مشاهده نسخه کامل
: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.
amir raya
07-10-2011, 16:45
پیشگامانم تعرفه cra رو آورده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kamran987456
07-10-2011, 18:06
من 512 نامحدود داشتم
سرعت دانلود حدود 90 تا 110 بود
منظورتون همون 512 قبلی شاتل هست دیگه ؟؟؟ماهیانه 93 هزار ؟:27:
.................................................. .................................................. ......
پ.ن: دوستان الان خبری دارن که کلا نامحدود کدوم شرکت بهتر از اب دراومده ؟
من چند وقتی هست از شرکت ماکس نت که ماله تبریز هست 128 نامحدود گرفتم سرعت دانلودش دوربره 30 هست
((3 ماهه 39 هزار .البته از چند سال قبل هم این سرویس بود و تازه نیست ))
الان کسی هست 128 یا 256 از طرح جدید گرفته باشه و سرعتش از 30 بالاتر ؟
M e i s a m
07-10-2011, 19:43
منظورتون همون 512 قبلی شاتل هست دیگه ؟؟؟ماهیانه 93 هزار ؟:27:
.................................................. .................................................. ......
پ.ن: دوستان الان خبری دارن که کلا نامحدود کدوم شرکت بهتر از اب دراومده ؟
من چند وقتی هست از شرکت ماکس نت که ماله تبریز هست 128 نامحدود گرفتم سرعت دانلودش دوربره 30 هست
((3 ماهه 39 هزار .البته از چند سال قبل هم این سرویس بود و تازه نیست ))
الان کسی هست 128 یا 256 از طرح جدید گرفته باشه و سرعتش از 30 بالاتر ؟
ماهی 13 تومن 128 زیاد فرقی با ماهی 10 نداره اگر سرعتش اینقدر باشه که خیلی خوبه... در کل به نظرم نامحدود های شاتل بهتر باشه اگر چه تا حالا ندیدم کیفیتشون رو ولی از طرز صحبت پشتیبانی پارس راحت میشه فهمید چطور ادمایی هستن :41:
hosseinboss
08-10-2011, 00:30
آقا این مخابرات شهر خراب شدمون(قم)پارسال نامحدود می داد امسال هم محدودش کرده هم شبانه نداره این طور هم که معلومه اصلا و ابدا نمی خواد این قانون جدید رو اجرا کنه(تازه کارمندش مسخرون هم کرد گفتش که یه دوربینی جلوش بوده همین طوری یه چیزی گفته برای خودش!!!!!!!!!)
حالا از مخابرات به کی باید شکایت کرد؟
سازمان تنظیم مقررات!!!!!!!!
شکایت دزد پیش شادزد بردن است
کسی نبود راهنماییون کنه که کجا شکایت کنیم(اون هم از خود مخابرات)
shopu.ir
08-10-2011, 00:42
من 256 با 8 گیگ دانلود ماهانه از مخابرات استان سیستان و بلوچستان.
مسخرست مگه نه ....
DaRiOuShJh
08-10-2011, 01:02
256 داتک که رو 128 بسته شده نهایت تا 16 میره سرعت
الان حالا تا بیان و به اینا رسیدگی کنن چند ماه دیگه میره تو پاچمون این کیفیت های افتضاخ و دزدی ها
M e i s a m
08-10-2011, 01:25
512 پارس انلاین بسته شده رو 10 کیلوبایت
shahin_mp3
08-10-2011, 04:19
ديگران صحبتاشون رو چند مگ ما بحثمون رو كيلو بايت اونم محدود :21:
mhv_kntu
08-10-2011, 09:50
512 پارس انلاین بسته شده رو 10 کیلوبایت
یعنی downstream شما روی 80 کیلوبیت بسته شده ؟ یا اینکه شما خودتون نمی تونین به سرعت بالای 10 برسین ؟
یک تصویر از Downstream / upstream مودمتون میتونین اینجا بزارین لطفا ؟
wichidika
08-10-2011, 11:24
کسی نبود راهنماییون کنه که کجا شکایت کنیم(اون هم از خود مخابرات)
از خود مخابرات هم بخواهی شکایت کنی فرقی نمی کنه باید از طریق سایت تنظیم مقررات اقدام کنی:
cra.ir
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 2مگ شاتل
تازه سرور کرج هست
خودم هم اهل کرجم
خدا بهم صبر بده :41:
Masoud-Susa
08-10-2011, 12:10
پست اشتباه شد !
می خواستم تو تاپیک تست سرعت پست بدم ! :31:.............
gtairani
08-10-2011, 14:39
دوستان نمی خواید کاری کنید؟دوست دارید هر روز محدود ترمون کنن؟
M e i s a m
08-10-2011, 15:01
یعنی downstream شما روی 80 کیلوبیت بسته شده ؟ یا اینکه شما خودتون نمی تونین به سرعت بالای 10 برسین ؟
یک تصویر از Downstream / upstream مودمتون میتونین اینجا بزارین لطفا ؟
نه عزیز هیچ وقت نمیتونن دان استریم و اپ استریم رو روی 70 80 ببندن اونجوری که خیلی تابلوئه! سرعت سقف من 9 هست همونطوری که میبینید 256 ها 7 و 128 ها 4 کیلوبایت هستن... بصورت دستی محدود کردن
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
دوستان نمی خواید کاری کنید؟دوست دارید هر روز محدود ترمون کنن؟
خب چی میشه کرد؟ سرعت 9 واسه 512 که حداقل سرعته و قانونیه به شرکت هم بگیم که میگه که ما گفتیم دایالاپه...
تغییرات باید از ریشه باشه
InternetUsers
08-10-2011, 15:06
نه عزیز هیچ وقت نمیتونن دان استریم و اپ استریم رو روی 70 80 ببندن اونجوری که خیلی تابلوئه! سرعت سقف من 9 هست همونطوری که میبینید 256 ها 7 و 128 ها 4 کیلوبایت هستن... بصورت دستی محدود کردن
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
خب چی میشه کرد؟ سرعت 9 واسه 512 که حداقل سرعته و قانونیه به شرکت هم بگیم که میگه که ما گفتیم دایالاپه...
تغییرات باید از ریشه باشه
دوست عزیز به سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی کشور یا زنگ یزن یا فرم شکایت پر کن. ضمنا تست سرعتت رو هم از پرتال ملی ایران بگیر و نتیجه رو هم ذخیره کن و براشون ارسال کن
M e i s a m
08-10-2011, 15:11
دوست عزیز به سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی کشور یا زنگ یزن یا فرم شکایت پر کن. ضمنا تست سرعتت رو هم از پرتال ملی ایران بگیر و نتیجه رو هم ذخیره کن و براشون ارسال کن
دلت خوشه ها
میگم من 2 جا شکایت کردم دو هفته هم بیشتر شده باز میگی شکایت کن؟؟ وقتی سرعت 7 کیلوبایت واسه 512 قانونیه دیگه برم با سرعت 9 چی بگم؟؟ تو پروفایل هم زدن 512 512 تو مودم هم که 2048 512 ولی دستی محدودش کردن اینم یجور راه دررو از قانونه دیگه سرعت رو دستی محدود کردن رو حداقل (اونم روی 9 که مثلا زمانی سرعت خیلی خراب بود نشه 5 من بتونم برم شکایت کنم)
InternetUsers
08-10-2011, 15:58
دل من خوش نیست. دوست عزیز شما دو بار به کجا شکایت کردی به سازمان تنظیم؟؟
تا زمانی که همه مثل شما بخواهند فکر کنند و شکایتس هم نکنند شرکتها همین روال رو ادامه میدهند. به قول خود شما دستی این کار رو میکنند که شما نا راضی بشی و بری از سری طرح های خرید ترافیک استفاده کنی همین قانون اشتراک 1 به 10 برای همه سرویس ها هست و فقط مختص این سرویس نیست! چرا شرکت سرویس دهنده شما بر روی سایر سرویس ها همجین کاری رو انجام نمیده ؟؟؟
M e i s a m
08-10-2011, 16:39
دل من خوش نیست. دوست عزیز شما دو بار به کجا شکایت کردی به سازمان تنظیم؟؟
تا زمانی که همه مثل شما بخواهند فکر کنند و شکایتس هم نکنند شرکتها همین روال رو ادامه میدهند. به قول خود شما دستی این کار رو میکنند که شما نا راضی بشی و بری از سری طرح های خرید ترافیک استفاده کنی همین قانون اشتراک 1 به 10 برای همه سرویس ها هست و فقط مختص این سرویس نیست! چرا شرکت سرویس دهنده شما بر روی سایر سرویس ها همجین کاری رو انجام نمیده ؟؟؟
من دو بار از 2 جای مختلف شکایت کردم
همه مثل من نیستند. 2 هفته پیش شکایت زدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات ولی بررسی نشده امیدی هم ندارم بررسی بشه... همه هم شکایت کنن تأثیر نمیکنه عزیز اخه وقتی کف سرعت 7 هست من هی با 9 تست بگیرم بگم کمه کمه میخوان بگن قانونه دیگه
یعنی شکایت من اعتبار لازم رو نداره و میره جزو دسته ی شکایت های بی مورد و نامربوط
فعلا دارم پیگیریش میکنم از یه جای دیگه ای تا ببینم چی میشه درست میشه یا نه
سگ خورد نصف سرویسم رفته دیگه باید سر کنم تا تهش ایشالا درست بشه
Maziar_69
08-10-2011, 19:23
من دو بار از 2 جای مختلف شکایت کردم
همه مثل من نیستند. 2 هفته پیش شکایت زدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات ولی بررسی نشده امیدی هم ندارم بررسی بشه... همه هم شکایت کنن تأثیر نمیکنه عزیز اخه وقتی کف سرعت 7 هست من هی با 9 تست بگیرم بگم کمه کمه میخوان بگن قانونه دیگه
یعنی شکایت من اعتبار لازم رو نداره و میره جزو دسته ی شکایت های بی مورد و نامربوط
فعلا دارم پیگیریش میکنم از یه جای دیگه ای تا ببینم چی میشه درست میشه یا نه
سگ خورد نصف سرویسم رفته دیگه باید سر کنم تا تهش ایشالا درست بشه
دوست عزیز کی میگه کف سرعت 512 مگابیت 7 هست؟
برای چی باید 7 باشه؟؟؟
پس اگه اینطوره 128 ها باید از دیال آپ کمتر باشن که.
دوستان طریقه شکایت چجوری هست؟
منم از پارس آفلاین شکایت دارم. سرویس 256 نامحدود سرعت دانلود روی 8....
دوست عزیز کی میگه کف سرعت 512 مگابیت 7 هست؟
برای چی باید 7 باشه؟؟؟
پس اگه اینطوره 128 ها باید از دیال آپ کمتر باشن که.
دوستان طریقه شکایت چجوری هست؟
منم از پارس آفلاین شکایت دارم. سرویس 256 نامحدود سرعت دانلود روی 8....
سازمان تنظيم مقررات ميگه!!!!
خانه از پايه ويران است
اون اصول رو بالا صفحه بخونين ، خيلي زيباست :19:(ارواح ....)
shahin_mp3
08-10-2011, 21:11
از پايه هم يه چيز اونورتر :21:
میگم اینکه بیایم شکایت کنیم که به ضررمون هست....خب آخه سرعتهای محدود هست و اینها هم عاشق اینکه به ملت سرعت محدود ارائه بدن....
خیلی زور داره...به نظر من این طرح پیشرفت نیست....درجا زدنه....
من رفتم گفتم به شرکتی که ازش سرویس میگیرم ..... گفت که اینها همه کشکه و دروغه ....
سلام دوستان...
راستش تعداد صفحات زیاده و منم وقت ندارم همشو فعلا بخونم.
میخوام بدونم این بحث، ربطی به این مساله داره:
اگه آره. چطوری پیگیر کنیم؟ بریم خود شاتل؟
سلام دوستان...
راستش تعداد صفحات زیاده و منم وقت ندارم همشو فعلا بخونم.
میخوام بدونم این بحث، ربطی به این مساله داره:
اگه آره. چطوری پیگیر کنیم؟ بریم خود شاتل؟
سلام.
پیگیری؟چه پیگیری؟شاتل که تخلفی نکرده. قانون Fair Use Policy هست که باید در سرویس های نامحدود آرت، متعادل دانلود کنید همین.
داخل سایتش هم این قانون رو توضیح داده.
البته یکم بد توضیح داده... درست نگفته مصرف پر حجم از نظر شاتل یعنی چی!
مملکت گل و بلبله دیگه...
آقا رسماً یه فتوا بدید اینترنت حرام است، همین یه ذره آب باریکه رو هم ببندین بره پی کارش دیگه.
واسه چی الکی ملت رو زجرکُش میکنین؟
این چه مسخره بازی جدیدیه آخه؟ یعنی چی سرعت دانلود روی 7-6؟ کیو دارین مسخره میکنین؟
بعد اونوقت این اسمش ADSL هست؟!!!
نمردیم و معنی ADSL رو هم فهمیدیم..
تو کره جنوبی دارن به ملت وای فای مجانی میدن با سرعت چند گیگ بر ثانیه! اونوقت اینجا واسه یه سرویس زپرتی مثلاً ADSL دارن 30-20 تومن از مردم میچاپن..
mhv_kntu
09-10-2011, 12:40
امروز حضوری رفتم شاتل برای گرفتن سرویس های جدید CRA
بالای 128 رو فقط به شرکت ها میدن یعنی Cra2 فقط میدادن اونم با کارت دانشجویی !
بگذریم که وقتی گفتم سرویس های جدید رو میخوام 2 تا منشی + بالاسریشون ریختن سرمون و شروع کردن به پشیمون کردن !
و لابه لای حرف هاشون ازشون کشیدم که تا حالا حتی به یک نفر هم این سرویس جدید رو تو منطقه ما ندادن !
و از مرکز بهشون دستور دادن هرجوری شده مشتری ها رو بپرونن !
ما هم که هرچی زور زدیم نتونستیم بگیریم !
منم امروز از شهراد شبکیه شکایت کردم.
قیمت های جدید رو روی سایتشون زدن ولی به کسایی که ازشون سرویس دارن نمیدن و فقط کسایی که جدید ثبت نام میکنن میتونن از اون سرویس ها استفاده کنن.
خدایش فایده نداره اینجوری یعنی چی سرعت 512 هفت بیشتر نده
خیلی شل شدین شما اصلا درست پی گیری نمیکنید
نباید بزارید اینجوری سرویس بدن و هرکسی دلش خواست بده نخواستن نده
M e i s a m
09-10-2011, 13:48
من دارم فعلا از طریق شرکت اصلی پارس تو تهران پیگیری میکنم
نیم ساعت با یارو صحبت کردم اخرش دیگه گفت راحت بگم ما قراره حداقل سرعت ممکنه رو تضمین کنیم که کردیم و سرعت همه نامحدود ها رو روی مقداری که موظف شدیم تضمین کنیم بستیم و عملا شیر نیست ولی خلاف قانون هم نیست دلیلشم اینه که برای ما نمیصرفه با این قیمت بخوایم نامحدود بدیم...
البته هنوز تموم نشده و فعلا پیگیرم این قضیه رو
بخدا صد رحمت به برره
من دارم فعلا از طریق شرکت اصلی پارس تو تهران پیگیری میکنم
نیم ساعت با یارو صحبت کردم اخرش دیگه گفت راحت بگم ما قراره حداقل سرعت ممکنه رو تضمین کنیم که کردیم و سرعت همه نامحدود ها رو روی مقداری که موظف شدیم تضمین کنیم بستیم و عملا شیر نیست ولی خلاف قانون هم نیست دلیلشم اینه که برای ما نمیصرفه با این قیمت بخوایم نامحدود بدیم...
البته هنوز تموم نشده و فعلا پیگیرم این قضیه رو
بخدا صد رحمت به برره
اون آخری خیلی با حال بود :31:
shahin_mp3
09-10-2011, 17:21
اخه اينا گذاشتن سر كار سرويس نا محدود هم بدن سرعتشو گند مي زنن توش كه بريم دوباره محدود بگيريم :21:
InternetUsers
09-10-2011, 18:23
اخه اينا گذاشتن سر كار سرويس نا محدود هم بدن سرعتشو گند مي زنن توش كه بريم دوباره محدود بگيريم :21:
این ها هم همین رو میخوان
که کاربر ها رو ناراضی نگه دارند که کاربر دیگه پی گیری نکنه و بره دنبال سرویس های حجمی که پول بیشتری بده
اون دوستی که پیگری میکنی میتونی مکالماتت رو نگه داری ؟ با شماره کارشناس و ساعت و تاریخ اون جهت ارایه به سازمان تنظیم ؟؟
این ها هم همین رو میخوان
که کاربر ها رو ناراضی نگه دارند که کاربر دیگه پی گیری نکنه و بره دنبال سرویس های حجمی که پول بیشتری بده
اون دوستی که پیگری میکنی میتونی مکالماتت رو نگه داری ؟ با شماره کارشناس و ساعت و تاریخ اون جهت ارایه به سازمان تنظیم ؟؟
سازمان مگه خودش تو جريان نيست كه اينا چيكار ميكنن !!!؟
خيلي سخته چند نفر از سازمان به عنوان مشتري با اين شركتها تماس بگيره و بعد ببينه در مورد اين سرويسهاي جديد چي ميگن ؟ همشون ميگن سرعتتون در حد ديال آپ ميشه!!!!!
ميدونيد تا حالا چند نفر از اين شركتها شكايت كرده ؟ سازمان چيكار كرده تا حالا ، فقط دارن شعار ميدن !!!:41:
M e i s a m
09-10-2011, 20:25
این ها هم همین رو میخوان
نه عزیز ظبط چیه مگه فیلم جناییه! اصلا تو اون فازی که شما فکر کنی هم نیستم و همیشه سعی میکنم با حرف و منطق حقمو بگیرم تا شکایت و تهدید :31: ولی از حقمم نمیگذرم
تازه کل مطلبی که گفتم خلاصه و مفهوم نیم ساعت صحبت بود و خیالت راحت هیچ دمی به تله قانون نمیدن این چیزی بود که خوب بهم حالی کرد و دلیلش رو هم گفت که علی الظاهر صرف نمیکنه براشون یا حالا سودش کمتره و این تعرفه ها حکما دایالاپن به همین سادگی! :41:
==================================================
داشتم قسمت بالا رو میزدم که تلفن خورد و رفتم
خلاصه مطلب بگم دوست عزیز چیزی که الان بهم گفتن این بود که قانون اجرای این تعرفه ها بهمین صورت هست که 512 رو بصورت دستی ببندن روی 9 10ک حالا دیگه بقیش رو خدا میدونه
خیال شما راحت اونچه که میدونستم و نمیدونستم رو گفتم و نگرن اون قسمتش نباشین
خودتون هم یه تماسی بگیرین با دفتر مرکزی صحبت کنین بدک نیست
خیلی هم اعصابم رو ک... کردن
تازه از قول خودشون هم بخوایم حساب کنیم این کارشون مشکل شرعی داره:دی...
