مشاهده نسخه کامل
: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.
boylabooo
22-09-2011, 17:24
قدم اول برداشتن محدودیت حجمیه...سرعت هم درست میشه...چون هم مخابرات هست هم کلی شرکت خصوصی و رقابت هم که...شاتل که سهله مایکروسافت هم باشه کوتاه میاد ولی هرچی دیرتر ریزش مشتری بیشتر...ازهمه زرنگتر پارس آنلاینه که اول شروع کرده،اینا تاحالا پول زور میگرفتن سختشونه که طرف مشتری باشن ...مطمئن باشید این شرکتا پشت پرده با هم هماهنگ کردن که اول با سرعت کم مشتریها رو کلافه کنن به سازمان مقررات فشار بیاد و بعد تعرفه جدید تصویب بشه...بستگی داره که این سازمان مقررات تا چه حد پشت مردم باشه..اگه خیلی پرویی کنن مجوز یکی 2 تا رو باطل کنه (شاتل میتونه گزینه مناسبی باشه چون بد جور برده داری سایبری راه انداخته) بقیه حساب کار میاد دستشون
gtairani
22-09-2011, 17:37
بزار چند هفته بگذره ببینیم سرعته 512 2 مگ هست یا نه!روز اوله :46: در ضمن اقا مسعود من هم مثل شما سرعت اینترنتم بالا هست!2مگ نا محدود کاملا مجانی! ولی وقتی مردم نمی فهمند نباید براشون زحمت کشید!هر کسی تو ایران باید به فکر خودش باشه.
حیف اینترنت 5 مگ که بدن به مردم ما!حیف!
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
بزار چند هفته بگذره ببینیم سرعته 512 2 مگ هست یا نه!روز اوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن اقا مسعود من هم مثل شما سرعت اینترنتم بالا هست!2مگ نا محدود کاملا مجانی! ولی وقتی مردم نمی فهمند نباید براشون زحمت کشید!هر کسی تو ایران باید به فکر خودش باشه.
حیف اینترنت 5 مگ که بدن به مردم ما!حیف! (اینترنت چمدانی)
mhv_kntu
22-09-2011, 17:42
اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم.:27: حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟:2::13:
منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره
babak2111
22-09-2011, 18:08
سلام
من همیشه بصورت مهمان بحث های دوستان رو می خوندم وازهمکاری تون لذت می بردم اما اقای مسعود عزیز شما علی رغم همه زحماتی که تو این تاپیک می کشی متاسفانه ادبیات خوبی با یعضی ازدوستان ندارید و متاسفانه حقایق رو هم وارونه جلوه می دین تو اون لینک بازی سنتر که گذاشتی اون دوستی که 512 گرفته همون جا نوشته تو پنلشون 20گیگ محدودیت گذاشتان پس این که ازاین یعنی نامحدود بی نامحدود دوست دیگه ایی هم گفتن 256 گرفتن با سرعت بسیارپایین و پینگ بالا ازصبانت فکرکنم گرفته بودن اینم ازاین
درمورد مک های -- شده دیتاهای ماهواره هم بهتره دوستان رو به اشتباه نندازین چون دیگه اون روش های قدیمی موجود درنت جواب نمی ده واحتباج به حال و حوصله زیاد و البته روش های جدید تونل زدن و سرورهای لینوکسی هست که مطمئنا هم کار هرکسی نیست و تقریبا بیشتراز90درصد جهت ها مک ها سکورشدن و دنبال مک های 512و256 روی جهت های دیگه به خرج و دردسرش نمی ارزه حالا اگه دوستان شما دارن مک های 10مگ می فروشن بگین بیان دوتا مک 10مگ به دوستان این فوروم بفروشن دوستان اینجا هم یک حالی بکنن
خلاصه اینکه اگه چیزی بدونیم و بخوایم با نیشخندزدن به دیگران اونو بگیم بهتره هیچ وقت نگیم
درمورد این طرح هم اینا اگه بخوان کاری انجام بدن که می دن اگرم نخوان ومنافعشون درخطرباشه اگه اسمون به زمین بیاد مشتری رو همچین می پیچونن که خودش هم متوجه نشه رابین هود بازی دراوردن هم فایده ایی نداره
kamran987456
22-09-2011, 18:24
منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره
در مورد اولی هم فرضا یکی 128 گرفته و فرضا شرکت براش 2 مگ بسته
حالا تکلیف این کاربر چیه ؟ نباید دانلود کنه ؟
این دیگه مشکل کاربر نیست که سرعت بالاتر داره !!!
در واقع ای اس پی برای جذب مشتریش این کارو کرده
اما اون کاربری که 2 مگ گرفته و سرعتش کمتره ((که البته این مورد بعیده ))
شرکت داره حقشو می خوره نه کاربران دیگه !
mhv_kntu
22-09-2011, 18:28
در مورد اولی هم فرضا یکی 128 گرفته و فرضا شرکت براش 2 مگ بسته
حالا تکلیف این کاربر چیه ؟ نباید دانلود کنه ؟
این دیگه مشکل کاربر نیست که سرعت بالاتر داره !!!
در واقع ای اس پی برای جذب مشتریش این کارو کرده
اما اون کاربری که 2 مگ گرفته و سرعتش کمتره ((که البته این مورد بعیده ))
شرکت داره حقشو می خوره نه کاربران دیگه ! شرکت از چه طریقی حقش رو میخوره ؟ از طریق کاربرای دیگه. منظور همین هست که شرکت نباید اینکار رو بکنه و برای جلی مشتری عدالت رو رعایت نکنه . نه اینکه تقصیر کاربر باشه.
یک ذره بازی با کلمات شده و سوء تفاهم میشه.
kamran987456
22-09-2011, 18:35
شرکت از چه طریقی حقش رو میخوره ؟ از طریق کاربرای دیگه. منظور همین هست که شرکت نباید اینکار رو بکنه و برای جلی مشتری عدالت رو رعایت نکنه . نه اینکه تقصیر کاربر باشه.
یک ذره بازی با کلمات شده و سوء تفاهم میشه.
خب منظوره من هم همینه :20:
هم کاربری که سرعت بالا داره و هم کاربری که سرعت پایینتر داره در ایجاد این قضیه نقشی ندارن
پس به هر حال نباید به کاربری که دانلود داره بگیم که چون دانلود داری . داری حق دیگران رو میخوری و خودخواهی و ... از این حرفها
MASOUD_MW2
22-09-2011, 18:54
آقای کامران مثل اینکه واقعا نمیگیری قضیه رو!
الان کسی که 128 گرفته و براش 2 مگ بستن داره 16 برابر حق خودش سرعت میگیره و همین یعنی داره حق 16 نفر دیگه رو میخوره! مثل اینکه شما توجیه بهتری داری از وضعیت کنونی! ارائه بده تا ماهم ملتفت بشیم!
هرکی اگه به اندازی حق خودش سرعت بگیره دیگه افت سرعت و داون شدن شبکه و پینگ 3000 4000 وجود نخواهد داشت!
حالا من کاری به این ندارم که شرکت به کاربر سرعت بیشتری داده یا غیره! برای من نتیجه کار مهمه!
kamran987456
22-09-2011, 19:04
آقای کامران مثل اینکه واقعا نمیگیری قضیه رو!
الان کسی که 128 گرفته و براش 2 مگ بستن داره 16 برابر حق خودش سرعت میگیره و همین یعنی داره حق 16 نفر دیگه رو میخوره! مثل اینکه شما توجیه بهتری داری از وضعیت کنونی! ارائه بده تا ماهم ملتفت بشیم!
هرکی اگه به اندازی حق خودش سرعت بگیره دیگه افت سرعت و داون شدن شبکه و پینگ 3000 4000 وجود نخواهد داشت!
حالا من کاری به این ندارم که شرکت به کاربر سرعت بیشتری داده یا غیره! برای من نتیجه کار مهمه!
انگار شما نمیگیری من چی میگم
حالا اون کاربر که 2 مگ براش بستن باید چیکار کنه تا حق دیگران رو نخوره ؟دانلود نکنه ؟
این مشکله از شرکته و نه از کاربران !
و کاربری که سرعتش کمه حق نداره به دیگران بگه که دانلود نکنین چون دارین حق ما رو میخورین :2:
انگار شما نمیگیری من چی میگم
حالا اون کاربر که 2 مگ براش بستن باید چیکار کنه تا حق دیگران رو نخوره ؟دانلود نکنه ؟
این مشکله از شرکته و نه از کاربران !
و کاربری که سرعتش کمه حق نداره به دیگران بگه که دانلود نکنین چون دارین حق ما رو میخورین :2:
شما پست من رو درست مطالعه نکردی. بحث ما در این مورد در ارتباط با کاربرانی هست که قراره از یک پورت و در یک منطقه مخابراتی از سرویس نامحدود جدید استفاده کنن.
ما میگیم چون اوایل اجرای این طرح هست لطفا کاربران رعایت حال همدیگه رو بکنن تا سرعتها کمی قابل تحمل باشه!
شما اگه ناراحتی بهترین کار استفاده نکردن از این نوع سرویس ها و خرید سرویس محدود فعلیتون هست.کسی نگفت که مثلا کاربری که در تبریز 128 محدود صبانت داره ولی ترنسفرش مانند سرویس 2 مگ هست داره حق کاربر مثلا اهوازی رو که سرویس 2 مگ گرفته ولی ترنسفرش در حد 128 کیلوبیت هست رو ضایع میکنه. این حرف اصلا منطقی نیست!!
متوجه شدی؟!
porya_spy
22-09-2011, 19:41
من موندم چرا انقدر اصرار دارن این سرویس هارو به مردم نفروشن :27::27: ببینید داتک زیر سرویس ها چی نوشته :27:
* میزان اشتراک سرویسهای CRA- ADSL ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ میباشد.
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
YAHYA-PRO
22-09-2011, 20:02
من موندم چرا انقدر اصرار دارن این سرویس هارو به مردم نفروشن :27::27: ببینید داتک زیر سرویس ها چی نوشته :27:
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
یعنی خوشم میاد دست خدا رو هم از پشت بستن :31:
چیزی که امکان نداره اینه که اینا نتونن برای هر مشکلی که براشون پیش میاد یه پل هوایی بزنن :21: راه های در رو از مشکلات اینا هم 1 به 1000 هست !!!
یعنی دیگه باید بشینیم سیر به حال خودمون گریه کنیم با این 1/5 کیلوبایت در ثانیه:18:
Extreme-Forces
22-09-2011, 21:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از شركتي كه به من سرويس ميده.
البته سرويس هاي نامحدود قبلي شون ديگه نيست. يعني فقط همين نوع اينترنت نامحدود رو دارن كه طبق مصوب سازمان تنظيم مقرراته.
به ما كه همون نامحدود هاي قبليشون كه حداقل هر سرويسش از ايني كه جديدا گذاشتن 10000 تومن گرونتر بود رو نمي دادن. حالا بعدا زنگ ميزنم ببينم اينو بهمون ميدن يا نه :31:
كسي گرفته ببينه سرعتش چطوره؟؟
این رو هم می نوشتید :
* میزان اشتراک سرویسهای ADSL نامحدود ضریب اشتراک ۱ به ۴ میباشد.
تا مشخص بشه چه حماقتی کردند .یعنی اگر برای 128 ماهی 40000 تومان طبق تعرفه سایتشون پول بدید حداقل سرعت 4 کیلوبایت در ثانیه هست . اینجاست که میصرفه 512 بگیرید ماهی 27000 تومان با ضریب اشتراک 1 به 10 و حداقل سرعت 6.5 که اینها هم همش حرفه چون هیچ سرویس دهنده ای نمی تونه کاربر رو روی حداقل سرویس محدود کنه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه شما همینجاست!!!!
در هیچجای دنیا کسی به کسی نمیگه چون دانلود میکنی حق منو میخوری!!! اما دوستان ما در ایران هستیم و یک خط رو با 10 نفر شریک هستیم!!! فهمیدین؟ یعنی یکی که هی دانلود بیخودی میکنه داره حق 9 نفر شریکشو میخوره! منم دوست ندارم اینو بگم اما شرایط ما به هر حال اینجوری هست! و فعلا نمیشه کاریش کرد!!! این از این!
.......
بحث بعدی که میبینم چشم هاتون N عدد شده! در مورد اکانت -- شده مونواره ای!
الان میتونید راحت خودتون آموزش های رایگان این کارو در یافت کنید و برید خودتون -- کنید و مفت استفاده کنید با سرعت N مگابیت یا برید اکانت بخرید با قیمت بازم مفت!!! برای اینکار زحمت بکشید و یه سرچ توی گوگل بزنید با عنوان اکانت -- شده ماهواره ای!
برای نمونه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید..........
شما نسبت به اطرافت چند سالی عقب هستی!
الان خیلی وقته این اکانت های پرسرعت دارن به فروش میرسن!
و بعد میگین توی ایران کلا 1000 از اینترنت مونوراه ای استفاده نمیکنن؟ واقعا لول! توی محله ما بالای 30 نفر دارن! کجای کاری؟
همین چند هفته پیش یکی از دوستانم گفت بهت 10 مگ نامحدود میدم ماهی 30 تومن! اما قبول نکردم! دلیلشو در پایین برات میگم!
بعدش سر من پوز میزنی 1 مگ ایرانسل داری و منم بدبخت هستم دارم با 40 دانلود میکنم؟!؟!؟!! :13:
شب شما بخیر!
این عکس از سرعت دانلود امشبم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسواد داری احتمالا و میبینی پیک دانلودم به 2.6 مگابایت رسیده!؟؟!!؟ میدونی یعنی چی؟ ییعنی 25 مگابیت سرعت! یعنی 2600 کیلوبایت سرعت دالنود!!! شما توی خوابتم اینو نمیبینی! پس من هیچگونه مشکلی در اینترنت ایران ندارم! اگرم برای این قانون و اطلاع رسانیش تلاش کردم برای امسال شما بود نه خودم!
.........
مورد آخر رو میگم همه توجه کنن!!!!
یکی از دوستان توی سایت بازی سنتر امروز از شرکت عصر تلکام سرویس جدید 512 نامحدود رو گرفت! سرعت دالنودشم 150 کیلوبایت هست!! فکر کنم دیگه با علم به این به خیلی از سوالات ذهنتون اعم از سرعت 1 یا 2 کیلوبایت این طرح های نامحدود جواب داده شد! اینم آدرس گفته ایشون:
اینم تست سرعتش با 512 نامحدود طرح جدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیه؟ دهنتون آب افتاد نه؟ :27: البته شاید شما این سرعت رو نداشته باشین اما مطمئنا سرعت دالنود سرویس 512 هم 1 کیلوبایت نخواهد بود همونطور که بعضی دانشمندان اینجا میگن.
عزت زیاد.
........
آقای darioushjh فکر کنم خبر نداری که اکثر pap ها این قانون رو اجرا کردن نه؟ الان یهو پریدی این تاپیک رو دیدی خواستی نظرتو بدی! ممنون خوندیمش!
تست سرعت یکی از اولین کسانی که این سرویس رو داره هم گذاشتم چند خط بالاتر ببینش.
چند نکته
1-چرا اشاره نمیکنی که همون طرفی هم که گرفته میگه نامحدود نیست و حجم 20 گیگ در ماه داره؟
2-عصر انتقال داده ها تقریبا یه شرکت کاملا خصوصی هست و سرعت اینترنتش هم ربطی به این طرح نداره خودم یه بار 512 10 گیگ ماهیانه رو گرفتم سرعت دانلودم میانگین 500 کیلوبایت بود یعنی 4 مگابیت که هیچ شرکتی رو سرویس حجمی همچین سرعتی رو نمیده بنابراین سرویس های نامحدودش هم به همین ترتیب هست
حالا بادت خوابید جونم؟:13: چون ظاهرا به زور سر نیزه میخوای حرفت رو به بقیه بقبولونی
DaRiOuShJh
22-09-2011, 23:11
چون ظاهرا به زور سر نیزه میخوای حرفت رو به بقیه بقبولونی
متاسفانه این دوستمون یه مقدار داره زیاده روی میکنه ولی خوب دستش درد نکنه اطلاعات بدی هم نداده ولی همینطور پیش بره تاپیک بسته میشه چون کاملا از روال کاری خودش خارج داره میشه
موضوع تاپیک شکایت و انتقاد هست نه به رخ کشیدن و به قولی پز دادن سرعت دانلود و ....
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
این رو هم می نوشتید :
* میزان اشتراک سرویسهای ADSL نامحدود ضریب اشتراک ۱ به ۴ میباشد.
تا مشخص بشه چه حماقتی کردند .یعنی اگر برای 128 ماهی 40000 تومان طبق تعرفه سایتشون پول بدید حداقل سرعت 4 کیلوبایت در ثانیه هست . اینجاست که میصرفه 512 بگیرید ماهی 27000 تومان با ضریب اشتراک 1 به 10 و حداقل سرعت 6.5 که اینها هم همش حرفه چون هیچ سرویس دهنده ای نمی تونه کاربر رو روی حداقل سرویس محدود کنه .
از شانسمون خوردیم به تعطیلی ها وگرنه آمارش رو در میاوردم زودتر
ببینیم اگه سره دادنش اذیت نکنن و نگن مخابرات شما جر 256 معمولی به بالا ( ماهی 60 چوق به بالا) چیزی ارائه نمیشه:13:
porya_spy
22-09-2011, 23:22
متاسفانه این دوستمون یه مقدار داره زیاده روی میکنه ولی خوب دستش درد نکنه اطلاعات بدی هم نداده ولی همینطور پیش بره تاپیک بسته میشه چون کاملا از روال کاری خودش خارج داره میشه
موضوع تاپیک شکایت و انتقاد هست نه به رخ کشیدن و به قولی پز دادن سرعت دانلود و ....
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
ببینیم اگه سره دادنش اذیت نکنن و نگن مخابرات شما جر 256 معمولی به بالا ( ماهی 60 چوق به بالا) چیزی ارائه نمیشه:13:
واقعا حماقتشون مشخص شد ! ضریب سرویس نامحدود مال خودشون 1 به 4 که میشه 4 کیلوبایت ! همون طور که دوستمون بالا گفتن . حالا نمیدونم دلیل این همه اصرار که این سرویس ها بی کیفیت ، اصلا خوب نیست ، نگیرید و این حرفا چیه !! :13:
فکر نکنم بخوان اذیت کنند چون از رقیبش جا میمونه اونوقت کاربرها تشویق می شند برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرند. شاید بگن سرعتش کم ولی پیگیر باشی می تونی بگیری.
irainian
22-09-2011, 23:41
بابا من هنوز موندم این جناب مسعود که میگه اینترنت ماهواره ای نامحدود 2 مگابایت نه بیت گیر بیار 30 تومن برای من نه 5 یا 10 مگابایت هم که دوستت میگه تو هوا مشتری براش پیدا میکنم بابا همه جا زدن 2 مگابایت کمتر از 70 نمیدن داره میگه 10 مگابایت 30 تومن انگار دوستتون خودش اکانت ماهواره تولید میکنه تو سایت شرکت ها خارجی که خودشون روی ماهواره ارائه میدن هم قیمتش بیشتر از 30 در میاد
lucky_luke
23-09-2011, 01:11
نکنه شما هم تو ایران نیستی که این تصورات قشنگ قشنگ رو میکنی که نامحدود دست یکی تو ایران بیفته کل اینترنت رو دانلود نمیکنه؟؟؟
من الان چند روزه نا محدود دارم سرعتش هم بد نیست بین 110 تا 140 میچرخه معمولا
توی 5 روز اخیر کلا 2.5 گیگ استفاده کردم که یه مقدارش وب گردی و بازی بوده و 1300 مگش هم یه فیلم بود که چند وقتی بود دلم میخواست ببینمش
هرچی هم فکر کردم چیز دیگه برای دانلود نداشتم
وبیشتر دوستام هم که نت درست و حسابی تو دستشون هست همچین الگوی مصرفی دارن و در واقع فقط یکیشون اهل دانلود شبانه و این حرفاست
DaRiOuShJh
23-09-2011, 02:07
واقعا حماقتشون مشخص شد ! ضریب سرویس نامحدود مال خودشون 1 به 4 که میشه 4 کیلوبایت ! همون طور که دوستمون بالا گفتن . حالا نمیدونم دلیل این همه اصرار که این سرویس ها بی کیفیت ، اصلا خوب نیست ، نگیرید و این حرفا چیه !! :13:
حالا از اینور ممکنه بدن ولی سره خصومت و ... کیفیتش واقعا خراب باشه بعد بگن ما که گفتیم و ...
فکر نکنم بخوان اذیت کنند چون از رقیبش جا میمونه اونوقت کاربرها تشویق می شند برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرند. شاید بگن سرعتش کم ولی پیگیر باشی می تونی بگیری.
اینجا رقیب نداره که خودش یکه تازه
شاتل هم هست که اون کلا همچین اینورا فکر نکنم کسی داشته باشه اصلا
پورت ها رو داتک غارت کرده
توی 5 روز اخیر کلا 2.5 گیگ استفاده کردم که یه مقدارش وب گردی و بازی بوده و 1300 مگش هم یه فیلم بود که چند وقتی بود دلم میخواست ببینمش
وبیشتر دوستام هم که نت درست و حسابی تو دستشون هست همچین الگوی مصرفی دارن و در واقع فقط یکیشون اهل دانلود شبانه و این حرفاست
برادر چی گرفتی و از کجا
یه مقدار دقیق تر میتونی توضیح بدی؟
کلا دانلود کردن هم مثله هر چیز دیگه ای تخصص خودش رو میخواد کاره هر کسی نیست:46:
DaRiOuShJh
23-09-2011, 02:43
حالا از اینور ممکنه بدن ولی سره خصومت و ... کیفیتش واقعا خراب باشه بعد بگن ما که گفتیم و ...
اینجا رقیب نداره که خودش یکه تازه
شاتل هم هست که اون کلا همچین اینورا فکر نکنم کسی داشته باشه اصلا
پورت ها رو داتک غارت کرده
برادر چی گرفتی و از کجا
یه مقدار دقیق تر میتونی توضیح بدی؟
MASOUD_MW2
23-09-2011, 05:24
مطمئنی سرعتت 1.4 الی 2 کیلوبایت نیست بجای 110 تا 140 کیلوبایت نامحدود؟!!؟!
راستش اساتید اینجحا میگن سرعتش 1 کیلوبایت هست! :27:
:2::2::2::2::2:
kamran987456
23-09-2011, 08:16
از نامحدود های جدید گرفتی ؟
کدوم سرویس و از کدوم شرکت ؟
چندتا تست اسپید تست بگیر برامون
pouria_br
23-09-2011, 11:37
خو دیدم همه دارن میپرسن منم واسه محکم کاری میپرسم :31:
از نامحدود های جدید گرفتی ؟
کدوم سرویس و از کدوم شرکت ؟
چندتا تست اسپید تست بگیر برامون
خو بابا همون اول میگفتی چه سرویسیه :31:
sh68_sari
23-09-2011, 12:04
وایرلس مبین نت هم شامل این بحث ها میشه؟
من نتونستم همه صفحاتو بخونم
kamran987456
23-09-2011, 12:19
دقیقا همینطوریه :10:
دانلود باید هدف دار باشه
مثلا اگه فردی هر روز بره چندتا سایت مشخص رو بگرده و همینطوری لینک پیدا کنه و دانلود کنه مطمئنا بعد از چند روز یا چند هفته دلسرد میشه و میزاره کنار
ولی اگه کسی فرضا در مورد چیزی بخواد اطلاعاتی کسب کنه (مثلا نحوه ساخت وسایل مختلف یا مستندهای مختلف)
بعد بره دنبال اونها بگرده روزی 24 ساعت هم دانلود کنه کم میاره :27:
porya_spy
23-09-2011, 12:53
مطمئنی سرعتت 1.4 الی 2 کیلوبایت نیست بجای 110 تا 140 کیلوبایت نامحدود؟!!؟!
