مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)
jafarian
13-03-2012, 13:56
سلام
من یه فایل صوتی رو میخوام به یه فرمت صوتی دیگه تبدیل کنم که حجمش زیاده و IM TOOL HD VIDEO CONVENTER نمیتونه تبدیلش کنه ....
یه نرم افزار قدرتمند میخواسم ...
پیشنهاد من استفاده ازبرنامه freemake video vonverter یا GiliSoft Video Converter :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fen%2Foffline%2Foffline_all%2F)
hadi_vazi
13-03-2012, 15:13
با سلام و خسته نباشید.
من این برنامه رو تست کردم! جالبه، فقط هیچ کاهش حجمی نداره!!! :41: تنظیماتم نداره که براش مشخص کنی! یا من نفهمیدم چکار کنم! برنامه ای ندارید مثل اونایی که Ganool یا BoB باهاشون MKV میکنن مثلا یه بلوری میشه 700 مگ؟!
اگه میشه این رو هم جواب بدید چون سوال خودمم هست من میخوام هم به mkv تبدیل کنم و هم حجمش رو پائین بیارم مثل این فیلم های mkv که تو سایت ها هست مثلا 720 کیفیتش خیلی خوبه ولی حجمش خیلی پائین اومده.
jafarian
13-03-2012, 16:12
اگه میشه این رو هم جواب بدید چون سوال خودمم هست من میخوام هم به mkv تبدیل کنم و هم حجمش رو پائین بیارم مثل این فیلم های mkv که تو سایت ها هست مثلا 720 کیفیتش خیلی خوبه ولی حجمش خیلی پائین اومده.
برای اینکه به فرمت mkv تبدیل کنید حجمشم بخواین پایین بیارین از برنامه RipBot264 یا که freemake video converter استفاده کنید البته کار کردن با این برنامه ها پیچیدگی خاص خودش داره بایدتنظیمات مخصوص به خودش انجام بدین تا اون چیزی که مدنظر شما هست بدست بیادواسه زیرنویس بنظرم درست در نیاد با این برنامه ها.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نرم افزار خوبیه ...مرسی
با سلام به دوستان اگر ممکنه یک نرم افزار مناسب برای تبدیل فایل های ضبط شده توسط دستگاه دیجیتال (ts) به فرمت های رایج معرفی کنید.
البته عرض کنم که این نرم افزار های رایج را همه را امتحان کردم هر کدام یه مشکلی دارن. یکی صدا رو حذف می کنه یکی کیفت رو خیلی میاره پایین یکی وسط کار ارور می ده و ....
jafarian
17-03-2012, 23:11
برنامه های این پست ببینید:20:
متاسفانه پست ها خیلی قدیمیه و نرم افزار ها پاک شدن اما جستجو کردم تا اونها رو جای دیگه ای پیدا کنم نرم افزار McFunSoft Video Capture Convert Burn Solution رو پیدا کردم که فایده نداشت.
ali_phd71
19-03-2012, 11:30
با سلام خدمت دوستان
یه مبدل خوب میخواستم برای تغییر فرمت که کیفیتش بالا باشه زیرنویس هم بتونه به فیلم اضافه کنه.
از مبدل Aimersoft.Video.Converter.Ultimate.v4.2.0.0 استفاده کردم زیرنویس رو اضافه میکنه ولی کیفیتو خیلی پایین میاره اگر هم بخوام کیفیتو بالا ببرم حجمو خیلی بالا میبره
از مبدل Xilisoft.HD.Video.Converter.v7.1.0 استفاده کردم کیفیتش خیلی خوبه ولی زیرنویسو درست به فیلم اضافه نمیکنه وقتی تبدیل میکنه زیرنویس به صورت کلمات درهم نمایش داده میشه.میخوام به فرمت mpeg-2برای پخش در دستگاه dvd تبدیل کنم
با تشکر
jafarian
19-03-2012, 14:49
با سلام خدمت دوستان
یه مبدل خوب میخواستم برای تغییر فرمت که کیفیتش بالا باشه زیرنویس هم بتونه به فیلم اضافه کنه.
از مبدل Aimersoft.Video.Converter.Ultimate.v4.2.0.0 استفاده کردم زیرنویس رو اضافه میکنه ولی کیفیتو خیلی پایین میاره اگر هم بخوام کیفیتو بالا ببرم حجمو خیلی بالا میبره
از مبدل Xilisoft.HD.Video.Converter.v7.1.0 استفاده کردم کیفیتش خیلی خوبه ولی زیرنویسو درست به فیلم اضافه نمیکنه وقتی تبدیل میکنه زیرنویس به صورت کلمات درهم نمایش داده میشه.میخوام به فرمت mpeg-2برای پخش در دستگاه dvd تبدیل کنم
با تشکر
از برنامه های داخل پست پایین استفاده کنید برنامه VSO DVD Converter هم هست :20:
jafarian
19-03-2012, 14:53
برنامه winavi video convertoer تست کنید.
Armagedon
20-03-2012, 09:29
سلام.
سال نو همگی مبارک.:11:
یه فایل تصویری حدوداً 35 ساعته دارم که میخوام روی یه DVD اونم با منو و ... رایت کنم. فریم ریت و بیت ریت زیادی نیاز نداره. شما برای این کار چه پیشنهادی میدین؟
زمانی بود که DVDهایی تو بازار بود با 16 فیلم کامل البته با کیفیت ضعیف. میخوام چیزی شبیه اونا درست کنم.
فایل تصویری کل قرآنه که مادرم میخواد رو DVD باشه و با منو بشه به سوره ها و آیه هاش دسترسی پیدا کرد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
موفق باشید.
برنامه winavi video convertoer تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zip%2FEl1tECce%2FWinAVI_Video_Converter_v90__se.ht ml)
این نرم افزار رو دانللود کردم مشکل داشت رفتم ورژن جدیدترش رو گرفتم اونم کرکش درست نبود حالا اگه از این نرم افزار درستش رو جایی سراغ دارین بگین تا برم دانلود کنم. من ورژن 11.5 رو دانلود کردم. اگه کرک این ورژن رو هم دارین خوبه.
amirkalak6
22-03-2012, 14:15
من ایتو دارم خیلی توپه
Xilisoft Video Converter Ultimate
jafarian
22-03-2012, 14:57
این نرم افزار رو دانللود کردم مشکل داشت رفتم ورژن جدیدترش رو گرفتم اونم کرکش درست نبود حالا اگه از این نرم افزار درستش رو جایی سراغ دارین بگین تا برم دانلود کنم. من ورژن 11.5 رو دانلود کردم. اگه کرک این ورژن رو هم دارین خوبه.
این برنامه بهمراه پچ کرک یا سریال نداره .
jafarian
22-03-2012, 15:39
سلام.
سال نو همگی مبارک.:11:
یه فایل تصویری حدوداً 35 ساعته دارم که میخوام روی یه DVD اونم با منو و ... رایت کنم. فریم ریت و بیت ریت زیادی نیاز نداره. شما برای این کار چه پیشنهادی میدین؟
زمانی بود که DVDهایی تو بازار بود با 16 فیلم کامل البته با کیفیت ضعیف. میخوام چیزی شبیه اونا درست کنم.
فایل تصویری کل قرآنه که مادرم میخواد رو DVD باشه و با منو بشه به سوره ها و آیه هاش دسترسی پیدا کرد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
موفق باشید.
ازبرنامه ConvertX To DVD برای اینکار میتونید استفاده کنید :20:
این برنامه بهمراه پچ کرک یا سریال نداره .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D807639)
ممنون حالا می گیرم ببینم چی میشه
این برنامه از نظر من بهترین برنامه در این زمینه(تبدیل فیلم های ضبط شده) هست. فکر می کنم نسخه های بعدی پیشرفت های چشم گیری هم داشته باشه.
آقا ایراد داره کرکش> مثل قبلیه کرکش ایراد داره .
یکی پیدا شه یه کرک برای من آپ کنه.
jafarian
26-03-2012, 15:50
آقا ایراد داره کرکش> مثل قبلیه کرکش ایراد داره .
یکی پیدا شه یه کرک برای من آپ کنه.
ازسریالهای پایین استفاده کنید.
U74FT-A2KZX-6PK9Y-RRYSB-ZQLEW-3
RCFMJ-WWJLL-62WEC-9AXB7-TSJ9K-4
5KCYL-Z4UD2-AX2CN-NYU9H-3WV8R-3
MKEQ9-5TMYV-JF8KV-L4FDH-92S67-4
8WBUH-H4839-ZABNX-RWMBU-YDGKY-3
2AFQT-5YQ4U-8KTTA-J4MZ5-T9J87-4
A9DMA-UQZ9A-W2HHZ-N4APF-JK4YD-4
B6AFZ-97BRN-S6BGS-WKSN4-SWTUZ-3
Z7AUM-QKVYE-SY55V-JYP7K-DQYQM-4
S2HHX-X4QMY-8JD67-D6S97-XBPK7-4
XU3ED-7VZNB-FWW4T-MYSX6-XCGN5-3
BQFPX-KC5RQ-ELAJJ-86TQU-J8WHB-4
U8CTP-YUNA6-GAT9S-KQSHB-BDUM7-4
NHQJP-HWLG8-QXRW3-6AFJG-FVJMU-3
ازسریالهای پایین استفاده کنید.
U74FT-A2KZX-6PK9Y-RRYSB-ZQLEW-3
RCFMJ-WWJLL-62WEC-9AXB7-TSJ9K-4
5KCYL-Z4UD2-AX2CN-NYU9H-3WV8R-3
MKEQ9-5TMYV-JF8KV-L4FDH-92S67-4
8WBUH-H4839-ZABNX-RWMBU-YDGKY-3
2AFQT-5YQ4U-8KTTA-J4MZ5-T9J87-4
A9DMA-UQZ9A-W2HHZ-N4APF-JK4YD-4
B6AFZ-97BRN-S6BGS-WKSN4-SWTUZ-3
Z7AUM-QKVYE-SY55V-JYP7K-DQYQM-4
S2HHX-X4QMY-8JD67-D6S97-XBPK7-4
XU3ED-7VZNB-FWW4T-MYSX6-XCGN5-3
BQFPX-KC5RQ-ELAJJ-86TQU-J8WHB-4
U8CTP-YUNA6-GAT9S-KQSHB-BDUM7-4
NHQJP-HWLG8-QXRW3-6AFJG-FVJMU-3
ممنون ولی سریالش باید 11 حرفی باشه اینایی که شما گذاشتی رو قبول نمی کنه.
کممممممممک
من از ماحواره ظبط کردم با فرمت mpg ولی تو هیچ پلیری نشونش نمیده و تو مبدل های مثل any video و xilent video هم اجراش نمیکنه..
حجمش بیش از 1 گیگ هست..
jafarian
29-03-2012, 13:20
من از ماحواره ظبط کردم با فرمت mpg ولی تو هیچ پلیری نشونش نمیده و تو مبدل های مثل any video و xilent video هم اجراش نمیکنه..
حجمش بیش از 1 گیگ هست..
شما فرمت فایل تصویری خودتون تبدیل کنید به یک فرمت دیگه بعدش تست کنید برای اینکارم از برنامه GiliSoft Video Converter استفاده کنید :20:
شما فرمت فایل تصویری خودتون تبدیل کنید به یک فرمت دیگه بعدش تست کنید برای اینکارم از برنامه GiliSoft Video Converter استفاده کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2F32445.347f635abaadef93ea99777be4aa%2FGiliS oft.Video.Converter.v5.2.Patch-UST.rar.html)
ممنون
فقط تبدیل نمیشه نصف مبدل ها که اصلا شناسایش نمیکنن نصف دیگر هم موقع تبدیل خطا میدن
سلام
بالاترین سرعت تبدیل مربوط به کدوم کانورتور هست؟
برای تبدیل avi به mp4 برای گوشی
و همینطور mkv به avi
ممنون:40:
jafarian
30-03-2012, 13:43
سلام
بالاترین سرعت تبدیل مربوط به کدوم کانورتور هست؟
برای تبدیل avi به mp4 برای گوشی
و همینطور mkv به avi
ممنون:40:
پیشنهاد من استفاده از برنامه پست پایین :20:
پیشنهاد من استفاده از برنامه پست پایین :20:
مثل اینکه از رو سرور حذف شده!
File not found
jafarian
30-03-2012, 13:51
مثل اینکه از رو سرور حذف شده!
File not found
با سلام خدمت دوستان عزیز،
به کانورتوری نیاز دارم که با بالاترین سرعت ممکن و بدون افت کیفیت یک فایل AVI رو به TS تبدیل کنه و CPU رو هم زیاد درگیر نکنه. در واقع بهترین کانورتر فرمت AVI به TS باشه. خودتون در جریان هستید تنها تعداد کمی از کانورت ها کارایی لازم رو دارند بنابراین باید با دقت خاصی اونها رو انتخاب کرد چون در غیراینصورت مجبور به حذف و نصب تعداد زیادی کانورتر میشیم و این خودش رجیستری ویندوز رو نابود میکنه. ترجیحا پرتابل هم باشه که دیگه واقعا عالی هست.
ممنون....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ffile%2F3cA5xJ7)
آقای jafarian ممنون.این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم.
سرعتش خوب بود ولی کیفیت فایلمو خیلی پایین آوارد...میخوام یه فایل mkv با کیفیت 720p رو به mp4 تبدیل کنم ولی کیفیتش پایین نیاد که متاسفانه پایین اومد.
چه نرم افزار دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
آیا میشه با Nero یا هر نرم افزار دیگه ای اون فایل رو هنگام رایت روی دی وی دی تبدیل به فرمت دی وی دی هم کرد که قابل اجرا تو DVD player باشه؟!یعنی میخوام یه مرحله کارم رو کمتر کنم...
