مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO
کونامی چقد کلاس گذاشته..هنوز دمو نیومده..
Big-Boss
13-09-2011, 18:56
دمو دوم 14 سپتامبر عرضه میشه.
قرار هست این موارد بهش اضافه بشه:
بهبود حرکات گُلِر
بهبود هوش مصنوعی دفاع
سخت تر شدن به گل رسیدن (تا قبل از کشف قلقش البته!)
دمو دوم 14 سپتامبر عرضه میشه.
قرار هست این موارد بهش اضافه بشه:
بهبود حرکات گُلِر
بهبود هوش مصنوعی دفاع
سخت تر شدن به گل رسیدن (تا قبل از کشف قلقش البته!)
تا کی میخواد بازی بصورت قلق باشه..سه ماه اول خوبه بعد همه چیز میاد دستت..کاش کاری کنن هوش بازی بعده چند بازی هی تغییرکنه
تا کی میخواد بازی بصورت قلق باشه..سه ماه اول خوبه بعد همه چیز میاد دستت..کاش کاری کنن هوش بازی بعده چند بازی هی تغییرکنه
این قلق که شما میگید درسته اما فقط وقتی با کامپیوتر بازی میکنی میاد دستت
تازه به قول شما بعد از 2-3 ماه
ولی شما وقتی 2نفره بازی کنید دیگه این قلق منتفی میشه
چون با 1 هوش طبیعی ( غیر مصنوعی :31:) بازی میکنید
بعدشم تا میاد این قلق دست آدم بیاد 1 سال میگذره و 2013 میاد :31:
این قلق که شما میگید درسته اما فقط وقتی با کامپیوتر بازی میکنی میاد دستت
تازه به قول شما بعد از 2-3 ماه
ولی شما وقتی 2نفره بازی کنید دیگه این قلق منتفی میشه
چون با 1 هوش طبیعی ( غیر مصنوعی :31:) بازی میکنید
بعدشم تا میاد این قلق دست آدم بیاد 1 سال میگذره و 2013 میاد :31:
دو نفره بازی کنی میدونی از کجا باید شوت کنی.چطور باید ضربه بزنی..منظورم اینکه از یک زوایایی قلق خاصی داره بزنی گل میشه.مثلا کرنر تیر اول میفرستم همش گله.
shahab_f
13-09-2011, 23:24
جان مرفی، توی صفحه ی تویترش نوشته :«اگر دموی اونیکی بازی فوتبال رو دانلود کردید، دوست دارم نظرتون رو بدونم»
اسم فیفا رو نیاورده، فقط نوشته اونیکی فوتبال:27:
بازی کی میاد ؟
خود بازی : 9 نوامبر : 18 آبان
دمو دوم : 14 سپتامبر : امروز
karnavaleroos
13-09-2011, 23:37
از کنامی بعید بود انقد ما رو تو خماری بزاره این دموی لعنتی هنوز نیومده (32 دقیقه بامداد 14 سپتامبر)
از کنامی بعید بود انقد ما رو تو خماری بزاره این دموی لعنتی هنوز نیومده (32 دقیقه بامداد 14 سپتامبر)
میخواد بعد اینکه همه فیفا بازی کردن بزاره..:31:
انتظار داره تموم میشه...تا ساعتی دیگر دمو میاد..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
karnavaleroos
14-09-2011, 01:03
دو بامداد هنوز نيومده لامصب من ديگه برم بخوابم تا فردا
pedramgolchin
14-09-2011, 01:39
برای xbox360 اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.88G:11:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
pedramgolchin
14-09-2011, 03:27
الان ساعت 4:35 صبح چهارشنبه هستش ولی هنوز خبری از دموی پی سی نیست
دموی 360 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
pedramgolchin
14-09-2011, 09:58
دموی 360 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
Xbox Live Marketplace:13:
arash-king
14-09-2011, 10:32
کسی میتونه قدرت بازیکن های آ ث میلان رو که تو دموی اولیه بود بزاره اینجا ؟
ali gamma
14-09-2011, 11:54
نسخه ی جدید دمو نیموده بیرون؟
shahab_f
14-09-2011, 11:55
دموی دوم هم اومد:
1.37 گیگابایت :لینک:
ali gamma
14-09-2011, 12:00
برا pc هستش ؟ شما دانلود کردید؟ مشکلی نداره تو نصب؟
shahab_f
14-09-2011, 12:03
برا pc هستش ؟ شما دانلود کردید؟ مشکلی نداره تو نصب؟
بله برای pc هست، تازه اومده، من دانلود نکردم. اما این صفحه ی اصلی کونامی هست که این لینک رو گذاشته:
سلام.
من الان دانلود میکنم امیدوارم کار کنه.
----------
میزنم برای دانلود یه پیج دانلود میشه نوشته Sry!
کسی لینکه دیگه ای میشناسه؟
ali gamma
14-09-2011, 12:19
با وی پی ان باید دان کرد؟ برا من که اخطار میده!
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
وی پی ان زدم با هاش دانلود میکنه. اما یان وی پی انم قط و وصل داره. لینکی ندارید که بدون ف ی ل ت ر باشه؟
shahab_f
14-09-2011, 12:21
تا یکی دو ساعت دیگه یه لینک دیگه هم میذارم. این لینک اصلی مثه اینکه قابلیت resume هم نداره.
ویرایش: نه، مثه اینکه resume هم میشه، فقط سرور کمی شلوغ بود.
pedramgolchin
14-09-2011, 12:26
دموی دوم هم اومد:
1.4 گیگابایت :لینک:
لینک رو برداشتن:13::41:
shahab_f
14-09-2011, 12:28
فکر کنم سرور شلوغه، چون من دارم دانلود میکنم
ali gamma
14-09-2011, 12:28
برنداشتن فقط با وی پی ان کار میکنه!
hobgoblin
14-09-2011, 12:32
سرعتشم وحشتناک پایینه
shahab_f
14-09-2011, 12:42
سرعت «وی پـی ان» ات پایینه، سرعت من خوبه.
hobgoblin
14-09-2011, 12:47
سرعت «وی پـی ان» ات پایینه، سرعت من خوبه.
نه بابا سرعتش پایین نیست من دارم با اینترنت 1 مگ از سرورای دیگه با همین چیز پی ان با ریت 140-150 دانلود می کنم.
اصلا پی ان می خواد چیکار؟؟؟ ژاپن هم ما رو تحریم کرده؟
نه آقا مشکل از فیلتر نست.مشکله اینه که سروراش شلوغهبرا من که ارور srry میده!اگه تو کامنتهای مردم هم بخونید میبینید که خیلی ها این مشکل رو دارن.من که صبر میکنم تا یه لینک دیگه بیاد.
vahidreza2007
14-09-2011, 13:08
مشکل از فندق هستش با فندق شکن به راحتی داره با سرعت بالا دانلود میشه . ( حیف که بید تا شب و دانلود رایگان صبر کنم ):31:
malkemid
14-09-2011, 13:27
داره دانلود میشه...نسخه کم حجم ترش نیست که فقط زبان انگلیسی باشه؟ مثل دموی اولی؟
shahab_f
14-09-2011, 13:36
داره دانلود میشه...نسخه کم حجم ترش نیست که فقط زبان انگلیسی باشه؟ مثل دموی اولی؟
نیومده هنوز، هنوز لینک های جایگزین از سرور اصلی نیومده، اول ملت باید دانلود کنند، بعد repack اش کنند.
malkemid
14-09-2011, 13:40
نیومده هنوز، هنوز لینک های جایگزین از سرور اصلی نیومده، اول ملت باید دانلود کنند، بعد repack اش کنند.
آخه ملت در ممالک پیشرفته نیم ساعته دانلودش می کنن...یعنی صبر کنیم تا امشب میاد به نظرت؟ ترافیکم رو به اتمامه
bar333lona
14-09-2011, 14:30
آیا دمو اومده یا نه ؟ گیـــــج شدم !!!!!!!!!!!!!! کسی دانلود کرده
pedramgolchin
14-09-2011, 15:01
بالاخره لینکهای جایګزین رو پیدا کردم:
pedramgolchin
14-09-2011, 15:16
اګه لینک رپیدباز بدرتون میخوره بګید بزارم:10:
سلام
من دمو اول رو هم دان نکردم
به نظر شما میارزه برم کافینت دانلود کنم ؟
هزینه اش چقدر میشه؟
pedramgolchin
14-09-2011, 15:31
سلام
هزینه اش چقدر میشه؟
تمام فرومهای انګلیسی و آلمانی رو چک کردم و بلا استثنا از دموی دوم تعریف و تمجید محض کردن حتی یکیشون که دمو رو دیشب روی ایکس باکس بازی کرده و دموی فیفا 12 رو هم بازی کرده در مقایسه این دوتا یه حرف عجیب و باورنکردنی زده که ګفته ګیم پلی pes12 از fifa12 خیلی بهتره اینم پست این کاربر:
حالا این سلیقه ای هستش و اختلاف نظر توی خارجیها هم وجود داره ولی یه نکته رو به هیچ وجه نمیشه انکار کرد :
THE KING IS BACK
vahidreza2007
14-09-2011, 15:41
THE KING IS BACK
چطوری دموی این بازی را روی ایکس باکس دانلود کنم تو ساتی تورنت موجود هست
pedramgolchin
14-09-2011, 15:59
چطوری دموی این بازی را روی ایکس باکس دانلود کنم تو ساتی تورنت موجود هست
PES2012 XOBX360
اینم خدمت شما دوست عزیز در 19 پارت از سرور مګاآپلود:
fouad-pes
14-09-2011, 16:04
لینک دانلود دمو دوم با لینک مستقیم قابلیت Resume
1.37gb
سلام
هزینه اش چقدر میشه؟
سلام
برم کافی نت چقدر طول میکشه دانلود کنم؟
نرم یارو بخواد در رو ببنده من هنوز دانلودم تموم نشده باشه آبرو ریزی بشه؟
لفا جواب بدید
PES2012 XOBX360
اینم خدمت شما دوست عزیز در 19 پارت از سرور مګاآپلود:
کار نمی کنه
دانلود ها بازی رو گذاشته برید دانلود کنید لینک اصلی فک کنم پاک شد مال من با سرعت کم داشت دان میشد که اصلا قطع شد ولی این سریع هست
karnavaleroos
14-09-2011, 17:57
من دان و بازی کردم بهترین چیزی که منو خوشحال کرد بهبود چشمگیر دروازه بان ها بود
viva konami
viva pes 12
چیز دیگه که برام جالب بود تماشاگرا بود از هر دو تیم به نسبت میزبان و میهمان بودن تماشاگر هست با پیرهن تیمشون و جالبه من زوم کردم رو تماشاگرا بایرمونیخ و اینتر وقتی بایرمونیخ به اینتر گل زد تماشاگرای بایرن شاد بودن اما طرفدارای اینتر به سر خودشون میزدن!!!!!!!!!!!!!
bar333lona
14-09-2011, 18:06
هر کی دانلود کرده بیاد از ایراد ها و بهبود های این نسخه بگه :20:
majid322
14-09-2011, 18:08
اقا یکی بیاد و بگه نسبت به دموی اول چ تغییراتی کرده
ممنون....
karnavaleroos
14-09-2011, 18:38
اقا یکی بیاد و بگه نسبت به دموی اول چ تغییراتی کرده
ممنون....
دروازه بان ها بهبود یافته و عکس العمل های سریع و درست انجام میدن
کنترل بازیکنا روون تر شده و چرخش 360 درجه بطور کامل اجرا شده
واکنش تماشاگرا و پراکندگی مشابه ها بهتر شده
صداگزاری که یکی از عیب های pes های قبلیه در این نسخه هم تعریفی نداره (صدای تماشاگرا (ورزشگاه)رو میگم ,گزارشگر که هنوز نداره)
داوری مثل دموی اول خوبه ,در مقایسه با pes 11 عالیه
ضربات و شوت طبیعی تر شده
بازیکنا تو سایه اصلا معلوم نیستن
فعلا همینا به نظرم رسید
karnavaleroos
14-09-2011, 18:53
دو مشکل یه یکیش قابل رفعه
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
bar333lona
14-09-2011, 19:18
دو مشکل یه یکیش قابل رفعه
1-تار بودن تصویر :که با قراردادن روشنایی تصویر رو ی+6 مشکل حل میشه
2-بد بودن سایه های ورزشگاه رو زمین به گونه ای که وقتی بازیکن وارد منطقه تاریک میشه اصلا هیچی معلوم نیس که این رو نمیدونم چیکارش بکنم
به نظرم مشکل اصلی این بازی 4چیزه :
1 ) دروازبان ها خیلی ضعیف عمل میکردند تو دموی اول که با ضربه ی آروم اونم از راه دور گل میخوردند !!! نمی دونم تو دموی دوم مشکل بهبود یافته یا نه ؟
2) مشکل دوم که جا داره بهش اشاره کنم قضاوت نامناسب داوری بود که با هر تنه بازی رو متوقف میکرد و از اون شور و حال بازی رو مینداخت
3) سومین مورد مشکل پاس تو عمق هستش که 90 درصدش به مقصد نمیرسه و ضد حاله , و زمانی که حریف پاس عمق بلند میده مدافع به جای زدن ضربه ی اول از تو فرار میکنه و توپ میرسه به حریف :2:
4)آخرین مشکل اینه که خیلی آروم شوت میزنه ( اکثر مواقع ) که تو تا روی خط هم نمیرسه .
نمیدونم این مشکلاتی که به نظرم به چشم میاد تو این دمو حل شده یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
لفا جواب بدید
bar333lona
14-09-2011, 19:23
سلام
لفا جواب بدید
چند بار این سوال رو می پرسی , آخه دوستان از کجا بدونن
این بستگی به داره به پهنای باند اون کافی نت و سرعت اینترنتش :5:و البته تعداد افرادی که اونجا مشغول استفاده از نت هستند . :40:
بیا
باهام دعوا کردی ازت تشکر هم کردم
خوب سواله دیگه پیش میاد چرا میزنی خشن
vivabarca
14-09-2011, 20:17
دانلود PES 2012 Demo 2 ( لینک مستقیم ، پرسرعت و تک پارتی ) :
karnavaleroos
14-09-2011, 20:18
به نظرم مشکل اصلی این بازی 4چیزه :
1 ) دروازبان ها خیلی ضعیف عمل میکردند تو دموی اول که با ضربه ی آروم اونم از راه دور گل میخوردند !!! نمی دونم تو دموی دوم مشکل بهبود یافته یا نه ؟
2) مشکل دوم که جا داره بهش اشاره کنم قضاوت نامناسب داوری بود که با هر تنه بازی رو متوقف میکرد و از اون شور و حال بازی رو مینداخت
3) سومین مورد مشکل پاس تو عمق هستش که 90 درصدش به مقصد نمیرسه و ضد حاله , و زمانی که حریف پاس عمق بلند میده مدافع به جای زدن ضربه ی اول از تو فرار میکنه و توپ میرسه به حریف :2:
4)آخرین مشکل اینه که خیلی آروم شوت میزنه ( اکثر مواقع ) که تو تا روی خط هم نمیرسه .
نمیدونم این مشکلاتی که به نظرم به چشم میاد تو این دمو حل شده یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-برطرف شده حتی تک به تک ها رو هم خوب میگیرن
2-قضاوت نسبت به دموی اول فرقی نکرده
3-من مشکلی باهاش نداشتم
4-کاملا برطرف شده
malkemid
14-09-2011, 23:59
دانلود ها بازی رو گذاشته برید دانلود کنید لینک اصلی فک کنم پاک شد مال من با سرعت کم داشت دان میشد که اصلا قطع شد ولی این سریع هست
این چرا 1.6 گیگه؟
FCBarcelona.ir
15-09-2011, 03:12
پیشرفت دروازبان ها واقعا چشمگیره. به نظرم شفافیت بازی هم بهتر شده. در مجموع من فکر می کنم امسال یه بازی PES عالی رو خواهیم داشت، بر خلاف فیفا که دموش از سطح انتظارم خیلی پایین تر بود، PES واقعا از سطح انتظارم بالاتر ارائه شد.:40:
mnkamran
15-09-2011, 07:12
با سلام
چند دقیقه ای هست که شروع کردم به دانلود دموی دوم. اونطوری که دوستان تعریف می کنن (اگه خدا بخواد) امسال با pes صفا خواهیم کرد. امیدوارم آرمین خان (krauser سابق، spaniuly فعلی) هم دانلودش کرده باشه. خیلی دوست دارم نظر ایشون رو هم بدونم. از دموی اول که ناراضی نبودند...
خوش و گیمر باشید
end_of_world
15-09-2011, 10:22
Wow wow wow
KING is back
چه حالی میده بایرن جلوی تاتنهام ... به این میگن فوتبال
نسخه نهایی چی بشه
ali gamma
15-09-2011, 11:17
دوستان دانلود کردم دموی دوم رو. از دانلودها شد 1.6 گیگ !
