PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

5ajad
03-07-2012, 22:57
یعنی دیگه این تاپیک هم تموم شد؟:37:
دلم گرفت...چقدر عمر زود میگذره:37:
چشم رو هم بزاریم کنکور رو هم دادیم و تو دانشگاه پلاس میشیم
هی روزگار
جدی یه حس عجیبی بهم دست داده:45:

yarihaker
04-07-2012, 07:46
خداحافظ سومیها سلام داوطلبان کنکور تو انجمن کنکوری ها میبینمتون

esfehanei
04-07-2012, 08:42
معدل دیپلم رو چیجوری حساب کردن ؟

دوتا معدل میدن
یکی معدل کتبی نهایی(میانگین این 10تا امتحان نهایی با ضریب) من شدم 18.88 فک کنم چون به غیر از اون دینی بقیش بالای 19 و یکی دوسه تا هم 18و خورده ای بود
یکی معدل کل دیپلم میانگین تمام نمرات از اول دبیرستان تا آخر سال سوم (بچه های ریاضی اون زیست یک هم دارن )

همین

*M!L4D*
04-07-2012, 09:32
خداحافظ سومیها سلام داوطلبان کنکور تو انجمن کنکوری ها میبینمتون

کجاس انجمنش ؟!

5ajad
04-07-2012, 11:43
کجاس انجمنش ؟!
فکر کنم منظورش تاپیک کنکوری ها بود:8:

yarihaker
04-07-2012, 12:26
فکر کنم منظورش تاپیک کنکوری ها بود:8:
اره دیگه منظورم همون تاپیک کنکوری ها بود فقط خواستم فارسیو پاس بدارم

yarihaker
04-07-2012, 12:28
می خوام یه پیشنهاد برای مطالب اخر فروم بدم
کارنامه هاتون رو بذارید
و نصیحت اخرتون به خودمون

*M!L4D*
04-07-2012, 13:54
می خوام یه پیشنهاد برای مطالب اخر فروم بدم
کارنامه هاتون رو بذارید
و نصیحت اخرتون به خودمون

خودت اولیش باش پس :)

maziyarkhani
04-07-2012, 14:15
دوتا معدل میدن
یکی معدل کتبی نهایی(میانگین این 10تا امتحان نهایی با ضریب) من شدم 18.88 فک کنم چون به غیر از اون دینی بقیش بالای 19 و یکی دوسه تا هم 18و خورده ای بود
یکی معدل کل دیپلم میانگین تمام نمرات از اول دبیرستان تا آخر سال سوم (بچه های ریاضی اون زیست یک هم دارن )

همین

واسه کنکور معدل کتبی ملاکه ؟

*M!L4D*
04-07-2012, 14:26
واسه کنکور معدل کتبی ملاکه ؟

معدل ک نه
اما نمره ی تک تک درسای کتبی تو تراز کنکورت تاثیر داره !

constant_boy23
04-07-2012, 17:12
اقا اين كه اخبار گفته براي تجديدي هاي سال هاي پايه دبيرستان 5 نمره تو كلاس نشستن توي تابستون نمره داره شامل سوم كه نميشه ؟ ديگه نهايي گفتن زني گفتن ...اگه بشه كه من به غا ميرم ...

yarihaker
04-07-2012, 20:09
خودت اولیش باش پس :)اول بفرمایید نمرات کتبیالبته هنوز کارنامه اصلی رو نگرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نصیحت هم زیاد کلمه ی درستی نیست بهتر بگم توصیه
توصیه زیاده مهم ترینش اینه که شما باید یه تکیه گاه خیلی محکم داشته باشید به خصوص تو این ایام ..... کی بهتر از خدا؟
دوستان ملتمسانه می گم امشبو که ارزشش کم از شب قدر نیست رو از دست ندی
دتا توصیه های دیگر..........

*M!L4D*
04-07-2012, 21:15
اینم کارنامه ی من :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توصیه ای که واسه بچه ها دارم اینه ک سعی کنن تا آخر تابستون یه سر و سامونی ب دروس پایه بدن و چند تا درس پیش رو هم بخونن چون خیلی بهشون کمک میکنه ... !
از همه مهم تر اینکه اصلا غرور ــه کاذب نداشته باشن ( ببین کاذب بده )
با آرزوی موفقیت برای دوستان :40:

constant_boy23
05-07-2012, 23:40
اقا اين كه اخبار گفته براي تجديدي هاي سال هاي پايه دبيرستان 5 نمره تو كلاس نشستن توي تابستون نمره داره شامل سوم كه نميشه ؟ ديگه نهايي گفتن زني گفتن ...اگه بشه كه من به غا ميرم ...

هيشكي نميدونه ؟:41:

alavi71
06-07-2012, 09:47
سلام
در صورت ی که ان درس برایش کلاس ایجاد شود شما به کلاس بروید
5 نمره بصورت مستمر در کلاس در با توجه به نظر معلم در نظر گرفته میشود ....

constant_boy23
06-07-2012, 11:15
سلام
در صورت ی که ان درس برایش کلاس ایجاد شود شما به کلاس بروید
5 نمره بصورت مستمر در کلاس در با توجه به نظر معلم در نظر گرفته میشود ....

مشكل من همون تو كلاس نشستنه برادر ...مشكل جسمي فلسفي دارم (پام شكسته ):31:
خب حتي اگه غيبت موجه هم باشه كه هست اون معلم 5 نمره رو كامل كه بهم نميده

alavi71
07-07-2012, 09:18
مشكل من همون تو كلاس نشستنه برادر ...مشكل جسمي فلسفي دارم (پام شكسته ):31:
خب حتي اگه غيبت موجه هم باشه كه هست اون معلم 5 نمره رو كامل كه بهم نميده

شما با گچ برو بشین سر کلاس به 5 نمرش میرزه
ولی با معلم صحبت کن براش بگو ....
شاید دلش به حالت بسوزه :31:

alicpu
09-07-2012, 10:42
برو بچه ها سلام امروز دوست ما ما را کچل کرده است امده است تمام درس ها و نمر هایش را در ورد نوشته و اپلود کرده است و برای من ادرس را فرستاده است حالا لطفا دوستان با این معدلی که دوست ما فرستاده است لطفا نمره کل و نمره نهایی ان را به دست بیاورد با تشکر ادرس لینک معدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pro2
19-07-2012, 18:38
سلام

من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم

برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟

1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه

بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام

ممنون

shahabaliboys
20-07-2012, 20:05
3 وم که ریاضی نداره :39:
حسابان به نظرم پرسمان گاج خوبه
هندسه هم که به نظرم اصلا کتاب نگیرکمک درسی
در کل به جای اینکه چندیدن کتاب بخوانید کتاب درسی خود را چندین بخوانید (شعار گاج با کمی عوض کردن :31: )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها که نهایی دادید واسه ساله دیگه دارید کلاس میرید؟
ما مدرسمون گذاشته از 17 تیر یعنی مدرسه شروع شده چند هفته ایه (تقویتی نیستا خوده مدرسست :31: ) دیفرانسیل از فصل حد شروع کرده اصلا با حد 3 وم قابل مقایسه نیست . به نظرم اگه کلاس نرفتید حد رو بشینید ماله 3وم رو بجوییییییییییید . بقیه درسا مشکلی نداره (البته واسه من :31: ) گسسته هم که از همین اول عاشقش شدم :27:

One Minute
20-07-2012, 21:56
شهاب بیا تاپیک کنکوری های 92 ! اونجا بهتره : دی

pro2 :

واسه حسابان گاج سبز بگیر و گاج سفید ، سبز واسه جنبه ی تشریحی سفید واسه تست
فیزیک تالیف احمد مصلایی یا رمزینه تالیف محمد رضا ونکاله بگیر تا خیلی سبز ، یکی رو بگیر ، هر دو تارو نگیر
هندسه فقط کتاب درسی رو بخون ، نهایی 20 میشی ! اما تست میخوای گاج سفید تالیف علی منصف شکری عالیه

pro2
21-07-2012, 14:50
شهاب بیا تاپیک کنکوری های 92 ! اونجا بهتره : دی

pro2 :

واسه حسابان گاج سبز بگیر و گاج سفید ، سبز واسه جنبه ی تشریحی سفید واسه تست
فیزیک تالیف احمد مصلایی یا رمزینه تالیف محمد رضا ونکاله بگیر تا خیلی سبز ، یکی رو بگیر ، هر دو تارو نگیر
هندسه فقط کتاب درسی رو بخون ، نهایی 20 میشی ! اما تست میخوای گاج سفید تالیف علی منصف شکری عالیه

ممنون از شما

فقط این احمد مصلایی ماله کدوم انتشارات ؟

دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم

One Minute
21-07-2012, 16:31
ممنون از شما

فقط این احمد مصلایی ماله کدوم انتشارات ؟

دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم

احمد مصلایی مال فیزیک خیلی سبز

pro2
31-07-2012, 07:52
سلام

1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه

ممنون

ببخشید بازم این پستو دادم

alavi71
31-07-2012, 10:41
سلام

1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه

ممنون

ببخشید بازم این پستو دادم

دوست عزیز لطفا از تاپیک مربوط پیگیری کنید ..........

sibesorkh2008
14-10-2012, 06:31
سلام بچه سومی ها
شماها روزی چند ساعت درس می خونید و چه منابعی رو براتست درنظر گرفتید؟؟
به نظرتون برای جبر چه کتابی خیلی خوب و عالیه؟؟

omid_3tar
17-10-2012, 18:50
سلام دوستان منم امید هستم مدرسه غیرانتفایی میرم (از اون غیر انتفایی ها که نمره نمیدن) پارسال معدلم 19.18 شد البته یه مشکلی واسم پیش اومد که نخوندم وگرنه نوبت اول 19.94 شدم

واسه درسای عربی، زبان فارسی، ادبیات و حسابان گاج سبز گرفتم عالیه حرف نداره

حالا خواستم بدونم واسه شیمی ، هندسه، جبر از چه کتابی استفاده کنم (شرمنده اگر تکراری وقت نداشتم صد صفحه رو بخونم)

omid_3tar
17-10-2012, 18:51
شماها روزی چند ساعت درس می خونید و چه منابعی رو براتست درنظر گرفتید؟؟

ولله اینجوری که بوش میاد که میگن کنکور برداشته میشه

اگرم نشه ارزشش میاد پایین به خاطر همین به نظرم از تابستون واسه تست شروع کنیم بهتره

sibesorkh2008
11-11-2012, 17:11
ولله اینجوری که بوش میاد که میگن کنکور برداشته میشه

اگرم نشه ارزشش میاد پایین به خاطر همین به نظرم از تابستون واسه تست شروع کنیم بهتره

سلام
بالاخره گفتن کنکور در3000رشته کم طرفدار براداشته میشه. پس ما باید کنکوربدیم ولی شرط معدل40 %شده.پس باید هردو رو کار کنیم

sibesorkh2008
11-11-2012, 17:16
سلام دوستان منم امید هستم مدرسه غیرانتفایی میرم (از اون غیر انتفایی ها که نمره نمیدن) پارسال معدلم 19.18 شد البته یه مشکلی واسم پیش اومد که نخوندم وگرنه نوبت اول 19.94 شدم

واسه درسای عربی، زبان فارسی، ادبیات و حسابان گاج سبز گرفتم عالیه حرف نداره

حالا خواستم بدونم واسه شیمی ، هندسه، جبر از چه کتابی استفاده کنم (شرمنده اگر تکراری وقت نداشتم صد صفحه رو بخونم)

سلام
منم سومی ام و از همون غیر انتفاعی هایی میرم که اصلا نمره نمیدن و جونت برا0.25بالا میاااد!!!!!!!!!!!!!!!
منم برای عربی و ادبیات و زبان فارسی گاج سبز رو خریدم و راضیم ولی برای حسابان نخریدم.
اگه میشه بیشتر درموردش توضیح بدید،ممنون میشم.
برای شیمی3 بهترین کتاب مبتکرانه،هندسه هم گاج سفید عالیه.
برای جبر تشریحی من دوسالانه قلمچی خریدم ولی برای تست دوستان مبتکران که هندونه داره رو معرفی کردن.
موفق باشی

Alireza SM
11-11-2012, 21:18
سلام
بالاخره گفتن کنکور در3000رشته کم طرفدار براداشته میشه. پس ما باید کنکوربدیم ولی شرط معدل40 %شده.پس باید هردو رو کار کنیم

سلام. ببخشید شما منبع معتبری دارین که اشاره کرده باشه تاثیر سوابق 40% شده ؟ تا جایی که من اطلاع دارم کارگروه ماده 4 شرط سوابق رو همون 25% نگه داشته برای امسال.

omid_3tar
11-11-2012, 21:53
سلام
منم سومی ام و از همون غیر انتفاعی هایی میرم که اصلا نمره نمیدن و جونت برا0.25بالا میاااد!!!!!!!!!!!!!!!
منم برای عربی و ادبیات و زبان فارسی گاج سبز رو خریدم و راضیم ولی برای حسابان نخریدم.
اگه میشه بیشتر درموردش توضیح بدید،ممنون میشم.
برای شیمی3 بهترین کتاب مبتکرانه،هندسه هم گاج سفید عالیه.
برای جبر تشریحی من دوسالانه قلمچی خریدم ولی برای تست دوستان مبتکران که هندونه داره رو معرفی کردن.
موفق باشی
حسابانش رو نخر مثل عمومی هاش خوب نیست اصلا

شیمی هم خیلی از مبتکران تعریف میکنن اما من جلده آموزشش رو گرفتم اصلا خوشم نیومد

sibesorkh2008
12-11-2012, 16:40
حسابانش رو نخر مثل عمومی هاش خوب نیست اصلا

شیمی هم خیلی از مبتکران تعریف میکنن اما من جلده آموزشش رو گرفتم اصلا خوشم نیومد

شیمی تستش خیلی عالیه ضمن اینکه درس و نکته جامع داره اما آموزشش تایید نمیشه!!!

sibesorkh2008
12-11-2012, 18:30
سلام. ببخشید شما منبع معتبری دارین که اشاره کرده باشه تاثیر سوابق 40% شده ؟ تا جایی که من اطلاع دارم کارگروه ماده 4 شرط سوابق رو همون 25% نگه داشته برای امسال.

یکی از معلمامون گفتن.البته برای کنکور93اینجوریه؛یعنی اول برای امسال میخواستن اجراکنن که به سال بعد موکول شد.یعنی93

sibesorkh2008
12-11-2012, 18:33
چه قدر سومی های انجمن کمن!:sq_3:

Alireza SM
12-11-2012, 18:41
یکی از معلمامون گفتن.البته برای کنکور93اینجوریه؛یعنی اول برای امسال میخواستن اجراکنن که به سال بعد موکول شد.یعنی93

این کارگروه ماده 4 اصلا تشکیل جلسه هاش و اعزاش و کلا هیچیش کامل معلوم نیست چه برسه به تصمیماتی که برای سال 93 گرفته میشه !
شما اگر سومی هستین من پیشنهاد میکنم همچنان تستی خوندن رو بر تشریحی خوندن ارجح بدونین.

sibesorkh2008
12-11-2012, 21:25
این کارگروه ماده 4 اصلا تشکیل جلسه هاش و اعزاش و کلا هیچیش کامل معلوم نیست چه برسه به تصمیماتی که برای سال 93 گرفته میشه !
شما اگر سومی هستین من پیشنهاد میکنم همچنان تستی خوندن رو بر تشریحی خوندن ارجح بدونین.
خیلی ممنون از راهنماییتون.حتما این کارو خواهم کرد.

omid_3tar
12-11-2012, 21:48
شیمی تستش خیلی عالیه ضمن اینکه درس و نکته جامع داره اما آموزشش تایید نمیشه!!!

