مشاهده نسخه کامل
: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
omid_3tar
18-05-2013, 09:39
دوستان سوال سه یک تابع گلدونی هست اما من یادم رفته بود قدر ایکس رو بردم اون ور شد قد مطلق x-1 کوچیکتر از منفی قد x به علاوه ی سه
بعد دو تا رو رسم کردم جواب این روش با اون روش یکی میشه
راه حلم هم که درسته (فقط با راهه جزوه و کتاب فرق داره) حالا به نظرتون نمره بهم میدن؟
emperor441
18-05-2013, 09:44
خیلی آسون بود من کامل میگیرم:n05:
mehrdad123
18-05-2013, 09:48
در کل سوالا خوب بودن اثبات خیلی راحت بود :n02: ایشالا که کامل میگیرم اگه از جا های دیگه نمره کم نکنن راستی سوال 12 حد چپ داشت یا باید مینوشتیم حد نداره؟
♥ mina ♥
18-05-2013, 10:26
خیلی خیلی آسون بود چقدر الکی خودمو اذیت کردم...:n26:
amin2000
18-05-2013, 10:41
امتحان خیلی خوب ... نسبتا ساده داده بودن !
دوستان سوال سه یک تابع گلدونی هست اما من یادم رفته بود قدر ایکس رو بردم اون ور شد قد مطلق x-1 کوچیکتر از منفی قد x به علاوه ی سه
راه حلم هم که درسته (فقط با راهه جزوه و کتاب فرق داره) حالا به نظرتون نمره بهم میدن؟
منم سوال 3 رو مثل شما حل کردم ... امیدوارم نمره بدن .... :/
جواب که درست در میاد ....
امیدوارم نمره بدن :/
sibesorkh2008
18-05-2013, 10:44
من در ادامه یکضرب بنی هاشمی تمرین میکنم (بهترین و مهمترین سوالات کتاب رو داره+امتحان نهایی دوسال قبل به همراه جواب قیمتش 1200 تومان :))
فک نکنم کسی بیاد همه سرشون شلوغه منم سرم شلوغ بود ولی حوصلم سر رفته بود... از بس خوندم مخم ترکید ... تا ساعت 2 میخونم امیدوارم 3 فصل رو فول بشم...
بنی هاشم 2000 تومنه!!!!!!!!!
ArashMiniStar
18-05-2013, 11:07
خوب بود...!!
sibesorkh2008
18-05-2013, 11:09
خوب ،پیش به سوی ادبیات!!!
شما ادبیات رو از کی می خونید؟؟؟
ArashMiniStar
18-05-2013, 11:25
خوب ،پیش به سوی ادبیات!!!
شما ادبیات رو از کی می خونید؟؟؟
من از الان باید جبران کنم دیگه:n06:
Iloveu-ALL
18-05-2013, 11:49
ما معلم ادبیاتمون خوب نیست معنی شعر ها رو خوب نگفت!
همین معلم سال اول هم معلممون بود که آرایه ها رو درس نداد.
ArashMiniStar
18-05-2013, 12:16
ما معلم ادبیاتمون خوب نیست معنی شعر ها رو خوب نگفت!
همین معلم سال اول هم معلممون بود که آرایه ها رو درس نداد.
خوش به جالتون تازه! اگه برای شما خوب نگفته برای ما کلا وقت کم آورده مقداری رو اصلا skip کرده کلا هیچکی راضی نیست.کتاب زبان فارسی بنده که کلا سفیده :n08:
تو نظر سنجی جا نزده بودن که اصلا بودن و نبودن معلم فرقی نداشته:16:
amin2000
18-05-2013, 13:15
خوش به جالتون تازه! اگه برای شما خوب نگفته برای ما کلا وقت کم آورده مقداری رو اصلا skip کرده کلا هیچکی راضی نیست.کتاب زبان فارسی بنده که کلا سفیده :n08:
تو نظر سنجی جا نزده بودن که اصلا بودن و نبودن معلم فرقی نداشته:16:
عجب معلم ادبیات زبان فارسی ما 2 - 3 جلسه وقت اضافه هم آورد :دی
maziyarkhani
18-05-2013, 14:39
دور و بر 15 میشم :n14:
ادبیات هم از روی گاج سبز :n10:
Iloveu-ALL
18-05-2013, 15:26
من 3 رو جوری دیگه حل کردم |X| رو دادم اون بعد حل کردم مجموعه جواب درست اومد.
جواب سوالات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sibesorkh2008
18-05-2013, 15:30
من واقعا ناراحتم.سوال پیوستگی رو اشتباهی از تعریف مشتق رفتم و 1نمره پر....
سوال به این راحتی:n28::n14:
واقعا هم اگه آدم امتحان به این سادگی رو20 نشه،گریه داره...
sibesorkh2008
18-05-2013, 16:53
من 3 رو جوری دیگه حل کردم |X| رو دادم اون بعد حل کردم مجموعه جواب درست اومد.
جواب سوالات:
نمره رو بهتون میدن،چون زیر برگه پاسخنامه نوشته به راه حل های درست دیگه هم نمره تعلق می گیره
omid_3tar
18-05-2013, 17:07
نمره رو بهتون میدن،چون زیر برگه پاسخنامه نوشته به راه حل های درست دیگه هم نمره تعلق می گیره
خدا از دهنت بشنوه اگر نمره رو دادن همتون شیرینی دعوت منید
ArashMiniStar
18-05-2013, 19:07
من که ادبیات رو الان از گاج سبز شروع کردم فقط دوستان کدوم شعرا رو باید حفظ باشیم!؟
ممنون
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
Iloveu-ALL
18-05-2013, 19:46
تو گاج سبز آرایه های ادبی رو هم علامت میزنه؟
♥ mina ♥
18-05-2013, 19:54
من که فعلا از آخر تا درس 18 خوندم
Iloveu-ALL
18-05-2013, 20:03
♥ mina ♥ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما از خود کتاب می خونید؟
♥ mina ♥
18-05-2013, 20:21
بله از روی کتاب میخونم
ArashMiniStar
18-05-2013, 20:28
تو گاج سبز آرایه های ادبی رو هم علامت میزنه؟
یعنی چی؟؟ گاج سبز کامله که...!
ArashMiniStar
18-05-2013, 20:29
من که ادبیات رو الان از گاج سبز شروع کردم فقط دوستان کدوم شعرا رو باید حفظ باشیم!؟
ممنون
کسی نمیدونه؟
♥ mina ♥
18-05-2013, 20:32
کسی نمیدونه؟
وقت سحر و روز وداع یاران و شراب روحانی و ملک سلیمان
mehrdad123
18-05-2013, 20:38
کسی نمیدونه؟
باید هر تا شعر رو حفظ باشی 2 نمره ناقابل هم میاد کلا خیلی حمش زیاده
sibesorkh2008
19-05-2013, 09:13
بچه ها "آورده اند که " ها مهم اند؟شما می خونیدشون یا نمیان؟؟؟:n13:
بارم بندی ادبیات به این صورته:
معنی شعر و نثر - 6 نمره
معنی واژه - 2 نمره
خودآزمایی - 3 نمره
دانش های ادبی - 3 نمره
درک مطلب - 4 نمره
حفظ شعر - 2 نمره
اون هایی رو که Bold کردم تقریبا همشون به معنی، مفهوم، درک مطلب، منظور از کلمات و ضمیر ها و چیز های مشابه ارتباط دارن. یعنی اگه متن درس ها خوب خونده و معنی بشن + فهمیده بشن و خودآزمایی ها هم یادگرفته بشن حدود 15 نمره، تکمیله.
میمونه دانش های ادبی و حفظ شعر که باید خوند به هر حال.
کلا ادبیات درسیه که اگه در طول سال خونده باشیم خیلی آسون و راحته اما اگه نخونده باشه کسی... باید امروز رو خیلی وقت بزاره.
omid_3tar
19-05-2013, 09:38
ده تا درسشو فعلا خوندم:n10: (البته ده تا درسه مهم و پرحجم رو)
omid_3tar
19-05-2013, 09:39
بچه ها "آورده اند که " ها مهم اند؟شما می خونیدشون یا نمیان؟؟؟:n13:
لغاتش مهمه (من معنی جملات رو نمیخونم)
ArashMiniStar
19-05-2013, 09:51
آقا من میخوام بیشتر رو چیزای مهم و امتحانی وقت بذارم چون همش رو بخونی فردا یادت نمیمونه :n09: (این همه بیت شعر اصلا یادت میره از کجا هست :n02:)
Mehran-King
19-05-2013, 10:54
آقا من میخوام بیشتر رو چیزای مهم و امتحانی وقت بذارم چون همش رو بخونی فردا یادت نمیمونه :n09: (این همه بیت شعر اصلا یادت میره از کجا هست :n02:)
واسه ادبیات بنی هاشمی به درد نمیخوره بهتره خود کتاب رو بخونی از ما گفتن...
ArashMiniStar
19-05-2013, 12:47
واسه ادبیات بنی هاشمی به درد نمیخوره بهتره خود کتاب رو بخونی از ما گفتن...
این بنی هاشمی که نمیدونم چیه ولی ترم اول از روی گاج سوالا رو خوندم عین همونا اومده بود :n10:
الانم نگاه کنید میبینید بعضی چیزا خیلی اومده بالای 50 درصد! مثل معنی "مهمل" یا جملش خیلی اومده.دیگه حالا ببینیم چی میشه.:n01:
Iloveu-ALL
19-05-2013, 12:55
یکی از بچه های انسانی دین و زندگی رو فقط بنی هاشمی خوند و قبول هم شد! :n08:
این بنی هاشمی که نمیدونم چیه ولی ترم اول از روی گاج سوالا رو خوندم عین همونا اومده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم نگاه کنید میبینید بعضی چیزا خیلی اومده بالای 50 درصد! مثل معنی "مهمل" یا جملش خیلی اومده.دیگه حالا ببینیم چی میشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنی هاشمی فقط سوالات هماهنگ و پایانی رو داره! امتحان دیروز رو دیدی همون رو همونطوری چاپ میکنه و جوابش رو تو 2 یا 3 صفحه جلوتر مینویسه.
بنی هاشمی 10 برگه داره که این 10 برگه ، 10 تا از امتحانات هماهنگ کشوری چند سال اخیر (شامل خرداد و شهریور و دی ماه ست!) همین.
شما وقتی بنی هاشمی میخونی معادل این است که شما 10تا از ورقه های امتحان پایانی و هماهنگ کشور رو خوندید. بالای هر صفحه اش هم نوشته برای چه ماهی هست و آخر ماجرا.
sibesorkh2008
19-05-2013, 15:10
بنی هاشمی فقط سوالات هماهنگ و پایانی رو داره! امتحان دیروز رو دیدی همون رو همونطوری چاپ میکنه و جوابش رو تو 2 یا 3 صفحه جلوتر مینویسه.
بنی هاشمی 10 برگه داره که این 10 برگه ، 10 تا از امتحانات هماهنگ کشوری چند سال اخیر (شامل خرداد و شهریور و دی ماه ست!) همین.
شما وقتی بنی هاشمی میخونی معادل این است که شما 10تا از ورقه های امتحان پایانی و هماهنگ کشور رو خوندید. بالای هر صفحه اش هم نوشته برای چه ماهی هست و آخر ماجرا.