چون یک نفر که اگر به طور معمولی با سرعت خوب کارش 5 دقیقه طول بکشه کلا با هر نتی چه نامحدود چه محدود امکان داره به خاطر نوسانات و محدودیت 15 دقیقه طول بکشه
وقت ملت الکی داره گرفته میشه!!!
M e i s a m
09-10-2011, 20:35
سازمان مگه خودش تو جريان نيست كه اينا چيكار ميكنن !!!؟
خيلي سخته چند نفر از سازمان به عنوان مشتري با اين شركتها تماس بگيره و بعد ببينه در مورد اين سرويسهاي جديد چي ميگن ؟ همشون ميگن سرعتتون در حد ديال آپ ميشه!!!!!
ميدونيد تا حالا چند نفر از اين شركتها شكايت كرده ؟ سازمان چيكار كرده تا حالا ، فقط دارن شعار ميدن !!!:41:
سازمان خودش بهتر میدونه
اینا هم نمیتونن همچین دایالاپ بازی کنن و سازمان نفهمه
باز اینا هستن که ج میدن!! سازمان که... فوقش میخواد بهت یه لینک بده به اون 2 تا جدول معروفا :31: (البته به منم لینک اونا رو داد! ولی حرفشو جدا زد)
و البته خود سازمان ک... این تعرفه ها رو با این وضعیت تعیین کرده
و البته حقایق رو فقط خدا داند :13:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
تازه از قول خودشون هم بخوایم حساب کنیم این کارشون مشکل شرعی داره:دی...
چون یک نفر که اگر به طور معمولی با سرعت خوب کارش 5 دقیقه طول بکشه کلا با هر نتی چه نامحدود چه محدود امکان داره به خاطر نوسانات و محدودیت 15 دقیقه طول بکشه
وقت ملت الکی داره گرفته میشه!!!
نه برادر این اینترنته که مشکل شرعی داره نه کار اقایون :2:
kamran987456
09-10-2011, 21:09
یه راه هم هست که این قضیه رو به وبگردی 20:30 بگین تا اونها هم پیگیری کنن
اگه تو تلوزیون این ماجرا گفته بشه فکر کنم شرکت ها کم کم به خودشون بیان
سلام ، من یه سوال دارم ، ببخشید که نتونستم کل این 79 صفحه رو بخونم چون همین الان تاپیک رو دیدم ، اما گذری مطالب رو نگاه کردم
من از صبانت و سرویس قدیمش استفاده میکنم یعنی همون محدودش اما انصافا از سرعتش راضی هستم و فکر کنم از همه جا بیشتر باشه
الن داره تارفیکم تموم میشه ، میخوام بدونم اگه از سرویس نامحدود جدیدی که گذاشته استفاده کنم آیا این سرعت خوب رو از دست میدم ؟ اگه آره به چه میزانی ؟
ممنون از راهنمائیتون....
InternetUsers
09-10-2011, 22:24
دوست عزیز من گفتم که شما محتوی مکالماتت و اپراتوری که باهاش صحبت کردی رو داشته باش نه برای فیلم جنایی بلکه برای این که اگر وقتی اعتراضی کردی مدرک داشته باشی! نه بتونی در اختیار جند تا رسانه قرار بدی چون احساس کردم منطقی و فنی صحبت کردی
اما اون دسته از دوستانی که میگن مگه سازمان نمیدونه ! چرا میدونه ممکنه از من و شما هم بهتر بدونه ولی مگر شما وقتی دزد بهتون میزنه نمیرید به پلیس شکایت؟؟
مثل این میمونه که دزد به شما بزنه و شما بگی مگر خود پلیس نمیدونه شکایت خودمون رو میکنیم و منتظر نتیجه اش میمونیم نهایت همه اینها کمک از رسانه ها و نهایتا در خواست بررسی از سازمان تنظیم و یا ارجاع به سازمان بازرسی دیگر ولی با مدارک!!! بالاخره این هم یک جور دزدی به حساب نیاد کم فروشی علنی که به حساب میاد
شرکتها اگر میتونن جلو سازمان تنظیم واسند و قانون رو اجرا نکنند نه جلو من و شما مشتری که داریم پول میدهیم
دوستان عزیز 30 صفحه پیش بهتون گفتم این طرح،طرح خوبی نیست.رفتین گرفتین و به حرف من رسیدین.
الان هم بهتون میگم 20:30رو ول کنید.این برنامه فقط دنبال عملی کردن اهداف یه سری سپاهیه.
هیچ چیزش هم راست نیست.مثال عینیش هم نظرسنجیشون:
با این پهنای باند زپرتی این کشور نمیشه اینترنت نامحدود داد:19:
M e i s a m
09-10-2011, 22:52
دوست عزیز من گفتم که شما محتوی مکالماتت و اپراتوری که باهاش صحبت کردی رو داشته باش نه برای فیلم جنایی بلکه برای این که اگر وقتی اعتراضی کردی مدرک داشته باشی! نه بتونی در اختیار جند تا رسانه قرار بدی چون احساس کردم منطقی و فنی صحبت کردی
اما اون دسته از دوستانی که میگن مگه سازمان نمیدونه ! چرا میدونه ممکنه از من و شما هم بهتر بدونه ولی مگر شما وقتی دزد بهتون میزنه نمیرید به پلیس شکایت؟؟
مثل این میمونه که دزد به شما بزنه و شما بگی مگر خود پلیس نمیدونه شکایت خودمون رو میکنیم و منتظر نتیجه اش میمونیم نهایت همه اینها کمک از رسانه ها و نهایتا در خواست بررسی از سازمان تنظیم و یا ارجاع به سازمان بازرسی دیگر ولی با مدارک!!! بالاخره این هم یک جور دزدی به حساب نیاد کم فروشی علنی که به حساب میاد
شرکتها اگر میتونن جلو سازمان تنظیم واسند و قانون رو اجرا نکنند نه جلو من و شما مشتری که داریم پول میدهیم
والا در لفافه به من گفت قانون سازمان میگه سرعت ها باید اینقدر باشن هر چی حداقل حداکثر هم کردم براش نشد
فکر نمی کنم به این زودی ها این قانون ها اجرا بشن اگرچه به سازمان هم مشکوکم
ولی یه تیکه قشنگ گفت "دیگه اینجوریه دیگه" باید بگم خااااک بر سر ممالک خارجی
دوستان با این اوضاع اسف بار و شیر تو شیری که به وجود اومده، بهترین گزینه اینترنت ماهواره ای هست و بس
یه دونه کارت دی وی بی بگیرین با جهت W3 و یه مک، با خیال راحت و بدون محدودیت حجمی بشینید دانلود کنید
دیگه این مسخره بازی ها رو هم نداره...
آخه ملت تا کی باید سر این سیاست های هردمبیلی متضرر بشه؟
برای Send هم میتونین یه دونه از همین CRA های 64 بگیرین با کمترین هزینه
قیمت های اینترنت ماهواره ای هم که قربونش برم روز به روز داره کمتر و کمتر میشه..
shahin_mp3
10-10-2011, 02:10
دوستان با این اوضاع اسف بار و شیر تو شیری که به وجود اومده، بهترین گزینه اینترنت ماهواره ای هست و بس
یه دونه کارت دی وی بی بگیرین با جهت W3 و یه مک، با خیال راحت و بدون محدودیت حجمی بشینید دانلود کنید
اي گفتي ته حال شما جايي عضوي من يه جاي توپ گير بيارم عضو شمو بتركونم :31:
InternetUsers
10-10-2011, 08:43
دوستان عزیز 30 صفحه پیش بهتون گفتم این طرح،طرح خوبی نیست.رفتین گرفتین و به حرف من رسیدین.
الان هم بهتون میگم 20:30رو ول کنید.این برنامه فقط دنبال عملی کردن اهداف یه سری سپاهیه.
ولی نمی دونم چرا با این پهنای باند زپرتی میشه با پول بیشتر سرویس نامحدود گرفت تازه بدون افت کیفیت!
وقتی خود ISP میگه ما خودمون رو حداقل بستیم یعنی چی؟؟ یعنی میتونن سرویس بدن و لی دارن سنگ اندازی میکنن. برخی از این نتیجه گیری ها به نظر من یه مقدار غرض ورزی داره توش
شما حتما از هزینه های اینترنت ماهواره ای هم مطلع هستید که واقعا چند برابر همین اینترنت های محدوده
تایید میشه.
هزینه : روزانه و ماهانه (1 دلار میدی برای یک شبانه روز) یا(17دلار برای 30 روز) سرعت هم .::2مگابیت::.
The Dreadnaught
10-10-2011, 10:27
تایید میشه.
هزینه : روزانه و ماهانه (1 دلار میدی برای یک شبانه روز) یا(17دلار برای 30 روز) سرعت هم .::2مگابیت::.
بدون هیچ محدودیتی در دانلود و این حرفها ؟
بدون هیچ محدودیتی در دانلود و این حرفها ؟
2 گیگ ترافیک و بعد از اتمام ترافیک سرعت به 768 کیلوبیت تقیر خواهد کرد.
میشه دقیقتر بگید؟ مگه بعد از اتمام ترافیک بازم میتونیم استفاده کنیم که سرعت میشه 768 ؟!
یه مقدار حجم رو به عنوان ضمانت سرعت ایجاد میکن و بعد اتمام او حجم سرعت رو پاییین میارن . سرویس قطع نمیشه
یه مقدار حجم رو به عنوان ضمانت سرعت ایجاد میکن و بعد اتمام او حجم سرعت رو پاییین میارن . سرویس قطع نمیشه
یعنی نامحدود دیگه ؟
اینجوری که خیلی خوبه ، ما به نصف این سرعت هم راضی هستیم
چیزهایی که نیازه همون دیش و ددی ووی بی و یه سرویس برای سند کردنه دیگه ؟
تقریبا ماهیانه چقدر باید هزینه بشه برای یه سرویس مناسب ؟
یعنی نامحدود دیگه ؟
اینجوری که خیلی خوبه ، ما به نصف این سرعت هم راضی هستیم
چیزهایی که نیازه همون دیش و ددی ووی بی و یه سرویس برای سند کردنه دیگه ؟
تقریبا ماهیانه چقدر باید هزینه بشه برای یه سرویس مناسب ؟
یه سرویس خوب با کیفیت 20 تومن با یه adsl 64 مخابرات 5 تومن مجموعا 25 تومن . کمتر هم هست ولی سرعتش پایینتره.
یه سرویس خوب با کیفیت 20 تومن با یه adsl 64 مخابرات 5 تومن مجموعا 25 تومن . کمتر هم هست ولی سرعتش پایینتره.
پس اگه اطلاع تکمیلی دارید و نمیشه اینجا مطرحش کرد شرایط رو برام پ.خ کنید لطفا :20:
ArashMiniStar
10-10-2011, 13:55
پس اگه اطلاع تکمیلی دارید و نمیشه اینجا مطرحش کرد شرایط رو برام پ.خ کنید لطفا :20:
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنید.ممنون (در پ.خ یا Wall):11:
ای بابا :31:.... این اینترنت ماهواره ای آنلاین یکطرفه هم اونقدر پیچید یه مدت که همه رفتن آموزشهاش رو یاد گرفتن و دارن مک -- میکنن .... تا چند وقت دیگه هم مکی نمیمونه که -- بشه و همه سکیور میشن ...... در واقع یه جوری -- اینترنت ماهواره ای افراد دیگه هست که ایرانی های نابغه ی ما اون رو -- میکنن:27: و در اختیار کاربران ایرونی عزیز میزارن ........ تاپیک شکایت رفت به سمت اینترنت ماهواره ای !!!!!
بدبختی رو ببینا .... چه میکشیم از این اینترنت :31:
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنید.ممنون (در پ.خ یا Wall):11:
سلام ، در چه مورد ؟ :31:
ای بابا :31:.... این اینترنت ماهواره ای آنلاین یکطرفه هم اونقدر پیچید یه مدت که همه رفتن آموزشهاش رو یاد گرفتن و دارن مک -- میکنن .... تا چند وقت دیگه هم مکی نمیمونه که -- بشه و همه سکیور میشن ...... در واقع یه جوری -- اینترنت ماهواره ای افراد دیگه هست که ایرانی های نابغه ی ما اون رو -- میکنن:27: و در اختیار کاربران ایرونی عزیز میزارن ........ تاپیک شکایت رفت به سمت اینترنت ماهواره ای !!!!!
بدبختی رو ببینا .... چه میکشیم از این اینترنت :31:
مطمئنا منظورت از یکطرفه دانلود آفلاین نیست چون اصلا به درد نمیخوره :13:
تونستی به لینک برام بزارم.....
shahin_mp3
10-10-2011, 21:18
مطمئني همين طوره تا اون موقع كه من استفاده مي كردم اين طوري نبود هر چي واسه دانلود مي گذاشتن مي گرفتي ديگه :21:
:31:
مطمئنا منظورت از یکطرفه دانلود آفلاین نیست چون اصلا به درد نمیخوره :13:
تونستی به لینک برام بزارم.....
گفتم که ...... آنلاین یکطرفه .....
لینک در چه مورد بزارم ؟
گفتم که ...... آنلاین یکطرفه .....
لینک در چه مورد بزارم ؟
نمیدونم شما گفتی آموزش هاش تو اینترنت انقدر زیاد شد که همه ....
گفتم اگه لینکی هنوز سراغ داری برام بزاری
دوستان این اینترنت ماهواره ای رو که موضوعش رو مطرح کردم به این خاطر هست که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و دیگه از شر این شرکت های مسخره ی ADSL خلاص میشن...
منم به احتمال خیلی زیاد همین روزا برم سراغش..
نکته ای که هست در مورد اینترنت ماهواره ای اینه که قیمت هاش دیگه مثل چند سال قبل زیاد نیست و الان با 25 هزار تومن میشه یه اینترنت ماهواره ای 512 کیلوبیت بر ثانیه که سرعت دانلودی بین 50 تا 60 داره تهیه کرد...بدون فیــلتر و نامحدود!
سرویس 1 مگ هم 40 الی 50 هزار تومن..
امروز تو چت آنلاین با یکی از مسئولین فنی شاتل این مورد رو گفتم که با این کاری که میکنید خودتون متضرر میشید و الان خیلی ها دارن میرن سمت اینترنت ماهواره ای. خلاصه حسابی از شرمندگیش در اومدیم..مرتیکه برمیگرده میگه شما به خاطر دانلود زیاد سرویستون با اونایی که زیاد دانلود میکردن Share شده!!
حالا خوبه سرویس من اکو 512 هست.
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم! میتونید روزانه دانلود کنید!
منم گفتم چشم حتماً، ماهی 100 هزار تومن ترافیک میخرم دانلود میکنم!!
آخرش هم گفتم الان دچار عذاب وجدان شدم به خاطر این هدایایی که بهمون دادین، یه شماره حساب بدین پول این هدیه ها رو بریزم به حسابتون!
تايپيك شكايت از isp هاست ولي يه نكته ميخوام راجع به اين چند پست اخر بدم.
يه از خوبي هايي كه اينترنت ماهواره انلاين داره اينه كه ديگه از شيلتر توش خبري نيست و راحت همه سايتها رو برات باز ميكنه.و سرعت خوبي هم داره.
اما اين اينترنتي كه الان تو سايتها دارن ميفروشن از هك كردن مك ديگران بدست مياد ، ميشه گفت يه جور دزديه(ببخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) .
اين تايپيك ايجاد شده تا از دزديدن حجم توسط isp ها شكايت بشه.
حالا چه فرقي بين استفاده كنندگان اينترنت ماهواره اي كه راجع بهش صبحت شده و اين isp وجود داره؟
M e i s a m
10-10-2011, 22:07
در مورد جمله اخرتون حرفی ندارم که بزنم ولی اینم میگم که اگه بخوان پهنای باند رو راحت افزایش میدن ولی در مورد "این طرح" باید بگم قانون مصوبه این طرح ها متأسفانه اجرا نشد و در عمل بازم متأسفانه رسیدیم به همونجایی که حدث میزدیم: طرح خوب است ولی در ایران، در اجرا، در عمل طرح بد است و همچنان به نظرم به نفسه طرح خوبه ولی این که دیگه اجرا نمیشه و باقی موارد (چند تا پست اخرم رو بخونید متوجه میشید) دیگه... :41:
airmaxwisp
10-10-2011, 22:25
دوستان این اینترنت ماهواره ای رو که موضوعش رو مطرح کردم به این خاطر هست که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و دیگه از شر این شرکت های مسخره ی ADSL خلاص میشن...
منم به احتمال خیلی زیاد همین روزا برم سراغش..
نکته ای که هست در مورد اینترنت ماهواره ای اینه که قیمت هاش دیگه مثل چند سال قبل زیاد نیست و الان با 25 هزار تومن میشه یه اینترنت ماهواره ای 512 کیلوبیت بر ثانیه که سرعت دانلودی بین 50 تا 60 داره تهیه کرد...بدون فیــلتر و نامحدود!
سرویس 1 مگ هم 40 الی 50 هزار تومن..
امروز تو چت آنلاین با یکی از مسئولین فنی شاتل این مورد رو گفتم که با این کاری که میکنید خودتون متضرر میشید و الان خیلی ها دارن میرن سمت اینترنت ماهواره ای. خلاصه حسابی از شرمندگیش در اومدیم..مرتیکه برمیگرده میگه شما به خاطر دانلود زیاد سرویستون با اونایی که زیاد دانلود میکردن Share شده!!
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم! میتونید روزانه دانلود کنید!
آخرش هم گفتم الان دچار عذاب وجدان شدم به خاطر این هدایایی که بهمون دادین، یه شماره حساب بدین پول این هدیه ها رو بریزم به حسابتون!
سلام....
دوست عزیز به هیچ وجه دنبال اینترنت ماهواره ایی نباش!! به دلایل زیر:
1-اکانت های شرکتی(اصلی) به قیمت گزافی فروخته میشن...
2-اشتراک هایی که مد نظر شماست و به اصطلاح ارزونه همون اکانت های ه_ک شده هستند که به راحتی توسط افراد (یوزر نیم و پسورد) شما دزدیده میشه...
چند نفری از یوزر های شرکت خود بنده این اشتراک ها رو تهیه کردند و متحمل ضرر شدند...چون هیچگونه تضمین و پشتیبانی در کار نیست...
در پناه حق تعالی باشید:11:
نمیدونم شما گفتی آموزش هاش تو اینترنت انقدر زیاد شد که همه ....