متاسفانه زمان خرید اطلاع نداشتم و اشتباها آموزشش رو خریدم که به هیچ عنوان راضی نیستم

sibesorkh2008
14-11-2012, 17:36
متاسفانه زمان خرید اطلاع نداشتم و اشتباها آموزشش رو خریدم که به هیچ عنوان راضی نیستم خوب حالا هم میتونید تهیه کنید اگه دوست ندارید دوباره مبتکران بگیرید ، تست خیلی سبز هم بد نیست و طرفدار زیاد داره

sibesorkh2008
23-11-2012, 15:54
سلام بچه ها
یه سوال...شما چجوری می رسید هم درسهای فردا رو بخونید هم تست کار کنید با توجه به اینکه امسال3:30تعطیل میشیم و تابرسیم خونه،4:15ه؟؟؟؟

alavi71
23-11-2012, 22:56
سلام بچه ها یه سوال...شما چجوری می رسید هم درسهای فردا رو بخونید هم تست کار کنید با توجه به اینکه امسال3:30تعطیل میشیم و تابرسیم خونه،4:15ه؟؟؟؟ سلام دوست من اولویت اصلی را با دروس مدرسه و یادگیری و فهم عمیق درشون پیدا کنید تا برای تست زنی هم کار ساده تری داشته باشید و هم موفق تر باشید بعد یادگیری برای تست زنی بروید.روزهای تعطیل و روزهایی که برنامه سبک تری دارید تست زنی رو انجام بدهید و برای روزهای با برنامه فشرده تر اگر وقت مازاد داشتید پیروز باشید

Hamed-M1
30-11-2012, 14:21
دوستان به نظرتون ظلم نیست که امسال که امتحاناتمون نهاییه یک ماه باید زودتر تمام شه به خاطر انتخابات؟؟

One Minute
01-12-2012, 10:44
دوستان به نظرتون ظلم نیست که امسال که امتحاناتمون نهاییه یک ماه باید زودتر تمام شه به خاطر انتخابات؟؟

ما هم سال سوم بودیم انقدر گشاد بودیما : دی

باو بیخیال شین بشینین درستون رو بخونین ، سال بعد میایین پیش دانشگاهی بعد باید 7 تا درس رو توی یه روز ( ما هم 2 تعطیل میشیم ) بخونین و صداتون هم در نیاد ، اونوقت تازه میفهمین سال سوم بودین چقدر کالیبرتون گشاد بوده : ))

omid_3tar
01-12-2012, 15:17

واسه من زیاد مهم نیست چون ما توی خوزستان سالای قبل از اول اردیبهشت شروع میکردیم :D

Hamed-M1
01-12-2012, 15:58
واسه من زیاد مهم نیست چون ما توی خوزستان سالای قبل از اول اردیبهشت شروع میکردیم :D

عزیزم من خودم خوزستانی هستم. ما از بعد بعد از روز معلم سالهای قبل تعطیل میشدیم. الان باید تازه اول اردیبهشت اولین امتحاناتمون شروع بشه. یعنی فرجه پر. یکی دو هفته تعطیلی قبل از شروع امتحانات پر. شما هم معلومه درسخون نیستی و برات اهمیتی هم نداره.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

sibesorkh2008
06-12-2012, 13:20

من هم قبول دارم که ظلمه و در واقع وقتی فهمیدم خیلی جا خوردم.
ضربه بزرگی هم وارد کرد همین الان .به خاطر اینکه امتحانات دی از 2 دی شروع میشه و معلما برای اینکه به برنامه برسن، به صورت فشرده درس میدن و فک نکنم به دوره برسیم...
اگه میخواستن چنین کاری کنن،باید زودتر اطلاع می دادن!

sibesorkh2008
06-12-2012, 17:43
بهomid_3tar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
ببخشید می پرسم...شما چه کتابهایی رو برای درسا انتخاب کردید و خریدید؟

omid_3tar
06-12-2012, 23:14
عزیزم من خودم خوزستانی هستم. ما از بعد بعد از روز معلم سالهای قبل تعطیل میشدیم. الان باید تازه اول اردیبهشت اولین امتحاناتمون شروع بشه. یعنی فرجه پر. یکی دو هفته تعطیلی قبل از شروع امتحانات پر. شما هم معلومه درسخون نیستی و برات اهمیتی هم نداره.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
نه عزیزم اشتباه فکر میکنی اتفاقا هم درس خونم هم اهمیت داره

omid_3tar
06-12-2012, 23:18
بهomid_3tar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
ببخشید می پرسم...شما چه کتابهایی رو برای درسا انتخاب کردید و خریدید؟
ولله کتاب زیاد خریدم امسال (انقدر گفتن امتحان نهاییه منم جو گیر شدم)

ادبیات : گاج سبز / عربی: دوسالانه، ایادفیلی، گاج سبز (به شدت ضعیفم) / فیزیک: تست انژی اتمی، گلواژه / شیمی: آموزش بازرگانی (زیاد خوشم ازش نمیاد)، گاج سفید (هنوز بازش نکردم) / هندسه: گلواژه / جبر: گلواژه / حسابان: گاج سبز، مهر و ماه (هیچ کدومو خوشم نمیاد میخوام مبتکران بگیرم)، تست آبی قلمچی / زبان فارسی: گاج سبز، پنج مبحث/ انگلیسی: گاج سبز

حضور ذهنم این بود الان نگاه میکنم چیزی دیگه ای هم بود عرض میکنم (فعلا فقط فیزیک رو نمیدونم چی خوبه بخرم)

sibesorkh2008
07-12-2012, 18:28
ویرایش پست ارسالی ...

sibesorkh2008
07-12-2012, 18:30
ولله کتاب زیاد خریدم امسال (انقدر گفتن امتحان نهاییه منم جو گیر شدم)

ادبیات : گاج سبز / عربی: دوسالانه، ایادفیلی، گاج سبز (به شدت ضعیفم) / فیزیک: تست انژی اتمی، گلواژه / شیمی: آموزش بازرگانی (زیاد خوشم ازش نمیاد)، گاج سفید (هنوز بازش نکردم) / هندسه: گلواژه / جبر: گلواژه / حسابان: گاج سبز، مهر و ماه (هیچ کدومو خوشم نمیاد میخوام مبتکران بگیرم)، تست آبی قلمچی / زبان فارسی: گاج سبز، پنج مبحث/ انگلیسی: گاج سبز

حضور ذهنم این بود الان نگاه میکنم چیزی دیگه ای هم بود عرض میکنم (فعلا فقط فیزیک رو نمیدونم چی خوبه بخرم)

خیلی ممنون از لطفتون
شما از گلواژه (به خصوص هندسه)راضی هستید یانه؟برای هندسه منبع دیگری تهیه نکردید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid_3tar
07-12-2012, 23:56
خیلی ممنون از لطفتون
شما از گلواژه (به خصوص هندسه)راضی هستید یانه؟برای هندسه منبع دیگری تهیه نکردید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولله من تا اون موقع از گلواژه استفاده نکرده بودم و یکی از دوستان توی همین تاپیک تعریف کرده بودن و منم برای درسایی که منبع خوبی رو نمیشناختم گلواژه خریدم

راستش گلواژه فقط به درد نمونه سوال میخوره اگر به آموزش نیاز دارید مناسب نیست

این کتاب هم به نظر کتاب خوبی میاد بررسیش کنید

sibesorkh2008
16-12-2012, 20:36
ولله من تا اون موقع از گلواژه استفاده نکرده بودم و یکی از دوستان توی همین تاپیک تعریف کرده بودن و منم برای درسایی که منبع خوبی رو نمیشناختم گلواژه خریدم

راستش گلواژه فقط به درد نمونه سوال میخوره اگر به آموزش نیاز دارید مناسب نیست

این کتاب هم به نظر کتاب خوبی میاد بررسیش کنید

خیلی ممنون راستش بیشتر برای نمونه سوال نیاز دارم و بین این دوتا نمی دوم کدوم بهتره!البته تعریف هندسه میتکران رو هم خیلی شنیدم!

ArashMiniStar
16-12-2012, 20:45
شیمی گلواژه : خوبه هم درس داره هم سوالات امتحانی مخصوصا خرداد و تست
گاج سبز ادبیات دارم چه ادبیات چه زبان فارسیش عالیه
کتاب آموزش خیلی سبز : خیلی چرته نشر الگو بگیرید
:n28:

sibesorkh2008
22-12-2012, 10:57
سلام به سومی ها
همین الان از سر جلسه حسابان میام . با یه بی دقتی الکی نمره ام پایین اومد!!:n14:
به جای رسم [y= [sinx (منظورم قدر مطلقه) نمودار y=sinx رو رسم کردم!:n28::n28:

ArashMiniStar
22-12-2012, 21:27
امرور کتاب تست خیلی سبز یکی از بچه ها رو دیدم خیلی عالیه!
کلا خیلی سبز 3 تا کتاب حسابان داره آموزش و تست و تمرین که دومیش خوبه

ArashMiniStar
22-12-2012, 21:27
خیلی ممنون از لطفتون
مگه معلم شما جزوه نمیگه؟؟

ArashMiniStar
22-12-2012, 21:28
سلام به سومی ها
همین الان از سر جلسه حسابان میام . با یه بی دقتی الکی نمره ام پایین اومد!!:n14:
به جای رسم [y= [sinx (منظورم قدر مطلقه) نمودار y=sinx رو رسم کردم!:n28::n28:
ریاضی دقیقا همینطوریه.ناراحت نباش این 1 نمره نیم نمره ها هیچ مهم نیست.مهم امتحان نهایی (خرداد) هست :n10:

sibesorkh2008
23-12-2012, 10:44
مگه معلم شما جزوه نمیگه؟؟

بله جزوه خوبی هم هست ولی نمونه سوال هندسه کم حل می کنیم و بیشتر مسائل کتاب بررسی میشه.

ArashMiniStar
23-12-2012, 21:59
بله جزوه خوبی هم هست ولی نمونه سوال هندسه کم حل می کنیم و بیشتر مسائل کتاب بررسی میشه.
دادا هندسه که فقط قضیه داره و سوالات کتاب ! مثل ریاضی که نیست! نمیان بگن تو امتحان که یک قضیه جدید رو ثابت کنید.:n09: ثابت کردن قضیه ای که هیچ ذهنیتی نداشته باشی خیلی سخته:n28:

sibesorkh2008
24-12-2012, 10:53
دادا هندسه که فقط قضیه داره و سوالات کتاب ! مثل ریاضی که نیست! نمیان بگن تو امتحان که یک قضیه جدید رو ثابت کنید.:n09: ثابت کردن قضیه ای که هیچ ذهنیتی نداشته باشی خیلی سخته:n28:

حق باشماست ولی معلم ما در امتحانات کلاسی از این نوع سوالها میده و در ضمن گفتن 3 نمره از برگه ترم اول سوالات ابتکاریه و خارج از کتاب!!!!:n14:

ArashMiniStar
24-12-2012, 15:25
حق باشماست ولی معلم ما در امتحانات کلاسی از این نوع سوالها میده و در ضمن گفتن 3 نمره از برگه ترم اول سوالات ابتکاریه و خارج از کتاب!!!!:n14:
معلم ما هم همینو گفته ولی خوب کلا اگر مسلط باشی زیاد سخت نیاز جواب دادن به این سوالات:n23:

ArashMiniStar
02-01-2013, 23:54
امتحان شیمی خیلی خوندم ولی نمیدونم چرا سر امتحان استرس منو گرفت همه چیز از استوکیومتری هارو فراموش کردم کلا خراب کردم:n28:

ArashMiniStar
03-01-2013, 00:07
دوستان رو فیزیک و حسابان خیلی کار کنید که ضریبش 4 هست!! هندسه هم 3 شیمی 3:n14: دینی 3! ادبیات و زبان فارسی و عربی 2 کامپیوتر 3 :n19:

maziyarkhani
03-01-2013, 10:25
شیمی منم 2 تا 3 نمره استوکیومتری غلط دارم :n03: سوالشم دقیقا مشابه امتحان نهایی بود که نخونده بودم

حسابان تقریبا تا فصل یک تسلط دارم . (شنبه امتحانه)

ArashMiniStar
03-01-2013, 14:14
شیمی منم 2 تا 3 نمره استوکیومتری غلط دارم :n03: سوالشم دقیقا مشابه امتحان نهایی بود که نخونده بودم

ما هم شنبه امتحان حسابان داریم فصل 2 رو یکمی بلدم تازه فردا کلاسه حسابانه :n02:
کلا حسابان همه بخاطر اینکه کلی تعطیلی داشت عقب افتادیم معلم هم فصل 2 رو سریع درس داد تازه الان دارم یک چیزی میفهمم:n08:

ArashMiniStar
03-01-2013, 14:14

شما کدوم مدرسه میری؟ من امام حسین(مشهد)

maziyarkhani
04-01-2013, 16:49
دکتر معین (کرمانشاه):n02:
فصل یک رو تموم کردم تازه

ArashMiniStar
05-01-2013, 20:06
دکتر معین (کرمانشاه):n02:
فصل یک رو تموم کردم تازه
معلم ما هم اینقدر فصل 1 رو طول داد کلی هم سوال امروز از 1 اومد:n22:

sibesorkh2008
06-01-2013, 12:52
امتحان شیمی خیلی خوندم ولی نمیدونم چرا سر امتحان استرس منو گرفت همه چیز از استوکیومتری هارو فراموش کردم کلا خراب کردم:n28:

منم سر امتحان استرس گرفتم ولی برعکس شما استوکیومتتری رو کامل می گیرم و از فصل2 کم میارم!!!:n30:
خیلی حرصم گرفت.یه لحظه کار محیط و سامانه رو قاطی کردم و 2 تا سوالو از دست دادم!!!:n14:

sibesorkh2008
06-01-2013, 12:56
دوستان رو فیزیک و حسابان خیلی کار کنید که ضریبش 4 هست!! هندسه هم 3 شیمی 3:n14: دینی 3! ادبیات و زبان فارسی و عربی 2 کامپیوتر 3 :n19:

ما که امتحانامونو فشرده برگزار کردن و 19قرار بود ام تموم شه!!!که با تعطیلی دیروزمه باعث شد فیزیکو بد بدم،20 ام تموم میشه...
حسابانو و دینی و عربی و کامپیوتر خوب بودن ولی...
شیمی و هندسه خوب نیست
فیزیک هم افتضاح...15 16...
حدا به داد معدلم برسه!!!:n27:
دعا کنید با معدل خوب:n26:بشم...الهی آمین

sibesorkh2008
06-01-2013, 12:58

من تعریف امام حسینو شنیدم.
غیر انتفاعیه دیگه؟
میشه بپرسم امتحان نهایی و قبولی پارسالتون چطور بود؟؟؟:n06:

sibesorkh2008
06-01-2013, 13:16

اشکال نداره این یه درسه...حواستون باشه مثل من تحت تاثیر یه امتحان بقیه رو خراب نکنید...
بقیه امتحانا چطور بودن؟؟؟

ArashMiniStar
11-01-2013, 18:10
من تعریف امام حسینو شنیدم.
غیر انتفاعیه دیگه؟
میشه بپرسم امتحان نهایی و قبولی پارسالتون چطور بود؟؟؟:n06:

قبولی رشته های خوب مثل عمران کم نبود و.خیلی خوب بود ولی از من می شنوی امام حسین هیچ جا نرو همون مدرسه ای که هستی بمون دستم بخون مطمعن باشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.حاشیه برات اینجا زیاد درست میکنن دانش آموزاشم غیرعادین من از راهنمایی امام حسین میرم ای کاش همون سال پنجم دبستان یک مدرسه عادی تر میرفتم (منظور راهنمایی است) الان وضعم خیلی بهتر بود.من درسم تو راهنمایی خیلی عالی جزو شاگرد زرنگا بودم(الکی نمیگم تو ریاضی سال سوم فقط 1 نفر 20 کامل شد اونم من بودمداگر تعریف نباشه) ولی یک کارایی سر ما در آوردندکه الان پشیمونم که چرا 6 سال رفتم.این دیگه توصیه من بود.جالبه بدونی پسر خالم رفت پشیمون شد یکی دیگه از آشناهامون اینجا بود رفت یک جای دیگه الانم یک رشته مهندسی خوب که فکر کنم مکانیک بود تو مشهد قبول شد.از نظر من مدرسه کشکه. تمام این ساعات اضافه ای که گذاشته میشه جز هزینه و از دست دادن وقت درس خوندنت خونه در پی نداره.