ممنون
آیا میشه با Nero یا هر نرم افزار دیگه ای اون فایل رو هنگام رایت روی دی وی دی تبدیل به فرمت دی وی دی هم کرد که قابل اجرا تو DVD player باشه؟!یعنی میخوام یه مرحله کارم رو کمتر کنم...
ممنون
++++++++++++++++++++
jafarian
06-04-2012, 13:17
آقای jafarian ممنون.این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم.
سرعتش خوب بود ولی کیفیت فایلمو خیلی پایین آوارد...میخوام یه فایل mkv با کیفیت 720p رو به mp4 تبدیل کنم ولی کیفیتش پایین نیاد که متاسفانه پایین اومد.
چه نرم افزار دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سایت پایین بهترین برنامه ها در این زمینه رو دسته بندی کرده که اولی به اسم AVS Video Converter از همه کاملتر.
سلام...
چند تا فیلم با پسوند mpeg دارم میخوام روی دی وی دی رایت کنم با چندتا DVD maker و کانورتور کار کردم همشون برای رایت یه dvd کلی وقت میبره ( بیشتر از چند ساعت البته من سر ساعت اول حوصله سر رفت لغو کردم) حالا یه کانورتوری یا چیزه دیگه بهم معرفی کنید که سرعت بالایی داشته باشه .
بازم ممنون.
Ship Storm
22-04-2012, 11:44
سلام...
چند تا فیلم با پسوند mpeg دارم میخوام روی دی وی دی رایت کنم با چندتا DVD maker و کانورتور کار کردم همشون برای رایت یه dvd کلی وقت میبره ( بیشتر از چند ساعت البته من سر ساعت اول حوصله سر رفت لغو کردم) حالا یه کانورتوری یا چیزه دیگه بهم معرفی کنید که سرعت بالایی داشته باشه .
بازم ممنون.
از نرم افزار XILISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE استفاده کنید و عمل تبدیل رو انجام بدید و بعد رایت کنید
سلام
میشه یه برنامه معرفی کنید برای تبدیل هر پسوندی به DIVX برای تلویزیون های پلاسما ال جی ،اخه لامسب هر برنامه ای با هر فرمتی رو امتحان کردم برا تبدیل به DIVX ولی پخش نمی کنه گیر داده باید حتما DIVX با DivX Plus Converter امتحان کردم خوب بود ولی برا فیلم های حجیم کم میاره .
mehdi_vsgh
25-04-2012, 15:47
سلام دو تا فایل صوتی داشتم که پسوند اونا wma هست..روی کامپیوترم اجرا نمیشدن
تا اینکه بالاخره با نصب اخرین کدکهای K-Lite_Mega_Codec_Pack_8.70 و با برنامه media player classic تونستم اونارو پخش کنم....
حالا مشکلم توی تبدیل اونا به یه فرمتی که مشکل رو حل کنه Arial Audio Converter رو تست کردم نتونست فایل رو کانورت کنه به mp3
لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید....
یه برنامه واسه تبدیل فایلهای .DAT به AVI میخوام
چند تا فیلم سی دی ریختم تو هارد با فرمت .dat که میخوام .avi کنمشون
mehran_286
04-05-2012, 00:36
سلام دوستان
یه کانورتور خوب برای تبدیل فایل های دی ویدی VOB به Mp4 یا MKV میخواستم که حجم فایل خروجی زیاد نشه و استاندارد باشه
از xilisoftاستفاده می کنم ولی زیر2 گیگ خروجی نمیده
با تشکر
mehran_286
05-05-2012, 23:24
سلام دوستان
یه کانورتور خوب برای تبدیل فایل های دی وی دی( VOB )به Mp4 یا MKV میخواستم که حجم فایل خروجی زیاد نشه و استاندارد باشه
از xilisoftاستفاده می کنم ولی زیر2 گیگ خروجی نمیده
با تشکر
دوستان کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
از tipard MKV convertor هم استفاده کردم ولی فایل خروجی 400 مگابایت بیشتر از فایل اصلی بود
:27::27:
دوستان کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
از tipard MKV convertor هم استفاده کردم ولی فایل خروجی 400 مگابایت بیشتر از فایل اصلی بود
:27::27:
دوست عزیز
با هر برنامه ای تبدیل می زنی، رزولیشن و Bitrate رو تنظیم کن که فایل خروجی خیلی حجیم نشه
روزلیشن رو می تونی روی 720*1280 بذاری
Bitrate رو هم روی حدود 24 بذاری به نظرم کافی باشه
یه بار اینجوری تست کن ببین مشکل حجم زیاد حل می شه
mrmostafa
11-05-2012, 01:34
کانورتور صوتی خوب برای کانورت کردن دی وی دی های قفل دار که فایل صوتی رو بتونه تبدیل کنه به mp3. چون دی وی دی قفل داره و رایت نمیشه وقتی هم کانورت میکنم خطا میده یعنی فایل سریع کانورت میشه یه فایل حجم کم میده که اجراش میکنم هیچ افتقفای نمیفته. ممنون
AEZ_Best
26-05-2012, 12:24
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم یسری فیلم رو به mkv تبدیلش کنم
میخوام حجمشون کم بشه و افت کیفیت چندانی نداشته باشم به همین دلیل mkv باشه اگه راه بهتری هم هست بگین ممنون
سلام
یه برنامه میخوام که بتونم یسری فیلم رو به mkv تبدیلش کنم
میخوام حجمشون کم بشه و افت کیفیت چندانی نداشته باشم به همین دلیل mkv باشه اگه راه بهتری هم هست بگین ممنون
برنامه Xilisoft Video Converterبه نظرم خوبه
هم سرعتش خوبه و فرمت های مختلف رو ساپورت می کنه و هم اینکه حجم فایل خروجی رو همون اول بهت میگه
برای اینکه حجم خروجیش هم زیاد نشه رزولیشن رو 720*480 بذار
bitrate رو دیگه خیلی خواستی ببری بالا 512 بذار
Frame rate رو هم بین 23 تا 25 بذار
اگه باز هم دیدی حجم فایل خروجی زیاد شد، bitrate رو می تونی تا 400 هم کم کنی
و برای اینکه مشخصات فایل قبل از تبدیل هم دستت بیاد، روش راست کلیک کن ، propertise و به سربرگ Details برو. مثلا اگه رزولیشن فایل اصلیت 720*480 نیست و کمتره، تو هم نیازی نیست از 720 استفاده کنی، چون الکی حجمت رو زیاد می کنه
Gune Baxan
02-06-2012, 11:15
با سلام،
دنبال یک مبدل برای تبدیل فیلم های mkv به avi/divx هستم. می خوام در پلیرهای خانگی فیلم رو پخش کنه. نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم، یا حجم فیلم رو به شدت بالا میبره یا نرم افزار کرک نداشته و به صورت ناقص تبدیل می کنه.
با سلام،
دنبال یک مبدل برای تبدیل فیلم های mkv به avi/divx هستم. می خوام در پلیرهای خانگی فیلم رو پخش کنه. نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم، یا حجم فیلم رو به شدت بالا میبره یا نرم افزار کرک نداشته و به صورت ناقص تبدیل می کنه.
سلام..
برنامه ی Total video convertor 3.71 گزینه خوبی هست ، هر فرمتی رو تقریبا به هر فرمت دیگه تبدیل میکنه، از طرفی هرطور بخواین خودتون میتونید تنظیم کنید، و همچنین سریال هم داره و مشکلی هم پیش نمیاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط داخل لینک بالا فاصله هایی که گذاشتم رو حذف کن.
موفق باشی.
satanic_soulful
06-06-2012, 16:49
Xilisoft Video Converter Ultimate 7.3
یه کرک سریالی
چیزی که کار کنه
رضاکلاته
06-06-2012, 23:57
1-سلام چه نرم افزاری میتونه فیلمهای 3dروبه معمولی تبدیل کنه که زیاد طول نکشه من فیلمی روباحجم1.55گیگ با mediAvatar 3D Converterبه معمولی تبدیل کردم حدود10ساعت طول کشید .
2- چه نرم افزاری میتونه فیلمهای باحجم بالا رو قسمت قسمت کنه به طوری که هرقسمتی که اجرا میکنیم اجرا بشه بعضی نرمافزارها هستند که قسمت میکنند ولی قسمتها اجرا نمیشند
لطفا دوستان بهترین نرم افزار کانورت ویدئو که برای موبایل قایلیت ویرایش سبک مثل کات کردن قسمتی از ویدئو و سپس تبدیل به انواع فرمت معمول رو داشته باشه معرفی بکنن. لطفا طبق تجربه خودتون معرفی بکنید ازنظر سرعت.کارایی.امکانات و ...
Xilisoft Video Converter Ultimate ازاینم استفاده میکنم ولی بعضی گوشی ها فرمتهای 3gp,mp4 شو بالا نمیارن نمیدونم چرا برای همین دنبال جایگزینش میگردم
لطفا دوستان بهترین نرم افزار کانورت ویدئو که برای موبایل قایلیت ویرایش سبک مثل کات کردن قسمتی از ویدئو و سپس تبدیل به انواع فرمت معمول رو داشته باشه معرفی بکنن. لطفا طبق تجربه خودتون معرفی بکنید ازنظر سرعت.کارایی.امکانات و ...
من از total video convertor استفاده میکنم. و تا حالا ازش راضیم وهمه کارها یی که لازم دارمو به بهترین نحو انجام میده.
ویرایشگر کوچیک هم داره توخودش؟
ویرایشگر کوچیک هم داره توخودش؟
اره داره. میشه فیلم و یه تیکشو کات کرد و بعد تبدیل کرد. زیرنویس هم به راحتی به فیلم میتونی بچسبونی و میشه کیفیت تبدیل رو هم تغییر داد.
سلام.. ایا نرم افزاری هست که بشه زیرنویس رو به فیلم با پسوند mp4 اضافه کرد؟ mkv merge رو امتحان کردم زیرنویس رو اضافه میکنه اما پسوند رو mkv میکنه
CRIS Joon CR7
25-06-2012, 14:54
سلام.. ایا نرم افزاری هست که بشه زیرنویس رو به فیلم با پسوند mp4 اضافه کرد؟ mkv merge رو امتحان کردم زیرنویس رو اضافه میکنه اما پسوند رو mkv میکنه
total video convertor
Wondershare Video Converter Platinum
ورژن 5.0.3
دومی نرم افزار خیلی قوی هستش و من ازین استفاده میکنم
رابط کاربری ساده و راحتی هم داره:46:
total video convertor
Wondershare Video Converter Platinum
ورژن 5.0.3
دومی نرم افزار خیلی قوی هستش و من ازین استفاده میکنم
رابط کاربری ساده و راحتی هم داره:46:
من فقط میخوام زیرنویس رو اضافه کنم نمیخوام کانورت بشه... کسی نرم افزار سراغ نداره؟
sohiel742
27-06-2012, 07:58
سلام
دوستان من برنامه کانورتور فایلmkv بهavi بدون افت کیفیت میخواستم تا الان نزدیک به 10 نرم افزار تست کردم نتیجه ای نگرفتم تمام نرم افزارهایی که استفاده میکردم کیفیت میاوردن پایین اگه نرم افزاری هست بدون افت کیفت ممنون میشم با تشکر
سلام
دوستان من برنامه کانورتور فایلmkv بهavi بدون افت کیفیت میخواستم تا الان نزدیک به 10 نرم افزار تست کردم نتیجه ای نگرفتم تمام نرم افزارهایی که استفاده میکردم کیفیت میاوردن پایین اگه نرم افزاری هست بدون افت کیفت ممنون میشم با تشکر
بدون افت کیفیت که نمیشه..اگه بیت ریت ویدیو رو هم بالا بگیری بازم یخورده از میزان کیفیتش کم میشه... media coder و xmedia recode خوب هستن...
XMedia Recode
media coder
mahpesar
28-06-2012, 15:13
سلام
من یک سری ایمیج بلو ری داخل هارد دارم میخوام به یک فرمت خوب تبدیل کنم ببینم....
رایتر بلوری هم ندارم.....لطفا یک کانورتور خوب پیشنهاد بدید.....یا برنامه که بشه تبدیل به ویدئو کرد....روی هارد ذخیره کرد........
و یک فرمتی پیشنهاد بدید هم کیفیتش خوب باشه زیادم تبدیلش خیلی وقتگیر نباشه.........
اگه ممکنه یک برنامه هم میخوام ایمیج رو تدیل به دیسک بلوری کنه ذخیره بشه رو هارد ......یا یک درایو مجازی بلوری.....
سراغ داشتید معرفی کنید .....ایمیجش هم .....3d bluray هست.....
مرسی.....
MAHDI_SOS
01-07-2012, 08:29
یک نرم افزار برای دیدن فایل ها با فرمت ts و در ضمن توانایی جابجایی زمان زیرنویس هم داشته باشد
سلام خسته نباشد میشه لطف کنین کانورتری برام بزارید که فرمت VOB رو به فرمت DVDrip تبدیل کنه ممنون میشم.
jafarian
05-07-2012, 08:15
یک نرم افزار برای دیدن فایل ها با فرمت ts و در ضمن توانایی جابجایی زمان زیرنویس هم داشته باشد
ازبرنامه potplayer استفاده کنید:20:
بنده یک گیرنده تلویزیون دیجیتالی گرفته ام که با (USB )کامپیوتر میتوانم کانالهای دیجیتالی ایران را دیده و ضبط نمایم . ولی متاسفانه فرمتی که ضبط میکند هیچکدام از فرمتهایی که شما در سایت آموزش و یا موجود دارید نمی باشد .
نام دستگاه HD TV ----T است و فرمت ضبط شده Mpg میباشد که با پلیر خود دستگاه BlazeDTV6.0 براحتی و کیفیت خوب نشان میدهد ولی با هیچ کنوکتوری نتوانستم فرمت آنرا به فرمتهای معمولی تغییر بدهم . بعضی از کنوکتورها عوض میکند ولی بدون صدا است ..
