخص نیست ؟
احتمالا همین دورو برا باشه 1.5 تا 2
............................
دروازه بان که نیستن که تیرکن همه توپا دفع میشن:31:
bar333lona
09-09-2011, 21:38
احتمالا همین دورو برا باشه 1.5 تا 2
............................
دروازه بان که نیستن که تیرکن همه توپا دفع میشن:31:
1.5 تا 2 گیــــگ ؟ :18:
چقدر زیاده , دو روز طول میکـــــــشه اینطــــوری تـــــا دانلــــود شه :41:
ArminxXx
10-09-2011, 02:26
1.5 تا 2 گیــــگ ؟ :18:
چقدر زیاده , دو روز طول میکـــــــشه اینطــــوری تـــــا دانلــــود شه :41:
داد6 گفتم شاید نه اینکه همین اندازست که:10:
اصلا شاید یه پچ آپدیت کننده دادن همین دموی یک رو آپدیت کنه :8:
pedramgolchin
11-09-2011, 02:26
تیمهای این دمو:
بایرن مونیخ - تاتنهام - اینترمیلان - CLUB AMERICA - INTERNACIONAL
پیشرفت ها و تغییرات :
1-دروازبانها پیشرفت چشمګیری داشتن
2-هوش مصنوعی دفاع بهبود پیدا کرده تا در زمین موثرتر کار کنن
3-در این نسخه شما حتما باید یک حمله سازمان یافته و با طرح و برنامه داشته باشید تا به ګل برسید و ګل زنی بواقع مشکل شده
دموی دوم در 14 سپتامبر در PSN & XBOXLIVE آپلود میشه
اینم بګم که جان مورفی در توییت خودش ساعاتی پیش اعلام کرده که ساعت 19/30 بوقت تهران جدیدترین اخبار و داغترین اونها رو در فیس بوک میزارن
اګه کم و کاستی بود ببخشید من بدجور خسته بودم ولی وقتی خبر رو خوندم خواستم بقیه دوستان هم در جریان امر باشن
شبتون بخیر:11:
ArminxXx
11-09-2011, 13:47
دوستان گل یه سوال!!
میگما واسه من از زاویه واید تصویر یخورده مات!!
واسه شما هم اینطوره؟
راه حلی چیزی نداره؟
برخی پست ها تو هر دو تاپیک فوتبالیمون پاک شدن لطفا به موضوع اصلی تاپیک بپردازید.
مرسی
pedramgolchin
11-09-2011, 13:55
کنترل های جدید در PES2012 :
خیلی از این کنترل ها واسم جالب بود و نسبت به قبل تغییرات زیادی کرده
مثلا وقتی تیم شما دیوار دفاعی رو مقابل تیم حریف میزاره میتونید با زدن کلید R2 بازیکن رو به سمت چپ دیوار اضافه کنید و با کلید L2 بازیکن رو به سمت چپ دیوار دفاعی اضافه کنید!!
bar333lona
11-09-2011, 14:57
مثلا وقتی تیم شما دیوار دفاعی رو مقابل تیم حریف میزاره میتونید با زدن کلید R2 بازیکن رو به سمت چپ دیوار اضافه کنید و با کلید L2 بازیکن رو به سمت چپ دیوار دفاعی اضافه کنید!!
میشه به فارسی توضیح بدین که این کنترل های جدید چیکار میکنن ؟ :13:
karnavaleroos
11-09-2011, 19:52
R2 راست
L2 چپ
SuperSt@r
11-09-2011, 21:48
پس فقط میشه دیواره دفاعی رو افزایش داد نمیشه کمش کرد؟؟
من که به کم کردن دیواره دفاعی بیشتر نیازمندم تا زیاد کردنش
☼ Namvari ☼
11-09-2011, 21:57
اتفاقا من هم همین مشکل رو دارم؟ (قابل توجه SuperSt@r !!!:21:)
دوستان الان نسخه کامل این بازی امده؟؟یا دموش هست؟؟
دوستان الان نسخه کامل این بازی امده؟؟یا دموش هست؟؟
فعلا دمو
نسخه اصلی مهر ... !
