PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

صفحه ها : 1 2 3 [4]

ALI . R
01-09-2013, 11:54
دوست عزیز این نرم افزار هم سریال و کی میخواد
شما نزاشتید
برای درخواست کرک و سریال اینجا مطرح کنید : :n01:

درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mjt10063
03-09-2013, 09:32
برای درخواست کرک و سریال اینجا مطرح کنید : :n01:

درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز سریال رو دریافت کردم و وارد کردم و بازم
مثل همون نرم افزاری که گفتم
فقط تا 10 دقیقه از فیلم رو تبدیل میکنه مثل اینکه هنوزم آزمایشی
لطفا کمک کنید

mjt10063
04-09-2013, 10:43
اساتید باور کنید کلی کارتون دان کردم تمام مشتریام دارن میپرن
کمک کنید

ALI . R
04-09-2013, 13:49
نرم افزارهای پایین هم در این زمینه میتونن به شما کمک کنن : :n01:

AVCWare Video Converter Ultimate
Power Video Converter
Wondershare Video Converter Ultimate
4Media Video Converter Ultimate

هر کدوم از این برنامه ها رو با یه سرچ در گوگل همراه با کیجن یا پچ به راحتی میتونید دریافت کنید !
موفق باشید:n12:

mjt10063
07-09-2013, 11:04
دوست عزیز تمام این نرم افزار ها رو دان کردم
و موقع نصب و کرک هم انترنتم قطع بوده
ولی بازم فقط 10 دقیقه اول رو تبدیل میکنه
خواهشن کمک کنید

hamidreza2010
07-09-2013, 14:07
دوست عزیز تمام این نرم افزار ها رو دان کردم
و موقع نصب و کرک هم انترنتم قطع بوده
ولی بازم فقط 10 دقیقه اول رو تبدیل میکنه
خواهشن کمک کنید

پس حتما دیگه فایلت مشکل داره و کانورت نمیشه
آخه نمیشه که با 10 تا نرم افزار همش 10 دقیقه اول کانورت بشه

edvardo
07-09-2013, 14:44
سلام

يكبار با برنامه All Media Fixer Pro 9.11 فايل مورد نظر را بررسي و تعمير كن و بعد با يكي از برنامه‌هاي ذيل به فرمت دلخواه تبديل كن.

WinX HD VideoConverterDeluxe

ArcSoft MediaConverter

FormatFactory (رايگان)

Freemake Video Converter (رايگان)

ACDSee Video Converter Pro

WinAVI All-In-One Converter

Pavtube HD Video Converter

MyVideoConverterPro

AVS Video Converter

در غير اينصورت احتمالاً مشكلي در فايل يا سيستم شما خواهد بود!

mjt10063
07-09-2013, 15:30
فایل mkv خودش که کامل و تا آخرش نمایش داده میشه
مشکلی نداره

kar1591
13-09-2013, 22:28
سلام
من یه فایل تصویری دارم که حجمش بیشتر از یه دی وی دی هست
میخوام به چند پارت تبدیلش کنم که بشه رو چند دی وی دی رایت کرد و البته هر پارتش جدا استفاده بشه:n16:

ALI . R
14-09-2013, 12:06
سلام. شما برای کاهش حجم میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:

Any Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درغیر اینصورت تاپیک پایین رو ببینید به کارتون میاد : :n01:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Xo0oX
23-09-2013, 22:19
سدرود بر دوستان .
من دنبال یه نرم افزار هستم برای تبدیل فرمت های mkv و mp4 و avi و.. به فرمتی که داخل ضبط ماشین ها میخونه .
ضبط ماشین من فرمت MPG رو اجرا میکنه ولی با فرمت فکتوری تبدیل کردم نخوند . ولی یکی دوستام یک فلش داشت چنتا فیلم داخل فلش بود که اجرا کرد تو ضبط ماشین .
من ازش گرفتم وصل کردم به لپتاپ ببینم چه فرمتی هست فرمت MPG بود ولی فیلم رو سه قمت بود سه تا فایل بود.
حالا میخواستم بدونم میخوام تبدیل کنم به این فرمت از چه نرم افزاری باید استفاده کنم ؟ چون فرمت فکتوری که دارم تبدیل میکنه ولی یک فایل هست و اجرا هم نمیشه وقتی رو فلش میریزم و وصل میکنم به ضبط .
ممنون:n16:

ALI . R
24-09-2013, 15:11
سدرود بر دوستان .
من دنبال یه نرم افزار هستم برای تبدیل فرمت های mkv و mp4 و avi و.. به فرمتی که داخل ضبط ماشین ها میخونه .
ضبط ماشین من فرمت MPG رو اجرا میکنه ولی با فرمت فکتوری تبدیل کردم نخوند . ولی یکی دوستام یک فلش داشت چنتا فیلم داخل فلش بود که اجرا کرد تو ضبط ماشین .
من ازش گرفتم وصل کردم به لپتاپ ببینم چه فرمتی هست فرمت MPG بود ولی فیلم رو سه قمت بود سه تا فایل بود.
حالا میخواستم بدونم میخوام تبدیل کنم به این فرمت از چه نرم افزاری باید استفاده کنم ؟ چون فرمت فکتوری که دارم تبدیل میکنه ولی یک فایل هست و اجرا هم نمیشه وقتی رو فلش میریزم و وصل میکنم به ضبط .
ممنون:n16:
شما میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Xo0oX
24-09-2013, 15:45
شما میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون :n12:
اگه جواب نداد باز مزاحم میشم:n02:
در ضمن من از نسخه Portable این نرم افزار استفاده کنم مشکلی نداره ؟ کامل هست دیگه ؟

ALI . R
24-09-2013, 16:13
ممنون :n12:
اگه جواب نداد باز مزاحم میشم:n02:
در ضمن من از نسخه Portable این نرم افزار استفاده کنم مشکلی نداره ؟ کامل هست دیگه ؟
این لینک که بهتون معرفی کردم کرک شده هست ! :n01:

yaghob.boss
11-10-2013, 20:05
سلام دوستان من یه کلوپ دارم فیلم ها رو از اینترنت دانلود میکنم و اکثرا فرمت avi و mkv هستند میخام فیلم ها رو تبدیل کنم به DVD قابل پخش روی دستگاه های خانگی یعنی همون VOB همراه با زیرنویس . یه برنامه خوب معرفی کنید ک بدون افت کیفیت اینکارو انجام بده . درضمن واسه تبدیل فیلم های dvd به divx چه برنامه ای خوبه ک کیفیت رو خراب نکنه

awx0ne
19-10-2013, 14:02
با عرض سلام
دوستان قصد ساخت ویدیو های آموزشی دارم
و از اونجایی که رزولوشن مانیتورم اچ دیه
فایلی هم که از اسکرین ریکوردها میگیرم حجم بالایی داره
اگه ممکنه بهترین نرم افزار ضبط تصویر از مانیتور + بهترین ویدئو ادیتور + بهترین کانورتور
مناسب اینکار رو معرفی کنید
مناسب این کار نه بالاتر و کمتر

ALI . R
19-10-2013, 16:10
سلام دوستان من یه کلوپ دارم فیلم ها رو از اینترنت دانلود میکنم و اکثرا فرمت avi و mkv هستند میخام فیلم ها رو تبدیل کنم به DVD قابل پخش روی دستگاه های خانگی یعنی همون VOB همراه با زیرنویس . یه برنامه خوب معرفی کنید ک بدون افت کیفیت اینکارو انجام بده . درضمن واسه تبدیل فیلم های dvd به divx چه برنامه ای خوبه ک کیفیت رو خراب نکنه
سلام. به نظرم این برنامه کارتون رو راه بندازه : :n01:

با عرض سلام
دوستان قصد ساخت ویدیو های آموزشی دارم
و از اونجایی که رزولوشن مانیتورم اچ دیه
فایلی هم که از اسکرین ریکوردها میگیرم حجم بالایی داره
اگه ممکنه بهترین نرم افزار ضبط تصویر از مانیتور + بهترین ویدئو ادیتور + بهترین کانورتور
مناسب اینکار رو معرفی کنید
مناسب این کار نه بالاتر و کمتر
سلام.
بهترین نرم افزار ضبط تصویر از مانیتور : :n01:
SnagIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و برای ویدئو ادیتور و کانورتور ::n01:

mahyar1333
21-10-2013, 18:45
یک نرم افزر میخوام که هم بتونم فایل ویدیویی کانورت کنم (حجمش کم بشه ) هم بتونم ادیتش کنم (کوتاهش کنم)
یه سری ویدیوهایی با فرمت mpeg و avi دارم که حجمشون بالاست میخوام بذارم تو نت چی توصیه میکنین
نرم افزارش خیلی پیچیده نباشه

ALI . R
22-10-2013, 19:33
یک نرم افزر میخوام که هم بتونم فایل ویدیویی کانورت کنم (حجمش کم بشه ) هم بتونم ادیتش کنم (کوتاهش کنم)
یه سری ویدیوهایی با فرمت mpeg و avi دارم که حجمشون بالاست میخوام بذارم تو نت چی توصیه میکنین
نرم افزارش خیلی پیچیده نباشه
سلام. شما از برنامه پایین استفاده کنید : :n01:
معمولا فیلم هایی که تو نت میزارن فرمت FLV هستن !

edvardo
26-10-2013, 09:13
سلام

دوستان يه چيز مهمو فراموش كردند! اونم اينكه فقط دونستن فرمت تبديل كافي نيست بلكه بايد ريز تنظيمات اون فرمت‌رو هم بدونيد!

اكثر كاربرا مشكل تنظيم برنامه براي فرمت مورد نظرو دارن!

بنده توي پست قبليم بهترينهارو عرض كردم چندتاشون رايگانه، همشونو بررسي كردم.

اگه نميتونيد به نتيجه برسيد مشكل از نرم‌افزار نيست بلكه مهارت لازم براي بكارگيري اونارو نداريد!

سپاس

siya vash
15-11-2013, 20:48
کدوم کانورتر برای ویدیو خوبه؟

ALI . R
16-11-2013, 02:03
کدوم کانورتر برای ویدیو خوبه؟
همونطور که تو تاپیک ویرایش فیلم گفتم بستگی به کارتون داره. فعلا برنامه پایین بیشترین کاربرد رو داره :

ahmad20062
05-12-2013, 16:00
ازبين تمام نرم افزارهاي مبدل فرمت هاي ويدئويي كدام يك بهتر هست .نياز اصلي من نرم افزاري هست كه با تبديل يك فايل ويدئويي مثلا با فرمت MP4 وياMPEG به فرمت هاي ديگر مشكلي در زيرنويس ان فيلم وجود نداشته باشد

مثلا ميخواهم يك فايل ويدئوي با فرمت MP4 - MPEG-4 video files كه باخود يك فايل زيرنويس srt دارد رابه فرمت dvd تبديل كنم و فايل تبديل شده را با زيرنويس فارسي هماهنگ شده در داخل usb قرار دهم تا ازطريق دي وي دي پلير و يا رسيور ان را تماشا كنم

ALI . R
05-12-2013, 16:27
سلام. به نظرم بهترین نرم افزار در این زمینه Xilisoft Video Converter باشه : :n01:

S0R3N4
09-12-2013, 13:33
سلام دوستان
بهترین کانورتور تصویری برای تبدیل فایل های M2TS به دیگر فرمت ها(حتی فرمت های قدیمی نظیر VCD و ...) چیه؟

!Bikhaneman!
05-03-2014, 17:19
سلام به همگی :n16:

من دنبال یه برنامه ای هستم که حجم کلیپ ها رو تا جایی که بشه (به دلخواه کاربر) بیاره پایین حتی زیر 1 مگابایت
حالا خیلی مهم نیست که کیفیت کلیپ حفظ بشه یا نه .. فقط برای کم کردن حجم کلیپ بدون محدودیت در کاهش حجم لازم دارم

با تشکر

fa_shinobi
06-03-2014, 14:40
سلام به همگی :n16:

من دنبال یه برنامه ای هستم که حجم کلیپ ها رو تا جایی که بشه (به دلخواه کاربر) بیاره پایین حتی زیر 1 مگابایت
حالا خیلی مهم نیست که کیفیت کلیپ حفظ بشه یا نه .. فقط برای کم کردن حجم کلیپ بدون محدودیت در کاهش حجم لازم دارم

با تشکر

دوست عزیز چون کیفیت برای شما مهم نیست میتونی از هر کانورتوری استفاده کنی. یه نمونه خوبش شاید Format Factory باشه که امکانات زیادی داره حتی انواع گوشیهای موبایل رو هم داره.

yaghob.boss
13-03-2014, 16:58
سلام دوستان من یه کلوب دارم میخام فیلم های dvd رو به divx تبدیل کنم که روی اکثر دستگاه های خانگی کار کنه و کیفیت رو زیاد پایین نیاره چه برنامه ای خوبه

alibigi2012
15-03-2014, 19:51
سلام دوستان من میخوام بتونم فرمت هارو به ام کی وی های با کیفیت حجم کم تبدیل کنم یکجورای درحد480p مثلا وقتی یک فایل 1 یا 2مگی میدم حداقل حجمشو بکنه 600 میخوام ببینم کسی نرم افزاری میشناسه که بتونه خودشم بهم اموزش بده چه طوری باید با اون نرم افزار اینکارو بکنم ؟ ممنون میشوم یکی بهم بگه

ALI . R
17-03-2014, 11:47
سلام. از برنامه پایین استفاده کنید ::n01:

arneed
17-03-2014, 11:58
سلام. از برنامه پایین استفاده کنید ::n01:

اقا این روش کارباهاش چه طوریه ؟ منم دنبال یکهمچین نرم افزاری میگردم الان این نرم افزاره دانلود کردم ولی چه طوری میشه باهاش کارکرد ؟

ALI . R
17-03-2014, 12:27
اقا این روش کارباهاش چه طوریه ؟ منم دنبال یکهمچین نرم افزاری میگردم الان این نرم افزاره دانلود کردم ولی چه طوری میشه باهاش کارکرد ؟
سلام. به انجمن های پی سی ورلد خوش آمدید!:n01:

شما چه کاری میخواید انجام بدید ؟

کمی با نرم افزار کار کنید روش کارش رو یاد میگیرید.