ولی این دموی تبلیغاتی اول بازی رو اعصایه:2:
چطور میتونم اسکیپش کنم?:41:
mnkamran
15-09-2011, 11:50
دوستان دانلود کردم دموی دوم رو. از دانلودها شد 1.6 گیگ !
ولی این دموی تبلیغاتی اول بازی رو اعصایه:2:
چطور میتونم اسکیپش کنم?:41:
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...
Zaghan_13
15-09-2011, 12:06
دموی دوم به دموی اولی که هیچ ربطی نداره دیگه نه؟
یکی از بچه ها گفت شاید بصورت پچ یا یه چیزی مثل این بیاد...
میخواستم ببینم کل دموی اول رو بپاکم یا نه؟(حجم ندارم دیگه...ببین کارم به کجا رسیده:31:)
bar333lona
15-09-2011, 12:09
دوستان من که با این سرعت نتم نمیتونم دانلود کنم اونایی که دانلود کردن بیان بگن چی شده چی نشده تو کف بازی موندیم :41:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
دموی دوم به دموی اولی که هیچ ربطی نداره دیگه نه؟
یکی از بچه ها گفت شاید بصورت پچ یا یه چیزی مثل این بیاد...
میخواستم ببینم کل دموی اول رو بپاکم یا نه؟(حجم ندارم دیگه...ببین کارم به کجا رسیده:31:)
هیچ ربطی به هم نداره . این دمو جداس
پاک کن قبلی رو با خیاله راحت :31:
ali gamma
15-09-2011, 12:15
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...
یه دنیا ممنون
:40:
تا حالا دو تا بازی کردم. اینها برداشت منه:
بازی از لحاظ گیمپلی بهتر و روانتر از تمامی نسخه های قبلی شده.
سرعت یه خورده بالاس
انیمیشن ها هم بهتر شدن و میشه گفت نمونه های از قابلیت های این نسل رو درشون دید اما هنوز در حد فیفا و این نسل نیستن اصلا اونم بعد از پنج سال که از این نسل میگذره
در کورد گرافیک من نمیدونم بعضیا چرا گرافیک اینو بهتر از فیفا میدونن. گرافیک این بازی همون نسل قبله که فقط تعداد چند ضلعی های بازیکن ها ببیشتر شده. نور پردازی هم جالب نیست.
در کل مطمئنا بازی بهتریه از سال پیش اما اینکه چقدر بهتره بستگی به شما و توقعاتتون داره
بقیه رو تا امشب میگم
FCBarcelona.ir
15-09-2011, 13:18
چیزی که واضحه اینه که PES از نظر گرافیک یه سر و گردن از فیفا بالاتره! از نظر گیم پلی هم خیلی خودش رو بالا کشیده، به خصوص که دموی فیفا اون چیزی که انتظار داشتیم نبود.
سلام
فکر کنم بازی هفته دیگه بیاد درسته یا اشتباه میکنم؟
ali gamma
15-09-2011, 14:36
بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
سلام.
منم بلاخره دموی 2 رو بازی کردم.به نظرم دفاع قویتر و دروازه بانان بهتر از نسخه ی 1 دمو شدن.و به نظرم همه چی عالی کار شده ولی فقط یه مشکل داره که اونم اینه که از ثانیه ی 1 که بازی رو شروع میکنی رگ گردن بازیکنا زده بیرون وهموش عرق کردن!امسال واقعا میتونه ساله خوبی برای گپیس باشه اگه این گیم پلی رو در نسخه ی آخر تغییر نده.
------------
راستی یکی از دوستان گفته بود که بازیکنان رو نمیشه توی منطقه های تاریک دید که من الان بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم.رو high هم بازی کردم.شاید این مشکل از سیستمه خودتون هست.اگه میشه یه عکس ازش بزارید.
------------
بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
سلام.
دوست عزیز میشه بگیمنظورت از گرافیکه بد چیه؟!!
یعنی شما میخوای بگی گرافیکه فیفا از این بالاتره؟!!(از نظر گیم پلی قبول دارم فیفا بالاتره.پس شما هم منطقی صحبت کن)
من این فیفا 12 رو بازی کردم و وقتی چهره ی بعضی از بازیکنان رو میبینی نمیتونی تشخیص بدی.ولی الان برو پیس 12 بایرن مونیخ رو بردار چهره هاشون رو ببین با واقعیت مو نمیزنه.
ali gamma
15-09-2011, 15:04
دوست عزیز فقط چهره ی بازیکنا که مهم نیس. تازه من اصلا از طراحی چهره ی بازیکنا ی پرو خوشم نمیاد . شبیه زامبی هستن. بعدشم من واقعا نمیدونم برخی توی گرافیک پرو چی دیدن این همه طرفداری ازش میکنن. برام خیلی عجیبه. مخصوصا shading که خیلی کهنه اس.
حالا گرافیک رو بیخیال
اما بدترین بخش پرو همین انیمیشن هاشه. مدتهاس که تو نسل قبل سیر میکنه. از این لحاظ فیفا خیلی جلوتره. البته امسال انیمیشن ها باز بهتر از سال پیشه ولی بازم کافی نیس و روباتیک و ارکیدی هستن.
باز تاکید میکنم که از فیفا سرگرم کنندس. من به شخصه فیفا که میزنم زود حوصلم سر میره ولی پرو اینطور نیس و بازی مث فیفا کنترل شده و قابل پیشبینی نیس.
به هر حال توقعم بیشتر بود این بازی اگه دو سه سال پیش میومد بیرون عالی بود.
HO3IN-Life
15-09-2011, 15:05
به نظر من کنترل بازیکننان در بازی pes مثل فیفا نیست.
kouhsar j0n
15-09-2011, 15:17
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt02.img. The file is corrupt
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt05.img. The file is corrupt
ارور میده چکار کنم کسی اگه داره این دو تا فایلو لطف کنه بزاره موقع اکسترکت ارور میده
لطفن آپ کنید برام
ali gamma
15-09-2011, 15:32
از لحاظ هوش مصنوعی بازیکنان خیلی خوب کار میکنن. این چیزی بود که کونامی خیلی تبلیغشو میکرد و تفاوت رو میشه احساس کرد. بازیکنا جاگیریشون چه تیم با توپ چه بی توپ باشه عالیه.
اگه کونامی همچنان اینطور ادامه بده سالهای اینده به نظر میرسه شاهد دیدن بازیهای پخته ای از طرف کونامی باشیم
در مورد گرافیک هم فکر کنم گرفتم چرا بعضیا میگن پرو بهتره. از یه لحاظ بهتر از فیفاس اونم طراحی بدن و استیل بازیکناس. به نظرم تو فیفا از بالا بازیکنا بیشتر شبیه به عروسک میمونن. اما از لحاظ رنگ بندی و نورپردازی فیفا یه سر و گردن بالاتره.
shahab_f
15-09-2011, 15:44
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt02.img. The file is corrupt
files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 DEMO2\img\dt05.img. The file is corrupt
ارور میده چکار کنم کسی اگه داره این دو تا فایلو لطف کنه بزاره موقع اکسترکت ارور میده
لطفن آپ کنید برام
بابا دهن مارو سرویس کرد این کونامی با این فایل آپلود کردندش، منم دوتا فایل دیگه به نام های dt0d.img وpes12pv.sfd رو ندارم. این فایل هایی که شما میخوای، اولیش 112 مگابایته، و دومی هم 12تا فایل 4.5 مگابایتی.
به نظرم راه حل شما اینه که از لینک زیر (تورنت) اون فایل هایی رو که میخوای دوباره دانلود کنی، به این صورت که فقط اون فایل هایی که میخوای رو select کنی.
هیچی دیگه، ما هم باید 640 مگ دیگه دانلود کنیم! انگار حجم مفته، ببینم بچه ها، dvd دموی دوم رو میشه خرید از جایی؟ کاش از اول صبر میکردم بیاد تو بازار:41:کونامی نفهم!:grrr:
ali gamma
15-09-2011, 15:53
یه چیز دیگه اینکه تعداد زیادی از سانترها احتمال گل شدن دارن تو این چنتایی که بازی کردم اکثر گلهایی که زدم با سانتر بود.
منو تغییر کرده چون دارم دانلود می کنم
سلام
راستی شما که بازی کردید بگید ببینم
آیا قولی که داده بودن که با جویستیک راست میشه یه بازیکن رو کنترل کرد درسته یا نه عمل نکردن؟
knight_72
15-09-2011, 16:50
من که دان کردم همون اروری که برای بچه های دیگه بود میداد Dt07 حالا امشب اینو دان می کنم
Mehdi.ss
15-09-2011, 17:53
سلام
پیشنهاد میکنم دمو دوم رو دانلود کنید
از دموی اول خیلی بهتره
بازی خیلی روونتر شده ، توپ گیری هم بهتر شده
من که حال کردم
Marshall_
15-09-2011, 18:09
دوستان عزیز ، به نظر شما واقعا عقلانیه که توی PES ، فقط با یه تغییر جهت ، 4 تا بازیکن دریبل بخورن؟!! کجای این حرکت "واقعی" و "طبیعی" هست؟
حالا این به کنار ، شوت های بازی واقعا فضاییه! منی که 2 سال PES بازی نکردم ، توی 5 تا بازی اولم ، 3 تا گل از وسط زمین و 1 گل چیپ زدم! به همین سادگی! فقط کافیه با رونی شوت رو بگیرید ، خودش گل میشه! حالا رونی که به کنار ، من با بواتنگ از وسط زمین گل زدم!!
لطفا وقتی حرف از گیم پلی می زنید ، این نکات رو هم مد نظر بگیرید.
malkemid
15-09-2011, 18:18
دوستان عزیز ، به نظر شما واقعا عقلانیه که توی PES ، فقط با یه تغییر جهت ، 4 تا بازیکن دریبل بخورن؟!! کجای این حرکت "واقعی" و "طبیعی" هست؟
حالا این به کنار ، شوت های بازی واقعا فضاییه! منی که 2 سال PES بازی نکردم ، توی 5 تا بازی اولم ، 3 تا گل از وسط زمین و 1 گل چیپ زدم! به همین سادگی! فقط کافیه با رونی شوت رو بگیرید ، خودش گل میشه! حالا رونی که به کنار ، من با بواتنگ از وسط زمین گل زدم!!
لطفا وقتی حرف از گیم پلی می زنید ، این نکات رو هم مد نظر بگیرید.
بابا تو دیگه آخرشی... تو هر بازی 1 گل از وسط زمین می زنی!! ما که اینهمه بازی کردیم دیگه از وسط زمین نتونستیم گل بزنیم!
Marshall_
15-09-2011, 18:20
بابا تو دیگه آخرشی... تو هر بازی 1 گل از وسط زمین می زنی!! ما که اینهمه بازی کردیم دیگه از وسط زمین نتونستیم گل بزنیم!
نه والا ، آخریت از من نیست ، از بازیه!!! واقعا گل زدن ساده شده! خودتون هم میدونید این رو! همین الان برو از وسط زمین شوت بزن ، گله ، من بهت قول میدم! بزن به ضمانت من!!
soccer 2009 update
15-09-2011, 18:25
صبر کنم تا نسخه اصلی بیاد یا دمو رو بخرم
bar333lona
15-09-2011, 19:18
صبر کنم تا نسخه اصلی بیاد یا دمو رو بخرم
صبر کن تا نسخه ی اصلی بیاد چیزی یا انتشار رسمی بازی نمونده .
دوربین جدید به نسخه دمو 2 اضافه شده؟
EngineeR EhsaN
15-09-2011, 21:35
این دوربینش مثه 2011ه؟ دوربینش خیلی رو عصاب بود :grrr: راستی میشه اسم بازیکنا رو مثل نسخه های قبلی پایین بنویسه؟
Aref_2008
15-09-2011, 21:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8638555_n.jpg
پرسرعتترین و سالمترین لینک واسه دانلود کدومه؟
alone_boy
16-09-2011, 00:01
مهمترین تغییری که دموی دوم نسبت به دموی اول برای من داشت این بود که دموی اول رو خیلی روان تونستم اجرا و بازی کنم ولی دموی دوم همش لگ داشت!!
اینی هم که میگن دروازه بانها بهتر شدن رو اصلا قبول ندارم.یه گل زدم و یه گل خودم که جفتشون دروازه بان ها انگار داشتن دنبال مرغ میدویدن که بگیرنش!!!
ولی قبول دارم که دفاع یه کم بهتر شده
arash-king
16-09-2011, 11:32
من امروز میخوام برم نسخه دمو رو بگیرم...میخواستم از کسایی که هر 2 دمو رو بازی کردن بپرسم کدوم رو بگیرم ؟ 1 یا 2 ؟ یا اصلا نگیرم بزارم نسخه اصلیش بیاد ؟ یه سوال دیگه ! سی دی دمو تو بازار هست یا فقط باید دان کرد؟ یه دنیا ممنون:40::40::40:
majid322
16-09-2011, 11:34
عزیز شما یه کم صبر کن نسخه ی اصلی قراره هفته ی اول مهر بیاد...
اگه میخواین دانلود کنید دموی دوم رو دانلود کنید...
milad_takjoo
16-09-2011, 12:29
پرسرعتترین و سالمترین لینک واسه دانلود کدومه؟
arash-king
16-09-2011, 13:26
عزیز شما یه کم صبر کن نسخه ی اصلی قراره هفته ی اول مهر بیاد...
اگه میخواین دانلود کنید دموی دوم رو دانلود کنید...
یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟ :41:
milad_takjoo
16-09-2011, 16:02
یعنی DVD بازی تو بازار موجود نیست ؟؟
هنوز عرضه نشده که دی وی دیش بیاد....دو تا دمو ازش اومده...تا دو هفته دیگه هم میاد..
aramesh_61
16-09-2011, 18:38
سلام،
آقا راهی نیست این دموی اولش هی نیاد؟! آخه طولانیه هر سری باید ببینیمش! راهی هست که نیاد؟ ممنون
Zaghan_13
16-09-2011, 19:02
سلام،
آقا راهی نیست این دموی اولش هی نیاد؟! آخه طولانیه هر سری باید ببینیمش! راهی هست که نیاد؟ ممنون
..............
Talar2009
16-09-2011, 20:45
دوستان من چند دست با دمو دوم پی ای اس 12 بازی کردم نکاتی هست که باید در نسخه اصلی حتما" اصلاح بشه
زمانیکه در مرکز زمین بازی پرفشار و با تراکمی رو شاهد هستیم باز هم بازیکنان قبل از اینکه توپ رو از بازیکن خودی دریافت کنند گیج میزنن و یه حالت بی تعادلی رو شاهد هستیم که اختیارش از دست گیمر خارجه و گیمر تنها میتونه این حالت بی تعادلی و گیج زدن رو سریع با حرکات دسته در کمترین زمان ممکن پوشش بده ولی اصل موضوع تغییری نمیکنه !
مورد دوم دریبل زدن با بازیکنان شاخصه ، متأسفانه تو این نسخه یه برگشت به عقب داشتیم و دریبل زدن یه جورایی مثل pes09 شده اما چون هوش مصنوعی بازیکنان خط دفاع بالاتر رفته مثل نسخه pes09 نمیشه کل بازیکانان تیم مقابل رو دریبل زد که تنها تفاوتش در این میتونه باشه اما شخصا" زمانیکه که یه بازیکن مثل اتوو تو حالت رندوم قرمز میشه از وسط زمین بازیکنای تیم مقابل رو با چپ و راست کردن دسته دریبل میزنم و بعد از اون گل میزنم !
این اشتباه کوچکی نیست با یه بازیکن مثل اتوو زمانیکه قرمز میشه از وسط زمین توپ و بگیری و گل بزنی ، این چیزی شبیه فاجعست .
به اعتقاد من دروازبانها نسخه 2011 عملکردشون از نسخه فعلی بهتره ، البته این نسخه پیشرفتهای محسوسی هم داشته مثل روان شدن پاسها که احساس خوبی رو به گیمر میده.
حرف آخر : همه اشکالاتی که در بالا بهش اشاره کردم اگر اصلاح نشه باز هم میشه با این نسخه باز هم به خوبی کنار اومد غیر از یک مورد ، اونهم دریبل های عجیبو غریبی هست که با بازیکنان شاخص و با چپ و راست کردن دسته میشه زد !