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

ArashMiniStar
11-01-2013, 18:13
اشکال نداره این یه درسه...حواستون باشه مثل من تحت تاثیر یه امتحان بقیه رو خراب نکنید...
بقیه امتحانا چطور بودن؟؟؟

من سر شیمی اینقدر سرخورده شدم برای فیزیک هیچی نخوندم خیلی خراب میشم.البته فکرم کنم همه واقعا بد دادن.یکشنبه هم جبر داریم هنوز نیت نکردم بخونم:D

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

sibesorkh2008
13-01-2013, 17:10
قبولی رشته های خوب مثل عمران کم نبود و.خیلی خوب بود ولی از من می شنوی امام حسین هیچ جا نرو همون مدرسه ای که هستی بمون دستم بخون مطمعن باشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.حاشیه برات اینجا زیاد درست میکنن دانش آموزاشم غیرعادین من از راهنمایی امام حسین میرم ای کاش همون سال پنجم دبستان یک مدرسه عادی تر میرفتم (منظور راهنمایی است) الان وضعم خیلی بهتر بود.من درسم تو راهنمایی خیلی عالی جزو شاگرد زرنگا بودم(الکی نمیگم تو ریاضی سال سوم فقط 1 نفر 20 کامل شد اونم من بودمداگر تعریف نباشه) ولی یک کارایی سر ما در آوردندکه الان پشیمونم که چرا 6 سال رفتم.این دیگه توصیه من بود.جالبه بدونی پسر خالم رفت پشیمون شد یکی دیگه از آشناهامون اینجا بود رفت یک جای دیگه الانم یک رشته مهندسی خوب که فکر کنم مکانیک بود تو مشهد قبول شد.از نظر من مدرسه کشکه. تمام این ساعات اضافه ای که گذاشته میشه جز هزینه و از دست دادن وقت درس خوندنت خونه در پی نداره. Sent from my MT11i using Tapatalk 2 ممنون از راهنماییتون ولی بنده تهران مدرسه می رم و فقط از طریق بعضی دوستان تعریف این مدرسه رو شنیده بودم که نظر شما مخالف حرفشونه... ولی واقعا موافقم باهاتون و مدرسه همه چیز نمیشه و مهم تر از همه خود دانش آموزه... امیدوارم که امتحانامون خوب بشه...هنوز کارنامه ها نیومده و معلمام نمره هارو نمی گن....

ArashMiniStar
15-01-2013, 11:46
ممنون از راهنماییتون ولی بنده تهران مدرسه می رم و فقط از طریق بعضی دوستان تعریف این مدرسه رو شنیده بودم که نظر شما مخالف حرفشونه... ولی واقعا موافقم باهاتون و مدرسه همه چیز نمیشه و مهم تر از همه خود دانش آموزه... امیدوارم که امتحانامون خوب بشه...هنوز کارنامه ها نیومده و معلمام نمره هارو نمی گن....
آره.معلما زیاد حرف میزنن منم از این حرفا زیاد میشنوم ولی کو گوش شنوا :n02: (همین معلم فیزیک سال قبل ما که دبیر تیزهوشانم بود فوق لیسانس نجوم دیگه نیومد به ما گفتن که چون نمیتونسه کلاس رو بگردونه انداختنش بیرون ولی معلم حسابان ما اومد گفت اینقدر حقوق به معلما اینجا کم میدن این آقا هم دیده بود حتی به معلم شیمی با اون سابقه اون حقوق کم رو میدن رفت:n04: سال قبلم معلم فیزیکمون دلش خیلی پر بود معلوم بود یک چیزی هست)
میگم امتحان هندسه ما واقعا سخت بود.جبر خوب بود خوبم میشم.
ولی هندسه یک سوالایی آورده بود که از تمام نمونه سوالای خود معلممون هم سخت تر بود!!! (خودش هم این حرفو تایید کرده:n13: خود خودشم طرح کرده بود)
16 تا سوال 110 دقیقه:n29: (جالبه نمونه سوالای خودش با 14 15 تا سوال 120 دقیقه وقت داده بود:n08:)

ArashMiniStar
15-01-2013, 11:48
یک چیز خیلی جالب.معلم با توجه به سطح کلی مدرسه سوالاش رو میده.یعنی تو یک مدرسه خوب تر سوالاش سخت تره!!

maziyarkhani
28-02-2013, 00:55
بچه ها برنامه امتحانات نهایی رو دیدید ؟:n03:

ArashMiniStar
28-02-2013, 19:39
بچه ها برنامه امتحانات نهایی رو دیدید ؟:n03:
میگن از ۲۵ شروع میشه وقتا کمه ظاهرا :n29:

maziyarkhani
01-03-2013, 19:13
میگن از ۲۵ شروع میشه وقتا کمه ظاهرا :n29:

Iloveu-ALL
01-03-2013, 20:28

جالبه به عربی بیشتر از همه، 4 روز، فرصت دادن :n29:

stronghold 3
01-03-2013, 21:24

امتحان عربی سال سوم اگه انسانی باشید یا هر رشته ی دیگه ای چون نهایی هست خیلی سخته ... اما من نمره آوردم قبول شدم... امتحان های پارسال ما پشت سرهم بود ...

maziyarkhani
01-03-2013, 22:11

مسئله همینه دیگه . حتما عربی از فیزیک و حسابان مهمتره:n06:

ArashMiniStar
01-03-2013, 22:20
مسئله همینه دیگه . حتما عربی از فیزیک و حسابان مهمتره:n06:
حسابان خیلی سخته چرا وقته اونو زیاد نکردن!! عربی هم آسون نیست ولی روی چه حسابی برای بچه های ریاضی و تجربی 4 روز گذاشتن؟ اونم آخر امتحانا که نمیشه درس دیگه هم خوند :n08:

One Minute
02-03-2013, 00:36
باو سختی آسونی نداره که ! همه درسا آسونن ! : دی
یچی بگم استرستون کم بشه

من پارسال حسابان رو بعد عید شروع کردم 18.25 شدم ، عربیم هم افتضاح بود شدم 17.75
راحت نمره میارین ، اعتماد به نفستون رو حفظ کنین فقط !

s@har
12-04-2013, 10:52
سلام .
اگه یه نفر حسابان رو بیفته طوری که با تبصره هم قبول نشه،حتی شهریور، نمیتونه بره پیش دانشگاهی؟ اگه بره کودوم درسا رو نمیتونه بخونه ، اونارو کی باید پاس کنه؟

Mehran-King
17-04-2013, 19:08
سلام .
اگه یه نفر حسابان رو بیفته طوری که با تبصره هم قبول نشه،حتی شهریور، نمیتونه بره پیش دانشگاهی؟ اگه بره کودوم درسا رو نمیتونه بخونه ، اونارو کی باید پاس کنه؟

سلام نه دوست عزیز من خودم افتادم نتونستم برم و یک سال دارم آب خنک میخورم!!! دی ماه !!!

-----------

دوستان کسی میدونه چجوری میشه حسابان ، فیزیک 3 ، هندسه 2 رو طوری خوند که بشه نمره بالای 15 آورد ؟ دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو بخونم دوستان لطفا بهم بگین ادمین ها مدیر ها همه ی دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو پاس کنم لطفا کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم! اگه خرداد ماه بیفتم باید برم سربازی جان من کمکم کنین دوستان:n14:
(به خدا من آدم درس خونی هستم! ولی شیوه خوندن این 3 تا درسو بلد نیستم!!!)
(بنی هاشمی ، نمونه سوال همه چی دارم ولی نمیدونم چجوری میشه این 3 تا درس رو خوند طوری که راحت متوجه بشم و نمره بالایی بگیرم!!! به خدا داغون شدم تو این 3 درس!) لطفا کمکم کنین مسئله خیلی حیاتیه عزیزان :(

Hatek
17-04-2013, 20:27
-----------(

اول از همه بگم که از طرز پست دادن و این چیزا مشخصه که ظاهرا هول کردی
اول ارامش خودتو حفظ کن و بدون سردرگمی فقط باعث میشه کارا خراب تر بشه و تا چشم رو هم بذاری امتحانا میرسه
ببین دوست من
من شاید درحد راهنمایی کردن بقیه نباشم ولی فقط تجربه خودم رو بگم
منم دقیقا از این سه درس وحشت داشتم ولی خوشبختانه تونستم ردش کنم و برسم پیش دانشگاهی
درمورد هندسه
هندسه 2 مثل سایر هندسه ها مسائل حل کردنی زیاد نداره و بیشتر قضیه هستش
من هم پارسال همین موقع ها بود شروع کردم خوندن
میرفتم هندسه رو میاوردم روزی تقریبا 10 تا قضیه رو میخوندم میخوندما
هندسه 2 رو خیلیا حفظ میکنن چون نه عدد داره نه چیزی فقط اثبات هستش
شما مطمئن باش روزی هر چند تا قضیه که میکشی رو حل کنی و تمرین کنی راحت میتونی پاسش کنی
من خودم 18 شدم
ولی تمرینش یادت نره
یه قضیه رو نمیشه با یه بار تمرین یاد گرفت اونقدر بنویس که دستت بهش عادت کنه ولی بازم میگم حفظش نکن

برای حسابان : اول بگو اوضاع ریاضیت چطوره؟ با توجه به اینکه گفتی درس خونی پس با ریاضی پایه نباید مشکل داشته باشی
حسابان خوشبختانه از اون درسا هستش که نمیشه زیاد بپیچونن و سختش کنن
امتحان نهایی حسابان تقریبا همون سوال های مسائل کتاب هست
جزوه و .. هم که زیاد هست
اگه جزوه معلمتون کامله پیشنهاد میکنم از رو همون بخون و در کنارش یه کتاب تمرین تشریحی بگیر و فقط حل کن

فیزیک : متاسفانه این درسو خودمم نمره خوبی نگرفتم ولی خوب گند هم نزدم
معلم سوم ما گفتش سوالات بنی هاشمی رو بخونیم و واقعا هم تطابق داشت با امتحان نهایی
اگه تونستی برای فیزیک یک جلسه خصوصی بگیر خود دبیرا میدونن چجوری جمع کنن
درواقع تو همون یه جلسه نخ می افته دستت و میتونی بقیش رو خودت بر مبنای همون یه جلسه ادامه بدی

امیدوارم کمک کرده باشم:n16:

Mehran-King
17-04-2013, 20:55
اول ارامش خودتو حفظ کن و بدون سردرگمی فقط باعث میشه کارا خراب تر بشه و تا چشم رو هم بذاری امتحانا میرسه
ببین دوست من
منم دقیقا از این سه درس وحشت داشتم ولی خوشبختانه تونستم ردش کنم و برسم پیش دانشگاهی
درمورد هندسه
شما مطمئن باش روزی هر چند تا قضیه که میکشی رو حل کنی و تمرین کنی راحت میتونی پاسش کنی
من خودم 18 شدم
ولی تمرینش یادت نره
یه قضیه رو نمیشه با یه بار تمرین یاد گرفت اونقدر بنویس که دستت بهش عادت کنه ولی بازم میگم حفظش نکن

برای حسابان : اول بگو اوضاع ریاضیت چطوره؟ با توجه به اینکه گفتی درس خونی پس با ریاضی پایه نباید مشکل داشته باشی
جزوه و .. هم که زیاد هست
اگه جزوه معلمتون کامله پیشنهاد میکنم از رو همون بخون و در کنارش یه کتاب تمرین تشریحی بگیر و فقط حل کن

معلم سوم ما گفتش سوالات بنی هاشمی رو بخونیم و واقعا هم تطابق داشت با امتحان نهایی
درواقع تو همون یه جلسه نخ می افته دستت و میتونی بقیش رو خودت بر مبنای همون یه جلسه ادامه بدی

سلام آره داداش خیلی ترس دارم که قبول نشم :n28:

قضیه هارو باید حل کنم ؟ :o الان درست یک ماه واسه شروع امتحانتم مونده 28 حسابان ، 4 خرداد فیزیک 3 ، و 11 خرداد هندسه 2

مشکل من اینجاست که نمیدونم مثلا تو حسابان از کجا شروع کنم؟ کتاب؟جزوه دبیر؟گاج سیاه؟بنی هاشمی؟ این منو زیاد دیوونه میکنه!!!

همه قضیه هارو بخونم؟ تمرینات چی؟ تمرینات کتابم مهمه؟ یعنی همشو باید بخونم ؟ وایییی :|

باشه داداش هندسه رو گرفتم راستی فعالیت چی از فعالیت کنید هم میاد؟ هندسه فیزیک حسابان ؟! تمرین در کلاس؟! حل یک مسئله ؟ (حسابان)

خوشبختانه خوبه آره ولی این معادلات ... خیلی مشکل دارم جدول تعیین علامت و ... اینا رو اصلا بلد نیستم
گاج سیاه تمرینای زیادی داره فک کنم اون به دردم میخوره 100 تا تمرین واسه هر فصل :|

نه فیزیک قبلا کلاس رفتم خیلی زیاد ولی متاسفانه یادم نمیاد :| :n13: حسابان و هندسه 2 حله ولی فیزیک 3 درست متوجه نشدم (راستش من خودم اصلا از کلاس خصوصی بدم میاد)

سوال دقیق من اینجاست که :

مثلا اولین امتحانم حسابان هست اولش دقیق از چی شروع کنم ؟ مثلا اول چی بخونم؟ تمرین؟مسائل ؟ یا همینطور به ترتیب پیش برم؟

دوم اینکه فیزیک 3! اولش چی بخونم؟ فرمولات رو اول بخونم یا سوالات تشریحی؟ مثلا واسه یاد گرفتن هر بخش یا هر فصل و اون همه فرمول ... چجوری بخونم؟ و چجوری دونه به دونه حفظ کنم راه آسون تری نیست؟

سوم اینکه هندسه 2! مطمئنا همیشه از فعالیت صفحات ابتدایی کتاب یک سوال میدن ! پس از اینجا میشه نتیجه گرفت فعالیت هارو هم باید بخونم؟ فقط هندسه 2 یا فعالیت فیزیک 3 و حسابان رو هم باید بخونم؟

روزی تا چه حد درس بخونم ؟ :n16:

Hatek
17-04-2013, 21:26
بخاطر زیاد بودن پ.خ شد ......

Iloveu-ALL
22-04-2013, 14:27
سلام نه دوست عزیز من خودم افتادم نتونستم برم و یک سال دارم آب خنک میخورم!!! دی ماه !!!

-----------

دوستان کسی میدونه چجوری میشه حسابان ، فیزیک 3 ، هندسه 2 رو طوری خوند که بشه نمره بالای 15 آورد ؟ دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو بخونم دوستان لطفا بهم بگین ادمین ها مدیر ها همه ی دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو پاس کنم لطفا کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم! اگه خرداد ماه بیفتم باید برم سربازی جان من کمکم کنین دوستان:n14:
(بنی هاشمی ، نمونه سوال همه چی دارم ولی نمیدونم چجوری میشه این 3 تا درس رو خوند طوری که راحت متوجه بشم و نمره بالایی بگیرم!!! به خدا داغون شدم تو این 3 درس!) لطفا کمکم کنین مسئله خیلی حیاتیه عزیزان :(

پایه خیلی چیزه مهمی است، مخصوصا تو حسابان! حسابان رو اگه هر روز بخونی و مرور کنی، 100% بالای 15 نشی، قبول میشی!
هندسه 2 پایه چندانی نمی خواد، بیشتر حفظ کردنه. ولی من خیلی کم شده حفظ کنم و بیشتر سعی کردم که یاد بگیرم
برای فیزیک 3، خوندن و یادگیری چیز های تشریحی و فرمول ها و بعد فهمیدن مسئله و استفاده از فرمول ها برای حل مسئله!
تو فیزیک به یه کم پایه ریاضی و یه مقدار کم هم به پایه فیزیک احتیاجه!
دیدن نوع و شکل های مختلف سوالات و مثال ها خیلی میتونی در حل سوالات و تمرینات به شما کمک بکنه!
جزوه های درسیتون هم باید مناسب باشن

Iloveu-ALL
22-04-2013, 14:30
ببین دوست من
درمورد هندسه
من خودم 18 شدم
ولی تمرینش یادت نره

جزوه و .. هم که زیاد هست

با حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشه

Iloveu-ALL
22-04-2013, 14:34
سلام آره داداش خیلی ترس دارم که قبول نشم :n28:

قضیه هارو باید حل کنم ؟ :o الان درست یک ماه واسه شروع امتحانتم مونده 28 حسابان ، 4 خرداد فیزیک 3 ، و 11 خرداد هندسه 2

مشکل من اینجاست که نمیدونم مثلا تو حسابان از کجا شروع کنم؟ کتاب؟جزوه دبیر؟گاج سیاه؟بنی هاشمی؟ این منو زیاد دیوونه میکنه!!!