Amin4All
22-03-2014, 18:18
من با total video converter یه فایل کم حجم رو به 3gp تبدیل میکنم صداش داغون میشه .
راه حلی هست براش یا نرم افزار دیگه چ‍‍‍‍‍ی ‍‍ ‍بیشنهاد میکنید ؟‍‍‍
‍‍

alibigi2012
23-03-2014, 14:24
اقا من برای درست کردن یک ام کی وی با کیفیت بالا و کم حجم مثلا فایل3گیگ میدیم حداقل بکنه 900 مگ و کیفیتشم عالی من اینو دانلود کردم میشه بگید ازکدومقسمت باید انتخاب کنیم فرمت های موجود در این نرم افزارو؟

hno
31-03-2014, 09:19
سلام دوستان
یک سوال ، کیفیت x264 چه طوری تولید میشه که مثلا سریالهایی با کیفیت 720 رو تبدیل میکنند و بدون هیچ افت کیفیت حجمشون تا نصف کاهش پیدا میکنه ؟ مثلا یک سریال 720 350 مگاباتی تبدیل میشه به یک قسمت 180 مگابایتی ؟
ایا نرم افزاری هست که چنین کاری رو انجام بده ؟ کلا چه راهی هست که ویدئوها رو بدون کم شدن کیفیت یا با کاهش خیلی جزیی کیفیت ، حجمشون رو کاهش داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

president2
06-04-2014, 23:38
سلام
یه فایل 3ga دارم میخوام تبدیلش کنم به MP3
این استاده احمقمون ورداشته فایل صوتی ثبت کرده گذاشته رو سایتش 5 تومنم پول دادم واسه یه فایل 2 مگابایتی!
فقط باید بریزم تو یه گوشی داغونه قدیمی تا پلی بشه!
10 تا کانورتور دانلود کردم و 3-4 تا سایت آنلاین رفتم نمیشه که نمیشه
خواهش میکنم یه نرم افزار معرفی کنید شدیدا لازم دارم

doit
12-04-2014, 02:23
سلام دوستان
یک سوال ، کیفیت x264 چه طوری تولید میشه که مثلا سریالهایی با کیفیت 720 رو تبدیل میکنند و بدون هیچ افت کیفیت حجمشون تا نصف کاهش پیدا میکنه ؟ مثلا یک سریال 720 350 مگاباتی تبدیل میشه به یک قسمت 180 مگابایتی ؟
ایا نرم افزاری هست که چنین کاری رو انجام بده ؟ کلا چه راهی هست که ویدئوها رو بدون کم شدن کیفیت یا با کاهش خیلی جزیی کیفیت ، حجمشون رو کاهش داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

منم این سوال رو. داشتم بهترین کیفیت با حجم پایین تبدیل کنیم چیه

mmousavi22
14-04-2014, 23:58
سلام گیرنده من فقط فرمت mts رو میشناسه نرم افزاری هست که ویدئو ها رو به اون فرمت تبدیل کنم؟

mostafait
16-04-2014, 10:31
با سلام.

دوستان عزیز یک برنامه میخوام برای تبدیل فرمت *.h264 به فرمت های دیگه! (این فرمت رو دستگاههای DVR از طریق دوربین های امنیتی ضبط میکنه!

برنامه xilisoft فرمت رو در لیستش ساپورت میکنه اما فایل رو ادد نمیکنه!

خواهشا راهنمایی کنید!

Mr.Lover
16-04-2014, 17:22
سلام گیرنده من فقط فرمت mts رو میشناسه نرم افزاری هست که ویدئو ها رو به اون فرمت تبدیل کنم؟

سلام
شما می تونید برای تبدیل این نوع از فایل های ویدیویی از نرم افزارهایی زیر استفاده کنید:

MTS Converter
Download windows version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه سایت برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MTS Converter 6.2.16

Mirror 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه سایت برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hno
01-05-2014, 12:42
سلام.تازه یه تلویزیون شارپ خریدم ولی یه چیزی رو تازه متوجه شدم.پخش پسوند mkv فقط روی usb امکان داره و در حالت شبکه ی خانگی امکان پخش mkv نداره.فیلم گرویتی رو با کیفیت بالا Gravity.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PHD دانلود کردم به حجم 9 گیگ و میخوام به avi تبدیل کنم طوری که کیفیتش کاهش پیدا نکنه و 3بعدیش هم از بین نره.لطفا اگه نرم افزار مناسبی برای این نوع تبدیل سراع دارید معرفی کنید.
باتشکر فراوان

BMW6715
08-06-2014, 19:12
با سلام خدمت شما عزیزان .یک نرم افزار به من معرفی کنید که فرمت زیر نویس sub به srt تبدیل کند ودر ویندوز 8 قابل نصب باشد.با تشکر

rain man74
10-06-2014, 22:26
درود بر دوستان

یه سری فیلم دارم که به صورت دی وی دی بودند و محتوای داخل دی وی دی به هارد انتقال داده شده و فرمت اونا VOB هست.(همه فیلم ها با رزولوشن 576 هستن!) همچنین حتما دیدید که داخل هر دی وی دی فیلم به چهار قسمت 0.99 گیگابایت تقسیم شده!
حالا به نرم افزاری نیاز دارم که بتونم چهار تا فایل را یکی بکنم و تبدیل بکنم به یه فرمت مناسب تر که یکم حجم فیلم کمتر بشه بدون افت کیفیت و صد البته با سرعت زیاد چون تعداد فیلم ها زیاد هست!
از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کردم ولی خب درست نمیدونستم کدوم فرمت را واسه تبدیل انتخاب بکنم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید! با تشکر

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

fa_shinobi
11-06-2014, 13:10
درود بر دوستان

یه سری فیلم دارم که به صورت دی وی دی بودند و محتوای داخل دی وی دی به هارد انتقال داده شده و فرمت اونا VOB هست.(همه فیلم ها با رزولوشن 576 هستن!) همچنین حتما دیدید که داخل هر دی وی دی فیلم به چهار قسمت 0.99 گیگابایت تقسیم شده!
حالا به نرم افزاری نیاز دارم که بتونم چهار تا فایل را یکی بکنم و تبدیل بکنم به یه فرمت مناسب تر که یکم حجم فیلم کمتر بشه بدون افت کیفیت و صد البته با سرعت زیاد چون تعداد فیلم ها زیاد هست!
از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کردم ولی خب درست نمیدونستم کدوم فرمت را واسه تبدیل انتخاب بکنم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید! با تشکر

برنامه arcsoft media convertor و format factory هم سرعت خوبی دارن. Arcsoft یکم سرعتش بیشتره ولی نمیدونم بهم میچسبونه یا نه. برای فرمت هم mp4 رو انتخاب کن، نسبت به mkv زمان کمتری میبره

rezidentevilone
13-06-2014, 15:40
سلام
کسی این برنامه رو داره ؟ که خودش هم تست کرده باشه

ALI . R
13-06-2014, 15:55
سلام دوست عزیز.
من خودم به شخصه از نرم افزار پایین استفاده میکنم ::n01:

m_hoseyny
14-06-2014, 12:21
بهترین نرم افزار همونیست که دوستمون معرفی کرده xilisoft
اما منظور از افت کیفیت چیه!؟
شما میتونید با کوچک کردن تصویر یا کم کردن کیفیت صدا یا تعداد فریم ها حجم رو پایین بیارید
فرمت هایی که حجمشون کمه MKV , MP4 هستند.

rezidentevilone
15-06-2014, 00:17
اون ایکسیلی سافت که خیلی عالی هست :n01: اما یه چیز ادونسد تر می خوام

الان از advenced compress video استفاده می کنم اما خیلی کنده :n29:

m_hoseyny
15-06-2014, 06:59
ادونس تر منظورتون چیه!؟
xilisoft تمام امکانات رو داره حتی فونت زیرنویس هم میتونید تنظیم کنید!
سمت راست بالا تب های مختلف رو چک کنید تنظیمات زیادی داره!
حتما آلتیمیت رو دانلود کنید!

shabnam1986
15-06-2014, 12:30
عزیزم تو هرکار کنی باز هم کمی افت کیفیت داری

rezidentevilone
16-06-2014, 21:42
ادونس تر منظورتون چیه!؟
xilisoft تمام امکانات رو داره حتی فونت زیرنویس هم میتونید تنظیم کنید!
سمت راست بالا تب های مختلف رو چک کنید تنظیمات زیادی داره!
حتما آلتیمیت رو دانلود کنید!