گفتم اگه لینکی هنوز سراغ داری برام بزاری
این اینترنت ماهواره ای هم با هزار دنگ و فنگ و نصب و تنظیمات و ... فوق فوقش بتونی بزنی یه مک ، سرعتت میشه 150 کیلوبایت ، نهایت 200 ... به ندرت گیر میاد مکهایی رو بزنی که سرعتشون بالا باشه ....... کی میره حالا این همه راه رو ....... تازه همین فروشنده های اینترنت ماهواره ای دقیقا کار همین ISP ها رو میکنن ... یعنی بین چند نفر شیر میکنن تا پول بیشتر به جیب بزنن ..... میبینی ؟ ایرانه دیگه
واسه من چه نامحدود باشه و چه محدود سرعت دانلود رو همین 16K مونده و تکون نمیخوره :31:........یه چند روزی میشه که بعد از ظهر ها سرعت میاد روی 150K به مدت 2 ساعت تقریبا ............. تازه این ماه من کلا 5 گیگ ترافیک داشتم و الان 9 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده ...... میترسم رویه ای جدید پیش گرفته باشن و به ما نگن و یهو بری واسه شارژ ماهه بعدی بگن : آقای فلانی 4 گیگ اضافه دانلود کردیااااااااا . اول پولش رو بده بعد ماهه بعدی رو حساب کن :31:
M e i s a m
10-10-2011, 23:17
تايپيك شكايت از isp هاست ولي يه نكته ميخوام راجع به اين چند پست اخر بدم.
يه از خوبي هايي كه اينترنت ماهواره انلاين داره اينه كه ديگه از شيلتر توش خبري نيست و راحت همه سايتها رو برات باز ميكنه.و سرعت خوبي هم داره.
اما اين اينترنتي كه الان تو سايتها دارن ميفروشن از هك كردن مك ديگران بدست مياد ، ميشه گفت يه جور دزديه(ببخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) .
اين تايپيك ايجاد شده تا از دزديدن حجم توسط isp ها شكايت بشه.
حالا چه فرقي بين استفاده كنندگان اينترنت ماهواره اي كه راجع بهش صبحت شده و اين isp وجود داره؟
دقیقا دزدی رو درست اومدی
من یه چند وقت پیش دنبال همین قضیه بودم ولی وقتی دیدم دزدی و حرامه راضی نشدم حق کس دیگه ای رو بخورم حالا من وسعم نمیرسه با این قیمت های گزاف نامحدود سرعت بالا بگیرم دلیل نمیشه حق کس دیگه ای رو ازش بگیرم... به دوستان هم از طرف خودم توصیه میکنم پی این کار نباشن البته باز خود دانید
پ.ن: اگر اکانت اصلی و غیر قابل ه ک با سرعت خوب و قیمت پایین دارید بگید ما هم استفاده کنیم
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنه
نقل قول:
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنه
من که دو سال پیش ADSL به اسم 128 گرفتم و حداکثر تا 12 کیلوبایت میرفت! اینو با یک گیگ ماهیانه و با حساب رفاقت و چاخان و این حرفا بهم داد 19 تومان بعد موقع شارژ هم 5 تومان هزینه رانژه! (درست گفتم؟) و 5 تومان هم مالیات!! گرفت! اینترنت 128 کیلو بیت که 12 کیلوبایت زوری میداد و هی قطع میشد با یک گیگ حجم مجاز ماهیانه 24 هزار تومان برام تموم میشد! البته من همیشه اضافه گیگ داشتم برای هر گیگ اضافه 8 تومان میگرفت!!!!!!!!!!!!!!! شبانه هم یک اکانت جدا داده بود واسه اونم پول میگرفت هر گیگ 5 هزار تومان از ساعت 1 نصف شب تا 7 صبح!!!!!!!!!!!
خلاصه هزینه راه اندازی 5 تومان رانژه و 45 تومان یک مودم چینی قاچاقی بدون جعبه! شد 50 تومان و شارژ ماهیانه هم 24 تومان و دو ماه یکبار هم مخابرات 6 هزار تومان آبونمان میکشید روی قبض تلفن (همون موقع که تصویب شده بود 2000 بگیره ولی غیر قانونی 6 میگرفت!)
یعنی اینترنت 12 کیلو بایت با یک گیگابایت مجاز و یک گیگا اضافه میشد 32 هزار تومان برای هر ماه که دو ماهش میشه 70 هزار تومان و اگه از همون دیالاپ استفاده میکردم دو ماهش میشد حداکثر 45 هزار تومان با خرج تلفنش و البته باش بیشتر یک گیگ میشد دانلود کرد.
قرارداد هم یک نسخه ای برای خودشون بود و چیزی دست من ندادن! چقدر رفاقت آدم رو خام میکنه!!! شما گول نخورید.:19:
mhv_kntu
11-10-2011, 09:31
سلام....
دوست عزیز به هیچ وجه دنبال اینترنت ماهواره ایی نباش!! به دلایل زیر:
1-اکانت های شرکتی(اصلی) به قیمت گزافی فروخته میشن...
2-اشتراک هایی که مد نظر شماست و به اصطلاح ارزونه همون اکانت های ه_ک شده هستند که به راحتی توسط افراد (یوزر نیم و پسورد) شما دزدیده میشه...
چند نفری از یوزر های شرکت خود بنده این اشتراک ها رو تهیه کردند و متحمل ضرر شدند...چون هیچگونه تضمین و پشتیبانی در کار نیست...
در پناه حق تعالی باشید:11:
ای بابا من این قضیه دزدی بودن اکانت ها رو نمی دونستم !
اگه صحت داشته باشه منم یطور کامل بیخیال اینترنت ماهواره ای میشم .
این دزدی بدجوری داره تو خون ایرانی ها نفوذ می کنه !!؟:41:
pouyapro
11-10-2011, 12:56
همین لطفو به منم کردن اینترنتم کلا شبا قطع شده روزاهم بد!
به پشتیبانی گفتم سرعتم از 16KB که دیگه نباید پایین بیاد الان شده 2!بهم میگه 128 رو قانونا با 10نفر باید شیر کنیم پس اگه از 1.6 پایین اومد بعد اعتراض کن.بهم لطف کردن اینترنت 16Kbps دادند:19:
زنگ زدم شکایت کنم میگه راست گفتن بهت لطف کردن همش ماهی 10 تومن میدی! اگه 128 میخوای باید ماهی 100 بدی! (ایضا :19:)میگم با ماهی 10 دلار همه جا بهت اینترنت فضایی میدن دستتم میبوسن میگه ایران اینجوریه همینه که هست:18:
والا دیگه موندم چیکار کنم.دنباله یه تامین کننده بهترم ولی همه سر ته یه ...اند!
منم دوشبه كه اينترنتم شبا قطع ميشه.
سه روز ديگه تموم ميشه. نميدونم برم يه شركت ديگه يا نه
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
mhv_kntu
11-10-2011, 17:10
ISP. های دیگه به روش های دیگه دزدی می کنن .
من فقط در صورتی که می تونین 512 به بالا نامحدود از خود مخابرات بگیرید توصیه میکنم شاتل رو ترک کنید وگرنه بقیه جاها همین آش هست. (مگر تو شرایط خاص)
ISP. های دیگه به روش های دیگه دزدی می کنن .
من فقط در صورتی که می تونین 512 به بالا نامحدود از خود مخابرات بگیرید توصیه میکنم شاتل رو ترک کنید وگرنه بقیه جاها همین آش هست. (مگر تو شرایط خاص)
جایی تعرفه های مخابرات رو نوشته ؟؟
لینکش رو میدی ؟
mhv_kntu
11-10-2011, 18:17
لینکش رو میدی ؟
تعرفه های مخابرات دقیقا همون سرویس های جدید CRA هست که همه ISP ها جدیدا اضافه کردن چند درصد هم ارزونتر.
فقط مخابرات بیشتر استان ها برخلاف ISP ها سرعتش تقریبا واقعی هست و 1/10 از اینجور حرفا نیست.
siamak_mu
11-10-2011, 18:31
لینکش رو میدی ؟
ArashMiniStar
11-10-2011, 20:06
الان باید نامحدود مخابرات بهتر باشه نه؟
ظاهرا پولی برای رانژ کردن خط هم نمیگیرن؟
تعرفه های مخابرات مشهد با تهران یکیه یا فرق داره؟ لینک میدین اگه فرق داره؟
ممنون
الان من باید به کجا مراجعه کنم برای فعال سازی ؟؟؟
512 بهم میدن ؟؟؟هنوز کارت دانشچویی بهم ندادن.ترم اولیم.راهی داره ؟؟
الان من باید به کجا مراجعه کنم برای فعال سازی ؟؟؟
512 بهم میدن ؟؟؟هنوز کارت دانشچویی بهم ندادن.ترم اولیم.راهی داره ؟؟
دوست عزیز شما اگه میتونی نامحدوداز مخابرات بگیر.چون مخابرات هم قیمتاش کمتره و هم سرعت واقعی بهت میده اما شرکتهای خصوصی قیمتا بالاتر و سرعت کمتر بهت میده:20:
m.behnam
11-10-2011, 20:25
سلام
امروز چرا اینترنت انقدر سرعتش رقته بالا
من که همیشه رو 50-60 میگرفت حالا رسیده 200-220 !!!
خبری شده... ISP ها عاقل شدن؟!
برای بقیه دوستان هم اینجوری شده؟
سلام
امروز چرا اینترنت انقدر سرعتش رقته بالا
من که همیشه رو 50-60 میگرفت حالا رسیده 200-220 !!!
خبری شده... ISP ها عاقل شدن؟!
برای بقیه دوستان هم اینجوری شده؟
واسه من هم یه چند روزی میشد که ساعتهای 2-3 بعد از ظهر سرعت یهو میرفت به 160 از 20 ...... به مدت 2 ساعت فقط البته ...... بعد برمیگشت سرجاش ... اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم ...... البته دیگه نظر خورد و سرعت همون 20 کیلو مونده و تکووووووووون نمیخوره
تازه 5 گیگ ترافیک داشتم این ماه و 15 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده هنوز !!!!!!!!!! :31:
mehdi speed 700
11-10-2011, 21:29
دوستان این تست من هستش با مخابرات اصفهان.هر گیگی 2500 تومن بدونه شبانه رو قبض هم میاد تا 50000 تومان هم بیشتر نمیشه استفاده کردم با سرور تهران هستش قبلا سرویسم 128 بود همین سرعت دانلودم با شبانه یه مدت شبانه پکید و هزینش هم ماهی 10300 تومن بود 3 گیگ بعدش هر 2 گیگ اضافه 5000 تومن بود.ولی این طرح جدید
shahin_mp3
11-10-2011, 23:27
مخابرات كه گنده من رفيقم داره هي قطعي داره سرعتشم درست و حسابي نيست :21: مگر اينكه الان درست كرده باشن ؟ :21:
دوست عزیز شما اگه میتونی نامحدوداز مخابرات بگیر.چون مخابرات هم قیمتاش کمتره و هم سرعت واقعی بهت میده اما شرکتهای خصوصی قیمتا بالاتر و سرعت کمتر بهت میده:20:
آره. حتما.
الان من بايد توي شيراز برم كجا؟
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه
سرعت سرویس های نامحدود CRA درست شد یا نه؟
دوستانی که از این سرویس ها گرفته بودن اعلام وضعیت کنند
_______
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه
اینجا مطرح کنید سریع تر جواب می گیرید:
hadi.EST
14-10-2011, 15:15
فرمایشات جناب مسعود منطقی و قابل تامل هست. با وجود این تحریم و محدودیت پهنای باند وقتی قانونی تصویب میشه باید پیگیرش شد . اگه همه شکایت کنن مسلما" نتیجه میده وحد اقلش این هست که سعیمون رو کردیم ومن تا حدی به این قضیه خوش بین هستم. در مورد پهنای باند این مسئله کاملا" جهانی هست . هیچ جای دنیا ترافیک اختصاصی برای کاربر ارائه نمیکنن مگر در شرایط خاص . به عنوان مثال در بزرگترین دیتا سنتر های هاستینگ و اینترنت دنیا هم حداکثر تراقیک تعلق یافته به یک پورت 1 گیگابیت در هر سروری که بصورت مستقیم به شبکه اینترنت ( نه داخلی) وصله 100 ترابایت در ماه هست که ممکنه هزاران کابری که ممکنه از خدمات این سرور استفاده میکنند از این ترافیک محدود استفاده کنن. ولی چنانچه شما این لینک رو بصورت اختصاصی بخوایید باید حدود 300-500 دلار در ماه بیشتر بپردازید . باید در نظر داشت که همه همیشه همزمان دانلود نمیکنن یا اینکه لااقل اگه فرض 1-10 درست باشه در شرایط خوش بینانه میتونیم این رو به نصف کاهش بدیم . پس نه کمترین و نه بیشترین رو میشه انتضار داشت و این مسئله رقابت رو ایجاد میکنه .
M e i s a m
14-10-2011, 15:52
مال من که خرابه و اینطور که به نظر میاد درست بشو نیست و باید بیخیال این قانون شد... مگر اینکه مخابرات بیاد این سرویس ها رو بده که اون موقع میشه امید داشت قانون رو درست اجرا میکنن
kamran987456
15-10-2011, 08:47
مال من که خرابه و اینطور که به نظر میاد درست بشو نیست و باید بیخیال این قانون شد... مگر اینکه مخابرات بیاد این سرویس ها رو بده که اون موقع میشه امید داشت قانون رو درست اجرا میکنن
خب مخابرات بعضی شهر ها قبل از این طرح هم سرویس های نامحدود حدود همین قیمت میدادن (سرعت هم همون سرعت اسمی ) ولی 128 به بالا به مردم عادی خیلی گیر میدادن
فرمایشات جناب مسعود منطقی و قابل تامل هست. با وجود این تحریم و محدودیت پهنای باند وقتی قانونی تصویب میشه باید پیگیرش شد . اگه همه شکایت کنن مسلما" نتیجه میده وحد اقلش این هست که سعیمون رو کردیم ومن تا حدی به این قضیه خوش بین هستم. در مورد پهنای باند این مسئله کاملا" جهانی هست . هیچ جای دنیا ترافیک اختصاصی برای کاربر ارائه نمیکنن مگر در شرایط خاص . به عنوان مثال در بزرگترین دیتا سنتر های هاستینگ و اینترنت دنیا هم حداکثر تراقیک تعلق یافته به یک پورت 1 گیگابیت در هر سروری که بصورت مستقیم به شبکه اینترنت ( نه داخلی) وصله 100 ترابایت در ماه هست که ممکنه هزاران کابری که ممکنه از خدمات این سرور استفاده میکنند از این ترافیک محدود استفاده کنن. ولی چنانچه شما این لینک رو بصورت اختصاصی بخوایید باید حدود 300-500 دلار در ماه بیشتر بپردازید . باید در نظر داشت که همه همیشه همزمان دانلود نمیکنن یا اینکه لااقل اگه فرض 1-10 درست باشه در شرایط خوش بینانه میتونیم این رو به نصف کاهش بدیم . پس نه کمترین و نه بیشترین رو میشه انتضار داشت و این مسئله رقابت رو ایجاد میکنه .
البته بهتره به جای کلمه مسلما از احتمالا استفاده کنیم :31:
چون در بسیاری ار موارد (غیر اینترنت ) خیلی ها شکایت کردند و هیچ چیزی هم تغییر نکرده !!
.................................................. .................................................. .........
در ضمن کسی از نامحدود های شاتل یا صبانت استفاده کرده ؟؟:11::11:
سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و عوضي ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟اما يارو دگيه جواب نداد.
بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
اين پست رو توي تاپيك شاتل هم دادم اينجا هم نوشتم شايد به درد بعضي ها بخوره!
wichidika
15-10-2011, 21:13
این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید
LOVEFORLOVE
15-10-2011, 22:12
سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و عوضي ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟اما يارو دگيه جواب نداد.
بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
اين پست رو توي تاپيك شاتل هم دادم اينجا هم نوشتم شايد به درد بعضي ها بخوره!
دوسته من تو 55 متری عمار یاسر با او یارو هیکلی سیبلی اسمش فکر کنم طباطبایی هست حرف زدی دیگه
SaeedEminem2
17-10-2011, 13:17
دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
حالا باز بیا زیر پوستی فحش بده و اظهار فضل کن آقای عقل کل نابغه!
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
SaeedEminem2
17-10-2011, 16:30
دوستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
بهترین که در کار نیست ولی بدترین شاتله
یکی از بچه ها رفته گرفته و الان حسابی پشیمون شده
D o l f i n
17-10-2011, 20:23
دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا:27:
ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین
kamran987456
17-10-2011, 20:58
هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن :18:
وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن
InternetUsers
17-10-2011, 21:05
احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا:27:
ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین
وقتی کار برهایی مثل بعضی از دوستان خودشون نیمخوان که این طرح باهش و از ترس این که همینی رو هم دارند از دست بدهند و مخالف این طرح هستند از شرکتهای فروش چه توقعی داریم که سود سر شارشون رو از همین راه دارند کسب میکنند!
صدور بیانیه یا هر چیز دیگری هم اگر باشه برای خودشون نیست برای همه هست گفتن نکات فنی باز کردن زاویه های بسته برای کسانی که اشراف کامل ندارند و گذاردن وقت برای دیگران خود خواهی نیست.
چرا کسانی که نا راضی هستند چوب اتهام به جای نشانه رفتن به سمت کار بران موافق به سمت شرکتهای ارایه دهنده خدمات نمیگرند؟ چرا حتی زمانی اندک برای پر کردن شکایتشون توی سایت سازمان تنظیم نمیگذارند(حتی اگر امیدی ندارید. راه حل بعدی ارایه مستندات شکایت به سازمان تنظیم و عدم رسیدگی اون به بازرسی کل کشور هست )؟؟ و...
دوست دارید بشینید و ببینید که حقتون رو نمیدهند و شما هم لبخند رضایت رو لبتون نقش ببینده که از پیش بینی جانانه کمال لذت رو بردید؟؟
کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
InternetUsers
17-10-2011, 21:16
کاربر خوب و مهربون
تغییر قابل تامل برای اینترنت کشور به نظر شما خوب نیست؟؟؟
اینترنت ما رو شرکت های ارایه دهنده خدمات تامیین میکنند نه آدمهای موافق این طرح!!! چرا این سوال رو از اونها نپرسیدید؟؟؟
چشم همه به واقعیات کشور باز هست و اونهایی که از این وضع سود میبرند خوب میدوند که با کمی وارد کردن دلهره حتی میتونند کلمه حداکثر 1 به 10 رو از اون قانون حذف کنند!!! در صورتی که این ضریب اشتراک قانونی و برای همه سرویس های اشتراکی از اول بوده !!!
به نظر من رو کسی کم نشده چون زور آزمایی و رو کم کنی در کار نبوده. کسی که منطقش از اجرا شدن این قانون پر رو شدن عده ای است به نظر من بهتره کمی باز تر فکر بکنه و محدوده فکر خودش رو به کل جامعه کاربران اینترنت تغییر بده کلیه دوستانی هم که سعی در روش کردن موضوع برای کاربران دیگه داشتند قصدشون بهبود وضع خودشون نبوده اونها به همه کاربرهای اینترنت فکر میکردند.
