مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
milad SRG
30-06-2016, 00:14
محمد جان فکر میکنم سوالمو برای بار دوم اشتباه مطرح کردم(منظورم اوپن سورس نبود!).بار اول که پرسیدم کامل گفتم گه سوالم چیه
سوالم:"دلیل اینکه من برنامه نویس میام برای یک نرم افزار زحمت میکشم درستش میکنم و رایگان ارایه میشه چیه؟همین نرم افزار هایی که تو پی سی وورد مینونیم دانلود کنیم یا مثلا نرم افزاری مثل واتس اپ که به صورت رایگان ارایه میشه چطور میتونه برای سازنده اش درآمد زا باشه یا مثلا بازیهای گرافیکی که ممکنه یک شرکت چند سال براش زحمت کشیده باشه رو به صورت رایگان میتونیم دانلود کنیم!!!!
آحه در آمد من برنامه نویس چجوری باید تامین بشه؟؟؟!!!!:n36:
ardeshir n
30-06-2016, 00:19
سلام.
خواهش میکنم.
ولی لطفا با زدن تشکر خرسند بودنتون رو اعلام کنید.
یه جورایی به اسپم شبیه میشه اینکار.ببخشید البته.
Sent from my K00E
ardeshir n
30-06-2016, 00:24
محمد جان فکر میکنم سوالمو برای بار دوم اشتباه مطرح کردم(منظورم اوپن سورس نبود!).بار اول که پرسیدم کامل گفتم گه سوالم چیه
سوالم:"دلیل اینکه من برنامه نویس میام برای یک نرم افزار زحمت میکشم درستش میکنم و رایگان ارایه میشه چیه؟همین نرم افزار هایی که تو پی سی وورد مینونیم دانلود کنیم یا مثلا نرم افزاری مثل واتس اپ که به صورت رایگان ارایه میشه چطور میتونه برای سازنده اش درآمد زا باشه یا مثلا بازیهای گرافیکی که ممکنه یک شرکت چند سال براش زحمت کشیده باشه رو به صورت رایگان میتونیم دانلود کنیم!!!!
آحه در آمد من برنامه نویس چجوری باید تامین بشه؟؟؟!!!!:n36:
سلام.
خب مثلا شما میتونید پرداخت درون برنامه ای قرار بدین.
اصل برنامه رایگان ولی بعضی بخش ها پولی.
مثلا اکانت طلایی یک ماهه برای استفاده از بخش طلایی برنامه.
یک وبلاگ یا وبسایت بزنید.
از طریق سایتتون یه کد ارتقا بگیرن که فقط ۲ یا ۳ بار قابل استفاده باشه(یا ایمیل رو ثبت و ارتقا بدن)
ای یه راه درآمد کسب کردن.
موفق باشین.
Sent from my K00E
milad SRG
30-06-2016, 00:32
سلام.
خب مثلا شما میتونید پرداخت درون برنامه ای قرار بدین.
اصل برنامه رایگان ولی بعضی بخش ها پولی.
مثلا اکانت طلایی یک ماهه برای استفاده از بخش طلایی برنامه.
یک وبلاگ یا وبسایت بزنید.
از طریق سایتتون یه کد ارتقا بگیرن که فقط ۲ یا ۳ بار قابل استفاده باشه(یا ایمیل رو ثبت و ارتقا بدن)
ای یه راه درآمد کسب کردن.
موفق باشین.
Sent from my K00E
ممنون بابت پاسخ راستش خودم هم طرق بدست آوردن پول از یک نرم افزارو میدونم ولی کیه که پول بده!چون به راحتی میشه نرم افزار های مشابهش رو به صورت رایگان تهیه کرد!
سوال اصلی من اینه که چرا اون نرم افزار ها رایگانه؟؟؟حتما دلیلی داره؟؟؟مثلا نرم افزار واتساپ که یک مسنجر ساده هستش و درست کردنش شاید به یک ماه هم نرسه چرا باید قیمت های کلان روی اون بذارند؟؟میخوام دلیل همچین سوالایی رو بدونم؟
ardeshir n
30-06-2016, 09:21
ممنون بابت پاسخ راستش خودم هم طرق بدست آوردن پول از یک نرم افزارو میدونم ولی کیه که پول بده!چون به راحتی میشه نرم افزار های مشابهش رو به صورت رایگان تهیه کرد!
سوال اصلی من اینه که چرا اون نرم افزار ها رایگانه؟؟؟حتما دلیلی داره؟؟؟مثلا نرم افزار واتساپ که یک مسنجر ساده هستش و درست کردنش شاید به یک ماه هم نرسه چرا باید قیمت های کلان روی اون بذارند؟؟میخوام دلیل همچین سوالایی رو بدونم؟
من دیگه جوابی ندارم.
مخم اررور داد!!
دوستان توجه کنند در این تاپیک فقط تاپیک مربوطه رو معرفی کنید که دوستان سوالشون رو اونجا مطرح کنند. اینطوری افرادی با سوال مشابه هم بعدا میتونن راحت تر پیدا کنن جوابشونو.
milad SRG
درسته سوال شما به برنامه نویسی و توسعه نرم افزار مربوطه ولی فکر نکنم در هیچکدوم از انجمن های مربوطه به جز متفرقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جا داشته باشه.
ardeshir n
30-06-2016, 13:45
تشکر.ولی اگه جواب سوالمو نتونستم پیدا کنم چیکار کنم؟
عزیز دل میلاد جان.
شاید نسخه های اولیه نرم افزار اینجورین.
بعد آروم آروم بخش پولی اضافه میکنند.
Sent from my K00E
milad SRG
30-06-2016, 23:23
عزیز دل میلاد جان.
شاید نسخه های اولیه نرم افزار اینجورین.
بعد آروم آروم بخش پولی اضافه میکنند.
Sent from my K00E
اینطور نیست،در صمن من صحبت حرفم فقط نرم افزار نیست،حرف کلیه ی خدمات مرتبط با نرم افرار هستش.
باز هم ممنون
سلام چطور میتونم با موسسه اهل بیت همکاری داشته باشم از طریق کدو م انجمن
میشه جواب رو به ایمیلم ارسال فرمایید گشتو گذار تو این انجمنها گیج کنندست و من اصلا نمیدونم چطور جوابمو پیداکنم
mo_shayan
07-08-2016, 17:28
:n03: بعضی از صفحات اینترنتی را که در word کپی میکنم به هنگام پیمایش با کلیدهای جهتی هر کلمه را برعکس پیمایش میکند و به کلمه بعدی میرود همینگونه حروف کلمه بعدی را از آخر به اول حرکت میکند وبه کلمه بعدی میرود
همین موضوع در دانلود قرآن با خط عثمان طه در word رخ میدهد.
به نظر فایل از نوع unicode نمیباشد چگونه آنرا unicode ;kl :n17:
aliver22
12-08-2016, 14:13
سرعت مرورگر اپرا در کامپیوتر من خیلی کمه چکار کنم سرعت اون زیاد بشه
I'd دارم مي خوام از ائتونز برنامه دانلود كنم ولي همش پيغام ميده رمز ورود اشتباه است . همونجا دوباره رمز جديد إيجاد ميكنم وارد اكانت اپ استور ميشم ولي دوباره موقع دانلود كه رمز ميخواد ميگه اشتباه است. چكار كنم ؟
در مورد تعمیر ماشین حساب سوال دارم؛ کجا بپرسم؟
محمد7966
22-08-2016, 21:01
در مورد تعمیر ماشین حساب سوال دارم؛ کجا بپرسم؟
راستش من که کاره ای نیستم تو انجمن ولی به نظرم تو بخش سخت افزار بپرسید مرتبط تر باشه
I'd دارم مي خوام از ائتونز برنامه دانلود كنم ولي همش پيغام ميده رمز ورود اشتباه است . همونجا دوباره رمز جديد إيجاد ميكنم وارد اكانت اپ استور ميشم ولي دوباره موقع دانلود كه رمز ميخواد ميگه اشتباه است. چكار كنم ؟
در این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
talash123
12-09-2016, 19:27
سلام من در مورد آپپدیت نشدن ویندوز 7 سوال داشتم کجا مطرح کنم تا به سوالم پاسخ داده بشه؟؟؟؟:n03:
محمد7966
12-09-2016, 20:04
سلام من در مورد آپپدیت نشدن ویندوز 7 سوال داشتم کجا مطرح کنم تا به سوالم پاسخ داده بشه؟؟؟؟:n03:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسول انصاری
28-09-2016, 00:05
سلام خدمت دوستان مشکل سنسور میل سوپاپ درسمند ef7 دارم سنسور عوض کردم هما کاری کردم درست نشد لطفا دوستانی که این مشکل داشتن ورفع کردن بنده را راهنمایی بکنن ممنون میشم
سلام خدمت دوستان مشکل سنسور میل سوپاپ درسمند ef7 دارم سنسور عوض کردم هما کاری کردم درست نشد لطفا دوستانی که این مشکل داشتن ورفع کردن بنده را راهنمایی بکنن ممنون میشم
میتوانید در بخش فنی و تخصصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
baranpaeizi
29-09-2016, 10:58
سلام به دوستان من تازه عضو این سایت شدم
میخواستم در مورد برنامه GiliSoft Exe Lock 4.3.0 بپرسم.
