ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7

Gam3r
31-07-2011, 18:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ســـــلام خدمت همه ،

پس از اندکی تامل و بحث با دوستانِ هم سن ، بر آن شدیم که تاپیکی به سبک و سیاق تاپیک کنکور بزنیم تا از همین الان شروع کنیم که بتونیم در این راه طولانی و خسته کننده موفق بشیم ...

تا حد امکان از ارسال هرگونه پست تشکر ،‌ نظرات شخصی ، حال و احوال و ... خودداری بفرمایید .

از قرار دادن لینک سایتها و انجمن های دیگه به عنوان تبلیغ خوددداری کنید .

پرسش و پاسخ های شخصی رو فقط در پیغام خصوصی پیگیری بفرمایید .
پستهای پشت سر هم رو حتما در یک پست ارسال بفرمایید .
برای معرفی و درخواست سوالات امتحانی به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .
برای معرفی منابع آزمون ها در مقاطع مختلف به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .
برای راهنمایی در رابطه با کتاب ها و جزوات کمک آموزشی به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .

خب دوستان ، در این تاپیک در رابطه با مطالب متفاوتی بحث میکنیم و اطلاعات بیشتری جذب میکنیم که یقینا به درد همه مون میخوره ، همچنین اگه بچه های سال بالاتر هم به ما کمک کنند که دیگه نور علی نور میشه !

( کاش ما هم همچین مطالعه هایی داشتیم ! از هر 60 دقیقه ، 70 دقیقه اش مطالعه مفید میشد ! : دی )

◄ لطفا برای آشنایی بیشتر ، این فرم رو پر کنید :

اسم کوچیک :
مدرسه : ( توضیح : دولتی - نمونه - غیر انتفاعی - سمپاد )
رشته تحصیلی :
معدل :

در آخر ، تشکر ویژه از farshidshd عزیز بابت اجازه ای که به بنده من باب زدن تاپیک دادند .

◄◄◄ لیست کامل بچه های سال سومی :

(¯`·.·•.(¯`·. ریـــاضـــیـــــ و فـــیـــزیـــکــــــ .·´¯).•·.·´¯)

Gam3r • محمد • مدرسه دولتی( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.44
*M!L4D* • میلاد • مدرسه غیر انتفاعی( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.25
hamsah • حمید رضا • مدرسه سمپاد ( اراک ) • معدل کتبی سال دوم : 18.60
Lord-Babak • بابک • مدرسه غیر انتفاعی ( لرستان !!!! ) • معدل کتبی سال دوم : 15.33
shahabprince • شهاب • مدرسه دولتی ( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 17.50
Masuod95 • مسعود • مدرسه دولتی ( اصفهان ) • معدل کتبی سال دوم : 18.58
yarihaker • یاری هکر • مدرسه نمونه دولتی • معدل کتبی سال دوم : 19.62
)(*&^%$#@!~ • سجاد • مدرسه دولتی ( کرمانشاه ) • معدل کتبی سال دوم : 19.39
Sn@pe • سیاوش • مدرسه غیر انتفاعی ( تهران ) • معدل کتبی سال دوم : 18.70
saeed_cpu_full • سعید • مدرسه غیر انتفاعی ( تهران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.25
nafe-bandar • مهرداد • مدرسه سمپاد ( بوشهر ) • معدل کتبی سال دوم : 16.90

(¯`·.·•.(¯`·. عـــلـــومـــــ تـــجـــربـــیــــــ .·´¯).•·.·´¯)

Javadnet • جواد • مدرسه نمونه دولتی • معدل کتبی سال دوم : 16.28
saeedsaeeeeeeeeeee • سعید • مدرسه شاهد • معدل کتبی سال دوم : نامعلوم !!
Aryan007 • آرین • مدرسه غیر انتفاعی • معدل کتبی سال دوم : 16.17
O M I D • امید • مدرسه غیر انتفاعی ( کرمانشاه ) • معدل کتبی سال دوم : 18.14

(¯`·.·•.(¯`·. عـــلـــومــــــ انـــســـانـــیــــــ .·´¯).•·.·´¯)

Boromir • جواد • مدرسه دولتی ( مشهد ) • رشته : علوم انسانی • معدل کتبی سال دوم : 15.02

مجموع : 16 نفر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بــــــرخی از پستهای مــــفید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست کتابهای انتشارات خیلی سبز :

forum.p30world.com/showpost.php?p=6330579&postcount=30

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سهم دروس مختلف در کنکور :

forum.p30world.com/showpost.php?p=6334424&postcount=48

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتابهای کمکی سال سوم دبیرستان :

forum.p30world.com/showpost.php?p=6346724&postcount=122

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودجه بندی سوالات کنکور :

forum.p30world.com/showpost.php?p=6347217&postcount=128

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودجه بندی زیست و تاریخ و جغرافیا :

forum.p30world.com/showpost.php?p=6359996&postcount=148

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مردان سرشناس قبلا چه شغلی داشتند ؟

forum.p30world.com/showpost.php?p=6363801&postcount=149

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بـــــهترین پستـــــ تاپیــــــکــــــ

forum.p30world.com/showpost.php?p=6363827&postcount=152

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو مصاحبه با برترین های کنکور 88 و 90

forum.p30world.com/showpost.php?p=6387051&postcount=191

• آخرین آپدیت : اول صفحه 20

*M!L4D*
31-07-2011, 21:17
سلام
امیدوارم تاپیک خوبی بشه
میلاد هستم
مدرسه ی غیر انتفاعی میرم
معدل هم 19.25
آها رشته ی ریاضی هستم !

Gam3r
31-07-2011, 23:30
سلام
امیدوارم تاپیک خوبی بشه
میلاد هستم
مدرسه ی غیر انتفاعی میرم
معدل هم 19.25
آها رشته ی ریاضی هستم !

خوش اومدی میلاد جان ! صفا آوردی جیگر ! : دی
من تاپیک رو غروبی زدم بعد سه سوت رفتم باشگاه ! دیگه وقت نشد خودم رو معرفی کنم ! اما الان میکنم !

محمد هستم ، این 2 سال دبیرستان رو مدرسه ی دولتی رفتم ولی برای سال سوم دنبال یک غیر انتفاعی خوب دارم میچرخم ( البته برای مدارس شاهد هم اقدام کردن ولی ظاهرا من رو خابوندن توی آب نمک ! ) رشته ام ریاضیه ، معدلم هم 19.44 ( البته به نظر خودم کاذب هست ! احساس میکنم ضعیف تر از این هستم ! )

hamsah
02-08-2011, 00:58
سلام.
حمیدرضا هستم.
در مدرسه سمپاد در اراک تحصیل میکنم.
معدلم هم 60/18 هستش.
رشته:ریاضی
بسیار از ایجاد این تاپیک خوشحال شدم.امیدوارم تاپیک جامعی بشه؟؟؟
خب بچه ها!!!به نظرتون تو این دوماه باقی مونده چه کار کنیم؟چه درسی رو بخونیم؟

Gam3r
02-08-2011, 09:07
سلام ، خیلی خوش اومدی حمید رضا جان ، میشه بگی از چه طریق با تاپیک آشنا شدی که سعی کنیم افراد بیشتری رو از این طریق بیاریم ؟

خب بچه ها!!!به نظرتون تو این دوماه باقی مونده چه کار کنیم؟چه درسی رو بخونیم؟

والا من که کلاس و مدرسه نمیرم ! مجبورم توی خونه بخونم !
فعلا برای این ماه ( مرداد ) تصمیم گرفتم این درس هارو از روی این کتاب ها بخونم :
ریاضی 1 : خیلی سبز
فیزیک 1 : گاج مشکی
شیمی 1 : گاج مشکی ( البته زیاد روش وقت نمیزارم چون شیمی 1 چیزی نداره ! )
عربی 1 : گلواژه

بعد از این ، توی ماه بعد ( شهریور ) میخوام این درس هارو از روی این کتاب ها بخونم :
ریاضی 2 : گلواژه
فیزیک 2 : گلواژه
شیمی 2 : گلواژه
عربی 2 : گلواژه
هندسه 1 : گلواژه

البته به نظرم این برنامه یکم سنگین هست ، اما چون همه ی این درس هارو قبلا خوندم میتونم خیلی سریعتر جلو برم ... ( به امید خدا )

شما برنامتون چیه ؟

hamsah
02-08-2011, 14:17
سلام ، خیلی خوش اومدی حمید رضا جان ، میشه بگی از چه طریق با تاپیک آشنا شدی که سعی کنیم افراد بیشتری رو از این طریق بیاریم ؟
هیچی.همینجوری بخش آموزش عالی که ببینم یه برنامه برا تابستون میتونم پیدا کنم یا نه که یهو این تاپیک رو دیدم و ذوق زده شدم:31:
برنام من برای تابستون:
فیزیک 1 :از روی جزوه معلممون
فیزیک2:" " " "
شیمی2:از روی مبتکران آقای بازرگان
عربی2:شاید از روی گاج سبز
فیزیک3:پیشخوانی نکات مهم از روی کتاب
حسابان و شیمی 3 هم به ترتیب بالا
عمومی های دوم دبیرستان هم آخرای شهریور یه نگاهی می کنم:10:

Gam3r
02-08-2011, 14:34
هیچی.همینجوری بخش آموزش عالی که ببینم یه برنامه برا تابستون میتونم پیدا کنم یا نه که یهو این تاپیک رو دیدم و ذوق زده شدم

راستی اون شکلک که اول عنوان تاپیک گذاشتم باحال هست ؟ : دی

عمومی های دوم دبیرستان هم آخرای شهریور یه نگاهی می کنم

به فکر عمومی ها هم هستی ... عجب حالی داری !!

راستی ، از الان روزی چند ساعت مطالعه میکنی ؟

hamsah
02-08-2011, 15:26

آره با حاله.ولی جدا هیچ حواسم بش نبوده تا اینکه گفتی دیدمش.:31:

راستی ، از الان روزی چند ساعت مطالعه میکنی ؟

راستش من ساعتی درس نمی خونم.مثلا اول هفته میگم به طور مثال دوشنبه باید فصل 2 فیزیک 2 رو بخونم.حالا وقتی دوشنبه شد میشینم فصل 2 رو می خونم حالا هرچه قدر طول کشید.:14:

Dark Shine
02-08-2011, 16:26
اسم کوچیک : جواد
مدرسه : دولتی ، شریعتی مشهد
رشته تحصیلی : علوم انسانی
معدل : 15.2 :31:

تا حد امکان از ارسال هرگونه پست تشکر ،‌ نظرات شخصی ، حال و احوال و ... خودداری بفرمایید .
از مَمَتی گیمر برای زدن تاپیک تشکر میکنم :31:
از بین دروسِ رشتمون اینا ( :31: ) فقط زبان رو میچسبم بش + اصلاً هم سمتِ ریاضی + فیزیک نیپلکم :31:
سالِ دوّم ریاضی افتادم :31:

یکم یارو مثبت میزنه :31:
خوب بگذریم از بحث ها ،
کسی این اطراف انسانی هست ؟ مشهدی ؟

Gam3r
02-08-2011, 17:12
آره با حاله.ولی جدا هیچ حواسم بش نبوده تا اینکه گفتی دیدمش.

منم حدس میزدم هیچکی حواسش نباشه واسه همین گفتم ! : دی

راستش من ساعتی درس نمی خونم.مثلا اول هفته میگم به طور مثال دوشنبه باید فصل 2 فیزیک 2 رو بخونم.حالا وقتی دوشنبه شد میشینم فصل 2 رو می خونم حالا هرچه قدر طول کشید.

خیلی خوبه ، مفهومی میخونی ...
الان خورده به ماه رمضون درس خوندن واسه من که خیلی سخت شده ... من عادت دارم همراه با خوندن ، چیز میز زیاد بخورم ! اما الان هیچی نمیشه خورد متاسفانه ... دیگه زدم تو کار خفاشی 12 شب تا 4 صبح میخونم !

اسم کوچیک : جواد

به به ، جواتِ خودمون ! : دی
شطور مطوری ؟ میزونی ؟

جواد از چه طریقی با تاپیک آشنا شدی ؟

سالِ دوّم ریاضی افتادم

یعنی دوم ریاضی بودی ، افتادی ، تغییر رشته دادی برای سوم رفتی انسانی ؟

کسی این اطراف انسانی هست ؟ مشهدی ؟

من که مازندران - قائم شهر هستم
فعلا که 3 تا ریاضی و یه انسانی ( خودت ) هستیم ، انسانی دیگه ای فکر نکنم پیدا بشه چون توی تاپیک سوم دبیرستانی ها ( بچه های پارسال ) یک دونه انسانی هم نداشتن ! فقط تجربی و ریاضی ! فکر کنم تو یک مورد منقوص باشی جواد ! : دی

Dark Shine
02-08-2011, 17:23
شطور مطوری ؟ میزونی ؟

جواد از چه طریقی با تاپیک آشنا شدی ؟

گشنمه :|

از آخرین ارسال ها

یعنی دوم ریاضی بودی ، افتادی ، تغییر رشته دادی برای سوم رفتی انسانی ؟

نه باو ، اشتباه گفتم :31: سال اول درسِ ریاضی افتادم :31: دوم رفتمِ پیِ انسانی

من که مازندران - قائم شهر هستم

چرا فک میکردم تهرانی ؟ :31:

فکر کنم تو یک مورد منقوص باشی جواد ! : دی

نسلِ ما در حالِ انقراضه :31:

پ . ن : کلُهُماً ( !! ) پشتیبانِ تاپیکَم :20:

Gam3r
02-08-2011, 19:55
خــــــب ! بالاخره افطار کردیم راحت شدیم ! آدم وسط های روز از شدت گشنگی شکم درد میگیره ! ولی یکی دو ساعت مونده به افطار انگار اصلا میلی به غذا نداره ! جالبه ...

گشنمه :|

تک دانه بدم بخوری ؟ : دی

چرا فک میکردم تهرانی ؟

نمیدونم ... امشب فکر میکردم جوابِ قطعی رو فردا بهت میدم ! : دی

نسلِ ما در حالِ انقراضه

اتفاقا تا همین پارسال مدرسه ی ما رشته ی انسانی داشت ! امسال به خاطر اینکه فقط 3 نفر ( از 7 کلاسِ سال اول ) برای رشته ی انسانی درخواست دادن ، کلاس تشکیل نشد ... مثل اینکه واقعا دارین نابود میشین ! : دی

پ . ن : کلُهُماً ( !! ) پشتیبانِ تاپیکَم

اَجرَکُم عِند الله اَخوی !!

بچه ها یک سوال :
کسی از شما از سری کتابهای خیلی سبز استفاده میکنه ؟ من ریاضی ( 1 ) تکمیلی خیلی سبز رو خریدم ، 3-4 روز میشه توی مسئله های فصل یکش موندم ! من ضعیف هستم یا مسئله هاش خفنه ؟!

+

امروز داشتم فیزیک 1 رو از روی گاج مشکی میخوندم ... مسئله های فرمول انرژی جنبشی ( K ) رو حل میکردم اما لذت نمیبرم ! به نظرم E1=E2 بیشتر حال میداد ! مخِ آدم حسابی درگیر میشد ! بهتره زودتر شرِ فیزیک 1 رو تموم کنم و با همون فیزیک 2 حال کنم !

+

خطاب به جوات ( جواد ) :
تو توی تابستون درس میخونی ؟ فقط انگلیسی ؟ ( انسانی های تنبل ! : دی )
درضمن جواد ، احساس میکنم من و تو توی امضا خیلی تفاهم داریم !! : دی

avator20002000
02-08-2011, 20:32
خــــــب ! بالاخره افطار کردیم راحت شدیم ! آدم وسط های روز از شدت گشنگی شکم درد میگیره ! ولی یکی دو ساعت مونده به افطار انگار اصلا میلی به غذا نداره ! جالبه ...

نمیدونم ... امشب فکر میکردم جوابِ قطعی رو فردا بهت میدم ! : دی

اتفاقا تا همین پارسال مدرسه ی ما رشته ی انسانی داشت ! امسال به خاطر اینکه فقط 3 نفر ( از 7 کلاسِ سال اول ) برای رشته ی انسانی درخواست دادن ، کلاس تشکیل نشد ... مثل اینکه واقعا دارین نابود میشین ! : دی

اَجرَکُم عِند الله اَخوی !!

بچه ها یک سوال :
کسی از شما از سری کتابهای خیلی سبز استفاده میکنه ؟ من ریاضی ( 1 ) تکمیلی خیلی سبز رو خریدم ، 3-4 روز میشه توی مسئله های فصل یکش موندم ! من ضعیف هستم یا مسئله هاش خفنه ؟!

+

امروز داشتم فیزیک 1 رو از روی گاج مشکی میخوندم ... مسئله های فرمول انرژی جنبشی ( K ) رو حل میکردم اما لذت نمیبرم ! به نظرم E1=E2 بیشتر حال میداد ! مخِ آدم حسابی درگیر میشد ! بهتره زودتر شرِ فیزیک 1 رو تموم کنم و با همون فیزیک 2 حال کنم !

+

خطاب به جوات ( جواد ) :
فیزیک گاج به هیچ عنوان به درد نمی خوره چون طولانی و مطالب اضافی داره .مبتکران به نظرم تو فیزیک بهتر کار کرده.
یادتون نره هر درسی رو می زارید کنار یاداشت برداری ازش بکنید در اینده به دردتون می خوره

hamsah
02-08-2011, 20:51
من که فیزیک خوشخوان کار می کنم.خیلی ازش راضیم.ولی سطح بعضی مطالبش بالاست.

Dark Shine
03-08-2011, 00:25
اگه هلو باشه به همراهِ نوشابه ی اضافی میخوام :دی

خطاب به جوات ( جواد ) :
جوابیه به ممتی :دی
بنده ی توی خرداد هم درس نمیخونم ولــی الان انگار اوضاع 360 درجه فرق کرده ، انگلیسی رو همه جا میخونم ، پای پی سی ، Wc :دی ، فوتبال ، ... ، باید یک مقدار به جامعه شناسی و اقتصاد برسم که نهایی هاشو تو کارنامه تجدید شدم ، نمره ی سالم لبه مرزی بوده ( 10 - 12 ) :31:
امضامونم تو حلقم :دی

thacker
03-08-2011, 06:06
سلام ...
رضا هستم ...
قبلا که سوم بودم ، مدرسه دولتی میرفتم ... معدلم شد 10.5 ...
واسه کنکور فقط از کتاب زرد قلمچی استفاده کردم ... آخرشم این شد که انتخاب اولم قبول شدم ( دانشگاه علوم تحقیقات تهران - مکانیک ( انرژی ) ...
بهترین چیز واسه کنکور کتاب زرد قلمچیه ... با اینکه اکثر تست های کتاب رو یا جواب نمیدادم یا غلط جواب میدادم ، اما آخرش میرفتم جوابارو نیگا میکردم و یاد میگرفتم ... اما سر جلسه کنکور خیلی از سوالات واسم آشنا بود ... کل مدتی هم که واسه کنکور درس خوندم 1 هفته بود ...
البته الان توی دانشگاه کم آوردم ...

Gam3r
03-08-2011, 11:13
یادتون نره هر درسی رو می زارید کنار یاداشت برداری ازش بکنید در اینده به دردتون می خوره

شما این رو خوندید ؟ :

بله خلاصه نويسي ميتونه خيلي مفيد باشه ولي نه هميشه. ببين من وقتي سوم بودم، تقريبا تمام دروس دوم و سوم رو با سليقه ي هرچه تمام خلاصه کردم و الانم دارمشون. ولي بعدا خيلي پشيمون شدم. دلايل:
1. وقت بسيار زيادي ازم گرفت. ميتونستم با بجاي اينکار، بشينم يه دور کامل درس رو بخونم.
2. صبر و تحمل خيلي زيادي ميخواد.
3. براي اکثر دروس، خلاصه نويسي بي معنيه. چون دقيقا نميدوني چيو بايد خلاصه نويسي کني. بزار بيشتر توضيح بدم. خلاصه نويسي با خودش وسواس مياره. اين وسواس باعث ميشه نکات خيلي زيادي رو توي خلاصه ها بنويسي که عملا ديگه اسمش خلاصه نيست.
4. (اين از همه مهمتره) اکثر کتاب هاي تست و کمک درسي، خودشون درس رو بصورت خلاصه گفتن و کار شما رو آسون کردن. دو سه تا مثال: کتاب جمع بندي عربي نشر الگو. اين کتاب تمام قواعد و نکات عربي رو خيلي خلاصه و جمع و جور گفته. کتاب هندسه1 و 2 گاج سفيد. درسنامه هاي اين کتاب، خودش خلاصه نويسيه. در ضمن، کتاب هاي آبي قلمچي با اينکه از نظر من بسيار مزخرف هستن، ولي گزيده ي نکاتشون خيلي خوبه. علي الخصوص توي درس شيمي.
حتي اگه يه کتاب ، خيلي مفصل توضيح داده باشه و نشه به عنوان خلاصه ازش استفاده کرد، ميتوني قسمت هاي مهم و کليدي رو هايلايت کني.

ولي يه جاهايي خلاصه نويسي خيلي کمک ميکنه. اين رو ديگه بايد خودت تشخيص بدي. مثلا گراف (درس 1 گسسته) خيلي نکات پراکنده داره و آدم همش قاطي ميکنه. من لازم ديدم نکاتش رو کنار هم بنويسم تا بهتر توي ذهنم بره. يا مثلا فصل يک شيمي 2 که خوندي ميدوني چيه. هزار تا اسم دانشمند داره که هر کدوم هزار تا اختراع کردن. اينجا خلاصه نويسي آدم رو نجات ميده.

متنی هست که لهراسبی عزیز نوشتند ...
به نظرتون خلاصه نویسی هنوز هم مفید هست ؟

بنده ی توی خرداد هم درس نمیخونم ولــی الان انگار اوضاع 360 درجه فرق کرده ، انگلیسی رو همه جا میخونم ، پای پی سی ، Wc ، فوتبال ، ... ، باید یک مقدار به جامعه شناسی و اقتصاد برسم که نهایی هاشو تو کارنامه تجدید شدم ، نمره ی سالم لبه مرزی بوده ( 10 - 12 )

من که توی امتحان خرداد تقریبا خودم رو پاره کردم ... !!

خطاب به thacker : ببخشید ، اما میتونم بدونم رتبه کنکور شما چند شد ؟

Lord-Babak
03-08-2011, 13:10
سلام:|
خوشحال هستم:دی
مدرسه غیرانتفاعی میرم
رشته ریاضی
معدل 15.33:دی

سر کلاس همیشه از دروس ریاضی و هندسه بالاترین نمره هارو میگیرم اما موقع امتحانا متاسفانه اصن درس نمیخونم و گند میزنم به همه چی:دی

امیدوارم جو اینجا کمکی کنه که سال های آینده بیشتر درس بخونم:دی

m.m.m5651
03-08-2011, 17:52
من که خیالم راحته حالا حالا ها کنکور ندارم تازه دوم راهنمایی ام :دی فکر کنم تو هم سن هام تو قسمت برنامه نویسی اول باشم. :دی

shahabprince
04-08-2011, 18:08
سلام.
شهاب هستم
رشته ریاضی
مدرسه ی دولتی میرم
معدلم 17.5 هست
کلا تو درسهای عمومی همیشه گند میزنم
اما درسهای اختصاصیم خیلی خوبه مخصوصا فیزیک

Gam3r
04-08-2011, 19:49
سلام.
شهاب هستم
رشته ریاضی
مدرسه ی دولتی میرم
معدلم 17.5 هست
کلا تو درسهای عمومی همیشه گند میزنم
اما درسهای اختصاصیم خیلی خوبه مخصوصا فیزیک

خیلی خوش اومدی آرش جان ، خوشحال شدم ،

از کدوم شهر هستی ؟ کدوم استان ؟
درضمن ، چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟

پ ن : درس های عمومی هم یه زمانی واسه من چیزهای مزخرفی بودن ! اما کم کم یاد گرفتم که با این درس ها حال کنم ... چون برای گرفتن رتبه ی بالا توی کنکور آدم باید روی تمام درس ها مسلط باشه ، هرچند مزخرف باشن ( که هستن ! )

سلام:|
خوشحال هستم:دی
مدرسه غیرانتفاعی میرم
رشته ریاضی
معدل 15.33:دی

سر کلاس همیشه از دروس ریاضی و هندسه بالاترین نمره هارو میگیرم اما موقع امتحانا متاسفانه اصن درس نمیخونم و گند میزنم به همه چی:دی

امیدوارم جو اینجا کمکی کنه که سال های آینده بیشتر درس بخونم:دی

سلام بابک جون ، چطوری عزیز ؟ دماغت چاقه ؟ :31:
خوش اومدی ...

من که خیالم راحته حالا حالا ها کنکور ندارم تازه دوم راهنمایی ام :دی فکر کنم تو هم سن هام تو قسمت برنامه نویسی اول باشم. :دی

شما هم خوش اومدی ، فعلا از زندگیت لذت ببر چون به زودی این لذت سلب میشه ازت و باید سختی بکشی ... ( البته بعضی ها با سختی ها حال میکنن ! امیدوارم از اوناش باشی ... )

خـــب ، بگذریم ،

بچه ها من چند روز پیش رفتم کتاب فروشی و این کتاب هارو خریدم :

کنکورت رو غورت بده
خودم میتوانم ( آموزش فنون برنامه ریزی + دفتر برنامه ریزی )
وقتی همه خوابند
بی نام ( تا اطلاع ثانوی )
چگونه تک رقمی شدم ؟ گفته های سعید تجریشی رتبه 5 کنکور ریاضی

به نظرم کتاب های خیلی خفنی هستن ! من این یکی دو شبی کتاب خودم میتوانم رو کامل خوندم و جاهایی که مهم بود رو با خودکار قرمز خط کشیدم ... به نظرم خیلی کتاب خفنی هست !! به من که واقعا کمک کرد ، در مورد همه چیز اعم از روش های مطالعه و ساعت مطالعه و خوابیدن در ظهر و ... توش نوشته ! همراه با کاریکاتور های جذاب و چیز میزهای های خنده دار !!
کتاب کنکورت رو غورت بده هم یکم جلبناک هست ! خوشم میاد ازش ... چون از انتشارات و ناشر کتاب خودم میتوانم هست ، خیلی باهاش حال میکنم ... پر از کاریکاتور و چیز میزای خنده دار اما جالبه ! البته این کتاب برخلاف کتاب خودم میتوانم رنگی نیست و سیاه سفیده ...

بقیه کتاب هارو هنوز نخوندم ولی تصمیم دارم به زودی بخونم و جاهای مهمش رو علامت گذاری کنم تا بعدا وسط سال اگه چیزیش رو یادم رفت فقط قسمت های قرمز رو بخونم و انرژی بگیرم و دوباره برم سر درس و مشقم !!!

shahabprince
04-08-2011, 22:24

از کدوم شهر هستی ؟ کدوم استان ؟
درضمن ، چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟

پ ن : درس های عمومی هم یه زمانی واسه من چیزهای مزخرفی بودن ! اما کم کم یاد گرفتم که با این درس ها حال کنم ... چون برای گرفتن رتبه ی بالا توی کنکور آدم باید روی تمام درس ها مسلط باشه ، هرچند مزخرف باشن ( که هستن ! )

!!!

من ارش نیستم شهابم
از تهران هستم
تو پستهای جدید با تاپیک اشنا شدم
راستی بچه ها شما تو ماه رمضان چه جوری درس میخونید؟
من از ساعت 8 صبح بیدار میشم و نهایتا تا 2 بعد از ظهر میخونم
بعد از افطار هم یک ساعت میخونم
شما هم نحوه ی درس خوندنتون رو بگید.

Gam3r
04-08-2011, 22:46
من ارش نیستم شهابم
از تهران هستم
تو پستهای جدید با تاپیک اشنا شدم
راستی بچه ها شما تو ماه رمضان چه جوری درس میخونید؟
من از ساعت 8 صبح بیدار میشم و نهایتا تا 2 بعد از ظهر میخونم
بعد از افطار هم یک ساعت میخونم
شما هم نحوه ی درس خوندنتون رو بگید.

روزی 7 ساعت میخونی ؟ عالیه کارت درسته !
چه درس هایی رو میخونی ؟

و در مورد سوالی که پرسیدی :
من از روش برنامه ریزی فیلو فاکس استفاده میکنم ، مثلا باید 2 ساعت ریاضی و 2 ساعت عربی بخونم ، میتونم هر موقع شبانه روز که مایل بودم این بسته هارو اجرا کنم و درس بخونم ! برای همین ساعت مطالعه ی ثابتی ندارم که بگم فلان ساعت درس میخونم تا فلان ساعت ، اما بیشتر سعی میکنم افطار به بعد ( 12 شب تا 3-4 ) درس بخونم ، چون وقتی روزه هستم اصلا نمیتونم درس بخونم ، یا سریال میبینم یا چت میکنم یا میخوابم !!

در کل روزی 3-4 ساعت درس میخونم ! ( 4-5 ساعت هم کتاب های مشاوره ای میخونم چون میدونم اگه توی این تابستون نخونم دیگه نمیتونم تا کنکور این کتاب هارو بخونم )
خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم ...

hamsah
04-08-2011, 23:44
بابا کارتون درسته.:11:
من امروز فیزیک 2 رو شروع کردم و فیزیک 3 هم فصل 1 رو تموم کردم.
می خوام برای حسابان و فیزیک معلم خصوصی بگیرم
نظرتون چیه؟؟

Gam3r
05-08-2011, 09:13
بابا کارتون درسته.:11:
من امروز فیزیک 2 رو شروع کردم و فیزیک 3 هم فصل 1 رو تموم کردم.
می خوام برای حسابان و فیزیک معلم خصوصی بگیرم
نظرتون چیه؟؟

فیزیک 3 رو توی خونه خوندی ؟ از روی چه کتابی ؟

فکر خوبی هست که برای حسابان و فیزیک معلم خصوصی بگیری ، باعث میشه خیلی بهتر مطالب رو یاد بگیری ، البته معلم خصوصی بیشتر به درد بچه هایی میخوره که شرایط اقتصادی خانوادشون بالا باشه که یحتمل شما جزو مرفه های بی درد هستی !! :31:
البته حمید رضا جان ، من خودم به شخصه با معلم خصوصی مخالف هستم چون اعتقاد دارم که مطلبی رو که خودم توی خونه یاد بگیرم ، تا عمر دارم یادم نمیره ، البته معلم میتونه همون مطلب رو توی 2 دقیقه بهت بگه اما خب من شیوه ام اینجوریه !!

درضمن یه سوال ، معلم های خصوصی توی اراک چقدر میگیرن ؟

s.w.a.t
05-08-2011, 09:33
واسه ما که 3 روز در هفته مدرسه کلاس گذاشته!!!
:41:
تابستون ما هم به ... رفت...

hamsah
05-08-2011, 12:06
فیزیک 3 رو توی خونه خوندی ؟ از روی چه کتابی ؟

فکر خوبی هست که برای حسابان و فیزیک معلم خصوصی بگیری ، باعث میشه خیلی بهتر مطالب رو یاد بگیری ، البته معلم خصوصی بیشتر به درد بچه هایی میخوره که شرایط اقتصادی خانوادشون بالا باشه که یحتمل شما جزو مرفه های بی درد هستی !! :31:
البته حمید رضا جان ، من خودم به شخصه با معلم خصوصی مخالف هستم چون اعتقاد دارم که مطلبی رو که خودم توی خونه یاد بگیرم ، تا عمر دارم یادم نمیره ، البته معلم میتونه همون مطلب رو توی 2 دقیقه بهت بگه اما خب من شیوه ام اینجوریه !!

درضمن یه سوال ، معلم های خصوصی توی اراک چقدر میگیرن ؟

ای بابا مرفه بی درد کجا بود؟؟؟؟:27:مگه تواین دوره زمونه مرفه بی درد هم پیدا میشه؟؟؟؟؟؟(البته تو ایران):31:

آره فعلا دارم تو خونه می خونم.....هم از روی کتا درسی..البته یه جزوه برای گروه فیزیک یار هست که برای فصل اول یعنی ترمودینامیک هستش که اگه خواستی لینک دانلودشو برات بزارم.:10:
فیزیک 3 رو خوندی؟؟؟؟

Gam3r
05-08-2011, 12:45
واسه ما که 3 روز در هفته مدرسه کلاس گذاشته!!!
:41:
تابستون ما هم به ... رفت...