همه قضیه هارو بخونم؟ تمرینات چی؟ تمرینات کتابم مهمه؟ یعنی همشو باید بخونم ؟ وایییی :|

باشه داداش هندسه رو گرفتم راستی فعالیت چی از فعالیت کنید هم میاد؟ هندسه فیزیک حسابان ؟! تمرین در کلاس؟! حل یک مسئله ؟ (حسابان)

خوشبختانه خوبه آره ولی این معادلات ... خیلی مشکل دارم جدول تعیین علامت و ... اینا رو اصلا بلد نیستم
گاج سیاه تمرینای زیادی داره فک کنم اون به دردم میخوره 100 تا تمرین واسه هر فصل :|

نه فیزیک قبلا کلاس رفتم خیلی زیاد ولی متاسفانه یادم نمیاد :| :n13: حسابان و هندسه 2 حله ولی فیزیک 3 درست متوجه نشدم (راستش من خودم اصلا از کلاس خصوصی بدم میاد)

سوال دقیق من اینجاست که :

مثلا اولین امتحانم حسابان هست اولش دقیق از چی شروع کنم ؟ مثلا اول چی بخونم؟ تمرین؟مسائل ؟ یا همینطور به ترتیب پیش برم؟

دوم اینکه فیزیک 3! اولش چی بخونم؟ فرمولات رو اول بخونم یا سوالات تشریحی؟ مثلا واسه یاد گرفتن هر بخش یا هر فصل و اون همه فرمول ... چجوری بخونم؟ و چجوری دونه به دونه حفظ کنم راه آسون تری نیست؟

سوم اینکه هندسه 2! مطمئنا همیشه از فعالیت صفحات ابتدایی کتاب یک سوال میدن ! پس از اینجا میشه نتیجه گرفت فعالیت هارو هم باید بخونم؟ فقط هندسه 2 یا فعالیت فیزیک 3 و حسابان رو هم باید بخونم؟

روزی تا چه حد درس بخونم ؟ :n16:

دوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!

V E S T A
22-04-2013, 15:24
سلام

به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق

داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین

فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد

فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل

دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت

کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با

جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود

ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود

از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این

سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)

به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که

سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون رو

مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن کتاب

و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید

دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست:n26:

Mehran-King
22-04-2013, 16:55
پایه خیلی چیزه مهمی است، مخصوصا تو حسابان! حسابان رو اگه هر روز بخونی و مرور کنی، 100% بالای 15 نشی، قبول میشی!
هندسه 2 پایه چندانی نمی خواد، بیشتر حفظ کردنه. ولی من خیلی کم شده حفظ کنم و بیشتر سعی کردم که یاد بگیرم
برای فیزیک 3، خوندن و یادگیری چیز های تشریحی و فرمول ها و بعد فهمیدن مسئله و استفاده از فرمول ها برای حل مسئله!
تو فیزیک به یه کم پایه ریاضی و یه مقدار کم هم به پایه فیزیک احتیاجه!
دیدن نوع و شکل های مختلف سوالات و مثال ها خیلی میتونی در حل سوالات و تمرینات به شما کمک بکنه!
جزوه های درسیتون هم باید مناسب باشن

من پایه ام تو حسابان زیاد قوی نیست! متاسفانه ...

آره هندسه 2 رو دارم یاد میگیرم خیلی ممنونم از همگی...
در مورد فیزیک 3 هم آره باهاتون موافقم

آره :)

مرسی داداش:n16:

با حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشه

من قبلا فیزیک 3 کلاس خصوصی رفتم طرف تو آمریکا درس خونده بود :دی ولی من گوش نمیدادم دیگه... حیف شد... بعدش متوجه نمی شدم آخه زود میرفتم حل میکردم نمیدونستم اعداد از کجا میومدن! بعدش متوجه نمیشدم...

دوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!

داداش گفتم که هندسه به لطف دوست خوبم Hatek جان حل شد فقط فیزیک 3 و حسابان مونده که اونم امیدوارم حل بشه

آهان مرسی آره این روش فک کنم خیلی خوبه و تاثیر گذاره

ایول داداش دمت گرم گرفتم :n16:

در مورد حسابان 99% درصد باهاتون موافقم میخوام همین کارو بکنم فصل 5-4-1-2-3 این روش فک کنم خوبه ، آخه این مثلثات فوقش 3نمره میاد یک روز وقت آدمو میگیره ...
بارم بندی حسابان:
فصل 5=>5نمره
فصل 4=>4نمره
فصل 1=>4نمره
فصل 2=>4نمره
فصل3=>3نمره

درسته دیگه؟ پشت گاج نوشته :n26:

===

داداش واقعا دستت طلایی واقعا منم به همون چیزی که شما گفتین داشتم فکر میکردم!!! آخ چقدر حرفای خودمم شبیه مال توئه نکنه خود منی ؟ :دی:n16:
===

در مورد فیزیک آهان ... آره فکر خوبیه مبحث به مبحث ... ایول داداش واقعا ... خیلی ممنونم :n16:مرسی مرسی داداش

سلام

به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق
داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین
فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد
فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل
دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت
کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با
جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود
ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود
از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این
سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)
به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که
سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون و
مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن تاب
و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست:n26:

سلام

آره آره ، درسته یه کوچولو فرق داره اونم تو فصل هاش...

هــــم... آره الان تو این مدت کم خوبیت نداره برم کلاس خصوصی ...

===
آره جریان الکتریکی ... باهاتون موافقم اول متن بعد فرمول بعد سوال از خود! بعد تکرار و تمرین!!! کلامک صحیح!!!

===

آره فیزیک اصلا و ابدا سخت نیست فقط تقصیر خودمه ... نمیدونم چرا دیر متوجه میشم ... آخه دبیرمون از سوال سخت شروع میکرد بعد من متوجه نمی شدم که اعداد از کجا اومدن؟!!!!

دوستان گلم دست همتون طلایی :n16::n16::n16:

Hatek
22-04-2013, 17:02
مهران جان یه چیز بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط شوخیه:n02:

پست هات رو که میخونم توی این تاپیک یاد کارتون ماداگاسکار می افتم که هواپیما خراب شده بود شیره میگفت اره باید درستش کنیم

اها اره از اینجا ایول افرین درستش میکنیم اره خودشه اره ما میتونیم ایول اره از بیرونش شروع میکنیم اها اره اها اره اها .....:n02:

درباره ی هندسه هم خیلی سریع داری پیش میریا کار دست خودت ندی؟:n02:
تا شب بقیشو میفرستم:n16:

Mehran-King
22-04-2013, 17:38
مهران جان یه چیز بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط شوخیه:n02:

پست هات رو که میخونم توی این تاپیک یاد کارتون ماداگاسکار می افتم که هواپیما خراب شده بود شیره میگفت اره باید درستش کنیم

اها اره از اینجا ایول افرین درستش میکنیم اره خودشه اره ما میتونیم ایول اره از بیرونش شروع میکنیم اها اره اها اره اها .....:n02:

درباره ی هندسه هم خیلی سریع داری پیش میریا کار دست خودت ندی؟:n02:
تا شب بقیشو میفرستم:n16:

آخ جیگرم توفقط بخند داداش!!! اشکال نداره بابا من ناراحت بشم ؟ :دی نه بابا ، دوستای خودم منو با حرفاشون زمین میزنن هیچی نمیگم... دیگه واسم خیلی عادی شده :دی (چند وقت پیش رفته بودم تو یه انجمن تازه عضو بودم بجای استقبال خوب چرت و پرت میگفتن و ... بهشون گفتم سلام آقایون خوش اخلاق :دی هیچی دیگه همشون تعجب کردن انتظار داشتن دعوا کنم :دی ما اهل این حرفا نیستیم داداش راحت باش)

ماداگاسکار من 1 و2 رو دیدم :دی آره ما میتونیم :دی هاهاهاهاها...

تنکس خوش تیپ:n16::n26: اوه پسر سرعت عمل من تو درسا اولش کند بود حالا داره بهتر میشه :)

ArashMiniStar
22-04-2013, 20:24
از دوستان کسی هست برام یکم از قانون دست راست (به همراه برون سو درون سو) در فیزیک 3 توضیح بده چون من هر چی تو اینترنت گشتم از مطالب چیزی نفهمیدم یعنی میدیدم برای چند تا مثال درست در میاد برای 1-2 تا نه!! واقعا ازتون ممنونم چون بلد نیستم کلی مشکل پیدا کردم با فیزیک.:n16:

ArashMiniStar
22-04-2013, 20:34
من یک مشکلی دارم تو درسای حفظی واقعا ضعیفم چون هیچی نخوندم مثل ادبیات زبان فارسی و از همه بدتر دینی (دینی بیشتر از 800 تا سوال جمعا معلم گفته:n08:)
خوب کی بخونم؟ تازه حسابان هست فیزیک هست کی؟:n28: تو رو خدا یک راهنمایی کنید از الان با چی شروع کنم موندم کدوم درس:n21: عربی هم که اصلا واگزار می کنیم به شب امتحان!!

Iloveu-ALL
22-04-2013, 20:59
از دوستان کسی هست برام یکم از قانون دست راست (به همراه برون سو درون سو) در فیزیک 3 توضیح بده چون من هر چی تو اینترنت گشتم از مطالب چیزی نفهمیدم یعنی میدیدم برای چند تا مثال درست در میاد برای 1-2 تا نه!! واقعا ازتون ممنونم چون بلد نیستم کلی مشکل پیدا کردم با فیزیک.:n16:

دو روش برای حل به کمک قاعده دست راست هست، یکی روشی که کتاب گفته و دیگری روشی که معلم ما گفته.
روش دوم تو مسائل اول آسون تر به نظر میاد ولیروش اول، روشی که کتاب گفته، از نظر من بهتره و آسون تر و تو بیشتر شکل ها به خصوص جلوتر به کار بردنش راحت تر، بگذریم.

جهت نیروی وارد بر سیم حامل جریان:
4 انگشت دست راست را طوری قرار می دهیم که در راستای I باشد.
به طوری که جهت چرخش B را نشان دهد. (دست چطوری مشت میشه؟ B باید از طرفی که دست مشت میشه باشه! برای مثال I به سمت بالاست و میدان (B) به صورت x x x x در این صورت کف دست به سمت کاغذ قرار میگیره و 4 انگشت دست راست به سمت بالا، در این صورت انگشت شست که سمت چپه جهت نیرو رو مشخص می کنه.
* ضربدر داخل یه دایره یعنی به درون سو | نقطه داخل یه دایره یعنی برون سو

روش دوم به اینصورته که انگشت اشاره در راستای I قرار میگیره و انگشت وسط رو باید طوری بزاریم که با انگشت اشاره زاویه 90 درجه ایجاد کنه به اینصورت | __ در این جا فرضا خط قرمز انگشت اشاره و خط آبی انگشت وسط، در اینصورت دست رو در حالی که انگشت اشاره در راستای I قرار داره باید انگشت وسط رو طوری قرار بدیم که با B هم راستا بشه! در این صورت انگشت شست دست راست میشه جهت F

فرمول: F=BILsinƟ / در اینجا Ɵ زاویه بین I و B است.

نیروی وارد بر بار الکتریکی متحرک در یک میدان مغناطیسی:
توجه: اولین کاری که باید انجام داد اینه که باید دید بار q چیه
اگه مثبت از دست راست استفاده کن
اگه منفیه از دست چپ استفاده کن (همچنین میتونی از دست راست استفاده کنی و جهت F عکس جهت شست یعنی اگه اینجا جهت F اومد چپ یه برگردان بزن تا جهت F بشه راست)

روش حل: چهار انگشت در راستای V و جهت چرخش دست B باشه.

در روش دوم انگشت اشاره در راستای I و انگشت وسط در راستای V قرار می گیرید.
در اینجا نیز باید به بار q توجه کرد

فرمول: F=qVBsinƟ / در اینجا Ɵ زاویه بین V و B است.

با تمرین میتونی تسلط پیدا کنی :n01:

Mehran-King
22-04-2013, 21:25
من یک مشکلی دارم تو درسای حفظی واقعا ضعیفم چون هیچی نخوندم مثل ادبیات زبان فارسی و از همه بدتر دینی (دینی بیشتر از 800 تا سوال جمعا معلم گفته:n08:)
خوب کی بخونم؟ تازه حسابان هست فیزیک هست کی؟:n28: تو رو خدا یک راهنمایی کنید از الان با چی شروع کنم موندم کدوم درس:n21: عربی هم که اصلا واگزار می کنیم به شب امتحان!!

داداش سلام ، ببین اینقدر فکر بد وارد ذهنتون نکنین 800 تا سوال... چرا خودتونو با این حرفا میترسونین آروم باشین و دونه دونه بخونین

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود...

برنامه ریزی کن قشنگ هر روز همشونو تا یه جایی بخون 3 درس 3 درس برو جلو... یا بیشتر...

همین الان شروع کن!!!

نه داداش هیچ یک از درساتو نذار واسه شب امتحان !!! همین الان بخون بعدا خیالت راحت میشه جدی میگم تجربه خودمه!!! از الان بخون تمومش کن بره پی کارش!!! یادت باشه جبرانش بعدا خیلی دیره... وقت طلاست... موفق باشی، قربانت.:n16:

Iloveu-ALL
22-04-2013, 21:29
داداش سلام ، ببین اینقدر فکر بد وارد ذهنتون نکنین 800 تا سوال... چرا خودتونو با این حرفا میترسونین آروم باشین و دونه دونه بخونین

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود...

برنامه ریزی کن قشنگ هر روز همشونو تا یه جایی بخون 3 درس 3 درس برو جلو... یا بیشتر...

همین الان شروع کن!!!

نه داداش هیچ یک از درساتو نذار واسه شب امتحان !!! همین الان بخون بعدا خیالت راحت میشه جدی میگم تجربه خودمه!!! از الان بخون تمومش کن بره پی کارش!!! یادت باشه جبرانش بعدا خیلی دیره... وقت طلاست... موفق باشی، قربانت.:n16:

البته اگه الان خوندیم شب امتحان هم باید دوره کنیم!

Mehran-King
22-04-2013, 23:34
البته اگه الان خوندیم شب امتحان هم باید دوره کنیم!

اونکه بله :دی+ قبل از امتحان هم سعی بشه یک ساعت قبلش هیچی خونده نشه!!! چون ازیادت میره!!! استرس و ...

رستگار15
23-04-2013, 14:21

-----------

اگه بشینی توی خونه درس بخونی و روشون تمرکز کنی و از همه مهمتر دوسشون داشته باشی میتونی مفهومی بخونی و میفهمی.

Iloveu-ALL
25-04-2013, 12:21
هندسه 8 نمره از قضایای میاد و بقیه هم از تمرین های عین کتاب!

mehrdad123
26-04-2013, 19:37
سلامدوستان تابستون رو قصد دارید کدوم ازمون بریم قلم چی یا گزینه 2؟لطفا دلیلتون رو هم بگیدمن خودم دنبال یه ازمونی میگردم که برنامه اش واسه جمع بندی خوب باشهممنون

Iloveu-ALL
26-04-2013, 20:02
سلامدوستان تابستون رو قصد دارید کدوم ازمون بریم قلم چی یا گزینه 2؟لطفا دلیلتون رو هم بگیدمن خودم دنبال یه ازمونی میگردم که برنامه اش واسه جمع بندی خوب باشهممنون

گزینه 2 سوال هاش بهتره و بیشتر سوال هایی که تو گزینه 2 میاد تو کنکور هم میاد. قلم چی فقط جامعه آماریش بالاست!
از نظر من گزینه 2 بهتره

Mehran-King
01-05-2013, 03:21
زمان برگزاری امتحانات مدارس خرداد ۹۲

خبرگزاری ایسنا: رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت: با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا، امتحانات نهایی و داخلی مدارس یک هفته زودتر آغاز می‌شود.

باسمه تعالي
برنامه امتحانات نهايي

سال سوم متوسطه سالي– واحد (روزانه)
ونيم سالي - واحدي(بزرگسالان) و داوطلبان آزاد
رشته هاي نظري ، فني و حرفه‌اي
و
پيش دانشگاهي(روزانه - بزرگسالان - داوطلبان آزاد)
در
نوبت امتحاني
خرداد ماه سال‌تحصيلي ۹۲-۱۳۹۱
شروع امتحانات از 92/2/25 لغایت 92/3/20
تذکر :( برنامه مذکور صرفاً جهت اطلاع می باشد. پس از تایید اداره کل متبوع به صورت بخشنامه از طریق اتوماسیون اداری به مدارس ارسال خواهد شد )

برای دریافت برنامه بر روی لينك ذيل كليك و دریافت نمایید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ArashMiniStar
02-05-2013, 22:49
خیلی وقته تایید شده !