اگر از الان این دریبلها رو از داخل بازی دربیاریم وای به 3 ماه دیگه که گیمرها با بازیکنان شاخص میتونن کل زمین رو دریبل بزنن ، مطمئن باشید گیمرها این موارد رو از داخل بازی در خواهند آورد و بازهم بازی قائم به فرد میشه نه حرکات تاکتیکی
دوستان کسی کار با نرم افزار PES2012UltimateEditor بلد نیست؟ میخوام نقل و انتقالات رو خودم درست کنم.فقط نمیدونم کدوم فایلو با نرم افزار باز کنم؟ تو 2010 فایل ادیت داخل داکیومنت بود ولی تو 2012 این فیل نیست؟
دوستان کسی کار با نرم افزار PES2012UltimateEditor بلد نیست؟ میخوام نقل و انتقالات رو خودم درست کنم.فقط نمیدونم کدوم فایلو با نرم افزار باز کنم؟ تو 2010 فایل ادیت داخل داکیومنت بود ولی تو 2012 این فیل نیست؟
پیدا کردم دوستان! اگه با نرم افزار ultimate editor فایل dt04 داخل پوشه img بازی رو باز کنید تمام لیگ و تیمهای که قراره pes 2012 داشته باشه هست..لیگ پرتقال هستش.
pedramgolchin
17-09-2011, 00:15
PES2012 demo2 – 72+1 teams unlocked patch released
پچ آپدیت دموی دوم :
قابلیت های این پچ:
دوتا فایل هستش که باید دانلود کنید و درپوشه نصب دمو اکسترکت کنید
خیلی پچ خوبیه توصیه میکنم حتما دانلود کنید
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!
arash-king
17-09-2011, 07:12
دوستان من چند دست با دمو دوم پی ای اس 12 بازی کردم نکاتی هست که باید در نسخه اصلی حتما" اصلاح بشه
زمانیکه در مرکز زمین بازی پرفشار و با تراکمی رو شاهد هستیم باز هم بازیکنان قبل از اینکه توپ رو از بازیکن خودی دریافت کنند گیج میزنن و یه حالت بی تعادلی رو شاهد هستیم که اختیارش از دست گیمر خارجه و گیمر تنها میتونه این حالت بی تعادلی و گیج زدن رو سریع با حرکات دسته در کمترین زمان ممکن پوشش بده ولی اصل موضوع تغییری نمیکنه !
مورد دوم دریبل زدن با بازیکنان شاخصه ، متأسفانه تو این نسخه یه برگشت به عقب داشتیم و دریبل زدن یه جورایی مثل pes09 شده اما چون هوش مصنوعی بازیکنان خط دفاع بالاتر رفته مثل نسخه pes09 نمیشه کل بازیکانان تیم مقابل رو دریبل زد که تنها تفاوتش در این میتونه باشه اما شخصا" زمانیکه که یه بازیکن مثل اتوو تو حالت رندوم قرمز میشه از وسط زمین بازیکنای تیم مقابل رو با چپ و راست کردن دسته دریبل میزنم و بعد از اون گل میزنم !
این اشتباه کوچکی نیست با یه بازیکن مثل اتوو زمانیکه قرمز میشه از وسط زمین توپ و بگیری و گل بزنی ، این چیزی شبیه فاجعست .
به اعتقاد من دروازبانها نسخه 2011 عملکردشون از نسخه فعلی بهتره ، البته این نسخه پیشرفتهای محسوسی هم داشته مثل روان شدن پاسها که احساس خوبی رو به گیمر میده.
حرف آخر : همه اشکالاتی که در بالا بهش اشاره کردم اگر اصلاح نشه باز هم میشه با این نسخه باز هم به خوبی کنار اومد غیر از یک مورد ، اونهم دریبل های عجیبو غریبی هست که با بازیکنان شاخص و با چپ و راست کردن دسته میشه زد !
اگر از الان این دریبلها رو از داخل بازی دربیاریم وای به 3 ماه دیگه که گیمرها با بازیکنان شاخص میتونن کل زمین رو دریبل بزنن ، مطمئن باشید گیمرها این موارد رو از داخل بازی در خواهند آورد و بازهم بازی قائم به فرد میشه نه حرکات تاکتیکی
اگه اینجوریه که شما میگی پس گل زدن آسونتر شده..اصلا اینجوری حال نمیده..بازی پرگل میشه...:41::41::41:
Spaniuly
17-09-2011, 08:45
دیشب بازی کردم دموی دوم رو نسبت به دموی اولی به نظرم افت داشت تا پیشرفت دموی اولی یه جوری خاص بود! اصلا استیل دویدن ها بهتر بود! دوربینشم زیاد جالب نشده حس همون PES 2011 رو میده موندم چی کار کنم اون از فیفا که گند زد توی گیم پلی اینم از PES که اینم گند زد به گیم پلی خدا کنه نسخه های اصلیشون خیلی دندون گیر تر از دمو هاشون باشه هم دموی فیفا هم PES (دموی دومی) ناامیدم کردن:41:
alone_boy
17-09-2011, 11:04
توی دموی دوم باید خیلی تلاش کنین که گل بزنین.ولی CPU هر موقع دلش خواست حمله میکنه و گل میزنه(حالت Regular) . . .
دروازه بانها هیچ(تاکید میکنم هیچ)تغییر خاصی نکردن
داوری رو هم اینقدر حساس کردن که دیگه بازی کردن برات لذتی نداره.کوچکترین برخوردی رو خطا میگیره:13:
این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!
kingmohsen
17-09-2011, 12:37
توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!
:18::18::18::18:
milad_takjoo
17-09-2011, 13:10
فک نمیکنم گرافیک و صداش این باشه....تو نسخه نهایی حتما تغییر میکنه و گرنه از نسخه قبلی خیلی ضعیفتره....
ولی کلا گیم پلی خیلی خوب شده و حرکات هم طبیعی تر و بازی هم سخت شده...دیگه نمیشه راحت با چند تا یکی دو گل زد///
من سه دست بازی کردم روی تاپ پلیر...بنظر من بازی سخت نشده اصلاً
دروازه بان ها بهتر شدن ولی هنوز خیلی ضعیفاً
گل زدن هم خیلی راحت شده بنظر من...بخصوص که میتونی با تغیر مسیر با فلش ها به راحتی دریبل بزنی...
کلاً من دموی فیفا رو بازی کردم و بعد این رو گرفتم و بازی کردم...نسبت به حالت سخت فیفا این بازی زیادی آسون بود!!!
bar333lona
17-09-2011, 14:50
وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .
توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟
milad_takjoo
17-09-2011, 15:32
فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟
ما فیفا بازی کردیم دوست عزیز...ولی اینقد شعور داریم که مثل شما حرف نزنیم
وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .
خوب شدن رو که خیلی خوب شده....در واقع عالی شده...یه سری نکته ها مونده که ما امیواریم رفع بشه...همین
Spaniuly
17-09-2011, 15:33
اکثر حرفات تائید میشه اما ویژوال بازی برام خیلی قابل قبوله من همیشه از پر رنگی و شفافیت و وضوح بیش از حد بازی شاکی بودم رسما عین کارتون میشد این رنگ و وضوح بالای تصویر یه مقدار ریالیتی تصویر رو کاهش میداد الان خوبه که حالت سینماتیک تری پیدا کرده
البته واجب شد که روی لپ تاپ رفیقم اینو هم امتحان کنم دموی فیفا رو گذاشتم روی نهایت کیفیت بدون لگ اجراش کرد. وای گرافیک به اون خفنی تا به حال توی عمرم ندیده بودم شک ندارم فیفا 12 به خاطر اینکه الان روی PC داده بازیش رو با این موتور گرافیکی خفنش به عنوان بهترین بازی گرافیکی فوتبالی انتخاب بشه تا حالا هیچ فوتبالی رو با این گرافیک ندیده بودم(دقت کنید که آخرین باری که فیفا رو روی PC دیدیم مربوط به بازی 3 ورژن قبل تر بود الان بین نسخه PC فیفا 11 و 12 جهش چند تا ورژن رخ داده) ولی خوب گیم پلی رو خرابیده :41:
من فکر میکنم بهتره سازنده ها بازیهاشون رو آپدیت کنن بهتره تا اینکه هرسال دو نسخه بیاد بخدا من راضی بودم الان آپدیت تیمها و لباس ها بشه تا اینکه بیان کن فیکون کنن بازی رو! این جوری قشنگ یه دو سالی فرصت دارن واسه ایده نو و تغییر تحول.
ما فیفا بازی کردیم دوست عزیز...ولی اینقد شعور داریم که مثل شما حرف نزنیم
خوب شدن رو که خیلی خوب شده....در واقع عالی شده...یه سری نکته ها مونده که ما امیواریم رفع بشه...همین
شما بدمیفکری .... منظوره بدی نداشتم
اقا من داشتم دانود می کردم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 98 در صد حالا سایتش خراب شده و دانلود نمیشه چه کنم باور کنید دارم با سرعت 128 دانلود می کنم
resident_evil
17-09-2011, 16:41
دمو رو بازی کردم 4 تا بازی هر 4 بازی من اینتر بودم درجه سختی هم Top Player با بایرن 2 تا بازی کردم یه مساوی یه برد . رنجرز و تاتنهام رو هم بردم .
برای من که هیچ چیز خاصی نداشت یه جورایی در حد همون 2011 !
دروازه بان ها مضخرف
به راحتی ازت رد میشن ! داره راه میره از بین 4 تا بازیکن به راحتی عبور میکنه حالا چجوری دیگه من نمیدونم !
برخوردها و داروی شدیدا افتضاح
دیگه همین کلا . انشاالله طرفداران بازی ازش لذت ببرن
موفق باشید
درست شد ایول:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26:
bar333lona
17-09-2011, 18:42
به نظر من فقط گیم پلی بازی رون تر شده
تغییر خاص دیگه ای به چشم نمیاد تازشم بعضی فاکتورها بدتر هم شده
خاک تو سر کونامی بخدا هر سال با این سبک بازی بیرون میده اصلا نمیخواد یه تکونی به خودش بده یکسال صبر میکنی آخر نسخه ای رو منتشر میکنه که به درد عمش میخوره .
بلد نیستن انیمیشن ها رو عوض کنن . زمین که همه یه مدل , داور هم همش یکیه و . . .
حالم بهم میخوره
اقا این چو اروری هست کمک:
از سایت PESBAZ دانلود کردم تو رو خدا کمک کنید
majid322
17-09-2011, 19:05
شما اخرین directx رو نصب کنید مشکلتون حل میشه .....
bar333lona
17-09-2011, 19:06
بیا عزیز این رو دانلود کن درست میشه :20: بعد دانلود بریز تو مسیر c:/windows/system 32
بیا عزیز این رو دانلود کن درست میشه :20: بعد دانلود بریز تو مسیر c:/windows/system 32
دانلود کردم نصب کردم ارور نداد ولی وقتی اون ارم ابی رنگ که گوشه تصویر هست میاد چند لحظه هست وبعد بیرون میاد چه کنم راستی باید این فایل بدون نصب به مسیری که گفتی ببرم و انوجا نصب کنم یا همون اول نصب کنم
bar333lona
17-09-2011, 19:21
دانلود کردم نصب کردم ارور نداد ولی وقتی اون ارم ابی رنگ که گوشه تصویر هست میاد چند لحظه هست وبعد بیرون میاد چه کنم راستی باید این فایل بدون نصب به مسیری که گفتی ببرم و انوجا نصب کنم یا همون اول نصب کنم
دوست عزیز این فایلی که دانلود کردین از حالت فشرده اکستراکت کنین بعد فایل اکستراکت شده رو به مسیر c:/windows/system 32 کپی کنید . تمام .
متوجه نمی شوم تازه فشرده نیست
چقدر بازی پسرفت کرده یاد pes6 بخیر خیلی از این بهتر بود
ArminxXx
17-09-2011, 19:34
آدرس آخرین ورژن directx :
اینو نصب کن درست میشه!
موفق باشی.
اقا 100 درصد میشه یا نه
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممک
شما اگهالان اون ارور رو نمیبینی شاید مشکلت از سیستم کامپیوترت هست.برو توی جایی که بازی رو نصب کردی روی سیتینگ کلیک کن و بعدش برو تبه آخر و بعدش ببین بازی با سیستمت با بازی مشکلی داره یا نه؟
هیچ مشکلی نیست نوشته GOOD و OKAY
bar333lona
17-09-2011, 20:50
هیچ مشکلی نیست نوشته GOOD و OKAY
وقتی اون فایل رو دانلود کردین از محتویاتش یه عکس بهم بده
amin 2010
17-09-2011, 20:52
واقعا بحث های جالبی درباره گرافیک دو بازی شد ! بعضی دوستان هم لطف کردن نظر بسیار کارشناسیشون رو دادن که گرافیک این خوبه گرافیک اون یکی بده و ...!!!
دوستان دیگه چیزی که عیانه به بیانش نیازی نیست !!! کافیه دو تا دمو رو نصب کنید و توی یه مانیتور یا تلویزیونFull HD روی گرافیک High با AA 4X هر دو رو تجربه کنید طمئنا اون موقع دیگه کسی نمیتونه گرافیک دو بازی رو مقایسه هم بکنه !!!( گرافیک FIFA کاملا یک سر و گردن که چه عرض کنم یه دو سه متری از این بازی بلند تره !!! )
در مورد چهره ها هم حرفای جالبی زده شد ! چهره های PES از روی عکس ساخته میشن و چهره های FIFA با 32 دوربین تصویر برداری میشن ( تکنولوژی شبیه LA NOIRE) خودتون دیگه میتونید قضاوت کنید کدومشون میتونه بهتر باشه!
+
این دمو رو هم دانلود کردم ، دروازه بانا کمی ( فقط کمی ) بهتر شدن .
+
این لقب کینگ رو کی به بازی داده !!؟؟ واقعا که کینگ بازگشت شکوهمندانه ای داشته !! اورین !!
وقتی اون فایل رو دانلود کردین از محتویاتش یه عکس بهم بده
بفرما خدا به تونی جواب من را بدی
واقعا بحث های جالبی درباره گرافیک دو بازی شد ! بعضی دوستان هم لطف کردن نظر بسیار کارشناسیشون رو دادن که گرافیک این خوبه گرافیک اون یکی بده و ...!!!
دوستان دیگه چیزی که عیانه به بیانش نیازی نیست !!! کافیه دو تا دمو رو نصب کنید و توی یه مانیتور یا تلویزیونFull HD روی گرافیک High با AA 4X هر دو رو تجربه کنید طمئنا اون موقع دیگه کسی نمیتونه گرافیک دو بازی رو مقایسه هم بکنه !!!( گرافیک FIFA کاملا یک سر و گردن که چه عرض کنم یه دو سه متری از این بازی بلند تره !!! )
در مورد چهره ها هم حرفای جالبی زده شد ! چهره های PES از روی عکس ساخته میشن و چهره های FIFA با 32 دوربین تصویر برداری میشن ( تکنولوژی شبیه LA NOIRE) خودتون دیگه میتونید قضاوت کنید کدومشون میتونه بهتر باشه!
+
+
این لقب کینگ رو کی به بازی داده !!؟؟ واقعا که کینگ بازگشت شکوهمندانه ای داشته !! اورین !!
چهره های فیفا را من در دمو دیدم انگار فوتبال واقعی هست تا بازی خیلی خوب بودند.اما چهره های پِس فقط یه عکس هستند اصلا از حرکت چهره نمیشه تشخیص داد که بازیکن تیم تیم گل زده یا گل خورده. lol
bar333lona
17-09-2011, 21:23
داداش این رو دانلود کن بعد فایل دانلود شده رو به مسیر c://windows/system32 بریز حتما درست میشه
pedramgolchin
17-09-2011, 21:33
+
+
من هردوتا فوتبال رو روی xbox360 بازی کردم
به نظر من فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا 12 بود از نظر گیم پلی حالا امیدوارم که تو نسخه نهایی اصلاح بشه که بعید میدونم
شما تمام فروم های انگلیسی رو بخونید و ببینید که نظرات مثبتی در مورد دموی فیفا12 ندارن و همه از EA شاکین ولی اکثریت اونا از پیشرفت کونامی حرف میزنن ولی اینو باید قبول کرد که کونامی از EA هنوز عقب تره ولی پیشرفت امسالش خیلی بیشتر از فیفا بوده
پس اینکه میگیم KING IS BACK به شما برنخوره که فن فیفا هستی و فقط از کونامی بد میگید
تکنولوژی که در بازی استفاده میشه مربوط به دوره PS2ـه اصلا با این کنسول های جدید هماهنگ نیست.برای کونامی صرف نمیکنه الان بیاد تکنولوژیش رو عوض کنه.گذاشته نسل آینده کنسول ها و سخت افزارها که بیان بلکه با اون بتونه خودش رو تنظیم کنه.
بازی فوق العاده شده ولی حیف replay و انیمیشن همون pes 2011 هست..انگار روش کار نکرده
amin 2010
17-09-2011, 22:42
به نظر من فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا 12 بود از نظر گیم پلی حالا امیدوارم که تو نسخه نهایی اصلاح بشه که بعید میدونم
گلچین جون منم هر دو رو بازی کردم ولی FIFA 12 شدیدا واقع گرایانه تر از FIFA 11 هستش ( البته تو دمو باگاش از نسخه 11 خیلی بیشتر بود که نقدای اخر بازی همه اشاره به رفع باگ های ابتدایی بازی داشت )
شما تمام فروم های انگلیسی رو بخونید و ببینید که نظرات مثبتی در مورد دموی فیفا12 ندارن و همه از EA شاکین ولی اکثریت اونا از پیشرفت کونامی حرف میزنن ولی اینو باید قبول کرد که کونامی از EA هنوز عقب تره ولی پیشرفت امسالش خیلی بیشتر از فیفا بوده
همون جواب بالایی رو بخون پدرام جون !