D o l f i n
17-10-2011, 21:28
بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون
SaeedEminem2
17-10-2011, 21:51
آخه اصلا مشکل از یه جای دیگه ست
شخص اول مملکت با اینترنت مخالفه
مجلس قانون کرده که اینترنت در وضعیتی بمونه که نشه به راحتی باهاش ویدئوی آنلاین و در واقع شبکه های ماهواره ای دید
و تا وقتی همچین تفکر و قانونی وجود داره از دست من و شما و زیر ساخت و آی اس پی و ... کاری بر نمیاد
می دونین که حتی اگه 70 میلیون جمعیت کشور نظرشون یه چیز باشه و نظر اون یه چیز دیگه باشه، نظرش به 70 میلیون ارجحیت داره. به همین می گن انعطاف پذیری
دیگه خیلی سیاسی شد. اما منظور از باز کردن چشم همینه
اگه قرار به ایجاد تغییره باید مشکل رو از جای دیگه حل کرد
الان چه تغییری به وجود اومد که باعث دل خوشی باشه؟ همون دوستی که از این طرح گرفته گفت که تو نمایندگی شاتل بهش گفتن شما اولین نفری هستی که اومدی از این طرح بگیری
و بی قانونی و هرت بودن رو ببین تا کجا که کلا یه مشترک دارن ولی سرعتش رو همون 1.6 نگه داشتن که نکنه بره جایی تعریف کنه بقیه هم بیان سمت این سرویس
مشکل و بد بختی ما خیلی ریشه ای تر از این حرف هاست. یه فشار میاری از 2 جا بهت فشار میارن. شاتل این مدلی داره طرح رو به گند می کشه از اون طرفم شبانه رو عملا غیر قابل استفاده کرده. طمع پول گرفته شون نمی دونن چه کار کنن
InternetUsers
17-10-2011, 22:18
بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون
اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!
اگر قانون 128 با اون همه نقد اجرایی شد و با داشتن مخالفتهای زیاد
این قانون رو چرا کاربر ها دلشون نمیخواد اجرایی بشه؟؟؟
مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین
lucky_luke
17-10-2011, 22:31
من یکیشون...
خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8
خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن
البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....
یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش
عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟
من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق
اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر
lucky_luke
17-10-2011, 23:00
هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن :18:
وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن
دلت خوشه کامران جان!!!
احتمالا از وضعیت شاتل خبر داری که دانلود شبانه رو محدود کرده و کاربرا دارن قراردادشون رو فسخ میکنن
امروز یکی از یوزر های همین فوروم توی تاپیک شاتل ماجرای فسخ کردنش رو نوشته و چون کارشناس شاتل سعی نکرده از فسخ قرار داد منصرفش کنه از این به اصطلاح کارشناس پرسیده:
تا حالا چند نفر فسخ كردند كه فسخ كردن من براي شما عادي شده؟
جواب طرف درنوع خودش جالبه:
گفت تعداد رو نمي تونم به شما بگم،فقط مي تونم بگه كه فقط افرادي كه مثل شما دانلود شبانه انجام مي دادند فسخ كردند و 6000 كاربر ديگه ما دازيم كه اصلا دانلود شبانه انجام نمي دهند!!!!!!!!!!!!
خوب واضحه که شاتل داره یوزرهای پر مصرفش رو فراری میده و سعی میکنه کم مصرفا رو راضی نگه داره(با افزایش پهنای باند هر کاربرمثلا 128 توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه) دلیلش هم اینه که با این کار پهنای باند کمتری از زیرساخت میخره بدون اینکه کیفیت کم بشه
البته شاتل همیشه یه ISP پیشرو بوده........حالا صبر کن تا بقیه هم به مزایای این روش و سودی که براشون داره پی ببرن ......اونوقته که برای چند گیگ دانلود در ماه باید سرویس ددیکیت بخرید.....خوش باشید
kamran987456
17-10-2011, 23:43
من یکیشون...
خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8
خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن
البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....
یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش
عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟
من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق
اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر
تو اوایل این تایپک چون خبر ها حاکی از این بود که اینترنت محدود ها حذف میشن که این باعث میشد بعضی ها اینترنتشون بهتر بشه و بعضی ها هم اینترنتشون بدتر بشه (طبق همین طرح )
خب پس مخالفت یه چیزه کاملا طبیعی هست و دفاع هر کسی از شرایط خودش یکی از واضح ترین حقوق هاست
و همین قضیه به صورت خیلی بزرگ تر هم تو جوامع پیشرفته هست !!!
در ثانی من چندین بار تو اون یکی تایپک گفتم میتونن به بهانه همین ضریب 1 به 10 سرعت ها رو خیلی کم کنن و خیلی از نقایص این طرح رو دوستان دیگه هم گفته بودند ((باز طبق همون طرح :31:))
اما موافقین ها نمیدونم چرا انتظار داشتن که معجزه رخ بده !
خود سازمان میاد میگه که فرضا سرعت دانلود 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود
اما اینها میگفتن که رقابت میشه و و حتی واسه 128 میان سرعت های 256 یا 512 میبندن :18:
فعلا تا حالا((بعد از 1 ماه شروع)) که مشخص شده بحث های موافق های این طرح بیهوده بود
و عملا این طرح بزرگ :2: شکست خورده
D o l f i n
18-10-2011, 00:22
اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!
مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین
میگم که عزیز دلیل نخواستن از جای دیگه است و گرنه کی بدش میاد نا محدود داشته باشه با قیمت معقول و سرعت عالی وقتی شما هیچ کدوم از قولهایی که بهت دادن عملی نکردن وقتی میگن میزان رای ملت هست ولی در عمل نیست و هزار چیز دیگه که داریم هر روز با پوست و استخونمون لمس میکنیم دلیل اینه اعتماد نیست
شما واقعا مطمئنی دلیل این کار برای احترام به کاربر بوده؟
من و کل اونایی که مخالف بودن دلیلشون به این خاطر بود که امیدی به بهتر شدن نداشتیم و الانم نداریم چون تا خودشون نخواسته باشن به اعتراض من و شما گوش نمیدن چون بر نامه شون رو ریختن
اوایل تاپیک یکی از دوستان می گفت اول نامحدود کنیم بعد برای سرعت اعتراض میکنیم خب بسم الله اعتراض کنید نتیجه که گرفتید من خاک پای همه شما هر چی بد و بیراه بود بگید سرعت رو همچین کردن اصلا دلت نمی خواد بیایی نت همه اینترنت که وب گردی نیست 500 مگ می خوای دانلود کنی14 ساعت باید صبر کنی
چقدر مگه وقت و انرژی داریم که بخوایم صرف اعتراضی کنیم که میدونیم جواب نمیده
اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات ما که اینترنت بی کیفیت و گران داریم انحصاری بودن هست این دیگه احتیاج به هیج دلیل و مدرکی نداره اصلا مخابرات ما حق ورود به حیطه Adsl رو نباید داشته باشه چون بقیه شرکتها توان رقابت باهاش رو ندارن
همین ایرانسل رو چقدر پشت خط نگه داشتن تا همراه اول تونست gprs رو راه اندازی کنه یا mms رو
در کل دلیل مخالفتها همین بود و گرنه همه کاربر اینترنت هستیم و این طرح هم عالی بود ولی در صورتی که سرعت و کیفیت در کنارش تضمین میشد
shahin_mp3
18-10-2011, 03:04
نامحدود كه يه سري ها گرفتن مي گن افتضاحه
يه كاري مي كنند كسي طرفشم نره :21:
InternetUsers
18-10-2011, 09:00
به هر حال نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه به هر سلیقه ای که داره به زندگی خودش ادامه بده.
حرف من از به سخره گرفتن شعور مخاطب هست
برای من یه پیامک اومده که فروش ویژه ADSL طرح پاییز مودم رایگان شرکت فلان
زنگ زدم اپراتور با چنان شوقی در مورد سرویس توضیح داد که فکر میکردی برای اولین بار تو ایران داره ارایه میشه!
بعد از کلی سوال چیزی که دستگیرم شد این بود پول مودم رو نمیگیرند ولی در عوض پول نصب و راه اندازی میگیرند و بعد گفتم من خودم نصب میکنم مشکلی ندارم گفته شد که مودمها رایگان نیست فقط با تخفیف ارایه میشه و بعد از حساب و کتاب با خودشون با قیمت سروی های خودشون معلوم شد که نه تخفیفی تو قیمت مودم ارایه میشه و نه در قیمت سرویس ها!
به نظر شما این توهین به شعور مردم نیست؟؟ وقتی پرسیدم فکر نمیکنید تبلیغ با این عنوان درست نیست جواب ساده بود همه که مثل شما فکر نمیکنند!!! خدا حافظی کردم و قطع کردم
حالا در مورد اینترنت نا محدود هم همین طوره یکی فکر میکنه اگر اینترنت نامحدود بشه من که پول نداشتم ترافیک بخرم میافتم به دانلود کردن! و حق اون ور ضایع میکنم!
یکی دیگر نشته ببینه کی میافته جلو و حق اون رو بگیره تا براش نوکری بکنه! یکی هم با غرور از بد بودن سرویس ها داد سخن داره
و بعدی پیش بینی میکنه که همین سرویس ها نا محدود رو باید سرمه چسم کنیم و گرنه باید تا چند وقت دیگه سرویس ویژه برای دانلود بگیریم و دیگری هم کار رو به مجلس و دولت ارجاع میده!
جند نفر از مخالفین وقت گذاشتن برای 5 دقیقه شکایت خودشون رو تو سایت سازمان ثبت کنند؟؟ شما فکر کن بدون نتیجه است اما چند نفر این کار رو انجام داده اند ؟؟؟
D o l f i n
18-10-2011, 09:12
100%توهین به شعور مخاطب هست از این طرحها زیاد داشتیم طرف اومده تبلیغ زده 256 ماهیانه 5 تومن ولی برای هر گیگ اضافه 10 تومن می گرفت از این طرحها امثال ما نمی گیرن چون میدونیم چه خبره ولی یه فرد عادی که تعدادشون بیشتره و تازه دارن وارد دنیای نت میشن با کله استقبال می کنن
حالا شاید تعدادی در مورد نامحدود اینطور فکر کنن ولی دلیل کلی همونی بود که گفتم نبود اعتماد من تو این کشور زندگی میکنم پس میدونم مسئولینش چطوری هست ما یه کار یا طرح با برنامه نداشتیم فلان مسئول شب خواب دیده صبح بخشنامه کرده که اجرا کنن بدون کارشناسی کردن
دلیل شخصی بنده که این بود
SaeedEminem2
18-10-2011, 09:14
مثل اینکه واقعا چشم بعضی ها بسته
صد بار خود من گفتم موافق نامحدود شدنم اما با توجه به بعضی نکات می دونم این طرح به هیچ وجه اون چیزی که راضی کننده باشه نخواهد بود
من می گم مشکل از کجاست باز میاد می گه ما رفتیم با کجا بحث کردیم و زحمت کشیدیم و حرص خوردیم
اول بفهم مانع پیشرفت اینترنت چیه بعد ببین می تونی حلش کنی بعد اگه راهی که قدرتش به اندازه ی 71 میلیون نفر بود پیدا کردی بیا بگو من خودم تا آخرش باهاتم
یا شایدم اعتقاد داری که همچین خبری نیست و کلا همه چی آرومه و جمع گل و بلبل و سنبل جمعه
InternetUsers
18-10-2011, 09:50
من خودم مشکلی از بابت اینترنت ندارم سرعتم معمولی هست من نگاهم برای همه کار بر ها بود. به نظر من این طرح غیر عملیاتی نیست.
این طرح رو شرکتها نمیخواهند اجرایی بشه
اون دوستانی که از شرکتهای PAP صحبت میکنند اونها براشون محدود و نامحدود فرقی نمیکنه برای ISP ها فرق میکنه تنها شرکتی که فکر میکنم هم PAP هست و هم ISP شرکت لایزر هست
lucky_luke
18-10-2011, 10:19
مثل اینکه واقعا چشم بعضی ها بسته
صد بار خود من گفتم موافق نامحدود شدنم اما با توجه به بعضی نکات می دونم این طرح به هیچ وجه اون چیزی که راضی کننده باشه نخواهد بود
من می گم مشکل از کجاست باز میاد می گه ما رفتیم با کجا بحث کردیم و زحمت کشیدیم و حرص خوردیم
اول بفهم مانع پیشرفت اینترنت چیه بعد ببین می تونی حلش کنی بعد اگه راهی که قدرتش به اندازه ی 71 میلیون نفر بود پیدا کردی بیا بگو من خودم تا آخرش باهاتم
یا شایدم اعتقاد داری که همچین خبری نیست و کلا همه چی آرومه و جمع گل و بلبل و سنبل جمعه
ادامه این بحث احتمالا صحیح نباشه چون داره 30یا30 میشه و برخلاف قوانین فروم ولی یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم
شما تنها کسی نیستی که میفهمی و چشمت بازه منم در مورد اینکه مشکلات اینترنت از کجا آب میخوره با شما هم نظرم و تنها فرق دیدگاهم با شما اینه که قدرت 71 ملیون نفری رو برای اصلاح وضعیت لازم نمیدونم و فکر میکنم همین چند صد نفری که پیگیر این بحث بودن اگه ادامه میدادن احتمال موفقیتشون وجود داشت. از این مشکلات یک نفری تو دنیا زیاد بوده ولی دووم نیورده...
سلام دوست من.
ببخشید، میون کلامتون، مستنداتی هم دارید که این حرفتون رو اثبات کنه؟ من الان از یه جایی اینترنت دارم که بعضا سرعتم تا یک صدم سرعت نامیم میشه! توی قرارداد هم اصلا در مورد حداکثر/حداقل ضریب اشتراک اصلا صحبتی نشده...
کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر
دقیقا (بهترین جمله ی این تاپیک)
با عرض معذرت..
مردم ما تا وقتی یه مساله ای رو خودشون از نزدیک لمس نکنن، حرف هم وطنشون رو که داره زجر میکشه و از یه وضعیت نامناسب رنج میبره باور نمیکنن.
همین مساله در مورد سرعت اینترنت هم صدق میکنه
طرف میاد میگه سرعت من که خوبه، دارم با 200 شبانه دانلود میکنم...حالا سرعت 1000 نفر دیگه بد باشه به درک! من که سرعتم خوبه، پس تو این مسائل دخالت نمیکنم.
حالا همین آدم فردا سرعتش کم میشه، اونوقت یا با کمال پُررویی میاد غُرغُر میکنه...یا دیگه اصلاً روش نمیشه در این مورد حرفی بزنه و سکوت اختیار میکنه!
کلاً این شده وضعیت جامعه ی ما...مردمی که فقط به فکر سود خودشونن...با درد دیگران احساس هم دردی نمیکنن...بعد خودشون هم به همون درد مبتلا میشن و اونوقته که دیگه کسی برای خودشون هم تره خورد نمیکنه.
مثل یه ویروس مرگباریه که همه جا رو آلوده کرده.
M e i s a m
18-10-2011, 18:37
با عرض معذرت..
مردم ما تا وقتی یه مساله ای رو خودشون از نزدیک لمس نکنن، حرف هم وطنشون رو که داره زجر میکشه و از یه وضعیت نامناسب رنج میبره باور نمیکنن.
همین مساله در مورد سرعت اینترنت هم صدق میکنه
طرف میاد میگه سرعت من که خوبه، دارم با 200 شبانه دانلود میکنم...حالا سرعت 1000 نفر دیگه بد باشه به درک! من که سرعتم خوبه، پس تو این مسائل دخالت نمیکنم.
حالا همین آدم فردا سرعتش کم میشه، اونوقت یا با کمال پُررویی میاد غُرغُر میکنه...یا دیگه اصلاً روش نمیشه در این مورد حرفی بزنه و سکوت اختیار میکنه!
کلاً این شده وضعیت جامعه ی ما...مردمی که فقط به فکر سود خودشونن...با درد دیگران احساس هم دردی نمیکنن...بعد خودشون هم به همون درد مبتلا میشن و اونوقته که دیگه کسی برای خودشون هم تره خورد نمیکنه.
مثل یه ویروس مرگباریه که همه جا رو آلوده کرده.
دقیقا 2 تا تاپیکی که فعالیت میکردن تو این زمینه از اول هر کدوم تا 200 پست بحث این بود که کلی نگاه کنید و خودتونو نبینید
تازه هر کی هم میگفت با این طرح موافقم به اون میپریدن که چراااا و... تازه یکی یکی همدیگه رو به عنوان مسئول طرح معرفی میکردن :دی اینطوریه که ادم دلش نمیخواد هیپ پستی بده وقتی یه ..... عقلش و شعورش در حد علف هست هی میاد به ملت گیر میده اهانت میکنه و میره تازه اخرش هم با کلی خوشحالی میگه دیدید من راست میگفتم...؟!
mokafati
18-10-2011, 18:43
چو بد کردی مباش ایمن زافات که واجب شد طبیعت را مکافات :21:اندکی صبر سحر نزدیک است:21::27::31:
M e i s a m
18-10-2011, 20:34
چو بد کردی مباش ایمن زافات که واجب شد طبیعت را مکافات :21:اندکی صبر سحر نزدیک است:21::27::31:
فارسی بگو منم متوجه بشم نشون به اون نشون که هر دو دایالاپ نامحدود داریم :دی
InternetUsers
18-10-2011, 21:34
سلام دوست من.
ببخشید، میون کلامتون، مستنداتی هم دارید که این حرفتون رو اثبات کنه؟ من الان از یه جایی اینترنت دارم که بعضا سرعتم تا یک صدم سرعت نامیم میشه! توی قرارداد هم اصلا در مورد حداکثر/حداقل ضریب اشتراک اصلا صحبتی نشده...
دقیقا مشکل از همین جا آب میخوره که کاربر ها نمیدونند در قبال پولی که میدهند چه چیزی باسد دریافت کنند. شرکتها هم داخل قرار داد چنین چیزهایی رو عنوان نمیکنند.
تا بعدا راه فرار باشه! خاطرم هست که با یه شرکت در خصوص نصب و راه اندازی سرویس wireless برای جایی به توافق رسیدیم و اونها قرار داد پیشنهاد کار رو فرستادن جالب بود اون قرار داد شامل فقط تعهدات ما بود و تعهدات اونها در حد دریافت پول وقتی پیش نویس اصلاح شده قرار داد رو براشون فرستادم که تمام توافقات بینمون توی اون لحاظ شده بود دادشون در اومد و گفتن پرا اینهمه همه مووارد رو به ریز ذکر کردین همه رو ما انجلم میدیم لازم به نوشتن نبود. (مخصوصا گرفتن مجوز های قانونی) من هم گفتم اگر انجام میدهید پس داخل قراردادتون هم باشه وگرنه که من منصرف میشم.