این برانامه رو نصب کردم و پسوردم را فراموش کردم.میشه روش حل این مشکل رو توضیح بدید.
:n04:
سلام به دوستان من تازه عضو این سایت شدم
میخواستم در مورد برنامه GiliSoft Exe Lock 4.3.0 بپرسم.
این برانامه رو نصب کردم و پسوردم را فراموش کردم.میشه روش حل این مشکل رو توضیح بدید.
:n04:
میتوانید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک جدید ایجاد کنید.
راشا تهرونی
29-09-2016, 17:52
سلام
میخام یوزرم را تغییر بدم کجا باید پست بزارم:n28:
ardeshir n
29-09-2016, 19:12
سلام
میخام یوزرم را تغییر بدم کجا باید پست بزارم:n28:
سلام.
به معاون انجمن پیام بزنید.
Sent from my K00E
mahan125
01-10-2016, 12:48
سلام من تازه واردسايت شدم ميخام چندسوال راجب پكيج وانواع اونا بپرسم لطفا راهنمايي كنيد:n13:
- - - Updated - - -
سلام من تازه واردسايت شدم ميخام چندسوال راجب پكيج وانواع اونا بپرسم لطفا راهنمايي كنيد:n13:
- - - Updated - - -
ardeshir n
03-10-2016, 20:38
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام.
خوش آمدید.
پکیج چی؟!
شوفاژ دیواری؟
Sent from my K00E using Tapatalk
nedaei1375
07-10-2016, 17:47
سلام و خسته نباشید.
راجع به قسمت نرم افزاری کیبورد سوال داشتم.
ardeshir n
07-10-2016, 18:07
سلام و خسته نباشید.
راجع به قسمت نرم افزاری کیبورد سوال داشتم.
به تالار موبایل و تبلت/لپ تاپ و تبلت-بخش نرمافزاری مراجعه کنید.
Sent from my K00E using Tapatalk
digitalmen
11-10-2016, 18:31
سلام سوالم در مورد اینه که ، محل خرید قطعات کامپیوتر به8 صورت عمده در تهران کجاست ؟ اینو تو کدوم تاپیک میتونم پیدا کنم ممنون
سلام
چجور میتونم سوال در مورد سینما خانواده سونی بپرسم؟
کدوم صفحه!؟
shayan0o21
12-10-2016, 15:56
سلام
چجور میتونم سوال در مورد سینما خانواده سونی بپرسم؟
کدوم صفحه!؟
از این طریق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلویزیون و سیستم های تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:
shayan0o21
12-10-2016, 15:58
سلام سوالم در مورد اینه که ، محل خرید قطعات کامپیوتر به8 صورت عمده در تهران کجاست ؟ اینو تو کدوم تاپیک میتونم پیدا کنم ممنون
مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این قسمت عزیز :n40:
Omidbehbahan1295
22-10-2016, 10:11
با سلام. کانالهای دیجیتال تلویزیونهای سامسونگ مدل UA46F6400ARXZN و UA48H6400ARXZN چطوری فعال می شن؟ ممنون
با سلام. کانالهای دیجیتال تلویزیونهای سامسونگ مدل UA46F6400ARXZN و UA48H6400ARXZN چطوری فعال می شن؟ ممنون
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید. میتونید گفتگوی جدید ایجاد کنید.
farzanefarahan
27-10-2016, 04:19
با سلام سوالی دارم و لطفا سریعا پاسخ دهید. برای رفتن به سایت جامع دانشگاهی گلستان با تلفن اندروید باید مراحلی را طی نمود تا اینترنت اکسپلورر در تلفن فعال گردد با توجه به راهنمایی که در سایت وجود داشت مراحل را انجام دادم ولی بعد از ساخت اکانت outlook در مرحله بعد با مشکل مواجه شدم و گزینه"access for Re اصلا وجود ندارد و همچنین در مراحل بعد طبق توضیحات موجود در سایت موارد گفته شده وجود ندارد.لطفا و حتما در اولین فرصت بنده را راهنمایی کامل نمایید. من برای رفتن به سایت گلستان مشکل دارم و متاسفانه کامپیوتر ندارم و مجبور هستم با تلفن به سایت فوق بروم و این مشکلات وجود دارد. با تشکر و سپاس فراوان منتظر پاسختان هستم
Rahaetemadi
30-10-2016, 23:20
سلام من یه سوال درباره درس برنامه نویسی داشتم
فلوچارته ک.م.م حلش چجوری میشه خواهش میکنم جواب بدین:n35:
سلام من یه سوال درباره درس برنامه نویسی داشتم
فلوچارته ک.م.م حلش چجوری میشه خواهش میکنم جواب بدین:n35:
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تاپیک جدید بزنید. من یا دوستان پاسخ خواهیم داد.
با سلام سوالی دارم و لطفا سریعا پاسخ دهید. برای رفتن به سایت جامع دانشگاهی گلستان با تلفن اندروید باید مراحلی را طی نمود تا اینترنت اکسپلورر در تلفن فعال گردد با توجه به راهنمایی که در سایت وجود داشت مراحل را انجام دادم ولی بعد از ساخت اکانت outlook در مرحله بعد با مشکل مواجه شدم و گزینه"access for Re اصلا وجود ندارد و همچنین در مراحل بعد طبق توضیحات موجود در سایت موارد گفته شده وجود ندارد.لطفا و حتما در اولین فرصت بنده را راهنمایی کامل نمایید. من برای رفتن به سایت گلستان مشکل دارم و متاسفانه کامپیوتر ندارم و مجبور هستم با تلفن به سایت فوق بروم و این مشکلات وجود دارد. با تشکر و سپاس فراوان منتظر پاسختان هستم
farzanefarahan
نزدیک ترین بخش به سوال شما اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). میتوانید در تاپیک اینترنت اکسپلورر بپرسید یا تاپیک جدید بسازید.
با سلام من کجا باید سوالات مربوط به برنامه نویسی زبان C مطرح کنم ؟؟ با تشکر از شما
Reza31001
11-11-2016, 21:37
با سلام من کجا باید سوالات مربوط به برنامه نویسی زبان C مطرح کنم ؟؟ با تشکر از شما
masoud eh
13-11-2016, 12:53
با سلام
امکان ارسال عکس و لینک برای بنده فعال نیست.لطفا راهنمایی بفرمائید.
با سلام
امکان ارسال عکس و لینک برای بنده فعال نیست.لطفا راهنمایی بفرمائید.
فکر کنم به خاطر تازه وارد بونتون باشه، تعداد پست به ۱۰ یا ۲۰ برسه درست میشه.
hosseinf722
20-11-2016, 23:55
سلام
در مورد یک بیماری روانی سوال دارم. یعنی یک سری علائم دیدم میخوام ببینم نشون دهنده بیماری یا اختلال روانی خاصی هست یا نه؟
سوالمو کجا باید بپرسم؟
سلام دوستان
من ویندوز 8 روی لپتاپم دارم و مشکلم اینه که تا حالا دو سه تا سی دی RW منو خراب کرده، تا سی دی رو میذارم سریع بدون پرسیدن گزینه ای ، پشت سی دی رو می بنده و اونو از حالت ری رایتبل خارج می کنه.
و من باید سی دی رو فرمت کنم و مثل سی دی عادی استفاده کنم.
در ضمن گزینه send to هم برای سی دی کار نمیده و حتما باید وطلب رو رایت کنم رو سی دی ، در حالیکه با ویندوز 7 این مشکلو نداشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
mehrdad.lonelonely
10-12-2016, 13:34
سلام کامپیوترم یه ماه یه بار کند میشه بعد یه صدایی از هاردم میاد و ویندوزم میپره وقتی ریستارت میکنم پیغام پیغام خطای 0xc0000001 رو میدم ومجبور میشم ویندوزم رو عوض کنم لازم به ذکره بگم یک بار هم هاردم رو عوض کردم ولی مشکلم حل نشده ممنون میشم راهنماییم کنید
faezeh.gh
21-12-2016, 11:12
در مورد ام فایل ها و ویرایش اونا کجا سوال بپرسم؟:n37::n13:
alireza9t9
30-12-2016, 11:40
سلام دوستان ، کجا باید برای تغییر نام کاربریم در انجمن درخواست کنم؟
sasan.69
30-12-2016, 15:15
سلام...چطور می شه نام کاربری رو عوض کرد؟
سلام دوستان
در حال حاضر امکان تغییر نام کاربری وجود نداره
با تشکر مهران...
sara-hoseni
20-01-2017, 19:52
ای بابا نصب بازی خودش می تونه یک تاپیک باشه چرا گفتین اینجا:n36:
ای بابا نصب بازی خودش می تونه یک تاپیک باشه چرا گفتین اینجا:n36:
وات؟! :n13:
بازی انجمن داره که :n36:
Siamak6613
27-01-2017, 15:31
سلام بازی خدای جنگ2به مرحله ای رسیدم سگ سه سرمیکشه نیروجدیدمیگیره اهرم میکشه کدوم دربایدبشکنه ممنون راهنمایی کنید
Roofcenter
02-02-2017, 14:21
سلام دوستان عزیز راجع به سءو سایت کجا میتونم راهنمایی بگیرم
با تشکر
Pooshesh.asia
sasan.69
02-02-2017, 15:09
کجا برم درخواست بدم نام کاربریم عوض شه؟
mohamad skystar
02-02-2017, 17:20
:n20:
به بخش زیر مراجعه کنید :
اکانت جیمیل من هک شده و شماره ریکاوری و جیمیل پشتیبانی رو دارم ولی ریکاوری نمیشه کسی میتونه کمک کنه
اینکه پستهای من تایید نمیشه رو دقیقا کجا باید اطلاع بدم؟چرا رسیدگی نمیشه من نمیتونم از فروم استفاده کنم.