+
همه سایتا ؟؟ الان برات نظر بیارم که خلاف این گفتت باشه چی ؟
+
شما نظر منتقدا رو که نمیگی !! منظورت کاربرای عادیه دیگه !همون کسایی که هر چی بخوان میتونن بگن !!
+
کونامی بیشترین پیشرفتش رو در سال های اخیرش داشته امسال اما فیفا امسال کلا ریبوت کرده سری رو !!! پس در مورد تغییرات باز هم گسترده تر و البته بسیار موفق تر عمل کرده
پس اینکه میگیم KING IS BACK به شما برنخوره که فن فیفا هستی و فقط از کونامی بد میگید
بربخوره !!!؟؟ به من چی میرسه که بربخوره ! نه دوست عزیز از سازنده های این بازی که فقط بخشی از کونامی هستن بد میگم ، کوجیما رو بنده به عنوان یک انسان میپرستم!! تو همین کونامی هم کار میکرده و کوجیما پروداکشن وابسته به کونامیه ، سری بازی هایه سایلنت هیل هم که جای خود دارن .
کلا جز سیباس و گروهش کونامی بعد از یوبی و راک استار باکیفیت ترین شرکت این نسل بوده بنظرم
+
کینگ به کجا برگشته ؟ گلچین جان خودت میگی هنوز نسبت به فیفا شدیدا عقب موندست بعدا میگی کینگ برگشته ؟؟ کینگ معنای اسلنگشو اگه میخوای میشه سرور !!! سرور یعنی برتر !! دیگه خودت مقایسه کن با حرفات این کینگ بکو !!!
pedramgolchin
17-09-2011, 23:39
تکنولوژی که در بازی استفاده میشه مربوط به دوره PS2ـه اصلا با این کنسول های جدید هماهنگ نیست.برای کونامی صرف نمیکنه الان بیاد تکنولوژیش رو عوض کنه.گذاشته نسل آینده کنسول ها و سخت افزارها که بیان بلکه با اون بتونه خودش رو تنظیم کنه.
ممنون از اطلاعاته کاملا غلطتون :21: :18:
شما از خود سیباس هم بیشتر میدونید
گلچین جون منم هر دو رو بازی کردم ولی FIFA 12 شدیدا واقع گرایانه تر از FIFA 11 هستش ( البته تو دمو باگاش از نسخه 11 خیلی بیشتر بود که نقدای اخر بازی همه اشاره به رفع باگ های ابتدایی بازی داشت )
همون جواب بالایی رو بخون پدرام جون !
+
همه سایتا ؟؟ الان برات نظر بیارم که خلاف این گفتت باشه چی ؟
+
شما نظر منتقدا رو که نمیگی !! منظورت کاربرای عادیه دیگه !همون کسایی که هر چی بخوان میتونن بگن !!
+
کونامی بیشترین پیشرفتش رو در سال های اخیرش داشته امسال اما فیفا امسال کلا ریبوت کرده سری رو !!! پس در مورد تغییرات باز هم گسترده تر و البته بسیار موفق تر عمل کرده
بربخوره !!!؟؟ به من چی میرسه که بربخوره ! نه دوست عزیز از سازنده های این بازی که فقط بخشی از کونامی هستن بد میگم ، کوجیما رو بنده به عنوان یک انسان میپرستم!! تو همین کونامی هم کار میکرده و کوجیما پروداکشن وابسته به کونامیه ، سری بازی هایه سایلنت هیل هم که جای خود دارن .
کلا جز سیباس و گروهش کونامی بعد از یوبی و راک استار باکیفیت ترین شرکت این نسل بوده بنظرم
+
کینگ به کجا برگشته ؟ گلچین جان خودت میگی هنوز نسبت به فیفا شدیدا عقب موندست بعدا میگی کینگ برگشته ؟؟ کینگ معنای اسلنگشو اگه میخوای میشه سرور !!! سرور یعنی برتر !! دیگه خودت مقایسه کن با حرفات این کینگ بکو !!!
امین جان شما میفرمایید که فیفا12 امسال بهتر از پارسال میشه؟؟من که بعید میدونم ولی خیلی دوست دارم هردوتاشون موفق بشن
من به شخصه فیفا11 رو بیشتر از دموی فیفا۱۲ دوست دارم
من میګم king is back نه اینکه کونامی سرتر از EA هستش فقط بخاطر اینکه سیباس تونسته مسیر موفقیت رو که ۵سال ګم کرده بود دوباره پیدا کنه
بهر حال من امسال به هردوتاشون امید دارم به فیفا بخاطر پشتوانه قوی که تو این چند سال واسه خودش دست و پا کرده و به PES بخاطر تغییر سبک و سیاق ګیم پلی و آوردن چند مود جدید
Spaniuly
18-09-2011, 00:08
شرمنده پدرام جان که دارم دخالت می کنم ولی آرمین جان اصلا توی پست قبلیش هیچ اشاره ای به گیم پلی نکرد کل پست صفحه قبلش به گرافیک مربوط بود که بی برو برگرد فیفا 12 توی گرافیک له کرده گرافیک PES رو ببین این رو من دارم می گم کسی که خودت به وا... شاهدی که تعصب ندارم روی هیچکدوم و توی این جور مواقع به منطق رجوع می کنم! جدی عرض می کنم این رو شاید اگه روی لپ تاپ رفیقم ندیده بودم این رو نمی گفتم اگه در بهترین شرایط گرافیکی و در واقع با یه سیستم که بتونه بدون کوچکترین افت کیفیت هر دوی این بازی ها رو اجرا کنه PES فرسنگ ها توی گرافیک کمتر از فیفا 12 هست اینکه می گم فرسنگ ها حقیقته خواهشا اگه مقدور هست برات تست کن دموی فیفا 12 رو روی یه سیستم خفن... لپ تاپ باشه که چه بهتر چون نمایشگرش LED هست... گرافیک و کیفیت ویژوال فیفا برای من سرگیجه آور بود!!!
توی گیم پلی هم من فعلا چون نمی تونم بازی کنم زیاد نمی تونم نظرات محکم بدم ولی چند تا بازی که انجام دادم فعلا جذبم نکرده تا این لحظه در مورد دموی دوم ساکر هم اصلا خوشحال نیستم چون با دموی اولی بیشتر حال کردم استیلش خیلی جالب تر بود توی فیفا چیزهای منفیش که دیدم استیل حمل توپ بود که توپ یه جوری می چرخه جلوی پای حامل توپ خیلی بد شده یه جوریه مثه یه جونر هست که می خواد خودش رو از پای بازیکن حامل توپ جدا کنه و فرار کنه بازیکن حامل توپ هم سعی می کنه دنبالش بره حقیقتا نمی تونم توصیف کنم ولی اصلا آدم موقع حمل توپ حس جالبی دست نمیده حس می کنم توپ در کنترل بازیکن صاحب توپ نیست فیفا 11 خیلی بهتر بود این تیکه اش توپ گیریش هم جالب نشده تکل سر پائیش خیلی لوس هست... ولی در کل به نظر چنانچه محصول نهایی PES همین دمو دومی باشه به نظر میاد با فیفا 12 بهتر میشه کنار اومد... ولی از همه اینا بگذریم ما خیلی خوش به حالمون شده حالا دیگه با پیشرفت کاملا محسوسه PES میشه از امکانات جدید PES با لذت بیشتری استفاده کرد مود مربی شدن و نمی دونم این جور چیزاش واقعا جذاب هست من که منتظر اومدنشملحظات جالبی رو میشه با این PES گذروند...
راستی از برا بچه های کنسولی یه سوال به قول اتابک السلطنه : نقشه ات چیه:31:
من الا موندم اگه دیسک های این بازیها مثل بازی جزیره مرده و ... باشه چی کار کنیم یا این دیسکای ظرفیت بالا باشه چی کار کنیم؟ حسابی من یکی که به خرج می افتم یا باید یه لپ تاپ گیمینگ بخرم که این احتمالش خیلی کمه چون دیگه از انجام بازی روی PC زیاد استقبال نمی کنم می مونه اینکه اگه هـک درست حسابی نیاد مجبوریم یا کنسولمون رو اورجینال خور کنیم واسه یه مدت! و یه صد تومنی واسه خریدن این بازیا به خرج و مخارج بیفتیم! کنسولیا بخصوص ایکس باکسیا عین گیرز آف وار و جزیره مرده نمونن تو خماری این بازیا! خبر اینا نیست در این مورد؟
pedramgolchin
18-09-2011, 00:43
شرمنده پدرام جان که دارم دخالت می کنم ولی آرمین جان اصلا توی پست قبلیش هیچ اشاره ای به گیم پلی نکرد کل پست صفحه قبلش به گرافیک مربوط بود که بی برو برگرد فیفا 12 توی گرافیک له کرده گرافیک PES رو ببین این رو من دارم می گم کسی که خودت به وا... شاهدی که تعصب ندارم روی هیچکدوم و توی این جور مواقع به منطق رجوع می کنم! جدی عرض می کنم این رو شاید اگه روی لپ تاپ رفیقم ندیده بودم این رو نمی گفتم اگه در بهترین شرایط گرافیکی و در واقع با یه سیستم که بتونه بدون کوچکترین افت کیفیت هر دوی این بازی ها رو اجرا کنه PES فرسنگ ها توی گرافیک کمتر از فیفا 12 هست اینکه می گم فرسنگ ها حقیقته خواهشا اگه مقدور هست برات تست کن دموی فیفا 12 رو روی یه سیستم خفن... لپ تاپ باشه که چه بهتر چون نمایشگرش LED هست... گرافیک و کیفیت ویژوال فیفا برای من سرگیجه آور بود!!!
توی گیم پلی هم من فعلا چون نمی تونم بازی کنم زیاد نمی تونم نظرات محکم بدم ولی چند تا بازی که انجام دادم فعلا جذبم نکرده تا این لحظه در مورد دموی دوم ساکر هم اصلا خوشحال نیستم چون با دموی اولی بیشتر حال کردم استیلش خیلی جالب تر بود توی فیفا چیزهای منفیش که دیدم استیل حمل توپ بود که توپ یه جوری می چرخه جلوی پای حامل توپ خیلی بد شده یه جوریه مثه یه جونر هست که می خواد خودش رو از پای بازیکن حامل توپ جدا کنه و فرار کنه بازیکن حامل توپ هم سعی می کنه دنبالش بره حقیقتا نمی تونم توصیف کنم ولی اصلا آدم موقع حمل توپ حس جالبی دست نمیده حس می کنم توپ در کنترل بازیکن صاحب توپ نیست فیفا 11 خیلی بهتر بود این تیکه اش توپ گیریش هم جالب نشده تکل سر پائیش خیلی لوس هست... ولی در کل به نظر چنانچه محصول نهایی PES همین دمو دومی باشه به نظر میاد با فیفا 12 بهتر میشه کنار اومد... ولی از همه اینا بگذریم ما خیلی خوش به حالمون شده حالا دیگه با پیشرفت کاملا محسوسه PES میشه از امکانات جدید PES با لذت بیشتری استفاده کرد مود مربی شدن و نمی دونم این جور چیزاش واقعا جذاب هست من که منتظر اومدنشملحظات جالبی رو میشه با این PES گذروند...
راستی از برا بچه های کنسولی یه سوال به قول اتابک السلطنه : نقشه ات چیه:31:
من الا موندم اگه دیسک های این بازیها مثل بازی جزیره مرده و ... باشه چی کار کنیم یا این دیسکای ظرفیت بالا باشه چی کار کنیم؟ حسابی من یکی که به خرج می افتم یا باید یه لپ تاپ گیمینگ بخرم که این احتمالش خیلی کمه چون دیگه از انجام بازی روی PC زیاد استقبال نمی کنم می مونه اینکه اگه هـک درست حسابی نیاد مجبوریم یا کنسولمون رو اورجینال خور کنیم واسه یه مدت! و یه صد تومنی واسه خریدن این بازیا به خرج و مخارج بیفتیم! کنسولیا بخصوص ایکس باکسیا عین گیرز آف وار و جزیره مرده نمونن تو خماری این بازیا! خبر اینا نیست در این مورد؟
ممنون آرمین جان
ببخشید که درمورد ګرافیک بحث نکردم چون اصلا جای بحث نداره که فیفا توی ګرافیک و صداګذاری در یه کهکشان دیګه سیر میکنه
در مورد بازیهای جدید ایکس باکس که با تکنولوژی جدید مایکروسافت روی دی وی دی ذخیره میشه (XGD3) باید بګم که هکر ایکس باکس یعنی C4E قول داده که LT EXTREME 2 رو عرضه کنه
ali gamma
18-09-2011, 09:06
راستش من کلا از فیفا با تمام اسن پیشرفت هاش خوشم نمیاد. سریع برام خسته کننده میشه. مث اینکه هوش مصنوعی همه چیز رو کنترل میکنه تا یه بازی شسته رفته تحویلت بده. کم پیش میاد که اتفاقی پیش بیاد که انتظارشو نداشتی. بسیار از تیمها علنا تفاوتی با هم ندارن و ایران و برزیل یه یه احساس رو بهت میدن تقریبا. یه چیزی که خیلی این امر واضحه توش سانترهای افتضلح این سری هستش که همیشه یه طور از اب درمیاد و واقها میره رو اعصاب.
من فکر میکنم این کار مسئولین فیفا عمدی هستش تا این بازی مخاطبین بیشتری رو به خودش جذب کنه که اگه تاینجور باشه من امیدی به اینده این سری هم ندارم.
در مورد PES هم که خودم معتقدم که این بازی بازسازی بازی دوران PS2 هستش. همه چیزش کهنه و نخ نما هستش. از گرافیک گرفته تا انیمیشن های رباتیک که ادم رو به خنده میاره. اما با تمام این وجود هنوز هم سرگرم کننده اس و تقریبا همیشه میشه انتظار این رو داشت که اتفاقی بیافته که انتظارش رو نداری. تیماها و خصوصیت هاشون واقعا با هم فرق میکنن و تعویض یه بازیکن واقعا میتونه سرنوشت یه بازی رو تغییر بده. در ضمن تو این بازی واقعا فرق بین یه مبتدی و حرفه ای کاملا معلوم میشه.
اگر PES یه انجین نسل بعد داشت و انیمیشن هاش طبیعی و متنوع تر بودن فیفا هیچ حرفی در مقابل این سری نداشت. متاسفانه پیشرفت این سری واقعا کند هستش. امیدوارم حداقل برای نسل بعد یه برنامه ی درست و حسابی داشته باشن خاک تو سرشون.
این رو که دیگه همه بجز خاجه حافظ شیرازی میدونند که کونامی در مهاجرت از نسل قبلی به نسل فعلی اون وسط ها گیر کرد،فققط یه روکشی روی نسل جدید کشیده شده مگر نه ساختار کلی و هسته اش همونی هست که تو PS2 بوده.
راستش من کلا از فیفا با تمام اسن پیشرفت هاش خوشم نمیاد. سریع برام خسته کننده میشه. مث اینکه هوش مصنوعی همه چیز رو کنترل میکنه تا یه بازی شسته رفته تحویلت بده. کم پیش میاد که اتفاقی پیش بیاد که انتظارشو نداشتی. بسیار از تیمها علنا تفاوتی با هم ندارن و ایران و برزیل یه یه احساس رو بهت میدن تقریبا. یه چیزی که خیلی این امر واضحه توش سانترهای افتضلح این سری هستش که همیشه یه طور از اب درمیاد و واقها میره رو اعصاب.
من فکر میکنم این کار مسئولین فیفا عمدی هستش تا این بازی مخاطبین بیشتری رو به خودش جذب کنه که اگه تاینجور باشه من امیدی به اینده این سری هم ندارم.
در مورد PES هم که خودم معتقدم که این بازی بازسازی بازی دوران PS2 هستش. همه چیزش کهنه و نخ نما هستش. از گرافیک گرفته تا انیمیشن های رباتیک که ادم رو به خنده میاره. اما با تمام این وجود هنوز هم سرگرم کننده اس و تقریبا همیشه میشه انتظار این رو داشت که اتفاقی بیافته که انتظارش رو نداری. تیماها و خصوصیت هاشون واقعا با هم فرق میکنن و تعویض یه بازیکن واقعا میتونه سرنوشت یه بازی رو تغییر بده. در ضمن تو این بازی واقعا فرق بین یه مبتدی و حرفه ای کاملا معلوم میشه.
اگر PES یه انجین نسل بعد داشت و انیمیشن هاش طبیعی و متنوع تر بودن فیفا هیچ حرفی در مقابل این سری نداشت. متاسفانه پیشرفت این سری واقعا کند هستش. امیدوارم حداقل برای نسل بعد یه برنامه ی درست و حسابی داشته باشن خاک تو سرشون.
تمام حرف های شما برعکسش درسته!
پاراگراف دومتون دیگه گل سرسبدشه همه دیگه میدونن در پِس وقتی روش گلزنی رو یاد گرفتی دیگه با همون روش همیشه میشه گل زد ولی در فیفا AI همیشه با احتساب موقعیت ها عمل میکنه.اگه بازی رو دوست دارید دلیل نمیشه درمورد چیزهایی بگید که وجود خارجی نداره.
hoomi_gta
18-09-2011, 11:13
.