اول قبول نکردن وقتی دیدن من واقعا منصرف شدم نسخه امضا شده رو فرستادن حالا داستان شرکتها هم همین هست حیلی ها حتی نسخه قرار داد رو هم در اختیار شما قرار نمی دهند که شما بدونی اصلا تعهدات اونها چی هست
تنها شرکتی که قرار داد تقریبا کاملی داره و حد اقل تو قرار داد تکلیفش با مشتری معلومه ایرانسل هست
من توی این تاپیک سعی کردم همین نکات رو روشن کنم
اگر کسی نسخه ای از متن قرار داد ADSL داره اون رو برای اطلاع عمو و بررسی نکاتش برای من بفرسته تا برای بقیه هم قرار بدم و نکات درست و علط اون رو مشخص کنیم
InternetUsers
18-10-2011, 21:40
من خودم مشکلی از بابت اینترنت ندارم سرعتم معمولی هست من نگاهم برای همه کار بر ها بود. به نظر من این طرح غیر عملیاتی نیست.
این طرح رو شرکتها نمیخواهند اجرایی بشه
اون دوستانی که از شرکتهای PAP صحبت میکنند اونها براشون محدود و نامحدود فرقی نمیکنه برای ISP ها فرق میکنه تنها شرکتی که فکر میکنم هم PAP هست و هم ISP شرکت لایزر هست
من حداقل در مورد اجرایی شدن یا نشدن این قانون نفعی نمیبرم اما این همه زمان گذاشتن برای اطلاع رسانی برای بقیه فقط جنبه آشنایی با حقوق مصرف کننده و همجنین توزیع کننده رو داره پس شما همه یه مقدار بسیط تر به جریان نگاه کنید. ما به دنبال قانون نیستیم که تصویب بشه به دنبال اجرای درست قانون هستیم همین
mokafati
18-10-2011, 21:41
فارسی بگو منم متوجه بشم نشون به اون نشون که هر دو دایالاپ نامحدود داریم :دی
یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته :21::27:
M e i s a m
18-10-2011, 22:23
یعنی اگه سر کسی کلاه بزارند یا حقشون رو بخورند دزدی کنن یا فحش بدند از حلوقمش در میاد یعنی دنیا دار مکافاته :21::27:
خواستی یه تلمیحی زده باشی به اسمت دیگه... :دی
در کل خیلی بدبختیم بخدا
دقیقا مشکل از همین جا آب میخوره که کاربر ها نمیدونند در قبال پولی که میدهند چه چیزی باسد دریافت کنند. شرکتها هم داخل قرار داد چنین چیزهایی رو عنوان نمیکنند.
تا بعدا راه فرار باشه! خاطرم هست که با یه شرکت در خصوص نصب و راه اندازی سرویس wireless برای جایی به توافق رسیدیم و اونها قرار داد پیشنهاد کار رو فرستادن جالب بود اون قرار داد شامل فقط تعهدات ما بود و تعهدات اونها در حد دریافت پول وقتی پیش نویس اصلاح شده قرار داد رو براشون فرستادم که تمام توافقات بینمون توی اون لحاظ شده بود دادشون در اومد و گفتن پرا اینهمه همه مووارد رو به ریز ذکر کردین همه رو ما انجلم میدیم لازم به نوشتن نبود. (مخصوصا گرفتن مجوز های قانونی) من هم گفتم اگر انجام میدهید پس داخل قراردادتون هم باشه وگرنه که من منصرف میشم.
اول قبول نکردن وقتی دیدن من واقعا منصرف شدم نسخه امضا شده رو فرستادن حالا داستان شرکتها هم همین هست حیلی ها حتی نسخه قرار داد رو هم در اختیار شما قرار نمی دهند که شما بدونی اصلا تعهدات اونها چی هست
تنها شرکتی که قرار داد تقریبا کاملی داره و حد اقل تو قرار داد تکلیفش با مشتری معلومه ایرانسل هست
من توی این تاپیک سعی کردم همین نکات رو روشن کنم
اگر کسی نسخه ای از متن قرار داد ADSL داره اون رو برای اطلاع عمو و بررسی نکاتش برای من بفرسته تا برای بقیه هم قرار بدم و نکات درست و علط اون رو مشخص کنیم
از پاسختون ممنونم دوست من.
فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.
shahin_mp3
19-10-2011, 02:18
اخه چه وضعه شه ؟ :21:
hanif91160
19-10-2011, 10:24
قانون نوشته میشه تا نقض بشه وما اینجا تنها قانونی که داریم بی قانونیه
hanif91160
19-10-2011, 10:35
من سرویس adsl مخابرات گرفتم با سرعت کاملا افتضاح که فک کنم پینگش حدود 1یا2دقیقه حتی بیشتر باشه واز وقتی که این قانون نوشته شده حدود 8 گیگ از حجمم کم کردن با همون قیمت قبل !!نا محدود که نشده هیچ همون محدودشو هم محدودتر کردن
InternetUsers
19-10-2011, 11:17
از پاسختون ممنونم دوست من.
فقط اونجا هم دیدم نوشته بودید قانونا حداکثر 10 مشترک رو باید به یه خط وصل کنن. ولی من باید مستند باهاشون صحبت کنم و متن قانون رو بهشون نشون بدم تا راضی بشن. میشه دقیقا قانونی که این رو صراحتا گفته بگید. من از سرویس دو مگ سه گیگ شاتل استفاده میکنم و ماهی 23 تومن میدم.
من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.
من تونستم فعلا مصوبه ADSL رو که در اون ضریب اشتراک حداکثر ذکر شده را براتون پیدا کنم بند 2-1 رو مطالعه کن البته نرخ ها مربوط به سال 1389 هست.
بینهایت از لطفت و وقتی که گذاشتید متشکرم دوست من.
ولی من باید یه مصوبه ای بهشون نشون بدم که صریحا درش عنوان شده باشه "حداکثر ضریب اشتراک برای سرویس حجمی برابر 10 باید باشد".
واقعا رفتار زشتی هست به نظرم منم، اینکه میخوان از حداقل منابع حداکثر سود رو به جیب بزنن...
به نظرتون میتونم در این مورد از کسی توی سازمان تنظیم مقررات رادیویی کمک بگیرم؟
بازهم متشکرم...
edit: یک چیز دیگه، این شرکتی که من ازش سرویس میگیرم میتونه هر لحظه که دلش خواست به اصطلاح zone من رو عوض کنه و بندازتم توی zoneای که مشترکانش دارن زیاد دانلود میکنن یا این کاهش سرعت بخاطر اینه که خودشون به صورت سخت افزاری/نرم افزاری سرعت من رو کم کردن؟
edit2: آقا یه چیز دیگه، الان من تو جدول دیدم که حداکثر میزان دانلود برای خط دومگ با ضریب اشتراک یه به ده 66 گیگ میشه تو ماه. الان که من از سرویس 3 گیگ استفاده میکنم جایی بیان نشده که این طور باید در نظر گرفته بشه که من الان دارم یک سی و سوم حالت نامحدود سرویس میگیریم پس باید یک سی و سومش هم پول بدم که میشه یک سی و سوم 78 هزار تومن؟
edit3: اقا اصلن تو مصوبه ها صریحا قید شده که برای سرویس حجمی و یا زمانی باید اینها طرحشون رو بدن سازمان و تاییدیه بگیرن از سازمان بابت طرحشون. از کجا میتونم بفهمم اینا تاییدیه گرفتن از سازمان؟ (حال پیگیری عیر اینترنتی رو الان ندارم).
farshad9
20-10-2011, 10:57
کاملا مشخص هست تا زمانی که سرویس های محدود رو سرویس دهنده ها اجازه فروش داشته باشند, سرویس های نامحدود با سیاستی که سرویس دهندها اعمال میکنن و عمدا سرعت رو بسیار کمتر از سرعت قانونی قرار میدهند و ظاهرا هیچ نظارتی هم اعمال نمیشه راه به جایی نمیبرند
SonyEricsson
20-10-2011, 13:40
اگه 2000 صفحه بره به نتیجه نمیرسه! چون سیاستشون اینه که زیاد با اینترنت کار نکنید... ساده هستیدا اپراتور سوم نذاشتن کار کنه به خاطر سرعت دانلود و .... حالا بیان به این شکایت رسیدگی کنن؟؟!
InternetUsers
20-10-2011, 15:42
اگه 2000 صفحه بره به نتیجه نمیرسه! چون سیاستشون اینه که زیاد با اینترنت کار نکنید... ساده هستیدا اپراتور سوم نذاشتن کار کنه به خاطر سرعت دانلود و .... حالا بیان به این شکایت رسیدگی کنن؟؟!
شما از کجا به این سیاست رسیدید؟ اگر مشکلی بود و نمیخواستن چرا باید قانون رو دوباره به جریان میانداختند؟؟؟
ضمنا این قانون از طرف ISP ها خیلی با بی میلی وتو شد اما جالب تر از اون ترس کاربرها بود و هست! اما لطفا هر بحثی رو از منظر خودش بررسی کنید. نه این که حرفهای احساسی
اگر مشکلی بود و نمیخواستن چرا باید قانون رو دوباره به جریان میانداختند؟؟؟
چون میخواستن سره ما شیره بمالن و با گفته ی شما انگار به هدفشون هم رسیدن...
شما از کجا به این سیاست رسیدید؟ اگر مشکلی بود و نمیخواستن چرا باید قانون رو دوباره به جریان میانداختند؟؟؟
ضمنا این قانون از طرف ISP ها خیلی با بی میلی وتو شد اما جالب تر از اون ترس کاربرها بود و هست! اما لطفا هر بحثی رو از منظر خودش بررسی کنید. نه این که حرفهای احساسی
با اینکار از طرفی دیگه ISP ها به کسی که 128 نامحدود داره 2مگابیت نمی دن.از طرف دیگه به خاطر شلوغی پهنای باند مشترک بین کاربرا سرعت میاد پایین.
خیلی قشنگ با این طرح می تونن کاربرا رو محدود کنن
بهت توصیه می کنم اگه طرفدار نظامی توی محیط اینترنت حرفی ازش نزن چون اکثریت ملت دشمنت می شن:13:
InternetUsers
20-10-2011, 20:42
با اینکار از طرفی دیگه ISP ها به کسی که 128 نامحدود داره 2مگابیت نمی دن.از طرف دیگه به خاطر شلوغی پهنای باند مشترک بین کاربرا سرعت میاد پایین.
خیلی قشنگ با این طرح می تونن کاربرا رو محدود کنن
بهت توصیه می کنم اگه طرفدار نظامی توی محیط اینترنت حرفی ازش نزن چون اکثریت ملت دشمنت می شن:13:
مثل این که اینجا هر کسی موافق یا مخالف چیری باشه حتما باید یه سر فیتیله حرف هاش تو جریان سیاست باشه!
شما چرا وقتی میخواهید بحث کنید یه سر جریان رو به سیاست وصل میکنید؟؟
از همون ابتدای فروش اینترنت ADSL هیچ قانونی مبنی بر فروش حجمی اینترنت ارایه نشده! من کل آیین نامه ها رو زیر و رو کردم !!!
شاید هم باشه و من ندیدم
من میگم شما چرا بحث رو به حاشیه میکشد؟؟ حق شما و من اینترنت نامحدود با کیفیت خوب و قیمت کم هست حالا شما از این حرف من میخوای هر برداشتی بکن یکبار گفتم باز هم میگم
کشور جهان سوم رو مردمش میسازن!! اول با فکرشون بعد با دستشون!
مثل این که اینجا هر کسی موافق یا مخالف چیری باشه حتما باید یه سر فیتیله حرف هاش تو جریان سیاست باشه!
شما چرا وقتی میخواهید بحث کنید یه سر جریان رو به سیاست وصل میکنید؟؟
از همون ابتدای فروش اینترنت ADSL هیچ قانونی مبنی بر فروش حجمی اینترنت ارایه نشده! من کل آیین نامه ها رو زیر و رو کردم !!!
شاید هم باشه و من ندیدم
من میگم شما چرا بحث رو به حاشیه میکشد؟؟ حق شما و من اینترنت نامحدود با کیفیت خوب و قیمت کم هست حالا شما از این حرف من میخوای هر برداشتی بکن یکبار گفتم باز هم میگم
کشور جهان سوم رو مردمش میسازن!! اول با فکرشون بعد با دستشون!
شما تلاش کنی به هدفت خواهی رسید ....:31:
همیشه اینی که میفرمایید برای همه صادقه، ولی اتفاقا منم علاوه بر خیلی از دوستان موافقم با ایشون. :21:
از حداقلهایی که همه جا باید اجرا بشه قانونه.
pezhmantoop
20-10-2011, 21:49
مرگ بر شاتل به خاطر کم فروشی
سرعتش شب ها افتضاحه..ای کاش یک به این موضوع رسیدگی می کرد...
من که خسته شدم از بس زنگ زدم و فوش دادم به کارمند ها
افت سرعت بیش از یک دهم سرعت نامیتون هست؟ یعنی سرعت خططون چقدر باید باشه و سرعت شبانتون چقدر؟(اگه محدودیت حجمتون و مبلغ ماهیانه رو هم بگید بد نیست)
InternetUsers
20-10-2011, 23:05
شما چرا جای خورد کردن اعصابت فرم شکایت سازمان تنظیم رو پر نمی کنید!!! بچه های اینجا جز راهنمایی و برخی جز دلسرد کردن شما کار دیگری نمیتونند انجام بدهند.
InternetUsers
21-10-2011, 09:30
من فعلا از وضعی که دارم راضی هستم حداقل از 99% از کسانی که از ایران با SpeedTest کار کردن بهتر هست اما این دلیل نمی شه که من بی تفاوت باشم یا فقط به دنبال منافع خودم باشم
hanif91160
21-10-2011, 18:38
من فعلا از وضعی که دارم راضی هستم حداقل از 99% از کسانی که از ایران با SpeedTest کار کردن بهتر هست اما این دلیل نمی شه که من بی تفاوت باشم یا فقط به دنبال منافع خودم باشم
شما میشه بفرمایید که این تست مال کدوم شرکته؟؟؟؟
شما میشه بفرمایید که این تست مال کدوم شرکته؟؟؟؟
فکر کنم برای شرکت دولتی یا دانشگاهی چیزی باشه یک همچین سرعتی رو به یوزر خانگی نمیدن ...
porya_spy
21-10-2011, 20:17
اینم سرعت دختر عمم در ایتالیا :41: اقا یکی سرعت به کیلوبایت بگه لطفا :31: خدا وکیلی ببین اونجا چه سرعتی دارن !!!!!!
اینم سرعت دختر عمم در ایتالیا :41: اقا یکی سرعت به کیلوبایت بگه لطفا :31: خدا وکیلی ببین اونجا چه سرعتی دارن !!!!!!
سرعت اینترنتش از 95 درصد ایتالیا بیشتره !!!
پس معلوم شد ایتالیا هم از لحاظ اینترنت از بقیه کشور های اروپایی عقبه ...
M e i s a m
21-10-2011, 23:24
فکر کنم برای شرکت دولتی یا دانشگاهی چیزی باشه یک همچین سرعتی رو به یوزر خانگی نمیدن ...
یجور میگی انگار دادنی هم باشه کسی وسعش میرسه بگیره!
shahin_mp3
22-10-2011, 02:25
خب لابد هست ديگه :31:
amirkalak6
22-10-2011, 08:42
چرا حالا سانسور کردی!!!!!!!!!!ازین عکساتو نت زیاده!:31:
saeedscorpion
22-10-2011, 08:45
سرعت اینترنتش از 95 درصد ایتالیا بیشتره !!!
پس معلوم شد ایتالیا هم از لحاظ اینترنت از بقیه کشور های اروپایی عقبه ...
با ایران مقایسه کن نه با اروپا ما چه کار به بقیه اروپا داریم سرعت ایتالیا رو به ما بدن هم راضییم
saeedscorpion
22-10-2011, 08:49
به سیاست میکشونیم چون ربط داره دولت نمیذاره مردم با اینترنت حال کنن مردم با دستشون چیو بسازن ؟ دستتو بیاری جلو قطع میشه احتمالا صدات از جای گرم درمیاد
پست ادیت شد تا با قوانین تاپیک مقایرت نداشته باشه.
-----------
سلام دوستان.
الان با یکی از این شرکتها تماس گرفتم(لازم به ذکر نیست که ش*ات*ل بود!)، و در مورد اون سرویسهای CRA جدید که گذاشتن پرسیدم. گفتن که الان سرعتش همیشه رو یک دهم هست. برام خیلی جالبه بدونم روی یک سرویس 128 که سرعتش 16 کیلوبایت بر ثانیه هست که یک دهمش میشه حدود 1.6 کیلوبایت بر ثانیه اون نه نفر دیگه که 24 ساعت (اونم نه 23 ساعت و 59 دقیقه بلکه تمام 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته!) دارن با این سرعت 1.6 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنن کیا هستن؟!
سلام دوستان.
الان با یکی از این شرکتها تماس گرفتم(لازم به ذکر نیست که ش*ات*ل بود!)، و در مورد اون سرویسهای CRA جدید که گذاشتن پرسیدم. گفتن که الان سرعتش همیشه رو یک دهم هست. برام خیلی جالبه بدونم روی یک سرویس 128 که سرعتش 16 کیلوبایت بر ثانیه هست که یک دهمش میشه حدود 1.6 کیلوبایت بر ثانیه اون نه نفر دیگه که 24 ساعت (اونم نه 23 ساعت و 59 دقیقه بلکه تمام 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته!) دارن با این سرعت 1.6 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنن کیا هستن؟!
کم فروشی و تخطی از قانون از این واضح تر؟
یروز (که خیلی هم دور نیست!) من شرکتشون رو قانونی به فنا میدم (یا حداقل تمام تلاش خودم رو میکنم و مطمعنا تا جاهای خیلی خوبی هم پیش میرم) بخاطر این کم فروشی ها ... (حیف که نمیتونم تو اینجا بواسطه ی قوانینش از عبارات رکیک استفاده کنم! حیف واقعا)
ببینید حالا...