اون قسمت باز شو رو تا حالا ندیده بودم !
واتر مارک هم می ندازه ؟

HORROR
16-06-2014, 22:02
نرم افزارایی مثل xilisoft تعدادی اپشن پیش فرض دارن که واسه کار برای کاربرای معمولی در این زمینه خوبه اما نرم افزاری مثل megui که بسیار کامل و حرفه ای هست و شما میتونید با مقداری تمرین و یادگیری گزینه ها به نتیجه مطلوب برسید.. الان اکثر انکودرای معروف مثل yify از این نرم افزار استفاده میکنن.. البته اینم بگم انکود هر چی سرعتش کمتر باشه بسته به میزان قدرت سخت افزارتون کیفیت بهتری تحویل میده.. mkv با h264 بهترین نتیجه رو واسه انکود بهتون میده و همینطور برای انکود صدا aac خیلی خوبه.. بعضی از انکودرها بدون داشتن نرم افزار و تنها با notepad و کدکهای h264 و... فرمانها رو مینویسن و نتیجه عالی میگیرن.

sadaf72
28-06-2014, 18:05
سلام من یه نرم افزار تبدیل فرمت ویدئویی میخوام که بشه به فرمتای مختلف تبدیل کرد خودم یه دونه دارم اما وقتی تبدیل میزنم یه فیلم 22 دقیقه ایرو
میکنه 4 دقیقه میشه در این مورد راهنمایی کنید

vissoto
28-06-2014, 18:45
سلام
باید نرم افزار مورد استفاده را کرک نمایید.
مثلا نرم افزار زیر بدون کرک شدن فقط 5 دقیقه را کانورت می کندولی پس از کرک بدون مشکل کانورت می کند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس از دانلود فایل rar را با winrar باز نمایید و 2 فایلی که در عکس مشخص است را بکشید روی دسکتاپ !(drag نمایید) حالا نرم افزار را نصب کنید و پس از پایان نصب یک بار نرم افزار را ااجرا نمایید و ببندید .حالافایل Framework.dl را کپی کنید و به درایو C پوشه program files رفته وارد پوشه 4Videosoft Studio شده و این فایل را paste نمایید (اخطار replace را ok نمایید). حالا دوباره نرم افزار را اجرا و استفاده کنید.

ALI . R
28-06-2014, 19:08
میتونید برنامه پایین هم امتحان کنید ::n01:

n97m76
29-06-2014, 18:27
نرم افزاری هست که بشه باهاش حجم فیلم ها رو کم کردن مثلا رزولوشن و کیفیت و..... یه مقدار پایین بیاره که حجم کم بشه؟؟؟
کم حجم ترین فرمت چیه ؟؟
با تشکر

ALI . R
29-06-2014, 18:43
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:

soroosh_cz
29-06-2014, 18:45
من به شخصه از Aimersoft Video Converter Ultimate خوشم میاد... هنوز بهترش پیدا نکردم، برای بعضی از فرمت ها هم کانورت با GPU رو داره که سرعتش فوق العاده اس...

nits
29-06-2014, 20:34
قبلا همچین سوالی پرسیده شده بود ... نرم افزارهایی که معرفی شدن Convert میکنن فیلم رو . بطور کلی کیفیت فیلم بستگی به دو عامل رزولوشن و بیت ریت داره ... هر چقدر مقدار این دو بیشتر باشد مثلا رزولوشن بیشتر > تعداد پیکسل بیشتر > حجم بیشتر خواهد بود و متعاقبا کیفیت بهتر
شما باید از نرم افزارهای Encode استفاده کنید . مثل HandBrake یا StaxRip یا RipBot264 و حرفه ای ترین اونها MeGUI هست

abolf20000
30-06-2014, 10:37
سلام لطفا من را راهنمايي كنيد
سلام به همه دوستان عزيز و عرض خسته نباشيد .
من يك مشكل بزرگي دارم لطفا راهنمايي كنيد. من مي خواهم فايل ها را به فرمت ts تبديل كنم با اكثر نرم افزار ها تبديل كار كردم و فايل را به ts
تبديل مي كنم ولي فايل جانبي idx را نمي توانم توليد بكنم فايل idx را لازم دارم كه بتوانم فيلم را به جلو و عقب ببرم از نرم افزار
CT Movie Maker هم براي توليد فايل idx استفاده كردم ولي وقتي فايل ts و idx مربوطه را به دستگاه پخش مي دهم اثري ندارد . فايل ts به خوبي كار مي كند ولي فيلم جلو وعقب نمي رود احتمالا فايل idx اشتباهي توليد مي كند . سپاسگزارم. بي صبرانه منتظرم
در پناه حق باشيد.

saeedrasooly
04-07-2014, 17:34
سلام
من هر وقت میخوام با عکس هام کلیپ درست کنم با اکثر نرم افزار ها تست کردم
در آخر کیفیت عکس ها رو میاره پایین :n13:

حتی با خروجی HD هم کیفیت ها رو بشدت پایین میاره

نرم افزار ی هست که کیفیت خروجی پایین نباشه و بشه یه کلیپ واقعا HD ساخت.

آقای ALI-R عزیز هم این برنامه رو معرفی کردن (Microsoft Windows Essentials)میشه بپرسم امکاناتش ایا مثل Ulead هست یا Power Director ؟

آخه Movie Maker یکم ساده بود

ممنون

ALI . R
04-07-2014, 18:15
سلام
من هر وقت میخوام با عکس هام کلیپ درست کنم با اکثر نرم افزار ها تست کردم
در آخر کیفیت عکس ها رو میاره پایین :n13:

حتی با خروجی HD هم کیفیت ها رو بشدت پایین میاره

نرم افزار ی هست که کیفیت خروجی پایین نباشه و بشه یه کلیپ واقعا HD ساخت.

آقای ALI-R عزیز هم این برنامه رو معرفی کردن (Microsoft Windows Essentials)میشه بپرسم امکاناتش ایا مثل Ulead هست یا Power Director ؟

آخه Movie Maker یکم ساده بود

ممنون
سلام. اگر به برنامه حرفه ای تر نیاز دارید میتونید از نرم افزارهای پایین استفاده کنید :

Corel VideoStudio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Adobe Premiere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aref10
08-07-2014, 12:39
سلام
کانورتور خوب برای تبدیل فرمتهای تصویری که کیفیت رو تغییر نده چی پیشنهاد میدید؟

باتشکر:n16:

kavoshm
09-07-2014, 16:05
سلام به همه دوستان
کلآ از زمان فایلهای VCD تا FullHD با نرم افزارهای زیادی کار کردم و یکی از بهترین نرم افزارهای تبدیل فایل که من خودم زیاد ازش استفاده کردم نرم افزار AVS Video Converter هست که به گفته سایت toptenreviews اولین برنامه شناخته شده:

تنظیمان خیلی خوبی برای افراد مبتدی و پیشرفته داره هم برای رزولوشن و هم برای بیت ریت و چیزای دیگه حتی زیرنویس
کسانی هم که میخوان فایلاشونو رو DVD یبزنن قابلیتی داره که بهتون میگه چنتا DVD برای اینکار احتیاجه که شما با کم و زیاد کردن تنظیمات میتونید اون تعداد رو تغییر بدید
آخرین ورژنش 8.5 هست اما تو سایت خودمون ورژن 8.3 با کرکش هست
به امتحانش میرزه

edvardo
10-07-2014, 16:36
سلام

متاسفانه دوستان 1- توجهي به عنوان تاپيک نميکنند 2- به سوالات مشابه در پستهاي پيشين و جوابهاي آن توجه نميکنند!