شما سوم هستی ؟ امسال تابستون دوم شما هست ؟
خودت رو معرفی نکردیا دوست من ... پست اول رو خوندی ؟

آره فعلا دارم تو خونه می خونم.....هم از روی کتا درسی..البته یه جزوه برای گروه فیزیک یار هست که برای فصل اول یعنی ترمودینامیک هستش که اگه خواستی لینک دانلودشو برات بزارم.:10:
فیزیک 3 رو خوندی؟؟؟؟

لینکش رو بزار دانلود کنم ، برای بقیه فصل ها هم جزوه داره ؟

نه هنوز فیزیک 3 رو نخوندم ، فعلا من میخوام این 2 هفته ای این 3 تا درس رو کامل بخونم :
عربی 1 : گاج مشکلی
ریاضی 1 : جزوه معلم
شیمی 2 : مبتکران

بعد از اون هم ، ریاضی 2 ، هندسه 1 ، فیزیک 2 و عربی 2 رو توی شهریور از روی کتاب + جزوه معلم + کتاب کمکی و تست بخونم ! یعنی توی تابستون فقط میخوام روی سال اول و دوم تمرکز کنم ، اصلا نمیخوام طرف سال سوم برم ... چون احساس میکنم پایه ام ضعیف هست !

خوش به حال شما که رفتین واسه سال سوم دارین میخونین ! من موندم چیجوری باید با شماها کنکور بدم ! :دی
راستی ، قلم چی میری حمید رضا ؟ :10:
+
حمید روزی چند ساعت میخونی ؟ دفتر برنامه ریزی داری ؟

hamsah
05-08-2011, 13:15
لینکش رو بزار دانلود کنم ، برای بقیه فصل ها هم جزوه داره ؟

نه هنوز فیزیک 3 رو نخوندم ، فعلا من میخوام این 2 هفته ای این 3 تا درس رو کامل بخونم :
ریاضی 1 : جزوه معلم
شیمی 2 : مبتکران

بعد از اون هم ، ریاضی 2 ، هندسه 1 ، فیزیک 2 و عربی 2 رو توی شهریور از روی کتاب + جزوه معلم + کتاب کمکی و تست بخونم ! یعنی توی تابستون فقط میخوام روی سال اول و دوم تمرکز کنم ، اصلا نمیخوام طرف سال سوم برم ... چون احساس میکنم پایه ام ضعیف هست !

خوش به حال شما که رفتین واسه سال سوم دارین میخونین ! من موندم چیجوری باید با شماها کنکور بدم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
راستی ، قلم چی میری حمید رضا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
+
حمید روزی چند ساعت میخونی ؟ دفتر برنامه ریزی داری ؟

سلام
منم فیزیک پارسالم ضعیفه.البته نه در سطح کتاب ها یه کم بالاتر از اون ولی کتاب خودمون رو فولم.
قلم چی میرم ولی پارسال اصلا دفتر برنامه ریزی نداشتم.:21:
امسال قصد دارم بگیریم انشا.... فردا پس فردا.
هیچ نترس.انقدر دانش آموز هست که تو همین تابستون درسای پارسالشون هم نمی خونن چه برسه به سال بعد.
قصد داری برای چه رتبه ای بخونی؟؟؟؟؟؟؟
محمد آقا شما هم قلم چی میری؟؟؟

Dark Shine
05-08-2011, 13:22
سلام.
شهاب هستم

:31::31::31:

اصلاً حسّه کتاب خوندن ( خوندن :31: ) نیست ، نمیدونم ولــی شاید Ebook رو بتونم بخونم ولــی اینکه از پای Pc پاشم و برم کتاب بخونم ، مشکله :31:

کنکورت رو غورت بده

غورت = قورت :31:

یه لیست چند روز پیش پیدا کردم گفتم بزارم شاید به دوستان کمــکــی بکنه :

لیست کتاب های خیلــی سبز :

از بینِ این کتاب ها که گفتی هیچی ندارم ولــی میرم Ebook هاشون رو گیر میارم ، میخونم ببینم چی هست ، تنها کتابی که تو هاردم دارم کتابِ برو پی کارت از انتشاراتِ سبز هستش :31: که اصلاً به درد نمیخوره و مربوط به بعد از کنکور میشه :31:
کلاً میگم ممد تو که بازار میری میتونی برای من هم کتاب جور کنی ؟ برای انسانی :31:

از این درس کلُهُم راحتم ، کلاً عربی + زبانم خوبه و خیلی زود درس رو یاد میگیرم ( البته الان که همه چی یادم رفته ) :31:
یه چیزِ جلب تر :

مگه سالِ اوّل هم مهمه ؟
من همه ی کتابهاشو ریختم دور :31::31:

Javadnet
05-08-2011, 13:32
سلام،من جوادم.
رشتم تجربی(اولین تجربی تاپیکم!!)
نمونه دولتی میرم.
معدلم هم 16.28 بود چون اصلا نخوندم.شیمی هم 0.25 کم آوردم.(11.75)
تا الان هم هیچی نخوندم،شاید یکم بیولوژی کمپبل بخونم واسه المپیاد.و یه چند ساعتی هم شیمی.
بازم خدا میدونه شاید اینا رو هم نخوندم!!!!!!!!!(کلا آدم تنبلی ام)

Gam3r
05-08-2011, 14:32
سلام
منم فیزیک پارسالم ضعیفه.البته نه در سطح کتاب ها یه کم بالاتر از اون ولی کتاب خودمون رو فولم.
قلم چی میرم ولی پارسال اصلا دفتر برنامه ریزی نداشتم.:21:
امسال قصد دارم بگیریم انشا.... فردا پس فردا.
هیچ نترس.انقدر دانش آموز هست که تو همین تابستون درسای پارسالشون هم نمی خونن چه برسه به سال بعد.
قصد داری برای چه رتبه ای بخونی؟؟؟؟؟؟؟
محمد آقا شما هم قلم چی میری؟؟؟

من این چند روزی کلا رفته بودم توی خط دفتر های برنامه ریزی ! برای انتشارات خیلی سبز رو دارم الان ، دفتر برنامه ریزیش اصلا خوب نیست ! یه جورایی نمیشه توی یه نگاه اطلاعات کلی رو به دست بیاری ! یه سری ایراد هایی هم داره ... !! دیروز رفتم کتاب فروشی و 4-5 تا دفتر برنامه ریزی دیگه دیدم و همه شون رو با دقت نگاه کردم ، به نظرم کامل ترینشون برای قلم چی هست چون امتحان خودش رو هم پس داده ! با این دفتر قلم چی توی یه نگاه میتونی بفهمی که اوضاعت چیجوری و باید چیکار کنی ! به نظرم کار با دفتر برنامه ریزی به آدم انگیزه میده ! مثلا میبینی این هفته 20 ساعت خوندی ، بعد شروع میکنی با خودت کل انداختن و هفته بعد 40 ساعت میخونی !! البته مشکل دفتر قلم چی اینه که وسط هر هفته یه سری چرت و پرت داره !!

و در مورد سوالی که کردی که من برای رتبه چند میخونم : من برای رتبه یک میخونم که حداقل زیر 100 بیارم !×!! :31:
من که سعی میکنم دو رقمی یا حد الامکان تک رقمی رو بیارم به امید خدا ، همش بستگی به پشتکار داره ... البته دیگه همه مون میدونیم که EQ مهم هست نه IQ

و در مورد سوال آخرت : محمد آقا ؟ آقا چیه ؟ راحت باش بگو محمد ، میخوای راحت تر باشی میتونی مثل این پسره جواد به من بگی ممت ! :31: نه ، من تا حالا قلم چی نرفتم اما بعضی از کتاب هاشو دارم ، امسال اگه مدرسه ی شاهد من رو ثبت نام کنه ( 2-3 روز دیگه معلوم میشه من رو ثبت نام میکنن یا نه ) قلم چی میرم ، اگر هم شاهد ثبت نامم نکنه ، از اونجایی که توی شهر ما دولتی خوبی وجود نداره ، مجبورم برم غیر انتفاعی و دیگه نمیتونم قلم چی برم ( به خاطر هزینه اش ! )

:31::31::31:

اصلاً حسّه کتاب خوندن ( خوندن :31: ) نیست ، نمیدونم ولــی شاید Ebook رو بتونم بخونم ولــی اینکه از پای Pc پاشم و برم کتاب بخونم ، مشکله :31:

غورت = قورت :31:

یه لیست چند روز پیش پیدا کردم گفتم بزارم شاید به دوستان کمــکــی بکنه :

لیست کتاب های خیلــی سبز :

از بینِ این کتاب ها که گفتی هیچی ندارم ولــی میرم Ebook هاشون رو گیر میارم ، میخونم ببینم چی هست ، تنها کتابی که تو هاردم دارم کتابِ برو پی کارت از انتشاراتِ سبز هستش :31: که اصلاً به درد نمیخوره و مربوط به بعد از کنکور میشه :31:
کلاً میگم ممد تو که بازار میری میتونی برای من هم کتاب جور کنی ؟ برای انسانی :31:

از این درس کلُهُم راحتم ، کلاً عربی + زبانم خوبه و خیلی زود درس رو یاد میگیرم ( البته الان که همه چی یادم رفته ) :31:
یه چیزِ جلب تر :

مگه سالِ اوّل هم مهمه ؟
من همه ی کتابهاشو ریختم دور :31::31:

تو میخوای از من سوتی بگیری بچه ؟ :31: حتما تک تک پست هامو 3-4 بار خوندی که از توش سوتی در بیاری ، نه ؟ :31: عقده ای !! :31:

لیست خیلی جالب و کاملی هست ... ایول ... من خودم تا حالا 6 ماهی میشه که هر دفعه میرم توی سایت خیلی سبز تا برم توی بخش فروشگاهش و کتاب هاشو ببینم اما توی این 6 ماه همیشه فروشگاهش داون بوده !! برای شما هم همین مشکل وجود داشته

در مورد کتاب های سال اول : نه ، کتابهای سال اول زیاد مهم نیستن ، من فقط دارم برای قوی تر کردن پایه ام کتابهای سال اول رو میخونم ...

سلام،من جوادم.
رشتم تجربی(اولین تجربی تاپیکم!!)
نمونه دولتی میرم.
معدلم هم 16.28 بود چون اصلا نخوندم.شیمی هم 0.25 کم آوردم.(11.75)
تا الان هم هیچی نخوندم،شاید یکم بیولوژی کمپبل بخونم واسه المپیاد.و یه چند ساعتی هم شیمی.
بازم خدا میدونه شاید اینا رو هم نخوندم!!!!!!!!!(کلا آدم تنبلی ام)

خیلی خوش اومدی جواد جان ( با این پسره جواد رشته انسانی نسبتی داری ؟ :31: )

خطاب به جمیع بچه ها !! :
از الان روزی چند ساعت مطالعه میکنین ؟
من از فردا میخوام روزی 5 ساعت مطالعه ( هفته ای 35 ساعت ) رو شروع کنم ، شما چطور ؟

Gam3r
05-08-2011, 14:53
بچه ها به پست اول نگاه کنید ، آخر پست بچه های سال سومی رو جمع آوری کردم ... تا در آینده اگه کسی جدید اومد اسم و مشخصات بچه ها توی پست اول باشه که راحت بشناستش و همینطور برای خودمون هم خیلی راحت تر شد چون همه مون رو بهتر میتونیم بشناسیم ... بهتر شد ؟

shahabprince
05-08-2011, 15:06
روزی 7 ساعت میخونی ؟ عالیه کارت درسته !
چه درس هایی رو میخونی ؟

و در مورد سوالی که پرسیدی :
من از روش برنامه ریزی فیلو فاکس استفاده میکنم ، مثلا باید 2 ساعت ریاضی و 2 ساعت عربی بخونم ، میتونم هر موقع شبانه روز که مایل بودم این بسته هارو اجرا کنم و درس بخونم ! برای همین ساعت مطالعه ی ثابتی ندارم که بگم فلان ساعت درس میخونم تا فلان ساعت ، اما بیشتر سعی میکنم افطار به بعد ( 12 شب تا 3-4 ) درس بخونم ، چون وقتی روزه هستم اصلا نمیتونم درس بخونم ، یا سریال میبینم یا چت میکنم یا میخوابم !!

در کل روزی 3-4 ساعت درس میخونم ! ( 4-5 ساعت هم کتاب های مشاوره ای میخونم چون میدونم اگه توی این تابستون نخونم دیگه نمیتونم تا کنکور این کتاب هارو بخونم )
خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم ...

راستش من بیشتر درسهای اختصاصی میخونم
فیزیک 2و3
ریاضی 2 و حسابان
امار جبر هندسه 1 و2
و همین درسهای باحال

Masuod95
05-08-2011, 16:19
من هم حساب کنید
مسعود
مدرسه دولتی(اصفهان):27:
رشته هم ریاضی
معدل هم
18.58

thacker
05-08-2011, 16:25
خطاب به thacker : ببخشید ، اما میتونم بدونم رتبه کنکور شما چند شد ؟

سلام ...

ببخشید دیر جواب میدم آخه 2، 3 روز نبودم ...

رتبه سراسری من شد 67000 ...

Dark Shine
05-08-2011, 18:11
معدل کتبی سال دوم : 15.20
15.02 درسته :31:

yarihaker
05-08-2011, 18:24
سلام به نظر من اگه ميخوايد واسه كنكور بخونيد بايد درس هاي تخصصي سال دوم رو واسه نابستون بخونيد
تو طول سال همه ي درساي ساله رو خفن بخونيد
تابستوني كه ميخوايد بريد پيش دروس سال دوم و سوم (و بعضي دروس سال اول)رو كامل كامل دوره كنيد البته فكر نكنم درساي عمومي خوندن زياد به درد بخوره
پيش دانشگاهي درساي پيش رو خوب خوب بخونيد به بهار كه رسيديددروس هر چهار سالو بخونيد

Gam3r
05-08-2011, 18:44
راستش من بیشتر درسهای اختصاصی میخونم
فیزیک 2و3
ریاضی 2 و حسابان
امار جبر هندسه 1 و2
و همین درسهای باحال

ایول ، خیلی خوبه ، من این حرف هارو میخونم حسودیم گل میکنه برم بیشتر درس بخونم ! :31:
شما از دفتر برنامه ریزی هم استفاده میکنی ؟

اصلا یه سوال همگانی : اینجا کی از دفتر برنامه ریزی استفاده میکنه ؟
من برای قلم چی رو خریدم اما دفترش از 13 شهریور شروع میشه ! یعنی تا 13 شهریور نمیشه شروع کرد !!

من هم حساب کنید
مسعود
مدرسه دولتی(اصفهان):27:
رشته هم ریاضی
معدل هم
18.58

خیلی خوش اومدی مسعود جان ، به پست اول اضافه شدی ، اما 2 تا سوال :
1. شما برنامه ات برای تابستون چیه ؟
2. از چه طریق با تاپیک آشنا شدی ؟

15.02 درسته :31:

ببخشید ، درست شد
( حالا من خواستم یواشکی 18 صدم بالاتر ببرمتا !! : دی )

سلام به نظر من اگه ميخوايد واسه كنكور بخونيد بايد درس هاي تخصصي سال دوم رو واسه نابستون بخونيد
تو طول سال همه ي درساي ساله رو خفن بخونيد
تابستوني كه ميخوايد بريد پيش دروس سال دوم و سوم (و بعضي دروس سال اول)رو كامل كامل دوره كنيد البته فكر نكنم درساي عمومي خوندن زياد به درد بخوره
پيش دانشگاهي درساي پيش رو خوب خوب بخونيد به بهار كه رسيديددروس هر چهار سالو بخونيد

یک سوال : یعنی امسال تابستون فقط درس های سال اول و دوم رو بخونیم ؟
درس های سال سوم رو نخونیم ؟

yarihaker
05-08-2011, 18:48
من راستش مي خوام واسه امپياد رياضي بخونم
اگه موافق باشيد بچه رياضيا با هم برنامه ريزي كنيم درساي رو مرور كنيم

Gam3r
05-08-2011, 18:49
من راستش مي خوام واسه امپياد رياضي بخونم
اگه موافق باشيد بچه رياضيا با هم برنامه ريزي كنيم درساي رو مرور كنيم

الان شما همسن ما هستین ؟!!!
امسال میرین سوم ؟!

من احساس میکنم دارم چت ( بخوانید : chet ) میکنم !

yarihaker
05-08-2011, 19:05
بله سوم ميرم
چت و انجمنم جفتش دو تاست

Gam3r
05-08-2011, 19:34
بله سوم ميرم
چت و انجمنم جفتش دو تاست

میشه خودتون رو معرفی کنید که در پست اول اضافه بشید ؟

+

من توی این 7 سالی که توی نت بودم فرق چت و انجمن رو میدونم !! منظور من chet بود نه chat !
نشنیدین میگن : من دیگه chet کردم ؟!

*M!L4D*
06-08-2011, 01:37
اوه
چقدر شلوغ شده اینجا
ممد کارو بارت گرفته ها :دی
از همنیجا اعلام می کنم
با تلاش فراوان به 0 ساعت میانگین مطالعه در روز رسیدم : دی

+

واسه حسابان فقط گاج ( همون سفیدا )
واسه فیزیک مبتکران خوبه + گاج قرمز هم سوال های تشریحی خوبی داره !

Masuod95
06-08-2011, 12:25
درس های دوما شروع کردم دوره کنم وتست بزنم تا تست زدن هم یاد بگیریم.:21:
قبلا تو سایت میومدم دیگه یه دفعه ای اینجا را دیدیم.کلاس حسابان هم میرم.:31:

saeedsaeeeeeeeeeee
06-08-2011, 12:41
نام :سعید
مدرسه:شاهد شهید اسدی
رشتته : تجربی
معدل هم به خودم مربوطه !!
واقعا خوشحال شدم همچین تایپیکی رو باز کردین
در مورد درس هم باید بگم من تو طرح گام اول ثبت نام کردم و الان هم داره بابامو در میاره
تو این ماه رمضونی هم از گشنگی نمی تونم تکون بخورم چه برسه به درس
کسی از تجربی و زیست هم سوالی داشته باشه در خدمتم :دی

:11:

Gam3r
06-08-2011, 12:48
اوه
چقدر شلوغ شده اینجا
ممد کارو بارت گرفته ها :دی
از همنیجا اعلام می کنم
با تلاش فراوان به 0 ساعت میانگین مطالعه در روز رسیدم : دی

+

واسه حسابان فقط گاج ( همون سفیدا )
واسه فیزیک مبتکران خوبه + گاج قرمز هم سوال های تشریحی خوبی داره !

آره ، حسابی کار و بار گرفت ! باید برم یه شعبه توی دبی باز کنم !! : دی

+

گاج قرمز که پاسخ نامه نداره مردشورش رو ببرن !!
من هفته پیش از بچه های سال بالایی کلی سوال کردم و بالاخره برای هر درس 2 تا کتاب نوشتم که بخرم ، این 2 تا کتاب برای هر درس هم میشه گفت که جزو بهترین کتاب های توی بازار هستن و همشون دست مریزاد دارن ( از شیمی و فیزیک و حسابان گرفته تا ... زبان فارسی و دینی !! )

برای فیزیک 3 اینها بهترین هستن : خیلی سبز ( آموزش ، تست ، پاسخ تشریحی ) + رمزینه ( آموزش )
برای حسابان هم اینها : خیلی سبز ( آموزش ) + گلواژه ( آموزش ، سوال ، پاسخ به سبک امتحان نهایی ، تست )
بچه ها برای حسابان حواستون باشه که کتاب کمکی منطبق بر کتاب جدید باشه ها !! کتاب جدید که امسال اومده خیلی فرق میکنه ! این دو تا کتابی که من گفتم هر دو منطبق بر چاپ جدید هستن ...

برای فیزیک 3 ، یکی از دوستام کتاب خیلی سبز ( همونی که بالا نوشتم ) رو خرید ، بعد بهم گفت این کتاب اگه توی مایه های کتاب های بهمن بازرگانی نباشه ، مطمئن باش که یه سر و گردن از اون بالا تره ! خیلی ازش تعریف میکرد !!

درس های دوما شروع کردم دوره کنم وتست بزنم تا تست زدن هم یاد بگیریم.:21:
قبلا تو سایت میومدم دیگه یه دفعه ای اینجا را دیدیم.کلاس حسابان هم میرم.:31:

آفرین ، کارت حرف نداره !! :31:
روزی چند ساعت میخونی ؟

پ ن :
من امروز خواستم یه بسته 2 ساعته فیزیک اجرا کنم و 2 ساعت فیزیک بخونم ، نیم ساعت خوندم بعد گرفتم یک ساعت خوابیدم ( تا الان خواب بودم ! ) پشتکار رو حال میکنین ؟ :31:

yarihaker
06-08-2011, 12:53
سلام امروز ميخوام سهم دروس هر پايه رو بنويسم تا1- به اهميت سال سوم به خاطر دارا بودن حدود 50%سهم در سوالات كنكور 2-شناخت منابع كنكور(الكي وقتتو نذاري بري كتابايي كه تو كنكور نمياد بخوني)
1- دروس تخصصي رشته رياضي
2- دروس تخصصي رشته تجربي
3- دروس تخصصي رشته انساني

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

در مورد عكسا منبعش براي گزينه جوانه براي بچه هايي كه امسال كنكور دادن
چون من رشتم رياضيه در مورد دروس عمومي بگم:
سال دوم :ديني ادبيات عربي
سوم:ديني ادبيات زبان فارسي عربي ربان
چهارم :ادبيات زبان
اگه اشتباه كردم يا چيزي از قلم انداختم بگيد تا ويرايش بشه

Gam3r
06-08-2011, 12:57
سلام امروز ميخوام سهم دروس هر پايه رو بنويسم تا1- به اهميت سال سوم به خاطر دارا بودن حدود 50%سهم در سوالات كنكور 2-شناخت منابع كنكور(الكي وقتتو نذاري بري كتابايي كه تو كنكور نمياد بخوني)

مرسی ، اطلاعات خیلی خوبی بود ... برای ریاضی رو سیو کردم که داشته باشمش

در مورد قسمت اول : مطمئن هستی که برای ما 50% سهم توی کنکور میشه ؟ 50% یکم زیاده هااا !!
مثلا یکی سر امتحان فیزیک سرما بخوره و نتونه درست و حسابی امتحان بده و به جای اینکه نمره ی 19 بگیره ، احیانا بگیره 11 ، باعث میشه که یک چهارم درصد فیزیکش توی کنکور بپره !! یکم نامردیه ... !!

+

در مورد قسمت دوم : بحث وقت الکی گذاشتن نیست ! مثلا من الان دارم ریاضی 1 رو میخونم ، فقط به خاطر اینکه مباحثی مثل اتحاد ، مثلثات ، معادله خط ، قدر مطلق ، عبارت های گویا و ... رو بهتر یاد بگیرم و دیرتر فراموش کنم !

+

دوست من شما نمیخوای خودت رو معرفی کنی تا اسمت رو بزاریم توی پست اول ؟!

نام :سعید
مدرسه:شاهد شهید اسدی
رشتته : تجربی
معدل هم به خودم مربوطه !!
واقعا خوشحال شدم همچین تایپیکی رو باز کردین
در مورد درس هم باید بگم من تو طرح گام اول ثبت نام کردم و الان هم داره بابامو در میاره
تو این ماه رمضونی هم از گشنگی نمی تونم تکون بخورم چه برسه به درس
کسی از تجربی و زیست هم سوالی داشته باشه در خدمتم :دی

:11:

الان به پست اول اضافه ات میکنم دوست من ، درضمن ، ورودت رو به فروم تبریک میگم ظاهرا تازه وارد هستی ، شما وقت میکنی هفته ای چند بار به فروم مخصوصا این تاپیک سر بزنی ؟

در مورد جمله آخرت : اینجا فقط یک دونه تجربه داره که با شما شدش دو تا ! بهتر شد الان دیگه احساس غریبی نمیکنین !! : دی

ویرایش : سعید جان ظاهرا از مدرسه ی شاهد هستی !! من امسال هرکاری میکنم که من رو توی مدرسه ی شاهد قائم شهر ثبت نام کنن ، اینا هی من رو دنبال نخود سیاه میفرستونن !! امروز صبح یکی از شاهد زنگ زد خونمون بهم گفت دو شنبه بیا یه سری فرم پر کن و ...
برام دعا کنین بتونم برم توی مدرسه شاهد !

yarihaker
06-08-2011, 13:01
من:yarihaker
مدرسه:نمونه دولتي الغدير
معدل19.62

Aryan007
06-08-2011, 13:21
سلام.

آرین هستم.
رشته ی تجربی.

(زود تر خواستم پست بزنم ((زود تر از اون دو تا تجربیای تاپیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اولاش دیدم زیاد کسی تو تاپیک پست نمیده پست ندادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امسال عزمم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جذم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردم معدل امتحنات نهاییم بالای 19 و نزدیکتر به 20 باشه.

Gam3r
06-08-2011, 13:29
من:yarihaker
مدرسه:نمونه دولتي الغدير
معدل19.62

اسمت رو بگو دوست من ، میخوام توی پست اول اضافه ات کنم ...

سلام.

آرین هستم.
رشته ی تجربی.

(زود تر خواستم پست بزنم ((زود تر از اون دو تا تجربیای تاپیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اولاش دیدم زیاد کسی تو تاپیک پست نمیده پست ندادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امسال عزمم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جذم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردم معدل امتحنات نهاییم بالای 19 و نزدیکتر به 20 باشه.

خوش اومدی آرین جان ، پست اول رو خوندی ؟
لطفا معدل + نوع مدرسه ( دولتی - نمونه - غیر انتفاعی - سمپاد ) رو هم بگو ، مرسی ...

+

لطفا اطلاعات کامل بدین ، چون تعداد بچه ها داره زیاد میشه ( من خودم با 2-3 نفر بچه های سوم شاخ صحبت کردن و قراره به زودی ملحق بشن به ما ، فعلا دارن کتاب هارو میخورن !! ) میخوام پست اول رو تفکیک کنم و رشته ی هرکدوم از بچه ها مشخص باشه ...

مرسی !

yarihaker
06-08-2011, 15:24
مرسی ، اطلاعات خیلی خوبی بود ... برای ریاضی رو سیو کردم که داشته باشمش

در مورد قسمت اول : مطمئن هستی که برای ما 50% سهم توی کنکور میشه ؟ 50% یکم زیاده هااا !!
مثلا یکی سر امتحان فیزیک سرما بخوره و نتونه درست و حسابی امتحان بده و به جای اینکه نمره ی 19 بگیره ، احیانا بگیره 11 ، باعث میشه که یک چهارم درصد فیزیکش توی کنکور بپره !! یکم نامردیه ... !!

+

در مورد قسمت دوم : بحث وقت الکی گذاشتن نیست ! مثلا من الان دارم ریاضی 1 رو میخونم ، فقط به خاطر اینکه مباحثی مثل اتحاد ، مثلثات ، معادله خط ، قدر مطلق ، عبارت های گویا و ... رو بهتر یاد بگیرم و دیرتر فراموش کنم !

+

دوست من شما نمیخوای خودت رو معرفی کنی تا اسمت رو بزاریم توی پست اول ؟!

منظور از 50 % سوالاي كنكوره نه امتحان نهايي

بله حق باشماست ادم بايد پايه ش رو قوي كنه منظورم دروسي مثل ادبياتو دينيو ....بود

معرفي كردم خودمو اسمم yarihakerه چرا با اسم من مشكل داري؟

hamsah
06-08-2011, 16:03
سلام به همه.
پس امروز میرم خیلی سبز رو برای فیزیک 3 می گیریم!!!
ممدجون تاییدش می کنن دیگه؟؟؟؟؟؟
راستی ممد جون آواتار جدیدت مبارک اون یکی رو گشت ارشاد گرفت نه؟؟؟؟؟:31:

delta20
06-08-2011, 16:12
به نظر من فيزيك مبتكران خوبه من فيزيك دوش رو دارم
دو تا معلمم اون رو تاييد ميكنن
به تو هم پيشنهاد مي كنم
ديگه هر طور ميلته

Gam3r
06-08-2011, 17:17
منظور از 50 % سوالاي كنكوره نه امتحان نهايي

بله حق باشماست ادم بايد پايه ش رو قوي كنه منظورم دروسي مثل ادبياتو دينيو ....بود

معرفي كردم خودمو اسمم yarihakerه چرا با اسم من مشكل داري؟

قسمت اول :
شما در پستتون نوشتید :
اهميت سال سوم به خاطر دارا بودن حدود 50%سهم در سوالات كنكور
اما توی عکس از سال سوم حداکثر 38 درصد سوال میاد ( شیمی ) 12 درصد دیگه تو یخچال هست ؟ :31:

قسمت دوم : اسم حقیقی شما yarihaker هست ؟!
من با شما و اسم شما مشکلی ندارم ، اما برای ایجاد صمیمیت بیشتر بین اعضای تاپیک دوست دارم بچه ها اسم حقیقیشون رو بگن ، به هر حال هرجور خودتون راحت هستید ... هر موقع اسمتون رو گفتید در پست اول اسم و مشخصات شما رو مینویسم

سلام به همه.
پس امروز میرم خیلی سبز رو برای فیزیک 3 می گیریم!!!
ممدجون تاییدش می کنن دیگه؟؟؟؟؟؟
راستی ممد جون آواتار جدیدت مبارک اون یکی رو گشت ارشاد گرفت نه؟؟؟؟؟:31:

ممد جون ؟ چایی نخورده قند هارو تموم کردیا !!! :31:

در مورد فیزیک 3 خیلی سبز : عرضم به حضورت که من خودم از این کتاب استفاده نکردم ، اما اونی که الان داره ازش استفاده میکنه درسش خیلی قوی هست و داره از الان برای کنکور میخونه ، خیلی سبز سوالات خفنی داره ! تو هم ظاهرا خفن هستی پس این کتاب به دردت میخوره ، وگرنه اگه کسی متوسط هست باید از کتابهای دیگه ای استفاده بکنه ... درکل من خودم میخوام برای درس فیزیک 3 این دو تا کتاب رو بخرم : خیلی سبز + رمزینه . ظاهرا جزو بهترین کتابهای کمکی فیزیک 3 توی ایران هستن ، بعدشم تو که بچه مایه دار مرفه هستی نگران چی هستی ؟ :27:

و در مورد آواتار سابق : آره گشت ارشاد گرفتتش ، الان توی کانون اصلاح و تربیت دختران ناهنجار هست !! :27:

yarihaker
06-08-2011, 17:38
قسمت اول :
شما در پستتون نوشتید :
اما توی عکس از سال سوم حداکثر 38 درصد سوال میاد ( شیمی ) 12 درصد دیگه تو یخچال هست ؟ :31:

هر موقع اسمتون رو گفتید در پست اول اسم و مشخصات شما رو مینویسم

اگه متنمو دقيق ميخوندي نوشته بودم حدود 50%

من همينجوري راحتم نميخواذ اسمم اضافه بشه موردي نيست

Gam3r
06-08-2011, 17:49
اگه متنمو دقيق ميخوندي نوشته بودم حدود 50%

من همينجوري راحتم نميخواذ اسمم اضافه بشه موردي نيست

دوست من یه نگاه به پست اول بنداز ، آرایش جدید دادم بهش و تفکیک بر اساس رشته هست ، شما رشته ی تحصیلی ات رو هم نگفتی !! رشته تحصیلی رو میشه بگی ؟

نمیدونم چرا احساس میکنم CIA کار میکنی !!

yarihaker
06-08-2011, 18:00
دوست من یه نگاه به پست اول بنداز ، آرایش جدید دادم بهش و تفکیک بر اساس رشته هست ، شما رشته ی تحصیلی ات رو هم نگفتی !! رشته تحصیلی رو میشه بگی ؟

نمیدونم چرا احساس میکنم CIA کار میکنی !!

رشته تحصيلي رو تو قسمت عكسا گفتم
رشته رياضي

يعني چي؟ جمله دوم اصلا نيوفتاد

Masuod95
06-08-2011, 19:19
اگه برم کلاس که اون روز نمیخونم.ساعت 7 میرم ساعت 2 میام.:41:
ولی روز های دیگه هم زیاد بخونم 2 ساعته.شما چقدر میخونی؟؟/:31:

*M!L4D*
06-08-2011, 20:16
امروز فصل ترمودینامیک ( تا پایان چرخه ) رو تو کلاس فیزیک ازمون امتحان تشریحی گرفتن .
خوب بود راضی بودم :دی
سه شنبه هم امتحان شیمی دارم و پنج شنبه امتحان حسابان .. هفته ی سختی رو در پیش دارم :د ی
دوستان واسه هندسه کتاب خیلی سبز رو حتما بخرن خیلی بدردتون میخوره !