Iloveu-ALL
03-05-2013, 17:25
سایت aee.medu.ir چرا بسته شده؟

Mehran-King
03-05-2013, 17:48
سایت aee.medu.ir چرا بسته شده؟

دارن بروز رسانی میکنن :دی اولین باره می بینم!!!:n02::n26:

maziyarkhani
03-05-2013, 22:38
بچه ها چی خوندین تا حالا ؟

من فقط فیزیک :n03:

ArashMiniStar
04-05-2013, 20:09
بچه ها چی خوندین تا حالا ؟

من فقط فیزیک :n03:
والا من بخاطر امتحانایی که هر روز میگیرن :n15:یه چیزایی خوندم (i'm kidding :n02:)
الان بخوام تک تک درسا رو برسی کنم :
حسابان : با توجه به وقت 2.5 روز میتونم جمع و جورش کنم در حد 18 بگیرم یه چیزایی خودندم
فیزیک : خلاص اینقدر این جزوه معلممون بد هست کلا فصل 5 هیچی نمیفهمم اصلا دلیل آوردن این درس چی بوده!! معلممون 10 تا نکته فرمول گفته با 1 مثال :دی
جبر : فصل 3و4 سبک تر از 1 و2 هستند میشه خوندش تو 1.5 روز
دینی : 3 درس آخرو فردا میخونم با توجه به اینکه هفته بعد 4-5 روز وقت دارم برای خودندش تصمیم گرفتم خوندن آیات ، اندیشه تحقیق ، سوالایی که معملممون گفته مهم هست رو تو اولویت قرار بدم وگرنه نمیشه این 16 درس لعنتی رو تموم کرد + نمونه سوال
ادبیات و زبان فارسی : کلا هیچی بلد نیستم دارم یکم میخونم شبش راحت باشم یک چیز مهم هم اینه که سوالای تکراری زیاد است مثلا من که ترم اول کلا 2 ساعت ادبیات خوندم اونم چون گاج سبز داشتم سوالات امتحانی هر درس رو خوندم مثلا تو امتحان در قسمت شعر و نثر دیدم دقیقا همونایی که خونده بودم اومده بود تازه این که نهایی هم نبود!!
زبان : زبانم مشکلی ندارم وقتش رو به درس دیگه میدم...
عربی : هیچی بلد نیستم تو 4.5 روز میشینم میخونمش.اول 1 روز فقط وقت میذارم برای پایه یعنی سال اول و دوم دبیرستان قشنگ مسلط که شدم میرم برای در امسال...
شیمی : امیدوار هستم چون اینقدر تمرین حل کردیم میشه جمعش کرد تو 1.5 روز ...
خلاصه نا امید نباشید چون از شما بدترم هست
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:n12:

omid_3tar
04-05-2013, 20:15
دوستان گزینه دو یه دی وی دی مجانی زده به اسم فصل نهایی اگر تا حالا نگرفتید بگیرید خیلی توپه

ArashMiniStar
04-05-2013, 20:16
میشه توضیح بدید چی هست؟ نمونه سوال؟

omid_3tar
04-05-2013, 20:17
فیزیک : خلاص اینقدر این جزوه معلممون بد هست کلا فصل 5 هیچی نمیفهمم اصلا دلیل آوردن این درس چی بوده!! معلممون 10 تا نکته فرمول گفته با 1 مثال :دی

فصل پنج هیچی نداره هلو برو تو گلو

اصل کاری فصل دو و سه که وقت گیرن من که عصر امتحان 1 و 4 و 5 رو میخونم دو روز بعدم برا 2 و 3 نمونه سوال:n06:

omid_3tar
04-05-2013, 20:18
میشه توضیح بدید چی هست؟ نمونه سوال؟

اوه چه سرعت عملی:n02:

نه بیشتر مشاوره ای هست دبیرا توضیح میدن که کدوم صفحات مهمتره کدوم بخشا رو بییشتر بخونید چه طور بخونید و .....

خیلی توپه

ArashMiniStar
04-05-2013, 20:22
بجای اینکه بیشتر درس بخونیم بیشتر میام نت :n02:
خوب حالا از کجا میشه گرفت اینطوری که فایده نداره:n02:

omid_3tar
04-05-2013, 20:27
بجای اینکه بیشتر درس بخونیم بیشتر میام نت :n02:
خوب حالا از کجا میشه گرفت اینطوری که فایده نداره:n02:

ولله نیدونم من معلممون برام اورد اما احتمال قریب به یقین نمایندگی های گزینه دو میدن بهت(رایگانه)

در مورد درس خوندنم خیلییییی سختش کردیا بابا کتابا که چیزی ندارن مثلا دینی چیه که انقدر برنامه واسش چیدی:n02:

ArashMiniStar
04-05-2013, 20:28
ولله نیدونم من معلممون برام اورد اما احتمال قریب به یقین نمایندگی های گزینه دو میدن بهت(رایگانه)

در مورد درس خوندنم خیلییییی سختش کردیا بابا کتابا که چیزی ندارن مثلا دینی چیه که انقدر برنامه واسش چیدی:n02:
دستت درد نکنه
والا این معلم ما برای هر درس 30-40 تا سوال میده خوب نباید بترسم؟:n28:

maziyarkhani
04-05-2013, 21:50
والا من بخاطر امتحانایی که هر روز میگیرن :n15:یه چیزایی خوندم (i'm kidding :n02:)
الان بخوام تک تک درسا رو برسی کنم :
حسابان : با توجه به وقت 2.5 روز میتونم جمع و جورش کنم در حد 18 بگیرم یه چیزایی خودندم
جبر : فصل 3و4 سبک تر از 1 و2 هستند میشه خوندش تو 1.5 روز
دینی : 3 درس آخرو فردا میخونم با توجه به اینکه هفته بعد 4-5 روز وقت دارم برای خودندش تصمیم گرفتم خوندن آیات ، اندیشه تحقیق ، سوالایی که معملممون گفته مهم هست رو تو اولویت قرار بدم وگرنه نمیشه این 16 درس لعنتی رو تموم کرد + نمونه سوال
ادبیات و زبان فارسی : کلا هیچی بلد نیستم دارم یکم میخونم شبش راحت باشم یک چیز مهم هم اینه که سوالای تکراری زیاد است مثلا من که ترم اول کلا 2 ساعت ادبیات خوندم اونم چون گاج سبز داشتم سوالات امتحانی هر درس رو خوندم مثلا تو امتحان در قسمت شعر و نثر دیدم دقیقا همونایی که خونده بودم اومده بود تازه این که نهایی هم نبود!!
زبان : زبانم مشکلی ندارم وقتش رو به درس دیگه میدم...
عربی : هیچی بلد نیستم تو 4.5 روز میشینم میخونمش.اول 1 روز فقط وقت میذارم برای پایه یعنی سال اول و دوم دبیرستان قشنگ مسلط که شدم میرم برای در امسال...
شیمی : امیدوار هستم چون اینقدر تمرین حل کردیم میشه جمعش کرد تو 1.5 روز ...
خلاصه نا امید نباشید چون از شما بدترم هست
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:n12:

عربی من از روی آموزش عربی 3 خیلی سبز میخونم . قواعد هم سعی کن بصورت درختی و خلاصه بنویسی و مرور کنی.

ادبیات به طرز خطرناکی وقت گیره . شب تا صبح همه بیداریم :n02:

زبان فارسی هم جزوه معلم کامل کامله . مهم وقتیه که باید بزارم:n02:

جبر نابودم . فصل دو که اصلا بلد نیستم . احتمالم هنوز نخوندم:n02:

دینی هم از یکشنبه شروع میکنم . :n01:

فیزیک هم در وضعیت خوبیه .:n06:فصل 1 و 4 و 5 رو میشه سریع بخونی . فصل 2 و3 رو به دقت بخون:n11:

حسابان فصل 4و 5 رو خوندم ولی بقیش احتمالا بمونه واسه شب امتحان:n03:

شیمی فصل یک بعضی از مسائلو نمیتونم حل نمیکنم . فصل دو رو بلدم . فصل 3 هم اصلا :n03: فقط خوبیش اینه که وقت خارجه رو به شیمی میدم :n18:

:n16:

ArashMiniStar
04-05-2013, 22:01
ممنون دادا
معلم شما جدا جزوه میگه درس زبان فارسی؟من که کتابم هم سفیده:D
راستی حسابان 4 فصله!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

Mehran-King
04-05-2013, 23:37
دوستان سال سومی اینقدر نترسین بابا !!! منم میترسونین ها ... :n28:

شما کتابو فول بخونین بیست میشین! امسال همه سوال ها از کتاب میاد یعنی فکر نکنم هیچ نوع سوال پیچیده بیارن!!! این حرفو خود وزیر آموزش و پرورش زد... من هیچ کاره ام :دی فقط بگم استرس باعث فراموشی میشه مثل من شاد باشین و قشنگ با برنامه درساتونو بخونین ، پای اینترنت هم یک ماه نیاین... (اگه میخواین ... بیاین ولی خیلی کم،در وقت آزاد...) بعدش وقتی درس میخونین یک الی 2 ساعت پای یدونه مسئله ننشینین!!!! اولش قشنگ کتاب رو کامل بخونین!!! بدون هیچ نوع عجله ای... بعدش قشنگ تمرین و مسائل کتاب رو خودتون حل کنین و قشنگ وقت هم واسش بذارین...بعدش تکرار و تمرین... و در آخر تا شب امتحان هم دور کنین تمام ... ایشالله بیست میشین ::n16::n26: البته جا نماند سوال های پارسال رو هم یه نگاهی بندازین و اونارم تمرین کنین...

در یک کلام ( هرچه قدر زحمت بکشین همونقدر هم مزد میگیرین! همینجوره دیگه نه؟ مثلا جایی میری کار میکنی به اندازه کار کردنت مزد دریافت می کنی :) موفق باشین.

Mehran-King
04-05-2013, 23:37
ممنون دادا
راستی حسابان 4 فصله!

حسابان 5 فصله !!!! :n04:

omid_3tar
05-05-2013, 08:42
دستت درد نکنه
والا این معلم ما برای هر درس 30-40 تا سوال میده خوب نباید بترسم؟:n28:

باز خوبه شما 30 ، 40 سوال داده من که کلا چند دونه سوال داده اما کله درس جوابشونه:n02: یعنی یقریبا سوالی یه صفحه جواب

omid_3tar
05-05-2013, 08:46
جبر نابودم . فصل دو که اصلا بلد نیستم . احتمالم هنوز نخوندم:n02:

شیمی فصل یک بعضی از مسائلو نمیتونم حل نمیکنم . فصل دو رو بلدم . فصل 3 هم اصلا :n03: فقط خوبیش اینه که وقت خارجه رو به شیمی میدم :n18:

:n16:

حتما از الان یه فکری واس جبرت بکن (در اولویت قرارش بده) چون فصله دو به شدت وقتگیره و به تمرینه زیاد نیازداره

شیمی هم فصل سه کاملا حفظیه وقتی نمیبره

omid_3tar
05-05-2013, 09:04
(

دوست عزیز نمیدونم جوابایی که دوستان دادن مشکلتون رو برطرف کرد یا نه اما منم راهی رو که خودم استفاده میکنم خدمتتون عرض میکنم

به نظر من اول از روی جزوت بخون اگر متوجه شدی برو سراغه کتاب متنش (در حد روخوانی) بخون و بعد برو سراغ تمرینا حل کن اگر هم از روی جزوه متوجه نشدی برو سراغ کتاب کمک آموزشیت (البته اگر داری) و بعد بیا سراغ کتاب در اخر هم نمونه سوال نهایی حل کن

البته خودم این راه رو انجام نمیدم ولی خیلی دوست دارم ارادش رو داشته باشم انجام بدم:n02:

s@har
05-05-2013, 12:23
این امتحاناتونو خوب بخونیناااا میگن سال دیگه تاثیر معدل تو کنکور مستقیمه ،نه مثبت..

maziyarkhani
05-05-2013, 12:40
ممنون دادا
راستی حسابان 4 فصله!

آره جدا میگه .
حسابان 5 فصله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maziyarkhani
05-05-2013, 12:43
حتما از الان یه فکری واس جبرت بکن (در اولویت قرارش بده) چون فصله دو به شدت وقتگیره و به تمرینه زیاد نیازداره

شیمی هم فصل سه کاملا حفظیه وقتی نمیبره

تا سه شنبه میشینم جبر رو میخونم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این هفته اولویت فقط اختصاصیه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sibesorkh2008
05-05-2013, 18:54
سلام
شما برای اثباتیهای مثلث چیکار می کنید؟؟
حیلی زیادو طولانی ان...مخصوصا آخراش!!:n04:

Erfan.
05-05-2013, 20:11
ادبیات به طرز خطرناکی وقت گیره . شب تا صبح همه بیداریم :n02:

با یه سری ترفند ها میشه خیلی سبکش کرد. تاریخ ادبیات رو از الآن روزی 10 دقیقه وقت بزارید فکر نمیکنم چیزی بمونه برای شب امتحان :n01:

من هیچی از فرمول های مثلثات بلد نبودم و به هیچ شکل هم حوصلم نمیومد بشینم درست حسابی بخونمش، از چند روز پیش همین ترفند روزی 10 دقیقه رو اجرا کردم. شبی 4-5 تا فرمول رو مینوشتم روی یه تیکه کاغذ میزاشتم توی جیبم، فرداش چند بار توی ذهنم دوره میکردم و مینوشتم. الآن که تازه شروع کردم مثلثات رو درست و کامل بخونم خیلی خیلی کارم راحت شده!

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:02
باز خوبه شما 30 ، 40 سوال داده من که کلا چند دونه سوال داده اما کله درس جوابشونه:n02: یعنی یقریبا سوالی یه صفحه جواب
سوالای ما هم همینطوره مفهوما!! خخخخخ جواب از این صفحه شروع میشه برو دیگه تا آخرا:n02:

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:03
آره جدا میگه .
حسابان 5 فصله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی قبلا 6 تا بود اشتباه شد :n02:

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:06
سلام
شما برای اثباتیهای مثلث چیکار می کنید؟؟
حیلی زیادو طولانی ان...مخصوصا آخراش!!:n04:
فرمول های مثلثات و اثبات هاشون رو نمیشه یک شبه خوند اگر عقب هستید از الان برنامه ریزی کنید هر شبی که فرصت دارید 20-30 دقیقه همینا رو کار کنید وگرنه شب امتحان اصلا و ابدا نمیشه حفظ کردن خیلی فرمولا و اثباتاشون قاطی میشه :n29:
من خودم از امروز برای ادبیات شروع کردم کناب گاج سبز دارم 4 درس آخر فقط سوالای امتحان نهایی رو امشب خوندم...کم کم بخونی درسا رو راحت میشی.البته اگه بخونی نه مثل من فقط برنامه ریزی الکی کنی :n09:

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:08
با یه سری ترفند ها میشه خیلی سبکش کرد. تاریخ ادبیات رو از الآن روزی 10 دقیقه وقت بزارید فکر نمیکنم چیزی بمونه برای شب امتحان :n01:

من هیچی از فرمول های مثلثات بلد نبودم و به هیچ شکل هم حوصلم نمیومد بشینم درست حسابی بخونمش، از چند روز پیش همین ترفند روزی 10 دقیقه رو اجرا کردم. شبی 4-5 تا فرمول رو مینوشتم روی یه تیکه کاغذ میزاشتم توی جیبم، فرداش چند بار توی ذهنم دوره میکردم و مینوشتم. الآن که تازه شروع کردم مثلثات رو درست و کامل بخونم خیلی خیلی کارم راحت شده!
ادبیات بنظر من معنی شعر شب امتحان بخوای بخونی خیلی خسته کننده هست(برای من اینطوره شما رو نمیدونم) کلا باید از قبل یه چیزایی خونده باشی مثلا من دارم سوالای امتحان نهایی رو میخونم شب امتحانم کامل کتاب رو میخونم (اون موقع هم یکسری از مطالب مهم رو خوندم هم حجمش کم شده هم مسلط تر هستم)

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:11
دوستان من تصمیم گرفتم برای دینی 4 روز وقت بذارم یک روز برای 8 درس اول روز دوم 4 درس دیگر روز سوم 4 درس آخر روز چهارم هم مرور و نمونه سوال (البته جا به جا هم میشن) با خودم گفتم بیشتر وقت بدارم ارزشش رو نداره بیام لاقل زبان فارس یا فیزیکم که خیلی خرابه بخونم که وقتی هم ندارم :n30: (بابا فیزیک 4 واحد داره کم بشی تاثیرش از دینی بیشتره)

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:12
این امتحاناتونو خوب بخونیناااا میگن سال دیگه تاثیر معدل تو کنکور مستقیمه ،نه مثبت..
درسته پس کلا برای کسانی که معدلشون بالا هست خیلی خوب میشه.چون در اصل 25 درصد میشه نهایی یعنی الان داریم 25 درصد کنکور رو میدیم:n01:

ArashMiniStar
05-05-2013, 22:15
تا سه شنبه میشینم جبر رو میخونم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این هفته اولویت فقط اختصاصیه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بنظر من درس دیگه ای اگه کنارش ضعف داری بخون اینطوری چون تنوع میشه بازدهی بالاتر میره برام ثابت شده:n16:

maziyarkhani
05-05-2013, 22:50
داداش بنظر من درس دیگه ای اگه کنارش ضعف داری بخون اینطوری چون تنوع میشه بازدهی بالاتر میره برام ثابت شده:n16:

صد در صد موافقم

8 درس اول دینی رو بزار آخر . نهایت 5 یا 6 نمره میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اثبات های مثلثات ، حفظ نکنید . فقط بفهمید

Mehran-King
05-05-2013, 23:36
به نام خدا
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، دوستان کسی میدونه فصل سوم حسابان (مثلثات)رو چطوری بخونم ؟ حتما باید فرمول هاشو حفظ کنم؟
در مورد قواعد مشتق گیری فصل 5 چی؟ حتما باید همشون حفظ بشن ؟ منظورم اون 7-8 تا قاعده هست...

