ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

vissoto
03-06-2014, 12:22
با سلام
می خواستم بگم که من قبلا با نام کاربری blak lordدر این سایت ثبت نام کرده بودم اما بعد ناخواسته ایمیل جدیدی ساختم و خواستم اون ایمیل رو در اطلاعات شخصیبم بزارم که نشد از اون موقع نمی تونم پسووردم رو که فراموش کردم از طریق ایمیلی که از انجمن دریافت میشد را بگیرم. حالا می خواهم که نام کاربری و پسووردم رو دریافت کنم تا بتونم با نام کاربری blak lord به فعالیت در سایت ادامه بدم.در ضمن من الان با نام کاربری hossein blak فعالیت می کنم.میشه کمکم کنید؟
safdariyan.hossein.gholam@gmail.com

سلام

پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

s.zahrashadmehr
03-06-2014, 21:55
چندتا از دوستان کمکم کردن شما هم کمکم کنید لطفا!بازار کار هم در تجربی و هم در ریاضی بسیار خوبه!خودم از رشته ریاضی خوشم میاد گفته بودم که نمراتم برا ریاضی وفیزیک18 و زیستم17هس (برا کسایی ک تازه میخونن اینو گفتم)من میتونم تو رشته ریاضی موفق شم؟:n27:میتونم هم کنکور ریاضی بدم هم تجربی؟کمکم کنید

Reza31001
04-06-2014, 18:17
چندتا از دوستان کمکم کردن شما هم کمکم کنید لطفا!بازار کار هم در تجربی و هم در ریاضی بسیار خوبه!خودم از رشته ریاضی خوشم میاد گفته بودم که نمراتم برا ریاضی وفیزیک18 و زیستم17هس (برا کسایی ک تازه میخونن اینو گفتم)من میتونم تو رشته ریاضی موفق شم؟:n27:میتونم هم کنکور ریاضی بدم هم تجربی؟کمکم کنید
همون تاپیک تعیین رشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ای که زدین مکان مناسب برای جواب گرفتنتونه

الناافشار
07-06-2014, 20:50
سلااااااااااااااااااااااا ااام من به رشته مهندسی عمران علاقه دارم میشه یکم اطلاعات بهم بدین بعدشم دروسشو بگین چیه//؟؟؟؟؟؟؟؟؟من رشتم تجربی خواهشاکمکم کنید

izogam
09-06-2014, 21:04
سلام
من عضو ید هستم میخواستم راهنمایی بفرماید برای پیدا کرای پی انتن رادیوشبکه چکاری بایدانجام دهم
بااحترام

Mr.Pooya
10-06-2014, 00:19
سلااااااااااااااااااااااا ااام من به رشته مهندسی عمران علاقه دارم میشه یکم اطلاعات بهم بدین بعدشم دروسشو بگین چیه//؟؟؟؟؟؟؟؟؟من رشتم تجربی خواهشاکمکم کنید

سلام

در انجمن عمران توضیحات خیلی خوبی داده شده امیدوارم بدردتون بخوره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر صورت در همون انجمن دوستان راهنمایی تون خواهند کرد.

موفق باشید.

سلام
من عضو ید هستم میخواستم راهنمایی بفرماید برای پیدا کرای پی انتن رادیوشبکه چکاری بایدانجام دهم
بااحترام

سلام

سوالتون واضح نیست اما به نظر می رسه در مورد آی پی و شبکه سوال دارید

در انجمن شبکه پیگیر باشید و سوالتون رو بپرسید

موفق باشید

hossein blak
10-06-2014, 11:42
چجوری میشه <کاربر فعال> شد.....!:n13:

askdin
10-06-2014, 14:09
سلام علیکم. سوالی در رابطه با وُرد دارم که در انجمن وُرد پرسیده ام اما کسی جواب آن را نداده است و بنده خیلی محتاجم و دستم در پوست گردو مانده. باید در کجا سوالم را بپرسم تا سریعتر جواب بگیرم؟؟؟ :n28:

Mr.Pooya
10-06-2014, 14:29
چجوری میشه <کاربر فعال> شد.....!:n13:

همونطور که از اسمش پیداست باید فعال باشید و مطالب مفید ارسال کنید در انجمن.

سلام علیکم. سوالی در رابطه با وُرد دارم که در انجمن وُرد پرسیده ام اما کسی جواب آن را نداده است و بنده خیلی محتاجم و دستم در پوست گردو مانده. باید در کجا سوالم را بپرسم تا سریعتر جواب بگیرم؟؟؟ :n28:

در همون انجمن باید منتظر جواب باشید دوست گرامی

hossein blak
10-06-2014, 20:46
[QUOTE=Mr.Pooya;8255263]همونطور که از اسمش پیداست باید فعال باشید و مطالب مفید ارسال کنید در انجمن.

فرقی نمی کنه در کدام انجمن مطلب بزاری فقط باید فعال باشی؟......!درسته؟!

Mr.Pooya
10-06-2014, 22:26
فرقی نمی کنه در کدام انجمن مطلب بزاری فقط باید فعال باشی؟......!درسته؟!

راستش اینجور نیست که فقط مطلب بزاری من دقیق نمی دونم ولی باید فعال باشید و فعالیت مثبت داشته باشید در انجمن تا فعال بشید. ولی اینجوری نیست شما 1000 تا 2000 تا پست بزنی یک دفعه فعال بشی. باید فعالیت دائم و مفید داشته باشید

hossein blak
13-06-2014, 12:19
برای ایجاد گروه اجتماعی باید چیکار کرد؟

Mr.Pooya
14-06-2014, 23:27
برای ایجاد گروه اجتماعی باید چیکار کرد؟

سلام

به این صفحه بروید

ساخت گروه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sedighe8
17-06-2014, 13:13
سلام من در موردمغایرت تاریخ روز تولدشناسنامه ایرانی با مدارک سیتیزنی امریکاسوال داشتم ؟اباید چکار کرد ؟

Mr.Pooya
18-06-2014, 01:18
سلام من در موردمغایرت تاریخ روز تولدشناسنامه ایرانی با مدارک سیتیزنی امریکاسوال داشتم ؟اباید چکار کرد ؟

سلام

می تونید در شاخه زیر بپرسید

saeedfathe2410
18-06-2014, 11:42
سلام من درباره ی بازی DiRT Showdown سوال دارم کجا بیان کنم؟
سوالم: چگونه دسته ها(USB Joystick) را در بازی DiRT Showdown برای بازی کردن دونفره فعال کنم؟:n03:

Mr.Pooya
18-06-2014, 17:12
سلام من درباره ی بازی DiRT Showdown سوال دارم کجا بیان کنم؟
سوالم: چگونه دسته ها(USB Joystick) را در بازی DiRT Showdown برای بازی کردن دونفره فعال کنم؟:n03:

سلام تاپيك مربوط به بازي داريم اونجا مطرح كنيد

موفق باشيد

Sent from my iPad using Tapatalk HD

hossein blak
20-06-2014, 12:03
سلام,
داشتن آلبوم تصاویر در پروفایل فقط مخصوص ناظران و مدیران و...است ؟یا نه ماهم میتونیم داشته باشیم ...!

hamed29
20-06-2014, 20:44
سلام؛ میشه تاپیکی رو که خودمون ایجاد کردیم و کس دیگه ای توش پست نذاشته پاک بشه؟ چطوری؟

hossein blak
20-06-2014, 20:58
سلام؛ میشه تاپیکی رو که خودمون ایجاد کردیم و کس دیگه ای توش پست نذاشته پاک بشه؟ چطوری؟

بله , توسط مدیران و ناظران انجمن میشه حذف و یا قفلش کرد

Mr.Pooya
21-06-2014, 10:54
سلام,
داشتن آلبوم تصاویر در پروفایل فقط مخصوص ناظران و مدیران و...است ؟یا نه ماهم میتونیم داشته باشیم ...!

مثل اینکه فقط اعضایی که دسترسی مدیریتی دارند می تونند داشته باشند

fafa99
21-06-2014, 15:17
چجوری بفهمیم دوستمون تو یاهو اینویزیبل اومده؟:n03:

Mr.Pooya
21-06-2014, 17:45
چجوری بفهمیم دوستمون تو یاهو اینویزیبل اومده؟:n03:

سلام

ضمن خوش آمد گویی به شما در تاپیک زیر سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان و بنده راهنمایی تون کنیم :

Yahoo! Messenger / تمامی مسائل ياهو مسنجر در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

hossein blak
23-06-2014, 14:11
وقتی فیلمی با زبان اصلی دانلود می کنیم چجوری زیر نویس رو بندازیم روش

HoseinKing
23-06-2014, 14:19
وقتی فیلمی با زبان اصلی دانلود می کنیم چجوری زیر نویس رو بندازیم روش

سلام

سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید »»

سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein blak
28-06-2014, 09:18
سلام
میگم نمیشه رنگ پروفال رو عوض کنم؟
یا فقط کسانیکه دست رسی مدیریتی دارند میتونند؟

Ali_RNT
28-06-2014, 10:41
712:نخیر فقط کسانی که دسترسی مدیریتی دارن میتونن...

طنازجون
30-06-2014, 07:55
سلام.من موقع روشن کردن لپ تاپم دستم روی صفحه کلید بود که صدای بوق بلندی شنیده شد بعد تصویر دسک تاپ بصورت کشیده شدو مثلا عکس با قد کوتاه نشون میده.الان برای برطرف کردن مشکل سیستمم باید چیکار کنم؟

vissoto
30-06-2014, 09:10
سلام
به انجمن های p30world خوش آمدید ، سوال خود را در یکی از انجمن های زیر مطرح نمایید.
مشکلات سخت افزاری لپتاپ ها

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکلات نرم افزاری / درایورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

b.rabbit
02-07-2014, 20:44
اینترنتم فقط گوگلو باز میکنه هیچ سایتی نمیاد دانلود منیجرم دانلود نمیکنه فقط میتونم تو گوگل سرچ کنم سوالو کجا بپرسم ؟

Mr.Pooya
02-07-2014, 20:56
اینترنتم فقط گوگلو باز میکنه هیچ سایتی نمیاد دانلود منیجرم دانلود نمیکنه فقط میتونم تو گوگل سرچ کنم سوالو کجا بپرسم ؟

بحث و بررسی سرويس دهنده های اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در بخش بالا در تاپیک سرویس دهنده خودتون بپرسید

maryamshe
06-07-2014, 20:30
با سلام پكيج zass٢٨٠٠٠مدت هشت ماه خريداري نموده ام بعد از اين مدت موقع بازكردن آب گرم يا روشن كردن راديات پكيج جرقه زده و روشن ميشود بعد از إتمام زدن جرقه شعله پكيج خاموش ميشود أين عمل ٣ مرتبه مدام تكرار ميشود بعداز أن پكيج خاموش و عكس اچار روي ان ميفتد به موقع ريستارت كردن حروف bc ظاهر ميشود و دوباره أين عمل تكرار ميشود لطفا مرا راهنماييم كنيد.باتشكر

vissoto
06-07-2014, 20:39
با سلام پكيج zass٢٨٠٠٠مدت هشت ماه خريداري نموده ام بعد از اين مدت موقع بازكردن آب گرم يا روشن كردن راديات پكيج جرقه زده و روشن ميشود بعد از إتمام زدن جرقه شعله پكيج خاموش ميشود أين عمل ٣ مرتبه مدام تكرار ميشود بعداز أن پكيج خاموش و عكس اچار روي ان ميفتد به موقع ريستارت كردن حروف bc ظاهر ميشود و دوباره أين عمل تكرار ميشود لطفا مرا راهنماييم كنيد.باتشكر