برو منم همراهتم الان یک هفته است سرویس CRA512 گرفتم حداکثر سرعتم روی 2KB/S و میگن که مشکلی نداری!!! چون حداکثر سرعتت باید 6 باشه حالا چون شر شده همین 2 خوبه و جالب اینکه در حالی که از هیچ سایتی سرعت بیشتر از 2 ندارم از سایت شاتل با 60 تا دانلود میکنم و تابلو که محدود کردن. ضمن اینکه من تنها کسی هستم که تو منطقه مخابراتی که هیچ توی شهر این سرویس رو دارم و جالبتر اینکه برای چند ساعت رنج ای پیم عوض شد به 78 که سرعتم خوب بود ولی زود قطعش کردن و الان یک هفتست از کار و زندگی افتادم ولی گیر دادم به شاتل که این وضع رو درست کنید بعضیاشون جوابی ندارن بدن. بعضیاشون هم که چرت و پرت گفتند چنان جوا بهایی شنیدند که دسترسی من رو به پشتیبانی آنلاین قطع کردند ولی چندتا از پشتیباناشون هم واقعاً خدا خیرشون بده خیلی پیگیر کار من هستند ولی فعلاً که نتیجه ای نداده به سازمان مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کردم
M e i s a m
22-10-2011, 12:09
برو منم همراهتم الان یک هفته است سرویس CRA512 گرفتم حداکثر سرعتم روی 2KB/S و میگن که مشکلی نداری!!! چون حداکثر سرعتت باید 6 باشه حالا چون شر شده همین 2 خوبه و جالب اینکه در حالی که از هیچ سایتی سرعت بیشتر از 2 ندارم از سایت شاتل با 60 تا دانلود میکنم و تابلو که محدود کردن. ضمن اینکه من تنها کسی هستم که تو منطقه مخابراتی که هیچ توی شهر این سرویس رو دارم و جالبتر اینکه برای چند ساعت رنج ای پیم عوض شد به 78 که سرعتم خوب بود ولی زود قطعش کردن و الان یک هفتست از کار و زندگی افتادم ولی گیر دادم به شاتل که این وضع رو درست کنید بعضیاشون جوابی ندارن بدن. بعضیاشون هم که چرت و پرت گفتند چنان جوا بهایی شنیدند که دسترسی من رو به پشتیبانی آنلاین قطع کردند ولی چندتا از پشتیباناشون هم واقعاً خدا خیرشون بده خیلی پیگیر کار من هستند ولی فعلاً که نتیجه ای نداده به سازمان مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کردم
یا خدا شاتل دیگه کیهههه والا به من گفتن حداقل سرعت 6.4 هست که ما بستیمش رو 9 10 کیلوبایت اگرچه چند روز سرعتم خوب بود ولی سریع بستنش (معلوم نشد از ایپی هست یا...) ولی اینکه ببندن رو 2 دیگه مثل اینه که با کتک مجبورت کنن محدود بگیری! تازه سقف هم که 2 نیست خیلی هم پیگیر شی میبندن رو 7 8 کیلوبایت میگن بیا اینم قانونی (من از پارس بی شرف سرویس دارم)...
دوستان نا امید نشید تا میتونید ازشون شکایت کنید.اینو بدونید که ما محتاج پارس آفلاین و شاتل لعنتی نیستیم بلکه اونها هستن که محتاج ماهستن.اگه ما نباشیم اونا نون شبشونو از کجا میارن.باید باهم باشیم همه باهم تا پوز کثیف این شرکتها را به خاک بمالونیم .اگه همه میرفتن سرویس نامحدود میگرفتن اینا جرات نمیکردن سرعتا را محدود کنن.اما دیدن عده خیلی کمی از این سرویسا گرفتن بخاطر همی سرعتا را محدود کردن.متاسفانه مسئول مردی تو سازمان تنظیم ومقررات نیست که به مشکلت مشترکا برسه البته مطمئنم بعضی از این کارمندای سازمان با این شرکتا همکاری وسود میبرن.اما دوستان هیچ وقت امیدتون را از دست ندید.به هرجا رسیدید شکایت کنید.
پست ادیت شد تا با قوانین تاپیک مقایرت نداشته باشه.
-----------
سلام دوست من.
به لحاظ حقوقیش نمیتونم چیزی بگم چون اطلاعاتی ندارم ولی میدونم این مورد(ها) رو از سازمان تنظیم مقررات گرفته تا سازمان بازرسی کل کشور میتونن پیگیری کنن.
ولی در مورد جمله اولتون، شمام باهامی؟! توی هفته چند ساعت میتونید بابت پیگیری قضایی وقت بزارید که کارارو باهم تقسیم کنیم؟ (خوب برادر من زشته دیگه اینطوری میگی، ممکنه بر بخوره)
Extreme-Forces
22-10-2011, 15:32
اونجايي كه قرمز كردم فكر كنم مشكل خيلي از اونايي باشه كه دارن از CRA استفاده مي كنن.
منم 256 فن اوا دارم كه روي 4 kb محدوده.
فرض اينكه اون 10 نفري كه قراره با هم از خط استفاده كنن 7 روز هفته بدون هيچ استپي دارن دانلود ميكنن واقعا محاله.
hamidnakhafan
22-10-2011, 15:52
خوبه هرکاری بکنن شرکتا یک پاتک براش دارن
خوبه هرکاری بکنن شرکتا یک پاتک براش دارن
نه اتفاقا، اسم این پاتک نیست. یا واقعا این شرکتها اینقدر قدرتمند هستن که میتونن صریحا خلاف قانون عمل کنن و کسی بهشون نتونه حرفی بزنه که واقعا بعیده(چیزی شبیه مافیا و اون مدلی که عمرا!). یا ابنکه کسی پیگیری قضایی نمیکنه تا احقاق حق بشه که این به نظرم بیشتر امکان پذیره، و به نظرم حتما همینه...
قانون صریحه (این از اون دسته ای هست که هم صریحه و هم صحیحه!) ولی بهش عمل نمیشه!
بازم میگم اینکار ISP ها فرق چندانی با دزدی که مثال زدم نداره.
مثال ساده تر میزنم، ISP ها مشترکین خودشون رو با دروغ گول میزنن (و احمق فرضشون میکنن) و بجای قناری بهشون بچه کلاغ میفروشن! :)
خیلی ساده و صریح گفتم :)
اصلا نمیدونم چطور مثال بزنم، بنظر شما چه کاری غیر قانونی هست و موجب مثلا زندان رفتن انجام دهندش میشه؟ اینکار ISP ها از لحاظ غیر قانونی بودن شبیه همون هست و از این لحاظ با هم تفاوتی ندارن. فکر میکنین اگر این توی محاکم قضایی بیان بشه از کنارش راحت میگذرن؟! کمفروشی توی روز روشن؟
بحث خیلی تئوری شد، اجازه بدید هروقت تونستم عملیش کنم اونوقت میشه چیزی گفت و الان یجورایی همش حرف مفته بدون تعارف...
از همه دوستان و مدیران عذر میخوام چون اصلا به قوانین پست اول دقت نکردم و در اخر همه اینها برای سایت بد تموم میشه.
انشالله بزودی نتیجه پیگیریهای قانونیم رو در اختیار دوستان قرار میدم...
بازهم بابت جوگیر شدنم عذر میخوام.
پستهای قبلیم رو هم ادیت میکنم تا مشکلی ایجاد نکنه..
SevenCity
22-10-2011, 19:20
امروز تو صفر و یک علی اصغریان مارمولک نشسته بود جلوی چندتا مجری بیسواد چاپلوس
تو دهنشم فقط اشتراک 1 به ده 1 به x بود
InternetUsers
22-10-2011, 21:24
خوبه اگر هر کدوم سه بار به سازمان تنظیم شکایت کنیم و با مستندات اگر نتیجه ای نگرفتیم به سازمان بازرسی ارجاع بدهیم و تماس تلفنی با سازمان تنظیم هم خوبه بهشون پیشنهاد بدیم خودشون یه سرویس نا محدود رو تست کنند و خودشون با پشتیبانی صحبت کنند... اگر واقعا همتی باشه اونها ناچار هستند که حق ما همه کاربر ها رو بدهند.
دوستی جمله قشتگی رو گفت!! ما به اونها محتاج نیستیم اونها به ما محتاج هستند! این رو اونها خیلی خوب میدونند اما ظاهرا ما حوب درک نکردیم
در حال حاضر هم فکر میکنند که زور و قدرت دستشون هست اما دقیقا فقط فکر میکنند
این شرکت اینترنت رو ببینید! با ماهی 100 دلار سرویس 50 مگ میده!!
با 2 مگ آپلود! تازه 9 تا هم ایمیل و....
خودش مجاسبه کرده 150 تا فیلم HD در ماه یعنی روزی 5 تا !! یا حدود 64000 تا فایل صوتی!!! یه کم در اینتنت سرچ کنید به سرویس های بهتری بر میخوریم!! البته این گرون ترین سرویسش هست
M e i s a m
22-10-2011, 21:42
نه اتفاقا، اسم این پاتک نیست. یا واقعا این شرکتها اینقدر قدرتمند هستن که میتونن صریحا خلاف قانون عمل کنن و کسی بهشون نتونه حرفی بزنه که واقعا بعیده(چیزی شبیه مافیا و اون مدلی که عمرا!). یا ابنکه کسی پیگیری قضایی نمیکنه تا احقاق حق بشه که این به نظرم بیشتر امکان پذیره، و به نظرم حتما همینه...
قانون صریحه (این از اون دسته ای هست که هم صریحه و هم صحیحه!) ولی بهش عمل نمیشه!
بازم میگم اینکار ISP ها فرق چندانی با دزدی که مثال زدم نداره.
مثال ساده تر میزنم، ISP ها مشترکین خودشون رو با دروغ گول میزنن (و احمق فرضشون میکنن) و بجای قناری بهشون بچه کلاغ میفروشن! :)
خیلی ساده و صریح گفتم :)
اصلا نمیدونم چطور مثال بزنم، بنظر شما چه کاری غیر قانونی هست و موجب مثلا زندان رفتن انجام دهندش میشه؟ اینکار ISP ها از لحاظ غیر قانونی بودن شبیه همون هست و از این لحاظ با هم تفاوتی ندارن. فکر میکنین اگر این توی محاکم قضایی بیان بشه از کنارش راحت میگذرن؟! کمفروشی توی روز روشن؟
بحث خیلی تئوری شد، اجازه بدید هروقت تونستم عملیش کنم اونوقت میشه چیزی گفت و الان یجورایی همش حرف مفته بدون تعارف...
دقیقا همین که دزدی میکنن درسته مثلا سرعت بالای 6.4 واسه یه 512 قانونیه ولی کم فروشی میکنن و سرعت رو محدود میکنن
خب چطور میخوایم این رو پیگیری کنیم وقتی عملا کاری خلاف قانون انجام ندادن؟ مگر اینکه خود سازمان دسترسی داشته به پنل گاربر ها و ببینه که سرعت ها محدود شدن که این کار رو نمیکنه وگرنه...
من تو سایت سازمان 1 ماهه شکایت کردم ولی کو بررسی و جواب...؟!
دقیقا همین که دزدی میکنن درسته مثلا سرعت بالای 6.4 واسه یه 512 قانونیه ولی کم فروشی میکنن و سرعت رو محدود میکنن
نه دوست من اشتباه متوجه شدید.توی مصوبه حداکثر ضریب اشتراک تعیین شده نه حداقل سرعت و ایندو از هم قابل نتیجه گیری نیستن!
M e i s a m
22-10-2011, 23:00
نه دوست من اشتباه متوجه شدید.توی مصوبه حداکثر ضریب اشتراک تعیین شده نه حداقل سرعت و ایندو از هم قابل نتیجه گیری نیستن!
میدونم عزیزم تو پست های قبلم کاملتر گفتم ولی خب ولش کن من میگم وقتی با شرکت مرکزی پارس که ازش سرویس دارم صحبت میکردم اینطوری گفت
بعدش گفت یه لینک واست میفرستم برو ببین گفتم چیه که همون جدول سازمان بود و به انواع روش ها بهش گفتم که کار شما غیر قانونیه گفت صرف نمیکنه برامون رو حداقل سرعت محدود میکنیم مثلا مال شما 85 کیلوبیت هست اگرچه تو مودمتون زده 2048 ولی این یه طور دیگه محدود شده و البته قانونی هم هست سرعتتون اگرچه اشتراک ندارید ولی سرعتتون هر وقت رفت زیر حد قانونی بگید درستش کنم
میدونم عزیزم تو پست های قبلم کاملتر گفتم ولی خب ولش کن من میگم وقتی با شرکت مرکزی پارس که ازش سرویس دارم صحبت میکردم اینطوری گفت
بعدش گفت یه لینک واست میفرستم برو ببین گفتم چیه که همون جدول سازمان بود و به انواع روش ها بهش گفتم که کار شما غیر قانونیه گفت صرف نمیکنه برامون رو حداقل سرعت محدود میکنیم مثلا مال شما 85 کیلوبیت هست اگرچه تو مودمتون زده 2048 ولی این یه طور دیگه محدود شده و البته قانونی هم هست سرعتتون اگرچه اشتراک ندارید ولی سرعتتون هر وقت رفت زیر حد قانونی بگید درستش کنم
حرف ایشون اشتباه هست، دقیقا منظورم این هست که اعمال محدودیت دستی هم خلاف مصوبه هست. اگر اشتباه نکنم باید یک خط dedicate بین 10 مشترک به اشتراک گذاشته بشه، دیگه این محدودیت دستی چه صیغه ای هست خدا میدونه...
/امروزرفتم مخابارت بندرعباس یارو میگفت انلیمیتن و توی تابلوی اعلانات زده بود تعرفه سرعت فلان با شرینگ 1 به 10 ؟
این یعنی نامحدود دیگه؟ولی تو پنل کاربریم داره از شارژم کم میشه؟
shahin_mp3
22-10-2011, 23:57
خب مگه نامحدود گرفتي ؟ :21:
خب مگه نامحدود گرفتي ؟ :21:
اره گفتن نامحدوده ولی توی پنل کاربریم داره از شارژم کم میشه.منظورم اینه که اگه نامحدوده چرا داره کم میشه؟
The Dreadnaught
23-10-2011, 14:42
اره گفتن نامحدوده ولی توی پنل کاربریم داره از شارژم کم میشه.منظورم اینه که اگه نامحدوده چرا داره کم میشه؟
حالا حجم رو چقدر نشون میده ؟
سلام به همگي
مي خواستم بگم بعد از اينكه فعلا سازمان تنظيم مقررات به شكايتم جواب نداده به وبگردي 20:30 يه نامه نوشتم خدا كنه اين كار جواب بده.
حالا حجم رو چقدر نشون میده ؟
Remained Credit 407,428512 گرفتم یکم بیشتر از این عدد بود که 1 گیگ دان داشتم
shahin_mp3
24-10-2011, 00:15
چه وضعيه اين نامحدود :21:
يعني واقعا داره شارژ كم ميكنه خيلي چرته :21:
hanif91160
24-10-2011, 12:47
Remained Credit 407,428512 گرفتم یکم بیشتر از این عدد بود که 1 گیگ دان داشتم
512 گرفتی بهت 40گیگ دادن ناراحتی اگه مثل من 20 گیگ میدادن چیکار می کردی
512 گرفتی بهت 40گیگ دادن ناراحتی اگه مثل من 20 گیگ میدادن چیکار می کردی
مطمئنی 40 گیگ دادن برای دانلود؟
مثلا امروز یه فایل 500 مگی گرفتم چیزی جدود 10 تا از شارژم رفت
حالا میتونی حدس بزنی چقدر میتونم دان کنم؟
hanif91160
24-10-2011, 19:30
خوب دیگه نامحدوده .....من اگه 500 مگ دانلود کنم ازم تقریبا 550مگ کم میشه چون هم دانلود وهم اپلود محاسبه میشه :41:
shahin_mp3
25-10-2011, 04:06
مطمئنی 40 گیگ دادن برای دانلود؟
مثلا امروز یه فایل 500 مگی گرفتم چیزی جدود 10 تا از شارژم رفت
حالا میتونی حدس بزنی چقدر میتونم دان کنم؟
حالا ببين اخرش چي ميشه :21:
من ماهی حدود6 گیگ مصرف دارم که همش وب گردی و بازی انلاینه و یه دانلود بازی کم حجم. تا به حال هم مصرفم از این بیشتر نشده. چون دانلود های بیخود و بی جهت ندارم. نا گفته تماند سرویسم نامحدوده واسه مخابرات. 256 که حدود 7 ساعت روزی با نت کار میکنم.
..........................
ماهی 6 گیگ واسه این کارا مناسبه ولی نمیدونم شما چی دانلود میکنید که میگید 20 گیگ کمه؟؟!!!!!!
فیلم - برنامه - و.... رو میتونی از مقازه یا کافی نت گیر بیاری و ارزون تر هم در میاد.
M e i s a m
25-10-2011, 15:51
جالب شده کلا قضیه این نامحدود ها
یه نگاه به این عکس بندازید:
قسمت لیتل مور رو که فعال کردم این رو اورد البته قبلا اون 128 ها 512 بود ولی حالا کاری نداریم جالبیش اینه که لیتل مور نصف ترافیک ماه قبل رو اضافه میکنه یعنی با احتساب ترافیک کل و 30 روزه بودن طرح اگر شبانه روز با سرعت 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی به اندازه ترافیک ماهانت میشه :دی که اگر تقسیم به 10 بشه میشه حدود 30 گیگ یعنی همون قدر که من تو این ماه مصرف کردم (از تو تاریخچه اشتراک نگاه کردم الان) و بعد از اینکه 30 گیگ خودم رو مصرف کردم سرعتم محدود شده رو 10 کیلوبایت... دوستمون mokafati هم همین کار ها رو بکنن ممنون میشیم ببینیم 128 اوضاعش چطوره...
درکل یه چیزی فهمیدم اونم اینکه میان واسه 512 30 گیگ تافیک میذارن با سرعت اشتراکی تا 1.5 2 مگ و هر وقت 30 گیگ تموم شد دیگه محدودش میکنن... واسه بقیه هم همینطور باید باشه :13:
اگرچه واسه 25 تومن 30 گیگ بد نیست ولی خب دیگه رایگان نداره دیگه نمیشه غیر از کار های عادی دانلودی چیزی کرد و شبانه و رایگان هم نداره :دی
تو مودم هم سرعت اپ و دون استریم تغییر کرده شده 512 اپ و 1666 دون...
shahin_mp3
25-10-2011, 23:23
قسمت لیتل مور رو که فعال کردم این رو اورد البته قبلا اون 128 ها 512 بود ولی حالا کاری نداریم جالبیش اینه که لیتل مور نصف ترافیک ماه قبل رو اضافه میکنه یعنی با احتساب ترافیک کل و 30 روزه بودن طرح اگر شبانه روز با سرعت 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی به اندازه ترافیک ماهانت میشه :دی که اگر تقسیم به 10 بشه میشه حدود 30 گیگ یعنی همون قدر که من تو این ماه مصرف کردم (از تو تاریخچه اشتراک نگاه کردم الان) و بعد از اینکه 30 گیگ خودم رو مصرف کردم سرعتم محدود شده رو 10 کیلوبایت... دوستمون mokafati هم همین کار ها رو بکنن ممنون میشیم ببینیم 128 اوضاعش چطوره...
درکل یه چیزی فهمیدم اونم اینکه میان واسه 512 30 گیگ تافیک میذارن با سرعت اشتراکی تا 1.5 2 مگ و هر وقت 30 گیگ تموم شد دیگه محدودش میکنن... واسه بقیه هم همینطور باید باشه :13:
اگرچه واسه 25 تومن 30 گیگ بد نیست ولی خب دیگه رایگان نداره دیگه نمیشه غیر از کار های عادی دانلودی چیزی کرد و شبانه و رایگان هم نداره :دی
جالب شده :31:
دوستان هم لطفا امتحان كنند بگن چي شد
M e i s a m
26-10-2011, 00:18
خدایا توبه!! چه خبره باز تو این مودم من؟!
