مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsi cr430 ,64 بیتی....
Reza31001
19-12-2013, 23:03
من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsi cr430 ,64 بیتی....
شما احتمالا باید درایور وبکم رو پاک کنی و از سایت msi درایور مخصوص لپ تاپت رو بگیری و دوباره نصب کنی
البته من زیاد وارد نیستم سوالات بیشتر رو اینجا بپرس:
◄ ™ MSI اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
djbehnam73
20-12-2013, 14:54
سلام
می خواستم ببینم تو کدوم تاپیک می تونم اکانت پریوم سایت رودفایل رو پیدا کنم ؟؟؟؟
Reza31001
20-12-2013, 18:34
سلام
می خواستم ببینم تو کدوم تاپیک می تونم اکانت پریوم سایت رودفایل رو پیدا کنم ؟؟؟؟
RodFile / تاپیک جامع رود فایل ▓ توضیحات در پست اول ▓ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir hafez95
23-12-2013, 21:55
سلام یه مشکل در خصوص نرم افزار گوشی دارم کجا باید مطرح کنم؟
surush55
23-12-2013, 23:50
سلام من پرینتر سامسونگ 2160دارم موقع پرینتاز صفحات 2یا3روز پیش پرینت می گیره موندم چی کار کنم؟
surush55
23-12-2013, 23:55
سلام من پرینتر سامسونگ 2160دارم موقع پرینتاز صفحات 2یا3روز پیش پرینت می گیره موندم چی کار کنم؟
کسی نیست جواب بده؟:n03:
Armin.Computer
24-12-2013, 00:33
کسی نیست جواب بده؟:n03:
یک انجمن هست ببین مشکلت اونجا حل میشه:
پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
djbehnam73
24-12-2013, 23:44
سلام سوالاتی در مورد فرمت کردن فلش داشتم !
سلام سوالاتی در مورد فرمت کردن فلش داشتم !
درود
اینجا مطرح کنین
انـجـمـن: هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
فایر فاکسم مشکل داره بازی ها رو تو اف بی باز نمیکنه و ضمنا بقیه ی مرورگرهامم بعضی از بازی ها رو باز نمیکنه و ارور میدن که فلش پلیرم آپدیت نیست در صورتی که آپدیته و فعاله....
میشه بگید تو چه تاپیکی سوالمو بپرسم تا به جواب برسم؟
سلام
فایر فاکسم مشکل داره بازی ها رو تو اف بی باز نمیکنه و ضمنا بقیه ی مرورگرهامم بعضی از بازی ها رو باز نمیکنه و ارور میدن که فلش پلیرم آپدیت نیست در صورتی که آپدیته و فعاله....
میشه بگید تو چه تاپیکی سوالمو بپرسم تا به جواب برسم؟
درود
مشکلتون رو اینجا مطرح کنین.
فایرفاکس Firefox - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه مشکل فلش پلیرمو کجا مطرح کنم؟
djbehnam73
26-12-2013, 14:05
سلام یه چندتا کانورتر هست می خوام بببینم کدومش بهتره ؟؟؟؟
کجا بپرسم ؟؟؟؟؟؟
shytonak.a
26-12-2013, 14:18
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم
می شه راهنماییم کنید
باتشکر
Armin.Computer
26-12-2013, 14:50
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم
می شه راهنماییم کنید
باتشکر
سلام دوست عزیز
خوش آمدید
این انجمن ها رو بررسی کنید :
کلوپ گوشی های تحت اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موبایل و PocketPc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza31001
26-12-2013, 23:38
سلام یه چندتا کانورتر هست می خوام بببینم کدومش بهتره ؟؟؟؟
کجا بپرسم ؟؟؟؟؟؟
کلیه ی مباحث در مورد نرم افزارهای کانورتور و تبدیل فرمت های صوتی و تصویری به یکدیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[معرفی و آموزش] برنامه های "مبدل و ویرایشگر" ویدیویی (Converter) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟:n28::n03:
سوالمو که در رابطه با فلش پلیره کجا باید بپرسم؟
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟:n28::n03:
سوالمو که در رابطه با فلش پلیره کجا باید بپرسم؟
مباحث عمومی نرم افزار... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الناز ابراهیمی
28-12-2013, 10:23
سلام. یه سوال داشتم درباره uninstall کردن در گوشی s5660 اندروید . من یه برنامه رو می خواستم پاک کنم و در حین uninstall کردن back کردم . پیغام not succesfull اومد و دیگه نمیدونم چطوری پاکش کنم.:n03:
سلام. یه سوال داشتم درباره uninstall کردن در گوشی s5660 اندروید . من یه برنامه رو می خواستم پاک کنم و در حین uninstall کردن back کردم . پیغام not succesfull اومد و دیگه نمیدونم چطوری پاکش کنم.:n03:
712:خوش آمدید.
کلوپ گوشی های اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
مباحث عمومی موبایل...
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و خسته نباشد من دنبال نرم افزار SETOOLSمیگردم ومیخواستم لینک دانلودش رو برام بفرستید ممنون
با سلام و خسته نباشد من دنبال نرم افزار SETOOLSمیگردم ومیخواستم لینک دانلودش رو برام بفرستید ممنون
712:
درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید...
*nooshazar
29-12-2013, 19:33
سلام...
من برای پروژه ی کارشناسی ام که درمورد مقایسه وپیاده سازی الگوریتم های فشرده سازی هست نیاز خیلی زیادی به منبغ فارسی دارم...میتونم یه همچین سوالی رو در انجمن مطرح کنم؟؟ اگه آره کجا باید درخواستمو بپرسم...
ممنونم...
سلام
من در مورد ال ای دی سامسونگ سری 6 سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید به کدوم قسمت مراجعه کنم
Reza31001
31-12-2013, 21:42
سلام
من در مورد ال ای دی سامسونگ سری 6 سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید به کدوم قسمت مراجعه کنم
تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahmood666666
01-01-2014, 14:31
سلام دوستان
من یه شبکه وایرلس با5 پی سی توسط اکسس پوینت راه اندازی کردم
یه سری مشکلاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
1-شبکه وصله کامپیوتر ها همدیگرو شناسایی میکنن ولی به اطلاعات هم دسترسی ندارن وا روشون که کلیک میکنم یه پیغام گنده در مورد دسترسی به کامپیوتر میده اشکال از چیه؟
2-یه مودم وایر لس هم کنار اکسس پوینت دارم که میخوام اینترنت روشیر کنم توشبکه چه جوری شیر کنم؟
Armin.Computer
01-01-2014, 14:56
سلام دوستان
من یه شبکه وایرلس با5 پی سی توسط اکسس پوینت راه اندازی کردم
یه سری مشکلاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
1-شبکه وصله کامپیوتر ها همدیگرو شناسایی میکنن ولی به اطلاعات هم دسترسی ندارن وا روشون که کلیک میکنم یه پیغام گنده در مورد دسترسی به کامپیوتر میده اشکال از چیه؟
2-یه مودم وایر لس هم کنار اکسس پوینت دارم که میخوام اینترنت روشیر کنم توشبکه چه جوری شیر کنم؟
سلام
شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
microfic
04-01-2014, 11:43
driver pack 13 را از این سایت دانلود کرده ام.فایل های دانلود 5 پارت هستند. حالا چگونه این 5 پارت را یکی کنم و روی DVD بدون مشکل رایت کنم. راهنمایی کامل را در کدام پست می توانم پیدا کنم؟
سلام
من کلیه فایل های که برای برنامه
adobe premiere elements 12
دانلود کردم که شامل 9 فایل زیپ شده بود و کلیه فایل ها را باهم از حالت زیب در اوردم و کل انها در یک فولدر باز شدند و به داخل فلدر که مراجعه کردم برای نصب کلی فایل بود که نمی دانستم باید کدام را بزنم که شروع کنه به نصب خلاصه همه را امتحان کردم ولی نشد لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید .
و سوال بعد اینکه بعد از نصب چگونه فایل های کرک و پچ را اجراع کنم ؟
ایا هنگام نصب فایل های کرک را باید از بقیه فایل ها جدا کرد و بعد اقدام به نصب کرد یا نیاز نیست ؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاس گذارم .
عکس از پیغام های برنامه هنگام نصب
salam man belakhare movafagh shodam in barname adobe primere elements 12 ro nasb konam va ava ke dashtam nasb mikardam didam zane in shomare srial hast va bad ke nasb shod barname ro ke ejra kardam goft bayad beri ya ID adobe ro bezani ya regstir koni va 7 roz ham behem vaght dade hala nemidonam ke chi kar konam va fekr kardam vaghti avale nasb khodesh SN ro neshon dad khodesh automatim crack shode vali Goya hamchin chizi nist va raftam ba in file haye patch va crack var raftam vali SN hamechi bod joz in barname lotfan rahnamaye konid ke chi kar konam
سلام ودرود
برنامه داپا رو نصب کردم قلمهاش موقع آزمون و بقیه جاها علامت سواله؟
OMiD.1080p
08-01-2014, 09:21
تاپيك مربوط به مباحث و مشكلات Acronis True Image 2013 رو نميتونم پيدا كنم .