بهرحال، خلاصه اينکه:

چندتا از بهتزينها توي هر رده بشرخ ذيل معرفي ميشوند:

بهترين مبدل چندرسانه‌اي رايگان (البته با آزمايش تواناييهاي متداول و بعضاً اختصاصي)

1- Freemore Audio Video Suite

2- Format Factory

3- MediaCope 4.0

4- Video to Video

5- Freemake Video Converter

بهترين مبدل چندرسانه‌اي غير رايگان!

1- Wondershare Video Converter Ultimate

2- WinX HD Video Converter Deluxe

3- Blaze VideoMagic Ultimate

4- Xilisoft Video Converter Ultimate

5- VSO Video Converter

6- Movavi Video Converter

7- Aiseesoft Media Converter Ultimate

8- Bigasoft Total Video Converter

9- Any Video Converter Ultimate

10- WonderFox Video Converter Factory Pro

بهترين نرم افزار کم کردن حجم فيلم:

Advanced Video Compressor

بهترين نرم افزار ساخت اسلايدشو با عکس:

Photodex ProShow Produce r -1

2- ALSee MovieMaker

بهترين نرم‌افزار ميکس و مونتاژ فيلم:

1- Adobe Premiere Pro

2- Wondershare Video Editor

3- Xilisoft Movie Maker

سپاس

virus2009
24-07-2014, 03:17
سلام

یک نرم افزار برای تبدیل فایل های MP3 به OGG می خواستم که به صورت حرفه ای و با تنظیمات زیاد این کار رو انجام بده تا بشه به کمترین حجم ممکن دست یافت.

لطفا یک نرم افزار حرفه ای پیشنهاد بدید

ممنون

ALI . R
25-07-2014, 14:51
سلام

یک نرم افزار برای تبدیل فایل های MP3 به OGG می خواستم که به صورت حرفه ای و با تنظیمات زیاد این کار رو انجام بده تا بشه به کمترین حجم ممکن دست یافت.

ممنون
سلام. نرم افزار پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:

Xilisoft Video Converter | مبدل ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

edvardo
26-07-2014, 15:20
سلام

ممنون

سلام

خيلي نرم‌افزار هست که ميتونه بهت کمک کنه ولي يه نرم افزار خوب و توانا در اين زمينه xrecode II هست.

Freemake Audio Converter هم خيلي راحت و قدرتمنده، ديگه خودت ميدوني

اينا هم هست:

سپاس

S0R3N4
26-07-2014, 15:45
سلام دوستان
بهترین کانورتور تصویری رو میخواستم که هر فرمت تصویری رو بتونه به هر فرمت تصویری دیگه تبدیل کنه بدون کوچیک ترین افت کیفیتی!!
کامل ترین کانورتور حال حاضر چیه؟
که هر فرمتی رو که فکرش بشه کرد رو ساپورت کنه.

edvardo
26-07-2014, 15:54
سلام

دوست عزيز مگه پستهاي ارسالي‌رو نميخوني؟ توي اين پست که خودم ارسال کردم واضح و کامل توضيح دادم.

milad.design
12-08-2014, 13:27
دوستان عزیز من از بین بهترین ها :
Xilisoft Video Converter Ultimate
WinX HD Video Converter Deluxe
Aiseesoft HD Video Converter
Bigasoft Total Video Converter

اینارو تست کردم ولی جواب نداد!!!

من یک سری سریال با فرمت mkv دارم . حجم 1.5g هر فایل. با این مشخصات:

همینطور که دیدی. بیت ریت 3 مگ تقریبا....حالا با برنامه های بالا به همین فرمت تبدیل میکنم فقط بیت ریت و 2 مگ یا 1.5 مگ میکنم که حجم به حدود 700 مگ برسه، ولی خیلی خیلی کیفیت بد میشه! حتی یه جاهایی آهسته میشه!!!
**در صورتی که فیلم های دیگه ایی که با همین مشخصات و بیت ریت 1.5 مگ یا 2 مگ یا حتی 1مگ از سایت های خرجی با همین حجم حدود 700 مگ دانلود میکنم کیفیت خیلی خوب دارند. اینا با چه برنامه ایی تبدیل میکنم که اینقدر خوب میشه؟؟

با تشکر

virus2009
12-08-2014, 16:16
سلام
خيلي نرم‌افزار هست که ميتونه بهت کمک کنه ولي يه نرم افزار خوب و توانا در اين زمينه xrecode II هست.

Freemake Audio Converter هم خيلي راحت و قدرتمنده، ديگه خودت ميدوني
سپاس

من بیشتر این نرم افزار ها رو تست کردم ولی هیچ کدوم چیزی که می خواستم رو تبدیل نمی کردن
تا اینجا بهترین نرم افزار که کارم رو راه انداخته ( کیفیت خیلی خوب و حجم مناسب ) Free audio convert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ـه Dvdvideosoft بوده که از همون اول ازش استفاده میکردم

ممنون

ab2reza1360
14-08-2014, 20:13
درود بر همه دوستان
برای اضافه کردن زیرنویس به فایل تصویری برنامه های زیادی امتحان کردم،همه اونایی که تو سایتهای مختلف معرقی کرده بودن اما نمیشه که نمیشه.
تنها برنامه ای که به راهنمایی اینجا بدرد بخور بودش برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate بودش که متاسفانه همون اول کار ارور Avc application has stopped working رو بهم میده و هیجوری راه نمیاد!!!
عصبی شدم واقعا، لطفا راهنماییم کنید.

Sahand_20
15-08-2014, 00:55
درود بر همه دوستان
برای اضافه کردن زیرنویس به فایل تصویری برنامه های زیادی امتحان کردم،همه اونایی که تو سایتهای مختلف معرقی کرده بودن اما نمیشه که نمیشه.
تنها برنامه ای که به راهنمایی اینجا بدرد بخور بودش برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate بودش که متاسفانه همون اول کار ارور Avc application has stopped working رو بهم میده و هیجوری راه نمیاد!!!
عصبی شدم واقعا، لطفا راهنماییم کنید.

با درود:
دوست عزیز جنابعالی از نرم افزار موجود در لینک زیر استفاده نمائید،

بنده خودم شخصاً از این نرم افزار برای اضافه کردن زیر نویس و یا فایل دوبله فارسی بعضی از فیلم ها استفاده می نمایم، و تا به این لحظه هیچگونه مشکلی نیز با این نرم افزار نداشته ام و همچنین هیچگونه پیغام و یا ارور نامفهومی نیز تا به این لحظه از سوی این نرم افزار دریافت ننموده ام، به شما هم پیشنهاد می کنم حتماً این نرم افزار را نیز تست بفرمائید،

موفق باشید.

alex_pk
15-08-2014, 09:02
سلام دوستان
سایت دانلود*ها چند وقت پیش یه سریال کپچر تی وی گذاشته بود ، بیت ریت 541 و رزولیشن 720*576 با aspect ratio 5:4
و کیفیت خیلی خوبی هم داشت ، ولی جالب اینجاست حجم هر قسمت 30 دقیقه ایش حدود 120 مگ بود.(MKV)
میخواستم بدونم اینها توسط چه برنامه انگود میکنن که بدون افت کیفیت محسوس انقدر کاهش حجم دارن
من وقتی کپچر میکنم با فرمت ts یه فایل 30 دقیقه ای کمتر از 500 مگ نمیشه و بعد از تبدیل ، هم کیفیتش کم میشه هم حجمش به زیر 250 نمیرسه اصلا.
تنظیمات خیلی زیادی رو با برنامه های مختلف تست کردم ولی به نتیجه مطلوبی نرسیدم.
آخر سر به این نتیجه رسیدم که حتما انکودر ها از برنامه های خیلی قویتری استفاده میکنن.
اگر امکان داره یه برنامه کاملا حرفه ای معرفی کنید بهم ، مهم نیست چقدر طول میده فقط میخوام در عین اینکه حجم رو کم میکنه کیفیت رو به طور محسوس کاهش نده.
مرسی.