بازم اینا !!! شاتل که از همون اول گذاشته روی سرعت 2 کیلو بایت یعنی رسماً تعطیل تازه مثلاً سرویس 512 هست. یعنی اگه کل شبانه روز رو هم دانلود کنی میشه 170 مگ خنده داره ( گریه داره ) و پشتیبان محترم هم دائم میگه هیچ مشکلی روی سرویس شما مشاهده نشد. یه وقتایی ای پی عوض میشه و سرعت خوب میشه ( اون یرس ای پی ها محدود نیست ) که سریع شاتل قطعش میکنه
بازم اینا !!! شاتل که از همون اول گذاشته روی سرعت 2 کیلو بایت یعنی رسماً تعطیل تازه مثلاً سرویس 512 هست. یعنی اگه کل شبانه روز رو هم دانلود کنی میشه 170 مگ خنده داره ( گریه داره ) و پشتیبان محترم هم دائم میگه هیچ مشکلی روی سرویس شما مشاهده نشد. یه وقتایی ای پی عوض میشه و سرعت خوب میشه ( اون یرس ای پی ها محدود نیست ) که سریع شاتل قطعش میکنه
خوش به حالت كه بعضي موقع ها آي پي ات عوض ميشه مال من از 2 كيلوبايت بالاتر نمي ياد!
حالا حدودا چه وقت هايي آي پيت عوض ميشه و سرعتت بالا مي ره؟ يه كم توضيح مي دي؟
shahin_mp3
31-10-2011, 01:27
اين نامحدود و انگار گند زدن رفته :21:
اين نامحدود و انگار گند زدن رفته
اگر شما هم مشترک این سرویس های CRA هستید و میبینید داره تخطی میشه باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنید(تلفنی یا اینترنتی).
از این لینکها میتونید کمک بگیرید+ شماره تلفنی که در پست اول هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقول معروف میگن از این و اون نیست، از ماست که بر ماست. (خود من و شما دنبالش نمیریم و بعد ناراضی هستیم)
خوش به حالت كه بعضي موقع ها آي پي ات عوض ميشه مال من از 2 كيلوبايت بالاتر نمي ياد!
حالا حدودا چه وقت هايي آي پيت عوض ميشه و سرعتت بالا مي ره؟ يه كم توضيح مي دي؟
بعد از دو هفته هر روز پیگیری کردن و شکایت از شاتل توی سازمان مقررات رادیویی شاتل روش کم شد و سرعت من رو با سرویس 512 به عدد نجومی 16 رسوند و ما حس پرواز و تجربه کردیم :2: ای پی هم حساب خاصی نداره من بعضی وقتا قطع و وصل میکنم رنجش عوض میشه ولی شاتل یاد گرفته و سریع قطعش میکنه
بعد از دو هفته هر روز پیگیری کردن و شکایت از شاتل توی سازمان مقررات رادیویی شاتل روش کم شد و سرعت من رو با سرویس 512 به عدد نجومی 16 رسوند و ما حس پرواز و تجربه کردیم :2: ای پی هم حساب خاصی نداره من بعضی وقتا قطع و وصل میکنم رنجش عوض میشه ولی شاتل یاد گرفته و سریع قطعش میکنه
سلام دوست من.
به نظرم بازهم پیگیری کنید، شاتل این دوتا حق رو نداره:
1- سرعت سرویس شما رو دستی کم کنه:
2- به شما سرویسی با ضریب اشتراک بالاتر از 10 بده
3- سرویسی غیر از 512 به شما بده جای 512
سعی کنید این رو به سازمان بگید و حتما حتما بهشون بگید که همیشه سرعتتون روی 16 ثابت هست (لطفا دقیقا این جمله رو ذکر کنید که چه تمام 10 نفری که با شما مشترک هستن در حال دانلود باشن چه فقط شما از بین اون 10 نفر شما در حال دانلود باشید سرعت روی 16 کیلوبایت هست و معلوم نیست بقیه پهنای باند داره کجا میره اگر دست ما ده نفر نمیرسه)، در تمام 24 ساعت شبانه روز و ازشون بخواید برسی کنند که آیا سرویسی که الان داره به شما داده میشه 512 هست یا 128؟
منم دارم یسری مکاتبات انجام میدم، هروقت جواب گرفتم (پیگیر هستم و انشالله میگیرم) حتما در اختیار دوستان قرار میدم...
Extreme-Forces
01-11-2011, 13:51
سلام.
دوستان كجاي سايت CRA بايد براي شكايت رفت؟ مي خوام ايميلي باشه.
با اين طراحي سايت مزخرف نتونستم پيدا كنم
سلام.
دوستان كجاي سايت CRA بايد براي شكايت رفت؟ مي خوام ايميلي باشه.
با اين طراحي سايت مزخرف نتونستم پيدا كنم
در این قسمت شکایت خودتون رو ثبت کنید و با شماره ای که چند صفحه قبلتر گفتم تماس بگیرید و پیگیری کنید
M e i s a m
01-11-2011, 16:27
سلام دوست من.
به نظرم بازهم پیگیری کنید، شاتل این دوتا حق رو نداره:
1- سرعت سرویس شما رو دستی کم کنه:
2- به شما سرویسی با ضریب اشتراک بالاتر از 10 بده
3- سرویسی غیر از 512 به شما بده جای 512
سعی کنید این رو به سازمان بگید و حتما حتما بهشون بگید که همیشه سرعتتون روی 16 ثابت هست (لطفا دقیقا این جمله رو ذکر کنید که چه تمام 10 نفری که با شما مشترک هستن در حال دانلود باشن چه فقط شما از بین اون 10 نفر شما در حال دانلود باشید سرعت روی 16 کیلوبایت هست و معلوم نیست بقیه پهنای باند داره کجا میره اگر دست ما ده نفر نمیرسه)، در تمام 24 ساعت شبانه روز و ازشون بخواید برسی کنند که آیا سرویسی که الان داره به شما داده میشه 512 هست یا 128؟
منم دارم یسری مکاتبات انجام میدم، هروقت جواب گرفتم (پیگیر هستم و انشالله میگیرم) حتما در اختیار دوستان قرار میدم...
من کل اینها رو گفتم ولی... بازم قانع نشدن :2:
shahin_mp3
02-11-2011, 01:00
اگر شما هم مشترک این سرویس های CRA هستید و میبینید داره تخطی میشه باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنید(تلفنی یا اینترنتی).
از این لینکها میتونید کمک بگیرید+ شماره تلفنی که در پست اول هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقول معروف میگن از این و اون نیست، از ماست که بر ماست. (خود من و شما دنبالش نمیریم و بعد ناراضی هستیم)
نه واسه چي بگيرم وقتي مي بينم اينايي كه گرفتن اينجورين فقط فحش ميدم به اين شركت ها :21:
مال منم دقیقا همین جوری شده!
shahin_mp3
03-11-2011, 02:18
گند بزنند با اين كاراشون كه يه كار درست و حسابي نمي تونن انجام بدن :21:
دوستان سرعت سند سوریس نامحدود ها کلا پایینه یا فقط واسه من اینطوریه.؟؟
256 مخابرات دارم ولی سرعت سند 64 کیلوبیته!!!!!
M e i s a m
03-11-2011, 14:49
واسه من 80 کیلوبیت بود با 512
من هم سروس 256 مخابرات رو دارم و سندم رو مودم 128 هستش و عملا 100 کیلو بیت حدود 12 کیلو بایت. من دو سال پیش که 128 از مخابران گرفته بودم با کمال پرروئی سند رو 32 گذاشته بودن یعنی یک چهارم دریافت از طریق 1899 یه پیگیری کن شاید پروفایلتو عوض کنن البته دروغ می گن و خواهند گفت پروفایلهای کلی تنظیم میشه اما شما باور نکن
shahin_mp3
10-11-2011, 01:34
هنوز هم اين نا محدود اوضاعش ............ ؟ :21:
wichidika
12-11-2011, 21:26
امروز باز مهندس اصغریان از سازمان تنظیم مقررات اومده بود تو برنامه صفر ویک شبکه اموزش .
ایشون گفتند تو نمایشگاه تلکام هم شخصاً حضور دارندبه شکایات جواب میدن
shahin_mp3
12-11-2011, 21:39
امروز باز مهندس اصغریان از سازمان تنظیم مقررات اومده بود تو برنامه صفر ویک شبکه اموزش .
ایشوم گفتند تو نمایشگاه تلکام هم شخصاً حضور دارندبه شکایات جواب میدن
فقط مي خواد شر و ور بگه :21:
M e i s a m
12-11-2011, 21:48
فقط مي خواد شر و ور بگه :21:
شمام هی بیا و ... بگو و :21: از اینا بذار :دی
shahin_mp3
14-11-2011, 00:00
شمام هی بیا و ... بگو و :21: از اینا بذار :دی
همرو گذاشتن سر كار خب يارو مي خواد بياد چي بگه شر و ور :21:
يه كار رو نميتونن درست و حسابي انجام بدن :21:
اون وقت مي خوان يكي رو بيارن :21:
hichkas9
14-12-2011, 23:30
بچه ها چی شد؟؟؟ این شکایات ه کجا رسیده؟
shahin_mp3
15-12-2011, 01:48
بچه ها چی شد؟؟؟ این شکایات ه کجا رسیده؟
من که رفتم نمایشگاه هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم :21:
دوستان این قانون برداشتن محدودیت دانلود رو هیچ شرکتی اجرا می کنه؟یا کلا قانونش لغو شده؟چجوریاست؟
آقا خیلی جالبه.بعد از اینکه این تایپکو 3 ماه پیش دیدم اومدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات نوشتم بررسی کنند که شرکت پیشگامان کویر:21: این قانون جدید رو اجرا میکنه یا نه.حالا بعد چند ماه بهم زنگ زدند که ببینند مشکلم چیه و چرا شکایت کردم:18: و من هم گفتم من مشکل خاصی ندارم و فقط گفتم که وضعیت اجرا این قانون رو تو این شرکت بررسی کنند.بعدم هر روز زنگ می زنند که بیا امضا کن که شکایتی نداری:18:.جالبتر ازهمه وقتی به پیشگامان زنگ میزنم و از اجرا این قانون می پرسم میگه که این قانون کلا لغو شده:18: در صورتی که تو سایتش تعرفه های CRA رو داره منتها برای استانهای دیگه غیر از یزد:18:.چه مملکتی داریم!!!!!!!
AMIR-AIRGUNNER
01-01-2012, 23:50
دوستان اخرش نتیجه این طرح چی شد؟
کسی هست از این نامحدود ها گرفته باشه سرعت واسه همیشه بالا بمونه ؟
وضعیتشون راضی کننده هست ؟
Saeed_Med82
02-01-2012, 03:17
دوستان این شرکت هایی هم که اینترنت وایرلس میدن باید این قانون رو رعایت کنن؟!
ما که مشکل نداریم
با 900 دانلود میکنیم نامحدو د
AMIR-AIRGUNNER
02-01-2012, 17:52
ما که مشکل نداریم
با 900 دانلود میکنیم نامحدو د
:18::18::18::18:
کدوم سرویس از کدوم شرکت و ماهیانه چند ؟
P3rsia king
09-01-2012, 17:05
گیریم که منه بدبخت تونستم 1 میلیون تومن بدم سیستم واسه Battlefield 3 چج.ری با این پینگ بازی کنم ؟ :2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که امروز شکایت کردم و وجدانمم راحت شد :20:
داداش مسعود تو بازی سنتر یه کم درباه وایرلس برام توضیح بده یکی پیدا کردم زنگ زدم به شرکتشون میگه تضمین میکنم پینگت با اروپا بین 110 تا 170 میلی ثانیه باشه :10:! بچه ها مسعود کارش درسته ! حدودا 2 ماه پیش به من گفت که این نینترنت رو به بهبودی میره ! حرفش درست از آب در اومد ! قابل توجه دوستانی مه از اینترنت فعلیشون راضی هستند و میگن که سرعت خوبه و از این جور حرفا ! داش مسعود ما خودش الان پینگش با اروپا 100 هست :18:! سرعت دانلودشم 250 هست و شبانشم خیلی خوبه سرعتش ! پس کرم داره بیخودی خودشو بندازه تو زحمت ! بابا بیچاره به فکر ما هست ! اینقدر هی نگید فایده نداره و اینجور چیزا ! برین یه شکایت کنید ! قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود !
دوستان من 2.5 میلیون پول دادم یه سیستم خریدم ولی الان حتی با اینکه وایرلس هم دارم پینگم نوسان داره و نمیتونم بازی کنم ! چیکار کنم اصلا ؟
دوستان من 2.5 میلیون پول دادم یه سیستم خریدم ولی الان حتی با اینکه وایرلس هم دارم پینگم نوسان داره و نمیتونم بازی کنم ! چیکار کنم اصلا ؟
نمی دونم شاید با وایرلس پینگ کمتر باشه به هر حال گفتم برات یه پینگ با ای دی اس ال مخابرات از لندن بزارم
256 نا محدود ماهی 12560 تومن
P3rsia king
09-01-2012, 21:50
نمی دونم شاید با وایرلس پینگ کمتر باشه به هر حال گفتم برات یه پینگ با ای دی اس ال مخابرات از لندن بزارم
256 نا محدود ماهی 12560 تومن
آقا دمت گرم ولی من شیرازم و مخابرات هم دست آسیاتک هست و من نمیدونم چیکار کنم !قبلا ADSL داشتم پینگش با داخل بالای 90 بود دیگه با خارج ... ! وایرلس خوب تو شیراز کسی سراغ نداره ؟ من دیگه دارم به مرز سکته میرسما
Saeed_Med82
09-01-2012, 22:26
آقا دمت گرم ولی من شیرازم و مخابرات هم دست آسیاتک هست و من نمیدونم چیکار کنم !قبلا ADSL داشتم پینگش با داخل بالای 90 بود دیگه با خارج ... ! وایرلس خوب تو شیراز کسی سراغ نداره ؟ من دیگه دارم به مرز سکته میرسما
شما از کجا وایرلس گرفتی؟شیراز یه همیارنت هست وایرلس میده یکی هم شرکت لیوار فارس که از فراهوش دنا سرویس میگیره!! بقیه هر چی هست نمایندگی این دوتا هستن...
r0ss0neri
09-01-2012, 23:41
آقا من شکایت کتبی و شخصی کردم گویا در حال بررسی هستند ! امیدوارم نتیجه بدهد !
halgheye_bidast
13-01-2012, 12:03
سلام
ولی من که راضی هستم
128 داشتم دانلودم تمام مدت 16 بود.
الان 1 مگ گرفتم الان 128 کیلوبایت دارم تمام مدت دانلود میکنم.
محدودیت گیگ در ماه هم ندارم. (می ترسم اسم شرکت بیارم سازمان مقررات بهشون گیر بدن :دی)
نمونه عکس
آدرس سایتشو پاک کردم چون داشتم از سرور خودم دانلود میکردم (سرور خصوصی هست)
حتی برای شب یلدا 12 ساعت محدودیت سرعت رو برداشت. باز هم نمونه سرعت شب یلدا
این هم الان تست گرفتم
من از ای دی اس ال یه شرکت ... شاهرود استفاده میکنم و این شرکت تا ماه پیش محدودیت اینترنت وقیمت رو داشت رعایت می کرد ولی متاسفانه یک دفعه قیمت هاش تفاوت پیدا کرده و الکی تو صفحه اول زده که قیمت مثلا 512 نامحدود 24500 هست ولی وقتی به صفحه تمدید واقعی می رید می بینید که قیمتش 91 هزار تومنه و الکی یک اسم طلایی هم ته 512 گذاشته چه طوری میتونم پیگیری کنم . قبلا تو سایت cra.ir یک قسمتی بود که میشد شکایت کرد الان هر چی میگردم نیست
AMIR-AIRGUNNER
25-01-2012, 12:34
این قضیه اخرش چی شد ؟!
داشتم تایپک رو از اول میخوندم
اوایل همه روز شماری میکردن و پیگیر بودن و اون جر و بحث ها و بعد یهو تایپک سوت و کور شد !!!
این سرویس های جدید چطورن الان ؟!
البته صفحه قبل هم این سوالات رو پرسیده بودم ولی انگار هیچ کس ندیده بود :19:
shahin_mp3
26-01-2012, 12:22
هیچی مثل بقیه چیز ها ...................:21:
The Dreadnaught
26-01-2012, 21:55
این قضیه اخرش چی شد ؟!
داشتم تایپک رو از اول میخوندم
اوایل همه روز شماری میکردن و پیگیر بودن و اون جر و بحث ها و بعد یهو تایپک سوت و کور شد !!!
این سرویس های جدید چطورن الان ؟!
البته صفحه قبل هم این سوالات رو پرسیده بودم ولی انگار هیچ کس ندیده بود :19:
هیچی احتمالا همه دوستان به این نتیجه رسیدن که خانه از پایبست ویران است ...
AMIR-AIRGUNNER
27-01-2012, 13:13
واقعا این عملکرد شون جای تعجب داره !!
اینهمه تبلیغ و خبر 20:30 و پیگیری و وعده دادن دورغین و غیره
اخرش این شد !!
shahin_mp3
27-01-2012, 15:31
واقعا این عملکرد شون جای تعجب داره !!
اینهمه تبلیغ و خبر 20:30 و پیگیری و وعده دادن دورغین و غیره
اخرش این شد !!
مگه بقیه چیزاشون چه جوری شد ؟ :21:
این هم مثل بقیه
آقا اصلا می خوای نامحدود بشه چی بشه ؟
سرعت دانلود میشه 6 - 12 - نهایتش 20 !
الان کلا همه isp هایی که نامحدودکردن اینجوری شده اما یه دونه معمولی مثل قبل بود همه کاربرا رفتن سمتش از جمله من
اصلا خود سازمان تنظیم مقررات گفته بود پهنای باند Share میشه شدید ...
shahin_mp3
28-01-2012, 04:53
آقا اصلا می خوای نامحدود بشه چی بشه ؟
سرعت دانلود میشه 6 - 12 - نهایتش 20 !
الان کلا همه isp هایی که نامحدودکردن اینجوری شده اما یه دونه معمولی مثل قبل بود همه کاربرا رفتن سمتش از جمله من
اصلا خود سازمان تنظیم مقررات گفته بود پهنای باند Share میشه شدید ...