راستش اساتید اینجحا میگن سرعتش 1 کیلوبایت هست! :27:
:2::2::2::2::2:
مسعود جان من اون متنی که نوشتم رو از سایت داتک گذاتشم . من خودم میدونم وافعا چرت و پرت نوشته ! عمرا سرعت 1.5 کیلوبایت باشه ! :20: فقط موندوم چرا اینقدر اصرار دارن که این سرویس هارو نفروشن !! هی دفعه یه چیزی میگن !! :19: راستی 1 مهر شد از این شاتل خبری نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب گیری کردیم با این شاتل !! :13:
MASOUD_MW2
23-09-2011, 13:01
دوستان درسته توی یک کشور غیر قابل توسعه زندگی میکنیم،
اما کم کم مردم فرهنگ اینترنت رو بدست میارن اینو بهتون قول میدم.
متاسفانه اولش همه هجوم میارن به دالنود و.. اما کم کم شرایط بهتر میشه! اگر میخوایید از این وضعیت در بیایم چاره ای جز مدتی تحمل سختی رو نداریم.
boylabooo
23-09-2011, 13:06
دوست عزیز به جای حرص خوردن از دست شاتل بهتره با رفتن به یه شرکت دیگه هم از شر این شرکت خودخواه خلاص میشی هم اونو تنبیه می کنی...والا من از شاتل زورگو تر و مغرور تر ندیدیم...این همه خفت و خواری بسه
wichidika
23-09-2011, 13:11
وایرلس مبین نت هم شامل این بحث ها میشه؟
من نتونستم همه صفحاتو بخونم
مبین نت وایمکس میده نه وایرلس .
شامل اپراتورهای وایمکس مثل ایرانسل و ومبین نت نمیشه چون توی پروانه اونها اینترنت حجمی امده است.
فقط شامل adsl
خسته شدیم چرا این شاتل تعرفه ها رو نمی گذاره؟
شانس بد من، این منطقه ما رو فقط مخابرات و شاتل پشتیبانی می کنند.
کاش پارس آنلاین هم پشتیبانی می کرد.
پس این رگولاتوری داره چه کار می کنه...
M e i s a m
23-09-2011, 16:11
خسته شدیم چرا این شاتل تعرفه ها رو نمی گذاره؟
شانس بد من، این منطقه ما رو فقط مخابرات و شاتل پشتیبانی می کنند.
کاش پارس آنلاین هم پشتیبانی می کرد.
پس این رگولاتوری داره چه کار می کنه...
منطقه ما فقط مخابرات و پارس انلاین :|
نه شاتل نه داتک نه هیچ کدوم دیگه... مخابرات هم که نگو گوسفند بگو
اخه خدا مملکته داریم؟!
Extreme-Forces
23-09-2011, 16:17
منطقه ما فقط مخابرات و پارس انلاین :|
نه شاتل نه داتک نه هیچ کدوم دیگه... مخابرات هم که نگو گوسفند بگو
اخه خدا مملکته داریم؟!
منطقه ما همه چي هست .. ولي همه پورتشون پره. بعد 1 سال شاتل زنگ زده ميگه اقا پورت خالي داريم. 2 باره بعد 2 روز زنگ زدم اقا هنوز پورت خالي دارين ؟ ميگه نه !! ميخواي ثبت نام كنم خالي شد خبر ميديم :31: عجب داستاني داريم با اين شركت ها !!!!!
فعلا هم كه تعطيله ببينيم نامحدود ميدن بهمون يا نه. اگه بگن نداريم ميرم سرمو ميكوبم ديوار .:41:
porya_spy
23-09-2011, 17:24
اه گندشو داره در میاره این شاتل !!! دستمون هم به هیچ جایی بند نیست ! جالبه اکثر شرکت های قیمت هارو گذاشتن بهشون هم که میگی بازم زیر بار نمیرن ! اگه تا 1 هفته دیگه شاتل قیمت هارو نزاره میرم پارس :46:
MASOUD_MW2
23-09-2011, 17:26
دوستان شاتلی بهتره بجای ابراز ناراحتی در اینجا که ثمری نداره به اون شماره در پست اول زنگ بزنید!
mokafati
23-09-2011, 17:48
دوستان شاتلی بهتره بجای ابراز ناراحتی در اینجا که ثمری نداره به اون شماره در پست اول زنگ بزنید!
سلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم:31:
سلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم:31:
سلام
حالا که فعلا خبری نیست و سرعتتون زیاده لطفا بهینه مصرف کنید تا بقیه سرعتشون نیاد پایین، این کار به نفع همه است.
اگر هوای همدیگه رو نداشته باشیم کسی(!) هوای ما رو نداره.
kamran987456
23-09-2011, 18:01
فکر کنم شما اولین نفری باشی که از پارس انلاین این سرویسو خریدی !!!
در ضمن دان استریم رو چند بستن ؟ اپ استریم چطور ؟
mokafati
23-09-2011, 18:25
سلام
حالا که فعلا خبری نیست و سرعتتون زیاده لطفا بهینه مصرف کنید تا بقیه سرعتشون نیاد پایین، این کار به نفع همه است.
اگر هوای همدیگه رو نداشته باشیم کسی(!) هوای ما رو نداره.
این طرح جدایه هنوز خیلیها نگرفتند اخه بعدا ممکنه سرعت کم بشه شب که برای دانلود نمیزارم چون سیستم خراب میشه روزانه هم که خیلیها دانلود نمیکنند بزار چند روز تاوان مکافات گذشته را بدیم:31:
این طرح جدایه هنوز خیلیها نگرفتند اخه بعدا ممکنه سرعت کم بشه شب که برای دانلود نمیزارم چون سیستم خراب میشه روزانه هم که خیلیها دانلود نمیکنند بزار چند روز تاوان مکافات گذشته را بدیم:31:
نه منظور موقع اینکه همه 10 نفر اومدن بود. فعلا صفا کنید.
ولی وقتی همه اومدن حتما احساس می کنید تغییر رو.
پس اون موقع بهینه مصرف کنید.
23-09-2011, 18:45
مبارکت باشه دوست عزیز.
انشالله دوستان منصفانه استفاده کنن تا کسی ناراضی نباشه.
babak2111
23-09-2011, 19:47
دوست عزیز شما فقط داری ازباگ واشتباه شرکتی که ازش گرفتی استفاده می کنی فقط همین
shabgard1373
23-09-2011, 22:28
خب الان شما برین ببینید این سرویسای نامحدودو نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 این چه فایده ای داره که ما با سرعت 128 kb 1.6 سرعت داشته باشیم الان کسی نداره و خلوته سرعتش خوبه بعدا که عمومی بشه تکلیف چیه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! از دایال اپ بدتر نمیشه؟؟؟!!
MASOUD_MW2
23-09-2011, 22:31
خب الان شما برین ببینید این سرویسای نامحدودو نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 این چه فایده ای داره که ما با سرعت 128 kb 1.6 سرعت داشته باشیم الان کسی نداره و خلوته سرعتش خوبه بعدا که عمومی بشه تکلیف چیه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! از دایال اپ بدتر نمیشه؟؟؟!!
ببخشید الان خط شما بین چند نفر شیر است؟
shabgard1373
23-09-2011, 22:41
ببخشید الان خط شما بین چند نفر شیر است؟
من خودم از شاتل دارم سرویس و خیلی هم ناراصی هستم
سرعت دانلودم هم روی 16 هست
میدونم ممکنه یکسری از دوستان بگن که شرکتا برای رقابت هم که شده سرعت خوبی رو در این سرویس ها میدن
ولی این شرکتا این حقو هم دارن که واقعا 1 به 10 کنن
من این تاپیکو اصلا نخوندم زیاد هم توی این بحث نبودم فقط من این سوالو دارم که کیفیت این سرویس ها در آینده خوب خواهد بود یا نه ؟؟
mokafati
23-09-2011, 22:45
ناسلامتی رده اخر جهان شدیم شاید واسه بردن ایران به رتبه های بالاتر دارند اینکارو میکنند حالا چرا ناراحتی تازه گرفتم کسی رو خط نیست داداش:31:
mehdi_08
23-09-2011, 23:43
سلام
توی کنترل پنل اکانتت نیگاه کن ببین محدودیت حجمی گذاشتن یا نه ؟؟
کسی اینجا سروریس از سپنتا نداره یک حالی به این شرکت بدین خودش تو سوراخ موش قایم کرده :31: کسی کاری بهش نداره :13:
DaRiOuShJh
24-09-2011, 00:22
با مویی :18: برو جلو بوق بزن داریوش جون :8: :
تازه 200 گیگ رو تونستم رایت کنم حدود 170 تا در مجموع MDVDR دانلود کردم از dvd 5 تا dvd 9 الان هاردم پره حس ندارم یک هارد دیگه بخرم از طرفی دانلود زده شدم .
تو کار دانلود فیلم و بازی و این حرفها هم نیستم چون ریخته کف بازار یه چیز دانلود میکنم که الکی پهنای باند رو هدر نداده باشیم:46:. بیشتر متال و بقیه اش هم آموزشی.
شما هم جای من باشی اگز از 9 شب تا 7 صبح سرعت 180 تا 220 برای چند ماه زیر دستت بود به این روز می افتادی . معلومه با 16 میگذاری دانلود 24 ساعته آدم مخش سوت میکشه پیج باز کردن هم لابد مرخص میشه دیگه .
من یک ریال هم درآمد ندارم از این کار واسه دل خودم جمع می کنم. یک تاپیک شاینینگ زده بودم تو سایتت زورت نرسید ببندیش کل سایت رو بستی:46:.
خوب حق این رو هم که به کار کسی دخالت کنم رو هم نمی دم هر کسی مسئول کارهای خودشه فقط ما گاهی با زبون نهی از منکر می کنیم جواب نداد با چوب :27:.
آرشیوه منم حدودای ماله خودت باید باشه
لیست میتونی بگیری با یه برنامه ببینم چیا داری؟
سایت هم من نبستم خودش بسته شد:31:
سرعت بالا دردسره همینا رو پدرم در میاد ام پی تری و ... رو مرتب و تگ هاش درس کنم و کاور و ... بگیرم براش و ... چه برسه سرعت بیشتر باشه
راستی پیجم باز میکنه، کند میشه ولی خوبه:10:
خوب پس با این حساب در حال حاضر این یک به ده ها بد نبوده! کسی از داتک هم گرفته چیزی؟
نکنه شما در حال حاضر داریش که این پیش بینیهای قشنگ قشنگ رو میکنی پسر جان؟ برای دودوتا چهارتا کردن نیاز به پیش بینی نیست برادر من.
منم همچین دل خوشی از این طرح ندارم چون هنوز هیچی نشده دودش تو چشمم رفته و سرعت شاتل نازنینم که 5 سال بود ازش راضی بودم داغون شده ولی با محاسبات شما کاملاً مخالفم چون محال هست هر 10 نفر باهم مصرف کنن. در بدترین حالت 5-6 نفر استفاده میکنن و در بهترین حالت 1-2 نفر به جز شما اونم نه صرفاً در حالت دانلود با تمام قدرت. ممکنه یکی یه صفحه باز کنه و صفحه بعدی رو چند دقیقه بعد. کلاً به اون صورت که سرعت 2 مگ بشه 25 نخواهد بود. اگه 512 نامحدود سرعت 30-40 رو هم بده این طرح عالیه نسبت به پولی که قبلاً میدادیم و سرویسی که میگرفتیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مسئله اینه که به احتمال بالا ضریب اشتراک خیلی بالاتر از چیزی که گفته شده(1به10)خواهد بود.بعدا هم کسی نمی تونه ثابت کنه که این ضریب اشتراک که گفته شده واقعی هست یا نه:
رييس انجمن شركتهاي اينترنتي تاكيد كرد: قول و قرار شركت ارتباطات زيرساخت براي تخفيف پهناي باند به اجرا درنيامده و بحث تورم از سويي ديگر مشكلاتي را براي شركتهاي فعال در اين حوزه بهوجود آورده است كه موجب به اشتراكگذاري بيش از ميزان استاندارد در برخي اوقات تو سط بعضي شركتهاي اينترنتي ميشود.
مسعود رياضيات در گفتوگو با خبرنگار سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بحث كم فروشي در موضوع اينترنت اظهار كرد: در حال حاضر به خاطر بحث تورم هزينه شركتهاي تامينكننده اينترنت پرسرعت يعني شركتهاي PAP بالا رفته و هزينه شركتها از جمله آب، برق، گاز و اجاره و يا مسائلي از اين قبيل افزايش يافته است.
وي افزود: از سال گذشته زيرساخت قول داده بود كه هركدام از شركتهايي كه تامينكننده پهناي باند هستند، نه تنها شركتهاي PAP بلكه شركتهاي ISDP كه توزيعكننده پهناي باند هستند هم اگر به مشتريان خود 20 درصد تخفيف در زمينه پهناي باند ارائه دهند، شركت ارتباطات زيرساخت نيز به آنها 20 درصد تخفيف ميدهد و درواقع هزينهاي كه شركتها از مصرفكننده دريافت نكردند را به آنها برميگرداند.
او ادامه داد: در سال گذشته تعدادي از شركتها به تخفيف براي مصرفكنندگان اقدام كردند و مدارك خود را نيز به زيرساخت و تعدادي از شركتها حتي به وزير ارتباطات ارسال كردند ولي ترتيب اثري در اين زمينه داده نشد و به آنها تخفيفي كه قولش را داده بودند، تعلق نگرفت.
رياضيات ابراز كرد: شركتهاي تامينكننده پهناي باند به ناچار تعداد به اشتراكگذاري خطوط خود را افزايش دادند؛ به عنوان مثال اگر شركت ارائهدهنده اينترنت پرسرعت كه بايد خطي را بين هشت كاربر به اشتراك ميگذاشت، اين ميزان را به بيش از هشت نفر افزايش داد كه خود اين موضوع به تعبيري كمفروشي نامگذاري شد و اين در حالي است كه ريشه اين موضوع در جاي ديگري است.
وي گفت: اين مشكلات به دليل افزايش هزينهها و تورمي كه هر ساله شاهديم و قول و قرارهاي عملي نشده شركت ارتباطات زيرساخت به وجود ميآيد؛ بنابراين، انتظار شركتها اين است كه به آنها تخفيف بدهند زيرا قيمتي كه به شركتهاي PAP و ISDPها داده ميشود، بسيار بسيار گران است.
وي در پايان تاكيد كرد: انتظار شركتهاي اينترنتي آن است كه قيمت اينترنت و پهناي باندي كه از طرف دولت به شركتها داده ميشود، يك دهم قيمت فعلي شود.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما خودت یه دودوتا چهارتا بکن ببین با این شرایط اشتراک گذاری اصلا برای شرکت میارزه یا نه.قیمت 2مگابیت پهنای باند:
اگر یکی اونقدر بدبخت و بیجنبه و ندید بدید بود بذار با سرعت 30 کیلو 24 ساعته کامپیوتر رو روشن بذاره!
یه چیزی خدمت ملت بی جنبه عشق دانلود عرض کردم قبلا:
هرکسی فقط میخواد دانلود کنه لطف کنه و بره اینترنت مونواره ای بگیره با سرعت 5 مگ نامحدود ماهی 25 یا 30 تومن! و حق ملت رو دیگه نخوره! با تشکر!متاسفانه با گفتن منو شما کسی از دانلود مفرطش صرفه نظر نمی کنه:(
تا بهتون ثابت بشه سرعت در این سرویس ها در این حد که شما می گید کم نمیشه (البته اگه شرکتا .....) واقعا میشه از دولتی که از نظارت روی بانک های دولتیش عاجزه و فقط توی یک فقره ش 3میلیارد دلار اختلاس می شه انتظار نظارت روی همچین مسائلی رو داشت؟
منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شه
دوستان درسته توی یک کشور غیر قابل توسعه زندگی میکنیم،
اما کم کم مردم فرهنگ اینترنت رو بدست میارن اینو بهتون قول میدم.
متاسفانه اولش همه هجوم میارن به دالنود و.. اما کم کم شرایط بهتر میشه! اگر میخوایید از این وضعیت در بیایم چاره ای جز مدتی تحمل سختی رو نداریم.
الان حداقل 7 ساله اینترنت رایگان شبانه در اختیار ملت هس.والله وضعیت بهتر نشده که هیچ بدترم شده.99% ملتی که سرعت شبانشون خوبه تا جایی که هارد بهشون اجازه بده دانلود می کنن.
سلام خسته نباشی یک تشکر ویژه بابت پیگیری این طرح من دیشب 128 نامحدود به زور گرفتم 13 تومان سرعتم تا 230 میره شوکه شدم احتمالا خطم هنوز شیر نشده بین 8 یا 10 نفر فکر کنم اولین نفر باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت واقعی 128 نامحدود اگه share نشده باشه هم ماکسیموم 16ه.اگه میبینی بیشتره دلیلش اینه که خواب ویژه ای برات دیدن:)
بابک جان فکر می کنم شرکت ها قصد افزایش ضریب اشتراک رو دارن
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطمئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شبکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
mhv_kntu
24-09-2011, 12:50
نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شهمگه من گفتم ارفاق باید بشه ؟
پ . ن : حالا نیاز نیست همه پست های تاپیک را تو یک پست جواب بدین ! اکثر جواباتون ارتباطی به پست ها نداره و "فکر می کنم" و "شاید" سوال برای سوال و غیره هست.
hami2007
24-09-2011, 13:00
برای دودوتا چهارتا کردن نیاز به پیش بینی نیست برادر من.
مسئله اینه که به احتمال بالا ضریب اشتراک خیلی بالاتر از چیزی که گفته شده(1به10)خواهد بود.بعدا هم کسی نمی تونه ثابت کنه که این ضریب اشتراک که گفته شده واقعی هست یا نه:
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما خودت یه دودوتا چهارتا بکن ببین با این شرایط اشتراک گذاری اصلا برای شرکت میارزه یا نه.قیمت 2مگابیت پهنای باند:
متاسفانه با گفتن منو شما کسی از دانلود مفرطش صرفه نظر نمی کنه:(
واقعا میشه از دولتی که از نظارت روی بانک های دولتیش عاجزه و فقط توی یک فقره ش 3میلیارد دلار اختلاس می شه انتظار نظارت روی همچین مسائلی رو داشت؟
نه.اون کسی که 2 مگ می خره می دونه که این سرویس(فرضا) بین 8 نفر دیگه شیر می شه.دیگه براش فرقی نمی کنه که اون 8 نفر دیگه پول 128 رو دادن یا 2 مگ رو.به اون فرد ارفاقی داده نمی شه
الان حداقل 7 ساله اینترنت رایگان شبانه در اختیار ملت هس.والله وضعیت بهتر نشده که هیچ بدترم شده.99% ملتی که سرعت شبانشون خوبه تا جایی که هارد بهشون اجازه بده دانلود می کنن.
سرعت واقعی 128 نامحدود اگه share نشده باشه هم ماکسیموم 16ه.اگه میبینی بیشتره دلیلش اینه که خواب ویژه ای برات دیدن:)
بابک جان فکر می کنم شرکت ها قصد افزایش ضریب اشتراک رو دارن
بانک مرکزی چه ربطی به رگلاتوری داره!
شما به قول رییس سابق کمیته انظباطی فدراسیون فوتیال بود فقط داری مغالطه میکنی یا منافع صنفی داری
اینترنت نامحدود حق طبیعی یوزر و از حقوق اولیه انسان در این دوره هست! الانم خیلی دیر شده و فرهنگ استفاده به مرور بین مردم جا خواهد افتاد
hermione
24-09-2011, 13:16
پیشگامان نصف جهان هنوز قیمت نامحدود نزده لطفا برید توی قسمت پشتیبانی >> انجمن گفتگو اونجا همگی بگیم ( حتی اونایی که پیشگامانی نیستن تا بلکه ترتیب اثر بدن
جالبه باکمال پر رویی مستر خراسانی که فکر کنم همه کاره پیشگامانه اصفهانه در مقابل سوال یکی از کاربرا که میگه چرا هنوز 128 نامحدود 30تومنه میاد میگه انتظار دارید با قیمت کم نامحدود بهتون بدیم ؟
پیگیری اخبار 20:30
مگه من گفتم ارفاق باید بشه ؟
شما میگی اونی که پول 128 داده و 2مگ گرفته حق اونی که پول 2مگ داده و 2گ گرفته رو خورده.این اشتباهه.
بانک مرکزی چه ربطی به رگلاتوری داره!
شما به قول رییس سابق کمیته انظباطی فدراسیون فوتیال بود فقط داری مغالطه میکنی یا منافع صنفی داری
اینترنت نامحدود حق طبیعی یوزر و از حقوق اولیه انسان در این دوره هست! الانم خیلی دیر شده و فرهنگ استفاده به مرور بین مردم جا خواهد افتاد
سوال روشنه:
دولتی که نمی تونه روی بانک هاش نظارت داشته باشه می تونه روی یه شرکت خصوصی نظارت داشته باشه؟؟؟
همین الانش هم شرکت ها دارن توی ضریب اشتراک تخلف می کنن(با فرض اینکه ضرر نمی دن)چه برسه به بعد ها که بخوان سرعت واقعی رو ارائه بدن.
درسته اینترنت نامحدود حق اولیه انسان هست.کسی هم نمیگه نیست.حرف کسایی که مخالف این طرح هستن اینه که اول باید بستر طرح آماده بشه.
من چه منافع صنفی ای دارم؟حتما ISP هایی که سالی یکبار حتی سایت خودشونو آپدیت نمی کنن سرمایه گذاری کردن چند نفرو استخدام کردن که بیان فعالیت 1000 نفر کاربر این تاپیک رو بهم بزنن!!!یه حرفی بزن که منطقی باشه...
پ . ن : حالا نیاز نیست همه پست های تاپیک را تو یک پست جواب بدین ! اکثر جواباتون ارتباطی به پست ها نداره و "فکر می کنم" و "شاید" سوال برای سوال و غیره هست.
جاهایی که به نظرتون اشتباه یا مغالطه هست رو هایلایت کنین پیغام شخصی کنین تا دفاعیه(!) بدم:31:
mhv_kntu
24-09-2011, 18:20
جاهایی که به نظرتون اشتباه یا مغالطه هست رو هایلایت کنین پیغام شخصی کنین تا دفاعیه(!) بدم
گفتم که نظراتتون اشتباه یا درستیش اصلا معلوم نیست. یا سوال رو با سوال جواب میدین یا فکر می کنم و شاید میگین یا اساسا نظری نمیدین همین جوری یک جمله میپرونین و عادت هم دارین به همه پست ها جواب بدین و معمولا هم بنطر شما همه اشتباه میگن ! نیازی هم نیست دفاعیه بدین . بهرحال بنظر شما من هر چی بگم اشتباه هست دیگه پس بحث فایده نداره.
MASOUD_MW2
24-09-2011, 18:46
من نمیدونم اینترنت چه ربطی به ماجرای اختلاس داره!
ماجرای اختلاس جریانش کاملا روشنه! چندین ساله دارین اینکارو میکنن و الان که سهم عده ای کم شده ماجرا رو اشکارکردن! اگر هوای همدیگرو داشتن تا 100 سال دیگه هم پول بالا میکشیدن و ملت نمیفهمیدن!
اما اینترنت همه با خبرن که چه خبره و چرا سرعت پایینه و قیمت بالاست! داستانشون کاملا متفاوته!
دوستانی که شرکت هاشون رعایت نکردن اعم از شاتل و ماکسنت و سایر isdp ها isp ها میتونن به سازمان اطلاع بدن.
و اگر اطلاع ندین چوبشو خودتون خوردین..
porya_spy
24-09-2011, 19:37
شاتل دیگه خیلی رو دار شده ! :13: همه گذاشتن بازم میگه فعلا تغییری توی قیمت ها نمیدیم ! من که فردا صبح میخوام زنگ بزنم به شماره پست اول . دوستان شاتلی هم لطف کنند یه زنگ بزنند :46::40:
akharwarbaz
24-09-2011, 20:08
سپنتا داران عزیز هم پیگیری کنن
behrouz206
24-09-2011, 20:35
پیشگامان اصفهان با کمال پر رویی نزاشته ! بعد میگه ما همون ماهی 30 تومن نامحدود میدیم !