یه سری از برنامه هایی که تست کردم ولی جواب نگرفتم :
videoenc
AVS Video Converter
Aimersoft Video Converter Ultimate
Aiseesoft Video Converter Ultimate
MediaConverter 8
Format Factory
mediAvatar Video Converter Pro
mediAvatar MKV Converter
.
.
.

ab2reza1360
15-08-2014, 19:25
با درود:
دوست عزیز جنابعالی از نرم افزار موجود در لینک زیر استفاده نمائید،

بنده خودم شخصاً از این نرم افزار برای اضافه کردن زیر نویس و یا فایل دوبله فارسی بعضی از فیلم ها استفاده می نمایم، و تا به این لحظه هیچگونه مشکلی نیز با این نرم افزار نداشته ام و همچنین هیچگونه پیغام و یا ارور نامفهومی نیز تا به این لحظه از سوی این نرم افزار دریافت ننموده ام، به شما هم پیشنهاد می کنم حتماً این نرم افزار را نیز تست بفرمائید،

موفق باشید.
متاسفانه با این برنامه هم همون ارور تکرار میشه:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اینجا بصورت یک پست جداگانه مشکلمو گفتم به این امید که جواب بگیرم:(

virus2009
15-08-2014, 20:34
سلام دوستان
سایت دانلود*ها چند وقت پیش یه سریال کپچر تی وی گذاشته بود ، بیت ریت 541 و رزولیشن 720*576 با aspect ratio 5:4
و کیفیت خیلی خوبی هم داشت ، ولی جالب اینجاست حجم هر قسمت 30 دقیقه ایش حدود 120 مگ بود.(MKV)
میخواستم بدونم اینها توسط چه برنامه انگود میکنن که بدون افت کیفیت محسوس انقدر کاهش حجم دارن
من وقتی کپچر میکنم با فرمت ts یه فایل 30 دقیقه ای کمتر از 500 مگ نمیشه و بعد از تبدیل ، هم کیفیتش کم میشه هم حجمش به زیر 250 نمیرسه اصلا.
تنظیمات خیلی زیادی رو با برنامه های مختلف تست کردم ولی به نتیجه مطلوبی نرسیدم.
آخر سر به این نتیجه رسیدم که حتما انکودر ها از برنامه های خیلی قویتری استفاده میکنن.
اگر امکان داره یه برنامه کاملا حرفه ای معرفی کنید بهم ، مهم نیست چقدر طول میده فقط میخوام در عین اینکه حجم رو کم میکنه کیفیت رو به طور محسوس کاهش نده.
مرسی.

یه سری از برنامه هایی که تست کردم ولی جواب نگرفتم :
videoenc
AVS Video Converter
Aimersoft Video Converter Ultimate
Aiseesoft Video Converter Ultimate
MediaConverter 8
Format Factory
mediAvatar Video Converter Pro
mediAvatar MKV Converter
.
.
.

این نرم افزار هایی که شما استفاده کردید همشون در حد تبدیل های معمولی است و برای استفاده کاربر های معمولی ساخته شده اند
نرم افزار های قوی دارای تنظیمات بسیار زیاد و پیچیده هستند

من دقیق اطلاع ندارم انکدر ها از چه برنامه ای استفاده میکنند ولی من از یک برنامه استفاده می کردم قبلا و نتایج خوبی باهاش بدست می آوردم : GordianKnot
GordianKnot Rip Pack 0.35 رو سرچ کنید ؛ تعداد زیادی افزونه داره باید نصب بشه و کار کردن باهاش هم کمی پیچیده
یک آموزش فارسی هم براش بود فکر کنم

babak5040
15-08-2014, 21:11
میتونید از نرم افزار جت ایدیو استفاده کنید
بد نیست

ali96
17-08-2014, 01:38
سلام.
من به یه برنامه احتیاج دارم که بتونه فایل mkv رو با افت کیفیت کم به فرمت DVD تبدیل کنه. چند تا برنامه رو هم امتحان کردم که جالب نبود. مثلا ConvertXtoDVD که افت کیفیتش زیاد بود. یا یه برنامه ی دیگه که فقط 12-13 ساعت طول کشید تا آیودیو رو دیکود کنه.

Mohammad Yek110
26-08-2014, 19:34
سلام
دوستان من پارسال یه DVD آموزشی خریدم که فایل های ویدئویی داخل اون به فرمت mob تبدیل شدن ( برای اینکه کپی نشه )
و فقط با پلیر مخصوص خودش ( که روی DVD دادن ) باز میشه که پلیر خودش اصلا خوب نیست و اذیت میکنه ...
میخواستم ببینم چطور میشه این فیلما به فرمتای رایج تبدیل کرد؟
خودم فکر میکنم این نرم افزار های اتوران ساز این کارو کردن.چون خودم یه مدت با Auto Play Media Studio کار کردم و میدونم وقتی یه اتوران رو Publish میکنن فرمتشو تغییر میدن تا با نرم افزارهای دیگه قابل باز کردن نباشه ...
نهایت تفکر خودم این بود که فیلم رو با notepad باز کنم ببینم چی نوشته :دی همون اوایلش یه دونه .wmv پیدا کردم ولی وقتی فرمت فیلمو عوض کردم ( با Rename ) اتفاق خاصی نیفتاد ... فکر کنم همون بحث های انکدینگ و کدک و ... باشه که من متاسفانه سر در نمیارم ، میخواستم اگه کسی سررشته داره لطفا کمکم کنه.

ممنون

Sahand_20
26-08-2014, 22:35
سلام
دوستان من پارسال یه DVD آموزشی خریدم که فایل های ویدئویی داخل اون به فرمت mob تبدیل شدن ( برای اینکه کپی نشه )
و فقط با پلیر مخصوص خودش ( که روی DVD دادن ) باز میشه که پلیر خودش اصلا خوب نیست و اذیت میکنه ...
خودم فکر میکنم این نرم افزار های اتوران ساز این کارو کردن.چون خودم یه مدت با Auto Play Media Studio کار کردم و میدونم وقتی یه اتوران رو Publish میکنن فرمتشو تغییر میدن تا با نرم افزارهای دیگه قابل باز کردن نباشه ...
نهایت تفکر خودم این بود که فیلم رو با notepad باز کنم ببینم چی نوشته :دی همون اوایلش یه دونه .wmv پیدا کردم ولی وقتی فرمت فیلمو عوض کردم ( با Rename ) اتفاق خاصی نیفتاد ... فکر کنم همون بحث های انکدینگ و کدک و ... باشه که من متاسفانه سر در نمیارم ، میخواستم اگه کسی سررشته داره لطفا کمکم کنه.

ممنون

با درود:
دوست عزیز جنابعالی برای تبدیل فرمت فایل های ویدئویی می توانید از یکی از نرم افزارهای زیر استفاده نمائید،

موفق باشید.

Mohammad Yek110
27-08-2014, 08:26
سلام
ممنون دوست عزیز ولی این نرم افزار ها برای تبدیل فرمتهای استاندارد به همدیگه طراحی شدن و کار منو راه نمیندازن ... Xilisoft رو دانلود کردم ، فایل های مورد نظر رو فایل صوتی شناسایی میکنه.