ویندوز بنده win7و 64 بایتی است .
�,��sD���9�
CRIS Joon CR7
06-07-2012, 14:06
بنده یک گیرنده تلویزیون دیجیتالی گرفته ام که با (USB )کامپیوتر میتوانم کانالهای دیجیتالی ایران را دیده و ضبط نمایم . ولی متاسفانه فرمتی که ضبط میکند هیچکدام از فرمتهایی که شما در سایت آموزش و یا موجود دارید نمی باشد .
نام دستگاه HD TV ----T است و فرمت ضبط شده Mpg میباشد که با پلیر خود دستگاه BlazeDTV6.0 براحتی و کیفیت خوب نشان میدهد ولی با هیچ کنوکتوری نتوانستم فرمت آنرا به فرمتهای معمولی تغییر بدهم . بعضی از کنوکتورها عوض میکند ولی بدون صدا است ..
�,��sD���9�
من با اون نرم افزار مزخرف کار کردم
نرم افزارش مفت نمی ارزه و یکی از دلایلی که انداختمش دور همین فرمت به ظاهر MPG بود ولی با هیچ کنورتوری تبدیل نمیشه که نمیشه:2:
black.assassin
06-07-2012, 21:34
�,��sD���9�
داخل kmplayer دکمه tab رو بزنید تا فرمت اصلی رو بدونید.
سلام دوستان لطفا یکی به پستی که بنده بالا گذاشتم هم جواب بده.ممنون میشم.
سلام.یه برنامه میخواستم که فرمت mkv رو تبدیل به dvd کنم.یه برنامه خوب باشه.حجمش مهم نیست.یجوری نباشه 400سال بکشه تبدیل کنه.ممنون
black.assassin
09-07-2012, 20:28
سلام خسته نباشد میشه لطف کنین کانورتری برام بزارید که فرمت VOB رو به فرمت DVDrip تبدیل کنه ممنون میشم.
نمیدونم منظورتون از DVDrip چی هست ؟ ولی اگه منظورتون رایت روی DVD با پوشه Video_ts و ... هست برای این کار یه نرم افزار خوب هست که من همیشه ازش استفاده کردم و هر فرمتی رو تبدیل می کنه و رایت رو هم انجام میده. اسمش هست convert x to DVD
black.assassin
09-07-2012, 20:37
سلام.یه برنامه میخواستم که فرمت mkv رو تبدیل به dvd کنم.یه برنامه خوب باشه.حجمش مهم نیست.یجوری نباشه 400سال بکشه تبدیل کنه.ممنون
به شما هم برنامه بالایی رو پیشنهاد میکنم که سرعتش خوبه. برای من با cpu: core 2 dou e7500 هر فیلمی رو حدود 15 دقیقه طول میکشه تا تبدیل کنه.
البته با برنامه xilisoft video convertor خیلی سریعتر می تونید فرمت video رو به فرمت قابل پخش در DVD مثل vob , divx , ... تبدیل کنید. چون نرم افزار از گرافیک یعنی gpu برای تبدیل بعضی فرمتها استفاده می کنه سرعت تبدیل تا 6 برابر بیشتر از تبدیل توسط cpu هست.
Mahziar-7
11-07-2012, 20:33
لطفا یه نرم افزار غیر از MakeMKV معرفی کنید که فیلم ها رو به فرمت MKV تبدیل کنه.
M E S S I
12-07-2012, 12:25
لطفا یه نرم افزار غیر از MakeMKV معرفی کنید که فیلم ها رو به فرمت MKV تبدیل کنه.
از MeGUI می تونی استفاده کنی
jafarian
12-07-2012, 14:00
ازبرنامه Freemake Video Converter هم میتونید استفاده کنید خروجی این برنامه برای فرمت mkv که تبدیل میکنه زیاد روی فایل تصویری تاثیر نمیزاره:20:
سلام
نرم افزاری میخواستم که با بیشترین سرعت و بدون دردسر از فایل mkv دیسک DVD درست کنم.(قابل پخش در dvd player خانگی)
ممنون
amir_t6262
13-07-2012, 22:14
ازبرنامه Freemake Video Converter هم میتونید استفاده کنید خروجی این برنامه برای فرمت mkv که تبدیل میکنه زیاد روی فایل تصویری تاثیر نمیزاره:20:
این برنامه خیلی خوبیه.
خصوصا اینکه صدای DTS فیلمهای MKV را به AAC تبدیل میکنه که در دستگاه های دیجیتال و ... قابل پخش است.
ولی من یک فایل 5.5 گیگ داشتم که وقتی تبدیلش کردم ( حالتی را انتخاب کردم که فقط صدا را تبدیل کند و تصویر دقیقا مثل نسخه اصلی باشه) فایل خروجی اش 2.9 گیگ شد. ( صدای فیلم 5.5 گیگ، حدود 1.5 گیگ بود)
پس روی تصویر هم اثر گذاشته بود و واقعا هم اثر گذاشته بود.
بخاطر همین دوباره صدای نسخه 2.9 را استخراج کردم و با برنامه MKVToolnix به تصویر فیلم اصلی چسباندم تا کاهشی در کیفیت تصویر نداشته باشم و فقط صدا از DTS به AAC تبدیل شود.
ولی این کار زمان بر است. یعنی تبدیل فیلم 5.5 گیگ به 2.9 گیگ حدود 20 دقیقه طول کشید. در حالیکه mux کردن صدا فقط 1 دقیقه طول میکشه
و مسلما تبدیل کردن صدا زمان کمتری میبره.
بهمین خاطر به دنبال نرم افزاری هستم که فقط صدا را تبدیل کنه. البته نرم افزاری که در آن یکی پستم گفتید را فردا امتحان میکنم ببینم چطوره.
ولی در کل این نرم افزار Freemake خیلی خوبه و کاهش کیفیت تصویر آنچنان هم محسوس نیست ( مگر در تلویزیونهای سایز بزرگ)
بهمین خاطر برای دوستانی که به دنبال یک کانورتر راحت و بی دردسر میگردند، بسیار عالیست.
سلام
نرم افزاری میخواستم که با بیشترین سرعت و بدون دردسر از فایل mkv دیسک DVD درست کنم.(قابل پخش در dvd player خانگی)
ممنون
:rolleye:......................
amir_t6262
15-07-2012, 15:02
:rolleye:......................
همین Freemake Video Converter که در پست بالاتر توضیح دادم را امتحان کن.
Mahziar-7
22-07-2012, 15:55
لطفا یه نرم افزار خوب برای تبدیل فرمت TS به فرمت های دیگه معرفی کنید.
ممنون
Zaghan_13
23-07-2012, 11:04
دوستان یه کانورتر میخوام که بتونم فرمتهای mkv و avi رو یه mpeg تبدیل کنم.
ممنون
jafarian
24-07-2012, 07:43
دوستان یه کانورتر میخوام که بتونم فرمتهای mkv و avi رو یه mpeg تبدیل کنم.
ممنون
ازبرنامه OJOsoft Total Video Converter میتونید استفاده کنید:20:
Mahziar-7
26-07-2012, 13:24
لطفا یه نرم افزار خوب برای تبدیل فرمت TS به فرمت های دیگه معرفی کنید.
ممنون
کسی نمی دونه؟
jafarian
26-07-2012, 13:28
کسی نمی دونه؟
برنامه GiliSoft Video Converter تست کنید:20:
کرک برنامه
سلام
یک نرم افزار کانورت میخواستم که بتونه فایل های mpg رو به فرمت mkv تبدیل کنه...که این کار رو با کمترین حجم و بهترین کیفیت انجام بده...کانورت های خودم کیفیت لازم رو ندارند.
jafarian
02-08-2012, 23:17
سلام
یک نرم افزار کانورت میخواستم که بتونه فایل های mpg رو به فرمت mkv تبدیل کنه...که این کار رو با کمترین حجم و بهترین کیفیت انجام بده...کانورت های خودم کیفیت لازم رو ندارند.
از همین برنامه ای که داخل پست بالا معرفی کردم استفاده کنید یا که از برنامه Freemake Video Converter که داخل صفحه قبل معرفی شده لینکشم قراردادم:20:
sajad_n90
10-08-2012, 14:14
سلام
من یه کانورتور میخوام که اندازه تصویر فول اچ دی 1080 رو به اچ دی 720 تبدیل کنه بدون افت کیفیت تصویر،حجمش مهم نیست.
ممنون
jafarian
10-08-2012, 23:03
سلام
من یه کانورتور میخوام که اندازه تصویر فول اچ دی 1080 رو به اچ دی 720 تبدیل کنه بدون افت کیفیت تصویر،حجمش مهم نیست.
ممنون
اول از همه همین کانورتوری که داخل پست بالا رو معرفی کردم یک تست کنید:20:
aram0630
12-08-2012, 15:18
سلام دوستان . یه نرم افزار می خوام که فایل ویدیویی vp6 بسازه .
مهم نیست از چه فایلی . می خواد avi باشه یا mpg یا flv . مهم نیست . فقط vp6 رو بسازه .
jafarian
13-08-2012, 07:32
سلام دوستان . یه نرم افزار می خوام که فایل ویدیویی vp6 بسازه .
مهم نیست از چه فایلی . می خواد avi باشه یا mpg یا flv . مهم نیست . فقط vp6 رو بسازه .
فقط یک برنامه تونستم پیدا کنم که اونم داخل لینک پایینه:20:
aram0630
13-08-2012, 09:33
Forbidden You don't have permission to access /index.php on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Port 80
چی میگه این ؟
سلام
1- می خواستم فایل های صوتی را به فرمت wav تبدیل کنم
2- امکانش باشه که اون آهنگ را تکه تکه کنم
3- و حجم را پایین بیاورم
یک کانورتور داشتم اما فوق العاده حجم را می برد بالا
4- چطور می کنم یک آهنگ با فرمت wav و حجم کیلوبایتی داشته باشم؟؟؟
jafarian
13-08-2012, 12:58
سلام
1- می خواستم فایل های صوتی را به فرمت wav تبدیل کنم
2- امکانش باشه که اون آهنگ را تکه تکه کنم
3- و حجم را پایین بیاورم
یک کانورتور داشتم اما فوق العاده حجم را می برد بالا
4- چطور می کنم یک آهنگ با فرمت wav و حجم کیلوبایتی داشته باشم؟؟؟
1: از برنامه GiliSoft Video Converter استفاده کنید:20:
کرک برنامه
2: ازبرنامه لینک دوم استفاده کنید
3: ازبرنامه لینک پایین استفاده کنید
aram0630
13-08-2012, 13:11
فقط یک برنامه تونستم پیدا کنم که اونم داخل لینک پایینه:20:
دوست عزیز این لینک ارور میده . میشه زحمت بکشی برام آپ کنی ؟ ممنون میشم بخدا !
jafarian
13-08-2012, 14:37
دوست عزیز این لینک ارور میده . میشه زحمت بکشی برام آپ کنی ؟ ممنون میشم بخدا !
برای آموزششم طبق همون شکلهایی که داخل سایت قرارداده شده پیش برین شما نیاز به دانلود این دو تا برنامه دارین.
یه چیز بگم
کرک ها رو دانلود کردم
اما متأسفانه مثل همیشه این سایت softpedia برای من لود نمی شه !!!!!
* بعد نیم ساعت ( :) ) حل شد مرسی از شما
aram0630
13-08-2012, 21:44
برای آموزششم طبق همون شکلهایی که داخل سایت قرارداده شده پیش برین شما نیاز به دانلود این دو تا برنامه دارین.
ازت واقعا ممنونم که وقت میذاری کار مردم رو راه میندازی .
این نرم افزار که دادی nsv میسازه . یا شایدم من کار باهاش رو بلد نیستم .
jafarian
13-08-2012, 22:59
ازت واقعا ممنونم که وقت میذاری کار مردم رو راه میندازی .
این نرم افزار که دادی nsv میسازه . یا شایدم من کار باهاش رو بلد نیستم .
دوست عزیز تو عنوان تاپیک اینو How to convert AVI to VP6 NSV نوشته یعنی تبدیل avi به vp6 در ضمن همین یک برنامه هم تو کل اینترنت که من سرچ زدم بود اگر با اینم مشکلتون رفع نشد برنامه ای در این زمینه من ندیدم عکس برنامه رو هم که تو لینک پایین حین عمل کانورت زده.