☼ Namvari ☼
11-09-2011, 22:50
دمو نسخه 2 کی میاد؟
karnavaleroos
11-09-2011, 23:07
دمو نسخه 2 کی میاد؟
چهارشنبه همین هفته
pedramgolchin
11-09-2011, 23:07
دمو نسخه 2 کی میاد؟
14سپتامبر که میشه چهارشنبه همین هفته
البته توی چندتا از فروم های خارجی خوندم که بخاطر لیک شدن نسخه دموی قبلی کونامی تصمیم ګرفته فقط برای xbox , ps3 دمو رو منتشر کنه که تا الان بطور رسمی از طرف کونامی تایید نشده:41:
همین الان در حال دیدن سه تا ویدیو در مورد football life هستم که برای اولین بار داره این مد رو توضیح میده
هر چی که متوجه شدم میام و اینجا براتون میګم:11:
karnavaleroos
11-09-2011, 23:13
تو دمو من دیوار دفاعی رو کم هم میکردم اما نمیدونم چطوری همینجور شانسی چند تا کلید زدم کم شد پس حتما کم هم میشه
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
PES 2012 Football Life GC Trailer
bar333lona
12-09-2011, 01:38
تو دمو من دیوار دفاعی رو کم هم میکردم اما نمیدونم چطوری همینجور شانسی چند تا کلید زدم کم شد پس حتما کم هم میشه
من نمیدونم تو فاصله ی 35 متری دیوار دفاعی چرا میاد می ایسته :27: آخه کجای دنیای خطای وسط زمین دیوار دفاعی داره :19: بعضی مورد های این pes خیلی چرت و پرته :2:
soccer 2009 update
12-09-2011, 04:22
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
PES 2012 Football Life GC Trailer
همون دکمه ای که اضافه میکنه کم میکنه فکر کنم
soccer 2009 update
12-09-2011, 04:52
یکی میشه تمام روش های دفاع کردن رو بگه آخه لا rb + پاس چطور میشه دفاع کرد
karnavaleroos
12-09-2011, 12:43
یکی میشه تمام روش های دفاع کردن رو بگه آخه لا rb + پاس چطور میشه دفاع کرد
من خودم در مقابل رفیقام خیلی راحت دریبل میخوردم تا اینکه روش دفاع جدیدی که pes 2012 گذاشته رو یاد گرفتم خیلی کارامده
کافیه شما مقابل یار حریف قرار بگیرید اونوقت R2 و دکمه پاس رو همزمان فشار بدین بازیکن دفاع در مقابل مهاجم قرار میگیره و توپو تعقیب میکنه بعد در فرصت مناسب R2 را ول کرده در حالی که پاس رو دارید اونوقت توپ رو از مهاجم میگیره
در ضمن میتونید از سه دکمه R2+R1+ضربدر نیز استفاده کنید
سایر روشهای دفاع کردن دقیقا همون 2011 هستش
majid322
12-09-2011, 12:58
اقا یه چیزی من هنوز تو کف این top player هستم نامرد خیلی خوب دریبل میکنه و گل میزنه و خیلی سخت میشه بردش
برعکس اصلا نمیزاره دریبلش کنیم .....
نظر شما چیه؟.....
bar333lona
12-09-2011, 14:26
اقا یه چیزی من هنوز تو کف این top player هستم نامرد خیلی خوب دریبل میکنه و گل میزنه و خیلی سخت میشه بردش
برعکس اصلا نمیزاره دریبلش کنیم .....
نظر شما چیه؟.....
من که تا الان فقط یکبار با کامپیوتر بازی کردم در برابر منچستر بود رو حالت top player بود که مساوی کردم 2 بر 2 , اونجورم که شماها میگین کامپیوتر قوی نیست و راحت میشه گلش زد فقط کافیه کمی به بازی سرعت بدین و از پاس زیاد استفاده کنین . بقیه ی بازیها رو هم با داداشم انجام دادم .
karnavaleroos
12-09-2011, 23:52
اخباری از دموی دوم PES 2012
اطلاعات کلی دموی دوم اعلام شد...
نکته: یکی دو روز پیش در بعضی از سایتها شایع شده بود که دموی دوم برای PC نمیاد ؛ ولی جان مورفی با رد این شایعه گفت: "قطعا دموی دوم علاوه بر Xbox 360 و PS3 برای PC نیز میاد" و همچنین در اصلاح تیمهای این دمو اعلام کرد: "بر خلاف اطلاعات کونامی در مورد تیمهای دمو باید بگم که تیم Rangers هم وجود خواهد داشت."
دموی دوم چهارشنبه ،23 شهریور ( 14 سپتامبر ) برای کنسولهای PC ، PS3 و Xbox360 به صورت رسمی عرضه خواهد شد.
توضیح : البته با توجه به سابقهی انتشار دموهای قبلی؛ فکر میکنیم که دموی PC یکی دو روز زودتر برای دانلود بر روی سایتها قرار بگیره.
جزییات دموی دوم...
تیمهای این نسخه:
Tottenham Hotspurs, Bayern Munich, Inter Milan, Rangers, Club America, Internacional
شما میتونید بنا به سلیقهی خودتون Pass Support و یا بقیهی تنظیمات قسمت Personal Data را تنظیم کنید. همچنین اینکه میتونید ویدیوی اول بازی را بعد از اولین پخش در دفعات بعد تماشا نکنید.