در مورد فیفا گل گفتی . اگه من هم نظرم و میخواستم بگم همین و میگفتم. تو pes دقیقا تفاوت تیم های ایتالیایی با انگلیسی یا اسپانیایی و متوجه میشی ولی فیفا اینجوری نیست به نظرم.
alone_boy
18-09-2011, 11:18
اینجا کسی با کیبورد بازی نمیکنه که یکم تکنیک نشونمون بده؟
تکنیک با کیبورد اگه اشتباه نکنم با دکمه C باشه که اونم کار خاصی نمیکنه.مثلا وقتی نزدیک بازیکن هستی سریع مسیر توپو عوض میکنه.
arash-king
18-09-2011, 12:15
من که کامل گیج شدم..:ohno::ohno:.چند نفر میگن خوب شده چند نفر دیگه میگن ارزش بازی کردن نداره...من خودم فعلا بازی نکردم....خواهشا یه نفر که هر 2 نسخه دمو رو بازی کرده بگه بهتر شده یا بدتر ؟؟
Spaniuly
18-09-2011, 12:18
من که کامل گیج شدم..:ohno::ohno:.چند نفر میگن خوب شده چند نفر دیگه میگن ارزش بازی کردن نداره...من خودم فعلا بازی نکردم....خواهشا یه نفر که هر 2 نسخه دمو رو بازی کرده بگه بهتر شده یا بدتر ؟؟
شک نکن که این نسخه خیلی سرتر از نسخه قبلیه فقط نسخه دوم دمو رو یه جوری کرده انگار اصلا پسرفت داشته نسبت به نسخه اول دمو حالا نمیدونم جریانش چیه ولی من با دموی اولی بیشتر حال کردم
alone_boy
18-09-2011, 13:56
صد رحمت به دموی اول
حداقل توی دموی اول یه امیدی داشتی که از روی سانتر به گل برسی
یا حداقل 5 تا پاس در عمق میدادی یه دونه شون میرسید به دست بازیکنت
ولی توی دموی دوم سانترها اصلا به بازیکنت نمیرسن.هیچ امیدی هم به پاس در عمق نیست.تا حالا یه پاس در عمق(چه زمینی،چه هوایی)ندادم که برسه به بازیکنم
بابا یکی طریقه ی درست گرفتن توپ رو بگه کامپیوتر با دفاعش هم همه دریبل میده و راحت گل میزنه دیوانههههه شدیم :19:
arash-king
18-09-2011, 15:59
خدا کنه نسخه اصلی بازی تغییراتی کنه...اینطور که دوستان میگن میشه راحت با چپ و راست کردن همه رو دریبل کرد...اینکه نشد بازی...میشه مثل pes 9...یادمه تو pes 9 بازی من و برادرم 20-30 تا گل داشت :31::31::31:
kingmohsen
18-09-2011, 17:52
صد رحمت به دموی اول
حداقل توی دموی اول یه امیدی داشتی که از روی سانتر به گل برسی
یا حداقل 5 تا پاس در عمق میدادی یه دونه شون میرسید به دست بازیکنت
ولی توی دموی دوم سانترها اصلا به بازیکنت نمیرسن.هیچ امیدی هم به پاس در عمق نیست.تا حالا یه پاس در عمق(چه زمینی،چه هوایی)ندادم که برسه به بازیکنم
من که مشکلی ندارم با سانت. توی تاپ پلیر با بایرن توی یک نیمه چهارتا سانتر کردم سه تاش گل شد. امسال مثه قبل نیست که سانتر کنی و بیاد رو سر بازیکن وقتی سانتر میکنی باید با بازیکن جاگیری کنی بعد هد بزنی. اگه مشکل پاس نوی عمق داری توی تنظیماتش مقدار رسیدن پاسها به صورت اتوماتیک رو یه کمی کمتر کن تا به صورت نیمه اتومات و یا دستی در بیاد تا مشکل نداشته باشی.:11:
shahab_f
18-09-2011, 19:23
بابا یکی طریقه ی درست گرفتن توپ رو بگه کامپیوتر با دفاعش هم همه دریبل میده و راحت گل میزنه دیوانههههه شدیم :19:
بابا! نباید بری توی پای بازیکنا، باید باهاشون راه بری، سد راه کنی تا یه جوری توپ رو بگیری. منم قبول دارم خیلی راحت تر از نسخه های قبلی دریبل میکنند، اما اگه فرت بری سمت بازیکن صاحب توپ، 100% رد میشه، اما اگه باهاش حرکت کنی، احتمال رد شدندش کمتره، یا اینکه مجبور میشه پاس بده. منم نگاه کردم اکثر مواقع که صاحب توپ می شدم وقتی بود که پاس حریف رو قطع میکردم. اما اگه بری تو پاشون دریبل میکنه اینقدر تا تک به تک شه!
تو نسخه 1 دمو، در قسمت training در بخش defence، همین موضوع رو میگه که با بازیکن حرکت کنید، تا مدافع دوم توپش رو بزنه
دوستانی که پسرفت تو دموی دوم میبینید
صبـــــــــــــــــــــــ ر کنید عزیزان
اینقدر زود به قاضی نرید :20:
بازم میگم اینا همش سیاسته کونامیه
نسخه نهایی تلفیقی از خوبیهای دموی اول و دوم و اضافه شدن خوبیهای نسخه نهاییه
پس امید زیادی باید به نسخه نهایی داشت :5:
bar333lona
18-09-2011, 21:09
دوستانی که پسرفت تو دموی دوم میبینید
صبـــــــــــــــــــــــ ر کنید عزیزان
اینقدر زود به قاضی نرید :20:
بازم میگم اینا همش سیاسته کونامیه
نسخه نهایی تلفیقی از خوبیهای دموی اول و دوم و اضافه شدن خوبیهای نسخه نهاییه
پس امید زیادی باید به نسخه نهایی داشت :5:
آش به همیـــن خیال باش :5:
arash-king
18-09-2011, 21:49
بالاخره نسخه اول دمو رو بازی کردم...خیلی اعصابم خورد شد...دروازه بان ها هیچ نقشی تو روند بازی ندارن...همه ی شوت ها رو 2 ضرب میگیرن...خدا کنه تو نسخه اصلی تغییر کنه
pedramgolchin
19-09-2011, 10:31
بالاخره نسخه اول دمو رو بازی کردم...خیلی اعصابم خورد شد...دروازه بان ها هیچ نقشی تو روند بازی ندارن...همه ی شوت ها رو 2 ضرب میگیرن...خدا کنه تو نسخه اصلی تغییر کنه
تو نسخه دوم دمو دروازبانها دیگه دوضرب گیر نیستن و خوب توپها رو جمع میکنن ولی هنوز نمیشه بهشون بگیم خوب
shahab_f
19-09-2011, 12:54
این آفساید نیست به نظر شما؟ نگرفت
Scud_MD2
19-09-2011, 12:57
نه دوست عزیز به خط چمن نگاه کنید
بازیکن سفید عقبتره
bar333lona
19-09-2011, 13:23
نه دوست عزیز به خط چمن نگاه کنید
بازیکن سفید عقبتره
کاملا نظر کمک داور درست بوده :31: اگه به خط چمن دقت کنی میفهمی که مهاجم با مدافع در یک خط قرار دارند . :31:
hobgoblin
19-09-2011, 13:28
troy200489
19-09-2011, 14:08
این تصویر نشون گر ضعف مدافعان درجاگیری هس حالا نمیدونم کدوم تیم هس اما به نظر می یاد ایتالیا باشه
تو واقعیتم هر دو بازی داور ا افساید اشتباه میکنن.
shahab_f
19-09-2011, 14:43
این تصویر نشون گر ضعف مدافعان درجاگیری هس حالا نمیدونم کدوم تیم هس اما به نظر می یاد ایتالیا باشه
سفید = تاتنهام . آبی=رنجرز
تو واقعیتم هر دو بازی داور ا افساید اشتباه میکنن.
خب این یکی که به نظر میرسه داور اشتباه نکرده. آخه بعضی ها اعتقاد دارند داور های PES اشتباه زیاد دارند، اما من فقط تو پرتاب اوت دیدم اشتباه میشه، توی آفساید ندیده بودم، که این صحنه هم مشکوک بود.
milad_takjoo
19-09-2011, 17:50
بابا این پس یه آفسایدایی رو میگیره که به عقل جن نمیرسه....تو این یه مورد هرگز اشتیاه نمیکنه
دوستان چجوری میشه از شر نشون دادن دموی اول خلاص شد تو دموی دوم ؟
من هر بار که میرم توش شروع میکنه به پخش دمو و چیزایی که اضافه شده و با هیپ دکمه ای هم کنسل نمیشه
bar333lona
19-09-2011, 20:19
دوستان چجوری میشه از شر نشون دادن دموی اول خلاص شد تو دموی دوم ؟
من هر بار که میرم توش شروع میکنه به پخش دمو و چیزایی که اضافه شده و با هیپ دکمه ای هم کنسل نمیشه
برو تو پوشه ی img فایل pes12pv.sfd رو حذف کن اوکی میشه
troy200489
20-09-2011, 08:07
بعضی از بچه ها میگفتن که میشه با اتوو به راختی دریبل زد اونم با استفاده از جهت ها بله درسته اما نه در همه بازیکنا
چک کردم اگه یادتو باشه تو سری قبل 2011 بازیکنانی مثل رونالدو مسی روبن ریبیری یه حالت خاص خود رو داشتن در دویدن باتوپ که با بقیه بازیکنا فرق میکرد که اسم اون حالت تو کارت ها speed marchet بود که تو این سری 2012 بازیکنانی نظیر اتوو .پاتو. زاراته.میکولی .کارسیچ و گریت بیل و ارشاوین هم این حالت داده شده پس زود نگین دریبل زدن راحته تو بازیکن های راحته که speed marchet دارن نه در همه
arash-king
20-09-2011, 09:00
ای بابا بازم مثل pes 11 بازیکنایی که speed merchant دارن همه رو دریبل میکنن ! اصلا خوشم نیومد....:41:
malkemid
20-09-2011, 10:24
بعضی از بچه ها میگفتن که میشه با اتوو به راختی دریبل زد اونم با استفاده از جهت ها بله درسته اما نه در همه بازیکنا
چک کردم اگه یادتو باشه تو سری قبل 2011 بازیکنانی مثل رونالدو مسی روبن ریبیری یه حالت خاص خود رو داشتن در دویدن باتوپ که با بقیه بازیکنا فرق میکرد که اسم اون حالت تو کارت ها speed marchet بود که تو این سری 2012 بازیکنانی نظیر اتوو .پاتو. زاراته.میکولی .کارسیچ و گریت بیل و ارشاوین هم این حالت داده شده پس زود نگین دریبل زدن راحته تو بازیکن های راحته که speed marchet دارن نه در همه
آقا باور کن تو دمو اولی کامپیوتر با گتوزو آنچنان دریبل میزد که مارادونا تو خوابم نمی تونست بزنه!!
arash-king
20-09-2011, 12:52
دوستمون راست میگه...من با مایکل کریک همه رو دریبل کردم...خیلی افتضاحه...دفاع اصلا کاری نمیکنه فقط جا میمونه
majid322
20-09-2011, 12:55
من توی دموی اول گفتم که دفاع خیلی ضعیفه.....
حالا این ضعیف بودن یا به خاطر اشنا نبودن ما به بازیه یا اینکه مشکل از بازیه....
من فکر میکنم مورد اوله چون کامپیوتر خودش خیلی خوب دفاع میکنه..
arash-king
20-09-2011, 12:57
بابا این پس یه آفسایدایی رو میگیره که به عقل جن نمیرسه....تو این یه مورد هرگز اشتیاه نمیکنه
اینطوری هم که شما میگید نیست ... من خودم تا حالا بالای 10 بار گل آفساید زدم ... بعضی موقع ها کمک داور قاطی میکنه دور خودش میپیچه اون موقع اگه به بازیکنی که تو آفسایده پاس بدی آفساید نمیگیره:21:
majid322
20-09-2011, 13:01
اینطوری هم که شما میگید نیست ... من خودم تا حالا بالای 10 بار گل آفساید زدم ... بعضی موقع ها کمک داور قاطی میکنه دور خودش میپیچه اون موقع اگه به بازیکنی که تو آفسایده پاس بدی آفساید نمیگیره
امکانش نیست که افساید نگیره چون این یه چیز کاملا برنامه نویسی شدست....
برای کامپیوتر تعریف شده که اگه این بازیکن جلوی بازیکنای دیگه حرکت کرد افساید گرفته بشه...
دوربین بازی که نمیاد تصویر دقیقا از روبرو نشون بده یکم سینمایی میکنه،برای افساید شما باید توجهتون به خط های چمن و اینچیزا باشه.
دوستمون هم درست میگه برنامه نویسی شده امکان نداره اشتباه کنه.
arash-king
20-09-2011, 13:27
امکانش نیست که افساید نگیره چون این یه چیز کاملا برنامه نویسی شدست....
برای کامپیوتر تعریف شده که اگه این بازیکن جلوی بازیکنای دیگه حرکت کرد افساید گرفته بشه...
باور کن تا حالا انقدر گل آفساید زدم که اعصابم خورد شده...مشکل از بازیه...بهت که گفتم بعضی موقع ها کمک داور دور خودش میپیچه یا اینکه یکی دو متر میاد وسط زمین :31: اگه اون موقع پاس بدی آفساید نمیگیره...اینم یکی از باگ های بازیه :27:
majid322
20-09-2011, 13:30
باور کن تا حالا انقدر گل آفساید زدم که اعصابم خورد شده...مشکل از بازیه...بهت که گفتم بعضی موقع ها کمک داور دور خودش میپیچه یا اینکه یکی دو متر میاد وسط زمین اگه اون موقع پاس بدی آفساید نمیگیره...اینم یکی از باگ های بازیه
من تا حالا ندیدم این مشکلو میشه یه عکس بزاری کارشماسی داوریش کنیم .... :31:
bar333lona
20-09-2011, 13:44
من تا حالا ندیدم این مشکلو میشه یه عکس بزاری کارشماسی داوریش کنیم .... :31:
واسه منم اتفاق افتاده که داور کمک به اشتباه ادامه ی بازی بده پس میشه گفت این یک برنامه نویسی محض نیست در مورد آفساید :31:
arash-king
20-09-2011, 13:50
یه سوال راجع به نسخه اول ... مگه نمیگفتین تو نسخه اول تیم های رئال و بایرن و بارسا و میلان رو داره ؟ ولی برای من اینطوری نیست...برای من تیمهای میلان پورتو ناپولی و منچستر رو داره !
majid322
20-09-2011, 13:52
یه سوال راجع به نسخه اول ... مگه نمیگفتین تو نسخه اول تیم های رئال و بایرن و بارسا و میلان رو داره ؟ ولی برای من اینطوری نیست...برای من تیمهای میلان پورتو ناپولی و منچستر رو داره !
کی گفته رئال و بایرن و بارسا و میلان....:13:
میلان پورتو ناپولی و منچستر درسته
bar333lona
20-09-2011, 14:04
حتی تو نسخه ی دوم دمو هم رئال و بارسا رو نذاشتن با بمونیم تو کف نسخه ی اصلی :46:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
حتی تو نسخه ی دوم دمو هم رئال و بارسا رو نذاشتن تا بمونیم تو کف نسخه ی اصلی :46:
Spaniuly
20-09-2011, 14:05
یه چیزی در مورد آفساید بگم... دوستا این قضیه میس مچ نداره!
معمولا توی فوتبال واقعا پاها در نظر گرفته میشه اینجا توی بازی های کامپیوتری نوک دماغ... فکر کنم همه متوجه شدن ولی اگه کسی متوجه نشده بگم که ممکنه بازیکن مهاجم پاهاش عقب تر باشه اما چون به جلو خم شده کامپیوتر افساید می گیره این صحیح نیست
arash-king
20-09-2011, 14:37
وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
اون واسه اروپاست تو ایران زودتر میاد.
hoomi_gta
20-09-2011, 15:32
اگه تیم نهایی منچستر همین باشه که تو دمو بود خیلی نا امید کنندس! آخه با چه منطقی چیچاریتو و 72 ساختن؟؟ کلا با یونایتد خوب نیست این pes.