امسال واقعا دو تا امتحانی که دادیم، نسبت به سالهای قبل آسون بودن و بیشتر هم از همونها سوال داده بودن!!
اصلا جای تعجب نداره.ماهم بیخودی روی دینی وقت گذاشیم
انتظار چنین امتحان آسونی رو نداستم؛ولی باید از همین امتحانای آسون ترسید چون آدم گاهی از سادگی زیاد نمره از دست میده
مثل خودم که توحسابان خیلی بی دقتی کردم:n14:
به امتحان نهایی های 91 خیلی اهمیت بدین:n06:
maziyarkhani
19-05-2013, 16:58
درس 5 :n19:
ArashMiniStar
19-05-2013, 17:24
ایشالا که امتحان فردا مث حسابان از امتحان نهایی بیاد وگرنه بدبختم :n28: ولی کلا هم هر بیت شعری نمیتونه بیاد مثلا خیلی هارو همینجوری میشه معنی کرد میدونید منظورم اینه که یک سری مفاهیم مهم با کلمات مهم داره که میاد حالا ببینیم چی میشه!:n02:
ArashMiniStar
19-05-2013, 17:26
امسال واقعا دو تا امتحانی که دادیم، نسبت به سالهای قبل آسون بودن و بیشتر هم از همونها سوال داده بودن!!
اصلا جای تعجب نداره.ماهم بیخودی روی دینی وقت گذاشیم
انتظار چنین امتحان آسونی رو نداستم؛ولی باید از همین امتحانای آسون ترسید چون آدم گاهی از سادگی زیاد نمره از دست میده
مثل خودم که توحسابان خیلی بی دقتی کردم:n14:
به امتحان نهایی های 91 خیلی اهمیت بدین:n06:
حسابان که خداوکیلی اگه میشستی همین امتحان نهایی هارو مفهومی میخوندی 19 میشدی.واقعا کپ همونا بود.یکی از همون 2 تا جاخالی دقیقا سوال امتحان نهایی بود من حفظ بودم اصلن:n02:
ArashMiniStar
19-05-2013, 17:30
شما وقتی بنی هاشمی میخونی معادل این است که شما 10تا از ورقه های امتحان پایانی و هماهنگ کشور رو خوندید. بالای هر صفحه اش هم نوشته برای چه ماهی هست و آخر ماجرا.گ
ممنون دیگه قشنگ فهمیدیم یه چیزی تو مایه های نمونه سوالات امتحانی منتشران و ... هست که چاپ میشه.این دوستتون هم خیلی شانس داره :n02: جدا امتحان نهایی ها نمیان سوال خاصی بدن معلم دنبال دردسر نمیگرده میاد شبیه همونای سال قبل با تغییر میده!!
ArashMiniStar
19-05-2013, 17:32
از دوستان کسی برای فیزیک میتونه راهنمایی کنه بنظرتون برم کتاب بگیرم یا جزوه دوستمو که خوب هم هست برم کپی بگیرم؟ آخه تنها کتاب رو بخونی خیلی چیزا از دستت میره توضیح نداده.حالا نظر شما چی هست؟ من چون فیزیکم امسال خرابه خرابه/:n28:
omid_3tar
19-05-2013, 17:50
آقا خداوکیلی اینو نگید دینی آسون بود قبول اما حسابان به هیچ عنوان نسبت به سالهای قبل آسون تر نبود و مشکل تر هم بود (البته در کل امتحان خوبی بود و سخت نبود ) اما نسبت به شش دوره ی قبل که از این کتاب اومده سخت تر بود
omid_3tar
19-05-2013, 17:53
از دوستان کسی برای فیزیک میتونه راهنمایی کنه بنظرتون برم کتاب بگیرم یا جزوه دوستمو که خوب هم هست برم کپی بگیرم؟ آخه تنها کتاب رو بخونی خیلی چیزا از دستت میره توضیح نداده.حالا نظر شما چی هست؟ من چون فیزیکم امسال خرابه خرابه/:n28:
جزوه رو که میخوای پس برو جزوه ی دوستت رو کپی بگیر
کلا فیزیک چیزه خوندنیه زیادی نداره یک مفهومه که باید یادش بگیری و بعد با استفاده از اون یادگیری مسئله حل کنی
پس به نظره من برو کتاب فیزیک گلواژه رو بگیر و تیکه به تیکه بخون و از روی اون سوالها رو حل کن (البته این شبایه آخری قطعا نمیتونی کله کتاب رو حل کنی از هر مبحت اون قدر ی که میرسی حل کن) بعد که هر فصل رو اینجوری پیش رفتی برو تمرینایه کتابم حل کن (البته برای همچین کاری باید دو روز و نصفی رو کاملا وقت بزاری)
ArashMiniStar
19-05-2013, 18:33
جزوه رو که میخوای پس برو جزوه ی دوستت رو کپی بگیر
کلا فیزیک چیزه خوندنیه زیادی نداره یک مفهومه که باید یادش بگیری و بعد با استفاده از اون یادگیری مسئله حل کنی
پس به نظره من برو کتاب فیزیک گلواژه رو بگیر و تیکه به تیکه بخون و از روی اون سوالها رو حل کن (البته این شبایه آخری قطعا نمیتونی کله کتاب رو حل کنی از هر مبحت اون قدر ی که میرسی حل کن) بعد که هر فصل رو اینجوری پیش رفتی برو تمرینایه کتابم حل کن (البته برای همچین کاری باید دو روز و نصفی رو کاملا وقت بزاری)
ممنون الان بین گلواژه و جزوه معلم کدوم رو انتخاب کنم؟ من گلواژه شیمی دارم خیلی خوشم میاد بجای جزوه میخونم ولی فیزیکو چیکار کنم بنظرتون؟ بلاخره نمیشه هم جزوه خم کتاب هم گلواژه رو خوند البته اضافه کنم خودم هم جزوه فیزیک دارم ولی این جزوه دوستم نکات خوبی گفته...الان کسی هست گلواژه فیزیک داشته باشه؟؟؟ فقط میخوام ببینم درس رو خوب داده یا ناقصه.شیمی ش که خلاصه و کاربردی بود فیزیک رو نمیدونم!! بازم تشکر می کنم
omid_3tar
19-05-2013, 20:17
ممنون الان بین گلواژه و جزوه معلم کدوم رو انتخاب کنم؟ من گلواژه شیمی دارم خیلی خوشم میاد بجای جزوه میخونم ولی فیزیکو چیکار کنم بنظرتون؟ بلاخره نمیشه هم جزوه خم کتاب هم گلواژه رو خوند البته اضافه کنم خودم هم جزوه فیزیک دارم ولی این جزوه دوستم نکات خوبی گفته...الان کسی هست گلواژه فیزیک داشته باشه؟؟؟ فقط میخوام ببینم درس رو خوب داده یا ناقصه.شیمی ش که خلاصه و کاربردی بود فیزیک رو نمیدونم!! بازم تشکر می کنم
من دارم اما حقیقتا نمیشه جزوه رو کنار گذاشت و فقط از روی گلواژه خوند چون گل واژه خلاصه ی درسه و فقط یک یادآوری دوباره میکنه اون درسو و اگر درسو بلد نباشید نمیشه از روی اون متوجه بشید (زیاد جنبه ی آموزشی خوبی به نظر من نداره بیشتر واسه تمرین خوبه) به نظر من شما درس رو (آموزش و توضیحات) از روی جزوه بخون و از روی گلواژه نمونه سوال حل کن
ArashMiniStar
19-05-2013, 20:21
من دارم اما حقیقتا نمیشه جزوه رو کنار گذاشت و فقط از روی گلواژه خوند چون گل واژه خلاصه ی درسه و فقط یک یادآوری دوباره میکنه اون درسو و اگر درسو بلد نباشید نمیشه از روی اون متوجه بشید (زیاد جنبه ی آموزشی خوبی به نظر من نداره بیشتر واسه تمرین خوبه) به نظر من شما درس رو (آموزش و توضیحات) از روی جزوه بخون و از روی گلواژه نمونه سوال حل کن
ممنون ولی خیلی بده یه کتاب نباشه مثل ادم درس داده باشه فیزیک ۳.اینطوری باشه مجبورم کتاب و جزوه رو بخونم بعد نمونه سوال...دیگه اینقد وقتی هم ندارم متاسفانه:(
نمیدونم اگه خودمو بندازم کار خوبیه؟اگه جدا بخونی بهتر بشی ارزش داره بنظرم
ArashMiniStar
19-05-2013, 20:23
اقایون کتابو تموم کردین؟ من که هنوز حسابی کار دارم کلی مونده لامصب مطلب زیاده سرسری هم یاد بگیری فردا هیچی یادت نمیمونه!
اقایون کتابو تموم کردین؟
خیر!
:دی
من همیشه ادبیات رو شل میگیرم.. 8 درس از آخر خوندم بقیش مونده! البته کلا ادبیات برام درس آسونیه و توی سال یه مقدار دورش کرده بودم... سرعتم زیاده توی خوندن الآن!
mehrdad123
20-05-2013, 08:12
لا مصب عجب امتحانی بود :n02:
دوستان سوال 21 و 40 رو چی نوشتید؟خدا کنه خوب اصلاح کنن
راستی دوستان بنی هاشمی :n02: جبر رو چیکار میکنید؟
omid_3tar
20-05-2013, 08:30
لا مصب عجب امتحانی بود :n02:
دوستان سوال 21 و 40 رو چی نوشتید؟خدا کنه خوب اصلاح کنن
راستی دوستان بنی هاشمی :n02: جبر رو چیکار میکنید؟
21- استبداد رضاخان و اینکه نمیتونست حرفی خلاف میلش بشنوه
40- مرا بسیار پشیمان و ناراحت کردی
سلام دوست عزیز .عالیه.مطمئنم تو این راه به قول خودت طولانی حتما موفق میشی.
ســـــلام خدمت همه ،
پس از اندکی تامل و بحث با دوستانِ هم سن ، بر آن شدیم که تاپیکی به سبک و سیاق تاپیک کنکور بزنیم تا از همین الان شروع کنیم که بتونیم در این راه طولانی و خسته کننده موفق بشیم ...
تا حد امکان از ارسال هرگونه پست تشکر ، نظرات شخصی ، حال و احوال و ... خودداری بفرمایید .
از قرار دادن لینک سایتها و انجمن های دیگه به عنوان تبلیغ خوددداری کنید .
پرسش و پاسخ های شخصی رو فقط در پیغام خصوصی پیگیری بفرمایید .
پستهای پشت سر هم رو حتما در یک پست ارسال بفرمایید .
برای معرفی و درخواست سوالات امتحانی به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .
برای معرفی منابع آزمون ها در مقاطع مختلف به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .
برای راهنمایی در رابطه با کتاب ها و جزوات کمک آموزشی به تاپیک مربوطه مراجعه کنید .
خب دوستان ، در این تاپیک در رابطه با مطالب متفاوتی بحث میکنیم و اطلاعات بیشتری جذب میکنیم که یقینا به درد همه مون میخوره ، همچنین اگه بچه های سال بالاتر هم به ما کمک کنند که دیگه نور علی نور میشه !