بنابر بازخوردهای دموی اول، کونامی بهبودهایی را در بخشهای مختلف گیمپلی ایجاد کرده که در زیر نوشته شده:
بهبود دروازهبانها
پیرو درخواستهای مکرر شما برای بهتر کردن دروازهبانها؛ این کار انجام شده.
بهبود هوش مصنوعی دفاعی
هوش مصنوعی دفاعی برای تاثیرگذاری بیشتر در زمین بازی افزایش پیدا کرده.
سختتر کردن گل زدن
در این دمو شما باید حملات طراحیشده و با برنامهای اجرا کنید تا بتونید به گل برسید.
pedramgolchin
13-09-2011, 10:06
اخباری از دموی دوم PES 2012
اطلاعات کلی دموی دوم اعلام شد...
نکته: یکی دو روز پیش در بعضی از سایتها شایع شده بود که دموی دوم برای PC نمیاد ؛ ولی جان مورفی با رد این شایعه گفت: "قطعا دموی دوم علاوه بر Xbox 360 و PS3 برای PC نیز میاد" و همچنین در اصلاح تیمهای این دمو اعلام کرد: "بر خلاف اطلاعات کونامی در مورد تیمهای دمو باید بگم که تیم Rangers هم وجود خواهد داشت."
دموی دوم چهارشنبه ،23 شهریور ( 14 سپتامبر ) برای کنسولهای PC ، PS3 و Xbox360 به صورت رسمی عرضه خواهد شد.
توضیح : البته با توجه به سابقهی انتشار دموهای قبلی؛ فکر میکنیم که دموی PC یکی دو روز زودتر برای دانلود بر روی سایتها قرار بگیره.
جزییات دموی دوم...
تیمهای این نسخه:
Tottenham Hotspurs, Bayern Munich, Inter Milan, Rangers, Club America, Internacional
شما میتونید بنا به سلیقهی خودتون Pass Support و یا بقیهی تنظیمات قسمت Personal Data را تنظیم کنید. همچنین اینکه میتونید ویدیوی اول بازی را بعد از اولین پخش در دفعات بعد تماشا نکنید.
بنابر بازخوردهای دموی اول، کونامی بهبودهایی را در بخشهای مختلف گیمپلی ایجاد کرده که در زیر نوشته شده:
بهبود دروازهبانها
پیرو درخواستهای مکرر شما برای بهتر کردن دروازهبانها؛ این کار انجام شده.
بهبود هوش مصنوعی دفاعی
هوش مصنوعی دفاعی برای تاثیرگذاری بیشتر در زمین بازی افزایش پیدا کرده.
سختتر کردن گل زدن
در این دمو شما باید حملات طراحیشده و با برنامهای اجرا کنید تا بتونید به گل برسید.
خیلی ممنون بابت زحماتی که میکشید ولی خبر قدیمیه:
:11:
هنوز لینکی واسه دموی دوم نیومده؟؟
arash-king
13-09-2011, 10:26
بغضی از دوستان کامنت میزارن و میگن که دارن pes 2012 رو بازی میکنن.میخاستم بپرسم اومده یا دارن نسخه آزمایشیشو بازی میکنن ؟؟
majid322
13-09-2011, 10:33
نسخه ی دموی بازیه که 4 تیم داره دموی دوم هم فردا قراره بیاد....
نسخه ی اصلی هفته ی اول مهر عرضه میشه ....
karnavaleroos
13-09-2011, 11:50
بغضی از دوستان کامنت میزارن و میگن که دارن pes 2012 رو بازی میکنن.میخاستم بپرسم اومده یا دارن نسخه آزمایشیشو بازی میکنن ؟؟
نسخه دمو هست اونم اولين دمو كه بر پايه كد اوليه بازي ارائه شده دموي دوم كه بر پايه كد نهاييه فردا يا احيانا امشب ريليز ميشه
دوستان كسي اين ويدئوي سوپر استار رو ديده متوجه اصلاح طرز دويدن بازيكنا شده ? مثل اينكه كونامي بالاخره سر عقل اومده
arash-king
13-09-2011, 12:02
نسخه ی دموی بازیه که 4 تیم داره دموی دوم هم فردا قراره بیاد....
نسخه ی اصلی هفته ی اول مهر عرضه میشه ....
تو دموی اولیه چه تیم هایی داره ؟
majid322
13-09-2011, 12:07
منچستر/اث میلان /پورتو/نپالی
nesta1363
13-09-2011, 14:06
بچه ها خبری از دمو نشد؟ چه ساعتی میاد؟ اخه معمولا یه روز زودتر میومد
دموی فیفا که ریلیز شده
vahidreza2007
13-09-2011, 14:19
بچه ها خبری از دمو نشد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.