سپنتا داران عزیز هم پیگیری کنن
چطوری پی گیری کنیم اخه هیچ کدوم از دوستان که از این شرکت میگره نمیاد جلو خودم تنهایی برم
چی کار باید بکنم البته من خودم که فایده نداره دوستانی میتون کمک کنن بگن این شرکت یک تکونی بهش بدیم :41:
کلا به نظر من کل ISP یک لیست کنیم هر کدوم سرویس اجرا نکردن بریزیم رو سرشون :20: :41:
دوستان گرامی و عزیز شما مثل اینکه دولت خودمون رو هنوز نشناختید
این چه سازمانی هست که برای بهبود بخشیدن به سرعت اینترنت کاربران باید زنگ بزنیم و شکایت کنیم تا اینکه حالا عملی بشه ؟ اگر کسی زنگ نزنه یعنی همه راضی هستن از اینترنت ؟ بهتر اول از خودشون شروع کنن که برن ببین سرعت بچه هاشون تو خونه چقدره و بعد تصمیم گیری بکنن . یعنی اینها از سرعت اینترنت کشور خبر ندارن ؟
یکی از کارکنان آی اس پی اینجا که شهر خیلی کوچیکی هست ( گیلان) با پررویی تمام به من میگه : من الان وایرلس وصل کردم سرعت عالیه و هر چی میخوای بده من دانلود کنم واست . موندم با چه رویی داره این حرف رو میزنی عوضی .
بعد از اینکه به فرض شکایت کردیم باید بریم آی اس پی و اونجا هم مدیر شرکت میگه آقای فلانی ما پهنای باند کمی داریم و فلان و بهمان و از این حرفها چهار تا بار ما میکنه و به اصطلاح چهار تا حرف تخصصی هم میزنن و فکر میکنن گوشهای ما هم درازه و برمیگردونن ما رو سر جای اولمون . خودتون رو خسته نکنید . دوست من از شرکت لایزر تهران داره میگیره برای 32 کیلوبایت دانلود در ثانیه ی نامحدود ماهی 70 هزار تومن میده . به نظرتون این واقعا انصافه . بخور بخور راه انداختن واسه خودشون
اونور دنیا اینترنت پرسرعت مگابایتی حق مسلم یک خانواده خارجی هست و ما باید اینجا از طریق کابلهای پهنای باندی که از زیر جلبگهای خلیج فارس رد میشه باید فایلی 10 مگابایتی رو در 10 دقیقه که در این زمان اونوری ها در این مدت زمان 2 تا فیلم با کیفیت میگیرن 16 کیلوبایت 16 کیلوبایت دانلود میکنیم حالا اونم هم مبادا وسط راه ایترنت قطع نشه
خلاصه بگم دلتون رو خوش نکنید . در یه تاپیکی هم در رابطه به این موضوع گفتم که میخوان کاری کنن که ما از دنیای مجازی خداحافظی کنیم . من دیگه اعصاب گرفتم و کسی برای حرف من و شما ارزش قائل نیست
مطمئن باشید اینها که میرن و میگن مرگ بر آمریکا و مرگ بر آمریکا خودشون تو آتیش جهنم میسوزن اما قبلش برن یه سری به سایت netindex.com بندازن و رتبه کشورشون رو ببین
mokafati
25-09-2011, 11:08
دوستان گرامی و عزیز شما مثل اینکه دولت خودمون رو هنوز نشناختید
این چه سازمانی هست که برای بهبود بخشیدن به سرعت اینترنت کاربران باید زنگ بزنیم و شکایت کنیم تا اینکه حالا عملی بشه ؟ اگر کسی زنگ نزنه یعنی همه راضی هستن از اینترنت ؟ بهتر اول از خودشون شروع کنن که برن ببین سرعت بچه هاشون تو خونه چقدره و بعد تصمیم گیری بکنن . یعنی اینها از سرعت اینترنت کشور خبر ندارن ؟
یکی از کارکنان آی اس پی اینجا که شهر خیلی کوچیکی هست ( گیلان) با پررویی تمام به من میگه : من الان وایرلس وصل کردم سرعت عالیه و هر چی میخوای بده من دانلود کنم واست . موندم با چه رویی داره این حرف رو میزنی عوضی .
بعد از اینکه به فرض شکایت کردیم باید بریم آی اس پی و اونجا هم مدیر شرکت میگه آقای فلانی ما پهنای باند کمی داریم و فلان و بهمان و از این حرفها چهار تا بار ما میکنه و به اصطلاح چهار تا حرف تخصصی هم میزنن و فکر میکنن گوشهای ما هم درازه و برمیگردونن ما رو سر جای اولمون . خودتون رو خسته نکنید . دوست من از شرکت لایزر تهران داره میگیره برای 32 کیلوبایت دانلود در ثانیه ی نامحدود ماهی 70 هزار تومن میده . به نظرتون این واقعا انصافه . بخور بخور راه انداختن واسه خودشون
اونور دنیا اینترنت پرسرعت مگابایتی حق مسلم یک خانواده خارجی هست و ما باید اینجا از طریق کابلهای پهنای باندی که از زیر جلبگهای خلیج فارس رد میشه باید فایلی 10 مگابایتی رو در 10 دقیقه که در این زمان اونوری ها در این مدت زمان 2 تا فیلم با کیفیت میگیرن 16 کیلوبایت 16 کیلوبایت دانلود میکنیم حالا اونم هم مبادا وسط راه ایترنت قطع نشه
خلاصه بگم دلتون رو خوش نکنید . در یه تاپیکی هم در رابطه به این موضوع گفتم که میخوان کاری کنن که ما از دنیای مجازی خداحافظی کنیم . من دیگه اعصاب گرفتم و کسی برای حرف من و شما ارزش قائل نیست
مطمئن باشید اینها که میرن و میگن مرگ بر آمریکا و مرگ بر آمریکا خودشون تو آتیش جهنم میسوزن اما قبلش برن یه سری به سایت netindex.com بندازن و رتبه کشورشون رو ببین
شاید برای محبوبیت 20:30 و دولت باشه که بگه ما حلش کردیم مشکل محدودیت سرعت و حجم را :31:
kamran987456
25-09-2011, 11:42
یه سوالی از دوستان داشتم
تا حالا چند نفر از سرویس های جدید خریداری کردند ؟
لطفا کسانی که خریداری کردند
نام شرکت و سرویس خودشون رو به همراه یه تست اسپید تست قرار بدن :10:
خوب این لیست من کاملش کنید
سپنتا
داتک
پارس انلاین
اسیا تک
ارتباطات فن آوا
اوراکل
شاتل
پیشگامان توسعه
ندارایانه
افرانت
ندا گستر صبا
آریا سپهر
رسپینا
شهراد
دیگه اضافه کنید .... و کدوم اجرا کردن
شاتل با اجرا نکردن قانون جدید واقعا نشون داد که تا چه حد در جریان دست های پشت پرده دخیله!!!
کسانی که از این شرکت سرویس دارن با این وضعیت به خود وزیر هم شکایت کنن فکر نکنم به جایی برسن!
مملکته گل و بلبل یعنی همین. واقعا کجای دنیا اینطور با قانون بازی میشه ؟!!
InternetUsers
25-09-2011, 13:38
من مدتی پیگیر این بحث اینترنت بدون محدودیت دانلود هستم نظرات موافق و مخالف دوستان رو خودنم و برای همین پست هم فقط عضو شدم
من نمیدونم چرا هیچکس متوجه اتفاقی که میخواد بیفته نیست؟؟ چرا همه دارن در مورد ضریب 1 به 10 صحبت میکنند؟
در حال حاضر هم کسانی که چه سرویس حجمی و چه سرویس نامحدود دارند هم از همین ضریب استفاده میکنند و اکثر ISP ها برای کار(سرویس بهینه) خودشون ضریب رو روی 1 به 8 گذاشتن البته بستگی به منطقه شما هم داره بعضی مناطق تعداد کاربر ها کمتره و به نسبت این ضریب پایین تر
اون دوستانی که سنگ محدود رو به سینه میزنن و میگن سرویس نامحدود بده! اگر اون ISP نمیتونست ساپورت کنه چطوری میومد حجم اضافه میفروخت؟؟ حالا مشکل ISP هست که باید اون رو دیگه نفروشن و رایگان بدن واسه همین هم مقاومت میکنن.
ضمنا اگر یک شرکت بیاد و بیش از مقداری که خودش پهنای باند داره کاربر اضافه کنه (فارغ از بود یا نبود این طرح) نمیتونه پاسخگو باشه چون پیش فرض ارایه سرویس به مشتری در نظر گرفتن اوج ترافیکه و هر شرکتی که میخواد سرویس خوب رو ارایه بدهد میزان مشتری و پهنای باند خئوش رو تو زمان اوج ترافیک در نظر میگیره
برای سرویس های غیر اشتراکی هم یک یه یک در نظر گرفته میشه که قیمتهای خاص خودش رو داره و اصلا با این سرویس بحث و قیمتش جداست!
اما جمع بندی کلی این که این طرح در حال حاضر داره اجرا میشه اما فقط از کاربرها داره پول بابت ترافیک دریافت میشه و با اجرای این طرح قراره نشه
برای همین هم ISP ها مقاومت میکنن و سعی دارن این طرح رو به ضرر کاربر ها نشون بدن! وگرنه در تمام دنیا اینترنت به همین شکل و با سرعت بالاتر داره ارایه میشه حتی در افغانستان. نمیهواهم از دوستان این مطلب رو به دلیل این که در این پست میخونه قبول کنه هر کسی میتونه یه مقداری جستجو کنه و بعد خودش تصمیم گیری کنه و احساسی قضاوت نکنه!!
پ.ن :برخی از شرکتها برای اینکه حجم بیشتری رو بتونن بفروشن میان و سرعت دانلود رو برای حتی کاربر های 128 باز میکنن این کار دو تا حست داره براشون اول اینکه کاربر ها تعریف کنن که سرعت دانلود 128 فلان شرکت زیاده و هم اینکه شما زودتر ترافیکتون رو تموم کنید و دوباره بخرید پس با این حساب میبینید که هم بسترش آماده است و هم با دانلود زیاد سایر کاربرها از شرعت بقیه کم نمیشه !!
pouria_br
25-09-2011, 14:00
تا االان فک میکردم پارس خره
الان دیدم نه خر تر از پارس هم هست :31:
hami2007
25-09-2011, 14:35
الان از بین 12 شرکت pap کدوم ها نامحدود نمیدن؟
siamak_mu
25-09-2011, 15:15
الان از بین 12 شرکت pap کدوم ها نامحدود نمیدن؟
شاتل و سپنتا رو من میدونم نمیدن.
پارس آنلاین، داتک، پیشگامان، صبانت، آسیاتک و فن آوا رو میدونم میدن. میمونه 4 تا که تو سایتشون نگاه کنید به ما هم اطلاع بدید.
Extreme-Forces
25-09-2011, 15:43
دوستان من از فن اوا سرویس میگیرم.
زنگ زدم سرویسم رو به 256 نامحدود تغییر دادم . خیلی راحت عوض کردن. 13000 چوب ماهی. البته هنوز سرویس حجمیم تموم نشده. به محض استفاده از سرویس نامحدود براتون اسپید تست میذارم.:11:
mokafati
25-09-2011, 15:47
دوستان من از فن اوا سرویس میگیرم.
زنگ زدم سرویسم رو به 256 نامحدود تغییر دادم . خیلی راحت عوض کردن. 13000 چوب ماهی. البته هنوز سرویس حجمیم تموم نشده. به محض استفاده از سرویس نامحدود براتون اسپید تست میذارم.:11:
ببخشید کلا چقدر گرفت 13 تومان؟
Extreme-Forces
25-09-2011, 15:49
ببخشید کلا چقدر گرفت 13 تومان؟
بله.
البته کمتر از 13000 تومن هست ولی من رندش کردم:31:
mokafati
25-09-2011, 15:57
بله.
البته کمتر از 13000 تومن هست ولی من رندش کردم:31:
پس به من گرون دادند 128 13 تومان:13:
Extreme-Forces
25-09-2011, 16:04
پس به من گرون دادند 128 13 تومان:13:
جالبه تو سایتشون زدن 14 هزار و خورده ای .. 128 هم 11 هزار و خورده ای بود. من رفتم حساب کاربریم ببینم شارژش هزینش چقدره.. دیدم 12.470 زدن. رفتم زنگ زدم گفتم فکر کنم برام 128 عوض کردین سرویس رو چون شارژش کمتره. که یارو گفت نه 256 هست هزینش همونه . منم خوشحال شدم:31:
M e i s a m
25-09-2011, 16:36
جالبه تو سایتشون زدن 14 هزار و خورده ای .. 128 هم 11 هزار و خورده ای بود. من رفتم حساب کاربریم ببینم شارژش هزینش چقدره.. دیدم 12.470 زدن. رفتم زنگ زدم گفتم فکر کنم برام 128 عوض کردین سرویس رو چون شارژش کمتره. که یارو گفت نه 256 هست هزینش همونه . منم خوشحال شدم:31:
تو پارس هم 128 قیمتش با 256 یکیه من اخرش نفهمیدم فناوریش چیه...
porya_spy
25-09-2011, 17:32
دیگه شاتل داره غیر قابل تحمل میشه ! یعنی چی تعرفه هارو نمیذاره ! :13: صبح هم زنگ زدم سازمان تنظیم مقررات بهشون گفتم . گفت باشه پیگیری میکنیم ! حالا کی عملی باشه خدا میدونه :19: به شاتل هم زنگ زدم گفتم اگه تا اخر هفته قیمت هارو نذارید میرم پارس آنلاین 4-5 تا از دوستام هم میبرم با خودم :46:
Le0nard0
25-09-2011, 17:38
دیگه شاتل داره غیر قابل تحمل میشه ! یعنی چی تعرفه هارو نمیذاره ! :13: صبح هم زنگ زدم سازمان تنظیم مقررات بهشون گفتم . گفت باشه پیگیری میکنیم ! حالا کی عملی باشه خدا میدونه :19: به شاتل هم زنگ زدم گفتم اگه تا اخر هفته قیمت هارو نذارید میرم پارس آنلاین 4-5 تا از دوستام هم میبرم با خودم :46:
شاتل پشتش گرمه ( چسبیده به بخاری):31:
InternetUsers
25-09-2011, 18:12
شاتل فقط به کاربرهاش دلش گرمه! (البته تا وقتی که هر تعرفه ای که اون داد همه بخرن!)
اگر کاربری ازش سرویس نگیره اون هم چیزی نداره که بخواد با هاش گرم بشه
پس بهتره که قدر خودمون و پولی رو که میدیم بدونیم حالا که قانون حمایت میکنه! بهتره همه استفاده کنند جای این که راه کار به ISP ها نشون بدن
جالبه همه شرکت ها این جمله رو که بین 10 نفر شر هست رو 10 جا پر رنگ نوشتن !!!!!!!! واقعا اینها خیلی با حالن .سود حاصل از فروش حجمی اینقدر بهشون ساخته که حالا که مجبورن نامحدود بدن این پیغام رو 10 جا میزنن تا مردم رو از گرفتن نامحدود منصرف کنن !!! نامحدود سودش به مراتب کمتره و اینها میتونستن یک 1 مگ حجمی رو بین 30 نفر شر کنن !!! اینم که میگن فلان سرویس حجمی 1 به 6 شره .... دروغ محضه. با حجم محدود تا دلشون بخواد میتونن شر کنن !
MASOUD_MW2
25-09-2011, 18:23
دوستان شرکت ها میتونن تا 20 درصد گرونتر از لیست سازمان تنزیم مقررات سرویس بدن.
ArashMiniStar
25-09-2011, 18:28
جالبه همه شرکت ها این جمله رو که بین 10 نفر شر هست رو 10 جا پر رنگ نوشتن !!!!!!!! واقعا اینها خیلی با حالن .سود حاصل از فروش حجمی اینقدر بهشون ساخته که حالا که مجبورن نامحدود بدن این پیغام رو 10 جا میزنن تا مردم رو از گرفتن نامحدود منصرف کنن !!! نامحدود سودش به مراتب کمتره و اینها میتونستن یک 1 مگ حجمی رو بین 30 نفر شر کنن !!! اینم که میگن فلان سرویس حجمی 1 به 6 شره .... دروغ محضه. با حجم محدود تا دلشون بخواد میتونن شر کنن !
عزیز یعنی با تضمین شما بریم بگیریم؟ سرعتش پایین باشه چی.
نه بابا من کی تضمین کردم .... من فقط دارم به سود کمتر سرویس نامحدود در مقایسه با محدود حجمی اشاره میکردم . مثلا رفیق بنده به شرکت پارس انلاین رفت تا سرویس بگیره و داشت برای من میگفت که اون منشی بخش فروش به هر روشی بود میخواست من رو از خرید سرویس منصرف کنه. حتی میگه گفتم 1 ماه میخوام اصلا تست کنم وبد بود دیگه تمدید نمی کنم ولی بازم اون منشی داشت حرف خودشو میزد که سرویس نامحدود بده و اله و بله ........................ . دیگه مثل روز روشنه چرا شرکتها از دادن نامحدود تفره میرن چون حاشیه سودش خیلی از سرویس حجمی کمتره !!
من اصلا در مورد بحث کیفیت سرویس نظری ندارم و فقط راجع به طفره رفتن شرکت ها داشتم حرف میزدنم . کیفیت سرویس چیزیه که فقط با مرور زمان مشخص میشه و نه با حدس و گمان بنده یا شما عزیزم ^^
همین الان من درام 1 مگ وایمکس ایرانسل با شرینگ 1 به 8 استفاده میکنم و باید بگم عالیه !!!!!!!! حالا شما ببین بین 1 به 8 و 1به 10 دیگه عملا فرق زیادی نیست به صورت تئوریک ولی حالا خود شرکت چی کار میخواد بکنه و رو خدا داند !!
hami2007
25-09-2011, 20:04
شاتل و سپنتا رو من میدونم نمیدن.
پارس آنلاین، داتک، پیشگامان، صبانت، آسیاتک و فن آوا رو میدونم میدن. میمونه 4 تا که تو سایتشون نگاه کنید به ما هم اطلاع بدید.
عصر تلکام که میده asretelecom.net/price.html :5:
لایزر نمیده قیمتش اصلاح نشده laser.ir/Pages/AdslPriceList.aspx :41:
سرویس cra آسیاتک هم میده asiatech.ir :5:
ندا هم نمیده neda.net/home_adsl.asp?q=services :41:
اصلا من نفیفهمم مخالف های این طرح چی میگن! سرویس محدود که حذف نشده هرکی ناراضیه محدود بگیره
در کل همه شرکتهای مشهور به جز شاتل این حق انتخاب رو به یوزرها دادند
SevenCity
25-09-2011, 20:36
در صورت کاملا جایگزین نشدن سرویس های نامحدود با محدود رقابت چجوری بوجود میاد برای پیشرفت سرویس ها نامحدود؟
پس چی شد خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Extreme-Forces
25-09-2011, 22:21
اقا من الان دارن از 256 نامحدود جديد استفاده ميكنم.
سرعتم اينقدر پايينه نميتونم او شكلك سبزه رو بذارم. موفق به باز كردن اسپيد تست هم نشدم.
ولي خودم دانلود كه ميكنم سرعت بين 4 5 كيلوبايته و نهايتش اگه اونيكي سيستم كارنكنه شايد به 8 يا 10 برسه. من كه نا اميد شدم. تو مسنجر حدود 7 ثانيه طول ميكشه تا نوشته طرف بياد. :(((((((((((((((((((((((((
Intel VS AMD
25-09-2011, 22:32
شاتل همچنان زير بار نرفته
مقاومت در برابر حق مردم تا به كي ؟؟
mhv_kntu
25-09-2011, 22:56
آسیاتک و پیشگامان و مخابرات و شاتل که منطقه ما رو ساپورت می کنن هیچ کدوم سرویس نامحدود جدید رو نمیدن .
الان فقط فرقش با 2 هفته قبل این هست که این ابلاغیه رو انکار نمی کنن ولی میگن نمیشه !!!
kamran987456
25-09-2011, 23:11
سرعتم اينقدر پايينه نميتونم او شكلك سبزه رو بذارم. موفق به باز كردن اسپيد تست هم نشدم.
ولي خودم دانلود كه ميكنم سرعت بين 4 5 كيلوبايته و نهايتش اگه اونيكي سيستم كارنكنه شايد به 8 يا 10 برسه. من كه نا اميد شدم. تو مسنجر حدود 7 ثانيه طول ميكشه تا نوشته طرف بياد. :(((((((((((((((((((((((((
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
لطفا شرکت و شهر رو بگید:10:
چند تا تست اسپیدتست هم بزارید :40:
ali147852
25-09-2011, 23:17
من امروز رفتم نمايندگي آسيا تك تو شهرمون برگشته بهم ميگه ما اين طرحو ارائه نميديم ، گفتم تو سايت آسيا تك هم دارن ارائه ميدن گفت نه اونا هم بدن ما نميديم ، گفتم اين يه طرح سراسريه گفت باشه ، بازم ما ارائه نميديم ، لووووووووول ؛ خيلي باحاله وقتي خود آسيا تك داره ارائه ميده نمايندگيش ميگه من نميدم
Extreme-Forces
25-09-2011, 23:35
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
لطفا شرکت و شهر رو بگید:10:
چند تا تست اسپیدتست هم بزارید :40:
فن اوا - تهران
منطقه ي ما هم از نظر اينترنت شلوغه. پورت خالي گير نمياد.
به نظرم اونايي كه منطقه ي شلوغي دارن اصلا سمت اين نوع سرويس نرن كه پشيمون ميشن.
اسپيد تست رو نميتونم لود كنم:41::2:
متوسط سرعت دانلود 4 كيلو بايته :18::2:
حالا نميدونم اون 10 نفر (شايدم 30 40 نفر) كه با هم شير شديم دارن مثل خوره دانلود ميكنن يا شركت سرعت رو محدود كرده !!!
حالا نميدونم اون 10 نفر (شايدم 30 40 نفر) كه با هم شير شديم دارن مثل خوره دانلود ميكنن يا شركت سرعت رو محدود كرده !!!
برای اینکه مطمئن بشی شرکت سرعت رو محدود کرده یا نه یک راه بیشتر نداره اکانت یک نفر که از فن آوا سرویس گرفته و بگیری و تست کنی اگر سرعت بالا باشه یعنی محدود کردند.
به احتمال زیاد جواب میده . می خوای داخل تاپیک فن آوا بزن و یوزر و پسهاتون رو با هم عوض کنید ببینید چی میشه .
down stream رو چنده ؟
Le0nard0
26-09-2011, 00:26
از idm یه عکس بگیر موقع دانلود بذار اینجا لطفا
همین الان من درام 1 مگ وایمکس ایرانسل با شرینگ 1 به 8 استفاده میکنم و باید بگم عالیه !!!!!!!! حالا شما ببین بین 1 به 8 و 1به 10 دیگه عملا فرق زیادی نیست به صورت تئوریک ولی حالا خود شرکت چی کار میخواد بکنه و رو خدا داند !!
سلام دوست عزیز
شما 1 مگ وایمکس ایرانسل با شرینگ 1 به 8 رو سرویس نامحدود دارید؟
pouria_br
26-09-2011, 00:51
اقا ما امشب بلند کردیم رفتیم پارس
گفتم اومدم سرویس نامحدودی که تو سایت زده رو بگیرم
گفت که اولا این سرویسا تو خوزستان دچار مشکل شده و تا 3 هفته دیگه نمیتونیم سرویس نامحدود بدیم
دوم اینکه گفتم سرعتش پس سرعت واقعیه دیگه
گفت نه خیلی پایین تره
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا از سرویسای نامحدود جدید نگیرید
گفتم تو گفتی و منم باور کردم
بشین تا صبح دولتت بدمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از پارس خر تو آبادان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
شما 1 مگ وایمکس ایرانسل با شرینگ 1 به 8 رو سرویس نامحدود دارید؟
بله دوست عزیز.
kamran987456
26-09-2011, 09:31
اخرش ما نفهمیدیم قضیه چیه !!!!!!