يه لينك ازش به من ميديد لطفا .
omidehzendegy
08-01-2014, 12:36
سلام و خسته نباشید یه تقویم با فتوشاپ طراحی کردم کجا باید بذارم تا بقیه هم استفاده کنند؟
Reza31001
08-01-2014, 12:41
سلام و خسته نباشید یه تقویم با فتوشاپ طراحی کردم کجا باید بذارم تا بقیه هم استفاده کنند؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرخواهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
darvishi522
08-01-2014, 12:47
با سلامبه پیشنهاد یکی از دوستان که در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح شد این تاپیک رو ایجاد میکنم.انجمن گسترده شده و ممکنه پیدا کردن جای مناسب بحث ها مشکل باشه.اگر درباره جای (انجمن) درست مطرح کردن سوال و فعالیت شک دارید اینجا سوالتون رو بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنن.با سلام من راهنمای استفاده از نرم افزار برنامه نویسی کومودو را میخواستم شما میتونید کمکم کنید؟ ممنون
persiandoctor
08-01-2014, 15:09
سلام من سوالی در مورد نصب ویندوز 7 دارم از کجا می تونم جواب سوالمو بپرسم؟
Iloveu-ALL
08-01-2014, 15:33
سلام من سوالی در مورد نصب ویندوز 7 دارم از کجا می تونم جواب سوالمو بپرسم؟
اینجا ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان حال شما:))))
ببخشین من یه مشکلی داشتم اونم اینه که چطوری میشه یه ایمیلو ریست کرد تا IP که با اون داخل شدی رو پاک کرد لطفا کمکم کنین :n03::n28::n30:
Reza31001
11-01-2014, 10:01
سلام دوستان حال شما:))))
ببخشین من یه مشکلی داشتم اونم اینه که چطوری میشه یه ایمیلو ریست کرد تا IP که با اون داخل شدی رو پاک کرد لطفا کمکم کنین :n03::n28::n30:
سلام
به p30world خوش آمدید
سوالتون رو در بخش زیر مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس های ایمیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OMiD.1080p
11-01-2014, 11:33
تاپيك مربوط به مباحث و مشكلات Acronis True Image 2013 رو نميتونم پيدا كنم .
يه لينك ازش به من ميديد لطفا .
كسي پيدا نكرد اين تايپكــ رو ؟
Reza31001
11-01-2014, 11:40
كسي پيدا نكرد اين تايپكــ رو ؟
تاپیک جدید بزنید:
مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rshbabaei
12-01-2014, 11:37
سلام دوستان
من يه سوال دارم ميشه راهنمايي كنيد
چگونه ميتونم شمارنده تعداد پرينت گرفته شده پريتر hp1320 pcl 6 v را رسيست يا پاك كنم
Iloveu-ALL
12-01-2014, 12:44
سلام دوستان
من يه سوال دارم ميشه راهنمايي كنيد
چگونه ميتونم شمارنده تعداد پرينت گرفته شده پريتر hp1320 pcl 6 v را رسيست يا پاك كنم
سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n02:با سلام چه عجب درددلمونو یکی شنید! با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم اینه که دوستم نرم افزار ردمین رو چند سیستم که شبکه بودن نسب کرد ، کار می کرد مثل ساعت . بعد از مدتی یکی از سیستمها رو تعمیر کردم حالا که همون نرم افزار رو نصب می کنم بعد از مدتی از کار افتاد چون رجیستر نکردم . جفتمون از یک نرم افزار استفاده کردیم ! لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه؟:n03:
با سلام دوست عزیز من فکر کنم بتونم کمکت کنم سوالتون چیه؟:n05:
:n02:با سلام چه عجب درددلمونو یکی شنید! با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم اینه که دوستم نرم افزار ردمین رو چند سیستم که شبکه بودن نسب کرد ، کار می کرد مثل ساعت . بعد از مدتی یکی از سیستمها رو تعمیر کردم حالا که همون نرم افزار رو نصب می کنم بعد از مدتی از کار افتاد چون رجیستر نکردم . جفتمون از یک نرم افزار استفاده کردیم ! لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه؟:n03:
فکر میکنم اینجا باید بپرسید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز با تشکر از شما ولی الان کجا باید همون سوال را پرسید؟!
تو همین فضایی که الان دارم تایپ می کنم؟که در غالب جواب به راهنمایی شماست؟:n13:
V E S T A
20-01-2014, 13:53
سلام دوست عزیز با تشکر از شما ولی الان کجا باید همون سوال را پرسید؟!
تو همین فضایی که الان دارم تایپ می کنم؟که در غالب جواب به راهنمایی شماست؟:n13:
روی این لینک کلیک کنید >> انـجـمـن: شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وروی ایجاد گفتگوی جدید کلیک کنید برای تاپیک تون عنوان انتخاب کنید و سوالتون رو بپرسید
برای آشنایی بیشتر با نحوه تاپیک ایجاد کردن این قسمت رو بخونید >> شرکت در بحـث ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m.anahita
21-01-2014, 11:34
سلام دوستان ...من تازه عضو این سایت شدم ... ی سوال داشتم!!!!!!!!!!!
میخوام بدونم چت تصویری با برنامه skype چقد حجم دانلود میگیره ... دقیق بهم بگین ..اخ من زیاد چت تصویری میکنم میخوام کنترلش کنم ..ممنون میشم سریعا ج بدین
zahra 68
21-01-2014, 23:48
سلام
بلوتوث لپ تاپم مشکل پیدا کرده راستش روشن میشه و سرچ میکنه و device مورد نظرو پیدا میکنه ولی connect نمیشه نه چیزی ارسال و نه دریافت میکنه چیکار کنم؟
ممنون از دوستان اگه این مشکلمو حل کنند:n27::n27:
V E S T A
22-01-2014, 01:36
سلام دوستان ...من تازه عضو این سایت شدم ... ی سوال داشتم!!!!!!!!!!!
میخوام بدونم چت تصویری با برنامه skype چقد حجم دانلود میگیره ... دقیق بهم بگین ..اخ من زیاد چت تصویری میکنم میخوام کنترلش کنم ..ممنون میشم سریعا ج بدین
این انجمن سوال بپرسین:
سرویس های گفتگوی آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
بلوتوث لپ تاپم مشکل پیدا کرده راستش روشن میشه و سرچ میکنه و device مورد نظرو پیدا میکنه ولی connect نمیشه نه چیزی ارسال و نه دریافت میکنه چیکار کنم؟
ممنون از دوستان اگه این مشکلمو حل کنند:n27::n27:
این انجمن سوال بپرسین :
مشکلات نرم افزاری / درایورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nasim2013
23-01-2014, 13:52
سلام
من قبلا از Internet Download Manager استفاده میکردم
الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
چه طوری باید از gigaget استفاده کرد؟؟؟
nasim2013
23-01-2014, 14:03
سلام
الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
سلام
712:
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موفق باشید...
سلام
این درسته که اطلاعات SSD ها پس از پاک شدن غیر قابل ریکاوری هستند؟(به دلیل trime)????؟؟؟؟؟
Iloveu-ALL
25-01-2014, 13:46
سلام
این درسته که اطلاعات SSD ها پس از پاک شدن غیر قابل ریکاوری هستند؟(به دلیل trime)????؟؟؟؟؟
هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
چرا اصلا نمیتونم وارد جی میل بشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم همش میگه این اتصال غیر قابل اطمینان میباشد
دیگه نمیتونم برم تو inbox کلا قاطی کرده
ولی داداشم میتونه از سیستم شرکتشون بره ولی من با سیستم خودم نمیتونم
ممنون میشم راهنمایی کنید
Iloveu-ALL
26-01-2014, 21:18
سلام
چرا اصلا نمیتونم وارد جی میل بشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنم همش میگه این اتصال غیر قابل اطمینان میباشد
دیگه نمیتونم برم تو inbox کلا قاطی کرده
ولی داداشم میتونه از سیستم شرکتشون بره ولی من با سیستم خودم نمیتونم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینترنت و شبکه > سرویس های ایمیل
تاپیک Gmail / تمامی مسائل جي ميل در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لازم است که IE 8 را روی Win7- 64bit نصب کنم، اما نمیدانم چطور.
IE اصلی ویندوز7 را پاک کرده ام ولی نمیدانم کدام IE8 را دانلود و سپس برای نصب، چه کارهائی را انجام دهم.
لطفا اگر هر کسی میتواند ، راهنمائی کند.
Iloveu-ALL
27-01-2014, 14:02
لازم است که IE 8 را روی Win7- 64bit نصب کنم، اما نمیدانم چطور.
IE اصلی ویندوز7 را پاک کرده ام ولی نمیدانم کدام IE8 را دانلود و سپس برای نصب، چه کارهائی را انجام دهم.
لطفا اگر هر کسی میتواند ، راهنمائی کند.
اینترنت اکسپلورر Internet Explorer - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعاً برام سوال شده چرا هیچکس نمیدونه rthdcpl.exe چطور رو ویندوز 8 نصب کنمو Run نمیشه هر کاری میکنم
کلافم کرده
fatima0941
28-01-2014, 11:55
سلام دوستان من تازه عضو شدم سایت مفیدیه :)
من 19 سالمه و رشتم کامپیوتره میخوام حداقل تا دوسال دیگه تو حرفه عکاسی مشغول کار شم یعنی یه آتلیه برا خودم بزنم
فعلا خیلییی مقدماتی یه سری کارایی مثل ویرایش عکس و انجام پروژه های تحقیقاتی و میکس عکس انجام میدم برای فامیلا و اشناهامون
ولی میخوام تا دو سال دیگه حرفه ای کار کنم تو آتلیه
شما پیشنهاد میدید چه کلاس هایی برم آموزش ببینم و چه نرم افزارهایی رو کار کنم و مسلط شم؟ لطفا راهنمایی و کمکم کنید:n01:
سلام دوستان من تازه عضو شدم سایت مفیدیه :)
من 19 سالمه و رشتم کامپیوتره میخوام حداقل تا دوسال دیگه تو حرفه عکاسی مشغول کار شم یعنی یه آتلیه برا خودم بزنم
فعلا خیلییی مقدماتی یه سری کارایی مثل ویرایش عکس و انجام پروژه های تحقیقاتی و میکس عکس انجام میدم برای فامیلا و اشناهامون
ولی میخوام تا دو سال دیگه حرفه ای کار کنم تو آتلیه
شما پیشنهاد میدید چه کلاس هایی برم آموزش ببینم و چه نرم افزارهایی رو کار کنم و مسلط شم؟ لطفا راهنمایی و کمکم کنید:n01:
سلام.