سلام
به انجمن های p30world خوش آمدید:
لوازم خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SajjadBayati
10-07-2014, 16:59
سلام خسته نباشین . بنده از برنامه PictureToExe 8 استفاده میکنم ریجیستر هم کردم ولی وقتی باهاش هر چی میسازم اون بالاش یک برچسب ازش میاد که Created in Trial Version of PictureToExe -[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بگین چه کنم این بره دیگه کلافه شدم هر کاری کردم نشد

vissoto
10-07-2014, 17:24
سلام خسته نباشین . بنده از برنامه PictureToExe 8 استفاده میکنم ریجیستر هم کردم ولی وقتی باهاش هر چی میسازم اون بالاش یک برچسب ازش میاد که Created in Trial Version of PictureToExe -[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا بگین چه کنم این بره دیگه کلافه شدم هر کاری کردم نشد

سلام
این جا بپرسید:
کرکینگ و درخواست کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PARIYA 69
13-07-2014, 09:42
سوال درباره آموزش زبان عربی رو کجا بپرسم ؟؟ :n01:

m137045
13-07-2014, 16:38
با سلام چرا بابیلون در 64 بیتی کلمات رو نمیخونه چکار کنم ممنون

hossein blak
13-07-2014, 17:35
سوال درباره آموزش زبان عربی رو کجا بپرسم ؟؟ :n01:

با سلام,
به این تاپیک مراجعه کنید:
تاپیک اختصاصی زبان عربی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A8%DB%8C)

rezaafz
16-07-2014, 01:07
با سلام چرا بابیلون در 64 بیتی کلمات رو نمیخونه چکار کنم ممنون
سوالتون رو در این انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید

الناافشار
16-07-2014, 22:03
سلام میخوام تبلت بگیرم لطفاراهنماییم کنیدرنج قیمت 260 اندازشم بزرگ نباشه

Mr.Pooya
16-07-2014, 22:12

سلام

تبلت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

rezaafz
17-07-2014, 02:42

سوالتون رو در این انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مطرح کنید

paslari2013
17-07-2014, 12:31
باسلام چند وقتی است تو ماشینم بوی بنزین میاد و ضمنا هیچ جا نشتی نداره و شیلنگ حباب گیر هم عوض کردم بازم بوی بنزین رفع نشد روی باک زیر صندلی هم نشتی نداره هر جا بردم مشکلش حل نشد نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
17-07-2014, 13:05
باسلام چند وقتی است تو ماشینم بوی بنزین میاد و ضمنا هیچ جا نشتی نداره و شیلنگ حباب گیر هم عوض کردم بازم بوی بنزین رفع نشد روی باک زیر صندلی هم نشتی نداره هر جا بردم مشکلش حل نشد نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام

به انجمن های p30worldخوش آمدید :

این جا مطرح نمایید :

عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hosseyin
19-07-2014, 21:36
سلام
مشکلی دررابطه با کارت گرافیک داشتم کجا باید مطرح کنم؟

vissoto
19-07-2014, 21:44
سلام
مشکلی دررابطه با کارت گرافیک داشتم کجا باید مطرح کنم؟

salam

مشکلات کارت های گرافیک، تدوین و کپچر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

badboys_87
22-07-2014, 22:03
سلام میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم در زمینه جملات الهام بخش و حکیمانه در متفرقه ایجاد کردم بسته شد.. در کدوم انجمن باید ایجاد کنم؟؟؟؟

Demon King
22-07-2014, 22:29
سلام میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم در زمینه جملات الهام بخش و حکیمانه در متفرقه ایجاد کردم بسته شد.. در کدوم انجمن باید ایجاد کنم؟؟؟؟

انجمن ادبیات برای این تاپیک مناسبه.

badboys_87
22-07-2014, 22:35
انجمن ادبیات برای این تاپیک مناسبه.

بیشتر زمینه موفقیت و زندگی بهتر داره نظر خودم تو انجمن سبک زندگی یا متفرقه هست بیشتر نمیشه تو متفرقه باشه ؟؟؟

Demon King
22-07-2014, 22:41
بیشتر زمینه موفقیت و زندگی بهتر داره نظر خودم تو انجمن سبک زندگی یا متفرقه هست بیشتر نمیشه تو متفرقه باشه ؟؟؟

خیر، متفرقه برای تاپیک هایی که انجمنشون وجود نداره، جملات حکمت آمیز هر مفهمومی هم که داشته باشن، غیر از ادبیات فکر نمیکنم جای مناسبی براشون باشه.

3257621094
26-07-2014, 18:12
سلام من یک پرینترکانن مدلip4940 دارم.امروز خطای b200 داد.چکارکنم.متشکرم

ata.royalfalcon
26-07-2014, 19:48
سلام من یک پرینترکانن مدلip4940 دارم.امروز خطای b200 داد.چکارکنم.متشکرم

سلام . در تاپیک زیر مطرح کنید .

سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

13lack
27-07-2014, 15:36
سلام..میخاستم بدونم الان کسی تا سوالمو بپرسم....آخه باید سریتر جوابشو پیدا کنم

hossein blak
27-07-2014, 17:51
سلام..میخاستم بدونم الان کسی تا سوالمو بپرسم....آخه باید سریتر جوابشو پیدا کنم
سوالتون چیه

tispa
27-07-2014, 21:08
چگونه باید تو بازی gta vice city شرکت اتوبوسرانی و تاکسیرانی رابخرم؟لطفا کمک کنید:n14:

hossein blak
27-07-2014, 22:34
چگونه باید تو بازی gta vice city شرکت اتوبوسرانی و تاکسیرانی رابخرم؟لطفا کمک کنید:n14:
خودتون که یه تایپک به نام
بازی gta vice city ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درست کردید .
با اینحال باید منتظر جواب کاربران باشی .

موفق باشید

hossein blak
27-07-2014, 22:47
اگه بخوام گروه اجتماعیی که ساختم رو حذف کنم....باید چه کنم؟!

Mehran
27-07-2014, 23:19
اگه بخوام گروه اجتماعیی که ساختم رو حذف کنم....باید چه کنم؟!

سلام

در بخش "پیگیری مشکلات" مطرح کرده یا بطور خصوصی با یکی از مدیران ارشد در میان بگذارید. :)

با تشکر مهران...

rahimpanah
29-07-2014, 20:56
ســـــــلام !
چندتا سوال در مورد فلش مموری و این چیزا داشتم ، کجا باید بپرسم؟

ata.royalfalcon
29-07-2014, 21:08
ســـــــلام !
چندتا سوال در مورد فلش مموری و این چیزا داشتم ، کجا باید بپرسم؟

سلام .

اگر مشکل خاصی دارید در انجمن زیر مطرح کنید .
مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر در مورد خرید هست در انجمن زیر بپرسید .
خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rahimpanah
29-07-2014, 21:16
سلام .

اگر مشکل خاصی دارید در انجمن زیر مطرح کنید .
مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر در مورد خرید هست در انجمن زیر بپرسید .
خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنونم :n12:

Zara*
30-07-2014, 14:29
فرق بین. source و. resource

Zara*
30-07-2014, 14:43
سلام سوال داشتم. در مورد فرق بین source.resource

Zara*
30-07-2014, 14:51
تایپیک چیه وچرا نمیتونم ایجادش کنم؟

hossein blak
30-07-2014, 16:06
تایپیک چیه وچرا نمیتونم ایجادش کنم؟

آمــوزش / نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pisy.man
30-07-2014, 22:42
سلام .
من یک کارت کپچر(فقط کپچر نه تی وی )دارم که مدل اونDG MAX tiger:AV/DV por 32Bit هست و بقولی با کیفیت سخت افزاری کپچر میکنه
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد کارت صدای dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به معرفی فرمایید . یا اگر میدونید بگید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man

NET DOCTOR
31-07-2014, 23:45
سلام .
من یک کارت کپچر(فقط کپچر نه تی وی )دارم که مدل اونDG MAX tiger:AV/DV por 32Bit هست و بقولی با کیفیت سخت افزاری کپچر میکنه
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد کارت صدای dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به معرفی فرمایید . یا اگر میدونید بگید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man

می تونید در قسمت زیر مشکلتون رو مطرح کنید
کارتهای جانبی (صدا، مودم، تدوین، کپچر و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.asghari
01-08-2014, 12:41
من در رابطه با راه اندازی سایت خرید اینترنتی سوال دارم کجا بپرسم؟

Mr.Pooya
01-08-2014, 13:40
من در رابطه با راه اندازی سایت خرید اینترنتی سوال دارم کجا بپرسم؟

خدمت شما :

طراحی صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سيستم هاي مديريت محتوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

مهسا4
02-08-2014, 12:34
سلام. چجوری باید تم انتخاب کنم برای ویندوز 7 اولتیمات؟؟؟ توی دکستاپ نمیشه:n13:

hossein blak
02-08-2014, 12:38
سلام. چجوری باید تم انتخاب کنم برای ویندوز 7 اولتیمات؟؟؟ توی دکستاپ نمیشه:n13:

ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-08-2014, 13:00
سلام.سوالات مربوط به خواب و تعبیراتش رو کجا مطرح کنم؟

hossein blak
02-08-2014, 13:44
سلام.سوالات مربوط به خواب و تعبیراتش رو کجا مطرح کنم؟

موفق باشید.

زهرا رییسی
02-08-2014, 18:21
سلام من میخوام LED RGBرو به میکرو وصل کنم با تغییر پالس PWMمقذار نور قرمزشو عوض کنم؟؟؟(مربوط بهAVR)
یه سال گذشت
03-08-2014, 12:08
سلام اهل شیرازم رتبم تو منطقه یک 10000 و نمره کلم 7000 شده میخواستم بدونم چه رشته هایی از دانشگاه شیراز قبول میشم ؟
احتمال قبولی توی رشته عمران و برق واسم چقدر هست؟

pisy.man
05-08-2014, 10:35
درخواست کمک برای کارت کپجر
سلام .
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد این کارت را dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به من معرفی فرمایید . یا اگر میدونید فرمائید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man

Dolphin 7
05-08-2014, 14:30
درخواست کمک برای کارت کپجر
سلام .
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد این کارت را dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به من معرفی فرمایید . یا اگر میدونید فرمائید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man

برو به اين لينک سوالتو اونجا بپرس :

کارتهای جانبی (صدا، مودم، تدوین، کپچر و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
08-08-2014, 12:09
سلام اهل شیرازم رتبم تو منطقه یک 10000 و نمره کلم 7000 شده میخواستم بدونم چه رشته هایی از دانشگاه شیراز قبول میشم ؟
احتمال قبولی توی رشته عمران و برق واسم چقدر هست؟
انتخاب رشته ی کنکوری های 93 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 87)

hossein blak
08-08-2014, 14:46
سوال در مورد*** صدای کامپیوتر و باند*** ,دارم.
کجا مطرح کنم.