2 نفر از پارس انلاین گرفتند که اول فیکس سرعت 220 بود بعد شد نوسان دار 50- 220
اینجا هم 1 نفر از فن اوا گرفته سرعتش زیر 10 هست
تو بازی سنتر هم 1 نفر گفته که اوایل 150 الان بالای 20 نمیاد ((سرویس 512 ))
کلا اظهارات ضد و نقیض هستند :31: امار تلفات هنوز کاملا مشخص نشده !!!
دوستان اگه قضیه رو فهمیدن به ما هم یه توضیحی بدن
M e i s a m
26-09-2011, 09:39
فکر کنم بعد یک مدت رو سرعت محدودش میکنن یعنی سقف سرعت رو میبندن
من یوزر پسوردم رو یادم رفته برم اپ اسرتیم و دون استریم رو نگاه کنم... سرعتم الان خیلی خراب شده :41:
===========================================
ترکیدن اینترنت خودم رو به جامعه اینترنت بروی خودم تسلیت میگم
خاک بر سرشون از دم
بفرما.همینو می خواستین؟
حالا دیدین حق با کیا بود؟
بلدی مودم رو کانفیگ کنی؟(کار خاصی نداره)
اگه بلدی مودم رو ریست کن.اون وقت یوزر پسوردش به چیزی که توی دفترچش نوشته تغییر می کنه و می تونی دان و آپ استریمتو ببینی.
اگه هم بلد نیستی برو توی تاپیک ISPت و VPI و VCI رو ازشون بپرس و بعد ریست کن
ممنون از اینکه اومدی و خراب شدن اینترنتت رو گفتی
kamran987456
26-09-2011, 10:40
هنوز نمیشه گفت خوبه یا بده
باید حداقل 2 - 3 ماهی بگذره تا کسانی که نامحدود دارن زیاد تر بشن اونوقت میشه نظر داد
پینگ که خیلی بده
اگه سرعت چندبرابر هم بشه ولی پینگ درسته نشه فایده نداره 1300!!!!!
mohammad_dj96
26-09-2011, 11:05
سرعتا چطوره اونایی که نا محدود گرفتن ؟!:20:
پینگ که خیلی بده
پینگ بده چون ترافیک خطوط بالاس.اگه مشکل سرعت رو حل کنن این مشکل هم خود به خود حل می شه.
خواهش می کنم حداقل روزی 10 بار تست بگیرین که همچین یه حالی به متوسط سرعت ایران داده باشین:D
Scary Feelings
26-09-2011, 11:48
ایران قعرنشین جدول سرعت اینترنت
این ردهبندی بر پایه میلیونها تست جدیدی که در مدت 30 روز انجام شده، سرعت بارگذاری در 170 کشور دنیا را طبقهبندی کرد که در این طبقهبندی ایران، در رتبه 170 ایستاده است.
رکورد رو شکوندیم :دی
sima_6600
26-09-2011, 12:04
دوستان همون جوری که خبر دارین الان اینترنت کشور ما 41 گیگابیت هست یعنی 5.2 گیگابایت که میشه 5452595.2 کیلوبایت و ضرب استفاده از اینترنت در کشور ما بالق بر 11% کل جمعیت هست حالا ما 72 میلون نفر داریم 11% میشه 7.92 میلیون نفر که اگر مقدار 5452595.2 تقسیم بر 7.92 میلون کنیم میشه نفری 2 کیلوبایت :31:.هاهاههاهااها این هم اینترنت مملکت ما :31: من نمیگم سرعت اینه اما (اگر) ما با این جمعیت به صورت هم زمان استفاده کنیم دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنیم.(دقت کن بعد از من ایراد نگیری)
درحالی که متوسط سرعت دانلود در جهان 9/04 مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود آن 3/07 مگابیت بر ثانیه است، متوسط سرعت دانلود در ایران تنها 0/53 مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود آن 0/25 مگابیت بر ثانیه است. سرعتهایی که بهرغم اعداد نیشدار آنها هنوز هم کاربران ایرانی بابت آن گلایهای ندارند.اولش که منبعو گذاشتی باورم نمی شد که رجانیوز!!! به اینترنت کشور اعتراض کنه و فکر کردم شاید کسی سایتشونو -- کرده ولی وقتی این خطو خوندم مطمئن شدم که همون رجانیوز همیشگیه!
دوستان همون جوری که خبر دارین الان اینترنت کشور ما 41 گیگابیت هست یعنی 5.2 گیگابایت که میشه 5452595.2 کیلوبایت و ضرب استفاده از اینترنت در کشور ما بالق بر 11% کل جمعیت هست حالا ما 72 میلون نفر داریم 11% میشه 7.92 میلیون نفر که اگر مقدار 5452595.2 تقسیم بر 7.92 میلون کنیم میشه نفری 2 کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هاهاههاهااه این هم اینترنت مملکت ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمیگم سرعت اینه اما (اگر) ما با این جمعیت به صورت هم زمان استفاده کنیم دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنیم.(دقت کن بعد از من ایراد نگیری)
گل گفتی.اینو باید اون مسئولی که میگه اینترنت نامحدود نباید ارائه بشه بفهمه که نفهمیده.
DaRiOuShJh
26-09-2011, 13:42
دوستان الان بعد از مشقات فراوان تغییر سرویس دادم:
سرویس : ADSL / اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت CRA نامحدود با اشتراک یک به ده / یک ماهه
ریز صورتحساب جدید : ۱۳۹۰/۸/۴ - ۱۳۹۰/۹/۳ مبلغ (ريال)
شارژ اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت CRA نامحدود با اشتراک یک به ده ۱ ماهه ۱۵۰,۷۲۰
آبونمان ۱۰,۰۰۰
زیر جمع ۱۶۰,۷۲۰
۲.۲ درصد مالیات ارزش افزوده ۳,۵۳۵
۱.۸ درصد عوارض شهرداری ارزش افزوده ۲,۸۹۲
جمع ۱۶۷,۱۴۷
------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرعت که تا این لحظه که حدودا یه ساعت میشه وصله افتضاح و در حد 128 کمتر بوده!×! سرعت بینه 8 تا 17 کیلوبایت نوسان داره
حالا تا شب اطلاعات بیشتر میزارم چون الان هم ساعت اداری هست افت سرعت ممکنه داشته باشه
امیدوارم حالا خراب در نیاد چون دیگه بخوام همون 128 نامحدود خودم رو بگیرم به جا 27 تومن باید 44 بدم در ماه!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Le0nard0
26-09-2011, 14:04
با این حساب این سرویسهای نامحدود به صورت نامحدود روی اعصابه !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M e i s a m
26-09-2011, 14:13
اینترنت من یک ساعت بود که قطع بود... خواستم بیام پست بزنم که...
اینترنت من رو فعلا بستن روی 70 80 کیلوبیت و شیر نشده و تقسیم شده
باید زنگ بزنم شرکت و بپرسم علت چیه که تقسیم کردن نه شیر و این دال بر خرابی نمیشه چون سرعت من الان که راه افتاده چسبیده روی 9.xx و یک صدم هم نه بالا میره نه پایین میاد یعنی ظرفیتش تو منطقه ما هست ولی شرکت عمدا سرعتم رو بسته که خلاف قانون هست
شاید اینم یک راه دیگه باشه واسه این که نامحدود ندن به کاربرا و در اصل موضوع هنوز با این طرح موافقم اگر از این کار ها نکنن
به طور دقیق تر 76 کیلوبیت که میشه 512 تقسیم بر 7... عملا قانون شیرینگ رو زیر پا گذاشتن وگرنه هیچ کس با سرعت 10ک و 20ک خوره دانلود نمیشه اونم همه با هم
و دوستان عزیز
لطفا یک دور متن کامل این خبر رو حتی دوباره بخونید چون از الان هر چی که بگید من به حساب این میگذارم که شما این خبر رو کامل خوندید و بعد با عقل و نتیجه گیریتون پست میزنید
M e i s a m
26-09-2011, 14:22
هنوز نمیشه گفت خوبه یا بده
باید حداقل 2 - 3 ماهی بگذره تا کسانی که نامحدود دارن زیاد تر بشن اونوقت میشه نظر داد
پینگ که خیلی بده
اگه سرعت چندبرابر هم بشه ولی پینگ درسته نشه فایده نداره 1300!!!!!
خب وقتی قانون رو اجرا نکنن که نمیشه نظر داد :18:
مثل اینکه شرکت ها سر اجرا نکردن این قانون (یا اینطوری زیر پا گذاشتنش) خیلی مصمم اند...
mehdi_08
26-09-2011, 14:41
قضیه روشنه
چون اشتراک بین ده نفره و به احتمال خیلی زیاد اکثر افراد از اینترنتشون زیاد استفاده می کنن و در نتیجه سرعت پایین میاد
kamran987456
26-09-2011, 15:12
خب وقتی قانون رو اجرا نکنن که نمیشه نظر داد :18:
مثل اینکه شرکت ها سر اجرا نکردن این قانون (یا اینطوری زیر پا گذاشتنش) خیلی مصمم اند...
زیاد هم خارج از قانون عمل نکردن
طبق اون جدول سرعت شما در محدود مجاز هست دیگه ؟
سلام
شیراز برای گرفتن سرویس نامحدود(cra) مشکل دارم،شماره تلفن تهران میده،ما مجوز واگذاری نداریم و....،به نظرتون چه جوری شکایت کنم؟شماره تماس سازمان تنظیم مقررات و ارتباظات رادیویی دارید؟
SevenCity
26-09-2011, 15:27
قانون باید فروش اینترنت حجمی رو ممنوع میکرد نه اینکه یک سرویسی بزاره بغل این سرویس ها خب معلومه ISPها رو سرویسی که سودشون کمتره سنگ اندازی شون هم بیشتر میشه
M e i s a m
26-09-2011, 15:34
زیاد هم خارج از قانون عمل نکردن
طبق اون جدول سرعت شما در محدود مجاز هست دیگه ؟
نخیر نیست چون سرعت من شیر نشده و تقسیم شده
اصلا متوجه میشید چی میگم؟ کلا سرعتم نزدیگ 10 یعنی 9.×× ثابته و پینگ خراب هم بخاطر سرعته اخه سرعت 9 پینگش میخواد چی باشه از این بهتر؟؟ بعضی هاتون دنبال بهونه اید که فقط... (منظورم شما نیستی کلی میگم)
ذره ای هم سرعتم بالا نمیره و پایین نمیاد و عملا قفل و محدود و بسته شده
الانم دارم زور میزنم مودم رو ریست کنم تا بتونم سرعت های داخل مودمم رو ببینم
حالا بیاید باز شعر بگید؛ بخدا ادم داغ میکنه بعضی موقع ها
قضیه روشنه
چون اشتراک بین ده نفره و به احتمال خیلی زیاد اکثر افراد از اینترنتشون زیاد استفاده می کنن و در نتیجه سرعت پایین میاد
The Dreadnaught
26-09-2011, 16:09
آسیاتک چرا دو مگابیت CRA رو زده 45400 ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوستان عزیز
لطفا یک دور متن کامل این خبر رو حتی دوباره بخونید چون از الان هر چی که بگید من به حساب این میگذارم که شما این خبر رو کامل خوندید و بعد با عقل و نتیجه گیریتون پست میزنید
من که اصلا این جور سایت ها رو باز نمیکنم Browser بوی بد میگیره :27:
M e i s a m
26-09-2011, 16:31
آسیاتک چرا دو مگابیت CRA رو زده 45400 ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اصلا این جور سایت ها رو باز نمیکنم Browser بوی بد میگیره :27:
مهم نفس عمله! :31:
اینترنت من یک ساعت بود که قطع بود... خواستم بیام پست بزنم که...
اینترنت من رو فعلا بستن روی 70 80 کیلوبیت و شیر نشده و تقسیم شده
باید زنگ بزنم شرکت و بپرسم علت چیه که تقسیم کردن نه شیر و این دال بر خرابی نمیشه چون سرعت من الان که راه افتاده چسبیده روی 9.xx و یک صدم هم نه بالا میره نه پایین میاد یعنی ظرفیتش تو منطقه ما هست ولی شرکت عمدا سرعتم رو بسته که خلاف قانون هست
شاید اینم یک راه دیگه باشه واسه این که نامحدود ندن به کاربرا و در اصل موضوع هنوز با این طرح موافقم اگر از این کار ها نکنن
به طور دقیق تر 76 کیلوبیت که میشه 512 تقسیم بر 7... عملا قانون شیرینگ رو زیر پا گذاشتن وگرنه هیچ کس با سرعت 10ک و 20ک خوره دانلود نمیشه اونم همه با هم
اگه بهت بگه تقسیم نشده و share شده و فقط به این دلیل که بقیه ی دارن دانلود می کنن سرعتت پایینه چی می خوای بهش بگی؟چه طوری می خوای ثابت کنی که دارن دروغ میگن؟
به هر حال برای ریست کردن مودمت باید وقتی که تو برق هست دکمه ی ریستش رو برای 4-5 ثانیه فشار بدی.
قانون باید فروش اینترنت حجمی رو ممنوع میکرد نه اینکه یک سرویسی بزاره بغل این سرویس ها خب معلومه ISPها رو سرویسی که سودشون کمتره سنگ اندازی شون هم بیشتر میشه
وقتی زیربنای لازم نیست چه شکلی اینکارو کنن؟دلت می خواد همه سرعت دانلودشون روی 3-4 کیلوبایت باشه؟؟؟
پست یکی از بچه های فروم :
ISP ها سرعت رو بین 10 نفر تقسیم نکردن.فقط به جای share بین 10 نفر بین 20 نفر share کردن که سودشون کم نشه!!!
حالا هیچ کس هم نمی تونه ثابت کنه ISP بیشتر از حد واقعیش share کرده
M e i s a m
26-09-2011, 17:48
اگه بهت بگه تقسیم نشده و share شده و فقط به این دلیل که بقیه ی دارن دانلود می کنن سرعتت پایینه چی می خوای بهش بگی؟چه طوری می خوای ثابت کنی که دارن دروغ میگن؟
فرض میکنیم 2 مگ دیروزم رو بین 26 نفر شیر کردن که شده 9ک در ثانیه خب حالا کل یک روز هیچ کدوم از اینا نمیخوان 10 دقیقه بیخیال اینترنت شن؟ همه هم از کل سرعت یک ضرب استفاده میکنن که سرعتم در حد دهم هم بالا نمیره؟ (این رو ج بده حتما میخوام جوابتو بدوم)
به هر حال برای ریست کردن مودمت باید وقتی که تو برق هست دکمه ی ریستش رو برای 4-5 ثانیه فشار بدی.
میدونم ولی قبلا یک بار ریست کردم و اعداد و تنظیمات رو وارد کردم و نشد اخرش بردم شرکت دوباره خودشون تنظیمش کردن الان میگشتم تو سایتشون چیز خاصی هم پیدا نکردم که بخوام با اطمینان ریست کنم...
منتها چرا دورویی؟ این حرف شما چیزی جز کنایه نبود و گرفتنش هم سادست :46: منتها من میام سرعتم رو میگم و دان استریم رو نمیگم؟ (به فرض این که داشته باشم)
وقتی زیربنای لازم نیست چه شکلی اینکارو کنن؟دلت می خواد همه سرعت دانلودشون روی 3-4 کیلوبایت باشه؟؟؟
نه همه نامحدود میگیرن نه دانلود میکنن نه همیشه وصل اند وگرنه شما به من بگو چطور فقط 20% کل تلفن های کشور میتونند همزمان کار کنن؟ لابد اونا هم باید محدود شن به 5 ساعت در روز که به همه برسه وگرنه کیفیتی که الان داریم یک پنجم میشه یعنی عملا 80% از شبکه خارج میشن دیگه... یا اینکه الزاما 100 با هم استفاده نمیکنن؟
اگر پهنای باند نیست چرا واسه محدود هست؟ مسئله اینه که شرکت قانون رو رعایت نمیکنه و حق کاربرا رو بهشون نمیده یعنی عمدا سرعت رو محدود میکنن یا تعداد شیرینگ رو خارج از محدوده قانون سارمان :2: اضافه میکنن (که یه سری دوستان ازقبل پیش بینی میکردن و از اجرای دیر هنگام این طرح معلوم بود و هست که شرکت ها مخالف اجرای این طرح هستند) وگرنه میشه اون پهنای باند محدود رو اورد رو نامحدود (و اینجاست که باید نظارت انجام شه که شرکت ها در اجرای این طرح کم کاری نکنن) ؛ و البته اگر کاربرا به کمترین سرعت برسند همه با هم از جمله نامحدود و محدود میرسند نه فقط نامحدود چون این رو با 2 نفر اضافه تر شیر کردند و ملت دارند با سرعت 5 و 10 شبانه روز دانلود میکنن... (معمول ملت اینقدر گوسفند نیستند) و به نظرم این حرف که سرعت محدود بیشتره از نامحدود کامل غلطه چون همه از یک منبع مصرف میکنن و پهنای باند به نوعی بین همه مشترک هست؛ از طرفی شرکت باید به اندازه پهنای باندش بفروشه و نه اضافه تر که به طور مثال هیچ کس با 512 سرعتش زیر 50 60 نره ولی اینا میان به محدود 128 سرعت 200 میدن به 512 نامحدود 10 که فروش خودشون رو بکنن
در اصل قضیه نامحدود بد نیست به نظرم ولی تو شرایط فعلی و این طرز اجرای محدود و نامحدود بد هست
یه چیز دیگه هم بگم اونم این که میگید همه میفتن با نامحدود دانلود 24 ساعته (عدم جا افتادن فرهنگ استفاده درست) بازم با اون شرایط نباید سرعت ها خیلی خراب شه طوری که سرعت ها حتی نصف بشه...! بلخره شرکت اینترنتی باید با یه زمینه ای و پیش نیازهایی اقدام به فروش کنه نه رو هوا... (البته اگر همه سرعت ها واقعی باشه که الان تو محدود ها نیست و این به ضرر هر دو گروه محدود و نامحدود هست...)
اشتباه میگم؟
پست یکی از بچه های فروم :
ISP ها سرعت رو بین 10 نفر تقسیم نکردن.فقط به جای share بین 10 نفر بین 20 نفر share کردن که سودشون کم نشه!!!
حالا هیچ کس هم نمی تونه ثابت کنه ISP بیشتر از حد واقعیش share کرده
منم گفتم نمیتونم ثابت کنم نگفتم...؟ یادم رفته لابد تو پست های قبلی میخواستم همینو بگم...
SevenCity
26-09-2011, 17:54
بدو بیا حراجش کردیم اینترنت کیلویی 5 تومن جایزه هم داره شانسیه شبا بعضیا 5..6 گیگ دان میکنن بعضیا غلط کردند اصلا دانلود کنن چشمشون کور، دندشون نرم میخواس خدا شانس بده بهشون چه پررو زیربنا رو بنا نداریم اینترنتم میخوان واسه ما همینی که هس
-------------
سوال:
آیا زیربنا با اینترنت حجمی و منفعت طلبی و سکوت و چرتکه انداختن بوجود میاید؟
kamran987456
26-09-2011, 18:12
اصلا متوجه میشید چی میگم؟ کلا سرعتم نزدیگ 10 یعنی 9.×× ثابته و پینگ خراب هم بخاطر سرعته اخه سرعت 9 پینگش میخواد چی باشه از این بهتر؟؟ بعضی هاتون دنبال بهونه اید که فقط... (منظورم شما نیستی کلی میگم)
منظورم بهونه گرفتن و اینها نبود ((همانطور که گفتم واسه قضاوت هنوز زوده ))
منظورم اینه که اینها حق قانونی اعتراض رو از شما گرفتند
چون خودشون گفتند که سرعت دانلود شما باید بین 6.4 تا 64 باشه که ماله شما بین این 2 هست
حالا زنگ زدید که ببینید قضیه چیه ؟:10::10:
mehdi_08
26-09-2011, 18:25
دست شما درد نکنه حالا من دارم شعر می گم خوبه نگفتی ... شعر
مرد حسابی خوب همون حرفی رو که توی قانون بود زدم
شما هم هر چی تلاش کنی اصلا نمی تونی ثابت کنی که سرویست شیر شده یا سرعتش عمدا محدود شده اون دلیلی هم که آوردی خیلی راحت می شه تو جیحش کرد
حالا فهمیدی اشکال این طرح جدید چیه ؟؟؟
mehdi_08
26-09-2011, 18:33
چون خودشون گفتند که سرعت دانلود شما باید بین 6.4 تا 64 باشه که ماله شما بین این 2 هست
آفرین دقیقا الان ایشون دارن طبق قانون جدبد سروبس می گیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بخوان هم اعتراض کنن شرکت به راحتی می گه که شیر شده دیگه
هميشه گفتم حالا هم ميگم !
اين مملكت فقط فقر رو تقسيم ميكنه !
فرض میکنیم 2 مگ دیروزم رو بین 26 نفر شیر کردن که شده 9ک در ثانیه خب حالا کل یک روز هیچ کدوم از اینا نمیخوان 10 دقیقه بیخیال اینترنت شن؟ همه هم از کل سرعت یک ضرب استفاده میکنن که سرعتم در حد دهم هم بالا نمیره؟ (این رو ج بده حتما میخوام جوابتو بدوم)
ببین یه بار قبلا گفتم.به اشتراک گذاری یه سرویس بین چند نفر به منزله ی برابر بودن سرعت بینشون نیست.
ممکنه هر سری یه نفر دانلود کنه و قسمت عمده ی پهنای باند رو گرفته باشه.
ممکنه مشکل فنی وجود داشته باشه و به همین دلیل سرعتت پایین بوده.
ممکنه سرویس بین تعداد زیادی share شده باشه و به همین دلیل سرعتت اینطوری باشه
ممکن هم هست سرعتت رو دستی عوض کرده باشن که این یکی احتمالش کمتره(اگه اینکارو می خواستن بکنن روز اول سرعت دانلودت اینقدر خوب نبود!)
ولی خدایی اگه سرعتت 9ک باشه اینترنتش خوبه و اونقدرم که فکر می کردم شرکت ها پدرسوخته بازی در نیوردن!
(تقریبا 1/6 ماکسیموم سرعتت رو بهت دادن که بد نیست!)
میدونم ولی قبلا یک بار ریست کردم و اعداد و تنظیمات رو وارد کردم و نشد اخرش بردم شرکت دوباره خودشون تنظیمش کردن الان میگشتم تو سایتشون چیز خاصی هم پیدا نکردم که بخوام با اطمینان ریست کنم...
منتها چرا دورویی؟ این حرف شما چیزی جز کنایه نبود و گرفتنش هم سادست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها من میام سرعتم رو میگم و دان استریم رو نمیگم؟ (به فرض این که داشته باشم)
توی تاپیک ها سوال کنی مطمئنا مشکلت حل میشه.می تونه مدل مودمتو بزاری تا کمکت کنن.
در مورد دورویی هم واقعا متاسفم به خاطر این همه بدبینی نسبت به کسایی که سعی دارن کمک کنن و خودشونم یه چیزی باد بگیرن!!!