به انجمن خوش امدید.
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید تا راهنمایی صورت بگیره.
عکاسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعاً برام سوال شده چرا هیچکس نمیدونه rthdcpl.exe چطور رو ویندوز 8 نصب کنمو Run نمیشه هر کاری میکنم
کلافم کرده
سوالتون رو در این انجمن مطر کنید
ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من یه gridView بروی فرمم دارم که محتویات آن را به یک جدول از بانکم بایند کردم.مشکلم اینجاست که می خوام یه checkbox به هر ردیف این gridView اضافه کنم که وقتی کاربر آن checkbox را انتخاب کرد ،آن رکورد از gridView به یک جدول دیگر اضافه شود.خیلی سرچ کردم ولی بی فایده بود.لطفا راهنماییم کنیین.ممنون
jalal bandar
28-01-2014, 23:12
ممنون بابک.میخاستم راهنمایی کنید منوی مخفی تلویزیون LG مدل LE4500 رو ازکجا بگیرم
V E S T A
28-01-2014, 23:19
سلام
من یه gridView بروی فرمم دارم که محتویات آن را به یک جدول از بانکم بایند کردم.مشکلم اینجاست که می خوام یه checkbox به هر ردیف این gridView اضافه کنم که وقتی کاربر آن checkbox را انتخاب کرد ،آن رکورد از gridView به یک جدول دیگر اضافه شود.خیلی سرچ کردم ولی بی فایده بود.لطفا راهنماییم کنیین.ممنون
سلام سوالتون رو اینجا بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NET Framework. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون بابک.میخاستم راهنمایی کنید منوی مخفی تلویزیون LG مدل LE4500 رو ازکجا بگیرم
سوالتون رو اینجا بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلویزیون و سیستم های تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
برای ساختن بروشور از چه نرم افزاری استفاده کنیم و روش کار چگونه است؟
hossein019940
01-02-2014, 22:22
من میخوام.مجموعه هشتم اسم کتاب هست درخواست بدم .کارودانش هم هست.از کدوم تاپیک؟
اصغر کیانی فر
01-02-2014, 23:14
سلام سوالم در مورد این است که درایو های سی دی رام کامپیوترم نصب وموجود است ولی سی دی را در سی دی رام قرار می دهم نمی تواند سی دی را بخواند ؟ با تشکر
slm
man mikhastam y mashin to renje ghymate60 ta80 toman bkharam
mikhastam nazaretono bdonam
mamnon
hossein019940
01-02-2014, 23:33
سلام سوالم در مورد این است که درایو های سی دی رام کامپیوترم نصب وموجود است ولی سی دی را در سی دی رام قرار می دهم نمی تواند سی دی را بخواند ؟ با تشکر
مشکلات سخت افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
slm
man mikhastam y mashin to renje ghymate60 ta80 toman bkharam
mikhastam nazaretono bdonam
mamnon
لطفا فارسی پست بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاوره خرید خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NAFAS666
02-02-2014, 12:04
سوالم در مرود درایو unalocatedویندوز 7 کجا بپرسمش؟
سوالم در مورد نرم افزار tapatalk هستش . (نمیتونم عکس کپی کنم و تو پستام بذارم . اصلا تنظیماتی داره که عکس کپی پیست کنم ? اگه داره کجاشه )
ممنون میشم بگید سوالمو از کجا بپرسم و جواب بگیرم :)
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
V E S T A
04-02-2014, 20:00
سوالم در مرود درایو unalocatedویندوز 7 کجا بپرسمش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hanieh maleki
05-02-2014, 02:29
یه سوال در مورد بلوتوث لپ تاپ دارم :((
یه سوال در مورد بلوتوث لپ تاپ دارم :((
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zahra003
06-02-2014, 17:11
سلام راجع به تسک بار ویندوز 7سوال داشتم کجا باید بپرسم؟
GOLDFINCH
06-02-2014, 17:44
سلام راجع به تسک بار ویندوز 7سوال داشتم کجا باید بپرسم؟
ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ــــــــــــ
zahra003
06-02-2014, 17:50
ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ــــــــــــ
مرسی از راهنماییتون
razieh_h
07-02-2014, 17:19
با سلام
هر برنامه ای باز میکنم شروع میکنه به not responding شدن!!!!!
کجا مشکلمو بپرسم؟!!:n13:
GOLDFINCH
07-02-2014, 17:33
با سلام
هر برنامه ای باز میکنم شروع میکنه به not responding شدن!!!!!
کجا مشکلمو بپرسم؟!!:n13:
انجمن: ویـنــدوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir Hossein
07-02-2014, 22:51
سلام
میخواستم یه سوال در مورد یکی از بازی های موبایل بپرسم...بازی مشکل نداره...در مورد خود بازی میخوام صحبت کنیم
ولی هرچی گشتم برای یه چنین موضوعی تالار پیدا نکردم :31:
V E S T A
07-02-2014, 23:20
سلام
میخواستم یه سوال در مورد یکی از بازی های موبایل بپرسم...بازی مشکل نداره...در مورد خود بازی میخوام صحبت کنیم
ولی هرچی گشتم برای یه چنین موضوعی تالار پیدا نکردم :31:
سلام
این انجمن (صفحه اصلی) میتونید سوال کنید:
انـجـمـن: بازی های موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ghiasi14
09-02-2014, 19:33
با سلام واحترام ، لطفا برای اینکه بتوانم توسط آ دی ام برای دانلود کامپیوترم بطور اتومات روشن شود ودانلود انجام شود وکامپیوتر بطور اتومات خاموش گردد چکار کنم
V E S T A
09-02-2014, 19:38
با سلام واحترام ، لطفا برای اینکه بتوانم توسط آ دی ام برای دانلود کامپیوترم بطور اتومات روشن شود ودانلود انجام شود وکامپیوتر بطور اتومات خاموش گردد چکار کنم
سلام
هر دو تا تاپیک می تونید سوال بپرسید :
Download Manager / بررسی نرم افزارهای دانلود فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OMiD.1080p
10-02-2014, 00:31
تاپیکی پیدا نمیشه که اخبار سلبرتی ها و عکس هاشون رو بشه گذاشت اونجا ؟
سلبرتی های موسیقی و سینمایی ( خارجی )
SNOW PATROL
10-02-2014, 01:13
تاپیکی پیدا نمیشه که اخبار سلبرتی ها و عکس هاشون رو بشه گذاشت اونجا ؟
سلبرتی های موسیقی و سینمایی ( خارجی )
تاپیکی که به صورت جامع درباره این اشخاص باشه نداریم اما
برای اخبار هنرمندان دنیای موسیقی خب اینجا رو داریم :
اخبار و اتفاقات دنیای موسیقی (داخلی و خارجی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای سینما و هالیوود هم اینجا :
از هالیوود چه خبر ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود:
لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم عضو بازارچه بشوم؟ لینک ثبت نام در بازارچه؟
مبلغ عضویت چقدر میباشد؟
Reza31001
10-02-2014, 21:09
درود:
لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم عضو بازارچه بشوم؟ لینک ثبت نام در بازارچه؟
مبلغ عضویت چقدر میباشد؟
درود
عضویت در فروم به معنای عضویت در بخش بازارچه هم هست
در حال حاضر فعالیت در این بخش رایگانه و شما می تونید ضمن رعایت قوانین انجمن بازارچه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این بخش فعالیت کنید
zahra003
12-02-2014, 22:45
سلام راجع به انتی ویروس ESET Smart Security سوال دارم کجا باید بپرسم؟
Reza31001
12-02-2014, 22:48
سلام راجع به انتی ویروس ESET Smart Security سوال دارم کجا باید بپرسم؟
تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من کامپیوتر شرکتی رو تعمیر کردم که قبلش ویروس گرفته بود بنام secret.exe بعد تمام فایلهای آفیس و بسیار مهم شرکت که شامل ارشیو اطلاعات سالیانه و درامدهای شرکت بود که هم ورد و هم اکسل بود اسیب دیده و غیر قابل استفاده شده.اصلا حواسم نبود قبل از تعویض ویندوز از بازگردانی خود ویندوز استفاده کنم؟:n13:
الانم احساس گناه می کنم همین روزاست خود کشی کنم با این اشتباه فاهش.خاهشا کمک کنید.:n28:
712:سوالتون رو در انجمن مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید شاید کسی نرم افزاری برای بازیابی معرفی کنه.من هم سعی میکنم کمک کنم...
sanaz_top618
13-02-2014, 11:02
سلام من سوالي درباره بلوتوث لب تاب و اينكه چطور با بلوتوث و گوشي به اينترنت وصل شم سوالي داشتم كجا بايد بپرسم؟؟؟؟؟؟؟///
.AraMesh.
