ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

صفحه ها : 1 [2] 3 4

isbn
27-08-2011, 16:52
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست !

kamran987456
27-08-2011, 17:06
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست !

دقیقا :40::40:

نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندن

تو 6 ماه اومدیم چند تا وزارت خانه رو با هم ادغام کردیم
از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره

یکمی هم باید احتمالات بد این طرح در نظر گرفت
فکر کنید که فردا این طرح عملی شد و همه سرعت ها هم رو سرعت اسمی بسته شد
اونوقت دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

M e i s a m
27-08-2011, 17:09
بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتم
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن

اگر قرار باشه که این ها بگن و ما بگیم های و هوی که دوران شغالی به سر رسید باید چند دهه ای صبر کنیم :31:
خب لاقل کمک به پیشرفت نمی کنی ذهن 4 نفر رو با حرفای پوچت خراب نکن استاد متفکر

M e i s a m
27-08-2011, 17:14
دقیقا :40::40:

نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندن

از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره

یکمی هم باید احتمالات بد این طرح در نظر گرفت
فکر کنید که فردا این طرح عملی شد و همه سرعت ها هم رو سرعت اسمی بسته شد
اونوقت دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

به نظرم اگر شرکت ها اینترنت نامحدود بدن بی برو برگرد رقابتشون بیشتر از قبل میشه و سرعت ها و کیفیت های متفاوتی میدن چون اصولا براشون سود داره ضرر نداره

از طرفی سرعت ها هم خیلی کمه و هزینه ها هم بالا... ایشالا اون ها هم رفع میشه

*Necromancer
27-08-2011, 17:16
این تاپیکا تاثیری هم داره؟ :د ی

Electronic-Arts
27-08-2011, 17:40
اگر قرار باشه که این ها بگن و ما بگیم های و هوی که دوران شغالی به سر رسید باید چند دهه ای صبر کنیم :31:
خب لاقل کمک به پیشرفت نمی کنی ذهن 4 نفر رو با حرفای پوچت خراب نکن استاد متفکر
شما بذار 1 ماه از مهمون شدنت بگذره بعد بیا انتقاد کن از حرفای بقیه
در ضمن این که مجبور بشن 128 داشته باشن از نظر جنابعالی حرف چرت و پرته آره؟
فکر میکنی چند نفر دسترسی به نامه شرکتی یا دانشجویی و ... دارن که بالای 128 بگیرن؟

isbn
27-08-2011, 18:00
در ضمن این که مجبور بشن128 داشته باشن از نظر جنابعالی حرف چرت و پرته آره؟
فکر میکنی چند نفر دسترسی به نامه شرکتی یا دانشجویی و ... دارن که بالای 128 بگیرن؟

تازه اون موقع من فک نمیکنم با نامه هم کاری بشه کرد مثل همین الان مخابرات شرکتا که میبینید با یه کارت دانشجویی هم سرویس میدن برا اینکه از اون کار سود کلونی گیرشون میاد ! ولی بعد از ثبات قیمت ها و نامحدود شدن بعید میدونم دلیلی ببینن که به راحتی بالای 128 بدن و مثل خود مخابرات میگن باید دکتر باشی از فضا امده باشی و .......!

MASOUD_MW2
27-08-2011, 18:25
خب بنام خدا! :31: از کجا شروع کنم من... :31:

سلام دوست عزیز
من از ابتدای این تاپیگ با نظرات شما موافقم و میدونم که این قانون جدید به نفع کاربران اینترنت ایران هست اما ببخشید میشه بفرمایید این اطلاعات را از کجا به این دقت و اطمینان پیدا می کنید.؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوست من.
پیدا کردن این اطلاعات زیاد هم سخت نیست. بنده در فروم بازی سنتر فعالیت دارم و بخش اینرتنتش اونجا یه تاپیک هست به نام بحث و تبادل نظر در مورد isp های ایرانی که دوستان فوق العاده با سواد و مجربی حضور دارن و اطلاعاتمون رو در اختیار هم میذاریم. کسایی که اون تاپیک رو دنبال کردن از بروز تین اخبار اینرتنت مملکت آگاهند.

بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتم
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن
بیبین آقا مسعود منظور EA این هست که الان ما میریم 128 میگیریم رو 2 مگ میبندن حجم میدن تموم کنی خوب حالا نامحدود میشه ولی دیگه 128 رو 2 مگ نیمدن خوب درست ولی شما هم میگی نه بخاطر رقابت میان همون نامحدود رو هم 128 رو 2 مگ میبندن ! خوب ولی اطمینان به این که آیا واقعا این گونه بشه خیلی کم هست ! اگر منظور دوستمون EA همینی باشه که شما گفتید:
نمیدونم چقدر پاسخ های منو به دوستانتون خوندین! و آیا با دقت خوندین و در جریان تاپیک بودین یا خیر اما بنده جواب این سوال رو هم دادم.
در یک پست در مورد پینگ تایم حرف زدم که در ایران فاصله دهها برابری با استاندارد جهانی داره.
و همچنین توضیح دادم علتش چیه و چگونه در ایران میشه درستش کرد!
گفتم الان شرکت ها یه پهنای باندی دارن. اما برای رقابت با شرکت های دیگه میان چند برابر سرعتی که حق اون سرویسی هست که دارین رو براتون میبندن! روی کاغذ شماب ا سرویس 128 کیلوبیت باید در بهترین شرایط 16 کیلوبایت سرعت بگیرین اما الان خود بنده دارم 120 کیلوبایت با سرویس adsl و 200 کیلوبایت با سرویس وایرلسم میگیرم! این عمل به سود شرکت هست. اما باعث افزایش پینگ میشه. چون باعث میشه پهنای باند بیش از حد واقعی و ظرفیت خودش اشغال بشه.
در این طرح هم اشاره کردم که بعد از این قانون دیگه منی که الان دارم با 128 کیلوبیت بالای 100 کیلوبایت دانلود میکنم این شرایط رو نخواهم داشت!!!!! گفتم که بعد از آغاز رقابت شرکت ها فوقش برای سرویس 128 کیلوبیت من سرعتی معادل 384 یا 512 کیلوبیت رو میبندن! یعنی دانلود من از 120 کیلوبایت میرسه به 30 تا 50 کیلوبایت! اما!!!! نامحدود!!! اما با قیمت 9 هزار تومان!!!!
شما الان برای یه سرویسی که بهتون 50 کیلوبایت نامحدود بده باید بالای 50 هزار تومان خرج کنی! اما الان با 9 هزار تومان میگیریش!!

نمیشه با اطمینان گفت که بعد از این طرح شرکت ها میان واسه رقابت سرعت ها رو بالاتر ببندنکامران جان مثل اینکه مرغ شما یک پا رو هم نداره!
این جمله که گفتین خنده داره! البته ناراحت نشید!
اگر بخاطر شما رقابت نکنن بخاطر خودشونم که شده رقابت میکنن! من برای شما یک شرکت از شهر خودتونومثال آوردم اما بازم قانع نمیشین!
شرکت ماکسنت توی شهر شما که تبریز هست داره سرویس 128 کیلوبیت نامحدودش رو با سرعت دانلود 30 تا 50 کیلوبایت میده! اگر این کار رو برای رقابت نکرده برای چی کرده؟!!!

از کجا معلوم اینها فردا یه ابلاغیه ندن که ای اس پی ها با هم همکاری کنن و سرعتاشون رو با هم برابر کنن و هر منطقه مخابراتی رو یک ای اس پی بر عهده بگیره کامران عزیز شماچرا زمین و آسمون رو داری به هم میدوزی؟!!
وزارت خانه ماله دولته اما پارس و شاتل و ماکسنت ماله دولت نیس که ادغام کنه یا...
بابا یکم فکر ...
همینجوری چرا حرف میپرونین؟!!!

esyo
27-08-2011, 18:55
این طرح برای وای مکس هم هست؟

MILAD2799
27-08-2011, 19:06
درود. یه سوال داشتم :
من اکانت 512 دارم ولی سرعت دانلودم 40 هست و به شرکت هم که زنگ میزنم میگه اکانت شیر هست و نمیشه کاریش کرد .
چکار میتونم بکنم چون دارم پول اکانت 512 میدم ولی در حد اکانت 256 سرعت دارم و با پینگ افتضاح .

MASOUD_MW2
27-08-2011, 19:06
این طرح برای وای مکس هم هست؟ خیر! اما رقابت و ارزانی adsl به نوبه خود روی وایمکس هم 100% تاثیر میذاره.

درود. یه سوال داشتم :
من اکانت 512 دارم ولی سرعت دانلودم 40 هست و به شرکت هم که زنگ میزنم میگه اکانت شیر هست و نمیشه کاریش کرد .
چکار میتونم بکنم چون دارم پول اکانت 512 میدم ولی در حد اکانت 256 سرعت دارم و با پینگ افتضاح .

پست اول رو مطالعه بکنید توضیح دادم چیکار کنید.

SevenCity
27-08-2011, 19:42
من چندین وقته عادت کردم به سرعت 2 مگ شبی 3 .. 4 گیگ هم دانلود میکنم
اما چه این ایده غلط باشه چه درست همه ایران باید اینترنت نامحدود داشته باشند حتی اگر 128 باشه (که به مرور اینطور نخواهد بود)
فقط به خودتون و به شهرتون اهمیت ندین هرچند پیگیری این شکایت به نفع خودتون هم هست حتی اونایی که شبی 5 گیگ دانلود دارن

M e i s a m
27-08-2011, 20:05
در ضمن این که مجبور بشن 128 داشته باشن از نظر جنابعالی حرف چرت و پرته آره؟

شمایی که خیلی وقته هستی تو همین چند صفحه ضعف خودت رو خوب نشون دادی
بله
امثال شما باعث میشن پیشرفت نکنیم

حتی اگر این تاپیک ها تاثیر هم نداشته باشن لاقل جاییه که امثال شما طرز فکرشون رو عوض کنن ولی خب با همون جمله اولت حمق خودت رو نشون دادی رفت اخه دیگه من چی بگم؟! (سانسورش کردم)

والا تو شهر ما که شرکت ها بدون هیچ نامه یا چیزی سرعت 2 نامحدود هم میدن
خودم الان 256 گرفتم ولی سرعت روزانم 2 هست شبانم رو میبندن رو 256
مخابرات بحثش جداست منم نمیگم چرا کسی که نمیتونه نمیگیره؟ :31: نه عزیز این ها باید درست بشه از پایه

MASOUD_MW2
27-08-2011, 20:40
دوستان از بحث های خارج از چهارچوب تاپیک خود داری کنید.
ممنون.

The Dreadnaught
27-08-2011, 20:51
و در جواب کسایی هم که میگن اینترنت حلال... خب مسلما وقتی هاست و سایت ها کنترل بشن دیگه مثل اینترنت آزاد نخواهد بود که مثلا فیلتر بشه یا...

دلیل اینکه الان قیمت ها بالا هستند هم خب معلومه

بله دیگه نیازی به فیلترینگ نیست چون فقط یک سری سایت ها رو باز میذارن و اینترنت بعد از یه مدتی دیگه تعطیل !
اگر این طرح به دست افرادی انجام میشد که قابل اعتماد بودن یه چیزی .

دوستان بیخودی زور نزنید برای خودتون که هم وضع خودتون و هم وضع بقیه رو خراب میکنید اگر هم میخواید شکایت کنید واسه قیمت های نامحدود شاتل و پارس آنلاین و بقیه که انقدر گرون میدن شکایت کنید چون اگر یه ذره فکر کنید میفهمید که الان حجمی دارن بهتون میدن و در عوض سرعت بالا و شبانه نامحدود میدن و اگر بخوان نامحدود کنن میشه همون سرعتی که خریدین نه بیشتر (تازه کمتر هم میشه) و قیمت هم همون مخابرات میشه بنابراین اگر میخواین این طوری گند بزنین وضع بقیه رو خراب نکنین یه دفعه برین 128 مخابرات بگیرین تازه اون موقع هم باید سرعت های بالا رو تو خواب ببینید چون بالاتر از 128 عمرا اون موقع بدن

آخه این چه طرز صحبت کردنه ما توی یک فروم اگه نتونیم درست با هم بحث کنیم که خوب معلومه وضعمون میشه این.

من که این حرف رو چند بار تکرار کردم : شما فرض کن اصلا این طرح و این بحث انجام نشه ، موافق نیستی که روز به روز در هر حال وضع اینترنت کاربرها خراب و خراب تر میشه ؟
هدف صرفا تصویب این طرح نیست ، اگر ما خودمون از حقوقمون دفاع نکنیم چه این طرح چه هر طرح دیگه ای هیچ تضمینی برای بهبود وضعمون نمیشه.

اصلا شماهایی که نگران محدودیت 128 هستید ، یا ضریب اشتراک 1 به 10 ، مگه قبول ندارید که اینها یک سری حرف مفته که به زور دارن به خورد ملت میدن ، خوب چرا شروع نمیکنید نسبت به همین دو تا طرح اعتراض کردن ؟ همین کاری که این دوستمون شروع کرده شما در اون زمینه شروع کنید ، ولی این که دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم مسلما میشه بحث قورباغه های پخته - ماجراش رو که میدونید چیه - .

همین الان شاهد خراب تر شدن اوضاع به طرق مختلف نیستید ؟
- فیلتر شدن سایت هایی در حد سایت های بازی !!!
- همین چند روز اخیر سرعت v--p--n ها رو چک کردید که ؟
- راه اندازی اینترنت حلال !
و ...

اگر در طول 24 ساعت برای 10 دقیقه از حرف هایی که میزدیم دلیل داشتیم وضعمون این نبود!
یکی میگه حجمی رو بر میدارن ساعتی میکنن! یکی میگه همه میشن مخابرات!
دوستان اگر اطلاعاتتون در مورد دنیا اینقدر کمه نظر ندین و فقط بیننده باشین بهتره.

ما همش داریم یک سری حرف ها رو هر چند صفحه یک بار تکرار میکنیم و دوباره یک سری دوستان بدون اینکه صفحات تاپیک رو خونده باشند دوباره میان همون حرف ها رو میزنن.

این تاپیکا تاثیری هم داره؟ :د ی

اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن ! و ...

به اعتقاد من صحبت درباره حق و حقوقمون همیشه تاثیر داره .

امروز دیگه واقعا سرعت داغونه

چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده

این چه مملکتیه .

بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده

شاهد از غیب رسید :31: این نتیجه دست روی دست گذاشتن و تحمل هر حرف زور و مزخرف هست ...
بدتر از این هم میشه حالا ...

amin_g_p
27-08-2011, 21:07
تازه اون موقع من فک نمیکنم با نامه هم کاری بشه کرد مثل همین الان مخابرات شرکتا که میبینید با یه کارت دانشجویی هم سرویس میدن برا اینکه از اون کار سود کلونی گیرشون میاد ! ولی بعد از ثبات قیمت ها و نامحدود شدن بعید میدونم دلیلی ببینن که به راحتی بالای 128 بدن و مثل خود مخابرات میگن باید دکتر باشی از فضا امده باشی و .......!

اونقدری که اینجا شاتل به من گیر داد مخابرات به دوستم گیر نداد البته خودم از یه جای دیگه الآن گرفتم اصلا نامه و اینا نخواستند. آشنا هم نبودند.

در مورد اینترنت ندادن با سرعت بالاتر موقعی که من می خواستم 512 بگیر از پارس آنلاین می گفت ظرفیتمون تکمیله قبول نکرد منم از جای دیگه گرفتم (این کار خوبه) ولی بعضی شرکت ها پهناباند کافی ندارند مشتری زیادی می گیرند بعد که اعتراض می کنین می گن منطقه شما شلوغه.

Jiraya_Sama
27-08-2011, 21:27
درود
اول از این دوستانی که پیگیرن و نامید نیستن و ایع یاس نمیخونند تشکر میکنم

اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن
مواغقم پوکوندنمون پا این اینترنت پاکشون

امروز دیگه واقعا سرعت داغونه
چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده
این چه مملکتیه .
بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده
درکت میکنم حق داری فقط این نیست:19:

خوبه این اقایون بنده صد بار گفتیم دست رو دست گذاشتن کاری رو تا حالا حل کرده اگه کرده بگید ما هم همین کارو بکنیم تا کارامون یکی پس از دیگری حل بشن

تازه این طور که من فهمیدم این که پهنای باند گرون میخریم یا نداریم بازیه جیگر شما چرا هر چی اینا میگنو تحویل ما میدی اینا اول به فکر جیبشونند دومم به فکر جیبشونند:31:

بابا اعصاب دوستانو بی خود بخاطر ببخشید ترسو بودن خودتون و ریسک ناپذیری خودتون خورد نکنید

ایه ی یئس نخونید که دارم غاطی میکنما(شوخی)

Electronic-Arts
27-08-2011, 21:56
بله دیگه نیازی به فیلترینگ نیست چون فقط یک سری سایت ها رو باز میذارن و اینترنت بعد از یه مدتی دیگه تعطیل !
اگر این طرح به دست افرادی انجام میشد که قابل اعتماد بودن یه چیزی .

آخه این چه طرز صحبت کردنه ما توی یک فروم اگه نتونیم درست با هم بحث کنیم که خوب معلومه وضعمون میشه این.

من که این حرف رو چند بار تکرار کردم : شما فرض کن اصلا این طرح و این بحث انجام نشه ، موافق نیستی که روز به روز در هر حال وضع اینترنت کاربرها خراب و خراب تر میشه ؟
هدف صرفا تصویب این طرح نیست ، اگر ما خودمون از حقوقمون دفاع نکنیم چه این طرح چه هر طرح دیگه ای هیچ تضمینی برای بهبود وضعمون نمیشه.

اصلا شماهایی که نگران محدودیت 128 هستید ، یا ضریب اشتراک 1 به 10 ، مگه قبول ندارید که اینها یک سری حرف مفته که به زور دارن به خورد ملت میدن ، خوب چرا شروع نمیکنید نسبت به همین دو تا طرح اعتراض کردن ؟ همین کاری که این دوستمون شروع کرده شما در اون زمینه شروع کنید ، ولی این که دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم مسلما میشه بحث قورباغه های پخته - ماجراش رو که میدونید چیه - .

همین الان شاهد خراب تر شدن اوضاع به طرق مختلف نیستید ؟
- فیلتر شدن سایت هایی در حد سایت های بازی !!!
- همین چند روز اخیر سرعت v--p--n ها رو چک کردید که ؟
- راه اندازی اینترنت حلال !
و ...

عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست , وزیر قبلی اومده بود گفته بود 56 کیلوبیت بسه این یکی اومد گفت 128 بعدی هم که بیاد میشه 256 و اینترنت درست نمیشه تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)

Jiraya_Sama
27-08-2011, 22:00
عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)

فطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود(شما بگید ما چیکار کنی تا همون کارو بکنیم):11:

The Dreadnaught
27-08-2011, 22:14
عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست , وزیر قبلی اومده بود گفته بود 56 کیلوبیت بسه این یکی اومد گفت 128 بعدی هم که بیاد میشه 256 و اینترنت درست نمیشه تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)

من هم این چیزها رو در مورد شما نگفتم ، فرمایش شما متین و منظورتون هم روشن :31:
خوب مردم مگه کی هستن ؟ من و شما هستیم دیگه ! بحثی که داره در این تاپیک دنبال میشه در جهت برداشتن یکی از خشت هاست ، بقیه مسائل خارج از بحث این تاپیک و فرومه .