Dolphin 7
08-08-2014, 17:47
سوال در مورد*** صدای کامپیوتر و باند*** ,دارم.
کجا مطرح کنم.

اگه در مورد اسپيکر سوال داري اينو کليک کن:

مانیتور، کیبرد، موس، اسپیکر، ابزار بازی و سایر ابزارها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگرم سوالي در مورد صداي کامپيوتر داري که نرم افزريه و مربوط به سيتم عامل مي شه اينو کليک کن :

> سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد متناسب با اينکه سيستم عاملت چيه برو تو يکي از زير شاخه هاش

اگرم سوالت مربوط به کارت صداس اينو کليک کن :

hde
13-08-2014, 16:05
سلام یه سوال در رابطه با حذف آنتیویروس نود 32 ورزن 5 دارم ویندوزمم 7 هست
میشه بگید سوالمو کجا بپرسم؟

vissoto
13-08-2014, 16:24
سلام یه سوال در رابطه با حذف آنتیویروس نود 32 ورزن 5 دارم ویندوزمم 7 هست
میشه بگید سوالمو کجا بپرسم؟

سلام

تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hess10
14-08-2014, 16:19
سلام.من تازه ثبت نام کرده ام و نمی توانم انجمن و تاپیک مورد نظر خود یعنی پرش و پاسخ به سوالات کامپیوتری را پیدا کنم اگر می شود لینک این انجمن را برایم بگذارید !!!!!!!!!!!!:n30:

Malware
14-08-2014, 17:24
سلام.من تازه ثبت نام کرده ام و نمی توانم انجمن و تاپیک مورد نظر خود یعنی پرش و پاسخ به سوالات کامپیوتری را پیدا کنم اگر می شود لینک این انجمن را برایم بگذارید !!!!!!!!!!!!:n30:

درود دوست عزیز

شما در چه موردی سوال دارین بگین تا دوستان شما رو به انجمن مربوطه راهنمایی کنن .

با سپاس /

سارا12345678
17-08-2014, 10:59
سلام من یه سوال درمورد گوشی های سامسونگ GTS-5233Aداشتم باید از کی بپرسم کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

سارا12345678
17-08-2014, 11:07
گوشیم قبلا خوب بود حالا دیگه هیچ سیم کارتی رو نمیخونه همش عدم دسترسی میزنه:n14:کمک کنید سریع

hossein blak
17-08-2014, 11:16
سلام من یه سوال درمورد گوشی های سامسونگ GTS-5233Aداشتم باید از کی بپرسم کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

گوشیم قبلا خوب بود حالا دیگه هیچ سیم کارتی رو نمیخونه همش عدم دسترسی میزنه:n14:کمک کنید سریع

سوالتون رو اینجا مطرح کنید......
بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

viona283
19-08-2014, 11:52
با سلام
به پیشنهاد یکی از دوستان که در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح شد این تاپیک رو ایجاد میکنم.
انجمن گسترده شده و ممکنه پیدا کردن جای مناسب بحث ها مشکل باشه.
اگر درباره جای (انجمن) درست مطرح کردن سوال و فعالیت شک دارید اینجا سوالتون رو بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنن.

salam b hame. mamnoonam k ozviate mano paziroftin. 1 soal daram babate hamin soal ham ba in site ashna shodam.
man 1 goshy mini galex hadie gereftam moshkel injas k in goshy hich folderio baz nemikone o peigham unsuported format mide hata vase folderaee k az pc mirizam vali ba format jpg moshkel nadare. zemnan android ham hast. mamnoon misham rahnamaeem konin.

Malware
19-08-2014, 12:16
salam b hame. mamnoonam k ozviate mano paziroftin. 1 soal daram babate hamin soal ham ba in site ashna shodam.
man 1 goshy mini galex hadie gereftam moshkel injas k in goshy hich folderio baz nemikone o peigham unsuported format mide hata vase folderaee k az pc mirizam vali ba format jpg moshkel nadare. zemnan android ham hast. mamnoon misham rahnamaeem konin.

درود دوست عزیز
در این انجمن باید به صورت فارسی پست بدید .
سوالتون رو به فارسی در این تاپیک بنویسید :

بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ
موفق باشید . :n16:

rostamipc
20-08-2014, 11:34
سلام به همگی
انشاال.. که خوبین یه لپ تاپ دارم وقتی شارژر لپ تاپ را در میارم نورش به حداقل میرسه میتونین راهنماییم کنین؟

Malware
20-08-2014, 11:41
سلام به همگی
انشاال.. که خوبین یه لپ تاپ دارم وقتی شارژر لپ تاپ را در میارم نورش به حداقل میرسه میتونین راهنماییم کنین؟

درود دوست عزیز

سوالتون رو اینجا مطرح کنین :

مشکلات نرم افزاری / درایورها
موفق باشید :n16:

نازنين2
22-08-2014, 06:29
دوستان مشكل من اينه كه هر فيلمي رو با هر كيفيتي (حتي كليپهاي كم حجم) و با هر پليري پخش ميكنم صفحه سياه ميشه و هنگ ميكنه لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر

NET DOCTOR
22-08-2014, 09:15
دوستان مشكل من اينه كه هر فيلمي رو با هر كيفيتي (حتي كليپهاي كم حجم) و با هر پليري پخش ميكنم صفحه سياه ميشه و هنگ ميكنه لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر

ورودت رو به انجمن های تخصصی پی سی ورلد تبربک میگم نازنین!

میتونی سوالت رو در تاپیک زیر مطرح کنی
تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه های Media Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BINVA
23-08-2014, 08:18
سلام علیکم....یک سوال؟چرا توی اینترنت توی هرسایتی یک فایل ویدئوی را باز میکنیم موقع پخش مرتب وقفه ایجاد می شود؟؟؟؟؟؟؟؟

Dolphin 7
23-08-2014, 11:33
سلام علیکم....یک سوال؟چرا توی اینترنت توی هرسایتی یک فایل ویدئوی را باز میکنیم موقع پخش مرتب وقفه ایجاد می شود؟؟؟؟؟؟؟؟

روي لينک پايين کليک کن سوالتو اونجا بپرس :n01: :

شبکه اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza.59
23-08-2014, 12:19
با سلام.یه سوال روانپزشکی دارم لطفا جواب بدهید. مردی 32ساله هستم حدودا 3یا4 ماهی است اعتماد به نفس خودم را از دست داده ام.وقتی میخواهم سر کار بروم انگار که به میدان جنگ میخام برم.وقتی کسی ماجرای حمله لفظی یا فیزیکی به خودش را که ازخانواده می باشد برایم تعریف میکند انگار بدنم و ذهنم حالت تدافعی به خود گرفته و گویا حمله به خودم صورت میگیرد.با اینکه کارها را به نحو خوب انجام میدهم اما اعتماد به نفس ندارم.همیشه فکر میکنم کسی از ارباب رجوعها میخواهد به بنده حمله کند یا نمیتونم از عهده کاربر آیم با اینکه چند سالی است به شغلم اشتغال دارم.8سال پیش برای مدتی محدود داروهای ضد اضطراب و افسردگی خورده ام اما درمان شده بودم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم

MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-08-2014, 12:23
با سلام.یه سوال روانپزشکی دارم لطفا جواب بدهید. مردی 32ساله هستم حدودا 3یا4 ماهی است اعتماد به نفس خودم را از دست داده ام.وقتی میخواهم سر کار بروم انگار که به میدان جنگ میخام برم.وقتی کسی ماجرای حمله لفظی یا فیزیکی به خودش را که ازخانواده می باشد برایم تعریف میکند انگار بدنم و ذهنم حالت تدافعی به خود گرفته و گویا حمله به خودم صورت میگیرد.با اینکه کارها را به نحو خوب انجام میدهم اما اعتماد به نفس ندارم.همیشه فکر میکنم کسی از ارباب رجوعها میخواهد به بنده حمله کند یا نمیتونم از عهده کاربر آیم با اینکه چند سالی است به شغلم اشتغال دارم.8سال پیش برای مدتی محدود داروهای ضد اضطراب و افسردگی خورده ام اما درمان شده بودم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم

mohammad.asghari
24-08-2014, 14:57
سلام میخواستم با دوستان مشورت کنم که شکایتم رو از رایتل برای تحویل ندادن جوایز برنامه ـی 2014 باید کجا مطرح کنم؟ممنون:n16:

ava93
24-08-2014, 16:05
سلام من یه سوال درباره نشان ندادن محویات درون dvd داشتم باید کجا مطرحش کنم ؟؟؟

Malware
24-08-2014, 20:08
سلام من یه سوال درباره نشان ندادن محویات درون dvd داشتم باید کجا مطرحش کنم ؟؟؟

درود دوست عزیز

سوالتون رو اینجا مطرح کنین :

هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1376MAXIMUM
25-08-2014, 22:52
سلام من یه فایل ویدیویی از دوربین های یک مغازه میخواهم نمیدونم چطوری باید بردارم کجا بپرسم تا راهنماییم کنن خیلی مهمه هر چه زود تر بهتره فردا صبح باید فایل ها رو داشته باشم و ببرم برای پلیس

mohammad.asghari
26-08-2014, 16:30
سلام میخواستم با دوستان مشورت کنم که شکایتم رو از رایتل برای تحویل ندادن جوایز برنامه ـی 2014 باید کجا مطرح کنم؟ممنون:n16:

اینو کسی نمیدونه؟

kian98
26-08-2014, 16:38
سلام
اینجا مطرح کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپراتورهای تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kian98
26-08-2014, 16:48
سلام من یه فایل ویدیویی از دوربین های یک مغازه میخواهم نمیدونم چطوری باید بردارم کجا بپرسم تا راهنماییم کنن خیلی مهمه هر چه زود تر بهتره فردا صبح باید فایل ها رو داشته باشم و ببرم برای پلیس

سلام
اینجا مطرح کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

n.f.s
26-08-2014, 20:37
سلام. کدوم انجمن میتونم در مورد فتوشاپ راهنمایی بخوام....:|

Dolphin 7
26-08-2014, 20:44

برو به اين لينک :n01: :

فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kian98
26-08-2014, 21:55
سلام

باتشکر از دوستمون دلفین 7 :n12:

فقط برای توضیحات بیشتر:
فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (محلی برای سوالات عمومی فتوشاپ)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمرینات و مباحث آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) »»» ( محلی برای آموزش های فتوشاپ و تمرینات و همچنین درخواست آموزش)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرخواهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])»»» ( محلی برای نظرخواهی از کاربران در رابطه با طراحی های انجام شده تان)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گالری عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) »»» ( محلی برای به اشتراک گذاری و درخواست تصویر و عکس از کاربران)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابزارهای فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) »»» ( محلی برای بحث و گفتگو و سوالات در رابطه با ابزارهای فتوشاپ نظیر Brush ها و یا گرادینت ها و ...)