اینکه پستهای من تایید نمیشه رو دقیقا کجا باید اطلاع بدم؟چرا رسیدگی نمیشه من نمیتونم از فروم استفاده کنم.
اقا درست شد مشکل من فک کنم
با تشکر
mohamad skystar
03-02-2017, 12:44
باید به تیم مدیریت اطلاع بدین
سلام دوستان عزیز راجع به سءو سایت کجا میتونم راهنمایی بگیرم
با تشکر
Pooshesh.asia
میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک بزنید.
اکانت جیمیل من هک شده و شماره ریکاوری و جیمیل پشتیبانی رو دارم ولی ریکاوری نمیشه کسی میتونه کمک کنه
در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
در برخی انجمن ها مثل متفرقه فکر کنم باید حتما ۱۰ یا ۲۰ پست قبلا داده باشید تا پستتون تایید شه. در قسمت های دیگر که امکان دادن پست دارید فعالیت مفید کنید تا پست هاتون به حد نصاب برسد. موفق باشید.
در برخی انجمن ها مثل متفرقه فکر کنم باید حتما ۱۰ یا ۲۰ پست قبلا داده باشید تا پستتون تایید شه. در قسمت های دیگر که امکان دادن پست دارید فعالیت مفید کنید تا پست هاتون به حد نصاب برسد. موفق باشید.[/QUOTE]
مرسی
منتهی در همه انجمنها نمیتونم پیام بدم
هی مینویسه باید تایید بشه در حالی که من سوالات فوری دارم.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم اما روی دسکتاپ که راست کلید میکنم گزینه یproperties وجود نداره که بتونم بک گراند عوض کنم و نور و رنگ نوار ابزار و پنجره هارو تغییر بدم...چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم اما روی دسکتاپ که راست کلید میکنم گزینه یproperties وجود نداره که بتونم بک گراند عوض کنم و نور و رنگ نوار ابزار و پنجره هارو تغییر بدم...چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون
میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک جدید ایجاد کنید.
Mamsi9412
21-02-2017, 17:57
سلام ممنون ازسایتتون خیلی عالیه .میخواستم این کدوی ای ان برام دیکد کنین وبه ایمیلم جوابش بفرستین KMHSU81BDHU732546
دوستان اگر پستم خلاف قانون نیست میشه لطفا بگین اون کدی که میزدیم در گوگل و بعد اسم فیلم داخل گیومه میزاشتیم تا دانلود کنیم چی هست. با نوشتنش چند لینک دانلود میومد منظورم فیلمهای خارجی هست.
06-03-2017, 18:27
سلام
من در مورد قطع و وصل شدن وایرلس لپتابم سوال دارم. کجا باید مطرح کنم؟
ممنون
سلام
من در مورد قطع و وصل شدن وایرلس لپتابم سوال دارم. کجا باید مطرح کنم؟
ممنون
اگر فکر میکنید که مشکل نرم افزاری باشه، در شاخه مربوط به ویندوزتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید. و اگر سخت افزاری هست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
دوستان اگر پستم خلاف قانون نیست میشه لطفا بگین اون کدی که میزدیم در گوگل و بعد اسم فیلم داخل گیومه میزاشتیم تا دانلود کنیم چی هست. با نوشتنش چند لینک دانلود میومد منظورم فیلمهای خارجی هست.
راستش خودمم نمیدونم ولی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید. :n06:
Aliam1360
11-03-2017, 16:07
سلام منم یه توسان ۲۰۱۷ گرفتم خاستم ببینم اپشنای فابریکش کدومن
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Aliam1360
11-03-2017, 16:22
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بررسی کنید. اگر تاپیک مرتبط با سوالتون موجود نبود تاپیک جدید بزنید.
رضا 17125
15-03-2017, 15:43
سلام علیکم به همه برادران عزیز لطفا اگر توانستید این مشکل بنده را حل کنید بنده به دنبال نرم افزاری میگردم که بتوانم با ان فایلهای pdfیا وورد یا دیکر فایلهای متنی کتاب را به فرمت bok تبدیل کنم خواهشا هر چه گشتم پیدا نشد با تشکر وضمنا حتما بعنوان تشکر مژدگانی در خور زحمت پرداخت میکنم
رضا 17125
15-03-2017, 15:45
سلام علیکم به همه برادران عزیز لطفا اگر توانستید این مشکل بنده را حل کنید بنده به دنبال نرم افزاری میگردم که بتوانم با ان فایلهای pdfیا وورد یا دیکر فایلهای متنی کتاب را به فرمت bok تبدیل کنم خواهشا هر چه گشتم پیدا نشد با تشکر وضمنا حتما بعنوان تشکر مژدگانی در خور زحمت پرداخت میکنم
Arsam sh
01-04-2017, 19:34
سلام.مشکل من نرم افزای.کجا باید مطرحش کنم؟با تشکر
toloassa
27-04-2017, 23:26
سلام دوستان عزیز
من قبلا با یولید 8 کار کردم ولی الان یولید 11 و 10 را نصب کردم ام در اد کردن فیلم از گوشی و کاپیوتر و اد کردن عکس مشکل دارم و در کل یادم رفته چه جور بود؟
و ارور میده
لطفا راهنمایی بفرمایید
علی اصغر1979
15-05-2017, 19:57
سلام میخواستم بدونم چطوری می تونم با حاج آقا شیخ نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم.؟از محل سکونتشون اطلاع دارید؟
Ghasemipanahi
15-05-2017, 20:24
سلام. تلوزبون ال ای دی سامسونگ دارم قسمت پایین صفحه نمایش هاله خاکستری پیدا شده کجا میتونم سوالم رو بپرسم
سلام. تلوزبون ال ای دی سامسونگ دارم قسمت پایین صفحه نمایش هاله خاکستری پیدا شده کجا میتونم سوالم رو بپرسم
لطفا این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید. در صورتی که تاپیک جدیدی در مورد مشکلتان نبود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
علی اصغر1979
18-05-2017, 21:03
سلام میخواستم بدونم چجوری باید بایدحاج آقا نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم؟ سوالمو کجادباید مطرح کنم؟
علی اصغر1979
18-05-2017, 21:04
سلام میخواستم بدونم چجوری باید بایدحاج آقا نصر بروجردی ارتباط برقرار کنم؟ سوالمو کجادباید مطرح کنم؟
سلام
چرا وقتی کامنت می ذارم میگه باید توسط مذیریت تایید بشه
jafarfp7
27-05-2017, 11:01
سلام
من دو سه ماه بیشتره که عضو شدم
هر بار میام و لینک یا تورنت میدم تا برام مستقیم بشه هی سیستم بم میگه شما تازه واردین
ببخشید نمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:n12:
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه، مشکلش چیه؟ چیکار کنم حل شه؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه، مشکلش چیه؟ چیکار کنم حل شه؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه،مشکلش چیه؟چیکار کنم؟
سلام
من لپتاپم به مودم وایرلس وصله،مشکلی هم نداره،چون از توی idm اگه چیزی رو دوباره دانلود کنم اینترنت میده،ولی دوتا بروزر دارم که اینا حتی به آی پی مودم هم وصل نمیشن،اصن دیتا نمیگیرن،اینترنت اکسپلورر و موزیلا،ویندوزمم 7، لپتاپ هم ماله 8 سال پیشه،مشکلش چیه؟چیکار کنم؟
شرمنده چند دفعه فرستادم، همین دیگه لپ تاپ کارنمیده،گوشیم هم آبرومو میبره،بلد هم نیستم پیامای تکراریمو با گوشی پاک کنم،بازم شرمنده
Ali_Reflex
28-05-2017, 09:50
سلام و اقا من یه مشکلی تو league of legends برام پیش اومده میخواستم ببینم راه حلی براش دارید یا نه .
تو بازی که میرم همیشه 1 یا 2 بار از بازی به مدت 1 2 دقیقه دیسکانکت میشم و مشکل از نت نیست وقتی این اتفاق میفته نتم وصله . نمیدونید چیکار میتونم بکنم ؟؟
jafarfp7
28-05-2017, 16:00
دوستان کسی کمکی نمیکنه؟؟:n16:
jafarfp7
28-05-2017, 16:02
سلام
من دو سه ماه بیشتره که عضو شدم
هر بار میام و لینک یا تورنت میدم تا برام مستقیم بشه هی سیستم بم میگه شما تازه واردین
ببخشید نمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:n12:
در مورد این سوال:n12:
در مورد این سوال:n12:
بعضی تاپیک ها مثل تاپیکی که گفتین، در صورتی برای شما فعال میشن که حداقل ۲۰ پست ارسال کرده باشید (ستاره اول رو بگیرید)
سلام و اقا من یه مشکلی تو league of legends برام پیش اومده میخواستم ببینم راه حلی براش دارید یا نه .