ما یک گوشه کار رو بگیریم ، اون کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم ، من شک ندارم وقتی شما کاربران رو به حقوق خودشون آشنا کنید و کم کم این علاقه به پیگیری حقوقشون رو بالا ببرید مسلما اوضاع شروع به تغییر میکنه.

نه فقط در زمینه بحث این تاپیک ، در تمام موارد دیگه و در مورد تمامی مردم کشورهای دیگه هم بحث همینه. هممون خوب میدونیم که کسی از مسئولین دلش به حال ما نسوخته ، با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.

MASOUD_MW2
27-08-2011, 23:26
همه ما در انتظار یه حرکت از مردم هستیم و بیخبر که این مردم خود ما هستیم....

M e i s a m
27-08-2011, 23:47
من هم این چیزها رو در مورد شما نگفتم ، فرمایش شما متین و منظورتون هم روشن :31:
خوب مردم مگه کی هستن ؟ من و شما هستیم دیگه ! بحثی که داره در این تاپیک دنبال میشه در جهت برداشتن یکی از خشت هاست ، بقیه مسائل خارج از بحث این تاپیک و فرومه .

ما یک گوشه کار رو بگیریم ، اون کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم ، من شک ندارم وقتی شما کاربران رو به حقوق خودشون آشنا کنید و کم کم این علاقه به پیگیری حقوقشون رو بالا ببرید مسلما اوضاع شروع به تغییر میکنه.

نه فقط در زمینه بحث این تاپیک ، در تمام موارد دیگه و در مورد تمامی مردم کشورهای دیگه هم بحث همینه. هممون خوب میدونیم که کسی از مسئولین دلش به حال ما نسوخته ، با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.

دقیقا مصداق عبارت فرهنگ سازی منظور ایشون هست
جالبه همین 5 دقیقه پیش توی یک فروم دیگه بودم و مثل اینکه یکی از دوستان مطالب همینجا رو با کمی ویرایش منتقل کرده به اون فروم حالا بیا و ببین دقیقا حرفایی که اینجا 2 3 نفر از روی نا امیدی زدن اونجا همه دارن میگن... خب این یعنی همون چیزی که میخواستن ما بهش برسیم و موفق هم شدن تا حد زیادی

تازه به یارو میگیم قانونه تصویب شده میگه... ولش
فقط این رو بگم که فقط اعضای این فروم رو هم بخوای درست کنی چند سالی وقت میبره تا فرهنگ خوبی جا بیفته اگر چه هر چی هم که تغییر باشه اخر به سود همه است و در نهایت همون عده با خودشون میگن که دولت درستش کرد (در حالیکه ما سکوت کرده بودیم)

میخوام ببینم اگر این طرح باعث شد خیلی زودتر به حق و حقوقمون برسیم و شما کلا از این طرح هیچی خبر نداشتی اخر کاری با خودت چه فکری میکردی؟

pcsoft
28-08-2011, 04:59
اندکی صبر... سحر نزدیک است...
به امید داشتن اینترنت با معنای واقعی پرسرعت برای تک تک کاربران ایرانی با پینگ پایین
یکبار هم که شده امیدوار باشیم
یکبار هم که شده پیگیر باشیم
نگران نباشید! یکبار دیگر هم عرض کرده ام، ما چیزی برای از دست دادن نداریم!
اینترنت 128-256-512-1024 مخابرات یک ماهه با حجم 4 گیگ با هم فرقی ندارند! فقط 4 گیگ حجم دارید و این برای ISP مهم است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

SALVATION1
28-08-2011, 06:10
به همتون تبریک می گم...:20:
مطمئنم می تونید موفق بشید...اگر بتونیم اینترنت را نا محدود کنیم...خــــــــیـلـــــــ ـی خوب می شه یعنی با یک adsl 512 می تونیم خیلی کار ها بکنیم!!!

MASOUD_MW2
28-08-2011, 10:11
سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...

reza.0000
28-08-2011, 10:40
امیدی ندارم به اینا

MASOUD_MW2
28-08-2011, 10:50
امیدی ندارم به اینا

به اینها امید ندارین یا به خودمون؟ الان شما چرا بجای این حرف ها به اون شماره زنگ نمیزنین؟

siamak_mu
28-08-2011, 11:55
همه چی داغونه من چقدر بدبختم / / / / / با کمتر از دایل آپ به خودم میبالم

بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟

3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگه :37::37:

saeid20099
28-08-2011, 12:04
سلام.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
مسعود جان این ابلاغیه روی کدوم سایت قرار میگیره داداش؟

Jiraya_Sama
28-08-2011, 12:04
بعد از این طرح شاتل سرعت شبانه رو کرده کمتر از 5!!!! فکر کنم شاتل داره تست میکنه ببینه اگه این طرح اجرا بشه چی کار باید کنه. آخه من با سرعت کمتر از دایل آپ بگم اینترنت پرسرعت دارم؟

3 برابر مخابرات پول بدم یک سوم مخابرات سرعت بگیرم؟!!! به خدا تا قبل از 5 شنبه با 60 صفحه میدیدم این چه طرحی بود دیگ

اصلا کاری به این طرح نداره اگه اینطورم بشه مطمئنا همه متعرض میشن که سرعتو بالا ببرن نه این که محدودیت بزارن نمیشه که تا ابد محدودش کنند تا سرعت نیاد پایین بلاخره تا به کی؟

اینها بازیه و نقششونه عمدا سرعتو میارن رو دیال آپ و میگن نامحدود دیگه و خودتون خواستید

با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.
دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم:31:

amirkalak6
28-08-2011, 12:23
ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن

siamak_mu
28-08-2011, 12:51
اصلا کاری به این طرح نداره اگه اینطورم بشه مطمئنا همه متعرض میشن که سرعتو بالا ببرن نه این که محدودیت بزارن نمیشه که تا ابد محدودش کنند تا سرعت نیاد پایین بلاخره تا به کی؟

اینها بازیه و نقششونه عمدا سرعتو میارن رو دیال آپ و میگن نامحدود دیگه و خودتون خواستید یه چهار تا مثل شما با سر میری توش البته ناراحت نشین منظور بدی ندارم

از لحنتون خوشم نیومد ولی میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه. :13:

من نزدیک 5 ساله شاتل دارم میدونم کی اوضاع خطری هست کی نیست. توی این 5 سال همیشه حال داده و این ضدحال خیلی مشکوکه. این قانون به ضرر کسایی هست که سرعت صفحه دیدن براشون مهمه. خب به شما چه مربوط شاتل میخواد سرویس محدود بده با سرعت بیشتر. به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.

ولی بازم اینکارو نمیکنن و همون محدودیت باقی میمونه اخرش اینه که بشه و مثل مخابرات سرعتش ثابت باشه مثلا 128-رو 18 و فقط شرکتاییکه رو سرعته بالا ببندن برد میکنن چون همه کوچ میکنن

موافقم.

MASOUD_MW2
28-08-2011, 12:57
به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
والا اصلا به من چه!
خودم 1 مگ Adsl و 2 مگ وایرلس با پینگ 100 دارم بقیه مردم به درک!
خودمو عشقه.
تمام شد رفت.

Jiraya_Sama
28-08-2011, 13:19
به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.
بقیه گلابین دیگه؟(شما خودتو همه حساب کردی)

انگار شما هیچ کدوم پست ها نخوندین برای اون دسته که محدود بخوان محدود حتما گذاشته خواهد شد

میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه

هر جور راحتی

بله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدن
بله درست میفرمایید ولی به طور حتم این سازمان که این طرح رو داده برای این مواقع همه جوانب رو پیش بینی کرده و راه حل داره توس پست قبلم هم گفتم باید کم کم محدودیت رو بردارن
پله پله باید پیش ره صدساله را نمیشه یه شبه رفت
این صد بار

Electronic-Arts
28-08-2011, 13:29
از لحنتون خوشم نیومد ولی میبخشم جواب نمیدم تاپیک منحرف نشه. :13:

من نزدیک 5 ساله شاتل دارم میدونم کی اوضاع خطری هست کی نیست. توی این 5 سال همیشه حال داده و این ضدحال خیلی مشکوکه. این قانون به ضرر کسایی هست که سرعت صفحه دیدن براشون مهمه. خب به شما چه مربوط شاتل میخواد سرویس محدود بده با سرعت بیشتر. به تو چه مربوط آقای ایکس که میای مثلاً به فکر مردمی و طرح میدی که دیگه محدود ندن.

موافقم.
بله دوست عزیز حرف من هم همینه اینا فکر میکنن وقتی این قانون تصویب بشه میرن 128 میگیرن با 10 هزار تومن اون وقت شرکت ها هم ..خل هستند که بیان ضرر کن و برای ایشون 128 رو با سرعت دانلود 200 کیلوبایت بدن

mohsenjxj
28-08-2011, 13:44
بعضی ها اینقدر روشن فکر هستن......... فکر میکنن اگه حقشون را از این شرکت های اینترنتی دزد بخوان اون اینترنت مثلا پرسرعتشون را هم از دستشون می گیرن............ :27::27::27:

mohsenjxj
28-08-2011, 13:53
خیر دوست عزیز شما نمیفهمی که فکر میکنی اینا میان به سود من و شما کار کنن در پست های قبلی هم گفتم اگر خیلی دوست دارید اصلا همین الان برید 2 گیگابیت از مخابرات بگیرید ولی وضع بقیه رو خراب نکنید شما عشث مخابرات دارید برید از همون جا هم بگیرید

ما چه بخوایم چه نخوایم این پیشرفت تکنولوژی تو کشور ما بخصوص تو اینترنت و سرعت اینترنتمون رو به جلو خواهد بود همین الان هم گام های خوبی برداشته شده. اما میتونیم با انتقادهای سازندمون به این پیشرفت سرعت بدیم. شما چرا اینقدر نگران هستی که اینترنت پرسرعتتون را از دستتون بگیرن؟:41::41::41::41::41: یکم شجاعت داشته باشید و انتقاد پذیر باشید با یه انتقاد که قحطی اینترنت نمیشه:41::41::41:

mohsen_sir
28-08-2011, 14:05
بحثتون خيلي خنده داره.
خيلياتون به وضع حاضر قانع و راضي هستين.
يه سوال دارم. به نظر شما چرا يه مدته 20:30 گير داده به سرعت نت؟چرا مسئولين صداشون در اومده؟ آيا قرار نيست يه خبرايي بشه آخرشم به اسم پيگيري خودشون تموم كنن؟از نظر من وضع اينترنت خيلي داغونه ديگه نميتونن از سرعت اينترنت بزنن شايد اگه سرعت اينترنت كمتر شه بهتر شه ! يهو گندش در مياد مجبور ميشن اساسي درست كنن :31:
بعدشم خودتونو راحت كنيد ! اگه قرار باشه چيزي از دست بديم 10 امتياز از دست ميديم و لي اگه بخوايم سود كنيم 90 امتياز سود ميكنيم خوب به سودش مي ارزه.پيشنهاد ميكنم يكي يه متني رو اماده كنه تو فروم بزاريم كه اعتراضات مشخص باشه اگه حجم اعتراضات زياد شد قطعا پيگيري ميكنن اما اگه ببينن كسي كاري نداره ميگن به ---- مون فعلا كسي باهامون كار نداره همين سرعت از سرشون زياديه.

The Dreadnaught
28-08-2011, 14:35
من کاری به اینکه با اعمال این طرح ، سرعت رو بیشتر از سرعت اسمی میبندن یا نه ندارم ، ولی یک چیزی کاملا مشخصه ، اونهم اینکه با 38000 تومان در ماه ، شما سرعت 1 مگابیت میتونی بگیری که با ضریب اشتراک 1 به 10 ، سرعتت از حدود 102 کیلوبیت متغیر هست تا همون 1024 ، حجمت هم نامحدود. این در بدترین حالت هست

به من بعد از چندتا پاسکاری :31: گفته شد که در مورد حذف محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی ، ضریب اشتراک 1 به 10 و ... باید با سازمان تنظیمات مقررات مکاتبه کنید و پیشنهاد/شکایتتون رو بگید.

MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم ، بگید تا رفع این محدودیت های احمقانه رو هم به صورت موازی پیگیری کنیم .

دوستانی هم که نمیخوان تو این طرح پیگیری کنن میتونن نسبت به سایر جوانب قضیه (دقیقا همین مواردی مثل ضریب شیرینگ که نگرانش هستن) پیگیری و شکایت کنن.

دست وپا بزنیم که بیشتر فرو میریم:31:

شما دست و پا نزن یه طناب بگیر خودت رو بکش بیرون

Electronic-Arts
28-08-2011, 14:44
هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن

MASOUD_MW2
28-08-2011, 14:46
هر وقت تونستید محدودیت 128 رو وردارید (تا قیامت) اون وقت واسه محدود یا نامحدود زور بزنید
در ضمن سرعت بالاتر=پیشرفت بیشتر و دور زدن بهتر فیلتر ها و .... = تو خواب محدودیت 128 رو ورمیدارن
با وجود افرادی مثل شما اینترنت رو هم کلا قطع میکنن.

MASOUD_MW2 شما اگه میدونی دقیقا چه مرجع و یا آدرسی هست که در این زمینه ها هم شکایتمون رو پیگیری کنیم
متاسفانه تنها مرجع پیگیری سازمان تنظیم مقررات هست و اگر تعداد شکایات زیاد نباشه رسیدگی نمیکنن.

The Dreadnaught
28-08-2011, 15:03
MASOUD_MW2 عزیز شما خودتو ناراحت نکن :11:از قدیم ...:20:

عزیز لطفا این پستت رو ویرایش کن با این طرز برخورد به جایی نمیرسیم ، نتیجه اش فقط راندن سایرین از خودمون و خاموش کردن کلید منطق همدیگه هست !

hasanoooooooo
28-08-2011, 16:01
بابا از بححث حارج نشید...
دوستان این طرح الان به جایی هم رسیده؟ شرکتی بهش عمل کرده؟ من خودم بیشتر دوست دارم حجمی استفاده کنم... چون روزانه اکثر حجمی ها بالاست .... بحث نامحدود یه چیزه بحث سرعت و پول برق هم یه چیزه! سرعت 12 کیلوبایت اونم نامحدود به چه کار ادم میاد وقتی بخوای برای یه اهنگ 3 مگابایتی 10 دقیقه وایساد؟ حالا چبرسه به فیلم یا......کلا این طرح بنظرم چیز الکی هست.... حساب شده روشون کار نشده...

M e i s a m
28-08-2011, 16:31
بابا از بححث حارج نشید...
دوستان این طرح الان به جایی هم رسیده؟ شرکتی بهش عمل کرده؟ من خودم بیشتر دوست دارم حجمی استفاده کنم... چون روزانه اکثر حجمی ها بالاست .... بحث نامحدود یه چیزه بحث سرعت و پول برق هم یه چیزه! سرعت 12 کیلوبایت اونم نامحدود به چه کار ادم میاد وقتی بخوای برای یه اهنگ 3 مگابایتی 10 دقیقه وایساد؟ حالا چبرسه به فیلم یا......کلا این طرح بنظرم چیز الکی هست.... حساب شده روشون کار نشده...

شما که دارین باز همون حرفا رو میزنید... فقط یک دقیقه فکر کنید به حرفای خودتون و تا دیدین در اثر رقابت داری با ماهی 9 تومن سرعت 200 میگیری با گیگی 5 تومن زود خودتونو گم نکنید.... ولله همین هم بر اثر رقابت بوده و تو زمان درست شده
مگه از همون اول میتونستی همچین چیزی داشتی باشی عزیز؟ خب اخه به فکر هم نباشیم که بدبخت ترمون میکنن

اسمون سوراخ شده یه اینترنت 200 افتاده شماها دارین استفاده میکنین و راضی هستید و چندین میلیون ادم دیگه هیچ..... تازه از همون اول اول اول هم 200 بوده :31:

فرض کنین n سال دیگه همین طرح اجرا شه اونموقع سرعت شده 2000 اون موقع یکی مثل شما میاد میگه اقا بیخیال شین همینو ازمون میگیرن من که راضی ام =))))))))))))

lucky_luke
28-08-2011, 16:46
دوستان لطفا یکم از خشونت پست هاتون کم کنید :10:

عزیزانی هم که به این طرح خوشبین نیستن میتونن برن از خود ارتباطات زیر ساخت به خاطر سو استفاده از انحصار و گرون فروشی پهنای باند تا ده برابر کشور های همسایه شکایت کنن(تو سایت سازمان بازرسی کل کشور)

من که اگه این وضعیت عوض نشه دیگه تمدید نمیکنم قراردادمو و بر میگردم به آغوش یار قدیمی دیال آپ...........خلاص

The Dreadnaught
28-08-2011, 16:47
من پستمو بخاطر این حرف منطقی شما ویرایش کردم :11:ولی خودتون قضاوت کنید......................
کاش یکم از منطق و صبر شمارو بعضی ها هم داشتن

دست شما درد نکنه
با این وضع اگر بخواد پیش بره و به هم دیگه توهین کنیم ، نتیجه اش فقط اخطار گرفتن ، بن شدن ، بسته شدن تاپیک و ...
هست. داریم اینجا بحث میکنیم با همدیگه ، در بحث هم افراد مخالف و موافق وجود داره ، اصلا یکی از دلایل وجود فروم همین بحث هاست.

کسی اگر با یک حرفی مخالفه بیاد دلایل مخالفتش رو بگه ، ولی اگر روند بحث منطقی نباشه هیچ فایده ای نداره و فقط باعث میشه افراد منطق رو کنار بذارن و هر چقدر هم یک حرفی قابل قبول نباشه روش پافشاری کنن.

---

در ضمن دوستان در پست من فکر کنم خیلی واضح بود که "اینترنت چمدانی" رو به مسخره گفتم !
مطمئن باشید که کسی دلش برای مردم ایران نسوخته ، به غیر از یک سری نهادهای حقوق بشری و ... که در دنیا هم هیچ قدرتی ندارن فعلا. واگرنه روسیه و چین با کمال پررویی و بیشرمی نمیومدن به این شکل واضح از خیلی از جنایت هایی که در دنیا میشه دفاع کنند هیچ کس هم چیزی بهشون نگه .

ما مردم به فکر خودمون نیستیم و داریم در هر زمینه ای بی خیالی طی میکنیم ، واقعا از دیگران چه انتظاری دارید ؟

گره کار به دست خودمونه ، حقوقمون رو بشناسیم و به سایرین هم حقوقشون رو گوشزد کنیم ...
اینکه بیایم بگیم کار به هیچ جایی نمیرسه و از ترس اینکه اعتراضمون نتیجه ای نداشته باشه ، اصلا اعتراضی رو ترتیب ندیم ، مسلما راهش نیست...

amin_g_p
28-08-2011, 17:03
بحث تاپیک به انحراف کشیده نشده لطفا. بحث اینکه کشوری که مشکلات خودشو و مردمشو حل نکرده به فکر مشکلات دیگران هست هم بگذارید کنار. بحث اصلی اعتراض به گرانفروشی و کم فروشی اینترنت هست دوستانی که با گیگی 3000 تا 10000 تومان مشکلی ندارند که اعتراضی ندارند. کسانی که مشکل دارند اعتراض و پیگیری کنند.
متنی هم آماده بشه بد نیست.

برای اعتراض به محدودیت 128 و پینگ بد و ... هم یک تاپیک جدا زده بشه بد نیست خودم در این موارد اعتراض دارم. که اینم باید پیگیری شود به موازات.

همه چیز (99%) الآن به نفع شرکت هاست نه به مشتری های شرکت ها.
من خودم شبانه با 4 گیگ دانلود را تجربه کردم ولی فقط بدرد دانودرها می خوره نه کسانی که آنلاین استریمینگ و گیمینگ دارند.