14-02-2014, 15:16
سلام من سوالي درباره بلوتوث لب تاب و اينكه چطور با بلوتوث و گوشي به اينترنت وصل شم سوالي داشتم كجا بايد بپرسم؟؟؟؟؟؟؟///
سلام" ببینید کدومش ب سوالتون مربوطه.
اینـــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.AraMesh.
14-02-2014, 15:24
سلام من کامپیوتر شرکتی رو تعمیر کردم که قبلش ویروس گرفته بود بنام secret.exe بعد تمام فایلهای آفیس و بسیار مهم شرکت که شامل ارشیو اطلاعات سالیانه و درامدهای شرکت بود که هم ورد و هم اکسل بود اسیب دیده و غیر قابل استفاده شده.اصلا حواسم نبود قبل از تعویض ویندوز از بازگردانی خود ویندوز استفاده کنم؟:n13:
الانم احساس گناه می کنم همین روزاست خود کشی کنم با این اشتباه فاهش.خاهشا کمک کنید.:n28:
سلام" بپرسید بهترین برنامه بازیابی اطلاعات چیه. الان دیگه هارد کاملا ب فنا رفته ، روی مین منفجر شده باشه ، سقوط آزاد کرده باشه و ... رو هم با صرف هزینه بازیابی میکنند. خیالتون راحت. بدین شرکت معتبر تعمیر هارد ، بگید فلان فایل با فلان فرمت در فلان تاریخ از دست رفته و خیلی حیاتیه. یه هزینه ازتون میگیرند ک بنظرم در مقابل اطلاعاتی ک از دست رفته و حالا میخواید برگردند ارزش داشته باشه. :n16:
فکرای منفی هم نکنید:n01:
GOLDFINCH
17-02-2014, 00:31
سلام دوستان
من یه سوال در مورد این داشتم که " آیا می شه هارد های اکسترنال جیبی رو پارتیشن بندی کرد؟"
می خواستم بدونم این سوال رو باید تو کدوم انجمن بپرسم.
باتشکر
OMiD.1080p
17-02-2014, 01:14
سلام دوستان
من یه سوال در مورد این داشتم که " آیا می شه هارد های اکسترنال جیبی رو پارتیشن بندی کرد؟"
می خواستم بدونم این سوال رو باید تو کدوم انجمن بپرسم.
باتشکر
میخوای جوابت رو همین جا بدم؟ :n02:
نه مشکلی نداره. هر تعداد و هر سایز پارتیشن که بخوای .
اینم تاپیکش :
تاپیک جامع >> هارد اکسترنال << ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nargessssss
17-02-2014, 13:59
سلام با نرم افزار bluestacks میشه چت کرد؟
راستی روی دسکتابم پرشده از فایل با فرمت class. چی هست ؟چیکارشون کنم؟
ممنون
سلام خسته تباشید من تلویزیونم lg 8600 دارم ومیخوام از طریق wifiگوشی n79به تلویزیون متصل کنم وفایلامو رو تلویزیون ببینم باید چیکار کنم من یه مودم wifi هم دارم در ضمن میشه از طریق همین مودم فایل های رو کامپیوتر رو رو تلویزیون ببینم ممنون میشم جواب بدید با تشکر
سلام با نرم افزار bluestacks میشه چت کرد؟
راستی روی دسکتابم پرشده از فایل با فرمت class. چی هست ؟چیکارشون کنم؟
ممنون
سلام
اینجا سوال کنید:
مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خسته تباشید من تلویزیونم lg 8600 دارم ومیخوام از طریق wifiگوشی n79به تلویزیون متصل کنم وفایلامو رو تلویزیون ببینم باید چیکار کنم من یه مودم wifi هم دارم در ضمن میشه از طریق همین مودم فایل های رو کامپیوتر رو رو تلویزیون ببینم ممنون میشم جواب بدید با تشکر
سلام. همچنین.
شما هم تو ادرس زیر سوال کنید:
تلویزیون و سیستم های تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirmahi
19-02-2014, 12:27
سلام دوستان
سوال در مورد بك آپ را در چه قسمتي بايد بپرسم؟
تشكر
سلام دوستان
سوال در مورد بك آپ را در چه قسمتي بايد بپرسم؟
تشكر
سلام
dvb595959
21-02-2014, 20:14
درود
میخاستم در مورد rss سوال بکنم که آیا سایت p30 world هم از rss پشتبانی میکنه ؟ کجا مطرح کنم؟
-afshari
23-02-2014, 21:12
سلام من 2 ساله کمخونم و پیش متخصص هم رفتم فایده نداشته کمکم کنید لبو،نخود، عدس، گوشت هم تا آنجا که معدم جا داره مصرف می کنم و بخاطر کمخونی اشتهای من خیلی کمه چه کنم کمخونی و اشتهایم درمان شوند
V E S T A
23-02-2014, 21:26
درود
میخاستم در مورد rss سوال بکنم که آیا سایت p30 world هم از rss پشتبانی میکنه ؟ کجا مطرح کنم؟
دورد اینجا بپرسین:
◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من 2 ساله کمخونم و پیش متخصص هم رفتم فایده نداشته کمکم کنید لبو،نخود، عدس، گوشت هم تا آنجا که معدم جا داره مصرف می کنم و بخاطر کمخونی اشتهای من خیلی کمه چه کنم کمخونی و اشتهایم درمان شوند
اینجا سوال بپرسین:
پرسش و پاسخ پزشكي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سید حامد حسینی
24-02-2014, 00:05
با سلام
من به یک گزارش کار کارورزی کاردانی کامپیوتر نیازمندم
باتشکر
V E S T A
24-02-2014, 11:31
با سلام
من به یک گزارش کار کارورزی کاردانی کامپیوتر نیازمندم
باتشکر
سلام
این تاپیک درخواست بدین :
دانلود گزارش پایان دوره ی کارآموزی رشته های فنی و مهندسی + رایگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام در مورد کد انواع پخش سی دی سوال داشتم لطفا راهنمایی نمایید احمد-ب:n12:
Reza31001
25-02-2014, 20:07
با سلام در مورد کد انواع پخش سی دی سوال داشتم لطفا راهنمایی نمایید احمد-ب:n12:
منظورتون فرمت فایلهای تصویری هست که پخش میشه؟
اگه آره اینجا:
: سوالات و حل مشکلات در مورد فایلهای تصویری و فیلمهای دانلودی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم نه بیشتر توضیح بدین
nimajoon66
26-02-2014, 15:48
سلام
چطور میشه نام کاربری را تغییر داد ؟
Reza31001
26-02-2014, 16:54
سلام
چطور میشه نام کاربری را تغییر داد ؟
شرایط و راهنـمـای تغییـر نـام کاربــری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
david-ebi
01-03-2014, 07:40
سلام.لطفا بگین که تفاوت گزینه جواب دادن به این بحث و گزینه جواب سریع در چیست؟ممنونم
سلام.لطفا بگین که تفاوت گزینه جواب دادن به این بحث و گزینه جواب سریع در چیست؟ممنونم
سلام.
فرقی زیادی نداره. تو گزینه جواب دادن به این بحث ابزارهای بیشتری تو صفحه هست که بری چک کنی میفهمی. :n01:
saghar.ssdd
01-03-2014, 14:14
سلام. من می خوام ریز هزینه های ساختمان سازی رو بدونم. از مجوز و بتن ریزی تا گچ و سیمان و آسانسور و کاشی و.....
من اصلاً سر رشته ای ندارم در این باره. یه تحقیقی رو به من سپردن هر چی هم کی گردم کامل و دقیق و ریز نیست جایی. لطفاً من رو راهنمایی کنید. :sad::sad::sad:
M o h a m m @ d
01-03-2014, 16:49
سلام. من می خوام ریز هزینه های ساختمان سازی رو بدونم. از مجوز و بتن ریزی تا گچ و سیمان و آسانسور و کاشی و.....
من اصلاً سر رشته ای ندارم در این باره. یه تحقیقی رو به من سپردن هر چی هم کی گردم کامل و دقیق و ریز نیست جایی. لطفاً من رو راهنمایی کنید. :sad::sad::sad:
معماری، عمران و شهرسازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراحل ساخت ساختمان از مجوز اوليه تا سند تفكيكي و نحوه پرداخت دستمزدها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.میخوام در مورد کات کردن قسمتی از یک ویدئو که قبلا ضبط شده و نحوه کات و حذف کردن قسمتی از ویدئو سوالی بپرسم.در کجا باید سوالم رو مطرح کنم؟
Iloveu-ALL
01-03-2014, 19:16
سلام.میخوام در مورد کات کردن قسمتی از یک ویدئو که قبلا ضبط شده و نحوه کات و حذف کردن قسمتی از ویدئو سوالی بپرسم.در کجا باید سوالم رو مطرح کنم؟
میکس و مونتاژ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
DVD ROM کامپیوترم ایراد پیدا کرده کجا بپرسم ؟
E.N.A.Y.A.T
03-03-2014, 19:19
سلام
DVD ROM کامپیوترم ایراد پیدا کرده کجا بپرسم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات کارت های جانبی و ابزارهای ورودی و خروجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
smss.exe
07-03-2014, 13:12
سلام
Maximum چه حجمی از فایل ها رو میتونم پیوست کنم؟
توی راهنمای قسمت Upload زده حجم ها رو؛ ولی من بالای2 مگابایت نمیتونم Upload کنم...
اگر میتونید راهنمایی کنید؛ اگر هم نه بگید این قضیه رو کجا باید مطرح کنم...