تو بازی که میرم همیشه 1 یا 2 بار از بازی به مدت 1 2 دقیقه دیسکانکت میشم و مشکل از نت نیست وقتی این اتفاق میفته نتم وصله . نمیدونید چیکار میتونم بکنم ؟؟
Ali_Reflex
فکر کنم باید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سوالتون رو بپرسید.
Blueinsomnia
20-07-2017, 16:25
سلام مشترک ADSLخانگی هستم قطعی و سرعت دانلودم نوسان داره کجا می تونم مشکل مو مطرح کنم ؟
Reza31001
20-07-2017, 17:04
سلام مشترک ADSLخانگی هستم قطعی و سرعت دانلودم نوسان داره کجا می تونم مشکل مو مطرح کنم ؟
بسته به اینکه isp تون کدوم شرکته در لینک زیر تاپیک مربوط رو پیدا و سوالتون رو مطرح کنید
Mr_Kiavash
25-07-2017, 00:41
سلام
ببخشید من نباید اینجا این درخواست و بنویسم ولی مجبورم !
من از کجا باید درخواست تایید اکانت بدم ؟ 2 روز هستش من به ناظم ها و ... میگم اکانت مو تمدید کنید ولی هیچی به هیچی
خواهشا اکانت و بنده و تایید کنید و پستی و که در تاپیک معرفی آپلودسنتر عصرآپلود منتشر کردم و تایید کنید
من پشتیبان جدید عصرآپلود هستم ولی هیچ کسی اکانت بنده و تایید نمیکنه .
با تشکر
replobik
26-07-2017, 19:25
سلام دوستان
من یه pc جدیدا گرفتم که وقتی ریستش میکنم صفحه رنگی رنگی میاد و میرم تو دیوایس منیجر وقتی درایور اینتل رو دوباره نصب میکنم درست میشه
الانم اصن وقتی nvidia control panel رو باز میکنم ارور میده:
you are not currently using a display attached to an nvidia gpu
ممنون میشم راهنمایی کنید
iman136938
31-07-2017, 19:50
سلام من سوال درباره ارور نصب و کرک adobe premiere elements دارم ؟ مشکل محدودیت کشور داره میگه ماله امریکا نیسی
سلام دوستان
من یه pc جدیدا گرفتم که وقتی ریستش میکنم صفحه رنگی رنگی میاد و میرم تو دیوایس منیجر وقتی درایور اینتل رو دوباره نصب میکنم درست میشه
الانم اصن وقتی nvidia control panel رو باز میکنم ارور میده:
you are not currently using a display attached to an nvidia gpu
ممنون میشم راهنمایی کنید
آدرس سوال:
سلام من سوال درباره ارور نصب و کرک adobe premiere elements دارم ؟ مشکل محدودیت کشور داره میگه ماله امریکا نیسی
آدرس سوال:
یا
باسلام بنده سوال در مورد رفع معایب ومشکل ماشین ظرفشویی دارم اما نمیدونم کجا باید سوالم رو بپرسم لطفا راهنمایی بفرمایید
Blueinsomnia
13-08-2017, 22:52
آدرس سوال:
آدرس سوال:
یا
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ardeshir n
13-08-2017, 23:34
توی نوشتن جواب برای یه نفر عکس هم گذاشتم میگن حذف کن چه جوری حذف میشه ؟با گوشی میام اپ تاپاتالک
Sent from my LG-K430 using Tapatalkروی پست کلیک کنید.
وارد Moderation بشید.
ادیت رو بزنید.
لینک عکس رو کامل حذف کنید.
Sent from my ASUS using Tapatalk
HAMIDREZA.O
21-08-2017, 16:20
سلام مشکل من در مورد نصب نشدن نرم افزار در دستگاه اندروید است کجا مطرح کنم ؟:n35:
ardeshir n
21-08-2017, 17:30
سلام مشکل من در مورد نصب نشدن نرم افزار در دستگاه اندروید است کجا مطرح کنم ؟:n35:اینجا:
مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی
Sent from my ASUS using Tapatalk
black room
28-08-2017, 06:45
سلام من مشکل در مورد اتصال کابل اپتیکال به تلویزیون دارم کجا مطرح کنم
amin90-70
03-09-2017, 17:39
سلام
من تازه واردم چطور یه پست جدید ارسال کنم و از دوستان کمک بگیرم راجب مشکلم؟
Blueinsomnia
03-09-2017, 23:53
سلام
من تازه واردم چطور یه پست جدید ارسال کنم و از دوستان کمک بگیرم راجب مشکلم؟شما در مرحله شروع هستی باید یه ستاره بگیری تا بتونی پست ایجاد کنی باید 20 تاپیک بزاری تا یه ستاره بگیری اگه این اولین پستت باشه 19 تا مونده
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام
من تازه واردم چطور یه پست جدید ارسال کنم و از دوستان کمک بگیرم راجب مشکلم؟
در قسمتی که مربوط به موضوع مشکلتون هست، اگه همین الان تاپیک (گفتگو) در مورد مشکلتون وجود داره اونجا مطرح کنید یا ایتکه تاپیک جدید بسازید. برای مثال اگر مانیتورتون مشکلی داره باید از صفحه اصلی به:
سخت افزار -> مشکلات سخت افزاری -> مشکلات ابزار های ورودی خروجی
برید و سوال کنید.
Blueinsomnia
بحث داشتن ستاره مربوط به پست دادن در بخش هایی خاص مثل متفرقه هستش و برای بخش های دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.
termeh538
21-09-2017, 19:10
سلام ی سوال داشتم
من ویندوز لپ تاپ امو عوض کردم 10 رو ریختم
بعد علاوه بر اینک هم سرعت خودش کم شده هم سرعت نت اش
وقتایی ام ک لپتاپ روشنه کامپیوتر و گوشی اصلااااااااااااااا نت ندارن
انقد کمه ک گوگلم بزور باز میکنن:n14:
termeh538
21-09-2017, 19:17
ی سوال دیگه ام دارم
سی دی عه درایورم گم شده
برای درایور کارت گرافیک از چ سایتی دانلود کنم بهتره؟؟؟
termeh538
21-09-2017, 19:27
خب
من از کجا بفهمم کی جوابمو داده؟؟
ملا نصرالدین
04-10-2017, 11:08
سلام ی سوال داشتم
من ویندوز لپ تاپ امو عوض کردم 10 رو ریختم
بعد علاوه بر اینک هم سرعت خودش کم شده هم سرعت نت اش
وقتایی ام ک لپتاپ روشنه کامپیوتر و گوشی اصلااااااااااااااا نت ندارن
انقد کمه ک گوگلم بزور باز میکنن:n14:
سوالتان را در اینجا مطرح کنید
ویندوز 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. من هم همین مشکل رو داشتم.:n03::n03:
فکر کنم مشکل نت شما با اینها درست بشن.
آموزش نصب و حل مشکلات برنامه BWMeter.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا این پست
فایل svchost.exe همه حجم نتم رو میخوره ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yalda.vhd
29-10-2017, 00:32
سلام من تازه واردم
سوالم رو از کجا بپرسم؟ در مورد نصب ویندوز 7 بر روی لبتابم از سری Hp هستش که ۱ ماهه خریدم و ویندوز ۱۰ روی اون الان نصبه و مثل این که ویندوزم اورجینال نیست وخیلی سرعتش کند شده
Mostafarafee
01-11-2017, 17:14
سلام لینک ربات تلگرامی سایت رو میخواستم
آقا من یه سوال در مورد یه مدل مودم داشتم، پریروز یه تاپیک جدید تو قسمت مودم و تجهیزات شبکه ایجاد کردم سوالمو مطرح کردم ، گفت که تاپیک باید اول توسط "مدیران" تایید شه. هر چی صبر کردم با اینکه "مدیران" بخش آنلاین بودن کسی تایید نکرد. گفتم لابد نباید یه تاپیک جدید واز میکردم رفتم تو تاپیک راهنمایی در مورد مودم 3g و 4g سوالمو مطرح کردم بازم گفت باید تایید شه و هنوزم تایید نشده.
من الان میخوام مودم بخرم ۲ روزه لنگ "مدیران انجمن" هستم که تایید کنن سوالم رو
سلام من تازه واردم
سوالم رو از کجا بپرسم؟ در مورد نصب ویندوز 7 بر روی لبتابم از سری Hp هستش که ۱ ماهه خریدم و ویندوز ۱۰ روی اون الان نصبه و مثل این که ویندوزم اورجینال نیست وخیلی سرعتش کند شده
اگه لپتاپت ویندوز ۷ بصورت کاخانه ای روش نصب بوده و میخوای برگردونیش به حالت کارخانه، اول از هر چی میخوای بکاپ بگیر بعد ریستارت کن و تو حالت بوت چندین بار F11 رو بزن.