ممنون میشم راهنماییم کنین هفته بعد امتحانمه لطفا کمکم کنین مرسی:n16:

Erfan.
06-05-2013, 00:01
به نام خدا
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، دوستان کسی میدونه فصل سوم حسابان (مثلثات)رو چطوری بخونم ؟ حتما باید فرمول هاشو حفظ کنم؟
در مورد قواعد مشتق گیری فصل 5 چی؟ حتما باید همشون حفظ بشن ؟ منظورم اون 7-8 تا قاعده هست...

ممنون میشم راهنماییم کنین هفته بعد امتحانمه لطفا کمکم کنین مرسی:n16:

این جا یه روش گفتم:

البته الآن وقت باید بیشتر از 10 دقیقه گذاشته بشه اگه هنوز شروع نکردی. فرمول ها رو حفظ کن در کنارش کم کم اثبات هاشونو بنویس و یادشون بگیر بعد هم تمرین.
دقت کن که اگه فقط اثبات ها رو یاد بگیری فرمول ها یادت نمیمونه پس حتما کنارِ یاد گرفتنِ روش بدست اومدن فرمول ها و اثبات اون ها، حفظشون هم کن به هر طریقی (تکرار، نوشتن روی کاغذ،...) هر روز هم تکرار کن حتی قبلی ها رو تا از یادت نرن.

قواعد مشتق هم مگه بدون حفظ بودن میشه مسئله حل کرد؟

Mehran-King
06-05-2013, 00:07
این جا یه روش گفتم:

البته الآن وقت باید بیشتر از 10 دقیقه گذاشته بشه اگه هنوز شروع نکردی. فرمول ها رو حفظ کن در کنارش کم کم اثبات هاشونو بنویس و یادشون بگیر بعد هم تمرین.
دقت کن که اگه فقط اثبات ها رو یاد بگیری فرمول ها یادت نمیمونه پس حتما کنارِ یاد گرفتنِ روش بدست اومدن فرمول ها و اثبات اون ها، حفظشون هم کن به هر طریقی (تکرار، نوشتن روی کاغذ،...) هر روز هم تکرار کن حتی قبلی ها رو تا از یادت نرن.

قواعد مشتق هم مگه بدون حفظ بودن میشه مسئله حل کرد؟

وای پسر!!! چه روش باحالی!!! خیلی ممنونم داداش دمت گرم خیلی واسم مهم بود !

پس شد

فرمول>اثبات>تکرار و تمرین ، حله داداش ممنونم

:دی در مورد قواعد مشتق گیری باور کن با حد توابع قاطی می کنم نمیدونم چرا!!!

Erfan.
06-05-2013, 00:20
وای پسر!!! چه روش باحالی!!! خیلی ممنونم داداش دمت گرم خیلی واسم مهم بود !

پس شد

فرمول>اثبات>تکرار و تمرین ، حله داداش ممنونم

:دی در مورد قواعد مشتق گیری باور کن با حد توابع قاطی می کنم نمیدونم چرا!!!

این کنارِ درس خوندنِ اصلی باشه، یه وقت نکنی همین چند دقیقه رو توی روز حسابان بخونی! :دی مخصوصا الآن که یه کم دیر شده حسابی روش وقت بزار. اون چند دقیقه رو هر شب بزار برای فرمول ها و مرورشون.

Mehran-King
06-05-2013, 00:24
این کنارِ درس خوندنِ اصلی باشه، یه وقت نکنی همین چند دقیقه رو توی روز حسابان بخونی! :دی مخصوصا الآن که یه کم دیر شده حسابی روش وقت بزار. اون چند دقیقه رو هر شب بزار برای فرمول ها و مرورشون.

البته!!! من تو 2.5 روز کلا میتونم حسابان رو تموم کنم :دی آره دیر شدنش که آره شده ولی نباید گذاشت بدتر از این بشه :) چشم داداش حله!!!:n16::n16::n11:متشکرم:n26:

omid_3tar
06-05-2013, 08:35
صد در صد موافقم

8 درس اول دینی رو بزار آخر . نهایت 5 یا 6 نمره میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اثبات های مثلثات ، حفظ نکنید . فقط بفهمید

البته امسال دیگه 10-10 تقسیم میشه بین نوبت اول و دوم اون برای سال های اول و دوم هست که 15-5 میاد

omid_3tar
06-05-2013, 08:37
دوستان به نظر من به هیچ عنوان فرمول ها رو (به خصوص مشتق) حفظ نکنید همه رو روی یک صفحه ی a4 بنویسید بزارید جلوتون و شروع کنید به نمونه سوال حل کردن (نمونهه سوالللللللللللل هاااااااااااا نه یکی دوتا) نگاه به فرمول ها هم بکنید و حل کنید بعد از چند بار خودش توی ذهنتون میمونه

ArashMiniStar
06-05-2013, 12:56
دوستان امسال امتحانا تو اخبار گفت نمفهومی هست یعنی سخته ؟ دیگه نمونه سوال نخونیم؟

Mehran-King
06-05-2013, 13:13
دوستان امسال امتحانا تو اخبار گفت نمفهومی هست یعنی سخته ؟ دیگه نمونه سوال نخونیم؟

سلام نه اون که گفت سوال های مفهومی نمیاریم ... حالا نمیدونم میشه به حرفشون اعتماد کرد یانه... گفت فقط و فقط از خود کتاب و تمرین ها ، مسئله ها و مثال هاش آورده میشه... :n26:

maziyarkhani
06-05-2013, 15:45
البته امسال دیگه 10-10 تقسیم میشه بین نوبت اول و دوم اون برای سال های اول و دوم هست که 15-5 میاد

من آزمون قلم چی دادم . نوشته بود درس نهم تا آخر >> 14 نمره برای امتحان پایانی :n13:

omid_3tar
06-05-2013, 17:31
من آزمون قلم چی دادم . نوشته بود درس نهم تا آخر >> 14 نمره برای امتحان پایانی :n13:

ولله نیدونم اما معلمایه ما از اوله سال گفتن امسال بارم 10-10 بین دو نوبت تقسیم میشه و مثله پارسال نیست

ArashMiniStar
06-05-2013, 17:35
ولله نیدونم اما معلمایه ما از اوله سال گفتن امسال بارم 10-10 بین دو نوبت تقسیم میشه و مثله پارسال نیست

هر درس بارم بندی خودش رو داره و ترم اول هم کمتر نیست مثلا هندسه هر فصل 5 نمره داره :D حالا اگه کسی بارم بندی نداره بگه بذارم

ArashMiniStar
06-05-2013, 17:37
سلام نه اون که گفت سوال های مفهومی نمیاریم ... حالا نمیدونم میشه به حرفشون اعتماد کرد یانه... گفت فقط و فقط از خود کتاب و تمرین ها ، مسئله ها و مثال هاش آورده میشه... :n26:

آقا مطمعنی گفت فقطاز تمرینای کتاب؟؟البته به حرفاشوم نمیشه اطمینان کرد بارم بندی عربی هم تغییر کرده با یه چیزایی اگه اگه رعایت بشه به سمت راحت تر شدن میره

reza.fr
06-05-2013, 19:35
مگه بارم بندی چه تغیییری کرده...ها:n13:

ArashMiniStar
07-05-2013, 23:24
مگه بارم بندی چه تغیییری کرده...ها:n13:

یک تغییراتی دادن که اگه عمل بشه آسون تر باید بشه اگه ندارید میخواین ریزشو بذارم؟

gap1-ir
07-05-2013, 23:29
تقا کارت درسته

omid_3tar
08-05-2013, 09:32
یک تغییراتی دادن که اگه عمل بشه آسون تر باید بشه اگه ندارید میخواین ریزشو بذارم؟

اگر زحمتی نیست لطف کن

reza.fr
09-05-2013, 10:34
ایول بابا چقدر اینجا بچه های ریاضی هستن:n01: تجربی ها اعلام کنن ببینیم چن نفریم(به شدت احساس غربت میکنم:n28:).............بعدش اینکه اقا ارش لطفا ریزشو بزار...دمت گرم:n02:

رستگار15
09-05-2013, 13:26
سوالات ریاضی فقط و فقط مثل کتاب میاد :n16:
اگر به تمرینای کتاب مسلط باشید 20 میشید:n26:

omid_3tar
11-05-2013, 18:31
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی

Mehran-King
11-05-2013, 18:41
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی

منم فعلا چیز خاصی نخوندم :دی ولی منم تو فکر فردا هستم ، ایشالله میخونیم:n16:

دوستان یه سری به تاپیک زیر بزنین شاید به دردتون بخوره :n11:

ArashMiniStar
11-05-2013, 18:56
آقا اصلا دینی خوندن نداره باید سر هم کنی!:n02: الان مثلا صفحه 190 خط 10 و 11 رو ببینید نخونده یاد میگیرید والا ...!:n08:
بارمای عربی هم الان تایپ میکنم میذارم:n17:

ArashMiniStar
11-05-2013, 19:30
این بارم بندی رو معلم ما گفته و گفت که ممکنه (چون مملکت بی در پیکری داریم) عمل نکنند:
ترجمه 12 نمره :
متن درس و تمرینات 4 نمره
سوالات چند گزینه ای در ترجمه 2 نمره
درک مطلب 2 نمره
1.5 نمره معنی 1.5 مفرد جمع
تصحیح غلط ها 1.5 نمره
کاربرد واژگان 1.5 نمره (امسال داخل جمله میاد)
تعریب 0.5 نمره
انتخاب ترجمه صحیح از پرانتر 0.5 نمره

قواعد 8 نمره :
شناخت فعل معتل و کاربرد 1 نمره
مفعول مطلق و مفعول فیه 1 نمره
حال 1 نمره (درس 4)
تمیز 1 نمره
مستثنا 0.75
منادا
فعل مضاعف 1.25
تجزیه ترکیب 1.5
حرکت گذاری 0.5

جمعش نمیدونم چند در میاد !!!

mehrdad123
12-05-2013, 07:15
منم فعلا چیزی نخوندم تو عربی این حرکه گذاری و تعریب از همه سختره :n02: راهی واسش ندارید

ArashMiniStar
12-05-2013, 12:50
منم تعریب اینا مشکل دارم اصلا راحت بگم از همون اول هم نه معنیش رو میفهمیدم همیشه هم یا خالی میذاشتم یا الکی حرکت گذاری میکردم:n02: سوم راهنمایی ترم 2 ریاضی 20 علوم 19.5 عربی 17 شدم:n08: والا...!
اوههههه الان که فک میکنم خیلی استرس دارم چهارشنبه نمیدونم از امتحان میام اینجا چی میگم دینی هم که چیزی نخوندم :n15: نمیدونم چه غلطی میکنم:n28:

Mehran-King
12-05-2013, 13:45
دوستان من تازه حسابان فصل 4 رو فقط دور کردم و معمولی خوندم:n03: از ساعت 1 ظهر تا 2 امروز :n03:

(ولی خودمونیم در عرض 1 ساعت قشنگ خوندم البته مسائل و تمرین هارو فعلا نخوندم چون وقت گیر هستن ، اولش میخوام دور کنم بعدش قشنگ بشینم هرچی مسائل تمرین هست تکرار تمرین کنم ، ساعت 4 باز میرم واسه فصل 5 ، بعد ساعت 7 فصل 3 بعدش واسه امروز همینان... :n13::n26:(آخر شب شاید نشستم تمرین ها ومسائلشو حل کردم) فردا هم فصل 1 و 2 حسابان... ملاک من فقط تخصصی هست :n16:

ArashMiniStar
12-05-2013, 17:21
دوستان من تازه حسابان فصل 4 رو فقط دور کردم و معمولی خوندم:n03: از ساعت 1 ظهر تا 2 امروز :n03:

(ولی خودمونیم در عرض 1 ساعت قشنگ خوندم البته مسائل و تمرین هارو فعلا نخوندم چون وقت گیر هستن ، اولش میخوام دور کنم بعدش قشنگ بشینم هرچی مسائل تمرین هست تکرار تمرین کنم ، ساعت 4 باز میرم واسه فصل 5 ، بعد ساعت 7 فصل 3 بعدش واسه امروز همینان... :n13::n26:(آخر شب شاید نشستم تمرین ها ومسائلشو حل کردم) فردا هم فصل 1 و 2 حسابان... ملاک من فقط تخصصی هست :n16:
مهران جان فقط خوندن فصل3و4و5 حسابان با تمرین حل کردن خیلی فرق داره!! باید خیلی تمرین حل کنید مسلط بشید.پیشنهاد میکنم نمونه سول های امتحانی طی 2 سال قبل رو حتما حل کنید:n12:

omid_3tar
12-05-2013, 17:30

پس دینی چی؟:n29:

Mehran-King
12-05-2013, 19:18
مهران جان فقط خوندن فصل3و4و5 حسابان با تمرین حل کردن خیلی فرق داره!! باید خیلی تمرین حل کنید مسلط بشید.پیشنهاد میکنم نمونه سول های امتحانی طی 2 سال قبل رو حتما حل کنید:n12:

سلام داش آرش... حقیقتش من بعد از مدت ها اولین بارمه کتاب دستم گرفتم فعلا میخوام همینطور مرور کنم و برم تا ذهنم آشنا بشه ... بعدش فقط میخوام مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم به نظر شما روش خوبیه داش آرش ؟ خود آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش گفت همه سوالات از خودت کتاب هست و خارج از اون چیزی نمیاد!!! یعنی فقط میخوان عددشو عوض کنن...

دوستان به نظرتون اگه من حسابان رو اول مرور کنم و ذهنم آماده بشه و بفهمه چی به چیه بعدش بشینم قشنگ

مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم خوبه دیگه ؟!

maziyarkhani
12-05-2013, 22:20
دینی سه درس فقط :n03:

reza.fr
12-05-2013, 22:21
رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست:n27:

Mehran-King
12-05-2013, 23:33
رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست:n27:

دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! ل هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.

بله فک کنم این خبر صحت داره (امروز منتشر شده) از اینا بعید نیست با زیر میزی هاشون...

mehrdad123
13-05-2013, 06:51
دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! لطفا از خودتون حرف نسازین! هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.

زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفته:n02:ایشالا راحت میاد

reza.fr
13-05-2013, 06:53
دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز:n02:

Mehran-King
13-05-2013, 08:31
دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز:n02:

سوالات امتحان نهایی دانش‌آموزان صرفا از کتب درسی طراحی می‌شود
رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با بیان اینکه سوالات امتحانی خرداد ماه 92 صرفا از کتب درسی طراحی شده است، گفت: دانش‌آموزانی در این امتحانات موفق‌تر خواهند بود که کتب درسی را منبع اصلی یادگیری خود قرار داده‌اند، نه کتاب‌های درسی و کمک آموزشی را.

عبدالامیر عرفی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: سوالات امتحانات نهایی در حد توان متوسطه دانش‌آموزان کشور است و همه سوالات این امتحانات از متن کتب درسی طراحی شده است و دانش‌آموزانی موفق‌تر خواهند بود که به جای بهره‌گیری از کتاب‌های کمک درسی، کتاب‌های اصلی را مورد توجه قرار دهند.