برای راهنمایی می تونید از دو انجمن
فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و تمرینات و مباحث آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کمک بگیرید .

باتشکر :n16:

emman
27-08-2014, 08:10
سلام دوستان آیا میشود 1 فایل اکسل را بعد از تغییرات و ذخیره کردن و همینطور بستن صفحه اکسل ، اطلاعاتش رو برگردونیم به زمان قبل از تغییرات ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:n28:

kian98
27-08-2014, 08:36
سلام دوستان آیا میشود 1 فایل اکسل را بعد از تغییرات و ذخیره کردن و همینطور بستن صفحه اکسل ، اطلاعاتش رو برگردونیم به زمان قبل از تغییرات ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:n28:

سلام :n01:

سوالاتتون راجع به اکسل و سایر نرم افزار های آفیس را در اینجا مطرح کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزارهای آفیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و برای اینکه بی جواب نرید اینها رو بخونید: (چیز فارسی پیدا نکردم در عوض لینک ترجمه شدشون از طریق گوگل Translate رو گذاشتم)

5 راه برای بازیابی فایل های فاسد اکسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Fhl%3Dfa%26langpair%3Den%257Cfa%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیابی نسخه های قبلی یک فایل اداری - اکسل - مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باتشکر :n16:

سپهسالار
27-08-2014, 13:03
با سلام
تشخیص اصلی بودن باطری دوربین کنون 600Dچگونه است؟:n18:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-08-2014, 13:08
با سلام
تشخیص اصلی بودن باطری دوربین کنون 600Dچگونه است؟:n18:

دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سپهسالار
27-08-2014, 13:11
سلام به دوستان عزیزم
اطلاعاتی در خصوص باطری اصل و قلابی (باطری دوربین کنن 600 دی )میخواستم . باسپاس

GOLDFINCH
27-08-2014, 13:15
سلام به دوستان عزیزم
اطلاعاتی در خصوص باطری اصل و قلابی (باطری دوربین کنن 600 دی )میخواستم . باسپاس

همونطور که دوستمون مممججج گفتند، سوالتون رو در این انجمن با زدن تاپیک جدید، یا با یافتن تاپیک مربوط مطرح کنید:

دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهیار ایزدی
30-08-2014, 11:07
سلام سوال خود م رو دقیقا در کدوم تالار بیان کنم جواب درست بگیرم موقع سرچ که چگونه مزاحم تلفنی ایرانسل رو از طریق اینترنت پیدا کنم به آدرس این سایت برخورد کردم که نوشته بود فایل در اختیار گروه قرار میده که با دادن شماره تلفن ایرانسل مزاحم اسم و مسخصات اون رو در اختیار شما قرار میده یکم دور از انتظار هست ولی امتحان کردنش ایرادی نداره

rash3
30-08-2014, 12:48
سلام من در مورد راهنمایی قدم به قدم بازی ها باید به کدام قسمت مراجعه کنم:n13:

hamid 2014
30-08-2014, 17:37
سلام
درمورد برنامه مدیریتی smartlaunch سوال دارم باید کجا برم سوالمو مطرح کنم که زود به جواب برسم؟
:n13::n13::n13:

hamid 2014
30-08-2014, 17:39
سلام خدمت دوستان گلم
ببخشید برنامه من نوارابزار بالای صفحه Smartlaunch 4.5 Administrator پاک شده وهرکاری میکنم نمیتونم بیارمش!!!!!!!!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.ممنون میشم

hossein blak
30-08-2014, 20:39
سلام من در مورد راهنمایی قدم به قدم بازی ها باید به کدام قسمت مراجعه کنم:n13:
سلام....
بازیهای ویدئویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

Dolphin 7
31-08-2014, 17:20
سلام
درمورد برنامه مدیریتی smartlaunch سوال دارم باید کجا برم سوالمو مطرح کنم که زود به جواب برسم؟
:n13::n13::n13:

سلام
چون سوالتو نگفتي چيه چن تا لينک مي دم خودت ببين سوالت مربوط به کجا مي شه : :n26:

مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالات ، اشكالات و هر گونه بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار های مختلف را اينجا مطرح كنيد

درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درخواست نرم افزار های مورد نظرتان را در اينجا مطرح كنيد

کرکینگ و درخواست کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درخواست کرک و سریال برنامه‌ها، کلیه‌ی مباحث مربوط به کرکینگ و نفوذ به نرم افزار در این انجمن صورت می‌گیرد

انـجـمـن: گیم نت و مسابقات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صحبت پیرامون گیم نت ها و راه اندازی شبکه، تشکیل تیم و انجام مسابقات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش نرم افزار Smart launch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شروع شده توسط mranger ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rash3
02-09-2014, 15:00
از شما متشکرم اون جیزی را که میخواستم پیدا کردم بازهم اگهد مشکل داشتم بهتون زحمت میدم:n18:

fariba000
05-09-2014, 17:33
سلام
دوساعته دنبال جایی میگردم که بشه سوالم رو بگم انجمنی نمی بینم.
نوشته شده انجمن پیگیری مشکلات. بعد هیچ تاپیکی برای ارائه مشکل توش نیست.
یکی هم نوشته پیشنهادات و انتقادات ولی واسه این مورد هم تاپیکی نیست.
شایدبناست هر کسی واسه یه دونه سوالش یه تاپیک بزنه ولی من جرات نکردم همیچین کاریبکنم که اخطار بخورم هنوز نیومده!!!
بهرحال
اولااینتر تو این انجمن انگار کار نمیکنه. باید همه چی رو تو یه ردیف نوشت.
دیگه اینکه space هم یکی میخوره یکی نمیخوره. من نوشته هامو میزنم تو یه صفحه word کپی میکنم اینجا. بعد تازه میزنم رو صفحه پیشرفته می بینم باز کلمه چند تاشون بهم چسبیدن میام جداشون میکنم.
مشکل از کجاست؟

B3HZ@D
05-09-2014, 17:42
سلام
شایدبناست هر کسی واسه یه دونه سوالش یه تاپیک بزنه ولی من جرات نکردم همیچین کاریبکنم که اخطار بخورم هنوز نیومده!!!
بهرحال
دیگه اینکه space هم یکی میخوره یکی نمیخوره. من نوشته هامو میزنم تو یه صفحه word کپی میکنم اینجا. بعد تازه میزنم رو صفحه پیشرفته می بینم باز کلمه چند تاشون بهم چسبیدن میام جداشون میکنم.
مشکل از کجاست؟

قسمت پیگری مشکلات و انتقادات و پیشنهادات یک بخش خصوصی است و فقط کسانی که مشکلی دارن و با ایجاد تاپیک مطرحش میکنن قابلیت رویت اونو دارن .
به همین دلیله که شما هیچ گونه تاپیکی مشاهده نکردین چون که یک بخش خصوصی است .

برای هر مشکل ای انتقادی که دارین میتونین یک تاپیک ایجاد کنین.

در مورد باقی موارد میتونم بگم مشکل از جانب خود شماست و هیچ کدام از مواردی که عنوان کردین بنده تجربه نکردم .
به احتمال زیاد مشکل از مرورگر شماست و به طور حتم دارین از IE استفاده میکنین :n02:

Malware
05-09-2014, 17:44
سلام
بهرحال
مشکل از کجاست؟

درود دوست عزیز

اگه سوالی دارید و نمیدونید سوالتون رو تو کدوم انجمن بپرسید سوالتون رو اینجا مطرح کنید تا دوستان شما رو به انجمن مربوطه راهنمایی کنند .

در مورد کار نکردن کلید های اینتر و اسپیس مشکل از طرف شما و مرورگر شماست چون من تا الان که تست کردم چنین مشکلی ندارم . از چه مرورگری استفاده میکنید ؟ فکر میکنم اگه یک بار تاریخچه مرورگرتون رو پاک کنید و اخرین نسخه پلاگین های Adobe Flash Player و Adobe Shockwave Player رو نصب کنید مشکلتون حل بشه .

ویرایش : زمانی که بهزاد جان پست زدن من در حال نوشتن پست بودم به همین دلیل متوجه نشدم که ایشون جواب دادن :n16:

fariba000
05-09-2014, 18:13
خوب امتحان میکنم. ببینم با فایرفاکس مشکل داره یا نداره.
راست گفتین فرمتون با IE مشکل داره.

fariba000
05-09-2014, 18:14
یکی بیاد این پستو پاک کنه.
دو بار ارسال شد دکمه حذف پست هم در انجمن نیست!!!

الینا*
07-09-2014, 21:18
سلام ببخشید بین دوتا لب تاپ نمیدونم کدوم یکی باید بخرم سوالم کجا بپرسم؟

B3HZ@D
07-09-2014, 21:35
سلام ببخشید بین دوتا لب تاپ نمیدونم کدوم یکی باید بخرم سوالم کجا بپرسم؟

درود

اینجا مطرح کنین

مشاوره خرید لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الینا*
07-09-2014, 21:44
ممنون آقا از راهنمایی اتون

Arrowtic
08-09-2014, 22:05
دوستان ، یه کامیک هست(تو امضامم هست) که در یک سایتی داریم ترجمه می کنیم ، میخواستم یه تاپیک بزنم و توش کامیک رو معرفی کنم . بهترین جا براش به نظر شما کجاست ؟ بخش انیمیشن(ارتباط ـشون بالاست) یا بخش ادبیات(که از نظر کلی مناسب تر به نظر می رسه ولی تاپیک کامیک چندان به جو اون بخش نمیخوره و به انیمیشن شبیه تره)
مرسی

ع ر م
09-09-2014, 15:44
با سلام می خواستم در مورد ست کردن سیستم صوتی ماشین سوال بپرسم کجا باید برم

Malware
09-09-2014, 16:05
با سلام می خواستم در مورد ست کردن سیستم صوتی ماشین سوال بپرسم کجا باید برم

درود دوست عزیز

به انجمن های P30WORLD خوش اومدید .

سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید :

تیونینگ، سیستمهای صوتی و امنیتی

مباحث مربوط به تیونیگ، سیستم های صوتی، تصویری و سیستم های امنیتی و ضد سرقت در این انجمن مطرح میشود

SNOW PATROL
09-09-2014, 16:36
دوستان ، یه کامیک هست(تو امضامم هست) که در یک سایتی داریم ترجمه می کنیم ، میخواستم یه تاپیک بزنم و توش کامیک رو معرفی کنم . بهترین جا براش به نظر شما کجاست ؟ بخش انیمیشن(ارتباط ـشون بالاست) یا بخش ادبیات(که از نظر کلی مناسب تر به نظر می رسه ولی تاپیک کامیک چندان به جو اون بخش نمیخوره و به انیمیشن شبیه تره)
مرسی

من فکر میکنم بخش انیمیشن / کارتون مناسب هست

قبلا تاپیک تقریبا مشابه ای بوده در اون قسمت
ترجمه مانگای درن شان / Cirque du Freak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی خب طبیعتا بهتره با دوستان تیم مدیریت انجمن مربوطه صحبت کنید

1376MAXIMUM
11-09-2014, 20:11
سلام
من میخواهم که یه تاپیک بزنم که بتونیم با نظر بچه ها و تجربه ای که دارن یه لیستی درست کنیم که بتونه انتخاب بین کنسول بازی و پی سی رو راحت تر بکنه و کمک کنه که انتخاب راحت تر بشه برامون و دعوا هایی که سر این موضوع هست همیشه کجا بزنم تو راهنمایی برای خرید قطعات یا تو مباحث متفرقه بازی ها میخواهم در حقیقت راهنما باشه برای کسایی که قصد خرید دارن و اگر بشه و تاپیک خوب بشه مهمش کنیم

Reza31001
11-09-2014, 22:24
سلام
من میخواهم که یه تاپیک بزنم که بتونیم با نظر بچه ها و تجربه ای که دارن یه لیستی درست کنیم که بتونه انتخاب بین کنسول بازی و پی سی رو راحت تر بکنه و کمک کنه که انتخاب راحت تر بشه برامون و دعوا هایی که سر این موضوع هست همیشه کجا بزنم تو راهنمایی برای خرید قطعات یا تو مباحث متفرقه بازی ها میخواهم در حقیقت راهنما باشه برای کسایی که قصد خرید دارن و اگر بشه و تاپیک خوب بشه مهمش کنیم
برای به نتیجه رسوندن همچین تاپیکی کار سختی داری!
اما بهترین جا براش همون مباحث متفرقه بازیهاس و شایدم شاخه اصلی انجمن کنسول

مباحث متفرقه بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسول های بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته پیشنهاد میکنم با مسئولین انجمن بازی یه مشورتی بکنی

1376MAXIMUM
11-09-2014, 22:40
برای به نتیجه رسوندن همچین تاپیکی کار سختی داری!
اما بهترین جا براش همون مباحث متفرقه بازیهاس و شایدم شاخه اصلی انجمن کنسول

مباحث متفرقه بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنسول های بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته پیشنهاد میکنم با مسئولین انجمن بازی یه مشورتی بکنی

سخته ولی اگر بشه خیلی کمک میکنه
ممنون

amin3513
14-09-2014, 19:02
سلام من با قفل بیت لوکر مشکل دارم کجا باید مطرح کنم ممنون میشم:23:

B3HZ@D
14-09-2014, 19:27
سلام من با قفل بیت لوکر مشکل دارم کجا باید مطرح کنم ممنون میشم:23:

درود

در این قسمت

انـجـمـن: ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی همین انجمن سرچ بکنید تاپیک های زیادی برای مشکلات بیت لاکر ایجاد شده . شاید پاسختون در همون تاپیک ها باشه .

amin3513
14-09-2014, 22:55
باسلام من یکی از درایو هامو برای اولین بار با بیت لاکر قفل کردم موقعی که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (البته رمز رو مطمینم صحیحه )نمیدونم چیکار کنم اصلاعات درایو خیلی مهمه برام خواهشا از استاتید میخوام راهنمایی کنن ممنون:question:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NET DOCTOR
15-09-2014, 14:06
باسلام من یکی از درایو هامو برای اولین بار با بیت لاکر قفل کردم موقعی که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (البته رمز رو مطمینم صحیحه )نمیدونم چیکار کنم اصلاعات درایو خیلی مهمه برام خواهشا از استاتید میخوام راهنمایی کنن ممنون:question:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلات سخت افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شایان اخوان
15-09-2014, 19:29
با سلام.من گوشیم سامسونگ C3303i هست.هرچی برنامه دارم ومیخواهم ان را نصب کنم میگه بارگیری شده نا معتبر JAR است.لطفا راهنمایی کنید.:n28:

NET DOCTOR
15-09-2014, 23:59
با سلام.من گوشیم سامسونگ C3303i هست.هرچی برنامه دارم ومیخواهم ان را نصب کنم میگه بارگیری شده نا معتبر JAR است.لطفا راهنمایی کنید.:n28:

مثل اینکه خودت جای مناسب رو یافتی!

سامسونگ-مشکلات فایل JAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پي سي ورد1
16-09-2014, 11:38
سلام

من با نمايش فيلم در دي وي دي پلير خانگي مشكل دارم.كجا بايد بپرسم؟ممنون

B3HZ@D
16-09-2014, 11:45
سلام

من با نمايش فيلم در دي وي دي پلير خانگي مشكل دارم.كجا بايد بپرسم؟ممنون

درود. در انجمن زیر مطرح کنین .

پخش کننده های صوتی، تصویری و سینمای خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ava93
20-09-2014, 12:44
سلام من یه سوال برای کارت حافظه دوربین داشتم باید کجا مطرح کنم؟

ata.royalfalcon
20-09-2014, 12:59
سلام من یه سوال برای کارت حافظه دوربین داشتم باید کجا مطرح کنم؟

سلام .

ميتونيد در تاپيك زير مطرح كنيد .

تاپیک جامع بررسی کارتهای حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amed292
25-09-2014, 15:07
سلام
برای اتصال اینترنت دانشگاه باید pro--xy دانشگاه رو در قسمت manual proxy configuration مرورگر وب وارد کنم.اما برنامه هایی که به اتصال اینترنتی نیاز دارند نمی توانند به اینترنت متصل شوند چون محلی برای وارد کردن pro--xyندارند.برای اتصال برنامه ها به اینترنت باید چکار کنم؟؟؟؟

Malware
25-09-2014, 16:10
okتایپ اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپ فوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپ آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ok
تایپ اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپ فوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپ آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایپایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود دوست عزیز

فعالیت تبلیغاتی خلاف قوانین این انجمن هست . لطفا از تبلیغ کردن در انجمن ها و تاپیک های مختلف بپرهیزید .

با سپاس :n16:

جلالجون
26-09-2014, 19:44
فلش مموری هرموقع می خواهم باز کنم پیغام محتوی فلش را format کن میاد نمی دونم از کدام قسمت سوال کنم

Malware
26-09-2014, 20:20
فلش مموری هرموقع می خواهم باز کنم پیغام محتوی فلش را format کن میاد نمی دونم از کدام قسمت سوال کنم

درود دوست عزیز

به انجمن های P30world خوش اومدید!

سوالتون رو تو این قسمت مطرح کنید :

تاپيك ويژه خرابي و تعميرات رم و مشكلات حافظه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed.k600
27-09-2014, 05:01
سلام
من یکی از درایو هامو با بیت لاکر قفل کردم دو هفته ای هم ازش استفاده کردم اما الان که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (مطمئن هستم رمز صحیحه)نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

hamed.k600
27-09-2014, 05:07
سلام
من یکی از درایو هامو با بیت لاکر قفل کردم دو هفته ای هم ازش استفاده کردم اما الان زمانی که صفحه ی bitlocker که باری وارد کردن رمز عبور باز میشه ، رمز رو وارد میکنم کامپیوتر هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد رمز هم صحیح وارد میکنم.
نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

Malware
27-09-2014, 07:36
سلام
من یکی از درایو هامو با بیت لاکر قفل کردم دو هفته ای هم ازش استفاده کردم اما الان که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (مطمئن هستم رمز صحیحه)نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
من یکی از درایو هامو با بیت لاکر قفل کردم دو هفته ای هم ازش استفاده کردم اما الان زمانی که صفحه ی bitlocker که باری وارد کردن رمز عبور باز میشه ، رمز رو وارد میکنم کامپیوتر هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد رمز هم صحیح وارد میکنم.
نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

درود دوست عزیز

سوالتون رو تو این قسمت مطرح کنید :

ویندوز 7

افول
27-09-2014, 13:52
سلام دوست عزیز من تازه عضو شدم میخواستم در مورد پرینترم سوال بپرسم مدل پرینترم چهار کاره HP J4580 وسال پیش براش یه کاتریچ سیاه خریدم چون رگیش تموم کرده بود ازش استفاده نکردم ولی امسال رنگیش گرفتم فقط پرینت رنگی میگره واصلا کپی سیاه سفید انجام نمیده

hossein blak
27-09-2014, 14:04
سلام دوست عزیز من تازه عضو شدم میخواستم در مورد پرینترم سوال بپرسم مدل پرینترم چهار کاره HP J4580 وسال پیش براش یه کاتریچ سیاه خریدم چون رگیش تموم کرده بود ازش استفاده نکردم ولی امسال رنگیش گرفتم فقط پرینت رنگی میگره واصلا کپی سیاه سفید انجام نمیده

پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

maryam110
28-09-2014, 16:27
سلام دوستان
من یه سوال در مورد فرستادن ویدیو در وایبر داشتم...کجا میتونم مطرح کنم؟؟؟

shayan0o21
28-09-2014, 16:42
سلام دوستان
من یه سوال در مورد فرستادن ویدیو در وایبر داشتم...کجا میتونم مطرح کنم؟؟؟

[ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ئخقه
01-10-2014, 19:09
سلام من نمیدونم سوالم رو از کی بپرسم لطفا یکی از دوستان اگه طریقه کشتن غول فلزی ولفنشتاین نیو اوردر اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه مچکرم

Malware
01-10-2014, 19:25
سلام من نمیدونم سوالم رو از کی بپرسم لطفا یکی از دوستان اگه طریقه کشتن غول فلزی ولفنشتاین نیو اوردر اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه مچکرم

درود دوست عزیز

سوالتون رو تو تاپیک خود بازی بپرسید :

Wolfenstein: The New Order

poloton7
02-10-2014, 16:08
سلام اگر با مدیریت انجمن سوالی داشته باشم باید چکار کنم ایا ایمیلی یا پیغام خصوصی دارد؟؟؟

Malware
02-10-2014, 16:36
سلام اگر با مدیریت انجمن سوالی داشته باشم باید چکار کنم ایا ایمیلی یا پیغام خصوصی دارد؟؟؟

درود دوست عزیز

اگه پیشنهاد و یا انتقادی دارین در این بخش مطرح کنین تا تیم مدیریت انجمن بررسی کنه :

ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیحات :

یشنهادات و انتقادات خود را در این انجمن مطرح کنید.
به منظور بررسی دقیق و کارشناسانه مطالب و جلوگیری از بحث های حاشیه ای، فقط سازنده تاپیک به مباحث خود دسترسی دارد.
کلیه تاپیک ها مورد بازبینی قرار میگیرند، عدم پاسخ از طرف تیم مدیران به منزله بی توجهی به تاپیک نبوده
فقط. در صورت نیاز به بحث های همه جانبه، موضوع به انجمن اصلی منتقل میگردد.