ولی اگه منظورت اینه که ویندوز ۱۰ از اول روش نصب بوده، ویندوز ۷ میخوای که باید ویندوز ۷ رو نصب کنی
سلام جناب مهندس با عرض خسته نباشید...کنترل لمسی تلویزیون سامسونگ اسمارت 50 اینچ من حدود یکسال بدون استفاده متاسفانه همراه با باطری بلااستفاده خوابیده بوده و از کنترل دیگری استفاده می کنم حال با تعویض باطری و تمیز نمودن جای باطریها اصلا کار نمیکند حتی دکمه ریست پشت کنترل را چندین بار فشرده و نگه داشتم ولی هیچگونه واکنشی در روشن و خاموش نمودن تلویزیون و غیره انجام نمیدهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید مشکل اساسی کجاست و چگونه میتوانم مشکل احتمالی را بر طرف نمایم. راه های تست کنترل
parvareshamooz
06-11-2017, 19:58
سلام
برای صحبت در مورد مشکلاتی که وسایل دیجیتالی برای استفاده کنندگان مخصوصا فرزندانمان ایجاد میکند و راهکار رفع این مشکلات در کجا باید تاپیک گذاشت؟
ملا نصرالدین
12-11-2017, 17:44
سلام جناب مهندس با عرض خسته نباشید...کنترل لمسی تلویزیون سامسونگ اسمارت 50 اینچ من حدود یکسال بدون استفاده متاسفانه همراه با باطری بلااستفاده خوابیده بوده و از کنترل دیگری استفاده می کنم حال با تعویض باطری و تمیز نمودن جای باطریها اصلا کار نمیکند حتی دکمه ریست پشت کنترل را چندین بار فشرده و نگه داشتم ولی هیچگونه واکنشی در روشن و خاموش نمودن تلویزیون و غیره انجام نمیدهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید مشکل اساسی کجاست و چگونه میتوانم مشکل احتمالی را بر طرف نمایم. راه های تست کنترل
بهتره سوالتان را در اینجا مطرح بفرمایید
محسن یوسفی یگانه
17-11-2017, 20:54
یه سوال در مورد نرم افزار اکسس دارم باید کجای انجمن(بپرسم... ممنون
raminmohammadzadhe
18-11-2017, 22:42
سلام ببخشید من چطوری میتونم یه دینام کوچیک بخاری۱۲ولت رو به۲۴ولت تبدیل کنم که رو ماشین بزرگ کار کنه و نسوزه؟
سلام
راجب صفحاه آرایی به کمک html در سایت کسی میتونه راهنمایی کنه؟:n36:
سلام. چجوری میشه پست ها رو پاک کرد؟
سلام. چجوری میشه پست های خودمون رو پاک کنیم؟
ملا نصرالدین
13-12-2017, 10:15
سلام. چجوری میشه پست های خودمون رو پاک کنیم؟
هیچ جوری نمیشه که خودتان پست پاک کنید
برای پاک شدن پست یا به مدیر همون قسمت پیغام خصوصی بدهید
یا از علامت مثلث خطر زیر پست استفاده کنید و درخواست حذف بدهید
rezabagher
22-12-2017, 22:31
با سلام من تاپیک جدید درست کردم ولی امکان ارسال عکس ندارم و باید طبق دستورات به دلیل تازه وارد بودن عکس یا آدرس رو در کد قرار بدم میشه بفرمایید چجوری این کا رو انجام بدم؟
ملا نصرالدین
25-12-2017, 13:59
با سلام من تاپیک جدید درست کردم ولی امکان ارسال عکس ندارم و باید طبق دستورات به دلیل تازه وارد بودن عکس یا آدرس رو در کد قرار بدم میشه بفرمایید چجوری این کا رو انجام بدم؟
همه اموزش هایی که لازم دارید در این قسمت هست
msdotnet
25-12-2017, 21:26
سلام ببخشید، من تازه شروع به فعالیت کردم، می خواستم بدون در صورت داشتن انتقاد از انجمن بایدکجا مطرحش کنم
rezadehghani77
31-12-2017, 18:46
سوال راجع به فروشگاه سازهای رایگان داشتم کجا مطرح کنم؟
- - - Updated - - -
Reza31001
01-01-2018, 10:28
سلام ببخشید، من تازه شروع به فعالیت کردم، می خواستم بدون در صورت داشتن انتقاد از انجمن بایدکجا مطرحش کنم
وارد بخش زیر بشید و تاپیک جدید ایجاد کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
اینجا:
طراحی صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه مثلا بر پایه وردپرس هست تاپیک خود وردپرس هم شاید مناسب باشه
پرسش و پاسخ های سیستم مدیریت محتوای وردپرس به همراه معرفی قالب و افزونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ ن: چقدر تولد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه یه مباغی 20% اضافع بشه چطور محاسبه میشه؟ مثلا 0.63 سنت 20% اضافه کنیم چقدر میشود؟
- - - Updated - - -
ه یه مباغی 20% اضافع بشه چطور محاسبه میشه؟ مثلا 0.63 سنت 20% اضافه کنیم چقدر میشود؟
- - - Updated - - -
kalednesei
04-01-2018, 22:49
سلام درموردسفته از کجابایدسوالم مطرح کنم
kalednesei
04-01-2018, 22:50
محمد مهراد
08-01-2018, 21:23
سلام دوستان عزیز من تازه واردم سؤالات مربوط به خودرو را کجا بپرسم ممنون
Reza31001
08-01-2018, 21:35
لام
به p30world خوش اومدین
| بانکها و امور بانکی | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان عزیز من تازه واردم سؤالات مربوط به خودرو را کجا بپرسم ممنون
سلام
تازه واردین رو چشم ما جا دارن :n02:
اینجا: انجمن اتومبیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KAHAKDAM
12-01-2018, 10:17
سلام.خسته نباشید!میشه برای تغیر نام کاربری اقدامی انجام داد؟؟؟
Mohammad. 321m
14-02-2018, 10:31
سلام من گرافیکم فعال نمیشه درایورشو دانلود کردم نصب کردم میگه موفق ب نصب شده اما تو دیوایس منیجیر به مثلث زرد هستش کنارش از کنترل پنلم لغو کردم و دوباره نصب کردم اما باز نمیشه وقتی لغو نصب رو میزنم و خاموش میکنم تا خودکار درایور نصب کنه اما خودش نتونست ارور داد وقعی نصب میکنم و میرم dxdiag اونجا نصبه اما بازی رو بالا نمیاره لطفا کمکم کنید
- - - Updated - - -
سلام من گرافیکم فعال نمیشه درایورشو دانلود کردم نصب کردم میگه موفق ب نصب شده اما تو دیوایس منیجیر به مثلث زرد هستش کنارش از کنترل پنلم لغو کردم و دوباره نصب کردم اما باز نمیشه وقتی لغو نصب رو میزنم و خاموش میکنم تا خودکار درایور نصب کنه اما خودش نتونست ارور داد وقعی نصب میکنم و میرم dxdiag اونجا نصبه اما بازی رو بالا نمیاره لطفا کمکم کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Mohammad. 321m
14-02-2018, 10:33
سلام من تازه عضو شدم
سوالمو کجاباید بپرسم؟
سلام من تازه عضو شدم
در مورد برنامه نویسی میپل سوال داشتم
سواامو کجابپرسم؟
Pessimist
17-02-2018, 20:51
سلام
میخواستم از میثم و سینا درخواست کنم که یه تجدید نظر بکنن و انجمن رو به شکل قبل دربیارن این زیر مجموعه ها یه جورایی به دل آدم نمیشینه. چندین سال بود که کاربرهای پی سی ورد به همون شکل و شمایل عادت کرده بودن
خواهش میکنم کسانی که با من موافق هستن این پست رو لایک کنن
mahdik22
01-03-2018, 20:07
سلام کامپیوتر بالا نمیاد؟
Hossein4561
10-04-2018, 01:15
سلام سوالم درباره نصب ویندوز کجا باید بپرسم؟؟
سلام ديروز داشتم با پارتيشن منيجر اندازه درايورها رو تغيير مي دادم (يادم رفت قبلش بكاپ بگيرم) موقع resize ، اشتباهي كنسلش كردم درايو غيرقابل خواندن شد. وقتي روش كليك مي كني تا باز بشه اين پيغام رو ميده file or directory is corrupted and unreadable مطلبم روكجا بپرسم؟ ممنون از راهنمايي اساتيد
Seyedmahdinozadi
04-05-2018, 08:17
سلام
من سرمایه گذار در financial هستم
مشکلات و سوالاتم رو در کجا مطرح کنم
NET DOCTOR
06-05-2018, 15:20
سلام
من سرمایه گذار در financial هستم
مشکلات و سوالاتم رو در کجا مطرح کنم
اقتصاد و حقوق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام میخوام در مورد زندگی در شهر آمل سوال کنم. کجا باید سوالامو بپرسم؟
Anaderabdy
22-06-2018, 15:43
سلام چگونه تلویزیون ال سی دی را دیجیتال کنم
Anaderabdy
22-06-2018, 15:45
سلام چگونه تلویزیون ال سی دی را دیجیتال کنم
چه سایت بی خودیه! چندروز سوال مطرح کردم هنوز تایید نشده! بی صاحبه اینجا؟
mery.murk
04-07-2018, 13:20
سلام میخواستم حساب و جبمیلمو از انجمن پی سی ورلد حذف کنم ، چیکار باید بکنم !؟ لطفا کمکم کنید
Kavah4049
26-07-2018, 02:58
سلام من هر کدی را امتحان میکنم جواب نداده که شماره ام نیوفته چکار کنم
سلام.کرک mixcraft رو میخوام
- - - Updated - - -
سلام.کرک mixcraft رو میخوام
mehrshad555
05-08-2018, 22:36
سلام من یه مشکل تو بازیابی رمز یوزر ps4 دارم
ommmmmid
12-08-2018, 23:38
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
- - - Updated - - -
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
Same despera2
30-08-2018, 21:11
با سلام
به پیشنهاد یکی از دوستان که در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح شد این تاپیک رو ایجاد میکنم.