5ajad
06-08-2011, 21:46
اسم کوچیک : سجاد
مدرسه : دولتی امام صادق
رشته تحصیلی : ریاضی
معدل : 19.39:19:
استان کرمانشاه شهرستان صحنه(!)
پ.ن:
:دی

Aryan007
07-08-2011, 04:25
سلام دوستان.

دارم ریاضی 3 رو تموم می کنم و عربی 3 هم میخوام شروع کنم.اواخر مرداد هم احتمالا فیزیک 3 رو ضربتی تموم کنم:31:.

فقط هم تا آخر مرداد احتمالا میخونم چون مخیوام تو طول سال تحصیلی بیشتر بخونم.

پارسال شب امتحانی درس میخوندم و فقط مهر رو خوب خوندم (دلیلش هم جو کلاس بود) در اصل:

کلاس ما که دوم افتضاح بود.از 26 نفر حدود 20 نفر تجدید داشتن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلا اسمش کلاس نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هر چی ضعیف بود تو کلاس ما بود.مشاور مدرسه هر کی معدلش پایین بود رو تجربی گذاشته بود.

بچه های کلاس هم اکثرشون از حالت های زیر خارج نبودن:
حالت منم سر کلاس اینطور بود:
حالت دبیر هم اینطور بود:

Gam3r پست اول رو آپدیت کن.

5ajad
07-08-2011, 09:16
من که هیچی نخوندم این تابستون رو!!
کلاس هم هیچی نرفتم!×!
یعنی بدبخت شدم؟: دی

Gam3r
07-08-2011, 10:45
امروز فصل ترمودینامیک ( تا پایان چرخه ) رو تو کلاس فیزیک ازمون امتحان تشریحی گرفتن .
خوب بود راضی بودم :دی
سه شنبه هم امتحان شیمی دارم و پنج شنبه امتحان حسابان .. هفته ی سختی رو در پیش دارم :د ی
دوستان واسه هندسه کتاب خیلی سبز رو حتما بخرن خیلی بدردتون میخوره !

خدا لعنتت کنه میلاد ! دیشب رفتم همون کتاب فروشی که گفتی بودی تا 2 تا کتابی که میخواستم رو بخرم ، طرف هیچکدوم رو نداشت ! فقط من الکی این همه راه پا شدم اومدم تا اونجا !! کاشکی زنگ میزدم 118 شماره تلفن کتاب فروشی رو میگرفتم و ازش میپرسیدم که کتابهارو داره یا نه ! الکی مثل چی پا نمیشدم این همه راه بکوبم تا کتافروشی خاکساریان ! : دی

اسم کوچیک : سجاد
مدرسه : دولتی امام صادق
رشته تحصیلی : ریاضی
معدل : 19.39[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان کرمانشاه شهرستان صحنه(!)
پ.ن:

خوش اومدی دوست من ، به پست اول اضافه شدی ...
نمیدونم چرا نام کاربریت خیلی شبیه یکی هست !! خودت میدونی اون کیه ؟ : دی

کلاس هم هیچی نرفتم!×!

والا من هم از اول تابستون تا حالا کلا فکر کنم 10-15 ساعت خوندم ، اون هم همش مال فیزیک بود !
از همین امروز هم شروع کنی میتونی واسه امتحان نهایی بترکونی !!

Gam3r پست اول رو آپدیت کن.

شما اطلاعاتت کامل نیست آرین جان ، لطفا نوع مدرسه ( دولتی - نمونه - غیر انتفاعی - سمپاد ) و معدلت رو بده !
پست قبلیم که ازت خواسته بودم نوع مدرسه و معدلت رو بگی رو خوندی ؟!

رشته تحصيلي رو تو قسمت عكسا گفتم
رشته رياضي

يعني چي؟ جمله دوم اصلا نيوفتاد

شما هم به پست اول اضافه شدید ،

و در مورد CIA فکر کنم همون سازمان جاسوسی آمریکا باشه ! درسته ؟!

شما چقدر میخونی؟؟/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دیروز میخواستم 4-5 ساعت بخونم ! اما خیلی بیشتر از اونی که از خودم توقع داشتم خوندم !
فقط نیم ساعت فیزیک خوندم !!! : دی

امروز هم اصلا حس درس خوندن نیست !
میخوام زودتر برسم به آذر ماه ... !! وسط درس و امتحان !! از مهر و آبان خوشم نمیاد چون همه جوگیر هستن و میخوان طوفانی شروع کنن و روزی 10 ساعت درس میخونن !! بعد از آذر اینا همه خسته میشن و فقط قطب های خرخون کلاس باقی میمونن و رقابت اصلی از اونجا شروع میشه ...

پ ن : هوای شمال چقدر خفنه !! انقدر خنک هست که انگار وسط بهار هستی !! جون میده آدم بره توی حیاط یه حصیر پهن کنه و بشینه توی این هوا درس بخونه !! خوش به حال من و میلاد ، دل همتون بسوزه !! : دی

5ajad
07-08-2011, 11:16
خوش اومدی دوست من ، به پست اول اضافه شدی ...
نمیدونم چرا نام کاربریت خیلی شبیه یکی هست !! خودت میدونی اون کیه ؟ : دی
اره میدونم....ولی یه جورایی بن شد....یعنی بن شدم: دی
همونه خودشه فقط بسته بندیش عوض شده: دی
والا من هم از اول تابستون تا حالا کلا فکر کنم 10-15 ساعت خوندم ، اون هم همش مال فیزیک بود !
از همین امروز هم شروع کنی میتونی واسه امتحان نهایی بترکونی !!نمیدونم چرا ولی اصلا حوصله ندارم....بیخیال میشیم تا شب امتحان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم واسه کنکور چطوری میخوام این همه کتاب رو بخونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*M!L4D*
07-08-2011, 11:47
خدا لعنتت کنه میلاد ! دیشب رفتم همون کتاب فروشی که گفتی بودی تا 2 تا کتابی که میخواستم رو بخرم ، طرف هیچکدوم رو نداشت ! فقط من الکی این همه راه پا شدم اومدم تا اونجا !! کاشکی زنگ میزدم 118 شماره تلفن کتاب فروشی رو میگرفتم و ازش میپرسیدم که کتابهارو داره یا نه ! الکی مثل چی پا نمیشدم این همه راه بکوبم تا کتافروشی خاکساریان ! : دی

ممد خداییش ازون کتابفروشی بزرگتر نداریم اینورا
کنارشم یه کتابفروشی دیگه فک کنم بودش . ازون سوال نکردی ؟
چی می خواستی مگه ؟ : دی

پ ن : هوای شمال چقدر خفنه !! انقدر خنک هست که انگار وسط بهار هستی !! جون میده آدم بره توی حیاط یه حصیر پهن کنه و بشینه توی این هوا درس بخونه !! خوش به حال من و میلاد ، دل همتون بسوزه !! : دی

آره خنک شده ولی خب هنوزم رطوبت بالای 10000 درصد هست : دی

Aryan007
07-08-2011, 11:58
کلاس هم هیچی نرفتم!×!

خیالت راحت.اگر واقعا حوصله نداری تو تابستون بخونی الکی به خودت فشار نیار بزار تو طول سال خوب بخون.

Gam3r
07-08-2011, 12:28
اره میدونم....ولی یه جورایی بن شد....یعنی بن شدم: دی
همونه خودشه فقط بسته بندیش عوض شده: دینمیدونم چرا ولی اصلا حوصله ندارم....بیخیال میشیم تا شب امتحان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون یارو نیستی که 2-3 تخته کم داشت ؟ : دی

+

من هم قبلا فقط شب امتحان میخوندم ! اما جدیدا به این نتیجه رسیدم که رتبه های برتر حتی اگر امتحان هم نباشه درس میخونن !

من موندم واسه کنکور چطوری میخوام این همه کتاب رو بخونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همونجوری که 150 هزار داوطلب دیگه درس میخونن ! : دی

اما کنکور یک روالی داره و این هست که توی 2-3 ماه آخر ، به خاطر تبلیغات و خبرهایی که از کنکور میرسه ، همه استرس میگیرن و میرن توی فاز درس خوندن و رقابت میکنن با هم ! به طوری که شاید طرف توی اون 2-3 ماه مونده به کنکور اندازه کل سال تحصیلی درس بخونه !

ممد خداییش ازون کتابفروشی بزرگتر نداریم اینورا
کنارشم یه کتابفروشی دیگه فک کنم بودش . ازون سوال نکردی ؟
چی می خواستی مگه ؟ : دی

آره خنک شده ولی خب هنوزم رطوبت بالای 10000 درصد هست : دی

قسمت اول : من دو کتاب میخوام ، یکی دفتر برنامه ریزی گاج هست یکی دیگه ریاضی 1 گلواژه ، تمام قائم شهر رو گشتم هیچ جا این کتاب هارو نداشتن ، ظاهرا ساری هم نداره !
کنارش ؟ کنارش چیزی نبود ! فقط یه دختره اونجا وایساده بود که میخواستم شماره ام رو روی یه 5 تومنی بنویسم بدم بهش اما چون پدرم داشت نگاهم میکرد نتونستم ! وگرنه حتما شماره میدادم بهش ! خیلی دختر خوشگلی بود ! : دی ( تو ساری از این نعمت ها هست و استفاده نمیکنین ؟ : دی )

قسمت دوم : نه بابا رطوبت هم خیلی خوبه ! من تازه یه چرت نیم ساعته زدم توی این هوای خنک ، چه حالی میده ... !!

خیالت راحت.اگر واقعا حوصله نداری تو تابستون بخونی الکی به خودت فشار نیار بزار تو طول سال خوب بخون.

تایید میشه ، تو طول سال اگه خوب درست بخونین میتونین توی امتحان نهایی 19.50+ هم بیارین !
آرین جان به پست اول اضافه شدی ...

*M!L4D*
07-08-2011, 12:50
دوستان این هندسه ی خیلی سبز رو حتما تهیه کنید اینم توضیحاتش از زبان نویسنده :دی :

5ajad
07-08-2011, 15:49
راستی بچه ها این حذف کنکور کی عملی میشه؟:27:

Lord-Babak
07-08-2011, 16:21
منم سوالم همینه

همه دبیرا و مشاورای مدرسه ما میگن واسه شما کنکور حذف میشه:41:
اگه اینجوری باشه من یکی که ... شدم:دی

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

Babak • بابک • مدرسه غیر انتفاعی ( لرستان !!!! ) • معدل کتبی سال دوم : 15.33

منظورت از اون علامت تعجبا چیه پدر سوخته؟؟؟:دی

TR4NC3
07-08-2011, 18:55
سلام , نام : اُمـید / مدرسه غیرانتفاعی , کرمانشاه هستم ...
رشته تجربی | معدل سال دوم : 18.14 / تابستون ها هم اصلا مطالعه ی درسی ندارم غیر از زبان خارجه ...

سوالی بود در خدمتیم ;)

Gam3r
07-08-2011, 19:49
دوستان این هندسه ی خیلی سبز رو حتما تهیه کنید اینم توضیحاتش از زبان نویسنده :دی :

ناموسن این انتشارات خیلی سبز خیلی خفنه ! نگاه کن چی نوشته ! :
تقسیم بندی مطالب در حد باقلوا
تست های تالیفی در حد بنز

: ))
خیلی باحالن

راستی بچه ها این حذف کنکور کی عملی میشه؟:27:

منم سوالم همینه

همه دبیرا و مشاورای مدرسه ما میگن واسه شما کنکور حذف میشه:41:
اگه اینجوری باشه من یکی که ... شدم:دی

کنکور برای ما حذف نمیشه ...

به نقل از کتاب بی نام ، از انتشارات گاج :

تا حالا شواهد زیادی نشون داده که طرح حذف کنکور عملا شکست خورده ، همچنین :
کنکور تا سال 1393 حذف نمیشود ، تیتر روزنامه همشهری مورخه ی 88.8.12 به نقل از ریاست سازمان سنجش کشور
منظورت از اون علامت تعجبا چیه پدر سوخته؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ها ؟ کدوم علامت تعجب ؟ من که چیزی نمیبینم !! : دی
نکنه لر ها چشم بزرخی دارن ؟!! : دی

رشته تجربی | معدل سال دوم : 18.14 / تابستون ها هم اصلا مطالعه ی درسی ندارم غیر از زبان خارجه ...

سوالی بود در خدمتیم ;)

خوش اومدی امید جان ، مثل اینکه همشهری یکی از بچه های تاپیک ( سجاد ) هم هستی !
+
امید جان چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟ + به پست اول اضافه شدی ...

پ ن : این پسره حمید رضا کجاست ؟ مفقود شدش ؟!

Headphone
07-08-2011, 20:07
ناموسن این انتشارات خیلی سبز خیلی خفنه ! نگاه کن چی نوشته ! :
تقسیم بندی مطالب در حد باقلوا
تست های تالیفی در حد بنز

به نظر من خیلی سبز یه انتشارات عوام فریبه!:31: ولی در هر حال برای هندسه 1 و 2 گاج سفید خیلی بهتره

ها ؟ کدوم علامت تعجب ؟ من که چیزی نمیبینم !! : دی
نکنه لر ها چشم بزرخی دارن ؟!! : دی

دفعه آخرت باشه به لرا توهین میکنی!!:13:دیگه نبینم!:31:
برای امتحان نهایی متن کتاب از همه چی مهم تره ( خیلی زیاد)

اگه سوالی امری بود در خدمتم

Gam3r
07-08-2011, 20:12
به نظر من خیلی سبز یه انتشارات عوام فریبه!:31: ولی در هر حال برای هندسه 1 و 2 گاج سفید خیلی بهتره

دفعه آخرت باشه به لرا توهین میکنی!!:13:دیگه نبینم!:31:
برای امتحان نهایی متن کتاب از همه چی مهم تره ( خیلی زیاد)

اگه سوالی امری بود در خدمتم

به به به ، خیلی خوش اومدی هدفون جان ، صفا آوردی ...

بچه ها یه چیزی رو باید حتما بگم : این هدفونی که الان پست زده ، یه سال از ما بزرگتر هست ( امسال میره پیش ) و پارسال توی امتحان نهایی معدلش دقیقا 20 شد ! یعنی یک درس رو هم 19.75 نگرفت ! هرچی سوال دارین ازش بپرسین ، رحم نکنین بهش ! :31: من که تا چند روز پیش هر روز داشتم ازش سوال میپرسیدم ، فکر کنم به خاطر من موهاش داره سفید میشه دیگه !! :31:

خلاصه خیلی خوشحال شدم اینجا اومدی هدفون جان

TR4NC3
07-08-2011, 21:04
خوش اومدی امید جان ، مثل اینکه همشهری یکی از بچه های تاپیک ( سجاد ) هم هستی !
+
امید جان چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟ + به پست اول اضافه شدی ...
مرسی , تاپیک رو از همین امضاء خودتون دیدم :D
×××
بعضی پست ها رو آدم میخونه فقط میتونه بگه WTF !
بالای 5 ساعت درس خوندن اونم تابستون ! :D
من خرداد هم روزی 5 ساعت نمیخوندم //

5ajad
07-08-2011, 21:45
من خرداد هم روزی 5 ساعت نمیخوندم // دمت گرم...دانش آموز به این میگن:دی
بچه کرمانشاه اینه دیگه:دی

راستی یه نفر دیگه هم هست...شاید بیاد خودشو معرفی کنه...اگه نیومد اسمشو میگم بریزین تو پروفایلش بِکشیدش تا این تاپیک:دی
اتفاقا همشری ما هم هست:دی

Dark Shine
07-08-2011, 22:24
اصلاً حسّه خوندن نیست ... همین تاپــیک رو هم کامل نخوندم :31:
از شهریور قراره برم به کلــاس زبان ( پُفففففف :31: ) ولــی خوبه کلـاس زیبـان رو کلآً پایه ام :31:
کنــکور اگــه باشــه فـقـطـ زبــان رو مـیزنم میـام بیرون : ))
یادم میــاد مدرسـه آزمون میزاشت هرســال از 150 تــا سوال 50 تــا جواب میدادم بقیه رو حسّّه خوندن نداشتم میامدم بیرونـ :31: بــعد کارنامش میومد ، معدلمـ منفــی میشد :31::31::31:
برا سالــ بعد 360 تومــن ( ناقابــل ) میخوان بگـــیرن کلاس بزارن
اون موجــودِ ( مدیر ) : برای سالـ بعد کلــاس اجباری داریم واست پســر !
من : پُفففففف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتــیکه ی گلـابی ( موجود :31: ) : ؟؟؟
من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون یــارو : هزینه ش هم میشه 360 تومــان
مـــن : زکــی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید در آینده هم خاطرات تعریف بنمایم .

Lord-Babak
07-08-2011, 23:02
دفعه آخرت باشه به لرا توهین میکنی!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه نبینم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کانی سی برار؟:دی

کنکور برای ما حذف نمیشه ... مطمعن باشم؟:دی

*M!L4D*
08-08-2011, 00:15

سوالی بود در خدمتیم ;)

به به
برادر امید
خوش اومدید . صفا آوردید :31:

Dark Shine
08-08-2011, 01:21
قدم رنــجه فرمــودین :31:
بازم اومدم تا خاطره بگم .
کلاً زمانــی که خاطــره داشتــم باهاشـ برمیگرده به زمــانی که با اردویِ راهیانِ نور رفتــیم شلــمچه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعـــتِ 9 صبــح ( چقدر پــستَن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مارو از خوابِ ناز بیــدار کــردن که یعنــی گلــه ای بریـــم ( اینبار فرق میکنــه گلّه رو سوار اتــوبوسـ میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساعتــِ 9 رفتــیم یه جایــی تویِ شَفا ( مشهدی ها میشناســن ) به نام هنرستانِ امام حســـن که تو محــله + مدرســـه معروفه به "گــاوداری" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفــیم اونــجا یکــی بود اومد چپ و راستمون کــرد و اراجــیف میگفت یارو :دی
بعد ســاعت 1 تــازه راه افتــادیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نــاهار دادنــ بهمون و راه افتادــیم بچّه ها همــه با گوشی ها ور میرفتــن ، مــنم اومــده بــودم نِت ( یاهو ولــی بدون کامپیوتــر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضــی از بچــه ها هم چیزیــ ازم میخواستم یا بلــوتوث میکــردم یا با یارو حــال نمیکردم میگفتــم گورِباباش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصــه شب فرا رســـید ...
میدونم الــان همتون اینطوری هستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولــی حوصــله ندارم والــا .
ادامه دارد ... !

=

کجایی کلاً مَمَد ؟ پیدات نیمــکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بروبکــس خاطــره تعریفــ کنین ، تاپــیک از یک رنــگی و علمــی بودن دربیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش : اگــه میدونستم آمــار تنکس ها میره بالا ، تمامِ پستامو S2A میکردم :31:

*M!L4D*
08-08-2011, 01:40
ممد این پسر ــه Boromir رو ببر دفتر مدیر :دی
وسط درس خوندن ملت خاطره تعریف می کنه . اونم نیم ــه کاره : دی

Dark Shine
08-08-2011, 01:47
حسّّه تایپــ نیســ ، فــردا : دی
مَمَدی من نمــیبـیـنم کلاً چند روزی هست گم و گوره ... :دی

TLOVE
08-08-2011, 03:10
منم امیر هستم
مدرسه تیز هوشان درس می خونم
معدل کتبی سال آخرم 19.38
خوشبختم

Sn@pe
08-08-2011, 04:50
دوستان من تازه سوم می خوام برم تازه امسالمدرسمون برامون کلاس گذاشته همه درس های تخصیصو داریم هفتهای دو روز میخونیم
الان من میتونم وارده این تاپیک شم و سوالامو از چگونگی درس خوندن تو این سال بپرسم؟
با تشکر

Javadnet
08-08-2011, 05:32
منم امیر هستم
معدل کتبی سال آخرم 19.38
خوشبختم

سلام امیرخان،خوش اومدی،صفا آوردی عزیزم.فقط رشتتو از قلم انداختی؟
راستی اهل کجایی؟
اینارو گفتم تا کاره ممد جان راحت بشه و بتونه به پست اول اضافت کنه.

Gam3r
08-08-2011, 11:24
بعضی پست ها رو آدم میخونه فقط میتونه بگه WTF !
بالای 5 ساعت درس خوندن اونم تابستون ! :D

منظورت از این جمله منم ؟ : ))
راستیش من فعلا دارم با دختر خالم توی ساعت مطالعه کل میندازم !! : دی
البته من امسال دارم میرم یک مدرسه خیلی قوی تر ( قویترین مدرسه ی قائمشهر ) واسه همین از الان دارم خودم رو آماده میکنم که امسال کم نیارم ، وگرنه کرم ندارم از تابستونم بزنم برم درس بخونم که ! : دی

راستی یه نفر دیگه هم هست...شاید بیاد خودشو معرفی کنه...اگه نیومد اسمشو میگم بریزین تو پروفایلش بِکشیدش تا این تاپیک:دی
اتفاقا همشری ما هم هست:دی

ور دار بیارش تو تاپیک دیگه ! : دی

من خودم 3 نفر دیگه رو میشناسم که امسال میرن سوم و از کاربر های معروف فروم هم هستن ، اما نامردها معلوم نیست چرا نمیان تو تاپیک !!! هی میگن فردا میاییم !! :
انشاالله به لطف پروردگار حق تعالی به زودی میان !!!

کانی سی برار؟:دی

مطمعن باشم؟:دی

قسمت اول : این الان به چه لهجه ای بود ؟ میخوای من و میلاد هم به زبان طبری صحبت کنیم ؟ : دی

قسمت دوم : آره مطمئن باش ، ما کنکور داریم !

قدم رنــجه فرمــودین :31:
بازم اومدم تا خاطره بگم .
کلاً زمانــی که خاطــره داشتــم باهاشـ برمیگرده به زمــانی که با اردویِ راهیانِ نور رفتــیم شلــمچه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعـــتِ 9 صبــح ( چقدر پــستَن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مارو از خوابِ ناز بیــدار کــردن که یعنــی گلــه ای بریـــم ( اینبار فرق میکنــه گلّه رو سوار اتــوبوسـ میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساعتــِ 9 رفتــیم یه جایــی تویِ شَفا ( مشهدی ها میشناســن ) به نام هنرستانِ امام حســـن که تو محــله + مدرســـه معروفه به "گــاوداری" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفــیم اونــجا یکــی بود اومد چپ و راستمون کــرد و اراجــیف میگفت یارو :دی
بعد ســاعت 1 تــازه راه افتــادیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نــاهار دادنــ بهمون و راه افتادــیم بچّه ها همــه با گوشی ها ور میرفتــن ، مــنم اومــده بــودم نِت ( یاهو ولــی بدون کامپیوتــر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضــی از بچــه ها هم چیزیــ ازم میخواستم یا بلــوتوث میکــردم یا با یارو حــال نمیکردم میگفتــم گورِباباش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصــه شب فرا رســـید ...
میدونم الــان همتون اینطوری هستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولــی حوصــله ندارم والــا ( ممتی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ادامه دارد ... !

=

کجایی کلاً مَمَد ؟ پیدات نیمــکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بروبکــس خاطــره تعریفــ کنین ، تاپــیک از یک رنــگی و علمــی بودن دربیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش : اگــه میدونستم آمــار تنکس ها میره بالا ، تمامِ پستامو S2A میکردم :31:

میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دی

اتفاقا مارو هم امسال اجباری بردن شلمچه ! خیلی حال دادش !!!

ممد این پسر ــه Boromir رو ببر دفتر مدیر :دی
وسط درس خوندن ملت خاطره تعریف می کنه . اونم نیم ــه کاره : دی

بیسیم بزنم پایگاه بیان این پسره رو جمع کنن ببرن ؟ : دی

حسّّه تایپــ نیســ ، فــردا : دی
مَمَدی من نمــیبـیـنم کلاً چند روزی هست گم و گوره ... :دی

جواد یه بار دیگه اسپم بدی با لقد از تاپیکت پرتت میکنم بیرون ها !!! : دی

من کلی وثیقه گذاشتم تا این پسره فرشید ( ناظر بخش ) اجازه داد که تاپیک رو بزنم ، اگر میخواین اسپم بدین لا به لای پست های مفید بدین تا دیده نشه ! وگرنه فرشید میاد عصبانی میشه ( خشم اژدها ! ) تاپیک رو میبنده ها !

منم امیر هستم
معدل کتبی سال آخرم 19.38
خوشبختم

خوش اومدی امیر جان ، لطفا رشته ی تحصیلی ات رو بگو ...
منظورت از معدل کتبی سال آخر چیه ؟! معدل کتبی سال دوم رو میگی ؟!

درضمن ، از چه طریقی با تاپیک آشنا شدی ؟

دوستان من تازه سوم می خوام برم تازه امسالمدرسمون برامون کلاس گذاشته همه درس های تخصیصو داریم هفتهای دو روز میخونیم
الان من میتونم وارده این تاپیک شم و سوالامو از چگونگی درس خوندن تو این سال بپرسم؟
با تشکر

خوش اومدی دوست من ، لطفا مشخصات کاملت رو بگو :
نام / نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی

و در مورد سوالت : بعله ، هرگونه سوالی داری من و بچه های دیگه در خدمتت هستیم ، خوشحال میشیم بتونیم بهت کمک کنیم ...

راستی اهل کجایی؟

ممنونم جواد جان ، انقدر کیف میکنم میبینم یکی به فکر من هست که نگوووو ! : دی

Dark Shine
08-08-2011, 11:26
میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دی
خیـــر . توی همین جا به همــه PM دادم : دی

Gam3r
08-08-2011, 11:40
خیـــر . توی همین جا به همــه PM دادم : دی

درضمن ، یه چیزی توی خاطره ات نظرم رو جلب کرد :

( ممتی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بزار پشتت واسه رشدت : ))

بچه ها اسپم ندین ، از صفحه ی بعد میخوام فقط پستهای مفید باشه ، وگرنه فرشید میاد گیر میده هااا !

خاطره و اینجور چیزا هرچی دلتون میخواد بگین ! راحت باشین ! حتی پست های تک خطی هم بدین ! اما فقط سعی کنین پست هاتون محتوا داشته باشه ، اجازه ندین این پسره جواد روی شما تاثیر بزاره و منحرفتون کنه !! :31:
وگرنه تاپیک بسته میشه و همه مون ناراحت میشیم ... :20:

Sn@pe
08-08-2011, 12:35
خوش اومدی دوست من ، لطفا مشخصات کاملت رو بگو :
نام / نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی

و در مورد سوالت : بعله ، هرگونه سوالی داری من و بچه های دیگه در خدمتت هستیم ، خوشحال میشیم بتونیم بهت کمک کنیم ...
ممنون دوست عزیز:20:
من سیاوش هستم:46:
مدرسه غیر انتفاعیه سید الشهدا تو منطقه 8 تهران - کرمان جنوبی
معدل: 18/70:13:
رشته: ریاضی

5ajad
08-08-2011, 12:56
بچه ها شما چیزی از درس های سال دوم(مخصوصا عـربی و شیمـی و فـــــیزیـــــک) یادتون مونده؟:19:

Masuod95
08-08-2011, 14:20
حرف از عربی نزن که هرچی میکشیم از این عربیه.:19:
بجه ها دیروز رفتم دو تا کتاب گاج سفید ماله شیمی با ریاضیا خریدم عجب کتابه خوبیه؟؟:20:
کتابا رمزینه با خیلی سبز هم بود ولی خیلی جالب نبودند.:31:
ولی اگر درسا بلد باشیم کتابا سفید خیلی خوبه ولی اگه بلد نباشیم باید به فکره کتابه سبز گاج باشیم.:31:
این کتابا چرا اینقدر گرونند؟یه کتاب بود جامع شیمی بود زده بود 25 تومن.:41::13:

Gam3r
08-08-2011, 18:50
ممنون دوست عزیز:20:
من سیاوش هستم:46:
مدرسه غیر انتفاعیه سید الشهدا تو منطقه 8 تهران - کرمان جنوبی
معدل: 18/70:13:
رشته: ریاضی

خلاصه خوش اومدی سیاوش جان ، امیدوارم اوقات خوبی رو اینجا باهم داشته باشیم
+
به پست اول اضافه شدی

بچه ها شما چیزی از درس های سال دوم(مخصوصا عـربی و شیمـی و فـــــیزیـــــک) یادتون مونده؟:19:

من چون خیلی شیمی خونده بودم ، الان تقریبا فصل اول شیمی رو هم کاملا یادمه !
فیزیک رو هم بجز فصل آخر ، بقیه رو به صورت متوسط بلدم !
فقط میمونه عربی که عربیم خیلی ضعیفه و اصلا یادم نیست !
ریاضی هم یادم نیست ! از تابع فقط همون اف ایکس یادمه !! اما مثلا مثلثات و ماتریس و ترکیبات رو در حد تیم ملی بلدم !!

4870x2
08-08-2011, 19:50
مثـــه این که امسال 40% معدل نهایی تو کنکور تاثیر داره .... :-W

Gam3r
08-08-2011, 19:59

به به ! امیر جون چتی استی ؟ تی حال خار استه ؟ چه نتی مه ره تی سوم استی ؟ هه ؟!
ترجمه به فارسی سلیم : به به ! امیر جون چطوری ؟ حالت خوبه ؟ چرا قبلا نگفته بودی سومی ؟ هان ؟!!

خوشحال شدم امیر جان ، قبلا نگفته بودی همسن هستی ! ( یادمه یه بار گفتی 63 سالته !! : دی )
امیر جون ، لطفا برای اینکه توی پست اول قرار بگیری این مشخصات رو بده :
نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی

مرسی ...

4870x2
08-08-2011, 20:04
به به ! امیر جون چتی استی ؟ تی حال خار استه ؟ چه نتی مه ره تی سوم استی ؟ هه ؟!
چی گنی تو ؟...برو مـــه موس...سوم کنه ماره : دی
.
.
تکذیب میشه...من سوم نمیرم...Only برای اطلاع رسانی بوده ! :| : دی

Gam3r
08-08-2011, 20:06
چی گنی تو ؟...برو مـــه موس...سوم کنه ماره : دی
.
.
تکذیب میشه...من سوم نمیرم...Only برای اطلاع رسانی بوده ! :| : دی

امیر ، میدونستی فرشید ( ناظر بخش ) مازندرانی هست ؟ بنابراین میتونه اون فحش که نوشتی رو بخونه !! :31::31:

بد شد ، فکر کردم سومی ،
برای ما 40% میشه ؟ من فکر کنم 50% بشه ... الان خودش 25% هست !

4870x2
08-08-2011, 20:09
امیر ، میدونستی فرشید ( ناظر بخش ) مازندرانی هست ؟ بنابراین میتونه اون فحش که نوشتی رو بخونه !!
وات دـــِ فاک ؟: دی
نه باو...فرشید شه امه وره : دی

بد شد ، فکر کردم سومی ،
من به یه مشاور تقریبا مطمئن رابطه نزدیکی داره ( فکر بد نکنی ها ) : دی
میگفت احتمالا 40% هستش سال سوـــم ... یه حرفایی از امکان نهایی شدن درس های تخصصی سال دوم هم بود ! :|

Demon_342
08-08-2011, 20:11

واسه ما که امسال کنکور داریم یا واسه شما ؟ کی گفته اینو ؟

4870x2
08-08-2011, 20:12
واسه ما که امسال کنکور داریم یا واسه شما ؟ کی گفته اینو ؟
نه دیگه....برای امسالی ها...برای پارسالی ها همون 25% هستش !

Gam3r
08-08-2011, 22:47
بچه ها این روزها چقدر درس میخونین ؟

من میخواستم از این هفته روزی 5 ساعت درس رو حتما بخونم ! اما تا الان ( دو شنبه ) نشد !
از فردا دیگه میخوام روزی 5 ساعت رو شروع کنم ! ( میدونم فردا هم حس درس خوندن نمیاد و درس نمیخونم !!! )

پ ن : فردا صبح هم باید برم بانک و نمیتونم درس بخونم ! ای بابا !! :|

shahabprince
08-08-2011, 22:55
من که همون 7 ساعت رو میخونم منتها روشش رو تغییر دادم.
از ساعت 12 شب تا 4 صبح و از ساعت 11 ظهر تا 2

Gam3r
08-08-2011, 22:57
من که همون 7 ساعت رو میخونم منتها روشش رو تغییر دادم.
از ساعت 12 شب تا 4 صبح و از ساعت 11 ظهر تا 2

کارت درسته همشهری !