( کاش ما هم همچین مطالعه هایی داشتیم ! از هر 60 دقیقه ، 70 دقیقه اش مطالعه مفید میشد ! : دی )
◄ لطفا برای آشنایی بیشتر ، این فرم رو پر کنید :
اسم کوچیک :
مدرسه : ( توضیح : دولتی - نمونه - غیر انتفاعی - سمپاد )
رشته تحصیلی :
معدل :
در آخر ، تشکر ویژه از farshidshd عزیز بابت اجازه ای که به بنده من باب زدن تاپیک دادند .
◄◄◄ لیست کامل بچه های سال سومی :
(¯`·.·•.(¯`·. ریـــاضـــیـــــ و فـــیـــزیـــکــــــ .·´¯).•·.·´¯)
Gam3r • محمد • مدرسه دولتی( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.44
*M!L4D* • میلاد • مدرسه غیر انتفاعی( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.25
hamsah • حمید رضا • مدرسه سمپاد ( اراک ) • معدل کتبی سال دوم : 18.60
Lord-Babak • بابک • مدرسه غیر انتفاعی ( لرستان !!!! ) • معدل کتبی سال دوم : 15.33
shahabprince • شهاب • مدرسه دولتی ( مـــــازندران ) • معدل کتبی سال دوم : 17.50
Masuod95 • مسعود • مدرسه دولتی ( اصفهان ) • معدل کتبی سال دوم : 18.58
yarihaker • یاری هکر • مدرسه نمونه دولتی • معدل کتبی سال دوم : 19.62
)(*&^%$#@!~ • سجاد • مدرسه دولتی ( کرمانشاه ) • معدل کتبی سال دوم : 19.39
Sn@pe • سیاوش • مدرسه غیر انتفاعی ( تهران ) • معدل کتبی سال دوم : 18.70
saeed_cpu_full • سعید • مدرسه غیر انتفاعی ( تهران ) • معدل کتبی سال دوم : 19.25
nafe-bandar • مهرداد • مدرسه سمپاد ( بوشهر ) • معدل کتبی سال دوم : 16.90
(¯`·.·•.(¯`·. عـــلـــومـــــ تـــجـــربـــیــــــ .·´¯).•·.·´¯)
Javadnet • جواد • مدرسه نمونه دولتی • معدل کتبی سال دوم : 16.28
saeedsaeeeeeeeeeee • سعید • مدرسه شاهد • معدل کتبی سال دوم : نامعلوم !!
Aryan007 • آرین • مدرسه غیر انتفاعی • معدل کتبی سال دوم : 16.17
O M I D • امید • مدرسه غیر انتفاعی ( کرمانشاه ) • معدل کتبی سال دوم : 18.14
(¯`·.·•.(¯`·. عـــلـــومــــــ انـــســـانـــیــــــ .·´¯).•·.·´¯)
Boromir • جواد • مدرسه دولتی ( مشهد ) • رشته : علوم انسانی • معدل کتبی سال دوم : 15.02
مجموع : 16 نفر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بــــــرخی از پستهای مــــفید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست کتابهای انتشارات خیلی سبز :
forum.p30world.com/showpost.php?p=6330579&postcount=30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سهم دروس مختلف در کنکور :
forum.p30world.com/showpost.php?p=6334424&postcount=48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتابهای کمکی سال سوم دبیرستان :
forum.p30world.com/showpost.php?p=6346724&postcount=122
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودجه بندی سوالات کنکور :
forum.p30world.com/showpost.php?p=6347217&postcount=128
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودجه بندی زیست و تاریخ و جغرافیا :
forum.p30world.com/showpost.php?p=6359996&postcount=148
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مردان سرشناس قبلا چه شغلی داشتند ؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=6363801&postcount=149
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بـــــهترین پستـــــ تاپیــــــکــــــ
forum.p30world.com/showpost.php?p=6363827&postcount=152
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو مصاحبه با برترین های کنکور 88 و 90
forum.p30world.com/showpost.php?p=6387051&postcount=191
• آخرین آپدیت : اول صفحه 20
omid_3tar
20-05-2013, 08:38
اگر خداقبول کنه منم سال سومم
sibesorkh2008
20-05-2013, 10:10
ممنون ولی خیلی بده یه کتاب نباشه مثل ادم درس داده باشه فیزیک ۳.اینطوری باشه مجبورم کتاب و جزوه رو بخونم بعد نمونه سوال...دیگه اینقد وقتی هم ندارم متاسفانه:( نمیدونم اگه خودمو بندازم کار خوبیه؟اگه جدا بخونی بهتر بشی ارزش داره بنظرم Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2 خیلی سبز یه کتاب فیزیک 3 داره با عنوان آموزش+سوال این کتاب مفاهیم رو دز قالب سوال بیان کرده و در پاسخنامه اش درسنامه های کاملی داره ولی خودم اسفاده نکردم. می تونید از سایت خیلی سبز بخشیش رو ببینید. اگه خوشتون اومد حتمابگید.
sibesorkh2008
20-05-2013, 10:13
خیلی خیلی امتحان سخت و ریزی بود.
کلیدش خیلی مزخرفه من با توجه به کلید بین19.25 تا 19.75 میشم................بچه ها اگر سوال43 رو بنویسیم موفقیت وخوشبختی به نطرتون نمرشو میدن:n03:
ArashMiniStar
20-05-2013, 10:26
خیلی خیلی امتحان سخت و ریزی بود.
من اشتباه های الکی زیاد کردم اومدم تغییر دادم اشتباه شده:n03:
ArashMiniStar
20-05-2013, 10:31
آقا چقدر کلیدش مسخره هست دیگه 15 هم نمیشم!!! خیلی مسخره خیلی چه وضعشه آخه اینارو اصلا معلم نگقته:n03: چی دیگه بگم من؟؟؟
Mehran-King
20-05-2013, 10:46
امتحان خیلی آسون بود جوونمی! 20 میشم! خب ما بریم بدرسیم دوستان موفق باشین بای.
omid_3tar
20-05-2013, 11:01
لااله الا الله@@@@@@ ای بر ...... این طراح@@@@@@@@@ بابا توی سوال گفته معنیه عامییانه ی کند و کو چی میشه بعد توی کلید گفته جستجو
آخه ایها الناسسسسسسسسسسسسسسس جستجو عامیانستتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟ ؟ بابا این که خودش ادبیه
:n03:آخه من دردمو به کی بگم؟:n03: چرا کسی منو درک نمیکنه؟:n03: بابا بخدا میشه "ور رفتن" نه جستجو:n03: اگر نمرشو ندادن شیشه های آموزش پرورشو پایین میارم@@@
راستی اون "حقه ی زر" رو هم اشتباهی خوندم "حلقه ی در":n03:
ArashMiniStar
20-05-2013, 11:12
لااله الا الله@@@@@@ ای بر ...... این طراح@@@@@@@@@ بابا توی سوال گفته معنیه عامییانه ی کند و کو چی میشه بعد توی کلید گفته جستجو
آخه ایها الناسسسسسسسسسسسسسسس جستجو عامیانستتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟ ؟ بابا این که خودش ادبیه
:n03:آخه من دردمو به کی بگم؟:n03: چرا کسی منو درک نمیکنه؟:n03: بابا بخدا میشه "ور رفتن" نه جستجو:n03: اگر نمرشو ندادن شیشه های آموزش پرورشو پایین میارم@@@
راستی اون "حقه ی زر" رو هم اشتباهی خوندم "حلقه ی در":n03:
منم نوشتم کار کردن یا ور رفتن
اگه نمره ندن که خیلی بده خود گاج گفته یعنی چی خوب!!
حقه زر هم نوشتم گنج پنهان تو پرانتر عرفان این چیزا!!:n09:
امتحان به شدت آسون بود و اگه به معنی هایی که مفهوم رو میرسونن و شبیهن، نمره بدن احتمالا 20 بشم...
♥ mina ♥
20-05-2013, 11:18
امتحان خوبی بود فکر کنم 20 میشم ولی منم کندوکو رو نوشتم ور رفتن خداکنه غلط نگیرن:n13:
emperor441
20-05-2013, 11:21
چک کردم 19.5 میشم:n29:
ArashMiniStar
20-05-2013, 11:35
شما ها که همتون با این حساب معدلتون 19 کمتر نمیشه:n30: (من بدبختو نیگا:wac:)
♥ mina ♥
20-05-2013, 11:42
شما ها که همتون با این حساب معدلتون 19 کمتر نمیشه:n30: (من بدبختو نیگا:wac:)
هنوز تازه سه تا امتاحانو دادیم هنوز هفتاش مونده....
sibesorkh2008
20-05-2013, 13:11
من فک کنم 19.5 یا 19.75 بشم...
sdfssdfs
20-05-2013, 13:15
من سال سوم دبيرستان امتحان نهايي معدلم 19.2 شدش يادش بخير اون سال(86) فيزيكش خيلي سخت بود
sibesorkh2008
20-05-2013, 14:05
بچه ها یه سوال: تو امتحان کتبی نهایی،0.25 داده میشه یانه؟ مثلا 19.75 رو 20 میدن یا 18.75 رو 19؟؟؟؟؟
sibesorkh2008
20-05-2013, 15:36
لااله الا الله@@@@@@ ای بر ...... این طراح@@@@@@@@@ بابا توی سوال گفته معنیه عامییانه ی کند و کو چی میشه بعد توی کلید گفته جستجو آخه ایها الناسسسسسسسسسسسسسسس جستجو عامیانستتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟ ؟ بابا این که خودش ادبیه :n03:آخه من دردمو به کی بگم؟:n03: چرا کسی منو درک نمیکنه؟:n03: بابا بخدا میشه "ور رفتن" نه جستجو:n03: اگر نمرشو ندادن شیشه های آموزش پرورشو پایین میارم@@@ راستی اون "حقه ی زر" رو هم اشتباهی خوندم "حلقه ی در":n03: من هر دوش رو نوشتم ولی سوال به نظرم اشتباه بود.توکتاب کندوکو رو عامیانه کندوکاو معرفی کرده!!!! یه سوال:سوال40،جان سوختن کنایه از ناراحتی بسیار هم میشه؟نمره میدن؟؟
sibesorkh2008
20-05-2013, 15:40
اقا چه طوریه شما این همه میخونی واسه ده میری من یه روزه دارم میخونم واسه بیست میرم؟ من خیلی امیدواهی دارم یا شما خیلی خودتو دست کم گرفتی؟:n02: حسابان چطور بود؟؟؟؟
omid_3tar
20-05-2013, 15:50
حسابان چطور بود؟؟؟؟
حسابان امتحان سختی نبود اما چون سوال اول رو بلد نبودم به هم ریختم (خیلی اعصابم داغون شد) به خاطر همین خراب کردم و دو سه تا غلطت نوشتم البته بعدش برگشتم و اولی رو فکر کردم روش نوشتم اما خوب دیگه باعث شده بود بی دقتی به خرج بدم و خراب بشه
اگر نامردا نمره سوال سه رو بهم ندن 18 (احتمالا) اگر هم انسان های بسیار مرد و قابل احترام(؟!) نمرشو بدن 19 میشم (احتمالا)
Mohammad Yek110
20-05-2013, 16:16
سلام دوستان من اولم و خیلی راه دارم هنوز :دی
یه سوال داشتم فقط ، من نمره زبانمو از 30 نمره میشم 29.75 ، اینو از بیست حساب کردم شد 19.83 ، مستمر 20 بشه میانگینشون با احتساب ضریب 6 پایانی میشه 19.85 .... این نمره وارد کارنامه میشه یا گرد میکنن؟ممنون
ArashMiniStar
20-05-2013, 16:41
سلام دوستان من اولم و خیلی راه دارم هنوز :دی
یه سوال داشتم فقط ، من نمره زبانمو از 30 نمره میشم 29.75 ، اینو از بیست حساب کردم شد 19.83 ، مستمر 20 بشه میانگینشون با احتساب ضریب 6 پایانی میشه 19.85 .... این نمره وارد کارنامه میشه یا گرد میکنن؟ممنون
هیچ کار!! فقط تو معدل کل تاثیر میدن اصلا فرقی نمیکنه معدل یه درس چند بشه..