Scud_MD2
20-09-2011, 15:36
من تا حالا گل آفساید نزدم
ولی یه گلهایی خوردم که بازیکن یک متر تو آفساید بود
اینو که من میگم حتما فکر میکنید اشتباه میکنم
ولی این گلی رو که خوردم از چند زاویه دیدم نمیدونم شاید به خاطر شلوغی محوطه جریمه بود. که کمک داور هنگ کرد:31:
تو دموی اولی PES 2012 واقعا کمک داورها خوب کارکردند
ولی داور وسط افتضاست
توپ رونی و نانی و که نمیشه گرفت اونم که میگیری خطا میگیره
یه دریبل های از این گیگز دیدم که فکر نکنم مسی تو عمرش زده باشه:31:
پچه ها شمام تیر دروازه زیاد میزنید؟ شده تو 1 بازی من 5بار تیر زدم؟ فکر کنم بجای کمتر گل زدن کاری کردن تیر یا اوت بیشتر بزنیم! کلا بازی خیلی قشنگ شده..
bar333lona
20-09-2011, 20:13
پچه ها شمام تیر دروازه زیاد میزنید؟ شده تو 1 بازی من 5بار تیر زدم؟ فکر کنم بجای کمتر گل زدن کاری کردن تیر یا اوت بیشتر بزنیم! کلا بازی خیلی قشنگ شده..
مال من که اصلا اینطور نشده که تو یک بازی چند بار به تیرک دروازه بزنم / اگه فکر کونامی اینه که واسه کمتر گل زدن توپ بخوره به تیرک یا بره اوت واقعا براش احساس تاسف میکنم . :5:
هر كس بتونه پورتو رو ببره من بهش جايزه ميدم!
10 بار بازي كردم هر تيمي رو كه برداشتم باهاش ميلان يا منچستر رو بردم ولي دريغ از 1 گل زده به پورتو!!!
نميدونم چطوري بازي ميكنه اين پورتو در حسرت موندم بتونم يه گل به اين تيم بزنم، بردنش پيشكش
من خوراكم تكل زدنه، تا الان هر ورژني از PES كه بازي كردم خيلي زود قلق تكل زدن بازيكنارو ياد گرفتم و با تكل 90% مواقع توپ رو از هر بازي كه بگيد ميگيرم ولي تو اين دموي اول 2012 بنظر ميرسه چيزي به اسم دفاع در زمين وجود خارجي نداره، مهاجم هر كاري كه دلش ميخواد ميكنه و هر چي تكل هم ميزنم حتي به قصد خطا هم ميرم باز تكل به پاي بازيكن نميگيره و مدافعين خيلي راحت جا ميمونن (كلا دفاعهاي اين دمو منو ياد سوتي هاي دفاعهاي تيم ملي خودمون ميندازه)
ولي انصافا خيلي از نقاط ضعف 2011 برطرف شده، مخصوصا حركات و خروجهاي دروازه بانها + حذف اون خطاهاي مسخره و الكي كه قبلا گرفته ميشد + سانتر از جناحين كه كاملا طبيعي طراحي و اكثر سانترها تبديل به موقعيت خطرناك ميشن
كسي تا حالا تونسته با ضربه آزاد گل بزنه؟
من دموی دوم رو بازی نکردم ولی تو دموی اول خیلی راحت گل میزدم.سیدورف عالی میزد.
ضربه ازاد زدن تو 6 خیلی سخت بود تو 11 و 12 هم خیلی راحت شده بنظر من بهترین استاندارد تو pes9 رعایت شده بود اگه بلد بودی و بازیکنت هم خوب میزد میتونستی گل بکنی.
یه چیزی هم در مورد ضربه ازاد بگم که موقع زدن ضربه ازاد استیل بازیکنی که پشت توپ وایساده خیلی مهمه
همونطور که دوستمون در بالا گفت استایل بازیکن مهمترین چیز برای ضربه ایستگاهی هست.به نظر من بهترین ضربه ایستگاهی زن و بهترین استایل ماله کاسانو هست!حالا تو واقعیتم اینقدر خوب ضربه میزنه یا نه خبر ندارم!
AhmadReza.
21-09-2011, 10:35
من از هر 5 تا ضربه آزاد 4 تاش رو گل میکنم همشم دو نفره میزنم اگه یادتون باشه مثل 2009 ..
moh3en_sh
21-09-2011, 11:23
من از هر 5 تا ضربه آزاد 4 تاش رو گل میکنم همشم دو نفره میزنم اگه یادتون باشه مثل 2009 ..
آره منم دونفره میزنم 90 درصد کاشته هام گل میشن
من با ویا میزنم راحت گل میشه
shahab_f
21-09-2011, 13:17
یه سری چیزای جدید توی دموی اول بود، فکر کنم دوستان دیدند همه، حالا برای اونایی که دانلود نکردند: مثلا میشه در پنالتی چیپ زد، یا یه سری Ability جدید که اضافه شده (power kick ، attack) وغیره.
اولین گلم رو ضربه آزاد زدم با گیگز (دموی اول). من نفره میزنم، سیستمش مثه دو سه سال پیشه، بنابراین هرکی پس باز باشه یه چند سالی تجربه داره، معمولا اگه گل نشه کرنر میشه. بلدی دیگه : سه مدل شوت داره(محکم آروم معمولی)، کات هم که میشه داد، از اونا استفاده کنی، خوب میزنه معمولا!
هر كس بتونه پورتو رو ببره من بهش جايزه ميدم!
منم پورتو بر میدارم همه تیمارو راحت میبرم حیف دموی دوم پورتو نداره..
این بازی کاملش کی عرضه میشه؟
منکه با کیبورد بازی میکنم کلید فلش رو کدوم تنظیم کنم؟ 2تا تنظیم واسه فلش وجود داره..یکی کلیدهای فلش و دیگری کلیدهای شوک.حالت پیش فرض رو شوک هستش
shahab_f
21-09-2011, 18:24
منکه با کیبورد بازی میکنم کلید فلش رو کدوم تنظیم کنم؟ 2تا تنظیم واسه فلش وجود داره..یکی کلیدهای فلش و دیگری کلیدهای شوک.حالت پیش فرض رو شوک هستش
هیچ فرقی نداره. با کیبورد فقط 8 جهت میشه حرکت کرد، بنابراین آنالوگ با فلش فرقی نداره.
مشكل من با ضربه آزاد اينه كه مثل PES2011 نميزنه، من به هواي PES2011 ضربه رو كه ميزنم خيلي آروم ميزنه!
اتفاقا با كاسانو در PES2011 پدر همه دروازبانهارو در آوردم از كاسياس تا فن در سار و پيتر چك ولي توي دموي اول خودم كشتم توپ حتي به زور از ديوار دفاعي رد ميشه!
بهر حال ممنون از همه دوستاني كه جواب دادن! اولين گلي كه با ضربه آزاد بزنم فيلمشو واسه دانلود ميزارم
milad_takjoo
22-09-2011, 13:22
دوستان دو تو سوال کلی داشتم...
1.دربیل دو طرفه چه جوریه؟
2.اگه یه بار داری حرکت میکنی بعد حریف بهت خیلی نزدیک هست یه تکنیک هست یدفعه توپ رو میندازه عقب خودش....شما میدونین اون چیه؟
arash-king
22-09-2011, 13:27
دوستمون راست میگه ... اصلا نمیشه پورتو رو برد ... البته من یه بار باهاش مساوی کردم :31:
دوستان دو تو سوال کلی داشتم...
1.دربیل دو طرفه چه جوریه؟
2.اگه یه بار داری حرکت میکنی بعد حریف بهت خیلی نزدیک هست یه تکنیک هست یدفعه توپ رو میندازه عقب خودش....شما میدونین اون چیه؟
جواب سوال اول رو نمیدونم...فکر کنم اصلا نداره.
جواب سوال دوم هم فکر کنم اگه بری تو قسمت link feints بعد یه دریبل هست اسمش outside step over هست . شاید این به کارت بیاد . :46:
طوری میشه تنظیم کرد هر بازکین در پست خودش بایسته ؟ من etoo از جمله همش توی دفاع هستش
ضمن اینکه وسط زمین همیشه بازکنا نیستن همه توی دفعا هستن
دوستان عزیز این برای بار چندمه میپرسم من از عمق و دریبل زیاد گل میخورم یک روش بگین جلوی این همه دریبل بازیکنا رو بشه گرفت
reza_3722
22-09-2011, 15:35
میشه سیوهای pes 2011 رو روی 2012 هم load کرد؟
arash-king
22-09-2011, 16:07
جایزه منو بده :31: با منچستر تو حالت top player پورتو رو 4-1 بردم :15::26:
اگر راست میگی یک فیلم از اول بگیر از موقعی که top player میزنی تا اون موقعی که میبری
amin 2010
22-09-2011, 17:03
اگر راست میگی یک فیلم از اول بگیر از موقعی که top player میزنی تا اون موقعی که میبری
نه داره بهت دروغ میگه!!! تو خودتو ناراحت نکن !(ملت نه که علافن سر بردن یه تیم تو یه بازی خالی میبندن !!! )
+
دوستانی که پورتو رو نمیتونن ببرن تو سبک بازیشون تجدید نظر کنن
سلام انصافا بی طرف بگین.
خیلی با دموی اول فرق میکنه؟
داداش من تا حالا به پورتو نباختم
bar333lona
22-09-2011, 20:26
داداش من تا حالا به پورتو نباختم
بحث باخت نیست میگه هر کی تونست پورتو رو ببره جایزه داره :31:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
سلام انصافا بی طرف بگین.
خیلی با دموی اول فرق میکنه؟
نه عزیز اونجور که شما گفتین خیلی نه
یکم سایه روشن بوجود اومده تو بازی ( یعنی بعضی جاها آفتاب داره بعضی جاها سایه )
دروازبان ها اندکی از خنگ بازی در اومدن و کمی هم هوش مصنوعی دفاع بیشتر شده
من تا همینجاش گیرم اومد . . .
arash-king
22-09-2011, 21:00
نه داره بهت دروغ میگه!!! تو خودتو ناراحت نکن !(ملت نه که علافن سر بردن یه تیم تو یه بازی خالی میبندن !!! )
+
دوستانی که پورتو رو نمیتونن ببرن تو سبک بازیشون تجدید نظر کنن
آخه من بیام واسه شما خالی ببندم...من که 4 تا زدم البته کار شاخی نکردم ولی نمیدونم چرا باورتون نمیشه ... حتما شما بازی بلد نیستید که بردن یه تیم مثل پورتو واستون میشه یه رویا :27::27::27:
دعوا نكنين، فردا كه 4 هزار ميليارد اختلاس كردم نفري يه دونه لامبورگيني واستون ميخرم!!!
منظور من از اينكه هر كسي پورتو رو ببره جايزه ميدم اين بود كه كلا پورتو يه جوري بازي ميكنه كه سخت ميشه بهش گل زد و خيلي سخت ميبازه
من بعد از زدن اون پست تونستم پورتو رو با ميلان ببرم
هدف كل كل نيست، متاسفم از اينكه بعضي از دوستان بجاي اينكه صميميت به خرج بدن با هم دعوا ميكنن و سعي دارن طرف مقابل رو ضايع كنن
فكر نكنم واسه يه جوون به سن و سال ما كه اكثرا حدود 20 و بالاتر سن داريم اينطور صحبتها و كل انداختنهاي بچه گانه درخور شان و شخصيتمون باشه
هدف نصيحت و ... نيست فقط خواهش دارم جو تاپيك رو بخاطر يه مساله ي نه چندان مهم بهم نريزيد
amin 2010
22-09-2011, 22:55
آخه من بیام واسه شما خالی ببندم...من که 4 تا زدم البته کار شاخی نکردم ولی نمیدونم چرا باورتون نمیشه ... حتما شما بازی بلد نیستید که بردن یه تیم مثل پورتو واستون میشه یه رویا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
باهوش من دارم نظر اون طرفو حلاجی !!! می کنم !! واقعا درکش اینقدر برات سخت بود !
کلا حمایت از کسی به ما نیومده !!!
farshad_pes9
23-09-2011, 11:44
طوری میشه تنظیم کرد هر بازکین در پست خودش بایسته ؟ من etoo از جمله همش توی دفاع هستش
ضمن اینکه وسط زمین همیشه بازکنا نیستن همه توی دفعا هستن
دوستان عزیز این برای بار چندمه میپرسم من از عمق و دریبل زیاد گل میخورم یک روش بگین جلوی این همه دریبل بازیکنا رو بشه گرفت
برای سوال اولت که شما میتونی تیمتو اونطوری که میخوای به بازی بفرستی. توی تنظیمات اگه قسمت تغییر جای بازیکنهارو روی صفر بزاری تقریبا دیگه جاشونو عوض نمیکنن.البته من همیشه اونو میزارم روی بیشترین حالت ممکن چون تغییر جای بازیکنا گاهی خیلی به کمک آدم میاد. درمورد وسط زمین هم بسته به پستی که به هافبکت میدی اون همونجا بازی میکنه البته استایل هجومی یا دفاعی تیمت توی اون تاثیر داره. در مورد سوال دوم من هر بازی که بیشتر انجام میدم به این نتیجه میرسم بهترین دفاع اینه که بیای جلوی بازیکن حریف قرار بگیری و در زمان متناسب با دکمه3 یا x توپو ازش بگیری. عمق دفاع رو هم میتونه با چینش و استایل تیمت خیلی راحت پوشش بدی.
arash-king
23-09-2011, 12:27
باهوش من دارم نظر اون طرفو حلاجی !!! می کنم !! واقعا درکش اینقدر برات سخت بود !
کلا حمایت از کسی به ما نیومده !!!
شرمنده منظورم شما نبودی... کلی گفتم... حالا بیخیال سو تفاهم شده بود برطرف شد ... بازم شرمنده :46:
چرا کامپیوتر اینقدر خوب توپ رو از ما میگیره ولی خودش با دفاع میادو همه رو دریبل میزنه ؟؟؟؟؟؟؟
این دفاع کردن قلق خاصی باید داشته باشه که من هنوز نفهمیدم
دوستان زدن پنالتی چیپ چطوری هست ؟
کنترل یار دوم چطوریه ؟
arash-king
23-09-2011, 14:06
چرا کامپیوتر اینقدر خوب توپ رو از ما میگیره ولی خودش با دفاع میادو همه رو دریبل میزنه ؟؟؟؟؟؟؟
این دفاع کردن قلق خاصی باید داشته باشه که من هنوز نفهمیدم
دوستان زدن پنالتی چیپ چطوری هست ؟
کنترل یار دوم چطوریه ؟
برو تو قسمت training شیوه دفاع کردن رو بهت میگه...
برای زدن پنالتی چیپ فکر کنم باید L1 رو بگیری...
منظورت از سوال سوم چیه ؟؟؟
برو تو قسمت training شیوه دفاع کردن رو بهت میگه...
برای زدن پنالتی چیپ فکر کنم باید L1 رو بگیری...
منظورت از سوال سوم چیه ؟؟؟
توی بخش تمرینات چیزی متوجه نشدم
منظورم از سومی اینه که توی این نسخه گویا در هنگام حرکت قابلیت کنترل بازیکن دیگه هم در کنارش وجود داره اون چطوریه ؟
با L1 هم چیپ نزد
arash-king
23-09-2011, 14:34
من نتونستم وسط بازی یه یار دیگه رو کنترل کنم...ولی وقتی کرنر یا اوت دستی یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده ببر روی یاری که میخای..بعد وقتی کرنر رو سانتر کنی میکشه واسه همون یارت...توی اوت دستی و اوت پشت دروازه هم همینطوریه...
واسه پنالتی چیپ هم من رفتم تو بخش command list نوشته بود L1...
توی بخش تمرینات چیزی متوجه نشدم
منظورم از سومی اینه که توی این نسخه گویا در هنگام حرکت قابلیت کنترل بازیکن دیگه هم در کنارش وجود داره اون چطوریه ؟
با L1 هم چیپ نزد
شرمنده اشتباه گفتم با R1 پنالتی چیپ میزنه...البته نوشته بود قبل اینکه بشوتی باید R1 رو بزنی:46:
کامنت بالا هم توضیحی که خواسته بودی...
SuperSt@r
23-09-2011, 16:38
سلام
دیدم صحبت از بازی با پورتو هست گفتم برم ببینم این پورتو چه جور تیمیه و یکی دو دست باهاش بازی کردم دیدم نه بابا اونجوریم نیس که نشه ازش برد و زیاد خبری بش نیس دست اول رو باهاش 2-2 کردم البته 2-0 جلو بودما
اینم نتجه دست دوم با پورتو که 4-1 ازش به راحتی بردم . این دو بازی رو تو حالت top player انجام دادم. خودمم میلان بودم
Big-Boss
23-09-2011, 18:37
lol
تیم سازنده pes اینقدر هم نمیفهمه که تو فوتبال دقیقه 91 و 92 وجود نداره؟؟!!!!!!!!!!
من فکر میکردم تو ساخت بازی ضعیف هستند اینا دیگه کلا شوت هستند از دنیای فوتبال.اگه طرفدار سری هستید یه کتاب قوانین فوتبال براشون بفرستید خیلی بهش احتیاج دارند.
*بروزرسانی*
hts1369@ لیگ فوتبال امریکا (الان رو نمیدونم) تایمرش اینجوری بود از 90 شروع میشد کم میشد تا 0 !!
تو قوتبال طبق قوانین فیفا دقیقه 91 وجود نداره 1+90ـه یا دقیقه 1 وقت اضافه،همونجوری که نیمه اول دقیقه 46 نداره 1+45ـه اون دقیقه 46 متعلق به نیمه دومه.