و یا اگر مشکل خاصی در زمینه یوزرنیم و آدرس ایمیل و ... دارید در این بخش مطرح کنین تا تیم مدیدریت انجمن بررسی کنه :

پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیحات :

این انجمن به طور اختصاصی به مسائل و موضوعاتی نظیر اشکالات احتمالی در یوزرنیم، ایمیل آدرس و ...
که در حین فعالیت نسبت به تنظیمات، امکانات و قابلیت های انجمن به وجود می آید خواهد پرداخت
به درخواست های خارج از این انجمن رسیدگی نخواهد شد پس لطفا برای طرح و پیگیری مشکلاتی
که در انجمن ها با آن مواجه هستید مستقیما به ادمین ها پیغام خصوصی یا پیغام پروفایل ارسال نکنید.
فقط سازنده تاپیک به مباحث خود دسترسی دارد.

poloton7
04-10-2014, 23:47
متشکرم--
می خواهم درباره دو نام کاربری واز دوشخص از مدیریت سوال کنم---

NET DOCTOR
05-10-2014, 17:32
متشکرم--
می خواهم درباره دو نام کاربری واز دوشخص از مدیریت سوال کنم---

درسته که شاید سوالتون در مورد تغییر نام کاربری نباشه اما به نظرم جاییه که مدیریت به شکل تخصصی گذاشته واسه نام کاربری
تـغـیـیـر نـام کـاربـری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poloton7
06-10-2014, 13:51
درسته که شاید سوالتون در مورد تغییر نام کاربری نباشه اما به نظرم جاییه که مدیریت به شکل تخصصی گذاشته واسه نام کاربری
تـغـیـیـر نـام کـاربـری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام-- متشکرم--می خواهم به صورت خصوصی از اون مدیر سوال کنم--اون وقت چکار کنم

NET DOCTOR
06-10-2014, 15:33
سلام-- متشکرم--می خواهم به صورت خصوصی از اون مدیر سوال کنم--اون وقت چکار کنم

کلا اون انجمن مخفیه و جز مدیر مربوطه کسی نمیبینه سوال شما رو

زهرا ص
07-10-2014, 12:40
نقطه ایزوالکتریک پپتید 10 امینواسیدی ؟؟؟

Ali_RNT
07-10-2014, 22:01
نقطه ایزوالکتریک پپتید 10 امینواسیدی ؟؟؟

خوش آمدید.فکر کنم باید اینجا بپرسید:

شـیـمـی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

agha habib
09-10-2014, 09:35
سلام پرینتر hp1217 من گاهی اوقات اعداد فارسی را بصورت لاتین چاپ میکند در صورتی که چاپ بعدی را فارسی چاپ میگیرد لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم که کلا همیشه اعداد را فارسی چاپ کند

agha habib
09-10-2014, 09:52
سلام شما جواب سوال منو نمیدونید؟

alireza13771214
09-10-2014, 10:40
سلاک خسته نباشید
من مشکل در بازی pes 2013 دارم خیلی هم مهمه اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون.

hossein blak
09-10-2014, 11:04
سلاک خسته نباشید
من مشکل در بازی pes 2013 دارم خیلی هم مهمه اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون.

Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein blak
09-10-2014, 11:05
سلام پرینتر hp1217 من گاهی اوقات اعداد فارسی را بصورت لاتین چاپ میکند در صورتی که چاپ بعدی را فارسی چاپ میگیرد لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم که کلا همیشه اعداد را فارسی چاپ کند

سلام شما جواب سوال منو نمیدونید؟

پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alireza13771214
09-10-2014, 11:34
دوست عزیز متاسفانه کسی پاسخگو نیس لطفا کمک کنید.

NET DOCTOR
09-10-2014, 18:46
دوست عزیز متاسفانه کسی پاسخگو نیس لطفا کمک کنید.

به هر حال باید منتظر شید تا دوستانی که واردن در همون تاپیک معرفی شده کمکتون کنن

هر تاپیکی تعریف خودش رو داره و اینجا فقط واسه راهنمایی دوستان به تاپیک های مربوطه است

هویج فرنگی
13-10-2014, 04:42
پستهای جدید رو میزنم این میاد...ولی من که سرچ نمیکنم دارم میزنم آخرین پست ها بیاد

This forum requires that you wait 20 seconds between searches. Please try again in 16 seconds.

Malware
13-10-2014, 10:10
پستهای جدید رو میزنم این میاد...ولی من که سرچ نمیکنم دارم میزنم آخرین پست ها بیاد

This forum requires that you wait 20 seconds between searches. Please try again in 16 seconds.

درود دوست عزیز

اینی که بزنید بر روی مشاهده ی آخرین پست ها یا مشاهده ی آخرین تاپیک ها این به نوعی خودش سرچ کردن هست . و شما دارید سرچ میکنید تا پست ها و یا تاپیک هایی که با ID شما زده شده رو پیدا کنید . بین هر بار سرچ هم باید 20 ثانیه صبر کنید .

shadi sfn
13-10-2014, 16:06
سلام ببخشيد من در رابطه با اکانت ايميلم به مشکل برخوردم .ميشه راخهنماييم کنيد اين سوالا کجا بايد مطرح کنم؟

hossein blak
13-10-2014, 16:44
سلام ببخشيد من در رابطه با اکانت ايميلم به مشکل برخوردم .ميشه راخهنماييم کنيد اين سوالا کجا بايد مطرح کنم؟

[ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Malware
13-10-2014, 16:58

درود دوست عزیز

به انجمن های P30world خوش آمدید!

همونطور که hossein blak عزیز گفتن اگه از ایمیل گوگل استفاده میکنید اینجا سوالتون رو بپرسید :

[ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل در این تاپیک
و اگه از ایمیل یاهو استفاده میکنید سوالتون رو اینجا مطرح کنید :

[ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل در این تاپیک

Sh-Meteor
14-10-2014, 01:03
سلام
من در مورد مرورگرم به مشکل بر خوردم! (( از گوگل کروم استفاده می کنم! ))

در مورد مشکلم از کجا سوال بپرسم؟

Ali_RNT
14-10-2014, 05:49
سلام
من در مورد مرورگرم به مشکل بر خوردم! (( از گوگل کروم استفاده می کنم! ))

در مورد مشکلم از کجا سوال بپرسم؟

کروم Chrome - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ava93
15-10-2014, 13:33
سلام
یه سوال در مورد کدنویسی به زبان C# دارم
کدوم انجمن سوالمو مطرح کنم؟

hossein blak
15-10-2014, 14:05
سلام
یه سوال در مورد کدنویسی به زبان C# دارم
کدوم انجمن سوالمو مطرح کنم؟

سلام....../

انجمن مورد نظر شما:C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ospot
18-10-2014, 21:02
با سلام
دوستان من نمیدونم چجوری باید تو تایپیک خودرو سوال بپرسم اصلا نمیدونم کجا باید برم
لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم؟

ospot
18-10-2014, 21:04
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چجوری باید وارد انجمن خودرو بشم ؟

hossein blak
18-10-2014, 21:06
با سلام
دوستان من نمیدونم چجوری باید تو تایپیک خودرو سوال بپرسم اصلا نمیدونم کجا باید برم
سلام به انجمن خوش آمدید......
سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید(به تاپیک مورد نظرتون رفته و سوالتون رو بپرسید.)

انجمن اتومبیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ospot
18-10-2014, 21:36
با سلام

Mehran
19-10-2014, 23:46
با سلام

سلام

به جمع ما خوش امدید... :»

این تاپیک رو مطالعه کنید: فــــهــرســـت | آموزش های نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر مهران...

danesh d
20-10-2014, 20:27
سلام
سوال در مورد برنامه نویسی :
سوال اینگونه است برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح از کاربر بنام n گرفته و n امین عدد از سری فیبوناچی را چاپ کند . ممنون (لطفا جواب را سریعا ارسال کنید) .

:n26::n16:

Sh-Meteor
20-10-2014, 21:47
سلام
سوال در مورد برنامه نویسی :
سوال اینگونه است برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح از کاربر بنام n گرفته و n امین عدد از سری فیبوناچی را چاپ کند . ممنون (لطفا جواب را سریعا ارسال کنید) .

:n26::n16:
سلام

به این انجمن خوش اومدین :n16:

بسته به زبانی که مدنظرتون هست، تو یکی از این موارد سوالتون رو مطرح کنید:

زبان C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Visual Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.Net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسیم2685
25-10-2014, 10:39
من ارشد آنالیز عددی میخونم میخام اگه کسی میتونه کمکم کنه ک تو چ زمینه ای کار کنم

NET DOCTOR
25-10-2014, 15:08
من ارشد آنالیز عددی میخونم میخام اگه کسی میتونه کمکم کنه ک تو چ زمینه ای کار کنم

ورودتون به انجمن پی سی ورلد رو خوش آمد میگم

شما لزوما لازم نیست که در رشتتون فعالیت کنی در انجمن.

بسته به سلیقتون انجمن های مختلف رو ببینید و هر کدوم رو پسندیدید و توانایی فعالیت در اون رو داشتید یا خواستید چیزهای بیشتری در مورد اون یاد بگیرید در همونجا طبق قوانینش که معمولا در ابتدای هر انجمنی نوشته شده فعالیت کنید

این هم قسمت ریاضیات که می تونید در اون فعالیت کنید و در صورت لزوم تاپیک جدایی برای آنالیز عددی بزنید

رياضيات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

monazand1987
25-10-2014, 15:48
با سلام
به پیشنهاد یکی از دوستان که در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح شد این تاپیک رو ایجاد میکنم.
انجمن گسترده شده و ممکنه پیدا کردن جای مناسب بحث ها مشکل باشه.
اگر درباره جای (انجمن) درست مطرح کردن سوال و فعالیت شک دارید اینجا سوالتون رو بپرسید تا دوستانمون راهنمایی کنن.
سلام خسته نباشید
کجا می تونم در مورد نحوه نصب ادب پریمیر سی اس 6 اطلاعاتی کسب کنم؟
در مورد پریمیر سوالی که داشتم اینه : وقتی نرم افزار پریمیر را به همراه سایر نرم افزارهای مرتبط بهش روی لپ تاپم نصب می کنم همه نرم افزار ها نصب میشه و ایکونشون دیده میشه تو استارت منو ولی خود نرم افزار پریمیر نصب نمیشه یا اگرم نصب میشه معلوم نیست کجا هستش اصن پیداش نمی کنم تو لپ تاپم چیکار باید بکنم؟ نرم افزاری که نصب میکنم جزو مجموعه های گردو هست ویندوزم هم 8 هست و 64 بیتی ! با تشکر :n14:

Sh-Meteor
25-10-2014, 16:10
سلام خسته نباشید
کجا می تونم در مورد نحوه نصب ادب پریمیر سی اس 6 اطلاعاتی کسب کنم؟
در مورد پریمیر سوالی که داشتم اینه : وقتی نرم افزار پریمیر را به همراه سایر نرم افزارهای مرتبط بهش روی لپ تاپم نصب می کنم همه نرم افزار ها نصب میشه و ایکونشون دیده میشه تو استارت منو ولی خود نرم افزار پریمیر نصب نمیشه یا اگرم نصب میشه معلوم نیست کجا هستش اصن پیداش نمی کنم تو لپ تاپم چیکار باید بکنم؟ نرم افزاری که نصب میکنم جزو مجموعه های گردو هست ویندوزم هم 8 هست و 64 بیتی ! با تشکر :n14:

سلام
به انجمن P30World خوش آمدید! :n16:

برنامه Adobe Premiere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1376MAXIMUM
26-10-2014, 20:41
سلام من یه مشکلی با یک فروشنده و یک شرکت گارانتی دارم و میخواهم از دست هردوشون شکایت کنم ولی نمیدونم که شرکت گارانتی کننده به کجا مربوط میشه و برای همین لنگ هستم فروشنده قطعه کامپیوتری فروخته و شرکت گارانتی هم مال قطعات کامپیوتریه
کجا باید مطرح کنم سوالم رو تا جواب بگیرم

مهرداد٢٨
26-10-2014, 21:00
سلام،كسي دليل باد كردن جنت رادياتور ميدونه؟لطفا كمك كنيد.

minaaa1
26-10-2014, 22:49
سلام ب دوستان
ی سوال دارم اونم اینه که...
چطوری اسپم رو بفرستیم ک به اینباکس وارد شه . تو پوشه ی اسپم نره

اینو استاد واسه پروژه بهمون داده نمره هم داره :n19:
هرجا سرچ کردم ب چیزی نرسیدم :n13:
میشه زود جوابمو بدین؟ :blush:

haha didi
27-10-2014, 13:28
سلام به همه دوستان خسته نباشید
من چند تا فیلم از خارج از کشور سفارش دادم برام فرستادند چون هنوز تو اینترنت upload نشده بود حالا میخواهم از فیلم ها به کپی تو هارد دیسک داشته باشم اما موقعی که درایو سی دی رو باز میکنم خالی نشون ميده اما زمانی که از طریق km player گزینه open did رو کلیک میکنیم فیلم رو پخش میکنه از جایی که خریده بودم پرسیدم گفتند که برای اینکه نتونین ازشون کپی بگیرید اینکار رو کردیم حالا من چه طوری میتوانم ازشون کپی بگیرم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

NET DOCTOR
27-10-2014, 18:14
سلام ب دوستان
ی سوال دارم اونم اینه که...
چطوری اسپم رو بفرستیم ک به اینباکس وارد شه . تو پوشه ی اسپم نره

اینو استاد واسه پروژه بهمون داده نمره هم داره :n19:
هرجا سرچ کردم ب چیزی نرسیدم :n13:
میشه زود جوابمو بدین؟ :blush:

سلام

ورودتون رو به انجمن های p30world تبریک میگم

سوالتون رو در قسمت زیر مطرح کنید(با هر میلی که استاد گفته کار کنید توی تاپیک همون مطرح کنید مثلا gmail یا yahoomail)

سرويس های ارتباطی آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
27-10-2014, 18:22
سلام من یه مشکلی با یک فروشنده و یک شرکت گارانتی دارم و میخواهم از دست هردوشون شکایت کنم ولی نمیدونم که شرکت گارانتی کننده به کجا مربوط میشه و برای همین لنگ هستم فروشنده قطعه کامپیوتری فروخته و شرکت گارانتی هم مال قطعات کامپیوتریه
کجا باید مطرح کنم سوالم رو تا جواب بگیرم

شما که ماشالله خودت اوستایی!:n02:

به نظرم در قسمت سخت افزار مطرح کنید. یه جورایی مربوطه و یه جورایی نامربوط اما به هر حال بچه هایی که اونجان واردترن و ممکنه اگه جای دیگه مثلا در قسمت متفرقه مطرح کنید کسی که وارده سر نزنه
مطالب عمومی سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NET DOCTOR
27-10-2014, 18:24
سلام به همه دوستان خسته نباشید
من چند تا فیلم از خارج از کشور سفارش دادم برام فرستادند چون هنوز تو اینترنت upload نشده بود حالا میخواهم از فیلم ها به کپی تو هارد دیسک داشته باشم اما موقعی که درایو سی دی رو باز میکنم خالی نشون ميده اما زمانی که از طریق km player گزینه open did رو کلیک میکنیم فیلم رو پخش میکنه از جایی که خریده بودم پرسیدم گفتند که برای اینکه نتونین ازشون کپی بگیرید اینکار رو کردیم حالا من چه طوری میتوانم ازشون کپی بگیرم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سلام

ورودتون رو به انجمن های p30world تبریک میگم

سوالتون رو در قسمت زیر مطرح کنید

سوالات در رابطه با کلیه مباحث دیسکهای DVD (ریپ کردن، اعمال تغییرات، رایت و...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1376MAXIMUM
27-10-2014, 20:11
شما که ماشالله خودت اوستایی!:n02:

به نظرم در قسمت سخت افزار مطرح کنید. یه جورایی مربوطه و یه جورایی نامربوط اما به هر حال بچه هایی که اونجان واردترن و ممکنه اگه جای دیگه مثلا در قسمت متفرقه مطرح کنید کسی که وارده سر نزنه
مطالب عمومی سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای همین اومدم پرسیدم گفتم شاید جای بهتری از اونجا باشه که من خبر ندارم مشالله انجمن درندشته

زهرا ميرزائي
28-10-2014, 11:13
باسلام و احترام.
من داشتم راجع كاشت توت فرنگي در خانه تحقيق مي كردم كه با سايت شما آشنا شدم ، حالا هم مي خوام بدونم در اين مورد بايد به كدام قسمت مراجع كنم؟ و به طور مشخص من خواهان خريد چند بوته توت فرنگي از اعضا هستم البته اگه به من هديه بدن بهتره چون دفعه اولمه بعد من هم مي تونم بعدا هديه بدم البته اگه به بار نشست. متشكرم.

New Ray
29-10-2014, 01:03
باسلام و احترام.
من داشتم راجع كاشت توت فرنگي در خانه تحقيق مي كردم كه با سايت شما آشنا شدم ، حالا هم مي خوام بدونم در اين مورد بايد به كدام قسمت مراجع كنم؟ و به طور مشخص من خواهان خريد چند بوته توت فرنگي از اعضا هستم البته اگه به من هديه بدن بهتره چون دفعه اولمه بعد من هم مي تونم بعدا هديه بدم البته اگه به بار نشست. متشكرم.
سلام خوش اومدید :n01:

میتونید اینجا رو مشاهده کنید :
انجمن کشاورزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپیک مخصوص سوالات باغبانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم توش هست و اگه تاپیک مورد نظر مناسب نبود میتونید برای مطلبتون تاپیک جدید ایجاد کنید.

13082
30-10-2014, 12:04
با سلام وخسته نباشید
من1300مگابایت از حجم فیلم2400مگابایت توسط دانلود منیجر دانلود کردم و بعد از توقف وادامه ی دانلود،دانلود منیجر از حجم 650 مگابایتی میخواست شروع به ادامه ی دانلود کرد.چطوری میشه از حجم قبلی که دانلود کرده شروع به کار کنه؟
باتشکر
اگرمشکلم حل بشه یک دنیا ممنونم.

NET DOCTOR
30-10-2014, 16:59
با سلام وخسته نباشید
من1300مگابایت از حجم فیلم2400مگابایت توسط دانلود منیجر دانلود کردم و بعد از توقف وادامه ی دانلود،دانلود منیجر از حجم 650 مگابایتی میخواست شروع به ادامه ی دانلود کرد.چطوری میشه از حجم قبلی که دانلود کرده شروع به کار کنه؟
باتشکر
اگرمشکلم حل بشه یک دنیا ممنونم.

سلام

البته همونجایی که پرسیدی قبلا هم محل درستیه ولی اینجا هم بپرس بلکه دوستان انجمن ما زودتر جواب بدن

Download Manager / بررسی نرم افزارهای دانلود فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kiar
30-10-2014, 22:59
سلام

سوال در مورد برنامه نویسی جاوا داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

VAHID
30-10-2014, 23:15
سلام

سوال در مورد برنامه نویسی جاوا داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

برنامه نویسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

coral93
01-11-2014, 20:39
سلام من میخام تبلت ام رو فلش کنم رمزشو فراموش کردم با چه نرم افزاری و چطور میتونم این کارو انجام بدم wintouch q73 مدل تبلت

MONOLIKA
02-11-2014, 11:46
وایبر برای نوکیا 5530میخوام کجا باید برم؟

hossein blak
02-11-2014, 13:58
سلام من میخام تبلت ام رو فلش کنم رمزشو فراموش کردم با چه نرم افزاری و چطور میتونم این کارو انجام بدم wintouch q73 مدل تبلت

سلام.../
به انجمن خوش آمدید....

تبلت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.../
حسین.

hossein blak
02-11-2014, 14:02
وایبر برای نوکیا 5530میخوام کجا باید برم؟

سلام.../
به انجمن خوش آمدید....

نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.../
حسین.

befermatooo
04-11-2014, 21:49
ما اگه نخوایم پیغام های مکرر و خسته کننده مخبر رو دریافت کنیم کیو باید ببینیم ؟

یک پیغام شبیه به هم رو 3 بار میفرسته .

رو مخ نباش مخبر

دور "سوم" مسابقه ی شعر / متن و آهنگ / موسیقی متناسب با عكس
مسـابقــۀ هفتــه -انجمــن علــوم انســانی
پـ‌ـ‌ـ‌ـایـ‌ـ‌ـ‌یــزاל

و ....

همش هم چند بار پشت هم ارسال میشن

پي سي ورد1
06-11-2014, 01:26
با اين كه زيرنويس انگليسي يه فيلمي رو دارم ولي بازم گوينده تو بعضي جمله ها بعضي كلمات رو طوري ميگه كه نمي فهمم

يا اين كه كلمات اضافي به گوشم مي خوره.قسمت هاي مبهم فيلم رو جدا كردم و حالا مي خوام از اهل فن نظر خواهي كنم

كجا بايد بپرسم؟(يه تايپيك ترجمه translation ديدم كه فكر نكنم به اين مربوط بشه) پيشا پيش ممنونم كه زود راهنمايي مي كنيد

ava93
08-11-2014, 21:40
سلام یه سوال واسه ی نرم افزار وایبر تبلتم داشتم ؛ باید کجا مطرح کنم ؟؟؟؟؟؟ فقط لطفا یک جایی مطرح کنم که جوابمو بدن :n28:

Sh-Meteor
08-11-2014, 21:44
سلام یه سوال واسه ی نرم افزار وایبر تبلتم داشتم ؛ باید کجا مطرح کنم ؟؟؟؟؟؟ فقط لطفا یک جایی مطرح کنم که جوابمو بدن :n28:

سلام

تمامی مباحث وایبر در این تاپیک / [Viber] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein blak
13-11-2014, 15:34
درباره افزایش سرعت اینترنت سوال داشتم... /.