ArashMiniStar
20-05-2013, 16:43
بچه ها یه سوال: تو امتحان کتبی نهایی،0.25 داده میشه یانه؟ مثلا 19.75 رو 20 میدن یا 18.75 رو 19؟؟؟؟؟
خیر
maziyarkhani
20-05-2013, 18:42
به امتحان های بعدی فکر کن .:n26:
من ادبیات 16 تا 17 میشم :n27:
ArashMiniStar
20-05-2013, 19:23
به امتحان های بعدی فکر کن .:n26:
من ادبیات 16 تا 17 میشم :n27:
دارم همین کارو میکنم...میگم جبر که تعریفی نمیاد؟؟؟ من نگاه کردم چیزی تعریفی خاصی نیومده فقط 1 سال 4 تا جاخالی مسخره داده بود سال 90
نظر شما چیه؟
جبرم اگه بشه امشب بتونم فصل 1 و2 رو تموم کنم فردا صبح 3و4 عصرم فقط نمونه سوال خیلی عالی میشه مطمعنم اگر با این برنامه پیش برم 20 میگیرم چون معلم ما سوالای سخت داده این امتحان نهایی برای ما همچین سخت نیست !
جبر یه سری سوال ها معلومه دقیقا چیه، چند مدل سوال هست تفریبا هر سال دارن همونا رو عدد عوض میکنن میدن...
mehrdad123
20-05-2013, 20:22
منم ادبیات واسه اون سوال نوشتم ور رفتن ایشالا که نمره میدن
جبر فقط فصله چهارش سوالاش متنوعه بقیش معمولا ثابته
sibesorkh2008
20-05-2013, 21:16
سوال40،جان سوختن کنایه از ناراحتی بسیار هم میشه؟نمره میدن؟؟ ??????????
ArashMiniStar
20-05-2013, 21:33
هیچ کار!! فقط تو معدل کل تاثیر میدن اصلا فرقی نمیکنه معدل یه درس چند بشه..
البته اضافه کنم چون زبان شما داخلی هست معلم حتما 40 رو میده که بشه 20 !:n09: (اینو یادم رفت) ولی سال سوم نهایی 19.75 همون میدن
sibesorkh2008
21-05-2013, 06:42
بچه ها برای جبر تمرینات کتاب و سوالت امتحاننهایی کامله؟میشه اینجوری 20 گرفت؟؟
omid_3tar
21-05-2013, 10:31
اگر هم نشه راهی دیگه نیست
چون توی این 1/5 روز آدم نمیتونه بیشتر از این کار کنه
omid_3tar
21-05-2013, 10:39
??????????
فکر کنم بشه
♥ mina ♥
21-05-2013, 10:40
من که تا الان فصل 2 و 3 و 4 رو خوندم بعد از ظهر هم فصل 1 رو میخونم و بعد هم نمونه سوال حل میکنم
omid_3tar
21-05-2013, 10:43
من که تا الان فصل 2 و 3 و 4 رو خوندم بعد از ظهر هم فصل 1 رو میخونم و بعد هم نمونه سوال حل میکنم
فصل یک اگر در طول سال خوندید هیچ چیزی نداره چون مطالبش فرار نیستن اگر یاد گرفتید دیگه هیچوقت از یادتون نمیره (برعکس چیزایی مثله جبرمجموعه ها و ....)
♥ mina ♥
21-05-2013, 10:47
فصل یک اگر در طول سال خوندید هیچ چیزی نداره چون مطالبش فرار نیستن اگر یاد گرفتید دیگه هیچوقت از یادتون نمیره (برعکس چیزایی مثله جبرمجموعه ها و ....)
آره فصل 1 و 2 رو خیلی خوندم چون حدود 4 یا 5 بار معلممون این بخشا رو کتبی گرفته ....
omid_3tar
21-05-2013, 10:53
بچه ها به نظرتون برای شیمی چیکار کنم؟ از وقت فیزیک و زبان بزنم بزام واسه اون یا نه؟ آخه فکر میکنم 1/5 روز خیلی واسه شیمی کمه
ArashMiniStar
21-05-2013, 11:22
بچه ها به نظرتون برای شیمی چیکار کنم؟ از وقت فیزیک و زبان بزنم بزام واسه اون یا نه؟ آخه فکر میکنم 1/5 روز خیلی واسه شیمی کمه
از زبان بزن چون آسونه ولی فیزیک نه
ArashMiniStar
21-05-2013, 11:23
من سرسری الکی تموم کردم از الان فقط میشینم نمونه سوال کار میکنم چون هر سوالی از جزوه نمیاد ولی وقثی نمونه سوال حل میکنی دستت میاد در چه سطحی میاد چطوری میاد چطوری باید حل کنی و ....
ArashMiniStar
21-05-2013, 11:25
من خودم جزوه + نمونه سوال حل می کنم.کتاب رو نه چون تمرین خیلی داره قرار نیست همش بیاد خیلی هاش اضافه هست:n06:
sibesorkh2008
21-05-2013, 11:42
من پیشنهاد می کنم اصلا از فیزیک نزنید.چون4 واحده و نمرش خیلی موثره،اما خودم هم میخواهم از زبان برای شیمی بزنم.اینجوری2.5 روز برای این درس هم کافیه دیگه!
omid_3tar
21-05-2013, 17:55
من خودم جزوه + نمونه سوال حل می کنم.کتاب رو نه چون تمرین خیلی داره قرار نیست همش بیاد خیلی هاش اضافه هست:n06:
من این اشتباه رو برای حسابان کردم شما تکرار نکن
اتفاقا جبر خودش کتابش جزوه واره یعنی یه جوری خلاصه درس داده بعدشم نمونه سوال (سوال بیخودی خیلی کم داره)
Mehran-King
21-05-2013, 17:57
فقط و فقط کتاب ، ما رفتیم .
omid_3tar
21-05-2013, 18:04
این قوانین احتمال رو نبودم خیلی سخته واقعا اذیت میکنه:n03: حالا برم پیش یه معلمی ببینم یادم میده یا نه:n03:
ArashMiniStar
21-05-2013, 18:59
من که کار خومدمو میکنم .... تا فردا:n18:
♥ mina ♥
21-05-2013, 20:41
نمونه سوالا رو دیدم یه جورین... نه؟؟؟
ArashMiniStar
21-05-2013, 21:01
بله کتاب یه جوریه :دی آقا این اثبات ها رو از کجا باید بخونیم؟ کتاب خیلی در همه :n29: چی بخونیم اصلا :n13:
♥ mina ♥
21-05-2013, 21:03
بله کتاب یه جوریه :دی آقا این اثبات ها رو از کجا باید بخونیم؟ کتاب خیلی در همه :n29: چی بخونیم اصلا :n13:
نه کتاب خیلی خوبه نمونه سوالا یه جوریه نه سخته نه آسونه...
ArashMiniStar
21-05-2013, 21:07
آخرین امتحان یعنی دی 91 رو ببینید خیلی آسونه ایشالا که خرداد 92 هم همین روند آسونی رو ادامه بده :n20:
ArashMiniStar
21-05-2013, 21:08
نه کتاب خیلی خوبه نمونه سوالا یه جوریه نه سخته نه آسونه...
منم برای همین 3-4 تایی نمونه حل کردم...
♥ mina ♥
21-05-2013, 21:12
منم برای همین 3-4 تایی نمونه حل کردم...
منم بعد از این که تموم شد یه 2 3 تا حل کردم ولی اینایی که حل کردم مال سال 90 بود
ArashMiniStar
21-05-2013, 21:16
منم بعد از این که تموم شد یه 2 3 تا حل کردم ولی اینایی که حل کردم مال سال 90 بود
91 هم حل کن ولی دی 91 آسونه لازم نیست:n16:
خرداد 91 رو حل کردم خیلی خوب بود سطحش
ایشالا امسالم اسون و خوب باشه
سوال اگه زیاد هم اسون باشه خوب نیست:n02:
نمونش همین ادبیات که گند زدم رفت
حسابان خیلی خوب بود
دینی هم بدک نبود
ایشالا این عالی بشه:n05:
♥ mina ♥
21-05-2013, 21:29
91 هم حل کن ولی دی 91 آسونه لازم نیست:n16:
باشه ولی توی کامپیوتره اگه وقت شد میخونمش به هر حال ممنون از کمکت
omid_3tar
22-05-2013, 09:22
:n03:واقعا یه معلم باید بدونه که یک دانش آموز بهش اعتماد میکنه نباید از اون صلب اعتماد کنه:n03:
من به معلمم اعتماد کردم و اون اثبات آخری رو اونجوری که گفته بود نوشتم ولی کلا اثباتی که گفته بود ربع خطه امکان نداره اون اثبات 2 نمره داشته باشه:n03:
mehrdad123
22-05-2013, 09:45
بدک نبود فقط اثبات مجموعه یکم گیر کردم خداکنه غلط نباشه؟
بریم واسه فیزیک دوستان چیکار میکنید؟من فصل 2+ طرح ازمایش ها لنگم اصلا این ازمایش هارو از کجا در می ارن اخه :n02:
Iloveu-ALL
22-05-2013, 09:57
بدک نبود فقط اثبات مجموعه یکم گیر کردم خداکنه غلط نباشه؟
بریم واسه فیزیک دوستان چیکار میکنید؟من فصل 2+ طرح ازمایش ها لنگم اصلا این ازمایش هارو از کجا در می ارن اخه :n02:
آزمایش های کتاب رو نمیدن. شبیه این آزمایش ها میدن که اگه همون هارو بخونی میتونی جواب بدی
amin2000
22-05-2013, 09:59
ادبیات و اینو خراب کردم :|
.... اثبات بازگشتیشو نخونده بودم ....