وی افزود: مرکز سنجش‌ آموزش و پرورش در حال آماده‌سازی آخرین سوالات امتحانات نهایی است و سه روز قبل از برگزاری امتحان هر درس، سوالات با تشریفات امنیتی در اختیار مناطق و شب امتحان نیز در قرنطینه حوزه‌های امتحانی قرار خواهد گرفت.

به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، امتحانات خرداد ماه از 25 اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور آغاز و 20 خرداد ماه نیز به اتمام می‌رسد.

عرفی تصریح کرد: سوالات امتحانات نهایی امسال در حد توان متوسط کشوری طراحی شده و حساسیت‌های لازم را در سوالات در نظر گرفته‌ایم و علاوه بر میانگین حد آموزشی، توان علمی کشور را نیز در نظر گرفته‌ایم تا مناطق برخوردار و غیربرخوردار به طور مساوی از سطح دشواری و آسانی سوالات برخوردار باشند تا مشکلی برای دانش‌آموزان ایجاد نشود.

وی با تاکید بر اینکه تمام سوالات امتحانات نهایی صرفا از متن کتب درسی است، گفت: خرداد ماه امسال مبنای طراحی سوالات را محتوای کتب درسی قرار داده‌ایم و دانش‌آموزانی موفق‌تر خواهند بود که به جای کتاب‌های کمک درسی به کتاب‌های تحصیلی خود توجه کافی داشتند.

به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، علاوه بر سوالات تشریحی، سوالات چند گزینه‌ای، جواب کوتاه و صحیح یا غلط نیز بخشی از سوالات امتحانات خرداد ماه را تشکیل می‌دهد و این امر به معنای سرعت بخشیدن به پاسخ دانش‌آموزان، اعتبار سوال و سرعت تصحیح آن است.

عرفی درباره اینکه آیا آموزش و پرورش زمانی را برای آماده شدن دانش‌آموزان قبل از امتحانات نهایی در قالب تعطیلات در نظر گرفته یا نه؟ گفت: در رابطه با تعطیلی، هیچ برنامه‌ای نداریم و آماده‌سازی سالن‌های مدارس برای برگزاری امتحانات سراسری چند روز قبل از آغاز امتحانات انجام می‌شود، لذا هیچ‌گونه تعطیلی در نظر گرفته نشده است.

وی ادامه داد: در امتحانات امسال برای بخش عمده‌ای از سوالات، پاسخ‌نامه در نظر گرفته شده است و پس از جمع‌آوری پاسخنامه‌ها همان تشریفات امنیتی و قانونی توزیع سوالات امتحانات نهایی برای پاسخ‌نامه‌ها نیز اعمال می‌شود و پاسخنامه‌ها به همراه مسوول حراست در اختیار مصححین قرار می‌گیرد.

منبع : ایسنا :n05: ، آموزش و پرورش

reza.fr
13-05-2013, 08:42
ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:

بدالامير عرفي در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانش‌آموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانش‌آموزان صرفا کتاب‌هاي درسي است.
وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانش‌آموزان رشته‌هاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار مي‌شود.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانش‌آموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانش‌آموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونه‌اي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛‌در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينه‌اي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در‌خصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام مي‌شود. موفق باشید:n02:(به امید امتحانات اسون)

reza.fr
13-05-2013, 08:45
ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد
:n02:

Mehran-King
13-05-2013, 08:49
ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد
:n02:

پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...:n16:

reza.fr
13-05-2013, 08:55
پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...:n16:

ممنون از شما

Mehran-King
13-05-2013, 08:56
ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:

بدالامير عرفي در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانش‌آموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانش‌آموزان صرفا کتاب‌هاي درسي است.
وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانش‌آموزان رشته‌هاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار مي‌شود.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانش‌آموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانش‌آموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونه‌اي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛‌در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينه‌اي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در‌خصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام مي‌شود. موفق باشید:n02:(به امید امتحانات اسون):n13:

داداش رضای عزیز بهم حق بده این خبری که گفتی دیروز منتشر شده... من اولین بارمه می بینم :دی

دوستان مفهومی یعنی چی؟ من الان باید چی بخونم ؟:n03:

Mehran-King
13-05-2013, 09:40
زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفته:n02:ایشالا راحت میاد

نه میدونی چیه اینا فردا میان میگن از کتاب نمیاد تمام سوالات از کهکشان راه شیری میاد... از اینا با زیر میزی هاشون بعید نیست آخرش کی ضرر میکنه بازم ما !!!

Mehran-King
13-05-2013, 09:50
دوستان ما که رفتیم به کوب درس بخونیم ، امیدوارم شما ها هم موفق و موید باشین تا یک ماه Study... ...:n16:

ArashMiniStar
13-05-2013, 15:24
مملکت زده به سرشون آخه کجای کتاب دینی چیزی جز چرت و پرت گفته که باز مفهومیش میاد
!!!؟:confused:

ArashMiniStar
13-05-2013, 15:29
آقا الان داره یه حسی میگه این سوالان مفهومی برای دانش آموز های ممتاز به معنی سخت تر بودنشون هست نظر شوما چیه؟آخه کتابای ما مفهوم نداره چیش مفهومی میاد

ArashMiniStar
13-05-2013, 15:32
سلام داش آرش... حقیقتش من بعد از مدت ها اولین بارمه کتاب دستم گرفتم فعلا میخوام همینطور مرور کنم و برم تا ذهنم آشنا بشه ... بعدش فقط میخوام مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم به نظر شما روش خوبیه داش آرش ؟ خود آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش گفت همه سوالات از خودت کتاب هست و خارج از اون چیزی نمیاد!!! یعنی فقط میخوان عددشو عوض کنن...

دوستان به نظرتون اگه من حسابان رو اول مرور کنم و ذهنم آماده بشه و بفهمه چی به چیه بعدش بشینم قشنگ

مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم خوبه دیگه ؟!

مهران جان من تصمیم داره نصف روز تا 1 روز جزوه بخونم 1.5. روز باقی رو 6 تا نمونه سوال 2 سال اخیر با تمرینای کتاب به اضافه اثبات ها کآر کنم

Mehran-King
13-05-2013, 23:41
سلام دوستان ........ وای الان تازه حسابان رو در عرض یک ساعت واسه خوندن فردا اولویت بندی مجدد کردم ، من فقط از حسابان می ترسم... آخه تازه فردا میخوام 3 فصل رو تموم کنم

فصل 1 و 2 و 3
از هر مبحث 2-3 تا مسئله حل میکنم کافیه... امیدوارم با اینکارم حداقل 10 بگیرم... با اون مفهومی بودنش ... خدا رحم کنه...:n02:

بعدش چهارشنبه فصل 4و5 رو تمرین میکنم

اونوقت کل کتاب رو چهارشنبه تموم می کنم...بعدش یکسره میشینم سوال حل میکنم تا شنبه 28 اردیبهشت... دوستان موفق باشین

Mehran-King
14-05-2013, 00:05
دوستان اینارو قبل خوندن فصل سوم حسابان حفظ کنین بعدش واستون راحت تر میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehran-King
14-05-2013, 00:08
به نظر شما جواب حد روبرو چه می شود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با یک نظر فکر می کنیم جواب ۱ می شود اما با توجه به دامنه تابع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که برابر است با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تابع f در نقطه هایی
مانند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف نشده است یعنی هر چه قدر به صفر نزدیک شویم باز هم نقاطی وجود دارند که در آنها f تعریف نشده است پس نمی توانیم x را به صفر نزدیک کنیم و در نتیجه تابع f در نقطه صفر حد ندارد .

Mehran-King
14-05-2013, 00:13
نرم افزار آموزش حسابان:

reza.fr
14-05-2013, 16:14
داداش مهران دینی رو تموم کردی شما:n02:

ArashMiniStar
14-05-2013, 19:36
آقا این دینی اگه سوال سر راست بدن 19 رو میگیرم ولی خدایی نکرده نردن 15 هم نمیگیرم:D ضمنا دوستان نمیشه اگه دیدی نمرت دلخواه نمیشه در حد 4-5 بنویسی بعد بیفتی شهریور بدی؟تو کنکور تاثیر داره؟من میترسم این کارو کنم بعد بگن نمره خردان برای کنکور حساب میشه و شهریور فقط برای پاس کردن هست!!!!!

ArashMiniStar
14-05-2013, 19:38
به منم یه نرم افزار آموزش فیزیک اونم فصل 5 معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟ تنکس

ArashMiniStar
14-05-2013, 21:34
آخ آخ داریم به امتحان نزدیک میشیم صبحم یه پست میزنم البته اگه به امید خدا امشب تونستم راحت بخوابم:n28:
(فردا 2000 پستم رو بعد امتحان میزنم:n02:)

Mehran-King
14-05-2013, 23:25
آخ آخ داریم به امتحان نزدیک میشیم صبحم یه پست میزنم البته اگه به امید خدا امشب تونستم راحت بخوابم:n28:
(فردا 2000 پستم رو بعد امتحان میزنم:n02:)

آرش جان ترکوندی ها!!!! معلومه خیلی استرس داری نترس من تا 3 بیدار دارم حسابان میخونم :n11:

دوستان حل معادلات به روش هندسی و جبری (از طریق نمودار) کسی بلده لطفا یادم بده درست نفهمیدم مرسی.

mehrdad123
15-05-2013, 08:40
اقا امتحان چطور بود؟من فقط تو سوال 21 گیر کردم جوابش همون جواب سوال غیبت در برار حضور است یا ظهوره یا فرق داره؟:n02:

sibesorkh2008
15-05-2013, 10:34
امتحان خیلی آسون بود...حتی از همه سالها آسون تر!!!!!!!!!!
ایشاالله همه درسها و به خصوص حسابان همین طوری باشه
امیدوارم اثباتی ندن
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــن!:n01:

ArashMiniStar
15-05-2013, 10:46
آقا من خراب کردم جواباش هم اومد :
میشم 15 اینا :n28: باید مث خر بشینم حسابان بخونم جبران کنم وگرنه معدلم خیلی خراب میشه:n14:

ArashMiniStar
15-05-2013, 10:50
راستی حوزه امتحانی ما مدرسه تیزهوشان بود لامصب مراقبت هم خفن:n02:
یه چیز دیگه یه میز پشتم بود برگه هارو بچه ها اونجا میزذاشتن :n02: بی شرفا نصفه امتحان بردنش جلوتر شروع کردن به تصحیح کردن امتحان دینی کسانی که داادن:n29:

reza.fr
15-05-2013, 11:26
اقا با این راهنمای تصحیح که من میشم18تا19 سوال23 جواب راهنمای تصحیح خیلی چرت بود نطر شما چیه

ArashMiniStar
15-05-2013, 11:29
اقا با این راهنمای تصحیح که من میشم18تا19 سوال23 جواب راهنمای تصحیح خیلی چرت بود نطر شما چیه
شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم :n30:

sibesorkh2008
15-05-2013, 11:30
راستی حوزه امتحانی ما مدرسه تیزهوشان بود لامصب مراقبت هم خفن:n02:
یه چیز دیگه یه میز پشتم بود برگه هارو بچه ها اونجا میزذاشتن :n02: بی شرفا نصفه امتحان بردنش جلوتر شروع کردن به تصحیح کردن امتحان دینی کسانی که داادن:n29:
حوزه ماهم داشتن تصحیح می کردن ولی ما فک کردیم اشتباه می کنیم...:n27:
آحه مگه میشه سربرگ نزده برگه ها رو با اسم تصحیح کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:

sibesorkh2008
15-05-2013, 11:32
شوما همین تعریف عزت و فردی که عزت دارد استفاده می کردی نمره می گرفتی منم همین کارو کردم آخه چیز دیگه ای یادم نبود!! خلاصه خیلی هم تف دادم جای جوابا رو کلا پر کردم :n30:

اگه به جای حمله اول پاسخنامه می نوشتیم" عکس"و بعد توضیح می دادیم،درست بود؟؟؟

ArashMiniStar
15-05-2013, 11:59
عزیزم جلو خودم بچه زرنگ ما داد همونجا سه سوته تصحیح کرد!!اسمم گفت بنویسیم!!!

Erfan.
15-05-2013, 12:08
اگه عادلانه صحیح کنن دور و برِ 18 میشم :|

ArashMiniStar
15-05-2013, 12:12
من دقیق حساب کردم حدودا 15 میشیم:n28: هر چی حساب میکنم بالاتر نمیره:n14:

aryna
15-05-2013, 12:15

انهایی که می بینید تو حوزه دارند تصحیح میکنند اشتباه میکنید اونها تصحیح نمیکنند فقط و فقط جاهای خالی برگه را با خودکار خط میکشند تا مبادا مثلا کسی بعدا نتونه تقلب کنه

برای تصحیح همه برگه های امتحانی می برند حوزه تصحیح که یک جای بخصوصیه و قرنطیه هم است

constant_boy23
15-05-2013, 12:18
انهایی که می بینید تو حوزه دارند تصحیح میکنند اشتباه میکنید اونها تصحیح نمیکنند فقط و فقط جاهای خالی برگه را با خودکار خط میکشند تا مبادا مثلا کسی بعدا نتونه تقلب کنه

اين كه معلومه يارو تصحيح نميكنه ...نميدونم اين دوستمون چطوري اين فكر رو كرده كه كسي با اين سرعت و با سر برگ تصحيح ميكنه ...:n02:
منم پارسال نهايي داشتم هميشه برام سوال بود كه اين يارو دقيقا چيكار ميكنه ..پرسيدم و همين كه شما ميگي رو گفتن :n09:

ArashMiniStar
15-05-2013, 12:19
آقا چطور بگم یه شما طرف برگه نیم ساعت دستشه (اون مورد اول رو نمیگم) بعد داره خط میزنه؟ خط زدن که 1 دقیقه هم نمیشه!!

Mehran-King
15-05-2013, 12:46
خب دیگه ما بریم حسابان دوستان عزیز تا شنبه نمیام انجمن بعد شنبه میام :دی باید با آمادگی کامل برم امتحان موفق باشین دوستان:n11::n16:

Mehran-King
15-05-2013, 12:50
آقا چطور بگم یه شما طرف برگه نیم ساعت دستشه (اون مورد اول رو نمیگم) بعد داره خط میزنه؟ خط زدن که 1 دقیقه هم نمیشه!!

سلام آرش جان خدا قوت ^^ آره خط میکشن فقط مال تو نیست که... مال همه رو اینجوری میکنن... اونا حق تصحیح کردن ندارن... :n26::n16:

ArashMiniStar
15-05-2013, 12:51
خب دیگه ما بریم حسابان دوستان عزیز تا شنبه نمیام انجمن بعد شنبه میام :دی باید با آمادگی کامل برم امتحان موفق باشین دوستان:n11::n16:
آقا شوما خیلی جدی گرفتی از همین الان رو 20 حساب باز کن:n02:

Mehran-King
15-05-2013, 12:52
آقا شوما خیلی جدی گرفتی از همین الان رو 20 حساب باز کن:n02:

هدف من : حسابان(اکنون) ، فیزیک 3 ، هندسه 2 ...:n26:

amin2000
15-05-2013, 13:35
به پاسخ نامه که نگا میکردم احتمالا دینی بالای 19 ...
سوالا همه تکراری بودن اگه کسی بنی هاشمی رو میخوند میتونست خیلی خوب بگیره :/
فقط 7 نمره تشریحی بود ... کلا خوب بود ...