حالا کو تا چمدون تازه اونم که بیاد سوء استفاده ازش زیادتره تا دسترسی آزاد به اینترنت.:31:

zed2
14-09-2011, 22:10
دوستان عزیز تاپیک مجدد باز می شود لطفا به قوانین عمومی انجمن و بخش و زیر بخش توجه کنید و همچنین با لحن مناسب و با احترام صحبت کنید تا مشکلی پیش نیاید.
تاکید روی قوانین به پست اول اضافه می شود.
با تشکر:11:

pouria_br
14-09-2011, 22:13
مرسی ادمین جون
خوب آقا کجا بودیم ؟:31:
اها حالا این شکایت به کجا رسیده؟

pcsoft
14-09-2011, 22:14
با تشکر از مدیر انجمن، امیدوارم بتونیم با لحنی "مودبانه" گفتگویی "منطقی" داشته باشیم.
خب مهلت برای اجرای قانون که یادمه تا 19 بود که شرکتی جز دو تا شرکت اون رو اجرا نکردن. بعد از اون چه خبر؟

M e i s a m
14-09-2011, 22:36
آخرین امار میگه که تا 31 شهریور تعرفه ها اصلاح و به شرکت ها برگردانده میشن
یعنی 1 مهر باید تعرفه های نامحدود رو ببینیم...

MASOUD_MW2
14-09-2011, 23:24
طی تماسی که دو روز پیش با سازمان داشتم تمامی pap ها تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و تعرفه ها در حال کارشناسی و تصویب هستن تا دوباره به شرکت ها ابلاغ کنن و اونها هم تعرفه های جدید رو اعمال کنن.

pouria_br
14-09-2011, 23:39
طی تماسی که دو روز پیش با سازمان داشتم تمامی pap ها تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و تعرفه ها در حال کارشناسی و تصویب هستن تا دوباره به شرکت ها ابلاغ کنن و اونها هم تعرفه های جدید رو اعمال کنن.
مرسی بابت اطلاع رسانی دمت گرم
ولی واقعا میشه مطمئن بود که طرف راس گفته؟بعد به نظر خودت این طرح مفیده؟نظر شخصیه خودت رومیخوام بدونم

pooria-ir
14-09-2011, 23:43

مشکل همین کارشناسیس آقا مسعود
فک کنم اینم یه یه سالی طولش بدن !:13::13:

MASOUD_MW2
14-09-2011, 23:58
ببینید به محض اینکه با آقای سهرابی تماس گرفتم صدامو شناخت و گفت تو پدر منو درآوردی! :31:
گفت همین الان از جلسه برمیگردم (قبلش چندین بار زنگ زده بودم و ایشون توی جلسه بودن) گفتن که لیست تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و داریم روش کار میکنیم.
منم گفتن همه اگه شیر 1 به 10 دادن که قیمت ها معلومه دیگه کارشناسی نمیخواد!؟
ایشون گفتن که بله درسته اما بعضی ها تعرفه های دیگه ای دادن مثلا همین سرعت ها اما با شیر 1به 8 یا 1 به 4 و..
و همچنین کلی سرویس محدود حجمی که همش باید برسی بشه! ایشون در مورد زمانش هم گفتن سعی میکنیم برای سر برج جدید (اول مهر) کار رو تموم کنیم.

pouria_br
15-09-2011, 00:03
ببینید به محض اینکه با آقای سهرابی تماس گرفتم صدامو شناخت و گفت تو پدر منو درآوردی! :31:
گفت همین الان از جلسه برمیگردم (قبلش چندین بار زنگ زده بودم و ایشون توی جلسه بودن) گفتن که لیست تعرفه های پیشنهادی رو ارسال کردن و داریم روش کار میکنیم.
ایشون گفتن که بله درسته اما بعضی ها تعرفه های دیگه ای دادن مثلا همین سرعت ها اما با شیر 1به 8 یا 1 به 4 و..
و همچنین کلی سرویس محدود حجمی که همش باید برسی بشه! ایشون در مورد زمانش هم گفتن سعی میکنیم برای سر برج جدید (اول مهر) کار رو تموم کنیم.
آها پس ببین اگه 1 به 4 کنن و یا از این قبیل کارای مثبت میشه امیدوار بود
و از یه طرف من یه جای دلم میگه که این طرحهه میتونه مفید باشه
امیدوارم که بتونن کاربرا رو راضی نگه دارن
دستت ندرده داش مسعود :40:

MASOUD_MW2
15-09-2011, 00:11
باور کنید (میتونم ثابت کنم براتون) من الان خودم در مجموع 3 مگ سرعت دانلود دارم و پینگ من هم 103 میلی ثانیه هست که کلا اگه جمع کنی توی ایران 100 نفر این شرایط رو ندارن پس در مقایسه با هم وطنانم خیلی خوش به حالم هست!
اگر این طرح رو پیگیری میکنم فقط برای دوستانم هست که همه بتونن از یه اینترنت خوب استفاده کنن!
قطعا وضعیت اینترنت رو به بهبود خواهد رفت در این شک نکنید!
فقط ما ایرانی ها یه بدشانسی بزرگ برای اینترنت آوردیم:
درست در سالهایی که اینترنت در جهان جهش و پیشرفت داشت در ایران دوره 8 ساله کسایی شروع شد که با اصل اینرتنت مخالف هستن!

shahab_f
15-09-2011, 00:17
دوستان یه چیزی اخبار اعلام کرد از وسطاش دیدم، فقط دیدم که روی تصویر نوشته بود مثلا برای اینترنت 128، حداقل محدودیت دریافت ماهی 4 گیگ، و قیمت مصوب هم اینقدر. قبلا ولی بحث این بود که اینترنت ها همه نامحدود بشه، آیا طرح عوض شده؟

amin_g_p
15-09-2011, 02:06
دوستان یه چیزی اخبار اعلام کرد از وسطاش دیدم، فقط دیدم که روی تصویر نوشته بود مثلا برای اینترنت 128، حداقل محدودیت دریافت ماهی 4 گیگ، و قیمت مصوب هم اینقدر. قبلا ولی بحث این بود که اینترنت ها همه نامحدود بشه، آیا طرح عوض شده؟

فقط قسمت جدول را توی اخبار نشون دادن و تا اونجایی که من دیدم بحث نامحدود نبود بیشتر بحث تعرفه بود

Intel VS AMD
15-09-2011, 04:26
باور کنید (میتونم ثابت کنم براتون) من الان خودم در مجموع 3 مگ سرعت دانلود دارم و پینگ من هم 103 میلی ثانیه هست که کلا اگه جمع کنی توی ایران 100 نفر این شرایط رو ندارن پس در مقایسه با هم وطنانم خیلی خوش به حالم هست!
اگر این طرح رو پیگیری میکنم فقط برای دوستانم هست که همه بتونن از یه اینترنت خوب استفاده کنن!
قطعا وضعیت اینترنت رو به بهبود خواهد رفت در این شک نکنید!
درست در سالهایی که اینترنت در جهان جهش و پیشرفت داشت در ایران دوره 8 ساله کسایی شروع شد که با اصل اینرتنت مخالف هستن!

ممنون با قدرت ادامه بده

من كه امروز تماس گرفتم شاتل گفتم سرويس جديد ندارين :8: گفت اكو، آرت و اكولايت ديگه

گفتم ايناكه قديميه جديد تر گفت ديگه همه جوره داريم چي ميخواين ؟؟ گفتم اين ابلاغيه كي قراره اجرا شه اونم خودشو به نفهمي زد :41:

The Dreadnaught
15-09-2011, 05:22

دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !

pcsoft
15-09-2011, 09:39
خب تا نرفتیم وسط بحث سیاسی من اومدم.
الان شرکت ها موظف به اجرای قانون جدید رگولاتوری هستند یا نه؟

M e i s a m
15-09-2011, 11:25

دقیقا مسئله همینه وقتی همه شرکت ها بخوان با هم تعرفه های جدید بزنن تعرفه های سفارشی هم میزنن البته تو منطقه ما فقط پارس انلاین هست ولی در کل من هیچ وقت نمیرم از مخابرات بگیرم چون میدونم شرکت ها برای جذب مشتری روش های خودشون رو دارن :21: بخاطر همین میدونم که سرعت ها یه نمه بیشتر از دایال اپ خواهد بود :31:

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

اینطوری که اقا مسعود گفتن بله مجبور به اجرا شدن تا ببینیم اخر کار چطور میشه شرایط...

Farshid72
16-09-2011, 18:33
من 512 داستم سرعت دانلودم از مدیافایر رو 100 تا 200 و خورده ای بود مثلا تا 250 ممکن بود بره ولی الان رفتم 2 مگ گرفتم گفتم سرعتش بیشتره ولی نه !!!! سرعتم همونه با این تفاوت ک دو یا سه ثانیه میره رو 300 400 و خورده ای مگابایت و زود میاد پایین در حد همون 512.
من فک میکنم چون اولش بود پورت برام روی 512 باز بود ولی چون یه ماه گذشت پورتو بستن برام و الان فک میکنم که اگه برگردم به 512 سرعتم خیلی کمتر شده باشه.
شکایت کنم به نظرتون ؟؟؟

gtairani
16-09-2011, 19:41
من 512 داستم سرعت دانلودم از مدیافایر رو 100 تا 200 و خورده ای بود مثلا تا 250 ممکن بود بره ولی الان رفتم 2 مگ گرفتم گفتم سرعتش بیشتره ولی نه !!!! سرعتم همونه با این تفاوت ک دو یا سه ثانیه میره رو 300 400 و خورده ای مگابایت و زود میاد پایین در حد همون 512.
من فک میکنم چون اولش بود پورت برام روی 512 باز بود ولی چون یه ماه گذشت پورتو بستن برام و الان فک میکنم که اگه برگردم به 512 سرعتم خیلی کمتر شده باشه.
شکایت کنم به نظرتون ؟؟؟
خیر چون من و پسرخالم 512 گرفته بودیم من سرعتم 250 بود ولی سرعت پسرخالم 500 بود و هر دو هم از یه شرکت.زنگ زدم گفت شما دارید حداقل سرعتی رو که باید داشته باشید راید پس جای شکایت نداره!
اگه شما هم زنگ بزنید می گن حداقل سرعتی که باید بگیرید دارید می گیرید و نمی تونید شکایت کنید :13:خیلی مسخرس!

mehryar1973
16-09-2011, 23:08
سلام.

خوب ببینید من اینو چند وقت پیش پیش بینی کرده بودم:31:

من مطمئنم که ISP ها یه راهی واسه دور زدن این قضیه هم پیدا میکنن البته اگه قرار باشه این قانون واقعا اجرا بشه
ببینید مثلا یه شرکتی بود که میگفت بالای 128 نمی دیم ولی اگه بخواید سرویس شیر 1 به 4 بهتون میدیم
که میشه همون 256 :31:
حالا فلان شرکت هم میگه من با شیر فلان میام سرویس میدم با این قیمت
به همین راحتی، به همین خوشمزگی:27:

hajoo
16-09-2011, 23:54
بچه ها من دوتا سوال برام پیش اومد:
1.همه ISPها اینترنت نامحدود دارن.برا کاهش هرینه(باری کاربران) سرویس حجمی میدن.پس مشکل کجاست؟
2.شما از کدوم اپراتور اینترنت 3مگ(یا بالاتر) گرفتین؟

MASOUD_MW2
17-09-2011, 00:50
دوست عزیز اون دوره بیشتر از 30 سال هست نه 8 سال !
من فقط اینترنت منظورم بود وگرنه در کل حق با شماست.

بله کاملا.

MASOUD_MW2
17-09-2011, 20:39
خب دوستان تبریکی دیگر!
شرکت فناوا نیز قانونو رعایت کرد و سرویس های جدید رو اضافه کرد!

MASOUD_MW2
17-09-2011, 22:39
و سرانجام شاخ غول شکست!!!!!!!
دوستان تبریک!!!
اینم از پارس آنلاین!!!!

M e i s a m
17-09-2011, 22:48
و سرانجام شاخ غول شکست!!!!!!!
دوستان تبریک!!!
اینم از پارس آنلاین!!!!

تبریک ویژه میگم به خودمون!!

مسعود جان ولی قبول نیستاااا :evil2: من هر روز چک میکردم که خودم این خبرو بزنم :31::31: البته با زحمتایی که شما کشیدی تو این سری تاپیک ها دیگه ... :20:

ممنون خوشحالمون کردی عزیز
البته فکر کنم قیمت هاش رو اشتباه به تومن زده بجای ریال :31:

MASOUD_MW2
17-09-2011, 22:55
میثم جان از 2 جهت بسیار خوشحالم!
1. دوستان به این نتیجه رسیدن که اگر چیزی رو بخوان بهش میرسن!
2. کسایی که از اول این تاپیک سنگ اندازی میکردن جواب خوبی گرفتن!

armin39
17-09-2011, 22:57
تبریک به همه دوستان عزیز...بالاخره تونستیم

الان ما فردا بریم باید با همین قیمت به ما بدن دیگه؟

MASOUD_MW2
17-09-2011, 23:00
بله از همین امشب میتونید بگیرید.

mr.dengo
17-09-2011, 23:11
ممنون از همه ی دوستانه عزیزی که پشت قضیه بودن
و چقدر زیباست که تونستیم یه قطره از حق خودمون رو بگیریم
بعد از اینم انشاالله روی سرعت و قیمت کار بشه خیلی خوبه
یا علی

MASOUD_MW2
17-09-2011, 23:17
ممنون از همه ی دوستانه عزیزی که پشت قضیه بودن
و چقدر زیباست که تونستیم یه قطره از حق خودمون رو بگیریم
بعد از اینم انشاالله روی سرعت و قیمت کار بشه خیلی خوبه
یا علی
انشالله!
برای این مقوله ها هم طرح هایی در ذهن دارم...

kar1591
17-09-2011, 23:31
تبریک
من میخواستم یه ماه نامحدود با این قیمت (که من متوجه نشدم ریال هست یا تومن هر چند نوشته ریال) بخرم ولی تو پروفایلم فعلا این سرویس ها نیست

MASOUD_MW2
17-09-2011, 23:36
تعرفه هارو چند ساعته گذاشتن روی سایت و هنوز وارد لیست پروفایل کاربرا نکردن.
قیمت ها هم تومان هست.
به زودی درستش میکنن مسئولان سایت.

mohammad_twe
17-09-2011, 23:37
128 نا محدود 11.400 ریال معادل 1.140 تومن ؟ یعنی 1 هزار تومن ماهیانه ؟ قیمت های بالاییش چیه پس ؟ !
من نگرفتم چی شد

M e i s a m
17-09-2011, 23:41
بصورت انلاین نمیشه خرید هنوز به پنل ها اضافه نشدن

من فردا میرم ته توش رو در میارم ببینم اشتراکش چند نفرست و سرعتش رو روی چند بستن و کدوم تعرفش بهتره و محدودیتش از نظر حجمی چطوریه البته اگه درست جواب بدن... حجممونم تموم شده یه 200 مگی مونده فقط ولی خوب موقعی اومد بازم! ایشالا فناوریش به شهرستان هم رسیده باشه

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

راستی تا یادم نرفته اینم بگم لطفا هر کس از این تعرفه ها گرفت یه تست کیفیت و سرعت و پینگ و... بگیره و اعلام کنه

porya_spy
17-09-2011, 23:46
خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کرد :31: حالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه :13: ولی دیر یا زود مجبور میشه :31:

hajoo
18-09-2011, 01:11
من نفهمیدم اینا چیکار کردن که شما خوشحالید.به منم بگین خوشحال بشم:31:

pouria_br
18-09-2011, 01:25
من نفهمیدم اینا چیکار کردن که شما خوشحالید.به منم بگین خوشحال بشم:31:
ببین دادا این قضیه سر دراز داره :31:
خلاصه بگم
اینترنت نامحدود با قیمت مناسب عرضه شده
خلاص!
قبلا نامحدود کم بود یا نبود
اگه هم بود قیمتاش نجومی بود :31:

hosein_artist
18-09-2011, 03:13
خوب دیگه . فعلا یکی از گنده ها اینکارو کرد :31: حالا میمونه شاتل و صبانت . جالبه این شاتل هنوز اظهار بی اطلاعی میکنه :13: ولی دیر یا زود مجبور میشه :31:
دوست عزیز ترتیب صبانت هم همین روزها داده می شود بنده و گروهی از دوستان موج حملات خود را به صورت تلفنی به سازمان تنظیم مقررات آغاز کردیم دوستان شاتلی هم بی کار نباشند زنگ بزنند .هر چند به زودی این شرکتها به دلیل اینکه مشتری های خود زا از دست ندهند سر عقل خواهند آمد چون اگر تا 1 ماه دیگر این کار نکنند بنده جمع می کنم می روم پارس آنلاین راستی این روزها حال این دوستان شرکتی که به نام کابر عادی تو سایت هستند خیلی خراب هست:15:

abbasjun
18-09-2011, 07:24
این چه وضعیه هنوز خودشون این قانون رو رعایت نکردن بعدش به شرکت ها فشار میارن؟
مخابرات اصفهان که هنوز داره حجمی میفروشه و هیچ تغییری نداده

armin39
18-09-2011, 08:07
دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..

بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128

اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه

MASOUD_MW2
18-09-2011, 08:15
دوستان باز هم میگم شرکت ها تا اول مهر فرصت دارن! پس چون الان پارس آنلاین چند روز زودتر اینکارو رو کرده دلیل نمیشه همه همزمان تغییر بدن! یکم صبر کنید لطفا!

.........

دوستان به نظر من هم حرکت کمی مشکوک هست..گفته بودن شهریور ماه فاز اول اینترنت ملی راه اندازی میشه...نکنه همین قیمت ها هست...اینا 1 دفعه که ملی نمیکنند ..یواش یواش..

بعد الان به نظرتون شرکت ها راحت بالای 128 میدن به خونگی یا مثل مخابرات اصلا راهی نیست برای بالای 128

اگه مورد دوم باشه به هدف شوم خودشون میرسن ..چون دیگه کی با سرعت 128 میخواد دانلود کنه شهریور ماه فاز اول شروع شده و قراره تا پایان مهر 20 هزار مدرسه بهش وصل بشن! درضمن برای اینترنت ملی از من و شما خجالت نمیکش که به قول شما یواش یواش اینکارو بکنن! بلکه یکدفعه رویس هارو میدن.
درضمن اینرتنت ملی سرعت 128 یا 512 نداره! شما راحت تا 20 مگ میگیری با قیمت خیلی کم حتی شاید رایگان!
در مورد محدودیت الان تقریبا توی همه شهرهای کشور میتونید یه شرکت پیدا کنید که راحت ازش 2 مگ بگیرین پس مشکلی نیست!

ali147852
18-09-2011, 08:15
البته زيادي هم مشكوك نيست :دي حركت پارس آنلاين نشون ميده مديراش كمي باهوش هستن :دي با اين كارشون كلي مشتري جذب كردن ، 4 تا از دوستاي خودم امروز ميخوان برن از شاتل و اسيا تك سرويساشون رو جمع كنن و برا همين طرح بيان پارس انلاين .