چه درس هایی رو میخونی ؟ سال اول ؟ سال دوم ؟ سال سوم ؟
از روی چه کتابهایی ؟

کلاس هم میری ؟

shahabprince
08-08-2011, 23:06
کارت درسته همشهری !

چه درس هایی رو میخونی ؟ سال اول ؟ سال دوم ؟ سال سوم ؟
از روی چه کتابهایی ؟

کلاس هم میری ؟

چون ازمونهای کانون رو میرم مطابق با برنامه ی ازمون میخونم
و کلا سعی میکنم 3 سال رو بخونم مخصوصا سال سوم رو
کتابهام بیشتر واسه کانونه: ابی-30 سال کنکور-دوسالانه و....

Sn@pe
08-08-2011, 23:18
امیر ، میدونستی فرشید ( ناظر بخش ) مازندرانی هست ؟ بنابراین میتونه اون فحش که نوشتی رو بخونه !! :31::31:

بد شد ، فکر کردم سومی ،

منم فهمیدم چی گفت :31:
اخه پدربزرگم مازندرانین خودمم یه چیزایی بلدم :31::21:

Sn@pe
08-08-2011, 23:24
منم امتحانای تابستونم از 5 شنبه شروع میشه تا 5 شنبه هفته بعدش:13:یه ماهو نیم بهمون درس دادن:2:
دیروز 2 ساعت حسابان و 2 ساعت فیزیک خوندم
فردام میخوام برم کتابخونه از 9 صبح بکوب بشینم حسابان و ادبیات بخونم:46:
یه 5 یا 6 ساعی میخوام درس بخونم:20::5:
بازی درست و حسابیم نمیاد خوشبختانه چون خودم معتاده بازی و X360 م:21:
بچسبیم به درس بعده ماه رمضونم یه دروره ی اجمالی بر 2 سال بندازیمو آغازه زندگیمون :19:
بترکونیم این دوسالو
پایه این بروبکس:31::46:

4870x2
08-08-2011, 23:44
کلا مثه این که بچه های مازندران برای 92 کنکور رو میخوان قبضه کنن : دی

TR4NC3
08-08-2011, 23:50
دوستان من با خودن پست هایه بعضی از شما مشوّق شدم گفتم یه تکونی به خودم بدم ...
میخوام هفته ای 7 ساعت یه مطالعی داشته باشم ... چون سال بعد مدرسه دولتی میرم و دیگه نباید زیاد بیخیال بود !
من توی فیزیک و هندسه و ریاضی کلا تعطیلم ! مخصوصا فیزیک / چون سال قبل 5 تا معلم فیزیکمون عوض شد و ... !!!
فیزیک هم که خوندنی نیست آدم بخونه حفظ بشه / نیخوام هم برم کلاســ ... [ به دلایلی :D ]
به نظرتون چی کار کنم ؟ چطوری برنامه ریزی کنم ؟ یکی یه مشاوره ای بده :D

~~~

پدر این Cod4 بسوزه که خونه خرابمون کرد ! :D

*M!L4D*
09-08-2011, 01:00
میخوام هفته ای 7 ساعت یه مطالعی داشته باشم ... چون سال بعد مدرسه دولتی میرم و دیگه نباید زیاد بیخیال بود !
من توی فیزیک و هندسه و ریاضی کلا تعطیلم ! مخصوصا فیزیک / چون سال قبل 5 تا معلم فیزیکمون عوض شد و ... !!!
فیزیک هم که خوندنی نیست آدم بخونه حفظ بشه / نیخوام هم برم کلاســ ... [ به دلایلی :D ]

~~~

واسه فیزیک و ریاضی به نظر من کلاس بری بهتره دوست عزیز :31:
واسه هندسه هم کتاب هندسه ی خیلی سبز :40:

Gam3r
09-08-2011, 09:37
چون ازمونهای کانون رو میرم مطابق با برنامه ی ازمون میخونم
و کلا سعی میکنم 3 سال رو بخونم مخصوصا سال سوم رو
کتابهام بیشتر واسه کانونه: ابی-30 سال کنکور-دوسالانه و....

برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟
کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !

منم فهمیدم چی گفت :31:
اخه پدربزرگم مازندرانین خودمم یه چیزایی بلدم :31::21:

ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟ :31:
واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !! :31:

کلا مثه این که بچه های مازندران برای 92 کنکور رو میخوان قبضه کنن : دی

آره !! تعداد ما بچه های سال سومی از کنکوری های 90 و 91 هم بیشتره !! انگار داریم قشون کشی میکنیم !! :31:

~~~

هفته ای 7 ساعت ؟ یعنی روزی 1 ساعت ؟

فیزیک : فیزیک یک درسی هست که با تمرین زیاد به خوبی میتونی روش مسلط بشی ، میتونی کتاب فیزیک 1 و 2 انتشارات گلواژه رو بخری و کل مسئله هاشو حل کنی ، تقریبا فیزیک رو میتونی توی 2-3 هفته جمع کنی ، اما بعد از اون میشی غول ! هر سوالی رو مثل برق حل میکنی ! تسلط روی یه درس فقط نیاز به دونستن اون درس نداره ، باید تمرینت زیاد باشه
ریاضی : اینکه دیگه هیچی ! گاهی اوقات بدون معلم نمیشه خوند ! البته بهتره از معلم برای رفع اشکال استفاده کرد !
هندسه : تقریبا 10-20 سال هست که برای هندسه سوالی خارج از کتاب نیومده ! حفظ بودن تمامی تمرین های کتاب به راحتی باعث میشه شما هندسه 20 بگیری ! ( البته اگه طراح ها امسال خر نشن ! )

واسه فیزیک و ریاضی به نظر من کلاس بری بهتره دوست عزیز :31:
واسه هندسه هم کتاب هندسه ی خیلی سبز :40:

میلاد بالاخره کتاب خیلی سبز واسه هندسه رو دیدی ؟ مسئله هاش زیادی سخت نیستن ؟
یه 10-20 تا مسئله رو نگاه کن ! خیلی سبز معمولا واسه کنکور مسئله میده واسه همین مسئله هاش سخته !!

بــــالاخره فصل 1 فیزیک 1 رو از روی گاج مشکلی کامل خوندم ،
میدونین جالب چیه ؟
اینکه حدود 20 تا سوال از فرمول E1=E2 حل میشد !! فرمولی که توی سال دوم تحت عنوان پایستگی انرژی جنبشی میخونیم !! خیلی جالب بود واسم !! انقدر هم حل با این فرمول رو توی گاج مشکی بد توضیح داده بودن که اگه کسی سال دوم رو نمیخوند به سختی میتونست این مسئله هارو حل کنه !
جالب تر این بود که توی همین فصل اول فیزیک 1 که در اصل فقط یه فرمول انرژی جنبشی و پتانسیل داره ، گاج مشکلی اومده فرمول W fk رو هم گفته !!!! همون فرمول کارِ نیروی اصطکاک !! و خیلی خیلی بد توضیح داده واقعا !!

من موندم اینا چرا این کار رو میکنن !!

Sn@pe
09-08-2011, 11:22
برای چی فقط از کتابهای کانون استفاده میکنی شهاب ؟
کانون توی بعضی از زمینه ها کتابهاش خوب نیست ! یا شایدم بشه گفت کتابهای بهتری نسبت به کانون توی بازار وجود داره !

دقیقا منم کتاب های گاج چه تو عمومی چه تو اختصاصی رو بیشتر ترجیح میدم کیفیت کتاب هاش خیلی بالاتره

ای بابا ! تو هم فهمیدی چی گفتیم ؟ :31:
واسه کسی ترجمه نکنیا ! وگرنه همه بن میشیم !!

نگران نباش رسانه ایش نمیکنم :31::46:

5ajad
09-08-2011, 11:36
فکر کنم ما پرجمعیت ترین مدرسه ی کشور باشیم:دی
400 نفر...:27:

Gam3r
09-08-2011, 11:40
فکر کنم ما پرجمعیت ترین مدرسه ی کشور باشیم:دی
400 نفر...:27:

اگه منظورت کل دانش اموزان هست که برای ما حدود 500 تا بود !

فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی

4870x2
09-08-2011, 12:55
فقط 300 تا دانش اموز سال اول داشتیم ! 11 تا کلاس سال اول بود !! دو سال پیش که من اول بودم 14 تا کلاس اول داشتیم !!
من احساس میکنم بوی دماغ سوخته داره میاد !!! : دی
یادمه سال دوم حدود 68 نفر بودش " کل " مدرسمون : دی

ebibarati
09-08-2011, 13:08
سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم

حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم

خیلی حرف زدم ببخشید
خوب چرا هل میدی یواش یواش
خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون

shahabprince
09-08-2011, 14:05
من کلا با کتابهای کانون بیشتر حال میکنم و خیلی به نظرم کتاباش خوبه
گاج رو که نگو پارسال ریاضی 2 سیاهش رو خریدم مزخرف بود هیچی نمیفهمیدم
اینقدر مولفش گنگ توضیح داده بود که نگو حال ادم از ریاضی به هم میخورد

Dark Shine
09-08-2011, 14:33
همچنــان منتــظرِ یه نفر انسـانی امـ . :31:
از شهــریور میرمـ کلـاس منـم ، البــته زبــان :31:
کلاً شایــد ولــش نکــنم ، یعنـی ایّام مدرســه هم برم حتــی خرداد که هفــته ای 1 بار کلــاس داره .
کنکــور هم تصــمیم دارمـ فقــط زبــان ها رو بزنــم ، کلاً میخوامــ زبــان شرکتـ کنـم :31:
فقـطـــــــ یه مشکل هستـ سالـ سومـ ریاضـی داریـم باز ، :| ، میتــرسم بازم بیفتـم :31:

Sn@pe
09-08-2011, 14:35
مدرسه مام تقریبا 450 نفرن :5:

Gam3r
09-08-2011, 16:58
دقیقا منم کتاب های گاج چه تو عمومی چه تو اختصاصی رو بیشتر ترجیح میدم کیفیت کتاب هاش خیلی بالاتره

سیاوش مثل اینکه پست هات نیاز به تایید داره ، واسه همین پستت رو ندیدم ... یه 20-30 تا پست بده تا از تایید در بیای و راحت بتونی پست بدی ...
و در مورد چیزی که گفتی : کتاب های گلواژه رو دیدی سیاوش ؟ گلواژه خیلی سرتر از گاج مشکلی هستش ، ماهیت هردو یکی هست ولی گلواژه بهتره ، همین امسال خیلی از سوالهای گلواژه توی امتحان نهایی اومده بود ...

اسمت خیلی جالبه ! سیاوش ! یادمه یه پسره بود فکر کنم آیدیش این بود : siavash_taz همین چیزا !
دو سال هست که الان دنبالش هستم ! اتفاقا اون عشق هری پاتر بود !! یوزر تو هم فکر کنم اسم یکی از کاراکتر های هری پاتر باشه ( درسته ؟ سیریوس اسنیپ ؟ ) نکنه تو همونی ؟!!!

یادمه سال دوم حدود 68 نفر بودش " کل " مدرسمون : دی

یعنی اول + دوم + سوم با هم 68 نفر بودین ؟!
ما امسال فقط دوم هامون 73 نفر بودن !!

سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم

حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم

خیلی حرف زدم ببخشید
خوب چرا هل میدی یواش یواش
خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون

خوش اومدی عزیز ،
فقط یه سوال پیش اومد برام : نتیجه اخلاقی این داستانی که گفتی چی بود ؟! : دی

من کلا با کتابهای کانون بیشتر حال میکنم و خیلی به نظرم کتاباش خوبه
گاج رو که نگو پارسال ریاضی 2 سیاهش رو خریدم مزخرف بود هیچی نمیفهمیدم
اینقدر مولفش گنگ توضیح داده بود که نگو حال ادم از ریاضی به هم میخورد

آره ، گاج سیاه ( پرسمان ) خیلی بد هستش اما گلواژه واقعا بهترین هست !
یه نگاه به کتابهای گلواژه بنداز ، به قول معروف میشه گفت خوراک یه روز مونده به امتحان خرداد هست ، کم حجم و مقوی !! سوال هاش هم اکثرا توی امتحان های هماهنگ و نهایی تکرار میشه !!

پ ن : من نمیدونم چرا از این انتشارات گاج خیلی بدم میاد !!!

همچنــان منتــظرِ یه نفر انسـانی امـ . :31:
از شهــریور میرمـ کلـاس منـم ، البــته زبــان :31:
کلاً شایــد ولــش نکــنم ، یعنـی ایّام مدرســه هم برم حتــی خرداد که هفــته ای 1 بار کلــاس داره .
کنکــور هم تصــمیم دارمـ فقــط زبــان ها رو بزنــم ، کلاً میخوامــ زبــان شرکتـ کنـم :31:
فقـطـــــــ یه مشکل هستـ سالـ سومـ ریاضـی داریـم باز ، :| ، میتــرسم بازم بیفتـم :31:

من که این ترم دیپلم رو میگیرم ، خودم کلا یک سال کلاس زبان رفتم ! تعیین سطح دادم افتادم ترم 12 ، یک سال خوندم اما ترم 16 هستم و دیپلم رو میگیرم ، بعدش میخوام بیام بیرون و فقط برای امتحان نهایی بخونم چون کلاس زبان خیلی وقت آدم رو میگیره ...

5ajad
09-08-2011, 18:54
ما امسال مدرسمون جا نبود همه ریاضی هارو رو انداخته بودن یه کلاس....یه کلاس 45نفره!
این یارو مشاورهه اومده بود تو کلاسمون به اونایی که معدلشون پایین بود میگفت تو باید بری تجربی...=))
آخرش شدیم 31 نفر:دی

Gam3r
09-08-2011, 20:55
همونطور که میدونید ، در ایران انتشاراتی پیدا نمیشه که تمامی کتاب هاش بهترین باشن ، هر انتشاراتی در یک سری کتاب ها قوی و در یک سری کتاب های دیگه ضعیف هست ، مثلا شیمی مبتکران به تالیف مهندس بهمن بازرگانی جزو بهترین کتابهای کمکی شیمی هست ، اما ریاضی مبتکران چنگی به دل نمیزنه ! و ایضا چیزهای دیگه ...

به همین دلیل تصمیم گرفتم لیستی که 2-3 هفته دنبالش بودم و برای تهیه اش وقت و زمان و انرژی خیلی زیادی صرف کردم رو در اینجا بزارم تا همه استفاده کنند ، هرچند که میدونم اگه این کتابهارو بخرین و استفاده کنین قدرتتون خیلی میره بالا و توی کنکور یه حریف قدر میشین برای من ! ولی اشکالی نداره ، رفیق هستین ...

بهترین کتابهای موجود به تفکیک دروس :

حـــسابان : ( هر دو کتاب منطبق بر چاپ جدید کتاب حسابان هستند )
حسابان ، انتشارات خیلی سبز ، کتاب مخصوص آموزش ( آموزش )
+
حسابان ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
پی نوشت : حواستون باشه ، انتشارات خیلی سبز 3 تا کتاب مخصوص حسابان داره ، حتما کتاب مخصوص آموزش رو بگیرین .
پی نوشت 2 : بچه ها اگه میخواین کتاب دیگه ای برای حسابان بخرین ، حتما توجه داشته باشین که چاپ جدید باشه ، حسابان امسال ما یکی دو تا فصلش کاملا عوض شده ! اگه کتابی بخرین که منطبق بر آخرین چاپ حسابان نباشه براتون مشکل درست میشه ... حتما حواستون باشه ، تغییرات حسابان کم نیست که اگه کتاب چاپ قدیم باشه مشکلی ایجاد نکنه ، حسابان خیلی تغییر کرده .

فیزیک ( 3 ) :
فیزیک 3 ، سوم ریاضی ، خیلی سبز ( آموزش + تست های ساده و خفن ، مخصوص دانش آموزان برتر )
+
فیزیک 3 ، سوم ریاضی ، رمزینه ( توضیحات فوق العاده کامل ، راهگشای تمامی مشکل ها ! )
پی نوشت : انتشارات خیلی سبز 2 تا کتاب مخصوص فیزیک 3 داره ، یکی برای تجربی و یکی برای ریاضی ، با توجه به رشته تون ، کتاب رو انتخاب کنید ، البته ترتیب خواندن فیزیک باید به صورت زیر باشه :
جزوه معلم ، کتاب درسی ، رمزینه ، و سر آخر وقتی که کاملا فول هستید سراغ خیلی سبز برید

شیمی ( 3 ) :
شیمی 3 ، پرسش های چهار گزینه ای ، انتشارات مبتکران ، به قلم مهندس بهمن بازرگانی

جبر و احتمال :
جبر و احتمال ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )

دین و زندگی ( 3 ) :
دین و زندگی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + مطالب طبقه بندی شده + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
آیات و نکات گاج ، مخصوص کنکور

زبان انگلیسی ( 3 ) :
زبان انگلیسی 3 ، پرسش های چهار گزینه ای ، انتشارات مبتکران به قلم دکتر شهاب اناری
+
زبان انگلیسی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )

زبان فارسی ( 3 ) :
زبان فارسی 3 ، انتشارات دریافت ، هامون سبطی ( 2 جلد )
+
زبان فارسی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
پ ن : توضیح یکی از دوستان در رابطه با زبان فارسی هامون سبطی : فقط هامون ... هر جا که میمونی در جا هامون ظاهر میشه و با فونت دیگه به زبون خودمونی برات توضیح میده !

ادبیات فارسی ( 3 ) :
ادبیات فارسی 3 ، گاج سبز ( معنی تمام ابیات و متون + امکانات دیگر )
+
ادبیات فارسی 3 ، انتشارت گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )

عربی ( 3 ) :
عربی 3 ، انتشارات گلواژه ( آموزش + پرسش تشریحی + پاسخ تشریحی + تست + سوالات امتحانی )
+
عربی 3 ، قلم چی ( به قول محمد آلترنا : بهترین کتاب دنیا ! )
+
عربی به زبان ساده ، ایاد فیلی

هندسه ( 2 ) :
گاج مشکی ( آموزش + سوالات تشریحی + جواب تشریحی )
+
گاج سفید ( تست + پاسخ تشریحی + درسنامه های مفید و مختصر )

دوستان اگر دقت کرده باشید بیشتر کتاب ها به صورت مکمل هستند : آموزش + تست
که بهترین حالت هست ، کمتر از این برای بهترین بودن کافی نیستند و بیشتر از این باعث سردرگمی میشن .

توضیحاتی در رابطه با انتخاب کتاب ها و انتشارات :

گلواژه : توصیه ی اکید بسیاری از دوستان این بود که در سال سوم حتما از مجموعه کتابهای گلواژه یا گاج مشکی استفاده بشه ، تجربه اثبات کرده که سوالات کتابهای گلواژه بارها و بارها در امتحانات نهایی تکرار شده ان ، همچنین گلواژه جزو انتشاراتی هست که ابتکارات بسیار زیادی انجام داده ، انتشاراتی مانند قلم چی یا گاج برای تست ، آموزش و سوالات تشریحی کتابهای جداگانه دارن ، اما گلواژه تمامی اینها را در یک کتاب به صورت مفید و مقوی عرضه میکنه ، به همین دلیل از بسیاری از انتشارات دیگر در زمینه ی امتحانات نهایی پیشی گرفته . همچنین سطر بندی و آرایش مطالب کتابهای گلواژه بسیار زیبا هست و دانش آموز را هیچوقت خسته نمیکنه !
البته شاید توضیحات من کمی متعصب باشه و گلواژه به این خوبی نباشه ، اما پارسال ( سال دوم ) اگر تمام کتابهای گلواژه رو نداشتم عمرا میتونستم 19.44 بشم !! واقعا بهم کمک کرد .

یه چیزی رو هم بگم بد نیست :
معلم زبان فارسی ما ترم دوم سکته کرد و مرد !!
ما زبان فارسی رو از درس 15 تا 28 ( کل ترم دوم ) نخوندیم اصلا ! زبان فارسی رو انداختیم گوشه خونه و ولش کردیم !! وقتی آخر سال فهمیدیم که بین این همه درس قراره زبان فارسی هماهنگ بشه همه مون توی شوک بودیم ! من یک روز مونده به امتحان هماهنگ زبان فارسی ، شروع کردم زبان فارسی رو از روی گلواژه خوندن ، فقط یک روز وقت داشتم ، گلواژه انقدر مختصر و مفید نوشته بود که کل ترم 2 و 1 رو تونستم توی یک روز بخونم ، امتحان هماهنگ رو شدم 19 !! خیلی از سوال ها که از روی گلواژه خونده بودم توی امتحان اومده بودن ! واسه همین انقدر با گلواژه حال میکنم !!

گاج مشکی ( پرسمان ) : گاج مشکی نیز همانند کتابهای گلواژه هست ، محتوای هردو یکی هست ، اما گلواژه به دلیل داشتن مطالب بهتر ، مولفین بهتر و سبک و سیاقی بهتر ، از گاج مشکی پیشی گرفته ، من که گلواژه رو به گاج مشکی ترجیح میدم !!

خیلی سبز : از خیلی سبز میشه به عنوان یک انتشارات خفن در زمینه ی کنکور نام برد ، بی شک خیلی سبز اگر بهترین انتشارات در زمینه کنکور نباشه ، جزو بهترین ها هست . پیشنهاد میشه تا حد امکان کمتر از کتابهای این انتشارات برای امتحان نهایی استفاده شود .

قلم چی : کتابهای کانون کتابهای خوبی هستند ، اما کتابهای بهتری نیز وجود داره !
( به شخصه از کتابهای کانون و گاج خوشم نمیاد ! برای همین توی لیست کتابهام ازشون استفاده نکردم ، اگر کسی دوست داره میتونه از این 2 انتشارات استفاده کنه ... )

بقیه انتشارات رو هم دیگه حال نداشتم بنویسم !
به نظرم همینقدر کافیه ! نباید زیاد به حاشیه پرداخت ، ...

دوستانی که در تهیه این لیست به من کمک کردند :

Headphone , vahid-p , lohrasbi , ALt3rnA , Professor Massoud , kahkeshan6 , solo8

تشکر ویژه از همشون که برادرانه من رو راهنمایی کردند ...

پی نوشت بسیار مهم :
کتابهایی که در این لیست هست ، کتابهایی هست که من میخوام بخرم ، شاید جزو بهترین کتابهای ایران نباشن ، اما من میخوام این کتابهارو بخرم ، بنابراین ممکنه در لیست اشتباهاتی وجود داشته باشه !! شما میتونید هر کتابی که دوست دارید رو بخرید و لذت ببرید ، این فقط کتابهایی هست که من میخوام بخرم و شما اگر دوست ندارید میتونید این کتابهارو نخرید !

ممنون از توجهتون ...

*M!L4D*
09-08-2011, 21:12
ممنون ممد
پست کاملی بود
:40:

Sn@pe
09-08-2011, 21:34
سیاوش مثل اینکه پست هات نیاز به تایید داره ، واسه همین پستت رو ندیدم ... یه 20-30 تا پست بده تا از تایید در بیای و راحت بتونی پست بدی ...
و در مورد چیزی که گفتی : کتاب های گلواژه رو دیدی سیاوش ؟ گلواژه خیلی سرتر از گاج مشکلی هستش ، ماهیت هردو یکی هست ولی گلواژه بهتره ، همین امسال خیلی از سوالهای گلواژه توی امتحان نهایی اومده بود ...

اسمت خیلی جالبه ! سیاوش ! یادمه یه پسره بود فکر کنم آیدیش این بود : siavash_taz همین چیزا !
دو سال هست که الان دنبالش هستم ! اتفاقا اون عشق هری پاتر بود !! یوزر تو هم فکر کنم اسم یکی از کاراکتر های هری پاتر باشه ( درسته ؟ سیریوس اسنیپ ؟ ) نکنه تو همونی ؟!!!

آره متاسفانه یکم رو اعصابه :31: ......چشم دادا :46:
من فقط درس دین و زندگی و ادبیات دومشو دیدم خوب بود ولی زیاد وقت نکردم کامل بخونمش چون خودم نخریده بودم برای رفقام بود
من کتاب های اختصاصی گاج رو پارسال خریدم تا جاییکه وقت داشتم تست ها و سوال های امتحانیش رو میزدم کتاب مشکی ریاضیش ضعیف بود ولی فیزیک و هندسه اش خیلی قوی بود .
اون کتاب های سفید میکرو طبقه بندیشم که فوق العاده بود تست های خیلی عالی و طبقه بندی شده و استانداردی داشت و اون نکات تو جواب هاشم خیلی کارساز بود
گل واژه هم امسال تخصیص هاشو میخرم گاج هم میخرم دو تاشو باهم کار کنم

گل واژه فقط یه کتاب داره یا مثل گاج دو تا برای دروس تخصصي؟

لطف داری محمد جان :11::20:
اره من همون استاد بد اخلاق و کم اعصاب هاگوارتزم
استد معجون سازی با هری پاترم بدم :21::31:
خودم عاشقه هری پاترم هم فیلماش و مخصوصا رماناش عالین :40::20:

Sn@pe
09-08-2011, 21:42
محمد جان تشکر جانانه برای وقتی که گذاشتی برای معرفی کتاب ها :40:اینجور که معلومه با خوندن ترکیبیه گل واژه و خیلی سبز میتونیم خیلی عالی در امتهان نهایی و کنکور نتیجه بگیریم:20:
منم حتما با برنامه تو کتاب ها رو میخرم :46:
بازم ممنون.:11:

Masuod95
09-08-2011, 22:19
سلام دوستان بودجه بندی سوالات کنکور را دارم اگه خواستید بگید تا بزارم.:46:
آخه یه مقدار مطالبش زیاده.:31:منبعش هم راهنمای کنکور علوی 90 هست.:21:

Gam3r
09-08-2011, 23:08
گل واژه فقط یه کتاب داره یا مثل گاج دو تا برای دروس تخصصي؟

لطف داری محمد جان :11::20:
اره من همون استاد بد اخلاق و کم اعصاب هاگوارتزم
استد معجون سازی با هری پاترم بدم :21::31:
خودم عاشقه هری پاترم هم فیلماش و مخصوصا رماناش عالین :40::20:

قسمت اول : گلواژه تمام چیزهاش توی یک کتاب هست ، مثلا فیزیک 2 ـش اینجوریه :
توضیح کامل درس + تعدادی مثال + پرسش های تشریحی + پاسخ های تشریحی مخصوص امتحان نهایی + تست + جواب تست + نمونه سوال امتحانی + جواب نمونه سوال امتحانی + بارم بندی امتحانات
خلاصه خیلی کامل هست !! همه ی اینها هم توی 200-300 صفحه هست ، کاملا کم حجم و مقوی !!

قسمت دوم : جدا ؟ هری پاتری هستی ؟ ایــــول ! بزن قدش داداش ! بوس بوس !!! : دی
من خیلی دوست دارم امسال تابستون برای سومین بار هری پاتر رو بخونم اما متاسفانه میدونم که اگه هری پاتر رو بخونم دوباره تبِ هری پاتریم داغ میشه و میرم توی نخ هری پاتر ، برای همین به سختی جلوی خودم رو میگیرم که دوباره هری پاتر رو از توی کتاب خونه ام در نیارم و نخونم !!
+
اون استاد معجون سازی که آخرش پسر گلی شد ! فداش بشم ! چقدر لی لی رو دوست داشتشا ... : دی !!
دم رولینگ گرم با این داستان نویسیش ، همه رو در حد تیم ملی پیچوند !!
خیلی دلم میخواد هری پاتر رو از اول بخونم ... خیلی خیلی دلم میخواد ! بخونم به نظرت ؟!
+
ناموسن یه سوال : تو همون siavash taz نیستی که میخواست وقتی بزرگ شد فیلم های هری پاتر رو دوباره بسازه ؟ : دی

محمد جان تشکر جانانه برای وقتی که گذاشتی برای معرفی کتاب ها :40:اینجور که معلومه با خوندن ترکیبیه گل واژه و خیلی سبز میتونیم خیلی عالی در امتهان نهایی و کنکور نتیجه بگیریم:20:

ممنونم سیاوش جان ، لطف داری ...

به نظر خودم که کتابهای خوبی هستن ، من این لیست رو به خیلی ها نشون دادم ، حتی یکیشون همون پسره که توی چند صفحه قبل با یوزر هدفون پست داده ، معدلش 20 شد توی امتحان نهایی و تقریبا این لیست کتاب هارو تایید کرد ، یعنی اشکال نگرفت ازشون پس یعنی تایید کردشون دیگه !! : دی

البته من اون اول لیست خیلی مزخرفی تهیه کرده بودم !! دوستای خوبی مثل وحید ، لهراسبی ، مسعود ، محمد ، هدفون و ... انقدر برادرانه کمک کردن که الان میشه گفت بهترین لیست کتابهای موجود بازار رو تهیه کردم !!

سلام دوستان بودجه بندی سوالات کنکور را دارم اگه خواستید بگید تا بزارم.:46:
آخه یه مقدار مطالبش زیاده.:31:منبعش هم راهنمای کنکور علوی 90 هست.:21:

نیکی و پرسش ؟

بزار ... بزار به دردمون میخوره که کدوم مباحث رو خفن تر بخونیم !! هرچقدر امسال بیشتر روی این مباحث وقت بزاریم ، موقع کنکور نیاز به وقت کمتری برای دوره هست ...

Masuod95
09-08-2011, 23:10
بودجه بندی سوالات کنکور را براتون گذاشتم(دیدم وقت هست گذاشتم):10:
این ها را از تو راهنمای کنکور 90 علوی نوشتم.ماله رشته ریاضی هست.:21:
تو مجله توضیح داده که سوالات دیگه کلیشه ای نیستن وسطحی نیستن وکاملا مفهومی شدند.

ديفرانسيل:
تابع:4---دنباله وسري:1---حدوپيوستگي:3---مشتق+کاربرد مشتق:9!---انتگرال وآمار ومدل سازي هر کدام:2تا---مثلثات ولگاريتم وبخش پذيري ومعادله درجه 2ودستگاه اعداد:هر کدام يکي

هندسه وگسسته:

هندسه تحليلي:---بردار وخط وصفحه:4---مقاطع مخروطي:2---جبر ماتريسي،دترمينان،دستگاه معادلات:3---

گسسته:---گراف ومجموعه ها هر کدام:2 عدد---احتمال:4---مجمو عه ها:2---نظريه اعداد:3---آناليز ترکيبي وترکيبات،رابطه،اصل لانه کبوتري:هر کدام يکي.

هندسه يک ودو:مثلث وچند ضلعي:3---دايره:1الي2---تبديلات،چند وجهي:هر کدام يکي---هندسه فضايي:1الي 2---

فيزيک:بردار،کار وانرژي،حرکت دايره اي،خازن،القاي مغناطيس:هر کدام يکي---
موج مکانيکي1و2،الکترومغناطيس،ا تمي،حالت جامد وساختار هسته،الکتريسيته ساکن،مغناطيس،انرژي گرمايي،چگالي وفشار:هر کدام 2تا---
ديناميک،حرکت نوساني،ترموديناميک،هر کدام:سه تا---
حرکت/سينماتيک،الکتريسيته جاري:هر کدوام 4 تا---
نور هندسي:5عدد---

شيمي:خواص تناوبي،ترکيبات يوني،ترکيبات آلي،سينتيک شيميايي،تعادل شيميايي:هر کدومشون 2تا---
ساختار اتم،ترکيبات کوولانسي،ترمو ديناميک:هر کدام 3 تا---
استوکيومتري،محلول ها،اسيد ها وباز ها،الکتروشيميايي:هر کدوم 4 تا---

درس شيرين ديني:27::
ديني سال دوم:9تا---
ديني سال سوم:9تا---
ديني پيش يک:5تا---
ديني پيش دو:2تا---

درس ترش وشيرين عربي:5::
ترجمه وتعريب:7تا---مفهوم:1---درک مطلب:4تا---تشکيل:2تا---تجزيه وتعريب:3تا---قاعده:8تا---

زبان انگليسي:
گرامر:4تا---لغت ومعني:6تا---تکميل متن:5تا---درک مطلب:10---

Sn@pe
09-08-2011, 23:44
قسمت اول : گلواژه تمام چیزهاش توی یک کتاب هست ، مثلا فیزیک 2 ـش اینجوریه :
توضیح کامل درس + تعدادی مثال + پرسش های تشریحی + پاسخ های تشریحی مخصوص امتحان نهایی + تست + جواب تست + نمونه سوال امتحانی + جواب نمونه سوال امتحانی + بارم بندی امتحانات
خلاصه خیلی کامل هست !! همه ی اینها هم توی 200-300 صفحه هست ، کاملا کم حجم و مقوی !!

قسمت دوم : جدا ؟ هری پاتری هستی ؟ ایــــول ! بزن قدش داداش ! بوس بوس !!! : دی
من خیلی دوست دارم امسال تابستون برای سومین بار هری پاتر رو بخونم اما متاسفانه میدونم که اگه هری پاتر رو بخونم دوباره تبِ هری پاتریم داغ میشه و میرم توی نخ هری پاتر ، برای همین به سختی جلوی خودم رو میگیرم که دوباره هری پاتر رو از توی کتاب خونه ام در نیارم و نخونم !!
+
اون استاد معجون سازی که آخرش پسر گلی شد ! فداش بشم ! چقدر لی لی رو دوست داشتشا ... : دی !!
دم رولینگ گرم با این داستان نویسیش ، همه رو در حد تیم ملی پیچوند !!
خیلی دلم میخواد هری پاتر رو از اول بخونم ... خیلی خیلی دلم میخواد ! بخونم به نظرت ؟!
+
ناموسن یه سوال : تو همون siavash taz نیستی که میخواست وقتی بزرگ شد فیلم های هری پاتر رو دوباره بسازه ؟ : دی

پس خیلی عالیه من از چند دست بودن کتاب ها عینه قلم چی بیزارم برای همین برای همیشه قلم چی رو از اول گذاشتم کنار
حتما میرم تو کارش

آره دادا هری پاتری تیرم هستم دو دورم کتاباشوخوندم و خوردم و باهاش زندگی کردم :46::20::8:
کلا مطالعی ی غیر درسیمو فقط هری پاتر تشکیل میده :31:
آره همون نخونی بهتره یه جور جاذبه داره از اول شروع میکنی تا تهش دوست داری بری که باید خودتو کنترل کنی ولی نمیشود متاسفانه:19:

نه ناموسن و خدایی نیستم .... اصلا نمیشناسمش من تازه یه هفته اسن با این فروم عالیو فوق العده آشناشدم :46::20:

alavi71
10-08-2011, 09:20

بحث کنکور با بحث امتحان نهایی زمین تا اسمون متفاوت هست.شما از کتابهای تست میتونید برای کنکور استفاده کنید.یکی از مشکلاتی که گریبان بعضی ها رو میگیره تستی خوندن هست که باعث میشه تو امتحانات نا موفق و توی کنکور موفق بشن.شما سعی کنید برای کنکور و تست فقط از اونها استفاده و برای امتحانات نهایی از کتب مربوطه استفاده کنید.

Masuod95
10-08-2011, 11:21
بودجه بندی کتاب های رشته انسانی وتجربی هم دارم:31:ولی تا تعداد بچه های انسانی زیاد نشه نمیزارم:20:
ریاضی تجربی با زیست وادبیات وتاریخ وجغرافیا را هم در آینده میزارم.:10:

Gam3r
10-08-2011, 11:32
پس خیلی عالیه من از چند دست بودن کتاب ها عینه قلم چی بیزارم برای همین برای همیشه قلم چی رو از اول گذاشتم کنار
حتما میرم تو کارش

آره دادا هری پاتری تیرم هستم دو دورم کتاباشوخوندم و خوردم و باهاش زندگی کردم :46::20::8:
کلا مطالعی ی غیر درسیمو فقط هری پاتر تشکیل میده :31:
آره همون نخونی بهتره یه جور جاذبه داره از اول شروع میکنی تا تهش دوست داری بری که باید خودتو کنترل کنی ولی نمیشود متاسفانه:19:

نه ناموسن و خدایی نیستم .... اصلا نمیشناسمش من تازه یه هفته اسن با این فروم عالیو فوق العده آشناشدم :46::20:

قسمت اول : آره ، من هم از قلم چی خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا ! اما کلا از قلم چی و گاج بدم میاد !!

قسمت دوم : خیلی دلم میخواد دوباره خوندن هری پاتر رو شروع کنم ، محیط هاگوارتز و ... ایشالا همین که کنکور رو دادم یه دست کامل هری پاتر رو میخونم ! واقعا حال میده ! خوندن هری پاتر جزو تفریحات سالم زندگی منه !

قسمت سوم : حیف شد که اون نیستی آخه خیلی دنبال اون پسره هستم ! یه سوال : با این تاپیک چیجوری آشنا شدی سیاوش ؟

بحث کنکور با بحث امتحان نهایی زمین تا اسمون متفاوت هست.شما از کتابهای تست میتونید برای کنکور استفاده کنید.یکی از مشکلاتی که گریبان بعضی ها رو میگیره تستی خوندن هست که باعث میشه تو امتحانات نا موفق و توی کنکور موفق بشن.شما سعی کنید برای کنکور و تست فقط از اونها استفاده و برای امتحانات نهایی از کتب مربوطه استفاده کنید.

بله ، درست هست ،
اما بهتره که بعد از یاد گرفتن درس و بعد از کار کردن سوالات تشریحی ، یک سری تست هم تزریق بشه !

بودجه بندی کتاب های رشته انسانی وتجربی هم دارم:31:ولی تا تعداد بچه های انسانی زیاد نشه نمیزارم:20:
ریاضی تجربی با زیست وادبیات وتاریخ وجغرافیا را هم در آینده میزارم.:10:

ممنونم مسعود جان ،

راستی ، پست اول تاپیک رو دوباره ببینین ، سعی کردم مطالب مفیدی که تا حالا توی این 13 صفحه گفته شده رو توی پست اول گلچین کنم ( چه میکنه این ممد گیمر !! )

Gam3r
10-08-2011, 12:20
یــک خبر خوب دوســـــتان :

بچه ها ، یادتونه قبلا بهتون گفته بودم که میخوام یکی از دوستام که از یک سال پیش برای کنکور استارت زده و همسن ما هم هست رو بیارم توی تاپیک ؟

ایشون که من ارادت خاصی نسبت بهشون دادم ، از کاربران معروف و فعال فروم هم هستش و تقریبا 3000 پستی هم توی فروم داره ، من از همون اولی که این تاپیک رو زدم دوست داشتم ایشون هم فعالیت کنه توی تاپیک ولی تا حالا من رو هی میپیچوند ! : دی
اما دیشب دیگه براش زنگ زدم و کلی صحبت کردم و بالاخره جواب مثبت رو ازش گرفتم و قرار شد که امروز فردا بیاد و یه مقاله ای برامون بنویسه و چیزهای خیلی مفیدی رو بهمون بگه که شاید خیلی هامون نمیدونیم ...

یکم از ایشون بگم :
ایشون تقریبا از سال اول برای کنکور استارت زده ، در حال حاضر میشه گفت در یکی از بهترین مدرسه های ایران درس میخونه ، مجموعه مدارس سلام ! مدارسی که تحت نظر سازمان انرژی اتمی ایران هستن و با دو انتشارات مبتکران و نشر الگو قرارداد داره ، تقریبا میشه گفت بهترین استاد های ایران در این مدارس تدریس میکنن و امسال هم رتبه 7 کنکور از مدرسشون بوده !! هر ساله هم مدرسشون 10-15 نفر سه رقمی توی کنکور میاره .

من که بی صبرانه منتظر ایشون هستم ...

Sn@pe
10-08-2011, 12:30
قسمت اول : آره ، من هم از قلم چی خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا ! اما کلا از قلم چی و گاج بدم میاد !!

قسمت دوم : خیلی دلم میخواد دوباره خوندن هری پاتر رو شروع کنم ، محیط هاگوارتز و ... ایشالا همین که کنکور رو دادم یه دست کامل هری پاتر رو میخونم ! واقعا حال میده ! خوندن هری پاتر جزو تفریحات سالم زندگی منه !

قسمت سوم : حیف شد که اون نیستی آخه خیلی دنبال اون پسره هستم ! یه سوال : با این تاپیک چیجوری آشنا شدی سیاوش ؟

1) خب هی کی نظری داره و نظرشم محترمه ولی میخوام بپرسم که برای چی از گاج بدت میاد؟
آخه سطح کتاباش واقعا بالاست مخصوصا کتاب های سفید(میکروطبقه بندی ) ش خیلی عالیه

2) ایشالله ...با تیکه آخره جملت بدجوری موافقم
من فقط با هری پاتر تونستم از اعتیاد به x360 و pc در بیام و ساعاته مطالعه غیر درسیمو به طرز چشمگیری بالا ببرم

3 ) چرا رفیق فاب بودین با هم؟
تو یکی از تاپیک ها پستت بود تو امضات این تاپیکو دیدم خودمم خیلی دنباله این تاپیک بودم ولی پیداش نمی کردم ولی مطمئن بودم این فروم عالی همچین تاپیکی داره که اتفاقی تاپیکتو تو امضات دیدم :11::46:

5ajad
10-08-2011, 18:08
بچه ها از این جو درس خارج شین...:27:
ویرایش:
من سال دوم خیلی سال بدی شد واسم!
چشمام کاملا نزدیک بین شده بود , اصلا نمیتونستم پای تخته رو ببینم!
منم بچگی کردم نرفتم پیش چشم پزشک!!×
هرچی معلم پای تخته مینوشت من از روی دست دوستم مینوشتم:27:
واسه همین درس های شیمی و فیزیک و کمی هم ریاضی رو ----!
البته فیزیک نسبتا خوب بود...ولی شیمی رو خیلی بد خراب کردم:19:

alavi71
11-08-2011, 10:20
بچه ها از این جو درس خارج شین...:27:
ویرایش:
من سال دوم خیلی سال بدی شد واسم!
چشمام کاملا نزدیک بین شده بود , اصلا نمیتونستم پای تخته رو ببینم!
منم بچگی کردم نرفتم پیش چشم پزشک!!×
هرچی معلم پای تخته مینوشت من از روی دست دوستم مینوشتم:27:
واسه همین درس های شیمی و فیزیک و کمی هم ریاضی رو ----!
البته فیزیک نسبتا خوب بود...ولی شیمی رو خیلی بد خراب کردم:19:

خب جای نگرانی نیست مباحث این دو سال ارتباطی با هم ندارند
شما میتوانید سال سوم را که سال مهمی هست و نمرات ان در کنکور تاثیر دارند را با نمره خوب بگذرانید....

yarihaker
11-08-2011, 16:11
سلام بعد از یه تاخیر کوچولو اومدم
می خواستم بپرسم کسی تو ازمونای تابستون قلمچی شرکت کرده
اگه هست لطف کنه برنامه ازمونشو بزاره اینجا

alavi71
11-08-2011, 17:02
سلام بعد از یه تاخیر کوچولو اومدم
می خواستم بپرسم کسی تو ازمونای تابستون قلمچی شرکت کرده
اگه هست لطف کنه برنامه ازمونشو بزاره اینجا

توی خود سایت قلم چی هست.ولی اگر برنامه گاج رو بگیرید خیلی بهتر هست...

Gam3r
11-08-2011, 19:46
1) خب هی کی نظری داره و نظرشم محترمه ولی میخوام بپرسم که برای چی از گاج بدت میاد؟
آخه سطح کتاباش واقعا بالاست مخصوصا کتاب های سفید(میکروطبقه بندی ) ش خیلی عالیه

2) ایشالله ...با تیکه آخره جملت بدجوری موافقم
من فقط با هری پاتر تونستم از اعتیاد به x360 و pc در بیام و ساعاته مطالعه غیر درسیمو به طرز چشمگیری بالا ببرم

3 ) چرا رفیق فاب بودین با هم؟
تو یکی از تاپیک ها پستت بود تو امضات این تاپیکو دیدم خودمم خیلی دنباله این تاپیک بودم ولی پیداش نمی کردم ولی مطمئن بودم این فروم عالی همچین تاپیکی داره که اتفاقی تاپیکتو تو امضات دیدم :11::46:
1 . درسته که سطح کتابهای گاج بالا هستن ، اما یه جورایی نمیدونم چرا ، نسبت به گاج و قلم چی احساس تنفر دارم !! دلیلش رو هم نمیدونم !! شاید به خاطر تبلیغات بیش از حدشون باشه !!

3. آره ، یه جورایی رفیق فاب بودیم ! متاسفانه خیلی وقته ندیدمش !

خب جای نگرانی نیست مباحث این دو سال ارتباطی با هم ندارند
شما میتوانید سال سوم را که سال مهمی هست و نمرات ان در کنکور تاثیر دارند را با نمره خوب بگذرانید....

مباحث سال دوم و سوم اصلا به هم ربط ندارن ؟ مطمئن هستین ؟

توی خود سایت قلم چی هست.ولی اگر برنامه گاج رو بگیرید خیلی بهتر هست...

چرا برنامه گاج بهتره ؟ استدلال خاصی دارید ؟

alavi71
11-08-2011, 21:55
1 . درسته که سطح کتابهای گاج بالا هستن ، اما یه جورایی نمیدونم چرا ، نسبت به گاج و قلم چی احساس تنفر دارم !! دلیلش رو هم نمیدونم !! شاید به خاطر تبلیغات بیش از حدشون باشه !!

3. آره ، یه جورایی رفیق فاب بودیم ! متاسفانه خیلی وقته ندیدمش !

چرا برنامه گاج بهتره ؟ استدلال خاصی دارید ؟

ببینید برنامه ازمون های کانون کمی سنگین هست چون هدفش این هست که چند بار دروس را دوره کنه به کیفیت اهمیت نمیده
برنامه سنگینی به طوری که حتی دوستان تیزهوشانی هم در طول سال به تناوب روحیه ازشون گرفته میشه
و اینکه ازمونهاش خیلی سخت هست که این خودش یه بحث طولانی داره
وقتی یک دانش اموز خوب بیاد یک درس رو بخونه بعد توی ازمون کانون درصد را کم بزنه به مرور افسرده میشه من این مورد را خیلی دیدم به طوری که از اومدن به کانون پشیمون میشن . و بحث پشتیبان هاشون هم تعریفی نداره ....