سلام
یه کانورتور توپ میخوام که فیلم 1080پی سه بعدی با فرمت mkv ام رو با همین کیفیت و سه بعدی بودنش فقط به فرمت avi تبدیل کنه
به هیچ عنوان کیفیت فیلم کم نشه(سه بعدی بودنش هم حفظ بشه)
سلام بهترین کانورتور
1- اکثریت فرمت های صوتی را به هم تبدیل کند
2- اکثریت فرمت های تصویری را به هم تبدیل کند
3-نرم افزارهای هست که فرمت های صوتی و تصویری را همه را به هم تبدیل کند
jafarian
14-08-2012, 13:41
1: Acoustica Audio Converter Pro
2: GiliSoft Video Converter
3: GiliSoft Video Converter
ali_3001
16-08-2012, 17:47
سلام
من این نرم افزار GiliSoft Video Converter 6.2.4 رو دانلود و نصب کردم
ولی نمیدونم چرا زیرنویس های فارسی رو نشون نمیده و به جاش خرچنگ قورباغه نشون میده
اگه کسی بلده راهنمالیی کنه
با تشکر
jafarian
17-08-2012, 11:49
سلام
من این نرم افزار GiliSoft Video Converter 6.2.4 رو دانلود و نصب کردم
ولی نمیدونم چرا زیرنویس های فارسی رو نشون نمیده و به جاش خرچنگ قورباغه نشون میده
اگه کسی بلده راهنمالیی کنه
با تشکر
من خودم با این برنامه فیلم کانورت کردن بعد از عمل کانورت زیرنویس من مورد دارنمایش داده نشده شما از یک کانورتردیگه هم استفاده کنید بطورمثال FormatFactory :20:
ali_3001
18-08-2012, 12:40
من خودم با این برنامه فیلم کانورت کردن بعد از عمل کانورت زیرنویس من مورد دارنمایش داده نشده شما از یک کانورتردیگه هم استفاده کنید بطورمثال FormatFactory :20:
سلام
من کلی سریال و فیلم با کیفیت ولی به فرمت mkv دارم
دستگاه dvd پلیرم از mkv پشتیبانی نمیکنه
برا همین مجبورم اونا رو به avi تبدیل کنم
تا حالا شاید 20 تا نرم افزار گرفتم ولی هیچ کدوم کار ساز نبوده
با این تفاسیر نرم افزاری که معرفی کردین قابلیت این رو داره که بدون مشکل فیلم ها رو تبدیل کنه؟
در صورت امکان کمک کنید
با تشکر
jafarian
19-08-2012, 07:54
سلام
من کلی سریال و فیلم با کیفیت ولی به فرمت mkv دارم
دستگاه dvd پلیرم از mkv پشتیبانی نمیکنه
برا همین مجبورم اونا رو به avi تبدیل کنم
تا حالا شاید 20 تا نرم افزار گرفتم ولی هیچ کدوم کار ساز نبوده
با این تفاسیر نرم افزاری که معرفی کردین قابلیت این رو داره که بدون مشکل فیلم ها رو تبدیل کنه؟
در صورت امکان کمک کنید
با تشکر
اینطوری که شما میخواین فقط باید از برنامه ConvertXtoDVD استفاده کنید .
ali_3001
20-08-2012, 11:47
سلام جناب جعفریان
نرم افزار GiliSoft.Video.Converter که مشکل زیر نویس داشت مشکلش رو حل کردم ولی بعد از تبدیل در پلیر خانگی باز نمیشه
نرم افزار FormatFactory با زیرنویس srt خوبه ولی idx رو با این که قبول میکنه ولی به فیلم نمیچسبونه
یه مشکل دیگه FormatFactory اینه که در مواردی که فیلم mkv زیرنویس همراه خودش داره نمیدونم چجوری زیرنویس خودم رو بهش معرفی کنم که دیگه زیرنویس خودش رو نیاره
این ConvertXtoDVD رو هم دانلود کردم و تست می کنم ببینم چی میشه
راستی یه سوال این نرم افزارهای کرک رو که نصب میکنم حتی اگه برنامه رو اجرا نکنم و وصل به اینترنت بشم از کار میفتن حتی با این که دوباره هم نصب می کنم دیگه نمیتونم ازشون استفاده کنم نه این که کار نکنن
کار میکنن ولی هم زمان تبدیلشون زیاد میشه و هم بعد از تبدیل پلیر خانگی قبولشون نمیکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
jafarian
20-08-2012, 22:40
سلام جناب جعفریان
نرم افزار GiliSoft.Video.Converter که مشکل زیر نویس داشت مشکلش رو حل کردم ولی بعد از تبدیل در پلیر خانگی باز نمیشه
نرم افزار FormatFactory با زیرنویس srt خوبه ولی idx رو با این که قبول میکنه ولی به فیلم نمیچسبونه
یه مشکل دیگه FormatFactory اینه که در مواردی که فیلم mkv زیرنویس همراه خودش داره نمیدونم چجوری زیرنویس خودم رو بهش معرفی کنم که دیگه زیرنویس خودش رو نیاره
این ConvertXtoDVD رو هم دانلود کردم و تست می کنم ببینم چی میشه
راستی یه سوال این نرم افزارهای کرک رو که نصب میکنم حتی اگه برنامه رو اجرا نکنم و وصل به اینترنت بشم از کار میفتن حتی با این که دوباره هم نصب می کنم دیگه نمیتونم ازشون استفاده کنم نه این که کار نکنن
کار میکنن ولی هم زمان تبدیلشون زیاد میشه و هم بعد از تبدیل پلیر خانگی قبولشون نمیکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
اگر منظورتون اینه که برنامه ای رو که کرک کردین با اتصال به اینترنت مجوزش از بین میره شما باید اون برنامه رو تو فایروال از قبل قراربدین تا جلوی اتصال برنامه به نت گرفته بشه یا که به قسمت تنظیمات برنامه برین تو قسمت ------ برنامه یک ------ بصورت دستی خودتون همینطوری وارد کنید هر چی خواستین.
دوستان بهترین تبدیل کننده از هر فرمتی به MKV رو میخواستم ، حتی الامکان از ورودی مستقیم DVD با زیرنویس هم پشتیبانی کنه
jafarian
22-08-2012, 22:39
دوستان بهترین تبدیل کننده از هر فرمتی به MKV رو میخواستم ، حتی الامکان از ورودی مستقیم DVD با زیرنویس هم پشتیبانی کنه
برنامه MakeMKV رو تست کنید:20:
fereydoon1
24-08-2012, 14:56
یه نرم افزار میخوام برای تبدیل فیلم های mkv به فرمت دیویدی )vob(چند تا نرم افزار تست کردم جواب نداد یکی صدا نداشت یکی کیفیت نداشت یکی هم زیرنویس نداشت و یکی هم نصفه تبدیل میکردImTOO DVD CreatoriCoolsoft HD Video ConverterXilisoft HD Video ConverterConvertXtoDVD 4اینا رو تست کردمخواستم ببینم کسی چیزی نداره از اینا بهتر باشه زیرنویس فارسی ساپورت کنه چون کیفیت فیلمهام بالاست میخوام یه حالت داشته باشه تا یه فیلم رو دو تا سه دیویدی بزنم مممنون
xeNociDe
24-08-2012, 20:39
سلام ، لطفاً در این تاپیک :
◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
24-08-2012, 22:33
یه نرم افزار میخوام برای تبدیل فیلم های mkv به فرمت دیویدی )vob(چند تا نرم افزار تست کردم جواب نداد یکی صدا نداشت یکی کیفیت نداشت یکی هم زیرنویس نداشت و یکی هم نصفه تبدیل میکردImTOO DVD CreatoriCoolsoft HD Video ConverterXilisoft HD Video ConverterConvertXtoDVD 4اینا رو تست کردمخواستم ببینم کسی چیزی نداره از اینا بهتر باشه زیرنویس فارسی ساپورت کنه چون کیفیت فیلمهام بالاست میخوام یه حالت داشته باشه تا یه فیلم رو دو تا سه دیویدی بزنم مممنون
بهترین برنامه بنظرمن همون ConverterConvertXtoDVD که دارین دو تا برنامه دیگه هم پایین لینک کردم که فری هستن :20:
fereydoon1
25-08-2012, 01:50
بهترین برنامه بنظرمن همون ConverterConvertXtoDVD که دارین دو تا برنامه دیگه هم پایین لینک کردم که فری هستن :20:
ConverterConvertXtoDVD که جواب نداد لینک دومی که معلوم نبود چی بود
--لینک اولی هم فایلی تبدیل نمیکنه ارور مده
من الان با
Xilisoft HD Video Converter
یه فایل خام .vob بهم میده تبدیل شده ولی زیرنویس نداره چطوری این رو زیرنویس دار کنم یا منو براش بزارم
سلام
برنامه ای میخواستم که
تصویری را به صوتی تبدیل کند
2- جدا کردن صدای خواننده از آهنگ
jafarian
26-08-2012, 06:32
سلام
برنامه ای میخواستم که
تصویری را به صوتی تبدیل کند
2- جدا کردن صدای خواننده از آهنگ
ازبرنامه های پایین استفاده کنید:20:
1: Joboshare Video to Audio Converter
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
2: AV Music Morpher Gold
M E S S I
26-08-2012, 09:17
سلام
لطفا یه برنامه معرفی کنید که یک دی وی دی که در آن چند فیلم هست که به صورت DVD-Video Files رایت شده رو بتونم چپتر هاش رو جدا کنم و به صورت ترک های جداگانه در بیارم و داشته باشم؟:11:
xeNociDe
26-08-2012, 22:26
سلام
لطفا یه برنامه معرفی کنید که یک دی وی دی که در آن چند فیلم هست که به صورت DVD-Video Files رایت شده رو بتونم چپتر هاش رو جدا کنم و به صورت ترک های جداگانه در بیارم و داشته باشم؟:11:
شاید این کمکتون کنه :
DVDStripper ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام برنامه ای می خواستم که فایلمان را به ویدئو سی دی یا ویدئو دی وی دی تبدیل کند می خوام در سی دی یا دی وی دی خانگی بخواند (آهنگ ها و مخصوصا فرمت های تصویری)
ازبرنامه های پایین استفاده کنید:20:
1: Joboshare Video to Audio Converter
2: AV Music Morpher Gold
سلام
نرم افزار زیر از بین رفته متأسفانه
Joboshare_Video_to_Audio_Converter_3.1.4.0130.rar
jafarian
28-08-2012, 23:36
سلام
نرم افزار زیر از بین رفته متأسفانه
Joboshare_Video_to_Audio_Converter_3.1.4.0130.rar
rayanblog
29-08-2012, 15:31
Format Factory رو جا انداختین.
به نظر من اين يكي از بهترين و سريعترين نرمافزارها در تبديل فايلها محسوب ميشه:
شاد باشيد:40:
درود
برنامه میخواستم که بتونم روی عکس هایی که دارم فیلنر بزارم مثل برنامه instagram برای ios.
سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
اگه اسم برنامه يا لينکش رو هم بفرستي خودم مي تونم با برنامه کار کنم
سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
اگه اسم برنامه يا لينکش رو هم بفرستي خودم مي تونم با برنامه کار کنم
اورژانسی: شدیدا به این نرم افزار نیاز دارم. نسخه پرتابلش برای من سریال میخواد و رجیستر نمیشه . ممنون میشم لینک دانلود مستقیمشو به همراه کرک یا سریال واسم بزارید. با تشکر . لطفا به نسخه این نرم افزار توجه کنید نسخه های قبلی رو نمیخوام. Xilisoft Video Converter Ultimate v7.4.0.20120710 نسخه غیرپرتابلو بدین. مرسی
jafarian
31-08-2012, 11:39
اورژانسی: شدیدا به این نرم افزار نیاز دارم. نسخه پرتابلش برای من سریال میخواد و رجیستر نمیشه . ممنون میشم لینک دانلود مستقیمشو به همراه کرک یا سریال واسم بزارید. با تشکر . لطفا به نسخه این نرم افزار توجه کنید نسخه های قبلی رو نمیخوام. Xilisoft Video Converter Ultimate v7.4.0.20120710 نسخه غیرپرتابلو بدین. مرسی
ازلینک پایین میتونید دانلود کنید بهمراه پچ برنامه:20:
ali_3001
04-09-2012, 17:11
سلام جناب جعفریان
اول یه توضیح
در چند صفحه قبل من مشکلم رو که تبدیل فیلمهای mkv به avi بود توضیح دادم و شما هم راهنمایی کردین (دسستون درد نکنه)
اگه یادتون باشه براتون توضیح دادم که وقتی با نرم افزار Format Factory فیلمهام رو میخوام تبدیل کنم زیرنویس همراه خود فیلم mkv رو هم به فیلم اضافه میکنه که
من این مشکل رو با نرم افزار mkvmerge GUI حل کردم
امروز به یه مشکل جدید برخوردم
و اون این که وقتی فیلمهای قدیمی mkv رو به mkvmerge GUI میدم و خروجی اون رو به Format Factory میدم
Format Factory اونها رو ساپورت نمیکنه و عمل تبدیل قطع میشه
گویا در فیلمهای mkv قدیمی مشکلی هست که در فیلمهایی که جدیدا با فرمت mkv میاد دیگه نیست و برای همین Format Factory با فیلمهای قدیم سر ناسازگاری داره
حالا اگه چیزی از روضه ای که خوندم فهمیدین بگین این مشکل رو چجوری حل کنم
با تشکر
راستی اگه میخواین خودتون تست کنن فیلم iron-man1 رو میتونین تست کنید تا متوجه بشین
ضمنا هنوز هم Format Factory با زیرنویس های sub idx مشکل داره و با این که قبولشون میکنه ولی به فیلم نمیچسبوندشون
با تشکر
MRHArtsClube
13-09-2012, 22:06
سلام دوستان!
میدونم این تاپیک قدیمی شده اما خودم هنوز مشکل رو داشتم :31: واسه همین گفتم چرا حالا که نسبتا حل شده نذارم تا همه استفاده کنن؟!!!
نرم افزار رایگان و کد باز HandBrake خیلی کارش درسته! هم زیرنویس قابل حذف و نمایش میذاره رو ویدئو (مثلا از یه فایل SRT یا از زیرنویس DVD که داره تبدیل میشه) هم حجمو بدون افت کیفیت تا یه حد زیادی پایین میاره! روی سیستم من که Core i5 هست یه دی وی دی رو توی 10-15 دقیقه کرد یه فایل MKV با حجم 450-500 مگابایت! امیدوارم لذت ببرید:
Help این برنامه آنلاینه! من آفلاینشو درست کردم (حدودا کل سایتشه :31:) با یه Quick Start Guide برای ورژن 0.9.5 که اگه خواستید بگیرید [18MB]:
sajad_n90
19-09-2012, 19:42
سلام
یه نرم افزار میخوام که با اون png رو به svg تبدیل کنه.
ممنون
xeNociDe
19-09-2012, 20:27
این سایت به صورت آنلاین این کار رو انجام میده .
sajad_n90
20-09-2012, 13:24
این سایت به صورت آنلاین این کار رو انجام میده .