خود من هم كه ميخواستم اين ماه از پارس جمع كنم پشيمون شدم و منتظرم ببينم كيفيت اين سرويساي نامحدود چطورياست ، تا يكي دو هفته ديگه خيلي ها از اين طرح پارس استفاده ميكنن و خدا كنه اين حجم زياد استفاده كننده باعث بي كيفيتي سرويساي نامحدود پارس نشه .

sei_pm
18-09-2011, 08:31
پیشگامان هم تلنگری به این موضوع زده :

طبق اعلام سازمان تنظیم و مقررات، تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر 10 بر اساس جدول زیر ارائه می گردد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%86%20%D8%AA%D9%86%D8%B8% DB%8C%D9%85.jpg

armin39
18-09-2011, 08:32
به هرحالبه نظر خود من سلام گرگ بی طمع نیست

حالا 1 کاری میکنند..

یا شرکت ها مثلا سرعت 512 رو با دانلود 15 میدن میگن خوب اشتراکی هست و همه دارند استفاده میکنند..

یا مثل مخابرات که به هیچ عنوان به کاربر خونگی بالای 128 نمیده این ها هم همین رو اجرا میکنند تا اشتراک های محدودشون که سود بیشتری داره رو بفروشن

برای اطلاع بگم من حتی با مدرک کارشناسی ارشد هم نتونستم بالای 128 از مخابرات بگیرم..

الان هم 128 نامحدود دارم و این رو بگم فکر دانلود با این سرعت رو از سرتون بیرون کنید

armin39
18-09-2011, 08:38
الان نزدیک 2 هفته هست مخابرات منطقه ما خیلی از سایت ها که روی هاست خارج ایران هستند رو باز نمیکنه وفقط بعد زدن وی..پی ..ان باز میکنه...

کم کم تحمیل میکنند اتفاقا مسعود جان....1 دفعه که نمیتونن بیان بگن اقا اینترنت ملی شد

اول از قیمت شروع میکنند مردم وسوسه بشه...

حالا بعدا مثل خیلی کارها که یواش یواش کردن و جواب گرفتند این رو هم اجرا میکنند..

1 جوری اجرا میکنند که خودمون هم نمیفهمیم کی افتادیم وسط اینترنت ملی

MASOUD_MW2
18-09-2011, 09:01
آرمین عزیز این اینترنتی که الان داریم و اینجا باهاش پست میدیم هیچوقت ملی نمیشه! اینترنت ملی توسط یه اپراتور مخصوص به بهره برداری میرسه نه به وسیله شرکت ها! شرکت ها بعدا میتونن فروشنده باشن اگر بخوان! اینترنت ملی هنوز به دست هیچ کاربری نرسیده! نگران این موضوع نباشین و بهتون قول میدم اینترنت قطع نخواهد شد.

qatreh
18-09-2011, 09:18
سلام
من نظر یه بنده خدا رو براتون نقل میکنم داوری و قضاوت با شما:
1-عدم محدودیت=سرعتهای واقعی و کاهش پهنای باند و افت کیفیت شدید(هر چند فعلا هم افتضاح هست)
2-کاهش کیفیت=اعتراض به سرعت توسط کاربران و تشنه شدن اونها
3-اعتراض کاربران=زمینه سازی برای اجرای هر چه بهتر طرح شبکه ملی
وقتی کاربران سرعتهای مگابایتی اینترانت ملی و هزینه ناچیز اونو ببینند در مقایسه با سرعت محدود و کیلوبایتی و هزینه بیشتر و قطعی و...اینترنت خوب زمینه فراهم میشه که مسئولان محترم بیان به کاربرا بگن بفرمایید ای تشنگان سرعت و کیفیت سر سفره اینترنت ملی که هم سرعت داره و هم ارزونه هم...(ولی اسراف نکنید:31:)
آخه بنا به زعم مسئولان وقتی یه نفر از طرفی به سرعت مگابایتی با هزینه ناچیز و از طرف دیگه سرعت کم با هزینه بالا دسترسی داشته باشه رغبتی برای استفاده از دومی رو نداره(طبیعیه البته)
البته این انتخاب و مقایسه در شرایطی هست که اینترنت کلا پاک و ملی نشه!و به تدریج بخوان کار کنند وگرنه که حق انتخابی باقی نمیمونه
اینها همه حدسیات طرف بود البته.امیدوارم که اشتباه قکر کرده باشه.تا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
با تشکر

armin39
18-09-2011, 09:27
سلام
من نظر یه بنده خدا رو براتون نقل میکنم داوری و قضاوت با شما:
1-عدم محدودیت=سرعتهای واقعی و کاهش پهنای باند و افت کیفیت شدید(هر چند فعلا هم افتضاح هست)
2-کاهش کیفیت=اعتراض به سرعت توسط کاربران و تشنه شدن اونها
3-اعتراض کاربران=زمینه سازی برای اجرای هر چه بهتر طرح شبکه ملی
وقتی کاربران سرعتهای مگابایتی اینترانت ملی و هزینه ناچیز اونو ببینند در مقایسه با سرعت محدود و کیلوبایتی و هزینه بیشتر و قطعی و...اینترنت خوب زمینه فراهم میشه که مسئولان محترم بیان به کاربرا بگن بفرمایید ای تشنگان سرعت و کیفیت سر سفره اینترنت ملی که هم سرعت داره و هم ارزونه هم...(ولی اسراف نکنید:31:)
آخه بنا به زعم مسئولان وقتی یه نفر از طرفی به سرعت مگابایتی با هزینه ناچیز و از طرف دیگه سرعت کم با هزینه بالا دسترسی داشته باشه رغبتی برای استفاده از دومی رو نداره(طبیعیه البته)
البته این انتخاب و مقایسه در شرایطی هست که اینترنت کلا پاک و ملی نشه!و به تدریج بخوان کار کنند وگرنه که حق انتخابی باقی نمیمونه
اینها همه حدسیات طرف بود البته.امیدوارم که اشتباه قکر کرده باشه.تا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
با تشکر

واقعا عالی بود نوشته شما..

نظر من هم همین هست...به نظر من هیچ کار این ها بی دلیل نیست...

اگه یادتون باشه کاهش 20 درصدی قیمت رو 60 بار تو تلویزیون میگفتند حالا که قیمت ها بالای 100 درصد کاهش پیدا کرده نمیگن زیاد

کلا قضیه مشکوک هست..

alivw71
18-09-2011, 10:13
الان کدوم شرکت این طرح رو اجرا کرد؟
پارس انلاین ؟

Kolang
18-09-2011, 10:14
پارس آنلاين كه قيمت ها رو برداشت!!!!
اين چه وضعيه؟

alivw71
18-09-2011, 10:25
زرشکککککککککککککککک

alivw71
18-09-2011, 10:31
اینترنت حلال فقط تو ایران اجرا نمیشه . میخان تو تمام کشور های اسلامی اجرا کنن. ایران. ترکیه.مالزی . پاکستان.سوریه. لبنان و...
بین چنین کشور هایی یه نوع ارتباط شبکه برقرار میشه

ali147852
18-09-2011, 10:45
پارس تعرفه هاي جديدو حذف كرد ، چراااااااااااااااااااا؟؟؟

Alone-Star
18-09-2011, 10:46
خاک بر سرشون !
اینترنتی که تهیه میشه بر اساس پکیج سرعت هست و محدودیت ترافیکی نداره ، مثل روال همیشه به خفت ملت می بندن این ترافیک و قیمت ها رو !
در کشوری که همه دستگاه ها و سازمانهاش از بالا به پائین پاک (دزد) هستند بیش از این انتظار نمیره.
من چندبار تماس گرفتم با سازمان تنظیم مقررات ، تنها کاری انجام دادن پاس کاری بود.
( غلط ناشنا ناشنا کرد اون رئیس و معاونش که گفت رسیدگی میکنیم ، فرم شکایات هم خراب است )

هممون نشستیم پشت PCهامون واسه خودمون تز میدیم.
توصیه من اینه که اگر نمیتونید این وضعیت رو تحمل کنید مثل من تمدید نکنید تا موقعی که شرایط عوض بشه
یا استفاده کنید از همین نت مذخرف و صداتون در نیاد.

مطمئنا نامحدود هم بشه چنان سرعت رو پائین میکشن که...
اگر اهل تخلف نبودن خود سازمانشون در موردش حرف نمیزد.

عزت زیاد.
بای

alivw71
18-09-2011, 10:47
پیشگامان هم نامحدود کردش

M e i s a m
18-09-2011, 11:14
تعرفه های پارس انلاین بصورت موقتی برداشته شد تا تومن به ریالش درست شه :31: دوباره بعدش اضافه شد
امروز که رفتم نمایندگی گفتن فعلا به ما نرسیده یه چند روز صبر کنید

A.IvI.I.N
18-09-2011, 11:17
تعرفه سرويس هاي نامحدود پارس افلاين:27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

logos
18-09-2011, 11:20
پیشگامان هم نامحدود کردش

پيشگامان خيلي وقته اين تعرفه ها رو گذاشته اما تو پنل كه نيومده و قسمت فروش هم ميگه هنوز بهشون ابلاغ نشده و خبري ندارن

nimakh
18-09-2011, 12:14
آقا فکر کنم کاسه ای زیر نمی کاسه باشه چون تعرفه بقیه سرویسها هم که هنوز هست ولی منطقی نیست که کسی سرویسهای قبلی رو بگیره با قیمتهای زیادتر فقط مگر اینکه حرف اینترنت ملی باشه !!! و این سرویسهای نامحدود مربوط به اون باشه. باید صبر کنیم و ببینیم چه خوابی باز برای ملت دیدن

and-roid2
18-09-2011, 12:22
اه اه اه....
من الان با پارس افلاين لعنتي صحبت كردم در مورد طرح نامحدود ٢مگ(٨٨٤٠٠ت)
گفتن ما بخاطر اجبار اين طرح ها رو گذوشتيم و اصلا طرحمون كيفيت نداره و سرعتت معلوم ني چقد باشه وحدود١٢٨ در مياد....
لعنت بر همشون...
بخدا چقد ملتو اذيت ميكنن
همين كار هارو ميكنن كه ملت زيونم لال عقده اي ميشن و مجبور ميشن رو بيارن به اينترنت ماهواره اي و ...
خداكنه هر چه زودتر اينترنت چمداني بياد..اونوقته كه ميفتن به ....خوردن...

wichidika
18-09-2011, 12:23
آقا فکر کنم کاسه ای زیر نمی کاسه باشه چون تعرفه بقیه سرویسها هم که هنوز هست ولی منطقی نیست که کسی سرویسهای قبلی رو بگیره با قیمتهای زیادتر فقط مگر اینکه حرف اینترنت ملی باشه !!! و این سرویسهای نامحدود مربوط به اون باشه. باید صبر کنیم و ببینیم چه خوابی باز برای ملت دیدن

هیچ کاسه و کوزه ایی در کار نیست چون قیمت اینترانت ملی یک پنجم اینترنت هست وخیلی ارزونتره

nimakh
18-09-2011, 12:26
هیچ کاسه و کوزه ایی در کار نیست چون قیمت اینترانت ملی یک پنجم اینترنت هست وخیلی ارزونتره
خب دقیقاً این هم همون قیمت شده دیگه

kar1591
18-09-2011, 12:36
تعرفه های پارس انلاین بصورت موقتی برداشته شد تا تومن به ریالش درست شه :31: دوباره بعدش اضافه شد
امروز که رفتم نمایندگی گفتن فعلا به ما نرسیده یه چند روز صبر کنید

اره منم پرسیدم هنوز خبری نیست

ali147852
18-09-2011, 18:50
الان من سرويس 1 مگ بگيرم حداقل و حداكثر سرعت دانلودش چنده ؟؟؟

بين 10 نفر هم تقسيم بشه ديگه حداقل روزي چند ساعت بايد سرعت استاندارد 1 مگ كه 100 هستو بده ديگه ؟؟ درسته ؟؟

اين نت از سرطان هم بدتر شده ، تا هممون رو دق مرگ نكنن ول كن نيستن :دي

jujushow
18-09-2011, 23:59
الان من سرويس 1 مگ بگيرم حداقل و حداكثر سرعت دانلودش چنده ؟؟؟

بين 10 نفر هم تقسيم بشه ديگه حداقل روزي چند ساعت بايد سرعت استاندارد 1 مگ كه 100 هستو بده ديگه ؟؟ درسته ؟؟

اين نت از سرطان هم بدتر شده ، تا هممون رو دق مرگ نكنن ول كن نيستن :دي

حداقل 12 ( اگه هر 10 نفر همزمان دانلود کنند ) و حداکثر 120 ( اگه هیچکس به اینترنت وصل نباشه یا کلا رسیو اطلاعاتش خیلی خیلی کم باشه ) هست .

nimakh
19-09-2011, 08:58
دو تا مشکل وجود داره اگر مثلاً یک مگ رو بین 10 نفر شر کنن اگر یک نفر با حداکثر سرعت یعنی 1 مگ دانلود کنه مسلماً به بقیه همون حداقل سرعت هم نمیرسه که میشه یک دهم سرعت یعنی 100 کیلو بیت اگر هم بخوان به همه حداقل سرعت 100 کیلو بیت برسه پس کسی نمیتونه با حداکثر سرعت یک مگ دانلود داشته باشه. من فکر می کنم با این طرح تقاضا برای سرویسهای محدودی که الان داریم بالاتر بره و قیمتشون هم بیشتر بشه مگر اینکه خیلی شرکتها رو کنترل کنن که بسیار بعید است.

MASOUD_MW2
19-09-2011, 09:13
احساس میکنم 95% اعضای این فروم برای بار اول بعد از این ابلاغیه بوده که اسم شیرینگ به گوششون خورده؟! درسته؟
شما پیش خودتون فکر میکردین isp یه اینترنت که 300 تومن بالاش پول داده رو به شما میده 20 تومن؟!!
دوستان همین الان که دارین اینجا پست میدین اینترنت شما در بهترین حالت بین 8 و در بدترین حالت بین 20 نفر شیر شده!
چرا همه از شیر 1 به 10 ترسیدین؟!!!
واقعا برام عجیبه!

sima_6600
19-09-2011, 09:31
احساس میکنم 95% اعضای این فروم برای بار اول بعد از این ابلاغیه بوده که اسم شیرینگ به گوششون خورده؟! درسته؟
شما پیش خودتون فکر میکردین isp یه اینترنت که 300 تومن بالاش پول داده رو به شما میده 20 تومن؟!!
دوستان همین الان که دارین اینجا پست میدین اینترنت شما در بهترین حالت بین 8 و در بدترین حالت بین 20 نفر شیر شده!
واقعا برام عجیبه!
20 نفر منبع حرف تو بگو خوب چی میگی من خودم تو این کار بودم بیشتر از 8 نبوده در اکثر موارد 6 نفر بوده اون هم چی نت 2 مگ رو شیر میکردیم واسه 6 نفر بعد.اینترنت 300 تومنی به صورت کاملا Detected هست و شیر نشده و نامحدود هم هست.حالا من نمیدونم شما چی میگی و یا منبع حرفی که میزنی از کجاست.یا ما که خودمون توی چند تا شرکت بودیم حالیمون نیست یا شما خیلی دانشمند هستین.:31:
در ضمن اصل این طرح مشکل داره هر وقت اینترنت رو بدون شیر به شما ارزون دادن بیا اینجا به به چه چه راه بنداز
ولی وقتی یک پورت 128 ناقابل رو شیر شده میدن با این قیمت خدا به داد برسه.حالا شب دراز است و همه بچه ها هم خواب هستن :31:.چی گفتم........:دی

siamak_mu
19-09-2011, 10:16
واقعا برام عجیبه!

عزیز خب الآن در سرویس های محدود هیچ موقع پیش نمیاد همون 8 نفر با هم استفاده کنن چون ترس از تموم شدن حجم همیشه هست. به خصوص وقتی که سرعت ها رو خیلی بیشتر از قرارداد میبستن که حجمش تموم بشه. مثلاً آشنای ما اکو 512 شاتل داره اصلاً بنده خدا نمیتونه وصل بشه به اینترنت یه گاز بده تموم شده و همیشه تشنه ی دانلود هست. شاتل 512 با حجم 3 گیگ رو میده حدود 20 تومن حالا فکر کردین 512 نامحدود رو بده 20 تومن همون کیفیت رو خواهد داشت؟ کیفیتش میشه مثل شب ها که رایگانه و همه میزنن دانلود. هنوز هیچی نشده دو روزه شاتل احتمال خیلی خیلی قوی سرویس آرت 1 من رو شیر کرده و نوسان به حدی شده که اعصاب به معنی واقعی داغون شد دیشب. حاضرم قسم بخورم توی این نزدیک 5 سال من ذره ای نوسان از شاتل ندیده بودم. خیلی خیلی بدتر از امضام شده دو روزه. روزها سرعت زیر 9 معمولاً شب ها هم زیر 2-3 :19: سرعت امضام رو دقت کنید ثابت هست (مربوط به 4 هفته گذشته میشه تا جمعه همین هفته) و خود شاتل محدود میکرد ولی این دفعه واقعاً فکر کنم شیر به معنای واقعی شده.

kamran987456
19-09-2011, 10:21
ضریب شرینگ این طرح با طرح های فعلی فرق داره
الان خیلی ها 128 نامحدود دارن که سرعت دانلود حداکثرش باید 16 باشه و سرعت این افراد بین 14 - 16 هست
و کل روز رو دانلود کنی سرعت کم نمیشه
در نتیجه مشخصه که شرکت اومده 1 مگ رو بین 8 نفر شیر کرده که همون سرعت 128 میشه که کاربر درخواست داده

اما تو این طرح میان همون 128 رو بین چندین نفر (10 ) شیر می کنن

این 2 تا از زمین تا اسمون با هم فرق دارن

A.IvI.I.N
19-09-2011, 10:31

رفيق اين حرفو نگي جايي :31:
128 بين 10 نفر شير كني سرعت دانلود ميشه نفري 1.6...!!!!:27:
اينجوري كه دايل اپ شرف داره:31:

sei_pm
19-09-2011, 10:32
چون بیشتر کاربرها تعریف درستی از ضریب شیرینگ ندارند میگم.
وقتی صحبت از به اشتراک گذاری پهنای باند میشه منظور کل پهنای باند هست یعنی اگر یک شرکت داخل یک مرکز 10 مگ پهنای باند داشته باشه با این شرایط میتونه تا 100 مگ پهنای باند بفروشه یعنی اگر در گذشته با ضریب 1 به 8 این شرکت در اون مرکز 80 تا مشترک 1 مگ نامحدود داشته الان میتونه 100 مشترک 1 مگ نامحدود بگیره .حالا در هر 100 نفر اگر 7 نفر اون مرکز خوره دانلود باشند باز هم سرعت بقیه پایین نمیاد.
این ها رو باید تنظیم مقررات روش نظارت کنه به طور مثال نباید اجازه بده شرکتی که تو یک مرکز 1 مگ پهنای باند داره بیاد به 10 نفر سرویس نامحدود 1 مگ بده چون همون یک نفر دخل 9 نفر بعدی رو راحت میاره.

kamran987456
19-09-2011, 10:46

من نمیگم :31:
اینها خودشون تو اطلاعیه اینو گفتن

hp980
19-09-2011, 10:51
ضریب شرینگ این طرح با طرح های فعلی فرق داره
الان خیلی ها 128 نامحدود دارن که سرعت دانلود حداکثرش باید 16 باشه و سرعت این افراد بین 14 - 16 هست
و کل روز رو دانلود کنی سرعت کم نمیشه
در نتیجه مشخصه که شرکت اومده 1 مگ رو بین 8 نفر شیر کرده که همون سرعت 128 میشه که کاربر درخواست داده

عجب حساب كتاب كردي شما!!!!!!!!!!!1:31:

128 كيلو بيت بر ثانيه ===== 16 كيلو بايت بر ثانيه ميشه

ربطي به شير 1 به 8 نداره و فرق بيت وبايت هست ، هر 8 بيت مساوي 1 بايت هست.

kamran987456
19-09-2011, 10:54
عجب حساب كتاب كردي شما!!!!!!!!!!!1:31:

128 كيلو بيت بر ثانيه ===== 16 كيلو بايت بر ثانيه ميشه

ربطي به شير 1 به 8 نداره و فرق بيت وبايت هست ، هر 8 بيت مساوي 1 بايت هست.