نه همه نامحدود میگیرن نه دانلود میکنن نه همیشه وصل اند وگرنه شما به من بگو چطور فقط 20% کل تلفن های کشور میتونند همزمان کار کنن؟ لابد اونا هم باید محدود شن به 5 ساعت در روز که به همه برسه وگرنه کیفیتی که الان داریم یک پنجم میشه یعنی عملا 80% از شبکه خارج میشن دیگه... یا اینکه الزاما 100 با هم استفاده نمیکنن؟
اگه پهنای باند مناسب هست چرا توی 7-8 ساعتی که اینترنت شبانه هست وضعیت اینترنت بیشتر افراد در حد دایال آپ می شه؟
حتما میگی خود ISP محدود می کنه.اگه ISP ها محدود می کنن چرا بعضی ها هر شب می تونن 10-15 گیگ دانلود کنند؟
اگر پهنای باند نیست چرا واسه محدود هست؟
چون اون مشترک محدود اگه بخواد دانلود کنه باید پول بده!پس همش دانلود نمی کنه!
تو میگی پهنای باند هست؟اگه هست مسئولی مرض دارن می گن پهنای باند کمه؟یا می خوان ریا نشه؟؟؟!!!طرف بخواد 1 گیگ ترافیکشو دانلود کنه زیر 1 ساعت تموم می شه و افت سرعت ماکسیموم برای 1 ساعته
مسئله اینه که شرکت قانون رو رعایت نمیکنه و حق کاربرا رو بهشون نمیده یعنی عمدا سرعت رو محدود میکنن یا تعداد شیرینگ رو خارج از محدوده قانون سارمان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه میکنن (که یه سری دوستان ازقبل پیش بینی میکردن و از اجرای دیر هنگام این طرح معلوم بود و هست که شرکت ها مخالف اجرای این طرح هستند) وگرنه میشه اون پهنای باند محدود رو اورد رو نامحدود (و اینجاست که باید نظارت انجام شه که شرکت ها در اجرای این طرح کم کاری نکنن) ؛ و البته اگر کاربرا به کمترین سرعت برسند همه با هم از جمله نامحدود و محدود میرسند نه فقط نامحدود چون این رو با 2 نفر اضافه تر شیر کردند و ملت دارند با سرعت 5 و 10 شبانه روز دانلود میکنن... (معمول ملت اینقدر گوسفند نیستند) و به نظرم این حرف که سرعت محدود بیشتره از نامحدود کامل غلطه چون همه از یک منبع مصرف میکنن و پهنای باند به نوعی بین همه مشترک هست؛ از طرفی شرکت باید به اندازه پهنای باندش بفروشه و نه اضافه تر که به طور مثال هیچ کس با 512 سرعتش زیر 50 60 نره ولی اینا میان به محدود 128 سرعت 200 میدن به 512 نامحدود 10 که فروش خودشون رو بکنن
همش اشتباهه.
همین الانش هم برای سرویس های محدود هم شرکت ها دارن تخلف می کنن.
برای سرویس های محدود شرکت ها به جای اینکه یک 128 رو بین 4 نفر share کنند دو مگابیت رو بین 32+X نفر share می کنند.
اینجوری هم شرکت به اندازه ی X نفر سود می کنه(اینجاس که شرکته تخلف می کنه) و هم کاربر سرعت بیشتری داره.یه جورایی همه راضین.
کسی هم که سرعتش 512 هست ماکسیموم سرعتش باید 64 باشه
یه چیز دیگه هم بگم اونم این که میگید همه میفتن با نامحدود دانلود 24 ساعته (عدم جا افتادن فرهنگ استفاده درست) بازم با اون شرایط نباید سرعت ها خیلی خراب شه طوری که سرعت ها حتی نصف بشه...! بلخره شرکت اینترنتی باید با یه زمینه ای و پیش نیازهایی اقدام به فروش کنه نه رو هوا... (البته اگر همه سرعت ها واقعی باشه که الان تو محدود ها نیست و این به ضرر هر دو گروه محدود و نامحدود هست...)
اشتباه میگم؟
اینکه یه فرد 24 ساعته دانلود کنه دلیل به بی فرهنگ بودنش نیست.
باور کن حتی اگه اون ژاپنیه رو هم 1 هفته توی این وضعیت نت قرارش بدی همینکاری رو می کنه که ایرانیا می کنند.
و مطمئن باش سرعت ها خراب می شه.(نمونش اینترنت شبانه فعلی)
فقط خواهش می کنم الان نگین که مشکل از سرویس های محدوده و بخواین این سرویس هارو برش دارین!!!
ببین این طرح با وضعیت فعلی اشتباه محضه!این طرح هیچ فرقی با اینترنت شبانه رایگان نداره و وضعیت شبانه هم برای همه روشنه.
بهترین راه اینه که با اینترنتت مدارا کنی
هر روز 6-7 بار تست speed بدین
کسایی که اینترنت محدود دارن تست speed ندن
کسایی که با دایال آپن تست speed بدن
بعد از 1 ماه که گند میانگین سرعت ایران دراومد و 20:30 نشونش داد اون وقت پهنای باند افزایش داده می شه و همه چیز به خیرو خوشی تمام می شه.
شما فقط 2 ماه با اینترنت جدیدت تحمل کن بعدش قول میدم درست بشه.
تنها حسن این طرح اینه که میانگین سرعت واقعی ایران مشخص می شه و این خیلی خوبه
M e i s a m
26-09-2011, 20:37
نه نزنگیدم فعلا
درسته حداقل و حداکثری وجود داره ولی اخه 40 هم کمه حتی واسه 512 چه برسه به 6.4 و البته اگه بشه باید پیگیری کنم که ایا پهنای باند ندارند (که همیشه ازاده) یا بدلیل عدم رضایت و کم کاری این شرایط پیش اومده؟! چون اگه بخوان به 128 سرعت 2مگ میدن هیچکس هم کار نداره... منم از اول واسه تست گرفتم این تعرفه رو!
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
دست شما درد نکنه حالا من دارم شعر می گم خوبه نگفتی ... شعر
مرد حسابی خوب همون حرفی رو که توی قانون بود زدم
شما هم هر چی تلاش کنی اصلا نمی تونی ثابت کنی که سرویست شیر شده یا سرعتش عمدا محدود شده اون دلیلی هم که آوردی خیلی راحت می شه تو جیحش کرد
حالا فهمیدی اشکال این طرح جدید چیه ؟؟؟
خب قانون شعر میگه که سرعت میره 6.4 چون پهنای باند کافی رو دارن و نباید بره و درسته باز هم میگیم که نمیشه مستقیم اعتراض کرد ولی حقیقت اینه اگه بخوان پهنای باند دارن که بدن و سرعت عقلانیه حداقل 40 50 بدن ولی من میگم عمدا کم کاری میکنن و این طرح نیست که مشکل داره مشکل از جای دیگه ایه ولی شما هم درست میگید اجرای این طرح تو ایران و با این شرایط مشکل داره و شاید زمان زیادی ببره...
M e i s a m
26-09-2011, 20:42
آفرین دقیقا الان ایشون دارن طبق قانون جدبد سروبس می گیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بخوان هم اعتراض کنن شرکت به راحتی می گه که شیر شده دیگه
فرق شیرینگ محدود و نامحدود در حد چند نفر هست و سرعت 10ک هم اونقدری نیست که کسی بخواد باهاش دان کنه اونم بخاطر چند مگ یا گیگ...
M e i s a m
26-09-2011, 21:25
ببین یه بار قبلا گفتم.به اشتراک گذاری یه سرویس بین چند نفر به منزله ی برابر بودن سرعت بینشون نیست.
ممکنه هر سری یه نفر دانلود کنه و قسمت عمده ی پهنای باند رو گرفته باشه.
ممکنه مشکل فنی وجود داشته باشه و به همین دلیل سرعتت پایین بوده.
ممکنه سرویس بین تعداد زیادی share شده باشه و به همین دلیل سرعتت اینطوری باشه
ممکن هم هست سرعتت رو دستی عوض کرده باشن که این یکی احتمالش کمتره(اگه اینکارو می خواستن بکنن روز اول سرعت دانلودت اینقدر خوب نبود!)
عقلا درست میگید ولی نمیشه قطعا نظر داد هنوز نتیجه گیری زوده و باید صبر کنم تا ببینم چطور میشه
ولی خدایی اگه سرعتت 9ک باشه اینترنتش خوبه و اونقدرم که فکر می کردم شرکت ها پدرسوخته بازی در نیوردن!
(تقریبا 1/6 ماکسیموم سرعتت رو بهت دادن که بد نیست!)
جاااااان؟ نه خودتم میدونی که خیلی خرابه و نباید اینطوری باشه و میشه که درست شه اگه شرکت بخواد
توی تاپیک ها سوال کنی مطمئنا مشکلت حل میشه.می تونه مدل مودمتو بزاری تا کمکت کنن.
گذاشتم اگر چه فکر میکنم تنظیمات خاصی باید شرکت نمایندگی ما انجام بده چون دفعه قبل هم vpi vci رو درست زدم ولی کار نمی کرد فعلا بیخیال شدم شب که کارم با اینترنت تموم شد درستش میکنم و اعلام میکنم
در مورد دورویی هم واقعا متاسفم به خاطر این همه بدبینی نسبت به کسایی که سعی دارن کمک کنن و خودشونم یه چیزی باد بگیرن!!!
پس یقینا من بد برداشت کردم اینم بذار پای چیز یاد گرفتن :20:
اگه پهنای باند مناسب هست چرا توی 7-8 ساعتی که اینترنت شبانه هست وضعیت اینترنت بیشتر افراد در حد دایال آپ می شه؟
حتما میگی خود ISP محدود می کنه.اگه ISP ها محدود می کنن چرا بعضی ها هر شب می تونن 10-15 گیگ دانلود کنند؟
دقیقا خودتونم میدونید که چون همه با سرعت بوق حتی میرن تو کار دانلود چه مفرط چه ضروری چون حجم گرونه و کم و خب مصرف مصرفه همیشه که مفرط نیست و واسه طرف نمیصرفه که هی پول بده حجم بخره مجبوره شب دان کنه؛
دقیقا مثل ایام عید که پیامک میدی 2 روز بعد میرسه ولی ساعات دیگه خلوته و تو مناطق مختلف هم فرق میکنه شرایط؛ همینطور شرایط شهر به شهر ای دی اس ال و...
حالا شرکتی که میتونه تو روز به 128 سرعت 200 میده یعنی طرف چندین برابر خودش مصرف میکنه باید بیاد به 128 همون 128 رو بده که فوقش یارو 24/30 رو دان کرد بزور چند گیگ شه و 256 و... همینطور؛ و در شبانه تأثیر فاصله و منطقه مگه چقدر میشه اگر سرعت ها واقعی باشه...؟ منتها واقعی نیستن و طرف با منطقه خوبی که داره پهنای زیادی رو اشغال میکنه که اینجا تأثیرش زیاده
حالا چرا یک سری 10 گیگ دان میکنن؟ ایا سرعتشون واقعی هست یا نه؟ اگه واقعی باشه طرف حاضره با سرعت 128 و 256 و شاید 512 یکضرب دانلود کنه؟ یا اینکه سرعتش چندین برابره و مثلا 128 تا 240 میره و طرف خب میشینه دانلود میکنه ولی اگه همه واقعی باشن شب و روز متعادل میشه و تعداد زیادی کاربر 128 (که سرعتشون 200 هست و معادل 12 نفر هستن) دیگه پهنای باند رو الکی اشغال نمیکنن و شب هم مثل روز و روز هم مثل شب میشه و اون موقع دیگه نمیگیم شبانه دایال اپ و...؛ این رو قبول دارید؟
خب حالا بیان همه رو واقعی بدن اون موقع به نظر شما شرایط نامحدود هم بهتر نمیشه اونم بطور خیلی محسوس؟ منتها الان چون طرف سرعتش 200 هست نه 16 راضی شده و جیکش هم در نمیاد ولی یادتون که هست سرعت شما 128 بوده نه 1.5 مگ...؟؟ به همین خاطر با این طرح شدید مخالفه و شب میشینه چند گیگ شیرین میزنه تو رگش :31: ولی یکی مثل من سرش کلا بیکلاه مونده و وقتی میگیم حق هم دیگه رو میخورن کاربرا ایراد میگیرید که اینترنت هر کس بخودش مربوطه در صورتی که حرف ما چیز دیگست... و البته اینکه اصلا چرا 128 و 256و...؟؟ این ها همه باید درست شه ولی با فروش کیلویی و عدم رعایت تناسب و عدالت و 128 رو روی 1.5 مگ بستن و قیمت های گزاف سرعت های بالا و... درست شدنی نیست مگر برای یک عده خاص
به نظرم اگه همه سرعت ها حالا هر عددی هست واقعی شه این مشکل هم درست میشه
اگه تعرفه بدن با سرعت واقعی طرف خواست دان کنه خواست نکنه با هر سرعتی از 128 تا چند مگ ولی واقعی چون اینطوری شرکت موظفه پهنای باند لازم رو بگیره و جوابگو باشه که میتونه باشه اونم با کیفیت مناسب مثلا سرعت زیر 40 به نظرم واسه 512 سرعت نیست و شرکت نمیتونه با واژه "قانون" جوابگوی کاربر و مشتری خودش باشه البته میتونه دهان مشتری رو ببنده و بپیچونتش متأسفانه...
هم در این مورد هم در مورد نامحدود ها شرکت به نظرم تخلف و به نوعی کم کاری و کم فروشی میکنه
اگه نظارت دقیق و مستقیم داشته باشن به نظرم شرایط درست تر میشه خودتون هم بهش اشاره کردید
نه نیست
قبول دارم
و باید محدود ها با ضوابط مشخص و نامحدود ها هم با ضوابط مشخص باشه کسی نگفت ورش دارین ولی با این اینترنت شبانه و پهنای باند باز تا چندین برابر چون حق دیگران خورده میشه بخصوص نامحدود ها که فعلا تعدادشون خیلی کمه
منم میگم زمان میبره تا جا بیفته و الان شرکت ها بخاطر سودشون بخصوص با این طرح مخالفت میکنن ولی به هر حال باید اینترنت کبلویی و عدم رعایت عدالت تموم شه یه روزی وگرنه شرایط بدتر هم میشه و اگه قوانین مشخصی در نظر گرفته شه به جایی میرسیم که همه نامحدود باشن و با سرعت مناسب خودشون و کاربرا هم درست استفاده کردن رو یاد میگیرن و کسی هم هیچ موقع نمیتونه بگه این کارو بکن و این کارو نکن
حالا شما بگو شرایط ایده ال فعلی ؟؟ واسه کسی که شبانش دایالاپه و روزانش واقعی چیه؟ اون چی کنه؟
بهترین راه اینه که با اینترنتت مدارا کنی
هر روز 6-7 بار تست speed بدین
کسایی که اینترنت محدود دارن تست speed ندن
کسایی که با دایال آپن تست speed بدن
همین الان هم گند هست و کسی به فکر نیست
just sheeps they are
من واسه تست گرفتم یک ماهه تا اخر ماه ببینیم شرایط چطور میشه ولی پیگیری میکنم تا ببینم میتونم بهترش کنم یا نه چون این خیلی مصیبته
خسته شدم!! :19: ببخشید یه سریش کد شد یه سریش نقل قول =))
دیگه حسش نیست معذرت پیشاپیش بابت اشتباه ها و جابجایی های متن....
IvIoI-IsEn
26-09-2011, 21:29
سلام این پینگ و سرعت دانلود امشب من هست که هنوز از سرویس محدود استفاده میکنم (پارس انلاین)
ببین اینکه میگی مشکل با واقعی کردن سرعت اینترنت ها حل می شه اشتباهه.می پرسی چرا؟
شاتل 128 اکو با 3 گیگ محدودیت دانلود : 13900
شاتل 2 مگبایت اکو آفیس با 5 گیگ محدودیت دانلود:23900
اگه دقت کنی می بینی که تعرفه دقیقا یکسانه!2 گیگ اضافه برابر با همون 10 هزارتومن بیشتر هست.
یعنی چی؟چون شاتل طبق قانون نمی تونه به کاربر های خونگی 2مگابیت بده همون سرویس 2مگابیت رو به عنوان 128 به ملت می ده و پولشو میگیره.
حالا اگه کسی بخواد سرعت واقعی رو پیگیری کنه چی می شه؟
شاتل میاد به کاربر 128 همون 128 خودشو می ده.بیشتر یوزر هاش با 1001 دوز و کلک مدارک شرکت جور میکنن و همون اینترنت 2مگابیت قبلی رو با عنوان شرکت میگیرن.یه عده هم این وسط وضعیتشون بدتر از قبل می شه.مشکل اینترنت شما هم حل نمی شه.
مشکل چه طور حل می شه؟
2 تا راه حل کلی هست:
1.بیاین با شرکت ها صحبت کنین fair use policy رو برای اینترنت شبانه پیاده کنند.مثلا هر یوزر هر شب بیشتر از 1 گیگ نباید دانلود کنه اگر بکنه از ترافیکش کم بشه(برای صبانت اینکار ممکن نیست)
2.همین روند قعلی را ادامه بدین تا شرکت زیرساخت از رو بره و پهنای باند ایران رو زیاد کنه.
بازم میگم از نظر من با شکایت از سرعت نت کاربران دیگه این مشکل حل نمی شه.فقط بهونه دست مسئولین می دیم که سرعت نسبتا خوب بقیه کاربرا رو هم برای یه مدتی(تا زمانی که کاربرا یه راهی برای دور زدنش پیدا کنند)محدود کنند.
فکر هم نکن با محدود کردن سرعت بقیه مشکل تو درست می شه.اون کسی که اینترنت 128 داره با سرعت 2 مگابیت توی روز نمی تونه زیاد دانلود کنه که بخواد ترافیک ایجاد بشه و مشکل کاهش سرعت برات ایجاد بشه
M e i s a m
26-09-2011, 22:49
ببین اینکه میگی مشکل با واقعی کردن سرعت اینترنت ها حل می شه اشتباهه.می پرسی چرا؟
اگه دقت کنی می بینی که تعرفه دقیقا یکسانه!2 گیگ اضافه برابر با همون 10 هزارتومن بیشتر هست.
یعنی چی؟چون شاتل طبق قانون نمی تونه به کاربر های خونگی 2مگابیت بده همون سرویس 2مگابیت رو به عنوان 128 به ملت می ده و پولشو میگیره.
حالا اگه کسی بخواد سرعت واقعی رو پیگیری کنه چی می شه؟
شاتل میاد به کاربر 128 همون 128 خودشو می ده.بیشتر یوزر هاش با 1001 دوز و کلک مدارک شرکت جور میکنن و همون اینترنت 2مگابیت قبلی رو با عنوان شرکت میگیرن.یه عده هم این وسط وضعیتشون بدتر از قبل می شه
درسته الان پارس هم همین کار رو میکنه و مشکل از ریشه است و منم نمیگم بیان به کاربر خونگی بیچاره 128 بدن اخه اصلا فحشه!! باید لاقل تا 512 رو به خونگی بدن بدون هیچ مدرکی ولی وقتی نمیدن شرکت ها اینکارو میکنن
مطمئنا کسی هم به 128 راضی نیست و حداقل 512 یا 256 میخواد و اون 128 مثال بود و منظورم کلی تر بود (و بیشتر در مورد شبانه چون همه میدونن که به علت ترافیک محدود کسی تو روز دانلود نمیکنه فعلا و تغییر سرعت محسوس نیست)
نه راه رفت هست نه راه برگشت...
مشکل اینترنت شما هم حل نمی شه.
مشکل چه طور حل می شه؟
2 تا راه حل کلی هست:
1.بیاین با شرکت ها صحبت کنین fair use policy رو برای اینترنت شبانه پیاده کنند.مثلا هر یوزر هر شب بیشتر از 1 گیگ نباید دانلود کنه اگر بکنه از ترافیکش کم بشه(برای صبانت اینکار ممکن نیست)
2.همین روند قعلی را ادامه بدین تا شرکت زیرساخت از رو بره و پهنای باند ایران رو زیاد کنه.
بازم میگم از نظر من با شکایت از سرعت نت کاربران دیگه این مشکل حل نمی شه.فقط بهونه دست مسئولین می دیم که سرعت نسبتا خوب بقیه کاربرا رو هم برای یه مدتی(تا زمانی که کاربرا یه راهی برای دور زدنش پیدا کنند)محدود کنند.
دلیل عمده مخالفت اکثریت محدود شدن سرعت هاست اگرچه رعایت عدالت هست بیشتر تا محدودیت...
فکر هم نکن با محدود کردن سرعت بقیه مشکل تو درست می شه.اون کسی که اینترنت 128 داره با سرعت 2 مگابیت توی روز نمی تونه زیاد دانلود کنه که بخواد ترافیک ایجاد بشه و مشکل کاهش سرعت برات ایجاد بشه
حالا اگر همه حجم ها حذف شه، سرعت ها واقعی شه و شبانه هم کامل برداشته شه چی؟ اون موقع فکر میکنید سرعت های روز مثل شبانه الان شه یا نه کلا بهتر شه؟ همین الانش هستن کسایی که 2 مگ دارن با هزینه 2 مگ نه 128 ولی سرعت 128 رو ندارن تو شب ها... این رو چطور میشه درست کرد؟
به نظر من: محدودیت سرعت 128 واسه کاربر خانگی + حجم ها + دزدی و کم فروشی و کم کاری + عدم واقعی بودن سرعت ها برداشته بشه شرایط در کل بهتر میشه یعنی همه به میانگین میرسند
از طرفی تقاضای روز افزون شرایط رو بدتر هم میکنه اگه بخوایم همچنان تو روند الان پیش بریم...
kamran987456
27-09-2011, 14:13
گفتم یه پستی بدم تایپک بیاد بالا !!!
M e i s a m
27-09-2011, 14:49
اینترنت های نامحدود ترکیده
عملا همه سرعت ها رو بستن و نه شب و نه روز تغییری نمیکنه
خدا لعنتشون کنه
برادرانی که محدود دارن فعلا همونو داشته باشن چون شاید یه مدت زمان ببره تا این طرح درست شه
Extreme-Forces
27-09-2011, 15:20
از idm یه عکس بگیر موقع دانلود بذار اینجا لطفا
بفرماييد.
با يه سري سايت مشكل دارم و باز نميشه. نمي تونم اسپيد تست بذارم.
ديگه از اين بيشتر نشد. اونم براي 1 ثانيه. اكثرا روي 7.6 ثابته.:2:
kamran987456
27-09-2011, 15:24
فکر کنم با این وضعیت باید یه تایپک دیگه هم باز کنیم به نام :
پایان تلخ و شکست سهمگین طرح اینترنت نامحدود !!
Intel VS AMD
27-09-2011, 17:04
فكر كنم زوده براي قضاوت ولي مطمئنا زياد شدن حق انتخاب مفيده و باعث ميشه كيفيت سرويس هاي محدود هم افزايش پيدا كنه.
sima_6600
27-09-2011, 18:23
فكر كنم زوده براي قضاوت ولي مطمئنا زياد شدن حق انتخاب مفيده و باعث ميشه كيفيت سرويس هاي محدود هم افزايش پيدا كنه.
شما حق انتخاب نداری مشکل همینه بین بد و بدتر مجوری بد رو انتخاب کنی چیزی که 30 ساله به مردم تحمیل شذه و میشه و ما هم مدافع حقوق بشر و دمکراسی هستیم.ای بابا شما چقدر ساده هستید چشم شما کی باز میشه من 1 هفته هر روز دارم ساعت 8 میرم نظام وظیفه برای کار معافیت تحصیلی هر روز میگن اینترنت قعط هست من نمیدونم تو کشوری که نیروی انتظامیش با Dial-up کار میکنه و اکثر مواقع قعط تشریف داره چرا دم از تکنولوژی میزنید.و جالب این که یک سری هم به شدت جو گیر شدن و میگن امریکا خر کیه و ....