Mehran-King
22-05-2013, 10:10
خیلی آسون بود :n16:
برنامه فیزیک 3 مارو ببینین :
امروز فصل 1 و 2 و 3 کامل
فردا فصل 4 و 5 + نصف بنی هاشمی
پس فردا تکرار و تمرین نصف دیگه بنی هاشمی + نمونه سوالات نقطه چینی و انتخابی گاج و کلا هرچی تمرین هست دیگه ^^ + دور کردن
راستی بارم بندی فیزیک 3 ،
فصل 1 = 4/5
فصل 2 = 4/5
فصل 3= 3/5
فصل 4= 4/5
فصل 5= 3
sibesorkh2008
22-05-2013, 10:13
سلام سوالی که احتمال تو بازه 1 تا 3 باز بود من حواسم نبود تو بازه 0 تا 3 رسم کردم جوابم هم تو این بازه کامل درسته به نظر شما بهم نمره میدن ؟
omid_3tar
22-05-2013, 10:14
منم توی آزمایش ها مشکل داره کسی جزوه ای کتابی (چه چاپی چه اینترنتی) نمیشناسه که تمام آزمایش ها رو یکجا آورده باشه؟
omid_3tar
22-05-2013, 10:16
سلام سوالی که احتمال تو بازه 1 تا 3 باز بود من حواسم نبود تو بازه 0 تا 3 رسم کردم جوابم هم تو این بازه کامل درسته به نظر شما بهم نمره میدن ؟
رسم شکل هم نمره داره احتمالا از نمره ی شکلت کم میکنن
♥ mina ♥
22-05-2013, 10:27
سوال 4 جبر رو بلد نبودم....:n14:
sibesorkh2008
22-05-2013, 10:36
رسم شکل هم نمره داره احتمالا از نمره ی شکلت کم میکنن
پاسخنامه رو دیدم،رسم شکل0.75 داشت.که فکر کنم 0.25 ندن.اما محاسبه احتمال هم 0.75 داشت.به نظرتون اون هم 0.25 کم می کنن یا بیشتر؟؟؟:n30:
اگه برای لانه کبوتر نوشته باشیم:AB2<=AC2 + BC2نمره میدن؟؟؟؟
آخه من رابطه فیثا رو جدا ننوشتم ولی تو نامساوی یه مساوی هم گذاشتم:n13:
sibesorkh2008
22-05-2013, 10:39
بچه ها سوال آخر تو آزمون3 بنی هاشم سوال16 بود که اونجا باشکل ثابت کرده بود.من هم به همون روش تو امتحان نوشتم ولی پاسخنامه یه جور دیگه نوشته.به نظرتون نمره میدن؟؟؟
Mehran-King
22-05-2013, 10:47
دوستان روحیه تونو نشکنین خدا بزرگه! برین استراحت کنین ، و فیزیک 3 رو بخونین... :n11::n16:
ما رفتیم بای بای.
omid_3tar
22-05-2013, 10:56
بچه ها سوال آخر تو آزمون3 بنی هاشم سوال16 بود که اونجا باشکل ثابت کرده بود.من هم به همون روش تو امتحان نوشتم ولی پاسخنامه یه جور دیگه نوشته.به نظرتون نمره میدن؟؟؟
بیخیال داداش
من اینبار دیگه کلید رو هم نگرفتم بدتر حال گیریه بچسب به فیزیک:n09:
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:07
خدا لعنت کنه این معلم مارو که اثبات سوال 15 رو به ما نگفته بود ولی چون من نمونه سوال کار کردم نمره کامل یا 1.5 رو میگیرم کلا حساب کردم میشم 17 کمتر فک نکنم:n15:
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:09
در ضمن رفتم گلواژه فیزیک گرفتم 9600 تومان خیلی ناجوره نه؟ آخر سال تازه رفتم گرفتم :n08:
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:09
شکل که همون میشه منم از این سوال 1 میگیرم...حواب ننوشتم :n28:
sibesorkh2008
22-05-2013, 11:16
شکل که همون میشه منم از این سوال 1 میگیرم...حواب ننوشتم :n28:
نه،تو اثبات با شکل دیگه مجزا بودن رو ثابت نمی کنیم ولی تو اثبات بدون شکل برای مجزابودن(به تهی رسیدن)0.5 گذاشتن!:n15:
منم اون سوال رو با شکل کشیدم و بعد اثبات کردم با توجه به شکل
کاش کلا کلید نمیدادن که اینقدر اعصاب خوردی بیاره
اون سوال یک جاخالی اول رو چرت نوشتم:دی
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:27
نه،تو اثبات با شکل دیگه مجزا بودن رو ثابت نمی کنیم ولی تو اثبات بدون شکل برای مجزابودن(به تهی رسیدن)0.5 گذاشتن!:n15:
آره 2.25 میشه نمرش:n02:
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:28
منم اون سوال رو با شکل کشیدم و بعد اثبات کردم با توجه به شکل
کاش کلا کلید نمیدادن که اینقدر اعصاب خوردی بیاره
اون سوال یک جاخالی اول رو چرت نوشتم:دی
من حاخالی نمره نمیگیرم لامصب دومی رو 8 نوشته بومدم کردم 2 به توان 9 باز کردم 8 !! من فکر کردم منظور زیر مجموعه یعنی عضوای اون مجموعه هست وگرنه اشتباه نمیکردم همون 2 به توان رو نوشته بودم:n03:
خدایی امتحان پارسال واقعا اسون تر بود نسبت به این
ArashMiniStar
22-05-2013, 11:34
اقا بحثو سیاسی میکنم میگم رفسنجانی هم که رد صلاحیت شد اصلا یه وضعی شده تو اتوبوس زنه یک ساعت حرف میزد گریه میکرد واقعا که :n03: اگه اینطوره رهبرم باید از جاش بیاد پایین بخاطر سنش :n09:
sibesorkh2008
22-05-2013, 12:12
آره 2.25 میشه نمرش:n02:
یعنی چی؟؟؟؟:n04:
ArashMiniStar
22-05-2013, 12:15
یعنی چی؟؟؟؟:n04:
هیچی :n02:
این گلواژه هم کتاب خوبی خلاصه درسو گفته قدم به قدم رفته جلو والا از جزوه معلم ما که بدتر نیست!
maziyarkhani
22-05-2013, 14:43
سوال هشت و چند تا سوال دیگه ناقص نوشتم که حدودا هفده میشم . پاسخنامه هم نگاه نمیکنم !بشینید فیزیک بخونید که مهمتره .
omid_3tar
22-05-2013, 16:45
اقا بحثو سیاسی میکنم میگم رفسنجانی هم که رد صلاحیت شد اصلا یه وضعی شده تو اتوبوس زنه یک ساعت حرف میزد گریه میکرد واقعا که :n03: اگه اینطوره رهبرم باید از جاش بیاد پایین بخاطر سنش :n09:
داداش اینا برا منو تو نون و آب نمیشن بشین فیزیکتو بخون:n02:
sibesorkh2008
22-05-2013, 17:39
کسی ضریب درسها رو میدونه؟؟؟:n01:
کسی ضریب درسها رو میدونه؟؟؟:n01:
چه رشته ای هستی دوست من ؟
ArashMiniStar
22-05-2013, 20:12
داداش اینا برا منو تو نون و آب نمیشن بشین فیزیکتو بخون:n02:
فیزیک حسابی سخته یعنی برای من چون معلممون خیلی بد بود سوال اشتباه حل می کرد:mad:
ArashMiniStar
22-05-2013, 21:06
بچه ها ماشین حساب کاسیو از این مهندسی ها مجازه؟؟ یا عادی؟ینی چطوری؟ بیاریم مهندسی میگیرن؟؟
Mehran-King
22-05-2013, 21:07
بچه ها ماشین حساب کاسیو از این مهندسی ها مجازه؟؟ یا عادی؟ینی چطوری؟ بیاریم مهندسی میگیرن؟؟
سلام آرش جون دادا فقط معمولی
sibesorkh2008
22-05-2013, 21:10
چه رشته ای هستی دوست من ؟
رشته ریاضی-فیزیک
ArashMiniStar
22-05-2013, 21:12
اخه عزیز مگه میخوای جاذبه رو کشف کنی فوق فوقش یه چند تا ضرب و تقسیمه دیگه :n02:
فک کنم سوالم چیز دیگه ای بود نظر هم نخواستم.این پست شما هم اسپم هست دلیل بردن ماشین حساب این هست که اشتباه نکنم و سر همون ضرب تقسیم ها قاطی نکنم وقتم گرفته بشه یا جواب اشتباه شود...:screwy:
ArashMiniStar
22-05-2013, 21:15
رشته ریاضی-فیزیک
من حفظی میگم:D
حسابان فیزیک 4
هندسه کامپیوتر دینی 3
ورزش 1
بقیه 2
اگه جایی اشتباه دارم لطفا تصحیح کنید:D
فقط نمیدونم شیمی و جبر 2 بود احتمالا ۲ هس
Mehran-King
22-05-2013, 21:17
فک کنم سوالم چیز دیگه ای بود نظر هم نخواستم.این پست شما هم اسپم هست دلیل بردن ماشین حساب این هست که اشتباه نکنم و سر همون ضرب تقسیم ها قاطی نکنم وقتم گرفته بشه یا جواب اشتباه شود...:screwy:
اگه مهندسی ببری از دستت میگیرن از ما گفتن ، بای بای.:n18:
ArashMiniStar
22-05-2013, 21:19
اگه مهندسی ببری از دستت میگیرن از ما گفتن ، بای بای.:n18:
جون من؟مطمعنی؟ آخه با این کاسیو ها خیلی راحتم. چرا خوب؟
Iloveu-ALL
22-05-2013, 21:21
جون من؟مطمعنی؟ آخه با این کاسیو ها خیلی راحتم. چرا خوب؟
برای اینکه میتونی همه ی فرمول ها رو باهاش ذخیره کنی!!
ArashMiniStar
22-05-2013, 21:22
برای اینکه میتونی همه ی فرمول ها رو باهاش ذخیره کنی!!
کاش لاقل برای ترم اول میکردم :n07:
Iloveu-ALL
22-05-2013, 21:24
سر امتحان های فیزیک و شیمی میشه ماشین حساب معمولی آورد.
کاش لاقل برای ترم اول میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمول نویسی اش سخته. کلاس آموزشی ماشین حساب مهندسی هم داریم :دی
maziyarkhani
23-05-2013, 00:45
ضریب فیزیک چهارحواستون باشه
omid_3tar
23-05-2013, 15:24
اعصابم خورده:n03: از یه طرف جزوم خیلی کامل نیست که فقط به اون اتکا کنم و باید کتابم بخونم از طرفی دیگه حوصله ندارم بگردم سوال تشریحی های کتابو پیدا کنم و معلمم تمام فعالیت ها و تمرینا رو جواب نداده و همچنین خیلی از تمرینا به نظرم میاد جنبه ی امتحانی ندارن و بعضیاشونم جواباشون به شدت حفظی هست که اصلا حوصله حفظ ندارم:n03:
به شدت دچار آشفتگی و سردرگمی شدم برای مطالعه:n03:
omid_3tar
23-05-2013, 18:49
بچه ها شما چکار میکنید؟ اولویت هاتون چیه؟ اول جزوه کتا یا ...؟ فقط یک روز مونده من تا حالا فقط 3 درس رو خوندم اونم فقط از روی جزوه
ArashMiniStar
23-05-2013, 20:45
هههههه من از تو بدترم :دی:n14:
Mehran-King
23-05-2013, 20:45
کتاب > تکرار و تمرین > بنی هاشمی تمام. ، من تا شب کتابو تموم میکنم...
فردا کلا تکرار تمرین ، بنی هاشمی ...
sibesorkh2008
24-05-2013, 16:58
وای .... امروز هم داره تموم میشه و من فقط ترمو رو خوندم:n28:...
وای ...وای ...
!!!!!