ممنون دوست من ولی این سایت عکس ها رو یکی یکی تبدیل میکنه ولی من 700 تا فایل png دارم .
کانورتوری نیست که همه فایل ها رو بهش بدی و اون یکی یکی خودش برات تبدیلشون کنه؟؟؟؟
ممنون
jafarian
20-09-2012, 13:50
سلام
یه نرم افزار میخوام که با اون png رو به svg تبدیل کنه.
ممنون
این برنامه هست PNG to Vector SVG Converter که بصورت تریال کرکش میتونید در خواست کرک یا سریال درخواست بدین:20:
PNG to Vector SVG Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajad_n90
20-09-2012, 21:25
این برنامه هست PNG to Vector SVG Converter که بصورت تریال کرکش میتونید در خواست کرک یا سریال درخواست بدین:20:
PNG to Vector SVG Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ممنون خودم قبلا این رو به صورت تریال نصب کردم و 20 روز فرصت استفاده میده ولی یه مشکلی که داره اونه که خوب تبدیل نمیکنه نوشته های داخل عکس رو به هم میریزه حتی نوشته انگلیسی رو.
jafarian
20-09-2012, 21:54
سلام
ممنون خودم قبلا این رو به صورت تریال نصب کردم و 20 روز فرصت استفاده میده ولی یه مشکلی که داره اونه که خوب تبدیل نمیکنه نوشته های داخل عکس رو به هم میریزه حتی نوشته انگلیسی رو.
سایت پایینم بحثش شده که گفته شده از برنامه Vector Magicr هم میتونید استفاده کنید میتونید اینم تست کنید البته برنامه تریال.
How could I convert a PNG image to a SVG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vector Magicr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rshafiiy
26-09-2012, 13:25
یه مبدل میخوام واسه استخراج صدای ویدیو با همون کیفیت خود ویدیو برنامه زیاد دارم ولی حداکثر بیت ریتشون ۳۲۰ هست که بدرد نمیخوره .
jafarian
26-09-2012, 14:32
یه مبدل میخوام واسه استخراج صدای ویدیو با همون کیفیت خود ویدیو برنامه زیاد دارم ولی حداکثر بیت ریتشون ۳۲۰ هست که بدرد نمیخوره .
ازبرنامه GiliSoft Video Converter برای تبدیل برای تبدیل فرمت تصویری خودتون به فایل صوتی میتونید استفاده کنید:20:
GiliSoft Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
peyman_nn
29-09-2012, 10:17
سلام
نرم افزاری میخام برای کانورت dvd هایی که فرمت vob دارند به فرمت های دیگه
یعنی dvd to x
ممنون میشم خوبش رو بهم معرفی کنید
jafarian
29-09-2012, 13:55
سلام
نرم افزاری میخام برای کانورت dvd هایی که فرمت vob دارند به فرمت های دیگه
یعنی dvd to x
ممنون میشم خوبش رو بهم معرفی کنید
سایت پایین یک برنامه در این زمینه معرفی کرده که فری هم هست:20:
vob VOB Converterconverter free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad_takjoo
01-10-2012, 18:21
سلام...یه نرم افزار برای تبدیل فایل های ts به هر پسوند فشرده تری رو میخواستم...تو پست اول یه لینک هست دان نمیشه...
jafarian
01-10-2012, 23:17
سلام...یه نرم افزار برای تبدیل فایل های ts به هر پسوند فشرده تری رو میخواستم...تو پست اول یه لینک هست دان نمیشه...
سایتهای پایین دو تا برنامه برای تبدیل فرمت ts بهمراه فشرده سازی این فرمت معرفی کرده :20:
Convert TS files to WMV-HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HDTV to MPEG-2 Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سریع ترین مبدل چی که از تمام سخت افزار استفاده کنه دی ودی به MP4 بیشتر برای کوشی میخوام
اکثریت برنامه ها از تمام پرازنده استفاده نمیکن بهینه نشدن ....
همچنین گرافیک Cuda پشتیبانی داره ............
چیزی هست بشه سایز و بیت رو تغییر داد...
jafarian
11-10-2012, 15:51
سریع ترین مبدل چی که از تمام سخت افزار استفاده کنه دی ودی به MP4 بیشتر برای کوشی میخوام
اکثریت برنامه ها از تمام پرازنده استفاده نمیکن بهینه نشدن ....
همچنین گرافیک Cuda پشتیبانی داره ............
چیزی هست بشه سایز و بیت رو تغییر داد...
برنامه Freemake Video Converter ببینید بکارتون میاد cuda رو ساپورت میکنه همچنین قابلیت تغییر درفایل تصویری خودتون دارین:20:
Freemake Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون این به نظر عالی میاد چون تو سایت خودنم ولی مشکلی داره برنامه موقع میخوام بزنم رو یک فورمت خاص ... تبدیل کنه ارور میده ؟!
رضاکلاته
12-10-2012, 00:03
سلام باچه نرمافزاری میشه فیلمهای باحجم بالا رو به حجم پایین تبدیل کرد بدون اینکه کیفیتش کم بشه مثلا فیلمی میخواستم دانلود کنم دیدم حجمش حدود20یا بعضی مواقع حتی بیشتر تا50گیگ هم بوده ولی همون فیلم رو ازجایی دیگه باحجم1.5یا2گیگ دانلودکردم باکیفیت عالی (آینه)مثلافیلمFlying Monstersرو یکبارباحجم12گیگ دانلود کردم ویک بارباحجم700مگ کیفیتش ظاهرا فرقی نمی کرد.
jafarian
12-10-2012, 13:00
من با این برنامه Freemake Video Converter همچنین با GiliSoft Video Converter این یکی کار کردم که حجم فایل تصویری رو کم کردم کیفیت فایل هم مقداری اومده پایین در ضمن برای اینکه حجم فایل بخواین بیارین پایین باید در صدا و سایز فایل تصویری یا که فریمش تغییر ایجاد کنید بهترین فرمتم برای کم کردن Mkv :20:
Freemake Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از AVS Video Converter استفاده می کنم. کیفیت به فرمت فایل اولیه و سایز و میزان فشرده سازی بستگی داره
pedram_sad
14-10-2012, 15:03
دوستان سریعترین تبدیل کنده فایل های mkv به فایل های دیگه کدوم نرم افزاره ؟
من تعداد زیادی نرم افزار تست کردم همشون به شدت زمان طولانی میبرن برای تبدیل ( بیشتر از 1 ساعت برای فیلم 90 دقیقه ای !! )
یک نرم افزاری که خیلی سریع بتونه فایل Mkv رو به Avi یا چیزهای دیگه تبدیل کنه ( کیفیت مهم نیست )
jafarian
14-10-2012, 16:49
دوستان سریعترین تبدیل کنده فایل های mkv به فایل های دیگه کدوم نرم افزاره ؟
من تعداد زیادی نرم افزار تست کردم همشون به شدت زمان طولانی میبرن برای تبدیل ( بیشتر از 1 ساعت برای فیلم 90 دقیقه ای !! )
یک نرم افزاری که خیلی سریع بتونه فایل Mkv رو به Avi یا چیزهای دیگه تبدیل کنه ( کیفیت مهم نیست )
سایت پایین یک سئوال در همین زمینه شده که یک برنامه معرفی کرده ببینیدبکارتون میاد:20:
How to Convert MKV to AVI in Fast and Easy Way ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpers
20-10-2012, 12:17
دوستان من نرم افزارهای مختلفی رو برای کانورت امتحان کردم و آخرش به چند تا برنامه رسیدم.
برنامه هایی مثل Freemake Video converter , Any Video Converter , E.M. Video Converter که به نظرم بهترین ها بودند. اما مشکل من این بود که خواستم یه فایل BIK رو کانورت کنم اما نشد. یا کانورت نمی کردند یا اینکه کیفیتش رو خیلی پایین می آوردند.
از برنامه Bigasoft Total Video Converter استفاده کردم که مدعی بود خوب این کار رو می کنه. کانورت می کنه اما حتی با بالاترین تنظیمات هم باز هم افت کیفیت زیادی داره.
می خوام بدونم شما برنامه خوبی در این زمینه سراغ دارید ؟
jafarian
20-10-2012, 14:37
دوستان من نرم افزارهای مختلفی رو برای کانورت امتحان کردم و آخرش به چند تا برنامه رسیدم.
برنامه هایی مثل Freemake Video converter , Any Video Converter , E.M. Video Converter که به نظرم بهترین ها بودند. اما مشکل من این بود که خواستم یه فایل BIK رو کانورت کنم اما نشد. یا کانورت نمی کردند یا اینکه کیفیتش رو خیلی پایین می آوردند.
از برنامه Bigasoft Total Video Converter استفاده کردم که مدعی بود خوب این کار رو می کنه. کانورت می کنه اما حتی با بالاترین تنظیمات هم باز هم افت کیفیت زیادی داره.
می خوام بدونم شما برنامه خوبی در این زمینه سراغ دارید ؟
شما که اکثربرنامه های کانورت تست کردین این برنامه GiliSoft Video Converter تست کنید ببینید با این برنامه هم به همین صورته یا که نه:20:
GiliSoft Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpers
20-10-2012, 15:36
شما که اکثربرنامه های کانورت تست کردین این برنامه GiliSoft Video Converter تست کنید ببینید با این برنامه هم به همین صورته یا که نه:20:
ممنون
خیلی خوب فایل BIK رو تبدیل کرد اما یه مشکل داره.
وقتی خروجی رو با تنظیمات اصلی خود فایل می زنم خیلی کیفیت خوبه اما حجمش حتی از فایل BIK هم بیشتر میشه. فرقی نمیکنه زیاد فورمت خروجی چی باشه. چه Mp4 و چه Wmv و چه Mkv .
حتی رزولوشن رو هم پایین آوردم باز هم تاثیری نداشت.
توی تنظیماتش هم یه حالت با بالاترین کیفیت داره و بعدش یه حالت نورمال. ای کاش یه حالتی هم بین این دو تا داشت چون نورمال به شدت حجم رو میاره پایین و کیفیت هم همینطور.
دیگه مجبور شدم باز هم اون خروجی رو با برنامه فری میک تبدیل کنم تا با افت کیفیت کم به فایل مورد نیازم با حجم معقول برسم.
amirpers
20-10-2012, 17:07
یه چیز جالب دیگه متوجه شدم.
نمی دونم چرا GiliSoft Video Converter توی یه ویدیو 3 دقیقه و خورده ای در زمان حدود 2 سوم یعنی حدود دقیقه 2 کیفیت رو پایین میاره. و دوباره میره بالا.
چند بار امتحان کردم.
الان دوباره با برنامه Bigasoft Total Video Converter امتحان کردم و بیت ریت رو بالا بردم خیلی خوب شد و اون مشکلی که الان گفتم درباره نرم افزار قبلی رو هم نداره.
Best_Downloads
25-10-2012, 20:14
سلام.برنامه VideoPad Editor Professional اخرين ورژن رو ميخواستم كه ميشه باهاش فيلمهاي Full HD رو بهHD 720p تبديل كرد و انواع فرمتهاي ديگر.(همراه با سريال نامبر)
jafarian
26-10-2012, 00:34
سلام.برنامه VideoPad Editor Professional اخرين ورژن رو ميخواستم كه ميشه باهاش فيلمهاي Full HD رو بهHD 720p تبديل كرد و انواع فرمتهاي ديگر.(همراه با سريال نامبر)
ازپایین نسخه فینال این برنامه بهمراه کیجن میتونید دریافت کنید:20:
VideoPad Video Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farzad3260
28-10-2012, 12:49
سلام.یک نرم افزار می خواستم که بتونم باهاش ویدیو 720p mov رو که با وبکم مک گرفتم به flv یا حد اقل MP4 تبدیل کنم.چند نرم افزار امتحان کردم.صدا و تصویر رو نا هماهنگ تحویل میده.
سلام یه برنامه میخواستم که فقط فرمت های رایج نصویری رو با کیفیت مطلوب تبدیل کنه و کارشم خوب باشه؛رایگان باشه چه بهتر
jafarian
31-10-2012, 16:31
سلام یه برنامه میخواستم که فقط فرمت های رایج نصویری رو با کیفیت مطلوب تبدیل کنه و کارشم خوب باشه؛رایگان باشه چه بهتر
ازبرنامه GiliSoft Video Converter میتونید استفاده کنید که همراه خودش کیجن داره یا که Format Factory یا Freemake Video Converter که این دو تای آخرفری هستن:20:
Format Factory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
poloton7
01-11-2012, 13:28
سلام-- کدام یک از سه نرم افزار فیلم های dvd را با کیفیت بالا و زمان کم تبدیل به divx یا mkv تبدیل می کند
1-staxrip
2-handbrake
3-megui
متشکر---
nima2040
04-11-2012, 18:43
سلام دوستان،
از نظر شما بهترین DVD Ripper چه نرم افزاری هست؟میخوام DVDهام رو تبدیل کنم به فرمت MKV یا AVI ولی کلی نرم افزار معروف تست کردم که هر کدوم یه مشکل داشت.یکیش فرمت MKV صدای 6 کاناله نداشت ، یکیش هر چقد بیتریت میدادم کیفیت رو بازم میاورد پایین و... . نمیدونم اینایی که تو اینترنت فیلمارو ریپ میکنن از چه نرم افزاری استفاده میکنن.Magic DVD Ripper هم آخرین نسخش رو امتحان کردم خوب بود و با بهترین کیفیت تبدیل کرد ولی وقتی فایل رو باز کردم دیدم فقط 15 دقیقش رو پلی میکنه !ممنون میشم یه نرم افزار خوب معرفی کنین.
سپاس
من فایل ویدئویی دارم که برای دوربین های مدار بسته بانک است.
پسوند اونها
.264001 هست.