ممنون
V E S T A
07-03-2014, 13:26
سلام
Maximum چه حجمی از فایل ها رو میتونم پیوست کنم؟
توی راهنمای قسمت Upload زده حجم ها رو؛ ولی من بالای2 مگابایت نمیتونم Upload کنم...
اگر میتونید راهنمایی کنید؛ اگر هم نه بگید این قضیه رو کجا باید مطرح کنم...
ممنون
سلام
همه فایل ها فقط تا حجم 2 مگ ضمیمه میشن.
فکر میکنم راهنما نیاز به ویرایش داشته باشه ولی همه فایل ها فقط حجم کمتر از 2 مگ داشته باشن ضمیمه میشن.
سلام عجله دارم نمیدونم سوالمو کجا بپرسم:24::n02:
دارم بانک اطلاعاتی میسازم ولی وقتی میخوام نرم افزار ویژوال استودیو رو به Access وصل کنم یک Erorre میاد متوجه نمیشم باید چیکار کنم
مراحلی که میرم تا وصل بشه:
Accessََ <—— Conectionstring <—-oleDbCnnection1
که بعدش یه Errore میاد درست نمیدونم چیکارش کنم
آدرس تصویر خطا:
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
باتشکر
GOLDFINCH
07-03-2014, 16:38
سلام عجله دارم نمیدونم سوالمو کجا بپرسم:24::n02:
دارم بانک اطلاعاتی میسازم ولی وقتی میخوام نرم افزار ویژوال استودیو رو به Access وصل کنم یک Erorre میاد متوجه نمیشم باید چیکار کنم
مراحلی که میرم تا وصل بشه:
Accessََ <—— Conectionstring <—-oleDbCnnection1
که بعدش یه Errore میاد درست نمیدونم چیکارش کنم
آدرس تصویر خطا:
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
باتشکر
انـجـمـن: برنامه نويسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام سوالم در مورد نصب ویندوز سون رو کجا باید بپرسم؟؟؟
Iloveu-ALL
09-03-2014, 22:25
سلام سوالم در مورد نصب ویندوز سون رو کجا باید بپرسم؟؟؟
توی انجمن ویندوز 7 تاپیک بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
zahra003
09-03-2014, 23:36
سلام راجع به نصب برنامه پرینتر تو ویندوز 7 سوال دارم کجا باید بپرسم؟
سلام راجع به نصب برنامه پرینتر تو ویندوز 7 سوال دارم کجا باید بپرسم؟
سلام.
کلیک کنید
sasan.69
11-03-2014, 21:59
سوال درباره بانک رو از کجا بپرسم؟(امروز خواستم با کارت خرید کنم عملیات ناموفق بود اما از حسابم کم شد چطوری پول کسر شده رو به حساب برگردونم؟؟)
V E S T A
11-03-2014, 22:12
سوال درباره بانک رو از کجا بپرسم؟(امروز خواستم با کارت خرید کنم عملیات ناموفق بود اما از حسابم کم شد چطوری پول کسر شده رو به حساب برگردونم؟؟)
متفرقه | بانکها و امور بانکی | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
12-03-2014, 01:39
جایی هست که بشه درباره کیفیت و راهنمایی خرید اسپیکر های حرفه ای (بلند فلش خور) سوال و کمک گرفت؟
Mehran-King
12-03-2014, 08:06
جایی هست که بشه درباره کیفیت و راهنمایی خرید اسپیکر های حرفه ای (بلند فلش خور) سوال و کمک گرفت؟
سلام فکر کنم باید اینجا تاپیک مورد نظرتون رو ایجاد کنین :
موفق باشین:n16:
M O H A MM A D
13-03-2014, 15:18
سلام
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند آفر میده یکیشو باید تست کنم تا پسورد یک فایل winrar رو بگیرم.
آفر رو نتونستم تکمیل کنم.
اگه در توان دوستان هست این لینک رو تست کنن
SNOW PATROL
13-03-2014, 17:37
سلام
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند آفر میده یکیشو باید تست کنم تا پسورد یک فایل winrar رو بگیرم.
آفر رو نتونستم تکمیل کنم.
اگه در توان دوستان هست این لینک رو تست کنن
دوست عزیز این جا مطرح کنید ببینید نظر دوستان چی هست
۞۞چگونه از این سایت دانلود کنم (حل مشکلات دانلود از سایتهای گوناگون)۞۞ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هرچند که از نظر خودم این گونه فایل ها فیک هستند
موفق باشید
mbit.pys.ali
14-03-2014, 00:13
من با رم ریدر مشکل دارم چون که با سیستم من خوانده نمی شه ولی باسیستمهای دیگه خوانده میشه ومی دانم که مشکل از سیتم هست ولی چطو تنظیم کنم نمی دانم خواهشمندم کمکم کنید
سعید 3232
14-03-2014, 15:26
کامپیو ترم هرچی بازی که توش میریزم نمی اره چکار کنم
با سلام
من آی دی و پسورد ایمیل را دارم ولی ضمن ورود سوال امنیتی می پرسه و یادم نیست لطفا" ببفرمایید چه کار می شه کرد.
من با رم ریدر مشکل دارم چون که با سیستم من خوانده نمی شه ولی باسیستمهای دیگه خوانده میشه ومی دانم که مشکل از سیتم هست ولی چطو تنظیم کنم نمی دانم خواهشمندم کمکم کنید
ميتونيد اينجا سوالتون رو مطرح كنيد
مشکلات مادربرد، پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کامپیو ترم هرچی بازی که توش میریزم نمی اره چکار کنم
ميتونيد اينجا سوالتون رو مطرح كنيد
مشکلات نصب و اجرای بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
من آی دی و پسورد ایمیل را دارم ولی ضمن ورود سوال امنیتی می پرسه و یادم نیست لطفا" ببفرمایید چه کار می شه کرد.
به اين قسمت مراجعه كنيد
سرويس های ارتباطی آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درمورد درایور ها کجا میتونم سوال رو بپرسم؟؟
GOLDFINCH
16-03-2014, 20:18
درمورد درایور ها کجا میتونم سوال رو بپرسم؟؟
انـجـمـن: درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ghasedak70
17-03-2014, 21:26
سلام خسته نباشید
من ناخواسته user accountخودم را به limitedتغییر دادم چطورمیتونم یوزرم را بهAdministrator تبدیل کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید:n27:
نامی نامی
18-03-2014, 08:29
سلام
کجامیتونم سوالم و مطرح کنم؟
میخواستم بپرسم. چه جوری میشه مسیج های حذف شده ی گوشی نوکیا n95روبازگردانی نمود؟
سلام خسته نباشید
من ناخواسته user accountخودم را به limitedتغییر دادم چطورمیتونم یوزرم را بهAdministrator تبدیل کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید:n27:
سلام، به جمع ما خوش اومدید...
در بخش مربوط به ویـنــدوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
سلام
کجامیتونم سوالم و مطرح کنم؟
میخواستم بپرسم. چه جوری میشه مسیج های حذف شده ی گوشی نوکیا n95روبازگردانی نمود؟
و شما در بخش موبایل و PocketPc، زیرمجموعه ی نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر مهران...
sasan.69
18-03-2014, 16:39
درباره پایان نامه سوالمو کجا بپرسم؟
سلام
دربخش آموزش عالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید سوالاتون رو مطرح کنید.
سلام من میخواستم بپرسم" چه مقدار طول میکشه که من بتونم کاربر عادی بشم و از آزمایشی بودن د ربیام و به پروفایلم دسترسی پیدا کنم "...این رو کجا باید بپرسم؟
behnam ps2
23-03-2014, 03:13
ببخشید این تاپیک وقتی واردش میشی همش راجبه ps2 هست
ما هم خواستیم یه سوعال بپرسیم بهترین نوعps2 کدام نوع است ودر بازار تهران قیمتش چند است؟:n27:8:n29:
سلام برای چندمین بار سوال می کنم ولی کسی بمن جواب نداد
نرم افزار یولید استودیو در ویندوز سون خوب جواب نمی ده و با اشکال خروجی می ده یعنی بدون صدا می شه و فقط تصویر داره
آیا نرم افزار دیگری برای میکس فیلم هست که در ویندوز سون خوب جواب بده
سلام برای چندمین بار سوال می کنم ولی کسی بمن جواب نداد
نرم افزار یولید استودیو در ویندوز سون خوب جواب نمی ده و با اشکال خروجی می ده یعنی بدون صدا می شه و فقط تصویر داره
آیا نرم افزار دیگری برای میکس فیلم هست که در ویندوز سون خوب جواب بده
سوالات و مشکلات خودتون رو در تاپیک بخش مربوطه ذیل مطرح کنید.
میکس و مونتاژ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام یک مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می خواستم که پورت یوسبی داشته باشد کیفیت و سرعت بالا باشد قیمت مهم نیست کیفیت مهم است
راستی مودم نظر می دهید نحوه خرید آن بگید
سلام یک مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می خواستم که پورت یوسبی داشته باشد کیفیت و سرعت بالا باشد قیمت مهم نیست کیفیت مهم است
راستی مودم نظر می دهید نحوه خرید آن بگید
در تاپیک مربوطه مطرح کنید کاربر گرامی
شبکه اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:
سلام
مدتیه که وقتی دارم فایل صوتی رو گوش میدم صدای موسیقی از صدای خواننده بیشتره یا تو تصویری ها صدای موسیقی متن از صدای افرادی که صحبت می کنند بیشتره .تو سایتهایی که فایل تصویری یا صوتی آنلاین پخش می کنند هم این مشکل هست
چه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
در مورد ویروس Alman.nab سوال داشتم کجا باید سوال کنم؟
در مورد ویروس Alman.nab سوال داشتم کجا باید سوال کنم؟
در بخش زیر مطرح نمایید.