:n03:
ArashMiniStar
24-05-2013, 17:16
من فک کردم من یکی خراب خرابم دیدم 2 تا دیگه از دوستام هم همچین وضع بهتری ندارن:n08:
omid_3tar
24-05-2013, 18:03
من فک کردم من یکی خراب خرابم دیدم 2 تا دیگه از دوستام هم همچین وضع بهتری ندارن:n08:
پ الکی جیب بابا رو خالی کردی گلواژه رو خریدی که چی؟:n24:
برو بشین همون گلواژه رو بخون من جزوه و کتابو کنار گذاشتم چسبیدم همین گلواژه به مطالعم نظم داد و از اون آشفتگی فکری نجات پیدا کردم:n06:
omid_3tar
24-05-2013, 18:04
وای .... امروز هم داره تموم میشه و من فقط ترمو رو خوندم:n28:...
وای ...وای ...
!!!!!
:n03:
پ برا چی؟ این دو روز رو چیکار کردی؟ دیگه وقتی نمونده که:n04:
ArashMiniStar
24-05-2013, 18:28
پ الکی جیب بابا رو خالی کردی گلواژه رو خریدی که چی؟:n24:
برو بشین همون گلواژه رو بخون من جزوه و کتابو کنار گذاشتم چسبیدم همین گلواژه به مطالعم نظم داد و از اون آشفتگی فکری نجات پیدا کردم:n06:
به هر حال از شناختی که از خودم دارم الان بهترین کار نمونه سواله چون فردا یک طوری میشه که نمیدونم فرمولا چی بود کجا از چی باید استفاده کرد:n13::n02:
maziyarkhani
24-05-2013, 18:47
وای .... امروز هم داره تموم میشه و من فقط ترمو رو خوندم:n28:...وای ...وای ...!!!!!:n03:اگه در طول سال درس رو فهمیده باشی مشکلی نداری . خودم هم دو فصلم مونده :دی
ArashMiniStar
24-05-2013, 19:06
اگه در طول سال درس رو فهمیده باشی مشکلی نداری . خودم هم دو فصلم مونده :دی
من اصلا از حرفای معلم یادم نمیاد نمیدونم سر کلاس چه غلطی می کردم و می کردیم :n08:
خلاصه کتاب هم نخوندیم الان میفهمم چقدر مهمه خدا لعنتت کنه گلواژه :n04:
sibesorkh2008
24-05-2013, 19:40
پ برا چی؟ این دو روز رو چیکار کردی؟ دیگه وقتی نمونده که:n04:
همه اتفاقات دنیا تو این دو روزه افتاد...
امتحان کلاس زبانم هم با فیزیک همراه بود...خلاصه نمی دونم چیکار کنم...:n27:
فک کنم فقط برسم فرمولا رو حفط کنم و به حفظیا بپردازم...من نمیدونم چرا فیزیک هم دیگه حفظ کردنی داره؟؟؟؟:n13:
Mehran-King
24-05-2013, 19:58
منم هیچی نخوندم تازه میخوام شروع کنم!!! خب ، فصل اول ترمودینامیک...
ArashMiniStar
24-05-2013, 20:00
گفتی که تموم کردی:n24:
Mehran-King
24-05-2013, 20:58
گفتی که تموم کردی:n24:
من از بس خوندم دیگه نمیخوام بخونم ... حالم از فیزیک بهم میخوره...
ArashMiniStar
24-05-2013, 21:27
اصلا فلسفه ی این فصل 5 فیزیک چیه؟ من اون جریان متناوب اینا رو نمیفهمم خدا کنه زیاد ازش نیاد:n14:
Iloveu-ALL
24-05-2013, 21:59
اصلا فلسفه ی این فصل 5 فیزیک چیه؟ من اون جریان متناوب اینا رو نمیفهمم خدا کنه زیاد ازش نیاد:n14:
فصل 5 نسبت به بقیه فصل ها نمره اش کم تره (فصل اول 4.5 نمره - دوم 4.5 - سوم 3.5 - چهارم 4.5 - پنجم 3)
جریان متناوب رو هم اگه میتونی یه بار دیگه بخون. اگه از کمک درسی خوندی ومتوجه نشدی از کتاب بخون
Mehran-King
25-05-2013, 09:02
سلام امتحان خیلی آسون بود :دی از پارسال هم آسون بود!!!
جریان متناوب اومد ولی من نخوندم 0.5 نمره داشت :دی ، بجاش چیزای دیگه ای خوندم ^^:n12:
اصلا تعریفی نداشت :دیولی من بین فرمول ها تعریف می کردم :دی
Mehran-King
25-05-2013, 09:05
هدف بعدی هندسه 2 :دی
تشکر از Hatak (علی جون) در رابطه با هندسه 2 !!!!
ArashMiniStar
25-05-2013, 10:22
هیچی دیگه ری^دم:n14:
♥ mina ♥
25-05-2013, 10:55
خییییییییییییییلییییییی آسووووووووووووون بود هورااااااا:n20:
omid_3tar
25-05-2013, 11:07
من اومدم اون F=LIBSINA رو اشتباهی به جای سینوس نوشتم کسینوس اما از اون طرف اومدم آلفا رو گرفتم 90 تتا شده صفر:n02: یعنی دو تا اشتباه که دو اشتباه باهم باعث شده جواب درست دربیاد(فکر کنم) به نظرتون چه قدر ازش بهم میدن؟
Iloveu-ALL
25-05-2013, 11:52
من اومدم اون F=LIBSINA رو اشتباهی به جای سینوس نوشتم کسینوس اما از اون طرف اومدم آلفا رو گرفتم 90 تتا شده صفر:n02: یعنی دو تا اشتباه که دو اشتباه باهم باعث شده جواب درست دربیاد(فکر کنم) به نظرتون چه قدر ازش بهم میدن؟
از این روش هم جواب درست در میاد ممکنه تصحیح کننده فکر کنم که تو میخواستی مستقیم حساب کنی ولی توی دبیرستان غلت باید بگیرا قاعدتا بازم بستگی به تصحیح کننده داره
maziyarkhani
25-05-2013, 16:19
بیشتر از ۱۳ نمیشم
ArashMiniStar
25-05-2013, 16:31
بیشتر از ۱۳ نمیشم
شما چرا دیگه؟:n30:
sibesorkh2008
25-05-2013, 16:56
سوال دانش آموز که اشتباه نوشتم،دقیقا نهایی پارسال تجربیها بود و من بدون توجه ازش گذشتم...
اصلا امتحان خوبی نبود:n28:
Mehran-King
25-05-2013, 16:58
دوستان ول کنین دیگه بچسبین به بعدی ... چرا روحیه تونو داغون میکنین ؟!:n18::n15:
sibesorkh2008
25-05-2013, 17:04
همه نمره مسئله ها رو می گیرم...فقط این توضیحیا...:n21:
omid_3tar
25-05-2013, 17:40
از این روش هم جواب درست در میاد ممکنه تصحیح کننده فکر کنم که تو میخواستی مستقیم حساب کنی ولی توی دبیرستان غلت باید بگیرا قاعدتا بازم بستگی به تصحیح کننده داره
نه عزیز من اشتباه به جای سینوس توی فرمول کسینوس گذاشتم اما از اون طرفم اشتباهی نود درجه رو صفر درجه در نظر گرفتم:n02: و از اونجا که سینوس 90 برابر کسینوس 0 هست جواب خیلی اتفاقی درست درمیاد:n02:
omid_3tar
25-05-2013, 17:41
همه نمره مسئله ها رو می گیرم...فقط این توضیحیا...:n21:
بیخیال:n06: بچسب به زبان و شیمی
Iloveu-ALL
25-05-2013, 20:33
نه عزیز من اشتباه به جای سینوس توی فرمول کسینوس گذاشتم اما از اون طرفم اشتباهی نود درجه رو صفر درجه در نظر گرفتم:n02: و از اونجا که سینوس 90 برابر کسینوس 0 هست جواب خیلی اتفاقی درست درمیاد:n02:
فرق نمی کنه جواب هردو درسته میاد. BILcos(90-A) = BILsinA
omid_3tar
26-05-2013, 10:28
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من سه درس اول زبان و شیمی هم فصل اول تا سر_ استوکیومتری و زندگی
♥ mina ♥
26-05-2013, 10:53
من که کلمه های زبان رو تموم کردم بعد از ظهر هم گرامرشو میخونم
شیمی هم اصلا نمیخونم چون به نظرم وقت خودش کافیه
omid_3tar
26-05-2013, 10:58
بچه ها این پی دی اف گزینه ی دو هم راهنمایی های خوبی داره دانلودش کنید
Iloveu-ALL
26-05-2013, 11:14
جاننننننننننننننننننننننن نننننن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید حواسم نبود
پاک شود....
omid_3tar
26-05-2013, 11:16
..................
جاننننننننننننننننننننننن نننننن؟:n04:
omid_3tar
26-05-2013, 11:26
اوکی هیچی پ پست منم پاک بشه
ArashMiniStar
26-05-2013, 11:50
من که هنوز استارت زبانو نزدم
Mehran-King
26-05-2013, 11:56
من که هنوز استارت زبانو نزدم
من اصلا زبانو نخونم 20 میشم!!! و نمیخونم!!! ببین 20 میشم! میدونی چرا؟ چون من فول فولم :دی
maziyarkhani
26-05-2013, 21:31
دست کم نگیرین این امتحانو . شصت سواله . بی دقت پیش میاد .
19.75 هم بیست نمیدن :n09:
ArashMiniStar
26-05-2013, 21:41
من هیچی نخوندم:n20:
Mehran-King
26-05-2013, 23:28
دست کم نگیرین این امتحانو . شصت سواله . بی دقت پیش میاد .
19.75 هم بیست نمیدن :n09:
حالا ببین من اینو دست کم میگیرم ببینم چی میشه :دی از 40 کم نمیگیرم^^ :n16:
من دیروز به خاطر سرماخوردگی خیلی بد کلا نتونستم هیچی بخونم
ولی امتحان بدک نبود و میشه گفت خوب میارم
یکم این ریدینگش گنگ بود ولی در کل بد نبود
omid_3tar
27-05-2013, 09:33
به نظرم سوالات یه خورده کژتابی داشتن مثلا توی اون کلوز هم میشن گفت دیگه هدفی برای زندگی نداشت هم دلیلی برای زندگی کردن نداشت
یا ریدینگ سوال اول نفهمیدم منظورش این بود "ما فهمیدیم که چه طوری مصری ها کاغذ درست میکردن" یا "ما از مصری ها ساختن کاغذ رو یاد گرفتیم"
♥ mina ♥
27-05-2013, 10:11
در کل امتحان خوب بود به نظرم...
sibesorkh2008
27-05-2013, 10:15
امتحان بدی نبود،ولی نکته زیاد داشت،مثل اینکه هرچی به آخر نزدیک تر میشیم،امتحانات مفهومی تر میشن.
من فک کنم 19 بشم...اصلا راضی نیستم چون هیچوقت زبان کمتر از 20 نداشتم:n03:
maziyarkhani
27-05-2013, 10:18
چند سوال ایهام داشتن :Dولی در کل بین نوزده و نیم تا بیست میشم . باید پاسخنامه رو ببینم .