انجمن گسترده شده و ممکنه پیدا کردن جای مناسب بحث ها مشکل باشه.
اگر درباره جای (انجمن) درست مطرح کردن سوال و فعالیت شک دارید اینجا سوالتون رو بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنن.
سلام دربارهٔ نصب اپ
جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در
تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری
کجا باید سوال بپرسم ؟
Same despera2
30-08-2018, 21:13
دربارهٔ نصب اپ جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری کجا باید سوال بپرسم ؟ممنون
arash mohamadiii
08-09-2018, 19:31
سلام دوستان
من هرچی گشتم جایی برای طرح سوالاتمون پیدا نکردم
mohamad skystar
09-09-2018, 11:55
سلام دوستان
من هرچی گشتم جایی برای طرح سوالاتمون پیدا نکردم
سوال شما در چه زمینه ای هست ؟
ali1362k
22-10-2018, 22:52
سلام type وfront color تلویزیون اسمارت سامسونگ سری هفت به حالت 7مدل ua55mu7350 kxzn رومیخواماسمارت هایش غیر فعاله گزینه ای مربوط به اسمارت هاب کمرنگ قابل انتخاب نیستند
haaamid6969
11-11-2018, 09:34
سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم در مورد اینکه در یک بازی انلاین من در ابتدا در وارد کرد یک نام میتونم از هر فونتی استفاده کنم ولی بعد از ایجاد اون نام مخفی میشه میخوام بدونم این مشکل چطوری حل میشه
اینو کجا مطرح کنم چ بهتری به دست میارم
زهرا ۱۳۷۸۱۳۷۶
25-11-2018, 13:15
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم درباره ی گرمایش از کف
ما یه خونه ای گرفتیم که طبقه ی اوله و گرمایش از کف
به تازگی متوجه یک چیزی شدیم
کف سرامیکه و بعضی از جاها بتن هایی که بین سرامیک ها وجود داره تیره رنگ یا قهوای شده یا به عبارتی خیس شده در صورتی که بقیه ی جاها بتن به رنگ خودش یعنی کرم رنگ است
به عنوان مثال کف آشپزخونه اصلا گرمایش از کف نداره و اصلا هم بتن ها ی بین سرامیک ها قهوه ای رنگ یا تیره نشده
آیا این یک چیز معموله؟
نمیدونم میعان رخ داده؟یا نه کلا آب داده؟!!!!
َali_toxicer
27-11-2018, 01:38
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
سلام type وfront color تلویزیون اسمارت سامسونگ سری هفت به حالت 7مدل ua55mu7350 kxzn رومیخواماسمارت هایش غیر فعاله گزینه ای مربوط به اسمارت هاب کمرنگ قابل انتخاب نیستند
سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم در مورد اینکه در یک بازی انلاین من در ابتدا در وارد کرد یک نام میتونم از هر فونتی استفاده کنم ولی بعد از ایجاد اون نام مخفی میشه میخوام بدونم این مشکل چطوری حل میشه
اینو کجا مطرح کنم چ بهتری به دست میارم
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم درباره ی گرمایش از کف
ما یه خونه ای گرفتیم که طبقه ی اوله و گرمایش از کف
به تازگی متوجه یک چیزی شدیم
کف سرامیکه و بعضی از جاها بتن هایی که بین سرامیک ها وجود داره تیره رنگ یا قهوای شده یا به عبارتی خیس شده در صورتی که بقیه ی جاها بتن به رنگ خودش یعنی کرم رنگ است
به عنوان مثال کف آشپزخونه اصلا گرمایش از کف نداره و اصلا هم بتن ها ی بین سرامیک ها قهوه ای رنگ یا تیره نشده
آیا این یک چیز معموله؟
نمیدونم میعان رخ داده؟یا نه کلا آب داده؟!!!!
یا
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
سوالات خودتون رو اینجاها میتونید بپرسین
روی لینکا بزنید وارد بشید.
مهدی جابر کردستانی
18-12-2018, 20:05
با سلام
به پیشنهاد یکی از دوستان که در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح شد این تاپیک رو ایجاد میکنم.
انجمن گسترده شده و ممکنه پیدا کردن جای مناسب بحث ها مشکل باشه.
اگر درباره جای (انجمن) درست مطرح کردن سوال و فعالیت شک دارید اینجا سوالتون رو بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنن.سلام چند روزه که نمیتونم تو بازی بوم بیچ برم لطفا راهنماییم کنید ممنون
aliabbasijondani
19-12-2018, 08:53
سلام
علت خرابی فیلم فیوزینگ چیست
محمد قلی خان برمان
20-12-2018, 15:09
چگونه local cet تلویزیون را فعال کنم
محمد قلی خان برمان
20-12-2018, 15:15
سلام چگونه میتوانم local cet تلوزیون را فعال کنم مدل ua40c6200
omid-p30
22-12-2018, 16:52
سلام.
میخواستم در مورد نحوه اتصال لپتاپ به تلویزونهای فاقد پورت HDMI بپرسم.
ممنون.
سلام خسته نباشید
بنده نرم افزار MAGIX Video Pro X را نصب کردم ولی کرک نداره و اجرا نمی شه
چطور باید کرکش کنم
حمزه چردیان
12-01-2019, 12:49
ماشین حساب الجبرا
حمزه چردیان
12-01-2019, 12:50
سلام
درمورد ماشین حساب الجبرا و نحوه کار با ان سوال داشتم
شهرام پورکاکا
29-01-2019, 05:00
درود.باطری ۷۵آمپردقیقاچه مدت میشه دستگاه جوجه کشی ۴۰واتوروشن نگه داشت.باتشکرازاعضامحترم
محمد قمبری
05-02-2019, 18:41
سلام شب همگی بخیر ونیکی دوستان من قصد خرید یک دستگاه فتوکپی دو کاره مدل شارپ رو دارم که هم کپی رنگی میزنه و هم سیاه و سفید که در چند مدل مختلف هست ولی چون اطلاعی از کارکردش ندارم نمیدونم بدرد بخور هست اصلان یا نه کسی اگه خودش استفاده کرده و یا میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنید
rezaarshi
11-02-2019, 23:31
سلام من روی سیستمم ویندوز 7 نصب کردم به دلیل نصب نشدن برخی نرم افزارها روی ویندوز 7 مجبور شدم ویندوز Xp رو دوباره رو سیستم نصب کنم از همین رو درایو C رو که ویندوز 7 روش نصب بود فرمت کردم و خواستم ویندوز Xp نصب کنم اما هرچه کار کردم نشد که نشد !!! ولی وقتی که dvd ویندوز 7 رو میزام و سیستم رو بوت میکنم میتونم 7 رو دوباره نصب کنم ولی xp رو نه تو درایو C و نه تو هیچکدوم از درایو هام نمیتونم نصب کنم !!!ممنون میشم راهنمایی کنید.
zolteksg
27-03-2019, 22:05
سلام من تلوبزبون ال ای دی ال جی خریدم امکان ضبط روی فلش مموری و دیدن زیر نویس فارسی و دسترسی به حافظه داخلی و منوی مخفی ندارم فقط تماشا میکنم!
لطفا راهنماییم کنید ممنون
zolteksg
27-03-2019, 22:11
32LK510BPLD
این مدل تلویزیون ال ای دی ال جی من هست
ممنون میشوم طریق ضبط روی فلش و یا دسترسی به حافظه داخلی و دسترسی به منوی مخفی و دیدن زیرنویس را بمن بگویید
ممنون منتظر راهنماییتونم
پسر ایران
27-03-2019, 22:31
سلام
من مشکل در کارت گرافیک انودیا دارم کجا باید مطرح کنم؟:23:
Reza31001
28-03-2019, 00:22
سلام
من مشکل در کارت گرافیک انودیا دارم کجا باید مطرح کنم؟:23:
تو لینک زیر که میذارم عنوان مناسب بذارید و بعدش مشکل رو توضیح بدین
تو انجمن زیر ثبت میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات کارت های گرافیک، تدوین و کپچر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mojtabasoleymani1
13-04-2019, 22:59
سلام.