با چه برنامه ای می تونم اجراش کنم؟
mohsen.rajabi
20-11-2012, 05:53
با سلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ACT به mp3 می خواستم
نرم افزار برای تبدیل فایل mkv به dvd میخواستم که افت کیفیت نداشته باشه من از برنامه convert x استفاده کردم ولی خیلی افت کیفیت داره اگه میشه یه برنامه خوب معرفی کنید
jafarian
23-11-2012, 12:44
با سلام
یه نرم افزار برای تبدیل فایلهای ACT به mp3 می خواستم
ازبرنامه های سایت پایین استفاده کنید:20:
Converting a file .ACT to MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من یه پک کامل از 3 گانه ی BATMAN دانلود کردم...
با کیفیت 1080p
ولی در حین ناباوری دیدم که فرمتش AVI هستش!!!
از اونجایی که هم حجم این پک شدیدا بالا بوده...و هم کیفیتش بسیار عالیه...
میشه یه برنامه معرفی کنید که ذره ای از کیفیت این فیلمها کم نکنه ولی بتونه اونو به فرمت MKV یا MP4 تغییر بده؟
آخه من شدیدا متنفرم از فرمت AVI و جز MKV و Mp4 هیچ فرمت دیگه ندارم رو سیستمم...
آیا راهی هست که با همون کیفیت اصلی و بدون کوچیکترین افت کیفیت صدا و تصویر به یکی از 2 فرمت مورد نظرم تبدیل کنم؟؟؟
در ضمن...
رزولوشین رو به هیچ وجه دستکاری نکنه...
یعنی دقیقا همون فایل...
با فرمت دیگه...
امکان داره یا باید دوباره برم سراغ دانلود با اون حجم بالا برای داشتن این 3 فیلم با فرمت MKV یا MP4 ؟
nima2040
25-11-2012, 14:01
سلام دوستان
من یه پک کامل از 3 گانه ی BATMAN دانلود کردم...
با کیفیت 1080p
ولی در حین ناباوری دیدم که فرمتش AVI هستش!!!
از اونجایی که هم حجم این پک شدیدا بالا بوده...و هم کیفیتش بسیار عالیه...
میشه یه برنامه معرفی کنید که ذره ای از کیفیت این فیلمها کم نکنه ولی بتونه اونو به فرمت MKV یا MP4 تغییر بده؟
آخه من شدیدا متنفرم از فرمت AVI و جز MKV و Mp4 هیچ فرمت دیگه ندارم رو سیستمم...
آیا راهی هست که با همون کیفیت اصلی و بدون کوچیکترین افت کیفیت صدا و تصویر به یکی از 2 فرمت مورد نظرم تبدیل کنم؟؟؟
در ضمن...
رزولوشین رو به هیچ وجه دستکاری نکنه...
یعنی دقیقا همون فایل...
با فرمت دیگه...
امکان داره یا باید دوباره برم سراغ دانلود با اون حجم بالا برای داشتن این 3 فیلم با فرمت MKV یا MP4 ؟
سلام،
با برنامه فوق العاده MKV Merge 2.2.0 میتونی این کار رو انجام بدی.فایل رو واردش کن و بدون هیچ تغییری start muxing رو بزن.فایل خروجیت MKV میشه.فقط اسم فایل خروجی رو تغییر بده که روی فایل اصلیت جایگزینش نکنه چون یه وقت ممکنه یه مشکلی برای فایل خروجیت بوجود اومده باشه که البته احتمالش کمه.
موفق باشی
mohsen.rajabi
25-11-2012, 14:29
ازبرنامه های سایت پایین استفاده کنید:20:
Converting a file .ACT to MP3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ها رو پیدا کرده بودم، اما کار نمی کنن، صدای خش خش پخش می کنه
یه نرم افزار به نام Konvertor هست که تبدیل می کنه، اگه میشه با کرک و سریال درست برام پیدا کنید
درود...
امیدوارم همه بچه ها خوب باشند...
سریال من فرمت flv هست 150 مگ مثلا 40 دقیقه هست
بس کیفیتی نداره ولی میخام خودش اورجینال بدون تغییر بیتریت و هم اینکه زیرنویسم تو فایل فیلم وارد کنم با همین برنامه که تو tv با dvdplayer نشون بده
اگه خوده برنامه مثلا 20 تا فایل فیلم بگیره زیرنویسم بدم خودش بترتیب زیرنویس وارد فایل فیلم کنه کلا یک خروجی فایل بده که بهتره
یسوال دیگه دیتا dvd باید رایت کنم تو لیر نشون میده ؟
ممکنه برنامه کرک شده لینکشم بدید ممنون
بچه ها برنامه ای که عالی باشه معرفی میکنید مرسی
لینکی که بایین گذاشتن کرک شده نیست :sq_11:
tehran57
26-11-2012, 22:18
این نرم افزار ConvertXtoDvd برای قرار دادن چند فیلم در یک DVD
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tehran57
26-11-2012, 22:29
این نرم افزار ConvertXtoDvd برای قرار دادن چند فیلم در یک dvd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" target="_blank">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>
eblisandenzo
05-12-2012, 12:30
سلام دوستان !
میشه یه نرم افزار برای تبدیل فایل AVI به MKV معرفی کنید ! خودم یه چندتایی رو تست کردم ! مثل Aleesoft Free MKV Converter و MKV Merge و Tipard_MKV_Video و ImTOO_MKV_Converter_v5.1.26 . اما هجکدوم به کار نیومد !
میخوام افت تصویر نداشته باشم چون تصویر اصلی خودش کیفیت بالایی نداره !
چون Capture شده حجمش بالاست !
همین الان از freemake video هم استفاده کردم ! اما وقتی میخواستم فایل رو add کنم برنامه میپرید بیرون ! فقط هم برای همین فیال این جوری میشه!
jafarian
05-12-2012, 15:31
سلام دوستان !
میشه یه نرم افزار برای تبدیل فایل AVI به MKV معرفی کنید ! خودم یه چندتایی رو تست کردم ! مثل Aleesoft Free MKV Converter و MKV Merge و Tipard_MKV_Video و ImTOO_MKV_Converter_v5.1.26 . اما هجکدوم به کار نیومد !
میخوام افت تصویر نداشته باشم چون تصویر اصلی خودش کیفیت بالایی نداره !
چون Capture شده حجمش بالاست !
همین الان از freemake video هم استفاده کردم ! اما وقتی میخواستم فایل رو add کنم برنامه میپرید بیرون ! فقط هم برای همین فیال این جوری میشه!
این برنامه GiliSoft Video Converter تست کنید:20:
با سلام
یک نرم افزار خوب می خوام که فرمت mkv را تبدیل به فرمتی کند که دستگاه DVD پلیر ام بخوندش
ممنون ام
jafarian
08-12-2012, 16:18
با سلام
یک نرم افزار خوب می خوام که فرمت mkv را تبدیل به فرمتی کند که دستگاه DVD پلیر ام بخوندش
ممنون ام
بهترین برنامه ConvertXtoDvd که مختص به اینکار ورژن فینال این برنامه رو از پایین میتونید دانلود کنید :20:
ConvertXtoDvd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lMlOlHlSlElNl
10-12-2012, 19:23
سلام دوستان اگه ممکنه یه کانورتوره پرسرعت و یه کانورتوری که راحت زیرنویس و به فیلم بچسبونه بهم معرفی کنید خیلی ممنون
در ضمن من نرم افزارهای
Format factory
Total video convertor
Free video convertor
و تست کردم هر کدوم یه مشکلی دارن
خیلی ممنون
jafarian
11-12-2012, 16:08
سلام دوستان اگه ممکنه یه کانورتوره پرسرعت و یه کانورتوری که راحت زیرنویس و به فیلم بچسبونه بهم معرفی کنید خیلی ممنون
در ضمن من نرم افزارهای
Format factory
Total video convertor
Free video convertor
و تست کردم هر کدوم یه مشکلی دارن
خیلی ممنون
برنامه GiliSoft Video Converter یا که Xilisoft Video Converter Ultimate تست کنید برنامه ConvertXtoDvd در این زمینه کاربرد داره:n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tehran57
11-12-2012, 19:31
سلام
یک نرم افزار مخوام برای تبدیل فایلهای ts:n19:
Mr_100_dolari
21-12-2012, 13:30
سلام دوستان چند سوال داشتم »
چند تا فایل تصویری با پسوند flv وMp4 دارم که میخوام همه رو تبدیل به پسوندی کنم که بتونم روی سی دی بریزم و داخل پلیر خانگی تماشا کرد راستش نمیدونم باید به چه پسوندی تبدیلش کنم که خیلی هم کیفیتش پایین نیاد ؟
و برای تبدیل از این برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 میشه استفاده کرد اگر نه لطفا یه برنامه هم معرفی کنید ؟
و فرق بین این دو تا پسوند دی وی دی چیه ؟ NTSC با PAL ؟
یه سوالم دیگم داشتم بهترین پسوندی که حجم یه فایل تصویری رو بشه به حداقل رسوند که خیلی از کیفیت تصویر هم کم نشه چیه ؟ (FLV / MP4/ یا چیزه دیگه ای ؟) اگر میشه برنامش رو هم معرفی کنید ؟
بهترین برنامه برای برش تصویر چیه ؟ راستش میخوام اصلا کیفیت تصویر اصلی افت نداشته باشه از برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 استفاده کردم اما یه افت خیلی کمی توی تصویر بعد از برش داشت میخوام اصلا یه کم هم از کیفیت تصویر یا صدا کم نشه
ممنون از شما
mosi2007
21-12-2012, 16:55
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که فرمت avi رو تبدیل کنه به mkv که 150 مگ باشه البته کیفیت هم کم نشه
این سریال هایی که داونلود میکنیم همش 150 مگ هست با کیفیت خوب دنبال همیچین نزم افزار ی هستم
ممنون میشم کمک کنید بد جوری لازم دارم
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه فرمت Flac رو به شکل Audio CD رایت کرد که کیفیتش کم نشه؟
farhad_shi
22-12-2012, 17:31
کانورتر فایلهای ts کسی نمونه ؟
سلام دوستان چند سوال داشتم »
چند تا فایل تصویری با پسوند flv وMp4 دارم که میخوام همه رو تبدیل به پسوندی کنم که بتونم روی سی دی بریزم و داخل پلیر خانگی تماشا کرد راستش نمیدونم باید به چه پسوندی تبدیلش کنم که خیلی هم کیفیتش پایین نیاد ؟
و برای تبدیل از این برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 میشه استفاده کرد اگر نه لطفا یه برنامه هم معرفی کنید ؟
و فرق بین این دو تا پسوند دی وی دی چیه ؟ NTSC با PAL ؟
یه سوالم دیگم داشتم بهترین پسوندی که حجم یه فایل تصویری رو بشه به حداقل رسوند که خیلی از کیفیت تصویر هم کم نشه چیه ؟ (FLV / MP4/ یا چیزه دیگه ای ؟) اگر میشه برنامش رو هم معرفی کنید ؟
بهترین برنامه برای برش تصویر چیه ؟ راستش میخوام اصلا کیفیت تصویر اصلی افت نداشته باشه از برنامه Xilisoft.Video.Editor.2.2.0.build.20121023 استفاده کردم اما یه افت خیلی کمی توی تصویر بعد از برش داشت میخوام اصلا یه کم هم از کیفیت تصویر یا صدا کم نشه
ممنون از شما
سلام
باید ببینید پخش کننده شما چه فرمت هایی را پخش میکنه ، بعضی ها فقط DVD ، بعضی ها Divx و بعضی ها MP4 و بعضی ها فرمت های دیگه ای مثل MKV و ... را هم پخش می کنند
این ها (NTSC/PAL) پسوند نیست ، اینا رجیون یا قفل منطقه ای هست که البته اکثر دیسک ها و دستگاه ها الان رجیون Free هستند ولی اگه دستگاه شما رجیون Free نباشه ، باید دیسک با رجیون پخش کننده و تلویزیون یکی باشه
فکر میکنم از نظر کیفیت و حجم MKV بهترین باشه
reza0707
22-12-2012, 23:03
سلام
من میخوام فایل های ts که از ----- های دیجیتال ظبط میشه رو به فایل های ویدئویی دیگه با سرعت تبدیل بکنه(چند ساعت طول نکشه!)
کسی سراغ داره؟
hamidreza2010
23-12-2012, 02:34
از برنامه format factory استفاده کنین
reza0707
23-12-2012, 11:18
سپاس
حتما دانلود میکنم
jafarian
23-12-2012, 16:44
کانورتر فایلهای ts کسی نمونه ؟
برنامه ts2mpg تست کنید:n01:
ts2mpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mr_100_dolari
23-12-2012, 18:26
سلام
باید ببینید پخش کننده شما چه فرمت هایی را پخش میکنه ، بعضی ها فقط DVD ، بعضی ها Divx و بعضی ها MP4 و بعضی ها فرمت های دیگه ای مثل MKV و ... را هم پخش می کنند
این ها (NTSC/PAL) پسوند نیست ، اینا رجیون یا قفل منطقه ای هست که البته اکثر دیسک ها و دستگاه ها الان رجیون Free هستند ولی اگه دستگاه شما رجیون Free نباشه ، باید دیسک با رجیون پخش کننده و تلویزیون یکی باشه
فکر میکنم از نظر کیفیت و حجم MKV بهترین باشه
دستگاه پخش کننده هم دی وی دی و هم وی سی دی رو پخش میکنه نمیخوام به دی وی دی تبدیل کنم میخوام به پسوند وی سی دی تبدیل کنم برای همین باید از فرمت mpg استفاده کنم ؟ وی سی دی ها مگه همه پسوند mpg رو اجرا نمیکنند ؟
در مورد پسوند flv که بیشتر استفاده میشه نظرتون چیه ؟ چرا بیشتر از این پسوند استفاده میکنند ؟
ممنون
دستگاه پخش کننده هم دی وی دی و هم وی سی دی رو پخش میکنه نمیخوام به دی وی دی تبدیل کنم میخوام به پسوند وی سی دی تبدیل کنم برای همین باید از فرمت mpg استفاده کنم ؟ وی سی دی ها مگه همه پسوند mpg رو اجرا نمیکنند ؟
در مورد پسوند flv که بیشتر استفاده میشه نظرتون چیه ؟ چرا بیشتر از این پسوند استفاده میکنند ؟
ممنون
فرمت FLV برای ویدیوهای اینترنتی بیشتر استفاده میشه ، مثل سایت youtube یا aparat یا ...