خلاصه دوستان خودمون رو اسلاح کنیم و درست فکر کنیم و واقع بین باشیم.موفق باشید
اینترنت های نامحدود ترکیده
عملا همه سرعت ها رو بستن و نه شب و نه روز تغییری نمیکنه
خدا لعنتشون کنه
برادرانی که محدود دارن فعلا همونو داشته باشن چون شاید یه مدت زمان ببره تا این طرح درست شه
من خودم از تلوزیون و سایت ها بیشتر از 10 بار شنیدم و خوندم که سازمان تنظیم مقررات گفته که شرکت ها ممکن هست پهنای باند مشتری را روی حد اقل سرعت محدود کنند و اصلا برای همین یک سیستم مانیتورینگ آنلاین گذاشتند که isp ها این کار رو نکنند و این کار کاملا شکستن قانون تلقی میشه و مردم میتونن شکایت کنند و رسیدگی میشه.
اما حالا که میبینیم این نظارت آنلاینشونم کارنمیکنه حداقل شکایت که میتونیم بکنیم.
سایتشون برای شکایت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-قسمت پایین صفحه ,نوار قرمز-
مسئول سازمان تنظیم مقررات که خیلی ادعا میکنه به همه ی شکایت ها رسیدگی شده و میشه مگر شکایت غیر قابل قبول باشه(یعنی اشکال از بی اطلاعی مردم باشه و isp تخلفی نداشته باشه)
تا حالا با سرویس های محدود واقعا نمیشد تخلفی از ispها پیدا کنی (بیایید با خودمون رو راست باشیم)
اما توی این سرویس های نامحدود وقتی شرکت میاد رسما مشتری رو به این تابلویی محدود میکنه حتما جای رسیدگی به شکایت و جریمه ی شرکت رو برای رگولاتوری میذاره!
mohammad_dj96
27-09-2011, 19:10
اینجوری که شماها میگین اینترنته نامرغوبه تا نا محدود :27:
همون مخابراته خودمونو بچسبیم که هم نامحدوده هم بهتره :31:
M e i s a m
27-09-2011, 19:26
نه عزیز تاپیک بزن کم فروشی و سنگ اندازی شرکت ها
وگرنه چرا از 128 تا 1 مگ همه سرعتشون ثابت و محدود شدست و نوسان نداره؟ یه چرخی بزنی تو تاپیک ها میبینی که درست میگم لطفا واقع بین باش هممون دنبال پیشرفت هستیم ولی این شرکت ها...
یارو اصلا به من میگه اینا تقسیم میشه :18: حالا معلوم میشه که تقسیم میشه یا مشترک میشه...
Intel VS AMD
27-09-2011, 21:31
شما حق انتخاب نداری مشکل همینه بین بد و بدتر مجوری بد رو انتخاب کنی چیزی که 30 ساله به مردم تحمیل شذه و میشه و ما هم مدافع حقوق بشر و دمکراسی هستیم.ای بابا شما چقدر ساده هستید چشم شما کی باز میشه من 1 هفته هر روز دارم ساعت 8 میرم نظام وظیفه برای کار معافیت تحصیلی هر روز میگن اینترنت قعط هست من نمیدونم تو کشوری که نیروی انتظامیش با Dial-up کار میکنه و اکثر مواقع قعط تشریف داره چرا دم از تکنولوژی میزنید.و جالب این که یک سری هم به شدت جو گیر شدن و میگن امریکا خر کیه و ....
خلاصه دوستان خودمون رو اسلاح کنیم و درست فکر کنیم و واقع بین باشیم.موفق باشید
فكر كنم منظورمو اصلا متوجه نشدين
من گفتم با آمدن سرويس هاي نامحدود اين شركتهايي كه پوله محدود بهشون مزه داده مجبور ميشن سرويس محدود رو ارزونتر ارائه بدن و با شرايط بهتر تا مردم ترغيب بشن و كمتر به سمت سرويس نامحدود گرايش پيدا كنن
حالا اينكه بعضي از شركتها كم فروشي كنن و شيطنت و هزار كار ديگه مثل قفل كردن روي يك سرعت خاص به جاي شير كردن و.. تا اين سرويسو بد جلوه بدن بحث جداست
البته من هنوز از پينگ دوستاني كه نامحدود دارن خبري ندارم ولي مطمئنا جو رقابتي اجازه نميده اين كارو ادامه بدن و سرعتو قفل كنن اينم مقاومتاي اوليست .
hesehabib
27-09-2011, 21:39
سلام دوستان.
من تو شیراز از شرکت آسیا تک اینترنت میگیرم اما سرویس نامحدود ندارن؛این درحالیه که تو سایت اصلیشون نامحدود رو هم دارن؛
آیا این هم به همین قضیه مربوط میشه؟!
مسئول سازمان تنظیم مقررات که خیلی ادعا میکنه به همه ی شکایت ها رسیدگی شده و میشه مگر شکایت غیر قابل قبول باشه(یعنی اشکال از بی اطلاعی مردم باشه و isp تخلفی نداشته باشه)
تا حالا با سرویس های محدود واقعا نمیشد تخلفی از ispها پیدا کنی (بیایید با خودمون رو راست باشیم)
اما توی این سرویس های نامحدود وقتی شرکت میاد رسما مشتری رو به این تابلویی محدود میکنه حتما جای رسیدگی به شکایت و جریمه ی شرکت رو برای رگولاتوری میذاره!
بعضی ها با سرویس های نامحدود سرعت 200 کیلوبایتی دارن.اگه بحث محدود کردن بود همچین سرعتایی ممکن نبود دیگه.
مسئله ی دیگه ای که همین الان یادم اومد پینگ بد این سرویس هاست.اگه سرعت رو فقط محدود می کردن پینگ خوب میموند.اینکه پینگ بده دلیلش فقط به خاطر شلوغ بودن پهنای باند این دوستانه.به نظر من شکایتتون رو بر اساس رعایت نکردن ضریب اشتراک مطرح کنید و نه محدود کردن سرعت
M e i s a m
27-09-2011, 22:10
بعضی ها با سرویس های نامحدود سرعت 200 کیلوبایتی دارن.اگه بحث محدود کردن بود همچین سرعتایی ممکن نبود دیگه.
مسئله ی دیگه ای که همین الان یادم اومد پینگ بد این سرویس هاست.اگه سرعت رو فقط محدود می کردن پینگ خوب میموند.اینکه پینگ بده دلیلش فقط به خاطر شلوغ بودن پهنای باند این دوستانه.به نظر من شکایتتون رو بر اساس رعایت نکردن ضریب اشتراک مطرح کنید و نه محدود کردن سرعت
به نظر من فقط اشتراک نیست بلکه محدود کردن سرعت هم هست و این تأثیر گذار تره
پینگ من با 4.2.2.4 ~ 360
با یاهو 400 و با 8.8.8.8 350 هست ولی وقتی بخوای تست سرعت بگیری دیگه سرعت 9ک اونم با خارج کشور میخواد چی کنه؟
همچنان من میگم سرعت ها رو محدود کردن و بستن و شما میگید مشترک شدید و تعداد اشتراک بالاست...
دان استریم و اپ استریم رو هم نگاه کردم: دانلود 2048 و اپلود 512 هست
تو پنل انلاین هم 512 512 زده
من تو سایت سازمان شکایت زدم به سرعت محدود شده و اشتراک ها و تبلیغ منفی (مبنی بر تقسیم سرعت نه اشتراک)
بقیه هم لطف کنن همین کار رو بکنن
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
سلام دوستان.
من تو شیراز از شرکت آسیا تک اینترنت میگیرم اما سرویس نامحدود ندارن؛این درحالیه که تو سایت اصلیشون نامحدود رو هم دارن؛
آیا این هم به همین قضیه مربوط میشه؟!
به نظر من مربوطه چون به منم گفتن نداریم بعدش گفتم تو سایت زدن و من از پشتیبانی تهران پرسیدم گفتن باید حضوری برید برگش رو داد و گفت انتخاب کن (از تو کشو کشید بیرون و به همه نشونش نمیداد)
ehsan_iace
28-09-2011, 05:37
به نظر من به جای نامحدود بهتر بود هر گیگ اینترنت را با قیمت پایین عرضه میکردند مثلاً هر گیگ ترافیک 500 تومان!
InternetUsers
28-09-2011, 09:30
من نمیدونم چرا دوستان فکر نمیکنند که وقتی ISP میتونه ترافیک رو بفروشه چرا نمیتونه اون رو مجانی در احتیار شما قرار بده؟ زمان فروش ترافیک همه زیر ساخت ها مهیاست و هیچ مشکلی نیست و وقتی که صحبت نا محدود میشه همه زیر ساخت ها خرابه و این جا ایرانه و ... این حرف ها؟؟؟
توی قانون اومده حداکثر 10 نفر ! اما خیلی از دوستان یا اطلاع کافی ندارند و یا بر اثر حو سازی ها فکر میکنند که این سرویس به ضرر همه هست در صورتی که این طور نیست
دلیل هم اینکه اگر این قانون رو خود شما محکوم نکنید و بد ندونید و بتونید درک بکنید همه سرویس ها بر این پایه بنا میشه و دیگر ISP سایر سرویس هاش مشتری نداره و باید به کار بر هاش سرویس مناسب بده اونوقت خودش مثل همین الان که میاد سرویس هاش رو برای رضایت بیشتر مشتری 1 به 4 یا 1 به 6 یا نهایتا 1 به 8 ارایه میده تا نظر شما هم جلب بشه
ولی الان همه همت اونها روی این مطلب هست که به شما بقبولانند که این سرویس خوب نیست و حد اکثر سقف مجاز قانون روی اعمال میشه (اگر ISP درست میگه این حداکثر صریب در قانون های قبلی اونها هم بوده جرا در اون حالت اعمال نمیکنن؟؟)
پس جای دلسرد شدن به فکر سرویس گرفتن بهتر باشیم و نذاریم با حرف های بی پایه شما رو از داشتن حق خودتون منصرف کنند و پول اضافه بگیرند
hesehabib
28-09-2011, 12:10
به نظر من مربوطه چون به منم گفتن نداریم بعدش گفتم تو سایت زدن و من از پشتیبانی تهران پرسیدم گفتن باید حضوری برید برگش رو داد و گفت انتخاب کن (از تو کشو کشید بیرون و به همه نشونش نمیداد)
شماهم آسیاتک دارید؟
کدوم شهر هستید؟
M e i s a m
28-09-2011, 12:48
شماهم آسیاتک دارید؟
کدوم شهر هستید؟
پارس افلاین :41:
همدان
به نظر من به جای نامحدود بهتر بود هر گیگ اینترنت را با قیمت پایین عرضه میکردند مثلاً هر گیگ ترافیک 500 تومان!
موافقم اینجوری خیلی بهتر بود
InternetUsers
28-09-2011, 15:14
حالا دوستانی که با ارزون تر شدن قیمت ترافیک موافق هستند چرا با رایگان شدنش مخالفت دارند؟؟
masoud93
28-09-2011, 17:17
سلام.
کسی از دوستان از این سرویس جدیدا نامحدود گرفته یا نه ؟؟؟
کیفیتشون چجوریه ؟؟؟
mehdi_08
28-09-2011, 17:54
سلام.
کسی از دوستان از این سرویس جدیدا نامحدود گرفته یا نه ؟؟؟
کیفیتشون چجوریه ؟؟؟
چند صفحه قبل رو بخون متوجه می شی
حالا دوستانی که با ارزون تر شدن قیمت ترافیک موافق هستند چرا با رایگان شدنش مخالفت دارند؟؟
پهنای باند لازم نیس
50 صفحه آخر رو بخون :10:
من میگم نامحدود کنن . سرعت رو هم ببرن بالا . آدم اعصابش خورد میشه میخواد یه فایل 100 مگ رو بگیره . این چه وضعشه آخه
ehsan_iace
28-09-2011, 22:10
چون شرکتها برای سود خودشون و فروش ترافیک سرعت را بالاتر میبندند ولی اگر یک روزی ترافیک رایگان شد بهترین سرویس دهنده هم سرعتی بالاتر از آنچه در قراردادش هست نمیدهد!
hermione
28-09-2011, 22:28
پیشگامان اصفهان که قیمت نامحدود نمیذاره فکر هم نکنم زیر بار بره
به قول دوستمون اگه قیمت همین سرویسای محدودش نصف میشد باز هم جای امید بود
اما فعلاَ که هیچ تغییری در قیمت هاش نمی کنه البته کیفیتش روز به روز بدتر میشه
Intel VS AMD
28-09-2011, 22:32
من تو سایت سازمان شکایت زدم به سرعت محدود شده و اشتراک ها و تبلیغ منفی (مبنی بر تقسیم سرعت نه اشتراک)
بقیه هم لطف کنن همین کار رو بکنن
فكر كنم الان موقع اين رسيده كه يك تاپيك هم داشته باشيم براي پيگيري همين تخلفات يعني محدود كردن پهناي باند
به جاي شير كردن اون .اين شركتهايي كه تا حالا پول مفت ميخوردن نبايد انتظار داشت 2 روزه حقوق مصرف كننده رو رعايت كنن :20::20::20::20::20:
Le0nard0
28-09-2011, 22:47
من میگم نامحدود کنن . سرعت رو هم ببرن بالا . آدم اعصابش خورد میشه میخواد یه فایل 100 مگ رو بگیره . این چه وضعشه آخه
همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن :31:
همین الان خبر رسید که با طرح شما موافقت کردن :31:
خواهش میکنم :31:
hermione
28-09-2011, 23:12
واقعاَ من نمیدونم چه کار کنم دیگه این همه جلوی خودمو میگیرم کمتر از 8گیگم توی ماه مصرف نمی کنم :41::41:
نامحدود بشه لااقل انقدر حجمو چک نمی کنیم .
خواهش میکنم :31:
شما با لایبنیتز نسبتی دارید ؟ اگه دیدیش بگو کجایی که مارو بیچاره کردی با این حساب دیفرانسیلت
M e i s a m
28-09-2011, 23:20
فكر كنم الان موقع اين رسيده كه يك تاپيك هم داشته باشيم براي پيگيري همين تخلفات يعني محدود كردن پهناي باند
به جاي شير كردن اون .اين شركتهايي كه تا حالا پول مفت ميخوردن نبايد انتظار داشت 2 روزه حقوق مصرف كننده رو رعايت كنن :20::20::20::20::20:
دقیقا... شکایت من هم هنوز خونده نشده... با این اوضاعی که من میبینم تا این طرح حداقل بصورت پایه ای اجرا شه کلی وقت میبره
.....
برادر انگار این نکته رو توجه نکردی که 2 مگابیت شاتل شبانه رایگان نداره! واصلا شاتل آپ استریم و دان استریم سرویس 128 کیلوابیت رو روی 572 و 158 قرار داده البته تو چندتا شهر والبته قم من اینو دیدم، حالا شاید طرف های شما رو 2048 گذاشته!
ممنون
sima_6600
29-09-2011, 07:56
برادر انگار این نکته رو توجه نکردی که 2 مگابیت شاتل شبانه رایگان نداره! واصلا شاتل آپ استریم و دان استریم سرویس 128 مگابیت رو روی 572 و 158 قرار داده البته تو چندتا شهر والبته قم من اینو دیدم، حالا شاید طرف های شما رو 2048 گذاشته!
ممنون
128 مگابیت :18: عجب.مجید دلبندم اون کیلوبیت هست.:31:
خدمت تمامی دوستان عرض کنم که با توجه به شرایت فعلی حرف من باز تکرار شد و درستی حرف من رو خیلی ها تجربه کردن و دیدین که باید با این طرح مخالفت بشه تا زمانی که زیر ساخت لازم محیا بشه :10:.زیرساخت کی فراهم میشه خوب زمانی فراهم میشه که حداقل ما 200 گیگابیت پهنایباند کشورمون باشه.
IvIoI-IsEn
29-09-2011, 08:22
یه جور دیگه هم میشه اینکه همه برن محدود بگیرن من برم نامحدود بگیرم :31:
InternetUsers
29-09-2011, 09:21
دوستانی که فرمودند 50 صفحه قبل رو بخون من خوندم همه رو و اون دوستی که میگفت اگر نا محدود باشه بهش سرعت ها رو بالاتر از سرویست نمیدهند و میشه همونی که خریدی!
دو تا نکته هست:
- شما سرویس رو باید همون سرعتی که خریدی بهت ارایه کنند نه کمتر و نه بیشتر- حالا اونها برای فروش حجم ترافیک بیشتر میان سرعت رو میبرن بالا که شما ترافیک بیشتری مصرف کنی بحثش جداست
و همین نکته نشون میده که سود فروش ترافیک بالاست و انها حاضر هستن حتی به خاطر این ماجرا قانون رو هم زیر پا بذارند (ممنوعیت فروش سرعت بالای 128 به کاربر خانگی)
- همین نکته بالا نشون میده که ISP ها آمادگی کاملی برای اجرای این طرح دارن یعنی هم پهنای باند لازم رو دارن (اگر نداشتن نمیتونستن به کسی که 128 داره تا 1 هم پهنای باند بدن- با توجه به 50 صفحه قبلی- و هم ترافیک تو شبکه رو کامل میتونن تامیین کنند و گرنه ترافیکی برای فروش نداشتند)
پس بهتره یه مقدار دقیق تر عملکرد ISP ها رو بررسی کنیم و معنی سیاست های اونها رو درک کنید.
هدف اونها بد جلوه دادن این طرح چون بابت چیزی که باید رایگان و نا محدود در احتیار شما باشه دارند پول هنگفتی میگیرند
خود ISP ها مگر بابت ترافیک تبادل شده پولی پرداخت میکنند که شما باید وجهی پرداخت کنی؟؟
من شبی حدودا یک گیگ دانلود دارم. یعنی در ماه حدود 30 گیگ. کاش بجای این همه بچه بازی از اول میومدن همین 30 گیگو با همین قیمت ماهیانه 14_15 تومن و همین سرعت 150 کیلوبایت میدادن به ما مثل بچه ادم. یعنی 30گیگ حجم روزانه.
به هر حال من قبلا هم گفتم این طرح نامحدود شدن بو میده! مخصوصا حالا که میخوان اینترانت راه بندازن، بعید نیست کلا اینترنتو بعد از یه مدت جمع کنن به علت سرعت بسیار پایین.
و اگه حدفشون همین باشه اصلا نباید انتظار داشته باشید که به شکایات شما در مورد سرعت رسیدگی بشه!
InternetUsers
29-09-2011, 18:51
این بحث از اینترنت ملی (اینترانت ملی) کلا جداست، اگر قرار به برچیده شدن اینترنت باشه راه اون کم کردن سرعت نیست! کما اینکه همچنان سرویس های حجمی و سروسهای نا محدود با صریب استراک ای پایین تر برای کاربران فراهم هست.
وقتی یه طرحی حداقل در مورد کاربرانش با اقبال عمومی خوبی مواجه نشه و همه ترس از این داشته باشند که وضع بد بشه؛ شرکتهای ارایه دهنده خدمات نیز از همین نکته بهره برداری میکنند و فقط کافی چند نفر نا راضی بیان و عنوان کنند حالا دیگه جای بحث با کسی باقی نمیمونه و همه استناد میکنند به اینکه فلان کاربر از این سرویس ناراضی است و بس....
به نظر من از این طرح باید استقبال بشه و کم کم هم جایگزین کلیه تعرفه ها باشه نه تنها در حالت ADSL بلکه در کلیه حالات ارایه سرویس. کیفیت هم وقتی استقبال بشه مطمنا بالاتر میره همون طور که در حال حاضر شرکتها سودشون رو در فروش ترافیک میبینند در اون زمان هم سود خودشون رو در ارایه سرویس بهتر میبینند.
دوستانی که فرمودند 50 صفحه قبل رو بخون من خوندم همه رو و اون دوستی که میگفت اگر نا محدود باشه بهش سرعت ها رو بالاتر از سرویست نمیدهند و میشه همونی که خریدی!
دو تا نکته هست:
- شما سرویس رو باید همون سرعتی که خریدی بهت ارایه کنند نه کمتر و نه بیشتر- حالا اونها برای فروش حجم ترافیک بیشتر میان سرعت رو میبرن بالا که شما ترافیک بیشتری مصرف کنی بحثش جداست
و همین نکته نشون میده که سود فروش ترافیک بالاست و انها حاضر هستن حتی به خاطر این ماجرا قانون رو هم زیر پا بذارند (ممنوعیت فروش سرعت بالای 128 به کاربر خانگی)
- همین نکته بالا نشون میده که ISP ها آمادگی کاملی برای اجرای این طرح دارن یعنی هم پهنای باند لازم رو دارن (اگر نداشتن نمیتونستن به کسی که 128 داره تا 1 هم پهنای باند بدن- با توجه به 50 صفحه قبلی- و هم ترافیک تو شبکه رو کامل میتونن تامیین کنند و گرنه ترافیکی برای فروش نداشتند)
پس بهتره یه مقدار دقیق تر عملکرد ISP ها رو بررسی کنیم و معنی سیاست های اونها رو درک کنید.
هدف اونها بد جلوه دادن این طرح چون بابت چیزی که باید رایگان و نا محدود در احتیار شما باشه دارند پول هنگفتی میگیرند
خود ISP ها مگر بابت ترافیک تبادل شده پولی پرداخت میکنند که شما باید وجهی پرداخت کنی؟؟
ISP می تونه ضریب اشتراک رو 1 به 10کنه.یعنی فرضا یک پهنای باند 2 مگابیتی رو بین 10 نفر شیر کنند.
سرعت ها در این حالت اینجوری می شه:
128 بین 1.6 تا 16
256 بین 3.2 تا 32
512 بین 6.4 تا 64
1024 بین 12.8 تا 128
2046 بین 25.6 تا 256
از اونجایی که اینجا ایرانه واز یک طرف ISP می خواد بیشترین فشار رو به کاربر وارد کنه تا این سرویس هارو خریداری نکنه و از طرف دیگه ملت مطمئنا 24 ساعته دانلود می کنند(به خصوص 2 ماهه اول) شما باید مینیموم سرعت رو مد نظر بگیری.
حالا به نظرت سرویس 128 (حداکثر 512) با این سرعت می تونه شما رو اغنا کنه؟طبق قانون هم بیشتر از 128 نمی تونی بگیری...
این یک طرف.از طرف دیگه پهنای باند کل ایران بسیار کمتر از چیزی هست که باید باشه.و اگر این شرکت ها بخوان اینترنت خوب هم بدن نمی تونن.
این مشکل توی زمان اینترنت شبانه به خوبی مشهوده.از هر 10 نفر یک نفر می تونه گیگابایتی دانلود کنه و مابقی سرعت دانلودشون 10 کیلوبایت هم نمی شه!پس شما نمی تونی بگی شرکت ها پهنای باند مناسب رو دارن.
طبق 2دوتا 4 تایی هم که یکی از دوستانمون کرد اگه کل پهنای باند ایران رو بین کاربران اینترنتیش تقسیم کنیم به طور متوسط به هر نفر 4 KB می رسه که مطمئنا خیلی کمه.
واقعاَ من نمیدونم چه کار کنم دیگه این همه جلوی خودمو میگیرم کمتر از 8گیگم توی ماه مصرف نمی کنم :41::41:
نامحدود بشه لااقل انقدر حجمو چک نمی کنیم .
شما با لایبنیتز نسبتی دارید ؟ اگه دیدیش بگو کجایی که مارو بیچاره کردی با این حساب دیفرانسیلت
شما دومین نفری هستید که اسم کاربری من رو درست حدس زدید :5:
والا از اونجایی که ایشون این سوال شما رو پیش بینی کرده بود گفت که به شما بگم : پسر خوب من اگه نبودم شما این اینترنت کیلوبایتی رو هم نداشتید .بخون . حرف نباشه :27:
ولی جدا از اینها من که میخوام هم نامحدود بشه و هم سرعت بره بالا . اگه سرعت بره بالا هر کی کارش رو زود انجام میده و تموم میشه:31: و دیگه مشکل پایین اومدن سرعت برای دیگران که زیاد استفاده آنچنانی نمیکنن ( به گفته ISP ها ) نخواهد بود . من یه مدت پیش سرعتم از ( 128 دارم) 16 به 150 کیلوبایت رسیده بود . به مدت تقریبا 10 روز . نمیدونم حالا چیکار کرده بودن:31: ولی سرعتم بالا رفته بود . خیلی حال میداد . فکر کردم دیگه تا آخر همینجوری میمونه ولی برگشت سر جای اول :31: ..........
shahin_mp3
29-09-2011, 23:15
هر غلطي مي خوان بكنند ولي بدتر نشه ها :21:
من که از دست اینترنت میخوام بمیرم برم جهنم. فقط حواستون باشه بهشت اینترانت داره ها.