ArashMiniStar
27-05-2013, 10:22
چرا بی شرفا پاسخ نامه رو نزدن :n15:
ArashMiniStar
27-05-2013, 10:33
من دقیق حساب کردم احتمالا میشم 19.25 خیلی مسخره بود واقعا:n15: اصلا سخت نبود ولی کج تابی و نمره الکی داشت من کلاس زبان کتاب FCE میخوندم اینقدر چیزای سنگین داشت ولی این آسون میموندی بین 2 گزینه :n13:
♥ mina ♥
27-05-2013, 10:40
من دقیق حساب کردم احتمالا میشم 19.25 خیلی مسخره بود واقعا:n15: اصلا سخت نبود ولی کج تابی و نمره الکی داشت من کلاس زبان کتاب FCE میخوندم اینقدر چیزای سنگین داشت ولی این آسون میموندی بین 2 گزینه :n13:
مگه پاسخش اومده؟؟؟؟
ArashMiniStar
27-05-2013, 10:50
مگه پاسخش اومده؟؟؟؟
نه نیومده فک کنم دیدن خیلی مسخره بوده سوالا :n29: نزدن
omid_3tar
27-05-2013, 10:55
مگه پاسخش اومده؟؟؟؟
هنوز زوده فیزیک رو هم 12:10 زدن
♥ mina ♥
27-05-2013, 11:08
ای خدا الان خل میشم خب پاسخشو بدین دیگه ؟؟؟
omid_3tar
27-05-2013, 11:10
بچه ها چه طوری پاسخ گزینه ی دو میشه choice?:n04:
♥ mina ♥
27-05-2013, 11:11
بچه ها چه طوری پاسخ گزینه ی دو میشه choice?:n04:
شما از کجا دیدی؟؟؟
ArashMiniStar
27-05-2013, 11:13
مگه choice داشتیم ؟ نکنه شما انسانی هستی؟
omid_3tar
27-05-2013, 11:15
مگه choice داشتیم ؟ نکنه شما انسانی هستی؟
نه عزیزم ریاضیم اما فکر میکنم اشتباهی این گزینه رو نوشتن چون تقریبا مطمئنم میشه silently
omid_3tar
27-05-2013, 11:16
شما از کجا دیدی؟؟؟
گذاشتن توی سایت
ArashMiniStar
27-05-2013, 11:16
نه عزیزم ریاضیم اما فکر میکنم اشتباهی این گزینه رو نوشتن چون تقریبا مطمئنم میشه silently
کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره میشه silently
اون که اره میشه silently
ولی اصلا choise نداریم او بالا
رساتی جوابا رو که نزدن از کجا دیدین؟
omid_3tar
27-05-2013, 11:19
بچه ها من سوال 55 رو به صورت مجهول جواب دادم به نظرتون نمره داره؟
Many different things like stone, wood and metal were the things that had been used before invention paper
omid_3tar
27-05-2013, 11:21
اون که اره میشه silently
ولی اصلا choise نداریم او بالا
رساتی جوابا رو که نزدن از کجا دیدین؟
گزینه ی دو زده
ArashMiniStar
27-05-2013, 11:33
گزینه ی دو زده
دیدم 19 اینا میشم خیلی بده:n14:
جاخالی رو زدم research آخه باید درست باشه چرا فقط تست و expriment زده !!
maziyarkhani
27-05-2013, 11:45
اون choise که نمیدونم از کجا آوردن :Dاون سوالی که جوابش میشه experiment رو غلط نوشتم.نوزده و هفتاد و پنج میشم .
sibesorkh2008
27-05-2013, 15:53
سلام
بچه ها به نظر شما،برای دانش لغوی ،garden و research اشتباهه؟؟؟؟؟
sibesorkh2008
27-05-2013, 16:10
ببخشید در مورد فیزیک چند تا سوال دارم::
1. جنس رسانا با مقاومت ویژه فرق داره؟؟؟؟
2. نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در میدان الکتریکی با آن---- است.
این سوال از نظر بیان اشکال داره.
اگه دقت کنید" آن " به بار برمی گرده نه به میدان که بشه هم جهت.
بار که با نیرو هم جهت نمیشه که!!میدان با نیرو هم جهت میشه و این جمله در کتاب به صورت زیر بیان شده:
میدان الکتریکی در هر نقطه، هم جهت با نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در آن نقطه است.(ص64)
3. مسئله 9 نیازی به علامت - نداره.چون سرعت ثابته.(ص 79) و زاویه بین بردار و خط میدان 37 ـه، نه 147 که نیاز به علامت - داشته باشه...
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
Mehran-King
27-05-2013, 16:27
من 40 میشم جووون!!! :n18:
omid_3tar
27-05-2013, 17:15
من 40 میشم جووون!!! :n18:
عزیز شما که زبانت خوبه در مورد این نظری نداری؟
بچه ها من سوال 55 رو به صورت مجهول جواب دادم به نظرتون نمره داره؟
Many different things like stone, wood and metal were the things that had been used before invention paper
omid_3tar
27-05-2013, 17:18
سلام
بچه ها به نظر شما،برای دانش لغوی ،garden و research اشتباهه؟؟؟؟؟
علیک سلام
من که خیلی بعید میدونم بهت نمره بدن چون خیلی فرق داره
Mehran-King
27-05-2013, 17:25
سلام باید مفهوم رو برسونی ، اگه مفهوم برسه نمره قطعا نمره میدن ولی پارسال یکی از دوستام اینجوری نوشت ، نمره ندادن حالا باز میگم دست اونی هست که تصحیح میکنه!جواب این سوال 55هم این میشه:
they Wrote on , many different things like stone wood and metal
در ضمن جواب تو خود اون بخش متن بود چرا سختش میکنین ؟!
اگه نظر منو بپرسی فکر نکنم نمره کامل بدن ...
واگر نه 0.5 الی 0.75 حتما میدن...
omid_3tar
27-05-2013, 17:46
they Wrote on , many different things like stone wood and metal
در ضمن جواب تو خود اون بخش متن بود چرا سختش میکنین ؟!
چون که گفته بود آن چیزهایی که روش نوشته شده بود چی بود نگفته بود آن ها روی چی نوشتند
اگر مفهومو برسونیم نمره بدن که فکر کنم باید کامل بدن آخه هم از لحاظ دستوری جملم درسته (یا حداقل فکر میکنم درسته) هم از لحاظ مفهومی درسته
ArashMiniStar
27-05-2013, 18:20
بنظر من بستگی به معلم داره
omid_3tar
27-05-2013, 19:53
بنظر من بستگی به معلم داره
بهتره که اون معلم نمره رو بده چون اگر نداد خانواده ی محترمش ..........:n09:
راستی شیمی هم فصله سه اش سخته ها:n03: خوندمش اما نمیتونم نمونه سوالاشو حل کنم:n03: شما از رو کتاب میخونید یا جزوه؟
Mehran-King
27-05-2013, 19:58
بهتره که اون معلم نمره رو بده چون اگر نداد خانواده ی محترمش ..........:n09:
راستی شیمی هم فصله سه اش سخته ها:n03: خوندمش اما نمیتونم نمونه سوالاشو حل کنم:n03: شما از رو کتاب میخونید یا جزوه؟
فقط کتاب ، دوستان ما رفتیم بای بای.
ArashMiniStar
27-05-2013, 20:07
من گلواژه دارم اونو میخونم با کتاب و نمونه سوال
mehrdad123
27-05-2013, 21:13
این زبان چقدر کلوزش چرت بود :n27:
من که تا حالا 2 فصل شیمی رو خوندم رفتم تو فصل 3 ولی به نظر من فصله 3 راحتره ها ولی اگه بخوان مفهومی بدن اونوقته که .... :n02:
sibesorkh2008
29-05-2013, 09:14
امتحان خیلی آسووووووووووووون بود....آخ جــــــون
انشاالله که 20 بشم:n26:
omid_3tar
29-05-2013, 09:15
بچه ها برای ویژگی های کلویید بنویسیم "حرکت براونی، اثر تیندال، لخته شدن، پایداری آن ها" به نظرتون نمره میدن؟ درسته؟
sibesorkh2008
29-05-2013, 09:19
بچه ها برای ویژگی های کلویید بنویسیم "حرکت براونی، اثر تیندال، لخته شدن، پایداری آن ها" به نظرتون نمره میدن؟ درسته؟
برای لخته شدن فک نکنم نمره بدن ولی بقیه اش که درسته.حالا باید ببینیم پاسخنامه چطوریه
amin2000
29-05-2013, 10:04
امتحان خوب بود ...
دوستان کسی حل مسائل هندسه رو نداره؟ ....
sibesorkh2008
29-05-2013, 10:18
امتحان خوب بود ...
دوستان کسی حل مسائل هندسه رو نداره؟ ....
تو گوگل سرچ کنید،حتما پیدا میشه
omid_3tar
29-05-2013, 11:11
برای لخته شدن فک نکنم نمره بدن ولی بقیه اش که درسته.حالا باید ببینیم پاسخنامه چطوریه
اخه معلم ما یه سری ویژگی گفته مثل اینکه ذراتش بزرگن یا از صافی رد میشه و .... اما توی مبتکران قشنگ نوشته بود چهارتا ویژگی دارن : 1-اثر تیندال 2- حرکت براونی 3-پایداراری کلویید ها 4- لخته شدن
فقط خداکنه درست باشه
sibesorkh2008
29-05-2013, 11:48
اخه معلم ما یه سری ویژگی گفته مثل اینکه ذراتش بزرگن یا از صافی رد میشه و .... اما توی مبتکران قشنگ نوشته بود چهارتا ویژگی دارن : 1-اثر تیندال 2- حرکت براونی 3-پایداراری کلویید ها 4- لخته شدن
فقط خداکنه درست باشه
آره،منم رفتم دیدم نوشته بود،ولی تو پاسخنامه که چیزی نگفته،شاید جزء اون ادامه(...) که ننوشته حساب بشه.
من برای سوال 6 قسمت ت ،
نوشتم چون در شرایط استاندارد ترمودینامیکیه و همین طور پایدارترین شکل حالت ماده است،پس 0 در نظر گرفته میشه.
برای واکنش محدودکننده هم از راه تقسیم به ضرایب استوکیومتری رفتم (1/2 و 16/25)و جواب درست دراومد.
به نظرتون به این دوتا نمره میدن؟؟؟
sibesorkh2008
29-05-2013, 11:50
ببخشید در مورد فیزیک چند تا سوال دارم::
1. جنس رسانا با مقاومت ویژه فرق داره؟؟؟؟
2. نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در میدان الکتریکی با آن---- است.
این سوال از نظر بیان اشکال داره.
اگه دقت کنید" آن " به بار برمی گرده نه به میدان که بشه هم جهت.
بار که با نیرو هم جهت نمیشه که!!میدان با نیرو هم جهت میشه و این جمله در کتاب به صورت زیر بیان شده:
میدان الکتریکی در هر نقطه، هم جهت با نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در آن نقطه است.(ص64)
3. مسئله 9 نیازی به علامت - نداره.چون سرعت ثابته.(ص 79) و زاویه بین بردار و خط میدان 37 ـه، نه 147 که نیاز به علامت - داشته باشه...
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
کسی نظری نداره؟؟؟میدونید برای اعتراض باید چیکار کنیم؟؟
دبیر ما اون اولی رو همین جور گفت کلا عنصر ها صفر هست:n29:
اون سوال رو هم همینجوری نوشتم
دوستان کلمه فیزیک رو فارسی به شماره 20000316 پیامک کنید
واسه اعتراض به این درس هست
با شماره پدر و مادر و ... هم بزنید:n02:
ArashMiniStar
29-05-2013, 12:10
من زدم:n24:
sibesorkh2008
29-05-2013, 12:48
شما مطمئنی این شماره اعتراضه؟؟؟
آخه این شماره نظر سنجی گزینه 2ه!!!:n13:
آره،منم رفتم دیدم نوشته بود،ولی تو پاسخنامه که چیزی نگفته،شاید جزء اون ادامه(...) که ننوشته حساب بشه.