دوباره پست رو بخون :27:

من همین تبدیل بیت به بایت رو حساب کردم

siamak_mu
19-09-2011, 11:38

همین الآن از شنبه شاتل این کار رو کرده و سرعت از دایل آپ هم کمتر شده در خیلی از مواقع. حتی صفحه دیدن. با Du meter چک میکنم دیشب زیر 2-3 کیلوبایت شده بود. روز هم معمولاً 5-6 اینا. در ضمن هیچ موقع دیگه 1.6 نمیشه چون محال هست هر 10 نفر باهم استفاده کنن. نهایت 5-6 نفر همزمان استفاده کنن.

kamran987456
19-09-2011, 12:56
کی همچین چیزی گفته؟!!
این حرف هارو از کجا در میارین توروخدا؟!؟!
شما اصلا به اون عکسی که خود رگولاتوری گذاشته توجه کردین ؟
واسه چی مینیمم و ماکسیمم سرعت دانلود تعیین کردن؟

EXXTREME
19-09-2011, 13:18
سرعت دانلود خود من توی روز به 200 کیلوبایت میرسه و در شب عمرا به 12 کیلو برسه! یعنی فقط میتونی پیج باز کنی اونم با کلی رفرش کردن صفحه!
200 رو تقسیم بر 12 کنی میشه 16! یعنی از خط من 16 نفر همزمان دارن دانلود کنن! شما حداقل 4 نفرو حساب کن که سیستم رو خاموش کردن که خیلی بیشتر هم هست! پس خط من بین 20 نفر شیر شده! گرفتی؟
این حرف هارو از کجا در میارین توروخدا؟!؟!
شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه.:46:
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونی:31: دلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین.

mhv_kntu
19-09-2011, 13:46
شما اصلا به اون عکسی که خود رگولاتوری گذاشته توجه کردین ؟
واسه چی مینیمم و ماکسیمم سرعت دانلود تعیین کردن؟
تا الان هم شیرینگ 1 به 10 بوده و اصلا ربطی به ابلاغیه جدید نداره فقط تو این ابلاغیه بهش تاکید شده تا شرکت ها بخاطر کم آوردن باند برای اجرای قانون جدید قانون قدیمی 1 به 10 رو زیر پا نگزارن.

من دارم شاخ در میارم . خیلی از دوستان تو این تاپیک این رو نمیدودنن و فکر می کنن الان سرویس Dedicate و پهنای باندشون بدون شیر هست !!

kamran987456
19-09-2011, 13:51
تا الان هم شیرینگ 1 به 10 بوده و اصلا ربطی به ابلاغیه جدید نداره فقط تو این ابلاغیه بهش تاکید شده تا شرکت ها بخاطر کم آوردن باند برای اجرای قانون جدید قانون قدیمی 1 به 10 رو زیر پا نگزارن.

من دارم شاخ در میارم . خیلی از دوستان تو این تاپیک این رو نمیدودنن و فکر می کنن الان سرویس Dedicate و پهنای باندشون بدون شیر هست !!
شیرنگ بوده همه هم میدونن
ولی واسه 128 نامحدود هیچ وقت سرعتش از 14 پایین نیومده !!!

در نتیجه اینها خط 1 مگابیت رو واسه 8 نفر شیر کردن که شده همون 128 کیلوبیت

ولی اون طوری که تو اون عکس نشون داده
نوشته که همون 128 کیلوبیت رو شیر میکنن

شما یک دلیل بیار که چرا اینها اومدن حداقل و حداکثر سرعت سرویس ها رو تعیین کردن ؟

alivw71
19-09-2011, 14:35
یکی از این سرویس های نامحدود بگیره ببینه چیه تا ببینیم خوبه یا نه.
مخابرات هم 1 به 10 ولی 1 به 1 هست:31:

Fusi0n
19-09-2011, 15:29
سلام
الان این سرویس 1 به 10 که بعضی ISP که عنوان کردید قرار دادن؟

pouria_br
19-09-2011, 17:58
سلام
الان این سرویس 1 به 10 که بعضی ISP که عنوان کردید قرار دادن؟
برار فک کنم منظور شما شرینگ 1 به 10 هستش
یعنی یه خط رو بین 10 نفر به اشتراک میزارن
بعضی ISP ها قبل این طرح هم 1 به 10 و یا کمترو یا بیشتر رو اجرا میکردن.
به این که نمیگن سرویس ،این خودش یعنی نامردی ISP ها :31:
ولی الان دیگه موظف هستن 1به 10 اجرا کنن

MASOUD_MW2
19-09-2011, 19:22
به به! اینم از یه pap دیگه!!! آسیاتک!!!

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

شما با این حرفت نشون دادی اطلاعاتت بسیار پایینه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزه دل خوده isp ها شبا سرعتو میارن پایین تا شما دانلوداتو در روز انجام بدی تا حجمت کم بشه.
میدونی چرا البته بعیده بدونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیلش اینکه شرکتها فقط از حجم پول در میارندهر چند از پهنای باند هم سود می برند ولی سود اصلی ازحجمه ترافیکو پس کاملا عاقلانست شبا سرعتو بیارن پایین. سنت 2 رقمی شد باهات بحث میکنم... :46:

کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!

M e i s a m
19-09-2011, 19:34
بسیار خوب :)
دیگه کدوما موندن؟ فکر کنم میخوان تا همه تعرفه هاشون رو نزدن اجراش نکنن که اینطوری خوب نیست...

gtairani
19-09-2011, 19:59
[QUOTE=EXXTREME;6479006
دیگه شخصیت شما برای همه مشخص شده.[/QUOTE]
این شخصیت شما هست که برای همه مشخص شده.:27:

saurron
19-09-2011, 20:06
عجب خر تو خری شده اینجا :16:
بابا چرا اینقدر به خودتون فشار میارید. این فروم تعیین میکنه که محدودیت برداشته بشه یا نه؟!
اینا هر کاری بخوان میکنن، صبر کنید ببینیم چی میشه.
چرا افتادید به جون همدیگه

alivw71
19-09-2011, 20:12
فکر کنم همون اشتراک 1 به 10 چون قیمت نامحدود 128 زده 29 هزار تومن و پایین زده 11900 تومن cra

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

فقط مخابرات داره نامحدود 1 به 1 میده

MASOUD_MW2
19-09-2011, 20:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز میبینم که از ترست پستتو ویرایش کردی.
آره از ترس تو بود بچه جان! :20: حتما دوتا چشمات مشکل داره وگرنه میدید که پست رو برای نقل قول ویرایش کردم!

تو عرضه نداری رو حرفی که زدی وایسی چرا پس ابراز وجود میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چند کیلویی که بخاطرت ابراز وجود کنم! مورچه چیه کله پاچش چی باشه! :46:
اون حرفی که زدی اینقدر مفت بود که حوصله جواب دادنشو نداشتم! یه چیزی پروندی از روی باد شکمت!
میگی شرکت ها شبها پهنای باندشونو خالی میذارن اما به مشتریها نمیدن! اینقدر توی اون یه وجب مخی که نداری فکر نمیکنی مشتریها اونوقت میرن یه شرکت دیگه؟
خدا بهت رحم کنه.
از اینکه ابراز وجود کردی ممنون. دیدیمت!

zqsxsw
19-09-2011, 20:22
داش گزینه نقل و قول حذف شده واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saurron
19-09-2011, 20:32
شرکت ها شبها پهنای باندشونو خالی میذارن اما به مشتریها نمیدن
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
:11:

MASOUD_MW2
19-09-2011, 20:38
من نمیخوام وارد این دعوای شما بشم. اما نظر شخصی اینه که این جمله درسته، به این دلیل:
اگه پهنای باند شیر میشد بین چند نفر، اونوقت سرعت خیلی نوسان داشت، چون مثلا یه نفر خاموش میکرد بجاش یه نفر تازه ساعت 4 صبح روشن میکرد، یه نفر از یه سایت با سرعت پایین دانلود میکرد و خلاصه بعضی شبها به دلیل اینکه تعداد افراد کمتری دانلود میکردن سرعت باید بالاتر از بقیه شبها باشه. و در طول شب هم سرعت بسیار نوسان پیدا میکنه.
اما شما اگه به نمودار dumeter دقت کنید میبینید که هر شب و در تمامی ساعات شب سرعت یکسان هست، که این نشون میده شرکت سرعتو محدود میکنه و سرعت شما ربطی به این نداره که بقیه دانلود کنن یا نه.
دوست من شرایط همه مثل هم نیست،
ببینید اینترنت یک شرکت ممکنه سرعتش شهر به شهر و مخابرات به مخابرات فرق داشته باشه! همونطور که الانم میبینیم هستن کسای یکه مثلا با پارس آنلاین شبها با سرعت 150 دانلود میکنن و هستن کسایی که سرعتشون 10 کیلوبایت میشه!
شرکت بابت این پهنای باند پول داده و شبها رایگان اونو نخریده! اینترنت رایگان شبها یک مزیت و عامل رقابت مهمی هست بین شرکت ها و تمام شرکت ها سعی میکنن سرعت شبانه رو افزایش بدن نه کاهش!
و این جمله که شرکت ها عمدا به مشترکین در شبها سرعت نمیدن کاکملا بی اساسه! هیچ شرکتی دوست نداره مشتریهاش بپرن برن یه شرکت دیگه! قضیه خیلی سادست درکش..

kamran987456
19-09-2011, 20:57
کامران جان باز هم که این حرف رو زدی!
میدونی قیمت 1 مگابیت چنده؟ و قیمت سرویس 128 چنده؟ اگه قیمتاشونو بدونی هیچوقت این حرف رو نمیزنی!
خب پس اگه همون 128 شیر شده چرا سرعت سرویس های 128 همارا سیستم در کل روز از 15 پائین نمیاد ؟؟

من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم :31:

اگه سرعت سرویس های نامحدود طرح جدید با سرعت نامحدود های قبلی یکی بود
اینها مجبور نبودن بیان حداقل یا حداکثر سرعت تعیین کنن و از الان مشتری های خودشون رو از دست بدن
حتما یه دلیلی داره ؟

amin_g_p
19-09-2011, 21:00
شیرنگ بوده همه هم میدونن
ولی واسه 128 نامحدود هیچ وقت سرعتش از 14 پایین نیومده !!!

ولی اون طوری که تو اون عکس نشون داده
نوشته که همون 128 کیلوبیت رو شیر میکنن

شما یک دلیل بیار که چرا اینها اومدن حداقل و حداکثر سرعت سرویس ها رو تعیین کردن ؟

اگر خط 1 مگ را شیر کردن به 8 نفر و پول 128 می گیرن که دیگه عالیه چرا نارضایتی چرا سرعت شب و روز فرق می کنه اصلا با این قیمت هزینه پهنا باند 1 مگ جبران می شه از اون حرفا بود اینها یک مگ را حدودا به 64 نفر 128 می دن باید پولش را در بیارن حالا شاید آرت شاتل به 30 نفر بده یک مگ را.

فکر کنم دوباره تاپیک به سوی قفل شدن داره می ره

kamran987456
19-09-2011, 21:25
اگر خط 1 مگ را شیر کردن به 8 نفر و پول 128 می گیرن که دیگه عالیه چرا نارضایتی چرا سرعت شب و روز فرق می کنه اصلا با این قیمت هزینه پهنا باند 1 مگ جبران می شه از اون حرفا بود اینها یک مگ را حدودا به 64 نفر 128 می دن باید پولش را در بیارن حالا شاید آرت شاتل به 30 نفر بده یک مگ را.

فکر کنم دوباره تاپیک به سوی قفل شدن داره می ره

خب پس ای اس پی که میاد سرویس 128 نامحدود با 13 هزار میده و سرعتش در طول روز از 15 کیلو بایت پایینتر نمیاد رو چجوری توجیح میکنید شما ؟
خودشم تنها این یه مورد نیست و چند نفر این سرویس رو دارن و همه تایید میکنن سرعت بین 14-16 هست

IVAN
19-09-2011, 21:28
خب پس اگه همون 128 شیر شده چرا سرعت سرویس های 128 همارا سیستم در کل روز از 15 پائین نمیاد ؟؟

من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم :31:

اینها مجبور نبودن بیان حداقل یا حداکثر سرعت تعیین کنن و از الان مشتری های خودشون رو از دست بدن
حتما یه دلیلی داره ؟
فعلا که کسی از این سرویس ها نگرفته. وهمینطور هیچ کس هم اطلاع دقیقی نداره که در شرکتها چی میگذره! بنابراین بهتره این جور بحثا رو پیش نکشید تا تاپیک قفل نشه. بزودی کیفیت این سرویسها رو هم میبینیم ;)

hermione
19-09-2011, 21:49
خب در نهایت افتخار کسب مقام اول از آخر در جدیدترین رتبه بندی اینترنت رو به همه مردم این آب و خاک تبریک میگم
به امید بهروزی و فردای بهتر :8:

and-roid2
19-09-2011, 22:11
ايول افغانستان در رتبه ١٥٥ و ايران در رتبه ١٧٠.....!!!
عجب كشور مدرن و بروزي داريم.....!!!اوراااا
شعار كشور ما:
ما افتخار داريم كه رتبه اخر را در بين همه كشور را از ان خود كرده ايم....
اورااااااااااااااااا
جناب محترم وزير فناوري اطلاعات اقاي بــــــــــــوق اين پيشرفت رو به شما و همكارانتان پيشـــاپيش تبريك ميگوييم..... :5::31::20:

amin_g_p
19-09-2011, 22:46
خب پس ای اس پی که میاد سرویس 128 نامحدود با 13 هزار میده و سرعتش در طول روز از 15 کیلو بایت پایینتر نمیاد رو چجوری توجیح میکنید شما ؟
خودشم تنها این یه مورد نیست و چند نفر این سرویس رو دارن و همه تایید میکنن سرعت بین 14-16 هست

این را من نمی دونم ولی خودتون حساب کنید یک مگ پهنا باند ددیکیت 300 هزارتومان (حدودا) حالا 8 نفر 13 هزار تومان (108 هزار تومان) چطوری می شه که سود می کنند؟؟؟

(منم اول که این سرویسم را داشتم سر آی اس پی خلوت بود 230 سرعت دانلود شب و روز پایین نمی اومد ولی حالا بالای 100 باشه خدا را شکر می کنیم)

MASOUD_MW2
19-09-2011, 23:05

من تا زمانی که جواب قانع کننده نگیرم همون حرف رو میزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما یه دلیلی داره ؟

چشم داش کامران برات توضیح میدم.
ببین شرکتهای اینترنتی یه نرم افزار دارن که کارش مدیریت پهنای باند شرکت هست.
این نرم افزار پهنای باند رو با توجه به مصرف گروه های کاربری بین این گروه ها تقسیم میکنه.
شما 4 تا گروه A B C D رو در نظر بگیر.
این گروه ها هر کدوم یه پهنیا باندی دارن و یک پهنای باند کلی وجود داره که حاصل مجموع پهنای باند این 4 تا گروه هست.
وقتی در گروه A چند نفر دارن دانلود میکنن و سرعتش میاد پایین اما مثلا در گروه D در این لحظه مقداری پهنای باند خالی هست این پهنای باند از گروه D به A منتقل میشه تا یه تعادلی بین پهنای باند زیر مجموعه ها ایجاد بشه.
برای همین هست که ما خیلی کم شاهد افت سرعت در سرویس های نامحدود هستیم! چرا؟ چون هر کس به اندازه حق خودش برداشت میکنه و خیلی کم پیش میاد که تمام زیر مجموعه ها همزمان آنلان و همزمان در حال دانلود باشن. :20:

mehdi_08
19-09-2011, 23:10
این را من نمی دونم ولی خودتون حساب کنید یک مگ پهنا باند ددیکیت 300 هزارتومان (حدودا) حالا 8 نفر 13 هزار تومان (108 هزار تومان) چطوری می شه که سود می کنند؟؟؟

(منم اول که این سرویسم را داشتم سر آی اس پی خلوت بود 230 سرعت دانلود شب و روز پایین نمی اومد ولی حالا بالای 100 باشه خدا را شکر می کنیم)
سلام
این قضیه شیر کردن داستان طولانی داره و می شه بهه جرائت گفت که تا الان اجرا نشده
همون سرویس ددیکت یه مگ رو شرکت isp از مخابرات می خره 300 هزار تومن خوب طبق قانون جدید شرکت isp اجازه داره اون خط یه مگ رو بین 10 نفر که متقاضی سروی یه مگ هستند تقسیم کنه و توی قرار دادشون با مشترک قید می شه که سروی شیر شده است و از هر مشترک حدود 38 تومن می گیره که می شه 380 هزار تومن که 80 تومنش سود شرکت isp هست
ولی در این سرویس شیر شده اگه همه 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت برای هر نفر میاد روی 12.8 کیلوبایت بر ثانیه که :31:
کلا سرعت دانلود این نوع سرویس از 12.8 کیلوبایت تا 128 کیلوبایت در حاله نوسانه
در حالی که عملا ما سرویس اینطوری رو تا به حال از شرکت های ispندیدیم چون اغلب سرعت دانلودشون به اون سقف قرار داد نزدیکه
این مثال برای سرویس یه مگ بود حالا برای سرعت های پایین تر اگه بررسی کنین به یه وضعیت های اسفناکی می رسین
فقط همینو بگم مثلا در قانون شیر بین 10 نفر سرعت دانلود سرویس 128 کیلو بیت چیزی بین 1.6 تا 16 کیبوبایته که این یعنی فاجعه

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

نه دوست عزیز اشتباه نکن تا الان اشتراک 1به 10 نبوده بلکه بیشتر به خط اخصاصی شبیه بوده
دقت کن وقتی شما سروی یه مگ می گیری و سرعت دانلودت از 128 کیلوبایت کمتر نمی شه یعنی فقط تو داری از اون یه مگ استفاده می کنی در صورتی که در این قانون جدید اون خط یه مگ بین 10 نفر تقسیم می شه

MASOUD_MW2
19-09-2011, 23:15
خسته شدم اینقدر توضیح دادم و بازهم میان میگن ما الان اختصاصی داریم!!!! دیگه نمیگن ما محدود داریم 2 گیگ در ماه!! واقعا خیلی سخته تلاش کردن در بین اکثریتی که نمیدونن چه خبره!

mehdi_08
بله طبق این قانون چنین کاری انجام می شه و مشترک حق اعتراضی نداره!!!!!1

BursT
خب قضیه هم ختم به خیر شد.