سوالات و مقالات امنیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
26-03-2014, 16:21
ارزانترین گیفت کارت ایتونز رو ازکجا میتونم تهیه کنم؟
کدوم بخش بپرسم؟
ارزانترین گیفت کارت ایتونز رو ازکجا میتونم تهیه کنم؟
کدوم بخش بپرسم؟
آموزش دریافت "رایگان" گیفت کارت Itunes (آسانترین و سریعترین روش) - {100 تست شده} ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش کامل روش های دریافت گیفت کارت رایگان آیتونز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
26-03-2014, 16:38
ممنونم ..درقسمت آیفون هم میتونم تاپیک بزنم؟
ممنونم ..درقسمت آیفون هم میتونم تاپیک بزنم؟
خواهش میکنم
بله هیچ مشکلی نداره
فقط قبل از ایجاد تاپیک، جستوجو کنید ببینید در مورد سوالی که دارید، کاربری پرسیده یا نه!
اگر پیدا نکردید تاپیک بزنید.
انجمن همیشه مال شماست :n12:
sasan.69
26-03-2014, 16:58
خواهش میکنم
بله هیچ مشکلی نداره
فقط قبل از ایجاد تاپیک، جستوجو کنید ببینید در مورد سوالی که دارید، کاربری پرسیده یا نه!
اگر پیدا نکردید تاپیک بزنید.
انجمن همیشه مال شماست :n12:
لطف دارید:n12:
میشه بفرمایید تاپیکای ایجاد شده رو چطوری میشه پاک کرد؟
لطف دارید:n12:
میشه بفرمایید تاپیکای ایجاد شده رو چطوری میشه پاک کرد؟
تاپیک های ایجاد شده فقط توسط مدیران سبز رنگ و سوپر مدیران قابل پاک شدن و تغییر هستند.
farminafshari
27-03-2014, 10:52
با سلام
من درمورد برنامه نویسی فرترن سوال دارم از کدوم بخش باید بپرسم؟
با سلام
من درمورد برنامه نویسی فرترن سوال دارم از کدوم بخش باید بپرسم؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک های ایجاد شده فقط توسط مدیران سبز رنگ و سوپر مدیران قابل پاک شدن و تغییر هستند.
سلام
ولی پست های من توسط ناظران هم پاک شدند!
Mehran-King
27-03-2014, 13:32
سلام
ولی پست های من توسط ناظران هم پاک شدند!
سلام ، همه ی ناظرین ، مدیران ، سوپر مدیراتورین ، وی ای پی ها و ... میتونن پست هارو پاک و ... کنن به جز کاربران فعال و کاربران معمولی که هیچکاری نمیتونن بکنن(فقط ویرایش :n02:) در مورد همکار هم 50 - 50 :|
sasan.69
08-04-2014, 02:29
سوال درباره نرم افزار nero دارم
سوال درباره نرم افزار nero دارم
آرشيو بحث هاي مهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام سوال در مورد مسنجر یاهو دارم . من وقتی ایدیمو باز کردم پیام زیر به صورت آف برام اومد از طرف ایدی به نام :yahoo-messenjerو این ایدی خود به خود رفته بود جز لیست کانتکتام
For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access
سوالم اینه که کسی تا به حال با این پیام مواجه شده ؟ آیا یاهو برای کاربراش پیام میده ؟
سلام سوال در مورد مسنجر یاهو دارم . من وقتی ایدیمو باز کردم پیام زیر به صورت آف برام اومد از طرف ایدی به نام :yahoo-messenjerو این ایدی خود به خود رفته بود جز لیست کانتکتام
For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access
سوالم اینه که کسی تا به حال با این پیام مواجه شده ؟ آیا یاهو برای کاربراش پیام میده ؟
در تاپیک مربوطه مطرح نمایید
Yahoo! Mail / تمامی مسائل ياهو ميل در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام درمورد حل مسائل طراحی الگوریتم و سیستم عانل کجا باید سوال کنم؟
najafi.m
11-04-2014, 19:41
سلام هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم دیروز داشتم کار میکردم که لپ تاپ هنک کرد مجور شدم ریستارت کنم اما ویندوزش دیگه بالا نمی اومد حتی با دکمه پاور هم دیگه خاموش نمی شد بنابراین فکر کردم شاید لوازم جانبی رو جدا کنم بهتر باشه و به محض جدا کردن هارد اکسترنال ویندوز بالا اومد اما دیکه هارد رو نه توی لپ تاپ و نه توی pc شناسایی نکرد از دیروز خیلی از سایتها رو گشتم و همه راههای پیشنهادی رو امحان کردم اما جواب نداد تا اینکه توی مطلبگاه ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مطلبی از MJHamed و glc_engineer پیداکردم که امیدوارم به دردم بخوره امآ نمیدونم میتونم تنهایی انجامش بدم یا نه آخه من توی یه منطقه محرومم و با الکترونیک و سخت افزار هم آشنایی ندارم و واقعا سردر گم شدم چون اطلاعات هاردم رو خیلی فوری نیاز دارم و شدیدا دارم رنج میبرم شما رو به خدا کمکم کنید . متشکرم
تورو خدا زود جوابمو بدید عجله دارم
ata.royalfalcon
11-04-2014, 21:59
سلام هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم دیروز داشتم کار میکردم که لپ تاپ هنک کرد مجور شدم ریستارت کنم اما ویندوزش دیگه بالا نمی اومد حتی با دکمه پاور هم دیگه خاموش نمی شد بنابراین فکر کردم شاید لوازم جانبی رو جدا کنم بهتر باشه و به محض جدا کردن هارد اکسترنال ویندوز بالا اومد اما دیکه هارد رو نه توی لپ تاپ و نه توی pc شناسایی نکرد از دیروز خیلی از سایتها رو گشتم و همه راههای پیشنهادی رو امحان کردم اما جواب نداد تا اینکه توی مطلبگاه ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مطلبی از MJHamed و glc_engineer پیداکردم که امیدوارم به دردم بخوره امآ نمیدونم میتونم تنهایی انجامش بدم یا نه آخه من توی یه منطقه محرومم و با الکترونیک و سخت افزار هم آشنایی ندارم و واقعا سردر گم شدم چون اطلاعات هاردم رو خیلی فوری نیاز دارم و شدیدا دارم رنج میبرم شما رو به خدا کمکم کنید . متشکرم
تورو خدا زود جوابمو بدید عجله دارم
سلام .
در انجمن زیر میبایست تاپیک میزدید .
مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد اکسترنال را به سیستم میزنید ، در Disk management ویندوز و یا هر برنامه مدیریت هارد و پارتیشن (مثل Acronis Disk Director Home) هم چیزی شناسایی نمیشه ؟ اگر شناسایی میشود در چه وضعیتی هست ؟ پارتیشنها RAW شده و یا unallocated ؟ یا اینکه هارد اکسترنال مورد نظر Not initialized شده ؟ اگر شناسایی نمیشود من توصیه میکنم با یکی از شرکتهای متخصص در ریکاوری اطلاعات تماس بگیرید و بنحوی هماهنگ کنید که هارد اکسترنال مورد نظر به یک روشی (مثلاً بصورت پستی) بدستشون برسه . چون در صورت عدم شناسایی هارد اکسترنال توسط سیستم ، متاسفانه کاری از دست شما برنمیآید و حتی ممکنه وضعیتشو بدتر کنید .
amir.hrf
12-04-2014, 12:07
سلام
من در مورد نرم افزار برای گوشی سونی اریکسون مدل ایکسپریا سوالاتی داشتم .تو کدوم بخش باید مطرح کنم .با تشکر
najafi.m
12-04-2014, 16:15
سلام ممنون که وقت گذاشتید
متاسفانه همه این جاهارو امتحان کردم اصلا شناسایی نمیشه من وقت ندارم هارد رو ارسال کنم و منتظر دریافتش بمونم بعلاوه اینکه اطلاعات شخصی روش دارم و نمیتونم ریسک کنم
nazi.t62
13-04-2014, 09:29
سلام دوستان
من باید یک نرم افزار مانیتورینگ باC#.netطراحی کنم،قدم اول چیه باید چه مراحلی رو طی کنم؟و
مشکلم :n03: اینه که بعد از طراحی چطور
باید برنامه رو exeکنم که روی کامپیوتر اون کارگاه نصب شه و احتیاجی به visual studio نباشه. مثلبرنامه های که از بیرون خریداری میشه و
بانک اطلاعاتی هم دارند.
لطفا منو راهنمایی کنید.
V E S T A
14-04-2014, 13:45
سلام
من در مورد نرم افزار برای گوشی سونی اریکسون مدل ایکسپریا سوالاتی داشتم .تو کدوم بخش باید مطرح کنم .با تشکر
سلام
شرکت های سونی و اریکسون سال 2012 از هم جدا شدن و مدل های Xperia مربوط به شرکت سونی هست
برای نرم افزار های موبایل این انجمن برنامه های کاربردی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیر مجموعه اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سوال کنید
سلام دوستان
من باید یک نرم افزار مانیتورینگ باC#.netطراحی کنم،قدم اول چیه باید چه مراحلی رو طی کنم؟و
مشکلم :n03: اینه که بعد از طراحی چطور
باید برنامه رو exeکنم که روی کامپیوتر اون کارگاه نصب شه و احتیاجی به visual studio نباشه. مثلبرنامه های که از بیرون خریداری میشه و
بانک اطلاعاتی هم دارند.