چرا از وسط زمین ضربه ازاد میزنی با گرفتن فلش جلو و سرعت توپ محکم میره تو دروازه جالبه دروازبان دفع مکنه! یعنی اصلاح میشه؟
lol
تیم سازنده pes اینقدر هم نمیفهمه که تو فوتبال دقیقه 91 و 92 وجود نداره؟؟!!!!!!!!!!
من فکر میکردم تو ساخت بازی ضعیف هستند اینا دیگه کلا شوت هستند از دنیای فوتبال.اگه طرفدار سری هستید یه کتاب قوانین فوتبال براشون بفرستید خیلی بهش احتیاج دارند.
داداش شما اگه یکی از بازیهای لیگ انگلیس رو نگاه کنی میتونی ببینی که تو اسکوربرد لیگ برتر دقیقه ی بالای 90 رو هم مینویسن.
من خودم فیلم بازی لیورپول ارسنال که فصل پیش یک یک شد رو دارم درک کوئیت دقیقه ی 101 پنالتی رو گل زد.
Big-Boss اینهمه لیگ درست درمون داریم چرا شما رفتی لیگ امریکا رو برا خودت ملاک کردی.البته حرف شما مبنی بر نداشتن دقیقه ی 91 درسته ولی تو بعضی اسکوربردها اینجوری نشون میدن.
majid322
23-09-2011, 19:36
به نظر من که این pes خیلی عالیه نسبت به نسخه ی قبل من که بی صبرانه منتظر نسخه ی نهایی هستم....
afshin-434
23-09-2011, 22:51
ببینید این بازی چقدر باگ داره هنوز نیومده خبر از پچ رسمی برای بهبودش بعد از انتشار هست:41:
دیگه هیچکس این بازی رو نمیکنه تا وقتی فیفا هست.
توی فیفا فکر میکنی خودت تو بازی هستی!
majid322
23-09-2011, 22:54
ببینید این بازی چقدر باگ داره هنوز نیومده خبر از پچ رسمی برای بهبودش بعد از انتشار هست
کدوم پچ؟
راستی یه چیزی من خیلی ها رو دیدم که میگن گیم پلی فیفا کسل کنندست...
و pes بیشتر ادم رو جذب میکنه....
FCBarcelona.ir
23-09-2011, 22:56
ببینید این بازی چقدر باگ داره هنوز نیومده خبر از پچ رسمی برای بهبودش بعد از انتشار هست:41:
تو رو خدا از قول دیگران نظر ندید! خیلی ها PES 2012 رو بازی خواهند کرد و براشون لذتهایی داره که فیفا هرگز نخواهد داشت.
Kamyar_AnathemA
23-09-2011, 23:03
کدوم پچ؟
راستی یه چیزی من خیلی ها رو دیدم که میگن گیم پلی فیفا کسل کنندست...
و pes بیشتر ادم رو جذب میکنه....
ظحی خیال باتل :31:
majid322
23-09-2011, 23:05
ظحی خیال باتل
از چه لحاظ خیال باطل؟ :5:
afshin-434
23-09-2011, 23:09
اینجا نوشته.
در ضمن ما که اول دموی PES اومد دانلود کردیم بسیار حال کردیم.
بعد از یه هفته دموی فیفا اومد اونم گرفتیم .
بعد از اینکه یه دست فیفا زدم فوراْ PES رو پاک کردم!:31:
یکی نیست به این کونامی بگه بنده ی خدا به جای این همه جینگیلی فینگیلی بازیا (خبرنگار تو بازی - آماده کننده چمن قبل از بازی) برو گیم پلیت رو درست کن . جالب توجه هم اینه که این مسخره بازیای کونامی فقط برای ایرانیا قابل توجه! یعنی مردم ما به جای اینکه گیم پلی بازی رو داشته باشند به این توجه میکنند که مثلاْ قبل از بازی یارو بیاد چمن رو صاف کنه!
هنوز کونامی نتونسته دروازه بان رو درست شبیه سازی کنه! از نسخه ی ۲۰۰۶ تا حالا داره میگه دروازه بان رو بهبود می بخشیم! بعد از پنج سال نتونستی بهبود ببخشی؟!
این بازی جذابیت و تازگیش کجا بود؟ بازیکناش که عین کارتون میمونند گل هم که میزنند نیششون تا بنا گوش باز میشه (فقط یک نوع شادی پس از گل) بعد نیششون هم باز میشه آدم احساس وحشت میکنه شکل این آدم خورا میشن.
گویا آرژانتین رو هم حتی نتونستن توش لایسنس کنند!
به نظر شما به این میگن بازی؟
نصف تیم های دوست داشتنی مردم دنیا توش لایسنس نیستند!
majid322
23-09-2011, 23:15
اینجا نوشته.
در ضمن ما که اول دموی PES اومد دانلود کردیم بسیار حال کردیم.
بعد از یه هفته دموی فیفا اومد اونم گرفتیم .
بعد از اینکه یه دست فیفا زدم فوراْ PES رو پاک کردم!
یکی نیست به این کونامی بگه بنده ی خدا به جای این همه جینگیلی فینگیلی بازیا (خبرنگار تو بازی - آماده کننده چمن قبل از بازی) برو گیم پلیت رو درست کن .
هنوز کونامی نتونسته دروازه بان رو درست شبیه سازی کنه! از نسخه ی ۲۰۰۶ تا حالا داره میگه دروازه بان رو بهبود می بخشیم! بعد از پنج سال نتونستی بهبود ببخشی؟!
این بازی جذابیت و تازگیش کجا بود؟ بازیکناش که عین کارتون میمونند گل هم که میزنند نیششون تا بنا گوش باز میشه (فقط یک نوع شادی پس از گل) بعد نیششون هم باز میشه آدم احساس وحشت میکنه شکل این آدم خورا میشن.
گویا آرژانتین رو هم حتی نتونستن توش لایسنس کنند!
به نظر شما به این میگن بازی؟
نصف تیم های دنیا توش لایسنس نیستند!
خب اینکه چیزه عجیبی نیست یه پچ برا دوازه بانها...
بعد قضیه ی گیم پلی هم کاملا سلیقه ایه یکی فیفا دوست داره یکی pes ...:11:
afshin-434
23-09-2011, 23:19
خب اینکه چیزه عجیبی نیست یه پچ برا دوازه بانها...
بعد قضیه ی گیم پلی هم کاملا سلیقه ایه یکی فیفا دوست داره یکی pes ...:11:
فکرش رو بکنید! بازی ای که هنوز منتشر نشده و میتونن اصلاحش کنند میخوان براش پچ بسازند!
همه ی ما هم میدونیم که این پچ ها همشون الکی هست!
خداییش کدومتون در نسخه ی ۲۰۱۱ پچ رو بازی ریختید تغییری درش دیدید؟!
یا اینکه همین نسخه دوم دمو! یکی به من بگه چه فرقی در گیم پلی نسبت به نسخه ۱ داشته؟
در ضمن یک شرکت معتبر و کلاسیک نمیاد نسخه دوم برای دمو بده که خودش رو خراب کنه!
اصلا فیفا خوب! دلتون خوش شد:31:
من به این نسخه ساکر خیلی امید دارم.فکر کنم حداقل تو 6 سال اخیر بهترین pes باشه.
فقط PES6 !!! اميدوارم 2012 مثل PES6 به درد بخور باشه و گرنه واسه اعتبار كونامي خيلي بد ميشه، هر چند هر اتفاقي بيفته من خودم PES رو به FIFA ترجيح ميدم و هيچوقت FIFA بازي نخواهم كرد
یه نفر واسم تعریف کرد که تو مسایقات کشوری fifa یکی 25 تا گل زده به حریفش همشم با باگ :41:
من خودم به شخصه pes رو ترجیح میدم
حتی اگه بگن بدتر از fifa هست یا نسبت به قبل پیشرفتی نداره باز هم دوسش دارم و فقط اون رو بازی میکنم چون جذابیتی که pes واسم داره ، هیچوقت fifa نداشته
راستی چرا کونامی همون اول، بازیو درست بیرون نمیده و میاد یه پچ رسمی !!!! اونم تو فاصله کوتاهی بعدش میده؟؟؟؟؟؟؟:41:
بعدم میگه عملکرد دروازه بان ها تو اون پچ بهتر میشه
فقط PES6 !!! اميدوارم 2012 مثل PES6 به درد بخور باشه و گرنه واسه اعتبار كونامي خيلي بد ميشه، هر چند هر اتفاقي بيفته من خودم PES رو به FIFA ترجيح ميدم و هيچوقت FIFA بازي نخواهم كرد
یه نفر واسم تعریف کرد که تو مسایقات کشوری fifa یکی 25 تا گل زده به حریفش همشم با باگ
حتی اگه بگن بدتر از fifa هست یا نسبت به قبل پیشرفتی نداره باز هم دوسش دارم و فقط اون رو بازی میکنم چون جذابیتی که pes واسم داره ، هیچوقت fifa نداشته
آفرین به شما دوستان که اینقدر تعصب دارین نسبت به این بازی!!!
خوب به بقیه چه ربطی داره که بعد انتشار این دو بازی شما کدوم یکی رو انتخاب می کنین!
اینجا شده جایی برای اعتراف و قول دادن بعضی دوستان که بعد انتشار فیفا به هیچ وجه سمت اون نمیرن
در ضمن میشه بگین این 25 گل توی مسابقات در چه سالی زده شد؟!
از دوستتون هم بپرسین که کلا باگ یعنی چی ؟!
Kamyar_AnathemA
24-09-2011, 02:36
از چه لحاظ خیال باطل؟ :5:
از این لحاظ که گیم پلی فیفا بخواد اونقدر کسل کننده باشه که فیفا باز ها گیم پلی پی ای اس رو به اون ترجیح بدن
من خودم از همون کسایی هستم که از نسخه دمو فیفا راضی نبودم اما علت داشت
من فیفا رو فقط روی پی سی بازی کردم و نسخه 2011 روی کنسول بازی نکردم برای همین نسخه 2012 پی سی چون دقیقا شده بود مثل کنسول به دل من ننشست
اما برای کسایی که کلا فیفا رو روی کنسول بازی می کردن خیلی راضی بودن
برو بچه های پی ای اس باز خیلی روی گرافیک مانوور میدن اما گرافیک و جینگیل پینگیل های دیگه در اینجور بازی ها در درجه اول اهمیت قرار نداره
شما فکر کن مثلا داری با منچستر بازی میکنی و دقیقا تمام بازیکن ها 100 درصد شبیه واقعیت هستن اما گیم پلی بازی رون نیست . جذاب نیست و ...
حالا مثلا رونی شبیه وافعیش نباشه مگه چی میشه
اصلا مگه کسی که داره بازی میکنه در حین بازی ار اون فاصله میخواد دقت کنه که رونی واقعا شبیه خودش هست یا نیست :31:
حالا پی ای اس میاد ار اینجور چیزا میذاره تو بازی . تونل ورودی نشون میده . فیلم بردار نشون میده . آماده سازی چمن نشون میده
چند سال دیگه کنفرانس خبری قبل از بازی هم میزاره . یا مثلا در حین بازی مدیران دو باشگاه رو نشون میده یا تمرین کردن بازیکن های ذخیره در حین بازیو نشون میده و از این دست مسایل اما گیم پلی همجنان مشکل داره
به این دلیل ضجی خی یال باتل :31:
pedramgolchin
24-09-2011, 03:15
از این لحاظ که گیم پلی فیفا بخواد اونقدر کسل کننده باشه که فیفا باز ها گیم پلی پی ای اس رو به اون ترجیح بدن
من خودم از همون کسایی هستم که از نسخه دمو فیفا راضی نبودم اما علت داشت
من فیفا رو فقط روی پی سی بازی کردم و نسخه 2011 روی کنسول بازی نکردم برای همین نسخه 2012 پی سی چون دقیقا شده بود مثل کنسول به دل من ننشست
اما برای کسایی که کلا فیفا رو روی کنسول بازی می کردن خیلی راضی بودن
برو بچه های پی ای اس باز خیلی روی گرافیک مانوور میدن اما گرافیک و جینگیل پینگیل های دیگه در اینجور بازی ها در درجه اول اهمیت قرار نداره
شما فکر کن مثلا داری با منچستر بازی میکنی و دقیقا تمام بازیکن ها 100 درصد شبیه واقعیت هستن اما گیم پلی بازی رون نیست . جذاب نیست و ...
حالا مثلا رونی شبیه وافعیش نباشه مگه چی میشه
اصلا مگه کسی که داره بازی میکنه در حین بازی ار اون فاصله میخواد دقت کنه که رونی واقعا شبیه خودش هست یا نیست :31:
حالا پی ای اس میاد ار اینجور چیزا میذاره تو بازی . تونل ورودی نشون میده . فیلم بردار نشون میده . آماده سازی چمن نشون میده
چند سال دیگه کنفرانس خبری قبل از بازی هم میزاره . یا مثلا در حین بازی مدیران دو باشگاه رو نشون میده یا تمرین کردن بازیکن های ذخیره در حین بازیو نشون میده و از این دست مسایل اما گیم پلی همجنان مشکل داره
به این دلیل ضجی خی یال باتل :31:
تمام ګفته های شما درست بود در صورتیکه امسال کونامی تغییری در ګیم پلی خودش نمیداد ولی همه ګیمرها بلا استثنا این تغییر ګیم پلی رو در PES2012 دیدن و به تعریف و تمجید از اون پرداختن حالا بګذریم از اینکه هنوز خیلی جای کار داره ولی همین که این سیباس فهمیده همه چی ګرافیک و فیس نیستش خودش جای امید داره
من در حال حاضر به شدت از ګیم پلی فیفا2011 خوشم میاد و تحسینش میکنم ولی باید ببینیم امسال چه اتفاقی میوفته و کونامی چه خاکی به سرش میریزه تا از این وضع در بیاد
به امید داشتن دوتا فوتبال زیبا برای همه دوستان فوتبالی:11:
mansour2023
24-09-2011, 04:36
دوستان اینکه میگن بازی با پلی استیشن فرق داره تا pc کجاش فرق داره ؟ هردوتاش که با joystick هستش
گیم پلی بازی هم همینطور ، پس کجاشه ؟
Talar2009
24-09-2011, 04:37
دوستان سلام باید بگم من دموی دوم پی ای اس 12 رو نزدیک به 40 ساعت با دقت و وسواس تمام بازی کردم ، قبلا" هم یه نقد در مورد این بازی نوشتم که تو اون مقطع چیزی حدود 10 ساعت بازی کرده بودم و حالا اطلاعات تکمیلی تری از این گیم پلی در اختیار دارم .
با کمال تأسف و تعجب باید بگم این نسخه ضعیفترین نسخه منتشر شده از سوی شرکت کونامی هست ، دوستان خواهشن سریع موضع نگیرید و ناراحت نشید من دلایل خودمو تک به تک مطرح میکنم و شما هم برید و با بازیهایی که انجام میدید ، این موارد رو بررسی کنید تا به صحت گفتارم پی ببرید.
1- عملکرد دروازبانها بسیار بسیار ضعیفه چیزی در حد فاجعه ، اکثر توپها حتی شوتهایی که بسیار آروم هستند رو دو ضرب می گیرن و این اصلا" خوشایند نیست در pes11 دورازبانها رفلکس و عملکرد به مراتب بهتری داشتند.
2- عملکرد داورها بسیار عجیب و غریب و فاجعه آمیزه ، کوچکترین برخوردی رو سوت میزنن و بازی رو بارها نگه میدارن ، اینقدر این سوتها زیاد هست و بقدری بازی متوقف میشه که گاهی اوقات به شدت اعصاب گیمر رو بهم میریزه ، برخوردهای فیزیکی که در دنیای واقعی طبیعی و از بدیهیات فوتبال هست در این نسخه به بی رحمانه ترین شکل ممکن خطا گرفته میشه .
3- با بازیکنانی مثل اتوو و یا روبن و ریبری به راحتی میشه چندینو چند بازیکن حریف رو با چپ و راست کردن دسته و تو سر توپ زدن دریبل زد ، اگه این بازیکان در حالت رندوم قرمز بشن که دیگه هیچی شخصا" تماشاچیای استادیوم رو هم دریبل میزنم ، اینو بر اساس تجربه بهتون میگم نه یک ذهنیت اشتباه ، چراکه من با اتوو قرمز و با شروع بازی از مزکز زمین و بعد از دریبل زدن بازیکانان تیم حریف گل زدم !!!! این نسخه و این دریبل زدنها کاملا" خاطرات pes 09 رو زنده میکنه و قائم به فرد شدن در این نسخه مجددا" پر رنگ شده
4-یه موردی رو عرض میکنم خواهشن همتون امتحان کنید ، تیم بایرن رو بردارید و در مقابل هر تیمی که دوست دارید قرار بگیرید ، وقتی بازی شروع شد و توپ به کنارهای زمین رفت ، چشم بسته دایره رو با هر قدرتی که میخواید بگیرید و یه پاس هوایی عرضی بدید ، توپ بدون استثنا به بازیکن خودی میرسه ، این حرکت رو بارها و پشت سر هم با دادن پاس عرضی از کناره های زمین تکرار کنید ، خواهید دید که بیشتر از 90 درصد توپها به بازیکن خودی میرسه فارق از اینکه شما به چه میزان دایره رو فشار میدید .