نظر نهایی با خود شماست ...

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

مباحث سال دوم و سوم ارتباط چندانی با هم ندارند البته نه در همه موارد
مثلا درس شیمی شاید چند اصطلاحش مورد نیاز باشه
شاید فقط بشه گفت ریاضی اونهم توی یه سری مباحث خاص مثل هندسه که این مباحثی که من میگم رو میشه با نیم ساعت خوندن بدست اورد اصلا به گذشته فکر نکنید با توکل و پشتکار سال سوم را با روحیه و شروع کنید ...

hamsah
12-08-2011, 13:29
سلام دوستان.
می خواستم یک کتاب خوب برای آموزش فیزیک دوم دبیرستان(2) بهم معرفی کنید.من خودم خوشخوان دارم ولی یه ذره سطحش بالاست.می خوام مثله کتاب شیمی بازرگانی باشه.اگه میشه سریعتر راهنمایی کنید.

Gam3r
12-08-2011, 18:39
مباحث سال دوم و سوم ارتباط چندانی با هم ندارند البته نه در همه موارد
مثلا درس شیمی شاید چند اصطلاحش مورد نیاز باشه
شاید فقط بشه گفت ریاضی اونهم توی یه سری مباحث خاص مثل هندسه که این مباحثی که من میگم رو میشه با نیم ساعت خوندن بدست اورد اصلا به گذشته فکر نکنید با توکل و پشتکار سال سوم را با روحیه و شروع کنید ...

مطمئن هستید ؟

یعنی نیازی نیست تابستون درس های سال اول و دوم رو مرور کنیم ؟

alavi71
13-08-2011, 11:42
مطمئن هستید ؟

یعنی نیازی نیست تابستون درس های سال اول و دوم رو مرور کنیم ؟

خیر بنده نگفتم مرور نکنیم
اون دوستمون گفت سال دومش امتحانتاتش خوب نشده گفتم جا برای جبران هستش...
شما باید از تابستان شروع کنید و اشکالاتتان را رفع و کتابهای سال دوم و سوم (اگربه پیش میروید)
را مرور کنید تنا در طول ستال تحصیلی بدون مشکل به دروس پیش دانشگاهی بپردازید.

Javadnet
13-08-2011, 12:00
سلام بچه ها،من واسه بعضی درسا میخوام یک سری کتاب بخرم که میخوام ازتون بپرسم خوبن یا نه؟
شیمی:مبتکران
زیست:همایش(نشر دریافت)
هندسه:کنکور تشریحی هندسه 1 (خوشخوان)
عربی:گلواژه
ادبیات:قرابت معنایی نشر الگو
دین و زندگی:همگامان
زبان:تاجیک یا خط سفید
و ده سال کنکور کانون،دفتر برنامه ریزی هم فکر میکنم مال کانون بهتر باشه چون دو سال هم ازش استفاده کردم.
فقط چند تا سوال:
من ریاضیم یکمی ضعیفه و از ریاضی یک و دو چیز زیادی نفهمیدم،حالا نمیدونم چه کتابی واسش بخرم؟هم تستی و هم تشریحی،لطفا یک کتاب خوب معرفی کنید.
دوم واسه فیزیک نمیدونم چی بخرم که بدردم بخوره،تستس.راستی بنظرتون واسه فیزیک تشریحی لازم بشه که توضیح داشته باشه با توجه به جزوه خوبی که معلمامون میدن؟
واسه زبان فارسی هم کتابی نیاز هست آیا؟
راستی چندتا کتاب خب و جمع و جور هم واسه ادبیات(املا،معنی لغت،تاریخ ادبیات)اگه میشه معرفی کنین.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

shahabprince
13-08-2011, 17:09
سلام.
این پسره که گفتی نمیدونم اتم شکافته:31: و تو مدرسه نمیدونم چی چی(بهترین استادها رو داره) درس میخونه په کوشش؟
چرا نیومد په؟
راستی بچه ها من میخام چند تا کتاب کنکور واسه عربی-دین و زندگی و ادبیات بخرم چیا بگیرم که خوب باشن؟
از دوستام تعریف گاج سفید رو خیلی شنیدم.کتاب خوبیه؟

Gam3r
13-08-2011, 17:37
خیر بنده نگفتم مرور نکنیم
اون دوستمون گفت سال دومش امتحانتاتش خوب نشده گفتم جا برای جبران هستش...
شما باید از تابستان شروع کنید و اشکالاتتان را رفع و کتابهای سال دوم و سوم (اگربه پیش میروید)
را مرور کنید تنا در طول ستال تحصیلی بدون مشکل به دروس پیش دانشگاهی بپردازید.

تابستان دوم به سوم چی بخونیم ؟!

سلام بچه ها،من واسه بعضی درسا میخوام یک سری کتاب بخرم که میخوام ازتون بپرسم خوبن یا نه؟
شیمی:مبتکران
زیست:همایش(نشر دریافت)
هندسه:کنکور تشریحی هندسه 1 (خوشخوان)
عربی:گلواژه
ادبیات:قرابت معنایی نشر الگو
دین و زندگی:همگامان
زبان:تاجیک یا خط سفید
و ده سال کنکور کانون،دفتر برنامه ریزی هم فکر میکنم مال کانون بهتر باشه چون دو سال هم ازش استفاده کردم.
فقط چند تا سوال:
من ریاضیم یکمی ضعیفه و از ریاضی یک و دو چیز زیادی نفهمیدم،حالا نمیدونم چه کتابی واسش بخرم؟هم تستی و هم تشریحی،لطفا یک کتاب خوب معرفی کنید.
دوم واسه فیزیک نمیدونم چی بخرم که بدردم بخوره،تستس.راستی بنظرتون واسه فیزیک تشریحی لازم بشه که توضیح داشته باشه با توجه به جزوه خوبی که معلمامون میدن؟
واسه زبان فارسی هم کتابی نیاز هست آیا؟
راستی چندتا کتاب خب و جمع و جور هم واسه ادبیات(املا،معنی لغت،تاریخ ادبیات)اگه میشه معرفی کنین.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

سلام.
این پسره که گفتی نمیدونم اتم شکافته:31: و تو مدرسه نمیدونم چی چی(بهترین استادها رو داره) درس میخونه په کوشش؟
چرا نیومد په؟
راستی بچه ها من میخام چند تا کتاب کنکور واسه عربی-دین و زندگی و ادبیات بخرم چیا بگیرم که خوب باشن؟
از دوستام تعریف گاج سفید رو خیلی شنیدم.کتاب خوبیه؟

بچه ها برای کتاب های کمک درسی به این تاپیک برید ، اینجا جاش نیست ، فقط کافیه همین پست رو Copy/Paste کنید به اون تاپیک :

◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
forum.p30world.com/showthread.php?t=237105

و در مورد سوال شهاب عزیز : اتفاقا امروز صبح به اون پسره SMS دادم ، گفت 2 روز دیگه مقاله رو میزاره توی تاپیک !

alavi71
13-08-2011, 17:47
[QUOTE=Gam3r;6359229]تابستان دوم به سوم چی بخونیم ؟!

دروس سال دوم را به طوذ کامل مرور و تست زنی بکنید و سعی کنید نقاط ضعفتان را برطرف کنید.
بی شک شروع از پایه شما را به موفقیت نزدیک میکند ....

Masuod95
13-08-2011, 21:34
بعد از یه تاخیر کوتاه اومدم :31:تا بودجه بندی زیست وتاریخ وجغرافیا را بزارم براتون:10:

زيست سال دوم:
فصل دوم:2تا---فصل سوم:2تا---فصل چهارم:5تا---فصل ششم:4تا---فصل هشت:1---

زيست سال سوم:
فصول 1،2،5،6،7،9،10:از هر فصل يک تست---فصل سوم:3تا---فصل 4و11:هر کدام 2تا---فصل هشت:4تا---

زيست پيش:
فصل1و11:يک تست از هر کدام---فصل 2و7و9:هر کدام 2تست---فصل 5و8:هر کدام 3 تست---فصل دهم:4تا---

تاريخ يک:
دروس 15و13و6و5و3: 5تا---

تاريخ دو:
دروس 24و15و14و12: 5تا---

تاريخ پيش:
دروس13و7و6: 5تا---

جغرافيا يک:
دروس15و11و9و7و5: 5تا---

جغرافيا پيش:
دروس 9و8و6و4و2و1: 8تا---

Gam3r
14-08-2011, 23:04
این مردان سرشناس قبلا چه شغلی داشتند ؟

1) آدولف هیتلر ( دیكتاتور آلمان ) ............................... نقاش پوستر
2) آلبرت انیشتن ( فیزیكدان ) ............................... منشی اداره ثبت
3) الویس پریسلی ( خواننده ) ............................... راننده كامیون
4) امیركبیر ( صدراعظم ناصرالدین شاه ) ............................... آشپز
5) او هنری ( نویسنده ) ............................... گاوچران
6) جرالد فورد ( رئیس جمهور آمریكا ) ................................ مانكن لباس مردانه
7) جوزپه گاریبالدی ( انقلابی ایتالیایی ) ............................... ملوان
8) جیمی كارتر ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... بادام كار
9) رونالد ریگان ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... هنرپیشه سینما
10) شون كانری ( هنرپیشه سینما ) ................................. بنا و راننده كامیون

11) كلارک گیبل ( هنرپیشه سینما ) ............................... چوب بر
12) ویلیام فالكنر ( نویسنده ) ............................... نقاش ساختمان
13) گاندی ( رهبر فقید هند ) ............................... وكیل دادگستری
14) جرج واشنگتن ( اولین رئیس جمهور آمریكا ) ................................. كشاورز
15) نادرشاه افشار ( موسس سلسله افشاریه ) ............................... پوستین دوز
16) یعقوب لیث ( سرسلسله صفاریان ) ............................... رویگر
17) امیر اسماعیل سامانی ( سرسلسله امرای سامانی ) ............................... ساربان
18) آلپتكین ( سرسلسله غزنویان ) ............................... غلام زر خرید
19) فرخی سیستانی ( شاعر مشهور ایران ) ............................... كارگر كشاورز
20) محمد ( پیامبر بزرگ اسلام ) ................................. چوپان و بعدها تاجر

21) عیسی ( ناجی و مسیح ) ............................... نجار
22) موسی ( پیامبر بزرگوار یهود ) ............................... چوپان
23) پاندیت نهرو ( نخست وزیر هند ) ............................... وكیل دادگستری
24) موسولینی ( دیكتاتور ایتالیا ) ............................... روزنامه نویس
25) ساموئل مورس ( مخترع آمریكایی ) ............................... نقاش
26) جک لندن ( نویسنده آمریكایی ) ............................... كارگر كشتی
27) آلبر كامو ( نویسنده فرانسوی ) ............................... معلم
28) ریچارد نیكسون ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... وكیل دادگستری
29) آبراهام لینكلن ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... هیزم شكن
30) گی دو موپاسان ( نویسنده آلمانی ) ............................... كارمند دریا داری

31) چارلز دیكنز ( نویسنده انگلیسی ) ............................... منشی
32) آناتول فرانس ( نویسنده فرانسوی ) ............................... كتابفروش
33) مولیر ( نویسنده بزرگ فرانسوی ) ............................... هنرپیشه
34) هربرت جرج ولز ( نویسنده بزرگ انگلیسی ) ............................... شاگرد بزاز
35) ارنست همینگوی ( نویسنده بزرگ آمریكایی ) ............................... خبرنگار
36) ویلیام شكسپیر ( نویسنده بزرگ انگلیسی ) ............................... هنرپیشه سیار
37) فیدل كاسترو ( رئیس جمهور كوبا ) ................................ دانشجوی حقوق
38) كاردینال ریشیلو ( صدر اعظم معروف فرانسه ) ............................... كشیش
39) ناپلئون بناپارت ( امپراطور فرانسه ) ................................ افسر توپخانه
40) كریم خان زند ( موسس سلسله زندیه ) ............................... تیر انداز سپاه نادر شاه

41) میرزا تقی خان امیر كبیر ( صدر اعظم ناصرالدین شاه ) ............................... منشی
42) ژاندارک ( شخصیت نیمه مذهبی و قهرمان فرانسوی ) ............................... چوپان
43) هانری فورد ( كارخانه دار آمریكایی ) ............................... ساعت ساز
44) توماس ادیسون ( مخترع بزرگ آمریكایی ) ............................... تلگرافچی
45) آلفرد نوبل ( بنیانگذار جایزه نوبل )............................... كارگر كارخانه
46) والت دیزنی ( مخترع سینمای انیمشن ) ............................... پادوی مغازه
47) میكلانژ ( نقاش مجسمه ساز ایتالیایی ) ............................... سنگ تراش

پ ن : احساس کردم تاپیک خوابیده ، برای همین سعی کردم یکی دو تا مطلب مفید بزارم تا هم تاپیک از خاک خوردگی در بیادش هم بچه ها انرژی مثبت بگیرن !

Headphone
14-08-2011, 23:05
این مردان سرشناس قبلا چه شغلی داشتند ؟

1) آدولف هیتلر ( دیكتاتور آلمان ) ............................... نقاش پوستر
2) آلبرت انیشتن ( فیزیكدان ) ............................... منشی اداره ثبت
3) الویس پریسلی ( خواننده ) ............................... راننده كامیون
4) امیركبیر ( صدراعظم ناصرالدین شاه ) ............................... آشپز
5) او هنری ( نویسنده ) ............................... گاوچران
6) جرالد فورد ( رئیس جمهور آمریكا ) ................................ مانكن لباس مردانه
7) جوزپه گاریبالدی ( انقلابی ایتالیایی ) ............................... ملوان
8) جیمی كارتر ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... بادام كار
9) رونالد ریگان ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... هنرپیشه سینما
10) شون كانری ( هنرپیشه سینما ) ................................. بنا و راننده كامیون

11) كلارک گیبل ( هنرپیشه سینما ) ............................... چوب بر
12) ویلیام فالكنر ( نویسنده ) ............................... نقاش ساختمان
13) گاندی ( رهبر فقید هند ) ............................... وكیل دادگستری
14) جرج واشنگتن ( اولین رئیس جمهور آمریكا ) ................................. كشاورز
15) نادرشاه افشار ( موسس سلسله افشاریه ) ............................... پوستین دوز
16) یعقوب لیث ( سرسلسله صفاریان ) ............................... رویگر
17) امیر اسماعیل سامانی ( سرسلسله امرای سامانی ) ............................... ساربان
18) آلپتكین ( سرسلسله غزنویان ) ............................... غلام زر خرید
19) فرخی سیستانی ( شاعر مشهور ایران ) ............................... كارگر كشاورز
20) محمد ( پیامبر بزرگ اسلام ) ................................. چوپان و بعدها تاجر

21) عیسی ( ناجی و مسیح ) ............................... نجار
22) موسی ( پیامبر بزرگوار یهود ) ............................... چوپان
23) پاندیت نهرو ( نخست وزیر هند ) ............................... وكیل دادگستری
24) موسولینی ( دیكتاتور ایتالیا ) ............................... روزنامه نویس
25) ساموئل مورس ( مخترع آمریكایی ) ............................... نقاش
26) جک لندن ( نویسنده آمریكایی ) ............................... كارگر كشتی
27) آلبر كامو ( نویسنده فرانسوی ) ............................... معلم
28) ریچارد نیكسون ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... وكیل دادگستری
29) آبراهام لینكلن ( رئیس جمهور آمریكا ) ............................... هیزم شكن
30) گی دو موپاسان ( نویسنده آلمانی ) ............................... كارمند دریا داری

31) چارلز دیكنز ( نویسنده انگلیسی ) ............................... منشی
32) آناتول فرانس ( نویسنده فرانسوی ) ............................... كتابفروش
33) مولیر ( نویسنده بزرگ فرانسوی ) ............................... هنرپیشه
34) هربرت جرج ولز ( نویسنده بزرگ انگلیسی ) ............................... شاگرد بزاز
35) ارنست همینگوی ( نویسنده بزرگ آمریكایی ) ............................... خبرنگار
36) ویلیام شكسپیر ( نویسنده بزرگ انگلیسی ) ............................... هنرپیشه سیار
37) فیدل كاسترو ( رئیس جمهور كوبا ) ................................ دانشجوی حقوق
38) كاردینال ریشیلو ( صدر اعظم معروف فرانسه ) ............................... كشیش
39) ناپلئون بناپارت ( امپراطور فرانسه ) ................................ افسر توپخانه
40) كریم خان زند ( موسس سلسله زندیه ) ............................... تیر انداز سپاه نادر شاه

41) میرزا تقی خان امیر كبیر ( صدر اعظم ناصرالدین شاه ) ............................... منشی
42) ژاندارک ( شخصیت نیمه مذهبی و قهرمان فرانسوی ) ............................... چوپان
43) هانری فورد ( كارخانه دار آمریكایی ) ............................... ساعت ساز
44) توماس ادیسون ( مخترع بزرگ آمریكایی ) ............................... تلگرافچی
45) آلفرد نوبل ( بنیانگذار جایزه نوبل )............................... كارگر كارخانه
46) والت دیزنی ( مخترع سینمای انیمشن ) ............................... پادوی مغازه
47) میكلانژ ( نقاش مجسمه ساز ایتالیایی ) ............................... سنگ تراش

پ ن : احساس کردم تاپیک خوابیده ، برای همین سعی کردم یکی دو تا مطلب مفید بزارم تا هم تاپیک از خاک خوردگی در بیادش هم بچه ها انرژی مثبت بگیرن !

من نفهمیدم امیرکبیر آشپز بوده یا منشی! شایدم موقع آشپزی تلفنارم جواب میداده!:27:

Gam3r
14-08-2011, 23:05
من نفهمیدم امیرکبیر آشپز بوده یا منشی! شایدم موقع آشپزی تلفنارم جواب میداده!:27:

جلوی امیر کبیر نوشته آشپز که ! شماره 4 رو نمیگی مگه ؟! :دی
نکنه شماره 41 رو میگی ؟ :دی فکر کنم اون یکی دیگه باشه !! :دی

پ ن : همچنان منتظر سعید جان هستیم ! سعید امشب اگه پست رو ندی نصفه شب برات زنگ میزنم بی خواب بشی !! :دی

saeed_cpu_full
14-08-2011, 23:07
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند وقت پیش محمد عزیز کلی اصرار میکرد که یه متنی بنویسم ولی به دلیل کمبود وقت شرمندش میشدم. سه شنبه کلاس های تابستون مدرسم تموم شد و یه کم وقت آزاد بدست آوردم ، سعی کردم توی این پست یه سری تجربه های شخصی خودم و دوستانم رو بنویسم. خواهشی که از شما دارم اینه که حتما کل پست رو بخونید ، مطمئنم خیلی کمکتون میکنه /// چون مطالب این پست تجربه ی من و دوستانم هست ، مطمئنا با اکثر مطالبش شما هم برخورد خواهید کرد و اگه راه مقابله با اون رو ندونید مجبورید مثل ما با روش آزمون و خطا جلو برید و بعضی موقع ها به خاطر اشتباهتون تاوان سنگینی رو بپردازید ، پس حتما کل پست رو بخونید !

...
◄ کی هستم ؟!

من سـعـید هستم . دبستان توی یه مدرسه ی دولتی بودم . راهنمایی رو توی شاهد بودم و در حال حاضر در دبیرستان غیر انتفاعی نــجــم الـثــاقــب ( از مجموعه دبیرستان های سلام ) درس میخونم . رشتم ریاضیه و معدل پارسالم 19.25 شده .

اول از همه میخوام یه دسته بندی کلی درباره ی موضوعات این پست انجام بدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چگونه مطالعه کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگیزه برای درس خوندن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه ی مطالعاتی صحیح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه مشخص کردن مطالب مهم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولویت بندی در خواندن مطالب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیوه ی مرور درس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب منابع مطالعاتی مناسب

..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آفت های مطالعه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلاس های غیر ضروری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان ناباب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتیاد به یک تفریح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست جنس مخالف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواب !
....
☜ چـگــونـه مـطــالــعــه کــنــم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اهمیت این بخش فوق العاده زیاده . اگر شما یک روش مطالعه ی صحیح داشته باشید ، سریع تر مطالب رو یاد میگیرید و توی یه بازه ی زمانی مشخص مطالب بیشتری میخونید . بعضی هارو دیدم از این بخش بی تفاوت میگذرن و دونستن روش صحیح مطالعه و شرایطش رو یه وقت تلف کردن به حساب میارن و معمولا دلیلشون هم این هست : « فلان دانشمندمون ، توی خونشون یه چراغ نداشتن و طرف مجبور بوده بره زیر تیر چراغ برق توی بدترین شرایط درس بخونه و با این شرایط دانشمند هم شده ... » برای جواب دادن به این دسته از عزیزان باید گفت که همون دانشمند اگه توی شرایط مناسب درس میخوند، به جای اینکه روزی 7 ساعت وقت بزاره برای خوندن مطالبش ، با روزی 3 ساعت هم کارش راه میفتاد و مطلب رو سریع تر میگرفت .. بعضی ها هم دیگه خیلی توی کشف راه صحیح مطالعه وسواس دارن ! مثلا طرف 2 ماه فقط دنبال روش های مطالعه میگرده و میترسه با یه روش غلط استارت بزنه . اگر حتی با یه روش مطالعه ی غلط استارت بزنید طی یه مدتی با کسب تجربه ، کم کم خودتون روش مطالعه ی مناسبتون رو کشف میکنید :21:

◄ انـگـیــزه بـرای درس خــونــدن

حتی در بین بچه های درس خون هم این سؤال همیشه هست : « اصلا من برای چی دارم این درس ها رو میخونم ؟! » معلم های ما برای جواب دادن به این سؤال معمولا میگفتن : « برای کنکور ! » در واقعیت هم اگه هدف نداشته باشید جوابش همینه . خیلی از درس هایی که میخونیم شاید به درد آینده نخوره اما چیزی که باعث شده هم مدرسه ای هام علاقه به درس خوندنشون خیلی زیاد بشه ، اینه که هدفشون رو مشخص کردن . به خاطر همین توی درس خوندن یه انگیزه ی وصف نشدنی پیدا کردن . خودم رو مثال میزنم من از فیزیک متنفر بودم . همش میگفتم : « چیه این فیزیک ؟! فقط بلدن توپ بندازن بالا بگیرنش !! » [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش تا دلتون بخواد از بچگی خوره ی بازی های کامپیوتری بودم . یه روز با یه برنامه ی بازیسازی آشنا شدم و شروع کردم به بازیسازی و در حال حاضر برنامه نویس برای بخش انجین هستم ( Game Programmer ) و بعضی موقع ها برای یه شرکتی برنامه مینویسم و قصد هم دارم که توی آینده در یکی از دانشگاه های کانادا Computer Science بخونم و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید این هدف من برای شما مسخره باشه ولی من راهم رو پیدا کردم . میدونم بازی نیاز به فیزیک داره . فیزیک رو برنامه نویس مینویسه و من برای اینکه فیزیک بازی هارو بنویسم باید خودم فیزیکم خوب باشه . پس الان میدونم تک تک فرمول های فیزیک که دارم یاد میگیرم در آینده برای نوشتن الگوریتم ها کمکم میکنه. به خاطر همین فیزیک رو با یه انگیزه ی بالایی میخونم و از خوندنش لذت میبرم ! برای مشخص کردن هدف فقط کافیه ببینید به چه چیزی علاقه دارید . اون علاقه و وابستگی شما رو به عالی ترین درجه ها میرسونه !
از الان اگه هدفتون مشخص باشه انگیزتون برای درس خوندن چند برابر میشه ( البته این وسط عربی مظلوم واقع میشه چون وجودش اضافیه ! ولی با همون فرض « برای کنکور ! » عربی رو هم بخونید : دی )

◄ بـرنـامـه ی مـطـالـعـاتـی صـحـیـح
( این قسمت رو قبلا توی یه مقاله توی پی.تی خونده بودم و به نظرم راه هایی که نویسنده ی اون مقاله پیشنهاد داده خیلی عالیه و خودم با این روش جواب گرفتم. این قسمت رو عینا از اونجا کپی میکنم)

هر چند به ندرت من دیدم بدون برنامه هم کسی موفق بشه، ولی اکثرا کسایی توی یه امتحان موفق میشن که با برنامه جلو میرن.

اگر برای خوندن یه مبحث مدت زمان خاصی رو وقت دارید سعی کنید طوری زمان تون رو تنظیم کنید که 3-2 دور مطالب رو بخونید. به عنوان نمونه:

مثال:
فرض کنید 500 صفحه جزوه رو باید برای امتحانی بخونید و یک هفته هم وقت دارید. چه جوری میشه این وقت رو استفاده کرد:

الف- روش بسیار غلط و بسیار شایع: روز اول 10 صفحه می خونید، روز دوم 20 تا، روز سوم 25 تا و ...، شب امتحان که می رسه می بینید که شما موندید و 300 صفحه جزوه نخونده و با سرعت نور سعی می کنید بخونیدش. نتیجه اش هم اینه که اگه خیلی شانس بیارید یه دهی می گیرید! که البته به احتمال زیاد هم این طور نیست و...

ب- روش غلط دیگه: 500 صفحه رو تقسیم بر 7 روز می کنید، می افته حدودا روزی 70 صفحه، شروع می کنید روزی 70 صفحه خوندن، ولی روز امتحان می بینید بیشتر مطالبی که اول خونده بودید رو یادتون نمیاد! :41:
نتیجه باز هم خوب نیست ...

ج- روش صحیح:طوری تنظیم می کنید که 3-2 دور مطالب خونده بشه. مثلا در ابتدا روزی 120 صفحه مطالعه می کنید، که حدودا در چهار روز دور اول تموم میشه. دور دوم روزی 250 صفحه و 2 روزه، دور سوم شب امتحان از مطالب سخت تر + نمونه سوال زدن.
نتیجه تضمینی عالیه، اگر بد بود بنده همین جا هستم، می تونید تشریف بیارید مجازات کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ممکنه این سوال پیش بیاد که چطور میشه تو یه روز مثلا 120 صفحه درس خوند؟ این طوری:

تنظیم بندی زمان درس خوندن:
مکررا دیدم که افراد موفق حتی زمان یک روزشون رو هم تقسیم بندی می کنند. یعنی مثلا میگن من اگر امروز 10 ساعت مفید دارم و می خوام 120 صفحه بخونم می افته ساعتی 12 صفحه، یعنی هر 5 دقیقه یک صفحه.
حتی می تونید روی صفحه های جزوه تون تایم بنویسید (روش بسیار مورد علاقه خودم). مثلا روی صفحه 1 بنویسید 8:05 و روی صفحه دو 8:10 و الی آخر، و بعد خودتون رو مقید کنید که باید تا ساعت 8:05 صفحه یک تموم بشه و تا 8:10 صفحه دو و ...
این روش باعث میشه که حواس تون بسیار به درس جمع بشه و از حواس پرتی و عدم تمرکز نجات تون میده. به شدت هم توصیه میشه !

◄ نـحـوه مـشـخـص کـردن مـطـالـب مــهــم

من برای مشخص کردن مطلب های مهم از پرانتز استفاده میکنم . اونایی که خیلی مهم هستن رو با دو تا پرانتز مشخص میکنم و دور کلمه های کلیدی رو با خودکار دایره میکشم .
از ماژیک Highlighter برای مشخص کردن مطالب مهم خوشم نمیاد چون به مرور زمان چشم خسته میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این ماژیک ها برای مشخص کردن تست ها یا سؤالاتی که نکته ی مهم دارن استفاده میکنم و فقط روی شماره ی سؤال این ماژیک رو میکشم و موقع دوره کردن سؤال ها ، فقط اونهایی که مطلب مهم یا نکته داشتن رو میخونم . کلا اگه موقع دوره کردن مطلب دیدید وقتتون تنگه فقط اون مطالبی که به عنوان نکته ی کلیدی مشخص کردید رو بخونید .
از خط کشیدن زیر مطالب هم زیاد خوشم نمیاد چون به نوعی کتاب رو بیخودی کثیف میکنه.
خلاصه برداری هم یه روش خیلی خوب هست ولی وقت گیره . به هر حال اگه وقت زیاد داشتید میتونید از این روش هم استفاده کنید

◄ اولــویــت بــنــدی در خـوانــدن مـطـالــب

مکررا توصیه میشه موقع درس خوندن جوگیر نشید ! اول از همه مطالب مهم رو بخونید و بعدش برید سر مطالبی که اهمیتشون کمتره . من خودم سال اول خیلی موقع درس خوندن جوگیر میشدم ! یعنی موقع خوندن درس ها حتی زیرنویس عکس ها ، بیشتر بدانید ها ، مطالب حاشیه ای و ... رو با دقت زیاد میخوندم و بعدش که به خودم میومدم میدیدم که وقت خیلی خیلی کمی دارم و هنوز کلی مطلب مهم مونده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر همین عادتم نمیتونستم مطالب رو کامل بخونم و یه بخشی از درس ها میموند و نمرم هم کم میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اول مطالب خیلی مهم رو بخونید بعدش برید سراغ قسمت های کم اهمیت تر .

◄ شــیــوه ی مـــرور درس هـــا

در مورد اهمیت این بخش قبلا صحبت کردم . روش های خوب برای مرور درس ها :

1) خوندن مجدد : در مورد درس هایی مثل ادبیات که همه ی مطالبش مهم هست واقعا به درد میخوره . سرعت کمی داره ولی در صورتی که با دقت بخونید بازده عالی داره .

2) تست زدن : ( روش مورد علاقه ی من ! ) خوبی این روش اینه که هم یه دوره هست هم برای کنکور مناسبه هم سرعت زیادی داره هم برای کل درس ها مناسبه .

3) حل نمونه سؤالات امتحان های سال قبل : برای امتحان های تشریحی توصیه میشه . میتونید از همین اینترنت نمونه سؤال هارو دانلود کنید یا از کتاب های گلواژه که جواب تشریحی هم دارن برای این کار استفاده کنید ...

دنبال روش های عجیب غریب دیگه مثل ضبط صدای خودتون نباشید . هیچ کدوم از این روش ها جای سه روش اصلی بالا برای مرور رو نمیگیره

◄ انـتـخـاب مــنـابـع مـطـالـعـاتـی مــنــاســب

هر سال کتاب های نشر الگو رو برای تست به ما میدادن ولی برای سال سومی ها دیگه کتاب نشر الگو رو نمیدن ( به خاطر حجم زیاد کتابها و صد البته پولش ! ) یه ویژگی خوب همه ی کتاب های این انتشارات تست های خیلی جون دارش هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین خاطر برای تست تا حد امکان سعی میکنم از کتاب های این انتشارات استفاده کنم .. لیست کتاب های پیشنهادی من :

✔ حسابان : من خودم نشر الگو رو خریدم . نسبت به کتاب های دیگه تست هاش قوی تر و سخت تر و متنوع تره

✔ فیزیک : به توصیه ی معلمم کتاب تست خـیـلـی سـبــز رو خریدم . فوق العاده عالیه . برای توصیف این کتاب میتونم بگم کتاب شیمی مبتکران ( نوشته ی بهمن بازرگانی ) رو برای فیزیک تصور کنید .. میشه کتاب تست خیلی سبز فیزیک . هم تست آسون داره هم تست خیلی سخت . جواب های تشریحی اون کامله و به سبک کتاب شیمی مبتکران بین جواب تست ها ، نکته هارو توی کادر های مشخص همراه کاریکاتور و عکس و ... آورده . حتما توصیه میکنم این کتاب رو برای فیزیک بخرید

✔ شیمی : فکر کنم همه این نظر رو داشته باشن که کتاب های بهمن بازرگانی ( انتشارات مبتکران ) ، بهترین کتاب برای شیمی هست

✔ جبر و احتمال : نشر الگو رو خریدم . زیاد راضی نیستم چون اولا تعداد تست هاش خیلی کمه ، دوما از توضیحات علیپور ( نویسنده ی کتاب ) زیاد خوشم نمیاد . نگارش خوبی نداره . البته یه نکته قوت خیلی عالی داره و اونم تمرین های خوبش هست هست ولی در کل کتاب خیلی خوبی نیست . مشاور و معلممون کتاب ده استاد رو پیشنهاد دادن که راستش هنوز اون رو نگرفتم

✔ دین و زندگی : کتاب جامع نشر الگوی دین و زندگی رو از پارسال گرفته بودم که هم سال دوم رو داره ، هم سوم و هم پیش . تست های خیلی خوبی داره و علاوه بر کتاب یه ضمیمه هم ، همراهش هست که تمام پاسخ ها به صورت تشریحی اونجا نوشته شده .

✔ زبان انگلیسی : کتاب انگلیسی انتشارات مبتکران نوشته ی شهاب اناری خیلی کامل و عالیه و تست های خوبی هم داره .

✔ زبان فارسی : خودم از روی کتاب میخوندم . جزوه ی معلممون هم بسیار کامل بود به خاطر همین نیاز پیدا نکردم که دنبال کتاب کمک آموزشی برای اون بگردم ( به جز برای تست) کتاب تست خوب هم براش ندیدم

✔ ادبیات فارسی : سری کتاب های مدرسه کنکور مخصوص ادبیات فارسی از انتشارات کلک معلم به نظرم خیلی عالیه . توضیحاتش واقعا کامله و تست های خوبی داره . مثلا هر بیت رو جدا جدا گذاشته و تمام نکات مربوط به اون بیت رو هم زیرش نوشته + تمام بیت های دیگه که توی کتاب اومده و ارتباط معنایی با بیت مربوط داره رو لیست کرده که این برای کنکور خیلی به درد میخوره . یکی از دوستام برای ادبیات کتاب گاج رو گرفته بود و زیاد راضی نبود ... میگفت کلک معلم کامل تر و جامع تره

✔ عربی : نشر الگوی جامع عربی رو خریدم که اکثر تست های اون سخته . عربی سال اول تا عربی سوم رو داره و همراه با جواب های تشریحی هست . کتاب عربی ایاد فیلی رو هم زیاد تعریف میکنن ولی من هنوز نخریدم

✔ هندسه : کتاب هندسه 2 انتشارات مبتکران رو گرفتم و فعلا راضیم .

✍ نــکـــتـــه 1 : چون امسال امتحان نهایی داریم حتما باید یک منبع خوب برای کار های تشریحی هم پیدا کنیم . من پارسال کتاب گلواژه رو برای دینی خریده بودم . خوبی این کتاب نحوه ی توضیح دادنش هست که مختصر و مفیده + نمونه سؤال های خیلی خوبش . تست هم داره ولی من از تست هاش خوشم نمیاد چون خیلی آبکی هستن ! فقط به درد کار های تشریحی میخوره . برای دروس بالا ( به خصوص عمومی ها ) کتاب های گلواژه هم توصیه میشه

✍ نــکـــتـــه 2 : حالم از قلمچی به هم میخوره ! :2: توی هر جمعی اسمش میاد سعی میکنم از اون جمع فاصله بگیرم ! هیچ کدوم از دوستام و مشاورام قلمچی رو توصیه نمیکنن . چند دلیل دارم برای این کار :

کتاب های بسیار بی ارزشی داره که تست های تألیفی اون در حد تست های کنکور دانشگاه آزاد هم نیست ! سعی کرده کتاب هاش رو از تست های الکی و بسیار مسخره پر کنه و اون رو با عنوان معجزه گر و منابع افراد برتر و ... به خورد دانش آموز ها بده ! من پارسال دنبال کتاب تست خوب برای زبان فارسی میگشتم و فقط قلمچی رو پیدا کردم . کتاب رو باز کردم و شروع کردم به تست زدن و با تست هایی برخورد کردم که تنفرم رو از قلمچی خیلی خیلی بیشتر کرد :
..
فعل چند زمان اصلی دارد ؟!-- 1) سه -----2) دو-----3) چهار-----4) پنج

فعل چند ویژگی دارد ؟!--1) سه ----- 2) دو----- 3) چهار ----- 4) پنج
..
نشانه ی مفعول کدام است ؟!-- 1) با-----2 2) را ----- 3) از -----4) که
..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از دیدن این تست ها از خنده داشتم میترکیدم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعدش واقعا یه خورده فکر کردم از خودم پرسیدم این دانش آموز ها به چه چیز این قلمچی دل خوش کردن ؟! واقعا توی کدوم کنکور این سؤال های مسخره میاد ؟! اصلا این کتاب های قلمچی به چه دردی میخورن ؟!
..
..