اول با یک نرم افزار مثل Xilisoft Video Converter Ultimate به فرمت MPG یا AVI تبدیل کنید و سپس با نرم افزار Nero گزینه VCD را انتخاب کنید و فایل ها را اضافه کنید ، خود نرم افزار اگه تبدیل دیگه ای لازم باشه انجام میده
arzhang1348
01-01-2013, 18:12
با سلام: نرم افزاری می خواستم برای تبدیل مثلا avi به mkv با حفظ کیفیت و حجم کم مثل فایل های که در سایت های دانلود فیلم قرار میدن.
dvb595959
03-01-2013, 11:10
کاش میشد یک نظر سنجی گذاشته یشه بفهمیم چه برنامه ای بیشترین رای رو میاره.... اینجوری میتونستیم بهترین برنامه رو انتخاب کنیم برای کانورت.
سلام دوستان
یه مدتی هست دنبال این نرم افزار می گردم ولی پیداش نمیکنم!
یه نرم افزار می خوام که از فایل های ts پشتیبانی کنه و بتونه این فایل ها رو به dvd یا خود ts تبدیل کنه اما
اما نرم افزاری میخوام که بشه فایل ها رو ویرایش کرد و بعد تبدیل
بتونه چند تیکه از فیلم رو حذف کنه
مثل افتر افکت و پریمیر
ImTOO HD Video Converter
Emicsoft HD Vieo Converter
نرم افزارهای خیلی خوبی هستند ولی خوب امکان تیکه تیکه کردن فیلم رو ندارن
با تشکر
سلام
دوستان یه مبدل میخوام که واقعا سریع باشه برای تبدیل فایل های mkv به دیگر فرمت های hd
من کارم گیره باید چند تا فایل چند گیگی رو تغییر فرمت بدم اونم با کیفیت hd
با xilisoft convertor 6 اومدم این کارو کنم حدودا 10 ساعت طول میکشید حتی بیشتر
خواهشا اگه چنین کانورتوری هست که سنگین ترین فایل هاهم توی زمان کمی تغییر فرمت بده بهم بگید
واقعا ممنون
ehsan321
10-01-2013, 09:18
دوستان یک برنامه با سرعت بالا معرفی کنید تا MKV رو به AVI تبدیل کنید
بیشتر برنامه ها خیلی کند هستند ساعتها طول میکشه
متشکر
jafarian
10-01-2013, 16:18
دوستان یک برنامه با سرعت بالا معرفی کنید تا MKV رو به AVI تبدیل کنید
بیشتر برنامه ها خیلی کند هستند ساعتها طول میکشه
متشکر
پیشنهاد من استفاده از برنامه ArcSoft MediaConverter هست برای اینکار:n01:
How to Convert Videos between MKV and AVI with Ease ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ehsan321
10-01-2013, 20:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعتش خیلی پایینه؟
jafarian
11-01-2013, 00:41
سرعتش خیلی پایینه؟[/QUOTE]
این یکی برنامه را یک تست کنید.
convert MKV to AVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من کانورت های زیر را امتحان کردم اما هیچ کدام نتونست حجم فایل رو بعد از تبدیل خیلی بیاره پایین البته بدون کاهش کیفیت.نهایت 30 یا 40مگ.
Xilisoft Video Converter
Total.Video.Converter.3.71
GiliSoft Video Converter 5.0
OJOsoft_Total_Video_Converter
FreemakeVideoConverter
یک نرم افزار معرفی کنید که لااقل حجم فایل اصلی که 180مگ هست و حدود11دقیقه میشه را بیاره زیر 100و کیفیت اصلی رو هم خیلی کم نکنه.نهایت 480بشه.
ممنون.
ali_khujaste
26-01-2013, 12:50
سلام.
آقا من یه مشکل مزخرفی دارم!!
فرمت فایلم TS هست به هیچ روشی نمیشه Convert ـش کرد!! همش ارور میده!! با رسـیور HD فایل Record شده!! یه برنامه ورژن 2013 دارین بدین؟؟
jafarian
26-01-2013, 16:40
سلام.
آقا من یه مشکل مزخرفی دارم!!
فرمت فایلم TS هست به هیچ روشی نمیشه Convert ـش کرد!! همش ارور میده!! با رسـیور HD فایل Record شده!! یه برنامه ورژن 2013 دارین بدین؟؟
شمابرنامه ts2mpg تست کنید برای تبدیل فرمت ts اگر بازم مشکلتون مرتفع نشد اگر که برای دیدن این فرمت در سیستم مشکل دارین از برنامه PotPlayer استفاده کنید به احتمال زیاد این فرمت بدون مشکل برای شما اجرا کند:n01:
ts2mpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PotPlayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
من Xilisoft Video Converter ا رو دانلود کردم الان یه مشکلی دارم اینه که از کجا باید انتخال کنم
که مثلا فایل mkv رو به 3gp تبدیل کنم ؟ مررررررسی
jafarian
06-02-2013, 22:57
ممنون
من Xilisoft Video Converter ا رو دانلود کردم الان یه مشکلی دارم اینه که از کجا باید انتخال کنم
که مثلا فایل mkv رو به 3gp تبدیل کنم ؟ مررررررسی
سایت پایین از خود Xilisoft توضیح داده دراین مورد:n01:
فقط یه سوال شاید خارج از بحث باشه برای این که توی گوشی نشون داده بشه
باید روی گزینه سایز هم دقت کرد ؟
یعنی اگه سایز تصویر بزرگ باشه اماکن این که ئلی نشه هست ؟
polestar98g
07-02-2013, 13:17
فقط یه سوال شاید خارج از بحث باشه برای این که توی گوشی نشون داده بشه
باید روی گزینه سایز هم دقت کرد ؟
یعنی اگه سایز تصویر بزرگ باشه اماکن این که ئلی نشه هست ؟
سلام. بلی به اندازه ابعاد فیلم هم دقّت بشه، البته در گوشی پخش میشه فقط بزرگ یا کوچکتر نشون داده میشه
که در این صور ت هم میتونید برای بهتر شدن خروجی، عمل تبدیل رو مجدّدا با ابعاد دیگه انجام بدهید.
در ضمن بنده آموزش تبدیل رو براتون آماده کردم=>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این آموزش رو میتونید با حجم یک مگابایت دانلود و نگاه کنید=>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من این فرضیه درسته که توی گوشی های مدل پایین تر سایز کوچیک تر باشه بهتره ؟
والا من یه فایل 3gp أارم توی گوشی نشون میده ولی صدا داره
می تونه مشکل از همین سایز باشه ؟ مرسی
سلام. بلی به اندازه ابعاد فیلم هم دقّت بشه، البته در گوشی پخش میشه فقط بزرگ یا کوچکتر نشون داده میشه
که در این صور ت هم میتونید برای بهتر شدن خروجی، عمل تبدیل رو مجدّدا با ابعاد دیگه انجام بدهید.
در ضمن بنده آموزش تبدیل رو براتون آماده کردم=>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این آموزش رو میتونید با حجم یک مگابایت دانلود و نگاه کنید=>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بود مرسی
Aloneboy
17-02-2013, 11:23
با سلام
برنامه برای تبدیل فرمت full hd به hd ?
(یه تلویزیون سونی گرفتم که فول اچ دی پخش نمی کنه ولی اچ دی معمولی پخش می کنه)
jafarian
18-02-2013, 14:44
[QUOTE=Aloneboy;7490392]با سلام
برنامه برای تبدیل فرمت full hd به hd ?
(یه تلویزیون سونی گرفتم که فول اچ دی پخش نمی کنه ولی اچ دی معمولی پخش می کنه)[/QUOTE
شمابرنامه GiliSoft Video Converter تست کنید:n01:
دوستان خسته نباشید
نزدیک2000 آهنگ هست که باید تبدیلشون کنم، آهنگ ها به صورت دسته بندی شده هستند و هر کدوم تو پوشه آلبوم خودش
حالا نرم افزاری هست که بهش پوشه اصلی رو بدیم ،خودش آهنگ ها رو شناسایی و تبدیل کنه و برای خروجی ها پوشه بندی مثل پوشه بندی آهنگهای اصلی درست کنه؟
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
24-03-2013, 12:57
سلام دوستان
میخاستم فایل های تصویری mts رو که ضبط کردم رو به فرمت های رایجی مثل mp4 یا avi و ... کنم .
با xilisoft hd convertor تبدیل کردم ولی صدا نداشت . توی سایت سافت گذر هم دیدم یکی واسه xilisoft video converter کامنت گذاشته بود که فرمت mts رو بدون صدا تبدیل میکنه
حال یه نرم افزار میخام که هم فرمت های خروجی رایج رو داشته باشه هم امکان کات کردن رو داشته باشه که مجبور نشم همه شو تبدیل کنم ، آخه یه سری جاهاشو میخام حذف کنم
لطفا راهنمایی کنید
hamidchi
24-03-2013, 17:53
کسی نبود جواب بده؟ :n03:
تبدیل کننده فایل تصویری mts به avi یا mp4 یا .. میخام ، صداش هم تبدیل شه
please help
hamidchi
25-03-2013, 10:48
کسی نبود جواب بده؟ :n03:
تبدیل کننده فایل تصویری mts به avi یا mp4 یا .. میخام ، صداش هم تبدیل شه
please help
خودم یکی پیدا کردم نرم افزار handbrake که خروجی mp4 و mkv داره ، صدای mts هم بعد از تبدیل پخش میشه
البته این نرم افزار به 4 net framework نیاز داره
عیبی هم که داره نسبت به دیگر نرافزا های تبدیل سرعت پایین تری داره تو تبدیل
حالا اگه کسی نرم افزار بهتری میشناسه معرفی کنه
ببخشید یه سوال داشتم.
برادر من یه پی اس پی داره بعضی از موزیک ویدئو ها رو می خواد که براش بریزم توی پی اس پیش. من هم با یه برنامه تبدیلشون می کنم mp4 . بعضی هاشون توی دستگاش اجرا میشه بعضی هاش نمیشه. کسی می تونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟ اشکال از نرم افزاره ؟ xilisoft استفاده می کنم.
hamidchi
28-03-2013, 12:08
ببخشید یه سوال داشتم.
برادر من یه پی اس پی داره بعضی از موزیک ویدئو ها رو می خواد که براش بریزم توی پی اس پیش. من هم با یه برنامه تبدیلشون می کنم mp4 . بعضی هاشون توی دستگاش اجرا میشه بعضی هاش نمیشه. کسی می تونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟ اشکال از نرم افزاره ؟ xilisoft استفاده می کنم.
آره من خودم psp داشتم با xillisoft بود یا با dvd fab اگه تو قسمت تبدیل به psp کیفیت وتنظیمات رو خیلی دست بالا میگرفتم بعضی وقتا پخش نمیکرد
من معمولا با نرم افزار Allok 3gp psp mp4 ipod video converter تبدیل میکردم ، البته هم از لحاظ کیفیتی نسبت به دو نرم افزار بالا یه مقدار کمی پایین تر بود هم از لحاظ امکانات ، البته امکان کات کردن و یه سری تنظیم دیگه رو داره ، و مزیتش این بود که دیگه همه رو با psp میشد پلی کرد
hamidchi
28-03-2013, 12:16
خودم یکی پیدا کردم نرم افزار handbrake که خروجی mp4 و mkv داره ، صدای mts هم بعد از تبدیل پخش میشه
البته این نرم افزار به 4 net framework نیاز داره
عیبی هم که داره نسبت به دیگر نرافزا های تبدیل سرعت پایین تری داره تو تبدیل
حالا اگه کسی نرم افزار بهتری میشناسه معرفی کنه
بازم به خودم !!:n05:
یکی دیگه پیدا کردم خیلی بهتر از قبلی هست
Pavetube video converter که از لحاظ فرمت های خروجی واقعا خوبه و هم سرعتش عالیه ، تازه واسه تبدیل سریع تر هم اگه گرافیک جی فورس با تکنولوژِی کودا یا 'گرافیکای AMD داشته باشین ، از gpu استفاده میکنه و خیلی سریعتر تبدیل میکنه
امکانات فوق العاده ای هم داره ، واسه ویرایش تصویر ، صدا ، زیرنویس و ......