SETIZEN
27-08-2014, 12:18
سلام

ممنون

با ویندوز مدیا پلیر بازش کردی ببینی پخش میکنه یا نه؟

Mohammad Yek110
27-08-2014, 14:02
با ویندوز مدیا پلیر بازش کردی ببینی پخش میکنه یا نه؟
بله ، KLite codec pack هم دارم
اصلا این فرمت ویدئویی نیست ، من میخوام ویدئوش رو استخراج کنم

vissoto
27-08-2014, 19:00
سلام

اگه از راه های متعارف به نتیجه نرسیدید می توانید از راه های غیر متعارف استفاده کنید:

نرم افزار زیر را نصب کنید و پس از اجرای فایل ویدئویی فوق از قسمت video capture از فیلم در حال پخش فیلم برداری کنید!

Ashampoo Snap v7.0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE/)

#6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad Yek110
28-08-2014, 06:41
سلام

اگه از راه های متعارف به نتیجه نرسیدید می توانید از راه های غیر متعارف استفاده کنید:

نرم افزار زیر را نصب کنید و پس از اجرای فایل ویدئویی فوق از قسمت video capture از فیلم در حال پخش فیلم برداری کنید!

Ashampoo Snap v7.0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE/)

#6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم به ذهنم رسید ولی با camtasia و snagit که تست کردم صفحه سیاه فیلمبرداری میشد ...
بازم امتحان میکنم
ممنون

S0R3N4
07-09-2014, 14:38
سلام به همه ی دوستان
میشه نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو ؛ آخرین آخرین ورژنش به همراه کرک یا پچ یا سریال نامبر برام بذارید ؟
خیلی ممنونم.

تو رو خدا آپدیت ترین ورژنش رو بهم بدین.

Sahand_20
07-09-2014, 15:42
سلام به همه ی دوستان
میشه نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو ؛ آخرین آخرین ورژنش به همراه کرک یا پچ یا سریال نامبر برام بذارید ؟
خیلی ممنونم.

تو رو خدا آپدیت ترین ورژنش رو بهم بدین.

با درود:
دوست عزیز آخرین نسخه از نرم افزار مورد نظر جنابعالی قبلاً داخل سایت قرار داده شده است،
جنابعالی به لینک زیر تشریف ببرید و نرم افزار مربوطه را دانلود نمائید،

ضمناً جهت یادآوری خدمت مبارکتان عرض شود که اگر با نحوه دانلود از لینک های موجود در آن صفحه آشنایی لازم را دارید که چه بهتر،

اما اگر احیاناً با نحوه دانلود از لینک ها آشنا نیستید بهتر است در تاپیک زیر درخواست بدهید تا اساتید مجرب آن بخش از سایت لینک مورد نظرتان را برایتان لیچ نمایند، ( لیچ کردن=> به معنی مستقیم سازی لینک آپلودسنترها می باشد).

موفق باشید.

mahmoodgood2
14-09-2014, 17:44
یک نرم افزار برای عوض کردن بک گراند عکس میخوام که راحت باشه راهنمایی کنید با لینک مربوطه

ADMN
28-09-2014, 08:46
یه برنامه برای واترمارک ویدیو بدون تبدیل میخوام

Tiduss
01-10-2014, 12:29
دوستانن سلام من با هر برنامه ایی ویدیو تبدیل میکنم واسه کسی پخش نمیکنه
به چه فرمت تبدیل کنم که رو همه تلوزیون ها و دستگاههای دی وی دی پخش کنه.//؟/
جون من کمک کنید ابروم رفت!1

Ch@pooL
24-11-2014, 21:44
سلام
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که WMA رو به mp3 تبدیل کنه تا حد امکانم که کیفیتش قابل قبول بمونه فشرده کنه
با تشکر

ehsan_iace
28-11-2014, 14:27
چه مبدلی را تبدیل فایل avi به divx برای پخش در dvdplayer پیشنهاد می‌کنید؟

من یک فایل تصویری با دوربین دیجیتال به فرمت avi ضبط کردم و میخواهم با dvdplayer که قابلیت خواندن avi , divx را داره پخشش کنه ولی این کار را نمیکنه!!!
و خطا میدهد!

حالا میخواهم تبدیلش کنم به divx تا بتونه پخشش کنه!

یکی دو تا نرم افزار مبدل را امتحان کردم ولی بازهم نمیتونه پخش کنه! و خطا میدهد!
مشکل چیه؟

و چه مبدلی را پیشنهاد کنید؟

nimahandsomboy
01-01-2015, 15:52
برنامه برنامه ای میخوام که بتونم فیلم ضبط شده از دوربین مداربسته با فرمت h264 به فرمت mp4 موبایل تبدیل کنم و داخل گوشی پلی کنم خواهشا برنامه همراه با کیجن رجیستری شده باشه من برنامه Xilisoft MP4 Converter امتهان کردم ولی نشد تبدیل نمیکنه

shabnam1986
04-01-2015, 13:11
format factory

Best_Downloads
07-02-2015, 02:29
سلام.لطف کنید بهترین کانورتور برای MKV to MP4 رو معرفی کنید.با تشکر

ALI . R
20-02-2015, 00:19
سلام.لطف کنید بهترین کانورتور برای MKV to MP4 رو معرفی کنید.با تشکر
سلام . از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کنید. آخرین نسخه از انجمن دانلود نرم افزار دریافت کنید :

meshkiposh2200
04-10-2015, 14:49
درود.یه برناهه واسه rip دی وی دی میخاستم که توی ویندوز 10 هم درست کار کنه.Xilisoft dvd repair را داشتم تو ویندوزهای قبلی خوب کار میکرد ولی تو ویندوز 8 بی صدا تبدیل میکنه یا عصن تبدیل نمیکنه

mohammad.1359
05-11-2015, 15:02
درود
من قبلا از free video editor استفاده میکردم برای ویرایش فایلهای mkv بدون اینکه تبدیل کنه یعنی در حدود 2 الی 3 دقیقه طول مکشید تا فایل ویرایش شده را بدون تغییر در کیفیت و فرمت تحویل میداد اون ورژنش را گم کردم حالا که کار دارم رفتم تو سایتش ورژن جدید این کار را انجام نمیده
خواشا اون ورزن های قبلی که خاصیت تبدیل کردن را نداشت و یا برنامه ای مشابه اون معرفی نمایید

- - - Updated - - -

M_F_GAMER
19-01-2016, 15:04
درود. بنده آرشیو فیلم و سریال دارم و اکثرا فرمتشون mkv هست. بعضا چند قسمت سریال و فیلم و اینا mp4 و avi هستن. یه نرم افزار میخواستم که بدون هیچگونه کاهش کیفیتی فرمت ها رو به mkv تغییر بده. ممنون.

CafeNet999
20-01-2016, 00:07
درود. بنده آرشیو فیلم و سریال دارم و اکثرا فرمتشون mkv هست. بعضا چند قسمت سریال و فیلم و اینا mp4 و avi هستن. یه نرم افزار میخواستم که بدون هیچگونه کاهش کیفیتی فرمت ها رو به mkv تغییر بده. ممنون.
اگه فقط میخواید Container یا اصطلاحا همون پسوند رو به mkv تغییر بدید کار راحتیه.کافیه از avidemux یا mkvtoolnix استفاده کنید
به عنوان مثال avidemux رو اجرا کنید فایل رو بندازید توی نرم افزار بعد قسمت های video output و audio output رو copy قرار بدید و output format رو mkv انتخاب کنید و save کنید.تمام

mohamadreza1995
30-01-2016, 00:04
سلام:n40:

برنامه ای میخوام مشابه windows media maker

این برنامه نیاز به نصب انلاین داره وقتی فایل اولیه رو دانلود میکنم رو 4 % درصد میمونه و جلو نمیره !