قلمچی برای خودش مغازه باز کرده ! میاد امتحان میگیره میگه X درصد از سؤالات این امتحانی که میگیریم از کتاب های تست ما میاد . یه دانش آموزی برای گرفتن تراز خوب میره کتاب های تست قلمچی رو هم میخره و چندین بار و با دقت این تست های مسخره رو جواب میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش رتبش بین یه سری فردی که از نظر درسی ضعیف و متوسط رو به ضعیف هستن میشه 22 . دیگه فکر میکنه همه چی تمومه و همین روزاست که با رتبه ی دو رقمی توی کنکور بین فامیل بچرخه ! بعدش که کنکور میده و رتبش میاد باورش نمیشه که باید بره فلان دانشگاه محروم توی یه شهر محروم تر درس بخونه ! اینقدر هم دنبال جامعه آماری بزرگ از نظر تعداد نگردید . جامعه آماری که 95 % از اون رو افراد ضعیف و متوسط رو به ضعیف تشکیل میدن به درد قلمچی و امثالش میخوره ! به نظر من یکی از عواملی که باعث شده مدرسه ی ما هر سال رتبه های خوبی توی کنکور بده ، شرکت نکردن توی آزمون های قلمچی هست !

✍ نــکـــتـــه 3 : شنیدم جوکار با گاج به مشکل خورده و اومده بیرون و یه انتشارات به اسم خودش زده و بعضی از نویسنده های گاج هم باهاش اومدن . برای خرید کتاب های گاج امسال دقت بیشتری به خرج بدید چون ممکنه با کتاب های چاپ 89 زمین تا آسمون فرق داشته باشه

✍ نــکـــتـــه 4 : در مورد خرید کتاب ها خسیس نباشید . سعی کنید بهترین منبع رو انتخاب کنید و همون رو کامل و چند بار بخونید . برای هر درس یه کتاب تست و یه کتاب تشریحی کفایت میکنه ( زیاد هم هست ! ) پس بیش از حد هم کتاب نخرید

☜درس های سال سوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که قبلا گفتم ، مدرسم توی تابستون یه سری کلاس گذاشته بود که یه مقدار از درس های زیر توی اون کلاس ها تدریس شد . لازم دونستم برای آمادگی بیشترتون در مورد این درس ها یه سری توضیحاتی رو بدم :

❁ دین و زندگی : مثل همون سال دوم تصورش کنید

❁ جبر و احتمال : فصل اول در مورد انواع روش های اثبات هست . درس شیرین و آسونیه اگه علاقه داشته باشید

❁ زبان انگلیسی : کتابش رو ندیدم از روی کتاب مبتکران درس رو میخوندیم . یه نگاه کلی انداختم به کتاب ، به نظرم زبان انگلیسی امسال به خصوص توی بخش قواعد خیلی آسونتر از زبان انگلیسی پارسال هست

❁ حسابان : واقعا مطالبش خیلی زیاده . این همه توی تابستون حسابان خوندیم هنوز فصل اول تموم نشده ! از نظر معلمم کتاب حسابان جدید نسبت به کتاب حسابان قدیم پیشرفته تر و بهتر شده . امتحان نهایی پارسال حسابان ، خیلی آسون بوده ( از پیش های امسال پرسیدم ) دلیلش هم به احتمال زیاد عوض شدن کتاب بوده . فکر کنم برای ما امتحان سخت تری بگیرن

❁ فیزیک : دقیقا از اونجایی شروع میشه که سال قبل تموم شد ! ولی به دلایلی معلم فیزیکمون اول از همه فصل دوم رو درس داد ( الکتریسیته ) که فصل راحتی بود و فقط بعضی تست های آونگ الکتریکی یه مقدار سختی داره

❁ هندسه : فصل اولش یه حالت دوره داره و فقط توش قضیه های تکراری اثبات میکنیم

❁ عربی : فوق العاده سخته ! درس اول برای ما کامل تدریس شد و درس دوم هم فقط قواعدش گفته شد . قواعد خیلی سخت و پیچیده ای داره . توصیه ی من اینه هر وقت معلمتون قواعد رو درس داد ، همون روز برید و بخونیدش . البته به گفته ی معلممون سختی عربی امسال فقط توی همین دو درس اول هست .

❁ شیمی : یه خورده در مورد واکنش و موازنه و اینجور چیزا مطلب خوندیم . تا اینجا که چیز خاصی نبود . به نظرم از شیمی دوم آسونتر هست چون مطالبش قابل لمس تره . توی شیمی دوم میگفتیم اوربیتال فلان اصلا معلوم نبود در مورد چی داره صحبت میکنه ! ولی توی این شیمی میگه سه گرم از فلان ماده رو بر میداریم . چون این مطالبش قابل لمس هست و دیگه عین سال دوم در مورد یه جهانی صحبت نمیکنیم که هیچیش رو به عینه ندیدیم ، از نظر من شیمی سوم آسونتره

✔ درس های امسال به خصوص دروس اختصاصی تا حدی با پارسال مشترکه پس حتما توی تابستون یه مرور روی درس ها داشته باشید

☜ آفــت هـــای مــطـــالــعــه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◄ کــلاس هــای غـــیــــر ضــروری

بین دوستان خودم ، کلاس های فوق برنامه و غیر ضروری بزرگترین آفت مطالعه هست ! کلاس هایی مثل زبان انگلیسی ، موسیقی ، کامپیوتر و ... که وقت آدم رو خیلی میگیرن ( هر چند کلاس های موسیقی خیلی کمتر از بقیه وقت رو میگیره ولی اگر احساس کردید داره به درستون لطمه وارد میکنه ، بیخیالش بشید ) من هم قبول دارم زبان انگلیسی هم به درس دبیرستان کمک میکنه و هم برای آینده خوبه ولی اگه بیش از حد وقت آدم رو بگیره ، ترک کردنش واجبه ! مکررا دوستانی رو دیدم که به خاطر همین کلاس ها ، نتونستن حتی تکلیف روز بعدشون رو انجام بدن ( چه برسه به اینکه بخوان برای امتحان مطالعه هم بکنند ! ) . باشگاه رفتن و کلاس های ورزشی رو برای شب بزارید . اگر بعد از مدرسه بلافاصله برید باشگاه ، دیگه جونی واستون برای درس خوندن نمیمونه.

◄ دوســـتـــان نــــابــــاب !

مطمئنا شما هم افرادی رو دیدین که همش سعی میکنن درس رو بد جلوه بدن. این افراد دو دسته هستن . یا خیلی ابله و نادون تشریف دارن یا خیلی زیرک و باهوش !
دسته ی اول ، کلا درس رو بد میدونن و درس خوندن رو وقت تلف کردن به حساب میارن و ... چوبش رو هم خیلی زود میخورن ( نمونش دوست دوران راهنمایی خودم که الان درس رو ول کرده داره دست فروشی میکنه ! :41: )
دسته ی دوم خودشون روزی N ساعت درس میخونن و مدام از مضرات درس خوندن میگن . مدام با صفت هایی مثل خرخون و ... سعی میکنن شما رو از درس خوندن منصرف کنن . همش از آینده صحبت میکنن . اینکه فلان شخص موفق بیسواد بوده یا این همه مهندس و ... توی یه پروژه ی ساخت و ساز زیر دست یه بی سواد کار میکنن. حالا سؤال اینه که با این افراد باید چیکار کرد ؟! اگر شما توی این موقعیت قرار گرفتید ، اول از همه حرف های اون شخص رو تأیید کنید ! بعدش بی اعتنا به حرف هایی که رد و بدل شده درس خوندنتون رو ادامه بدید ! آخر که رتبه ها اومد با یه نگاه عمیق از جلوی اون شخص رد بشید ! دیدن قیافه ی اون هم خیلی خنده دار و جالبه که لذتش قابل وصف نیست :31:

◄ اعــتــیـــاد بـــه یــک تــفــریــح ( فـیـلـم دیـدن ، بـازی کـردن ، ایـنـتـرنـت و ... )

توی اعتیاد به کامپیوتر و اینترنت فکر نکنم از هم سن ها کسی به پای من و محمد برسه ! اگه به تاریخ عضویتم دقت کنید میبینید که از تابستون کلاس پنجم ابتدائی عضو P30World بودم ! دیگه خودتون تا تهش رو برید !
محمد هم که از اعضای قدیمی P30World هست و مثل من معتاد به اینترنت و کامپیوتره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو با هم از صبح تا شب بازی های آنلاین رو شیفتی بازی میکردیم و ... !! ولی با یه ترفند خیلی ساده نزاشتیم این اعتیاد، به درس خوندنمون لطمه وارد کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض میکنیم از مدرسه که میرسید خونه ساعت 4 بعد از ظهره. برای رفع خستگی و ... تا ساعت 5 استراحت میکنید ( دقت کنید ! استراحت به معنای کامپیوتر رفتن و بازی کردن و حتی تلویزیون دیدن نیست ! ) از ساعت 5 تا 9 ، چهار ساعت برای درس خوندن دارید که واقعا کافیه . ساعت 9 هم که معمولا شام میخورید و دیگه بعد از اون به دلیل سنگین شدن ، حالی برای درس خوندن باقی نمیمونه . از 9 به بعد خیلی راحت میتونید به تفریحتون برسید و لذت ببرید ! حتی میتونید با تقسیم زمان خوندن دروس و انجام تکالیف بین روز های هفته ، مدت زمان تفریحتون رو بیشتر هم بکنید. اگر شما به محض دیدن کامپیوتر وسوسه میشید و نمیتونید خودتون رو کنترل کنید بهتره برای درس خوندن به خونه ی یکی از اقوام برید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ترجیحا خونه ی مادربزرگ و پدر بزرگ ! )

◄ دوســـت جــنـــس مـــخــالـــف !

با دیدن خیلی از دوستام و با توجه به تجربه های اونها به طور قطع میگم این ارتباط در 99.99% موارد چیزی جز وقت تلف کردن نیست ! ( البته الان همتون میگید ما جزء اون 0.01 % هستیم ! که این هم برخواسته از روحیه ی تافته ی جدا بافته بودن ما ایرانی هاست که همیشه خودمون رو برتر از بقیه و یک استعداد کشف نشده میدونیم که صحبت در مورد این روحیه از ظرفیت این مقاله خارج هست ! ) نمیدونم چرا با این همه تجربه ی ناموفق ، باز هم جوون ها و نوجوون ها دنبال این دوستی ها هستن و روی این روابط از ریشه غلط ، نام مقدس « عشق » رو هم میزارن ! پیشنهاد میکنم چند تا مقاله ی علمی در این مورد بخونید . ( مقاله های دینی غالبا با افراط به این قضیه نگاه میکنن به خاطر همین مقاله های علمی رو توصیه میکنم )

◄ خـــــواب !

یکی از بزرگترین آفت های مطالعه خواب بیش از حد هست ! سال دوم من این مشکل رو داشتم . از مدرسه که به خونه میرسیدم مثل جنازه روی زمین میفتادم و تا ساعت 7 ( حداقل ! ) میخوابیدم و بعد از اینکه بیدار میشدم نه تنها خستگیم برطرف نمیشد بلکه کسل تر هم میشدم ! با بی حوصلگی درس میخوندم و ... خواب بیش از حد یا درست تر بگم خستگی بیش از حد میتونه ناشی از یه بیماری مثل کم خونی باشه یا ناشی از به هم خوردن ساعت خواب شبانه باشه یا ناشی از غذای چرب خوردن و ... اگر شما موقع مطالعه احساس خواب آلودگی می کنید یا سرگیجه دارید بهتره به دکتر چشم پزشک مراجعه کنید . در صورت جدی نگرفتن این مشکلات ، توی دوران کنکور این مسائل دست و پا گیرتون میشه.

پ.ن 1 : سعی میکنم این پست رو آپدیت کنم و مطالب بیشتری بهش اضافه کنم
پ.ن 2 : به دلیل کمبود وقت نمیتونم به تاپیک سر بزنم . اگر سؤالی داشتید توی همین تاپیک مطرح کنید و از پیغام خصوصی زدن خودداری کنید !
پ.ن 3 : تمام قسمت های این مقاله رو میتونید با ذکر منبع توی سایت های دیگه کپی کنید
پ.ن 4 : بهترین راه برای تشکر کردن از من فقط دعا کردن برای منه ... همین !
پ.ن 5: انگشتام بی حس شد از بس تایپ کردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sn@pe
15-08-2011, 09:40
WOOOWممنون سعید جان نصفشو خوندم دارم دو باره و سه باره همون نصفشو میخونم تا کاملا عمق جملاتتو بفهمم و ملکه ذهنم شه :15::thumbsup:
دمت گرم پسر:40::11::10::46:

آخیش از این قابلیت تایید پست بوسیله مدیران دراومدیم خدا رو شکر :31::42::38::16:

nafe-bandar
15-08-2011, 11:08
اسم کوچیک : مهرداد
مدرسه : سمپاد بوشهر
رشته تحصیلی : ریاضی فیزیکـــــ!
معدل : 16.90
-------------------------

سلام به همه
اینجا هم از این تاپیکا بوده می نمی دونستیم :31:؟
مدرسمون یه سری کلاسا واسه مرور درس های امسالمون گذاشته بود
حیف بود نرفتم پشیمونم الان
ولی ...
حال هوای آخر تابستون چطوره ؟؟؟

Gam3r
15-08-2011, 12:11
اول از همه جا داره از سعید عزیز بابت مقاله ای که نوشتند تشکر کنم ،
خیلی کامل بود سعید جان ، ممنون ...
+
مقاله ات به پست اول اصافه شد
+
خودت هم به پست اول اضافه شدی !!

WOOOW

آخیش از این قابلیت تایید پست بوسیله مدیران دراومدیم خدا رو شکر :31::42::38::16:
شیرینی بده ! شماره ام رو میدم یه شارژ 5 تومنی بخر کدش رو برام بفرست ! همین حالا !! : دی

سلام به همه
ولی ...

خوش اومدی مهرداد جان ، به پست اول اضافه شدی ...
+
چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟
+
حال و هوای اخر تابستون خیلی حال میده !! من که خیلی منتظر شروع مدارس هستم !
الان این رو میگم ، باز وسط مدرسه میگم که دلم واسه تابستون تنگ شده !!

Lord-Babak
15-08-2011, 12:18
مرسی سعید جان همشو خوندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی

◄ دوســـت جــنـــس مـــخــالـــف !

با دیدن خیلی از دوستام و با توجه به تجربه های اونها به طور قطع میگم این ارتباط در 99.99% موارد چیزی جز وقت تلف کردن نیست ! ( البته الان همتون میگید ما جزء اون 0.01 % هستیم ! که این هم برخواسته از روحیه ی تافته ی جدا بافته بودن ما ایرانی هاست که همیشه خودمون رو برتر از بقیه و یک استعداد کشف نشده میدونیم که صحبت در مورد این روحیه از ظرفیت این مقاله خارج هست ! ) نمیدونم چرا با این همه تجربه ی ناموفق ، باز هم جوون ها و نوجوون ها دنبال این دوستی ها هستن و روی این روابط از ریشه غلط ، نام مقدس « عشق » رو هم میزارن ! پیشنهاد میکنم چند تا مقاله ی علمی در این مورد بخونید . ( مقاله های دینی غالبا با افراط به این قضیه نگاه میکنن به خاطر همین مقاله های علمی رو توصیه میکنم )
هاندرد پرسنت تائید میشه:دی
یکی از عواملی که باعث شد امسال رو کلا گند بزنم همین بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sn@pe
15-08-2011, 12:19

سلام به همه
ولی ...

سلام مهرداد خوش اومدی :10::46::20::31:

شیرینی بده ! شماره ام رو میدم یه شارژ 5 تومنی بخر کدش رو برام بفرست ! همین حالا !! : دی

شمارتو بده بفرستم فقط خطه ایرانسل ندارم :21::27::31:

یکی از عواملی که باعث شد امسال رو کلا گند بزنم همین بود
:blink::wub:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](35).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif:ohno:
عشقی مشقی بوده یا نه بچه بازی بوده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).gif

Lord-Babak
15-08-2011, 12:21
ممد برا آخرین بار بهت تذکر میدم اون علامت تعجبارو برداری وگرنه بد میبینی!!!:دی:دی

nafe-bandar
15-08-2011, 12:21
خوش اومدی مهرداد جان ، به پست اول اضافه شدی ...
+
چیجوری با تاپیک آشنا شدی ؟
+
حال و هوای اخر تابستون خیلی حال میده !! من که خیلی منتظر شروع مدارس هستم !
الان این رو میگم ، باز وسط مدرسه میگم که دلم واسه تابستون تنگ شده !!

ممنون از همه انشالله دور هم جمع دوستانه و مثبتی رو داشته باشیم( عجب جمله بستم!)

توی امضای خودتـــــ :31:
من که هنوز هوس مدرسه نکردم :31:
کلا عند عشق و تعطیلات توی همین ماهه، البته واسه استان های بالا اینجا که هوا مثل جهنمه!
نگران نباش اون همه تعطیلی بین سال هست که ز تعطیلی زده میشی :31:
امسال امتحانات نهایی داریم، میدونم دارم شعار میدم ولی از این تعطیلی ها خیلی میشه استفاده کرد!

Lord-Babak
15-08-2011, 12:29
عشقی مشقی بوده یا نه بچه بازی بوده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نبوده...هنوزم هست:دی

Gam3r
15-08-2011, 12:33
مرسی سعید جان همشو خوندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی
هاندرد پرسنت تائید میشه:دی
یکی از عواملی که باعث شد امسال رو کلا گند بزنم همین بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این قسمت قرمز ثابت کردی که به معنی حقیقی کلمه لر هستی !! :31::31:
اگه درس قبلی کلاس زبانمون درباره درصد و آمار و ارقام نبود الان نمیفهمیدم اون پرسنت یعنی درصد ! :31:

شمارتو بده بفرستم فقط خطه ایرانسل ندارم :21::27::31:

093600304**
دو تای آخر رو حدس بزن ! :دی

ممد برا آخرین بار بهت تذکر میدم اون علامت تعجبارو برداری وگرنه بد میبینی!!!:دی:دی

میخوای چیکار کنی ؟ :دی

ممنون از همه انشالله دور هم جمع دوستانه و مثبتی رو داشته باشیم( عجب جمله بستم!)

توی امضای خودتـــــ :31:
من که هنوز هوس مدرسه نکردم :31:
کلا عند عشق و تعطیلات توی همین ماهه، البته واسه استان های بالا اینجا که هوا مثل جهنمه!
نگران نباش اون همه تعطیلی بین سال هست که ز تعطیلی زده میشی :31:
امسال امتحانات نهایی داریم، میدونم دارم شعار میدم ولی از این تعطیلی ها خیلی میشه استفاده کرد!

تعطیلی بین سال ؟ منظورت همون 4 تا جمعه توی هر ماه هست ؟ :دی

کدوم تعطیلی ها ؟! مگه هر ماه چند تا تعطیلی داریم ؟

پ ن : بچه ها پست مفید بدین ! فرشید میاد همتون رو با لقد از انجمن پرت میکنه بیرون هااا ! :دی

Sn@pe
15-08-2011, 12:52
نبوده...هنوزم هست:دی

ایول عینه خودمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif
پ ن : بچه ها پست مفید بدین ! فرشید میاد همتون رو با لقد از انجمن پرت میکنه بیرون هااا ! :دی

دیگه با پستای سعید و تو دیگه جایی برایم ا نمیمونه که دادا
:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](23).gif

Lord-Babak
15-08-2011, 12:57
با این قسمت قرمز ثابت کردی که به معنی حقیقی کلمه لر هستی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درس قبلی کلاس زبانمون درباره درصد و آمار و ارقام نبود الان نمیفهمیدم اون پرسنت یعنی درصد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه معنی حقیقی کلمه لر رو بگی بدونم؟ :|

093600304**
دو تای آخر رو حدس بزن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
67 :27:

میخوای چیکار کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میرنم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم:دی

پ ن : بچه ها پست مفید بدین ! فرشید میاد همتون رو با لقد از انجمن پرت میکنه بیرون هااا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه که پستای خودت خیلی مفیده!!!:دی

Gam3r
15-08-2011, 17:51
دیگه با پستای سعید و تو دیگه جایی برایم ا نمیمونه که دادا

نه ، کلا منظورم اینه که سعی کنین پست ها محتوا داشته باشه ، چون فرشید ممکنه تاپیک رو ببنده ، اخطارش رو هم قبلا به من داده واسه همین اگه ببینه تاپیک داره منحرف میشه میاد و تاپیک رو میبینده ! هر بحثی دوست دارین بکنین فقط پست هاتون محتوای مفید داشته باشه !

67 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31:

نه که پستای خودت خیلی مفیده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من لا به لای پست های مفید ، اسپم میدم ! :دی

برای اینکه این پست اسپم نباشه :
من که هنوز 1 ساعت توی این هفته نخوندم !! نمیدونم چرا تابستون حس درس خوندن نمیاد !!

Sn@pe
15-08-2011, 19:01
رای اینکه این پست اسپم نباشه :
من که هنوز 1 ساعت توی این هفته نخوندم !! نمیدونم چرا تابستون حس درس خوندن نمیاد !!

من این روزا پشت سر هم دارن ازمون درس هایی که تو این 1 ماه و نیم یاد دادند امتحان میگیرند
امروز حسابان امتحان داشتم زیاد خوب ندادم سخت بود حول و حوش 12 ساعت تو دو روز خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif
فردام شیمی امتحان دارم 4 ساعت خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif

*M!L4D*
16-08-2011, 00:07
برای اینکه این پست اسپم نباشه :
کی بود میخواست 5 ساعت روزی بخونه :27:
من اگه حسش اومد فردا فصل اول شیمی 3 رو میخونم : دی

Javadnet
16-08-2011, 12:59
سلام برو بچ،من یکی که اصلا حس درس خوندن ندارم به جون خودم.نمیدونم چرا؟
من امسال خردادم چیزی نخوندم!و گند زدم کلا!!!
دوست دارم از اول شهریور شروع کنم یکم شیمی 2 بخونم که هیچی نفهمیدم ازش،زیست رو هم میخوام یک نیم دور بزنم!
البته اگه بشه.
دیگه چه خبر؟!!!؟

TLOVE
16-08-2011, 20:11
راستی اهل کجایی؟

سلام شرمنده دیر شد تجربی هستم اینم معدل سال قبلم بود

Gam3r
16-08-2011, 23:05
کی بود میخواست 5 ساعت روزی بخونه :27:

:31:

من که این هفته عربی 2 ساعت - ریاضی 2 ساعت رو ثابت نگه داشتم !
به امید خدا هفته ی بعد میرسونم به 5 ساعت !!

سلام شرمنده دیر شد تجربی هستم اینم معدل سال قبلم بود

دوست من لطف کن مشخصات کاملت رو بده تا به پست اول اضافه ات کنم !
نام / نوع مدرسه ( دولتی - نمونه - غیر انتفاعی - سمپاد ) / رشته / معدل کتبی سال دوم

+

امروز رفتم بهترین مدرسه ی غیر انتفاعی شهرستان قائمشهر برای ثبت نام !
قبل از اینکه با مدیر مدرسه صحبت کنم ، رفته بودم آموزش پرورش و پرسیدم و بهم گفتن که شهریه ی مدرسه ی غیر انتفاعی فردوسی 794 هزار تومن هست ! اما وقتی رفتم با مدیر مدرسه صحبت کردم ، مدیر مدرسه گفت شهریه 900 هزار تومنه !! به مدیره میگم آموزش و پرورش میگه 794 تومن شهریه هست ، اونوقت تو میگی 900 تومن ؟!! سریع بحث رو عوض کرد و بحث عبد اله عباسی که رتبه 3 کنکور انسانی شده رو کشید وسط !!!
بعد از اون هم مدیر گفت که ما با موسسه گاج قرارداد داریم و به معلم هامون گفتیم که بر طبق بودجه بندی گاج درس بدن ، بعد من گفتم که گاج برای خانواده های فرهنگی 50% تخفیف ویژه داره ، اما مدیره گفت نه هیچ تخفیفی نیست ! باید پول رو کامل بدی ! از من اصرار و از مدیره انکار ! آخرش کلافه شدم زنگ زدم نمایندگی گاج ، گوشی رو روی بلند گو گذاشتم طرف پشت تلفن گفت 50% تخفیف داریم برای خانواده های فرهنگی !

خیلی دوست داشتم توی این مدرسه که به عنوان بهترین مدرسه ی غیر انتفاعی شهرمون اسمش در رفته ثبت نام کنم اما مثل اینکه طرف فکر میکنه من گاگول هستم ! نمیدونه من خودم ختم هرچی لاشی بازی هست هستم !! :31: ناموسن واسه خودم یه پا شرلوک هلمز نیستم ؟ :31:

yarihaker
17-08-2011, 10:52
سلام دوستان
من مي خواستم دو تا مدرسه نمونه رو اگه مي شناسين برام مقايسه كنين
1-الغدير (پاكدشت)
2-ارميتا مصلي نژاد (شهر ري )

yarihaker
17-08-2011, 10:59
دوستان
لطف كنيد جواب بديد اگه نمي دونيدم برام دعا كنيد
مسئله حياتيه

alavi71
17-08-2011, 12:08
سلام دوستان
من مي خواستم دو تا مدرسه نمونه رو اگه مي شناسين برام مقايسه كنين
1-الغدير (پاكدشت)
2-ارميتا مصلي نژاد (شهر ري )

شما میبایست از فارق التحصیلان انها سوال کنید و سطحشون را ببینید چه جوری هست.

Gam3r
17-08-2011, 14:26
یاری هکر عزیز ، بهتر راه همینی هست که علوی 71 گفت ، امکان اینکه بتونی توی این فروم جواب بگیری خیلی خیلی کم هستش !!
تنها راه اینه که بری از کسایی که توی اون دبیرستانها هستند یا بودند سوال کنی !

Javadnet
18-08-2011, 05:54
سلام بچه ها کسی عربی مبتکران ایاد فیلی رو داره؟چجور کتابیه؟واسه ادبیات هم اگه کسی کتابی داره لطفا بگه چیه و چجوریه؟
ممنون

Gam3r
18-08-2011, 11:14
سلام بچه ها کسی عربی مبتکران ایاد فیلی رو داره؟چجور کتابیه؟واسه ادبیات هم اگه کسی کتابی داره لطفا بگه چیه و چجوریه؟
ممنون

در مورد ایاد فیلی :

پسر خاله ام این کتاب رو داره ، به گفته ی خودش درصد عربی کانونش رو از 10% رسوند به 90% !! یعنی انقدر تاثیر داره !! اما خب چند تا از بچه های صاحب نظر فروم هم با این کتاب مخالف هستن و میگن که خیلی توضیحات اضافی داره ، به هر حال تصمیم خودت هست که بخری یا نه

در مورد ادبیات هم ، ظاهرا بهترین کتاب کمکی برای ادبیات 3 ، گاج سبز هستش

yarihaker
18-08-2011, 12:34
سلام
بچه ها من دسترسي به بچه هاي مدرسه ري ندارم
يه راه ديگه تو سرمه
اين كه رتبه مدرسه تو از مون هاي نمونه دولتي شهرستانهاي استان تهران رو يدا كنم
شما ادزس اينترنتي سراغ داريد كه رتبه مدارس رو داشته باشه

Gam3r
19-08-2011, 22:15
تـــــــاپیک چرا داره خاک میخوره ؟!

یه پیشنهاد : نظرتون چیه از شهریور درس خوندن رو در حد تیم ملی شروع کنیم ؟!
به نظرم لازم هست این کار !

*M!L4D*
19-08-2011, 22:24

پیشنهاد خوبیه
اگه نشد هم دیگه از مهر شروع می کنم !

alavi71
19-08-2011, 22:49

فردا دیر است همین امروز....

Sn@pe
20-08-2011, 00:38
به نظرم لازم هست این کار !بدجوری موافقم :21::27:
منم از درس خوندنم تو این دو ماه راضی نبودم :13:

Gam3r
20-08-2011, 11:43
پیشنهاد خوبیه
اگه نشد هم دیگه از مهر شروع می کنم !

مهر دیر هستش !
شمارو نمیدونم ، اما من اگه بخوام از مهر شروع کنم حداقل 1.5 ماه طول میکشه تا بتونم توی درس خوندن قلق گیری کنم و خفن برم جلو ! برای همین میخوام از اول شهریور شروع کنم که تا مهر کاملا آماده باشم !

بدجوری موافقم :21::27:
منم از درس خوندنم تو این دو ماه راضی نبودم :13:

درس خوندن بدون مدرسه و استرس اصلا حال نمیده به من !
نمـــیدونم چرا ! شاید به خاطر اینکه تنبل هستم !!

+

بچه ها یه سوال :
در طول این 2 سال دبیرستان من به کثرت مشاهده کردم که تمامی دروس از ترم 2 به بعد خیلی آسون میشن !! مثلا همین جغرافیای پارسال بعد از ترم 2 واقعا آسون شد !! یا مثلا ریاضی واقعا آسون شد ! فیزیک هم خیلی آسون شد ! هندسه هم خیلی خیلی آسون تر شد !! سوالم اینه : آیا برنامه ریزی خاصی برای نویسنده های کتاب درسی وجود داره که کتاب رو بعد از ترم 2 سبک بنویسن یا اینکه ما توی درس خوندن حرفه ای میشیم و بعد از ترم 2 مشکلاتمون خیلی کمتر میشه ؟!

Aryan007
20-08-2011, 16:14
مهر دیر هستش !
شمارو نمیدونم ، اما من اگه بخوام از مهر شروع کنم حداقل 1.5 ماه طول میکشه تا بتونم توی درس خوندن قلق گیری کنم و خفن برم جلو ! برای همین میخوام از اول شهریور شروع کنم که تا مهر کاملا آماده باشم !

درس خوندن بدون مدرسه و استرس اصلا حال نمیده به من !
نمـــیدونم چرا ! شاید به خاطر اینکه تنبل هستم !!

+

بچه ها یه سوال :
در طول این 2 سال دبیرستان من به کثرت مشاهده کردم که تمامی دروس از ترم 2 به بعد خیلی آسون میشن !! مثلا همین جغرافیای پارسال بعد از ترم 2 واقعا آسون شد !! یا مثلا ریاضی واقعا آسون شد ! فیزیک هم خیلی آسون شد ! هندسه هم خیلی خیلی آسون تر شد !! سوالم اینه : آیا برنامه ریزی خاصی برای نویسنده های کتاب درسی وجود داره که کتاب رو بعد از ترم 2 سبک بنویسن یا اینکه ما توی درس خوندن حرفه ای میشیم و بعد از ترم 2 مشکلاتمون خیلی کمتر میشه ؟!

به نظرم شیمی و ریاضی و هندسه ترم دوم مباحثشون بیشتر بود (توی همه ی این درسا نمره ی ترم اولم بیشتر بود).

مثلا میخوایی بگی ریاضی ترم اول سخت بود؟ فوق العاده آسون بود.

یعنی هندسه با اون مسائلش تو ترم دوم سخت تر نشد؟

شیمی هم که ترم اول خیلی آسون بود.

در کل فکر کنم ربطی نداره و هر درسی یه جوره.

Gam3r
20-08-2011, 16:24
به نظرم شیمی و ریاضی و هندسه ترم دوم مباحثشون بیشتر بود (توی همه ی این درسا نمره ی ترم اولم بیشتر بود).

مثلا میخوایی بگی ریاضی ترم اول سخت بود؟ فوق العاده آسون بود.

یعنی هندسه با اون مسائلش تو ترم دوم سخت تر نشد؟

شیمی هم که ترم اول خیلی آسون بود.

در کل فکر کنم ربطی نداره و هر درسی یه جوره.

مثل اینکه شما کاملا برعکس من هــستید !!

شیمی : شیمی ترم 2 سخت تر بود ؟! شیمی بجز فصل 4 چیز خاصی نداشت ! ترم اول که با اون همه اوربیتال و ... خیلی سخت تر بود !! آدم نمیتونست ارتباط برقرار کنه اصلا !!

ریاضی : ریاضی ترم دوم که فقط ترکیبات و ماتریس بود که هر دو تا آب خوردن بودن ، مثلثات یکم سخت بود که اون هم چند تا قلق داشت ، من کل فصل مثلثات رو توی 1 روز خوندم و 19.5 شدم !! اما ترم اول توی فصل تابع و نامعادله کلی مشکل داشتم !! هنوز هم نمیدونم تابع یعنی چی اصلا !!

هندسه : هندسه ی فضایی که خیلی آسون بود ، فیثاغورش و تشابه هم چیز خاصی نداشت ، پس در نتیجه هندسه ترم دوم خیلی آسون بود ! اما فصل اول هندسه که قضیه های همنهشت و متوازی الاضلاع ... بود واقعا سخت بود ! اون اولها اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم با درس !!

جغرافیا : ترم اول واقعا ناملموس بود ! اما ترم دوم بیشتر مباحث رفت سمت مهاجرت و آب و ... خیلی آسونتر و قابل درک تر شدش ! مخصوصا معلم ما از اون سختگیر ها بود ! از هر درس بالای 50 تا سوال میداد میگفت حفظ کنین !! خودش هم جزو بهترین های کشور بود ! خیلی معلوماتش بالا بود !! از فیزیک و ریاضی هم خیلی حالیش میشد و توی جغرافیا از فیزیک صحبت میکرد !! خیلی معلم توپی بود ولی پدر مارو در آورد !!

Aryan007
20-08-2011, 16:58
مثل اینکه شما کاملا برعکس من هــستید !!

شیمی : شیمی ترم 2 سخت تر بود ؟! شیمی بجز فصل 4 چیز خاصی نداشت ! ترم اول که با اون همه اوربیتال و ... خیلی سخت تر بود !! آدم نمیتونست ارتباط برقرار کنه اصلا !!

ریاضی : ریاضی ترم دوم که فقط ترکیبات و ماتریس بود که هر دو تا آب خوردن بودن ، مثلثات یکم سخت بود که اون هم چند تا قلق داشت ، من کل فصل مثلثات رو توی 1 روز خوندم و 19.5 شدم !! اما ترم اول توی فصل تابع و نامعادله کلی مشکل داشتم !! هنوز هم نمیدونم تابع یعنی چی اصلا !!

هندسه : هندسه ی فضایی که خیلی آسون بود ، فیثاغورش و تشابه هم چیز خاصی نداشت ، پس در نتیجه هندسه ترم دوم خیلی آسون بود ! اما فصل اول هندسه که قضیه های همنهشت و متوازی الاضلاع ... بود واقعا سخت بود ! اون اولها اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم با درس !!

جغرافیا : ترم اول واقعا ناملموس بود ! اما ترم دوم بیشتر مباحث رفت سمت مهاجرت و آب و ... خیلی آسونتر و قابل درک تر شدش ! مخصوصا معلم ما از اون سختگیر ها بود ! از هر درس بالای 50 تا سوال میداد میگفت حفظ کنین !! خودش هم جزو بهترین های کشور بود ! خیلی معلوماتش بالا بود !! از فیزیک و ریاضی هم خیلی حالیش میشد و توی جغرافیا از فیزیک صحبت میکرد !! خیلی معلم توپی بود ولی پدر مارو در آورد !!

اصلا الان که فکر می کنم می بینم تمام درسامون آسون بود:31: (چرا ما نمی خوندیم؟)

شیمی:اوربیتال ها که تابلو بود مبحثش.اون زنجیره ها رو یادت میاد ترم دوم؟پس ترم دوم سخت تر بود.

ریاضی:سخت ترین فصل کتاب مثلثات بود و لگاریتم هم که همش تبدیلات بود.پس ترم دوم سخت تر بود.

هندسه:بخش فضایی که فوق العاده آسون بود.اما یکم قبل ترش رو یادت میاد؟

جغرافی:حرفتو قبول دارم.ترم دوم واقعا آسون بود.

Masuod95
20-08-2011, 19:07
اول یه نکته بگم که همه درس ها آسونه،ولی ما سخت میگیریم.:31:
بعدشم یکی هست دو ماه مونده به کنکور شروع میکنه میخونه یه رتبه عالی هم میاره ولی باید
دید اون چطوری توی اون دو ماه میخونه ما چطوری میخونیم.:27:
اون طرف میخونه،دوباره بر میگرده مرور میکنه،بعد میره کتاب کمک درسی میخونه بعد میره تست میزنه.
تازه وقتی تست میزنه اگر جواب خودش درست بود پاسخ تشریحی را هم دوباره نگاه میبینه که نکته ی خاصی توی اون تست هست یا نه؟:13:
ولی ما چکار میکنیم تستا میخونیم جوابمون درست بود ول میکنیم میریم دیگه کار به پاسخ تشریحی نداریم.
در مورد سوال آقا محمد هم باید بگم که چون ما با کتاب آشنا شدیم ویه پیش زمینه ای از اون دروس داریم برامون آسون میاد.مثلا شما برو فصل 4 شیمی 3 را بخون چیزی نمیفهمی چون پیش زمینه ای از اون نداری یا با یه سری کلمه های عجیب آشنا میشی:18:
مولفان ایین کتاب ها سعی کردن یه حالت پیوستگی این کتاب ها داشته باشن تا درکش راحت تر بشه.:31:
ببخشید زیاد شد:20:

visual
20-08-2011, 21:19
سلام ...
من سوم نیستم ، ولی یادم میاد بهترین ساله عمرم بود !
متاسفانه اصلا درس نمیخوندم ، خیلی ها هم همین طور بودن ، البته نتیجش رو هم دیدیم ، خیلی کم بچه ها دولتی قبول شدند !
کلاس که معمولا رو هوا بود ، بیشتر میخندیدم تا درس گوش بدیم ...
در حدی نیستم که توصیه کنم ، ولی این چیزایی که میگم شاید به دردتون بخره . خیلی از دوستام به جای اینکه کتاب درسی و جزوه ی معلم رو اول یاد بگیرند همش رفتن دنباله کلاس های گرون قیمت !!! ولی خیلیشون یا بهتره بگم هیچکدومشون دولتی قبول نشدند !!! ولی کسایی که به جزوه ی معلم ها و کتاب درسی تکیه داشتند الان دارند دولتی میخونند ( البته بحث کتاب تست رو هم دنبال میکردند ) ... مثلا یکی از دوستام مامانش میگفت حدوده 3 میلیون تومن برا کنکور خرج کرده ولی تو تجربی رتبش حدوده 40 ، 50 هزار تو کشور شد !!! امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .

Gam3r
21-08-2011, 11:30
اصلا الان که فکر می کنم می بینم تمام درسامون آسون بود:31: (چرا ما نمی خوندیم؟)

شیمی:اوربیتال ها که تابلو بود مبحثش.اون زنجیره ها رو یادت میاد ترم دوم؟پس ترم دوم سخت تر بود.

ریاضی:سخت ترین فصل کتاب مثلثات بود و لگاریتم هم که همش تبدیلات بود.پس ترم دوم سخت تر بود.

هندسه:بخش فضایی که فوق العاده آسون بود.اما یکم قبل ترش رو یادت میاد؟

جغرافی:حرفتو قبول دارم.ترم دوم واقعا آسون بود.

درس هامون کجا آسون بود ؟!! ما که توی مدرسه ی دولتی باید خودمون رو پاره میکردیم !! من به شخصه تقریبا تمام امتحان های خرداد رو تا صبح بیدار بودم و میخوندم !! کلا زندگیم برعکس شده بود !! باز هم وقت کم میآوردم !!

شیمی : زنجیره هارو با اوربیتال ها مقایسه میکنی ؟!! زنجیره ها که 2-3 تا قانون خیلی ساده داشتش که اگه اونهارو یاد میگرفتی میتونستی همه رو حل کنی !! اما اوربیتال ها خیلی پیچیدگی داشت !!

ریاضی : لگاریتم که خیلی آسون بود ! کلا 10-12 تا قانون داشت ، بقیه اش کشک بود !! کافی بود ذهن آدم یکم خلاق باشه تا همه مسئله هارو قورت بده !! مثلثات هم که 10-12 تا قانون داشت که با اونها میشد همه رو حل کرد ، درضمن مثلثات توی کتاب سال اول بودش و تقریبا مطلب برای ما جا افتاده بود و درکش خیلی راحت تر بود ، اما تابع واقعا سخت بود !!

هندسه : یکم قبل ترش ؟ منظورت تشابه مثلت ها هست ؟ اونها که باید همش از قانون همنهشتی استفاده میکردی ! چیزی نبود که ! اما من با فصل اول هندسه خیلی مشکل داشتم ! اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم !! یادمه روزی 2 ساعت هندسه میخوندم تا بتونم این درس رو جمع و جور کنم !!