MASOUD_MW2
19-09-2011, 23:20

ایشون نماینده PAP ها هستن و مطمئنن جانب اونهارو میگیرن نه مشترکین رو! درضمن هیچجای متن نگفته ختم به خیر شده و فقط حرف دل خودشونو زدن و گفتن تغییری در سرویس ها ایجاد نمیشه اما در عمل دیدیم که PAP ها یکی پس از دیگری دارن تغییر سرویس میدن. :20::46:

and-roid2
19-09-2011, 23:25

عزيز اين بحث رو كاربرArashMiniStar برامون گذاشته چند ساعت پيش...:46:

mehdi_08
19-09-2011, 23:29
خسته شدم اینقدر توضیح دادم و بازهم میان میگن ما الان اختصاصی داریم!!!! دیگه نمیگن ما محدود داریم 2 گیگ در ماه!! واقعا خیلی سخته تلاش کردن در بین اکثریتی که نمیدونن چه خبره!
سلام
تمام این نتیجه گیری ها به خاطر عدم ارائه یه تعریف درست از اشتراک 1 یه 10 از سوی مسئولین مربوطه اس :20:

یه مثال می زنم الان خودم اشتراک 256 نامحدو از مخابرات گرفتم سرعت دانلود حدود 30 31 هست که از این مقدار کمتر نمی شه من برای این سروی ماهی 16600 تومن پول می دم(نامردا 4 درصد گرونش کردن)
همین الان شما بخوا یه سرویس اختصاصی با سرعت 256 بگیری باید مبلغ خیلی بیشتری رو هزینه کنی

در صورتی که این دوتا سرویس تفاوتی توی سرعت دانلود ندارن

IVAN
19-09-2011, 23:41
حالا اینا قراره فردا کشورو اداره کنن. چه شود :biggrin: بعد به مسئولا ایراد میگیریم که چیزی بارشون نیست!
میگن کسی که نمیدونه رو میشه بهش یاد داد ولی کسی که نخواد بفهمه رو زمین و زمان هم یکی شن باز نمیشه بهش فهموند ;)

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

سلام
تمام این نتیجه گیری ها به خاطر عدم ارائه یه تعریف درست از اشتراک 1 یه 10 از سوی مسئولین مربوطه اس :20:

یه مثال می زنم الان خودم اشتراک 256 نامحدو از مخابرات گرفتم سرعت دانلود حدود 30 31 هست که از این مقدار کمتر نمی شه من برای این سروی ماهی 16600 تومن پول می دم(نامردا 4 درصد گرونش کردن)
همین الان شما بخوا یه سرویس اختصاصی با سرعت 256 بگیری باید مبلغ خیلی بیشتری رو هزینه کنی

در صورتی که این دوتا سرویس تفاوتی توی سرعت دانلود ندارن
دقیقا مشکل همینجاست. شما و عده کمی به این امکانات دسترسی دارید ولی خیلی از کاربرا هزینه بیشتری میکنن در عین حال که سرویس خوبی هم گیرشون نمیاد. حالا همین عده هم باید با شرکتها و سازمان تنظیم مقررات سروکله بزنن هم با کاربرانی که فکر میکنن با اجرای این قانون ضرر میبینن!! خلاصه مکافاتیه

M e i s a m
20-09-2011, 00:36

من دارم بجای شما حرص میخورم شما خودتو ناراحت نکن :41: بخصوص که من اصلا ظرفیت ندارم ببینم طرف مقابلم شوته و خودشو خیلی هم قبول داره (خودم از همه شوت ترم هاا ولی باز همین که خودم میدونم شوتم خیلیه...!)

دوستانی که تازه وارد تاپیک میشید لطفا صفحه های قبلی رو هم یه نیم نگاهی بندازید

Intel VS AMD
20-09-2011, 00:57
ایشون نماینده PAP ها هستن و مطمئنن جانب اونهارو میگیرن نه مشترکین رو! درضمن هیچجای متن نگفته ختم به خیر شده و فقط حرف دل خودشونو زدن و گفتن تغییری در سرویس ها ایجاد نمیشه اما در عمل دیدیم که PAP ها یکی پس از دیگری دارن تغییر سرویس میدن. :20::46:

سلام

شايد سوالم تكراري باشه

الان كدوم شركتها تغيير سرويس داشتن شنيدم مثل اينكه پارس آنلاين تغيير داشته اما شاتل كه هنوز تغييري نكرده .

pouria_br
20-09-2011, 01:00
سلام

شايد سوالم تكراري باشه

الان كدوم شركتها تغيير سرويس داشتن شنيدم مثل اينكه پارس آنلاين تغيير داشته اما شاتل كه هنوز تغييري نكرده .
دقیقا تکراریه :31:
پارس آنلاین
آسیا تک
پیشگامان

MASOUD_MW2
20-09-2011, 01:03
تا این لحظه:
1.پیشگامان توسعه
2. پارس آنلاین
3. آسیاتک
4. فن آوا

pcsoft
20-09-2011, 06:03
به نظرتون مخابرات کوتاه میاد؟
خیلی رو دارن...
از قم که خبری نیست.

hp980
20-09-2011, 08:00
به نظرتون مخابرات کوتاه میاد؟
خیلی رو دارن...
از قم که خبری نیست.

به هر صورت مجبوره الان مخابرات تهران كه قيمتهاي جديد رو زده:

abbasjun
20-09-2011, 09:25
من روی این قضیه ی شیر شدن بین 10 نفر خیلی شک داشتم و رفتم از یکی از رفقام که توی شرکت نداگستر کار می کرد این قضیه رو پرسیدم و فهمیدم این قضیه بیشتر به ضرر شرکت هاست تا کاربران:
چرا؟
خوب نگاه کنید الان اگه شرکتی به طور مثال 10 مگ پهنای باند داره فقط مجازه 100 نفر مشتری داشته باشه و این پهنای باند رو بین 100 نفر شیر می کردند که قبلا اینطوری نبود و خیلی بیشتر از این مقدار مشتری می گرفتن بدون اینکه کاری برای افزایش پهنای باند بکنن اما الان اگه شرکتی بخواد حتی به 1 نفر بیشتر از این مقدار سرویس بفروشه باید پهنای باند اضافه بخره (البته این کار باید نظارت قوی از طرف سازمان تنظیم پشتش باشه) و حالا این بعیده که هر 100 نفر با هم در حال دانلود باشند پس هیچوقت سرعت پایین تر از مقدار مورد نظر نمیره.
پس این طور میشه نتیجه گرفت که قبلا شرکت ها خیلی بیشتر از پهنای باندشون میفروختند که حالا با این کار اگه نظارت پشتش باشه نمیتونند اینطوری دزدی کنند.

saurron
20-09-2011, 10:01
من روی این قضیه ی شیر شدن بین 10 نفر خیلی شک داشتم و رفتم از یکی از رفقام که توی شرکت نداگستر کار می کرد این قضیه رو پرسیدم و فهمیدم این قضیه بیشتر به ضرر شرکت هاست تا کاربران:
چرا؟
خوب نگاه کنید الان اگه شرکتی به طور مثال 10 مگ پهنای باند داره فقط مجازه 100 نفر مشتری داشته باشه و این پهنای باند رو بین 100 نفر شیر می کردند که قبلا اینطوری نبود و خیلی بیشتر از این مقدار مشتری می گرفتن بدون اینکه کاری برای افزایش پهنای باند بکنن اما الان اگه شرکتی بخواد حتی به 1 نفر بیشتر از این مقدار سرویس بفروشه باید پهنای باند اضافه بخره (البته این کار باید نظارت قوی از طرف سازمان تنظیم پشتش باشه) و حالا این بعیده که هر 100 نفر با هم در حال دانلود باشند پس هیچوقت سرعت پایین تر از مقدار مورد نظر نمیره.
پس این طور میشه نتیجه گرفت که قبلا شرکت ها خیلی بیشتر از پهنای باندشون میفروختند که حالا با این کار اگه نظارت پشتش باشه نمیتونند اینطوری دزدی کنند.

والا این چیزی هست که ما از اول میگفتیم. که اگه درست اجراش کنن خوبه اما چون توش دزدی میشه به احتمال 90% برای کاربرا بد میشه.
الان تعرفه های پارس انلاینو نگاه کنید جالبه. 128 با 4گیگ حجم 14950 تومن، 256 نامحدود 14500 تومن!:27:

MASOUD_MW2
20-09-2011, 10:04
الان تعرفه های پارس انلاینو نگاه کنید جالبه. 128 با 4گیگ حجم 14950 تومن، 256 نامحدود 14500 تومن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاش جالبه؟ سرویس محدود سرعتش شاید تا 200 هم بره! اما باید حجم بخرین! اما اون یکی نامحدود هست و سرعتش 30 40 ..

saurron
20-09-2011, 11:54
منظور منم اینه که وقتی اون سرویس هم نامحدود هست و هم ارزون یه مشکلی داره. راستی کسی امتحان کرده ببینه واقعا سرعت از 30_40 پایین تر نمیاد؟ (سرعت اصلی باید 32 باشه).
حالا این حرفا رو بیخیال. من از یه چیزی خیلی تعجب میکنم، از اون طرف دارن اینترانت راه میندازن، از این طرف تصمیم میگیرن یه قانون اجرا کنن که محدودیت برداشته بشه، باز این قانونو 100 بار تغییر میدن و 1000 جور تبصره میذارن براش.
من که احساس میکنم اینا بعد از یه مدت سرعتو با توجه به این تبصره ها حسابی میارن پایین و دولت میگه خوب بچه ها اینترنت که دیگه عملا تعطیله ما از این به بعد فقط اینترانت ارائه میدیم :16:

Le0nard0
20-09-2011, 12:49
تاوقتی که کسی این سرویس ها رو نگیره و وضعیت رو نبینه این بحثا بی فایده هست . یعنی توی این چند روزه هیچ کس نگرفته؟

alivw71
20-09-2011, 12:56
به هر صورت مجبوره الان مخابرات تهران كه قيمتهاي جديد رو زده:

قیمتای قبلیه که کجاش جدیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hermione
20-09-2011, 13:11
منظور منم اینه که وقتی اون سرویس هم نامحدود هست و هم ارزون یه مشکلی داره. راستی کسی امتحان کرده ببینه واقعا سرعت از 30_40 پایین تر نمیاد؟ (سرعت اصلی باید 32 باشه).
حالا این حرفا رو بیخیال. من از یه چیزی خیلی تعجب میکنم، از اون طرف دارن اینترانت راه میندازن، از این طرف تصمیم میگیرن یه قانون اجرا کنن که محدودیت برداشته بشه، باز این قانونو 100 بار تغییر میدن و 1000 جور تبصره میذارن براش.
من که احساس میکنم اینا بعد از یه مدت سرعتو با توجه به این تبصره ها حسابی میارن پایین و دولت میگه خوب بچه ها اینترنت که دیگه عملا تعطیله ما از این به بعد فقط اینترانت ارائه میدیم :16:

اگه به قول خودشون زیرساختهاشونو تقویت نکنن با این وضع موجود فکر نکنم سرعت درست و حسابی با نامحدود همگانی حاصل بشه شاید هم به قول شما سرعت کم بشه و همه رو سوق بدن به سمت اینترنت پاک:27:
به هر حال هنوز محدودیت 128 مصرف خانگی برداشته نشده و کمی سوال بر انگیزه حرکتشون .
به هر حال امیدواریم از این رتبه 170 بیایم طرفای 120-130 یعنی میانگین سرعت حدود 3-4مگابیت.:8::8:
-------------------------------------
یکی از بچه ها اینجا نوشته بود پیشگامان قیمتاشو تغییر داده پس چرا پیشگامان نصف جهان هنوز تغییر نداده ؟

pcsoft
20-09-2011, 13:27
شانس من خطم چند روز قبل از این خبرها(اجرا شدن قانون در چند شرکت) رفته بودم مخابرات و تمدید کرده بودم.
ماه بعد اگر مخابرات از قانون تبعیت نکنه میرم پارس آنلاین. هر چی باشه سرعتش 30 هم باشه(256) بازم طبق جدول 8 گیگ گیرمون میاد.
بهتر از مخابراته که از 128 تا 1 مگ به همه یک نوع حجم رو داده. سرعتش هم همچین 200 نیست. آخر آخرش به 70 میرسه که بخوره تو سرش.

zakerin
20-09-2011, 13:43
سلام به دوست عزیز مسعود ...
در پست های قبلی گفته بودید که تا الان 4 شرکت اقدام به ارائه اینترنت نامحدود کردن ... از بین این چهار تا شرکت از نظر قیمت و کیفیت شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
متشکر

pouria_br
20-09-2011, 13:47
سلام به دوست عزیز مسعود ...
در پست های قبلی گفته بودید که تا الان 4 شرکت اقدام به ارائه اینترنت نامحدود کردن ... از بین این چهار تا شرکت از نظر قیمت و کیفیت شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
متشکر
مثلا تو شهر من یه پیشگامان هست با یه پارس آنلاین
الانهم پارس هستم و پارس رو ترجیح میدم به پیشگامان
چون اینجا زیاد پیشگامان سرعتاش جالب نیست

brilliant1
20-09-2011, 14:22
سلام
من و 5 نفر دوستان از سال پیش از محابرات قم اینترنت نامحدود گرفتیم،در مدت زمانی که داشتیم،3 نفر همواره در دانلود بودند و 3 نفر روزانه استفاده معمولی می کردند،هیچکدام از اینترنت ناراضی نبودیم و همیشه سرعتی که خریداری کرده بودیم به ما ارائه شده بود،اما از ابتدای امسال مخابرات قم اینترنت را محدود کرد و فقط کاربرانی که قبلا خریده بودند نامحدود بودند،سرعت اسمی دوبرابر شد،برای من که نامحدود داشتم خیلی خوب بود اما برای بقیه که شبانه هم نداشت خیلی بد شد.در شرایط فعلی شرکتها سود هنگفتی می بردند اما الان سودشون کم میشه و مشتری هم به رضایت نسبی می رسد،البته فیل ترنت کم سرعت به درد لذت بردن از وب نمی خورد و فقط ما سرگرمیم.باید سرعتها به بالای 5 مگ بره و فیل تر هم برداشته بشه،به امید آنروز.

hp980
20-09-2011, 14:45
قیمتای قبلیه که کجاش جدیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه جديده
تو سايتش قسمت تعرفه ها بريد قسمت adsl اينم عكسش:

Le0nard0
20-09-2011, 15:23
با آسیاتک صحبت کردم گفت که این سرویسهای نامحدود جدید شیرش شاید از 1 به 10 هم بیشتر باشه و سرعتهاش خیلی پایینه و کیفیتی نداره.

porya_spy
20-09-2011, 15:29
اقا مسعود این شاتل قرار نیست تعرفه هارو بذاره تو سایت ؟!! :13::19: شرکت های معروف گذاشتن . این شاتل هنوزز :41:

wichidika
20-09-2011, 15:32
این شاتل کی می خواد از خر شیطون بیاد پایین؟

صبانت گذاشته

alivw71
20-09-2011, 15:36
نه جديده
تو سايتش قسمت تعرفه ها بريد قسمت adsl اينم عكسش:

من دارم نزدیک 2 سال استفاده میکنم قیمتاش همونه هیچ فرقی نکرده.

hp980
20-09-2011, 15:46
من دارم نزدیک 2 سال استفاده میکنم قیمتاش همونه هیچ فرقی نکرده.

ديگه اينجاشو نميدونم قيمتي كه تو سايت زده رو من گفتم.

در ضمن صبانت هم بالاخره تسليم شد و قيمتهاي جديد رو زد:

hosseinboss
20-09-2011, 15:53
یکی از دوستانم که تازه از سفر عتبات(عراق)اومده میگفت که کافی نت های اون جا سرعت خیلی خوبی داره و صفحات وب رو با تاخیر بسیار کمی باز میکنه!!!!!
در ضمن این بنده خدا خودش از پارس آنلاین 256 داره و سرعت دانش معمولا روی 130 هست
این از وضع اینترنتون اون هم از ارزش پولمون که توی عراق هر 1200 تومن رو 1000 دینار می دن
خاک بر سر مسببانش

akharwarbaz
20-09-2011, 15:59
ویرایش........

pouria_br
20-09-2011, 16:03
قیمتهای صبا نت از پارس آنلاین گرونتره یخورده :31:

SevenCity
20-09-2011, 16:10
گذاشتن تو PDF تابلو نباشه :31:

mr.dengo
20-09-2011, 16:12
یکی از دوستانم که تازه از سفر عتبات(عراق)اومده میگفت که کافی نت های اون جا سرعت خیلی خوبی داره و صفحات وب رو با تاخیر بسیار کمی باز میکنه!!!!!
در ضمن این بنده خدا خودش از پارس آنلاین 256 داره و سرعت دانش معمولا روی 130 هست
این از وضع اینترنتون اون هم از ارزش پولمون که توی عراق هر 1200 تومن رو 1000 دینار می دن
خاک بر سر مسببانش

پول که جای خود دارد
ولی اصلا کار اشتباهیه که نت اینجارو با عراق مقایسه میکنی
میتونی با مالی مقایسه کنی :31:

من شرط میبندم بذار یکم اوضاع عراق بهتر بشه ببین کجا میرسن و ما کماکان توی همون ربطه ی طلاییمون هستیم خداییش اگه بازم جدول جا داشت بازم ما اخری بودیم:31:

saurron
20-09-2011, 16:22
میگما، قصد انکار حرفای شمارو ندارم، اما جریان چیه همه میگن اشتباه هست که اینترنت اینجارو با بقیه کشورا مقایسه کنیم؟
خوب اینجا هم برن پهنای باند بخرن بجای اینکه پول نفتو حیفو میل کنن و بعدش با یه قیمت منصفانه به مردم بفروشن :13:
تا وقتی "نیاز" و "مقایسه" وجود نداشته باشه پیشرفتی هم نیست.

hp980
20-09-2011, 16:24
قیمتهای صبا نت از پارس آنلاین گرونتره یخورده :31:

ساپورت صبانت تو تاپيك صبانت ميگه كه سرعتها رو دقيقا تقسيم بر 10 ميكنيم و بيشتر از اون نميشه و ميگه تنظيم مقررات اينجوري گفته!!!!!!!:31:

SevenCity
20-09-2011, 16:44
این دوتا تایپیک شکایت رو یکی کنید آدم قاطی میکنه
سرویس 256 در بدترین حالت به قانون تنظیم مقرارت (اسمو نیگا) سرعت دانلودش چقدر میشه؟

MASOUD_MW2
20-09-2011, 16:55
خوب اینم از صبانت!! تبریک میگم!

pouria_br
20-09-2011, 16:57
خوب اینم از صبانت!! تبریک میگم!
مسئول تبریکات اومد :31:
======================
میگم مسعود جان بعضی از شرکتا گفتن شرینگ بالا تر از 1 به 10 هست
این کار مگه قانونیه ؟
هرچند اینا قاون سرشون نمیشه

IVAN
20-09-2011, 17:02
شمارش معکوس برای شاتل :biggrin:
10 , 9 , 8 , ...