در مورد دستیار هوشمند آمازون Echo Dot سوال داشتم
کجا بپرسم؟
r.rahmati
19-04-2019, 12:04
سلام وعرض احترام
من مودم adsl tplink td-w8901g دارم .ویک مودم زایکسل بااینترنت شاتل ومودم ایرانسل tfi60بااینترنت ایرانسل
همگی هم که وایرلس دارن.حالاباتوجه به اینکه بعضی جاهای خونه انتن ضعیف دارم از شاتل وایرانسل .چطورمیتونم از مودم تی پی لینک به عنوان تقویت کننده انتن 2تامودم دیگه به صورت وایرلس(بدون اتصال هیچ کابلی بین 3مودم)استفاده کنم
فقط اگه ممکنه از به بسم اله تا نون پایان را بصورت اماتور توضیح بدین
ضمنا همزمان از2تااینترنت شاتل وایرانسل استفاده نمیکنم .یعنی بتونم هروقت شاتل استفاده کنم امواج تقویت وهمچنین ایرانسل
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
ممنون ومتشکر ازدوستان:n40:
سلام
من تازه عضو شدم مطلب نوشتم اما توی اون جایی که میخوام پست نمیشه اصلا نمیدونم مشکل چیه؟
کجا باید بپرسم؟ به کی باید بگم؟
سلام رمز بازی dungeon siege 1 یا نفرین شدگان (عبور از سیاه چال)که در سال 2002 ساخته شد رو میخوام
ariii ariii
31-07-2019, 09:57
با سلام من نمیدونم کدوم نرافزار رو برای حل مشگل حروف برعکس زیرنویس فارسی در تلویزیون دانلود کنم.شما میدونید؟؟؟
Love&Physics
28-08-2019, 10:57
سلام و خسته نباشید
در مورد درخواست نرم افزار exocad واسه دندون پزشکی. کجا باید مطرح کنم؟
شماره تلفن دوستم را چطور پیدا کنم
Parsa__oj
18-10-2019, 19:32
سلام اطلاعات گوشیم موقع انتقال به لپتاب حذف شده باید به کدوم قسمت مراجعه کنم؟؟
سلام. من سامسونگ مدل UA46C8000دارم.وارد منو مخفی هم شدم(همون روش خودتون...INFO+MENU+MUTE+POWER).توی OPTIONهم ed_iran تنظیم بود.ولی موقع جستجو کانالها هیچی پیدا نمی کنه.لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکر از اطلاعات سایتتون.
سلام
میتونید مبحث مربوط به خرابی موتور پراید رو بذارین؟
Nasim.th
24-01-2020, 13:42
سلام. من فردا آزمایش اعتیاد دارم. گاباپنتین ۳۰۰ و قرص مفنامیک اسید واسه دندون درد خوردم. آیا اینها تست مورفین یا بنزودیازپین یا هر تست دیگری رو مثبت میکنه؟؟؟ ممنون میشم سریع جواب بدین
saeid palang
02-02-2020, 22:59
سلام دوستان
من چندسال پیش آموزش های جادوی فتوشاپ 1 و 2 رو از فروشگاه پی سی ورلد خریدم
الان خواستم که دوباره فعالسازیشون کنم
متاسفانه فروشگاه آنلاین ، دیگه موجود نیست
چکار کنم؟
از چه لینکی دوباره کد فعالسازی بگیرم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من چندسال پیش آموزش های جادوی فتوشاپ 1 و 2 رو از فروشگاه پی سی ورلد خریدم
الان خواستم که دوباره فعالسازیشون کنم
متاسفانه فروشگاه آنلاین ، دیگه موجود نیست
چکار کنم؟
از چه لینکی دوباره کد فعالسازی بگیرم؟
dpaziri@gmail.com
26-04-2020, 13:22
سلام..
مطلب رنگرزی گیاهی در تاریخ اسفند 89 تو بخش صنایع دستی هس.. منبع این مطلب رو میخوام لطفا
saeed6671
06-05-2020, 13:18
سلام دوستان وقت بخیر
به دنبال خرید ورق پلکسی گلاس از یه مرجع مطمئن بودم...دوستان جایی رو اگه می شناسید بی زحمت معرفی کنید
سلام
میتونید مبحث مربوط به خرابی موتور پراید رو بذارین؟
درود
دوست عزیز اینجا انجمن حل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری هستش ن مشکلات ماشین و اینا
لطفا رعایت کنید
سلام لطفا نسب فایرفاکس جدیدراراهنمایی کنید
سلام لطفا نصب فایرفاکس جدید را راهنمایی کنید
درود
دوست عزیز ب لینک زیر برید و بر روی گزینه "Download Now" کلیک کنید و فایرفاکس رو از سایت اصلی خودش دانلود کنید
خدمت شما...
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-05-2020, 00:02
درود
دوست عزیز اینجا انجمن حل مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری هستش ن مشکلات ماشین و اینا
لطفا رعایت کنید
سلام
خسته نباشید
اینجا فقط برای مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری هست ؟!
گمان نکنم اینطور باشه
از اسم تاپیک هم پیداست
در انجمن نرم افزار و سخت افزار هم نیست
==========================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
سلام
خسته نباشید
اینجا فقط برای مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری هست ؟!
گمان نکنم اینطور باشه
از اسم تاپیک هم پیداست
در انجمن نرم افزار و سخت افزار هم نیست
درود
اسمش انجمن حل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری هست ن انجمن حل مشکلات خودرو و ماشین و اینا
حتی انجمن سافت 98 هم این قانون رو داره و بقیه انجمن ها
:»
محمد7966
10-05-2020, 18:41
درود
اسمش انجمن حل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری هست ن انجمن حل مشکلات خودرو و ماشین و اینا
حتی انجمن سافت 98 هم این قانون رو داره و بقیه انجمن ها
سلام دوست عزیز
ظاهرا تازه واردید و اطلاع زیادی از این انجمن ندارید.اینجا انجمن عمومیه و هر بحثی توش شکل میگیره
یه سر به این صفحه بزنید می بینید مباحث مربوط به ماشین هم داره
Stevenscona
12-05-2020, 22:19
Thanks for the guide :)
Alexamsterdam
21-05-2020, 19:40
سلام سوالی دارم در مورد خرید روترهای اینترنتی در کدام قسمت میتوان مطرح کرد ؟
با تشکر
سلام سوالی دارم در مورد خرید روترهای اینترنتی در کدام قسمت میتوان مطرح کرد ؟
با تشکر
سلام خوبین؟
من بلد نیستم نرم افزاری رو که دانلود کردم رجیستر کنم.
میشه لطفا راهنماییم کنین
سلام خوبین ؟
من بلد نیستم نرم افزاری که تازه دانلود کردم رجیستر کنم
چه کنم؟
سلام خوبین ؟
من بلد نیستم نرم افزاری که تازه دانلود کردم رجیستر کنم
چه کنم؟
درود
در بخش زیر مطرح کنید
مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان وقت بخیر
سوال راجع به پیج اینستاگرام دارم کجا میتونم بپرسم ؟
سلام دوستان وقت بخیر
سوال راجع به پیج اینستاگرام دارم کجا میتونم بپرسم ؟
درود
در تاپیک زیر مطرح کنید
تمامی مسائل اینستاگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AF%D8%B1%D8%A7%D9%85)
:»:»:»
2632500516
02-07-2020, 13:21
سلام من یه پراید نیمه انژکتور مدل۸۲دارم چند روزیه که پس از روشن شدن و طی مسافت کوتاهی بنزین زیادی سر شمعها میره و ماشین خاموش میشه و دیگه بهیچ عنوان حتی با بکسل کردن هم روشن نمیشه تا اینکه موتور سرد بشه دوباره روشن میشه خواهش میکنم از دوستان اگر قبلاً با همچین مشکلی روبرو شدید و حلش کردید محبت کنید پاسخ منو بدید شماره من ۰۹۱۹۹۰۲۷۴۲۷ هست تو واتس آپ هم با همین شماره هستم ممنون از همگی
سلام من یه پراید نیمه انژکتور مدل۸۲دارم چند روزیه که پس از روشن شدن و طی مسافت کوتاهی بنزین زیادی سر شمعها میره و ماشین خاموش میشه و دیگه بهیچ عنوان حتی با بکسل کردن هم روشن نمیشه تا اینکه موتور سرد بشه دوباره روشن میشه خواهش میکنم از دوستان اگر قبلاً با همچین مشکلی روبرو شدید و حلش کردید محبت کنید پاسخ منو بدید شماره من ۰۹۱۹۹۰۲۷۴۲۷ هست تو واتس آپ هم با همین شماره هستم ممنون از همگی
درود
سوال خود را در بخش زیر مطرح کنید
خودرو های داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام راجع به مشکلات استفاده از totalmedia داشتم
با سلام راجع به مشکلات استفاده از totalmedia داشتم در ویندوز 7 خطا میدهد ( stop working
با سلام راجع به مشکلات استفاده از totalmedia داشتم در ویندوز 7 خطا میدهد ( stop working
درود
جست و جو شد اما تاپیک جامع مناسبی پیدا نشد
در بخش زیر سوال خود را مطرح کنید
مباحث نرم افزار های عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک زیر هم وجود دارد
مشکل در نرم افزار TotalMedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mahdizr69
31-08-2020, 17:00
سلام . من تلویزیون سامسونگ مدل eh5300 دارم . اما گزینه wifi direct و ap soft غیر فعاله . چی کار کنم
- - - Updated - - -
سلام . من تلویزیون سامسونگ مدل eh5300 دارم . اما گزینه wifi direct و ap soft غیر فعاله . چی کار کنم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
درود
جواب سوالات در این تاپیک داده نمیشوند
انجمن تقریبا برای هر موضوعی تاپیک جامع بخصوصی دارد
سوال خود را در تاپیک زیر ارسال (پست کنید)
پرسش و پاسخ های متداول HDTV ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در بخش معرفی شده پست/سوال خود را ارسال کنید تا توسط کاربران محترم انجمن، مورد بررسی قرار گیرد
پی نوشت:در تاپیک معرفی شده، پست اول حتما مطالعه شود.