فروشگاه احسان
13-11-2014, 19:14
در این قسمت میتوانید بپرسید

یا اگر در مورد سرویس دهنده خاصی هست

حمید گل
14-11-2014, 11:55
سلام بر دوستان عزیز، اینجانب از word 2010 تحت win 7 ultimate استفاده می کنم. مدتی کتاب دیکشنری به صورت دو ستونی تایپ می کردم . می خواهم مقاله دیگری را در ورد بنویسم. اما وقتی صفحه جدید را باز می کنم. یا برنامه ورد را اجرا می کنم صفحه خالی به صورت دو ستونی باز می شود که مجبورم هر دفعه به تنظیمات ستونی در page layout بروم و به به یک ستونی تیدیل کنم. چه کار کنم که باز شدن صفحه جدید یا برنامه ورد به حالت عادی برگردد؟ متشکرم!

vissoto
14-11-2014, 11:59
سلام بر دوستان عزیز، اینجانب از word 2010 تحت win 7 ultimate استفاده می کنم. مدتی کتاب دیکشنری به صورت دو ستونی تایپ می کردم . می خواهم مقاله دیگری را در ورد بنویسم. اما وقتی صفحه جدید را باز می کنم. یا برنامه ورد را اجرا می کنم صفحه خالی به صورت دو ستونی باز می شود که مجبورم هر دفعه به تنظیمات ستونی در page layout بروم و به به یک ستونی تیدیل کنم. چه کار کنم که باز شدن صفحه جدید یا برنامه ورد به حالت عادی برگردد؟ متشکرم!

سلام

Microsoft Word ☻ سوالات، مشكلات و مباحث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seagull93
15-11-2014, 22:33
سلامبرای اتصال به مودم مشکل دارم. فقط با کابل متصل میشه. کجا باید سوالمو بپرسم

seagull93
15-11-2014, 22:43
سلام

برای اتصال به مودم مشکل دارم. لپ‌تاپ فقط با کابل به مودم متصل میشه. کجا باید سوالمو بپرسم

vissoto
16-11-2014, 17:56
سلام

برای اتصال به مودم مشکل دارم. لپ‌تاپ فقط با کابل به مودم متصل میشه. کجا باید سوالمو بپرسم

سلام

مودم و تجهیزات شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pm2me4love
16-11-2014, 23:57
سلام آیا قسمتی هم هست که آموزش و ترفند نرم افزارهای مختلف توش قرار گرفته شده باشه ؟؟؟؟

Ali_RNT
17-11-2014, 06:02
سلام آیا قسمتی هم هست که آموزش و ترفند نرم افزارهای مختلف توش قرار گرفته شده باشه ؟؟؟؟

مقالات نرم افزار... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pooyan sh
22-11-2014, 14:02
آقا بابک سلام
ببخشید من امروز عضو شدم و کاملا گیج شدم.
من می خوام در مورد سیستم صوتی ماشین سوال بپرسم. کجا و چطور باید این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون

ata.royalfalcon
22-11-2014, 14:25
آقا بابک سلام
ببخشید من امروز عضو شدم و کاملا گیج شدم.
من می خوام در مورد سیستم صوتی ماشین سوال بپرسم. کجا و چطور باید این کار رو بکنم؟
خیلی ممنون

سلام .

در انجمن زير سوال خودتون رو مطرح كنيد .

انـجـمـن: تیونینگ، سیستمهای صوتی و امنیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*مممججج*
22-11-2014, 15:45
سلام.
میخواستم موضوعاتی رو درباه آخرزمان بیان کنم.
لطفا راهنمایی کنید که کدوم بخش مطرحش کنم.

Reza31001
22-11-2014, 15:59
سلام.
اگه از دیدگاه علمی هست:

موضوعات علمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه از دیدگاه دینی هست: هیچ جا! (خلاف قوانینه)

hamed29
22-11-2014, 16:08
سلام.

سلام فکر نکنم اینجا بتونید در این مورد حرف خاصی بزنید. من که گشتم جای مناسبی و چندان مرتبطی پیدا نکردم.
به هر حال یا باید در انجمن علوم انسانی تاپیک جدید ایجاد کنید، یا در انجمن متفرقه؛
ولی اگه حذف شد شوکه نشید. هر سایتی برای خودش موضوع و چارچوبی داره

علوم انسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متفرقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه از دیدگاه دینی هست: هیچ جا! (خلاف قوانینه)

من که چند تا تاپیک مشابه پیدا کردم :n02:

ronaldomahdo
25-11-2014, 16:45
سلام اخرین ورژن درایور atiروی کارت گرافیک من که ati4570 هست نصب نمیشه چیکار باید بکنم؟

سمانه و ؟
30-11-2014, 13:37
سلام
من سوال راجع به ماكروويو دارم بايد از كجا بپرسم؟
مرسيييييي

Meisam
30-11-2014, 13:48
سلام
من سوال راجع به ماكروويو دارم بايد از كجا بپرسم؟
مرسيييييي

سلام
به انجمن های P30World خوش آمدید
باید به بخش "سبک زندگی" و زیربخش "لوازم خانگی" سر بزنید و در اونجا با استفاده از کلید " + ايجاد گفتگو جديد" سوالتون رو مطرح کنید.
برای رفتن به این بخش به لینک زیر مراجعه کنید :

مرسی.
میثم :11:

زهرا فرمانی
07-12-2014, 20:41
باسلام.من دررشته مهندسی منابع طبعی و محیط زیست دردانشگاه قزوین تحصیل میکنم.نمی دونم توی ارشدچطورمیتونم فضای سبزبخونم .چون اسمش فرق میکنه.نمی دونم سخته یا اسونه.منابعشو به طور کامل نمی دونم.لطفا کوکم کنید

زهرا فرمانی
07-12-2014, 20:48
سلام. من دردانشگاه رشتهمهندسی منابع طعمحیط زیست می خون.نمی دونم تو ارشدبیدچطورمهندسی فضای سبز روبخونم چون که اسمش فرق کرده.فا نابعدقیقشو بگیدو بگیداسم دقیقش چیه.ممنوم

hamed29
07-12-2014, 23:04
باسلام.من دررشته مهندسی منابع طبعی و محیط زیست دردانشگاه قزوین تحصیل میکنم.نمی دونم توی ارشدچطورمیتونم فضای سبزبخونم .چون اسمش فرق میکنه.نمی دونم سخته یا اسونه.منابعشو به طور کامل نمی دونم.لطفا کوکم کنید

سلام؛
می توانید با ايجاد گفتگوی جديد در قسمت آموزش عالی ، سؤال خود را مطرح نمایید: ( کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )

انتخاب رشته و دانشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فهرست انجمن آموزش عالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdiserver
15-12-2014, 17:43
سلام من بازی هری پاتر و یادگاران مرگ رو برای پی سی از وبسایت دانلود کردم همه 8 گیگش دانلود شد اما اکسترکت نمیشه و با قسمت دومش انگار مشکل داره . این مشکل رو کجا باید مطرح کنم ؟

Mehran
16-12-2014, 13:13
سلام

به انجمن P30World خوش اومدید.

اگر مطلبتون رو در همون پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح بفرمایید، دوستان راهنماییتون خواهند کرد. :)

درست مثل اینجا:

با تشکر مهران...

1376MAXIMUM
19-12-2014, 23:12
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم و باعث شده که ذهنم رو خیلی داغون کنه و بهم بریزتم کجا میتونم یه مقدار کمک بگیرم که به خورده فکرم رو مرتب کنم و .... تاپیک داشت فکر کنم ولی پیداش نمیکنم

paniz77
20-12-2014, 22:59
salam soalate barnamenevisi be zabane c ro koja beporsam??

Sh-Meteor
21-12-2014, 01:54
salam soalate barnamenevisi be zabane c ro koja beporsam??

سلام

به انجمن P30World خوش آمدید.

سوالات تون به زبان C رو میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید!

میتونید در صورت عدم وجود موضوع مدنظر، یک تاپیک جدا ایجاد کنید.

در ضمن سوالات و پست هایی که تو این انجمن مطرح می کنید، حتما به زبان فارسی باشه.

ممنون
:n16:

navid na
22-12-2014, 01:52
سلام من مشکلی در بازی جیمز باند 007 لجند دارم سوالمو باید در چه بخشی مطرح کنم

ashkan-0B
22-12-2014, 19:08
سلام-
اغلب بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.
اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-ممنون

ashkan-0B
23-12-2014, 04:34
سلام-
اغلب بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است. :n27:

اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-ممنون

ashkan-0B
23-12-2014, 04:39
سلام-
اغلب بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.
اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-ممنون:n23:

ashkan-0B
24-12-2014, 06:26
سلام-
بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.

اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-

hamed29
24-12-2014, 14:28
سلام-
بعد از تایپ آدرس در آدرس بار و فشردن کلید اینتر و همچنین هنگام باز کردن یه لینک یا ایمیل،یکباره مرورگر بسته میشه و بعد کنار ساعت ویندوز علامت اینترنت اکسپلورر ظاهر میشه با یه پیام بی معنی که کلمه kazme gheyz هم به چشم میخوره-مرورگرم کرومه ولی با فایرفاکس و اکسپلوره هم به همین صورت است.

اگر راهکاری واسه حل این مشکل دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید-

سلام؛ ورود شما رو به انجمن P30WORLD گرامی میداریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kazme gheyz یک ویروس هست، که بارها در این انجمن در موردش بحث شده. در لینک زیر میتونید لیست تاپیکهایی که در مورد kazme gheyz هستند رو ببینید، اگه مشکلتون حل نشد در یکی از همون تاپیکها مطلب رو بنویسید تا راهنماییتون کنن.

اورژانس سیستم های آلوده : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه اضطراری هست فعلاً این رو چک کنید: لینک راهنما
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D8%B3.php)
جای خط تیره ها در نوار آدرس مرورگر بنویس vatan download
البته فاصله بین کلمات رو بردار

morteza mosafer
26-12-2014, 00:51
من یک فلش silicon power touch 8gb دارم مدتی است که در هر با اتصال به سیستم پیام لزوم فرمت نمایش داده می شه بعد از فرمت درست می شه اما بعد از قطع اتصال از سیستم و اتصال مجدد دوباره سیستم error لزوم فرمت رو میده لطفا راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که این فلش تعمیر بشه یا باید یکی دیگه تهیه کنم ... ممنون:n13::n13:

vissoto
26-12-2014, 01:20
من یک فلش silicon power touch 8gb دارم مدتی است که در هر با اتصال به سیستم پیام لزوم فرمت نمایش داده می شه بعد از فرمت درست می شه اما بعد از قطع اتصال از سیستم و اتصال مجدد دوباره سیستم error لزوم فرمت رو میده لطفا راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که این فلش تعمیر بشه یا باید یکی دیگه تهیه کنم ... ممنون:n13::n13:

سلام

به p30world خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال خود را این جا بپرسید :

arezzoo
26-12-2014, 15:25
سلااام بچه ها من سوال در مورد WORD2010 دارم کجا بپرسم؟:n27: :n03::n03:

vissoto
26-12-2014, 15:29
سلااام بچه ها من سوال در مورد WORD2010 دارم کجا بپرسم؟:n27: :n03::n03:

سلام

به p30world خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال خود را این جا بپرسید :

▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])