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

مسئول تبریکات اومد :31:
======================
این کار مگه قانونیه ؟
به احتمال زیاد چون از اعمال این قانون ناراحتن این حرفو علنا گفتن که کاربرا ترغیب به استفاده نشن!
البته باز هم من احتمال میدم که اوایل استفاده از این سرویس سرعتها کمی پایین باشه ولی بعد از اعتراضات دوباره کاربرا شرایط بهبود پیدا میکنه

MASOUD_MW2
20-09-2011, 17:25
مسئول تبریکات اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
این کار مگه قانونیه ؟
:31:

IVAN بهترین جواب رو داد. :20:

mehdi speed 700
20-09-2011, 17:26
دوستان مگه قانون جدید تصویب شد.
آخه من توی تراوین سرور 1 به رییس های 100 اتحاد اول پیام زدم و لینکه این بحث رو با لینک ارسال شکایت دادم اگه از اهر اتحاده 30 نفر 5 نفر هم شکایت کرده باشن میشه 500 نفر 500 نفر واسه شکایت که کم نیست

akharwarbaz
20-09-2011, 17:52
دوستان مگه قانون جدید تصویب شد.
آخه من توی تراوین سرور 1 به رییس های 100 اتحاد اول پیام زدم و لینکه این بحث رو با لینک ارسال شکایت دادم اگه از اهر اتحاده 30 نفر 5 نفر هم شکایت کرده باشن میشه 500 نفر 500 نفر واسه شکایت که کم نیست

بیا بعد میگن تراوین خوب نیست :21:

kar1591
20-09-2011, 17:57
کسی نمی دونه این تعرفه ها کی اعمال میشن ؟

saurron
20-09-2011, 18:03
این دوتا تایپیک شکایت رو یکی کنید آدم قاطی میکنه
سرویس 256 در بدترین حالت به قانون تنظیم مقرارت (اسمو نیگا) سرعت دانلودش چقدر میشه؟
در بدترین حالت طبق قانون مجاز هست که تا 3.2 کیلوبایت پایین بیاد :20:

ArashMiniStar
20-09-2011, 18:21
در بدترین حالت طبق قانون مجاز هست که تا 3.2 کیلوبایت پایین بیاد :20:
نه.حداقل 25.6 هست.این که میشه دیال آپ.

saurron
20-09-2011, 18:22
نه.حداقل 25.6 هست.این که میشه دیال آپ.
حداقل 25.6 کیلوبیت هست. شما باید تقسیم به 8 کنید تا بشه کیلوبایت.

sima_6600
20-09-2011, 20:45
خوب دوستان این هم بخونید بد نیست من هر چی میگم یک سری میکن درست نیست

M e i s a m
20-09-2011, 20:52
البته مسعود خان یه چیزی در رابطه با نرم افزار نمیدونم چی چیِ تقسیم پهنای باند گفتن فکر کنم با اون حساب اگر خودشون عمدا محدودیت ایجاد نکنن خیلی سرعتمون خراب نشه...

pcsoft
20-09-2011, 20:53

شما هم باور کردی..:31:
این همون خبر "این کارشناس اضافه کرد:" نبود؟(کارشناس بدون اسم)
قدیمی هستش.

pouria_br
20-09-2011, 21:38

این کارشناسای شنگول زیاد حرف میزنن :31:

alivw71
20-09-2011, 22:30
شرکت فقط پارس اینترنت( مفت نامحدود . سرعت بالا)

mr.dengo
20-09-2011, 22:35
بچه ها بریزید اینجا

البته اینام همه فیلمشونه ولی بد نیست یه کامنت بذارید

kambadena
21-09-2011, 00:00
اموز هم اخبار اعلام کرد هیچ شرکتی حق نداره بگه که سرویس نامحدود ازائه نمیکنه ولی متاسفانه باز هم هست
تازه در مورد هزینه نصب سیستم هم همینطور

nimakh
21-09-2011, 07:18
خوشم میاد شاتل اصلا به روی خودش هم نمیاره نه تعرفه جدیدی نه خیری انگار گردنش کلفته هر چند مخابرات هم به این کلفتی تعرفه های نامحدود رو اعلام کرده ولی شاتل اعلام نمیکنه

MASOUD_MW2
21-09-2011, 08:24
تا فردا آخرین فرصت هست...

hp980
21-09-2011, 08:46
شركت عصر انتقال داده­ ها (عصر تلكام) هم قيمتهاي جديد رو زد:

choory
21-09-2011, 10:20
دوستان اشتباه نکنید شاتل هم اعمال کرده اما به سبک و شیوه خودش.:41:

دیشب بعد از ساعت 1 سرعت من زیر کیلو بایت بود.با پشتیبانی صحبت کردم گفت چون سرویس شما شیر هست این ساعات همه دانلود میکنند سرعت به این صورت هست.
گفتم من 512 گرفتم که با سرعت پایین تر از 1 کیلو بایت دانلود کنم؟؟؟!!!!! دیال آپ که به صرفه تر هست.

در اومده میگه این قانونی هست که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ما گذاشته و گفته که سرویس های مشترکین را 1 به 10 شیر کنیم.:18:

گفتم شما فقط قسمتی را که به نفع خودتون هست را اعمال کردید؟گفت منظورتون؟؟!!!:13:
گفتم وقتی سازمان گفته شیر ادامش هم گفته محدودیت حجمی سرویس ها باید برداشته بشه نه 3 گیگ در ماه.

چند لحظه مکس کرد در اومد شما توی این ماه 16 گیگ دانلود داشتید.این یعنی نامحدود.
گفتم از این 16 گیگ که 3 گیگ برای خود دوره بوده +4 گیگ خودم خریدم+ 1 گیگ که شاتل اضافه کرد یعنی من کلا 8 گیگ اضافه تر دانلود داشتم اون هم توی ساعات رایگان

با کمال پروگی در میاد میگه من هم منظورم همان 8 گیگ بود به نظر شما 8 گیگ دانلود زیاد نیست؟؟!!!:18:

گفتم یا شما معنی نامحدود را نمیدونید یا خودت را زدی به خ.....:31:

گفت اگه ما سرویس ها را نامحدود کنیم تو روز هم سرعتت مثل الان هست میخوای این چنین باشه؟!!!!:2:

گفتم اگه به این صورت صورت بخواد باشه میرم دیال آپ هم سرعتش بیشتره هم نامحدود.
در ضمن شما خط ها را به چه صورت شیر میکنید که سرعت 512 میشه 1 تاحداکثر 3 کیلو بایت؟؟!!

میگه 1 به 10.

گفتم شما یا دورغ میگی یا ریاضیت ضعیف هست در صورتی که 1 به 10 باشه باید صرعت حداقل حداقل در صورتی که همه مشترکین که سرویس بین آنها شیر هست با هم دانلود کنند سرعت 6.4 کیلو بایت باشه.

میگه نه اینطور نیست

دیگه جوابش ندادم.اخه من به این آدم چی بگمم!!!!!!:19:

ببخشید اگه زیاد پر حرفی کردم

sei_pm
21-09-2011, 10:23
تبریک میگم نوبت به آسیاتک و صبانت و داتک هم رسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه داتک سرویس 64 هم گذاشته با اشتراک 1 به 10 چه شود :46: جالبتر اینکه ارزانتر از همه هست چون تعرفه خود مخابرات رو زده ولی بقیه 20 % هم گرانتر زدن
گویا شاتل فقط مانده .
نمی دونم شانه ساز زاده مدیر عامل شاتل باز این باز چه بهانه ای میاره

porya_spy
21-09-2011, 10:34
تبریک میگم نوبت به آسیاتک و صبانت و داتک هم رسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه داتک سرویس 64 هم گذاشته با اشتراک 1 به 10 چه شود :46: جالبتر اینکه ارزانتر از همه هست چون تعرفه خود مخابرات رو زده ولی بقیه 20 % هم گرانتر زدن
گویا شاتل فقط مانده .
نمی دونم شانه ساز زاده مدیر عامل شاتل باز این باز چه بهانه ای میاره

داداش داتک هم اینکارو کرده !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مونده این شاتل ! با پشتیبانی که صحبت میکنم موضوع بهش میگم . گفتم بسه دیگه انقدر خودتون نزنید به اون راه 6 تا شرکت ها تا حالا اینکارو انجام دادن ! بعد میگه با نمایندگی شهرتون در تماس باشید . یه مشت آدم کودن استخدام کردن ! :13::19:

پ .ن : موقعی که داشتم پست میزدم شما پست ویرایش کردید :31:

siamak_mu
21-09-2011, 10:57
چه مقاومتی میکنه این شاتل! :31: یه هفته هست ما رو شیر کرده ولی هنوز تعرفه نزده. فکر کنم امروز دیگه تعرفه هاشو بزنه تو سایت.

sam_mk
21-09-2011, 11:05
شاتل کلاً داغونه من اینو خیلی سال پیش فهمیدم و ازش کشیدم بیرون
گفته 8 گیگ دانلود داشتی پس نامحدوده:31:پس من الان شاتل بودم چکار میکردم منی که با گوشی در ماه 20 گیگ دانلود دارم:27:
نامحدود یعنی بالای 50 گیگ

p30c
21-09-2011, 12:07
بايد تحريم بشن وقتي هيچكسي نخره درست ميشه

masoud93
21-09-2011, 12:09
سلام.

پارس آنلاین چی ؟؟؟

اون نامحدود نکرده ؟؟؟

siamak_mu
21-09-2011, 12:22
سلام.

پارس آنلاین چی ؟؟؟

اون نامحدود نکرده ؟؟؟

چرا کرده اونایی که با CRA شروع میشن:

masoud93
21-09-2011, 13:17
چرا کرده اونایی که با CRA شروع میشن:

الان برا من خود به خود نامحدود نشده ...

زمانی که تعرفه این سریم تموم بشه نامحدود میشه ؟؟؟

میتونم به غیر از نامحدود ، مثلاً همین اینترنت خودم رو تمدید کنم یا نه ؟؟؟

siamak_mu
21-09-2011, 13:36
الان برا من خود به خود نامحدود نشده ...

زمانی که تعرفه این سریم تموم بشه نامحدود میشه ؟؟؟

میتونم به غیر از نامحدود ، مثلاً همین اینترنت خودم رو تمدید کنم یا نه ؟؟؟

من شاتلی هستم نمیدونم. از امور مشترکین پارس سؤال کنید.

hosein_artist
21-09-2011, 15:35
با درود دوستان اگر isp ها بخواهند حقه بازی کنند و کاربران را اذیت کنند باید همه کاربران مهم نیست از چه isp سرویس مس گیرند همه شکایت کنند و قضیه را به صورت جدی دنبال کنند تا روی ابن isp ها کم شود:34::15:

mhv_kntu
21-09-2011, 17:38
شاتل کلاً داغونه من اینو خیلی سال پیش فهمیدم و ازش کشیدم بیرون
گفته 8 گیگ دانلود داشتی پس نامحدوده:31:پس من الان شاتل بودم چکار میکردم منی که با گوشی در ماه 20 گیگ دانلود دارم:27:
نامحدود یعنی بالای 50 گیگ
آره کلا پشتیبان های شاتل تو 10 سال پیش زندگی می کنن و 5 گیگ به بالا رو فوق العاده زیاد می دونن و کاربرایی که 20 گیگ بالا مصرف می کنن در ماه میرن تو لیست یوزرهای پرمصرف و دهنشون رو با انواع محدودیت ها سرویس می کنن .
امیدوارم مقاومت شاتل هم بزودی شکسته شه و چند صد هزار نفری از تلکه شدن بیشترشون جلوگیری بشه.
واقعا زور داره 1 گیگ ترافیک رو از +5 هزار تومن یک شبه زیر 2 هزار تومن آوردن ! و سرویس 1 مگ نامحدودش که +200 هزار تومن در ماه هست رو بکنه 37 هزار تومن ! منم بودم تا جون داشتم مقاومت میکردم !!:31:

پ . ن : مخابرات استان مازندران هم هنوز داره سرویس حجمی میده و نامحدود نداره فقط قیمت هاش همونه.

p30c
21-09-2011, 17:42
همانطور كه گفتم همه شركتهاي خصوصي را تحريم كنند برويد از مخابرات بگيريد كه كاملا" نامحدود است و بنده 24 ساعته دانلود مي كنم.

logos
21-09-2011, 17:48
دوستان تا حالا هرچي تبريك گفتيد بر مبناي گذاشتن يك سري عدد تو صفحه اين شركتها هست !!! مثلا من از پيشگامان دارم الان 3-4 هفته هست قيمتها تو پيجش هست اما نمي فروشه !!! سوالم اينه از اين شركتها هيچ كدوم واقعا فروش نا محدود دارن ؟

Le0nard0
21-09-2011, 18:00
کاربرا فقط دارن در مورد یه لیست کذایی توی سایتهای isp ها بحث میکنن . نه به داره نه به باره .
به قول معروف : کی داده کی گرفته ؟

irainian
21-09-2011, 18:00
دوستان من توی یک چیز موندم مثلا من سرعت 128 نامحدود از پارس بگیرم اگر سرعتم حالا گیریم 30 باشه که اگر اگر بدن یعنی من 24 ساعت سیستم روشن باشه فوقش بتونم 2.5 گیگ دانلود کنمولی من با همین محدود 512 پارس انلاین تو همون 6 ساعت رایگانش که سیستم روشن بالای 3 گیگ حتی تا حدود 4 گیگ دانلود میکنم تازه بقیه ساعت هاش هم میتونم سیستم خاموش باشه یا بتونم استفاده های دیگه بکنم در صورتی که نامحدودش 128 با محدود 512 تفاوت چندانی برای من نداره از نظر قیمت پس همین محدود خیلی خیلی به صرفه تره برام

Le0nard0
21-09-2011, 18:01
دوستان من توی یک چیز موندم مثلا من سرعت 128 نامحدود از پارس بگیرم اگر سرعتم حالا گیریم 30 باشه که اگر اگر بدن یعنی من 24 ساعت سیستم روشن باشه فوقش بتونم 2.5 گیگ دانلود کنمولی من با همین محدود 512 پارس انلاین تو همون 6 ساعت رایگانش که سیستم روشن بالای 3 گیگ حتی تا حدود 4 گیگ دانلود میکنم تازه بقیه ساعت هاش هم میتونم سیستم خاموش باشه یا بتونم استفاده های دیگه بکنم در صورتی که نامحدودش 128 با محدود 512 تفاوت چندانی برای من نداره از نظر قیمت پس همین محدود خیلی خیلی به صرفه تره برام

فرض اولیه ات کلا اشتباس . سرویس نامحدود 128 نهایت سرعتی که بهت بده 16 هست .
حالا با این 16 حساب کتاب کن

irainian
21-09-2011, 18:06
تازه دوستان یک جک دیگه بعضی از شرکتا مثلا سرویس 128 نامحدود بدون ضریب 1 به 10 رو مثلا میدن 35 تومن با ضریب میدن 11 تومن اخه روده بر شدم یعنی حداقل وقتی من ان هستم از اون 10 نفر 3 نفرشون داره از این سرویس شیر میکنه پس قیمت شده یک سوم یعنی 35 حدودا شده 11 تومن در صورتی که خودشون رو زدن به خریت کهوقتی نامحدود بشه از اون 10 نفر حداقل حداقل 6 نفر انلاین میشن تجربه نشون داده چون اگر انلاین نمیشدن شبا سرعت دانلود ما از 250 نمیشد 40 پس قیمت 35 تومنشون هم باید تقسیم بر 6 بشه یعنی حدود 6 تومن مردم رو بدبخت گیر اووردن

irainian
21-09-2011, 18:13
فرض اولیه ات کلا اشتباس . سرویس نامحدود 128 نهایت سرعتی که بهت بده 16 هست .
حالا با این 16 حساب کتاب کن
داداش من میدونم اشتباس خودم هم نوشتم اگر اگر ولی میگم اگر در حد دو برابر بگیرم نتیجش این میشه یعنی به اندازه 256 بگم بهم سرویس بده حالت خیلی خوبش رو در نظر گرفتم این شد حالت عادیش دیگه بماند

Intel VS AMD
21-09-2011, 18:16
خوشم مياد شاتل به روي خودش هم نمياره :13:

ايول حالا به كي پشتت گرمه بلا :8:

mhv_kntu
21-09-2011, 18:35
کاربرا فقط دارن در مورد یه لیست کذایی توی سایتهای isp ها بحث میکنن . نه به داره نه به باره .
به قول معروف : کی داده کی گرفته ؟
خوب تازه اولین مرحله هست . الان اگه لیست بیزارن ولی نفروشن دوباره میشه شکایت کرد ولی اگه لیست رو نمیزاشتن که به چیزی نمیشد گیر داد و بر می گشتیم سر پله اول یعنی گیر به اجرای ابلاغیه. انتظار ندارین که ISP ها یک شبه قیمت هاشون رو زیر یک سوم بیارن ؟؟

logos
21-09-2011, 19:22

بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد

hp980
21-09-2011, 19:29
بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد

حرفهاي شما كاملا تاييد ميشه !!
من الان سرويس 512 نامحدود دارم كه ماهي 95000 تومن بابتش پول ميدم و اكثر مواقع (روزها)سرعت دانلودم بين 25 تا 50 هست ،اين قيمت واقعا زياده براي همچين سرويسي! اما تو طرح جديد قيمت خيلي بهتر شده و با همين بودجه ميتونم سرويس 2 مگ هم بگيرم كه مطمئنا سرعتش بهتر ميشه حتي با وجود شير 1 به 10

در ضمن لازم نيست كسي ناراحت بشه ، سرويسهاي قبلي سرجاشون ميمونن و هركي دوست داشت ميتونه از سرويسهاي نامحدود جديد بگيره.

pcsoft
21-09-2011, 19:29

سلام
هر کسی نسبت به نیازش از سرویس ها استفاده می کنه. شما دانلود زیاد دارین ربطی به بقیه نداره.
شما می خوای شبی 6 گیگ دانلود کنی خب سرویست رو عوض نکن خلاص.
من که مخابرات 256 دارم کلا 4 گیگ حجم دارم بدون شبانه. پس همین 2 گیگ در روز "برای من" خیلی هم خوبه و مصرف من بیش از این هم نیست.
پس سلیقه ها و نیازها فرق می کنه. یه نفر وبگردی می کنه کنارش هم یه 2-3 گیگ دانلود. یا یه نفر مثل شما شبی 6 گیگ دانلود نیاز(!) داره.
این حساب کتاب ها رو هم همه بلدن شما نیازی نیست یادآوری کنین.

hp980
21-09-2011, 19:32

خب كسي اجبار نكرده سرويس نامحدود بگيريد ،همين سرويس محدودي رو كه قبلا داشتيد ميتونيد بگيرد.:31:

p30c
21-09-2011, 19:34
باز دوستان ساز خودشان را مي زنند. ببينيد من خودم از مخابرات استفاده مي كنم و نامحدود است و شايد بگم هر 2 يا 3 ماه يكبار خراب ميشه. راضي هم هستم.

pouria_br
21-09-2011, 23:20
باز دوستان ساز خودشان را مي زنند. ببينيد من خودم از مخابرات استفاده مي كنم و نامحدود است و شايد بگم هر 2 يا 3 ماه يكبار خراب ميشه. راضي هم هستم.

بابا خدا خیرت بده همه جا که مخابرات جواب نمیده که
حالا طرف شما خوبه
واسه ما افتضاحه
1 مگ همه جا 120 اینجورا دان دارن اینور 80

BursT
22-09-2011, 06:14
با فرض عملی شدن این طرح همین اتفاق برای سرویس های روزانتون میوفته!!!
فرض کن 1 مگابیت نامحدود داری.توی روز اگر مثل شبانه ی فعلی همه دانلود کنند سرعتت برابر می شه با12.8 کیلوبایت!!!
الان لااقل سرعتت توی شبانه 20 کیلوبایت و روزانه 200-300 کیلوبایته.