من برای سوال 6 قسمت ت ،
نوشتم چون در شرایط استاندارد ترمودینامیکیه و همین طور پایدارترین شکل حالت ماده است،پس 0 در نظر گرفته میشه.
برای واکنش محدودکننده هم از راه تقسیم به ضرایب استوکیومتری رفتم (1/2 و 16/25)و جواب درست دراومد.
برای سوال اول باید مینوشتی پایدار ترین حالت یک عنصر در شرایط استاندارد ترمو دینامیکی انتالپی تشکیلش برابر 0 است و o2 هم پایدار ترین حالت عنطر اکسیزن است .............................ول حتما 0/25 رو بهت میدن شایدم کل نیم نمره رو دادن.......................................... .......................سوال دوم رو هم مطمئن باش نمرشو بهت میدن چون راه حلت کاملا درسته وهمیشه از این راه حل استفاده میشده در ضمن همیشه نظر مصحح همون نطر ظراح سوال نیست پس زیاد به جوابای راهنمای تصحیح اهمیت نده چون معمولا محصصین تمام راه حل های صحیح منتهی به جواب درست(به جز تناسب) رو نمره میدن:n02::n05::n10::n19:
دوستان اینقدر سخت نگیرید. نمرتون در کنکور فقط اثر مثبت داره. اونم معلوم نیست آثر بدن یا نه.
ArashMiniStar
29-05-2013, 15:54
دوستان اینقدر سخت نگیرید. نمرتون در کنکور فقط اثر مثبت داره. اونم معلوم نیست آثر بدن یا نه.
مستقیم هست
omid_3tar
29-05-2013, 17:37
من برای سوال 6 قسمت ت ،
بنده دو سوال رو دقیقا همینجوری جواب دادم
سوال دوم رو احتمال 99% درست میگیرن چون توی پاسخنامه ی دوره های قبل که نگاه کنی هم روش این پاسخنامه رو نوشته هم گفته "یا" این روشی که ما نوشتیم
ArashMiniStar
29-05-2013, 18:00
اصلا برای محدود کننده راه دیگه ای هم داشتیم جز تقسیم مول ها!!؟ من شیمی رو ندیدم
sibesorkh2008
29-05-2013, 19:40
اصلا برای محدود کننده راه دیگه ای هم داشتیم جز تقسیم مول ها!!؟ من شیمی رو ندیدم
بله،پاسخنامه اومده فرض کرده که بنزین محدودکننده است و تعداد مول های o2 رو بر اون اساس بدست آورده،بعد گفته که 12.5<16 پس بنزین محدود کننده است.
ArashMiniStar
29-05-2013, 19:43
بله،پاسخنامه اومده فرض کرده که بنزین محدودکننده است و تعداد مول های o2 رو بر اون اساس بدست آورده،بعد گفته که 12.5<16 پس بنزین محدود کننده است.
بنظرم راه حل ما هم 100 درصد درسته چون تو سال های قبل نگاه کنید میبینید 2 راه حله هم رفته.بستگی به معلم داره دیگه:n09:
sibesorkh2008
29-05-2013, 20:03
بچه ها یه سوال:
امسال دیپلم میگیریم یا سال دیگه؟؟
یعنی سال چهارمم جزء معدل دیپلم حساب میشه یا فقط اول تا سومه؟؟
بعد برای دیپلم معدل کتبی مهمه یا مستمر و کتبی هر دو باهم؟؟:n13:
ArashMiniStar
29-05-2013, 20:20
بچه ها یه سوال:
وقتی دیپلم میگیرید 2 تا معدل دارید یکی کتبی یکی کل
Mehran-King
29-05-2013, 23:43
فصل اول - استدلال در هندسه
این فصل با انواع استدلال و راه حل مسائل آغاز میگردد که در درس جبرو احتمال نیز مطرح شده است و کل این بحث با حل نمونه مسایل امتحانی قابل بررسی است. حل تمارین کتاب توسط حل المسائل در این زمینه بسیار حایز اهمیت است. بعلاوه یکی از موضوعات جدی این فصل مکان هندسی میباشد که سعی کنید مفهوم آن را به طور دقیق درک کنید.
فصل دوم – مبحث دایره این فصل که مهمترین فصل کتاب هندسه میباشد به مسائل مختلف دایره و اثبات قضایا میپردازد. همچنین روش اثبات قضایا در حل مسائل این فصل بسیار کمک رسان است. تسلط بر مطالب این فصل به شما کمک میکند فصل 3 هندسه تحلیلی در پیشدانشگاهی را بهتر بیاموزید که سئوالات زیادی در کنکور سراسری از آن مطرح میشود. سعی کنید مسائل زیادی از آن حل کرده و حتماً نتایجی که از حل سئوالات میگیرید خلاصهنویسی کنید، مثلاً اگر ثابت کردید که مماس مشترکهای داخلی و خطالمرکزین دو دایره همراسند،باید در برگهی خلاصه این مطلب را یادداشت کنید.
فصل سوم – تبدیلهاانتقال، بازتاب، دوران و تجانس انواع تبدیلهایی است که شما در این فصل با آنها سرو کار دارید. سادهترین فصل کتاب همین فصل است، تنها قسمت مشکل این فصل ممکن است بخش اثبات با استفاده از ویژگیهای تبدیلها باشد که با حل تمرین کافی قادر به حل مسائل آن خواهید بود.
فصل چهارم – هندسه در فضا
این فصل حاوی مباحث بسیار زیادی در کتاب درسی است که بصورت کلی، خط و صفحه در فضا،وضعیت خطوط نسبت به هم، اوضاع خط و صفحه نسبت به یکدیگرو کاربرد آنها در حل مسایل توازی، عمود مشترک دو صفحهی عمود بر هم، صفحه عمود منصف یک پاره خط و . . . را مورد بررسی قرار می دهد. این فصل از فصول پر پیچ و خم هندسه 2 است که نیاز است دانش آموزان تجسم هندسی و سه بعدی قوی از این بحث در ذهن خود تشکیل دهند. بنابراین لازم است دانش آموزان در ابتدا قضایا و اثبات این قضایا را به درستی و به صورت کامل بررسی کرده و به گونهای بر مطالب مسلط گردند که بدون داشتن کتاب بتوانند تمامی قضایای این فصل را اثبات کنند. در ادامه به حل مسایل کتاب پرداخته و در نظر داشته باشند که برای حل یک مسئله شاید راهحلهای مختلفی وجود داشته باشد بنابراین خود را ملزم به رعایت و تبعیت از یک راه حل نکنند.
==============================================
مهم ترين روش هاي مطالعه درس هندسه:
عموماً حل مسايل هندسه زمان زيادي ميخواهد بنا براين براي مطالعه اين درس حوصله کنيد.
اگر قضايا را حفظ کنيد سريعاً مطالب از ذهن شما پاک خواهد شد، پس سعي کنيد همه ي قضايا را به طور کامل و دقيق اثبات کنيد.
بهترين راه آن است که به طور کامل مطالب کتاب درسي را مطالعه کنيد و ياد بگيريد، سپس کتاب را ببنديد و صورت قضيه را مرور کنيد.
شکل دقيق براي هر مسئله رسم کرده و تلاش کنيد آن را مرحله به مرحله اثبات کنيد مطمئن باشيد اثبات يک قضيه با کتاب بسته باعث فهم کامل مطالب و کشف نکات مبهم ميشود.
رسم شکل هاي هندسي دقيق يکي از با اهميت ترين روشهاي حل مسئله است که باعث ايجاد ايده ي حل مسئله در ذهن شما ميشود. دقت کنيد که حل مسائل هندسه نياز به ممارست و استمرار دارد.
فرايند حل مسئله در هندسه عموماً وقت گيرتر از ساير دروس است بنابراين امکان دارد بعد يادگيري قضايا نتوانيم مسائل را حل کنيد، پس نگران نباشيد.
يکي ديگر از نکات بسيار مهم در درس هندسه داشتن مسائل حل شده و از ايده ي راه حل هاي آنها در حل مسائل بعدي استفاده کردن است.
استفاده از کتاب آبي هندسه و مطالعه ي راه حلهاي متنوع
مطالعه ي گروهي
از صورت قضايا و مثال هاي کاربردي خلاصه تهيه کردن
رسم شکل در خلاصه نويسي ها
قضاياي مربوط به درس داده شده توسط معلم مجدداً در يک دفتر جداگانه پس از مطالعه دقيق توسط دانش آموز اثبات شود.
حل مسائل کتاب و مثالهاي معلم تا قبل از شروع جلسه بعد و در صورت وجود اشکال ارجاع آن به دانش آموزان قوي يا معلم جهت رفع آن
در پايان هفته مجدداً قضايا و مسائل توسط دانش آموزان مرور و حل شود.
هر 15روز يک فصل توسط دانش آموز با نوشتن قضايا و تمرينات کتاب در دفتر تمرينات مرور شود.
زمان لازم براي مطالعه هندسه جهت انجام مراحل بالا بين 4-3 ساعت مي باشد.
منبع:سایت کانون.
بچه ها یه سوال:
قبولی در سال سوم -دیپلم هست ...
سال چهارم هم به طور جداگانه و بدون تاثیر در معدل پیش هست ...
معدل کل دیپلم مجموع هر دو هست
ولی برای کنکور معدل کتبی لحاظ میشه ...
موفق باشید
سلام کسی میتونه برنامه امتحانات تجربی رو اینجا بذاره ؟ ممنون
Iloveu-ALL
30-05-2013, 13:56
سلام کسی میتونه برنامه امتحانات تجربی رو اینجا بذاره ؟ ممنون
Iloveu-ALL
30-05-2013, 14:04
دوستان 5 ساعت بعد از هر امتحان میتونن جواب سوالات دریافت کنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا با تاخیر بیشتر از اینجا دریافت کنید:
برای نمونه سوالات امتحانی هم میتونید به اینجا مراجعه کنید:
سوم ریاضی:
سوم تجربی:
سوم انسانی:
یا به اینجا رجوع کنید:
sibesorkh2008
30-05-2013, 18:15
مستقیم هست
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برید
ArashMiniStar
30-05-2013, 18:28
لینکارو ندیدم ولی قبلا تاثیر مثبت بوده برای ما سال دیگه مستقیمه
omid_3tar
01-06-2013, 09:18
خراب شد:n03: آخه دیگه من چی بگم به معلمی که ناقص درس میده؟؟؟؟؟ خیلی زیاد حساب کنیم 60% مطالب کتابو درس داد:n03: حتی نگفت که اینا رو درس ندادم خودتون برید بخونید:n03:
sibesorkh2008
01-06-2013, 09:34
امتحان خوبی بود و بیشتر از متن کتاب داده بودن تا تمرینها.
من که فک کنم خوب دادم.
البته چند تا از سوالها رو که از متن داده بودن،از خودم نوشم،چون به متن مسلط نبودم ولی امیدوارم که درست باشه:n06:
♥ mina ♥
01-06-2013, 09:49
امتحان خیلی خیلی خوب بود
من اولش خیلی میترسیدم ولی الان خیلی خوش حالم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.