Farhab S
15-09-2020, 18:33
من دنبال بازی سازی با نرم افزار گیم میکر هستم باید کجا سوالم رو بپرسم
Farhab S
15-09-2020, 18:38
درود
در تاپیک زیر سوال خود را مطرح کنید
مباحث و آموزش Game maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1)
Shayanadhami
03-10-2020, 17:53
سلام
من یک مبدل ps2بهusb برای کیبرد قدیمیم گرفتم که به لب تابم وصل کنم ولی لب تاب ارور درایور میاره هرجا هم رفتم درایورشو گیر نیووردم شما میدونید باید چی کارکنم
مدل کیبرد genuis kb 110 هست
ممنون از سایت خوبتون
با سلام
با گذشت بیش از دو روز، جواب بررسی تاپیک جدید)تایید یا رد(اینجانب نیامده است.روال تایید تاپیک ها به چه شکل است؟
سلام
من یک مبدل ps2بهusb برای کیبرد قدیمیم گرفتم که به لب تابم وصل کنم ولی لب تاب ارور درایور میاره هرجا هم رفتم درایورشو گیر نیووردم شما میدونید باید چی کارکنم
مدل کیبرد genuis kb 110 هست
ممنون از سایت خوبتون
درود
در بخش زیر سوال خود را مطرح کنید
مباحث ویندوز و سوالات مربوط ب آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام وخسته نباشید من تلویزیون kdl40Ex710دارم مودم وای فای بهش وصله هرکاری میکنم که فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون پخش بشه متاسفانه باهیچ نرم افزاری نشدفقط فایلهای صوتی پخش میشه گوشیم ال جی هست.ممنون ازمدیربااخلاق وبا معرفت
سلام وخسته نباشید من تلویزیون kdl40Ex710دارم مودم وای فای بهش وصله هرکاری میکنم که فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون پخش بشه متاسفانه باهیچ نرم افزاری نشدفقط فایلهای صوتی پخش میشه گوشیم ال جی هست.ممنون ازمدیربااخلاق وبا معرفت
دوستان در باره برنامه اسپاتیفای سوال دارم کجا بپرسم
عباسصادقی
04-12-2020, 01:14
سلام اپديت نرم افزار تلويزيون 42LA66000-TA رو ميخواستم با اپديت شبکه هاي اچ دي بارگيري ميشن ... ممنون
دوستان در باره برنامه اسپاتیفای سوال دارم کجا بپرسم
درود
با توجه به محروم بودن انجمن از تاپیک اختصاصی سرویس Spotify
سوال خود را در بخش نرم افزار های عمومی منتشر کنید
مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام اپديت نرم افزار تلويزيون 42LA66000-TA رو ميخواستم با اپديت شبکه هاي اچ دي بارگيري ميشن ... ممنون
درود
تلویزیون و سیستم های صوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
پخش کننده های صوتی، تصویری و سینمای خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
53Delaram
10-12-2020, 06:29
سلام
سوال مربوط به ایجاد مزاحمت همسایه رو در کدوم انجمن میشه مطرح کرد؟
بامدادنیکنفس
10-12-2020, 07:43
سلام
سوال مربوط به ایجاد مزاحمت همسایه رو در کدوم انجمن میشه مطرح کرد؟
تاپیک سبک زندگی ؛ همون جا که آقا مجتبی فعاله
سلام من دنبال یه کتاب موسیقی هستم و هرچی میگردم پیداش نمیکنم. سوال درین زمینه رو از کدوم انجمن میتونم بپرسم؟
سلام من دنبال یه کتاب موسیقی هستم و هرچی میگردم پیداش نمیکنم. سوال درین زمینه رو از کدوم انجمن میتونم بپرسم؟
درود
بخش کتاب و کتابخوانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdi15755
22-03-2021, 19:52
سلام
یه برنامه پخش صدای پس زمینه هنگام مکالمه در اندروید میخوام میتونید راهنمایی کنید
سلام
یه برنامه پخش صدای پس زمینه هنگام مکالمه در اندروید میخوام میتونید راهنمایی کنید
درود
تاپیک خود را در بخش زیر ارسال کنید
بخش اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان میخووام یه تاپیک بزنم درباره باج افزار ها و هرکی هرچی میدونه اطلاعات بده راستش دارم تحقیق میکنم لطفا کمک کنید
کسی نیست جواب سوالم رو بده؟؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-04-2021, 23:10
دوستان میخووام یه تاپیک بزنم درباره باج افزار ها و هرکی هرچی میدونه اطلاعات بده راستش دارم تحقیق میکنم لطفا کمک کنید
سلام
سال نو و نوروز شما و سایر دوستان مبارک باشه .
إن شاءَ اللّٰه که بتونید سال خوبی برای خودتون و دیگران رقم بزنید
◼️ در صفحه ی اول انجمن میتونید سوالتون رو در قسمت مربوطه ارسال کنید .
◼️ البته ممکن اعضای تازه وارد برای مدت محدودی نتونند تاپیک بزنند و بایستی اول چندین مطلب در تاپیک های موجود ارسال کنند .
◼️در صفحه ی زیر تعدادی از تاپیک های مربوط به باج افزار وجود داره
موفق باشید
=======================================
دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
.
.
AhmadZghi
07-04-2021, 11:21
سلام دوستان
یک سوالی که دارم اینه که آیا کسی بلد چجوری اکانت پرمیوم اسپتیفای بسازم؟
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.ممنونم
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
درود
برنامه های اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمیدونم چطوری تشکر کنم زیر پستها ؟:worried:
Sepehrtiam
14-05-2021, 15:39
دوستان نمیدونم باید سوالم کجا تایپ کنم ابگرمکن دیواری از بالای دیاگفرام وزیر لوله ای که گاز میبره برای شمعک گاز میده بیرون گاز میده آتیش میگیره یه سوراخ کوچولو اونجا هست گریس زدن توش
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-05-2021, 09:24
دوستان نمیدونم باید سوالم کجا تایپ کنم ابگرمکن دیواری از بالای دیاگفرام وزیر لوله ای که گاز میبره برای شمعک گاز میده بیرون گاز میده آتیش میگیره یه سوراخ کوچولو اونجا هست گریس زدن توش
سلام دوست عزیز
تاپیک سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن :
ضمناً برای درج عکس باید ابتدا عکس در یک سایت آپلود درج کنید و سپس لینک مخصوص فروم رو در مطلبتون درج کنید
ابن یک سایت آپلود عکس و سایر فایلها هست :
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
.
.
جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
amirhossein1212
01-09-2021, 09:13
سلام برای سوال پرسیدن در مورد نصب یک بازی کجا باید سوالم رو مطرح کنم
- - - Updated - - -
سلام برای سوال پرسیدن در مورد نصب یک بازی کجا باید سوالم رو مطرح کنم
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-09-2021, 21:18
سلام برای سوال پرسیدن در مورد نصب یک بازی کجا باید سوالم رو مطرح کنم؟
سلام
بستگی داره .
بازی سیستم عامل ویندوز؟ یا اندروید ؟ یا آی او اس ؟
◼️ این لینک صفحه ی اصلی انجمن هست . جای مناسب رو انتخاب کنید :
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
توصیه های مهم امنیتی:
.
.
.
.
.
.
جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
a-yoosofi
09-10-2021, 23:09
Saamy.org
آموزش مکالمه عربی و انگلیسی
a-yoosofi
09-10-2021, 23:11
Saamy.org
آموزش مکالمه عربی و انگلیسی
cantexmojtaba
20-11-2021, 21:46
سلام من بعد از ده سال وارد اکانت شدم دیدم بن ام یعنی چی!!! یکی منو از بن بودن دربیاره ، به کی باید پیام بدم ، تو بخش شبکه و اینترنت بنم
سلام
یه مشکل دارم توی کد نویسی کجا مطرحش کنم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2022, 00:25
سلام
یه مشکل دارم توی کد نویسی کجا مطرحش کنم؟
سلام
◼️ اگه به برنامهنویسی مربوط میشه پس اینجا ارسال کنید :
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
◼️ تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
◼️ تجربه های زندگی
◼️ توصیه های مهم امنیتی:
◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
◼️ تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
amirmanishakeri
16-04-2022, 21:16
سلام دوستان در مورد زیرنویس دانلود شده از یوتیوب که مشکل مختل شدن زمانبندی داره یعنی شروع این سطر قبل از پایان سطر قبلیه کدوم انجمن بپرسم؟؟ممنونم
سلام دوستان در مورد زیرنویس دانلود شده از یوتیوب که مشکل مختل شدن زمانبندی داره یعنی شروع این سطر قبل از پایان سطر قبلیه کدوم انجمن بپرسم؟؟ممنونم
سلام خوش اومدین:»
شما میتونید مسائل و مشکلات مربوط به زیرنویس رو در تاپیک زیر مطرح کنید :
سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirmanishakeri
21-04-2022, 00:10
mgmmasoud
20-09-2022, 18:15
سلام
درمورد نصب نرم افزار پخش مسابقات فوتبال روی اسمارتtv سوال داشتم
کجا باید مطرح کنم؟
سلام
وقت بخیر
من تازه عضو شدم و تاپیک ایجاد کردم که با پیام نیاز به تایید دارد مواجه شدم چقدر طول می کشه تایید بشه و تا چه زمانی این حالت ادامه داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.