حرفهاي شما كاملا تاييد ميشه !!
من الان سرويس 512 نامحدود دارم كه ماهي 95000 تومن بابتش پول ميدم و اكثر مواقع (روزها)سرعت دانلودم بين 25 تا 50 هست ،اين قيمت واقعا زياده براي همچين سرويسي! اما تو طرح جديد قيمت خيلي بهتر شده و با همين بودجه ميتونم سرويس 2 مگ هم بگيرم كه مطمئنا سرعتش بهتر ميشه حتي با وجود شير 1 به 10

در ضمن لازم نيست كسي ناراحت بشه ، سرويسهاي قبلي سرجاشون ميمونن و هركي دوست داشت ميتونه از سرويسهاي نامحدود جديد بگيره.
با سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟نکنه فکر کردی ملتی که اینترنت نامحدود طرح جدیدو میگیرن از خیر دانلود 24 ساعتشون میگذرن؟
در جواب اون دوستانی که میگن هر کس می خواد سرویس محدود بگیره:
فرض کنید توی یک اتوبان محدودیت سرعت، 120 کیلومتر برساعت هست.
یک روز قانون میزارن که کسیایی که با سرعت 20 کیلومتر یا کمتر حرکت کنند پول بنزینشونو دولت می ده.
حالا فکر نمی کنید کسی که با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه نسبت به قبل دیرتر به مسیرش می رسه؟
جواب:خب چرا.دیرتر به مسیرش میرسه.2 تا دلیل عمده داره:
1.به دلیل سرعت کم ِخیلی از اتومبیل ها، ترافیک ایجاد می شه و این ترافیک، باعث کاهش سرعت حرکت اتومبیل ها می شه
2.چون بنزین اتومبیل های با سرعت کمتر از 20 کیلومتر مفتی هست.رانندگان اشتقیاق پیدا می کنند که بیشتر از قبل مسافرت کنند.به همین دلیل جاده ها شلوغ تر از قبل می شه و همین هم عامل ترافیک و کمتر شدن سرعت می شه.

عینا این قضیه برای اینترنت هم صادق هست.

MASOUD_MW2
22-09-2011, 08:10
ا سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟
نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟

irainian
22-09-2011, 10:16
عزیزم اولا سرویس من پول 512 میدم نه 128 یعنی سرویس فقط یک درجه از شما پایین تره بعدشم مثلا سرویس 128 سرعتش 150 256 195 و 512 240 حدودا هست سرعت روزانش خودش سرویس ها رو روی 2 مگابایت میبنده که هر سرویس با 30 یا 40 تا از سرویس قبلی سرعتش بیشتره یعنی حتی سرویس 1 مگابایت هم میشه 270 280 نهایتش که شبانه مثلا مال من 512 از سر شب حدودا 120 هست که میرسه به 70 یا 60 وتا دم صبح به 190 و حتی 240 میرسه

IVAN
22-09-2011, 10:31
اینطور که من میبینم عده ای دوست ندارن که بقیه کاربرا هم سرعتهاشون متناسب بشه!
از دید من این طرح نامحدودسازی ترافیک رو میشه یه طرح ملی دونست! به بیان بهتر یا همه سرعتهاشون بالا خواهد بود یا کیفیت همگی کاربران مثل هم. اینطوری در صورت بودن مشکل از همه جای ایران اعتراض میکنن و در اینصورت مشکلات سریع دیده میشن (عمومی تر خواهد شد) و شاید مسئولان هم ناچارا سریع تر بفکر چاره باشن.
این میتونه سرآغاز یک جهش در مقوله اینترنت لاک پشتی ایران باشه. بهتره کمی از خودخواهیها کم کنیم و تنها به فکر خودمون نباشیم ;)

siamak_mu
22-09-2011, 10:57
فرض کن 1 مگابیت نامحدود داری.توی روز اگر مثل شبانه ی فعلی همه دانلود کنند سرعتت برابر می شه با12.8 کیلوبایت!!!

با سرویس 2مگابیت نامحدود سرعت دانلودت مطمئنا به 25.6 کیلوبایت میرسه.شما چه طور حساب کردی که بهتر از 25-50 کیلوبایتی می شه که در حال حاضر داریش؟نکنه فکر کردی ملتی که اینترنت نامحدود طرح جدیدو میگیرن از خیر دانلود 24 ساعتشون میگذرن؟
یک روز قانون میزارن که کسیایی که با سرعت 20 کیلومتر یا کمتر حرکت کنند پول بنزینشونو دولت می ده.
حالا فکر نمی کنید کسی که با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه نسبت به قبل دیرتر به مسیرش می رسه؟
1.به دلیل سرعت کم ِخیلی از اتومبیل ها، ترافیک ایجاد می شه و این ترافیک، باعث کاهش سرعت حرکت اتومبیل ها می شه
2.چون بنزین اتومبیل های با سرعت کمتر از 20 کیلومتر مفتی هست.رانندگان اشتقیاق پیدا می کنند که بیشتر از قبل مسافرت کنند.به همین دلیل جاده ها شلوغ تر از قبل می شه و همین هم عامل ترافیک و کمتر شدن سرعت می شه.

منم همچین دل خوشی از این طرح ندارم چون هنوز هیچی نشده دودش تو چشمم رفته و سرعت شاتل نازنینم که 5 سال بود ازش راضی بودم داغون شده ولی با محاسبات شما کاملاً مخالفم چون محال هست هر 10 نفر باهم مصرف کنن. در بدترین حالت 5-6 نفر استفاده میکنن و در بهترین حالت 1-2 نفر به جز شما اونم نه صرفاً در حالت دانلود با تمام قدرت. ممکنه یکی یه صفحه باز کنه و صفحه بعدی رو چند دقیقه بعد. کلاً به اون صورت که سرعت 2 مگ بشه 25 نخواهد بود. اگه 512 نامحدود سرعت 30-40 رو هم بده این طرح عالیه نسبت به پولی که قبلاً میدادیم و سرویسی که میگرفتیم. :40:

M e i s a m
22-09-2011, 12:58
فعلا که سرویس ها زدن تو سایت ها فقط مونده تا ببینیم چه کیفیتی خواهند داشت و البته بعد از یکی دو ماه چطور خواهند بود ولی اینجا هر کی میرسه میشینه حداقل سرعت رو حساب میکنه حالا یکی 128 رو و یکی 512 رو...
این که میگن سرعت های محدود هم کم میشه رو قبول دارم خب چرا کسی که سرویسش 128ه سرعتش 200ک باشه؟! همونطوری که نامحدود ها واقعی اند اونها هم واقعی باشند و کل پهنای باند باید بین همه سرویس گیرنده ها تقسیم بشه و isp باید تحت نظارت دقیق باشه که خطایی نکنه؛ مشکل ما یه چیز کلیه نه اینکه محدود رو نامحدود نکنید که سرعتمون کم نشه و... محدودیت ها و قیمت های گرون هم جای خود داره
و البته به نظرم سرعت ها فوقش نصف واقعی باشن در شرایط بد وگرنه اکثرا به سقف سرعت باید نزدیک باشند

spiky
22-09-2011, 13:05
نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟
نکنه شما هم تو ایران نیستی که این تصورات قشنگ قشنگ رو میکنی که نامحدود دست یکی تو ایران بیفته کل اینترنت رو دانلود نمیکنه؟؟؟

MASOUD_MW2
22-09-2011, 13:54
نکنه شما هم تو ایران نیستی که این تصورات قشنگ قشنگ رو میکنی که نامحدود دست یکی تو ایران بیفته کل اینترنت رو دانلود نمیکنه؟؟؟
اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!

porya_spy
22-09-2011, 14:04
اقا این شاتل قرار نیست تعرفه هارو بذاره ؟!! :19: همه گذاشتن به غیر این شاتل :41: دیشب به پشتیبانی گفتم میگه فعلا هیچ تغییری توی قیمت ها قرار نیست بدیم ! گفت به محض اینکه ابلاغ بشه ما اطلاع رسانی خواهیم کرد :13:

abbasjun
22-09-2011, 14:13

لینک زیر رو بخونید

تا بهتون ثابت بشه سرعت در این سرویس ها در این حد که شما می گید کم نمیشه (البته اگه شرکتا .....)

M e i s a m
22-09-2011, 14:17
اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!

ما که تا حالا دانلود به خودمون ندیدیم ولی اگه مونواره ای خوب باشه میریم تو کار اون ولی خب برادر جان از کجا یاد بگیریم؟! :31::41: هر چی اموزش هم هست خیلی گنگ و مبهم هستن و بیشتر در حد رفع اشکال هستن تا اموزش...
حالا واقعا نامحدود 5 مگ میدن؟ :18:

Le0nard0
22-09-2011, 14:23
میشه بگید کجا سرویس 5 مگ نامحدود م.اهواره ای رو ماهی 25-30 میدن ؟؟؟؟:18: لطفا در پیام خصوصی بگید برم بگیرم

kamran987456
22-09-2011, 15:10
باز دارید صورت مسئله رو عوض می کنید
همانطور که گفتم به هیچ کسی ربط نداره که هر کسی با اینترنت خودش چیکار میکنه و چقدر دانلود میکنه
چه دانلود بکنه و چه دانلود نکنه حق هیچ کس رو نمیخوره
فکر کنم فقط تو ایران و فقط تو این فروم این جور جملات گفته میشه که ((شماها چون دارید دانلود می کنید حق ما رو می خورید )):13:

و در ضمن به این خود خواهی نمیگن
یکی از سرویسش راضیه حق داره ازش طرفداری کنه و اون یکی راضی نیست حق داره شکایت کنه
الان ناراضی ها به اون یکی ها میگن خودخواه !
فردا که جای طرفین عوض بشه این یکی ها به اونها میگن خود خواه !
و همینطور تا اخر پیش میره
.................................................. .................................................. ..............................................
فعلا که همینطور منتظریم تا ببینیم این سرویس های جدید چطوری میشن
پس لطفا بیش تر از این سنگ اندازی نکنید تا ببینیم وضعیت اینترنت تو اینده چی میشه

spiky
22-09-2011, 16:17
منم یه چیزی خدمت شما عرض کنم:
خودم کسایی رو میشناسم که با 128 مخابرات دارن 24 ساعته دانلود میکنن و کسایی که بشقاب پرنده دارن تو کل ایران شاید به 1000 نفر هم نمیرسن و هیچ کس نمیره بشقاب پرنده با اون قیمت های نجومی بگیره شما هم اگر جایی رو میشناسی که سرعت 5 مگ با ماهی 30 تومن بده حتما این جا بذار که مردم برن بخرن
در آخر هم به عرضتون برسونم که من 1 مگ نامحدود ایرانسل دارم و هر چیزی رو هم که بخوام هر موقع دانلود میکنم و سرعت من پایین نمیاد سرعت شما هایی که فکر میکنید با 128 بهتون 40 کیلوبایت سرعت میدن میاد پایین , حالا خوبه خود شرکت ها دارن میگن که سرعت ها حتی از نصف هم کمتره ولی اصرار دارین که نه با 128 به جای 16 کیلوبایت 30 40 کیلوبایت دانلود میکنیم تا رقابت ایجاد بشه
با تشکر!!!!

ArashMiniStar
22-09-2011, 16:30
خودم کسایی رو میشناسم که با 128 مخابرات دارن 24 ساعته دانلود میکنن و کسایی که بشقاب پرنده دارن تو کل ایران شاید به 1000 نفر هم نمیرسن و هیچ کس نمیره بشقاب پرنده با اون قیمت های نجومی بگیره شما هم اگر جایی رو میشناسی که سرعت 5 مگ با ماهی 30 تومن بده حتما این جا بذار که مردم برن بخرن
در آخر هم به عرضتون برسونم که من 1 مگ نامحدود ایرانسل دارم و هر چیزی رو هم که بخوام هر موقع دانلود میکنم و سرعت من پایین نمیاد سرعت شما هایی که فکر میکنید با 128 بهتون 40 کیلوبایت سرعت میدن میاد پایین , حالا خوبه خود شرکت ها دارن میگن که سرعت ها حتی از نصف هم کمتره ولی اصرار دارین که نه با 128 به جای 16 کیلوبایت 30 40 کیلوبایت دانلود میکنیم تا رقابت ایجاد بشه
با تشکر!!!!
اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم.:27: حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟:2::13:

IVAN
22-09-2011, 16:40
اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم.:27: حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟:2::13:
این کاملا حق یوزر هست که از سرویسش به طور کامل استفاده کنه فقط امیدوارم یوزرهای دیگه ای که باهاشون در مصرف پورت مشترک هستین هم مثل شما 24 ساعت دانلود کنن تا حق هیچ کدومتون ضایع نشه :) ;)

DaRiOuShJh
22-09-2011, 17:04
2. برای شکایت چیکار باید بکنیم و چگونه این طرح رو پیگیری کنیم؟
پاسخ: با سازمان تنظیم مقررات با شماره : 88113770-021 تماس بگیرین و جویای این قانون بشین و بگید از کی ابلاغ و اجرا خواهد شد؟ فراموش نکنید زمان اجرای این قانون بستگی به تعداد تمسا های شما داره.
عذرخواهی میکنم از دوستان ولی این کار یه مقدار زیادی بچه بازی هست!:31:
وقتی به قول شما قانونی تصویب میشه و کماکان بعد از این مدت به مرحله اجرا نرسیده این قد دستای قوی و قدرتمند جلوش رو گرفته که 4 تا تلفنه کشکی قکر نکنم کاری بکنه!
حالا هر کسی خواست حرکتی بزنه این گوی و این میدان

ین از دو جهت به نفع مشترک هست! اول اینکه با سرعت بیشتر به رقابت با شرکت های دیگر میپردازن و مشتری بیشتری جلب میکنن و دوم اینکه با سرعت بالاتر شما زودتر حجم خودتونو تموم میکنین و مجبورین بازم حجم بخرین و این یعنی درآمد بیشتر و بیشتر برای شرکت!البته این به نفع شرکت هست و به ضرر مشترک:46:اشتباه تایپی داره

6. با اجرای این طرح چون سرویس ها نامحدود میشه همه دانلود میکنن پس سرعت همیشه کم خواهد بود؟!
پاسخ: همین الان هم در ساعات رایگان شب میبینید که سرعت به شدت افت میکنه. چون توی 24 ساعت فقط توی 5 یا 6 ساعت رایگان رو میتونید نامحدود دانلود کنید. پس فرصت کمی دارین و همه سعی میکنن در این ساعات محدود دانلود های حجیم خودشون روانجام بدن. اما اگر نامحدود داشته باشن لازم نیست توی یه ساعات مشخصی دانلود کنن و این دانلود در کل 24 ساعت شب و روز پخش میشه پس افت سرعت بسیار کمتر خواهد بود. اما چون این طرح نامحدود برای اولین بار در کشور اجرا میشه احتمالا تا یک ماه مردم زیاد دانلود میکنن اما به مرور این نیز عادی خواهد شد و این مشکل رفع خواهد شد.پاسخ معقولانه ای به نظر نمیاد
مثلا من یه سیستم جداگانه برای دانلود دارم که 24/7 روشنه و دانلود میکنه
100 درصد سرعتم هم بیشتر بشه باز چیزی از مدت دانلودم کم نمیکنه
از طرفی خیلی شرکت های درست و حسابی شب ها هم افت سرعت خاصی ندارند سرعتشون ثابت هست نمونش همین داتک قیمت هاش بعضا 3-4 برابر قیمت های معمولی هست ولی از این طرف هم سرعتش با اینکه ثابت هست ولی نوسان خاصی در شب و روز نداره

---------------------------------------------------------------------------

در کل به نظره من تو کوتاه مدت و با تلفن زدن! امیدی به تغییر این چیزا نداشته باشید چون اینترنت هنوز تو ایران جا نیافتاده و از طرف خیلی مراجع پرقدرت، مشکل دار تلقی میشه
اگر از همون اول قرار بود این کارها از رو اصول انجام بشه همین اینترنت مخابرات که از چند ماه پیش وارده بازار رقابت شده کماکان این قدر دور افتاده و نقطه ی کور (با اون سایت درپیتیش) نمیموند

این سایتی هم که اینقدر دم از اعتبارش میزنید اگر فقط یک ذره پیگیر این موارد که جزو مشکلات اصلی هم حساب میشه، بود حداقل یه نظرسنجی کوچولو تو سایدبارش ممکن بود در این زمان بزاره یا حتی یک لینک!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی شما چیزی میبینید در این زمینه؟ من که نمیبینم

این چیزا کلا به ضرر شرکت ها و همینطور به ضرر مخابرات و شرکت های تابعه هست، تا اونجا که من میدونم تا چیزی سود نداشته باشه فکر نکنم امیدی به انجامش باشه چه برسه ضرر هم داشته باشه

MASOUD_MW2
22-09-2011, 17:20
اشتباه شما همینجاست!!!!
در هیچجای دنیا کسی به کسی نمیگه چون دانلود میکنی حق منو میخوری!!! اما دوستان ما در ایران هستیم و یک خط رو با 10 نفر شریک هستیم!!! فهمیدین؟ یعنی یکی که هی دانلود بیخودی میکنه داره حق 9 نفر شریکشو میخوره! منم دوست ندارم اینو بگم اما شرایط ما به هر حال اینجوری هست! و فعلا نمیشه کاریش کرد!!! این از این!

.......

بحث بعدی که میبینم چشم هاتون N عدد شده! در مورد اکانت -- شده مونواره ای!
الان میتونید راحت خودتون آموزش های رایگان این کارو در یافت کنید و برید خودتون -- کنید و مفت استفاده کنید با سرعت N مگابیت یا برید اکانت بخرید با قیمت بازم مفت!!! برای اینکار زحمت بکشید و یه سرچ توی گوگل بزنید با عنوان اکانت -- شده ماهواره ای!
برای نمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید..........

با تشکر!!!!
شما نسبت به اطرافت چند سالی عقب هستی!
الان خیلی وقته این اکانت های پرسرعت دارن به فروش میرسن!
و بعد میگین توی ایران کلا 1000 از اینترنت مونوراه ای استفاده نمیکنن؟ واقعا لول! توی محله ما بالای 30 نفر دارن! کجای کاری؟
همین چند هفته پیش یکی از دوستانم گفت بهت 10 مگ نامحدود میدم ماهی 30 تومن! اما قبول نکردم! دلیلشو در پایین برات میگم!
بعدش سر من پوز میزنی 1 مگ ایرانسل داری و منم بدبخت هستم دارم با 40 دانلود میکنم؟!؟!؟!! :13:
شب شما بخیر!

این عکس از سرعت دانلود امشبم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسواد داری احتمالا و میبینی پیک دانلودم به 2.6 مگابایت رسیده!؟؟!!؟ میدونی یعنی چی؟ ییعنی 25 مگابیت سرعت! یعنی 2600 کیلوبایت سرعت دالنود!!! شما توی خوابتم اینو نمیبینی! پس من هیچگونه مشکلی در اینترنت ایران ندارم! اگرم برای این قانون و اطلاع رسانیش تلاش کردم برای امسال شما بود نه خودم!

.........

مورد آخر رو میگم همه توجه کنن!!!!
یکی از دوستان توی سایت بازی سنتر امروز از شرکت عصر تلکام سرویس جدید 512 نامحدود رو گرفت! سرعت دالنودشم 150 کیلوبایت هست!! فکر کنم دیگه با علم به این به خیلی از سوالات ذهنتون اعم از سرعت 1 یا 2 کیلوبایت این طرح های نامحدود جواب داده شد! اینم آدرس گفته ایشون:

اینم تست سرعتش با 512 نامحدود طرح جدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیه؟ دهنتون آب افتاد نه؟ :27: البته شاید شما این سرعت رو نداشته باشین اما مطمئنا سرعت دالنود سرویس 512 هم 1 کیلوبایت نخواهد بود همونطور که بعضی دانشمندان اینجا میگن.
عزت زیاد.

........

آقای darioushjh فکر کنم خبر نداری که اکثر pap ها این قانون رو اجرا کردن نه؟ الان یهو پریدی این تاپیک رو دیدی خواستی نظرتو بدی! ممنون خوندیمش!
تست سرعت یکی از اولین کسانی که این سرویس رو داره هم گذاشتم چند خط بالاتر ببینش.