الان شما نامحدود داری خوبه ؟ برای کجا است ؟
مخابرات واقعا گند زده به سرویس های نامحدود آخه یعنی چی !!! الان دارن سرعت 64 رو به اسم 512 میفروشند. کسی هم اعتراضی داشته باشه میگه خط 512 Share شدست. این مسئولین استاد بوجود آوردن مقلته هستند. آخه سرعت 512ای که تقسیم بشه بین 10 نفر دیگه 512 نیست (51.2 هست) اون وقت بازم با این اسم می فروشند. یا ملت ضرب و تقسیم بلد نیستند یا دولت. سرعت 512 باید در همه ساعات 512 باشه وقتی Share شد چطور میتونه دوباره 512 باشه ؟؟!! تف به ذات اون کسی که این قانون رو تصویب کرد ... حالا نامحدود بحثش به کنار اگه سرویسهای حجمی هم اینطور باشه باید بیخیال اینترنت تو این کشور شد. من موندم چرا الان یکماهه سرعتم یک دهم سابق شده آب از آب هم تکون نخورد !!! هر اتفاق مزخرفی تو این مملکت بیوفته غیرمستقیم ازش استقبال میشه. قبول کنید خودمون هم مقصر هستیم...
نفرین مردم بر این شرکت ها و مخابراتی ها که روز به روز دارن سوار مردم میشند و از بی سوادی اون ها هرگونه سو استفاده و دزدی انجام میدند.
الان شما نامحدود داری خوبه ؟ برای کجا است ؟
من یه ماه از این سرویس های مثلا نامحدود گرفتم دیدم بهتره مثل قبل شب سیستم روشن باشه دانلود کنه چون اونجوری باید چند شبانه روز سیستم روشن باشه:13:
الان دیگه ندارم از همون معمولی ها گرفتم / اسم ISP هم بماند که بعدا میان گیر میدن
در ضمن شانسی هستش ؛
مثلا یه نفر می خوره به 4 تا متاهل که شب نیم ساعت میاد میل چک میکنه و یه سری ب فیس بوکش میزنه ، یکی هم بدبخت می شه می خوره به 4 تا دانلودر دیگه !! / تکلیف معلومه دیگه ... :2:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
همون بهتر که سروصدا نکنید و با همین محدود حالش رو ببرید :(
shahin_mp3
30-01-2012, 01:12
من یه ماه از این سرویس های مثلا نامحدود گرفتم دیدم بهتره مثل قبل شب سیستم روشن باشه دانلود کنه چون اونجوری باید چند شبانه روز سیستم روشن باشه:13:
الان دیگه ندارم از همون معمولی ها گرفتم / اسم ISP هم بماند که بعدا میان گیر میدن
در ضمن شانسی هستش ؛
مثلا یه نفر می خوره به 4 تا متاهل که شب نیم ساعت میاد میل چک میکنه و یه سری ب فیس بوکش میزنه ، یکی هم بدبخت می شه می خوره به 4 تا دانلودر دیگه !! / تکلیف معلومه دیگه ... :2:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
همون بهتر که سروصدا نکنید و با همین محدود حالش رو ببرید :(
چه گیری کی می خواد گیر بده ؟
pooyan110
01-02-2012, 16:16
سلام ... من از شاتل سرویس 256 نامحدود دارم ... که هر اول ماهی 45 تومن پول میدم ... تو 2 هفته قبل زیاد دانلود کردم ولی این هفته کلاً 2 گیگ هم دانلود نداشتم ... حالا امروز که 12 بهمن هستش و دقیقاً 12 روز از دوره من گذشته قانون FUP رو سرویس من گذاشته و سرعت دانلود اومده روی 10 تا 13 ... که البته باید 16 باشه ... حالا من باید چه کار کنم ... کجا شکایت کنم ... زنگم میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحوبلم میدن ... یکی به دادم برسه ... خسته شدم از این اینترنت زغالی که باید واسه سرعت کمش هم تو سر هم بزنیم ....
esisuzuki
01-02-2012, 17:01
سلام ... من از شاتل سرویس 256 نامحدود دارم ... که هر اول ماهی 45 تومن پول میدم ... تو 2 هفته قبل زیاد دانلود کردم ولی این هفته کلاً 2 گیگ هم دانلود نداشتم ... حالا امروز که 12 بهمن هستش و دقیقاً 12 روز از دوره من گذشته قانون FUP رو سرویس من گذاشته و سرعت دانلود اومده روی 10 تا 13 ... که البته باید 16 باشه ... حالا من باید چه کار کنم ... کجا شکایت کنم ... زنگم میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحوبلم میدن ... یکی به دادم برسه ... خسته شدم از این اینترنت زغالی که باید واسه سرعت کمش هم تو سر هم بزنیم ....
شما از همون اول اشتباه كردي كه رفتي از شاتل اشتراك گرفتي .
pooyan110
01-02-2012, 19:32
شما از همون اول اشتباه كردي كه رفتي از شاتل اشتراك گرفتي .
جای بهتر میشناسی معرفی کن ... حتماً نامحدود باشه چون دانلود و آپلود زیاد دارم ...
Masoud-Susa
01-02-2012, 19:47
یــادش بــخیــر دوستــان چــه تلاشی می کــردن واســه نا محــدود کردن اینترنت... کـه البته موفق هم بودند...
ولی قــرار بــودش این حــرکت تــا برداشتن محــدودیت سرعت ادامــه داشته بــاشه ...امیــدوارم کـه فــرامــوش نشــده بــاشه :)
M e i s a m
01-02-2012, 23:52
این قانون خودش که اجرا نشد میخوای بعدی هاش (بالقوه البته!) اجرا شه؟
majid_kntu
03-02-2012, 10:30
مخابرات واقعا گند زده به سرویس های نامحدود آخه یعنی چی !!! الان دارن سرعت 64 رو به اسم 512 میفروشند. کسی هم اعتراضی داشته باشه میگه خط 512 Share شدست. این مسئولین استاد بوجود آوردن مقلته هستند. آخه سرعت 512ای که تقسیم بشه بین 10 نفر دیگه 512 نیست (51.2 هست) اون وقت بازم با این اسم می فروشند. یا ملت ضرب و تقسیم بلد نیستند یا دولت. سرعت 512 باید در همه ساعات 512 باشه وقتی Share شد چطور میتونه دوباره 512 باشه ؟؟!! تف به ذات اون کسی که این قانون رو تصویب کرد ... حالا نامحدود بحثش به کنار اگه سرویسهای حجمی هم اینطور باشه باید بیخیال اینترنت تو این کشور شد. من موندم چرا الان یکماهه سرعتم یک دهم سابق شده آب از آب هم تکون نخورد !!! هر اتفاق مزخرفی تو این مملکت بیوفته غیرمستقیم ازش استقبال میشه. قبول کنید خودمون هم مقصر هستیم...
نفرین مردم بر این شرکت ها و مخابراتی ها که روز به روز دارن سوار مردم میشند و از بی سوادی اون ها هرگونه سو استفاده و دزدی انجام میدند.
این موضوع مثل نسبت گرم به کیلو گرم هست و تبدیل واحد است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین موضوع مثل نسبت گرم به کیلو گرم هست و تبدیل واحد است
من چی میگم شما چی میگی !!! دوست عزیز مثل اینکه تو باغ نیستی من تبدیل واحدها رو قبل از زمانی که اینترنت اختراع بشه از بر بودم. موضوع بحث چیز دیگه ای بود که سرعت سرویس های نامحدود با تصویب قانون اشتراکی برای هر نفر تقسیم بر ده شده در صورتی که اسم سرویس همون 512 هست، حالا با واحد بیت یا بایت هم حساب کنیم تفاوتی در اصل قضیه نداره...
اینا حتی به قانون مزخرفی که خودشون تصویب کردند هم پایبند نیستد. در تخصیص اشتراکی پهنای باند تنها در صورت استفاده همزمان سایر مشترکین باید اعمال بشه برای مثال سرویس 512 اگه دو نفر آنلاین باشند باید 256 و اگه چهارنفر آنلاین باشند باید 128 باشه در صورتی که مسئولین اومدن چه در زمان خالی بودن و چه در زمان پر بودن پهنای باند سرعت هر نفر رو در سرویس 512 روی 51.2 کیلوبیت بر ثانیه قفل کردند... این در حقیقت چیزی جز دزدی واضح از مشترکین نیست.
من در اولین فرصت نسبت به تعویض اشتراک خودم به سرویسهای حجمی اقدام میکنم. ارزش و اعتبار نام "نامحدود" در این یکماه از بین رفت...
halgheye_bidast
05-02-2012, 10:21
من که راضیه راضیم. 2-3 صفحه قبل هم عکس از سرعت دانلود گذاشتم.
این شرکت توی اصفهان به قولی شاخ بقیه شرکت هارو شکسته. حتی نامحدودشم سرعت کم نمیشه. من چند وقته 1 مگ نامحدود دارم سرعتم هیچ وقت از 128 پایین نیمده، مگر وقتی که کلا اینترنت داغون میشه و کاری به این شرکتا نداره. یک مگم 3 ماهه گرفتم 81 تومن. الان دیگه باید تمدیدش کنم یک ساله 181 تومن!!!! حتی قیمتاش هم از اون چیزی که سازمان مقررات گفته کمتره، خیلی هم کمتر.
هیچ وقت یکساله تمدید نکنید .
pooyan110
06-02-2012, 01:28
سلام به همه
من چند روز پیش یه پست دادم ( صفحه قبل) مبنی بر اینکه سرعتم رو از 32 آوردن روی 14 برای قانون FUP ... امشب یه چیز جالب تر دیدم ... ما دلمون خوش بود که لااقل شب ها ساعت 1 تا 7 و پنج شنبه و جمعه ها رایگانه ... دیگه نیست
واقعاً برای شاتل متاسفم ... هیچی نمیتونم بگم ...
از دوستان خواهشمندم اگه شرکت مناسب بهتری میشناسن که مثل شاتل دزد نباشه اینجا بگم که ما هم دعاشون کنیم
The Dreadnaught
09-02-2012, 11:31
من که راضیه راضیم. 2-3 صفحه قبل هم عکس از سرعت دانلود گذاشتم.
این شرکت توی اصفهان به قولی شاخ بقیه شرکت هارو شکسته. حتی نامحدودشم سرعت کم نمیشه. من چند وقته 1 مگ نامحدود دارم سرعتم هیچ وقت از 128 پایین نیمده، مگر وقتی که کلا اینترنت داغون میشه و کاری به این شرکتا نداره. یک مگم 3 ماهه گرفتم 81 تومن. الان دیگه باید تمدیدش کنم یک ساله 181 تومن!!!! حتی قیمتاش هم از اون چیزی که سازمان مقررات گفته کمتره، خیلی هم کمتر.
خب خدا رو شکر که یه کاربر راضی هم پیدا شد ! :27:
babakgol70
15-02-2012, 05:20
سلام دوستان من از شركت عصر تلكام اينترنت 1 مگ گرفتم ولي يه مشكلي دارم. شبها كه از ساعت 3 تا 7 مجاني هست سرعت به شدت مياد پايين سرعت دانلودم مي شه 2 كيلو بعضي وقتا انقدر كمه كه كلا هيچ كاري نمي شه كرد.زنگ زدم به شركت اپراتوره گفت چون تو اين ساعت مجانيه اين طبيعيه كه سرعت بياد پايين...
از كسايي كه از اين شركت اينترنت گرفتن شما هم اين مشكل رو داريد؟؟؟
ايا اپراتوره راست گفت كه تو اين ساعت طبيعيه يا ضر زده؟؟؟ اگه زنگ بزنم فصش بدم مي تونم سرعتو ببرم بالا تر؟؟؟...
مرسي
ahmadreza12
16-02-2012, 21:15
آقا یه سوال دارم ؟
یعنی ما ازپاکستان بدبخت تریم که هنوزم بعد از هفت سال 128 رو با شگردهای مختلف بهمون میدن؟
اینترنت تو کل دنیا نامحدوده ؟ ولی اینجا همه فکر پولن !!!!! همه دم از پول حلال میزنن ولی این پولا حلاله؟؟؟؟
من متاسفم برای این شرکت ها ؟؟؟
من هم تا حالا محدود نداشتم .
یه روزی از لایزر 256 نامحدود گرفتم 39 تومن ٰ یک ماه بعد گفتن شده 70 تومن .
از اووون روز تا حالا این شرکت های درپیت رو تحریم کردم.
عشق است شرکت مخابرات . که همیشه رو حرفش هست . وقتی میگه ADSL ٰرو 48 ساعته وصل میکنم 24 ساعته وصل کرده . نه مثل شرکت داتک که من برای انتخاب واحدم می خواستم ADSL داشته باشم یک هفته من رو دووندن بعد گفتن فردا نصبه ، فردا هم نصب نشد ، گفتم پس فردا انتخاب واحد دارم گفتم اگه فردا نصب نشه شرمندم قرارداد فسخه گفتن باشه ، فردا نصب نشد رفتم شرکتشون گفتم قرارداد فسخه گفتن باشه پول رو رفتم بگیرم دیدن نه مثل اینکه جدی ه قضیه ، گفتن یه لحظه صبر کنید ما تا چند ساعت دیگه وصلش میکنیم . گفتم وصل کن به عم.. پولمو بده برم با دیال آپ انتخاب واحد کنم راحت .
پولمو گرفتم و الان یک سال و هفت هشت ماه مخابرات دارم سرعتش عالی نیست ولی بهتر از یه مشت دزده که نامردن .
سخنم رو کوتاه میکنم و از آسیاتک سال 85 و الان نمیگم فقط وقت کردین یه سر بزنین ببینین پولهای دزدی ( محدودیت و هزینه نصب اولیه ) چه کار کرده اگه سال 85 رفته باشین میفهمید چی میگم .
ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی این حق ماست که داره پایمال میشه .
d0gholooha
22-05-2012, 23:50
آقا ته قضیه رو من بگم:
چند وقت پیش با ISP مون تماس گرفتیم و این قضیه رو در میون گذاشتیم یارو زد زیر گریه که من دارم ماهی 200 میلیون به مخابرات به خاطر سرویس شبانه رایگانم می پردازم
و قصهی زندگیش رو تعریف کرد که یه فوق لیسانس دارم محل سگم بهم نمیدن و اینا....
من بر این عقیده ام که باید روی مخابرات فشار اورد نه ISP ها
بازم تصمیم با خودتون
The Dreadnaught
23-05-2012, 17:33
عزیز یه کم فونتو بزرگتر انتخاب میکردی شاید هنوز یه چند نفری ندیده باشن چی نوشتی !
بحث ISP و مخابرات و اینا برای ما بحث سر لحاف ملاست ! درسته که همشون در نهایت به فکر سود خودشون هستن ، ولی مهم اینه که ما مردم به اینترنت دسترسی نداشته باشیم.
در غیر اینصورت اگه ISP ها خودشون میتونستن پهنای باندشون رو تهیه کنن همین فضای رقابتی که ایجاد میشد کلی به حل مشکلات یوزرها کمک میکرد ، البته از هر زاویه ای که به قضیه نگاه کنی خانه چنان از پایبست ویران است که دیگه نمیشه کاریش کرد. باید کوبید و ساخت !
shafigh_pes
13-06-2012, 16:36
دوستان من می خوام نا محدود بگیرم 1 مگ 2 ماهش 82 تومانه اشتراک 1 به 10 هستش قبلا 1 مگ داشتم از مخابرات سرعتم 130 بود حالا که 1 به 10 می خوام بگیرم سرعتش چقدر میشه ؟
gtairani
13-06-2012, 22:10
دوستان من می خوام نا محدود بگیرم 1 مگ 2 ماهش 82 تومانه اشتراک 1 به 10 هستش قبلا 1 مگ داشتم از مخابرات سرعتم 130 بود حالا که 1 به 10 می خوام بگیرم سرعتش چقدر میشه ؟
حداقل 16 کیلوبایت و حداکثر 128 کیلوبایت که اکثر شرکت ها سرعت رو روی 16 کیلوبایت میزارن.
sorenphoto
21-06-2012, 10:21
سلام به برو بچ عزیز.
یکی نیست بیاد برای من توضیح بده بعضی از دوستان که تو همین ایران زندگی میکنند چه جوری بلوری و بازی ها رو با اون حجم بالا دانلود می کنند !!!
با این حجم حتما باید اینترنت بالای 10 Mb داشته باشند !
لطفا بگید هزینه اش چقدر هست و به چه شکل ؟؟؟؟
gtairani
21-06-2012, 17:51
پاک شود...
تماس تلفني با مركز 136 در مراكز استان در سراسر كشور؛ در صورت تماس با شماره 136 همكاران ما در اين مركز شكايت و يا اعلام شما را دريافت و در سامانه ملي رسيدگي به شكايات و اعلامات ثبت و شماره پيگيري شما (در صورت ارايه شكايات) و همچنين ديگر اطلاعات مورد نياز را در اختيارتان قرار ميدهند. در صورتي كه شاكيان محترم به شبكه جهاني اينترنت دسترسي نداشته باشند ميتوانند از طريق تماس با شماره تلفن 136 از آخرين وضعيت شكايت خود خبرگيري نمايند.
ارسال شکایت از لینک زیر
ایا شکایت کردن به نتیجه مطلوب انجامیده و احقاق حق میشه ؟
من از شاتل شکایت دارم
The Awesome One
04-12-2012, 14:55
سلام دوستان من از شركت عصر تلكام اينترنت 1 مگ گرفتم ولي يه مشكلي دارم. شبها كه از ساعت 3 تا 7 مجاني هست سرعت به شدت مياد پايين سرعت دانلودم مي شه 2 كيلو بعضي وقتا انقدر كمه كه كلا هيچ كاري نمي شه كرد.زنگ زدم به شركت اپراتوره گفت چون تو اين ساعت مجانيه اين طبيعيه كه سرعت بياد پايين...
از كسايي كه از اين شركت اينترنت گرفتن شما هم اين مشكل رو داريد؟؟؟
ايا اپراتوره راست گفت كه تو اين ساعت طبيعيه يا ضر زده؟؟؟ اگه زنگ بزنم فصش بدم مي تونم سرعتو ببرم بالا تر؟؟؟...
مرسي
منم 2 ماهی هست که دارم ازش 1مگ می گیرم!!!
اولش که بخش فروشش به ما گفت 1 تا 9 صبح مجانی! یه سری حجممون اینطوری رفت!!
درباره سرعتم که داغون! یعنی از 3 تا 7 خاموش کنی بری سنگین تره! یه پیج نمیشه باز کرد!
حالا مجانیش بخوره تو سرشون تو ساعتهای معمولیش هم خیلی نوسان داره! (بازی هم که نمیشه کرد با این پینگ مزخرفش)
من الان دوباره دنبال یه isp دیگه هستم! نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه! :41:
jalalkartash
07-01-2013, 12:41
كسي به اين تايپيك سر ميزنه؟؟؟
من رفتم شاتل ميگه 128 نامحدود چيزي نزديك 30 هزار آب ميخوره كه سرعتش از 16-20 بالاتر نميره و تازه اگر از 20 گيگ بيشتر دانلود كنيد:
هيچي:n05: همون كلاهي كه سرتون رفته، پايين تر ميره، يعني: زير دو سه كيلو بايت لي لاي لاي لي لاي لياي:n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.