اگر کسی نسخه بدون نیاز به نصب انلاین داشته باشه یا برنامه مشابه با همین قابلیت ها ،، معرفی کنه . :n03:

ALI . R
07-02-2016, 20:28
سلام:n40:

برنامه ای میخوام مشابه windows media maker

این برنامه نیاز به نصب انلاین داره وقتی فایل اولیه رو دانلود میکنم رو 4 % درصد میمونه و جلو نمیره !

اگر کسی نسخه بدون نیاز به نصب انلاین داشته باشه یا برنامه مشابه با همین قابلیت ها ،، معرفی کنه . :n03:
سلام. دوست عزیز شما نسخه آفلاین برنامه Microsoft Windows Essentials از لینک پایین دریافت کنید :

در هنگام نصب، برای نصب فقط برنامهMovie Maker ، شما تیک Photo Gallery and Movie Make رو انتخاب کنید. بقیه تیک ها رو بگیرید. سپس برنامه رو نصب کنید!
موفق باشید :n12:

jahangir1400
23-03-2016, 22:52
سلام

یه نرم افزار برای کانورت به x265 یا همون HEVC میخوام که هم ساده باشه هم مشکل نا هماهنگی صدا و تصویر نداشته باشه، یه چیزی تو مایه های Format Factory یا Xilisoft

سه نرم افزار IFM، Hybrid و Handbrake رو تست کردم ولی به کارم نیومدن

کسی پیشنهادی داره؟ ممنون

Owave
09-04-2016, 00:00
سلام امکانش هست نرم افزار و پلاگین های مکس روهم قرار بدید؟
شرکت نورآسا وارد کننده بست کمربندی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد88
15-04-2016, 10:29
سلام دوستان عزیز
خب خیلی نرم افزار اینجا معرفی شده اما من جوابم رو پیدا نکردم
یک نرم افزار رایگان میخوام که فرمت هایی مثل wmv و mkv رو بتونم به mp4 تبدیل کنم
ترجیحا امکان کوچک کردن حجم فیلم رو هم داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:

محمد7966
15-04-2016, 12:47
سلام دوستان عزیز

سلام 2 تا میشناسم یکیش

jetaudio که ممکنه کار شما رو راه ندازه

ولی یکیش total converter

این بهتره

محمد88
15-04-2016, 14:25
سلام 2 تا میشناسم یکیش

jetaudio که ممکنه کار شما رو راه ندازه

ولی یکیش total converter

این بهتره
total converter دانلود کردم درست کار نمیکنه فقط صدا میمونه از فیلم رجیستر هم میخواد ضمنا:n27:

jahangir1400
15-04-2016, 14:36
سلام دوستان عزیز

Format Factory
Pavtube Video Converter Ultimate

با کم کردن میزان Bitrate فیلم در این برنامه ها میتونید حجم رو کم کنید
آخری از x265 هم پشتیبانی میکنه

twim
17-04-2016, 19:02
سلام

ممنون از تمام دوستانی که زحمت کشیدند :n12::n02:

adel28
30-05-2016, 17:41
يه فايل MP4 داريم كه همراه با صدا است و براي دوربين مدار بسته Raster هست فقط با پلير خاص خودش اجرا ميشه. (با پليرهاي ديگر مثل VLC اجرا ميشه ولي فقط تصوير داريم و بدون صدا هست)
مي خوام اين فايل را تبديل به پسوند رايج مثل AVI يا هر پسوند تصويري ديگر بكنم تا قابل اجرا با هر پليري باشد.
نرم افزاري براي اين منظور هست؟
لطفا راهنمايي بفرمائيد.

KINGHMA
24-07-2017, 18:07
سلام.
ببخشید عکسهایی که با گوشی میگیرم عموما حجم های خیلی بالایی دارند.نرم افزاری هست که بشه این عکسها رو کم حجم کرد بدون افت کیفیت؟

aragona52
05-08-2017, 06:05
سلام.
ببخشید عکسهایی که با گوشی میگیرم عموما حجم های خیلی بالایی دارند.نرم افزاری هست که بشه این عکسها رو کم حجم کرد بدون افت کیفیت؟

خارق العاده ترین نرم افزاری که تا به امروز ساخته شده...

forum-printim
02-07-2018, 16:13
سلام وقت بخیر

نرم افزار برای تغییر فرمت 3gp به mp4؟؟؟؟

ALI . R
07-07-2018, 17:28
سلام وقت بخیر

نرم افزار برای تغییر فرمت 3gp به mp4؟؟؟؟
سلام.
میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید :

mohamadi1770
26-05-2019, 13:12
سلام ،چرا فایل صوتی که برای رفتن به منو مخفی سامسونگ با کنترل دست ساز هست پخش نمیشه .؟ ممنون میشم جواب بدین ،وای فای تلوزیون غیر فعال شده

B.i.r.i.y.a
18-10-2019, 15:40
سلام. سایت های آموزشی که فیلم آموزشی میسازن (با رکورد از دسکتاپ) ، از چه نرم افزاری استفاده میکنن که اینقدر کیفیت فیلم ها بالاست درحالی که حجمشون فوق العاده کمه؟!
مثلا من یه سری آموزش خریدم که حدودا 20 دقیقه و فقط 40 مگابایته!!! در حالیکه کیفیتش فوق العاده بالاست.
آیا نرم افزار خاصی برای این نوع فشرده سازی وجود داره؟ یا اینکه خود اون نرم افزار رکوردر دسکتاپ بصورت مستقیم همچین فایل هایی تولید میکنه؟
در هر صورت چطوری این کارو میکنن؟

SHAHAB-P30
25-11-2019, 22:03
سلام نرم افزاری برای تبدیل میخواستم که سورس صدای یه فایل mkv را از DTS به AC-3 پنج کاناله تبدیل کنه ولی به سورس فیلم دست نزنه و تغییرش نده

Spaniuly
19-04-2021, 19:04
سلام دوستان عزیز من به یه نرم فزار مبدل ویدیو نیاز دارم که قابلیت اینو داشته باشه که فایل خروجی رو بشه به 1 FPS کاهش داد هر مبدلی که در دستم هست همگی اکثرا مینیمم 12 FPS و یکی شونم 5 FPS رو اجازه میده متاسفانه فیلد مربوط به FPS هم حالت منو آبشاری داره و دستی هم نمیشه روی 1 FPS قرار داد نرم افزاری سراغ دارید آیا؟ من برنامه هایی مثل WonderShare و Hand Brake و TotalCode Studio رو دارم هیچکدوم اجازه 1 فریم بر ثانیه ارو نمیدن

Morteza9388
30-04-2021, 19:45
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست

کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار

Morteza9388
30-04-2021, 19:52
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت

ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir

هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش

Morteza9388
30-04-2021, 19:58

ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir

هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش

face_2_faces
05-06-2021, 16:07
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم

shabnam1986
06-11-2023, 20:33
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم

Atomix VirtualDJ

- - - Updated - - -

Atomix VirtualDJ

shabnam1986
06-11-2023, 20:35
واسه یه سیستم قدیمی سوکت 775 کواد کور ی نرم افزار کانورت فیلم میخوام ک سریع باشه ممنون میشم

sobery
03-07-2025, 16:21
سلام
دوستان من میخوام فایل تصویری را به ام پی تری تبدیل کنم چیکار باید بکنم ؟ یعنی از یک فیلم سخنرانی فقط صدا را داشته باشم و هدف کم حجم شدن هست برای سیو در سیستم