درستش هم همینه . بهشت اون بالا بالاهاست و جهنم زیر زمین و ته ......... . ببینید : شماره 1 بهشته :34:
Intel VS AMD
29-09-2011, 23:49
ISP می تونه ضریب اشتراک رو 1 به 10کنه.یعنی فرضا یک پهنای باند 2 مگابیتی رو بین 10 نفر شیر کنند.
سرعت ها در این حالت اینجوری می شه:
128 بین 1.6 تا 16
256 بین 3.2 تا 32
512 بین 6.4 تا 64
1024 بین 12.8 تا 128
2046 بین 25.6 تا 256
از اونجایی که اینجا ایرانه واز یک طرف ISP می خواد بیشترین فشار رو به کاربر وارد کنه تا این سرویس هارو خریداری نکنه و از طرف دیگه ملت مطمئنا 24 ساعته دانلود می کنند(به خصوص 2 ماهه اول) شما باید مینیموم سرعت رو مد نظر بگیری.
حالا به نظرت سرویس 128 (حداکثر 512) با این سرعت می تونه شما رو اغنا کنه؟طبق قانون هم بیشتر از 128 نمی تونی بگیری...
این یک طرف.از طرف دیگه پهنای باند کل ایران بسیار کمتر از چیزی هست که باید باشه.و اگر این شرکت ها بخوان اینترنت خوب هم بدن نمی تونن.
این مشکل توی زمان اینترنت شبانه به خوبی مشهوده.از هر 10 نفر یک نفر می تونه گیگابایتی دانلود کنه و مابقی سرعت دانلودشون 10 کیلوبایت هم نمی شه!پس شما نمی تونی بگی شرکت ها پهنای باند مناسب رو دارن.
طبق 2دوتا 4 تایی هم که یکی از دوستانمون کرد اگه کل پهنای باند ایران رو بین کاربران اینترنتیش تقسیم کنیم به طور متوسط به هر نفر 4 KB می رسه که مطمئنا خیلی کمه.
حرفاتون تقريبا درسته ولي با تحليلت زياد موافق نيستم .من ميگم چرا دارن سرويس بي كيفيت و با قيمت بالا
ميدن در سرويس محدود با هزار بار قطع شدن اينترنت و .. و پينگ افتضاح و به نظرم سازمان مقررات بايد خيلي
دقيق تر وضعيت رو بررسي ميكرد تا راه فراري براي شركته باقي نمونه و نتونن اينترنت نامحدود رو به جاي شير
كردن پهناي باند قفلش كنن روي يك پهناي باند خاص. مگه ملت چقد ميخوان دانلود كنن كه ما مينيموم سرعتو
داشته باشيم و حداقل پول بابت گيگ اضافه نميديم ديگه.من به قيمتهاي اعلام شده از طرف سازمان مقررات هم
اعتراض دارم اينم شده مثل مهار تورم فقط نميشه كه عدد داد خوب زير ساختهاي لعنتي رو هم درست كنيد ديگه
.
ببین وقتی یه سری دزد بخوان روی یک سری دزد دیگه نظارت کنند همین میشه.
99%مشکل گرانی اینترنت تقصیر ISP ها نیست...خود دولت مقصر هست.
قیمت پهنای باند در ایران تقریبا 10 برابر بقیه ی کشورهاست:
ISP دلش می خواد که سرویس با پینگ پایین بده(چون ضرری براش نداره و کاربر بیشتری جذب می کنه)
ISP دلش می خواد که قطعی نداشته باشه(اتصال بیشتر=مصرف بیشتر=درآمد بیشتر برای ISP)
این مشکلاتی هم که می بینی ISP ها دارن از طرف خودشون نیست.مخابرات باعث و بانیش هست.
در مورد دانلودت هم بگم که 7 ساله که اینترنت رایگان شبانه هست ولی هنوز که هنوزه ملت عطش دانلود دارن!!!و از دانلود دست برنداشتن!!!برای این نوع سرویس ها هم مطمئن باش برای 2-3 ماه اول همین آش و همین کاسه هست.
and-roid2
30-09-2011, 00:05
از يه مشت خلو چل كاري بهتر از اين نميشه توقع داشت!!
فقط كافيه يه سمتي به ما ايراني ها(همون مسعولان فناوري اطلاعات و ISP ها) بدن انقدر غرور برمون ميدوره كه به كمترين چيزا قانع ايم!!
Intel VS AMD
30-09-2011, 00:11
بازم اميدوارم اين ابلاغيه سازمان مقررات مفيد باشه براي كاربرا آمييييييييييييييييييين :13:
Maziar_69
30-09-2011, 16:24
این قانون از کی میخواد اجرایی بشه؟
ISP که سهله الان من رفتم از مخابرات شاهرود ADSL بگیرم میبینم محدودیت گذاشتن ماهی 2GB !!!!!
مگه مخابرات نباید نامحدود بده؟؟؟
Hamid323
30-09-2011, 16:44
اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
The Dreadnaught
30-09-2011, 17:50
اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
کسی سرش رو نکرده زیر برف همه هم میدونن چه خبره اتفاقا.
Hamid323
30-09-2011, 18:08
کسی سرش رو نکرده زیر برف همه هم میدونن چه خبره اتفاقا.
گور بابای اون قانون. مگه توی pt ممنوع نیست؟ مگه توی فروم های دیگه ممنوع نیست؟ پس چرا همه جا دارن بحث میکنن.
کاربر اگه مرده باید حرفشو بزنه مدیر هم اگر دید بحث خیلی به بیراه رفته تاپیکو میبنده. نه مثل اینجا که انگار نه انگار خبریه. اینجا بچه ها دارن راجع به فیلترنت محدود و نامحدود بحث میکنن!! بخدا خنده داره
سرعت بیشتر میخوای چه کار وقتی همه سایت های اشتراک فایل و عکس فیلتره، یوتوب فیلتره نصف بیشتر نت فیلتره. وی پی ان هم وقتی نباشه لابد میخوای با ultra فیلم دانلود کنی ...
M e i s a m
30-09-2011, 19:42
گور بابای اون قانون. مگه توی pt ممنوع نیست؟ مگه توی فروم های دیگه ممنوع نیست؟ پس چرا همه جا دارن بحث میکنن.
کاربر اگه مرده باید حرفشو بزنه مدیر هم اگر دید بحث خیلی به بیراه رفته تاپیکو میبنده. نه مثل اینجا که انگار نه انگار خبریه. اینجا بچه ها دارن راجع به فیلترنت محدود و نامحدود بحث میکنن!! بخدا خنده داره
سرعت بیشتر میخوای چه کار وقتی همه سایت های اشتراک فایل و عکس فیلتره، یوتوب فیلتره نصف بیشتر نت فیلتره. وی پی ان هم وقتی نباشه لابد میخوای با ultra فیلم دانلود کنی ...
مسئله اینه که از نظر اونا :31: وی پی ان=سایت غیر اخلاقی... دیگه کل مطلب رو خودتون میدونید و به گفتن چیزی نیاز نیست :41:
خدا بهمون رحم کنه و نجاتمون بده
این اوضاعی که من میبینم رو فقط اقا امام عصر میتونه درست کنه...
هههههههیییییییییییی...
M e i s a m
30-09-2011, 20:56
:18:
اوضاع بهتر شد یهویی! خدا کنه دوباره خراب نشه و خوب خوب تر شه :31:
همچنان نوسانش رو داره...
راستی موفق شدم رمز شکنی کنم مودمم رو!
دان استریم: 2048
اپ استریم: 512
تعرفه: 512 نامحدود پارس انلاین
فقط در عجبم نکنه نامحدود بودنش ربطی به مقدار دانلود داشته باشه...؟! اخه روز اول 4 گیگ دانلود کردم بعدش نابود شد الان یهویی بهتر شده نفهمیدم چرا... شاید دوباره خراب شه که البته ایشالا نمیشه :20:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اینم یه تست دیگه
دوستان لطفا نظراتشون رو بگن که بدونم با یه جور قانون محدود کننده طرفم یا نه....؟
InternetUsers
30-09-2011, 21:05
دوستان هر کسی از منظر دید خودش داره به مطلب نگاه میکنه این فرض و ضرب و تقسیم دوستان که در صفحات قبل دیدیم همه در زمانی صحت داره که همه کاربران به صورت همزمان با هم توی یک Zone بخوان دانلود بکنند.
در همین الان هم خیلی از ISP ها دارند 1 به 8 سرویس میدن اما 1 به 4 میزنند تو سایتشون (یعنی از زمانی که 1 به 10 گفته شد اینها هم 1 به 4 رو زدن در صورتی که قبلا این نکته نبود)
من منکر بالا بودن قیمت اینترنت و پایین بودن سرعت در ایران نیستم
اما دوستان فکر نمیکنید که علاوه بر قیمت بالا وسرعت پایین محدودیت ترافیک هم به در های ما اضافه شده؟
کسی از دوستا اگر زمان و علاقه کافی داره ایم عکس رو به دقت ببینه چند تا کشور تو دنیا وضعیت مابه ما رو دارند؟ کسی هست که بتونه تفاوت سرعت رو هم احساس کنه؟؟
من هدفم این هست که در مقابل آزاد شدن محدودیت ها مقاومت نکینم. دانلود کردن حق همه هست و در تمام دنیا انجام میشه چون یکی از اهداف این شبکه جهانی اشتراک اطلاعات هست حالا کسی فیلم علاقه داره یه نفر دیگر مقاله علمی
هیچ کدوم از ISP ها تا به حال به این نکنه که پهنای باندی جهت خرید وجود نداره اعتراض نکردند چون با همین وضعیت هم در امد خوبی دارند و عرضه و تقاضا با هم هم خوانی داره و نیازی به این کار نمیبینند و سود خوبی هم دارند من نمیگم ISP نباید سود کنه
اما این سود باید از راه ارایه سرویس با کیفیت و هدمات ارزش افزوده باشه
به نظر شما چرا شرکت ایرانسل سیم کارت رو با 500 تومن میتونه ارایه کنه (5000 تومان دو سیم کارت با اعتبار 2000 تومان قیمت دو سیم کارت 1000)ولی همراه اول با 20 هزار تومان
ایرانسل سود خودش رو تو مشتری بیتر و فروش شارژ بالا تر داره
سرویس MMS اول تو ایرانسل راه اندازی شد بعد در همراه اول میدونید بحث رقابت و عرضه و تقاضا است. اگر MMS در ایران وجود نداشته باشه بحث تقاضا ممکنه باشه ولی تقاضای فعال نیست.
در مورد پهنای باند و عدم محدودیت دانلود هم همین مثال صادقه
kamran987456
30-09-2011, 21:10
اگه همیشه اینجوری نوسان داشته باشه که بدرد نمیخوره !!!!1
تست اخر سرعتش 5 برابر اولی هست !!!
سرعت اپلود هم خیلی کمه
hesehabib
30-09-2011, 21:18
:18:
اوضاع بهتر شد یهویی! خدا کنه دوباره خراب نشه و خوب خوب تر شه :31:
همچنان نوسانش رو داره...
راستی موفق شدم رمز شکنی کنم مودمم رو!
دان استریم: 2048
اپ استریم: 512
تعرفه: 512 نامحدود پارس انلاین
فقط در عجبم نکنه نامحدود بودنش ربطی به مقدار دانلود داشته باشه...؟! اخه روز اول 4 گیگ دانلود کردم بعدش نابود شد الان یهویی بهتر شده نفهمیدم چرا... شاید دوباره خراب شه که البته ایشالا نمیشه :20:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اینم یه تست دیگه
دوستان لطفا نظراتشون رو بگن که بدونم با یه جور قانون محدود کننده طرفم یا نه....؟
شما از کدوم شهر هستید و از پارس آنلاین سرویس نامحدود رو چه قیمتی گرفتید؟!
airmaxwisp
30-09-2011, 21:30
شرکت ما که از اول اشتراک های نامحدود واگذار میکرد!!! :31:
اینم پهنای باند خالی که داریم:31:(کلا 300mb/s پهنای باند داریم و این پهنای باندی هست که خالیه و از دست یوزر ها در امان مونده............:31: نگاه کنید حالشو ببرید:27: اسم شرکت رو نمیگم یه موقع نگید تبلیغ میکنی... سرویس وایرلس هم ارائه میدیم.
اینم پهنای باند خالی که داریم:31:(کلا 300mb/s پهنای باند داریم و این پهنای باندی هست که خالیه و از دست یوزر ها در امان مونده............:31: نگاه کنید حالشو ببرید:27: اسم شرکت رو نمیگم یه موقع نگید تبلیغ میکنی... سرویس وایرلس هم ارائه میدیم.
تست speedtest.net قرار میدید ؟
pouria_br
01-10-2011, 08:17
هدفت شومه :31:
اومدی دل مارو آب بندازی :31:
M e i s a m
01-10-2011, 11:43
سرعت اپلود هم خیلی کمه
البته تو ساعت های خلوت بهتره ولی ساعت های شلوغی نوسان داره ولی سیستم این تست اسپید طوریه که سرعت اخرین لحظه رو نشون میده بهمون علت اینقدر اختلاف سرعت هست
تست سرعت اپلودمم کلا بالای 0.05 نمیره!! فناوریش چیه نمیدونم...! البته سرعت اپلودم تا 20ک بر ثانیه میره ولی تو این تست کمتر نشون میده...
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
سرعت اپلود هم خیلی کمه
شما از کدوم شهر هستید و از پارس آنلاین سرویس نامحدود رو چه قیمتی گرفتید؟!
همدان 512 25 تومن
Extreme-Forces
01-10-2011, 12:25
سلام.
تقديم شما ( با عرض شرمندگي :2:)
هرچقدر بتونم تست ميگيرم !!!
اين يكي رو :18:
راستي اين اپ استريم و دان استريم رو از كجا بايد ببينم ؟
InternetUsers
01-10-2011, 13:06
از دوستان اگر کسی زمان داشته باشه این عکس
رو به نمودار تبدیل کنه که در اون سرعت و قیمت باشه خیلی چیز ها به چشم میاد
اگر کسی زمان داشت ممنون میشم
mazda_dalvandi
01-10-2011, 15:38
اینجا کسی هست که وایمکس داشته باشه و در موردش حرفی داشته باشه؟؟؟
من همبن امروز از سازمان مقررات و.....به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کردم به این علت که به شکایت کاربران ابنترنتی توجه نمیکنه ...و بیقیش رو دیگه میدونید..هر چیزی بشه اینجا قرار میدم. البته ابن رو بگم که اول من شماین شرکت مبین نت رو به سازمان مقررات .....کردم اما فعلا رسیدگی نشده.. حالا شکایت این سازمان رو بالاتر ارجاع دادیم ببینیم چی میشه..مه میگم های نه میگم هوی...تا نتیجه ...
InternetUsers
01-10-2011, 19:36
شکایت شما در مورد چی بوده؟؟
من موافقم که برای وایمکس هم مثل همین طرح نامحدود که برای ADSL هست قانونی تصویب بشه و اونها هم مجبور به ارایه سرویس فقط به شکل فروش پهنای باند بشن
حالا نمیدونم از دوستان چه کسانی موافق هستند؟؟
همین هفته پیش بود رفتم ISP اون یک کارت به من داد برای تعرفه هاش!
128kb or 16kB : یک ماهه 1Gb : تومان 9900 و 10 گیگا بیت یا 1 گیگا بایت وخرده ای به 30 هزار تومان
سه ماهه 5 گیگابیت یا 640 مگابایت به 38000 تومان
اینجا همون آشه و کاسه.. کسی نیست جلوی این مفت خورها رو بگیره!
بهش گفتم ایرانسل 10 هزار تومان میگیره و یکماه 2 گیگابایت با سرعت بین 10 تا 30 کیلو بایت یا همون 250kb (با بیت اشتباه نگیرید چون یک بایت برابر 8 بیت است و این isp ها سرعت رو به بیت میگن و کاربر ساده فکر میکنه سرعت بالاست!) در اختیارمون میذاره. سرخ و سفید شد و گفت خوب سرویس سه ماهه بگیر! این طرف ما یا احمق بی سواد بوده یا فکر کرده هر مزخرفی بگه و ما سر تکون بدیم یعنی پذیرفتیم!!!! طبقه سوم بود. اومدم ورودی ساختمون کارتشو پاره کردم انداختم جلوی یک موبایل فروشی و رفتم شاید دیده باشه! به اندازه a5 کارت چاپ کرده بود قیمتهای غیر قانونیش رو نوشته بود. البته من یک یوزر مخفی از اینا دارم که خنگا با وجود اینکه خودم هم زنگ زدم اطلاع دادم هنوز پیداش نکردن و نبستنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیمن امروز فردا دوباره زنگ میزنم حماقتشون رو به رخشون میکشم!
InternetUsers
01-10-2011, 22:02
به نظر من تا زمانی که مشتری هست فروش اونها هم ادامه داره و حتی توجیه!!
من نمیدونم چند درصد از کاربران ADSL از این قانون خبر دارند؟ و چند درصد از افراد مطلع نفع اون رو برای کاربر ها درک کردند و توسط شرکتها یا سایر کاربر ها در جریان مزایای این طرح قرار نگرفتند؟؟
حالا شما جای شرکتها فکر میکنی میان و تراکت چاپ میکنند که جای این سرویسهای گران از سرویس نامحدود استفاده کنید؟؟ معلومه اونها به سود فکر میکنند (که صد البته اگر غیر از این بود جای شک داشت!!!) ولی من نمیدونم چرا کاربر ها به نفع خودشون فکر نمیکنند... و باز هم سعی در گرفتن سرویس حجمی و پر کردن جیب ISP ها از راه غیر درست اون هستند
شرکت به کاربر سرویس خوب ارایه بدهد و پول سرویس رو بگیره و جای سود از بابت حجم به سود از بابت تعداد مشترک برسه به نظر شما بهتر نیست این طوری هر دو طرف منتفع میشوند
شرکت به کاربر سرویس خوب ارایه بدهد و پول سرویس رو بگیره و جای سود از بابت حجم به سود از بابت تعداد مشترک برسه به نظر شما بهتر نیست این طوری هر دو طرف منتفع میشوند
موافقم اگه حجم نامحدود باشه و با حفظ کیفیت مشترک هم بگیره به اندازه ای که ظرفیت داره.
mokafati
02-10-2011, 04:21
به نظر من تا زمانی که مشتری هست فروش اونها هم ادامه داره و حتی توجیه!!
من نمیدونم چند درصد از کاربران ADSL از این قانون خبر دارند؟ و چند درصد از افراد مطلع نفع اون رو برای کاربر ها درک کردند و توسط شرکتها یا سایر کاربر ها در جریان مزایای این طرح قرار نگرفتند؟؟
حالا شما جای شرکتها فکر میکنی میان و تراکت چاپ میکنند که جای این سرویسهای گران از سرویس نامحدود استفاده کنید؟؟ معلومه اونها به سود فکر میکنند (که صد البته اگر غیر از این بود جای شک داشت!!!) ولی من نمیدونم چرا کاربر ها به نفع خودشون فکر نمیکنند... و باز هم سعی در گرفتن سرویس حجمی و پر کردن جیب ISP ها از راه غیر درست اون هستند
البته کارمندان isp های مختلف اینجا بشدت سرویس محدود رو تبلیغ میکنند با نامحدود شدن شرکتها حق دزدی ندارند:27: از وقتی نامحدود گرفتم فکر انتقام و دانلود شبانه و زود حجم تموم کردن ندارم و دیگه زیاد دانلود نمیکنم از چشم افتاد :21:
InternetUsers
02-10-2011, 08:35
البته درست نیست که هر کسی که با این طرح مخالف هست رو کارمند ISP یا مرتبط با شرکت بدونیم خود ISP ها اگر زنگ بزنی بهشون چنان شما رو از این سرویس مایوس میکنند و عاقبت کار رو بد نشونت میدن که شما در نهایت باید خودت مقصر باشی اگر سرویس خوب نیست (یعنی اونها نیمخوان خوب ارایه بدن)
خیلی ها هم هنوز درست متوجه نشدن که چی حقشون هست! این چیزی نیست که تازگی داشته باشه! خیلی سال هست که تصویب شده اما همتی نبود که دنبالش رو بگیره الن هم که مطرح شده
همه واهمه دارند!! علت این واهمه رو من نمیدونم همین
hosseinboss
03-10-2011, 00:47
امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
اون وقت اینجا ما داریم بحث می کنیم که آیا اینترنت نامحدود که بین 10 نفر شیر میشه خوبه یا بد(اونم چه سرعتهایی 128 یا 256 فوقش 2مگ) واقعا آدم اون جا رو که میبینه فکر میکنه یه کره دیگست
InternetUsers
03-10-2011, 12:25
امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
اون وقت اینجا ما داریم بحث می کنیم که آیا اینترنت نامحدود که بین 10 نفر شیر میشه خوبه یا بد(اونم چه سرعتهایی 128 یا 256 فوقش 2مگ) واقعا آدم اون جا رو که میبینه فکر میکنه یه کره دیگست
من فکر میکنم برخی از دوستان جهت مزید اطلاع یه جستجویی در مورد سایر ISP ها در کشور های مختلف انجام بدهند و نوع سروسها رو به همراه قیمت مقایسه کنند
در اون زمان تازه متوجه میشوید که بخشنامه سازمان تنظیم فقط حداقل حق شما برای استفاده از اینترنت هست
البته در بخش نامه ذکر شده حداکثر 1 به 10 حالا خودتان میتونید حدس بزنید که چرا شرکتها میتونند با قیمت بالاتر با ضریب 1 به 4 سرویس نامحدود بدهند و هیج صحبتی هم از افت سرعت نکنند ولی شما زمانی که میخواهید از سرویهای نا محدود جدید استفاده کنید این ضریب 1 به 10 و همچنین سرعت پایین وووو یاد کنند.
kamran987456
03-10-2011, 14:05
تایپک چرا یهو خوابید !؟
The Dreadnaught
03-10-2011, 18:33
تایپک چرا یهو خوابید !؟
چیز پی ان ها رو زدن ، ملت رفتن تو شوک :31:
دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1
امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:
خلاصه ای از این گفتگو:
-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!
-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه
-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
من:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lucky_luke
03-10-2011, 18:46
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
:16::16::16::16::16:
آقا دمت گرم شادمون کردی ............ کلی خندیدم
من دارم فکر میکنم که نت الان به چه دردم میخوره بدون pn/\
دیگه محدود یا نامحدود بودنشم فقی واسم نداره
دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1
امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:
خلاصه ای از این گفتگو:
-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!
-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه
-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه
دوست عزیز دروغ گفته بهت اونم از نوع خفنش!
البته تعجبی نداره وقتی می بینند طرح به ضررشونه از هر روشی استفاده می کنند تا مردم از این سرویس استفاده نکنند!
درضمن سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلودش 64 کیلوبایت هستش که تقسیم بر 80 میشه 0.8 کیلو بایت که میشه حدودا یک دهم سرعت دایال آپ!
The Dreadnaught
03-10-2011, 19:27
:weird:
بهش میگفتی آقا یه دو سه تا دیگه عدد هم از اینور اونور می آوردی توش ضرب میکردی !
:weird:
بهش میگفتی آقا یه دو سه تا دیگه عدد هم از اینور اونور می آوردی توش ضرب میکردی !
بعد هم به توان n ...:31:
فکر میکنم شما بد متوجه شدید. سرعت دانلود سرویس 512 کیلوبیت همونطور که دوستمون گفت 64 کیلوبایت هست (یعنی تقسیم به 8).