بعد از اینکار ،، شروع به دادن پاس قطری با دایره کنید کنید یعنی مثلا" از مرکز زمین به کنارها توپهای نسبتا" بلند با دایره صادر کنید ، با کمال تعجب خواهید دید باز هم پاسها چشم بسته و بدون اشتباه به یار خوذی میرسه !!
حالا انواع پوزیشنها رو با دادن پاس هوایی با دایره امتحان کنید خواهید دید بیش از 90 درصد پاسها و به شکل بسیار غیر طبیعی به بازیکن خودی میرسهه و این یعنی یک ناامیدی محض !!!
5-زمانیکه بازیکن من در میان خیل عظیم مدافعان گرفتار میشه و به شدت پرس میشه با چپ و راست کردن دسته به راحتی از مخمصه خارج میشم و پاس خودم رو به یار خودی میدم و ایجاد موقعیت میکنم .
6-قبل از دریافت توپ نوعی بی تعادلی در بازیکنم احساس میکنم که میتونم این احساس ناخوشایند رو با کمک دسته پوشش بدم ، این حالت بی تعادلی قبل از گرفتن پاس در بازیهایی که تراکم و فشار در مرکز زمین بسیار زیاد هست و انبوهی از بازیکنان دو تیم وجود دارند بیشتر به وجود میاد .
7- فرض کنید شما در فاز دفاع هستید و مدافع یا هافبک شما برای گرفتن توپ به دنبال بازیکن حریف هست ، در حینی که دارید میدوید برای تصاحب توپ یک لحظه دستتون رو از روی سرعت بردارید خواهید دید که بازیکن شما اندکی روی چمن لیز میخوره و حالت بی تعادلی پیدا میکنه و برای برگشت به وضعیت قبل اندکی زمان رو از شما میگیره ، همین فعل و انفعالات به شدت روی روند بازی و احساس گیمر تأثیر گذاره !
8-البته این نسخه نکته مثبتی هم داره مثل روون شدن پاسها
متأسفانه ایرادات اینقدر زیاد هست که کونامی نتونه همه اونها رو مرتفع کنه که اگر میتونست این ایرادات رو پوشش بده با یک برگشت به عقب دروازبانها مجددا" ضعیف نمیشدند و یا بحث دریبل زدن و قائم به فرد بودن در گیم پلی بازی اینقدر پررنگ نمیشد .
یکسال برای این نسخه انتظار کشیدم اما همه آرزوهام به یأس کامل تبدیل شد ، متأسفم
M E S S I
24-09-2011, 07:14
دوستان سلام باید بگم من دموی دوم پی ای اس 12 رو نزدیک به 40 ساعت با دقت و وسواس تمام بازی کردم ، قبلا" هم یه نقد در مورد این بازی نوشتم که تو اون مقطع چیزی حدود 10 ساعت بازی کرده بودم و حالا اطلاعات تکمیلی تری از این گیم پلی در اختیار دارم .
با کمال تأسف و تعجب باید بگم این نسخه ضعیفترین نسخه منتشر شده از سوی شرکت کونامی هست ، دوستان خواهشن سریع موضع نگیرید و ناراحت نشید من دلایل خودمو تک به تک مطرح میکنم و شما هم برید و با بازیهایی که انجام میدید ، این موارد رو بررسی کنید تا به صحت گفتارم پی ببرید.
1- عملکرد دروازبانها بسیار بسیار ضعیفه چیزی در حد فاجعه ، اکثر توپها حتی شوتهایی که بسیار آروم هستند رو دو ضرب می گیرن و این اصلا" خوشایند نیست در pes11 دورازبانها رفلکس و عملکرد به مراتب بهتری داشتند.
2- عملکرد داورها بسیار عجیب و غریب و فاجعه آمیزه ، کوچکترین برخوردی رو سوت میزنن و بازی رو بارها نگه میدارن ، اینقدر این سوتها زیاد هست و بقدری بازی متوقف میشه که گاهی اوقات به شدت اعصاب گیمر رو بهم میریزه ، برخوردهای فیزیکی که در دنیای واقعی طبیعی و از بدیهیات فوتبال هست در این نسخه به بی رحمانه ترین شکل ممکن خطا گرفته میشه .
3- با بازیکنانی مثل اتوو و یا روبن و ریبری به راحتی میشه چندینو چند بازیکن حریف رو با چپ و راست کردن دسته و تو سر توپ زدن دریبل زد ، اگه این بازیکان در حالت رندوم قرمز بشن که دیگه هیچی شخصا" تماشاچیای استادیوم رو هم دریبل میزنم ، اینو بر اساس تجربه بهتون میگم نه یک ذهنیت اشتباه ، چراکه من با اتوو قرمز و با شروع بازی از مزکز زمین و بعد از دریبل زدن بازیکانان تیم حریف گل زدم !!!! این نسخه و این دریبل زدنها کاملا" خاطرات pes 09 رو زنده میکنه و قائم به فرد شدن در این نسخه مجددا" پر رنگ شده
4-یه موردی رو عرض میکنم خواهشن همتون امتحان کنید ، تیم بایرن رو بردارید و در مقابل هر تیمی که دوست دارید قرار بگیرید ، وقتی بازی شروع شد و توپ به کنارهای زمین رفت ، چشم بسته دایره رو با هر قدرتی که میخواید بگیرید و یه پاس هوایی عرضی بدید ، توپ بدون استثنا به بازیکن خودی میرسه ، این حرکت رو بارها و پشت سر هم با دادن پاس عرضی از کناره های زمین تکرار کنید ، خواهید دید که بیشتر از 90 درصد توپها به بازیکن خودی میرسه فارق از اینکه شما به چه میزان دایره رو فشار میدید .
بعد از اینکار ،، شروع به دادن پاس قطری با دایره کنید کنید یعنی مثلا" از مرکز زمین به کنارها توپهای نسبتا" بلند با دایره صادر کنید ، با کمال تعجب خواهید دید باز هم پاسها چشم بسته و بدون اشتباه به یار خوذی میرسه !!
حالا انواع پوزیشنها رو با دادن پاس هوایی با دایره امتحان کنید خواهید دید بیش از 90 درصد پاسها و به شکل بسیار غیر طبیعی به بازیکن خودی میرسهه و این یعنی یک ناامیدی محض !!!
5-زمانیکه بازیکن من در میان خیل عظیم مدافعان گرفتار میشه و به شدت پرس میشه با چپ و راست کردن دسته به راحتی از مخمصه خارج میشم و پاس خودم رو به یار خودی میدم و ایجاد موقعیت میکنم .
6-قبل از دریافت توپ نوعی بی تعادلی در بازیکنم احساس میکنم که میتونم این احساس ناخوشایند رو با کمک دسته پوشش بدم ، این حالت بی تعادلی قبل از گرفتن پاس در بازیهایی که تراکم و فشار در مرکز زمین بسیار زیاد هست و انبوهی از بازیکنان دو تیم وجود دارند بیشتر به وجود میاد .
7- فرض کنید شما در فاز دفاع هستید و مدافع یا هافبک شما برای گرفتن توپ به دنبال بازیکن حریف هست ، در حینی که دارید میدوید برای تصاحب توپ یک لحظه دستتون رو از روی سرعت بردارید خواهید دید که بازیکن شما اندکی روی چمن لیز میخوره و حالت بی تعادلی پیدا میکنه و برای برگشت به وضعیت قبل اندکی زمان رو از شما میگیره ، همین فعل و انفعالات به شدت روی روند بازی و احساس گیمر تأثیر گذاره !
متأسفانه ایرادات اینقدر زیاد هست که کونامی نتونه همه اونها رو مرتفع کنه که اگر میتونست این ایرادات رو پوشش بده با یک برگشت به عقب دروازبانها مجددا" ضعیف نمیشدند و یا بحث دریبل زدن و قائم به فرد بودن در گیم پلی بازی اینقدر پررنگ نمیشد .
این حرف هایی که زدی اندکی از علاقه ام به PES کم نکرد شما بهتره برید اون ور تا اینکه هی بیای اینجا و از این جور چیزا بگی...
(این نظر منه،به کسی برنخوره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dr_shahrooz
24-09-2011, 10:14
بچه های دوست داشتنی و خوبی که هنوز در دام این بازی نه چندان با ارزش هستن و همچنان از این بازی دفاع میکنن و اونم به دلایل مختلف از جمله نا آگاهی،باید عرض کنم که IGN همین الان به فیفا 12 ، نمره وحشتناک 9.5 داد
این میدونین یعنی چی ؟ یعنی منتقدین بعد از بررسی و آنالیز این بازی،کف کردن و به قدرت این بازی ایمان آوردن
من ازتون عاجزانه خواهش میکنم که فیفا 12 که اومد،بازی رو بگیرین،10 ساعت بازی کنین،اگه باز هم تشخیص دادین که باید PES بازی کنین که بسملا،اگرم که نه پس
خوش اومدین به جمع ما فیفا بازها
آفرین به شما دوستان که اینقدر تعصب دارین نسبت به این بازی!!!
خوب به بقیه چه ربطی داره که بعد انتشار این دو بازی شما کدوم یکی رو انتخاب می کنین!
اینجا شده جایی برای اعتراف و قول دادن بعضی دوستان که بعد انتشار فیفا به هیچ وجه سمت اون نمیرن
در ضمن میشه بگین این 25 گل توی مسابقات در چه سالی زده شد؟!
از دوستتون هم بپرسین که کلا باگ یعنی چی ؟!
اولا که حق با شماست به کسی ربطی نداره که من کدوم اینها رو انتخاب میکنم ، من فقط خواستم بگم به شخصه با این حرفایی که دوستان در مورد معایب pes میزنن به طرف fifa کشیده نمیشم
این 25 گل هم تو مسابقات پارسال بوده مراحل گروهی
منظورم از باگ اینه که با یه سری کارا تو بازی، میتونی به راحتی گل بزنی مثل این که در موقع کرنر زاویه رو کاملا به سمت دروازه بان میگیرن و توپ مستقیم میره تو گل
(البته اشتباه نشه من نمیگم که pes اصلا باگ نداره ، اما fifa به نسبت بیشتر داره)
amin 2010
24-09-2011, 11:39
این حرف هایی که زدی اندکی از علاقه ام به PES کم نکرد
تو رو خدا از علاقت کم کن !! من اومدم این فروم تا فقط کمی از علاقه تو کم کنم !!!
شما بهتره برید اون ور تا اینکه هی بیای اینجا و از این جور چیزا بگی...
واقعا برم ؟ نمیشه بمونم ؟ اجازه نمیدی ؟
(این نظر منه،به کسی برنخوره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برخوردن چیه ! راحت باش
عجب !!!
منظورم از باگ اینه که با یه سری کارا تو بازی، میتونی به راحتی گل بزنی مثل این که در موقع کرنر زاویه رو کاملا به سمت دروازه بان میگیرن و توپ مستقیم میره تو گل
صد در صد !!
جدی ؟؟
واقعا لذت میبرم از نظر دوستان ، بسیار کارشناسی ، دقیق و با مدرک هستش . افرین به بحث ادامه بدین.( دوستمون فیفا رو احتمالا تو 7 سال اخیر بازی نکرده ، کرنر رو تو فیفا 5 میشد راحت یضرب گل زد )
+
من تمام ورژن های فیفارو از 2005 به بعد باز کردم پس ندونسته نمیگم
اصلا نیازی نیست که من این حرفارو ثابت کنم شما هم نشنیده بگیر حرف منو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
أ !!! پس فیفا بازم که هستی !!!
عزیز شما با این طور برخوردت حتما به جاهای خوبی خواهی رسید شک نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
نمی رسم ؟ نمیشه صحبت کنی یه جوری بشه که برسم ؟ خواهش می کنم ؟!!
+
من نمیدونم طرف 5 تا پست داره ، 4 تا شم تو این تاپیک بوده (همه هم مفید )بعدا میاد با من درمورد یه مبحث بحث میکنه !!! بخدا نوبره !
یه نفر واسم تعریف کرد که تو مسایقات کشوری fifa یکی 25 تا گل زده به حریفش همشم با باگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
راستی چرا کونامی همون اول، بازیو درست بیرون نمیده و میاد یه پچ رسمی !!!! اونم تو فاصله کوتاهی بعدش میده؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
بعدم میگه عملکرد دروازه بان ها تو اون پچ بهتر میشه
اولا که حق با شماست به کسی ربطی نداره که من کدوم اینها رو انتخاب میکنم ، من فقط خواستم بگم به شخصه با این حرفایی که دوستان در مورد معایب pes میزنن به طرف fifa کشیده نمیشم
عزیز شما با این طور برخوردت حتما به جاهای خوبی خواهی رسید شک نکن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اصلا نیازی نیست که من این حرفارو ثابت کنم شما هم نشنیده بگیر حرف منو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
به قول خودت : افرین به بحث ادامه بدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
این نسخه فقط 1 دی وی دی هست...کدوم بازی رو دیدید با 1 دی وی دی خوب باشه ؟؟!!
این همه اطلاعاتو دوستان از کجا میارن من موندم !!! دوست عزیز کی گفته نسخه دمو با بازی اصلی خیلی فرق داره !!! کی گفته حجم کم دمو بخاطر مشکل دار بودنشه !!!
عزیز دلم نسخه اصلی تیم های بیشتر ، مد های بیشتر و ورزشگاه های بیشتری داره که باعث میشه حجمش بیشتر بشه !!!
اقا یذره تحقیق کنید بعد نظر بدین !!!
عزیز شما با این طور برخوردت حتما به جاهای خوبی خواهی رسید شک نکن:41:
اصلا نیازی نیست که من این حرفارو ثابت کنم شما هم نشنیده بگیر حرف منو:27:
به قول خودت : افرین به بحث ادامه بدین:46:
نقد بسیار خوبی بود.من با خیلی از اینا موافقم.مخصوصا اینکه پاس ها راحت میرسن!
ولی دقت کنید که این نسخه دمو بازی هست و قطعا نسخه اصلی خیلی فرق میکنه.مثل نسخه های قبلی.
من فیفا 12 رو بازی نکردم ولی فیفا 11 رو که با pes 11 مقایسه کردم به نظرم pes جالب تر بود.
سلام
دوستان من به شخصه پی ای اس رو خیلی دوست دارم ولی فیفا هم بازی میکنم
بزرگترین مشکل من با فیفا اینه که هر سال سخت افزارش باید بالا بره و مجبوری هزینه کنی
فیفا 11 من هم لگ خیلی داشت و چشمم رو اذیت میکرد
امیدوارم هر کسی تو انجمن مربوط به بازی خودش نظر منتقدانه بده و طرفدارای اون انجمن رو ناراحت نکنه
یا یکی پیدا بشه و انجمنی با نام مثلا مقایسه پی ای اس و فیفا راه بندازه و اونجا با هم بحث کنید
ارزش نداره همدیگر رو سر بازی ناراحت کنیم
ببخشید
arash-king
24-09-2011, 12:42
خواهشا اینقدر کل کل نکنید....به خود طرف ربط داره کدوم یکی از این 2 تا رو بازی میکنه...کسایی که از pes 12 انتقاد میکنن بدونن این فقط نسخه دمو هست....بذارید نسخه اصلی بیاد بعد ضعف هاشو بگید...این نسخه فقط 1 دی وی دی هست...کدوم بازی رو دیدید با 1 دی وی دی خوب باشه ؟؟!!
ببخشید چطوری این فایل را وارد بازی کنم یعنی نصب کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشید اگر میشه اموزش وارد کردن اون 4 تیم ایرانی را هم بگید
arash-king
24-09-2011, 13:47
هر موقع نسخه اصلی اومد یکی ما رو هم خبر کنه :20:
من مدت یک ماه نبودم (سرباز) تا صفحه 30 رو خونده بودم که دیدم الان صفحه 115 خواهشی که د اشتم یک نفر به طور خلاصه بگه تو این مدت چی شد بازی کی میاد چرا دوتا دمو اومده؟؟ کلا ماجرا از چه قراره
خیلی ممنون
majid322
24-09-2011, 14:28
من مدت یک ماه نبودم (سرباز) تا صفحه 30 رو خونده بودم که دیدم الان صفحه 115 خواهشی که د اشتم یک نفر به طور خلاصه بگه تو این مدت چی شد بازی کی میاد چرا دوتا دمو اومده؟؟ کلا ماجرا از چه قراره
خیلی ممنون
دو تا دمو برا بازی اومد....
بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی پیشرفت خوبی داشته گیم پلی بیشترین پیشرفت رو داشته ...
بودن دوربینها کنار زمین و اضافه شدن انیمیشنها هم باید بهش اشاره کرد کلا دموی اول رو دانلود کن خودت بازی کن...
نسخه ی اصلی بازی همین هفته به احتمال زیاد میاد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.