لطفا منو راهنمایی کنید.
سوالتون رو این زیرمجموعه بپرسید
NET Framework. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
PDFهایی که قابل print نیستند را چگونه قابل print کنیم؟
nirvana777
16-04-2014, 08:51
با سلام
من روی لپ تاپم ویندوز اوریجینال ویستا دارم
لپ تاپم سونی هست
ایا میتونم به ویندوز سون 7 ارتقا بدم تا همونطور اوریجینال بمونه؟
mohseng1347
16-04-2014, 09:21
با سلام...من دنبال مطلبی در مورد روت کردن تبلتم میگشتم...ایسوس ممو پد 7...انجمن رو هم پیدا کردم...ولی با اینکه عضو شده ام و با نام کاربری هم وارد شدم همچنان لینک ها رو برام نمایش نمیدهد...لطفا راهنمایی کنید!!!
سلام
قضیه این اعداد معرف چیه؟:n13:
ممنون:»
V E S T A
17-04-2014, 04:53
سلام
قضیه این اعداد معرف چیه؟:n13:
ممنون:»
سلام
زمان ثبت نام یه قسمتی هست که نوشته شده معرف :
اگر شما را يکي از کاربران ثبت شده در انجمن P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد معرفي کرده است , نام او را وارد کنيد . در غیر اینصورت چیزی وارد نکنید .
برای یوزری که نام کاربریش در این قسمت نوشته بشه یکی به اعداد معرف تو پروفایلش اضافه میشه.
با سلام
من روی لپ تاپم ویندوز اوریجینال ویستا دارم
لپ تاپم سونی هست
ایا میتونم به ویندوز سون 7 ارتقا بدم تا همونطور اوریجینال بمونه؟
سلام دوست عزیز
سوال خود را این جا مطرح نمایید.
سلام دوستان.من براي ريجستر پريمير6.5 مشكل دارم. كجا مطرح كنم؟ ممنون
با سلام...من دنبال مطلبی در مورد روت کردن تبلتم میگشتم...ایسوس ممو پد 7...انجمن رو هم پیدا کردم...ولی با اینکه عضو شده ام و با نام کاربری هم وارد شدم همچنان لینک ها رو برام نمایش نمیدهد...لطفا راهنمایی کنید!!!
سلام
به انجمن P30World خوش اومدین.
شما تاپیک ها رو بصورت آرشیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده میکردید یا بصورت عادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
اگر بصورت عادی تاپیک رو مطالعه کردید و لینک ها برای شما نمایش داده نمیشد، در بخش پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، پیگیری میکنیم...
سلام دوستان.من براي ريجستر پريمير6.5 مشكل دارم. كجا مطرح كنم؟ ممنون
در زیر مجموعه ی برنامه Adobe Premier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، دوستان راهنماییتون خواهند کرد.
با تشکر مهران...
hesaviyan
21-04-2014, 10:41
سلام سوالم درباره nx bit هستش میدونم یه تکنولوژی توی cpu یه ولی میخوام بدونم دقیقا چه جوری کار میکنه؟
سلام سوالم درباره nx bit هستش میدونم یه تکنولوژی توی cpu یه ولی میخوام بدونم دقیقا چه جوری کار میکنه؟
سلام دوست عزیز ؛ به انجمن های P30WORLD خوش آمدید .
پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GOLDFINCH
22-04-2014, 19:40
سلام دوستان
یه سوال در مورد KMplayer دارم. زیرنویس ها رو باز نمی کنه.
کجا باید مطرح کنم؟
Lord-Voldemort
22-04-2014, 23:24
سلام دوستان
یه سوال در مورد KMplayer دارم. زیرنویس ها رو باز نمی کنه.
کجا باید مطرح کنم؟
بفرما امیر جان
تو تالار زیر
تاپیک مخصوصش هست
AMIR MOHAMMAD . M
23-04-2014, 17:37
سلام
چنتا سوال در مورد دروس ساختمان داده ها و زبان ماشین داشتم .
میخواستم بدونم جایی تو انجمن هست که بشه این سوالا رو مطرح کرد.
مربوط به رشته برنامه نویسی هست . ولی اونجا قسمتی براش ندیدم :n13:
Lord-Voldemort
23-04-2014, 21:58
سلام
چنتا سوال در مورد دروس ساختمان داده ها و زبان ماشین داشتم .
میخواستم بدونم جایی تو انجمن هست که بشه این سوالا رو مطرح کرد.
مربوط به رشته برنامه نویسی هست . ولی اونجا قسمتی براش ندیدم :n13:
چرا تو قسمت برنامه نویسی نمی پرسین
AMIR MOHAMMAD . M
23-04-2014, 23:12
چرا تو قسمت برنامه نویسی نمی پرسین
آخه رشته برنامه نویسی هست ولی مربوط به صفر و یک میشه.
اگه جای دیگه نیست اونجا بپرسم؟
GOLDFINCH
23-04-2014, 23:51
آخه رشته برنامه نویسی هست ولی مربوط به صفر و یک میشه.
اگه جای دیگه نیست اونجا بپرسم؟
از یکی از افراد تیم مدیریت انجمن برنامه نویسی بپبرس، اگه مربوط بود، تو همون انجمن مطرح کن.
من که فکر می کنم بهترین جا همونجا باشه.
سلام
من یاهو ایمیل قفل شده به هیچ عنوان نمیتونم بازش کنم لطفا راهنماییم بکنید
سلام.
یه سوال در مورد جمع کردن یه کامپیوتر قوی محاسباتی و قیمت حدودی اون داشتم. کجا می تونم اینو مطرح کنم.
با تشکر.
من بحثم در مورد یک ایمیل دیگری بود که میخاستم ببینم چطوری میتونم بازش کنم
سلام.
یه سوال در مورد جمع کردن یه کامپیوتر قوی محاسباتی و قیمت حدودی اون داشتم. کجا می تونم اینو مطرح کنم.
با تشکر.
سلام
این جا مطرح نمایید.
مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من یاهو ایمیل قفل شده به هیچ عنوان نمیتونم بازش کنم لطفا راهنماییم بکنید
سلام
این جا مطرح نمایید
Yahoo! Mail / تمامی مسائل ياهو ميل در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mta_kasra
30-04-2014, 09:18
باسلام و خسته نباشید
سوال من اینه که گوگل مپ با طول وعرض جغرافیای شهر یا دانشگاه و... رانشان میدهد یا با نام ،آن محل یا دانشگاه و... را نشان میدهد .درواقع دیتا بیس داره یا چطور کار میکنه
hi honey
01-05-2014, 19:43
سلام نحوه استفاده از مباحث اموزش کرک idm در انجمنها را برام توضیح بدین لطفا.
NET DOCTOR
02-05-2014, 11:10
باسلام و خسته نباشید
سوال من اینه که گوگل مپ با طول وعرض جغرافیای شهر یا دانشگاه و... رانشان میدهد یا با نام ،آن محل یا دانشگاه و... را نشان میدهد .درواقع دیتا بیس داره یا چطور کار میکنه
شما باید سوالت رو در تاپیکی که بهش مربوطه بپرسی
مثلا در قسمت زیر یه تاپیک ایجاد کن
NET DOCTOR
02-05-2014, 11:17
سلام نحوه استفاده از مباحث اموزش کرک idm در انجمنها را برام توضیح بدین لطفا.
اگه به دنبال قسمت مربوطه هستید می تونید از این تاپیک استفاده کنید
Internet Download Manager | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک [پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اگر سوالی در زمینه کرک idm دارید از ایتجا
Download Manager / بررسی نرم افزارهای دانلود فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fonixion
04-05-2014, 00:43
سلام بنده در مورد ایجاد یه مرکز خدمات کامپیوتری می خواستم مشاوره بگیرم (مسائل مالی و مسائل مربوط به جواز شهرداری و ...) کجا باید مطرح کنم ؟
siminvash
04-05-2014, 08:36
با سلام ، من در مورد تنظیمات تلویزیون سامسونگ پلاسما ps43 f4950 اطلاعات میخوام خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
با سلام ، من در مورد تنظیمات تلویزیون سامسونگ پلاسما ps43 f4950 اطلاعات میخوام خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .
salam:11:تلویزیون و سیستم های تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
siminvash
05-05-2014, 07:54
با سلام ، در مورد تنظیمات تلویزیون پلاسما سامسونگ ps43f4950 اطلاعاتی پیدا نکردم ، خواهشا راهنمایی بفرمایید .
parisa.noghreh
05-05-2014, 14:18
سلام
من برای درس ارایه مطالب بحث آموزش الکتر.نیکی رو برداشتم ولی نتونستم مطلبی پیدا کنم ک بهم بگه اموزش الکترونیکی تعاملی به چه طریقی انجام میشه و اگه شخصی بخواد ک به این صورت اموزش بده باید چه برنامه هایی رو در کامپیوترش نصب کنه..
امکانش هست شما کمکم کنید!!
من همین چهارشنبه باید ارایه بدم
ameralishiri
05-05-2014, 17:38
سلام
لپ تاپ asus Eee PC Seashell series ویندوز 7 را مجددا نصب کردم وایر لس کار نمی کند.