از اون طرف طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 10 هست که این 64 کیلوبایت تا 6.4 میتونه پایین بیاد.
یعنی اون تقسیم به 8 ضریب اشتراک نیست، بلکه تبدیل بیت به بایت هست.
(حالا روی هم رفته سرعت سرویس میتونه تا 1/80 هم پایین بیاد!)
Le0nard0
03-10-2011, 20:09
بعد هم به توان n ...:31:
توان جواب نمیده. باید لگاریتم بگیره .:31:
فکر میکنم شما بد متوجه شدید. سرعت دانلود سرویس 512 کیلوبیت همونطور که دوستمون گفت 64 کیلوبایت هست (یعنی تقسیم به 8).
از اون طرف طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 10 هست که این 64 کیلوبایت تا 6.4 میتونه پایین بیاد.
یعنی اون تقسیم به 8 ضریب اشتراک نیست، بلکه تبدیل بیت به بایت هست.
(حالا روی هم رفته سرعت سرویس میتونه تا 1/80 هم پایین بیاد!)
دوست عزیز دقیقآ حرفی بود که خودشون زدند گفتن ضریب اشتراک یک به هشتاد...با این روشی هم که شما گفتید حساب کنیم میشه همون یک به هشتاد...فرقی نداره...در هر صورت یک به هشتاد حساب میشه
دوست عزیز دقیقآ حرفی بود که خودشون زدند گفتن ضریب اشتراک یک به هشتاد...با این روشی هم که شما گفتید حساب کنیم میشه همون یک به هشتاد...فرقی نداره...در هر صورت یک به هشتاد حساب میشه
خوب بله درسته. سرعت سرویس 512 طبق قانون در بد ترین حالت 6.4 هست که تقسیم به 80 شده. و در بهترین حالت 64
اینقدر تعجب نداره
InternetUsers
04-10-2011, 10:12
جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.
جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.
شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود. :4:
کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
The formula, see how simple it is !!!!!
1 Byte = 8 bits
1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes
1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes
1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes
1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes
1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes
InternetUsers
04-10-2011, 14:49
شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود. :4:
کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
The formula, see how simple it is !!!!!
1 Byte = 8 bits
1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes
1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes
1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes
1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes
1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes
من نمیدونستم شما اپراتور شرکت اسیا تک هستی که با اون دوستمون در مورد ضریب اشتراک صحبت کرده بودی!!
اما در مورد بی احترامی این جا فکر نمیکنم اساسا بی احترامی صورت گرفته باشه که شما مدعی باشید و حتی اسمی از شما جایی برده شده باشه یا روی صحبتی با شما بوده باشه یا حتی نقل قول!
در مورد به دست آوردن اون عدد و منبع محاسبه هم باید خدمت شما عرض کنم که اون مثالی بود برای اینکه چرا شرکتها سعی دارند سرویس Cra رو به نحوی جلوه بدهند که کاربر پشیمون بشه اما هیچ وقت صریب اشتراک سرویسهای نامحدود رو به این شکل عنوان نمیکنند1 (این رو برای رفع سو تفاهم کلیه دوستان گفتم و نه شما!)
در ضمن در اینجا جای بحث های این شکلی فکر نکنم باشه
اگر شما صحبتی شخصی با من داری که برای سایرین فکر میکنی مفید نیست و به موضوع مورد بحث هم مربوط نمیشه میتونی از پیغام خصوصی استفاده کنید.
من از نظرات و سواد نه تنها شما بلکه کلیه دوستان استفاده مفید میکنم پرا که هدف این تیپ بحث ها ارتقا دانش هست و نه به رخ کشیدن اطلاعات
اگه روی صحبت شما با کلیه دوستان بوده من معذرت میخوام. اما شما بهتره یکم به پستهای دیگران توجه کنید، اخه اینجا فقط من در مورد این تبدیلها به طور مستقیم حرف زدم، پس احتیاجی نیست نقل قول کنید یا اسممو ببرید!!! دلیل این سوتفاهم کاملا روشنه!
ضمنا لطفا بیشتر مثال های نزدیک به واقعیت بزنید، اخه مسئله به اندازه کافی گنگ هست. این مثال ها ذهن آدمو منحرف میکنه.
یه دقت کوچیک دیگه هم بکنید به کلیه پست ها، ببینید چندتاش برای عموم اطلاع رسانی کرده. فکر نمیکنم پست من که این حساب کتابو به دیگران نشون میده بی فایده باشه. (حالا اینکه بقیه دوست ندارن یه تقسیم بر 8 به حسابشون اضافه کنن دلیل بر بی محتوا بودن مطالب من نیست. دلیلشون هم این هست که اگه سرعت اینقدر بیاد پایین دیگه اسمش "اینترنت پر سرعت" نیست!!! خدایی این دلیل چقدر محکمه؟)
من قصد توهین به کسیو ندارم، پستهای دوستان هم باحال بود کلی خندیدم. پستهای من درسته خنده نداره اما واقعیت هست.
InternetUsers
04-10-2011, 16:21
دوست عزیز یک گروهی به همت بچه های خوش فکر درست شده به اسم " معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "
و توی اون سعی شده روشی اصولی برای کم فروشی راهی پیدا بشه اگر شما هم مایل هستی خوشحال میشم که عضو باشی و از اطلاعات شما هم اونجا بهینه تر استفاده کنند همه
در ضمن برای اطلاع رسانی هم یک تاپیک با موضوع "آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی" درست شده است
این گروه که با نظر خوب Glad Boy تشکیل شده قصد داره که با کار گروهی اطلاع رسانی انجام بده امیدوارم همه دوستانی که این مطلب برای اونها اهمیت داره و یا علاقه مند به شرکت در اون هستند رو هم به شکل قوی و مستمر تا رسیدن به یک شرایط بهتر در کنار هم داشتته باشیم
معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی
The Dreadnaught
04-10-2011, 21:06
دوست عزیز چه ربطی به تبدیل بیت به بایت داره آخه ؟ چطور از این جور تبدیل ها برای سایر سرویس هاشون انجام نمیدن وقتی مشتری ازشون میپرسه ؟ اصلا به نظرت منطقی میاد ؟
شما یک بار دیگه پست رو بخون :
.ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
معنی این حرف دقیقا این میشه که برای سرویس های معمولیشون ضریب اشتراک 1 به هشت اعمال میکنن و برای سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 80
به احتمال زیاد هم چرت و پرت محض گفته که مشتری نره سراغ این سرویس
در ضمن حرف های همشون از بیخ مشکل داره و خلاف این قانون هست ، چون طبق قانون سرعت شما در بدترین حالت باید به مقدار یک دهم کاهش پیدا کنه نه اینکه دقیقا بیان مثلا 512 رو به 10 نفر تقسیم کنن و سرعت هر نفر ثابت روی یک دهم باشه.
M e i s a m
05-10-2011, 04:01
دوست عزیز چه ربطی به تبدیل بیت به بایت داره آخه ؟ چطور از این جور تبدیل ها برای سایر سرویس هاشون انجام نمیدن وقتی مشتری ازشون میپرسه ؟ اصلا به نظرت منطقی میاد ؟
شما یک بار دیگه پست رو بخون :
معنی این حرف دقیقا این میشه که برای سرویس های معمولیشون ضریب اشتراک 1 به هشت اعمال میکنن و برای سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 80
به احتمال زیاد هم چرت و پرت محض گفته که مشتری نره سراغ این سرویس
در ضمن حرف های همشون از بیخ مشکل داره و خلاف این قانون هست ، چون طبق قانون سرعت شما در بدترین حالت باید به مقدار یک دهم کاهش پیدا کنه نه اینکه دقیقا بیان مثلا 512 رو به 10 نفر تقسیم کنن و سرعت هر نفر ثابت روی یک دهم باشه.
اون فروشنده فقط میخواسته طرح های جدید رو بد جلوه بده و هدفش از تبدیل مستقیم بیت به بایت و اعمال ضریب اشتراک همزمان هم همین بوده (اگر چه به منم گفتن تقسیم میکنیم نه شیر و این خلاف قانونه...)
درک این موضوع اینقدر سخته که براش 50 خط تایپ میکنید؟! :13:
به قول دوستمون اونا میخوان این سرویسا رو خیلی بد جلوه بدن. من هم کم با این پشتیبانی ها سرو کله نزدم و هر بار هم زنگ زدم اعصابم ریخته به هم.
اما شما یه نگاه به پست 711 و 713 صفحه قبل بندازید.
متاسفانه چون اکثرا مثل شما ماجرا رو کامل نمیگن، خیلی خیلی از دوستان گیج شدن و فکر میکنن فقط با یه ضریب اشتراک 1 به 10 همه چیز تمومه.
از این خبرا نیست که یه سرویس 512کیلوبیت سفارش بدید و به صورت نامحدود با سرعتی بین 51.2 کیلوبایت تا 512 کیلوبایت دانلود کنید. (مگه اینکه شرکت برای رقابت سرعتی بالاتر از حد معمول بده)
The Dreadnaught
05-10-2011, 05:45
اون فروشنده فقط میخواسته طرح های جدید رو بد جلوه بده و هدفش از تبدیل مستقیم بیت به بایت و اعمال ضریب اشتراک همزمان هم همین بوده (اگر چه به منم گفتن تقسیم میکنیم نه شیر و این خلاف قانونه...)
من دارم میگم اصلا ربطی به تبدیل بیت به بایت نداره طرف کلا چرت و پرت سر هم کرده ، مگه تبدیل بیت به بایت کاری هست که ISP انجام میده ؟ اصلا مگه "کار" هست که بخواد انجام بده ؟! که گفته ما اعمال میکنیم ؟ چی رو اعمال میکنن ؟
ولش بابا اصلا چیز مهمی نیست
درک این موضوع اینقدر سخته که براش 50 خط تایپ میکنید؟!
ببخشید از دستمون در رفت تعداد خطوط از مقدار مورد پسند شما بیشتر شد ! :13:
ضمنا پایین بودن قدرت درک ما رو هم به بزرگی خودت ببخش شما !
خوبه حالا دارم با یکی دیگه بحث میکنم
mokafati
05-10-2011, 12:59
نامحدود من 10 روز بعد به گند کشیده شد صفحه اصلا باز نمیشه :19:در 24 ساعت فقط چند ساعت سرعت خوبه شبها هم به خاطر محدودها تعطیل از عاملان کم کردن سرعت بخوایم پیگیری کنند! خنده داره وبگردی 20:30 جمع کن ابروت رفت با اون جنگ سایبریت:2:
سلام به همگی
به نظرم با این بحث های اخیر کاربرهای مبتدی بد جوری قاطی کنند و نفهمن چی به چیه! حالا من یک بار به صورت ساده میزان سرعت اینترنت رو توضیح میدم، تا کسایی که واسه ی بیشتر شدن اطلاعاتشون میان تو این تاپیک بدتر قاطی نکنند.
فرمول بدست آوردن حداکثر سرعت دانلود:
حداکثر سرعت دانلود برحسب کیلوبایت= 8 ÷ میزان پهنای باند برحسب کیلوبیت
برای مثال سرویس 128 کیلوبیت: داری حداکثر سرعت دانلود 16 کیلوبات می باشد. 16 = 8 ÷ 128
حالا سرویس 128 رو بیشتر و با قانون جدید توضیح می دم:
سرویس 128 کیلوبیت دارای حداکثر سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هست، حالا طبق قانون جدید (نامحدود کردن ترافیک)، وقتی سرویس بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه، حداکثر سرعت دانلود برای زمانی هست که هیچ کدام از 10 نفر از اینترنت استفاده نمی کنند که سرعت 16 کیلوبایته، و حداقل سرعت برای زمانیه که 10 نفر با هم دانلود کنند یعنی سرعت 1.6 کیلوبایت.
حالا شاید یک سوال برای بعضی افرادی پیش بیاد، اینکه می گند ما الان از سرویس 128 استفاده می کنیم اما سرعت دانلود ما خیلی بالاتر از سرعت واقعی(یعنی 16 کیلوبایت) که شما می گید هست، و به 128 کیلوبایت هم میرسه؟
در پاسخ به این افراد باید گفت چون شما از سرویس محدود شرکت ها استفاده می کنید، و انها می خواند که شما زود به زود میزان ترافیکتون رو شارژ بکنید، برای همین سرعت دانلود شما رو چند برابر می کنند که شارژتون هرچه سریعتر تموم بشه، و اگه دقت بکنید بیشتر این شرکت(البته همشون نه) در زمان رایگان شبانه، سرعت دانلود شما رو چندبرابر پایین میارند (البته اشتراکی بودن سرویس های اینترنت تو این مورد هم تاثییر گذار هست اما نه انقدر!).
موفق باشید.
kamran987456
05-10-2011, 15:00
نامحدود من 10 روز بعد به گند کشیده شد صفحه اصلا باز نمیشه :19:در 24 ساعت فقط چند ساعت سرعت خوبه شبها هم به خاطر محدودها تعطیل از عاملان کم کردن سرعت بخوایم پیگیری کنند! خنده داره وبگردی 20:30 جمع کن ابروت رفت با اون جنگ سایبریت:2:
:18::18::18::18::18::18:
یعنی اون سرعت دانلود 220 و اینا دیگه تموم شد ؟:18:
جالبه این شرکتا اینقدر از این ور و اونور سرویس یوزر بیچاره به جیب میزنن ولی خبر ندارن چقدر یوزر مخفی مجانی دارن! (ما که استفاده نمیکنیم) وقتی هم میری اونجا یه سری جفنگیات تحویل میدن که انگار ما هیچی حالیمون نیست و اونا حالیشونه!
من زنگ زدم شرکت فقط گفتم این سرویستون سرعت کمتر از اونیه که توی قرارداد نوشتین کلی فحش داد و گفت کدوم قرارداد!!! (قرار دادش یک نسخه ای است و چیزی دست ما نمیدن!!!)
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
به جای چیپیان از iPig استفده کنید.
DaRiOuShJh
05-10-2011, 15:55
داتک هم مکه همه سرویس های مخابراتش رو رو نصف سرعت میبنده ولی باز اوضاض بد نیست خوبه
خودم 256 دارم یکی از دوستان هم یه مگ داره بد نیستن رو نصف سرعت تا حدودی جواب میدن
M e i s a m
05-10-2011, 16:58
من دارم میگم اصلا ربطی به تبدیل بیت به بایت نداره طرف کلا چرت و پرت سر هم کرده ، مگه تبدیل بیت به بایت کاری هست که ISP انجام میده ؟ اصلا مگه "کار" هست که بخواد انجام بده ؟! که گفته ما اعمال میکنیم ؟ چی رو اعمال میکنن ؟
ولش بابا اصلا چیز مهمی نیست
خب برادر عزیز و اعصاب خراب منم میگم طرف چرت و پرت گفته چون دیگه همه یا حداقل هر کسی که از اینترنت استفاده میکنه میدونه که بیت چیه و بایت چیه ولی اون فروشنده میخواسته سوء استفاده کنه و با خیال اینکه مشتری چیزی از بیت و بایت نمیدونه گفته 1 به 80 میشه و همزمان بیت رو به بایت تبدیل کرده و خلاف قانون خط رو بین 10 نفر در ظاهر تقسیم کرده و بازم میگم میخواسته بد جلوه بده این سرویس ها رو همین! خیلی سادست! و لازم هم نیست که تو اینچنین جایی بخوایم بیت و بایت رو برای هم توضیح بدیم.
ببخشید از دستمون در رفت تعداد خطوط از مقدار مورد پسند شما بیشتر شد ! :13:
ضمنا پایین بودن قدرت درک ما رو هم به بزرگی خودت ببخش شما !
خوبه حالا دارم با یکی دیگه بحث میکنم
ببخشید که پریدم تو بحثتون نمیدونستم اینطوری میخواید ج بدید...
M e i s a m
05-10-2011, 17:08
نمیدونم شما متوجه شدی یا نه ولی اینی که من گرفتم خیلی عاشقه!! 3 روز 220 بود بعدش 4 روز شد 10 بعدش 3 روز 220 الان دوباره 10... و از اونجایی که سرویسم 512 هست و شما 128 مال من رو روی 10 میبندن تعرفه شما رو روی 3 4 :41:
الانم معلوم نیست ممکنه یهویی خوب شه دوباره
دست های نا پیدای شرکت کامل معلومه :31:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
:18::18::18::18::18::18:
یعنی اون سرعت دانلود 220 و اینا دیگه تموم شد ؟:18:
چیزی که تعطیله قانونه...
پارس انلاین نمایندگی مشکین شهر ( برو تو سایت خودت سرویس رو شارژ کن ) (سرویس نامحدود اضافه نشده )
پارس انلاین استان اردبیل ( بعد کلی حرف و دعوا و خالی بندی ..... رسما گفت داریم ولی نمیدیم)
من از کجا پیگیر بشم اخه :19:
DaRiOuShJh
05-10-2011, 21:19
بچه ها میگم من تو این هفته اخیر از وقتی که این چیزپیان ها رو دست کاری کردن اصلا اینترنت معمولیم هم مشکل دار شده
نمیدونم موضوع چیه ولی اسکایپ وصل نمیشه از اونور minilyrics نمیتونه وصل شه ارور میده بعد sync فایرفاکس بلکل از کار افتاده و مشکلات مشابه
شما از این مشکلات ندارید؟
InternetUsers
05-10-2011, 21:40
به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور باید شکایت کنی با مستندات اگر می تونی از داخل سرویسی که باید شارژ کنی هم عکس بگیر و براشون ارسال کن که نمایش بده در لیست سرویسهاشون نیست با آدرس کامل وب سایت
mokafati
05-10-2011, 23:43
[QUOTE=Meysam93;6525255]نمیدونم شما متوجه شدی یا نه ولی اینی که من گرفتم خیلی عاشقه!! 3 روز 220 بود بعدش 4 روز شد 10 بعدش 3 روز 220 الان دوباره 10... و از اونجایی که سرویسم 512 هست و شما 128 مال من رو روی 10 میبندن تعرفه شما رو روی 3 4 :41:
الانم معلوم نیست ممکنه یهویی خوب شه دوباره
دست های نا پیدای شرکت کامل معلومه :31:[COLOR="Silver"]
باز خوش به حالت که چند روز خوبه اما مال من در روز فقط 2 ساعت خوبه اونم معلوم نیست چه ساعتیه اینا فقط پول میخواند چون اقتصاد مال خر هست:27: مهم نیست بزار فشار بیاد شاید انقلاب شد:21:
The Dreadnaught
06-10-2011, 00:37
باز خوش به حالت که چند روز خوبه اما مال من در روز فقط 2 ساعت خوبه اونم معلوم نیست چه ساعتیه اینا فقط پول میخواند چون اقتصاد مال خر هست:27: مهم نیست بزار فشار بیاد شاید انقلاب شد:21:
:31:
shahin_mp3
06-10-2011, 05:50
اينا جنبه اين كارارو ندارند همين الان تو اين چند وقته ريدن تو اينترنت :21:
hosseinboss
06-10-2011, 06:16
آقا این مخابرات شهر خراب شدمون(قم)پارسال نامحدود می داد امسال هم محدودش کرده هم شبانه نداره این طور هم که معلومه اصلا و ابدا نمی خواد این قانون جدید رو اجرا کنه(تازه کارمندش مسخرون هم کرد گفتش که یه دوربینی جلوش بوده همین طوری یه چیزی گفته برای خودش!!!!!!!!!)
حالا از مخابرات به کی باید شکایت کرد؟
سازمان تنظیم مقررات!!!!!!!!
شکایت دزد پیش شادزد بردن است
آقا این مخابرات شهر خراب شدمون(قم)پارسال نامحدود می داد امسال هم محدودش کرده هم شبانه نداره این طور هم که معلومه اصلا و ابدا نمی خواد این قانون جدید رو اجرا کنه(تازه کارمندش مسخرون هم کرد گفتش که یه دوربینی جلوش بوده همین طوری یه چیزی گفته برای خودش!!!!!!!!!)
حالا از مخابرات به کی باید شکایت کرد؟
سازمان تنظیم مقررات!!!!!!!!
شکایت دزد پیش شادزد بردن است
سلام
مخابرات هم با اون امکانات عصر حجرش!
منم مخابرات دارم. شبانه که نداره. 256 گرفتم 4 گیگ در ماه! حجم ها رو کپی پیست کردن برای همه سرویس ها!
یه پرداخت اینترنتی هم نداره که این همه پا نشیم از اینور شهر بریم اونور شهر.
معنای دولت الکترونیک رو هم فهمیدیم!
یه طوری کارمندش نشسته انگار نه انگار قانونی اجرا شده و ابلاغ شده! طوری که آدم به خودش شک می کنه ولی به یارو نه!
من بعد از این میرم شاتل چون شرکت دیگه ای، شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.
InternetUsers
06-10-2011, 11:08
نمی دونم چرا و لی هر چی بیشتر سرویس دهنده ها از ارایه این سرویها تفره میرن ها بیشتر حس میکنم این سروسیها خوب باشه.
چرا به سایت سازمان تنظیم مقرارت سر نمی زنید اونجا جا برای شکایت داره هم اونجا سر بزنید و هم تلفن دارن
wichidika
06-10-2011, 12:22
بله شاتل هم تسلیم شد و سرویسهای cra نامحدود را اریه کرد.:
نمی دونم چرا و لی هر چی بیشتر سرویس دهنده ها از ارایه این سرویها تفره میرن ها بیشتر حس میکنم این سروسیها خوب باشه.
چرا به سایت سازمان تنظیم مقرارت سر نمی زنید اونجا جا برای شکایت داره هم اونجا سر بزنید و هم تلفن دارن
دوست عزیز خود شما از چه سرویسی استفاده میکنید ؟ نامحدودید ؟ سرعت دانلودتون رو چند هست ؟
mokafati
06-10-2011, 14:28
این سرویسهای نامحدود سرعت واقعی هم نیست از دایال اپ هم بدتر چه فایده سازمان تنظیم بهتر بره دزدیهای خودش رو تنظیم کنه اندکی صبر سحر نزدیک است:27:
siamak_mu
06-10-2011, 14:28
چقدر شاتل مخفی گذاشته لینک CRA رو!
M e i s a m
06-10-2011, 14:41
طرح های نامحدود شاتل یه چیزی رو روشن کرد...
سرعت دریافت 512 ، سرعت ارسال 64
احتمالا دلیلش همین باشه که سرعت ارسال منم تا 0.05 و بزور تا 0.06 میره...
یکی از دوستان رو میفرستم بره شاتل شهرمون که یه هفتست اومده از این نامحدود ها بگیره (اگر بدن) ببینیم اون چطوره
================================================== ======================
جالبه شاتل هم پنجشنبه بعد از ظهر تعرفه های جدیدشو زد...!! ععجججببب!
porya_spy
06-10-2011, 14:57
دوستان من الان با پشتیبانی شاتل صحبت کردم . گفت سرعت دریافت واقعی و کمتر نمیشه ! گفتم یعنی من با 512 با 64 میتونم دانلود کنم گفت بله میتونید ! منم برم بگیرم ببینم چی میشه . میترسم بد باشه :31:
M e i s a m
06-10-2011, 15:22
دوستان من الان با پشتیبانی شاتل صحبت کردم . گفت سرعت دریافت واقعی و کمتر نمیشه ! گفتم یعنی من با 512 با 64 میتونم دانلود کنم گفت بله میتونید ! منم برم بگیرم ببینم چی میشه . میترسم بد باشه :31:
بازم دمش گرم :31:
جذب مشتری میکنه دیگه...
shahin_mp3
07-10-2011, 02:40
كلا دارن ميرينن تو اينترنت ميره :21:
من 512 نامحدود داشتم
سرعت دانلود حدود 90 تا 110 بود
من 512 نامحدود داشتم
ماهی چند تومن میدادی دوست عزیز؟
مدیرسایت
07-10-2011, 12:35
من 512 نامحدود داشتم
از کجا؟
همین سرویسهای جدید نامحدود؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.