جغرافیا : بعله ! هر دو موافقیم ...

اول یه نکته بگم که همه درس ها آسونه،ولی ما سخت میگیریم.:31:
بعدشم یکی هست دو ماه مونده به کنکور شروع میکنه میخونه یه رتبه عالی هم میاره ولی باید
دید اون چطوری توی اون دو ماه میخونه ما چطوری میخونیم.:27:
اون طرف میخونه،دوباره بر میگرده مرور میکنه،بعد میره کتاب کمک درسی میخونه بعد میره تست میزنه.
تازه وقتی تست میزنه اگر جواب خودش درست بود پاسخ تشریحی را هم دوباره نگاه میبینه که نکته ی خاصی توی اون تست هست یا نه؟:13:
ولی ما چکار میکنیم تستا میخونیم جوابمون درست بود ول میکنیم میریم دیگه کار به پاسخ تشریحی نداریم.
در مورد سوال آقا محمد هم باید بگم که چون ما با کتاب آشنا شدیم ویه پیش زمینه ای از اون دروس داریم برامون آسون میاد.مثلا شما برو فصل 4 شیمی 3 را بخون چیزی نمیفهمی چون پیش زمینه ای از اون نداری یا با یه سری کلمه های عجیب آشنا میشی:18:
مولفان ایین کتاب ها سعی کردن یه حالت پیوستگی این کتاب ها داشته باشن تا درکش راحت تر بشه.:31:
ببخشید زیاد شد:20:

البته بستگی به هوش طرف هم داره !! مثلا رستگار رحمانی توی یک اطاق 2در3 درس میخوند و اومد رتبه 1 تجربی ، رتبه 1 زبان و رتبه 44 هنر شدش !! یعنی به معنای حقیقی کلمه ترکوندش !! 10 تا خواهر و برادر هم داشتش !!

سلام ...
من سوم نیستم ، ولی یادم میاد بهترین ساله عمرم بود !
متاسفانه اصلا درس نمیخوندم ، خیلی ها هم همین طور بودن ، البته نتیجش رو هم دیدیم ، خیلی کم بچه ها دولتی قبول شدند !
کلاس که معمولا رو هوا بود ، بیشتر میخندیدم تا درس گوش بدیم ...
در حدی نیستم که توصیه کنم ، ولی این چیزایی که میگم شاید به دردتون بخره . خیلی از دوستام به جای اینکه کتاب درسی و جزوه ی معلم رو اول یاد بگیرند همش رفتن دنباله کلاس های گرون قیمت !!! ولی خیلیشون یا بهتره بگم هیچکدومشون دولتی قبول نشدند !!! ولی کسایی که به جزوه ی معلم ها و کتاب درسی تکیه داشتند الان دارند دولتی میخونند ( البته بحث کتاب تست رو هم دنبال میکردند ) ... مثلا یکی از دوستام مامانش میگفت حدوده 3 میلیون تومن برا کنکور خرج کرده ولی تو تجربی رتبش حدوده 40 ، 50 هزار تو کشور شد !!! امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .

3 میلیون ؟! چقدر زیاد و چقدر عالی !!

البته فکر نکنم این مصداقی که گفتید در رابطه با همه صدق کنه !
برای من اگه 3 میلیون هزینه میشد میتونستم بهترین استفاده رو بکنم !! ولی حیف که همچین پولی نداریم !! فقیریم دیگه ... : دی

Sn@pe
21-08-2011, 12:05
ما هم یه نظری در مورد درس های سال پیش بدیم:20:

ریاضی : بحث تابع و لگاریتم از همه برام سخت تر بود :41:
تابع انقدر پیچیده بهمون درس دادند که هنوزم متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gifو میخوام تو این ماه کامل بخونمش :46:
لگاریتم هم فرمول های آسون و متوسط بهمون یاد داند ولی امتحانات همه سنگین و باید از فرمول های تلفیقی و پیشرفته و کنکوری استفاده میکردی ، یعنی اگه تست های پیشرفته و کنکوری نمیزدی عمرا میتونستی امتحاناتو نمره خوب بیاری :13:
متاسفانه سیاست معلممون اینجوری بود که نمرات ماهانه و کوییز های این دو مبحث به مستمرم ضربه زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

××××××

هندسه : برای من فصل اول و اثبات های مثلث و 4 ضلعی ها خیلی آسون بود:31: و ترم اول عالی دادام ولی از ترم دوم تشابه و تالس رو متوسط رو به بالا بودم ولی هندسه فضایی بدلیل کم بودن وقت و سریع درس دادن معلم و مثال کم حل کردن و یه جورایی حفظ کردند الکی فرمول ها خوب نفهمیدم و امتحاناشم خوب ندادم و مسترمو خراب کرد :41:و ترم دومم متوسط دادام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

××××××

فیزیک : بنظرم ترم اول بحث شتاب سنگین بود ، انقدر مثال های گوناگون و فرمول های پیچیده به ما داداند برامون غول شده بود که تونستم راحت از پس این غول پفکی بر بیام :5:
ترم دومم بحث انزژی ها اسون بود و گاز ها متوسط و اون مبحث کار هم متوسط کمی رو به بالا بود
در کل فیزیک پارسال خیلی متعادل و استاندارد بود:10::21:

×××××

شیمی: فصل اول که کلا کشک خالص بود :21::22:، همه مبحث ها راحت و اوربیتال ها خنده بازار بود:31::16:
ترم دوم سنگین شد و تو فرمول نویسی رفت که متوسط بود ولی مبحث پیوند ها و داتیو و قلمرو ها خیلی پیچیده شد و سنگین و کتاب هم حتی سنگین بود مطالبه توش ولی شیمی هم مطالبش استادارد بود:21::15:

×××××

عمومی ها هم که بغیر از ادبیات و عربی بغیشون اصلا مشکل نداشتم
ادبیات :34:: سنگین ترین درس عمومی که تو عمرم دیده بودم ، شعرهای طولانی و سنگین ، ارایه ادبیات های زیاد و پیچیده و....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif
کلا درس بسیار سخت و وقت گیری بود که خداروشکر خوب پاسش کردم:21:
عربی :ترم اول کلا کشک بود:20: ولی ترم دوم اشک ما رو درآورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifدرس ها سنگین برای من و قواعد پیچیده پر از استثنا و قواعد فرعی که کلا یه امتحانو نتونستم خوب بدم و هم مسترم گند شد و هم امتحان ترم 2 رو کلا افتضاح دادام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gifو 15 شدم معدلم داغون کرد:13: این درس تا صبح گرفتم خوندم هیچی نمیفهمیدم واقعا بیزار بیزارم از این درس ولی باید بخونم قوی کنم خودمو چون تو کنکور خیلی میتونه کمک کنه به رتبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).gifاین بود ماحصل سال پیش ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif:21:
چلاق شدم انقدر نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif

Gam3r
21-08-2011, 12:13
سیاوش جان یکم از شکلک ها بیشتر استفاده میکردی ... !! : دی

گند زدی به مرورگرم رفتی ... : دی

s-a-l-i-m
21-08-2011, 14:55
پست بالا تایید میشه .

Gam3r
21-08-2011, 14:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پست حاوی ویدئو مصاحبه با برترین های کنکور 88 و کنکور 90 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسعود بهزاد نسب ، رتبه دو کنکور ریاضی 88
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وهاب زارعی ، رتبه سه کنکور ریاضی 88
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشت صحنه زندگی مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسن ترین فرد کنکور 88 ، علی حسین تیموری با 73 سال سن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رستگار رحمانی ، رتبه یک کنکور تجربی ، رتبه یک کنکور زبان ، رتبه چهل و چهار کنکور هنر سال 88
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرگس مبارکی ، رتبه یک کنکور انسانی 88 ( + حضور پدر ایشون )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساغر سید عباس زاده ، رتبه یک کنکور ریاضی 90 ( + حضور مادر ایشون )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبداله عباسی ، رتبه سه کنکور انسانی 90
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امین رضا آبخوه ، رتبه سه کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی رضا آبخوه ، رتبه بیست و هشت کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )

ســــــلام خدمت تمام دوستان عزیز !!
خیلی وقت بود که میخواستم همچین پستی رو بزنم ، اما دیگه امروز قسمت شد این پست رو کامل کنم و در اینجا قرار بدم ، امیدوارم که ویدئو هایی که در ادامه میخوام بزارم براتون تکراری نباشه ، درضمن اگر میخواهید از این مطالب در فروم یا سایت دیگری استفاده کنید لطفا منبع رو ذکر کنید ...

◄ مصاحبه با مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی ، رتبه 2 و 3 کنکور ریاضی 88 + مسن ترین فرد کنکور
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]

شاتــــ هایی از ویدئو :

( سمت چپ : مسعود ، سمت راست : وهاب )

( سمت راست : مسن ترین فرد کنکور ، سمت چپ : وهاب و مسعود ، وسط : احسان علیخانی )

لینکـــــ دانلود ویدئو :

• قسمت اول / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

Time : 14:52 / Size : 10.9 MB

• قسمت دوم / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

Time : 11:53 / Size : 8.80 MB

◄ پشتـــــ صحنه زندگی مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی :
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در یک پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]

شاتــــ هایی از ویدئو :

( مسعود بهزادی نسب ، رتبه 2 کنکور ریاضی 88 )

( وهاب زارعی ، رتبه 3 کنکور ریاضی 88 )

لینکـــــ دانلود ویدئو :

• لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

Time : 02:18 / Size : 1.75 MB

◄ مصاحبه با رســتگار رحمانی ، رتبه 1 کنکور تجربی ، رتبه 1 کنکور زبان ، رتبه 44 کنکور هنز سال 88
+
◄ مصاحبه با نرگس رحمتی ، رتبه 1 کنکور انسانی 88 ( + با حضور پدر ایشون )
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]

شاتــــ هایی از ویدئو :

( رستگار رحمانی ، یک اعجوبه به تمام معنا !! )

( نرگس رحمتی ، رتبه یک کنکور انسانی 88 )

لینکـــــ دانلود ویدئو :

• قسمت اول / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

Time : 13:03 / Size : 9.64 MB

• قسمت دوم / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

Time : 10:58 / Size : 8.14 MB

◄ مصاحبه با ساغر سید عباس زاده ، رتبه یک کنکور ریاضی 90 ( + حضور مادر ایشون )
+
◄ مصاحبه با عبداله عباسی ، رتبه سه کنکور انسانی 90
+
◄ مصاحبه با امین رضا آبخوه ، رتبه سه کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
+
◄ مصاحبه با علی رضا آبخوه ، رتبه بیست و هشت کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 90 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت بالا و کم مناسب ، در یک فایل ]

شاتــــ هایی از ویدئو :

( سمت چپ : ساغر سید عباس زاده ، سمت راست : مادر ایشون )

( محل زندگی و کار جوان دوست داشتنی ، عبداله عباسی ، رتبه 3 کنکور انسانی )

( به ترتیب از سمت چپ : عبداله عباسی ، امین و علی رضا آبخوه ، آقای آبخوه پدر این دوقلوی عزیز )

لینکـــــ دانلود ویدئو :

• لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mamad Ga3mer-P30world.wmv

Time : 1:03:42 / Size : 297 MB

پ ن 1 : خیلی وقت بود که میخواستم این پست رو بدم تا بقیه ی بچه ها هم استفاده کنن ، از طرفی حوصله نداشتم و از طرفی هم وقت نداشتم ، اما امروز همت کردم که بعد از 4-5 ساعت پست رو کامل نوشتم ! فقط یک چیز باعث شد که پست رو تکمیل کنم و بزارم اینجا : کمک بچه های پی سی ورلد که برادرانه من رو در انتخاب کتاب های کمک آموزشی یاری کردن و هر موقع بهشون پیغام خصوصی میزدم بسیار کامل جواب میدادن ، بار دیگه از همشون ممنونم ...
پ ن 2 : من ویدئو های نفرات برتر 88 رو به سختی از نت و از سایت تبیان پیدا کردم ! برای همین کیفیتشون زیاد جالب نیست ، اما خب قابل تحمل هست ، سخت نگیرین !
پ ن 3 : برنامه سال 90 رو با کیفیت عالی در یک پارت میتونین دانلود کنین ! امیدوارم لذت ببرین ...

منبع : ویدئو ها برگرفته شده از سایت بوق + تبیان ، تمامی عکس ها و نوشته ها توسط خودم تنظیم شده ، لطفا در هنگام Copy/Paste منبع رو ذکر کنید ...

ویرایش : لینک ها تصحیح شدند ، برای دانلود آدرس رو به طور کامل Copy کنید و در نوار مرورگر Paste کنید ، بعد Enter بزنید

Sn@pe
21-08-2011, 15:39
سیاوش جان یکم از شکلک ها بیشتر استفاده میکردی ... !! : دی

گند زدی به مرورگرم رفتی ... : دی

دلمو شکستی :41::13:
من با این شکلک ها اون حس جملاتوم کامل نشون میدم :20:

Sn@pe
21-08-2011, 16:37
دادا لینکا همش خرابه درستش کن لطفا

Gam3r
21-08-2011, 19:37
دادا لینکا همش خرابه درستش کن لطفا

شرمنده سیاوش جان ،

لینکها درست شدن ...

*M!L4D*
21-08-2011, 21:04
به به ممد ترکوندی که
دمت گرم ... !

دوستان کی اینجا قلمچی میره !؟

Sn@pe
21-08-2011, 21:30
شرمنده سیاوش جان ،

لینکها درست شدن ...
دشمنت شرمنده عزیزم
ممنون برای این زحماتت :11:حتما دان میکنم امشب اکثرشونو

دوستان کی اینجا قلمچی میره !؟
فکر نکنم کسی دیگه با قلم چی حال کنه تو این دوره زمونه
خیلی افت کرده هم امتحاناش وهم کتاب های فوق ضعیفش

Gam3r
21-08-2011, 22:19
پس شماها از چه آزمونی استفاده میکنید ؟

من میخوام از اول مهر برم قلم چی ، اما الان بین گاج و قلم چی موندم !!

*M!L4D*
21-08-2011, 22:37

به نظر من بیا قلمچی ... !
من یک سال بودم . خوب بود راضی بودم . هم برگزاری آزمون . هم سوالات . کارنامه . پشتیبانی !
به نظرم من برنامه ریزی قلمچی خیلی خوبه و سوالاش هم خوبن ... !
همین تعداد زیاد شرکت کننده هاش باعث میشه سمت آزمون دیگه ای نرم
البته گزینه 2 هم خوبـــه ... !

alavi71
22-08-2011, 12:32

سلام دوست من پست های زیر رو در باره قلم چی و گاج ببینید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این شما هستید که انتخاب نهایی رو میکنید.
حق انتخاب با شما هست که قرار هست هزینه بکنید.

همیشه پیروز باشید ...

Sn@pe
22-08-2011, 13:56

من هیچ آزمونی خودم نمی رم الان ولی سال اول قلم چی رفتم که اصلا حال نمی کردم با امتحانات و برنامه و کتاب هاشون
مدرسمون با مرآت قرار داد بسته که اونم افتضاحه و اصلا حال نمیکنم باهاش
بنظرم گاج از همه بهتر باشه رفیقام زیاد تعریف میکردند ولی سطح سولالاش از همه آزمون های دیگه بالاتره

Gam3r
22-08-2011, 15:12
من هیچ آزمونی خودم نمی رم الان ولی سال اول قلم چی رفتم که اصلا حال نمی کردم با امتحانات و برنامه و کتاب هاشون
مدرسمون با مرآت قرار داد بسته که اونم افتضاحه و اصلا حال نمیکنم باهاش
بنظرم گاج از همه بهتر باشه رفیقام زیاد تعریف میکردند ولی سطح سولالاش از همه آزمون های دیگه بالاتره

کانون خیلی دب دبه و کب کبه داره ! و به قول معروف دختر کُش هست ! : دی
اما ... کتاب هاش که واقعا تعریفی ندارن ! و از اونجایی که سوالهاش از توی کتابهاش میاد ، نباید جالب باشه !

به نظرم من هم گاج بهتر هستش !
گاج تخفیف های خیلی ویژه ای هم داره که آدم حال میکنه !!
به نظرتون گاج برم ؟

بچه ها این خبر رو بخونین :

تعطيلي پنج‌شنبه‌ی مدارس تهران، از سال آينده

آقای یزدیخواه در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت: طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ی مدارس راهنمایی در همه‌ی مدارس دولتی، غیر دولتی و خاص(شاهد، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی) اجرا خواهد شد و تعطیلی دبیرستان‌های شهر تهران با نظر اداره‌ی آموزش و پرورش منطقه و مدیر مدرسه به صورت اختیاری خواهد بود.

وی افزود: طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ی هنرستان‌ها نیز به دلیل کاهش ساعت درسی آنها به 40 ساعت در هفته اجرا خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به این که با تعطیلی روز پنج‌شنبه‌ی مدارس راهنمایی و دبیرستان ساعات کار این مدارس در بعضی روزها افزایش خواهد یافت اضافه کرد: با اجرای این طرح ساعت کار مدارس راهنمایی و دبیرستان دو روز در هفته از ساعت هفت و نیم صبح تا دو و نیم بعدازظهر خواهد بود و در بقیه‌ی روزها تا یک و نیم بعدازظهر است.

آقای یزدیخواه خاطر نشان کرد: با مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش به طور رسمی همه‌ی مدارس ابتدایی نیز از سال تحصیلی آینده پنج شنبه تعطیل است.

نظریه خودم : به نظرم چیز خوفی هست ! تهرانیا میتونن روز 5شنبه ساعت مطالعشون رو خیلی بالاتر ببرن ، خوش به حالشون !

Sn@pe
23-08-2011, 08:59
خیلی خیلی کمه این اتفاق بیوفته پس شهرستانیا چی؟

Gam3r
23-08-2011, 11:38
نمیدونم ! این خبرو رو هم از سایت گاج گرفتم گذاشتم اینجا !!

Lord-Babak
23-08-2011, 12:00
کانون خیلی دب دبه و کب کبه داره ! و به قول معروف دختر کُش هست ! : دی
اما ... کتاب هاش که واقعا تعریفی ندارن ! و از اونجایی که سوالهاش از توی کتابهاش میاد ، نباید جالب باشه !

به نظرم من هم گاج بهتر هستش !
گاج تخفیف های خیلی ویژه ای هم داره که آدم حال میکنه !!
به نظرتون گاج برم ؟

بچه ها این خبر رو بخونین :

تعطيلي پنج‌شنبه‌ی مدارس تهران، از سال آينده

آقای یزدیخواه در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت: طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ی مدارس راهنمایی در همه‌ی مدارس دولتی، غیر دولتی و خاص(شاهد، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی) اجرا خواهد شد و تعطیلی دبیرستان‌های شهر تهران با نظر اداره‌ی آموزش و پرورش منطقه و مدیر مدرسه به صورت اختیاری خواهد بود.

وی افزود: طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ی هنرستان‌ها نیز به دلیل کاهش ساعت درسی آنها به 40 ساعت در هفته اجرا خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به این که با تعطیلی روز پنج‌شنبه‌ی مدارس راهنمایی و دبیرستان ساعات کار این مدارس در بعضی روزها افزایش خواهد یافت اضافه کرد: با اجرای این طرح ساعت کار مدارس راهنمایی و دبیرستان دو روز در هفته از ساعت هفت و نیم صبح تا دو و نیم بعدازظهر خواهد بود و در بقیه‌ی روزها تا یک و نیم بعدازظهر است.

آقای یزدیخواه خاطر نشان کرد: با مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش به طور رسمی همه‌ی مدارس ابتدایی نیز از سال تحصیلی آینده پنج شنبه تعطیل است.

نظریه خودم : به نظرم چیز خوفی هست ! تهرانیا میتونن روز 5شنبه ساعت مطالعشون رو خیلی بالاتر ببرن ، خوش به حالشون !

به نظر منم فکر خیلی خوبیه:دی فقط یه گام دیگه باید به سوی تکامل آموزش پرورش بردارن اونم اینه که مدارسو مختلط کنن:27:

5ajad
23-08-2011, 20:45
فقط یه گام دیگه باید به سوی تکامل آموزش پرورش بردارن اونم اینه که مدارسو مختلط کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت بسیار زیاد تایید میشه:27:
شانس ماست دیگه...میبینی وقتی سال4 رو هم تموم کردیم میان واسه شهرستان 5شنبه هارو تعطیل میکنن!
دانشگاه رو تموم میکنیم یه طرح خوب واسه دانشجوها میزارن و....:41:
کلا هیچی به ما نمیرسه: دی

Lord-Babak
23-08-2011, 23:36
به شدت بسیار زیاد تایید میشه:27:
شانس ماست دیگه...میبینی وقتی سال4 رو هم تموم کردیم میان واسه شهرستان 5شنبه هارو تعطیل میکنن!
دانشگاه رو تموم میکنیم یه طرح خوب واسه دانشجوها میزارن و....:41:
کلا هیچی به ما نمیرسه: دی
آره دقیقا
اگه یادت باشه بخوانیمو بنویسیم هم همش در تعقیبه ما بود:31:
فکر کنم کلاس 4ام که بودیم واسه سوما بخوانیمو بنویسیم اومد ما که شدیم 5ام به چهارما رسید و هکذااا!!!!:31:
ما اصولا نسل سوخته نامیده میشیم:27:
+
به خاطر اینکه پستم اسپم نباشه:دی:
دیشب یه فیلم دیدم به اسم Prom بعد دیدنش میخواستم خود کشی کنم !! راجبه یه سری دانش آموز ، های اِسکول بود:دی پیشنهاد میکنم حتما ببینید

پ.ن: تلفز(!) سهیه اون کلمه هاکَذا هستش:دی

Gam3r
24-08-2011, 12:44
ســـلام ،

من در یک تصمیم عاقلانه ( ! ) کامپیوتر رو جمع کردم و گذاشتم گوشه ی اتاق ! الان هم روی زمین نشستم و مانیتور جلومه !
و از اونجایی که میر کامپیوتر خیلی خوشملی داشتم ، الان شده میز مطالعه ام و وسط اطاق ـه ! : دی

فعلا برای مدتی دیگه نت نمیام ، تا مهر شاید هر شب 10 دقیقه بیام چون به نت معتاد هستم اما این وضع تایپ کردن مجابم میکنه که نیام چون واقعا تایپ کردن توی این حالت سخت ـه !!
فعلا خداحافظ دوستان ...

Sn@pe
24-08-2011, 14:11
ایول منم وضعیتم خرابه ( اعتیاد به نت )از مهر تا ساعت 10 درس میخونم اون دو ساعته میام نت و geow3 و FIFA 12 و BF3 میزنیم
خیلیم عالی

yarihaker
25-08-2011, 11:32
سلام دوستان
میدونید تاثیر گذاری سهمیه ها چقدر باهم فرق می کنن
مثلا سهمیه منطقه ۲با سهمیه منطقه ۳ چقدر با هم فرق میکنه؟

alavi71
25-08-2011, 16:18
سلام دوستان
میدونید تاثیر گذاری سهمیه ها چقدر باهم فرق می کنن
مثلا سهمیه منطقه ۲با سهمیه منطقه ۳ چقدر با هم فرق میکنه؟

سلام

تقریبا رتبه 30000 کشوری میشود.

8000 منطقه یک

7000 منطقه دو

15000 منطقه سه

ولی ارزششون ا هم یکی نیست.

hamsah
26-08-2011, 22:46
برای تعطیلی 5 شنبه ها گفتن شهرستان ها اختیار با آموزش و پرورششونه.اگه بیخوان میتونن تعطیل کنن.:31:

5ajad
27-08-2011, 11:16
برای تعطیلی 5 شنبه ها گفتن شهرستان ها اختیار با آموزش و پرورششونه.اگه بیخوان میتونن تعطیل کنن.:31:
که نمیکنن: دی

Fratricide
27-08-2011, 11:57
من این هفته فقط 11 ساعت خوندم ! ترکـــوندم ! : دی

انشاا... از این هفته میرسونم به +20

meto_895
27-08-2011, 17:09
سلام
من معين هستم از قزوين رشته رياضي فيزيك مدرسه دولتي معدل 16.19

yarihaker
27-08-2011, 19:48
سلام

تقریبا رتبه 30000 کشوری میشود.

8000 منطقه یک

7000 منطقه دو

15000 منطقه سه

ولی ارزششون ا هم یکی نیست.

ممنون
یعنی تو کدوم مطقه باشیم بهتره
چرا سهمیه۳ رتبه ش بدتره
ارزش کدوم بهتره؟

alavi71
28-08-2011, 11:05
ممنون
یعنی تو کدوم مطقه باشیم بهتره
چرا سهمیه۳ رتبه ش بدتره
ارزش کدوم بهتره؟

ببخشید دوست من جای منطقه دو و سه را اشتباه زدم.

رتبه 30000 کشوری میشود:

8000 منطقه یک

15000 منطقه دو

7500منطقه سه

yarihaker
28-08-2011, 12:13
ببخشید دوست من جای منطقه دو و سه را اشتباه زدم.

رتبه 30000 کشوری میشود:

8000 منطقه یک

15000 منطقه دو

7500منطقه سه

دادا من که قاطی کردم چرا منطقه۲ از بقیه بدتره
یعنی چی ارزششون یکی نیست

Jalal @ A.gh
28-08-2011, 12:46
یعنی چی ارزششون یکی نیست
دوستمون اشتپ فهمیدن،این درستش هست:
20000 کشوری:
منطقه 1: حدود 9000
منطقه 2: حدود 8000
منطقه 3: حدود 2500

yarihaker
28-08-2011, 17:05
سلام امروز یه مطلب از مصاحبه نفر اول کنکور87خوندم برام جالب بود به شما هم پیشنهاد میکنم حتما بخونید
چون گذاشتن ادرس با گوشی اندکی مشکله تو پست بعدی ببینیدش

جواب پست منم بدید

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

موفق باشید

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

qomkanoon.blogfa.com/post-70.aspx

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

مشکلات با گوشی رفتن نت دیگه
توهمین پست گذاشتمش

Fratricide
28-08-2011, 17:27
جالب بود ، مرسی ...

alavi71
29-08-2011, 13:30
یعنی چی ارزششون یکی نیست

یعنی اینکه مثلا با رتبه 15000 منطقه 2 میشه مدیریت تهران رو قبول شد ولی با 15000 منطقه سه احتمال قبولی نیست

SA3EDLORD
07-09-2011, 20:00
سلام.
دوستان میخواستم بدونم دروس تخصصی رشته ی گرافیک کامپیوتر در سال دوم و سوم متوسطه چه دروسی هستند؟
با تشکر:40:

SA3EDLORD
07-09-2011, 23:30
کسی نمیدونست؟

alavi71
17-09-2011, 09:18
سلام.
دوستان میخواستم بدونم دروس تخصصی رشته ی گرافیک کامپیوتر در سال دوم و سوم متوسطه چه دروسی هستند؟
با تشکر:40:

سال دوم رديف نام درس نظري عملي 1 آمادگي دفاعي 2 0 2 ادبيات فارسي (2) 2 0 3 تاريخ هنر ايران 2 0 4 تربيت بدني (2) 0 1 5 جغرافياي عمومي و استان 3 0 6 خوشنويسي 0 1 7 رياضي (2) 4 0 8 زبان خارجه (2) 2 0 9 زبان فارسي (2) 2 0 10 طراحي (1) 0 4 11 عربي (1/2) 1 0 12 عکاسي (1) 1 1 13 مباني هنرهاي تجسمي 1 3 14 کارگاه چاپ دستي (1) 1 1

سال سوم رديف نام درس نظري عملي 1 پايه و اصول صفحه آرايي 0 2 2 تاريخ معاصر ايران 2 0 3 تاريخ هنر جهان 2 0 4 تربيت بدني (3) 0 1 5 تعليمات ديني و قرآن (2) 3 0 6 تعليمات ديني و قرآن (3) 3 0 7 خط درگرافيک 1 1 8 طراحي (2) 0 4 9 عربي (2/2) 1 0 10 علم مناظر و مرايا 1 1 11 عکاسي (2) 1 1 12 مباني تصوير سازي 1 2 13 مباني و کاربرد رايانه 1 1 14 کارآموزي 0 2 15 کارگاه گرافيک

موفق باشید ..................

fogbounded
28-09-2011, 11:15
سلام
خواهر من دوم دبیرستان رشته ریاضی هستش
بچه هایی که ریاضی هستید میشه لطفا در زمینه تهیه کتاب کمک کنید؟

amirala7
28-09-2011, 22:44
اِ من چرا اینجارو ندیده بودم ؟ :-؟
anyway
امیرعلا
مدرسه غیر دولتی
معدل دوم : 19.60
رشته هم ریاضی

One Minute
29-09-2011, 10:11
سلام

سلام، خیلی خوشحال شدم که همچین تاپیکی وجود داره و بچه های سال سومی رو جمع میکنه ،

خدمت شما دوست عزیز :
سال دوم دبیرستان ، سال زیاد سختی نیست ، یعنی اگر خواهر شما درس های سال اول رو خوب بلد باشه خیلی راحت میتونه سال دوم رو با نمرات عالی پاس کنه ، فقط اگه میخواد تسلط بیشتری داشته باشه بهتره که برای دروس اختصاصی تمرین و تکرار بیشتری داشته باشه ، برای همین این کتاب هارو پیشنهاد میکنم : ( من خودم سال دوم با همین 3 کتاب کمکی درس هارو با معدل 19.56 پاس کردم )

شیمی : کتاب تست مبتکران ، مولف مهندس بهمن بازرگانی ، میشه گفت بهترین کتاب چه از نظر آموزش و تست برای سال دوم هستش ، توی جوابِ تست ها ، تمام نکات درس رو به صورت درسنامه به صورت فوق العاده کامل توضیح میده ، اگر کامل خونده بشه حتی میشه برای المپیاد شیمی طلا آورد ! فکر کنم فقط همین کتاب تستش 500-600 صفحه باشه ! حتی تمام شکل هارو به صورت مو به مو تفسیر کرده ! همینطور مولف این کتاب خیلی شوخ طبع هست و آدم در حین خوندن کتاب همش میخنده !
فیزیک : باز هم مبتکران ! واقعا کامل توضیح داده ، مثلا حرکت سقوطی آزاد در کتاب فقط 1 صفحه توضیح داده شده ، اما توی این کتاب دور و بر 5-6 صفحه توضیح داده و با مثال های متععد این حرکت رو تفسیر کرده ، میشه گفت مبتکران توی این زمینه هم فوق العاده عمل کرده !
ریاضی : برای ریاضی فکر نکنم کتابی نیاز باشه ، چون ریاضی سال دوم رو اگه سر و ته کنی 2 تا فرمول درست و حسابی نداره ! اگه خواهرتون معلم خوبی داره کلا به هیچ کتابی نیاز داره ، اما اگه باز هم کتابی میخواد ، کتاب ریاضی 2 گلواژه رو پیشنهاد میکنم ، خیلی خوب هستش ...

برای بقیه درس ها هم فقط خوندن کتاب درسی کافی هست تا طرف 20 بیاره ! ( برای سال دوم ریاضی )
البته در مورد هندسه هم بگم که با خوندن تمام مسائل کتاب میشه 20 شد ! کلا 4-5 تا مسائل داره ، اما انقدر سخت هستن که اشک آدم در میاد !! باید این مسائل رو بیش از 10-20 بار حل کرد تا توی ذهن آدم جا بیوفته ، بعد از اون وقتی ذهن خلاق میشه ، میشه هر نوع مسئله ای رو حل کرد ...

alavi71
30-09-2011, 21:47
سلام

سلام در این باره میتونید به فروم معرفی کتاب مراجعه کنید که بحث هم دربارشون زیاد تر شده .....

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

اِ من چرا اینجارو ندیده بودم ؟ :-؟
anyway
امیرعلا
مدرسه غیر دولتی
معدل دوم : 19.60
رشته هم ریاضی

سلام

ورودتون رو تبریک میگم و موفق باشید ....

One Minute
01-10-2011, 20:05
گند زدم !!

One Minute
06-10-2011, 13:41
دوستان کسی مشاوره نمیده ؟

SuperSt@r
06-10-2011, 13:56
سلام
منم اینجا رو ندیده بودم خوشحالم که چنین تاپیکی هستش امیدوارم بتونم کمکتون کنم
برا همتون ارزوی موفقیت میکنم:46:

One Minute
06-10-2011, 16:42
بچه ها ، برای این آزمون قلمچی ( 22 مهر ) ما توی بعضی از درس ها مثل حسابان خیلی عقبیم !
مثلا الان حسابان صفحه 2 هستیم تازه ! معلم خیلی آروم درس میده و تا حالا 30 صفحه جزوه گفته و فقط 2 صفحه از کتاب درس داده !! خیلی با توضیجات مفصل درس میده ! به نظرتون حسابان رو توی قلمچی چیکار کنم ؟ تنها راهم اینه که خودم تنهایی بخونم و برم آزمون بدم ؟

☼ Namvari ☼
06-10-2011, 23:17
بچه ها ، برای این آزمون قلمچی ( 22 مهر ) ما توی بعضی از درس ها مثل حسابان خیلی عقبیم !
مثلا الان حسابان صفحه 2 هستیم تازه ! معلم خیلی آروم درس میده و تا حالا 30 صفحه جزوه گفته و فقط 2 صفحه از کتاب درس داده !! خیلی با توضیجات مفصل درس میده ! به نظرتون حسابان رو توی قلمچی چیکار کنم ؟ تنها راهم اینه که خودم تنهایی بخونم و برم آزمون بدم ؟

بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای جلو بخونی ، بخون و بخاطر آزمون از معلمت عقب نیفتی
اول جزوه معلم
دوم کتاب و کتاب کمک آموزشی
آخر آزمون

One Minute
07-10-2011, 12:00
بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای جلو بخونی ، بخون و بخاطر آزمون از معلمت عقب نیفتی
اول جزوه معلم
دوم کتاب و کتاب کمک آموزشی
آخر آزمون

برای چی آزمون آخر باشه ؟

من آزمون میدم که از سطح خودم مطلع بشم و ببینم بین رقیب هام در کجا قرار دارم، وقتی توی تمام آزمون ها چند تا سوال رو نخوندم اونوقت آزمون دادنم به چه دردی میخوره ؟

☼ Namvari ☼
07-10-2011, 12:26
برای چی آزمون آخر باشه ؟

من آزمون میدم که از سطح خودم مطلع بشم و ببینم بین رقیب هام در کجا قرار دارم، وقتی توی تمام آزمون ها چند تا سوال رو نخوندم اونوقت آزمون دادنم به چه دردی میخوره ؟

هر طوری که دوست داری، من تجربه خودم رو بهت گفتم
آزمون فقط برای سنجش نیست، مهمترین فایده آزمون یادگیریه

hande13
12-10-2011, 16:04
دوستان عزیز

من دیپلم فنی دارم میخوام واسه کنکور زبان 91 شرکت کنم

اخذ مدرک پیش دانشگاهی از طریق راه دور بهتره یا داوطلب آزاد با توجه به اینکه امکان آزمون تغییر رشته ندارم
در ضمن شرایط و زمان ثبت نام رو لطف کنید

یک سئال از بین رشته تجربی و انسانی کدوم گرفتن مدرک راحت تره
فقط میخوام کنکور زبان بدم

مرسی:40:

One Minute
16-10-2011, 14:41
خوب بود دوستان ؟

One Minute
21-10-2011, 11:50
چرا کسی نمیاد در مورد کارنامه ی درخشانم نظر بده ؟ : دی

pink oak
23-10-2011, 08:16
شما به خاطر پاسخ غلط حدود700تا ترازتون کمتر شده:18:سعی کنین کمتر اشتباه بزنین حیفه که ترازتون و کم بکنه

SuperSt@r
23-10-2011, 11:57
چرا کسی نمیاد در مورد کارنامه ی درخشانم نظر بده ؟ : دی

شما ابتدا سعي كنيد كه پاسخهاي غلطت رو كم كني بعد بهتره درصدهات رو بين دروس تقسيم كني چرا فيزيك رو 0 گذاشتي يكي دوتا سوال هم ميتونه تاثير داشته باشه تو ترازت پس سعي كن سوالاي اسونش رو حداقل جواب بدي ادبيات رو هم خيلي كم زديا
موفق باشي:46:

One Minute
23-10-2011, 17:21
مرسی دوستان ، ایشالا در آزمون بعدی خیلی بالاتر میشم ...

Dark Shine
26-10-2011, 19:19
مـا هـم گـاجـی شـدیم .
کـارنـامـم اومـد گفتـم بزارم بلکاً نظـری چیزی بدین :دی

SuperSt@r
26-10-2011, 20:34
مـا هـم گـاجـی شـدیم .
کـارنـامـم اومـد گفتـم بزارم بلکاً نظـری چیزی بدین :دی

من که زیاد تو رشته انسانی وارد نیستم ولی یه چیزی میتونم بهت بگم که سعی کن تعداد غلطات رو کم کن

yarihaker
28-11-2011, 17:12
سلام با درسا چه می کنید من که اصلا از درس خوندنم راضی نیستم و خمین طور از ساعت درس خوندنم فوقش 4 ساعت در روزهایی که میرم مدرسه و8ساعت روزایی که تعطیلیم
شما چه طور؟؟؟؟

One Minute
28-11-2011, 19:10
7 ساعت روزای مدرسه 15 ساعت روزای تعطیل !!

Sn@pe
29-11-2011, 00:58
من که نمراتم فجیعه اصلا خوب نیست وضعیتم روزانه 3 ساعتم به زور میخونم در هفته 20 ساعت

SA3EDLORD
29-11-2011, 01:06
من به زور در هفته 5 ساعت طراحی میکنم
7 ساعت عکاسی!
4 ساعت مبانی!
در کل شاید در هفته 19 20 ساعت کار کنم!:13:

pink oak
30-11-2011, 17:38
خوندن زیادخوندن نی درست خوندنه .من این و تو همین فروم یاد گرفتم.خوب بخون هر چند اگه کم میخونی خیلی بهتره تا الکی بخون زیاد بخون!البته اگه هم زیاد بخونی هم خوب بخونی که دیگه عالیه مطمئنا تک رقمی میشی.در هر حال واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم.چون میدونم که درس خوندن کار کمی نیست:11:

One Minute
30-11-2011, 18:42
خوندن زیادخوندن نی درست خوندنه .من این و تو همین فروم یاد گرفتم.خوب بخون هر چند اگه کم میخونی خیلی بهتره تا الکی بخون زیاد بخون!البته اگه هم زیاد بخونی هم خوب بخونی که دیگه عالیه مطمئنا تک رقمی میشی.در هر حال واسه همتون ارزوی موفقیت میکنم.چون میدونم که درس خوندن کار کمی نیست:11:

درسته ، اما موفقیت در درس خوندن گاهی با زیاد خوندن حاصل میشه گاهی با مفهومی خوندن

yarihaker
30-11-2011, 21:10
one minute عزیز این عکس مال خودته یا گیر اوردی از جایی
من از این تصویرا خوشم میاد
اگه داری ادرس بده برم ببینم

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

دوستان نظرتوئن در باره رفع اشکال دروس چیه
سوالو تمرین بدیم و حلشون کنیم