چکار باید بکنم؟
N A V A R O
05-05-2014, 18:28
سلام
لپ تاپ asus Eee PC Seashell series ویندوز 7 را مجددا نصب کردم وایر لس کار نمی کند.
چکار باید بکنم؟
سلام
به انجمن های P30world خوش آمدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Masoud-2014
05-05-2014, 18:33
سلام دوستان
یک سوالی دارم و اون اینکه چقدر طول میکشه تا پست هاتون تائید بشه؟ آخه مال من یک مقدار طول میکشه مثلا چندین ساعت و حتی یک نیمروز و شایدم بیشتر !
مال شما هم همینطوریه؟ یا بلافاصله ست؟
سلام دوستان
یک سوالی دارم و اون اینکه چقدر طول میکشه تا پست هاتون تائید بشه؟ آخه مال من یک مقدار طول میکشه مثلا چندین ساعت و حتی یک نیمروز و شایدم بیشتر !
مال شما هم همینطوریه؟ یا بلافاصله ست؟
در انجمن های حساس ممکن است بیشتر باشد! مانند علوم انسانی
aashivaa
06-05-2014, 09:40
سلام دوستان یه سوال راجع به کریستال ریپورت دارم کجا بپرسم؟:n14:
NET DOCTOR
06-05-2014, 22:49
سلام دوستان یه سوال راجع به کریستال ریپورت دارم کجا بپرسم؟:n14:
تاپیک جامع نداره لذا می تونید مثل باقی دوستان تاپیکی باز کنید در زیر شاخه زیر
NET Framework. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Visual Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا هم با سرچ یکی از تاپیک های قدیمی رو پیدا کرده و سوالتون رو در همون بپرسید مثلا
Crystal Report - کریستال ریپورت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09123456789
14-05-2014, 00:52
میخواستم بدونم بیزحمت امکانش هست کاربری که چندین سال پیش بن شده آن بن بشه؟:n16::n16::n16:
میخواستم بدونم بیزحمت امکانش هست کاربری که چندین سال پیش بن شده آن بن بشه؟:n16::n16::n16:
سلام
اتفاقا چند روز پیش این موضوع مطرح شد...
سلام
قـطعا این حس برای ما هم هست، اما از اونجایی که افراد به راحتی Ban نمیشن
(خصوصا Ban دائم) بعد از اخراج دائم، بازگشتشون به انجمن ممکن نیست، جز در
موارد خاص و نادر...
در بخش پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، بررسی میکنیم.
با تشکر مهران...
سلاااااااااام به همگی.چطوری میتونم ببینم چقدر از حجم اینترنتم مونده?adslتنکابن:n13:
سلاااااااااام به همگی.چطوری میتونم ببینم چقدر از حجم اینترنتم مونده?adslتنکابن:n13:
سلام
ADSL / مخابرات استان مازندران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
black arrow
15-05-2014, 17:11
درود برشما اساتید محترم.سوالاتی درباره خرید کیس دارم.مشاوره میخوام کجا بپرسم لطفا راهنمای کنید.
712:مشاوره خرید سخت افزار-->خرید کیس، پاور و سیستم های خنک کننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...
درود برشما اساتید محترم.سوالاتی درباره خرید کیس دارم.مشاوره میخوام کجا بپرسم لطفا راهنمای کنید.
سلام
برای کیس خالی :خرید کیس، پاور و سیستم های خنک کننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای سیستم کامل :مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
16-05-2014, 13:12
یه سوال درباره این دارم که بعد از هر اس ام اس یا تماسی که میگیرم(سیم ایرانسل) موجودی اعلام میکنه میخواستم غیرفعالش کنم
کجا مطرح بشه؟
712:سلام.این کد رو بگیرید:
موفق باشید...
N A V A R O
17-05-2014, 08:36
موتورdc,ومفهوم گشتاور
سلام
به p30world خوش آمدید.
انـجـمـن: برق، مکانیک و رباتیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dotal.map
17-05-2014, 09:39
سلام یک مشکل دربارهی نصب بازی داشتم کجا باید مطرح کنم
سلام یک مشکل دربارهی نصب بازی داشتم کجا باید مطرح کنم
salam
مشکلات نصب و اجرای بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasan.69
17-05-2014, 14:17
712:سلام.این کد رو بگیرید:
موفق باشید...
ممنون دوست عزیز اما اینم امتحان کردم نشد...واقعا نمیدونم چطوری برام فعال شد!
سلام
سوال در مورد شبکه دارم کجا بپرسم؟
سلام
سوال در مورد شبکه دارم کجا بپرسم؟
=>
شبكه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
zahra003
19-05-2014, 23:13
سلام راجع به دانلود منیجر فلش گت سوال دارم کجا باید بپرسم؟
N A V A R O
20-05-2014, 10:57
سلام راجع به دانلود منیجر فلش گت سوال دارم کجا باید بپرسم؟
salam
این نرم افزار مشکل داره
بعد از اجرای کرکش تو کل درایوها یه فایل اجرایی ایجاد کرد (آنتی ویروس رو برای پاک نشدن کرک غیرفعال کرده بودم)
بعد که آنتی رو ویروس رو فعال کردم تازه فهمیدم کرک خودش یه تروجان بوده و سیستم آلوده شده
البته خوشبختانه سیستم بلافاصله پاک شد
hossein13572
22-05-2014, 21:29
سلام دوستان من چند سوال در خصوص عیب یابی موتورسیکلت و خودرو دارم کجا مطرح کنم؟؟
این نرم افزار مشکل داره
بعد از اجرای کرکش تو کل درایوها یه فایل اجرایی ایجاد کرد (آنتی ویروس رو برای پاک نشدن کرک غیرفعال کرده بودم)
بعد که آنتی رو ویروس رو فعال کردم تازه فهمیدم کرک خودش یه تروجان بوده و سیستم آلوده شده
البته خوشبختانه سیستم بلافاصله پاک شد
سلام.
مرسی که اطلاع دادید، بهتره موارد این چنینی که مرتبط با بخش "دانلود" هستند رو در همون بخش مطرح کنید.
سلام دوستان من چند سوال در خصوص عیب یابی موتورسیکلت و خودرو دارم کجا مطرح کنم؟؟
به جمع ما خوش اومدید. :n16:
سوالتون رو در انجمن اتومبیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بخش فنی و تخصصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید. :)
با تشکر مهران...
سلام عزیزان کسی در مورد منو مخفی led Samsung اطلاعات داره؟
Reza31001
23-05-2014, 15:14
سلام عزیزان کسی در مورد منو مخفی led Samsung اطلاعات داره؟
سلام و به p30world خوش اومدین
به تاپیک زیر یه نگاه بندازین
مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالاتتون رو در اونجا بپرسید
ahe20130
24-05-2014, 10:35
به لینک زیر مراجعه کن:
ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
man printere EPSON daram ke hengame print gereftan elame khat mikonad ke (closethe scanner unit!)
bayad chetur on ro dorost konam ?
man printere EPSON daram ke hengame print gereftan elame khat mikonad ke (closethe scanner unit!)
bayad chetur on ro dorost konam ?
salam
پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام راستش من میخوام از طریق برنامهpdf editor_Setupفایل هایpdf با حجم کم رو ویرایش کنم ولی فقط یکی از فایل ها رو باز می کنه چیکار کنم مشکلم حل بشه؟با تشکر
NET DOCTOR
30-05-2014, 19:38
ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
سرويس های ارتباطی آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
30-05-2014, 19:40
با سلام راستش من میخوام از طریق برنامهpdf editor_Setupفایل هایpdf با حجم کم رو ویرایش کنم ولی فقط یکی از فایل ها رو باز می کنه چیکار کنم مشکلم حل بشه؟با تشکر
کلیه بحث ها، مشکلات و آموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahasal2
03-06-2014, 08:28
با سلام من تازه با این سایت آشنا شدم. من از ادیوس6.1 استفاده میکنم.زمان خروجی کشیدن،تنظیمات راکامل چک میکنم.ولی موقعی که روی دی وی دی ریخته میشود ،بعضی جاهاش خط یا حالت ریختگی دارد.ممنونم کمکم کنید.
s.zahrashadmehr
03-06-2014, 10:56
سلام من تازه با این انجمن اشنا شدم.میشه در مورد تعیین رشته کمکم کنید.من به رشته ریاضی و تجربی علاقه دارم.نمراتمهم خوب است.میشه راهنماییم کنید؟ممنون
hossein blak
03-06-2014, 11:08
با سلام
می خواستم بگم که من قبلا با نام کاربری blak lordدر این سایت ثبت نام کرده بودم اما بعد ناخواسته ایمیل جدیدی ساختم و خواستم اون ایمیل رو در اطلاعات شخصیبم بزارم که نشد از اون موقع نمی تونم پسووردم رو که فراموش کردم از طریق ایمیلی که از انجمن دریافت میشد را بگیرم. حالا می خواهم که نام کاربری و پسووردم رو دریافت کنم تا بتونم با نام کاربری blak lord به فعالیت در سایت ادامه بدم.در ضمن من الان با نام کاربری hossein blak فعالیت می کنم.میشه کمکم کنید؟:33:
safdariyan.hossein.gholam@gmail.com
با سلام من تازه با این سایت آشنا شدم. من از ادیوس6.1 استفاده میکنم.زمان خروجی کشیدن،تنظیمات راکامل چک میکنم.ولی موقعی که روی دی وی دی ریخته میشود ،بعضی جاهاش خط یا حالت ریختگی دارد.ممنونم کمکم کنید.
سلام
به p30world خوش آمدید.
برنامه Edius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.