حجم ورژن 4.2 حدود 50 مگه
Mr_100_dolari
29-03-2013, 08:32
با سلام
یه برنامه کانورت خوب برای تبدیل فیلم ها با هر نوع پسوندی به mp4 برای پخش با کیفیت بالا در موبایل میخواستم
برنامه ای هم هستش که زیر نویس فیلم رو در موبایل هم نشون بده ؟
آره من خودم psp داشتم با xillisoft بود یا با dvd fab اگه تو قسمت تبدیل به psp کیفیت وتنظیمات رو خیلی دست بالا میگرفتم بعضی وقتا پخش نمیکرد
من معمولا با نرم افزار Allok 3gp psp mp4 ipod video converter تبدیل میکردم ، البته هم از لحاظ کیفیتی نسبت به دو نرم افزار بالا یه مقدار کمی پایین تر بود هم از لحاظ امکانات ، البته امکان کات کردن و یه سری تنظیم دیگه رو داره ، و مزیتش این بود که دیگه همه رو با psp میشد پلی کرد
همه ی اینی که گفتی اسم یه برنامه بود ؟؟:n02:
hamidchi
31-03-2013, 09:30
همه ی اینی که گفتی اسم یه برنامه بود ؟؟:n02:
بله
Allok مبدل های مختلفی داره ، یکیش اسمش اینه که گزینه تبدیل واسه psp هم داره
aminrafael3
02-04-2013, 11:30
سلام بهترین کانورتر برای اینکه خروجی mkv داشته باشیم با بهترین کیفیت و زیرنویس رو هم بچسبونیم به فیلم چی هست؟
ممنون
jafarian
05-04-2013, 14:32
سلام بهترین کانورتر برای اینکه خروجی mkv داشته باشیم با بهترین کیفیت و زیرنویس رو هم بچسبونیم به فیلم چی هست؟
ممنون
از برنامه ConvertXtodvd استفاده کنید:n01:
ConvertXtodvd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستتون درد نکنه حمیدچی
ولی نمی تونم پیداش کنم. لینکی ازش داری شما ؟؟
Golbarg01
20-04-2013, 15:28
سلام دوستان
من یه برنامه تلویزیونی رو با فلش از طریق دستگاه گیرنده دیجیتال xvision ضبط کردم.
حالا باید با چه نرم افزاری کانورتش کنم به فرمت vcd یا dvd?
در کامپیوتر برای پخش فقط با vlcplayer پخش میشه برای کانورت چی؟
hamidchi
20-04-2013, 16:16
دستتون درد نکنه حمیدچی
ولی نمی تونم پیداش کنم. لینکی ازش داری شما ؟؟
لینکش تو خیلی از سایت ها هست مثلا سایت اصلی نرم افزارش
hamidchi
20-04-2013, 16:18
سلام دوستان
من یه برنامه تلویزیونی رو با فلش از طریق دستگاه گیرنده دیجیتال xvision ضبط کردم.
حالا باید با چه نرم افزاری کانورتش کنم به فرمت vcd یا dvd?
در کامپیوتر برای پخش فقط با vlcplayer پخش میشه برای کانورت چی؟
واسه تبدیل فایل های ضبط شده از تلویزیون pavtube video converter گزینه مناسبی هست فرمت های خروجی زیادی هم داره
راستی اون برنامه xilisoft که گفتم ، سه تا فرمت خروجی برای psp داره. فقط اولیشه که اگه بزنی همیشه فایل تصویری توی دستگاه بدون ارور پخش میشه
Karistias
02-05-2013, 22:40
با سلام
دوستان دنبال یه نرم افزار هستم که ویژگی های زیر رو داشته باشه
1_تبدیل فایل های HD به MP4 و H264 ,H263 که یک نکته این که وقتی مثلا وقتی از فایل HD با صدای 5به 1 به MP4 یا H264 تبدیل میشه صدا هم همون 5به 1 تبدیل شه در واقع مثلا MP4 یا H264 گزینه 5 به 1 هم برا تتعیین صدا داشته باشه
2_ قابلیت ویرایش فایل های HD رو داشته باشه از جمله چسباندن دو کلیپ HD به هم , کات کردن و...
اگه این دو مورد جفتشون تو یه برنامه هستن که چه بهتر اگر هم نه که واس هر کدوم جدا گونه معرفی کنید
سلام دوستان من کانورتور 3ga رو میخواستم. متاسفانه چندتا دانلود کردم اما باوجود اینکه 3ga رو جزو فرمت هایی که پشتیبانی میکنند ذکر کرده بود، اما ارور میداد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
حتی اگه کدک اجراش روی پی سی هم باشه کفایت میکنه. ممنونم
میتونین بجای تبدیل فایل از VLC Player استفاده کنین . فایلهای 3ga رو پخش میکنه .
یا این که از Total Audio Converter برای تبدیل فایل استفاده کنید.
Total Audio Converter .3.0.1.88
Size : 9 MB
من هر دو رو امتحان کردم اما ارور میده و نه پخش میکنه فایل رو و نه کانورت میشه کرد
hamidreza2010
05-05-2013, 22:58
دوستان نظرتون راجع به format factory چیه؟
pay_man_utd
24-05-2013, 19:18
سلام
من تعداد فیلم های توی هاردم زیاد شده ارزش هم نداره که بیام دی وی دی بزنم میخوام یه جورایی حجمشونو کم(خیلی کم) کنم ولی افت کیفیت نداشته باشم
آیا برنامه ای هست که بتونم باهاش این کارو انجام بدم؟؟
با سلام
دوستان دنبال یه نرم افزار هستم که ویژگی های زیر رو داشته باشه
1_تبدیل فایل های HD به MP4 و H264 ,H263 که یک نکته این که وقتی مثلا وقتی از فایل HD با صدای 5به 1 به MP4 یا H264 تبدیل میشه صدا هم همون 5به 1 تبدیل شه در واقع مثلا MP4 یا H264 گزینه 5 به 1 هم برا تتعیین صدا داشته باشه
2_ قابلیت ویرایش فایل های HD رو داشته باشه از جمله چسباندن دو کلیپ HD به هم , کات کردن و...
اگه این دو مورد جفتشون تو یه برنامه هستن که چه بهتر اگر هم نه که واس هر کدوم جدا گونه معرفی کنید
میتونید از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید ! :n01:
سلام
من تعداد فیلم های توی هاردم زیاد شده ارزش هم نداره که بیام دی وی دی بزنم میخوام یه جورایی حجمشونو کم(خیلی کم) کنم ولی افت کیفیت نداشته باشم
آیا برنامه ای هست که بتونم باهاش این کارو انجام بدم؟؟
شما از برنامه های Converter استفاده کنید ! :n01:
Any Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه برنامه میخوام برای تبدیل فرمتهای mpg به فایلهای قابل پخش در چیز توپ و آپارات
در واقع حجم این فایهایی که دارم زیاده مثلا یه فایل 2 دقیقه ای تقریبا 50 مگه.خب 2 دقیقه معمولا 4 5 مگ باید باشه
حالا یه برنامه میخوام که حجم این فایلها رو کم کنه و کیفیت هم آنچنان پایین نیاد
ویرایش:نرم افزار Advanced Video Compressor رو پیدا کردم که انصافا کیفیت رو شاید خیلی کم پایین میاره و حجم رو هم از 50 مگ آورد 8 مگ اما بعد از تبدیل زیر کلیپ اسن نرم افزار رو نوشته و نوشته این نسخه تریال هست و نسخه اصلی رو بخرید
اگه این نرم افزار با کرکش رو بزارید اینجا ممنون میشم
یه برنامه میخوام برای تبدیل فرمتهای mpg به فایلهای قابل پخش در چیز توپ و آپارات
در واقع حجم این فایهایی که دارم زیاده مثلا یه فایل 2 دقیقه ای تقریبا 50 مگه.خب 2 دقیقه معمولا 4 5 مگ باید باشه
حالا یه برنامه میخوام که حجم این فایلها رو کم کنه و کیفیت هم آنچنان پایین نیاد
ویرایش:نرم افزار Advanced Video Compressor رو پیدا کردم که انصافا کیفیت رو شاید خیلی کم پایین میاره و حجم رو هم از 50 مگ آورد 8 مگ اما بعد از تبدیل زیر کلیپ اسن نرم افزار رو نوشته و نوشته این نسخه تریال هست و نسخه اصلی رو بخرید
اگه این نرم افزار با کرکش رو بزارید اینجا ممنون میشم
سلام . از Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونستید استفاده کنید ! :n01:
برای درخواست کرک در آدرس پایین درخواست بدید تا براتون قرار بدیم :
MOHAMMAD2010
04-08-2013, 18:37
بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
MOHAMMAD2010
08-08-2013, 12:51
بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
ممنون میشم یه نفر جواب بده
سلام
برای نمایش روی تلویزیون های LCD نیاز به تبدیل فرمت swf به فرمت wmv و mpg دارم. ممنون.
سلام. برنامه های زیادی در این زمینه هست ! میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : ( مخصوص تبدیل فرمت فلش / swf به فرمت wmv و mpg و ... ) ! :n01:
iWisoft Flash/SWF to Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Flash To Video Encoder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
نرم افزاری میخوام که فایلهای movرا کاهش حجم بدهد
لطفا یک برنامه خوب معرفی کنید
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
با سلام
نرم افزاری میخوام که فایلهای movرا کاهش حجم بدهد
لطفا یک برنامه خوب معرفی کنید
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
شما از برنامه پایین استفاده کنید ! :n01:
Any Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. برنامه های زیادی در این زمینه هست ! میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : ( مخصوص تبدیل فرمت فلش / swf به فرمت wmv و mpg و ... ) ! :n01:
iWisoft Flash/SWF to Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Flash To Video Encoder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از پاسختون
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
یا
ممنون از پاسختون
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
abolfazl64
22-08-2013, 16:35
سلام
درخواست برنامه AVIConverter ( مخصوص mp4پلیر مارشال ) را دارم . این برنامه کارخانه ای است و سایر برنامه ها ویژگی های انحصاری را برای تبدیل مناسب جهت پخش در دستگاه را ندارند . ورژن جدید این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کردم ولی وقتی روی دکمه کانورت کلیک میکنی هیچ اتفاقی در برنامه نمی افته . توی سون , 8 و اکس پی تست کردن همینطوریه.نمی دونم مشکل از کجاست.
لطفأ کمکم کنید.
اینم لینک اون سایت
سلام
درخواست برنامه AVIConverter ( مخصوص mp4پلیر مارشال ) را دارم . این برنامه کارخانه ای است و سایر برنامه ها ویژگی های انحصاری را برای تبدیل مناسب جهت پخش در دستگاه را ندارند . ورژن جدید این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کردم ولی وقتی روی دکمه کانورت کلیک میکنی هیچ اتفاقی در برنامه نمی افته . توی سون , 8 و اکس پی تست کردن همینطوریه.نمی دونم مشکل از کجاست.
لطفأ کمکم کنید.
اینم لینک اون سایت
سلام. خب شاید برنامه شما رجیستر نشده ! برای درخواست کرک به انجمن پایین مراجعه کنید : :n01:
درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidreza2010
22-08-2013, 20:29
دوستان نظرتون راجع به format factory چیه؟
کسی نظری نداره راجع به این برنامه؟
خوب هست؟
sasan2333
24-08-2013, 00:46
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که فایل های mkv رو به mpg تبدیل کنه بدون تغییر سایز و هم چنین بدون تغییر حجم خیلی زیاد.در حقیقت بشه روی گیرنده ها فیلم ها رو دید.
و یه سوال دیگه یه نرم افزاری نیست که بشه فایل های زیر نویس srt رو مستقیم برد روی فیلم یعنی فایل جدا نباشه تا بشه روی تلویزیون هم دید؟
ممنون:»
sasan2333
24-08-2013, 23:09
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که فایل های mkv رو به mpg تبدیل کنه بدون تغییر سایز و هم چنین بدون تغییر حجم خیلی زیاد.در حقیقت بشه روی گیرنده ها فیلم ها رو دید.
و یه سوال دیگه یه نرم افزاری نیست که بشه فایل های زیر نویس srt رو مستقیم برد روی فیلم یعنی فایل جدا نباشه تا بشه روی تلویزیون هم دید؟
دوستان میشه یکی راهنمایی کنه؟
سلام دوستان
سلام. شما از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:
Xilisoft Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:n12:
abolfazl64
30-08-2013, 05:56
سلام. خب شاید برنامه شما رجیستر نشده ! برای درخواست کرک به انجمن پایین مراجعه کنید : :n01:
درخواست کرک و سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خدمت شما
من درخواست کرک رو در قسمتی که شما گفتین ارسال کردم ولی تا الان جوابی نگرفتم .درخواستم در لینک زیر ه اگه میشه یه کمکی کنین و به مسئولین قسمت هماهنگ کنید تا زودتر پیگیری کنن. ممنون میشم . اینم لینک درخواسته.
mjt10063
31-08-2013, 11:07
سلام دوستان خسته نباشید
من Xilisoft Video Converter Ultimate رو دانلود کردم و ریجسترش رو انجام دادم یعنی وقتی وارد برنامه می شم
دیگه ازم نمی خواد کد وارد کنم
ولی وقتی دارم تبدیل میکنم همش 10 دقیقه از فیلم رو تبدیل میزنه
خواشن برنامه ای رو معرفی کنید که بشه باهاش تبدیل کرد
خیلی نیاز دارم
mjt10063
31-08-2013, 17:10
کسی نیست جواب بده
خیلی کارم لنگه
hamidreza2010
31-08-2013, 22:55
سلام دوستان خسته نباشید
من Xilisoft Video Converter Ultimate رو دانلود کردم و ریجسترش رو انجام دادم یعنی وقتی وارد برنامه می شم
خیلی نیاز دارم
سلام
احتمالا کرکتون مشکل داره
میتونید از برنامه format factory استفاده کنید
سلام دوستان خسته نباشید
خیلی نیاز دارم
سلام. نباید چنین مشکلی پیش بیاد. احتمالا به صورت کامل رجیستر نشده ! یا میتونید دوباره برنامه رو نصب کنید ! نرم افزار هم در این زمینه زیاد هست . :n01:
میتونید این برنامه هم امتحان کنید :
ImTOO Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mjt10063
01-09-2013, 11:23
سلام. نباید چنین مشکلی پیش بیاد. احتمالا به صورت کامل رجیستر نشده ! یا میتونید دوباره برنامه رو نصب کنید ! نرم افزار هم در این زمینه زیاد هست . :n01:
میتونید این برنامه هم امتحان کنید :
ImTOO Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این نرم افزار هم سریال و کی میخواد
شما نزاشتید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.