---
دوستان کسی حل مسائل فیزیک 3 ریاضی و هندسه 2 رو داره؟

maziyarkhani
15-05-2013, 16:24
18 تا 19

حیف این همه دینی که خوندم

------------------------------------------------
بشینید حسابان بخونید که از همه درسا مهمتره:n07::n07:

Iloveu-ALL
15-05-2013, 17:08
جواب سوال های امروز:
سایت کانون 5 ساعت بعد از هر امتحان نمونه سوال مربوط به اون رو قرار میده و دوستان میتونن دریافت کنن

یه سوال چرا نمیشه از سایت aee.medu.ir نمونه سوالات رو گرفت؟

omid_3tar
15-05-2013, 18:04
بچه ها سوال اندیشه تحقیق (رابطه ی گناه با عزت نفس) جوابش که توی کتاب نیست هر معلمی به سلیقه ی خودش میگه باید عینه کتاب مینوشتیم؟؟ من از خودم گفتم اما با کلید فرق داره اگر اونو نمرشو بدن 20 :n10: اگرم ندن 19.25:n03:

ArashMiniStar
15-05-2013, 18:19
.............

reza.fr
15-05-2013, 18:36
بچه ها یه سوال :به نطرتون برای اینجواب من به سوال23 چه قدر نمره میدن:((رابطه یمعکوس دارد انسان عزیز تسلیم نفس اماره نمیشود ودر مقابل گناه شکست نمیخورد وتسلیم نمیشود اما انسان گناهکار قبل از اینکه تسلیم عوامل بیرونی شود ابتدا در خود شکست می خورد وحقارت را میپذیرد))لطفا بگید:n28:

mehrdad123
15-05-2013, 20:27
بچه ها یه سوال :به نطرتون برای اینجواب من به سوال23 چه قدر نمره میدن:((رابطه یمعکوس دارد انسان عزیز تسلیم نفس اماره نمیشود ودر مقابل گناه شکست نمیخورد وتسلیم نمیشود اما انسان گناهکار قبل از اینکه تسلیم عوامل بیرونی شود ابتدا در خود شکست می خورد وحقارت را میپذیرد))لطفا بگید:n28:فکر کنم فقط قسمت اولش درسته بنابراین یه .25 میدن شایدم بیشتر دادن راستی معلم ما واسه حسابان هیچی اثبات نگفته به نظرتون چیکار کنیم؟

Mehran-King
15-05-2013, 21:10
سلام دوستان من خیلی استرس دارم به نظرتون فقط بنی هاشمی بخونم چند میشم ؟ نمره قبولی رو میگیرم ؟

Iloveu-ALL
15-05-2013, 22:05
سلام دوستان من خیلی استرس دارم به نظرتون فقط بنی هاشمی بخونم چند میشم ؟ نمره قبولی رو میگیرم ؟

حد و پیوستگی و مشتق رو فول بخون بقیه چیز های فصل 1 و 2 رو از همون بنی هاشمی یاد بگیر.
فصل 3 هم اگه وقت میشه و بلدیش بخون اگه اینا رو بخونی حداقل 14 15 میشی

Mehran-King
15-05-2013, 22:19
حد و پیوستگی و مشتق رو فول بخون بقیه چیز های فصل 1 و 2 رو از همون بنی هاشمی یاد بگیر.
فصل 3 هم اگه وقت میشه و بلدیش بخون اگه اینا رو بخونی حداقل 14 15 میشی

آهان!!!! ایول داداش دمت بوق تریلی!!!!!!!!

فصل 4 و 5 رو فول میخونم... (آره فصل 1 و 2) لامصب خیلی طولانیه!!! مبحث هاش خیلی وقت گیر هستن... کلی وقت آدمو هدر میده ... :n22:

فصل 3 رو هم میخونم ... حله داداش امیدوارم نیفتم شهریور... من همین کارو انجام میدم یعنی فصل 4 و 5 رو فول میخونم آبش میکنم! فصل 3 رو هم همینطور!!! میمونه فصل 1 و2 اونم بنی هاشمی هرچی سوال داره + سوالات پارسال رو میخونم... امیدوارم بالای 10 بشم :n16:

ArashMiniStar
15-05-2013, 22:37

مهران این بنی هاشمی چیه جون من؟:n02:

Iloveu-ALL
15-05-2013, 23:00
مهران این بنی هاشمی چیه جون من؟:n02:

سوالات چند دوره از امتحان های پایانی رو به همراه جواب داره

آهان!!!! ایول داداش دمت بوق تریلی!!!!!!!!

فصل 4 و 5 رو فول میخونم... (آره فصل 1 و 2) لامصب خیلی طولانیه!!! مبحث هاش خیلی وقت گیر هستن... کلی وقت آدمو هدر میده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فصل 3 رو هم میخونم ... حله داداش امیدوارم نیفتم شهریور... من همین کارو انجام میدم یعنی فصل 4 و 5 رو فول میخونم آبش میکنم! فصل 3 رو هم همینطور!!! میمونه فصل 1 و2 اونم بنی هاشمی هرچی سوال داره + سوالات پارسال رو میخونم... امیدوارم بالای 10 بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میتونی بیشتر تمرین حل کن از مباحث حد و پیوستگی و مشتق تا اینکه جز به جز بیای جزوه رو بخونی!

maziyarkhani
16-05-2013, 11:49
بچه ها استرس نداشته باشید . امتحان آسونیه

کتاب و مسائلش رو بررسی کنید حتما . زیاد هم روی جزوه دبیر حساس نشید

اول فصل 4 و 5 بخونید

موفق باشید

omid_3tar
16-05-2013, 19:50
بچه ها اما به نظر من کتاب نخونید

جزوه معلمو بخونید و شش تا نمونه سواله قبلی که از این کتاب هست

توی کتاب خیلی از مسائل هست که خیلی طولانی (و نسبتا مشکل) و وقت گیر هست و توی امتحان هم هیچوقت مثلشون نمیاد

نه اینکه منظورم این باشه سختن ها یه جورایی خرکاری دارن محاسبات زیاد اعداد درشت و راه های طولانی که اگر توی امتحان بیاد بارم رو خراب میکنه

البته اگر جزوه ی معلمتون کامل هست

چون من که امتحان نهایی هایه قبلی رو دیدم فوق العاده سطحشون پایینه با یکی دو ساعت وقت روی هر درس میشه کامل جواب داد

Mehran-King
16-05-2013, 20:17
بچه ها اما به نظر من کتاب نخونید

جزوه معلمو بخونید و شش تا نمونه سواله قبلی که از این کتاب هست

توی کتاب خیلی از مسائل هست که خیلی طولانی (و نسبتا مشکل) و وقت گیر هست و توی امتحان هم هیچوقت مثلشون نمیاد

نه اینکه منظورم این باشه سختن ها یه جورایی خرکاری دارن محاسبات زیاد اعداد درشت و راه های طولانی که اگر توی امتحان بیاد بارم رو خراب میکنه

البته اگر جزوه ی معلمتون کامل هست

چون من که امتحان نهایی هایه قبلی رو دیدم فوق العاده سطحشون پایینه با یکی دو ساعت وقت روی هر درس میشه کامل جواب داد

دوستان آقایون من سرم ترکید اینقده خوندم سرم داره درد میکنه ... این وسطش بالا پایین کنم بدتر میشه... من که فردا فقط و فقط بنی هاشمی میخونم + یک دور کامل از هر مبحث بعدش تمام ... امیدوارم بالای 10 بشم ... حداقلش تجدید نشم کافیه... بااین سر دردم...

ArashMiniStar
16-05-2013, 20:30
من الان فقط 3 فصل اخرو یه چیزی خوندم!

Mehran-King
16-05-2013, 20:35
من الان فقط 3 فصل اخرو یه چیزی خوندم!

من تا ساعت 2 بامداد 3 فصل آخر رو فول میکنم... فصل اول رو هم از قبل میدونم! فقط آخراشو باید کمی دور کنم... ولی فصل 2 رو هیچی نمیدونم فعلا... الانم دارم سرمو ماساژ میدم تا خوب بشه بعدش میترکونم :دی

ArashMiniStar
16-05-2013, 20:38
من تا ساعت 2 بامداد 3 فصل آخر رو فول میکنم... فصل اول رو هم از قبل میدونم! فقط آخراشو باید کمی دور کنم... ولی فصل 2 رو هیچی نمیدونم فعلا...

منم نمیدونم در ادامه چیکار کنم! الان 3 فصل اخرو یه چیزایی از جزوه خوندم با 2 تا نمونه سوال.بنظرت بقیه وقتو رو چی بذارم؟
پ.ن : بقیه بچه ها هم لطفا بیان برنامشون رو بگن یه رقابتی بشه برای همه که بیشتر هم بخونن

Mehran-King
16-05-2013, 20:42
منم نمیدونم در ادامه چیکار کنم! الان 3 فصل اخرو یه چیزایی از جزوه خوندم با 2 تا نمونه سوال.بنظرت بقیه وقتو رو چی بذارم؟
پ.ن : بقیه بچه ها هم لطفا بیان برنامشون رو بگن یه رقابتی بشه برای همه که بیشتر هم بخونن

من در ادامه یکضرب بنی هاشمی تمرین میکنم (بهترین و مهمترین سوالات کتاب رو داره+امتحان نهایی دوسال قبل به همراه جواب قیمتش 1200 تومان :))

فک نکنم کسی بیاد همه سرشون شلوغه منم سرم شلوغ بود ولی حوصلم سر رفته بود... از بس خوندم مخم ترکید ... تا ساعت 2 میخونم امیدوارم 3 فصل رو فول بشم...

mehrdad123
16-05-2013, 20:52
اقا یه چندتا سوال داشتم فوری :n02::
1- از تمرینات دوره ای سوال میاد(مشتق هاش خیلی سخته)
2- تو فصل 1 تو فعالیت 1 چند تا اثبات هست از اونا میاد واسه حلشون راهنمایی کنید(کلا اثبات چیا میاد؟)
3- یکی این اهنگ تغییر وابسته رو توضیح بده هیچی نفهمیدم ازش اصلا تو کتاب هست یا معلم ما اضافه گفته؟
خسته هم نباشید

ArashMiniStar
16-05-2013, 21:02
من در ادامه یکضرب بنی هاشمی تمرین میکنم (بهترین و مهمترین سوالات کتاب رو داره+امتحان نهایی دوسال قبل به همراه جواب قیمتش 1200 تومان :))

فک نکنم کسی بیاد همه سرشون شلوغه منم سرم شلوغ بود ولی حوصلم سر رفته بود... از بس خوندم مخم ترکید ... تا ساعت 2 میخونم امیدوارم 3 فصل رو فول بشم...

حالا من ۳ تا منبع سوال نهایی دارم هم سی دی هم کتاب علوی هم برگه های معلممون :D
ولی این تمرینای کتابش باید جالب باشه!

Mehran-King
17-05-2013, 01:01
حالا من ۳ تا منبع سوال نهایی دارم هم سی دی هم کتاب علوی هم برگه های معلممون :D
ولی این تمرینای کتابش باید جالب باشه!

آی ارش ها :دی داداش من کل کتابو الان تموم کردم گفتم که میترکونم :دی واقعا ترکوندم!!!! دوستان به نظرتون فردا رو چی بخونم؟!
من الان کتاب رو کامل یک دور کردم و همینجوری برم 10 میشم ولی فردا(جمعه)نمیدونم شایدم امروز :دی ، به نظرتون چیکار کنم؟
1- فقط و فقط بنی هاشمی تمرین کنم(اینو فعلا نخوندم)
2- دوباره کتاب رو به همراه یک مثال تکرار و تمرین کنم(خوندم+تمرین کردم یک دور)
3- مسائل کتاب رو تکرار و تمرین کنم(مسائل،مثال ها ، تمرینات مهم کتاب رو یک دور تمرین کردم)

کدومش روز آخر به صرفه است دوستان ؟!

کدومش به نظرتون خوبه؟ جان من هلپ پلیز :n18::n16:

Mehran-King
17-05-2013, 01:08
اقا یه چندتا سوال داشتم فوری :n02::
1- از تمرینات دوره ای سوال میاد(مشتق هاش خیلی سخته)
2- تو فصل 1 تو فعالیت 1 چند تا اثبات هست از اونا میاد واسه حلشون راهنمایی کنید(کلا اثبات چیا میاد؟)
3- یکی این اهنگ تغییر وابسته رو توضیح بده هیچی نفهمیدم ازش اصلا تو کتاب هست یا معلم ما اضافه گفته؟
خسته هم نباشید

1- از تمرینات دوره ای اون سوالایی که درستی یا نادرستی رو مشخص کنید میاد اونو بخون بقیش بیشتر بدانیده... :n06:
2- اثبات چیا میاد؟:دی از اثبات فقط یک نمره میاد اونم اگه بخوان سوال رو سخت طرح کنن (البته 99 درصد امسال میدن چون پارسال ندادن...) خدا میدانه چیا میان :دی
3-من آهنگ تغییرات رو میدونم ولی آهنگ تغییر وابسته رو اصلا ندیدم...

ArashMiniStar
17-05-2013, 09:47
من تا ظهر جزوه رو تموم میکنم شب میرم برای نمونه سوال...

omid_3tar
17-05-2013, 11:21
دوستان آقایون من سرم ترکید اینقده خوندم سرم داره درد میکنه ... این وسطش بالا پایین کنم بدتر میشه... من که فردا فقط و فقط بنی هاشمی میخونم + یک دور کامل از هر مبحث بعدش تمام ... امیدوارم بالای 10 بشم ... حداقلش تجدید نشم کافیه... بااین سر دردم...

اقا چه طوریه شما این همه میخونی واسه ده میری من یه روزه دارم میخونم واسه بیست میرم؟

من خیلی امیدواهی دارم یا شما خیلی خودتو دست کم گرفتی؟:n02:

ArashMiniStar
17-05-2013, 12:12
اقا چه طوریه شما این همه میخونی واسه ده میری من یه روزه دارم میخونم واسه بیست میرم؟

دقیقا برای من خیلی جای سواله:n02:

maziyarkhani
17-05-2013, 13:10
فصل دوم مونده :n02:

من یه دور سوالات مهم که حدود 50 تا بود خوندم . بعد بیشتر تمرینات رو حل کردم

الانم میخوام سوالات امتحان نهایی سال 90 و 91 رو بخونم .

سوالات دی 91 چقدر آسونه . یعنی امتحان ما هم ..... ؟!:n02:

Mehran-King
17-05-2013, 13:26

دقیقا برای من خیلی جای سواله:n02:

خب نمیدونم داداش 10-20 :دی بیست عزیز بیست ...

فصل دوم مونده :n02:

من یه دور سوالات مهم که حدود 50 تا بود خوندم . بعد بیشتر تمرینات رو حل کردم

الانم میخوام سوالات امتحان نهایی سال 90 و 91 رو بخونم .

سوالات دی 91 چقدر آسونه . یعنی امتحان ما هم ..... ؟!:n02:

90 - 91 کلا آسونه 92 هم آسون بشه حله دیگه

ArashMiniStar
17-05-2013, 17:41
بابا اگه بخوان سخت بدن که بیشتر از نیمی از شرکت کنندگاه میفتن!!:n02: الان برای نمونه خودم همش دارم جوابا رو میبینم تا حل کنم :n14:
ولی آره اگه دی 91 بیاد قبول که هستیم :دی

Mehran-King
17-05-2013, 17:59
بابا اگه بخوان سخت بدن که بیشتر از نیمی از شرکت کنندگاه میفتن!!:n02: الان برای نمونه خودم همش دارم جوابا رو میبینم تا حل کنم :n14:
ولی آره اگه دی 91 بیاد قبول که هستیم :دی

:دی آقایون من که بنی هاشمی نمیخوام بخونم ... میخوام بشینم جزوه دبیر که کامله رو خوب بخونم همین کافیه...:n26:+مسائل مهم

آقایون خداحافظ تا بعد امتحان.

ArashMiniStar
17-05-2013, 18:13
من که میشینم همین نمونه سوالا رو میخونم + اثبات ها + مرور فرمول ها :n01:

maziyarkhani
17-05-2013, 19:32
هنوز نصف فصل دو مونده :n28:

Hatek
17-05-2013, 19:41
حسابان واقعا درس نمره بیاری هست
اگه کسی هست که تا حالا نخونده یا مقدار زیادی مونده برای خوندن دیگه نباید مثل کسی که از اول سال خونده بخونه
این درس یه سری سوالات داره از پیش تعیین شده که احتمال اومدن اونها 90 درصد به بالا هستش
اگه هدفتون فقط پاس کردن هست و نمره ای معمولی بهتره اون سری سوال هایی رو که توی تقریبا همه ی امتحانات نهایی بودن بخونید ولی اگه که برای 18.19 میخونید که حسابش جداست
موفق باشید

mehrdad123
17-05-2013, 19:59
اقا تمرین 6 صفحه 189 عجیب گیر کردم لطفا حلشو بگین

Mehran-King
17-05-2013, 20:40
بنا به دلایلی ما تا فردا بیدار می مانیم و درس می خوانیم! کسی حق اعتراض ندارد! ما خواب نمی خواهیم یک روز نخوابیدن برابر با یک عمر کامیابی :n06::n18::n11:

تا ساعت 11 صبح فردا

We Are Active Always From Pole to Pole ...

ArashMiniStar
17-05-2013, 20:59
من که اینقد خسته ام رفتم بخوابم هر چه پیش آید خوش آید:D

Mehran-King
18-05-2013, 08:51
من دیگه باید فکر اساسی کنم اینجوری نمیشه!!! بهم برخورد!!! :n30::n30::sq_25::sq_12::sq_18::sq_20: